مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
KinSlayer
27-06-2009, 08:46
منم بدون گارانتی خریدم قبل از عید،همه ی لوازم رو داشت.
amirrasa kateb
27-06-2009, 12:09
کسی جواب نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
من این کارو رو e71 انجام دادم امیدوارم روی 5800 جواب بده
اون بازی رو دوباره نصب کن(ریپیر کن) بعد پاکش کن
JEFF_HARDY
27-06-2009, 12:23
سلام.من می خوام فردا یکی بخرم. فقط نمی دونم دقیق قیمتش چنده، و ارزششو داره؟مشکل خاصی نداره؟
سلام.من می خوام فردا یکی بخرم. فقط نمی دونم دقیق قیمتش چنده، و ارزششو داره؟مشکل خاصی نداره؟
قیمتش بدون گارانتی 282 شاید پایین تر هم پیدا کنی
مشکل که بزرگترین مشکلش اینه که LCD بعضی ها رنگاش به هم می ریزه و دیگه درست نمی شه و فقط با تم سفید می توانید با ان کار کنید ( باید خوش شانس باشی تا بدون مشکلش گیرت بیاد )درضمن اصلا ربطی به این نداره که گارانتیاصلی بخری یا بدونه گارانتی چون اگه بخواد خراب بشه به این چیزا نیست:13:
همین
JEFF_HARDY
27-06-2009, 12:42
قیمتش بدون گارانتی 282 شاید پایین تر هم پیدا کنی
مشکل که بزرگترین مشکلش اینه که LCD بعضی ها رنگاش به هم می ریزه و دیگه درست نمی شه و فقط با تم سفید می توانید با ان کار کنید ( باید خوش شانس باشی تا بدون مشکلش گیرت بیاد )درضمن اصلا ربطی به این نداره که گارانتیاصلی بخری یا بدونه گارانتی چون اگه بخواد خراب بشه به این چیزا نیست:13:
همین
والا من قیمت رو تا دو هفته پیش 218 هزار تومن قیمت داشتم!
این مشکلش چقدر امکان داره اتفاق بیفته؟ که lcd به هم بریزه؟
mgupload
27-06-2009, 14:17
آیا برنامه ای جهت اجرای فایل های exe برای گوشی nokia 5800 ساخته شده است ؟؟
با تشکر
taghi_ramzi
27-06-2009, 15:55
دوستانی که مدت زیادیه که دارن از این گوشی استفاده می کنن ،ممکنه مزایا و معابب کلیش رو بگید؟
Oracle_Eldorado
27-06-2009, 16:33
والا من قیمت رو تا دو هفته پیش 218 هزار تومن قیمت داشتم!
این مشکلش چقدر امکان داره اتفاق بیفته؟ که lcd به هم بریزه؟
218 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
غیرممکنه .
نکنه منظورت 281 بود ؟
The Black Dahlia
27-06-2009, 20:31
من زیاد نیست دارمش 2 هفته
پشتیبانی کامل زبان فارسی هم داره
در مورد lcdهم باید نمونه مجارستانی رو بگیرید
تا lcdبه م نریزه اینو فروشنده بم گفت برا پیا کردن مجارستانیش هم باید ورژن گوشی 21 باشه
gps از شهر های بوداپست مجارستان و کشور های ارو پای شرقی رو هم پوشش بده
imei هم رقم 7 , 8 .. 03 یا 02 باشه
Shadow-Man
28-06-2009, 12:56
نمیدونم اسمش رو چی بذارم... سوتی، اشتباه، جنایت... اره همین جنایت بهتره. دیروز داشتم تو ساتی نوکیا میچرخیدم که اینو پیدا کردم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواستم این 5 تا step رو برم اصلا فکر نمیکردم کاری که نوکیا بگه به ضررم تموم بشه ولی از شماره یک اونور تر نتونستم برم.
تو step 1 گشتم nokia 5800 XM رو پیدا کردم و رو download کلیک کردم ( بالای دانلود که قرمز نوشته GPS required منظورش چیه)
یه فایل 4.1 مگی اومد دانلود که کردم ریختم رو گوشی نصب کردم بعد که تو nokia maps (تو گوشی من که فارسیه نوشته "نقشه ها") رفتم تازه متوجه فاجعه شدم:
برنامه ای که نوکیا به اسم 5800 به من داد در واقه مال s60v5 نبود. نرم افزار مال s60v3 بود یعنی تاچ رو ساپورت نمیکنه.
بعدش من تو نت دنبال نوکیا مپ گشتم که nokia maps v3.0 beta رو پیدا کردم ولی چون یارو لینک مگا آپلود داده بود و مگا آپلود فیلتره نتونستم امتحان کنم اینم لینکش:
ولی مثل اینکه کرکش کار نمیکرد ( به پست آخر نگاه کنید)
حالا کسی nokia maps ورژن 2 یا 3 رو نداره؟؟
من زیاد نیست دارمش 2 هفته
پشتیبانی کامل زبان فارسی هم داره
در مورد lcdهم باید نمونه مجارستانی رو بگیرید
تا lcdبه م نریزه اینو فروشنده بم گفت برا پیا کردن مجارستانیش هم باید ورژن گوشی 21 باشه
gps از شهر های بوداپست مجارستان و کشور های ارو پای شرقی رو هم پوشش بده
imei هم رقم 7 , 8 .. 03 یا 02 باشه
دادا اون سریالشو کاری ندارم
ولی اون که گفتی ورژن 21 باشه (شما مطمئنی؟؟)
---------
اومدین و یکی سریالش همین رقم 7-8 صفر 2 و صفر3 بود ولی ورژنش مثلا 20 بود یا 11 بود؟؟؟اونقت چی؟
=======================
دروستانی که گوشی را به آخرین ورژن که فکر کنم همین 21 باشه آپ کردن مشکلاتی که داشتم قبلا درست شده؟
Farshad_61
28-06-2009, 15:27
سلام.
من دورین دوم گوشیم فعال نیست یعنی وقتی دوربین رو فعال می کنم باید تو منوی options یک گزینه برای فعال کردن دوربین دوم وجود داشته باشه (تو گوشی دوستم دیدم) اما برای من همچین گزینه ای تو منوش نیست.
علت چیه؟
من هیچ آپدیت نرم افزاری هم انجام نداده ام. آیا به این مربوطه؟
ممنون.
The Black Dahlia
28-06-2009, 18:53
یهنی وقتی میری تو دوربین تو option چیزی بهنام use secondary camra وجود نداره با عقل جور در نمیاد مطمئنی چینی نیس
The Black Dahlia
28-06-2009, 18:59
دادا اون سریالشو کاری ندارم
ولی اون که گفتی ورژن 21 باشه (شما مطمئنی؟؟)
---------
اومدین و یکی سریالش همین رقم 7-8 صفر 2 و صفر3 بود ولی ورژنش مثلا 20 بود یا 11 بود؟؟؟اونقت چی؟
=======================
دروستانی که گوشی را به آخرین ورژن که فکر کنم همین 21 باشه آپ کردن مشکلاتی که داشتم قبلا درست شده؟
والا فروشنده بم گفت سری های اولی رو فقط نوکیا به چین داده تا مونتاژ کنه رفیقمه لاف نمیزنه و سری های اول این گوشی هم همه ورژن 21 یا 11 بودن.
چینی های مونتاژ فنلاند هم بد نیستن ولی اکثرا مشکل lcd رو دارن که دوستان اشاره کردن یکی از دوستام تقریبا همون اولا گرفت میگفت صفحه خاکستری میشه و رو صفحه خط خط های رنگی میاد و گوشی ریستارت میشه
Oracle_Eldorado
28-06-2009, 19:27
سلام.
من دورین دوم گوشیم فعال نیست یعنی وقتی دوربین رو فعال می کنم باید تو منوی options یک گزینه برای فعال کردن دوربین دوم وجود داشته باشه (تو گوشی دوستم دیدم) اما برای من همچین گزینه ای تو منوش نیست.
علت چیه؟
من هیچ آپدیت نرم افزاری هم انجام نداده ام. آیا به این مربوطه؟
ممنون.
احتمالا دوستتون آپدیت کردن .
آپدیت واسه همیناست دیگه !
مشکلات گوشی رو برطرف میکنه .
lord_ashkan_z
28-06-2009, 21:14
از اونجا که میشه روی این گوشی ویندوز نصب کرد؛ میشه ...
اجرای فایل exe در گوشی nokia 5800به نظرم غیر ممکنه ...
Shadow-Man
28-06-2009, 22:42
اون ویندوز رو من نصب کردم خیلی کنده تازه صفحه اش خیلی کوچیکه و موس اونجایی که کلیک میکنی نمیره
lord_ashkan_z
29-06-2009, 10:16
برای دسترسی به بعضی از تنظیمات گوشی lock code می خواد؟( مثل صفر کردن تایمر مکالمه ...)
lock code چیه؟
از کجا باید پیداش کنم؟
؟
؟
؟
Shadow-Man
29-06-2009, 11:36
برای دسترسی به بعضی از تنظیمات گوشی lock code می خواد؟( مثل صفر کردن تایمر مکالمه ...)
lock code چیه؟
از کجا باید پیداش کنم؟
؟
؟
؟
به صورت پیش فرض 1234 هستش
lord_ashkan_z
29-06-2009, 17:32
به صورت پیش فرض 1234 هستش
نه این نبود ...
سلام .
جدید ترین قیمتش چنده؟
alireza fatemi
29-06-2009, 17:52
lock code چیه؟
از کجا باید پیداش کنم؟
؟
؟
؟
اگه تغییرش ندادی 12345 باید باشه
Oracle_Eldorado
29-06-2009, 19:22
سلام .
جدید ترین قیمتش چنده؟
آخرین قیمتش تهران علائدین 280 تومن . :46:
H a m e e d
29-06-2009, 21:22
بالاخره خودمو خلاص کردم! رفتم یه رم 8 گیگ دیگه گرفتم! این یکی دیگه گارانتی داره! امیدوارم دیگه مشکلی ایجاد نکنه! که تا الآن خوشبختانه اینطور بوده.
یادتونه هی میگفتم توی گالری عکس گوشی یه سری فایلها نه باز میشن، نه پاک؛ بعد از دو سه دوره فرمت مموری کارت و هر بار پیش اومدن دوباره این مشکل، این سری بعد از فرمت مموری و تنظیم دویاره همه چی، این دفعه این مشکل در Music Player پیش اومد، ضمنا از همون روز اولی که این گوشی رو خریدم، وقتی در حالت Mass Storage به PC وصلش میکردم، هی قطع و وصل میشد، هر چقدر هم درایو رو Error-Checking میکردم، مشکلش حل نمیشد؛ خلاصه با وجود این همه مشکل دیگه مطمئن شدم این مموری ایراد داره، بعد از مدتی بعضی فایلها بدون اینکه من کاریشون کرده باشم، Corrupt میشدن.:13:
من نمیدونم همه کسایی که از مموری فابریک 5800 استفاده کردن، به این مشکلات برخوردن یا نه؛ ولی من که دیگه به مموری فابریک هیچ وسیله ای اعتماد نمیکنم؛ حتی اگه 8 گیگ هم باشه!:46:
jaber1361
30-06-2009, 07:09
نقل قول:
نوشته شده توسط Oracle_Eldorado [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2 ماه پیش بله !
ولی حدود 1 ماهه که هرچی پک تو بازار هست قلم اضافه و کیف چرمی رو نداره .
من گوشیمو را 2 ماه پیش خریدم،کیفش که چرمی نیست.
از کسی کیف تو جعبه ش چرمی بوده؟از من اینه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 667x1085.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگین قضیه این کیف چرمی و کیف معمولی بالا چیه ؟
007saeed
30-06-2009, 10:09
نمی دونم،یه تعداد دوستان میگن کیف چرمی بوده تو پکیج 5800.من که اصلا نه
تو فروشگاها دیدم نه تو اینترنت.
Oracle_Eldorado
30-06-2009, 10:22
دوست عزیز چرمی نیست .
به اصطلاح همه میگن کیف چرمی !
در اصل کیف مخصوص شرکت نوکیاست که داخل پکیج ها میزارن .
ولی جدیدا به محض ورود به ایران همه رو بر میدارن ...
007saeed
30-06-2009, 10:24
آقا من یه سوال دارم.الان حدود دو هفتس که اینترنت همراه اول قطعه.
تو این دو هفته هر کاری کردم نتونستم به GPS از طریق گوشیم وصل شم.
فکر کردم گوشیا بدون اینترنت به GPS وصل نمیشه.ولی یه N82 را دیدم که راحت وصل شد.
از دوستان کسی این مشکلا نداره؟
سلام.خسته نباشید.ببخشید من میخواستم1 دونه از این گوشی بگیرم میخواستم ببینم اتفاقات اخیر تهران رو قیمتش اثر گذاشته؟با تشکر
سلام
بچه ها یه داوطلب میخوام تا کلاینت N-Gage رو برام تست کنه...
کسی هست؟ اگه کسی خواست بیاد به این تاپیک:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آموزش رو انجام بده... مشکلی هم بود همونجا مطرح کنه (حتما" بگید که گوشیتون 5800 هست)
شاد باشید:40:
Oracle_Eldorado
30-06-2009, 16:02
سلام
و آموزش رو انجام بده... مشکلی هم بود همونجا مطرح کنه (حتما" بگید که گوشیتون 5800 هست)
سلام حاج یونس .
من تا چند روز دیگه میگیرم اگه تا اون موقع کسی واست تست نکرد خودم تست میکنم . :46::10::11:
Shadow-Man
30-06-2009, 16:17
سلام
فقط همون كارايي كه تو اين تاپيك گفتي انجام بدم؟ من هستم ولي اطلاعات زيادي ندارم اميدوارم بتونم كمك كنم :20:
فقط همون كارايي كه تو اين تاپيك گفتي انجام بدم؟ من هستم ولي اطلاعات زيادي ندارم اميدوارم بتونم كمك كنم :20:
آره...اولین کارم هک گوشیه...همون تاپیک گویایه همه چیز هست...هر جا مشکل داشتی تو اون تاپیک بگو کمکت میکنم..:10:
شاد باشی:40:
lord_ashkan_z
30-06-2009, 17:41
جدی الان قیمت 5800 دویست و هشتاد تومن هست؟ من همین چند روز پیش 5800 ساخت مجارستان(یه یه کشوری تو همین مایه) قیمت کردم: 340 ...
بعد از بانه خریدم 280 و کلی با دمم گردو شکستم...! :17:
Oracle_Eldorado
30-06-2009, 17:42
جدی الان قیمت 5800 دویست و هشتاد تومن هست؟ من همین چند روز پیش 5800 ساخت مجارستان(یه یه کشوری تو همین مایه) قیمت کردم: 340 ...
بعد از بانه خریدم 280 و کلی با دمم گردو شکستم...! :17:
الان بانه شده 230 تومن !!!
Amin_0913
30-06-2009, 18:05
سلام
دوستان من تصميم گرفتم كه تا آخر اين هفته اين گوشي تهيه كنم
مشكلي چيزي نداره؟
مشكل هنگ كردن چي داره يا نه؟؟؟
فرم وير چندش رو بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوستان من تصميم گرفتم كه تا آخر اين هفته اين گوشي تهيه كنم
مشكلي چيزي نداره؟
مشكل هنگ كردن چي داره يا نه؟؟؟
فرم وير چندش رو بگيرم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مبارکه.
مشکل هنگ آنچنانی نداره.
فریمور که بسته به سری که وارد شده فرق داره. مهم نیست خودت می تونی آپدیتش کنی:46:
amirrasa kateb
01-07-2009, 11:00
منم دیشب این گوشیو گرفتم = 295 رنگ آبی
یک مشکل دارم :
توی او دموی THE DARK KNIGHT بعضی وقت ها پایین السیدی خط خط می شه
نرم افزاریه یا سخت افزاری؟
دوست عزیز تا اونجای که من اطلاع دارم هنوز مشخص نشده ایم مشکل lcd سخت افزاری یا نرم افزاری دوستانی که این مشکل رو داشتم حتی با آپدیت به آخرین ورژن هم مشکلشون حل نشده (بزرگ ترین عیب 5800 همین lcd شه) منم واسه همینه که در خریدش 2 دلم
amirrasa kateb
01-07-2009, 12:30
دوست عزیز تا اونجای که من اطلاع دارم هنوز مشخص نشده ایم مشکل lcd سخت افزاری یا نرم افزاری دوستانی که این مشکل رو داشتم حتی با آپدیت به آخرین ورژن هم مشکلشون حل نشده (بزرگ ترین عیب 5800 همین lcd شه) منم واسه همینه که در خریدش 2 دلم
من ورژن 21 دارم
البته ری استارت کردم بهتر شد:18:
behzadbusiness
02-07-2009, 07:37
سلام به همگی یک مشکل جدید برای 5800 پیش اومده دقت کنید :
من خیلی وقته 5800 خریدم جدیداً وقتی صفحه رو قفل میکنم و کسی به من زنگ میزنه و یا ساعت زنگ میزنه تمام دکمه های روی صفحه از کار میافته و باید اگر میخوام از دکمه های تاچ استفاده کنم اول کلید قفل رو بزنم و بعد استفاده کنم در حالی که تا 3 روز پیش این جوری نبود در تنظیمات چیزی پیدا نکردم حتی یکبار اتولاک رو هم برداشتم تاثیری نداشت و حتی یکبار reset to default factory setting رو هم زدم جواب نداد ورژن فریم ویر هم 21 به نظرتون چی شده؟
signinfo
02-07-2009, 08:36
سلام
من هم یکی خریدم با گارانتی اتصالات 330 تومان. سری جدیدشونه که وارد شده و ورژن 21 روشه با کیبورد و تشخیص دستخط فارسی که البته تشخیص دست خط فارسیش اصلا جالب نیست. روی جعبش نوشته 7 روز استفاده رایگان از رهیابی. دیروز همونجا 12 تومن دادم گارمین رو با نقشه تهران و کرج و راه ها برام ریخت. رهیابش هم کار می کنه. ولی نمی دونم آیا رهیابی کردنش تو گارمین هم بعد 7 روز از کار می افته یا نه.
از دیروز تا حالا که دارم باهاش ور می رم هنوز هنگ یا مشکل خاص دیگه ای ندیدم و امیدوارم بعده ها هم نبینم. ولی در کل پیشنهاد می کنم اینجور گوشی ها که فروش بالایی داره و فروشنده ها به همه صورت اونا رو وارد می کنند رو فقط با گارانتی اصلی بگیرید. درسته خدمات پس از فروش مناسبی ندارن اما 50 تومن بیشتر بدی ارزش این رو داره که خرید مطمئن تری داشته باشی. این نظر شخصی من بود.
دوستان راهی برای عکسبرداری واید نیست؟
دوست عزیز شما خیلی بالا گرفتی من گارانتی اصلی 310 سراغ دارم
Oracle_Eldorado
02-07-2009, 09:51
من تا 300 هم سراغ دارم !!!
جدیدا اومده پایین .
به خاطر سری جدید گوشی هایی که نوکیا زد ( N97 و N86 و ... )
behzadbusiness
02-07-2009, 10:11
من خیلی وقته 5800 خریدم جدیداً وقتی صفحه رو قفل میکنم و کسی به من زنگ میزنه و یا ساعت زنگ میزنه تمام دکمه های روی صفحه از کار میافته و باید اگر میخوام از دکمه های تاچ استفاده کنم اول کلید قفل رو بزنم و بعد استفاده کنم در حالی که تا 3 روز پیش این جوری نبود در تنظیمات چیزی پیدا نکردم حتی یکبار اتولاک رو هم برداشتم تاثیری نداشت و حتی یکبار reset to default factory setting رو هم زدم جواب نداد ورژن فریم ویر هم 21 به نظرتون چی شده؟
محض رضای خدا چرا هیچ وقت هیچ کس جواب سوال های من رو نمیده آخه منکه چیز بدی نپرسیدم اینجا انگار به جای پاسخ به سوالهای فنی بیشتر شده شبیه به بازار دلال های گوشی که باهم سر قیمت دعوا میکنند بد نیست اگر از هر 10 پست دلالی به یک پست یک بیچاره مثل من هم جواب بدید
signinfo
02-07-2009, 10:38
من تا 300 هم سراغ دارم !!!
جدیدا اومده پایین .
به خاطر سری جدید گوشی هایی که نوکیا زد ( N97 و N86 و ... )
والا از اتصالات عباس آباد گرفتم. گفت 330 هرکاریم کردم پایینتر نیومد. گفت شرکتیه و دست ما نیست و از این حرفا... قسمت بود که بره تو پاچه مون حتما! :20:
راجع به عکسبرداری واید هم اگر کسی راهی بلده بگه... ممنون
محض رضای خدا چرا هیچ وقت هیچ کس جواب سوال های من رو نمیده آخه منکه چیز بدی نپرسیدم اینجا انگار به جای پاسخ به سوالهای فنی بیشتر شده شبیه به بازار دلال های گوشی که باهم سر قیمت دعوا میکنند بد نیست اگر از هر 10 پست دلالی به یک پست یک بیچاره مثل من هم جواب بدید
دوست من خوب کسانی که پست شما رو دیدن شاید جواب سوالتون رو نمی دونند. صبر کنید تا بقیه دوستان هم پستتون رو ببینند انشاالله جواب می دند.
KinSlayer
02-07-2009, 11:17
سلام به همه ی دوستان.
خسته نباشین.
من قبلا این مشکل رو داشتم.
ولی الان خیلی کمتر شده.
معمولا یه بار که کلید slide رو بزنی میتونی به راحتی حلش کنی.
ولی قبول دارم یه کم آزار دهنده ست.
KinSlayer
02-07-2009, 11:20
دوستان من کاملا قبول دارم که گارانتی اصلی خیلی بهتره.
ولی این سری مجبور شدم بدون گارانتی بخرم.
الان مشکل محو شدن lcd خیلی کم شده و الان بیشتر از دو ماهه که نداشتم.
البته یه مشکلای کوچیکی با hung کردن دارم وقتی از یه سری برنامه استفاده می کنم ولی در کل راضیم.
mory_fun
02-07-2009, 11:20
آقایون اینجا 5800 با گارانتی میدن 320 هزار تومن
hossein_dig
02-07-2009, 12:45
فریم ور 31 (برای ما هنوز نیومده)
تصویر (لعنت به کسای که تینی پی ک رو ف ی ل ت ر کردن لعنت)
اطلاعات
Linux Learner
02-07-2009, 15:50
الان بانه شده 230 تومن !!!
بانه چیه؟ چرا اینقدر قیمتش پایینه؟ میشه توضیح بدید؟
Linux Learner
02-07-2009, 15:52
دوستان من قبلا" N82 داشتم و خیلی باهاش حال میکردم. الآن چشمم روی این گوشیه. ولی:
صفحه ی درازش موقع دیدن فیلم های غیر واید اذیت نمیکنه؟ دو طرف رو سیاه میندازه نه؟
این مشکلی که دوستان گفتند زیر صفحه خط خط میندازه اذیت میکنه؟
مشکل دومی که گفتند دکمه هاش از کار میفته و باید قفل رو باز کرد چطور؟
اگه ورژن آخرش رو بگیرم، انگیج کرک شده روش نصب میشه؟
با گارانتی بخرم 330 تومن خوبه؟
GPS داخلی داره؟
Oracle_Eldorado
02-07-2009, 16:03
بانه چیه؟ چرا اینقدر قیمتش پایینه؟ میشه توضیح بدید؟
دوست عزیز بانه یه شهر لب مرز هست که گوشی با قیمت واقعیش از اونجا وارد میشه .
تقریبا همه هم از اونجا عمده میخرن . الکی هم یه فاکتور نشون میدن میگن از دبی وارد میکنیم !!!
lord_ashkan_z
02-07-2009, 16:29
بچه های من با یک مشکل اساسی برخوردم ...
نمی دونم چی کار کردم که نه هیچ برنامه ای نصب میشه و نه هیچ برنامه ای پاک میشه...
وقتی می خوام برناه ای را پاک کنم میگه: uninstall failed
وقتی می خوام نصب کنم میگه: file corupted ← حتی برای برنامه هایی که قبلا نصب کردم، هم همین ارور میده
HELP
دوست عزیز بانه یه شهر لب مرز هست که گوشی با قیمت واقعیش از اونجا وارد میشه .
تقریبا همه هم از اونجا عمده میخرن . الکی هم یه فاکتور نشون میدن میگن از دبی وارد میکنیم !!!
سلام :20:
منم میخام یکی واسه خودم بخرم. شهر ما (بناب) به بانه نزدیکه ، اگه واقعآ قیمتش 230 باشه میرم از اونجا میگیرم.
sky lord
02-07-2009, 17:57
سلام من میخواهم یکی از این هارو بخرم ولی از ظرافتش میترسم اقا بخرم یا نه اگه میشه یکم در این مورد توضیح دهید؟
با تشکر
Oracle_Eldorado
02-07-2009, 18:34
منم میخام یکی واسه خودم بخرم. شهر ما (بناب) به بانه نزدیکه ، اگه واقعآ قیمتش 230 باشه میرم از اونجا میگیرم.
والا عزیز من در مورد قیمتش زیاد مطمئن نیستم .
ولی بهش گفتم که واسم بیاره با قیمت 230 .
اگه با این قیمت آورد که خیر و برکت !
اگه هم قیمتش تغییری کرد یه کاریش میکنیم ! :46:
H a m e e d
02-07-2009, 18:36
میخواهم یکی از این هارو بخرم ولی از ظرافتش میترسم
من که ظرافتی تو ساخت این گوشی نمی بینم:27:
اتفاقا نوکیا گوشیهای پیشرفته و مجهزش (بالای200، 300 تومن) همه زمختن.
H a m e e d
02-07-2009, 18:38
والا عزیز من در مورد قیمتش زیاد مطمئن نیستم .
ولی بهش گفتم که واسم بیاره با قیمت 230 .
اگه با این قیمت آورد که خیر و برکت !
اگه هم قیمتش تغییری کرد یه کاریش میکنیم ! :46:
اگه میدونستم افت قیمت این گوشی اینقدر شدیده، می موندم تابستون میخریدم.
sky lord
02-07-2009, 18:42
بچها من 2 دلم که N82بخرم یا 5800اخه تو پستها خوندم lcdمشکل داره(5800) کمکم کنید
Shadow-Man
02-07-2009, 19:00
دوستان من قبلا" N82 داشتم و خیلی باهاش حال میکردم. الآن چشمم روی این گوشیه. ولی:
صفحه ی درازش موقع دیدن فیلم های غیر واید اذیت نمیکنه؟ دو طرف رو سیاه میندازه نه؟
این مشکلی که دوستان گفتند زیر صفحه خط خط میندازه اذیت میکنه؟
مشکل دومی که گفتند دکمه هاش از کار میفته و باید قفل رو باز کرد چطور؟
اگه ورژن آخرش رو بگیرم، انگیج کرک شده روش نصب میشه؟
با گارانتی بخرم 330 تومن خوبه؟
GPS داخلی داره؟
اگه قبلا تاچ نداشتی چند روز اول راحت نیستی
صفحه دارزش هم یه استاندارده که الان تقریبا همه فیلم ها رو با این استاندارد میسازن حتی اکثر قریب به اتفاق تلوزیون های lcd با این استاندارد ساخته میشکن (16:9)
به نظر من که خوارک فیلم دیدنه اگه فیلمی که غیر واید باشه خود گوشی وایدش میکنه اگرم نخواستی معمولی پخش میکنه. دوطرفش هم سیاه میشه ولی بازم از lcd ان 82 بزرگتر میشه. (در کل برای پخش فیلم سه حالت سایز بندی داره)
در مورد مشکل lcd و قفل دکمه ها من شخصا هیچ وقت مشکلی نداشتم در واقع تنها مشکلی که با این گوشی دارم رمش هست. آهنگ هایی که با پی سی میریزم روش تو پلیر گوشی نمیاد. می خوام رمش رو عوض کنم. اگه خریدی تو هم همین کار رو بکن.
در مورد lcd گوشی من فقط یه تک پیکسل تو حاشیه چسبیده به سمت راست همیشه قرمزه وقتی فیلم یا عکس می بینم هر چقدر هم دقت کنم معلوم نیست ولی وقتی صفحه سیاهه با دقت زیاد دیده میشه. ولی در کل من از صفحه اش راضی خیلی کیفیت عالی ای داره.
در مورد ان گیج هم بگم که اگه این گوشی رو میگیری باید قید ان گیج رو بزنی چون تا حالا براش نیومده و هیچ تضمینی هم نیست که بعدا بیاد
lord_ashkan_z
02-07-2009, 19:01
بچه های من با یک مشکل اساسی برخوردم ...
نمی دونم چی کار کردم که نه هیچ برنامه ای نصب میشه و نه هیچ برنامه ای پاک میشه...
وقتی می خوام برناه ای را پاک کنم میگه: uninstall failed
وقتی می خوام نصب کنم میگه: file corupted ← حتی برای برنامه هایی که قبلا نصب کردم، هم همین ارور میده
HELP
کسی نبود جواب بده؟
سلام
رم موبایلت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کن و فایل ها رو show hidden کن سپس به قسمت زیر بروprivate\10202dce
تمام برنامه هایی که بر روی رم نصب میکنین در این قسمت ذخیره میشن وبه راحتی میتونین پاک کنین.
بر روی n73 جواب داده امیدوارم برای شما هم جواب بده.
این که دردی ازم دوا نمی کنه!...:41:
باز هم باعث نمیشه که پاک کردن برنامه ها و نصب برنامه درست بشه ...
hassan_magic2000
02-07-2009, 19:20
فریم ور 31 (برای ما هنوز نیومده)
تصویر (لعنت به کسای که تینی پی ک رو ف ی ل ت ر کردن لعنت)
اطلاعات
عکساش در نمیاد میگه لاگین کن :13:
یه جا دیگه اپ کن
ممنون بابت خبر دست اولت:8:
Shadow-Man
02-07-2009, 19:49
عکساش در نمیاد میگه لاگین کن :13:
یه جا دیگه اپ کن
ممنون بابت خبر دست اولت:8:
آقا چطوری از 21 پرید 31 شماره ورژن ها رو رو چه حسابی می ذارن؟
lord_ashkan_z
02-07-2009, 21:05
خودم فهمیدم مشکل از کجاست ...
مشکل از برنامه HelloOx بود که نصف و نیمه نصب شده بود ...
و این باعث شده بود که حتی نشه خود این برنامه را پاک کرد ...
من هم به صورت دستی فایل های HelloOx و ---- را از مموری پاک کردم و بعد دوباره uninstall برنامه ها درست شد...
در نهایت هم از app manager برنامه ی helloOx را به طور کامل پاک کردم ...
.... :31:
دوستان برا چه پروداکتی ورژن 31 اومده؟
Oracle_Eldorado
02-07-2009, 22:13
اگه میدونستم افت قیمت این گوشی اینقدر شدیده، می موندم تابستون میخریدم.
عزیز تهران الان قیمتش به 270 هم رسیده .
( 270 رو زیاد مطمئن نیستم ولی 280 دیگه 100% هست )
230 قیمت لب مرز هست که جنس ها تازه وارد ایران میشه .
من تاحالا گوشیهای خیلی زیادی داشتم و بیشتر هم سیمبین(مدت زیادی هم کارم تخصصی گوشی بود)
الان یک ماهی هست که 5800 با گارانتی اصلی هم خریدم اما مشکلات نرم افزاریش کم نیست!! قبل از این innov8 سامسونگ و قبلش n95 داشتم که چنین مشکلات عجیب و درعین حال ساده ای نداشت!!
مثلا چندوقت بود وقتی ساعت گوشی را تنظیم میکرد زنگ بزنه نمیزد!! و وقتی قفلش را باز میکردم شروع میکرد به زنگ زدن!!
یا الان وقتی که sms میاد صفحه گوشی روشن نمیشه!!
یه مشکل دیگه هم که شاید واسه تنظیمات باشه وقتی تو برنامه هایی که نصب کردم میرم و برنامه هایی که خودشون تاچ هستند باز صفحه کمکی تاچ گوشی بالا میاد(همونی که یه دایره وسطشه و چهار حرف A,B,C,D پایینش داره!) کسی نمیدونه چطوری حذفش کنم؟؟
با آپدیت گوشی مشکلهای بالا حل میشه یا کلا این گوشی انقدر مشکلات نرم افزاری داره؟
Oracle_Eldorado
02-07-2009, 23:16
من تاحالا گوشیهای خیلی زیادی داشتم و بیشتر هم سیمبین(مدت زیادی هم کارم تخصصی گوشی بود)
الان یک ماهی هست که 5800 با گارانتی اصلی هم خریدم اما مشکلات نرم افزاریش کم نیست!! قبل از این innov8 سامسونگ و قبلش n95 داشتم که چنین مشکلات عجیب و درعین حال ساده ای نداشت!!
مثلا چندوقت بود وقتی ساعت گوشی را تنظیم میکرد زنگ بزنه نمیزد!! و وقتی قفلش را باز میکردم شروع میکرد به زنگ زدن!!
یا الان وقتی که sms میاد صفحه گوشی روشن نمیشه!!
یه مشکل دیگه هم که شاید واسه تنظیمات باشه وقتی تو برنامه هایی که نصب کردم میرم و برنامه هایی که خودشون تاچ هستند باز صفحه کمکی تاچ گوشی بالا میاد(همونی که یه دایره وسطشه و چهار حرف A,B,C,D پایینش داره!) کسی نمیدونه چطوری حذفش کنم؟؟
با آپدیت گوشی مشکلهای بالا حل میشه یا کلا این گوشی انقدر مشکلات نرم افزاری داره؟
شما گوشیتو آپدیت کردی ؟
میگن با آپدیت خیلی از مشکلاتش برطرف میشه .
آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟
hassan_magic2000
02-07-2009, 23:39
آخرین نسخه رسمی آپدیت چنده؟
فعلا که 21 اما دوستمون میگه 31 هم اومده :5:
H a m e e d
02-07-2009, 23:49
این مشکل برای نرم افزارهای جاوایی اتفاق می افته که رزولوشن پایینتری دارن و به صورت تمام صفحه اجرا نمیشن.
باید به این مسیر بری:
settings>application manager>installed applications
بعد برنامه جاوای مورد نظرو پیدا کنی و از Options گزینه Suite Settings و بعد هم On-Screen Keyboard.
اونجا میتونی Off اش کنی.
البته بعضی از نرم افزارهای جاوا به اون کلیدهای چهار جهته و soft key مجازی احتیاج دارن و نمیشه به صورت لمسی ازشون استفاده کرد؛ یعنی اگه off بزنی ممکنه تمام صفحه بشن (ممکنه هم نشن) ولی نشه به صورت لمسی باهاشون کار کرد.
karajwizard
03-07-2009, 02:18
با سلام
میخواستم بدونم اصل این گوشی ساخت کجاس چون هم چینی داره هم مجاری و فروشنده ها هم میگن که فرقی ندارن و حتی چینی تحت لیسانس نوکیا از مجارش بهتره! نظر شما اساتید چیه؟و اینکه از کجاش بفهمیم که کجاییه و اصله؟
behzadbusiness
03-07-2009, 07:04
همانطور که از شعری که در عنوان ذکر کردم مشخصه اینجا هیچکس جز خودت به داد خودت نمیرسه مثلاً اسم اینجا رو گذاشتن کلوپ تخصصی 5800 یکی نیست بگه ببخشید متخصصاش کجا هستن ؟
ایرادی نداره من مشکل خودم رو حل کردم گوش کنید یاد بگیرید تا دفعه دیگه اگر کسی پرسید بلد باشید (خیلی جالبه که بعضی ها وقتی میخوان شما رو صدا کنن تو انجمن میگن مهندس یا مثلاً حرفه ای و از این چیز ها یکی نیست بگه بابا با تلفن هم میشه قیمت پرسید تازه اونهایی که تو مغازه ها قیمت ها رو میگن دیپلم هم ندارن!!!:18:)
ابتدا یکبار گوشی رو خاموش و سپس روشن میکنید یا همون reset بعد مموری کارت رو format میکنید سپس بازگشت به تنظیمات کارخانه رو میزنید گوشیتون درست میشه فقط یک مشکل هنوز حل نشده اینه که وقتی در پروفایل میخواید یک پروفایل جدید بسازید هیچی نمیاد (این مشکل رو گفتم برای افرادی که اهل فن هستن نه دلال ها و متصدیان مغازه های موبایل فروشی که در کلوپ تخصصی کار میکنند)
آقایان و خانم ها به خدا زشته که کلوپ تخصصی باشه ولی فقط راجع به این که قیمت چند یا مجار خوبه یا چینی البته چینی چینی حرف بزنیم
من از مدیران این انجمن تقاضا میکنم یکم به علم و فناوری هم اهمیت بدن شاید یکم اوضاع این انجمن بهتر بشه:19:
Oracle_Eldorado
03-07-2009, 07:22
با سلام
میخواستم بدونم اصل این گوشی ساخت کجاس چون هم چینی داره هم مجاری و فروشنده ها هم میگن که فرقی ندارن و حتی چینی تحت لیسانس نوکیا از مجارش بهتره! نظر شما اساتید چیه؟و اینکه از کجاش بفهمیم که کجاییه و اصله؟
والا عزیز من تو انجمن I r - t c i که این سئوال رو مطرح کردم ،
خیلی ها میگفتن اصلش مجارستانه .
در مورد کیفیت هم خودت قضاوت کن !
مجارستان اروپایی یا چین آسیایی ؟! :31:
اینم بگم این سری اصلا فنلاند نداره ( کلا 5800 )
همانطور که از شعری که در عنوان ذکر کردم مشخصه اینجا هیچکس جز خودت به داد خودت نمیرسه مثلاً اسم اینجا رو گذاشتن کلوپ تخصصی 5800 یکی نیست بگه ببخشید متخصصاش کجا هستن ؟
ایرادی نداره من مشکل خودم رو حل کردم گوش کنید یاد بگیرید تا دفعه دیگه اگر کسی پرسید بلد باشید (خیلی جالبه که بعضی ها وقتی میخوان شما رو صدا کنن تو انجمن میگن مهندس یا مثلاً حرفه ای و از این چیز ها یکی نیست بگه بابا با تلفن هم میشه قیمت پرسید تازه اونهایی که تو مغازه ها قیمت ها رو میگن دیپلم هم ندارن!!!:18:)
ابتدا یکبار گوشی رو خاموش و سپس روشن میکنید یا همون reset بعد مموری کارت رو format میکنید سپس بازگشت به تنظیمات کارخانه رو میزنید گوشیتون درست میشه فقط یک مشکل هنوز حل نشده اینه که وقتی در پروفایل میخواید یک پروفایل جدید بسازید هیچی نمیاد (این مشکل رو گفتم برای افرادی که اهل فن هستن نه دلال ها و متصدیان مغازه های موبایل فروشی که در کلوپ تخصصی کار میکنند)
آقایان و خانم ها به خدا زشته که کلوپ تخصصی باشه ولی فقط راجع به این که قیمت چند یا مجار خوبه یا چینی البته چینی چینی حرف بزنیم
من از مدیران این انجمن تقاضا میکنم یکم به علم و فناوری هم اهمیت بدن شاید یکم اوضاع این انجمن بهتر بشه:19:
ممنون از توضیحتون.
پست شما رو تایید کردم تا پاسختون رو بدم.
اول از همه بگم قرار نیست وقتی سوالی پرسیده میشه 100 درصد بهش پاسخ هم داده بشه.
ممکنه خیلی ها مشکل شما رو نداشته باشن طبعا ممکنه پاسخ رو هم ندونن. و نمیشه مجبورشون هم کرد که بدونن!
کسی هم نگفت اینجا کلوپ تخصصی 5800 ! این برداشت شما بود...ولی خوب ما تو انجمن موبایل بخش های تخصصی هم داریم.و اگه دوستان بخوان میتونن تو همین تاپیک هم بحث های تخصصی بکنن.
بعد بنظرتون این موردی که شما توضیح دادین خیلی تخصصیه؟
و اینکه الان اوضاع انجمن چجوریه که شما میگید بهتر بشه؟
Linux Learner
03-07-2009, 09:15
در واقع تنها مشکلی که با این گوشی دارم رمش هست. آهنگ هایی که با پی سی میریزم روش تو پلیر گوشی نمیاد. می خوام رمش رو عوض کنم. اگه خریدی تو هم همین کار رو بکن.
حتی وقتی موزیک پلیرش رو بعد از ریختن آهنگ Refresh میکنی هم آهنگ های جدید رو نشون نمیده؟ فکر کنم بدونی که نوکیا های جدید بعد از هر بار آهنگ ریختن توی کارتش باید موزیک پلیرشو رفرش کرد.
سلام دوستان.
من چطوری از GPRS گوشیم استفاده کنم؟!
ایرانسل که دیگه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS نمیفرسته!!
دستی هم که تنظیم کردم اررور میده!!!
باید چه کرد؟
اصلا کسی تا حالا از GPRS 5800 استفاده کرده؟
مقسی
hassan_magic2000
03-07-2009, 10:19
والا عزیز من تو انجمن I r - t c i که این سئوال رو مطرح کردم ،
خیلی ها میگفتن اصلش مجارستانه .
در مورد کیفیت هم خودت قضاوت کن !
مجارستان اروپایی یا چین آسیایی ؟! :31:
اینم بگم این سری اصلا فنلاند نداره ( کلا 5800 )
دوستان من چند نفر رو میشناسم که مجار دارن و مشکل دارن
اما برای من چین هستش و هیچ مشکلی نداشته
حتی بعد از آپدیت خیلی بهتر شده
خیلی زیاد بستگی به شانست داره:46:
hassan_magic2000
03-07-2009, 10:23
سلام دوستان.
من چطوری از GPRS گوشیم استفاده کنم؟!
ایرانسل که دیگه اس ام اس حاوی تنظیمات GPRS نمیفرسته!!
دستی هم که تنظیم کردم اررور میده!!!
باید چه کرد؟
اصلا کسی تا حالا از GPRS 5800 استفاده کرده؟
مقسی
دوست من برو به این مسیر
menu-->setting-->connectivity-->destinations-->wap services
وقتی میری میگه میخوام اوتوماتیک برات سرچ کنم ؟
yes رو میزنی بعد برات acces point ایرانسل رو پیدا میکنه و ازت یه اسم میخواد
تو هم براش یه اسم انتخاب کن مثلا ایرانسل
بعد که میری توی وب و یه سایت رو وارد میکنی acces point ها میان تو بزن روی ایرانسل
امیدوارم توضیحم کافی باشه:3:
عزیز من
الان که GPRS قطعه ... تنظیمم بکنی هیچ فایده ای نداره ...
sky lord
03-07-2009, 11:06
دوستان من یه سوال پرسیدم N82بخرم یا 5800 لطفا کمکم کنید
یه سوال دیگهد مشکل lcd 5800حل شده؟
ممنون لطفا جوابم رو اگه میدونید بگین
Shadow-Man
03-07-2009, 12:25
حتی وقتی موزیک پلیرش رو بعد از ریختن آهنگ Refresh میکنی هم آهنگ های جدید رو نشون نمیده؟ فکر کنم بدونی که نوکیا های جدید بعد از هر بار آهنگ ریختن توی کارتش باید موزیک پلیرشو رفرش کرد.
اولندش ممنون برای پاسخ
دومن بله می دونم بای رفرش کنم ولی وقتی این کار رو می کنم پلیر هنگ میکنه (پلیر نه خود گوشی) قبلا هم یکی از دوستا با رم مشکل داشت که تعداد زیادی فایل که نه باز میشد نه پاک مشد و نه حذف تو پلیر میومد که آخر رفت رم رو عوض کرد.
یه بار رم رو فرمت کردم برای چند روز درست شد ولی دیروز پریروز بود که چندتا آهنگ جدید ریختم وقتی خواستم رفرش کنم پلیر هنگ کرد یعنی اونجایی که شروع میکنه به رفرش و میگه 0 مورد جیدید یافت شد (یا یه همچین چیزی) دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و از تو فایل منجر هم که می خوام یه آهنگ باز کنم چون پلیر هنگ کرده آهنگ رو پخش نمیکنه.
signinfo
03-07-2009, 14:45
دوستان من یه سوال پرسیدم N82بخرم یا 5800 لطفا کمکم کنید
یه سوال دیگهد مشکل lcd 5800حل شده؟
ممنون لطفا جوابم رو اگه میدونید بگین
این سوال رو دوستان دیگه هم پرسیده بودند.
اگر دوربین و بازی، از تاچ و ال سی دی واید و بزرگتر برای شما مهمتره، N82
اگر تاچ از دوربین و بازی براتون مهمتره، 5800
اگر بابت مشکلات سخت افزاری نگرانید، با گارانتی اصلی بگیرید. احتمال اینکه مشکل پیدا کنه خیلی کم می شه. حداقل برای من که تو این 3 روزی که دارمش هنگ یا مشکل دیگه ای نداشته. حالا در طی زمان مشخص می شه...
behzadbusiness
03-07-2009, 14:57
ممنون از توضیحتون.
پست شما رو تایید کردم تا پاسختون رو بدم.
اول از همه بگم قرار نیست وقتی سوالی پرسیده میشه 100 درصد بهش پاسخ هم داده بشه.
ممکنه خیلی ها مشکل شما رو نداشته باشن طبعا ممکنه پاسخ رو هم ندونن. و نمیشه مجبورشون هم کرد که بدونن!
کسی هم نگفت اینجا کلوپ تخصصی 5800 ! این برداشت شما بود...ولی خوب ما تو انجمن موبایل بخش های تخصصی هم داریم.و اگه دوستان بخوان میتونن تو همین تاپیک هم بحث های تخصصی بکنن.
بعد بنظرتون این موردی که شما توضیح دادین خیلی تخصصیه؟
و اینکه الان اوضاع انجمن چجوریه که شما میگید بهتر بشه؟
حرف شما منطقی اما یکبار دیگه به انجمن دقت کنید جواب دو سوال خودتون رو میگیرید اگر نگرفتید ادامه متن رو بخونید :
این مورد اگر تخصصی نیست چرا هیچ کس نگفت آقا برو بازگشت به تنظیمات کارخونه رو بزن درست میشه یا خلاصه هیچ کس هیچی به مغزش نرسید یعنی هیچ کس یکبار هم منوی گوشی های دارای سیمبین رو ندیده بود؟
تا حالا حدود 200 الی 300 صفحه در این بخش داریم به جز 20 الی 30 صفحه که مال قبل زمان ورود 5800 و همه میگفتن این کاش فلان باشه ای کاش قیمتش اینجوری باشه و ....
بعد از 30 صفحه حدود 20 صفحه تخصصی شده و راجع به فارسی سازی و مشکلات گفته شده
اما در حدود 200 الی 250 صفحه همش این دو سوال پرسیده شده :
1) قیمت گوشی الان چنده؟
2) این گوشی مجارش بهتره یا چینی (یا سوال های مشابه)
بهتره به جای تعصب بیجا با هم به بهتر شدن انجمن و جلوگیری از تکرار سوال ها بی مورد بپردازیم اجازه بدید من شنبه امتحانم رو بدم بعد با ذکر صفحه و موارد نادرستی و سوتی های تنها این بخش از انجمن شما رو با آمار دقیق براتون میگم حیف که سرم شلوغه ان شا الله شنبه به بعد
این رو هم بگم من هدفم اصلاح انجمن نه خدایی نکرده بگم مدیر ها صلاحیت ندارن یا چه میدونم انجمن باید نابود شه خلاصه افراطی نیستم فقط قصدم کمکه:11:
Shadow-Man
03-07-2009, 16:06
خب p30world چی کار کنه؟ بره متخصص استختدام کنه که 24 ساعت جواب من و شما رو بده؟ خب کسایی که اینجا هستن جواب سوال شما رو نمی دونن. گناه کردن؟
خب p30world چی کار کنه؟ بره متخصص استختدام کنه که 24 ساعت جواب من و شما رو بده؟ خب کسایی که اینجا هست جواب سوال شما رو نمی دونن. گناه کردن؟
تایید میشه ....
ما همه یه یه سری اطلاعات داریم و در اختیار همه می زاریم ... اطلاعات هیچکس هم کامل کامل نیست ...
این رو هم بگم من هدفم اصلاح انجمن
اگه واقع قصدتون کمک کردن و قصد تخریب ندارید
کمک کنید تا همــین تاپیک (نه کل انجمن) تخصصی تر میشه.ولی اگه انقدر وقت اضافی دارید
و حوصلش رو هم دارید بشینید آمار دربیارید ببینم چقدر این امار میتونه به بهبود انجمن (حرفی
که شما زدید) کمک کنه!!
به انجمن دقت کن
به انجمن دقت کنم؟!
فکر کنم تــمامی این سال ها داشتم همــین کار رو میکردم....اون وقت شما کجا بودین؟
شـــما خیلی تـلاش کردید و رفتید جـــواب ســوال خودتون رو پیدا کردید.حالا ادعا میــکنید این
بخش تخصصی نیست.
دوست عزیز دیدگاهتون رو عوض کنید.
بنظر شما باید 200_300 صفحه کامل بحـــث تخصصی بشه؟میدونید کل انجمن پی سی ورلد
چــقدر زیر مجمـوعه داره؟من چیزی نمیـــگم ولی خودتون فکر کنید اگه قرار باشه همــــه این
زیر مجموعه ها تخصصی باشه (تخــصصی از نظر شما البته!) انوقت چند نفر رو باید استخدام
کنیم تا پاســخ تک تکدوستان رو بدن.
اینجا فروم اشتراکیه یعنی دوستان اطلاعات خودشـون رو به اشتراک میذارن...
کسی مجبور به پاسخ دهی به سوال ها نیست.حالا شما بازم حرف خودتون رو بزنید.
در ضمن لطفا کنید اگه میخواین پیشنهادی بدید تو این تاپـیک مطرح کنید:
انتقادات و پیشنهادات سازنده برای انجمن موبایل و پاکت پی سی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اجازه بدین این تاپیک مسیر خودش رو بره.
ممنون./
behzadbusiness
03-07-2009, 20:15
متاسفم که اینقدر با دیکتاتوری با من برخورد شد و حتی اجازه دفاع به من داده نشد بعد هم چند نفری از هم تشکر میکنید واقعاً شما زدید رو دست بعضی ها
امیدوارم بقیه کاربرها رو اینطوری از کمک کردن ناامید نکنید
بدرود
با سلام
ببینید. من یه چیزی میگم، میخواین باور کنید میخواین نکنید اما 5800 اصلا و ابدا جنس مجار نداره و همه چینه
اونایی هم که میگن مجاره دورغه و لیبل مجار خورده و باز چینه. من کارم تو خود علاءالدین هستس و کلی از این عمده فروشها رفیقام هستن. انقده پس صحبت مجار و چین دیگه نکنید و مطمئن اشید همه چین هستند.همهههههههه
hosseingrami
03-07-2009, 21:48
دوستان قيمت اين گوشي به چه حد رسيده؟
اینجا جالی قیمت گرفتن نیست ... به این تاپیک برو :
متاسفم که اینقدر با دیکتاتوری با من برخورد شد و حتی اجازه دفاع به من داده نشد بعد هم چند نفری از هم تشکر میکنید واقعاً شما زدید رو دست بعضی ها
امیدوارم بقیه کاربرها رو اینطوری از کمک کردن ناامید نکنید
بدرود
منظور ما این بود بجای ایراد گرفتن از انجمن و تاپیک میتونی به بچه ها کمک کنی ... خب بعضی ها تازه کارن نمیدونن پستا رو کجا بدن کجا ندن ...
خوش اومدی :27:
Linux Learner
04-07-2009, 09:44
آخی نیگاه کنید بچه مردمو چطوری فراری دادید! اگه من جای اون بودم همچین رفتاری باهام میکردید دیگه پامو تو انجمن نمیزاشتم! دوست خوبم شما خودتو ناراحت نکن، کلا" اکثر برو بکس پی سی یکم بی حوصله اند. در مورد تخصصی بودن انجمن باید بگم اگه شما میخواید در کل افراد انجمن همشون از موضوعات موجود سر در بیارن باید فروم کلا تعداد 1000 تا 10000 عضو داشته باشه نه این تعدادی که تو پی سی هستند و با توجه به گفته ی مدیر عزیز هیچ کسی مجبور نیست به سوالات پاسخ بده. من خودم بار ها سوالی پرسیدم و جوابشو خودم دادم و حتی خیلی از سوالات من هنوز بی جواب مونده. اگه شما اینجا سوالی پرسیدید دلیل نمیشه حتما" جواب بگیرید.
امیدوارم از دست من و بچه های پی سی دلگیر نشده باشی. موفق باشی دوست من.
Linux Learner
04-07-2009, 09:46
اولندش ممنون برای پاسخ
دومن بله می دونم بای رفرش کنم ولی وقتی این کار رو می کنم پلیر هنگ میکنه (پلیر نه خود گوشی) قبلا هم یکی از دوستا با رم مشکل داشت که تعداد زیادی فایل که نه باز میشد نه پاک مشد و نه حذف تو پلیر میومد که آخر رفت رم رو عوض کرد.
یه بار رم رو فرمت کردم برای چند روز درست شد ولی دیروز پریروز بود که چندتا آهنگ جدید ریختم وقتی خواستم رفرش کنم پلیر هنگ کرد یعنی اونجایی که شروع میکنه به رفرش و میگه 0 مورد جیدید یافت شد (یا یه همچین چیزی) دیگه هیچ اتفاقی نمی افته و از تو فایل منجر هم که می خوام یه آهنگ باز کنم چون پلیر هنگ کرده آهنگ رو پخش نمیکنه.
حالا که گفتی موزیک پلیر هنگ میکنه متوجه شدم! مشکل از همون رمته. یه سرعت بالاشو بگیری ردیفه.:46:
سلام دوستان
کسی برنامه پپایتون ندرا که روی 5800 جواب بده
اخه من هر چی پایتون نصب میکنم برنامه های تحت پایتون رو اجرا نمیکنه
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون
Shadow-Man
04-07-2009, 13:21
سلام دوستان
کسی برنامه پپایتون ندرا که روی 5800 جواب بده
اخه من هر چی پایتون نصب میکنم برنامه های تحت پایتون رو اجرا نمیکنه
دیگه نمیدونم چیکار کنم
ممنون
من همون اوایل این رو نصب کردم دیگه مشکلی از بابت برنامه های تحت پایتون مشکلی نداشتم راستش دقت نکردم برنامه ای که نصب میکنم تحت پایتونه یا چیز دیگه
اینم برنامه:
amirrasa kateb
04-07-2009, 14:22
یک سوال که البته ربطی نداره
فرق XPRESS MUSIC با MUSIC EXPRESS چیه؟
یک سوال که البته ربطی نداره
فرق XPRESS MUSIC با MUSIC EXPRESS چیه؟
این Music Express چقدر آشنا هستش ... کجا شینده بودمش ...
Oracle_Eldorado
04-07-2009, 17:46
حالا که گفتی موزیک پلیر هنگ میکنه متوجه شدم! مشکل از همون رمته. یه سرعت بالاشو بگیری ردیفه.:46:
رم چه مارکی خوبه ؟
Silicon Power خوبه ؟
رم چه مارکی خوبه ؟
Silicon Power خوبه ؟
خوبه ولی توشیبا بگیری بهتره.
Shadow-Man
04-07-2009, 19:15
يه سوال ديگه در باره رم:
تا حالا كسي 16 گيگ انداخته؟راحت بوده؟مشكل نداشته؟
اين كلاس رم كه مي گن چي هست؟
توشيبا پر سرعته؟ پر سرعت تر از توشيبا هم هست يا نه؟
سلام دوستان کسی نرم افزاری که امکانات اضافه در رابطه با GPS 5800 در اختیارمون بگذاره سراغ داره ؟ ممنون میشم معرفی کنید ، مثلا Garmin نرم افزاری رو معرفی کرده که روی 5800 کار کنه ؟ یا هر شرکت دیگه ؟
سلام دوستان کسی نرم افزاری که امکانات اضافه در رابطه با GPS 5800 در اختیارمون بگذاره سراغ داره ؟ ممنون میشم معرفی کنید ، مثلا Garmin نرم افزاری رو معرفی کرده که روی 5800 کار کنه ؟ یا هر شرکت دیگه ؟
سلام
بخش مخصوص خودش رو داره دوست عزیز:
amirrasa kateb
04-07-2009, 21:02
این Music Express چقدر آشنا هستش ... کجا شینده بودمش ...
ببخشید اشتباه شد
فرق xpress music با music edition چیه؟
ببخشید اشتباه شد
فرق xpress music با music edition چیه؟
اكسپرس گوشي هست كه از ابتداي طراحي و ساخت براي موزيك ساخته شده...
اما موزيك اديشن يه مدل جديد از يه گوشي خاص هست كه براي موزيك اصلاح شده..مانند N70 يا N91
H a m e e d
04-07-2009, 22:51
رم چه مارکی خوبه ؟
Silicon Power خوبه ؟
من Silicon Power گرفتم و راضیم.
يه سوال ديگه در باره رم:
اين كلاس رم كه مي گن چي هست؟
توشيبا پر سرعته؟ پر سرعت تر از توشيبا هم هست يا نه؟
کلاس رم یعنی سرعت پر شدن و خالی شدن رم ... در کل منظور سرعت رم هست ... سرعت اجرای فایل ها و نصب برنامه ها ...
توشیبا تا اونجایی که من میدونم پرسرعت ترینه ... بعد از اون SAN DISK هم هست ...Silicon Powers هم خوبه ..
hassan_magic2000
04-07-2009, 23:16
دوستان خبری از این فریم ویر 31 نشد ؟
اكسپرس گوشي هست كه از ابتداي طراحي و ساخت براي موزيك ساخته شده...
اما موزيك اديشن يه مدل جديد از يه گوشي خاص هست كه براي موزيك اصلاح شده..مانند N70 يا N91
و البته N 73 :31:
Shadow-Man
05-07-2009, 10:20
من Silicon Power گرفتم و راضیم.
8 'گرفتی یا 16؟ چند خریدی؟
H a m e e d
05-07-2009, 10:55
8 'گرفتی یا 16؟ چند خریدی؟
8 گیگ.قیمتش--> گرون:2:42 ولی هولوگرام داره و تضمین شدس.هر چند حدس میزنم قیمت واقعیش باید کمتر باشه؛ ولی فرصت نداشتم با قیمت واقعیش پیدا کنم.از همون مغازه ای که گوشیمو خریدم گرفتمش.
8 گیگ.قیمتش--> گرون:2:42 ولی هولوگرام داره و تضمین شدس.هر چند حدس میزنم قیمت واقعیش باید کمتر باشه؛ ولی فرصت نداشتم با قیمت واقعیش پیدا کنم.از همون مغازه ای که گوشیمو خریدم گرفتمش.
فقط یه مقدار دوست من گرون خریدی! توشیبا 8گیگ 20 تومنه!! شما فقط دوبرابر خریدی!!!!
فقط یه مقدار دوست من گرون خریدی! توشیبا 8گیگ 20 تومنه!! شما فقط دوبرابر خریدی!!!!
البته فکر کنم 18 تومنه :31:
البته فکر کنم 18 تومنه :31:
این قدر تو سر مال نزنید بنده خدا گناه داره.
البته یه نکته بگم که با ابن قیمتی که خریده میتونست 16 توشیبا بخره:31:
این قدر تو سر مال نزنید بنده خدا گناه داره.
البته یه نکته بگم که با ابن قیمتی که خریده میتونست 16 توشیبا بخره:31:
شما که به کلی نا امیدش کردی:46:
16 توشیبا رو یه ماه پیش 50 گرفتم یعنی انقدر زود ارزون شد؟
H a m e e d
06-07-2009, 15:53
تازه مموری 16 مگه با 5800 تطبیق میشه؟ سرعت گوشی رو نمیاره پایین؟
Oracle_Eldorado
06-07-2009, 16:41
تازه مموری 16 مگه با 5800 تطبیق میشه؟ سرعت گوشی رو نمیاره پایین؟
تو مشخصاتش که نوشته تا 16گیگ هم ساپورت میکنه .
تو مشخصاتش که نوشته تا 16گیگ هم ساپورت میکنه .
البته با ساپورت میکنه ...
ولی کلا نمیشه به مشخصات و از این جور حرفا اطمینان کرد ... مثلا 6120 قرار بود 2 گیگ ساپورت کنه اما الان روش 8 میندازن و آخ نمیگه ...:31:
Shadow-Man
06-07-2009, 22:18
البته با ساپورت میکنه ...
ولی کلا نمیشه به مشخصات و از این جور حرفا اطمینان کرد ... مثلا 6120 قرار بود 2 گیگ ساپورت کنه اما الان روش 8 میندازن و آخ نمیگه ...:31:
یعنی 32 بندازیم رو گوشی مون؟ : دی
بنداز...هیچ مشکلی نداره...!
البته همون طوری آقا یونس گفت بنداز مشکلی نداره ...:31:
ولی یه بحث هست که الان 32 هنوز تو بازار ایران نیومده ... آخرین قیمتی که من دستم بود حدود 250 تا 300 دلار اون هم مدل SD ش بود ... حالا شاید از اون موقع که یک ماه پیش بود تغییراتی حاصل شده باشه ..:46:
H a m e e d
07-07-2009, 00:20
منظورت فقط 32 میکرو SD یه یا کلا همه نوع کارت حافظه 32 گیگیه که گفتی هنوز نیومده ایران؟
البته میدونم این گوشی فقط micro SD میخوره.
سلاممنم یکی خریدم به رنگ قرمز .واقعآعالیه , از کیف و پایه هم خبری نیست.ولی واقعا به این قیمت یه همچین گوشی مفته.
Oracle_Eldorado
07-07-2009, 09:41
سلاممنم یکی خریدم به رنگ قرمز .واقعآعالیه , از کیف و پایه هم خبری نیست.ولی واقعا به این قیمت یه همچین گوشی مفته.
شما چند خریدی ؟ و از کجا ؟
سلام
290 خریدم از بناب.راستی یه ماه پیش320 واسه برادرم خریده بودیم البته با گارانتی وساپورت زبان فارسی.
منظورت فقط 32 میکرو SD یه یا کلا همه نوع کارت حافظه 32 گیگیه که گفتی هنوز نیومده ایران؟
البته میدونم این گوشی فقط micro SD میخوره.
نه هیچ کدمشون نیومدن ...
قیمتیم که دادم برای SD بود ... تا چند ماه دیگه خز میشه نگران نباش ...:31:
Oracle_Eldorado
07-07-2009, 12:42
سلام
290 خریدم از بناب.راستی یه ماه پیش320 واسه برادرم خریده بودیم البته با گارانتی وساپورت زبان فارسی.
نسبت به شهری که هستی خوبه .
چون الان تهران 280 تومنه . میگن کمتر هم پیدا میشه .
فکر کنم بناب یکی از شهرستان های تبریز باشه . درسته ؟
ایشالاه مبارکت باشه :11:
سلام
این گوشی من مشکلش اینه سرعتش اومده پایین!theme هم که نمیشه روش نصب کرد!
کلا باید چی کارش کنم درست بشه؟یکم ناراحت به نظر میرسه : د ی
نسبت به شهری که هستی خوبه .
چون الان تهران 280 تومنه . میگن کمتر هم پیدا میشه .
فکر کنم بناب یکی از شهرستان های تبریز باشه . درسته ؟
ایشالاه مبارکت باشه :11:
درسته . ممنونم.
سلام
این گوشی من مشکلش اینه سرعتش اومده پایین!theme هم که نمیشه روش نصب کرد!
کلا باید چی کارش کنم درست بشه؟یکم ناراحت به نظر میرسه : د ی
سلام .
با کد #7370*# فرمت کن درست میشه.
shervindivx
07-07-2009, 15:35
سلام به همه دوستان عزیز . دوستان یه سوال داشتم گفتم بپرسم از شما
ممنون
ببینین یه نفره از تبریز گویا نزدیک بانه که می خوام ازش یه گوشی 5800 مجار
که خودش میگه نو ه نو هستش . و حتی گوشی شارژ هم نشده
و داره میده 235 تومن
به نظر شما خوبه ؟
بگیرمم ؟!
و اینکه ممکنه چه مشکلی داشته باشه که داره میفروشه از خودش که پرسیدم چرت و پرت میگه .
میگه کار باهاش برام سخته و این ها
حالا که می خوام بگیرم ازش باید همونجا تست کنم . چه چیزایی رو تست کنم ؟!
ممنون میشم از همگی .
Shadow-Man
07-07-2009, 15:38
سلام .
با کد #7370*# فرمت کن درست میشه.
البته این نکته رو هم باید تذکر بدید که با این کار همه اطلاعات گوشی پاک میشه مثل مسیج ها و شماره تلفن ها و فایل ها و همه چه مثل اینکه تازه گوشی رو خریدی. نمی دونم چه بلایی سر اطلاعات مموری کارت میاد چون خودم که این کار رو کردم مموری رو در آورده بودم.
در نتیجه حتما باز حافظه گوشی بک آپ بگیر
shervindivx
07-07-2009, 15:58
دوستان ببخشید پست من اومد ؟
shervindivx
07-07-2009, 15:58
سلام دوستان عزیز . می خواستم بدونم پست من اومد ؟
بار دومم میشه که فرمتش میکنم!:((
چطوری ازش آپ بگیرم؟!
sms ام برام از همه چیز مهمتره!...اونا پاک بشه بدبختی بیش نیسم : د ی
tnx میشم اگه کمک کنید.
سلام دوستان عزیز . می خواستم بدونم پست من اومد ؟
سلام
عضویتت رو تبریک میگم :11:
برای مطمئن شدن از اومدن یک پست لازم نیست دوبار دییگه هم پست بدی ... خب نکاه کن ببین پست اومد یا نه ...
لحظات خوشی رو در P30WORLD Forums برات آرزو می کنم :40:
shervindivx
07-07-2009, 17:09
سلام
عضویتت رو تبریک میگم :11:
برای مطمئن شدن از اومدن یک پست لازم نیست دوبار دییگه هم پست بدی ... خب نکاه کن ببین پست اومد یا نه ...
لحظات خوشی رو در P30WORLD Forums برات آرزو می کنم :40:
ممنون متشکرم . راسش من اصلا متوجه نشده بودم که پست های من دارن میرن برای تاید اول فکر کردم صفحه جامپ کرده به هم حال ممنون بابت تذکرت .
حالا شما نظرت با موضوعی که گفتم چیه ؟! ...
مرسی
Oracle_Eldorado
07-07-2009, 17:10
بار دومم میشه که فرمتش میکنم!:((
چطوری ازش آپ بگیرم؟!
sms ام برام از همه چیز مهمتره!...اونا پاک بشه بدبختی بیش نیسم : د ی
tnx میشم اگه کمک کنید.
عزیز با برنامه ی Nokia Pc Suite میتونی از SMS ، Note ، Contacts بکاپ بگیری . :46:
سلام به همه دوستان عزیز . دوستان یه سوال داشتم گفتم بپرسم از شما
ممنون
ببینین یه نفره از تبریز گویا نزدیک بانه که می خوام ازش یه گوشی 5800 مجار
که خودش میگه نو ه نو هستش . و حتی گوشی شارژ هم نشده
و داره میده 235 تومن
به نظر شما خوبه ؟
بگیرمم ؟!
و اینکه ممکنه چه مشکلی داشته باشه که داره میفروشه از خودش که پرسیدم چرت و پرت میگه .
میگه کار باهاش برام سخته و این ها
حالا که می خوام بگیرم ازش باید همونجا تست کنم . چه چیزایی رو تست کنم ؟!
ممنون میشم از همگی .
1.شما تو گوگل سرچ کن کدهاش رو بگیر.2.شماره سریال گوشی و قوطی رو چک کن.3 ببین صفحه نمایش خش نداشته باشه.باتری هم خط خورده نباشه.چند بار گوشی رو خاموش روشن کن ببین اختلالی پیدا نمیشه + سرچ در گوگل و راهنمایی دوستان عزیز.موفق باشید.:40:
shervindivx
07-07-2009, 18:18
1.شما تو گوگل سرچ کن کدهاش رو بگیر.2.شماره سریال گوشی و قوطی رو چک کن.3 ببین صفحه نمایش خش نداشته باشه.باتری هم خط خورده نباشه.چند بار گوشی رو خاموش روشن کن ببین اختلالی پیدا نمیشه + سرچ در گوگل و راهنمایی دوستان عزیز.موفق باشید.:40:
ممنونم جوان مرد . حتما این کار رو می کنم و منتظر نظر دوستای دیگه هم هستم راسش منظورتون رو از کد هاش توی گوگل نفهمیدم آخه بنده تاحالا سونی داشتم فقط .. آیا قضیه خاصیه که مربوط به نوکیاست ؟
ممنون . خدا نگهدار
سلام. تورو خدا بگید این آپدیت جدید کی میاد دهنم آب اوفتاده !!!!!!!!! v31.0.0.15 میاد یا نه ؟ !!!!! کی میاد؟؟؟؟!!!
تو سایتها خوندم میگن تا هفته ی دیگه بعضیها میگن تا ماه دیگه ! بعضی ها هم میگن نمیاد؟!
سلام
با ایرانسل چطور به اینترنت وصل بشم.تو سایت ایرانسل که مینویسه متاسفانه تلفن همراه درخواستی در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد .
راهی بلدین بگین.
ممنونم جوان مرد . حتما این کار رو می کنم و منتظر نظر دوستای دیگه هم هستم راسش منظورتون رو از کد هاش توی گوگل نفهمیدم آخه بنده تاحالا سونی داشتم فقط .. آیا قضیه خاصیه که مربوط به نوکیاست ؟
ممنون . خدا نگهدار
خواهش می کنم عزیز.منظور از کد همون کدهایی هست که میزنی چیزایی مثل سریال گوشی یا زمان ساخت اینارو نشون میده.موفق باشی.:40:
mohammad_s7201
08-07-2009, 09:02
قیمت این گوشی الان چنده؟؟
سلام
با ایرانسل چطور به اینترنت وصل بشم.تو سایت ایرانسل که مینویسه متاسفانه تلفن همراه درخواستی در لیست دستگاههای پشتیبانی شده در شبکه ایرانسل موجود نمیباشد .
راهی بلدین بگین.
کد #5*3*130* رو بگیر بعد سبز رو بزن تنظیمات برات میادش ...:31:
قیمت این گوشی الان چنده؟؟
در تهران 280 تومان.
کد #5*3*130* رو بگیر بعد سبز رو بزن تنظیمات برات میادش ...:31:
با این کد نشد.
با این کد نشد.
خب حالا از خودت باید سرچ کنی تا خود گوشی بصورت خودکار برات تنظیم کنه یا بصورت دستی تنظیم کنی ...
خب حالا از خودت باید سرچ کنی تا خود گوشی بصورت خودکار برات تنظیم کنه یا بصورت دستی تنظیم کنی ...
سلام:20:
روش کار چطوریه ؟ توضیح بدین.
سلام،
من یه مشکلی پیدا کردم و اونم اینه که صدا از روی LCD کم زیاد نمی شه !
البته اگه اول با اون دکمه ی صدا که سمت راست گوشی هست صدا رو کم و زیاد کنی، تا موقعی که
تصاویر مربوط به صدا روی صفحه نمایش هست، از رو LCD هم صدا کم و زیاد می شه، اما وقتی که محو
می شه باز همونطوری می شه...
نمی دونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ! چون خودم نفهمیدم چی نوشتم !!!:31:
مرسی از دوستان
سلام،
البته اگه اول با اون دکمه ی صدا که سمت راست گوشی هست صدا رو کم و زیاد کنی، تا موقعی که
تصاویر مربوط به صدا روی صفحه نمایش هست، از رو LCD هم صدا کم و زیاد می شه، اما وقتی که محو
مرسی از دوستان
شما یه بار با nokia pc suite فرمت کن گوشی رو (البته یه back up بگیر) البته نظر منه ببین دوستان دیگه چی میگن.
سلام،
مرسی از دوستان
این که یه مثله عادی هست . مدلش اینطوریه.
کسی جواب مارو نمیده ؟! این آپدیت جدید کی میاد دهنم آب اوفتاده !!!!!!!!! v31.0.0.15 میاد یا نه ؟ !!!!! کی میاد؟؟؟؟!!!
shervindivx
08-07-2009, 19:26
سلام به همه اساتید محترم امید وارم حالتون خوب باشه ..
چند تا سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یه گوشی دست دوم اما نو (یعنی خیلی کم کار کرد) باشه
می ارزه 235 ؟
من صاحبش رو اصلا نمی شناسم
اگه خواستم گوشی رو بگیرم می تونم تستش کنم اما فقط همونجا
نکته خاصی به نظرتون نمی رسه !؟ ممکنه مشکلی براش پیش اومده باشه و بخواد بهم بندازه ؟!
راسی کدی هست که نشون بده تا حالا چقدر باهاش صحبت شده ؟!
خیلی ممنون
سلام به همه اساتید محترم امید وارم حالتون خوب باشه ..
چند تا سوال داشتم
می خواستم بدونم اگه یه گوشی دست دوم اما نو (یعنی خیلی کم کار کرد) باشه
می ارزه 235 ؟
من صاحبش رو اصلا نمی شناسم
اگه خواستم گوشی رو بگیرم می تونم تستش کنم اما فقط همونجا
نکته خاصی به نظرتون نمی رسه !؟ ممکنه مشکلی براش پیش اومده باشه و بخواد بهم بندازه ؟!
راسی کدی هست که نشون بده تا حالا چقدر باهاش صحبت شده ؟!
خیلی ممنون
عزیز گوشی نو تو بانه 5800 230 تا 240 هست.دست دوم اصلا نگیر حتی آشنا.
signinfo
09-07-2009, 01:15
سلام:20:
روش کار چطوریه ؟ توضیح بدین.
سلام
دوست من، شما وقتی بخواید یه صفحه وب رو باز کنید یا از یه برنامه استفاده کنید که نیاز به اینترنت داشته باشه، ازتون می پرسه که می خواید به دنبال اکسس پوینت بگرده؟ شما Yes رو می زنید و گوشی براتون همه چیرو پیدا و ذخیره می کنه.
ممنون
shervindivx
09-07-2009, 07:47
عزیز گوشی نو تو بانه 5800 230 تا 240 هست.دست دوم اصلا نگیر حتی آشنا.
مرسی عزیز
اما اگه قرار باشه نو باشه و تو تهران این قیمت بهم بده که خوبه !
آخه تا بانه نمیتونم برم.
سوالم اینه که
اساتید محترم ... چند تا نکته کلیدی بگید که می خوام بگیرمش و تست کنم رعایت کنم ...
آقامن ظهر دارم میرم بگیرمش ...
کمک لطفاااااااااااااااااااااا اااااااااااااا
تا حالا این هارو جمه کردم
در اثر تکان دادن نباید خاموش بشه
با هر دو انگشتم بزنم ببینم هر دورو میبینه یا میانگین رو میگیره ؟!(باید هر دورو بگیره)
صدای اسپیکر و هدفون باید چک بشه
برای تشخیص اصل یا غیر اصل بودنش باید اونجا که سیم کارت می خوره بورد الکترونیکیشو ببینم اگه سبز پر رنگ بود اصل و کم رنگ تقلبیه
پشتش نباید زده باشه سری 428 چون مال امریکا هستش و انگار مشکل داره
باید *#000# رو بزنم و تیپش رو در بیارم همونطور که گفتم نباید اینطوری باشه
کیفیت دوربینش رو چک کنم
و صفحه تاچ پدش که چقدر حساسه
خواهش میکنم از همه اساتید محترم اینجا که تا قبل از ظهر هرچی می دونن رو بنویسن
مرسی !
شما اینایی که گفتی با اونایی که من گفتم رو چک کن تمومه.
سلام
من واسه خرید بین 5800 و LG ke990 تردید دارم
کسی نیست رو LG هم شناخت دقیق داشته باشه تا مارو راهنمایی کنه ؟
اینم بگم KE 990 قیمتش حدود 230 ه
مرسی
این که یه مثله عادی هست . مدلش اینطوریه.
اولاش اینطوری نبودا ! از رو LCD صداش کم و زیاد می شد ... نمی دونم چیکار کردم که اینطوری شد.
یه مشکل دیگه اینه که هر از چند گاهی (مثلاً بعد از وصل کردن به کامپیوتر و هنگ کردن و اینا) یه سری از
آهنگا تو یه فولدر خاص پاک می شن !!! یبار این اتفاق افتاد گفتم شاید اشتباهی خودم (یا خواهر کوچولوم!) پاکش کردم، اما امروز این 120 تا آهنگ روی گوشی که گذاشته بودمشون تو یه فولدر ، کلاً پاک شد.
چه کنم؟
یه مشکل دیگه (وای پقدر مشکل !!!)
وقتی آهنگ جدید می ریزم تو گوشی و می رم تو قسمت موزیک و می خوام لایبرری رو ریفرش کنم هنگ می کنه! قاط می زنه ! بعضیارو اضافه می کنه بعضیا رو نه ! :13:
چه کنم؟
فرمت؟
مستر ریست؟
سطل آشغال؟
یا ...
ممنون از راهنمایی دوستان.:10:
دوستان ان گیج دوست
اینم یه خبر داغ
instrumental
09-07-2009, 13:37
کسی جواب مارو نمیده ؟! این آپدیت جدید کی میاد دهنم آب اوفتاده !!!!!!!!! v31.0.0.15 میاد یا نه ؟ !!!!! کی میاد؟؟؟؟!!!
سلام، احتمالاً خیلیا منتظرش هستن، ولی معلوم نیست این خبر چقدر می تونه موثق باشه. من هنوز توی سایتها ندیدم کسی رسماً اعلام کرده باشه (مثلاً
allaboutsymbian یا symbian-freak ). به هر حال، اگه WiFi داشته باشی، می تونی هر از گاهی از طریق خود گوشی و اتصال به سایت نوکیا چک کنی: #0000#* رو بزن، و از رو منوی options, گزینه check for updates رو انتخاب کن. اگه دستت بهش رسید ما رو هم بی خبر نذار! :20:
دوستان ان گیج دوست
اینم یه خبر داغ
چرا باز نمیشه ... میتونی خبرش رو همینجا بیان کنی ... هرکاری می کنم باز نمیشه ...
signinfo
09-07-2009, 22:32
سلام
دوستان بهترین میوزیک پلیر واسه این گوشی چیه؟
مال خودش زیاد جالب نیست.
ممنون
Shadow-Man
09-07-2009, 23:38
اولاش اینطوری نبودا ! از رو LCD صداش کم و زیاد می شد ... نمی دونم چیکار کردم که اینطوری شد.
یه مشکل دیگه اینه که هر از چند گاهی (مثلاً بعد از وصل کردن به کامپیوتر و هنگ کردن و اینا) یه سری از
آهنگا تو یه فولدر خاص پاک می شن !!! یبار این اتفاق افتاد گفتم شاید اشتباهی خودم (یا خواهر کوچولوم!) پاکش کردم، اما امروز این 120 تا آهنگ روی گوشی که گذاشته بودمشون تو یه فولدر ، کلاً پاک شد.
چه کنم؟
یه مشکل دیگه (وای پقدر مشکل !!!)
وقتی آهنگ جدید می ریزم تو گوشی و می رم تو قسمت موزیک و می خوام لایبرری رو ریفرش کنم هنگ می کنه! قاط می زنه ! بعضیارو اضافه می کنه بعضیا رو نه ! :13:
چه کنم؟
فرمت؟
مستر ریست؟
سطل آشغال؟
یا ...
ممنون از راهنمایی دوستان.:10:
مموری فابریک این گوشی مشکل داره بهتره عوضش کنی
P A R S A
10-07-2009, 10:05
سلام
من فعلا گوشیم 6220 هست، میخوام با 5800 عوض کنم، چون عاشق تاچ هستم!
کلا اگه پندی، اندرزی، نکته ای ، عیبی، مزیتی چیزی هست، در کنید!
shervindivx
10-07-2009, 10:22
اقا من خریدمش .. عجب گوشیه خوفیه !!!
راسی دوستان ممنون یه دنیا لطف کردید !! از همه متشکرم .. مخصوصا شما دوست عزیز که راهنما یی هات عاااالی بودن
برای سوال های بیشتر مزاحمتون می شم !
مرسی !
sokote-marg
10-07-2009, 12:01
منم یه سوال دارم .
کیفیت عکسش و فیلم برداریش چطوره ؟
در حد N73 هست یا بهتره ؟
ممنون
سلام دوستان یه سوال داشتم چطوری این آدمک های مسج فعال میشه ؟ لطفا کمک کنید دوستان ....
P A R S A
10-07-2009, 14:02
سلام
من فعلا گوشیم 6220 هست، میخوام با 5800 عوض کنم، چون عاشق تاچ هستم!
کلا اگه پندی، اندرزی، نکته ای ، عیبی، مزیتی چیزی هست، در کنید!
ممنون میشم جواب بدید!
yoosef_st
10-07-2009, 14:29
بچه ها ، یه سوال داشتم.
آیا بازیهای N-Gage روی این گوشی نصب میشه؟ چون شنیدم روی 97 نصب میشه.
نقشه های GPS چطور؟ نصب میشه؟ نقشه تهران و...
و کیفیت و دقت GPSاش چطوره؟
mf.designing
10-07-2009, 14:36
بچه ها ، یه سوال داشتم.
دوست گل N-gage تا اونجا که من میدونم با 5800 جور نیست و روی 97 هم با کیبرداجرامیشه ، نه لمس !
GPS هم که حدودا همون مپهاست با همون حالت همیشگی نوکیا ! منظورتونم از کیفیت در ضمینه GPS نفهمیدم !:13:
panteaaa55
10-07-2009, 14:52
سلام
یه قضیه جالب پیش اومده ((جهت اطلاع ))
قیمت گوشی در پاساژ علاالدین 290 تومان با گارانتی متفرقه است ولی در دبی 1180 درهم یعنی حدودای 315 تا 320 است .
دبی گرانتر است
hosseingrami
10-07-2009, 14:55
سلام خسته نباشيد دوستان!
من تصميم قطعيم رو گرفتم و ميخوام اگه خدا قسمت کنه بخرم اين 5800 رو !
اگه ممکنه در مورد خريدش راهنماييم کنين:
1.چه رنگي(کناره ها) بهتر و خوشکلتره؟آيا در رنگ ها تفاوت قيمت هست؟
2.به طور کامل در جعبه چه چيزايي بايد باشه و چي احتمال داره نباشه؟
3.خود کارتون و گوشي طلقي يا پلمپي داره يا نه؟
4.گوشي نو يا چه ورژني باشه بهتره؟
5.از کجا بفهمم که نو هست و دست دو يا تقلبي نيست؟کدي چيزي هست که بشه وارد کرد و گوشي رو تست کرد؟
6.تجربه هاتون رو اگه تو مطالب بالا نيست حتما برام بگيد(در مورد خريد گوشي که بايد به چي دقت کنم؟)
و....
ممنون!
ببخشيد!
سلام
من واسه خرید بین 5800 و LG ke990 تردید دارم
کسی نیست رو LG هم شناخت دقیق داشته باشه تا مارو راهنمایی کنه ؟
اینم بگم KE 990 قیمتش حدود 230 ه
مرسی
سلام دوست من :20:
اینو بدون که ال جی ke990 به پای 5800 نمیرسه .اینقدر امکانات داره که دوربین ال جی رو محو کنه.
منم یه سوال دارم .
کیفیت عکسش و فیلم برداریش چطوره ؟
در حد N73 هست یا بهتره ؟
ممنون
عکس برداری تقریبآ در حد n73 , ولی کیفیت فیلم برداری فوقالعادست.از عکساش برات اپ میکنم.
در ضمن اینم بگم که خودم قبل از 5800 , n73 داشتم.
بچه ها ، یه سوال داشتم.
در مورد انگیج هنوز چیزی معلوم نیستش ... تو قسمت uservoice انگیج همه دارن رای میدن تا نوکیا یه کلاینت ریلیز کنه ... اما نهوز خبری نیستش ...
GPS هم طبق روال همیشگی هستش منتها نقشه ی های خود نوکیا مدل تاچ هستش ...
SmartCom هم روش نصب میشه ... سخت افزارش هم نسبت به گوشی های دیگه نوکیا تغییزی نداره ...
سلام دوستان یه سوال داشتم چطوری این آدمک های مسج فعال میشه ؟ لطفا کمک کنید دوستان ....
کسی نیست جواب بده دوستان لطفا کمک ...
کسی نیست جواب بده دوستان لطفا کمک ...
خودش که نداره ... باید با نرم افزار جداگانه Smile بفرستی ...:31:
hosseingrami
10-07-2009, 20:30
سلام خسته نباشيد دوستان!
من تصميم قطعيم رو گرفتم و ميخوام اگه خدا قسمت کنه بخرم اين 5800 رو !
اگه ممکنه در مورد خريدش راهنماييم کنين:
1.چه رنگي(کناره ها) بهتر و خوشکلتره؟آيا در رنگ ها تفاوت قيمت هست؟
2.به طور کامل در جعبه چه چيزايي بايد باشه و چي احتمال داره نباشه؟
3.خود کارتون و گوشي طلقي يا پلمپي داره يا نه؟
4.گوشي نو يا چه ورژني باشه بهتره؟
5.از کجا بفهمم که نو هست و دست دو يا تقلبي نيست؟کدي چيزي هست که بشه وارد کرد و گوشي رو تست کرد؟
6.تجربه هاتون رو اگه تو مطالب بالا نيست حتما برام بگيد(در مورد خريد گوشي که بايد به چي دقت کنم؟)
و....
ممنون!
ببخشيد!
سلام اگه جواب من رو هم بديد ممنون ميشم چون دارم به جمع شما ميپيوندم!
:10:
سلام اینم کیفیت عکس 5800
دیگه از این بهتر ...
تنظیمات رو هم مینوششتی ... مثلا Auto یا ...
سلام اگه جواب من رو هم بديد ممنون ميشم چون دارم به جمع شما ميپيوندم!
:10:
1-بستگی به خودت داره که از چه رنگی خوشت بیاد.
2-گوشی-دفترچه-مینی dvd- هدست-رم 8گیگ-کابلusb-بند مچی(مضراب).
3-روی lcd یه برچسب راه راه هست واگه با گارانتی بگیری روی کارتون برچسب ضمانت هست.
4-20 یا 21
5-برای فهمیدن نو بودن این کد رو بزن*92702689*# که باید عدد صفر نشون بده.برای فهمیدن اصل بودن هم به این سایت برو و سریال گوشی تو توی اون کادر بزن ,اگه اصل بود مشخصات گوشیتو میاره
بعد از روشن کردن گوشی همه چیزشو چک کن (بلوتوث- دوربین رم و...)
تنظیمات رو هم مینوششتی ... مثلا Auto یا ...
تنظیمات close_up هستش
فوق العادس نه ؟:31:
hosseingrami
10-07-2009, 22:03
دمت گرم يه فيلم 5 يا 10 ثانيه اي هم بگير بزار اينجا!
فیلمش مثل 95 و 82 VGA هستش و زیاد فرقی نداره...
amirrasa kateb
10-07-2009, 23:20
این چطوره؟ تنظیمات یادم نیست
amirrasa kateb
10-07-2009, 23:28
حجم فیلم هاش خیلی بالاس
من 17 ثانیه فیلم گرفتم 5 مگابایت!
5 دقیقه شد 110 مگابایت!:18:
حساب کردم 1 ساعت میشه 1.5 گیگ :18::19::27:
کیفیتش از VCD بالاتره
حجم فیلم هاش خیلی بالاس
من 17 ثانیه فیلم گرفتم 5 مگابایت!
5 دقیقه شد 110 مگابایت!:18:
حساب کردم 1 ساعت میشه 1.5 گیگ :18::19::27:
کیفیتش از VCD بالاتره
مثه N95 و ...
هر دقیقه حدود 20 مگ حجم میگیره...!
hosseingrami
11-07-2009, 10:21
خوب يه 4 ثانيه اي هم بسه!جون من بزار يکي باشه؟
راستي از کجا بفهمم ورژن گوشي چنده؟
خوب يه 4 ثانيه اي هم بسه!جون من بزار يکي باشه؟
راستي از کجا بفهمم ورژن گوشي چنده؟
کد *0000#* رو بزن.
کلا فیلم هایی که گوشیهای نوکیا میگیرن ظرفیتشون خیلی بالاست ... اونم به دلیل رزولوشن مناسب و بیت ریت بسیار بالا هست ... همونطور که می دونید گوشیها می تونند کلیپ های گرفته شده توسط خودشون رو بخوبی نشون بدن ... خالا شما همین کلیپ ها رو بزار تو 6120 ... انقدر بیت ریتش بالاست توان پخششونو نداره ...
Oracle_Eldorado
11-07-2009, 14:01
کلا فیلم هایی که گوشیهای نوکیا میگیرن ظرفیتشون خیلی بالاست ... اونم به دلیل رزولوشن مناسب و بیت ریت بسیار بالا هست ... همونطور که می دونید گوشیها می تونند کلیپ های گرفته شده توسط خودشون رو بخوبی نشون بدن ... خالا شما همین کلیپ ها رو بزار تو 6120 ... انقدر بیت ریتش بالاست توان پخششونو نداره ...
نه عزیز همه ی گوشی های نوکیا که اینطوری نیستن !
این گوشی چون 30 فریم در ثانیه میگیره حجمش بالاست . :46:
signinfo
11-07-2009, 16:16
shervindivx
11-07-2009, 18:59
سلام من یه برنامه می خوام به صورت gps نصب کنم که توی نقشه راه های ایران بهم نشون بد ه کجام
می دونین کجا خوبه ؟
meshkiposh2200
11-07-2009, 19:02
بچه ها این گوشی مثه سری های ان عکس و فیلمش توی گالری قاطیه و نمیشه فولدر درست کرد و یا مثلا مثه 5700 ممیشه از این کارها کرد.
با تشکر
hossein_dig
11-07-2009, 19:30
بله میشه فولدر زد ولی دردسره هی دونه دونه باید مارک کنی بندازی توی پوشه
من اصلا با این گوشی حال نکردم
بخدا 6600 نصبت پولش بهتر بود 300 تومن دادیم هی دیقه دیقه باید ساین کنی اه ه ه ه ه ه ه ه
همش باید یه دستمال دست باشه صفحش رو تمیز کنی دهنم سرویس شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
signinfo
11-07-2009, 19:49
سلام من یه برنامه می خوام به صورت gps نصب کنم که توی نقشه راه های ایران بهم نشون بد ه کجام
می دونین کجا خوبه ؟
سلام
این تاپیک می تونه کمکتون کنه دوست من
من اصلا با این گوشی حال نکردم
بخدا 6600 نصبت پولش بهتر بود 300 تومن دادیم هی دیقه دیقه باید ساین کنی اه ه ه ه ه ه ه ه
همش باید یه دستمال دست باشه صفحش رو تمیز کنی دهنم سرویس شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بابا چرا می زنی تو سر گوشی :46: مگه فقط واسه این گوشی باید نرم افزار ساین کرد؟ در ضمن شما گوشی تون هک کنید تا نیاز به ساین کردن هر برنامه ای نداشته باشید. موندن اثر انگشت هم که رو گوشی های تاچ طبیعیه...باید باهاش کنار بیایید.
ممنون :20:
نه عزیز همه ی گوشی های نوکیا که اینطوری نیستن !
این گوشی چون 30 فریم در ثانیه میگیره حجمش بالاست . :46:
منظورم این بود که گوشیهایی که دوربین 5 دارن + 5800 ... دیگه 1100 رو که دیگه نگفتم ...:31:
منظورم این بود که گوشیهایی که دوربین 5 دارن + 5800 ... دیگه 1100 رو که دیگه نگفتم ...:31:
+N93 :46:
+N93 :46:
راستی
+ N86 8MP
N93 i
yekta_Tak
12-07-2009, 00:17
سلام من 5800 دارم و یک مشکل با آن پیدا کردم این است که نرم افزار SmartComGPS روی آن نصب است ولی نمی دانم چگونه می توان بدون وصل شدن به اینترنت از آن استفاده کرد. و یک چیزی که من توی سایتها خواندم این بود که باید قبل از نصب شدن این را ساین کنم و یعنی چی این ساین کردن؟و چگونه باید اینکار را بکنم؟
با سپاس
amirkhan405
12-07-2009, 08:50
سلام به طور كلي اين گوشي خوبه يا نه يل به قول معروف ارزش خريد داره يا نه؟؟
بخرم يا نه؟
سلام من 5800 دارم و یک مشکل با آن پیدا کردم این است که نرم افزار SmartComGPS روی آن نصب است ولی نمی دانم چگونه می توان بدون وصل شدن به اینترنت از آن استفاده کرد. و یک چیزی که من توی سایتها خواندم این بود که باید قبل از نصب شدن این را ساین کنم و یعنی چی این ساین کردن؟و چگونه باید اینکار را بکنم؟
با سپاس
سلام
این تاپیک رو در مورد ساین مطالعه کن دوست عزیز...
emperor79
12-07-2009, 13:42
سلام دوستان و خسته نباشین
کیفیت ضبط صدای این گوشی چه قدره ؟
و تاچند دقیقه قابلیت ضبط صدا داره؟
shervindivx
12-07-2009, 14:32
منم نصب کردم این اسمارت کامپس رو اما مشکلی که دارم اینه که وقتی می زنم کانکت می گه بلو توثتو روشن کنم ؟! ..
بگم آره » میگه no device found
بگم نه : هیچی نمی شه
کسی می دونه چطوری باید کار کنم با هاش ؟
اصلا این بلو توث این وسط چی کار می کنه ؟!
hosseingrami
12-07-2009, 16:00
سلام خيلي خيلي ممنون!0از اينا خيلي ديدم) ولي من به اينا اطمينان ندارم ميخوام يکي از بچه هاي سايت با دوربين گوشيشون بگيرن اينجا آپ کنن!
خواهش ميکنم 3 ثانيه هم بسه!
فکر نکنم يک مگ هم بشه!
ممنون!
يک زحمت ديگه هم دارم اگه ميشه يه عکس از ليبل گوشي چيني) و يه عکس از باطري و يه عکس هم از مموري برام آپ کنيد که خيلي لازم دارم!
البته اصليش!
signinfo
12-07-2009, 16:21
سلام خيلي خيلي ممنون!0از اينا خيلي ديدم) ولي من به اينا اطمينان ندارم ميخوام يکي از بچه هاي سايت با دوربين گوشيشون بگيرن اينجا آپ کنن!
خواهش ميکنم 3 ثانيه هم بسه!
فکر نکنم يک مگ هم بشه!
ممنون!
يک زحمت ديگه هم دارم اگه ميشه يه عکس از ليبل گوشي چيني) و يه عکس از باطري و يه عکس هم از مموري برام آپ کنيد که خيلي لازم دارم!
البته اصليش!
سلام
اعتماد داشته باشید دوست عزیز. با همین گوشی گرفته شده دیگه...
شما خوبه ماشین نمی خواید بخرید! :46:
من تا چند روز دوربین یا گوشی دیگه تو خونه ندارم که بخوام عکس بگیرم. دوستان دیگه ممکنه بتونن کمکتون کنن.
ممنون
Ssarshar
12-07-2009, 16:46
دوستان كيفيت صداي گوشي در هدفون چطوره ؟ در مقايسه با دبليو 950 يا هر گوشي ديگه
ممنون
instrumental
12-07-2009, 16:57
از قرار اطلاع، فیرم ور جدید 5800 اومده، البته من هنوز نتونستم آپ گرید کنم. ورژن 21.2.025
signinfo
12-07-2009, 17:31
ممنون
راستش من زیاد راضی نیستم از صداش مخصوصا تو هدفون. در مقایسه با دبلیو 950 نمی دونم اما مادرم 5300 داره و صداش بهتر و همچنین بلندتر از 5800 منه. برنامه Power MP3 رو هم امتحان کردم فایده ای نداشت. فقط صدا رو بلندتر می کرد و البته گوشخراش تر. نگید اکولایزر ها رو بلد نیستی تنظیم کنی چون من خوره لوازم صوتی ام و روی صدا خیلی حساسم. انواع ترکیب های اکولایزر رو امتحان کردم اما متاسفانه صداش به پای 5300 نرسید. تست ها رو هم با هدفون NC6 سونی انجام دادم.
می شه طریقه ی قرار دادن سیمکارت و باز کردن درب باطری 5800 را توضیح دهید ببخشید اگه کمی مبتدی بود درخواستم اگه با عکس باشه که خیلی بهتر ممنون
ممنون
راستشو بخوای من قبل از این ان73 داشتم در مقایسه با اون میتونم بگم صدای خیلی بلندتر و با کیفیتی داره .من که ازش راضیم.:20:
راستشو بخوای من قبل از این ان73 داشتم در مقایسه با اون میتونم بگم صدای خیلی بلندتر و با کیفیتی داره .من که ازش راضیم.:20:
از N73 ME بهتره ؟؟؟؟!!
به نظر من به اون نمی رسه ...!
من زمانی که داشتم آپدیتم کردم فوق العاده شد و ازش راضی بودم ...!
از N73 ME بهتره ؟؟؟؟!!
به نظر من به اون نمی رسه ...!
من زمانی که داشتم آپدیتم کردم فوق العاده شد و ازش راضی بودم ...!
من که فروختمش.ولی صدای 5800 بالاتره.
Shadow-Man
12-07-2009, 23:25
داداشم n73 me داره صداش خیلی از گوشی من بلند تره ولی کیفیت 5800 خیلی بهتره دادشم که صدای گوشی رو بلند میکنه صدا دیگه زیاد مفهوم نیست ولی با 5800 هر چقدر زیاد کنی کیفیت کم نمیشه
از قرار اطلاع، فیرم ور جدید 5800 اومده، البته من هنوز نتونستم آپ گرید کنم. ورژن 21.2.025
برای من که هیچی نیودمده به این سایت ها اعتباری نیست
hosseingrami
13-07-2009, 13:27
سلام
اعتماد داشته باشید دوست عزیز. با همین گوشی گرفته شده دیگه...
شما خوبه ماشین نمی خواید بخرید! :46:
من تا چند روز دوربین یا گوشی دیگه تو خونه ندارم که بخوام عکس بگیرم. دوستان دیگه ممکنه بتونن کمکتون کنن.
ممنون
ممنون!
آخه حق دارم خوب! يه بار کلاه رفته سرم بهدشم من بچه شهرستانم و خودمم نميخوام بگيرم براي همين ميخوام از همه چيش خبر داشته باشم مستند تا بتونم اين عکس ها رو به اون که ميخواد برام بخره براش ايميل کنم!
:40:
djhamed70
13-07-2009, 14:04
قیمت به روزش چنده؟
ممنون!
آخه حق دارم خوب! يه بار کلاه رفته سرم بهدشم من بچه شهرستانم و خودمم نميخوام بگيرم براي همين ميخوام از همه چيش خبر داشته باشم مستند تا بتونم اين عکس ها رو به اون که ميخواد برام بخره براش ايميل کنم!
سلام
شما فیلم برداری کدوم گوشی رو قبول دارید؟
mohammad_1ta
13-07-2009, 15:25
قیمت به روزش چنده؟
2 ساعت پیش که علائدین بودم، قیمت از 275 داشت تا 295 با گارانتی
یکی میگفت رنگ قرمزش 290 و آبیش 280
hossein_dig
13-07-2009, 20:00
آقا نخرین بدرد نمی خوره اصلا حال نمیده !!
من خریدم پشمونم
sokote-marg
13-07-2009, 20:29
من خریدم پشمونم
چرا ؟
میشه بیشتر توضیح بدید ؟
فعلا که همه دارن ازش تعریف می کنن.
من می خوام برای یکی از دوستانم این گوشی رو بگیرم .
چرا می گید خوب نیست ؟
اگه کس دیگه از دوستان باز راهنمایم کنه ممنون میشم.
H a m e e d
13-07-2009, 21:03
من خریدم پشمونم
دیگه اینطوریا هم نیست!
لطفا اینطوری نگید تا باعث بشه کسایی که دوست دارن این گوشیو بخرن پشیمون بشن.
من بعد از دو ماه و نیم از خرید این گوشی الآن به یه رضایت نسبی از این گوشی رسیدم و اشکالاتش رو هم تا حد امکان برطرف کردم.
ضمنا بسته به این که هر کسی قبلا از چه مدل و سطحی از گوشی داشته و حالا میخواد اینو بخره، سلیقه ها متفاوته.
مثلا یه نفر که hTC داره، خب معلومه این گوشی براش بی اهمیت و پیش پا افتاده باشه.
ولی از لحاظ تامین نیازهای نرم افزاری کاملا قابل اطمینانه و همین الآنشم برنامه های زیادیو میشه توش ریخت و بهره برد.
اصلا حال نمیده !!شاید منظورت پشتیبانی نکردن از N-gage بوده باشه، ولی همه که گوشی رو واسه بازیهاش نمیخرن!
در نهایت من فکر میکنم نوکیا که معمولا گوشیهای مجهز و سیستم عامل دارش همیشه قیمتای گزافی دارن، این گوشی رو با امکانات نرم افزاری مناسب به قیمت مناسبتری به فروش میرسونه، البته اینو هم نباید فراموش کرد که از نظر بعضی امکانات سخت افزاری (بدنه، دوربین، صفحه لمسی) از بیشتر مدلهای دو سال اخیر سری N یا گوشیهای پیشرفته سامسونگ پایینتره و این میتونه یکی از دلایل مهم قیمت پایینترش باشه.
ولی خب از طرفی وجود تراشه GPS، اسپیکر استریوی قوی و شتابسنج هم از نقاط قوت سخت افزاری این گوشی هستن که باعث شدن خیلی از رقباش عقب نمونه.
hosseingrami
13-07-2009, 21:04
سلام
سلام!
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عسم از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
hosseingrami
13-07-2009, 21:05
سلام
سلام!
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عکس از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
من خریدم پشمونم
البته بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشید ... به نظرمن برای 3 یا 4 ماه نگه داشتن گوشی خوبیه ...!
سلام!
مثلا به پاي N82 ميرسه؟
فيلم برداري رو بيخيال عکس از ليبل گوشي و باطري و مموري 8 گيگ ميخوام!
از اونا برای چی عکس میخوای .؟.. تو GSMArena هستش ...
H a m e e d
13-07-2009, 21:33
البته بستگی داره شما از گوشی چه انتظاری داشته باشید ... به نظرمن برای 3 یا 4 ماه نگه داشتن گوشی خوبیه ...!
کسایی که یه گوشیو بیش از 3 تا 4 ماه نگه نمیدارن صرفا به دنبال مدلهای جدید بازار در هر مقطع زمانی هستن و پول و وقت اضافی برای هر بار انجام این کار دارن و با این حجم تعویض گوشی دیگه نمیتونن به هیچ مدلی عادت کنن یا خوششون بیاد، چون تا بخوان این حسو بدست بیارن مجبورن برن مدل جدیدترو بگیرن.
اینطوری دیگه قبل از خرید احتیاجی به فکر کردن نیست، چون هدف فقط خریدن آخرین مدلها و رها کردنش بعد از یه مدت کوتاهه و ممکنه اصلا به نیازهایی که از یه گوشی داریم توجه نشه.
از طرفی بعد از مدتی این گوشیهای نسبتا مشابه (بالاخره همشون یه شباهتهایی که به همدیگه دارن) آدمو "گوشی زده" میکنه.
من که این روشو نمی پسندم.:13:
کسایی که یه گوشیو بیش از 3 تا 4 ماه نگه نمیدارن صرفا به دنبال مدلهای جدید بازار در هر مقطع زمانی هستن و پول و وقت اضافی برای هر بار انجام این کار دارن و با این حجم تعویض گوشی دیگه نمیتونن به هیچ مدلی عادت کنن یا خوششون بیاد، چون تا بخوان این حسو بدست بیارن مجبورن برن مدل جدیدترو بگیرن.
اینطوری دیگه قبل از خرید احتیاجی به فکر کردن نیست، چون هدف فقط خریدن آخرین مدلها و رها کردنش بعد از یه مدت کوتاهه و ممکنه اصلا به نیازهایی که از یه گوشی داریم توجه نشه.
از طرفی بعد از مدتی این گوشیهای نسبتا مشابه (بالاخره همشون یه شباهتهایی که به همدیگه دارن) آدمو "گوشی زده" میکنه.
من هم با نظر دوستمون موافقم.
من هم با نظر دوستمون موافقم.
تشکر رو واسه همین زمانا گذاشتن ...!
حالا چرا میرنی ...؟:31:
من منظورم این بود که ارزش خریدن رو داره ... یکی دوهفته ای که دستم بود خیلی ازش راضی بودم ...
منظورم بد جلوه دادن این گوشی نبود ... ولی برای من که یه عمر با گوشی های S60V3 کار کردم سخت بود که با این کنار بیام ...!
yoosef_st
13-07-2009, 23:42
حالا چرا میرنی ...؟:31:
من منظورم این بود که ارزش خریدن رو داره ... یکی دوهفته ای که دستم بود خیلی ازش راضی بودم ...
منظورم بد جلوه دادن این گوشی نبود ... ولی برای من که یه عمر با گوشی های S60V3 کار کردم سخت بود که با این کنار بیام ...!
چرا؟
خیلی شبیه هستن که، نه؟
من خودم زیاد باهاش کار نکردم. اما خب همین یک مقدار کم کاملا شبیه به S603rd هستش. فقط لمسی.
اینجوری نیست؟
vahidhgh
14-07-2009, 01:12
سلام بر و بچه های گل پی سی آقا ما هم به5800 ها پیوستیم
Shadow-Man
14-07-2009, 08:54
چرا؟
خیلی شبیه هستن که، نه؟
من خودم زیاد باهاش کار نکردم. اما خب همین یک مقدار کم کاملا شبیه به S603rd هستش. فقط لمسی.
اینجوری نیست؟
آره ولي تا وقتي نخواي برنامه بازي كني چون وقتي تو فاز برنامه نصب كردن و بازي ميري مي بيني زمين تا آسمون با هم فرق دارن
سلام بر و بچه های گل پی سی آقا ما هم به5800 ها پیوستیم
عليك سلام آقا وحيد گل گلاب خوش اومدي. چند خريدي گوشي رو
djhamed70
14-07-2009, 09:26
رفتم یدونه 5800بخرم
djhamed70
14-07-2009, 09:26
جی پی اسش چجوری؟
vahidhgh
14-07-2009, 09:41
عليك سلام آقا وحيد گل گلاب خوش اومدي. چند خريدي گوشي رو
280000 تومن از جمهوری
تشکر رو واسه همین زمانا گذاشتن ...!
کاش اول پست قبل رو میدیدی بعد پست میدادی, من که تشکر کرده بودم.:41:
چرا فرمت wmv کار نمیکنه رو موبایل ؟
میگه unable to open . مشکل چیه ؟
لطفا کمک ...
چرا فرمت wmv کار نمیکنه رو موبایل ؟
میگه unable to open . مشکل چیه ؟
لطفا کمک ...
احتمالا بیت ریت و رزولوشنش زیاد هست وگرنه 5800 باید راحت WMV رو پخش کنه ...
امروز ما هم به دارندگان این گوشی اضافه شدیم
mohammad_1ta
14-07-2009, 14:55
ایول مبارکه...
چند گرفتی؟
از w960 حالش بیشتره؟ :31:
راستی تو جعبش همه چیز بود؟ (کیف، مضراب، پایه، خروجی تلویزیون...) ؟
مبارکه:20: . چند گرفتی؟
ورژنش چنده ؟
گارانتی اصلی خریدم 280 (همه ی گارانتی اصلی ها قرمز بود کل پاساژ زیر و رو کردم تا یه مغازه بالاخره سیلورشو داشت)
ورژن گوشی 21
rm-356
محتویات جعبه هم مچ بند -شارژر کابل اتصال به تلویزیون - هندز فری 2 تیکه - و کابل یو اس بی و mini DVD و دفترچه راهنمای گوشی +رم 8 گیگ
----------
آره داش حالش از 960 خیلی بیشتر
الان هم دنبال هک کردن گوشی ام که دیگه مشکل ساین برنامه ها هم ریشه کن بشه
shervindivx
14-07-2009, 18:51
سلام چه خوب ! ...
چون من می خواستم w960 بگیرم
راسی به نظر من هک نکن گوشیو چونیه مقدار احتمال هنگ کردنش بالا میره به جاش
ساین گوشیت رو (سرتیفیکیتش) رو تهیه کن و با اون هر چند برنامه خواستی نصب کنی سه سوته با دو تا کلیلک کامپیوتر ساینش کن
اینطوری هم خدارو داری هم خرمارو
بهترین جایی که دیدم آموزش همه چیز رو داره اینجاست
در لینک بالا گرفتن سرتیفیکیت رو یاد داده و در این لینک
و در
این آدرس هم یاد میگیری که چطوری از اون ساین استفاده کنی
همینطور هک کردن رو به تمام روش ها یاد میگیری
خرسنده باشی دوست عزیز
شدیدا تبریک
گارانتی اصلی خریدم 280 (همه ی گارانتی اصلی ها قرمز بود کل پاساژ زیر و رو کردم تا یه مغازه بالاخره سیلورشو داشت)
ورژن گوشی 21
rm-356
محتویات جعبه هم مچ بند -شارژر کابل اتصال به تلویزیون - هندز فری 2 تیکه - و کابل یو اس بی و mini DVD و دفترچه راهنمای گوشی +رم 8 گیگ
----------
آره داش حالش از 960 خیلی بیشتر
الان هم دنبال هک کردن گوشی ام که دیگه مشکل ساین برنامه ها هم ریشه کن بشه
مبارک باشه ... خوب گرفتی ...
راستی از قیمت های گوشی های دیگه خبری نبود ...؟
ممنون از همه ی دوستان (بابت تبریک)
============
منظورت از قیمت های گوشی های دیگه چی؟؟؟
قیمت میخوای ؟؟؟
ان 97 افت خوبی کرده 640
ان 86 هم دور و ور 500 (فکر کنم پایین تر چون امروز سوال نکردم ولی هفته ی قبل اون دور و ور بود)
86 چقدر بود ...؟
همینو فقط بگی کافیه ...
زیادی هم بشه دیگه Off Topic میشه و Post Delete ... :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.