مشاهده نسخه کامل
: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی
mohsen0000000000
09-07-2013, 05:49
سلام. از بین لومکسی Lumexy Combo DVD-T3608 و X.VISION XDVB-353 کدوم بهتره؟ بهتر از این 2 هم هست؟
aminjigar
10-07-2013, 02:46
سلام من گیرنده دیجیتال زینکس z4 دارم که زیرنویس رو فقط در برخی موارد پخش میکنه آیا راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟سلام.احتمالا مشکل از نوع Encoding زیرنویس هست (برای SRT). نوع اِنکودینگ معمولا برای گیرنده ها ANSI باید باشه... اِنکودینگ رو تعییر بدین بهاحتمال زیاد مشکل رفع میشه.
سلام دوستان
حدودا یکسالی شد که برای خرید ایستر صبر کردم ،به امید اینکه وارد بشه ،اما با ایمیلی که از طرف
شرکت برام زسید مشخص شد که امیدی به وارد بازار شدن ایستر نیست،حالا موندم چی بخرم ،راستش گزینه ای که بیشتر منو به طرف خودش میکشه یکی از مدلهای 110،123یا 242 ایکس ویژنه ،نظر شما چیه؟
tornado_irtr
11-07-2013, 09:43
سلام دوستان
حدودا یکسالی شد که برای خرید ایستر صبر کردم ،به امید اینکه وارد بشه ،اما با ایمیلی که از طرف
شرکت برام زسید مشخص شد که امیدی به وارد بازار شدن ایستر نیست،حالا موندم چی بخرم ،راستش گزینه ای که بیشتر منو به طرف خودش میکشه یکی از مدلهای 110،123یا 242 ایکس ویژنه ،نظر شما چیه؟
دقيقا منم همينطور. منتظر ايستر بودم كه اون ايميله دريافت شد. خواهشاً دوستان راهنمائي كنن.
Tech-man
13-07-2013, 14:01
سلام دوستان
مدل های خیلی خوبی هستن و جدیدترن
103 دیگه نیست تو بازار
اون هم یکی از بی نقص ترین مدلهای ایکس ویژن بود
الان مدل جدیداش خیلی خوبن که خودت گفتی+ 232 که خیلی بهتر از 353 از آب در اومده
سلام دوستان
کسی گیرنده مکسیدر داره ،خوبه یا نه،چه قابلیت هایی داره ؟
ممنون
Maxeeder MX-2
نسبت به بعضی مدل ها ارزونتره ولی بعد از یه هفته استفاده ، خاطره ی خوبی ازش ندارم؛ چون:
تعویض کانالش کند بود.
بعضی فرمت های معمول رو پشتیبانی نمی کرد مثل 3gp و flv (کلیپ دکتر سلام که فقط صداشو پخش کرد.) و . . .
در اواسط فیلم های نسبتا حجیم (پسوند DAT با حجم 200 مگ) صدا رو با تاخیر پخش می کرد.
طراحی کنترلش به نحوی بود که احساس می کردم یه پاره آجر تو دستمه:n21: ارگونومیک نبود و حتما باید بهش نگاه می کردی تا اونو سر و ته نگیری! ؛ زوایا رو خوب پوشش نمی داد هر چند در خط مستقیم برد خوبی داشت(حدود 10 متر رو امتحان کردم)
منوش هم خیلی کم رنگ و با کنتراست پایین بود(نمی دونم قابل تنظیم هست یا نه؟ الان در دسترسم نیست.)
حالتی با نام "تقویت آنتن" که دوستان در موردش گفتند رو نتونستم در منوش ببینم البته در تنظیمات آنتن دو حالت "معمولی" و "مخصوص؟" قابل انتخاب بود. شاید منظور همون باشه(دوستان کسی اطلاع داره؟)
الان دنبال یه گیرنده ی خوب می گردم که حداقل این اشکالات رو نداشته باشه
به "سما" و " آیسن" هم متمایل شدم اگر دوستان مورد بهتری رو معرفی کنند خوشحال میشم.
در تبلیغ آیسن اومده بود که کنترلش قابل استفاده برای تلویزیون هم هست؛ گیرنده های دیگه هم این قابلیت رو دارند؟ آیا . . .!
سلام دوستان
نظر کسانی که از سما استفاده میکنن چیه ؟ایا ارزش داره 130 تومن بدم بابتش ،از پلایر و گیرندگی سما راضین ؟خواهشا جواب بدین سما بخرم یا نه؟با تشکر
amirkhan_0o0
14-07-2013, 21:10
سلام دوستان
نظر کسانی که از سما استفاده میکنن چیه ؟ایا ارزش داره 130 تومن بدم بابتش ،از پلایر و گیرندگی سما راضین ؟خواهشا جواب بدین سما بخرم یا نه؟با تشکر
سما یه مقدار هیستوگرام رنگ رو دستکاری می کنه! اگه تلویزیون شما پلیر نداره اختلاف قیمت با ارزوناش زیاد نیست
moh3333n
15-07-2013, 15:49
دوستان من حدودا 40 صفحه قبل رو خوندم .یکی از یه برند تعریف میکنه و یکی دیگه میکوبتش:n03:
لطفا به من یه ستاب باکس معرفی کنید که :
1-گیرندگی خوبی داشته باشه
2-هم خروجی اچ دی ام ای داشته باشه هم از اون 3فیشه های کامپوزیت یا کامپوننت
3-mkv رو با زیرنویس فارسی با اندازه مناسب نشون بده(پلیرش خوب باشه)
4-سرعت تعویض کانال بالا باشه و لنگ نزنه
5-در بازار موجود باشه ؟؟؟؟
:n16:
amirkhan_0o0
15-07-2013, 15:57
Maxeeder MX-2
نسبت به بعضی مدل ها ارزونتره ولی بعد از یه هفته استفاده ، خاطره ی خوبی ازش ندارم؛ چون:
تعویض کانالش کند بود.
بعضی فرمت های معمول رو پشتیبانی نمی کرد مثل 3gp و flv (کلیپ دکتر سلام که فقط صداشو پخش کرد.) و . . .
در اواسط فیلم های نسبتا حجیم (پسوند DAT با حجم 200 مگ) صدا رو با تاخیر پخش می کرد.
طراحی کنترلش به نحوی بود که احساس می کردم یه پاره آجر تو دستمه:n21: ارگونومیک نبود و حتما باید بهش نگاه می کردی تا اونو سر و ته نگیری! ؛ زوایا رو خوب پوشش نمی داد هر چند در خط مستقیم برد خوبی داشت(حدود 10 متر رو امتحان کردم)
منوش هم خیلی کم رنگ و با کنتراست پایین بود(نمی دونم قابل تنظیم هست یا نه؟ الان در دسترسم نیست.)
حالتی با نام "تقویت آنتن" که دوستان در موردش گفتند رو نتونستم در منوش ببینم البته در تنظیمات آنتن دو حالت "معمولی" و "مخصوص؟" قابل انتخاب بود. شاید منظور همون باشه(دوستان کسی اطلاع داره؟)
الان دنبال یه گیرنده ی خوب می گردم که حداقل این اشکالات رو نداشته باشه
به "سما" و " آیسن" هم متمایل شدم اگر دوستان مورد بهتری رو معرفی کنند خوشحال میشم.
در تبلیغ آیسن اومده بود که کنترلش قابل استفاده برای تلویزیون هم هست؛ گیرنده های دیگه هم این قابلیت رو دارند؟ آیا . . .!
icen دستگاه خوبیه البته چون این شرکت تولید کننده کنترل یونیورسال هم هست،یه کنترل یونیورسال 15 تومنی رو گذاشته روی دستگاه که می تونید جدا گونه بخرید. اگه اون مدل icen مه پردازنده 550 مگاهرتزی رو داره بخرید گزینه خوبیه
سلام با توجه به این که فرمودید آنتن ایرانسل در همسایگی شماست، ممکنه سیگنال های ارسالی از آنتن برای گیرنده شما نویز یا پارازیت محسوب شوند. پیشنهاد می کنم که 1- از آنتن بوستر دار یا اتوبوسی برای دریافت سیگنال های تلویزیونی استفاده کنید 2- در صورت اتوبوسی بودن آنتن بوستر را قطع کنید و گزینه قدرت آنتن را از گیرنده دیجیتال (در صورت وجود) روشن کنید
این دستگاه یه گزینه قدرت آنتن داره که اگه از آنتن بوستر دار استفاده کنی این گزینه باید فعال باشه تا تصویر نمایش داده بشه وگرنه مینویسه : بار اضافی روی دستگاه هست ...
یا در نوشته های این عزیزان تضادی وجود داره یا این که من برداشت نادرستی دارم. لطفا بیشتر راهنمایی کنید.
amirkhan_0o0
16-07-2013, 03:11
ببینید آنتن های اتوبوسی از دو بخش تشکیل می شن:
1 آنتن که بالای پشت بامه
2 بوستر که در منزل و نزدیک تی وی
در بعضی از شرایط پیشنهاد می شه که بوستر داخل منزل رو بردارید و سیمی که از پشت بام میاد رو با استفاده از فیش به صورت مستقیم به گیرنده دیجیتال وصل کنید و از روی گیرنده گزینه قدرت آنتن رو روشن کنید.
در این صورت ممکنه تصویر بهتر بشه:n01:
ببینید آنتن های اتوبوسی از دو بخش تشکیل می شن:
1 آنتن که بالای پشت بامه
2 بوستر که در منزل و نزدیک تی وی
در بعضی از شرایط پیشنهاد می شه که بوستر داخل منزل رو بردارید و سیمی که از پشت بام میاد رو با استفاده از فیش به صورت مستقیم به گیرنده دیجیتال وصل کنید و از روی گیرنده گزینه قدرت آنتن رو روشن کنید.
در این صورت ممکنه تصویر بهتر بشه:n01:
درود بر امیرخان شب زنده دار:n18:
بنابراین برداشت من از نوشته ی alilosting نادرست بوده.
این دستگاه یه گزینه قدرت آنتن داره که اگه از آنتن بوستر دار استفاده کنی این گزینه باید فعال باشه تا تصویر نمایش داده بشه وگرنه مینویسه : بار اضافی روی دستگاه هست ...
احتمالن منظور ایشان آنتن بوستردارِ بدون بوستر بوده:n09:
hossein_0907
16-07-2013, 13:26
سلام دوستان
من یه گیرنده دیجیتال denay 329new خرییدم که تو سایتش نوشته بود قابلیت پخش mts
یه گیرنده lumexy هم دارم که با فرمت mts ضبط میکنه
ولی گیرنده دنای هیچ یک از فایل های ضبط شده با گیرنده lumexy (فرمت mts) را پخش نمیکنه؟
چیکار کتم؟
مشکل از گیرنده هست یا کلا تو تبلیغاتش زر مفت زده؟!!
amirkhan_0o0
16-07-2013, 15:34
درود بر امیرخان شب زنده دار:n18:
بنابراین برداشت من از نوشته ی alilosting نادرست بوده.
احتمالن منظور ایشان آنتن بوستردارِ بدون بوستر بوده:n09:
نه یه سری آنتن بوستر دار (درواقع بهتره بگیم آنتن های اکتیو)که مخصوص گیرنده های دیجیتال هست. و در ظاهر بوستر ندارند.
amirkhan_0o0
16-07-2013, 15:37
سلام دوستان
من یه گیرنده دیجیتال denay 329new خرییدم که تو سایتش نوشته بود قابلیت پخش mts
یه گیرنده lumexy هم دارم که با فرمت mts ضبط میکنه
ولی گیرنده دنای هیچ یک از فایل های ضبط شده با گیرنده lumexy (فرمت mts) را پخش نمیکنه؟
چیکار کتم؟
مشکل از گیرنده هست یا کلا تو تبلیغاتش زر مفت زده؟!!
معمولا این گیرنده ها mts ای رو پخش می کنند که خودشون ضبط کنند! بعضی گیرنده ها تنظیمات ضبط روی mp4 دارند و دیگه از این بابت مشکلی نخواهد بود.
hossein_0907
16-07-2013, 19:04
آخه خودش با فرمت ts ضبط میکنه!!
moh3333n
16-07-2013, 20:58
دوستان من حدودا 40 صفحه قبل رو خوندم .یکی از یه برند تعریف میکنه و یکی دیگه میکوبتش:n03:
لطفا به من یه ستاب باکس معرفی کنید که :
1-گیرندگی خوبی داشته باشه
2-هم خروجی اچ دی ام ای داشته باشه هم از اون 3فیشه های کامپوزیت یا کامپوننت
3-mkv رو با زیرنویس فارسی با اندازه مناسب نشون بده(پلیرش خوب باشه)
4-سرعت تعویض کانال بالا باشه و لنگ نزنه
5-در بازار موجود باشه ؟؟؟؟
:n16:
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
amirkhan_0o0
17-07-2013, 01:50
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟
همه گیرنده های بازار (تا جایی که من می دونم)چینی هستند و خالی از ضعف نیستند با این وجود من برای شما سما یا الکومکس و یا icen اون مدلی که پردازنده 550مگاهرتزی داره رو پیشنهاد می کنم!
icen دستگاه خوبیه البته چون این شرکت تولید کننده کنترل یونیورسال هم هست،یه کنترل یونیورسال 15 تومنی رو گذاشته روی دستگاه که می تونید جدا گونه بخرید. اگه اون مدل icen که پردازنده 550 مگاهرتزی رو داره بخرید گزینه خوبیه
در سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیزی از مشخصات دستگاه ها نگفته؛ کدوم مدل آی سن پردازنده ی 550Mhz داره؟
دیشب در منزل یکی از آشنایان گیرنده ی icen رو یه بررسی اجمالی کردم. فکر کنم مدلش IE-D1292 بود.
مزایایی که به چشمم اومد: ظاهر شکیلی داشت و کنترلش هم خوش دست بود و بر روی ریموت، چند کلید هم برای کنترل تلویزیون تعبیه شده بود.(البته Menu ست نشده بود.)
و اما معایب: زمان لازم برای تعویض کانال زیاد بود(حدود 4 ثانیه) و در این مدت صفحه سیاه می شد و حتی نمای ثابتی هم از کانال بعدی نمایش داده نمی شد. (تعویض کانال های رادیویی نسبتا سریع بود.)
ترتیب کانال ها هم تغییر می کرد به صورتی که مشغول تماشای تلویزیون بودیم که شبکه ی دیگه ای خود به خود جایگزین شد!(به گفته ی صاحب خونه این مشکل هر از چند گاهی اتفاق می افته)
ناگفته نمونه یک شبکه رادیویی هم در بین شبکه های تلویزیونی بود!
صدای دستگاه هم کم بود (در حالت دیجیتال صدا تقریبا نصف حالت آنالوگ بود)
مشکل دیگه ای که مطرح کردن و به نظرم عجیب اومد این بود که برنامه هایی که با این دستگاه ضبط میشه توسط خودش قابل پخش نیست!(فلش در دسترس نبود که خودم تست کنم)
نه یه سری آنتن بوستر دار (درواقع بهتره بگیم آنتن های اکتیو)که مخصوص گیرنده های دیجیتال هست. و در ظاهر بوستر ندارند.(این لینک رو ببینید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])).
لینک مشکل داره.
amirkhan_0o0
17-07-2013, 15:23
نه یه سری آنتن بوستر دار (درواقع بهتره بگیم آنتن های اکتیو)که مخصوص گیرنده های دیجیتال هست. و در ظاهر بوستر ندارند.
در سایتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیزی از مشخصات دستگاه ها نگفته؛ کدوم مدل آی سن پردازنده ی 550Mhz داره؟
دیشب در منزل یکی از آشنایان گیرنده ی icen رو یه بررسی اجمالی کردم. فکر کنم مدلش IE-D1292 بود.
مزایایی که به چشمم اومد: ظاهر شکیلی داشت و کنترلش هم خوش دست بود و بر روی ریموت، چند کلید هم برای کنترل تلویزیون تعبیه شده بود.(البته Menu ست نشده بود.)
و اما معایب: زمان لازم برای تعویض کانال زیاد بود(حدود 4 ثانیه) و در این مدت صفحه سیاه می شد و حتی نمای ثابتی هم از کانال بعدی نمایش داده نمی شد. (تعویض کانال های رادیویی نسبتا سریع بود.)
ترتیب کانال ها هم تغییر می کرد به صورتی که مشغول تماشای تلویزیون بودیم که شبکه ی دیگه ای خود به خود جایگزین شد!(به گفته ی صاحب خونه این مشکل هر از چند گاهی اتفاق می افته)
ناگفته نمونه یک شبکه رادیویی هم در بین شبکه های تلویزیونی بود!
صدای دستگاه هم کم بود (در حالت دیجیتال صدا تقریبا نصف حالت آنالوگ بود)
مشکل دیگه ای که مطرح کردن و به نظرم عجیب اومد این بود که برنامه هایی که با این دستگاه ضبط میشه توسط خودش قابل پخش نیست!(فلش در دسترس نبود که خودم تست کنم)
لینک مشکل داره.
شما این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید!
اون لینک هم که مشکل داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**4.ir/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-Denay-----T705 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
** رو حذف کن
در مورد معایب:
سرعت تعویض کانال تقریبا برای همه گیرنده ها اینجوری هست و هرچه آنتن بهتر تنظیم باشه این سرعت کمی بهبود پیدا می کنه!
ترتیب کانال به این علت تغییر پیدا می کنه که اپراتور عزیز که مسئول آنتن هست گاهی خیلی آنتن رو دستکاری می کنه. و پیچ هاش رو شل و سفت می کنه!!!
اون موقع شما می بینید که کانال ها چپ اندر قیچی شد و این به هم ریختگی بستگی به این داره که شبکه جدیدی اضافه شه یا جناب اپراتور هوس تغییرات به سرش بزنه!
رادیویی هم که جزء کانال ها بعضی مواقع میاد دستپخت های جناب اپراتور هست که البته به راحتی حذف می شه
صدای دستگاه بله مشکل داره و کمه و باید زیادش کنید
اما فایل هایی رو که ضبط می کنه خودش می تونه بخونه احتمالا دستگاه دوستتون ایراد داره و باید بره گارانتی
moh3333n
18-07-2013, 00:54
همه گیرنده های بازار (تا جایی که من می دونم)چینی هستند و خالی از ضعف نیستند با این وجود من برای شما سما یا الکومکس و یا icen اون مدلی که پردازنده 550مگاهرتزی داره رو پیشنهاد می کنم!
مرسی داداش که شما جواب دادید
ظاهرا سما کم شده(البته اول میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه ؟)
در صورتی که سما پیدا نکردم از بین محصولات ایکس ویژن و دنای کدوم برند و کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید
پخش mkv با زیرنویس سایز معقول رو در نظر بگیرید:n16:
amirkhan_0o0
18-07-2013, 01:35
فروشگاه pmp**4.ir و mylavan.com و خود سایت سما می فروشند. من از لاوان گرفتم.
اون موقع که من می خواستم بخرم برند لومکسی مدل9007 یا یه همچین چیزی بود. من اگر سما نخرم یکی از ایکس ویژن ها رو به خاطر پشتیبانی خوبش می خرم. البته نمی دونم الان آخرین مدلش چیه؟ چون هر هفته یه مدل می دن بیرون(شوخی!)
گیرنده دیجیتال آیسن مدل IE-D1252 فول
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات فنی:
طراحی سیستم جدید تغذیه برای ثبات بیشتر در کارکردهای مختلف و نوسانات شدید برقی
استفاده از چیپست جدید با معماری پیشرفته برای کم کردن مقدار گرمای ایجاد شده در زمان کارکرد دستگاه
استفاده از سیستم جدید ضبط صدا و تصویر برای بهتر اجرا شدن بر روی دستگاهای پخش تصویر
و چندین امکان فنی و سخت افزاری پیشرفته دیگر برای بهتر شدن کار دستگاه
مشخصات چیپ
MSTAR MSD7818-L2 (550MHZ)
ساخت تایوان
مشخصات رم
1GB DOUBLE DDR2 - 1066MB-CL7 SD RAM
ساخت تایوان
مشخصات چیپ و رم در مدل IE-D1292 رو از کجا میشه پیدا کرد؟
می خوام بدونم مشخصاتش نسبت به IE-D1252 پایین تره یا بالاتر؟
amirkhan_0o0
18-07-2013, 05:03
مشخصات چیپ و رم در مدل IE-D1292 رو از کجا میشه پیدا کرد؟
می خوام بدونم مشخصاتش نسبت به IE-D1252 پایین تره یا بالاتر؟
در مورد مدل پردازنده چیزی پیدا نکردم. محصولات آیسن کیفیت بدی ندارند.
این دوصفحه یه سریب اطلاعات داده بخونید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
moh3333n
19-07-2013, 19:16
کسی نمیدونه بهترین مدل ایکس ویژن کدومه ؟
mkv با زیرنویس هم اوکی باشه دیگه
ممنون
Ship Storm
20-07-2013, 03:34
سلام
میخوام یک گیرنده دیجیتال بخرم
بهترین مدل که کیفیت تصویر و گیرندگیش عالی باشه کدومه ؟
ممنون
a6543210
20-07-2013, 21:48
سلام عزیزان
یه گیرنده دیجیتال یه ماهی می شه تازه گرفتیم! امشب یکم مشکوک می زد!
قضیه از این قراره که تصویر یکم تو مایه های سیاه سفید (سیاه و سفید کامل که نه! ولی تو مایه های سبز و سیاه ه ...) هست.یعنی فیلم دیده می شه ولی تصویر اون رنگیه!
راستشو بخواین آنتن یکم فک می کنم بد تنظیم شدست! یعنی این احتمالیه که خودم می دم چون آنتن جای بدیه تصویر عین سی دی خش دار می شه.ولی اینکه تصویر این رنگی بشه برام اولین بار بود که امشب اتفاق افتاده!
ممنون می شم راهنمایی کنید.مارو از نگرانی دربیارین.راستش 100 تومن پول بی زبون دادم.دوست ندارم به این زودی خراب شه!:n15:
ممنونم:n12:
سلام عزیزان یه گیرنده دیجیتال یه ماهی می شه تازه گرفتیم! امشب یکم مشکوک می زد! قضیه از این قراره که تصویر یکم تو مایه های سیاه سفید (سیاه و سفید کامل که نه! ولی تو مایه های سبز و سیاه ه ...) هست.یعنی فیلم دیده می شه ولی تصویر اون رنگیه! راستشو بخواین آنتن یکم فک می کنم بد تنظیم شدست! یعنی این احتمالیه که خودم می دم چون آنتن جای بدیه تصویر عین سی دی خش دار می شه.ولی اینکه تصویر این رنگی بشه برام اولین بار بود که امشب اتفاق افتاده! ممنون می شم راهنمایی کنید.مارو از نگرانی دربیارین.راستش 100 تومن پول بی زبون دادم.دوست ندارم به این زودی خراب شه!:n15: ممنونم:n12: شما شبکه ها رو پاک کن دوباره یه جستجو بزن. ببین چی میشه. کیفیت سیگنال هم چک کن بالا باشه.
سلام
من یک گیرنده دیجیتال خوب می خوام با DVD
سرعت تعویض کانالش خوب باشه
و هنگ نکنه mkv رو هم با زیر نویس پخش کنه ؟
چی پیشنهاد می دین
Tech-man
27-07-2013, 09:46
مرسی داداش که شما جواب دادید
ظاهرا سما کم شده(البته اول میگردم ببینم پیدا میکنم یا نه ؟)
در صورتی که سما پیدا نکردم از بین محصولات ایکس ویژن و دنای کدوم برند و کدوم مدلش رو پیشنهاد میکنید
پخش mkv با زیرنویس سایز معقول رو در نظر بگیرید:n16:
دنای اعتراضای مشکلش خیلی زیاده
ایکس ویژن در این مقایسه بهتره
به نظر من تها گزینه ای که از ایکس ویژن بهتره پروویژنه که اندروید داره و خفتنه که قیمتش بالاست
بقیشون تعطیلنن
سلام
من یک گیرنده دیجیتال خوب می خوام با DVD
سرعت تعویض کانالش خوب باشه
و هنگ نکنه mkv رو هم با زیر نویس پخش کنه ؟
چی پیشنهاد می دین
خودم تحقیق کردم ظاهرا مارشال از ابن مدل داره که combo باشه
اما برای بقیه سوالهام جوابی پیدا نکردم کلا این برند در مقایسه با بقیه چطوره؟
فردا می خوام یک xvision از مادیران بخرم لطف کنید بگید کدوم مدلشو بخرم که از همه کامل تر باشه. اگر انتخاب بدیه و گزینه بهتری سراغ دارید مشتاق شنیدن پیشنهادهای خوبتون هستم.:n11:
ursamajor
31-07-2013, 00:04
سلام به دوستان
میخواستم گیرنده دیجیتال بگبرم که آدم هرچی بیشتر بین این مدل ها میگرده بیشنر گیچ میشه !!
برای من بیشتر کیفیت خود دستگاه (عدم گرم شدن و هنگ کردن) سرعت سریع تعویض کانال ها و گیرندگی خوب مهم است.
حالا نمیدونم چی بگیرم.
مثلا MAXEEDER MX-1 و MX-2 در مشخصاتش به سرعت بالای تغویض کانال ها اشاره کرده و یا 3مدل دنای به پروسسور 630 MHz اشاره کردن
.
اگر دوستان لطف کنند راهنمایی بفرمایند خیلی ممنون میشم.
سلام دوستان
کسی مدل ایکس ویژن 242 یا 110 مادیرانو تست کرده ،چهجور دستگاهین ؟نکته مهم برام اینه که ،بوستر داخلی دارن؟ یعنی در منو تنظیمات گزینه فعال کردن انتن وجود داره ؟
Ship Storm
02-08-2013, 20:47
فردا می خوام یک xvision از مادیران بخرم لطف کنید بگید کدوم مدلشو بخرم که از همه کامل تر باشه. اگر انتخاب بدیه و گزینه بهتری سراغ دارید مشتاق شنیدن پیشنهادهای خوبتون هستم.:n11:
مدل 353 گزینه خوب و کاملیه
ursamajor
04-08-2013, 09:33
دوستان کسی برای ما پیشنهادی نداره؟
Tech-man
04-08-2013, 14:45
ببین 353 و 232 منو هاش فرق داره
سلیقه ایه
اول منوی این دو مدل را ببین بعد هر کدوم رو خواستی بگیر
چون جفتش خوبه
242 و 123 هم جدید اومده
ما اگر dvd player هم نداری یهو سرمایتو ببر بالا و یه 555 بگیر. ظاهرا کیفیت اون بهتر هم هست حتی
سلام
گیرنده با قابلیت پخش mkv چی پیشنهاد میکنید؟
ترجیحا دی وی دی خور هم باشه
ممنون
سلام بچها من یه دستگاهی میخوام فقط و فقط برای دیدم فیلم با فرمت mkv و ساپورت زیرنویس فارسی srt به نظرتون hd player بدردم میخوره یا
گیرندهای دیجیتال ?
تنها استفادهٔ من ریختن فیلم mkv و زیرنویس رو فلش دیدن تو تلویزیون lcd
ممنون میشم راهنماییم کنین
من دو تا گیرنده usb دیجیتال دارم که به usb کامپیوتر وصل میشه دارم یکی xvision یکی هم یه برند خارجیه، از 3 سال پیش دومیه رو داشتم و استفاده میکردم تا اینکه 1 ماه پیش وقتی دستگاهو وصل می کنم و برنامه توتال رو باز می کنم تصویری نمیاد و یا اگه بیاد در حد چند ثانیه بعد صدای کندن دستگاهusb از ویندوز میاد دوباره صدای وصل شدن میاد... نرم افزار هم میگه دستگاهی به کامی وصل نیست! چند بار کانالارو ریست کردم چند بار نرم افزار و دوباره نصب و رجیستر کردم اما فایده نداشت رفتم . رو یه کامپیتر دیگه اینکارارو کردم باز هم مثل قبل بود . رفتم مارک xvision گرفتم باز هم همگن مشکل، کسی می تونه کمک کنه؟
سلام!:n01:
تصمیم دارم یه گیرنده دیجیتال تهیه کنم پس از تحقیقاتی مختصر به این نام ها رسیدم:
X.Vision XDVB-353 (قیمت: 115000)
Sama AT-200 ----T (قیمت: 130000)
Denay ----T STB328 New (قیمت: 92000)
یکی از دستگاهای فراسو (متغیر بین 100 تا 120)
با توجه به این که پخش مالتی مدیا در اولویت انتخابم نیست و بیشتر می خوام گیرندگی خوب و سرعت تعویض کانال مناسب و کنترل خوب و امکانات جانبی دیگه هم در حد قابل قبولی نسبت به بقیه داشته باشه (هر چند اگه بخش مالتی مدیاش هم علاوه بر قبلیا خوب بود که دیگه چه بهتر:n05:)
چیزی که در دید کلی به نظرم می رسه اینه که xvision به نظر ساپورت مناسب تری داره و کلا پرطرفدارتره، Sama هم به نظر امکاناتش و بخصوص بخش مالتی مدیاش از بقیه سره، دنای توی مشخصاتش به پردازنده 630 مگاهرتزی و پخش همزمان 9 کانال اشاره کرده که وسوسه کنندهس، فراسو هم با این که توی این زمینه تازه وارده ولی با توجه به پیشینهای که از محصولاتش سراغ داریم در بین تمامی محصولات ایرانی معتبرترین برند رو داره.
در مجموع با این اوصاف شما کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟:n13: اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید خوشحال میشم بیان کنید.
پیشاپیش از این که تجاربتون رو در اختیارم می ذارید تشکر می کنم:n16:
ursamajor
06-08-2013, 22:35
منم دنبال همچین چیزی هستم که متاسفانه دوستان هنوز مدلی رو معرفی نکردن!
درباره مدل های جدید دنای هم که پردازنده سریعتری دارن با دفتر مرکزیشون تماس گرفتم و گفتن تو این مدل ها سرعت تعویض کانال ها بیشتر شده و به 3-4 ثانیه رسیده :n04: گفتم الان که همه دستگاها همینه سرعت تعویض کانالاشون! گفت ویژگی این سری جدید در قابلیت پخش عکس و فیلم 3بعدیه که رو هر تلویزیونی میشه استفاده کرد.
mjabarzare
07-08-2013, 12:13
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام به همه دوستان.
من حدودا 9 ماه پيش گيرنده ديجيتال ProVision X10 (به مدلش دقت كنيدX10 ) خريدم ، به نظر من از همه لحاظ خوبه ، فرمت هاي (MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB) با هر اندازه و سايزي را باهاش تست كردم خيلي راحت جواب ميده ، فرمت WMV فقط ورژن 9 را جواب ميده - تا حالا بيش از 100 فيلم باهاش ديدم ولي خدا را شكر يك بار هم هنگ نكرده ، كنترلش خوبه از لحاظ برد تا 5 متر مستقيم و 4 متر 45 درجه را راحت جواب ميده ، قدرت گيرنده شم به نظرم خوبه چون با سيم دو تيكه و يه آنت هوايي از جنس لوله پليكا هر 21 كانال را آينه ميگيره و قدرت سيگنالش بين 90-100 تغيير ميكنه ،
زير نويس فارسي SRT كه به صورت ANSI ذخيره شده باشه را بدون هيچ مشكلي ميخونه ، البته حتما منوي دستگاه بايد فارسي باشه و الا زيرنويس فارسي نميخونه
فونت زير نويس Titr هست و سايز آن به كوچك ، متوسط و بزرگ ميتونه تغيير كنه
رنگ فونت ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز باشه و رنگ پس زمينه ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز و Transparent باشه
به نظرم قابليت خيلي خوبش ، پخش صداي AC3 - شش كاناله هست كه خيلي از دستگاهها باهاش مشكل دارند
هارد اكسترنال بدون پاور را تا ظرفيت 1T باهاش تست كردم خيلي راحت پشتيباني ميكنه
فقط به نظرم يه عيب نرم افزاري كوچيك داره ، اونم اينه كه بعضي وقتا ، هنگام اتصال هارد يا فلش به دستگاه ، بعد از پيغام شناسايي كه ميخوام يه فيلم ببينم تو منوي زيرنويس ، زيرنويس اون فيلم را نمياره و حتما بايد يه بار هارد را جدا كنم دوباره وصل كنم يا دستگاه را خاموش روشن كنم
يه نكته خيلي خوب ديگه كه داره اينه كه حتما نياز نيست زيرنويس هم نام فيلم باشه ، مثلا من تو يه شاخه يه فيلم ميزارم ، يه زيرنويس فارسي و يه زيرنويس انگليسي ، اسم فارسي و انگلسي را با حروف P , E به انتهاي نام زيرنويس مشخص ميكنم و هنگام پخش خيلي رلحت بين هر دوتا سوييچ ميكنم
زير نويس هاي Embeded شده تو فايلهاي MKV را نشون نميده ولي زيرنويس Embeded DVD را نشون ميده با قابليت انتخاب زيرنويس
از فايلهاي MKV كه هم زمان دو صدا (مثلا زبان انگليسي و فارسي) (مثل فيلم tor) داشته باشند پشتيباني ميكنه و حتي وسط نمايش فيلم ميتونيد صدا را انگليسي يا فارسي كنيد.
اين كليه چيزايي بود كه تو اين مدت باهاش تست كردم.
با سلام خدمت همه دوستان
همانطور كه قبلا هم گفتم پروويژن x10 ، كلا دستگاه خوبيه هم از لحاظ گيرنده و هم از لحاظ پلير
اين گيرنده فرمت زيرنويس srt را (فارسي و انگليسي) را با فونت خواناي تيتر و با سه سايز نمايش ميدهد ولي زيرنويس idx را پخش نميكنه
صداي AC3 و DTS را كاملا پشتيباني ميكنه ، حتي صداي AC3 5.1 را نيز به خوبي پخش ميكند
سرعت تعوض كانال بين 2-4 ثانيه است و كيفيت خوبي توي پخش كانالها داره ، البته بعضي مواقع در حد 1ثانيه تصوير شطرنجي ميشه كه من تو همه دستگاهها اين مسئله را ديدم ، حتي تلويزيونهاي سامسونگ و سوني نيز كه گيرنده ديجيتال دارند ، همين شكلي ميشند .
انواع فرمت MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB و 3gp و divx و xvid را با حد اكثر كيفيت پخش ميكنه.
موقع كار كردن داغ نميكنه .
وقتي برق قطع و وصل ميشه ، دستگاه در حالت standby باقي ميمونه
فرمت هارد nstf و fat32 را تا هارد 1 ترابايت باهاش تست كردم ة خيلي سريع هارد و شناسايي ميكنه
قابليت پاك كردن directory از روي هارد يا فلش و داره
رنگ و سايز زير نويسش به حالتهاي مختلف قابل تغيير ومناسب است.
..............
اگه دوستان سوالي دارند ، مطرح كنند تا براشون تست كنم و جواب بدم تا مثل من واسه خريد بين دستگاههاي مختلف كلي معطل نشند.
supermax15
07-08-2013, 16:39
سلام
امروز اتنمون خراب شد اصلا کار نمیکنه
گیرینده سیماران داریم میخوام یه انتن خوب پینهاد بدید
قیمتش هم زیاد گرون نشه
amirkhan_0o0
08-08-2013, 21:23
سلام
امروز اتنمون خراب شد اصلا کار نمیکنه
گیرینده سیماران داریم میخوام یه انتن خوب پینهاد بدید
قیمتش هم زیاد گرون نشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]**4.ir/%D8%A2%D9%86%D8%AA%D9%86-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D9%86%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%D9%86%D8%AF%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84-Denay-----T705 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ستاره ها رو بردار
badboy2008
17-08-2013, 18:30
برای مشاهده کانالهای دیجیتال در کامپیوتر بهترین برنامه کدومه ؟
خدوم ایکس ویژن گرفتم بهمراهش TotalMedia گذاشته میخواتسم بگم برنامه قویتر و یا سبک تری هم هستش؟
badboy2008
17-08-2013, 22:28
دوستان یه گیرنده دیجیتال X-Vision PC3100 گرفتم که به آنتن هوایی هم وصلش کردم
تمام شبکه ها رو راحت و صاف میگیره فقط رنگش چنین مشکلی داره (بالاخص اگه قسمت پایین عکس رو ببینید متوجه میشید)
مشکل از کجا می تونه باشه؟
Soroush-S
18-08-2013, 13:12
شبکه تلویزیونی «نسیم» با محوریت طنز راهاندازی میشود
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، معاونت سیما به زودی شبکه تلویزیونی «نسیم» را راهاندازی میکند.
بنا بر این گزارش، قرار بود این شبکه عید فطر راه اندازی شود که بنا به دلیل آماده نشدن کامل، افتتاح آن به تعویق افتاد.
این شبکه تلویزیونی به دلیل کمبود بودجه صداوسیما با امکانات و نیروهای شبکه نمایش راه اندازی خواهد شد.
شبکه «نسیم» در ساختار سازمان صداوسیما زیر مجموعه شبکه نمایش است، البته در دستگاههای گیرنده دیجیتال خود، صاحب شبکه مجزاست.
«نسیم» برگرفته از چهار کلمه با مفهوم طنز نظیر نشاط و سرگرمی است. این شبکه قرار است به بازپخش فیلمها و سریالهای طنزی که پیش از این از تلویزیون پخش شدهاند، بپردازد.
مدیریت شبکه تلویزیونی نسیم در حال حاضر بر عهده «کرمی» مدیر شبکه نمایش است.
Mehr one
19-08-2013, 11:45
سلام دوستان ؟ اگه میشه یه لطفی کنید بفرمایید 130 تا 150 تومن گیرنده دیجیتال چی خوبه ؟ ایستر خوبه ؟ بعضی از دوستان میگن هنگ می کنه ؟ FULL HD باشه و اکثر فرمت ها مثل MKV و ... رو پشتیبانی کنه ؟ ممنون میشم یه نگاهی به ما بندازین ؟ و یه سوال دیگه اینه که CYRUS چه گیرنده ایه ؟
:n06:
rezazare2
19-08-2013, 13:41
كسي ايكس ويژن 353 را تست كرده. كابل اچ دي تو جعبه اش چه كيفيتي داره. 232 چطور؟
rezazare2
19-08-2013, 13:42
كلا جديد ترين مدلهاي ايكس ويژن كدومن؟
rezazare2
19-08-2013, 13:45
x5 جديدتره يا x10. كدوم ويرايشش؟ گارانتي و آپ ديتش چطور؟
x5 جديدتره يا x10. كدوم ويرايشش؟ گارانتي و آپ ديتش چطور؟
اگر zenx 4 پیدا کنید خوبه. اگرم x5 خریدید حتما new ( ورژن ) جدیدشو بخرید. ده روز پیش زنیکس 4 رو 95 تومن خریدم از توپخونه البته فکر کنم خیلی کم بود
گارانتیش هم فولاد رایانه هست که روبروی پارک ساعیه بدک نیست
Mehr one
19-08-2013, 23:12
سلام دوستان ؟ اگه میشه یه لطفی کنید بفرمایید 130 تا 150 تومن گیرنده دیجیتال چی خوبه ؟ ایستر خوبه ؟ بعضی از دوستان میگن هنگ می کنه ؟ FULL HD باشه و اکثر فرمت ها مثل MKV و ... رو پشتیبانی کنه ؟ ممنون میشم یه نگاهی به ما بندازین ؟ و یه سوال دیگه اینه که CYRUS چه گیرنده ایه ؟
کسی از دوستان نیست جواب مارو بده ؟ ممنون میشم . :n02:
سلام دوستان
بنده هيچ اطلاعاتي در مورد گيرنده ديجيتال و ديش ندارم تابحال فقط
از انتن معمولي و انتن تقويت کننده معمولي استفاده کردم
حالا چندتا سوال از دوستان دارم که اگه ميدونن پاسخ بدين بزرگواري کرديد
در منطقه ي ما به علت بلند مرتبه سازي ساختمان هاي مجاور
هر روز نويز تصاوير انالوگ بيشتر وبيشتر شده و حتي با بکاربردن انتن هاي هوايي تقويت کننده تصوير افتضاحه
اگر بنده ديش والانبي فول اچ دي بزارم علاوه بر شبکه هاي ماهواره اي ميتونم ۸ تا شبکه ايران رو به علاوه ي ديجيتالي ها بگيرم يا بايد جدا گيرنده ديجيتال هم بگيرم؟
amirkhan_0o0
20-08-2013, 03:31
سلام دوستان
بنده هيچ اطلاعاتي در مورد گيرنده ديجيتال و ديش ندارم تابحال فقط
از انتن معمولي و انتن تقويت کننده معمولي استفاده کردم
حالا چندتا سوال از دوستان دارم که اگه ميدونن پاسخ بدين بزرگواري کرديد
در منطقه ي ما به علت بلند مرتبه سازي ساختمان هاي مجاور
هر روز نويز تصاوير انالوگ بيشتر وبيشتر شده و حتي با بکاربردن انتن هاي هوايي تقويت کننده تصوير افتضاحه
اگر بنده ديش والانبي فول اچ دي بزارم علاوه بر شبکه هاي ماهواره اي ميتونم ۸ تا شبکه ايران رو به علاوه ي ديجيتالي ها بگيرم يا بايد جدا گيرنده ديجيتال هم بگيرم؟
الان شما سیستمتون آنالوگ هست یا دیجیتال؟ یعنی آنتن رو یه تلویزیون ژآنالوگ وصل می کنید یا خیر؟
اگه منظورتون ریسیور هست، تا جایی که بنده می دونم اگر حتی ----T رو مستقیم و یا حتی با دانگل، ساپورت کنه باز هم نیاز به آنتن هوایی هست!
rezazare2
20-08-2013, 10:23
اگر zenx 4 پیدا کنید خوبه. اگرم x5 خریدید حتما new ( ورژن ) جدیدشو بخرید. ده روز پیش زنیکس 4 رو 95 تومن خریدم از توپخونه البته فکر کنم خیلی کم بود
گارانتیش هم فولاد رایانه هست که روبروی پارک ساعیه بدک نیست
x_10 پروويژن چطور؟ تستش كرده كسي؟ mkv را راحت باز ميكنه؟ كيفيت كابل داخل جعبش چطوره؟ آپديتش را مرتب ميده مث ايكس ويژن؟
سلام
صدای SPDIF برا چی استفاده میشه؟ استفاده کمی داره انگار نه؟
ypbpr components مال چیه. یه تی وی led خریدیم. تو جعبه سه تا فیش کوچیک سه رنگ داره. دقیق نفهمیدم مال چی هستن. و چرا کوچیک هستن؟! سیمشون کوچیکه منظورم.
mr_rayan
21-08-2013, 11:30
سلام
صدای SPDIF برا چی استفاده میشه؟ استفاده کمی داره انگار نه؟
ypbpr components مال چیه. یه تی وی led خریدیم. تو جعبه سه تا فیش کوچیک سه رنگ داره. دقیق نفهمیدم مال چی هستن. و چرا کوچیک هستن؟! سیمشون کوچیکه منظورم.
سلام.
برای انتقال صدا به صورت دیجیتال استفاده میشه.
خروجی کامپوننت برای انتقال تصویر با کیفیت بهتر از کامپوزیت و کمتر از HDMI.اون سه فیش برای انتقال تصویر و صدا یا همون کامپوزیت استفاده میشه.برای تلویزیون های فاقد ورودی HDMI و کامپوننت استفاده میشه.
سلام.
برای انتقال صدا به صورت دیجیتال استفاده میشه.
خروجی کامپوننت برای انتقال تصویر با کیفیت بهتر از کامپوزیت و کمتر از HDMI.اون سه فیش برای انتقال تصویر و صدا یا همون کامپوزیت استفاده میشه.برای تلویزیون های فاقد ورودی HDMI و کامپوننت استفاده میشه.
سوال اینجاست صدای دیجیتال چطوریه؟ :n02:
اون 4 تا فک کنم سه فیشه هست سیماش کوچیکه. برا چی؟! یه قسمتش سه تا فیش داره یه قسمتش یه فیش.
سلام دوستان
کسی مدل ایکس ویژن 242 یا 110 مادیرانو تست کرده ،چهجور دستگاهین ؟نکته مهم برام اینه که ،بوستر داخلی دارن؟ یعنی در منو تنظیمات گزینه فعال کردن انتن وجود داره ؟
کسی هنوز این دو مدلو تست نکرده؟
rainman1061
01-09-2013, 17:36
سلام
گیرنده دیجیتال میکرولب کارشون خوبه یا نه ؟
در مقایسه با ایکس ویژن کدوم بهتره؟
باسپاس
amir3852
02-09-2013, 22:00
با سلام
مدير محترم شما در زمينه ----S2 و گيرنده هاي HD هم تخصصي دارين
ممنون ميشم
قصد دارم یک دستگاه گیرنده بگیرم.
بیشترین استفاده من دیدن فیلم های با فرمت mkv با کیفیت های مختبفه.
یکی از دوستان maxeeder mx2 رو به من معرفی کردده که خوب قیمتش هم مناسبه.
این تاپیک رو که مرور کردم واقعا سرم گیج رفت... خیلی انتخابش سخته :n01:
دوستان از نظر پخش فیلم و پخش زیرنویس کدوم دستگاه به نظرتون بهتره؟؟؟ هر چی قدرت کنترل زیرنویس توسط دستگاه بیشتر باشه و قدرت پخش فیلم های کیفیت بالا هم بیشتر باشه از نظر من بهتره....
amirkhan_0o0
03-09-2013, 19:31
قصد دارم یک دستگاه گیرنده بگیرم.
بیشترین استفاده من دیدن فیلم های با فرمت mkv با کیفیت های مختبفه.
یکی از دوستان maxeeder mx2 رو به من معرفی کردده که خوب قیمتش هم مناسبه.
این تاپیک رو که مرور کردم واقعا سرم گیج رفت... خیلی انتخابش سخته :n01:
دوستان از نظر پخش فیلم و پخش زیرنویس کدوم دستگاه به نظرتون بهتره؟؟؟ هر چی قدرت کنترل زیرنویس توسط دستگاه بیشتر باشه و قدرت پخش فیلم های کیفیت بالا هم بیشتر باشه از نظر من بهتره....سما و الکومکس
مکسیدر انتخاب بنده نیست! بلکه انتخاب فروشنده هاست!
سلام ی دستگاه دیجیتال میخواستم ویدیو های full hd با فرمت mkv رو با زیرنویس فارسی با فرمت srt پخش کنه میتونید راهنماییم کنید ؟
سلام!:n01:
تصمیم دارم یه گیرنده دیجیتال تهیه کنم پس از تحقیقاتی مختصر به این نام ها رسیدم:
X.Vision XDVB-353 (قیمت: 115000)
Sama AT-200 ----T (قیمت: 130000)
Denay ----T STB328 New (قیمت: 92000)
یکی از دستگاهای فراسو (متغیر بین 100 تا 120)
با توجه به این که پخش مالتی مدیا در اولویت انتخابم نیست و بیشتر می خوام گیرندگی خوب و سرعت تعویض کانال مناسب و کنترل خوب و امکانات جانبی دیگه هم در حد قابل قبولی نسبت به بقیه داشته باشه (هر چند اگه بخش مالتی مدیاش هم علاوه بر قبلیا خوب بود که دیگه چه بهتر:n05:)
چیزی که در دید کلی به نظرم می رسه اینه که xvision به نظر ساپورت مناسب تری داره و کلا پرطرفدارتره، Sama هم به نظر امکاناتش و بخصوص بخش مالتی مدیاش از بقیه سره، دنای توی مشخصاتش به پردازنده 630 مگاهرتزی و پخش همزمان 9 کانال اشاره کرده که وسوسه کنندهس، فراسو هم با این که توی این زمینه تازه وارده ولی با توجه به پیشینهای که از محصولاتش سراغ داریم در بین تمامی محصولات ایرانی معتبرترین برند رو داره.
در مجموع با این اوصاف شما کدوم یکی رو پیشنهاد می کنید؟:n13: اگه مدل دیگه ای هم سراغ دارید خوشحال میشم بیان کنید.
پیشاپیش از این که تجاربتون رو در اختیارم می ذارید تشکر می کنم:n16:
اگر پخش مالتی مدیا خیلی حرفه ای نمیخواین دستگاه سما AT-300 هم جدید اومده میتونه واستون خوب باشه 115000 ت هست. نسبت به سما AT-200 فرمتهای کمتری رو پشتیبانی میکنه
ایستر فعلا نیست دیگه تو بازار.
اگر تو اون رنج دستگاه با مدیا پلیر پیشرفته میخواین من دستگاه سما AT-300 رو به شما پیشنهاد میکنم.
اگر گیرنده ساده هم میخواین پروویژن ایکس 5 سری 3 هم خوبه
سوال اینجاست صدای دیجیتال چطوریه؟ :n02:
اون 4 تا فک کنم سه فیشه هست سیماش کوچیکه. برا چی؟! یه قسمتش سه تا فیش داره یه قسمتش یه فیش.
صدای دیجیتال یا به صورت نوری هست که یا فیبر انتقال داده میشه یا با کابل کواسیال. که با فیبر کیفیتش بهتر هست.
این لینک هم بد نیست برای راهنمایی خرید دستگاه دیجیتال.
IranNewMan
08-09-2013, 18:21
دوستان ایکس ویژن مدل 123 که گویا جدید اومده به قیمت 93 تومن روش قیمت خورده ، چطوریه ؟ فروشنده می گفت چون چدید اومده و با قیمت دلار جدیده قیمتش پایینتر از سایر مدل هاست ، ولی فرمت های زیادی را می خوند از جمله FLV که 353 نمی خونه . در کل می خوام ببینم مدل 123 چطوره ، خوبه بخرم
همچنین مدل فراسوا 211 هم می داد 100 تومن اون هم توی دیجی کالا خیلی ازش تعریف کردند ، ولی نمی دونم کدوم را بگیرم ، این فراسو هم کابل HDMI و هم یک آنتن هم روش داره
ممنون می شم راهنمایی کنید
rezazare2
10-09-2013, 14:18
آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amir3852
10-09-2013, 15:26
با سلام به همه
راستش مناسب ديدم يك سري مطالب رو خدمت بعضي دوستان مطرح كنم
1- اولا به هيچ وجهي گول شركتهاي توليد كننده ----T رو نخورين چرا كه فقط براي بعضي از كشورها كه مشكل تلويزيون مارهواره اي دارن داره توليد ميشه همگي كاملا چي هستش
2- اگر ميخواين يك گيرنده ديجيتال يا همون ----T خودمون رو بخرين حداقل سعي كنين از تلويزيونهايي ساتفاده كنين كه بصورت داخلي خودشون گيرنده ديجتال دارند چون حداقل كيفيت ساخت بالايي دارند
3- تلويزيون ديجيتا در ايران عملا تليزيون بي كيفيت يك نمونه بارزش شبكه پويا يا نمايش يا هر شبكه ديگه اي رو شما ظبطش كنين و با يك نرم افزار خيلي ساده مثل Mediainfo مشخصات اين فيلم ضبط شده رو ببينين
4- تصوير بصورت 576i و بصورت 25 فريم پخش ميشه كيفيت پايين رنگ و صدا كاملا توش معلومه و ....
5- جالب اينجاست در بيشتر كشورهاي اروپايي و آمريكايي و حتي آسيايي (به غير از خاورميانه) مثل كره ژاپن و مالزي تلويزيون ديجيتال داره بصورت ----T2 پخش ميشه كه كاملا ديجيتال هستش و بصورت فول فريم و با صداي دالبي هستش
فرض مثال 7 ميليون تلويزيون خريدين (سه بعدي هوشمند) توقع دارين يك فيلم با كيفيت هم ببينين مثلا نمايش پدرخوانده رو گذاشته كه الان بلوري اين فيلم بيرون هستش و شما حتي نميتوني تشخيص بدي الان چهره كدوم هنرپيشه رو داره نشون ميده
من يك نامه خيلي بلند بالا در رابط هبا اين مسئله به تمامي شبكه ها و مديريت كل سازمان صدا و سيما نوشتم و متأسفانه هيچ جوابي هم نگرفتم
حداقل بياييد خودمون رو گول نزنيم و وقتي براي يك چيزي با كيفيت هزينه ميكنيم حداقل يك تصوير عاليتري ببينيم
موفق باشين
rezazare2
12-09-2013, 07:42
آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
rezazare2
12-09-2013, 15:02
در مورد اين گيرنده هم اگه كسي نظري داره كمك كنه
آيسن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان یکی از اقوام ما به تازگی به منزل جدیدشون رفتن که اونجا انتن مرکزی دارن. ولی وقتی انتن مرکزی رو به گیرندشون وصل میکنم فقط 10 تا کانال رو پیدا میکنه که اونا هم قطع و وصل میشن. کسی از دوستان میدونه این مشکل به خاطر چی میتونه باشه؟؟؟
METZELDER
14-09-2013, 14:47
دوستان سلام
تورو خدا سریع تر جواب بدید که رسیدگی کنم
من امروز یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن 353 خریدم اودم خونه با از این انتن سر خودا وصلش کردم و با انتن رو پشت بوم هم وصلش کردم اول اینو بگم که ما تلویزیونمون ال سی دی 42 سونی هست و با همون انتن رو پشت بوم همه شبکه ها رو ایینه میگیره ولی برا شبکه ورزش اینو خریدم بعد که وصلش میکنم با انتن رو پشت بوم 20 تا شبکه میاره ولی بعد چند دقیقه انتن میپره میگه سیگنال وجود ندارد سرچم میکنم نمیان دیگه دست گاه رو خاموش میکنم بعد 20 دقیقه باز میارشون ولی باز بعد چند دقیقه میگه سیگنال وجود ندارد
مشکل از دستگاهه یا انتن ؟؟؟
persiantoolsbaz
14-09-2013, 16:06
دوستان ایکس ویژن مدل 123 که گویا جدید اومده به قیمت 93 تومن روش قیمت خورده ، چطوریه ؟ فروشنده می گفت چون چدید اومده و با قیمت دلار جدیده قیمتش پایینتر از سایر مدل هاست ، ولی فرمت های زیادی را می خوند از جمله FLV که 353 نمی خونه . در کل می خوام ببینم مدل 123 چطوره ، خوبه بخرم
همچنین مدل فراسوا 211 هم می داد 100 تومن اون هم توی دیجی کالا خیلی ازش تعریف کردند ، ولی نمی دونم کدوم را بگیرم ، این فراسو هم کابل HDMI و هم یک آنتن هم روش داره
ممنون می شم راهنمایی کنید
مدل 123 جدیده . بدنه پلاستیکی داره و دیزاینش با مدلای قبلی فرق داره و قشنگتره . full hd هست . از نظر ساپورت فرمتها هم نسبت به مدلای قبلی فرمتهای بیشتری رو ساپورت میکنه . به نظرم همینو بگیر چون بازار گیرنده ها دست ایکس ویژنه چون ساپورت و خدمات و ارائه آپدیتهاش بهتره و نسبت به بقیه برندهای موجود گارانتی معتبرتری داره .
METZELDER
15-09-2013, 14:10
دوستان کی میگه 123 از 353 بهتره ؟؟؟؟
من 353 دارم تمامی فرمتهای تصویری به خصوص انواع mkv و flv رو امتحان کردم بدون هیچ نقصی همه رو اورد زیرنویسش هم هم سایزش تغییر میکنه هم رنگش و واقعا هیچ کمو کاستی نداره بالاترین مدل تو کل محصولات ایکس ویژن فعلا همین 353 هست
musican33
15-09-2013, 15:43
به نظر من تو ایران گیرنده دیجیتال خوب نداریم
باید از بین گیرنده های بد و بدتر انتخاب کنید که مسلما بد رو انتخاب می کنید
از نظر من بیشترین کیفیت تصاویر دریافتی رو تلویزیون های دیجیتالی که خودشون گیرنده دیجیتال داخلی دارند ، دارا می باشند
مثلا ما یک تلویزیون دیجیتال 42 سامسونگ داریم من تصویر گیرنده دیجیتال با کابل HDMI را با تصویر دریافتی دیجیتال خود تلویزیون مقایسه کردم
کیفیت تصویر دیجیتال خود تلویزیون خیلی بهتره و تفاوت به وضوح حس می شه
amirkhan_0o0
15-09-2013, 16:35
دوستان سلام
تورو خدا سریع تر جواب بدید که رسیدگی کنم
من امروز یه گیرنده دیجیتال ایکسویژن 353 خریدم اودم خونه با از این انتن سر خودا وصلش کردم و با انتن رو پشت بوم هم وصلش کردم اول اینو بگم که ما تلویزیونمون ال سی دی 42 سونی هست و با همون انتن رو پشت بوم همه شبکه ها رو ایینه میگیره ولی برا شبکه ورزش اینو خریدم بعد که وصلش میکنم با انتن رو پشت بوم 20 تا شبکه میاره ولی بعد چند دقیقه انتن میپره میگه سیگنال وجود ندارد سرچم میکنم نمیان دیگه دست گاه رو خاموش میکنم بعد 20 دقیقه باز میارشون ولی باز بعد چند دقیقه میگه سیگنال وجود ندارد
مشکل از دستگاهه یا انتن ؟؟؟
سلام
دو تا مسأله:
1- قدرتتون سیگنال چنده؟
2- شما با دم باریک مادگی پشت دست گاه رو تنگ کنید تا مطمئن شید آنتن خوب جا رفته و لق نمی زنه.
نتیجه رو اعلام کنین
rezazare2
17-09-2013, 07:36
آقا اين گیرنده دیجیتال سما AT-200 را كسي تا حالا تست كرده بهم بگه چه جور دستگاهيه از نظر كيفيت و امكانات. اينم لينك اصليش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Soroush-S
18-09-2013, 12:04
فیلمهای مخاطبان از این شبکه پخش خواهد شد
پخش آزمایشی شبکه «نسیم» آغاز شد
شبکه جدید سیما با عنوان «نسیم» با محوریت پخش آثار طنز، پخش آزمایشی خود را هم زمان با میلاد امام هشتم حضرت علی بن موسیالرضا(ع) آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، پخش آزمایشی شبکه نسیم از شب گذشته -26 شهریورماه- مقارن با میلاد امام رضا (ع) آغاز شد.
بنا بر این گزارش، آرم این شبکه هنوز طراحی نشده و مخاطبان در گوشه سمت راست تصویر نسیم بزودی را می بینند.
در حال حاضر شبکه نسیم با پخش سکانسهای برتر آثار طنز نظیر کلاه قرمزی، دزد و پلیس، ساختمان پزشکان و ... و همچنین پخش فیلم های کوتاه طنز که با دوربین های دستی و از طریق خانواده ها گرفته شده، فعالیت می کند.
به گزارش فارس، یکی از بخش های اصلی که برای شبکه نسیم طراحی شده، پخش فیلم های مخاطبان علاقمند از این شبکه است. شبکه نسیم برای ترغیب علاقمندان به منظور ارسال فیلم هایشان، از حضور بازیگران طنز نظیر جواد رضویان، امیرحسین رستمی، رضا داوودنژاد، سحر ولد بیگی، بهمن هاشمی و ... بهره برده است. این بازیگران در آیتم های کوتاه خطاب به مخاطبان این شبکه نحوه انتخاب و ارسال فیلم هایشان را عنوان می کنند.
نسیم مخفف چهار کلمه نشاط، سرگرمی، یادها و مسابقه است.
از دوستان کسی این شبکه دریافت میکنه؟
مدل 123 جدیده . بدنه پلاستیکی داره و دیزاینش با مدلای قبلی فرق داره و قشنگتره . full hd هست . از نظر ساپورت فرمتها هم نسبت به مدلای قبلی فرمتهای بیشتری رو ساپورت میکنه . به نظرم همینو بگیر چون بازار گیرنده ها دست ایکس ویژنه چون ساپورت و خدمات و ارائه آپدیتهاش بهتره و نسبت به بقیه برندهای موجود گارانتی معتبرتری داره .
با سلام
ایا این مدل بوستر داخلی (گزینه روشن کردن قدرت انتن ) داره مثل مدل353؟
amirrezan95
18-09-2013, 17:41
سلام دوستان
بین این 3 تا مدل ایکسویژن کدوم بهتره و فرقشون چیه؟
353 یا 123 یا 242
این 353 داخل جعبش کابل اچ دی ام آی داره ولی اون دوتا ندارن .درسته؟ به جز این چه فرق هایی دارن ؟
amirrezan95
20-09-2013, 14:35
سلام دوستان
353 یا 123 یا 242
این 353 داخل جعبش کابل اچ دی ام آی داره ولی اون دوتا ندارن .درسته؟ به جز این چه فرق هایی دارن ؟
help me........
hamidchi
20-09-2013, 14:53
سلام دوستان
353 یا 123 یا 242
یادمه اون موقع که میخاستم ایکس ویژن بخرم تو یه فرومی خوندم سری 100 ایکس ویژن مشکل گرم شدن دارند و در سری های بعدی این مشکل حل شده . البته باز نسبت به سما که دارم بیشتر داغ میکنه
فرق دیگه هم همون کابل hdmi هست
از لحاظ ساپورت فرمت های صوتی تصویری هم بهتره سایت مادیران رو چک کنید ببینید فرقی دارن یا نه یا از مشاورینش بپرسین یک روزه جواب میدن چون فروشنده ها معمولا در جریان نیستند
hamidchi
20-09-2013, 14:58
فیلمهای مخاطبان از این شبکه پخش خواهد شد
پخش آزمایشی شبکه «نسیم» آغاز شد
شبکه جدید سیما با عنوان «نسیم» با محوریت پخش آثار طنز، پخش آزمایشی خود را هم زمان با میلاد امام هشتم حضرت علی بن موسیالرضا(ع) آغاز کرد.
به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، پخش آزمایشی شبکه نسیم از شب گذشته -26 شهریورماه- مقارن با میلاد امام رضا (ع) آغاز شد.
بنا بر این گزارش، آرم این شبکه هنوز طراحی نشده و مخاطبان در گوشه سمت راست تصویر نسیم بزودی را می بینند.
در حال حاضر شبکه نسیم با پخش سکانسهای برتر آثار طنز نظیر کلاه قرمزی، دزد و پلیس، ساختمان پزشکان و ... و همچنین پخش فیلم های کوتاه طنز که با دوربین های دستی و از طریق خانواده ها گرفته شده، فعالیت می کند.
به گزارش فارس، یکی از بخش های اصلی که برای شبکه نسیم طراحی شده، پخش فیلم های مخاطبان علاقمند از این شبکه است. شبکه نسیم برای ترغیب علاقمندان به منظور ارسال فیلم هایشان، از حضور بازیگران طنز نظیر جواد رضویان، امیرحسین رستمی، رضا داوودنژاد، سحر ولد بیگی، بهمن هاشمی و ... بهره برده است. این بازیگران در آیتم های کوتاه خطاب به مخاطبان این شبکه نحوه انتخاب و ارسال فیلم هایشان را عنوان می کنند.
نسیم مخفف چهار کلمه نشاط، سرگرمی، یادها و مسابقه است.
از دوستان کسی این شبکه دریافت میکنه؟
فرکانس 634 رو ندارم ولی رو بقیه ش که چیزی پیدا نکردم
احتمالا فقط تهران پخش میشه . نه ؟
amirrezan95
20-09-2013, 15:02
فرکانس 634 رو ندارم ولی رو بقیه ش که چیزی پیدا نکردم
احتمالا فقط تهران پخش میشه . نه ؟
آره.شبکه نسیم فعلا فقط در تهران به صورت آزمایشی پخش میشه.
الان شما سیستمتون آنالوگ هست یا دیجیتال؟ یعنی آنتن رو یه تلویزیون ژآنالوگ وصل می کنید یا خیر؟
اگه منظورتون ریسیور هست، تا جایی که بنده می دونم اگر حتی ----T رو مستقیم و یا حتی با دانگل، ساپورت کنه باز هم نیاز به آنتن هوایی هست!
با تشکر فراوان..خوب عزيز حالا وقتي انتن هوايي تقويت کننده سيمارانم همينجوري افتضاح و با پرش و نويز خطي تصوير رو ميگيره
در حالي که کل پشت بام رو در اکثر زوايا تست کرده ام ايا با گيرنده
ديجيتال مشکل من حل ميشه..يا اصلن قيد شبکه هاي مزخرف ايرايبي رو بزنم... نرم ۱۲۰ چوق بدم هيچي درست نشه؟:n28:
هان راستي انالوگه داداش کللن ديجيتالم کجا بود...
amirkhan_0o0
23-09-2013, 06:03
با تشکر فراوان..خوب عزيز حالا وقتي انتن هوايي تقويت کننده سيمارانم همينجوري افتضاح و با پرش و نويز خطي تصوير رو ميگيره
در حالي که کل پشت بام رو در اکثر زوايا تست کرده ام ايا با گيرنده
ديجيتال مشکل من حل ميشه..يا اصلن قيد شبکه هاي مزخرف ايرايبي رو بزنم... نرم ۱۲۰ چوق بدم هيچي درست نشه؟:n28:
هان راستي انالوگه داداش کللن ديجيتالم کجا بود...
کاملا ربط به تجربه شخصی و آمار همسایه هاتون دارخ چون دکل هاشون یه جا نیست.
یعنی امکان داره آنالوگ عالی باشه و دیجیتال افتضاح و برعکس!
Mohammad_666
24-09-2013, 19:19
سلام دوستان الان تو گیرنده های دیجیتالی x-vision کدوم رو بگیرم که mkv هایی رو که الان تو سایت ها برای دانلود فیلم و سریال است پخش کنه و هم فول اچ دی باشه ؟ ضمنا زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه چون مادیران گه زنگ میزنی میگن mkv دالبی سوراند رو پخش نمیکنه!!!
amirkhan_0o0
25-09-2013, 00:57
سلام دوستان الان تو گیرنده های دیجیتالی x-vision کدوم رو بگیرم که mkv هایی رو که الان تو سایت ها برای دانلود فیلم و سریال است پخش کنه و هم فول اچ دی باشه ؟ ضمنا زیرنویس فارسی هم ساپورت کنه چون مادیران گه زنگ میزنی میگن mkv دالبی سوراند رو پخش نمیکنه!!!
تا جایی که بنده می دونم، ایکس ویژن ها صدای DTS رو پخش نمی کنه! و کلا صامته پسر!!! :n11:
مگر اینکه مدل جدیدی اومده باشه.
amin khan
26-09-2013, 17:09
سلام
آقا من یه lumexy le 1007d گرفتم
1 - چطوره؟
2 - 21 شبکه پیدا کرده مث مستند و آموزش و نسیم و آی فیلم و ... ولی شبکه های استانی توش نیست اشکال از آنتن یا مشکل دیگه ای داره؟
سلام
1 - چطوره؟
2 - 21 شبکه پیدا کرده مث مستند و آموزش و نسیم و آی فیلم و ... ولی شبکه های استانی توش نیست اشکال از آنتن یا مشکل دیگه ای داره؟
شبکه های استانی رو هیج جا با گیرنده دیجیتال dvbt نمیشه گرفت و آنتن مشکلی نداره. مشکل آنتن زمانیه که سیگنال شما نوسان زیادی داشته باشه
amirkhan_0o0
26-09-2013, 22:26
سلام
1 - چطوره؟
شبکه های استانی رو هیج جا با گیرنده دیجیتال dvbt نمیشه گرفت و آنتن مشکلی نداره. مشکل آنتن زمانیه که سیگنال شما نوسان زیادی داشته باشه
این رو اضافه کنم که برند خوبی رو انتخاب کردی.
مبارک باشه
کسی هنوز این دو مدلو تست نکرده؟
کسی نبود به ما جواب بده؟!
میشه راهنماییم کنین که ایکس ویژن گیرنده هاش خوبه؟
کسی مشکلی باهاش نداره؟
میخوام مدل XDVB-131 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بگیرم
یه سوال دیگه Composite عملکردش چیه؟
با سلام :
من دستگاه XDVB-123 دارم ولی یه سوالی داشتم.
تو سایت مادیران هیچ آپدیتی برای دستگاه نیست (نمیدونم تازه هست به خاطر اون یا ....) ولی من این دستگاه رو بردم نمایندگی مادیران یه پولی هم گرفت گفت آپدیتش کردم.
حالا اومدم تو سایتش میبینم هصلا این دستگاه آپدیت نداره (تا حالا)
قضیه چیه؟؟ طرف سرمون کلاه گذاشته گفت آپدیت کردم؟؟
با سلام :
تو سایت مادیران هیچ آپدیتی برای دستگاه نیست (نمیدونم تازه هست به خاطر اون یا ....) ولی من این دستگاه رو بردم نمایندگی مادیران یه پولی هم گرفت گفت آپدیتش کردم.
اپدیتش چه مزیتی داره؟
اپدیتش چه مزیتی داره؟
مثل اینکه اون کیفیت سیگنال های دریافتی رو برده بالا... من که همینو متوجه شدم.
الان بهترین بهترین گیرنده چیه؟ x.vision دنای لومکسی مارشال ؟
x.vision خواستم بگیرم 353 بگیرم؟
لطفاً نظرتون رو بدین، آنتن دهیش قوی باشه و هم ظاهر و امکانات MP3 Playerش خوب باشه
مرسی
amir- ash- go
02-10-2013, 11:00
سلام
من قیمت برام مهم نیست
یک دستگاهی میخوام که بجز اینکه سیستم دریافت و تیونرش از کیفیت خوبی برخوردار باشه
در بخش پلیر فایلهای mkv با کیفیت بالا و فایلهای صوتی دالبی aac3 که امروزه بهمراه تمامی فایلهای ام کی وی صدای دالبی ارایه میشود و همچنین پخش زیرنویس فارسی بی دردسر
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سلام :
با سلام
دوست عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون
این دستگاه 123 بوستر داخلی داره یا نه؟ منظورم اینه که تو منوی دستگاه در قسمت تنظیمات انتن ایا گزینه روشن کردن قدرت انتن وجود داره یا نه؟ لطفا جواب بدین
گیرنده دیجیتال ما تصویرش بهم ریخته! کلاً قره قاطیه...
مدل فراسو FDR-211 هست، گارانتی هم تمومیده
چیکارش کنم بنظرتون اســــــــــــاتید؟! :)
amirkhan_0o0
03-10-2013, 19:58
گیرنده دیجیتال ما تصویرش بهم ریخته! کلاً قره قاطیه...
مدل فراسو FDR-211 هست، گارانتی هم تمومیده
چیکارش کنم بنظرتون اســــــــــــاتید؟! :)
خدمات پس از فروشش رو پیدا کنید
adrenalin
07-10-2013, 14:17
سلام دوستان :n18:
من می خوام یه گیرنده دیجیتال تهیه کنم
فقط می خوام بدونم چه مدلی بگیرم که از طریق USB اکثر فرمت ها تصویری (حداقل فرمت های رایج) ساپورت کنه به همراه زیرنویس فارسی
ممنون میشم چنتا مدل معرفی کنید :n12:
amirkhan_0o0
07-10-2013, 15:33
سلام دوستان :n18:
من می خوام یه گیرنده دیجیتال تهیه کنم
فقط می خوام بدونم چه مدلی بگیرم که از طریق USB اکثر فرمت ها تصویری (حداقل فرمت های رایج) ساپورت کنه به همراه زیرنویس فارسی
ممنون میشم چنتا مدل معرفی کنید :n12:
سلام دوست عزیز
همون طوری که در این تاپیک بارها مطرح شده. اکثر گیرنده های دیجیتال موجود در بازار چینی و با کیفیت متوسط هستند.
در این محدوده گیرنده دیجیتال سما و الکومکس رو معرفی می کنم. اما اگر صرفاً به دنبال یک یک پلیر قدرتمند می گردید بد نیست نگاهی به لینک های زیر بیندازید.
adrenalin
07-10-2013, 22:51
سلام دوست عزیز
همون طوری که در این تاپیک بارها مطرح شده. اکثر گیرنده های دیجیتال موجود در بازار چینی و با کیفیت متوسط هستند.
در این محدوده گیرنده دیجیتال سما و الکومکس رو معرفی می کنم. اما اگر صرفاً به دنبال یک یک پلیر قدرتمند می گردید بد نیست نگاهی به لینک های زیر بیندازید.
ممنون
اینجوری که سرچ زدیم اینو و اونور همه از سما تعریف کردن و مشکلی نداره از نظر پخش مدیا
هنوز این مدل تو بازار پیدا میشه !!! :n13:
از نظر پخش دیجیتال که ضعف نداره ؟؟
amirkhan_0o0
08-10-2013, 00:17
ممنون
اینجوری که سرچ زدیم اینو و اونور همه از سما تعریف کردن و مشکلی نداره از نظر پخش مدیا
من دارمش
گزینه خوبی هست.
نقاط ضعف:
1- صدای گیرنده به دلیل استفاده از چیپ audio کم کیفیت، کمی پائینه و باید صدای تی وی رو زیاد کنید
2- کمی کنتراست تصویر پائینه(فقط یک کم) که اگه وسواسی نباشید مهم نیست.
3- اگه فلش و یا هاردتون زیاد جریان بکشه امکان داره(خیلی کم) هنگ پیش بیاد.
adrenalin
08-10-2013, 14:18
من دارمش
گزینه خوبی هست.
نقاط ضعف:
1- صدای گیرنده به دلیل استفاده از چیپ audio کم کیفیت، کمی پائینه و باید صدای تی وی رو زیاد کنید
2- کمی کنتراست تصویر پائینه(فقط یک کم) که اگه وسواسی نباشید مهم نیست.
3- اگه فلش و یا هاردتون زیاد جریان بکشه امکان داره(خیلی کم) هنگ پیش بیاد.
هارد قرار نیست وصل بشه نهایتش فلش 32 گیگه :n02:
فقط اگه ممکن یه قیمت هم بدید ممنون میشم
اگه سایتی واسه فروش آنلاین هم سراغ دارید تو پروفایلم لینک بدید مرسی دوست عزیز :n18::n12:
rezazare2
09-10-2013, 11:53
ممنون
لينك سايت اصلي براي سما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
A.Green.H
09-10-2013, 19:17
سلام به همه...
؟؟؟ تماشا كردن فيلم با كيفيت بالا از طريق USB به دستگاه فشار وارد نميكنه؟؟؟ و آيا مشكلاتي داره ؟؟؟
من مكسيدر MX-1 New دارم.
amirkhan_0o0
09-10-2013, 20:03
سلام به همه...
؟؟؟ تماشا كردن فيلم با كيفيت بالا از طريق USB به دستگاه فشار وارد نميكنه؟؟؟ و آيا مشكلاتي داره ؟؟؟
من مكسيدر MX-1 New دارم.
نه بابا راحت باش
اگه برد درست طراحی شده باشه و گرماش خوب کشیده بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد
taghi_ramzi
11-10-2013, 22:06
با سلام و ادب
من یه گیرنده ی دیجیتال برای مادربزرگم میخوام بخرم
تا جایی که من دیدم ، اکثر گیرنده ها کاربریشون مشابه همدیگه ست ؛ آیا گیرنده ای داریم که کارکردن باهاش برای مادربزرگها یه مقداری ساده تر باشه؟
من هیچ امکانات دیگه ای نمیخوام ، فقط کارکردن باهاش ساده باشه و تصویر رو درست پخش کنه! قیمتش هم چندان مهم نیست.
amirkhan_0o0
11-10-2013, 22:15
اکثر گیرنده های موجود در بازار، برای ایشون مناسب هستند.
مشکل رایج افراد سالخورده با گیرنده های جانبی تی وی، کار کردن با 2 ریموت کنترل هست. متأسفانه دستگاهی رو نمی شناسم که از HDMI-CEC ساپورت کنه و در این صورت نیازی به دو ریموت نباشه
به نظر من یکی از این ایکس ویژن ها یا دنای رو بگیرید.
S O B H A N $ A T
17-10-2013, 15:24
سلام به همه...
من مكسيدر MX-1 New دارم.
سلام دوسته عزیز :
بنده قصد خرید این مدل رو دارم .. و با توجه به اینکه در برخی از گیرنده های دیجیتال خودم تجربه کردم و دیدم که بعد یه مدت قاط میزنه و ترتیب کانالهای به هم میخوره و قاطی پاطی میشه .. میخوام بدونم آیا دستگاه مکسیدر نیز شامل چنین موارد است و یا اینکه از این جریان مستثنا میباشد ؟؟؟؟؟؟ .. ممنون میشم راهنمایی فرمایید .. چون برای مادربزرگم میخوام اینو بگیرم :n16:
سلام دوستان.
من میخوام یه مبدل دیجیتال بگیرم. که هم پلیرش خوب باشه هم گیرندگیش.
sama at-200
novatron NTR83
hi-vision 2615A
مد نظرم هست نمیدونم کدوم رو بگیرم.
agreat s150
هم هست . که اطلاعات زیادی ازش ندارم. و نمیدونم گیرنده ی دیجیتال هم هست یا نه. اگه کسی اطلاعی داره . ما را هم مطلع کنه که خیلی ازش ممنونم.
میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که کدوم یکی از این دستگاه هارو بگیرم.
و اگه دستگاه بهتری رو میشناسید معرفی کنید ممنون میشم.
ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.:n01:
milad_takjoo
17-10-2013, 21:34
گیرنده دیجیتال اندرویدی الان چیزی موجود هستش؟
سلام.
من ATV4000 و Xterma prodigi black و NTR83 و NTR63L و چندتا novatron دیگه پیدا کردم.
البته فردا میخوام به نمایندگی هاشون زنگ بزنم بپرسم. الآن دارن یا نه و قیمت چنده.
راستش رو بخواین من برای Xterma نمایندگی مطمئنی پیدا نکردم. :n03:
بچه ها اگه کسی میدونه کدوم مدلها بهتره و اگه مدل دیگه ای میشناسه بگه ممنون میشم.
:n01:
rezazare2
19-10-2013, 13:34
گيرنده سما AT200 كسي تست كرده؟ مزاياش را تو سايتش ديدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميخام بدونم چه معايبي داره؟
گيرنده سما AT200 كسي تست كرده؟ مزاياش را تو سايتش ديدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميخام بدونم چه معايبي داره؟
سلام.
توی سایت دیجی کالا این محصول هست و میتونید نظر کاربرا رو بخونید.
این جور که من شنیدم . دستگاه خوبیه.
فقط قیافش خیلی بده. به قول دوستان انگاری با وسایل بازیافتی درست شده.
فکر کنم آخرش منم سما بگیرم فقط اون پشت میز تلوییون قایمش میکنم تا کسی قیافش رو نبینه. :n02::n05:
بچه ها کسی ATV 4000b یا 3000b یا 1100b داره . ازش چند تا سوال بپرسم.
ممنون
hamidchi
19-10-2013, 15:33
سلام.
توی سایت دیجی کالا این محصول هست و میتونید نظر کاربرا رو بخونید.
این جور که من شنیدم . دستگاه خوبیه.
فقط قیافش خیلی بده. به قول دوستان انگاری با وسایل بازیافتی درست شده.
فکر کنم آخرش منم سما بگیرم فقط اون پشت میز تلوییون قایمش میکنم تا کسی قیافش رو نبینه. :n02::n05:
بچه ها کسی ATV 4000b یا 3000b یا 1100b داره . ازش چند تا سوال بپرسم.
ممنون
بعضی دوستان میگن عیبش صدای نسبتا کمش هست که من هم سما دارم و هم یه مدل ایکس ویژن، اون هم همین طوره صداشون در یه حده
آخه مگه جز زیور الات هست که قیافش مهم باشه :n02: همشون شکل هم هستن کارایی شون هم 95 درصد شبیه هم هست
تنها نکته ای الان به ذهنم میرسه که ناراحت کننده هست ، تغییر ترتیب کانال ها هست که گاهی اوقات رخ میده و باز هم این عیب رو هم سما داره هم ایکس ویژن
rezazare2
20-10-2013, 12:57
قيمت اين سما الان همه جا 130 تومانه. كسي جايي سراغ داره ارزونتر بدن؟ يا قراره ارزون بشه؟
bijandarbari
20-10-2013, 18:00
سلام
سوال:
گیرنده دیجیتال دنای چطور هستش؟
سرعت تعویض کانالش چطوره؟
بیش مد نظرم مدل دنای 329 هستش.
سلام دوستان
بابا یکی به من جواب بده
تو مدلای 110 -123 و 242 ایکس ویژن کدومش بوستر داخلی داره؟
گیرنده دیجیتال اندرویدی الان چیزی موجود هستش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cts%2Fhome_video%2Fandroid_tv_series%2F38313-energy_android_tv_box&ei=fBVkUoqYCZPa4AO0zIHABQ&usg=AFQjCNFpKeFSTN_ofQIjaYNlVd9Dwi7bBg&sig2=L_mTu7u5yroBi1ugF5vtlA
فعلا این مدل هست,با قیمت 370 تومان
ولی هیج اطلاعاتی دربارش نیست
بعضی دوستان میگن عیبش صدای نسبتا کمش هست که من هم سما دارم و هم یه مدل ایکس ویژن، اون هم همین طوره صداشون در یه حده
آخه مگه جز زیور الات هست که قیافش مهم باشه :n02: همشون شکل هم هستن کارایی شون هم 95 درصد شبیه هم هست
تنها نکته ای الان به ذهنم میرسه که ناراحت کننده هست ، تغییر ترتیب کانال ها هست که گاهی اوقات رخ میده و باز هم این عیب رو هم سما داره هم ایکس ویژن
سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم شما نسخه های آپدیت دستگاه سما رو ، رو دستگاه میریزید؟؟؟
باز هم وقتی آپدیتش میکنید این مشکلاتی رو که گفتید داره؟؟؟
A.Green.H
22-10-2013, 15:58
سلام دوسته عزیز :
بنده قصد خرید این مدل رو دارم .. و با توجه به اینکه در برخی از گیرنده های دیجیتال خودم تجربه کردم و دیدم که بعد یه مدت قاط میزنه و ترتیب کانالهای به هم میخوره و قاطی پاطی میشه .. میخوام بدونم آیا دستگاه مکسیدر نیز شامل چنین موارد است و یا اینکه از این جریان مستثنا میباشد ؟؟؟؟؟؟ .. ممنون میشم راهنمایی فرمایید .. چون برای مادربزرگم میخوام اینو بگیرم :n16:
فعلا مشکلی پیش نیومده و من از امکانات عالیش خیلی حال میکنم...
armin_punisher6
22-10-2013, 21:56
ببخشید من یه گیرنده خوب میخوام.قیمتش مهم نیست.فقط میخوام تعویض کانالش سریع باشه و زیرنویس فیلم های mkv رو خوب نشون بده.
خودم این مدل مد نظرمهx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])vision 353
armin_punisher6
23-10-2013, 09:28
یه سوال دیگه هم داشتم که این مدل فقط زیرنویس srt رو نشون میده یا idx هم نشون میده؟
ببخشید من یه گیرنده خوب میخوام.قیمتش مهم نیست.فقط میخوام تعویض کانالش سریع باشه و زیرنویس فیلم های mkv رو خوب نشون بده.
خودم این مدل مد نظرمهx ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])vision 353
سلام.
x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])vision مدل 353 اصلا فیلم های mkv رو ساپورت نمیکنه.
اینم لینکش:
توی قسمت مشخصات فنی نوشته.
armin_punisher6
23-10-2013, 13:07
سلام.
x ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])vision مدل 353 اصلا فیلم های mkv رو ساپورت نمیکنه.
اینم لینکش:
توی قسمت مشخصات فنی نوشته.
فکر کنم اشتباه نوشته.چون بچه ها تو همین تاپیک mkv باهاش دیدن.یه مدل دیگه هم داره که جدیدتره (242) اون چطوره؟
ممنون میشم کسی راهنماییم کنه.
مدتي است تصوير گيرنده در تي و ي قطع مي شه كه با فشردن چند مرتبه كليد OK از كنترل دوباره تصوير مياد.مي شه راهنمايي كنيد مشكل چي مي تونه باشه؟ دستگاه به صورت كمبو استكيفيت خوبي هم در مدت دو سال داشته
تصوير صاف و بدون نقص است دستگاه زيادي گرم نيست در قسمت سي همچنين مشكلي نيست
farshid_civil
23-10-2013, 19:55
سلام
قصد خریده یه گیرنده دیجیتال رو دارم مهمترین ایتم ها واسم
کوچیک بودن
سرعت در تعویض کانال
و پشتیبانی از فرمت های شناخته شده است
ممنون میشم کمکم کنین، قیمتشم اگه ممکنه لطف کنین بگین
24-10-2013, 22:33
سلام.
ببخشید میخواستم بپرسم شما نسخه های آپدیت دستگاه سما رو ، رو دستگاه میریزید؟؟؟
باز هم وقتی آپدیتش میکنید این مشکلاتی رو که گفتید داره؟؟؟
بله من تا حالا چند بار آپدیتش کردم و چند تا از مشکلات نرم افزاری که داشته (و البته به ندرت باهاش برخورد میکردید) حل شده با این اپدیت ها
ولی این تغییر ترتیب کانال ها هم چنان هست ، این مشکل بر میگرده به انتن دستگاه مثلا با باد و بارون شاید ترتیب به هم بخوره یا کانال های یه فرکانس حذف بشن
مثلا چند وقت پیش یه آنتن سیماران واسه گیرنده ایکس ویژن گذاشتم ، مشکلا کیفیت سیگنال که روی 60 درصد بود حل شد و به ماکزیمم خودش رسید ، بعد کانال ها رو از نو جستجو کردم و خب همه رو پیدا کرد ولی هر چند وقت یه بار مجبورم کانال های اضافی و تکراری رو پاک کنم ، احه مثه این که آنتنش خیلی قوی هست و شبکه های مشابه رو از فرکانس های دیگه میگیره ،َ واقعا ای کاش میشد تعداد کانال ها رو ثابت کرد
hamidchi
24-10-2013, 22:50
سلام
قصد خریده یه گیرنده دیجیتال رو دارم مهمترین ایتم ها واسم
کوچیک بودن
سرعت در تعویض کانال
و پشتیبانی از فرمت های شناخته شده است
ممنون میشم کمکم کنین، قیمتشم اگه ممکنه لطف کنین بگین
از لحاظ فرمت که شاید خیلی هاش شبیه هم باشن، سما رو که میدونم خوبه ولی تو سرعت تعویض کانال سما خوب نیس ، البته ابن مشکل بعد از چند ماه استفاده به چشم نمیاد و اندازه هم که شاید خیلی با هم فرق نکنن ولی مدل های جمع و جور هم پیدا میشه فکر کنم دنای و مارشال با سایز کوچک تر نسبت به بقیه برند ها داشته باشن
یه سوال دیگه هم داشتم که این مدل فقط زیرنویس srt رو نشون میده یا idx هم نشون میده؟
من تا حالا هر فرمت mkv با سما پخش کردم مشکلی نداشته و پخش کرده حتی فول اچ ی
فقط بعضی هاش فکر کنم چون فرمت صدای فایل mkv طوزی بود که صداش خیلی کم میشد موقع پخش ، در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی نیس ، البته با گیرنده دیگه امتحان نکردم ببینم اون هم همین مشکلو داره یا نه
زیرنویس idx نشون نمیده ولی برای srt رضایت بخش هست ولی از لحاظ اندازه و رنگ گزینه های خوبی داره ، البته یکی دو بار شده که قایل srt رو اجرا نکرده و مجبور شدم یه زینویس دیگه به جاش بذارم ولی به ندرت بوده این قضیه
farshid_civil
25-10-2013, 11:08
از لحاظ فرمت که شاید خیلی هاش شبیه هم باشن، سما رو که میدونم خوبه ولی تو سرعت تعویض کانال سما خوب نیس ، البته ابن مشکل بعد از چند ماه استفاده به چشم نمیاد و اندازه هم که شاید خیلی با هم فرق نکنن ولی مدل های جمع و جور هم پیدا میشه فکر کنم دنای و مارشال با سایز کوچک تر نسبت به بقیه برند ها داشته باشن
من تا حالا هر فرمت mkv با سما پخش کردم مشکلی نداشته و پخش کرده حتی فول اچ ی
فقط بعضی هاش فکر کنم چون فرمت صدای فایل mkv طوزی بود که صداش خیلی کم میشد موقع پخش ، در حالیکه با کامپیوتر چنین مشکلی نیس ، البته با گیرنده دیگه امتحان نکردم ببینم اون هم همین مشکلو داره یا نه
زیرنویس idx نشون نمیده ولی برای srt رضایت بخش هست ولی از لحاظ اندازه و رنگ گزینه های خوبی داره ، البته یکی دو بار شده که قایل srt رو اجرا نکرده و مجبور شدم یه زینویس دیگه به جاش بذارم ولی به ندرت بوده این قضیه
ممنون
یه سری گیرنده دیجیتال هستش که پورت usb داره و بیشتر واسه PC استفاده میشه، از اینام میشه واسه TV استفاده کرد؟
hamidchi
25-10-2013, 12:52
اگه گیرنده دیجیتال های مخصوص کامپیوتر رو میگید فکر نکنم به تی وی وصل شده چون نیاز به نصب نرم افزار خاص خودش رو داره
با سلام
ال ای دی الجی 42ln575s-ez دارای گیرنده های ----t,s,cرا به قیمت 2 تومن از بانه گرفتم .در مورد کد دهی برای کانل 3 و ورزش در ماهوارش کمک میخواستم.آیا راهی برای کددهی ماهوارش هست.کسی در اینخصوص تجربه داره.
بله من تا حالا چند بار آپدیتش کردم و چند تا از مشکلات نرم افزاری که داشته (و البته به ندرت باهاش برخورد میکردید) حل شده با این اپدیت ها
ولی این تغییر ترتیب کانال ها هم چنان هست ، این مشکل بر میگرده به انتن دستگاه مثلا با باد و بارون شاید ترتیب به هم بخوره یا کانال های یه فرکانس حذف بشن
مثلا چند وقت پیش یه آنتن سیماران واسه گیرنده ایکس ویژن گذاشتم ، مشکلا کیفیت سیگنال که روی 60 درصد بود حل شد و به ماکزیمم خودش رسید ، بعد کانال ها رو از نو جستجو کردم و خب همه رو پیدا کرد ولی هر چند وقت یه بار مجبورم کانال های اضافی و تکراری رو پاک کنم ، احه مثه این که آنتنش خیلی قوی هست و شبکه های مشابه رو از فرکانس های دیگه میگیره ،َ واقعا ای کاش میشد تعداد کانال ها رو ثابت کرد
سلام.
واقعا ممنونم به خاطر این راهنمایی هاتون.
ببخشید فقط من انقدر سوال میپرسم .:n02:
اگه اشکالی نداره بازم ازتون سوال داشتم.
پشت دستگاه سما av/in داره. آخه خیلی برام مهمه که داشته باشه. سایت خودش چیزی ننوشته .
و اینکه فیلمهای full hd با فرمت mkv رو با زیر نویس میاره. و حجیم ترین فیلمی که شما با دستگاه سما دیدید چند گیگ بوده.؟؟؟
واین که با MPEG-4 H ساز گار هست.؟؟؟
ببخشید تروخدا این همه سوال پرسیدما . :n02:
ممنونم بازم ببخشید . :n01:
در مورد ترتیب کانالها یه جا خوندم . LCN رو در حالت خاموش قرار بدید درست میشه.
میخواید شما هم امتحان کنید ببینید درست میشه؟؟؟؟
البته من اصلا نمیدونم سما قابلیت LCN رو داره یا نه. :n13:
راستس یه سوال دیگه سما قابلیت LCN رو داره. ؟؟؟
باز هم ، هم ممنون ، هم ببخشید بابت سوالات زیاد. آخه سما الویت اولمه.
سلام.
بچه ها کسی در رابطه با دستگاه های ester t15 و محصولات تکتا و آیسن ۳D skyvisio و lumaxy 1009 اطلاعاتی داره بهم بگه.
خیلی ،خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنید. :n01:
farshid_civil
25-10-2013, 22:34
نظره دوستان در مورد این مدل چیه
Xvision 353
armin_punisher6
26-10-2013, 08:41
نظره دوستان در مورد این مدل چیه
Xvision 353
من یه مدل جدیدترش یعنی 242 رو گرفتم.فعلا که فقط از گیرندش استفاده کردم راضیم.البته بر عکس 353 کابل hdmi نداره.
با درود به همگی
لطفا مدلهای پدر و مادر دار که گارانتی خوب هم داشته باشند و کامل باشند را معرفی کنید.قیمت اصلا مهم نیست .
ممنون
hamidchi
26-10-2013, 19:36
سلام.
واقعا ممنونم به خاطر این راهنمایی هاتون.
ببخشید فقط من انقدر سوال میپرسم .:n02:
اگه اشکالی نداره بازم ازتون سوال داشتم.
پشت دستگاه سما av/in داره. آخه خیلی برام مهمه که داشته باشه. سایت خودش چیزی ننوشته .
و اینکه فیلمهای full hd با فرمت mkv رو با زیر نویس میاره. و حجیم ترین فیلمی که شما با دستگاه سما دیدید چند گیگ بوده.؟؟؟
واین که با MPEG-4 H ساز گار هست.؟؟؟
ببخشید تروخدا این همه سوال پرسیدما . :n02:
ممنونم بازم ببخشید . :n01:
در مورد ترتیب کانالها یه جا خوندم . LCN رو در حالت خاموش قرار بدید درست میشه.
میخواید شما هم امتحان کنید ببینید درست میشه؟؟؟؟
البته من اصلا نمیدونم سما قابلیت LCN رو داره یا نه. :n13:
راستس یه سوال دیگه سما قابلیت LCN رو داره. ؟؟؟
باز هم ، هم ممنون ، هم ببخشید بابت سوالات زیاد. آخه سما الویت اولمه.
خاهش
ورودی av منظورتون هست ؟! خروجی av داره و سه تا فیش رنگی دیگه که اسمشو نمیدونم که اونا هم خروجی هست
فول اچ دی فیلم امتحان نکردم ولی یه موزیک ویدیو امتحان کردم اورد با زیر نویس
من زیاد فیلم باهاش ندیدم ولی یادمه یه بار یکی از کاربرا گفته بود تو فایل های بالای دو گیگ مشکل داره که چند وقت بعد یه آپدیت دادند واسش که ایشون میگفت مشکل حل شد
تنها مشکلش در پخش mkv همون کمی صدا در بعضی از فایل ها هست که شاید در برند های دیگه هم باشه
چند تا فیلم 3 - 4 گیگی دارم اچ دی یا فول اچ دی هست سعی میکنم امتحانش کنم خبر شو بدم
mpeg ی که شما میگید رو هم نمیدونم امتحان نکردم
چینش کانال ها هم چند روش داره که من فکر کنم همه رو امتحان کردم ولی باز هم هیچی ،
farshid_civil
27-10-2013, 00:00
من یه مدل جدیدترش یعنی 242 رو گرفتم.فعلا که فقط از گیرندش استفاده کردم راضیم.البته بر عکس 353 کابل hdmi نداره.
242 جدیدتره؟
armin_punisher6
27-10-2013, 00:07
242 جدیدتره؟
بله دوست من.
با سلام
ال ای دی الجی 42ln575s-ez دارای گیرنده های ----t,s,cرا به قیمت 2 تومن از بانه گرفتم .در مورد کد دهی برای کانل 3 و ورزش در ماهوارش کمک میخواستم.آیا راهی برای کددهی ماهوارش هست.کسی در اینخصوص تجربه داره.
نحـوه باز کـردن کد شبکه سـه روی ماهـواره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sahar_lady021
27-10-2013, 10:25
ریموت کنترل ایکس ویژن از کجا باید بخریم مال ما گم شده:n02: تو تهران جایی هست که ریموت بفروشن! همه دستگاه های دیگه ریموتشون هست ولی ایکس ویژن من چند جا رفتم نبود. x vision 353
سلام.
بچه ها کسی در رابطه با دستگاه های ester t15 و محصولات تکتا و آیسن ۳D skyvisio و lumaxy 1009 اطلاعاتی داره بهم بگه.
سلام.
بچه ها کسی از این مدلایی که گفتم اطلاعاتی نداره. ؟؟ .
rezazare2
27-10-2013, 15:22
لطفا يه نفر كه دستگاه سما را كامل آشناس در موردش توضيح بده بخصوص عيباش
با سلام
یه سوال دارم از خدمتت ،از هر کی پرسیدم جواب نداد،شما لطف کنید جواب بدین
دستگاه شما تو منوی تنظیمات گزینه قدرت انتن داره که قابلیت onو off داشته باشه ؟بعبارت دیگه بوستر داخلی داره یا نه؟خواهش میکنم جواب بدین
با درود به همگی
لطفا مدلهای پدر و مادر دار که گارانتی خوب هم داشته باشند و کامل باشند را معرفی کنید.قیمت اصلا مهم نیست .
ممنون
با سپاس این هم پاسخ بدهید.ممنون
armin_punisher6
27-10-2013, 21:21
با سلام
یه سوال دارم از خدمتت ،از هر کی پرسیدم جواب نداد،شما لطف کنید جواب بدین
دستگاه شما تو منوی تنظیمات گزینه قدرت انتن داره که قابلیت onو off داشته باشه ؟بعبارت دیگه بوستر داخلی داره یا نه؟خواهش میکنم جواب بدین
سلام.
یه تنظیمات آنتن داره که on و off داره.ولی نمیدونم چی کار میکنه.قبلا از آنتن هوایی استفاده میکردم میشد on گذاشت ولی الان که آنتن سرخود وصل کردم وقتی میخوام on کنم میگه بار سنگین است و نمیشه.
armin_punisher6
27-10-2013, 21:22
با سپاس این هم پاسخ بدهید.ممنون
بهترین گارانتی همین مادیرانه.منم از مدل 242 خیلی راضیم.
مهدی صفایی
31-10-2013, 17:28
من بین دو مدل 242 ایکس ویژن و at200 سما گیر کردم:n03::n03:
میخوام حتما mkv و زیرنویس رو انجام بده : ثانیا سرعت لود کانال بالا باشه و بهم نریزه مرتبا : کنترل از زوایای مختلف کارکنه .
خواهش میکنم زودتر کمک کنید دارم دیوونه میشم:n19::n19:
amirkhan_0o0
31-10-2013, 17:46
به طور قطع سما پلیر بسیار بهتری نسبت به انواع مدل های ایک ویژن داره!
armin_punisher6
01-11-2013, 19:21
میخوام حتما mkv و زیرنویس رو انجام بده : ثانیا سرعت لود کانال بالا باشه و بهم نریزه مرتبا : کنترل از زوایای مختلف کارکنه .
242 سرعت تعویض کانال خیلی خوبی داره.همینطور کنترلشم خیلی راضی کنندست.با پلیرش هنوز کار نکردم.ولی جایی خونده بودم که باهاش mkv رو بازیرنویس اجرا کردن.
hamid_IT63
03-11-2013, 16:07
خب معلومه ایکس ویژن بهتره . خدمات پس از فروش معتبرتری داره و در صورت بروز مشکلات به وبلاگشون دسترسی داری و اعلام نظر میکنی و معمولا" اونجا سریع آپدیت ارائه میدن و به مشکلات رسیدگی میکنن .2
242 بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش با مدلهای قبلی متفاوته.
amirkhan_0o0
03-11-2013, 16:23
خب معلومه ایکس ویژن بهتره . خدمات پس از فروش معتبرتری داره و در صورت بروز مشکلات به وبلاگشون دسترسی داری و اعلام نظر میکنی و معمولا" اونجا سریع آپدیت ارائه میدن و به مشکلات رسیدگی میکنن .2
242 بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش با مدلهای قبلی متفاوته.
دوست من علیرغم گارانتی خوب ایکس ویژن سما پلیر بسیار بهتری داره
3dmaxacad
03-11-2013, 19:08
سلام
لطفا راهنمایی کنید؟
کسی در مورد راه اندازی و ترفندهای گيرنده
گیرنده دیجیتال ESTER T15 اطلاعاتی دارد؟آخرین ورژن نرم افزارش از کجا باید گرفت
rezazare2
04-11-2013, 13:43
سلام
لطفا راهنمایی کنید؟
کسی در مورد راه اندازی و ترفندهای گيرنده
گیرنده دیجیتال ESTER T15 اطلاعاتی دارد؟آخرین ورژن نرم افزارش از کجا باید گرفت
به اين آدرس سري بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hamid_IT63
04-11-2013, 14:49
دوست من علیرغم گارانتی خوب ایکس ویژن سما پلیر بسیار بهتری داره
پلیرش چه مزیت بیشتری داره امیرجان؟ والا ایکس ویژن هم همه جور فرمتی رو پخش میکنه :n13:
hamid_IT63
04-11-2013, 15:39
ریموت کنترل ایکس ویژن از کجا باید بخریم مال ما گم شده:n02: تو تهران جایی هست که ریموت بفروشن! همه دستگاه های دیگه ریموتشون هست ولی ایکس ویژن من چند جا رفتم نبود. x vision 353
با شماره خدمات پس از فروششون تماس بگیر راهنماییت میکنن . منم برای تلویزیونم یه پایه نصب دیواری میخواستم با این شماره تماس گرفتم بهم آدرس دادن راحت تهیه کردم .
من با این شماره تماس گرفتم : 44507746
amirkhan_0o0
04-11-2013, 19:18
پلیرش چه مزیت بیشتری داره امیرجان؟ والا ایکس ویژن هم همه جور فرمتی رو پخش میکنه :n13:
صدا های 5 کاناله رو نمی تونه ساپورت کنه. و بااید قبل از تماشای فیلم، زحمت کانورت اون فیلم رو بکشید. و فیلم به صورت صامت پخش می شه!
بعضی از فیلم های جدید(اگه نگم اکثرشون) صدای 5 کاناله دارند.
Faryad0101
07-11-2013, 11:40
با سلام
گیرنده دیجیتال بسیار کوچک با امکان گیرندگی بالا و پلیر قدرتمند برای SONY EX330 چی بگیرم؟؟
سلام.
بچه ها کسی راجع به این مدل ها اطلاعاتی نداره.
به خدا کلی فیلم مونده رو دستم که میخوام ببینم .
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم.
amirkhan_0o0
07-11-2013, 20:57
بچه ها کسی راجع به این مدل ها اطلاعاتی نداره.
به خدا کلی فیلم مونده رو دستم که میخوام ببینم .
اگه کسی اطلاعاتی داره بگه ممنون میشم.
سلام
ایستر دستگاه بسیار خوبی هست. البته اگه گیرتون بیاد!! چون خیلی وقته دیگه وارد نمی شه!!
آیسن برند خوبی هست مشخصات خوبی داره این مدل(رو کاغذ).
لومکسی هم دستگاه بسیار خوبی هست که معمولا گیر نمیاد! و یه کم قدیمی شده.
همه مدل های بالا یرای فیلم مناسب هستند.
با سلام
دوستانی که از ایکس ویژن استفاده میکنن ،مدل 110 یا 242 ،یه سوال ازشون دارم و اون اینه که وقتی دکمه EPGرا میزنم برای دریافت فهرست برنامه ها نوشته ها به سختی خونده میشن و واضح نیستن !میخوام بدونم دستگاه شما هم این مشکلو داره یا نه؟
rezazare2
10-11-2013, 16:27
با سلام
دوستانی که از ایکس ویژن استفاده میکنن ،مدل 110 یا 242 ،یه سوال ازشون دارم و اون اینه که وقتی دکمه EPGرا میزنم برای دریافت فهرست برنامه ها نوشته ها به سختی خونده میشن و واضح نیستن !میخوام بدونم دستگاه شما هم این مشکلو داره یا نه؟
نه. با نمايندگيش صحبت كن
Faryad0101
11-11-2013, 13:33
با سلام
گیرنده دیجیتال بسیار کوچک با امکان گیرندگی بالا و پلیر قدرتمند برای SONY EX330 چی بگیرم؟؟
آیا کسی با این گیرنده ی T4850 HDTV کار کرده؟
SLIPKNOT
11-11-2013, 21:00
سلام
بهترین مدل از نظر کیفیت خوب تصویر و گیرندگی قوی کدومه؟ برای پخش فیلم نمیخوام و فقط برای استفاده از کانالهای دیجیتال میخوام بخرم.
با سلام
دوستانی که مدل 242 یا 110 ایکس ویژنو دارن ،لطف کنن بگن که سرعت لود شدن صفحات تله تکست چطوره ،سریع باز میشه یا مثل تلویزیونای crt شماره میندازه و با تاخیر صفحه را لود میکنه؟دوستان با ذکر مدل دستگاشون اگه جواب بدن ممنون میشم
bijandarbari
12-11-2013, 08:21
سلام
در مورد تلتکست نمی دونم.
ولی کوتاه دیروز با یک 242 کار کردم.منوی جدید و زیبایی داشت. و اینکه سرعت تعویض کانالش خیلی بالا بود. در حد 1 ثانیه.
SLIPKNOT
12-11-2013, 16:55
سلام
بهترین مدل از نظر کیفیت خوب تصویر و گیرندگی قوی کدومه؟ برای پخش فیلم نمیخوام و فقط برای استفاده از کانالهای دیجیتال میخوام بخرم.
از دوستان کسی اطلاع نداره ؟ در ضمن کیفیت تصویر و تیونر این دو سه مدل اخر دنای در چه سطحی است
اگه ممکنه جواب بدید .
shiraz_2010
14-11-2013, 16:52
سلام...
من وقتی با گیرنده و از طریق یو اس بی فیلم با زیرنویس فارسی می بینم تقریبا از هر 10 جمله یکی رو نشون نمیده و برای نشون دادنش باید روی همون جمله یه لحظه استپ کنم تا زیرنویسش هم نمایش داده بشه!!
مشکل کجاست!!؟ممنون میشم راهنمایی کنید!!
بهترین گارانتی همین مادیرانه.منم از مدل 242 خیلی راضیم.
با سلام
دوست عزیز در مورد 242 چند تا سوال دارم ،اگه جواب بدی ممنون میشم
سرعت لود شدن صفحات تله تکست چجوریه سریع لود میشه یا شروع میکنه به شماره انداختن تا به صفحه مورد نظر برسه؟
در زمانی که دستگاه روشنه ایا میشه ساعتو روی خود دستگاه مشاهده کرد یا فقط در زمان خاموش بودن دستگاه ساعت دیده میشه؟
نوشته های منو در زبان فارسی روی صفحه تلویزیون بخوبی وواضح قابل خوندن هست؟
punisher4
15-11-2013, 22:35
من یدونه دنای خریدم ولی یکم سایه میندازه مشکل از کجاست؟ از آنتنه؟
SLIPKNOT
16-11-2013, 17:27
یعنی واقعا کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ من موندم این تایپیک چه جوری به صفحه 569 رسیده
punisher4
16-11-2013, 21:12
یعنی واقعا کسی جواب سوال منو نمیدونه؟ من موندم این تایپیک چه جوری به صفحه 569 رسیده
من دنای 521 دارم گیرندگیش خیلی خوبه با اینکه آنتن توی خونست تصویر یه تیک هم نمیزنه
اون مشکل سایه هم با HDMI وصل کردم حل شد
amirkhan_0o0
16-11-2013, 22:00
سلام
سلام دنای و ایکس ویژن هردو گیرنده های خوبی دارند.
در مورد دنای اطلاعات دوستان کامل تر است. اما اگر صرفا گیرندگی مد نظر شماست، 521 مدل خوبیست. و تقریبا تمامی دوستان ازش راضی بوده اند.
در مورد ایکس ویژن ها چندان وسواس به خرج ندهید چرا که به غیر از جزئیات ظاهری تفاوت چندانی ندارند. قبلا 232 و 353 گزینه های خوبی بودند. نمی دونم گزینه های جدید تری وارد بازار شده اند یا نه؟
به هر حال گزینه های بازار اکثراً در سطح متوسط (آشغال خوب) هستند.
و شما انتخاب سخت و در عین حال انتخاب آسانی دارید.
من به جای شما بودم همان دنای رو می گرفتتم.
SLIPKNOT
16-11-2013, 23:26
من دنای 521 دارم گیرندگیش خیلی خوبه با اینکه آنتن توی خونست تصویر یه تیک هم نمیزنه
اون مشکل سایه هم با HDMI وصل کردم حل شد
در مورد دنای اطلاعات دوستان کامل تر است. اما اگر صرفا گیرندگی مد نظر شماست، 521 مدل خوبیست. و تقریبا تمامی دوستان ازش راضی بوده اند.
در مورد ایکس ویژن ها چندان وسواس به خرج ندهید چرا که به غیر از جزئیات ظاهری تفاوت چندانی ندارند. قبلا 232 و 353 گزینه های خوبی بودند. نمی دونم گزینه های جدید تری وارد بازار شده اند یا نه؟
سلام
با تشکر از دو دوست عزیز
پس دنای میخرم ولی 521 بخرم یا مدل جدیدش یعنی 526 ؟
amirkhan_0o0
17-11-2013, 15:40
سلام
با تشکر از دو دوست عزیز
پس دنای میخرم ولی 521 بخرم یا مدل جدیدش یعنی 526 ؟
526 مدل جدید هست و از اون اظلاعاتی ندارم. مشخصاتش رو خوندم و بعید می دونم به غیر از مخلفات! تفاوت چندانی داشته باشه.
هر کدوم که ارزون تره رو بخرین!!!:n02:
marge moosh
23-11-2013, 13:29
ایکس ویژن سه تا مدل جدید آورده بود که بدنه پلاستیکی داشتن و ظاهرشون نسبت به مدلای قبلی متفاوت بود.
من مدل 242شو خریدم . بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش قشنگه . گیرندگی دستگاهش خوبه . full hd هست . خروجی HDMI داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه . مجهز به ماشین زمانه و گارانتی معتبری داره .
amirkhan_0o0
23-11-2013, 18:28
ایکس ویژن سه تا مدل جدید آورده بود که بدنه پلاستیکی داشتن و ظاهرشون نسبت به مدلای قبلی متفاوت بود.
من مدل 242شو خریدم . بدنه پلاستیکی داره و ظاهرش قشنگه . گیرندگی دستگاهش خوبه . full hd هست . خروجی HDMI داره . قابلیت ضبط برنامه های تلویزیونی داره . انواع فرمتها رو با usb پخش میکنه . مجهز به ماشین زمانه و گارانتی معتبری داره .
انواع فرمت ها رو پخش می کنه اما در پخش ویدئو هایی که صدای 5 کاناله داره مشکل داره.
مدل zenx4 پرو-ویژن هم دستگاه خوبیه
دوستان من تقریبا فیلمبازم و اهل دانلود
پلیر وسترنم دارم
چند مدل گیرنده هم کار کردم
بیخود خودتونو درگیر نکنین....
فعلا پروویژن جواب کارمو داده البته مدلش شرطه
اقایونم لطف کنن مردمو سردر گم نکنن همه گیرنده ها یه پخن
تو این ات اشغالا میشه کمی رو پروویژن حساب باز کرد
سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
من کل تاپیک رو خوندم... نظرات متفاوته برای انتخاب یکدستگاه
بلاخره من بین مدلهای مختلف بهترین رو ایکس ویژن یا دنای تشخیص دادم
حالا بین ایکس ویژن یا دنای کدوم بهتره و کمتر اذیت خواهد کرد نظرم هم بیشتر گیرندی بهتر و قویتر هست
بین مدلهای ایکس ویژن کدام مدل بهتره و بین مدلهای دنای کدام مدل بهتره
لطفا دوستانی که از این مارکها استفاده کردن راهنمایی کنند تا بهترین خرید رو داشته باشیم... ممنون
راستی دوستان آیا این دو مدل هنوز هم در بازار پیدا میشن
از کجا میشه خرید؟؟؟ و آیا اینها رو توصیه میکنید یا نه ؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
راستی دوستان آیا این دو مدل هنوز هم در بازار پیدا میشن
از کجا میشه خرید؟؟؟ و آیا اینها رو توصیه میکنید یا نه ؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
سلام.
سما که حتما تو بازار هست و الان قیمتش 115000 تومن هستش.
سما خوبه و تو بازار زیاده.
فقط تنها مشکل من اینه که نمیدونم mpeg 4 رو پشتیبانی میکنه یا نه. هیچکی هم نمیدونه که جواب من و بده.
الان همه ی شبکه ها به جز 2 تاشون براساس mpeg 2 فرستاده میشن. و حدودا 2 الی 3 سال دیگه براساس mpag 4 فرستاده میشن. برای همین برام خیلی مهمه که گیرنده mpeg 4 رو پشتیبانی کنه.
ESTER T15 رو یکی از بچه ها بهم گفت خوبه فقط احتمال پیدا کردنش خیلی کمه.
سلام.
فقط تنها مشکل من اینه که نمیدونم mpeg 4 رو پشتیبانی میکنه یا نه. هیچکی هم نمیدونه که جواب من و بده.
الان همه ی شبکه ها به جز 2 تاشون براساس mpeg 2 فرستاده میشن. و حدودا 2 الی 3 سال دیگه براساس mpag 4 فرستاده میشن. برای همین برام خیلی مهمه که گیرنده mpeg 4 رو پشتیبانی کنه.
ممنون دوست عزیز...
حالا بین ایکس ویژن یا دنای کدوم بهتره و کمتر اذیت خواهد کرد نظرم هم بیشتر گیرندی بهتر و قویتر هست
سلام دوستان
مبدل 110 ایکس ویژن دارم ،خواستم ابدیتش کنم ،از سایت مادیران فایل مربوطه را دانلود کردم( ورژن 1.04 ) وقتی از حالت فشرده خارج شد چهار تا فایل شد که انرا روی فلش ریختم و به دستگاه متصل کردم ،وقتی خواستم بروزرسانی انجام بدم دیدم که دو تا فایل وجود داره ،حالا نمیدونم که از ین دو فایل کدوم یکی را باید انتخاب و تایید کنم تا دستگاه بروز بشه ،لطفا دوستانی که اطلاعات درست دارن راهنماییم کنند .دو فایل مربوطه :
navi_t_316m_v30.app1.gro.ssu
navi_t_316m_v30.img.ssu
سلام دوستان
مبدل 110 ایکس ویژن دارم ،خواستم ابدیتش کنم ،از سایت مادیران فایل مربوطه را دانلود کردم( ورژن 1.04 ) وقتی از حالت فشرده خارج شد چهار تا فایل شد که انرا روی فلش ریختم و به دستگاه متصل کردم ،وقتی خواستم بروزرسانی انجام بدم دیدم که دو تا فایل وجود داره ،حالا نمیدونم که از ین دو فایل کدوم یکی را باید انتخاب و تایید کنم تا دستگاه بروز بشه ،لطفا دوستانی که اطلاعات درست دارن راهنماییم کنند .دو فایل مربوطه :
navi_t_316m_v30.img.ssu
چرا تاپینک اینقدر بی رونق شده ،کسی جواب کسیو نمیده؟!!!:n13:
kkevinloren2006
07-12-2013, 17:33
سلام دوستان
navi_t_316m_v30.img.ssu
شما برو رو گزینه اپدیت از یو اس بی مستقیم آپدیت میشه دیگه گزینه نداره. فقط بین اپدیت دستگاه رو خاموش نکن که خیلی خطرناکه حسن
ممنون دوست عزیز...
طبق تحقیقات من از نظر پلیر دنای و سما خیلی خوبن.
و از نظر گیرندگی ایکس ویژن بهتره.
برای من چون پلیر هم مهمه خودم بین دنای و سما گیر کردم.
بچه ها اگه کسی با دنا کار کرده یه سری اطلاعات راجع به پلیرش بده خیلی ممنون میشم.
hamid_IT63
08-12-2013, 15:41
سلام دوستان
navi_t_316m_v30.img.ssu
فایل دوم رو اجرا کن .
hamid_IT63
08-12-2013, 15:57
من کل تاپیک رو خوندم... نظرات متفاوته برای انتخاب یکدستگاه
بلاخره من بین مدلهای مختلف بهترین رو ایکس ویژن یا دنای تشخیص دادم
بین مدلهای ایکس ویژن کدام مدل بهتره و بین مدلهای دنای کدام مدل بهتره
لطفا دوستانی که از این مارکها استفاده کردن راهنمایی کنند تا بهترین خرید رو داشته باشیم... ممنون
به نظر من توی گیرنده های موجود بازار برو سراغ ایکس ویژن چون پشتیبانی معتبرتر و قوی تری نسبت به بقیشون داره و برای ارائه آپدیت و رفع مشکلاتش خیالت راحته.
گیرندگی خوبیم داره . من مدل 363 رو بهت پیشنهاد میکنم.مدل جدیدشه. full hd هست و یه کابل HDMIهم داره.
hamid_IT63
08-12-2013, 16:35
سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
بله دوست عزیز زیرنویس SRT رو ساپورت میکنه.
گیرندگیشم خوبه . کلا" یکی از ویژگیهای خوب گیرنده های ایکس ویژن همین بحث گیرندگیشونه .
kkevinloren2006
09-12-2013, 11:35
دوستان من اولین مدل ایکس ویژن رو دارم 121. و مشکل کنترل از راه دور دارم که حتما باید روبرویی دستگاه بگیری تا کار کنه. ایا این مشکل رو سری های جدید حل شده؟
الان بهترین پلیر رو از لحاظ پشتیبانی فرمت و پخش درست زیرنویس با فونت بزرگ و خوانا و راحتی عقب جلو کردن فیلم و .... کدوم دستگاهه؟
این مدل at-300 سما چطوره؟
الان بهترین پلیر رو از لحاظ پشتیبانی فرمت و پخش درست زیرنویس با فونت بزرگ و خوانا و راحتی عقب جلو کردن فیلم و .... کدوم دستگاهه؟
این مدل at-300 سما چطوره؟
سلام.
سما از نظر پلیر خیلی خوبه.
امتحانش رو پس داده البته تا اونجایی که من میدونم.
بچه ها اگه کسی سما داره و دستگاهش مشکلاتی داره لطفا ما رو راهنمایی کنه. در مورد دنای هم همین طور اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم. آخه شنیدم دنای هم پلیرش خوبه.
فقط یه چیزی من شنیدم at-300 یه مدل پایین تر از at-200 هست.
برای منم این سوال پیش اومد که هرچی عدد بالاتر باشه دستگاه، دستگاه خوب و پیشرفته تری هست. ولی به من گفتن که at-200 از at-300 جدیدتره .
اگر اشتباه شنیده بودم دیگه به بزرگی خودتون ببخشید. من هم در جریان بذارید ممنون میشم.
فقط نمیدونم at-200 مثل mpeg4 ;at-300 رو پشتیبانی میکنه یا نه؟؟؟ :n13:
منم فکر کردم at-300 جدیدتره، چون بیشتر در مورد at-200 دیدم بحث شده بود.
ولی خدایی قیافه و کیفیت ساخت این انرژی سیستم رو ببینید، کیفیت ساخت بقیه مارک ها مثل سما رو هم ببینید:
اینم سما:
انگار صنایع آفتابه سازی ورامین ساختتش!:n02: کنترل این ایکس ویژن خونه فامیلمون انقدر مزخرفه اعصاب آدم خورد میشه! میای کم بکنی زیاد میکنه، میزنی بره کانال بالا میره پایین، اصلا کار نمیکنه حالا!
فقط این انرژی سیستمه اونجوری که من تو مشخصاتش خوندم ظاهرا زیاد پلیر مالی نداره و مثلا قابلیت هایی مثل دیدن یک کانال و ضبط کردن یه کانال دیگه رو نداره. شاید هم اشتباه می کنم. اگه از لحاظ پلیر و زیرنویس فارسی اینا خوب باشه می گیرمش ولی بعید می دونم... . کسی اطلاعی نداره؟
nasredin
10-12-2013, 23:52
سلام دوستان کسی ایکس ویژن مدل 363 گرفته که ببینه پلیرش چطوره ؟ و اینکه mkv ساپورت میکنه اخه نه روی جعبش نه توی مشخصاتش چیزی از این فرمت ننوشته
کلا یه مدل معرفی کنید که هم پلیر خوبی باشه هم گیرنده خوب
ممنونم
سلام.
سلام من الان سما دارم جه جوری بفهمم mpag 4
ساپرت می کنه
سلام
میخواستم ببینم که دنای گیرنده خوبی هست یا نه؟ در کل چی پیشنهاد می کنین؟ که هم پلیر خوبی باشه هم گیرندگی مناسبی داشته باشه
Mohammad_666
15-12-2013, 12:13
سلام دوستان من نمیدونم دارم جای درستی میپرسم یا نه اما بچه من گیرنده دیجیتالی X.Vision XDVB-242 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدم و یه مشکل اعصاب خورد کن در پخش زیر نویس دارم . مشکل من از این قراره وقتی زیر نویس srt رو میریزم راحت پخش میشه اما هنگام پخش فیلم به صورت مداوم زیر نویس خیلی از قسمت ها پخش نمیشه مگه این که تو صحنه مورد نظر دکمه paus (ایست) رو بزنم اونوقت زیرنویس او بخش رو نشون میده !!!! دوستان خواهشا اگه کسی راه حلی میدونه کمک کنه.
ممنونم از همتون.
mamaj fa
16-12-2013, 02:16
سلام دوستان
بین گیرنده های دیجیتال کدوم مدل از همه بهتره(از لحاظ گیرندگی-مدیا-سخت افزار)؟:n13:
x.vision 363
provision x-5 ver4
denay 329new
ممنون
بچه ها سوال دارم : البته از اونایی که سما دارن.
در دستگاه at-200 .
1- زیر نویس رو میشه تغییر رنگ و سایز داد.
2-ساعت دستگاه درسته یعنی روی ساعت تهران رو درست نشون میده.
3-شبکه جام جم رو نشون میده.
4- سرعت تعویض کانالش چقدر هست
5- قدرت گیرندگیش ، یا همون آنتنش چقدره.
6- شنیدم ترتیب کانالاش گاهی اوقات عوض میشه. درسته آیا؟
7- قدرت کنترلش خوبه یا ضعیفه؟؟؟
ترو خدا هر چه زودتر جوابم رو بدید.
آخه این هفته میخوام 100% دستگاه رو بگیرم.
یا دنای یا سما؟؟؟
اگه بچه هایی که دنای مدل 601 رو دارن بگن هم ممنون میشم.
سلام من الان سما دارم جه جوری بفهمم mpag 4
ساپرت می کنه
والا نمیدونم.
من به شرکتش زنگ زدم گفت پشتیبانی میکنه حالا راست یا دروغش رو نمیدونم.
ولی میدونم که 2 تا شبکه هست بر این اساس هستن.
باید ببینید نسبت به دستگاههایی که پشتیبانی نمیکنن شبکه ها ی بیشتری دارید یا نه.
راستی اگه به این سوالای من هم جواب بدید خوشحال میشم.
- زیر نویس رو میشه تغییر رنگ و سایز داد.
6- قدرت کنترلش خوبه یا ضعیفه؟؟؟
راستی شما سما 200 دارید یا 300. واینکه در کل ازش راضی هستید.؟؟؟
من یه چیزی که شنیدم این بوده که گاهی اوغات ترتیب کانالاش بهم میخوره یعنی جابه جا میشه. برای شما هم این طوری میشه؟؟؟
ممنون میشم اگه بهم بگید.
منم فکر کردم at-300 جدیدتره، چون بیشتر در مورد at-200 دیدم بحث شده بود.
من امروز به شرکت سما زنگ زدم و پرسیدم
گفت که 200 از 300 جدید تر نیست کاملتر هست. یعنی امکاناتش بیشتره و همه فرمتها رو پشتیبانی میکنه.
دوستانی که دنای دارن. ترجیحا 601 یا 526 یا 329new هر چی جدید تر بهتر.
سرعت تعویض کانالاتون خوبه. چند ثاینه؟؟
دستگاه هنگ نمیکنه.
شبکه جام جم رو نشون میده آیا؟؟؟ آخه یکی از دوستام داشت و جام جم رو نشون نمیداد.
از نظر پلیر چه طوره؟ زیرنویسش قابلیت تغییر رنگ داره.؟؟
mkv و srt رو پشتیبانی میکنه.
اگر هم بگید که دستگاهتون چه کانالایی رو نشون میده که دیگه واقعا ممنونتون میشم.
اگه کسی دستگاه رو داره یا اطلاعاتی رو راجع به دنای داره بهم بگه خیلی خیلی ممنونتون میشم.
سلام دوستان
بین گیرنده های دیجیتال کدوم مدل از همه بهتره(از لحاظ گیرندگی-مدیا-سخت افزار)؟
:n13:
x.vision 363
provision x-5 ver4
denay 329new
ممنون
سلام ببخشید شما که راجع به دنای تحقیق کردید یه سوالی داشتم.
شما میدونید کدوم از این چیپ ست ها بهتر هست؟؟. ALI3801 یا mstar7818
و فرق بین این 2 تا چی هست.
آخه دنای 329 چیپ ستش ALI3801 و دنای 601 چیپ ستش mstar7818 هست.
برای همین میخواستم ببینم شما به خاطر چیپ ست 329 رو انتخاب کردید یا نه دلیل دیگه ای داره.
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
راستی بین این مدلهایی که گفتید من فکر میکنم که دنای بهتر باشه.
Mohammad_666
16-12-2013, 17:35
سلام دوستان من نمیدونم دارم جای درستی میپرسم یا نه اما بچه من گیرنده دیجیتالی X.Vision XDVB-242 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خریدم و یه مشکل اعصاب خورد کن در پخش زیر نویس دارم . مشکل من از این قراره وقتی زیر نویس srt رو میریزم راحت پخش میشه اما هنگام پخش فیلم به صورت مداوم زیر نویس خیلی از قسمت ها پخش نمیشه مگه این که تو صحنه مورد نظر دکمه paus (ایست) رو بزنم اونوقت زیرنویس او بخش رو نشون میده !!!! دوستان خواهشا اگه کسی راه حلی میدونه کمک کنه.
ممنونم از همتون.
کسی میتونه راهنمایی کنه؟
amirkhan_0o0
16-12-2013, 19:55
بچه ها سوال دارم : البته از اونایی که سما دارن.
در دستگاه at-200 .
1- زیر نویس رو میشه تغییر رنگ و سایز داد.
6- شنیدم ترتیب کانالاش گاهی اوقات عوض میشه. درسته آیا؟
7- قدرت کنترلش خوبه یا ضعیفه؟؟؟
ترو خدا هر چه زودتر جوابم رو بدید.
آخه این هفته میخوام 100% دستگاه رو بگیرم.
یا دنای یا سما؟؟؟
اگه بچه هایی که دنای مدل 601 رو دارن بگن هم ممنون میشم.
سلام
1- بلی
2- ساعت رو می شه به دو روش دستی و تنظیم شونذه با اطلاعات ارسالی از خود فرستنده تنظیم کرد. البته روش دوم در صورتی امکان پذیره که فرستنده شهرتون اطلاعات ساعت و EPG رو همزمان بفرسته!
3- بسته فرستنده داره نه گیرنده. بعضی از مناطق جام جم رو داره. و بعضی نه
4- بدک نیست مثل بقیه گیرنده هاست
5- خوبه ولی اگر از دکل صداسیما دور هستید باید از آنتن هوایی و یا حتی بوستر دار(اتوبوسی استفاده کنید)
6- بله البته این مسأله اغلب به واسطه دستکاری های اپراتور نسبتاً محترم صدا و سیماست.
7- از پارسال توی محصولات جدید، یه مقدار اون فرستنده مادون قرمز کنترل رو جاو کشیدند و بدین ترتیب کنترل بدون مشکل کار می کنه(قبلا مشکل داشت)
راستی تا جایی که من می دونم توی پخش فیلم مشکلی نداره
یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که همه گیرندده های موجود کیفیت متوسطی دارند. و یه سری هم از متوسط پائین ترند! مثلا سما صدای پائینی داره!
و یه مسأله دیگه این که اگه کاربردتون تماشای فیلم هست یکی از بهترین ها سماست
برای کاربردهای عادی دنای خوبه
سلام
1- بلی
2- ساعت رو می شه به دو روش دستی و تنظیم شونذه با اطلاعات ارسالی از خود فرستنده تنظیم کرد. البته روش دوم در صورتی امکان پذیره که فرستنده شهرتون اطلاعات ساعت و EPG رو همزمان بفرسته!
3- بسته فرستنده داره نه گیرنده. بعضی از مناطق جام جم رو داره. و بعضی نه
4- بدک نیست مثل بقیه گیرنده هاست
5- خوبه ولی اگر از دکل صداسیما دور هستید باید از آنتن هوایی و یا حتی بوستر دار(اتوبوسی استفاده کنید)
6- بله البته این مسأله اغلب به واسطه دستکاری های اپراتور نسبتاً محترم صدا و سیماست.
7- از پارسال توی محصولات جدید، یه مقدار اون فرستنده مادون قرمز کنترل رو جاو کشیدند و بدین ترتیب کنترل بدون مشکل کار می کنه(قبلا مشکل داشت)
راستی تا جایی که من می دونم توی پخش فیلم مشکلی نداره
یه نکته ای رو خدمتتون عرض کنم که همه گیرندده های موجود کیفیت متوسطی دارند. و یه سری هم از متوسط پائین ترند! مثلا سما صدای پائینی داره!
و یه مسأله دیگه این که اگه کاربردتون تماشای فیلم هست یکی از بهترین ها سماست
برای کاربردهای عادی دنای خوبه
بسیار، بسیار ، بسیار، ازتون متشکرم که راهنماییم کردید.
راستی ببخشید صدای پایین دستگاه سما زیاد اذیت کننده که نیست. ؟؟
mamaj fa
16-12-2013, 21:38
سلام راستش نه نمیدونم تفاوتشون چیه سرچ هم زدم چیز به درد بخوری پیدا نکردم...
فقط تو سایت saray.ir دیدم برا 329 نوشته cpu:630MHZ که فرکانس خوبیه برا گیرنده...
برا پروویژن هم 600MHZ بود ایکس ویژن هم اطلاعاتی نداشت
سلام راستش نه نمیدونم تفاوتشون چیه سرچ هم زدم چیز به درد بخوری پیدا نکردم...
فقط تو سایت saray.ir دیدم برا 329 نوشته cpu:630MHZ که فرکانس خوبیه برا گیرنده...
برا پروویژن هم 600MHZ بود ایکس ویژن هم اطلاعاتی نداشت
درسته. منم نتونستم اطلاعاتی راجع به این دو تا چیپست پیدا کنم .
فقط یکی از دوستام میگفت چیپست ALI3801 بهتر از mstar7818 . وقتی دلیلش رو پرسیدم گفت نمیدونم فقط میدونم که بهتره. :n02:
من امروز به دنای ایمیل زدم تا تفاوت این 2 تا بهم بگه.
فقط امیدوارم که جوابم رو بدن. :n01:
amirkhan_0o0
16-12-2013, 23:32
بسیار، بسیار ، بسیار، ازتون متشکرم که راهنماییم کردید.
راستی ببخشید صدای پایین دستگاه سما زیاد اذیت کننده که نیست. ؟؟
کم نه!
البته اکثر دستگاه ها این مشکل رو داره
باید صدای تی وی رو زیاد کنید و بد نیست کانال های آنالوگ رو قفل کنید که اگه اشتباها دستتون روی کنترل تلویزیون خورد صدای تلویزیون آنالوگ، آزار دهنده نباشه!
کم نه!
البته اکثر دستگاه ها این مشکل رو داره
باید صدای تی وی رو زیاد کنید و بد نیست کانال های آنالوگ رو قفل کنید که اگه اشتباها دستتون روی کنترل تلویزیون خورد صدای تلویزیون آنالوگ، آزار دهنده نباشه!
واو. ایول به نکته ی خیلی ظریفی اشاره کردید. ممنون بابت این راهنمایی عالی.
tnx
دوستان یه خواهش دارم.
من هرچقدر گشتم نتونستم دستگاه باز شده ی سما رو تو بازار پیدا کنم تا یکم باهاش کار کنم.
خواسته ی من ، شاید، یکم مسخره به نظر برسه و بگید همه چیز رو ول کرده چسبیده به شکل ظاهری منو ی دستگاه.
ولی خوب شکل منو برای من یکم مهمه.
میخواستم بگم اگه ممکنه و زحمتی نیست.
میشه یه نفر که دستگاه سما داره . از قسمت منو ی سما یه عکس بگیره و تو فروم بذاره.
ممنون میشم اگه کسی این لطف بزرگ رو به من بکنه. و یه عکس از منو ی سما بذاره.
tanks.
malakeh2
17-12-2013, 14:43
سلام دوستان
یه سوال داشتم
مدل x-10 new پرو ویژن رو به تلویزیون معمولی هم می تونم متصل کنم؟
صدای 5 کاناله رو پخش می کنه؟
lمی خوام mkv و srt رو هم پشتیبانی کنه
بعد برای انتن بهترین مدل کدومه
ممنون می شم یه راهنمایی کنید
Mohammad_666
17-12-2013, 18:24
ممنونم از همتون.
صرفا جهت اطلاع:
سلام دوستان.
من امروز با مسئول دنای صحبت کردم.
گفت که دنای 329 با 601 زیاد تفاوت آنچنانی ندارن.
فقط دنای 329 تو قسمت پلیر سرعتش بیشتر هست.
و دنای 601 گیرندگیش بهتر هست.
البته سرعت تعویض کانال هردو یکی هست و حدودا 4 ثانیه هست.
مسئول دنای خودش دستگاه 601 رو پیشنهاد داد و گفت که هم گیرندگیش و هم پلیرش خوبه.
دوستانی که سما at-200 دارن، میشه یه نفر از منوی دستگاه سما at-200 عکس بگیره و تو فروم بذاره. خواهشا
خیلی واجبه.
amirkhan_0o0
17-12-2013, 19:16
صرفا جهت اطلاع:
سلام دوستان.
من امروز با مسئول دنای صحبت کردم.
گفت که دنای 329 با 601 زیاد تفاوت آنچنانی ندارن.
فقط دنای 329 تو قسمت پلیر سرعتش بیشتر هست.
و دنای 601 گیرندگیش بهتر هست.
البته سرعت تعویض کانال هردو یکی هست و حدودا 4 ثانیه هست.
مسئول دنای خودش دستگاه 601 رو پیشنهاد داد و گفت که هم گیرندگیش و هم پلیرش خوبه.
دوستانی که سما at-200 دارن، میشه یه نفر از منوی دستگاه سما at-200 عکس بگیره و تو فروم بذاره. خواهشا
خیلی واجبه.
سما و الکومکس هر دو یکی هستند و برای دو تا برادر هستند که از هم جدا شده اند و با دو نام مختلف می فروشند!
این هم عکس ها:
سما و الکومکس هر دو یکی هستند و برای دو تا برادر هستند که از هم جدا شده اند و با دو نام مختلف می فروشند!
این هم عکس ها:
واقعا ممنونم.
tnx
سلام دوستان
ایکس ویژن 110 دارم میخوام زیر نویس( srt ) فیلمی با فرمت mkv را هنگام تماشای فیلم ببینم
چه کار باید کنم؟با سپاس
این هم عکس ها:
فقط یه چیزی مثلا شما که سما دارید.
الآن هنوز هم با وجود آپدیت هایی که سما داشته هنوز هم شکل و شمایل منوی سما این طوری ست یا تغییراتی رو کرده.
ببخشید فقط من انقدر از شما سوال میپرسما.
بازم معذرت و ممنون.
دوستان من هفته پیش رفته بودم یه نمایشگاهی تو مصلی دیدم یه نمایشگاه لوازم خونگی هم انگار داره برگزار میشه. فراسو غرفه داشت، یه دستگاه گذاشته بود که هم گیرنده دیجیتال بود هم گیرنده آی پی تی وی هم سیستم اندورید داشت! قیمتش هم میگفت دویست و خورده ای خواهد بود. به نظر من که واقعا میارزه، چون الان فقط از این استیک های اندروید خالی این قیمته. اسمم رو نوشتم هر موقع اومد تو بازار بهم خبر بدن، ولی یارو میگفت همین الان هم تو لیون کامپیوتر و جاهای دیگه پیدا میشه، من که رفتم نتونستم پیدا کنم. حالا باید یه زنگ بزنم فراسو آمار بگیرم. نظرتون چیه؟
Mohammad_666
19-12-2013, 15:38
ممنونم از همتون.
دوستان من هفته پیش رفته بودم یه نمایشگاهی تو مصلی دیدم یه نمایشگاه لوازم خونگی هم انگار داره برگزار میشه. فراسو غرفه داشت، یه دستگاه گذاشته بود که هم گیرنده دیجیتال بود هم گیرنده آی پی تی وی هم سیستم اندورید داشت! قیمتش هم میگفت دویست و خورده ای خواهد بود. به نظر من که واقعا میارزه، چون الان فقط از این استیک های اندروید خالی این قیمته. اسمم رو نوشتم هر موقع اومد تو بازار بهم خبر بدن، ولی یارو میگفت همین الان هم تو لیون کامپیوتر و جاهای دیگه پیدا میشه، من که رفتم نتونستم پیدا کنم. حالا باید یه زنگ بزنم فراسو آمار بگیرم. نظرتون چیه؟
سلام
اسم دستگاه farassoo fit-501 بود.
این دستگاه اندرویدی هست و ----t اندرویدی داره.
قیمت 280 تومان هست.
ولی به نظر من اندرویدی زیاد خوب نیست.آخه هم گرونه و هم اگه قراره آدم بره اینترنت خوب با کامپیوتر میره.
پلیر و دستگاه دیجیتال هم که این گیرنده دیجیتالی های 100 تومنی هم انجام میدن.
می مونه فقط بازی کردن. خوب اونم با کامپیوتر میشه انجام داد.
راستی دوستان.
یه سوالم بدون پاسخ مونده.
منوی الان سما at-200 با وجود آپدیت هایی که شده هنوز هم همون شکل قدیمیشه و شبیه آلکومکس هستش.
اگه جواب این رو هم بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم.
amirkhan_0o0
19-12-2013, 19:12
سلام
منو ها بعد از آپدیت تفاوت یادی نکرده اند. و تغییرات جزئی بوده
راستی این ها رو بد نییست ببینید.
داشتن دستگاه اندرویدی توی خونه بدک نیست. برای تماشای فیلم ها و وبگردی و ...
shahkilid
19-12-2013, 22:04
سلام دوستان
ببخشید یه سوال دارم که یکی از دوستان دیگه هم مطرح کرده اما پاسخی نگرفته.
یه مبدل دیجیتال مکسیدر mx-1 Gold دارم، زیرنویس srt پخش نمی کنه. فیلم و زیرنویسش با فرمت srt توی یه فولدر هستند اما موقع پخش زیرنویس نمیاد، می خواستم بدونم کسی اطلاعی داره از اینکه پخش زیرنویس شرایط خاصی داره یا نه؟ و این که اصلا این دستگاه تنظیماتی نداره که بتونیم فایل زیرنویس رو انتخاب کنیم و یا حتی زمانش رو سینک کنیم و ... آیا داره؟
با سپاس
سلام دوستان
ایکس ویژن 110 دارم میخوام زیر نویس( srt ) فیلمی با فرمت mkv را هنگام تماشای فیلم ببینم
چه کار باید کنم؟با سپاس
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟!!!
alilosting
21-12-2013, 15:51
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟!!!
نام فایل زیرنویس رو با نام فیلم یکی کن . مثلا" movie.srt و movie.mkv
و هردوی این فایلها را در یه پوشه یکسان داخل فلش ذخیره کن یعنی آدرس هردوشون یکی باشه .
yashgin128
22-12-2013, 11:01
سلام
1.دوستان تا 100 هزار تومن چی بگیرم؟
2.ایا در این بازه قیمتی گیرنده دیجیتال خوب گیرم میاد یا باید بیشتر هزینه کنم؟
3.از طریف usb گیرنده دیجیتال کدامین فرمت های ویدئویی را میشود اجرا نمود
با تشکر
Mohammad_666
22-12-2013, 11:58
ممنونم از همتون.
سلام
1.دوستان تا 100 هزار تومن چی بگیرم؟
2.ایا در این بازه قیمتی گیرنده دیجیتال خوب گیرم میاد یا باید بیشتر هزینه کنم؟
3.از طریف usb گیرنده دیجیتال کدامین فرمت های ویدئویی را میشود اجرا نمود
با تشکر
سلام.
والا من تا امروز بعد از کلی تحقیق رسیدم به دنای.
دنای هم گیرندگیش خوبه و هم پلیرش. و هم اینکه به صرفه تر هست.
مطمئناً تو این آشفته بازار مورد ایدآل وجود نداره. من خودم دنای 327 نیو دارم مشکل خاصی نداشته گیرندگیشم خوبه البته اینم بدونین که کیفیت گیرندگی بستگیه زیادی به موقعیت مکانی داره. با پلیرش زیاد کار نکردم چندتا فیلم ام کا و بود راحت پخش کرد هارد اکسترنال و یو اس بی رو راحت میشناسه سرعت تعویض کانالش خیلی خوبه و همینطور شدت صداش. د ر کل قابل قبوله.
kkevinloren2006
22-12-2013, 20:57
دوستان یکی لطف میکنه یه عکس از منوی epg ایکس ویژن بذاره؟ اخه من ایکس ویژن 121 دارم منوی اپی جی خوبی نداره میخوام ببینم اگه مدل بالاتر بگیرم مثل 363 ارزش داره یا نه
arash_16a
27-12-2013, 05:53
سلام دوست عزیز دنای فرمت mkv و mp4 را با زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
ولی به نظر من اندرویدی زیاد خوب نیست.آخه هم گرونه و هم اگه قراره آدم بره اینترنت خوب با کامپیوتر میره.
پلیر و دستگاه دیجیتال هم که این گیرنده دیجیتالی های 100 تومنی هم انجام میدن.
می مونه فقط بازی کردن. خوب اونم با کامپیوتر میشه انجام داد.
راستی دوستان.
یه سوالم بدون پاسخ مونده.
منوی الان سما at-200 با وجود آپدیت هایی که شده هنوز هم همون شکل قدیمیشه و شبیه آلکومکس هستش.
اگه جواب این رو هم بدید خیلی خیلی ممنونتون میشم.
آره این دستگاهه که گذاشتی همونه که من دیدم. به غیر از --- ، از iptv هم پشتیبانی میکنه. اگر کسی به همه اینا نیاز داشته باشه دستگاه خوبیه. ولی اگر کسی فقط --- می خواد به قول شما همین معمولیا خوب به صرفه تر هست. این دنای که به نتیجه رسیدی بهتره، کدوم مدلش خوبه؟ خیلی مدل داره. قیافش حداقل از سما بهتره!
آره این دستگاهه که گذاشتی همونه که من دیدم. به غیر از --- ، از iptv هم پشتیبانی میکنه. اگر کسی به همه اینا نیاز داشته باشه دستگاه خوبیه. ولی اگر کسی فقط --- می خواد به قول شما همین معمولیا خوب به صرفه تر هست. این دنای که به نتیجه رسیدی بهتره، کدوم مدلش خوبه؟ خیلی مدل داره. قیافش حداقل از سما بهتره!
سلام.
بله دنای دستگاه خیلی خوبیه.
فردا میرم جمهوری تا بخرمش.
من انتخاب اولم مدل 329 new دنای هست.
البته میگن پیدا نمیشه.
اگه پیدا نشه انتخاب بعدیم مدل 601 دنای هست.
قیمت هر 2 تا یکی هست 95 تومان.
سری 3 دستگاه به گفته ی استفاده کننده ها که خوبه. همین طور سری 5 و 6. فقط پیشنهاد میکنم سری 4 رو نخرید که ناراضیاش زیادن.
راستی ببخشید iptv چی هست؟؟؟
سلام دوستان.
تروخدا جواب این یه سوال رو بدید دیگه هیچ سوالی ندارم.
خواستم بپرسم شکل و شمایل منو ی دستگاه دیجیتال دنای سری 5 یا سری 6 مثلا 521 تا 526 یا 601 .
شبیه منوی سما یا آلکومکس هست.
یا اگه یه عکس بتونید از منوش بذارید ممنونتون میشم.
ترو خدا فقط همین یه سوال رو بگید دیگه مزاحمتون نمیشم. خیلی مهمه.
سلام دوست عزیز دنای فرمت mkv و mp4 را با زیرنویس فارسی پخش میکنه؟
سلام
اون دوتا فرمتو پخش میکنه ولی اون ام کا و زیرنویس اس آر تی داشت که پخش نکرد.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.