مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
دوستان یه با معرفتی 4 تا برنامه و بازی واقعا درست و حسابی 5800 و به ما تازه کارها معرفی کنه :دی
دوستان یه با معرفتی 4 تا برنامه و بازی واقعا درست و حسابی 5800 و به ما تازه کارها معرفی کنه :دی
تو بخش 9.4 v5 که کلی برنامه هست
اگه دنبال چیز خاصی هستی بگو !:13:
sepadl71
01-09-2009, 02:02
کمک!
آقا من گوشیو خاموش کردم روز بعد که روشن کردم دیدم تمام فایل های روی مموری unable to open شدن اما هنوز اسم هاشون هست, اما بعد چند ساعت که دیدم اسم هاشون هم رفت و کلا" فایل هام پریدن!
چنین مشکلی برا کسی از دوستان پیش اومده؟؟؟ راهی برای برگردوندن فایل ها نیست؟
حالا برای اینکه دیگه اینطوری نشه چکار باید کرد؟؟؟ (تاحالا رم رو فرمت نکردم)
میتونی از کامپیوتر و از برنامه Active File Recovery استفاده کنی
این برنامه قوی ترین نرم افزار ریکاوری هست و کار باهاش آسونه
موفق باشی
فقط یاذت باشه موقع ریکاوری ، رم تو گوشی نباشه ، یعنی با رو ریدر ریکاوری کن
sepadl71
01-09-2009, 02:04
سلام دوست عزیز
برای دیدن کارایی ها فوق العاده 5800 میتونی از برنامه هایی که من در تاپیک زیر معرقی کردم استفاده کنی :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sepadl71
01-09-2009, 08:21
هنوز گوشی من درست نشده ها :
وقتی صبحا گوشیم آلارم میزنه ، توی صفحه اصلی دو تا دکمه برای قطع و اینا کار نمی کنند !
حالا باید تو اون هیری بیری بری تو دوربین و گوشی رو افقی بگیری تا دوتا دکمه اونوری بشه و کار کنه !
واقعا عجایبه این نوکیا
مثلا فکر کنید زنگ اول صبح قطع نشه تا موقعی که گوشی رو بیرون نبری و به GPS وصل نشی و POSITION نگیری ! ! ! (اینو شوخی کردم ولی اولی راست بود)
perspolis n5800
01-09-2009, 11:00
کمک!
آقا من گوشیو خاموش کردم روز بعد که روشن کردم دیدم تمام فایل های روی مموری unable to open شدن اما هنوز اسم هاشون هست, اما بعد چند ساعت که دیدم اسم هاشون هم رفت و کلا" فایل هام پریدن!
چنین مشکلی برا کسی از دوستان پیش اومده؟؟؟ راهی برای برگردوندن فایل ها نیست؟
حالا برای اینکه دیگه اینطوری نشه چکار باید کرد؟؟؟ (تاحالا رم رو فرمت نکردم)
منم یک دفعه تمام اهنگام پاک شدن از بچه ها پرسیدم گفتن شاید ویروس باشه شاید باید گوشیتو اپدیت کنی :18:
perspolis n5800
01-09-2009, 11:06
از تو این سایت میتونین بازیو تم و برنامه دانلود کنین
هنوز گوشی من درست نشده ها :
اين مشكله خيلي عجيبيه! ژيشنهاد مي كنم يك بار سافت ريست كن اگه درست نشد هارد ريست.
ولي فعلا فكر كنم اگه سنسور رو فعال كني مي توني با تكون دادن گوشي آلارم رو قطع موقت كني! چون ديگه صفحه كليد نمي خواد نبايد مشكل داشته باشي.
sepadl71
01-09-2009, 11:19
اين مشكله خيلي عجيبيه! ژيشنهاد مي كنم يك بار سافت ريست كن اگه درست نشد هارد ريست.
ولي فعلا فكر كنم اگه سنسور رو فعال كني مي توني با تكون دادن گوشي آلارم رو قطع موقت كني! چون ديگه صفحه كليد نمي خواد نبايد مشكل داشته باشي.
من ، هم با #7370#* فرمت کردم هم با روش کلید دوربین + کلید قرمز + کلید سبز ، ولی باز همونطور هست
اگر شما ایده یا روشی داری همینجا بگو
مر30
Arshia001
01-09-2009, 14:51
سلام بچه های گل تاپیک 5800.
مادر من دیروز 5800 خرید.من خودم وقتی گوشی نو میگیرم میفتم توش،ولی چون این یکی مال خودم نیست تنبلیم(:دی) میاد بگردم دنبال برنامه های به درد بخورش.جز چیزایی که روی 97 هم نصب میشن(مثل برنامه های اساسی) چیز خاصی هست که باید براش بریزم؟
سلام
امروز با Nokia Software Updater گوشیمو واسه اپ چک کردم . خوشبختانه v30 هم گذاشتن .میتونید به راحتی اپ کنین.:20:
سلام بچه های گل تاپیک 5800.
مادر من دیروز 5800 خرید.من خودم وقتی گوشی نو میگیرم میفتم توش،ولی چون این یکی مال خودم نیست تنبلیم(:دی) میاد بگردم دنبال برنامه های به درد بخورش.جز چیزایی که روی 97 هم نصب میشن(مثل برنامه های اساسی) چیز خاصی هست که باید براش بریزم؟
سلام.
نه فکر نکنم چیز خاصی روش بریزی. با توجه به نیاز مادرت واسش تم و نرم افزار بریز.
سلام
امروز با Nokia Software Updater گوشیمو واسه اپ چک کردم . خوشبختانه v30 هم گذاشتن .میتونید به راحتی اپ کنین.:20:
من چندروز پیش با NSU بروز کردم به ورژن 30
چیز جدیدی نداشت
خوشبختانه هنوز حک میشه
من ، هم با #7370#* فرمت کردم هم با روش کلید دوربین + کلید قرمز + کلید سبز ، ولی باز همونطور هست
اگر شما ایده یا روشی داری همینجا بگو
مر30
بيبين اين مشكل 100% نرم افزاريه پس يا آپديت كن يا فلش.
ديگه جدا اگه درست نشه بايد دننباله يه دليله متافيزيكي باشي!
ولي فعلا با فعال كردن سنسور مي توني آلارم گوشيتو راحت صبح ها قطع موقت كني.
Mr Shantia
01-09-2009, 20:55
سلام
من میخوام همین 2-1 روز آینده، 5800 را بگیرم.چند سؤال:
1- چند نوع داره و کدومش بهتره؟(منظورم چینی یا مجاره)
2- آخرین ورژن نرم افزاری فابریک گوشی کدومه؟
3- سرعت cpu از کجا معلوم میشه؟
4- الان گارانتی اصلیش تو شیراز یافت نمی شه، آیا گارانتی اصلی با متفرقه فرقی هم داره؟
5- لطفأ هر نکته دیگری هم که هنگام خرید باید توجه کرد، بگوئید.
سلام
من میخوام همین 2-1 روز آینده، 5800 را بگیرم.چند سؤال:
1- چند نوع داره و کدومش بهتره؟(منظورم چینی یا مجاره)
2- آخرین ورژن نرم افزاری فابریک گوشی کدومه؟
3- سرعت cpu از کجا معلوم میشه؟
4- الان گارانتی اصلیش تو شیراز یافت نمی شه، آیا گارانتی اصلی با متفرقه فرقی هم داره؟
5- لطفأ هر نکته دیگری هم که هنگام خرید باید توجه کرد، بگوئید.
1.اين گوشي فقط توليد چينه! باقي كشور ها مثل فنلاند و مجار و اينها فقط ليبل هست نه بيشتر
2. آخرين v30 هست اما تو بازار فكر كنم الان با v21 يا حداكثر v20 پيدا كني. كه راحت خودت آپديت مي كني.
3.تمام گوشه هاي ساخته شده از اين مدل سخت افزار يكسان دارن. و اين صحبت ها كه سرعت كلاك cpu ي اين گوشي قبلا سيصد و خورده اي بود و الان شده چهار صد خورده اي!(چه اطلاعت كاملي!) كاملا مربوط به فريمور هست و قابل تغيير.
پس نبايد نگران باشي كه گوشي با سرعت كلاك پايين بخري!
در ضمن من فكر كنم قسمتي كه اطلاعات cpu رو نشون بده توي گوشي وجود نداره
4. در مورد گارانتي بعضي ها مي گن كشكه بعضي ها هم گوششيشون رو بردن تعويض كردن! اما در مورد اين گوشي چون صفحه نمايش بعضي دوستان مشكل پيدا كرده توصيه مي كنم با گارانتي اصلي (نوكيا 12 ماه) بخري.
5.وسايل داخل جعبه رو چك كن كامل باشه(ليست با عكس صفحه هاي ابتدايي اين تاپيك هست)
اينجا:
و حتما از يه فروشگاه يزرگ و معتبر تهييه كن.
موفق باشي
sepadl71
01-09-2009, 23:42
سلام
من که چندین روز پیش همین جا اعلام کردم:46:
sepadl71
01-09-2009, 23:44
بيبين اين مشكل 100% نرم افزاريه پس يا آپديت كن يا فلش.
ديگه جدا اگه درست نشه بايد دننباله يه دليله متافيزيكي باشي!
ولي فعلا با فعال كردن سنسور مي توني آلارم گوشيتو راحت صبح ها قطع موقت كني.
ممنون از راهنمایی هاتون ، من یک ماه پیش با یک پروداکت کد دیگه گوشیم رو به 30.0.11 آپدیت کردم
قبلش امتحان نکردم ، شاید مشکل از ورژن 30.0.11 باشه !!!
sepadl71
01-09-2009, 23:49
دوستان یک سوال :
آیا میدونستید پس از اینکه نوکیا ، 5800 و n97 رو معرفی کرد و تو پوز آیفون زد آیفون چیکار کرد ؟
خوب معلومه قیمت گوشی خود رو نصف کرد !!!
یعنی اگر الآن بخوای از اونور آب برات آیفون اصل بیارن ، آخرین سری و ورژنش که 3GS هست رو میتونی باقیمت های زیر بخری :
حالا اگه من بخوام گوشیمو بفروشم مشتری خوب براش پیدا میشه ؟ موبایل فروشی چقدر میخره ؟ به دست چقدر میتونم بدم ؟
چ.ن اونور آب آشنا دارم و میتوم بخرم و برام پست کنند
نظرتون رو حتما" بگید
ممنون از راهنمایی هاتون ، من یک ماه پیش با یک پروداکت کد دیگه گوشیم رو به 30.0.11 آپدیت کردم
قبلش امتحان نکردم ، شاید مشکل از ورژن 30.0.11 باشه !!!
احتمالش هست اما بعيد نوكيا يك نسخه از فريمور رو با همچبن باگ عظيمي منتشر كنه!:18:
اگه دوست ديگه اي با پروداكت كد شما پيدا بشه و آپديت كنه مطمئن مي شيم!
behzadbusiness2
02-09-2009, 12:35
دوستان یک سوال :
آیا میدونستید پس از اینکه نوکیا ، 5800 و n97 رو معرفی کرد و تو پوز آیفون زد آیفون چیکار کرد ؟
خوب معلومه قیمت گوشی خود رو نصف کرد !!!
یعنی اگر الآن بخوای از اونور آب برات آیفون اصل بیارن ، آخرین سری و ورژنش که 3GS هست رو میتونی باقیمت های زیر بخری :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا اگه من بخوام گوشیمو بفروشم مشتری خوب براش پیدا میشه ؟ موبایل فروشی چقدر میخره ؟ به دست چقدر میتونم بدم ؟
چ.ن اونور آب آشنا دارم و میتوم بخرم و برام پست کنند
نظرتون رو حتما" بگید
میگم مگه نمیگی نوکیا با این دو تا مدل گوشیش پوز آیفون رو زده پس یعنی به نظرت اینا بهتر از آیفون هستن اگر راست میگی و اینا از آیفون بهترن تو چرا میخوای آیفون بخری ها؟!:46:
سلام...بچه ها من الان یه e-71 دارم :دی خیلی گوشی خوبیه!
میخوام برم یه 5800 هم بخرم ان شالله!
برا آهنگ گوش کردن میخوام بیشتر...چون اون e اصلا به درد آهنگ گوش دادن نمیخوره!
دوستانی که دارن,راضی هستن؟
ایراد خاصی نداره؟کدوم رنگش بهتره؟وقتی مموری 8یا16 میندازی روش,هنگ نمیکنه؟
CPU و سرعت گوشی چطوره؟؟؟
قیمتش الان چند شده دقیقا؟؟؟
ممنونم از جواب دوستان :دی
کسی نیست که این گوشی رو داشته باشه واقعا؟؟؟
البته تو تاپیک قیمت گوشیها,با گارنتی اصلیشو گفته بودن 285 تومن!
بدون گارانتی هم از 255 تا 275 تومن!(فرقش چیه؟؟؟)
ممنون.
کسی نیست که این گوشی رو داشته باشه واقعا؟؟؟
البته تو تاپیک قیمت گوشیها,با گارنتی اصلیشو گفته بودن 285 تومن!
بدون گارانتی هم از 255 تا 275 تومن!(فرقش چیه؟؟؟)
ممنون.
گارانتی همش الکیه
به نظر من بدون گارانتی بگیر
یا گارنتی بگیر که.............
بگذریم
تو ایران چنین گارانتی نیست
sepadl71
02-09-2009, 17:14
میگم مگه نمیگی نوکیا با این دو تا مدل گوشیش پوز آیفون رو زده پس یعنی به نظرت اینا بهتر از آیفون هستن اگر راست میگی و اینا از آیفون بهترن تو چرا میخوای آیفون بخری ها؟!:46:
دوست عزیز
مشخصات iphone 3gs رو میتونی
اینجا :
و اینجا :
مطالعه کنی .
بهترین چیزهایی که میتونم بهت بگم :
1. قیمت ارزونتر از 5800
قیمت 8 گیگ 200 دلار معادل 200 هزار تومان ، قیمت 16 گیگ 300 دلار معادل 300 هزار تومان
2. سی پی یو 600
farhad07
02-09-2009, 17:15
سلام...بچه ها من الان یه e-71 دارم :دی خیلی گوشی خوبیه!
میخوام برم یه 5800 هم بخرم ان شالله!
برا آهنگ گوش کردن میخوام بیشتر...چون اون e اصلا به درد آهنگ گوش دادن نمیخوره!
دوستانی که دارن,راضی هستن؟
ایراد خاصی نداره؟کدوم رنگش بهتره؟وقتی مموری 8یا16 میندازی روش,هنگ نمیکنه؟
CPU و سرعت گوشی چطوره؟؟؟
قیمتش الان چند شده دقیقا؟؟؟
ممنونم از جواب دوستان :دی
گوشیه خوبیه نه هنگ نمیکنه البته برای من که نکرده مال من بدون گارانتی هستش هیچ فرقی با هم ندارن فقط ممکنه وسایل جانبیشو بردارن اره بخرش برای اهنگ گوش دادنم خیلی خوبه کلا از گوشیه خودت بهتره !
sepadl71
02-09-2009, 17:26
دوست عزیز
مشخصات iphone 3gs رو میتونی
اینجا :
و اینجا :
مطالعه کنی .
بهترین چیزهایی که میتونم بهت بگم :
1. قیمت ارزونتر از 5800
قیمت 8 گیگ 200 دلار معادل 200 هزار تومان ، قیمت 16 گیگ 300 دلار معادل 300 هزار تومان
2. سی پی یو 600
و در ضمن :
نوکیا میخواست پوزه iphone معمولی رو بزنه ، بعد iphone اومد 3gs داد بیرون و قیمت هاش رو نصف کرد وپوز 5800 رو زد !!!
این هم اطلاعات در خود سایت (ترجمه به فارسی)
تازه میدونید این گوشی الآن توایران یک میلیون و دویست هزار تومان هست ؟ ! !
گارانتی همش الکیه
به نظر من بدون گارانتی بگیر
یا گارنتی بگیر که.............
بگذریم
تو ایران چنین گارانتی نیست
آخه بدون گارانتیش هم قیمتهای متفاوتی داره!
10تا15 تومن بدون گارانتیهاش با هم تفاوت داره!
گوشیه خوبیه نه هنگ نمیکنه البته برای من که نکرده مال من بدون گارانتی هستش هیچ فرقی با هم ندارن فقط ممکنه وسایل جانبیشو بردارن اره بخرش برای اهنگ گوش دادنم خیلی خوبه کلا از گوشیه خودت بهتره !
عکس وسایل داخلشو دارم!هرکدوم از اونها توش نباشه نمیخرم!
ولی کلا من از e-71 خیلی خیلی راضی هستم!همین الانش هم از 5800 گرونتره :دی
گفتم که...من برای آهنگ گوش کردن میخوام :دی
در هر حال ممنون از راهنمایی شما!
perspolis n5800
02-09-2009, 22:02
:41:من که با گارانتیشا خریدم یک سال گارانتی داره ولی بازم لیبلی بود!
راهی نیست که تو گالری فقط عکسهایی که تو فولدر Image هست رو نشون بده و با بقیه فولدرها کاری نداشته باشه؟
قبلا چند تا اسکین برای Power Mp3 ریخته بودم که تو گالری هم نشون میداد و مجبور شدم اضافه هاشو پاک کنم. الان هم چند تا فایل Html ریختم که عکسها و آیکنهاش بدجوری گالری رو بهم زده.
saba_879
03-09-2009, 01:24
این گوشی اصل فنلاندش پیدا میشه؟
B.i.r.i.y.a
03-09-2009, 02:06
سلام به همه
من تو يه چيزي موندم !
اينكه آخرش اين پردازنده ي 5800 چنده ؟
اگه 434 پس چرا gsmarena روزاي اول و سايت هاي ديگه تا همين الان ميزنن 369 ؟
اگه هم 369 پس چرا gsmarena با اين همه عظمت اشتباه زده 434 ؟
يه نفر منو راهنمايي كنه كه بدجوري گيج شدم :9:
vahidsport
03-09-2009, 05:44
سلام
آقا این گوشی این فیلم های Divx که حدود 700 مگ حجم دارن رو میتونه راحت و بدونه کانورت کردن پخش کنه؟
دوربینش چه طوره؟
CPU این گوشی چنده؟
ممنون
سلام
آقا این گوشی این فیلم های Divx که حدود 700 مگ حجم دارن رو میتونه راحت و بدونه کانورت کردن پخش کنه؟
دوربینش چه طوره؟
CPU این گوشی چنده؟
ممنون
نه دوست عزیز نمی تونه....با برنامه اسمارت مووی می تونه پخش کنه ولی تا یه بیت ریت مناسب.
سی پی یوش 369 مگاهرتز بود ولی با آپدیت جدید رو 434 کلاک میشه.
دوستان....چرا کسی اطلاعات بیشتری از این گوشی بهم نداد؟
من منتظر هستم.
راهی نیست که تو گالری فقط عکسهایی که تو فولدر Image هست رو نشون بده و با بقیه فولدرها کاری نداشته باشه؟
قبلا چند تا اسکین برای Power Mp3 ریخته بودم که تو گالری هم نشون میداد و مجبور شدم اضافه هاشو پاک کنم. الان هم چند تا فایل Html ریختم که عکسها و آیکنهاش بدجوری گالری رو بهم زده.
بله دوست عزیز وجود داره.
توی سایت موبایلستان دیدم ولی یادم نیست چجوری بود.برو توی قسمت سیمبین و بعدش بخش آموزش اونجا حتما میبینی
اما اگه اشتب نکنم با Xplore فولدر Resource و private و هیدن و رید انلی میکرد.البته در حالت هک
موفق باشید
B.i.r.i.y.a
03-09-2009, 14:37
سلام به همه
من تو يه چيزي موندم !
اينكه آخرش اين پردازنده ي 5800 چنده ؟
اگه 434 پس چرا gsmarena روزاي اول و سايت هاي ديگه تا همين الان ميزنن 369 ؟
اگه هم 369 پس چرا gsmarena با اين همه عظمت اشتباه زده 434 ؟
يه نفر منو راهنمايي كنه كه بدجوري گيج شدم :9:
كسي نيست جواب منو بده ؟
اگه اينطوريه كه با آپديت ميشه 434 خب اينطوري كه گوشي صدمه ميبينه ، نميبينه ؟
دوستان Video و Image رو تو گالری باهم نشون میده
ولی این قابلیت رو داره که تو گالری پوشه بسازیم
کسی میدونم راهی هست که خارج از گالری عکس هارو به پوشه هایی که تو گالری ساختیم انتقال بدیم؟
كسي نيست جواب منو بده ؟
اگه اينطوريه كه با آپديت ميشه 434 خب اينطوري كه گوشي صدمه ميبينه ، نميبينه ؟
سلام دوست عزيز
سرعت كلاك هر پردازنده اي رو مي شه با تغيير نرم افزار كنترل كنندش تغيير داد.(همون كاري كه بهش مي گن اور كلاك)
در مورد موبايل هم داستان همينه.
نوكيا در v21 (فكر كنم) به اين نتيجه رسيد كه كلاك رو كمي افزايش بده.
مطمئنن اين باعث افزايش مصرف انرژي و فشار روي سخت افزار پردازنده ي گوشي خواهد شد.
اما مطمئن ياشن كه نوكيا به اين جمع بندي رسيده كه اين سرعت كلاك به سخت افزار آسيب نمي زنه.
وگر نه در v11 رو با همين كلاك ارائه مي داد. اما تا الان صبر كرده حتما توي اين مدت به اين نتيجه رسيده كه اين سرعت كلاك مناسبه براي سخت افزار.
ماله من ورژن 30 هستش
ولی تو X-plor می نویسه 192
instrumental
03-09-2009, 20:12
نوکیا میخواست پوزه iphone معمولی رو بزنه ، بعد iphone اومد 3gs داد بیرون و قیمت هاش رو نصف کرد وپوز 5800 رو زد !!!]
تازه میدونید این گوشی الآن توایران یک میلیون و دویست هزار تومان هست ؟ ! !
قیمتی که توی سایت اپل برای گوشی 16 و 32 گیگ ارائه شده، مربوط به گوشیهای اصطلاحاً lock هست که با قراردادی مثلاً دو ساله از یه اپراتور مثل AT&T تو امریکا می گیرید. گوشیهای unlock یعنی چیزی که بتونید آزاد بخرید و بیارید این جا استفاده کنید برای 16 گیگ حدود 900 دلار و 32 گیگ بالای 1000 دلار قیمت داره. البته این درمورد گوشیهای اصطلاحاً unlock کارخونه ای یا همون sim free صدق می کنه. اگه به صورت غیرقانونی هک شده باشه با قیمت پایینتری می شه خرید مثلاً حدود 600 دلار واسه 16 گیگ، که جزئیات بیشترش رو می شه از اینترنت گرفت. این لینک رو برای نمونه می شه سر زد و دید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
taxfreepls
03-09-2009, 21:41
سلام من یه تازگی یه 5800 خریدم، می خواستم بدونم که چطوری می تونم pdf بخونم باهاش، و همچنین با چه برنامه ای می تونم قایل های avi رو پحش کنم.
من 2 تا برنامه گرفتم ولی جفتشون مشکل authorization می دن (کرک هم بودن برنامه ها)
ahriman323
03-09-2009, 23:30
دوستان GPS این گوشی را چطوری راه بندازم بدون 2 تا برنام های که معرفی شده!
یه سوال راجب GPs :مثلا من یه روز تو خیابانا کلی اینور اون ور میرم قابلیت اینو داره که تمام مسیری را که رفتم ذخیره کنه و نشون بده کجاها رفتم؟
Papillon
04-09-2009, 10:13
سلام
منم تازه این گوشیو گرفتم
سیستمم ویروسیه میترسم به کامپیوتر وصل کنم
راستش تا حالا نوکیا هم نداشتم نمیدونم چی به چیه
آنتی ویروس باید بریزم رو گوشی ؟
و یه سوال دیگه
جایی که وایرلس داره میشه با گوشی دانلود کرد ؟ هر چیزی ؟
مرسی
signinfo
04-09-2009, 10:19
دوستان GPS این گوشی را چطوری راه بندازم بدون 2 تا برنام های که معرفی شده!
یه سوال راجب GPs :مثلا من یه روز تو خیابانا کلی اینور اون ور میرم قابلیت اینو داره که تمام مسیری را که رفتم ذخیره کنه و نشون بده کجاها رفتم؟
سلام
بدون اون 2 تا برنامه فقط می تونید مختصات جغرافیایی و سرعت و اینجور چیزا رو بدست بیارید. بعلاوه مسیر یابی ابتدایی. در واقع چون نقشه ای در کار نیست همه چی با اعداد و مختصات نشون داده می شه که ملموس نیست.
به مسیر زیر برید:
Menu --> Applications --> Location --> GPS Data
از Navigation برای مسیریابی، از Position برای بدست آوردن مختصات محلی که هستید و از Trip Distance برای بدست آوردن مسافت طی شده و سرعت متوسط و حداکثر سرعت و زمان طی کردن مسیر استفاده کنید.
برنامه اسمارت کام این قابلیت رو داره که همه مسیری رو که رفتید روی نقشه براتون بکشه و ذخیره کنه. گارمین رو نمی دونم. اونم باید داشته باشه.
signinfo
04-09-2009, 10:28
سلام
منم تازه این گوشیو گرفتم
سیستمم ویروسیه میترسم به کامپیوتر وصل کنم
راستش تا حالا نوکیا هم نداشتم نمیدونم چی به چیه
آنتی ویروس باید بریزم رو گوشی ؟
و یه سوال دیگه
جایی که وایرلس داره میشه با گوشی دانلود کرد ؟ هر چیزی ؟
مرسی
دوست عزیزم آنتی ویروس روی گوشیتون نریزید چون فقط باعث کند شدن سرعت گوشی می شه. آنتی ویروس کامپیوترتون رو آپدیت کنید و اون رو اسکن کنید. کامپیوترتون آلوده نباشه بهتر از اینه که روی گوشیتون آنتی ویروس نصب باشه. در ضمن تا وقتی سیستمتون آلوده است، گوشی رو به صورت Mass Storage به کامپیوتر وصل نکنید. بصورت Pc Suite وصلش کنید.
جایی که وایرلس داره هم بستگی داره با پسورد حفاظت شده باشه یا نه. اگر مکان عمومی مثل مراکز خرید بزرگ یا فرودگاه ها باشه می تونید رایگان استفاده کنید و هر چیزی رو دانلود کنید.
Papillon
04-09-2009, 11:24
دوست عزیزم آنتی ویروس روی گوشیتون نریزید چون فقط باعث کند شدن سرعت گوشی می شه. آنتی ویروس کامپیوترتون رو آپدیت کنید و اون رو اسکن کنید. کامپیوترتون آلوده نباشه بهتر از اینه که روی گوشیتون آنتی ویروس نصب باشه. در ضمن تا وقتی سیستمتون آلوده است، گوشی رو به صورت Mass Storage به کامپیوتر وصل نکنید. بصورت Pc Suite وصلش کنید.
جایی که وایرلس داره هم بستگی داره با پسورد حفاظت شده باشه یا نه. اگر مکان عمومی مثل مراکز خرید بزرگ یا فرودگاه ها باشه می تونید رایگان استفاده کنید و هر چیزی رو دانلود کنید.
از راهنماییتون واقعا ممنونم
majid.khaledi
04-09-2009, 11:48
(با توجه به اینکه نسخه جدید از اینترفیس سری 60 برخوردار است کمی درمورد نرمافزارها و برنامههای جانبی آن کمبودهایی وجود دارد اما به زودی شاهد پیشرفت فوقالعاده آن خواهیم بود.)
سلام بر همه
من این گوشی رو می خوام بخرم ولی با توجه به کمبود هایی که داره سوال داشتم
این کمبود ها که متن بالا اشاره شده چطوری قرار رفع بشه
یعنی چکار باید کرد؟؟
سخت افزاری یا نرم افزاری؟
sepadl71
04-09-2009, 12:49
قیمتی که توی سایت اپل برای گوشی 16 و 32 گیگ ارائه شده، مربوط به گوشیهای اصطلاحاً lock هست که با قراردادی مثلاً دو ساله از یه اپراتور مثل AT&T تو امریکا می گیرید. گوشیهای unlock یعنی چیزی که بتونید آزاد بخرید و بیارید این جا استفاده کنید برای 16 گیگ حدود 900 دلار و 32 گیگ بالای 1000 دلار قیمت داره. البته این درمورد گوشیهای اصطلاحاً unlock کارخونه ای یا همون sim free صدق می کنه. اگه به صورت غیرقانونی هک شده باشه با قیمت پایینتری می شه خرید مثلاً حدود 600 دلار واسه 16 گیگ، که جزئیات بیشترش رو می شه از اینترنت گرفت. این لینک رو برای نمونه می شه سر زد و دید
ممنون از راهنماییتون
من تحقیق کردم بودم و به این نتیجه رسیده بودم
ولی چون اینجا دیگه جاش نبود ننوشتم
ولی الآن مینویسم :
شما 200 یا 300 دلار بابت آیفون میدید + همون مقدار پول سیم کارت AT&T میدید + ماهیانه 70 دلارر به AT&T میدید + ماهیانه پول استفاده از خط سیمکارتتون رو میدید (همه به غیر از پول گوشی تا دوسال است)
نتیجه :
300 دلار گوشی + 500 دلار سیمکارت + 2 سال ماهی 100 دلار (میشه 2400 دلار) = 3200 دلار معادل 3.200.000 تومان (تازه این خدمات فقط تو آمریکاست...)
sepadl71
04-09-2009, 12:55
سلام من یه تازگی یه 5800 خریدم، می خواستم بدونم که چطوری می تونم pdf بخونم باهاش، و همچنین با چه برنامه ای می تونم قایل های avi رو پحش کنم.
من 2 تا برنامه گرفتم ولی جفتشون مشکل authorization می دن (کرک هم بودن برنامه ها)
شما اول گوشیتون رو هک کنید (تو انجمن ها جستجو کنید یا پست چند صفحه پیش منو بخونید)
برنامه های رو با کرک و از همین انجمن ها در بخش نرم افزار دریافت کنید ( می توانید در بخس درخواست نرم افزار ، دو برنامه را در خواست دهید
sepadl71
04-09-2009, 13:02
(با توجه به اینکه نسخه جدید از اینترفیس سری 60 برخوردار است کمی درمورد نرمافزارها و برنامههای جانبی آن کمبودهایی وجود دارد اما به زودی شاهد پیشرفت فوقالعاده آن خواهیم بود.)
سلام بر همه
من این گوشی رو می خوام بخرم ولی با توجه به کمبود هایی که داره سوال داشتم
این کمبود ها که متن بالا اشاره شده چطوری قرار رفع بشه
یعنی چکار باید کرد؟؟
سخت افزاری یا نرم افزاری؟
این گوشی هیچ کمبود نرم افزاری و سخت افزاری نداره
اصولا میگن هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری (راستی نماز روزتون قبول)
نرم افزار تا دلت بخواد هست ، بیش از 500 تا ( من خودم 322 تا برنامه رو به دلخواه خودم دانلود و آرشیو کردم)
بازی هم همینطور ( من 158 بازی دلخواه آرشیوی دارم )
اینهایی که گفتم تا این لحضه بود حالا ببین بعدن چی میشه ...
می خوای یه مثال بزنم ؟ :
بر ببین KC910 ال جی چیه
مثل 5800 میمونه ، ولی ... :
مزایا : دوربین 8
معایب : نداشتن سیستم عامل
با چیزهایی که بالا گفتم به این نتیجه میرسیم که این دو گوشی دقیقا" مثل هم هستن ، ولی ال جی چرا 400 تومان هست و 5800 سیصد تومان ؟
ahriman323
04-09-2009, 18:17
سلام
بدون اون 2 تا برنامه فقط می تونید مختصات جغرافیایی و سرعت و اینجور چیزا رو بدست بیارید. بعلاوه مسیر یابی ابتدایی. در واقع چون نقشه ای در کار نیست همه چی با اعداد و مختصات نشون داده می شه که ملموس نیست.
.
یعنی هیچ نقشه ای(ایران-شیراز) نیست که بریزم رو گوشی؟از سایت نوکیا نمیشه نقشه را گرفت حالا خیلی جزئیات هم نداشته باشه مهم نیست فقط یه چیزی باشه
sepadl71
04-09-2009, 18:35
یعنی هیچ نقشه ای(ایران-شیراز) نیست که بریزم رو گوشی؟از سایت نوکیا نمیشه نقشه را گرفت حالا خیلی جزئیات هم نداشته باشه مهم نیست فقط یه چیزی باشه
شما ، همونطور که دوستمون گفت میتونید از 2 نرم افزار برای این کار استفاده کنید
نرم افزار 1 + آموزش :
نرم افزار 2 + آموزش :
ahriman323
04-09-2009, 19:57
شما ، همونطور که دوستمون گفت میتونید از 2 نرم افزار برای این کار استفاده کنید
نرم افزار 1 + آموزش :
نرم افزار 2 + آموزش :
نمیخوام از این برنامه ها استفاده کنم میخوام به خود گوشی نقشه بدم
signinfo
04-09-2009, 21:14
خب نمی شه دوست من :20: فقط نوکیا مپس هست که اونم برای ایران فقط نقشه راه های اصلی رو داره.
مجبورید حداقل از یکی از اون 2 تا نرم افزار استفاده کنید برای ریختن نقشه شهرهای ایران...
sepadl71
04-09-2009, 21:15
اگر می خواین از گوشی اسفاده کنید ، باید از nokia map استفاده کنید
نرم افزار nokia map نقشه های خود رو به صورت آنلاین دانلود میکنه و شما میتونید آنلان هم استفاده کنید (ولی google maps اینجوری نیس)
شما ، یا با gprs که خیلی پولس میاد و میتونید از wi-fi استفاده کنید (به راحتی یکدانشگاه و یک آشنا پیدا کن ، اکثر دانشگاه ها وایرلس دارن ولی پسوورد می خواد ، البته میتونی با لپ تاپ پسوورد رو پیدا کنید و در گوشی استفاده کنید) ، میتونید تمام جایی که می خواهیید رو به صورت آنلاین مرور کنید و زوم را با حالت های مختلف انجام دهید تا بعدا" که به صورت آفلاین نتونستید کانکت شید ، بتونید آفلاین ببینید
فقط 1 مشکل بسیار عظیم : شما نمیتونید اسامی جاها ، خیابانها و ... رو داشته باشید ، فقط میتونید خودتون رو از بالا ببینید:31::31::31:
مشکل شما با در نرم افزار معرفی شده چیه ؟
شما با گارمین میتونید بفهمید الآن دقیقا" کجایید ، مقصد بدید راهنمایی کنه ، بیشتر مکانها رو به صورت مقصد برید و ...
توصیه می کنم حتما" از گارمین استفاده کنید ، اسمارت کام هم بد نیست ، ولی اول گارمین و دوم اسمارت کام
من تازه از NEC اومدم نوکیا 5800 خیلی پیچیدست یه جورایی ... با GPS حل میشه یا نه؟
Papillon
05-09-2009, 00:24
دوستان دوتا سوال!
1. میسشه یه سری از فایلارو hiden کرد یا کاری کرد که فقط در دسترس خودم باشه ؟ ( به جز رمز گذاشتن برای گوشی)
2. sms هایی که reply میکنم send نمیشن !چرا ؟
ahriman323
05-09-2009, 01:49
اگر می خواین از گوشی اسفاده کنید ، باید از nokia map استفاده کنید
نرم افزار nokia map نقشه های خود رو به صورت آنلاین دانلود میکنه و شما میتونید آنلان هم استفاده کنید (ولی google maps اینجوری نیس)
شما ، یا با gprs که خیلی پولس میاد و میتونید از wi-fi استفاده کنید (به راحتی یکدانشگاه و یک آشنا پیدا کن ، اکثر دانشگاه ها وایرلس دارن ولی پسوورد می خواد ، البته میتونی با لپ تاپ پسوورد رو پیدا کنید و در گوشی استفاده کنید) ، میتونید تمام جایی که می خواهیید رو به صورت آنلاین مرور کنید و زوم را با حالت های مختلف انجام دهید تا بعدا" که به صورت آفلاین نتونستید کانکت شید ، بتونید آفلاین ببینید
فقط 1 مشکل بسیار عظیم : شما نمیتونید اسامی جاها ، خیابانها و ... رو داشته باشید ، فقط میتونید خودتون رو از بالا ببینید:31::31::31:
مشکل شما با در نرم افزار معرفی شده چیه ؟
شما با گارمین میتونید بفهمید الآن دقیقا" کجایید ، مقصد بدید راهنمایی کنه ، بیشتر مکانها رو به صورت مقصد برید و ...
توصیه می کنم حتما" از گارمین استفاده کنید ، اسمارت کام هم بد نیست ، ولی اول گارمین و دوم اسمارت کام
مشکل ندارم گارمین رانصب میکنم ممنون یکی از دوستان میگفت من با خود گوشی دیدم که مپ ایران داره گفتم که همچین چیزی نیست گفتم اینجا بپرسم مطمئن شم
ممنون از شما
خب نمی شه دوست من :20: فقط نوکیا مپس هست که اونم برای ایران فقط نقشه راه های اصلی رو داره.
مجبورید حداقل از یکی از اون 2 تا نرم افزار استفاده کنید برای ریختن نقشه شهرهای ایران...
بله رفتم تو سایت Ovi قسمت مپش و دیدم که برای ایران متاسفانه هیچ نقشه ای نیست
ممنون از شما
سلام
من این موبایل رو از دبی گرفتم...بعد نه بازی میتونم توش بریزم نه برنامه نه قالب!
چی کارش باید بکنم؟
sepadl71
05-09-2009, 20:50
سلام
من این موبایل رو از دبی گرفتم...بعد نه بازی میتونم توش بریزم نه برنامه نه قالب!
چی کارش باید بکنم؟
شما باید گوشیتون رو unlock کنید
بدین بیرون براتون فلش آخرین ورژن فارسی بکنه
اگر درست نشد ار خود مغازه ای که فلش کرده بپرسید
دوستان....من امروز رفتم 5800 بخرم....ولی دست از پا درازتر برگشتم خونه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیگه تو جعبه این گوشی هیییچی نیست! فقط گوشی با شارژر و هدفن!
یعنی کابل TV و کیف محافظ نداره! حتی اتصالات سر بهشتی هم رفتم! اونجا 310 بود! بقیه جاها 280 به بالا....
اومدم خونه...زنگ زدم به نوکیا!گفتن فقط یری اول کابل TV داشته!
از سری های بعدی برداشته خود نوکیا!و کیف رو هم چون خط مینداخته برداشتن کلا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مال شماهایی که دارین با کیف خش افتاده؟
الان اگه بخرم حدود 15تومن باید کیف و پایه دوربین رو بخرم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/sad.gif
چیکار کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/shock.gif راهنمایی کنید...
perspolis n5800
05-09-2009, 21:48
دوستان....من امروز رفتم 5800 بخرم....ولی دست از پا درازتر برگشتم خونه.... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی کابل TV و کیف محافظ نداره! حتی اتصالات سر بهشتی هم رفتم! اونجا 310 بود! بقیه جاها 280 به بالا....
از سری های بعدی برداشته خود نوکیا!و کیف رو هم چون خط مینداخته برداشتن کلا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان اگه بخرم حدود 15تومن باید کیف و پایه دوربین رو بخرم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/sad.gif
چیکار کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]^/aiw/shock.gif راهنمایی کنید...
منم توی جعبه گوشیم کابل tv وبند فقط بود کیف و پایه دوربین هم نبود بهتره غصه نخوری:10:
majid.khaledi
05-09-2009, 21:57
سلام منم امروز رفتم بخرم
گفتن پک کامل 300 ولی خاکستری می خواستم گفت نداریم 2 روز دیگه بیا
همه چی هم داره
============
راستی اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک هست چطور گیر بیارم؟؟
خداییش 3320 پست رو نمی تونم بگردم!!!
s a j j a d
05-09-2009, 22:53
از V31 خبری نشد؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
من دو روز پیش بانه بودم اونجا کیف وپایه ( هر دو رو) با هم 7 تومن میفروختن که نگرفتم . کیفو امتحان کردم تنگ بود امکانه اینکه خش بندازه رو گوشی زیاد بود.پایه رو هم جداگانه نمیفروخت .
در مورد کابل tv هم اینطور بگم که یه مغازه بود به صورت فله ای ریخته بود ویترین حدود 200 300 تا ولی قیمت نگرفتم.
توصیه من به شما دوست عزیز
اینکه کیف و کابل tv نداره زیاد فکرشو نکن واسه اینکه زیاد به درد نمیخوره شاید سالی یه بار هم به دردت نخوره منظوره من فقط کابل tv هستش در مورد کیف هم که گفتم , تنگه.
ولی پایه خیلی به درد ادم میخوره که اونم میتونی جداگانه بگیری.
007saeed
05-09-2009, 23:33
دوستان دوتا سوال!
1. میسشه یه سری از فایلارو hiden کرد یا کاری کرد که فقط در دسترس خودم باشه ؟ ( به جز رمز گذاشتن برای گوشی)
2. sms هایی که reply میکنم send نمیشن !چرا ؟
1.برنامه X-Plore را نصب کن.تو این آدرس:
نصب که کردی برو به این آدرس و Hidden را فعالش کن رو هر فایلی که میخوای:
Menu>File>Attributes
2.برو به این مسیری که میگم Messaging و گزینه NO را انتخاب کن:
Options>Settings>Text Message>Reply via same centre
***fandogh***
06-09-2009, 13:17
منم میخوام برم این گوشی رو بخرم امروز فردا به نظر شما بخرم گوشی خوبی هست یعنی اون های که داشتن خراب نشده صفحه نمایشش یا چیزای دیگش ممنون میشم اگه جواب بدین
sepadl71
06-09-2009, 13:28
الان اگه بخرم حدود 15تومن باید کیف و پایه دوربین رو بخرم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار کنم؟؟؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی کنید...
سلام دوست عزیز
من گوشیو تاریخ 88/5/31 خریدم
گوشی رو 300 حساب کرد + برچسب ال سی دی رو 5 حساب کرد = رو هم شد 305 هزار تومان
توی جعبه هم همه چیزش کامل کامل بود (فقط فکر کنم قلم اضافه هم سری اول داشت که مال من نداشت)
راستی من از پاساژ علاالدین خریدم
اینم مشخصات :
پارس موبایل - 02144710190 - 02144710191 - 02166723931 - 02166723932
sepadl71
06-09-2009, 13:29
سلام منم امروز رفتم بخرم
گفتن پک کامل 300 ولی خاکستری می خواستم گفت نداریم 2 روز دیگه بیا
همه چی هم داره
============
راستی اطلاعات مفیدی که تو این تاپیک هست چطور گیر بیارم؟؟
خداییش 3320 پست رو نمی تونم بگردم!!!
خاکستری جالب نیست (نظر من)
اول آبی - دوم خاکستری - سوم قرمز ، زیباست ...
sepadl71
06-09-2009, 13:33
منم میخوام برم این گوشی رو بخرم امروز فردا به نظر شما بخرم گوشی خوبی هست یعنی اون های که داشتن خراب نشده صفحه نمایشش یا چیزای دیگش ممنون میشم اگه جواب بدین
من فقط 1 مشکل با این گوشی دارم :
همونطور که گفتم 5 هزار تومان پول برچسب ال سی دی دادم ، حالا بعد از 15 روز تمامی قسمت های قابل لمس ال سی دی (من بیشتر از بند گوشی استفاده می کنم) دارای خش حسابی شده ، جوری که ال سی دی تفریبا تاره ، که این مشکل با 5 هزار تومان و عوض کردن برچسب حل میشه
jaber1361
06-09-2009, 14:28
خاکستری جالب نیست (نظر من)
اول آبی - دوم خاکستری - سوم قرمز ، زیباست ...
به نظر من اول آبی بعد قرمز و بعد خاکستری
mohammad_1ta
06-09-2009, 15:14
من فقط 1 مشکل با این گوشی دارم :
همونطور که گفتم 5 هزار تومان پول برچسب ال سی دی دادم ، حالا بعد از 15 روز تمامی قسمت های قابل لمس ال سی دی (من بیشتر از بند گوشی استفاده می کنم) دارای خش حسابی شده ، جوری که ال سی دی تفریبا تاره ، که این مشکل با 5 هزار تومان و عوض کردن برچسب حل میشه
لازم به برچسب نیست.
برای من هیچ برچسبی نداره، خط هم روش نیوفته (بیشتر اوقات با ناخون کار میکنم)
Abas1100
06-09-2009, 15:41
گوشيه خوبيه ولي نسبت به قيمت اوليه خودش كاهش قيمت بدي داشت كه احتمال ميره اين كاهش قيمت بيشتر احساس بشه
بچه ها من اين گوشي رو ميخرم....
فقط ميخوام بدونم اون هدفون گنده هه كه بلوتوثي هست چنده؟؟؟ !!! با اون خيييلي حال كردم :دي
سلام
امروز رفتم اين گوشي رو گرفتم
315 تومن با كيف و پايه ( سيم يو اس بي و كردن 15 سانتي متر دي) بدون كابل تي وي
گوشي فوق العده اي هست
عاليه
فقط از كيف فابريكش خوشم نيومد
آپديتش هم كردم به ورژن 30
برچسب رو 5000 تومن می خرین ؟ چه خبره ؟
ما تو رشت 2000 تومن میخریم تازه کلی هم شاکی میشیم که گرونه !
البته من لصورت اشانتیون ازش گرفتم
من 315 تومن خریدم کابل TV داشت
پایه و کیف نداشت
البته اینو هم بگم 285000 تومن هم تو بازار بود.ولی چون خیلی از مشکل LCD و ... ناراضی بودن من اینجا خریدم چون فروشنده با تضمین به من داد.
فکر نکنم گرون خریده باشم
مال من قرمز رنگه !
ازش راضیم فقط اوایل فکر می کردم باتریش زود خالی می کنه ولی بعد فهمیدم که چون sms زیاد میدم و کیپد مجازی باتری مصرف می کنه و ......
من هر روز باید شارژش کنم.
از 3-4 نفر دیگه هم پرسیدم اونا هم همینو گفتن
majid.khaledi
06-09-2009, 19:44
من فردا میخوام برم بگیرم
همه چی داره یه شارژر فندکی هم داره
این بر چسب رو حتما باید بگیرم؟؟؟ خوبه واقعا؟؟؟
من فردا میخوام برم بگیرم
همه چی داره یه شارژر فندکی هم داره
این بر چسب رو حتما باید بگیرم؟؟؟ خوبه واقعا؟؟؟
بعد از یه مدت خط میوفته و باید عوضش کنی
sepadl71
06-09-2009, 20:49
من 315 تومن خریدم کابل TV داشت
پایه و کیف نداشت
البته اینو هم بگم 285000 تومن هم تو بازار بود.ولی چون خیلی از مشکل LCD و ... ناراضی بودن من اینجا خریدم چون فروشنده با تضمین به من داد.
فکر نکنم گرون خریده باشم
مال من قرمز رنگه !
ازش راضیم فقط اوایل فکر می کردم باتریش زود خالی می کنه ولی بعد فهمیدم که چون sms زیاد میدم و کیپد مجازی باتری مصرف می کنه و ......
من هر روز باید شارژش کنم.
از 3-4 نفر دیگه هم پرسیدم اونا هم همینو گفتن
خیلی جالبه
تازه جالب تر اینکه گوشی من میداین چاینا هستش و بارکدش ماله هونگاری هست
و همچنین گارانتی 12 ماهه نوکیا
میتونید برید تو فروشگاه های اینترنتی خارجی ببینید که این لیبل به صورت انگلیسی روی جعبه های گوشی های اصل میخوره
که آبی رنگه و به صورت گوشی نوکیا 7610 گوشه داره و مربع هست ، روش هم نوشته :
(عکس رو همین الآن و تو تاریکی مطلق گرفتم ، کیفیت رو داری؟؟؟)
sepadl71
06-09-2009, 20:52
خیلی جالبه
میتونید برید تو فروشگاه های اینترنتی خارجی ببینید که این لیبل به صورت انگلیسی روی جعبه های گوشی های اصل میخوره
اگر خواستید یک فیلم تهیه کنم از گوشی جعبه و ...
می خواین یا نه؟
sepadl71
06-09-2009, 21:01
این هم از کارت گارانتیش :
majid.khaledi
06-09-2009, 21:05
اقا این عکسی که انداختی روش نوشته 120 اهنگ
من اونی دیدم واسه خرید عربی نوشته و 100 اهنگ داره
من شنیدم که چینی های تحت لیسانس بهتر از مجارستانی ها هستش چون مجارستانی ها هنگ می کنن
اقا این عکسی که انداختی روش نوشته 120 اهنگ
من اونی دیدم واسه خرید عربی نوشته و 100 اهنگ داره
من شنیدم که چینی های تحت لیسانس بهتر از مجارستانی ها هستش چون مجارستانی ها هنگ می کنن
مال من مجاره
هنگ هم نداره !
دوستان چرا CPU گوشیه من 192 ؟
perspolis n5800
06-09-2009, 22:32
اگر خواستید یک فیلم تهیه کنم از گوشی جعبه و ...
می خواین یا نه؟
ای ول منم جعبه گوشیم همین شکله مجاریم هستش:10:
mohammad_1ta
06-09-2009, 22:50
عکس رو همین الآن و تو تاریکی مطلق گرفتم ، کیفیت رو داری؟؟؟
حالا شما که انقدر عکس گرفتن رو دوست دارین، یه بار در پشت گوشی رو بردارین، بعد عکس بندازین :46::31:
sepadl71
07-09-2009, 00:31
حالا شما که انقدر عکس گرفتن رو دوست دارین، یه بار در پشت گوشی رو بردارین، بعد عکس بندازین :46::31:
دوست عزیز این عکس ها بدون در پشتی هست
تازه چون گوشیمو تازه ریست کردم هنوز هک دوربین رو ، توش نریختم
هک دوربین + برداشتن درب پشت گوشی = عکسبرداری و فیلم برداری بهتر
behzadbusiness2
07-09-2009, 00:33
خیلی جالبه
میگم عجب میزه قشنگی داری میگی میز رو چند خریدی؟:18:
راستی مال من زده Made in Finland جالبه اما فکر کنم چینی باشه عالیه الان 1 سال دارمش آخ نگفته بزنم به تخته ورژنش هم 30 هست خیلی باهاش حال میکنم دوسش دارم:40: قرمز هم هست رنگ عشق
sepadl71
07-09-2009, 00:44
تازه اینها که چیزی نیست
این عکس رو ببینید ، این یعنی نوکیا برای ایران جدا میزنه
اگه کامل دقت کنید میبینید که نوشته FARSI یعنی روش فارسی داره + میداین چاینا و تحت لیسانس نوکیا فنلاند
این هم عکس :
signinfo
07-09-2009, 12:04
دوستان چرا CPU گوشیه من 192 ؟
سلام
XPlore به اشتباه می زنه 192 دوست من
هک دوربین + برداشتن درب پشت گوشی = عکسبرداری و فیلم برداری بهتر
می گم قربان جریان این هک دوربین چیه؟
samanran
07-09-2009, 12:25
سلام دوستان
چند وقت هست که با یه مشکل توی گوشیم روبه رو شدم
وقتی آهنگ رو با بولوتوث میگیرم، بعد از این که آهنگ رو می خوام توی گوشی save کنم میزنه فایل خرابه ولی توی all song میادش. این خیلی منو اذیت میکنه. اگه کمک کنید ممنون می شم
sepadl71
07-09-2009, 13:06
سلام
XPlore به اشتباه می زنه 192 دوست من
می گم قربان جریان این هک دوربین چیه؟
سلام
همونی که به فایل رو تو یه جای گوشی با xplore میریزیم و compres عکس ها رو 100 میکنیم
اگه آموزشش رو پیدا نکردید بگید من براتون اینجا کتبی بگم:31::31::31:
sepadl71
07-09-2009, 13:15
میگم عجب میزه قشنگی داری میگی میز رو چند خریدی؟:18:
راستی مال من زده Made in Finland جالبه اما فکر کنم چینی باشه عالیه الان 1 سال دارمش آخ نگفته بزنم به تخته ورژنش هم 30 هست خیلی باهاش حال میکنم دوسش دارم:40: قرمز هم هست رنگ عشق
میز رو ، 2 یا 3 سال پیش 70
حالا اینجا جاش نبود ، ببخشید از دیگران
کاملش رو ببین :
sepadl71
07-09-2009, 13:22
دوستان می بخشید باز هم مزاحمتون شدم
خط های روی محافظ ال سی دی ر هم ببینید ( با ال جی KF510 گرفتم ) :
sepadl71
07-09-2009, 13:27
سلام دوستان
چند وقت هست که با یه مشکل توی گوشیم روبه رو شدم
وقتی آهنگ رو با بولوتوث میگیرم، بعد از این که آهنگ رو می خوام توی گوشی save کنم میزنه فایل خرابه ولی توی all song میادش. این خیلی منو اذیت میکنه. اگه کمک کنید ممنون می شم
سلام دوست عزیز
در صورتی موسیقی به all song اضافه میشه که در حافظه ذخیره شده باشه
شما میتونی به فایل منیجر بری ، بعد options و بعد find ، و در اونجا یک قسمت از نام آهنگ رو با ستاره (مانند ویندوز) بنویس و جستجو کن ببین شاید تو حافظه باشه
یادت نرم هم تو گوشی و هم تو رم رو بگرد
یک سوال دارم : آیا شما در قسمت تنظیمات پیام کوتاه ، محل ذخیره فایل رو به رم تغییر دادی ؟
اگه ندادی بده ببین چی میشه ، اگر باز همون مشکل رو داشتی ، گوشی رو یک بار ریست کن
این برنامه رو دانلود کنید و اطلاعات گوشیتونو ببینید
Taraneh935
07-09-2009, 15:42
سلام خدمت همگی دوستان.
5800 الان چنده؟؟؟؟
دلم آب شد... هی میخوام بخرم یاد حرفای دوستانی می افتم که گفتن صبر کن بعد از ماه رمضون ارزون میشه.
سلام خدمت همگی دوستان.
5800 الان چنده؟؟؟؟
دلم آب شد... هی میخوام بخرم یاد حرفای دوستانی می افتم که گفتن صبر کن بعد از ماه رمضون ارزون میشه.
دوست من
این گوشی افت اصلیه خودشو کرده !
زیاد قیمتش نمیوفته !
تو رشت از 285 هست تا 320
majid.khaledi
07-09-2009, 19:24
بلا خره من امروز گوشیمو خریدم
300 تومان شد و همه چیز هم توش داشت
فروشنده اشتباهی گارانتی دار برام باز کرد بعد کارت گارانتی رو که دید داخلش دیدم چشاش شد 5 تا!!! :دی
دیده گوشی گارانتی دار رو به اسم غیر گارانتی خریدم اوردم
راستی شارژر فندکی هم داشت
دیگه شارژ فندکی چیه ؟
احتمالا اینا واسه خودشون وسایلش رو کم یا زیاد می کنند
***fandogh***
07-09-2009, 22:54
منم رفتم و گوشی رو خریدم به قیمت 290 هزار تومان ولی شارژ فندکی نداشت
majid.khaledi
07-09-2009, 23:25
شارژر فندکی به فندک ماشین وصل میشه و گوشی رو شارژ می کنی تو ماشین
signinfo
08-09-2009, 00:36
سلام
همونی که به فایل رو تو یه جای گوشی با xplore میریزیم و compres عکس ها رو 100 میکنیم
اگه آموزشش رو پیدا نکردید بگید من براتون اینجا کتبی بگم:31::31::31:
سلام
راستش من اصلا نشنیده بودم! حالا چقدر تاثیر داره تو بهبود کیفیت عکسبرداری؟ اگر آموزشش رو بذاری که خیلی لطف کردی :20:
sepadl71
08-09-2009, 04:32
با سلام
دوستان این روش رو تست کنید و نتیجه رو بگید
خودم امتحان کردم حجم عکس افزایش داشت ولی کیفیت رو نمیتونم 100 % قضاوت کنم !!
کافیه بعد از فعال کردن هک گوشی ؛ فایل 10282EDC.txt رو به مسیر C:\private\10202BE9 منتقل کرده و یکبار گوشی رو ریستارت نمایید
دوستان سلام
با توجه به مطلب بالا یک سری چیز ها رو میگم :
شما باید با xplore و فعال کردن 4 گزینه اول تنظیمات (option) میتونید به درایو ها و فایلهای مخفی دسترسی پیدا کنید
مسیر C:\private\10202BE9 در درایو z میباشد (فایلهای اصلی سیستمی) که شما قادر به تغیر آنها نیستید
به همین علت فایل را در همان دایرکتوری بالا (در درایو c) کپی کنید
آیا میدونید چجوری کارمیکنه :
فایل های jpg یک گزینه به نام compres دارند که به درصد بیان میشه
هرچه این عدد کمتر باشد کیفیت پایین تره
این عدد در فایل اصلی (فکر میکنم) 75 یا 80 باشه
ولی در فایل زیر به 100 تغییر کرده
تشکر یادتون نره
لینک دانلود
تشکر یادتون نره
sepadl71
08-09-2009, 07:07
سلام
دوستان ، آواتار من رو دیدید ؟
میدونید چیه ؟
بله بارکد هست ، ولی توش چی نوشته ؟
می خواین بدونید توش چی نوشته ؟
می خواین از اینها بسازین؟
پس با من همراه شین :
اول اگر می خواین بارکد بسازید ، میتونید از این ابزار آنلاین شرکت نوکیا استفاده کنید :
حالا گیرم که ساختین ، با چی می خواین بخونیدش ؟
خوب معلومه ، با این برنامه زیر :
دوستان ، تشکر یادتون نره
sepadl71
08-09-2009, 07:18
اگر از برنامه بارکد ریدر نوکیا (که بالا لینک دادم) نتونستید نهایت استفاده رو ببرید ، از این پک که شامل چند برنامه بارکد ریدر میشه استفاده کنید :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(برای خوندن آواتار من از برنامه QuickMark استفاده کنید)
sepadl71
08-09-2009, 07:53
آدرسی که از سایت نوکیا برای ساخت بارکد دادم ، فارسی ساپورت نمی کنه
به همین دلیل میتونید از این سایت برای ساخت بارکد استفاده کنید
لینک سایت :
لینک صفحه ساخت :
برنامه هم در پک بالا موجوده
sepadl71
08-09-2009, 08:01
این رو هم ببینید ، برید حال کنید (میتونید سفارش بدید ، خودتون برید ببینید) :
Majid393
08-09-2009, 11:57
جناب sepadl71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
همه اینارو میتونستید توی یک پست بنویسید !
sepadl71
08-09-2009, 13:14
جناب sepadl71 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
همه اینارو میتونستید توی یک پست بنویسید !
ببخشید برای این موضوع
اینو اشتباه کردم ، ولی وقتی آدم می خواد جواب پست ها رو بانقل قول بده ، نمی تونه 1 پست بده (بدم)
Majid393
08-09-2009, 13:32
ببخشید برای این موضوع
اینو اشتباه کردم ، ولی وقتی آدم می خواد جواب پست ها رو بانقل قول بده ، نمی تونه 1 پست بده (بدم)
پستهایی که میخواید نقل قول کنید رو با استفاده از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب کنید تا به این شکل در بیاد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
بعدش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید .
Xx Hossein xX
08-09-2009, 14:26
سلام ...........
گوشی من یه 2-3 روزه ویروسی شده و یه فایلایی مثل عکس توی گالری به وجود اومده که با نمیشن و وقتی روشون میزنم غلامت یه قفل میآد کنارش و باز نمیشه و همچنین پاک هم نمیشن ....
آنتی ویروس f-source رو هم ریختم ولی نمیتونه پیداش کنه ! میتونید کمکم کنید که چطوری ویروس ها رو پاک کنم ؟؟؟؟؟؟
ممنون ...........
sepadl71
08-09-2009, 15:28
سلام ...........
گوشی من یه 2-3 روزه ویروسی شده و یه فایلایی مثل عکس توی گالری به وجود اومده که با نمیشن و وقتی روشون میزنم غلامت یه قفل میآد کنارش و باز نمیشه و همچنین پاک هم نمیشن ....
آنتی ویروس f-source رو هم ریختم ولی نمیتونه پیداش کنه ! میتونید کمکم کنید که چطوری ویروس ها رو پاک کنم ؟؟؟؟؟؟
ممنون ...........
از سایر آنتی ویروسها نظیر کسپرسکای استفاده کن
اگر نشد ، فکر کنم 10 تا آنتی ویروس باشه همه اش رو تست کن
اگر نشد با آنتی ویروس کامپیوتر اسکن کن
The Black Dahlia
08-09-2009, 17:51
سلام
من همین الان دادم بیون اپدیت کنن 1 دقیقه گوشی رو وصل کرد بهم داد شد از 21 به ورژن 30
میشه بگید تفاوتاشون چیه اخه شک کردم سر کاریه تو یه دقیقه!!!!!!
من یه تفاوت دیدم اونم ارم y nokia تو ورژن 30 فرق میکرد
و ایکن ها ی صفحه اصلی هم روشن تر بودن
shetmobile
08-09-2009, 18:08
سلام مشه تو ايران از جي پي اس 5800 استفاده كرد بدون wlan
mohammad_1ta
08-09-2009, 18:22
سلام مشه تو ايران از جي پي اس 5800 استفاده كرد بدون wlan
100%
باید برنامه ی Garmin یا SmartCom رو نصب کنید.
behzadbusiness2
08-09-2009, 19:37
از کجا باید Garmin یا SmartCom رو بیاریم و برای نصب نیاز داره حرفه ای باشیم اصلاً باید چه کرد؟
MOHAMMAD2010
08-09-2009, 20:01
از کجا باید Garmin یا SmartCom رو بیاریم و برای نصب نیاز داره حرفه ای باشیم اصلاً باید چه کرد؟
تاپیک مربوط به برنامه Garmin
تاپیک مربوط به برنامه SmartCom
Xx Hossein xX
08-09-2009, 20:16
چطوری مموری کارت رو به طور کامل پاک کنم ؟! همینطوری روش کلیک راست وفرمت رو بزنم ؟!
ممنون
shetmobile
08-09-2009, 20:33
دوست عزيز من با يه دنگ وفنگي ارتباط رو تونستم با ماهواره برقرار كنم و قطب نما شروع به كار كرد ولي سوال اينجاست كه 5800 خودش نقشه ها رو به صورت رايگان داره و
يه نكته : اين برناه ها كه دادي برا s60 v3 است نه براي 5800:46:
:31::31::31::31::31::31::31::31:
ويرايش: خودم مخصوص سري 5 رو پيدا كردم
samanran
08-09-2009, 20:57
سلام دوست عزیز
در صورتی موسیقی به all song اضافه میشه که در حافظه ذخیره شده باشه
شما میتونی به فایل منیجر بری ، بعد options و بعد find ، و در اونجا یک قسمت از نام آهنگ رو با ستاره (مانند ویندوز) بنویس و جستجو کن ببین شاید تو حافظه باشه
یادت نرم هم تو گوشی و هم تو رم رو بگرد
یک سوال دارم : آیا شما در قسمت تنظیمات پیام کوتاه ، محل ذخیره فایل رو به رم تغییر دادی ؟
اگه ندادی بده ببین چی میشه ، اگر باز همون مشکل رو داشتی ، گوشی رو یک بار ریست کن
دوست عزیز از این که جواب دادید ممنون هستم
آره مموری که برای messaging استفاده میشه مموری کارت هست
مشکل من اینجا هست که وقتی آهنگ رو با بلوتوث میگیرم و توی inbox میاد، وقتی بازش می کنم و save میکنم اون پروسه ای رو که برای save کردن انجام میده به صورت نصفه انجام میده و یکدفعه میزنه فایل خرابه. بعد اگه برم توی گوشی آهنگ save شده و این منو اذیت میکنه
خیلی ببخشید ،امروز هم یه مشکل جدید برام پیش آمد. وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم( در حالت mass storage) و آهنگ ریختم توی گوشی، بعد از اینکه گوشی رو جدا کردم (با safe remove)و رفتم توی music player دیدم که هیچ آهنگی نیست، حتی آهنگهای قبلیم
ممنون می شم اگه دوستان که میدونن کمکم کنند
شوماخر علی
08-09-2009, 21:25
سلام
دوستان من عضو جدید هستم و می خوام5800 بخرم چند تا سوال دارم خیلی گشتم ولی جوابی پیدا نکردم
اگه سوالم تکراریه ببخشید
1- برنامه های جاوا که نیاز به صفحه کلید داره روی این گوشی نصب می شه یا نه
2- این 5800 navigation اومده یا نه اگه اومده قیمتش چنده
3- دوستانی که گوشی خریدن با لوازم و راضی هستن می شه آدرس بدن
بازم منو ببخشید زیاد سوال کردم
سلام دوستان! برای خرید گوشی بین 5800 و اچ تی سی تاچ ویوا مرددم. یک تاپیک هم زدم. عزیزانی که اچ تی سی ویوا داشتند ازش راضی بودند. میخوام نطرتون رو در باره ی 5800 بدونم. ممنون!
sepadl71
08-09-2009, 22:09
سلام
من همین الان دادم بیون اپدیت کنن 1 دقیقه گوشی رو وصل کرد بهم داد شد از 21 به ورژن 30
میشه بگید تفاوتاشون چیه اخه شک کردم سر کاریه تو یه دقیقه!!!!!!
من یه تفاوت دیدم اونم ارم y nokia تو ورژن 30 فرق میکرد
و ایکن ها ی صفحه اصلی هم روشن تر بودن
فرق ظاهری نداره
فرق ظاهریش اینه که آکن my nokia عوض شده ، email به دسکتاپ اضافه شده و ...
برخی مشکلات نرم افزاری برطرف شده
چطوری مموری کارت رو به طور کامل پاک کنم ؟! همینطوری روش کلیک راست وفرمت رو بزنم ؟!
ممنون
بله ، میتونید از اون روش استفاده کنید و یا با کامپیوتر و رم ریدر این کار رو انجام بدید
perspolis n5800
08-09-2009, 22:22
سلام
دوستان من عضو جدید هستم و می خوام5800 بخرم چند تا سوال دارم خیلی گشتم ولی جوابی پیدا نکردم
اگه سوالم تکراریه ببخشید
سلام
برنامه های جاوا روش نصب میشه با کیبرد مجازی خود گوشی میشه بازی کرد
2-هموز نیومده
3-اهل کجایی از همون جا بخر
4-خواهش میکنم:5:
perspolis n5800
08-09-2009, 22:29
:13:سلام
راستی بچه ها کسی با تمهایی که روی گوشی میریزه تا حالا مشکلی نداشته یعنی خود به خود اهنگای گوشی حذف بشن
Xx Hossein xX
08-09-2009, 22:31
بله ، میتونید از اون روش استفاده کنید و یا با کامپیوتر و رم ریدر این کار رو انجام بدید
فقط یه سوال دیگه اوون فلدر هایی که پیش فرض توی مموری هست دوباره خودش درست میشه دیگه ؟!
ببینم ویروس ها هم اینطوری پاک میشن دیگه ؟!
ممنون ........
sepadl71
08-09-2009, 23:07
سلام
اگه سوالم تکراریه ببخشید
1.صفحه کلید مجازی جاوا به صورت پیش فرض هست و همچنین شما میتونید از برنامه های جانبی هم استفاده کنید
2.نیومده و هیچ فرقی نداره ، می خواین بخرین همون XM اکسپرس میوزیک رو بگیرین
3.من راضی هستم و اگر پستهای قبلی صفحات قبل من رو بخونید ، نوشتم از کجای پاساژ علاالدین خریدم
:13:سلام
راستی بچه ها کسی با تمهایی که روی گوشی میریزه تا حالا مشکلی نداشته یعنی خود به خود اهنگای گوشی حذف بشن
نه من تم های زیبا و جالبی نصب کردم و هیچ مشکلی نداره و نداشته
راستی تم چه ربطی به آهنگها نداره:27:
فقط یه سوال دیگه اوون فلدر هایی که پیش فرض توی مموری هست دوباره خودش درست میشه دیگه ؟!
ببینم ویروس ها هم اینطوری پاک میشن دیگه ؟!
ممنون ........
بله ، شما زمانی که رم رو در گوشی میزارید ، فرض بر اینکه با کامپیوتر فرمت کردید و رم خالیه خالیه ، تمامی پوشه ها ساخته میشه. با گوشی هم همینطور میشه
ویروس ها هم پاک میشه ، ولی امکان وجود در حافظه اصلی (یعنی رم اصلی گوشی) میباشه که باید ریست کنید
اگر به اطلاعات تون نیاز دارید بک آپ بگیرید
Xx Hossein xX
08-09-2009, 23:30
1.
بله ، شما زمانی که رم رو در گوشی میزارید ، فرض بر اینکه با کامپیوتر فرمت کردید و رم خالیه خالیه ، تمامی پوشه ها ساخته میشه. با گوشی هم همینطور میشه
ویروس ها هم پاک میشه ، ولی امکان وجود در حافظه اصلی (یعنی رم اصلی گوشی) میباشه که باید ریست کنید
اگر به اطلاعات تون نیاز دارید بک آپ بگیرید
یه مشکل برام پیش اوومد !
این مموری کارت رو نمیشه بدون رم ریدر پاک کرد؟! ( رم ریدر الان در دست رس نیست ! )
من همینطوری که گوشی به کام وصل بود رفتم توی مموری و روی فایلها گذینه ی delete رو زدم حدود 18 دقیقه هم طول کشید ولی هیچ فایلی پاک نشد !
من میخوام اول مموری کارت رو به طور کامل پاک کنم بعد گوشی رو مستر ریست کنم .... میخوام کاملا صفر بشه گوشی !
ممنون .......:11:
ahriman323
09-09-2009, 01:15
دوستان FM Transmitter این گوشی را چجوری راه میوفته
من Garmin و
SmartComرا نصب کردم ولی گارمین رو نقشه که میرم واسه مسیر یابی گوشی هنگ میکنه چرا!
مگه 5800 هم FM Transmitter داره ؟
sepadl71
09-09-2009, 07:35
یه مشکل برام پیش اوومد !
این مموری کارت رو نمیشه بدون رم ریدر پاک کرد؟! ( رم ریدر الان در دست رس نیست ! )
من همینطوری که گوشی به کام وصل بود رفتم توی مموری و روی فایلها گذینه ی delete رو زدم حدود 18 دقیقه هم طول کشید ولی هیچ فایلی پاک نشد !
من میخوام اول مموری کارت رو به طور کامل پاک کنم بعد گوشی رو مستر ریست کنم .... میخوام کاملا صفر بشه گوشی !
ممنون .......:11:
BEBAKHSHID FINGLISH TYPE MIKONAM , ZABANE FARSI WINDOWSAM MOSHKEL DAR SHODE
shoma az file manage , roye memory boro va memory ro baz kon , badan az options MEMORY CARD OPTIONS sro bezan , va sepas FORMAT. Abaz az in kar az *#7370# baraye risete kolli estefade kon
rasti gooshi nabayad be ja ya chizi vasl bashe
من Garmin و
SmartComرا نصب کردم ولی گارمین رو نقشه که میرم واسه مسیر یابی گوشی هنگ میکنه چرا!
nokia 5800 fm transmite nadare
man khodam az garmin baraye 5800 estefade mikonam
shoma mitonid akharin version ro nasb va sepas update ro nasb konid , sepas akharin map ro ham tosh berizid (hameye inha to anjoman ha hast)
az smartcom gps estefade nakardam , chon man karaj hastma va map karaj ro mikhastam , hajme map baraye download 120 MB bod vali moshkel inja bod ke az site haye share estefade shode bod va sorat az 5kbps balatar nemiraft , manam bikhial shodam
be nazare man hamion garmin 100 dar100 az smartcom gps behtare
samanran
09-09-2009, 12:10
اساتید محترم لطفا اگر میتونید به من هم کمک کنید.
((مشکل من اینجا هست که وقتی آهنگ رو با بلوتوث میگیرم و توی inbox میاد، وقتی بازش می کنم و save میکنم اون پروسه ای رو که برای save کردن انجام میده به صورت نصفه انجام میده و یکدفعه میزنه فایل خرابه. بعد اگه برم تویmusic player گوشی آهنگ save شده و این منو اذیت میکنه
خیلی ببخشید ،امروز هم یه مشکل جدید برام پیش آمد. وقتی گوشی رو به کامپیوتر وصل کردم( در حالت mass storage) و آهنگ ریختم توی گوشی، بعد از اینکه گوشی رو جدا کردم (با safe remove)و رفتم توی music player دیدم که هیچ آهنگی نیست، حتی آهنگهای قبلیم
ممنون می شم اگه دوستان که میدونن کمکم کنند))
s a j j a d
09-09-2009, 14:19
سلام:
از V31 خبری نشد؟؟؟؟؟:11:
sepadl71
09-09-2009, 14:34
((مشکل من اینجا هست که وقتی آهنگ رو با بلوتوث میگیرم و توی inbox میاد، وقتی بازش می کنم و save میکنم اون پروسه ای رو که برای save کردن انجام میده به صورت نصفه انجام میده و یکدفعه میزنه فایل خرابه. بعد اگه برم تویmusic player گوشی آهنگ save شده و این منو اذیت میکنه
شما باید برید و لیستتون رو رفرش کنید
این کار رو مینونید از آپشن انجام بدین
سلام:
از V31 خبری نشد؟؟؟؟؟:11:
نه دوست عزیز
ولی اینو بدون که هروقت که اومد ، من اولین کسی هستم که اینجا میگم (حالا به دلایل شخصی. چون بگم خز میشه)
این هم آخرین لیست V30.0.11 :
0577102: 5800 Belgium BE CV R v1
0591106: 5800 H3G UK R
0575586: 5800 India CV B v1
0575590: 5800 India CV R v1
0584136: 5800 Mobilkom AT R
0584537: 5800 Mobilkom Red Bull BK
0590300: 5800 mtel Bosnia Herzegovina BA R
0580123: 5800 NetComm No R
0576907: 5800 NL CV R
0581915: 5800 NL CV NL BK
0580640: 5800 NLCV BLUE v1_COLOR
0581424: 5800 Orange SK GV R V2
0590526: 5800 Play Mobile PL R
0583176: 5800 RM-356 Belgium BE CV BK
0580117: 5800 RM-356 Belgium BECV B
0578174: 5800 RM-356 France CV R
0578314: 5800 RM-356 Germany CV B
0578313: 5800 RM-356 Germany CV R
0578404: 5800 RM-356 Norway CV B_COLOR
0578315: 5800 RM-356 Norway CV R
0583679: 5800 RM-356 Polkomtel SA PL B
0583664: 5800 RM-356 Polkomtel SA PL R
0580574: 5800 RM-356 Polska Telefonia Cyfrowa Era PL - MR
0577181: 5800 RM-356 T-Mobile Austria AT Red (LITE)
0583680: 5800 RM-356 Telenor Mobil NO NO Blue
0587326: 5800 Switzerland CH CV CwM BK
0575887: 5800 Switzerland CV CH R
0576059: 5800 Switzerland CV CHB
0579271: 5800 Tele2 NO R
0579278: 5800 Telenor Mobil NO R
0579270: 5800 Turkey CV B
0579269: 5800 Turkey CV R
0581654: 5800 VF DE R
0579976: 5800 VF Proximus B
0587014: 5800 VF Proximus BK
0578577: 5800 VF Proximus R
0573784: APAC1 Black
0576528: APAC1 Black CAMBODIA
0573786: APAC1 Black MALAYSIA
0559950: APAC1 BLUE
0576527: APAC1 Blue CAMBODIA
0570197: APAC1 BLUE MALAYSIA
0573794: APAC1 Indonesia Black
0559960: APAC1 Indonesia BLUE
0559670: APAC1 Indonesia RED
0559476: APAC1 RED
0576530: APAC1 RED CAMBODIA
0570196: APAC1 RED MALAYSIA
0573788: APAC2 AU Black
0559958: APAC2 AU BLUE
0559668: APAC2 AU RED
0573787: APAC2 Black
0573859: APAC2 Black BANGLADESH
0573860: APAC2 Black SOUTH ASIA
0559953: APAC2 BLUE
0570200: APAC2 BLUE BANGALDESH
0570203: APAC2 BLUE SOUTH ASIA
0573797: APAC2 India Black
0559961: APAC2 India BLUE
0559673: APAC2 India RED
0573791: APAC2 NZ Black
0559959: APAC2 NZ BLUE
0559669: APAC2 NZ RED
0559548: APAC2 RED
0570201: APAC2 RED BANGLADESH
0570204: APAC2 RED SOUTH ASIA
0573762: Balkans Black
0559395: Balkans BLUE
0559299: Balkans RED
0573744: Baltia Black
0559377: Baltia BLUE
0559233: Baltia RED
0573730: British Isles Black
0559346: British Isles BLUE
0552438: British Isles RED
0573747: CIS Black
0559388: CIS BLUE
0559276: CIS RED
0573738: Euro1 ALPS Black
0559368: Euro1 ALPS BLUE
0559054: Euro1 ALPS RED
0573733: Euro1 Black
0573736: EURO1 Black Portugal
0559360: Euro1 BLUE
0570023: Euro1 BLUE Portugal
0573737: Euro1 France Black
0559366: Euro1 France BLUE
0559052: Euro1 France RED
0559051: Euro1 Hispania RED
0558982: Euro1 RED
0570022: EURO1 RED Portugal
0573740: Euro2 Black
0573812: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0559066: Euro2 RED
0570026: Euro2 RED BENE
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
0573761: Euro3 Black
0559394: Euro3 BLUE
0559298: Euro3 RED
0573734: Hispania Black
0559363: Hispania BLUE
0573780: Hong Kong Black
0559931: Hong Kong BLUE
0559473: Hong Kong RED
0573763: Israel Black
0559407: Israel BLUE
0559300: Israel RED
0573764: MENA_A BLACK
0559416: MENA_A BLUE
0575377: MENA_A EURO1 BLACK
0575376: MENA_A EURO1BLUE
0575374: MENA_A EURO1RED
0559408: MENA_A RED
0573765: MENA_B BLACK
0559423: MENA_B BLUE
0559410: MENA_B RED
0574294: MENA_C BLACK
0574292: MENA_C BLUE
0574291: MENA_C RED
0574327: MENA_D BLACK
0574326: MENA_D BLUE
0574324: MENA_D RED
0574330: MENA_E BLACK
0574329: MENA_E BLUE
0575380: MENA_E EURO1 BLACK UAE
0575379: MENA_E EURO1BLUE UAE
0575378: MENA_E EURO1RED UAE
0574328: MENA_E RED
0573748: Moldova Black
0559389: Moldova BLUE
0559297: Moldova RED
0577445: RM-356 Brazil BLACK
0578212: RM-356 Brazil Red
0580573: RM-356 Polska Telefonia Cyfrowa Era PL - MR
0573745: Russia,Belarus Black
0559378: Russia,Belarus BLUE
0559237: Russia,Belarus RED
0573857: RUSSIAN Black HUNGARY
0573856: RUSSIAN Black ROMANIA
0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY
0570121: RUSSIAN BLUE ROMANIA
0570123: RUSSIAN RED HUNGARY
0570120: RUSSIAN RED ROMANIA
0573743: Scandinavia Black
0559375: Scandinavia BLUE
0559110: Scandinavia RED
0573766: SSA_A BLACK
0559425: SSA_A BLUE
0559411: SSA_A RED
0573775: SSA_B BLACK
0559427: SSA_B BLUE
0559413: SSA_B RED
0577495: SSA_C BLACK
0577494: SSA_C BLUE
0577493: SSA_C RED
0573776: Taiwan Black
0559857: Taiwan BLUE
0559472: Taiwan RED
0573801: Thailand Black
0559963: Thailand BLUE
0559678: Thailand RED
0573746: Ukraine Black
0559383: Ukraine BLUE
0559246: Ukraine RED
0573800: Vietnam Black
0559962: Vietnam BLUE
0559676: Vietnam RED
وقتی آهنگی یا کلیپ یا هر چیز دیگری با بلوتوث براتون میاد تو فولد attachments ذخیره میشه و اگه خود گوشی save نمیکنه کافیه از طریق فایل منیجر فایل رو تو مسیر خودش بریزید.
برای حل مشکل دوم هم که قبلا گفتند لیست رو رفرش کنید.
perspolis n5800
09-09-2009, 22:13
سلام
بچه هایی که ورژن30 رو نصب کردن میشه بگن چه مزیت هایی داره میصرفه از ورژن 21 اپدیت کنی
با تشکر
شوماخر علی
09-09-2009, 22:25
این بند 5800 به کجا وصل میشه
خستم کرد:42:
درب باطریشو باز کن. طرف مقابل قلم یک سوراخ هست. بند رو داخل اون کن و پشت برجستگی بنداز.
راستی واقعا بلد نبودی :دی
این بند 5800 به کجا وصل میشه
خستم کرد:42:
سلام
درب پشت گوشي رو ورددار از سوراخبالاي اسپيكر پايين نخش رو رد كن بقل باتري به گيره داره دور اون بنداز و بكش تا بره گير كنه درب رو بنداز سر جاش كيف كن ( خيلي با اين روشش حال كردم)
سلام
بچه هایی که ورژن30 رو نصب کردن میشه بگن چه مزیت هایی داره میصرفه از ورژن 21 اپدیت کنی
با تشکر
تغيير زياد محسوسي نشده ولي خوب هميشه ورژن جديد بهتره و باگ ها و ايراد ها بر طرف شده داره
من شخصا سرعت بيشتري دام ولي لود اوله طولاني تر شده
تنظيم ولوم براي مديا پلير لمسي هم اضاف شده در اين ورژن
هك همچنان كار مي كنه (خيلي خوبه اين)
يكي از پچه ها هم مي گفت اگه مشكل ال سي دي باشه بعضياش رو حل ميكنه و تاچش هم بهرته (من چيزي حس نكردم)
راستي باطري و هدفونش خوب نيست
از هدفون كرتيو استفاده مي كنم واقعا زمين تا زير زمين فرق داره يك باطري اضاف هم خرديم موقع سفر و تو راه استفاده مي كنم :31:
دوستان چرا 5800 تو بازی ها ضعیف کار کرده ؟
یعنی بازی ها خیلی کند اجرا میشه !
perspolis n5800
10-09-2009, 05:02
دوستان چرا 5800 تو بازی ها ضعیف کار کرده ؟
یعنی بازی ها خیلی کند اجرا میشه !
البته 5800 فاقد شتاب دهنده گرافیک سه بعدی است به همین دلیل بازیهای گرافیک بالا یکم کند اجرا میشن :19:
سلام به همه من امروز میخوام یه 5800 بگیرم میخواستم بدونم که چه شرایطیو باید داشته باشه یعنی زده باشه ساخت کدوم کشور و کلا ترفند هایی که نشون بده تقلبی نیست چه هست؟
کسی نیست جواب منو بده:41:
samanran
10-09-2009, 10:36
شما باید برید و لیستتون رو رفرش کنید
این کار رو مینونید از آپشن انجام بدین
نه دوست عزیز
ولی اینو بدون که هروقت که اومد ، من اولین کسی هستم که اینجا میگم (حالا به دلایل شخصی. چون بگم خز میشه)
این هم آخرین لیست V30.0.11 :
ممنون ولی فکر کنم منظورمو بد گفتم !
با رفرش یا حتی خاموش و روشن کردن؛ مموری در آوردن و ... هم هیچ کدوم از آهنگها بر نمیگردن، اون مشکل اول هم که عرض کردم، توی گوشیsave میشه ولی فقط میزنه فایل خرابه
ali_borhani
10-09-2009, 14:33
سلام
من یک هفتست 5800 خریدم.
2 تا مشکل اساسی باهاش دارم
اول اینکه GPS اون خیلی سخت وصل میشه. مثلاً حتماً باید روی پشت بام باشم اونم بعد از 5-6 دقیقه وصل میشه و مثلاً توی کوچه راحت وصل نمیشه.
دوم هم اینکه هر کاری میکنم فلش دوربینش روشن نمیشه. یعنی یه لحظه روشن میشه و بعد سریع خاموش میشه. ممنون میشم یکی کمک کنه.
masoudkhsh
10-09-2009, 14:44
با این اوصاف 5800 باید گوشی مضخرفی باشه
پس کدوم گوشی تو رنج 300 تومن بهتره؟
sepadl71
10-09-2009, 15:48
سلام
با تشکر
سلام
من یک هفتست 5800 خریدم.
2 تا مشکل اساسی باهاش دارم
اول اینکه GPS اون خیلی سخت وصل میشه. مثلاً حتماً باید روی پشت بام باشم اونم بعد از 5-6 دقیقه وصل میشه و مثلاً توی کوچه راحت وصل نمیشه.
دوم هم اینکه هر کاری میکنم فلش دوربینش روشن نمیشه. یعنی یه لحظه روشن میشه و بعد سریع خاموش میشه. ممنون میشم یکی کمک کنه.
به دلیل امواج زیاد روی سطح زمین ، اتصال شما از سطح زمین ، زیاد تاخیر داره ، و همچنین میتونید ابتدا کانکت شید و بعد هرجا که میخواید برید ، برید. اگر جی پی ار اس تون فعال باشه و یا ایرانسل داشته باشید ، از تکنولوژی AGPS استفاده میشه
فلش با نورسنج و در تاریکی عمل میکنه و همچنین موقع عکاسی
5800 ! ! !
jaber1361
10-09-2009, 15:51
روچه حسابی اینو میگی؟!!!!!!!!:angry:
هرگوشی یه سری مزایا داره و یه سری معایب. تازه اینایی که بالا گفتن معایبش نیست ممکنه اشکال از همون گوشی باشه.
اقایون من اخر فیلم قصد کردم 5800 بخرم!:8:
یه سری سوال دارم...
:
1. این گوشی اگه خوب باهاش تا کنی چند سال عمر میکنه؟ حد اکثر؟ 1-2-6-8-10 ؟؟؟
2. اگه بخوام از علادین بخرم انلاک فکتوریش گیر میاد در طبقات بالا ؟
چیزی که هیچ چیر روش نسب نشده باشه؟ وپکش کامل باشه و استفاده نشده باشه رو چجوری میشه شناخت؟ {پلاستیکی چیزی دور جعبه که از لوازمش هم نپیچیده باشن}
3.ایا این سری جدید با پردازنده جدید ARM 11 434 MHz processorتو ایران اومده؟
چجوری میشه شناخت که 434 هست نه او360 قدیمیا؟
ترو خدا سریع تر جواب مارو هم بدین!!!
ali_borhani
10-09-2009, 16:18
به دلیل امواج زیاد روی سطح زمین ، اتصال شما از سطح زمین ، زیاد تاخیر داره ، و همچنین میتونید ابتدا کانکت شید و بعد هرجا که میخواید برید ، برید. اگر جی پی ار اس تون فعال باشه و یا ایرانسل داشته باشید ، از تکنولوژی AGPS استفاده میشه
فلش با نورسنج و در تاریکی عمل میکنه و همچنین موقع عکاسی
5800 ! ! !
ممنون. ولی من فکر میکنم فلشش اصلاً کار نمی کنه. رفتم توی یه جای تاریک باز هم درست حسابی روشن نشد. یعنی خیلی خیلی سریع روشن و خاموش میشه. حتی نرم افزار چراغ قوه هم نصب کردم باز هم فلش روشن نشد.
sepadl71
10-09-2009, 16:21
اقایون من اخر فیلم قصد کردم 5800 بخرم!:8:
یه سری سوال دارم...
:
1. این گوشی اگه خوب باهاش تا کنی چند سال عمر میکنه؟ حد اکثر؟ 1-2-6-8-10 ؟؟؟
2. اگه بخوام از علادین بخرم انلاک فکتوریش گیر میاد در طبقات بالا ؟
چیزی که هیچ چیر روش نسب نشده باشه؟ وپکش کامل باشه و استفاده نشده باشه رو چجوری میشه شناخت؟ {پلاستیکی چیزی دور جعبه که از لوازمش هم نپیچیده باشن}
3.ایا این سری جدید با پردازنده جدید ARM 11 434 MHz processorتو ایران اومده؟
چجوری میشه شناخت که 434 هست نه او360 قدیمیا؟
ترو خدا سریع تر جواب مارو هم بدین!!!
1.تا موقعی که ازش خسته بشی
2.همه آنلاین فکتورین (تو عکسی که تو پستهای قبلیم بود ، نشون داده بودم که نوکیا ، برای ایران ، جدا میزنه)
فقط باید از فروشنده بپرسی ، نمیشه هیچ جور فهمید
3.کدوم سری جدید ؟ اون همینه ولی سی پی یوش اوور کلاک شده
همه شون یکی هستن ، فقط با آپدیت عوض میشه
بیا ، سریع هم جواب دادیم:31::31::31:
سلام به همه من امروز میخوام یه 5800 بگیرم میخواستم بدونم که چه شرایطیو باید داشته باشه یعنی زده باشه ساخت کدوم کشور و کلا ترفند هایی که نشون بده تقلبی نیست چه هست؟
کسی نیست جواب منو بده؟:41:
حد اقل بگید ماله کدوم کشوره بگیرم مجار یا فنلاند؟
sepadl71
10-09-2009, 16:26
ممنون. ولی من فکر میکنم فلشش اصلاً کار نمی کنه. رفتم توی یه جای تاریک باز هم درست حسابی روشن نشد. یعنی خیلی خیلی سریع روشن و خاموش میشه. حتی نرم افزار چراغ قوه هم نصب کردم باز هم فلش روشن نشد.
میشه یه چیزی بپرسم ؟
شما گوشیتون رو از دست فروش لب خیابون خریدید ؟ ! :31:
اگر از مغازه خریدین ، برین یخه ی صاب مغازه رو بگیر ، بگو مرتیکه این چیه به ما دادی ؟ و بزن له و لوردش کن :47:
این مشکل ها چیزهایی نیست که با بحث و گفتگو حل بشه (مشکل های سخت افزاری)
راستی گوشی شما گارانتی داره ؟
من که تو علاالدین خریدم ، همونجا تست کردم و دیدم اصل اصل بود و گارانتیش هم اصل.
sepadl71
10-09-2009, 16:29
چینیش هست ، 50 درصد بهتر از مجار
یعنی چین و تحت لیسانس فنلاند با زبان فارسی
برین پست های قبلی من رو بخونید و عکس بارکد گوشی من رو ببینید
نوشته :
فارسی
آبی
...
...
...
ساخت چین ، به سفارش فنلاند
همه اینها انگلیسی هست
ترفندی هم نداره
شوماخر علی
10-09-2009, 19:52
دوست عزیز منم دو روزه خریدمش
همشون چین تحت لیسانس فنلانده
ولی بعضی لیبل مجار و بعضی لیبل فنلاند خوردن که لیبله
چین هم چون تحت لیسانسه کیفیت خوبی داره و از مجارش کم نداره
فقط حواست باشه توش کابل تی وی باشه چون جدیدن می پیچونن
برنامه هم نریز چون 10 تومان می گیرن و بیرون با 3 تومن ردیف می شه
کیفش هم بیرون هست و برچسب ال سی دی که تو علاءالدین 5 تومن من همون و خریدم 1000 تومان :20:
دوستان دقيق بگين کدوم امکاناتش با مخابرات ايران مشکل دارند و يا در ايران قابل استفاده نيست ؟
دوستان دقيق بگين کدوم امکاناتش با مخابرات ايران مشکل دارند و يا در ايران قابل استفاده نيست ؟
تقزیبآ هیچ همه چیش کار میکنه
در رابطه با gps چطور ؟ درست است که A-gps آن فقط با ايرانسل قابل استفاده است ؟
mohammad_1ta
10-09-2009, 23:42
با همراه اول هم کار میکنه...!
به نظر شما منتظر بمانيم تا مدل navigation edition آن بيايد چون حداقل از سيستم صوتي در gps خود استفاده کرده است.
mohammad_1ta
11-09-2009, 00:07
به نظر شما منتظر بمانيم تا مدل navigation edition آن بيايد چون حداقل از سيستم صوتي در gps خود استفاده کرده است.
برنامه ی Garmin راهنمای صوتی هم داره ;)
ممنون دوست عزيز از راهنمايي هاي کاملت. اما حالا که همه را جواب دادي يک سوال ديگه هم مي پرسم. حقيقتا کجاي اين گوشي ضعيف تر عمل مي کنه ؟ هر گوشي يک معايبي هم دارد. معايب اين گوشي چيه ؟
ممنون دوست عزيز از راهنمايي هاي کاملت. اما حالا که همه را جواب دادي يک سوال ديگه هم مي پرسم. حقيقتا کجاي اين گوشي ضعيف تر عمل مي کنه ؟ هر گوشي يک معايبي هم دارد. معايب اين گوشي چيه ؟
اين گوشي به نظر من دو تا مشكل داره.
اوليش اينه كه عكس برداريش ضعيفه(در مقايسه با دوربين هم سطحش n73)
اما فيلم برداريش خيلي خوبه.
مورد دوم نداشتن شتاب دهنده ي گرافيكيه. كه خوب نمي تونه بازي هاي سنگين رو اجرا كنه.
و نكته ي منفيه ديگه اي هم هست اونم مشكليه كه براي صفحه نمايش بعضي دوستان پيش اومده كه داستانه كاملش تو فروم هست.
من مشكل ديگه اي توي گوشي نمي بينم
اما به نظرم اين مشكلات در برابر مزاياي گوشي قابل اقماضه كاملا!
اين مشکلات در مدل navigation edition حل خواهد شد؟
سوال بعدي : نرم افزارهاي اين گوشي چقدر کاربردي هستند؟ بهتر از s60v3 هستند؟ الان همه نرم افزارها از شتاب سنج اين گوشي براي تفريح استفاده مي کنند.
mohammad_1ta
11-09-2009, 12:46
خواهش میکنم.
من عیبش رو فقط خروجی صدا از هندزفری میبینم...
صدا خیلی کمه
با چندین هندزفری و اسپیکرهای متفاوت هم تست کردم، صدا کمتره
چند سوال ديگه براي شناخت هر چه بهتر
1- براي فعالسازي gps بايد به مخابرات مراجعه کرد؟
2- نرم افزارهاي اين گوشي چقدر کاربردي هستند؟ بهتر از s60v3 هستند؟ الان همه نرم افزارها از شتاب سنج اين گوشي براي تفريح استفاده مي کنند.
3- مشکلات گوشي در مدل navigation edition حل خواهد شد؟
4- درست است که در حالت منو با چرخش گوشي زاويه صفحه تغيير نمي کند ؟
5- کسي فايل tutorial داخل گوشي را نداره ؟
sepadl71
11-09-2009, 14:55
هیچ مشکلی در ایران و با مخابرات ایران نداره
آیفون فقط اینجوریه ، ولی این یه چیزه دیگست
با هر سیم کارتی که gprs داشته باشه
میشه توضیح بدید این سیستم چیه و به چه درد میخوره
اگه منظورتون راهنمای صوتی جهت یاب جی پی اس هست که خود این گوشی هم داره
تازه نرم افزار هایی مانند garmin هم دارند
1.عکس برداری دوربین (که با هک درست میشه )
2.نداشتن شتاب دهنده گرافیکی (که مربوط میشه به cpu و ram پایین)(هرچی پول بدی ، همونقدر آش میخوری)
3.میگن صداش پایین هست ، از گوشی و هدست (که شما میتونید از برنامه های مختلف پخش استفاده کنید و هدست هم 2 یا 3 نوع حالت خروجی داره که از نظر صدا با هم فرق داره)
پس نتیجه میگیریم که هیچ مشکلی نداره
اين گوشي به نظر من دو تا مشكل داره.
اوليش اينه كه عكس برداريش ضعيفه(در مقايسه با دوربين هم سطحش n73)
اما فيلم برداريش خيلي خوبه.
مورد دوم نداشتن شتاب دهنده ي گرافيكيه. كه خوب نمي تونه بازي هاي سنگين رو اجرا كنه.
و نكته ي منفيه ديگه اي هم هست اونم مشكليه كه براي صفحه نمايش بعضي دوستان پيش اومده كه داستانه كاملش تو فروم هست.
من مشكل ديگه اي توي گوشي نمي بينم
اما به نظرم اين مشكلات در برابر مزاياي گوشي قابل اقماضه كاملا!
عکس برداری با هک 100 درصد بهتر میشه
مشکل دوم هم به دلیل CPU و RAM هست
اين مشکلات در مدل navigation edition حل خواهد شد؟
سوال بعدي : نرم افزارهاي اين گوشي چقدر کاربردي هستند؟ بهتر از s60v3 هستند؟ الان همه نرم افزارها از شتاب سنج اين گوشي براي تفريح استفاده مي کنند.
هیچ مشکلی نداره که در اون مدل حل بشه ولی تجربه دوم بهتره
همون ها موجوده + 50 درصد بیشتر که همراه با شتاب سنج هست ، شما میخواید از شتاب سنج به جز تفریح چه استفاده دیگه ای کنید ؟؟؟ !!!
خواهش میکنم.
من عیبش رو فقط خروجی صدا از هندزفری میبینم...
صدا خیلی کمه
با چندین هندزفری و اسپیکرهای متفاوت هم تست کردم، صدا کمتره
.حالت های مختلف داره که با تغییر درست میشه
راستی من LG KC910 داشتم ، میرفتم تو تنظیمات کارخانه و خروجی صدا را از حدش بیشتر میکردم ، ولی چون اسپیکر جدا نداشت ، صدا فقط به خس خس میفتاد
ولی اینی که سیستم عامل داره و کلی هک و مک داره ، باید منتظر هک صدای 5800 باشیم
من خودم روش کار میکنم ، به نتیجه رسیدم همینجا میگم
sepadl71
11-09-2009, 15:01
چند سوال ديگه براي شناخت هر چه بهتر
1- براي فعالسازي gps بايد به مخابرات مراجعه کرد؟
2- نرم افزارهاي اين گوشي چقدر کاربردي هستند؟ بهتر از s60v3 هستند؟ الان همه نرم افزارها از شتاب سنج اين گوشي براي تفريح استفاده مي کنند.
3- مشکلات گوشي در مدل navigation edition حل خواهد شد؟
4- درست است که در حالت منو با چرخش گوشي زاويه صفحه تغيير نمي کند ؟
5- کسي فايل tutorial داخل گوشي را نداره ؟
1.خیر ، ولی برای GPRS و سیم کارت هوره اول ، باید مراجعه شود
2.خیلی کاربردی هست ، از S60V3 بهتر است (با شتاب سنج + صفحه لمسی) ، شما میخواین با شتاب سنج چیکار کنید ؟ ؟ ؟
3.شاید ، ولی این گوشی هیچ مشکلی نداره ، همون طور که گفتم تجربه دوم بهتره
4.در همه جای گوشی به غیر از صفحه اصلی (که صفحه اصلی با هک میچرخه ، من خودم تست کردم) صفحه میچرخه
5.اگه پیدا کردم براتون میزارم
ممنون دوست عزيز بايت مطالب مفيدت. ولي چند سوال من هنوز باقي است :
با هر سیم کارتی که gprs داشته باشه
من متوجه نشدم که نياز داره يا نداره ؟ شما در جواب GPS و A-gps اين را مطرح کرديد.
همون ها موجوده + 50 درصد بیشتر که همراه با شتاب سنج هست ، شما میخواید از شتاب سنج به جز تفریح چه استفاده دیگه ای کنید ؟؟؟ !!!
واقعا برنامه هاس s60v3 براي 5800 موجوده؟ منظور شما نصب همان برنامه هاي s60v3 روي 5800 است!
من منظورم بيشتر برنامه هايي بود که نياز به شتاب سنج ندارند. در رابطه با شتاب سنج هم برنامه هايي مثل وسيله تراز يا برنامه ايي که در ماشين کاربرد داشت نمي دانم در رابطه با چي بود.
ولی اینی که سیستم عامل داره و کلی هک و مک داره
پس شما همه مشکلات را با هک حل کرده ايد. ميشه بيشتر در رابطه با هک گوشي بگيد مثلا شما با کمک سايت نوکيا اين کار را مي کنيد؟ در غير اين صورت کاري فراتر از امکانات گوشي کرده ايد.
sepadl71
11-09-2009, 15:30
ممنون دوست عزيز بايت مطالب مفيدت. ولي چند سوال من هنوز باقي است :
من متوجه نشدم که نياز داره يا نداره ؟ شما در جواب GPS و A-gps اين را مطرح کرديد.
واقعا برنامه هاس s60v3 براي 5800 موجوده؟ منظور شما نصب همان برنامه هاي s60v3 روي 5800 است!
من منظورم بيشتر برنامه هايي بود که نياز به شتاب سنج ندارند. در رابطه با شتاب سنج هم برنامه هايي مثل وسيله تراز يا برنامه ايي که در ماشين کاربرد داشت نمي دانم در رابطه با چي بود.
پس شما همه مشکلات را با هک حل کرده ايد. ميشه بيشتر در رابطه با هک گوشي بگيد مثلا شما با کمک سايت نوکيا اين کار را مي کنيد؟ در غير اين صورت کاري فراتر از امکانات گوشي کرده ايد.
دوست عزیز AGPS نیاز به اتصال اینترنتی دارد که این امر با GPRS برقرار میباشد (در خارج از ایران با وایرلس رایگان)
تمامی برنامه های سری 3 موجوده + برنامه های تازه نوشته شده برای سری 5
هک ها و ترفند های گوشی را ، افرادی مثل من ، که کند و کاو در گوشی انجام میدهند پیدا میکنند ، نه خود نوکیا. همچنین با هک نمیشه معجزه کرد ، مثلا وقتی قطعه سخت افزاری FM TRANSMITER توی گوشی نیست ، نمیشه معجزه کرد ، ولی این رو بگم که تو این ورژن این امکان هست (با هک منو میتونید به این منو دسترسی پیدا کنید ، ولی غیر فعاله ، پس نتیجه میگیریم در آینده گوشی ای میاد با سری 5 و FM TRANSMITER)
حالا به جواب خيلي از سوالاتم درباره اين گوشي رسيدم. اما يک مسئله باقي مي ماند که در رابطه با بعد از خريد گوشي است.
1- هک گوشي کار ساده اي نيست و معمولا در نيمي از گوشي ها با مشکل رو به رو مي شود. در بعضي موارد هم که نمونه آن در همين انجمن مطرح شده مشکل جدي با خود گوشي پيدا کرده است. و يا هک گوشي چطور باعث افزايش کيفيت دوربين مي شود يا صداي گوشي را زياد مي کند درصورتي که گوشي از نهايت کيفيت دوربين و بلندگو ها استفاده مي کند ؟ نصب برنامه ها هم اگر کيفيت را کاهش ندهند مطمئنا افزايش هم نمي دهند.
sepadl71
11-09-2009, 16:30
حالا به جواب خيلي از سوالاتم درباره اين گوشي رسيدم. اما يک مسئله باقي مي ماند که در رابطه با بعد از خريد گوشي است.
1- هک گوشي کار ساده اي نيست و معمولا در نيمي از گوشي ها با مشکل رو به رو مي شود. در بعضي موارد هم که نمونه آن در همين انجمن مطرح شده مشکل جدي با خود گوشي پيدا کرده است. و يا هک گوشي چطور باعث افزايش کيفيت دوربين مي شود يا صداي گوشي را زياد مي کند درصورتي که گوشي از نهايت کيفيت دوربين و بلندگو ها استفاده مي کند ؟ نصب برنامه ها هم اگر کيفيت را کاهش ندهند مطمئنا افزايش هم نمي دهند.
دوست عزیز ، هر مشکلی ، آموزشی و ... هرچیز دیگه ای میخوای یا توش موندی (چونمن همهی روش ها و آموزش ها رو وری گوشیم تست کردم و میدونم چی به چیه) همین جا بپو ، من مشکلت رو برات حل میکنم
hassan_magic2000
11-09-2009, 17:45
دوست من هک گوشی برای من 20 ثانیه طول کشید (5800)
تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم
خودم نمیخواستم هک کنم ولی مجبور شدم حالا هم این افکت هایی که دوستان برای theme ها گزاشتن روش نصب کردم خیلی جالب شده
تا حالا مشکل خاصی نداشتم
اگر هم به مشکلی خوردی اینجا دوستان برای کمکت هستن منم در حد توانم کمکت میکنم :11:
واقعا نمي دونم چه جوري از شما تشکر کنم. خيلي کمک کرديد و در رابطه با دوستي و ياري شما شکي ندارم. مشکلاتم کامل با اين گوشي حل شد.
afshinjj
11-09-2009, 21:06
سلام من تو خونمون وایرلس دارم و با لب تاپ راحت بهش وصل میشم ولی با موبایلم که 5800 وقتی می خوام وصل شم میگه :
دروازه وب پاسخ نمی دهد .
ده ها بار هم امتحان کردم .
مشکل چیه؟
majid.khaledi
11-09-2009, 21:36
سلام بر همه
من نمی تونم از tv out استفاده کنم
وصل می کنم به tv میگه هد ست وصل شده...هیچی رو tv نشون نمیده
چیکار باید بکنم؟؟؟؟
مرسی
sepadl71
11-09-2009, 21:43
سلام من تو خونمون وایرلس دارم و با لب تاپ راحت بهش وصل میشم ولی با موبایلم که 5800 وقتی می خوام وصل شم میگه :
دروازه وب پاسخ نمی دهد .
ده ها بار هم امتحان کردم .
مشکل چیه؟
به احتمال زیاد مشکل از روترتون هست
احتمالا" با گوشیتون ست نیست
سلام بر همه
من نمی تونم از tv out استفاده کنم
وصل می کنم به tv میگه هد ست وصل شده...هیچی رو tv نشون نمیده
چیکار باید بکنم؟؟؟؟
مرسی
وقتی وصل میکنید 4 گزینه بهتون میده :
شما گزینه TV OUT رو انتخاب کن
majid.khaledi
11-09-2009, 21:46
وقتی وصل میکنید 4 گزینه بهتون میده :
شما گزینه TV OUT رو انتخاب کن
نه چند بار تست کردم
هیچی نمیده
نمیدونم مشکل چی هست
hassan_magic2000
11-09-2009, 21:51
اگر هیچکدوم رو بهت نشون نداد و یک سره به صورت هدفون وصل شد برو توی منو بعد setting بعد connectivity بعد usb بعد ask on connection رو روی yes بزار
موفق باشی
majid.khaledi
11-09-2009, 21:53
اگر هیچکدوم رو بهت نشون نداد و یک سره به صورت هدفون وصل شد برو توی منو بعد setting بعد connectivity بعد usb بعد ask on connection رو روی yes بزار
موفق باشی
فقط یه پیغام میده که هد ست وصل شد و رو تلویزیون چیزی نشون نمیده
mohammad_1ta
11-09-2009, 21:55
نه چند بار تست کردم
هیچی نمیده
نمیدونم مشکل چی هست
منم چند روز پیش همین مشکل رو داشتم...
2 ساعت با گوشی ور رفتم، هرکاری میکردم، تصویر نمیومد...
آخرش متوجه شدم جای فیش هارو برعکس به تلویزیون زدم :31::31::31:
ميشه GPS را با بلوتوث به لپ تاپ وصل کرد و مثلا روي گوگل ارث موقعيت را مشاهده کرد ؟
hassan_magic2000
11-09-2009, 22:01
میدونم وقتی این کارو کردی یه بار فیش رو در بیار دوباره بزار تو گوشی ازت میپرسه چی میخوای بزار روی TV :46:
pedram_sad
11-09-2009, 22:54
دوستان من میخوام اگه شد این گوشی رو بگیرم
فقط میخواستم بدونم این حرف هایی که راجع بهش میزنن تا چه حد صحت داره
البته خودم گوشی رو از نزدیک دیدم و یک چند دقیقه ای باهاش کار کردم
این که میگن touch خیلی کم عمره و زود خراب میشه
صداش بر خلاف اونی که میگن خیلی کمه ( صداش رو خودم تست کردم میتونم بگم زیاد نبود )
و این که bug های نرم افزاری زیادی داره و چند تا از تعمیر کارا هم میگفتن build quality پایینی داره و مرجوعی زیاد داره
sepadl71
11-09-2009, 23:01
نه چند بار تست کردم
هیچی نمیده
نمیدونم مشکل چی هست
شما ورژن گوشیت چنده ؟
اگر 21 هست ، برو آپدیت کن به 30.0.011
اگر شد بگو و اگر نشد میشینیم یه فکری میکنیم
موفق باشی
اون برای یو.اس.بی هست نه برای خروجی 3.5 میلی متری
اگر آپدیت کردید درست نشد همین جا بگید تا دوباره بررسی بشه
sepadl71
11-09-2009, 23:06
ميشه GPS را با بلوتوث به لپ تاپ وصل کرد و مثلا روي گوگل ارث موقعيت را مشاهده کرد ؟
بله
با یک جستجو پیدا میشه (تو گوگل)
دوستان من میخوام اگه شد این گوشی رو بگیرم
فقط میخواستم بدونم این حرف هایی که راجع بهش میزنن تا چه حد صحت داره
البته خودم گوشی رو از نزدیک دیدم و یک چند دقیقه ای باهاش کار کردم
این که میگن touch خیلی کم عمره و زود خراب میشه
صداش بر خلاف اونی که میگن خیلی کمه ( صداش رو خودم تست کردم میتونم بگم زیاد نبود )
و این که bug های نرم افزاری زیادی داره و چند تا از تعمیر کارا هم میگفتن build quality پایینی داره و مرجوعی زیاد داره
1.من که دارم باهاش کار میکنم ، هروقت تموم شد همینجا میگم تا بقیه نخرن:31::31::31:
2.صداش خیلی هم خوبه ، استریو هست ، فیش 3.5 میلی متری هم داره
3.همینه که هست:31: میتونید استفاده کنید بخرید ، نمیتونید نخرید (خیلی گفتم : هرچی پول بدی همون قدر آش میخوری ، الآن آش تو محل ما کیلو 2 هزار تومان هست ، اگه 1000 تومان بدم ، خوب نیم کیلو آش میگیرم و میخورم):27::27::27:
hassan_magic2000
11-09-2009, 23:14
به نظر من برای اولین گوشی تاچ نوکیا خیلی خوبه
باگ هم من که ندیدم
در مورد تعمیر هم فقط بلندگوی داخلی مشکل داشت که با آپدیت من اصلا فراموشش کردم تا اینکه الان دوباره یادم اومد فکر کنم با آپ حل شد D:
دیگه نمیدونم صلاح مملکت خویش خسروانش دانند .
majid.khaledi
11-09-2009, 23:34
شما ورژن گوشیت چنده ؟
اگر 21 هست ، برو آپدیت کن به 30.0.011
اگر شد بگو و اگر نشد میشینیم یه فکری میکنیم
ورژن 21 هست
برای آپدیت چیکار باید کرد؟
این گوشی واقعاً بی مشکل کار می کنه !
نمی دونم چرا همش می خوان روش عیب بزارند.
تنها چیزی که تو این گوشی کمی ناراحتم می کنه باتریشه که چون تاچ هست همش CPU در حال فعالیت و .... زود تموم میکنه !
sepadl71
11-09-2009, 23:57
ورژن 21 هست
برای آپدیت چیکار باید کرد؟
اگه با گوشی بخاید آپدیت کنید :
برین یک جا که وارلس داشته باشه ، یا 5 هزار تومان شارژ ایرانسل بخرید
#0000#* رو بزنید
سپس options و سپس update
4 الی 5 مگ دانلود میکنه و بعد از یک ری استارت و کمی زمان آپدیت میشه
اگر مشکلی داشتید ، به تاپیک آپدیت نوکیا در همین انجمن ها برید
اگه فیش درست وصل شده باشه اتوماتیک به به تلویزیون وصل میشه.
اگر نمیشه فیش رو تا نصفه وارد کن و بعد TV out رو انتخاب کن و فیش رو کامل جا بزن.
afshinjj
12-09-2009, 00:20
به احتمال زیاد مشکل از روترتون هست
احتمالا" با گوشیتون ست نیست
چه کار باید کنم این مشکل حل شه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید .
ممنون
sepadl71
12-09-2009, 00:25
چه کار باید کنم این مشکل حل شه؟
لطفا بیشتر توضیح بدید .
ممنون
من گوشیم رو روی روتر D-LINK DIR-300 تست کرم و جوابداد
شاید شما تو تنظیمات اشتباه میری
اینجوری برو :
وارد وایرلس شو و اسکن کن ، وایرلست رو شناخت
بر روی نامش کلیک کن (همه اینها تو گوشی)
options رو بزن
سپس connect رو بزن
پسوورد WEP رو بده (13 رقم)
سپس کانکت میشه و اینترنت رو تست میکنه و میتونی از بروزر گوشی برای اینترنت استفاده کنی
یه چیزی بگم :
منم این مشکلو بار اول داشتم ولی وقتی فیش آنتنو از tv کشیدم بیرون حل شد قضیه ( البته اول انتنو بکش بعد گوشیو وصل کن)
خوب به نظر من که این دو مورد بی ربط هستند اما خیلی دوست دارم اگه کسی بتونه یه دلیلی براش بیاره
(چیز دیگه اینکه بعضی tv ها دوتا فیش می خورند بعضی یکی(تا جایی که من میدونم) خواستم بگم که فیشا رو مطمینید درست وصل کردید؟)
sajadblog.blogfa
12-09-2009, 10:30
دوستان قيمت اين گوشي توي دبي ارزون تر از ايرانه
چون من شنيدم خيلي ها از دبي گوشيشونو خريدن
و آيا قابل اطمينان است؟
007saeed
12-09-2009, 16:42
من از وقتی که با FOTA گوشیمو به فیرمور 30 آپدیت کردم، LCD ش دچار مشکل شده... وقتی اون کلید کنار صفحه رو میزنم تا روشن شه... یه مدت تصویر خراب با خطهای موازی میاد بعد صفحه خودش میاد... دیوونه ام کرده... کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلش چیه؟؟
منم جدیدا (تاریخ پستم)این مشکلا پیدا کردم.کسی راه حلی
نداره براش؟
majid.khaledi
12-09-2009, 19:15
اگه فیش درست وصل شده باشه اتوماتیک به به تلویزیون وصل میشه.
اگر نمیشه فیش رو تا نصفه وارد کن و بعد TV out رو انتخاب کن و فیش رو کامل جا بزن.
یه چیزی بگم :
منم این مشکلو بار اول داشتم ولی وقتی فیش آنتنو از tv کشیدم بیرون حل شد قضیه ( البته اول انتنو بکش بعد گوشیو وصل کن)
خوب به نظر من که این دو مورد بی ربط هستند اما خیلی دوست دارم اگه کسی بتونه یه دلیلی براش بیاره
(چیز دیگه اینکه بعضی tv ها دوتا فیش می خورند بعضی یکی(تا جایی که من میدونم) خواستم بگم که فیشا رو مطمینید درست وصل کردید؟)
سلام دوستان
هرچی گفتین انجام دادم نشد
همه چیز رو چک کردم
حتی کابل رو بردم امتحان کردم سالم بود
فقط ورژن گوشیم 21 بود که می خوام ببرم ارتقا بدم به 30
چیزی به فکرتون نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟
signinfo
12-09-2009, 19:53
سلام دوستان
هرچی گفتین انجام دادم نشد
همه چیز رو چک کردم
حتی کابل رو بردم امتحان کردم سالم بود
فقط ورژن گوشیم 21 بود که می خوام ببرم ارتقا بدم به 30
چیزی به فکرتون نمی اد؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
شما با یه تلویزیون دیگه امتحان کردید؟ من همچین مشکلی داشتم بعد فهمیدم سوکت های کامپوننت تلویزیونمون ایراد داشت با یه تی وی دیگه تست کردم شد...
mahdy_202
12-09-2009, 19:54
اینجوری برو :
options رو بزن
سپس connect رو بزن
سپس کانکت میشه و اینترنت رو تست میکنه و میتونی از بروزر گوشی برای اینترنت استفاده کنی
منظور از پسورد 13 رقمی چیه توضیح بدین منم این مشکلو دارم.
mahdy_202
12-09-2009, 19:59
مزایای ورژن 30 رو بگید به آپدیتش می ارزه ؟
چه فرقی با 20 داره
majid.khaledi
12-09-2009, 20:05
سلام
شما با یه تلویزیون دیگه امتحان کردید؟ من همچین مشکلی داشتم بعد فهمیدم سوکت های کامپوننت تلویزیونمون ایراد داشت با یه تی وی دیگه تست کردم شد...
ایراد نداره چون هروز داره از همین سوکت ها استفاده میشه برا وسایل صوتی و تصویری دیگه
taxfreepls
12-09-2009, 21:34
من گوشیم عکس هاش بالا نمی آد؟؟؟
یه پوشه درست کردم یه سری عکس ها رو بردم توش این اتفاق افتاد
بعد تو Music library وقتی refresh library رو می زنم آهنگ all songs بالا نمی آد و آهنگ هایی که حذف شدن پاک نمی شن؟؟
البته 5800 فاقد شتاب دهنده گرافیک سه بعدی است به همین دلیل بازیهای گرافیک بالا یکم کند اجرا میشن :19:
مگه گوشی های دیگه شتاب دهنده گرافیکی دارند ؟
N82 داره !
ولی 5800 خیلی بد اجرا می کنه !
شاید بخاطره رزولیشن بالاش باشه.
ولی من نتونستم یه بازی رو درست و حسابی رو اجرا کنم
بجز ازین بازی های فکری و با نقطه و خط هستند
مگه N97 شتاب دهنده داره ؟
majid.khaledi
13-09-2009, 20:02
سلام بر همه
من گوشیم رو ارتقا دادم از 21 به 30
ولی حالا به یه مشکل بر خوردم
وقتی می رم تو music player اسکن می کنه و تموم هم نمی شه
stop داره ولی کار نمی کنه
چی کار کنم اعصابمو خورد کرده دیگه!!
afshinjj
13-09-2009, 20:02
اینجوری برو :
options رو بزن
سپس connect رو بزن
من همه این کار ها رو کردم نشد .مشکل چیه؟ این کد wep همون رمزیه که برای لن میزاری دیگه؟
perspolis n5800
13-09-2009, 21:47
مگه گوشی های دیگه شتاب دهنده گرافیکی دارند ؟
N82 داره !
ولی 5800 خیلی بد اجرا می کنه !
شاید بخاطره رزولیشن بالاش باشه.
ولی من نتونستم یه بازی رو درست و حسابی رو اجرا کنم
بجز ازین بازی های فکری و با نقطه و خط هستند
مگه N97 شتاب دهنده داره ؟
n97 هم نداره n82 داره حتما این گوشی برای بازی کردن ساخته نشده:27:
perspolis n5800
13-09-2009, 21:55
بازی asphalt4 3d برای دوستی که بازی گرافیک بالا میخاد
mohammad_1ta
13-09-2009, 22:04
حتما این گوشی برای بازی کردن ساخته نشده:27:
بله که ساخته نشده :31:
دکمه نداره که بازی کنیم :41: :27:
n97
هم نداره n82 داره حتما این گوشی برای بازی کردن ساخته نشده
آخه از نظر سخت افزاری چیزی کم نداره
دکمه نداره که بازی کنیم
مگه 8910 دکمه داره ؟
دکمه نداره درست ! چرا بازی کند اجرا میشه !
signinfo
14-09-2009, 00:32
سلام
دوستان این مشکلی که فایل های ویدئویی بعد 10-15 ثانیه تصور ثابت می شه ولی صدا ادامه داره رو چجوری می شه حل کرد؟
ممنون
سلام
فریمور جدید 31.0.008 برای 5800 ریلیز شد.
البته هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و ممکنه فیک باشه!
شاد باشید:40:
jaber1361
14-09-2009, 13:52
jaber1361
14-09-2009, 13:55
مثل اینکه این خبر صحت نداره چون توی سایت نوکیا اینو نوشته :
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0558982
Version: 30.0.011
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی توی این سایت لینک دانلودش رو هم گذاشته !!!:18:
فایل فلش فارسی 5800 ورژن 31.0.008
RM-356
MCU
PPM
UDA BLUE
UDA RED
UDA BLACK
VPL
دانلود راحت تر با قابلیت RESUME
MCU
PPM
UDA BLUE
UDA RED
UDA BLACK
VPL
سلام
میشه بگید این فایل ppm و mcu که گذاشتین چی هستن
مگه همون فایل red ,... آپدیت برای گوشی با رنگ مورد نظر نیست
بعدشم احیانا کسی تا حالا نصب کرده ببینه چه شکلیه؟
مرسی
sepadl71
14-09-2009, 18:46
منظور از پسورد 13 رقمی چیه توضیح بدین منم این مشکلو دارم.
پسووردی که برای وایرلس میزارید
من همه این کار ها رو کردم نشد .مشکل چیه؟ این کد wep همون رمزیه که برای لن میزاری دیگه؟
نه ، ما وایرلس هست
سلام
دوستان این مشکلی که فایل های ویدئویی بعد 10-15 ثانیه تصور ثابت می شه ولی صدا ادامه داره رو چجوری می شه حل کرد؟
ممنون
برای من که پیش نیومده
سلام
فریمور جدید 31.0.008 برای 5800 ریلیز شد.
البته هنوز به صورت رسمی اعلام نشده و ممکنه فیک باشه!
شاد باشید:40:
بله درسته
مثل اینکه این خبر صحت نداره چون توی سایت نوکیا اینو نوشته :
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0558982
Version: 30.0.011
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی توی این سایت لینک دانلودش رو هم گذاشته !!!:18:
سلام
مگه همون فایل red ,... آپدیت برای گوشی با رنگ مورد نظر نیست
بعدشم احیانا کسی تا حالا نصب کرده ببینه چه شکلیه؟
مرسی
دوستان خودتون رو با این فایلهای پر حجم در گیر نکنید
از این لیست
0576907: 5800 NL CV R
0573784: APAC1 Black
0576528: APAC1 Black CAMBODIA
0573786: APAC1 Black MALAYSIA
0559950: APAC1 BLUE
0576527: APAC1 Blue CAMBODIA
0570197: APAC1 BLUE MALAYSIA
0573794: APAC1 Indonesia Black
0559960: APAC1 Indonesia BLUE
0559670: APAC1 Indonesia RED
0559476: APAC1 RED
0576530: APAC1 RED CAMBODIA
0570196: APAC1 RED MALAYSIA
0573787: APAC2 Black
0573859: APAC2 Black BANGLADESH
0573860: APAC2 Black SOUTH ASIA
0559953: APAC2 BLUE
0570200: APAC2 BLUE BANGALDESH
0570203: APAC2 BLUE SOUTH ASIA
0559548: APAC2 RED
0570201: APAC2 RED BANGLADESH
0570204: APAC2 RED SOUTH ASIA
0586818: Balkans
0573762: Balkans Black
0559395: Balkans BLUE
0559299: Balkans RED
0573744: Baltia Black
0559377: Baltia BLUE
0591247: Baltia Navi
0559233: Baltia RED
0573730: British Isles Black
0559346: British Isles BLUE
0586573: British Isles Navi
0552438: British Isles RED
0573747: CIS Black
0559388: CIS BLUE
0559276: CIS RED
0586817: Euro1-ALPS Navi
0588816: Euro1-France Navi
0573738: Euro1 ALPS Black
0559368: Euro1 ALPS BLUE
0559054: Euro1 ALPS RED
0573733: Euro1 Black
0573736: EURO1 Black Portugal
0559360: Euro1 BLUE
0570023: Euro1 BLUE Portugal
0573737: Euro1 France Black
0559366: Euro1 France BLUE
0559052: Euro1 France RED
0559051: Euro1 Hispania RED
0591246: EURO1 Portugal Navi
0558982: Euro1 RED
0570022: EURO1 RED Portugal
0587676: Euro2-Turkey Navi
0573740: Euro2 Black
0573812: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0586819: Euro2 Navi
0559066: Euro2 RED
0570026: Euro2 RED BENE
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
0573761: Euro3 Black
0559394: Euro3 BLUE
0559298: Euro3 RED
0573734: Hispania Black
0559363: Hispania BLUE
0586837: Israel
0573763: Israel Black
0559407: Israel BLUE
0559300: Israel RED
0574292: MENA_C BLUE
0574291: MENA_C RED
0573748: Moldova Black
0559389: Moldova BLUE
0559297: Moldova RED
0577445: RM-356 Brazil BLACK
0578212: RM-356 Brazil Red
0573745: Russia,Belarus Black
0559378: Russia,Belarus BLUE
0559237: Russia,Belarus RED
0573857: RUSSIAN Black HUNGARY
0573856: RUSSIAN Black ROMANIA
0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY
0570121: RUSSIAN BLUE ROMANIA
0591352: Russian Navi
0570123: RUSSIAN RED HUNGARY
0570120: RUSSIAN RED ROMANIA
0573743: Scandinavia Black
0559375: Scandinavia BLUE
0586838: Scandinavia Navi
0559110: Scandinavia RED
0573776: Taiwan Black
0559857: Taiwan BLUE
0559472: Taiwan RED
0573801: Thailand Black
0559963: Thailand BLUE
0559678: Thailand RED
0573746: Ukraine Black
0559383: Ukraine BLUE
0587677: Ukraine Navi
0559246: Ukraine RED
0573800: Vietnam Black
0559962: Vietnam BLUE
0559676: Vietnam RED
یکی رو تو سایت نوکیا بزنید ببینید 31.0.8 هست یا نه
بعد با تعویض پروداکت کد گوشیتون ، گوشیتون رو راحت ، 5 دقیقه و با 5 مگابایت به همراه زبان فارسی آپدیت کنید
اگر سوال آموزش یا مشکل داشتید بگید من بهتون راه حل میدم
تازه من 3 روز نبودم ، مگرنه من اولین نفری بودم که میفهمیدم:31::31::31:
سلام
مرسی
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
نگاه کن میفهمی
sepadl71
14-09-2009, 18:52
میتونید برای گوشی قرمزتون از پروداکت کد
0574291
و برای گوشی آبیتون ، از پروداکت کد
0574292
استفاده کنید
آموزش تغییر پروداکت کد در :
sepadl71
14-09-2009, 18:54
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
نگاه کن میفهمی
این کار ، زمان و حجم زیادی میبره
ولی شما پروداکت کد رو عوض کنید ، آپدیت کنید و در آخر پروداکت قبلی رو بهش بدین
کل این کار ها نیم ساعت هم طول نمیکشه
majid.khaledi
14-09-2009, 19:10
سلام من مشکلم حل شد با ارتقا دادن به ورژن 30
راستی..نمیشه تم رنگ های دیگه رو رو گوشی خودمون نصب کنیم؟
چطوری هستش؟؟
sepadl71
14-09-2009, 19:19
سلام من مشکلم حل شد با ارتقا دادن به ورژن 30
راستی..نمیشه تم رنگ های دیگه رو رو گوشی خودمون نصب کنیم؟
چطوری هستش؟؟
میشه و فرقی نداره
فقط از نظر رنگ فرق داره
majid.khaledi
14-09-2009, 19:27
میشه و فرقی نداره
فقط از نظر رنگ فرق داره
چطوری میشه تغییر داد؟؟
راستی این چیزایی که تو این صفحه و صفحه قبل پست دادین چی هست؟؟میشه واسه ما مبتدی ها هم توضیح بدین
sepadl71
14-09-2009, 19:55
چطوری میشه تغییر داد؟؟
راستی این چیزایی که تو این صفحه و صفحه قبل پست دادین چی هست؟؟میشه واسه ما مبتدی ها هم توضیح بدین
شما الآن میتونید به ورژن جدید تر آپدیت کنید
ولی چون فعلا" برای پروداکت کد های محدودی وجد داره ، امکان داره سما نتونید آپدید کنید
ولی میتونید یا دانلود کنید و یا با تغییر پروداکت کد ، دستی آپدیت کنید ،
سلام
ممنون
سلام
این مشکل برای فایل هایی پیش میاد (برای خودم هم پیش اومده) که Codec تصویریشون مشکل داره (با Player گوشی سازگار نیست). شما برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرین، می تونین فایل های تصویریتون رو با فرمت Mp4 و کدک تصویر MPEG-4 تبدیل کنید.
:8:
:8::8::8:
signinfo
14-09-2009, 20:18
سلام
این مشکل برای فایل هایی پیش میاد (برای خودم هم پیش اومده) که Codec تصویریشون مشکل داره (با Player گوشی سازگار نیست). شما برای اینکه بهترین نتیجه رو بگیرین، می تونین فایل های تصویریتون رو با فرمت Mp4 و کدک تصویر MPEG-4 تبدیل کنید.
ممنون از راهنماییتون
راستش دقیقا با فرمت MP4 و کدک MPEG4 تبدیلش کردم. همه ویدئوهام رو با همین تنظیمات تبدیل می کنم اما این نمی دونم شاید چون زمانش طولانی بود ( حدود 1 ساعت و 20 دقیقه ) شاید هم چیز دیگه...
از آخرین ورژن برنامه AVS Video Converter استفاده می کنم .
برنامه ساده تری سراغ دارید برای تبدیل ؟
ممنونم
sepadl71
14-09-2009, 22:02
سلام
ممنون از راهنماییتون
راستش دقیقا با فرمت MP4 و کدک MPEG4 تبدیلش کردم. همه ویدئوهام رو با همین تنظیمات تبدیل می کنم اما این نمی دونم شاید چون زمانش طولانی بود ( حدود 1 ساعت و 20 دقیقه ) شاید هم چیز دیگه...
ممنونم
سلام
من n78 داشتم ، FLV رو مثل باقلوا پخش میکرد
ولی این یکم گیر میده
کم کم میاد
و همون چیزهایی که هست
ولی فکر کنم که mp4 رو بهتر پخش کنه
ممنون از راهنماییتون
ممنونم
سلام
من خودم کنسرت Celine Dion رو که یک ساعت و سی و سه دقیقه هستش رو تبدیل کردم و بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنم. اسم نرم افزاری که باهاش تبدیل می کنم Xilisoft Video Converter Ultimate هست که تقریبا حرفه ایه و خیلی خوبه.
سلام
من با خود گوشی ورژن 31 رو برام میزنه با حجم 6188 kb حالا اگه بخوام با GPRS ایرانسل آپدیت کنم چقدر برام در میاد؟
سلام
من با خود گوشی ورژن 31 رو برام میزنه با حجم 6188 kb حالا اگه بخوام با GPRS ایرانسل آپدیت کنم چقدر برام در میاد؟
قيمتش كه بستگي به زمان استفاده و طرحي داره كه فعال كردي.
جدول قيمت تو سايت ايرانسل هست راحت مي توني حساب كني.
اما من چند بار خواستم با ايرانسل گوشيمو آپ ديت كنم اما نشد همون اول خطا مي داد كه ارتباط از دست رفت!
در ضمن دقت كن اين كار ريسك داره چون كلا gprs يك ارتباط مطمئن نيست و اگه وقتي دانلود رو تموم كردي و گوشي شروع كرد به اجراي فايل هاي آپ ديت اون موقع قطع بشه گوشي ديگه بالا نمي ياد و بايد بدي فلش كنن برات!
ممنون از راهنماییتون
ممنونم
سلام
من خودم کنسرت Celine Dion رو که یک ساعت و سی و سه دقیقه هستش رو تبدیل کردم و بدون هیچ مشکلی ازش استفاده می کنم. اسم نرم افزاری که باهاش تبدیل می کنم Xilisoft Video Converter Ultimate هست که تقریبا حرفه ایه و خیلی خوبه.
نرم افزاري كه دوستمون معرفي كرده از بهترين مبدل هاست.
اما براي اينكه بهتر توي اين گوشي اجرا بشه بهتره frame rate روي 23 يا كمتر و وضوح صدا هم از 128 بيشتر نباشه.
اشتباه شد!
صفحه باز نشد موقع پست دادن رفرش كردم دوبار پست داد!
مديران اين پست رو پاك كنن لطفا
pedram_sad
15-09-2009, 18:01
دوستان من برای داداشم میخوام این گوشی رو بخرم
تا حالا انتخابش رو n78 بود ولی الان بودجه یکم رفت بالاتر
اولویت اصلی داداشم که شدید روش تاکی داره بازی کردن و ngage هست
حالا میخواستم بدونم دوستان که این گوشی رو دارید چون touch هست مشکلی تو بازی های مختلف نداره ؟
یغنی راحت اجرا میشه ؟
و این که یکی از دوستان همینجا گفته بود مشکل باتری داره
میخواستم بدونم در کل برای بازی این مناسب تره یا n78 ?
mahdy_202
15-09-2009, 18:32
سلام .
من وایر لس رو راه انداختم .
روش رو میگم شاید به درد بچه های دیگه هم بخوره
برای کانکت شدن به وایرلس مسیر زیر رو امتحان کنید .
menu>setting>connectivity>destinations>access point
وقتی روی اکسس پوینت کلیک میکنید از شما میپرسه که وجود وایرلس رو تست بکنه یا نه
yes رو میزنیم اگه وایر لس بود پیدا میکنه و نشون میده اکسس پوینت مورد نظر روانتخاب میکنیم
در مرحله بعد ازمون میپرسه تنظیمات رو از اکسس پوینت بگیره یا نه دو روش وجود داره
1. یا باید دکمه روی مودم یا اکسس پوینت (یک دکمه با علامت شبیه به رفرش اینترنت اکسپلورر)رو بزنیم و yes رو روی گوشی
بزنیم (اول روی مودم بعد yes روی گوشی) خودش تنظیمات رو میگیره و کانکت میشه
2. یا باید گزینه pin cod رو از بالای yes-no انتخاب کنیم گوشی یه کد به ما میده که باید اون رو در تنظیمات مودم وارد کنیم و کانکت بشیم .
ببخشید سرتون رو درد آوردم
mahdy_202
15-09-2009, 18:35
کسی مزایای ورژن جدید(31) رو میدونه ؟
اگه کسی آپدیت کرده بگه چه فرقی داره آپدیت بکنیم یانه .
ورژن فعلی 20
sepadl71
15-09-2009, 18:48
دوستان من برای داداشم میخوام این گوشی رو بخرم
تا حالا انتخابش رو n78 بود ولی الان بودجه یکم رفت بالاتر
اولویت اصلی داداشم که شدید روش تاکی داره بازی کردن و ngage هست
حالا میخواستم بدونم دوستان که این گوشی رو دارید چون touch هست مشکلی تو بازی های مختلف نداره ؟
یغنی راحت اجرا میشه ؟
و این که یکی از دوستان همینجا گفته بود مشکل باتری داره
میخواستم بدونم در کل برای بازی این مناسب تره یا n78 ?
توی بازی مشکل داره
من که هرجی بازی انگیج نصب میکنم اروره اجرا میده
راستی ان 78 هم که داشتم ، نتونستم ان گیج روش نصب کنم
سلام .
من وایر لس رو راه انداختم .
روش رو میگم شاید به درد بچه های دیگه هم بخوره
برای کانکت شدن به وایرلس مسیر زیر رو امتحان کنید .
menu>setting>connectivity>destinations>access point
وقتی روی اکسس پوینت کلیک میکنید از شما میپرسه که وجود وایرلس رو تست بکنه یا نه
yes رو میزنیم اگه وایر لس بود پیدا میکنه و نشون میده اکسس پوینت مورد نظر روانتخاب میکنیم
در مرحله بعد ازمون میپرسه تنظیمات رو از اکسس پوینت بگیره یا نه دو روش وجود داره
1. یا باید دکمه روی مودم یا اکسس پوینت (یک دکمه با علامت شبیه به رفرش اینترنت اکسپلورر)رو بزنیم و yes رو روی گوشی
بزنیم (اول روی مودم بعد yes روی گوشی) خودش تنظیمات رو میگیره و کانکت میشه
2. یا باید گزینه pin cod رو از بالای yes-no انتخاب کنیم گوشی یه کد به ما میده که باید اون رو در تنظیمات مودم وارد کنیم و کانکت بشیم .
ببخشید سرتون رو درد آوردم
اینقدر سخت نیست
ونباید مودم رو ریست کنید ، اون دکمه کار ریست رو میکنه
در ضمن دقت كن اين كار ريسك داره چون كلا gprs يك ارتباط مطمئن نيست و اگه وقتي دانلود رو تموم كردي و گوشي شروع كرد به اجراي فايل هاي آپ ديت اون موقع قطع بشه گوشي ديگه بالا نمي ياد و بايد بدي فلش كنن برات!
مگه بعداز دانلود فایل های آپ دیت، وقتی داره اجراشون میکنه بازم به اینترنت نیاز داره؟ خوب فایل ها رو که یه بار دانلود کرده، دیگه اینترنت واسه چی...
pedram_sad
15-09-2009, 21:55
الان که تو google داشتم میگشت تو چند تا فروم دیدم یک سری patch گذاشتن که نوشته بود 100% working ngage
میخواستم بدونم یعنی هیچ راهی نیست که ngage روش نصب بشه ؟
اخه فردا میخواستم بخرم گوشی رو ولی با این تفاسیر....
مطالب جالبی هم چند جا گفته بودن که نمیدونم چقدر درسته :
Basically, the 5800 may not be powerful enough to run N-Gage games, at least not in 3D at the phone's full resolution.
The 5800 has the same speed processor as most current N-Gage phones like the N81, 5320 etc, but the 5800 has a MUCH larger screen resolution (640x360 instead of 320x240), and much higher res means the processor has to work much harder to render 3D. For example Bounce on the 5800 is a lot jerkier than Bounce on current N-Gage phones.
2D games shouldn't be a problem, and it's a pretty fast phone in other ways, but full screen 3D games seem to be its weak point.
مثل این که از قدرت cpu این گوشی در مقابل Resolution بالای اون انتقاد کرده و گفته نمیتونه درست حسابی بازی های 3d رو اجرا کنه ولی تو 2d مشکلی نداره
از باقی دوستان کسی این مشکل رو داره ؟
mahdy_202
15-09-2009, 22:36
اینقدر سخت نیست
ونباید مودم رو ریست کنید ، اون دکمه کار ریست رو میکنه
دکمه ریست مودم پشت دستگاهه و با کلمه reset مشخص شده ولی این دکمه برای ست کردن وارلسه .
مگه بعداز دانلود فایل های آپ دیت، وقتی داره اجراشون میکنه بازم به اینترنت نیاز داره؟ خوب فایل ها رو که یه بار دانلود کرده، دیگه اینترنت واسه چی...
موقع اجراي فايل هاي آپ ديت بايد حتما به اينترنت متصل باشيد. اگه قطع بشه فريمور كلا پاك خواهد شد.
احتمالا دليل اين كار امنيت فايل هاي آپ ديت بايد باشه.
اين طوري شركت مطمئنه كه بعد از اجرا فايل ها ي آپ ديت پاك مي شن و ديگه كسي به اون ها دست رسي نداره تا از محتوياتشون سر در بياره يا اون ها رو تغيير بده يا دوباره منتشر كنه.
lucky_luke
16-09-2009, 10:38
سلام
من تازه 5800 گرفتم و نمیدونم cpu 434 mhz داره یا نه
میشه بگید چطور باید بفهمم؟
jaber1361
16-09-2009, 10:47
سلام
من تازه 5800 گرفتم و نمیدونم cpu 434 mhz داره یا نه
میشه بگید چطور باید بفهمم؟
کلا از فریمور 21 به بعد همه 434mHz هستن . برای دیدن فریمور از کد #0000#* استفاده کنید و برای دیدن میزان فرکانس پدازنده میتونی از برنامه زیر استفاده کنی
jaber1361
16-09-2009, 10:53
این نرم افزارها تا ماه جولای هستد
shetmobile
16-09-2009, 13:26
آيا ميشه از نقشه استفاده كرد تو ايران
jaber1361
16-09-2009, 13:26
کسی مزایای ورژن جدید(31) رو میدونه ؟
اگه کسی آپدیت کرده بگه چه فرقی داره آپدیت بکنیم یانه .
ورژن فعلی 20.
jaber1361
16-09-2009, 13:29
آيا ميشه از نقشه استفاده كرد تو ايران
آره میتونی از نرم افزار SmartComGps استفاده کنی
shetmobile
16-09-2009, 16:05
آره میتونی از نرم افزار SmartComGps استفاده کنی
نه منظورم از نقشه خود نوكيا دبي را مياره ولي ايران رو لود نمي كنه
jaber1361
16-09-2009, 17:16
نه منظورم از نقشه خود نوكيا دبي را مياره ولي ايران رو لود نمي كنه
چون ایران تحریمه نقشه هاشو نداره!!
فقط میتونی راههای ایران رو ببینی که البته من نتونست بیارمش!!!
sepadl71
16-09-2009, 17:18
سلام
شما میتونید از Garmin و SmartComGPS استفاده کنید
من که Garmin رو پیشنهاد میکنم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.