مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
NINTENDO_DS
21-02-2009, 22:51
در مورد دومی و سومی اصلا موافق نیستم
در مورد دومی چون منم دارم و اصلا اینی که شما می گی نیست
در مورد سومی چون سیستمش مثل آیفون هست اینطور عمل می کنه تازه در مصرف باطری هم صرفه جویی می کنه و چرا نباید خاموش بشه؟
baback656
21-02-2009, 22:52
دوستان اولاً هنوز فایل installserver برای این گوشی و کلاً S60V5 نیومده که بخواین هک کنین .... پس همون فایل Cer و Key رو باید بگیرید ....
دوماً دوست من مگه شما 16 گیگ اطلاعات داری که میخوای روی گوشی بریزی ...؟ بابا بنده خدا اگه N97 هم باشه کم میاره ....
سوماً من باطری 5800 رو نمیدونم اما میدونم با Gps روشن مصرف باطریت نصف میشه .....
فایل installserver برای سری 5 نیومده اما میشه هکش کرد.روشش توی قسمت هک اومده.من گوشییمو هک کردم و بیشتر برنامه ها بدون ساین نصب میشن
NINTENDO_DS
21-02-2009, 22:54
سلام
مجارستان:363تومن.
گرون نگفتن بهت؟ چون فنلاندیش این قیمته
baback656
22-02-2009, 00:24
گرون نگفتن بهت؟ چون فنلاندیش این قیمته
این گوشی فنلاندی نداره و اگر کسی گفت فنلاندی داره تقلبیه روی مجارشم شک دارم اما نوع چینی 100% ماله شرکت نوکیا هست
farzad.sharifi
22-02-2009, 08:20
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
سلام دوستان
میدونم سوالم تکراریه اما خوب جواب درستی براش پیدا نکردم.
میخوام گوشی 5800 دوستم رو فارسی دار کنم.
1-با کمی مطالعه به این نتیجه رسیدم از باکس جف استفاده کنم تا پروداکت کد رو تغییر بدم.(پیشنهاد بهتری دارید ؟)
2-با همون جف میشه 5800 رو اپدیت کرد یا فقط پروداکت کد رو عوض میکنه ؟
3-لینک دانلود آخرین آپدیت 5800 رو میخواستم.
4-پروداکت کد فارسی رنگ قرمز چیه ؟
instrumental
22-02-2009, 18:15
این گوشی فنلاندی نداره و اگر کسی گفت فنلاندی داره تقلبیه روی مجارشم شک دارم اما نوع چینی 100% ماله شرکت نوکیا هست
این موضوع که خیلی از تجهیزات الکترونیکی امروزه داره توی چین تولید می شه، چیز تازه ای نیست، سونی، نوکیا، اپل و خیلیهای دیگه دارن محصولاتشون رو توی چین تولید می کنن. تا اون جایی که من خوندم و شنیدم نوکیا 5800 هم توی چین تولید می شه، اما یه جایی که می گن اون جا امارات هست لیبل های دیگه مثل مجارستان و فنلاند می خوره، اونم فقط چون سلیقه بعضی مشتریها این جور اقتضا می کنه. به هر حال، مشکلاتی که بعضیا بهش برخوردن، تا حالا اختصاص به مدل چینی نداشته و شامل مجارستانی هم می شده. در مورد لیبل فنلاند چیزی هنوز نشنیدم. اما من مال خودمو از همین لیبل فنلاندیها برداشتم، اونم چون فروشنده گفت موقع فروش، ممکنه بهتر بتونی بفروشی! :31:فرقی هم که فکر کنم با لیبل چینی داشته اینه که زبان چینی توی منوش از اول نبود. اما اون حدود صدتا قطعه موزیک عربی رو مموری کارتش بود که کمپلت ریموو کردم. به هر حال، فکر این که نوکیا، موازی با چین، یه خط تولید هم جای دیگه واسه این گوشی راه انداخته باشه، کمی بعیده. البته ممکنه که بعدها ورژن دیگه ای ازش بده بیرون، مثلاً یه رنگ تازه، یا بدنه فلزی، که بده یه جای دیگه بسازن، که اونم نمی دونم چقدر ممکنه مقرون به صرفه باشه.
ایا این امکان وجود داره که با برگردوندن گوشی تماس های دریافتی را ریجکت کرد؟
lordfarid
23-02-2009, 14:31
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
baback656
23-02-2009, 14:59
بله.با سنسوری که داره فقط باید زحمت بکشی و برنامشو نصب بکنی.اونوقت با برگردوندن گوشی خیلی کارا میشه کرد.
baback656
23-02-2009, 15:06
سلام
اس ام اس دادن با این گوشس راحت هست ؟ اس ام اس فارس راحت میشه داد ؟ من کارم اس ام دادنه روزی 50 60 تا !!
از اون نرم افزارهمراه اول برای اس ام اس فارسی میشه روش استفاده کرد ؟ تقریبا همه سوال به اسام اسه .
کیفیتساخت گوشی چطوره ؟ من الان یه دبلیو 960 دارم انقدر فرق این دو تا هست که ارزشه تعویض داشته باشه ؟
گوشی خیلی باکلاسیه هرچند این موضوع سلیقه ایه.چون منم اس ام اس زیاد میدم میدونم اوائل یکم سخته.اما اگر عادت کردی راحت میشه.من برای راحتی بیشتر با انگشت مینویسم و از قلم استفاده نمیکنم.درکل اگر با گوشیت مشکلی نداری پولتو هدر نده.من یه نوکیا E65 داشتم یک ماه خریده بودمش 270 هزار تومن.این گوشیو که دیدم E65 رو فروختم 150 هزار تومن و 5800 خریدم. درکل راضیم ازش.
بچه ها دیشب یه چیزی متوجه شدم.وقتی گوشی درحال اتصال TVهست اگر Sms یا بلوتوث بیاد گوشی هنگ میکنه.شما هم امتحان کنید !!!!!!!! :41::18:
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
به قسمت درخواست نرم افزار مراجعه کنید
بله این امکان رو داره
فقط باید سسنسور فعال باشه و احتیاج به هیچ برنامه ای نداره
سلام
ا س ام اس دادن با این گوشی بیرون از خونه خیلی سخته بخصوص توی ماشین
نرم افزار همراه اول نصب میشه ولی کار نمیکنه :دی
کیفت ساخت بد نیست ولی نباید اتظار یه گوشی فنلاندی رو داشته باشی
به نظر من همون 960 رو نگه دار
سلام دوستان
1-با کمی مطالعه به این نتیجه رسیدم از باکس جف استفاده کنم تا پروداکت کد رو تغییر بدم.(پیشنهاد بهتری دارید ؟)
بنده کماکان منتظر پاسخ دوستان هستم !
alsa1001
23-02-2009, 18:10
سلام vanish
من پروداکت کد را با جف به پروداکت فارسی عوض کردم و گوشی را با nsu آپدیت کردم که فارسی هم اضافه شد ، بعضی وقت ها مخصوصا وقتی که کسی که باهاش حرف زدم قطع می کنه ، گوشی هنگ می کنه ، آیا می تونه ارتباطی با عوض کردن پروداکت کد داشته باشه ؟ چند جا شنیدم که هر شب باید خاموش بشه تا حافظه اش خالی شه ، الان ده روزه که هر شب خاموشش می کنم دیگه همان سه روز یکبار هم هنگ نمی کنه
ضمنا موقع صحبت صدای من برای طرف مقابل کم و زیاد می شود البته نه به طور دائمی ، ورژن گوشی من الان 20 هست
[QUOTE=vanish;3534501]
بله این امکان رو داره
/QUOTE]
ولی واسه من فقط با برگردوندن گوشی سایلت می کنه و ریجکت نمیکنه
چه جوری ریجکت می کنه واسه شما؟
بله.با سنسوری که داره فقط باید زحمت بکشی و برنامشو نصب بکنی.اونوقت با برگردوندن گوشی خیلی کارا میشه کرد.
اسم نرم افزارش چیه؟
شما نصب کردید؟
ولی واسه من فقط با برگردوندن گوشی سایلت می کنه و ریجکت نمیکنه
چه جوری ریجکت می کنه واسه شما؟
ببخشید من اون ریجکت رو سایلنت دیدم :دی
من پروداکت کد را با جف به پروداکت فارسی عوض کردم و گوشی را با nsu آپدیت کردم که فارسی هم اضافه شد ، بعضی وقت ها مخصوصا وقتی که کسی که باهاش حرف زدم قطع می کنه ، گوشی هنگ می کنه ، آیا می تونه ارتباطی با عوض کردن پروداکت کد داشته باشه ؟
عوض کردن پروداکت کد مشکلی بوجود نمیاره
قبل از آپدیت مشکلی نداشت؟
؟ چند جا شنیدم که هر شب باید خاموش بشه تا حافظه اش خالی شه ، الان ده روزه که هر شب خاموشش می کنم دیگه همان سه روز یکبار هم هنگ نمی کنه
من اینو شنیدم ولی تا حالا دلیل علمی براش پیدا نکردم
یکی از دوستام یه g900 اگه شب گوشی روشن میذاشت صبح هنگ میکرد البته بعد از آپدیت مشکلش حل شد
ضمنا موقع صحبت صدای من برای طرف مقابل کم و زیاد می شود البته نه به طور دائمی ، ورژن گوشی من الان 20 هست
قبلا هم گفتم مشکل از پایه کپسولی هستش
سلام5800برنامه های سیمبیان 9.2یا9.3روبازمیکنه
alsa1001
24-02-2009, 17:03
سلام vanish
موقع مکالمه البته در برخی موارد فقط ، صدای من برای طرفم کم و زیاد می شه نه صدای اون برای من ، یعنی بلندگوی من مشکلی نداره ظاهرا ایراد یا از فریمور یا از میکروفن ، شما اطلاعی داری ؟ یکی از دوستانم هم که دو سه روزه گرفته این طوریه ، اون هیچ تغییری هم در فریمور نداده
اماستیاف
24-02-2009, 17:38
سلام دوستان
سوالات این بنده خدا رو کسی جواب نمیده ؟؟؟؟
alsa1001
24-02-2009, 19:40
سوالات این بنده خدا رو کسی جواب نمیده ؟؟؟؟
پروداکت کد قرمز فارسی : 0574324
از جف استفاده کن تا پروداکت را عوض کنی بعد هم با nsu از سایت نوکیا آپدیتش کن تا فارسی اضافه بشه
NINTENDO_DS
24-02-2009, 22:24
نه چون برنامه اون گوشی ها سازگار با صفحه تاچ 5800 نیستن
NINTENDO_DS
24-02-2009, 22:26
به قسمت درخواست نرم افزار مراجعه کنید
بله این امکان رو داره
ا س ام اس دادن با این گوشی بیرون از خونه خیلی سخته بخصوص توی ماشین
نرم افزار همراه اول نصب میشه ولی کار نمیکنه :دی
کیفت ساخت بد نیست ولی نباید اتظار یه گوشی فنلاندی رو داشته باشی
به نظر من همون 960 رو نگه دار
ولی موافق نیستم کیفیت ساختش از ان 85 فنلاندی خیلی بهتره تازه برو سری یکش رو که فنلاندیه بگیر ببین عجب چیزیه
ولی موافق نیستم کیفیت ساختش از ان 85 فنلاندی خیلی بهتره تازه برو سری یکش رو که فنلاندیه بگیر ببین عجب چیزیه
منظورت سری یک n85 بود یا 5800؟
چون 5800 فنلاندی نداره
samira455
25-02-2009, 11:32
سلام دوستان
من گوشی 5800 خریدم ولی Type گوشیم را که از طریق *#0000# 'گرفتم با Type ی که زیر باتری روی گوشی زده شده فرق داره. یعنی اولی RM-356 هست و دومی RM-347!!!!!! این چه معنی میتونه داشته باشه؟ اصلا Type گوشی یعنی چی؟
pesarebaba2006
25-02-2009, 18:52
سلام. دوستانی که خریدن این گوشی رو یکم بیان توضیح بدن. گوشی چه جوریاست ؟
منظورت سری یک n85 بود یا 5800؟
چون 5800 فنلاندی نداره
چرا 5800فلاندی نداره :18:برو سایت نوکیا ویاسایت های دیگه که فروشگاه آنلاین دارند 90%این ها نوشتند که گوشی ساخت فلاندیعنی همه ی فروشگاه هاگوشی5800رو به عنوان اصل فلاند قالب میکنند
instrumental
26-02-2009, 00:38
خب اگه در حال رانندگی باشید، هم مشکل و هم خطرناکه ! :31:
ولی از شوخی گذشته (که امیدوارم vanish جان دلخور نشده باشن)، می خوام بگم که موافق نیستم. وقتی از صفحه full screen QWERTY استفاده می کنین و دیگه مجبور نیستین واسه بعضی از حروف سه یا چهار مرتبه یه کلید رو فشار بدین، و برای انتخاب اعداد و علائم سجاوندی، گاهی شیش تا هفت بار همین کار رو انجام بدین، چرا باید گفت کار کردن باهاش سخته. تجربه من می گه که هم آسونتره و هم سریعتر، و این ویژگی رو توی کیبوردهای فیزیکی نمی شه داشت. البته من اس ام اس باز اونجوری نیستم، اما واقعاً درک نمی کنم که چرا و چطوره که بعضیا در مورد کار با این گوشی و یا اصولا تایپ با گوشیهای تاچ اسکرین این قدر complain دارن، خوشحال می شم اگه در مورد تجربه خودتون روشنتر و دقیقتر صحبت کنید. :20:
Saman-tci
26-02-2009, 00:45
بله متاسفانه این هم یکی از معایب این نوع از گوشیها هستند .....
ولی با این همه , باز هم طرفدارهای خاص خودشو داره
Raptor 2009
26-02-2009, 00:51
دیروز میلاد نور بودم نمایشگاه نوکیا بود و 5800 دمو هم بود..باهاش کار کردم احساس کردم دارم با ایفون کار میکنم انقدر که تاچش حساس و دقیق و نرم بودش
امروز بر حسب اتفاق نمایشگاهه تو پایتخت هم بود و من هم از خدا خواسته دوباره گرفتم باهاش کار کردم...خیلی برام عجیب بود که چرا دیشبیه انقدر خوب بود و امروزیه انقدر سفت و ضعیف و خنگ!!!!!!!
کسی میدونه علتشو؟
سلام. دوستانی که خریدن این گوشی رو یکم بیان توضیح بدن. گوشی چه جوریاست ؟
همونطور كه همه دوستاني كه اين گوشيو داشتن يا هنوز هم دارن ميگن اگه از دوربينش ( كه بنظر من خيلي كمتر از 3.2 مگاپيكسلي كه روش زده هست حداقل در مقايسه با 3.2 n73 كه خودم قبلا داشتم) صرف نظر كني براي مخصوصا كساني كه تا حالا گوشيه لمسي نداشتن تجربيه جالبيه و تقريبا امكانات كاملي روش نصبه اون هم با اين قيمت پايين نسبت به بقيه گوشيهاي لمسي
ولي بنظر من اگه حوصله داري قبل از خريد تموم اين بخش رو بخون مخصوصا از پست 40 به بعد تا با ديد باز اين گوشيو بخري
نه چون برنامه اون گوشی ها سازگار با صفحه تاچ 5800 نیستن
البته بعضی از برنامه ها روش نصب می شن فقط یه سری از امکانات اون برنامه رو ممکنه از دست بدین.
من خودم Smart Com GPS و Core Player رو روش نصب کردم.
:11:
smart com رو چطوری نصب کنم ؟ یه بار دیگه سوال کردم کسی جواب نداد با هک گوشی یا هک برنامه ؟ که ضرری برا گوشی نداشته باشه یعنی قات نزنه
راستی این برنامه رو این گوشی با توجه به تاچ بودنش خوب کار میکنه ؟ من نقشه تهران همون قدیمیه رو میگم که نیاز به جی پی اس نداره رو میگم وقتی نصب کردم وقتی باهاش کار میکردی بعد 7 8 ثانیه خودبه خود از برنامه خارج میشد
هرکی نصب کرده یه ریویو بده ببینیم چطوریه
مرسی
احمدصالح پور
26-02-2009, 13:50
دوستان بازیهای مخصوص گوشی اومده یا نه ؟
من گوشی 5800 خریدم ولی Type گوشیم را که از طریق *#0000# 'گرفتم با Type ی که زیر باتری روی گوشی زده شده فرق داره. یعنی اولی RM-356 هست و دومی RM-347!!!!!! این چه معنی میتونه داشته باشه؟
بعد از فلش یا آپدیت type عوض میشه(البته اکثرآ بعد از آپدیت type گوشیشون عوض نمیشه)
گوشیت فارسی داره؟
چرا 5800فلاندی نداره برو سایت نوکیا ویاسایت های دیگه که فروشگاه آنلاین دارند 90%این ها نوشتند که گوشی ساخت فلاندیعنی همه ی فروشگاه هاگوشی5800رو به عنوان اصل فلاند قالب میکنند
فنلاند نداره
اونایی که زده فنلاند لیبل چینج هستند
خب اگه در حال رانندگی باشید، هم مشکل و هم خطرناکه !
ولی از شوخی گذشته (که امیدوارم vanish جان دلخور نشده باشن)،
چرا ناراحت بشم؟:دی
خوشحال می شم اگه در مورد تجربه خودتون روشنتر و دقیقتر صحبت کنی
مثه اینکه زیاد با کیبوردهای فیزیکی full QWERTYکار نکردی:دی
توی کیبوردهای فیزیکی چون دکمه ها رو حس میکنین خیلی کار باهاش راحته چون مطمئن هستین که دکمه رو فشار دادین:دی
اما توی 5800 چون دکمه مجازی هستن این قابلیت مهم رو نداره
چون در یک لحظه میتونین فقط یک حرف رو تایپ کنین اگه یه خورده سرعت تایپتون بالا باشه میبینین که گوشی جا میمونه
رو چطوری نصب کنم ؟ یه بار دیگه سوال کردم کسی جواب نداد با هک گوشی یا هک برنامه ؟ که ضرری برا گوشی نداشته باشه یعنی قات نزنه
توی تاپیکش این برناکه موجوده همون رو نصب کن مشکلی نداره
فقط موقع استفاده از برنامه باید هک disable باشه
دوستان بازیهای مخصوص گوشی اومده یا نه ؟
یه چند تایی اومده
instrumental
26-02-2009, 15:37
همونطور كه همه دوستاني كه اين گوشيو داشتن يا هنوز هم دارن ...
همه دارن، گمونم فقط یه نفر بود که خیانت کرد و برد فروخت ! :13:
احمدصالح پور
26-02-2009, 15:42
دوستان کیفیت فیلم دیدن با این گوشی چه جوریاست ؟؟؟
دوستان کیفیت فیلم دیدن با این گوشی چه جوریاست ؟؟؟
عالیه. با اون ال سی دیه واید 3.2 اینچیه خرش( بببخشید گاوش):31:
راستی این برنامه رو این گوشی با توجه به تاچ بودنش خوب کار میکنه ؟ من نقشه تهران همون قدیمیه رو میگم که نیاز به جی پی اس نداره رو میگم وقتی نصب کردم وقتی باهاش کار میکردی بعد 7 8 ثانیه خودبه خود از برنامه خارج میشد
مرسی
کسی دیگه هم این مشکل رو داره؟
يعني واقعا هيچ راهي براي بهبود دوربين اين گوشي نيست آخه كيفيتش چه توي عكس و چه توي فيلمبرداري از دوربين 2 مگاپيكسليه N81 8G هم پايينتره (امتحانش كردم) من موندم نوكيا با اين ليبل 3.2 مگاپيكسلي اي كه روي دوربين اين گوشي زده تازه همراه با عبارت كارل زايس بدجوري اعتماد طرفداراشو سلب كرده حداقل اعتماد من يكي كه هر گوشي اي كه خريدم ( از 3310 خدا بيامرز گرفته تا اين گوشي) سلب شده آخه معروفه كه دوربينهاي گوشيهاي نوكيا بجز چند مورد real نيست ولي تا اين حد ديگه نوبره
آخه توي اين چند روزي كه گرفتم نتونستم با اين مساله كنار بيام برا همين اين روضه رو خوندم
Mohammad_ch
27-02-2009, 02:31
سلام.
دوستان چند تا درخواست داشتم. خواهشن جواب بدید از سردرگمی دارم می میرم
1-یکی یک عکس با گوشی بگیره و اپلود کنه ببینم از 5700 بدتره یا نه
2-یکی یک فیلم چند ثانیه ای بگیره اپلود کنه؟
3-ایا فیلمبرداری واید هم داره؟
خواهش می کنم توجه کنید به خدا دارم روانی میشم.
ممنون
NINTENDO_DS
27-02-2009, 10:00
5700 که 2 مگاپیکسله این 3 مگاپیکسله با لنز کارل زایس دوربینش دقیقا مثا ان 73 هست
NINTENDO_DS
27-02-2009, 10:04
يعني واقعا هيچ راهي براي بهبود دوربين اين گوشي نيست آخه كيفيتش چه توي عكس و چه توي فيلمبرداري از دوربين 2 مگاپيكسليه n81 8g هم پايينتره (امتحانش كردم) من موندم نوكيا با اين ليبل 3.2 مگاپيكسلي اي كه روي دوربين اين گوشي زده تازه همراه با عبارت كارل زايس بدجوري اعتماد طرفداراشو سلب كرده حداقل اعتماد من يكي كه هر گوشي اي كه خريدم ( از 3310 خدا بيامرز گرفته تا اين گوشي) سلب شده آخه معروفه كه دوربينهاي گوشيهاي نوكيا بجز چند مورد real نيست ولي تا اين حد ديگه نوبره
آخه توي اين چند روزي كه گرفتم نتونستم با اين مساله كنار بيام برا همين اين روضه رو خوندم
کیفیت عکس و فیلمش توی روز که عالیه فقط شب ها مشکل می شه
کسی 5800 رو به خاطر دوربین نمی گیره وگرنه می رفتیم 6220 می گرفتیم 200 تومن ارزونتر
NINTENDO_DS
27-02-2009, 10:07
دیروز میلاد نور بودم نمایشگاه نوکیا بود و 5800 دمو هم بود..باهاش کار کردم احساس کردم دارم با ایفون کار میکنم انقدر که تاچش حساس و دقیق و نرم بودش
امروز بر حسب اتفاق نمایشگاهه تو پایتخت هم بود و من هم از خدا خواسته دوباره گرفتم باهاش کار کردم...خیلی برام عجیب بود که چرا دیشبیه انقدر خوب بود و امروزیه انقدر سفت و ضعیف و خنگ!!!!!!!
کسی میدونه علتشو؟
فهمیدی به ما هم بگو چون مال من که سرعت تاچش خیلی بالاست البته با قلم و ناخن ولی مثل اینکه مال بعضی ها سرعتش یکم پایینه
instrumental
27-02-2009, 11:10
مثه اینکه زیاد با کیبوردهای فیزیکی full QWERTYکار نکردی:دی
راستش رو بخوای نه، هنوزم مطمئن نیستم بخوام این کار رو بکنم، چون به نظرم می آد مثل پریدن از ارتفاع، بدون چتر مطمئن باشه :20:تجربه کار با کیبورد pc و laptop کافیه که آدم تصور کنه چقدر دست و بالش تنگ می شه، و کوچیکی اندازه کلیدها تا چه میزان محدود کننده هست و ضریب خطا رو بالا می بره. من از فیدبک صفحه کلید فیزیکی صرف نظر می کنم، چون تصور ظرافت و عدم تحمل فشار صفحه کلید یه گوشی موبایل، و صدای تق تق بدنه اون موقعی که گرم تایپ کردن هستی، برام عذاب آوره. شاید به همین دلایل بوده که استیو جابز کلاً از خیرش گذشت، با این که اپل هنوز اعتقاد داره که بهترین گوشی موبایل رو ساخته. به هر حال، من که گفتم اس ام اس باز اونجوری نیستم و حتی کمی ملانقطی هم هستم، و این باعث می شه که همیشه سرعت مطمئنه :46: رو رعایت کنم. خوب ببینم، نمی شه با بالا بردن حساسیت صفحه، مشکل سرعت رو حل کرد ؟
سلام.
دوستان چند تا درخواست داشتم. خواهشن جواب بدید از سردرگمی دارم می میرم
1-یکی یک عکس با گوشی بگیره و اپلود کنه ببینم از 5700 بدتره یا نه
2-یکی یک فیلم چند ثانیه ای بگیره اپلود کنه؟
3-ایا فیلمبرداری واید هم داره؟
خواهش می کنم توجه کنید به خدا دارم روانی میشم.
به خودت مسلط باش مرد :دی
یه سر یه review سایت gsmarena بزنی جواب سوالاتو میگیری(اونجا عکساشو داره)
نمی شه با بالا بردن حساسیت صفحه، مشکل سرعت رو حل کرد ؟
مشکل از حساسیت صفحه نیست مشکل اینه که در یک لحضه دوتا انگشتت روی صفحه فشار بدی فقط یکیش عمل میکنه
منظورم از سرعت تایپ بالا تقریبا سرعت نرمال تایپ کردن بود
babrsabz
27-02-2009, 13:20
سلام دوستان من یه مشکلی با wlanاین گوشی دارم وقتی جایی اونو پیدا میکنم با این پیغام روبه رو میشم
no gateway reply
می تونید کمکم کنید؟
behnam_n80
27-02-2009, 15:08
سلام دوستان من یه مشکلی با wlanاین گوشی دارم وقتی جایی اونو پیدا میکنم با این پیغام روبه رو میشم
no gateway reply
می تونید کمکم کنید؟
این مشکل تا اونجا که من میدونم به اون شبکه ربط داره.
من تو دانشگامون با n82 وصل شدم یه بار این پیغاما داد که گفتن ماله شبکه بوده
NINTENDO_DS
27-02-2009, 16:54
وقتی سرعت شبکه پایین باشه این ارور رو میده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همتون برید لینک رو ببینید...
فکر کنم اسپیکراتون مشکل دار میشه تا چند وقت دیگه...:27: حالا ترجمه کنید اینجا بزارید.
شاد باشید:40:
baback656
27-02-2009, 20:10
smart com رو چطوری نصب کنم ؟ یه بار دیگه سوال کردم کسی جواب نداد با هک گوشی یا هک برنامه ؟ که ضرری برا گوشی نداشته باشه یعنی قات نزنه
مرسی
من نصب کردم.مشکلی نداره.اول گوشی رو هک کردم و بعد بدون ساین نصب شد.اما وقتی که میخوای برنامه رو اجرا کنی باید گوشی رو از حالت هک خارج کنی چون اگه توی حالت هک باشی بعد از چند ثانیه از برنامه خارج میشه
instrumental
27-02-2009, 21:49
همتون برید لینک رو ببینید...
فکر کنم اسپیکراتون مشکل دار میشه تا چند وقت دیگه...:27:
خب اگه کسی بخواد علت این لبخند رو ( سلام Legend) بدونه، چاره ای نداره جز رفتن و دیدن. گزارشی که دیروز unwiredview.com باستناد mobile-review.com منتشر کرده می گه تمام گوشیهای 5800 که قبل از ماه فوریه تولید شده (امروز 28 فوریه) یه مشکل جدی در ارتباط با اسپیکر دارند که منجر به از کار افتادن اونا پس از چند ماه استفاده می شه، و باید تعویض بشن. داستان از این قراره که کارشناسان سایت روسی mobile-review.com با باز کردن یه 10تا گوشی 5800 و بررسی اونا با میکروسکپ الکترونی (دمشون گرم!) متوجه یه مشکل اساسی می شن. بعدش هم که به کمپانی نوکیا مراجعه می کنن، می شنون که بله همچین چیزی حقیقت داره و نوکیا خودش یه ماه پیش متوجه این قضیه شده و با سازنده اسپیکرها (که از از افشای نامش خودداری می شه، و فقط می گن که از تولیدکننده های معروف و معتبر در این زمینه هست)تماس گرفته و سعی شده که مشکل رو رفع و رجوع کنن، اما بعد که می بینن خیر نشد، کلاً اسپیکرها رو به یه جای دیگه سفارش می دن بسازه واسشون. نوکیا اضافه می کنه که در مورد گوشیهایی که قبل از اواخر ژانویه تولید شده هم همین طور عمل خواهد شد، چون ظاهراً اونایی که پیش از این به تعمیرگاه مراجعه کردن، مشکلشون کاملاً رفع نشده. پس اونایی که از دهه سوم ژانویه به تعمیرگاه مراجعه کردن (ببینم این جا کسی تا حالا به تعمیرگاه نوکیا رفته ببینه اون جا چه خبره ؟)، دیگه مشکلی نخواهند داشت. اما یه موضوعی که هست اینه که منظور از اسپیکر بلندگوهای جانبی نیست، بلکه بلندگوی گوشی هست، که زیاد هم شنیدیم اونایی که خریدن شکایت کردن که صداش موقع مکالمه زیاد و کم می شه، و خیلیا به خاطرش به تعمیرگاههای نوکیا مراجعه کردن (راستی، این جا کسی نبود که تا حالا یه تعمیرگاه نوکیا رو از نزدیک دیده باشه ؟). واسه همین، توی موبایل ریویو از عبارت earpiece استفاده شده (است.)
کیفیت عکس و فیلمش توی روز که عالیه فقط شب ها مشکل می شه
کسی 5800 رو به خاطر دوربین نمی گیره وگرنه می رفتیم 6220 می گرفتیم 200 تومن ارزونتر
من هم اين گوشي رو بخاطر دوربينش نخريدم والا با 20 تومن ارزونتر از اين ميتونستم يه n82 بخرم كه واقعا توي گوشيهاي نوكيا دوربين بسيار خوبي داره چون با دوربينش كار كردم (البته گوشي مال دوستم بود) منظورم چيزي كه روي دوربينش نوشته واقعيت نداره چون مشخصات نوشته شده دقيقا مشخصات n73 هست ولي گوشي قبلي خود من n73 بود و باهاش عكس و فيلم زيادي گرفتم ولي هيچكدوم حتي افتضاحترينش مثل عكسهايي كه با اين گوشي ميگيرم نيست اين صرفا يه علامت سوال گنده روي سر من بود كه مطرح كردم و گفتم شايد دوستان جوابشو بدونن
متشكرم از توجهتون
baback656
27-02-2009, 22:38
خب اگه کسی بخواد علت این لبخند موذیانه رو (! ...legend) بدونه، چاره ای نداره جز رفتن و دیدن. گزارشی که دیرو ز
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید باستناد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) منتشر کرده می گه تمام گوشیهای 5800 که قبل از ماه فوریه تولید شده (امروز 27 فوریه) یه مشکل جدی در ارتباط با اسپیکر دارند که منجر به از کار افتادن اونا پس از چند ماه استفاده می شه، و باید تعویض بشن. داستان از این قراره که کارشناسان سایت روس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با باز کردن یه 10تا گوشی 5800 و بررسی اونا با میکروسکپ الکترونی (دمشون گرم!) متوجه یه مشکل اساسی می شن. بعدش هم که به کمپانی نوکیا مراجعه می کنن، می شنون که بله همچین چیزی حقیقت داره و نوکیا خودش یه ماه پیش متوجه این قضیه شده و با سازنده اسپیکرها (که از از افشای نامش خودداری می شه، و فقط می گن که از تولیدکننده های معروف و معتبر در این زمینه هست)تماس گرفته و سعی شده که مشکل رو رفع و رجوع کنن، اما بعد که می بینن خیر نشد، کلاً اسپیکرها رو به یه جای دیگه سفارش می دن بسازه واسشون. نوکیا اضافه می کنه که در مورد گوشیهایی که قبل از اواخر ژانویه تولید شده هم همین طور عمل خواهد شد، چون ظاهراً اونایی که پیش از این به تعمیرگاه مراجعه کردن، مشکلشون کاملاً رفع نشده. پس اونایی که از دهه سوم ژانویه به تعمیرگاه مراجعه کردن (ببینم این جا کسی تا حالا به تعمیرگاه نوکیا رفته ببینه اون جا چه خبره ؟)، دیگه مشکلی نخواهند داشت. اما یه موضوعی که هست اینه که منظور از اسپیکر بلندگوهای جانبی نیست، بلکه بلندگوی گوشی هست، که زیاد هم شنیدیم اونایی که خریدن شکایت کردن که صداش موقع مکالمه زیاد و کم می شه، و خیلیا به خاطرش به تعمیرگاههای نوکیا مراجعه کردن (راستی، این جا کسی نبود که تا حالا یه تعمیرگاه نوکیا رو از نزدیک دیده باشه ؟). واسه همین، توی موبایل ریویو از عبارت earpiece استفاده شده (است.)
حالا چطور بفهمیم تاریخ ساخت گوشیمون ماله کی هست؟
NINTENDO_DS
27-02-2009, 22:42
این کد رو بزن نشون می ده
#0000#*
NINTENDO_DS
27-02-2009, 22:45
پس منم باید ببرمش تعمیرگاه
آخه توی ایران عوض کردنش با یک بلندگوی مطمئن هم دردسریه واسه خودش
مال من که مال سال 2008 حتما خراب می شه
الان توی فوریه هستیم
فکر نکنم کسی باشه که گوشیش ساخت بعد از فوریه باشه
اون کد#0000#* تاریخ frimware رو نشون میده نه ساخت گوشی
instrumental
28-02-2009, 01:06
الان توی فوریه هستیم
فکر نکنم کسی باشه که گوشیش ساخت بعد از فوریه باشه
اون کد#0000#* تاریخ frimware رو نشون میده نه ساخت گوشی
تو همون سایت unwiredview.com اومده که از طریق imei می شه فهمید که گوشی کی ساخته شده، اما اینو مرکز سرویس نوکیا می تونه بگه، یا اگه خود نوکیا یه hotline راه بندازه، ملت برن آنلاین چک کنن:
The only way to know when your phone was made and if it’s affected, is by its IMEI number. Service centers can tell you that, or Nokia might establish a hotline.
تو همون سایت unwiredview.com اومده که از طریق imei می شه فهمید که گوشی کی ساخته شده،
گفته IMEI رو به Service centers بدی نه اینکه با کد #0000#* بفهمی تاریخ ساختش کی هستش
والا توي همين سايتي كه دوستان ازش خبر رو اينجا درج كردن نوشته چطور بفهميم گوشي ساخت كي هست متن انگليسيش اينطوريه :
"The only way to know when your phone was made and if it’s affected, is by its IMEI number. Service centers can tell you that, or Nokia might establish a hotline."
كه ترجمش اينه :
تنها راهي كه بفهميد گوشي شما كي ساخته شده و آيا دچار مشكل شده، توسط شماره IMEI گوشيه. يا مراكز سرويس دهي ميتونن اينو به شما بگن يا از طريق هاتلاين خود شركت نوكيا
شرمنده تكرار كردم اينو براي تاكيد دوباره بيان كردم
نسخه رسمی Garmin Mobile XT برای 5800 ریلیز شد
instrumental
28-02-2009, 15:36
[quote=Legend;3551171]
نسخه رسمی Garmin Mobile XT برای 5800 ریلیز شد /quote]
سلام، معنیش اینه که روی گوشیهای هک نشده هم اجرا می شه ؟
سلام، معنیش اینه که روی گوشیهای هک نشده هم اجرا می شه ؟بعله...
احتیاجی به هک نداره...چون ساین نمیخواد...
NINTENDO_DS
28-02-2009, 17:59
گفته imei رو به service centers بدی نه اینکه با کد #0000#* بفهمی تاریخ ساختش کی هستش
تاریخ نصب نرم افزار رو 2 ماه برو عقب می شه تاریخ ساخت گوشی
instrumental
28-02-2009, 22:24
تاریخ نصب نرم افزار رو 2 ماه برو عقب می شه تاریخ ساخت گوشی
می شه روی یه شماره imei نشون بدی، لطفاً ؟
چنتا بازي رديف و رسمي واسه 5800:
شاد باشيد:40:
hossein_dig
01-03-2009, 17:12
سلام
آخرین قیمت چنده
ممنون
hossein_dig
01-03-2009, 17:13
اندازش چطور از n70 بزرگتر ؟
اندازش چطور از n70 بزرگتر ؟
تمام صفحه با اندازه 3.2 اينچ ولي با اين اندازه صفحه ظريف و خوش دسته گوشيه قبليم n73 بود با اين گوشي هم راحتم ولي بايد به صفحه كليد مجازيش عادت كنيد چون صفحه كليد نداره و تمام اسكرينه اگه به اين ويژگيش عادت كنيد گوشيه خوبيه
چنتا بازي رديف و رسمي واسه 5800:
شاد باشيد:40:
غير از برنامه TVB بقيشون نصب نشدن و ارور Expired Certificate ميده
hossein_dig
01-03-2009, 20:15
تمام صفحه با اندازه 3.2 اينچ ولي با اين اندازه صفحه ظريف و خوش دسته گوشيه قبليم n73 بود با اين گوشي هم راحتم ولي بايد به صفحه كليد مجازيش عادت كنيد چون صفحه كليد نداره و تمام اسكرينه اگه به اين ويژگيش عادت كنيد گوشيه خوبيه
ممنون
من پاکن پیسی دارم کیبرش مثل پاکت پیسیه !؟
برنامه و بازی هاش چطور ؟ دیکشنری - نقشه -
راستی من تو عکس اش چیزی برای خورجی tv دیدم درسته
لطفا آخرین قیمت رو هم بدین یکی از دوستان میگفت 370 درسته ممنون
ممنون
من پاکن پیسی دارم کیبرش مثل پاکت پیسیه !؟
برنامه و بازی هاش چطور ؟ دیکشنری - نقشه -
راستی من تو عکس اش چیزی برای خورجی tv دیدم درسته
لطفا آخرین قیمت رو هم بدین یکی از دوستان میگفت 370 درسته ممنون
4 حالت كيبورد داره : Full screen QWERTY و Mini QWERTY keyboard و Alphanumeric keyboard و از همه مهمتر Handwriting
از اونجايي كه ورژن سيمبينش آخرين ورژن يعني S60 9.4 v5 هست هنوز برنامه هاي زيادي براش نيومده غير از تعداد محدودي كه توي سايت نوكيا وجود داره
آره خروجي TV هم داره و از لحاظ امكانات هيچي كم نداره ( يكي از ويژگيهاش اينه كه اولين گوشيه كه صفحه لمسي TFT با 16 ميليون رنگ رو داره ) فقط همونطوري كه توي صفحات قبلي هم مكررا دوستان اشاره كردن دوربين ضعيفي داره چه توي عكاسي و چه توي فيلبرداري بخصوص توي نور كم و در شب
در مجموع جدا از دوربينش نسبت به قيمتش گوشيه خوبيه
آخرين قيمتي كه من دارم ( همين امروز ) 350 تومنه
NINTENDO_DS
01-03-2009, 22:20
کسی می دونه این گوشی ژئوتگینگ داره یا نه؟
hossein_dig
01-03-2009, 22:26
4 حالت كيبورد داره : Full screen QWERTY و Mini QWERTY keyboard و Alphanumeric keyboard و از همه مهمتر Handwriting
از اونجايي كه ورژن سيمبينش آخرين ورژن يعني S60 9.4 v5 هست هنوز برنامه هاي زيادي براش نيومده غير از تعداد محدودي كه توي سايت نوكيا وجود داره
آره خروجي TV هم داره و از لحاظ امكانات هيچي كم نداره ( يكي از ويژگيهاش اينه كه اولين گوشيه كه صفحه لمسي TFT با 16 ميليون رنگ رو داره ) فقط همونطوري كه توي صفحات قبلي هم مكررا دوستان اشاره كردن دوربين ضعيفي داره چه توي عكاسي و چه توي فيلبرداري بخصوص توي نور كم و در شب
در مجموع جدا از دوربينش نسبت به قيمتش گوشيه خوبيه
آخرين قيمتي كه من دارم ( همين امروز ) 350 تومنه
ممنون gps ش تو ایران کار میکنه ؟!
میتونی از دوربینش نمونه عکس بزاری!؟ یا فیلم ش
Mohammad_ch
01-03-2009, 22:31
منم چنین درخواستی دارم .ممنون :11:
NINTENDO_DS
01-03-2009, 22:41
آره کار می کنه ولی باید نرم افزارشو ریخت مثل گارمین
مثل بقيه گوشيها بايد gps رو فعال كنيد (همراه با نصب نرم افزار Garmin )
كيفيت عكسش توي نور كم يا شب مثل دوربين 2 مگاپيكسليه N81 8G هست ولي توي روز يا نور زياد بد نيست ( در برابر 3.2 مگاپيكسله N73 هيچه آخه گوشيه قبليم N73 موزيك اديشن بود) توي فيلمبرداري هم همينطور. برا همين همه دوستان ميگن اگه دوربين برات مهمه نيا سمت اين گوشي :41:
hossein_dig
01-03-2009, 22:56
مثل بقيه گوشيها بايد gps رو فعال كنيد (همراه با نصب نرم افزار Garmin )
كيفيت عكسش توي نور كم يا شب مثل دوربين 2 مگاپيكسليه N81 8G هست ولي توي روز يا نور زياد بد نيست ( در برابر 3.2 مگاپيكسله N73 هيچه آخه گوشيه قبليم N73 موزيك اديشن بود) توي فيلمبرداري هم همينطور. برا همين همه دوستان ميگن اگه دوربين برات مهمه نيا سمت اين گوشي :41:
mohyad مثل آواتارت گلی
میشه در مورد GPS ش بیشتر توضیح بدی زحمتی نیست یک عکس بگیر من ببینم این گوشی اولین انتخاب منه
فقط یه سوال دیگه برای اس ام سا خوش دست .احتمال 99 درصد فارسی هم ساپورت نیست درسته ؟!
NINTENDO_DS
01-03-2009, 23:22
به نظر من توی اس ام اس خیلی عالیه دست آدم دیگه از بس کلید فشار میدی توی گوشی های دیگه توی این گوشی درد نمی گیره
واسه عکس دوربینش برو توی سایت
baback656
01-03-2009, 23:26
mohyad مثل آواتارت گلی
میشه در مورد GPS ش بیشتر توضیح بدی زحمتی نیست یک عکس بگیر من ببینم این گوشی اولین انتخاب منه
فقط یه سوال دیگه برای اس ام سا خوش دست .احتمال 99 درصد فارسی هم ساپورت نیست درسته ؟!
Gps فعاله و واقعا سرعتش بالاست ، فقط روزهایی که هوا ابریه یکم اذیت میکنه .من برنامه SmartComGps رو نصب کردم و راضیم ازش ، فقط نقشه های کالیبره شدش کم هست. برای نصب SmartComGps یا گوشیتو هک کن یا اینکه برنامه رو ساین کن. برنامشو ازقسمت برنامه های درخواستی سیمبیان سری 3 میتونی پیدا کنی
baback656
01-03-2009, 23:31
بچه ها یه پلیر خوب اومده برای 5800 ؟ من CorePlayer سری 3 رو نصب کردم و اصلا راضی نیستم.خیلی صفحش بده و موقع پخش فایلهای صوتی دکمه های کنترل و ... رو نشون نمیده و فایلهای تصویری رو که اصلا نشون نمیده.
یه سوال دیگه . این گوشی چه فرمتهای صوتی و تصویری رو پخش میکنه؟ فایلهای تصویری باپسوند DAT رو پخش میکنه؟
shazdeh23
02-03-2009, 00:57
سلام
1 سوال داشتم/. چطور میشه با این گوشی شبکه های تلویزیونی رو دریافت کرد؟
البته از طریق سیم کارت.
baback656
02-03-2009, 03:21
گوشی من بعضی وقتها موقع صحبت بهو یه صدا مثل طوفان میفته توش. دلیلش چیه؟
hossein_dig
02-03-2009, 09:59
خیلی گلین دوستان
mohyad مثل آواتارت گلی
میشه در مورد gps ش بیشتر توضیح بدی زحمتی نیست یک عکس بگیر من ببینم این گوشی اولین انتخاب منه
خواهش ميكنم قابلي نداشت در مورد gps ش دوستان توضيحاتو دادن و در مورد ساپورت فارسي هم بايد از فروشنده بخواين تا ساپورت فارسي رو بهتون بده آحه هم با ساپورت فارسي داره و هم بدون ساپورت فارسي. در مورد sms هم چون 4 حالت كيبورد داره دست شما رو توي تايپ باز گذاشته مخصوصا حالت handwriting كه ميتونيد با قلم روي صفحه بنويسيد مثل نوشتن روي صفحه كاغذ
در مورد عكس هم بروي چشم دو نمونه براتون ميزارم
اين نمونه عكس توي نور كم شب
نمونه عكس توي روز و با نور كافي رو چون حجم زيادتره بعدا ميزارم (البته اگه سايت آپلود با سرعت بالا سراغ داريد بگيد تا توي اون آپلود كنم)
devilsh2003
02-03-2009, 12:13
دوستانی که گوشی 5800 را با گارانتی اصلی تهیه کردن نگران نباشن موضوع خرابی اسپیکر داخلی(کپسول) این گوشی توسط nokia تایید شده واگه به گارانتی مراجعه کنن بطور رایگان براشون تعویض میشه ...
devilsh2003
02-03-2009, 12:25
تغییرات نسخه 11.0.08 با نسخه 20.0.12 در 5800 :
1- تغییرات کم در آیکون ها .
2 - اضافه شدن امکانات فارسی (منو ،تشخیص دست خط فارسی و ...)
3 - رفع اشکال در نصب اکثر برنامه ها و حتی تم ها.
4 - اضافه شدن قابلیت فعال سازی دوربین جلو .
5 - بهبود کیفی گرفتن عکس (یه کم).
6 - بهبود نسبی کارکرد و سرعت گوشی .
7 - اضافه شدن دیکشنری و برنامه بروزرسانی در قسمت برنامه ها .
8 - تغییرات کم در برخی منوها .
کسی می دونه این گوشی ژئوتگینگ داره یا نه؟
تو آپدیت های جدید اضافه شده...
geotagging is now added via firmware update
شاد باشی:40:
hossein_dig
02-03-2009, 13:40
من از نزدیک دیدم خیلی با حال بود ولی یکم از i phone ضخیم تر بود
چرا همشون بازن آکبند ندارن؟!
توی میدون ولی عصر گفت 380 با گارانتی ایراتل(اصلیه؟!)..فن زدم گفنم 350 قیمت دارم گفت محاله شاید وسایلشو عوض کردن از کجا میشه فهمید وسایلش اصله؟!
میگفت مجار ستانیه .ایرلندی نداره باشه تقلبیه (چینیه) ؟!
hossein_dig
02-03-2009, 13:52
آقا ممنون
این عکس افتضاحه بود زوم دیجیتال کرده بودی؟! :41:
ای مثلا 3.2 با لنز کارول زایسه !؟:41:
آقا ممنون
این عکس افتضاحه بود زوم دیجیتال کرده بودی؟! :41:
ای مثلا 3.2 با لنز کارول زایسه !؟:41:
نه زوم نكرده بودم گفته بودم كيفيتش توي نور كم افتضاحه ولي اگه نور كافي باشه بد نيست ولي باز هم نسبت به 3.2 مگاپيكسل بودنش خوب نيست
من از نزدیک دیدم خیلی با حال بود ولی یکم از i phone ضخیم تر بود
چرا همشون بازن آکبند ندارن؟!
توی میدون ولی عصر گفت 380 با گارانتی ایراتل(اصلیه؟!)..فن زدم گفنم 350 قیمت دارم گفت محاله شاید وسایلشو عوض کردن از کجا میشه فهمید وسایلش اصله؟!
میگفت مجار ستانیه .ایرلندی نداره باشه تقلبیه (چینیه) ؟!
اين گوشي فقط چينيه تحت ليسانس فنلاند و غير از اين هرچي ديديد ليبل (برچسب) فنلاند يا مجار يا ... روش زدن پس يادتون نره اصل اين گوشي چينيه (ناگفته نماند كه از تاريخ ساخت اين گوشي به بعد فنلاند ساخت گوشيهاي نوكيا رو به چين واگذار كرده)
در مورد قيمت هم قيمتي كه به شما گفتم بدون گارانتي داخلي و فقط گارانتي كارخونه سازنده رو داره (همراه با كارتش توي پك گوشي) براي اطمينان از كامل بودن و اصلي بودن لوازم جانبي توي پك گوشي به سايت نوكيا مربوط به ايران (وقتي وارد سايت شديد گزينه خاورميانه رو انتخاب كنيد و پس از اون وارد صفحه مربوط به ايران بشيد ) بريد اونجا مشخصات و ليست كامل لوازم جانبي رو گفته
نمونه عكس توي روز و با نور كافي رو چون حجم زيادتره بعدا ميزارم (البته اگه سايت آپلود با سرعت بالا سراغ داريد بگيد تا توي اون آپلود كنم)
اين هم عكس گرفته شده توي روز با نور كافي ديگه خودتون قضاوت كنيد :
farzad.sharifi
02-03-2009, 18:00
سلام دوستان چنتا سوال داشتم
1-چطورر میشه gps این گوشی رو فعال کرد؟
2-برنامه روش نصب نمیشه چطور گوشی رو هک کنم؟
3- مدت زمان آپدیت 20 این گوشه چند دقیقه است؟
مرسی
devilsh2003
02-03-2009, 18:37
مرسی
برنامه مطمئن با نصب راحت برای gps فعلا نیست . چون این گوشی تاچه در اکثر برنامه ها همون اول نصب گیر میکنه و دیگه نمی تونی گزینه ای انتخاب کنی .
اگر گوشی رو آپدیت کنی به راحتی برنامه ها روش نصب میشه...
حدود 3 دقیقه آپدیت میشه ...
در مورد اون مشكلي كه قبلا در مورد بلندگوي مكالمه اين گوشي مطرح شده بود امروز از نماينده رسمي نوكيا توي ايران كه خود سايت نوكيا معرفي كرده بود با شماره 23013 سوال كردم ولي بكلي ردش كردن ( راست و دروغش گردن خودشون ) شما هم ميتونين با اين شماره تماس بگيرين و خودتون باهاشون صحبت كنيد ( دوستان شهرستاني اولش كد 021 هم بگيرن يعني 02123013 )
مرسی
سلام دوست من
1- در مورد gps اينجا توضيح داده شده :
2- در مورد هك كردنش هم اينجا :
3- بستگي به سرعت اينترنت داره
baback656
03-03-2009, 02:50
ژئوتگنیگ چی هست؟؟؟؟؟؟ من چطور میتونم بدون آپدیت دوربین جلو رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
baback656
03-03-2009, 03:00
مرسی
عزیز اگر پستهای قبلی رو بخونی برای Gps توضیح کافی داده شده.
من برنامه SmartComGps رو نصب کردم و بااینکه این برنامه برای سری 3 سیمبیان هست روی 5800 جواب داده ، فقط نقشه های کالیبرش کمه.یونس هم زحمت کشید و برنامه Garmin رو گذاشت که من هنوز نصب نکردم اما تا اونجائی که اطلاع دارم فقط نقشه تهران رو داره.SmartComGps یا باید ساین بشه یا اینکه گوشیتو هک کنی که بازم توی قسمت هک گوشی یونس زحمتشو کشیده... خیلی راحته و خودت توی خونه میتونی انجام بدی.
baback656
03-03-2009, 03:53
اینم یه لینک توی سایت موبایلستان برای برنامه های سری 5.و دیگه اینکه بنظر من دیگه وقتش رسیده که مدیر محترم یک بخش برای سیمبیان سری 5 درنظر بگیره مثل سری 3 و...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
devilsh2003
03-03-2009, 09:50
من توی خیلی از سایت ها گشتم راهی به جز آپدیت پیدا نکردم . اگه راهی پیدا کردی حتما لطف کن اینجا مطرحش کن...
NINTENDO_DS
04-03-2009, 13:40
ژئوتگنیگ چی هست؟؟؟؟؟؟ من چطور میتونم بدون آپدیت دوربین جلو رو فعال کنم؟؟؟؟؟؟؟
وقتی عکس می گیری بعدها اگر بخوای بفهمی عکستو کجا گرفتی توسط جی پی اس گوشی بهت نشون می ده که مکان گرفته شدن عکس کجا بوده
NINTENDO_DS
04-03-2009, 13:45
خب آخرین آپدیتش اومده یا نه؟همون که ژئو تگینگ داره؟
از کدوم سایت باید گرفت؟
Green_life
05-03-2009, 00:45
یه سوال داشتم
قبل از اینکه گوشی را آپدیت کنم زبان عربی هم جزء زبانهای گوشی بود ولی از وقتی آپدیت کردم زبان عربی هم حذف شده.دیگه نمیشه حتی مسیج عربی هم نوشت.راه حل چیه؟؟
چی کار باید کنم؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
S@nti@go_s&k
05-03-2009, 16:42
فروش 5800 نوکیا در آمریکا متوقف شد
منبع :دنیای اقتصاد
نوکیا ناچار شد فروش تلفن صفحه لمسی 5800 خود را به دنبال دریافت شکایت در مورد مشکل داشتن این دستگاه با شبکه های تلفن آمریکایی متوقف کند. به گزارش ایسنا، این گزارش ها تنها چند روز پس از آغاز فروش این تلفن اعلام شده و نوکیا سرگرم تحقیق در مورد آنها است. بر اساس این گزارش، این دستگاه که ظاهرا برای اتصال به شبکه های نسل سوم مشکل دارد از دو فروشگاه بزرگ در آمریکا جمع آوری شده است. نوکیا تلفن «5800 ایکس پرس موزیک» را جمعه گذشته در آمریکا به بازار عرضه کرد. مدل اروپایی 5800 که نمی تواند به شبکه های نسل سوم در آمریکا دسترسی یابد نیز همچنان به فروش رفته و با همین مشکل روبه رو شده است. این تلفن صفحه لمسی دارای امکاناتی نظیر موقعیت یاب gps، دوربین 2/3 مگاپیکسلی، حافظه قابل توسعه و قابلیت های مولتی مدیای پیشرفته بوده و با پنجمین نسخه سیمبیان s60 کار می کند.
baback656
05-03-2009, 23:46
نوکیا ناچار شد فروش تلفن صفحه لمسی 5800 خود را به دنبال دریافت شکایت در مورد مشکل داشتن این دستگاه با شبکه های تلفن آمریکایی متوقف کند. به گزارش ایسنا، این گزارش ها تنها چند روز پس از آغاز فروش این تلفن اعلام شده و نوکیا سرگرم تحقیق در مورد آنها است. بر اساس این گزارش، این دستگاه که ظاهرا برای اتصال به شبکه های نسل سوم مشکل دارد از دو فروشگاه بزرگ در آمریکا جمع آوری شده است. نوکیا تلفن «5800 ایکس پرس موزیک» را جمعه گذشته در آمریکا به بازار عرضه کرد. مدل اروپایی 5800 که نمی تواند به شبکه های نسل سوم در آمریکا دسترسی یابد نیز همچنان به فروش رفته و با همین مشکل روبه رو شده است. این تلفن صفحه لمسی دارای امکاناتی نظیر موقعیت یاب gps، دوربین 2/3 مگاپیکسلی، حافظه قابل توسعه و قابلیت های مولتی مدیای پیشرفته بوده و با پنجمین نسخه سیمبیان s60 کار می کند.
گوشی من که هیچ مشکلی نداره و با سیستم موبایل ایران خوب جواب داده.شاید هم علت جواب دادنش روی سیستم موبایل ایران داشتن اشکال توی سیستم 5800 باشه
mamad6280
05-03-2009, 23:48
نوکیا هیچ وقت تو ایالات متحده حضور موفقی نداشته ...اینو آمار میگه، البته ظاهرا نقص های 5800 هم کم نیست ....
گوشی من که هیچ مشکلی نداره و با سیستم موبایل ایران خوب جواب داده.شاید هم علت جواب دادنش روی سیستم موبایل ایران داشتن اشکال توی سیستم 5800 باشه
مشکل از قسمت 3g گوشی هست...تو ایران که کاربردی نداره...:31:
baback656
06-03-2009, 00:36
مشکل از قسمت 3g گوشی هست...تو ایران که کاربردی نداره...:31:
3g چیکار میکنه؟
دوستان یه سوالی داشتم در مورد پخش فایلهای تصویری در 5800
من برنامه mobile DVD رو روی گوشی ریختم و یه فیلم دایویکس رو با هاش اجرا کردم چرا اینقدر کند اجرا میشه ؟اصلا تصویر تیکه تیکه میشه .اصلا میشه با موبایل فیلم دید؟ آیا برنامه ای هست که بشه فیلم رو تو با فرمتهای مختلف دید با همون کیفیت خودش تو 5800؟
بر طرف شد...
S@nti@go_s&k
06-03-2009, 01:27
خدارو شکر
خوشحالم:40:
ali racer
06-03-2009, 01:49
البته مشکل اینقدر که از سرور های امریکای شمالی بود از 5800 نبود
چون این گوشی قبل از ایالات متحده در بسیاری از کشورها بدون مشکل کار کرده بود
و نوکیا فقط یه تغییر تو کانیفیوگریشنش داد تا 5800 هم مچ شد
dr.hammid
06-03-2009, 03:21
سلام، دوستانی که این گوشی رو دارن در کل ازش راضی هستن؟ در حین کار ایراد خاصی نداره؟بزرگترین مزیت و عیبش رو چی میدونن؟ببخشید اگه سوالم تکراری راستش با خوندن پستای قبلی به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم.
NINTENDO_DS
06-03-2009, 10:03
بزرگترین عیبش دوربینشه و بزرگترین مزیتش حافظه قابل ارتقا تا 16 گیگ و صفحه نمایش لمسیش
NINTENDO_DS
06-03-2009, 10:05
3g چیکار میکنه؟
سرعت وصل شدن به اینترنت رو بالا می بره و همچنین میشه باهاش تماس تصویری گرفت
orlan2magic_66
06-03-2009, 12:37
دوستان درسته که قیمتش الان 300تومنه؟
من همیشه سونی اریکسون داشتم میخواستم w960 بگیرم اما اگه 300 باشه همینو بگیرم
farzad3260
06-03-2009, 12:42
ببخشید،آیا می شود در ایران تماس تصویری گرفت؟
Majid393
06-03-2009, 12:43
ببخشید،آیا می شود در ایران تماس تصویری گرفت؟
خیر ..... سیستم 3g هنوز در ایران راه اندازی نشده .......
baback656
06-03-2009, 13:13
سلام، دوستانی که این گوشی رو دارن در کل ازش راضی هستن؟ در حین کار ایراد خاصی نداره؟بزرگترین مزیت و عیبش رو چی میدونن؟ببخشید اگه سوالم تکراری راستش با خوندن پستای قبلی به نتیجه ای نرسیدم، ممنون میشم.
بله کاملا راضی هستم ، البته اگر دنبال یه دوربین خیلی باکیفیت هستی بیخیال 5800 بشو چون توی نورکم دوربینش ضعیفه اما درکل گوشی باکلاسیه ، یعنی اگر جایی دستت باشه توی چشم میزنی ( اگه 5800 خریدی حتما اسفند دود کن برای خودت :31: )
NINTENDO_DS
06-03-2009, 14:57
دوستان درسته که قیمتش الان 300تومنه؟
من همیشه سونی اریکسون داشتم میخواستم w960 بگیرم اما اگه 300 باشه همینو بگیرم
نه 300 تومن نیست ارزونترنش 350 تومنه
dr.hammid
06-03-2009, 19:37
ممنون از دوستایی که جواب دادن،الآن چه گارانتی هایی تو بازار هست بهترین چیه؟ چقدر ه قیمتش؟ به نظر شما پول برای گارانتی بدم یا چه؟!خودم سامسونگ امنیا دارم و سر ارتقای رام گوشی dead شد حالا به هر دری میزنم درست نمیشه یکی هست که میگه بفرستتش رومانی درست کنه و 100 تومان هم میگیره، اگه گارانتی ماکروتل که بهترینشه رو گرفته بودم اونا برا این حالت main board رو که 200 تومنی پولشه عوض میکنن./در مورد این گوشی نظر دوستان چیه؟ اگه گارانتی معتبر بگیری ساپورت نرم افزاری خاصی میکنن؟ مثلا ارتقای رام یا فارسی سازو..؟ممنون میشم.راستی آلبوم جدید داریوش خیلی قشنگ و متفاوته حتما گیر بیارین!
baback656
06-03-2009, 22:14
ممنون از دوستایی که جواب دادن،الآن چه گارانتی هایی تو بازار هست بهترین چیه؟ چقدر ه قیمتش؟ به نظر شما پول برای گارانتی بدم یا چه؟!خودم سامسونگ امنیا دارم و سر ارتقای رام گوشی dead شد حالا به هر دری میزنم درست نمیشه یکی هست که میگه بفرستتش رومانی درست کنه و 100 تومان هم میگیره، اگه گارانتی ماکروتل که بهترینشه رو گرفته بودم اونا برا این حالت main board رو که 200 تومنی پولشه عوض میکنن./در مورد این گوشی نظر دوستان چیه؟ اگه گارانتی معتبر بگیری ساپورت نرم افزاری خاصی میکنن؟ مثلا ارتقای رام یا فارسی سازو..؟ممنون میشم.راستی آلبوم جدید داریوش خیلی قشنگ و متفاوته حتما گیر بیارین!
گوشیهای نوکیا فکرنکم گارانتی معتبر توی ایران داشته باشن.موقع خرید گوشیم فروشنده بهم گفت اگه میخوای با گارانتی میدم اما معتبر نیست و فقط نرم افزاریه.یعنی پول الکی میدی. درضمن اگرخواستی بخری گوشی چینی و حتی الامکان سفارش عربی رو بخر و فکر مجارستان و فنلاند رو از سرت بیرون کن
baback656
06-03-2009, 22:18
گوشیهای نوکیا فکرنکم گارانتی معتبر توی ایران داشته باشن.موقع خرید گوشیم فروشنده بهم گفت اگه میخوای با گارانتی میدم اما معتبر نیست و فقط نرم افزاریه.یعنی پول الکی میدی. درضمن اگرخواستی بخری گوشی چینی و حتی الامکان سفارش عربی رو بخر و فکر مجارستان و فنلاند رو از سرت بیرون کن :8:
وستان یه سوالی داشتم در مورد پخش فایلهای تصویری در 5800
من برنامه mobile DVD رو روی گوشی ریختم و یه فیلم دایویکس رو با هاش اجرا کردم چرا اینقدر کند اجرا میشه ؟اصلا تصویر تیکه تیکه میشه .اصلا میشه با موبایل فیلم دید؟ آیا برنامه ای هست که بشه فیلم رو تو با فرمتهای مختلف دید با همون کیفیت خودش تو 5800؟
یه دیکشنری که با این گوشی سازگار باشه میخوام کسی داره یا امتحان کرده ؟ یکی خودم نصب کردم ولی نمیشه باهاش کارکرد 4 تا دکمه abcd پایینش میاد که بی فایدست و نمیشه باهاش کارکرد
dr.hammid
07-03-2009, 09:42
دوستان دیگه هم لطف کنن نظرات و تجربیاتشون رو بگن، ممنون
پک عکس پس زمینه :
سلام چند تا سوال در مورد آپديت گوشي 5800 داشتم:
1- ميشه فايل آپديت رو دانلود كرد و بعد آفلاين آپديت كرد؟
2- چطوري ميشه از نسخه قبلي فريمور پشتيبان تهيه كرد تا اگه موقع آپديت مشكلي پيش اومد همون ورژن قبلي رو نصب كنم؟
3- با آپديت ميتونم زبون فارسي رو هم داشته باشم يا همون عربي هم از دستم ميره؟
4- كلا به ريسكش ميارزه آپديت كنم؟ از يه طرف حجم آپديتش زياده (119 مگابايت) و از طرفي هم توي همين فروم ديدم كه خيلي از دوستان موقع نصب آپديت، اتصال گوشيشون قطع شده و ....
متشكرم
ali racer
07-03-2009, 18:09
سلام چند تا سوال در مورد آپديت گوشي 5800 داشتم:
1- ميشه فايل آپديت رو دانلود كرد و بعد آفلاين آپديت كرد؟
2- چطوري ميشه از نسخه قبلي فريمور پشتيبان تهيه كرد تا اگه موقع آپديت مشكلي پيش اومد همون ورژن قبلي رو نصب كنم؟
3- با آپديت ميتونم زبون فارسي رو هم داشته باشم يا همون عربي هم از دستم ميره؟
4- كلا به ريسكش ميارزه آپديت كنم؟ از يه طرف حجم آپديتش زياده (119 مگابايت) و از طرفي هم توي همين فروم ديدم كه خيلي از دوستان موقع نصب آپديت، اتصال گوشيشون قطع شده و ....
متشكرم
1.بله براحتی
2.فکر نکنم بشه باید اون نسخه قبلی رو برای دانگرید جداگانه تهیه کنین
3.بله پروکداکت کد فارسی هم هست
4.عزیز من اگه از گوشیت راضی هستی هیچ دلیلی برای آپ دیت وجود نداره ولی اگه می خوای یه سری از باگ هاش رفع بشه به نظر من ارزش داره
من یه بار با دیال آپ گوشیمو آپ کردم خیلی هم موثر بود
فقط ثبل از آپ مشخصات نسخه جدید رو بخون ببین به دردت میخوره یا نه (اطلاعات بیشتر تو تاپیک آپ دیت
و دی جی ممل آپ دیت باز :31:)
1.بله براحتی
2.فکر نکنم بشه باید اون نسخه قبلی رو برای دانگرید جداگانه تهیه کنین
3.بله پروکداکت کد فارسی هم هست
4.عزیز من اگه از گوشیت راضی هستی هیچ دلیلی برای آپ دیت وجود نداره ولی اگه می خوای یه سری از باگ هاش رفع بشه به نظر من ارزش داره
من یه بار با دیال آپ گوشیمو آپ کردم خیلی هم موثر بود
فقط ثبل از آپ مشخصات نسخه جدید رو بخون ببین به دردت میخوره یا نه (اطلاعات بیشتر تو تاپیک آپ دیت
و دی جی ممل آپ دیت باز :31:)
دستت درد نكنه بخاطر اطلاعاتي كه دادي دوتا سوال ديگه:
1- چطوري و از كجا فايل آپديت رو دانلود كنم ( براي آپديت آفلاين) ؟
2- پروكداكت كد فارسي رو از كجا گير بيارم ( يعني بايد موقع آپديت با اون كد برم) ؟
ali racer
07-03-2009, 22:49
دستت درد نكنه بخاطر اطلاعاتي كه دادي دوتا سوال ديگه:
1- چطوري و از كجا فايل آپديت رو دانلود كنم ( براي آپديت آفلاين) ؟
2- پروكداكت كد فارسي رو از كجا گير بيارم ( يعني بايد موقع آپديت با اون كد برم) ؟
'گفتم که باید از دی جی ممل کمک بگیری تو این تاپیک:46:
'گفتم که باید از دی جی ممل کمک بگیری تو این تاپیک:46:
آخه توي اين تاپيك گفته نميشه!!!!!!!!!!
baback656
08-03-2009, 16:30
چطور میشه فلش دوربین رو بطور ثابت روشن نیگه داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم هنوز برنامه چراغ قوه بریا این گوسی نیومده
Maziar_69
08-03-2009, 21:13
درباره ی کیفیت پخش گوشی میشه توضیح بدین؟
صداش تو هدفون چطوره در مقایسه با موزیک فون های سونی اریکسون؟
همچنین میشه اکولایزر رو دستی تنظیم کرد؟
فکر کنم هنوز برنامه چراغ قوه بریا این گوسی نیومده
چراغ قوه:
M.AMIN-USA
09-03-2009, 13:50
درباره ی کیفیت پخش گوشی میشه توضیح بدین؟
صداش تو هدفون چطوره در مقایسه با موزیک فون های سونی اریکسون؟
همچنین میشه اکولایزر رو دستی تنظیم کرد؟
اين گوشي از سري Xpress Music هست كيفيت صداش حرف نداره !
هم صداي اسپيكر و هم صداي توي هدفون
بله شما مي تونيد اكواليز رو هم مثل گوشي هاي ديگه نوكيا دستي تنظيم كني
M.AMIN-USA
09-03-2009, 14:58
دوستان آخرين ورژن آپديت چي هست و چه امكاناتي نسبت به ورژن اوليه اش داره ؟
دوستان آخرين ورژن آپديت چي هست و چه امكاناتي نسبت به ورژن اوليه اش داره ؟
ورژن 20....تغییراتش رو نمیدونم.
Tornado2800
10-03-2009, 18:14
سلام
دوستانی که دارن یه توضیحی بدند
از گوشی راضی هستند ؟
بعضی ها میگن شکست نوکیا تلقی میشه ( اما در خبر ها فروش موفقی رو داشته )
kamimon72
10-03-2009, 18:44
man vaghan az 5800 raziam va alan ham ba khodesh daram ino mifrestam!
alireza_moinpor
10-03-2009, 21:27
سلام دوستان من یه هفته میشه خریدم 320 تومن
کسی میتونه یه dvd پلیر واسه 5800 معرفی کنی
DivX Player 0.91 رو تست کن...واسه ویرایش 3 هست ولی ممکنه رو گوشیت کارکنه...
alireza_moinpor
10-03-2009, 21:28
به نطر من که عالیه
اصلا" مشکلی هم نداره
alireza_moinpor
10-03-2009, 21:29
میشه لینکشو بدی
baback656
10-03-2009, 22:02
گوشیه واقعا باکلاسیه. هنوز برنامه های زیادی براش نیومده. به دلیل نرم افزاری بودنش یه سری باگ داره مثل باقی گوشیهای نرم افزاری. اگر برای بازی و کیفیت دوربین میخوای گوشی بخری بیخیال 5800 اما اگر صدا و کلاس کار مهمه توی خریدش تردید نکن
میشه لینکشو بدی
Tornado2800
10-03-2009, 22:23
میخوام بخرم دوستان
واقعا تمامیی کارهاش لمسیه ؟
یعنی نقش یه موبایل تاچ به تمام معنا هستش؟
و بگید قبل از خرید به چه نکاتی توجه کنم که انتخابم درست باشه !؟!!! یعنی اصل و تقلبیش و یا نسخه ی اصلاح شده ی شرکتش.. ( در صورت ایراد احتمالی )
سلام بر همگی
دوتا سوال داشتم
1.باطری در شرایط همش کخ ریزی،نیم کخی و بدون دست زدن چقدر دووم میاره
2.نور صفحه رو چکار کنم همش تو افتاب اصلا دیده نمیشه با افتاب چکار کنم راهی چیزی نیست
baback656
10-03-2009, 22:33
من چطور میتونم یه محافظ مثل روکش شفاف فابریک که اون خطهارو نداشته باشه برای گوشیم پیدا کنم؟
baback656
10-03-2009, 22:34
میخوام بخرم دوستان
واقعا تمامیی کارهاش لمسیه ؟
یعنی نقش یه موبایل تاچ به تمام معنا هستش؟
و بگید قبل از خرید به چه نکاتی توجه کنم که انتخابم درست باشه !؟!!! یعنی اصل و تقلبیش و یا نسخه ی اصلاح شده ی شرکتش.. ( در صورت ایراد احتمالی )
دقیقا تاچ واقعیه برای همین شاید اولش یکم سخت باشه. مهمترین فاکتور برای خریدش چینی بودنشه و لوازم جانبی کامل:8:
Tornado2800
10-03-2009, 22:53
مرسی
ازش راضی هستید ؟
من خیلی با گوشی کار می کنم
به خاطر کار که می کنم
چت با موبایل گاهی اوقات
و اینترنت خیلی استفاده می کنم
خوبه این گوشی؟ ( همیشه با گوشی های دیگه دستم درد می کنه از بس دکمه هارو فشار میدم)
NINTENDO_DS
10-03-2009, 23:20
نه صفحه تچ گوشی خیلی راحته و مثل آیفون مشکل اس ام اس نداره
اینترنت خیلی باهاش راحته چون نسل سومه و سرعت دانلودش 2/7 هست
Tornado2800
11-03-2009, 02:19
به نظر شما چه قدر قیمت این گوشی افت میکنه در اینده نزدیک ؟
ديروز يه 5800 خريدم تاخالا 7تا8دفعه موقع اس ام اس هنك كرده
جيكارش كنم
نرم افزاري مشكل?
كارانتي النصر داره
به نظر شما چه قدر قیمت این گوشی افت میکنه در اینده نزدیک ؟
فکر نکنم تا اوایل تابستان 320 کمتر بشه
ديروز يه 5800 خريدم تاخالا 7تا8دفعه موقع اس ام اس هنك كرده
جيكارش كنم
ورژن چنده؟؟؟
hosseingrami
11-03-2009, 12:35
سلام دوستان نميدونم اين گوشي رو بخرم يا نه و بين اين و n79 و n85 گير کردم!
ميدونم قبلا در بعضي از اين سوالات جواب داده شده ولي اگه جواب بدين مشکل خيليي ها حل ميشه چون همه مشکلاتش رو جواب دادين!
من بررسي شو تو جي اسم اريا خوندم حالا از شما چند تا سوال دارم:
1.آيا واقعا ال سيديش تو نور آفتاب اين قدر اذيت ميکنه که مانند دايموند بايد زاويه خورشيد و خود رو هي عوض کرد؟
2.منظورش از نرم تفزاراي کمي وجود دارد يعني s60 v5 تو چند گوشي بيشتر خلاصه نميشه يعني ميخوان s70 چيز ديگه رو مثل s60v3 پر نرم افزار و بازي کنند؟
بعد ازn97 کوشي ديگه اي به جز سامسونک اچ دي وجود داره يا خواهد داشت که از اين سيمبين استفاده کنه؟
3.منظورش از منو از کارايي لازم برخوردار نيست چيه؟
4.صفحه نمياش از حساسيت زيادي برخوردار نيست يعني مشکل داره يا همون دابل کليک و يک بار کليک منظورش بوده؟
5.شماره گيري هوشمند ندارد زياد مهم نيست ولي اگه ميشه يه کم توضيح بديد!
6.دوربين عکس برداري با اين که زياد مهم نيست ولي در چه حده در مقايسه با k800 ؟
7. درباره gps geatagging ميشه برام توضيح بدين؟
8.شارژر آن سوزني است يا يو اس بي؟
9.از دو کليد کال و اند بد تعريف کرده بود وگفته بود صفت و مشکل دار است درسته؟منو که خوب بود!؟
10.زوم عکس چه جورياست تا 32x هست يا کمتر يا بيشتر؟
11.چرا طرف چپ گوشي اين جوري ساخته شده و چرا نميشه سيم کارت رو مستقيم برداشت؟(در کل توضيح بديد تا بقيه تازه واردا هم بدونند)
12.باتري گوشي چه جورياست با توجه به مصرف ال سي دي بزرگ و wifi و ......... ؟
13.مکان نماي مجازي در همه نرم و بازي هاي جاوا وجود داره يا فقط در بازي هاي خاصي؟
(چون اگه همه باشه پرنيان و اف بوک هم به راحتي ميشه استفاده کرد و مکان نماي مجازي!
اينطور نيست؟)
*.کلا جاوا و سيمبين چه جوري نصب و اجرا ميشن کند يا با سرعت يا با اذيت؟
14.در مورد اين دابل کليک هم و يک بار مليم بيشتر توضيح ميديد؟
15.کار با انگشن خال چه جورياست؟
16.آيا منوي دوربين نميچرخد؟
17.صفحه کليد با پروداکت کد فارسي گچپژ روهم دارد و فول فارسي هست يا در تايپ فارسي مشکل دارد؟
18.در تايپ مانند iphone وe71 ورودي متن پيشگويانه وجود ندارد منظور چيست؟
19. واز همه مهم تر از مرورگر وب بد تعريف کرده بود در کل از نظر ساپورت و نمايش چه جورياست؟
20.قيمتش تا نهايتش چه قدر ارزون خواهد شد و آيا خوبه الان بخرو يا داره ارزون و يا گرون ميشه؟
ببخشيد سرتون رو درد آوردم!
يا حق!
hossein_dig
11-03-2009, 13:15
نه 300 تومن نیست ارزونترنش 350 تومنه
آقا 350 از کجا قیمت دارین وسایلش کامله ؟! گارانتی متفرقه بدرد میخوره -باتریش رو عوش نمیکنن ؟! بهتر نیست گارانتی اصلی بگیریم
ممنون
مرسی
ازش راضی هستید ؟
به خاطر کار که می کنم
چت با موبایل گاهی اوقات
خوبه این گوشی؟ ( همیشه با گوشی های دیگه دستم درد می کنه از بس دکمه هارو فشار میدم)
چون تاچش از نوع مقاومتيه براي شما كه كار زياد ميخواي ازش بكشي خوبه ولي يه مقدار تاچش سخته وبايد بيشتر از نمونه هاي تاچ اسكرين گوشيهاي ديگه فشارش بدي
سلام دوستان نميدونم اين گوشي رو بخرم يا نه و بين اين و n79 و n85 گير کردم!
ميدونم قبلا در بعضي از اين سوالات جواب داده شده ولي اگه جواب بدين مشکل خيليي ها حل ميشه چون همه مشکلاتش رو جواب دادين!
من بررسي شو تو جي اسم اريا خوندم حالا از شما چند تا سوال دارم:
جواب تمام سوالاتتو از خود سايت نوكيا ميتوني پيدا كني من خودم همين كار رو كردم و بعدش رفتم خريدم
M.AMIN-USA
11-03-2009, 15:33
آقا 350 از کجا قیمت دارین وسایلش کامله ؟! گارانتی متفرقه بدرد میخوره -باتریش رو عوش نمیکنن ؟! بهتر نیست گارانتی اصلی بگیریم
به نظر من بهترين گارانتي الان اركان باشه !. اركان رو هم فكر كنم تمام گارانتي ها قبول مي كنند .
قيمت رو هم اينجا هستش سايت 118mobile.ir
hosseingrami
11-03-2009, 16:01
جواب تمام سوالاتتو از خود سايت نوكيا ميتوني پيدا كني من خودم همين كار رو كردم و بعدش رفتم خريدم
خوب دوست من وقت ندارم اگه يه زحمت بکشي تو که رفتي جواب ما رو بدي دستت رو از دور ميبوسم!
خواهش ميکنم باشه؟
:10:
hossein_dig
11-03-2009, 16:05
به نظر من بهترين گارانتي الان اركان باشه !. اركان رو هم فكر كنم تمام گارانتي ها قبول مي كنند .
قيمت رو هم اينجا هستش سايت 118mobile.ir
خوب شما از کجا گرفتی .من که قبل عید فکر نکنم بعد عیدم میخوام موتور بگیرم یه 2 ماه بعد عید میخوام بگیرم که مایش جو شه
خوب دوست من وقت ندارم اگه يه زحمت بکشي تو که رفتي جواب ما رو بدي دستت رو از دور ميبوسم!
خواهش ميکنم باشه؟
:10:
اكثر سوالات شما مربوط به بعد نرم افزاري اين گوشيه كه با توجه به جديد بودن ورژن سيمبينش هنوز براي تكميل نرم افزاري اين گوشي بايد صبر كرد حداقل تا اومدن n97 كه اون هم همين سيستم عامل رو داره.
در مورد دوربينش بايد بگم كه توي روز و نور زياد همون 3.2 مگاپيكسل كه روش نوشته هست ولي توي شب يا نور كم يا فضاي بسته با نور مصنوعي و شدت متوسط اندازه دوربين 2 مگاپيكسل سطح پايينه برا همين اگه دوربين برات مهم سراغ اين گوشي نيا و در مورد چرخش منوي دوربين بايد بگم كه بله با چرخش دوربين اون هم ميچرخه
در مورد تاچ صفحه همونطور كه توي چند تا پست قبلي گفتم چون مقاومتيه نسبت به گوشيهاي تاچ اسكرين ديگه سخت تره و با فشار بيشتر كار ميكنه.
باتري گوشي 1350 ميلي آمپره و با كاركرد متوسط تا 3 روز هم جواب ميده
براي جا زدن سيمكارت از شكاف بغل گوشي انجام ميشه ولي موقع درآوردنش بايد اول باتري رو درآورد و بعد با يه وسيله نوك تيز سيمكارت به بيرون هل داد و درآورد.
در مورد دابل كليك هم بايد بگم بعضي قسمتهاش دابل كليكه و بعضيهاش يه كليكست ولي در كل زياد فرقي ايجاد نميكنه چون تاچش سفته
ولي در كل صرف نظر از دوربينش گوشيه خوب و خوش دستيه من با خيلي از گوشيهاي نوكيا كار كردم ولي اين از بقيشون خوش دست تر بود.
kamran agha
12-03-2009, 02:26
دوستان یه سوالی تاچ این گوشی با دست هم کار می کنه یا فقط با استفاده از قلم هست؟
baback656
12-03-2009, 02:40
مرسی
ازش راضی هستید ؟
به خاطر کار که می کنم
چت با موبایل گاهی اوقات
مشکل درد انگشتهارو من هم داشتم چون خیلی اس ام اس میدم اما با 5800 دیگه دردی وجود نداره :8:سرعت اینترنت هم عالیه با این گوشی
baback656
12-03-2009, 02:51
دوستان یه سوالی تاچ این گوشی با دست هم کار می کنه یا فقط با استفاده از قلم هست؟
بله هم با دست و هم قلم و یه مضراب هم داره. من شخصا دست کارمیکنم و خیلی راحتم
hossein_dig
12-03-2009, 11:22
راستی من یادمه یکی میگفت آی فون قطب نما داره اینم (5800) هم داره
اگه برو بچ زحمت بکش یه نمونه فیلم هم بزارن ممنون میشم 20 ثانیه هم باشه خوب
ممنون از زحمتتون
راستی من تو سایت نوکیا میگشتم گفتم محتویات پکش رو هم بزارم
* 5800 XpressMusic همراه با قلم
* باتری Battery (BL-5J)
* شارژر High Efficiency Charger (AC-8)
* هدست Music Headset (HS-45, AD-54)
* کابل خروجی تلوزیون Video-out Cable (CA-75U)
* کابل Connectivity Cable (CA-101)
* کارت حافظه 8 GB microSDHC card (MU-43)
* کیف Carrying Case (CP-305)
* پایه Stand (DT-29)
* قلم ضربه ای با بند مچی (CP-306)
* قلم اضافه
* راهنمای سریع و راهنمای کاربر
* Mini DVD
لینکش
hossein_dig
12-03-2009, 13:02
ببخشید این گوشی رو چه جوری باید ریست کرد !؟
ببخشید این گوشی رو چه جوری باید ریست کرد !؟
با اجازه اساتيد :
با كد #7370#* ميتوني مستر ريست كني
farzad.sharifi
12-03-2009, 17:25
سلام
چطوری میشه لرزش گوشی رو موقع تایپ کردن قطع کرد؟
مربوط به تنظیمات جنرال و سایلنت و اون قسمت ها میشه ! بگردی پیدا میکنی !
حتی میتونی کم و زیادش هم بکنی !
Tornado2800
13-03-2009, 18:26
سلام دوستان
من تازه دیروز این گوشی رو خریدم
ولی نه فارسی و نه عربی هیچی پشتیبانی نمی کنه
کاملا خارجی که طبیعتا اس ام اس فارسی رو نشون نمیده.
برای نصب ( حدل اقلش فقط برای خواندن اسم اس فارسی / عربی) چه کار باید کرد ؟
اگه این مشکل به به روز رسانی به اخرین ورژن حل میشه ،
من این کارو از طریق Nokia SoftWare Updater که همیشه گوشی هامو به روز رسانی می کردن انجام بدم
این مشکل حل خواهد شد ؟
با احتمال بسيار زياد مشكلتون حل ميشه.من خودم از ver 11 به ver 20 ارتقا دادم ومشكل حل شد.فقط حجم فايل update خيلي زياد بود (حدود 122mb ) سعي كنيد از اينترنت پر سرعت استفاده كنيد.
سلام دوستان
من تازه دیروز این گوشی رو خریدم
ولی نه فارسی و نه عربی هیچی پشتیبانی نمی کنه
کاملا خارجی که طبیعتا اس ام اس فارسی رو نشون نمیده.
برای نصب ( حدل اقلش فقط برای خواندن اسم اس فارسی / عربی) چه کار باید کرد ؟
اگه این مشکل به به روز رسانی به اخرین ورژن حل میشه ،
من این کارو از طریق Nokia SoftWare Updater که همیشه گوشی هامو به روز رسانی می کردن انجام بدم
این مشکل حل خواهد شد ؟
مبارکه.
نه با آپدیت معمولی نمیشه حتما باید پروداکت کد گوشی رو به پروداکت کد فارسی تبدیل کنی بعد آپدیت کنی. که با برنامه فونیکس این کار شدنیه. پروداکت کد فارسی هم 0574324 هست اگه اشتباه نکنم. آموزش برنامه فونیکس هم تو تاپیک زیر شرح داده شده.
تاپیک معرفي Wallpapers براي 5800 اکسپرس موزيک هم آپدیت شد.
Tornado2800
13-03-2009, 19:18
سلام
داداش
این کد
0574324
Error
میده.
سلام
چطوری میشه لرزش گوشی رو موقع تایپ کردن قطع کرد؟
توي profile فعال گوشيت برو (توي setting قسمت personal و زير شاخه profiles ) و گزينه touch screen vibration رو off كن
Tornado2800
13-03-2009, 19:38
دوستان برنامه nss برای تغییر پروداکت گوشی جواب نمیده ؟
چون اینجا جواب نمیده
دوستان برنامه nss برای تغییر پروداکت گوشی جواب نمیده ؟
چون اینجا جواب نمیده
پروداکت کد رو خود برنامه فونیکس عوض می کنه. آموزشش رو کامل بخون.
Tornado2800
13-03-2009, 20:05
من می تونم پروداکت کد رو با برنامه فونیکس تغییر بدم و طبق روال عادی از طریق برنامه Nokia SoftWare Updater فارسی رو نصب کنم ؟
یا حتما باید فایل رو دانلود کرده و از طریق خود فونیکس نصب بشه؟
من می تونم پروداکت کد رو با برنامه فونیکس تغییر بدم و طبق روال عادی از طریق برنامه nokia software updater فارسی رو نصب کنم ؟
یا حتما باید فایل رو دانلود کرده و از طریق خود فونیکس نصب بشه؟
خود فونیکس همه کارها رو انجام میده. نیازی به nsu نیست. فریمور رو دانلود می کنه . پروداکت کد رو عوض می کنه و فریمور رو به گوشی انتقال میده. بازم می گم قبل از این کار اطلاعات کامل رو بدست بیار یه وقت خرابکاری نکنی.:46:
Tornado2800
14-03-2009, 10:58
مهدی جان
من این کارو کنم.
در واقع دارم گوشی رو فلش می کنم ؟ ( Phonix) که آموزشش رو دادید. ( من فریم ور نسخه فارسی رو دانلود کردم )
و اینکه فلش و این کارا آسیبی به گوشی نمیزنه ؟
Blue Ray
14-03-2009, 18:38
سلام
من دو سه روزه5800 گرفتم .
اولش درس بود ولي الان وقتي به كسي زنگ ميزنم يا بم زنگ ميزنن يا موقع آلارم ساعت صفحش سياه ميشه . دكمه هاش كار ميكنه
ولي چيزي نشون نميده . اشكال از كجا س؟
Tornado2800
14-03-2009, 18:46
سلام
من دو سه روزه5800 گرفتم .
اولش درس بود ولي الان وقتي به كسي زنگ ميزنم يا بم زنگ ميزنن يا موقع آلارم ساعت صفحش سياه ميشه . دكمه هاش كار ميكنه
ولي چيزي نشون نميده . اشكال از كجا س؟
توصیه می کنم فریم ور رو به روز رسانی کن.
Tornado2800
14-03-2009, 18:58
خوب بالاخره تونستم فارسی کنم
خیلی راحت !
و اینکه یه سوال
اگه دفعات بعدی با nsu موبایل رو به روز رسانی کنم .
بعد از اتمام به روز رسانی ، زبان فارسی حذف شده ؟
و دوباره باید نصبش کنم؟؟؟
مهدی جان
من این کارو کنم.
در واقع دارم گوشی رو فلش می کنم ؟ ( phonix) که آموزشش رو دادید. ( من فریم ور نسخه فارسی رو دانلود کردم )
و اینکه فلش و این کارا آسیبی به گوشی نمیزنه ؟
آسیب که نمیزنه هیچ خوب هم هست. با این کار نرم افزار یا اصطلاحا همون فریمور گوشیت به روز میشه و تو کارآیی گوشیت تاثیر می ذاره. الان اگه دقت کرده باشی شماره هات قشنگتر شدن و چیدمانشون بهتر شده. همچنین ظاهر ماشین حساب. یه دیکشنری به گوشیت اضافه شده. سرعت گوشی هم طبعا بهتر شده.
خوب بالاخره تونستم فارسی کنم
خیلی راحت !
و اینکه یه سوال
اگه دفعات بعدی با nsu موبایل رو به روز رسانی کنم .
بعد از اتمام به روز رسانی ، زبان فارسی حذف شده ؟
و دوباره باید نصبش کنم؟؟؟
مبارکه.
خوشحالم که تونستم کمکت کنم.
دفعه بعدی باید با nsu آپدیت کنی چون پروداکت کد گوشیت به پروداکت کد فارسی تغییر کرده و nsu گوشیتو با همین پروداکت کد میشناسه و فریمور مخصوصشو دانلود می کنه.
موفق باشی.
کسی لینک دانلود ورژن 20 رو داره؟(قرمز+فارسی)
behzadbusiness
14-03-2009, 22:47
سلام
فکر کنم یک هفته شده که این زیبا رو خریدم یعنی 5800 خیلی باهاله عالیه و اون رو آپدیت کردم اما زبان فارسی پاک شده حدس می زنم قبلا راه حل را توضیح دادید اگر ممکن یکبار دیگه از ابتدا به من هم بگید در ضمن چرا هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه؟
با سلام خدمت دوستان !
من چند تا سوال داشتم اگر تكراري بود به بزرگواري خودتون ببخشيد چون واقعا خوندن اين همه صفحه يكم حوصله و البته وقت ميخواد !
راستش من اين گوشي رو تازه گرفتم...
اول ميخواستم ببينم كه چند ساعت گوشي رو بزنم تو شارج؟
بعد چجوري ميشه ويبره گوشي رو كم كرد؟ (مثلا وقتي كه يه گزينه رو انتخاب ميكنم گوشي ميلرزه !)
من يه سري برنامه از سايت mobile9 دانلود كردم ميخواستم ببينم مشكلي نداره بريزمشون رو گوشي؟
چه موقع گوشي رو بايد شارج كرد؟ يعني بهترين وقتش كي هست؟ رو چندمين خط شارج كه رسيد؟
چه وسائل جانبي واسه گوشي توصيه ميكنيد؟
راستي من جعبه رو كه زير و رو كردم اثري از مموري كارت نديدم ! ماله شما مموري همراه بقيه چيزا بود؟
Tornado2800
15-03-2009, 03:47
راستي من جعبه رو كه زير و رو كردم اثري از مموري كارت نديدم ! ماله شما مموري همراه بقيه چيزا بود؟
سلام
بله اونم یک 8 گیگ سرعتش هم بالا هستش
و بهترین وقت شارژ طبق ، چیزایی که من شنیدم ، میگن وقتی نزدیک خالی شدن باطری هستش...
Tornado2800
15-03-2009, 03:49
کسی لینک دانلود ورژن 20 رو داره؟(قرمز+فارسی)
مموری توی جعبه نیست روی گوشیه
سلام.ببخشین که این سوالو اینجا میپرسم .مگه mobile9 رو filter نکردند؟
prince72
15-03-2009, 13:35
سلام دوستان
ببخشید یه مدت نبودم...
من از اساتید یه سوالی دارم در مورد این گوشی......
میخواستم بدونم برای راه اندازی جی پی اس اینگوشی چی کارا باید کرد ایا مثل همین ان82 خودمهست؟؟؟؟؟
ینی باید اسمارت کام رو دان کنیم بعد طبق راهکارا پیش بریم؟؟؟؟
یا اگه جوره دیگه ای هست فلطف کنید توضیح بدید ممنون میم.....
اگه برنامه یا نرم افززار خاصی با توجه به سیمبین جدیدش داره لطف کنید لینک بدید.....
خیلی متشکرم...
ان شالله جبران کنم.......
سلام دوستان
ببخشید یه مدت نبودم...
میخواستم بدونم برای راه اندازی جی پی اس اینگوشی چی کارا باید کرد ایا مثل همین ان82 خودمهست؟؟؟؟؟
اگه برنامه یا نرم افززار خاصی با توجه به سیمبین جدیدش داره لطف کنید لینک بدید.....
خیلی متشکرم...
وارد applications قسمت location بشو و بعدش وارد هركدوم از سه قسمت بشي شروع ميكنه به گشتن دنبال مركز GPS
Zhangooler
15-03-2009, 17:45
یه چیزی رو من فهمیدم!البته با خوندن ای تاپیک و ...
اینکه نوکیا ریده با این گوشیه تاچش!
برین یه چیزی مثل xperia x1 و htc بخرین که امتحانشو پس داده باشن.
من خودم هم p1 دارم هم xperia هر دوشم عالین.گوشی ای که انتظارات منو برآورده کنه بدون که شاخه!
سلام دوستان
ببخشید یه مدت نبودم...
خیلی متشکرم...
سلام
واسه جی پی اسش فعلا فقط گارمین هست که تاپیک داره.
من خودم هم p1 دارم هم xperia هر دوشم عالین.گوشی ای که انتظارات منو برآورده کنه بدون که شاخه!
اولا که حرف دهنتون رو مزه مزه کنید بعد بزنید ر...ه یعنی چی؟
دوما اینجا جای نقد و بررسی پیرامون 5800 و رفع مشکلات احتمالیه این گوشیه. شما برو واسه خودت یه تاپیک مقایسه بزن هر چه قدر دوست داری تبلیق X1 و P1 رو بکن.
اون موقع که طرح 5800 رو دادن شما در دسترس نبودین که گوشی رو تحت انتظارات شما بسازن. در ضمن انتظارهای افراد مختلف از یه گوشی با هم فرق داره و در یک سطح نیست.
سلام
واسه جی پی اسش فعلا فقط گارمین هست که تاپیک داره.
اولا که حرف دهنتون رو مزه مزه کنید بعد بزنید ر...ه یعنی چی؟
دوما اینجا جای نقد و بررسی پیرامون 5800 و رفع مشکلات احتمالیه این گوشیه. شما برو واسه خودت یه تاپیک مقایسه بزن هر چه قدر دوست داری تبلیق x1 و p1 رو بکن.
اون موقع که طرح 5800 رو دادن شما در دسترس نبودین که گوشی رو تحت انتظارات شما بسازن. در ضمن انتظارهای افراد مختلف از یه گوشی با هم فرق داره و در یک سطح نیست.
من هم با نظر ايشون كاملا موافقم اولا بايد ادب رو رعايت كرد ثانيا اين تاپيك مخصوص نقد و بررسي 5800 هست نه چيز ديگه
behzadbusiness
15-03-2009, 22:34
سلام
چرا هیچ کس به سوال های من اهمیت نمی ده !!!
فارسی گوشی بعد از آپدیت پریده چه کنم؟
چرا هیچ برنامه ای رو گوشی نصب نمیشه با اینکه آپدیت شده است؟
در ضمن عشق x1 برو بساتت رو جای دیگه پهن کن بعضی وقت ها بعضی افراد خیلی دیر بعضی چیز ها رو میفهمند نیازی نیست که اصرار کنن سریع بفهمن زمانش که برسه میفهمن آفرین برو
Tornado2800
15-03-2009, 23:28
فارسی گوشی بعد از آپدیت پریده چه کنم؟
از نظر من طبق اموزش به روز رسانی که دوستمون بهم داد برو جلو ، و از اول به روز رسانی کن درست میشه.
Tornado2800
15-03-2009, 23:29
دوستان
برای باز کردن قفل گوشی ، راه دیگه ای به جز ، فشردن دکمه کناری موبایل نیست؟
بعد از دانلود اين فايل و نصبش روي سيستم چطوري گوشيو آپديت كنيم؟؟؟؟
سلام آیا5800مشکل نرم افزاری داره
hossein_dig
16-03-2009, 14:56
ببخشید من اینو دارم دان میکنم .برای آپ دیت گوشی فقط همین لازمه و اون تاپیک مربوط به آپدیت رو هم باید بخونم
درسته ؟!
خیلی ممنون
Tornado2800
16-03-2009, 17:12
سلام آیا5800مشکل نرم افزاری داره
خیر !!!
مثلا چه مشکلی ؟
Tornado2800
16-03-2009, 17:15
بعد از دانلود اين فايل و نصبش روي سيستم چطوري گوشيو آپديت كنيم؟؟؟؟
ببخشید من اینو دارم دان میکنم .برای آپ دیت گوشی فقط همین لازمه و اون تاپیک مربوط به آپدیت رو هم باید بخونم
درسته ؟!
خیلی ممنون سلام
من اول اینو دانلود کردم و بعد یه فایل exe بود و نصبش کردم !!
بعد Phonix نصب کردم و طبق این آموزش پیش رفتم
و خلاص
نکته: از این لینکی که در پست قبل دادم استفاده باید کنید ( تست شده )
وقتتون فقط حدود 3 دقیقه میگیره و گوشیتون فارسی:10:
لینک آموزش:
Tornado2800
16-03-2009, 17:27
به جای اینطوری صحبت کردن
لطفا کمی حرفه ای فکر کنید.
سلام دوستان.
من اکثر مطالب این تاپیک رو خوندم. جالب بود.اصلاعات مفیدی توش قرار داده بودین.
یه چند تا مطلب رو هم من بگم.
با توجه به اطلاعاتی که gsmarena گرفتم، این گوشی مونتاژ کننده اولش چین هست، و بعد از چند ماه هم مجار ی ها دست به کار شدن و شروع به تولیدش کردن.پس مطمئن باشید که خبری از فنلاند وجود نداره.
برای درست یا غلط بودن این قضیه هم میشه به imei گوشی توجه کرد.به این صورت که با توجه به رقم هفتم و هشتم imei میشه فهمید که گوشی تولید شده مونتاژ هست یا ساخت کمپانی اصلی تولید کننده.
به فرض مثال اگه اون دو رقم 00 بود نمایش دهنده کشور اصلی سازنده هست ،اگه 01 بود کشور اول مونتاژ کننده با اجازه کشور اصلی و 02 بود کشور دوم مونتاژ کننده با جازه کشور اصلی .
حالا اگه این قضیه درست باشه افرادی که گوشیشون چینی هست چک کنن ببینن واقعا 01 هست یا نه .در این صورت باید مجاری ها 02 باشه.
در مورد اون قضیه ای هم که در مورد تاریخ ساخت گوشی ها تو پست ها خوندم با استفاده از این سایت میشه اطلاعات مفیدی در این زمینه به دست اورد.
که در قسمت Est. date of range issuance تا ریخ حدودی ساخت گوشی رو فهمید.
سلام
داداشم میخواد 5800 بخره
تو جعبه ی گوشی باید چه وسایلی باشه؟
ورژن فریم ورگوشی باید چند باشه و چه کدی باید زد که ورژنو نشون بده؟
لطفا ورژن و کامل واسم بنویسین
منتظر جوابتونم
مرسی
سلام
داداشم میخواد 5800 بخره
تو جعبه ی گوشی باید چه وسایلی باشه؟
ورژن فریم ورگوشی باید چند باشه و چه کدی باید زد که ورژنو نشون بده؟
لطفا ورژن و کامل واسم بنویسین
منتظر جوابتونم
مرسی
تو جعبه گوشی باید:
1.خود گوشی:31:
2.باطری
3.کیف
4.سه پایه
5.یه قلم اضافه
6.بند
7.شارژر
8.کابل usb
9.کابل تی وی
10.هندزفری
11.مینی dvd و دفترچه راهنما
معمولا ورژن 12 باید باشه. زیاد مهم نیست خودت می تونی آپدیت کنی.
با کد #0000#* می تونی ورژن فریمور رو چک کنی.
behzadbusiness
17-03-2009, 23:48
سلام تو رو به خدا این آخر سالی جواب این دو سوال من رو بدید:
1) آیا مطالبی که nomad در مورد اصل بودن گوشی گفت حقیقت داره؟
2) چرا با وجود اینکه گوشی رو آپدیت کردم باز هم هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه و پیغام خطا certificate error رو میده؟
Saman-tci
17-03-2009, 23:59
دوست من شما برای نصب برنامه ها باید برنامه هاتونو اول ساین کنید بعد نصب کنید ....
یا برای راحتی کار میتونید گوشیتون رو هک کنید که دیگه نیازی به ساین کردن نداشته باشید ....
behzad_abd
18-03-2009, 08:30
آقا من دیروز یه 5800 گرفتم. ورژنش11 هه. فارسی هم هست. اما دوربینش واقعا بده. انگار یه صفحه جلو لنزش هست که تو عکسا معلومه! واسه بقیه هم همینطوری؟ آپدیت کنم درست میشه؟
یکی لطف می کنه و در مورد آپدیت کردن من رو راهنمایی کنه؟
Tornado2800
18-03-2009, 11:54
آقا من دیروز یه 5800 گرفتم. ورژنش11 هه. فارسی هم هست. اما دوربینش واقعا بده. انگار یه صفحه جلو لنزش هست که تو عکسا معلومه! واسه بقیه هم همینطوری؟ آپدیت کنم درست میشه؟
لینک آموزش:
در مورد دوربین ، یه لایه پلاستیکی پشتش هستا !! خوب دقت کن.
farzad.sharifi
18-03-2009, 14:02
سلام دوستان پیشاپیش عیدتون مبارک
من دیروز گوشی رو بردم که gps شو فعال کنم یارو وقتی وصلش کرد به کامپیوتر گفت ویروس داره بعدش گفت باید فلش کنی، با آنتی ویروس نمیشه. میخواستم ببینم این حرف صحت داره؟
اماستیاف
18-03-2009, 14:26
سلام دوستان پیشاپیش عیدتون مبارک
من دیروز گوشی رو بردم که gps شو فعال کنم یارو وقتی وصلش کرد به کامپیوتر گفت ویروس داره بعدش گفت باید فلش کنی، با آنتی ویروس نمیشه. میخواستم ببینم این حرف صحت داره؟
اولا شما خودت میتونی انواع برنامه های Gps رو از همین فروم پیدا کنی و روی گوشیت نصب کنی.
دوما به حرف مغازه دار ها اصلا اعتماد نکن.فقط دنبال یک راهی هستن که یک پول اضافه ازت بگیرن.
سوما اگر بر فرض بعید ویروس هم گرفته باشه(تا حالا ندیدم سیمبیانهای جدید ویروس بگیرن) خودت میتونی همه بلایی سر گوشیت بیاری .مثلا با آنتی ویروس کامیپوتر مموری کارتش رو اسکن کنی و با کد #7370#* هم فون مموری رو فرمت کنی .
behzad_abd
18-03-2009, 15:47
لینک آموزش:
در مورد دوربین ، یه لایه پلاستیکی پشتش هستا !! خوب دقت کن.
نه لایه ای نیست. یکی بود که وقتی خریدم کندم. کیفیت دوربینش خیلی حالمو گرفت. واقعا بده. کسک می دونه اگه اپدیت کنم کیفیتش بهتر می شه؟
راستی gps واقعا و مجانا کار می کنه تو تهران؟
sajadblog.blogfa
18-03-2009, 18:11
مبارک باشه.
می تونی بگی از کجا و چند خریدی.
ضمنا اصولا معیار سنجش دوربین توی نور طبیعی(خورشید) هست بنا رو توی اون شرایط بذار.
charshakh.com
18-03-2009, 19:10
من گوشیم رو هک کردم و همه چی بدون سایت نصب میشه !
این هم بدون ساین نصب شد...
اجرا هم میشه ولی بلد نیستم ازش استفاده کنم !
نه لایه ای نیست. یکی بود که وقتی خریدم کندم. کیفیت دوربینش خیلی حالمو گرفت. واقعا بده. کسک می دونه اگه اپدیت کنم کیفیتش بهتر می شه؟
راستی gps واقعا و مجانا کار می کنه تو تهران؟
کیفیت دوربینش آسمون بری زمین بیای همینه. حالا با آپدیت یه کمی بهتر میشه ولی در کل همینه.
جی پی اس هم امواج ماهواره ای هست و مجانیه مجانی برو حالشو ببر.:31:
HAKHAMANESHIAN
18-03-2009, 20:41
سلام بچه من تازه عضو شدم
از اساتید محترم تقاضا دارم که من را راهنمایی کنید , حقیقتش میخوام یه گوشی بخرم ولی سر دو راهی موندم که 5800 رو بگیرم یا w960 رو ؟
این رو هم بگم که تا حالا نوکیا نداشتم ولی خیلی از این مدل خوشم میاد (5800) البته با توصیف های شما .
راستی اگه بگم از دبی برام بیارن بهتر و ارزونتر نیست ؟
خیلی سپاسگذارم اگه جواب سوال های من رو بدید , از اینکه این سوال ها رو اینجا مطرح کردم شرمنده آخه ما تازه کاریم
sajadblog.blogfa
18-03-2009, 22:50
سلام بچه من تازه عضو شدم
از اساتید محترم تقاضا دارم که من را راهنمایی کنید , حقیقتش میخوام یه گوشی بخرم ولی سر دو راهی موندم که 5800 رو بگیرم یا w960 رو ؟
این رو هم بگم که تا حالا نوکیا نداشتم ولی خیلی از این مدل خوشم میاد (5800) البته با توصیف های شما .
خیلی سپاسگذارم اگه جواب سوال های من رو بدید , از اینکه این سوال ها رو اینجا مطرح کردم شرمنده آخه ما تازه کاریم
اول بگم من جز اساتید نیستم.
ولی اگر در کل عشق پیچیدگی و تو در تو بودن هستی بیا نوکیا بگیر ولی اگر یه گوشی می خوای که مثل آهنگرا :27:فقط زنگ بزنیو اس ام اس بدی برو سراغ همون W960 البته بگم w960 هم خیلی ساده نیست ولی ناخن انگشت کوچیکه 5800 ما نمیشه.:5:
میگی نه خودت امتحان کن.
Saman-tci
18-03-2009, 23:29
دوست من در کل و بدون هرگونه تعصب با اینکه من خودم نوکیالیستم ولی w960 رو بهت پیشنهاد میکنم ....
Ahmadreza0123
19-03-2009, 00:08
به نظر من w960 اصلا با 5800 قابل مقایسه نیست.:41:
وقتی با w960 کار میکنی حس میکنی داری با p990 کار میکنی.:31:
amir3408
19-03-2009, 00:15
بنده هم همينجا گير كرده بودم "واسه نامزدم" آخرشم همون 960 گرفتم ارزونتر و كاربردي تر
نوكيا اگه واقعا ميخواست تاچ خوب بزنه از سري n اول ميزد يعني همون 97 رو زودتر ميداد بيرون اين 5800 انگار يه دست گرمي بوده .
دوستان ميگن GPS ضعيفي داره نرمافزاري هم كه مشكل زياد داره شتاب سنج هم خودم شخصا واسم مهم نيست . به كسي بر نخوره ها
البته LCD توپي داره
ali racer
19-03-2009, 01:45
بنده هم همينجا گير كرده بودم "واسه نامزدم" آخرشم همون 960 گرفتم ارزونتر و كاربردي تر
نوكيا اگه واقعا ميخواست تاچ خوب بزنه از سري n اول ميزد يعني همون 97 رو زودتر ميداد بيرون اين 5800 انگار يه دست گرمي بوده .
دوستان ميگن gps ضعيفي داره نرمافزاري هم كه مشكل زياد داره شتاب سنج هم خودم شخصا واسم مهم نيست . به كسي بر نخوره ها
البته lcd توپي داره
مبارکت باشه
آدم دهن مفت که حرف الکی میزنه و عیب بی خود می زاره زیاد هست شما خودتو ناراحت نکن :31:
فکر نمی کنم هیچ گوشی به نسبت قیمت به امکانات به گرد 5800 برسه !
اماستیاف
19-03-2009, 02:02
منم با 5800 دوستم کار کردم .خیلی ازش خوشم اومد.عاشق سیمبیان تاچ شدم.
تا جایی که من باهاش کار کردم 5800 واقعا گوشی خوبیه.
مخصوصا صفحه نمایشش خوراک فیلم دیدنه !
Tornado2800
19-03-2009, 02:48
سلام بچه من تازه عضو شدم
در مورد اوردن از دوبی
منم از دوبی اوردم و هیچ مشکلی نداشتم ولی در هر حال تست یادت نره.
farzad.sharifi
19-03-2009, 10:18
سلام دوستان
میگن برنامه های5800 سه چهار روزه که اومده ، نیازی هم به ساین کردن نداره. آیا صحت داره؟
پیشاپیش عیدتون مبارک
amir3408
19-03-2009, 11:18
مبارکت باشه
آدم دهن مفت که حرف الکی میزنه و عیب بی خود می زاره زیاد هست شما خودتو ناراحت نکن :31:
فکر نمی کنم هیچ گوشی به نسبت قیمت به امکانات به گرد 5800 برسه !
آره نسبت به امكاناتش قيمتش خوبه منم اگه چشمم نميگرفتش دودل نميموندم كه بخرمش يا نه . بگردي توي همين فروم من زياد پست زدم در مورد اين 2 تا گوشي .
تنها چيزي كه من واقعا حيفم اومد از دستش دادم lcd بود . جي پي اس هم كه ميشه اكسترنال و خوبش رو زير 100 تومن خريد خيلي هم پر قدرت . شتاب سنجش هم كه واسه جينگولك بازيه نبودش مهم نيست :13:
ولي حالا بدون تعصب ميگم چند تا عكسي كه من ازش ديدم از پشتش واقعا يه جوري بود اصلا انگار نوكيا نيست كيفيت ساختش به نظر پايين ميومد در حالي كه هميشه كيفيت ساخت نوكيا از سوني بهتر بوده .
behzad_abd
19-03-2009, 11:54
مبارک باشه.
می تونی بگی از کجا و چند خریدی.
ضمنا اصولا معیار سنجش دوربین توی نور طبیعی(خورشید) هست بنا رو توی اون شرایط بذار.
350 از پاساژ کنار علائدین! قرمز/ فارسی
amirala7
19-03-2009, 12:04
یک سوال؟؟؟؟
چرا بعضی از تم هایی که ریختم می زارم بعد مثلا option رو می زنم کل صفحه خاموش می شه option باز میشه.حتی وقتی sms میاد هم این طوریه.چکار کنم؟؟؟؟
farzad.sharifi
19-03-2009, 12:06
سلام
من هر برنامه ای که می خوام نصب کنم حتی جاوا error میده ، میگه ممکنه به گوشی صدمه بزنه. بنظر شما continue رو بزنم یا بیخیال نصب بشم.
Tornado2800
19-03-2009, 12:10
خوب این فقط یه هشدار داره میده که شاید این برنامه به گوشی اسیب برسونه
اگه میخوای برنامه نصب بشه باید ادامه رو بزنی.
doki_joon
19-03-2009, 13:33
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم اگه جواب بدیم ممنون میشم
1. این گوشی در بازار 4 نوع داره 1.فنلاند اصل که خیلی کمه 2. چینی لیسانس فنلاند 3. مجارستان 4.چینی لیبل عوض به فنلاند خوب با توجه با این 4نوع و قیمت های متفاوت هر کدام کدومشون از کیفیت بالا تری بر خورداره منظورم اطمینانی تر هست خدایی آدم گیج میشه ؟
2. متاسفانه برخی از فروشنده ها در کشور یه کارایی میکنن که آدم شرمش میاد بگه می خوام بونم دقیقا چه وسایلی در جعبه ی این گوشی وجود داره که هنگام خرید کلاه سرم نره
3. از دوستانی که این گوشی رو خریدن هم خواهشمندم کمک کنن که این گوشی در کل گوشی خوبی هست؟ یا نه ؟
اگه جواب کامل و صحیح بدین ممنون میشم
یک سوال؟؟؟؟
چرا بعضی از تم هایی که ریختم می زارم بعد مثلا option رو می زنم کل صفحه خاموش می شه option باز میشه.حتی وقتی sms میاد هم این طوریه.چکار کنم؟؟؟؟
مشکل از تم هست.
تمتون رو عوض کنید...
behzad_abd
19-03-2009, 14:26
سوال!
وقتی هر برنامهی .sis رو می خواهم رو گوشیم نصب کنم Expired certificate می ده. تو فروم های خارجی گشتم، گفتن راهش اینه که باید با 7370 گوشی رو ریست کنی. (برنامه مثل fring ). حالا اگر گوشی مو هک کنم این مشکل بر طرف میشه یا ربطی نداره؟
ali racer
19-03-2009, 17:35
سوال!
وقتی هر برنامهی .sis رو می خواهم رو گوشیم نصب کنم می ده. تو فروم های خارجی گشتم، گفتن راهش اینه که باید با 7370 گوشی رو ریست کنی. (برنامه مثل fring ). حالا اگر گوشی مو هک کنم این مشکل بر طرف میشه یا ربطی نداره؟
ربطی نداره
شما قبل از نصب یک سال تاریخ گوشیتو برگردون عقب ارورExpired certificate رو نمیده دیگه
موفق باشین
سلام دوستان من چندتا سوال داشتم اگه جواب بدیم ممنون میشم
1. این گوشی در بازار 4 نوع داره 1.فنلاند اصل که خیلی کمه 2. چینی لیسانس فنلاند 3. مجارستان 4.چینی لیبل عوض به فنلاند خوب با توجه با این 4نوع و قیمت های متفاوت هر کدام کدومشون از کیفیت بالا تری بر خورداره منظورم اطمینانی تر هست خدایی آدم گیج میشه ؟
2. متاسفانه برخی از فروشنده ها در کشور یه کارایی میکنن که آدم شرمش میاد بگه می خوام بونم دقیقا چه وسایلی در جعبه ی این گوشی وجود داره که هنگام خرید کلاه سرم نره
3. از دوستانی که این گوشی رو خریدن هم خواهشمندم کمک کنن که این گوشی در کل گوشی خوبی هست؟ یا نه ؟
اگه جواب کامل و صحیح بدین ممنون میشم
1.هیچ فرقی ندارنفقط یه وسیله اس برای ایجاد بازار کاذب !!!
فقط مدل های گارانتی دار بعلت داشتن گارانتی قیمت بالاتری دارن
2.عکس از محتویات تو صفحات اول هست ولی این قطعات تو پکش هست
1.گوشی
2.باتری
3.مموری
4.سی دی و کابل یو اس بی
5.استند (پایه)
6.مچ بند به همراه یه مضراب با نام نوکیا
کیفیت دوربینش آسمون بری زمین بیای همینه. حالا با آپدیت یه کمی بهتر میشه ولی در کل همینه.
جی پی اس هم امواج ماهواره ای هست و مجانیه مجانی برو حالشو ببر.:31:
شما تو کلوپ نوکیا چی کار می کنی اصلا با اون گوشی پاره آجرت ؟:31:
بالاخره هر خوشگلی یه ایرادی داره
عکسبرداریش جالب نیست ولی در عوض فیلمبرداریش واضح و با کیفیته و بدون فریز شدن تصویره
شما تو کلوپ نوکیا چی کار می کنی اصلا با اون گوشی پاره آجرت ؟:31:
بالاخره هر خوشگلی یه ایرادی داره
عکسبرداریش جالب نیست ولی در عوض فیلمبرداریش واضح و با کیفیته و بدون فریز شدن تصویره
:31:
اصلا من چی کاره بیدم؟:31:
آقا ما رد می شدیم گفتیم یه گیر به این نوکیا بدیم. بی کار بودیم.
در مورد دوربین حق با شماست.
amirala7
19-03-2009, 21:07
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک
گند زدم.Garmin رو ریختم رو گوشی همه چی پکید usb که وصل می کنم pc suite می گه گوشی رو نمی شناسه.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
کمـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــک
گند زدم.garmin رو ریختم رو گوشی همه چی پکید usb که وصل می کنم pc suite می گه گوشی رو نمی شناسه.
چیکار کنم؟؟؟؟؟
دقیقا چه اروری میده؟ نکنه برنامه رو باز گذاشتی؟ دکمه منو (وسطی) رو چند ثانیه نگه دار ببین برنامه ای که از مموری استفاده کنه باز نیست.
amirala7
19-03-2009, 21:29
وقتی می زنم به کامپیوتر می نویسه:Change usb connection mode بعد هم قطع میشه.حالا این همه سختی کشیدیم این garmin رو product key از کجا باید بیارم؟یه کد 8 رقمی می خواد.نقشه خودش نداره؟
وقتی می زنم به کامپیوتر می نویسه:Change usb connection mode بعد هم قطع میشه.حالا این همه سختی کشیدیم این garmin رو product key از کجا باید بیارم؟یه کد 8 رقمی می خواد.نقشه خودش نداره؟
شما گارمین رو از کجا دانلود کردین؟مگه از تاپیک خودش دانلود نکردین؟نقشه و کیجن هم تو تاپیکش هست.
نکنه ورژن جدیدی که سامان گذاشته دانلود کردین. اگه اونو دانلود کردین کیجن و نقشه رو از تاپیکش دانلود کنید.
amirala7
19-03-2009, 22:13
ممنون فقط یه سوال چطوری گوشی ریست کنم؟اونجا نوشته
behzad_abd
19-03-2009, 22:48
ربطی نداره
شما قبل از نصب یک سال تاریخ گوشیتو برگردون عقب ارورExpired certificate رو نمیده دیگه
موفق باشین
اینطوری درست نمیشه. این قضیه یه باگ گوشیه که هنوز هم درستش نکردن. تو فروم خود نوکیا سرش بحثه. روشش اینجا توضیح داده:
poria_mc
19-03-2009, 22:55
اینطوری درست نمیشه. این قضیه یه باگ گوشیه که هنوز هم درستش نکردم. تو فروم خود نوکیا سرش بحثه. روشش اینجا توضیح داده:
شما یه بار با 7370 ریست کنی درست میشه و دیگه تا آخر عمر گوشی اذیتت نمیکنه! من گوشی خودم رو همین کار رو کردم درست شد!
behzad_abd
19-03-2009, 23:15
بازم سوال! گوشی من از اول فارسی داشته. ورژنشم 11 هه. حالا من می تونم بدون دردسر از طریق برنامه نوکیا گوشیمو آپدیت کنم طوری که فارسیش بمونه؟
بازم سوال! گوشی من از اول فارسی داشته. ورژنشم 11 هه. حالا من می تونم بدون دردسر از طریق برنامه نوکیا گوشیمو آپدیت کنم طوری که فارسیش بمونه؟
سلام.
اگه از اول داشته بله می تونید با nsu آپدیت کنید. فارسیش هم نمیپره:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.