مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
DaRiOuShJh
09-04-2011, 20:05
دسته گلت درد نکنه ایمان
نجاتمون دادی:31:
javad8006
10-04-2011, 20:10
سلام دوستان .
5800 هنگ زیاد داره ؟ یکی از رفقام که داره خیلی از مشکل هنگ گوشیش خیلی شاکی بود و فعلا منو از فکر کردن به خریدش منصرف کرده . حالا همینطوره ؟
ضمنا آخرین قیمت رو هم لطفا بگین .
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا گوشیه دوست شما ورزن نرم افزاریش پایینه و آپدیتش نکرده وگرنه انقداهم هنگ نمیکنه که آدمو شاکی کنه مگه اینکه دیگه خیلی بش فشار بیاری
javad8006
10-04-2011, 20:24
آقا 5 سوال تفاوت این RM-356 RM-427 RM-428در چیه؟
راستی چطور میشه 1 آپدیت از کل فریمور گوشیم بگیرم؟
و دیگه اینکه چطور میشه فریمور گوشیمو با همین پروداکت خودش از نوکیا دانلود کنم؟
و دیگه اینکه این مود هایی ک میگن مثلا فلان چیز و قابلیت به گوشی اضافه میشه چطوری با اضافه کرد؟مشکلی در آپدیت کردن گوشی در آینده ایجاد نمیکنه؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
چطور میشه از کل فریمور گوشی بک آپ گرفت ک اگر فلش کردمو کار خراب شد بشه دوباره به حالت اولش برشگردون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
FARZAD1046
10-04-2011, 22:11
دوستان، کسی نبود راهنماییمون کنه دیگه؟!!
keylogger
12-04-2011, 00:30
لینک پست او کار نمیکنه دوستان محبت کنند یه لینک دیگه بزارن پیلیز :دی
hasanoooooooo
12-04-2011, 13:01
دوستان، کسی نبود راهنماییمون کنه دیگه؟!!
فرزاد جان وقتی گوشی خاموشه دکمه سبز و قرمز و دوربین رو بگیر و همزمان پاور رو بزن دستت همسنجور روی هر 3 دکمه باشه تا گوشی بالا بیاد و ارم نوکیا رو ببینی . 100% مشکل نرم افزاریه..... البته تمام شماره هات هم پاک میشن.....:5:
FARZAD1046
12-04-2011, 14:35
ممنونم دوست عزیز ، اینکارو کردم، بخش SELECT CURRENT REGION اومد ولی اجازه انتخاب نمیده اینطور که روی انتخاب اول میمونه ووقتی انتخاب دیگه ای میکنم همون گزینه بالاو پایین میره البته یه چیز جالب اینکه وقتی صفحه رو خاموش و بعد روشن میکنم میتونم یک انتخاب دیگه کنم.بهرحال ایران رو انتخاب کردم ولی باز انتخابم رو فعال نمیکنه یعنی بخش بعد نمیره.امروز چندجا نشون دادم یکی گفت من بلد نیستم همکارم که نیست بلده ولی از تاچشه.یکی دیگه هم گفت از رمشه درحالیکه رم توش نبود..ببخشید زیاد شد.
behrooz.shie
13-04-2011, 13:17
آقا 5 سوال تفاوت این RM-356 RM-427 RM-428در چیه؟
راستی چطور میشه 1 آپدیت از کل فریمور گوشیم بگیرم؟
و دیگه اینکه چطور میشه فریمور گوشیمو با همین پروداکت خودش از نوکیا دانلود کنم؟
و دیگه اینکه این مود هایی ک میگن مثلا فلان چیز و قابلیت به گوشی اضافه میشه چطوری با اضافه کرد؟مشکلی در آپدیت کردن گوشی در آینده ایجاد نمیکنه؟
---------- Post added at 09:24 PM ---------- Previous post was at 09:22 PM ----------
چطور میشه از کل فریمور گوشی بک آپ گرفت ک اگر فلش کردمو کار خراب شد بشه دوباره به حالت اولش برشگردون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیشه از فریمور خود گوشیت بکاپ گرفت نیازی هم نیست !:31:
فریم مور های اصلی رو از این جا بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پورداکت کد و RM تو درست انتخاب کن و با جف یا فونیکس یا ... فلش بزنشون :46:
برای مود ها هم :
:40:
FARZAD1046
13-04-2011, 22:50
ممنون دوست عزیز اینکارو کردم. و وارد بخش select current region شدم اما برای انتخاب ایران بازهم مشکل داشتم اینطور که وقتی میخوام بیام پایین صفحه تابه ایران برسم فقط روی کشوری که روی صفخه انتخاب میکنی میمونه وبه نسبت اون صفحه بالا یا پایین میره اما جالب اینجا بود وقتی که صفحه رو خاموش میکنم و بعد روشن میتونم یک انتخاب دیگه کنم به اینترتیب به ایران رسیدم اما هیچ کشوری رو select نمیکنه و به بخش بعدی نمیره.امروز چند جابردم نشون دادم یکی گفت من بلد نیستم همکارم بلده که نیست ولی از تاچشه یکی دیگه گفت مشکل از رمشه درحالیکه اصلا رم توش نبود.خواهشا اگه اگه کسی میدونه مشکلش چیه راهنماییم کنه من لااقل بدونم مشکلش چیه سرم کلاه نره.
javad8006
16-04-2011, 22:22
نمیشه از فریمور خود گوشیت بکاپ گرفت نیازی هم نیست !:31:
فریم مور های اصلی رو از این جا بگیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپورداکت کد و RM تو درست انتخاب کن و با جف یا فونیکس یا ... فلش بزنشون :46:
برای مود ها هم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:40:
ممنون از راهنماییت ولی حالا اگر من اومدمو فلشش کردم و گند زده شد توگوشی یا خاستم به حالت اولش برگردونم طوری ک نوکیا ساپورتش کنه باس چه کنم؟
بعدم میخام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم اما پی سی سویت ازشون بک آپ نمیگیره و فیل میشه چیکار باس بکنم؟
و اینکه خ از این آموزشای فلش کردنو خوندم اما نفهمیدم اگر حالا ک ورزن گوشیم 52هست و فریمور پورت شده ی c6تو توضیحاتش نوشته باس 51 باشه اگر فلش کنم گوشیم dead میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟هرکسی 1 چیزی میگه گیج شدم:13:
javad8006
16-04-2011, 23:08
behrooz.shie
17-04-2011, 03:23
behrooz.shie
17-04-2011, 03:29
اون سایتی که من دادم سرور اصلی نوکیاست !
DaRiOuShJh
17-04-2011, 12:23
میگم این 4 تا داره 5800
کدومش خوشمزه تره؟
Hadi King
17-04-2011, 14:35
میگم این 4 تا داره 5800
کدومش خوشمزه تره؟
سلام ، براساس رم گوشیتون باید فایل های مخصوصش رو دانلود کنید . :46:
رم پایینتــر یا بالاتـر نباشه که گوشیتون آسیب میبینـــه ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید!:40:
Hadi King
17-04-2011, 16:01
ممنون از راهنماییت ولی حالا اگر من اومدمو فلشش کردم و گند زده شد توگوشی یا خاستم به حالت اولش برگردونم طوری ک نوکیا ساپورتش کنه باس چه کنم؟
بعدم میخام از اس ام اس هام بک آپ بگیرم اما پی سی سویت ازشون بک آپ نمیگیره و فیل میشه چیکار باس بکنم؟
و اینکه خ از این آموزشای فلش کردنو خوندم اما نفهمیدم اگر حالا ک ورزن گوشیم 52هست و فریمور پورت شده ی c6تو توضیحاتش نوشته باس 51 باشه اگر فلش کنم گوشیم dead میشه یا نه ؟؟؟؟؟؟؟هرکسی 1 چیزی میگه گیج شدم:13:
سلام دوست عزیز اگه فلش کردید و گوشیتون بالا نیومد تنها کاری که میکنید باید فریمور اصلی گوشیتون رو داشته باشید و با اون فلش کنید گوشی بالا میاد و درســت میشــه ! دیگه نیازی به هیچی نیســت ، اس ام اس هــا اگه تو مموری باشـه بعد از فلش حذف نمیشـــه ، اگه فریمور پورت شده C6 برای ورژن 51 هستش روی 52 هم بالا میــاد ( بعصی از فریمور هــا )
من فایل هایی که استفاده میکنم هر کدوم یه ورژن هستن ببیــن :31:
فریمور رو خودم ویرایش کردم یعنی کوک کردم ( سلیقه ای ) .
javad8006
17-04-2011, 20:07
خوب وقتی گوشی فلش شه از ساپورت خارج میشه :31: البته اینجوری که من میدونم !
ولی نترس فوقش یک ایسی فلشه با شاید یک CPU
:46: اره اگه پاین تر بزنی چون داری با USB میزنی گوشی دیگه روشن نمیشه و باید با باکس راش بندازی.
کجاشو مشکل دارید ؟
ینی بعدش دیگه نمیتونم با nsu یا باوایرلس آپدیتش کنم؟باید با جف دیگه آپش کنم؟
اره دیگه بعدم باس بندازمش کنار:19:
واقعا؟همین الان علاادین بودم از یکی از تعمیرکارا پرسیدم گفت کاری نمیشه:18:
مشکلم اینجاس ک وقتی مدلشو انتخاب میکنم ک rm-356هست و پروداکت کدمم میزنم صفحه ای میاد ک میگه همچین ورژنی هست و آخریش52 هیت اما میزنم ک دانلود کنه بر میگرده همون صفحه ی اول:18:
javad8006
17-04-2011, 20:16
سلام دوست عزیز اگه فلش کردید و گوشیتون بالا نیومد تنها کاری که میکنید باید فریمور اصلی گوشیتون رو داشته باشید و با اون فلش کنید گوشی بالا میاد و درســت میشــه ! دیگه نیازی به هیچی نیســت ، اس ام اس هــا اگه تو مموری باشـه بعد از فلش حذف نمیشـــه ، اگه فریمور پورت شده C6 برای ورژن 51 هستش روی 52 هم بالا میــاد ( بعصی از فریمور هــا )
من فایل هایی که استفاده میکنم هر کدوم یه ورژن هستن ببیــن :31:
فریمور رو خودم ویرایش کردم یعنی کوک کردم ( سلیقه ای ) .
ینی خودت فریمور هر گوشیو ک بخای واسه 5800 پورت میکنی؟اونی ک من گرفتم روش نوشته 51 باشه البته من خودم میخام فریمور اصلشو بگیرم و خودم کوکش کنم و مد های دلخواهمو اضافش کنم
مشکل اینه ک اس ام اس هام روی مموری فونه ک مطمءنن پاک میشه چیجوری ازشون بک آپ بگیرم ک مطمءن باشم ک بر میگرده
Hadi King
17-04-2011, 20:17
ینی بعدش دیگه نمیتونم با nsu یا باوایرلس آپدیتش کنم؟باید با جف دیگه آپش کنم؟
اره دیگه بعدم باس بندازمش کنار:19:
واقعا؟همین الان علاادین بودم از یکی از تعمیرکارا پرسیدم گفت کاری نمیشه:18:
مشکلم اینجاس ک وقتی مدلشو انتخاب میکنم ک rm-356هست و پروداکت کدمم میزنم صفحه ای میاد ک میگه همچین ورژنی هست و آخریش52 هیت اما میزنم ک دانلود کنه بر میگرده همون صفحه ی اول:18:
خب وقتی گوشی خاموش باشه که نمیتونی با وایرلس یا NSU آپدیت کنی !
حتما باید حالت خاموشی با برنامه جـف فلش بشــه ...
با اشتباه فلش زدن هیچ اتفاقی نمیفته من هر روز واسه خودم کوک میکنم و فلش !
موقعی فشار به گوشی وارد میشه که فریمور RM بالاتری روی گوشی اشتباه فلش بشه و فریمور گوشی های دیگــه .
اینجوری به گوشی فشار میاد و یه قطعه نیم سوز میشه و خرابــــ !!
از آموزش تایپک زیر میتونید فریمور رو دانلود کنیــد :46:
Hadi King
17-04-2011, 20:25
ینی خودت فریمور هر گوشیو ک بخای واسه 5800 پورت میکنی؟اونی ک من گرفتم روش نوشته 51 باشه البته من خودم میخام فریمور اصلشو بگیرم و خودم کوکش کنم و مد های دلخواهمو اضافش کنم
مشکل اینه ک اس ام اس هام روی مموری فونه ک مطمءنن پاک میشه چیجوری ازشون بک آپ بگیرم ک مطمءن باشم ک بر میگرده
عزیز جان هر گوشی که نمیشـــه ، گوشی هایی که به 5800 میخوره و میشه کوک و پورت کرد !
بیشتر روی C6 کار میکنم و کوک سلیقه ای انجام میدم روی این مـدل از گوشی ...
پست بالا تایپک بهت معرفی کردم میتونی از سرور مستقیم دانلود کنــی !
با برنامه PC Suite یـا Ovi Suitr نمیدونم اسمش درست نوشتم راحت میتونی بک آپ بگیری و Sms هـاتو برگردونـــی :46:
keylogger
18-04-2011, 16:11
هاهاها بلاخره گوشی رو آپدیت و H | A | C | K کردم :دی
ممنون از راهنمایی همه ی دوستان :X
سایتی سراغ دارین که official theme های این گوشی رو بزارن ؟
javad8006
18-04-2011, 21:03
خب وقتی گوشی خاموش باشه که نمیتونی با وایرلس یا NSU آپدیت کنی !
حتما باید حالت خاموشی با برنامه جـف فلش بشــه ...
با اشتباه فلش زدن هیچ اتفاقی نمیفته من هر روز واسه خودم کوک میکنم و فلش !
موقعی فشار به گوشی وارد میشه که فریمور RM بالاتری روی گوشی اشتباه فلش بشه و فریمور گوشی های دیگــه .
اینجوری به گوشی فشار میاد و یه قطعه نیم سوز میشه و خرابــــ !!
از آموزش تایپک زیر میتونید فریمور رو دانلود کنیــد :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید!:40:
نه اینکه خاموش بشه منظورم اینه ک اگر فلش کردم و درست شد و سالم بعد خاستم برگرده به همین حالت الانش و نوکیا ساپورتش کنه ج باید کرد؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
عزیز جان هر گوشی که نمیشـــه ، گوشی هایی که به 5800 میخوره و میشه کوک و پورت کرد !
بیشتر روی C6 کار میکنم و کوک سلیقه ای انجام میدم روی این مـدل از گوشی ...
پست بالا تایپک بهت معرفی کردم میتونی از سرور مستقیم دانلود کنــی !
با برنامه PC Suite یـا Ovi Suitr نمیدونم اسمش درست نوشتم راحت میتونی بک آپ بگیری و Sms هـاتو برگردونـــی :46:
آره میدونم مشه گرفت اما نمیگیرن هیچ کدومشون از اس ام اس هام بک آپ نمیگیرن نرم دیگه ای هم هست؟؟
مثله دیگه چه گوشی هایو میشه پورت کرد فریمورشونو رو 5800؟؟؟؟
آره سلیقه ای رو ک میدونم فقط میترسم فلش کنم و گند زده بشه تو گوشی و یا اس ام اس هام بر نگرده یا 1 کاریش بشه همین شانس ک نداریم
enimonte
18-04-2011, 23:10
نه اینکه خاموش بشه منظورم اینه ک اگر فلش کردم و درست شد و سالم بعد خاستم برگرده به همین حالت الانش و نوکیا ساپورتش کنه ج باید کرد؟
---------- Post added at 10:03 PM ---------- Previous post was at 09:59 PM ----------
آره میدونم مشه گرفت اما نمیگیرن هیچ کدومشون از اس ام اس هام بک آپ نمیگیرن نرم دیگه ای هم هست؟؟
آره سلیقه ای رو ک میدونم فقط میترسم فلش کنم و گند زده بشه تو گوشی و یا اس ام اس هام بر نگرده یا 1 کاریش بشه همین شانس ک نداریم
مورد اول به احتمال 100 در صد دانگرید محسوب میشه که فکر کنم خطرناکه
یک برنامه بود زمانی که 5800 داشتم به اسم save sms که روی گوشی نصب میکردی و بعد از اس ام اس هات توی فایل تکست سیو میکرد ولی اگر بک اپ میخواهی با همین برنامه هایی که H.VIKE معرفی کرد میتونی بک اپ بگیری احتمالا وقتی گوشیت رو وصل به کامپیوتر میکنی حالت درست رو انتخاب نمیکنی واسه همین بک اپ نمیگره(الان نوکیا دم دستم نیست که چک کنم ولی فکر کنم حالت پی سی سوییت رو باید انتخاب کنی)
vahidsport
19-04-2011, 00:16
سلام
این گوشی رم ۳۲ و یا ۱۶ رو ساپورت میکنه از نوع سرعت بالا
و قیمت رم های ۳۲ و ۱۶ رو اگر میدونید بگید
javad8006
19-04-2011, 00:24
مورد اول به احتمال 100 در صد دانگرید محسوب میشه که فکر کنم خطرناکه
یک برنامه بود زمانی که 5800 داشتم به اسم save sms که روی گوشی نصب میکردی و بعد از اس ام اس هات توی فایل تکست سیو میکرد ولی اگر بک اپ میخواهی با همین برنامه هایی که H.VIKE معرفی کرد میتونی بک اپ بگیری احتمالا وقتی گوشیت رو وصل به کامپیوتر میکنی حالت درست رو انتخاب نمیکنی واسه همین بک اپ نمیگره(الان نوکیا دم دستم نیست که چک کنم ولی فکر کنم حالت پی سی سوییت رو باید انتخاب کنی)
آره میدونم ازون نرم افزار بهترم هست که html هم سیو میکنه اما من میخام برگرده سر جاش
مبتدی نیستم 2ساله این گوشیو دارم رو حالت پی سی سویتم میذارم اما بازم فقط به سیو اس ام اس گیر میده و همچنین اس ام اس هارو تو بخش اس ام اس pc suit نشون نمیده
javad8006
19-04-2011, 00:29
سلام
این گوشی رم ۳۲ و یا ۱۶ رو ساپورت میکنه از نوع سرعت بالا
و قیمت رم های ۳۲ و ۱۶ رو اگر میدونید بگید
16رو بله ساپورت میکنه من انداختم روش اما 32رو تست نکدم اگر تست کدیو جواب داد ب منم خبر بده
16شو توشیبا گرفتم کلاس 4 حدودا 2-3ماه قبل عید 50تومن الانشو نمیدونم اما توشیبا بگیر فقط خیلی عالیه من که 2تا گرفتم هم مطمءنه هم سرعتش عالیه
Hadi King
19-04-2011, 01:23
+
دانگرید حساب میشه ولی بعد از فلش فقط میتونی به ورژن جدید آپدیت کنی که هیچ فرقی با ورژن های قبلی نداره و کاملتـر شــده و نوکیا هم ساپورتش میکنـــه .
+
نرم افزار زیادی هست ولی کارش خوب باشه و برگردونــه کم هســت !
یه نرم افزار دیگه ای هم بود مدیریـت اس ام اس فکر کنم اسمش Free-iSMS باشــه یه تستی کنیـد .
عکس از محیط برنامــه :
vahidsport
19-04-2011, 09:04
16رو بله ساپورت میکنه من انداختم روش اما 32رو تست نکدم اگر تست کدیو جواب داد ب منم خبر بده
16شو توشیبا گرفتم کلاس 4 حدودا 2-3ماه قبل عید 50تومن الانشو نمیدونم اما توشیبا بگیر فقط خیلی عالیه من که 2تا گرفتم هم مطمءنه هم سرعتش عالیه
از کجا گرفتی کلاس رم رو از کجا بفهمم که اونی هست که می خام و کلاس 2 چه طوری Transcend 16G کلا کلاس چیه؟
kant1388
19-04-2011, 23:37
با سلام
من یه گوشی 5800 دارم ولی زمانی که می خواهم زنگ آلارمش رو عوض کنم آهنگای روی مموری کارت رو نمی آره نمی دونم چرا؟ البته شاید زیاد بودن تعداد آهنگا باشه ولی واقعا هیچ راهی نیست؟
19-04-2011, 23:40
از کجا گرفتی کلاس رم رو از کجا بفهمم که اونی هست که می خام و کلاس 2 چه طوری Transcend 16G کلا کلاس چیه؟
ازعلاالدین گرفتم از طبقه ی سومش
روش نوشته عدد4 رو و دورش یک دایره داره بعدم کلا سرعت انتقالش بالاس
دقیقن نمیدونم چیه اما فک کنم مثه ماشین ها ک کلاس بندی میشن بر حسب قدرت موتورشون و توان و بازده شون رم هارم بر اساس سرعت انتقالشون دسته بندی کردن
ترنسدو ازش اطلاعی ندارم اما خب توشیبا گرون تر از بقیشونه اگر ببینیش خودت متوجه میشی ک میرزه به 1 کم گرونتر بودنش
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
با سلام
من یه گوشی 5800 دارم ولی زمانی که می خواهم زنگ آلارمش رو عوض کنم آهنگای روی مموری کارت رو نمی آره نمی دونم چرا؟ البته شاید زیاد بودن تعداد آهنگا باشه ولی واقعا هیچ راهی نیست؟
به نظر من 1 بار هرچی رو رمت داری خالی کن و فرمتش کن بعد دوباره بریز اگر رم فابریکشه معمولا ازین جور مشکلا پیش میاد
البته وقتی آهنگو از تو فایل منیجرباز کنی با زدن آپشن و یوز تو میتونی اون آهنگو واسه مورد دلخواهت تنظیم کنی
javad8006
19-04-2011, 23:49
دانگرید حساب میشه ولی بعد از فلش فقط میتونی به ورژن جدید آپدیت کنی که هیچ فرقی با ورژن های قبلی نداره و کاملتـر شــده و نوکیا هم ساپورتش میکنـــه .
+
نرم افزار زیادی هست ولی کارش خوب باشه و برگردونــه کم هســت !
یه نرم افزار دیگه ای هم بود مدیریـت اس ام اس فکر کنم اسمش Free-iSMS باشــه یه تستی کنیـد .
عکس از محیط برنامــه :
ممنون:11: پس هر کارش بکنم و بعد اگر خاستم بر گرده به حالت اولش همون آخرین ورژن رو اگر نصب کنم دیگه نوکیا ساپورتش میکنه و بر میگرده به حالت اولش دیگه آره؟؟؟؟
و اما چطور از روی عکس من این نرم افزاریو ک میگی پیدا کنم؟؟free isms واسه فرستادن اس ام اس تو یک زمان خاص هست و میشه براش تعریف کرد ک فلان اس ام اس رو درین تاریخ و در فلان ساعت به این شماره بسند اما جایی برای بک آپ نداره
حالا این mod هایی رو ک باش فریمورو کوک میکنن رو از کجا باید آورد؟ک کارایو ک میخام بهش اضافه کنم؟
شما خودت مینویسیشون؟
kant1388
20-04-2011, 00:02
javad8006 عزیز
یکبار قبلا فرمت کردم ولی باز اینور شده.
از تو فایل منیجر و آپشن هم یوزتون گزینهی تنظیم برای آلارم رو نداره.
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
javad8006 عزیز
یکبار قبلا فرمت کردم ولی باز اینور شده.
از تو فایل منیجر و آپشن هم یوز تن گزینه ی تنظیم برای آلارم رو نداره.
Majid-6120
20-04-2011, 23:16
سلام
روش جدید برای هـک آخرین فریمور Nokia 5800 و دیگر گوشی ها :
smallfrank
21-04-2011, 16:16
سلام
کسی تا حالا تم متحرک روی 5800 نصب کرده ؟
میشه بگین به چه برنامه هایی احتاج داره ؟
behrooz.shie
22-04-2011, 02:37
سلام
کسی تا حالا تم متحرک روی 5800 نصب کرده ؟
میشه بگین به چه برنامه هایی احتاج داره ؟
والا نشنیدم تا حالا یکم بیشتر توضیح بدید !:13:
smallfrank
22-04-2011, 15:35
والا نشنیدم تا حالا یکم بیشتر توضیح بدید !:13:
مثلا اینو نصب کنید
javad8006
23-04-2011, 00:33
Hadi King
23-04-2011, 12:48
ممنون:11: پس هر کارش بکنم و بعد اگر خاستم بر گرده به حالت اولش همون آخرین ورژن رو اگر نصب کنم دیگه نوکیا ساپورتش میکنه و بر میگرده به حالت اولش دیگه آره؟؟؟؟
و اما چطور از روی عکس من این نرم افزاریو ک میگی پیدا کنم؟؟free isms واسه فرستادن اس ام اس تو یک زمان خاص هست و میشه براش تعریف کرد ک فلان اس ام اس رو درین تاریخ و در فلان ساعت به این شماره بسند اما جایی برای بک آپ نداره
حالا این mod هایی رو ک باش فریمورو کوک میکنن رو از کجا باید آورد؟ک کارایو ک میخام بهش اضافه کنم؟
شما خودت مینویسیشون؟
آره دوست عزیز به آخرین ورژن فلش کنی نوکیا ساپورت میکنــه !
آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
از سایت های دیگـه دانلود میکنم و به فریمورم اضـافه میکنـــم .
این 3تا باهم چه فرقی میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باید کدومو واسه گوشیم بگرم همشون با 1 پروداکت کد یکسان هستن پروداکت گوشیه خودمه
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ... :46:
behrooz.shie
23-04-2011, 15:53
javad8006
23-04-2011, 19:44
آموزش Backup گرفتن این برنامه رو قسمت " هـک گوشی هـا " قرار دادم میتونی بری ببینی ..
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ... :46:
آها میتونی آدرس جنتا ازین سایتایو ک قوی هستن در این زمینه بگی؟
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
ever after
24-04-2011, 19:52
بچه ها کمکککککککک:42::42::42::42::42::42::42:2 روز پیش تو گوشیم آب رفت من یادم رفت بازش کنم توشو خشک کنم.فکر نمیکردم زیاد آب توش باشه!بعد 1 ساعت حدودا یهو یه صدای ویزززززززززززززززززززززژژ ژژژژژژژژژژژژژژژ از توش اومد،یه پیغام داد رو صفحه که چون همون موقع خاموش شد نتونستم بخونم.دیگه م روشن نمیشه.من این گوشیمو خیلی دوسش دارم نمیخواستم عوضش کنم!یعنی سوخته؟هیچ امیدی نیست؟هنوز وقت نکردم بدمش بیرون ببینم چی میگن.لپتاپمم چند روز پیش ویرووسی شد حالم گرفته ست.موبایلمم که اینجوری.:19::19::19::19::19::19::19:اگه درست میشه زودی بگید غصه نخورم:41::41::41:
virus2009
24-04-2011, 20:34
بچه ها کمکککککککک:42::42::42::42::42::42::42:2 روز پیش تو گوشیم آب رفت من یادم رفت بازش کنم توشو خشک کنم.فکر نمیکردم زیاد آب توش باشه!بعد 1 ساعت حدودا یهو یه صدای ویزززززززززززززززززززززژژ ژژژژژژژژژژژژژژژ از توش اومد،یه پیغام داد رو صفحه که چون همون موقع خاموش شد نتونستم بخونم.دیگه م روشن نمیشه.من این گوشیمو خیلی دوسش دارم نمیخواستم عوضش کنم!یعنی سوخته؟هیچ امیدی نیست؟هنوز وقت نکردم بدمش بیرون ببینم چی میگن.لپتاپمم چند روز پیش ویرووسی شد حالم گرفته ست.موبایلمم که اینجوری.:19::19::19::19::19::19::19:اگه درست میشه زودی بگید غصه نخورم:41::41::41:
درست که میشه
بستگی داره کجاش مشکل پیدا کرده باشه
فقط اگه Cpu آسیب دیده باشه دیگه تعمیر نمیشه
total_overdose
24-04-2011, 22:03
اشتباه کردی روشنش کردی بعد از آب خوردن! باید فوری میبردی بردشو شستشو میدادن!
الا ببر یه تعمیرکار وارد برد شستشو بده و سرویسش کنه ممکنه راه بیوفته نیوفتاد باید قطعه ایش معیوب شده باشه که تعویض بشه
pooria_googooli
26-04-2011, 17:53
من یه کار ابلهانه کردم اونم اینکه داشتم زیر باطری گوشیمو با چاقو تمیز میکردم بعد روی این قسمت پایینی خراش افتاد حالا دیگه هی آنتنم میره و میاد . میخواستم بدونم چش شده ؟ چقدر خرجشه؟
virus2009
26-04-2011, 19:27
من یه کار ابلهانه کردم اونم اینکه داشتم زیر باطری گوشیمو با چاقو تمیز میکردم بعد روی این قسمت پایینی خراش افتاد حالا دیگه هی آنتنم میره و میاد . میخواستم بدونم چش شده ؟ چقدر خرجشه؟
یکم بیشتر توضیح میدی که کجاش دقیقا خط افتاد...؟؟؟
اگه یک عکس بزاری بهتره
مثل این :
pooria_googooli
26-04-2011, 22:00
بفرمایید . اینجا که با فلش مشکی نشون دادم
behrooz.shie
27-04-2011, 00:13
rm گوشیم 356 هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز با این اطلاعات دنبال گشتم تو همون سایتی ک گفتی اما 3تا فریمور دقیقا با این اطلاعات هست خودت نگا کن من دیشب نگا کردم عکسم گرفتم ک بذارم اینجا شما ببینین اما نمیدونم چرا عکسه تو پستم نمیومد ارور time out میداد
QUOTE]
یک کودومو انتخاب کن دیگه :31:
[QUOTE=pooria_googooli;6048700]من یه کار ابلهانه کردم اونم اینکه داشتم زیر باطری گوشیمو با چاقو تمیز میکردم بعد روی این قسمت پایینی خراش افتاد حالا دیگه هی آنتنم میره و میاد . میخواستم بدونم چش شده ؟ چقدر خرجشه؟
چون انتن و قطع کردی :31:
بفرمایید . اینجا که با فلش مشکی نشون دادم
همون جا رو یک کم بتراش خیلی کم با هویه لحیم کن یا بده بیرون برات لحیم کنن اگه نمیتونی دقیق در بیاریش:46: احتمالا حل میشه!
pooria_googooli
27-04-2011, 20:34
فایده نداشت . یارو عوض کرد 30 تومنم گرفت :41: اگه زیاد گرفته بگید برم پولش کنم :31:
mohsen_rkh
27-04-2011, 22:46
دوستان من از برنامه Best Message Storer ورژن 1.04 استفاده می کنم. توی این ورژن دکمه Mark/Unmark روی صفحه ی اصلی برنامه کار نمی کنه و برای Mark یا Unmark کردن یک پیام، هر بار باید وارد منوی Options بشم و از گزینه ی Mark/Unmark... استفاده کنم و این وقتی می خوام تعداد پیام های بالایی رو Mark/Unmark کنم، واقعاً وقت گیر هست. کسی ورژنی از این برنامه داره که این مشکل رو نداشته باشه و دکمه ی Mark/Unmark اصلی برنامه کار کنه؟
ممنون. :11:
behrooz.shie
28-04-2011, 02:29
فایده نداشت . یارو عوض کرد 30 تومنم گرفت :41: اگه زیاد گرفته بگید برم پولش کنم :31:
پس یارو یاد نداشته :31: !
عوض کردنشم فوقش 8 تومن!
نه 30 :18: تومن!!!!!!!!!!
pooria_googooli
28-04-2011, 10:23
ای ناکس . گفت زنگ میزنم از تهران بیارن . پس الکی 30 تومن گرفته آقا ما رفتیم دعوا :31:
ali nemesis
29-04-2011, 09:19
سلام دوستان
اقا کسی تم ابی فابریک 5800 را داره واسه دانلود بزاره چون از من بعد فلش قرمز شده :20:
ali nemesis
29-04-2011, 09:28
دوست گرامی از من هم داخل جوی اب افتاد حدودا نیم ساعت بعد پیداش کردم سریعا باتری را بیرون اوردم و گوشی را کاملا خشک کردم و بدون روشن کردن روز بعد بردم تعمییر گاه و فقط با 4 تومان گوشی را سرویس کردم همه چیزش هم درست درسته فقط ال سی دیش خیلی لکه داشت که طرف گفت باید عوض شه ولی بعد از یک ماه یواش یواش لکه های بین لایه های ال سی دی از بین رفتن.
به نظر من سولفاته کرده که روشن نمیشه شاید با یک سرویس عادی درست بشه
یک گزینه ای توی دوربین این گوشی هست که مختصات جایی که عکس گرفته شده رو از GPS میگیره(Show GPS Info)
من این گزینه رو فعال کردم و کاملا به GPS وصل شد و وقتی عکس میگرفتم یک مدت بیشتری مکث میکرد و علامت GPS تو دوربین نشون میداد داره یک چیزی رو ذخیره میکنه ولی توی عکس و جزییاتش چیزی نبود.
این اطلاعات کجا ذخیره میشه و کسی تونسته از این قابلیت استفاده کنه و جواب بگیره؟
mohsen_rkh
29-04-2011, 13:33
یک گزینه ای توی دوربین این گوشی هست که مختصات جایی که عکس گرفته شده رو از GPS میگیره(Show GPS Info)
من این گزینه رو فعال کردم و کاملا به GPS وصل شد و وقتی عکس میگرفتم یک مدت بیشتری مکث میکرد و علامت GPS تو دوربین نشون میداد داره یک چیزی رو ذخیره میکنه ولی توی عکس و جزییاتش چیزی نبود.
این اطلاعات کجا ذخیره میشه و کسی تونسته از این قابلیت استفاده کنه و جواب بگیره؟
دوست عزیز شما به طور مستقیم به این اطلاعات دسترسی نخواهید داشت (از طریق ویندوز). این اطلاعات در داخل فایل ذخیره میشن و زمانی که توسط برنامه ای عکس رو باز کنید که این قابلیت رو پشتیبانی کنه، میتونید به اطلاعات دسترسی داشته باشید. مثلاً وب سایت Panoramio که مسئول نمایش تصاویر Google Earth هست زمانی که یک عکس Geo-Tag شده رو از شما دریافت می کنه، فوراً محل ثبت شدن عکس رو بر روی نقشه ی ماهواره ای به شما نشون می ده و اسم محل هم می نویسه.
mohsen_rkh
29-04-2011, 14:46
دوستان من از برنامه Best Message Storer ورژن 1.04 استفاده می کنم. توی این ورژن دکمه Mark/Unmark روی صفحه ی اصلی برنامه کار نمی کنه و برای Mark یا Unmark کردن یک پیام، هر بار باید وارد منوی Options بشم و از گزینه ی Mark/Unmark... استفاده کنم و این وقتی می خوام تعداد پیام های بالایی رو Mark/Unmark کنم، واقعاً وقت گیر هست. کسی ورژنی از این برنامه داره که این مشکل رو نداشته باشه و دکمه ی Mark/Unmark اصلی برنامه کار کنه؟
ممنون. :11:
کسی اینجا پیدا نمیشه جواب ما رو بده؟
B.i.r.i.y.a
01-05-2011, 17:05
سلام. آیا این امکان هست که من از میل.باکس قسمت messaging گوشی برای مدیریت جیمیلم استفاده کنم؟
آخه دوستم روی یه نوکیای مدل قدیمی تر از 5800 این کارو خیلی راحت انجام میده و میتونه پوشه های جیمیلش رو ببینه و هروقت براش ایمیل میاد مثل اینه که یه پیامک اومده براش!
ولی برای 5800 نمیشه !
بعد از پایان ویزارد مربوطه همش آدرس ایمیل و رمزش رو میپرسه ، بعد از چند بار هم ارور میده و وصل نمیشه.
اگه تنظیمات خاصی داره لطفا راهنماییم کنید.
مرسی
neopersia
01-05-2011, 17:31
سلام. آیا این امکان هست که من از میل.باکس قسمت messaging گوشی برای مدیریت جیمیلم استفاده کنم؟
آخه دوستم روی یه نوکیای مدل قدیمی تر از 5800 این کارو خیلی راحت انجام میده و میتونه پوشه های جیمیلش رو ببینه و هروقت براش ایمیل میاد مثل اینه که یه پیامک اومده براش!
ولی برای 5800 نمیشه !
بعد از پایان ویزارد مربوطه همش آدرس ایمیل و رمزش رو میپرسه ، بعد از چند بار هم ارور میده و وصل نمیشه.
مرسی
من قبلاً با 5800 از جیمیل استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم
توی تنظیمات جیمیل IMAP رو فعال کردید؟
javad8006
01-05-2011, 18:32
نقل قول:
نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen_rkh
01-05-2011, 20:54
ولی برای 5800 نمیشه !
مرسی
بله چرا نمیشه. من همین الآن دارم از Gmail روی گوشیم استفاده می کنم.
تنظیم خاصی نداره فقط باید IMAP رو توی اکانت Gmail فعال کرده باشید.
javad8006
02-05-2011, 21:12
بله چرا نمیشه. من همین الآن دارم از Gmail روی گوشیم استفاده می کنم.
تنظیم خاصی نداره فقط باید IMAP رو توی اکانت Gmail فعال کرده باشید.
آقا این تنضیمات imap دقیقا چی هست؟کجا میشه و چیجوری میشه فعالش کرد؟؟؟؟؟؟میشه کامل توضیح بدی؟؟؟؟
mohsen_rkh
02-05-2011, 21:45
آقا این تنضیمات imap دقیقا چی هست؟کجا میشه و چیجوری میشه فعالش کرد؟؟؟؟؟؟میشه کامل توضیح بدی؟؟؟؟
شما وقتی وارد Gmail شدید، وارد Settings بشید و قسمتی که توی تصویر مشخص کردم رو فعال کنید:
javad8006
03-05-2011, 19:32
نقل قول:
نوشته شده توسط H.VIKE [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فایل ها که فرقی با هم ندارن RM رو نگاه کن ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
B.i.r.i.y.a
04-05-2011, 15:27
من قبلاً با 5800 از جیمیل استفاده میکردم و مشکلی هم نداشتم
توی تنظیمات جیمیل IMAP رو فعال کردید؟
نه با اینکه نمیدونم چیه ؛ ولی فعالش نکردم !
حالا در اولین فرصت فعالش میکنم ببینم چی میشه.
بهرحال از راهنمایی دوستان سپاسگزارم. خیلی ممنون
javad8006
06-05-2011, 23:30
شما وقتی وارد Gmail شدید، وارد Settings بشید و قسمتی که توی تصویر مشخص کردم رو فعال کنید:
من این تنظیمو داخل gmailam انجام دادم اما نتونسم on بشم با گوشی میشه توضیح بدی روش وصل شدنشو؟
hosein pahlavan
07-05-2011, 12:33
سلام من یک گوشی 5800 دارم.عکسها ویدیو موزیک و ..هر چی بلوتوث میگیرم در گالری ذخیره نمیشه.باید برم تو فایل منجر تا اونا رو اجرا کنم .یکی کمک کنه بگه چی کار کنم تا درست بشه.ممنون.
DaRiOuShJh
07-05-2011, 13:27
بچه ها میگم سیمبین پلیری داره که flv و swf که برای فلش هستن رو ساپورت کنه؟
behrooz.shie
08-05-2011, 00:19
بچه ها میگم سیمبین پلیری داره که flv و swf که برای فلش هستن رو ساپورت کنه؟
داره ولی فکر کنم گوشیت سیستم املش ماله 20 سال پیشه :31: احتمالا اون زمانا هنوز اختراع نشده بوده ×!
mohsen_rkh
11-05-2011, 10:59
من این تنظیمو داخل gmailam انجام دادم اما نتونسم on بشم با گوشی میشه توضیح بدی روش وصل شدنشو؟
خوب پس دیگه کاری نداره. فقط تو گوشیتون Username و Password اکانت Gmailتون رو وارد کنید. تنظیمات Gmail رو گوشیتون وجود داره و نیازی نداره که خودتون تنظیمات رو وارد کنید.
دقت کنید که Username اکانت Gmail رو به صورت آدرس ایمیل وارد کنید.
Hadi King
11-05-2011, 14:19
سلام ، تو گوگل سرچ کنـــی مــد فریمور براتون بالا میـاره !
خــب زبان گوشی ها فرق میکنه اگه پروداکت کد هـا فرقـی نمیکنــــه :46:
فریمور فارسی چه ورژنی رو میخوای ؟
javad8006
11-05-2011, 18:21
سلام ، تو گوگل سرچ کنـــی مــد فریمور براتون بالا میـاره !
خــب زبان گوشی ها فرق میکنه اگه پروداکت کد هـا فرقـی نمیکنــــه :46:
فریمور فارسی چه ورژنی رو میخوای ؟
اخرین ورژن رو دیگه ورژن 52
پروداکتو بقیه مسائل رو هم ک تو پستای قبلی 60بار گفتم
اطلاعاتی ک جلوش داده همش یکی هست از کجا بفهمم زبان کدومشون اونیه ک من میخام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شـیـفــو
12-05-2011, 22:08
سلام دوستان
قضیه این ساین چیه ؟
یه برنامه میخوام نصب کنم بیچارم کرده از هرکی میپرسم هی میگه باید ساین کنی و وقتی هم که تو اینترنت دنبالش میگردم چندین مراحل طولانی و پیچیده رو توضیح میدن که هرکدوم تا فقط اواسط درست راهنمایی کردند و وقتی 24 ساعت میگذره بعد از چندین و چند ثبت نام و بازدید و کلیک در یه سری سایت های کوفتی هیچ اتفاقی نمیوفته و باید تمام مراحل رو از اول برم .
اگه از دوستان کسی میتونه لطف کنه و برای من اینکار رو انجام بده من سریال گوشی رو پ.م کنم که منو از این دربه دری در بیاره .
ممنون !!!
javad8006
13-05-2011, 23:26
سلام دوستان
قضیه این ساین چیه ؟
یه برنامه میخوام نصب کنم بیچارم کرده از هرکی میپرسم هی میگه باید ساین کنی و وقتی هم که تو اینترنت دنبالش میگردم چندین مراحل طولانی و پیچیده رو توضیح میدن که هرکدوم تا فقط اواسط درست راهنمایی کردند و وقتی 24 ساعت میگذره بعد از چندین و چند ثبت نام و بازدید و کلیک در یه سری سایت های کوفتی هیچ اتفاقی نمیوفته و باید تمام مراحل رو از اول برم .
اگه از دوستان کسی میتونه لطف کنه و برای من اینکار رو انجام بده من سریال گوشی رو پ.م کنم که منو از این دربه دری در بیاره .
ممنون !!!
سریال گوشیتو بده تا برات بگیرم یا اینکه اینجا سریال نامبر و مدل گوشیتو بده تا بچه ها برات بذارن
behrooz.shie
13-05-2011, 23:48
5800 رو چند میخرین یا میخرن حد اکثر :31: ؟
ما یکی داریم دلمونو زد سینبین :20:
خاستین PM بدین!
.
majidrabiei
14-05-2011, 16:31
سلام
کسی از دوستان تا حال این رو خونده ؟
من تازه 5800 گرفتم و انجامش دادم . حس می کنم سرعت گوشی خیلی بهتر شده .
2 - یه video player خوب برای این گوشی سراغ دارید ؟ core player برای s60v5 ریلیز شده ؟
javad8006
14-05-2011, 23:39
سلام
2 - یه video player خوب برای این گوشی سراغ دارید ؟ core player برای s60v5 ریلیز شده ؟
uc player وjuly player پلیر های خوبین قابلیتای زیادی دارن واسه اجرای آهنگ هم از power mp3 استفاده کن
majidrabiei
15-05-2011, 17:51
سلام
اين 5800 ما زير نور اصلاً قابل استفاده نيست . مال همه همينجوريه ؟
فكر كنم هيچي نشده بايد گوشيم رو عوض كنم .
Hadi King
15-05-2011, 18:00
اخرین ورژن رو دیگه ورژن 52
پروداکتو بقیه مسائل رو هم ک تو پستای قبلی 60بار گفتم
اطلاعاتی ک جلوش داده همش یکی هست از کجا بفهمم زبان کدومشون اونیه ک من میخام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز برای درخواست فریمور به تایپک درخواست فریمور !
اونجــا جواب دوستان داده میشــه ( یادم میــاد فکر کنم براتون ورژن 52 اورجینال گذاشتــم ) ؟
javad8006
15-05-2011, 19:20
سلام
آقا شما ک اینو فلش زدی ب مشکل بر نخوردی؟؟؟؟؟
ماله من بعد کلی تلاش و خوندن آموزش های مختلف جف فلش رو ک میزنم ارور میده و میگه ک cnt erorr
و تو آموزش ها اینو در موردش پیدا کردم میتونی کمک کنی؟؟
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
.............Error booting phone
یا
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting...............
گوشی شما در آخرین مرحله از آنالیز شدن توسط باکس و در آغاز رفتن به مرحله ی بوت شدن وآغاز فلش در این مرحله گیر می کند.
راه حل:در حالت خاموشی فلش کنید.
به حالت خاموشی هم ک میذارم خاموشش ک میکنم و وصلش میکنم دکمه ی پاور رو ک میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
چکار کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
behrooz.shie
15-05-2011, 23:46
آقا شما ک اینو فلش زدی ب مشکل بر نخوردی؟؟؟؟؟
ماله من بعد کلی تلاش و خوندن آموزش های مختلف جف فلش رو ک میزنم ارور میده و میگه ک cnt erorr
و تو آموزش ها اینو در موردش پیدا کردم میتونی کمک کنی؟؟
Sending RAW Loader...
.............Error booting phone
یا
Sending RAW Loader...
....................Loader Sent!
Stage 2 starting...............
گوشی شما در آخرین مرحله از آنالیز شدن توسط باکس و در آغاز رفتن به مرحله ی بوت شدن وآغاز فلش در این مرحله گیر می کند.
راه حل:در حالت خاموشی فلش کنید.
به حالت خاموشی هم ک میذارم خاموشش ک میکنم و وصلش میکنم دکمه ی پاور رو ک میزنم هیچ عکس العملی نشون نمیده
چکار کنمش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
USB وصل باشه دکمه پاور رو بگیر 3 یا 4 ثانیه !
اگر که گوشی رو نشناخت درایور ت نصب نیست :10:
Hadi King
16-05-2011, 00:27
سلام
سلام دوسـتان من این فریمور رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنــم !
روی گوشیتون فلش نزنیــد سرعت بهتر شده برای اینه که خالیـه و تازه فلش شـده .
شما بدترین فریمور رو فلش بزنید اولش سرعتش عالیــه .
javad8006
16-05-2011, 17:39
سلام دوسـتان من این فریمور رو به هیچ عنوان پیشنهاد نمیکنــم !
روی گوشیتون فلش نزنیــد سرعت بهتر شده برای اینه که خالیـه و تازه فلش شـده .
شما بدترین فریمور رو فلش بزنید اولش سرعتش عالیــه .
خوب شد نزدم دیشب میخاستم واسه اولین بار فلشش کنم ک 2 ساعت باهاش ور رفتم و نشد
دمت گرم چشم نمیزنیم پس خودت 1 فریمور باحال و جالبو قشنگو سرعنت بالا با امکانات توپ کلا perfect پیشنهاد کن دیگه:40::40:
راستی اون بخشیو ک گفتی رو من پیدا نکردم :41::41:فریمور اورجینال 5800 میخــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــام :19::19::19::19:لطف کن آدرسی لینکی چیزی ب ما بده مرسییییییییییییییییییییی:1 1:
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:37 PM ----------
USB وصل باشه دکمه پاور رو بگیر 3 یا 4 ثانیه !
اگر که گوشی رو نشناخت درایور ت نصب نیست :10:
هم درایورشو نصب کردم هم به سیستم وصل بود اولش اومد بالا اما بعده اینکه این ارور رو داد دیگه نشد
Hadi King
16-05-2011, 17:49
خوب شد نزدم دیشب میخاستم واسه اولین بار فلشش کنم ک 2 ساعت باهاش ور رفتم و نشد
دمت گرم چشم نمیزنیم پس خودت 1 فریمور باحال و جالبو قشنگو سرعنت بالا با امکانات توپ کلا perfect پیشنهاد کن دیگه:40::40:
راستی اون بخشیو ک گفتی رو من پیدا نکردم :41::41:فریمور اورجینال 5800 میخــام :19::19::19::19:لطف کن آدرسی لینکی چیزی ب ما بده مرسییییییییییییییییییییی:1 1:سلام عزیــز جــان فریمور میخوای بفـرما بهترین فریمور برای کیـا جـان هستش که منم واسه خودم شخصی سازی کردم .
از نظر سرعــت و کارایی غمــت نباشــه ! الان تقریبـا 80 تا برنامه + بازی نصب کردم روی گوشیم یه نمه سرعت پایین نیومـده .
دیشبی گذاشتــم آپلـود 100 MB هستش سه تا فایل داره . PPM . MCU . APK که ورژن جدید هستش :
موقعی که این ورژن رو فلش زدی گوشیـت به ورژن بالاتر ارتقـا پیدا میکنه 52.0.101 دیگه با ورژن های قدیم نمیتونی فلش کنی .
virus2009
16-05-2011, 17:55
هم درایورشو نصب کردم هم به سیستم وصل بود اولش اومد بالا اما بعده اینکه این ارور رو داد دیگه نشد
رو حالت Local mode بزارید بعد فلش بزنید ( خاموش )
Snow_Girl
16-05-2011, 17:59
گوشی من تازگی ها پیامهایی رو که سند میکنم رو در خودش ذخیره نمیکنه...داخل تنظیماتش رفتم و حس کردم تنظیماتش بهم خورده اما اینطور نبوده حالا چی کار کنم؟
behrooz.shie
16-05-2011, 18:14
سلام عزیــز جــان فریمور میخوای بفـرما بهترین فریمور برای کیـا جـان هستش که منم واسه خودم شخصی سازی کردم .
از نظر سرعــت و کارایی غمــت نباشــه ! الان تقریبـا 80 تا برنامه + بازی نصب کردم روی گوشیم یه نمه سرعت پایین نیومـده .
دیشبی گذاشتــم آپلـود 100 MB هستش سه تا فایل داره . PPM . MCU . APK که ورژن جدید هستش :
موقعی که این ورژن رو فلش زدی گوشیـت به ورژن بالاتر ارتقـا پیدا میکنه 52.0.101 دیگه با ورژن های قدیم نمیتونی فلش کنی .
بهتر بود این فریمورو پیشنهاد نمیکردی :23:
من که شخصا اینو پیشنهاد نمیکنم چون وقتی بخوای بیای به ورزن اصلیت دیگه نمیتونی فلش کنی و گوشی باید دانگری بشه ! :21:
دانگری شدنم همانا 50 % امید به روشن شدن گوشی هم همانا :31:
کلان این فریمور ماله ایران هم نیست :20:
javad8006
16-05-2011, 18:33
رو حالت Local mode بزارید بعد فلش بزنید ( خاموش )
این کارم کردم بازم ج نداد
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
من که شخصا اینو پیشنهاد نمیکنم چون وقتی بخوای بیای به ورزن اصلیت دیگه نمیتونی فلش کنی و گوشی باید دانگری بشه ! :21:
من که دیگه گیج شدم آخر کدوم فریمور خوبه؟؟؟؟نترکونه گوشیمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::1 8:
javad8006
16-05-2011, 18:43
کلا هرچی توضیح و آموزش واسه جف هست کمی گنگ و پیچیدس شاید میخان فوت کوزه گریشو نگن نمیدونم والا:2:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
سلام عزیــز جــان فریمور میخوای بفـرما بهترین فریمور برای کیـا جـان هستش که منم واسه خودم شخصی سازی کردم .
ینی دانلودش نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ داره دانلود میشه الان 30% رفته
مگه واسه 5800 ورژن جدید اومده؟؟؟؟؟؟؟؟/
همون فریمور اورجینال 5800 رو میشه به ما بدی؟؟؟؟لینکی بذاری؟// ازون سایته ک نتونستم دانلود کنم
گوشیم 356 rm هست دیگه پرو داکتمم 0574324 هست رنگشم قرمز
behrooz.shie
17-05-2011, 14:33
گوشی من تازگی ها پیامهایی رو که سند میکنم رو در خودش ذخیره نمیکنه...داخل تنظیماتش رفتم و حس کردم تنظیماتش بهم خورده اما اینطور نبوده حالا چی کار کنم؟
یک ماستر ریست بده درست میشه :40:
behrooz.shie
17-05-2011, 14:51
این کارم کردم بازم ج نداد
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
من که دیگه گیج شدم آخر کدوم فریمور خوبه؟؟؟؟نترکونه گوشیمو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::1 8:
کلا هرچی توضیح و آموزش واسه جف هست کمی گنگ و پیچیدس شاید میخان فوت کوزه گریشو نگن نمیدونم والا:2:
---------- Post added at 07:43 PM ---------- Previous post was at 07:39 PM ----------
همون فریمور اورجینال 5800 رو میشه به ما بدی؟؟؟؟لینکی بذاری؟// ازون سایته ک نتونستم دانلود کنم
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
javad8006
17-05-2011, 17:45
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
اینو خوندم اینم مثه بقیس
لطف کن 1 فریمور درست درمونو اوکی معرفی کن واسه اولین بار میخام فلش کنم دیگه جوری باشه پشیمون نشم دیگه:8::11:
virus2009
17-05-2011, 18:39
اینو خوندم اینم مثه بقیس
لطف کن 1 فریمور درست درمونو اوکی معرفی کن واسه اولین بار میخام فلش کنم دیگه جوری باشه پشیمون نشم دیگه:8::11:
از فریمور های کوک شده ایرانی استفاده کن
آدرسش رو تو پروفایلت میدم.
Hadi King
18-05-2011, 13:54
سلام دوســت عزیــز ، بهتریـن فریمور هستشــ همه چی خوبــه سرعتش از فریمور اورجینال هم بهتـره !
دیگه نیازی نیسـت به ورژن اصلی برگردی ! این نظر منــــه .
دانگریــد هم میتونی ببری بیرون برات با 3 تومن انجـام میـدن .
درستــه برای ایران نیسـت ولی کیـا + مـن یه نمــه دستکاریش کردیـم .
فارسی داره + هیچ مشکلی با نقشه ها نداره + هنگی نداره + سرعت فـول و ...
من خودم کوکــر هستـــم هیچ وقــت فریمور مشکل دار رو روی گوشیم فلش نمیکنـــم .
سلام آموزش زیر رو دانلـود کن اگـه از دوتا آموزش هــا جواب نگرفــتی آموزش Dead USB Flash بخــون و انجـام بده جواب میگیری .
ورژن جدید اومده ولی برای ایران نیســـت .
بعــدا برات فریمور اورجینال رو میزارم الان سرعت نتم پایین اومده نمیتونم برم اون سایـت !
DaRiOuShJh
18-05-2011, 14:01
میگم برادران بامرام و قدیمی تاپیک
اگه هر کی بتونه برنامه های کاربردی و خوبی رو که تست کرده رو گوشی و داره کار میکنه رو معرفی کنه خیلی خوب میشه
لینک دانلودی چیزی هم دالشتید چه بهتر
میشه هم مثله من پک کنید آپلود کنید برای دیگران
این طوری کلی برنامه میشه هم خودمون میتونیم استفاده کنیم هم تازه واردا
نظرتون چیه؟
Snow_Girl
18-05-2011, 18:31
یک ماستر ریست بده درست میشه :40:
میتونم بپرسم چطوری باید این کار رو کرد...آخه تا به حال این کار رو نکردم...:41:
virus2009
18-05-2011, 19:12
#7370#* رو بزن
behrooz.shie
18-05-2011, 22:24
میگم برادران بامرام و قدیمی تاپیک
اگه هر کی بتونه برنامه های کاربردی و خوبی رو که تست کرده رو گوشی و داره کار میکنه رو معرفی کنه خیلی خوب میشه
لینک دانلودی چیزی هم دالشتید چه بهتر
میشه هم مثله من پک کنید آپلود کنید برای دیگران
این طوری کلی برنامه میشه هم خودمون میتونیم استفاده کنیم هم تازه واردا
نظرتون چیه؟
من یک چیزی حدود 2GB نرم افزار دارم :21:
همشم برای 5800 گرفتم !
خاصتین بگین یک چای اپلود خوب که اصلا پاک نشه اپلود کنم :27: البته فکر کنم یکی دو هفتای اپلودش طول بکشه :20:
---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:22 PM ----------
قبلش از مخاطبین و چیزای مهم گوشیت بکاپ بگیری ها :31: مسعولیت قبول نمیشه ! :31:
DaRiOuShJh
19-05-2011, 12:20
من یک چیزی حدود 2GB نرم افزار دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشم برای 5800 گرفتم !
خاصتین بگین یک چای اپلود خوب که اصلا پاک نشه اپلود کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فکر کنم یکی دو هفتای اپلودش طول بکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا منم که اینطوری 2-3 گیگی برنامه دارم ولی نه حوصاله تست کردن دارم نه ...
یه تورنت بود له اسمه 5800 mega pack یا همچین چیزی کلی برنامه داشت منتها اکثرا مسنکه یا تو ایران جواب نمیدن یا کرک درس حسابی نشدن
میگم اگه پایه هستید (که طبق معمول شواهد اینو نشون نمیده:31:) میتونیم اول چند تا زمینه کلی با هم مشخص کنیم بعد هر کدوممون بنا به استفاده های شخصی خودش تو هر زیمنه برنامه های خوبی که استفاده میکنه رو با یه توضیح و ذکر خوبی هاش بگه، از فریم ورک و نسخه ی مناسب و برنامه مناسبش گرفته تا برنامه پخش mp3 و ...
---------- Post added at 12:20 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
راستی جاتون خالی دیشب 9-10 گیگ فایل کانورت کردم با جت آئودیو بریزم رو گوشی:31: سیزن های کامل پت و مت و catdog و این چیزاس
4.5 گیگ شده کانورت شدش حالا باید جا باز کنم براش
حیفم میاد متالی جاتم رو پاک کنم:13:
سلام دوستان، من چند وقتیه کیفیت دوربینم خیلی اومده پایین در حدی که انگار با 1100 عکس گرفتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیکار باید بکنم؟ :دی
به به داریوش جون از این ورا !!!
منم مثل خودت چندین گیگ برنامه دارم ولی هنوز نصفش هم تست نکردم.
من چون در طول روز در محل کار با گوشی به اینترنت وصل میشم گوشی بیشتر برام حکم یک مودم GSM داره.
بیشتر برنامه ها هم که تو گوشیم هست مربوط به اینترنته.
احتمالا خودت این برنامه ها رو داری.
چون تو آپلود مشکل دارم لینک هرکدوم رو خواستین بگین بزارم
Fiel Test : اول از همه و مهمترینشون Fiel Test که باهاش روی یک دکل قفل میکنم و فقط از اون آنتن میگیرم.اونم دکلی که سرعت اینترنتش بیشتره
Snaptu : یک مجموعه از چند برنامه کاربردی اینترنتی مثل فیسبوک و توییتر و هواشناسی و خبرخوان و ...بیستر واسه فیسبوک و خبرخوان(Rss Reader) ازش استفاده میکنم
AccuWeather: هواشناسی که تو مجموعه Snaptu هم هست ولی این مجزا هست و باحالتره
Google Maps: تو اوقات بیکاری بدردمیخوره یا وقتی میرم تو کوه و دشت
Opera Mini: مرورگری که فـیـلـتـر رو رد میکنه و واسه وقتهایی خوبه که میخوام با گوشی وبگردی کنم
خیلی برنامه های دیگه هم بود که متاسفانه مشمول قانون فـیـلـتـر شدن.مثل 4Shared Mobile که خیلی برنامه خوبی بود.هر فایلی نیاز داشتم تو برنامه سرچ میکردم و دو سوته دانلود میشد و محدودیتهای سایت اصلی مثل سرعت محدود و شمارشگر زمان نداشت ولی حیف ...:41:
DaRiOuShJh
20-05-2011, 12:31
ایول ایمان
بازم مرامه خودت
از بعضی ها بخاری در نمیاد:31:
میگم برادر تونستی با بلوتوث کانکت شی؟ من هر کاری کردم نشد! فقط کابلی جواب میده
در مورده برنامه ها هم ممنون فقط اپرا رو داشتم و گوگل مپ رو:31:
اولی اگه حجمه بالایی نداره که گمون نکنم داشته باشه رو میتونی آپلود کنی بی زحمت؟
منم مشکله خودم اینه که از هر فایل چندتا فایل نصبی چه رو گوشی چه روی پی سی دارم در نتیجه نمیدونم کدوما الان نصبه که بخوام آپلود کنم برای بچه ها:13: چون الان یه گیگی هم روی گوشیم برنامه تست نشده هست از 6 ماه پیش همینطور خورد خورد ریختم که برسم سره فرصت تست کنم که هنوز که هنوزه فرصت نکردم
اینترنت هم خیلی نمیرم متاسفانه زیاد آمارش رو ندارم
در حده مسنجر رفتنه اونم ماهی یه بار که با shmessenger میرم راضیم ازش
این ورژن آخرش مثله اپرا یه مینی کیبورد اضافه کرده منتها خیلی ریزه به کاره من که نیومد:31:
راستی تنظیمات jetaudio رو برای فایل های تصویری اگه کسی خواست بگه عکس بندازم بزارم
البته قدیما تو اون تاپیک مقایسه برنامه ها هم یادمه گزاشته بودم
اقا یکی به داد من برسه، من دوربین میخوام :دی
DaRiOuShJh
20-05-2011, 20:40
خوب برارد معلوم نیس گارش گرفتی کشتی گرفتی باهاش چی کارش کردی!×!:31:
لنزش اینا رو نترکوندی؟ بدونه کاور پشتش هم بندازی کیفیتش خرابه هنوز؟
اگه از این حالت ها خارج باشه پکیده دیگه! دوربینش پیر نمیشه که یه هو کم سو شه:27:
behrooz.shie
21-05-2011, 04:13
اقا یکی به داد من برسه، من دوربین میخوام :دی
تنظیمات چک کنید :46: مشکل خواصی نباید داشته باشه !
اینم برنامه Field Test با حجم 113KB
برنامه Snaptu هم از سایت Snaptu. com دانلود کن خیلی باحاله.فقط یک مقدار تو فونت فارسی مشکل داره ولی قابل قبوله.حجمش هم خیلی کمه.مثل برنامه قبلیه
من با بلوتوث کانکت میشم.قبلا Noki Pc Suite رو نصبیده بودم و وقتی گوشی رو با بلوتوث به برنامه کانکت میکردم خودش گوشی رو به عنوان مودم میشناخت و کانکشن هم میساخت.
الان دیگه PC Suite ندارم. روی آیکون بلوتوث روی بغل ساعت دابل کلیک کردم و دکمه Add رو زدم.وقتی گوشی روشناخت خودش بلوتوث مودم رو نصب کرد و فقط یک کانکشن ساختم که شماره اش #99* یا #1#99* گذاشتم بدون یوزر/پسورد
راستی حالا که در مورد کانورتورها حرف زدی میتونی یک کانورتور خوب معرفی کنی که فایلهای TS که با گیرنده دیجیتال ضبط میکنم رو بدون فاصله انداختن بین صدا و تصویر و سریع تبدیل کنه.
شـیـفــو
21-05-2011, 14:54
دوستان من الان گوشیم رو اول از ورژن 31 به 52 ارتقا دادم بعد C6 رو ریختم .
همه چیز عالیه و خیلی راضیم اما دکمه مولتی مدیام کــار نمیکنه ، وقتی میزنم منویی باز نمیشه ، قبل از اینکه C6 بکنمش درست بود . چیکار کنم ؟؟؟
majidrabiei
21-05-2011, 15:03
بسمه تعالی
سلام
همه چیز عالیه و خیلی راضیم اما دکمه مولتی مدیام کــار نمیکنه ، وقتی میزنم منویی باز نمیشه ، قبل از اینکه C6 بکنمش درست بود . چیکار کنم ؟؟؟
بنده بلافاصله بعد از اینکه 5800 خریدم این رام را روش ریختم ولی این مشکلی که شما فرمودید نداشت ولی مشکل روشن ماندن چراغها برقرار بود البته در صورتی که قفل صفحه نمایش رو غیر فعال می کردی .
ولی مشکل اساسی این رام مشکل در کیفیت مکالمه هست هم صدا خیلی قطع و وصل میشه هم کیفیت صدای طرف خیلی پایینه . من تا دیروز فکر می کردم همه 5800 ها اینجورین ولی حال که به ورژن اصلی برگشتم فهمیدم مشکل از رام بوده .
ولی به نظر بنده سرعت رام c6 از رام اصلی خیلی بهتره ، ضمن اینکه نیاز به -- و ساین نداره .
خوب برارد معلوم نیس گارش گرفتی کشتی گرفتی باهاش چی کارش کردی!×!:31:
لنزش اینا رو نترکوندی؟ بدونه کاور پشتش هم بندازی کیفیتش خرابه هنوز؟
اگه از این حالت ها خارج باشه پکیده دیگه! دوربینش پیر نمیشه که یه هو کم سو شه:27:
به جون خودم یه موتور بیشتر از روش رد نشد :31:
نمیدونم فقط اینو میدونم خیلی داغونه، حالا یه عکس هنری باهاش گرفتم میزارم ببینی قلب و عروقت حال بیاد :27:
تنظیمات چک کنید :46: مشکل خواصی نباید داشته باشه !
ها!؟ تنظیمات رستور کردم فایده نداشت :19:
behrooz.shie
21-05-2011, 16:52
بسمه تعالی
سلام
بنده بلافاصله بعد از اینکه 5800 خریدم این رام را روش ریختم ولی این مشکلی که شما فرمودید نداشت ولی مشکل روشن ماندن چراغها برقرار بود البته در صورتی که قفل صفحه نمایش رو غیر فعال می کردی .
ولی مشکل اساسی این رام مشکل در کیفیت مکالمه هست هم صدا خیلی قطع و وصل میشه هم کیفیت صدای طرف خیلی پایینه . من تا دیروز فکر می کردم همه 5800 ها اینجورین ولی حال که به ورژن اصلی برگشتم فهمیدم مشکل از رام بوده .
ولی به نظر بنده سرعت رام c6 از رام اصلی خیلی بهتره ، ضمن اینکه نیاز به -- و ساین نداره .
همیه فریمور ها مثل هم نیست دوست عزیز :20:
اونی که شما ریختین رو گوشیتون میتونم بگم بد ترین فریمور بوده :20:( نظر شخصی)
به جون خودم یه موتور بیشتر از روش رد نشد :31:
نمیدونم فقط اینو میدونم خیلی داغونه، حالا یه عکس هنری باهاش گرفتم میزارم ببینی قلب و عروقت حال بیاد :27:
ها!؟ تنظیمات رستور کردم فایده نداشت :19:
یک عکس بزار ببینیم چه جوریه :13:
javad8006
21-05-2011, 17:43
سلام دوســت عزیــز ، بهتریـن فریمور هستشــ همه چی خوبــه سرعتش از فریمور اورجینال هم بهتـره !
دیگه نیازی نیسـت به ورژن اصلی برگردی ! این نظر منــــه .
دانگریــد هم میتونی ببری بیرون برات با 3 تومن انجـام میـدن .
درستــه برای ایران نیسـت ولی کیـا + مـن یه نمــه دستکاریش کردیـم .
فارسی داره + هیچ مشکلی با نقشه ها نداره + هنگی نداره + سرعت فـول و ...
من خودم کوکــر هستـــم هیچ وقــت فریمور مشکل دار رو روی گوشیم فلش نمیکنـــم .
سلام آموزش زیر رو دانلـود کن اگـه از دوتا آموزش هــا جواب نگرفــتی آموزش Dead USB Flash بخــون و انجـام بده جواب میگیری .
ورژن جدید اومده ولی برای ایران نیســـت .
بعــدا برات فریمور اورجینال رو میزارم الان سرعت نتم پایین اومده نمیتونم برم اون سایـت !
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید موفق باشید!:40:
hاوکی پس منتظرم بذاری برام فریمور اورجینالشو
---------- Post added at 06:43 PM ---------- Previous post was at 06:41 PM ----------
منم 1 سری نرم افزار تست شده ی خوب دارم اما بلد نیستم چطور آپلود کنم اگر کسی بم یاد بده ک چجوری میشه این کار رو کرد ک میذارم بچه ها استفاده کنن
شـیـفــو
22-05-2011, 15:02
رو گوشیم سه بار *#7370# زدم درست شد .
behrooz.shie
23-05-2011, 01:23
رو گوشیم سه بار *#7370# زدم درست شد .
تو فریم ور تون باگ داره
از فریم ور های دیگه استفاده کنید :20:
javad8006
28-05-2011, 00:39
کسی ک جواب نداد اما در راستای سخنانی ک یکی از برو بچ کرد من پیشقدم شدم و نرم افزارایی ک خودم استفاده میکنم و کاربردی هستن رو با اسم توضیحی مختصر میذارم هرکی خاست بگه ک براش لینکی چیزی بذارم
JulyPlayer_5th_1.60cracked اجرا کننده ی فایل های تصویری با فرمت های wmv و سایر فرمت هایی ک گوشی خودش نمیخونه و این نسخه ک من دارم کرک شدس و نیاز ب سریال نداره
adobe cracked از اسمش ک معلومه اجرا کننده ی فایل های pdf ک این نسخه هم نیاز ب سریال نداره و بی نهایت میشه ازش استفاده کرد و همچنین QuickOffice_6.2.240.sis ک این هم بدون سریال و فایل های 2007 رو هم باز میکنه و فارسی رو هم ساپورت میکنه
LangSwitcher v.1.4.0 شورتکارتی کوچک رو صفحه ی گوشی ایجاد کرده ک میتوان باهاش بین هر زبانی ک خاستی و تنظیم کردی change داشته باشی و زبان کی برد را عوض کنی و همچنین میشه یکی از کلید هارو نیز برای این منظور براش تعریف کنی ک با نگه داشتن اون کلید change بین زبان ها انجام بشه
Lighten V1.0 برای روشن نگه داشتن صفه ی گوشی تا هر وقت بخای
MobiFactor.PowerMp3.v1.17.S60v3.S60v5 اجرا کننده یفایل های mp3 که البته بر خلاف اجرا کننده ی خود گوشی با این میتونی فولدر خاصیو باز کنی و همچنین امکانات دیگه از جمله تایمر قطع شدن و بسته شدن نرم افزار
NetQin-Mobile-Guard-v2.04-S60v3v5t نرم افزاری منیجر ک کارای زیادی انجام میده از جمله پاک کردن نرم افزار هایی ک خود گوشی نمیتونه پاک کنه و anti spam و توناپ کننده ی گوشی و clean up و.... و همچنین بستن نرم های غیر ضروری گوشی وقتی ک شارژ کمی داره گوشی و بااین کار مدت زمان روشن موندن گوشی را 2 برابر میکنه و همچنین کنترل بر تامی قسمت های گوشی و امکانات خاص دیگه ..........
NoCameraSound قطع کردن صدای شاتر گوشی
panoman 3.0.793 گرفتن عکس پانوما باگوشی
PhoneTorch_signed1[1].0.3 استفاده از فلش گوشی ب عنوان چراغ قوه
SoundHound v. 3.01(1) s60v5 S^3 پیدا کردن لیریک و اسم خواننده اینطور ک ب اینترنت وصل میشه و با شنیدن آهنگ توسط گوشی ینی آهنگو برای گوشی پخش میکنی و نرم افزار تشخیص میده و اسم خواننده و... رو برات میاره ک آهنگای فارسی رو هم ساپورت میکنه
SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
استفاده از سنسور مجاورت گوشی برای قفل کزدن صفه ی تاچ گوشی وقتی ک آن را در جیب میگذاری و وقتی ک از جیب در بیاری قفل باز میشود
Best_Screensnap_Cracked
عکس گرفتن از صفه ی گوشی
WebGate.SMS.Spam.Manager
بلک لیستی برای تماس ها و اس ام اس ها ک دارای امکانات زیادی هست و بر بقیه سر است و از جمله امکاناتش عبارتند از:
* Accept all inactive) -همه اس ام اس ها پذیرفنه میشوند .
* Block all - همه اس ام اس ها رد میشوند.
* Accept phonebook only - تنها اس ام اس کسانی میاد که اسمشودن توی لیست اسما هست (هر کی اسمش رو داری).
* Block black list rules - اس ام اس هایی که شما بر حسب قانون زیر میخواهید رد خواهد شد.
"Block black list rules" شما میتوانید از سه قانون بهره ببرید برای رد اس ام اس ها:
*
Telephone number - هر شماره ای که اینجا درج بشه اس ام اسش رد خواهد شد.
*
Prefix number - هر اس ام اسی که با شماره درج شده در این بخش شروع بشه رد خواهد شد (مثلا با درج 0937 هر شماره که با این کد شروع بشه اس ام اسش رد میشه مثلا 09374566456.
*
Text match - هر چه در اینجا درج شود اگر داخل اس ام اس ذکر شود اس ام اس رد خواهد شد (مثلا اگه بنویسید "پول" هر اس ام اسی که توش پول باشه رد خواهد شد) حال میده نه؟*.
در قسمت blocked SMS log میتونید اس ام اس های رد شده رو هر وقت که خواستید چک کنید و اگه خواستید به داخل انبوکس منتقل کنید.
Mcleaner این هم کار نرم افزار فوق رو انجام میده
javad8006
28-05-2011, 00:41
کسی ک جواب نداد اما در راستای سخنانی ک یکی از برو بچ کرد من پیشقدم شدم و نرم افزارایی ک خودم استفاده میکنم و کاربردی هستن رو با اسم توضیحی مختصر میذارم هرکی خاست بگه ک براش لینکی چیزی بذارم
JulyPlayer_5th_1.60cracked
اجرا کننده ی فایل های تصویری با فرمت های wmv و سایر فرمت هایی ک گوشی خودش نمیخونه و این نسخه ک من دارم کرک شدس و نیاز ب سریال نداره
adobe cracked
از اسمش ک معلومه اجرا کننده ی فایل های pdf ک این نسخه هم نیاز ب سریال نداره و بی نهایت میشه ازش استفاده کرد و همچنین QuickOffice_6.2.240.sis ک این هم بدون سریال و فایل های 2007 رو هم باز میکنه و فارسی رو هم ساپورت میکنه
LangSwitcher v.1.4.0
شورتکارتی کوچک رو صفحه ی گوشی ایجاد کرده ک میتوان باهاش بین هر زبانی ک خاستی و تنظیم کردی change داشته باشی و زبان کی برد را عوض کنی و همچنین میشه یکی از کلید هارو نیز برای این منظور براش تعریف کنی ک با نگه داشتن اون کلید change بین زبان ها انجام بشه
Lighten V1.0
برای روشن نگه داشتن صفه ی گوشی تا هر وقت بخای
MobiFactor.PowerMp3.v1.17.S60v3.S60v5 اجرا کننده یفایل های mp3 که البته بر خلاف اجرا کننده ی خود گوشی با این میتونی فولدر خاصیو باز کنی و همچنین امکانات دیگه از جمله تایمر قطع شدن و بسته شدن نرم افزار
NetQin-Mobile-Guard-v2.04-S60v3v5t نرم افزاری منیجر ک کارای زیادی انجام میده از جمله پاک کردن نرم افزار هایی ک خود گوشی نمیتونه پاک کنه و anti spam و توناپ کننده ی گوشی و clean up و.... و همچنین بستن نرم های غیر ضروری گوشی وقتی ک شارژ کمی داره گوشی و بااین کار مدت زمان روشن موندن گوشی را 2 برابر میکنه و همچنین کنترل بر تامی قسمت های گوشی و امکانات خاص دیگه ..........
NoCameraSound قطع کردن صدای شاتر گوشی
panoman 3.0.793 گرفتن عکس پانوما باگوشی
PhoneTorch_signed1[1].0.3
استفاده از فلش گوشی ب عنوان چراغ قوه
SoundHound v. 3.01(1) s60v5 S^3 پیدا کردن لیریک و اسم خواننده اینطور ک ب اینترنت وصل میشه و با شنیدن آهنگ توسط گوشی ینی آهنگو برای گوشی پخش میکنی و نرم افزار تشخیص میده و اسم خواننده و... رو برات میاره ک آهنگای فارسی رو هم ساپورت میکنه
SBSH PocketLock v1.00 S60v5 SymbianOS9x Signed
استفاده از سنسور مجاورت گوشی برای قفل کزدن صفه ی تاچ گوشی وقتی ک آن را در جیب میگذاری و وقتی ک از جیب در بیاری قفل باز میشود
Best_Screensnap_Cracked
عکس گرفتن از صفه ی گوشی
WebGate.SMS.Spam.Manager
بلک لیستی برای تماس ها و اس ام اس ها ک دارای امکانات زیادی هست و بر بقیه سر است و از جمله امکاناتش عبارتند از:
* Accept all inactive) -همه اس ام اس ها پذیرفنه میشوند .
* Block all - همه اس ام اس ها رد میشوند.
* Accept phonebook only - تنها اس ام اس کسانی میاد که اسمشودن توی لیست اسما هست (هر کی اسمش رو داری).
* Block black list rules - اس ام اس هایی که شما بر حسب قانون زیر میخواهید رد خواهد شد.
"Block black list rules" شما میتوانید از سه قانون بهره ببرید برای رد اس ام اس ها:
*
Telephone number - هر شماره ای که اینجا درج بشه اس ام اسش رد خواهد شد.
*
Prefix number - هر اس ام اسی که با شماره درج شده در این بخش شروع بشه رد خواهد شد (مثلا با درج 0937 هر شماره که با این کد شروع بشه اس ام اسش رد میشه مثلا 09374566456.
*
Text match - هر چه در اینجا درج شود اگر داخل اس ام اس ذکر شود اس ام اس رد خواهد شد (مثلا اگه بنویسید "پول" هر اس ام اسی که توش پول باشه رد خواهد شد) حال میده نه؟*.
در قسمت blocked SMS log میتونید اس ام اس های رد شده رو هر وقت که خواستید چک کنید و اگه خواستید به داخل انبوکس منتقل کنید.
Mcleaner این هم کار نرم افزار فوق رو انجام میده
Orange_TORNADO
بجای شرت کات گوشی ک 4 تا میتونی انتخاب کنی ک یا پایین صفه یا بالای صفه میاد میشه ازین استفاده کرد ک مقداری گرافیکی تر و خوشگلتره و همچنین شورت کات های بیشتری بهش اضافه میشه و سرعت گوشی رو هم پایین نمیاره واقعا چیزه جالب و قشنگیه من کخودم استفاده میکنم ک البته باید گوشیتونو -- کنین ک باروش جدید مشه ورژن 5 رو نیز -- کرد
behrooz.shie
28-05-2011, 03:58
همه اینها تو بخش نرم افزار هست :20:
نیازی به این فوت هم نیست ساختار صفحه به هم میخوره
موفق باشید :40:
DaRiOuShJh
28-05-2011, 14:46
ممنون جواد جان
باز مرامه شما:10:فقط یه نمه فونتش سخته خوندنش ولی اطلاعاتی که دادید به نظر مختصر و در عین حال مفید میاد
بهروز جان من از دوستان خواستم لیستی از نمر افزار های کاربردیشون بزارن
میدونم همه ی اینا هستند اینوز اونور ولی هدفه ما متمرکز کزدنشون یه جا هست و اینکه برای 5800 کاربرد و ساپورت خوبی داشته باشند
DaRiOuShJh
28-05-2011, 14:54
اینم برنامه Field Test با حجم 113KB
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرنامه Snaptu هم از سایت Snaptu. com دانلود کن خیلی باحاله.فقط یک مقدار تو فونت فارسی مشکل داره ولی قابل قبوله.حجمش هم خیلی کمه.مثل برنامه قبلیه
من با بلوتوث کانکت میشم.قبلا Noki Pc Suite رو نصبیده بودم و وقتی گوشی رو با بلوتوث به برنامه کانکت میکردم خودش گوشی رو به عنوان مودم میشناخت و کانکشن هم میساخت.
الان دیگه PC Suite ندارم. روی آیکون بلوتوث روی بغل ساعت دابل کلیک کردم و دکمه Add رو زدم.وقتی گوشی روشناخت خودش بلوتوث مودم رو نصب کرد و فقط یک کانکشن ساختم که شماره اش #99* یا #1#99* گذاشتم بدون یوزر/پسورد
راستی حالا که در مورد کانورتورها حرف زدی میتونی یک کانورتور خوب معرفی کنی که فایلهای TS که با گیرنده دیجیتال ضبط میکنم رو بدون فاصله انداختن بین صدا و تصویر و سریع تبدیل کنه.
آهان دمت خنک ایمان
ندیدم این پست رو شرمنده
باشه اونم میگیرم
مشکل اینجاست تنبلیم میاد گوشی رو وصل کنم به سیستم بریزم روش بلوتوث هم بازی در میاره نمیدونم چرا
در مورد کانورت والا اون فاصله ای که میافته فکر کنم بستگی به سخت افزاره خودت داره وگرنه همه کانورترها یه کار رو میکنن، بیشتر به CPU مربوط میشه و اینکه کاره دیگه ای هم سیستم کنه یا نه همزمان با کانورت
من خودم به دلایلی از جت آئودیو استفاده میکنم برای کانورت خوبه
ولی این همه برنامه دیگه هم هست میتونی از اونا هم استفاده کنی
فقط اگه نداشتن باید یه پروفایل جدید برای گوشی بسازی و اطلاعات کانورت رو بدی
----------------------------------------------
میگم برادران شما هم روی گوشیتون همون key lock گوشی رو فعال کردید؟ برای من بعضی اوقات قاط میزنه میخوام آنلاکش کنم تو همون ویبره ای که میزنه گیر میکنه باید باطری رو شل کنم خاموش شه تا درس شه!×!:13:
virus2009
28-05-2011, 19:18
Magic Brush
یک نرم افزار خیلی جالب که میشه با اون ساعت ها سرگرم بود
این نرم افزار یک نوع نقاشی با براش های مختلف و زیباست
حتما دانلود کنید پشیمون نمیشید
اینم همینجوری الکی کشیدم :
پ.ن :
لینک دانلود ورژن Full :
javad8006
28-05-2011, 23:37
همه اینها تو بخش نرم افزار هست :20:
نیازی به این فوت هم نیست ساختار صفحه به هم میخوره
موفق باشید :40:
فونتشو از عمد اینجوری گذاشتم ک تلنگر باشه:27:
ازونجا دنبال گشتن خیلی طول میکشه بعد معلوم نیس رو 5800 نصب شه ج بده یا نه اما اینجوری اگر بچه ها بگن خیلی سری ب نرم افزارای خوب و کاربردی میرسیم و بهینه سازی مصرف زمان میشه:27: و از نرم اقزارای جدید ک رو 5800ج میده با خبر میشیم
keylogger
29-05-2011, 11:05
سلام بچه ها
رو رم گوشی من ویروس افتاد از همونایی که یه شورت کات می سازه از هر فولدر و فولدر اصلی رو سوپر هاید میکنه .
الان من ویروس رو پاک کردم و پوشه ها رو هم از مخفی بودن در آوردم تو کامپیوتر نشون می ده ولی رو گوشی هیج اثری از پوشه ی Images یا Sounds نیست :(( کسی میدونه چی کار کنم ؟ فرمت هم کردم و از اول ریختم همه چی رو ولی باز درست نشد :|
DaRiOuShJh
29-05-2011, 12:36
احتمالا کماکان شما ویروسه رو دارید
behrooz.shie
29-05-2011, 16:08
سلام بچه ها
رو رم گوشی من ویروس افتاد از همونایی که یه شورت کات می سازه از هر فولدر و فولدر اصلی رو سوپر هاید میکنه .
الان من ویروس رو پاک کردم و پوشه ها رو هم از مخفی بودن در آوردم تو کامپیوتر نشون می ده ولی رو گوشی هیج اثری از پوشه ی Images یا Sounds نیست :(( کسی میدونه چی کار کنم ؟ فرمت هم کردم و از اول ریختم همه چی رو ولی باز درست نشد :|
اون ویروس روی سیستم شما هست :20:
aydin_eb7777
29-05-2011, 17:40
سلام بچه ها
----------------------
سلام دوست عزیز
شما باید روی یک کامپیوتر سالم رم گوشیت را وصل کنی و قبل از وصل به کامپیوتر کلید SHIFT را نگه داری که اتوران داخل مموری کارتت اجرا نشه و سیستم را آلوده نکنه
سپس ویندوزت را از قسمت Tools و Folder Options و view حالت Show hidden file را در حالت فعال و Hide protect system file را غیر فعال کن تا فولدرهای اصلی مموری کارتت قابل مشاهده بشه
بعد باید تو محیط CMD یا Command Prompt از دستور attrib استفاده کنی تا فایلهات از حالت سیستمی به حالت معمولی برگردن و داخل گوشیت قابل مشاهده بشن
راه دوم هم استفاده از برنامه x-plore داخل گوشی هست که می تونی توسط این برنامه فولدرهات را از حالت سیستمی به حالت معمولی بازگردانی کنی
موفق باشی
behrooz.shie
02-06-2011, 16:04
سلام بچه ها من میخوام 5800 رمو بفروشم یک N900 بگیرم نظرتون چیه :13:؟
5800 چه قدر قیمت میخوره ؟ یک خش هم نداره !
این Maemo چه جوریاس ؟ :13:
ارزش داره ؟
N900 و میخام 300 ور دارم !
تظرتون چیه :20: ؟
t2download
03-06-2011, 09:58
دوستان بلندی صدای اچ تی دیزایر با اون صدای کم بیشتر ان 8 هست ؟
amir200812
04-06-2011, 19:38
سلام بچه ها من میخوام 5800 رمو بفروشم یک N900 بگیرم نظرتون چیه :13:؟
5800 چه قدر قیمت میخوره ؟ یک خش هم نداره !
این Maemo چه جوریاس ؟ :13:
ارزش داره ؟
N900 و میخام 300 ور دارم !
تظرتون چیه :20: ؟
خوب از نظر سخت افزار قویتر هست، ولی بنظر من چندان جالب نیست!
چون یک گوشی آزمایشی هست و تا جایی که میدونم چندان نرمافزار زیادی هم براش نیست و استفاده ازش مکافات داره!
behrooz.shie
04-06-2011, 20:13
خوب از نظر سخت افزار قویتر هست، ولی بنظر من چندان جالب نیست!
چون یک گوشی آزمایشی هست و تا جایی که میدونم چندان نرمافزار زیادی هم براش نیست و استفاده ازش مکافات داره!
خيلي نرم افزار داره كه :31:
يك جوراي اين كه بر پايه لينوكسه منو گرفته :20:
Xterminale ش به نظرم خيلي چيز خفنيه :31:
behrooz.shie
07-06-2011, 15:42
این جا چه قدر سوتو کور شده :41:
ما هم کم کم فکر کنم باید از این جا نقل مکان کنیم :44:
به خدا دلم نمیاد گوشیمو بفروشم همه کار باهاش میکنم :45::37:
DaRiOuShJh
07-06-2011, 19:54
برای من که smart com ام مشکل پیدا کرده کالیبرش نمیدونم چش شده
یه ماهه کلا اینور اونور نشون میده دیگه
مثلا ولیعصرم انقلاب نشون میده و ....
behrooz.shie
08-06-2011, 14:37
برای من که smart com ام مشکل پیدا کرده کالیبرش نمیدونم چش شده
یه ماهه کلا اینور اونور نشون میده دیگه
مثلا ولیعصرم انقلاب نشون میده و ....
بهترین نقشه OVI مپ هست
نمیدونم چرا شما هنوز از اون استفاده میکنید :20:
DaRiOuShJh
08-06-2011, 16:36
ovi کدومه برادر؟
والا از همون 2 سال پیش که نصبش کردم خوب بود دیگه دنباله چیزی نرفتم
ovi فارسی هست یا انگلیسی؟
لینکی چیزی داری ازش؟
من یه دونه اولش بود روش فارسی بود بعد ماله نوکیا رو دانلود کردم انگلیسیش کرد جالب نبود
OVI همون نوکیا مپز خود گوشی هست.
تو نسخه های جدید اگه منوی گوشی فارسی باشه نقشه ها هم فارسی هست و اگه انگلیسی باشه نقشه ها هم انگلیسی هست
ولی نسخه قدیمیترش که کرک شده هست نقشه هاش فارسی هست.
neopersia
10-06-2011, 16:54
سلام
ببخشید میدونم تکراریه ولی میخوام گوشیمو فلش کنم، به نظرتون چی بزنم؟
تو صفحات قبلی هر کی یه firmware معرفی کرد یه نفر دیگه بعدش میومد ازش ایراد میگرفت! یه چیزی میخوام که لااقل یه مدت استفاده کنم و با فارسی هم مشکل نداشته باشه
گوشیم RM-356 هست و ورژنش هم 52.0.007 هست
Eshghe_door
10-06-2011, 18:33
سلام
یه مشکل امروز برام پیش اومد
با گوشی کلی عکس گرفتم
حدودا 90 تا
بعد که رفتم نگا عکسا کنم دیدم 30 تای عکسا نیستش
یعنی به این صورت که مثلا 20 تاش هست
بعد 30 تا نیس
بعد دوباره 40 تای آخری هستش
گوشیم ویروسی نیستش
و مطمئنم که عکسارو صحیح و سالم گرفتم
به نظرتون راهی هس که عکسامو برگردونم؟
اصلا چرا اینجوری شده؟
خوشحال میشم یکی کمکم کنه...
Eshghe_door
10-06-2011, 19:43
دوستان با ریکاوری برگردوندم همه رو
درست 177 تا بودن!
منو باش میگم 30 تا!
ولی دلیل پاک شدن رو اگه کسی باشه بم بگه ممنون میشم
hamnafas6063az
12-06-2011, 09:11
سلام به دوستان عزیزوالبته جدیداگه مارو قابل بدونن
یه سئوال درمورد برنامه یانرمافزار ان گیج دارم
چه جور برنامهای هست برای گوشی مشکلی پیشمیادیانه؟ مرسی
behrooz.shie
13-06-2011, 00:35
سلام به دوستان عزیزوالبته جدیداگه مارو قابل بدونن
یه سئوال درمورد برنامه یانرمافزار ان گیج دارم
چه جور برنامهای هست برای گوشی مشکلی پیشمیادیانه؟ مرسی
اون که برای این گوشی نیست !
پورت شدش هست که کلی مکافات داره ! :20:
Punisher_2008
13-06-2011, 12:18
سلام..
یکی از دوستام این گوشی رو داره.
میخواد از طریق گوشی ایمیلش رو چک کنه..
با جی پی ار اس ..
باید برنامه خاصی نصب کنیم؟ میشه برنامشو قرار بدین.
behrooz.shie
14-06-2011, 14:07
نوکیا میل :20:
سلام..
یکی از دوستام این گوشی رو داره.
میخواد از طریق گوشی ایمیلش رو چک کنه..
با جی پی ار اس ..
باید برنامه خاصی نصب کنیم؟ میشه برنامشو قرار بدین.
برنامه خاصی لازم نیست. همون ادرس رو تایپ کنه کافیه.
البته مال من gmail هستش. حتی تو بخش message خود گوشی هم میتونی تنظیم کنی موقع گرفتن Email جدید از طریق گوشی هم با خبر شی...:31:
javad8006
15-06-2011, 20:52
برای آپدیت به ورژن 52 با nsu هنوز اون مشکلی که تو ورژن های قبل بود که یکی از فایلاش فیلتر شده بود هست؟
اگه کسی جدیدا با این راه آپ کرده 1 توضیح بده همچنین آدرس اون فایلی رو که فیلتر شده بودم بده ممنون
behrooz.shie
15-06-2011, 23:10
نه اون مشکلات نیست :20:ولی من توصیه میکنم با اون اپ نکن
javad8006
16-06-2011, 22:54
نه اون مشکلات نیست :20:ولی من توصیه میکنم با اون اپ نکن
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
behrooz.shie
17-06-2011, 17:51
به نظر من بد ترین نرم افزاری که میتونین باهاش فلش کنین همین ماله خود نوکیاس :46:
سلام من به تازگی یک گوشی 5800 Xpress Music خریدم. ولی منوی فارسی ندارد. کاتلوگ فارسی ندارد کاتلوگ انگلیسی ندارد و سی دی هم درون جعبه اش ندارد.
روی جعبه اش این گوشی همراه با یک جسم نگه دارنده است ولی داخل جعبه اش چنین جایی نداشت.
دور قابش هم فلزی است و مانند 5800 های دیگر آبی یا قرمز نیست.
سریال ها همگی با هم مطابقت می کنند
روش هم نوشته ساخت کشور مجارستان
می خواستم بدانم این گوشی اصلی است یا تقلبی.
عکس های گوشی من :
لینک عکس:
ممنون
virus2009
17-06-2011, 21:48
سلام
اصل یا تقلبی نداره همشون چینی اصل هستن
مال منم دقیقا مثل مال شماست هیچ مشکلی هم نداره
behrooz.shie
19-06-2011, 01:12
سلام من به تازگی یک گوشی 5800 Xpress Music خریدم. ولی منوی فارسی ندارد. کاتلوگ فارسی ندارد کاتلوگ انگلیسی ندارد و سی دی هم درون جعبه اش ندارد.
روی جعبه اش این گوشی همراه با یک جسم نگه دارنده است ولی داخل جعبه اش چنین جایی نداشت.
عکس های گوشی من :
لینک عکس:
ممنون
ما به این مدل ها میگیم نویگیتور :31:
رو جعبه شو نگاه کن :46:
amir200812
19-06-2011, 08:16
عکس های گوشی من :
لینک عکس:
ممنون
احتمال زیاد "5800 اکسپرس موزیک" نیست و فکر کنم مدل گوشی "5800 ناویگیتور" هست!
virus2009
19-06-2011, 11:47
ما به این مدل ها میگیم نویگیتور :31:
رو جعبه شو نگاه کن :46:
احتمال زیاد "5800 اکسپرس موزیک" نیست و فکر کنم مدل گوشی "5800 ناویگیتور" هست!
درسته Navigation Edition هست
این مدل هم جدیدتره و هم زیباتر
امکاناتش هم خیلی جزئی از اکسپرس موزیک بیشتره
این دو مدل تفاوت خاصی با هم ندارن!
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من يه گوشي noka 5800 x music دارم و برنامه هاي دانلودي از اينترنت مثل uc7.4 ... رو اجرا ميكنه اما موقع نصب برنامه هاي جديدتر مثل uc 7.7 يا ovi و تمام برنامه هاي جديد با اين پيغام مواجه ميشم certifiacte may not be vaild is expired or phones date setting may be incorect مشكل چيه.
virus2009
20-06-2011, 18:28
من يه گوشي noka 5800 x music دارم و برنامه هاي دانلودي از اينترنت مثل uc7.4 ... رو اجرا ميكنه اما موقع نصب برنامه هاي جديدتر مثل uc 7.7 يا ovi و تمام برنامه هاي جديد با اين پيغام مواجه ميشم certifiacte may not be vaild is expired or phones date setting may be incorect مشكل چيه.
شما باید برنامه ها رو قبل از نصب ساین کنید
یا اینکه گوشیتون رو هـک کنید
میتونید تاریخ گوشیتون رو عقب ببرید شاید نصب بشه.
hamed1282
20-06-2011, 19:33
با سلام من با این گوشی چند تا مشکل دارم
اول اینکه فابل پی دی اف که میریزم تو گوشی نمیخونه
دوم اینکه تم که از سایت میگیرم و میریزم اونم اجرا نمیکنه
و سوم اینکه یه نرم افزاره ovi map از سایت ir-tci حدود 44 مگ ریختم تو گوشی که پسوندش هم sisx بود موقعی که میخوام نصب کنم این ارور رو میده
Security warning:
application is untrusted and may be harmful to your fone
additional detalis
شما باید برنامه ها رو قبل از نصب ساین کنید
یا اینکه گوشیتون رو هـک کنید
میتونید تاریخ گوشیتون رو عقب ببرید شاید نصب بشه.
ببخشید من درست متوجه نشدم (مبتدیم!) اما چطوری ساین کنم و چرا برنامه قدیمیتر اجرا میشن? تاریخ گوشی رو هم متوجه نشدم! یعنی همون تاریخ روی منوی گوشی?
virus2009
20-06-2011, 23:03
ببخشید من درست متوجه نشدم (مبتدیم!) اما چطوری ساین کنم و چرا برنامه قدیمیتر اجرا میشن? تاریخ گوشی رو هم متوجه نشدم! یعنی همون تاریخ روی منوی گوشی?
آموزش سایــن کردن با استفاده از برنامــه ا SignSiS
هـــک گوشی های سیمبین سری 60 ویرایش 3 و 5 و Symbian ^ 3 به روش ا Root Certificate H.A.C.K ا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]
اگر گوشی رو هــک کنید دیگه نیازی نیست هر نرم افزاری رو برای نصب ساین کنید.
ابتدا آموزش ساین و بعد هــک رو دنبال کنید.
عقب بردن تاریخ هم فقط در بعضی موارد جواب میده.
behrooz.shie
21-06-2011, 12:01
:45: :37:
گوشی نازنین مو فوروختم ! :45: 180 تومن :27:
دیگه کم میام این تایپک
به جاش یک N900 گرفتم :15::33::21:
DaRiOuShJh
21-06-2011, 13:36
من که از گوشیم کماکان راضیم و خیاله عوض کردنش رو ندارم
فقط این کاور صفحش داره یه نمه مات میشه اگه بشه اونو عوض کنم
من وقتی هنذفری رو میزارم موقع اجرای اهنگ صداش خوبه اما وقتی که اون رو برای دیدن فیلم تو گوشم میزارم صداش خیلی کمه(با اینکه میزان صدا در بالاترین حده) همچنین راهی نیست که بشه کیفیت ویدیو های موبایل رو افزایش داد?
من یه گوشی 5800دارم موقع اجرای اهنگ که هنذفری رو میزارم تو گوشم صداش طبیعیه اما موقع اجرای فیلم صداش با اینکه روی ولوم اخره اما خیلی کمه به نظرتون مشکل کجاست? همچنین برنامه یا راهی نیست که بشه کیفیت ویدیو هارو موبایل رو افزایش داد?
saeed229
26-06-2011, 01:23
سلام دوستان
من گوشی 5800 Xpress Music دارم با منو روسی که از دیکشنری روسی به فارسی استفاده می کنم
من کی برد فارسی می خوام که منو گوشی حفظ بشه. یه نرم افزار که یه کی برد مجازی باشه می خام
یا اگه بشه که زبان فارسی را به یه روشی به کی برد اضافه کنم
Hadi King
26-06-2011, 21:29
:45: :37:
گوشی نازنین مو فوروختم ! :45: 180 تومن :27:
دیگه کم میام این تایپک
به جاش یک N900 گرفتم :15::33::21:
سلام ، 180 خیلی خوب فروختـــــی ! :20:
دستـــ دوم آخریـــن قیمــت 120 هستـــش ، مغـازه دار با انصـاف باشــه 140 بالاتر کسی نمیخره !
به آشنا فروختـــی یا بــه موبایل فروشـی هـــا ؟
سلام دوستان
من گوشی 5800 Xpress Music دارم با منو روسی که از دیکشنری روسی به فارسی استفاده می کنم
من کی برد فارسی می خوام که منو گوشی حفظ بشه. یه نرم افزار که یه کی برد مجازی باشه می خام
یا اگه بشه که زبان فارسی را به یه روشی به کی برد اضافه کنم
سلام ، میتونی از کیبورد هــای مجـازی استفـاده کنــــی ! :46:
behrooz.shie
27-06-2011, 03:24
سلام ، 180 خیلی خوب فروختـــــی ! :20:
دستـــ دوم آخریـــن قیمــت 120 هستـــش ، مغـازه دار با انصـاف باشــه 140 بالاتر کسی نمیخره !
به آشنا فروختـــی یا بــه موبایل فروشـی هـــا ؟
به مغازه دار :31: یا یارو گوشاش دراز بود یا به ما انداخت !:27:
البته N900 و ورداشتم ازش به 250 :18::18: همه جا قیمتش 360 به بالا بود !
میگفت من خودم کم میخرم کم هم میفروشم :34:
ولی گوشی سالمیه :8:
mohsen_rkh
27-06-2011, 08:41
سلام دوستان. گوشی من چند روزه وقتی می خوام برم تو Installed Applications نمیره و این پیغام رو میده:
با اینکه هیچ برنامه ای باز نیست و از حافظه ی گوشی هم حدود 12MB خالی هست.
نمیخوام Reset to Factory Defaults کنم.
virus2009
27-06-2011, 09:08
سلام دوستان. گوشی من چند روزه وقتی می خوام برم تو Installed Applications نمیره و این پیغام رو میده:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا اینکه هیچ برنامه ای باز نیست و از حافظه ی گوشی هم حدود 12MB خالی هست.
شما حافظه Ram گوشیت پر شده
نرم افزار Kill me رو دانلود و نصب کن
این نرم افزار مانند Task manager عمل میکنه و برنامه های اضافه رو میبنده
Hadi King
27-06-2011, 14:59
به مغازه دار :31: یا یارو گوشاش دراز بود یا به ما انداخت !:27:
البته N900 و ورداشتم ازش به 250 :18::18: همه جا قیمتش 360 به بالا بود !
میگفت من خودم کم میخرم کم هم میفروشم :34:
ولی گوشی سالمیه :8:
خوب فروختــــی اگه اینجوریــه گوشیمو 180 میفروشـــم :31: !
میخواستـــم 140 بفروشــــم ! منصـرف شـــدم :31:
250 خوبـــه ، مبارکــت باشـــه .. :11:
mohsen_rkh
27-06-2011, 19:57
شما حافظه Ram گوشیت پر شده
نرم افزار Kill me رو دانلود و نصب کن
این نرم افزار مانند Task manager عمل میکنه و برنامه های اضافه رو میبنده
بله میدونم حافظه RAM پر شده. یه برنامه Task Manager دارم که از طریق Shortcut تونستم بازش کنم (مستقیماً که همونطور که گفتم اصلاً باز نمیشه) ولی برنامه رو هم که باز می کنم همین Error رو میده و نمی تونم ازش استفاده کنم؛ در صورتی که قبلاً به راحتی از برنامه استفاده می کردم.
میشه لینک دانلود Kill Me رو بهم بدید؟ چند جا پیدا کردم ولی هیچ کدوم نصب نمیشه.
rahimism
27-06-2011, 20:09
سلام دوستان
میشه روی 5800 سیستم عامل جدید نوکیا Anna نصب کرد؟
behrooz.shie
28-06-2011, 04:03
البته خیلی سخت بود دل کندن ازش :45:
ولی ارزش شو داشت :38: چیه این سیمبین :31:واقا ادم هیچ کار توش نمیتونه بکنه !
سلام دوستان
نه بابا :18:
تا جای که من میدونم فقط همون سمبین روش نصب میشه ! ولی میتونی همونو کوک کنی .:14:
Hadi King
28-06-2011, 17:24
سلام دوستان
سلام ، از فریمور کوک شـده Anna استفاده کنیـد :31:
ا CFW Symbian v6.2 Anna para Nokia 5800 5530 5230 X6 ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
چیه این سیمبین :31:واقا ادم هیچ کار توش نمیتونه بکنه !
وقتی نو میاد به بازار کهنــه میشه دل آزار :31:
موقعی که 5800 داشتی اینجوری نمیگفــتی چه بی وفـایی تـــو :31:
mohsen_rkh
28-06-2011, 18:31
کسی لینک دانلود Kill Me رو داره؟ چند جا پیدا کردم معیوب هست.
Hadi King
28-06-2011, 18:56
کسی لینک دانلود Kill Me رو داره؟ چند جا پیدا کردم معیوب هست.
سلام ، اینو تسـت کنید :
enimonte
28-06-2011, 19:07
سلام ، از فریمور کوک شـده Anna استفاده کنیـد :31:
ا CFW Symbian v6.2 Anna para Nokia 5800 5530 5230 X6 ا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
وقتی نو میاد به بازار کهنــه میشه دل آزار :31:
موقعی که 5800 داشتی اینجوری نمیگفــتی چه بی وفـایی تـــو :31:
هیچ گوشی واسه من 5800 نمیشه.با چه علاقه ای روش برنامه نصبب میکردم.الان یک وایلدفایر دارم رغبت نمیکنم روش یک برنامه نصب کنم
mohsen_rkh
29-06-2011, 19:20
با اینکه هیچ برنامه ای باز نیست و از حافظه ی گوشی هم حدود 12MB خالی هست.
دوستان من برنامه Kill Me رو نصب کردم و تمام Process های قابل حذف رو حذف کردم اما مشکلم همچنان پابرجاست. کسی میتونه کمکم کنه؟ :11:
behrooz.shie
30-06-2011, 20:33
دوستان من برنامه Kill Me رو نصب کردم و تمام Process های قابل حذف رو حذف کردم اما مشکلم همچنان پابرجاست. کسی میتونه کمکم کنه؟ :11:
تو اکسپلور رم رو چه قدر زده ؟ :13:
مموری گوشیت پر نیست ؟
برنامه مخربی نصب نکردی ؟:13:
enimonte
30-06-2011, 21:41
آقا اگر اشتباه نکنم برنامه زیاد روی گوشیت نصب کردی.اگر درسته یک تعدادی ازشون رو پاک کن مشکلت حل میشه
mohsen_rkh
30-06-2011, 22:15
تو اکسپلور رم رو چه قدر زده ؟ :13:
مموری گوشیت پر نیست ؟
برنامه مخربی نصب نکردی ؟:13:
تو X-plore مقدار Total Memory رو 121.1 مگابایت و مقدار Free Memory رو 34.1 مگابایت زده.
مموری گوشی هم 12 مگابایت خالیه. قبلاً با 500 کیلوبایت هم این Error رو نمیداد.
نمیدونم. آخه 6-5 هفته میشه که اصلاً برنامه روش نصب نکردم. ولی حدود 1 هفته هست که اینطوری شده.
آقا اگر اشتباه نکنم برنامه زیاد روی گوشیت نصب کردی.اگر درسته یک تعدادی ازشون رو پاک کن مشکلت حل میشه
مشکل اینجاست که از همون موقع که گوشی رو گرفتم، بعد از 2-1 ماه دیگه Installed Applications توی Application Manager وقتی مموری کارت توی گوشی باشه باز نمیشه بنابراین نمیشه برنامه ای رو پاک کرد.
enimonte
30-06-2011, 23:16
تو X-plore مقدار Total Memory رو 121.1 مگابایت و مقدار Free Memory رو 34.1 مگابایت زده.
نمیدونم. آخه 6-5 هفته میشه که اصلاً برنامه روش نصب نکردم. ولی حدود 1 هفته هست که اینطوری شده.
مشکل اینجاست که از همون موقع که گوشی رو گرفتم، بعد از 2-1 ماه دیگه Installed Applications توی Application Manager وقتی مموری کارت توی گوشی باشه باز نمیشه بنابراین نمیشه برنامه ای رو پاک کرد.
یادمه وقتی زیاد برنامه نصب میکردم این ارور رو میداد.دقیق یادم نمیاد از چه برنامه ای استفاده میکردم ولی وقتی چند تا برنامه رو پاک میکردم مشکل رفع میشد
virus2009
01-07-2011, 10:59
منم این مشکل رو چند وقت پیش داشتم دقیقا یادم نیست چیکار کردم
شما از داخل منوی گوشی چندتا برنامه رو پاک کن ببین فرقی میکنه
mohsen_rkh
01-07-2011, 11:29
منم این مشکل رو چند وقت پیش داشتم دقیقا یادم نیست چیکار کردم
شما از داخل منوی گوشی چندتا برنامه رو پاک کن ببین فرقی میکنه
این کار رو هم کردم ولی فرقی نکرد. وقتی رم توی گوشی باشه Installed Applications رو باز نمی کنه ولی وقتی رم تو گوشی نباشه راحت باز می کنه.
behrooz.shie
01-07-2011, 14:34
این کار رو هم کردم ولی فرقی نکرد. وقتی رم توی گوشی باشه Installed Applications رو باز نمی کنه ولی وقتی رم تو گوشی نباشه راحت باز می کنه.
شما یک کاری کن گوشی رو با mas stroge وصل کن به کامپوتر اون چیز های که میخایو ور دار از توی memory بعد کلا فرمتش کن :20: بعد از مخاطب ها و پیام ها ت یک بکاپ بگیر و یک ریست فاکتوری بده گوشی رو
اگر که به اخرین ورزن فلش کنی که خیلی بهتره :46:
کدشم:
*#7370#
mohsen_rkh
01-07-2011, 15:10
شما یک کاری کن گوشی رو با mas stroge وصل کن به کامپوتر اون چیز های که میخایو ور دار از توی memory بعد کلا فرمتش کن :20: بعد از مخاطب ها و پیام ها ت یک بکاپ بگیر و یک ریست فاکتوری بده گوشی رو
اگر که به اخرین ورزن فلش کنی که خیلی بهتره :46:
کدشم:
تقریباً یک ساعت قبل از این پست شما، مموری کارت رو فرمت کردم و تمام اطلاعاتش رو دوباره ریختم. با این کار Installed Applications باز میشه و میتونم برنامه هام رو بیارم ولی Application Manager همچنان باز نمیشه که برنامه هام رو Uninstall کنم و همون Error پر بودن حافظه رو میده.
اصلاً نمیخوام ریسک کنم و Reset کنم. یه ماه طول میکیشه این برنامه ها رو دوباره بریزم.
behrooz.shie
01-07-2011, 23:59
تقریباً یک ساعت قبل از این پست شما، مموری کارت رو فرمت کردم و تمام اطلاعاتش رو دوباره ریختم. با این کار Installed Applications باز میشه و میتونم برنامه هام رو بیارم ولی Application Manager همچنان باز نمیشه که برنامه هام رو Uninstall کنم و همون Error پر بودن حافظه رو میده.
اصلاً نمیخوام ریسک کنم و Reset کنم. یه ماه طول میکیشه این برنامه ها رو دوباره بریزم.
ریسک نداره که :31:
هر برنامه ای بخای تو بخش هست :46: میتونی قبلش یک لیست از برنامه های که الان نصب داری تهیه کنی!
راستی این دو تا جای که میگی کجاس :13: ؟ تا جای که یادمه یک جا بود تویه تنضیمات دو تا جا نبود !
mohsen_rkh
02-07-2011, 00:22
ریسک نداره که :31:
هر برنامه ای بخای تو بخش هست :46: میتونی قبلش یک لیست از برنامه های که الان نصب داری تهیه کنی!
راستی این دو تا جای که میگی کجاس :13: ؟ تا جای که یادمه یک جا بود تویه تنضیمات دو تا جا نبود !
می دونم دوباره میشه نصب کرد ولی همین که دوباره نصب کنم خودش مکافاته مخصوصاً الان که وقت امتحانات هست.
Installed Applications همون جایی هست که لیست برنامه ها میاد و میتونی بازشون کنی و Application Manager همون بخش مدیریت برنامه هاست تو Settings که میشه برنامه ها رو Uninstall کرد.
Mehdi.7600
06-07-2011, 15:37
سلام. خسته نباشید. من رفتم ورژن جدید ovi map رو روی گوشیم نصب کنم برداشت تمام نقشه هام رو پاک کرد. حالا میخوام از سایت نوکیا نقشه ها رو بریزم توی گوشیم ولی اصلا به سرور نوکیا مپ وصل نمیشه. چیکار کنم که نقشه ها رو بریزم ؟
سلام. خسته نباشید. من رفتم ورژن جدید ovi map رو روی گوشیم نصب کنم برداشت تمام نقشه هام رو پاک کرد. حالا میخوام از سایت نوکیا نقشه ها رو بریزم توی گوشیم ولی اصلا به سرور نوکیا مپ وصل نمیشه. چیکار کنم که نقشه ها رو بریزم ؟
با pc دانلود کن و به گوشی انتقال بده !
تاپیکش :
behrooz.shie
09-07-2011, 02:09
میتونی از OVI Suite هم کمک بگیری :20:
nimashowtime
09-07-2011, 10:40
سلام دوستان
من وقتی فلش گوشی رو off میکنم بعد از فشار مختصر دکمه شاتر فلاش روشن میشه،چکار میشه کرد که فلاش اصلا روشن نشه؟
سلام
من اس ام اس هام توی مموری کارت ذخیره می شدن.
امروز یهو گوشی چند لحظه قاطی کرد و بعد تمام اس ام اس هام پاک شد.
البته هر شب خود گوشی از اس ام اس ها Backup می گرفت. سعی کردم از اون استفاده کنم اما هیچ اس ام اسی را بر نمی گردونه.
خواهش می کنم دوستان کمک کنند برام خیلی مهمه.
چطوری می تونم اس ام اس هامو بر گردونم؟
virus2009
11-07-2011, 15:35
سلام دوستان
بالاخره راضی شدم گوشیمو بفروشم ( دل کندن ازش سخت بود :37:)
واقعا گوشیه معرکه ای بود
این دم آخری هم یک فریمور جدید روش زده بودم انگار گوشی رو تازه خریدم
خلاصه 215 فرختمش و رفتم یک Galaxy Ace گرفتم
خوبه باز همین اطرافه و میتونم هر روز ببینمش
سلام
البته هر شب خود گوشی از اس ام اس ها Backup می گرفت. سعی کردم از اون استفاده کنم اما هیچ اس ام اسی را بر نمی گردونه.
اگه تو مموری کارت ذخیره میکرده فکر کنم بتونی با نرم افزار های ریکاوری توسط کامپیوتر برگردونی
خوبه باز همین اطرافه و میتونم هر روز ببینمش
:31: تسلیت ؛ حالا به کی فروختیش که همه ش جلو چشته ؟ ! اینطوری بیشتر عذاب میکشی که ! نه ؟
mohsen_rkh
11-07-2011, 19:58
سلام
منم زمانی که از سرویس E-mail گوشیم استفاده می کردم گوشیم 3-2 روز یه بار اینطوری میشد. ریستارت میشد و بعد از ریستارت هیچ اس امی توی گوشی نمی موند. اما بعد از اینکه دیگه از E-mail گوشی استفاده نکردم دیگه هیچ وقت این مشکل پیش نیومد.اس ام اس ها هم به هیچ وجه برنگشت.
بهترین راه اینه که بی خیالشون بشی. :41:
حقیقت داره که این گوشی خیلی گرون شده توی این دو هفته ی اخیر؟
malayeru
12-07-2011, 21:47
حقیقت داره که این گوشی خیلی گرون شده توی این دو هفته ی اخیر؟
5000تا10.000 كرونتر شده
---------- Post added at 11:47 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
برو سايته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جديدترين نقشه ها هستن دانلود كن به گوشيت انتقال بده واقعا خوبه
5000تا10.000 كرونتر شده
علتش چیه؟ .
توی مشخصات گوشی نوشته سی پی یو :369
ولی وقتی تو Xplore میرم نوشته 192
قضیه چیه؟ یعنی آندرکلاکش کردند؟ اگه اورکلاکش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
DaRiOuShJh
13-07-2011, 16:14
دوستان شما هم بک آپ روزانش رو تنظیم کردید؟
من تنظیم کردم هر روز 5 صبح از کاتکت لیست و ستینگ ام بک آپ بگیره
اینطور که معلومه خیلی از دوستان از این امکانه گوشی بی خبرن
سلام
یه سوال در مورد بلک لیست ..... من چنتا شماره رو گذاشتم جزو بلک لیستم ولی تنها فرقی که کرده اینه که وقتی اون شماره ها بهم زنگ میزنن یه علامت رو صفحه ی گوشی میاد.... گوشیم هم زنگ میخوره هم اس ام اس دریافت میکنه از طرف اون شماره ها !!.... میخواستم بدونم بلک لیست همینه ؟!!!! یا میشه کاری کرد که به طرف مقابل مثلا پیام خطا ارسال کنه یا یه همچین چیزی ؟!!... ممنون میشم راهنمایی کنید ...
behrooz.shie
13-07-2011, 23:10
توی مشخصات گوشی نوشته سی پی یو :369
ولی وقتی تو Xplore میرم نوشته 192
قضیه چیه؟ یعنی آندرکلاکش کردند؟ اگه اورکلاکش کنم مشکلی پیش نمیاد؟
الکیه :27:
اور اگه کنترل شده باشه نه :20:
سلام
یه سوال در مورد بلک لیست ..... من چنتا شماره رو گذاشتم جزو بلک لیستم ولی تنها فرقی که کرده اینه که وقتی اون شماره ها بهم زنگ میزنن یه علامت رو صفحه ی گوشی میاد.... گوشیم هم زنگ میخوره هم اس ام اس دریافت میکنه از طرف اون شماره ها !!.... میخواستم بدونم بلک لیست همینه ؟!!!! یا میشه کاری کرد که به طرف مقابل مثلا پیام خطا ارسال کنه یا یه همچین چیزی ؟!!... ممنون میشم راهنمایی کنید ...
در قسمت نرم افزار ها مطرح کنید بیشتر به جواب میرسید :46:
hamed1282
15-07-2011, 18:58
با سلام یه هندزفری بلوتوٍث گرفتم به گوشی که وصل میکنم صدا از اون ور میاد ولی از این ور صدا نمیره
مدل هندزفری jabra هستش در ضمن هندزفری رو با گوشی های مختلف و همچنین با 5800 دیگه هم امتحان کردم مشکلی نداشت و خوب جواب میداد ففقط رو گوشی من ایراد میگرفت ازدوستان میخوام که راهنمایی کنن
J A V I D
19-07-2011, 08:19
سلام
دوست من یه گوشی از همینا داره ، می خواد اس ام اس ها و نوت هاش رو از روی گوشی به کامپیوتر انتقال بده نرم افزاری هست که اینکار رو بکنه ؟!؟
سلام
دوست من یه گوشی از همینا داره ، می خواد اس ام اس ها و نوت هاش رو از روی گوشی به کامپیوتر انتقال بده نرم افزاری هست که اینکار رو بکنه ؟!؟
باید از برنامه OVI و یا برنامه Nokia PC Suite استفاده بفرمایید .... در قسما بک آپ میتونه از تمام اینا بک آپ بگیره . و اس ام اس و نوت ها رو هم به صورت جداگانه به کامپیوترش سینک کنه.
موفق باشی :11:
با سلام به همه ی برو بچه های p30world
گوشی من nokia 5800 navigation edition هست . من می خوام روی گوشیم رمز بذارم همونی که توی خود تنظیماتش داره.
من میرم توی تنظیمات تلفن و وقتی روی lock cod میزنم ازم سه بار کد می خواد.منم هر سه بارشو 55555 می نویسم.
ولی این ارورو میده(code error) می خواستم بدونم چی کار کنم.در ضمن من هیچ وقت روی گوشیم رمز نذاشتم.
ممنون میشم اگه کمکم کنید.
سعید
neopersia
21-07-2011, 13:36
گوشی من nokia 5800 navigation edition هست . من می خوام روی گوشیم رمز بذارم همونی که توی خود تنظیماتش داره.
من میرم توی تنظیمات تلفن و وقتی روی lock cod میزنم ازم سه بار کد می خواد.منم هر سه بارشو 55555 می نویسم.
ولی این ارورو میده(code error) می خواستم بدونم چی کار کنم.در ضمن من هیچ وقت روی گوشیم رمز نذاشتم.
فکر میکنم رمز اول رو باید 12345 وارد کنید
این سه بار در واقع یکبارش رمز جدید رو باید وارد کنید یک بارش باید همون رمز جدید رو تکرار کنید و یکبارش رمز قدیمی رو بزنید. رمز قدیمیش (فابریک) 12345 هست
اقایون واقعا از دوتاتون ممنونم.عملی شد همن طور که گفتید باید رمز اولو 12345 می زدم.
واقعا ممنونم.هووورااااا...ایول:31::4 0::46:
من یه xplore (نام کامل: xplore 1.51 fully registerd ) روی گوشیم نصب کردم که خیلی خوب بود و فایل های zip رو باز میکرد.
تا این که بعد از یکی دو هفته نرم افزار اسرار می کرد به اپدیت و من هم از اونجا که شارژ پولی نداشتم اهمیت نمی دادم و به کارم ادامه می دادم.دو سه روز بعد کلا دیگه نمی شد رفت تو نرم افزار .پاکش کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد .
می خواستم اگه اشکالی نداره یه xplore جدید و بدون مدت زمان اتمام رو برای دانلود بذارید.
ممنون میشم.:43:
aydin_eb7777
21-07-2011, 16:36
من یه xplore (نام کامل: xplore 1.51 fully registerd ) روی گوشیم نصب کردم که خیلی خوب بود و فایل های zip رو باز میکرد.
تا این که بعد از یکی دو هفته نرم افزار اسرار می کرد به اپدیت و من هم از اونجا که شارژ پولی نداشتم اهمیت نمی دادم و به کارم ادامه می دادم.دو سه روز بعد کلا دیگه نمی شد رفت تو نرم افزار .پاکش کردم ودوباره نصب کردم ولی بازم درست نشد .
می خواستم اگه اشکالی نداره یه xplore جدید و بدون مدت زمان اتمام رو برای دانلود بذارید.
---------------
نسخه 1.52 کرک شده را برات آپلود کردم
داخلش دو تا پوشه داره که یکیش برای گوشیهای هـک شده و دیگری برای گوشیهای اورجینال هستش
اول خود برنامه X-plore V.1.52 S60v3+v5 را نصب کن و بعد به ترتیب کرک شماره 1 و شماره 2 را نصب کن
برهای گوشیهای هـک شده فقط یک فایل کرک شده وجود داره
لینک دانلود
موفق باشی
Hadi King
21-07-2011, 16:39
سلام دوست عزیز ، ورژن جدید به تایپک زیر اضـافه شـد .
تاپیک اختصاصی فایل منیجر قدرتمند X-Plore اا آخرین نسخه 1.53 اا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
javad8006
29-07-2011, 22:23
اون orange tonado ک قبلا بچه ها گذاشته بودن چیز جالبی بود اینم نسخه ی جدیدش قشنگتر شده
البته باس گوشی رو -- کنی
این شبیه همونه ولی کمی متفاوت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم جالبه
اون orange tonado ک قبلا بچه ها گذاشته بودن چیز جالبی بود اینم نسخه ی جدیدش قشنگتر شده
البته باس گوشی رو -- کنی
این شبیه همونه ولی کمی متفاوت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینم جالبه
گوشی ما که قابل هـــک شدن نیست چی؟
javad8006
30-07-2011, 22:33
گوشی ما که قابل هـــک شدن نیست چی؟
چرا ک میشه هکش کرد همین ورژن جدیدشم
این فایل ها رو ساین کن و رو گوشی نصب کن اونوقت بعد از طی مراحلی ساده گوشیت -- میشه و میتونی تو فایل هایی ک قبلا اجازه ی دست کاری نداشتی دسترسیو تغییر انجام بدی
چرا ک میشه هکش کرد همین ورژن جدیدشم
این فایل ها رو ساین کن و رو گوشی نصب کن اونوقت بعد از طی مراحلی ساده گوشیت -- میشه و میتونی تو فایل هایی ک قبلا اجازه ی دست کاری نداشتی دسترسیو تغییر انجام بدی
آدرستون در طرح فیــلترینگ فرومه :) اصلاح کنید لطفا :46:
soroush20
01-08-2011, 10:52
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
soroush20
01-08-2011, 11:01
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
behrooz.shie
01-08-2011, 12:01
سلام
قکر کننم از اینای که گوشیو پرت میکنن تو اب :31: نه ؟
اگه اینجوریه که هیچی طرف این گوشی هم نرو
.لی در کل گوشی کیبرد دار به درد SMS میخوره :46: اگه کارایت فقط
SMS باشه گوشی های ساده تر فکر کنم بهتر باشه :whistle:
javad8006
01-08-2011, 12:33
آدرستون در طرح فیــلترینگ فرومه :) اصلاح کنید لطفا :46:
اصلاح شد:)
javad8006
01-08-2011, 12:41
سلام
از نظر سرعت و راحتی خیلی خوبه خیلی هم راحت در تایپ هم فارسی هم انگلیسی
اما اگر مثلا عادت داری ک بدونه نگاه کردن ب گوشی و با دکمه حتی تو جیب میتونی تایپ کنی با این گوشی نمیتونی چنین کاریو بکنی چون باس ببینی کلیدای مجازی رو:)
من ک 2 ساله این گوشیو دارم خ ازش راضیم خ کار باهاش راحته و همه ی کاراتو راه میندازه و البته زیادم باهاش میتایپم هم اس ام اس و هم چیزای دیگه واقعا راحته انگشتات درد نمیگیره:)
fary1988
04-08-2011, 13:18
ولي اگر يه 5800گرفتي ديگه با هيچ گوشيه ديگه اي نميتوني اس بدي
چون واقعا محشره
ولي اگر يه 5800گرفتي ديگه با هيچ گوشيه ديگه اي نميتوني اس بدي
چون واقعا محشره
واقعا تایپ کردن با این گوشی به خاطر اینکه یه مرحله بیشتر از گوشی های دکمه دار باید بری ، مشکله
malayeru
05-08-2011, 15:54
سعید
سلام دوست من
اگه گوشي از روز اول دسته خودت بوده كه مطمئني رمزش رو تغير ندادي بايد اين كار رو بكني
براي فعال سازي پسورد قسمتي هست كه ازت تايم رو ميپرسه و اين ميتونه دلبخواه باشه حداقلش 1 دقيقه ميتوني بذاري بستگي به خودت داره از اونجا يه تايمي براي قفل شدن گوشي بذار وقتي ميخواي okرو بزني ازت كد ميخواد 12345 رو بهش بده
براي تغير رمز هم قسمتي كه بالاش نوشته lock رو باز كن بار اول 12345 رو بده و بار دوم و سوم كد خودتو كه دوست داري روش بذاري بده
اما اگه رمز گوشي رو تغير داده باشي بايد فلشش كني
n.a.b.a.t
06-08-2011, 14:23
behrooz.shie
06-08-2011, 15:54
راحت ترین راه فلشه :46:
اگه این گوشی رو بوسیله وایرلس با کامپیوتر شبکه کرد میشه به فایلهای گوشی دسترسی داشت؟
behrooz.shie
09-08-2011, 00:57
اگه این گوشی رو بوسیله وایرلس با کامپیوتر شبکه کرد میشه به فایلهای گوشی دسترسی داشت؟
من ندیدم تا حالا !
ولی symNC کارتو راه میندازه
javad8006
10-08-2011, 21:35
من ندیدم تا حالا !
ولی symNC کارتو راه میندازه
اقا اینو ک من گرفتم نصب کردم گوشیم خ سنگین شد در حال هنگ بود سال ب سال کار مینجامید شما استفاده کردی؟
behrooz.shie
11-08-2011, 00:05
اقا اینو ک من گرفتم نصب کردم گوشیم خ سنگین شد در حال هنگ بود سال ب سال کار مینجامید شما استفاده کردی؟
اره استفاده کردم :31:
فکر کنم پر کاربرد ترین نرم افزار سیمبین باشه ولی هیچکی نمیدونه چیه !!!
:18:
اینم لینک سایتش :31::
در ضمن من که مشکلی باهاش نداشتم
تنها مشکلم لایسنس ش بود :19:!!
اینجوری که فهمیدم SymNC محدودیت 14 روزه داره و خیلیها هم باهاش مشکل داشتند.
یک برنامه دیگه هم بود به اسم Miniserver واسه کامپیوتر که نتونستم پیداش کنم
behrooz.shie
14-08-2011, 01:00
اینجوری که فهمیدم SymNC محدودیت 14 روزه داره و خیلیها هم باهاش مشکل داشتند.
یک برنامه دیگه هم بود به اسم Miniserver واسه کامپیوتر که نتونستم پیداش کنم
واسه کامپوتر چه ربتی به گوشی داره :31: !!؟؟؟ :18:
واسه کامپیوتر بود ولی میشد با یک ترفند فایلها رو با گوشی به اشتراک گذاشت.
به اینصورت که یک سرور مجازی درست میکرد و وقتی در مرورگر گوشی آدرس این سرور وارد میشد لیست فایلهایی که در فولدر برنامه باشه داخل مرورگر گوشی نشون داده میشد و میشد اونها رو با سرعت بالای وایرلس دانلود کرد.
برای انتقال فایل از گوشی هم فایلها رو انتخاب میکردیم و با زدن گزینه آپلود به کامپیوتر انتقال داده میشد
behrooz.shie
15-08-2011, 00:15
واسه کامپیوتر بود ولی میشد با یک ترفند فایلها رو با گوشی به اشتراک گذاشت.
به اینصورت که یک سرور مجازی درست میکرد و وقتی در مرورگر گوشی آدرس این سرور وارد میشد لیست فایلهایی که در فولدر برنامه باشه داخل مرورگر گوشی نشون داده میشد و میشد اونها رو با سرعت بالای وایرلس دانلود کرد.
برای انتقال فایل از گوشی هم فایلها رو انتخاب میکردیم و با زدن گزینه آپلود به کامپیوتر انتقال داده میشد
اون که چیزی نیست اصلا با خود ویندوز هم میشه اون کارو کرد
ولی اون یک برنامه ی کامل بود واقا ! :20:
deaddeaddead
16-08-2011, 12:03
سلام.گوشیمو از ver30 به ver 50 اپ کردم فونت فارسیم رفت.چیکار کنم ؟
malayeru
16-08-2011, 12:26
سلام.گوشیمو از ver30 به ver 50 اپ کردم فونت فارسیم رفت.چیکار کنم ؟
سلام ميتوني به ورژن 52.00.07 آپديت كني اما دقت كن كه فريمور هايي كه استفاده ميكني زبان فارسي رو ساپورت كنه
در ضمن به هيج وجه به آپديت هاي قديمي ريكاوري نكن كه گوشيت كلا قاط ميزنه
deaddeaddead
16-08-2011, 14:01
من دیشب که میخواستم آپ کنم گفت ورژن 50 ... چرا یک راست 52 نیاورد؟؟؟
malayeru
16-08-2011, 14:18
من دیشب که میخواستم آپ کنم گفت ورژن 50 ... چرا یک راست 52 نیاورد؟؟؟
ميشه بگيد نحوه آپديت كردن شما چطوريه؟
من ورژن 52 رو از طريق فلش با jaf بهتون پيشنهاد دادم كه خودم اين كارو كردم و واقعا عاليه
deaddeaddead
16-08-2011, 17:42
من با Nokia Software UPdater کار کردم . اول خود nsu رو آپ کردم به ورژن 2.6.9 بعد موبایل رو به کامپ وصل کردم بعد خود برنامه nsu سرچ کرد برای آپدیت و آخرین ورژنی که تونست پیدا کنه همین 50 بود . امروز دوباره موبایل رو وصل کردم و برنامه رو اجرا کردم تا شاید 52 رو پیدا کنه ولی نتونست.چیکار کنم حالا؟ میشه بگی jaf چیه ؟
aydin_eb7777
16-08-2011, 18:35
من با Nokia Software UPdater کار کردم . اول خود nsu رو آپ کردم به ورژن 2.6.9 بعد موبایل رو به کامپ وصل کردم بعد خود برنامه nsu سرچ کرد برای آپدیت و آخرین ورژنی که تونست پیدا کنه همین 50 بود . امروز دوباره موبایل رو وصل کردم و برنامه رو اجرا کردم تا شاید 52 رو پیدا کنه ولی نتونست.چیکار کنم حالا؟ میشه بگی jaf چیه ؟
احتمالا پروداکت کد گوشیت ورژن بالاتر را پشتیبانی نمی کنه!
می تونی کد را عوض کنی
یا از همین روش جف فلش کنی
به لینک زیر برو تا آموزش جف را ببینی
موفق باشی
malayeru
16-08-2011, 20:38
دوست من jaf يك برنامه براي فلش كردن (هك گوشي) هستش كه ميتوني با اين برنامه كارهاي زيادي از جمله آپديت گوشي،از بين بردن رمز گوشي، تغير IP كد گوشي و .....
شما ميتونيد توضيحات كامل رو توي اين سايت ببينيد
وارد سايت شديد بالاي صفحه چندتا منو داره كه از بين اونا jaf رو انتخاب كنيد
behrooz.shie
16-08-2011, 23:39
دوست من jaf يك برنامه براي فلش كردن (هك گوشي) هستش كه ميتوني با اين برنامه كارهاي زيادي از جمله آپديت گوشي،
بهتره که نگیم -- چون کلا -- یک چیزه فلش کردن و ار این هرفا یک چیز دیگه :20: هیچ ربتی هم به هم ندارند!
malayeru
18-08-2011, 12:22
بهتره که نگیم -- چون کلا -- یک چیزه فلش کردن و ار این هرفا یک چیز دیگه :20: هیچ ربتی هم به هم ندارند!
ميتونيد يه كم واضح تر منظورتون رو برسونيد
malayeru
18-08-2011, 13:01
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراریه اما خوب جواب درستی براش پیدا نکردم.
میخوام گوشی 5800 دوستم رو فارسی دار کنم.
1-با کمی مطالعه به این نتیجه رسیدم از باکس جف استفاده کنم تا پروداکت کد رو تغییر بدم.(پیشنهاد بهتری دارید ؟)
2-با همون جف میشه 5800 رو اپدیت کرد یا فقط پروداکت کد رو عوض میکنه ؟
3-لینک دانلود آخرین آپدیت 5800 رو میخواستم.
4-پروداکت کد فارسی رنگ قرمز چیه ؟
دوست زيز جف ميتونه آپديت كنه اما بايد فريمور اون آپديت شده باشه
تمام مراحل و توضيحات مربوط به فلش رو از سايت زير ببينين
soroush20
18-08-2011, 17:56
سلام اين سايت iranopda چرا اينجوريه؟
كد ميخواد.
من قبلا تو اين سايت رفتم
malayeru
18-08-2011, 18:19
سلام اين سايت iranopda چرا اينجوريه؟
كد ميخواد.
من قبلا تو اين سايت رفتم
در حال بروز رساني هستش
در اسرع وقت توسط دوستان آماده ميشه
amirfiri
18-08-2011, 18:30
قیمت نو و دست دوم چند هستش؟
ممنون
malayeru
19-08-2011, 21:16
قیمت نو و دست دوم چند هستش؟
ممنون
دوست عزيز قيمت دست دوم لوازم به كيفيت اونا بستگي داره!!!!!!!!
اما قيمت نو اون هم توي هر شهر تقريبا متفاوت هست
شما ميتونيد از سايت هاي اينترنتي براي قيمتش استفاده كنين
amirfiri
20-08-2011, 00:50
دوست عزيز قيمت دست دوم لوازم به كيفيت اونا بستگي داره!!!!!!!!
اما قيمت نو اون هم توي هر شهر تقريبا متفاوت هست
شما ميتونيد از سايت هاي اينترنتي براي قيمتش استفاده كنين
تروتمیز اگر مجارستانی باشه چنده؟
تهران
kant1388
20-08-2011, 19:36
سلام
می خواستم بدونم قیمت دسته دو مجار و تمیزش چنده؟ با مموری بی مموری و ...
johnny1995
21-08-2011, 20:52
قیمت 5800xpress music تو تهران 555000 تومانه (با گارانتی نوکیا)
در مورد کار کرده اش هم اولا بستگی به مموری داره که 4باشه یا8 اگر 4 باشه حدود 170 است مموری8 هم حدود 10 تا20 هزار تومان بهش اضافه میکنه البته قیمت کار کرده خود گوشی مقدار بسیار زیادی به وضعیت ظاهری گوشی داره
behzadbusiness2
21-08-2011, 23:13
سلام
من گوشیم رو یکدفعه که زدم تو شارژ ویبرش از کار افتاد همیشه هر وقت میزدم شارژ اتوماتیک ویبره قطع میشد اما بعد از اینکه از شارژ در میاوردم درست میشد اما اینبار دیگه درست نشد جالب اینجا هست که وقتی تکونش میدم یا بش ضربه میزنم درست میشه بعد چندتا ویبره دوباره قطع میشه به نظرتون چشه؟ خودم میتونم درستش کنم؟
kant1388
22-08-2011, 00:06
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
قیمت 5800xpress music تو تهران 555000 تومانه (با گارانتی نوکیا)
در مورد کار کرده اش هم اولا بستگی به مموری داره که 4باشه یا8 اگر 4 باشه حدود 170 است مموری8 هم حدود 10 تا20 هزار تومان بهش اضافه میکنه البته قیمت کار کرده خود گوشی مقدار بسیار زیادی به وضعیت ظاهری گوشی داره
اشتباه نمی کنید؟ من 2 سال پیش 300 گرفتم الان 555 ؟ عجیبه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.