مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
بروبکس جدیدا شایعه شده که سپیکر 5800 های جدید می سوزه!!!!!!!!!!!!! که می دونم 99% دروغ
کسی تا به حال با این مشکل بر خورده؟ که سپیکرش بسوزه؟
اسپیکرش رو ندیدم بسوزه. ولی ال سی دیه گوشیه یکی از دوستام قات زده به طوری که هر گزینه ای رو که می خوای انتخاب کنی یه خورده اونورترش رو باید فشار بدی:31:
اسپیکرش رو ندیدم بسوزه. ولی ال سی دیه گوشیه یکی از دوستام قات زده به طوری که هر گزینه ای رو که می خوای انتخاب کنی یه خورده اونورترش رو باید فشار بدی:31:
اگه واقعا مشکلش همین باشه راه حل داره و یجا هستش تو تنظیمات گوشی که چهار گوشه ی تصویر ال سی دی چهار تا دایره کوچیک میاد که شما باید با مداد دقیقا وسط دایره ها رو علامت بزنید و اینطوری ال سی دی دقیق میشه.
موفق باشید.
سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی نوکیا به قیمت 337 تومن گرفتم.
توی جعبه یک کارت گارانتی هست که یک قسمت داره گفته ارسال کنید می خواستم ببینم این کارت اگه ارسال نشده باز هم گارانتی معتبره؟
007saeed
01-05-2009, 10:49
اگه واقعا مشکلش همین باشه راه حل داره و یجا هستش تو تنظیمات گوشی که چهار گوشه ی تصویر ال سی دی چهار تا دایره کوچیک میاد که شما باید با مداد دقیقا وسط دایره ها رو علامت بزنید و اینطوری ال سی دی دقیق میشه.
موفق باشید.
بهش میگن Touch Calibration.بهش بگو با قلم استایلس بزنه تا دقیق باشه.
007saeed
01-05-2009, 10:51
یه سوال کسایی که با خود گوشی آپدیت کردن حجم فایلش چقدر بود؟
armin_software
01-05-2009, 12:26
به به آرمین جان هم که میخاد 5800 بخره.چه عجب.به جز دوربینش که میگن در حد 3 نیست دیگه کسی ازش عیب گویی نکرده
دوربینش که زیاد خوب نیست!
می خوام بدونم کسی با تاچش مشکل نداره!
reza fontana
01-05-2009, 15:24
این گوشی شتاب سنج هم داره؟
Majid393
01-05-2009, 15:35
این گوشی شتاب سنج هم داره؟
آره .... داره :
- accelerometer sensor for auto-rotate
سلام
من به 21 آپديت كردم ولي قبلا هروقت SMS يا Miscall داشتم اين دكمه سفيده آروم روشن خاموش ميشد ، ولي
حالا بدون هيچ SMS يا Miscall روشن ميشه ( يعني شبانه روز داره روشن خاموش ميشه ) و اگه SMS باشه
يهدفه روشن ميشه ( نه آروم!!!!)
اونايي كه 21 آپديت كردن هم همينجورن ؟؟؟ راهي نيست كه اينجوري نشه؟؟ خيلي رو اعصابه.
ShA.GHOLAM
01-05-2009, 16:39
یه سوال کسایی که با خود گوشی آپدیت کردن حجم فایلش چقدر بود؟
نزديك 4 مگ
alireza20202003
01-05-2009, 16:49
من چند وقت پیش رفتم که این گوشی رو بخرم اما یه مشکل وجود داشت. من به خاطر این جریان ال سی دی و اتفاقاتی که برای بعضیا افتاده خواستم با گارانتی اصلی بگیرم رفتم یه جا و فروشنده گفت با گارانتی اصلی نوکیا - ارکان 340 منم گفتم خوبه. بعد که جعبش رو آورد گفتم بذار قبل از اینکه جعبه رو باز کنی به شماره 23013 زنگ بزنم ببینم گوشی با گارانتی واقعیه یا نه. بعدش که شماره IMEI رو خوندم گفتن که این گوشی توسط گارانتی اصل نوکیا وارد نشده! در صورتی که روش نوشته ضمانت نوکیا 12 ماه . من خیلی گیج شدم خلاصه اونو که نخریدم. بعد به arkanshop ایمیل زدم که یه مغازه برای خرید 5800 با گارانتی اصل معرفی کنین اونا جواب دادن که گارانتی اصلی دیگه ارکان نیست و فقط گارانتی اصل نوکیا 12 ماه درسته و در حال حاظر دو تا مغازه یکی تو شهرک غرب و یکی تو یافت آباد این گوشی رو با گارانتی اصل نوکیا دارن. حالا من موندم چیکار کنم؟
behzadbusiness
01-05-2009, 17:52
با سلام
من از طریق وایرلس گوشی رو آپدیت کردم و به v21.0.0.25 ارتقا یافت:8: در ضمن حجم آپدیت در حدود 3 مگابایت و 700 کیلوبایت بود
ویژگی هایی که من دیدم :
1)در صورتی که قلم را بر روی گوشی نگه دارید در جاهایی مثل وب و یا دفترچه تلفن و... یک دایره متحرک محل تاچ شما را نشان می دهد(باید تست کنید تا متوجه بشید چی میگم:27:)
2) در قسمت های وارد کردن متن اگر بخواهید از علامت ها استفاده کنید تمامی علامت ها ظاهر می شوند و تمام صفحه را می گیرند و دسترسی راحتر شده
3) زمانی که میسد کال دارید و یا پیامک چراغ سفید دوباره چشمک می زند و خاموش می شود و این کار تا دیدن این اتفاقات مکرراً انجام میشود (قبلاً یکبار روشن می شد و آروم خاموش می شد)(اون چیزی
H a m e e d
01-05-2009, 18:14
از کجا باید فیرمور گوشی رو فهمید؟
H a m e e d
01-05-2009, 18:16
فریمور گوشیتون چیه؟
احتمالا باید آپدیت کنید تا دیکشنری رو گوشیتون تو فریمور جدید نصب بشه
از کجا باید فیرمور رو آپدیت کرد؟
از کجا باید فیرمور گوشی رو فهمید؟
با کد #0000#*
از کجا باید فیرمور رو آپدیت کرد؟
آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
3) زمانی که میسد کال دارید و یا پیامک چراغ سفید دوباره چشمک می زند و خاموش می شود و این کار تا دیدن این اتفاقات مکرراً انجام میشود (قبلاً یکبار روشن می شد و آروم خاموش می شد)
براي من همه موارد اتفاق اوفتاده ولي اين سومي اين طور كه ميگيد نيست. ( چه sms باشه چه نباشه آروم خاموش روشن ميشه مثل قبل از
آپديت ) ولي اگه باشه تند تر خاموش روشن ميشه تقريبا به فاصلا 4 ثانيه
چي كار كنم ؟؟
سلام من این گوشی رو دیروز با گارانتی نوکیا به قیمت 337 تومن گرفتم.
توی جعبه یک کارت گارانتی هست که یک قسمت داره گفته ارسال کنید می خواستم ببینم این کارت اگه ارسال نشده باز هم گارانتی معتبره؟
ببخشید میشه جواب بدین؟
fnmtebyan
01-05-2009, 20:05
سلام دوستان.
منم میخواستم ازاین زیبای خفن یکی بر دارم اما مهم ترین سوال من (به دلیل این که اولین تجربه تاچ اسکرین منه!)
اینه که:
حساسیت لمسی اون پس از چند وقت (مثلا 5 سال!)ضعیف نمیشه؟
اگه زیاد باش کار کنی صفحه ی حساسش خراب نمیشه؟(منظورم اینه که برای منی که اهل تعویض گوشی نیستم توصیه میشه یا نه؟)
ممنون.
shahinSssS
01-05-2009, 21:00
سلام دوستان گوشی من خود به خود ریست شد و مموری کارت هر چی موریک اورجینال گوشی بود پرید
البته موزیک ها عربی بودند
از کجا می تونم موزیکهای اورجینال اونو دانلود کنم مرسی
H a m e e d
01-05-2009, 22:14
چه جوری میشه توی 5800 زبان فارسی نصب کرد به طوریکه توی SMS هم بشه از تمام حروف فارسی استفاده کرد؟
همچنین میخواستم بدونم نسخه کامل آفیس و آکروبات ریدر رو از کجا میشه پیدا کرد به طوری که موقع نصب توی موبایل ارور Expired Certificate رو هم نده. ضمنا من به تازگی فیرمور گوشی رو آپدیت کردم.
behzadbusiness
01-05-2009, 22:54
براي من همه موارد اتفاق اوفتاده ولي اين سومي اين طور كه ميگيد نيست. ( چه sms باشه چه نباشه آروم خاموش روشن ميشه مثل قبل از
چي كار كنم ؟؟
به نظرم یکبار از قسمت setting و بعد قسمت notification light این قسمت را غیر فعال کنید و سپس گوشی رو reset کنید شاید درست شه اگر درست نشد بهتره به یک تعمیر کار مراجعه کنید (البته نگران نباشید نباید احتمالاً مشکل خاصی باشه:21:)
راستی نکنه بلوتوث بازی می کردید یک فایل بلوتوث تو اینباکستون باشه که هنوز بازش نکردید و مانند یک پیام باز نشده باشه یا چه میدونم یک پیامک دارید که ته لیست هست و هنوز بازش نکردید و از این قبیل اشتباهات؟:18:
behzadbusiness
01-05-2009, 22:58
سلام دوستان گوشی من خود به خود ریست شد و مموری کارت هر چی موریک اورجینال گوشی بود پرید
البته موزیک ها عربی بودند
از کجا می تونم موزیکهای اورجینال اونو دانلود کنم مرسی
اگر موزیک های اورجینال رو تو وب پیدا نکردی بگو تا برات آلبوم هایی رو که می خوای آپلود کنم من همشون رو دارم در حدود یک سی دی یعنی 6xx مگابایت:20:
البته خداییش چند تا از آهنگ عربی هاش واقعاً قشنگن
behzadbusiness
01-05-2009, 23:04
چه جوری میشه توی 5800 زبان فارسی نصب کرد به طوریکه توی SMS هم بشه از تمام حروف فارسی استفاده کرد؟
همچنین میخواستم بدونم نسخه کامل آفیس و آکروبات ریدر رو از کجا میشه پیدا کرد به طوری که موقع نصب توی موبایل ارور Expired Certificate رو هم نده. ضمنا من به تازگی فیرمور گوشی رو آپدیت کردم.
برای فارسی کردن که از قرار باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی و بعد هم آپدیت کنی(البته مال من هم بعد از آپدیت پرید ولی هیچ آدم با سوادی نبود بگه چیکار کنم یا اینکه حال نداشت بگه آخه بعضیها در زمینه اطلاعات خسیساً دست خودشون نیست دیگه!:2:)
و انا برای آفیس و برنامه های دیگر برای گوشیت میتونی به سایتی که آدرس اون رو در عکس زیر نام کاربری من وجود داره مراجعه کنی و در بخش دانلود ، برنامه سیمبین سری 60 v5 رو بزنی بعد هر چند تا برنامه خواستی برای گوشیت بگیر (البته برای اون پیغام ارور باید گوشیتو هک کنی ولی تو سایتی که گفتم خیلی برنامه ها هست که بدون هک هم نصب میشه:21:) آدرس سایت bezi دات ir هست
behzadbusiness
01-05-2009, 23:06
یک
چیزو رو هم بهتون بگم این گوشی آخرش من adsl رو از طریق وایرلس گوشی استفاده کردم واقعاً عالی بود و آخر سرعت اینترنت رو گوشی اگر خواستید بگید آموزش استفاده از اینترنت روی 5800 رو براتون بزارم
برای فارسی کردن که از قرار باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی و بعد هم آپدیت کنی(البته مال من هم بعد از آپدیت پرید ولی هیچ آدم با سوادی نبود بگه چیکار کنم یا اینکه حال نداشت بگه آخه بعضیها در زمینه اطلاعات خسیساً دست خودشون نیست دیگه!:2:)
و انا برای آفیس و برنامه های دیگر برای گوشیت میتونی به سایتی که آدرس اون رو در عکس زیر نام کاربری من وجود داره مراجعه کنی و در بخش دانلود ، برنامه سیمبین سری 60 v5 رو بزنی بعد هر چند تا برنامه خواستی برای گوشیت بگیر (البته برای اون پیغام ارور باید گوشیتو هک کنی ولی تو سایتی که گفتم خیلی برنامه ها هست که بدون هک هم نصب میشه:21:) آدرس سایت bezi دات ir هست
دوستان برا اینکه گوشی کاملا فارسی بشه باید با نرم افزار فونیکس اخرین اپدیت گوشی رو که ورژن 21 هستش یا ورژن قبلش که 20 هست و هر دو ورژن فارسیش موجود هستش(تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه) بریزید رو گوشی یعنی دقیقا اول باید نرم افزار فونیکس رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید و بعد اپدیت جدید گوشی رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید و بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
موفق باشید.
H a m e e d
01-05-2009, 23:32
این سایتو خود شما راه انداختین؟
بهرحال اطلاعات خوبی توشه و امیدوارم در آینده آفیس و آکروبات ریدر رو هم به لیست نرم افزارهای S60 v5 اضافه کنید.:14:
راستی چند وقت یکبار چیزای جدید توش قرار میگیره؟
H a m e e d
01-05-2009, 23:44
دوستان برا اینکه گوشی کاملا فارسی بشه باید با نرم افزار فونیکس اخرین اپدیت گوشی رو که ورژن 21 هستش یا ورژن قبلش که 20 هست و هر دو ورژن فارسیش موجود هستش(تو گوگل سرچ کنید پیدا میشه) بریزید رو گوشی یعنی دقیقا اول باید نرم افزار فونیکس رو دانلود و روی کامپیوتر نصب کنید و بعد اپدیت جدید گوشی رو با ساپورت زبان فارسی دانلود کنید و بوسیله نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
موفق باشید.
من به تازگی فیرمور گوشی رو به ورژن 20 آپدیت کردم.
لطفا مشخصات انگلیسی اون نرم افزاری رو که اسم بردید بگید.
آیا خودتون روی یک گوشی 5800 نتیجه این روش رو عینا دیدید؟
007saeed
01-05-2009, 23:50
به نظرم یکبار از قسمت setting و بعد قسمت notification light این قسمت را غیر فعال کنید و سپس گوشی رو reset کنید شاید درست شه اگر درست نشد بهتره به یک تعمیر کار مراجعه کنید (البته نگران نباشید نباید احتمالاً مشکل خاصی باشه:21:)
راستی نکنه بلوتوث بازی می کردید یک فایل بلوتوث تو اینباکستون باشه که هنوز بازش نکردید و مانند یک پیام باز نشده باشه یا چه میدونم یک پیامک دارید که ته لیست هست و هنوز بازش نکردید و از این قبیل اشتباهات؟:18:
Settings>Phone>Notification Lights
تو این قسمت یه گزینه جدید اومده به نام Stand by br. light
که همون چشمکیه که قطع نمیشه.مال آپدیت جدیده و تازه به گوشی اضافه شده.یه
چیزیه تو مایه ها گوشی N73با اون چراغ استندبای که داره.
برین و Breathing light را Off کنین.وقتی که مسیج یا emailیا میسد کال میفته
بر حسب گزینه انتخابی چشمکش دوتا پشت سر هم میشه.
در ضمن من به همه توصیه میکنم با خود گوشی آپدیت کنن.
چون کل حجم آپدیت 3867 کیلوبایت بود و منم با همراه اول که آپدیت کردم
کلا 5 دقیقه طول کشید.
H a m e e d
01-05-2009, 23:59
ولی آپدیت از طریق PC حجمش 119 مگا بایت بود که نزدیک 1.5 ساعت برام طول کشید و از طریق Nokia Software Updater انجام شد.من از ورژن 11 به 20 آپدیت کردم،حالا قابلیتهای جدیدی که به گوشی اضافه شدن چی هست؟
H a m e e d
02-05-2009, 00:02
در ضمن من به همه توصیه میکنم با خود گوشی آپدیت کنن.
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
من به تازگی فیرمور گوشی رو به ورژن 20 آپدیت کردم.
لطفا مشخصات انگلیسی اون نرم افزاری رو که اسم بردید بگید.
آیا خودتون روی یک گوشی 5800 نتیجه این روش رو عینا دیدید؟
بله دوست عزیز خودم رو گوشی 5800 تست کردم البته قبل از اون رو گوشی n78 هم تست کرده بودم.دو روز پیش هم 5800 رو با ورژن 21 با ساپورت کامل زبان فارسی با همین نرم افزار اپدیت کردم.اسم دقیقش:
Phoenix Service Software 2008.44.005.36625
هستش.البته اگه سرچ بزنید حتما دانلود و اموزش کار با نرم افزار رو تو فروم های مختلف پیدا میکنید.
موفق باشید.
ESMAIL2006
02-05-2009, 12:39
با عرض سلام دو تاسوال داشتم یکی اینکه من گوشی رو با ورژن 20 اپدیت کردم حالا میخام فارسی رو اضافه کنم چه کار باید بکنم و اینکه گزینه قفل کردن صفحه نمایش با پسورد رو از کجا باید فعال کرد
با عرض سلام دو تاسوال داشتم یکی اینکه من گوشی رو با ورژن 20 اپدیت کردم حالا میخام فارسی رو اضافه کنم چه کار باید بکنم و اینکه گزینه قفل کردن صفحه نمایش با پسورد رو از کجا باید فعال کرد
شما با چه نرم افزاری اپدیت کردید؟اگه با nsu اپدیت کردید باید برا اینکه فارسی داشته باشه قبلش پروداکت کد گوشی رو با استفاده از نرم افزار جف عوض میکردید.ولی حالا راه ساده تر اینه که شما ورژن 20 یا 21 رو با ساپورت کامل زبان فارسی دانلود کنید و با استفاده از نرم افزار فونیکس گوشی رو اپدیت کنید.
برا قفل کردن گوشی هم باید این مسیر رو برید:
menu-settings-phone-phone mgmt-security-phone and sim card-phone autolock period
قسمت اخر باید یه عدد به عنوان دقیقه بدید تا مثلا بعد از یک دقیقه گوشی به صورت اتومات قفل بشه.
reza fontana
02-05-2009, 14:16
میشه بگید کار شتاب سنج گوشی دقیقا چیه?مثل گوشیه ایفونه?
ESMAIL2006
02-05-2009, 16:13
ببخشيد اپديت نوكيا رو از كجا بايد دانلود كنم و برنامه فونيكس رو هم اگه ميشه لطف كرده و لينكش رو بذاريد و شرمند كد پروداكت رو هم بزاريد شرمنده كرديد
behzadbusiness
02-05-2009, 16:39
این سایتو خود شما راه انداختین؟
بهرحال اطلاعات خوبی توشه و امیدوارم در آینده آفیس و آکروبات ریدر رو هم به لیست نرم افزارهای s60 v5 اضافه کنید.:14:
راستی چند وقت یکبار چیزای جدید توش قرار میگیره؟
سلامی دوباره
بله این سایت من است ، بدردتون خورد کلاً در زمینه موبایل بدرد میخوره یا بهتره جمع کنم برم بشینم خونمون:5:
در مورد آفیس باید بگم دارمش ولی چون رجیستر نشده هست روی سایت نذاشتم هر وقت کاملش رو گیر اوردم براتون میزارم(بعضی وقت ها سر بزنید شاید خبرایی شده باشه:17:!!!)
(خیلی این شکلک رو هم جدی نگیرید چون جالب بود گذاشتم تو پست)
اما در مورد آپدیت سایت بعضی هفته ها هر روز و بعضی وقت ها یک ماه خلاصه بین این دو رنج تغییر می کنه به هر حال خوشحال میشم تو سایت ببینمتون:10:
behzadbusiness
02-05-2009, 16:43
میشه بگید کار شتاب سنج گوشی دقیقا چیه?مثل گوشیه ایفونه?
کارش جالبه :31:
شوخی کردم بله مثل آیفون می مونه با این تفاوت که صفحه رو تنها 90 درجه اونهم به صورت پاد ساعت گرد می :thumbsup: کنن
behzadbusiness
02-05-2009, 16:49
شما بایستی به setting مراجعه کنید و در آنجا
phone ---> phone mgmt. ---> Security ---> phone and sim card ----> phone auto lock period
البته بایستی لاک کد رو بدونید مگر نه گوشیتون قفل میشه اونوقت مثل n95 یکی از دوستان باید 15000 تومان :18: پرداخت کنید تا درست بشه!(معمولاً لاک کد رو تو کاتولوگ گوشی می نویسند)
behzadbusiness
02-05-2009, 17:01
میگم میخواید یک ساب دومین ایجاد کنم با نام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید بعد فقط راجع به 5800 حرف بزنیم و تحقیق کنیم جالبه مگه نه!!!
behzadbusiness
02-05-2009, 17:02
میگم چرا تو این سایت کلمه bezi .ir ----- شده است؟؟؟؟؟
shahinSssS
02-05-2009, 21:50
اگر موزیک های اورجینال رو تو وب پیدا نکردی بگو تا برات آلبوم هایی رو که می خوای آپلود کنم من همشون رو دارم در حدود یک سی دی یعنی 6xx مگابایت:20:
البته خداییش چند تا از آهنگ عربی هاش واقعاً قشنگن
سلام ممنون میشم فقط آهنگهای عربی که در گوشی بود به صورت اورجینال انگار فقط رید اونلی بود من فقط آونها را می خوام اگه اپلود کنی ممنون میشم موفق باشی
behzadbusiness
03-05-2009, 09:35
ببخشید من دوشنبه امتحان استاتیک دارم یکم صبر کن قول میدم تا سه شنبه برات آپلودشون کنم
سلام.
بچه ها يه سوال در مورد instant message(im) گوشي
كسي سرور هاي سايت ياهو،گوگل،msn،icq و بقيه سايت هاي مشابه رو واسه كانفيگ گوشي داره يا نه ؟
من چند بار از چند تا سرور استفاده كردم ولي كانكت نشد.
ممنون ميشم اگه سرور هاي سالم سايت هاي بالا رو بزاريد.
------
در ضمن من از طريق وايرلس چك زدم واسه اپديت.وصل ميشه به سرور نوكيا ولي ميگه آپديتي موجود نيست.مشكل از كجاست
ورژن مال من 11 هست
ممنون از دوستان كه جواب دادن:41:
از بچه هاي سايت توقع بيشتري داشتم
آقا يونس،مهدي و ...
ESMAIL2006
03-05-2009, 11:03
ببخشيد اپديت نوكيا رو از كجا بايد دانلود كنم و برنامه فونيكس رو هم اگه ميشه لطف كرده و لينكش رو بذاريد و شرمند كد پروداكت رو هم بزاريد شرمنده كرديد
007saeed
03-05-2009, 13:19
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم که چون کل آپدیت اصلا 3.8 مگابایته.سریع ریبوت میشه.دیگه
احتیاج به کامپیوتر نداری.وقتت تلف نمیشه.
البته این روش برا کسایی خوبه که نمی خوان پروداکت کد
گوشیشونا تغییر بدن وگرنه با فونیکس باید کار کنین.
hossein_dig
03-05-2009, 14:05
چي كار كنم ؟؟
برای دوست من هم از وقتی فریم ورشو کرده 21 این جوری میشه
sina.dadgar
03-05-2009, 14:39
دوستان سلام
من یه سری مشکل با 5800 دارم ممنون میشم کمکم کنید
میخوام برای بعضی از شماره ها زنگ رو تغییر بدم ، بدون نرم اضافه کردن نرم افزار جدید امکانش هست ؟ اگه نیست بهترین نرم افزار برای این کار چیه ؟
مشکل بعدی با پلیر هست که وقتی میزنه بره آهنگ بعد وایمیسته نگات میکنه !!! باید چی کار کنم ؟ چرا نمیره آهنگ بعدی ؟
بعد برای منشی تلفنی یکی از این نرم افزار ها رو نصب کردم ولی طرف صدای منو میشنوه !!! این دیگه چه جور منشی تلفنییه ؟ نرم افزاری هست که بتونه اتوماتیک میکروفون رو خودش قطع کنه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
سلام
من دیروز واسه گوشیم cer و key از opda گرفتم. اما هر نرم افزاری رو مه ساین می کنم می گه certification expire و با جلو و عقب کردن تاریخ هم درست نمی شه!
کسی می دونه مشکل کجاس؟
گوشیم طبیعتا5800 و آپ دیت هم هست.
دوستان سلام
من یه سری مشکل با 5800 دارم ممنون میشم کمکم کنید
میخوام برای بعضی از شماره ها زنگ رو تغییر بدم ، بدون نرم اضافه کردن نرم افزار جدید امکانش هست ؟ اگه نیست بهترین نرم افزار برای این کار چیه ؟
مشکل بعدی با پلیر هست که وقتی میزنه بره آهنگ بعد وایمیسته نگات میکنه !!! باید چی کار کنم ؟ چرا نمیره آهنگ بعدی ؟
بعد برای منشی تلفنی یکی از این نرم افزار ها رو نصب کردم ولی طرف صدای منو میشنوه !!! این دیگه چه جور منشی تلفنییه ؟ نرم افزاری هست که بتونه اتوماتیک میکروفون رو خودش قطع کنه ؟
ممنون میشم کمکم کنید
سوال اول:
با یک آهنگ رو پخش کن بعد بزن رو option سپس use tone اون جا می تونی assign to contact رو ببینی.
سوال دوم:
احتمالا توی فایل مننجر آهنگ پخش کردی و انتظار داری بره بعدی! باید توی مدیا پلیر لیست از آهنگ هات ایجاد کنی تا جلو عقب بره تو لیست.
سوال سوم: نمی دونم! ولی بالای 100% وجود داره.
با سلام خدمت عزیزان
من با سیم کارت ایرانسل تو گوشی قدیمیم 3230 بدون هیچ تنظیمی به gprs وصل و وارد اینترنت شدم و از لحظه وارد کردن آدرس سایت تا وصل به اینترنت کمتر از 10 ثانیه gprs فعال میشه ولی تو گوشی 5800 اصلا وصل نمیشه و هی gprs جستجو میکنه و بیشتر از 3 دقیقه صبر کردم که پیدا نکرد و منم بیخیالش شدم . دوستان اساتید لطفا راهنمایی کنید خیلی گرفتارم . ممنونم منتظر راهنمایی شما هستم
با سلام خدمت عزیزان
من با سیم کارت ایرانسل تو گوشی قدیمیم 3230 بدون هیچ تنظیمی به gprs وصل و وارد اینترنت شدم و از لحظه وارد کردن آدرس سایت تا وصل به اینترنت کمتر از 10 ثانیه gprs فعال میشه ولی تو گوشی 5800 اصلا وصل نمیشه و هی gprs جستجو میکنه و بیشتر از 3 دقیقه صبر کردم که پیدا نکرد و منم بیخیالش شدم . دوستان اساتید لطفا راهنمایی کنید خیلی گرفتارم . ممنونم منتظر راهنمایی شما هستم
منم مشکلی شبیه شما داشتم
دوباره از 140 تنظیمات رو بگیر درست می شه.
hossein_dig
03-05-2009, 21:13
با سلام خدمت عزیزان
من نه از همراه اول تنظیمات گرفتم نه از ایرانسا خیلی راحت وصل شده البته شبکه بعضی وقتی حالش بد میشه(خیلی وقتا !!)
پس مشکل از گوشی نیست
Creeping Death
04-05-2009, 06:41
سلام
من شنیدم باتری این گوشی زود خراب میشه و اسکرینش هم بعد از یه مدت حساسیتشو از دیت میده. می واستم ببینم راسته یا نه؟
کلا گوشی خوبی هست؟ مدل تفلبیش که هنوز نیومده؟
Faridacoustic
04-05-2009, 08:26
مال من صفحه Theme نمیاد ، CPU 192 MHz ، Ram 49.8MB ... تقلبیه؟؟؟؟ :37:
Faridacoustic
04-05-2009, 08:29
اساتد کمک کنید
مال من صفحه theme نمیاد در ضمن
CPU : 192 MHz
Ram : 49.8MB
تقلبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :37:
behzadbusiness
04-05-2009, 13:22
دوست من Faridacoustic ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیشتر توضیح بدهید من متوجه نشدم؟
hossein_dig
04-05-2009, 15:17
مال من صفحه Theme نمیاد ، CPU 192 MHz ، Ram 49.8MB ... تقلبیه؟؟؟؟ :37:
آقا این x-plore رو جدی نگیرید
موبایل هم مثل لپتاپه هروقت لازم باشه از حداکثر پردازنده اش استفاده میکنم
pouyacapitan
04-05-2009, 16:24
اساتد کمک کنید
مال من صفحه theme نمیاد در ضمن
CPU : 192 MHz
Ram : 49.8MB
تقلبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :37:
نه اصلا!!
تو خود گوشی من که n85 هست cpu در اون حدود می نویسه!!
برا دونستن می زان واقعی رم هم از jbak taskman استفاده کن.
چند تا از نرم افزار هات رو ببند بعد چک کن!!
سلام
من شنیدم باتری این گوشی زود خراب میشه و اسکرینش هم بعد از یه مدت حساسیتشو از دیت میده. می واستم ببینم راسته یا نه؟
کلا گوشی خوبی هست؟ مدل تفلبیش که هنوز نیومده؟
باطری رو نمیدونم اما اسکرینش خراب میشه
من خودم یه 5800 دارم ال سی دیش خراب شد(از حالت standby خارج نمیشد یا اگه خارج میشد رنگ ال سی دی به هم ریخته بود)
الان رفته تعمیر!!!
نمایندگی نوکیا می گفتش که :تو چندمین نفری که این مشکل براش پیش اومده این گوشی رو نباید توی جیب شلوار جین گذاشت چونکه بهش فشار میاد
pouyacapitan
04-05-2009, 21:08
کلا 5800 صفحه ی تاچش اون طور که باید ساخته می شد نیست!!
منم این مشکل رو تو گوشی یکی از دوستام دیدم!!!
تاچ اسکرین:ایفون
با سلام
یه سوال خیلی اساسی که کارم بد جور بهش گیر کرده .
چطوری از مخاطب ها بک آب بگیرم ، من ن82 دارم مشکلی ندارم ولی با این گوشی کاملا چرت که پشیمون شدم چرا گرفتم مشکل پیدا کردم و نمیتونم بک آپ بگیرم از مخاطب ها یعنی همه مخاطب ها رو مارک میکنم و بعد که میزنم کپی ، فقط اجازه میده روی مموری سیمکارت کپی کنم که 250 تا بیشتر نمیشه کپی کرد هرچند اون هم چون اگر از یک نفر چند شماره داشته باشم تک تک ذخیره میکنه فایده ای نداره با پسی سویت هم که گیر میکنه و بک آپ نمیگیره .
لطفا کمک کنید
این گوشی خیلی خوبیه بهش عادت نداری چرا پشت سرش حرف می زنی ؟!:13:
شما دوتا راه داری اول بری تو فایل مننجر گوشی و اون جا بکاپ هست از همه چی می تونی بکاپ بگیری.
یا با نرم افزار pc suit خود نوکیا راحت بکاپ بگیری.(مشکلت با این نرم افزار مربوط به گوشی نیست نرم افزار مورد داره. اما پیشنهاد می کنم محل ذخیره ی بکاپ رو تغییر نده شاید ارور نده)
من خودم با همین نرم افزار بارها یکاپ گرفتم.
راستی گوشیه خوبی گرفتی مبارکت باشه!:11:
007saeed
05-05-2009, 13:30
با سلام
یه سوال خیلی اساسی که کارم بد جور بهش گیر کرده .
چطوری از مخاطب ها بک آب بگیرم ، من ن82 دارم مشکلی ندارم ولی با این گوشی کاملا چرت که پشیمون شدم چرا گرفتم مشکل پیدا کردم و نمیتونم بک آپ بگیرم از مخاطب ها یعنی همه مخاطب ها رو مارک میکنم و بعد که میزنم کپی ، فقط اجازه میده روی مموری سیمکارت کپی کنم که 250 تا بیشتر نمیشه کپی کرد هرچند اون هم چون اگر از یک نفر چند شماره داشته باشم تک تک ذخیره میکنه فایده ای نداره با پسی سویت هم که گیر میکنه و بک آپ نمیگیره .
لطفا کمک کنید
شوما بلد نیستی با گوشیت کار کنی دلیل چرت بودنش نمیشه.
همه را Mark All کن.حالا تو Options گزینه Copy bussines card را
انتخاب کن که میگه To other memory که شوما مموریتا انتخاب کن.
اول یه خورده توجه کن،به نتیجه که نرسیدی اونوقت.
mansour_nokia
05-05-2009, 14:09
سلام بالاخره کسی یه آدرسه درست حسابی به ما نداد که این گوشی رو با گارانتی اصلی بخریم
بچه ها ممنون میشم ادرس بدین؟
hossein_dig
05-05-2009, 14:35
زنگ بزن نوکیا یا برو سایت نوکیا فارسی بعد همون جا نمایدنگی ها رو نوشته ولی شرایط گارانتی ایران هم بپرس
pouyacapitan
05-05-2009, 14:53
سلام بالاخره کسی یه آدرسه درست حسابی به ما نداد که این گوشی رو با گارانتی اصلی بخریم
بچه ها ممنون میشم ادرس بدین؟
لینک ماله خوده نوکیاست
باطری رو نمیدونم اما اسکرینش خراب میشه
من خودم یه 5800 دارم ال سی دیش خراب شد(از حالت standby خارج نمیشد یا اگه خارج میشد رنگ ال سی دی به هم ریخته بود)
الان رفته تعمیر!!!
نمایندگی نوکیا می گفتش که :تو چندمین نفری که این مشکل براش پیش اومده این گوشی رو نباید توی جیب شلوار جین گذاشت چونکه بهش فشار میاد
اگه توی کیفش باشه بزاری تو جیب چی؟ خراب نمی شه؟؟؟
اگه اینجوری گه ان 97 هم اینمشکل رو شاید داشته باشه که این باعث تاسف
من شاید 5800 بگیرم اگه مشکل جدی نگیرم
hossein_dig
05-05-2009, 14:59
آقا من هنوز نفهمیدم روی این گوشی سنسور نورش(اینکه کیبرد نداره بکشو خاموش کنه) چی کار میکنه ؟
آقا من هنوز نفهمیدم روی این گوشی سنسور نورش(اینکه کیبرد نداره بکشو خاموش کنه) چی کار میکنه ؟
وقتی ببری نزدیک گوشت تا صحبت کنی صفحه رو خاموش می کنه تا اشتباها چیزی رو نزنی با تاچش!
سلام دوستان
من 4 5 روز پيش يه 5800 خريدم فريمور رو هم اپديت كردم به 21
ولي مشكلي كه دارم اينه كه دوربينم قطع ميشه و هيچي نشون نميده ريست كه ميكنم درست ميشه و بعد از چند بار دوباره قطع ميشه
به نظرتون مشكل از كجاست
shahinSssS
05-05-2009, 21:01
ببخشید من دوشنبه امتحان استاتیک دارم یکم صبر کن قول میدم تا سه شنبه برات آپلودشون کنم
سلام ممنون من منتظرم
H a m e e d
06-05-2009, 10:19
سلام دوستان، جدیدا یه مشکلی برای 5800 من پیش اومده:
من داشتم عکسا رو توی Image Gallery مرور میکردم که خب عکسای Camera هم توشون بود، بعضی عکسای Camera رو داشتم Delete میکردم که یه دفعه دیدم یکیشون پاک نمیشه ولی در عوض 62 فایل دیگه با همون اسم دیدم تو پوشه وجود دارن.وقتی تونستم فایل اصلی رو پاک کنم،حالا دیگه اون 62 تا نه باز میشدن و نه Delete!ضمن اینکه توی فایل منیجر اثری از اون 62 فایل نبود و فقط توی گالری وجود داشتن.
گوشی رو به PC وصل کردم و چند تا از فولدر عکسا رو پاک کردم و فولدر های جدید برای عکسام درست کردم، اما این دفعه دیدم که توی گالری گوشی یکی از کلیپهای ویدئویی به همون سرنوشت دچار و 62 تا شده.
ضمنا من هیچ نرم افزار ویروسی توی گوشی نصب نکردم پس مشکل چیه و چجوری باید حلش کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که موقع فرمت Media Memory باید در کدام حالت باید گوشی را به کامپیوتر وصل کرد؟مننظورم PC Suite,Mass Storage,Media Transfer و از این جور چیزاست.
خواهش میکنم اگه راه حلی برای اون مشکلی که ذکر شد میدونید بگید.
hossein_dig
06-05-2009, 10:40
وقتی ببری نزدیک گوشت تا صحبت کنی صفحه رو خاموش می کنه تا اشتباها چیزی رو نزنی با تاچش!
نه آقا اون سنسور نزدیکیه ای جداه
behzadbusiness
06-05-2009, 23:23
سلام دوستان، جدیدا یه مشکلی برای 5800 من پیش اومده:
من داشتم عکسا رو توی Image Gallery مرور میکردم که خب عکسای Camera هم توشون بود، بعضی عکسای Camera رو داشتم Delete میکردم که یه دفعه دیدم یکیشون پاک نمیشه ولی در عوض 62 فایل دیگه با همون اسم دیدم تو پوشه وجود دارن.وقتی تونستم فایل اصلی رو پاک کنم،حالا دیگه اون 62 تا نه باز میشدن و نه Delete!ضمن اینکه توی فایل منیجر اثری از اون 62 فایل نبود و فقط توی گالری وجود داشتن.
گوشی رو به PC وصل کردم و چند تا از فولدر عکسا رو پاک کردم و فولدر های جدید برای عکسام درست کردم، اما این دفعه دیدم که توی گالری گوشی یکی از کلیپهای ویدئویی به همون سرنوشت دچار و 62 تا شده.
ضمنا من هیچ نرم افزار ویروسی توی گوشی نصب نکردم پس مشکل چیه و چجوری باید حلش کرد؟
یه سوال دیگه هم داشتم و اون اینه که موقع فرمت Media Memory باید در کدام حالت باید گوشی را به کامپیوتر وصل کرد؟مننظورم PC Suite,Mass Storage,Media Transfer و از این جور چیزاست.
خواهش میکنم اگه راه حلی برای اون مشکلی که ذکر شد میدونید بگید.
دقیقاً من هم همین مشکل را دارم منتها با یک فایل ویدئویی که از اول در گوشی بود یعنی بتمن از روی این فایل 126 فایل ایجاد شده با همین نام و موقع باز کردن و پاک کردن عکس یک کلید روش ظاهر میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد دقیقاً عین این مشکلی که گفتن چیکار کنم:18::18::18::18::18::18:
نه آقا اون سنسور نزدیکیه ای جداه
به اسم Proximity Sensor اگه املاش غلط نباشه...
من دارم میرم 5800 بگیرم.
تا نظرم برنگشته مزایا و معایبش رو بگید.
H a m e e d
07-05-2009, 10:34
دقیقاً من هم همین مشکل را دارم منتها با یک فایل ویدئویی که از اول در گوشی بود یعنی بتمن از روی این فایل 126 فایل ایجاد شده با همین نام و موقع باز کردن و پاک کردن عکس یک کلید روش ظاهر میشه و هیچ کاریش نمیشه کرد دقیقاً عین این مشکلی که گفتن چیکار کنم:18::18::18::18::18::18:
من بعد از ارسال اون پست باز هم راههای مختلف رو امتحان کردم تا اینکه یه تصمیم قاطع گرفتم:
Media Memory رو فرمت کردم (البته از فایلهای مورد نیاز بک آپ گرفتم) و در نهایت دیدم که نه تنها این مشکل رفع شد بلکه یه مشکل دیگه رو هم حل کرد و اون این بود که هر دفعه گوشی رو در حالت Mass Storage به PC وصل میکردم مدام ارتباط قطع و وصل میشد،یعنی آیکون Removable Disk هی میرفت و میومد که این مشکلم هم حل شد.
bahar5358
07-05-2009, 11:12
پایه کنار کیف باید باشه
با هم توی یه پلاستیکن
منم اول فکر کردم نداره ولی بعد که بازش کردم دیدم کنار کیفش بوده
سلام من ديروز 5800 گرفتم تو جعبه كيف داشت ولي پايه نداشت در ضمن تو سايت نوكيا فارسي به پايه اشاره نشده ولي نوشته بود قلم ضربهاي و قلم اضافي كه من فقط قلم ضربه اي رو ديدم و همون قلمي كه رو خود گوشي نصب هست يعني اين رو هم كش رفتن !!!
H a m e e d
07-05-2009, 11:43
من فکر میکنم از این به بعد تمام امور مورد نظر بر روی فایلهای عکس از جمله delete رو بهتره آدم توی File Manager که مختص همین جور کاراس انجام بده نه توی گالری که بیشتر بدرد مشاهده فایلها میخوره.
pouyacapitan
07-05-2009, 16:13
من دارم میرم 5800 بگیرم.
تا نظرم برنگشته مزایا و معایبش رو بگید.
مزایا:سمبین عالی
صدای بسیار عالی
صفحه ی تاچ اسکرین
معایب خاصی هم نداره!!
ولی یک نکته بگم اونم اینه که اگه 3.2 راضیت نمی کنه و با تاچ نمی تونی خوب کار کنی بیخیالش شو!!
amirhoseinmehri
07-05-2009, 16:57
می خواستم بدونم5800 بهتره یا n79
enimonte
07-05-2009, 17:24
مال من هم یکی دوباری اینطوری شده،وقتی گوشی رو خاموش روشن میکنم درست میشه
سلام دوستان
من یه مشکلی با5800دارم:
هر وقت من به محظ اینکه گوشی بالا میاد ازش استفاده میکنم با این که صفحه بازه و قفل نشده تاچ کار نمیکنه وباید ریاستارتش کنم تا درست شه
می خواستم بدونم5800 بهتره یا n79
بستگی داره با چی کارت راه بیوفته. ان79 دوربین 5 مگا پیکسل داره و اف ام ترنسمیتر در عوض ال سی دیش کوچیکتره و صداش کمتر از 5800 در بقیه موارد فرق چشمگیری ندارن. البته من جای شما بودم از این دو تا ان79 می خریدم چون خود ان گیج دنیاییه:8:
H a m e e d
07-05-2009, 18:13
مزایا:سمبین عالی
صدای بسیار عالی
صفحه ی تاچ اسکرین
معایب خاصی هم نداره!!
ولی یک نکته بگم اونم اینه که اگه 3.2 راضیت نمی کنه و با تاچ نمی تونی خوب کار کنی بیخیالش شو!!
من هم با این مورد که صداش عالیه چه در هنگام مکالمه و چه هنگام پخش موسیقی از اسپیکر کاملا با ایشون موافقم.
البته من خودم قبلا گوشی تاچ از سونی اریکسون داشتم و در این زمینه نمیشه خیلی دنبال برتری گشت، چون کیفیت تاچ اونا هم خوب بود، اما یه فرق همیشگی مدلهای متوسط به بالای گوشیهای نوکیا با مثلا مدلهای سونی اریکسون کیفیت صفحه نمایششه که نوکیا در همین مدل صفحه نمایش 16 میلیون رنگی TFT با رزولوشن 360*640 و اندازه 3.2 اینچ ارائه کرده که خیلی سرتر از صفحه نمایشهای مثلا سونی اریکسونه.
به نظرم بزرگترین عیبش اینه که خیلی از امکاناتش تو ایران چندان قابل استفاده نیست مخصوصا اون دسته از امکاناتش که به نوعی با اتصال به اینترنت سر و کار دارن.
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم ولی قلم اضافه و پایه نداشت.کلا حذف شده از پکش؟؟
ممنون
سلام
من تازه این گوشی رو خریدم ولی قلم اضافه و پایه نداشت.کلا حذف شده از پکش؟؟
ممنون
درست داخل پک رو گشتی؟ من واسه یکی از دوستام گرفتم پایش داخل اون قسمتی از جعبه بود که یه محفظه کوچیکه. یه ساعت داشتیم دنبالش می گشتیم:31:
قلمش که زیاد به کار نمیاد مگر اینکه گمش کنید. پایه هم از نظر من مهم نیست.
007saeed
07-05-2009, 20:33
دیگه استند(پایه)تو سری جدید نیست،ولی دقت کنین
بقیه چیزا حتما باشه:کیف،قلم دوم،...
برای اون کسایی که تو Gallery مشکل پیدا کردن و اونایی
که هنوز مشکلپیدا نکردن یه پیشنهاد دارم:
حتما هر مموری جدیدی که می خواین استفاده کنین
را یه بار فرمتش کنین.
H a m e e d
07-05-2009, 22:19
ولی من همین 11 روز پیش گوشی رو خریدم، پایه هم تو جعبش بود.
hossein_dig
08-05-2009, 10:52
جدیدا وقتی میرم توی گالری یه سری عکس (زیاد) که شکل یک عکس شکسته است اسمش هم هست سیمبیون تم ه.
و یه مسئله دیگه من تم های که قبلا نصب کردم توی منیج نبود چه جوری پاکشون کنم ؟!
فکر کنم باید مموری رو فورمت کنم نه !؟؟!
جدیدا وقتی میرم توی گالری یه سری عکس (زیاد) که شکل یک عکس شکسته است اسمش هم هست سیمبیون تم ه.
و یه مسئله دیگه من تم های که قبلا نصب کردم توی منیج نبود چه جوری پاکشون کنم ؟!
فکر کنم باید مموری رو فورمت کنم نه !؟؟!
اگه رو مموری نصب کرده بودی...آره مموری رو فرمت کن...ولی اون موقع اون پیغام اینستالیگ میاد سراغت....: دی گوشیرم فرمت کنی بهتره...
شاد باشی
rama0000
08-05-2009, 13:00
دوستان بازی کردن با این گوشی چه جوریه ؟سخته یا راحت؟
MohandesMCD
08-05-2009, 13:13
دوستان بازی کردن با این گوشی چه جوریه ؟سخته یا راحت؟
یه جوی استیک مجازی و 4 تا کلید مجازی میاد روی صفحه که میشه باهاش بازی کرد
حال نمیده به نظرم
یه جوی استیک مجازی و 4 تا کلید مجازی میاد روی صفحه که میشه باهاش بازی کرد
حال نمیده به نظرم
بهترین بازی ها واسه صفحه لمسی بازی های تحت شتابسنجه که واسه آیفون ساخته میشه...جدیدا" هم آندر کوور براش اومده...
شاد باشید
instrumental
08-05-2009, 18:36
تو خبرا اومده که نوکیا 8500 به صورت unlocked Sim-free در فنلاند عرضه شده، به قیمت 269 یورو ، و شامل هم رنگ قرمز و هم آبی هست. نوشته که این گوشی تو انگلیس هم به همین قیمته. گمونم قیمت بازار ایران هم بکشه بالا؛ تابستون هم که داره می رسه. کسی نظری داره ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MohandesMCD
08-05-2009, 19:44
بهترین بازی ها واسه صفحه لمسی بازی های تحت شتابسنجه که واسه آیفون ساخته میشه...جدیدا" هم آندر کوور براش اومده...
شاد باشید
بله اون قدیمها آیپادتاچ داشتیم در مدت کوتاهی فیض میبردیم ازش.حیف فروختیمش.بسوزه پدر بحران اقتصادی:13:
با سلام
من چند روزه يه مشكلي با 5800 ام پيدا كردم، ديگه نشانگر آنتن گارمين پر نميشه و فقط يه خطش قرمز ميشه
روي نرم افزار MAP نوكيا هم آنتن پر نميشه، يعني ممكنه اشكال سخت افزاري باشه يا راه حلي داره؟
كسي ميدونه بايد چيكارش كنم؟
سلام
برچسب محافظ صفحه برای این گوشی اومده؟
بابا یه نفر هم به من جواب بده
H a m e e d
09-05-2009, 16:24
برچسب محافظ صفحه برای این گوشی اومده؟
منم میخواستم همینو بدونم، اون برچسب راه راه خیلی اعصاب خردکنه.:13:
007saeed
09-05-2009, 19:57
خب بکنش بنده ی خدا!!!منتظری معجزه شه با اون خط خطای روش!!! :18:
باور کن صفحش ضد خشه،من دو ماهه دارم بدون تلقش استفاده میکنم،
هیچی روش نیفتاده.
007saeed
09-05-2009, 20:05
با سلام
من چند روزه يه مشكلي با 5800 ام پيدا كردم، ديگه نشانگر آنتن گارمين پر نميشه و فقط يه خطش قرمز ميشه
روي نرم افزار MAP نوكيا هم آنتن پر نميشه، يعني ممكنه اشكال سخت افزاري باشه يا راه حلي داره؟
كسي ميدونه بايد چيكارش كنم؟
شما دوباره برو گارمین و گوشی را از سمتی که آنتن GPS هستش
(محل سیم کارت و مموری)به سمت آسمونه باز بگیر و پیغام وصل شدن به
اینترتنو تاییدش کن و صبر کن.اگه وصل نشدی گارمینو یه بار دیگه
نصب کن.گوشیتم یه بار خاموش روشنش کن.ایشالا جواب میده.
mamal_2007
09-05-2009, 21:55
من مي خوام اين گوشي رو بعد از كنكور بخرم (تقريبا يك ونيم ماه ديگه )
تا اون موقع آيا قيمتش پايين ميآد؟
و آيا گوشي خوبي هست؟
قيمتش چقدره الان؟
H a m e e d
09-05-2009, 22:21
قیمت 5800 باید بین 329 تا 365 باشه
من خودم 345 خریدم، 365 هم با گارانتی اصلیشه.
گوشی واقعا خوبیه اما در درجه اول برای کسایی که به تاچ بودن صفحش عادت داشته باشن، چون حتی برای تایپ هم نیازمند کیبورد مجازی هستید، از لحاظ نرم افزاری(سیستم عامل و برنامه ها و...) و سخت افزاری (پردازنده، پشتیبانی از کارت حافظه 8 و 16 گیگ،تراشه GPS) و امکانات ارتباطی (GPRS,EDGE,HSCD,HSPDA,WLAN,Bluetooth) چیزی از رقبای متناظرش در سری N مثل N79 و N85 کم نداره جز دوربینش که 3 مگا پیکسله اما اونا 5 هستن.کیفیت عکساش هم خیلی خوب نیست، رنگای عکس یکم دلمرده هستن، ولی فیلمبرداریش با توجه به 3 مگاپیکسل بودن قابل قبوله و به صورت VGA با سرعت 30fps انجام میشه، ضمنا صداهای فیلمهای ذخیره شده هم به طرز عجیبی قویه، ضمن اینکه برنامه Voice Recording خوبی هم داره.
H a m e e d
09-05-2009, 22:27
تا اون موقع آيا قيمتش پايين ميآد؟
فکر میکنم تا اون موقع یه خورده دیگه قیمتش افت کنه چون من در چند هفته اخیر افت قیمتشو زیر نظر داشتم.
بابا یه نفر هم به من جواب بده
بهترین چیزی که می تونید بگیرید:
باید از آمریکا سفارش بدید بره یک کشور دیگه و از اون جا براتون پست کنن.
برای Touch Viva من حدود 30 تومن خرج ورداشت ولی فوق العاده مقاومه ضد خشه گارانتی مادام العمر داره و مهم تر از همه کل گوشی رو می پوشونه.
H a m e e d
09-05-2009, 23:20
واقعا ارزش خریدن رو داره، خیلی جالب بود؛ از چی ساخته شده که اینقدر مقاومه؟ تازه آدم همیشه فکر میکنه فقط صفحه نمایش گوشی باید ضد خش داشته باشه،در حالی که همه سطح گوشی امکان خراش برداشتن دارن و این یه پوشش کامله.
چرا ایران ندارتش؟
baback656
09-05-2009, 23:32
من امروز رفتم گوشیمو بدم برام آپدیت کنم طرف گفت ورژن 21 ایراد داره و من 20 رو برات آپدیت میکنم اما اگر حواستی 21 هم میتونم.راست میگه 21 مشکل داره؟ یونس کجائی زود جواب بده عجله دارم داداش
Devil_Hunter
10-05-2009, 00:44
من با پخش فایلای wmv رو 5800م مشکل دارم، از هر 5 تا فایلی که میریزم رو گوشی، 2 تاش پخش
میشه، یکیش کلا نمیاد ، 2 تا شم فقط صداشون میاد ! کسی یه Converter سراغ داره که wmvهایی
که باهاش تبدیل میشن با گوشی کاملا سازگار باشن ؟
من امروز رفتم گوشیمو بدم برام آپدیت کنم طرف گفت ورژن 21 ایراد داره و من 20 رو برات آپدیت میکنم اما اگر حواستی 21 هم میتونم.راست میگه 21 مشکل داره؟ یونس کجائی زود جواب بده عجله دارم داداش
آقا هیچ مشکلی نداره
من هم 20 داشتم و الان هم 21
شما دوباره برو گارمین و گوشی را از سمتی که آنتن GPS هستش
(محل سیم کارت و مموری)به سمت آسمونه باز بگیر و پیغام وصل شدن به
اینترتنو تاییدش کن و صبر کن.اگه وصل نشدی گارمینو یه بار دیگه
نصب کن.گوشیتم یه بار خاموش روشنش کن.ایشالا جواب میده.
راستش یکبار این پیغام وصل شدن رو چند روز پیش داد و من حواسم نبود زدن NO و از اون موقع که وصل نشد شک کردم مال همین باشه ولی دیگه اون پیغام نمیاد که بگم Yes
چیکار کنم حالا؟
اون خط های روی برچسب رو با الکل و پنبه میتونی پاک کنی
من همین کارو کردم
behzadbusiness
10-05-2009, 08:26
دوستان پرچسب ال سی دی 5800 رسید برید علاء الدین دوستم چند روز پیش خریده قیمتش هم 2000 تومان است
behzadbusiness
10-05-2009, 08:27
برای کانورت (تبدیل) باید ابعاد صفحه رو 360 در 640 پیکسل و یا کوچکتر از این تنظیم کنید مگر نه فقط صداش پخش میشه اگر در این زمینه مشکل داشتید بگید تا به طور کامل براتون توضیح بدهم
برای کانورت (تبدیل) باید ابعاد صفحه رو 360 در 640 پیکسل و یا کوچکتر از این تنظیم کنید مگر نه فقط صداش پخش میشه اگر در این زمینه مشکل داشتید بگید تا به طور کامل براتون توضیح بدهم
سلام
من به mp4 تبدیل میکنم
ولی حجمش خیلی زیاده
دی وی دی 2 ساعته رو به 480 * 272 تبدیل میکنم حجمش میشه حدود 1.5 گیگ
با xilisoft dvd to mp4
خیلی زیاده حجمش، ولی کیفیتش عالیه،سایزا دیگه هم امتحان کردم حجم نسبتا کم میشه ولی کیفیتش زیاد میاد پایین
شما چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنید؟
و چه پسوندی؟ mp4 فقط؟
bit rate frame rate aspect اینا چین؟ چطور باید تنظیم بشن؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
H a m e e d
10-05-2009, 12:50
من چند تا از ویدئوهای کامپیوترم رو با نرم افزار Ultra Mobile 3gp Video Converter به فرمت mp4 و با رزولوشن 360*480 و با Framrate 20fps تبدیل کردم و بدون هیچ معضلی درون 5800 نگاه کردم.
خیلی نرم افزار خوبیه، بر خلاف اسمش غیر از 3gp فرمتهای دیگه مثل flv mp4 avi و ... رو هم بهم تبدیل میکنه.
H a m e e d
10-05-2009, 13:00
Aspect Ratio رو برای صفحات Wide مثل صفحه 5800 بهتره 16:9 تنظیم کنین، هر چند که با Auto هم مشکلی پیش نمیاد.
بهترین و با کیفیت ترین مبدل که هم مجانی هست هم آسون هم خیلی با کیفیت اینه: Free Video to iPod and PSP Converter
به فرمت mp4 با بهترین کیفیت و کمترین حجم. امتحان کنید تا باورتون بشه.
خب بکنش بنده ی خدا!!!منتظری معجزه شه با اون خط خطای روش!!! :18:
باور کن صفحش ضد خشه،من دو ماهه دارم بدون تلقش استفاده میکنم،
هیچی روش نیفتاده.
من هم موافقم
H a m e e d
10-05-2009, 14:55
من هم موافقم
ممکنه تا مدتها مشکلی پیش نیاد
ولی ضد خش بودنش تضمین نشده و جایی هم اعلام نشده، بیدلیل که ضد خش براش تولید نمیکنن!
من خودم خاطره خوبی از برداشتن روکش ضد خش ندارم، در مورد گوشی قبلیم؛ طولی نکشید که پر از خش شده بود.مخصوصا اگه صفحه لمسی باشه ضد خش کاملا ضروریه.
بهترین چیزی که می تونید بگیرید:
باید از آمریکا سفارش بدید بره یک کشور دیگه و از اون جا براتون پست کنن.
برای Touch Viva من حدود 30 تومن خرج ورداشت ولی فوق العاده مقاومه ضد خشه گارانتی مادام العمر داره و مهم تر از همه کل گوشی رو می پوشونه.
من ماه آینده دارم میرم تایوان و اونجا این محافظ هست:
اگر کسی خواست براش بیارم به من pm بده.
بابا ول کنید این محافظ ها رو 1 گوشی می خری تا 1 سال باهاش حال کن بعد اگه دلتو زد رد کن بره باور کنید هر چقدر بیشتر وسواس نشون بدید بیشتر گوشی آسیب می بینه
بابا ول کنید این محافظ ها رو 1 گوشی می خری تا 1 سال باهاش حال کن بعد اگه دلتو زد رد کن بره باور کنید هر چقدر بیشتر وسواس نشون بدید بیشتر گوشی آسیب می بینه
گوشی بازی چه حالی میده!
H a m e e d
10-05-2009, 16:14
من این گوشی رو که خریدم میخوام حداقل 3 ، 4 سال نگهش دارم، چون به بیشتر و بهتر از این نیازی ندارم
گوشی بازی چه حالی میده!
دوست عزیز کسی از گوشی بازی حرف نزد توجه کنه نوشتن اگه دلتو زد ولی اگه رو گوشی کاور باشه چه نباشه اگه درست استفاده نکنی خراب می شه پس وسواسی به خرج ندید:27:
هر چقدر بیشتر وسواس نشون بدید بیشتر گوشی آسیب می بینه
100%
منم موافقم
H a m e e d
10-05-2009, 19:52
100%
منم موافقم
یه نکته آموزشی: آدم باید از وسایلش خوب نگهداری کنه!:6:
soranstar
11-05-2009, 11:09
من یه تجربه تلخ از n73 دارم..واسه کسی که کلی سمس می زنه ، خیلی بد بود..کلی سرعت پایین..
حالا که می خوام یه گوشی جدید بخرم بین 5800 و i900 موندم...
5800 ==> 310
i900 ==> 420
تو یه تاپیک دیگه در این مورد نوشتم ولی اونجا کسی از 5800 حمایت نکرد
البته مطمئنا i900 بهتر می تونه باشه..ولی آیا ارزش تفاوت قیمت رو داره؟
سرعت ، هنگ کردن ، راحتی تایپ واسه سمس ، برنامه ، بازی ، دوربین..و حساسیت تاچ؟؟
دوست عزیز قیمت i900 رو از کجا گرفتی ؟
007saeed
11-05-2009, 12:15
راستش یکبار این پیغام وصل شدن رو چند روز پیش داد و من حواسم نبود زدن NO و از اون موقع که وصل نشد شک کردم مال همین باشه ولی دیگه اون پیغام نمیاد که بگم Yes
چیکار کنم حالا؟
شما برو به Tools>Settings>Garmin Online باید گزینه Prompted را
انتخاب کرده باشه.دوباره آزمایش کن.اگه بازم نشد تو همون Settings
گزینه Restore Defaults را بزن.اگه بازم نشد برنامه را یه بار دیگه
Install کن.
baback656
11-05-2009, 20:08
چند وقت اینجا نیومدم شده چت روم.
کسی میدونه روی ورژن 20 خاصیت ژئوتک فعاله و اگر فعاله چطور میشه استفاده کرد و برنامه ای باید نصب کرد؟ اگر اینطوره لینک برنامشو بزارید ممنون میشم.
Devil_Hunter
11-05-2009, 20:30
واسه شارژ اولیه بذارم بیشتر به شارژ باشه ؟ مثلا 6-7 ساعت یا مثل مواقع عادی هر وقت خودش گفت تمومه
بکنمش از شارژر ؟ گوشی در این بین خاموش باشه یا فرق نمیکنه ؟
pouyacapitan
11-05-2009, 20:53
واسه شارژ اولیه بذارم بیشتر به شارژ باشه ؟ مثلا 6-7 ساعت یا مثل مواقع عادی هر وقت خودش گفت تمومه
بکنمش از شارژر ؟
وقتی گوشی کامل شارژ می شه دیگه شارژ نمی شه!!!
ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!
شب وقتی خوابیدی بزار شارژ بشه!!
abbass65
11-05-2009, 21:29
سلام
کسی گوشیشو به ورژن 21 آپ کرده؟
تغییراتش چی هست
اگه جواب بدین ممنون میشم
hossein_dig
12-05-2009, 09:37
سلام
کسی گوشیشو به ورژن 21 آپ کرده؟
تغییراتش چی هست
اگه جواب بدین ممنون میشم
به نظر من بهتری ورژن همون 20 توی این چیزی ای مزخرفی دیدم(توی گالری فایلای بی معنی اضافه میش ) که نه توی 20 بود نه 11
البته 11 خیلی سرعتش پایین بود.یکی از چیزای خوب 20 و21 دیکشنری ه که وقتی میری سایت برای همه زبان ها از جمله فارسی ساپورت داره
اگه میخوای آپدیدت کنی با خود نوکیا آپدیت کن حتما هم شارژت پر باشه و دستگاهت با یو پی اس داشته یا با لپتاپ باشه تا مشکلی پیش نیاد با کابل هم کاری نداشته باش
danijon_2006
12-05-2009, 12:54
دوستان من میخوام بگیرم فقط من به چه روشی ساین کنم گوشی رو که دیگه مشکلی نداشته باشم؟
در ضمن قاب کریستال برای این گوش هست؟
شنیدم یه محافظ ال سیدی مخصوص برای این گوشی اومده درسته؟از کجا باید بخرم؟
در ضمن بهترین روش برای اپتودیت این گوشی چیه؟
free28333
12-05-2009, 12:55
سلام به همه . کلی درباره 5800 تعریف کردین حالا یکی بگه اگه بخوام یکی بخرم به چه چیزایی حواسم باشه و باید رعایت کنم .
چه نرم افزارایی باید داشته باشه؟
آخرین قیمتش چنده؟
مرسی از راهنمایتون:8:
H a m e e d
12-05-2009, 13:56
اگه منظورت نرم افزارهایی مثل آفیس، آکروبات ریدر یا نرم افزارای شبیه Paint هستش اینا تو گوشی نصب نیستن.
اصلا اول که گوشی رو میگیری فیرمور 11 روش نصبه که باید آپدیتش کنی، توی فیرمور 11 حتی دیکشنری خود نوکیا هم نیست، ولی با آپدیت فیرمور به 20 یا 21 دیکشنری هم اضافه میشه که لیست دانلود همه دیکشنریهای نوکیا به زبانهای مختلف توی این لینک هست:
توی پوشه Application دو بازی از پیش نصب شده به نامهای Bounce و RT GR وجود دارن؛ اولی توپ بازیه و دومی اتومبیلرانی. نرم افزارهای IM برای InstantMessaging و Real Player برای پخش فایلهای ویدئویی هم از قبل نصب شده اند + Calculator + Notes + Recorder +Clock + Converter.
و نرم افزار مخصوص GPS که زیر آیکونش نوشته Location
H a m e e d
12-05-2009, 14:06
توی جعبه گوشی هم باید هندزفری نوکیا،کابل TV-out،پایه برای نگهداشتن گوشی روی یک سطح،کابل USB،شارژر،بند، قلم اضافی موجود باشه.
Tornado2800
12-05-2009, 14:14
دوستان اخرین فریم وری که اومده Stable پایدار هستش ؟؟ یا به صورت رسمی نوکیا اعلام نکرده؟/
free28333
12-05-2009, 14:39
oracleorator جان مرسی از اطلاعاتت . در مورد کشور سازندش چی .؟ :8:
H a m e e d
12-05-2009, 14:45
خواهش می کنم.
مال خود من Made in Hungary (مجارستان) هستش.
baback656
12-05-2009, 15:18
این ورژن 20 یه قسمت مزخرف داره ، وقتی sms رو میخونی پوشه بسته میمونه و فقط از علامت ستاره قرمز میشه فهمید که خونده نشده.
pouyacapitan
12-05-2009, 21:11
oracleorator جان مرسی از اطلاعاتت . در مورد کشور سازندش چی .؟ :8:
سری xpress music از قبل ساخت مجارذستان بود!!ولی این هم چینی داره و هم کجار و هم فنلادی!!
تفاوت خاصی ندارن!!ولی اگه مجار یا فنلاندی گیر بیاری بردی!!
007saeed
12-05-2009, 21:11
وقتی گوشی کامل شارژ می شه دیگه شارژ نمی شه!!!
ولی کار از محکم کاری عیب نمی کنه!!
شب وقتی خوابیدی بزار شارژ بشه!!
چی میگی!!! نکنی یه وقتا،6 ماه نشده باطریتو ضعیف میکنه.حتی یه بارش.
باتریهای Li-Ion را اگه بیخودی بزنین تو شارژ باشه وقتی پر شده
باعث میشه بین الکترودهاش(صفحاتش)پلاک به وجود بیاد،
اونوقت باتری هر بار کمتر و کمتر کامل شارژ میشه.
007saeed
12-05-2009, 21:27
سری xpress music از قبل ساخت مجارذستان بود!!ولی این هم چینی داره و هم کجار و هم فنلادی!!
تفاوت خاصی ندارن!!ولی اگه مجار یا فنلاندی گیر بیاری بردی!!
Jorma Ollila رییس کنونی شرکت نوکیا در هنگام رونمایی از 5800
برای اولین بار اعلام کرد:سری XpressMusic در خاک فنلاند تولید نمی شوند.حالا
شما دوباره بگو فنلاندیش گیر میاد.
Made In Finland یا Fabrique en Finlande برای سری XpressMusic
بالاخص 5800 نداریم.
سلام
من بین خرید این گوشی و گوشی سامسونگ F480 دو دلم
از لحاظ مشخصات که نوکیا سره ولی از لحاظ طراحی سامسونگ خیلی بهتره (البته از نظر من)
نوکیا خیلی درازه و اینش تو ذوق می زنه همینطور اون حاشیه ی گوشی ...
از لحاظ قیمت هم که سامسونگ ارزون تره (برخلاف چیزی که تو سایت جی اس ام ارنا اومده)
شما ها چه نظری دارید؟
(بعضی ار دوستان هم می گن سامسونگ مخصوصاً با کاور چرمیش با کلاس تره)
ممنون از راهنمایی همگی
H A M E D
13-05-2009, 06:35
سلام
من بین خرید این گوشی و گوشی سامسونگ F480 دو دلم
از لحاظ مشخصات که نوکیا سره ولی از لحاظ طراحی سامسونگ خیلی بهتره (البته از نظر من)
نوکیا خیلی درازه و اینش تو ذوق می زنه همینطور اون حاشیه ی گوشی ...
از لحاظ قیمت هم که سامسونگ ارزون تره (برخلاف چیزی که تو سایت جی اس ام ارنا اومده)
شما ها چه نظری دارید؟
(بعضی ار دوستان هم می گن سامسونگ مخصوصاً با کاور چرمیش با کلاس تره)
ممنون از راهنمایی همگی
اگر امکانات میخوای فقط نوکیا
اما اگر فقط یه گوشی میخوای که خوشگل باشه و هرازگاهی فقط باهاش یه زنگ میزنی و موزیک و بازی و برنامه برات مهم نیست برو سراغ سامسونگ.
اصولا سیستم عامل مسخره سامسونگ اعصاب آدمو خراب میکنه. من با داشتن سامسونگ به برنامه و بازی که هیچی، دیگه به اس ام اس هم فکر نمیکنم.
bahar5358
13-05-2009, 10:36
سلام دوستان من به تازگي يه 5800 گرفتم و نمي تونم تنظيمات اينترنتش رو فعال كنم در ضمن ايرانسل دارم ولي اونها هم تنظيمات اين گوشي رو فعلن ندارن ميشه كمكم كنيد
ali racer
13-05-2009, 10:41
اما اگر فقط یه گوشی میخوای که خوشگل باشه و هرازگاهی فقط باهاش یه زنگ میزنی و موزیک و بازی و برنامه برات مهم نیست برو سراغ سامسونگ.
اصولا سیستم عامل مسخره سامسونگ اعصاب آدمو خراب میکنه. من با داشتن سامسونگ به برنامه و بازی که هیچی، دیگه به اس ام اس هم فکر نمیکنم.
اف 430 که اصلا سیستم عامل نداره :31:
برنامه های جاوای بالای 1 مگا بایت رو هم اجرا نمیکنه
در مورد نسبت 9 به 16 صفحه 5800 یا به قول دوستمون دراز بودنش
هم اضافه کنم این یه استاندارده که بر خلاف نسبت قدیمی 3 یه 4 اف 430
در تمامی گوشی های تاچ جدید (از هر برندی ) وجود داره
مثل اکسپریا سونی
8910 سامسونگ
97 نوکیا و....
hasanmotori
13-05-2009, 10:46
گوشيهاي جديد سامسونگ ديگه اين مشكلو ندارن. مثل m8800 و s8300 كه به راحتي برنامه هاي جاوا رو نصب و اجرا ميكنن. محدوديت حجميم ندارن
baback656
13-05-2009, 13:55
سلام دوستان من به تازگي يه 5800 گرفتم و نمي تونم تنظيمات اينترنتش رو فعال كنم در ضمن ايرانسل دارم ولي اونها هم تنظيمات اين گوشي رو فعلن ندارن ميشه كمكم كنيد
با شماره رایگان 140 تماس بگیر و مراحلی که میگه رو پیگیری کن تا تنظیماتش برات ارسال بشه
Tornado2800
13-05-2009, 16:18
140 رایگانه؟ و 130؟
140 هم برای دایمی ها هستش..
برای دریافت تنظیمات نیازی به تلفن زدن نیست
زدن کد *130# و رفتن به قسمت تنظیمات GPRS براتون ارسال میشه.
farzad.sharifi
13-05-2009, 16:34
سلام دوستان من دنبال برنامه پیغام گیر برای این گوشی هستم اما هرچی گیر میارم نمیدونم چرا نصب نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی شنیدم 2 3 ماهی میشه که برنامه های اصلی این گوشی اومده که نیازی به ساین کردن نیست
آیا صحت داره ؟ از کجا بایذ دانلود کرد؟ مرسی
سلام دوستان من دنبال برنامه پیغام گیر برای این گوشی هستم اما هرچی گیر میارم نمیدونم چرا نصب نمیشه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
راستی شنیدم 2 3 ماهی میشه که برنامه های اصلی این گوشی اومده که نیازی به ساین کردن نیست
آیا صحت داره ؟ از کجا بایذ دانلود کرد؟ مرسی
نه خیر صحت نداره.
برنامه های کاربردی موبایل
سیمبین سری 60 ویرایش 5
danijon_2006
13-05-2009, 23:52
دوستان من به نظرم دوربینم مشکل داره یعنی همیشه وقتی میخوام عکس بگیرم تصویر نویز داره مال همه همینطوره؟اگه میشه دوستان چندتا از عکس هایی که گرفتن رو بزارن
feryshad
14-05-2009, 00:21
دوستان من به نظرم دوربینم مشکل داره یعنی همیشه وقتی میخوام عکس بگیرم تصویر نویز داره مال همه همینطوره؟اگه میشه دوستان چندتا از عکس هایی که گرفتن رو بزارن
مال همه همینطوره.
کلا دوربینش در حد معمولی یا پایین تره
H a m e e d
14-05-2009, 00:32
عکساش حتی در مقایسه با عکسایی که با دوربین 2 مگاپیکسلی سونی اریکسون P990 گرفتم، کیفیت پایینتری داشتن.
free28333
14-05-2009, 02:31
خب من بعد از کلی گشتن تو گوشیها و برندهای مختلف و مقایسه گوشیهای lg و sumsung و nokia بالاخره به این نتیجه رسیدم که توی گوشیهای صفحه لمسی 5800 از همه بهتره . هم از لحاظ امکانات . هم از لحاظ عمر باطری و زمان مکالمه . به جرات میتونم بگم که هیچ گوشی صفحه لمسی وجود نداره که هم wifi داشته باشه و هم gps و هم سیستم عامل(سیمبین) و مهمتر از همه 8 ساعت بشه باهاش حرف زد .
تنها مشکلش دوربینشه که واسه کسایی که عکس گرفتن واسشون مهم نیست (مثل من) عالیه !!!!
تنها چیزی که نمیشه راحت پیدا کرد قیمت جدیدش هست که اونم از کسایی که تو قیمت موبایل هستن خواهش میکنم قیمت اونو بنویسن ....
مرسی:8:
قیمت روز انواع گوشی
H a m e e d
14-05-2009, 11:11
خب من بعد از کلی گشتن تو گوشیها و برندهای مختلف و مقایسه گوشیهای lg و sumsung و nokia بالاخره به این نتیجه رسیدم که توی گوشیهای صفحه لمسی 5800 از همه بهتره . هم از لحاظ امکانات . هم از لحاظ عمر باطری و زمان مکالمه . به جرات میتونم بگم که هیچ گوشی صفحه لمسی وجود نداره که هم wifi داشته باشه و هم gps و هم سیستم عامل(سیمبین) و مهمتر از همه 8 ساعت بشه باهاش حرف زد .
تنها مشکلش دوربینشه که واسه کسایی که عکس گرفتن واسشون مهم نیست (مثل من) عالیه !!!!
تنها چیزی که نمیشه راحت پیدا کرد قیمت جدیدش هست که اونم از کسایی که تو قیمت موبایل هستن خواهش میکنم قیمت اونو بنویسن ....
مرسی:8:
تمام نتایجی که بهشون رسیدی کاملا درستن:20:در مورد باتری هم واقعا یکی از بهترینهاست.
سلام
من یه گوشی 5700 و یه گوشی 5800 و یک هندزفری نوکیا مدل BH-210 :
1.بلوتوث گوشی من طوریکه واسه فرستادن هر چیزی به یک گوشی دیگه یک پسورد می خواد !
2.هندزفری بلوتوث 210 روی 5700 و گوشی های دیگه کار می کنه ولی روی 5800 جواب نمی ده ؟
چیکار کنم یا چه تنظیماتی رو باید انجام بدهم تا هندزفری 210 با 5800 کار کنه ؟
ممنونم
راستی چه نرم افزاری برای استفاده از GPS گوشی 5800 باید بریزم ؟
راستی چه نرم افزاری برای استفاده از GPS گوشی 5800 باید بریزم ؟
نرم افزار SmartCom GPS با ساپورت کامل 5800 به همراه نقشه های ایران (شهرها)
نحوه راه اندازي GPS در 5800 (Garmin Mobile XT):.
Tornado2800
14-05-2009, 19:47
دوستان اخرین نسخه برنامه ای که اومده یعنی فریم ور !
پایدار هستش یا نوکیا رسما تو سایتش اعلام کرده یا هنوز داره روش کار می کنه ؟
pedramch
15-05-2009, 00:31
میگم بطور کلی نظرتون چیه؟
واسه یکی از بچه ها میخوام بگیرم!
لطفا اگه معایبی داره بگید:دی
ممنون/:5:
سلام دوستان
من یه 5800 دارم
و توی GSMخوندم که می تونه pdfو wordرو اجرا کنه
ولی نمی تونه من هرکاری کردم نتونست
لطفاًکمکم کنید خیلی حیاتیه
H a m e e d
15-05-2009, 13:45
خب اول باید نرم افزار Office موبایل برای باز کردن فایلهای Word و برنامه Acrobat Reader برای باز کردن فایلهای PDF رو توی گوشی نصب کنی.این نرم افزارا از اول توی گوشی نصب نیستن.
baback656
15-05-2009, 14:55
بجه ها کسی میدونه اس ام اس هارو توی کدوم قسمت گوشی میشه پیدا کرد؟ میخوام روی کامپیوترم کپی کنم
pedramch
15-05-2009, 15:27
کسی جواب مارو نمیده؟
H a m e e d
15-05-2009, 16:29
بجه ها کسی میدونه اس ام اس هارو توی کدوم قسمت گوشی میشه پیدا کرد؟ میخوام روی کامپیوترم کپی کنم
گوشی را در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنید،بعد PC Suite را اجرا کنید،روی آیکون پاکت نامه (Messages) کلیک کنید تا برنامه Nokia Communication Centre که از زیر مجموعه های PC Suite است باز شود.
آنجا میتوانید به همه نقاط Message هایتان، همانطور که در گوشی به آنها دسترسی دارید،دست پیدا کنید؛یعنی Inbox و Drafts و...
با کلیک راست روی هر کدام از پیغامها مجموعه ای از اختیارات را مشاهده میکنید،چنانچه گزینه Copy رو انتخاب کنید و سپس در محلی دلخواه Paste کنید،یک فایل با فرمت VMG ذخیره کرده اید که با همین Communication Centre باز میشود.چنانچه در محیط همین نرم افزار روی پیغامتان Double Click کنید،امکان مشاهده پیغام و Copy کردن متن پیغام و Paste کردن آن در محیط یک نرم افزار متنی و در نتیجه ذخیره آن به صورت یک فایل متنی را خواهید داشت.
bahar5358
16-05-2009, 08:17
با شماره رایگان 140 تماس بگیر و مراحلی که میگه رو پیگیری کن تا تنظیماتش برات ارسال بشه
سلام من كه گفتم اول همون *140*3*6# رو گرفتم و خوب هي ميگه فعلا با اشكال مواجه هست بعد به 2225 مدل گوشي رو sms دادم گفت موجود نيست تو سايتش رفتم اين مدل گوشي نبود به 140 زنگ زدم گفت برو تو سايت توي سايت هم كه نيست و تنظيمات دستي ويندوز موبايل ها هست وتوي مدل لپ تاپهاي كارت خور سايت ايرانسل رفتم دستي مثل همونها تنظيم كردم بازم نمي تونم از اينترنت استفاداه كنم!!
007saeed
16-05-2009, 08:30
سلام من كه گفتم اول همون *140*3*6# رو گرفتم و خوب هي ميگه فعلا با اشكال مواجه هست بعد به 2225 مدل گوشي رو sms دادم گفت موجود نيست تو سايتش رفتم اين مدل گوشي نبود به 140 زنگ زدم گفت برو تو سايت توي سايت هم كه نيست و تنظيمات دستي ويندوز موبايل ها هست وتوي مدل لپ تاپهاي كارت خور سايت ايرانسل رفتم دستي مثل همونها تنظيم كردم بازم نمي تونم از اينترنت استفاداه كنم!!
140 نه #6*3*130 هستش،الان از 4شنبه تقریبا هی پیغام میده که شبکه با
یه اشکالی مواجه هست و بعدا اقدام کنید.
persianpayment
16-05-2009, 08:37
140 نه #6*3*130 هستش،الان از 4شنبه تقریبا هی پیغام میده که شبکه با
یه اشکالی مواجه هست و بعدا اقدام کنید.
برای منم همین مشکلو داره که امروز حل شد:10:
arashbi2
16-05-2009, 09:16
من همراه اول دارم رفتم تو سایت همراه اول تنظیمات رو ادامه دادم فایل برام امد و سیو کردم اما هر بار میخوام وصل شم eror میده و وقتی سیم کارت یکی دیگه رو میذارم با همون تنظیمات درجا وصل میشه مشکل چیه؟>؟؟
toliveistodie
16-05-2009, 09:39
سلام.
من یه اطلاعات کلی میخوام در مورد این گوشی.
و کسایی که این گوشی رو دارن ازش راضی هستن ؟ مشکلی نداره ؟ کلا عیب و کم و کاستی گوشی و خوبی و مزیت گوشی چی هست ؟
قیمتش ؟ ارزش خرییدن داره ؟ و .......
چون صفحات تاپیک خیلی هست نمیشه همش رو خوند. ( به احتمال زیاد تو این صفحات میتونم به جواب هام برسم اما ... ):31:
ممنون.:11:
mokhe_donia
16-05-2009, 10:06
سلام دوست من...خوب اگه اولین صفحه رو خونده باشی مشخصات کاملش رو میدیدی ولی من باز هم برات باز نویسشون میکنم..
خوب از امکانات بارزش صفحه تمام لمسی هستش با کیفیت 16 میلیون رنگ خوب خودت دیگه کیفیت رو تشخیص بده....
استفاده از شتابسنج و سنسور نوری.....
مموری 8 گیگ و قابلیت ساپورت تا 16 گیگ.....
دوربین 3.2....خوب کیفیت عکسش زیاد خوب نیست ولی فیلمبرداریش حرف نداره...
صداش که خوبه و تویه قسمت موزیک امکانات خوبی بهت میده..
سیستم عملش هم سیمبین سری60 ویرایش 5 هستش خوب که الان تویه همه سایتها برنامه و بازی هاشو میبینی
این گوشی انگیج رو ساپورت نمیکنه پس زیاد واسه بازی بهت حال نمیده:31: ...
خروجی تلویزیون....
.................................................. ...
در کل گوشی خیلی خوبیه ..منم الان چند ماهی هست که دارمش اگه بخوای از امکاناتش بهتر استفاده کنی بهتره که نرم افزار گوشی رو آپدیت کنی.....
:40::11:
arashbi2
16-05-2009, 11:48
میتونی جواب سوال بالای منو بدی بعد یه سوال دیگه من چطوری میتونم نرم افزار map گوشیمو که عکس یه قطب نما هست و کره زمین رو نشون میده به 3 یا بالا ترین ویرژنی که هست تبدیل کنم؟
baback656
16-05-2009, 15:28
گوشی را در حالت PC Suite به کامپیوتر وصل کنید،بعد PC Suite را اجرا کنید،روی آیکون پاکت نامه (Messages) کلیک کنید تا برنامه Nokia Communication Centre که از زیر مجموعه های PC Suite است باز شود.
آنجا میتوانید به همه نقاط Message هایتان، همانطور که در گوشی به آنها دسترسی دارید،دست پیدا کنید؛یعنی Inbox و Drafts و...
با کلیک راست روی هر کدام از پیغامها مجموعه ای از اختیارات را مشاهده میکنید،چنانچه گزینه Copy رو انتخاب کنید و سپس در محلی دلخواه Paste کنید،یک فایل با فرمت VMG ذخیره کرده اید که با همین Communication Centre باز میشود.چنانچه در محیط همین نرم افزار روی پیغامتان Double Click کنید،امکان مشاهده پیغام و Copy کردن متن پیغام و Paste کردن آن در محیط یک نرم افزار متنی و در نتیجه ذخیره آن به صورت یک فایل متنی را خواهید داشت.
مرسی اما من میخوام ببینم توی کدوم فولدر ازگوشیم هستند چون گوشیمو هک کردم و به همه فایلها دسترسی دارم.درضمن ورژن فزیم ویرم 20 هستش.
و دیگه اینکه توی این ورژن نمیشه کاری کرد که اس ام اس ها بعد از خوانده شدن بصورت باز شده در بیان؟
Farshad_61
16-05-2009, 15:57
سلام.
این 5800 چرا اینقدر دوربینش بده؟ اصلا در حد 3.2 نیست. آیا با بروزرسانی فریمور امکان بهبود کیفیتش هست یا نه دیگه کاریش نمیشه کرد؟ من تمام تنظیمات ممکن رو تست کردم اما هیچکدام راضی کننده نبود.
ممنون.
H a m e e d
16-05-2009, 16:13
موقع خریدن نباید دلتونو به دوربینش خوش کنین،با آپدیت Firmware هم کیفیتش تغییر نخواهد کرد،چون دوربینش از لحاظ سخت افزاری هم ضعیفه.
pedramch
16-05-2009, 16:17
به جز دوربین دیگه نقطه ضعفش کجاست؟
H a m e e d
16-05-2009, 17:03
نداشتن صفحه کلید هم میتونه برا بعضیها نقطه ضعف این گوشی باشه.
اینطور که میگن N-Gage رو هم ساپورت نمیکنه.
InfraRed هم نداره که کی اهمیت میده؟!
مشخصات و جزئیات دوربینشو به نقل از gsm.ir در بالا آوردم.
مثل اینکه دیگه الان مجارستانیش نیست! درسته؟
حتی گارانتی اصلی ارکان هم چینیشو می ده نه مجار!
حالا اینکه چینیه میشه بهش اطمینان کرد یا نه؟!
سلام.
فردا میرم این گوشیو بخرم. فقط قیمتش روزش رو میخوام.
با تشکر.
سلام.
فردا میرم این گوشیو بخرم. فقط قیمتش روزش رو میخوام.
با تشکر.
قیمت روز انواع گوشی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل اینکه دیگه الان مجارستانیش نیست! درسته؟
حتی گارانتی اصلی ارکان هم چینیشو می ده نه مجار!
حالا اینکه چینیه میشه بهش اطمینان کرد یا نه؟!
با سلام .
گوشی 5800 من چینی و خیلی هم راضیم . اینکه میگن چین از این جنسهای دسته 5 نیست . اگر توجه کنید روی گوشی نوشته ساخته شده در چین به سفارش نوکیا فنلاند . الان شرکت نوکیا قصد داره گوشیهایی که برای آسیا عرضه بکنه در چین ساخته بشه و برای گشورهای اوروپایی و آمریکا مجارستان . البته این نتیجه تحقیقات من در زمانی بود که قصد خرید این گوشی رو داشتم . الانم حدود 2 ماهه که دارمش و خیلی هم راضیم و تاحالا ازیتم نکرده .
به جز دوربین دیگه نقطه ضعفش کجاست؟
دوست عزیز دوربینشم اونقدر هم بد نیست میشه باهاش کنار اومد . میتونید نمونه عکسی که من با گوشیم گرفتم رو ببینید .
H a m e e d
16-05-2009, 20:48
دوست عزیز دوربینشم اونقدر هم بد نیست میشه باهاش کنار اومد . میتونید نمونه عکسی که من با گوشیم گرفتم رو ببینید .
ولی عکسایی که در محیطهای بسته و داخل اتاق گرفته میشن کیفیت خوبی ندارن.به خصوص که توی نور اتاق همش چشما قرمز می افته توی عکسا.امکان کاهش قرمزی چشم هم نداره.
من هم بارها گفتم که فیلمبرداریش در حد موبایل کاملا قابل قبوله.
arashbi2
16-05-2009, 21:13
نداشتن صفحه کلید هم میتونه برا بعضیها نقطه ضعف این گوشی باشه.
اینطور که میگن N-Gage رو هم ساپورت نمیکنه.
InfraRed هم نداره که کی اهمیت میده؟!
مشخصات و جزئیات دوربینشو به نقل از gsm.ir در بالا آوردم.
یه جاش اشتباه هست اون کاهش قرمزی چشم رو داره هم تو ادیت عکس ها هم هنگام عکس گرفتن:10:
H a m e e d
16-05-2009, 21:51
یه جاش اشتباه هست اون کاهش قرمزی چشم رو داره هم تو ادیت عکس ها هم هنگام عکس گرفتن:10:
ممنون از دقتت!:11: رفتم تو تنظیمات پیدا کردم
تازه همینکه توی تنظیمات عکاسی این امکان باشه خودش کافیه آدم همیشه هم عکسا رو EDIT نمیکنه.
این سایتها هم که آمارشون خیلی درست و حسابی نیست!:13::13:
H a m e e d
16-05-2009, 22:27
من یه اطلاعات کلی میخوام در مورد این گوشی.
و کسایی که این گوشی رو دارن ازش راضی هستن ؟ مشکلی نداره ؟ کلا عیب و کم و کاستی گوشی و خوبی و مزیت گوشی چی هست ؟
قیمتش ؟ ارزش خرییدن داره ؟ و .......
چون صفحات تاپیک خیلی هست نمیشه همش رو خوند. ( به احتمال زیاد تو این صفحات میتونم به جواب هام برسم اما ... )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من به دوستانی که تازه به تایپیک میان توصیه میکنم صفحات گذشته تایپیک رو هم ورق بزنن،ممکنه احیانا به جواب سوالاتشون هم نرسن،اما در عوض یه عالمه نکته خوب گیرشون میاد.:21:
من خودم از صفحه 174 به تایپیک پیوستم،ولی اخیرا تصمیم گرفتم یه سری از صفحات ماقبلشو نگاه کنم،دیدم نکاتی از این گوشی مطرح شدن که من قبلا بهشون توجه نکرده بودم.:20:
حداقل نکات کلی راجع به گوشی رو من دیدم هر دو سه صفحه یکبار تکرار میشن.
لطفا یکی بگه دقیقا توی Box گوشی چه چیزهایی هست؟؟
توی سایت نوکیا گفته کیف و پایه ی رومیزی تو جعبه هست,درسته یا نه؟؟؟
H a m e e d
17-05-2009, 10:42
لطفا یکی بگه دقیقا توی Box گوشی چه چیزهایی هست؟؟
توی سایت نوکیا گفته کیف و پایه ی رومیزی تو جعبه هست,درسته یا نه؟؟؟
لطفا صفحات 154 و 189 تایپیک رو مطالعه بفرمایید.اونجا توضیحات مرتبط داده شده.
arashbi2
17-05-2009, 10:55
لطفا جواب سوال منو بدید صفحه قبل گفتم
H a m e e d
17-05-2009, 11:16
لطفا جواب سوال منو بدید صفحه قبل گفتم
پست صفحه قبل شما سوال نبود، تصحیح یکی از پستهای من بود که من توی همون صفحه ازتون تشکر کردم.
arashbi2
17-05-2009, 11:26
من همراه اول دارم رفتم تو سایت همراه اول تنظیمات رو ادامه دادم فایل برام امد و سیو کردم اما هر بار میخوام وصل شم eror میده و وقتی سیم کارت یکی دیگه رو میذارم با همون تنظیمات درجا وصل میشه مشکل چیه؟>؟؟
من چطوری میتونم نرم افزار map گوشیمو که عکس یه قطب نما هست و کره زمین رو نشون میده به 3 یا بالا ترین ویرژنی که هست تبدیل کنم؟
معذرت میخوام اینا رو میگفتم اولیش مهم تره:11:
H a m e e d
17-05-2009, 18:24
من امروز رفتم همونجایی که گوشیمو خریدم برام گوشیمو فارسی کردن،راحت شدم!
Shadow-Man
17-05-2009, 18:51
من همین دشب خودم فارسیش کردم الان از فریمور 21 با ساپورت فارسی استفاده میکنم خیلی توپه:8:
H a m e e d
17-05-2009, 19:37
مزیت 21 نسبت به 20 چیه؟ چون مال من با اینکه فارسیه ورژن 20 هستش.
یه سوال دیگه: من تازه GPRS گوشیمو فعال کردم؛ الآن اینو میدونم که برای رفتن به اینترنت آیکون Web رو میزنم بعد Bookmarks میاد،بعد فکر کنم Go to که رفتم باید آدرس وب مورد نظرمو تایپ کنم،انگار بعدش WLAN میاد که از اینجا به بعدشو نمیدونم...
راهنمایی میکنید؟
arashbi2
17-05-2009, 20:15
برای من وقتی go to میزنم و gprs همراه اول رو انتخاب میکنم ارور میده میگه مشکل داره اما وقتی سیم کارت همراه اول یکی دیگه رو میذارم کار میکنه
H a m e e d
17-05-2009, 20:30
برای من وقتی go to میزنم و gprs همراه اول رو انتخاب میکنم ارور میده میگه مشکل داره اما وقتی سیم کارت همراه اول یکی دیگه رو میذارم کار میکنه
شاید لازم باشه دوباره تنظیمات G.P.R.S رو انجام بدید.
H a m e e d
17-05-2009, 21:50
اگه آدم در طول ماه اصلا از gprs استفاده نکنه، پول آبونمانش چقدر میاد؟
سلام به همگي چند وقته زنگ ساعت گوشي مشكل پيدا كرده مشكلش هم اينه كه وقتي روي يه ساعت خاص كوك ميكنم اگه يكي دو دقيقه قبل از اون ساعت يه بار گوشي رو unlock نكنم زنگ نميزنه و به محض unlock كردن شروع ميكنه به زنگ زدن به عبارت ديگه بايد قبل از ساعت مورد نظر بيدار بشم گوشي رو unlock كنم تا سر اون ساعت زنگ بزنه كه اگه اينطوري بيدار شم ديگه احتياجي به كوك كردن نيست لطفا بگين مشكل كجاست!!!؟؟!؟! متشكرم
shahinSssS
17-05-2009, 22:29
سلام ممنون من منتظرم
سلام من همچنان منتظرم:10:
بالاخره منم 5800 گرفتم.از یک آشنا مجارستان گرفتم ولی بازم شک دارم که اصل هست یا نه.
2 تا مشکل دارم.
اول اینکه با سیمکارت همراه اول مشکل داره و در محل کارم میگه Simcard Registeration Failed و نمیشه ازش استفاده کرد ولی در خونه اینجور نیست.میگن چون گوشی تو شبکه ثبت نشده این پیغام رو میده.از سایت Mci ثبت کردم ولی هنوز برطرف نشده.
دوم اینکه GPS گوشی جواب نمیده چه در ماشین و چه در محیط باز میگه سیگنالش ضعیفه.
H a m e e d
18-05-2009, 00:47
لطفا اگه کسی در مورد نحوه تغییر فونت گوشی چیزی میدونه کمک کنه و به طور کامل بهم بگه باید چیکار کنم، ضمن اینکه اگه یه زمانی خواستیم دوباره فونت اصلی گوشی رو برگردونیم باید چیکار کنیم؟
با تشکر.
آقایون من هر چی نصب میکنم پیام زیرو به من میده
Expired Certificate
چی کار کنم ؟ خواهش میکنم . من تازه این گوشی رو گرفتم .
arashbi2
18-05-2009, 11:40
GPS گوشی جواب نمیده چه در ماشین و چه در محیط باز میگه سیگنالش ضعیفه.
باید تو میحیط باز باشه و اینکه دستت رو کنار سمت چپ گوشی نگیری چون دستگاه gps اونجاست و اینکه برای وصل شدن زمان میبره حدود 3 یا 4 دقیقه صبر کن
یه عکس پیدا کردم زیاد دقیق نیست ولی خوب عکس نبود جایی که قلم داره اشاره میکنه همون ورا gps هست که نباید دستت روش باشه
H a m e e d
18-05-2009, 13:48
خیلی وقته کسی جواب آدمو توی تایپیک نمیده.
hossein_dig
18-05-2009, 14:42
خیلی وقته کسی جواب آدمو توی تایپیک نمیده.
آخه بس سوالا تکراری بابا یه سرچ بکن نبود پست بزن
H a m e e d
18-05-2009, 15:07
آخه بس سوالا تکراری بابا یه سرچ بکن نبود پست بزن
سوال راجع به فونت اصلا هم تکراری نیست، تکراری تر از سوالات من رو 100 بار جواب دادن.من خودم به اندازه کافی گشتم.
احتیاجی نیست شما زحمت جواب دادنو بکشی، من از دوستان دیگه میپرسم.
MOHAMMAD2010
18-05-2009, 19:03
یه سوال درباره این گوشی ؟ ( اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید )
با حرکت دست روی صفحه یا تکون دادن گوشی میشه عکس رو عوض کرد ؟ ( وقتی داری باهاش عکس نگاه میکنی )
مرسی
H a m e e d
18-05-2009, 19:43
یه سوال درباره این گوشی ؟ ( اگه تکراری بود به بزرگی خودتون ببخشید )
با حرکت دست روی صفحه یا تکون دادن گوشی میشه عکس رو عوض کرد ؟ ( وقتی داری باهاش عکس نگاه میکنی )
مرسی
بله دوست عزیز،وقتی در Image Gallery هستی اگه گوشی رو افقی کنی طبیعتا عکس هم افقی میشه و در هر دو حالت افقی و عمودی با حرکت انگشت روی صفحه به سمت راست به عکس قبلی و با حرکت به سمت چپ به عکس بعدی می رسی.
enimonte
18-05-2009, 20:18
Expired Certificate
وقت نداشتم از توی پی سی ورلد لینک رو پیدا کنم با عرض شرمندگی
باید فایل cer و key گوشیت رو بگیری تا بتونی برنامه نصب کنی
از این راهنما استفاده کن
H a m e e d
18-05-2009, 22:59
من فکر کنم وقتی N97 وارد بازار بشه کمی از مشکل عدم اجرای نرم افزارها توی 5800 کم بشه الآن همه برنامه ها نیاز به ساین دارن؛برنامه هایی که الآن برای S60 v3 هستن خیلی فراوونتر از برنامه های S60 v5 هستش.(معمولا هم برنامه های v3 ساین شده ان) وقتی N97 بیاد قطعا با توجه به پرمخاطب بودن گوشیهای سری N برنامه های سازگار با اون که سیستم عاملش درست مثل 5800 هست در دسترس خواهند بود.
ممکنه در آینده نوکیا گوشیهای بیشتری با این نسخه از سیمبین وارد بازار کنه،اینطور نیست؟
سلام به همگي چند وقته زنگ ساعت گوشي مشكل پيدا كرده مشكلش هم اينه كه وقتي روي يه ساعت خاص كوك ميكنم اگه يكي دو دقيقه قبل از اون ساعت يه بار گوشي رو unlock نكنم زنگ نميزنه و به محض unlock كردن شروع ميكنه به زنگ زدن به عبارت ديگه بايد قبل از ساعت مورد نظر بيدار بشم گوشي رو unlock كنم تا سر اون ساعت زنگ بزنه كه اگه اينطوري بيدار شم ديگه احتياجي به كوك كردن نيست لطفا بگين مشكل كجاست!!!؟؟!؟! متشكرم
كسي از دوستان نظري براي حل اين مشكل نداره؟
arashbi2
19-05-2009, 09:19
من فکر کنم وقتی N97 وارد بازار بشه کمی از مشکل عدم اجرای نرم افزارها توی 5800 کم بشه الآن همه برنامه ها نیاز به ساین دارن؛برنامه هایی که الآن برای S60 v3 هستن خیلی فراوونتر از برنامه های S60 v5 هستش.(معمولا هم برنامه های v3 ساین شده ان) وقتی N97 بیاد قطعا با توجه به پرمخاطب بودن گوشیهای سری N برنامه های سازگار با اون که سیستم عاملش درست مثل 5800 هست در دسترس خواهند بود.
ممکنه در آینده نوکیا گوشیهای بیشتری با این نسخه از سیمبین وارد بازار کنه،اینطور نیست؟
این n97 تاچ هست ؟؟؟؟ اگه نباشه نرم افزار برای این n97 بیاد حتی اگه ساین هم شده باشه بدرد نمی خوره چون 5800 کیبورد نداره :13:
H a m e e d
19-05-2009, 09:51
این n97 تاچ هست ؟؟؟؟ اگه نباشه نرم افزار برای این n97 بیاد حتی اگه ساین هم شده باشه بدرد نمی خوره چون 5800 کیبورد نداره :13:
توی GSMArena.com مشخصات Display برای N97 رو اینطوری نوشته بود:
Type: TFT resistive touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.5 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Full QWERTY keyboard
- Handwriting recognition
در حالی که مشخصات صفحه نمایش 5800 به نقل از همون سایت اینه:
Type: TFT resistive touchscreen, 16M colors
Size: 360 x 640 pixels, 3.2 inches
- Proximity sensor for auto turn-off
- Accelerometer sensor for auto-rotate
- Handwriting recognition
اختلاف بینشون در نمایش ناچیزه.
arashbi2
19-05-2009, 10:01
خوب پس n97 هم تاچ هست
H a m e e d
19-05-2009, 11:17
من بالاخره تونستم با GPRS گوشی به اینترنت وصل شوم!:20: ولی انگار سرعتش پایینه،فقط برای آزمایش، سایت Yahoo رو باز کردم و میخواستم به قسمت Mail برم که پیغام Connection Time Out اومد،فکر کنم سرویس ایمیل یاهو روی موبایل از اونی که روی کامپیوترهای PC ارائه میشه هم کندتر باشه.:44::23:
از زمان ثبت نام GPRS و تنظیمات لازم تا زمان فعال سازی فکر کنم کمی بیش از یک روز طول کشید.
خیلی می بخشید . آیا برای این گوشی 5800 محافظ صفحه ی نمایش و قاب کریستالی پیدا می شه ؟
متشکرم .
instrumental
19-05-2009, 14:29
بله به نظر منم همینطوره. از نظر کلی، مزیت ظاهری N97 نسبت به 5800 اینه که هم کیبورد مجازی داره و هم کیبورد فیزیکی. حالا ویژگیهای سری N بماند،که همیشه حرف اول رو نمی زنه. مثلاً به نظر می آد که N96 آنچنان که توقع می رفت موفق نبود. به هر حال، صحبت از این هست که نوکیا داره روی انواع جدیدی از گوشیهای تاچ اسکرین کار می کنه، که قاعدتاً همین ورژن از سیستم عامل سیمبین روشون نصب خواهد شد. گذشته از این، گفته شده که نوکیا ممکنه به آندروید گوگل هم علاقه نشون بده و دست کم یک گوشی با این سیستم عامل به بازار بفرسته. خبر دیگه این که شایع شده نوکیا برای نیمه دوم سال میلادی فعلی، مدل کاملتری از 5800 رو که می گن بدنه ظریفتری داره و اشکالات این مدل توش مرتفع شده با نام 5900 تولید خواهد کرد. :20:
yashar1984
19-05-2009, 15:05
سلام دوستان
اس ام اس ها تو 5800 کجا ذخیره میشه؟
آیا میشه اس ام اس n70 رو روی 5800 ریخت؟
baback656
19-05-2009, 18:23
Expired Certificate
باید گوشیتو هک کنی.برو توی قسمت هک موبایل خیلی هم راحته و اصلا تخصصی نیست
baback656
19-05-2009, 18:27
باید تو میحیط باز باشه و اینکه دستت رو کنار سمت چپ گوشی نگیری چون دستگاه gps اونجاست و اینکه برای وصل شدن زمان میبره حدود 3 یا 4 دقیقه صبر کن
یه عکس پیدا کردم زیاد دقیق نیست ولی خوب عکس نبود جایی که قلم داره اشاره میکنه همون ورا gps هست که نباید دستت روش باشه
فکر نکنم همچین چیزی باشه چون من توی اتاقم وقتی پنجره ها بسته هستن GPS رو فعال میکنم . فقط وقتی که هوا ابری باشه مشکل داره وگرنه در حد 2-3 دقیقه کانکت میشه
shahinSssS
19-05-2009, 21:23
سلام دوستان قرار شد این اهنگهای اورجینال را واسه ما اپ کنی یادت نرفته که مرسی
007saeed
20-05-2009, 13:06
فکر نکنم همچین چیزی باشه چون من توی اتاقم وقتی پنجره ها بسته هستن GPS رو فعال میکنم . فقط وقتی که هوا ابری باشه مشکل داره وگرنه در حد 2-3 دقیقه کانکت میشه
صفحه ی 29 راهنمای انگلیسی گوشی.
ali312money
20-05-2009, 18:30
آقا ترو خدا یک برنامه pdf باز کن برای 5800 بدید.
خیلی گشتم نبود.
متشکرم.
آقا ترو خدا یک برنامه pdf باز کن برای 5800 بدید.
خیلی گشتم نبود.
متشکرم.
H a m e e d
20-05-2009, 23:11
به نظرم کیفیت عکسهای دوربین سه مگاپیکسلی این گوشی در حد عکسهایی هستن که بعضی اوقات از قسمتی از فایلهای ویدئویی Capture میشن.
ضمنا طی چند روزی که G.P.R.S روی گوشیم فعال شده دقت کردم دیدم بعضی از ساعات شبانه روز Connection اون Access Point نداره و نمیشه به اینترنت وصل شد.
rooholla_86
21-05-2009, 00:46
سلام
الان تو بازار فنلاندش پیدا میشه؟
چینیش چقد فرق میکنه ( یعنی خیلی داغونه؟ چون یکی به 200 تومن میخواد برام بیاره ولی قیمت اصلش تو بازار 360 تومنه!!!)
شهرام_ایرانی
21-05-2009, 06:12
دوست عزیز نه تنها این جا بلکه همه جا میگن این گوشی فقط چینی داره همین و بس
این رو هم بگم بیشتر این گوشی ها عالی هستن و شما فقط تو انجمن ها کسایی رو پیدا میکنید که از ایراد های گوشیشون میگن ولی از خوبیش ابدا حرفی نمی زنن
به نظر من این گوشی در نوع خودش عالی هست
این گوشی رو من چند روز پیش با گارانتی اصلی قیمت داشتم 328 بود
این رو هم اضافه کنم فلاندی یا مجاری که تو بازار میشنوی ترفند فروشنده هست برای فروش گوشی بیشتر و سوددهی بالاتر همین و بس
free28333
21-05-2009, 07:17
سلام عزیزان
من الان 3 روزه که دنبال 5800 مجار اصل میگشتم که پیدا نکرم . اخرش یکی از دوستام یه چیزی نشونم داد که خیالم راحت شد.
یه عالمه برچسب made in fanland که تو گوشیا نصب میکنن و به جای فنلاندی یا مجار به مشتری بیچاره میدن.....
از من وصیت اصلا پول اصل و فرع رو ندین . فقط موقع خرید چک کنین که سالم باشه و 1 هفته هم گارانتی داشته باشه.
اینجام نمیدونم اینو بگم یا نه ....
یکی از عمده فروشهای 5800 یه چیزی بهم گفت که البته تا حالا از هیچکس نشنیده بودم و اونم اینه که میگفت 80% 5800 هایی که تازه به بازار اومده مشکل پرش آنتن دارن و گاه گداری آنتن دهیشون قطع میشه.... البته من بازم نظرم عوض نشد و با امکاناتی که از این گوشی دیدم بازم خیال خریدش رو دارم . این موضوع باعث شد یکم حساس تر شم واسه خرید.
اگه کسی از بچه ها در این باره چیزی میدونه یا واسش پیش اومده لطفا بگه.....:8:
007saeed
21-05-2009, 10:09
سلام عزیزان
من الان 3 روزه که دنبال 5800 مجار اصل میگشتم که پیدا نکرم . اخرش یکی از دوستام یه چیزی نشونم داد که خیالم راحت شد.
یه عالمه برچسب made in fanland که تو گوشیا نصب میکنن و به جای فنلاندی یا مجار به مشتری بیچاره میدن.....
از من وصیت اصلا پول اصل و فرع رو ندین . فقط موقع خرید چک کنین که سالم باشه و 1 هفته هم گارانتی داشته باشه.
اینجام نمیدونم اینو بگم یا نه ....
یکی از عمده فروشهای 5800 یه چیزی بهم گفت که البته تا حالا از هیچکس نشنیده بودم و اونم اینه که میگفت 80% 5800 هایی که تازه به بازار اومده مشکل پرش آنتن دارن و گاه گداری آنتن دهیشون قطع میشه.... البته من بازم نظرم عوض نشد و با امکاناتی که از این گوشی دیدم بازم خیال خریدش رو دارم . این موضوع باعث شد یکم حساس تر شم واسه خرید.
اگه کسی از بچه ها در این باره چیزی میدونه یا واسش پیش اومده لطفا بگه.....:8:
فقط فنلاندی نداره،چینی و مجارستانی داره.
مشکل دومم من تازه دارم از شما می شنوم.کسایی که
تو همین 2-3 روزه اخیر خریدن همچین مشکلی نداشتن.
H a m e e d
21-05-2009, 12:33
من فکر میکنم وقتی روی بدنه گوشی اسم کشور سازنده نوشته شده، این دیگه نمیتونه دروغ باشه.
H a m e e d
21-05-2009, 14:04
سایت gsm.ir یه بررسی تخصصی خوب و جامع از این گوشی ارائه کرده که بیشتر نکات مهمی رو که باید راجع به گوشی فهمید تحت پوشش قرار میده:
شهرام_ایرانی
21-05-2009, 14:04
قربون شکل ماهت برم سه سوته اون برچسب رو عوض میکنن برات made in usa هم بخوای میزنن
شما نگران چی هستید ؟
همه این علاالدین ها برا اینکه سود بیشتری کنن این کار رو میکنن
H a m e e d
21-05-2009, 14:33
همه جا اینطوری نیست.
شهرام_ایرانی
21-05-2009, 14:54
دوست عزیز این گوشی به جز چین تولید کشور دیگه ای تو ایران نداره از ما گفتن بود
danijon_2006
21-05-2009, 19:12
دوستان من نمیتونم برنامه نصب کنم همون اروری رو که معروفه میده کد مستر ریست رو هم زدم ولی بازم فرقی نکرد چیکار کنم؟
007saeed
21-05-2009, 23:21
دوستان من نمیتونم برنامه نصب کنم همون اروری رو که معروفه میده کد مستر ریست رو هم زدم ولی بازم فرقی نکرد چیکار کنم؟
برو عین مرد هکش کن.
free28333
23-05-2009, 07:37
بازم سلام
5800 سه تا رنگ داره . آبی و قرمز و مشکی.
من هرچی گشتم فقط آبی و قرمز و دیدم کسی رنگ سیاهشو دیده؟
کدوم شیک تره؟
mokhe_donia
23-05-2009, 09:34
سلام دوستان....من 4 ماه پیش این گوشی رو خریدم.....یعنی از اون ور آب برام آوردن...این گوشی مجاری هست و اصلا فنلادیش نیست.....برای استفاده از امکانات بهترش بهترا ورژن نرم آفزاریش رو از 11 به 21 برسونی تا قابلیتهای بهتر این گوشی رو بفهمی....
تویه آپدیت سرعت پردازش...امکانات توی منو موزیک...اضافه شدن دیکشنری و آپلیکیشن آپدیت....سرعت بیشتر درمقابل لمس کردن... و خیلی چیزای دیگه...
دوستان من اول که گوشی رو گرفتم چندتا مشکل عمده داشتم و هنوز آپدیتش نکرده بودم....
1-درحین موزیک گوش دادن با هدست نمیتونستم از همون هدست برای مکالمه استفاده کنم باید حتما گوشی رو میزاشتم در گوشم..
2- لیست آهنگهام رو نمیتونستم نامگذاری و ادیت کنم...
3-تویه قسمت دوربین نمیتونستم به دوربین ثانویه یا دوربین جلو دسترسی داشته باشم....
4-استابلیزر صداش کمی ضعیف بود.......
..بعد از آپدیت همه این مشکلات رفع شد و خصوصا صداش که بایس بیشتری پیدا کرده کیفیت عکس برداریش عالی شده.....یک سری از باگهای نرم افزاری برداشته شده....
درکل یک گوشی خیلی خوب و بسیار عالی و با قیمت کم...که حتا بهتر از آیفون هستش...
پیشنهاد میکنم ..حتما بخرید...درضمن اصلش مجاری هست نه فنلاند:11:
danijon_2006
23-05-2009, 10:45
دوستان میگم من هرچی میگردم این تاپیک های
گرفتن فایل cer بسته شده یکی راهنمایی کنه
دوستان میگم من هرچی میگردم این تاپیک های
گرفتن فایل cer بسته شده یکی راهنمایی کنه
آموزش درخواست گرفتن فایل Cert توامضام هست...
شاد باشی:40:
adriyano
23-05-2009, 14:47
سلام دوستان
اول اینکه دوستم یه 5800 خریده رو کارتون نوشته فنلاند ولی پشت گوشی نوشته چین منظورش چیه من موندم
2- این منوش که میری نوشته ها یه کمی کج نشون میده آیا تنظیم جداگانه داره
3-مارکه اصلیش ماله کدوم کشوره و از کجا می شه فهمید که اصله بدل نیست
ممنون میشم دوستان
چرا گوشي كه مخصوص پخش موسيقي هست دكمه موسيقي در كنار گوشي نداره.اگه بخواي آهنگي كه قبلا نيمه كاره گوش كردي رواز ادامه هاش گوش كني گزينه اي نداره.و چرا تو پليرش همه فايلها رو با هم نشون ميده.نميشه كاري كه فولدر به فولدر نشون بده به جاي درست كردن Playlit
amaranth_silent
23-05-2009, 16:12
سلام میخوام نرم افزار dvx رو نصب کنم ولی نصب نمیشه بجاش اینو مینویسه: expired certificate این یعنی چی ؟؟چه کار کنم رفع شه؟؟ در ضمن میشه یه سایت با حال برای دانلود به روز نرم افزار معرفی کنید ؟؟ممنون میشم
H a m e e d
23-05-2009, 16:22
چرا گوشي كه مخصوص پخش موسيقي هست دكمه موسيقي در كنار گوشي نداره.اگه بخواي آهنگي كه قبلا نيمه كاره گوش كردي رواز ادامه هاش گوش كني گزينه اي نداره.و چرا تو پليرش همه فايلها رو با هم نشون ميده.نميشه كاري كه فولدر به فولدر نشون بده به جاي درست كردن Playlit
منم به این موضوع فکر کرده بودم، اینم یکی از نقاط ضعف این گوشیه.من برای گوش دادن به موسیقی باهاش معمولا برحسب Artist گوش میدم که اصلا خوشایند نیست.:13:
آموزش درخواست گرفتن فایل Cert توامضام هست...
شاد باشی:40:
سلام .
من cert رو دریافت کردم ولی وقتی خواستم key رو دانلود کنم نشد ، حالامیخام دانلود کنم گزینه ای واسش وجود نداره.
اینم ادرسش : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا دیگه نمی دونم چیکار کنم. لطفآ کمکم کنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.