PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

perspolis n5800
09-11-2009, 00:00
نتیجه چی شد ؟
اشکال ازکجاست؟

شاید اشکال از سیم شارژر باشه یا از سوکت شارژر :10:

kurosh08
09-11-2009, 11:06
دیروز رفته بود یه جایی که اینترنت وایرلس رایگان داشت. رفتم اینترنت با سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه. عجب حالی داد. نزدیک 50 مگابایت دانلود کردم. لامصب بازم پیغام میداد که برای گوشی آپدیتی نیومده! ورژن 21 هستما.
بعدش رفتم توی بخش App. Update و تمام برنامه ها رو دانلود کردم (LiveTV . OVI Store . flash 3.1 ...) . اما گوشی خودش همه رو نصب کرد. حالا میخوام فایل setup این برنامه ها رو داشته باشم باید چیکار کنم؟ راهی داره؟ خب بالاخره اول فایل setup رو روی مموری ذخیره می کنه و بعد وصلشون می کنه.

Eshghe_door
09-11-2009, 13:40
دیروز رفته بود یه جایی که اینترنت وایرلس رایگان داشت. رفتم اینترنت با سرعت 20 کیلوبایت در ثانیه. عجب حالی داد. نزدیک 50 مگابایت دانلود کردم. لامصب بازم پیغام میداد که برای گوشی آپدیتی نیومده! ورژن 21 هستما.
بعدش رفتم توی بخش App. Update و تمام برنامه ها رو دانلود کردم (LiveTV . OVI Store . flash 3.1 ...) . اما گوشی خودش همه رو نصب کرد. حالا میخوام فایل setup این برنامه ها رو داشته باشم باید چیکار کنم؟ راهی داره؟ خب بالاخره اول فایل setup رو روی مموری ذخیره می کنه و بعد وصلشون می کنه.

اگه موفق شدی پیدا کنی این فایل هارو، که نزدیک 9 مگابایته کلا، برای من بفرستین خیلیییییی خوشحال میشم!

kurosh08
09-11-2009, 17:23
اگه پیدا کردم سعی می کنم برای شما حتماً توی همین سایت آپلود کنم!
من فکر کنم باید تمام فایل های مخفی و سپور مخفی و حالت هک گوشی رو زیر و رو کنم تا بتونم این فایل ها رو پیدا کنم.

vahidreza2007
09-11-2009, 17:40

ميشه نحوه استفاده از اينترنت وايرلس رو با گوشي بگيد اخه من گوشي نوكيا 5530 ميخوام بگيرم و دسترسي به وايرلس رايگان هم گه گداري برام فراهم هستش ؟ ممنون ميشم

kurosh08
09-11-2009, 18:44
وصل شدن به اینترنت وایرلس خیلی راحته
شما به مسیر settings رفته، سپس به بخش Connectivity رفته و وارد بخش Wireless Lan میشید. بعد از وارد شدن به این بخش به طور اتوماتیک گوشی دنبال وایرلس میگرده. اگر پیدا بشه توی لیست نشون داده میشه و شما با کلیک بر روی وایرلس پیدا شده می تونین با انتخاب گزینه Start Web Browsing وارد اینترنت پرسرعت وایرلس بشید.
البته راه خیلی راحتر اینه که با قلم یا انگشت یه ضربه کوچیک به قسمت خالی بالا سمت راست کنار علامت شارژ باتری بزنید و بعدش مستقیماً وارد بخش Connectivity میشید.
در ضمن چرا 5800 نمی گیری؟؟؟؟

vahidreza2007
09-11-2009, 19:47
وصل شدن به اینترنت وایرلس خیلی راحته
شما به مسیر settings رفته، سپس به بخش Connectivity رفته و وارد بخش Wireless Lan میشید. بعد از وارد شدن به این بخش به طور اتوماتیک گوشی دنبال وایرلس میگرده. اگر پیدا بشه توی لیست نشون داده میشه و شما با کلیک بر روی وایرلس پیدا شده می تونین با انتخاب گزینه Start Web Browsing وارد اینترنت پرسرعت وایرلس بشید.
البته راه خیلی راحتر اینه که با قلم یا انگشت یه ضربه کوچیک به قسمت خالی بالا سمت راست کنار علامت شارژ باتری بزنید و بعدش مستقیماً وارد بخش Connectivity میشید.
در ضمن چرا 5800 نمی گیری؟؟؟؟

ممنوناخه ديدم اين جيدتره و سيمبينش بروز تر هستش و ميگن تاچشم بهتره و اينكه كوچيكتر هم هستش و منم به gps اون نياز ندارم گفتم ازاين مدل بگيرم به نظرت حالا 5800 بگيرم يا همين 5530 رو ؟ با دليل بگب ممنون ميشم

kurosh08
09-11-2009, 21:43
از نظر اندازه 5800 یک گوشی فوق العاده هستش. اگه این دوتا گوشی رو توی دستت بگیری خودت میفهمی. من مال یکی از دوستامو با گوشی 5800 خودم مقایسه کردم و دارم بهت میگم.
در مورد سیمبین که هیچ فرقی با هم ندارن و ورژن این دو گوشی از نظر سیستم عامل یکیه. از نظر سرعت و تاچ اگر 5800 رو به ورژن31 آپدیت کنی به راحتی با 5530 برابری میکنه. در ضمن CPU گوشی 5800 با آپدیت ورژن 31 سرعتش 434 مگاهرتز میشه!!
با این حال بازم میل خودته و در هر صورت 5530 یک وشی جدید و فوق العاده هستش.

Carl
10-11-2009, 18:19
سلام..
من قبل از این که پروداکت کد گوشی رو عوض کنم، به آخرین ورژنش آپدیت کردم؛ الان هم که پروداکت کدش عوض شده، آپدیت نمی شه دیگه. راهی هست که فارسی بتونم بنویسم؟

majid.khaledi
10-11-2009, 22:07
سلام دوستان
شما وقتی گوشیتون رو به شارژر وصل می کنید اون ایکونی که میاد و عکس باطری داره چه رنگی هستش و ایا پر میشه؟
منظورم تو همون چند لحظه ای هستش که نشونش میده پایین صفحه
خیلی مهمه برام
احساس می کنم تغییر کرده واسه من

nokia01
10-11-2009, 23:35
دوستان عزیز کسی هست که جدیدا 5800 با گارانتی اتصالات گرفته باشه؟ اگه شما دوست عزیز گرفتی باتری گوشیتون made in china هستش یا cell made in korea و چقدر شارز نگه میداره؟ اگه براتون مقدور هستش عکسی از لیبل گوشی و باتری و لیبل جعبه گوشی رو برام لطف کن بزار . ممنون می شم

m.s.f
11-11-2009, 11:24
سلام
دوستان من جدیدا یه 5800 گرفتم ... میخوام خودم توو خونه با dial up آپدیتش کنم ... چند ساعت طول میکشه ... اگه کسی با دیال آپ آپدیت کرده بگه و اگرم نه لطفا بگید با Adsl چقدر طول کشید
آخه من p990 خودم رو 6-7 ساعته آپدیت کردم و دوستان گفتن که با Adsl دو ساعت یا یه مقدار کمتر طول میکشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید
ضمنا گوشی ، الان خودش فارسی داره و پروداکت کدش هم با کدی که دوستان توو بعضی تاپیک ها برای زبان فارسی 5800 میدن یکی هست ، آپدیت کنم زبون فارسی که نمیره ؟

bad_stu
11-11-2009, 19:24
سلام
دوستان من جدیدا یه 5800 گرفتم ... میخوام خودم توو خونه با dial up آپدیتش کنم ... چند ساعت طول میکشه ... اگه کسی با دیال آپ آپدیت کرده بگه و اگرم نه لطفا بگید با Adsl چقدر طول کشید
آخه من p990 خودم رو 6-7 ساعته آپدیت کردم و دوستان گفتن که با Adsl دو ساعت یا یه مقدار کمتر طول میکشه ... ممنون میشم راهنمایی کنید
ضمنا گوشی ، الان خودش فارسی داره و پروداکت کدش هم با کدی که دوستان توو بعضی تاپیک ها برای زبان فارسی 5800 میدن یکی هست ، آپدیت کنم زبون فارسی که نمیره ؟
سلام دوست عزيز
شما در حدود 100 مگ بايد دانلود كني كه با دايل آپ ممكن نيست! در ضمن اگر در زمان آپ ديت شدن قطع بشه اينترنت گوشيتو بايد فلش كني! برو كافي نت آپ ديت كن.
زمان آپ ديت هم برابر با زمان دانلود 100-130 مگ بدون دانلود مننجر هست.
من توي يه كافي نت خلوت كه سرعتش 1mbs بود آپ كردم فكر كنم يه ساعت يا كمتر شد.
اگه پروداكت كدت فارسي رو پشتيباني كنه با آپ ديت نمي پره فارسي.

iman_s
11-11-2009, 23:25
سلام دوستان
شما وقتی گوشیتون رو به شارژر وصل می کنید اون ایکونی که میاد و عکس باطری داره چه رنگی هستش و ایا پر میشه؟
منظورم تو همون چند لحظه ای هستش که نشونش میده پایین صفحه
خیلی مهمه برام
احساس می کنم تغییر کرده واسه من

.
آبي

madscoother
11-11-2009, 23:59
بچه ها ایا کسی با ایرانسل گوشیشو اپدیت کرده و ورژن گوشیش ارتقا داده شده وحداقل زمان اینکار با ایرانسل را میخواهم جویا بشم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

m.s.f
12-11-2009, 09:15
بچه ها ایا کسی با ایرانسل گوشیشو اپدیت کرده و ورژن گوشیش ارتقا داده شده وحداقل زمان اینکار با ایرانسل را میخواهم جویا بشم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید

زمانشو دوستان توو همین صفحه گفتن برابر 100-130 مگ دانلود بدون دانلود منجر هست
فکر نمیکنم نوع سیمکارت ربطی به آپدیت داشته باشه !

mamo
12-11-2009, 10:41

توی آپدیت با گوشی که کل فیرمور دانلود نمیشه
من نکردم ولی یه 5800 - 6 مگابایت حجم آپدیتش بود

bad_stu
12-11-2009, 10:58
سلام دوست عزيز
آپ ديت با گوشي حجمش 5-6 مگ ميشه اما با nus (يعني با كامپيوتر) در حدود 100-130 مگ ميشه!
با ايرانسل نمي آپ ديت كرد چون يك ارتباط پايدار نيست و قطع و وصل مي شه موقع كار.
با همراه اول ممكنه بشه
اما پيشنهاد مي كنم اگه مي خوايي با گوشي آپ كني بهتره با وايرلس باشه كه سه سوت آپ ديت ميشه به راحتي.

majid.khaledi
12-11-2009, 11:11
سلام دوستان
من چندتا اهنگ جدید ریختم رو گوشی...الان وقتی می رم تو قسمت موسیقی مینویسهsearching for music and podcats و کارش تموم نمیشه
اعصابمو خورد کرده
stop رو هم می زنم میرم توش اهنگ ها رو اورده ولی نمیشه صداش رو کم و زیاد کنم:41:

enimonte
12-11-2009, 11:24
سلام دوست عزيز
آپ ديت با گوشي حجمش 5-6 مگ ميشه اما با nus (يعني با كامپيوتر) در حدود 100-130 مگ ميشه!
با ايرانسل نمي آپ ديت كرد چون يك ارتباط پايدار نيست و قطع و وصل مي شه موقع كار.
با همراه اول ممكنه بشه
اما پيشنهاد مي كنم اگه مي خوايي با گوشي آپ كني بهتره با وايرلس باشه كه سه سوت آپ ديت ميشه به راحتي.

با ایرانسل و آپدیت به طریقه دستی موقعی که دی سی میشی بار بعد موقع کانکت از ادامه جایی که دی سی شدی شروع به دانلود میکنه.مثل یک دانلود منیجر

من توی تابستون داخل 10 دقیقه گوشیم رو آپدیت کردم ولی وقتی ریستارت شد و دوباره بالا اومد همون ورژن قبلیش بود.بهترین کار اینه که با فونیکس یا جف گوشیت رو آپدیت کنی یا اینکه با استفاده از وایرلس

m.s.f
12-11-2009, 12:25
وی آپدیت با گوشی که کل فیرمور دانلود نمیشه
من نکردم ولی یه 5800 - 6 مگابایت حجم آپدیتش بود

من فکر کردم مثلا ایرانسل توو گوشی باشه بعد با pc آپ کنی .... معذرت
اگه با گوشی آپدیت کنی از لحاظ کیفیت و کارایی فرقی با pc داره یا نه ؟

mamo
12-11-2009, 13:21
من فکر کردم مثلا ایرانسل توو گوشی باشه بعد با pc آپ کنی .... معذرت
اگه با گوشی آپدیت کنی از لحاظ کیفیت و کارایی فرقی با pc داره یا نه ؟

خواهش هیچ فرقی نداره

radmehr_d7
12-11-2009, 15:43
دوستان عزیزم
من این گوشیو تازه خریدم یه ایرانسل انداختم توش واسه اینترنت ولی موفق نشدم یکی یه زحمت بکشه یه راهنمایی به من بده واسه باز کردن صفحات اینترنت:46:

Saharsashia
12-11-2009, 21:58
در كل خيلي عاليه... خيلي دوستش دارم.
فوق العاده اس:5:

nemesis
15-11-2009, 10:54
دوستان نمی دونم چرا جدیداً رادیو رو اجرا می کنم LCD قاطی می کنه و Reset می کنه !

در حالی که تا دیروز اینطوری نبود

kurosh08
15-11-2009, 22:16
گوشیتو بگیر مستر ریست کن.احتمالاً مشکل حل میشه

kurosh08
16-11-2009, 19:56
بابا اعصابم داره خرد میشه.هرچی با گوشی چک آپدیت میزنم میگه No Update !!!!!!!ورژن گوشیم 21 هستش. دیگه حداقل باید ورژن 30 رو نشون بده که. یعنی بعد از ورژن 21 دیگه برای این گوشی آپدیت نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!اصلاً با عثل جور در نمیاد.از این میسوزم که وقتی 1 ماه قبل چک آپدیت میکردم می نوشت که ورژن 30 برای آپدیت موجوده با حجم 4 مگابایت (خریت کردم و فکر می کردم که ورژن 31 به زودی میاد!) نمیدونم چی شد که اینجوری شد. به خاطر تحریمه یا یه تنظیمی داره که ما نمی دونیم.هم با اینترنت ایرانسل چک کردم و هم با اینترنت وایرلس!!!!کمک...................

kurosh08
16-11-2009, 20:02
بابا اعصابم داره خرد میشه.هرچی با گوشی چک آپدیت میزنم میگه No Update !!!!!!!ورژن گوشیم 21 هستش. دیگه حداقل باید ورژن 30 رو نشون بده که. یعنی بعد از ورژن 21 دیگه برای این گوشی آپدیت نیومد؟!!!!!!!!!!!!!!!اصلاً با عثل جور در نمیاد.از این میسوزم که وقتی 1 ماه قبل چک آپدیت میکردم می نوشت که ورژن 30 برای آپدیت موجوده با حجم 4 مگابایت (خریت کردم و فکر می کردم که ورژن 31 به زودی میاد!) نمیدونم چی شد که اینجوری شد. به خاطر تحریمه یا یه تنظیمی داره که ما نمی دونیم.هم با اینترنت ایرانسل چک کردم و هم با اینترنت وایرلس!!!!کمک...................

worldm
16-11-2009, 20:55
من میخوام برای اولین بار گوشی بگیرم خواهشا یه کمک درست و حسابی بکنید خسته شدم دیگه از اینکه یکی بهم گفت اینو بگیر و انو بگیر من توی این سایت در قسمت مشاوره گوشی 5530xpress music رو بهم پیشنهاد دادن
بودجه من تا 250 تومن هست من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه در حد گوشی های تی وی یا یه کم کمتر-
صفحه نمایشگر خوبی برای اینترنت رفتن داشته باشه-لمسی باشه - سیستم عامل داشته باش-رم خور باشه-دوربین مهم نیست-برای اینترنت رفتن راحت باشه کار باهاش و امکانت روز رو پشتیبانی کنه اگه میشه یه گوشی معرفی کنید من نظرم هنوز بیشتر روی 5530 هست ایا صداش خوبه؟چونکه توی عکسها فقط یه دونه اسپیکر در قسمت بالای گوشی داره ایا صداش ضعیف نیست؟
کار توی نور خورشید مشکل داره درسته؟
راستی ایا صفحه اش ضد خشه؟!
همین اگه چیز دیگه ای یادم اومد دوباره میام خواهشا زود چونکه میخوام تا 2 روز دیگه بگیرم یه چیزی رو .

sinasignal
17-11-2009, 03:55
من میخوام برای اولین بار گوشی بگیرم خواهشا یه کمک درست و حسابی بکنید خسته شدم دیگه از اینکه یکی بهم گفت اینو بگیر و انو بگیر من توی این سایت در قسمت مشاوره گوشی 5530xpress music رو بهم پیشنهاد دادن
بودجه من تا 250 تومن هست من یه گوشی میخوام که صداش خوب باشه در حد گوشی های تی وی یا یه کم کمتر-
صفحه نمایشگر خوبی برای اینترنت رفتن داشته باشه-لمسی باشه - سیستم عامل داشته باش-رم خور باشه-دوربین مهم نیست-برای اینترنت رفتن راحت باشه کار باهاش و امکانت روز رو پشتیبانی کنه اگه میشه یه گوشی معرفی کنید من نظرم هنوز بیشتر روی 5530 هست ایا صداش خوبه؟چونکه توی عکسها فقط یه دونه اسپیکر در قسمت بالای گوشی داره ایا صداش ضعیف نیست؟
کار توی نور خورشید مشکل داره درسته؟
راستی ایا صفحه اش ضد خشه؟!
همین اگه چیز دیگه ای یادم اومد دوباره میام خواهشا زود چونکه میخوام تا 2 روز دیگه بگیرم یه چیزی رو .

5800 صداش حرف نداره ...عالیه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت جز بهترین هاست . تی وی موبایل کیلویی چند؟!!
ال سی دی هم خوبه . کیفیت عالیه / زیر نور کمی ضعیفه (که همه گوشی ها اینطورن) صفحه اش هم ضد خشه
دوربینش اصلا خوب نیست مال من که فعلا از کار افتاده(البته یه اتفاق نادره)
کلا 5800 خوبه اما 5530 رو نداشتم ولی فکر کنم فرق چندانی با این نداره و فقط gps و خروجی tv نداره

sinasignal
17-11-2009, 04:08
حالا اتفاق نادر خودم:

از دیروز صبح بعد حدود دوماه از خرید گوشی ، وقتی وارد بخش دوربین میشم بعد از چند ثانیه تاخیر (4-6 ثانیه) تصویر میاد ولی ضمن اینکه قابلیت زوم نداره (یعنی زوم رو میزنم،رول بالا میره ولی زوم نمیشه) بعد که دکمه شاتر رو میزنم حدود ده ثانیه در مرحله پردازش میمونه و بعد ارور میده و دستور ریست میده(ریست هم فایده ای نداره)
بعضی وقتا هم اصلا تصیویر رو نمیاره که بخوام شاتر بزنم

یعنی عکاسیم تعطیل شده....

مستررسیت هم کردم حافظه اونو هم خارج کردم و .. ولی مشکل حل نشد

ولی با این وجود بدون مشکل فیلمبرداری میکنه (البته فکر کنم در فیلمبرداری هم زوم نمیشه)

در ضمن اصلاً به گوشی ضربه ای چیزی وارد نشده و این اتفاق کلاً خودبخودی بود

ورژن: 31.0.008 هستش

منتظر نظرات دوستان و اساتید خوبم هستم

kurosh08
17-11-2009, 17:57
اگه خودت میتونی گوشیتو آپدیت کن.
اگه نمیتونی بده بیرون برای فلش کنن. احتمالاً با فلش کردن مشکل گوشیت حل میشه.

sinasignal
17-11-2009, 21:51
فلش هم کردم به آخرین ورژن (31.0.101 ) ولی همچنان مشکل پا برجاست

iman_s
17-11-2009, 23:54
مال منم ورژن 20 هست و موقع آپديت ميزنه آپديتي موجود نيست.

abedi1986
18-11-2009, 00:10
من يه 5800 نوكيا دارم/ مرورگر opera 10 رو رو گوشي نصب كردم ولي اين مرورگر موقع استفاده به gprs وصل نميشه و error connect ميده در حالي كه همه برنامه هاي ديگه ي گشي به راحتي connect ميشن! تو setting اپرا هم تنظيمي براي access point نداره كه از اونجا بشه set كرد/ خواهشا اگه ميشه راهنمائي كنيد
مرسي

sinasignal
18-11-2009, 01:22
مال منم ورژن 20 هست و موقع آپديت ميزنه آپديتي موجود نيست.

باید فایل آپدیتش رو دانلود کنی حدود 150 مگ هستش بعد با جاف یا فونیکس بریزی روش... که دردسر زیاد داره
پس فردا پا میشی میری یه جای معتبر بعد میگی ورژن 31.0.101 رو برام بریز. پنج دقیقه بیشتر وقت نمیبره. بعد 4-5 تومان میزاری رو میزش و میایی بیرون.
البته اگه اینترنت سرعت بالا داری خودت هم میتونی... آموزش اونایی رو که گفتم رو راحت با یه سرچ میتونی گیر بیاری

asgar_s
18-11-2009, 15:09
سلام
موقع اپدیت به ورژن 31 این پیغامو (عکسشو گذاشتم) میده , کسی میدونه مشکلش چیه ؟ عکسو زوم کنین بهتر میتونین بفهمین. البته اینم بگم که 129.3 مگ رو کامل دانلود میکنه و موقع ریختن به گوشی این پیغامو میده.
با تشکر.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mamo
18-11-2009, 17:27
تو تاپیک آپدیت مطرح کن دی جی ممل کمکت میکنه

Oracle_Eldorado
18-11-2009, 18:57
سلام
موقع اپدیت به ورژن 31 این پیغامو (عکسشو گذاشتم) میده , کسی میدونه مشکلش چیه ؟ عکسو زوم کنین بهتر میتونین بفهمین. البته اینم بگم که 129.3 مگ رو کامل دانلود میکنه و موقع ریختن به گوشی این پیغامو میده.
با تشکر.

دوست عزیز شما PC Suite نصب داری روی سیستمت ؟
منم همین مشکل رو داشتم ولی هرکاری کردم نشد که نشد .
آخرش مجبور شدم آفلاین آپدیت کنم .

mahdy_202
18-11-2009, 22:14
سلام
من به تازگی یه مشکل پیدا کردم
فایلها وموزیک هام از روی مموری خود بخود پاک میشن علتی رو هم نمیدونم
یه فولدر ام پی تری و یه گیم پاک شده
از اساتید خواهش میکنم علت رو بگن
در ضمن ورژن ۳۱ برای آپدیت با خود گوشی نیومده؟

bad_stu
18-11-2009, 22:54
سلام
من به تازگی یه مشکل پیدا کردم
فایلها وموزیک هام از روی مموری خود بخود پاک میشن علتی رو هم نمیدونم
یه فولدر ام پی تری و یه گیم پاک شده
از اساتید خواهش میکنم علت رو بگن
در ضمن ورژن ۳۱ برای آپدیت با خود گوشی نیومده؟
سلام دوست عزیز
مشکل از مموری کارتت هست خیلی ها این مشکل رو دارن.
باید عوضش کنی وگرنه بازم فایل هات پاک می شن!
برای بعضی پروداکت کد ها اومده.

Oracle_Eldorado
19-11-2009, 00:27
راستی دوستان یه سئوال :

من شنیده بودم اگه از ورژن 21 به 31 آپدیت کنی تعداد آیکون های روی صفحه از 4 تا به 6 تا تغییر میکنه .
مال من الان به ورژن 31 آپدیت شده ولی هنوز 4 تاست .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

omniahd
19-11-2009, 01:43
سلام دوستان.من یه 5800 خریدم ولی وقتی میخوام به کسی بلوتوس بدم یا بگیرم حتمن باید گوشیمو بچسبونم به گوشیه یارو یکم که فاصله بگیره بلوتوس قطع میشه . لطفن کمکم کنید دارم دیوونه میشم.

saeednag
19-11-2009, 08:00
5800من30بود میخوام آپدیت کنم به31 ولی 1%مونده که تموم شه مینویسه
soft ware update failed
no software update is currently available for your device
کسی میدونه مشکل چی میتونه باشه؟

enimonte
19-11-2009, 12:13
راستی دوستان یه سئوال :

من شنیده بودم اگه از ورژن 21 به 31 آپدیت کنی تعداد آیکون های روی صفحه از 4 تا به 6 تا تغییر میکنه .
مال من الان به ورژن 31 آپدیت شده ولی هنوز 4 تاست .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

مال من هم ورژن 31 ولی 4 تا بیشتر ایکون نداره.یک راه داری که میتونی باهاش تعداد ایکون ها رو به 6 تغییر بدی.home screen satio رو نصب کنی

اینم برنامش

برنامه رو توی فون مموری نصب کن بعد پچ 2themes رو توی فولدر پچ گوشیت بریز و از توی rompatcher فعالش کن بعد برو بهpersonal-home screen theme- full page رو انتخاب کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم عکسش

asgar_s
19-11-2009, 13:06
تو تاپیک آپدیت مطرح کن دی جی ممل کمکت میکنه

ممنون. لینکشو میدی؟

Oracle_Eldorado
19-11-2009, 13:51
ممنون. لینکشو میدی؟

:10:

shylord
19-11-2009, 19:01
سلام به همه ی 5800 دارها منم از امروز به جمع شما پیوستم

majid.khaledi
19-11-2009, 21:39
یه سری از برنامه های کاربردی رو معرفی می کنین؟؟؟
راستش تو این عکسی که دوستمون گذاشته برنامه هایی داره تو بگک گراندش که من نمیشناسم و ندارم
مرسی

enimonte
19-11-2009, 22:13
یه سری از برنامه های کاربردی رو معرفی می کنین؟؟؟
راستش تو این عکسی که دوستمون گذاشته برنامه هایی داره تو بگک گراندش که من نمیشناسم و ندارم
مرسی

این اسم برنامه هایی است که من توی بک گراند گوشیم گذاشتم

SHAPE.Services.IM+
power mp3
sky force
Kaspersky Mobile Secuirty
fring

برنامه کلا زیاده واسه 5800 بگو چه برنامه ای مد نظرته تا معرفی کنیم ولی اینها برنامه هایی است که من کلا تو گوشیم زیاد ازشون استفاده میکنم

Quickoffice Adobe Reader
media safe
hellox
x-plore
screen snap
virtualkeyboard
ADVANCED PHONE LOCK
Advanced.Call.Manager
FONTROUTER
LCG Slick
SmartcomGps1.56

[/QUOTEسلام به همه ی 5800 دارها منم از امروز به جمع شما پیوستم[/QUOTE]

مبارکت باشه

omniahd
19-11-2009, 23:21
سلام.پس کی جوابه منو میدید میخام ببینم همه ی 5800 بلوتوسشون اینجوریه یا فقط ماله من ضعیفه؟راستی من نمیتونم گوشیمو هک کنم اگه میشه یه راهه راحت بزارین جلو پام.منم دیروز 5800 خریدم ولی بلوتوسش اعصابم رو بهم ریخته خیلی حساسه.لطفن جوابه منو بدید .با تشکر

enimonte
20-11-2009, 13:19
سلام.پس کی جوابه منو میدید میخام ببینم همه ی 5800 بلوتوسشون اینجوریه یا فقط ماله من ضعیفه؟راستی من نمیتونم گوشیمو هک کنم اگه میشه یه راهه راحت بزارین جلو پام.منم دیروز 5800 خریدم ولی بلوتوسش اعصابم رو بهم ریخته خیلی حساسه.لطفن جوابه منو بدید .با تشکر

من 2 روز قبل توی سرویس دانشگاه داشتم با دوستم بلوتوث بازی میکردم موقع سرچ آخرین بلوتوثی که پیدا میکرد مال رفیقم بود در حالی که کنارم نشسته بود.واسه هک گوشیت اینجا درخواست بده

واست فایل های cer و key گوشیت رو آماده کنند و بعد با hellox گوشیت و هک کن

madscoother
20-11-2009, 13:51
دوستان من نتونستم با این گوشی برم تو اینترنت در صورتی که با n73 هیچ مشکلی نداره

Carl
21-11-2009, 13:09
سلام..
قبلاً پرسیده بودم، ولی بی جواب مونده؛ ورژن گوشی من آخریه (31.0.101) ولی انگلیسیه. راهی هست واسه فارسی کردنش؟

AK1
21-11-2009, 13:45
سلام..
قبلاً پرسیده بودم، ولی بی جواب مونده؛ ورژن گوشی من آخریه (31.0.101) ولی انگلیسیه. راهی هست واسه فارسی کردنش؟

سلام محمود جان

شما بايد فرم وير ورژن 31 رو كه فارسي ساپرت هست رو بريزي رو گوشي

اين لينكشه
نوکیا 5800 ورژن 30.0.11 با ساپورت فارسی - Nokia 5800 Version 30.0.11 Farsi Rm-356
قرمزش رو ميزارم

مشكلي با آپ ديت داشتي بگو در خدمتيم

Saharsashia
21-11-2009, 18:17
واسه اينكه يه پيكچر رو بصورت تكست اس ام اس كنيم چه كار كنم؟ از اونهايي كه 3 تا اس ام اس ميشه. multi media نميخوام.
ممنون ميشم كمكم كنيد.

meno
21-11-2009, 18:45
با سلام آقا من یه 5800 خریدم که رو بستش نوشته tv out رو سوپرت نمی کنه. آیا با update درست میشه.
با تشکر.

nokia01
21-11-2009, 22:24
با سلام آقا من یه 5800 خریدم که رو بستش نوشته tv out رو سوپرت نمی کنه. آیا با update درست میشه.
با تشکر.

دوست عزیز سری جدید گوشیهای 5800 که وارد بازار شده اند خروجی TV رو ساپورت نمی کنند. دلیلش هم اینه که قطعه ش تو دنیا کم شده و در کل روی خود گوشی نیست و با update کردن این مشکل حل نمی شه.

nokia01
21-11-2009, 22:41
دوست عزیز سری جدید گوشیهای 5800 بعلت اینکه قطعه خروجی tv رو خود گوشی نصب نشده ساپورت نمیکنه و دلیلش هم بخاطر نایاب شدن این قطعه تو دنیاست و با update کردن درست نمیشه

asgar_s
22-11-2009, 09:00
سلام محمود جان

شما بايد فرم وير ورژن 31 رو كه فارسي ساپرت هست رو بريزي رو گوشي

اين لينكشه
نوکیا 5800 ورژن 30.0.11 با ساپورت فارسی - Nokia 5800 Version 30.0.11 Farsi Rm-356
قرمزش رو ميزارم

مشكلي با آپ ديت داشتي بگو در خدمتيم

سلام
با تشکر.

Oracle_Eldorado
22-11-2009, 09:39
با سلام .
دوستان كسي تاحالا تونسته با Garmin روي اين گوشي از GPS استفاده كنه ؟
من هركاري كردم نشد (‌ كرمانشاه )
اگه كسي انجام داده يه راهنمايي بكنه ممنون ميشم .

AK1
22-11-2009, 13:50
سلام
با تشکر.

ببا سلام

در هر صورت نشون ميده كه آپ ديت با مشكل مواجه شده كه مي تونه از ارتباط USB باشه و يا به علت تفاوت پرداكت كدش باشه

شما مي تونين فايلي رو كه توصفحه قبل داد رو دانولد كنيد و با برنامه Phoenix آپ ديت كنيد گوشيتون رو
:40:

ali racer
22-11-2009, 14:25
با سلام .
دوستان كسي تاحالا تونسته با Garmin روي اين گوشي از GPS استفاده كنه ؟
من هركاري كردم نشد (‌ كرمانشاه )
اگه كسي انجام داده يه راهنمايي بكنه ممنون ميشم .
سلام
گارمین مشکلی نداره خیلی از 5800 ها خوب جواب دادن

دقیقا چه مشکلی داری ؟

البته گارمین فقط 3 تا خیابون اصلی کرمانشاه رو داره و من خودم از اسمارت کام استفاده میکنم

omniahd
22-11-2009, 14:55
سلام من heloxe رو ساین کردم ولی موقع نصب میگه تاریخ درست نیست لطفان کمکم کنید.هر چه زودتر بهتر . اگه میشه.

omniahd
22-11-2009, 19:42
سلام من برنامه heloxe رو ساین کردم ولی موقه نصب میگه باید تاریخ گوشیت رو درست تنظیم کنی هالا باید چیکار کنم کسی از شما تاریخشو میدونه؟اصلن شما هم واسه ی نصب همین مشکل رو داشتید؟

enimonte
22-11-2009, 19:58
سلام من برنامه heloxe رو ساین کردم ولی موقه نصب میگه باید تاریخ گوشیت رو درست تنظیم کنی هالا باید چیکار کنم کسی از شما تاریخشو میدونه؟اصلن شما هم واسه ی نصب همین مشکل رو داشتید؟

تاریخ گوشیت با تاریخ کامپیوترت باید یکی باشه.مثلا امروز 22.10.2009 است هم توی کامپیوتر وهم گوشیت باید این تاریخ رو داشته باشند

Oracle_Eldorado
22-11-2009, 21:36
سلام
گارمین مشکلی نداره خیلی از 5800 ها خوب جواب دادن

دقیقا چه مشکلی داری ؟

البته گارمین فقط 3 تا خیابون اصلی کرمانشاه رو داره و من خودم از اسمارت کام استفاده میکنم

والا مشکلش اینه که به ماهواره وصل نمیشه .
قبلا وصل میشد ولی نقشه رو لود نمیکرد .
فقط اگه حرکت میکردی میگفت با چه سرعتی حرکت میکنی .
حالا که آپدیت کردم و دوباره نصب کردم بازم مشکل داره .

SmartCom نصب کردم مشکلی نداره .
ولی اونم به ماهواره وصل نمیشه .
4تا خط سبز پر میشه و دیگه وصل نمیشه .
ولی نقشه رو کامل لود میکنه .

AMIN73
22-11-2009, 22:19
بعضی از برنامه هارو که رو گوشی میریزم و میخوام نصب کنم ارور میده که first install based package یعنی چی اول پکیج اولیه رو نصب کن ؟؟؟

axiniar
22-11-2009, 22:34
ببا سلام

در هر صورت نشون ميده كه آپ ديت با مشكل مواجه شده كه مي تونه از ارتباط USB باشه و يا به علت تفاوت پرداكت كدش باشه

شما مي تونين فايلي رو كه توصفحه قبل داد رو دانولد كنيد و با برنامه Phoenix آپ ديت كنيد گوشيتون رو
:40:
دقیقاً همین اتفاق امروز واسه منم افتاد!!!:41:
میشه توضیح بیشتر بدین یا لینکی برای آموزش اینکار لطف کنین! ممنون میشم!!:8:

mamo
22-11-2009, 23:14
بعضی از برنامه هارو که رو گوشی میریزم و میخوام نصب کنم ارور میده که first install based package یعنی چی اول پکیج اولیه رو نصب کن ؟؟؟
مثلا چی؟؟؟
کدوم برنامه ها؟

iman_s
22-11-2009, 23:52
واسه اينكه يه پيكچر رو بصورت تكست اس ام اس كنيم چه كار كنم؟ از اونهايي كه 3 تا اس ام اس ميشه. multi media نميخوام.
ممنون ميشم كمكم كنيد.
فكر كنم فايل بايد با پسوند ota باشه.
هم ميشه از توي گالري قايل رو انتخاب كرد و ارسال بوسيله پيام تن رو زد
يا داخل new message بشو و عكس گيره كاغذ پايين سمت راست رو بزن و فايل رو وارد كن.

swamp
23-11-2009, 00:17
آقا این مموری گوشیم منو به باد داده:41:
تا حالا دوبار هم از طریق گوشی و یک بار هم از طریق کامپیوتر فرمتش کردم و مشکلی نداشت که دوباره مثل قبل گالریم پرید و چند تا موزیکم هم پاک شد:41::41::41:

asgar_s
23-11-2009, 12:05
آقا این مموری گوشیم منو به باد داده:41:
تا حالا دوبار هم از طریق گوشی و یک بار هم از طریق کامپیوتر فرمتش کردم و مشکلی نداشت که دوباره مثل قبل گالریم پرید و چند تا موزیکم هم پاک شد:41::41::41:

سلام
برای من هم اینطوری شده .مثل اینکه مشکل از رمهامون هست ماله برادرم هم اینطوری شده.اکثر 5800 داران با این مشکل مواجه هستند.

swamp
23-11-2009, 13:29
سلام
برای من هم اینطوری شده .مثل اینکه مشکل از رمهامون هست ماله برادرم هم اینطوری شده.اکثر 5800 داران با این مشکل مواجه هستند.
خب یعنی باید رمهامون رو عوض کنیم؟
الان بهترین رم تو بازار چی هست؟
به 5800 16 گیگ میخوره؟قیمتا حدود چقدره؟

AK1
23-11-2009, 14:46
دقیقاً همین اتفاق امروز واسه منم افتاد!!!:41:
میشه توضیح بیشتر بدین یا لینکی برای آموزش اینکار لطف کنین! ممنون میشم!!:8:

فايلش رو كه گذاشتم روشش ه بايد اين تو باشه
ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

swamp
23-11-2009, 15:36
دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی راجع به رم دارن راهنمایی کنند

mamo
23-11-2009, 16:17
دوستان خواهشا اگه اطلاعاتی راجع به رم دارن راهنمایی کنند

مشاوره برای خرید مموری کارت

p3yman_xl
24-11-2009, 14:27
دوستان شما از کدوم نرم افزار GPS استفاده میکنین؟
Garmin فونت هاش به هم ریخته است هیچ وقت هم با ماهواره ارتباط برقرار نمیکنه...

simslove
24-11-2009, 14:49

نرم افزار smartcom GPS

..

دوستان اگه اطلاعات رمتون میپره باید مطمعن باشید که daily backup گوشیتون off باشه

Eshghe_door
24-11-2009, 16:57
دوستان اگه اطلاعات رمتون میپره باید مطمعن باشید که daily backup گوشیتون off باشه

یعنی چی؟؟

یعنی اگه نمیخوایم اینطوری قاط بزنه رممون باید بک آپ رو خاموش کنیم؟

Oracle_Eldorado
24-11-2009, 19:39

پیمان جان متاسفانه منم همین مشکل رو دارم .
مثلا دکمه ی Back هر دفعه یه چیز نوشته .
یه بار نوشته Download و چیزای دیگه !

Xx Hossein xX
24-11-2009, 20:52
سلام ......

دوستان تا حالا کسی این ویروس عکسا رو گرفته ؟! چطوری باید پاکشون کنم ؟! من برای دومین باره که این ویروسه لعنتی رو میگیرم دفعه اول گوشی رو مستر ریست کردم ولی ایندفعه دیگه نمی خوام این کارو کنم !!

لطفا بگید چطوری درستش کنم ؟!

ممنون .....

simslove
24-11-2009, 22:12
سلام ......

دوستان تا حالا کسی این ویروس عکسا رو گرفته ؟! چطوری باید پاکشون کنم ؟! من برای دومین باره که این ویروسه لعنتی رو میگیرم دفعه اول گوشی رو مستر ریست کردم ولی ایندفعه دیگه نمی خوام این کارو کنم !!

ممنون .....

منم اینو گرفرفته بودم اما فقط با مستر ریست درست میشه

---

اگه back up فعال باشه اطلاعاتت میپره

Xx Hossein xX
24-11-2009, 22:27
منم اینو گرفرفته بودم اما فقط با مستر ریست درست میشه

---

اگه back up فعال باشه اطلاعاتت میپره

الان کشف کردم توی رم گوشی نیست و توی مموری کارته ! یعنی اونو فرمت کنم درست میشه ؟!

ببخشید متوجه نشدم اگه بک آپ فعال باشه اطلاعال پاک میشه ؟! :18: از کدوم قسمت گوشی ؟!

اگه از عکسها و آهنگ های گوشی کپی بگیرم بریزم توی کامپیوتر این باهاش نمیآد که ؟!

enimonte
24-11-2009, 22:29
منم این مشکل رو داشتم تا گوشی و مموریم رو فرمت نکردم درست نشد

iman_s
24-11-2009, 23:12
اگه طبق راهنمايي كه تو تاپيك برنامه گارمين هست پيش بريد مشكلي نداره.بعد از ريختن نقشه يك مقدار ظاهر دكمه هاش به هم ميريزه ولي خوب كار ميكنه.
گارمين فقط تو شهرهايي توصيه ميشه كه براشون نقشه موجوده.بقيه شهرها بهتره از اسمارت كام استفاده كنند.

يك نكته مهم اينكه يك مقدار طولاني طول ميكشه تا بتونه ماهواره رو پيدا كنه.شايد حدود 5 دقيقه.پس زود نااميد نشيد.

bad_stu
25-11-2009, 23:10
سلام ......

ممنون .....
سلام دوست عزیز و باقی دوستانی که این مشکل رو داشتن!
برای این نسخه از سیمبین که روی گوشی ما نصبه هنوز هیچ ویروسی شناسایی نشده! پس نگران ویروس نباشید اصلا!
این مشکل با عکس ها و آهنگ ها و هر چیزی که روی رم ذخیره کرده باشید پیش می یاد و خیلی هم شایع هست.
مشکل کیفیت بسیار پایین مموری کارت همراه گوشیه!
مموری کارتی که همراه با این گوشی فروخته می شه رسما آشغاله!
بهتره یه مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا بخرین و خیال خودتون رو راحت کنید تا دیگه ویروس نگیرین! :46:

mamo
25-11-2009, 23:36
سلام دوست عزیز و باقی دوستانی که این مشکل رو داشتن!
برای این نسخه از سیمبین که روی گوشی ما نصبه هنوز هیچ ویروسی شناسایی نشده! پس نگران ویروس نباشید اصلا!
این مشکل با عکس ها و آهنگ ها و هر چیزی که روی رم ذخیره کرده باشید پیش می یاد و خیلی هم شایع هست.
مشکل کیفیت بسیار پایین مموری کارت همراه گوشیه!
مموری کارتی که همراه با این گوشی فروخته می شه رسما آشغاله!
بهتره یه مموری 8 گیگ کلاس 4 توشیبا بخرین و خیال خودتون رو راحت کنید تا دیگه ویروس نگیرین! :46:
ویروس کجا بود؟
برنامه با هزار زحمت و ساین و هک نصب میشه . ویروس چطوری میخواد نصب شه:21::21::21:

bad_stu
26-11-2009, 00:37
ویروس کجا بود؟
برنامه با هزار زحمت و ساین و هک نصب میشه . ویروس چطوری میخواد نصب شه:21::21::21:
بله دوست من اين نسخه از سيمبين ويروس براش هنوز شناسايي نشده.
من هم به اين نكته اشاده كردم
اون جمله ي آخر يه شوخيه! از چشمكه بعدش هم واضحه...

H a m e e d
26-11-2009, 01:44
مموری کارتی که همراه با این گوشی فروخته می شه رسما آشغاله!فقط در مورد این گوشی اینطور بوده یا کلا همه Memory Card هایی که نوکیا خودش تولید میکنه اینقدر سطح پایینن؟

bad_stu
26-11-2009, 12:32
فقط در مورد این گوشی اینطور بوده یا کلا همه Memory Card هایی که نوکیا خودش تولید میکنه اینقدر سطح پایینن؟
سلام دوست عزیز
کیفیت مموری کارت های نوکیا هیچ وفت به مارکها یی مثل توشیبا و ... نمی رسه اما همیشه به این بدی هم نبود
مموری n76 کیفیتش خوب بود تقریبا
ولی این گوشی بدون رم ارائه می شد خیلی سنگین تر بود!

asgar_s
26-11-2009, 12:54
فقط در مورد این گوشی اینطور بوده یا کلا همه Memory Card هایی که نوکیا خودش تولید میکنه اینقدر سطح پایینن؟

سلام
نه همشون بی کیفیت نیستند فقط این 8 گیگ هایی که روی 5800 ها میزارن که بی کیفیتن.

dsa
26-11-2009, 19:26
اين آپديت 31 چه فرقي با 30 داره؟؟؟

mamo
26-11-2009, 19:39
اين آپديت 31 چه فرقي با 30 داره؟؟؟
این پست

FARZANEH007
27-11-2009, 03:00
اساتيد محترم

يه چند تا سوال داشتم!

الان قيمت 5800 تو بازار چنده؟
گارانتي اصلي چي هست و اسمش و اگه باشه آدرسش و تلفن؟
5800 جديد خروجي تي وي داره يا نه؟
كيف داره داخل جعبه يا خير؟
پايه چطور داره يا نه؟
يه سوالم در مورد gps اش دارم
ميخوام بدونم وقتي گارمين يا smart com روش نصب كنم و نقشه تهران رو بريزم روش و برنامه رو باز كنم وقتي حركت ميكنم بدون اينكه از اينترنت استفاده كنم مسيريابي ميكنه يا حتما براي مسير يابي بايد به اينترنت وصل شه؟
به نظرتون موقع خريد يه رم جداگانه بگيرم يا مال خودش خوبه؟ اصلا جديدا رم روش مي ذارن يا نه؟
بعد چه رنگي رو براي خريد پيشنهاد مي كنيد؟ به نظر خودم قرمزش باحال تره

Retired User
27-11-2009, 08:46
اساتيد محترم

يه چند تا سوال داشتم!

پايه چطور داره يا نه؟
ميخوام بدونم وقتي گارمين يا smart com روش نصب كنم و نقشه تهران رو بريزم روش و برنامه رو باز كنم وقتي حركت ميكنم بدون اينكه از اينترنت استفاده كنم مسيريابي ميكنه يا حتما براي مسير يابي بايد به اينترنت وصل شه؟
به نظرتون موقع خريد يه رم جداگانه بگيرم يا مال خودش خوبه؟ اصلا جديدا رم روش مي ذارن يا نه؟
اینو هم من اضافه میکنم

اینی که میگن خیلی خز شده حقیقت داره؟
میترسم برم بخرم بشه 2 روزه مثه n70
دست میوه فروش محلمون هم ببینیم

smallfrank
27-11-2009, 09:04
سلام دوستان
یه سوال
پسوند SMS های این گوشی چیه؟
نمیشه با PC Suit اس ام اس آماده با پسوند .vmg رو بریزیم تو گوشی؟
ممنون

FARZANEH007
27-11-2009, 23:37
يعني هيچ كس جديدا اين گوشي رو نخريده بگه چطورياست؟

newhamedpc
27-11-2009, 23:44
يعني هيچ كس جديدا اين گوشي رو نخريده بگه چطورياست؟

برنامه هاي خوبي ميخوره
زياد هنگ ميكنه
خوش دسته
ظريفه
كيفيت تصوير و صدا توپ
دوربين معمولي رو به خوب

iman_s
28-11-2009, 01:42
اساتيد محترم

يه چند تا سوال داشتم!

پايه چطور داره يا نه؟
قيمت به روز ندارم.تو تاپيك خودش بپرس.
بعضيهاشون خروجي TV ندارند كه روي جعبه مشخص هست. اگر شك داري از فروشنده بپرس و با شرط وجود خروجي Tv بخر.بقيه متعلقات هم تو بعضي ها هست و تو بعضي ها نيست.
GPS ربطي به اينترنت نداره و ميشه همه جا در محيط باز ازش استفاده كرد.
رم من كه مشكلي نداشته.
در مورد خز شدنش هم اولين باره كه ميشنوم.

mehdi_vsgh
28-11-2009, 13:54
سلام
نظرتون راجع به این گوشی چیه؟؟
شنیدم که مشکلات زیادی دارن!!!
چطوریه کلا میخوام اینو بخرم

به نظرتون این گوشی بهتره یا 5530؟؟؟

Xx Hossein xX
28-11-2009, 14:54
سلام دوستان
یه سوال
پسوند SMS های این گوشی چیه؟
نمیشه با PC Suit اس ام اس آماده با پسوند .vmg رو بریزیم تو گوشی؟
ممنون

آره میشه ! ولی اول باید با pc suit بریزی توی draft و بعد با یه نرم افزار مثل MumSMS بریزی توی فولدر مورد نظرت ..... :10:

H_E_A
28-11-2009, 19:42
سلام
ببخشید یه سوال که شاید پیش پا افتاده باشه ولی با سرچ نتونستم جوابشو پیدا کنم:
۱)لطفا اسم کامل nss رو به همراه لینک دانلودش رو برام بزارید(همونی که برای تغییر پرواکت کد هست)
۲)آیا ممکنه تعویظ پروداکت کد بعدا باعث ایجاد مشکل بشه؟
۳) اصلا این پروداکت کد چی هست و به چه دردی می خوره؟
ممنون

yoosef_st
28-11-2009, 19:59
خب ببینیم کسی جواب ما رو میده یا نه؟
دوستان ، من قصدداشتم N85 بخرم. اما خب به نظرم اومد که بعد از 73 و 5320 کم کم وقتش شده که به سمت تاچ حرکت کنم.
بین تاچها هم به نظرم 5800 با توجه به سیستم عامل و قیمتش به نظرم خوب اومد.
1. نظر شما چیه؟ به نظرتون همون 85 بهتره یا این؟
2. با توجه به اینکه این گوشی مقاومتی هست، و میگن خازنی بهتر از مقاومتی هست، تو همین مایه ها خازنی چیزی سراغ دارین؟
3. به نظرتون 5530 چجوریاست؟ اگر یه کم کوچیکتر بودن صفحه برام مهم نباشه اون یا این؟

mamo
28-11-2009, 20:19
خب ببینیم کسی جواب ما رو میده یا نه؟
دوستان ، من قصدداشتم N85 بخرم. اما خب به نظرم اومد که بعد از 73 و 5320 کم کم وقتش شده که به سمت تاچ حرکت کنم.
بین تاچها هم به نظرم 5800 با توجه به سیستم عامل و قیمتش به نظرم خوب اومد.
1. نظر شما چیه؟ به نظرتون همون 85 بهتره یا این؟
2. با توجه به اینکه این گوشی مقاومتی هست، و میگن خازنی بهتر از مقاومتی هست، تو همین مایه ها خازنی چیزی سراغ دارین؟
3. به نظرتون 5530 چجوریاست؟ اگر یه کم کوچیکتر بودن صفحه برام مهم نباشه اون یا این؟

اگه صدا برات مهمه 5800 بگیر
اگه دوربین برات مهمه 85 بگیر

اگه علاقه به تاچ داری و استفاده ازش برات راحته 5800 رو انتخاب کن
میتونی توی مشاوره خرید گوشی مطرح کنی
اونجا زود به جواب میرسی
چون اینجا ممکنه همه از گوشی خودشون حمایت کنن

swamp
28-11-2009, 20:46
دوستان به این گوشی رم 16 گیگ میخوره؟

smallfrank
28-11-2009, 20:49
سلام
من تازگیا یه مشکل دارم.

وقتی گوشی رو روشن میکنم بعد از 15_20 دقیقه آیکن های منو حذف میشه.فقط با ریست کردن درست میشه .

چیکار کنم؟

mehdi_vsgh
28-11-2009, 23:34
سلام

سوالمو دوباره تکرار میکنم

mamo
29-11-2009, 00:34
100% - 5800

soroush20
29-11-2009, 09:25
سلام

رفیقم 2هفتس خریدتش.ازش راضیه.
ولی گه گاهی هنگ میکنه یا ریست میشه.
اینم مال فشار زیادیه که اون به گوشیش میاره
24ساعته باهاش بازی میکنه.

Oracle_Eldorado
29-11-2009, 10:12
100% - 5800

کاملا تایید میشه .

رفیقم 2هفتس خریدتش.ازش راضیه.
ولی گه گاهی هنگ میکنه یا ریست میشه.
اینم مال فشار زیادیه که اون به گوشیش میاره
24ساعته باهاش بازی میکنه.

جالب اینجاست که مال من به جز 1 بار تاحالا نه هنگ کرده نه ریستارت !

swamp
29-11-2009, 14:46
انصافا گوشیه خوبیه
فقط این مشکل رم برای بعضی ها ازجمله خودم وجود داره
دوستان برای دهمین بار سوال میکنم این گوشی رم 16 رو ساپورت میکنه یا نه؟چون یه سرچی زدم یه جا گفته بود تا 8 و یه جا گفته بود تا 16

kurosh08
29-11-2009, 17:57
16 گیگ رو راحت ساپورت میکنه. اگه گوشی رو به آخرین ورژن ساپورت کنی تا 32 گیگ هم روش جواب میده. بدون مشکل

FARZANEH007
29-11-2009, 19:54
اساتيد عزيز
ما هم دل رو به دريا زديم و رفتيم و جگر بابا را ( Xpress Music ) خريديم
عجب چيزي هست تا حالا با يه لمسي 3.2 اينچي كار نكرده بودم
خيل فاز داد داشتم قش مي كردم انقدر كه حال مي ده
يه بتمن هم كه توش بود با يه فيلم ديگه از جاهاي مختلف دنيا كه كيفيتشون هم بالا بود توش ديدم خيلي باحال نشون مي ده
به قول دوستان يه جور تلويزيون دستي گيرمون اومده !
درسته كه ديگه اون لوازم جانبي مثل كيف و قلم اضافه و پايه و كابل تي وي رو نداره
ولي خوب باز ارزش داره با مقايسه اي كه در مورد اين گوشي با ايفون كرده بودند واقعا خيلي از همه لحاظ سرتر هست(مخصوصا همين سيستم عاملش)

البته من هم از مركزي اتصالات كه به قول خودشون ديگه هيچ نمايندگي ندارن خريدم
و البته رنگ دورش نقره اي هست و اول مي خواستم قرمز بخرم ديدم زياد حال نمي ده و به فروشنده گفتم يه آبي بده درش رو باز كرد ديد نقره اي گفتم همين رو بپيچ ببريم
و البته حسگرش كار نمي كرد چون ورژن 21 بود و 2 ساعت هم الاف شديم طبقه بالا كه به 31 تبديل كنن و بعد حسگرش راه افتاد
با تفاسير دوستان همه موارد چك شد و خريداري شد به قيمت (289) تومن بدون چونه با يه شارژ فندكي به عنوان اشانتيون

AMIN73
29-11-2009, 23:52
حسگرش راه افتاد یعنی چی؟

FARZANEH007
30-11-2009, 00:34
حسگرش راه افتاد یعنی چی؟
منظورم همون حسگري بودش كه وقتي گوشي رو موقع تماس كنار گوشت ميزاري صفحه خاموش ميشه
اون اولش كار نميكردش
منم كه مطمئن بودم از فريمور هستش گفتم آپديت كنه و به 31 آپديت كرد و مشكل حل شد

amin n & i series
30-11-2009, 00:47
سلام
من خيلي مدت هست كه از ٥٨٠٠ و ٥٥٣٠ استفاده ميكنم
دو تاشون عالي هستن
حالا براي دوستان مزايا و معايب دو تاشون رو مينويسم تا خودتون ببينيد كدوم بهتره
مزايا ٥٨٠٠ نسبت به ٥٥٣٠:
دوربين كمي بهتر
ال سي دي شفاف تر و روشن تر و بزركتر
Tv out
جي بي اس
دكمه هاي دوربين و ولوم بهتر
صفحه ي مقاوم تر در برابر خش
دوربين جلو
مزاياي و معايب ٥٥٣٠ نسبت به ٥٨٠٠:
 هندزفري ٥٥٣٠ با اينكه بلير نداره ولي صداي خيلي بهتري داره
جنس بدنه رويي ٥٥٣٠ بهتر از ٥٨٠٠ هست ولي در بشت ٥٥٣٠ به شدت سريع خش ميوفته روش
صداي اسبيكرش با ٥٨٠٠ يكي هست
اسكرول خيلي عالي
صفحه اصلي در ٥٥٣٠ خيلي كاربردي تره
سرعتش يكم بالا تر از ٥٨٠٠ هست
مديا بار ٥٥٣٠ عملا در شب غير قابل استفاده ميشه

من روي دوتاشون ممري ١٦ انداختم و هر دوشون بدون افت سرعت براحتي كار ميكنن

sarina_sh
30-11-2009, 09:21
سلام
من به یه مشکل حاد برخورد کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دیروز هر چی آهنگ یا عکس روی مموری کارت هست تو گوشی نشون داده نمیشه
اما وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل میکنم اطلاعاتش نشون داده میشه

آیا چشه ؟ زنده میشه ؟؟ آیا ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ebi66_boukan
30-11-2009, 10:00
سلام دوستان.من گوشی N78دارم و میخوام 5800 بگیرم.با n78 با سرعت بالا مسج میزنم.خاستم بدونم که مسج نوشتن با 5800 چطوریه.میشه با سرعت بالا نوشت؟؟؟چون من خیلی مسج میزنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

shakiba_sh
30-11-2009, 10:14
سلام دوستان
من چند روز پیش Nokia5800 خریدم
اما نمیدونم برنامه هاشو از کجا دانلود کنم که قابل اطمینان باشه .
برنامه هایی مثل:office Adobe Reader،media safeو...........
لطفا کمکم کنید......

amin n & i series
30-11-2009, 11:16
سلام
يقينا اس ام اس زدن با كوشي هاي تاج به راحتي اس ام زدن با كوشي هاي دكمه دار نيست
البته بعد از يه مدت استفاده از كوشي ميتوني سريع باهاش اس ام اس بزني ولي باز كوشي هاي دكمه دار براي اس ام اس راحت تر هستن
بهترين راه اينه كه يه ٥٨٠٠ بخرين + ١٢٠٢كه حدود ٢٨ تومنه تا مشكل اس ام اس تون هم حل بشه

enimonte
30-11-2009, 11:25
سلام دوستان.من گوشی N78دارم و میخوام 5800 بگیرم.با n78 با سرعت بالا مسج میزنم.خاستم بدونم که مسج نوشتن با 5800 چطوریه.میشه با سرعت بالا نوشت؟؟؟چون من خیلی مسج میزنم.ممنون میشم راهنمایی کنید.

من قبل از 5800 یک k800 داشتم با اون همیشه سرم بالا بود و با دوستهام صحبت میکردم و اس ام اس میدادم ولی با 5800 بعضی اوقات کلافه میشم همش باید سرت پایین باشه و با قلم یکی یکی حروف رو انتخاب کنی

FARZANEH007
30-11-2009, 17:35
سلام
من به یه مشکل حاد برخورد کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دیروز هر چی آهنگ یا عکس روی مموری کارت هست تو گوشی نشون داده نمیشه
اما وقتی موبایل رو به کامپیوتر وصل میکنم اطلاعاتش نشون داده میشه

آیا چشه ؟ زنده میشه ؟؟ آیا ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما بايد هر فايلي كه ميريزي يه refresh كني تا فايل هاي جديد رو بشناسه
شما مراحل زير رو طي كن مشكلت حل ميشه
برو توي menu بعد برو توي Music و بعد توي Music Payer برو بعدش برو توي منوي Option و بعد Refresh Library رو بزن تا فايل هاي جديد رو بشناسه و بعد برو آهنگت رو گوش كن

H_E_A
30-11-2009, 22:45
من قبل از 5800 یک k800 داشتم با اون همیشه سرم بالا بود و با دوستهام صحبت میکردم و اس ام اس میدادم ولی با 5800 بعضی اوقات کلافه میشم همش باید سرت پایین باشه و با قلم یکی یکی حروف رو انتخاب کنی
من تازه از روزی که ۵۸۰۰ خریدم لذت مسیج دادنو چشیدم، شما اگه از من می شنوی قلم رو بزا سرجاش و دیگه هم ازش استفاده نکن واسه نوشتن متن هم از full screen qwerty استفاده کن لذت ببر

shakiba_sh
30-11-2009, 22:57
سلام بچه ها
میدونم شاید سوالم یه خورده کلیشه ای باشه اما من نمیتونم هیچ برنامه ای حتی install faster رو روی گوشیم نصب کنم.همش ارور میده نمیدونم چکار کنم
شما هم این مشکل رو داشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه طوری حلش کردید؟؟؟؟؟؟؟؟

ebi66_boukan
30-11-2009, 23:30
دوستان این گوشی با فارسی نوشتن و فارسی خوندن مشکلی نداره؟؟؟

ebi66_boukan
30-11-2009, 23:31
من تازه از روزی که ۵۸۰۰ خریدم لذت مسیج دادنو چشیدم، شما اگه از من می شنوی قلم رو بزا سرجاش و دیگه هم ازش استفاده نکن واسه نوشتن متن هم از full screen qwerty استفاده کن لذت ببر

این حالتی که میگید چجوریاست؟؟

mamo
01-12-2009, 00:04
سلام بچه ها
میدونم شاید سوالم یه خورده کلیشه ای باشه اما من نمیتونم هیچ برنامه ای حتی install faster رو روی گوشیم نصب کنم.همش ارور میده نمیدونم چکار کنم
شما هم این مشکل رو داشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه طوری حلش کردید؟؟؟؟؟؟؟؟
باید برنامه ها رو ساین کنید یا گوشیتون رو هک کنید
آموزش: هک گوشی های نوکیا به زبان ساده ( برای مبتدی ها )

Hossein13
01-12-2009, 01:41
محتویات داخل جعبه 5800 چیا هست؟

پشت گوشی من نوشته Made in Nokia manufacture China ، این خوبه یا بد؟! :41:

soroush20
01-12-2009, 08:26
الان دیگه گوشیای نوکیا رو چین مونتاژ میکنه.
نگران این موضوع نباش عزیزم:10:
داخل جعبش هم کابل یو اس بی،شارژر،هندسفری،کیف چرم مخصوص،به قول خودمون3پایه برا گزاشتن روی میز،بند گوشی مخصوص.
اگه خواستی بگیری آبیشو بگیر.این رنگ هم کمتر تودسته وهم خشگل تره.

cdp
01-12-2009, 17:09
سلام

-خواهشاً مزایا ومعایب 5800 xpressmusic رو که تا به حال کشف شده بنویسید... :46:

sarina_sh
01-12-2009, 19:54
شما بايد هر فايلي كه ميريزي يه refresh كني تا فايل هاي جديد رو بشناسه
شما مراحل زير رو طي كن مشكلت حل ميشه
برو توي menu بعد برو توي Music و بعد توي Music Payer برو بعدش برو توي منوي Option و بعد Refresh Library رو بزن تا فايل هاي جديد رو بشناسه و بعد برو آهنگت رو گوش كن

سلام اینکارو کرده بودم اصلا جواب نمیداد
مموری رو فرمت کردم درست شد

===

بعد یه سوال :
تو قسمت all song نمیشه فولدر درست کرد ؟باید برنامه خاصی نصب کرد ؟

Hossein13
01-12-2009, 20:11
الان دیگه گوشیای نوکیا رو چین مونتاژ میکنه.
نگران این موضوع نباش عزیزم:10:
داخل جعبش هم کابل یو اس بی،شارژر،هندسفری،کیف چرم مخصوص،به قول خودمون3پایه برا گزاشتن روی میز،بند گوشی مخصوص.
اگه خواستی بگیری آبیشو بگیر.این رنگ هم کمتر تودسته وهم خشگل تره.

مرسیییییییییییییی :40:

ماله من کیف چرم و سه پایه نداره :37:

مرسی بابت راهنماییت ولی من خریدم قرمزه ، یعنی یکی دیگه واسم خریده ، خودم آبی بیشتر دوس دوشتم
:11:

amin n & i series
02-12-2009, 01:33
حسین جان مبارک باشه
جعبه گوشی شما کامله و یه ۲ ۳ ماهی هست که تو کارتن ۵۸۰۰ کیف و پایه رو میزی نیست

acmilan308
02-12-2009, 02:33
سلام
دوستان ورژن 40 هم مگه اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Oracle_Eldorado
02-12-2009, 08:29
سلام

-خواهشاً مزایا ومعایب 5800 xpressmusic رو که تا به حال کشف شده بنویسید... :46:

مزايا:
1-صفحه نمايش عريض لمسي با ابعاد 3.2 اينچ و تفکيک 16 ميليون رنگ
2-پردازنده ARM11 با سرعت 434 مگاهرتز
3-دوربين 3.2 مگاپيکسل مجهز به فوکوس خودکار و فلاش LED دوتايي،فيلمبرداري VGA با سرعت 30 فريم در ثانيه
4-GPS+A-Gps،Wi-Fi
5-پشتيباني از کارت حافظه MICRO SD تا 16 گيگابايت،کارت حافظه 8 گيگابايت همراه گوشي
6-خروجي تلويزيون
7-کيفيت صداي عالي
8-صفحه کليد QWERTY لمسي
9-شتاب سنج داخلي،چرخش خودکار صفحه نمايش
10-بلندگو هاي استريو
11-قيمت مناسب
12-نمايش فايل هاي Office
13-لوازم جانبي متنوع در جعبه گوشي
14-ورودي جک 3.5 ميليمتري
15-بلوتوث 2.0 مجهز به A2DP
16-راديو FM مجهز به RDS

معايب:
1-نرم افزارهاي محدود
2-عدم شماره گيري هوشمند
3-کيفيت پايين عکس دوربين
4-عدم شارژ توسط کابل USB
5-مرورگر اينترنتي معمولي
6-بدنه تمام پلاستيکي

مرسیییییییییییییی

ماله من کیف چرم و سه پایه نداره

مرسی بابت راهنماییت ولی من خریدم قرمزه ، یعنی یکی دیگه واسم خریده ، خودم آبی بیشتر دوس دوشتم

دوست عزیز کیف چرمی و پایه تو بازار هست میتونی خودت تهیه کنی .
پایه حدودا 3 تومن و کیف چرمی 10 تومن .

enimonte
02-12-2009, 10:04
سلام اینکارو کرده بودم اصلا جواب نمیداد
مموری رو فرمت کردم درست شد

===

بعد یه سوال :
تو قسمت all song نمیشه فولدر درست کرد ؟باید برنامه خاصی نصب کرد ؟

فکر نکنم برنامه ای باشه ولی ترفند هست برای پخش موزیک های دلخواه.البته من امتحان نکردم

مكنه شما دوست داشته باشيد كه موزيك هاي خاصي رو بشنويد و اون هم بدون قاطي شدن با موزيك هاي ديگر و رينگتون ها ...
براي اين كار ...ترفند زير را بخونيد و همراه من ..اجراش كنيد...

Gallery را باز كنيد و بريد در Tracks حالا در اونجا جوي استيك را بياريد پائين تا روي اولين موزيكتون قرار بگيره.( بعد از Track download )..فقط حواستون باشه كه با اين كار موزيكتون ، پر رنگ ميشه و نبايد بازش كنيد....حالا options را بزنيد و گزينه New track list را انتخاب كنيد....

حالا بريد در مموري كارتتون و يك اسم براي اين آلبوم موزيك انتخاب كنيد

همونطور كه ميبينيد تمام فايل هاي صوتي شما از mp3 گرفته تا رينگتون براي شما نمايش داده ميشه ....

حالا وقتشه كه تمام اون mp3 هارو كه دوست داريد را مارك كنيد ( بريد روي اون موزيك خاص و options را بزنيد و Mark را كليك كنيد )

بعد از انتخاب تمام موزيك هاي مورد نظرتون ..مجدد options را بزنيد و بعدش
Select marked items را بزنيد... آلبوم شما درست شد....

حالا اگر به قسمت Tracks درGallery بريد..مشاهده ميكنيد كه در همون رديف اولش ، البته بعد از Track download همون فايلي كه درست كرديد ، حضور داره و تعداد موزيك هاي داخل اون ، زيرش نوشته شده...

حالا لحظه شيرين زندگي فرا ميرسه :

كافيه كه اون فايل ساخته شده خودتون را كليك كنيد و بعدش play را بزنيد تا موزيك هاي منتخب شما ..بدون قاطي شدن با ديگر موزيك ها و رينگتونها به ترتيب ، پخش بشه...
ميدونيد جالبي ماجرا براي من چيه؟

اينه كه وقتي در اين مرحله play را ميزنيد ... اين موزيك ها پشت سرهم پخش ميشه و ديگه نيازي نيست شما موزيك هارو دونه به دونه پخش كنيد....

اگر هم دوست داشتيد ، تغييري در آلبوم مورد نظرتون اعمال كنيد...ميتونيد بريد روي اون آلبوم در Gallery و سپس Tracks و روي آلبوم مورد نظرتون كليك كنيد و بجاي play كردنش ، گزينه Edit را انتخاب كنيد و در داخل آن ، options را بزنيد و بعدش ، هر موزيكي را خواستيد از آلبوم حذف كنيد ( با زدن Remove from track list ) يا با انتخاب Add tracks در optins هر موزيكي كه دوست داشتيد ، از گالريتون وارد اين آلبوم كنيد....

البته اين روش ساخت يك آلبوم بود ... و حالا شما ميتونيد با تكرار اين روش ...چندين آلبوم درست كنيد و از زندگيتون لذت ببريد

enimonte
02-12-2009, 10:52
میخواهم advanced device lock رو که رو گوشیم نصبه پاک کنم ولی پاک نمیشه و موقع پاک کردن گوشیم رو ریستارت میکنه.راهی هست بتونم پاکش کنم؟

Hossein13
02-12-2009, 11:40
حسین جان مبارک باشه
جعبه گوشی شما کامله و یه ۲ ۳ ماهی هست که تو کارتن ۵۸۰۰ کیف و پایه رو میزی نیست
ممنون :11:

e جدی؟ خوب زودتر میگفتی من انقدر خاندان فروشنده بنده خدا رو نمیبردم زیره سوال :31:

acmilan308
02-12-2009, 13:43
سلام
دوستان ورژن 40 هم مگه اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کسی خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟

mamo
02-12-2009, 14:58
کسی خبری نداره؟؟؟؟؟؟؟
هنوز ریلیز نشده
قراره سال بعد بیاد
2010
home screen شبیه n97 داره

hossein6599
02-12-2009, 18:33
رفقا من تازه 5800 خریدم ولی 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداره نکنه باطریش تقلبیه چون پشتش زده ساخت چین ولی مال رفیقم که خوب شارژ نگه میداره پشت باطریش هم اسم چین هست هم کره اگه اینجوری باشه مجبورم باطری اصلیشو
بخرم قیمتش تو چه حدودیه؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
آیا ممکن نیست مشکلش با فلشی چیزی حل بشه البته خودش v31.0.101 هست:13:

golmohammadi
03-12-2009, 02:49
سلام بچه ها
5800 هم مثل ان82 بكلايت صفحه اش كمه
راهي وجود داره كه زياد كرد؟ پچي چيزي؟

hossein6599
03-12-2009, 11:34
رفقا من تازه 5800 خریدم ولی 1 روز بیشتر شارژ نگه نمیداره نکنه باطریش تقلبیه چون پشتش زده ساخت چین ولی مال رفیقم که خوب شارژ نگه میداره پشت باطریش هم اسم چین هست هم کره اگه اینجوری باشه مجبورم باطری اصلیشو
بخرم قیمتش تو چه حدودیه؟:41::41::41::41::41::41::41::41::41:
آیا ممکن نیست مشکلش با فلشی چیزی حل بشه البته خودش v31.0.101 هست:13:

کمممممممممممممممممممممممم ک
کسی نیست به ما کمک کنه؟:41::41::41::41::41::41:

enimonte
03-12-2009, 11:42
کمممممممممممممممممممممممم ک
کسی نیست به ما کمک کنه؟:41::41::41::41::41::41:

من جواب سوال قبلیت رو نمیدونم.یک جا خوندم که توی 2 هفته اول باتری زود خالی میشه ولی بعد از اون نرمال میشه. برو توی setting-phone-display بعد light sensor رو به کمترین حد برسون و بعد light time-out رو همینطور.ببین مصرف باتریت کمتر میشه یا نه

hossein6599
03-12-2009, 12:57
ممنون دوست عزیز ولی من میخوام در حالت نرمال نور صفحه مصرف باطریم طبیعی و خوب باشه. راستی باطری گوشی شما پشتش فقط اسم چین هست یا کره هم اسمش هست؟

smaiel
03-12-2009, 13:51
دوست عزیز باطری گوشیت اگه اصل باشه مطمین باش 3 روز یه بار زودتر به شارژ نیازی نداری
مال من که اینجوریه
قطعا باطریتون تقلبیه
پشت باطری منم فقط ساخت چین را زده در آخرین متن رو باطریدرست زیر اون سطل اشغال و در زیر یه سری شماره سریال
در مورد روشنایی ال سی دی گوشی هم من به شخصه اونقده روشنایی گوشیم زیاده که رو 50 درصد گذاشتمش
البته سلایق فرق می کنه

enimonte
03-12-2009, 16:29
ممنون دوست عزیز ولی من میخوام در حالت نرمال نور صفحه مصرف باطریم طبیعی و خوب باشه. راستی باطری گوشی شما پشتش فقط اسم چین هست یا کره هم اسمش هست؟

cell made in korea
further processed in china

اسم چین و کره با هم هست

hossein6599
03-12-2009, 18:37
دوست عزیز باطری گوشیت اگه اصل باشه مطمین باش 3 روز یه بار زودتر به شارژ نیازی نداری
مال من که اینجوریه
قطعا باطریتون تقلبیه
پشت باطری منم فقط ساخت چین را زده در آخرین متن رو باطریدرست زیر اون سطل اشغال و در زیر یه سری شماره سریال
در مورد روشنایی ال سی دی گوشی هم من به شخصه اونقده روشنایی گوشیم زیاده که رو 50 درصد گذاشتمش
البته سلایق فرق می کنه

ممنونم.میتونم ازتون بپرسم که این مقدار از مصرف باطری تحت چه شرایط و مقدار استفادتون از گوشی هست؟مثلا چه قدر ام پی تیری گوش میدید چه قدر توش کلیپ تصویری میبینید چه قدر عکس میگیرید چند دقیقه حدودا مکالمه دارید و.....:10:

shs8
03-12-2009, 20:22
سلام دوستان کسی کیپد مجازی واسه 5800 داره
اگه داره به من یه ندایی بده
من برای gps میخوام
آخه امارت کم 1.55که تو این گوشی نقشش با دست حرکت نمیکنه
ورژن 1.56 هم که اصلاً به ماهواره وصل نمیشه ولی نقشش با دست حرکت میکنه
میگن با این کار مشکل برطرف میشه
ممنون

hasanpsk
03-12-2009, 21:14
سلام دوستان
توی پستهای قبلی خوندم از معایب 5800 نوشته بودند عدم وجود نرم افزارهای کافی واسه این گوشی؟!
چه نرم افزارهایی رو میشه توی این گوشی نصب کرد؟

IELTS
03-12-2009, 22:17
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم.

می خواستم برای راه اندازی GPS گوشیم که 5800 هست باید از چه برنامه ای استفاده کنم؟ Garmin یا Smartcom
لطفا راهنماییم کنم که اصلاً چطور باید نصب کردش؟
اصلاً از کجا باید این برنامه رو گیر بیارم؟

ممنون. یا حق

acmilan308
04-12-2009, 00:25
با سلام خدمت همه دوستان عزیزم.

می خواستم برای راه اندازی GPS گوشیم که 5800 هست باید از چه برنامه ای استفاده کنم؟ Garmin یا Smartcom
لطفا راهنماییم کنم که اصلاً چطور باید نصب کردش؟
اصلاً از کجا باید این برنامه رو گیر بیارم؟

ممنون. یا حق
سلام
دوست عزیز برای شهرهای بزگ مثل تهران .اصفهان و... به نظر من از گارمین استفاده کن:

و برای شهرهای دیگه میتونی از smartcom استفاده کنی:

enimonte
04-12-2009, 10:25
سلام دوستان کسی کیپد مجازی واسه 5800 داره
اگه داره به من یه ندایی بده
من برای gps میخوام
آخه امارت کم 1.55که تو این گوشی نقشش با دست حرکت نمیکنه
ورژن 1.56 هم که اصلاً به ماهواره وصل نمیشه ولی نقشش با دست حرکت میکنه
میگن با این کار مشکل برطرف میشه
ممنون

مراحل نصب:
1-فایل با پسوند sis را نصب کنید
2-فولدر "V_K(farsi" را در مسیر زیر کپی کنید:
c:\system\apps\wf_virtualkey\skin
که البته c مسیر نصب برنامه است.
3-برنامه را اجرا کرده و در گزینه اول V_K(farsi را انتخاب کنید.
4-حال هر صفحه کلیدی نیاز دارید انتخاب و استفاده کنید.

enimonte
04-12-2009, 10:37
سلام دوستان
توی پستهای قبلی خوندم از معایب 5800 نوشته بودند عدم وجود نرم افزارهای کافی واسه این گوشی؟!
چه نرم افزارهایی رو میشه توی این گوشی نصب کرد؟

کی گفته نرم افزار کافی واسش نیست؟من توی این 9 ماهی که 5800 دارم حدود 1/5 گیگ برنامه و بازی واسش دانلود کردم.تازه چند روز قبل رفته بودم بازار فروشنده 2 تا سی دی نرم افزار 5800 گذاشت جلوم با تعداد زیادی برنامه که ندیده بودم.
برنامه قفل-پی دی اف -ورد- اسمارت کام-ضبط صدا-مسنجر و...........

golmohammadi
04-12-2009, 13:14
کی گفته نرم افزار کافی واسش نیست؟من توی این 9 ماهی که 5800 دارم حدود 1/5 گیگ برنامه و بازی واسش دانلود کردم.تازه چند روز قبل رفته بودم بازار فروشنده 2 تا سی دی نرم افزار 5800 گذاشت جلوم با تعداد زیادی برنامه که ندیده بودم.
برنامه قفل-پی دی اف -ورد- اسمارت کام-ضبط صدا-مسنجر و...........

1.5 گيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18:
مطمئني ؟

hossein6599
04-12-2009, 16:07
رفقا من هرچی حافظه مسیج گوشی رو روی مموری کارد میگذارم بعد از چند بار استفاده پیام زیر رو میده و خودش میره روی فون مموری مشکل از چیه؟
unable to access selected memory.messages will be stored to phone memory
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک:41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41:

mamo
04-12-2009, 16:31
رفقا من هرچی حافظه مسیج گوشی رو روی مموری کارد میگذارم بعد از چند بار استفاده پیام زیر رو میده و خودش میره روی فون مموری مشکل از چیه؟
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممممممک:41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41:
درمان درد مشکلات این شکلی: #7370#* :31:

nimas2
04-12-2009, 16:48
سلام عرض شد آقایون و خانوما....
من نازه الان میخوام آپ کنم به ورژن 31 ولی هرچی با وایرلس سرچ میکنم میگه آپدیتی وجود نداره...چیکار کنم آیا؟؟؟؟

bad_stu
04-12-2009, 17:03
سلام دست عزیز
مشکل از رم این گوشیه رم رو عوض کن درست میشه.

bad_stu
04-12-2009, 17:07
سلام عرض شد آقایون و خانوما....
من نازه الان میخوام آپ کنم به ورژن 31 ولی هرچی با وایرلس سرچ میکنم میگه آپدیتی وجود نداره...چیکار کنم آیا؟؟؟؟
این نشون می ده آپ دیت برای پروداکت کد گوشی شما هنوذ نیومده!
راهی نیست به جز صبر یا تغیید پروداکت کد که همون اولی رو اتنخاب کن!
محض احتیاط با NUS هم یه امتحان بکن.

mamo
04-12-2009, 17:19
چرا اولی؟؟؟
صد در صد دومی
اگه آپدیت برات مهمه میتونی آفلاین هم این کار رو بکنی
NUS نه NSU
Nokia Software Updater

enimonte
04-12-2009, 21:31
1.5 گيگ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :18::18::18:
مطمئني ؟

آره برای چی دروغ بخواهم بگم؟از روز اول که خریدمش دنبال برنامه و بازی و تم براش بودم تا الان. چه تو سایتهای ایرانی چه خارجی.

nimas2
04-12-2009, 22:29
ببخشیدها من زیاد وارد نیستم...چطوری با nsuکار کنم...افلاین چیه....برام اپ مهمه ولی از پروداکت کد هم چیز زیادی نمیدونم....حالا اگه زحمت بکشین بگین یه عالمه مرسی میشم

mamo
04-12-2009, 22:40
ببخشیدها من زیاد وارد نیستم...چطوری با nsuکار کنم...افلاین چیه....برام اپ مهمه ولی از پروداکت کد هم چیز زیادی نمیدونم....حالا اگه زحمت بکشین بگین یه عالمه مرسی میشم

آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)

ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenix

لیست پروداکت کدهای فارسی گوشی های نوکیا - Nokia Product Codes

جدید ترین فریمورها برای گوشی های نوکیا

golmohammadi
04-12-2009, 22:42
اهان تم روالان اضافه كردي بهش
تم كه برنامه حساب نمياد
بينهايت تم ميشه نوشت

راستي كد 7370را گفتين بزنه بايد از كنتاكتها و ... بكاپ بگيره
كد را ميزنه بعد معلوم ميشه كه چيز مهمي داشت بد ميشه

perspolis n5800
04-12-2009, 23:13
ببخشید با اینترنت ایرانسل میشه اپدیت کرد

mamo
04-12-2009, 23:23
ببخشید با اینترنت ایرانسل میشه اپدیت کرد
بله میشه
چک کن ببین آپدیت موجوده؟

smaiel
05-12-2009, 10:32
ممنونم.میتونم ازتون بپرسم که این مقدار از مصرف باطری تحت چه شرایط و مقدار استفادتون از گوشی هست؟مثلا چه قدر ام پی تیری گوش میدید چه قدر توش کلیپ تصویری میبینید چه قدر عکس میگیرید چند دقیقه حدودا مکالمه دارید و.....

برا استفاده معمولی
10-15 تا مکالمه در روز و یه 40-50 تا مرور عکس و 5-6 تا آهنگ و 4-5 تا اس ام اس و یه 10-20 دقیقه ای فعالیت در قسمت تنظیمات و منوی گوشی

hossein6599
05-12-2009, 16:27
سلام دست عزیز
مشکل از رم این گوشیه رم رو عوض کن درست میشه.

من رم رو هم عوض کردم ولی باز این مشکل هست حالا با سبز و قرمز و دوربین ریستش کردم ببینم چی میشه ولی اگه اینجوری هم درست نشد با فلش درست میشه ؟:41:

hossein6599
05-12-2009, 16:46
رفقا من گوشیمو ساعت 11 صبح فول شارژش کردم و ساعت 11 شب از باطریم فقط یک دونه مونده بود منتها کارهای زیر رو انجام دادم به نظرتون طبیعیه یا خیر؟
(نور ال سی دی یکی مونده به آخری بود)
اینترنت وایرلس 85 دقیقه که در ضمنش حدود 10 مگابایتی دانلود داشتم
مکالمه:دو دقیقه و سی ثانیه
اس ام اس : 16 عدد مجموعا
موزیک:2 ساعت با صدای 30 یا 40 درصدی با هندزفری(همزمان با وایرلس که گفتم موزیک گوش میدادم)
عکس : بین 25 تا 30 تا عکس گرفتم
فیلم: حدود دو سه دقیقه ای توش فیلم دیدم با پخش از اسپیکراش
لطفا هر کس از دوستان که میتونه کمکم کنه بیاد و نطرش رو بگه بدجوری اعصابم خورده تازه تو مسیج هم که میرم بعضا اون پیام لعنتی رو میده که دیگه اعصاب واسم نمونده:41:

bad_stu
05-12-2009, 17:43
چرا اولی؟؟؟
صد در صد دومی
اگه آپدیت برات مهمه میتونی آفلاین هم این کار رو بکنی
NUS نه NSU
Nokia Software Updater
سلام دوست عزیز
البته راه اول یا دوم نظر شخصیه
من خودم تجربه ی خوبی با تغییر پروداکت کد ندارم خیلی گیر می ده و اذیت می کنه این nss
مورد دوم اشتباه تایپی بود شرمنده

nimas2
06-12-2009, 01:02
رفقا من گوشیمو ساعت 11 صبح فول شارژش کردم و ساعت 11 شب از باطریم فقط یک دونه مونده بود منتها کارهای زیر رو انجام دادم به نظرتون طبیعیه یا خیر؟
(نور ال سی دی یکی مونده به آخری بود)
اینترنت وایرلس 85 دقیقه که در ضمنش حدود 10 مگابایتی دانلود داشتم
مکالمه:دو دقیقه و سی ثانیه
اس ام اس : 16 عدد مجموعا
موزیک:2 ساعت با صدای 30 یا 40 درصدی با هندزفری(همزمان با وایرلس که گفتم موزیک گوش میدادم)
عکس : بین 25 تا 30 تا عکس گرفتم
فیلم: حدود دو سه دقیقه ای توش فیلم دیدم با پخش از اسپیکراش
لطفا هر کس از دوستان که میتونه کمکم کنه بیاد و نطرش رو بگه بدجوری اعصابم خورده تازه تو مسیج هم که میرم بعضا اون پیام لعنتی رو میده که دیگه اعصاب واسم نمونده:41:

به نظر من که طبیعیه...اخه من وقتی با وایرلس کار میکنم خیلی زود تموم میشم...درضمن من دانلود هم دارم به همراه اهنگ گوش کردن و اس بازی و این حرفا.....بیشتر از این هم انتظاری هست ایا....:46:

nimas2
06-12-2009, 01:05
عرض درود فراوان مر دوستان گرامی را ....
کسی میدونه ایا برنامه ی TV Liveکه جزو برنامه های دانلودیه گوشیه به چه دردی میخوره...باهاش چیکار میشه کرد اصلا

nimas2
06-12-2009, 01:23
به نظر شما تا کی باید صبر کرد:19:

bad_stu
06-12-2009, 01:45
به نظر شما تا کی باید صبر کرد:19:
این رو از شرکت نوکیا باید بپرسی! :10:

Adel1977
06-12-2009, 11:48
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم چطوری میتونم شماره هتی روی سیم کارت رو که قبلا داشتم رو 5800 کپی کنم؟

acmilan308
06-12-2009, 12:52
سلام دوستان
من یه مشکلی دارم چطوری میتونم شماره هتی روی سیم کارت رو که قبلا داشتم رو 5800 کپی کنم؟
سلام
menu-->contacts-->option-->setting-->contacts to display-->sim memory

behzadbusiness2
06-12-2009, 17:36
سلام بچه ها میگم آپدیت جدید تر از 31 هنوز نیومده؟
چرا بخش دانلود گوشی میگه این سرویس وجود ندارد؟

acmilan308
06-12-2009, 19:59
سلام بچه ها میگم آپدیت جدید تر از 31 هنوز نیومده؟
چرا بخش دانلود گوشی میگه این سرویس وجود ندارد؟
سلام
نه دوست عزیز آخریش همون 31 هست البته یه خبرایی از ورژن 40 شده ولی فکر کنم 2010 بیاد..

01110362
07-12-2009, 19:28
سلام دوستان می ونم جاش اینجا نیست ولی اینجا همه 5800 دارن ظاهرا 5800 مشکلات عدیدهای مثل مشکل رم =ریست = مشکل تاچ =داره من حدود 100 صفحه رو خوندم ظاهرا بچه ها زیاد مشکل دارند سابقه خوبی تو تاچ نداشتم گوشیم ویوتی بود خیلی اذیتم کرد مشکل تاچ یه کلید ورم گوشی قبلیم هم N78 بود الان میخوام 5800 بگیرم خواهشن راهنماییم کنید مرسی

ahmadzaq
10-12-2009, 13:21
سلام دوستان می ونم جاش اینجا نیست ولی اینجا همه 5800 دارن ظاهرا 5800 مشکلات عدیدهای مثل مشکل رم =ریست = مشکل تاچ =داره من حدود 100 صفحه رو خوندم ظاهرا بچه ها زیاد مشکل دارند سابقه خوبی تو تاچ نداشتم گوشیم ویوتی بود خیلی اذیتم کرد مشکل تاچ یه کلید ورم گوشی قبلیم هم N78 بود الان میخوام 5800 بگیرم خواهشن راهنماییم کنید مرسی

man 3 mahe 5800 daram, va ta hala faghat tu updaresh moshkel dashtam
age khasty 5800 begiri yadet narre ke TV out dashte bashe , akhe oonayee ke cable tv nadaran , az dakhel sakht afzaresh ro ham nadaran

bebakhshid finglishi nevashtam

ahmadzaq
10-12-2009, 13:24
سلام
با تشکر.

man ham moshkelam ine chekar konam ....ba phonix hal mishe ??????1

Oracle_Eldorado
10-12-2009, 14:21
man ham moshkelam ine chekar konam ....ba phonix hal mishe ??????1

بله مشکلتون حل میشه .
منم همین مشکل رو داشتم با فونیکس آپدیت کردم درست شد .

Retired User
11-12-2009, 10:49
سلام
بهترین نرم افزار کانورت ویدئو های هارد واسه موبایل چیه؟
و البته 5800 چه فرمتهایی رو میتونه بخونه؟

acmilan308
11-12-2009, 14:50
سلام
بهترین نرم افزار کانورت ویدئو های هارد واسه موبایل چیه؟
و البته 5800 چه فرمتهایی رو میتونه بخونه؟
سلام
من برای کانورت از این استفاده میکنم:

برای پخش avi هم میتونی از این استفاده کنی:

sarina_sh
11-12-2009, 16:25
بچه ها چطوری میشه با کامپیوتر با 5800 اس ام اس فرستاد ؟

mamo
11-12-2009, 16:58
بچه ها چطوری میشه با کامپیوتر با 5800 اس ام اس فرستاد ؟

خیلی راحت با Nokia PC Suite

sarina_sh
11-12-2009, 17:37
خوب نشد
بخاطر همین پرسیدم
وقتی روی قسمتی که پیام می دادیم می رفتم اصلا باز نمیشد
الان آنیستال میکنم دوباره نصب میکنم ببینم چی میشه

ghasem ardeshiri
13-12-2009, 08:36
سلام منم ویوتی داشتم الان3هفته میشه5800خریدم.کوشیش عالیه خیلی خیلی بهتر ازویوتیه.کلی هم تم ونرم افزار روش نسب کردم.

سلام
1.contacts_option_settings_contacts to displa=sim memory
2.contacts_option_mark_mark all_option_copy
3.contacts_option_settings_contacts to displa=phone memory
به همین آسونی

روش شناسایی باطری اصلی توی دفترچه راهنماش نوشته صفحه50

خوبه نگران نباش واسه منم همینطوره دیکه مجارش تولید نمیشه اگرم توی بازار هست فقط لیبلشو عوض کردن

بله تا16گیگ رم ساپورت میکنه خیالت راحت باشه

5800واسهsmsزدنضفحه کلید کامل داره

سلام
1.قیمت270
2.خروجی tvنداره روی پاکتش نوشته
3.کیف وبایه هم نداره اون مال وقتی بود که مجارستان تولید میکرد الان تولید چینه پشتش نوشته تولید شده درکارخانه نوکیا چین یعنی توی چین تحت لیسانس فنلاند تولید میشه
4.من مشکی پیشنهاد میکنم
5.گارانتی موبایل توی ایران یعنی ریختن بول توی جوی آب
6.اکرم مجارپیداکردی نخر جون همون چینیه فقط لیبلشو عوض میکنن

yoosef_st
13-12-2009, 13:27
سلام
برای 5800 هم برنامه X-Plore هست؟
و یه سوال دیگه
توی S603rd وقتی یه برنامه ای Minimize شده باشه میشه با دکمه C اون رو از توی همون منو ببندیم. توی 5800 این کار چجوری امکان پذیره؟

Carl
13-12-2009, 17:46
سلام
برای 5800 هم برنامه X-Plore هست؟
و یه سوال دیگه
توی S603rd وقتی یه برنامه ای Minimize شده باشه میشه با دکمه C اون رو از توی همون منو ببندیم. توی 5800 این کار چجوری امکان پذیره؟

برای سؤال اوّلت: آره هست؛ dotsis.com/mobile_phone/showthread.php?t=185299
----
گوشی من یه پوشه توی رمش ایجاد شده به اسم PINK_FK که حجمش رو 90 گیگ نشون می ده، چطور می تونم پاکش کنم؟
جایی که این پوشه توشه، جایی بود که موزیک هامو توش گذاشته بودم و الان خیلی از موزیک ها رو نمی تونم باز کنم.

borland dariush
13-12-2009, 21:45
دوستان من ورژن جدید برنامه گارمین که تو سایت موجود رو دانلود کردم و خواستم رو 5800 نصب کنم ولی وقتی میزنم از داخل گوشی برنامه نصب بشه پیغام ceritifeceted eror میده!!!!!!!!!! چرا قضیش چیه!!!؟؟؟؟ باید چیکارش کنم!!!! کمک کنید بد جوری گیرم یکی بهم گفته واسش نصب کنم فکر می کنه من خیلی واردم نتونم نصب کنم ضایع میشم!!!!

mamo
13-12-2009, 22:03
دوستان من ورژن جدید برنامه گارمین که تو سایت موجود رو دانلود کردم و خواستم رو 5800 نصب کنم ولی وقتی میزنم از داخل گوشی برنامه نصب بشه پیغام ceritifeceted eror میده!!!!!!!!!! چرا قضیش چیه!!!؟؟؟؟ باید چیکارش کنم!!!! کمک کنید بد جوری گیرم یکی بهم گفته واسش نصب کنم فکر می کنه من خیلی واردم نتونم نصب کنم ضایع میشم!!!!
باید برنامه ساین بشه و یا گوشی رو هک کنید
اینجا رو ببینید
آموزش: هک گوشی های نوکیا به زبان ساده ( برای مبتدی ها )

enimonte
13-12-2009, 22:03
باید ساین بشه.
کد *#06# (از راست به چپ)رو بزن و سریال گوشی رو اینجا بذار تا فایل سر و کی گوشی رو برات آماده کنند

بعد با نرم افزار های معرفی شده گارمین رو ساین کن

iman_s
14-12-2009, 01:25
با نگه داشتن دكمه منو ليست تمام برنامه هايي كه باز هستند نشون داده ميشه.كافيه روي برنامه كليك كني و چند ثانيه نگه داري.از منوي باز شده گزينه exit رو انتخاب ميكني

signinfo
14-12-2009, 15:12
سلام
از دوستان کسی مشکلی با کانکت شدن با برنامه های جاوا نداره؟
من با Opera Mini یا مثلا ShMessenger میخوام کانکت بشم علامت GPRS و EDGE اون بالا میاد حدود یک دقیقه هست بعدش میره و دوباره یک دقیقه بعد میاد و بازم میره و حتی یک کیلوبایت هم دریافت دیتا نداره... با وب و برنامه های تحت سیمبین مشکلی ندارم فقط با جاوا این مشکل رو دارم... با مستر ریست و هارد ریست هم حل نشده...
راه حلی به نظرتون می رسه؟

ممنون

01110362
14-12-2009, 22:40
سلام دوستان گوشیم رنگ رنگی میشه بعد از خاموش وروشن کردن خوب میشه دوباره بعد چند دقیقه برمیگرده به حالت قبل به صورت خط خطی وهیچی پیدا نیست راه حلی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehryazdan
15-12-2009, 23:53
آقا این گوشی واسه ویدیو کلیپ ها بیشترین رزولیشن که میتونه پخش بشه چیه چون رزولیشن صفحه اش زیاده میگم اگر بشه با رزولیشن بالا پخش بکنه خیلی خوب میشه چون من n82 دارم با بیشتر از رزولیشن 320*240 پخش نمیکنه
مثلا با رزولیشن 480*360 میشه پخش بکنه mp4 یا هر فرمت دیگه

blAck fire
16-12-2009, 05:33
سلام سوال مبتدی داشتم اونم ورژن گوشی رو چطوری بدونم همون 5800 ؟

Oracle_Eldorado
16-12-2009, 09:35
سلام سوال مبتدی داشتم اونم ورژن گوشی رو چطوری بدونم همون 5800 ؟

با زدن این کد :

#0000#*

آقا این گوشی واسه ویدیو کلیپ ها بیشترین رزولیشن که میتونه پخش بشه چیه چون رزولیشن صفحه اش زیاده میگم اگر بشه با رزولیشن بالا پخش بکنه خیلی خوب میشه چون من n82 دارم با بیشتر از رزولیشن 320*240 پخش نمیکنه
مثلا با رزولیشن 480*360 میشه پخش بکنه mp4 یا هر فرمت دیگه

شما هرکلیپی که روی گوشی بریزی با سایز 320 در 640 ( اگه درست گفته باشم ) پخش میکنه .
من یه تریلر فیلم پرنس رو با کیفیت HD زدم تو گوشی ( البته قبلش کانورت کردم ) واقعا محشره .
کف همرو بریده !

mehryazdan
16-12-2009, 10:56
با زدن این کد :

#0000#*

شما هرکلیپی که روی گوشی بریزی با سایز 320 در 640 ( اگه درست گفته باشم ) پخش میکنه .
من یه تریلر فیلم پرنس رو با کیفیت HD زدم تو گوشی ( البته قبلش کانورت کردم ) واقعا محشره .
کف همرو بریده !
مگه کلیپ HD هم ساپورت میکنه امکان نداره :18:

Eshghe_door
16-12-2009, 13:18
سلام دوستان گوشیم رنگ رنگی میشه بعد از خاموش وروشن کردن خوب میشه دوباره بعد چند دقیقه برمیگرده به حالت قبل به صورت خط خطی وهیچی پیدا نیست راه حلی هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز شما جدیدا رو گوشی تم نصب کردین بعد اینطوری شد؟

nimas2
16-12-2009, 18:28
عرض ادب.....
آقا این چه وضعشه من واقعا دیگه خسته شدم..یا چیزم نمیفهمم یا شماها یه چیزیتون میشه:5:... هیچ جا نرم افزار واسه 5800 نیست.... تو رو خدا یه سایتی چیزی بگین که تم و نرم افزار و بازی 5800 داشته باشه....

Majid393
16-12-2009, 18:33
عرض ادب.....
آقا این چه وضعشه من واقعا دیگه خسته شدم..یا چیزم نمیفهمم یا شماها یه چیزیتون میشه:5:... هیچ جا نرم افزار واسه 5800 نیست.... تو رو خدا یه سایتی چیزی بگین که تم و نرم افزار و بازی 5800 داشته باشه....

تو همین فروم و بخش برنامه های کاربردی و بازی موبایل برای سیمباین سری 60 ویرایش پنجم، 2 تا زیرمجموعه مخصوص بازی و برنامه هست.

lucky_luke
17-12-2009, 09:51
اینو ببینید

روی باطری نوشته 2400mah یعنی حدود 2 برابر باطری خود گوشی( 1320mah )

kurosh08
17-12-2009, 10:08
بابا 5800 برنامه خیلی داره، به لینک پایین برو تا ببینی چه خبره...
برای بازی:

01110362
17-12-2009, 18:50
دوست عزیز شما جدیدا رو گوشی تم نصب کردین بعد اینطوری شد؟

نه بابا هیچی روگوشی نصب نیست

lucky_luke
17-12-2009, 19:05
سلام دوستان
من امروز یه تست کوچولو با nokia energy profiler روی باطری این 5800 بینوا انجام دادم تا ببینم چند مرده حلاجه:5:
نتیجه این شد 540 mah

ولی همه میدونیم که روی باطری نوشته شده 1320

حالا اگه ممکنه شما هم تست کنید ونتیجه رو اینجا بذارید تا با هم مقایسه کنیم

برای تست:
1- nokia energy profiler رو دان و نصب کنید
2- باطری رو کامل شارژ کنید
3-در منو( setting ) انرژی را فعال کنید
4-تست را شروع کنید ( باstart )
5- آهنگ بذارید یا فیلم بگیرید تا باطری تموم شه و گوشی خاموش شه

خوب حالا باطری دوباره شارژ کنید و گوشی رو روشن کنید
بعد nep رو دباره اجرا کنید( اولش یه سوال میپرسه yes بزنید )
نمودار انرژی رو نگاه کنید گوشه سمت راست بالا یه عدد نوشته

مرسی بخاطر همکاری احتمالیتون:31:

H a m e e d
17-12-2009, 21:51
640*360 هستش رزولوشنش.:46:
منم دو هفته ای میشه که به فیرمور 31.0.101 آپدیت کردم با فونیکس و با اون راهنمایی ای که mamo جان توی تایپیک فونیکس بهم گفت مشکلم حل شد.
باید اعتراف کنم اونقدر که از 30 به 31 بهبود کیفیت تاچ رو حس کردم از 20 به 30 اینطور حس نکردم.
امکان دسترسی به ایمیل هم که از Home Screen بوجود اومده در فیرمورهای قبل نبود، فقط ای کاش امکان Hide کردن آخرین ایمیلهای رسیده روی Home Screen هم بود (مثلا یه + که باز و بسته ش میکرد) اینطوری یخورده ضایع هست.:13:
برنامه nokia maps هم که complete عوض شد.
ولی اینکه هنوز هم دکمه های میانبری برای کنترل موسیقی روی Home Screen نیست خیلی بده، حداقل بعد از اینهمه آپدیت باید یه فکری براش میکردن.
یه چیز عجیب هم که الآن مدتیه توی Music Player گوشی دیدم توی قسمت Playlist ها اون قسمت Most Played رو که دقت کردم، میبینم بعضی ترکها رو که همیشه گوش میدمو نمیذاره ولی بعضیا رو که فقط یه بار اجرا کرده بودمو توش گذاشته بود.:blink:

perspolis n5800
18-12-2009, 00:07
:41::41:سلام

بچه ها من وقتی میخام گوشیمو با ایرانسل اپدیت کنم میگه no update available در حالی که ورژن گوشیم 21 هست تمام تنظیمات هم درسته

blAck fire
18-12-2009, 00:41
میشه از این مسیر فهمید گوشی TV_OUT داره یا نه ???: settings>phone>accessories>tv-out

aaraa
18-12-2009, 13:28
من هنوز نخریدم میخوام بدونم 5800 قلم داره ؟

thrn
18-12-2009, 13:35
سلام گوشی من 5800 هستش می تونم به گوشی های سونی اریکسون بلوتوس بفرستم ولی از آنها نمی تونم فایل از طریق بلوتوس دریافت کنم لطفن کمکم کنین

thrn
18-12-2009, 14:24
من هنوز نخریدم میخوام بدونم 5800 قلم داره ؟

قلم داره پشت گوشی قلم داره و یک بند می دن که سرش را می شه جای قلم استفاده کرد

kurosh08
18-12-2009, 20:19
:41::41:سلام

بچه ها من وقتی میخام گوشیمو با ایرانسل اپدیت کنم میگه no update available در حالی که ورژن گوشیم 21 هست تمام تنظیمات هم درسته

منم مشکل شما رو دارم دوست عزیزبرای منم ورژن 21 هستش و هی میزنه No Update .دلیلش رو هیچکس نمیدونه. شاید بخاطر تحریم باشه.

mamo
18-12-2009, 20:44
منم مشکل شما رو دارم دوست عزیزبرای منم ورژن 21 هستش و هی میزنه No Update .دلیلش رو هیچکس نمیدونه. شاید بخاطر تحریم باشه.
پروداکت کد رو عوض کنید و دوباره امتحان کنید

dr_faust
18-12-2009, 22:01
محتویات داخل جعبه چیه؟ آیا این چیزی که در داخل سایت نوکیا زده درسته؟

5800 XpressMusic همراه با قلم
باتری Battery (BL-5J)
شارژر High Efficiency Charger (AC-8)
هدست Music Headset (HS-45, AD-54)
کابل خروجی تلوزیون Video-out Cable (CA-75U)
کابل Connectivity Cable (CA-101)
کارت حافظه 8 GB microSDHC card (MU-43)
کیف Carrying Case (CP-305)
پایه Stand (DT-29)
قلم ضربه ای با بند مچی (CP-306)
قلم اضافه
راهنمای سریع و راهنمای کاربر

blAck fire
19-12-2009, 00:26
محتویات داخل جعبه چیه؟ آیا این چیزی که در داخل سایت نوکیا زده درسته؟

باتری Battery (BL-5J)
کابل خروجی تلوزیون Video-out Cable (CA-75U)
کیف Carrying Case (CP-305)
پایه Stand (DT-29)

اینا بود :
باتری Battery (BL-5J)

blAck fire
19-12-2009, 01:21
من 5800 گرفتم 1 هفته میشه الان فهمیدم جلد محافظ و پایه رومیزی و کابل خروجی تلوزیون نداره چینی تحت لیسانس نوکیا فلانده گارانتی هم مال خود نوکیا هست میخوام بدونم همشون اینطوری یا نه برم به فروشنده بگم ناقص دادی؟!....:5:

blAck fire
19-12-2009, 01:22
من 5800 گرفتم 1 هفته میشه الان فهمیدم جلد محافظ و پایه رومیزی و کابل خروجی تلوزیون نداره چینی تحت لیسانس نوکیا فلانده گارانتی هم مال خود نوکیا هست میخوام بدونم همشون اینطوری یا نه برم به فروشنده بگم ناقص دادی؟!....یا باید جدا بخرم :5:

hadish81
19-12-2009, 12:43
با سلام دوستان جهت دریافت برنامه های 5800 به این سایت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید مراجعه فرمایند.

در بیکرانه زندگی دو چیز محسورم میکند یکی آبی آسمان که میبینم و میدانم که نیست و خدائی که نمیبینم ومیدانم که هست. دکتر علی شریعتی

majid.khaledi
19-12-2009, 19:23
من 5800 گرفتم 1 هفته میشه الان فهمیدم جلد محافظ و پایه رومیزی و کابل خروجی تلوزیون نداره چینی تحت لیسانس نوکیا فلانده گارانتی هم مال خود نوکیا هست میخوام بدونم همشون اینطوری یا نه برم به فروشنده بگم ناقص دادی؟!....یا باید جدا بخرم :5:
اگه به اسم پگک کامل داده برو بگیر ازش
ولی اگه نه که هیچی
ولی گارانتی دار ها همه پک کاملا به نظرم

yoosef_st
19-12-2009, 19:44
من اصلا ازیارو پرسیدم تو جعبش کابل TV هم داره. گفت نه نداره. نوکیا توش نمیزاره.
گفت باید جدا بخری 20 تومن. گارانتی اصلی هم بود تازه!!!
راست میگن یا دروغ؟

signinfo
19-12-2009, 20:07
من اصلا ازیارو پرسیدم تو جعبش کابل TV هم داره. گفت نه نداره. نوکیا توش نمیزاره.
گفت باید جدا بخری 20 تومن. گارانتی اصلی هم بود تازه!!!
راست میگن یا دروغ؟

خیلی وقته نوکیا کابل TV رو توش نمیذاره اما 20 تومن نیست 4 تومنه

kurosh08
19-12-2009, 21:11
من 2 ماه قبل 5800 خریده بودم توی کارتنش کابل TV نبود. همین امروز رفتم یه کابل TV اصل نوکیا خریدم 6500 تومان. (فروشنده پسر عمه من بود و گفت که از کارتن یه گوشی برداشته!!)خلاصه وصل کردم به تلوزیون، وااااااااااااااااااااای... مثل آینه میگیره. الان خیلی خوشحال هستم، چون میترسیدم که TV رو ساپورت نکنه.

s a j j a d
20-12-2009, 00:03
پس این اپدیت جدید کی میاد؟؟؟؟؟؟؟:10:

farhad07
21-12-2009, 19:59
دوستان کسی میدونه چرا عکس ها تو گالری سیاه هستند ؟؟

Papillon
22-12-2009, 01:03
سلام
یه مشکلی با گوشیم دارم (5800) جدیدا بعد از اینکه فیلم میگیرم و یه مدت بعد میرم توگالریش تا فیلم و ببینم متوجه میشم پاک شده در صورتی که مطمینم save کردم
بعضی وقتا یهو خودش خاموش میشه یا مثلا موقع پخش فیلم یهو تصویر میریزه به هم و باید گوشی رو خاموش روشن کنم
یا یک سری از فیلم ها یا عکسها که قبلن باز میشدن دیگه باز نمیشن_ همون علامت فیلم یا عکس منظره که از وسط نصف شده میاد_
این فیلمایی که پاک شدن واقعا برام مهم بودن , راهی هم هست که بشه دوباره به دستشون بیارم ؟
مرسی

hadish81
22-12-2009, 09:59
با سلام خدمت دوستان
مشکل من استفاده از برنامه های است که نیاز به کیبورد دارند مثلا همراه بانک ولی امکان دسترسی به کیبورد وجود نداره لطفا دوستان راه حل ارائه کنند خیلی ضروری است.
:41::21::27::9::37:

enimonte
22-12-2009, 17:09
با سلام خدمت دوستان
مشکل من استفاده از برنامه های است که نیاز به کیبورد دارند مثلا همراه بانک ولی امکان دسترسی به کیبورد وجود نداره لطفا دوستان راه حل ارائه کنند خیلی ضروری است.
:41::21::27::9::37:

مراحل نصب:

enimonte
22-12-2009, 17:12
سلام
یه مشکلی با گوشیم دارم (5800) جدیدا بعد از اینکه فیلم میگیرم و یه مدت بعد میرم توگالریش تا فیلم و ببینم متوجه میشم پاک شده در صورتی که مطمینم save کردم
بعضی وقتا یهو خودش خاموش میشه یا مثلا موقع پخش فیلم یهو تصویر میریزه به هم و باید گوشی رو خاموش روشن کنم
یا یک سری از فیلم ها یا عکسها که قبلن باز میشدن دیگه باز نمیشن_ همون علامت فیلم یا عکس منظره که از وسط نصف شده میاد_
این فیلمایی که پاک شدن واقعا برام مهم بودن , راهی هم هست که بشه دوباره به دستشون بیارم ؟
مرسی

این مشکل بیشتر به خاطر بی کیفیت بودن رم گوشیته. برنامه های ریکاوری رو استفاده کن ببین بر میگردن یا نه

nimas2
22-12-2009, 22:54
سلام ....
آقا من بازی دانلود کردم ولی زیپ شده...بعد وقتی بازش میکنی توش یه مشت فایل هست که به درد نصب کردن رو گوشی نمیخوره(sis.jar....نیست) چی کار کنم میگین آیا؟ روش نصب این جور برنامه ها چیه.....نمیدونم بگین بهم

enimonte
22-12-2009, 23:28
سلام ....
آقا من بازی دانلود کردم ولی زیپ شده...بعد وقتی بازش میکنی توش یه مشت فایل هست که به درد نصب کردن رو گوشی نمیخوره(sis.jar....نیست) چی کار کنم میگین آیا؟ روش نصب این جور برنامه ها چیه.....نمیدونم بگین بهم

اون فایلها پسوندشون چی هست؟؟لینک بازی رو اگه میتونی بذار

ببین شاید همون فایل ریپ شده رو باید نصب کنی احتمالا بازیه جاواست

iman_s
23-12-2009, 00:23
اگه بازش ميكني تو يكسري فايلهاي عجيب و غريب(بيشترش با پسوند class) و يك چند تا فولدر كه اسم يكيشون META-INF هست فايل جاوا هست.بايد خودت پسوندش رو به jar‌تغيير بدي.(اينو كه حتما بلدي)

Papillon
23-12-2009, 00:32
این مشکل بیشتر به خاطر بی کیفیت بودن رم گوشیته. برنامه های ریکاوری رو استفاده کن ببین بر میگردن یا نه

منظورت از طریق خور گوشیه یا کامپیوتر ؟

enimonte
23-12-2009, 06:34
منظورت از طریق خور گوشیه یا کامپیوتر ؟

از طریق کامپیوتر

lucky_luke
23-12-2009, 13:06
کسی قیمت باطری این گوشی رو نداره؟

ss.esteghlal12
23-12-2009, 14:33
يك مشكل
نزديك 50 از عكس ناقص كه ديده نميشه ، حذف هم نميشه اسم اون هم Powermp3log هست
لطفا كمك كنيد

hadish81
23-12-2009, 14:45
مراحل نصب:

دوست عزیز با تشکر از پاسخ شما
اما من چند مشکل دارم
1- منظور شما از نصب فایل چیه؟
2- در گوشی من مسیر اعلام شده در c وجود نداره؟
3- برنامه های جاوا را چکارکنیم؟:11::11:

Retired User
23-12-2009, 16:12
سلام
من چند تا کلیپ کانورت کردم و ریختم تو گوشی
فرمت همه هم mpeg-4 هستش

اما تو گالری ایکونشون رو نمیتونه بیاره و به جاش یه نگاتیو شکسته رو نشون میده

مشکل کجاست؟

enimonte
23-12-2009, 21:16
اما من چند مشکل دارم

1-یک فایل با پسوند sis داخل ضمیمه هست.اول ساین کنید و بعد نصب
2-گوشیتون رو داخل حالت هک قرار بدید و بعد مسیر رو پیدا میکنید
3-برای برنامه های جاوا هم میتونید استفاده کنید.کیبرد برنامه مورد نظر رو میتونید از طریق ادرس زیر غیر فعال کنید و بعد از کیبرد مجازی استفاده کنید setting-application mge-installed apps-barname morede nazar-suite setting-on-screen keyboard-
برید و گزینه off رو انتخاب کنید

enimonte
23-12-2009, 21:23
سلام
من چند تا کلیپ کانورت کردم و ریختم تو گوشی
فرمت همه هم mpeg-4 هستش

اما تو گالری ایکونشون رو نمیتونه بیاره و به جاش یه نگاتیو شکسته رو نشون میده

مشکل کجاست؟

ی با یک برنامه دیگه کانورت کن ببین مشکلت رفع میشه یا نه.به احتمال زیاد مشکل از کانورتوره چون مال من هم 2-3 باری همین ایراد رو داشت و با عوض کردن کانورتور درست شد

enimonte
23-12-2009, 21:30
يك مشكل
نزديك 50 از عكس ناقص كه ديده نميشه ، حذف هم نميشه اسم اون هم Powermp3log هست
لطفا كمك كنيد

روشون کلیک میکنی علامت کلید اضافه میشه یا نه؟اگه اضافه میشه راهی نیست جز اینکه باید رم گوشیت رو فرمت کنی.یک راه دیگه هم هست از توی اکسپلور گوشیت ببین میتونی عکس ها رو مخفی یا اینکه عکس ها رو به مسیر
E:other:contact ببر و یک فولدر به اسم tigem.s بساز و توی اون بریز دیگه توی گالری نمایش داده نمیشن

my comi
23-12-2009, 21:47
اما من چند مشکل دارم

این روشی که دوستمون گفت کامله ولی احتیاج به هک داره
اگه تازه کارین، بهترین راه نصب کردن این برنامه است

اگه اطلاعات بیشتری خواستی این تاپیکش

nimas2
23-12-2009, 22:42
اگه بازش ميكني تو يكسري فايلهاي عجيب و غريب(بيشترش با پسوند class) و يك چند تا فولدر كه اسم يكيشون META-INF هست فايل جاوا هست.بايد خودت پسوندش رو به jar‌تغيير بدي.(اينو كه حتما بلدي)

آره اینو دیگه بلتم:46: پسون کدومشو به جار تغییر بدم؟؟؟؟؟:31:

iman_s
24-12-2009, 00:38
پسوند همون فايل زيپ.
البته به صورت معمولي اگر فقط برنامه winrar رو داشته باشيد اين فايلها با همين برنامه باز ميشند.ولي اگه برنامه جاواي كامپيوتر، ماشين شبيه ساز موبايل جاوا يا PC Suite‌رو سيستم نصب باشه ديگه با winrar‌باز نميشه و محتويات داخلش نمايش داده نميشه.

enimonte
24-12-2009, 07:50
این روشی که دوستمون گفت کامله ولی احتیاج به هک داره
اگه تازه کارین، بهترین راه نصب کردن این برنامه است

اگه اطلاعات بیشتری خواستی این تاپیکش

خوب این همون برنامه ای است که من گذاشتم:31:تازه زبان فارسی هم داره:40:

Retired User
24-12-2009, 16:04
روشون کلیک میکنی علامت کلید اضافه میشه یا نه؟اگه اضافه میشه راهی نیست جز اینکه باید رم گوشیت رو فرمت کنی.یک راه دیگه هم هست از توی اکسپلور گوشیت ببین میتونی عکس ها رو مخفی یا اینکه عکس ها رو به مسیر
E:other:contact ببر و یک فولدر به اسم tigem.s بساز و توی اون بریز دیگه توی گالری نمایش داده نمیشن
من با Total Video Converter کانورت میکنم
بعید میدونم از این باشه

راستی میذارم رو گوشی آیفون واسه کانورت
از اون نیست؟

کس دیگه این مشکلو نداره؟

ss.esteghlal12
25-12-2009, 10:09
فرمت كردم درست شد :31::40: