مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی
سلام بر دوستان عزيز .
كمك كنيد ... فوري در خريد دي وي بي
در حال حاضر بهترين دي وي بي موجود در بازار چه مدليه ؟ قيمت مهم نيست
يادم مياد قبلا پروويژن بهترين بود .
متاسفانه من دوبار از مغازه دنای 236 اچ دی گرفتم و دوبارشم مشکل دار از آب دراومد . و نهایتا مرجوع کردم و یدونه مارشال 885 برداشتم از نظر دریافت و ری کورد خوبه یک شبکه رو پخش می کنه و دیگریو ضبط می کنه فقط مشکل سر پلیرش که فقط برای برنامه های ضبط شده خودش خوبه اما اگر کسی می دونه دقیقا چه فرمتی رو پخش می کنه کمک کنه.
مارشال 885 چه فرمتهایی رو پخش می کنه. ظاهرا avi dat رو که مبتلا به هست پخش نمی کنه.کسانی که اطلاع دقیق دارن ، کمک کنن
سلام دوستان . من یه سوالی برام پیش اومده
میخواستم ببینم این ریسیور های م.ا.ه.و.ا.ر.ه که روش نوشته --- میشه باهاش کانالای خودمونو به صورت دیجیتال گرفت ؟ استار ست هستش اما مدلشو دقیق الان نمیدونم . پشتش یدونه Input هم داره که سیم آنتن میشه بهش وصل کرد
shadanpoor
13-10-2010, 09:59
سلام بر دوستان عزيز .
همه یکی هستند و فقط تو امکانات متفاوت هستن. البته بعضی هم ایراداتی دارن شما باید امکانات مورد نظرت رو اول مشخص کنی. من دنای 270 دالبی گرفتم کاملا راضیم کرد همه امکانات مورد نیاز من رو هم داره ولی مثلا یک ایراد داره و اون اینه که برق بره و بیاد خودش روشن میشه!
متاسفانه من دوبار از مغازه دنای 236 اچ دی گرفتم و دوبارشم مشکل دار از آب دراومد ......
فکر کنم دیگه خیلی بد شانسی!!! میشه ایراداتشون رو هم بگی دوست من.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
دوستان دقت کردید شبکه استانی EPG داره ؟؟!!! البته دستگاه من حروف رو از آخر به اول میزنه!
البته اگه منو ها فارسی باشه درسته!
چک کردم دو تا برنامه نوشته همیشه همونه
کسی درباره فرمت های قابل اجرا روی مارشال اطلاعاتی نداره
---------- Post added at 12:15 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------
فکر کنم دیگه خیلی بد شانسی!!! میشه ایراداتشون رو هم بگی دوست من.
---------- Post added at 09:59 AM ---------- Previous post was at 09:55 AM ----------
[/QUOTE]
اولی در گیرندگی مشکل داشت و هی سیگنالش کمو زیاد می شدخود خدمات دنای می گفت مشکل از آنتن اما آنتن من مشکل نداشت و فروشنده گفت اگه کم و زیاد میشه بیار عوض کنم بار دوم صدا مشکل داشت یا ابهام داشت یا خیلی کم بود . دیگه دنای را گذاشتم کنار . اما حیف شد که پی وی آرشو از این مارشال بهتر بود اما دیگه با مغازه دار حرفم شده بود و قدرت انتخاب از دستم خارج شده بود. البته مارشال گیرنده خوبیه و یک شبکه رو نشون می ده و دیگری رو ضبط می کنه اما خودش ضبط می کنه و خودشم پخشش می کنه . فرمتهای دیگه رو کلا نمیشناسه
shadanpoor
14-10-2010, 00:47
[/QUOTE]
اولی در گیرندگی مشکل داشت و هی سیگنالش کمو زیاد می شدخود خدمات دنای می گفت مشکل از آنتن اما آنتن من مشکل نداشت و فروشنده گفت اگه کم و زیاد میشه بیار عوض کنم بار دوم صدا مشکل داشت یا ابهام داشت یا خیلی کم بود . دیگه دنای را گذاشتم کنار . اما حیف شد که پی وی آرشو از این مارشال بهتر بود اما دیگه با مغازه دار حرفم شده بود و قدرت انتخاب از دستم خارج شده بود. البته مارشال گیرنده خوبیه و یک شبکه رو نشون می ده و دیگری رو ضبط می کنه اما خودش ضبط می کنه و خودشم پخشش می کنه . فرمتهای دیگه رو کلا نمیشناسه [/QUOTE]
نه خدا رو شکر این مدل که من گرفتم این مشکلات رو نداره. راستی مارشال هم مشکل روشن شد رو بعد از اتصال برق داره؟
خواستم یک راهنمایی دوستانه کنم.
آن هم اینکه میان تمامی این USB های --- -T که برای پخش در تلویزیون تبلیغ می شود بهترینی که من امتحان کردم WERTOX DV-10 هست.از ITECH و ایکس ویژن مادیران و پرویژن و ... بهتر است .
SONY-SHOP
14-10-2010, 17:17
خواستم یک راهنمایی دوستانه کنم.
آن هم اینکه میان تمامی این USB های --- -T که برای پخش در تلویزیون تبلیغ می شود بهترینی که من امتحان کردم WERTOX DV-10 هست.از ITECH و ایکس ویژن مادیران و پرویژن و ... بهتر است .
ممنون دوست عزیز
لطفا دلیل این پیشنهاد دوستانه را هم مطرح کنید . گویا مدیریت این سایت ، خیلی از بحث ها رو تبلیغی میدونن !!
از چه نظر بهتر هستش؟ البته من این مارک رو سرچ کردم و گویا مثل بقیه مارکها ، پدر و مادری ندارد !!!!!!!
regedit021
15-10-2010, 21:11
همه یکی هستند و فقط تو امکانات متفاوت هستن. البته بعضی هم ایراداتی دارن شما باید امکانات مورد نظرت رو اول مشخص کنی. من دنای 270 دالبی گرفتم کاملا راضیم کرد همه امکانات مورد نیاز من رو هم داره ولی مثلا یک ایراد داره و اون اینه که برق بره و بیاد خودش روشن میشه!
واسه منم كه پروويژن هست همين مشكل روشن شدن رو داره!:41:
دوستان دقت کردید شبکه استانی EPG داره ؟؟!!! البته دستگاه من حروف رو از آخر به اول میزنه!
البته اگه منو ها فارسی باشه درسته!
چک کردم دو تا برنامه نوشته همیشه همونه
اره منم ديدم!:27:
SAEEDSAMSUNG
15-10-2010, 23:48
سلام بر دوستان عزيز .
هر گونه بحث و نظر درباره D -V -B ها در سایت پی سی ورلد ممنوع است:31::31::31::31:
millad1388
16-10-2010, 05:00
بهترین ----T رو که برنامه ها هم با اون ضبط بشه معرفی کنید=تا حداکثر قیمت 150T معرفی کنید ممنون میشم
توضیح: من خودم برنامه های ایران رو زیاد نمیبینم و برای پدرم میخوام کادو ببرم در ضمن به 5000 LED TV SAMSUNG بخوره
خواهشا یک مارکی رو معرفی کنید که خودتون هم استفاده کرده باشید و این گیرنده های دیجیتال رو از کجا میشه خرید؟؟؟
توی میدون توپخونه تهران پره. اقسام مارک و مدل. بلوسنس فکر کنم خوب باشه.قیمتشم حدود 75.
millad1388
17-10-2010, 04:43
خسته شدم بس که این صفحات رو بال و پایین کردم!!!یکی بگه کلآ چند مدل و داریم و با چه امکاناتی؟؟چه مدلی هنگی نداره؟؟وچه مدلی کمترین افت کیفیت و سیگنال رو داره؟؟؟خودم هم چند مدل دیدم که در زیر میگزارم را ببینید و معایبش رو بگید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])</SPAN>Digital Set Top Box ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
----T free-to-air reception. :
NEC Japan CHipset:
MPEG-2 & MPEG-4 H.264 decoding.["]Digital Set Top Box[/URL]
----T free-to-air reception. :
NEC Japan CHipset:
MPEG-2 & MPEG-4 H.264 decoding.
فروش گيرنده ديجيتال تلويزيوني T-7+ HD Provision STB (Set Top Box
پرويژن Provision T-7 HD -------------------------- قيمت: 85 هزار تومان (يك سال گارانتي تعويض)
كين مدياتك Keen High Mediatech---------------------- قيمت: 145 هزار تومان (يك سال گارانتي)
جم SiMA- DP02 ------------------------------------------- قيمت: 90 هزار تومان (يك سال گارانتي)
اكس ويژن X.Vision XDVB-121 -------------------------- قيمت: 74 هزار تومان (يك سال گارانتي)
گيرنده تلويزيون ديجيتال سان ويژن
samira_googleOne
17-10-2010, 13:12
بهترین ----T رو که برنامه ها هم با اون ضبط بشه معرفی کنید=تا حداکثر قیمت 150T معرفی کنید ممنون میشم
توضیح: من خودم برنامه های ایران رو زیاد نمیبینم و برای پدرم میخوام کادو ببرم در ضمن به 5000 LED TV SAMSUNG بخوره
خواهشا یک مارکی رو معرفی کنید که خودتون هم استفاده کرده باشید و این گیرنده های دیجیتال رو از کجا میشه خرید؟؟؟
ميلاد جان
همه اين مدل ها 90% كيفيت متوسطي دارن. بنابراين يه مدلي بگير كه گارانتي خوبي داشته باشه
من به شما با اطمينان ميگم xvision فعلا بهترين گارانتي و كيفيت رو داره ميده و قيمتش هم از همه بهتره
اگر USB هم بخواي برات مجاني مياره. تو وبلاگ maadiran.mihanblog.com kوشته اينارو
millad1388
18-10-2010, 08:04
دیروز رفتم و یک دونه بلوسنس گرفتم و کادو دادم به پدرم ولی نمیدونم چرا هر چی تو منو دستگاه گشتم برای درصد تصویر چیزی نبود!!!این دستگاه در صد کیفیت پخش رو نشون میده یا نه؟؟ در ضمن چرا IRIB 2 نیستش؟؟ و کلآ برای برنامه های ایران همین هم زیادیه!!!در کل کیفیت خوبی داره
یه سوال: همه دستگاه ها برای عوض کردن شبکه 2 ثانیه تلف میکنند یا نه؟؟؟و چرا این دستگاه درصد پخش نداره؟!؟
millad1388
18-10-2010, 08:42
در ضمن من 90 تومان دادم براش!!گران که نخریدم؟؟؟
samira_googleOne
18-10-2010, 09:55
دیروز رفتم و یک دونه بلوسنس گرفتم و کادو دادم به پدرم ولی نمیدونم چرا هر چی تو منو دستگاه گشتم برای درصد تصویر چیزی نبود!!!این دستگاه در صد کیفیت پخش رو نشون میده یا نه؟؟ در ضمن چرا IRIB 2 نیستش؟؟ و کلآ برای برنامه های ایران همین هم زیادیه!!!در کل کیفیت خوبی داره
یه سوال: همه دستگاه ها برای عوض کردن شبکه 2 ثانیه تلف میکنند یا نه؟؟؟و چرا این دستگاه درصد پخش نداره؟!؟
درصد تلويزيون ؟ منظورت قدرت گيرندگي هست؟
بله تا 3 ثانيه طبيعي هست و همه گيرنده ها همين قدر زمان مي برن
يه مقدار گرون خريدي
دستگاه هاي ارزون تر با همين كيفيت هم هستن
در مورد درصد پخش: نميدونم. خيلي عجيبهى!!!
احتمالا بالای کنترل شما دکمه info رو دارید با این دکمه درصد سیگنال و درصد پخش مشخص میشه. اگر درست بود تشکر یادت نره.
mohammad_77
18-10-2010, 13:43
سلام
این پرو ویژن زیرنویس فارسی نشون میده ؟
SRT , SUB .
در ضمن فرمت MKV رو هم پخش میکنه ؟
ممنون .
در ضمن من 90 تومان دادم براش!!گران که نخریدم؟؟؟
با کابل hdmi خریدی؟
mohammad_77
18-10-2010, 21:31
سلام
این پرو ویژن زیرنویس فارسی نشون میده ؟
SRT , SUB .
در ضمن فرمت MKV رو هم پخش میکنه ؟
ممنون .
در ضمن سئوال بسیار مهم . اینکه اگه محتویات یک دی وی دی رو توش بریزی - زیرنویس بودنش مهم نیست- پخش میکنه .
ممنون میشوم ار دوستان تجربه دارند کمک کنند .
millad1388
19-10-2010, 05:19
با کابل hdmi خریدی؟
بله دقیقآ !!ولی چرا اینقدر درصد پخش رو کلی نشون میده ؟!!؟و با یک آنتن قراضه که هیچی در حالت آنالوگ نمیگرفت 68 درصد دارم
SONY-SHOP
19-10-2010, 18:48
توی میدون توپخونه تهران پره. اقسام مارک و مدل. بلوسنس فکر کنم خوب باشه.قیمتشم حدود 75.
بلوسنس T14 رو 75 قیمت دارین ؟ میشه آدرس یا تلفنی از فروشگاه بدین؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستان برای پروویژن دو امکان جدید فعال شد
1 - ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر
2 - تایم شیفت : مثلا اگه یک دفعه کاری براتون پیش بیاد که مجبور بشید برید بیرون ، کلید تایم شیفت رو میزنید و وقتی برگشتید ، از اونجایی که برنامه رو ندید براتون نمایش می ده.
mohsen121
20-10-2010, 01:34
بلوسنس T14 رو 75 قیمت دارین ؟ میشه آدرس یا تلفنی از فروشگاه بدین؟
---------- Post added at 08:48 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------
دوستان برای پروویژن دو امکان جدید فعال شد
1 - ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر
2 - تایم شیفت : مثلا اگه یک دفعه کاری براتون پیش بیاد که مجبور بشید برید بیرون ، کلید تایم شیفت رو میزنید و وقتی برگشتید ، از اونجایی که برنامه رو ندید براتون نمایش می ده.
سلام . ضبط یک کانال و دیدن کانال دیگر تو فريمور جديده . اگر اين طوره بي زحمت براي دانلود فريمور جديد رو لينك مي كنيد.
engineerhossein
21-10-2010, 11:16
بدینوسیله میخواستم از شرکت فولاد رایانه تشکر کنم . دستگاه پرویژن t7 خرابم رو بردم نمایندگی بدون هیچگونه سوالی برام تعویض کردند
reza1ta2
21-10-2010, 20:28
شرکت ال جی تلویزیون های ال ای دی خود را مجهز به تیونر دیجیتال داخلی کرد سری led 5400
ebrahim1110
21-10-2010, 23:47
سلام
من ايكس ويژن دارم. فرمت فايلهاي ضبط شده توسط اين دستگاه trp هست. يكي از دوستان ميگفت همه ستاپ باكس ها به اين فرمت ضبط ميكنه و عوض كردن دستگاه مشكلمو حل نميكنه.
مشكل من اينه كه فرمت trp فقط توسط برنامه tmpgenc با صدا كانورت ميشه كه اين برنامه هم بين صدا و تصوير فاصله ميندازه . . اين فاصله هم با audio gap correction درست نميشه. وبلاگ ماديران پيشنهاد داده بود كه فيلمهاي بلند رو به تكه هاي كوچك تقسيم كنيم تا مشكل حل شه كه بازم نشد.
برنامه vlc هم بدون صدا كانورت ميكنه.
چه بايد كرد؟ دوستان روشي براي تبديل اين فايلها به صورت صحيح معرفي كنند.؟
aquaquest
22-10-2010, 14:25
سلام
من ايكس ويژن دارم. فرمت فايلهاي ضبط شده توسط اين دستگاه trp هست. يكي از دوستان ميگفت همه ستاپ باكس ها به اين فرمت ضبط ميكنه و عوض كردن دستگاه مشكلمو حل نميكنه.
مشكل من اينه كه فرمت trp فقط توسط برنامه tmpgenc با صدا كانورت ميشه كه اين برنامه هم بين صدا و تصوير فاصله ميندازه . . اين فاصله هم با audio gap correction درست نميشه. وبلاگ ماديران پيشنهاد داده بود كه فيلمهاي بلند رو به تكه هاي كوچك تقسيم كنيم تا مشكل حل شه كه بازم نشد.
برنامه vlc هم بدون صدا كانورت ميكنه.
چه بايد كرد؟ دوستان روشي براي تبديل اين فايلها به صورت صحيح معرفي كنند.؟
سلام
یه برنامه هست به اسم Handbrake ، رایگان هم هست و می تونه فایل هات را تبدیل کنه ، ولی فرمت های خروجیش محدوده ، لینک دانلودش را هم با یه سرچ می تونی بدست بیاری ، یکی دو مگ هم بیش تر نیست .
ebrahim1110
22-10-2010, 18:57
سلام
شما تست كرديد؟
فاصله صدا و تصوير رفع ميشه؟
mohsen121
22-10-2010, 19:08
خبر فوري ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي ي
بچه هاي كرجي 6 تا كانال ديگه رو هم با سينگال بسيار قوي (94 درصد ) مي تونيد بگيريد . يعني الان شده 14 شبكه روي گيرنده هاي ديجيتال تو كرح .
زود باشيد از اول شبكه هاتون رو سرچ كنيد .
reza1ta2
23-10-2010, 17:16
شبکه دیجیتال تهران هم تقویت شده است و از حالت آزمایشی خارج شده است
سلام
از کجا میشه فهمید کدوم شهرها تحت پوششن؟
aquaquest
23-10-2010, 21:43
سلام
شما تست كرديد؟
فاصله صدا و تصوير رفع ميشه؟
سلام
بله ، فاصله نمی افته .
حالا امتحانش که ضرری نداره ، شما یکی دو مگ دانلودش کن و بعد هم تست .
دوستان توجه توجه
در اصفهان هم امروز 9 تا کانال دیجیتالی راه اندازی شد.
EhsanEricsson
24-10-2010, 00:39
بچه هاي كرجي 6 تا كانال ديگه رو هم با سينگال بسيار قوي (94 درصد ) مي تونيد بگيريد . يعني الان شده 14 شبكه روي گيرنده هاي ديجيتال تو كرح .
آره منم کرجم امروز 14 تا شبکه رو گرفت ، چشم شیطون کور کیفیت سیگنالم رو 100% هستش !!!
البته قبلا آنتن بشقابیم تو بالکن بود کیفیت سیگنالم 70% بود ، اما همون آنتنو بردم رو پشت بوم چسبید رو 100%
shahin666
24-10-2010, 00:56
آره منم کرجم امروز 14 تا شبکه رو گرفت ، چشم شیطون کور کیفیت سیگنالم رو 100% هستش !!!
البته قبلا آنتن بشقابیم تو بالکن بود کیفیت سیگنالم 70% بود ، اما همون آنتنو بردم رو پشت بوم چسبید رو 100%
ای بابا منم کرج هستم یه دونه از این تلویزیون های دیجیتال برای کامپیوترم گرفتم ولی متاسفانه کار نمیکنه:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چون توی تبلغاتش زده بود کرج رو هم ساپورت میکنه
ولی وقتی گرفتم دیدم انگار این سیگنال دیجیتال منطقه مارو ساپورت نمیکنه :41:
ولی جالبه چند تا خیابون اون ور تر رو ساپورت میکنه:13:
به نظرتون بچه ها میشه کاری کرد یا نه دیگه ما باید تو خماری تلویزیون دیجیتال بمونیم:44:
ahmad173
24-10-2010, 09:34
سلام دوستان . من یه سوالی برام پیش اومده
میخواستم ببینم این ریسیور های م.ا.ه.و.ا.ر.ه که روش نوشته --- میشه باهاش کانالای خودمونو به صورت دیجیتال گرفت ؟ استار ست هستش اما مدلشو دقیق الان نمیدونم . پشتش یدونه Input هم داره که سیم آنتن میشه بهش وصل کرد
دوستان لطفا یکی این رو جواب بده. این سوال من هم هست. مثلا با کارت دی وی بی Skystar Usb2 و وصل اون به آنتن هوایی تلویزیون، می شه کانال های دیجیتال تلویزیون رو هم گرفت؟
amahdavi2004
24-10-2010, 09:41
XVision زيرنويس srt را پشتيباني مي كند؟
reza1ta2
24-10-2010, 09:46
معاون توسعه وفناوری سازمان صدا وسیما گفت: طرح جامع گذار از آنالوگ به دیجیتال تهیه و به دولت ارسال شده است که این طرح به عنوان طرح بلند مدت 7 تا 10 ساله اجرا خواهد شد.
وی با اشاره به اجرای سیستم دیجیتال در استان قم افزود: در یک سال آینده مراکز 29 استان دیگر کشور صاحب تلویزیون دیجیتال خواهند شد که حدود 65 درصد جمعیت کشور را تحت پوشش قرار خواهد داد.
عسکری با اشاره به وجود حدود 74 فرستنده پرقدرت در نقاط مرتفع کشور افزود: تمام فرستنده های پرقدرت دیجیتال می شود که از این طریق حدود 75 درصد جمعیت کشور تحت پوشش قرار خواهد گرفت و در گام سوم فرستنده های متوسط به دیجیتال تبدیل می شوند.
علی عسکری از وجود 430 فرستنده متوسط و 5 هزار ایستگاه کم قدرت درسراسر کشور خبرداد و گفت: تا سال 2015 اعتبار سیگنالهای انالوگ ساقط خواهد شد و ما باید با سرعت تلویزیون دیجیتال را عمومی کنیم.
وی با بیان اینکه ازچند سال گذشته درگیر پروژه دیجیتال در سازمان صدا و سیما هستیم افزود: در حال حاضر حدود 120 استودیو تلویزیونی داریم و صدا وسیما سازمانی عظیم و رسانه ای گسترده است و شاید هیچ رسانه دیگری در این سطح نباشد.
علی عسکری از توسعه دیجیتال در سازمان صدا وسیما به عنوان دگردیسی ارام یاد کرد و گفت: هم اکنون 47 کانال تلویزیونی و 50 کانال رادیویی داریم که برخی از انها دیجیتال شده اند و برخی دیگر در حال دیجیتال شدن هستند.
معاون توسعه وفناوری سازمان صدا وسیما افزود: چند سال پیش که ام پگ فور(MPG4 ) را انتخاب کردیم هیچ کشوری از ان در سیستم پخش رادیو و تلویزیون استفاده نکرده بود و ما 6 ماه در سازمان انرا مورد بررسی قرار دادیم و برخی معتقد بودند که این سیستم خیلی پیشرفته وجوان است ونباید ان را انتخاب کرد و این در حالی بود که اگر سیستم ام پگ تو(MPG2 ) را انتخاب می کردیم به منزله بازگشت ما به 15 سال قبل بود ولی ما با انتخاب ام پگ فور( MPG4 ) امروز همپای مدرن ترین کشورهای دنیا حرکت می کنیم و امروز در اروپا فرانسه، نروژ و برخی کشورهای دیگر این سیستم را انتخاب کرده اند.
وی گفت : ما ناگزیر به دانش افزایی در سازمان بودیم و امروز دانش فنی در سازمان بسیار بالا رفته به طوری که در استانها نیروی فنی کارامدی در خدمت سازمان است و ما کلاسهای اموزشی متنوعی را چه در تهران وچه در استانها برگزار می کنیم و سیستم دیجیتالی که امروز در قم راه اندازی شد از نیروی فنی قابل و کارامدی برخوردار است که می تواند از این سیستم نگهداری و استفاده کند.
وی افزود : یکی از مزایای دیجیتال که در تهران پخش می شود و بهره برداری از ان در قم اغاز شد این است که دریافت ان در خودروها با سرعت تا 100 کیلومتر بدون ریزش تصویر قابل دریافت است.
معاون توسعه و فناوری سازمان صدا وسیما گفت: فناوریهای جدید به سمت افزایش بهره وری ، ارزان شدن برای استفاده در پخش رادیو و تلویزیون و استفاده مناسب تر و بهتر برای مخاطبان حرکت می کند و امروز قیمت تلویزیونهای دیجیتال در مقایسه با گذشته ارزان تر و با کیفیت تصویری به مراتب بالاتر است.
کسانی که قم هستند بگن آیا با این گیرنده دیجیتال باز هم مثل قبل شبکه تهران رو دارند یا نه؟
MASOUD48
24-10-2010, 12:03
لطفآ آدرس آخرين آپ ديت پرووژن T7 را بزاريد.توي سايت فولاد رايانه پيدا نكردم.ممنون
EhsanEricsson
24-10-2010, 12:50
ای بابا منم کرج هستم یه دونه از این تلویزیون های دیجیتال برای کامپیوترم گرفتم ولی متاسفانه کار نمیکنه:41:
به نظرتون بچه ها میشه کاری کرد یا نه دیگه ما باید تو خماری تلویزیون دیجیتال بمونیم:44:
به جای آنتنی که رو خود گیرنده دیجیتالت هست آنتن هوایی وصل کن به گیرندت شاید گرفت
SONY-SHOP
24-10-2010, 13:24
با آنتن هوایی هم چک کردین؟
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
دوستان یه سئوال دارم و فکر کنم بهترین جاش توی این تاپیکه !!
با چه برنامه ای میشه توی فریمور این دستگاه ها تغییرات داد ؟ می خوام عکسی رو که موقع روشن شدن نمایش میده ، تغییر بدم !
shahin666
24-10-2010, 18:07
به جای آنتنی که رو خود گیرنده دیجیتالت هست آنتن هوایی وصل کن به گیرندت شاید گرفت
با آنتن هوایی هم چک کردین؟
!
البته من آنتن هوایی یعنی همون آنتن که تلویزیون خونه بهش وصل هست رو به دستگاه زدم ولی متاسفانه بازم کار نکرد:41:
چون دستگاه انگار فقط از امواج دیجیتال ساپورت میکنه چون با آنتن هوایی هم نگرفت
ولی ضد حال این هست که دقیقا چند تا خیابون اونورتر امواج دیجیتال میگیره ولی چند تا خیابون این ور تر نــــــــه:18:
مثلا منطقه آزادگان هم انگار هنوز امواج دیجیتال نداره چون اونجا هم تست کردم کار نکرد
بعد میان هی تبلیغ میکنن هی چرت میگن که امواج دیجیتال کل کرج رو ساپورت میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم دیگه من کاری نمی تونم بکنم جز این که تو خماریش بمونم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون میشه کار دیگه ای هم کرد ؟؟!!!
Roovigital
24-10-2010, 19:16
سلام.
من قصد خرید یه دونه از این گیرنده های دیجیتال رو دارم.
فقط مشکل من اینه که خونه ما پشت یه ساختمون بلند هست ، و الان با این آنتن معمولی خیلی مشکل داریم ، یعنی همه شبکه ها با پارازیت و برفک هست...
حالا سوالم اینه که با توجه به مشکلی که در بالا عنوان شد ، آیا استفاده از یک گیرنده دیجیتال مشکل ما رو حل میکنه ؟
در ضمن آنتن مورد استفاده بسیار داغونه ، آیا استفاده از آنتهای رومیزی مشکل رو میتونه مرتفع کنه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نظرتون در مورد گیرنده XDVB-121 xvision چیه ، چجور دستگاهیه ؟
قیمتش هم 63 تومن هست.
mj_heydari
24-10-2010, 21:48
دوست عزیز من هم از همین مارک دارم .و فقط با انتن هوایی کار میکنه ..شما فرکانس رو درست تنظیم کردید ؟ اگه درست تنظیم نکنی هیچ جا رو نمی گیره ..درایور رو هم باید کاملا نصب کنید .
از نظر فنی امکان نداره چند تا خیابون اونورتر بگیره و تو خیابون شما نگیره...مشکل شما احتمالا همون فرکانس هست
**
در ضمن اینو هم بگم ،دستگاه همچین مالی هم نیست ...من واسه جام جهانی خریده بودم .. ..حتی در بهترین حالت یه نمور فریز داره
mj_heydari
24-10-2010, 21:54
سلام.
من قصد خرید یه دونه از این گیرنده های دیجیتال رو دارم.
فقط مشکل من اینه که خونه ما پشت یه ساختمون بلند هست ، و الان با این آنتن معمولی خیلی مشکل داریم ، یعنی همه شبکه ها با پارازیت و برفک هست...
حالا سوالم اینه که با توجه به مشکلی که در بالا عنوان شد ، آیا استفاده از یک گیرنده دیجیتال مشکل ما رو حل میکنه ؟
در ضمن آنتن مورد استفاده بسیار داغونه ، آیا استفاده از آنتهای رومیزی مشکل رو میتونه مرتفع کنه
نظرتون در مورد گیرنده XDVB-121 xvision چیه ، چجور دستگاهیه ؟
قیمتش هم 63 تومن هست.
من خودم x vision دارم ولی پروِِیژن بهتره ..خصوصا که الان اختلا ف قیمت ها کم شده ..
من با یه انتن 5 شاخه کوچولو از اون هم از پشت پنجره مون 65 درصد سیگنال میگرفتم . ببری بالا پشت بوم سیگنال خیلی بیشتر هم میشه ..فقط سر انتن رو طرف " انتن دییجتال جماران " ببر /--ا/--انتن رو میزی اصلا و ابدا فایده نداره
دوستان کسی میدونه ساعت و تاریخ دستگاه بلوسنس چطور میشه دقیقا تنظیم کرد .
Celtic.Boy
25-10-2010, 06:09
سلام
آقا من یه بلوسنس تی ۱۴ گرفتم .... ۱۴ تا کانال رو میگیره ولی هیچ کانالی صدا نداره !! کلا هر فایلی هم توش پخش کنی صدا نداره ... تا این که یه دونه فایل divx عادی توش پخش بشه، بعد از اون یهو صدا میاد !!! دوباره هم وقتی خاموش کنی و بعدا روش کنی باز همین داستان هست و صدا می پره !! مشکل کجاست ؟؟
فیرم ور های ورژن ۲.۵ و ۲.۷ و ۳ هم روش تست شده و فرقی نداره!!
اقا رشت هم راه اندازی شده؟
afshin49
25-10-2010, 08:15
نه هنوز:41:
فعلا تهران/کرج/قم/اصفهان.اگر جای دیگری هم هست دوستان بگن.
اونطور که معاون فناوری صدا و سیما در برنامه بعد از خبر شبکه 2 پریشب به مناسبت راه اندازی رسمی شبکه دیژیتال در تهران گفت تا یک سال آینده اغلب نقاط تحت پوشش قرار خواهد گرفت و الان هم در صورتی که اتومبیل هایی که tvدارن گیرنده دیژیتال مخصوص اضافه کنن در اتوبان تهران قم تا سرعت 120km/h هم تصویر دیژیتال بدون پرش دریافت میشه.اگر کسی تجربه ای داره لطفا بفرماد.:10:
MASOUD48
25-10-2010, 09:20
لطفآ آدرس آخرين آپ ديت پرووژن T7 را بزاريد.توي سايت فولاد رايانه پيدا نكردم.ممنون
كسي نبود جواب ما رو بده؟
بچه ها کسی بلوسنس دارن راضین مشکل زیر نویس یا نویز احتمالی حل شده یا نه؟
کسی تو قم این گیرنده رو داره/ ممنون
SONY-SHOP
25-10-2010, 12:20
طبق اخرین اطلاع ما ، رشت هم دیجیتال داره
به زودی شهرهایی رو که ما فروختیم و کار کرده رو اعلام می کنیم
---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:18 PM ----------
كسي نبود جواب ما رو بده؟
قصد داشتیم از هفته آینده روی سایت بذاریم
به خاطر ارادت خاصی که به اعضای پی سی ورد داریم ، لینک صفحه دانلود رو اینجا میذاریم.
البته فعلا از طریق خود سایت به این صفحه دسترسی داده نشده و باید فقط از طریق لینک وارد بشید
ahmad173
25-10-2010, 12:21
دوستان لطفا یکی این رو جواب بده. این سوال من هم هست. مثلا با کارت دی وی بی Skystar Usb2 و وصل اون به آنتن هوایی تلویزیون، می شه کانال های دیجیتال تلویزیون رو هم گرفت؟
آقا نمی شد یکی اینو جواب بده؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه. ممنون
SONY-SHOP
25-10-2010, 14:12
آقا نمی شد یکی اینو جواب بده؟ لطفا اگر کسی اطلاعاتی داره بگه. ممنون
اگه توی مشخصاتش چیزی به نام ----T داره ، بله می تونید .
البته باید فیش ورودی انتن معمولی تلویزیون (RF) داشته باشه
[/QUOTE]
سلام سونی شاپ عزیز شما مدل های بلوسنس رو فروختید؟ بنظرتون ارزش قیمت بالاتر رو داره؟
Roovigital
25-10-2010, 22:29
کسانی که قم هستند بگن آیا با این گیرنده دیجیتال باز هم مثل قبل شبکه تهران رو دارند یا نه؟
محض اطلاع دوستان من یه دستگاه XDVB-121 xvision خریدم ، با وجود اینکه موقعیت ساختمون ما بسیار وخیمه و پشت یه ساختمون بلند هستیم ، و تقریبا آنتن هم نداریم کیفیت صدا و تصویر بسیار خوبه.
توی قم شبکه تهران هم دریافت میشه...
MASOUD48
26-10-2010, 09:18
قصد داشتیم از هفته آینده روی سایت بذاریم
به خاطر ارادت خاصی که به اعضای پی سی ورد داریم ، لینک صفحه دانلود رو اینجا میذاریم.
البته فعلا از طریق خود سایت به این صفحه دسترسی داده نشده و باید فقط از طریق لینک وارد بشید
من t7 درام فايل رو گرفتم و آپ كردم منوها كلآ تغيير كرده ولي هر كاري كردم سيگنال دريافت نميكرد "عدم دريافت سيگنال " ميزد.دوباره با فريمور قبلي آپ كردم درست شد.لطفآ بگيد اشكال از كجاست.با تشكر
SONY-SHOP
26-10-2010, 11:56
من t7 درام فايل رو گرفتم و آپ كردم منوها كلآ تغيير كرده ولي هر كاري كردم سيگنال دريافت نميكرد "عدم دريافت سيگنال " ميزد.دوباره با فريمور قبلي آپ كردم درست شد.لطفآ بگيد اشكال از كجاست.با تشكر
شما دستگاهتون کلید مشکی هستش یا نقره ای ؟ گویا این فریمور برای دستگاه های T7 جدید هستش که کلیداشون مشکیه . برای مدل های نقره ای ، هفته بعد فریمور جدیدش میاد
حالا برای امتحان می تونید دوباره فریمور جدید رو نصب کنید ، و وقتی نصب شد برید و "بازگشت به پیش فرض کارخانه " هم انجام بدید ، شاید مشکل رفع بشه. اگه نشد ، صبر کنید تا فریمور دستگاه شما بیاد
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
سلام سونی شاپ عزیز شما مدل های بلوسنس رو فروختید؟ بنظرتون ارزش قیمت بالاتر رو داره؟[/QUOTE]
بله فروختیم ، فرق زیادی با بقیه نداره
به نظر ما مارک "برایت" آینده خیلی بهتری داره چون کسایی سفارش دادن این دستگاه رو که واقعا اطلاعات فنی خوبی دارن .
Bright واردات شرکت سونی هستش
پروویژن هم خوبه و مثل "برایت" گارانتی تعویض داره
MASOUD48
26-10-2010, 13:39
[QUOTE=SONY-SHOP;5554686]شما دستگاهتون کلید مشکی هستش یا نقره ای ؟ گویا این فریمور برای دستگاه های T7 جدید هستش که کلیداشون مشکیه . برای مدل های نقره ای ، هفته بعد فریمور جدیدش میاد
حالا برای امتحان می تونید دوباره فریمور جدید رو نصب کنید ، و وقتی نصب شد برید و "بازگشت به پیش فرض کارخانه " هم انجام بدید ، شاید مشکل رفع بشه. اگه نشد ، صبر کنید تا فریمور دستگاه شما بیاد[COLOR="Silver"]
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:53 PM ----------
بله درست ميفرماييد .براي من كليد نقره ا يي. با فولاد رايانه تماس گرفتم . گفتن هفته آينده فريمور جديد ميايد.ممنون
regedit021
26-10-2010, 13:40
منم فريمور جديد رو كه روي T7نصب كردم كانال هارو پيدا نكرد!:41:
اما خيلي فريمور خوبي بود!وقتي كه خاموش ميشد ساعت داشت !منو زيبا بودو...!:27:
دكمه هاش هم نقره اي هست!:21:
8811169004
27-10-2010, 01:22
آقایون نظرشون رودر مورد گیرنده دیجیتال Star sat بیان میکنند؟:11:
mohammad_s7201
27-10-2010, 09:17
سلام.
من ميخوام يه دونه از همين دستگاهها بخرم كه شبكه ها رو ديجيتالي بگيرم. كدوم مدل خوبه؟ من اصلا آشنايي ندارم
50 تومن هم بيشتر ندارم. يكي ميگفت حتما مدلي رو بگير كه خروجي HDMI داشته باشه ولي گويا اونا گرونه
ممنون :11:
MASOUD48
27-10-2010, 16:23
منم فريمور جديد رو كه روي T7نصب كردم كانال هارو پيدا نكرد!
اما خيلي فريمور خوبي بود!وقتي كه خاموش ميشد ساعت داشت !
دكمه هاش هم نقره اي هست!
آره خيلي قشنگ شده.دگمه نقره ايها بايد تا هفنه ديگه صبر كرد.مثل اينكه در اين فريمور همزمان ميشه يك كانال ضبط كنه و يه كانال ديگه رو تماشا كرد.كسي اينو تست كرده.
amahdavi2004
27-10-2010, 17:55
1 - خروجي HDMI براي شبكه ديجيتالي ايران كارآيي دارد؟
2 - من مانيتور LG w2286l دارم غير از ورودي HDMI از ورودي D-SUB آن براي اتصال به ستاپ باكس مي توانم استفاده كنم؟
3- به نظر شما Bright ----T چيز خوبي است؟
Bright ----T - گیرنده دیجیتال برایت
گیرنده دیجیتال برایت Bright ----T
اين محصول مورد تاييد صداوسيما (تكتا) مي باشد
78000 تومان
- گیرنده 14 کانال داخلی و ماهواره ای ایران و 10 شبکه رادیویی
- مشاهده شبکه های تلویریونی با کیفیت DVD به صورت دیجیتال
- واردات شرکت سونی ایران
- خروجي تصوير AV , YUV , HDMI-full HD
- خروجی صدای دیجیتال (5.1 کانال) بر روی خروجی کواکسیال
- قابلیت اسکن دستی و اتوماتیک
- امکان ضبط برنامه ها روی USB و امكان اتصال هارد اكسترنال
- قابلیت نمایش EPG (جدول زمانبندی برنامه ها)
- امکان ضبط برنامه در ساعت برنامه ریزی شده بر روی USB
- پخش فیلم و آهنگ و عکس از روی USB در فرمت های MPEG4,MPEG2,WMA,MKV,DIVX,OGG,MP3,AVI,MOV
- دارای ریموت کنترل مادون قرمز
12 ماه گارانتی تعویض
متعلقات :
کنترل از راه دور، 2 عدد باتری نیم قلم، کابل AV ، دفترچه راهنما، کارت گارانتی
4- دستگاه ----T Blusens T14 چطور از آب در آمده است؟
Roovigital
27-10-2010, 21:54
دوستان داغ شدن این دستگاهها حتی در زمان استند بای طبیعیه؟؟!!
دوستان قزوین هم صداسیما دیجیتال میگیره اما کیفیتش افتضاحه.درضمن کانال استان قزوین روش نیست.به جاش یه کانالی هست به نام irib ostani که هرروز کانال یکی از استانها رو نشون میده.یه روز اردبیل یه روز بوشهر و...همچنین جدیدا کانال مستند هم اضافه شده
درضمن شبکه های سراسری روی دو تا فرکانس میگیره.من احساس میکنم که یکی از فرکانس ها کیفیتش بهتره.آیا همچین چیزی امکان داره؟
regedit021
28-10-2010, 01:52
كسي ميدونه چطور ميشه فريمور با پسوند ap.رو اديت كرد؟
mohammad_s7201
28-10-2010, 08:16
سلام.
من ميخوام يه دونه از همين دستگاهها بخرم كه شبكه ها رو ديجيتالي بگيرم. كدوم مدل خوبه؟ من اصلا آشنايي ندارم
50 تومن هم بيشتر ندارم. يكي ميگفت حتما مدلي رو بگير كه خروجي HDMI داشته باشه ولي گويا اونا گرونه
ممنون :11:
کسی نبود جواب ما رو بده؟:41:
XDVB-121 بهتره یا Bright ----T ؟
یه سوالی. دستگاهی که HDMI نداشته باشه میشه با کابل کامپوننت وصلش کرد ؟
من کلا یه دستگاهی میخوام که بتونم تصاویر رو خوب بگیرم. فقط همین. دیگه ضبط و پخش از روی USB واسم مهم نیست
behrouz2
28-10-2010, 14:34
ota
صداوسيما امروز با گذاشتن چند فيلم و سريال و يك برنامه شروع به كار كرد
البته انتظار ميرفت از اين ويژگي براي فرستادن نرم افزار استفاده شود ولي از اين ويژگي مانند دانلود آفلاين استفاده شد
براي دريافت :
بايدگيرنده تلوزيون ديجيتال داشته باشيد
سپس به قسمت ota رفته وبعد فركانس 602000كيلوهرتز را وارد كرده
وسپس منتظر شويد تادستگاه شما فايلهاي فرستاده شده را درون يك ليست قراردهد
سپس بوسيله كنترل دستگاه برروي عكس هريك از برنامها رفته وسپس ok را فشار دهيد
البته قبلش دوگزينه ظاهر ميشود
1-ديدن
2-دانلودكردن
درهردوصورت دستگاه شما بايد داراي هارد داخلي ويا قابليت قبول كردن اطلاعات توسط فلاش را داشته باشد.
حالا حالشو ببريد
سريال خوشنشينها 3 قسمت اول
قابليت دانلود ندارد وفقط ميتوانيد تماشاكنيد.
فيلم سينمايي دنياي سالخورده باكيفيت
hd هردوگزينه
قابليت ديدن ودانلود رادارد
نرم افزار تبديل فرمت mpegبهts
قابليت دانلود
فيلم ديدار امام خامنه اي در قم بصورت مستند
قابليت دانلود وديدن در همان لحظه
لازم به ذكر است در گوشه هر كدام در پخش آرم سروش رسانه به چشم ميخورد
براي دريافت اطلاعات بيشتر وچگونگي آن به آدرس زير مراجعه كنيد
برادر OTA چیه ؟ :دي
اینی که می گی من نمیتونم پیدا کنم ! یکی کمک می کنه ؟
سلام دوستان. کسی میدونه اینستاپ باکس برایت قابلیت او تی ا داره یا نه؟
اینجا کسی برایت داره؟
behrouz2
28-10-2010, 16:30
برادر OTA چیه ؟ :دي
اینی که می گی من نمیتونم پیدا کنم ! یکی کمک می کنه ؟
OTA يك سرويسي براي فرستادن نرم افزار وانواع فايلهاي برنامه ميباشد كه در صورت خواندن دستگاه ورمز گشايي دستگاه ميتواندبراي ارتقائ دستگاه و دريافت ودانلود برنامهاي ديگر كه فرستده ميفرستد باشد.
صدا وسيما از اين قابليت براي پخش ودانلود فيلمها وسريالها وغيره.. به كار برده است.
يعني اينكه ميتوانيد فيلم ويا سريال را دانلود كنيد ويا به انتخاب خودتان برنامه اي را انتخاب كنيد وببينيد بابالاترين سرعت نزديك 2 مگابايت در ثانيه
مرسی !
می شه کمک کنید من پیداش کنم ؟ :دي
من پروویژن t7 دارم !
من نمی فهمم سر هم در نمی ارم ! زیر دیپلم بگی متشکر می شوم ! :دي
behrouz2
28-10-2010, 16:43
مرسی !
می شه کمک کنید من پیداش کنم ؟ :دي
من پروویژن t7 دارم !
من نمی فهمم سر هم در نمی ارم ! زیر دیپلم بگی متشکر می شوم ! :دي
خيلي راحته دستگاه شما هم بيشتر فرمتها رو جواب ميده
يك فلاش كاملا خالي را به پورت USB وصل كنيد وسپس به منوي دستگاه برويد قسمت گزينه OTA را پيدا كنيد وسپس فركانس 602000 كيلوهرتز يا كانال 37 را وارد كنيد و سپس OK كنيد بعد از چن ثانيه ليستي ظاهر ميشود كه نام وتصاوير برنامها -فيلمها وسريالها درونش است سپس بوسيله كنترل هركدام را كه خواستيد انتخاب وسپس دانلود ويا تماشا كنيد.
دوستان Bright ----T هم ota داره؟
mohammad_s7201
28-10-2010, 17:54
من کلا یه دستگاهی میخوام که بتونم تصاویر رو خوب بگیرم. فقط همین. دیگه ضبط و پخش از روی USB واسم مهم نیست
اقا من این جور چیزی رو پیدا نمی کنم ! :(
توی مشخصات خودش هم چیزی در مورد OTA ننوشته !
یعنی نمی گیره ؟ :(
SONY-SHOP
28-10-2010, 20:07
يك فلاش كاملا خالي را به پورت USB وصل كنيد وسپس به منوي دستگاه برويد قسمت گزينه OTA را پيدا كنيد وسپس فركانس 602000 كيلوهرتز يا كانال 37 را وارد كنيد و سپس OK كنيد بعد از چن ثانيه ليستي ظاهر ميشود كه نام وتصاوير برنامها -فيلمها وسريالها درونش است سپس بوسيله كنترل هركدام را كه خواستيد انتخاب وسپس دانلود ويا تماشا كنيد.
فعلا این سیستم به صورت آزمایش راه افتاده و صداوسیما هم انگار فقط این سیستم رو به دستگاه های مورد تایید خودش میده
دوستانی که OTA توی دستگاهشون ندیدن ، در صورتی که دستگاهشون تاییده داره ، نگران نباشن چون با یه آپدیت حل میشه .
باید صداوسیما یه سری کد به شرکتایی که تایید کرده بده و اون شرکت ها هم بفرستن برای تولید کننده تا روی فریمور جدید اعمال بشه
به نظر من این خاصیت می تونه یه دلیل خیلی خوب باشه برای خرید گیرنده های دیجیتال ! دوستان شما چی فکر می کنید؟
---------- Post added at 10:07 PM ---------- Previous post was at 10:05 PM ----------
اگه دوتا مارک دیگه رو مقایسه میکردی ، کار یه کم سخت میشد ! اما فکر کنم Bright با اینکه مارک جدیده اما با توجه به اینکه سونی پشتشه ، انتخاب بهتری باشه نسبت که ایکس ویژن
mohammad_s7201
28-10-2010, 21:18
اگه دوتا مارک دیگه رو مقایسه میکردی ، کار یه کم سخت میشد ! اما فکر کنم Bright با اینکه مارک جدیده اما با توجه به اینکه سونی پشتشه ، انتخاب بهتری باشه نسبت که ایکس ویژن
اخه برایت گرونه. من 50-60 بیشتر ندارم. شما خودت چی پیشنهاد میدی؟
من HDMI نمیخوام. همون کامپوننت بسه
سلام به همه
ota رو بلوسنس کار نمی کنه؟
بهترین دستگاه ----T که مدیا پلیر قوی داشته باشه چیه؟
کسی نمیدونه چرا وقتی ساعت را در بلوسنس تنظیم می کنیم بعد از خاموش و روشن شدن دستگاه دوباره ساعت ریست میشه
regedit021
29-10-2010, 19:34
دوست عزيز مدل دستگاه تون چيه؟؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
دوستان پروويژني توجه كننند كه در فريمور جديد قابليت otaقرار دارد!
behrouz2
30-10-2010, 00:18
دوست عزيز مدل دستگاه تون چيه؟؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
دوستان پروويژني توجه كننند كه در فريمور جديد قابليت otaقرار دارد!
XVISION مدل111
روز پنجشنبه اولش كه فهميدم رفتم زدم ولي هر كاري ميكردم فقط ليست فيلمها و برنامها ميومد يكم آنتنو چرخوندم سيگنالم بيشتر شد دوباره زدم فعال شده بود يه فيلم سياه وسفيد مال عهد بوق بود سينمايي دنياي سالخورده ديدم زده كيفيت HD سريع دانلودش كردم خيلي سريع دانلود شد كمتر از 10 ثانيه عجب كيفيتي فيلمش زياد جالب نبود ولي آدم با كيفيتش دلش ميخواست تماشا كنه. شب كه اومدم دوباره بزنم قطع شده بود
SONY-SHOP
30-10-2010, 11:41
اخه برایت گرونه. من 50-60 بیشتر ندارم. شما خودت چی پیشنهاد میدی؟
من HDMI نمیخوام. همون کامپوننت بسه
ایکس ویژن اگه بخوای بگیری هم باید 64 هزینه کنی ، پس بهتاره لااقل پروویژن بگیری که 74 هستش ، هم مدیا پلیر قوی داره هم خروجی HDMI
تا حالا برای خروجی HDMI می گفتن روی پخش فیلم HD از USB تاثیر میذاره ، اما الان صداوسیما فیلم ها رو به صورت HD روی OTA برای دانلود میذاره
فیلم ها و سریال ها تماما به صورت HD ضبط میشه اما چون فرستنده ها امکان ارسال تصاویر HD رو ندارن ، پس فعلا میشه از طریق OTA به مردم فیلم هایی با کیفیت HD داد !
mohammad_s7201
30-10-2010, 11:54
ایکس ویژن اگه بخوای بگیری هم باید 64 هزینه کنی ، پس بهتاره لااقل پروویژن بگیری که 74 هستش ، هم مدیا پلیر قوی داره هم خروجی HDMI
تا حالا برای خروجی HDMI می گفتن روی پخش فیلم HD از USB تاثیر میذاره ، اما الان صداوسیما فیلم ها رو به صورت HD روی OTA برای دانلود میذاره
فیلم ها و سریال ها تماما به صورت HD ضبط میشه اما چون فرستنده ها امکان ارسال تصاویر HD رو ندارن ، پس فعلا میشه از طریق OTA به مردم فیلم هایی با کیفیت HD داد !
مرسي دوست عزيز. پروويژن چه مدلي خوبه؟
كابل HDMI و كامپوننت رو هم بايد جدا بخرم؟
behrouz2
30-10-2010, 13:15
کسی نمیدونه چرا وقتی ساعت را در بلوسنس تنظیم می کنیم بعد از خاموش و روشن شدن دستگاه دوباره ساعت ریست میشه
چندتا دليلي داره
اول اينكه با صدا وسيما هماهنگ نيست مثلا دستگاه ايكسويژن هر موقع كه روشن ميكنيم وحتي از برق ميكشيم بعد از روشن شدن ساعت وتاريخش بصورت خودكار ميزونه
دليل بعديش اينكه شايد بعداز تنظيم كردن ساعت اونو بايدسيو كنيد
دليل بعديش اينكه اين دستگاه نرم افزارش به اين صورت است وشايد با يك بار بروزرساني ونرم افزار جديد مشكلتان حل شود
موفق باشيد.
behrouz2
30-10-2010, 13:23
ببر اونجايي كه خريدي يا اگه ضمانت نامه وخدمات پس از فروش يا نمايندگي داره اونجا ببري ومشكلت رو بگي خيلي بهتره
SONY-SHOP
30-10-2010, 15:24
مگه بلوسنس شما جایی برای تنظیم ساعت داره ؟!!!!!!!!!!!!!
نیازی به تنظیم ساعت نیست
هر وقت که دستگاه رو روشن میکنید ساعت 00:00 رو نشون میده و بعد از 10 ثانیه که کانال رو دریافت کردید ، خود به خود ساعت تنظیم میشه !!!
---------- Post added at 05:24 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
مرسي دوست عزيز. پروويژن چه مدلي خوبه؟
كابل HDMI و كامپوننت رو هم بايد جدا بخرم؟
مدل T7 plus مدل خوبیه
کابل HDMI نداره ، کابل AV داره
موقعی هم که از HDMI استفاده میکنی ، به کابل دیگه ای نیاز نیست
juolipuoli
30-10-2010, 19:04
من میخوام یک گیرنده دیجیتال واسه لب تاب بگیرم دوستان باتجربه لطف کنند بگن چه مارکی از همه باکیفیت تر هست.
asstubirs
30-10-2010, 20:58
با سلام به دوستان یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه ما اینقدر پولدار نیستیم که جنس بد بگیریم .
چرا: چون جنس بد موجب صرف هزینه مجدد می شود .
نکته مهم در زمینه خرید این وسایل عمر مفید وکیفیت وخدمات شرکت آنهاست.
از لحاظ خدمات وکیفیت برندی را معرفی کنید.
asstubirs
30-10-2010, 21:08
برندهایی که من دیدم در بازار : گیرنده جم- برایت -بلوسنس- ایکس ویژن- دنای- مارشال- پروویژن -TOPTWINS -و یه تعداد مارک دیگر که نشنیده بودم؟
با تشکر از دوستان منو در خرید یه گیرنده خوب کمک کنند.
regedit021
31-10-2010, 10:21
سوني شاپ جان فريمور جديد t-7كليد نقره اي نيومد!؟؟؟
همچنان در كف فريمور جديد هستيم!
برندهایی که من دیدم در بازار : گیرنده جم- برایت -بلوسنس- ایکس ویژن- دنای- مارشال- پروویژن -TOPTWINS -و یه تعداد مارک دیگر که نشنیده بودم؟
من با دو مدل مارشال و ایکس ویژین و یه مدل جم کاذر کردم
مارشال به نظر من بهتر از اون دو مدل بود :5:
SONY-SHOP
31-10-2010, 13:40
سوني شاپ جان فريمور جديد t-7كليد نقره اي نيومد!؟؟؟
همچنان در كف فريمور جديد هستيم!
ما هم مثل شماییم :31:
میاد برادر
اقا من این فریمور جدید پروویژنو دانلود کردم ! :دي همون تی سون ! دکمه هاش هم نقره ایه ! :دي دیگه هیچ شبکه ای رونشون نمی ده ! فریمور قبلیشو لینکشو میدید ؟ :دي
دستگاه های متفرقه بهتر از این چند مدل: جم- برایت -بلوسنس- ایکس ویژن- دنای- مارشال- پروویژن -TOPTWINS هست که هم کیفیت صدا و تصویرش عالی باشه هم پلیر قوی داشته باشه.آخه این مدلا هرکدوم یه مشکلاتی دارن.
سلام دوستان
من قم هستم ! (دیجیتال قم هم راه افتاده ! ) از دستگاه echolink استفاده میکنم !
اما متاسفانه فقط 8 تا شبکه تلویزیونی میگیره !
میشه راهنمایی کنید ؟!
با تشکر
engineerhossein
01-11-2010, 11:41
اين سيستم پخش ota صدا و سما كماكان ادامه داره ؟ متاسفانه فعلا كه پرويژن ساپورت نميكنه . اي كاش تو فريمور جديد اين قابليت رو اضافه مي كردند.
amahdavi2004
01-11-2010, 11:57
من از Sony_shop و به توصيه ايشان يك برايت خريدم (البته قصدم بلوسنس بود) بدون آنتن جستجو نتيجه نداد ولي با آنتن هوايي 14 كانال گرفت كه كيفيت تصاوير خوب و بالاي 80% است(آنتن پشت بام طبقه چهارم نصب است) با آنتن روي ميزي و پشت پنجره اي بايد تست كنم؛ ولي متاسفانه OTA را پيدا نكردم و ضمناً از ضبط چيزي سر در نياوردم.
نتوانستم برنامه ريزي ضبط در ساعت معين و ضبط حين پخش برنامه ديگر را پيدا كنم.
Sony_shop لطفاً در اين زمينه راهنمايي كنيد.
SONY-SHOP
01-11-2010, 13:08
دستگاه های متفرقه بهتر از این چند مدل: جم- برایت -بلوسنس- ایکس ویژن- دنای- مارشال- پروویژن -TOPTWINS هست که هم کیفیت صدا و تصویرش عالی باشه هم پلیر قوی داشته باشه.آخه این مدلا هرکدوم یه مشکلاتی دارن.
وقتی اینا مشکل دارن (البته بر مبنای حرف شما) ، از متفرقه چه توقعی داری ؟!!!!!
SONY-SHOP
01-11-2010, 13:45
من از Sony_shop و به توصيه ايشان يك برايت خريدم (البته قصدم بلوسنس بود) بدون آنتن جستجو نتيجه نداد ولي با آنتن هوايي 14 كانال گرفت كه كيفيت تصاوير خوب و بالاي 80% است(آنتن پشت بام طبقه چهارم نصب است) با آنتن روي ميزي و پشت پنجره اي بايد تست كنم؛ ولي متاسفانه OTA را پيدا نكردم و ضمناً از ضبط چيزي سر در نياوردم.
- معمولا مشتری که نظرش قاطع باشه رو نمیشه نظرش رو عوض کرد ، ما هم فقط پیشنهاد می دهیم
- هیچ گیرنده دیجیتالی بدون انتن جواب نمی ده
- اگه بخواید معمولی و بدون برنامه ریزی ضبط کنید ، فقط باید دکمه ای که رویش دایره قرمز رنگ است را روی کنترل فشار دهید
- اگه بخواید برای ضبط برنامه ریزی کنید ، از روی کنترل دکمه EPG را می زنید ، کانالی که می خواید ضبط رویش انجام بشه رو انتخاب می کنید و دکمه info را از روی کنترل فشار میده ، لیست باز میشه و از طریق دکمه قرمز رنگ می توانید برنامه اضافه کنید
- OTA هم روی فریمور جدید فعال میشه که از طریق sms بهتون خبر میدیم که دانلود کنید
اقا من این فریمور جدید پروویژنو دانلود کردم ! :دي همون تی سون ! دکمه هاش هم نقره ایه ! :دي دیگه هیچ شبکه ای رونشون نمی ده ! فریمور قبلیشو لینکشو میدید ؟ :دي
الهلپ من الایمان ! :دي
کمک کنید لطفا ! الان تلویزیون نداریم !: دي
mohsen121
01-11-2010, 18:47
الهلپ من الایمان ! :دي
کمک کنید لطفا ! الان تلویزیون نداریم !: دي
سلام اینم فریمور قدیمی T-7
amahdavi2004
01-11-2010, 19:24
از نظر ريموت خيلي خوب است؛ دستگاه را داخل ويترين زير تلويزيون گذاشته ام و جلويش شيشه دارد، بدون نياز به نشانه گيري از چند متري جواب مي دهد در حالي كه دستگاه ريموت دي وي دي اگر شيشه بسته باشد مشكل دارد.
SONY-SHOP
01-11-2010, 20:16
از نظر ريموت خيلي خوب است؛ دستگاه را داخل ويترين زير تلويزيون گذاشته ام و جلويش شيشه دارد، بدون نياز به نشانه گيري از چند متري جواب مي دهد در حالي كه دستگاه ريموت دي وي دي اگر شيشه بسته باشد مشكل دارد.
با اینکه مارک سونی نیست اما چون واردات شرکت سونی هستش ، باید در حد بالایی کیفیت داشته باشه
دوستان من در این مدت کوتاه تا الان چهار مدل برایت ، پروویژن تی 7 پلاس، و بلوسنس و ایکس ویژن را برای خودم و اقوام خریدم و نصب کردم .(توی رشت) خودم در منزل از برایت و تی 7 پلاس استفاده میکنم. هر چه قدر قدرت فرکانس بالاتر باشه کیفیت تصویر بالاتره. به نظر من قدرت گیرندگی تی 7 پلاس و برایت از همه بالاتره. پلاس با یک آنتن وو پر معمولی سرخود 100% قدرت فرکانس و کیفیت داد. برایت با آنتن بوستر دار هم خوب سازگار است. تی 7 پلاس رکوردش کیفتش پایین است. تایم شیفت(ماشین زمانش) هم کار نکرد. (فریم ورش هم دست نزدم) برایت و بلوسنس و ایکس ویژن کیفیت ضبط تصویرشان خیلی خوب است وبرایت از همه بهتر.(برایت ماشین زمان هم دارد) بلوسنس گیریندگیش بسیار ضعیف است. از همه ضعیفتر. من هر چهار مدل را در یک مکان آزمایش کردم.بلوسن تایم شیفت (ماشین زمان) هم دارد. ولی با توجه به قیمتش برتری محسوسی نسبت به برایت ندارد. (فقط یک کابل اچ دی در جعبه همراه دارد)به نظر من برایت و پرویژن خوب هستند واز بقیه بهتر. شاید تنها نقطه ضعف برایت طراحی نه چندان زیبای دستگاه و کنترلش باشد.
من در مجموع برایت را از همه بهتر می دانم. ولی اگر جایی فرکانس خیلی ضعیف است پروویژن تی 7 پلاس را توصیه میکنم.
ببخشید یک سوال !
چرا وقتی یک برنامه ای رو ضبط میکنیم و میریزیم توی کامپیوتر ، صدا نداره ؟!
با فرمت MPEG4 ts سیو میکنه ولی توی کامپیوتر صدا نداره ! حتی بعد از اینکه تبدیل میشه !
MASOUD48
02-11-2010, 10:45
ما هم مثل شماییم :31:
میاد برادر
امروز با فولاد رايانه تماس گرفتم گفتن تا يك ماه ديگه نمياد.فرومودن اشتباه گفتن هفته ديگه مياد.:18:
asstubirs
02-11-2010, 11:01
با سلام به همگی
اسامی شرکتهای دارنده تائیدیه ست تاپ باکس از شرکت تکتا بترتیب حروف الفبا
شرکت پارسیان صوت آریا ( BRIGHT ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت دنا سرویس ( DENAY ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت رایانه ساز جاوید ( iNOR ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت عرش گستر ( TOP Twins ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت عرشیان تجارت سماء ( BLUSENS ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت فرزان مشاور آسیا ( FMA-MILAD ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت فولاد رایانه تصویر ( PROVISION ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت مادیران ( XVISION ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شرکت هیوا تجارت ( MARSHAL ) آدرس سایت : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SONY-SHOP
02-11-2010, 11:46
مورد جدیدی در گیرنده دیجیتال "برایت" کشف شد
برای ضبط روی USB ، کیفیت تصویر ثابت هستش و افت پیدا نمی کنه
regedit021
02-11-2010, 12:46
يه دفعه بگو همه ستاپ باكس ها تاييد شدن ديگه!
راستي سوني شاپ جان قضيه اين فريمور جديد چي شد؟
SONY-SHOP
02-11-2010, 12:56
يه دفعه بگو همه ستاپ باكس ها تاييد شدن ديگه!
راستي سوني شاپ جان قضيه اين فريمور جديد چي شد؟
فکر نکنم اینا 10 درصد مارکهای توی بازار هم باشن !!!!! لااقل الان دیگه مزیت تایید داشتن اینه که میتونی از OTA هم استفاده کنی
واسه فریمور هم ما بی خبریم !! پروویژن هنوز بیرون نداده ، قرار بود این هفته بده که ما بذاریم واسه دانلود که هنوز نداده ..........
رفقا این دی وی بی ها با آنتن تو خونه ای هم جواب میده؟ حوصله پشت بام رفتن و آنتن هوا کردن ندارم خداییش.
وقتی اینا مشکل دارن (البته بر مبنای حرف شما) ، از متفرقه چه توقعی داری ؟!!!!!
manzooram az motefareghe --- haiee mesle novatron ya EGDET ke 200 000 $ gheymateshoone.mikhastam bedoonam kasi ba in dastgaha kar karde:10:
chandta brande dge ham hastan ke kefiate khoobidaran.albate gheymatashoonam khoobe. mesle novatron NTR83 ya EAGET ke balaye 200 000 gheymat daran ke novatron sakhte korea hast
steve jobs
03-11-2010, 12:21
دوستان این قابلیت ota تو دستگاه من (X.Vision 111) فرکانس رو هم رو 602000 قرار دادم هیچی پیدا نکرد.
به 1.47 هم آپدیت کردم بازم نیوورد.
دوستانی که این قابلیت رو دارن بگن چیکار کنم.
مرسی
behrouz2
03-11-2010, 14:23
دوستان این قابلیت ota تو دستگاه من (X.Vision 111) فرکانس رو هم رو 602000 قرار دادم هیچی پیدا نکرد.
به 1.47 هم آپدیت کردم بازم نیوورد.
دوستانی که این قابلیت رو دارن بگن چیکار کنم.
مرسی
دوست عزيز آزمايشي بود روز پنجشنبه هفته پيش قطع شد مثل EPG كه اونم قطع شده است.
براي اطلاعات بيشتر به آدرس زير مراجعه كنيد
matin_vv
03-11-2010, 21:40
سلام.
آقا ما امروز از فروشگاه لاوان يه دستگاه خريديم با مارك Shuttle. با كابل HDMI و كامپوننت،(از اين سه رنگها، شايد اسمش رو اشتباه ميگم). 68 تومان. ديدم نسبت به Xvision بهتره انگار. اما...
من دستگاه رو از پورت HDMI به تلويزيون وصل ميكنم، تصوير عاليه ولي صدا نداره. با كابل كامپوننت وصل ميكنم، صدا داره تصوير سياه سفيده، با تبديل اسكارت هم (از دستگاه به ورودي تلويزيون) كيفيت تصوير خيلي بد ميشه و در ضمن صدا و تصوير با هم همخوني ندارند.
مگه كابل HDMI واسه انتقال صوت و تصوير نيست؟پس چرا صدا ندارم؟
صدا هم از خود تلويزيون پخش ميشه، بلندگو ندارم.
ايراد از چيه؟
دوستان من در این مدت کوتاه تا الان چهار مدل برایت ، پروویژن تی 7 پلاس، و بلوسنس و ایکس ویژن را برای خودم و اقوام خریدم و نصب کردم .(توی رشت) خودم در منزل از برایت و تی 7 پلاس استفاده میکنم. هر چه قدر قدرت فرکانس بالاتر باشه کیفیت تصویر بالاتره. به نظر من قدرت گیرندگی تی 7 پلاس و برایت از همه بالاتره. پلاس با یک آنتن دو پر معمولی سرخود 100% قدرت فرکانس و کیفیت داد. برایت با آنتن بوستر دار هم خوب سازگار است. تی 7 پلاس رکوردش کیفتش پایین است. تایم شیفت(ماشین زمانش) هم کار نکرد. (فریم ورش هم دست نزدم) برایت و بلوسنس و ایکس ویژن کیفیت ضبط تصویرشان خیلی خوب است وبرایت از همه بهتر.(برایت ماشین زمان هم دارد) بلوسنس گیریندگیش بسیار ضعیف است. از همه ضعیفتر. من هر چهار مدل را در یک مکان آزمایش کردم.بلوسن تایم شیفت (ماشین زمان) هم دارد. ولی با توجه به قیمتش برتری محسوسی نسبت به برایت ندارد. (فقط یک کابل اچ دی در جعبه همراه دارد)به نظر من برایت و پرویژن خوب هستند واز بقیه بهتر. شاید تنها نقطه ضعف برایت طراحی نه چندان زیبای دستگاه و کنترلش باشد.
من در مجموع برایت را از همه بهتر می دانم. ولی اگر جایی فرکانس خیلی ضعیف است پروویژن تی 7 پلاس را توصیه میکنم.
چیزی که یادم رفت اینه که برایت هم مانند بلوسنس قابلیت این رو داره که در هنگام ضبط تصویر یک کانال ،شما کانال دیگه رو هم ببینید. نمیدونم چرا این امکانات رو در تبلیغ برایت نگفتند. عجیبه.:18:
regedit021
03-11-2010, 23:50
دوست عزيز مارك متفرقه اين مشكلات رو هم داره ديگه!
matin_vv
04-11-2010, 00:30
دوست عزيز مارك متفرقه اين مشكلات رو هم داره ديگه!
يعني واقعاً هيچ كاري نميشه كرد؟
چیزی که یادم رفت اینه که برایت هم مانند بلوسنس قابلیت این رو داره که در هنگام ضبط تصویر یک کانال ،شما کانال دیگه رو هم ببینید. نمیدونم چرا این امکانات رو در تبلیغ برایت نگفتند. عجیبه.:18:
تا اونجا که می دونم کانال های روی یه فرکانس رو میشه با هر دستگاهی که در حال ضبط کردن باشه دید.
حالا شما کانال های روی یه فرکانس رو تست کردید یا تونستید کانال های موجود فرکانس های دیگه رو هم ببینید ؟
امروز 13 ابان 1389
شبکه های ۱.۲.۳.۵ و استانی و هفت شبکه رادیویی در مشهد در حال پخش است
behrouz2
04-11-2010, 15:27
امروز 13 ابان 1389
شبکه های ۱.۲.۳.۵ و استانی و هفت شبکه رادیویی در مشهد در حال پخش است
اي بابا خيلي وقته شروع شده
دوستان عزيز براي اينكه بدونيد ومطمئن شويد در كدام استانها پخش ديجيتال شروع شده ميتونيد به سايت صداوسيما -قسمت استانها مراجعه كنيد الان تقريبا اكثر استانها شروع شده ولي درحال تست وارزيابي است.
معاون فناوري وتوسعه صداوسيما هم گفته سال 2015
آخرين فرستنده آنالوگ درايران خاموش خواهد شد
عسکری با اشاره به وجود حدود 74 فرستنده پرقدرت در نقاط مرتفع کشور افزود: تمام فرستنده های پرقدرت دیجیتال می شود که از این طریق حدود 75 درصد جمعیت کشور تحت پوشش قرار خواهد گرفت و در گام سوم فرستنده های متوسط به دیجیتال تبدیل می شوند.
علی عسکری از وجود 430 فرستنده متوسط و 5 هزار ایستگاه کم قدرت درسراسر کشور خبرداد و گفت: تا سال 2015 اعتبار سیگنالهای انالوگ ساقط خواهد شد و ما باید با سرعت تلویزیون دیجیتال را عمومی کنیم.
mohammad_s7201
04-11-2010, 15:50
سلام. من امروز یه دستگاه xvision 121 خریدم. اولش که وصل کردم جستجو کرد و هر 14 تا کانال رو پیدا کرد.
خوب هم نشون میداد ولی بعد از 3-4 دقیقه دوباره قطع شد. هرکاری کردم سیگنال نیومد. دستگاه رو چند دقیقه خاموش کردم و بعد روشن کردم و دوباره سرچ کردم کانال ها اومد ولی دوباره بعد از 3-4 دقیقه قطع شد.
چرا اینطوری میشه؟؟ چیکار باید بکنم؟:41:
اطلاع دارید در مشهد هم پخش دیجیتال شروع شده یا نه؟
دوست عزیز از اوایل آبان پخش آزمایشی شبکه های 1 2 3 تهران و استانی به همراه هفت شبکه رادیویی در مشهدآ غاز شده و قابل دریافت است
SONY-SHOP
04-11-2010, 16:00
چیز دیگه ای که برای "برایت" هست اما فعلا گفته نمیشه اینه که تایم شیفت هم داره ، یعنی شما می تونید تصویر رو نگه دارید !
اما ما حس می کنیم گیرایی کنترل برایت و سرعت تعویض کانال ها و سرعت حرکت در منو های دستگاه ؛ نسبت به بقیه بهتر هستش.
راس ساعت ۱۶:۱۵ پخش دیجیتال باز هم در مشهد قطع شد
regedit021
04-11-2010, 16:59
سلام. من امروز یه دستگاه xvision 121 خریدم. اولش که وصل کردم جستجو کرد و هر 14 تا کانال رو پیدا کرد.
خوب هم نشون میداد ولی بعد از 3-4 دقیقه دوباره قطع شد. هرکاری کردم سیگنال نیومد. دستگاه رو چند دقیقه خاموش کردم و بعد روشن کردم و دوباره سرچ کردم کانال ها اومد ولی دوباره بعد از 3-4 دقیقه قطع شد.
چرا اینطوری میشه؟؟ چیکار باید بکنم؟:41:
به آخرين فريمور آپگريد كنيد!به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه!
mohammad_s7201
04-11-2010, 17:43
به آخرين فريمور آپگريد كنيد!به احتمال زياد مشكلتون حل ميشه!
دوتا ورژن داره
H/W version 1
S/W version 1.49
اونی که باید آپدیت بشه کدومه؟ اخرین ورژن الان چنده؟
--------------------------
ورژن 1.47 رو هم روش ریختم ولی درست نشد
رفقا قیمت پروویژن 7 پلاس و برایت رو دارید؟
گویا اینطور که بچه های فروم گفتن اینا با آنتن ضعیف و داخل اتاقی هم خوب جواب میدهند.
مارشال هم تایم شیفت داره و هم می تونی یه شبکه رو ببینی یکی دیگه رو ضبط کنی اما فعلا pvr صفره. گفتن می خوان درستش کنن اگه درست بشه قیمت و امکانات عالیه.
amahdavi2004
04-11-2010, 21:20
چیز دیگه ای که برای "برایت" هست اما فعلا گفته نمیشه اینه که تایم شیفت هم داره ، یعنی شما می تونید تصویر رو نگه دارید !
اما ما حس می کنیم گیرایی کنترل برایت و سرعت تعویض کانال ها و سرعت حرکت در منو های دستگاه ؛ نسبت به بقیه بهتر هستش.
دكمه تايم شيفت كدام است؟
mohammad_s7201
04-11-2010, 21:38
من امروز یه دستگاه xvision 121 خریدم. اولش که وصل کردم جستجو کرد و هر 14 تا کانال رو پیدا کرد.
چرا اینطوری میشه؟؟ چیکار باید بکنم؟
هیچ کس به این مشکل برنخورده ؟؟ :41::41::41: Please Help Me
SONY-SHOP
05-11-2010, 17:30
دكمه تايم شيفت كدام است؟
دکمه Pause/Play رو 3 ثانیه نگه دارید ، فعال می شود
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:28 PM ----------
مارشال هم تایم شیفت داره و هم می تونی یه شبکه رو ببینی یکی دیگه رو ضبط کنی اما فعلا pvr صفره. گفتن می خوان درستش کنن اگه درست بشه قیمت و امکانات عالیه.
قیمتش نسبت به امکاناتی که داره ، خوبه . اما خیلی کاملتر و حرفه ای تر از اون وجود داره . اما نسبت که مدل هایی که مدیا پلیر کاملی نیستن و خروجی HD نمی دن به نظر من از ایکس ویژن خیلی بهتره !
amahdavi2004
05-11-2010, 17:40
برايت زيرنويس فارسي SRT را پشتيباني مي كند؛ نمي دانم كجا مي توان سايز و رنگ نوشته ها را تغيير داد؟
golabi_65
05-11-2010, 19:05
برایت ota هم داره؟
regedit021
06-11-2010, 00:13
هیچ کس به این مشکل برنخورده ؟؟ :41::41::41: Please Help Me
بهتره ببريد گارانتي!:41:
regedit021
06-11-2010, 00:31
دوستان ورژن 3.0فريمور بلوسنس امده!
از لينك زير دانلود كنيد!
SONY-SHOP
06-11-2010, 09:51
برايت زيرنويس فارسي SRT را پشتيباني مي كند؛ نمي دانم كجا مي توان سايز و رنگ نوشته ها را تغيير داد؟
قبل از اینکه وارد "چند رسانه ای " بشید ، وارد منوی نوع نمایش فیلم بشید ، هم می تونید سایز رو تغییر بدید و هم رنگ زیر نویس و بکگراند اون رو.
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------
برایت ota هم داره؟
در فریمور بعدی میاد روش - البته الان هم OTA دیگه قطع شده . در کل تمام مدل های مورد تایید تکتا میتونن OTA داشته باشن
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
رفقا قیمت پروویژن 7 پلاس و برایت رو دارید؟
گویا اینطور که بچه های فروم گفتن اینا با آنتن ضعیف و داخل اتاقی هم خوب جواب میدهند.
پرویژن پلاس : 74000
برایت : 78000
می تونید در سایت زیر ببینید
amahdavi2004
06-11-2010, 09:54
ساعت و تقويم برايت چطوري تنظيم مي شود چون غلط است براي ضبط برنامه ريزي شده با مشكل برخورد مي كنم.
yoosef_st
06-11-2010, 18:32
پرویژن پلاس : 74000
برایت : 78000
می تونید در سایت زیر ببینید
این دو مدلی که معرفی کردین کدومش فرمتهای بیشتری ساپورت میکنه؟
اصلا کلا به نظرتون کدوم بهتره؟
معیارهای مهم برام:
به روز بودن و ساپورت زیرنویس فارسی بدون مشکل، امکانات هرچه بیشتر بهتر، کنترلش هم تاخیر نداشته باشه
تنکس:10:
SONY-SHOP
06-11-2010, 18:44
ساعت و تقويم برايت چطوري تنظيم مي شود چون غلط است براي ضبط برنامه ريزي شده با مشكل برخورد مي كنم.
امکان تنظیم ساعت و تقویم وجود نداره ، فقط کش.ر ر. ایران و شهر رو تهران انتخاب کنید ، هر وقت که دستگاه روشن میشه ، ساعت و تقویمش با فرستنده تنظیم میشه . اگه مشکلی هست ، احتمالا خارج از تهران هستید که ساعت فرستنده ها درست نیست !!!!
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
این دو مدلی که معرفی کردین کدومش فرمتهای بیشتری ساپورت میکنه؟
اصلا کلا به نظرتون کدوم بهتره؟
معیارهای مهم برام:
به روز بودن و ساپورت زیرنویس فارسی بدون مشکل، امکانات هرچه بیشتر بهتر، کنترلش هم تاخیر نداشته باشه
تنکس:10:
مثل هم هستن - فقط فرقش اینه که "برایت" واردات سونی هستش و فکر کنیم از نظر کیفیت در سطح بهتری قرار داره - کنترلش هم توی زاویه کار میکنه
regedit021
06-11-2010, 20:42
دوستان من يه دونه ----t x.vision usbخريدم!اما تلتكست فارسي رو ساپورت نمي كنه!حروف خرچنگ قورباقه نشون ميده!
كسي راه حلش رو ميدونه چيه؟
يه سوال ديگه اينكه otaرو هم مي تونه ساپورت كنه يا نه؟
---------- Post added at 08:44 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
مثل هم هستن - فقط فرقش اینه که "برایت" واردات سونی هستش و فکر کنیم از نظر کیفیت در سطح بهتری قرار داره - کنترلش هم توی زاویه کار میکنه
برایت کیفیت فایل ضبط شدش همان کیفیت در حال پخش از شبکه است. یعنی فرقی ندارد. ولی پروویژن کیفیتش نصف میشه.:20:
yoosef_st
06-11-2010, 21:09
امکان تنظیم ساعت و تقویم وجود نداره ، فقط کش.ر ر. ایران و شهر رو تهران انتخاب کنید ، هر وقت که دستگاه روشن میشه ، ساعت و تقویمش با فرستنده تنظیم میشه . اگه مشکلی هست ، احتمالا خارج از تهران هستید که ساعت فرستنده ها درست نیست !!!!
یعنی برایت هم زیرنویس فارسی بدون مشکل نشون میده؟
تمام فرمتهای موجود رو ساپورت میکنه؟
MKV 1080p نشون میده؟
آپدیت میشه؟
همین رو بریم بگیریم؟
behrouz2
06-11-2010, 22:13
دوستان من يه دونه ----t x.vision usbخريدم!اما تلتكست فارسي رو ساپورت نمي كنه!حروف خرچنگ قورباقه نشون ميده!
كسي راه حلش رو ميدونه چيه؟
يه سوال ديگه اينكه otaرو هم مي تونه ساپورت كنه يا نه؟
نرم افزار رمز گشاي زبان فارسي تلتكست را در كامپيوتر خود نصب كنيد درست ميشه
قابليت سيستم OTA يا سيستم ديتاي دانلود آفلاين راندارد - البته فكر كنم شايدبا نصب نرم افزار جداامكانش باشه-وخيلي بهتر هم ميباشد ميتوانيد برنامه مربوطه را ابتدا نصب كرده وسپس فيلمها وبرنامهاي مورد علاقتونو خيلي راحت بريزيد تو هارد كامپيوترتون البته سيستم OTA دانلود آفلاين فعلا قعطه.
regedit021
06-11-2010, 23:25
نرم افزار رمز گشاي زبان فارسي تلتكست را در كامپيوتر رو از كجا مي تونم دانلود كنم!؟؟
لينك دانلود رو محبت كنيد!
ممنون
behrouz2
07-11-2010, 09:41
نرم افزار رمز گشاي زبان فارسي تلتكست را در كامپيوتر رو از كجا مي تونم دانلود كنم!؟؟
لينك دانلود رو محبت كنيد!
ممنون
فونت فارسي تلتكست را دانلود وسپس در قسمت فونتهاي داخل ويندوزتان بريزيد.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/I].irib.ir
فونت فارسي--13 كيلو بايت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
regedit021
07-11-2010, 13:06
ممنون اما اين صفحه باز نمي شه!
behrouz2
07-11-2010, 14:17
ممنون اما اين صفحه باز نمي شه!
شرمنده مثل اينكه سايت صداوسيما اين قسمت رو حذف كرده من هم هركاري كردم باز نميشد.
بهتره يه سرچي توگوگل بكني مثلا با نوشتن فرمت فارسي تلتكست و....
behrouz2
07-11-2010, 16:06
تا پايان سال 89 تمامي استانها ديجيتال ميشوند
هم اكنون اكثر استانهاي كشور درحال پخش آزمايشي هستند
درضمن كساني كه درتهران هستند وگوشي مجهز به تلوزيون ديجيتال دارند ميتوانند 21 شبكه تلوزيوني و10 شبكه راديويي را دريافت كنند.
منبع:
SONY-SHOP
07-11-2010, 16:20
یعنی برایت هم زیرنویس فارسی بدون مشکل نشون میده؟
تمام فرمتهای موجود رو ساپورت میکنه؟
MKV 1080p نشون میده؟
آپدیت میشه؟
همین رو بریم بگیریم؟
زیرنویس ساپورت میکنه - آپدیت میشه - تاییدیه داره - 1080 نشون میده
اطلاعات بیشتر در
دوستان ورژن 3.0فريمور بلوسنس امده!
از لينك زير دانلود كنيد!
عزيزان اين ورژن اروپاست و بنده با اين ورژن آپديت كردم زبان فارسي ندارم و متاسفانه به حالت قبل برنميگرده و ورژن 2.7 رو هم قبول نميكنه!!!:41:
ضمنا اگه كسي راه حلي داره لطفا ارسال كنه.
ممنون
SONY-SHOP عزیز
سپاس به خاطر راهنمایی های شما در طول صفحات گذشته.
بنده دیدم که شما دورادور ارتباطی با شرکتهایی که پروویژن را وارد کرده اند دارید. می خواستم بپرسم آیا راه حلی برای کم شدن کیفیت ضبط در این مدل پیدا نکردن؟ آیا قصد ندارن که مشتریانی که این کالا رو خریداری کردن پشتیبانی کنند؟
ممنون از پاسخی که خواهید داد
دوستان کرجی ؟!
من به یه مشکل برخوردم :41:
فقط می تونم شبکه های Press و استانی و مستند و ... رو بگیرم !
بقیه کانال ها جدیدا تو سرچ نمیاد !!!1
شما هم این مشکل رو دارید؟
میشه کمک کنید ؟!
من وقتی ضبط میکنم و توی کامپیوتر میخوام ببینم ، صدا نداره ! حتی بعد از تبدیل به فرمت های دیگه !
هم با دستگاه echolink و هم با ایکسویژن مخصوص کامپیوتر !
ممنون میشم راهنمایی کنید !
با تشکر
regedit021
08-11-2010, 11:14
با نرم افزار VLC PLAYERنگاه كنيد!
دوستان آیا شبکه مستند در اصفهان فطع شده؟
shadanpoor
08-11-2010, 18:36
دوستان به تازگی یک سری از ال سی دی های 2010 LG امکان دیجیتال روشون فعال میشه و دیگه به ستاپ باکس نیاز ندارن! کیفیت هم که خوب مشخصه حد اقل نه رابطی داره و هم اینکه کاملا ارجیناله!!!! :31: چیزی که تو ستاپ باکسها نایابه!
با نرم افزار VLC PLAYERنگاه كنيد!
ممنون از راهنماییتون !
جواب داد !
فقط یه سوال کوچیک ! اگه بخوام تبدیلش کنم ، باید چطوری تبدیل کنم !؟
با این نرم افزار ( Xilisoft Video Converter Ultimate ) امتحان کردم ولی بدون صدا تبدیل شد !
behrouz2
08-11-2010, 19:30
دوستان به تازگی یک سری از ال سی دی های 2010 LG امکان دیجیتال روشون فعال میشه و دیگه به ستاپ باکس نیاز ندارن! کیفیت هم که خوب مشخصه حد اقل نه رابطی داره و هم اینکه کاملا ارجیناله!!!! :31: چیزی که تو ستاپ باکسها نایابه!
ممنون
تائيد ميشه
از يه نظر خيلي عاليه ديگه دوتا كنترل نياز نداري.
البته من قبلا تو جمهوري تلوزيون فيليپس رو با اين قابليت ديده بودم.
الان led ها ي سامسونگ وال جي داراي تيونر داخلي ديجيتال هستند.
Creative1
08-11-2010, 23:12
سلام. دوستانی که ورژن 3 بلوسنس را از سایت اصلی دانلود کردند می تونن دوباره به ورژن های قبلی برگردند. به این صورت که نام فایل آپگرید را که از سایت شرکت سما به آدرس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کرده اند به "BLUSENS_T14.AP" تغییر دهند. سپس فلش را به دستگاه وصل کنند و وارد منوی اصلی بشن. بعد کد 147890 را وارد کنن تا دستگاه به ورژن های قبلی برگرده.
---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
ورژن جدید نرم افزار بلوسنس در سایت شرکت سما قرار گرفت. ورژن 2.8
amahdavi2004
08-11-2010, 23:34
ممنون
تائيد ميشه
از يه نظر خيلي عاليه ديگه دوتا كنترل نياز نداري.
البته من قبلا تو جمهوري تلوزيون فيليپس رو با اين قابليت ديده بودم.
الان led ها ي سامسونگ وال جي داراي تيونر داخلي ديجيتال هستند.
ال سي دي هاي 460 و560 و 660 و .... ال جي تيونر ديجيتال دارند.
yoosef_st
08-11-2010, 23:42
آقایون یه راهنمایی بکنین
بین بلوسنس
Provision t7+
و برایت
کدوم بهتر و کم دردسرتره؟
regedit021
09-11-2010, 00:10
آقایون یه راهنمایی بکنین
بین بلوسنس
Provision t7+
و برایت
کدوم بهتر و کم دردسرتره؟
Provision t7+,Provision t7
yoosef_st
09-11-2010, 10:21
Provision t7+,Provision t7
خب آخه این که کنترلش توی زاویه خوب عمل نمیکنه، نه؟
بین تاخیر کانالها هم تاخیر داره...
amahdavi2004
09-11-2010, 10:26
من از ساير مدل ها اطلاع ندارم ولي ريموت برايت عالي است و از فاصله و پشت شيشه و زاويه به خوبي عمل مي كند؛ تعويض كانالها هم حداكثر 1 ثانيه طول مي كشد.
SONY-SHOP
09-11-2010, 10:37
تمام سوپر ال ای دی های سونی (و نه بعضی هاش! ) دارای تیونر دیجیتال داخلی هستند
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:34 PM ----------
SONY-SHOP عزیز
سپاس به خاطر راهنمایی های شما در طول صفحات گذشته.
بنده دیدم که شما دورادور ارتباطی با شرکتهایی که پروویژن را وارد کرده اند دارید. می خواستم بپرسم آیا راه حلی برای کم شدن کیفیت ضبط در این مدل پیدا نکردن؟ آیا قصد ندارن که مشتریانی که این کالا رو خریداری کردن پشتیبانی کنند؟
ممنون از پاسخی که خواهید داد
گویا این مشکل تازه کشف شده ! البته ما به اونها مشکلات رو میگیم ، همونطوری که مشکلات مارک های دیگه رو میگیم ، ولی همه تاخیر زیادی در حل اونا دارن
regedit021
09-11-2010, 13:56
خب آخه این که کنترلش توی زاویه خوب عمل نمیکنه، نه؟
بین تاخیر کانالها هم تاخیر داره...
زاويه خيلي زياد بله!تا حدود160درجه خوب عمل مي كنه!به خاطره اون گيرندش هست كه خيلي عقب گذاشتنش!از زاويه نمي تونه فرستنده رو ببينه!
اما در عوض گيرندگي كانال بهتري داره!من T7دارم راضيم!قيافه كنترلش هم خيلي ضايست!توي T7+اين قضيه حل شده!
بلوسنس هم خوبه !1080Pساپورت مي كنه!اما پنل ال اي دي جلو نداره!اگر پنل براتون مهم نيست ودر منطقه اي هستيد كه سيگنال قوي هست بلوسنس بگيريد!
برايت هم تا حالا نديدم نمي تونم نظر بدم!
behrouz2
11-11-2010, 12:03
جهت ياب گيرنده ديجيتال هم آمده توبازار توپخونه چند مدل قيمت كردم قيمتش خيلي بالا بود 130000 تومان وبالاتر
البته بيشتر به درد نصابها ميخوره مغازه دارگفت حتي با اين جهت يابها ميتونيد سيگنالهاي ضعيف وشبكهاي استانهاي هم جواررو گرفت
اين جهت ياب حرفه اي هم عاليه ولي قيمتش 160000تومنه
SONY-SHOP
11-11-2010, 19:03
جهت ياب گيرنده ديجيتال هم آمده توبازار توپخونه چند مدل قيمت كردم قيمتش خيلي بالا بود 130000 تومان وبالاتر
البته بيشتر به درد نصابها ميخوره مغازه دارگفت حتي با اين جهت يابها ميتونيد سيگنالهاي ضعيف وشبكهاي استانهاي هم جواررو گرفت
اين جهت ياب حرفه اي هم عاليه ولي قيمتش 160000تومنه
اینا در حقیقت همون فایندر هستند دیگه ؟
حالا اگه بشه با اینا سیگنال هاب همجوار رو گرفت ، یعنی یا گیرنده هام میشه؟! فکر نکنم
لابد این دستگاه ها تیونر قوی دارند
golabi_65
11-11-2010, 19:09
سلام ، من برلیت خریدم 75 تومن
آپدیت برای برایت نیومده هنوز؟
سطح کیفیت سیگنال رو به درصد نمیزنه؟
دیروز بدون فریز شدن و مشکل میگرفت . ولی امروز یکم قطع میشه یا صدا قطع میشه
منطقمونم ستارخاته . آنتن هم اکتیو هانی هست
انگار کیفیت سیگنالو به درصد نداره که من بتونم جهت آنتن رو ببرم به سمتی که بالاترین درصدو داشته باشه
asstubirs
11-11-2010, 21:31
با سلام
بهتره با يه آنتن معمولي چك كني چون اين امواج ديجيتال هستند كمتر دچار مشكل مي شوند .يه نكته اين كه اگردر منطقه اي هستيد كه پر تراكم است بهتره مكان آنتن رو در جايي قرار بدهي كه آنتن فضاي باز بيشتري داشته باشد.
در تايپك هاي قبلي ولي براي ايكس ويژن يكي از دوستان كه با آنتن گردان استفاده مي كرد ميزد بار اضافه روي دستگاه .
درباره سوال دومت اطلاعي ندارم. راستي برايت ساخت كجاست؟چيني يا نه؟
behrouz2
11-11-2010, 23:32
اینا در حقیقت همون فایندر هستند دیگه ؟
حالا اگه بشه با اینا سیگنال هاب همجوار رو گرفت ، یعنی یا گیرنده هام میشه؟! فکر نکنم
لابد این دستگاه ها تیونر قوی دارند
بله دقيقا همون كار فايندر رو انجام ميدند
درمورد سيگنالهاي همجواررو كه فروشنده ميگفت ميشه گرفت
اتفاقا تا يك ربع پيش من بالا پشتبون بودم وتونستم شبكهامو به 30 شبكه تلوزيوني و30 شبكه راديويي در مجموع 60 شبكه برسونم البته در دوفركانسي كه بنده گرفتم هردو فركانس به من فقط همين 8 شبكه را داد جهت آنتن هم دقيقا اگه جهت اصلي (جماران) رو درنظر بگيريم 120 درجه به سمت چپ البته موقعيت خونه ما چهارراه استقلال درشرق تهران ميباشد. البته بدون فاينر و بادست گرفتم
فركانسها:
514000
8شبكه
-------------
594000
8 شبكه
-----------------
دوستان اخیرا شهر رشت هم به گیرنده دیجیتال مجهز شده حالا من یه ال سی دی سونی که به تازگی خریدیم م یخواستم بدونم که این ال سید ی نیاز به دستگاه مبدل داره یا خودش ساپورت می کنه چه جوری باید متوجه بشم
اگه نداره چه مبدلی بخرم و رنج قیمتش چنده
و یه سوال دیگه آیا با این شرایط الان توی شهر ما موبایل هائی که قادر به دریافت تی وی دیجیتال هستند فعالند یا این دو مقوله جدا از هم هستند
ممنون از حسن توجه دوستان
آدرس و شماره تلفن نمایندگی مشهد رو مي خواستم
milad_takjoo
12-11-2010, 17:31
سلام.
من یه دستگاه پخش دیجیتال خوب میخواستم...
بین پروویژن و بلوسنس موندم...
اگه مدل بهتری هم میشناسین لطفا بگین
ممنون
regedit021
12-11-2010, 18:29
شما پرو ويژن T7+بگير!
و یه سوال دیگه آیا با این شرایط الان توی شهر ما موبایل هائی که قادر به دریافت تی وی دیجیتال هستند فعالند یا این دو مقوله جدا از هم هستند
ممنون از حسن توجه دوستان
----h فناوري پخش بروي موبايل هست وفعلا به صورت آزمايشي در تهران فعال هست!
BraveKnight
12-11-2010, 23:42
سلام
من یه گیرنده دیجیتال کامپیوتر مدل ProVision SkyTV UT-2 خریدم.
ویدیوهایی که با این گیرنده ضبط میکنم فقط تصویرش پخش میشه و کلاً کانورت هم نمیشه (آخرین ورژن K-Lite نصبه). با برنامه های مختلف رکورد رو انجام دادم؛ BlazeDTV (که همراه خود گیرنده بود و به غیر از خودش هیچ برنامهای ویدیوهاش رو پخش نمیکرد)، Windows Media Center، CyberLink PowerCinema و ...
با اکثر نرمافزارها سعی کردم کانورتش کنم اما نشد و به ندرت فقط تونستم تصویر بگیرم.
ویدیوهای رکورد شده MPEG هست اما نمیدونم چرا اینجوریه!
مشخصات فایل یکی از برنامههای ضبط شده با برنامه CyberLink PowerCinema رو این پایین میذارم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با چه برنامه ای میتونم تصاویر تلویزیونی رو به صورت استاندارد ضبط کنم تا به راحتی با تمام پلیرها اجرا بشه.
reza1ta2
13-11-2010, 09:04
گیرنده دیجیتال مدل 131 مادیران به بازار آمد
دارای خروجی HDMI و پخش فرمتهای مختلف فیلم و عکس
najafiinfo
13-11-2010, 10:09
با سلام
من بعد از 100 روز استفاده از بلوسنس و کلی تحقیق در باره این دستگاه ها به این نتیجه رسیدم که بلوسنس از همه بهتره
چگونه به این نتیجه رسیدی دوست عزیز؟
لطفن نکات ضعف و قوت دستگاه را بگویید.
asstubirs
13-11-2010, 10:33
ويگي هاي گيرنده ديجيتال جديد ماد ايران
كيفيت تصوير HD
داراي خروجي HDMI
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
پشتيباني از فرمت عكس:BMP,JPG,PNG
پشتيباني از فرمت صدا:MP3,AAC,WMA
پشتيباني از فرمت تصوير:mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob
نرم افزار قابل ارتقا با USB و يا از طريق دريافت از آنتن (OTA)
نمايشگر شماره کانال يا ساعت
قابليت نمايش تصاوير با فرمت JPG
قابليت اجراي بازي هاي تعريف شده دستگاه
نمايش تصوير با قابليت بزرگنمايي در محدوده انتخابي تصوير
ظرفيت ذخيره بيش از 2 هزار کانال
نمايش 8 ليست دلخواه از برنامه هاي تلويزيوني و راديويي
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
فقل منو و کانال هاي از پيش انتخاب شده
تله تکست به صورتOSD يا VBI
پشتيباني از چند فرمت صدا و زير نويس چند زبانه
گزينه جستجوي خودکار و دستي کانال ها
نمايش آخرين کانال نمايش داده شده حين روشن کردن دستگاه
دستگاه ريموت کنترل با دکمه هاي ميانبر رنگي
نصب آسان و سريع و سهولت كار با منوهاي ساده
راهنماي الکترونيکي EPG
پيدا کردن سريع کانالها با حرف اول نام کانال
نمايشگر قدرت سيگنال ديجيتال دريافتي
داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
فقط اگر كسي ازين مدل داره بگه چه جوريه؟
مثل مدل هاي قبلي داغ ميكنه يا نه؟
najafiinfo
13-11-2010, 12:26
چگونه به این نتیجه رسیدی دوست عزیز؟
لطفن نکات ضعف و قوت دستگاه را بگویید.
با سلام
غیر از نداشتن نمایشگر در جلو پنل و نداشتن کلید تعویض کانال در جلوی پنل و ضعیف بودن کنترل که در همه گیرنده ها یکسان است من مشکلی در این سیستم ندیدم ملاک من با گیرنده ای مارکهای دیگه بود
دوستان شهرایی که اضافه شدن رو میشه بگید کدوما هستن
الان شهرای تحت پوشش کدوم شهران؟
regedit021
13-11-2010, 13:21
در حال حاضر گيرنده هاي ديجيتال قابل استفاده در تمام نقاط استان تهران و استان قم و شهرهای " اراک ، کرج ، پاکدشت ، قرچک ، ورامین ، بومهن ، رودهن ، ساری ، سمنان ، قزوین ، اصفهان ، گرگان ، پارچین ، رشت ، یزد ، کرمان و مشهد" مي باشند
regedit021
13-11-2010, 13:27
كيفيت تصوير HD
داراي خروجي HDMI
داراي قابليت PVRبا USB2.0-ضبط برنامه ها برروي فلش مموري USB يا هارد اکسترنال با منبع تغذيه جداگانه
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
راهنماي الکترونيکي EPG
داراي 8 حافظه قابل برنامه ريزي براي روشن-خاموش و ضبط برنامه ها بصورت يک مرتبه اي ، روزانه و هفتگي
اينم عكسش:
ظاهرش که خوبه، به نظر کارا می آد، مهم گیرندگی دستگاه است.
چه قیمتی دارد؟
سلام
من یه گیرنده دیجیتال کامپیوتر مدل ProVision SkyTV UT-2 خریدم.
ویدیوهایی که با این گیرنده ضبط میکنم فقط تصویرش پخش میشه و کلاً کانورت هم نمیشه (آخرین ورژن K-Lite نصبه). با برنامه های مختلف رکورد رو انجام دادم؛ BlazeDTV (که همراه خود گیرنده بود و به غیر از خودش هیچ برنامهای ویدیوهاش رو پخش نمیکرد)، Windows Media Center، CyberLink PowerCinema و ...
با اکثر نرمافزارها سعی کردم کانورتش کنم اما نشد و به ندرت فقط تونستم تصویر بگیرم.
ویدیوهای رکورد شده MPEG هست اما نمیدونم چرا اینجوریه!
مشخصات فایل یکی از برنامههای ضبط شده با برنامه CyberLink PowerCinema رو این پایین میذارم. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید با چه برنامه ای میتونم تصاویر تلویزیونی رو به صورت استاندارد ضبط کنم تا به راحتی با تمام پلیرها اجرا بشه.
سلام
آیا شما از برنامه VLC Player هم استفاده کردید؟ بنده هم مشکل مشابهی داشتم که با اون برنامه حل شد. بد نیست امتحانی بکنید.
ضمنا می خواستم بپرسم این برنامه BLAZEVideo HDTV که به همراه این سخت افزار گرفتید اریجینال و دست نخورده است؟ آیا تلتکست فارسی را نشان می دهد؟ اگر تلتکست را نشان می دهد و برای شما مقدور است من هم استفاده کنم.
نسخه کرک شده V6 این نرم افزار در دسترسم هست می خواستم بدونم که اگر تلتکست را بدون اشکال نمایش می دهد درخواست کنم.
برنامه VLC Player را می توانید از آدرس فروشنده که در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار گرفته از بخش پشتیبانی دانلود کنید.
اگر نشد اطلاع بدید که آدرس را بدم خدمتتون.
باز هم اگر از آنجا نتوانستید دانلود کنید آدرس زیر هم هست:
ts رو TMPG تبدیل می کنه تو همین جا بگرد آدرسشو گیر میاری
amahdavi2004
13-11-2010, 16:48
هم در تهران و هم در قم تست كردم ساعت و تقويم درست نبود؛ واقعاً باعث تاسف است كه ساعت و تقويم فرستنده ها نادرست است، نشانه وقت شناسي آقايان است.
با سلام
غیر از نداشتن نمایشگر در جلو پنل و نداشتن کلید تعویض کانال در جلوی پنل و ضعیف بودن کنترل که در همه گیرنده ها یکسان است من مشکلی در این سیستم ندیدم ملاک من با گیرنده ای مارکهای دیگه بود
گيرندگي برايت خوب است.
نشانگر جلوي پنل دارد.
دكمه هاي تعويض جلوي پنل دارد.
گيرندگي ريموت برايت هيچ ايرادي ندارد از هر زاويه و فاصله دور و پشت شيشه بدون ايراد عمل مي كند.
SONY-SHOP
13-11-2010, 18:48
كيفيت تصوير HD
داراي خروجي HDMI
خروجي صداي ديجيتال SPDIF
راهنماي الکترونيکي EPG
قبل از تست دستگاه و از روی مشخصات میشه به این نقطه ضعف پی برد :
- هارد اکسترنال هایی رو ساپورت میکنه که خودشون اداپتور داشته باشن و نمی تونه برق اونا تامین کنه
- موقعی ضبط یک کانال نمیشه کانال دیگه رو دید
- تایم شیفت نداره
BraveKnight
13-11-2010, 18:58
سلام
آیا شما از برنامه VLC Player هم استفاده کردید؟ بنده هم مشکل مشابهی داشتم که با اون برنامه حل شد. بد نیست امتحانی بکنید.
ضمنا می خواستم بپرسم این برنامه BLAZEVideo HDTV که به همراه این سخت افزار گرفتید اریجینال و دست نخورده است؟ آیا تلتکست فارسی را نشان می دهد؟ اگر تلتکست را نشان می دهد و برای شما مقدور است من هم استفاده کنم.
نسخه کرک شده V6 این نرم افزار در دسترسم هست می خواستم بدونم که اگر تلتکست را بدون اشکال نمایش می دهد درخواست کنم.
برنامه VLC Player را می توانید از آدرس فروشنده که در
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید قرار گرفته از بخش پشتیبانی دانلود کنید.
اگر نشد اطلاع بدید که آدرس را بدم خدمتتون.
باز هم اگر از آنجا نتوانستید دانلود کنید آدرس زیر هم هست:
ممنون، با VLC Player اجرا شدن. اما فقط فایلهای ts که با CyberLink PowerCinema رکورد شده بودن. ویدیوهای BlazeHDTV که ps هستن پخش نشدن!
والا واس من داخل سی دی اوریجینال خود گیرنده بود، اما تلتکست رو فارسی نشون نمیده.
قبل از تست دستگاه و از روی مشخصات میشه به این نقطه ضعف پی برد :
- هارد اکسترنال هایی رو ساپورت میکنه که خودشون اداپتور داشته باشن و نمی تونه برق اونا تامین کنه
- موقعی ضبط یک کانال نمیشه کانال دیگه رو دید
- تایم شیفت نداره
تازشم تو فایل راهنمای نصب و آپدیت که تو سایت گذاشتن نوشته :
بهتر است تنها فایل مربوط به بروز رسانی در حافظه فلش موجود باشد.
لازم به ذكر است كه فرمت حافظه مورد استفاده بايد FAT32 باشد. :27:
BraveKnight
13-11-2010, 19:20
ts رو TMPG تبدیل می کنه تو همین جا بگرد آدرسشو گیر میاری
آقا خیلی خیلی ممنون، یه کمک اساسی کردید.
TMPGEnc رو دانلود کردم. کارم راه افتاد اما هنوز ویدیوهای MPEG-PS رو نتونستم کانورت کنم.
بالاخره منم رفتم یه دستگاه گیرنده برایت خریدم.
اول که راهش انداختم درصد آنتنش 50 درصد بود و یکمی که آنتن رو دست زدم به راحتی به 85درصد رسید و تونست 21 کانل رو پیدا کنه ( البته بعضیهاش تکراری بود )
از نظر تصویر که خیلی خوب بود. دستگاه کوچیک و جموجوریه. یکی از ایراداش دفترچه راهنمای بسیار بسیار ناقصش هست که داشتن و نداشتنش زیاد فرقی نمیکنه. چون اصلا توضیح و آموزشی در اون وجود نداره!!
فیلمهام رو روی یه هارد اکسترنال بود بوسیله این دستگاه امتحان کردم. روی فیلمهای 720p زیاد مشکلی نداشت , ولی توی پخش صدای آونها کمی مشکل داره و بعضی از کدکهای صدا رو نمشناسه و در نتیجه بعضی از فیلمها رو بدون صدا پخش میکرد. ( شاید یه راهی برای پخش صدا داشته باشه که من نمیدونم )
ولی روی فیلمهای 1080p مشکل داره و خیلی از این فیلمها رو نمیتونه اصلا پخش بکنه.
در مورد زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره و براحتی زیرنویسها رو پخش میکنه ( البته با فرمت srt )
هنوز از قسمت ضبظ برنامه اش استفاده نکردم ولی هر چی گشتم نتونستم بفهمم که چطور باید از برنامه ریزی برای ضبط استفاده کرد. یعنی اصلا چنین قسمتی رو ندیدم.البته قسمت epg هم کار نمیکرد که نمیدونم ایراد از دستگاه هست یا اینکه کلا فعلا این قسمت در ایران فعال نیست. شاید برنامه ریزی ضبظ هم در این قسمت باشه!
بعضیها در مورد داغ کردن بعضی از مدلهای گیرنده ها صحبت کردن که باید بگم این مدل همچین مشکلی نداره
کلا دستگاه خوبی هست ولی اگه کسی در مورد نحوه ضبط به صورت برنامه ریزی شده در این دستگاه توضیح بده ممنون میشم. ( یعنی اینکه چطور میشه بهش برنامه داد که سر ساعت خاصی شروع به ضبط بکنه و بعدا متوقف بشه )
راستی این تایم شیفت چیه و چه کاری میکنه و چطور کار میکنه ؟ من که نفهمیدم
شما پرو ويژن T7+بگير!
----h فناوري پخش بروي موبايل هست وفعلا به صورت آزمايشي در تهران فعال هست!
با تشکر از حسن توجه جنابعالی میشه رنج قیمتش رو هم بفرمائید و با این اوصاف یعن یال سی دی سون یبنده 40 اینچ هم هستش گیرنده دیجیتال نداره خودش
دوستان اشاره کردن که دستگاه زیر نویس رو هم پخش م یکنه این که گفتی یعنی چه
و یه سوال دیگه من الان با دیش دارم ماهواره آسیاست رو م یگیرم آیا حالا گرفتن دیجیتالی تصاویر پیشنهاد میشه و فرقی داره یا همون روش قبلی رو ادامه بدم و هزینه مجدد نکنم
amahdavi2004
14-11-2010, 11:50
اول که راهش انداختم درصد آنتنش 50 درصد بود و یکمی که آنتن رو دست زدم به راحتی به 85درصد رسید و تونست 21 کانل رو پیدا کنه ( البته بعضیهاش تکراری بود )
از نظر تصویر که خیلی خوب بود. دستگاه کوچیک و جموجوریه. یکی از ایراداش دفترچه راهنمای بسیار بسیار ناقصش هست که داشتن و نداشتنش زیاد فرقی نمیکنه. چون اصلا توضیح و آموزشی در اون وجود نداره!!
فیلمهام رو روی یه هارد اکسترنال بود بوسیله این دستگاه امتحان کردم. روی فیلمهای 720p زیاد مشکلی نداشت , ولی توی پخش صدای آونها کمی مشکل داره و بعضی از کدکهای صدا رو نمشناسه و در نتیجه بعضی از فیلمها رو بدون صدا پخش میکرد. ( شاید یه راهی برای پخش صدا داشته باشه که من نمیدونم )
در مورد زیر نویس فارسی هم مشکلی نداره و براحتی زیرنویسها رو پخش میکنه ( البته با فرمت srt )
هنوز از قسمت ضبظ برنامه اش استفاده نکردم ولی هر چی گشتم نتونستم بفهمم که چطور باید از برنامه ریزی برای ضبط استفاده کرد. یعنی اصلا چنین قسمتی رو ندیدم.البته قسمت epg هم کار نمیکرد که نمیدونم ایراد از دستگاه هست یا اینکه کلا فعلا این قسمت در ایران فعال نیست. شاید برنامه ریزی ضبظ هم در این قسمت باشه!
بعضیها در مورد داغ کردن بعضی از مدلهای گیرنده ها صحبت کردن که باید بگم این مدل همچین مشکلی نداره
کلا دستگاه خوبی هست ولی اگه کسی در مورد نحوه ضبط به صورت برنامه ریزی شده در این دستگاه توضیح بده ممنون میشم. ( یعنی اینکه چطور میشه بهش برنامه داد که سر ساعت خاصی شروع به ضبط بکنه و بعدا متوقف بشه )
ضبط برنامه ريزي شده دارد ولي مشكل ضبط برنامه ريزي دو چيز است:
1 - EPG فرستنده ها فعال نيست.
2 - ساعت و تقويم فرستنده ها نادرست است.
مثلاً شما تعريف مي كني سر ساعت 12:30 تا 13:45هر روز شبكه 5 را ضبط كند ولي ساعت فرستنده غلط است. دنبال اين هستم اختلاف ساعت فرستنده و واقعي را پيدا كنم تا بتوانم سر ساعت مورد نظر ضبط كنم ولي مي ترسم هم ساعت فرستنده ها با هم يكي نباشد و هم ثابت نباشد.
behrouz2
14-11-2010, 11:55
دوستاني كه از ماهواره شبكها رو دارند پيشنهاد نميشه كه گيرنده ديجيتال بخرند البته فعلا
ولي اگه دنبال شبكهاي اختصاصي مثل شبكه مستند وبزودي شبكه ورزش 1 و2 هستيد ميتوانيد گيرنده ديجيتال بخريد چون اين شبكها فقط بوسيله گيرنده ديجيتال دريافت ميشوند.
والبته كيفيت درگيرنده ديجيتال خيلي بالاتر يعني بافرمت mpeg4 ميباشد ولي در ماهواره mpeg2
behrouz2
14-11-2010, 12:20
فرستنده ديجيتال در استان گيلان افتتاح رسمي شد.
سامانه سیگنال رسانی دیجیتالی صدا و سیمای مرکز گیلان با حضور رئیس رسانه ملی افتتاح شد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راه اندازی این سامانه که 50 درصد جمعیت گیلان را با بیش از یک میلیون نفر پوشش می دهد 31 میلیاردریال هزینه شده است.
در مراسم افتتاح سامانه سیگنال رسانی دیجیتالی صدا و سیمای مرکز گیلان رئیس رسانه ملی با اشاره به اینکه گیلان سومین شبکه استانی مجهز به سامانه پخش دیجیتال است گفت: در حال حاضر جمعیت تحت پوشش این سیستم از مرز 20 درصد گذشته و در صورت تامین اعتبار لازم تا یکسال آینده نیز دیگر مراکز استانهای کشور به این سامانه پیشرفته مجهز می شوند.رییس مجمع نمایندگان گیلان در این مراسم از صدا وسیما بخاطر توجه همه جانبه به مخاطبان در سراسر کشور و راه اندازی این سامانه در استان گیلان تشکر کرد.
دکتر تامینی تقویت و گسترش سیستم های فنی صدا و سیما را نیاز روز کشور دانست و افزود: مجمع نمایندگان استان گیلان و دیگر نمایندگان مجلس شورای اسلامی با درک درست این نیاز آماده هر گونه همکاری برای تامین اعتبار لازم جهت گسترش سیستم های پیشرفته فنی و سیگنال رسانی در سراسر کشور هستند.
قهرمانی استاندار گیلان هم با اشاره به نقش تاثیر گذار صدا و سیما در برقراری تعامل و همگرایی میان مردم از اختصاص بیش از 31 میلیارد ریال اعتبارات فرهنگی استان به صدا و سیمای مرکز گیلان خبر داد و گفت: این اعتبار برای تولید برنامه های مختلف نمایشی و مستند با مضامین تاریخی، مذهبی، زیست محیطی و نیز معرفی مفاخر و مشاهیر گیلان هزینه می شود.
منبع:
regedit021
14-11-2010, 12:33
مثلاً شما تعريف مي كني سر ساعت 12:30 تا 13:45هر روز شبكه 5 را ضبط كند ولي ساعت فرستنده غلط است. دنبال اين هستم اختلاف ساعت فرستنده و واقعي را پيدا كنم تا بتوانم سر ساعت مورد نظر ضبط كنم ولي مي ترسم هم ساعت فرستنده ها با هم يكي نباشد و هم ثابت نباشد.
من كه پرو ويژن دارم مشكلي با ساعتش ندارم!ساعت درسته!
فكر مي كنم مشكل شما از تنظيم موقعيت جغرافياي هست كه درست تنظيم نشده!
GMTتنظيم نشده!من روي تهران گذاشتم GMTهم بروي صفر تنظيم شده به صورت خودكار!:27:
ساعت دستگاه که میزونه و مشکلی نداره
وقتی دکمه اینفو رو میزنی ساعت هم اون گوشه نشون داده میشه که درستو و تنظیم هست.
پس تا وقتی که EPG راه نیوفته نمیشه ضبظ برنامه ریزی شده کرد!
amahdavi2004
14-11-2010, 13:53
عجيب است مال من كه ميزان نيست.
ولي براي ضبط برنامه ريزي نياز به EPG نيست (اگر باشد راحت تر است)
يك قسمتي دارد (فكر مي كنم داخل منوي USB باشد) كه در آن ساعت شروع و پايان و شبكه و تكرار را مي دهي تا ضبط كند.
SONY-SHOP
14-11-2010, 15:44
برایت ساخت کجاست؟
ساخت کشور شریف چین
---------- Post added at 05:42 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
برای ضبط برنامه ریزی شده :
وارد EPG بشید ، کانال رو انتخاب کنید و دکمه قرمز رنگ روی کنترل رو فشار بدید و برنامه ریزی کنید
برای برنامه ریزی ، نیازی نیست EPG فعال باشه
برای تایم شیفت ، دکمه play/pause رو روی کنترل بزنید ، وارد حالت تایم شیفت میشه
اینکه بعضی از فیلم ها صدا ندارن ، شاید مشکل تلویزیون باشه !!
---------- Post added at 05:44 PM ---------- Previous post was at 05:42 PM ----------
شما شهر رو درست انتخاب کردید
در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید
لطفا یک نفر اعلام کنه آیا کسی شبکه مستند را داره؟ آیا این شبکه وبسایت داره؟
amahdavi2004
14-11-2010, 18:06
شما شهر رو درست انتخاب کردید
در قسمت تنظیمات ، تهران رو انتخاب کنید و تنظیمات رو به حالت "اتوماتیک" تغییر دهید
همين طور است ولي ساعت و تقويم نادرست است.
ممكن است اشكال از دستگاه باشد؟
لطفا یک نفر اعلام کنه آیا کسی شبکه مستند را داره؟ آیا این شبکه وبسایت داره؟
شبكه مستند را دارم ولي از وبسايت بي خبرم.
لطفا این مطلب را سر فرصت تا انتها مطالعه بفرمایید.
دوست بزرگوارم چرا... این کار شدنی هست و خوبم شدنی هست منتها در دو مدل اکس ویژن 111 و پروویژن نسل اول من این قابلیت را ندیدم اما به این معنا نیست که این قابلیت وجود ندارد. من سالهاست که کار و تحصیلاتم در همین زمینه های الکترونیک است.
ملاحظه بفرمایید:
اصل فلسفه وجود Set Top Box مبدل دیجیتال این بوده که تصویر سایه دار و برفکی آنالوگ تبدیل به تصویر شفاف و شیشه ای دیجیتال بشه. تلویزیون های LCD جدید که اکثرا تیونر و گیرنده دیجیتال را در داخلشان دارد مثل ال سی دی های سامسونگ بازار اروپا که جدیدا از بانه وارد ایران هم شده.حالا بسیاری مثل ما تلویزیونشان قدیمی است و ورودی 3 فیشه زرد، سفید، قرمز را ندارد بنابراین راه حلی برای استفاده از مبدل دیجیتال برای این دسته از مردم که در ایران بسیار هستند باید ارائه می شد.
یک راه حل اینه که شخص، به غیر از ست تاپ باکس دیجیتال، یک تبدیل کننده ی صدا و تصویر 3 فیشه به خروجی آنتنی RF تهیه کند. نام این دستگاه RF Modulator External هست که متاسفانه در ایران من فقط مدل بسیار بسیار آشغالی ش را پیدا کردم که تصویر را به درستی تبدیل به RF نمی کند و خروجی بسیار بی کیفیت و مزخرفی دارد و صد افسوس که روی آن نوشته شده Made in Iran. حتی اگر این تبدیل کننده از نوع مرغوب و حتی چینی بود مشکل امثال من حل می شد اما من موفق به پیدا کردن چنین چیزی نشدم. در عکس زیر شما یک نمونه از این مودولاتورهای RF چینی را می بینید که می توان تنظیمش کرد که تصویر ورودی از 3 فیش را روی کدام کانال باند UHF پخش کند:
راه حل دوم اینه که کمپانی سازنده دستگاه گیرنده دیجیتال، قطعه بالا را در داخل ستاپ باکس دیجیتال قرار دهد که به چنین مبدل دیجیتالی معمولا می گویند: ----T Set Top Box with Built-in RF Modulator که کلمه Built-in به این معناست که این قطعه در داخل گیرنده تعبیه شده.
عموما در چنین مدل گیرنده های دیجیتالی منویی وجود دارد که در آن شخص تعیین می کند تصویر ستاپ باکس از طریق RF Out مودوله شده بر روی کدامیک از کانالهای باند UHF تلویزیون قدیمی تک فیشه نمایش داده شود، یا حتی می توان این خروجی را خاموش یا OFF کرد. بنابراین می بایست به خوبی منوی دستگاه ها را زیر و رو کرد. ملاحظه بفرمایید. این یک نمونه از این تنظیمات در یک دستگاه هست:
پس همیشه وقتی فیش نری یا همان Male آنتنی پشت ستاپ باکس را می بینیم باید دقت کنیم که آیا این خروجی به اصطلاح تنها قابلیت Loop Out دارد؟ به این معنا که به صورت موازی فقط همان سیگنال آنتن را به بیرون می دهد و اگر به ورودی آنتن تلویزیون بزنیم و کانالها را با تلویزیون اسکن کنیم تصویر ستاپ باکس را پیدا نمی کند و یا اینکه این خروجی آنتنی پشت مبدل دیجیتال در واقع RF Out و TV Out است و می توان با تنظیمات منوهای ستاپ باکس دیجیتال از این خروجی نری مانند آنتنی، برای تلویزیون های قدیمی که فقط یک فیش ورودی آنتن دارند و بس، تصویر دستگاه مبدل دیجیتال ----T را دریافت کرد.
حال به چند مدل از ستاپ باکس های دیجیتالی که این قابلیت را دارند توجه بفرمایید. خوب به عبارت RF Modulated یا Built-in RF Modulator توجه بفرمایید: (این مدل ها را فقط برای مثال ذکر کرده ام)
SEG - CDST900 - DIGITAL TERRESTRIAL WITH RF MODULATOR
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدHumax PVR 9200T Freeview PVR با قابلیت ضبط کانالها بر روی هارد داخلی ستاپ باکس
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه در امکاناتش به وضوح Built in RF Modulator ذکر شده
Philex FV400 Labgear Modulated Freeview Set-Top Box
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکه در آن عبارت Modulated RF Out نوشته شده
دو سر کابلی که برای اتصال این گونه ستاپ باکس ها به تلویزیون های قدیمی استفاده می شود:
متاسفانه وارد کنندگان این دستگاه ها به ایران اصولا توجه به این گونه نیازها نمی کنند و فقط دنبال ارزان خریدن از چین و گران فروختن در ایران هستند. فقط کافیه هنگام سفارش دادن ساخت این ستاپ باکس ها در سایت های Alibaba یا madeinchina به سازنده چینی گفته شود در این ستاپ باکس RF Modulator Built in قابل تنظیم نیز قرار بده. به همین راحتی که حتی 1 دلار هم هزینه ندارد.
مخصوصا از مادیران متعجبم که این نیاز ملزم برای ایرانی هایی که اکثرشان مثل مردم اروپایی توان نو کردن زود به زود لوازم صوتی و تصویری شان را ندارند را در نظر نگرفته و برای این گیرنده که خروجی SD و معمولی دارد و مناسب LCD ها نیست، این خروجی را نگذاشته!
شما دوست بزرگوار اگر زحمت بکشید و مدل های این چنینی را برایم از آنهایی که در ایران هستید را تست و پیدا کنید از شما بسیار بسیار سپاسگزارم.
چون من، هم یک مدل ستاپ باکس HD مرغوب با خروجی HDMI برای اتصال به LCD 52 اینچ منزل خواهرم نیاز دارم و هم یک مدل معمولی SD که به تلویزیون قدیمی خودمان بخورد.
اگر پیدا شد که ان شاء الله پیدا میشه من تماس بگیرم خدمتتون تا با پیک لطف کنید و ارسال بفرمایید.
سلام من به دنبال یک مبدل ساده و ارزان قیمت برای تبدیل av به rf می گردم تا دوبین مدار بسته را از طریق کابل کواکسیل به قسمت انتن تی وی کارت وصل کرده و از ان تصویر بگیریم
چنین چیزی پیدا میشه؟؟
قیمتش در چه حدوده؟؟؟
amahdavi2004
14-11-2010, 18:50
پشت برايت يك خروجي به RF وجود دارد كه با كابل نمونه بالا به TV وصل مي شود؛ من موقع اتصال آن به TV متوجه شدم فقط يك LoopOut ساده نيست زيرا:
1 - اگر دستگاه خاموش باشد اصلاً خروجي ندارد.
2 - كيفيت خروجي آن بسيار بهتر از وقتي است كه آنتن را مستقيم به TV وصل مي كنيم؛ البته به خوبي خروجي HDMI يا AV نيست، شايد هم من بعد از اتصال آن بايد تنظيماتي روي دستگاه برايت مي كردم يا كانالها را دوباره روي UHF تلويزيون اسكن مي كردم كه بايد بروم بررسي كنم.
asstubirs
14-11-2010, 20:00
با سلام به دوستان ميخواستم بگم كدوم گيرنده ديجيتال با ال سي دي ( تايم ماشين ال جي )بهتر كار مي كنه.
راستي قيمت گيرنده جديد ايكس ويژن
گیرنده دیجیتالی تلویزیون XVISION-XDVB-131 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گيرنده ديجيتال
770,000 ریال
اينم سايتش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
golabi_65
14-11-2010, 20:07
چرا برایت برای من کیفیت سیگنال رو به درصد نمیزنه ؟ موقع پیدا کردن کانالها هم نمیزنه ، کجا درصد میزنه؟
آنتن من اکتیو هانی هست
و اینکه برایت براش آپدیت اومده یا نه؟
دوستان آیا دستگاهی هست که بشه بوسیله آن ریسیور به گیرنده دیجیتال وصل بشه و بوسیله آن بشه برنامه های ریسیور هم ضبظ کرد ؟
رفقا،
این دنای چطوریاست؟ روش نوشته با آنتن مخصوص دیجیتال بهتر تصویر میگیرید، مگه آنتن دیجیتال فرق میکنه با آنتن معمولی؟
amahdavi2004
15-11-2010, 10:36
چرا برایت برای من کیفیت سیگنال رو به درصد نمیزنه ؟ موقع پیدا کردن کانالها هم نمیزنه ، کجا درصد میزنه؟
آنتن من اکتیو هانی هست
و اینکه برایت براش آپدیت اومده یا نه؟
روي كانال دو بار Info را بزن.
من توانستم گيرنده ديجيتال خود تلويزيون (LG LCD660) را راه اندازي كنم(توضيح بيشتر):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نكته جالب قدرت گيرندگي آن است كه بدون آنتن تمام كانالها را گرفت؛ البته آن را به آنتن هوايي وصل كردم؛ حالا از شر دو تا ريموت در دست گرفتن و توجيه كردن بچه ها كه چطوري روي HDMI بروند خلاص شدم.
دستگاه برايت را به مانيتور ال سي دي PC وصل كردم كه با اين آنتن 2 هزار توماني هاي كه به شيشه مي چسبانند فقط 8 كانال را 68% گرفت(البته كيفيت شبكه هايي كه گرفته خوب است)؛ از اين آنتن بيشتر متوقع نبودم و بايد آنتن مناسبتري وصل كنم.
باریکلا به ال جی.
به نظر بهترین دی وی بی از نظر پخش بلوسنس هست و بهترین از نظر گیرندگی پروویژن، برایت هم در وسط قرار دارد.
behrouz2
15-11-2010, 14:24
فرستنده ديجيتال درقزوين راه اندازي شد
28 شبكه تلوزيوني البته 14 شبكه پخش از قزوين و14 شبكه سيگنال ضعيف از تهران
21 شبكه راديويي
منبع:
IYIostafa
15-11-2010, 16:12
گویا هر استانی که پخش دیجیتال در اون افتتاح میشه فقط تصویر اون کانال استانی بعلاوه 13 کانال ملی رو داره،و تصویر بقیه کانال های استانی رو نداره، درست می گم؟؟
چون الان که مال قزوین و گیلان رو که بررسی کردم دقیقا همینطوری هست که گفتم
regedit021
15-11-2010, 19:06
بله درسته!
احتمالا در آينده تمام كانال هاي استاني اضافه مي شوند!
دوستان تمامی تلویزیون های سامسونگ سری 6 گیرنده دیجیتال داخلی دارند. فامیل من سری شش داشت. من براش یک برایت گرفته بودم. امروز کابل آنتن رو مستقیم به تی وی وصل کردم. با کمال تعجب دیدم در قسمت جستجوی کانال جستجوی دیجیتال هم داشت. یه راحتی 14 کانال و 11 رادیو رو گرفت. کیفیتش هم به نظرم بالاتر از دستگاه دی وی بی تی بود. تنها نقصش این است که کول دیسک به تلوزیون وصل کردم امکان ضبط تصویر درش پیدا نکردم. نمی دانم اصلا تی وی این آپشن رو نداره یا من پیدا نکردم؟
بله درسته!
احتمالا در آينده تمام كانال هاي استاني اضافه مي شوند!
اینطور که من شنیدم. با خاموش شدن هرکانال آنالوگ می توانند 7 کانال دیجیتال به جایش جایگزین کنند. در حال حاضر کمبود فرکانس دارند.
سلام من به دنبال یک مبدل ساده و ارزان قیمت برای تبدیل av به rf می گردم تا دوبین مدار بسته را از طریق کابل کواکسیل به قسمت انتن تی وی کارت وصل کرده و از ان تصویر بگیریم
چنین چیزی پیدا میشه؟؟
قیمتش در چه حدوده؟؟؟
من یدونه دارم که به کارم نمیاد کیفیتشم خوبه اگه خواستی پیغام خصوصی بده.
najafiinfo
16-11-2010, 10:23
با سلام
دوستان با توجه به این همه صحبت بین گیرنده پروویژن با برایت کدام بهتر است از نظر امکانات
شما پرو ويژن T7+بگير!
----h !
دوستان با تشک راین سوال ما رو کسی جواب نداد اینکه رنج قیمت این مدل چقدره و آیا واقعا این مدل خوبه و دیگه اینکه من باید به غیر از خرید این دستگاه دیگه چه چیزهائی برا یگرفتن تصاویر داشته باشم چون آنت هوائی ندارم آیا میشه با آنت سرخود یا از این آنت های بی خودی که جلوی پنجره میزارن بوسیله این ست باکس تصاویر رو دریافت کرد و اینکه چه طوری متوجه بشم ال سی دی سونی بنده قادر به دریافت تصاویر دیجیتالی هست یا نیست ؟
najafiinfo
16-11-2010, 14:16
دوستان با تشک راین سوال ما رو کسی جواب نداد اینکه رنج قیمت این مدل چقدره و آیا واقعا این مدل خوبه و دیگه اینکه من باید به غیر از خرید این دستگاه دیگه چه چیزهائی برا یگرفتن تصاویر داشته باشم چون آنت هوائی ندارم آیا میشه با آنت سرخود یا از این آنت های بی خودی که جلوی پنجره میزارن بوسیله این ست باکس تصاویر رو دریافت کرد و اینکه چه طوری متوجه بشم ال سی دی سونی بنده قادر به دریافت تصاویر دیجیتالی هست یا نیست ؟
سلام
قیمت این مدل 72000 هزار تومان برای کیفیت بهتر یک عدد کابل HDMI هم باید بگیری
در صورتی که امواج در منطقه شما خوب باشد با همون آنتن ها کار میکنید
مدل سونی خود را بگویید
mojtaba2321
16-11-2010, 15:01
این گیرنده های دیجیتال داخلی یا خارجی ، کیفیت صدا و تصویرشون از اینتلست 902 بیشتره یا در همون حده؟
SONY-SHOP
16-11-2010, 19:05
سلام
مدل سونی خود را بگویید
ما آخر نفهمیدیم قیمت پروویژن چنده !!!
کجا 72 قیمت داری؟ مطمئنی یا حدودی میگی؟
SNOW PATROL
16-11-2010, 19:18
این گیرنده های دیجیتال داخلی یا خارجی ، کیفیت صدا و تصویرشون از اینتلست 902 بیشتره یا در همون حده؟
دوست عزیز صد در صد کیفیت اینتل ست بهتره این دیگه شکی توش نیست!!
mohsen121
16-11-2010, 23:02
من خودم چند روز پیش از شرکتش خریدم 72 تومن
من ستاپ باکسم مدل اکس ویژن 121 هست
می خواستم بدونم میشه فرمت mpg نشون بده
یا یه نرم افزاری هست که حد اقل mpeg به trp تبدیل کنه تا من فیلمی که می خوام از کامپیوتر بریزم تو فلش تو دستگاه ببینم
shahin666
17-11-2010, 01:09
یه سوال شاید یکم مبتدیانه داشتم خدمته تون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم هم این که اگر ما یه دونه از این دستگاه های Set Top Box گرفتیم بازم باید از آنتن های هوایی استفاده کنیم دیگه درسته؟!
روی خود این دستگاه ها که آنتن وجود نداره
یعنی این دستگاه ها فقط و فقط یه همچین چیزی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه آنتن جداگانه ای چیزی نداره !!!
یعنی منظورم اینه که این دستگاه Set Top Box کاملا به آنتن هوایی ربط داره که مثلا باید حتما از آنتن هوایی خوبی استفاده کنیم یا نه ؟!!
DVB-S-XBOX360
17-11-2010, 06:09
یه سوال شاید یکم مبتدیانه داشتم خدمته تون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم هم این که اگر ما یه دونه از این دستگاه های Set Top Box گرفتیم بازم باید از آنتن های هوایی استفاده کنیم دیگه درسته؟!
روی خود این دستگاه ها که آنتن وجود نداره
یعنی این دستگاه ها فقط و فقط یه همچین چیزی هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه آنتن جداگانه ای چیزی نداره !!!
یعنی منظورم اینه که این دستگاه Set Top Box کاملا به آنتن هوایی ربط داره که مثلا باید حتما از آنتن هوایی خوبی استفاده کنیم یا نه ؟!!
بله دوست عزیز. این گیرنده های دیجیتال برای قطعی نداشتن تصویر میبایست به یک آنتن هوایی ترجیحا شاخکی و UHF متصل شوند. آنتن های گردان برقی مناسب سیگنالهای آنالوگ است و روی دیجیتال جواب خوب نمی دهند.
وقتی آنتن هوایی تنظیم شد و به خوبی در جای خود ثابت، دیگه مطمئن هستید که گیرنده دیجیتال در باران های شدید و طوفان ها دچار به هم ریختگی و شطرنجی شدن تصویر نمیشه!
در بعضی محلات که سیگنال دیجیتال در اونجاها قوی هست، شاید دریافت تصویر دیجیتال به کمک آنتن های رومیزی تک شاخه ای که بر روی میز به صورت عمود قرار میگیرند، امکان داشته باشد اما بسیاری از محلات نیاز به آنتن هوایی دارند.
یک آنتن شاخه ای UHF هوایی با مارک "آنتن کار" به قیمت 10 هزار تومان کار ما رو برای دریافت دیجیتال بسیار راحت کرد.
DVB-S-XBOX360
17-11-2010, 06:19
چنین چیزی پیدا میشه؟؟
قیمتش در چه حدوده؟؟؟
بله دوست عزیز فراوان هم هست منتها ایده آل من که نبود!
اما برای تبدیل دوربین مداربسته به RF بدک نیست!
قیمتش فکر کنم 5 تا 10 هزار تومانه! توی جمهوری و پشت شهرداری حتما هست.
به همون نام تبدیل AV به RF یا تبدیل سه فیشه تصویر به خروجی آنتنی
اون مدلهایی که من دیدم ساخت ایرانه و خیلی درب و داغونه ظاهر فلزی ش!
منتها چاره چیه؟! اگر چینی ش رو جایی دیدین به منم خبر بدین. درجه 3 چین شرف داره متاسفانه به این!
من ستاپ باکسم مدل اکس ویژن 121 هست
می خواستم بدونم میشه فرمت mpg نشون بده
یا یه نرم افزاری هست که حد اقل mpeg به trp تبدیل کنه تا من فیلمی که می خوام از کامپیوتر بریزم تو فلش تو دستگاه ببینم
کسی جواب نداد:19:
regedit021
17-11-2010, 14:09
سوني شاپ جان قيمتشون درسته !حسابي خورده تو سرش!
من توي توپ خونه قيمت كردم همين بود ومدل t7قيمتش 75 تومن بود!
این آنتن ها چگونه است؟
این آنتن ها چگونه است؟
کلا آنتن های شاخکی خوبند و جواب می دن.من توی میدون خراسون با مارشال 89 درصد سیگنال دارم آنتنم هم شاخکی جی وی سی هستش فکر کنم 4 یا پنج تومنه.
shahin666
17-11-2010, 16:22
این آنتن ها چگونه است؟
ببخشید از دوستان عزیز میشه یکم در مورد این آنتن ها توضیح بدید
یعنی استفاده از این آنتن ها چه جوریه ؟!
سلام به همگی
یک مشکل بسیار جدی!
مدل دستگاه:HD --- -T T-7
من آپدیت x.vision را به جای آپدیت provision گذاشتم و همه چیزاش به هم ریخته در کنترل هم همه ی کلید ها به هم ریخته مثلا کلید 1 به جای 9 است.
وقتی هم می خواهم به حالت پیشفرض کارخانه برگردانم باید 6 تا 8 بزنم تا انجام بشه ولی کلید 8 جز کلید ها نیست!
لطفا سریع تر پاسخ دهید.
کسی نست سوال که پرسیده بودم صفحه قبل جواب بده
من هم خیلی در مورد این آنتن ها کنجکاوم، اگه بشه زد تو اتاق خیلی خوبه، اینجا باد شدید میاد همش آنتن رو به هم میریزه، برای همین به این آنتن ها علاقه مند شدم.
*PiNk PaNTHeR*
18-11-2010, 00:24
سلام.
در مشهد دیجیتال ترنسمیتر هست یا نه؟
سلام
مدل سونی خود را بگویید
مدل ال سی دی ex400 از سری klv هستش
در ضمن این رو هم اضافه کنم برا ی این تلویزیون جهت شبکه های استانی رو دارم از دیش استفاده میکنم و مشکلی ندارم اما چون تلویزیون قبلی ام شهاب 21 اینچ و تو اتاق خواب هست وهیچ گونه آنتنی نداره خواستم ببینم با این پرو ويژن T7 و یه آنتن پورتابل می تونم مشکل رو حل کنم ضمن این مدل پرو ويژن T7 با ایکش ویژن فرق داره یا همونه تو بعضی پست ها خوندم دوستان از انتن هائی که بهخ شیشه می چسبه استفاده کردن وراضی هم بودن
با همه اینا می خوام اگه اینقدر هزینه کنم مدلی رو بخرم که فردا پشیمون نشم یا یکی نگه اون مدل رو میگرفتی بهتر بود چون واقعا در این زمینه هیچ شناختی ندارم و می خوام از تجربیات شما دوستان خوب استفاده کنم
با تشکر از توجه جنابعالی
با سلام
بنده بک عدد گیرنده دیجیتال مارشال مدل me885 خریدم،از کیفیت صدا و تصویر راضی هستم
فقط میخواستم بدونم حداکثر میشه باهاش 14 تا شبکه تصویری رو گرفت؟!!
یعنی قادر نیست شبکه های استانی بیشتری رو بگیره؟(اصفهان،خوزستان،و...)
با تشکر
minamaleky
18-11-2010, 10:43
سلام می بخشید توی این مدلای گیرنده های دیجی تال مدلی هست که خروجی مونیتور داشته باشه
regedit021
18-11-2010, 12:41
با سلام
بنده بک عدد گیرنده دیجیتال مارشال مدل me885 خریدم،از کیفیت صدا و تصویر راضی هستم
فقط میخواستم بدونم حداکثر میشه باهاش 14 تا شبکه تصویری رو گرفت؟!!
یعنی قادر نیست شبکه های استانی بیشتری رو بگیره؟(اصفهان،خوزستان،و...)
با تشکر
فعلا نميشه گرفت!
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
سلام به همگی
یک مشکل بسیار جدی!
مدل دستگاه:HD --- -T T-7
من آپدیت x.vision را به جای آپدیت provision گذاشتم و همه چیزاش به هم ریخته در کنترل هم همه ی کلید ها به هم ریخته مثلا کلید 1 به جای 9 است.
وقتی هم می خواهم به حالت پیشفرض کارخانه برگردانم باید 6 تا 8 بزنم تا انجام بشه ولی کلید 8 جز کلید ها نیست!
لطفا سریع تر پاسخ دهید.
خوب اين چه كاري بود شما كرديد!:18:
ديگه فكر نمي كنم بشه كاريش كرد بايد بره گارانتي!:27:
IYIostafa
18-11-2010, 15:00
کسی تا بحال این مدل جدید ایکس ویژن XDVB-131 که مادایران تو سایتش گذاشته، خریده یا تست کرده؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.