مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
شما از کدام قسمت وارد قسمت نقاشی می شید؟؟؟؟؟؟؟(گوشی رو وقتی می خری به صورت پیشفرض روش هست یا باید برنامه ی جدیدی نصب کرد؟؟؟)
من هنوز تست نکردم ولی فکر کنم جاوا هم ساپورت کنه .
راستی دوستان صفحه نمایشش ضد خشه ؟
اگه به جای قلم نوری با انگشت بزنم مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
من از وقتی خریدم فقط با دست کار میکنم و هیچ مشکلی هم ندارم.
شما از کدام قسمت وارد قسمت نقاشی می شید؟؟؟؟؟؟؟(گوشی رو وقتی می خری به صورت پیشفرض روش هست یا باید برنامه ی جدیدی نصب کرد؟؟؟)
نه نیست .نرم افزارشو از سایت mobile9.com دانلود کن به مانند نقاشی pc میمونه .خیلی با حاله:31:
اینجا اگه وقت کردین یه سر بزنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
یه سوال . من هر کاری که میکنم هر کی بهم زنگ میزنه اسمشو نشون نمیده فقط شماررو مینویسه !!!!!!!!!!!!!! چیکار باید بکنم ؟
سلام
اگه شماره هات توی سیم کارت ذخیره شدند توی گوشی کپی کن شاید مشکل حل بشه...
signinfo
27-07-2009, 22:39
چند ساعت بزنم شارژ اولیه ؟
خود فروشنده گفت 9 ساعت ولی به نظرم زیاده !
سلام
دوستان به چند نکته در مورد باتری های لیتیوم یون اشاره کنم:
این باتری ها برخلاف باتری های پایه نیکل از " اثر حافظه" یا "Memory Effect" رنج نمی برند. مموری افکت، حالتیه که اگر باتری قبل از خالی شدن کامل شارژ بشه، باتری فراموش می کنه که ظرفیت بیشتری برای شارژ شدن و خالی شدن داره و به همین دلیل برای باتری های پایه نیکل و بقیه باتری های قدیمی نیاز بود که اولا برای شارژ اول به مدت 6 تا 12 ساعت تو شارژ باشند؛ همچنین نیاز بود که قبل از شارژ مجدد، کاملا خالی شده باشند.
اما در مورد باتری های جدیدی که چند سال اخیر تو تلفن های همراه بکار میره و بر پایه لیتیوم هست، دیگه چیزی به اسم مموری افکت وجود نداره. به همین دلیل دیگه شارژ اول هیچ فرقی با شارژ های دفعات بعدی نداره و به محض پر شدن باتری، باید گوشی رو از شارژر جدا کنیم. همچنین طریقه شارژ کردن این باتری ها، به صورت شارژ های کوتاه مدت و با تعداد زیاده و خالی شدن کامل برای باتری ضرر داره چون برای شارژ مجدد باید مدت طولانی به شارژر متصل باشه.
اگر دوست داشتید به لینک های زیر نگاهی کنید.
دوستان سلام.
من هم قصد خرید این گوشی رو دارم. یه نگاه به review ی سایت gsmarena انداختم. معایب گوشی به این صورت لیست شدن:
Main disadvantages:
Limited 3rd party software availability *
UI is still immature with somewhat dodgy user experience *
Touchscreen sensitivity not the best in the class *
No smart dialing
Poor image quality and no GPS geotagging (geotagging is now added via firmware update)
Touch web browser not quite polished
No voice-guided navigation license
No office document editing out-of-the-box
Doesn't charge off microUSB
:40::40::40::40::40:
سلام
- در مورد گزینه اول راستش اون اوایل شاید تعداد نرم افزارهایی که برای این گوشی نوشته شده بود خیلی کم بود، اما به سرعت تعداد اونها زیاد شد و الان اگر سری به بخش نرم افزارهای S60V5 بزنیم، تنوع مناسبی دارند و اکثر نرم افزارهای ضروری برای این سیستم عامل نوشته شده.
- در مورد رابط کاربری من مشکلی نمی بینم. همه چی همونجایی هست که باید باشه و من به شخصه هیچ مشکلی بابت رابط کاربری ندارم.
- در مورد حساسیت تاچ نمی دونم کسی که نقد کرده، تاچ این گوشی رو با چه گوشی دیگه مقایسه کرده که نوشته نسبت به همرده های خودش ضعیفه. مسلما تاچ مقاومتی نیاز به اندکی فشار داره و مثل تاچ خازنی با تماس تنها عمل نمی کنه. من به شخصه مشکلی با تاچش ندارم.
- در مورد دوربین همونطور که اونجا نوشته و دوستان هم گفتند، برای عکسبرداری زیاد جالب نیست. اما برای ثبت خاطرات کاملا راضی کننده است. من یه عکس با تنضیمات پیش فرض یه شب تو اتاقم بودم گرفتم تو نور لامپ. با همون سایز تو پست زیر گذاشتم. ببینید که دستتون بیاد چجوریه عکسبرداریش. البته جایی که عکسو آپلود کردم انگار فیل ... شده :13:
- در مورد Web Browser راستش زیاد تجربه ندارم چون کارت وایرلس هنوز نگرفتم!
- در مورد No voice-guided navigation license هم که یونس جان توضیح دادند. گارمین بریزید Navigation هم داره.
اینا نظر شخصی بنده در مورد مواردی بود که گفته بودید.
سلام
من این برنامه رو نصب کردم و تنظیمات gps داخلی رو انجام دادم ولی بازم نشانه گر gps آبی می مونه وسبز نمی شه
ساعت رو هم اشتباه می زنه
آیا بخاطر اینه که من توی خونه امتحان کردم؟
مرسی
دوست من شما که خودتون می دونید ممکنه به خاطر فضای بسته خونه باشه. پس بیرون امتحان کنید اگر نشد اینجا مطرح کنید تا دوستان راهنماییتون کنند.
[/LEFT]
سلام دوستان
من هم در مورد عیب اول سوال دارم. مثلا اگه بخوام یک دیکشنری 6.0 مگابایتی (با پسوند jar.) رو روی این گوشی نصب کنم، می تونم یا نه؟ (چندین نرم افزار JAVA رو چطور؟)
ممنون... :11:
دوست عزیز چیزی که شما می فرمایید مربوط به اون مورد اول نمی شه. بله شما می تونید هر چند تا نرم افزاری که دلتون خواست رو گوشی نصب کنید.
من که هروقت با قلمش کار کردم روی روکش صفحه خط انداخته، حالا چه برسه به خود صفحه!
کلا قلم بدردبخوری نداره و فشار نوکش روی صفحه خیلی ضعیفه؛ باز اگه انتهای قلمو به صفحه بزنیم بهتر صفحه رو لمس میکنه تا نوک قلم.
قلمای سونی اریکسون خیلی بهتر بودن؛ هم نرمتر بودن هم سطح مقطعشون گرد بود.
راست میگه با انگشت معمولا بیشتر اوقات نیاز به لمس صفحه برطرف میشه؛ البته به جز اسکرول تو منوهای طولانی یا استفاده از مینی QWERTY کیبورد یا موقع بازی کردن (که با قلم راحت تره) یا نقاشی کشیدن (که با قلم تا دلت بخواد روی صفحه خط میندازه! ولی بدون اون هم به راحتی نمیشه نقاشی کشید).
اون مورد حتما تبلیغ یه نوع محافظ مخصوص برای این گوشی بود؛ وگرنه با کشیدن کلید که دمار از روزگار صفحه ش درمیاد!
راستش... من با قلم، ناخن و نوک انگشتم با گوشی کار می کنم... بیشتر ناخن انگشتای شستم. خط نمیافته رو ال سی دی... ممکنه جنس محافظتون ضد خش نباشه. چون ال سی دیش که ضد خشه. ممکنه ایراد از قلم شما هم یاشه که خش میاندازه. شاید یه گوشش تیزه. شاید هم به خاطر مشکلی که با تاچ گوشی دارید مجبورید بیشتر فشار بدبد که نیاز دارید از انتهای قلم استفاده کنید. قلمش خیلی نازک و انعطاف پذیره اما ناچ شما با یه فشار کوچیک باید عمل کنه. من حتی وقتی انتهای قلم رو میگیرم تو دستم و با نوک قلم دکمه ای رو روی صفحه فشار می دم، عمل می کنه... شما یه آپدیت به ورژن 21 بزنید ممکنه حل بشه مشکلتون.
ممنون
H a m e e d
27-07-2009, 23:34
نه نیست .نرم افزارشو از سایت mobile9.com دانلود کن به مانند نقاشی pc میمونه .خیلی با حاله:31:
اسمش Paint Pad هستش.همونطور که گفتن باید جداگانه نصب بشه.
P A R S A
27-07-2009, 23:48
یه سوال . من هر کاری که میکنم هر کی بهم زنگ میزنه اسمشو نشون نمیده فقط شماررو مینویسه !!!!!!!!!!!!!! چیکار باید بکنم ؟
این مشکل از اونجایی هست که شماره طرف رو به دو اسم ذخیره کردی!
H a m e e d
28-07-2009, 00:08
در مورد Web Browser راستش زیاد تجربه ندارم چون کارت وایرلس هنوز نگرفتم!
راستش... من با قلم، ناخن و نوک انگشتم با گوشی کار می کنم... بیشتر ناخن انگشتای شستم. خط نمیافته رو ال سی دی... ممکنه جنس محافظتون ضد خش نباشه. چون ال سی دیش که ضد خشه. ممکنه ایراد از قلم شما هم یاشه که خش میاندازه. شاید یه گوشش تیزه. شاید هم به خاطر مشکلی که با تاچ گوشی دارید مجبورید بیشتر فشار بدبد که نیاز دارید از انتهای قلم استفاده کنید. قلمش خیلی نازک و انعطاف پذیره اما ناچ شما با یه فشار کوچیک باید عمل کنه. من حتی وقتی انتهای قلم رو میگیرم تو دستم و با نوک قلم دکمه ای رو روی صفحه فشار می دم، عمل می کنه... شما یه آپدیت به ورژن 21 بزنید ممکنه حل بشه مشکلتون.
ممنون
در مورد Web Browser باید بگم که برای یک تلفن همراه مرورگر خیلی پیشرفته ایه؛ من که باهاش از طریق gprs اینترنت رفتم مشکلی ندیدم؛ تنها مشکل، اینترنت ذغالی همراه اول بود:27::2:
در تنظیمات مرورگرش امکاناتی از قبیل Web Feeds، Clear Privacy Data، Load Contentsو ... وجود دارن.
اسکرول صفحات به آسونی و تنها با کشیدن انگشت به سمت بالا یا پایین صفحه امکان پذیره،
توی قسمت Load Contents میتونید مشخص کنید که چه چیزایی از صفحه وب Load بشن؛ فقط متن یا فقط عکس یا همه چی.
بر خلاف Opera Mini میتونین خودتون Home Page دلخواهتونو تنظیم کنین که در حالت پیش فرض صفحه Bookmarks هستش.
هر لینکی که بر روی هر صفحه وبی میزنید در یک صفحه جدید باز میشه که با دکمه Back میشه صفحات باز شده رو مدیریت کرد.
اگه مشکلی در Load بعضی صفحات به زبانهای دیگه ای غیر از انگلیسی دارین و اونا رو اجق وجق مشاهده میکنین در قسمت Settings امکان تغییر Encoding صفحه وجود داره.
به یاد سپردن user name ها و Password های درج شده در صفحات وب، فعال یا غیر فعال کردن Recently Visited Pages، مدیریت Cookie ها، Block Pop-ups و... از امکانات دیگر مرورگرشه.
توضیحات بیشتر رو هم در قسمت Help گوشی و بخش Web میشه خوند.
در مورد لمس گوشی هم مشکل حادی برای من وجود نداره (چون تو یه پستم گفته بودم که تاچش عالی نیست) گوشی لمسی سابق من هم (W950) بهتر از این نبود (فقط اون با یه tap دستورو اجرا میکرد و این با دو tap) و به قول signinfo جان همه صفحات لمسی مقاومتی کم و بیش اینجورین؛ (بیخود نیست که عمر صفحات مقاومتی در حدود 35 میلیون tap و عمر صفحات خازنی بیش از 200 میلیون tap هستش.)
البته جنس روکش این صفحات هم معمولا اونچه که در بازار هست مرغوب نیستن حتی با ناخن های کوتاه هم روشون خط میفته چه برسه به قلم!
میخواستم بدونم از بین کسایی که از صفحه نمایش بدون روکش استفاده میکنن (حالا چه با قلم چه با انگشت) کسی روی صفحش خطی، نقطه ای چیزی افتاده یا نه؟ (طی یه استفاده چند ماهه)
بله دوست عزیز.صفحه نمایش گوشی خش میشه و گوشی یکی از دوستان من که با من گوشی رو خرید پره خش شده.صفحه نمایش گوشی ضد خش نیست.
hassan_magic2000
28-07-2009, 01:03
سلام دوستان
من گوشیمو آپدیت کردم الان ورژن گوشیم 30.0.011
هستش اما هیچ تغییری من تا حالا ندیدم
فقط ورژن عوض شده همین ( حیف اینقدر منتظرش بودم )
signinfo
28-07-2009, 10:02
بله دوست عزیز.صفحه نمایش گوشی خش میشه و گوشی یکی از دوستان من که با من گوشی رو خرید پره خش شده.صفحه نمایش گوشی ضد خش نیست.
صبح بخیر
خش افتادن صفحه نمایش گوشی بیشتر از هر چیز به نوع استفاده شما از گوشی و دقت در نگهداری گوشی بستگی داره. یکی گوشی رو میذاره تو جیبش پیش کلیدهاش. یکی می ذاره رو داشبورد ماشین و گوشی میافته و یه خط روش میافته. حتی همون کیفی که تو جعبه سریهای قدیم بود رو من دیدم دست یکی از دوستان. جدا از جنس نامرغوب، لبه های تیزی داشت که با هربار جا زدن یا دراوردن گوشی امکان این بود که به صفحه نمایش کشیده بشه و بهش آسیب برسونه. من هم جایی نخوندم صفحه 5800 ضدخش باشه اما بعید می دونم با استفاده مناسب از قلم، مضراب و ناخنی که تیز نباشه مشکلی براش پیش بیاد. حداقل تو این یک ماهی که من دارم استفاده می کنم کوچکترین نشونه ای از خش ندیدم. ولی برای دوستانی که نگرانند، محافظ ال سی دی روش مناسبیه.
گرچه به دلیل نیاز فشار بیشتر دست برای دریافت تاچ، لذت کار کردن با گوشی کمتر می شه و همچنین قلم به خوبی روش حرکت نمی کنه.
استفاده همیشگی از کیف مناسب هم خیلی کمک می کنه به سالم موندن بدنه و صفحه نمایش گوشی.
ممنون
jaber1361
28-07-2009, 10:21
سلام
چند روز پیش رفته بودم یه مغازه موبایلی می کفت که مشکلات 5800 توی سری های جدید بیشتر شده و خرابیشون هم بیشتره
همچنین میگفت که سرعتشون هم پایین اومده!
نظر شما چیه؟
signinfo
28-07-2009, 10:50
سلام
چند روز پیش رفته بودم یه مغازه موبایلی می کفت که مشکلات 5800 توی سری های جدید بیشتر شده و خرابیشون هم بیشتره
نظر شما چیه؟
به نظر خودتون حرفش منطقیه؟ :13:
خیر دوست من... هرچی گفته برعکس گفته.
سلام
نظر شما چیه؟
شاید کیفیت ساختش بیاد پایین ولی سرعتش نه.
jaber1361
28-07-2009, 11:02
قابل توجه اونایی که گوشیشو مجاریه :
1- میخواستم بدونم که باتری این گوشی ها کجاییه ؟ چینیه یا مال یه کشور دیگست؟
2- تفاوت خاصی با مدل چینیش داره؟
ممنون میشم
jaber1361
28-07-2009, 11:05
به نظر خودتون حرفش منطقیه؟ :13:
خیر دوست من... هرچی گفته برعکس گفته.
نظر من هم همینه ولی از جنسهای چینی بعید نیست !!
(البته توهین به اجناس چینی مرغوب از جمله 5800 نشه )
این نکته رو هم اضافه کنم کن حدود 6 ماه پیش یه گوشی 6220c چینی خریدم و کاملا هم ازش راضی ام.
P A R S A
28-07-2009, 12:07
دوستانی که در مورد LCD مشکل دارن، اگه از محافظ LCD استفاده کنن، هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد، اگر هم خش افتاد، راحت با هزینه کمی میتونید عوضش کنید!
rahnemoun
28-07-2009, 13:18
یه سوال با این گوشی نمیشه آدمک مثل سونی فرستاد ؟ من تاحلال سونی اریکسون داشتم دیدم شکلک نداره ضد حال خوردم .
واسه شکلکها مشکلی نیست همین روزا نرم افزارش میاد بیرون.
قبلآ که n73 داشتم رو اون نصب کرده بودم
ولی یه چیزی , واسه فرستادن اون شکلک ها باید طرف مقابل هم این نرم افزارو داشته باشه تا شکلکها واسه اون هم نمایش داده بشه.پس یکم تحمل کن.:31:
این برنامه رو امروز گذاشتم. از لینک زیر میتونید اونو بگیرید:
رامین :11:
jaber1361
28-07-2009, 13:22
یکی از دوستانی که گوشیش مجاریه میشه شماره سریال IMEI رو بزاره؟
rahnemoun
28-07-2009, 13:25
قابل توجه اونایی که گوشیشو مجاریه :
1- میخواستم بدونم که باتری این گوشی ها کجاییه ؟ چینیه یا مال یه کشور دیگست؟
2- تفاوت خاصی با مدل چینیش داره؟
ممنون میشم
گوشی مال من مجاره و باتریاش هم زده ساخت کره و جمع شده در چین
هیچ تفاوتی هم با گوشیهای چینی نداره فقط تو جعبهاش هم کیف بود، هم پایه ولی قلم اضافی نبود.
یکی از دوستانی که گوشیش مجاریه میشه شماره سریال IMEI رو بزاره؟
«359348021170170»
lordfarid
29-07-2009, 13:37
اپدیت جدید تو سایت نوکیل تومده.کسی اپ نکرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه صفحه عقب نگاه میکردی جناب hassan_magic2000 اپ کرده.
منم شب اپ میکنم نتیجشو میگم.
سلام
منم الان گوشیمو زدم به نوکیا آپدیتر تا آپدیتش کنم ، زد ورژن جدید اومده
حالا 5 تا سوال داشتم:
1)الان ورژن گوشیم 21.0.025 هست آیا این ورژنی که الان دارم، همون آخرین ورژن 21 هست؟
2)می تونم وقتی گوشیمو می خوام آپدیت کنم کلا کارت مموری رو در بیارم و بدون کارت مموری این کار رو کنم؟
3)شماره هایی که توی سیم ذخیره است پاک میشه؟
4)چه بلایی سر برنامه های ساین شده میاد؟
5) چه جوری ورژن آپدیت رو قبل از شروعش بفهمم؟
مرسی
سلام
منم الان گوشیمو زدم به نوکیا آپدیتر تا آپدیتش کنم ، زد ورژن جدید اومده
حالا 5 تا سوال داشتم:
1)الان ورژن گوشیم 21.0.025 هست آیا این ورژنی که الان دارم، همون آخرین ورژن 21 هست؟
2)می تونم وقتی گوشیمو می خوام آپدیت کنم کلا کارت مموری رو در بیارم و بدون کارت مموری این کار رو کنم؟
3)شماره هایی که توی سیم ذخیره است پاک میشه؟
4)چه بلایی سر برنامه های ساین شده میاد؟
5) چه جوری ورژن آپدیت رو قبل از شروعش بفهمم؟
مرسی
1) اخرین ورژن 31 میباشد.
2) قبل از اپ رمتو در بیار.
3) نه
4) مقداریشون پاک میشه
5) وقتی با NSU اپ بکنی نشون میده.
Oracle_Eldorado
29-07-2009, 15:41
آپدیت جدید هک میشه ؟
راستی دوستان این 4 تا آیکون صفحه ی اصلی قابل تنظیم نیست ؟
مثلا اگه بخوام دوباره آیکون بهش اضافه کنم میشه ؟
مثلا به جای 4 تا بشه 6 تا ؟
سلام
من دوبار زدم آپدیت بشه هربار یه فایل 24.5 مگا بایتی رو میگیره بعدش پیام میده نتونست به سرور نوکیا وصل بشه که فایل
nsu client.exe و یه فایل دیگه که اسمشو دقت نکردم رو بگیره
میگه علت یا از سرعت پایین اینترنت هستش یا فایروال
اینترنتم که خوبه 256
فایروال رو هم disable کردم بازم همین ارور رو آخرش میده!!
در ضمن من با nokia software updater آپدیت رو انجام دادم
آپدیت جدید هک میشه ؟
راستی دوستان این 4 تا آیکون صفحه ی اصلی قابل تنظیم نیست ؟
مثلا اگه بخوام دوباره آیکون بهش اضافه کنم میشه ؟
مثلا به جای 4 تا بشه 6 تا ؟
بله هک میشه.
نه 6 ایکن نمیشه؟ :31:
سلام
من دوبار زدم آپدیت بشه هربار یه فایل 24.5 مگا بایتی رو میگیره بعدش پیام میده نتونست به سرور نوکیا وصل بشه که فایل
اینترنتم که خوبه 256
در جواب شما هم باید بگم که این 24 مگ مربوط میشه به اپدیت خود nsu و تا خود برنامه رو اپ نکنی نمیتونی گوشیتو اپ کنی , مثل من.
الان 10 دقیقس که گذاشتم تو اپ:5:(127.7 ) مگابایته.
سلام دوستان
من هم بالاخره 5800 خریدم
هر جا گشتم مجاریشو پیدا نکردم چینیشو خریدم،خیلی فرق میکنه؟؟؟
کیفو پایه هم نداشت
یه برنامه هم میخواستم که باش فیلم ببینم
Oracle_Eldorado
29-07-2009, 21:34
بله هک میشه.
نه 6 ایکن نمیشه؟ :31:
حالا 6 تا رو بیخیال !
منظورم این بود که بیشتر نمیشه ؟
حالا 6 تا رو بیخیال !
منظورم این بود که بیشتر نمیشه ؟
نه دیگه , اینم سیستمش اینجوری.
سلام دوستان
من هم بالاخره 5800 خریدم
هر جا گشتم مجاریشو پیدا نکردم چینیشو خریدم،خیلی فرق میکنه؟؟؟
کیفو پایه هم نداشت
یه برنامه هم میخواستم که باش فیلم ببینم
سلام مبارکت باشه.:20:
نه فرق نمیکنه البته کار خوبی کردی چینیشو خریدی اونایی که مجار میفروشن لیبله.
سری های جدید پایه و کیف ندارن.ماله خود من هم اینارو نداشت.
سلام مبارکت باشه.:20:
نه فرق نمیکنه البته کار خوبی کردی چینیشو خریدی اونایی که مجار میفروشن لیبله.
سری های جدید پایه و کیف ندارن.ماله خود من هم اینارو نداشت.
ممنون
خوشحالم کردی
برنامهه فراموش شد:31:(برنامه برا دیدن avi)
سلام به همه دوستان
منم با اولین پست به 5800 ی ها پیوستم!
بچه ها دوربین گوشی شما هم تو شب عکس و فیلم هاش اینقدر افتضاحه؟ یه نویز سبز و قرمز تو جاهای تاریک نداره؟
ممنون
خوشحالم کردی
برنامهه فراموش شد:31:(برنامه برا دیدن avi)
به بخش نرم افزار s60 v5 برو ,اونجا هست.
mohammad_1ta
29-07-2009, 23:40
از برنامه ی Smart Movie برای Avi میتونی استفاده کنی ;)
vahidhgh
30-07-2009, 01:14
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????
اقا جونه بچه تون کمک
حسگر گوشی از کار افتاده هر کاری میکنم به حالت افقی نمیره منوها
ahmadn73
30-07-2009, 01:42
شاید تنظمیات رو دستکاری کردی !
چون از توی تنظیمات هم میشه فعال و غیر فعالش کرد .
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee????
اقا جونه بچه تون کمک
حسگر گوشی از کار افتاده هر کاری میکنم به حالت افقی نمیره منوها
برو ستینگ/ فن/سنسور ستینگ
اونجا ببین گزینه ی سنسور on هست یا نه.
عبدالرضا
30-07-2009, 10:27
1) اخرین ورژن 31 میباشد.
2) قبل از اپ رمتو در بیار.
3) نه
4) مقداریشون پاک میشه
5) وقتی با NSU اپ بکنی نشون میده.
ورژن 31 نیومده واسه من همون 21 رو نشون میده
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic,
Version: 21.0.025
hassan_magic2000
30-07-2009, 10:39
ورژن 31 نیومده واسه من همون 21 رو نشون میده
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic,
Version: 21.0.025
سلام دوستان ببخشید من یه مدت نبودم بیام جواب بدم (یعنی یادم نبود :46: )
دوستم من ورژن آخری 30 هستش ولی توی nsu نشون نمیده اگه بخوای آپ کنی باید با گوشی #0000#* رو بزن بعد option بعد check for update که بزنی یه فایل 4.6 مگی داونلود میکنه و آپ میشی :31:
توی این ورژن سرعت خیلی رفته بالا (مخصوصا با تم فابریک گوشی ) و یه سری باگ ها برطرف شده ولی اون ورژنی که میگفتن home screen عوض میشه و کلا تبدیل به n97 :27: میشد نیست فکر کنم اون v31 باشه
اگه سوال دیگه ای بود من در خدمتم:8:
عبدالرضا
30-07-2009, 10:46
سلام دوست عزیز
من وایرلس ندارم تا با خود گوشی اپ کنم.
راهی نداره با پی سی اپ کنم؟
hassan_magic2000
30-07-2009, 10:51
سلام دوست عزیز
من وایرلس ندارم تا با خود گوشی اپ کنم.
راهی نداره با پی سی اپ کنم؟
عزیز یه سیم کارت ایرانسل پیدا کن بعد با اون آپ کن اگه 5 شنبه جمعه هم داونلود کنی کلا رو هم 1500 تومن میشه :20: فکر نکنم زیاد باشه
اگه تهران هم باشی برو یه کافی نت وایرلس داونلود کن 10 مین هم نمیشه ( 200 تومن :10: )
عبدالرضا
30-07-2009, 11:17
ممنون دوست عزیز
Farshad_61
30-07-2009, 12:59
یک سوال داشتم.
من تعدادی از sms هام رو بر روی کارت حافظه و در یک فولدر، ذخیره کرده ام. چطور می تونم متن این sms ها رو به کامپیوتر منتقل کنم؟
چیزی به ذهنم نرسید.
ممنون.
یک سوال داشتم.
من تعدادی از sms هام رو بر روی کارت حافظه و در یک فولدر، ذخیره کرده ام. چطور می تونم متن این sms ها رو به کامپیوتر منتقل کنم؟
چیزی به ذهنم نرسید.
ممنون.
شما میتونید با Nokia PC Suite اس ام اس هاتو از موبایلت به کامپیوترت کپی کنی.
در جواب شما هم باید بگم که این 24 مگ مربوط میشه به اپدیت خود nsu و تا خود برنامه رو اپ نکنی نمیتونی گوشیتو اپ کنی , مثل من.
سلام
حالا این مشکل رو چه جوری حلش کنم ؟:13:
مرسی
:37:
سلام
اینترنتم که خوبه 256
سلام
تو رو خدا یکی جواب بده چه جوری این مشکل رو حل کنم؟:37:
آپديت جديد چه تغييراتي نصبت به قبلي داره؟
:37:
سلام
تو رو خدا یکی جواب بده چه جوری این مشکل رو حل کنم؟:37:
دوست عزیز بهترین کار برا اپدیت گوشی اینه که شما فایل exe اپدیت ورژن 30 رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید.بعد بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
یکی جواب ما رو نمیده؟
دوربین گوشی شما هم تو شب عکس و فیلم هاش اینقدر افتضاحه؟ یه نویز سبز و قرمز تو جاهای تاریک نداره؟
کسی از برو بکس تنظیمان gprs گوشی رو می دونه چطور تنظیم کنم (ایرنسل) چون کد *130*3*5# رو که می زنم یه پیام می اد که می گه چند لحظه دیگه یه پیام می اد واست تنظیمان ولی هیچی نماد رو گوشی های قبلیم این کد جواب می داد ولی 5800 نه ؟؟؟
کسی راهی بلده؟؟؟کد دیگه ای داره؟؟؟؟یا روش دستی رو کسی بلده؟
یکی جواب ما رو نمیده؟
دوربین گوشی شما هم تو شب عکس و فیلم هاش اینقدر افتضاحه؟ یه نویز سبز و قرمز تو جاهای تاریک نداره؟
سلام
ببین دوربینش کلا کیفیتش پایینه یعنی در حد 3.2 مگا پیکسلی ها نیست
برای من هم نویز داره اما برای اینکه این نویز کمتر بشه می تونی توی تنظیماتش مثلا iso رو افزایش بدی sharpness
رو حالت soft بزاری، white balance رو بر اساس نور محیط تغییر بدی و ...
البته انتظار معجزه نداشته باش ولی یه خورده بهتر میشه ، درضمن من خودم دنبال night mod گشتم ولی پیداش
نکردم
Oracle_Eldorado
31-07-2009, 10:17
کلا سری Xpress Music دوربین های خوبی ندارن .
چون اسمش با خودشه دیگه !
شما اگه دوربین بهتر از این میخواستی 6220 میگرفتی که 5 مگا دوربین داره .
ولی کیفیت صدا ...
من که خودم شخصا واسه آهنگ گرفتم.
samanran
31-07-2009, 11:02
سلام دوستان
ببخشید یه مدت کار داشتم
ممنون از دوستانی که به سوالات قبلیم جواب دادن
من cer و key رو گرفتم
حالا اینو چجوری و کجا باید استفاده کنم ؟
برای هر برنامه باید جدا جدا اونو ساین کنم ؟ یا برنامه ای هست که توی گوشی نصب بشه و دیگه احتیاجی به ساین کردن از طریق کامپیوتر نداشته باشه ؟!؟
mohammad_1ta
31-07-2009, 12:38
سلام دوستان
ببخشید یه مدت کار داشتم
ممنون از دوستانی که به سوالات قبلیم جواب دادن
من cer و key رو گرفتم
حالا اینو چجوری و کجا باید استفاده کنم ؟
برای هر برنامه باید جدا جدا اونو ساین کنم ؟ یا برنامه ای هست که توی گوشی نصب بشه و دیگه احتیاجی به ساین کردن از طریق کامپیوتر نداشته باشه ؟!؟
یه برنامه هست به نام SignSiS
باید این 2 تا فایل Cer و Key رو باهاش باز کنی و فایلی که میخوای Sign کنی هم باهاش باز کنی.
بعد که بزنی عملیات انجام بشه، فایل ساین شده رو بهت میده :46:
یه برنامه هم مشابه همین هست که اینکار رو توی گوشی انجام میده
کسی از برو بکس تنظیمان gprs گوشی رو می دونه چطور تنظیم کنم (ایرنسل) چون کد *130*3*5# رو که می زنم یه پیام می اد که می گه چند لحظه دیگه یه پیام می اد واست تنظیمان ولی هیچی نماد رو گوشی های قبلیم این کد جواب می داد ولی 5800 نه ؟؟؟
کسی راهی بلده؟؟؟کد دیگه ای داره؟؟؟؟یا روش دستی رو کسی بلده؟
کاری که من کردم این بود:
برو توی connectivity>Destination>internet>option>new access point بعد سوال میکنه که automatically chek for available access point? بعد yes بزن و اونی رو که پیدا میکنه رو یه اسم واسش بزار اگه access point دیگه ای هم داری priority رو تنظیم کن تا پیش فرض از این یکی که ساختی استفاده کنه
سلام به همه ی 5800 دارای گل...
چندتا سوال دارم...
1.میشه روش N.Gage نصب کرد؟
2.برنامه های S60 V3 روش جواب میده؟
3.رزولوشن برنامه ها ی سیمبین مهم هستن؟ینی ممکنه یه برنامه ی سیمبین روی 5800 کوچک نشون بده؟آخه من تا حالا سیمبینی که رزولوشنش 360در640 (!) باشه رو ندیده بودم.میخوام بدونم سیمبینا هم Multiscreen هستن یا نه.
4.بازی ها و برنامه هایی که به صورت لمسی بهینه نشدن تکلیفشون چی میشه؟چه چیزی جای دکمه ها رو میگیره؟
5.کیفیت LCD چطوره؟تاچ گوشی چطوره؟پاسخ دهی سریع هست؟
6.صدا؟اگه میشه مقایسه کنید.زیاد تعریفشو شنیدم.بلندیش چطوره(هرطور باشه خیلی مهم نیست)؟(کیفیتشو نمیپرسم چون از اون بابت خیالم راحته!)
7.باطری؟چجوریاست؟زیاد دوام میاره؟
8.دوربین.اینو مث این که یه جورایی تعطیله.به گوشی های 2 سونی ازیکسون میرسه یا از اون هم ... .یا اینکه نه زیاد بهش تهمت زدن!!
9.سرعت گوشی چطوره؟من خودم 6120 دارم.تا وقتی بهش اجازه ی نفس کشیدن بدی (مموریش پر نباشه) فوق العادست اما مموریش که پر شد سرعتش افت محسوسی پیدا میکنه.(تازه میشه مث گوشیایی مث N73 موقعی که مموریشون خالیه!!!)
10.و بالاخره قیمت.چنده توی تهران؟
ازتون میخوام چند نفر به سوالایی که میشه بهش پاسخای متفاوت داد (6 تای آخری) پاسخ بدن و بگن گوششیشون چه ورژنی هست و ساخت کجاست.ببینیم واقعا تفاوتی هم توی ورژنای مختلف و ساخت کشور چین و مجارستان بودن گوشی هست یا نه!
H a m e e d
31-07-2009, 15:14
من فقط بگم باتریش در بین همه چیزای دیگش واقعا عالیه و بیش از یه روز دووم میاره, من خودم آخرین باری که شارژش کرده بودم یادم نمیاد!:46::27:
Oracle_Eldorado
31-07-2009, 16:09
من فقط بگم باتریش در بین همه چیزای دیگش واقعا عالیه و بیش از یه روز دووم میاره, من خودم آخرین باری که شارژش کرده بودم یادم نمیاد!:46::27:
بیش از 1 روز ؟!
من امروز بعد از 3 روز شارژ کردم .
تازه با کلی استفاده و تلفن زدن و SMS و ...
چندتا سوال دارم...
3.رزولوشن برنامه ها ی سیمبین مهم هستن؟ینی ممکنه یه برنامه ی سیمبین روی 5800 کوچک نشون بده؟آخه من تا حالا سیمبینی که رزولوشنش 360در640 (!) باشه رو ندیده بودم.میخوام بدونم سیمبینا هم Multiscreen هستن یا نه.
4.بازی ها و برنامه هایی که به صورت لمسی بهینه نشدن تکلیفشون چی میشه؟چه چیزی جای دکمه ها رو میگیره؟
6.صدا؟اگه میشه مقایسه کنید.زیاد تعریفشو شنیدم.بلندیش چطوره(هرطور باشه خیلی مهم نیست)؟(کیفیتشو نمیپرسم چون از اون بابت خیالم راحته!)
8.دوربین.اینو مث این که یه جورایی تعطیله.به گوشی های 2 سونی ازیکسون میرسه یا از اون هم ... .یا اینکه نه زیاد بهش تهمت زدن!!
9.سرعت گوشی چطوره؟من خودم 6120 دارم.تا وقتی بهش اجازه ی نفس کشیدن بدی (مموریش پر نباشه) فوق العادست اما مموریش که پر شد سرعتش افت محسوسی پیدا میکنه.(تازه میشه مث گوشیایی مث N73 موقعی که مموریشون خالیه!!!)
ازتون میخوام چند نفر به سوالایی که میشه بهش پاسخای متفاوت داد (6 تای آخری) پاسخ بدن و بگن گوششیشون چه ورژنی هست و ساخت کجاست.ببینیم واقعا تفاوتی هم توی ورژنای مختلف و ساخت کشور چین و مجارستان بودن گوشی هست یا نه!
1. نمیدونم ! خودم هم همین سئوال رو دارم
2. بله تقریبا همه ی برنامه ها جواب میده
3. معمولا برنامه ها همه Full Screen میشن . یکمی واسه بازی باید حواست باشه .
4. بازی و برنامه هایی که لمسی نشدن ، خود سیستم عاملش یه On ScreenKeyboard واسشون میزاره .
5. کیفیت LCD خیلی خوبه - تاچ هم عالیه ، اگه با دست کارکنی عاشقش میشی ! - پاسخ دهی سریعی هم داره
6. کیفیت که خودتم گفتی عالیه و شکی توش نیست . بلندی صدا هم نمیدونم با چه گوشی مقایسه کنم ! ولی درحد قابل قبولیه .
مثلا تو جای شلوغ خیلی خوب جواب میده
7. بله اگه زیاد استفاده کنی 2 الی 3 روز جواب میده . اگه هم زیاد استفاده نکنی شاید تا 5 روز هم برسه !
از بابت باطری خیالت راحت تاحالا کسی مشکلی نداشته
8. نه کلا گوشی های سری Xpress Music دوربین تعریفی نداره .
البته این گوشی یکمی فرق داره . اونم تو فیلمبرداری .
چون بقیه گوشی ها 15 فریم در ثانیه فیلم میگیرن ولی این گوشی 30 فریم در ثانیه میگیره !!!
فقط یکمی تو عکسای ضعیفه .
9. من هنوز مموری رو پر نکردم ولی حدود 10 تا یا بیشتر برنامه و بازی نصب کردم که فعلا مشکلی نداشته .
یکی از دوستان میگفت 5 گیگ رمشو پر کردم بازم مثل روز اول کار میکرده .
حالا باید خودمون هم تست کنیم !
10 . قیمت توی تهران تو علائدین خوب بگردی 265 هم پیدا میکنی .
hes_luckey
31-07-2009, 16:27
سلام دوستان
میخواستم بدونم با مستر ریست برنامه هایی که رو گوشی نصبن می پرن ؟؟
برنامه های من اکثرا روی مموری نصبن
ممنون
Oracle_Eldorado
31-07-2009, 16:48
سلام دوستان
میخواستم بدونم با مستر ریست برنامه هایی که رو گوشی نصبن می پرن ؟؟
برنامه های من اکثرا روی مموری نصبن
ممنون
احتمال زیاد میپره .
شما اینطوری فکر کن که یه برنامه رو روی درایو D نصب کنی ( توی کامپیوتر )
بعد ویندوز شما تو درایو C باشه . ویندوز که عوض کنی برنامه سرجاش هست ولی ویندوز نمیشناسه .
من حدس میزنم این اتفاق بیوفته .
samanran
31-07-2009, 17:33
یه برنامه هست به نام SignSiS
باید این 2 تا فایل Cer و Key رو باهاش باز کنی و فایلی که میخوای Sign کنی هم باهاش باز کنی.
بعد که بزنی عملیات انجام بشه، فایل ساین شده رو بهت میده :46:
یه برنامه هم مشابه همین هست که اینکار رو توی گوشی انجام میده
سلام
ممنون از این که جواب دادید
اون برنامه که تو کامپیوتر sign می کنه رو دارم،می خواستم ببینم برنامه ای هست که این کارو تو خود گوشی انجام بده ؟
اگه هست لطفا لینکش رو بگذارید!
باز هم ممنون
samanran
31-07-2009, 17:48
چندتا سوال دارم...
1-من نتونستم بازی N-Gage روش نصب کنم، خیلی هم دنبالش رفتم و از خیلی ها هم پرسیدم ولی همه جوابشون منفی بود
2- نه عزیز این گوشی سری 60 ورژن 5 هست.مسلما برنامه های ورژن 3 جواب نمی ده
3- اگر برنامه ای که می خواید استفاده کنید مخصوص 5800 باشه به صورت fullscreen هست اما اون سری از برنامه هایی که اکثرا جاوا بودن رو امتحان کردم به صورت نصف صفحه و به جای دکمه ها، روی LCD چهار جهت و دکمه وست به صورت تاچ هست که به نظر من جواب گو نیست یا برای من اینجوری بود
4- تقریبا جواب در شماره 3
5- کیفیت فوق العاده و بیشتر از چیزی که فکرش رو کنی، من با تاچ بودنش مشکلی ندارم،فقط با فشار دادن قسمت نوک انگشت(غیر از ناخن) باید محکم فشار بدید در غیر این صورت با نوک ناخن خیلی خوب هست
6-بلندی میشه گفت اندازه n95 شاید یکمی کمتر
7-باطری رو اگه صحیح استفاده کنی و شارژ به موقع انجام بدی خوبه و جوابگو هست،در ضمن می تونید از سایت gsmarena.com اینجور اطلاعات رو بدست بیارید
8-توی این قسمت متاسفانه ضعیف هست ،البته شنیدن توی آپدیت های جدید روش کار شده که البته بعید می دونم
9-سرعتش خیلی خوب و بالاست مخصوصا در قسمت گالری و نسب نرم افزار. متاسفانه مموریم رو هنوز پر نکردم که بتونم بگم در اون حالت چی میشه
10- من گوشی رو تقریبا 3 هفته پیش از شیراز 282 هزار تومن خریدن که گارانتی نداشت و ورژن 20 هست
mohammad_1ta
31-07-2009, 17:48
سلام
ممنون از این که جواب دادید
اون برنامه که تو کامپیوتر sign می کنه رو دارم،می خواستم ببینم برنامه ای هست که این کارو تو خود گوشی انجام بده ؟
اگه هست لطفا لینکش رو بگذارید!
باز هم ممنون
بفرمایید: :)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hassan_magic2000
31-07-2009, 18:17
دوستان در مورد n-gage یه دستگاه بهش وصل میشه و گوشی دیگه n-gage ها رو اجرا میکنه
ولی کی به ایران برسه .... فکر کنم وقتی ما n 100000 بخریم:13:
شایدم اصلا نیاد :27:
signinfo
31-07-2009, 18:46
سلام
کلاینت انگیج برای N97 اومده... سیستم عاملش با 5800 یکیه و هر دو گوشی دارای چیپست گرافیکی نیستند... کسی می دونه چرا کلاینت واسه N97 اومده اما برای 5800 نه؟ اگر مسئله سخت افزاره، N97 دارای چه قطعه ای هست که 5800 فاقد اونه؟
ممنونم دوستانی که از انگیج سر در میارن و پاسخ این سوال رو بدونند جواب بدند :)
دوستان در مورد n-gage یه دستگاه بهش وصل میشه و گوشی دیگه n-gage ها رو اجرا میکنه
ولی کی به ایران برسه .... فکر کنم وقتی ما n 100000 بخریم:13:
شایدم اصلا نیاد :27:
منظورت اینه؟
سلام
کلاینت انگیج برای N97 اومده... سیستم عاملش با 5800 یکیه و هر دو گوشی دارای چیپست گرافیکی نیستند... کسی می دونه چرا کلاینت واسه N97 اومده اما برای 5800 نه؟ اگر مسئله سخت افزاره، N97 دارای چه قطعه ای هست که 5800 فاقد اونه؟
ممنونم دوستانی که از انگیج سر در میارن و پاسخ این سوال رو بدونند جواب بدند :)
سلام
خیلی ساده است
n97 صفحه کلید داره ولی 5800 خیر
برای همین این بازیها چون نیاز به کلید دارند روی 5800 اجرا نمی تونن بشن
همونطور که در پست قبل می بینی یک دستگاه اضافی بعنوان مثلا دسته ی بازی باید بیاد تا بتونی n-gage رو
روی 5800 هم اجرا کنی
ali racer
31-07-2009, 21:02
سلام
خیلی ساده است
همونطور که در پست قبل می بینی یک دستگاه اضافی بعنوان مثلا دسته ی بازی باید بیاد تا بتونی n-gage رو
روی 5800 هم اجرا کنی
البته مسئله مهم تر سياست نوكياست
نوكيا نمي خواد بازي هاش مفت و مسلم روي 8910 سامسونگ و آيدو سوني اريكسون اجرا بشن:27:
همون قضيه اي كه درمورد 8510 انجام شد
و اگه به بهاي ان گيج دار نشدن 5800 هم تموم بشه بازم نوكيا ضرري نميكنه
چون هم 2 تا بازي با گرافيك روي 5800 نصب كرده هم بازي واسش هست
البته از زمان معرفي اوليه تيوب يا سري تاچ نوكيا كه تاپيكش رو زدم
هيچ وقت نوكيا تو تبليغاتشواسه 5800 اسمي از ان گيج نبرده
mohammad_1ta
31-07-2009, 21:13
سلام
خیلی ساده است
روی 5800 هم اجرا کنی
اجرا میشن... ولی چون کلید نداریم نمیشه بازی کرد :31:
ممنون از جواب دوستان...
. بله تقریبا همه ی برنامه ها جواب میده
- نه عزیز این گوشی سری 60 ورژن 5 هست.مسلما برنامه های ورژن 3 جواب نمی ده
چرا حرفاتون متفاوته؟
البته مسئله مهم تر سياست نوكياست
نوكيا نمي خواد بازي هاش مفت و مسلم روي 8910 سامسونگ و آيدو سوني اريكسون اجرا بشن:27:
همون قضيه اي كه درمورد 8510 انجام شد
و اگه به بهاي ان گيج دار نشدن 5800 هم تموم بشه بازم نوكيا ضرري نميكنه
چون هم 2 تا بازي با گرافيك روي 5800 نصب كرده هم بازي واسش هست
البته از زمان معرفي اوليه تيوب يا سري تاچ نوكيا كه تاپيكش رو زدم
هيچ وقت نوكيا تو تبليغاتشواسه 5800 اسمي از ان گيج نبرده
سلام
به نظر من بیشتر بخاطر خود n97 نوکیاست
چون اگه این رو هم 5800 ساپورت کنه اونوقت تفاوتشون فقط دوربین قویتر n97 که دیگه کسی بخاطر 2
مگاپیکسل بیشتر نمیاد بیش از 200 دلار هزینه کنه!!!!!!!!!!!!!!!!
بعدشم سامسونگ و سونی اریکسون کمپانی های کوچیکی نیستن که نتونن بازی توپ برای گوشی هاشون بیرون بدن
مسلما چون این گوشی ها اولین گوشی سیمبین سری 60 و کامل تاچ برای این دو شرکت حساب میشه(اگه اشتباه نکرده باشم) از ساپورت خوبی هم برخوردار خواهد بود(خصوصا سونی اریکسون که اولین گوشی سیمبین سری 60 اش است):20:
که من فکر کنم به جای اونها،ما باید بازی های اونها رو مفتی استفاده کنیم(بعبارت دیگه نوکیا):46:
H a m e e d
31-07-2009, 22:48
البته 5800 و n97 یه تفاوت عمده شون کلاس متفاوتشونه
یکی سری N ئه و اون یکی نیس.
samanran
31-07-2009, 22:56
بفرمایید: :)
این که Invalid download link میده عزیز
mohamad.al
31-07-2009, 22:59
صبح بخیر
خش افتادن صفحه نمایش گوشی بیشتر از هر چیز به نوع استفاده شما از گوشی و دقت در نگهداری گوشی بستگی داره. یکی گوشی رو میذاره تو جیبش پیش کلیدهاش. یکی می ذاره رو داشبورد ماشین و گوشی میافته و یه خط روش میافته. حتی همون کیفی که تو جعبه سریهای قدیم بود رو من دیدم دست یکی از دوستان. جدا از جنس نامرغوب، لبه های تیزی داشت که با هربار جا زدن یا دراوردن گوشی امکان این بود که به صفحه نمایش کشیده بشه و بهش آسیب برسونه. من هم جایی نخوندم صفحه 5800 ضدخش باشه اما بعید می دونم با استفاده مناسب از قلم، مضراب و ناخنی که تیز نباشه مشکلی براش پیش بیاد. حداقل تو این یک ماهی که من دارم استفاده می کنم کوچکترین نشونه ای از خش ندیدم. ولی برای دوستانی که نگرانند، محافظ ال سی دی روش مناسبیه.
گرچه به دلیل نیاز فشار بیشتر دست برای دریافت تاچ، لذت کار کردن با گوشی کمتر می شه و همچنین قلم به خوبی روش حرکت نمی کنه.
استفاده همیشگی از کیف مناسب هم خیلی کمک می کنه به سالم موندن بدنه و صفحه نمایش گوشی.
ممنون
سلام رفیق !
با نظرت درباره کیف سریهای قدیمیتر موافق نیستم! من الان چهار ماهه این گوشی رو دارم یکی از دلایلی که باعث شده تا الان حتی یه خش هم رو lcd نیفته همین کیفه! اصلا طراحی لبه های صفحه گوشی و خود کیف طوریه که هیچ تماسی با هم نمیگیرن !اما درباره جنس خود کیف موافقم !میتونستن بهتر بسازنش!:11:
samanran
31-07-2009, 23:01
ممنون از جواب دوستان...
چرا حرفاتون متفاوته؟
دوست عزیز من گفته هام مستند هست حالا بهتره از اون دوستمون هم بپرسید اگه میتونن برنامه های ورژن 3 رو روی 5800 نصب کنند بهتره به ما هم یاد بند.
البته اصلا قصد جسارت ندارم
mohammad_1ta
31-07-2009, 23:04
این که Invalid download link میده عزیز
دوست عزیز چک کردم هیچ مشکلی نداشت :)
براتون توی رپید آپ کردم :46:
samanran
31-07-2009, 23:10
دوست عزیز چک کردم هیچ مشکلی نداشت :)
براتون توی رپید آپ کردم :46:
ممنون عزیز
گرفتم
الان نصبش می کنم
samanran
31-07-2009, 23:15
برنامه رو نصب کرددم.
ولی ازم می خواد که آدرس فایل sis رو تایپ کنم.همینطوریه؟
این که خیلی حالگیریه بشینم آدرس فایل رو کامل تایپ کنم..
mohamad.al
31-07-2009, 23:19
دوستان سلام
یه 5800 دیدم که تو نصب خیلی از برنامه ها مشکل داشت !تازه اونایی هم که نصب میشدن مشکل داشتن مثلا explore v.1.30 هم رو 5800 خودم نصب میشه هم روی اون .امابعد از اون شمارش 3 ثانیه نمیشد ok کنی اینو بگم که گوشی طرف مجاری ورژن 21 بود حالا منم دو دل شدم که گوشیمو از ورژن 11 به 21 ارتقا بدم یا نه! اگه کسی با ورژن 21 مشکله جدیدی پیدا کرده لطفا مطرح کنه تا همه با دید بازتری به قضیه آپدیت نگاه کنن!ممنون از همکاریتون!:20:
mohammad_1ta
31-07-2009, 23:25
برنامه رو نصب کرددم.
ولی ازم می خواد که آدرس فایل sis رو تایپ کنم.همینطوریه؟
این که خیلی حالگیریه بشینم آدرس فایل رو کامل تایپ کنم..
بله باید آدرس فایل رو بهش بدین...
با کامپیوتر خیلی راحت تره
فکر کنم اگه گوشی رو هک بکنین، دیگه این دنگ فنگ هارو نداشته باشین :)
samanran
31-07-2009, 23:27
بله باید آدرس فایل رو بهش بدین...
با کامپیوتر خیلی راحت تره
فکر کنم اگه گوشی رو هک بکنین، دیگه این دنگ فنگ هارو نداشته باشین :)
خوب دوست عزیز لطف میکنی لینک ---- رو بدی؟
mohammad_1ta
31-07-2009, 23:31
خوب دوست عزیز لطف میکنی لینک ---- رو بدی؟
بفرمایید:
.برنامه های S60 V3 روش جواب میده؟
بقیه ی دوستان هم میتونن جواب بدن فک کنم.ما تو کفش موندیم.یکی میگه بیشترشون و یکی میگه هیچکدومشون...
روی گوشی شما جواب میده؟
دوستان سلام
یه 5800 دیدم که تو نصب خیلی از برنامه ها مشکل داشت !تازه اونایی هم که نصب میشدن مشکل داشتن مثلا explore v.1.30 هم رو 5800 خودم نصب میشه هم روی اون .امابعد از اون شمارش 3 ثانیه نمیشد ok کنی اینو بگم که گوشی طرف مجاری ورژن 21 بود حالا منم دو دل شدم که گوشیمو از ورژن 11 به 21 ارتقا بدم یا نه! اگه کسی با ورژن 21 مشکله جدیدی پیدا کرده لطفا مطرح کنه تا همه با دید بازتری به قضیه آپدیت نگاه کنن!ممنون از همکاریتون!:20:
سلام
من امروز به 21 اپ کردم خیلی هم عالی میباشد و با explore هم هیچ مشکلی ندارم.
بقیه ی دوستان هم میتونن جواب بدن فک کنم.ما تو کفش موندیم.یکی میگه بیشترشون و یکی میگه هیچکدومشون...
روی گوشی شما جواب میده؟
بعضی از برنامه هاش میخوره ولی دیگه نیازی به برنامه های s60 v3 نیست الان هر برنامه ای که بخای واسه s60 v5 همون 5800 اومده.
دوست عزیز من گفته هام مستند هست حالا بهتره از اون دوستمون هم بپرسید اگه میتونن برنامه های ورژن 3 رو روی 5800 نصب کنند بهتره به ما هم یاد بند.
البته اصلا قصد جسارت ندارم
منم میتونم یاد بدم.:31:
خوب cpcMon رو میتونی تست کنی.
vahidhgh
01-08-2009, 01:28
من دو روز پیش خریدم 285 چینی تحت لیسانس ساین ماین هم نمیخواند و دو جین نرم افزار ریختم توش با بازی ولی من i900 رو ترجیح میدم
Persian_baby
01-08-2009, 12:53
سلام منم جمعه خریدم 285 تومن - کرمانشاه
ولی یه علامت پاکت گوشه ی ال سی دی چشمک میزنه میگه سیم مموری فول !! من که نفهمیدم چی میگه آخه تو سیمکارتم هیچی ذخیره نکردم
hassan_magic2000
01-08-2009, 13:55
منظورت اینه؟
اره دوست من ممنون
من نتونستم عکسش رو پیدا کنم :41:
samanran
01-08-2009, 14:36
منم میتونم یاد بدم.:31:
خوب cpcMon رو میتونی تست کنی.
سلام
خیلی هم خوب که همچین چیزی هست
حالا چه جوری و چه برنامه ای؟
همه برنامه ها که نمی شن ، میشن ؟
samanran
01-08-2009, 14:40
بفرمایید:
ممنون
تمام کارا رو انجام دادم ولی باز certificat error میده عزیز
تمتم مراحلش هم رفتم !
samanran
01-08-2009, 15:12
نه ببخشید درست شد
توی برنامه hello ox فعالش نکرده بودم
:10:
panteaaa55
01-08-2009, 15:52
سلام و خسته نباشد به همه ی دوستان گل
می خوام بدونم آیا روی گوشی 5800 (( راديو ترانزميتر )) که بیشتر برای انتقال موزیک بر روی موج اف ام استفاده میشه . داره یا نه . ؟
اگر داره کجاست .
اگر نداره چیکار باید کرد . یعنی اینکه این امکان هم قابل نصب است یا خیر .
ممنون
سلام
خیلی هم خوب که همچین چیزی هست
حالا چه جوری و چه برنامه ای؟
همه برنامه ها که نمی شن ، میشن ؟
سلام.
نه همه ی برنامه ها , بعضی هاشون.
می خوام بدونم آیا روی گوشی 5800 (( راديو ترانزميتر )) که بیشتر برای انتقال موزیک بر روی موج اف ام استفاده میشه . داره یا نه . ؟
اگر داره کجاست .
ممنون
دوست من راديو ترانزميتر یه قطعه سخت افزاری میباشد و 5800 این قطعه رو نداره پس نمیشه با 5800 موزیک ها رو بر روی موج اف ام فرستاد.
با نرم افزار هم نمیشه همون طور که گفتم یه قطعه سخت افزاری میباشد .
panteaaa55
01-08-2009, 16:08
دوست من راديو ترانزميتر یه قطعه سخت افزاری میباشد و 5800 این قطعه رو نداره پس نمیشه با 5800 موزیک ها رو بر روی موج اف ام فرستاد.
با نرم افزار هم نمیشه همون طور که گفتم یه قطعه سخت افزاری میباشد .
آخه مگه میشه .
گوشی با این کیفیت و با این امکانات بالا . چطور یه رادیوترانرمیتر ساده نداره .
یه سوال دیگه هم دارم .
موقعی که با گوشی وارد اینترنت میشم و به بخش نرم افزار ها و یا بازیها وارد میشم . تعدادی نرم افزار و یا بازی قابل دانلود به صورت رایگان و پولی وجود داره . مثل پازل و چراغ قوه و ساعات شرعی نماز و غیره و غیره .
یک سری برنامه ها هم هست که زبانش عربیه و اسمش هم عربی هست مثله قرآن - بطاقه - ... . .. .
می خوام بدونم که دوستانی هم که از ایرانبه اینترنت کانکت میشن آیا این عربی ها رو می بینند یا امکانات دیگری دارند .
سوال بعدی آیا راهی داره بدون پرداخت پول از نرم افزارهای غیر رایگان استفاده کرد .
The Black Dahlia
01-08-2009, 16:46
ببینم عمو این برنامه چه طور کار می کنه
البته می دونم 5800 ندارتش
signinfo
01-08-2009, 19:05
اگر داره کجاست .
ممنون
سلام
5800 FM Transmitter نداره.
می تونید از ترنسمیتر های دارای جک 3.5 میلیمتری استفاده کنید. من یه مدت دنبالش بودم گیر نیاوردم. ممکنه سمت جمهوری و علاءالدین گیر بیاد...
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم
ورژن رو 30 می زنه ولی تاریخ ورژن تغییر نکرده و همون 29/6/09 هستش
ضمن اینکه توی قسمت آخرین آپدیت ، می زنه آپدیتی انجام نشده
چرا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
H a m e e d
01-08-2009, 22:55
من امشب برای اولین بار کابل TV-out گوشیو امتحان کردم؛ تجربه خوبی بود. ویدئوهایی که با دوربین خود گوشی گرفته بودم، موقع پخش روی صفحه عریض LCD هم کیفیتشون مناسب بود؛ نسبت تصویرشونم که به هم میخوره هر دو تا 16:9.
نکته ای که توجهمو جلب کرد اینه که نمایش عکسها روی این صفحه خیلی قابل قبولتر از مانیتور کامپیوتر بود (با اینکه این LCD دو برابر اون LCD بود) ؛ در واقع میتونم بگم که عکسا روی این صفحه مثل عکسای خیلی گوشیهای 2 یا 3 مگاپیکسلی دیگه کیفیت خوبی داشتن و این به نظرم امیدوارکننده س.
سرعت مرور قسمتای مختلف گوشی هم حین اتصال، راضی کننده بود.
وقتی با pc Suite وارد پیامها میشم پیامهای فارسی رو به صورت خطوط عمودی نشون میده و اگر یک متن فارسی هم توش کپی کنم همین بلا به سرش میاد.ولی وقتی از تو گوشی وارد پیامها میشم درست نشون میده.
ویندوز هم هیچ مشکلی با فارسی نداره و همه جاش درست تنظیمه.واسه بقیه هم همینطوره؟
وقتی با pc Suite وارد پیامها میشم پیامهای فارسی رو به صورت خطوط عمودی نشون میده و اگر یک متن فارسی هم توش کپی کنم همین بلا به سرش میاد.ولی وقتی از تو گوشی وارد پیامها میشم درست نشون میده.
ویندوز هم هیچ مشکلی با فارسی نداره و همه جاش درست تنظیمه.واسه بقیه هم همینطوره؟
سلام
مشکل از کامپیوترت نیست بلکه از pc Suite میباشد و چارش رو یه جا تو همین سایت نوشته ولی یادم نیست یه سرچ کن پیدا میکنی.
hamed_itc
01-08-2009, 23:26
ارزش داره 5800 خریداری کرد؟
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم
چرا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام
نسبت به ورژن قبلیت چه تغییراتی پیدا کرده؟
منم اپ کردم , 30 رو نیاورد و21 رو نشون داد که مجبور شدم همون 21 رو اپ کنم.
شما با خود گوشی اپ کردین که 30 رو اپ کرده ؟
ارزش داره 5800 خریداری کرد؟
خوب بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشی .
خود من که قبلآ3250 بعد n73 داشتم 5800 رو که خریدم دیدم که این یه چیز دیگس. مثلآ صفحه ی لمسیش تجربه خوبی بود و ...............
حالا انتخاب با خودته.
سلام
نسبت به ورژن قبلیت چه تغییراتی پیدا کرده؟
منم اپ کردم , 30 رو نیاورد و21 رو نشون داد که مجبور شدم همون 21 رو اپ کنم.
شما با خود گوشی اپ کردین که 30 رو اپ کرده ؟
سلام
من فایلش رو جداگانه دانلود کردم، بعد با فونیکس گوشیمو آپدیت کردم
در مورد تغییراتشم من حس میکنم تاچش تا حدودی بهتر شده البته تا حدودی ونسبت به ورژن 21
البته خیلی ها میگن سرعت رو هم بطور محسوسی افزایش میده(مثلا ورود به منوها)
ولی چون من برنامه کم نصب کردم تفاوتی احساس نمی کنم(اونها احتمالا برنامه زیاد نصب کردن)
دوستانی که برنامه ی نقاشی رو می خوان می توانند به لینک زیر مراجعه کنند
The Black Dahlia
02-08-2009, 10:42
ببینم دوستان میشه یه سوال تکراری بپرسم
والا ما آخر نفهمیدیم این ورژن 30 یا 31 چطوری آپ میشه
لطفا چند تا لینک برا آموزش کامل بزارین یا این که
توضیح بدین این ورژن ها اصلا وجود خارجی دارن یا نه؟
سلام
اولا ورژن 31 فعلا وجود نداره و نوکیا تصمیم گرفته ورژن 30 رو ارائه بده که تغییراتی که قرار بود توی ورژن 31 بده توی 30 نیست
البته علت اینکه این اول توی سایت رسمی نوکیا نمی یاد(ابته الان فکر کنم اومده باشه) بخاطر اینه که به برنامه نویسان میدن تا اونها اول بررسی کنن بعدش میاد توی سایت رسمی(اگه اشتباه نکرده باشم)
اما لینک آموزش آپدیت به ورژن 30:
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم
چرا؟؟؟؟؟؟؟
یکی هم جواب منو بده
مرسی
ورژن 30
فعلا به صورت رسمی برای آپ با pc قرار نگرفته و فقط می توانید از طریق خود گوشی (جی پی ار اس یا وایفا) اون رو آپ کنید
توصیه می شه صبر کنید تا به صورت رسمی معرفی و توی سیستم NokiaSoftwareUpdater قرار بگیره
ورژن 30
فعلا به صورت رسمی برای آپ با pc قرار نگرفته و فقط می توانید از طریق خود گوشی (جی پی ار اس یا وایفا) اون رو آپ کنید
توصیه می شه صبر کنید تا به صورت رسمی معرفی و توی سیستم NokiaSoftwareUpdater قرار بگیره
سلام
نه من با pc اپدیت کردم
ضمن اینکه وقتی من گوشیمو به NokiaSoftwareUpdater زدم گفت که ورژن جدید آپدیت اومده
اول می خواستم با اون آپدیت کنم ولی چون نمی تونست خودش رو آپدیت کنه مجبور شدم به وسیله ی فونیکس این کار رو انجام بدم
در ضمن ورژن قبلی گوشیم 21 بود
GH.REZAEI
02-08-2009, 11:50
سلام دوستان
من تازه 5800 گرفتم وقتی داخل کیفش هست خیلی سخت بیرون میاد
آیا میشه موقع تماس بدون اینکه از کیف بیرون بیاری جواب بدی ( مثل برگردون کردن گوشی برای حالت سایلنت ) باتشکر
samanran
02-08-2009, 15:10
سلام دوستان
ببخشید کسی می دونه درایو H توی گوشی چیه ؟
با برنامه Xplor این درایو رو می بینم و وقتی که توی inbox عکسی که برام بولوتوث اومده رو می خوام save کنم غیر از phon memory و memory card یه درایو دیگه میاد که فقط نوشته H
با برنامه xplor که میرم توش همون برنامه هایی هست که تو گوشیم نصب هستن
و اینکه چطوری میشه غیر فعالش کنم ؟
samanran
02-08-2009, 15:38
سلام
دوستان راهی هست که گوشی از طریق اینترنت کامپیوتر update کرد ؟
یعنی با usb وصل کنی و با گوشی از طریق اینترنت pc آپ دیت کرد ؟
سلام
دوستان راهی هست که گوشی از طریق اینترنت کامپیوتر update کرد ؟
یعنی با usb وصل کنی و با گوشی از طریق اینترنت pc آپ دیت کرد ؟
nsu nokia software updater براي همينه دوست عزيز تو اون CD كه همراه گوشي هست هم موجوده برنامش.
Xx Hossein xX
02-08-2009, 21:12
سلام ....
3 تا سوال دارم ...........
1 - گوشی من چند روزه خودش وصل میشه به GPRS و یه چیزایی دانلود میکنه !! از کجا بفهمم کدوم نرم افزار وصل میشه ( البته من تمام نرم افزار ها رو روی گزینه ی آپدیت دستی قرار دادم واتوماتیک نیست ) ممکنه ویروس باشه ؟!
2 - من توی پاک کردن یه آنتی ویروس به نام F-Secure مشکل دارم ! یعنی با این اسم در قسمت installed apps . نیست ..
کسی میدونه با چه اسمی ذخیره میشه ؟! و یا چطوری میتونم پاکش کنم ؟!
3 - وقتی یه آهنگ رو با بلوتوث میگیرم کجا ذخیره میشه ؟! وقتی گوشی رو وصلش میکنم به pc اصلا همچین فایلی وجود نداره !
ممنون ............ :11::11::11::11::11:
samanran
02-08-2009, 22:52
سلام ....
3 تا سوال دارم ...........
1 - گوشی من چند روزه خودش وصل میشه به GPRS و یه چیزایی دانلود میکنه !! از کجا بفهمم کدوم نرم افزار وصل میشه ( البته من تمام نرم افزار ها رو روی گزینه ی آپدیت دستی قرار دادم واتوماتیک نیست ) ممکنه ویروس باشه ؟!
2 - من توی پاک کردن یه آنتی ویروس به نام F-Secure مشکل دارم ! یعنی با این اسم در قسمت installed apps . نیست ..
کسی میدونه با چه اسمی ذخیره میشه ؟! و یا چطوری میتونم پاکش کنم ؟!
3 - وقتی یه آهنگ رو با بلوتوث میگیرم کجا ذخیره میشه ؟! وقتی گوشی رو وصلش میکنم به pc اصلا همچین فایلی وجود نداره !
ممنون ............ :11::11::11::11::11:
من هم این آنتی ویروس رو نصب کردم ،فکر کنم چند قسمت متفاوت داره با اسمmobile security یا همچین چیزی
شرمنده فقط سومی رو می دونم
attachment یا یه چیزی به همین اسم
GH.REZAEI
03-08-2009, 10:44
سلام دوستان
من تازه 5800 گرفتم وقتی داخل کیفش هست خیلی سخت بیرون میاد
آیا میشه موقع تماس بدون اینکه از کیف بیرون بیاری جواب بدی ( مثل برگردون کردن گوشی برای حالت سایلنت ) باتشکر
خواهشاً جواب بدید
موقع زنگ خوردن ( هر زنگی ) یه صدایی را خوده گوشی بین زنگ می زاره چه طوری میشه حذفش کرد
Oracle_Eldorado
03-08-2009, 11:13
خواهشاً جواب بدید
موقع زنگ خوردن ( هر زنگی ) یه صدایی را خوده گوشی بین زنگ می زاره چه طوری میشه حذفش کرد
خوب چه صداییه ؟
اسم کسی که زنگ میزنه رو میگه ؟
یا افکت صوتی میزاره ؟
سلام به همه 5800 دارا ... یه روش جدید انگیج اومده با استفاده از شتابسنج ... وحید معرفیش کرده برید ببینید چه جوریه :
GH.REZAEI
03-08-2009, 12:46
خوب چه صداییه ؟
اسم کسی که زنگ میزنه رو میگه ؟
یا افکت صوتی میزاره ؟
با تشکر
دومی
ایا مورد اول میشه ؟چطوری؟
Xx Hossein xX
03-08-2009, 18:47
من هم این آنتی ویروس رو نصب کردم ،فکر کنم چند قسمت متفاوت داره با اسمmobile security یا همچین چیزی
شرمنده فقط سومی رو می دونم
attachment یا یه چیزی به همین اسم
اولی رو هم خودم فهمیدم این mail for exchange خودش وصل میشد به اینترنت برای آپدیت این باکس ! :31:
ممنون از کمکتون ...........:11::11::11:
Hamed-aryana
03-08-2009, 19:25
سلام
تم اصلی قرمز رنگ 5800 رو لطف کنید
GH.REZAEI
03-08-2009, 20:42
برای من مبتدی بگین چه جوری میشه تم نصب کرد
دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری
دوم اینک یه سری فیلم روی مموری هست( وقتی با یو اس پی وصل به کامپیوتر) ولی تو گوشی هرچی می گردم نیست
Oracle_Eldorado
03-08-2009, 22:13
با تشکر
دومی
ایا مورد اول میشه ؟چطوری؟
خوب شما برو این آدرس :
Menu - Setting - Personal - Profiles - General - Personalise
برای سئوالت باید 3D Ringtone Effect رو Off کنی .
واسه سئوال دوم باید Say Caller's Name رو On کنی .
برای من مبتدی بگین چه جوری میشه تم نصب کرد
دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری
دوم اینک یه سری فیلم روی مموری هست( وقتی با یو اس پی وصل به کامپیوتر) ولی تو گوشی هرچی می گردم نیست
در مورد اولی شما باید تمی که دانلود کردی رو با USB بریزی تو گوشی .
تو فولدر Other تو Memory Card .
وقتی که کپی کردی ، از توی گوشی این مسیر رو برو :
Menu - Application - File Manager - Memory Card - Other
از اونجا اجراش کن و نصب کن .
در مورد فیلم هم شما باید فایل فیلم رو دقیق تو پوشه ی Video کپی کنی تا توی گالری هم بیاد .
وگرنه باید این مسیر رو بری :
Menu - Application - File Manager - Memory Card - Video
بعد از اونجا جایی که کپی کردی رو باز کنی و فیلم رو ببینی .
bernard73
04-08-2009, 10:24
سلام من دو روز این گوشی رو خریدم میخواستم بدونم چطور میشه imei گوشی رو بدونم؟اگه شماره ای هست بزارید.ممنون
سلام من دو روز این گوشی رو خریدم میخواستم بدونم چطور میشه imei گوشی رو بدونم؟اگه شماره ای هست بزارید.ممنون
سلام
کد *06#* رو بزن.
Persian_baby
05-08-2009, 14:42
سلام
دوستان من وقتی باهاش آهنگ گوش میدم بعضی ها رو یه دفه قطع میکنه
آپدیت هم نکردم هنوز
اگه مشکل از آپدیته که برم آپدیت کنم
ممنون
H a m e e d
05-08-2009, 14:52
اگه ورژنت 11 ئه توی آپدیتش شک نکن (جدی)، ولی اگه بالاتره شک کن:31: (شوخی)
منظورت از قطع بسته شدن میوزیک پلیره یا تنها متوقف شدن آهنگ؟
به هرحال هنگ کردنها از این قبیل در درجه اول با مستر ریست و اگه خوب نشد با آپدیت فیرمور حل میشه.
سلام
دوستان من وقتی باهاش آهنگ گوش میدم بعضی ها رو یه دفه قطع میکنه
آپدیت هم نکردم هنوز
اگه مشکل از آپدیته که برم آپدیت کنم
ممنون
سلام
اگه مشکلی نداری اپ کن ولا غیر مستر ریست کن.
سلام
5800 برادرم از یک متری افتاد رو اسفالت هیچیش نشد و فقط یه خش کوچیک که دیده نمیشه :31:
خداییش خیلی مقاومه
H a m e e d
05-08-2009, 19:16
سلام
5800 برادرم از یک متری افتاد رو اسفالت هیچیش نشد و فقط یه خش کوچیک که دیده نمیشه :31:
خداییش خیلی مقاومه
ای کاش از 2 متری هم تست می کردی:27: ولی اینکه رو آسفالت بیفته و چیزیش نشه مهمه؛ برا من دو بار از یه متری افتاد ولی نه روی آسفالت! البته شدت برخورد هم مهمه؛ در ضمن اگه به صورت ساکن (با سرعت اولیه صفر) از دست افتاده باشه معمولا کمتر صدمه می بینه.
bernard73
06-08-2009, 16:07
سلام . کمک...کمک...کمکم کنید...کمکم کنید... برای گوشی من یه مشکلی پیش اومده و وقتی میخوام عکس بگیرم همه ی تنظیمات رو نشون میده ولی سوژه رو نشون نمیده و جای اون صفحه سیاه نشون میده ولی واسه ی فیلم برداری همه چی درسته .حالا چیکار کنم درست شه؟ممکنه ویروس گرفته باشه؟ ممنون
سلام . کمک...کمک...کمکم کنید...کمکم کنید... برای گوشی من یه مشکلی پیش اومده و وقتی میخوام عکس بگیرم همه ی تنظیمات رو نشون میده ولی سوژه رو نشون نمیده و جای اون صفحه سیاه نشون میده ولی واسه ی فیلم برداری همه چی درسته .حالا چیکار کنم درست شه؟ممکنه ویروس گرفته باشه؟ ممنون
یه بار خاموش روشن کن ... اگه نشد شاید با سافت ریست درس شه ...
bernard73
06-08-2009, 20:17
سافت ریست چیه؟منظورت مستر ریسته؟
شاد باشی:40:
مثل اینکه یه مشکل برای LCD سری اول گوشی دیده شده!!!
Have you experienced the Nokia 5800 Snowy Screen problem?
Have you experienced this with your Nokia 5800 XpressMusic phone?
Your Nokia 5800 XpressMusic phone is working as usual. However, when you got into a cold room and stayed there for some time, you noticed that your LCD screen has vertical and horizontal lines that resembled like a garbled snowy effect often seen in movies. It was like someone was jamming the signal, so to speak. You restart it and it seems that it’s fine. Then, after the temporary lighted screen dims and locks and your revive it, the snowy effect greets you again.
You have now experienced the demise of your Nokia 5800 XpressMusic phone’s liquid crystal display or LCD. Upon research, it is believed that the first batch of Nokia 5800 XpressMusic phone had this defect. I got my phone around January 2009 – just a few weeks after it was released for sale. It seems that I am not the only person who has experienced this faulty device failure. Google it and you will see hundreds. I pray you are not one of them.
توی این متن گفته شده LCD گوشی توی سرما دچار اختلال شده.
دوستانی که انگلیسی بلدن لطف کنن اگه من اشتباه کردم حتما بگن.
به نقل از nokia5800.net
این هم از اطلاعات کامل کامل گوشی از خود سایت نوکیا به زبان فارسی.دلم نیومد شما نبینید:
سافت ریست :
#7780#*
مستر ریست :
#7370#*
به نظر تو این ها شبیه همند ...؟
قضیه مشکل LCD چی هست که خیلها گرفتارش شدند؟
پایین LCD من حدود 2 میلی بالاتر از انتهای LCD یک خط عرضی هستش که از اول هم بود.موقعی که صفحه سفیده این خط سیاه میشه و وقتی صفحه رنگیه این خط سفید میشه. ولی چون زیر LCD هست بیخیالش شدم و دنبالش نرفتم که بینم از چی میتونه باشه.
P A R S A
07-08-2009, 12:22
سلام دوستان!
اگه با اینترنت گوشی آپدیت کنم، فون مموری نمیپره؟ مسیج ها و کانتکت ها و برنامه هایی که نصب و غیره، بلایی سرشون نمیاد که!؟
ــــــــــــــــــ
راستی این سافت ریست چو میکنه؟ همون Factory Setting هست؟:31:
راستی این سافت ریست چو میکنه؟ همون Factory Setting هست؟
یه نگا به صفحه ی قبل مینداختی:
[quote=P A R S A;4058339]سلام دوستان!
اگه با اینترنت گوشی آپدیت کنم، فون مموری نمیپره؟ مسیج ها و کانتکت ها و برنامه هایی که نصب و غیره، بلایی سرشون نمیاد که!؟
من با pc اپ کردم سر هیچ کدوم چیزی نشد . در مورد اینکه با خود گوشی اپ کنی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. قبل از اپ یه بک اپ بگیر دیگه.
Ssarshar
07-08-2009, 15:50
دوستان اين گوشي با گارانتي اصلي منو فارسي داره ؟
كيفيت هدست در مقايسه با واكمن سوني اريكسون چطوره ؟
hosseingrami
07-08-2009, 19:30
سلام خسته نباشید اگه ممکنه یکی این مشکل رو بررسی کنه و بگه از کجا باید فهمید این مشکل رو داره یا نه؟و باید چه کرد که این گوشی با این مشکل نخرید؟ چون من ایشالاه میخوام چند روز دیگه بگیرمش!
مشکل ال سی دی منظورم بود!
panteaaa55
07-08-2009, 20:24
سلام
من گوشیمو آپدیت کردم
چرا؟؟؟؟؟؟؟
مرسی
سلام دوست عزیز
من از طریق اینترنت آپدیت کردم (((( با wifi به ADSL وصل شدم . )))) از ورژن 21 و تاریخ 09-04-22 به ورژن 30 و به تاریخ 09-06-29 تعقییر کرد . ضمن اینکه توی قسمت آخر زد ( آپدیت انجام شد . )
جهت اطلاع
panteaaa55
07-08-2009, 21:01
سلام .
می خوام بدونم چی میشه که اینجوری میشه .
1 - یدفه گوشی سایلنت میشه . از رو جنرال می پره رو سایلنت . ویروس داره ؟؟؟؟
2 - دیروز جاتون خالی دم ساحل بودیم . یه چندتا عکس گرفتم . موقعی که می خواستیم عکس ها رو ببینیم . وقتی گوشی رو می چرخوندم . تصویر بر نمیگشت .( حالت طولی و عرضی عکس ) از گالری اومدم بیرون . وارد منو شدم . باز با کامل تعجب دیدم وقتی گوشی را می چرخوندم باز تصویر نمی چرخید . ( در سیتینگ فعال است ) خلاصه . گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد .
3- آیا می تونم از طریق اینترنت آنتی ویروس نصب کنم . ( از طریق wifi )
4 - گوشیم رو امروز از طریق اینترنت آپدیت کردم . ( پست فوق ) آیا از نظر نرم افزاری و کاری فرقی در گوشی ایجاد شده که محسوس هم باشه .
سوالات ساده
1 - چیکار کنم که وقتی چند فولدر آهنگ در موبایل کپی می کنم . موقع اجرا بتونم فولدر ها رو هم ببینم و منظم هم باشه .
2 - آیا میشه کاری کردکه بدون هدفون رادیو رو فعال کرد . ( چرا اینقدر کیفیت آنتن دهی رادیوش پائینه )
3 - تا حالا با بولوتوث مدل jabra BT 5020 کار کردین .؟ چرا بعد از یکی دو ساعت باهاش کار نمی کنید ارتباطش با گوشی DC میشه .
( جهت اطلاع ) شما می توانید از طریق هنسفیری بلوتوث . mp3 گوش کنید .
گوشی قبلی من K800 بود و این بولوتوث با اون کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت . موقعی که هنسفری رو خاموش میکردم و دوباره روشن میکردم اتوماتیک کانکت می شد که در 5800 باید به صورت دستی انجام بدم
مممنون
دوستان اين گوشي با گارانتي اصلي منو فارسي داره ؟
كيفيت هدست در مقايسه با واكمن سوني اريكسون چطوره ؟
سلام
همه ی 5800 ها با گارانتی اصلی ، منوی فارسی دارن
در مورد هدستش هم باید بگم که به پای هدست های واکمن سونی اریکسون نمی رسه برای همین خود من از
هدفون سونی اریکسون استفاده می کنم که خیلی صدا بهتر شده(مخصوصا جاهای پر سر و صدا)
panteaaa55
07-08-2009, 23:02
سلام
همه ی 5800 ها با گارانتی اصلی ، منوی فارسی دارن
در مورد هدستش هم باید بگم که به پای هدست های واکمن سونی اریکسون نمی رسه برای همین خود من از
هدفون سونی اریکسون استفاده می کنم که خیلی صدا بهتر شده(مخصوصا جاهای پر سر و صدا)
من گوشیم رو از ایران خریدم ولی فارسی نداره .
چجوری میتونم منوی فارسی روش نصب کنم .
میشه راهنماییم کنید .
سلام .
4 - گوشیم رو امروز از طریق اینترنت آپدیت کردم . ( پست فوق ) آیا از نظر نرم افزاری و کاری فرقی در گوشی ایجاد شده که محسوس هم باشه .
سوالات ساده
1 - چیکار کنم که وقتی چند فولدر آهنگ در موبایل کپی می کنم . موقع اجرا بتونم فولدر ها رو هم ببینم و منظم هم باشه .
مممنون
سلام
من فقط این دوتا رو می تونم جواب بدم
در مورد اولی،،،، نه اونقدر تغییر محسوسی نداره فقط اگه برنامه زیاد نصب کرده باشی ، احساس می کنی
سرعتش تا حدود خوبی بهتر شده (البته احتمالا){چون اینو چند جا دیدم ولی خودم برنامه کم نصب کردم}البته
لیست کامل تغییرات توی gsmarena هست ولی اونقدر میزان تغییرات کمه که آنچنان محسوس نیست!
در مورد کپی کردن هم باید قبل از اون که بریزی توی گوشی توی ویندوز همه رو انتخاب کنی و بعدش نام آلبوم
و آهنگسازشون رو یکی کنی(اگر یکی نیست)چون گوشی بر اساس آلبوم یا آهنگساز آهنگها رو مرتب می کنه
و اگر اینکارو نکنی هر آهنگ رو توی فولدر مربوط به آلبوم خودش و یا در قسمت آهنگساز ، داخل فولدر مربوط به
آهنگساز خودش می بینی
من گوشیم رو از ایران خریدم ولی فارسی نداره .
چجوری میتونم منوی فارسی روش نصب کنم .
میشه راهنماییم کنید .
شما با تغییر پروداکت کد و اپدیت میتونید منو فارسی رو بهش اضافه کنید. من خودم این کارو کردم ولی اصلآ با منو فارسی کار نمیکنم .
panteaaa55
08-08-2009, 00:26
شما با تغییر پروداکت کد و اپدیت میتونید منو فارسی رو بهش اضافه کنید. من خودم این کارو کردم ولی اصلآ با منو فارسی کار نمیکنم .
بیشتر توضیح بدید پیلیز
panteaaa55
08-08-2009, 00:30
سلام
در مورد کپی کردن هم باید قبل از اون که بریزی توی گوشی توی ویندوز همه رو انتخاب کنی و بعدش نام آلبوم
و آهنگسازشون رو یکی کنی(اگر یکی نیست)چون گوشی بر اساس آلبوم یا آهنگساز آهنگها رو مرتب می کنه
و اگر اینکارو نکنی هر آهنگ رو توی فولدر مربوط به آلبوم خودش و یا در قسمت آهنگساز ، داخل فولدر مربوط به
آهنگساز خودش می بینی
منظورتون اسم فولدر و track است ؟ اینها باید یکی بشن ؟
- یدفه گوشی سایلنت میشه . از رو جنرال می پره رو سایلنت . ویروس داره ؟؟؟؟
فک کنم اگه گوشی رو برگردونی (صفحه رو به پایین باشه) گوشی سایلنت میشه.(اگه اشتباه میکنم دوستان بگن که تصحیحش کنم چون من که 5800 ندارم)
3- آیا می تونم از طریق اینترنت آنتی ویروس نصب کنم . ( از طریق
چرا که نه؟میرید توی سایت مورد نظر و ...
WiFi هم که داری دیگه مث ما مشکل سرعت هم نداری!
گوشیم رو امروز از طریق اینترنت آپدیت کردم . ( پست فوق ) آیا از نظر نرم افزاری و کاری فرقی در گوشی ایجاد شده که محسوس هم باشه .
این رو شما باید بگید که آپدیت کردید.فک کنم توی فریمورای قدیمی Geo Tagging نبوده که توی جدیداش اضافه شده...
آیا میشه کاری کردکه بدون هدفون رادیو رو فعال کرد . ( چرا اینقدر کیفیت آنتن دهی رادیوش پائینه )
تا اونجایی که من میدونم نه!چون که از هدفون به عنوان آنتن استفاده میشه...
-------------------------------------------------------------------------------------------
همونطور که گفتم من 5800 ندارم (انشاالله دارا بشم!!!!) و این سوالا رو برای اینکه کار دوستمون راه بیفته تا اونجایی که اطلاع داشتم جواب دادم.پس اگه جایی رو اشتباه گفتم بگید که تصحیحش کنم...
mohammad_1ta
08-08-2009, 01:07
فک کنم اگه گوشی رو برگردونی (صفحه رو به پایین باشه) گوشی سایلنت میشه
اینی که میگین زمانی هست که یه نفر به شما زنگ زده و گوشی در حال پخش رینگتون هست :46:
منظورتون اسم فولدر و track است ؟ اینها باید یکی بشن ؟
سلام
نه ربطی به این نداره
با یه مثال توضیح میدم
فرض کن توی فولدر شماره 1 چند آهنگ از موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت داری
توی فولدر مربوطه همه رو انتخاب میکنی(توی ویندوز) سپس کلیک راست می کنی و
properties رو می زنی و بعد در تب details ، نام آلبوم و آلبوم هنرمند و نام هنرمند رو به دلخواه نام گذاری میکنی
اینجوری همه ی آهنگها توی فولدر قرار میگیره
حالا اگه خواستی توی گوشی هم نام فولدرشون مثلا 1 باشه،اون سه تا رو 1 نام گذاری می کنی
همین
GH.REZAEI
08-08-2009, 10:04
سلام دوستان
البته این پست را اساتید واردند برای افرادی هست مثل خودم که تازه کارند
5800 را میشه بوسیله یک پیام اس ام اس قفل کرد وتنها با داشتن Lock code میشه قفل را باز کرد حدالاقل برای موقعه ای خوبه که گوشی را جا گذاشته باشیم و نخوایم کسی استفاده کنه.
Menu>settings>phone>phone mgmt>security>phone and sim card>
remote phone locking را فعال کنید بعد پیامی را که میخواهید اس ام اس کنید را بنویسید دوباره آن را تایید کنید ودر آخر Lock code را ثبت کنید
موفق باشید.
بیشتر توضیح بدید پیلیز
شما به آدرس زیر برو برای آپدیت مجدد گوشی ولی همراه با زبان فارسی{البته اگه ایرادی نداشته باشه}(البته
بعضی ها هم مشکل شما رو داشتن که توش بچرخی جوابها رو می بینی )
بیشتر توضیح بدید پیلیز
شما نرم افزار nss رو دانلود کن بعد پروداکت گوشیتو با nss عوض کن به 0574324 (پروداکت فارسي)
بعد اون اپ کن.
تو همین سایت یه سرچ کنی اموزشش هست .
موفق باشی.
P A R S A
08-08-2009, 10:38
دوستان به نظر شما آپدیت کنم به ورژن 30؟
این آپدیت برای پروداکت کد های فارسی (گوشی قرمز) رسمی معرفی شده که با خود گوشی آپدیت کنم؟
signinfo
08-08-2009, 10:52
سلام
بعد از آپدیت به ورژن 30 به نظر می رسه مصرف باتری گوشی بیشتر شده. یعنی زودتر خالی می شه. آیا کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
یه مشکل کوچک دیگه اینکه وقتی مشغول تایپ با کیبورد کامل هستم، گاهی برای چند لحظه کوتاه همه چی گیر می کنه و بعد 3-4 تا حرفی که تو اون مدت گیر کردن تایپ کردم، یهو اضافه می شه. یه کم رو اعصابه...
P A R S A
08-08-2009, 10:59
یه مشکل کوچک دیگه اینکه وقتی مشغول تایپ با کیبورد کامل هستم، گاهی برای چند لحظه کوتاه همه چی گیر می کنه و بعد 3-4 تا حرفی که تو اون مدت گیر کردن تایپ کردم، یهو اضافه می شه. یه کم رو اعصابه...
مال من (ورژن 21) هم بعضی اوقات اینجوری میشه، البته خیلی کم و در شرایط خاص، فکر نکنم ربطی به فریمویر و 30 یا 21 بودن اون داشته باشه!
panteaaa55
08-08-2009, 18:27
سلام .
1 - یدفه گوشی سایلنت میشه . از رو جنرال می پره رو سایلنت . ویروس داره ؟؟؟؟
2 - دیروز جاتون خالی دم ساحل بودیم . یه چندتا عکس گرفتم . موقعی که می خواستیم عکس ها رو ببینیم . وقتی گوشی رو می چرخوندم . تصویر بر نمیگشت .( حالت طولی و عرضی عکس ) از گالری اومدم بیرون . وارد منو شدم . باز با کامل تعجب دیدم وقتی گوشی را می چرخوندم باز تصویر نمی چرخید . ( در سیتینگ فعال است ) خلاصه . گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد .
3- آیا می تونم از طریق اینترنت آنتی ویروس نصب کنم . ( از طریق wifi )
سوالات ساده
2 - آیا میشه کاری کردکه بدون هدفون رادیو رو فعال کرد . ( چرا اینقدر کیفیت آنتن دهی رادیوش پائینه )
3 - تا حالا با بولوتوث مدل jabra BT 5020 کار کردین .؟ چرا بعد از یکی دو ساعت باهاش کار نمی کنید ارتباطش با گوشی DC میشه .
( جهت اطلاع ) شما می توانید از طریق هنسفیری بلوتوث . mp3 گوش کنید .
گوشی قبلی من K800 بود و این بولوتوث با اون کار میکرد و هیچ مشکلی نداشت . موقعی که هنسفری رو خاموش میکردم و دوباره روشن میکردم اتوماتیک کانکت می شد که در 5800 باید به صورت دستی انجام بدم
مممنون
متشکرم از دوستانی که بعضی از سوالات را جواب دادن .
اگر بقیه سوال ها رو جواب بدین ممنون میشم .
panteaaa55
08-08-2009, 18:35
سلام
نه ربطی به این نداره
با یه مثال توضیح میدم
فرض کن توی فولدر شماره 1 چند آهنگ از موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت داری
توی فولدر مربوطه همه رو انتخاب میکنی(توی ویندوز) سپس کلیک راست می کنی و
properties رو می زنی و بعد در تب details ، نام آلبوم و آلبوم هنرمند و نام هنرمند رو به دلخواه نام گذاری میکنی
اینجوری همه ی آهنگها توی فولدر قرار میگیره
حالا اگه خواستی توی گوشی هم نام فولدرشون مثلا 1 باشه،اون سه تا رو 1 نام گذاری می کنی
همین
معذرت می خوام . نگی خنگی ولی من از این قسمت سر در نیاوردم . ((موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت)))
ببین مثلا یه فولدری هست بنام x که تو اون 10 تا آلبوم mp3 هست به نام های x1 الی x10 و یه فولدر دیگه هست بنام y که توی اون فولدر هم 10 تا آلبومmp3 هست به نام y1 الی y10 . ..
من هر دو فولدر x و y را با محتویاتش درون گوشی کپی کردم .
حالا شما بگو کجای کارم مشکل داره
ممنون
H a m e e d
08-08-2009, 19:43
سلام
بعد از آپدیت به ورژن 30 به نظر می رسه مصرف باتری گوشی بیشتر شده. یعنی زودتر خالی می شه. آیا کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
اون مشکل گیر کردن برای من که هنوز رو 20 موندم؛ غیر از حالت تایپ توی ثانیه شمار میوزیک پلیر هم بوجود میاد، یه مشکل کوچیک و در عین حال شایع هستش که حتی توی کامپیوتر هم (ثانیه شمار ساعتش) یا حتی توی گوشیهای سونی اریکسون هم دیدم؛ جای نگرانی نیست.
اون مشکل زود خالی شدن باتری یعنی منظورت اینه که یه روز هم دووم نمیاره؟
سلام دوستان
البته این پست را اساتید واردند برای افرادی هست مثل خودم که تازه کارند
5800 را میشه بوسیله یک پیام اس ام اس قفل کرد وتنها با داشتن Lock code میشه قفل را باز کرد حدالاقل برای موقعه ای خوبه که گوشی را جا گذاشته باشیم و نخوایم کسی استفاده کنه.
Menu>settings>phone>phone mgmt>security>phone and sim card>
remote phone locking را فعال کنید بعد پیامی را که میخواهید اس ام اس کنید را بنویسید دوباره آن را تایید کنید ودر آخر Lock code را ثبت کنید
موفق باشید.
من وقتي پيام تعيين ميكنم فقط Cancel داره!!!
اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه.
mohammad_1ta
08-08-2009, 20:05
برای گوشی من مشکلی نداره...
معذرت می خوام . نگی خنگی ولی من از این قسمت سر در نیاوردم . ((موسیقی دان های مختلف با آلبوم های متفاوت)))
ببین مثلا یه فولدری هست بنام x که تو اون 10 تا آلبوم mp3 هست به نام های x1 الی x10 و یه فولدر دیگه هست بنام y که توی اون فولدر هم 10 تا آلبومmp3 هست به نام y1 الی y10 . ..
من هر دو فولدر x و y را با محتویاتش درون گوشی کپی کردم .
حالا شما بگو کجای کارم مشکل داره
ممنون
سلام
اختیار دارید ، توضیح من تا حدودی گنگ بود
مثلا در فولدر x ، تمام آهنگ ها رو (یعنی همون x1 تا x10) رو انتخاب میکنی ، بعدش رو یکیشون properties
میگیری(اینجوری در واقع انگار ازهمه گرفتی) بعدش می ری به تب details و اون سه تایی که گفتم رو به دلخواه
نامگذاری می کنی (یعنی اینجوری برای همشون یه اسم آهنگساز ، یه اسم آلبوم و یه اسم آلبوم آهنگساز
انتخاب میکنی)
مثلا من توی فولدرم یه آهنگ از یانی و یه اهنگ از آلبینونی ویه آهنگ دوباره از یانی ولی از یه البوم متفاوت دارم
حالا وقتی من همه رو انتخاب می کنم و بعدش propertis میگیرم و میرم به تب details ، هر اسمی که توی
اون قسمت برای آلبوم و... انتخاب کنم ،برای همه ی آهنگها انتخاب میشه
یعنی مثلا من بعد از انتخاب همه ، از اولین آهنگ یانی propertis میگیرم بعدش اسم آهنگساز رو میزارم همون یانی
و اسم آلبوم و آلبوم آهنگساز رو میزارم dare to dream . حالا وقتی که ok کنم اسم آهنگساز موسیقی آلبینونی
هم میشه یانی وهمینطور آلبوم وآلبوم آهنگساز و نیز همینطور اون یکی آهنگ یانی.
اینجوری چون اسم آهنگساز وآلبوم یکی شده ، این آهنگها در گوشی همه در یکجا به نمایش در میان
مثلا در گوشی در قسمت آهنگسازان در فولدری با نام یانی و در قسمت آلبوم ها در فولدری با نام dare to dream
به نمایش در میان
همه این کار ها رو نیز برای فولدر y نیز انجام میدی
فقط یادت باشه اسم هایی که برای فولدر x انتخاب میکنی با فولدر y تا جایی که امکان داره متفاوت باشه
و حرف آخر هم اینکه وقتی ریختی توی گوشی به روز رسانی لیست رو در گوشی بزن تا آهنگ های جدید رو
شناسایی کنه
GH.REZAEI
08-08-2009, 22:21
پیام راکه بار اول نوشتین ok کنید
درکادر بعدی فقط Cancel داره که مجدداً باید همان پیام را تکرار کنید تا گزینه ok ظاهر بشه
موفق باشید
اشكال از گوشي منه يا مال همه اينطوريه
حتما تعداد کاراکترهایی که مینویسی کمه.دقیق یادم نیست باید بالای 6 یا 8 تا باشه.
به جای این همه دردسر برنامه power Mp3 رو نصب کن.
صداش بهتره.
میشه یک فولدر رو انتخاب کرد و آهنگای درون اون فولدر رو گوش داد.
با هندزفری هم سازگاره.
میتونی هر آهنگ رو ستاره دار کنی و بهش امتیاز بدی تا تو لیستت مشخص باشه و راحت تر بشه پیداش کرد.
میتونی واسه هر آهنگ یک Mood انتخاب کنی.مثل شاد و غمگین و ... تا از توی لیست بتونی راحت تر آهنگهای مورد نظرت رو انتخاب کنی.
میشه واسه هر آهنگ یک اکولایزر انتخاب کرد.
signinfo
09-08-2009, 01:22
اون مشکل زود خالی شدن باتری یعنی منظورت اینه که یه روز هم دووم نمیاره؟
سلام
ممنون بابت توضیحتون
در مورد باتری هم نه، یکم کمتر از 2 روز دووم میاره الان... نهایتا دو روز... اما با ورژن 21 بیشتر بود. حدود دو روز و نیم با همین استفاده... راستش رو باتری یکم وسواس به خرج می دم همیشه و چون شنیده بودم تو ورژن 30 مصرف باتری کمتر شده، انتظار بیشتری داشتم.
shervindivx
09-08-2009, 13:14
سلام
اختیار دارید ، توضیح من تا حدودی گنگ بود
مثلا در فولدر x ، تمام آهنگ ها رو (یعنی همون x1 تا x10) رو انتخاب میکنی ، بعدش رو یکیشون properties
میگیری(اینجوری در واقع انگار ازهمه گرفتی) بعدش می ری به تب details و اون سه تایی که گفتم رو به دلخواه
نامگذاری می کنی (یعنی اینجوری برای همشون یه اسم آهنگساز ، یه اسم آلبوم و یه اسم آلبوم آهنگساز
انتخاب میکنی)
مثلا من توی فولدرم یه آهنگ از یانی و یه اهنگ از آلبینونی ویه آهنگ دوباره از یانی ولی از یه البوم متفاوت دارم
حالا وقتی من همه رو انتخاب می کنم و بعدش propertis میگیرم و میرم به تب details ، هر اسمی که توی
اون قسمت برای آلبوم و... انتخاب کنم ،برای همه ی آهنگها انتخاب میشه
یعنی مثلا من بعد از انتخاب همه ، از اولین آهنگ یانی propertis میگیرم بعدش اسم آهنگساز رو میزارم همون یانی
و اسم آلبوم و آلبوم آهنگساز رو میزارم dare to dream . حالا وقتی که ok کنم اسم آهنگساز موسیقی آلبینونی
هم میشه یانی وهمینطور آلبوم وآلبوم آهنگساز و نیز همینطور اون یکی آهنگ یانی.
اینجوری چون اسم آهنگساز وآلبوم یکی شده ، این آهنگها در گوشی همه در یکجا به نمایش در میان
مثلا در گوشی در قسمت آهنگسازان در فولدری با نام یانی و در قسمت آلبوم ها در فولدری با نام dare to dream
به نمایش در میان
همه این کار ها رو نیز برای فولدر y نیز انجام میدی
فقط یادت باشه اسم هایی که برای فولدر x انتخاب میکنی با فولدر y تا جایی که امکان داره متفاوت باشه
و حرف آخر هم اینکه وقتی ریختی توی گوشی به روز رسانی لیست رو در گوشی بزن تا آهنگ های جدید رو
شناسایی کنه
دوست عزیز وقتی Properties از چند فایل بگیرید و یا یه دونه ( حداقل توی XP ) به شما اجازه تغییر توی موارد ذکر شده رو نمی ده
دوست عزیز وقتی Properties از چند فایل بگیرید و یا یه دونه ( حداقل توی XP ) به شما اجازه تغییر توی موارد ذکر شده رو نمی ده
سلام
من توی xp هم تست کردم ، خیلی ها رو میشه باهاش این کار رو کرد
برای بقیه هم ، این مواردش یه حالت private داره که توی تب security شون دستکاری میکنیم تا اجازه بده(اگه درست یادم مونده باشه)
مثلا توی 30 الی40 تا آهنگ من یکی اینجوری دراومد(منم مجبور بودم اون موقع این کار رو انجام بدم چون mp3 پلیرم سونی
بود و نرم افزار sonic stage هم بر اساس آلبوم و آهنگساز manage میکرد)
ادیت : الان تست کردم دقیقا همینه (توی تب security روی گزینه ی advanced که کلیک کردیم باید fulll control اش allow
باشه و نه deny)
روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب
میکینیم و بعدش ادیت میکنیم)
سلام بچه ها
می خوام بدونم این شماره ای که آخر شناسه باتری ها می زنه ، نشون دهنده ی چیه؟
مثلا برای 5800 میزنه
Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5
یا برایn97 میزنه
Standard battery, Li-Ion 1500 mAh (BP-4L)
یا برای w995 سونی اریکسون میزنه
Standard battery, Li-Po 930 mAh (BST-38)
این BL-5 در 5800 و یا BP-4L در n97 و یا BST-38 در w995 نشون دهنده چیه؟
مرسی
amirbarca
10-08-2009, 08:39
سلام:من دادم بیرون برام ورژن 30 ریخت. فارسیم شد.ولی دیگه اون تم اصلی اکسپرس موزیکو رونداره و هر تمی میریزم به اون نمیرسه موقعی که
کسی زنگ میزنه اون تصویر آدمکه دیگه نمیاد.حالا باید دوباره بدم فلشش کنن؟ در ضمن گوشی من آبیه. لطفن راهنمایی کنید.
سلام . من lcd ایم ترک برداشته . میخوام از اینترنت قطعه بگیرم . در ضمن قلمم هم گم شده . کمک کنین لطفا . چند تا سایت معرفی کنین
Taraneh935
10-08-2009, 13:55
سلام دوستان.
اگر لطف کنید و به بهترین نحو ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
قصد خرید 5800 رو دارم... ولی یک جا خوندم کیفیت تصویرش خوب نیست.... نظر شما چیه؟؟؟
از نظر شما مهمترین معایب این گوشی چیه؟؟؟
توی نور روز راحت میشه باهاش کار کرد؟؟
اگه بخوام بخرم کجا رو پیشنهاد میکنید و بهتره به چه نکته هایی موقع خرید دقت کنم؟؟؟
چه کار کنم که تقلبی بهم نندازن؟؟
از نظر کیفیت و کارایی 5800 بهتره یا nokia 5730 Xpress Music
اگر یک مدت صبر کنم ممکنه گوشی با این مشخصات ولی با دوربین بهتر بیاد؟
mohamadreza666
10-08-2009, 14:15
ببین دوست عزیز اولین چیزی که باید بهش توجه کنی اینکه به نسبت پولی که میدی چه چیزیو میتونی بخری...!!!
5800 توی رنج قیمت خودش یکی از بهترین هاست از همه لحاظ هم فوله و میشه گفت آیفون نوکیاست!!!
کیفیت تصویرشم به نظر من خیلی خوبه!!!
توی نور روز هم مثه بقیه گوشی هاست!!!
برو طبقه 5 علاالدین پلاک 576 فروشگاه 140 هم قیمتش از همه جا ارزونتره هم 100% فول پکه و قابل اعتماد!!!
فقط یه خورده الان گرون شده ماه پیش تا 250 تومن هم رسید الان مثه اینکه یه خرده قیمتش رفته بالا!!!
معایبشم یه خورده جنس بدنش زیاد عالی نیست اما خوبه یعنی من خوشم اومد و اینکه کمی هنگ میکنه که با آپدیت کردن حل میشه!!!البته اگه زیاد باهاش ور نری هنگ نمیکنه...!!!
اینم عکس لوازمی که توی جعبشه که معمولا کیفشو از توش توی ایران بر میدارن!!!
5730 کیبورد داره اما جی پی اس نداره و قیمتشم الان خیلی بالاست هنوز افت قیمت نداشته!!!
بعدشم اگه صبر کنی 100% گوشی با دوربین بهتر میاد اما مهم اینکه چقدر میتیونی صبر کنی...!!!
سبز باشی...!!!:10:
signinfo
10-08-2009, 14:16
سلام دوستان.
اگر لطف کنید و به بهترین نحو ممکن منو راهنمایی کنید ممنون میشم.
قصد خرید 5800 رو دارم... ولی یک جا خوندم کیفیت تصویرش خوب نیست.... نظر شما چیه؟؟؟
از نظر شما مهمترین معایب این گوشی چیه؟؟؟
توی نور روز راحت میشه باهاش کار کرد؟؟
اگه بخوام بخرم کجا رو پیشنهاد میکنید و بهتره به چه نکته هایی موقع خرید دقت کنم؟؟؟
چه کار کنم که تقلبی بهم نندازن؟؟
از نظر کیفیت و کارایی 5800 بهتره یا nokia 5730 Xpress Music
سلام
اتفاقا تنها شکایتی که از این گوشی نشده، کیفیت ال سی دی اون بوده. 5800 یکی از بهترین ال سی دی ها رو بین گوشی های موبایل داره. اما تو نور مستقیم خورشید خیلی جالب نیست.
از معایبش می شه به دوربینش اشاره کرد که می تونست بهتر باشه. اما اونجوری هم که بعضی دوستان می گن بد نیست. می تونید نمونه عکساش رو ببینید و تصمیم بگیرید. مشکلات دیگه ای هم دیدم کاربرها داشتن مثل مشکل ال سی دی که البته تو سری های جدید دیده نشده دیگه...
در مورد خرید، اگر نگرانید می تونید با گارانتی اصلی و از مراکز فروش اتصالات یا نیا گوشی رو بگیرید. و همونجا همه چی، اعم از دوربین، بلوتوث، اسپیکر ها، جی پی اس و غیره رو برای مشکلات احتمالی چک کنید.
khatamifar
10-08-2009, 14:18
سلام
من جديداً يه مشكلي دارم.
دو دكمه صفحه اول گوشي 5800 رو كه ديدين. يكي براي شماره گيري و ديگري براي ليست شماره ها
نمي دونم چرا تازه گي ها با تغيير تنظيمات تم گوشي اين دو دكمه از كار ميوفته !
اگه home screen theme رو در حالت contacts bar نزارم اين دو دكمه كار نمي كنن !
براي بقيه تنظيمات يعني basic و shortcuts bar اين دو دكمه از كار مي افتن و باز نمي شن. جالبه در حالت shortcuts bar اصلا ديگه شرتكاتي هم نشون نمي ده. يه بار تنظيمات اوليه و كارخانه اي رو لود كردم ولي باز درست نشد !
كسي دچار اين مشكل شده ؟ براي حلش چكار بايد كرد ؟
Highbury
10-08-2009, 19:23
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-کیفیت ساختش و بدنه اش چطوره؟
2-حساسیت صفحه لمسیش نسبت به سایر گوشیها مثل ویوتی و یو آی کیوهای سونی و مخصوصا گوشی های HTC چطوره؟
3-صداش توی اسپیکر از لحاظ بلندی نسبت به 5700 و ان82 چطوره؟
4-کیفیت صداش به 5700 و یا حداقل ان82 میرسه؟(اسپیکر)باسش توی اسپیکر خوبه؟
5-سرعتش چطوره؟میشه فیلمهایی مثل DIVx یا با سایز 640*480 یا حداقل 320*240 رو تماشا کرد؟(قاعدتا خود گوشی شاید نتونه منظورم با برنامه هایی مثل کور پلیر هست.منظورم اینه که سخت افزار گوشی این قابلیت رو داره؟)
6-عکسهاش نسبت به ان73 چطوره؟
7-حداقل قیمتش توی بازار چیه؟
8-هدفون خودش به پای ان82 میرسه؟(گرچه میدونم زیاد جالب نیست و باید به فکر یه هدفون دیگه باشم)
9-سایر محاسن و معایب:؟!
Highbury
10-08-2009, 19:33
چند تا سوال هم یادم رفت
+برنامه هایی که 320*240 هستند خصوصا بعضی برنامه های جاوا مثل دیکشنری و ir daroo که واسه من ضروری هستش رو نشون میده؟
++تایپ و پیام نوشتن باهاش راحته؟
+++احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه قیمتش به حدود 240 برسه؟
++++بازیهای ان گیج رو ساپورت میکنه؟یه بازی توی دبلیو910 بود که با سنسور گوشی کار میکرد و با حرکت دادن گوشی بازی میکردیم.آیا این گوشی این قابلیت رو داره؟تقریبا یه جور بازی بود که اصلا با کیبوردش کار نمیکردیم.
shervindivx
10-08-2009, 22:54
سلام
برای بقیه هم ، این مواردش یه حالت private داره که توی تب security شون دستکاری میکنیم تا اجازه بده(اگه درست یادم مونده باشه)
مثلا توی 30 الی40 تا آهنگ من یکی اینجوری دراومد(منم مجبور بودم اون موقع این کار رو انجام بدم چون mp3 پلیرم سونی
ادیت : الان تست کردم دقیقا همینه (توی تب security روی گزینه ی advanced که کلیک کردیم باید fulll control اش allow
باشه و نه deny)
روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب
سلام دوست عزیز
نرم افزار های جانبی این کار رو به راحتی انجام می دن اما ویندوز ...
ببینین اصلا موضوع ربطی به Premission نداره .
چون الان من با یوزر Administrator لاگین کردم .
با این وجود صحبت های شمارو هم تست کردم باز هم نشد
شاید برنامه های جانبیتون این کارو براتون می کنن
Taraneh935
10-08-2009, 23:01
ببین دوست عزیز اولین چیزی که باید بهش توجه کنی اینکه به نسبت پولی که میدی چه چیزیو میتونی بخری...!!!
5800 توی رنج قیمت خودش یکی از بهترین هاست از همه لحاظ هم فوله و میشه گفت آیفون نوکیاست!!!
کیفیت تصویرشم به نظر من خیلی خوبه!!!
توی نور روز هم مثه بقیه گوشی هاست!!!
برو طبقه 5 علاالدین پلاک 576 فروشگاه 140 هم قیمتش از همه جا ارزونتره هم 100% فول پکه و قابل اعتماد!!!
فقط یه خورده الان گرون شده ماه پیش تا 250 تومن هم رسید الان مثه اینکه یه خرده قیمتش رفته بالا!!!
معایبشم یه خورده جنس بدنش زیاد عالی نیست اما خوبه یعنی من خوشم اومد و اینکه کمی هنگ میکنه که با آپدیت کردن حل میشه!!!البته اگه زیاد باهاش ور نری هنگ نمیکنه...!!!
اینم عکس لوازمی که توی جعبشه که معمولا کیفشو از توش توی ایران بر میدارن!!!
5730 کیبورد داره اما جی پی اس نداره و قیمتشم الان خیلی بالاست هنوز افت قیمت نداشته!!!
بعدشم اگه صبر کنی 100% گوشی با دوربین بهتر میاد اما مهم اینکه چقدر میتیونی صبر کنی...!!!
از توضیحات کاملتون خیلی ممنون هستم.
اینکه میگین باهاش ور نرم یک کمی آدمو از تصمیمش منصرف میکنه... راستش من یک گوشی با این خصوصیات نیاز دارم ولی حوصله دردسر ندارم... یعنی میخوام با خیال راحت باهاش کار کنم.... استفاده اصلیم هم گوش کردن موزیک و نصب دیکشنری و خوندن Ebook هست.... اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم...... من خیلی وقته میخوام گوشی بخرم ولی طرف هر مدلی میرم دربارش یک چیزی میشنوم و دلسرد میشم... میترسم آخرش برم یک 1100 بخرم :20:
شما گوشی دیگه ای رو (بدون احتساب قیمت) با این خصوصیات میشناسید که دوربین خوبی داشته باشه؟؟؟
اگه 1-2 ماه صبر کنم به نظر شما همچین گوشی میاد؟
و اینکه به نظر شما با گارانتی بگیرم یا نه؟؟؟ اگه آره، با چه گارانتی بگیرم؟؟
panteaaa55
10-08-2009, 23:36
تائید میشه .
مشکل کم هم همین بود که توضیحات اولیه شما را متوجه نشدم . و فکر کردم اشتباه از خودمه
سلام
باشه و نه deny)
تو سیستم من به صورت تک تک میشه و می تونم طبق فرمایشات شما عمل کنم ولی به صورت کلی خیر .
((((((( روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب
میکینیم و بعدش ادیت میکنیم) ))))) این روش هم موجود نیست یعنی گزینه ی change permissions وجود نداره .
mohamadreza666
11-08-2009, 00:11
از توضیحات کاملتون خیلی ممنون هستم.
اینکه میگین باهاش ور نرم یک کمی آدمو از تصمیمش منصرف میکنه... راستش من یک گوشی با این خصوصیات نیاز دارم ولی حوصله دردسر ندارم... یعنی میخوام با خیال راحت باهاش کار کنم.... استفاده اصلیم هم گوش کردن موزیک و نصب دیکشنری و خوندن Ebook هست.... اگه بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشم...... من خیلی وقته میخوام گوشی بخرم ولی طرف هر مدلی میرم دربارش یک چیزی میشنوم و دلسرد میشم... میترسم آخرش برم یک 1100 بخرم :20:
شما گوشی دیگه ای رو با این خصوصیات میشناسید که دوربین خوبی داشته باشه؟؟؟
اگه 1-2 ماه صبر کنم به نظر شما همچین گوشی میاد؟
و اینکه به نظر شما با گارانتی بگیرم یا نه؟؟؟ اگه آره، با چه گارانتی بگیرم؟؟
اینکه میگم ور نرین منظورم اینکه مثلا رمش تا خرخره پر باشه یا اینکه بعضی ها گوشیو خوب نگه نمیدارن میندازنش این ور اون ور و اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
1000% کار شما رو راه میندازه مخصوصا از لحاظ موسیقی از بقیه [هات هم بسیار خوفه!!!:20:
ببین دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم نوی ماه رمضون یا بعد از اون گوشی بخرین که تقریبا افت خودشونو کرده باشن توی این رنج هم بهترین (از لحاظ موسیقی و کلاس و جذابیت) به نظر منم 5800 بهترین گزینه هستش اما میتونین کمی دست نگه دارین و مبلغ بیشتری هزینه کنین و ان97 و یا یکی از مدل های جدید سری N رو بخرین!!!:46:
گارانتی هم گارانتی اصلی بگیر و من به شخصه برای گوشی های زیر 300 تومن حاظر نیستم پول گارانتی بدم مگه اینکه تفاوت بدون گارانتی و با گرانتی حداکثر 15-20 تومن باشه!!!
بازم تاکید میکنم توی این رنج بهترین گوشی 5800 هستش! چون اولویت شما موسیقی و برنامه هست!!!:8:
mohamadreza666
11-08-2009, 00:33
چند تا سوال هم یادم رفت
+برنامه هایی که 320*240 هستند خصوصا بعضی برنامه های جاوا مثل دیکشنری و ir daroo که واسه من ضروری هستش رو نشون میده؟
++تایپ و پیام نوشتن باهاش راحته؟
+++احتمال داره تا یکی دو ماه دیگه قیمتش به حدود 240 برسه؟
++++بازیهای ان گیج رو ساپورت میکنه؟یه بازی توی دبلیو910 بود که با سنسور گوشی کار میکرد و با حرکت دادن گوشی بازی میکردیم.آیا این گوشی این قابلیت رو داره؟تقریبا یه جور بازی بود که اصلا با کیبوردش کار نمیکردیم.
1.اره ولی یه قسمنی از صفحه گوشیت خالی میمونه!!!:13:
2.تایپ باهاش خال میده هم میتونی عین گوشی های دیگه اس ام اس بدی هم کیبورد با کامل!:46:
3.یکی از دوستای من چند وقت پیش 250 هم قیمت گرفت اما الان گرون شده!!!به احتمال 90% میرسه چون ماه رمضون در راهه!!!:31:
4.ان گیج رو هم ساپورت میکنه ولی روش منحصر به فرد داره باید بری پیش اوستاش یعنی LEGEND (همون آق یونس خودمون):11:
بله اونجور بازی ها رو هم داره یه ماشین سواری داره باید گوشیتو این ور اون ور کنی تا تغییر جهت یده!!!
Taraneh935
11-08-2009, 00:40
اینکه میگم ور نرین منظورم اینکه مثلا رمش تا خرخره پر باشه یا اینکه بعضی ها گوشیو خوب نگه نمیدارن میندازنش این ور اون ور و اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
1000% کار شما رو راه میندازه مخصوصا از لحاظ موسیقی از بقیه [هات هم بسیار خوفه!!!:20:
ببین دوست عزیز من به شما پیشنهاد میکنم نوی ماه رمضون یا بعد از اون گوشی بخرین که تقریبا افت خودشونو کرده باشن توی این رنج هم بهترین (از لحاظ موسیقی و کلاس و جذابیت) به نظر منم 5800 بهترین گزینه هستش اما میتونین کمی دست نگه دارین و مبلغ بیشتری هزینه کنین و ان97 و یا یکی از مدل های جدید سری N رو بخرین!!!:46:
گارانتی هم گارانتی اصلی بگیر و من به شخصه برای گوشی های زیر 300 تومن حاظر نیستم پول گارانتی بدم مگه اینکه تفاوت بدون گارانتی و با گرانتی حداکثر 15-20 تومن باشه!!!
بازم تاکید میکنم توی این رنج بهترین گوشی 5800 هستش! چون اولویت شما موسیقی و برنامه هست!!!:8:
باز هم سپاسگزارم از توضیحاتتون.
با این خصوصیاتی که میخوام موزیک و تاچ اسکرین و برنامه و دوربین خوب... بدون احتساب قیمت شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ :11:
یک سوال بی ربط به موضوع شما در زمینه دوربین دیجیتال هم اطلاعاتی دارید؟
Geronimo_AD
11-08-2009, 08:09
من از وقتی که با FOTA گوشیمو به فیرمور 30 آپدیت کردم، LCD ش دچار مشکل شده... وقتی اون کلید کنار صفحه رو میزنم تا روشن شه... یه مدت تصویر خراب با خطهای موازی میاد بعد صفحه خودش میاد... دیوونه ام کرده... کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟؟
signinfo
11-08-2009, 09:36
من از وقتی که با FOTA گوشیمو به فیرمور 30 آپدیت کردم، LCD ش دچار مشکل شده... وقتی اون کلید کنار صفحه رو میزنم تا روشن شه... یه مدت تصویر خراب با خطهای موازی میاد بعد صفحه خودش میاد... دیوونه ام کرده... کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟؟
سلام
:41: هر روز یکی یه مشکل جدید از ورژن 30 پیدا می کنه... نه، من مشکل باتری و گیر کردن هنگام تایپ رو پیدا کردم... یکی از کاربرها گفته بود مصرف باتری بهتر می شه منم آپدیت کردم.
فکر می کنم باید صبر کنیم ورژن 31 بیاد که اونم معلوم نیست کی بیاد.
از این به بعد هم مثل بنده به حرف هر کسی اعتماد نکنید :angry:
Highbury
11-08-2009, 10:30
1.اره ولی یه قسمنی از صفحه گوشیت خالی میمونه!!!:13:
2.تایپ باهاش خال میده هم میتونی عین گوشی های دیگه اس ام اس بدی هم کیبورد با کامل!:46:
3.یکی از دوستای من چند وقت پیش 250 هم قیمت گرفت اما الان گرون شده!!!به احتمال 90% میرسه چون ماه رمضون در راهه!!!:31:
4.ان گیج رو هم ساپورت میکنه ولی روش منحصر به فرد داره باید بری پیش اوستاش یعنی LEGEND (همون آق یونس خودمون):11:
بله اونجور بازی ها رو هم داره یه ماشین سواری داره باید گوشیتو این ور اون ور کنی تا تغییر جهت یده!!!
مرسی بابت جوابها .یه نگاه به پست قبلیش هم میکردی
9 تا سوال هم اونجا ردیف کردم اگه زحمت نیست...
سبز باشی:21:
سلام دوست عزیز
نرم افزار های جانبی این کار رو به راحتی انجام می دن اما ویندوز ...
ببینین اصلا موضوع ربطی به Premission نداره .
چون الان من با یوزر Administrator لاگین کردم .
با این وجود صحبت های شمارو هم تست کردم باز هم نشد
شاید برنامه های جانبیتون این کارو براتون می کنن
سلام
الان من روی سیستم یکی از دوستام که توی کلنگ بودن حرف نداره :2:و هیچ برنامه ی خاصی روش نصب نیست(ویندوز هم xp است) باز هم تست کردم و جواب داد
شما حتما باید این رو در نظر داشته باشید که full control رو برای همه ی یوزر ها فعال کنید و به زبان ساده تر
همه ی تیک ها روی allow فعال باشه(حتما)
منظورم هم از ادیت که گفته بودم همین بود
از بقیه ی دوستان هم تقاضا می کنم این رو توی سیستمشون تست بگیرن ونتیجه رو بگن
تائید میشه .
مشکل کم هم همین بود که توضیحات اولیه شما را متوجه نشدم . و فکر کردم اشتباه از خودمه
تو سیستم من به صورت تک تک میشه و می تونم طبق فرمایشات شما عمل کنم ولی به صورت کلی خیر .
((((((( روش تغییر هم از deny به allow هم بسیار ساده است(بعد از انتخاب advanced گزینه ی change permissions رو انتخاب
میکینیم و بعدش ادیت میکنیم) ))))) این روش هم موجود نیست یعنی گزینه ی change permissions وجود نداره .
سلام
بله change permissions رو نداره ، شما توی همون تب advanced یه راست ادیت رو بزنید،در ضمن حق با شماست توی xp نمیشه بصورت کلی ادیت کرد(آخه توی ویندوز 7 اینجوری بود و همنجور که گفته بودم ، راه xp رو درست یادم نبود:41:)
H a m e e d
11-08-2009, 12:04
اینکه حتما باید روی گوشی آنتی ویروس و برنامه های حفاظتی نصب باشه و از همه مهم تر سر رشته ای در مورد مسائلی مثه هک و فلش کردن ندارین سراغشون نرین!!!
اونطوریا هم نیست؛ من وقتی این گوشی رو خریده بودم هیچی از هک و فلش نمیدونستم؛ ولی وقتی دیدم هیچ جور دیگه ای نمیشه برنامه های مورد نیاز رو توی گوشی نصب کرد تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم که با کمی پیگیری بالاخره موفق شدم.
فلش ولی به هر حال یه کم تخصصی تره؛ ضمن اینکه اگه با گوشیتون و نسخه ای از سیستم عاملش که روش نصبه مشکلی ندارید دلیلی نداره که بخواین فلشش کنید؛ البته من وقتی این گوشی رو گرفته بودم فارسی نداشت که برای تغییر پروداکت کد و نصب فیرمور فارسی لازم بود فلش میشد که من دادم بیرون برام این کارو کردن [پس اگه دیدین موردی پیش اومده که چاره ش از توان شما خارجه میتونین اونو به اهل فن اش بسپرین]
من الآن فیرمور 20 دارم و هنوز نیازی به آپدیتش حس نکردم.
در ضمن مجبور هم نیستین حتما آنتی ویروس توش نصب کنین [یعنی دل به خواهه؛ حتما نباید نصبش کنید]؛ اگه مراقب فایلهای وارد شده به گوشی باشین و هر فایلی رو از هر جا و هر کسی وارد گوشی نکنین دلیلی نداره که نگران ویروسی شدن بشید.
samanran
11-08-2009, 12:30
با سلام خدمت دوستان
از اساتید خواهش دارم که منو درمورد استفاده همزمان از دو سیم کارت با استفاده از کیت های برشی و ساده راهنمایی کنند و اصلا امکان همچین کاری توی این کوشی هست؟
rahnemoun
11-08-2009, 14:40
با سلام خدمت دوستان
از اساتید خواهش دارم که منو درمورد استفاده همزمان از دو سیم کارت با استفاده از کیت های برشی و ساده راهنمایی کنند و اصلا امکان همچین کاری توی این کوشی هست؟
اون کیت دو سیم کارته روی همه گوشیها کار میکنه فقط سیم کارتت از نوع قدیمی (که الان دیگه زیاد نیست) نباید باشه.
ولی از من به تو نصیحت که اصلا طرفش نرو! من خودم اون اوایل که آمده بود اونو 20.000 تومن خریدم ولی ولی بعد از چند ماه فهمیدم که چه اشتباهی کردم! اولا باتری گوشی من که در حالت عادی حداقل 4 روز کار میکرد، بعد از گذاشتن این کیت هر شب باید شارژش میکردم و اگه یک شب اینکارو نمیکردم، فردا قبل از ظهر باتری تمام شده بود. البته بعد از اینکه این کیت رو در آوردم دوباره باتری من مثل سابق شد و هر 4 روز شارژش میکردم (البته کلی دردسر کشیدم تا فهمیدم مشکل شارژ گوشی از چیه) ضمنا تا زمانی که این کیت روی گوشی بود دائما گوشی من هنگ میکرد و بخصوص موقع روشن کردن گوشی، اکثرا درست بالا نمیامد و میبایست چندین بار خاموش و روشن کنم تا درست بشه که البته این مشکل هم بعد از در آوردن کیت درست شد.
ضمنا اون موقع گوشی من N73 بود.
حالا اگه باز هم علاقه مند به استفاده از این کیت هستی، من مال خودمو به نصف قیمت (شاید هم کمتر) میفروشم...! :31:
peyman.2ps
11-08-2009, 15:14
با این خصوصیاتی که میخوام موزیک و تاچ اسکرین و برنامه و دوربین خوب... بدون احتساب قیمت شما چه برند و مدلی رو پیشنهاد میکنید؟؟؟ :11:
بي شك گوشي i8910 SAMSUNG مي تونه به مدت خيلي زيادي راضيتون نگه داره
بجز اينكه فرستنده FM نداره بقيه ي چيزاي حرف نداره
قيمتشم كم كم در حال كاهش
براي آشنايي بيشتر با اين گوشي به
مراجعه كنيد
mohamadreza666
11-08-2009, 15:20
چند تا سوال در مورد این گوشی داشتم:
1-کیفیت ساختش و بدنه اش چطوره؟
2-حساسیت صفحه لمسیش نسبت به سایر گوشیها مثل ویوتی و یو آی کیوهای سونی و مخصوصا گوشی های HTC چطوره؟
3-صداش توی اسپیکر از لحاظ بلندی نسبت به 5700 و ان82 چطوره؟
4-کیفیت صداش به 5700 و یا حداقل ان82 میرسه؟(اسپیکر)باسش توی اسپیکر خوبه؟
5-سرعتش چطوره؟میشه فیلمهایی مثل DIVx یا با سایز 640*480 یا حداقل 320*240 رو تماشا کرد؟(قاعدتا خود گوشی شاید نتونه منظورم با برنامه هایی مثل کور پلیر هست.منظورم اینه که سخت افزار گوشی این قابلیت رو داره؟)
6-عکسهاش نسبت به ان73 چطوره؟
7-حداقل قیمتش توی بازار چیه؟
8-هدفون خودش به پای ان82 میرسه؟(گرچه میدونم زیاد جالب نیست و باید به فکر یه هدفون دیگه باشم)
9-سایر محاسن و معایب:؟!
1.کیفیتش خوبه من خوشم اومد اما مثه آیفون و ان 97 و گوشی های گرون قثمت نیست اما دلچسبه!!!
2.حساسیتش خوبه من با HTC کار نکردم اما حساسیت و دقت 5800 خیلی بالاست!!!
3.مقایسه نکردم با اون گوشیا اما از همه گوشی هایی که باهاش آهنگ گوش کردم و همچنین سری w بهتر و با کیفیت تر بود اما حیف که هندزفریش کپسولی نیست!!!
4.به احتمال 99% بالاتره!!!
5.سرعتش خوفه!!!فک نکنم برای سیمبین 9.4 اومده باشه اما اگه اومده باشه 100% اجرا میکنه!!!
6. در همون حده!(طبق گفته های دوستان در پست های قبلی)
7.الان بگردی 270 هست برو طبقه 5 علاالدین از همه جا بهتره!!!
8.بالا جواب دادم!!!
9.هر چی که بود پرسیدی داداش گلم اما بهترین حسنش قیمتشه!!!
اما اگه بازم سئوالی بود در خدمتم!!!
سبز باشی...!!.gif
mohamadreza666
11-08-2009, 15:21
بازم میگم از همه لحاظ 5800!!!البته چون گفتی بدون احتساب قیمت میتونی ان 97 بگیری!!!
گوشی های دیگری از برندهای دیگه هست اما برنامه خور نیستند یا صفحه شان تاچ نیست!!!
مثلا گوشی های سامسونگ گوشی های خوبین اما برنامه خور نیستن!!!
سونی اریکسون هم سری walkman هست اما یا تاچ نیست یا دوربین خوبی نداره!!!
ار لحاظ برنامه باید گوشی با سیستم عامل سیمبین انتخاب کنی که 5800 سیمبینه!!!
نه در مورد دوربین دیجیتال زیاد اطلاعات ندارم شما میتیونی به تاپیک مربوطه مراجعه کنین!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سبز باشی...!!.gif
samanran
11-08-2009, 15:24
با تشکر از اقا رامین
از دوستان دیگر کسی با کیت دو سیم کارته سر و کار داشته؟اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم
در ضمن من شنیدم بستگی به جنس هم داره٫مثلا چینی و ...
اون کیتی که احتیاج به تراش دادن سیم کارت نیست چطور؟ اون هم روی۵۸۰۰ کار میکنه؟و اصلا همچین چیزی هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
mohamadreza666
11-08-2009, 15:28
بي شك گوشي i8910 SAMSUNG مي تونه به مدت خيلي زيادي راضيتون نگه داره
بجز اينكه فرستنده FM نداره بقيه ي چيزاي حرف نداره
قيمتشم كم كم در حال كاهش
براي آشنايي بيشتر با اين گوشي به
مراجعه كنيد
حرف پیمان عزیز هم درسته !!!
بله i8910 هم خیلی خوبه و گزینه مناسبه مخصوصا از لحاظ دوربین و برنامه صدا هم که دیگه عالیه اما باید یه خرده زمان بگذره تا به قیمت واقعی خودش برسه!!!
سبز باشین...!!!:10:
mohamadreza666
11-08-2009, 15:48
اونطوریا هم نیست؛ من وقتی این گوشی رو خریده بودم هیچی از هک و فلش نمیدونستم؛ ولی وقتی دیدم هیچ جور دیگه ای نمیشه برنامه های مورد نیاز رو توی گوشی نصب کرد تصمیم گرفتم گوشیمو هک کنم که با کمی پیگیری بالاخره موفق شدم.
فلش ولی به هر حال یه کم تخصصی تره؛ ضمن اینکه اگه با گوشیتون و نسخه ای از سیستم عاملش که روش نصبه مشکلی ندارید دلیلی نداره که بخواین فلشش کنید؛ البته من وقتی این گوشی رو گرفته بودم فارسی نداشت که برای تغییر پروداکت کد و نصب فیرمور فارسی لازم بود فلش میشد که من دادم بیرون برام این کارو کردن [پس اگه دیدین موردی پیش اومده که چاره ش از توان شما خارجه میتونین اونو به اهل فن اش بسپرین]
من الآن فیرمور 20 دارم و هنوز نیازی به آپدیتش حس نکردم.
در ضمن مجبور هم نیستین حتما آنتی ویروس توش نصب کنین [یعنی دل به خواهه؛ حتما نباید نصبش کنید]؛ اگه مراقب فایلهای وارد شده به گوشی باشین و هر فایلی رو از هر جا و هر کسی وارد گوشی نکنین دلیلی نداره که نگران ویروسی شدن بشید.
توی فلش یه اشتباه ساده باعث به هم ریختن گوشی میشه و کسایی هم بودن که گوشیشون با این کار bye bye کرده باهاشون!!!
انتی ویروس نصب باشه تا همیشه خیالت راحت باشه و هر فایلیو بتونی بگیری!!!
بله اینجا همه بچه ها دارن کار میکنن و کمک میکنن که ما بتونیم خودمون کارای گوشیمونو انجام بدیم!!!
سبز باشی...!!.gif
Taraneh935
11-08-2009, 17:08
حرف پیمان عزیز هم درسته اما تاچ نیست!!!
بله i8910 هم خیلی خوبه و اگه اولویت تاچ بودن رو کنار بزاری گزینه مناسبه مخصوصا از لحاظ دوربین و برنامه صدا هم که دیگه عالیه!!!
سبز باشین...!!!:10:
دوستان عزیز محمد رضا و پیمان
خیلی ممنون از راهنمائیتون... فکر کنم یک کم صبر کنم قیمت ها بیاد پائین بهتر باشه چون 5800 امروز 310 تومن شده... به نظر شما تا 1 ماه دیگه قیمتا میاد پائین؟؟؟
جناب محمد رضا تا اون جایی که من در مورد i8910 Omnia خوندم تاچ هست... ولی خب با وجود دوربین 8 مگاپیکسلی فاقد زوم اپتیکال و دیجیتال هست... متاسفانه.
ممنون
mohamadreza666
11-08-2009, 17:49
دوستان عزیز محمد رضا و پیمان
خیلی ممنون از راهنمائیتون... فکر کنم یک کم صبر کنم قیمت ها بیاد پائین بهتر باشه چون 5800 امروز 310 تومن شده... به نظر شما تا 1 ماه دیگه قیمتا میاد پائین؟؟؟
جناب محمد رضا تا اون جایی که من در مورد i8910 Omnia خوندم تاچ هست... ولی خب با وجود دوربین 8 مگاپیکسلی فاقد زوم اپتیکال و دیجیتال هست... متاسفانه.
ممنون
بله میاد پایین مخصوصا توی ماه رمضون!!!
شرمنده دوست عزیز من اونو با i8510 اشتباه گرفتم اشکال از من بود!مخم هنگید!:31:
آره دست نگه دارین بهتره i8910 هم به قیمتش در حال حاظر نمیارزه و 100% خیلی ارزون میشه!!!
در ضمن اینم برای i8510 گوشی بسیار خوبیه اما تاچ نیست ولی هر کی داشته راضیه دوربینشم خداست سیمبین هم هست :
دوستان ال سی دی گوشی من پیکسل سوزونده(قبلا یه بار عوضش کردم 80$ رفت تو پاچم)کسی میدونه تعمیر میشه همین ال سی دی؟
samanran
11-08-2009, 18:14
با تشکر از اقا رامین
از دوستان دیگر کسی با کیت دو سیم کارته سر و کار داشته؟اگر منو راهنمایی کنید ممنون میشم
در ضمن من شنیدم بستگی به جنس هم داره٫مثلا چینی و ...
اون کیتی که احتیاج به تراش دادن سیم کارت نیست چطور؟ اون هم روی۵۸۰۰ کار میکنه؟و اصلا همچین چیزی هست
لطفا راهنمایی بفرمایید
با تشکر ازهمه که کمک کردن
واقعا ضروری هست اگه زودتر کمک کنید ممنون می شم
Creeping Death
12-08-2009, 07:28
سلام
من گوشیمو دیروز با برنامه ی خود نوکیا آپدیت کردم از نسخه 20 به 21 . اما حالا دیگه وقتی روشن میشه فقط صفحه ی اولش که لوگوی نوکیا هست رو نشون میده. چیکار کنم دارم دیوونه میشم
instrumental
12-08-2009, 09:17
دوستان ال سی دی گوشی من پیکسل سوزونده(قبلا یه بار عوضش کردم 80$ رفت تو پاچم)کسی میدونه تعمیر میشه همین ال سی دی؟
پس کارت سوزوندن ال سی دیه :31:. جایی خوندم که قیمت ال سی دی تقریباً یک/سوم قیمت خود گوشیه. اگه تهران بودی می تونستم بگم بری میدون محسنی که اونجا نوکیا تعمیرگاه داره، یا میدون ونک که لوازم جانبی گوشیهای نوکیا و این طور چیزا رو می فروشن. اما کرمانشاه ... ؟؟ :13:
سلام
من گوشیمو دیروز با برنامه ی خود نوکیا آپدیت کردم از نسخه 20 به 21 . اما حالا دیگه وقتی روشن میشه فقط صفحه ی اولش که لوگوی نوکیا هست رو نشون میده. چیکار کنم دارم دیوونه میشم
سلام
خوب دیگه این از اون کارهای نادریه که خیلی کم اتفاق میافته.بده یه فلش بزنن درست میشه , 4_5 تومن افتادی تو خرج:31:
signinfo
12-08-2009, 12:09
سلام
دوستان برای دانگرید کردن به ورژن 21 می تونید کمکم کنید؟
ورژن 30 رو گرفتم چند روز پیش اما مشکلاتش و مصرف زیاد باتریش اذیت می کنه...
ممنون
سلام . من lcd ایم ترک برداشته . میخوام از اینترنت قطعه بگیرم . در ضمن قلمم هم گم شده . کمک کنین لطفا . چند تا سایت معرفی کنین
خیلی با مرامین . کسی نبود به ما کمک کنه؟
mohamadreza666
12-08-2009, 18:22
خیلی با مرامین . کسی نبود به ما کمک کنه؟
داداش سایت رو بیخیال شو مستقیم برو پیش تعمیر کار!!!
معلوم نیست توی سایتا چه جنسی بهت بدن اما برو مغازه های مختلف قیمت بگیر تا اینکه یه جارو انتخاب کنی...!!!
sepadl71
13-08-2009, 14:12
5800 دار هایی که گارانتی اتصالات دارند نظر بدن
سلام به همه شما
من از شمایی که 5800 با گارانتی اتصالات داری چند تا سوال دارم :
1.گوشی رو شما کی و چند قیمت خریدید ؟
2.محتویات جعبه چی بود ؟
3.گوشی شما چه رنگی هست ؟
4.گوشی شما ورژنش چنده ؟
5.مزایای گوشی شما چیست ؟
6.معایب گوشی شما چیست ؟
7.قبل از خرید چه کارهایی کردید ؟
8.بعد از خرید چه کار هایی با گوشی کردید (آپدیت ، نصب نرم افزار خاص ، نصب تم و ...) ؟
9.الآن چند وقت استفاده می کنید و چه مشکلاتی براتون تو این موقع استفاده پیش اومده ؟
10.به نظر شما ، الآن این گوشی رو من تو چه رنج قیمت و با گارانتی چه شرکتی و ساخت چه کشوری بخرم ؟
ممنون
sarir007
13-08-2009, 17:22
میگن مشکل سوختن ال سی دی در نمونه های جدید دیگه رفع شده (بوجود نمیاد)
میخواستم ببینم دوستان این قضیه رو کاملاً تایید می کنن ؟
P A R S A
13-08-2009, 18:18
من از شمایی که 5800 با گارانتی اتصالات داری چند تا سوال دارم :
1.گوشی رو شما کی و چند قیمت خریدید ؟
2.محتویات جعبه چی بود ؟
3.گوشی شما چه رنگی هست ؟
4.گوشی شما ورژنش چنده ؟
5.مزایای گوشی شما چیست ؟
6.معایب گوشی شما چیست ؟
7.قبل از خرید چه کارهایی کردید ؟
8.بعد از خرید چه کار هایی با گوشی کردید (آپدیت ، نصب نرم افزار خاص ، نصب تم و ...) ؟
9.الآن چند وقت استفاده می کنید و چه مشکلاتی براتون تو این موقع استفاده پیش اومده ؟
10.به نظر شما ، الآن این گوشی رو من تو چه رنج قیمت و با گارانتی چه شرکتی و ساخت چه کشوری بخرم ؟
1. من با یکی عوض کردم، الان میگن حدود 260 تومن هست.
2. گوشی (!) - باطری - کیف - بند و مضراب - قلم اضافی - شارژر - کابل MicroUSB - کابل TV - مموری کارت 8GB - پایه یا همون Stand
3. قرمز
4. 30.0
5. لمسی بودن(!) - سرعت خوب - LCD بزرگ و کیفیت عالی - کیفیت و بلندی صدای خیلی خوب - شتابسنج(!)
6. دوربین چرند
7. تصمیم گرفتیم که بخریم!
8. هک - نصب همه جور نرم افزار - کلی تم - تازگی هم آپدیت با وایرلس
9. تقریبا 1 ماه و نیم، فقط دو بار سیستمم خیلی ناجور ویرویسی بود، منم گوشی رو در حالت Mass Storage وصل کردم به PC ، و بعد از قطع کردن، سریع رفتم توی منو و ... که باعث اتفاقات عجیبی شد!
10. بین 250 تا 270، بدون گارانتی، چین تحت لیسانس (چون غیر از این نیست!)، البت توی سری های جدید کیف، قلم اضافه و پایه رو برمیدارن!
5800
ممنون
سلام
با گارنتی نوکیا بگیر یا اتصالات(هر دو اصلند)(فقط اتصالات رو حواست باشه روی لوگوش i2 نوشته شده باشه نه i5
چون دومی تقلبیه!!!!)
البته بزار ماه رمضان بگیر الان کشیده بالا
من هفته ی پیش قیمت کردم 290 تومن بود ولی اگه صبر کنی دوباره به حدود 250 تا 260 تومن برمی گرده
sarir007
14-08-2009, 14:55
سلام
با گارنتی نوکیا بگیر یا اتصالات(هر دو اصلند)(فقط اتصالات رو حواست باشه روی لوگوش i2 نوشته شده باشه نه i5
چون دومی تقلبیه!!!!)
البته بزار ماه رمضان بگیر الان کشیده بالا
من هفته ی پیش قیمت کردم 290 تومن بود ولی اگه صبر کنی دوباره به حدود 250 تا 260 تومن برمی گرده
3 هفته پیش که علاالدین بودم 285 بود
دیروز دوباره یه سری رفتم با گارانتی اصلی 310 بود !!!
3 هفته پیش که علاالدین بودم 285 بود
دیروز دوباره یه سری رفتم با گارانتی اصلی 310 بود !!!
سلام
منم 250 تا 260 قیمت ندارم ولی بقیه بچه ها میگن به این قیمت هم رسیده بود که حالا اگه واقعیت داشته باشه
پس الان بصورت کاذب رفته بالا که به احتمال زیاد ، ماه رمضان دوباره قیمتش پایین میاد!!
دوستان 5800 تا به حال 260 نرسیده و پایین ترن قیمتش 272 بود که اونم معلوم نیست فوشنده چی ها رو کش رفته و تقلبیشو گداشته
(چون از 100 تا مغازه 2-3 تا این قیمت می دن )
بله تایید میشه
من خودم دوتا خریدم یکی به رنگ نقره ای ویکی به رنگ قرمز هیچ مشکلی نداشتند وندارن.
با خیال راحت برو بخر , فقط قبل از خرید از همون جایی که می خری همه چیشو تست کن که سالم باشه بعد بردارش.
hosseingrami
14-08-2009, 23:21
سلام دوستان بالاخره من هم به جمع 5800 داران اضافه شدم!
رنگ نقره ای با گارانتی و با یه دونه کیف جدا البته 292 تومن گرفتم!
چند تا سوال داشتم!
1.من باطری رو برا شارج اول12 ساعت گذاشتم تا فول شارپ شد زمانش بسه یا کم یا زیاد گذاشتم؟
2.الان که شارج دوم یا همون شارپ عادیش کردم تو کارکرد خوبه ولی وقتی دو سه خونه از باطری کم میشه باطری سریع تر از قبل خالی میشه!
دوامشم با استفاده زیاد 1.5 روز برام بود!ازش بیشتر انتظار داشتم!مال شما هم اینجوریه؟
3.بهتری و جدیترین وبی دردسرتیرن روش هک چیه؟
4.اگه برچسب رو بکنم مشکلی برا صفحه نمایش پیش نمیاد؟چون اون غلامت خاکتری خیلی اذیت میکنه و دید رو کم کرده؟نمیشه فقط اون تیکه که رو برچسب هک شده و مال کلید مالتیمدیا هست رو یه جوری برداشت؟
چند تا سوال داشتم!
1.من باطری رو برا شارج اول12 ساعت گذاشتم تا فول شارپ شد زمانش بسه یا کم یا زیاد گذاشتم؟
2.الان که شارج دوم یا همون شارپ عادیش کردم تو کارکرد خوبه ولی وقتی دو سه خونه از باطری کم میشه باطری سریع تر از قبل خالی میشه!
دوامشم با استفاده زیاد 1.5 روز برام بود!ازش بیشتر انتظار داشتم!مال شما هم اینجوریه؟
4.اگه برچسب رو بکنم مشکلی برا صفحه نمایش پیش نمیاد؟چون اون غلامت خاکتری خیلی اذیت میکنه و دید رو کم کرده؟نمیشه فقط اون تیکه که رو برچسب هک شده و مال کلید مالتیمدیا هست رو یه جوری برداشت؟
سلام:20:
مبارکت باشه.1- شارژو خوب گذاشتی . 2- این یکی رو تست نکردم ولی فکر میکنم مال منم این طوری باشه.
3- helloOX2 بهترین روشه.من خودم هک کردم. 4- اول محافظ lcd بخر ( فک کنم 2 تومن باشه) بعد محافظ خودشو بکن واونی که خریدی بچسبون .اصلآ معلوم نیست که چیزی روش چسبوندی( اگه بعدآ دلت خواست میتونی عوضش کنی) من خودم موقعی خرید گوشی این محافظ رو به عنوان اشانتیون از فروشنده برداشتم:31:
اون خطهای روی محافظ اورجینال با آستون و یک کم دستمال کاغذی پاک میشه ولی توضیه میشه که یکی دیگه بخری.هر چند که من همون اول برچسبش رو کندم و بدون محافظ کار میکنم.لذت کار کردن باهاش بیشتره.
sarir007
15-08-2009, 01:52
میشه یه عکس از رنگ نقره ایش بزارین
اهر چند که من همون اول برچسبش رو کندم و بدون محافظ کار میکنم.لذت کار کردن باهاش بیشتره.
من هم توصیه می کنم برچسب رو بکنید تا لذت کارکرد 2 برابر بشه
چند تا سوال داشتم!
مبارک باشه
نگران نباش.خصوصیت گوشیهای fp2 اینه.ولی عوضش اگه دقت کنی 2 تا خط بالا به این مفتیا خالی نمیشه
خوب کلا گوشی هایی که صفحه نمایش بزرگ دارن کلا مصرفشون بیشتر از بقیست
راستی gps ش زود کانکت میشه؟
sepadl71
15-08-2009, 10:45
با سلام
یک سوال دارم که می خوام همه کسایی که 5800 دارن جواب بدن
من زنگ زدم به چند جا قیمت گرفتم :
1.مغازه فروشگاه نوکیا ، گفت با گارانتی اصلی نوکیا کیف و پایه نداره 290 هزار تومان
2.نمایندگی اتصالات بود ، گفت با گارانتی اتصالات ، کیف و پایه و قلم اضافی و .. نداره 312 هزار تومان
3.ونک نوکیا بود ، گفت همه چیز داره به جز پایه و کیف 310 هزار تومان
دوستان اگر شما جای دیگه ای رو میشناسید تو تهران که تمام وسایل جعبه اش کامل کامل هست و گوشی اصل مجارستان هست و یکی از سه ، چهار نمایندگی نوکیا هم گارانتیش کردن ، لطفا تلفن اونجا رو بدید تا من بپرسم و آدرس بگیرم
ممنون میشم جوابم رو بدین
بچه ها وقت کردین اینجا هم یه سر بزنید راجع به عکاسی با 5800 هست
hosseingrami
15-08-2009, 12:07
سلام راستش رو بخواین من تازه نوکیا گرفتم و زیاد وارد نیستم باید چه کار کنم!
1.میشه لینک هک با این روش رو بدید؟راستی من چند تا نرم افزار نصب کردم و بدون هک و هیچی نصب شد؟ساین شده بوده یا ممکن نیست گوشی بدون ساین یا هک برنامه قبول کنه؟
2.طریقه استفاده از کلیه امکانات گوشی از جمله جی پی اس و وایرلس و دیگر سنسورها و امکانات رو به طور مختصر بیان کنید!
ممنون میشم!
3.راستی من فکر میکنم یا اینجوریه هست چون هنوز دو روز نشده صفحه(محافط) پر خط شده؟!
4.در کل زمان شارج گوشی که فول بشه چه قدر هست؟از من که فکر کنم دو ساعت یا بیشتر!
5.ارزش اپدیت داره یا نه چون الان هم فارسی داره و هم گوشی مشکلی نداره البته یه کم کم کند کار میکنه!؟
سلام راستش رو بخواین من تازه نوکیا گرفتم و زیاد وارد نیستم باید چه کار کنم!
1.میشه لینک هک با این روش رو بدید؟راستی من چند تا نرم افزار نصب کردم و بدون هک و هیچی نصب شد؟ساین شده بوده یا ممکن نیست گوشی بدون ساین یا هک برنامه قبول کنه؟
2.طریقه استفاده از کلیه امکانات گوشی از جمله جی پی اس و وایرلس و دیگر سنسورها و امکانات رو به طور مختصر بیان کنید!
ممنون میشم!
3.راستی من فکر میکنم یا اینجوریه هست چون هنوز دو روز نشده صفحه(محافط) پر خط شده؟!
4.در کل زمان شارج گوشی که فول بشه چه قدر هست؟از من که فکر کنم دو ساعت یا بیشتر!
5.ارزش اپدیت داره یا نه چون الان هم فارسی داره و هم گوشی مشکلی نداره البته یه کم کم کند کار میکنه!؟
1-این لینکش .شما هکش کنین همه چی نصب میشه .
2- بماند واسه بعد هر وقت دستت روان شد رو گوشی یادت میدم.
3- اره اینجوریه.
4- حدودآ 2 ساعت.
5- 21 باشه خوبه . به 30 اپ نکن که مصرفش در کل بیشتره.
با سلام
1.مغازه فروشگاه نوکیا ، گفت با گارانتی اصلی نوکیا کیف و پایه نداره 290 هزار تومان
2.نمایندگی اتصالات بود ، گفت با گارانتی اتصالات ، کیف و پایه و قلم اضافی و .. نداره 312 هزار تومان
دوستان اگر شما جای دیگه ای رو میشناسید تو تهران که تمام وسایل جعبه اش کامل کامل هست و گوشی اصل مجارستان هست و یکی از سه ، چهار نمایندگی نوکیا هم گارانتیش کردن ، لطفا تلفن اونجا رو بدید تا من بپرسم و آدرس بگیرم
ممنون میشم جوابم رو بدین
سلام.
2 ساعت پیش واسه پسر خالم مجارشو گرفتم 310 تومن از بناب با گارانتی , کیف و پایه هم نداشت.ظاهرآ قیمتش رفته بالا. اینم بگم که ماله خودم چینی هستش هیچ فرقی ندارن.
sepadl71
15-08-2009, 13:07
با سلام
ممنون میشم جوابم رو بدین
با سلام
به نظر شما کدوم بهتره و کدوم رو بخرم
الآن بخرم یا تو ماه رمضون ؟
ممنون میشم جوابم رو بدین
P A R S A
15-08-2009, 13:48
شما با دستمال و اسپری خشک، میتونی خصوطش رو پاک کنی! می تونی هم برچسب LCD بخری، بچسبونی!
panteaaa55
15-08-2009, 15:59
من همینطور با بر چسب کار میکنم ولی از بس با قلم و دست روی صفحه کار کردم که خطهای رو بر چسب داره پاک میشه .
جریان محافظ ال سی دی چیه . یه بر چسب ساده است یا ... ؟؟؟؟؟؟
من همینطور با بر چسب کار میکنم ولی از بس با قلم و دست روی صفحه کار کردم که خطهای رو بر چسب داره پاک میشه .
بله یه برچسب خاصی هست که بعد از چسبوندن معلوم نیست که روش چیزی هست.
از بچه های اینجا کیا گوشیشون پشتش نوشته مجار؟
آیا اونا هم تاحالا به مشکلی برخوردن؟
sepadl71
15-08-2009, 20:25
با سلام
ممنون میشم جوابم رو بدین
با سلام
3.ونک نوکیا بود ، گفت با گارانتی خدمات پارسه ، همه چیز داره به جز پایه و کیف 310 هزار تومان
ممنون میشم جوابم رو بدین
---------------------------------
ویرایش شد. دلیل ویرایش:ندارد
در مورد firmware ورژن v31.0.0.15 کسی خبر داره کی میاد ؟ حرف و حدیث در مورد این ورژن زیاده ! بعضیا میگن میاد بعضیا میگن برای 5800 نمیاد این آپدیت .... قضیه از این قراره که نوکیا در یک کلیپ ویدیویی کوتاه به معرفی نرم افزارNokia Ovi Suite 2.0 Introduction پرداخته که ثانیه ی 57 ام این کلیپ تصویری رو نشون میده که آپدیت v31 برای Nokia 5800 موجوده. تغییرات ظاهری که قرار انجام بشه یکی homescreen جدید و بهبود یافته ست و دیگری قابلیت Kinetic Scrolling ...
لینک کلیپ در یوتیوب:
P A R S A
15-08-2009, 20:35
مثل همین برچسبی که الان هست ولی بدون خط!
در هر صورت با پاک کردن خطوط می تونی راحت تر کار کنی!
اینم بگم که برچسب خودش زیادی کلفته، چون اصلا برای این طراحی نشده که شما بذاری، بمونه! اگه از برچسب های دیگه استفاده کنی، حساسیت صفحه خیلی بهتر میشه، و کار کردن با گوشی راحت تر!
signinfo
15-08-2009, 23:13
با سلام
یک سوال دارم که می خوام همه کسایی که 5800 دارن جواب بدن...
دوست عزیز فقط کافی بود چند صفحه آخر رو بخونید تا جواب سوالاتون رو پیدا کنید. اینکه تو هر صفحه اینطوری پست می دید درست نیست.
مسلما با گارانتی اصلی یا اتصالات بگیرید بهتره تا متفرقه.
دوستان تو همین دو صفحه پیش نوشتند که تو رمضان قیمتش میاد پایین.
5800 های گارانتی شده نوکیا همگی چینی هستند و هیچ کدوم پک کامل لوازم رو ندارند.
در مورد firmware ورژن v31.0.0.15 کسی خبر داره کی میاد ؟ حرف و حدیث در مورد این ورژن زیاده ! بعضیا میگن میاد بعضیا میگن برای 5800 نمیاد این آپدیت .... قضیه از این قراره که نوکیا در یک کلیپ ویدیویی کوتاه به معرفی نرم افزارNokia Ovi Suite 2.0 Introduction پرداخته که ثانیه ی 57 ام این کلیپ تصویری رو نشون میده که آپدیت v31 برای Nokia 5800 موجوده. تغییرات ظاهری که قرار انجام بشه یکی homescreen جدید و بهبود یافته ست و دیگری قابلیت Kinetic Scrolling ...
لینک کلیپ در یوتیوب:
یک ابهامی که در مورد ورژن 31 وجود داره اینه که توی این ویدئویی که پخش شده، نشون می ده که گوشی داره از ورژن 15 به 31 آپدیت می شه. این در صورتیه که ورژن 15 وجود خارجی نداشته و نداره. واسه همین عده ای می گن این ویدئو Fake هست و ورژن 31 هم در کار نیست. ا
باید منتظر بمونیم و با مشکلات ورژن 30 بسازیم... نمی دونم چطور ممکنه مشکلات یک فرم ور از ورژن قبلیش بیشتر باشه :13:
komijani
15-08-2009, 23:27
سلام : نوکیا5800 منو فارسی میشه
روی LCD (بدون محافظ) جای انگشت زیاد میمونه؟با محافظ چی؟بدنه ی گوشی چطور؟
روی LCD آره.مخصوصا اگه مثل من پوست چربی داشته باشی.یک دستمال نرم مثل مال عینک مشکلت رو حل میکنه
باید منتظر بمونیم و با مشکلات ورژن 30 بسازیم... نمی دونم چطور ممکنه مشکلات یک فرم ور از ورژن قبلیش بیشتر باشه :13:
مگه ورژن 30 بدتر از قبلیه ؟ اینجا کلی تعریف کرده از این نسخه:
signinfo
16-08-2009, 00:03
روی LCD (بدون محافظ) جای انگشت زیاد میمونه؟با محافظ چی؟بدنه ی گوشی چطور؟
سلام
بدون محافظ روی ال سی دی زیاد اثر انگشت می مونه. با محافظ کمتر. روی بدنه می مونه اما اصلا معلوم نیست.
مگه ورژن 30 بدتر از قبلیه ؟ اینجا کلی تعریف کرده از این نسخه:
والا منم اینجور چیزا رو خوندم وآپدیت کردم. البته سرعت تا حدودی بهتر شده اما برای من محسوس نیست. مشکلاتی هم که باهاش دارم مصرف زیاد باتری و قفل کردن کیبورد هنگام تایپ هست برای چند لحظه...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.