مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
sepadl71
16-08-2009, 03:20
دوست عزیز فقط کافی بود چند صفحه آخر رو بخونید تا جواب سوالاتون رو پیدا کنید. اینکه تو هر صفحه اینطوری پست می دید درست نیست.
مسلما با گارانتی اصلی یا اتصالات بگیرید بهتره تا متفرقه.
دوستان تو همین دو صفحه پیش نوشتند که تو رمضان قیمتش میاد پایین.
5800 های گارانتی شده نوکیا همگی چینی هستند و هیچ کدوم پک کامل لوازم رو ندارند.
یک ابهامی که در مورد ورژن 31 وجود داره اینه که توی این ویدئویی که پخش شده، نشون می ده که گوشی داره از ورژن 15 به 31 آپدیت می شه. این در صورتیه که ورژن 15 وجود خارجی نداشته و نداره. واسه همین عده ای می گن این ویدئو Fake هست و ورژن 31 هم در کار نیست. ا
باید منتظر بمونیم و با مشکلات ورژن 30 بسازیم... نمی دونم چطور ممکنه مشکلات یک فرم ور از ورژن قبلیش بیشتر باشه :13:
دوست عزیز
شما هم که کامل توضیح ندادید
من الآن هزاران سوال در باره 5800 تو ذهنم هست که بی پاسخه
پس هرچی سوانو نظر و .. از قبل تا حالا به صورت پراکنده دادم ، اینجا میگم
لطفا همه نظراشون رو راجع به همه چیز هایی که این زیر میگم بدن :
[QUOTE]
سلام به همه شما
من از شمایی که 5800 با گارانتی داری چند تا سوال دارم (نام شرکت نمایندگی رو حتما" ذکر کنید)
1.گوشی رو شما کی و چند قیمت خریدید ؟
2.محتویات جعبه چی بود ؟
3.گوشی شما چه رنگی هست ؟
4.گوشی شما ورژنش چنده ؟
5.مزایای گوشی شما چیست ؟
6.معایب گوشی شما چیست ؟
7.قبل از خرید چه کارهایی کردید ؟
8.بعد از خرید چه کار هایی با گوشی کردید (آپدیت ، نصب نرم افزار خاص ، نصب تم و ...) ؟%
سلام : نوکیا5800 منو فارسی میشه
بله. با تغییر پروداکت کد و اپدیت میشه فارسیش کرد.البته اگه زبان فارسیو نداشته باشی.
دوستانی که این گوشی رو دارند ! ازش راضی هستند ؟مشکل خاصی نداره که به چشم بیاد ؟
گالری عکس و فیلم از هم جداست ؟
signinfo
16-08-2009, 12:52
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
1- 2 ماه پیش به قیمت 330 تومن
2- همه چی به غیر از قلم اضافه و پایه و کیف
3- مشکی نقره ای
4- 21 بود که آپدیت کردم به 30
5- ال سی دی بزرگ، واید و با کیفیت؛ سرعت بالا در کار کردن با گوشی، اسپیکرهای با کیفیت، میکروفون قوی، عملکرد خوب تاچ، فیلمبرداری 30 فریم در ثانیه بصورت واید، قیمت خیلی مناسب.
6- اثر انگشت روی ال سی دی می مونه، عکسبرداری واید نداره، تو نور مستقیم خورشید صفحه اش خوانایی گوشی هایی مثل آیفون رو نداره، فرم ور ورژن 30 این گوشی رو اعصابه!
7- نمی دونم منظورتون چیه... قبل از خرید، این تاپیک رو مرور می کردم و منتظر بودم پولش جور شه! کار خاصی نکردم...
8- گوشی رو از 21 به 30 آپدیت کردم، نرم افزارهای مختلف نصب کردم، تم نصب نکردم
9- حدود 2 ماه کمتر... هنوز هیچ مشکلی باهاش ندارم غیر از مشکلات ورژن 30 فرم ورش ( حالا انقدر بپرسید تا یه چیزیش بشه! )
10- من همیشه نظرم بوده این گوشی رو با گارانتی اصلی بگیرید. ساخت چین باشه بهتر و مطمئن تره. اونایی که زده مجار معلوم نیست پدر و مادرش کیه... در ضمن همونطور که عرض کردم گارانتی اصلی اگه بگیرید همگی چین هستند.
11- اتصالات مرکزی عباس آباد 88709090
12- من هنوز کارم به خرابی نکشیده که ببینم خدمات پس از فروششون چحوریه اما گوشی که بهم دادن مشکلی نداره.
13- از همون مراکز معتبری که گوشی رو با گارانتی اصلی می دن.
14- این رو دیگه زحمت بکشید از قسمت نمایندگی های سایت نوکیا در بیارید.
15- از بخش نرم افزارهای همین فروم
16- هیچ کدام
17- تا اونجایی که می دونم اتصالات، بعد نیا
ببینید بیخود وقت و هزینه تون رو پای مجار بودن گوشی نذارید.
دوستانی که این گوشی رو دارند ! ازش راضی هستند ؟مشکل خاصی نداره که به چشم بیاد ؟
گالری عکس و فیلم از هم جداست ؟
خیر مشکلی نداره و گالری عکس و فیلم هم با هم یکی هستن... می تونید تو خود گوشی فولدر درست کنید و جداشون کنید.
خیر مشکلی نداره و گالری عکس و فیلم هم با هم یکی هستن... می تونید تو خود گوشی فولدر درست کنید و جداشون کنید.
اینکه خیلی بده ! چون باید بین عکسها بگردی دا یه فیلم پیدا کنی !
گالریش مثل N97 جدولیه یا مثل سری های قبل چرخشیه ؟
signinfo
16-08-2009, 13:26
اینکه خیلی بده ! چون باید بین عکسها بگردی دا یه فیلم پیدا کنی !
گالریش مثل N97 جدولیه یا مثل سری های قبل چرخشیه ؟
آره یه کم ممکنه سخت باشه اگه تعداد عکسها و فیلم ها زیاد باشه.
نه چرخشی نیست.
perspolis n5800
16-08-2009, 13:34
دوستان ورژن گوشیم 21 هستش وقتی با nsu میخوام اپدیت کنم میگه گوشی شما اپدیت است و ورژن 30 رو بهم نمیده.
چیکار کنم؟
signinfo
16-08-2009, 13:44
دوستان ورژن گوشیم 21 هستش وقتی با nsu میخوام اپدیت کنم میگه گوشی شما اپدیت است و ورژن 30 رو بهم نمیده.
چیکار کنم؟
ورژن 30 فعلا فقط از طریق آپدیت با خود گوشی موجوده.
ورژن 30 فعلا فقط از طریق آپدیت با خود گوشی موجوده.
این ورژن برتری خاصی داره ؟ حک میشه ؟
signinfo
16-08-2009, 14:26
این ورژن برتری خاصی داره ؟ حک میشه ؟
خب سوالاتون رو یکجا بپرسید که راحت تر باشید :20:
سرعت کار کردن با گوشی یکم بهتر شده و تغییرات ظاهری خیلی جزئی تو بعضی جاها داده شده که خیلیهاش رو متوجه نمی شیم. می گن یه سری باگها هم برطرف شده. اما چیزی که برای من مشهوده اینه که مصرف باتری بیشتر شده و همچنین موقع تایپ کردن، کیبورد هر از چند گاهی چند لحظه قفل می کنه و این آدم رو اذیت می کنه.
فکر می کنم هک بشه... دقیقا نمی دونم
rahnemoun
16-08-2009, 15:29
از بچه های اینجا کیا گوشیشون پشتش نوشته مجار؟
آیا اونا هم تاحالا به مشکلی برخوردن؟
مال من مجاره و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده، کلی برنامه هم روی اون ریختم. البته هکش نکردم، بلکه با فایل Cer و Key برنامههای مورد نظر رو Sign میکنم. زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، بلکه از صفحه کلید مجازی فارسی استفاده میکنم که براحتی کارم رو راه میندازه. ضمنا موقعی که خریدم ورژن 20 بود و بعد به 21 ارتقاش دادم.
رامین :11:
panteaaa55
16-08-2009, 16:21
من به 30 آپدیت کردم . تعقییره محسوسی به وجود نیامده اما مصرف باتری بیشتر شده . اونم به این اندازه که از دو روز شده یک روز .
البته همزمان با آپدیت نرم افزار ساعت های نماز رو هم نصب کردم که در 5 مرحله وقت نماز رو اعلام می کنه . این رو هم بگم که قسمت اذان گفتن را غیر فعال کردم و فقط یک بیب میگه . شاید این نرم افزار در مصرف باتری دخیل باشه .
ولی به هر حال مصرف باتری دو روز به یک روز شده .
signinfo
16-08-2009, 16:27
من به 30 آپدیت کردم . تعقییره محسوسی به وجود نیامده اما مصرف باتری بیشتر شده . اونم به این اندازه که از دو روز شده یک روز .
البته همزمان با آپدیت نرم افزار ساعت های نماز رو هم نصب کردم که در 5 مرحله وقت نماز رو اعلام می کنه . این رو هم بگم که قسمت اذان گفتن را غیر فعال کردم و فقط یک بیب میگه . شاید این نرم افزار در مصرف باتری دخیل باشه .
ولی به هر حال مصرف باتری دو روز به یک روز شده .
من تو چند تا پست گفته بودم به 30 آپدیت نکنید. درسته مصرف باتری بیشتر شده و ربطی به نرم افزارهای نصب شده نداره.
007saeed
16-08-2009, 16:35
یکی از فرقای مهم ورژن 30 اینه که وقتی آهنگ گوش میدی
برا کم یا زیاد کردن صداش کافیه یه بار رو خود صفحه بزنی که اسکرول بار صدا میاد
در حالیکه تو ورژنای قبلی باید با دکمه ی پهلوی گوشی اینکارو میکردی.
panteaaa55
16-08-2009, 16:41
مال من مجاره و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم. حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا حتی یکبار هم هنگ نکرده، کلی برنامه هم روی اون ریختم. البته هکش نکردم، بلکه با فایل Cer و Key برنامههای مورد نظر رو Sign میکنم. زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، بلکه از صفحه کلید مجازی فارسی استفاده میکنم که براحتی کارم رو راه میندازه. ضمنا موقعی که خریدم ورژن 20 بود و بعد به 21 ارتقاش دادم.
مال من HUNGARY و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.( جز موارد پائین که نمی دونم مشکل است یا نه ) حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا یکبار هنگ کرده اون هم بخاطره هوای بسیار شرجی بود ( فکر کنم ) ، کلی برنامه هم روی اون ریختم ( همه رو از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس ) . البته هکش نکردم، . زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، از صفحه کلید مجازی فارسی هم استفاده نمیکنم ضمنا موقعی که خریدم ورژن 21 بود و بعد به 30 ارتقاش دادم.
ببخشید آقا رامین ادیت راحت تر بود . :10:.
حالا مشکلات
1 - نمی دونم چطور میشه که گوشی خود به خود سایلنت میشه . ( ستینگ رو چک کردم به چیزی بر نخوردم )
2 - گوشیم خود به خود وارد calendar میشه . / البته این از موقعی شروع شد که یه بار برای 4 / 5 روزه دیگش یه ثبتی در calendar زدم و فردا دیدم calendar اومده رو صفحه . گفتم شاید خودم آوردم لذا exit کردم ولی یکی 2 ساعت بعد دیدم بازم وقتی قفل گوشی را زدم تا باز بشه بازم calendar امده رو صفحه . رفتم به تاریخ مورد نظر و نوشته ام رو پاک کردم و exit کردم امدم بیرون ولی همچنان بازم میاد . قبلش اصلانمی آمد .
گفتم شاید آپدیت کنم مشکلات فوق حل بشه ولی نشد .
حالا کمک از شما
از همه ممنون
panteaaa55
16-08-2009, 16:43
یکی از فرقای مهم ورژن 30 اینه که وقتی آهنگ گوش میدی
برا کم یا زیاد کردن صداش کافیه یه بار رو خود صفحه بزنی که اسکرول بار صدا میاد
در حالیکه تو ورژنای قبلی باید با دکمه ی پهلوی گوشی اینکارو میکردی.
ولی توی ورژن 21 هم همینطور بود ( یعنی اینجوری یادم میاد ) ورژن 20 رو نمی دونم چون نداشتم
برا ی کم یا زیاد کردن صداش کافی بود یه بار رو خود صفحه بزنی که اسکرول بار صدا بیاد
راستی یه سوال از همه ی دارندگان 5800
کی از کیف فابریکش استفاده میکنه و راحته یا نه ؟ ؟ جریانه سوراخ های روش چیه ؟ در مورد استفاده از کیف فابریک اگر توضیحی صلاح می دونید بدید ؟ ممنون
سلام
من قبلا راحت با گويشم وصل انترنت مي شدم(ايران سل) اما بعد يه مستر ريست وقتي تنظيمات رو در خواست مي كنم و sms حاوي تنظيمات مياد save نمي شه و پيغام مي ده "feature not supporter" با access point خود گوشي كه بعد مستر ريست وجود داره (همون default ) هم وصل نمي شه time out ميده با اين كه شبكه وصله و با گوسيه ديگه همون جا ميشه وصل شد.
به 2225 هم مدل گوشي رم sms زدم مي گه واسه اين مدل تنظمات رو نداره!
موندم چه كنم!
دستي هم تنونشته تنظيمش كنم!
ممنون مي شم كمك كنيد.
signinfo
16-08-2009, 21:48
1 - نمی دونم چطور میشه که گوشی خود به خود سایلنت میشه . ( ستینگ رو چک کردم به چیزی بر نخوردم )
2 - گوشیم خود به خود وارد calendar میشه . / البته این از موقعی شروع شد که یه بار برای 4 / 5 روزه دیگش یه ثبتی در calendar زدم و فردا دیدم calendar اومده رو صفحه . گفتم شاید خودم آوردم لذا exit کردم ولی یکی 2 ساعت بعد دیدم بازم وقتی قفل گوشی را زدم تا باز بشه بازم calendar امده رو صفحه . رفتم به تاریخ مورد نظر و نوشته ام رو پاک کردم و exit کردم امدم بیرون ولی همچنان بازم میاد . قبلش اصلانمی آمد .
حالا کمک از شما
از همه ممنون
سلام
نمی دونم لازم به گفتن هست که آیا مستر ریست رو امتحان کردید یا نه. خیلی از این مشکلای عجیب غریب با مستر ریست حل می شن.
ولی توی ورژن 21 هم همینطور بود ( یعنی اینجوری یادم میاد ) ورژن 20 رو نمی دونم چون نداشتم
نه تو 21 این امکان نبود.
سلام
من قبلا راحت با گويشم وصل انترنت مي شدم(ايران سل) اما بعد يه مستر ريست وقتي تنظيمات رو در خواست مي كنم و sms حاوي تنظيمات مياد save نمي شه و پيغام مي ده "feature not supporter" با access point خود گوشي كه بعد مستر ريست وجود داره (همون default ) هم وصل نمي شه time out ميده با اين كه شبكه وصله و با گوسيه ديگه همون جا ميشه وصل شد.
موندم چه كنم!
ممنون مي شم كمك كنيد.
دوست من نیازی به تنظیم دستی یا گرفتن تنظیمات از ایرانسل نیست. به آدرس زیر برید:
Menu --> Settings --> Connectivity --> Destinations --> Internet
حالا اگر اکسس پوینتی برای این قسمت تعریف نشده باشه، ازتون می پرسه که می خواید خودش بگرده و پیدا کنه؟
بذارید بگرده و تو چند لحظه پیدا می کنه.
همین کار رو حتما برای قسمت WAP Services هم انجام بدید. هر دو قسمت Internet و WAP Services باید دارای اکسس پوینت باشن تا شما بتونید از اینترنت ایرانسل استفاده کنید.
free28333
17-08-2009, 06:26
سلام
موندم چه كنم!
ممنون مي شم كمك كنيد.
خوب اگه همه تنظیماتت مثل قبل هست یه کار کن ببین جواب میده
اسم access point رو از irancell-gprs ------------>> تبدیل کن به mtnirancell
free28333
17-08-2009, 06:33
بچه ها لینک صفحه دانلود نرم افزار واسه 5800 رو بلدین؟
من دنبال یه آفیس و یه pdf reader مخصوص 5800 میگردم
بچه ها لینک صفحه دانلود نرم افزار واسه 5800 رو بلدین؟
من دنبال یه آفیس و یه pdf reader مخصوص 5800 میگردم
سیمبین سری 60 ویرایش 5
Iman Bala
17-08-2009, 13:35
سلام
من 10 صفحه اخر رو خوندم
ولی نفهمید اخر این 5800 هنگ میکنه یا نه.
ورژن 30 خوبه یا بد.
یکی میگه ماله من هنگ کرد یکی میگه تا حالا هنگ نکرده.
من دوستم 4 ماه پیش خرید هی هنگ میکنه باید باتریشو در بیاره تا درست بشه. می خوام بدونم همه همینجورین یا مشکلش حل شده؟
یا ماله دوست من مشکل داره.من خیلی این گوشیو دوست دارم ولی با افت سرعت وهنگ کردن نمیتونم کنار بیام.حالا نظر شما
دوستان در باره این چیه؟
مرسی از کمکتون.
سلام
من 10 صفحه اخر رو خوندم
ولی نفهمید اخر این 5800 هنگ میکنه یا نه.
ورژن 30 خوبه یا بد.
یکی میگه ماله من هنگ کرد یکی میگه تا حالا هنگ نکرده.
من دوستم 4 ماه پیش خرید هی هنگ میکنه باید باتریشو در بیاره تا درست بشه. می خوام بدونم همه همینجورین یا مشکلش حل شده؟
یا ماله دوست من مشکل داره.من خیلی این گوشیو دوست دارم ولی با افت سرعت وهنگ کردن نمیتونم کنار بیام.حالا نظر شما
دوستان در باره این چیه؟
مرسی از کمکتون.
سلام
ببین حتی اگه سایت های خارجی هم که بری می بینی در مورد هنگ کردن ورژن 30 چیز زیادی ننوشتن
اینجا بعضی از بچه ها بصورت موردی این مشکل رو داشتن
مشکلی که اکثرا میگن مصرف زیاد باتری توی این ورژنه (البته خود من چیزی احساس نکردم) که اون هم احتمالا
به خاطر افزایش فرکانس cpu باشه
چون سرعت گوشی توی این ورژن بیشتر شده(اینم بیشتریا میگن:31:)
سلام
گوشیم بعضی مواقع خود به خود علامت ماهواره رو بالای گوشی میاره و میزنه وصل هستی(با اینکه توی خونه ام) ولی وقتی
میرم داخل نرم افزار اسمارت کام هیچی نشون نمیده(در ضمن خطم اعتباری همراه اوله)
بعدشم با ایرانسل تست کردم نرم افزار راحت وصل میشه و مکانم رو نشون میده(البته انگار از خط استفاده میکنه چون از اعتبارش
کم میشه)
حالا چی کار کنم؟
مرسی
sarir007
17-08-2009, 15:41
[quote=hosseingrami;4086769]سلام دوستان بالاخره من هم به جمع 5800 داران اضافه شدم!
رنگ نقره ای با گارانتی و با یه دونه کیف جدا البته 292 تومن گرفتم!
دوست عزیز اگه میشه یه عکس از این رنگ نقره ایش بزارین
sarir007
17-08-2009, 16:01
[quote=hosseingrami;4086769]سلام دوستان بالاخره من هم به جمع 5800 داران اضافه شدم!
رنگ نقره ای با گارانتی و با یه دونه کیف جدا البته 292 تومن گرفتم!
دوست عزیز اگه امکانش هست از رنگ نقرای این گوشی یه عکس بگیرید
Iman Bala
17-08-2009, 16:13
سلام
ببین حتی اگه سایت های خارجی هم که بری می بینی در مورد هنگ کردن ورژن 30 چیز زیادی ننوشتن
اینجا بعضی از بچه ها بصورت موردی این مشکل رو داشتن
مشکلی که اکثرا میگن مصرف زیاد باتری توی این ورژنه (البته خود من چیزی احساس نکردم) که اون هم احتمالا
به خاطر افزایش فرکانس cpu باشه
چون سرعت گوشی توی این ورژن بیشتر شده(اینم بیشتریا میگن:31:)
مرسی از پاسخت ولی کاش بقیه سوالات هم جواب می دادی.
به طور کلی گوش 5800 هنگ میکنه؟ این خیلی برام مهمه!!!
مرسی از پاسخت ولی کاش بقیه سوالات هم جواب می دادی.
به طور کلی گوش 5800 هنگ میکنه؟ این خیلی برام مهمه!!!
سلام
5800 من تا حالا هنگ نکرده.ورژنش 20 بود مشکلی نداشتم باهاش الانم 21 هست باز مشکلی ندارم و هیچ هنگی تو کارش نیست.
pulp_152
17-08-2009, 17:11
از اون حرفا بود اصلا گوشی نوکیا داریم که هنگ نکنه اصلا ؟ غیر n95 8 gig که اونم داره ولی خیلی کمتر که دیگه به چشم نمیاد
همه گوشیای نوکیا هنگ دارن مخصوصا سیمبین دارا ... حالا میگن که 5800 هنگش نسبت به بقیه بیشتره که باید دارندگانش اینجا درستی یا غلط بودن این موضوع رو برای دوستدارانش مشخص کنند و متعصبانه صحبت نکنند
free28333
17-08-2009, 17:45
با سلام خدمت دوستان
مال من که v20 هستش و شاید توی این 3-4 ماهی که گرفتم 3-4 بار هنگ کرده که فکر نمیکنم ربط زیادی به گوشی داشته باشه
از وقتی که نزدیک 70- 80 تا نرم افزار نسب کردم (همرو خودم ساین و نصب کردم که بعضی وقتها احتمال خطا وجود داره) ای چند بار هنگ اتفاق افتاده
هر گوشی هم که داشتم وقتی شرایطش اینجوری بوده اونم هنگ داشته
بعضی ار ریاستارتهای گوشی توی ایران علاوه بر گوشیها و برنامه ها به مخابرات هم بستگی داره
در مجموع باید بگم توی ایران زیاد به این چیزا فکر نکن پیش میاد....
موفق باشی
signinfo
17-08-2009, 17:49
سلام
من حدود 2 ماه هست که این گوشی رو خریدم و تا به حال حتی یکبار - حتی یکبار - هم هنگ نکرده. باور کردن یا نکردنش به عهده خود شما.
در کل هنگ کردن برای هر وسیله الکترونیکی تا حدودی عادیه و اینکه به نوع استفاده شما از دستگاه هم بستگی داره. زیاد بهش فشار بیارید احتمال هنگ کردنش بیشتره. در ضمن من همیشه گفتم که این گوشی رو سعی کنید با گارانتی اصلی تهیه کنید چون اکثر دوستانی که مشکل داشتن، با گارانتی متفرقه بوده گوشیشون.
در مورد سر نخی که دوست عزیزم نیکان در مورد افزایش فرکانس پردازنده گوشی در ورژن 30 دادن هم ممنونم. به نظر می رسه واقعا این کار رو کردن و تا 434Mhz می تونه بالا بره سرعت CPU در ورژن 30 و افزایش مصرف باتری هم ظاهرا به همین دلیله.
panteaaa55
17-08-2009, 18:33
مال من HUNGARY و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.( جز موارد پائین که نمی دونم مشکل است یا نه ) حدود 2 ماهی میشه که خریدم ولی تا حالا یکبار هنگ کرده اون هم بخاطره هوای بسیار شرجی بود ( فکر کنم ) ، کلی برنامه هم روی اون ریختم ( همه رو از طریق خود گوشی و اینترنت وایرلس ) . البته هکش نکردم، . زبان فارسی نداره و بخاطر فارسی پروداکت کدش رو هم عوض نکردم، از صفحه کلید مجازی فارسی هم استفاده نمیکنم ضمنا موقعی که خریدم ورژن 21 بود و بعد به 30 ارتقاش دادم.
ببخشید آقا رامین ادیت راحت تر بود . :10:.
حالا مشکلات
حالا کمک از شما
از همه ممنون
کی از کیف فابریکش استفاده میکنه ؟ آیا راحته یا نه ؟ ؟ جریانه سوراخ های روش چیه ؟ در مورد استفاده از کیف فابریک اگر توضیحی صلاح می دونید بدید ؟ ممنون
ممنون از signinfo عزیز بابت پاسخش
اما اگر کسی چیزه جدیدی به ذهنش میرسه لطفا بگه . در ضمن بنده هنوز مستر ریست نکردم . شاید بهتر باشه بگم هیچ گونه ریستی نکردم .
نواره دورش نقره ای است
اگر میشه جواب استفاده از کیف فابریک رو هم بدهید .
ممنون
mohammad_1ta
17-08-2009, 19:11
ممنون
برای محافظتش خیلی عالیه... ولی موقعی که بخوای استفاده کنی، باید با یه دستت کیفش رو بگیری، با یه دست دیگت گوشی :41::27:
shervindivx
17-08-2009, 19:19
از اون حرفا بود اصلا گوشی نوکیا داریم که هنگ نکنه اصلا ؟ غیر n95 8 gig که اونم داره ولی خیلی کمتر که دیگه به چشم نمیاد
همه گوشیای نوکیا هنگ دارن مخصوصا سیمبین دارا ... حالا میگن که 5800 هنگش نسبت به بقیه بیشتره که باید دارندگانش اینجا درستی یا غلط بودن این موضوع رو برای دوستدارانش مشخص کنند و متعصبانه صحبت نکنند
آقا به پیر به پیغمبر هنگ نمی کنه !
ببین اگه کسی برای هنگ کردن نخره اینگوشی رو مثل اینه که بگی من نمی خوام مرسدس بنز S500 بگیرم .. چون شنیدم امکاناتش کمه !!!!
دیگه خودت برو تا آخر خط !
ممنون از signinfo عزیز بابت پاسخش
اما اگر کسی چیزه جدیدی به ذهنش میرسه لطفا بگه . در ضمن بنده هنوز مستر ریست نکردم . شاید بهتر باشه بگم هیچ گونه ریستی نکردم .
نواره دورش نقره ای است
ممنون
سلام .
یکی از امکانات پروفایل ها در این گوشی اینه که پروفایل شما زمانداره
یعنی میتونی بگی من میخوام سایلنت بشه برای این مدت . و یا از این تا این ساعت
شاید پروفایل هاتون به این دلیل اینطوری میشن
mohammad_1ta
17-08-2009, 19:24
آقا به پیر به پیغمبر هنگ نمی کنه !
ببین اگه کسی برای هنگ کردن نخره اینگوشی رو مثل اینه که بگی من نمی خوام مرسدس بنز S500 بگیرم .. چون شنیدم امکاناتش کمه !!!!
دیگه خودت برو تا آخر خط !
درسته...
هیچوقت تاحالا ندیدم هنگ بکنه
دوست من , من اونی که دارم واستفاده میکنم میگم .خوب وقتی تا حالا هنگ نکرده بیام بگم که هنگ کرده؟
خوب میخای باور کن میخای نکن.
pulp_152
17-08-2009, 20:45
چه خوب هنگ نمیکنه ... مبارک کسی باشه که میخره .. واقعا فکر نمیکردم انقدر کاربرانش راضی باشن
Iman Bala
17-08-2009, 20:58
والا این که تمام گوشیای نوکیا هنگ میکنن یا این که سیمبین دارا هنگ میکنن 100% مخالفف من 4 ساله 6630 دارم و حدوده 3 سال n 93 تا حالا هیچ کدوم هنگ نکردن تازه تو بد ترین شرایط .ولی این که این گوشی هنگ می کنه یا نه مساله جداست. تا نباشد چیزکی مردم نگویند .
---------------------------------------------------
اینم بگم که من در مورد امکانات صحبت نکردم.
ولی اگه بگن این مرسدس بنز S500 هست ولی هی جوش میاره قضیه فرق داره.
mehdi_360
17-08-2009, 21:03
آقا من فردا میخوام برم بخرم گوشی رو
یکی بگه بدترین مشکلش چیه؟:دی
چیا رو چک کنم ؟
کلا چه کار کنم موقع خرید
سلام بچه ها امیدوارم حال همگی خوب باشه
منم مثل شما 5800 دارم حدود 3 ماهی میشه و میشه گفت حدودا هر 2 هفته 1 بار هنگ میکنه ولی در کل گوشیه خوبیه
یه مسئله ی مهم
امروز یه مغازه در جمهوری پیدا کردم که 5800 اصل مجارستان داشت. اولش باور نکردم ولی مغازه دار گفت که میتونم برات ثابت کنم ! سه تا 5800 گذاشت جلوم و درش رو دراورد تا بردش معلوم بشه.
اولی رنگ بردش سبز پررنگ بود و لیبلی که خورده بود چینی تحت لیسانس نوکیا بود.
دومی هم رنگ بردش سبز پررنگ بود و لیبلی که خورده بود مجارستان (HUNGARY) بود.
ولی سومی رنگ بردش سبز کم رنگ بود و لیبلی که خورده بود مجارستان (HUNGARY) بود , دقیقا مشابه عکس زیر که سایت gsmarena گذاشته:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مغازه دار میگفت سومی مجار اصله و توی جعبش غیر از کیف همه چی هم داشت ! حتی تفاوت هایی در جعبش هم نسبت به اون دو تای دیگه دیده میشد. فقط تنها مسئله ای که باعث شده هنوز کمی شک داشته باشم شماره ی IMEI گوشی بود که رقم هفتم و هشتمش 03 بود که به گفته ی خیلیا نشانه ی چینی بودن هست.
نظرتون چیه ؟
سلام بچه ها امیدوارم حال همگی خوب باشه
منم مثل شما 5800 دارم حدود 3 ماهی میشه و میشه گفت حدودا هر 2 هفته 1 بار هنگ میکنه ولی در کل گوشیه خوبیه
ورژن firmware گوشیتون چنده ؟
آقا من فردا میخوام برم بخرم گوشی رو
یکی بگه بدترین مشکلش چیه؟:دی
چیا رو چک کنم ؟
کلا چه کار کنم موقع خرید
سلام
مشکلی نداره ولی اگه در کل بخام بگم به موندن اثر انگشت بر روی lcd دیش هست هنگام کار کردن که اگه با دست کار کنی با این مشکل مواجه میشی , که اونم با دستمال عینکا هست به راحتی پاک میشه یا هر دستمال نرم دیگه ای که دلت بخاد.
شماره سریالشو بر روی جعبه رو با شماره سریال پشت گوشی.
همه چیزشو چک کن از جمله بلوتوسشو _ دوربینشو _ اسپیکر هاشو و ...
eshghe eskate
18-08-2009, 10:25
چجوری تم بریزم رو گوشی؟
من الآن یه 6120 دارم.قصد دارم اگه شد یه 5800 و شاید 5530(اگه قیمتش خییلی خوب بود وقتی اومد.) بگیرم.باید 6120ه رو بفروشم،پول بذارم روش و 5800 بگیرم.چون ماه رمضان پیش رومونه واقعا گیج شدم!!!
به نظر خودم بهتره گوشیمو الآن بفروشم و توی ماه رمضان 5800 رو بگیرم.شما نظرتون چیه؟
کسی میتونه پیش بینی کنه چی میشه قیمتا؟
5800 دیگه قیمتش افتاده !
زیاد نباید تغییر کنه !
6 ماه اين گوشيو دارم 3 بار هنگ كرد ، 2 بارش بخاطر گارمين بوداون 1 بار هم همون روزاول بود نميدونم چي كارش كردم كه هنگيد!!
ورژن 30 ، همه جور بازي و برنامه هم نصب روش
mohammad_1ta
18-08-2009, 12:37
چجوری تم بریزم رو گوشی؟
فایل تم رو که دانلود کردین، بریزین توی گوشی (مثلاً فولدر Others)
بعد با فایل منیجر برین نصبش کنید و بعد مسیر زیر رو برین و انتخابش کنین برای تم...
Settings -> Personal -> Themes -> General
چجوری تم بریزم رو گوشی؟
سلام :20:
خیلی ساده هست. موبایلتو به کامپیوتر وصل کن بعد فایل تم رو توی پوشه ی other بنداز ( یا هر جای دیگه ای که توی رمت دوست داری) بعد بیا با خود گوشی اون فایلی که انداخته بودی اجراش کن. به همین سادگی.
اگه نصب نشد و ارور داد باید گوشیتو هک کنی.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
یه مسئله ی مهم
این برد وقتی که باطری رو بر میداری معلومه؟
من الآن یه 6120 دارم.قصد دارم اگه شد یه 5800 و شاید 5530(اگه قیمتش خییلی خوب بود وقتی اومد.) بگیرم.باید 6120ه رو بفروشم،پول بذارم روش و 5800 بگیرم.چون ماه رمضان پیش رومونه واقعا گیج شدم!!!
به نظر خودم بهتره گوشیمو الآن بفروشم و توی ماه رمضان 5800 رو بگیرم.شما نظرتون چیه؟
یکی هم جواب این سوالو بده لطفا ...
این برد وقتی که باطری رو بر میداری معلومه؟
بله , زیر باطریه ...
mohamadreza666
18-08-2009, 18:22
گوشیت افت خودشو کرده و ارزونتر نمیشه الان نفروش ، نمی ارزه بی گوشی باشی!!!
همیشه توی ماه رمضون و تا چند وقت بعدش بازار کساده واسه همین همیشه قیمت میاد پایین الانم به احتمال زیاد همینطور میشه و 5800 ارزون میشه!!!
البته بعضی از ارزونیا ناشی از بلند کردن لوازم داخل جعبه یعنی کیفش و بعضی چیزای دیگست...!!!
سبز باشی...!!!:10:
کسی از دوستان میدونه چطور هنگان عکس برداری چطور می سه صدای دوربین رو قط کرد
بله , زیر باطریه ...
جالبه امروز رفتم یه جا قیمت گرفتم گفت 310.پشت گوشی رو که نگا کردم دیدم به صورت کاملا تابلو زده ساخت فندلاند.توی مغازه خندم گرفته بود نمیدونستم چطور جلو خودمو بگیرم!!!
perspolis n5800
19-08-2009, 01:02
من که هر کاری کردم نتونستم صدای دوربین 5800رو قطع کنم مثل اینکه نمیشه:41:
من یه کار ساده ای میکنم :
وقتی می خوام صدای دوربین رو خفه کنم ، پرو فایل رو روی meeting یا سایلنت میزارم و عکس بی صدا می گیرم :دی
P A R S A
19-08-2009, 10:15
وقتی می خوام صدای دوربین رو خفه کنم ، پرو فایل رو روی meeting یا سایلنت میزارم و عکس بی صدا می گیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایلنت بازم صدا میده
mohammad_1ta
19-08-2009, 10:21
وقتی می خوام صدای دوربین رو خفه کنم ، پرو فایل رو روی meeting یا سایلنت میزارم و عکس بی صدا می گیرم :دی
شما هکش رو نصب کردین؟
چون فکر کنم هکش همین کارو میکنه که موقع Silent صدا قطع میشه!
Geronimo_AD
19-08-2009, 10:40
سایلنت بازم صدا میده
من مدتها پیش تو فروم persiantools یه نرم افزار patch دیدم که در حالت سایلنت صدای دوربین گوشی رو قطع میکرد.الانم فکر کنم باشه تو قسمت نرم افزارهای سری 5 اش... خودم نصب کردم، ساین میخاد ( لازم نیست هک بشه گوشی)... کارم میکنه...
کلا فکر کنم خلاف قوانینه که صدای دوربین گوشی قطع باشه، برای همینم تو حالت سایلنتم باز صداش میاد...
rahnemoun
19-08-2009, 11:30
این روش قطع صدای دوربین برای گوشیهای هک نشده هست:
1) برنامه ضمیمه رو دانلود کن و بعد از ساین کردن، اونو نصب کن.
2) گوشیت رو یکبار خاموش و روشن کن.
3) برو به Profile جاری گوشیت و Warning Tone رو خاموش کن.
4) حالا میتونی بدون صدا، عکس بگیری.
سلام
گوشیم بعضی مواقع خود به خود علامت ماهواره رو بالای گوشی میاره و میزنه وصل هستی(با اینکه توی خونه ام) ولی وقتی
میرم داخل نرم افزار اسمارت کام هیچی نشون نمیده(در ضمن خطم اعتباری همراه اوله)
بعدشم با ایرانسل تست کردم نرم افزار راحت وصل میشه و مکانم رو نشون میده(البته انگار از خط استفاده میکنه چون از اعتبارش
کم میشه)
حالا چی کار کنم؟
مرسی
سلام
یکی هم جواب منو بده
در ضمن بیرون هم که هستم اگه سیم کارتم همراه اول باشه بازم علامت ماهواره میاد ولی اسمارت کام وصل
نمیشه
حالا چیکار کنم که با سیم کارت همراه اول هم وصل بشه
مرسی
دوستان مشکل LCD که خیلی ها ازش شاکی هستن چیه ؟
می خوام بدونم مال منم هست یا نه !
چرا صدای 5800 تو هدفون اینقدر کمه.چون N81 من خیلی بهتر بود.
feryshad
19-08-2009, 13:18
نمیدونم گفته شده یا نه
اگه تو GSMArena نگاه کنید سرعت CPU این گوشی رو 434 مگاهرتز زده! (قبلا 369 بوده)
اشتباه نشده!
تو سایت خود نوکیا هم نوشته 434 و در توضیحی که داده گفته که از ورژن 20 به بعد CPU این گوشی رو 434 مگاهرتز کلاک میشه (مثل N97 و 5530) تو قسمت General و مشخصات CPU
P A R S A
19-08-2009, 14:04
چرا صدای 5800 تو هدفون اینقدر کمه.چون N81 من خیلی بهتر بود.
مشکل از هندزفری چرند نوکیاست!
با یه هدفون بهتر تست کنی، نظرت 200% عوض میشه...من از هدفون کریتیو استفاده میکنم، تو آهنگ بیشتر از 70% واقعا گوش رو اذیت میکنه!
P A R S A
19-08-2009, 14:07
یه مشکل جدی!
گوشی دیگه توی App. Manager نمیره! میپره بیرون، احتمالا به خاطر برنامه های زیادی هست که نصب کردم، کلا نیازی هم به App Manager ندارم ولی برای بردن یا آوردن کیبورد مجازی برنامه های جاوا ضروری هست! کسی راهی سراغ داره که غیر از App Manager کیبرد برنامه جاوا رو برداریم؟
مشکل از هندزفری چرند نوکیاست!
با یه هدفون بهتر تست کنی، نظرت 200% عوض میشه...من از هدفون کریتیو استفاده میکنم، تو آهنگ بیشتر از 70% واقعا گوش رو اذیت میکنه!
پس چرا N81 خوب بود
هردوتا هندزفریشون یکیه !
اگه با 7370 ریست کنم، برنامه هایی که از همون اول رو گوشی بودند میپره یا نه؟
منظورم برنامه هایی مثل note , calculator,location,,IM,.... هستند که از روز اول رو گوشی نصبه
ممنون میشم اگه یکم سریع جواب بدین:دی
اگه با 7370 ریست کنم، برنامه هایی که از همون اول رو گوشی بودند میپره یا نه؟
منظورم برنامه هایی مثل note , calculator,location,,IM,.... هستند که از روز اول رو گوشی نصبه
ممنون میشم اگه یکم سریع جواب بدین:دی
دوست من فقط برنامه هايي كه خودت نصب كردي پاك مي شه.
برنامه هايي كه پيش فرض نصب بوده از بين نميره.
این روش قطع صدای دوربین برای گوشیهای هک نشده هست:
1) برنامه ضمیمه رو دانلود کن و بعد از ساین کردن، اونو نصب کن.
2) گوشیت رو یکبار خاموش و روشن کن.
3) برو به Profile جاری گوشیت و Warning Tone رو خاموش کن.
4) حالا میتونی بدون صدا، عکس بگیری.
گوشی من داش هک شدست راه دیگه ای هم داره؟؟؟؟
rahnemoun
20-08-2009, 08:46
گوشی من داش هک شدست راه دیگه ای هم داره؟؟؟؟
شما امتحان کن، جواب میده.
منظورم این بود که برای استفاده از این برنامه، نیازی به هک کردن گوشی نیست.
دوستان معمولا این گوشی رو هرچندوقت شارژ می کنید
من احساس می کنم باتریش ضعیفه !
البته اینو بگم من در طول روز همش در حاله sms دادن هستم !
دوستان بگن چقدر استفاده می کنند و کی شارژ می کنند
sepadl71
20-08-2009, 14:40
دوستان سلام
من برای خرید 5800 به شرکت ارکان ارتباطات ، که فعال ترین نمایندگی نوکیا تو ایران هست زنگ زدم گفتم :
5800 می خواستم ، قیمت چنده ؟
گفت : الآن نداریم ، معلوم نیست کی بیاریم
آدرس هم گرفتم .
می خواستم بدونم به نظر شما واستم شرکت بیاره (فکر کنم 1 الی 2 هفته دیگه) ، یا برم بازار مرکزی موبایل (علاالدین) با گارانتی ارکان ارتباطات یا گارانتی هی دیگه بخرم ؟
بنظر شما قیمت ها چجوریه ؟
کی کم میگه و کی زیاد میگه ؟
تو رمضون قیمت ها چجوریه ؟
دوستان معمولا این گوشی رو هرچندوقت شارژ می کنید
من احساس می کنم باتریش ضعیفه !
البته اینو بگم من در طول روز همش در حاله sms دادن هستم !
دوستان بگن چقدر استفاده می کنند و کی شارژ می کنند
دوستان خواهشا نظر بدید چون می خوام تا دیر نشده اقدام کنم !
panteaaa55
20-08-2009, 16:02
تائید میشه
سایلنت بازم صدا میده
من گوشیم رو که سایلنت میکنم صدای دوربین هم قطع میشه . هیچ تنظیم خاصی هم انجام ندادم .
تست هم کردم . 100 درصد مطمئن .
سلام
برای من اگه زیاد استفاده کنم 1.5 روز ودر غیر این صورت 3.5 تا 4 روز باطریش دوم میاره. در کل راضیم از باطریش.
سلام
برای من اگه زیاد استفاده کنم 1.5 روز ودر غیر این صورت 3.5 تا 4 روز باطریش دوم میاره. در کل راضیم از باطریش.
باتری من اصلیه ولی چرا اینقدر زود خالی می کنه.
1 هفته نیست که خریدمش.ممکنه باتریش مشکل داشته باشه ؟
panteaaa55
20-08-2009, 18:05
بین یک روزه کامل تا دو روز
البته من از گوشیم کار میکشم . وقتی میرم داخل مرکز خرید ها باهاش وارد اینترنت میشم و شروع میکنم به چرخ زدن .
sepadl71
20-08-2009, 20:01
دوستان سلام
من برای خرید 5800 به شرکت ارکان ارتباطات ، که فعال ترین نمایندگی نوکیا تو ایران هست زنگ زدم گفتم :
آدرس هم گرفتم .
می خواستم بدونم به نظر شما واستم شرکت بیاره (فکر کنم 1 الی 2 هفته دیگه) ، یا برم بازار مرکزی موبایل (علاالدین) با گارانتی ارکان ارتباطات یا گارانتی هی دیگه بخرم ؟
دوستان سلام
آدرس هم گرفتم .
می خواستم بدونم به نظر شما واستم شرکت بیاره (فکر کنم 1 الی 2 هفته دیگه) ، یا شنبه برم بازار مرکزی موبایل (علاالدین) با گارانتی ارکان ارتباطات یا گارانتی های دیگه بخرم ؟
P A R S A
20-08-2009, 22:58
پس چرا N81 خوب بود
هردوتا هندزفریشون یکیه !
شاید قیافه اش یکی باشه ولی ...!
در هر صورت میتونی با یه هدفون بهتر امتحان کنید!
شاید قیافه اش یکی باشه ولی ...!
در هر صورت میتونی با یه هدفون بهتر امتحان کنید!
پس هدفون N81 بهتره ؟ درسته ؟
perspolis n5800
20-08-2009, 23:41
سلام دوست عزیز شارژ گوشی من دست کم 2 روز میره یعنی با کار کردن نسبتا زیاد ورژن گوشیم هم 21 است:10:
باتری من اصلیه ولی چرا اینقدر زود خالی می کنه.
1 هفته نیست که خریدمش.ممکنه باتریش مشکل داشته باشه ؟
شمامدت زمان شارژ اولیش رو چند ساعت گذاشتین ؟
شایدم باطریتون مشکل داشته باشه.
شمامدت زمان شارژ اولیش رو چند ساعت گذاشتین ؟
شایدم باطریتون مشکل داشته باشه.
2 ساعت گذاشتم.فول شارژ شد
اگه 10 ساعت هم بزارم وقتی فول شارژ باشه دیگه برق رو جریان نمیده که !
farhad07
20-08-2009, 23:51
قیمت این گوشی الان چنده چینی مجارستان در ضمن این گوشی چینیش با مجاریش چه فرقی داره؟
vahidhgh
21-08-2009, 01:29
چقدر با این گوشی مشکل دارین پس واسه من عالی در اومده هیچ عیبی نداره خیلی ازش راضیم
باتری رو با یه شارژر دیگه هم شارژ کردم.بازهم همونطوریه !
به این شکله که از 7 تا خط باتری کمی طول میکشه تا 1 خط کم بشه.ولی بعد خیلی زود خط های دیگه از بین میرن.
من ساعت 10 شب شارژ کردم و فول شد
از 10 شب تا 3 شب 20-30 تا sms دادم و 30-45 دقیقه موزیک تو هدفون گوش دادم که باعث شد 1 خط کم بشه.از ساعت 3 تا 3.30 بدونه اینکه استفاده ای بکنم 1 خط دیگه هم کم شد.
احتمالاً تا صبح بازم کم میشه !
Oracle_Eldorado
21-08-2009, 07:03
باتری رو با یه شارژر دیگه هم شارژ کردم.بازهم همونطوریه !
به این شکله که از 7 تا خط باتری کمی طول میکشه تا 1 خط کم بشه.ولی بعد خیلی زود خط های دیگه از بین میرن.
من ساعت 10 شب شارژ کردم و فول شد
از 10 شب تا 3 شب 20-30 تا sms دادم و 30-45 دقیقه موزیک تو هدفون گوش دادم که باعث شد 1 خط کم بشه.از ساعت 3 تا 3.30 بدونه اینکه استفاده ای بکنم 1 خط دیگه هم کم شد.
احتمالاً تا صبح بازم کم میشه !
دوست عزیز ورژن آپدیت گوشی شما چنده ؟
چون یادمه اول که این گوشی اومد ورژن 20 بود و خیلی ها این مشکل رو داشتن .
ولی وقتی به ورژن 21 آپدیت کردن این مشکل هم حل شد .
یه نگاهی بنداز ببین ورژنش چنده .
قیمت این گوشی الان چنده چینی مجارستان در ضمن این گوشی چینیش با مجاریش چه فرقی داره؟
آقا اصلا مجار نداریم ... همه چینین و تحت لیسانس نوکیا و فنلاند ...
تو الان یه 5800 مجار بهم نشون بده من 4 تا فنلاندیشو بهت میدم :دی
2 ساعت گذاشتم.فول شارژ شد
اگه 10 ساعت هم بزارم وقتی فول شارژ باشه دیگه برق رو جریان نمیده که !
ولی شما باید 10 الی 12 ساعت میزاشتین شارژ اولیشو.
شما یه کاری بکنین , اینکه یه باطری از دوستانتون قرض بگیرین و باطریه اونو تست کنین ببینین مشکل از باطری شما هست یا نه.
شما یه کاری بکنین , اینکه یه باطری از دوستانتون قرض بگیرین و باطریه اونو تست کنین ببینین مشکل از باطری شما هست یا نه.
آخه چرا 10 ساعت شارژ ؟ مگه وقتی فول شارژ میشه دیگه بازم شارژ میکنه ؟
ورژن گوشی 21 هستش !
یادم دیشب گفتم تا ساعت 3.30 شب 25 تا کم شده بود.
صبح که بیدار شدم دیدم چندتا sms اومده و 1 خط دیگه هم کم شده ! این طبیعیه ؟
signinfo
21-08-2009, 12:42
دوست عزیز اشتباه نکنید.
من 2 بار تو همین تاپیک توضیح دادم که این چیزی که شما و همه فروشنده ها می گید اشتباهه. دلیل هم آوردم و لینک هم گذاشتم. حداقل اونارو مطالعه کنید بعد سعی کنید به دوستان کمک کنید.
باتری های لیتیوم یون شارژ اولشون با شارژ هزارم هیچ فرقی نداره و باید به محظ فول شدن، اون رو از شارژر جدا کنید.
به علما اختلاف افتاد.ما موندیم این وسط !
signinfo
21-08-2009, 13:12
به علما اختلاف افتاد.ما موندیم این وسط !
شما که دیگه آب از سرت گذشته! شارژ اول رو خوب زدی... ولی به نظرم باتری شما مورد داره. مخصوصا اینکه ورژن 21 داری... من که 30 هست دیرتر از شما خالی می کنه باتریم.
میرم پیش فروشنده ببینم چی میشه !
یعنی باید باتریشو عوض کنه !
ولی ایندفه میزارمش تو شارژ تا دیگه بهونه دسته باتری ندم !
behzadbusiness2
21-08-2009, 13:47
دوستان سلام
من اومدم که از این گوشی هم دفاع کنم و هم چند تا سوال بپرسم.
اول از همه متاسفم که همه ما گوشی با برند نوکیا داریم.
اما این گوشی اگر به برند بدش فکر نکنیم خیلی خوبه مال من تا به حال هنگ نکرده و به دروغ هم نوشته فنلاندی !!!
الان حدود 6 ماه هست که این گوشی رو دارم از وقتی به ورژن 30 آپدیت کردم خیلی خوب شده به خصوص قسمت فیلمبرداری تمام صفحه شده و فاصله به لنز نزدیک تر شده و سرعت هم که حرف نداره اما حیف که اسم نوکیا روشه
اما گوشی من اولش فارسی داشت بعد از آپدیت پرید راهی هست که بشه به سادگی فارسیش کرد یا نه؟
نسخه جدید گوشی به زودی وارد بازار میشه!
Nokia 5800 Navigation Edition
behzadbusiness2
21-08-2009, 15:13
بعد از شنیدن این خبر گفتم بهتره یک اطلاعاتی در مورد تفاوت های ظاهری این دو مدل بدم :
یکی تفاوت در رنگ های این دو مدل است
باتری این مدل جدید در حالت استند بای 2 ساعت بیشتر و در حالت مکالمه 15 دقیقه شارژ را بیشتر نگه می دارد.
با توجه به تفاسیر بالا که خیلی هم زیاد بود نتیجه میگیریم اتفاق خاصی نیفتاده حداقل از دید یک کاربر ساده نه دوربین تغییری کرده و نه موسیقی و نه ظاهر پس همون قبلی رو بخریم بهتره
راستی طبیعی که این مدل هم با برند بد نوکیا مطرح شده است:31:
mohamadreza666
21-08-2009, 15:19
این چه فرقی با همین 5800 که توی بازار هست داره؟؟؟!!!:13:
سبز باشین...!!.gif
هیچی پالونشو عوض کردن:38:
این چه فرقی با همین 5800 که توی بازار هست داره؟؟؟!!!:13:
سبز باشین...!!.gif
مثلا" شارژر فندکی تو پکش هست...چند ماه استفاده رایگان با راهنما و گویا از GPS با کلیه نقشه ها داره و ...
شاد باشی:40:
panteaaa55
21-08-2009, 16:50
فکر کنم از این 5800 موجود یکمی ضخیم تر باشه . نه ؟؟؟؟؟؟
اینم اطلاعاتش از GSMArena :
نوکیا به جای اینکه یه هشت دیگه با زنون بزنه چه کارایی می کنه ...؟؟!!
CPU ش قوی تر شده ... 434 شده
feryshad
21-08-2009, 20:03
CPU ش قوی تر شده ... 434 شده
هم این هم 5800 معمولی قوی شدن!
توی عکس که نوشته Xperss MUSIC .
پس این عکس مال همین هاست که داریم.
راستی یک سوال.
این نوکیا مپ چجوری کار میکنه.
تو گوشی من یک قسمت از ایران از بقیه جاها زوم بیشتری داره و جزییات بیشتری نشون میده.
با اینکه پروفایل اینترنتم هم تنظیمه و بقیه جاها جواب میده تو این برنامه میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه.
تو سایت نوکیا هم نقشه هاش پولی هست و نمیدونم نقشه ایران و شهرهاشو میشه از جایی تهیه کرد یا نه؟
signinfo
22-08-2009, 09:20
راستی یک سوال.
این نوکیا مپ چجوری کار میکنه.
تو گوشی من یک قسمت از ایران از بقیه جاها زوم بیشتری داره و جزییات بیشتری نشون میده.
با اینکه پروفایل اینترنتم هم تنظیمه و بقیه جاها جواب میده تو این برنامه میگه نمیتونه به اینترنت وصل بشه.
تو سایت نوکیا هم نقشه هاش پولی هست و نمیدونم نقشه ایران و شهرهاشو میشه از جایی تهیه کرد یا نه؟
سلام نوکیا مپس برای ایران به درد نمی خوره چون یه نقشه ناقص از راه ها رو داره فقط. ولی برای کشورهای دیگه خیلی کامله. من برای امارات رو دانلود کردم خیلی کامل بود.
با Nokia Map Loader می تونید نقشه هاش رو دانلود کنید. رایگان هستند.
pooreya_2008
22-08-2009, 14:12
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
farhad07
22-08-2009, 19:05
ببشخید من تازه گوشی رو خریدم اما این شتابسنج چیه و چطور برنامه هارو ساین کنم
آقا من پروداکت کد گوشیم رو عوض کردم ولی حالا که میخوام آپدیت کنم با خود گوشی میزنه هیچ آپدیتی وجود نداره چیکار کنم؟؟؟؟؟؟
ورژن گوشیت چنده ...؟
شما هنگام تغییر پروداکت مگه آپدیت نکردی ...؟ پس چه حوری کد پروداکت رو تغییر دادی ...؟
ببشخید من تازه گوشی رو خریدم اما این شتابسنج چیه و چطور برنامه هارو ساین کنم
برای فعال شدن شتاب سنج Rotate Screen رو باید فعال کنی ... برای دریافت Cert که برای ساین نیاز داری تو امضام هست برو اونجا ...!
pooreya_2008
22-08-2009, 20:04
ورژنش ۱۱ هست بعدش با برنامه nss پروداکت کدو عوض کردم ولی هرچی با خود گوشی سعی کردم آپدیت کنم نشد حالا اگر پروداکت کد بهتری هست بگید تا آپ کنم
ورژنش ۱۱ هست بعدش با برنامه nss پروداکت کدو عوض کردم ولی هرچی با خود گوشی سعی کردم آپدیت کنم نشد حالا اگر پروداکت کد بهتری هست بگید تا آپ کنم
خب به چه کد پروداکتی تغییر دادی ..؟
مشکلت رو دوباره اینجا مطرح کن تا همه چی سر جاش باشه و زودتر به جوابت برسی ::10:
هم این هم 5800 معمولی قوی شدن!
درسته ...تو تاپیک اخبار اومدم بگم دیدم 5800 هم 434 مگاهرتز شده (تا اونجایی که یادمه 369 مگاهرتز بود) چون خودم داشتم....بعد فکر کردم اشتباه کردم...ولی الان متوجه شدم که درست فکر کردم:31:
شما متوجه شدین چی گفتم؟//:biggrin:
اینو دیدین؟؟ 434[2] MHz
تو قسمت جنرال....هر کی می دونه بگه ما هم بدونیم.
farhad07
22-08-2009, 20:27
Rotate Screen این گزینه رو کجا باید فعال کنم؟
Rotate Screen این گزینه رو کجا باید فعال کنم؟
Tools>Settings>General>Personalisation>Display>Rotate Screen
این مسیری رو که گفتم از روی S60V3 گفتم به احتمال زیاد همینه ...
شما فهمیدین چی گفتم؟//:biggrin:
جان ؟
جان ؟
ویرایش کردم بابا...عوض اینکه سوالو جواب بدی هی اسپم بده:13:
farhad07
22-08-2009, 21:15
Tools>Settings>General>Personalisation>Display>Rot ate Screen
این مسیر رو رفتم نشد!؟
ویرایش کردم بابا...عوض اینکه سوالو جواب بدی هی اسپم بده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
بابا چرا ناراحت میشی ... این که اسپم نبود ... نیمه اسپم بود...:دی چون با یه جمله ی مفید ( 100 البته ) تو یه پست بودش ...
signinfo
22-08-2009, 21:29
Tools>Settings>General>Personalisation>Display>Rot ate Screen
این مسیر رو رفتم نشد!؟
Menu --> Settings --> Phone --> Sensor Settings
farhad07
22-08-2009, 21:40
خب این به چه دردی میخوره تیک هاشونو بزنم و این چیکار میکنه؟
خب این به چه دردی میخوره تیک هاشونو بزنم و این چیکار میکنه؟
شتاب سنج هست دیگه اینم سوال داره ... گوشیت به صورت خودکار می دورانه ...
اینو دیدین؟؟ 434[2] MHz
تو قسمت جنرال....هر کی می دونه بگه ما هم بدونیم.
انقدر سرگرم اسپمینگ شدیم ( به قول تو البته چون من خودم مطمئنم اون پست 100% مفید بود : دی )
که یادمون رفت مهدی چی گفت ... : دی
فکر کنم برای همین ورژن جدید که برای GPS طراحی شده رو نوشته ... آخه CPUش 434 هستش..
signinfo
22-08-2009, 21:59
ولی من هنوز نگرفتم داش مهدی کجاشو متوجه نشده!
همه 5800 ها! الان 434 مگاهرتز هست کلاک پردازنده شون. 5800 ما! از ورژن 20 به بعد شده 434 مگاهرتز...
اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید که ما ویرایش کنیم!
farhad07
22-08-2009, 22:29
دوستان هنگام نصب نرمافزار تشخیص اثر انگشت این ارور رو میده
unable to install protected application from an untrusted suppliper
لطفا با اموزش کمکم کنید
mohammadr_n
22-08-2009, 22:42
سلام
براي ساين برنامه هاي 5800 چه كار بايد كرد؟
ميشه گوشي رو هك كرد؟
اگه ميشه راهنمايي كنين!
اگه قبلا بحث شده نگين search كن!
لينك بزارين!
سلام
براي ساين برنامه هاي 5800 چه كار بايد كرد؟
ميشه گوشي رو هك كرد؟
اگه ميشه راهنمايي كنين!
اگه قبلا بحث شده نگين search كن!
لينك بزارين!
behzadbusiness2
22-08-2009, 23:07
دیدم انگار یکی راجع به شتاب سنج پرسیده بود ببخشید دیر جوابت رو میدم اما ببین در قسمت Sensor Setting این گزینه ها وجود داره که توضیح هر کدوم رو در مقابلش دادم امیدوارم مفید باشه :
Silencing Calls : وقتی این گزینه فعال باشه کافیه وقتی باهات تماس میگیرند گوشی رو برعکس کنی اونوقت گوشیت سایلنت میشه
Snoozing Alarms : وقتی ساعت زنگ میزنه و میخواید بیشتر بخوابید موبایل رو برعکس کنید چند دقیقه بعد زنگ میزنه!!!
Auto-Rotate Display : وقتی گوشی رو 90 درجه بچرخونید خودش صفحه نمایش رو میچرخونه اما فقط در یک جهت کار میکنه
دوستان من هنوز تو میزان کارکرد باتریم شک دارم.اینجا بعضی از دوستان گفتن اگه زیاد کار بکشیم 1.5 تا 2 رو شارژ نگه میداره.البته باید دید منظور شما از زیاد کار کشیدن چیه .
این اطلاعاتیه که سایت نوکیا در مورد باتری این گوشی داده :
# مدت زمان مکالمه (حداکثر): - GSM تا 8/8 ساعت - WCDMA تا 5 ساعت
# مدت زمان شارژ (حداکثر): - GSM تا 372 ساعت - WCDMA تا 406 ساعت - WLAN تا 172 ساعت
# مدت زمان مرور وب (حداکثر): 3/4 ساعت
# مدت زمان پخش ویدئو (حداکثر):5/2 ساعت، مدت زمان پخش ویدئو (حداکثر، nHD/Mpeg4) 3/4 ساعت، مدت زمان پخش VGA از طریق خروجی تلویزیون با هدست استریو BT 3/8 ساعت
# مدت زمان ضبط ویدئو (حداکثر): 3/6 ساعت
# مدت زمان تماس تصویری (حداکثر): 3 ساعت
# مدت زمان پخش موسیقی (حداکثر): تا 35 ساعت
من تغریباً همش در حال SMS دادن هستم و تغریباً همش LCD روشنه.در این شرایط تغریباً 6-7 ساعت نگه میداره
بنظر دوستان باتریش داره ضعیف کار می کنه ؟
perspolis n5800
23-08-2009, 05:12
دوستان من هنوز تو میزان کارکرد باتریم شک دارم.اینجا بعضی از دوستان گفتن اگه زیاد کار بکشیم 1.5 تا 2 رو شارژ نگه میداره.البته باید دید منظور شما از زیاد کار کشیدن چیه .
این اطلاعاتیه که سایت نوکیا در مورد باتری این گوشی داده :
# مدت زمان مکالمه (حداکثر): - GSM تا 8/8 ساعت - WCDMA تا 5 ساعت
# مدت زمان شارژ (حداکثر): - GSM تا 372 ساعت - WCDMA تا 406 ساعت - WLAN تا 172 ساعت
# مدت زمان مرور وب (حداکثر): 3/4 ساعت
# مدت زمان پخش ویدئو (حداکثر):5/2 ساعت، مدت زمان پخش ویدئو (حداکثر، nHD/Mpeg4) 3/4 ساعت، مدت زمان پخش VGA از طریق خروجی تلویزیون با هدست استریو BT 3/8 ساعت
# مدت زمان ضبط ویدئو (حداکثر): 3/6 ساعت
# مدت زمان تماس تصویری (حداکثر): 3 ساعت
# مدت زمان پخش موسیقی (حداکثر): تا 35 ساعت
من تغریباً همش در حال SMS دادن هستم و تغریباً همش LCD روشنه.در این شرایط تغریباً 6-7 ساعت نگه میداره
بنظر دوستان باتریش داره ضعیف کار می کنه ؟
البته به این اعدادی که در سایت نوکیا گفته میشه زیاد اعتباری نیست صفحه lcd هم بیشترین مصرف رو داره:5:
ولی من هنوز نگرفتم داش مهدی کجاشو متوجه نشده!
همه 5800 ها! الان 434 مگاهرتز هست کلاک پردازنده شون. 5800 ما! از ورژن 20 به بعد شده 434 مگاهرتز...
اگه منظورتون چیز دیگه هست بگید که ما ویرایش کنیم!
تو اون لینکی که گذاشتم واسه 5800 اکسپرس موزیک قسمت جنرال سی پی یو رو نوشته 434[2] MHz
ولی واسه 97 اینطور نیست..
signinfo
23-08-2009, 07:04
تو اون لینکی که گذاشتم واسه 5800 اکسپرس موزیک قسمت جنرال سی پی یو رو نوشته 434[2] MHz
ولی واسه 97 اینطور نیست..
سلام صبح بخیر
N97 هم نوشته 434 Mhz که...
کلاک پردازنده N97 از اول رو 434 تنظیم بوده و هست. اما 5800 از ورژن 20 فرم ور، روی 434 قرار گرفته ( طبق همون لینک )
farhad07
23-08-2009, 09:33
دوستان 3 تا سوال دارم
اول اینکه این اینترنت wlan که میگن رایگانه چطور و کجا باید ازش استفاده کرد
دوم این نرمافزارهای نصب شده چطور پاک میشوند
سوم این برچسب lcd مال خود شرکته نکندمش همون خط خطیه راسته که میگن اگه بکنمش لمسیش بهتر میشه
با تشکر
signinfo
23-08-2009, 09:48
دوستان 3 تا سوال دارم
سوم این برچسب lcd مال خود شرکته نکندمش همون خط خطیه راسته که میگن اگه بکنمش لمسیش بهتر میشه
با تشکر
1- بعضی کافی نت ها، اکثر فرودگاه ها و برخی مراکز عمومی و غیره... جای مشخصی نداره. بستگی داره چه کسی و کجا این سرویس رو ارائه بده و اینکه اکثرا با پسورد محدود شده اند.
2 - Menu --> Settings --> Application Manager --> Installed Applications
برنامه ای رو که می خواید پاک کنید رو از طریق Options و Uninstall پاک کنید.
3- بله بکنیدش... اگر حساس هستید از برچسب های محافظ استفاده کنید.
symb or min mbl
23-08-2009, 11:25
ببخشید من یه بار مموری گوشی را در آوردم بعد گوشی را ریست کردم
حالا وقتی می خوام مموری بگذارم از من رمز مموری می خواد
12345 و 00000 هم نیست
کد های امنیتی را هم که گذاشته بودم نبود
دوستان سلام
من می خواستم یه 5800 بگیرم از نمایندگی نوکیا توی یکی از شهرستانها_ فروشنده می گفت تو چه رنج قیمت می خوای گفتم مگه چند نوع داره گفت خیلی !!!!
حالا می خواستم بدونم این واقعیت داره که این گوشی چند مدل داره ؟
واگه خواستم بخر م چه چیزهایی را در نظر بگیرم ؟ مثل ظاهر گوشی که ری مارک نباشه یا فریم ور که چه ورژنی باشه و.........
ممنونم می شم راهنمایی کنید
farhad07
23-08-2009, 15:53
دوستان رفتم شهر برای wlan اما اکثرش پسوورد میخواست اما چندتاش باز بود ولی وقتی که به قسمت مرورگر میرفتم این ارور رو میداد
no gateway page
میدونید این ارور از چیست
سلام صبح بخیر
N97 هم نوشته 434 Mhz که...
کلاک پردازنده N97 از اول رو 434 تنظیم بوده و هست. اما 5800 از ورژن 20 فرم ور، روی 434 قرار گرفته ( طبق همون لینک )
یعنی اون توان 2 رو بالای 434 واسه 5800 ندیدی ؟؟؟؟ :13:
نه مهدی ... اگه میخواست Dual نشونش بده بالای کلاک Single بودن یا Dual بودن رو مشخص میکنه ...!
منظور اون هم نسخه ی 2 یا همون Navigator ش هست ...!
signinfo
23-08-2009, 20:34
نه مهدی جان توان 2 نیست اون. زده شماره 2 و چند تا گزینه پایینتر تو قسمت Notes توضیحش رو داده.
نه مهدی جان توان 2 نیست اون. زده شماره 2 و چند تا گزینه پایینتر تو قسمت Notes توضیحش رو داده.
درسته دیشب یه کم خواب آلود بودم متوجه نشدم:31:
راستی با اکسپلور هم یه نگا به قسمت Device info بندازید ببینید CPU Speed رو 434 نوشته؟؟؟
signinfo
23-08-2009, 20:58
درسته دیشب یه کم خواب آلود بودم متوجه نشدم:31:
راستی با اکسپلور هم یه نگا به قسمت Device info بندازید ببینید CPU Speed رو 434 نوشته؟؟؟
دیگه داشتم به خودم شک می کردما :31:
من اکسپلورر ندارم اما دوستانی که دارند، می گن به اشتباه مینویسه 192 مگاهرتز
hamed121369
23-08-2009, 21:14
سلام
روی این گوشی می شود N_gage نصب کرد؟
دیگه داشتم به خودم شک می کردما :31:
من اکسپلورر ندارم اما دوستانی که دارند، می گن به اشتباه مینویسه 192 مگاهرتز
تو 97 من همون 434 نوشته:27:
دوستانی که تست کردن با آخرین ورژن این کار رو کردن؟؟؟
perspolis n5800
23-08-2009, 21:32
دوستان چه جوری مقدار واقعی سی پی یو 5800 رو میشه دید ایا برنامه ای داره لطفا بگین:19:
تو 97 من همون 434 نوشته:27:
دوستانی که تست کردن با آخرین ورژن این کار رو کردن؟؟؟
مهدی X-plore فقط واسه 97 و 86 رو درست نشون میده چون 434 هستند ... بقیه گوشی ها بهتره از Phonet Info استفاده کنند ... گوشیه من رو 369 نشون میده ...و کاملا" درست کار می کنه ..!
signinfo
23-08-2009, 21:45
سلام
روی این گوشی می شود N_gage نصب کرد؟
به طور رسمی خیر اما یه راه هست. به این تاپیک سری بزنید:
گوشیه من رو 369 نشون میده ...و کاملا" درست کار می کنه ..!
ورژن فرم ور گوشی شما چنده؟ اگر بالای 20 باشه که باید 434 باشه طبق گفته نوکیا
peyman.2ps
23-08-2009, 22:37
سلام
چندتا سوال و مشکل
اول اینکه تو مدیاپلیرش رفرش نمی شه و فایل منیجر هم همین طور
2- یه کد بدین که باهاش ریست بشه
مرسی
farhad07
23-08-2009, 23:05
دوستان رفتم شهر برای wlan اما اکثرش پسوورد میخواست اما چندتاش باز بود ولی وقتی که به قسمت مرورگر میرفتم این ارور رو میداد
no gateway page
میدونید این ارور از چیست
ببخشید یکی جواب منو بده و ایا کسی ازش استفاده کرده؟
ببخشید یکی جواب منو بده و ایا کسی ازش استفاده کرده؟
برای من هم اینطوریه conect میشه ولی موقع رفتن به سایت همون اروری که گفتی میده .شرکتی که به انتنش وصل مشی اجازه استفاده رو نمیده . باید اشتراک بشین تا بتونین استفاده کنین ودر نتیجه هزینه داره.
taxfreepls
23-08-2009, 23:27
1- بعضی کافی نت ها، اکثر فرودگاه ها و برخی مراکز عمومی و غیره... جای مشخصی نداره. بستگی داره چه کسی و کجا این سرویس رو ارائه بده و اینکه اکثرا با پسورد محدود شده اند.
2 - Menu --> Settings --> Application Manager --> Installed Applications
برنامه ای رو که می خواید پاک کنید رو از طریق Options و Uninstall پاک کنید.
3- بله بکنیدش... اگر حساس هستید از برچسب های محافظ استفاده کنید.
یه نکته جالب تو فرودگاه های خارج wlan پولیه ولی تو ایران مجانیه این برام خیلی جالب بود. تازه سرعتش هم در حد 512 کیلوبایت هست. من این رو تو فرودگاه مهر آباد تجربه کردم. پروازمون 1 ساعت تاخیر داشت:31:
سلام
چندتا سوال و مشکل
اول اینکه تو مدیاپلیرش رفرش نمی شه و فایل منیجر هم همین طور
2- یه کد بدین که باهاش ریست بشه
مرسی
اینم کد
*7780#*
اگه کسی از ترفندها و ریزنکات کار با 5800 چیزی میدونه بگه تا اونهای که بلد نیستند هم یاد بگیرند و ا زگوشیشون بهتر استفاده کنند.
مثل قفل کردن گوشی بوسیله sms و اعلام ساعت با فرمان صوتی و یا نحوه کار این سنسورها که تو چند پست قبل دوستان توضیح دادند.
شاید تو پستهای قبلی همه اینها گفته باشه ولی اگه یکبار دیگه همه اینها پشت سر هم جمع بشند خیلی بهتر میشه و نیازی نیست بیشتر از 300 صفحه رو زیر و رو کنیم.
ورژن فرم ور گوشی شما چنده؟ اگر بالای 20 باشه که باید 434 باشه طبق گفته نوکیا
میلاد 5800 نداره....6220 داره:46:
perspolis n5800
24-08-2009, 06:02
من برنامه phonetinfo ver2.2.0 رو نصب کردم ولی میزان رم و سی پی یو رو بهم نشون نمیده هر کی بلده کمک کنه
با تشکر
behzadbusiness2
24-08-2009, 06:53
دوستان 3 تا سوال دارم
با تشکر
no gateway page
میدونید این ارور از چیست
خوب در جواب شما باید چند تا نکته که دوستان هم میدونن ولی شاید یادشون رفت بگن رو اضافه کنم شما میتونی حتی از اینترنت پر سرعت هم بر روی موبایلت استفاده کنی:18:البته شاید برات تازگی نداشته باشه کافیه یک مودم وایرلس و یا لپ تاپی داشته باشی که از اینترنت پرسرعت ADSL یا وایرلس استفاده میکنه این در جواب سوال اول
اما پیغام no gateway page اصول اینترنت همگی میدونید بر اساس IP هستش وقتی به قسمت connectivity گوشی خودتون در 5800 میرید و سپس اگر برید به Destination و بر روی یکی از access point وایرلس بسازید و سپس option رو بزنید و بعد advanced settings در اونجا قسمتی با نام IPV4 وجود داره که از شما Phone IP رو میخواد و بعد از وارد کدرن دقیقاً عین کامپیوتر Default Gateway ظاهر میشه اگر شما این IP رو درست وارد کنید دیگه اون مشکل رو نخواهید داشت اما لزوم درست وارد کردن تمامی این اطلاعات این هست که یا از سیستم شبکه اون محل بدونید و یا از مسئول اینترنت اون بخش خواهش کنید این کار را اگر میشه مجانی برای شما انجام بده چون ممکنه اینترنت اون قسمت پولی باشه در ضمن اکثر مکان هایی که اینترنت رایگان میدن به دستگاه وایرلس شما این اجازه رو میدن که به صورت اتوماتیک IP سرور رو تشخیص بده و از اون استفاده کنه مثل اینترنت خونه که نیاز نیست شما برای اتصال به اینترنت IP وارد کنید و به صورت اتوماتیک IP ها set میشن.
به نظر خودم ترکوندم ولی احتمالاً همتون الان ایراد میگیرید:19:
دوستان سلام
من می خواستم یه 5800 بگیرم از نمایندگی نوکیا توی یکی از شهرستانها_ فروشنده می گفت تو چه رنج قیمت می خوای گفتم مگه چند نوع داره گفت خیلی !!!!
حالا می خواستم بدونم این واقعیت داره که این گوشی چند مدل داره ؟
واگه خواستم بخر م چه چیزهایی را در نظر بگیرم ؟ مثل ظاهر گوشی که ری مارک نباشه یا فریم ور که چه ورژنی باشه و.........
ممنونم می شم راهنمایی کنید
دوستان سلام پس جواب چی شده
behzadbusiness2
24-08-2009, 12:07
من قول داده بودم که دیگه تو این انجمن راجع به قیمت و خرید حرف نزنم اما چون خودم تا حالا چند بار از این انجمن ناامید شدم و بعد هم اخراجم کردند گفتم جواب تو رو بدم که مثل خودم نشی پس قبلش از اهل فن عذرخواهی میکنم اگر اشتباه گفتم :
نه چند تا مدل نداره تازگی یک نوع دیگش داره میاد که بچه ها معرفی کردن تفاوت در قیمت به خاطر اینه که یکی به دروغ میگه مال فنلانده یکی دیگه چینی داره و یکی دیگه مجاری بگذریم که گارانتی ها هم باعث اختلاف قیمت میشن.
به کنار گوشی بالا سمت راست نگاه کن باز نباشه و اصول خرید مثل اینکه تاریخش تعیین شده نباشه و بدنه گوشی سالم باشه و فریم ویر هم زیاد مهم نیست اما اگر فروشنده خواست به خاطر اون ازت پول اضافی بگیره نده چون خودت آپدیتش میکنی به وسایل داخل جعبه دقت کن هر چند اینطور که من متوجه شدم دیگه مثل سری که من خریدم ظاهراً لوازم رو کامل داخلش نمیزارن و باتری رو هم چک کن یعنی ببین ضربه خورده نباشه و سالم باشه و اصل باشه در ضمن یادت نره حتماً یک بار باهاش تماس بگیری و همونجا تستش کنی ببخشید اگر خیلی بلد نبودم راهنماییت کنم
سلام به همه و عرض خسته نباشید.
من یه سوالی داشتم اینه که الان من چند تا برنامه نصب کردم رو گوشیم(5800) بعد از اون دیگه مثلا رو شماره گیر میزنم نمییاد بعد shortcut bar هم نمییاد(نشون نمیده) ریستی که انگار موبایل رو از اول ماله کارخونه میکنه هم کردم ولی نمیشه یعنی باید فلشش کنم ؟ میشه یه راه حل بدید.:41:
با تشکر
Mohandes_mansour
24-08-2009, 13:02
پست اشتباهی دادم،لطفا خودتون پاک کنید.
ویرایش شد.
sepadl71
24-08-2009, 13:09
دوستان سلام
من یک سوال داشتم :
میدونید که ورژن جدید 5800 ، 30.0.011 هست
این ورژن بر روی پروداکت کد های زیر قابل آپدیت مستقیم است :
0591106: 5800 H3G UK R
0575586: 5800 India CV B v1
0575590: 5800 India CV R v1
0580123: 5800 NetComm No R
0578174: 5800 RM-356 France CV R
0578313: 5800 RM-356 Germany CV R
0578404: 5800 RM-356 Norway CV B_COLOR
0578315: 5800 RM-356 Norway CV R
0583680: 5800 RM-356 Telenor Mobil NO NO Blue
0587326: 5800 Switzerland CH CV CwM BK
0575887: 5800 Switzerland CV CH R
0576059: 5800 Switzerland CV CHB
0579271: 5800 Tele2 NO R
0579278: 5800 Telenor Mobil NO R
0579270: 5800 Turkey CV B
0579269: 5800 Turkey CV R
0581654: 5800 VF DE R
من حالا یک سوال دارم ، اگر من پروداکت کد گوشیم رو به پروداکت کد اول تغییر بدم (دادم) و آپدیت کنم ، آیا به گوشیم آسیب میرسه؟
چون اگر 0591106: 5800 H3G UK R رو بخونید رنگ قرمز R برای این پروداکت کد مشخص شده ، و گوشی من هم آبی هست
حالا چی میشه اگر من آپدیت کنم ؟ گوشی فرت ؟
لطفا سریع جواب بدید من خیلی عجله دارم
P A R S A
24-08-2009, 18:16
سلام به همه و عرض خسته نباشید.
من یه سوالی داشتم اینه که الان من چند تا برنامه نصب کردم رو گوشیم(5800) بعد از اون دیگه مثلا رو شماره گیر میزنم نمییاد بعد shortcut bar هم نمییاد(نشون نمیده) ریستی که انگار موبایل رو از اول ماله کارخونه میکنه هم کردم ولی نمیشه یعنی باید فلشش کنم ؟ میشه یه راه حل بدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با تشکر
منم دوبار این بلا سرم اومد! با کد 7370 حل میشه
forum-p30world
24-08-2009, 18:30
این ماجرای ال سی دی چی شد؟ یکی از دوستامون داشت ال سی دی تقریبا نابود شد یه 70 تومن رفت تو پاچش
تازه نمایندگی برده بود گفته بود این روزا از این مورد زیاد داریم
farhad07
24-08-2009, 20:05
با سلام
من نسخه ی ساین helloox رو نصب کردم اما نه ری استارت و نه اجرای HelloOX2 گوشی من 5800 هست اون helloox که ساین نشده بود رو ساین کردم اما وقتی که نرمافزار هک رو باز میکنم ارور میده به نظر شما چطوری هکش کنم؟
error Certificates
با سلام
من نسخه ی ساین helloox رو نصب کردم اما نه ری استارت و نه اجرای HelloOX2 گوشی من 5800 هست اون helloox که ساین نشده بود رو ساین کردم اما وقتی که نرمافزار هک رو باز میکنم ارور میده به نظر شما چطوری هکش کنم؟
error Certificates
سلام
برای من هم بار اول اینجوری شد
یعنی این ارور رو داد
اما اون فایل مثلا ساین شده رو پاک کردم(چون اولین بار که زدم ساین بشه، گویا نشده بود) و دوباره ساین رو انجام دادم(hellox 2 رو میگم)
این بار حجمش از 181 کلیلو بایت به 188 کیلو بایت تغییر کرد که وقتی این رو توی گوشیم اجرا کردم ، راحت نصب
شد
peyman.2ps
25-08-2009, 10:15
منم دوبار این بلا سرم اومد! با کد 7370 حل میشه
بالاخره كد ريست چيه
7370؟؟؟؟
يا
*7780#*؟؟؟؟؟؟
:33:
farhad07
25-08-2009, 11:12
سلام
برای من هم بار اول اینجوری شد
یعنی این ارور رو داد
اما اون فایل مثلا ساین شده رو پاک کردم(چون اولین بار که زدم ساین بشه، گویا نشده بود) و دوباره ساین رو انجام دادم(hellox 2 رو میگم)
این بار حجمش از 181 کلیلو بایت به 188 کیلو بایت تغییر کرد که وقتی این رو توی گوشیم اجرا کردم ، راحت نصب
شد
با چه برنامه یی و چجوری ساینش کردی چون من هر کاری کردم با برنامه یs60SignSis ارور error Certificates میده!
با برنامه ی signsis هم نتونستم ساینش کنم یعنی نمیدونم تو اون قسمت ها چی بنویسم؟
mohammad_1ta
25-08-2009, 11:16
با برنامه ی signsis هم نتونستم ساینش کنم یعنی نمیدونم تو اون قسمت ها چی بنویسم؟
نمیخواد چیزی بنویسین...
فقط باید آدرس فایل رو بهش بدین.
قسمت پسورد رو تغییر ندین.
farhad07
25-08-2009, 11:50
مثلا چجوری میشه نمونشو بنویسید! چون وقتی من روش کلیک میکنم روی sisfile کیبورد میاد و اصلا ادرس نمیاد تا بهش وارد کنم ایا باید ادرس رو تایپ کنم؟
مثلا چجوری میشه نمونشو بنویسید! چون وقتی من روش کلیک میکنم روی sisfile کیبورد میاد و اصلا ادرس نمیاد تا بهش وارد کنم ایا باید ادرس رو تایپ کنم؟
سلام
من با SignSiS.exe ورژن 0.7 ساین می کنم
در ضمن از برنامه ای که داخل گوشی نصب میشه استفاده نکنید(چون منم نتونستم بهش آدرس بدم) از همین برنامه pc استفاده
کنید
من آپلودش کردم توی رپید شیر
اینم آدرسش:
ice_flower
25-08-2009, 14:28
شدیدآ به کمک اساتید نیاز دارم
من 5800 دارم که وقتی به ورژن 21 آپگرید کردم دیگه هیچ وقت درست نشد. انواع و اقسام فایل ها رووش امتحان شده ولی باز هم نشد. به ورژن 30 ارتقا دادم اول بعد 1 دقیقه خاموش میشد بعد که چندتا فایل بهش اضافه کردم (فایل هایی که از آدمهای خبره گرفتم) باز هم کامل درست نشد. الان بعد 15 دقیقه خاموش میشه. در ضمن تمام این کارها از طریق باکس صورت گرفته.
از تمام اساتید خودم خواهش دارم که اگه راه حلی دارن - فایلی - چیزی دارن به کمک من بیان چون الان یک ماهه که انطوری شده.
با تشکر از همگی
behzadbusiness2
26-08-2009, 10:27
تا جایی که من یادمه از صدر اسلام همه مشکلات گوشی ها با فلش کردن حل میشد این کار هم جواب نداده؟
P A R S A
26-08-2009, 10:46
سلام دوستان!
دیشـــــب مموری 16 گیگ گذاشتم روی گوشی،فعـــلا که مشکلی نداره و سرعتشم عالیــه!
بهترین برنامه برای ساین کردن که هم درست کار میکنه هم انتخاب فایلش آسونه :
Free Signer
farhad07
26-08-2009, 13:03
دوستان نرمافزاری میخوام که
1 زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه(فرمت Srrt)
2 فایلهای DivX رو پخش کنه
و یک کانورتور خوب معرفی کنید و به نظر شما ببه چه فرمت و به سایزی تغیییرش بدم
H a m e e d
26-08-2009, 13:05
سلام دوستان!
دیشـــــب مموری 16 گیگ گذاشتم روی گوشی،فعـــلا که مشکلی نداره و سرعتشم عالیــه!
چه مارکی و چند خریدیش؟
قرار نیست با 16 مشکلی پیش بیاد، چون تا اون سقف رو نوکیا گفته که ساپرت میکنه.
P A R S A
26-08-2009, 13:43
چه مارکی و چند خریدیش؟
قرار نیست با 16 مشکلی پیش بیاد، چون تا اون سقف رو نوکیا گفته که ساپرت میکنه.
Kingstone ... بابام از ایرلند برام گرفته، قیمت دقیقش رو نمیدونم!
منم انتظار مشکل نداشتم، گفتم بچه ها بدونن!
دوستان نرمافزاری میخوام که
1 زیرنویس فارسی رو ساپورت کنه(فرمت Srrt)
2 فایلهای DivX رو پخش کنه
و یک کانورتور خوب معرفی کنید و به نظر شما ببه چه فرمت و به سایزی تغیییرش بدم
منم خیلی دنبالش بود ولی ...
Total Movie Convertor 3.x s مبدل بسیار خوبی هست، سرعتش خوبه، Subtitle رو بهش میدی، برات میزنه روی فیلم، فرمت MP4 که خودش پیشفرض نوکیا سیمبین 9.x گذاشته خوبه ولی باید رزولوشین رو تغییر بدی! (640*360 و 16:9)
panteaaa55
26-08-2009, 14:09
مشکلاتم
حالا کمک از شما
از همه ممنون
کی از کیف فابریکش استفاده میکنه و راحته یا نه ؟ ؟ جریانه سوراخ های روش چیه ؟ در مورد استفاده از کیف فابریک اگر توضیحی صلاح می دونید بدید ؟ ممنون
دوستان سلام
خواستم به عرضتون برسونم که مشکلم حل شد .
یه نرم افزار دانلود کرده بودم که زمان اذان را اعلام میکرد . گویا اون نرم افزار برام مشکل ایجاد کرده بود . حذفش کردم فعلا مشکل فوق حل شده .
اما جواب کیف فابریک رو هنوز نگرفتم . اگر لطف کنید ممنون میشم .
P A R S A
26-08-2009, 14:59
من از کیف فابریکش استفاده میکنم! به نظرم عالـــــــیه! سوراخ ها جریان نداره! ولی این فایده رو داره که اگه به هر دلیل صفحه ات روشن شد، متوجه میشی! (Miss Call) توضیح خاصی نیست ولی به نظرم اگه صفحه رو به سوراخ ها باشه بهتره چون شکل کیف و بدنه گوشی مطابقت بیشتری پیدا میکنه!
سلام به همگی... :20:
توی مسافرت اخیر، چند تا عکس با دوربین 5800 گرفتم که براتون می ذارم تا کیفیت دوربینشو ببینین. چون خیلی ها می گن کیفیتش بده اینا رو می ذارم تا ببینین خیلی هم بد نیست. به هر حال بایستی فراموش نشه که از یک دوربین حرفه ای استفاده نمی کنیم...
گل توی حیاط خونمون:
عکس هایی از روستای زیبای ماسوله:
:8:
:8::8::8:
farhad07
26-08-2009, 20:27
دوستان ایا این روشی برای افزایش صداش داخل هدفون و خود گوشیش اومده در ضمن گوشی من هک شده !
سلام به همگی... :20:
توی مسافرت اخیر، چند تا عکس با دوربین 5800 گرفتم که براتون می ذارم تا کیفیت دوربینشو ببینین. چون خیلی ها می گن کیفیتش بده اینا رو می ذارم تا ببینین خیلی هم بد نیست. به هر حال بایستی فراموش نشه که از یک دوربین حرفه ای استفاده نمی کنیم...
سلام...عکسها رو تو این تاپیک می ذاشتید بهتر بود:
راستی چرا صورتها رو اینجوری گرفته؟؟؟
baarandaz
26-08-2009, 21:22
یک نفر از کسانی که این گوشی رو داره لطف میکنه به من بگه :
باطری این گوشی چطوره و در استفاده معقول چند روز باطری نگه میداره
perspolis n5800
26-08-2009, 21:50
:20:
یک نفر از کسانی که این گوشی رو داره لطف میکنه به من بگه :
باطری این گوشی چطوره و در استفاده معقول چند روز باطری نگه میداره
من که دارم 2.5 روز اگه یکم حواشو داشته باشی تا 3 روز هم میره
signinfo
27-08-2009, 00:34
سلام به همگی...
سلام دوست عزیز
عکسای قشنگی با این گوشی گرفتی. فقط بابت تنظیمات یه توضیحی بده. عکسای ماسوله رو با پروفایل Sunny گرفتی؟ اگه بقیه تنظیمات رو هم دستکاری کردی بگو چون رنگ ها هم خیلی خوب افتادند... مال من همش به سبزی می زنه رنگ عکسها...
ممنون
راستی چرا صورتها رو اینجوری گرفته؟؟؟
مهدی جان اسمارت فونه دیگه! صورت ها رو می فهمه نباید بندازه! :31:
دوستمون دستکاریش کرده که معلوم نشن صورت ها...
سلام
من با نرم افزار total video convreter فایلمو کانورت کردم و زیرنویس هم زیرش قرار دادم (بوسیله ی خود نرم افزار)
اما این زیر نویس توی کامپیوتر نمایش داده میشه ولی توی گوشی نه
در ضمن من با real one گوشی و نرم افزار پخش گوشی تست کردم و زیر نویس رو نمایش نداد
بعدشم با smart movie تست کردم که خیلی بد نشون میداد یعنی تمام صفحه نبود در صورتیکه من 16 به 9 کانورت کردم ، تازه زیر
نویس رو هم نمایش نداد
حالا این مشکل چه جوری حل میشه؟
مرسی
mohsen121
27-08-2009, 01:53
سلام دوستان
ورژن 31 چه چيزي بهش اضافه شده آيا ارزش داره از 21 اپديت كنم
peyman.2ps
27-08-2009, 13:09
سلام
چندتا مشكل واسم پيش اومده
خواهشن راهنماييم كنيد
1- وقتي مي خوام تماس بگيرم گوشي هنگ مي كنه
2- تو مديا پلير رفرش كار نميكنه
3- سنسور حس گر نداره يا واسه من كار نمي كنه؟
4- با ريست درست مي شه يا بايد فلشش كنم؟ اگه بخوام فلشش كنم شنيدم وقتي بخوام بفروشمش مشخص مي شه كه فلشش كردم و كلي رو قيمت تاثير مي ذاره راست مي گن؟
سلام دوست عزیز
عکسای قشنگی با این گوشی گرفتی. فقط بابت تنظیمات یه توضیحی بده. عکسای ماسوله رو با پروفایل Sunny گرفتی؟ اگه بقیه تنظیمات رو هم دستکاری کردی بگو چون رنگ ها هم خیلی خوب افتادند... مال من همش به سبزی می زنه رنگ عکسها...
ممنون
مهدی جان اسمارت فونه دیگه! صورت ها رو می فهمه نباید بندازه! :31:
دوستمون دستکاریش کرده که معلوم نشن صورت ها...
سلام
اول در مورد صورت ها بگم که همونطور که شما گفتین خودم دستکاریشون کردم تا کسی شاکی نشه :31:...
و اما در مورد تنظیمات خدمتتون عرض شود که اکثر این عکس ها رو با تنظیم نور اتوماتیک گرفتم جز یکی دو تا رو که با Cloudy گرفتم. (البته الآن خاطرم نیست کدوم ها رو!) فقط نکته ای که لازمه بگم اینه که برای اکثر این عکس ها Exposure رو یکی دو تا افزایش دادم (چون هوا ابری بود و طبیعتا نور کم). توی دوربین های دیجیتال تمیز بودن لنز هم خیلی مهمه؛ قبل از عکس گرفتن سعی کنید حتما لنز دوربین رو تمیز کنید. (مخصوصا گوشی 5800 که لنزش همیشه زیر دسته و کثیف میشه.)
:8::8::8:
panteaaa55
27-08-2009, 15:11
من از کیف فابریکش استفاده میکنم! به نظرم عالـــــــیه! سوراخ ها جریان نداره! ولی این فایده رو داره که اگه به هر دلیل صفحه ات روشن شد، متوجه میشی! (Miss Call) توضیح خاصی نیست ولی به نظرم اگه صفحه رو به سوراخ ها باشه بهتره چون شکل کیف و بدنه گوشی مطابقت بیشتری پیدا میکنه!
ممنون از توضیحاتت
فقط آدم بیچاره میشه می خواد گوشی رو در بیاره و برگردونه سره جاش .
احساس مس کنم اون پوشش داخلی از جلد جدا میشه . می دونی کدومو میگم که ؟
برای بیرون آوردن گوشی به هر دو دست نیازه .
eshghe eskate
27-08-2009, 15:16
سلام!
کیف فابریکش کودومه؟
پس چرا من ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این گوشیو چجوری آپئیت کنم؟
الان 20 ه
eshghe eskate
27-08-2009, 15:17
بغدش این آویزها رو باید به کجاش وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟: دی
سلام
خواهشن راهنماييم كنيد
4- با ريست درست مي شه يا بايد فلشش كنم؟ اگه بخوام فلشش كنم شنيدم وقتي بخوام بفروشمش مشخص مي شه كه فلشش كردم و كلي رو قيمت تاثير مي ذاره راست مي گن؟
1- چه جور هنگی ؟
2- منظورت تو موزیک PLAYER هست ... یه بار خاموش روشن کن درست میشه ...
3- حتما خاموشه ...
4- با مستر ریست همه ی اینها درست میشه ولی بهتر قبل از اون راه های دیگه رو هم امتحان کنی ...
راستی فریمور گوشیت چنده ؟
behzadbusiness2
27-08-2009, 17:21
سلام دوستان
ورژن 31 چه چيزي بهش اضافه شده آيا ارزش داره از 21 اپديت كنم
دوست من هنوز ورژن 31 نیومده اما به نظر من به 30 آپدیت کن من که راضی ام.:27:
سلام
خواهشن راهنماييم كنيد
1- یکبار کلید قفل را بزن شاید قفل میشه اگر درست نشد بگو تا یک فکر دیگه کنیم
2- این یکی رو نمیدونم ولی اگر آهنگ هات رو از طریق pc suit منظورم حالت اتصال بریزی نیازی به refresh نیست.
3- داره شاید خاموشه باید فعالش کنی باید بری به تنظیمات بعد phone و بعد sensor settings از اونجا فعالش کنی.
4- برای چی میخوای فلش یا ریست کنی؟:41:
سلام!
کیف فابریکش کودومه؟
پس چرا من ندارم؟؟؟؟؟؟؟؟
راستی این گوشیو چجوری آپئیت کنم؟
الان 20 ه
بغدش این آویزها رو باید به کجاش وصل کنم؟؟؟؟؟؟؟: دی
کیف فابریک دیگه الان معمولاً روش نیست میگن سه پایه فیلم هم نداره و کابلشم کوتاه شده و کلی از وسایل رو کش میرن بعد میفروشن اما زمانی که من خریدم اون موقع کامل بود برای آپدیت دو راه داری با خود گوشی یا با کامپیوتر یکی رو انتخاب کن تا برات توضیح بدم:46:
dreams4gotten
27-08-2009, 18:20
سلام به دوستان
کسی میدونه از روی جعبه میشه ورژن گوشی رو تشخیص داد؟
می خام آخرین تولید خود کارخونه رو بگیرم.
ممنون
سلام به دوستان
کسی میدونه از روی جعبه میشه ورژن گوشی رو تشخیص داد؟
می خام آخرین تولید خود کارخونه رو بگیرم.
ممنون
:31:
چه فرقی داره دوست عزیز.؟خودتون می تونید آپدیت کنید.
از رو جعبه نمیشه فهمید باید گوشی رو روشن کنید و کد #0000#* رو بزنید:46:
amirrasa kateb
27-08-2009, 21:38
:31:
چه فرقی داره دوست عزیز.؟خودتون می تونید آپدیت کنید.
از رو جعبه نمیشه فهمید باید گوشی رو روشن کنید و کد #000#* رو بزنید:46:
منظور شما #0000#* هست؟:31:
میشه یکی نحوه آپدیت گوشی به ورژن 30 رو از رو ی کامپیوتر آموزش بده؟
منظور شما #0000#* هست؟:31:
میشه یکی نحوه آپدیت گوشی به ورژن 30 رو از رو ی کامپیوتر آموزش بده؟
سلام
اگه میخواهی مستقیم از اینترنت بگیری ،راهش ساده است recommend
1) آخرین ورژن nokia software updater رو میگیری
2) اطلاعات توی حافظه ی گوشی رو منتقل به مموری کارت میکنی یا راه دیگه اینکه فایل پشتیبانی میگیری
3) مموری کارت رو در میاری
4)برنامه نوکیا سافت ور رو نصب میکنی
5)گوشی رو وصل به کامپیوتر می کنی و در حالت pc suit قرار میدی
6)وصل به اینترنت میشی و برنامه رو اجرا میکنی
بقیه اش هم سوالات خود نرم افزاره که اونها مهم نیست
فقط با دایل آپ نری ، وگرنه گوشیت سرویسه:31:(بخاطر اینکه وسطش اگه قطعی بده که معمولا هم میده ، گوشیت بهم میریزه و باید ببری بیمارستان فلشش کنی:31::31:)
راه دوم هم اینه که فایل آپدیت رو جداگانه دریافت می کنی و بعدش با نرم افزار فونیکس و بدون اینترنت گوشی را
آپگرید می کنی
اینم لینک آموزش راه دوم:
ویرایش توسط alex_pk:
لینکی که به فروم دیگری دادید در انجمن موجوده و بصورت مهم هم هست.
دوستان گالری 5800 قابلیت ساخت پوشه رو داره
راهی هست که بشه تو گالری پوشه ساخت ولی عکساشو از جای دیگه واردش کرد؟چون اینطوری باید تو گالری بگردی و یکی یکی عکس هایی رو که می خوای تو پوشه بزاری.
سلام
.
.
.
اینم لینک آموزش راه دوم:
دایورت کردن خط یادت رفت....در ضمن تاپیکش تو فروم خودمون هست نیازی به موبایلستان نیست:
behzadbusiness2
28-08-2009, 09:06
دوستان گالری 5800 قابلیت ساخت پوشه رو داره
راهی هست که بشه تو گالری پوشه ساخت ولی عکساشو از جای دیگه واردش کرد؟چون اینطوری باید تو گالری بگردی و یکی یکی عکس هایی رو که می خوای تو پوشه بزاری.
بله که داره مگه کسی گفته بود نداره؟!:18:
نه او فولدر ها فیزیکی نیستند و فقط ظاهراً ایجاد میشند مثل ساخت آلبوم در سیمبین های قبلی و شما فقط میتونید از طریق خود گالری تصاویر رو منتقل کنید عجیبه این کار خیلی ساده است یعنی حتی میتونید تصاویر رو بکشید بندازید داخل فولدر پس چرا اینقدر سخت میگیرید:46:
eshghe eskate
28-08-2009, 10:45
سلام
1) آخرین ورژن nokia software updater رو میگیری
2) اطلاعات توی حافظه ی گوشی رو منتقل به مموری کارت میکنی یا راه دیگه اینکه فایل پشتیبانی میگیری
3) مموری کارت رو در میاری
4)برنامه نوکیا سافت ور رو نصب میکنی
5)گوشی رو وصل به کامپیوتر می کنی و در حالت pc suit قرار میدی
6)وصل به اینترنت میشی و برنامه رو اجرا میکنی
بقیه اش هم سوالات خود نرم افزاره که اونها مهم نیست
فقط با دایل آپ نری ، وگرنه گوشیت سرویسه:31:(بخاطر اینکه وسطش اگه قطعی بده که معمولا هم میده ، گوشیت بهم میریزه و باید ببری بیمارستان فلشش کنی:31::31:)
راه دوم هم اینه که فایل آپدیت رو جداگانه دریافت می کنی و بعدش با نرم افزار فونیکس و بدون اینترنت گوشی را
آپگرید می کنی
اینم لینک آموزش راه دوم:
ویرایش توسط alex_pk:
لینکی که به فروم دیگری دادید در انجمن موجوده و بصورت مهم هم هست.
برنامه ی آپدیتر رو بریزیم رو گوشی؟؟؟؟!چه جوری بک آپ بگیرم؟
eshghe eskate
28-08-2009, 10:47
کیف فابریک دیگه الان معمولاً روش نیست میگن سه پایه فیلم هم نداره و کابلشم کوتاه شده و کلی از وسایل رو کش میرن بعد میفروشن اما زمانی که من خریدم اون موقع کامل بود برای آپدیت دو راه داری با خود گوشی یا با کامپیوتر یکی رو انتخاب کن تا برات توضیح بدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال من نه سه پایه داره نه کیف نه هیچی:(:دی
با کامپیوتر
یه چیز دیگه اینکه به جز وایرلس اینترنت عادی ندارم.فعالشم که میکنم باز نمیره تو نت.
برنامه ی آپدیتر رو بریزیم رو گوشی؟؟؟؟!چه جوری بک آپ بگیرم؟
سلام
نه برنامه توی کامپیوتر نصب میشه(در ضمن یه سرچ هم توی گوگل بدید آخرین ورژن رو پیدا می کنید)
خودم بک آپ نگرفتم ...
اگه برنامه هاتون رو توی گوشی (و نه مموری کارت) نصب کردین بک آپ بگیرید ولی اگه خودتون اصلا برنامه نصب
نکردید که نیازی به بک آپ نیست فقط فایل های تصویری(عکس و فیلم) و صوتی رو توی مموری کارت ذخیره کنید
همین!
eshghe eskate
28-08-2009, 17:45
سلام
نه برنامه توی کامپیوتر نصب میشه(در ضمن یه سرچ هم توی گوگل بدید آخرین ورژن رو پیدا می کنید)
خودم بک آپ نگرفتم ...
اگه برنامه هاتون رو توی گوشی (و نه مموری کارت) نصب کردین بک آپ بگیرید ولی اگه خودتون اصلا برنامه نصب
نکردید که نیازی به بک آپ نیست فقط فایل های تصویری(عکس و فیلم) و صوتی رو توی مموری کارت ذخیره کنید
همین!
نمیشه یه دفعه به 30 آپدیت کرد؟!
باید اول 21 رو بریزم بعد 30؟
برنامه رو هم که نصب میکنم میگه nokia software updater is currently unavailable plz try later
10 روزه داه همین ارور رو میده!!
سلام خدمت دوستان
برای وصل شدن به اینترنت یه پیغام دادم به 8008 و مدل گوشی رو هم نوشتم ولی پیغام میده دیتای شما در دسترس نیس و به همین دلیل نمیتونه تنظیمات رو بفرسته
من چی کار باید بکنم؟
sepadl71
28-08-2009, 18:33
دوستان سلام
رم این گوشی مگه 128 نیست ؟
اگر هست چرا 120 میزنه ؟
اصلا" بگذریم حالا چرا فضای آزادش فقط 40 تاست ؟
پس 80 تاش رو کی داره استفاده میکنه ؟
برنامه ای هست که تمام تسک های اجراشده رو گوشی + تسک های مخفی و اصلی رو نشون بده ؟
یا برنامه ای که از رم گوشی (8 گیگ) بگیره و به عنوان رم گوشی استغاده کنه ؟
sepadl71
28-08-2009, 18:46
دوستانی که می خواهند گوشی شون رو به راحتی آپدیت کنند (50 درصد تو ایران الآن میتونند)
چرا ؟
چون نوکیا 153 تا پروداکت کد معرفی کرد
ای هم پروداکت کد ها :
0591106: 5800 H3G UK R
0575586: 5800 India CV B v1
0575590: 5800 India CV R v1
0580123: 5800 NetComm No R
0578174: 5800 RM-356 France CV R
0578313: 5800 RM-356 Germany CV R
0578404: 5800 RM-356 Norway CV B_COLOR
0578315: 5800 RM-356 Norway CV R
0577181: 5800 RM-356 T-Mobile Austria AT Red (LITE)
0583680: 5800 RM-356 Telenor Mobil NO NO Blue
0587326: 5800 Switzerland CH CV CwM BK
0575887: 5800 Switzerland CV CH R
0576059: 5800 Switzerland CV CHB
0579271: 5800 Tele2 NO R
0579278: 5800 Telenor Mobil NO R
0579270: 5800 Turkey CV B
0579269: 5800 Turkey CV R
0581654: 5800 VF DE R
0573784: APAC1 Black
0576528: APAC1 Black CAMBODIA
0573786: APAC1 Black MALAYSIA
0559950: APAC1 BLUE
0576527: APAC1 Blue CAMBODIA
0570197: APAC1 BLUE MALAYSIA
0573794: APAC1 Indonesia Black
0559960: APAC1 Indonesia BLUE
0559670: APAC1 Indonesia RED
0559476: APAC1 RED
0576530: APAC1 RED CAMBODIA
0570196: APAC1 RED MALAYSIA
0573788: APAC2 AU Black
0559958: APAC2 AU BLUE
0559668: APAC2 AU RED
0573787: APAC2 Black
0573859: APAC2 Black BANGLADESH
0573860: APAC2 Black SOUTH ASIA
0559953: APAC2 BLUE
0570200: APAC2 BLUE BANGALDESH
0570203: APAC2 BLUE SOUTH ASIA
0573797: APAC2 India Black
0559961: APAC2 India BLUE
0559673: APAC2 India RED
0573791: APAC2 NZ Black
0559959: APAC2 NZ BLUE
0559669: APAC2 NZ RED
0559548: APAC2 RED
0570201: APAC2 RED BANGLADESH
0570204: APAC2 RED SOUTH ASIA
0573762: Balkans Black
0559395: Balkans BLUE
0559299: Balkans RED
0573744: Baltia Black
0559377: Baltia BLUE
0559233: Baltia RED
0573730: British Isles Black
0559346: British Isles BLUE
0552438: British Isles RED
0573747: CIS Black
0559388: CIS BLUE
0559276: CIS RED
0573738: Euro1 ALPS Black
0559368: Euro1 ALPS BLUE
0559054: Euro1 ALPS RED
0573733: Euro1 Black
0573736: EURO1 Black Portugal
0559360: Euro1 BLUE
0570023: Euro1 BLUE Portugal
0573737: Euro1 France Black
0559366: Euro1 France BLUE
0559052: Euro1 France RED
0559051: Euro1 Hispania RED
0558982: Euro1 RED
0570022: EURO1 RED Portugal
0573740: Euro2 Black
0573812: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
0570026: Euro2 RED BENE
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
0573761: Euro3 Black
0559394: Euro3 BLUE
0559298: Euro3 RED
0573734: Hispania Black
0559363: Hispania BLUE
0573780: Hong Kong Black
0559931: Hong Kong BLUE
0559473: Hong Kong RED
0573763: Israel Black
0559407: Israel BLUE
0559300: Israel RED
0573764: MENA_A BLACK
0559416: MENA_A BLUE
0575377: MENA_A EURO1 BLACK
0575376: MENA_A EURO1BLUE
0575374: MENA_A EURO1RED
0559408: MENA_A RED
0573765: MENA_B BLACK
0559423: MENA_B BLUE
0559410: MENA_B RED
0574294: MENA_C BLACK
0574292: MENA_C BLUE
0574291: MENA_C RED
0574327: MENA_D BLACK
0574326: MENA_D BLUE
0574324: MENA_D RED
0574330: MENA_E BLACK
0574329: MENA_E BLUE
0575380: MENA_E EURO1 BLACK UAE
0575379: MENA_E EURO1BLUE UAE
0575378: MENA_E EURO1RED UAE
0574328: MENA_E RED
0573748: Moldova Black
0559389: Moldova BLUE
0559297: Moldova RED
0577445: RM-356 Brazil BLACK
0578212: RM-356 Brazil Red
0573745: Russia,Belarus Black
0559378: Russia,Belarus BLUE
0559237: Russia,Belarus RED
0573857: RUSSIAN Black HUNGARY
0573856: RUSSIAN Black ROMANIA
0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY
0570121: RUSSIAN BLUE ROMANIA
0570123: RUSSIAN RED HUNGARY
0570120: RUSSIAN RED ROMANIA
0573743: Scandinavia Black
0559375: Scandinavia BLUE
0559110: Scandinavia RED
0573766: SSA_A BLACK
0559425: SSA_A BLUE
0559411: SSA_A RED
0573775: SSA_B BLACK
0559427: SSA_B BLUE
0559413: SSA_B RED
0577495: SSA_C BLACK
0577494: SSA_C BLUE
0577493: SSA_C RED
0573776: Taiwan Black
0559857: Taiwan BLUE
0559472: Taiwan RED
0573801: Thailand Black
0559963: Thailand BLUE
0559678: Thailand RED
0573746: Ukraine Black
0559383: Ukraine BLUE
0559246: Ukraine RED
0573800: Vietnam Black
0559962: Vietnam BLUE
0559676: Vietnam RED
درنگ نکنید و با پیدا کردن پروداکت کد خود در لیست بالا ، همین الآن آپدیت کنید
با توجه به رنگ گوشیتون میتونید از این پروداکت کد ها استفاده کنید (اگر آپدیت نشد) یا منتظر بمونید :
0574327: MENA_D BLACK
0574326: MENA_D BLUE
0574324: MENA_D REDاینم لینک تست پروداکت کد توی سایت نوکیا :
رم این گوشی مگه 128 نیست ؟
اگر هست چرا 120 میزنه ؟
این که خوبه
مال من CPU گوشیمو میزنه 192 چرا؟
sepadl71
28-08-2009, 19:00
این که خوبه
مال من cpu رو درست نشون میده ، فکر کنم 353
راستی شنیده بودم تو آخرین ورژن آپدیت این گوشی که 30.0.11 هست ، cpu اور کلاک میشه یا شده
من آپدیت 30.0.11 رو دارم ، نمیدونم شده یا نه
حالا اگر برنامه ای واسه اورکلاک 5800 هم بود ، بزارید ، ممنون میشم
مال من cpu رو درست نشون میده ، فکر کنم 353
قانوناً باید 434 باشه
مال من ورژن 21
البته با X-plor تست کردم.اگه برنامه دیگه ای هست بگین تا تست کنم !
mohammad_1ta
28-08-2009, 19:09
ماله منم با x-plore میزنه 192
خیلی کمه؟ :(
mf.designing
28-08-2009, 19:09
نمیشه یه دفعه به 30 آپدیت کرد؟!
باید اول 21 رو بریزم بعد 30؟
برنامه رو هم که نصب میکنم میگه nokia software updater is currently unavailable plz try later
10 روزه داه همین ارور رو میده!!
اتفاقا هنگام آپدیت با NSU گوشی مستقیما به نسخه ی آخر آپ میشه . برا آپدیت این مشکل همیشه بوده و گاهی NSU آپ میده و ... هر روز تست کن ، بلاخره یه روزی باز میشه . اگر عجله دارید ، با فونیکس فلش کنید به ورژن جدید .
این که خوبه
این مورد هم عمومیت داره ، و بعد از آپ 100% حل میشه .
با ایرانسل میتونم بروز کنم ؟
تاثیر خاصی داره رو گوشی؟
میگن مصرف باتری بالا میره ؟
sepadl71
28-08-2009, 19:30
قانوناً باید 434 باشه
مال من ورژن 21
البته با X-plor تست کردم.اگه برنامه دیگه ای هست بگین تا تست کنم !
سلام خذمت شما دوست عزیز و سایر دوستان
من یک برنامه به نام jbenchmark به تازگی پیدا کردم
و موقع دانلود حسابی سفارشیش کردم که همهی ابزار های benchmark رو تو گوشیم داشته باشم
به همین دلیل شد 3.8 مگابایت
براتون توی 4shared آپ کردم و میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
موفق باشید ، تشکر یادتون نره...
وقت وداع با 5800 هم رسید!!!
فروش گوشی نوکیا 5800 فوق العاده تمیز 1 ماه کار کرده گارانتی اصلی رنگ مشکی نقره ای
(برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بزنید)
P A R S A
28-08-2009, 21:23
وقت وداع با 5800 هم رسید!!!
فروش گوشی نوکیا 5800 فوق العاده تمیز 1 ماه کار کرده گارانتی اصلی رنگ مشکی نقره ای
(برای اطلاعات بیشتر پیام خصوصی بزنید)
چــــــرا ؟
H a m e e d
28-08-2009, 22:07
چــــــرا ؟
چون قراره به سمت گوشیهای به روزتر و مدرن تر برن:31:
قبلا هم گفته بود زیاد وقتشو پای یه گوشی نمیذاره.
sepadl71
28-08-2009, 22:16
سلام خذمت شما دوست عزیز و سایر دوستان
من یک برنامه به نام jbenchmark به تازگی پیدا کردم
و موقع دانلود حسابی سفارشیش کردم که همهی ابزار های benchmark رو تو گوشیم داشته باشم
به همین دلیل شد 3.8 مگابایت
براتون توی 4shared آپ کردم و میتونید از لینک زیر دانلود کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید ، تشکر یادتون نره...
این هم یه benchmark مخصوص cpu ، حجمش هم کمه 202 کیلوبایت :
sepadl71
28-08-2009, 22:19
برای اینکه خودتون تو سایت رجیستر کنید و خودتون هر جوری که می خواین برنامه رو دانلود کنید ، سایت رو براتون مینویسم (لینک بخش دانلود) :
salamaqmehdi
28-08-2009, 22:35
دوستان سلام
یه سوال داشتم:تو برنامه sign sis چجوری فایل ها رو میشه اد کرد.من کلیک میکنم میره یه جای دیگه.
برنامه مخصوص 5800 هستش؟
sepadl71
28-08-2009, 22:37
دوستان این هم یک برنامه جدید و تازه واسه تست سرعت گوشی :
sepadl71
28-08-2009, 22:42
دوستان این هم یک برنامه جدید و تازه واسه تست سرعت گوشی :
دوستان با برنامه بالا تست کنید و تست خود رو به صورت زیر بنویسید :
(این مال گوشیه منه)
VERSION : 30.0.11
Memory: 84.0 KB
Phone speed: 249
Speedy speed: 256
این هم مشخصات جدید
Acceleration: off
Server: inactive
Memory: 80.0 KB
Phone speed: 263
Speedy speed: 265
farhad07
29-08-2009, 00:12
اینم مال گوشیه منه
Acceleration: off
Server: inactive
Memory: 96.0 KB
Phone speed: 303
Speedy speed: 308
به نظرتون چطوره تازه این همه هم نرمافزار نصب کردم و گوشیم هک شده
mohsen121
29-08-2009, 01:42
دوستانی که می خواهند گوشی شون رو به راحتی آپدیت کنند (50 درصد تو ایران الآن میتونند)
چرا ؟
چون نوکیا 153 تا پروداکت کد معرفی کرد
ای هم پروداکت کد ها :
درنگ نکنید و با پیدا کردن پروداکت کد خود در لیست بالا ، همین الآن آپدیت کنید
با توجه به رنگ گوشیتون میتونید از این پروداکت کد ها استفاده کنید (اگر آپدیت نشد) یا منتظر بمونید :
اینم لینک تست پروداکت کد توی سایت نوکیا :
سلام دوست عزيز پرداكت كد من توي ليست هست ولي نمي دونم چه جوري اپديتش كنم .اينترنت پرسرعت هم دارم اگه امكان داره من رو راهنمايي كن مننونت مي شم (چون هيچي بارم نيست ) .در ضمن ورژن گوشي من 21 هستش.
sepadl71
29-08-2009, 02:56
سلام دوست عزيز پرداكت كد من توي ليست هست ولي نمي دونم چه جوري اپديتش كنم .اينترنت پرسرعت هم دارم اگه امكان داره من رو راهنمايي كن مننونت مي شم (چون هيچي بارم نيست ) .در ضمن ورژن گوشي من 21 هستش.
در تاپیک زیر همه چیز گفته شده (میتونی صفحه اول رو + آخرین صفحه رو ، رو به پایین بخونی) :
sepadl71
29-08-2009, 08:03
سلام دوستان ،
تمام فایل هایی که فبلا" آپلود کرده بودم پریذند ، ولی در عوض براتون یه چیز جدید آپ کردم
پک benchmark های شرکت jbenchmark ، که شامل 8 برنامه جاوا مخصوص benchmark است
لینک دانلود :
تشکر یادتون نره
sepadl71
29-08-2009, 08:06
من یک چیز عجیب تو گوشیم پیدا کردم :
من 3 تا آلارم برای گوشی گذاشتم ، وقتی آلارم 1 و 2 میزنند ، توی صفحه اصلی تاچ از کار میفته ، یعنی انگار گوشی تاچ نیست ، و من ترفند میزنم و میرم تو دوربین اونوقت stop رو میزنم
ولی توی آلارم آخر اینجوری نیست (همین الآن زد و منم راحت خاموش کردم)
چجوریاست؟
salamaqmehdi
29-08-2009, 12:15
کسی تو گوشیش sign sis نداره مشکل مارو حل کنه؟
پس شما چجوری برنامه می نصبید؟
s a j j a d
29-08-2009, 12:39
سلام
از v31 خبری هست؟:8:
سلام
شما اگه گوشيتو هك كني هر چي بخوايي روش نصب مي شه.
sepadl71
29-08-2009, 12:40
به راحتی هک می کنیم :
اول cer و key رو از سایت OPDA میگیریم
با signsis تو کامپیوتر ساین میکنیم
گوشی رو به صورت pc suite به کامپیوتر وصل میکنیم
برنامه ساین شده رو در گوشی نصب میکنید
بعد از نصب بدون درآوردن کابل usb برنامه رو اجرا می کنیم و چند بار سوال میکنه و yes میدیم
در آخر تشکر میکنه که گوشیتون رو هک کردید
بعد از نصب به برنامه rompatcher میریم و path ها رو enable و auto start میکنیم
گوشی هک میشه و میتونید هر کاری می خواین باهاش بکنید
salamaqmehdi
29-08-2009, 13:03
سلام
شما اگه گوشيتو هك كني هر چي بخوايي روش نصب مي شه.
دوست من ممنون که پاسخ دادید ولی برای هک ابتدا باید هلوکس رو ساین کرد ومن با ساینش تو گوشی مشکل داشتم که چند خط پایین تر حل شد .خیلی ممنون
با signsis تو کامپیوتر ساین میکنیم
ایول چرا به ذهن خودم نرسید .دیدم تو گوشی نمیشه ها.ممنون
سلام دوستان
با یه تاخیر زیاد من هم این گوشی و گرفتم :دی
آقا میشه به من بگید اینترنت و Gps و چطور فعال کنم ؟ :دی
سلام دوستان
با یه تاخیر زیاد من هم این گوشی و گرفتم :دی
آقا میشه به من بگید اینترنت و Gps و چطور فعال کنم ؟ :دی
دوست من اين مسير رو دنبال كن:
settings>connectivity>Destinations>Internet
برو داخل بعد options رو بزن و new access point رو انتخواب كن بعد مي پرسه ميخواي بگرده و شبكه رو پيدا كنه؟ اون رو قبول كن. مي گرده يكي پيدا مي كنه.
براي wap services بايد دقيقا همين طور تعريف كني.
براي gps هم دو تا نرم افزار معروف هست كه دوتاشون تاپيك دارن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداما چون تازه خريدي بهتره هك كني گوشيتو:
farhad07
30-08-2009, 14:12
با سلام
میشه بپرسم قالب اصلیه گوشی مثل بقیه ی گوشیهای نوکیا عوض میشه؟
B.i.r.i.y.a
30-08-2009, 16:11
با سلام
يه سوال دارم از اونايي كه 5800 دارن :
آيا از كيبورد مجازيه معمولي (كيبورد عددي رو ميگم) ميشه تو همه ي برنامه ها و بازيهاي جاوا استفاده كرد ؟
اميدوارم متوجه بشيد منظورم چيه...
s a j j a d
30-08-2009, 21:30
با سلام
آيا از كيبورد مجازيه معمولي (كيبورد عددي رو ميگم) ميشه تو همه ي برنامه ها و بازيهاي جاوا استفاده كرد ؟
اره کار میکنه:10:
behzadbusiness2
31-08-2009, 15:15
من هر چقدر سعی کردم برنامه تست سرعت رو دانلود کنم نشد مطمئن هستید لینک سالمه؟
MOHAMMAD2010
31-08-2009, 17:30
دوستان با این گوشی میشه نقاشی کشید بعد اونو به صورت یه فایل عکس سیو کرد ؟
sepadl71
31-08-2009, 18:07
با سلام
تازه میتونید از کیبرد bluetooth یا wireles استفاده کنید
sepadl71
31-08-2009, 18:09
من هر چقدر سعی کردم برنامه تست سرعت رو دانلود کنم نشد مطمئن هستید لینک سالمه؟
فقط این لینک فعال هست :
میتونید به تاپیک های توی امضاء من هم سر بزنید
sepadl71
31-08-2009, 18:11
دوستان با این گوشی میشه نقاشی کشید بعد اونو به صورت یه فایل عکس سیو کرد ؟
بله ، فقط نیاز به نرم افزار است
برای درخواست نرم افزار به تاپیک زیر مراجعه کنید :
Iman Bala
31-08-2009, 18:56
دوستان درست هست که میگن با هک یا ریختن برنامه گارانتی گوشی از بین میره؟ حتی گارنتی اصلی؟
این جوری که خیلی ضایع هست ادم کلی پول گارانتی میده بعد هیچی به هیچی.
دوستان درست هست که میگن با هک یا ریختن برنامه گارانتی گوشی از بین میره؟ حتی گارنتی اصلی؟
چه ربطی داره ؟
خوب گوشی رو فرمت می کنی میشه مثل روز اول !
behzadbusiness2
31-08-2009, 20:41
ای بابا یکم منطقی فکر کن:27:
آخه کی این حرف رو زده آخره خندست البته ببخشید ها:21:
Iman Bala
31-08-2009, 21:10
چه ربطی داره ؟
خوب گوشی رو فرمت می کنی میشه مثل روز اول !
خوب وقتی گوشی خراب میشه و دیگه روشن نمیشه چه جوری میشه فرمت کرد.
والا من این حرفو از چند جا شنیدم .که گفتم اینجا بگم نظر شما رو بدونم.
e.khafan!
31-08-2009, 21:45
سلام دوستان ، یکی از دوستام یه 5800 گرفته ، 2تا سوال :
1- برای سلکت کردن یه ایتم توی منو باید چی کار کنیم ؟ (در حالت عادی تا ایتم رو میزنی باز میکنه )
2- app.manager کجای منو میشه ؟ مثه 82 توی اپلیکیشنز ؟ یا جای دیگه ؟
ممنون
perspolis n5800
31-08-2009, 22:01
سلام دوستان ، یکی از دوستام یه 5800 گرفته ، 2تا سوال :
1- برای سلکت کردن یه ایتم توی منو باید چی کار کنیم ؟ (در حالت عادی تا ایتم رو میزنی باز میکنه )
2- app.manager کجای منو میشه ؟ مثه 82 توی اپلیکیشنز ؟ یا جای دیگه ؟
ممنون
سلام
برای سلکت کردن بایدview منوی اصلی رو تغییر بدی یعنی از حالت grid به list تغییر بدی
app manager از مسیر زیر است
settings - application mgr :10:
sepadl71
31-08-2009, 22:03
نه درست نیست
مگه میشه ! ! !
من حتی پروداکت کد گوشیم رو 2 بار عوض کردم ، ولی خوب چه ربطی داره
اگر imei رو عوض کنی ، باز هم گارانتی نمی پره
sepadl71
31-08-2009, 22:07
خوب وقتی گوشی خراب میشه و دیگه روشن نمیشه چه جوری میشه فرمت کرد.
والا من این حرفو از چند جا شنیدم .که گفتم اینجا بگم نظر شما رو بدونم.
سه دکمه دوربین + قرمز + سبز گوشی رو نگه میداریم ، سپس همون جور که نگه داشتیم دکمه پاور (روشن و خاموش) رو هم میزنیم تا گوشی روشن بشه. میبینیم که گوشی ریست شده بالا میاد
.
اگر نشد خودتون فلش کنید ، اگر بلد نیستید بدین بیرون 5 تا 10 هزار میگیره فلش میکنه (تو فلش فقط گوشی فلش میشه و رم چیزی ازش پاک نمیشه
وقتی تو منو هستی Options رو میزنی و از منوی ظاهر شده Organise رو انتخاب می کنی
Iman Bala
31-08-2009, 22:36
ای بابا یکم منطقی فکر کن:27:
آخه کی این حرف رو زده آخره خندست البته ببخشید ها:21:
من هم شخصا خندیدم.:27:
ولی از یکی از معتبر ترین مغازه های مشهد شنیدم به اسم گاجره.:19:
والا با عقل من هم جور در نمیاد. حالا اگه این جور نباشه باعث خوشحالیست.:5:
کمک!
آقا من گوشیو خاموش کردم روز بعد که روشن کردم دیدم تمام فایل های روی مموری unable to open شدن اما هنوز اسم هاشون هست, اما بعد چند ساعت که دیدم اسم هاشون هم رفت و کلا" فایل هام پریدن!
چنین مشکلی برا کسی از دوستان پیش اومده؟؟؟ راهی برای برگردوندن فایل ها نیست؟
حالا برای اینکه دیگه اینطوری نشه چکار باید کرد؟؟؟ (تاحالا رم رو فرمت نکردم)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.