ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

doki_joon
20-03-2009, 09:59
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم اگه جواب بدیم ممنون میشم
1. این گوشی در بازار 4 نوع داره 1.فنلاند اصل که خیلی کمه 2. چینی لیسانس فنلاند 3. مجارستان 4.چینی لیبل عوض به فنلاند خوب با توجه با این 4نوع و قیمت های متفاوت هر کدام کدومشون از کیفیت بالا تری بر خورداره منظورم اطمینانی تر هست خدایی آدم گیج میشه ؟
2. متاسفانه برخی از فروشنده ها در کشور یه کارایی میکنن که آدم شرمش میاد بگه می خوام بونم دقیقا چه وسایلی در جعبه ی این گوشی وجود داره که هنگام خرید کلاه سرم نره
3. از دوستانی که این گوشی رو خریدن هم خواهشمندم کمک کنن که این گوشی در کل گوشی خوبی هست؟ یا نه ؟
اگه جواب کامل و صحیح بدین ممنون میشم
اینجا کسی نیست به سوالات من جواب بده

surpriser
20-03-2009, 10:22
سلام بچه ها.من تو یه Review خوندم که earphone (همون اسپیکری که باهاش صدای طرف مکالمه رو میشنویم) به طور ناقص نصب شده!
یه جا دیگه هم گفته ال سی دیش کمی انحراف داره!
اینا درسته؟
بعد یه سوال دیگه: کیفیت عکسبرداریش از N73 Me کمتره؟

M@hdi-B
20-03-2009, 10:26
سلام بچه ها.من تو یه review خوندم که earphone (همون اسپیکری که باهاش صدای طرف مکالمه رو میشنویم) به طور ناقص نصب شده!
اینا درسته؟
بعد یه سوال دیگه: کیفیت عکسبرداریش از n73 me کمتره؟

ال سی دیش انگار موج داره. من خودم زیر نور تست کردم.
راجه به ایرفون چیزی نشنیدم. کیفیت عکسش هم در همون حد هست.

behzad_abd
20-03-2009, 10:34
سلام بچه ها.من تو یه review خوندم که earphone (همون اسپیکری که باهاش صدای طرف مکالمه رو میشنویم) به طور ناقص نصب شده!
اینا درسته؟
بعد یه سوال دیگه: کیفیت عکسبرداریش از n73 me کمتره؟

به نظر من که کیفیت عکسش پایین تره. خصوصا تو شب که اصلا قابل مقایسه نیست :d (البته من n73me رو ندیدم. n73 منظورم بود)

surpriser
20-03-2009, 11:19
به نظر من که کیفیت عکسش پایین تره. خصوصا تو شب که اصلا قابل مقایسه نیست :d (البته من n73me رو ندیدم. N73 منظورم بود)
با توجه به فلش زنونش چرا باید اینطوری باشه! خب با آخرین آپدیت (فکر کنم 20 و ...) بهتر نشده؟

Majid393
20-03-2009, 11:25
با توجه به فلش زنونش چرا باید اینطوری باشه! خب با آخرین آپدیت (فکر کنم 20 و ...) بهتر نشده؟

فلاش 5800 که زنون نیست ...... Led هست ....... :46:

signinfo
20-03-2009, 12:35
دوستان من اگه با گارانتی های اصلی مثل نیا یا اتصالات گوشی رو بگیرم، می تونم بابت یه سری مشکلاتی که بعضی از دوستان داشتن خیالم راحت باشه؟ مشکلاتی مثل هنگ کردن،سرعت پایین گوشی یا ایرادات دیگه؟ مهم نیست قیمتش بی خود بالاست فقط می خوام خرید مطمئن بکنم...

M@hdi-B
20-03-2009, 14:02
دوستان من اگه با گارانتی های اصلی مثل نیا یا اتصالات گوشی رو بگیرم، می تونم بابت یه سری مشکلاتی که بعضی از دوستان داشتن خیالم راحت باشه؟ مشکلاتی مثل هنگ کردن،سرعت پایین گوشی یا ایرادات دیگه؟ مهم نیست قیمتش بی خود بالاست فقط می خوام خرید مطمئن بکنم...

هیچ فرقی نداره. گوشی همون گوشیه از فضا که نیاوردن. من که اصلا به هیچ گارانتی اطمینان ندارم چون کاری واسه آدم انجام نمی دن. کی گفته این گوشی سرعتش کمه ؟یا هنگ می کنه؟ شما گوشی رو بخر در اولین فرصت آپدیتش کن اونوقت مثل تراکتور واست کار می کنه.

tatu_lover1366
20-03-2009, 19:22
جدا که گوشی شاهکاریه
برعکس ظاهرش خیلی هم خوش دسته

mtornado
20-03-2009, 20:03
سلام دوستان. من برنامه x-plore رو نصب می کنم ولی تو همون صفحه اول یه ok میاد که باید روش کلیک کنی.، ولی کلیلک نمی شه. و بنابراین نمی شه وارد برنامه شد. باید چیکار کنم؟ ورژن دیگه ای از این برنامه x-plore دارین که با 5800 سازگار باشه؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.

signinfo
20-03-2009, 20:39
هیچ فرقی نداره. گوشی همون گوشیه از فضا که نیاوردن. من که اصلا به هیچ گارانتی اطمینان ندارم چون کاری واسه آدم انجام نمی دن. کی گفته این گوشی سرعتش کمه ؟یا هنگ می کنه؟ شما گوشی رو بخر در اولین فرصت آپدیتش کن اونوقت مثل تراکتور واست کار می کنه.

راستش طبق تمام پست هایی که تو این تاپیک بود و نگاشون می کردم، چند نفری بودن که یکم مشکل داشتن با هنگ کردن و اینجور چیزا...یکی می گفت بعضی هاش ریفرش هست و یه جورایی حس کردم بدون گارانتی اصلی،یعنی خرید شانسی...راستش من تا حالا خودم گوشی نخریدم و وارد نیستم...واسه همینه نگرانم...ولی اگه واقعا گارانتی اصلی هم همون جریانات رو داشته باشه، پس خوب...ارزش نداره همونطور که شما گفتید.
راستش من فقط می خوام کلاه سرم نره

007saeed
20-03-2009, 21:10
آقا من یه سوال فنی دارم.
تو حالت StandBy چندتا برنامه را میشه داشت؟تو تموم عکسهایی که ازش هست
فقط 4 تا بازه.همینه یا بیشترم میشه؟

علیرضا
20-03-2009, 22:44
سلام به دوستای گلم !
سال نوی همه تون رو تبریک میگم (این اولاً :21:)

بچه های عزیز 5800 دار ! من فردا پس فردا می خوام برم یدونه 5800 برای برادرم بخرم و چند تا سوال فوق العاده حیاتی داشتم ازتون امیدوارم با راهنمایی هاتون بتونم یه خرید عالی بکنم.

1- اول اینکه شما پیشنهاد می کنید از کجا گوشی رو بخرم ؟ علاءالدین ، پایتخت یا ... ؟
2-گوشی الان چه قیمتیه و در مورد گارانتی چه توصیه ای دارید ؟ با گارانتی بخرم ، بی گارانتی ؟ واقعاً گارانتی ارزش داره ؟ من دنبال آسودگی خاطرم به پولش فکر نمیکنم.
3- گوشی ساخته چینه دیگه درست میگم ؟
4- محتویات جعبه رو یه بار میشه بگید ؟(1-گوشی ؛ 2-باتری ؛ 3- دیسک نصب نرم افزار ؛ 4- قلم اضافه ؛5-مضراب و بند ؛ 6-کابل usb ؛7- پایه (این دیگه چیه؟) ؛ 8-شارژر ؛ 9-کیف کاور ؛10-کابل تی وی ؛ 11-هندزفری و دفترچه و از اینا ... همین؟)
5- آیا گوشی تقلبیش اومده ؟ اگه اومده من چطوری تشخیص بدم که این اصله یا فرع ؟
6- اگه چیزی به نظرتون می رسه که تو خرید مهمه توروخدا بهم بگید .

ممنونم ازتون . منم بزودی به جمع شما می پیوندم :دی

آهان یه سوال خیلی مهم تر :
فردا مغازه ها بازن ؟:31::31::31::31::31::31:
اگه بازن من همین فردا بیام بگیرم برگردم !!

instrumental
21-03-2009, 12:54

با اجازتون من زیاد موافق نیستم. در مورد این گوشی، هم از ایراد سخت افزاری و هم ایراد نرم افزاری صحبت شده. مثلاً این که مراقب باشید موقع خرید گوشه سمت راست بالا رو چک کنید که خوب چفت باشه. در غیر این صورت توی تاریکی نور ازش می زنه بیرون و یه کمی ضد حاله. این موضوع رو من توی پستهای gsmarena از همون چهار ماه پیش که تازه اومده بود دیده بودم اما زیاد جدی نگرفتم، ولی واقعیت داره. مسأله دیگه بلندگوی گوشیه (نه بلندگوهای استریوی پخش) که بی شک ایراد داره و صداش کم و زیاد می شه، و خیلیا بردن به نمایندگی که رفع اشکال بشه. تو سایتها هم دربارش چیز نوشتن و mobile-review هم یه گزارش مفصل همین تازگیا در این مورد آورده و بیانیه نوکیا رو هم در این مورد آورده، خلاصه ش هم تو همین تاپیک به فارسی اومده. مشکل نرم افزاریش هم از اونجا ناشی می شه که فیرم ور گوشی ورژن جدیده و هنوز باگ داره. گوشی خودم هنوز تو محیط اینترنت وایرلس مدام در حال آپدیت کردن ویو و منو و این جور چیزاست و هر از گاهی یه آیکون تازه ظاهر می شه و یه چیزایی تغییر می کنه و ...
مخلص کلام، به نظر من اگه یه گوشی بخوای که تاچ اسکرین باشه، با سیستم عامل سیمبین، با برند نوکیا، و قابلیت پخش موسیقیش هم خوب باشه، این مدل برات کار می کنه (البته همچین تراکتوری هم نیست). من الان فقط به تاچ و موسیقی اهمیت می دم. چون فیلم دیدن یا بازی کردن با گوشی برام زیاد جالب نیست. این نظر من بود، می تونی از نظر دیگران هم استفاده کنی. سال نو رو هم به همه تبریک می گم :20:

007saeed
21-03-2009, 13:14
یه سوال دیگه.
از کسایی که خریدن کسی هم با خود گوشی آپدیتش کرده؟چقدر طول میکشه؟
مثل آپدیت کامپیوتر 130 مگه؟

mtornado
21-03-2009, 16:19
سلام دوستان. من برنامه x-plore رو نصب می کنم ولی تو همون صفحه اول یه ok میاد که باید روش کلیک کنی.، ولی کلیلک نمی شه. و بنابراین نمی شه وارد برنامه شد. باید چیکار کنم؟ ورژن دیگه ای از این برنامه x-plore دارین که با 5800 سازگار باشه؟ اگه لینک بدین ممنون می شم.

Tornado2800
21-03-2009, 20:34
دوستان
راه دیگه ای هستش که گوشی قفل بشه و بدون اینکه دکمه unlock بغل گوشی فشار بدیم قفل باز بشه ؟

Tornado2800
21-03-2009, 20:37
5- آیا گوشی تقلبیش اومده ؟ اگه اومده من چطوری تشخیص بدم که این اصله یا فرع ؟سریالش رو در سایت نوکیا چک کن یا سایت های متفرقه و یادت باشه که چینی و فنلاندی اصله.
من شخصا به خاطر بازار سیاهی که به وجود اومده بود برای اینکه فروشنده اتیش بگیره ( به خاطر تاکیدی که داشت فنلاندی اصله) چینی گرفتم.

2-گوشی الان چه قیمتیه و در مورد گارانتی چه توصیه ای دارید ؟ با گارانتی بخرم ، بی گارانتی ؟ واقعاً گارانتی ارزش داره ؟ من دنبال آسودگی خاطرم به پولش فکر نمیکنم.

تا حالا به درد من نخورده گارانتی ! چون مثل ادم از گوشی استفاده می کنم البته گارانتی گوشیم دوبی هستش که برای من مشکلی نداره .

و اینکه اگه عشق گارانتی دارید
باید به یاد داشته باشید که ایا گارانتی واقعا گارانتی هست یا نه ؟؟؟ یعنی به درد میخوره یا در حد اسمه.

Tornado2800
21-03-2009, 20:40
راستش طبق تمام پست هایی که تو این تاپیک بود و نگاشون می کردم، چند نفری بودن که یکم مشکل داشتن با هنگ کردن و اینجور چیزا...یکی می گفت بعضی هاش ریفرش هست و یه جورایی حس کردم بدون گارانتی اصلی،یعنی خرید شانسی...راستش من تا حالا خودم گوشی نخریدم و وارد نیستم...واسه همینه نگرانم...ولی اگه واقعا گارانتی اصلی هم همون جریانات رو داشته باشه، پس خوب...ارزش نداره همونطور که شما گفتید.
راستش من فقط می خوام کلاه سرم نره

نه داداش
سریال گوشی رو بگیر چک کن و همه چیزش رو چک کن
این خبرا هم نیست که بگن گوشی اصل نیست غیر اصل نیست
غیر اصلش هست در بازار هم هست
ولی یه نگاه بندازی به گوشی
و سریال خود گوشی رو چک کنی در سایت نوکیا یا سایت های متفرقه که این کارو انجام میدن
می تونی از خریدت یه جورایی مطمن بشی.
نکته: گوشی اصلی این سری
1- چین
2- فنلاندی
هستش
مجاری وجود نداره و لیبل هستش
گفتم اینارو بگم شاید لازمت بشه
در مورد هنگ من هیچ هنگی از این گوشی ندیدم ( من از گوشی کار میکشم حسابی !! )
:10:

Tornado2800
21-03-2009, 20:44

در پست قبل توضیح دادم
ولی اگه واقعا مایه داری ، و برات مهم نیستش ... خوب پول بیشتری بده !!! :2:

من که گوشی خریدم یارو گفت 380 تومن هستش با فارسی

گوشی انگلیسی خالی ارزونتر
که گفتم همون انگلیسی رو بده
گفت فارسی نداره ها ! نمیتونی اس ام اس بخونی فارسی و یا عربی !!!!!
گفتم کاریت نباشه نصب می کنم
که الا نصب شد
و گوشی من شد چی ؟ هم قیمت گوشی 380 تومنی که یارو میگفت.

Majid393
21-03-2009, 22:11

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

علیرضا
21-03-2009, 22:50
سریالش رو در سایت نوکیا چک کن یا سایت های متفرقه و یادت باشه که چینی و فنلاندی اصله.

نه داداش
سریال گوشی رو بگیر چک کن و همه چیزش رو چک کن
این خبرا هم نیست که بگن گوشی اصل نیست غیر اصل نیست
غیر اصلش هست در بازار هم هست
ولی یه نگاه بندازی به گوشی
و سریال خود گوشی رو چک کنی در سایت نوکیا یا سایت های متفرقه که این کارو انجام میدن
می تونی از خریدت یه جورایی مطمن بشی.
1- چین
2- فنلاندی
هستش
گفتم اینارو بگم شاید لازمت بشه
در مورد هنگ من هیچ هنگی از این گوشی ندیدم ( من از گوشی کار میکشم حسابی !! )

ممنون بچه ها . اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید . من تو مغازه ی یارو اینترنت از کجا گیر بیارم ؟ :31:
سایتی هست که سریالهای معتبر مشابه رو معرفی کرده باشه ؟
من تو نوکیا گشتم چیزی پیدا نکردم.

KING OF SPEED
22-03-2009, 00:54
سلام
ببخشيد قيمت روز گوشي چنده؟؟؟بدون گارانتي و با گارانتي

Tornado2800
22-03-2009, 02:04
ممنون بچه ها . اگه میشه یکم بیشتر راهنمایی کنید . من تو مغازه ی یارو اینترنت از کجا گیر بیارم ؟ :31:
سایتی هست که سریالهای معتبر مشابه رو معرفی کرده باشه ؟
من تو نوکیا گشتم چیزی پیدا نکردم.

به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (IMEI) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .

برای تست کردن در محل:
GPRS
من جلو فروشنده تست کردم.

Tornado2800
22-03-2009, 02:06
سلام
ببخشيد قيمت روز گوشي چنده؟؟؟بدون گارانتي و با گارانتي

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دریافت قیمت دقیق اینجا مطرح کن

در ضمن اگه شرایط من پیدا کردی
که فنلاندی بازار سیاه پیدا کرده بود اونجا
چینی و فنلاندی کاملا برابر و یکی هستند.

پس هر دو اصل هستند و در این صورت کاری که من کردم
می تونی چینی بگیری.

m3hrdad
22-03-2009, 02:36
من يه عالمه برنامه و تم دانلود كردم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم اين پيغامو ميده
expired crtificate
ميشه كامل راهنمايي كنيد كه بايد چيكار كنم...؟
راستي فايل هاي فلش رو چجوري بايد ريخت رو گوشي؟ چجوري بايد اجراشون كرد؟
فايل هاي pdf چطور؟
اگه روكش روي گوشي رو بكنم اشكالي نداره؟ يعني lcd خش بر نميداره؟ چون شنيدم lcd اين گوشيا ضد خشه !
راستي هندز فري من يكي از گوشياش اصلا كار نميكنه...كسي ميدونه چرا؟

M@hdi-B
22-03-2009, 10:37
1- چین
2- فنلاندی
هستش
ببخشید ولی فنلاندیش هم لیبله. این گوشی چین و مجارستان داره.

به سایت اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بروید.
سپس کد imei خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
اکنون سایت مشخصاتی به شما میدهد که باید به طور کامل به مشخصات گوشی شما صدق کند. از نظر مدل ، کارخانه ، کشور سازنده و...
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (imei) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .

برای تست کردن در محل:
Gprs
من جلو فروشنده تست کردم.
نیازی به این کار نیست. دیگه گوشیه اصل از فرع تابلوست. گوشی رو روشن کنی از منوهاش معلومه که اصلیه یا چینی.

signinfo
22-03-2009, 11:44
نیازی به این کار نیست. دیگه گوشیه اصل از فرع تابلوست. گوشی رو روشن کنی از منوهاش معلومه که اصلیه یا چینی.

اممم...منوهاشونن چه فرقایی دارن؟
اگه با گارانتی اصلی بگیرم، ممکنه تقلبی توش در بیاد؟

Tornado2800
22-03-2009, 12:34
ببخشید ولی فنلاندیش هم لیبله. این گوشی چین و مجارستان داره.

جدی؟
پس من اشتباه فهمیدم
مرسی

من نمی دونم چه مدل هایی در بازار هستش که معروف به گوشی تقلبی هستش
ولی چک کنند بد نیست چرا که شاید گوشی رو از ظاهر نشه با اصل تشخیص داد..

M@hdi-B
22-03-2009, 14:08
اممم...منوهاشونن چه فرقایی دارن؟
گوشی چینی تا حالا ندیدین از اینایی که شصت تا باند داره و تی وی داره و آنتن داره و......:31:

اگه با گارانتی اصلی بگیرم، ممکنه تقلبی توش در بیاد؟
اینم از اون حرفا بودا؟

من نمی دونم چه مدل هایی در بازار هستش که معروف به گوشی تقلبی هستش
ولی چک کنند بد نیست چرا که شاید گوشی رو از ظاهر نشه با اصل تشخیص داد..
بعید می دونم 5800 چینیش اومده باشه. حداقل من که ندیدم. (حداقل هفته ای یه بار علاالدینم)

instrumental
22-03-2009, 14:10
سپس کد IMEI خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.

به نظرم این مسیر مناسبیه که بچه های فروم از طریق اون، گوشیهاشون رو چک و مشخصات اونا رو با هم مقایسه کنن (با تشکر از Tornado). یادآوری: 1. کد IMEI ی روی جعبه رو با کد IMEI ی خود گوشی، با وارد کردن
#60#*، تطبیق بدین تا از صحت اون مطمئن شین. 2. فاصله گذاری بین ارقام رو فراموش نکنین. داده های آنالیز
IMEI ی گوشی من بترتیب اینا بود:
Nokia, Nokia 5800 XpressMusic, 2/2+, Very likely, Around Q1 2008, British Approvals Board of Telecommunications (BABT), Europe, EU R& TTE Directive.

instrumental
22-03-2009, 14:22
بعید می دونم 5800 چینیش اومده باشه. حداقل من که ندیدم. (حداقل هفته ای یه بار علاالدینم)

من دیدم. علاءالدین، از ورودی حافظ، طبقه همکف داشت. گمونم قبلا vanish هم گفته بود (vanish دیگه نیستی، سال نو مبارک!) البته اونایی که دارن یا عکساشو خوب دیدن متوجه فرقشون می شن.

m3hrdad
22-03-2009, 22:24
من يه عالمه برنامه و تم و بازي دانلود كردم و ريختمشون رو گوشيم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم نميشه و اين پيغامو ميده
expired certificated
ميخواستم ببينم كسي اينجا ميتونه بطور كامل منو راهنمايي كنه؟ واقعا ممنون ميشم اگه كسي بتونه
راستي اگه برچسب رو گوشي رو بكنم اشكالي داره؟ يعني lcd گوشي خش بر نميداره؟ چون من شنيدم صفحش ضد خشه! تاييد ميكنيد؟ اگه نه آيا راهي هست كه از شر اين برچشب روي lcd خلاص شد؟ مثلا مثه كاور و اينا هست واسه گوشي؟ چون واقعا آزار دهنده هست !!!

علیرضا
22-03-2009, 23:05
سپس کد imei خود را که یک کد 15 رقمی است را در صفحه مربوط به طور دقیق و بدون خطا وارد نمایید و روی دکمه analyse کلیک کنید.
به عنوان مثال اگر گوشی شما مدل نوکیا 3230 باشد ، میابیست بعد از وارد نمودن سریال (imei) گوشی ، مشخصات همان گوشی نوکیا 5800 خود را دریافت کنید ، این موضوع بدین معنی است که گوشی شما اصل بوده و هیچ گونه مشکلی ندارد. اما اگر مشخصات داده شده مربوط به گوشی شما نباشد گوشی شما قاچاق یا چنج یا... می باشد .

برای تست کردن در محل:
Gprs
من جلو فروشنده تست کردم.

به نظرم این مسیر مناسبیه که بچه های فروم از طریق اون، گوشیهاشون رو چک و مشخصات اونا رو با هم مقایسه کنن (با تشکر از tornado). یادآوری: 1. کد imei ی روی جعبه رو با کد imei ی خود گوشی، با وارد کردن
#60#*، تطبیق بدین تا از صحت اون مطمئن شین. 2. فاصله گذاری بین ارقام رو فراموش نکنین. داده های آنالیز
imei ی گوشی من بترتیب اینا بود:
Nokia, nokia 5800 xpressmusic, 2/2+, very likely, around q1 2008, british approvals board of telecommunications (babt), europe, eu r& tte directive.

دست هردوتون رو می بوسم .

ممنون از راهنماییتون .
:40:

hamijoon
23-03-2009, 00:31
عزيزان سلام خوبيد؟ من به اميد خدا ميخوام برم 5800 بگيرم . لطف كنيد قيمت دقيقشو بهم بگيد بعدشم اينكه فنلاندي بايد باشه يا مجاري ؟

سوال بعديم هم اينه كه 5800 يكم كشيده است تو عكس ديدن چطوريه؟ قابل قبول هست يا نه؟ مرسي :11::11:

M@hdi-B
23-03-2009, 09:09
عزيزان سلام خوبيد؟ من به اميد خدا ميخوام برم 5800 بگيرم . لطف كنيد قيمت دقيقشو بهم بگيد بعدشم اينكه فنلاندي بايد باشه يا مجاري ؟

سوال بعديم هم اينه كه 5800 يكم كشيده است تو عكس ديدن چطوريه؟ قابل قبول هست يا نه؟ مرسي :11::11:

مبارکه.
چین داره و مجار. اگه خواستی بگیری آبیشو بگیر فکر کنم 5000تومن گرونتر باشه ولی خیلی نازه. قیمت الان ندارم ولی حول و حوش 340 تا 350 باید باشه.
واسه عکس دیدن هم مشکلی نداره.

doki_joon
23-03-2009, 09:32
1. این گوشی در بازار 4 نوع داره 1.فنلاند اصل که خیلی کمه 2. چینی لیسانس فنلاند 3. مجارستان 4.چینی لیبل عوض به فنلاند خوب با توجه با این 4نوع و قیمت های متفاوت هر کدام کدومشون از کیفیت بالا تری بر خورداره منظورم اطمینانی تر هست خدایی آدم گیج میشه ؟
2. متاسفانه برخی از فروشنده ها در کشور یه کارایی میکنن که آدم شرمش میاد بگه می خوام بونم دقیقا چه وسایلی در جعبه ی این گوشی وجود داره که هنگام خرید کلاه سرم نره
3. از دوستانی که این گوشی رو خریدن هم خواهشمندم کمک کنن که این گوشی در کل گوشی خوبی هست؟ یا نه ؟

shahin Blue
23-03-2009, 12:52
اقا ممنون میشم بگین چین مجار یا فنلاندشو بگیرم.کدوشون تو کیفیت از همه سرتره و کدومشون اصله؟mer3000

shahin Blue
23-03-2009, 12:58
ممنون میشم اگه بگین مجار چین یا فنلاندشو بگیرم؟کدومشون توکیفیت از همه سرتره و اصله؟mer3000

poria_mc
23-03-2009, 13:34
من يه عالمه برنامه و تم و بازي دانلود كردم و ريختمشون رو گوشيم ولي هر كاري ميكنم كه نصبشون كنم نميشه و اين پيغامو ميده
expired certificated
ميخواستم ببينم كسي اينجا ميتونه بطور كامل منو راهنمايي كنه؟ واقعا ممنون ميشم اگه كسي بتونه
راستي اگه برچسب رو گوشي رو بكنم اشكالي داره؟ يعني lcd گوشي خش بر نميداره؟ چون من شنيدم صفحش ضد خشه! تاييد ميكنيد؟ اگه نه آيا راهي هست كه از شر اين برچشب روي lcd خلاص شد؟ مثلا مثه كاور و اينا هست واسه گوشي؟ چون واقعا آزار دهنده هست !!!
واسه اون ارور باید گوشیت رو با 7370 یه بار فرمت کنی!
اون برچسب هم بکن چون ال سی دیش کاملا ضد خشه!

اقا ممنون میشم بگین چین مجار یا فنلاندشو بگیرم.کدوشون تو کیفیت از همه سرتره و کدومشون اصله؟mer3000

ممنون میشم اگه بگین مجار چین یا فنلاندشو بگیرم؟کدومشون توکیفیت از همه سرتره و اصله؟mer3000

یه بار میپرسیدی بهتر نبود؟
فنلاندی نداره! چین و مجار هم از لحاظ کیفیت هیچ فرقی نداره(مال خود من که چین بود!)

Tornado2800
23-03-2009, 20:31

هیچ فرقی نداره مال منم چینی .

Tornado2800
23-03-2009, 20:34

1- فنلاندی تا جایی که من میدونم نیست
مجار و چیتی
2- کیف
سیم که به تلویزیون میخوره
یه گیره به اسم نوکیا
شارژر
3- عالیه نه به خاطر اینکه دارمش
من چندین گوشی دارم N Series.

ولی این برای من که پرکار هستم
عالیه.

NINTENDO_DS
24-03-2009, 11:12
در کل دوستانی که سوال می پرسن بدونن که گوشی با قیمت 350 تومن با این همه امکانات خیلی چیز خوبیه چون برندهای دیگر مدل هایی دارند که خیلی گرانتر از 5800 هستند ولی امکانات کافی ندارند
همونطور که torando عزیز گفتند وسایل داخل جعبه اینها هستش
کیف مخصوص گوشی-شارژر-قلم اضافه-هندزفری و پورت 3.5 میلی متری-ضمانتنامه اصلی گوشی نه ایرانیش-بند دور مچ دست-سی دی پی سی سوئیت-کابل تلویزیون-پایه مخصوص که برای دیدن کلیپ در حالت افقی کاربدر داره می باشد.
گوشی های غیر سری N نوکیا همگی فنلاندی دارند ولی سری اکسپرس موزیک در مجارستان و چین ساخته می شه و باید دیگه دید شانستون در هنگام خرید روی کدوم کشور هست.
گوشی بدون گارانتی در حدود 360 تومن و با گارانتی در حدود 460 تومنه

mehdi_360
24-03-2009, 12:52
بچه ها گوشی های شما هم مشکل هنگ کردن داره؟
من عصر میخوام برم بخرم به قیمت 370 بدون گارانتی ؟قیمتش چطوره؟فقط از همین هنگ کردنش میترسم

M@hdi-B
24-03-2009, 12:55
من عصر میخوام برم بخرم به قیمت 370 بدون گارانتی ؟قیمتش چطوره؟فقط از همین هنگ کردنش میترسم

نه دوست عزیز مشکل هنگ آنچنانی نداره.
در ضمن با آپدیت بهتر میشه. کلا اگه با گوشی خوب کار کنی هنگ نمی کنه.

mtornado
24-03-2009, 15:00
سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه 5800 خریدم و خیلی هم باهاش حال می کنم. فقط اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که sms های گوشی قبلی خودم رو به این گوشی منتقل کنم دیگه عالیه. در ضمن pcsuite گوشی قبلیم که n73 بود، می تونستی از طریق کامپیوتر sms بزنی یا دفترچه تلفنتو ویرایش کنی؛ ولی تو این جدیده (یعنی ovi suite) اصلا گزینه اش نیست. کسی راه حلی می دونه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

Raptor 2009
24-03-2009, 15:46
دوستان عزیز بالاخره من هم امروز e71 رو رد کردم و به جمع شما 5800 داران پیوستم.
تا اینجای کار که خیلی راضی بودم

Nomad
24-03-2009, 16:05
.
1- چین
2- فنلاندی
هستش

مطمئنی داداش؟
تا اونجایی که من از فروم gsmarena خوندم این گوشی فنلاند اصل نداره و اولین سریش ساخت چین بوده و مونتاژ دومش هم کار مجار.
اینو یکی از کاربرای gsmarena نوشته بود که طبق گفته خودش از کارمندای نوکیا بودش

M@hdi-B
24-03-2009, 16:12
مطمئنی داداش؟
تا اونجایی که من از فروم gsmarena خوندم این گوشی فنلاند اصل نداره و اولین سریش ساخت چین بوده و مونتاژ دومش هم کار مجار.

نه مطمئن نیست داداش:31:
چند تا پست بعد از این پست من جواب ایشون رو دادم. پست 1277

Nomad
24-03-2009, 16:17
نه مطمئن نیست داداش:31:
چند تا پست بعد از این پست من جواب ایشون رو دادم. پست 1277

sorry دوست عزیز.:46:
من از اون صفحه شروع به خوندن کردم.پست شما رو ندیدم.
در ضمن در مورد تقلبی این گوشی.
بله تقلبیش هم اومده ،با قیمت 160 تومن.از قیافه ش هم که تابلو میشه فهمید تقلبیه.ولی یکی از تفاوتاش تو ظاهر اینه که دیگه اون راه راه های کاور lcd رو نداره .

Tornado2800
24-03-2009, 19:04

سلام مهدی جان
من هیچ مشکلی ندارم
خیلی هم به گوشی فشار میارم !!

Tornado2800
24-03-2009, 19:05
مطمئنی داداش؟

بله....
حق با داش مهدیه
من اشتباه گفته بودم :11:

M@hdi-B
24-03-2009, 19:17
بدون شرح:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

M@hdi-B
24-03-2009, 19:20
اینم محتویات پکش که البته سه پایه مخصوص فیلم دیدن و قلم اضافه توش معلوم نیست.

Tornado2800
24-03-2009, 19:38
پایه مخصوص فیلم دیدن ؟
من چیزی تو جعبه ندیدم

M@hdi-B
24-03-2009, 21:06
پایه مخصوص فیلم دیدن ؟
من چیزی تو جعبه ندیدم

حتما مال شما رو کش رفتن.:31:

Raptor 2009
24-03-2009, 23:11
مال منم پایه نداره

دوستان نمیدونم lcd اش چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه تاریکه..میرم برایتنس رو درست میکنم وقتی گوشی دوباره استندبای میشه ..فعالش میکنم دوباره صفحه تاریکه

abbass65
25-03-2009, 02:02
پایه کنار کیف باید باشه
با هم توی یه پلاستیکن
منم اول فکر کردم نداره ولی بعد که بازش کردم دیدم کنار کیفش بوده

hosseingrami
25-03-2009, 09:09
سلام اين 5800 کلا چه مشکلات سخت افزاري و نرم افزاري داره؟
که با آپديت هم حل نشده؟
اگه زياد مشکل نداشته باشه ميخرم!

NINTENDO_DS
25-03-2009, 10:18
پایه جزو لوازم اصلیشه که توی اکثر عکسهای گوشی هم مشخصه و باید توی جعبه اش باشه
مال من که هست
حسین جان من که مشکلی ندیدم و با آپدیت هم کلی امکانات اضافه می شه
فقط یکم دوربینش ضعیفه که واسه من و دوستانی که خریدن زیاد مهم نیست

NINTENDO_DS
25-03-2009, 10:19
مال منم پایه نداره

دوستان نمیدونم lcd اش چرا اینجوریه؟؟؟؟؟؟؟؟

صفحه تاریکه..میرم برایتنس رو درست میکنم وقتی گوشی دوباره استندبای میشه ..فعالش میکنم دوباره صفحه تاریکه

وقتی زیاد روش کلیک کنی و سرعت عملت زیاد باشه گوشی 5 ثانیه صفحش تاریک می شه ولی ناراحت نباش ایراد نیستش

hossein_dig
25-03-2009, 12:25
سلام .منم خریدم چینی با تمام وسایل اصلی و گارانتی متفرقه 330 - ولی دلم نمیاد فریم ورشو آپدیت کنم

hossein_dig
25-03-2009, 12:41
من کد ای ام آی رو تو اون سایت زدم این. میزنه ؟!
تصویر رو حذف کردم
یعنی گوشی اصلی نیست ببرم سر فروشنده ؟!

mahsai
25-03-2009, 12:52
باید به همون شکلی که گفته کد رو وارد کنید.به اون خطهای فاصله دقت کنید.

NINTENDO_DS
25-03-2009, 13:27
سلام .منم خریدم چینی با تمام وسایل اصلی و گارانتی متفرقه 330 - ولی دلم نمیاد فریم ورشو آپدیت کنم

خب آپدیت نکن
آپدیت واسه اوناییه که سرعت بالاتر و قابلیت ژئوتگینگ رو می خوان شما اگر نمی خوای نیازی به آپدیت نیست

hossein_dig
25-03-2009, 13:35
باز همون صفحه میاد .چرا ؟!

NINTENDO_DS
25-03-2009, 14:36
آره منم واست امتحان کردم نشون نمی ده

phoenix69
25-03-2009, 16:58
سلام خدمت دوستان گل من تازه این گوشی رو گرفتم 1 سری برنامه دانلود کردم نصب نشد بعد گوشیمو هک کردم بازم نشدیعنی certification erorr دیگه نمیدونم چیکار کنم تو گوشی قبلیم تاریخ گوشیرو میاوردم عقب درست میشد امااین یکی نمیشه یکی بهم گفت باید با یه کد خاص تاریخ گوشی رو بیارم عقب کسی میدونه این کده چیه؟

mtornado
25-03-2009, 20:53
سلام دوستان عزیز. من به تازگی یه 5800 خریدم و خیلی هم باهاش حال می کنم. فقط اگه کسی بتونه منو راهنمایی کنه که sms های گوشی قبلی خودم رو به این گوشی منتقل کنم دیگه عالیه. در ضمن pcsuite گوشی قبلیم که n73 بود، می تونستی از طریق کامپیوتر sms بزنی یا دفترچه تلفنتو ویرایش کنی؛ ولی تو این جدیده (یعنی ovi suite) اصلا گزینه اش نیست. کسی راه حلی می دونه. ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.

poria_mc
25-03-2009, 20:56
سلام خدمت دوستان گل من تازه این گوشی رو گرفتم 1 سری برنامه دانلود کردم نصب نشد بعد گوشیمو هک کردم بازم نشدیعنی certification erorr دیگه نمیدونم چیکار کنم تو گوشی قبلیم تاریخ گوشیرو میاوردم عقب درست میشد امااین یکی نمیشه یکی بهم گفت باید با یه کد خاص تاریخ گوشی رو بیارم عقب کسی میدونه این کده چیه؟
اگه صفحات قبلی رو بخونی به جواب میرسی!
یه دور گوشی رو با 7370 ریست کن! و برنامه هایی که نیاز به ساین دارن رو هم ساین کن بعد نصبشون کن!

007saeed
25-03-2009, 23:21
آقا من یه سوال فنی دارم.
تو حالت standby چندتا برنامه را میشه داشت؟تو تموم عکسهایی که ازش هست

یه سوال دیگه.

کسی نیست سوالات منو بجوابه؟:18:

Tornado2800
26-03-2009, 00:24

من فقط شنیدم که میگن 2 مگ حدودا ( روی مدل دیگه گوشی تست کرده گویا ) طول می کشه که به روز رسانی بشه از طریق خود گوشی اگه اقدام کنید.

vanish
26-03-2009, 13:07
تمام اس ام اس ها اینجا ذخیره میشن:
e:private\1000484b
این پوشه رو از گوشی قدیمی به گوشی جدید انتقال بده
البته باید گوشیت هک شده باشه

آقا من یه سوال فنی دارم.
تو حالت standby چندتا برنامه را میشه داشت؟تو تموم عکسهایی که ازش هست
فقط همون 4تا رو میتونی توی standby داشته باشی
البته یه برنامه از سری handy بود که گزینه ها رو بیشتر میکرد اما اسم برنامه یادم رفته!!!

hossein_dig
26-03-2009, 13:46
صدای هدفون خودش جالب نیست من مال کریتیوم رو بهش زدم در ضمن مگه تو مشخصاتش نزده 8 ساعت مکالامه من باطریم یه روزه ته میکشه البته فعلا زیاد ور میرم . چقدر این جی پی اس ش سخت میگیره ؟!

من که بیخیال آی ام آی شدم .

M@hdi-B
26-03-2009, 14:10
صدای هدفون خودش جالب نیست من مال کریتیوم رو بهش زدم در ضمن مگه تو مشخصاتش نزده 8 ساعت مکالامه من باطریم یه روزه ته میکشه البته فعلا زیاد ور میرم . چقدر این جی پی اس ش سخت میگیره ؟!

کلا باطری یکی دو هفته طول میکشه تا خودشو نشون بده.
در مورد جی پی اسش حق با شماست من که 2ماه دستم بود هیچ وقت موفق نشدم کانکت بشم.

hossein_dig
26-03-2009, 14:16
راستی چرا وقتی من به usb میزنم (درحال mass storage)
چهار - پنج بار هی ریمو میکنه وصل میشه بعد سرعت انتقال اطلاعات هم پایینه 900 مگه رو 15 دیقه طول کشید تازه مموریش هم HC (روش زده نوکیا -تایوانی هم هستش)هست . مشکلی هست یا من اشتباه میکنم

ممنون

M@hdi-B
26-03-2009, 14:35
چهار - پنج بار هی ریمو میکنه وصل میشه بعد سرعت انتقال اطلاعات هم پایینه 900 مگه رو 15 دیقه طول کشید تازه مموریش هم hc (روش زده نوکیا -تایوانی هم هستش)هست . مشکلی هست یا من اشتباه میکنم

ممنون

این مشکل رو منم داشتم نمی دونم چرا اینجوریه. بیشتر سر همین مشکل فروختمش. با آپدیت هم درست نشد.

hossein_dig
26-03-2009, 14:44
این مشکل رو منم داشتم نمی دونم چرا اینجوریه. بیشتر سر همین مشکل فروختمش. با آپدیت هم درست نشد.
چرا فروختی هیف بود میزاشتی تو کارت ریدر ولی در کل من خیلی دوسش دارم حتی بابعضی مشکلاش
راستی شما گوشیت چقئر شار نگه میداشت

NINTENDO_DS
26-03-2009, 14:46
چهار - پنج بار هی ریمو میکنه وصل میشه بعد سرعت انتقال اطلاعات هم پایینه 900 مگه رو 15 دیقه طول کشید تازه مموریش هم hc (روش زده نوکیا -تایوانی هم هستش)هست . مشکلی هست یا من اشتباه میکنم

ممنون

من ان 95 داشتم اینطوری می کرد ولی این 5800 ام این کارو نمی کنه
هیچ کجای اروپا رم نمی سازن رمش هم چون ترنسند هست تایوانیه

NINTENDO_DS
26-03-2009, 14:48
گوشی من با آهنگ گوش دادن و کلیپ دیدن که کلا می شه روزی 3 ساعت تا 4 روز شارژ نگه می داره
البته هنوز آپدیت نکردم

NINTENDO_DS
26-03-2009, 14:49

صدای هدفون های نوکیا همه بیخوده منم مثل تو هدفون کریتیو استفاده می کنم

masoud_persia
26-03-2009, 15:17
میخوام بدونم صدای این گوشی چطوره؟
گوشی مشکل خاصی نداره؟
زیاد هنگ نمی کنه که؟
در کل ارزش خریدن رو داره یا نه؟

M@hdi-B
26-03-2009, 15:20
چرا فروختی هیف بود میزاشتی تو کارت ریدر ولی در کل من خیلی دوسش دارم حتی بابعضی مشکلاش
راستی شما گوشیت چقئر شار نگه میداشت

با کارکرد متوسط 2.5 تا 3روز.

میخوام بدونم صدای این گوشی چطوره؟
گوشی مشکل خاصی نداره؟
زیاد هنگ نمی کنه که؟
در کل ارزش خریدن رو داره یا نه؟
صدای اسپیکرهاش توپه. تو هندزفری هم راضیت می کنه.
اگه زیاد اهل بازی کردن نباشی مشکل خاص آنچنانی نداره. مال من هنگ نمی کرد مال بقیه دوستان رو نمی دونم.
تو این رنج قیمت گوشی با این امکانات صد در صد ارزش خرید داره.

NINTENDO_DS
26-03-2009, 15:21
جواب این سوالو توی چندتا پست قبل همه دادن
صداش عالیه ولی صدای هدفون هاش نه
غیر از دوربین مشکلی نداره
اصلا هنگ نمی کنه
بله معلومه نسبت به این قیمت ارزون ارزش خریدن داره

NINTENDO_DS
26-03-2009, 15:22
با کارکرد متوسط 2.5 تا 3روز.

حتما کاریش کرده بودی چون من باید بعد از کلی کار التماسش کنم تا شارژش تموم بشه

hossein_dig
26-03-2009, 15:30
نه مال من فقط یبار اونم تو مغازه که داشتم میخریدم هنگ کرد( پدرشو درآوردم آخه)مشکل خاصی ندارم من از دوربنش راضیم ولی هنوز استفاده ار جی پی اسش شده برام قصه(نه زیاد) ولی خیلی خوش دست مخصوصا برای تایپ فقط نمیدونم چرا مثل پاکت پیسی نمیشه
با قلم یاداشت نوشت ، راستی دوربین دومش رو نمیشه تصوریوش رو دید ؟!

hamijoon
26-03-2009, 18:44
سلام بچه ها . خوبيد .؟ منم امروز 5800 خريدم خيلي حال ميده . دمتون گرم .

NINTENDO_DS
26-03-2009, 20:54
نه مال من فقط یبار اونم تو مغازه که داشتم میخریدم هنگ کرد( پدرشو درآوردم آخه)مشکل خاصی ندارم من از دوربنش راضیم ولی هنوز استفاده ار جی پی اسش شده برام قصه(نه زیاد) ولی خیلی خوش دست مخصوصا برای تایپ فقط نمیدونم چرا مثل پاکت پیسی نمیشه
با قلم یاداشت نوشت ، راستی دوربین دومش رو نمیشه تصوریوش رو دید ؟!

می گن با هک دوربین دومش هم راه میوفته
ولی من کلا به دو علت این گوشیو گرفتم
1: صفحه لمسیش
2: فول اسکرین نشون دادن تصاویر

shadi_87
26-03-2009, 20:59
:)سلام عیدتونم مبارک
اولا ممنون واسه این اطلاع رسانیتون بعدشم اینکه من بین 5800 و htc viva شک دارم البته می دونم 5800 یه نمه بهتره اما میخوام راهنماییم کنین

NINTENDO_DS
26-03-2009, 21:21
:)سلام عیدتونم مبارک
اولا ممنون واسه این اطلاع رسانیتون بعدشم اینکه من بین 5800 و htc viva شک دارم البته می دونم 5800 یه نمه بهتره اما میخوام راهنماییم کنین

ویوا که اصلا پیشنهاد نمی شه در ثانی اگر هم اچ تی سی میخواین برین touch 3g بگیرین ولی اگر ویندوز موبایل لازم ندارین 5800 به جهت امکانات چند رسانه ای و جی پی اس بهتر از اچ تی سی هست توی اون رنج قیمت

M@hdi-B
26-03-2009, 21:27
ویوا که اصلا پیشنهاد نمی شه در ثانی اگر هم اچ تی سی میخواین برین touch 3g بگیرین ولی اگر ویندوز موبایل لازم ندارین 5800 به جهت امکانات چند رسانه ای و جی پی اس بهتر از اچ تی سی هست توی اون رنج قیمت

در مورد جی پی اس اصلا حرفتو قبول ندارم. چند پست قبل رو بخونی متوجه میشی.
ولی من به این دوستمون از بین این 2گوشی 5800 رو پیشنهاد می کنم مخصوصا رنگ آبیشو.

NINTENDO_DS
26-03-2009, 21:28
در مورد جی پی اس اصلا حرفتو قبول ندارم. چند پست قبل رو بخونی متوجه میشی.
ولی من به این دوستمون از بین این 2گوشی 5800 رو پیشنهاد می کنم مخصوصا رنگ آبیشو.

به این جهت گفتم چون ویوا اصلا جی پی اس نداره داشتن بهتر از نداشتنه

shadi_87
26-03-2009, 21:58
من تازه عضو شدم نمی تونم پیغام خصوصی بفرستم!!!!!!گفتم که گفته باشم
دوربین 5800 زیاد کیفیت نداره. صفحه شم ضد خش نیست .من می ترسم بخرمش پشیمون شم:45::45::45:

hossein_dig
27-03-2009, 00:26
والا من که دارم خیلی هم راضیم مثل همه موبایلا تو نور روز محشر کار میکنه مشخصاتشو بخونی تو سایت نوکیا فارسی دیگه سراغ ویوا نمیری

بابا 16.7 میلیون رنگ کجا 65 هزار رنگ کجا !! دوربی با لنز کارلورایس و فکوس اتوماتیک که دیگه خوبه که در شمن خیلی خوش دست جون میده برای اس ام اس

راستی بروبچ این نوکیا مپ که رو خودشه دموه!؟ یعنی از کار میفته ؟!
دوباره راستی دوستم هم یه روز بعد از من گرفته با فاصله یه روز عین من ولی برای من خیلی سخت به جی پی اس وصل میشه ول مال اون خیلی سریع تر وقتی گوشی ها کنار هم هست مال اون تو نوکیا مپ اکثرا حداقا 3تا آنتن داره ولی برای من فقط زرد چشمک میزنه چرا !؟ البته من گارمین رو نصب کردم و بعد پاک کردم بطی داره ؟!

ممنون

NINTENDO_DS
27-03-2009, 09:50
دوربین 5800 زیاد کیفیت نداره. صفحه شم ضد خش نیست .من می ترسم بخرمش پشیمون شم:45::45::45:

دوربینش مثل ویواست با این تفاوت که 5800 فلاش و فوکوس اتوماتیک داره که ویوا نداره
صفحشون هم مثل همه هیچکدوم ضد خش نیستن
من که می گم ویوا بخری پشیمون می شی مگر اینکه یا touch 3g بگیری یا یک مدل از آی میت

NINTENDO_DS
27-03-2009, 09:52
والا من که دارم خیلی هم راضیم مثل همه موبایلا تو نور روز محشر کار میکنه مشخصاتشو بخونی تو سایت نوکیا فارسی دیگه سراغ ویوا نمیری

بابا 16.7 میلیون رنگ کجا 65 هزار رنگ کجا !! دوربی با لنز کارلورایس و فکوس اتوماتیک که دیگه خوبه که در شمن خیلی خوش دست جون میده برای اس ام اس

راستی بروبچ این نوکیا مپ که رو خودشه دموه!؟ یعنی از کار میفته ؟!
دوباره راستی دوستم هم یه روز بعد از من گرفته با فاصله یه روز عین من ولی برای من خیلی سخت به جی پی اس وصل میشه ول مال اون خیلی سریع تر وقتی گوشی ها کنار هم هست مال اون تو نوکیا مپ اکثرا حداقا 3تا آنتن داره ولی برای من فقط زرد چشمک میزنه چرا !؟ البته من گارمین رو نصب کردم و بعد پاک کردم بطی داره ؟!

ممنون

نه مال من که دمو نیست منم امروز جی پی اسش رو امتحان می کنم خبر میدم فقط مطمئنید که دستتون رو روی آنتن جی پی اس نمی زارین دیگه چون قسمت سمت چپ بالاش آنتن جی پی اسشه

devilsh2003
27-03-2009, 15:57
سلام ، سال نو به همگی مبارک..
این gps هم شده یه داستان . اولش خوب آنتن می داد ولی الان به سختی و فقط جاهای بلندخوب آنتن میده ...
کسی میدونه چرا؟؟

HAKHAMANESHIAN
27-03-2009, 18:46
سلام به تمام بر و بچ نوکیا باز , من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نمیدونم از ایران بگیرم یا بگم از دبی برام بیارن ؟
قیمت دبی چنده ؟
اونجا اصلی هستن , کلاه سرم نمیذارن ؟
اگه بخوام از اونجا بگیرم سفارش کجا بگیرم بهتره ؟
تو رو خدا اگه کسی جواب سوالهام رو میدونه بکه , خیلی ممنون میشم

poria_mc
27-03-2009, 21:18
میتونم بپرسم کی گفته صفحه اش ضد خش نیست؟
مگر اینکه با کلید یا سوزن بیفتید به جونش که در اون صورت هیچ صفحه ای ضد خش نیست!

gondeh
28-03-2009, 00:07
سلام بچها
الان 5800 قیمتش چنده؟

Ali Seilami
28-03-2009, 08:05
سلام بچها
الان 5800 قیمتش چنده؟
حول و حوش 350 تا 360 باید باشه. دقیق نمی دونم.

hamijoon
28-03-2009, 10:20
سلام به همه دوستان . اين 5800 خيلي خوفه . دمتون گرم . gps فعال كردم به كمك بچه هاي تون اون تاپيك خيلي حاله . دستتون درد نكنه . فقط يه سوال 5800 اسكرين سيور نداره ؟ يه ساعت فلش خوشگل گرفتم نميتونم بزارمش تو اسكرسن سيور . مرسي .

:10::11::11:

NINTENDO_DS
28-03-2009, 10:20
330 دوستان گرفتن
با گارانتی هم حدود 450 تومنه

gondeh
28-03-2009, 12:02
330 دوستان گرفتن

چقدر تفاوت قیمت هست بین گارانتی و غیر گارانتی؟؟؟!!!!

این گارانتی اثری هم داره؟

یک سوال مهم دیگه. این 5800 به خاطر اینکه تمام فعالیتش به وسیله تاچ انجام میشه، کسی بوده که تاچش خراب شده باشه یا بعد از مدتی کند نمی شه؟ و بد عمل نمی کنه؟

NINTENDO_DS
28-03-2009, 12:18
اگر بدون گارانتی با لوازم اصلی بهتون بدن یعنی فروشنده قابل اعتماد باشه نه گارانتی نمی خواد ولی اگر برعکس باشه با گارانتی بگیرین بهتره
آره همه چیش تاچه و کند نمی شه تازه با آپدیت جدید سرعت تاچش هم اضافه می شه

احمدصالح پور
28-03-2009, 12:25
سلام دوستان عزیز خسته نباشین ...راستی بازی مخصوص خود گوشی اومده ؟؟؟برای بازی کردن باهاش مشکلی نداره ؟؟

NINTENDO_DS
28-03-2009, 12:45
بله اومده برین به انجمن بازی های مخصوص سری 5 بازیها موجود هست

NINTENDO_DS
28-03-2009, 13:05
بچه ها کسی می دونه هندزفری بلوتوث رو چه جوری با این گوشی سازگار می کنن؟
من هندزفری مدل bh101 نوکیا رو دارم و راحت به ان 95 هشت گیگ وصل می شه ولی هرکاری می کنم این 5800 نمیشناستش چیکار کنم؟

esmail194
28-03-2009, 14:18
سلام به همه دوستان . اين 5800 خيلي خوفه . دمتون گرم . Gps فعال كردم به كمك بچه هاي تون اون تاپيك خيلي حاله . دستتون درد نكنه . فقط يه سوال 5800 اسكرين سيور نداره ؟ يه ساعت فلش خوشگل گرفتم نميتونم بزارمش تو اسكرسن سيور . مرسي .

:10::11::11:

برای نمایش دادن فایل فلش باید نرم افزار فلش لایت رو نصب کنی تا گوشی بتونه فایل هاتو نمایش بده.

گوشی خوبی هست ولی به تازگی یه مشکل واسش پیش امده که خط تولید اونو متوقف کردن

poria_mc
28-03-2009, 14:24
برای نمایش دادن فایل فلش باید نرم افزار فلش لایت رو نصب کنی تا گوشی بتونه فایل هاتو نمایش بده.

منبع این حرفتون؟؟؟؟/

mehdi_360
28-03-2009, 14:32
اگه اینطور باشه قیمت گوشی میره بالا؟درسته؟

NINTENDO_DS
28-03-2009, 14:58

کی گفته خط تولید رو متوقف کردن؟
نه جی اس ام آرنا نه موبایل ریویوو چیزی نگفتن

EHHASSATNI
28-03-2009, 15:05
سلام یه سایت خوب برای wallpaper و theme میخوام
بی زحمت zege و own skin نباشن
ممنون

NINTENDO_DS
28-03-2009, 15:15
اینجا جاش نیست ها
برو به این دو سایت

M@hdi-B
28-03-2009, 15:21
ویرایش شد..............

M@hdi-B
28-03-2009, 15:22
کی گفته خط تولید رو متوقف کردن؟
نه جی اس ام آرنا نه موبایل ریویوو چیزی نگفتن

ممنون
سایت می خوای چی کار فروم خودمون معدنشه:31:

hossein_dig
28-03-2009, 17:45
ممنون
من دوتا تم توپ گرفتم ولی احساس کردم سنگینه و سرعت رو میاره پاین یه سرچ تو اینترنت بکنی پیدا میکنی

hamijoon
28-03-2009, 22:12
دوستان بازم يه سوال . من گوشيم فارسي هم داره . اينكه نوشتن آپديت فارسي و از اين جور چيزا لازم انجام بدم يا نه ؟ مرسي

gondeh
28-03-2009, 23:31
میگم من میخوام این گوشی را بخرم. توی پست ها دیدم بچه ها از دوربینش می نالن!!!! دقیقا مشکل دوربین چیه؟ مشکلات دیگه گوشی چیا هست؟

behzadbusiness
29-03-2009, 01:34
سلام

من خودم 5800 دارم کیفیت عکس این دوربین معمولی اما کیفیت ویدئو اون خوبه به هر حال اگر دوربین دیجیتال داشته باشی که این روزا ارزون شده دیگه لازم نیست به این موضوع اهمیت بدی موسیقی رو دریاب:5:

behzadbusiness
29-03-2009, 01:36
راستی می خواستم بگم من گوشی رو آپدیت کردم قبلاً فارسی داشت الان پریده روش رو هم قبلاً گفتید حالا اگر دوباره فارسیش نکنم که چیزی از ارزشش کم نمیشه

behzadbusiness
29-03-2009, 01:37
راستی یک نکته تو سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید نوشته گوشی بی نقصه برید حالش ببرید

behzadbusiness
29-03-2009, 01:37

M@hdi-B
29-03-2009, 07:33
دوستان بازم يه سوال . من گوشيم فارسي هم داره . اينكه نوشتن آپديت فارسي و از اين جور چيزا لازم انجام بدم يا نه ؟ مرسي

شما از این صفحه به بعد رو مطالعه بفرمایید:

آقای behzadbusiness
پست های بالا رو تو یه پست هم میشد گفت. گزینه ویرایش واسه اینجور موقع هاست.:46:

NINTENDO_DS
29-03-2009, 08:58
میگم من میخوام این گوشی را بخرم. توی پست ها دیدم بچه ها از دوربینش می نالن!!!! دقیقا مشکل دوربین چیه؟ مشکلات دیگه گوشی چیا هست؟

یعنی دوربینش با لنز کارل زایس مثل دوربین گوشی 6120 می مونه
در حالی که باید از دوربین ای 90 هم بهتر باشه

NINTENDO_DS
29-03-2009, 08:59
بچه ها کسی می دونه هندزفری بلوتوث رو چه جوری با این گوشی سازگار می کنن؟
من هندزفری مدل bh101 نوکیا رو دارم و راحت به ان 95 هشت گیگ وصل می شه ولی هرکاری می کنم این 5800 نمیشناستش چیکار کنم؟

کسی نمی دونست من چه جوری این مشکل رو حل کنم؟

Legend
29-03-2009, 09:40
کسی نمی دونست من چه جوری این مشکل رو حل کنم؟
چون قبلا" به یه گوشی معرفی کردی...باید ریستش کنی...تو هندزفری های سونی که با نگه داشتن دکمه های صدا برای چند ثانیه و چشمک زنشدن چراغش میشه این کارو کرد..واسه نوکیا هم باید تو همین مایه ها باشه..:46:

شاد باشی:40:

gondeh
29-03-2009, 10:09
یعنی دوربینش با لنز کارل زایس مثل دوربین گوشی 6120 می مونه
در حالی که باید از دوربین ای 90 هم بهتر باشه

ممنون
من الان پی وان دارم کسی نمی دونه 5800 در مقایسه با p1 چطوره؟

adt89
29-03-2009, 10:09
آخرين قيمت: 317 تو شهر مرزي بانه اونم تو عيد!

NINTENDO_DS
29-03-2009, 10:18
خیلی از پی 1 بهتره هم اینترفیسش هم کار کردن باهاش

freeman
29-03-2009, 10:21
330 دوستان گرفتن

قیمت الان با گارانتی اصلی اتصالات هست 370

ضمنا توجه داشته باشین حتما کیف و پایه در جعبه باشه.

freeman
29-03-2009, 10:23
ضمنا حتما و حتما پس از خرید، رم 8 گیگش رو با برنامه خود گوشی فرمت کنید وگرنه موزیک پلیرتون نمیتونه موزیک های روی رم رو در آرشیو خودش قرار بده

Legend
29-03-2009, 10:26
خیلی از پی 1 بهتره هم اینترفیسش هم کار کردن باهاش
فکر کنم منظورش دوربینش بود...:46:

M@hdi-B
29-03-2009, 10:57
فکر کنم منظورش دوربینش بود...:46:

:31:
کیفیت عکس پی وان به مراتب بهتر هست ولی 5800 چون 30 فریم در ثانیه و با فرمت Mp4 فیلم می گیره به نظر من از پی وان بهتره. P1 دقیقا یادم نیست فکر کنم 3GP فیلم می گیره.

gondeh
29-03-2009, 11:35
P1 دقیقا یادم نیست فکر کنم 3GP فیلم می گیره

آره p1 با فرمت 3gp فیلم می گیره. ولی عکس هاش واقعا خوبه

poria_mc
29-03-2009, 12:35
ضمنا حتما و حتما پس از خرید، رم 8 گیگش رو با برنامه خود گوشی فرمت کنید وگرنه موزیک پلیرتون نمیتونه موزیک های روی رم رو در آرشیو خودش قرار بده
از اون حرف ها بود ها.....!
واسه اینکه موزیک پلیر موزیک ها رو نشون بده باید یه بار تو موزیک پلیر رفرش بدید نه این که رم رو فرمت کنید!

freeman
29-03-2009, 13:52
از اون حرف ها بود ها.....!
واسه اینکه موزیک پلیر موزیک ها رو نشون بده باید یه بار تو موزیک پلیر رفرش بدید نه این که رم رو فرمت کنید!

عزیزم اونو که همه میدونن که باید رفرش کرد. مشکل اینجاست که اگه رم رو فرمت نکنید وقتی رفرش میکنید همانجوری در حالت رفرش میمونه بدون اینکه چیزی به آرشیوش اضافه کند. چاره فرمت کردن رم و کپی کردن دوباره موزیکهاست. به لینک زیر نگاه بندازین تا بفهمین منظورم چیه:

poria_mc
29-03-2009, 15:19
عزیزم اونو که همه میدونن که باید رفرش کرد. مشکل اینجاست که اگه رم رو فرمت نکنید وقتی رفرش میکنید همانجوری در حالت رفرش میمونه بدون اینکه چیزی به آرشیوش اضافه کند. چاره فرمت کردن رم و کپی کردن دوباره موزیکهاست. به لینک زیر نگاه بندازین تا بفهمین منظورم چیه:

والا من که تا حالا 4 تا 5800 واسه این و اون گرفتم یه همچین چیزی ندیدم!

HAKHAMANESHIAN
29-03-2009, 23:13
سلام , بابا کسی نبود جواب سوال های من رو بده ؟

من میخوام این گوشی رو بگیرم ولی نمیدونم از ایران بگیرم یا بگم از دبی برام بیارن ؟
قیمت دبی چنده ؟
اونجا اصلی هستن , کلاه سرم نمیذارن ؟
اگه بخوام از اونجا بگیرم سفارش کجا بگیرم بهتره ؟
تو رو خدا اگه کسی جواب سوالهام رو میدونه بکه , خیلی ممنون میشم

NINTENDO_DS
30-03-2009, 10:39
از دبی اگر میخوای بگیری از این فروشگاه که می گم بگیری جنس خوب بهت میده
قیمتشم از خودش بپرس به درهم بهت می گه بعد تبدیلش کن به ریال
shop no.m,19 diera city centre dubai
tel: 04-2950170
fax: 04-2950877
mail: sbk_trdg@emirates.net.ae
mr.manoj

mehdi.ab
30-03-2009, 13:49
سلام به همه:

اگه احیانا سؤالم را در جای نادرستی مطرح کرده ام، بنده را ببخشید (ممنون می شوم که راهنمایی بفرمایید)
قضیه از این قراره که من چند وقتی هست که یک 5800 خریده ام. تا حالا چند بار سعی کردم که برنامه هایی را روی آن نصب کنم که هر دفعه این خطا رو می گیره

Expired Certificate

اگر از دوستان کسی با این مشکل و البته راه حلش آشنایی داره، از راهنمایی اش سپاسگزار خواهم بود.
راستی جدا از برخی مشکلاتش، از گوشیم خیلی خوشم می آید.

hamijoon
30-03-2009, 15:53
سلام به همه:

اگه احیانا سؤالم را در جای نادرستی مطرح کرده ام، بنده را ببخشید (ممنون می شوم که راهنمایی بفرمایید)
قضیه از این قراره که من چند وقتی هست که یک 5800 خریده ام. تا حالا چند بار سعی کردم که برنامه هایی را روی آن نصب کنم که هر دفعه این خطا رو می گیره

expired certificate

اگر از دوستان کسی با این مشکل و البته راه حلش آشنایی داره، از راهنمایی اش سپاسگزار خواهم بود.

دوست عزيز منم يه 2 روزي هست خريدم تنها مشكلش همينه كه شما الان برخورديد . اول تاريخ موبايل و ببريد عقب يه چند ماه به احتمال زياد درست نميشه :31: بعد بايد مستر ريسيت كنيد . #7370#* رو بزنيد 100 % درست ميشه شك نكن . اما قبلش از فون مموري يه بك آپ بگير :11::11:

hamijoon
30-03-2009, 15:57
يكي به من بگه چيكار كنم اسكرين سيور بزارم واسه گوشيم ؟ :19::19:

hamijoon
30-03-2009, 22:49
كسي نمياد جواب بده ؟ يه سوال ديگه ورژن گوشيه من 11 . فارسي هم داره عالي . لازم آپديت كنم ؟ اصلا وقتي آپديت ميكني چي ميشه ؟ يكم توضيح ميديد ؟ مرسي

esmail194
30-03-2009, 23:51
يكي به من بگه چيكار كنم اسكرين سيور بزارم واسه گوشيم ؟ :19::19:

اگه بخوای فایل فلش بزاری باید برنامه فلش لایت رو نصب کنی چون گوشی فایل های فلش رو نمیخونه.

phoenix69
31-03-2009, 11:34
من برنامه smartcomgps رو با زور و زحمت رو مموری کارت نصب کردم حالا فهمیدم باید گوشیرو مستر ریست کنم اگه یک بک آپ بگیرم بعد اینکارو بکنم برنامه میمونه یابعد از ریست باید دوباره نصبش کنم؟

shahab_f
31-03-2009, 11:47
firmware جدید و رسمی نوکیا ، با کلی تغییر و بهبود قراره بیاد :

M@hdi-B
31-03-2009, 12:02
firmware جدید و رسمی نوکیا ، با کلی تغییر و بهبود قراره بیاد :

بله واز مهمترین تغییراتش به کار افتادن دوربین دوم یا همون video-call Camera هست.

hamijoon
31-03-2009, 12:51
من يه ساعت گرفتم با پسوند Swf ميخونه گوشيم. اما با فلش لايت بايد بندازم تو اسكرين سيور گوشي؟

masoud_persia
31-03-2009, 13:32
نرم افزارهای گوشی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

hamijoon
31-03-2009, 13:47
نرم افزارهای گوشی رو از کجا میتونم دانلود کنم؟

دوست عزيز اين تاپيك هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدباز هم سرچ كني سايت هاي ديگه اي هم پيدا ميكنه:11:

NINTENDO_DS
31-03-2009, 14:13
سلام به همه:

expired certificate

البته اگر برنامه های سایت رو می گی که باید قبلش ساین کنی بعد بریزی رو گوشی

hossein_dig
31-03-2009, 17:50
سلام
کاش یه تاپیک جدا برای آپدیدت 5800 میساختن من شخصا زیاد اعتماد نمی کنم به این برنامه های جانبی از طرفی اگه با خود برنامه نوکیا
آپدیدت کنم میترسم این کیبرد عربی هم بپره کاش بچه های فعال موبایل این زحمت رو میکشیدن

یا لااقل توی یک پست نحوه آپ دیدت رو بصورت کامل توضح میدادن .
راستی آخرین ورژه فریم ور که فارسی (عربی؟) رو ساپورت کنه چیه (این برنامه که گذاشتن برای آپدیت فریم فر دستگاه دستکاری کردن شده فارسی یا نه ؟)
یه لینکم یکی ار بچه ها گذاشته بود که مال 30 مارچ (دیروز -مربوط به gsmarena.com) بود نگفته بود آخرین ورژنش چیه.
راستی من ام نتونستم هندفری بلوتوث بهش وصل کنم چرا

M@hdi-B
31-03-2009, 19:13
سلام
کاش یه تاپیک جدا برای آپدیدت 5800 میساختن من شخصا زیاد اعتماد نمی کنم به این برنامه های جانبی از طرفی اگه با خود برنامه نوکیا
آپدیدت کنم میترسم این کیبرد عربی هم بپره کاش بچه های فعال موبایل این زحمت رو میکشیدن

راستی آخرین ورژه فریم ور که فارسی (عربی؟) رو ساپورت کنه چیه (این برنامه که گذاشتن برای آپدیت فریم فر دستگاه دستکاری کردن شده فارسی یا نه ؟)
یه لینکم یکی ار بچه ها گذاشته بود که مال 30 مارچ (دیروز -مربوط به gsmarena.com) بود نگفته بود آخرین ورژنش چیه.

چرا به برنامه های جانبی اعتماد نمی کنی؟ Tornado با همین فونیکس گوشیشو آپدیت کرده.
شما اگه با کیبرد عربی مشکلی نداری و با NSU راحت تری صبر کن این آپدیت جدید بیاد آپدیت کن نترس عربیش نمیپره:31:
واسه روش آپدیت هم تاپیک داریم سوالی داشتی همونجا بپرس.

hamijoon
31-03-2009, 23:39
بچه ها يه سوال . من ورژن گوشيم 11 فارسي هم داره اگه با nsu آپديت كنم فارسيه گوشيم پاك ميشه؟

M@hdi-B
01-04-2009, 08:46
بچه ها يه سوال . من ورژن گوشيم 11 فارسي هم داره اگه با nsu آپديت كنم فارسيه گوشيم پاك ميشه؟

نه دوست عزیز به پست بالا اگه دقت می کردین جوابتون توش بود:46:

NINTENDO_DS
01-04-2009, 08:54
سلام

من هر کاری بگی کردم هندزفری رو بشناسه نشناخت که نشناخت
دیگه نمی دونم چیکار کنم

hossein_dig
01-04-2009, 09:42
آخه این که فاجعست این دستگاه بلوتوث استریو داره ممکنه با آپدیت فریم ور بشه کاریش کرد؟!

NINTENDO_DS
01-04-2009, 10:03
نباید اینطوری باشه
هندزفریم راحت به ان 95 هشت گیگ وصل می شه ولی این یکی هر کاری می کنم نمی شناسه
مگر اینکه برخلاف اون چیزی که گفتن بلوتوث 5800 به جای نسخه 2 نسخه 1 باشه

NINTENDO_DS
01-04-2009, 10:05
آخه این که فاجعست این دستگاه بلوتوث استریو داره ممکنه با آپدیت فریم ور بشه کاریش کرد؟!

نه چون سخت افزاره ربطی به فریم ور نداره
توی این اپدیت جدید فقط ودیئو کالینگ و ژئوتگینگ اضافه می شه و تغییری روی بقیه تنظیمات انجام نمی ده البته می گن سرعت تاچ گوشی رو هم بالا می بره

poria_mc
01-04-2009, 10:36
نباید اینطوری باشه
هندزفریم راحت به ان 95 هشت گیگ وصل می شه ولی این یکی هر کاری می کنم نمی شناسه
مگر اینکه برخلاف اون چیزی که گفتن بلوتوث 5800 به جای نسخه 2 نسخه 1 باشه
گوشیت مجارستانیه؟
تا حالا 4 تا 5800 دیدم که مجارستانی بودن همه هم مشکل تو رو داشتن! هندزفری بلوتوث استریو بهشون وصل نشده!

NINTENDO_DS
01-04-2009, 10:43
والا لیبل فنلاند داره ولی ما که نفهمیدیم بالاخره کجائیه
خب اونا چیکار کردن؟

poria_mc
01-04-2009, 10:48
والا لیبل فنلاند داره ولی ما که نفهمیدیم بالاخره کجائیه
خب اونا چیکار کردن؟
هیچی! ولی یه مجارستانی بود که درست کار میکرد! فکر کنم شانسیه!

hossein_dig
01-04-2009, 12:04
سلام این چیه !؟
ژئوتگینگ

همون قابلیت چرخشی !؟

poria_mc
01-04-2009, 12:24
سلام این چیه !؟
ژئوتگینگ

همون قابلیت چرخشی !؟
خیر! عکس که میگیری با استفاده از جی پی اس بهت میگه کجا عکس گرفتی!
اون قابلیت چرخش شتابسنج هستش!:31:

phoenix69
01-04-2009, 14:17
آقا هیچکی نیست جواب سوال منو بده من مستر ریست بکنم برنامم میپره یا نه؟:19:

h.haghighi
01-04-2009, 16:05
سلام
به نظر شما من 6220 بگیرم یا 5800
من یه گوشی میخوام که هر روز اذیتم نکنه
دوام باطریش هم خوب باشه
با استفاده معمولی چند روز شارژ نگه میداره؟

instrumental
01-04-2009, 16:53
من هر کاری بگی کردم هندزفری رو بشناسه نشناخت که نشناخت
دیگه نمی دونم چیکار کنم

شاید با هم سازگار نیستن. از توی سایت نوکیا می شه چک کرد که هر گوشی با کدوم هندزفری بلوتوث compatible هست، یا این که مدل هندزفری رو چک کنین که با کدوم گوشیها سازگاره. سایتها معمولاً رِنج کاملی از گوشیهای سازگار، ولو از برندهای دیگه رو ارائه می کنن.

hossein_dig
01-04-2009, 18:04
آقا هیچکی نیست جواب سوال منو بده من مستر ریست بکنم برنامم میپره یا نه؟:19:
منم 7370 کردم برنامه های خود گوشی نپرید. برای من حتی مموری کارتش رو هم فورمت نکرد !؟؟!؟!

hossein_dig
01-04-2009, 18:11
سلام
دوام باطریش هم خوب باشه
والا اذیت که نداره (بستگی داره به چی بگی دردسر باید ببینی چه استفاده ای داری)
والا این گوشی تالک تایم ش رو گفته 8:30 و 406 ساعت اسند بای ولی من 2 روز شارژزم تموم میشه فکر کنم برای بقیه هم همین طوری

poria_mc
01-04-2009, 18:26
سلام
دوام باطریش هم خوب باشه
اگه گوشی میخوای که از لحاظ شارژ اذیتت نکنه سمت 5800 نیا چون با استفاده معمولی 1.5 روز بیشتر جواب نمیده!(با این که باطریش پرقدرته اما گوشی مصرف زیادی داره که با آپدیت جدید مصرفش هم بیشتر میشه!)

h.haghighi
01-04-2009, 18:40
والا اذیت که نداره (بستگی داره به چی بگی دردسر باید ببینی چه استفاده ای داری)
والا این گوشی تالک تایم ش رو گفته 8:30 و 406 ساعت اسند بای ولی من 2 روز شارژزم تموم میشه فکر کنم برای بقیه هم همین طوری
هنگ نمیکنه؟
دوربینش خوبه؟
به ضربه حساس نیست؟
من دستم خیلی عرق میکنه، مشکلی پیش نمیاره؟

poria_mc
01-04-2009, 19:57
هنگ نمیکنه؟
دوربینش خوبه؟
به ضربه حساس نیست؟
من دستم خیلی عرق میکنه، مشکلی پیش نمیاره؟
هنگ نمیکنه!
دوربینش خوب نیست!
به ضربه حساس نیست!
منم همینطور مشکلی پیش نمیاره!(راستی اگه سرباز هستی برو معافیتت رو بگیر:31:)

phoenix69
01-04-2009, 23:18
آقا من برنامه هامو ساین کردم گوشیمم مستر ریست کردم تاریخشو کشیدم عقب حالا که میخوام برنامه بریزم بازم ارور certification میده یا میگه expired شده چیکار کنم؟

M@hdi-B
02-04-2009, 09:49
آقا من برنامه هامو ساین کردم گوشیمم مستر ریست کردم تاریخشو کشیدم عقب حالا که میخوام برنامه بریزم بازم ارور certification میده یا میگه expired شده چیکار کنم؟

خوب اگه برنامه رو ساین کردی تاریخو چرا کشیدی عقب؟ تاریخت باید درست باشه.

phoenix69
02-04-2009, 15:21
آخه بازم ارورexpired میداد گفتم شاید درست شه تو تاریخ درست میده:expired certificaton بدجوری این برنامه رو میخوام یکی بگه چیکار کنم

h.haghighi
02-04-2009, 16:12
از همه کسایی که 5800 دارند یه سوال داشتم
اگه بازم بخواین 2باره گوشی بخرین بازم همین گوشی رو میخریدین یا یه گوشیه دیگه؟

poria_mc
02-04-2009, 16:31

اون زمان که من خریدم 590 تومن بود! قطعا یه گوشی دیگه میخریدم! اما الان که 350 تومنه تو این رنج بهترین انتخابه!

baback656
02-04-2009, 17:44
خوشکل پسر اگه این ارور رو میده تاریخ رو بکش جلو مثلا 2010/03/10

hossein_dig
02-04-2009, 18:18

فقط 5800 حتی با بعضی مشکلاتش

hossein_dig
02-04-2009, 18:21
راستی این land mark ها رو چه جوری مشیه ازش بک آپ گرفت !؟

skhammari
02-04-2009, 19:05
سلام
دوستان ببخشید من تمام صفحه های این تاپیکو خوندم ، من با گوشی با هدست آهنگ زیاد گوش میدم و این گوشی تمام انتظارات منو برآورده میکنه ( از لحاظ آهنگ گوش دادن ) ، از رم 8 گیگش گرفته تا تاچ بودنش و ....
فقط یک مورد برام مبهم مونده و از همه مهمتره اینه که آیا کیفیت هدست این گوشی بالاست یا نه ؟
من در حال حاضر n73 دارم ، کیفیتش از گوشیی که الان دارم بالاتره یا پایینتره یا مثل همونه ؟
مرسی

M@hdi-B
02-04-2009, 19:26
سلام
دوستان ببخشید من تمام صفحه های این تاپیکو خوندم ، من با گوشی با هدست آهنگ زیاد گوش میدم و این گوشی تمام انتظارات منو برآورده میکنه ( از لحاظ آهنگ گوش دادن ) ، از رم 8 گیگش گرفته تا تاچ بودنش و ....
فقط یک مورد برام مبهم مونده و از همه مهمتره اینه که آیا کیفیت هدست این گوشی بالاست یا نه ؟
من در حال حاضر n73 دارم ، کیفیتش از گوشیی که الان دارم بالاتره یا پایینتره یا مثل همونه ؟
مرسی

از ان73 بهتره مطمئن باش.

Tornado2800
02-04-2009, 19:36

خوب جالبه بدونی
من گوشیمو یکی خیلییی طلبه شد و به زور !! ازم خرید . 5800

و الا پول بیشتری هم دارم که گوشی دیگه ای بخرم
ولی باز هم میخوام همین رو بخرم.

hossein_dig
02-04-2009, 20:10
سلام
توی سایت نوکیا فارسی نوشته بود میکرفون استریو داره ولی من کلشو بالا پایین کردم یک میکرفون بیشتر نددیم نظر شما چیه ؟!
داره یا اشتباه کرده؟

h.haghighi
02-04-2009, 22:17
خوب جالبه بدونی
من گوشیمو یکی خیلییی طلبه شد و به زور !! ازم خرید . 5800

و الا پول بیشتری هم دارم که گوشی دیگه ای بخرم
ولی باز هم میخوام همین رو بخرم.
میشه بپرسم چرا؟
چی داره که انقدر خوشت میاد؟

h.haghighi
02-04-2009, 22:24
5800 فنلاند هم گیر میاد؟
اصل این گوشی کجاییه؟
و قیمتش چنده؟

Mani Sasy
02-04-2009, 22:30
فنلاند لیبله.
اصلش مجارستان و چین داره.
چینی بدون گارانتی:340000
چینی با گارانتی اصلی اتصالات: 390000_400000
در ضمن با گارانتی اصلی و بدون گارانتی فرق میکنه.
ولی گارانتی متفرقه فرقی با بدون گارانتی نمیکنه.

h.haghighi
02-04-2009, 22:35
از لحاظ سخت افزاری هم فرقی داره؟
یا فرقش تو خدمات پس از فروششه؟

Mani Sasy
02-04-2009, 22:54
خدمات پس از فروش.
البته بدون گارانتی رو ممکنه ازش لوازم بردارن.
ولی متفرقه و اصلی رو نه.

placebo
02-04-2009, 23:22
سلام دوستان
من بین 5800 و g900 موندم کودومو انتخاب کنم، اگه می شه راهنمایی کنین.. (ببخشین اگه جای این سوال اینجا نیست)

baback656
03-04-2009, 00:07
سلام
مرسی
کیفیت هدست مثل گوشی های سری e هست و خوبه اما نسبت به این گوشی و امکانات و کلاسش ضعیفه

surpriser
03-04-2009, 00:18
سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟

baback656
03-04-2009, 00:20
گوشی چینی تا حالا ندیدین از اینایی که شصت تا باند داره و تی وی داره و آنتن داره و......:31:

اینم از اون حرفا بودا؟

آقا مهدی مطمئن باش که چینیش توی بازار هست و الان حدود 2ماه هست که دستمه و کاملا راضی هستم و بجز 2-3 دفعه که هنگ کرد و این توی گوشیهای نرم افزاری سیمبیان عادیه و دیگه اینکه نوکیا کلا گوشیهارو توی چین میسازه اما با کیفیت بالا و اصلا اون گوشیهای چینی تی وی دار رو فراموش کن چون مقایسه اونها با 5800 خنده داره

f.satan
03-04-2009, 01:35
[
quote=surpriser;3651799]سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟[/quote]

:46: خیالتون راحت مساله خاصی نیست واین قبیل موارد زیاد پیش میاد:21:

poria_mc
03-04-2009, 09:52
آقا مهدی مطمئن باش که چینیش توی بازار هست و الان حدود 2ماه هست که دستمه و کاملا راضی هستم و بجز 2-3 دفعه که هنگ کرد و این توی گوشیهای نرم افزاری سیمبیان عادیه و دیگه اینکه نوکیا کلا گوشیهارو توی چین میسازه اما با کیفیت بالا و اصلا اون گوشیهای چینی تی وی دار رو فراموش کن چون مقایسه اونها با 5800 خنده داره
منظورش چینی تحت لیسانس نوکیا نبود! 5800 ساخت چین تو کارخونه رسمی نوکیا در گوانگجو ساخته میشه و از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره! منظور مهدی این گوشی چینی های بی اصل و نسبه مثل n83 :31:

M@hdi-B
03-04-2009, 09:52

می ذاشتی یه 6-7 ماه دیگه نقل قول میکردی:31:
ما که از بدو تولد این گوشی گفتیم چینیه. دیگه فرق گوشی تولید چین با مونتاژ چین رو می دونم.
محض اطلاع شما باید بگم 5800 تولید چین ( طرح) هم به گفته بچه های همین فروم تولید شده:5:

خدمات پس از فروش.
البته بدون گارانتی رو ممکنه ازش لوازم بردارن.
ولی متفرقه و اصلی رو نه.
درسته ولی وقتی بدونه محتویات پک چی هست می تونه اولش شرط بذاره که پکش کامل باشه.

منظورش چینی تحت لیسانس نوکیا نبود! 5800 ساخت چین تو کارخونه رسمی نوکیا در گوانگجو ساخته میشه و از نظر کیفیت هیچ فرقی نداره! منظور مهدی این گوشی چینی های بی اصل و نسبه مثل n83
ممنون پوریا پستمون همزمان اومد منم ویرایش کردم.

NINTENDO_DS
03-04-2009, 10:22
سلام
توی سایت نوکیا فارسی نوشته بود میکرفون استریو داره ولی من کلشو بالا پایین کردم یک میکرفون بیشتر نددیم نظر شما چیه ؟!
داره یا اشتباه کرده؟

توی سایت نوکیا منظورش اسپیکر استریو نه میکروفون استریو
که دو تا اسپیکر استریو هم داره

poria_mc
03-04-2009, 10:25
سلام دوستان.منم خريدم ولي يه مشكل کوچیک دارم اينكه بقل دوربين جلوش اونجايي كه خارها به هم ميچسبه يعني بقلش يه خورده فاصله وجود داره.يعني يه جوريه كه نور ازش بيرون مياد.به نظر شما جي كار كنم؟مال همه اين مشكلو داره يا فقط مال منه؟ممکنه یه خارش شکسته شده باشه؟در این صورت گارانتی برخورد میکنه؟ اصلا این حساسیت لازمه؟
یه دوست دیگه هم تو همین تاپیک مشکل شما رو داشت! مشکل خاصی نیست! شانسیه دیگه واسه یکی درست درمیاد مشکل نرمافزاری پیدا میکنه واسه یکی دیگه هم مثل شما خود گوشی اینطوریه!سخت نگیر!

phoenix69
03-04-2009, 14:52
خوب اگه برنامه رو ساین کردی تاریخو چرا کشیدی عقب؟ تاریخت باید درست باشه.
آخه اول ساین کردم دیدم نصب نمیشه یعنی همون ارورو میده گفتم شاید تاریو عقب بکشم درست شه

phoenix69
03-04-2009, 14:54
خوشکل پسر اگه این ارور رو میده تاریخ رو بکش جلو مثلا 2010/03/10
تاریخو جلو هم کشیدم درست نشد چیکار کنم ممکنه opda فایلش درست نباشه

Legend
03-04-2009, 21:31
تاریخو جلو هم کشیدم درست نشد چیکار کنم ممکنه opda فایلش درست نباشه
دوست عزیز شما با اون Cert میتونی گوشی تو هک کنی؟ به بخش هک و تاپیک HelloOX مراجعه کن

phoenix69
04-04-2009, 07:58
دوست عزیز شما با اون Cert میتونی گوشی تو هک کنی؟ به بخش هک و تاپیک HelloOX مراجعه کن

میشه هک کرد اما میترسم فایده نداشته باشه بعد از هک دیگه به certification گیر نمیده؟

NINTENDO_DS
04-04-2009, 15:20
نه دیگه بعد از هک واسه چی باید گیر بده؟

masoud_persia
04-04-2009, 15:23
مجوز منقضی شده.
چطور میتونم از دست این ارور راحت بشم، با تغییر زمان هم درست نمیشه.

hossein_dig
04-04-2009, 15:27
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ویرایش شد !!

NINTENDO_DS
04-04-2009, 15:34
لینک معمولا نمی زاریم تا دوستان به جای سوال پرسیدن یکم سرچ کردن یاد بگیرن

masoud_persia
04-04-2009, 16:10
کسی نمی تونه کمکم کنه تا بتونم نرم افزار نصب کنم

hossein_dig
04-04-2009, 16:28
نه بابا خودت باید دست به کار بشی اینجا هی میگن خودتون بسرچین

traderman
04-04-2009, 17:22
سلام
دیکشنری انگلیس به انگلیس لازم دارم که رو این گوشی نصب شه.
فتو بروزر هم نیاز دارم

iraniancitizen
04-04-2009, 18:15
با سلام دوستان! من به تازگی گوشی 5800 رو خریدم ولی بعد از 3-4 روز زوم نوکیا مپس از کار افتاد! الان من وقتی 2 بار بیشتر زوم می کنم صفحه نوکیا مپ سبز می شه یعنی زوم بیشتر نمی ده! گوشی هنگ نمی کنه چون وقتی زوم آوت می کنم دوباره نقشه هارو میاره! قبلآ کار می کرد! البته نقشه های ایرانو نداشت! کسی می دونه چه بلایی سرش اومده؟

ماتاتا
04-04-2009, 20:28
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی... :10:

یکی از دوستان من به تازگی از دوبی براش یه 5800 آوردن و مشکلش اینه که موقع جواب دادن و ارسال پیامک خیلی طول می کشه تا لود بشه. خواستم بپرسم آیا این مشکل با آپدیت حل میشه یا خیر.

ممنونم. :40:

Tornado2800
04-04-2009, 20:37
من این مشکل رو نداشتم
ولی اصولا بعد از هر به روز رسانی سرعت گوشی افزایش پیدا می کنه
پس : حتما به روز رسانی رو انجام بده
هیچ ضرری که نداره !

phoenix69
04-04-2009, 21:16
نه دیگه بعد از هک واسه چی باید گیر بده؟
هه هه رفتم هک کنم helloxرو که خواستم نصب کنم بازم ارور داد expierd certificatin

behzadbusiness
04-04-2009, 22:43
بازم سلام

یک نکته جالب 5800 من بدون اینکه هک بشه هر چی بگی روش نصب میشه البته بعد از آپدیت از طریق خود نرم افزار نوکیا (البته فارسیش پرید که خیلی اهمیت نداره بلاخره عربی هست)

placebo
05-04-2009, 06:56
سلام دوستان
می خواستم ببینم این گوشی رو با گارانتی گرفتن ارزش داره یا نه؟ و مشکلات نرم افزاریش مشمول گارانتی میشه ؟
یه سواله دیگه، اگه می شه نظرتونو در مورو تاچش بگین.. ممنون

hossein_dig
05-04-2009, 12:44
با سلام دوستان! من به تازگی گوشی 5800 رو خریدم ولی بعد از 3-4 روز زوم نوکیا مپس از کار افتاد! الان من وقتی 2 بار بیشتر زوم می کنم صفحه نوکیا مپ سبز می شه یعنی زوم بیشتر نمی ده! گوشی هنگ نمی کنه چون وقتی زوم آوت می کنم دوباره نقشه هارو میاره! قبلآ کار می کرد! البته نقشه های ایرانو نداشت! کسی می دونه چه بلایی سرش اومده؟
از کار نیافتده از این بیشتر جزئیات نداره برای منم تهران رو فقط خیابان های اصلی رو داره تازه بودن اسم

feryshad
05-04-2009, 14:13
یه سوال
5800 هم جز گوشی های بدون چیپ گرافیکی هست یا سری جدید بعد از n96 و n85 و ... هست و چیپ گرافیکی داره؟

starn
05-04-2009, 15:44
قیمت گوشی به 320 رسید
----------
منم موندم گوشی رو بگیرم یا نه می ترسم بگیرم بعد پشیمون بشم !!!!!!!!!!؟
الان w960 دستمه 2 ماه و نیمه دستم که صفحه ی نمایشش اصلا خط نیفتاده (کاملا ضد خش)
مال 5800 چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ زود خش می افته یا ضد خش؟؟؟

hossein_dig
05-04-2009, 16:08
قیمت گوشی به 320 رسید
----------
الان w960 دستمه 2 ماه و نیمه دستم که صفحه ی نمایشش اصلا خط نیفتاده (کاملا ضد خش)
من که هنوز دلم نیومده کاور روی صفحش رو بکنم ولی توی مشخصات گفتن زد خش باید دید

Tornado2800
05-04-2009, 16:36
قیمت گوشی به 320 رسید
----------

راستش اگه تاچ باز هستی بخر

جالبه بدونی من پول امنیا رو داشتم بخرم
ولی برای دومین بار
باز هم 5800 دیروز خریدم
هیچ پشیمون نیستم
جز کسایی هستم که شدیدا به گوشی فشار و کار می کنم و ازش کار می کشم !!!! نه تنها موسیقی
همه چیز
مثل کامپیوتر

Legend
05-04-2009, 16:51
یه سوال
5800 هم جز گوشی های بدون چیپ گرافیکی هست یا سری جدید بعد از n96 و n85 و ... هست و چیپ گرافیکی داره؟
خیر، فاقد چیپ گرافیکی هست...

NINTENDO_DS
05-04-2009, 17:03
کسی راه حلی واسه مشکل هندزفری بلوتوث پیدا کرد؟
با آپدیت 20 رفع می شه؟

poria_mc
05-04-2009, 17:14
با آپدیت 20 رفع می شه؟
نه با آپدیت 20 هم حل نمیشه!

NINTENDO_DS
05-04-2009, 17:23
خب به نظرت چیکار کنم؟
فکر کنم قید هندزفری رو باید زد
هندزفریمو بخوام بفروشم فکر می کنی چند بردارن؟35 تومن با گارانتی اتصالات خریدم

iraniancitizen
05-04-2009, 17:53
از کار نیافتده از این بیشتر جزئیات نداره برای منم تهران رو فقط خیابان های اصلی رو داره تازه بودن اسم

نه! قبلآ کشورهای دیگرو با زوم بللا حتی خیابونا و اسماشونو میاورد! اما الان دیگه در حد نقشه جهان نشون میده یکم زوم میکنی صفحه سبز میشه! کسی فکری داره چرا؟

poria_mc
05-04-2009, 18:24
خب به نظرت چیکار کنم؟
فکر کنم قید هندزفری رو باید زد
هندزفریمو بخوام بفروشم فکر می کنی چند بردارن؟35 تومن با گارانتی اتصالات خریدم
مدل هندزفری چیه؟

a.aleh
05-04-2009, 19:07
سلام
من گوشیمو با nsu آپدیت میکردم 120 مگ رو دانلود کرد.موقع آپدیت نرم افزار گوشی ارور زیر رو داد
Phone recovery

Nokia Software Updater has lost its connection with your device.Follow these steps to help reconnect your device:
1.Remove the battery,charger and USB cable from your device.
2.Re-insert the USB cable,then the battery and finally the charger.
3.Press the phones power button for 1 second.
4.Click "Retry" below to continue updating,or click "Cancel" to stop the updating procedure,

چندبار همین کاری که گفت رو انجام دادم.ولی باز همین ارور رو میداد.
الانم درگیر همین مشکلم.
چیکار کنم؟
وقتی گوشی روشن میشه ازم میپرسه که چطور به کامپیوتر وصل بشه. منم یه بار هیچی نزدم یه بار زدم pc suit بعد data transfer یه بار هم زدم mass storage که هیچ کودوم جواب نداد.
چیکار کنم؟
گوشیمم 5800 قرمز ورژن خودشم 11... میخوام بشه 20...

baback656
05-04-2009, 19:57
سلام به همه:

expired certificate

باید گوشیت هک بشه. آموزشش رو یونس توی قسمت هک برای سری 5 گذاشته

baback656
05-04-2009, 20:01
می ذاشتی یه 6-7 ماه دیگه نقل قول میکردی:31:
ما که از بدو تولد این گوشی گفتیم چینیه. دیگه فرق گوشی تولید چین با مونتاژ چین رو می دونم.
محض اطلاع شما باید بگم 5800 تولید چین ( طرح) هم به گفته بچه های همین فروم تولید شده:5:

درسته ولی وقتی بدونه محتویات پک چی هست می تونه اولش شرط بذاره که پکش کامل باشه.

ممنون پوریا پستمون همزمان اومد منم ویرایش کردم.
خوشکل پسر اگر امضاء منو خونده باشی چند روز عید رو مسافرت بودم و مثل شما آپدیت نیسم :27:

NINTENDO_DS
05-04-2009, 21:46
مدل هندزفری چیه؟

مدلش نوکیا بی اچ 101

instrumental
05-04-2009, 23:07
با آپدیت 20 رفع می شه؟

من فقط می تونم بگم که چون هدفون خودش برام قابل استفاده نبود، رفتم هدفون بلوتوث مدل Nokia BH-503 گرفتم و راضیم. اما همین هدفون رو با گوشی 5310 و حتی iPhone که تست کردم نشناختن و connect نشدن. حالا اشکال کار کجاست نمی دونم و امکانش نبود که بررسی کنم. اگه آدم واردی پیدا کردی، ببر بده اون نگاه کنه؛ و اگرم هدفونتو فروختی، یکی از گزینه ها BH-503 می تونه باشه. بقول Legend شاد باشی !

ehsan.b
06-04-2009, 14:02
سلام
من گوشی رو گرفتم و ورژنش 10 هست،نه زبان عربی داره و نه فارسی .فقط انگلیسی داره با چند تا زبان بی کاربرد دیگه،گوشی من مجار و حاشیه آبی رنگه،خواستم از اهل فن بپرسم که اگه من با nsu آپدیت کنم بدون تغییر پروداکت کد،آیا احتمال این هست که گوشیم بهش زبان فارسی و یا حداقل عربی اضافه بشه؟

Tornado2800
06-04-2009, 14:39
قبلا من تست کردم نشد.
باید پروداکت کد رو عوض کنی
یعنی فارسی بدی.

hossein_dig
06-04-2009, 15:07
سلام
برای این گوشی آنتی ویروس نیاز هست یا نه اگه هست چی خوبه ؟

Legend
06-04-2009, 17:11
سلام
برای این گوشی آنتی ویروس نیاز هست یا نه اگه هست چی خوبه ؟
از من بپرسی میگم نیازی نیست...چون ویروس براش نوشتهن شده...
ولی برنامش هست...اگه میخوای تو بخش برنامه ها هست.

hajikhan
06-04-2009, 19:33
یه جوونمرد به ما بگه چجوری جی پی اس 5800 رو راه بندازم

Legend
06-04-2009, 23:07
تو بخش برنامه های کاربردی هست.

Legend
07-04-2009, 11:35
سلام
بچه ها شما میتونید موقع عکاسی صدای شاتر رو قطع کنید؟
شاد باشید:40:

Tornado2800
07-04-2009, 11:38
از برنامه

استفاده کن .

starn
07-04-2009, 11:50
من که هنوز دلم نیومده کاور روی صفحش رو بکنم ولی توی مشخصات گفتن زد خش باید دید
به نظر من شما کار خیلی اشتباهی رو کردی شما ی گوشی می خری که با اون حال کنی بد بدی بره یکی دیگه بگیری پس تا دستت باحاش حال کن

phoenix69
07-04-2009, 14:07
آقا یکی بگه من جیکار کنم نه گوشیم هک میشه مستر ریست هم کردم جیکار کنم؟

hossein_dig
07-04-2009, 14:13
آقا یکی بگه من جیکار کنم نه گوشیم هک میشه مستر ریست هم کردم جیکار کنم؟
مشکلت چیه ؟!
برای چی میخوای هک کنی ؟

hossein_dig
07-04-2009, 14:17
به نظر من شما کار خیلی اشتباهی رو کردی شما ی گوشی می خری که با اون حال کنی بد بدی بره یکی دیگه بگیری پس تا دستت باحاش حال کن
جالب اینه که من تا حالا گوشی هام رو ندادم بره یا ترکوندم یا دارمشون درضمن این گوشی خیلی زود کثیف میشه جای دست میمونه
کیفش هم خیلی دردسره راستی من یه هدفن توپ کریتیو گرفتم برای موزیک از اش استفاده میکنم خیلی توپه !!
من اصلا با این بندش راحت نیستم خیلی بد دست شما ها چطور راحتین باهاش؟!

Tornado2800
07-04-2009, 15:12
حسین یکی شو اتچ کن بده به من با هم گوش کنیم :دی

baback656
07-04-2009, 16:58
کسی نمی تونه کمکم کنه تا بتونم نرم افزار نصب کنم
عزیز جان باید گوشی رو هک کنی. اونوقت دیگه احتیاج به ساین کردن نداری. منم همین مشکل رو داشتم و بعد از هک حل شد.کدوم شهر هستی؟ اگر اصفهانی بیا خودم برات هکش میکنم

baback656
07-04-2009, 17:23
عزیز جون برو توی قسمت برنامه های کاربردی سیمبیان سری60 ورژن 3 برنامه SmartComGps رو پیدا کن .اگر نتونستی اونجا پیداش کنی توی قسمت جستجو کلمه (( کالیبره کردن )) رو سرچ کن.

ehsan.b
07-04-2009, 17:44
ممکنه که پروداکت کد فارسی رو بهم بدید؟
گوشه ی بالای سمت راست گوشی من قابش خوب جا نرفته،مال شما هم همینطوره؟
پروداکت کد رو باید از کجا و با چه برنامه ای عوض کرد؟منون میشم توضیح بدید

phoenix69
07-04-2009, 19:03
مشکلت چیه ؟!
برای چی میخوای هک کنی ؟
ببین من توopda ثبت نام کردم بعدم فایلهای key و cer رو گرفتم اما هر بر نامه ای رو که باهاش ساین میکنم بازم میزنهexpired certificate بعدش یکی گفت مستر ریست کنم منم مستر ریست کردم تاریخو دادم 1/11/2008بعد رفتم تا برنامه رو نصب کنم بازم همین ارور رو داددیگه اعصابم داره خوردمیشه هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه حتی helloxهم expierd certificateمیده که هکم نمیتونم بکنم میگی چیکار کنم؟

poria_mc
07-04-2009, 20:09
ببین من توopda ثبت نام کردم بعدم فایلهای key و cer رو گرفتم اما هر بر نامه ای رو که باهاش ساین میکنم بازم میزنهexpired certificate بعدش یکی گفت مستر ریست کنم منم مستر ریست کردم تاریخو دادم 1/11/2008بعد رفتم تا برنامه رو نصب کنم بازم همین ارور رو داددیگه اعصابم داره خوردمیشه هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه حتی helloxهم expierd certificateمیده که هکم نمیتونم بکنم میگی چیکار کنم؟
میشه بپرسم چجوری مستر ریست کردی؟ اگه از طریق منوها مستر ریست کنی نمیشه ولی اگه با 7370 ریست کنی کار میکنه!(این مورد رو خودم تست کردم!)