مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
سلام بر 5800 بازهای عزیز
دوستان یه سوال واقعا کسی که الان اینو داره و قبلا p990i sonyericsson و یا a1200 motorola و یا b7300 samsungرا داشته میتونه به من بگم از لحاظ تاچ از گوشی های بالا واقعا ضعیف بوده یا نه؟؟
خواهشا بی تعصب بگید اگه هرکدوم از بالایی ها را قبلا داشتید از لحاظ تاچ یه مقایسه ای با گوشی 5800 بکنید
ممنون
من چند روزی گوشیم رو با P990 رفیقم عوض کرده بودم و افسردگی گرفته بودم.تاچش نسبت به 5800 واقعا افتضاح بود.
من که هنوز همون اندرخمه آپریتش موندم نشد که نشد
رضا جان این گارمینتون چی ریختیه؟ من تو قسمته about هر چی میرم از id خبری نیست!×!
لینکی چیزی داری پارسا جان؟
داریوش بیخیال آپدیت با کامپیوتر بشو.تو که سیمکارت همراه اول داری یکی از بسته های رویایی اینترنتش رو بگیر و با خود گوشی آپدیت کن.
DaRiOuShJh
27-05-2010, 23:04
شدیدا تکذیب میکنم:31:
برنامه رو پاک کن و همه برنامه های نوکیا از جمله درایورهای کابل بعد سیستمت رو ریستارت کن و دوباره نصبشون کن و امتحان کن ببین آپدیت میشه یا نه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهان ایول
یه بار repair اش کردم ولی طبق معمول خبری نشد که نشد×!:31:
بچه ها کسی نمیدونه چرا مموری گوشی منو وقتی با رم ریدر به کامپیوتر وصل میکنم نمیشناسش !
رم ریدر سالمه
وقتی مموری هم رو گوشی باشه گوشی رو وصل کنم به کامپیوتر مشکلی نداره
پسورد هم نداره
کسی نمیدونه مال چیه ؟
شاید موقعه قطع کردنش safely remove اش نکردی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
neopersia
27-05-2010, 23:16
خوب داریوش جون میبینم که داری اغفال میشی از غار بیای بیرون :دی
یادته منم اوایل میخواستم بیام غار بغلیتو اجاره کنم؟ از دست همین پی سی سوئیت و اووی سوئیت بود دیگه!
من که هر کاری کردم اینا یا نصب نمیشد یا بعد از نصب گیر میداد یا اینکه میخواست 800 ساعت دانلود رو طول بده!
فرمویر رو دانلود کن بعد با فونیکس بزن رو گوشی حالشو ببر! مشکل اینترنت که نداری میتونی راحت دوباره دانلود کنی اگر هم بخوای فکر کنم بشه از همونا که الان این پی سی سوئیت دانلود کرده برا فونیکس هم استفاده کنی
اگر هم پروداکت کد گوشیت فارسی نیست یه دونه فایل دیگه یکی از دوستان تو همین تاپیک معرفی کرده بود اون رو هم باید موقع فلش کردن اضافه کنی تا فارسی هم درست بشه
DaRiOuShJh
28-05-2010, 02:51
من چند روزی گوشیم رو با P990 رفیقم عوض کرده بودم و افسردگی گرفته بودم.تاچش نسبت به 5800 واقعا افتضاح بود.
داریوش بیخیال آپدیت با کامپیوتر بشو.تو که سیمکارت همراه اول داری یکی از بسته های رویایی اینترنتش رو بگیر و با خود گوشی آپدیت کن.
جلل الخالق!×!
مگه برای همراهه اولم از این جنگولک جات اومده؟!:18:
چی ریختین اینا؟
خوب داریوش جون میبینم که داری اغفال میشی از غار بیای بیرون :دی
یادته منم اوایل میخواستم بیام غار بغلیتو اجاره کنم؟ از دست همین پی سی سوئیت و اووی سوئیت بود دیگه!
من که هر کاری کردم اینا یا نصب نمیشد یا بعد از نصب گیر میداد یا اینکه میخواست 800 ساعت دانلود رو طول بده!
فرمویر رو دانلود کن بعد با فونیکس بزن رو گوشی حالشو ببر! مشکل اینترنت که نداری میتونی راحت دوباره دانلود کنی اگر هم بخوای فکر کنم بشه از همونا که الان این پی سی سوئیت دانلود کرده برا فونیکس هم استفاده کنی
اگر هم پروداکت کد گوشیت فارسی نیست یه دونه فایل دیگه یکی از دوستان تو همین تاپیک معرفی کرده بود اون رو هم باید موقع فلش کردن اضافه کنی تا فارسی هم درست بشه
هه هه هه
والا توی غار بیشتر خوش میگزره
بر و بچ " آواتار نشین!×! " هم هستن دوره هم هستیم خوش میگزره
مبگم از پاراگراف سومت هیچی حالیم نشد حاج آقا!
اینا که گفتی زیرنویس نداره؟!:31:
neopersia
28-05-2010, 06:31
زیر نویس که نداره ولی زیر نویس میکنیم همی :دی
من اینو دانلود کردم:
آخرین ورژن فونیکس رو هم از این وبلاگ گرفتم:
برای زبانش هم یه دونه فایل دیگه دانلود کردم چون پروداکت کد گوشیم فارسی نداشت عوضش هم که میکردم فونیکس فریمور رو نمیشناخت! دقیق یادم نیست ولی به احتمال قریب به یقین این فایل بود:
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V12
لینکشو ندارم ولی توی همین تاپیک یا تو بخش فریمور ها باید باشه
بعد فونیکس رو نصبیدم بعدش هم فایل exe. فریمور رو نصبیدم و با فونیکس فلش کردم. قبل از فلش کردن هم اون فایل اضافی رو به فایلهایی که میزنه رو گوش اضافه نمیودم و گذاشتم فلش بشه :دی
دیگه دنبال هـک هم نرفتم همین چار تا دونه برنامه رو که استفاده می کنم ساین کردم و نصبیدم. (دلم میخواست هـکش کنم ولی جف رو سیستمم نصب نمیشه!)
تو تاپیک فونیکس آموزشش هست یه دونه فیلم آموزشی هم هست که مفیده البته چیز خاصی هم نداره ولی برای اینکه مطمئن بشی چکار میکنی ببینی بد نیست.
فرق گوشی تقلبی نوکیا5800 را با گوشی اصلی از کجا می توان تشخیص داد ایا راهی برا تشخیص گوشی اصلی وجود دارد دوستان لطفا راهنمایی کنند با تشکر
دوستا از کجا میتوان فرق گوشی اصلی با تقلبی را مخصوصا در این مدل 5800 فهمید ممنون میشوم توضیحات شما را دریافت کنم
:10::40::11:
DaRiOuShJh
28-05-2010, 10:37
زیر نویس که نداره ولی زیر نویس میکنیم همی :دی
من اینو دانلود کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین ورژن فونیکس رو هم از این وبلاگ گرفتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای زبانش هم یه دونه فایل دیگه دانلود کردم چون پروداکت کد گوشیم فارسی نداشت عوضش هم که میکردم فونیکس فریمور رو نمیشناخت! دقیق یادم نیست ولی به احتمال قریب به یقین این فایل بود:
RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V12
لینکشو ندارم ولی توی همین تاپیک یا تو بخش فریمور ها باید باشه
بعد فونیکس رو نصبیدم بعدش هم فایل exe. فریمور رو نصبیدم و با فونیکس فلش کردم. قبل از فلش کردن هم اون فایل اضافی رو به فایلهایی که میزنه رو گوش اضافه نمیودم و گذاشتم فلش بشه :دی
دیگه دنبال هـک هم نرفتم همین چار تا دونه برنامه رو که استفاده می کنم ساین کردم و نصبیدم. (دلم میخواست هـکش کنم ولی جف رو سیستمم نصب نمیشه!)
تو تاپیک فونیکس آموزشش هست یه دونه فیلم آموزشی هم هست که مفیده البته چیز خاصی هم نداره ولی برای اینکه مطمئن بشی چکار میکنی ببینی بد نیست.
بهه
هر دم از این باغ بری میرسد!××!×:31:
دستت درد نکنه حاج آقا
بابا من گرگیجه گرفتم رسما اینقد برنامه و جنگولک جات داره!
اینم که هر کدوم حجماشون یه منه :31: میدونی چند تا آلبوم میشه 300 مگ!×؟!@!$:27::31:
این فایل اولیه هم مسنکه free download نداره یا نمیدونم چرا فعال نیست
اصلا همون غاره خودمون بهتره!×!
فقط شما شاهد باشید خواستم مدرنیزمش کنم خودش نخواست ها! پس فردا نگه آیندم تباه شد و ....:31:
دوستا از کجا میتوان فرق گوشی اصلی با تقلبی را مخصوصا در این مدل 5800 فهمید ممنون میشوم توضیحات شما را دریافت کنم
:10::40::11:
برادر بحث در این مورد زیاد شده
در هر صورت اگر از چند جای معتبر قیمت بگیرید و ببینید بهترین راه حل هست
وگرنه موقعه خرید نه میتونید دونه دونهه قطعات رو زیر و رو بکنید ببینید کدوم اصله کدوم فرع نه ....
اگر هم با گارانتی اصله نوکیا بگیرید اس ام اس بزنید به شمارش (بعضی فروشنده ها همونجا میکنن) اطلاعات گارانتی و تاریخش میاد
سلام.
چطوری میتونم تعداد شورت کات های صفحه اصلی رو بیشتر از 4 تا کنم؟
MOHAMMAD2010
28-05-2010, 11:41
تجربه نشون داده هر مموری رو هر رم ریدر جواب نمیده .
چرا؟نمیدونم.
فکر کنم این جواب از همه منطقی تره
احتمالا رو مموری پسورد گذاشتی، پسورد رو بردار
ویرایش:
شرمنده پستت رو با دقت نخوندم
-----
دو تا نکته در مورد رم ریدرت !
1- به USB ها جلو میزنی و برق کافی بهش نمیرسه و Unrecognized میده !
2- ورودی های قسمت میکرو SD رم ریدرت مشکل پیدا کرده و برق یا دیتا رو درست به سیستم نمیرسونه !
همین بود تجربیات من !
گفتم که با یه مموری دیگه تست میکنم مشکلی نداره !
شاید موقعه قطع کردنش safely remove اش نکردی؟
نه داریوش جان فکر نکنم به این ربطی داشته باشه
-----------------------------------------------------------
قصدم از این سوال این بود که ببینم مموری مشکل داره یا نه که فکر کنم این جوری که شما گفتین مشکلی نداره
-----------------
بچه ها یادتونه چند وقت پیش درباره باتری گفتم اینجا ؟ که باتریم کم میره
ما رفتیم گارانتی بعد کلی حرفو اینا یه باتری آک گرفتیم
شکل ظاهریش مثل همون تو رفته هست
حالا من دیشب یه تست کردمش میخواستم ببینم به نظرتون خوب میره یا نه
فول شارژش کردم یه فیلم mp4 باهاش گذاشتم باتریش دقیق 2 ساعت و 40 دقیقه رفت
نور صفحه هم وسط بود
به نظرتون خوب رفته ؟ باتری مشکلی نداره ؟
ممنون
سلام دوستان
من میخوام گوشیم رو آپدیت کنم ، بهترین روش که هم مطمئن باشه هم قابل برگشت باشه هم بشه دوباره آپدیت کرد ... رو میشه توضیح بدین
وسایل هم همه چیز موجوده
کامپیوتر ، adsl ، مودم وایرلس، کابل ،cd،...:31:
thanQ:11:
کسی نیست ما را یاری دهد:42:
peaceful1
28-05-2010, 18:14
کسی نیست ما را یاری دهد:42:
راه برگشت نداره آپدیت بشه دیگه شده دیگه .
اگه Adsl داری یا از نرم افزار 100mb نوکیا به اسم ovi sute استفاده کن و یا از نوکیا آپدیتر 35 mb
arashbi2
28-05-2010, 19:12
بچه ها لینک سایتی هست که هر بار نوکیا 5800 اپدیدت میاد ادم بره اونجا بخونه ببینه چی اضافه شده یا فیکس شده؟؟؟
peaceful1
29-05-2010, 09:50
بچه ها لینک سایتی هست که هر بار نوکیا 5800 اپدیدت میاد ادم بره اونجا بخونه ببینه چی اضافه شده یا فیکس شده؟؟؟
تو صفحه های گذشته دوستان چند بار گذاشته بودند مربوط به همون روزهای اول انتشار نسخه جدید میشه
kourosh.persia
30-05-2010, 11:47
سلام
یه گوشی 5800 دارم بعد از نصب چند برنامه گوشی خاموش شد و دیگه بالا نمیاد باید چیکار کنم کمکم کنید مرسی
vahid_vaezinia
30-05-2010, 15:28
یه سوال ساده !!! باطری گوشی تموم نشده ؟
گوشی رو مستر ریست کن درست میشه !
MOHAMMAD2010
30-05-2010, 18:42
بچه ها من در مورد باتری این گوشی بعد مدت ها تلاش :31: ( بدون شوخی خیلی دنبالش بودم ) به این نتیجه رسیدم که :
باتری هایی که روی این گوشی هست دو نوع هست که فقط از شکلشون میشه تشخیصشون داد .
یکی که مثل باتری خودم شکلش تو رفته هست
یکی هم که کاملا معمولیه
( اصلا براتون مهم نباشه پشتش زده باشه ساخت چین یا کره ، مهم فرقی بود که من گفتم )
باتری های تو رفته شارژشون خیلی کمتر میره
و نکته جالبی هم که دارن خیلی زود تر شارژ میشن
باتری های تو رفته حدود 1 ساعت شارژ میشن ولی باتری های معمولی 1.5 ساعت شارژ میشن
اگه شما مقدار میلی آمپر باتری رو بر میلی آمپر شارژر تقسیم کنین میبینین که باتری باید حدود 1 ساعت و نیم شارژ بشه نه 1 ساعت .
من یه تست هم تو فیلم از این دو تا باتری گرفتم که الان خدمتتون میگم
نور صفحه وسط بود ، صدا هم وسط و پروفایل گوشی جنرال
فیلمی هم که دیدم دقیقا یکی بود
باتری تو رفته دقیقا ، 2 ساعتو 40 دقیقه رفت ولی باتری معمولی 4 ساعتو 20 دقیقه رفت ! :18:
یه چیز جالب دیگه اینکه شارژ باتری تو رفته وقتی خط اول تموم شد ، خط های دیگه هم خیلی خیلی زود تموم میشن ، ( یعنی بعضی وقتا اگه یه کار مثل فیلم دادن باهاش انجام بدین میبینین از 7 خط شد نصفه ، در این حد زود تموم میشه ! ) ولی باتری معمولی کم شدن خطاش عادی هست
--------------------------------------------
اینم از نتیجه تست ما
حالا من اگه شد گوشی رو تو حالت آفلاین با هندزفری برای موزیک میزارم ببینم اون 35 ساعت که تو سایت نوشته چه اندازه واقیه
-------------------------
خلاصه الان که توی همه ی جعبه ها از این باتری های تو رفته هست و دیگه فکر نکنم اصلا از اونا گیر نیاد
مگه اینکه که بتونین از یه جا جداگانه بخرین یا اینکه خوش شانس باشین باتری که روی گوشیتون بوده از اون خوبا باشه
---------------
با تشکر
:11:
neopersia
30-05-2010, 18:49
مطمئنی که باطری اصله؟ یعنی از بیخ دارن اینجوری باطری روشون میزارن؟ :دی
اون هولوگرام هست که روی باطریه، وقتطی باطری رو مورب میکنی اطرافش نقطه ها رو نشون میده؟
MOHAMMAD2010
30-05-2010, 18:58
مطمئنی که باطری اصله؟ یعنی از بیخ دارن اینجوری باطری روشون میزارن؟ :دی
اون هولوگرام هست که روی باطریه، وقتطی باطری رو مورب میکنی اطرافش نقطه ها رو نشون میده؟
آره اصله اصله ( دیگه این چند وقته این قد تو این کارا بودم ، استاد شدم واسه خودم :31:
باتری هم فکر میکردم فقط اونی که دسته خودمه این جوریه ولی بعد نیم ساعت جرو بحث با نمایندگی اصلی نوکیا رفت یه باتری دیگه از توی یه جعبه آک برام اورد که اونم همین جوری تو رفته بود !
vahid_vaezinia
30-05-2010, 20:02
خوبه باطری من معمولیه :دی
لولو باطری ها رو گاز زده یکم تو رفته :18:
:دی
ah-eli-95
30-05-2010, 20:40
سلام دوستان
من بعد از حدود 1 ماه کلنجار رفتن با خودم وگوشی!بی خیال این آپدیت شدم و همنو ن غار نشینی میگذرونیم:34: :24:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حال چند سوال:(عذر میخوام اینجا میگم اگه جاش نیست بببخشید)
1.بهترین نوع power mp3 کسی داره بزاره یا لینکی معرفی کنید؟
2. چطور از شر این ریال پلییر راحت شم مخصوصا لست واچ هاش ؟
3.نرم افزاری یا راهی هست که بشه واسه نت هایی که مینویسی قفل گذاشت؟
4.رم خوب از کجا گیر بیارم ونشانش چیست ؟16 گیگ
5.ای رو برای بار چندم میپرسم کسی جواب نداد :وقتی فون مموری رو اسکن میکنی تو قسمت other مینویسه 50 مگ پر این 50 مگ کجاست ؟میشه دیدش؟چطور میشه پاکش کرد؟اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟یا لینکی چیزی واسه دانلود باشه؟
amir200812
30-05-2010, 20:57
آره اصله اصله ( دیگه این چند وقته این قد تو این کارا بودم ، استاد شدم واسه خودم :31:
باتری هم فکر میکردم فقط اونی که دسته خودمه این جوریه ولی بعد نیم ساعت جرو بحث با نمایندگی اصلی نوکیا رفت یه باتری دیگه از توی یه جعبه آک برام اورد که اونم همین جوری تو رفته بود !
باطری های که میگید رو من برای N97 خودم زیاد دیدم! عمده فروش ها 2 3 تومن میفروشن! ولی روی بیشتر گوشی های بازار هستند و با اصل مو نمیزنند! حتی بعضی فرورفته گی هم نداره!
vahid_vaezinia
30-05-2010, 22:37
من از Advanced Phone Lock استفاده میکنم ! توی Mobile9 پیدا میشه !
اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟
پاک کنی دیگه از دست رفته !
اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟
اگه با 7370 فرمت کنی می مونه!!!
1. چطور میتونم از اس ام اس هام تو کامپیوتر خونه بک اپ بگیرم ؟ که بعدا بتونم برشون گردونم به گوشی
2. چطور میتونم اس ام اس هامو از یه مموری کارت به یه مموری کارت دیگه انتقال بدم ؟
3. اگه اس ام اس ها رو فون مموری باشن اشکالی نداره رو یه مموری کارت مثلا 2 گیگ بک اپ بگیرم بعد این مموری کارتو در بیارم بذارم کنار مموری کارت 8 گیگ خودشو بندازم اس ام اس ها رو هر موقع بخام میتونم از رو 2 گیگ برگردونم دیگه ؟
موضوع اینه که من یه سری اس ام اس مهم دارم که میخوام تو گوشیم نباشه ولی هر موقع خواستم بتونم بریزم تو گوشی
دوتا مموری 2 و 8 گیگ هم دارم
سلام.
یه نرم افزار فول ورژن برای مرور فایلهای Autocad در 5800 میخواهم و همچنین جدیدترین نسخه آفیس.
یه سوال هم دارم...اگر توی اکسل کامپیوتر فرمول نویسی کنم توی اکسل 5800 قابل استفاده است؟ یعنی آفیس موبایل فرمول نویسی آفیس کامپیوتر رو میشناسه؟
mohsen_rkh
31-05-2010, 19:54
سلام دوستان
من بعد از حدود 1 ماه کلنجار رفتن با خودم وگوشی!بی خیال این آپدیت شدم و همنو ن غار نشینی میگذرونیم:34: :24:
---------------------------------------------------------------------------------------------------
حال چند سوال:(عذر میخوام اینجا میگم اگه جاش نیست بببخشید)
1.بهترین نوع power mp3 کسی داره بزاره یا لینکی معرفی کنید؟
2. چطور از شر این ریال پلییر راحت شم مخصوصا لست واچ هاش ؟
4.رم خوب از کجا گیر بیارم ونشانش چیست ؟16 گیگ
5.ای رو برای بار چندم میپرسم کسی جواب نداد :وقتی فون مموری رو اسکن میکنی تو قسمت other مینویسه 50 مگ پر این 50 مگ کجاست ؟میشه دیدش؟چطور میشه پاکش کرد؟اگه فون مموری رو پاک کنم(فرمت)اون بازی های اولیه خودش(ماشین و توپه)
وبرنامه هاشو برگردونم؟یا لینکی چیزی واسه دانلود باشه؟
اونایی که می دونم جواب می دم:
2- اگه منظورت اینه که نمی خوای فایلهای ویدئویی دیده بشن، بریزشون تو E:\Other\Contacts
3- من از Advanced Device Lock استفاده می کنم.
4- رم خوب می خوای TOSHIBA بگیر همه جا هست. قیمتش هم حدود 45 تومنه.
peaceful1
31-05-2010, 22:24
سلام.
یه نرم افزار فول ورژن برای مرور فایلهای Autocad در 5800 میخواهم و همچنین جدیدترین نسخه آفیس.
یه سوال هم دارم...اگر توی اکسل کامپیوتر فرمول نویسی کنم توی اکسل 5800 قابل استفاده است؟ یعنی آفیس موبایل فرمول نویسی آفیس کامپیوتر رو میشناسه؟
لند یا etabs یا sap نمیخوای اگه میخوی بگو تارف نکنی ها!!!!!
آخه مرد مومن موبایل با اون همه محدودیت کدش کجا بود اون هم سیمبین!!!!!
neopersia
31-05-2010, 22:47
1. چطور میتونم از اس ام اس هام تو کامپیوتر خونه بک اپ بگیرم ؟ که بعدا بتونم برشون گردونم به گوشی
2. چطور میتونم اس ام اس هامو از یه مموری کارت به یه مموری کارت دیگه انتقال بدم ؟
3. اگه اس ام اس ها رو فون مموری باشن اشکالی نداره رو یه مموری کارت مثلا 2 گیگ بک اپ بگیرم بعد این مموری کارتو در بیارم بذارم کنار مموری کارت 8 گیگ خودشو بندازم اس ام اس ها رو هر موقع بخام میتونم از رو 2 گیگ برگردونم دیگه ؟
موضوع اینه که من یه سری اس ام اس مهم دارم که میخوام تو گوشیم نباشه ولی هر موقع خواستم بتونم بریزم تو گوشی
دوتا مموری 2 و 8 گیگ هم دارم
با ovi suit میشه از اطلاعات گوشی از جمله SMS ها روی کامپیوتر بک آپ گرفت و بعداً برگردوند به گوشی
اگر امکان دارد این نرم افزار ovi suit را در سایت قرار دهید و در باره نحوه کار با ان هم کمی توضیح دهید با تشکر:10:
چجوری میشه اطلاعات از رو سیمکارت رو به مموری کپی کردودیگه اینکه از کدوم قسمت میشه تمام اطلاعات ورودی روی مموری کارت ذخیره بشه مثل پیامها یا ذخیره کردن شماره تلفن
پیشاپیش متشکرم
اگر امکان دارد این نرم افزار ovi suit را در سایت قرار دهید و در باره نحوه کار با ان هم کمی توضیح دهید با تشکر:10:
شما اگه 5800 داشته باشی تو CD همراهش برنامش هست!!!!
peaceful1
01-06-2010, 09:54
ولی اگه آپدیتش رو خواستی:
alliniran
01-06-2010, 11:09
دوستان منم میخوام این گوشیو بگیرم ولی چند سوال
1.مجارستان این گوشی بهتره یا چین و ارزش داره برای مجارستانش 15 اضافه بدم؟؟
2.با پی دی اف های فارسی که مشکلی نداره؟؟
3.دوستانی که این گوشیو دارند واقعا تا حالا چند بار هنگ کره؟؟
4.سرعتش را اگه ممکنه دوستان با گوشی های قبلیش بسنجد و بگند از کدوم گوشیهایی که داشتند کند تره یا تند تره؟؟
ممنون:11::40:
P A R S A
01-06-2010, 11:54
دوستان منم میخوام این گوشیو بگیرم ولی چند سوال
1.مجارستان این گوشی بهتره یا چین و ارزش داره برای مجارستانش 15 اضافه بدم؟؟
2.با پی دی اف های فارسی که مشکلی نداره؟؟
3.دوستانی که این گوشیو دارند واقعا تا حالا چند بار هنگ کره؟؟
4.سرعتش را اگه ممکنه دوستان با گوشی های قبلیش بسنجد و بگند از کدوم گوشیهایی که داشتند کند تره یا تند تره؟؟
1. مجارستان وجود نداره، همش لیبل هست، الکی پول اضافه تر نده!
2. خیر
3. نشمردم! ولی از آپدیت 50.01 به این واقــــــــــــعا خیلی بهتر شده! (شاید یک یا دو بار در دو ماه)
4. ?...؟
jaber1361
01-06-2010, 11:58
سلام
از وقتی که به ورژن 50 آپدیت کردم هروقت وارد contact میشم پیغام زیر رو نشون میده
"contact:system error(-1)"
مشکل کجاست؟
javad8006
01-06-2010, 19:40
سلام
گوشی من از وقتی ابدیتش کردم به 40 و بعد از اون به 50 سنسوری که وقتی تماس میگیری و میگیری دمه گوشت صفحه قفل میشه کار نمیکنه چه باید کرد؟
mohsen_rkh
01-06-2010, 19:48
لینک مستقیم:
DaRiOuShJh
01-06-2010, 20:01
سلام on علیکم!×!:20:
میبینم که 3 روز نبودم خیلی خبر ها شده
چه خبر ها ؟
راستی با ایرانسل تست کردم 3 ثانیه ای gps اش وصل شد
alliniran
01-06-2010, 23:16
محتویات داخل جعبه این گوشی چیه؟؟
و راسته که مدلهای جدیدش از 3g و tvout پشتیبانی نمیکنند؟؟
neopersia
01-06-2010, 23:47
داخل جعبه یه دونه گوشی هست بعلاوه باطری، مموری، استرپ، هدفون، شارژر، رابط usb، دفترچه راهنما و DVD برنامه هاش
بدون 3g و tv out که مدل گوشی عوض میشه کلاً! هر کی همچین حرفی زده غرض داشته! شاید هم نوکیا زده به سرش :دی
mortezaon
01-06-2010, 23:50
سلام دوست من بايد دوباره از اول اپديتش كني
.
درخواست برنامه ی lock برای 5800
jaber1361
02-06-2010, 09:55
سلام
از وقتی که به ورژن 50 آپدیت کردم هروقت وارد contact میشم پیغام زیر رو نشون میده
"contact:system error(-1)"
مشکل کجاست؟
دوسه بار آپدیت کردم ؛ مستر ریست کردم ، مموری کارت رو فرمت کردم و نرم افزار ها رو دوباره نصب کردم
ولی وقتی کانتکت هام رو restore میکنم این خطا رو نشون میده!!!
alliniran
02-06-2010, 11:40
داخل جعبه یه دونه گوشی هست بعلاوه باطری، مموری، استرپ، هدفون، شارژر، رابط usb، دفترچه راهنما و DVD برنامه هاش
بدون 3g و tv out که مدل گوشی عوض میشه کلاً! هر کی همچین حرفی زده غرض داشته! شاید هم نوکیا زده به سرش :دی
خوب فهمیدم قضیه 3 جی درست نیست اما مدلهایی تو بازار هست که خروجی tv ندارند و پشت جعبه هم زده بعضی هاشون هم به سفاش مصر و سوریه هستند که جی پی اس ندارند!!! چون جی پی اس تو اون کشورها ممنوعه
DaRiOuShJh
02-06-2010, 12:00
برادر کدوم بازار رو میگی؟
من که اون موقع تو علاالدین هر جا رفتم همشون مشابه بودن تقریبا
hamidkashani
02-06-2010, 14:16
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
5800 از طریق USB شارژ نمیشه بچه ها؟:13:
peaceful1
02-06-2010, 20:07
5800 از طریق USB شارژ نمیشه بچه ها؟:13:
نه فقط N97 شاید این چند تا جدید تر ها هم بشه
P A R S A
02-06-2010, 21:38
بچه ها برا من يه مشكلي به وجود اومده: من امروز برنامه java runtime رو نصب كردم بعد از نصب برنامه پيغام داد كه درايو c پر شده و بايد اونو خالي كني...در حاليكه وقتي من به درايو c ميرم و memory detail رو مي زنم اين اطلاعات رو به من ميده كه: sis application : 23 MB other fies : 63 MB حالا من اگه بخواهم از اين دو تا قسمت چيزي رو پاك كنم چي كار بايد بكنم؟چون تو قسمت مموري گوشي(همون درايو c) جه تو گوشي و چه تو pc نميتونم اينا رو پيدا كنم ممنون ميشم راهنماييم كنيد
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم. جاوا ران.تایم رو پاک کن، حل میشه، درایو C ات هم خالی میشه. البته بیشتر برنامه های جاوات رو باید دوباره نصب کنی!
enimonte
02-06-2010, 22:14
منم دقیقا همین مشکل رو داشتم. جاوا ران.تایم رو پاک کن، حل میشه، درایو C ات هم خالی میشه. البته بیشتر برنامه های جاوات رو باید دوباره نصب کنی!
جاوا رانتایم به طور خودکار برنامه ها رو توی درایو سی نصب میکنه،بهتره نصبش نکنید
blAck fire
03-06-2010, 01:43
گوشی وقتی با کابل وصل میکنم روی همه مدا کار میکنه به غیر از pc suit ولی با بلوتوث کار میکنه اشکال از سیم یا نرم افزاری؟
alliniran
03-06-2010, 08:55
برادر کدوم بازار رو میگی؟
من که اون موقع تو علاالدین هر جا رفتم همشون مشابه بودن تقریبا
متاسفانه اون قبلنا بود الان 5800 ها فرق کردند و کیفیتشون پایین اومده و هندزفری بی کیفیت دارند و پایه نگه دارنده ندارند
و اون بنده را هم ندارند
دوستان یه کمکی بکنید در اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدممنون
چجوری میشه اطلاعات از رو سیمکارت رو به مموری کپی کردودیگه اینکه از کدوم قسمت میشه تمام اطلاعات ورودی روی مموری کارت ذخیره بشه مثل پیامها یا ذخیره کردن شماره تلفن
پیشاپیش متشکرم
کسی جواب مارو نمیده؟
H A M E D
04-06-2010, 10:14
کسی جواب مارو نمیده؟
شما وقتی یه سیم کارت رو به گوشی میندازی خودش سوال میکنه که میخواین اطلاعات سیم کارت (مسیج ها و یا اس ام اس ها، البته در بخش مربوط به خودش) روی تلفن کپی بشه؟ و شما باید جواب مثبت بدید.
کنتاکت ها همیشه روی حافظه گوشی ذخیره میشه که میشه با بک آپ گرفتن روی مموری کارت از پاک شدن تصادفی جولگیری کرد
اما در مورد مسیج ها به این ترتیب عمل کنید :
messaging>options>settings>other>memory in use
ور از این قسمت مموری کارتتون رو انتخاب کنید که پیام ها روی کارت حافظه ذخیره بشن
sky lord
04-06-2010, 13:19
سلام دوستان میخواستم بدونم نرم افزاری چیزی برای تایپ فارسی واسه5800 وجود نداره؟
باتشکر
neopersia
04-06-2010, 13:20
5800 خودش فارسی تایپ میکنه هلو! نرم افزار برای چی؟
sky lord
04-06-2010, 17:31
برادر من اولا سلام
ثانیا یکم آداب معاشرت رو رعایت کن
ثالثا 5800 عربی داره فارسی نداره یکم از ذهنت استفاده کن آکبند نگه ندارش
بازممنون بخاطر کلمات خوبی که استفاده کردی:21:
neopersia
04-06-2010, 17:34
من چی گفتم که بهت برخورد؟
ها نکنه هلو رو به خودت گرفتی؟ نه عزیزم منظورم گوشی بود نه شما
یعنی انقدر احساس هلویی میکنی؟ یه کم فکر کن ذهنتو آکبند نگه ندار ببین چرا من باید به تو میگفتم هلو!
رو گوشیت فارسی نصب کن خوب!
DaRiOuShJh
04-06-2010, 18:20
برادر من اولا سلام
ثانیا یکم آداب معاشرت رو رعایت کن
بازممنون بخاطر کلمات خوبی که استفاده کردی:21:
:13:
یعنی انقدر احساس هلویی میکنی؟ یه کم فکر کن ذهنتو آکبند نگه ندار ببین چرا من باید به تو میگفتم هلو!
سلام حاج آقا
بنده از طرفه کله بر و بچ خیابون بغلی و محله های مجاور پـــــــــــــوزش ( با یه "زش!" اشانتیون) عرض میکنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم چرا از این هلوجات به ما نمیگی به خودمون علاقمند شیم:31:
یاسر جان گوشیت در چه حاله؟ آپدیت کردی راضی ای؟
من که کماکان بغله غارم از وقتی که میخواستم اپدیت کنم نشد یه تابلو ورود ممنوعه گوشی مدرنیزه شده هم زدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
P A R S A
04-06-2010, 18:38
چرا الکی بحث میکنید؟
فارسی داشتن یا نداشتن، بستگی به گوشی داره، بعضی گوشی ها فارسی ندارن (گوشی های آماده برای کشور های عربی) و بعضی ها دارن (سفارشی های ایران!)
راهش فلش کردن یه فریمور فارسی روی گوشی هست، یا تو خونه، یا بدی بیرون!
sky lord
04-06-2010, 20:41
برادر من من اگه میخواستم فلش بزنم اصلا نمیومدم اینطرفا میرفتم میدادم بیرون واسم میزد من خواستم یه نرم افزار با حجم کم که بشه راحت دانلود کرد پیدا کنم که تو یه سایت دیگه پیدا کردم از دوستان هم هر کس خواست میتونه بگه کدش رو بزارم استفاده کنه حدود 5mb هستش
بازم ممنون روشنتر شدیم:31:
برادر من من اگه میخواستم فلش بزنم اصلا نمیومدم اینطرفا میرفتم میدادم بیرون واسم میزد من خواستم یه نرم افزار با حجم کم که بشه راحت دانلود کرد پیدا کنم که تو یه سایت دیگه پیدا کردم از دوستان هم هر کس خواست میتونه بگه کدش رو بزارم استفاده کنه حدود 5mb هستش
بازم ممنون روشنتر شدیم:31:
چه کدیه که 5مگ حجم داره :دی
برنامه Virtual_Keyboard هست که اسکین فارسی هم داره و میشه باهاش به راحتی فارسی تایپ کرد حتی در گوشیهایی که عربی هم ندارند.تو انجمن سرچ کنی پیدا میشه.حجم برنامه هم حدود 200-300 کیلو هست
sky lord
05-06-2010, 09:52
چه کدیه که 5مگ حجم داره :دی
برنامه Virtual_Keyboard هست که اسکین فارسی هم داره و میشه باهاش به راحتی فارسی تایپ کرد حتی در گوشیهایی که عربی هم ندارند.تو انجمن سرچ کنی پیدا میشه.حجم برنامه هم حدود 200-300 کیلو هست
نه برادر من Virtual_Keyboard که اصلا ارزش دانلود رو نداره استفاده کردم نرم افزاری که من میگم تو سایت تخصصی موبایل هستش و حجمش هم 6.19mbهستش اینم لینکش:
[
واقعا جالب هستش وارزش دانلود رو داره:10:
سلام
یه سوال ؟
لرزش داره از ورژن40 به 50 آپدیت کنم ؟ چه فرقهایی کرده ؟
Hadi King
05-06-2010, 16:55
سلام
یه سوال ؟
لرزش داره از ورژن40 به 50 آپدیت کنم ؟ چه فرقهایی کرده ؟
سلام دوست عزيز :20: ارزش آپديــت داره ...
لیست تغییرات مشاهده شده ...
Browser 7.2
Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0
Flash Video Phase-3 - Flashlite 3.1.7.x
Gimlet Touch 2.2
Kinetic scrolling in Appshell (Menu grid
OVI Sync 2.0
Hurriganes Music Player
Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm
Windows 7 Device Stage Support
OVI store 1.5.6
Quick Office v4.2
OVI Music
Cherry v2.1
Rihanna service launcher
OVI contacts 1.50.8
Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:
سلام.
میشه این قابلیت هاش رو توضیح بدین:
Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm
Windows 7 Device Stage Support
Cherry v2.1
Gimlet Touch 2.2
سيد امير
07-06-2010, 11:05
سلام دوستان 5800 دارم چند روزه ديگه تو نقشه نميتونم از قابليت نشان دادن راه استفاده كنم وفكر كنم از كار افتاده چي كار كنم؟
amir200812
07-06-2010, 12:24
سلام دوستان 5800 دارم چند روزه ديگه تو نقشه نميتونم از قابليت نشان دادن راه استفاده كنم وفكر كنم از كار افتاده چي كار كنم؟
فکر کنم زمان محدودی رایگان هست! باید لایسنس بخری!
peaceful1
07-06-2010, 16:13
فکر کنم زمان محدودی رایگان هست! باید لایسنس بخری!
نه کلا رایگان هست اگه گوشی قدیمی باشه با محدودیت میشه استفاده کرد باید آپگرید کنی ورژن گوشی شما چند هست؟
majid.khaledi
08-06-2010, 21:53
سلام دوستان امروز یکی از دوستام 5800 خریده بود.گفت هرکاری میکنم تو تم ها نمیره.تا میرفتی توش میومد بیرون خودش
فقط از فروشنده یه بلوتوث برای تست کردن گرفته بود
منم براش اکسپلور رو فرستادم.حالا گوشی خودمم تو تم ها نمیره و گوشی فورا ریستارت میشه
چش شده؟چیکار کنم؟
peaceful1
08-06-2010, 22:21
دو تا سوال:
1) هر از گاهی میرم تو inbox میگه نمیتونه رم گوشی رو بخونه message رو رو حافظه گوشی ذخیره میکنه باید چکار کنم فکر کنم بعد از این که thread sms این طوری شد ولی دیگه درست نمیشه.
2)چطوری میشه با وایرلس آپگرید کرد تا میرم تو آپدیت گوشی مستقیم از gprs استفاده میکنه.
دو تا سوال:
1) هر از گاهی میرم تو inbox میگه نمیتونه رم گوشی رو بخونه message رو رو حافظه گوشی ذخیره میکنه باید چکار کنم فکر کنم بعد از این که thread sms این طوری شد ولی دیگه درست نمیشه.
2)چطوری میشه با وایرلس آپگرید کرد تا میرم تو آپدیت گوشی مستقیم از gprs استفاده میکنه.
برای مشکل اول قبلا بحثش شده...مشکل از مموری کارته.
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
سلام دوستان امروز یکی از دوستام 5800 خریده بود.گفت هرکاری میکنم تو تم ها نمیره.تا میرفتی توش میومد بیرون خودش
فقط از فروشنده یه بلوتوث برای تست کردن گرفته بود
منم براش اکسپلور رو فرستادم.حالا گوشی خودمم تو تم ها نمیره و گوشی فورا ریستارت میشه
چش شده؟چیکار کنم؟
مال منم این مشکل رو داشت...با نصب یه تم درست شد.
majid.khaledi
08-06-2010, 23:18
برای مشکل اول قبلا بحثش شده...مشکل از مموری کارته.
---------- Post added at 11:27 PM ---------- Previous post was at 11:26 PM ----------
مال منم این مشکل رو داشت...با نصب یه تم درست شد.
nasb kardam.dorost nashod.baz restart mishe.kalafam kard:19:
mohsen_rkh
09-06-2010, 06:55
nasb kardam.dorost nashod.baz restart mishe.kalafam kard:19:
من یه دفعه همچین مشکلی برای تقویمم پیش اومده بود، هیچ کاری نمیشد کرد. آخر Factory Settings زدم. ولی بعدش واقعاً حوصله م سر رفت. حدود نیم ساعت، 45 دقیقه طول کشید که دوباره تنظیم های قبلی رو انجام بدم.
peaceful1
09-06-2010, 09:20
حالا چکار کنم مموری رو فرمت کنم؟
DaRiOuShJh
09-06-2010, 12:02
آره برادر
حالا کار که از محکم کاری عیب نمیکنه
شما بک آپ بگیر از طلاعاتت اول
بعد با کامپیوتر فرمت کن
ببین خوب میشه یا نه
vahid_vaezinia
09-06-2010, 17:03
دروووووووود :31:
میشه پیام های حافظه ی گوشی رو به قسمت مموری کارد انتقال بدم ؟!؟
سپاس ;)
دروووووووود :31:
میشه پیام های حافظه ی گوشی رو به قسمت مموری کارد انتقال بدم ؟!؟
سپاس ;)
بله با برنامه nokia PCSuite می تونی!!!
یا یه بک آپ از اس ام اسات بگیر بعد اسام اسای تو گوشیتو پاک کن و بعد sms رو بذار رو حالت memory card و بعد بک آپرو اجرا کن!!!
vahid_vaezinia
10-06-2010, 09:14
بله با برنامه nokia PCSuite می تونی!!!
یا یه بک آپ از اس ام اسات بگیر بعد اسام اسای تو گوشیتو پاک کن و بعد sms رو بذار رو حالت memory card و بعد بک آپرو اجرا کن!!!
وقتی با PC Suite میخوام بک آپ بگیرم اس ام اس های Inbox , Sent رو شناسایی میکنه ولی اس ام اس های My Folders رو نمی شناسه !
3200 تا از اس ام اس هام رو توی My Folders ذخیره کردم.
وقتی با PC Suite میخوام بک آپ بگیرم اس ام اس های Inbox , Sent رو شناسایی میکنه ولی اس ام اس های My Folders رو نمی شناسه !
3200 تا از اس ام اس هام رو توی My Folders ذخیره کردم.
PC Suite چه ورژنی هست!!!
مال من همرو با هم یجا می گیره دیگه نمیگه Hnbox هست یا my folder
خوب اگه این جوری نشد با PC Suite گوشی رو وصل کن بعد برو به قسمت my folder تو sms و همه ی sms اتو select کن و کپی رو بزن بعد اس ام اس گوشیرو بنداز رو مموری کارت و بعد با PC Suite یه فولدر بساز تو مموری کارت و اس ام اسات پیست کن !!!
vahid_vaezinia
10-06-2010, 09:40
نه کلا اس ام اس های قسمت My Folders رو نشون نمیده !
ورژن 6.86
نه کلا اس ام اس های قسمت My Folders رو نشون نمیده !
ورژن 6.86
پس بهتر ورژن جدید رو بریزی!!!
مال من 7.1.40.6 هست!!!
تو آخرین ورژن می تونی هر کاری بکنی و My Folder رو هم نشون میده!!
MOHAMMAD2010
10-06-2010, 14:26
تنها مشکل این گوشی به نظرم خز بودن ( جواد بودن ) این گوشیه !
به شکلی که تو هر جمعی یه نفر بالاخره 5800 داره
دلیلشم اینه که واقعا گوشی خوبیه که اینجور ملت خریدنش ، از جمله خودم !
vahid_vaezinia
10-06-2010, 15:09
آره ! من پشیمون شدم ! خیلی وقتی دیگه دوست ندارم گوشیمو دستم بگیرم ! دست هر بچه ای 5800 میبینی ! یکیش داریوش :دی
Oracle_Eldorado
10-06-2010, 15:37
محمد جان دلیلش میدونی چیه ؟
چون گوشی خیلی خوب و پر طرفداریه .
کارائیش خوبه ، امکاناتش خوبه .
قیمتش هم مناسبه .
من که خیلی راضیم از خریدش .
تازه با این فریمور های کوک شده خیلی متنوع شده .
تاحالا امتحانش کردین ؟
H A M E D
10-06-2010, 15:39
فریم ویر کوک شده؟
کجا هستش دانلود کنیم!؟!
Oracle_Eldorado
10-06-2010, 16:08
فریم ویر کوک شده؟
کجا هستش دانلود کنیم!؟!
چطوری حامد جان ؟
اینم لینک چند تا از بهترین فریمور های کوک شده .
ولی باید با JAF فلش بزنین !
فریمور کوک شده 5800 ورژن 50 توسط .: Lithium :. و دوستان با 8 هوم اسکرین
Nokia5800XM Se7en Pro V2.0 By Rezaee3001 Design
5800 کوک شده فریمور عالی و استثنایی 5800 زبان فارسی با Nitindeck's SPECIAL Ed. CFW 5800 V.50
بهترين فرمور كوك شده براي 5800 در جهان
من خودم همه ی اینا رو تست کردم و به نظرم اینا بهترین ها هستن .
این آخریه مال خارجیه !
ویرایش :
ماشالاه این انجمن با همه دنیا دشمنه !
به جای قسمت --------- این عبارت رو بدون فاصله بزنین :
i r - t c i . o r g
yoosef_st
10-06-2010, 18:42
چطوری حامد جان ؟
Nokia5800XM Se7en Pro V2.0 By Rezaee3001 Design
5800 کوک شده فریمور عالی و استثنایی 5800 زبان فارسی با Nitindeck's SPECIAL Ed. CFW 5800 V.50
بهترين فرمور كوك شده براي 5800 در جهان
من خودم همه ی اینا رو تست کردم و به نظرم اینا بهترین ها هستن .
این آخریه مال خارجیه !
ویرایش :
i r - t c i . o r g
این فرمویر آخری رو براش فارسی هم اضافه کرده. منتها فکر کنم اول لینکی که شما گذاشتین فارسی نداشته باشه.
یکی که اونجا عضوه بره به اون آقاهه بگه لینکش رو عوض کنه.
DaRiOuShJh
10-06-2010, 18:52
من که خیلی ندیدم
ولی خوب همینه دیگه
ولی گوشی رو دست گرفتن کجا و .... از امکاناتش کامل استفاده کردن کجا
الان بیشترشون حتی -- هم نکردن فقط مثله اریکسون جاوا نصب میکنن1×!×!×!×!
آره ! من پشیمون شدم ! خیلی وقتی دیگه دوست ندارم گوشیمو دستم بگیرم ! دست هر بچه ای 5800 میبینی ! یکیش داریوش :دی
چطوری حامد جان ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدNokia5800XM Se7en Pro V2.0 By Rezaee3001 Design
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید 5800 کوک شده فریمور عالی و استثنایی 5800 زبان فارسی با Nitindeck's SPECIAL Ed. CFW 5800 V.50
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهترين فرمور كوك شده براي 5800 در جهان
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن خودم همه ی اینا رو تست کردم و به نظرم اینا بهترین ها هستن .
این آخریه مال خارجیه !
ویرایش :
i r - t c i . o r g
ممنون برادر
اینا همشون کار میکنن؟
MOHAMMAD2010
10-06-2010, 19:20
آره منم پشیمونم ، دیگه روم نمیشه دستم بگیرم اینو :41:
محمد جان دلیلش میدونی چیه ؟
چون گوشی خیلی خوب و پر طرفداریه .
کارائیش خوبه ، امکاناتش خوبه .
قیمتش هم مناسبه .
من که خیلی راضیم از خریدش .
تازه با این فریمور های کوک شده خیلی متنوع شده .
تاحالا امتحانش کردین ؟
آره خودمم که گفتم ، واقعا قیمتو امکاناتش خوبه
نه کوک شده تا حالا نریختم
من که خیلی ندیدم
ولی خوب همینه دیگه
ولی گوشی رو دست گرفتن کجا و .... از امکاناتش کامل استفاده کردن کجا
الان بیشترشون حتی -- هم نکردن فقط مثله اریکسون جاوا نصب میکنن1×!×!×!×!
ممنون برادر
اینا همشون کار میکنن؟
داریوش شما فک کنم خوب نگا نکردی
چون دیگه فقط کم مونده دست افغانی هم 5800 ببینیم :41:
DaRiOuShJh
10-06-2010, 19:41
بابا خوب گوشیه دیگه
نوکیا که اختصاصی برایس چند نفر نساخته
همه میگیرن دستشون
ولی در کل این گوشی توی طبقه بندی گوشی های گرون تقریبا میشه گفت دسته بندی میشه
گوشیه ارزونی نیست
مثلا مثله اینه که بگیم ویندوز اکس پی جواد شده همه دارن:31:
خوب مگه بقیه دل ندارن
اتفاقا خوبه زیاد هم بشه حداقل مثله پراید هر جا بری قطعات و برنامه هاش پیدا میشه
H A M E D
10-06-2010, 22:00
بابا خوب گوشیه دیگه
نوکیا که اختصاصی برایس چند نفر نساخته
همه میگیرن دستشون
ولی در کل این گوشی توی طبقه بندی گوشی های گرون تقریبا میشه گفت دسته بندی میشه
گوشیه ارزونی نیست
مثلا مثله اینه که بگیم ویندوز اکس پی جواد شده همه دارن:31:
خوب مگه بقیه دل ندارن
اتفاقا خوبه زیاد هم بشه حداقل مثله پراید هر جا بری قطعات و برنامه هاش پیدا میشه
موافقم!
من گوشی رو واسه امکاناتش گرفتم و دوستش دارم برای این نگرفتم که فقط مال خودم باشه
خوبه جنبه کاربردی قضیه رو نیگا کنید. رفیقم سانتافه گرفته بود بعد یه مدت زیاد شد رفت با 15 میلیون ضرر فروختش موهاوی گرفت. حالا میگه سانتافه بهتر بود. بهش گفتم بنده خدا هرماشینی که بخری بعد یه مدت زیاد میشه. حالا هم جریان گوشی شده من 5800 رو گرفتم رفیق صمیمیم هم دید و خوشش اومد یکی گرفت. بعد یکی دیگه از بچه ها. خوب حالا همه 5800 داریم من که نباید بگم چون همه دارن من دستم نمیگیرم بجاش امکاناتش رو گسترش میدم برنامه های حرفه ای روش نصب میکنم که گوشی دیگران در مقابل مال من 1100 به نظر بیاد!!!!
vahid_vaezinia
10-06-2010, 23:22
حرفت قبول حامد جان ! ولی بحث اینکه گوشی رو دست داریوش ببینن جداس :دی
فکر میکنی چی شد که اینقدر قیمت گوشی افت کرد ؟ :دی
- -
جدا از شوخی !
نه خوب من واقعا از امکانات گوشی راضیم ! همونی بود که میخواستم ! بعد از آپدیت هم دیگه فوق العاده تر شد !
هر برنامه که خواستم هم پیدا شده ! بازی های خوبی هم واسش پیدا کردم !
ولی جدا از بحث استفاده کردن من واسم مهمه که گوشیم نما داشته باشه !
اوایل خوشم میومد گوشیمو کسی ببینه ! ولی الان سعی میکنم از بقیه پنهون کنم !!!
همین امروز 2 نفر گوشیمو دیدن میگن !
اِ گوشیت 5800 ه !!! قیمتش خیلی پایین اومده ! دست همه هست ! منم میخواست بگیرم ولی میگن گوشی خوب نیست !!!:18:
خوب واقعا خز شده دیگه ! هر بچه ای دستش گرفته !
پیروز پاییز
11-06-2010, 10:21
با سلام
من میخوام یه گوشی سیمبین ورژن بالای نوکیا بخرم ...
حالا شما به من بگید که 5800 بخرم یا N95
ممنونتون میشم.....
t2download
11-06-2010, 12:57
دوستان چرا هنگام کار با این گوشی وقتی در اینترنت هستیم اکثرآ از اینترنت بیرون می افتیم اتوماتیک ؟:41:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
با سلام
من میخوام یه گوشی سیمبین ورژن بالای نوکیا بخرم ...
حالا شما به من بگید که 5800 بخرم یا N95
ممنونتون میشم.....
عزیزم 95 عالیه ولی تو بازار اصلی نیست و چینی هست و قدیمیه و 5800 و x6.16gb هم خوبه .:31:
DaRiOuShJh
11-06-2010, 13:01
بچه ها کسی از هماره اولی ها اینترنتش رو فعال کرده؟
این فرمه توی سایتش رو دو ساعت پر کردم آخرشم ارور داد ثبت نشد که نشد!×!!××#!@$!@#
MOHAMMAD2010
11-06-2010, 13:07
حرفت قبول حامد جان ! ولی بحث اینکه گوشی رو دست داریوش ببینن جداس :دی
فکر میکنی چی شد که اینقدر قیمت گوشی افت کرد ؟ :دی
- -
جدا از شوخی !
نه خوب من واقعا از امکانات گوشی راضیم ! همونی بود که میخواستم ! بعد از آپدیت هم دیگه فوق العاده تر شد !
هر برنامه که خواستم هم پیدا شده ! بازی های خوبی هم واسش پیدا کردم !
ولی جدا از بحث استفاده کردن من واسم مهمه که گوشیم نما داشته باشه !
اوایل خوشم میومد گوشیمو کسی ببینه ! ولی الان سعی میکنم از بقیه پنهون کنم !!!
همین امروز 2 نفر گوشیمو دیدن میگن !
خوب واقعا خز شده دیگه ! هر بچه ای دستش گرفته !
آره دیگه مشکل همینه
منم قبول دارم که واقعا گوشی عالی هست و خیلیا این گوشی رو گرفتن حتی یه بارم از GPS این گوشی استفاده نکردن !
ولی قبول کنین خیلی زیاده
اتفاقا چند روز پیش تو تاکسی دو نفر گوشیمو دیدن گفتن چند گرفتی گفتم 260 گفتن اشتباه بزرگی کردی اینو خریدی خریدی
گفتم چرا !؟
گفتن خزه
...
خلاصه منم دیگه سعی میکنم کسی نفهمه 5800 دارم :31:
mohsen_rkh
11-06-2010, 13:49
بچه ها برنامه ای برای گوشی هست که بشه باهاش تگ ID3 آهنگ ها رو یه جا عوض کرد (یعنی مثلاً برای کل یک آلبوم)؟
neopersia
11-06-2010, 19:44
سلام
برنامه task manager برای 5800 چی هست؟ خودش که چیزی نداره درسته؟
من یکی دو تا برنامه دارم که گیر میکنن و وقتی ازشون میام بیرون کامل بسته نمیشن میخوام به زور ببندمشون چکار باید بکنم؟
بعد چند هفته استفاده اینم متوسط نگهداری شارژ گوشی بنده :31:
DaRiOuShJh
11-06-2010, 20:00
ساملیک
برادر یاسر کجایی یاهو نمیای
من که یکی گزاشتم تو اون سلکشنم
از بهرتین هاشه
handy taskman
دو تا گزینه هم داره هم kill هم close
neopersia
11-06-2010, 20:48
سلام
هستم فقط حوصله یاهو ندارم! یعنی بد موقع آنلاین میشم دیگه یاهو نمیام
برم ببینم میتونم سلکشنتو که دانلود کرده بودم پیدا کنم یا نه. هر چی برنامه برا نوکیا دانلود کردم با هم قاطی شدن پیدا کردنشون سخت شده :دی
**
ها یافتم و نصبیدم کاری رو که میخواستم انجام میده.
power mp3 بعضی وقتا گیر میکنه تا گوشی رو خاموش نکنم بسته نمیشه فقط مینیمایز میشه! از این به بعد دست از پا خطا کنه میکشمش (kill میکنم :دی)
DaRiOuShJh
11-06-2010, 21:11
هه هه هه
هد شاتش کن پس
هی میگم آپدیت نکن میکنی همین میشه دیگه
mohsen_rkh
11-06-2010, 21:43
خب این برنامه Handy Taskman رو بذارید ما هم دانلود کنیم دیگه!
نگفتید برنامه ای برای گوشی هست که بشه باهاش تگ ID3 آهنگ ها رو یه جا تغییر داد؟
بعد چند هفته استفاده اینم متوسط نگهداری شارژ گوشی بنده :31:
داداش این برنامه رو از کجا دانلود کنیم؟ اگه لینک بذاری ممنون می شم.
peaceful1
11-06-2010, 22:35
خب این برنامه Handy Taskman رو بذارید ما هم دانلود کنیم دیگه!
نگفتید برنامه ای برای گوشی هست که بشه باهاش تگ ID3 آهنگ ها رو یه جا تغییر داد؟
برای گوشی من نمیشناسم ولی اگه خواستی آهنگ هات رو تو کامپوتر مدیریت کنی این لینک های زیر رو یک نیگا بنداز:
ببخشید لینک فروم همسایه رو میدم! از اونجا گرفتم
DaRiOuShJh
11-06-2010, 23:10
بهه
اون منتخب خودم رو که تو پست اول تاپیک گزاشتم دیگه
اکثره چیزایی که کاربرد داشته باشه توش هست
همون رو بگیرید
mohsen_rkh
12-06-2010, 08:12
برای گوشی من نمیشناسم ولی اگه خواستی آهنگ هات رو تو کامپوتر مدیریت کنی این لینک های زیر رو یک نیگا بنداز:
دوست عزیز از لطفت ممنونم. برای کامپیوتر که مشکلی ندارم ولی برای گوشی چرا. حالا اگه پیدا کردی، لطف کنی لینک بذاری ممنون می شم. در هر حال ممنون از کمکت.
سلام
یه برنامه ای نصب کردم که هم زیبا بود و هم کاربردی گفتم برا شما هم بذارم!!!
ببخشید اگه تکراریه
HS-tornado_1
Ultimate
12-06-2010, 18:15
سلام
میشه یه سوال بپرسم یه سوال فنی البته اگه اینجا جاش نیست اطفا دوستان راهنمایی کنن
امروز ظهر من داشتم گوشیم رو که 5800 express Music هستش اپدیت میکردم که یهو اخر نصب اینترنت قطع شد و در حال نصب بود حالا وقتی گوشی رو روشن میکنم دیگه روشن نمیشه.و سیستم هم شناسایی نمیکنه /میگین چی کار کنم ایا گوشیم سوخت رفت پی کارش یا راه حلی براش پیدا میشه اگه هست لطفا راهنمایی کنید.ممنون
Ultimate
12-06-2010, 19:21
سلام
میشه یه سوال بپرسم یه سوال فنی البته اگه اینجا جاش نیست اطفا دوستان راهنمایی کنن
امروز ظهر من داشتم گوشیم رو که 5800 express Music هستش اپدیت میکردم که یهو اخر نصب اینترنت قطع شد و در حال نصب بود حالا وقتی گوشی رو روشن میکنم دیگه روشن نمیشه.و سیستم هم شناسایی نمیکنه /میگین چی کار کنم ایا گوشیم سوخت رفت پی کارش یا راه حلی براش پیدا میشه اگه هست لطفا راهنمایی کنید.ممنون
کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟
vahid_vaezinia
12-06-2010, 22:33
سلام
یه برنامه ای نصب کردم که هم زیبا بود و هم کاربردی گفتم برا شما هم بذارم!!!
ببخشید اگه تکراریه
HS-tornado_1
یه مشکل
بعد از انتخاب محل نصب میگه : Update Error
چه کنم
DaRiOuShJh
12-06-2010, 22:48
کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟
والا برادر چی بگم
من اصلا آپدیت نکردم هنوز
ولی با این وضع میگم اگه میتونی یه بک آپ با نوکیا سوییت ازش بگیر بعد هر بلایی تونستی سرش بیار
از این بدتر که نمیشه وضع
neopersia
12-06-2010, 22:57
سلام
نه نسوخته بره پی کارش :دی
سیستم عاملش موقع نصب ناقص نصب شده الان دیگه نه بالا میاد نه میشه با خودش دوباره از اول نصب کرد. باید فلش بشه
اگر گوشی خودم بود سعی میکردم با فونیکس یا جف فلشش کنم اگر نمیتونستم میدادم بیرون با باکس برام فلش کنن. یه سر به تاپیکهای مربوط به فونیک و jaf بزنی اطلاعات بیشتری میتونی بگیری
yoosef_st
12-06-2010, 22:57
کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟
فکر کنم باید گوشیت رو در حالت Dead با جف آپدیت کنی.
تاپیک JEF همین دور و اطرافه. 2 تا در بالاتر ، 2 تا در پایینتر، همین بقل مقلاست.
neopersia
13-06-2010, 00:16
تازگیا من متوجه یه مشکل کوچولو با پوشه Sent تو قسمت پیامها شدم. زیرش همیشه 20 رو نشون میده فرقی هم نمیکنه چند تا sms فرستاده باشم!
یعنی فقط 20 تا پیام آخر رو نگه میداره؟ چون تعداد پیامهای داخلش هم 20 تا هست
Oracle_Eldorado
13-06-2010, 00:16
ببخشید دوستان یکم دیر جواب دادم !
ممنون برادر
اینا همشون کار میکنن؟
آره عزیزم خودم همشونو یه بار نصب کردم .
این فرمویر آخری رو براش فارسی هم اضافه کرده. منتها فکر کنم اول لینکی که شما گذاشتین فارسی نداشته باشه.
یکی که اونجا عضوه بره به اون آقاهه بگه لینکش رو عوض کنه.
تو همون تاپیک گذاشته .
یکم بگردی چند صفحه جلوتر .
آره خودمم که گفتم ، واقعا قیمتو امکاناتش خوبه
نه کوک شده تا حالا نریختم
حتما بریز خیلی قشنگ و کاربردی تر میشه .
من از وقتی ریختم خیلی بیشتر با گوشیم حال میکنم.
total_overdose
13-06-2010, 00:34
تازگیا من متوجه یه مشکل کوچولو با پوشه Sent تو قسمت پیامها شدم. زیرش همیشه 20 رو نشون میده فرقی هم نمیکنه چند تا sms فرستاده باشم!
یعنی فقط 20 تا پیام آخر رو نگه میداره؟ چون تعداد پیامهای داخلش هم 20 تا هست
سلام
بله بصورت پیشفرض 20 تا هست.وقتی در قست مسیج هستید options بزنید و بعد هم setting برید توی other و بعد تعداد اس مس های ذخیره شده در حافظه که 20 هست رو به 999 تغییر بدید.
سلام
دوستان من تازگی یک خط ایرانسل خریدم به امید استفاده از اینترنت (gprs) ولی الان هر کاری می کنم نمی تونم
متصل بشم،خط هم فعال شده،هم ثبت نام،به شماره 700 که تماس می گیرم میگه تنظیمات گوشی شما در سیستم
موجود نمی باشد به راهنمای دفتر چه مراجعه کنید(که اونم یک کد داده که هیچ کاری نمی کنه) به شماره 2225 هم
اس ام اس دادم که اون هم جوابی نداد،تنظیمات مخصوص 5800 را توی اینترنت پیدا کردم و روی گوشی اعمال کردم
باز هم جواب نداد،شما اگر که راه حل تست شده و جواب داده دارید،ممنون میشم من را هم راهنمایی کنید،کلی برای
این gprs برنامه ریزی کرده بودم :(
بای
javad8006
14-06-2010, 22:34
اقا کسی تا حالا از این تبدیل یا شارژر هایی که میشه گوشی رو با باتری قلمی شارژ کرد استفاده کرده؟
میشه یک راهنمایی بکنین؟
به درد میخوره؟
به گوشی و باتریش ضرر نمیرسونه؟
لطفا یک توضیح کامل و مبسوط بدین که چیجوره چه مدلیش خوبه بگیرم؟
کسی نیست؟؟؟ دوستان ؟؟؟؟
منم يه بار كه داشتم گوشيمو آپديت ميكردم به مشكل شما برخوردم . با فلش شد مثل اولش!:46:
t2download
15-06-2010, 00:04
چرا وقتی توی سایت ها با این گوشی هستیم اتوماتیک از سایت می افتیم بیرون.
بچه ها شما هم شنیند که میگن تو سر یجدید این گوشی مشکل ال سی دیش حل شده؟
arashbi2
15-06-2010, 07:56
بچه ها شما هم شنیند که میگن تو سر یجدید این گوشی مشکل ال سی دیش حل شده؟
مگه چه مشکلی داره ال سی دیش؟
بچه کسی میتونه به من کمک کنه من تقریبا از 90% برنامه و بازی های که برای 5800 از سایت پی سی ورلد میگیرم نصب نمیشه رو گوشیم با وجود اینکه برای بقیه کار میکنه
موقع نصب برنامه میگه file is courpted (یا یه چیزی شبیه این):27:
ممنون میشم کمکم کنید:46:
DaRiOuShJh
15-06-2010, 12:46
احتماله زیاد ضرر که میرسونه و باعثه تنبلی باطری گوشی تو استفاده دراز مدت میشه
قبل از اینا یه سری دیگه بود که با دست میچرخوندی شارژ میکرد
اونم به خاطره نوسان پدره باطری رو در میاورد
در کل این چیزا رو تا میتونید نگیرید بهتره!×! در کل دیگه برق که همه جا پیدا میشه
به نظرم باز یه شارژر دمه دستی بخرید بزارید همراهتون خوبه! البته باهاش زیاد شارژ نکنید تا مجبور بشید
نوکیا هم خداروشکر خوبیش اینه که شارژش گیر میاد همه جا
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
بچه کسی میتونه به من کمک کنه من تقریبا از 90% برنامه و بازی های که برای 5800 از سایت پی سی ورلد میگیرم نصب نمیشه رو گوشیم با وجود اینکه برای بقیه کار میکنه
موقع نصب برنامه میگه file is courpted (یا یه چیزی شبیه این)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم کمکم کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لابد ناقص دانلود میشن دیگه یا مشکلی دارن
اگر تو کامنت ها بچه ها گفته باشن سالمه و کار میکنن مشکل از طرفه خودتونه حتما
MOHAMMAD2010
15-06-2010, 15:44
بچه ها برنامه ای برای این گوشی پیدا میشه که بشه صدای زنگ و sms رو جداگانه تنظیم کرد ؟ یعنی مثلا صدای زنگ تا آخر زیاد باشه ولی صدای sms متوسط باشه
t2download
15-06-2010, 20:00
مگه چه مشکلی داره ال سی دیش؟
موقع نصب برنامه میگه file is courpted (یا یه چیزی شبیه این):27:
ممنون میشم کمکم کنید:46:
ال سی دیش سریع کمتر از 1 سال میسوزه و به سرما حساس ه هست که به ال سی دیش آسیب میرسه.:10:
MOHAMMAD2010
15-06-2010, 20:28
ال سی دیش سریع کمتر از 1 سال میسوزه و به سرما حساس ه هست که به ال سی دیش آسیب میرسه.:10:
دوست عزیز خواهشا اطلاعات غلط ندین !
این مشکل LCD هم که برای بعضیا پیش میومد با آپدیت بر طرف شد .
t2download
16-06-2010, 07:38
دوست عزیز خواهشا اطلاعات غلط ندین !
این مشکل LCD هم که برای بعضیا پیش میومد با آپدیت بر طرف شد .
من اهواز هستم و دوستم تو پاساژ تعمیراتی موبایل هست میگه تو 2 ماه 10 تا گوشی آوردن ال سی دی سوخته که کارکردش کمتر از 1 سال بوده :10:
شما منبع خاصی دارید.
MOHAMMAD2010
16-06-2010, 11:31
من اهواز هستم و دوستم تو پاساژ تعمیراتی موبایل هست میگه تو 2 ماه 10 تا گوشی آوردن ال سی دی سوخته که کارکردش کمتر از 1 سال بوده :10:
شما منبع خاصی دارید.
گفتم که این مشکل با آپدیت حل شده ( چیزی به اسم سوختن اصلا وجود نداره )
arashbi2
16-06-2010, 12:55
احتماله زیاد ضرر که میرسونه و باعثه تنبلی باطری گوشی تو استفاده دراز مدت میشه
قبل از اینا یه سری دیگه بود که با دست میچرخوندی شارژ میکرد
اونم به خاطره نوسان پدره باطری رو در میاورد
در کل این چیزا رو تا میتونید نگیرید بهتره!×! در کل دیگه برق که همه جا پیدا میشه
به نظرم باز یه شارژر دمه دستی بخرید بزارید همراهتون خوبه! البته باهاش زیاد شارژ نکنید تا مجبور بشید
نوکیا هم خداروشکر خوبیش اینه که شارژش گیر میاد همه جا
---------- Post added at 12:46 PM ---------- Previous post was at 12:44 PM ----------
لابد ناقص دانلود میشن دیگه یا مشکلی دارن
اگر تو کامنت ها بچه ها گفته باشن سالمه و کار میکنن مشکل از طرفه خودتونه حتما
اخه من کامل دانلود کردم و مشکل اینجاست که وقتی من 20 نرم افزار میگیرم فقط 2 تاش نصب میشه :41::41:
شما ها تاحالا همچین مشکلی نداشتین؟
virus2009
17-06-2010, 10:59
اخه من کامل دانلود کردم و مشکل اینجاست که وقتی من 20 نرم افزار میگیرم فقط 2 تاش نصب میشه :41::41:
شما ها تاحالا همچین مشکلی نداشتین؟
شما گوشی را ساین کردی .... ؟؟؟؟
اگه نکردی برو اینجا :
دوستان یک سوال :
برنامه های سیمبین سری60 ورژن 2 و 3 رو میشه روی ورژن 5 نصب کرد .... ؟؟؟؟
The Black Dahlia
17-06-2010, 11:46
من اهواز هستم و دوستم تو پاساژ تعمیراتی موبایل هست میگه تو 2 ماه 10 تا گوشی آوردن ال سی دی سوخته که کارکردش کمتر از 1 سال بوده
شما منبع خاصی دارید.
دوستمون درست میگه چیزی به نام سوختن نیست
من 8 یا 9 نفر از دوستام به اضافه ی خودم 5800 داریم که هنوز چیزیش نشده
فقط یکیشون میگه بعضی وقتا صفحه میره و خاکستری میشه
با آپدیت 50 حل شد
فایل هایی رو که دانلود می کنید اگه به ساین احتیاج داشته باشن معمولا جلوشون مینویسن unsigned
احتمالا eror شما باید file is coroputted contact the app supplier باشه
برای اطمینان بیشتر گوشیتون رو ---- کنید تا احتیاجی به ساین کردن هر برنامه نباشه
[QUOTE]دوستان یک سوال :
برنامه های سیمبین سری60 ورژن 2 و 3 رو میشه روی ورژن 5 نصب کرد .... ؟؟؟؟
برنامه ها رو میشه نصب کرد
اگه دقت کرده باشین حتی xplore رو هم به جز تاچ ورژن برای هردو سیستم عامل مشترکه
ولی بازی ها دکمه هاشون کار نمیکنه
چرا وقتی توی سایت ها با این گوشی هستیم اتوماتیک از سایت می افتیم بیرون.
من با n96 و n73 هم همین مشکل را داشتم fire fox یا opera mini نصب کنید
:10::10::40::40:
mehryazdan
18-06-2010, 11:08
سلام دوستان من یک فیلم با کیفیت بالا با فرمت H264 تبدیل کردم با رزولیشن 352*640 که مخصوص 5800 هست اگر امکان داره یکی اینو دانلود کنه ببینه پخش میکنه روی 5530 امتحان کردیم پخش نکرد حجمش زیاد نیست 6 مگابایت هست اگر پخش کنه میبینید چه کیفیت بالایی داره
neopersia
18-06-2010, 12:12
سلام دوستان من یک فیلم با کیفیت بالا با فرمت H264 تبدیل کردم با رزولیشن 352*640 که مخصوص 5800 هست اگر امکان داره یکی اینو دانلود کنه ببینه پخش میکنه روی 5530 امتحان کردیم پخش نکرد حجمش زیاد نیست 6 مگابایت هست اگر پخش کنه میبینید چه کیفیت بالایی داره
تصویرش پخش نمیشه فقط صدا داره
کدک تصویرش توی گوشی نیست نمیتونه پخش کنه
mehryazdan
18-06-2010, 12:20
ممنون دوست عزیز حسابی شرمندم کردین این لطفتون خیلی به دردم خورد انشالله جبران میکنم :11:
mohsen_rkh
18-06-2010, 17:23
تصویرش پخش نمیشه فقط صدا داره
کدک تصویرش توی گوشی نیست نمیتونه پخش کنه
بله، دوست عزیزم درست می فرمایند، چون Codecش تو گوشی نیست، پخش نمی کنه.
amir200812
19-06-2010, 23:51
دوستان یه سوال؟
پردازنده 5800 فرکانس 369mhz هست یا 434mhz?
تا جایی که متوجه شدم در ورژن دوم از 369 به 434 mhz ارتقا پیدا کرده! این درسته؟
چقدر در کارایی بهبود داشته؟ یعنی حدود 18% افزایش فرکانس پیدا کرده، کارایی هم 18% بهتر شده یا نه؟
virus2009
20-06-2010, 09:18
سلام دوستان
5800 اصل فنلاند هم داریم .... ؟؟؟؟
چه فرقی با بقیه داره .... ؟؟؟
کدوم بهتره ..... ؟؟؟؟؟
ممنون....♥♥♥
maziarzar
20-06-2010, 10:31
الان دیگه اکثرگوشی های بازارچین تحت لیسانس نوکیا هستند وبقیه معمولا لیبل فنلاند
prince72
20-06-2010, 11:07
دوستان سللام
یه سوال این گوشی رو وقتی تو کیفیت پخش فیلم با ورزن جدیدش مقایسه کردم به نظر میومد کمی ال سی دیش به رنگ ابی میزنه این به چه دلیل میتونه باشه؟؟؟؟
5800 MUSIC EXPRESS
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
من این گوشی رو آپگرید کردم به آخرین فیرم ویرش اما زبان فارسیش پریده
چیکار کنم بهش دوباره اضافه شه؟
The Black Dahlia
22-06-2010, 12:05
سلام دوستان
5800 اصل فنلاند هم داریم .... ؟؟؟؟
چه فرقی با بقیه داره .... ؟؟؟
کدوم بهتره ..... ؟؟؟؟؟
ممنون....♥♥♥
آقا لطفا گوش کنید....
فرض کنید مدیر عامل نوکیا هستید.... خوب.....
حالا اگر عاقل بالغ و سالم باشید
هیچ وقت نمییاید تو فنلاند به یورو تولید کنید و تو ایران به پول مسخره ی ریال بفروشید
یه چیز دیگه
تمام گوشی هایی که تو کل خاور میانه به دسستتون میاد
یا ماله چینه یا هند
حتی آیفن.......
سلام
قبل از آپدیت پروداکت کد فارسی رو داشتید؟؟؟
چطوری آپدیت کردید با phoenix یا nsu??????
دوستان یه سوال؟
پردازنده 5800 فرکانس 369mhz هست یا 434mhz?
تا جایی که متوجه شدم در ورژن دوم از 369 به 434 mhz ارتقا پیدا کرده! این درسته؟
چقدر در کارایی بهبود داشته؟ یعنی حدود 18% افزایش فرکانس پیدا کرده، کارایی هم 18% بهتر شده یا نه؟
از ورژن 40 به بعد رو 434 کلاک شده
کاراییش هم زیاد فرقی نکرده
:40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::4 0::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40::40: :40::40:
قبل از آپدیت پروداکت کد فارسی رو داشتید؟؟؟
چطوری آپدیت کردید با phoenix یا nsu??????
نمیدونم چی هست
با برنامه nokia software updater
150مگ دانلود کردم نصب شد دیدم فارسیش پریده
کمک کنید
The Black Dahlia
22-06-2010, 16:38
گوشیتون رو وقتی تازه از جعبش در آوردین فارسی داشت؟؟؟؟
چه پروداکت کدی بهش دایدین اون که پشته خود گوشی نوشته؟؟؟
5800 MUSIC EXPRESS
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
یه آدمه وارد نیست جواب ما رو بده
amir200812
22-06-2010, 23:21
یه آدمه وارد نیست جواب ما رو بده
فلش کنید...
سلام
وقتی میخوام بک آپ بگیرم میگهMermory full close some application چیکارش کنم بک آپ نمیگیره
kasra944
23-06-2010, 10:16
گوشی خوبیه ولی من با هاش مشکل دارم مشکلم اینه که هنوز نمی دونم چه برنامه هایی با چه فرمت هایی روش می خونه.لطفا راهنماییم کنید:41:
Eshghe_door
23-06-2010, 10:49
سلام
وقتی میخوام بک آپ بگیرم میگهMermory full close some application چیکارش کنم بک آپ نمیگیره
خب ديگه خودش داره ميگه رمتون پر شده و جا براي بك آپ گرفتن نيست
اگه برنامه اي در حال اجرا دارين ازش خارج بشين و دوباره امتحان كنين
amir200812
23-06-2010, 10:54
سلام
توضیح دوستمون درسته! رم پر شده ولی دقت کنید این رم سیستمی هست نه مموری گوشی!
یک بار گوشی رو خاموش روشن کنید احتمالا درست بشه!
بله مموریه سیستم ولی اون توش هیچی نیست وقتی هم که detail رو میبینم میگه حجم زیلدشو other file پر کرده
من فقط میخوام مسیج هام رو بک آپ بگیرم که خیلی زیادن نمیدونم چه کنم با خاموش و روشن کردن هم جواب نمیده
Eshghe_door
23-06-2010, 11:14
بله مموریه سیستم ولی اون توش هیچی نیست وقتی هم که detail رو میبینم میگه حجم زیلدشو other file پر کرده
من فقط میخوام مسیج هام رو بک آپ بگیرم که خیلی زیادن نمیدونم چه کنم با خاموش و روشن کردن هم جواب نمیده
حالا يه سوال
شما كه ميگين بيشتر حجم مموري رو other file پر كرده
آيا نشون ميده كه اين other file چيا هستن يا نه چيزي تحت عنوان other file وجود نداره؟
و يه سوال ديگه اين other file توي مموري گوشي هست يا مموري كارت؟
------------
راستي براي من كه موقع بك آپ از مموري كارت استفاده ميكنه و وقتي رو گوشي نباشه بك آپ نميگيره!
پس اگه other file توي مموري كارت هست و چيزي هم تحت اين عنوان نيس بي زحمت مموريتونو فرمت كنين و بعد امتحان كنين
من مموری رو فرمت کردم جا هم زیاد داره اما مموری گوشی 9mb جا داره و هیچی این other file نداره وقتی هم با p30 suitبازش میکنم کل فایل های داخل خیلی حجم کمی داره
منم همیشه رو مموری بک آپ میگیره الانم نمیدونم این otherfile که نشون میده کجا هست چی هست
amir200812
23-06-2010, 20:53
من مموری رو فرمت کردم جا هم زیاد داره اما مموری گوشی 9mb جا داره و هیچی این other file نداره وقتی هم با p30 suitبازش میکنم کل فایل های داخل خیلی حجم کمی داره
منم همیشه رو مموری بک آپ میگیره الانم نمیدونم این otherfile که نشون میده کجا هست چی هست
ببینید این مموری که میگید فورمت کردم یا 9 مگ جا داره رم سیستم نیست!
شما به رم دسترسی ندارید که بخواهید فرمت کنید!
این رم درست مثل رم کامپیوتر هست، شما که نمتونید روی رم کامیوتر فیلم ذخیره کنید؟ اینم اونطوری هست!
شما با خاموش روشن کردن رم رو خالی میکنید! البته 99% دلیل این ارورو تعداد زیاد مسیج ها هست که حجمشون از رم بیشتره!
سلام به همه
گوشی 5800 یکی از دوستام یه مشکل حادی پیدا کرده:
یهویی که داره کار میکنه تصویر سیاه میشه یا خط های سیاه میده یا یه تیکه خط های رنگی یه تیکه هم خط های سیاه سفید میده.بیشتر مواقعی که قفل میکنه بعدش که میخواد از قفل در بیاره اینجوری میشه که بعد از چندین بار تکرار بازوبسته کردن قفل درست میشه !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلام به همه
یهویی که داره کار میکنه تصویر سیاه میشه یا خط های سیاه میده یا یه تیکه خط های رنگی یه تیکه هم خط های سیاه سفید میده.بیشتر مواقعی که قفل میکنه بعدش که میخواد از قفل در بیاره اینجوری میشه که بعد از چندین بار تکرار بازوبسته کردن قفل درست میشه !!!
ممنون میشم راهنمایی کنید
amir200812
25-06-2010, 12:46
سلام به همه
ممنون میشم راهنمایی کنید
---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سلام به همه
ممنون میشم راهنمایی کنید
90% مشکل نرم افزاری هست! فریم ور ورژن چند هست؟
Oracle_Eldorado
25-06-2010, 16:09
دوست عزیز شما یه فریمور کوک شده نصب کنی ،
Phone Memory تا 70 شایدم 80 مگابایت خالی میشه !
چطوری ؟ باید از سازنده فریمور بپرسی .
90% مشکل نرم افزاری هست! فریم ور ورژن چند هست؟
دوست عزیز چجوری باید بفهمم چنده؟
این فریم ویر چی هست؟میشه یه کم توضیح بدین آخه من از اینا بلد نیستم:41:
ممنون:11:
aydin_eb7777
26-06-2010, 10:41
دوست عزیز چجوری باید بفهمم چنده؟
این فریم ویر چی هست؟میشه یه کم توضیح بدین آخه من از اینا بلد نیستم:41:
ممنون:11:
با کد #0000#*
shabkard
26-06-2010, 10:56
دوستان توجه کنند که گوشی 5800 داری کدک h264 نمیباشد
ولذا mp4هایی که با این کدک ریپ شده اند پخش نمیکند وفقط صدا میشنوید
در ظمن تو مشخصات سایت نوکیا دیدم که این مدل داری کدک h264میباشد که دارا نمی باشد؟
میشود توضیح بدهید
5800 MUSIC EXPRESS
سلام
فلش کنید...
اتفاقا وقتی آپگرید کردم درست بود بعدش فلشش کردم اینجوری شد یه چندتا زبون اجق وجق بهش اضافه شده ولی فارسیش پریده
چیکار کنم
aydin_eb7777
26-06-2010, 12:49
اتفاقا وقتی آپگرید کردم درست بود بعدش فلشش کردم اینجوری شد یه چندتا زبون اجق وجق بهش اضافه شده ولی فارسیش پریده
چیکار کنم
دوست عزیز و گرامی شما باید پروداکت کد گوشیت را عوض کنی و دوباره آنلاین آپدیت کنی تا زبان فارسیت برگرده
پرداکت کد فارسی 5800 قرمز :
0574324
پرداکت کد فارسی 5800 آبی :
0574326
mohsen_rkh
26-06-2010, 13:10
دوستان من با هندزفری بلوتوث (استریو) از گوشیم استفاده می کنم. وقتی گوشی رو پروفایل Silent هست، صدای زنگ خوردن گوشی نه از خود گوشی میاد نه از هندزفری بلوتوث و وقتی هم که روی پروفایل General هست، صدا هم از خود گوشی میاد و هم از هندزفری! راهی نیست که صدای زنگ خوردن گوشی فقط از توی هندزفری بلوتوث پخش بشه؟
یه مشکل دیگه هم دارم. هر چی فیلم با فرمت WMV می ریزم تو گوشی اگه حجمش از 90-80 مگابایت بیشتر باشه، تصویر رو پخش نمی کنه و فقط صدا رو پخش می کنه و اگر حجمش زیر این مقدار باشه، به راحتی پخش می کنه. (این نشون می ده که مشکل من از کدک فیلم نیست، چون فیلم های کم حجم رو به راحتی نشون می ده.) راهی هست که بشه همه ی فایلهای WMV رو با این گوشی پخشید؟
دوست عزیز و گرامی شما باید پروداکت کد گوشیت را عوض کنی و دوباره آنلاین آپدیت کنی تا زبان فارسیت برگرده
پرداکت کد فارسی 5800 قرمز :
0574324
پرداکت کد فارسی 5800 آبی :
0574326
چجوری این کارو باید بکنم؟
من که بلد نیستم:41:
aydin_eb7777
26-06-2010, 17:36
چجوری این کارو باید بکنم؟
من که بلد نیستم:41:
------------------
مشکلی نیست عزیز من
کافیه که برنامه Nemesis Service Suite -NSS را دانلو و نصب کنی لینک دانلود را برات می زارم و توسط این برنامه و فیلم آموزشی که برات تهیه کردم این کار را انجام بده
لینک دانلود برنامه Nemesis Service Suite -NSS
لینک دانلود فیلم آموزشی تغییر دادن پروداکت کد
------------------
مشکلی نیست عزیز من
کافیه که برنامه Nemesis Service Suite -NSS را دانلو و نصب کنی لینک دانلود را برات می زارم و توسط این برنامه و فیلم آموزشی که برات تهیه کردم این کار را انجام بده
لینک دانلود برنامه Nemesis Service Suite -NSS
لینک دانلود فیلم آموزشی تغییر دادن پروداکت کد
آقا من برنامه رو نصب کردم اون قسمتش که read رو میزنی product key رو ببینی ارور میده انگار اصلا گوشی رو نمیخونه
aydin_eb7777
26-06-2010, 19:42
آقا من برنامه رو نصب کردم اون قسمتش که read رو میزنی product key رو ببینی ارور میده انگار اصلا گوشی رو نمیخونه
-----------------------------
با این حساب اگر شما قبل نصب این برنامه Nokia Pc Suite یا Nokia OVI Suite نصب کرده باشی مشکل از اینجایی هست که در ادامه مطلب می گم که انجام بده تا کاملا مشکلت حل بشه
اول از همه وارد برنامه Manager گوشیت شو که به احتمال زیاد در قسمت Tools باید باشه
دنبال PC Suite Support بگرد و با زدن دکمه C از گوشی Uninstall کن
حالا کامپیوتر را ریستارت کن و این دفعه بدون اینکه برنامه Nokia Pc Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن یادت باشه که حتما دقت کنی برنامه های گفته شده به هیچ وجه اجرا نشده باشن پس به کنار ساعت ویندوزت دقت کن در صورتی که اجرا شده باشن با راست کلیک کردن و زدن Exit ببندشون
حالا که گوشیت را وصل کردی برنامه NSS را اجرا کن و دوباره سعی کن و مطمئن هستم این بار گوشیت شناخته شده و مشکلی نخواهی داشت
موفق باشی
Majid-6120
26-06-2010, 20:34
یه بازی فوق العاده زیبا برای 5800 با حجم 21 مگابایت.......حتما تجربش کنید:
-----------------------------
با این حساب اگر شما قبل نصب این برنامه Nokia Pc Suite یا Nokia OVI Suite نصب کرده باشی مشکل از اینجایی هست که در ادامه مطلب می گم که انجام بده تا کاملا مشکلت حل بشه
اول از همه وارد برنامه Manager گوشیت شو که به احتمال زیاد در قسمت Tools باید باشه
دنبال PC Suite Support بگرد و با زدن دکمه C از گوشی Uninstall کن
حالا کامپیوتر را ریستارت کن و این دفعه بدون اینکه برنامه Nokia Pc Suite یا Nokia OVI Suite را اجرا کنی گوشیت رو به کامپیوتر وصل کن یادت باشه که حتما دقت کنی برنامه های گفته شده به هیچ وجه اجرا نشده باشن پس به کنار ساعت ویندوزت دقت کن در صورتی که اجرا شده باشن با راست کلیک کردن و زدن Exit ببندشون
حالا که گوشیت را وصل کردی برنامه NSS را اجرا کن و دوباره سعی کن و مطمئن هستم این بار گوشیت شناخته شده و مشکلی نخواهی داشت
موفق باشی
آقا دستت درد نکنه درست شد خیلی آقایی
shabkard
26-06-2010, 20:43
دوست گرامی من به شما اخطار میدهم به هیچ وجه بدون باکس سخت افزاری گوشی خود را تغییر پراداکت کد ندهید زبرا به احتمال بسیار زیاد گوشی شما بالانمیاد:21:
گوشی 5800 از سیستم امنیتی بسیار قویتری استفاده میکنه ودر واقع با گوشیهای سری 3 فرق وتفاوت اساسی دارد
برنامه NSSکه سهله حتی باکس جف کرک شده هم قادر به این کار نیست؟:21:
تنها راه شما این است که اول بفهمید که گوشی شما پرداکت کد ش مربوط به چه منطقه ایی میباشد
اگر زبان فارسی ساپورت نباشه
به راحتی با جف کرک شده میتوانید فارسیش کرد؟
اول ببیند ورژن نرم افزار گوشی شما چند است
سپس فایل فلش هم رنگ کوشی خود را از سایت موبایلستان دریافت کرده (یا سایت خودمان)
توجه کنید هیچ موقع نمیتوان ورژن پایین تر از از نرم افزاری که الان روی گوشی شماست استفاده کرد وگرنه گوشی خراب میشه وکار به ار پی ال میکشه
بعد با جف کرک شده در حالت یو اس بس مرده (اموزش در سایت موجود است)فلش کنید
مطمئن باشید این بی خطر ترین وساده ترین راه میباشد
aydin_eb7777
26-06-2010, 21:35
دوست گرامی من به شما اخطار میدهم به هیچ وجه بدون باکس سخت افزاری گوشی خود را تغییر پراداکت کد ندهید زبرا به احتمال بسیار زیاد گوشی شما بالانمیاد:21:
گوشی 5800 از سیستم امنیتی بسیار قویتری استفاده میکنه ودر واقع با گوشیهای سری 3 فرق وتفاوت اساسی دارد
برنامه NSSکه سهله حتی باکس جف کرک شده هم قادر به این کار نیست؟:21:
تنها راه شما این است که اول بفهمید که گوشی شما پرداکت کد ش مربوط به چه منطقه ایی میباشد
اگر زبان فارسی ساپورت نباشه
به راحتی با جف کرک شده میتوانید فارسیش کرد؟
اول ببیند ورژن نرم افزار گوشی شما چند است
سپس فایل فلش هم رنگ کوشی خود را از سایت موبایلستان دریافت کرده (یا سایت خودمان)
توجه کنید هیچ موقع نمیتوان ورژن پایین تر از از نرم افزاری که الان روی گوشی شماست استفاده کرد وگرنه گوشی خراب میشه وکار به ار پی ال میکشه
بعد با جف کرک شده در حالت یو اس بس مرده (اموزش در سایت موجود است)فلش کنید
مطمئن باشید این بی خطر ترین وساده ترین راه میباشد
---------------------
کاملا با حرف شما مخالف هستم چون روش آپدیت آنلاین سرویسی هست که خود نوکیا برای مشتریانش ارائه کرده و تنها تغییری که ما میدیم اینه که پروداکت کد عوض می کنیم و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد و دقیقا روشهایی که شما می گید دست ساز هستند و اگه خطری هم متوجه گوشی باشه از روشهای غیر از آپدیت آنلاین یا آپدیت از طریق خود گوشی هستش و تا این زمان یک بار هم نشده گوشی ای را با این روش آپدیت کنم و بالا نیاد! مشکل دوستمون هم که برنامه NSS نیمشناخت به راحتی حل شد پس هشدارهای بی مورد در مورد استانداردترین روش آپدیت گوشی ندید
و سایت موبایلستان هم فایلهایی که می زاره از ارثیه پدرش نبوده که پیشنهاد می دی از اون سایت فایل بگیره تا اینکه بره از سایت خود تولید کننده گوشی آپدیت بگیره
با تشکر
---------------------
کاملا با حرف شما مخالف هستم چون روش آپدیت آنلاین سرویسی هست که خود نوکیا برای مشتریانش ارائه کرده و تنها تغییری که ما میدیم اینه که پروداکت کد عوض می کنیم و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد و دقیقا روشهایی که شما می گید دست ساز هستند و اگه خطری هم متوجه گوشی باشه از روشهای غیر از آپدیت آنلاین یا آپدیت از طریق خود گوشی هستش و تا این زمان یک بار هم نشده گوشی ای را با این روش آپدیت کنم و بالا نیاد! مشکل دوستمون هم که برنامه NSS نیمشناخت به راحتی حل شد پس هشدارهای بی مورد در مورد استانداردترین روش آپدیت گوشی ندید
و سایت موبایلستان هم فایلهایی که می زاره از ارثیه پدرش نبوده که پیشنهاد می دی از اون سایت فیل بگیره تا اینکه بره از سایت خود تولید کننده گوشی آپدیت بگیره
با تشکر
آقا واقعا ممنون
یه سوال که اینجا بحثش نیست ببخشید برا گوشی قدیمی 6630 هم از اول فارسی نداشته میشه کاری کرد فارسی دار بشه؟
aydin_eb7777
27-06-2010, 07:09
آقا واقعا ممنون
یه سوال که اینجا بحثش نیست ببخشید برا گوشی قدیمی 6630 هم از اول فارسی نداشته میشه کاری کرد فارسی دار بشه؟
--------------------
ربطی به قدیمی یا جدید بودن و داشتن یا نداشتن زبان فارسی نداره اگر گوشی که می گی از طرف نوکیا ساپورت زبان فارسی داسته باشه مثل همین گوشی باید پروداکت فارسی را پیدا کنید و عوض کنید و آپدیت انجام بدید و اگر پروداکت فارسی براش نبود نمی تونید زبان فارسی اضافه کنید
موفق باشی
با کد #0000#*
ممنون.پس همون نسخه نرم افزاری سیستم عامل رو میگن فریم ویر؟درسته؟
aydin_eb7777
27-06-2010, 13:42
ممنون.پس همون نسخه نرم افزاری سیستم عامل رو میگن فریم ویر؟درسته؟
-------
بله دقیقا
AKBARPARS
28-06-2010, 10:25
دوستان چرا gps نقشه SMARTCOM کار نمیکنه و برنامه ای که برای اپدیت برنامه GPS MAP گوشی است نصب نمیشه .
یکی از دوستانم گفته که با ید گوشی حک بشه یک توضیح میدید .
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :20:و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
Oracle_Eldorado
28-06-2010, 10:55
دوستان چرا gps نقشه SMARTCOM کار نمیکنه و برنامه ای که برای اپدیت برنامه GPS MAP گوشی است نصب نمیشه .
ورژن فریمور گوشی شما چنده ؟
وقتی منم ورژن 40 داشتم اینطوری بود .
اصلا کانکت نمیشد .
amir200812
28-06-2010, 10:55
1: حک نه ،ه ک!
2:یا باید -- بشه یا امضا کنید فایلی که میخواهید نصب کنید!
3:چیکار به SMARTCOM داری؟ OVI MAPS که بهتره!
-------
بله دقیقا
هرچی که نوشته بود رو کامل مینیویسم آخه دقیقا نمیدونم کدومش مد نظره:
Software version: V 20.0.012
Software version data: 26-01-2099
Custom version: 20.0.012.295.01
Custom version data: 11-02-2009
Language set: 11
Type: RM-350
Latest updated: not update
aydin_eb7777
29-06-2010, 08:14
هرچی که نوشته بود رو کامل مینیویسم آخه دقیقا نمیدونم کدومش مد نظره:
Software version data: 26-01-2099
Custom version: 20.0.012.295.01
Custom version data: 11-02-2009
Language set: 11
Type: RM-350
Latest updated: not update
------------------------
دوستان سلام
ما از 21 آپدیت کردیم به ورژن 50
با سختی بسیار زیاد
فارسی گوشیم پرید !
نمیخوام دیگه پروداکت کد عوض کنم و دوباره آپدیت کنم ؛ ( پهنای باندم تموم میشه )
راهی نیست فقط برای فارسی نویسی توی اس ام اس ؟
سوال دوم :
برای ورژن 50 و گوشی 5800 قرمز و برای زبان فارسی
پروداکت کد چند رو وارد کنم ؟
Eshghe_door
29-06-2010, 11:53
روي گوشيم يدونه خط افتاده
نميدونمم كي و چجوري افتاده
درست جايي كه وقتي ميخوام اس ام اس بنويسم اونجا مينويسه
توي صفحه كليد تمام صفحش
هييييييييييييييي
"البته زياد بزرگ و بد نيستا، من يخورده حساسم روش!"
ميگم حالا اين خش رفته رفته بزرگ نشه؟
سلام :15:
خبر خبر :33:
این 58 بیچاره ی من خیلی زود باطری خالی میکنه چند روزه :41:
نمیدونم مشکل نرم افزاریه یا عیب از خود باطری:45:
چه پیشنهادی دارین بفهمم کدومشه
کلا حالا چیکار کنم
------------------------
ممنون خوب حالا مشکل از چی میتونه باشه که یه دفعه تصویر اینجوری میشه؟
ممکنه LCD خراب شده باشه؟
DariushGreat
29-06-2010, 18:07
سلام
توی این فرمور نگارش 50 آیا کیفیت دوربین در بخش عکس و فیلم تغییری کرده یا نه؟ اگه می شه یه مقدار از امکانات این فرمور تازه بگین. از سرعتش...
سپاس :11:
شاد باشین :دی
aydin_eb7777
29-06-2010, 18:33
ممنون خوب حالا مشکل از چی میتونه باشه که یه دفعه تصویر اینجوری میشه؟
ممکنه LCD خراب شده باشه؟
---------------------------
مگه آپدیت کردیش؟؟ قرار شد اول آپدیت کنی بعد ببینی مشکلت بازم پا برجاست یا رفع شده بعد این را بپرسی درسته؟
سلام
توی این فرمور نگارش 50 آیا کیفیت دوربین در بخش عکس و فیلم تغییری کرده یا نه؟ اگه می شه یه مقدار از امکانات این فرمور تازه بگین. از سرعتش...
سپاس :11:
سلام
دوربینو نمی دون!!
ولی امکانات جالبی پش اضافه شده و سرعتشم خوبه!!
یه سری امکانات خیلی جالبی تو HomeScreen اضافه شده
و....
amir200812
29-06-2010, 18:52
ورژن 50 شبیه N97 هست یا نه؟
مهم برام اینه که:
وقتی روی صفحه دست میکشی از طرفین(از راست به چپ یا بلعکس)
هوم اسکرین عوض میشه یا نه؟
ورژن 50 شبیه N97 هست یا نه؟
مهم برام اینه که:
وقتی روی صفحه دست میکشی از طرفین(از راست به چپ یا بلعکس)
هوم اسکرین عوض میشه یا نه؟
نه اینجوری نیست
---------------------------
مگه آپدیت کردیش؟؟ قرار شد اول آپدیت کنی بعد ببینی مشکلت بازم پا برجاست یا رفع شده بعد این را بپرسی درسته؟
بله حق با شماست،اول باید آپدیت کنم.:20:
خوب حالا میشه طریقه آپدیت کردن همچنین فایل آپدیت رو از کجا پیدا کنم و اینکه مراحلشو برام توضیح بدین؟
یک دنیا ممنون:11:
aydin_eb7777
30-06-2010, 09:43
بله حق با شماست،اول باید آپدیت کنم.:20:
خوب حالا میشه طریقه آپدیت کردن همچنین فایل آپدیت رو از کجا پیدا کنم و اینکه مراحلشو برام توضیح بدین؟
یک دنیا ممنون:11:
-------------
اگه به صورت آنلاین آپدیت کنی نیازی نیست فایلها را جدا بگیری این فیلمی که چند سال پیش آماده کردم رو ببین و طبق این فیلم آپدیت کن البته نرم افزارای بکار برده شده رو حتما آخرین ورژن رو دانلود کن
miladfr12
30-06-2010, 15:12
salam
agha an ye moshkeli daram agar kasi mittune rahnamee kone
man taze lcd goshimo avaz kardam
emruz didam ke to safe asli icon shomre giri va contacts kar nemikone
yani agar dar menu basham
kar mikone
vali dar safe asli in etfagh nemiofte
yani icon ghermez mishe vali hich axolamali anjma nemide
mishe sari komakam konid
plz
mohsen_rkh
30-06-2010, 15:57
دوستان من با هندزفری بلوتوث (استریو) از گوشیم استفاده می کنم. وقتی گوشی رو پروفایل Silent هست، صدای زنگ خوردن گوشی نه از خود گوشی میاد نه از هندزفری بلوتوث و وقتی هم که روی پروفایل General هست، صدا هم از خود گوشی میاد و هم از هندزفری! راهی نیست که صدای زنگ خوردن گوشی فقط از توی هندزفری بلوتوث پخش بشه؟
یه مشکل دیگه هم دارم. هر چی فیلم با فرمت WMV می ریزم تو گوشی اگه حجمش از 90-80 مگابایت بیشتر باشه، تصویر رو پخش نمی کنه و فقط صدا رو پخش می کنه و اگر حجمش زیر این مقدار باشه، به راحتی پخش می کنه. (این نشون می ده که مشکل من از کدک فیلم نیست، چون فیلم های کم حجم رو به راحتی نشون می ده.) راهی هست که بشه همه ی فایلهای WMV رو با این گوشی پخشید؟
ممنونم که اینا رو جواب دادید!!! :31:
DariushGreat
30-06-2010, 15:59
سلام
دوستان دارم می رم الان یه 5800 کم کارکرده گارانتی اصل به قیمت 190 بخرم... فقط یه چیزی! توی این آپدیت تازه کیفیت صدا چطوری شده؟ خوب تر شده؟؟؟ انتظار ندارم مث X6 رویایی بشه؛ ولی خب میخوام خوب شده باشه... حالا شده؟! :دی
فوری بگید که وقتم کمه...
AKBARPARS
01-07-2010, 08:52
یکی از دوستانم گفته که با ید گوشی حک بشه یک توضیح میدید ..
ورژن فریمور گوشی شما چنده ؟
وقتی منم ورژن 40 داشتم اینطوری بود .
اصلا کانکت نمیشد .
دوستان میشه توضیح بدید چگونه فریمورش رو اپدیت کنم !؟
با تشکر:11: !؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
amir200812
01-07-2010, 09:58
دوستان میشه توضیح بدید چگونه فریمورش رو اپدیت کنم !؟
با تشکر:11: !؟
و ارزوی نشاط:20: و سلامتی:40: و موفقیت:10:....
پست شماره #6180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جواب دادم!
1:ADSL داشته باشی یا هر نوع اینترنت پرسرعت!
2:با نوکیا آ|دیتر یا OVI سویت یا نکیا سویت باید آپدیت کنی!
MOHAMMAD2010
01-07-2010, 11:12
سلام
دوستان دارم می رم الان یه 5800 کم کارکرده گارانتی اصل به قیمت 190 بخرم... فقط یه چیزی! توی این آپدیت تازه کیفیت صدا چطوری شده؟ خوب تر شده؟؟؟ انتظار ندارم مث X6 رویایی بشه؛ ولی خب میخوام خوب شده باشه... حالا شده؟! :دی
فوری بگید که وقتم کمه...
مگه کیفیت x6 در برابر 5800 رویایی هست !؟ :18:
فکر نکنم این جوری باشه ها
لطفا منو در خرید 5800 راهنمایی کنید .
مواردی مثل روش فهمیدن اصل بودن و سایر نکاتی که باید هنگام خرید به اون توجه کرد رو برام بیان کنید .
من چندتا 5800 دیدم بعد که به رقم 7 و 8 سریال نامبرش دقت کردم 04 بود .
این گوشی خوب است یا نه و ساخت کدوم کشوره؟
سلام ببخشید میشه بگین چه جوری اینترنت گوشی رو وصل کنم؟
ایرانسل تنظیمات GPRS 5800 رو نداره:41:
aydin_eb7777
01-07-2010, 15:08
سلام ببخشید میشه بگین چه جوری اینترنت گوشی رو وصل کنم؟
ایرانسل تنظیمات GPRS 5800 رو نداره:41:
------------------
کاری که می گم را بکن
برو به
Meno=>Settings=>Connectivity=>Destinations=>Access point
پیغامی می ده که شما Yes را بزن بعد از جستجو دوباره پیغام می ده که شما Packet data بزن
و اسمش را بزار Irancell-GPRS البته اگر ایرانسل باشه
و بعد Internet را انتخاب کن
حالا برو داخل آیکون Internet و می بینی که اسمی که ساختی دیده میشه و باید تنظیمش کنی
میری رو اسم و از Options گزینه Edit را می زنی تو منوی جدید Authentication را از Secure به Normal تغییر بده و Home Page را هم به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تغییر بده
بعد Options را بزن و Advanced settings را انتخاب کن
و Proxy server address را به 10.131.26.138 تغییر بده و Proxy Port number را هم به 9201 تغییر بده و تنظیم تموم می شه
farzan311
01-07-2010, 19:39
دوستان کمک کنید گوشیم کاملا قاط زده
چند تا مشکلشو که تا حالا کشف کردم ایناست
1- هیچ کدوم از تماس ها رو مشخصاتشو تو log سیو نمیکنه اگه کسی miss هم بزنه فقط میگه ولی از شماره و زمان طرف و اصلا هیچی تو log نیست همه چیز های سیو شده هم مال قبله
2-دیگه deliverd شدن پیام ها هم نشون نمیده با اینکه فعاله ولی هیچی نیست توی قستمتش
3-این دیگه از همه بدتره باید یه پیام حالا برای هرکس بفرستم تا پیامای که قبل از اون پیام فرستادم برام بیاد مثلا بعد یه روز اگه یه پیام خالی بفرستم یهو سی تا همزمان برام پیام میاد جالب اینکه تاریخ رسیدنشون مال چند ساعت پیشه ولی تا حالا کجا بودن نمیدونم
حالا باید با این گوشی غراضه چه کنم؟
سلام
بچه ها کسی قیمت هدست WH-600 نوکیارو داره؟؟
aydin_eb7777
01-07-2010, 21:55
دوستان کمک کنید گوشیم کاملا قاط زده
چند تا مشکلشو که تا حالا کشف کردم ایناست
1- هیچ کدوم از تماس ها رو مشخصاتشو تو log سیو نمیکنه اگه کسی miss هم بزنه فقط میگه ولی از شماره و زمان طرف و اصلا هیچی تو log نیست همه چیز های سیو شده هم مال قبله
2-دیگه deliverd شدن پیام ها هم نشون نمیده با اینکه فعاله ولی هیچی نیست توی قستمتش
3-این دیگه از همه بدتره باید یه پیام حالا برای هرکس بفرستم تا پیامای که قبل از اون پیام فرستادم برام بیاد مثلا بعد یه روز اگه یه پیام خالی بفرستم یهو سی تا همزمان برام پیام میاد جالب اینکه تاریخ رسیدنشون مال چند ساعت پیشه ولی تا حالا کجا بودن نمیدونم
حالا باید با این گوشی غراضه چه کنم؟
---------------------
کجاش غراضه شده؟
شما مستر ریست کن از نوع فرمت انشاالله درست میشه البته قبلش بکاپ بگیر چون شماره تلفن و اس ام اس همگی پاک می شه بلدی یا نه اگه بلدی که هیچ اگه بلد نیستی کد #7370#* را بزن بعد درخواست رمز می کنه که 12345 بزن و منتظر باش تا گوشیت بالا بیاد یادت نره حتما بگی بلدی یا نه:31:;)
شاد باشی و موفق
سلام
بچه ها کسی قیمت هدست WH-600 نوکیارو داره؟؟
سلام دوست عزیز:10:
اگر اشتباه نکنم یه مدل 70 تومنی داشت و این که شما دنبالشی حدود 30 بود:15:
GH.REZAEI
02-07-2010, 12:46
سلام
شورت کات های 5800 ورژن 50 را چه جوری میشه عوض کرد
سلام
شورت کات های 5800 ورژن 50 را چه جوری میشه عوض کرد
سلام دوست عزیز:10:
این که دیگه خیلی در دسترسه
:3:settings>Personal>Home screen> shortcuts
منظورت همین شرتکات هاست دیگه؟؟؟!!! :44:
لطفا به من چند تا از این ترفند ها که با عث افزایش کیفیت دوربین 5800 میشه توضیح بدید.
farzan311
02-07-2010, 22:05
---------------------
کجاش غراضه شده؟
شما مستر ریست کن از نوع فرمت انشاالله درست میشه البته قبلش بکاپ بگیر چون شماره تلفن و اس ام اس همگی پاک می شه بلدی یا نه اگه بلدی که هیچ اگه بلد نیستی کد #7370#* را بزن بعد درخواست رمز می کنه که 12345 بزن و منتظر باش تا گوشیت بالا بیاد یادت نره حتما بگی بلدی یا نه:31:;)
شاد باشی و موفق
مگه میشه 5800 داشته باشی و بلد نباشی
بله امتحان کردم قبل از اینکه بگید امتحان کردم درست نشد
DariushGreat
02-07-2010, 23:08
لطفا به من چند تا از این ترفند ها که با عث افزایش کیفیت دوربین 5800 میشه توضیح بدید.
هنگام عکس برداری درپوش باطری رو بردار...! کیفیت عکس 10 برابر بهتر می شه!!! :46::10:
peaceful1
03-07-2010, 09:37
با nokia updater گوشیم رو دو بار پشت سر هم آپدیت کردم ولی همه نرم افزار ها سر جاش موند و گوشی فلش نشد و مشکلات گوشی هم برطرف نشد.
چطوری میتونم گوشی رو با خود نرم افزار های نوکیا فلش کنم.
با nokia updater گوشیم رو دو بار پشت سر هم آپدیت کردم ولی همه نرم افزار ها سر جاش موند و گوشی فلش نشد و مشکلات گوشی هم برطرف نشد.
سلام
شما بعد آپدیت کردن با #7370#* ریست کردی گوشی رو؟
DariushGreat
03-07-2010, 10:14
از مزایا گوشی های تازه نوکیا... با هر بار آپدیت اطلاعات گوشی سر جاش می مونه!!! :27:
اگه گوشیت مشکل داره حتما از کد مستر ریست که دوستمون در بالا اشاره کرد بهره بگیر.
نکته: اگه آفلاین فلش کنی دیگه این معضل نیست. چون خودش معمولا پس از ریختن آپدیت در حال فلش مستر ریست هم می کنه
virtualworld
03-07-2010, 11:50
اتصال به اینترنت باusbتوسط گوشی5800
خب اونایی هم که نوکیا دارن cd or mini dvd که توی کارتون گوشی شون هست رو میارن نصب میکنن و جدیدا PC Suite
شده Nokia Ovi Suite خب Nokia Ovi Suite رو نصب میکنید و بعد از اینکه نصب شد بریدبه آدرس AllPrograms و Nokia و Nokia Ovi و One Touch Access رو انتخاب کنید و گزینه settings رو بزنید چندتا سوال میپرسه next بزنید و... مودم رو شناخت دیگه بعد گزینه connect رو بزنید
دیگه تموم وصل شد
nokia سرعتش خیلی عالیه مصل adsl حدود440 کیلوبایت سرعت داره البته بستگی به سرعت گوشی شما داره
سرعت دانلودش30-40 کیلو بایت بر ثانیه
سرعت وصل شدن حدود440
اینا تنظیمات گوشی هایی جدیدی نظیر5800 هست
peaceful1
03-07-2010, 12:16
خب اونایی هم که نوکیا دارن cd or mini dvd که توی کارتون گوشی شون هست رو میارن نصب میکنن و جدیدا PC Suite
شده Nokia Ovi Suite خب Nokia Ovi Suite رو نصب میکنید و بعد از اینکه نصب شد بریدبه آدرس AllPrograms و Nokia و Nokia Ovi و One Touch Access رو انتخاب کنید و گزینه settings رو بزنید چندتا سوال میپرسه next بزنید و... مودم رو شناخت دیگه بعد گزینه connect رو بزنید
دیگه تموم وصل شد
nokia سرعتش خیلی عالیه مصل adsl حدود440 کیلوبایت سرعت داره البته بستگی به سرعت گوشی شما داره
سرعت وصل شدن حدود440
منظور شما gprs ایرانسل هستش
از مزایا گوشی های تازه نوکیا... با هر بار آپدیت اطلاعات گوشی سر جاش می مونه!!! :27:
اگه گوشیت مشکل داره حتما از کد مستر ریست که دوستمون در بالا اشاره کرد بهره بگیر.
نکته: اگه آفلاین فلش کنی دیگه این معضل نیست. چون خودش معمولا پس از ریختن آپدیت در حال فلش مستر ریست هم می کنه
سلام
شما بعد آپدیت کردن با #7370#* ریست کردی گوشی رو؟
مرسی پس الکی 3 بار پشت سر هم آپدیت کردم
شما بعد آپدیت برای اعمال تغییرات یه مستر ریست باید بکنی بعد مستر ریست هم به ورژن گوشیت یه نگاه بنداز ببین درست شده؟
بله باید گفت الکی سه بار آپدیت کردی :31:
Hadi King
03-07-2010, 12:21
سلام دوســــت عزیز :20:
یه جورایی آره ;)
موفق باشید!:40:
peaceful1
03-07-2010, 15:42
دیگه تموم وصل شد
سرعت وصل شدن حدود440
هنوز متوجه نشدم این اتصال چه نوع اینترنتی بود؟!
ایرنسل /یک چیز جدید مال نوکیا /adsl .....
شما بعد آپدیت برای اعمال تغییرات یه مستر ریست باید بکنی بعد مستر ریست هم به ورژن گوشیت یه نگاه بنداز ببین درست شده؟
بله باید گفت الکی سه بار آپدیت کردی :31:
مرسی دوستان مشکلات گوشیم حل شد و مموریم 71 مگ خالی شد. (البته تو 5 دقیقه دوباره تا خرخره پر شد:31:)
فکر کنم اول مستر ریست کنم بعد آپدیت کنم(برای دفعه های بعدی) بهتر باشه؟!
اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید.
هنوز متوجه نشدم این اتصال چه نوع اینترنتی بود؟!
ایرنسل /یک چیز جدید مال نوکیا /adsl .....
مرسی دوستان مشکلات گوشیم حل شد و مموریم 71 مگ خالی شد. (البته تو 5 دقیقه دوباره تا خرخره پر شد:31:)
فکر کنم اول مستر ریست کنم بعد آپدیت کنم(برای دفعه های بعدی) بهتر باشه؟!
اگه اشتباه میکنم لطفا راهنمایی کنید.
اگر بازم آپدیت جدید اومد فکر می کنم بازم اول باید آپدیت کنی و بعد مستر ریست تا تغییرات اعمال بشه
سلام دوست عزیز شما اگه با NSU آپ دیت می کردی و درست آپ دیت می شد بعد از بار اول آپ دیت اگه دوباره سعی می کردی آپ دیت کنی NSU بهت پیغام می داد که آپ دیت جدیدی نیومده و دوباره آپ دیت نمی کرد! پس نمی شه 3 بار آپ دیت کرده باشی مگه مشکلی پیش می یومده و آپ نمی شده.
البته حرفی که دوستان در مورد مستر ریست بعد از آپ دیت کاملا درسته.
شما با چک کردن ورژن فریمور (با زدن کد #0000#*) قبل و بعد آپ دیت می تونی مطمئن بشی که آپ دیت کردی.
موفق باشی
سلام
میگم این 58 بیچاره ی من خیلی زود باطری خالی میکنه چند روزه
نمیدونم مشکل نرم افزاریه یا عیب از خود باطری
چه پیشنهادی دارین بفهمم کدومشه
کلا حالا چیکار کنم
کلا اگه24 س نگه داره اگه استفاده کنم شایدم کمتر اگرم استفاده نکنم 2 روز
چشه آیا
سلام. من یک 5800 خریدم آیا باید حتما آپدیت کنم ؟ چون بی تجربه هستم بدم بیرون برام آپدیت کنن بهتر نیست ؟ آخرین ورژنش چنده ؟
سلام. من یک 5800 خریدم آیا باید حتما آپدیت کنم ؟ چون بی تجربه هستم بدم بیرون برام آپدیت کنن بهتر نیست ؟ آخرین ورژنش چنده ؟
نه حتمانی نیست
بسته به علاقتون داره که دوست دارید به روز و باحال بشه یا نه!!
اگه ADSL داری خودت آپدیت کن که دیگه هزینه هم برات نداشته باشه
ورژن آخری که آپدیت می شه V50.0.005 هست
peaceful1
04-07-2010, 10:27
سلام دوست عزیز شما اگه با NSU آپ دیت می کردی و درست آپ دیت می شد بعد از بار اول آپ دیت اگه دوباره سعی می کردی آپ دیت کنی NSU بهت پیغام می داد که آپ دیت جدیدی نیومده و دوباره آپ دیت نمی کرد! پس نمی شه 3 بار آپ دیت کرده باشی مگه مشکلی پیش می یومده و آپ نمی شده.
البته حرفی که دوستان در مورد مستر ریست بعد از آپ دیت کاملا درسته.
شما با چک کردن ورژن فریمور (با زدن کد #0000#*) قبل و بعد آپ دیت می تونی مطمئن بشی که آپ دیت کردی.
موفق باشی
این ها رو میدونم گوشیم که اصلا آپدیت بود گوشی مشکل داشت هر کاری میکردم فلش بشه نمشد دوستان راهنماییم کردند مشکل برطرف شد.
DariushGreat
04-07-2010, 10:29
سلام
دوستان بالاخره دیشب رسید به دستم... :دی
چه گوشی ردیفیه... :18: باورتون می شه؟؟؟ من امنیا HD، جت، 5530 و X6 دستم گرفتم انقدر بهم حال نداد که کار کردن با این گوشی بهم حال داد!!! :27::8::5::10:
فوق العاده هست! درود بر نوکیا... این همه هی گفتن 5800 فلان، 5800 بهمان... به نظر من که خیلی از 5530 بهتره. حتی تاچش! من با تاچ 5530 ( علارغم این که می گن خیلی حساس تره از 5800 ) به هیچ عنوان حال نکردم. اما با تاچ این دارم از زندگی لذت می برم!!! :19::27::8::31:
راستی دوستان؛ کسی اینجا از فرمور کوک شده Orange Tsunami بهره می گیره؟ اگه آره می شه راهنمایی کنه که چجور فرموریه؟؟؟
میشه به من اموزش کامل استفاده از لحس 5800 رو بدید .
چند روز دیگه قرار بریم سفر می خوام از این اموزش هایی که شما می دید استفاده کنم .
لطفا هر چی می دونید رو برام بنویسید یا سایتی معرفی کنید که به دردم بخره.
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
دیگه تموم وصل شد
سرعت وصل شدن حدود440
من که متوجه نشدم یعنی با اینترنت گوشی وارد اینترنت می شیم یا کامپیو ترمون ؟
enimonte
04-07-2010, 10:46
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:32 AM ----------
من که متوجه نشدم یعنی با اینترنت گوشی وارد اینترنت می شیم یا کامپیو ترمون ؟[/QUOTE]
فکر کنم منظورشون استفاده از اینترنت گوشی روی کامپیوتره.من هفته قبل با همین روش و با سیم کارت ایرانسل توی نت بودم.سرعت دانلودش برای من 5 کیلوبایت در ثانیه بود
دیگه تموم وصل شد
سرعت وصل شدن حدود440
من که امتحان کردم سرعتش 460 بود اما سرعت دانلوداز 4 بیشتر نمی ره .چه کار کنم چون اگه سرعت دانلود 30 یا 40 باشه خیلی خوبه .
farzan311
04-07-2010, 14:59
اخه یکی به من بگه این گوشیه یا اسباب بازی؟
امروز در یک صحنه بسیار غمناک اون سه تا دکمه ی زیرش شروع کردن به خاموش و روشن شدن به صورت نامرتب و یهو صفحه گوشی سیاه شد و گوشی خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من چه خاکی بر سرم کنم؟؟؟؟
MOHAMMAD2010
04-07-2010, 15:40
سلام
دوستان بالاخره دیشب رسید به دستم... :دی
چه گوشی ردیفیه... :18: باورتون می شه؟؟؟ من امنیا HD، جت، 5530 و X6 دستم گرفتم انقدر بهم حال نداد که کار کردن با این گوشی بهم حال داد!!! :27::8::5::10:
فوق العاده هست! درود بر نوکیا... این همه هی گفتن 5800 فلان، 5800 بهمان... به نظر من که خیلی از 5530 بهتره. حتی تاچش! من با تاچ 5530 ( علارغم این که می گن خیلی حساس تره از 5800 ) به هیچ عنوان حال نکردم. اما با تاچ این دارم از زندگی لذت می برم!!! :19::27::8::31:
راستی دوستان؛ کسی اینجا از فرمور کوک شده Orange Tsunami بهره می گیره؟ اگه آره می شه راهنمایی کنه که چجور فرموریه؟؟؟
ملت خیلی چرت میگن
مثلا درباره همین تاچ به این خوبی ، یکی میگفت باید با میخ روش بزنی تا کار کنه !
DariushGreat
04-07-2010, 15:48
اخه یکی به من بگه این گوشیه یا اسباب بازی؟
امروز در یک صحنه بسیار غمناک اون سه تا دکمه ی زیرش شروع کردن به خاموش و روشن شدن به صورت نامرتب و یهو صفحه گوشی سیاه شد و گوشی خاموش شد دیگه هم روشن نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا من چه خاکی بر سرم کنم؟؟؟؟
می شه بپرسم که با گوشیت چی کار می کنی؟!!! :blink:
ملت خیلی چرت میگن
من که خیلی راضیم...! :46:
farzan311
04-07-2010, 15:59
می شه بپرسم که با گوشیت چی کار می کنی؟!!! :blink:
کلا تا همین الان که از طبقه دهم ننداختمش پایین خیلی بش رحم کردم هر روز یه مشکل داره حرصی که سر این گوشی خوردم به دونه از این گوشی قدیمی ها نداشت
کلا تا همین الان که از طبقه دهم ننداختمش پایین خیلی بش رحم کردم هر روز یه مشکل داره حرصی که سر این گوشی خوردم به دونه از این گوشی قدیمی ها نداشت
والا منم الان این گوشیو دارم و کلی حال می کنم باش و تا حالا هیچیشم نشده!!
شاید از بد جایی خریدی؟
DariushGreat
04-07-2010, 17:29
تو رو خدا از طبقه دهم بندازش !!! همین کارا رو می کنی که بنده خدا این جوری می شه دیگه... :27: ( شوخی کردم )
ببینم... گارانتی دار خریدی؟ یا از این بی گارانتی ها؟ :13:
انشالله درست می شه :10:
farzan311
04-07-2010, 17:36
'گارانتیش که تموم شده حالا دارم میبرمش ببینم مشکلش چیه
ملت خیلی چرت میگن
اگه مزه تاچ خازنی رو بچشی بعید میدونم رو حرفت بمونی! تکنولوژی جدید واسه پیشرفت و آسودگی و راحتیه! نه اینکه هی صفحه رو فشار بدی و ناخوشایند باشهو نه اینکه فکر کنی من چون ایکس 6 دارم اومدم تعریف کنم ولی هردوتا گوشی دستمه حتی ان97 هم اینجاست ولی تاچ ایکس 6 حرفی برای اظهار نظر نمی زاره.
ولی از لحاظ دیگه مثل صدا و قاب پشت گوشی باید بگم که خوب طراحی شده 5800 ولی شکل ظاهری ایکس 6 برتری داره
بازم هر چی شما بگین
ah-eli-95
04-07-2010, 18:23
اقا این تاچش مثل گل وبلبل کار میکنه ولی اون گوشه گوشه گوشه هاش (یعنی خیلی ریز) کار نمیکنه و یه خط کنار گوشی به طول به اندازه 10 به توان منفی 6 سانتیمتر از سایر جاها مث وسطش ضعیفتره به نظر شما مشکل از چیست؟
و این که میهنگه؟؟؟؟ورزن 21هست
MOHAMMAD2010
04-07-2010, 19:19
اگه مزه تاچ خازنی رو بچشی بعید میدونم رو حرفت بمونی! تکنولوژی جدید واسه پیشرفت و آسودگی و راحتیه! نه اینکه هی صفحه رو فشار بدی و ناخوشایند باشهو نه اینکه فکر کنی من چون ایکس 6 دارم اومدم تعریف کنم ولی هردوتا گوشی دستمه حتی ان97 هم اینجاست ولی تاچ ایکس 6 حرفی برای اظهار نظر نمی زاره.
ولی از لحاظ دیگه مثل صدا و قاب پشت گوشی باید بگم که خوب طراحی شده 5800 ولی شکل ظاهری ایکس 6 برتری داره
بازم هر چی شما بگین
دوست عزیز من هیچ وقت تاچ مقاومتی رو با تاچ خازنی مقایسه نمیکنم :46:
منظورم این بود تاچ مقاومتیش خوبه !
DariushGreat
04-07-2010, 19:52
اقا این تاچش مثل گل وبلبل کار میکنه ولی اون گوشه گوشه گوشه هاش (یعنی خیلی ریز) کار نمیکنه و یه خط کنار گوشی به طول به اندازه 10 به توان منفی 6 سانتیمتر از سایر جاها مث وسطش ضعیفتره به نظر شما مشکل از چیست؟
و این که میهنگه؟؟؟؟ورزن 21هست
از مزایا (!) ی تاچ مقاومتیه دیگه...! :دی وسط بهتر از گوشه ها کار می کنه. حالا یه پرسش... شما اون گوشه 10 به توان منفی 6 سانتی متر چی کار داری؟؟؟ :27::10:
Abas1100
04-07-2010, 19:55
بعضی از دوستان بدلیل حسادت نسبت به این گوشی خوب دارن ارزش گوشی رو بایین میارن
farzan311
04-07-2010, 20:12
من که دیگه گوشی نمیخرم اونم تاچ که اینقدر زود خراب شد میرم یه ایپاد خوشگل میگیرم با گوشی خرکار ارزون معمولی برا زنگ و اس ام اس
peaceful1
04-07-2010, 20:14
میشه ورزژن گوشیت رو بگی و این که چقدر حافظه داخلی گوشیت جا داره؟
RaS0oL.M
04-07-2010, 21:00
از همه نظر 5800 بیتره یا جت؟؟؟؟؟:46:چون می خوام جتمو بفروشم.:10:
'گارانتیش که تموم شده حالا دارم میبرمش ببینم مشکلش چیه
به نظر من ببر نمایندگی تعمیر خود نوکیا حد اقل می خوای پول بدی یه جای درست و حسابی ببر
RaS0oL.M
04-07-2010, 21:01
فول پک توش چیاست؟؟؟؟؟:19:
DariushGreat
04-07-2010, 21:11
از همه نظر 5800 بیتره یا جت؟؟؟؟؟:46:چون می خوام جتمو بفروشم.:10:
جت مشکلاتی داره که 5800 به هیچ عنوان نداره! سیستم عامل داره و کارکردن باهاش خیلی آسونه و کلی می تونی گوشیت رو شخصی سازی کنی.
اما 5800 هم چیزایی نسبت به جت کمتر داره. مانند دوربین 5 و صفحه نمایش LED. به نظر من 5800 گزینه خوبیه
فول پک توش چیاست؟؟؟؟؟:19:
گوشی
باطری
کیف
بند و مضراب
رم 8 گیگ
شارژر
شارژر فندکی
هلدر ( نگهدارنده خودرو )
کابل
هندزفری معمولی
دیسک راه اندازی
راهنمای راه اندازی تند
دفترچه راهنمای پارسی
کارت گارانتی
قیمت : بین 230 تا 240 تومان!!!
RaS0oL.M
04-07-2010, 21:14
ممون از سایت دی جی کالا بگیرم ایراد که نداره فول پک؟؟؟؟؟؟:46:ساری گرونه......:21:
DariushGreat
04-07-2010, 21:18
ممون از سایت دی جی کالا بگیرم ایراد که نداره فول پک؟؟؟؟؟؟:46:ساری گرونه......:21:
زنگ بزن بپرس ازشون
RaS0oL.M
04-07-2010, 21:24
منظورم سایتشون گوشی می ده خراب نباشه؟؟؟؟؟؟؟:10:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.