PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 [32] 33

behrooz.shie
22-08-2011, 16:35
ميتونيد يه كم واضح تر منظورتون رو برسونيد

سلام
(ه ک)!:20:
هکر (H acker) واقعی: کسی که هدفش از نفوذ به سیستم‌ها و شبکه ها، نشان دادن ضعف آنهاست نه سوءاستفاده!
من گوشیم رو یکدفعه که زدم تو شارژ ویبرش از کار افتاد همیشه هر وقت میزدم شارژ اتوماتیک ویبره قطع میشد اما بعد از اینکه از شارژ در میاوردم درست میشد اما اینبار دیگه درست نشد جالب اینجا هست که وقتی تکونش میدم یا بش ضربه میزنم درست میشه بعد چندتا ویبره دوباره قطع میشه به نظرتون چشه؟ خودم میتونم درستش کنم؟
مشکل سخت افزاریه :20:
با یک شوستشو حل میشه !

behzadbusiness2
22-08-2011, 22:46
یعنی واقعاً باید گوشیمو بشورم؟ با آب؟

amirfiri
25-08-2011, 06:09
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------

اشتباه نمی کنید؟ من 2 سال پیش 300 گرفتم الان 555 ؟ عجیبه؟
فکر کنم 255 منظورشون بود.

javad8006
25-08-2011, 23:13
اون که چیزی نیست اصلا با خود ویندوز هم میشه اون کارو کرد
ولی اون یک برنامه ی کامل بود واقا ! :20:

آقا این ک راحته 1توضیح بده ببینم چیجوری میشه چنین کاری کرد؟از مودم وایرلسم میشه واسه اینکار استفاده کرد؟ینی همون مودم ای دی اس ال ک وایرلسم داره

soroush20
26-08-2011, 12:02
سلام من لینک دانلود(غیر از لینک های رپید شر)فریم ور کوک شده 5800قرمز با پروداکت کد فارسی میخواستم.

دوستان کسی هست که راهنماییم کنه؟

amirfiri
29-08-2011, 09:11
در این یک هفته اخیر گوشیم 2بار واسه خودش خاموش شده.
دلیلش چی می تونه باشه؟

arman486
01-09-2011, 09:34
سلام
گوشي 5800 من تازه شارژ ميكنم وسط صحبت ميزنه شارژ تمام شده و گوشي خاموش ميشه بعد كه گوشيو روشن ميكني باطري فول شارژ هست
علتش چيه

aydin_eb7777
01-09-2011, 09:38
سلام
گوشي 5800 من تازه شارژ ميكنم وسط صحبت ميزنه شارژ تمام شده و گوشي خاموش ميشه بعد كه گوشيو روشن ميكني باطري فول شارژ هست
علتش چيه
----------------
باتری گوشیت رو یک بار ببر تعمبرات موبایل و بگو شوک بزنن
به احتمال خیلی قوی درست می شه
و هزینه ناچیزی داره

*rafael*
12-09-2011, 00:18
من 5230 دارم که خیلی شبیه به 5800 است (از بسیاری جهات)
یه سوال داشتم : یه بروز سریع و خر کار با پشتیبانی کامل از زبان فارسی رو برای این گوشی می خوام ... الان uc browser 7.6 رو گوشیم نصبه که حرف نداره فقط زبان فارسی رو ساپورت نمی کنه
در ضمن با هیچ کدام از نسخه های اپرا (مینی و موبایل) نمی تونم به اینترنت وصل شم ... به نظرتون مشکل از کجاست؟

یه چیز دیگه ... بهترین پلیر ویدیو برای این گوشی چیه؟ من smart movie دارم ... بد نیست ، اما می خوام بدونم پلیر شاخ تر از این چیه؟

*rafael*
15-09-2011, 00:04
کسی نبود ؟؟؟!!!

mohsen_rkh
16-09-2011, 11:42
در ضمن با هیچ کدام از نسخه های اپرا (مینی و موبایل) نمی تونم به اینترنت وصل شم ... به نظرتون مشکل از کجاست؟
مشکل شما احتمالاً مربوط به Access Point اینترنتتون هست.

hamed1282
19-09-2011, 19:26
با سلام
یه نوکیا 5800 دارم بنا به دلایلی فلشش کردم
الان لیست مخاطبام که تو سیم کارت بود نشون نمیده
یعنی اگه کسی بهم زنگ بزنه و اسمشو که قبلا سیو کردم نشون میده اما اما وقتی لیست مخاطبامو میزنم هیچ اسمی نیست
دوستان لطفا راهمایی کنید خیلی ضروریه

DaRiOuShJh
20-09-2011, 13:17
برای من چند وقته قاط زده سره ساعت ساعتش زنگ نمیزنه!
مثلا میزارم 8 این 5-10 دقیقه بعد زنگ میزنه!×! معلوم نیس چشه

behrooz.shie
20-09-2011, 14:26
سلام

من گوشیم رو یکدفعه که زدم تو شارژ ویبرش از کار افتاد همیشه هر وقت میزدم شارژ اتوماتیک ویبره قطع میشد اما بعد از اینکه از شارژ در میاوردم درست میشد اما اینبار دیگه درست نشد جالب اینجا هست که وقتی تکونش میدم یا بش ضربه میزنم درست میشه بعد چندتا ویبره دوباره قطع میشه به نظرتون چشه؟ خودم میتونم درستش کنم؟

یعنی واقعاً باید گوشیمو بشورم؟ با آب؟
نه :27: !
باید بدین بیرون براتون یک شوستوشو بدن :20: بهتر هم هست با التراسونیک باشه

آقا این ک راحته 1توضیح بده ببینم چیجوری میشه چنین کاری کرد؟از مودم وایرلسم میشه واسه اینکار استفاده کرد؟ینی همون مودم ای دی اس ال ک وایرلسم داره
بله میشه :20:
فقط یک خورده باید اطلاعات شبکه داشته باشید

من 5230 دارم که خیلی شبیه به 5800 است (از بسیاری جهات)
یه سوال داشتم : یه بروز سریع و خر کار با پشتیبانی کامل از زبان فارسی رو برای این گوشی می خوام ... الان uc browser 7.6 رو گوشیم نصبه که حرف نداره فقط زبان فارسی رو ساپورت نمی کنه

یه چیز دیگه ... بهترین پلیر ویدیو برای این گوشی چیه؟ من smart movie دارم ... بد نیست ، اما می خوام بدونم پلیر شاخ تر از این چیه؟
اپرا موبایل به نظرم بهترینه :20:
سعی کنید بهش دست رسی بدید و نسخه مربوت به گوشی خودتونو استفاده کنید

با سلام
یعنی اگه کسی بهم زنگ بزنه و اسمشو که قبلا سیو کردم نشون میده اما اما وقتی لیست مخاطبامو میزنم هیچ اسمی نیست
به تنظیمات مخاطبین مراجه کنید :20:

برای من چند وقته قاط زده سره ساعت ساعتش زنگ نمیزنه!
مثلا میزارم 8 این 5-10 دقیقه بعد زنگ میزنه!×! معلوم نیس چشه
شاید خواب میمونی نمیفهمی !! :31:
احتمالا User مشکل داره !! :13:

mohsen_rkh
20-09-2011, 15:11
با سلام
شما وارد Contacts بشید، از منوی Options، گزینه ی Settings رو انتخاب کنید و در منوی Contacts to display، گزینه ی SIM memory رو تیک بزنید، مشلکتون حل میشه.

mohsen_rkh
20-09-2011, 17:48
بچه ها یه برنامه رو گوشیم نصب کردم خود برنامه که باز نمیشه هیچ (وقتی باز میشه بعد از چند ثانیه گوشی ریستارت میشه)، نمیتونم وارد Music Player گوشیم هم بشم! وقتی Music Player رو باز می کنم یه صفحه سیاه میاد همونطوری می مونه! :41: راهی به جز Reset نداره؟

mohsen_rkh
20-09-2011, 18:21
سلام میشه منم راهنمایی کنید !!!
مشکل شما چیه؟

behrooz.shie
21-09-2011, 11:55
بچه ها یه برنامه رو گوشیم نصب کردم خود برنامه که باز نمیشه هیچ (وقتی باز میشه بعد از چند ثانیه گوشی ریستارت میشه)، نمیتونم وارد Music Player گوشیم هم بشم! وقتی Music Player رو باز می کنم یه صفحه سیاه میاد همونطوری می مونه! :41: راهی به جز Reset نداره؟
برنامه ای که نصب کردید رو پاک کنید نتیجه رو اعلام کنید :20:

mohsen_rkh
21-09-2011, 14:23
مشکل اینجاست که به Installed apps. (در منوی Settings) هم دسترسی ندارم! تا وارد این قسمت میشم خودش خارج میشه. (خیلی وقته این مشکل رو دارم؛ اما مشکل Music Player بعد از نصب اون برنامه برام به وجود اومد.)

DaRiOuShJh
21-09-2011, 14:44
شاید خواب میمونی نمیفهمی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا User مشکل داره !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه بابا کلا تایمش عقب تر میزنگه
دیجیتال هست دیگه ساعتش
مثلا هشت میزارم هشت و 4 دقیقه زنگ میزنه
شاید به خاطره کی لاک و پسوردیه که گزاشتم روش
از وقتی اونو گزاشتم یه مقدار بازی در میاره

---------- Post added at 02:44 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

محسن جان با نوکیا پی سوییت تست کن
اگه بازم نشد حرکتی بزنی
مموریت رو یه بک آپ بگیر ازش
فایل های غیر لازم رو از توش پاک کن
ببین اوکی میشه یا نه
(بهتره که اول فرمتش کنی با یه سیستم سالم بعد اونایی که لازم داری رو مجدد توش کپی کنی)

Carl
21-09-2011, 15:12
مشکل اینجاست که به Installed apps. (در منوی Settings) هم دسترسی ندارم! تا وارد این قسمت میشم خودش خارج میشه. (خیلی وقته این مشکل رو دارم؛ اما مشکل Music Player بعد از نصب اون برنامه برام به وجود اومد.)
jbak Taskman رو نصب کن و تو لیست برنامه‌هاش، برنامه‌ت رو Uninstall کن.

mohsen_rkh
21-09-2011, 19:59

محسن جان با نوکیا پی سوییت تست کن
اگه بازم نشد حرکتی بزنی
مموریت رو یه بک آپ بگیر ازش
فایل های غیر لازم رو از توش پاک کن
ببین اوکی میشه یا نه
(بهتره که اول فرمتش کنی با یه سیستم سالم بعد اونایی که لازم داری رو مجدد توش کپی کنی)

بچه ها رفتم یه دوش گرفتم اومدم درست شد! :31: از دیروز تا حالا هر کاری کردم درست نشده بود‍! (رم رو پاکسازی کردم، یه بار فرمت کردم دوباره اطلاعات رو ریختم، گوشی رو 1000 بار ریستارت کردم، بدون رم تست کردم.... هیچ کدوم درستش نکرده بود! ) نمیدونم تو این فاصله چی شده که خودش درست شده! :42: از همگی تون ممنونم. :11:

Jbak Task Manager دارم ولی تو صفحه اصلیش روی هیچ کدوم از گزینه هاش نمیشه کلیک کرد؛ منوی Optionsـش هم فقط Say Hey! داره! فکر کنم این ورژنش مشکل داره، اگر کسی ورژن دیگه ای داره لطف کنه لینکش رو بذاره ممنون میشم. :11:

ویرایش: دوباره مثل اول (خراب) شد. :37:

behrooz.shie
22-09-2011, 02:42
نه بابا کلا تایمش عقب تر میزنگه
دیجیتال هست دیگه ساعتش
شاید دلش نمیاد بیدارت کنه :31:
ببین برنامه ای چیزی نصب نکرد که CPU رو اشقال کنه ؟
یک حالت هم داره که هر چند دقیقه که قعتش نکنی زنگ میزنه اونو غیر فعال کن ببین بازم همون جوره :13:

دوباره مثل اول (خراب) شد. :37:
یک ریست یا فلش :31:
اگه میخای فلش کنی که از این فریمور های کوک شده نصب کن که گوشیت از این رو به اون رو میشه :31:

Carl
22-09-2011, 12:56
Jbak Task Manager دارم ولی تو صفحه اصلیش روی هیچ کدوم از گزینه هاش نمیشه کلیک کرد؛ منوی Optionsـش هم فقط Say Hey! داره! فکر کنم این ورژنش مشکل داره، اگر کسی ورژن دیگه ای داره لطف کنه لینکش رو بذاره ممنون میشم. :11:
این لینک از سایت خودش:

j.mp/jbaktaskman141

vahid78
22-09-2011, 14:01
سلام دوستان قدیمی و همیشه همراه برنامه ما :27:

میگم برنامه ایی نیست که اسکرین صفحه رو روی کامیپوتر بیاره از کامیپوتر مدیریت کنیم؟ :31:

DaRiOuShJh
22-09-2011, 14:04
شاید دلش نمیاد بیدارت کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین برنامه ای چیزی نصب نکرد که CPU رو اشقال کنه ؟
یک حالت هم داره که هر چند دقیقه که قعتش نکنی زنگ میزنه اونو غیر فعال کن ببین بازم همون جوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شاید:31:
نه بابا handy task man دارم همه برنامه های اضافه رو میبندم رم خالیه همیشه، سی پی یوشم کاری نمیکنه که
snooze رو منظورته؟
اون رو نیم ساعت تنظیمه
نمیدونم چشه دیگه معمولا 5-10 دقیقه زودتر میزارم بزنگه دیگه:31:ولی مهم همون 5 دقیقه خوابه بیشتره

---------- Post added at 02:04 PM ---------- Previous post was at 02:02 PM ----------

میگم برنامه ایی نیست که اسکرین صفحه رو روی کامیپوتر بیاره از کامیپوتر مدیریت کنیم؟ :31:
سلام برادر
فقط پی سی سوییت رو سراغ دارم و چند تا برنامه اپن سورس دیگه که از این کارا کنن
با همون پی سی سوییت میشه اکثره کارای گوشی رو کرد و با گوشی اس ام اس دادو ...

mohsen_rkh
22-09-2011, 14:07
یک ریست یا فلش :31:
اگه میخای فلش کنی که از این فریمور های کوک شده نصب کن که گوشیت از این رو به اون رو میشه :31:
راهی به جز ریست نیست؟! :grrr: (یعنی بالأخره کارم به ریست افتاد؟! :37: )

vahid78
22-09-2011, 14:10
سلام برادر
فقط پی سی سوییت رو سراغ دارم و چند تا برنامه اپن سورس دیگه که از این کارا کنن
با همون پی سی سوییت میشه اکثره کارای گوشی رو کرد و با گوشی اس ام اس دادو ...
نه میخوام اسکرین گوشی بیفته رو صفحه کامپیوتر :31:

DaRiOuShJh
22-09-2011, 14:18
یعنی چی اسکرینش بیافته؟ یعنی عکسش؟

vahid78
22-09-2011, 14:22
یعنی چی اسکرینش بیافته؟ یعنی عکسش؟
ها :دی ینی به جای اینکه با گوشی کار کنم میخوام با کامیپوتر کار کنم ولی با همون محیط گوشی :دی خودمم نفهمیدم :دی

mohsen_rkh
22-09-2011, 16:39
دوستان راهی برای کپی کردن اطلاعات Phone Memory هست؟ چون در حالت عادی قابل کپی شدن نیست.

mohsen_rkh
22-09-2011, 21:19
دوستان من فکر می کردم با Factory Settings همه چی مثل روز اول میشه؛ ولی فقط تنظیمات گوشی مثل اول شده؛ بقیه چیزها و حتی مشکلات کاملاً سر جاشه! :41: چیکار کنم؟ ریست 3 دکمه ای (دوربین، قرمز و سبز) کنم؟

DaRiOuShJh
22-09-2011, 23:13
والا دوست عزیز من زیاد تجربه ای ندارم از اول هم که خریدم گوشی رو تو این دو سال به بار هم ریست لازم نداشته
با این وضع باید بدی بیرون برات فلش اینا کنن حالا قبلش هر بلایی خواستی سرش بیار ببین درس بشو هست یا نه نشد باید بدی بیرون

mohsen_rkh
22-09-2011, 23:22
والا دوست عزیز من زیاد تجربه ای ندارم از اول هم که خریدم گوشی رو تو این دو سال به بار هم ریست لازم نداشته
با این وضع باید بدی بیرون برات فلش اینا کنن حالا قبلش هر بلایی خواستی سرش بیار ببین درس بشو هست یا نه نشد باید بدی بیرون
اصلاً کلاً قاطی می کنه. Installed Applications رو به هیچ وجه باز نمیکنه؛ هر برنامه ای که میخوام اجرا کنم باید یه Shortcut واسش تو Home Screen ایجاد کنم و از روی اون اجراش کنم، Installed apps. تو Settings کار نمی کنه که برنامه ای رو Uninstall کنم، Music Player باز نمیشه و ... :41:

DaRiOuShJh
23-09-2011, 01:37
احتمالا ویروسی چیزی هست که تو رم خود گوشی رفته
دوستان دیگه باید تخصص بیشتر داشته باشن
چون برای من پیش نیومده تا به حال از این موارد

DaRiOuShJh
23-09-2011, 01:37

mohsen_rkh
23-09-2011, 12:44
آقا Master Reset کردم؛ خدا رو شکر هر چی مشکل بود حل شد. هیچ مشکلی هم به وجود نیاورد. گوشی واقعاً سبک شده؛ اصلاً باورم نمیشه این همون گوشیه! قبلاً یه برنامه رو باز می کردم دیگه گوشی قفل میشد الان همزمان Music Library رو Refresh میکنم، سرچ می کنم تو حافظه گوشی و ... :26:

فقط یه لیست تهیه کردم از برنامه هایی لازم دارم؛ بعضی هاشون رو دارم ولی میخوام همگی آخرین ورژنشون رو نصب کنم. هر کسی لینکی از آخرین ورژن هر کدوم از برنامه ها داره لطف کنه بذاره ممنون میشم واقعاً. :11:

Bold ها ضروری هستند.

Advanced Device Lock
Advance SMS
Battery Extender
Best Message Storer
Converter
DivX Player
Fake Message
Flip-Font
Free-iSMS
Gmobile XT (Garmin)
GSM Tracker
Handwriting Calculator
iON Battery Timer
Jbak Taskman
Kill Me
Magic Brush
Nimbuzz
Opera Mobile
Pdf+
Power MP3
Profile Scheduler
SmartCom GPS
Speedy Go!
Super Screenshot
Switch off
SymV, P. N.
X-Plore

Nokia Dictionary English-Farsi (فایل Addon دیکشنری خود گوشی که زبان فارسی رو به دیکشنری گوشی اضافه می کنه. )

Homescreen Themes:
OraTsu
Orange

Themes:
Pure Gold

behrooz.shie
23-09-2011, 19:39

چرا هست اینم برنامش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در ضمن زیر فرشم بگردی همچین چیزی رو پیدا نمیکنی :31:

راهی به جز ریست نیست؟! :grrr: (یعنی بالأخره کارم به ریست افتاد؟! :37: )
ریست بهترین راهه چون تا جای که یادمه از اون اولا هنوز ریست نکردی :31:

دوستان من فکر می کردم با Factory Settings همه چی مثل روز اول میشه؛ ولی فقط تنظیمات گوشی مثل اول شده؛ بقیه چیزها و حتی مشکلات کاملاً سر جاشه! :41: چیکار کنم؟ ریست 3 دکمه ای (دوربین، قرمز و سبز) کنم؟

ریست فاکتوری نکردین فقط تنظیمات رو ریست کردین

اصلاً کلاً قاطی می کنه. Installed Applications رو به هیچ وجه باز نمیکنه؛ هر برنامه ای که میخوام اجرا کنم باید یه Shortcut واسش تو Home Screen ایجاد کنم و از روی اون اجراش کنم، Installed apps. تو Settings کار نمی کنه که برنامه ای رو Uninstall کنم، Music Player باز نمیشه و ... :41:

آقا Master Reset کردم؛ خدا رو شکر هر چی مشکل بود حل شد. هیچ مشکلی هم به وجود نیاورد. گوشی واقعاً سبک شده؛ اصلاً باورم نمیشه این همون گوشیه! قبلاً یه برنامه رو باز می کردم دیگه گوشی قفل میشد الان همزمان Music Library رو Refresh میکنم، سرچ می کنم تو حافظه گوشی و ... :26:

گفتم که :31: کلا گوشی یک چیز دیگه میشه
تازه اگه از این فریمور های کوک شده جدید هم استفاده کنید که دیگه می ترکونه :5:

در مورد نرم افزار هم به بخش نرمافزار مراجعه کنین همه چی هست نبود تو گوگل سرچ کنید نبود به همسایه ها سر بزنید :31:

mohsen_rkh
23-09-2011, 20:23
چرا هست اینم برنامش

در ضمن زیر فرشم بگردی همچین چیزی رو پیدا نمیکنی :31:

آقا من اینو دانلود کردم ولی فایل مربوط به گوشی نصب نمیشه (ساین کردم)؛ ارور Unable to install. Constrained by the certificate میده.

ریست بهترین راهه چون تا جای که یادمه از اون اولا هنوز ریست نکردی :31:

آره واقعاً! آخه خیلی حس سختیه فکر کنی این همه برنامه رو یه جا از دست میدی!

ریست فاکتوری نکردین فقط تنظیمات رو ریست کردین

گفتم که :31: کلا گوشی یک چیز دیگه میشه
تازه اگه از این فریمور های کوک شده جدید هم استفاده کنید که دیگه می ترکونه :5:

در مورد نرم افزار هم به بخش نرمافزار مراجعه کنین همه چی هست نبود تو گوگل سرچ کنید نبود به همسایه ها سر بزنید :31:
دیدم کسی جواب نداد؛ خودم یکی یکی دارم سرچ می کنم پیدا می کنم. البته مشکل پیدا کردن از اول هم نداشتم منتهی بعضی از برنامه هایی که روی بعضی ها از سایت ها هست 1000 تا bug داره واسه همین اینجا مطرح کردم که بهترین ورژن رو دانلود کنم. فعلاً Bold ها رو دانلود کردم. بقیه هم دارم پیدا می کنم.

behrooz.shie
24-09-2011, 02:35
آره واقعاً! آخه خیلی حس سختیه فکر کنی این همه برنامه رو یه جا از دست میدی!
.
اون که چیزی نیست شما اینو نگاه کن 135تا:18: برنامه دارم روش که همشونم به کار میاد :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخام تی این هفته فلشش کنم :21:
تازه به غیر این 135 تا برنامه 4 تا سیستم عامل دارم روش :19:
بعد شما دلت نمیاد از 20 تا برنامه دل بکنی :31:

vahid78
24-09-2011, 11:18
چرا هست اینم برنامش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن زیر فرشم بگردی همچین چیزی رو پیدا نمیکنی :31:

زیر فرش رو گشتم نبود خو :دی

آقا این رو گوشی ما ساین نمیشه،چه گلی به سر بگیرم؟ :دی

m.diadem
24-09-2011, 19:59
سلام بچه های 5800 دار گل!

از اونجایی که تاپیک ovi maps رو پیدا نکردم اینجا درخواست دادم...

من نقشه کرمان رو برای ovi maps ورژن یکی مونده به آخر می خوام! (map view)

هر جا گشتم گیرم نیمد...اگه بذارین ممنون می شم...

behrooz.shie
24-09-2011, 22:18
زیر فرش رو گشتم نبود خو :دی

آقا این رو گوشی ما ساین نمیشه،چه گلی به سر بگیرم؟ :دی
به سایت برنامه مراجه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگوشی بهتره( ه ک )شده باشه

mohsen_rkh
25-09-2011, 11:23
اون که چیزی نیست شما اینو نگاه کن 135تا:18: برنامه دارم روش که همشونم به کار میاد :31:
میخام تی این هفته فلشش کنم :21:
تازه به غیر این 135 تا برنامه 4 تا سیستم عامل دارم روش :19:
بعد شما دلت نمیاد از 20 تا برنامه دل بکنی :31:
135 تا؟! :18: البته برای منم همچین 20 تا نبود! :21:
راستی من یادم رفت به یه نکته مهم اشاره کنم: بعد از Master Reset کد گوشی (Lock Code) عوض نشد! مگه نباید عوض شه؟

Hadi King
25-09-2011, 15:41
راستی من یادم رفت به یه نکته مهم اشاره کنم: بعد از Master Reset کد گوشی (Lock Code) عوض نشد! مگه نباید عوض شه؟
سلام , با مستـر ریسـت کد عوض نمیشـــه . اگه گوشیتو فلش کنی کد گوشی عوض میشــه :46:
موفق باشید!:40:

mohsen_rkh
25-09-2011, 21:13
یه سؤال: من از وقتی گوشی رو Master Reset کردم یه مشکلی واسم پیش اومده. وقتی پیغام Delivery اس ام اس میاد، گوشی مثل حالتی که اس ام اس میاد گوشی یه لحظه علامت پیام نشون میده (هم بالای صفحه و هم پایین که مینویسه New message) و چراغ Event هم روشن میشه و اگه Silent باشه ویبره هم میزنه (همه ی اینا فقط تا زمانی هست که پیغام Delivery تموم محو بشه). قبلاً فقط پیغام Delivery میومد و هیچ کدوم از اینایی که گفتم همراهش نبود. چیکار کنم مثل قبل بشه؟

zxcvbnm_00
28-09-2011, 19:53
راستش دو ماهی هست که به فرمویر 52 ابدیت کردم قبل این جور نبود امروز صفحه گوشیم روشنه رنگ هایش قاطی شده و چیزی نشون نمیده زنگ بخوره میتونی چه بدی ولی صفحه همین طوری شده قبل هم بیش میومد گاهی این طور بشه ولی الان خوب نمیشه خاموش کردم روشن کردم دکمه سبز و منو نگه داشتم سیف مد فکر کنم باشه بالا اومد تصویرم درست ولی عادی روشن کنم تصویر قاطیه
مشکلم فکر کنم با ریستور حل بشه کد گوشی یادم رفته چی کنم یک کدی هس که کد به 12345 بر میگردونه یادم رفته؟؟؟؟
مستر ریست نه ریست معمولی کدش چی بود ؟؟؟ و مشکلم هم کد رمزه گوشیه؟؟

سوال دیگم فکر کنم ابدیت کردم گوشی گاهی این طور میشد ولی حالا شدید شده قبل خاموش میکردم خوب میشد ممکنه از ابدیت باشه یا مشکل سخت افزاریه و فاتحه بخونم برای گوشی یا اینکه با ریست حل میشه؟؟

ضربه زیاد خورده و 18 ماهی هس دارمش

mohsen_rkh
28-09-2011, 22:33
مشکلم فکر کنم با ریستور حل بشه کد گوشی یادم رفته چی کنم یک کدی هس که کد به 12345 بر میگردونه یادم رفته؟؟؟؟
مستر ریست نه ریست معمولی کدش چی بود ؟؟؟ و مشکلم هم کد رمزه گوشیه؟؟
کدی که می فرماید #7370* هست و برای مستر ریست به کار میره؛ اما با مستر ریست کد گوشی به 12345 برنمیگرده و باید فلش کنی.

mohsen_rkh
30-09-2011, 18:26
بچه ها من به ورژن 50 آپدیت کردم، زبان فارسیش پرید. :41: یادم نبود آپدیت کنم فارسیش نمیمونه. :41: الآن چیکار کنم؟

behrooz.shie
01-10-2011, 15:06
بچه ها من به ورژن 50 آپدیت کردم، زبان فارسیش پرید. :41: یادم نبود آپدیت کنم فارسیش نمیمونه. :41: الآن چیکار کنم؟
اخرین ورزن که 52 هست شما به 50 اپدیت کردی !:13:

پرداکت کد تونو تعقیر بدید درست میشه

sourena
01-10-2011, 15:20
من 52 دارم .... ولی فارسیــم پریده :) دقیقا چه بکنم؟ :)

Hadi King
01-10-2011, 18:06
من 52 دارم .... ولی فارسیــم پریده :) دقیقا چه بکنم؟ :)
فلش کردی یـا آپدیـــت .. ؟
باید پروداکـت کد رو تغییر بـدی و آپدیـت کنی .
با فایل های فریمور فارسی هم میتونی فلش کنی .

sourena
01-10-2011, 18:15
فلش کردی یـا آپدیـــت .. ؟
باید پروداکـت کد رو تغییر بـدی و آپدیـت کنی .
با فایل های فریمور فارسی هم میتونی فلش کنی .

چــی بیده اینی که میــگی هادی؟ :دی

Hadi King
01-10-2011, 19:00
چــی بیده اینی که میــگی هادی؟ :دی
آپدیــت کردی فارسی پریــد یا همون اول فارسی نداشــت ؟

sourena
01-10-2011, 21:23
آپدیــت کردی فارسی پریــد یا همون اول فارسی نداشــت ؟

فارسی بود اوایل! یه بار بردم دادم بیرون ... با باکس برام آپدیت کردن! اینجوری شد :دی

ببرم نمایندگی درست میکنن؟ پ ژ گ چ نداره اذیت میکنه منو! وگرنه منوی فارسی لازم ندارم.

Hadi King
01-10-2011, 21:29
فارسی بود اوایل! یه بار بردم دادم بیرون ... با باکس برام آپدیت کردن! اینجوری شد :دی

ببرم نمایندگی درست میکنن؟ پ ژ گ چ نداره اذیت میکنه منو! وگرنه منوی فارسی لازم ندارم.
با باکس برات فـلش کردن ورژن جدید و فارسی نشده رو درســته ؟
خودت هم میتونــی فارسی رو بهش اضـافه کنی کاری که نداره ..
ولی چون میدونم حوصله اینکارا رو نداری همون بده بیرون تا برات فلش کنن و فارسی رو برات اضافه کنن :46:

sourena
01-10-2011, 21:42
با باکس برات فـلش کردن ورژن جدید و فارسی نشده رو درســته ؟
خودت هم میتونــی فارسی رو بهش اضـافه کنی کاری که نداره ..
ولی چون میدونم حوصله اینکارا رو نداری همون بده بیرون تا برات فلش کنن و فارسی رو برات اضافه کنن :46:

بگو هــادی .... شاید حوصلم بیاد داداش :)

ولی مشکل اینه که نمیتونم بک آپ بگیــرم فلش کنم :دی حوصله بک آپ گرفتن ندارم : ))

بدون فلش نمیشه؟ :(

mohsen_rkh
04-10-2011, 12:01
اخرین ورزن که 52 هست شما به 50 اپدیت کردی !:13:

پرداکت کد تونو تعقیر بدید درست میشه
هنوز هم وقتی آپدیت میزنم آخرین ورژن رو 50 می نویسه. (مشکل فارسی ام حل شد)

بگو هــادی .... شاید حوصلم بیاد داداش :)

ولی مشکل اینه که نمیتونم بک آپ بگیــرم فلش کنم :دی حوصله بک آپ گرفتن ندارم : ))

بدون فلش نمیشه؟ :(

شما با این برنامه، پروداکت کد گوشیت رو به پروداکت کد فارسی تغییر بده بعد آپدیت کن:

sourena
04-10-2011, 12:27
هنوز هم وقتی آپدیت میزنم آخرین ورژن رو 50 می نویسه. (مشکل فارسی ام حل شد)

شما با این برنامه، پروداکت کد گوشیت رو به پروداکت کد فارسی تغییر بده بعد آپدیت کن:

هرکاری میکنم .... میــگه:

Phone Not found!

به هر روشی هم وصل میکنم به کامپیوتر!

mohsen_rkh
04-10-2011, 13:05
هرکاری میکنم .... میــگه:

Phone Not found!

به هر روشی هم وصل میکنم به کامپیوتر!
چندین دلیل برای این قضیه وجود داره.
احتمالاً درایور Nokia Connectivity Cable نصب نیست. اگر برنامه Ovi Suite رو نصب کرده باشید این درایور داخل اون برنامه هست و به صورت اتوماتیک نصب میشه.
اگر نصب نکردید که نصب کنید و اگر نصب کردید کابل رو یک بار از گوشی جدا کنید. کامپیوتر رو Log off کنید و دوباره Log in کنید و کابل رو در حالت Ovi Suite وصل کنید. اگر باز هم وصل نشد گوشی و کامپیوتر رو ریستارت کنید و دوباره امتحان کنید. اگر باز هم نشد بگید.

sourena
04-10-2011, 18:08
چندین دلیل برای این قضیه وجود داره.
احتمالاً درایور Nokia Connectivity Cable نصب نیست. اگر برنامه Ovi Suite رو نصب کرده باشید این درایور داخل اون برنامه هست و به صورت اتوماتیک نصب میشه.
اگر نصب نکردید که نصب کنید و اگر نصب کردید کابل رو یک بار از گوشی جدا کنید. کامپیوتر رو Log off کنید و دوباره Log in کنید و کابل رو در حالت Ovi Suite وصل کنید. اگر باز هم وصل نشد گوشی و کامپیوتر رو ریستارت کنید و دوباره امتحان کنید. اگر باز هم نشد بگید.

وصل شد!

از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه پروداکت کد 5800 دادم بهش .....

ولی وقتی آپدیت میــکنم ... میــگه آپدیتی وجود نداره! نکنه خراب شد؟ :( من پروداکت کد قبلی رو هم یادداشت نکردم حــتی!

Reading phone info...
Phone model : Nokia 5800 XpressMusic
Software version is : V 52.0.007 ; V ICPR72_10w25.3 11-10-10 RM-356 (c) Nokia
IMEI : 356910034940007
Reading done...

aydin_eb7777
04-10-2011, 21:01
وصل شد!

از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه پروداکت کد 5800 دادم بهش .....

ولی وقتی آپدیت میــکنم ... میــگه آپدیتی وجود نداره! نکنه خراب شد؟ :( من پروداکت کد قبلی رو هم یادداشت نکردم حــتی!

Reading phone info...
Reading done...
--------------------------------
تو سایت نوکیا آخرین ورژنی که زده 52.0.007 هستش!
مگه گوشیت همین ورژن نیست؟
پروداکت کد قبلیت هم روی برچسبی که پشت باتری هست نوشته شده

mohsen_rkh
04-10-2011, 23:39
وصل شد!

از اینجا

Reading phone info...
Reading done...
دقیقا باید بگه آپدیتی وجود نداره! چون شما به آخرین ورژن آپدیت کردین و قاعدتاً آپدیتی برای ورژن فعلی شما وجود نداره ولی شما باید از گزینه Reinstall استفاده کنید یعنی همین ورژن رو دوباره (البته با یه پروداکت کد دیگه) نصب کنید.
پروداکت کد اصلی تون هم روی برچسب پشت گوشی (زیر باتری) جلوی کلمه :Code نوشته.

behrooz.shie
06-10-2011, 13:43
بعد از اپدیت ریست یادتون نره که تعقیرات اعمال شه :20:

sourena
06-10-2011, 14:22
دوستان .... چه جوری دوباره آپدیت کنم؟ ؟ ؟ مگه میــشه؟

aydin_eb7777
06-10-2011, 20:09
------------------------
بعد از عوض کردن پروداکت کد گوشیت با Nokia Ovi Suite دوباره برای آپدیت کردن اقدام کن و اینبار به جای کلمه Update تو برنامه کلمه Reinstall رو نشون می ده که اگر انتخابش کنی دوباره آپدیت می شه و زبان فارسی هم اضافه می شه

mohsen_rkh
06-10-2011, 20:47
عرض کردم. موقعی که وارد برنامه Ovi Suite و بخش Software Update میشید از گزینه ی Reinstall استفاده کنید.

mohsen_rkh
11-10-2011, 17:46
بچه ها این تم Ex by Pizero واقعاً قشنگه. حتماً از دانلود کنید. (از Ovi Store)
چند تا عکس گرفتم میذارم:

بقیه تصاویر:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

9306915
13-10-2011, 16:23
سلام دوستان گوشیم دیگه اهنگ داخل مموریش میریزی تو قسمت اهنگ ها نمیاد و refreshنمیشه اهنگ اضافه نمیشه مشکل ازکجاس

aydin_eb7777
13-10-2011, 17:40
سلام دوستان گوشیم دیگه اهنگ داخل مموریش میریزی تو قسمت اهنگ ها نمیاد و refreshنمیشه اهنگ اضافه نمیشه مشکل ازکجاس
----------------------------
با مستر ریست مشکلت حل می شه
ابتدا توسط Nokia OVI Suite از شماره تلفن و اس ام اس های داخل گوشیت بکاپ تهیه کن و بعد کد #7370#* را بزن و در ادامه 12345 را وارد کن
موفق باشی

Wisdom
20-10-2011, 14:40
New Firmware 60.0.003 for Nokia 5800 and 5530

peaceful1
20-10-2011, 16:23
تغییرات 60.0.003

Browser version's v7.3.1.33 - very fast
Swipe to Unlock
No emoticons.
The update size is 7277 kB
Speed has doubled
The phone is more stable
The music is a little bit louder
Around 55,6MB free RAM with JBak, PocketLock and roaming Guard active
No new dialer
Menu and Photo browser more fast and reactive
Maps 3.06(637), Qt 4.07(3)
Nokia Store 1.16(6) - no update

mili_k
20-10-2011, 19:33
دوستان خواهشاً کسانی که هر دو تا گوشی رو داشتند جواب بدن ...

بلندی صدای هدفون 5800 بیشتره یا سامسونگ Star ؟

DaRiOuShJh
20-10-2011, 20:05
برادر خوب مستقیم هدفون میخوره 5800 شما از این هدفون اندازه اسپیکرا بزار روش ....:31:
صداش خوبه انصافا

Wisdom
20-10-2011, 20:56
دوستان، من 5800 رو به ورژن 60 آپدیت کردم از این قسمت Swipe to Unlock بسیار لذت می برم.
فکر میکنم unlock کردن مشابه به iPhone شده باشد.

DaRiOuShJh
20-10-2011, 21:26
دوستان برنامه ای هست که توش command مانند بشه نوشت و با کلیک روی صفحه اصلی انجام بده؟
مثلا برای یه کانتکت اس ام اس تعیرف کرد و با زدن روی آیکونش تو صفحه اصلی گوشی بره تو صفحه ارسال مسیج؟

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

راستی یه سوال دیگه
من اس ام اس های فارسیم به اکثره گوشی ها مثله نوکیا و اریکسون خوب میره منتها با سامسونگ ها مشکل داره
مشکلش چی میتونه باشه؟ از گوشیه منه یا از گوشیه اونا؟

asokurd
20-10-2011, 23:03
سلام خدمت همه دوستان عزیز، من وقتی که میخوام 5800 مو به فریم ویر جدید آپدیتش کنم، بعد داونلود و رستارت شدنش میگه که آپدیت با گوشیت همخونی نداره. دلیل چی می تونه باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ مرسی

zxcvbnm_00
21-10-2011, 17:19
شما با برنامه نوکیا ابدیت کردید به 60 من گوشی وصل کردم نسخه جدیدی نشون نداد ابدیت از کجا گیر بیارم 60 ورژن

---------- Post added at 05:01 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------

روی مموری گوشی بس گذاشته بودم به اشتباه و الان که ریست کردم بس مموری میخاد تا انلاک کنه منم یادم نیست اطلاعات داخلشم میخام و ضروریه راهی نیست بسورد اصلی چیزی نیست انلاک کنم مموری با کابل که وصل میکنم مموری نشون نمیده چون لاک هست با رم ریدر نشون میده. من رم ریدر ندارم. راهی بگید از این دردسر خلاص بشم

---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------

rm 356 هس برای من به ابدیتر وصل میکنم گوشی میشناسه ولی ابدیت جدید نشون نمیده میگه گوشی ابدیته همین 52 میگه جدید هست و میخای میتونی از نو به همین ورژن ابدیت کنی اینیستال کنی شما ها چطوری به 60 ابیت کردید و با برنامه اصلی نوکیا راهش بگید منم بکنم برنامه دیگه هست بگید

چطور به 60 ابدیت کردید من با نرم افزار خوده نوکیا وصل کردم بعد سرچ گفت نسخه جدید نیست و 52 ورژن اخر هست چی کنم برنامه ابدیتر من هم جدید هست اونی که نرمافزار داخل نوکیا هم ابدیت میکنه
کمک کنید

peaceful1
21-10-2011, 17:43
چطور به 60 ابدیت کردید من با نرم افزار خوده نوکیا وصل کردم بعد سرچ گفت نسخه جدید نیست و 52 ورژن اخر هست چی کنم برنامه ابدیتر من هم جدید هست اونی که نرمافزار داخل نوکیا هم ابدیت میکنه
کمک کنید

من بجز دفعه اول که اون موقع بلد نبودم همیشه با وایرلس آپدیت کردم چون وایرلس اختلاف دو ورژن رو دانلود میکنه ولی نرم افزار هم کند آپدیت میکنه هم همه 150 مگ رو از اول میریزه

zxcvbnm_00
21-10-2011, 18:58
الان 60 ورژن اومده؟؟ چطور میتونم با usb گوشی وصل کردم اینترنت سیستمم را به گوشی تعریف کنم راه نداره که بعد بتونم از سیتینگ گوشی ابدیت کنم دیگه از نرم افزار نکنم و مودم بیسیم ندارم

T_E_X_A_S
21-10-2011, 20:57
منم آپدیت کردم گوشیمو فقط این Swipe to Unlock خود به خود فعال می شه یا باید از جایی فعالش کرد ؟

Wisdom
22-10-2011, 11:11
کمک کنید

من با WIFI آپدیت کردم. فکر میکنم 6 و یا 7 مگ بود.

منم آپدیت کردم گوشیمو فقط این Swipe to Unlock خود به خود فعال می شه یا باید از جایی فعالش کرد ؟

وقتی گوشی شما قفل هستش نیازی نیست از کنار گوشی قفل رو باز کنید. یکی از کلید ها رو فشار بدید Swipe to Unlock نمایش داده میشه

Hadi King
22-10-2011, 12:16
تغییـرات ورژن جدید :

اضافـه شدن مرورگر اینترنتـی جدیـد نسخه v7.3.1.33

اضـافه شدن قفـل صفحه کلید (Swipe to Unlock)

اپدیت برنامـه (Ovi Maps 3.06(637

افزایش سرعـت باز شـدن منـو ها و برنامـه ها

بهبـود سرعـت و عملکرد گـوشی

افزایش صـدای اسپیکر ها در هنـگام پخـش موزیـک

لـود سریعتر عکس ها و ویدیـو ها

style_rap
22-10-2011, 14:56
سلام
من گوشیم 5800 هست و حافظه داخلیم پرشده هیچ برنامه ای هم تو حافظه داخلیش نریختم
فقط چندتا تم هست ولی وقتی میخوام پاکشون کنم installed apps. باز نمیشه آخه قبلا یه برنامه رو از حافظه داخلی uninstall کردم که ننمیدونم چی بود شاید به خاطر همونه
لطفا کمکم کنید نمیخوام کوشیمو فلش کنم
ممنون

zxcvbnm_00
22-10-2011, 15:22
بازم مشکل رنگ ها رو داره غیر اینکه رنگی میشه صفحه خط هایی افتی رو گوشی میاد دو سه تا که مثل لامب تصویر نورش میزنه مطمعن هستید که نرم افزاری مشکل داره سخت افزاری و مشکل ایسی تصویر و لمسی نیست ؟؟ تو فکر گوگل مکسوز بودمم که بیخیال شدم اونم لمسی هست و دیدی اونم خراب شد ببرم تعمیرات بگم چی اشنا بود میگفت ایسی و ... میخان سود کنند خالی میبندن با اینکه اشنا هستند

sourena
22-10-2011, 16:34
تغییـرات ورژن جدید :

اضافـه شدن مرورگر اینترنتـی جدیـد نسخه v7.3.1.33

اضـافه شدن قفـل صفحه کلید (Swipe to Unlock)

اپدیت برنامـه (Ovi Maps 3.06(637

افزایش سرعـت باز شـدن منـو ها و برنامـه ها

بهبـود سرعـت و عملکرد گـوشی

افزایش صـدای اسپیکر ها در هنـگام پخـش موزیـک

لـود سریعتر عکس ها و ویدیـو ها

بــرای من نیــمده هادی! از کجا باید فعــال بشه؟

DaRiOuShJh
22-10-2011, 19:16
اقا این آپدیت ایناشم یکی به من بگه برنامه هاش رو بگیرم ببینم چی میگه

بعد کسی نگفت مشکل اس ام اس فارسی برای گوشی های سامسونگ ندارید شما؟

mohsen_rkh
22-10-2011, 23:39
سلام
من گوشیم 5800 هست و حافظه داخلیم پرشده هیچ برنامه ای هم تو حافظه داخلیش نریختم
فقط چندتا تم هست ولی وقتی میخوام پاکشون کنم installed apps. باز نمیشه آخه قبلا یه برنامه رو از حافظه داخلی uninstall کردم که ننمیدونم چی بود شاید به خاطر همونه
لطفا کمکم کنید نمیخوام کوشیمو فلش کنم
ممنون
منم حدود 1 سال بود این مشکل رو داشتم. آخر هم با Master Reset حلش کردم. کاش زودتر Master Reset میکردم.

aydin_eb7777
23-10-2011, 09:51
اقا این آپدیت ایناشم یکی به من بگه برنامه هاش رو بگیرم ببینم چی میگه

بعد کسی نگفت مشکل اس ام اس فارسی برای گوشی های سامسونگ ندارید شما؟

-------------------------
بیشتر گوشیهای سامسونگ با زبان فارسی مشکل دارن و به صورت مربع مربع نشون می دن

sourena
23-10-2011, 12:00
v[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یــکی جواب منو بــده!

DaRiOuShJh
23-10-2011, 13:21
-------------------------
بیشتر گوشیهای سامسونگ با زبان فارسی مشکل دارن و به صورت مربع مربع نشون می دن
آره پس مشکل از گوشی نیست؟
آخه از اونوز این اس ام اس های تبلغاتی میاد براشون مشکلی ندارن

راستی سونی اریکسون هم با عددهای فارسی مشکل داره اونا رو نشون نمیده

iman_s
23-10-2011, 13:26
یک مدت نیومدم اینجا آیدیت جدید اومد.
منو باش فکر کردم دیگه این گوشی از رده خارج شده

sourena
23-10-2011, 14:00
جــواب منو بدیـــــــــــــــــــن :37:

Hadi King
23-10-2011, 15:08
بــرای من نیــمده هادی! از کجا باید فعــال بشه؟

v[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یــکی جواب منو بــده!

جــواب منو بدیـــــــــــــــــــن

نیـازی به فعــال کردن نداره , اگه با گوشی کار نکنــی بعد از چند دقیقــه اینجـور میشــه :

sourena
23-10-2011, 15:58
مال من نمیــشه :(

هــادی بی ریخت :37: برو که دوستت ندارم :37:

Hadi King
23-10-2011, 16:11

گوشیتــو بزن تو دیـوار .. ! مطمئنـــی آپدیـت کردی ؟ :31: چند مـگ بـود آپدیــت ؟ :20:
دوستـمون گفـتن کــه :

وقتی گوشی شما قفل هستش نیازی نیست از کنار گوشی قفل رو باز کنید. یکی از کلید ها رو فشار بدید Swipe to Unlock نمایش داده میشه دیوونــه , از دکمــه کنار گوشی قفل رو باز نکــن اینجوری Swipe to Unlock نمایش داده نمیشه :31:

DaRiOuShJh
23-10-2011, 16:34
حالا که همه خوشحالن به سلامتی یه لینکی چیزی برای آموزش آپدیت و بک آپ گیری (ورژن نونهالان و غارنشینان) از فریم ورک الان گوشی بدید:D

asokurd
24-10-2011, 00:45

حل مشکل آپدیت نشدن firmware جدید 5800.
آخر سر بعد از 3 روز تلاش اروری که نمیذاشت آپدیت اعمال بشه واسه من برطرف شد. اونم خیلی ساده
از طریق nokia software updater 3.0.495 , یه بار گوشیمو به همون ورژن 52.0.007 reinstall کردم و اومدم تو گوشی با *#0000# و آپدیت عادی آپدیت کردم. ولی واقعا سریعتر شده حالا بقیه مزایاش بماند. حالشو ببرید.:11:

behrooz.shie
24-10-2011, 02:48

*#0000 رو بزنین ببینین اصلا اپدیت شده !
اگر شده با مستر ریست مشکل تون حل میشه

راستی نوکیا هم بعد یک سال یک اپدیت داد :27: فکر کردم این گوشیو انداخته کنار دیگه :13:

sourena
24-10-2011, 10:55
شـــده! من اون برنامه هه رو ریختم ... برا همین نشون نمیداد :دی

اون Mazelock رو میــگم :دی

حالا هی بزنید تو سر مال :دی

iman_s
24-10-2011, 12:07
تنها خوبی آپدیت جدید اینه که وقتی نصفه شب میخوای گوشی رو از کنارت برداری و ساعت رو نگاه کنی کارت راحت شده.قبلا باید تو اوج خواب آلودگی قفل گوشی رو باز میکردی و دنبال ساعتش میگشتی و دوباره قفلش میکردی ولی الن فقط کافیه دکمه منو رو بزنی تا ساعت رو ببینی

DaRiOuShJh
24-10-2011, 14:05
ایمان ایمان آموزشه آپدیتش رو به من برسون:31: نگاه کن یه بارم میخوام بعد از 3 سال آپدیت کنم هیچکی همکاری به عمل نمیاره

style_rap
24-10-2011, 20:29
منم حدود 1 سال بود این مشکل رو داشتم. آخر هم با Master Reset حلش کردم. کاش زودتر Master Reset میکردم.
master reset چجوریه؟ همون تنظیمات کارخانه؟
اگه اونه من دوبار اینکارو کردم درست نشده

iman_s
25-10-2011, 12:55
سلام داریوش
من با خود گوشی آپدیت میکنم.از این قرتی بازیهای فلش کردن با کامپیوتر و کوک کردن اینها خوشم نمیاد
تو گوشی کد #0000#* رو بزن تا مشخصات گوشیت رو بیاره بعد از تو منوش Check for updates رو بزن خودش برات آپدیت میکنه
واسه من از نسخه قبلی (52) به جدیده که نسخه 60 هست حدود 7مگ بود و کل کار دانلود و ... 10 دقیقه نشد
به همین راحتی به همین خوشمزگی

behrooz.shie
25-10-2011, 14:55

بعد از اپدیت از طریق خود گوشی حتما مستر ریست کنین با

*#7370#

که تعقیرات اعمال بشه

DaRiOuShJh
25-10-2011, 15:39
سلام داریوش
من با خود گوشی آپدیت میکنم.از این قرتی بازیهای فلش کردن با کامپیوتر و کوک کردن اینها خوشم نمیاد
تو گوشی کد #0000#* رو بزن تا مشخصات گوشیت رو بیاره بعد از تو منوش Check for updates رو بزن خودش برات آپدیت میکنه
واسه من از نسخه قبلی (52) به جدیده که نسخه 60 هست حدود 7مگ بود و کل کار دانلود و ... 10 دقیقه نشد
به همین راحتی به همین خوشمزگی

سلام امین
دمت گرم باز خودت به دادم رسیدی
بعد این برنامه هایی که الان کرک شده و نصب شدن مشکلی براشون پیش نمیاد؟
از اونوزم من روترم وایرلس نیس
با ایرانسل اینا آپدیت کنم؟:31:
بعد زبون فارسی و این چیزاش چی؟

mohsen_rkh
25-10-2011, 17:37
خیر. اون Reset to factory defaults هست و فقط تنظیماتی که در گوشی اعمال کردین رو به حالت کارخانه برمیگردونه.
برای Master Reset میتونید از کد #7370#* استفاده کنید یا اینکه گوشی رو خاموش کنید و در حال نگه داشتن دکمه های قرمز، سبز و دوربین، گوشی رو روشن کنید و تا زمانی که از شما ساعت و تاریخ رو میخواد دستتون رو از روی دکمه ها برندارید.

iman_s
26-10-2011, 12:54
سلام امین
دمت گرم باز خودت به دادم رسیدی
بعد این برنامه هایی که الان کرک شده و نصب شدن مشکلی براشون پیش نمیاد؟
از اونوزم من روترم وایرلس نیس
با ایرانسل اینا آپدیت کنم؟:31:
بعد زبون فارسی و این چیزاش چی؟
دوباره سلام:46:
واسه برنامه هات مشکلی پیش نمیاد من خیلی برنامه روی گوشیم دارم و بعد از آپدیت همشون صحیح و سالم سرجاشون هستند
زبون گوشی هم هرچی قبلا بوده همون هست.
من با همراه اول آپدیت کردم.اگه ایرانسل یا همراه اول داری یکی از این طرحهای یک روزه اش رو فعال کن و آپدیت کن

f@r@z
28-10-2011, 12:54
انصافا صدای گوشی بعد از آپتو دیت به ورژن 60 به صورت محسوس بلند شده. خیلی حال کردم:8:

DaRiOuShJh
28-10-2011, 14:19
دوباره سلام:46:
واسه برنامه هات مشکلی پیش نمیاد من خیلی برنامه روی گوشیم دارم و بعد از آپدیت همشون صحیح و سالم سرجاشون هستند
زبون گوشی هم هرچی قبلا بوده همون هست.
من با همراه اول آپدیت کردم.اگه ایرانسل یا همراه اول داری یکی از این طرحهای یک روزه اش رو فعال کن و آپدیت کن
دستت درد نکنه ایمان جان
میگم تا به جحال شده مشکلی باری گوشیت پیش میاد مثلا وسطه آپدیت قطع شه نت یا ...
اگه بشه یه طوری از الانش بک آپ گرفت خوبه
پی سی سوییت میگیره؟

iman_s
29-10-2011, 13:47
با خود گوشی هم میشه بک آپ گرفت.ولی بک آپ از برنامه ها نمیگیره.
اگه وسط کار یهو اتفاقی بیفته مشکلی نیست چون اون دانلود میکنه و میپرسه که میخوای الان آپدیت کنی یا بعدا.کل آپیدیتش هم دو دقیقه نمیشه فقط سعی کن شارژ باتری داشته باشی

یک لحظه فکر کردم -- شدم و امضام عوض شده وقتی پست mohsen_rkh رو دیدم :31: آواتارش شبیه آواتار منه

DaRiOuShJh
29-10-2011, 15:54
اره بک آپش رو که تنظیم کردم هر روز صبح میگیره اتوماتیک
باشه حالا روش تحیلیل و ساتنداج انجام میدم ببینم خوبه یا غارنشینی ایز بتر:31:
----------------------------------------------------------------
هم آواتاری پیدا کردی دیگه

Hossein813
01-11-2011, 23:14
سلام من گوشیم رو با کامپیوتر آپدیت کردم ورژن شده 52.0.101 و فارسی هم نداره چیکار کنمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Hossein813
01-11-2011, 23:34
در ضمن با خود گوشی هم که میخوام آپدیت کنه میگه که از سرور پاسخی دریافت نشد. چیکار کنم کسی میتونه راهنمائی کنه ؟

mohsen_rkh
02-11-2011, 22:22
سلام من گوشیم رو با کامپیوتر آپدیت کردم ورژن شده 52.0.101 و فارسی هم نداره چیکار کنمش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پروداکت کد گوشی رو به پروداکت کد فارسی تغییر بدید و دوباره آپدیت کنید (همون آپدیت رو Reinstall کنید).

moghaddas mfa
11-11-2011, 14:28
من گوشیم رو امروز اپدیت کردم ولی ورژن اووی قدیمیه و افیس هم باز نمیشه.5800دارم.

saeedss
12-11-2011, 13:18
یه برنامه میخام برا نوشتن یادداشت بروی دسکتاپ گوشی 5800
برا یادآوری کارهای روزانه.

DaRiOuShJh
12-11-2011, 13:47
تقویم خود گوشی این امکان رو داره برادر
همون کارت رو راه نمیندازه؟

n.a.b.a.t
12-11-2011, 14:07
برنامه قلف گزاری روی گالری رو کسی نداره ؟

saeedss
12-11-2011, 17:06
تقویم خود گوشی این امکان رو داره برادر
همون کارت رو راه نمیندازه؟
تقویم گوشی خوبه اما برا زمانیه که سر ساعت معینی میخای یه کاری رو انجام بدی.
اما من میخام یادداشتم مرتب جلو چشم باشه تا فراموش نکنم.

DaRiOuShJh
12-11-2011, 18:50
هممم
sticky note اینا رو باید یه سرچی کنید من خودم چیزی سراغ ندارم متاسفانه

saeedss
13-11-2011, 17:46
هممم
sticky note اینا رو باید یه سرچی کنید من خودم چیزی سراغ ندارم متاسفانه
یه برنامه پیدا کردم اما ویجیت هست.
نمیدونم چطور باید بیارمش رو صفحه دسکتاپ.
اگه میشه اینو برام یه توضیح بدید که چطور باید بیارمش رو دسکتاپ

saeedss
14-11-2011, 18:20
یه برنامه پیدا کردم اما ویجیت هست.
نمیدونم چطور باید بیارمش رو صفحه دسکتاپ.
اگه میشه اینو برام یه توضیح بدید که چطور باید بیارمش رو دسکتاپ
یعنی هیچکی بلد نیست اینو یه توضیح بده ببینم چطور باید ویجیت رو فعال کنم؟

golabi2
14-11-2011, 18:56
تو Setting این مسیر رو یه چک بکن:
Genral>Personalisation>Standby mode>shortcuts

DaRiOuShJh
14-11-2011, 19:47
ورژن فریم ورک من که اصلا ویجت و این چیزا نداره
برای ورژن چند به بعد این چیزا اضافه میشه؟

mohsen_rkh
15-11-2011, 21:30
برنامه قلف گزاری روی گالری رو کسی نداره ؟

Webgate Advanced Device Locks Pro VS60v3 & VS60v5 (Cracked)

DaRiOuShJh
16-11-2011, 14:08
محسن چی کار به ثبت نام مردم داری :دی:31: تو سایته اهدا کار میکنی نکنه؟
میگم آقا من یه مشکل دارم تازگی ها و اونم اینه که این گوشی اخمخم تازگی ها و.قتی که کیپدش لاک هست تا وقتی باز نشه زنگ ساعتش کار نمیکنه چند بار منو خواب انداخته
قبلا خوب بود الان چند دفعس یکی دو هفته ی اخیر اینطوری شده

iman_s
17-11-2011, 14:36
داریوش دلو بزن به دریا و گوشیتو آپدیت کن.شاید فرجی بشه

DaRiOuShJh
17-11-2011, 17:26
هر چی زور میزنم حسش نمیاد
دیروز هم هر کاری میکردم این اسمات کام وصل نمیشد
ماهواره ها رو پدیا میکرد 10-20 تا ولی موقعیت رو نشون نمیداد ولی ماله خوده گوشی نشون میداد
کلا جنی شده گوشیم
دیروز هم برای اولین بار صفحش از این رنگی عجیب غریبا شد از هوش رفت

yarihaker
17-11-2011, 22:51
من از اوی مپ ورژن 3.06 استفاده میکردم
از وقتی گوشیمو آپدیت کردم و نقشه گوشی به ورژن 3.04 برگشت دیگه نمیشه ورژن 3.06 رو نصب کرد آپدیت ارور میده
چه کارش کنم؟

sourena
17-11-2011, 22:55
تو Setting این مسیر رو یه چک بکن:
Genral>Personalisation>Standby mode>shortcuts

مال من آخرین ورژن هست ... همچین چیزی نداره!

mohsen_rkh
18-11-2011, 13:15
محسن چی کار به ثبت نام مردم داری :دی:31: تو سایته اهدا کار میکنی نکنه؟
میگم آقا من یه مشکل دارم تازگی ها و اونم اینه که این گوشی اخمخم تازگی ها و.قتی که کیپدش لاک هست تا وقتی باز نشه زنگ ساعتش کار نمیکنه چند بار منو خواب انداخته
قبلا خوب بود الان چند دفعس یکی دو هفته ی اخیر اینطوری شدهخوب باید بفهمم چند نفر از طریق معرفی من ثبت نام کردن! برام مهمه.
من مشابه این مشکل رو دارم با این تفاوت که وقتی گوشی لاک هست نمیشه زنگش رو با صفحه لمسی قطع کرد و فقط باید از دکمه قرمز استفاده کنم.

DaRiOuShJh
18-11-2011, 13:31
آره برای منم بعضی اوقات اینطوری میشه
کلا با لاکش مشکل داره گویا
بعضی اوقات حتی تو آنلاکش هم گیر میکنه بعد چند باز برنی یه دفه ویبرش گیر میکنه قاط میزنه:31: دیگه کاری نمیکنه تا باطری رو دربیاری

mili_k
18-11-2011, 16:30
آره برای منم بعضی اوقات اینطوری میشه
کلا با لاکش مشکل داره گویا
بعضی اوقات حتی تو آنلاکش هم گیر میکنه بعد چند باز برنی یه دفه ویبرش گیر میکنه قاط میزنه:31: دیگه کاری نمیکنه تا باطری رو دربیاری

دادا شما نمیخوای این 5800 ِ تو بفروشی ؟ !!! :31:

DaRiOuShJh
18-11-2011, 16:52
نه برادر گمون کنم اینم به سرنوشت انگیجم که از 2003 باهامه دچار شه

mili_k
18-11-2011, 17:08
نه برادر گمون کنم اینم به سرنوشت انگیجم که از 2003 باهامه دچار شه

شوخی کردم :46: . 5800 گوشی خوب و با دوامیه نگه ـش دار :46: :11:

mojtaba2321
18-11-2011, 21:18
دوستان من شماره های دفتر تلفنم هم روی سیم کارتم هست هم روی حافظه گوشی یعنی از هر شماره 2 تا ، میخوام بدونم چه جوری یه سریش رو حذف کنم، تعداد شماره ها زیاده نمیشه دونه دونه پاک کرد.

moghaddas mfa
18-11-2011, 22:45
دوستان من شماره های دفتر تلفنم هم روی سیم کارتم هست هم روی حافظه گوشی یعنی از هر شماره 2 تا ، میخوام بدونم چه جوری یه سریش رو حذف کنم، تعداد شماره ها زیاده نمیشه دونه دونه پاک کرد.

یکی از ضعف های 5800همینه.که کلیدی برای مارک کردن نداره.
ولی شما برای راحتی کار میتونین از بخش تنظیمات فقط نمایش مخاطبین گوشی را فعال کنین یا برعکس.
اینجوری مخاطبین شما دوتا نیست .
یا میتونین نمایش فقط مخاطبین سیم کارت رو فعال وبا مارک ال همه رو پاک کنین ودوباره تنظیمات رو رو ی مخاطب تلفن تنظیم کنید.

moghaddas mfa
18-11-2011, 22:53
دوستان چه جوری میشه خود حافظه گوشی رو ویروس کشی کرد.
اخه بعضی وقت ها گوشی رو تو جیبم میزارم شروع میکنه از طریق اینترنت داده ارسال میکنه خدا میدونه چی ارسال میکنه.
منم رم گوشی رو خالی کردم .
به نظرتون ویروس هستش یا نه...
کمک کنین چه جوری درستش کنم .
گوشی رو هم تازه ابدیت کردم نمیشه فلش بزنم .اخه هنوز ورژن جدید رو اینجا ندارن.
راستی میشه گوشی رو رینستال کرد.؟؟؟؟

mojtaba2321
19-11-2011, 00:20
یکی از ضعف های 5800همینه.که کلیدی برای مارک کردن نداره.
ولی شما برای راحتی کار میتونین از بخش تنظیمات فقط نمایش مخاطبین گوشی را فعال کنین یا برعکس.
اینجوری مخاطبین شما دوتا نیست .
یا میتونین نمایش فقط مخاطبین سیم کارت رو فعال وبا مارک ال همه رو پاک کنین ودوباره تنظیمات رو رو ی مخاطب تلفن تنظیم کنید.
ممنون
میشه بگید چه جوری بزارم روی فقط گوشی یا سیم کارت؟

aydin_eb7777
19-11-2011, 10:50
ممنون
میشه بگید چه جوری بزارم روی فقط گوشی یا سیم کارت؟
-----------------
وارد Contacts میشی و Options رو میزنی و بعد Settings رو انتخاب میکنی حالا تو قسمت Contacts to display می تونی حافظه مورد نظرت رو انتخاب کنی
موفق باشی

behrooz.shie
20-11-2011, 00:14
دوستان چه جوری میشه خود حافظه گوشی رو ویروس کشی کرد.
اخه بعضی وقت ها گوشی رو تو جیبم میزارم شروع میکنه از طریق اینترنت داده ارسال میکنه خدا میدونه چی ارسال میکنه.
منم رم گوشی رو خالی کردم .
به نظرتون ویروس هستش یا نه...
کمک کنین چه جوری درستش کنم .
گوشی رو هم تازه ابدیت کردم نمیشه فلش بزنم .اخه هنوز ورژن جدید رو اینجا ندارن.
راستی میشه گوشی رو رینستال کرد.؟؟؟؟

مگه میشه ورزن جدید رو ما داشته باشم شما نداشته باشین :31: !!! تو ده بالای ما که امده !
بله میشه ری انستال کرد همون ورزنی که هست
ویروس هم فکر نکنم بگیره ! ببینید برنامه ای چیزی نصب نکرده باشین

moghaddas mfa
20-11-2011, 10:51
مگه میشه ورزن جدید رو ما داشته باشم شما نداشته باشین :31: !!! تو ده بالای ما که امده !
بله میشه ری انستال کرد همون ورزنی که هست
ویروس هم فکر نکنم بگیره ! ببینید برنامه ای چیزی نصب نکرده باشین
چه جوری میشه رینستال کرد اگه نرم افزای میخواد لینک اونو بذارید.

:46:ممنان عزیز

DaRiOuShJh
20-11-2011, 13:34
smartcom من ذیگه وصل نمیشه
ماله خوده گوشی وصل میشه
مشکل چیه؟

moghaddas mfa
20-11-2011, 13:54
smartcom من ذیگه وصل نمیشه
ماله خوده گوشی وصل میشه
مشکل چیه؟
منم همین موشکلو دارم...حتی با فلش زدن هم درست نشد.
ببینم شما اول روی گوشیت کار میکرد بعد که فلش یا ابدیت کردین به مشکل خورد.
مال من که اینجوری بود .فکر کنم باید ورژن جدید این برنامه رو گیر بیاریم .1.56به بالا
اگر گیر اوردی خبر بده؟؟؟؟

DaRiOuShJh
20-11-2011, 15:25
من اصلا تغییری ندادم رو گوشی
دو سه ساله روش نصب بوده مشکلی نداشته
الان یکی دو هفتس اینجوری شده
ماهواره هاشم وصل میشه بدون مشکل ولی موقعیت رو پیدا نمیکنه
وقتی من فریم ورکم همون قدیمیه نیازی به آپدیت نداره که
ممکنه از خوده برنامش باشه

mojtaba2321
21-11-2011, 20:17
چه جوری میشه گوشیم رو روی جیمیلم تنظیم کنم وقتی برام ایمیل اومد خبر بشم؟

yarihaker
21-11-2011, 21:51
من از اوی مپ ورژن 3.06 استفاده میکردم
از وقتی گوشیمو آپدیت کردم و نقشه گوشی به ورژن 3.04 برگشت دیگه نمیشه ورژن 3.06 رو نصب کرد آپدیت ارور میده
چه کارش کنم؟
با نرم افزار آپديت خود گوشي نقشه رو آپ كردم درست شد

moghaddas mfa
21-11-2011, 21:52
چه جوری میشه گوشیم رو روی جیمیلم تنظیم کنم وقتی برام ایمیل اومد خبر بشم؟

توی بخش پیام ها صندوق پستی رو فعال کن.ادرس رو همنون ادرس جیملت بذار.:46:
بعد توی تنظیمات تعیین کن کی گوشی به اینترنت وصل بشه وجیملتو چک کنه اصطلاحا ابدیت بشه.هروقت ایمیل جدید برات امده باشه گوشه همانند مسج برات هشدار میده.

mojtaba2321
23-11-2011, 00:10
توی بخش پیام ها صندوق پستی رو فعال کن.ادرس رو همنون ادرس جیملت بذار.:46:
بعد توی تنظیمات تعیین کن کی گوشی به اینترنت وصل بشه وجیملتو چک کنه اصطلاحا ابدیت بشه.هروقت ایمیل جدید برات امده باشه گوشه همانند مسج برات هشدار میده.
این کارو کردم.
ولی اونجایی که گفتید تنظیم کنم چقدر به چقدر آپدیت بشه پیدا نکردم.
connect رو هم که میزنم به اینترنت وصل نمیشه. در صورتی که اینترنت گوشی سالمه و کار میکنه.

moghaddas mfa
23-11-2011, 01:08
این کارو کردم.
ولی اونجایی که گفتید تنظیم کنم چقدر به چقدر آپدیت بشه پیدا نکردم.
connect رو هم که میزنم به اینترنت وصل نمیشه. در صورتی که اینترنت گوشی سالمه و کار میکنه.

از قسمت نسخه بروز گوشی همون جایی که نرم افزار های گوشی رو میتونی ابدیت کنی یه برنامه برای ایمیل هست ببین به دردت میخوره...

mojtaba2321
24-11-2011, 15:11
از قسمت نسخه بروز گوشی همون جایی که نرم افزار های گوشی رو میتونی ابدیت کنی یه برنامه برای ایمیل هست ببین به دردت میخوره...
متوجه نشدم..از کجا دقیقا؟؟

azd1997
24-11-2011, 22:31
سلام
من 5800 خودمو اپدیت کردم
حالا مموریش باز نمیشه (یعنی قفل شده)رمزشم که میزنم قبول نمیکنه
حالا چیکار کنم؟

mojtaba2321
26-11-2011, 23:07
وقتی گوشیم میس میخوره یا sms میاد تا وقتی لاک گوشی باز نشده چشمک نمیزنه، عجیبه تا حالا برام پیش نیومده بود!

behrooz.shie
27-11-2011, 00:49
سلام
من 5800 خودمو اپدیت کردم
حالا مموریش باز نمیشه (یعنی قفل شده)رمزشم که میزنم قبول نمیکنه
حالا چیکار کنم؟
رمز رو اشتباه میدید !
به سیستم وصل کنید و چک کنید ببینید باز میشه

وقتی گوشیم میس میخوره یا sms میاد تا وقتی لاک گوشی باز نشده چشمک نمیزنه، عجیبه تا حالا برام پیش نیومده بود!
گوشی رو بعد اپدیت ریست کردین ؟

moghaddas mfa
27-11-2011, 00:53
متوجه نشدم..از کجا دقیقا؟؟

برو توی قسمت برنامه ها( ایکونش سبز رنگه)از اونجا برنامه رودانلود کن.

mojtaba2321
28-11-2011, 14:35
برنامه ساده ای هست بشه باهاش متن رو از کامپیوتر به گوشی منتقل کرد برای sms ؟

DaRiOuShJh
28-11-2011, 15:45
بلوتوث راحت ترین کاره
میتونید هم تو قالب فایل txt کپی کنید رو گوشی و از اون کپی . پیست کنید برای اس ام اس ها
html هم گزینه خوبیه

mojtaba2321
28-11-2011, 22:06
بلوتوث راحت ترین کاره
میتونید هم تو قالب فایل txt کپی کنید رو گوشی و از اون کپی . پیست کنید برای اس ام اس ها
html هم گزینه خوبیه
نه بابا یه برنامه آسون میخوام
چند سال پیش که سونی اریکسون داشتم یه همچین برنامه ای داشت
آنلاین گوشی به کامپیوتر وصل میشد میتونستی هر متنی دوست داری sms کنی.
با برنامه خود نوکیا میشه ولی اونو دوس ندارم.

DaRiOuShJh
28-11-2011, 22:21
خوب برنامه نوکیا pcsuit هست با اون میشه این کارو کرد
راهه دیگه خودم چیزی سراغ ندارم
شاید برنامه های 3rd party هم باشه ولی باز مشابهه همونه دیگه

iman_s
29-11-2011, 11:04
بهترین برنامه Nokia PC Suite هست.(با OVI Suite اشتباه نشه.OVI خیلی بد قلقه)
فقط یک مشکل کوچولو با فونت فارسی داره

mohsen_rkh
29-11-2011, 19:45
Microsoft SMS Sender
فوق العاده ساده و کم حجم و راحت. هم کابل و هم بلوتوث رو ساپورت می کنه. فارسی رو هم ساپورت می کنه. اگه میخواید آپلود کنم.

iman_s
30-11-2011, 10:41
آره حتما آپلود کن
دمت گرم

mohsen_rkh
01-12-2011, 00:09

Microsoft SMS Sender
فوق العاده ساده و کم حجم و راحت. هم کابل و هم بلوتوث رو ساپورت می کنه. فارسی رو هم ساپورت می کنه. اگه میخواید آپلود کنم.

آره حتما آپلود کن
دمت گرم

Microsoft SMS Sender v1.00

برای اجرا در ویندوز 7 از قابلیت Compatibility ویندوز برای شبیه سازی محیط XP استفاده کنید.

DaRiOuShJh
01-12-2011, 00:13
مرسی برادر
منم بگیرم ببینم چی میگه
بچه ها کسی با این تلفن ثابت ها هم اس ام اس زده؟ چطوره؟
ما که الان adsl داریم و مودم دایال اپمون وصل نیست راهی نداره بفرستیم با همین؟

iman_s
01-12-2011, 12:29
تو سایت مخابرات زده میشه از خط ثابت اس ام اس زد ولی من نتونستم.از مخابرات منطقه پرسیدم گفت هنوز راه اندازی نشده.اون برنامه مخابرات هم فقط با مودم دایل آپ کار میکنه

DaRiOuShJh
01-12-2011, 13:11
آهان پس هیچی
یعنی از این تلفن اس ام اسی ها ندارن؟ تو سایتشون عکسشون رو زده ولی جایی ندیدم

soroush20
02-12-2011, 08:47
سلام من اين گوشي رو دارم
از نظر من گوشي ارزون نصبت به كاراييش هست.

كار راه اندازه:11:

iman_s
02-12-2011, 18:31
آهان پس هیچی
یعنی از این تلفن اس ام اسی ها ندارن؟ تو سایتشون عکسشون رو زده ولی جایی ندیدم
گوشی تلفن ثابت که بتونه اس ام اس بفرسته تو بازار زیاد حدود 50 به بالا قیمتشونه ولی الان به صرفه نیست.چون خیلی جاها هنوز راه نیفتاده و گوشیهایی هم که فعلا موجوده جالب نیستند.چند وقت دیگه که همه جا اس ام اس راه بیفته گوشیهای جدیدتری میاد که امکانات بیشتری دارند و ارزونتر هستند

DaRiOuShJh
02-12-2011, 19:20
آره حالا یه نمه بگزره
البته همینا هم یکی دو سالی میشه اومده گمونم
---------------
سروش جان همچین 300 تومن گوشی ارزونی نیست ها:31: در مقایسه باکت پیسی و ipod گفتی؟

M.Amorous
03-12-2011, 09:45
سلام دوستان. من یک گوشی 5800 دارم چند روزیه دکمه ی خاموش و روشن کردنش کار نمیده ! این آخریا باید یکم بیشتر فشارش میدادی تا کار کنه. اما الان کار نمیده. یعنی اگه خاموش بشه.... مشکل از کجاست؟! هزینش حدودا چقدره؟!
راستی دوربینش هم کار نمیده !!! نمی دونم با ریست کردن درست میشه یا نه. اینم یه راهنمایی کنین ممنون میشم :31:
با تشکر

DaRiOuShJh
03-12-2011, 13:54
سلام برادر
زدی ترکوندی دیگه گوشی رو :دی چی کارش کردی مگه؟
اون دکمه هاش که باید خراب شده باشه تعویض باید بشن
دوربینش چه مشکلی داره؟ اصلا روی دوربین نمیره؟

M.Amorous
04-12-2011, 18:01
سلام برادر
زدی ترکوندی دیگه گوشی رو :دی چی کارش کردی مگه؟
اون دکمه هاش که باید خراب شده باشه تعویض باید بشن
دوربینش چه مشکلی داره؟ اصلا روی دوربین نمیره؟
روی دوربین میره ولی چیزی نشون نمیده. یعنی روشن نمیشه دوربینه! گزینه Options هم نیست. یادمه یه بار این طوری شد خاموش روشنش کردم درست شد ولی الان اگه خاموشش کنم دیگه... :31:

mojtaba2321
09-12-2011, 23:01
میشه کاری کرد موقع مکالمه ، زمان مکالمه هم روی صفحه بیاد؟

sourena
09-12-2011, 23:10
show call duration رو باید ON کنی.

از تنظیمات call

moghaddas mfa
14-12-2011, 22:03
سلام.
دوستان چند تا مشکل داشتم.
گوشیم اکثر مواقع با اخطار حافظه عمومی پر است برنامه ها رو میبنده.
مستر ریست هم کردم ولی درست نشد . حافظه هم خالیه.
2-بعداز ریست کانکت شدن اووی مپ سرعت بالایی داره ولی بعد دو یاسه روز خیلی سرعتش پایین میاد.3_چرا اعداد تلفن در حالت فارسی بعد از ریست درسته ولی بعد از مدتی به انگلیسی تغییر میکنه.منظورم اعداد کیبورد تلفن قبل از اینکه وارد منو بشی .
برنامه هایی که از بخش ابدیت گوشی ابدیت میکنی ولی نصبشون نکنی کجا ذخیره میشن مثلا همین اووی مپ من دانلود کردم ولی نصب نکردم یه جا تو گوشی ذخیره شده ؛که با انتخاب دوباره اون بدون دانلود نصب میکنه اگه کمک کنین ممنون میشم.

sky lord
25-12-2011, 14:11
سلام دوستان من میخوام گوشیم رو -- کنم یا فلش بزنم میشه راهنمایی کنید؟
ورژن فعلی گوشیم 52 هست
سرتیفکیت هم دارم

Hadi King
29-12-2011, 09:49
سلام دوستان من میخوام گوشیم رو -- کنم یا فلش بزنم میشه راهنمایی کنید؟
ورژن فعلی گوشیم 52 هست
سرتیفکیت هم دارم
سلام , قسمـت هـک گوشی های موبایل تایپک های زیادی هست برای هـک و ... :46:

moghaddas mfa
29-12-2011, 10:06
سلام.
دوستان چند تا مشکل داشتم.
گوشیم اکثر مواقع با اخطار حافظه عمومی پر است برنامه ها رو میبنده.
مستر ریست هم کردم ولی درست نشد . حافظه هم خالیه.
2-بعداز ریست کانکت شدن اووی مپ سرعت بالایی داره ولی بعد دو یاسه روز خیلی سرعتش پایین میاد.3_چرا اعداد تلفن در حالت فارسی بعد از ریست درسته ولی بعد از مدتی به انگلیسی تغییر میکنه.منظورم اعداد کیبورد تلفن قبل از اینکه وارد منو بشی .
برنامه هایی که از بخش ابدیت گوشی ابدیت میکنی ولی نصبشون نکنی کجا ذخیره میشن مثلا همین اووی مپ من دانلود کردم ولی نصب نکردم یه جا تو گوشی ذخیره شده ؛که با انتخاب دوباره اون بدون دانلود نصب میکنه اگه کمک کنین ممنون میشم.

کسی نیست کمک کنه............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41: :19::18::18::41:

morili
12-01-2012, 22:27
سلام بچه ها گوشی 5800 من وقتی میخواستم قاب بالاییش رو درارام اون سیم تاچ اسکرینش قطع شد .
کسی میدونه قیمت تاچ اسکرین اورجینال چنده؟ ؟ ؟ ممنون

sourena
13-01-2012, 11:38
سال پیش حدود 80 تومن بود

sastwhc
17-01-2012, 12:20
اشکال در کلیدهای مجازی نوکیا 5800 اکسپرس میوزیک هنگام زنگ خوردن
با سلام
گوشی 5800 من از روز اول وقتی که زنگ می خورد کلیدهای مجازی کار نمیکرد و نمی شد با کلید مجازی گوشی را برداشت.فکر می کردم با آپگرید این مشکل رفع بشه اما آپگرید به 52.0.101 هم نتوانست این مشکل را مرتفع کند
آیا راه حلی وجود دارد؟آیا باید این کلید ها جوره خاصی تنظیم شوند؟
؟
با تشکر

پ.ن
اینجا درست بود یا باید جایه دیگه می پرسیدم؟؟!!!!!

DaRiOuShJh
17-01-2012, 13:44
برادر 5800 این مشکلا براش پیش میاد
ورژن من ورژن همون اولی هست آپدیتش نکردم ولی بازم بعضی اوقات این مشکل پیش میاد
حتی بعضی اوقات همون 3 تا کلید روش هم کار نمیکنه، در حای که سخت افزاری کاملا سالمه
کلا هم برای زنگ خوردن هم زنگ ساعتش وقتی که key lock داشته باشه، مشکل داره
فک نکنم راه حل خاصی براش باشه

peaceful1
17-01-2012, 13:59
اشکال در کلیدهای مجازی نوکیا 5800 اکسپرس میوزیک هنگام زنگ خوردن
با سلام
گوشی 5800 من از روز اول وقتی که زنگ می خورد کلیدهای مجازی کار نمیکرد و نمی شد با کلید مجازی گوشی را برداشت.فکر می کردم با آپگرید این مشکل رفع بشه اما آپگرید به 52.0.101 هم نتوانست این مشکل را مرتفع کند
آیا راه حلی وجود دارد؟آیا باید این کلید ها جوره خاصی تنظیم شوند؟
؟
با تشکر

پ.ن
اینجا درست بود یا باید جایه دیگه می پرسیدم؟؟!!!!!

سلام
چرا آپدیت نمیکنی به ورژن 60(آخرین ورژن)؟
یکی از بهترین راه حل هایی که برای عموم مشکل ها دیدم آپدیت ( reinstall last version) بعد هم ریست گوشی با کد.
این عموم مشکلات من رو حل میکنه.

DaRiOuShJh
17-01-2012, 14:21
نه بابا بعضی مشکلات بدتر میشن:31:
من که همون ورژن اولیش موندم از چند سال پیش با مشکلاتش کنار اومدم
آپیدت کنه آدم مشکلات جدید پیش میاد خر بیار و باقالی بار کن و این حرفا میشه

sastwhc
17-01-2012, 17:10
سلام
چرا آپدیت نمیکنی به ورژن 60(آخرین ورژن)؟
یکی از بهترین راه حل هایی که برای عموم مشکل ها دیدم آپدیت ( reinstall last version) بعد هم ریست گوشی با کد.
این عموم مشکلات من رو حل میکنه.

به به
شما کجا اینجا کجا؟:10::10:
راستش نباید این مشکل وجود داشته باشه
یه مدت تحقیق کردم بعد این فریم ویر رو انتخاب کردم از بقیه stable تره
وقتی کسی به گوشیم زنگ میزنه نمیشه با کلید مجازی جواب داد باید حتما از کلید سبز استفاده کرد در حالیکه نباید اینطوری باشه!
در هر حال ممنون:40:
DaRiOuShJh از شما هم تشکر میکنم

moghaddas mfa
23-01-2012, 10:19
سلام .
دوستان چه جوری میشه از شر ارور(خطای مجوز با ارائه دهنده تماس بگیرید)خلاص شد....گوشی رو باید چکار کرد........
من 5800دارم وبه اخرین ورژن اپ کردم..

peaceful1
23-01-2012, 10:34
اگه منظورت وقتی چیزی نصب میکنی هست باید وقتی این خطا رئ میده ساین کنی برو این سایت عضو شو
و سریال گوشیت رو بده دو تا فایل کم حجم بهت میده بعد با نرم افزار SignSiS این دو فایل و اپلیکیشن مورد نظر رو تلفیق کن تا اجازه نصب بده.

DJ.Mamal
23-01-2012, 11:01
اگه منظورت وقتی چیزی نصب میکنی هست باید وقتی این خطا رئ میده ساین کنی برو این سایت عضو شو
و سریال گوشیت رو بده دو تا فایل کم حجم بهت میده بعد با نرم افزار SignSiS این دو فایل و اپلیکیشن مورد نظر رو تلفیق کن تا اجازه نصب بده.
الان دیگه سرتیفیکت نمیدن..پولی شده
روش جدید واسه -- هست
اینجا رو ببینید

amir_ata_21
23-01-2012, 11:31
دوستان ورژن گوشی من 52 است، میشه به زبان ساده بگید که چطور من به ورژن 60 آپدیت کنم؟
آخه تو آپدیت قبلی زبان فارسی گوشیم پرید:41:

peaceful1
23-01-2012, 11:49
الان دیگه سرتیفیکت نمیدن..پولی شده
روش جدید واسه -- هست
اینجا رو ببینید

ممنون از اطلاع رسانی شما من دیگه خیلی گوشی های نوکیا و سیستم عامل سیمبین رو مثل قدیم دنبال نمیکنم ولی از این سایتی که دادم همین چند وقت پیس اقدام کردم و بعد چند دقیقه برام کد فعال سازی ارسال شد.

DJ.Mamal
23-01-2012, 13:47
ممنون از اطلاع رسانی شما من دیگه خیلی گوشی های نوکیا و سیستم عامل سیمبین رو مثل قدیم دنبال نمیکنم ولی از این سایتی که دادم همین چند وقت پیس اقدام کردم و بعد چند دقیقه برام کد فعال سازی ارسال شد.
دقیقا کی بود؟
اگه بده که خوبه
برم تست کنم :blink:

moghaddas mfa
23-01-2012, 14:04

مژده مژده
روش جدید _ _ توسط خودم پیدا یا بهتره بگم ایجاد شد

به اینجا سر بزنید 100000%

peaceful1
23-01-2012, 15:49
دقیقا کی بود؟
اگه بده که خوبه
برم تست کنم :blink:

حدود دو هفته پیش شاید هم کمتر.

سلام.
ممنون از راهنماییت.
من رفتم تو سایت ایمیل وپسورد خواست وارد کردم ......

چیزه دیگه ای نخواست.....
حالا باید چکار کنم......

حالا باید صبر کنی دو تا فایل برا دانلود بزاره بعد توسط اون نرم افزاری که گفتم اپلیکیشن مد نظرتون رو با اون دو فایل تلفیق کنید.

moghaddas mfa
23-01-2012, 19:58
مژده مژده
روش جدید _ _ توسط خودم پیدا یا بهتره بگم ایجاد شد

به اینجا سر بزنید 100000%

moghaddas mfa
08-02-2012, 08:59
سلام
دوستان من اخرین ورژن Qt،و ttpod playerرومیخوام هر چی تا حالا دان کردم مشکل داشته.......
راستی من qt رو نصبیدم ولی حالا پاک نمیشه.....چکار کنم.:19:

moghaddas mfa
10-02-2012, 18:25
دوستان نمیخواین کمک کنین.....
راستی دوستان دوستم اینترنت داره فکر کنم وایرلس باشه.....
حالا من تو قسمت وایرلس لان گوشیم اسم اون اینترنتش میاد میزنم کانکت وصل میشه ولی اتفاق دیگه ای نمیفته.....
البته من به دوستم گفتم و گفت شاید بخاطر رمزی که گذاشته نمیشه.حالا اون رمزو کجا باید وارد کنم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم
من میخوام نقشه ها رو از داخل خود گوشی اپ کنم اگه کمک کنید خیلی خیلی ممنون میشم... منتظرم

aydin_eb7777
11-02-2012, 11:43
سلام
دوستان من اخرین ورژن Qt،و ttpod playerرومیخوام هر چی تا حالا دان کردم مشکل داشته.......
راستی من qt رو نصبیدم ولی حالا پاک نمیشه.....چکار کنم.:19:
اگر فریمور گوشیت ورژن 60 باشه آخرین ورژن QT به طور پیش فرض روی گوشیت نصب شده
برای چی می خوای QT رو پاک کنی؟

دوستان نمیخواین کمک کنین.....
راستی دوستان دوستم اینترنت داره فکر کنم وایرلس باشه.....
حالا من تو قسمت وایرلس لان گوشیم اسم اون اینترنتش میاد میزنم کانکت وصل میشه ولی اتفاق دیگه ای نمیفته.....
البته من به دوستم گفتم و گفت شاید بخاطر رمزی که گذاشته نمیشه.حالا اون رمزو کجا باید وارد کنم تا بتونم از اینترنت استفاده کنم
من میخوام نقشه ها رو از داخل خود گوشی اپ کنم اگه کمک کنید خیلی خیلی ممنون میشم... منتظرم
اگر وقتی که انتخابش می کنی کلمه Connected رو نشون می ده یعنی اینکه وصل شده و رمزی روش نیست چون اگر رمز داشت اصلا وصل نمیشد و پیغامی مبنی بر وارد کردن رمز نشون داده می شد!
اما دلیل اینکه بعد از وصل نمی تونی کاری کنی اینه که شاید چیزی که در لن گوشیت پیدا میشه و بهش وصل میشی یک شبکه داخلی بیسیم از نوع AD-hoc و Shared باشه که فقط برای انتقال اطلاعات بین چند سیستم ساخته شده و اینترنت روی این شبکه فعال نباشه
موفق باشی

moghaddas mfa
11-02-2012, 17:09
اگر فریمور گوشیت ورژن 60 باشه آخرین ورژن QT به طور پیش فرض روی گوشیت نصب شده
برای چی می خوای QT رو پاک کنی؟

اگر وقتی که انتخابش می کنی کلمه Connected رو نشون می ده یعنی اینکه وصل شده و رمزی روش نیست چون اگر رمز داشت اصلا وصل نمیشد و پیغامی مبنی بر وارد کردن رمز نشون داده می شد!
اما دلیل اینکه بعد از وصل نمی تونی کاری کنی اینه که شاید چیزی که در لن گوشیت پیدا میشه و بهش وصل میشی یک شبکه داخلی بیسیم از نوع AD-hoc و Shared باشه که فقط برای انتقال اطلاعات بین چند سیستم ساخته شده و اینترنت روی این شبکه فعال نباشه
موفق باشی
از شما دوست عزیز بخاطر راهنماییت ممنونم.
ولی من خودمqtرو نصب کرده بودم و روی گوشیم از قبل وجود نداشت .البته مجبور شدم گوشی رو مستر ریست کنم......
در مورد دومین سوالم هم گفتم که شبکه بی سیم اینترنت هست یعنی دوستم میره هر ماه اشتراک پرداخت میکنه البته دانلود محدود داره....
راستی یه سوال.
ریست کردن گوشی با7370چه فرقی با روش نگه داشتن کلید سبز وقرمزو....میکنه.....
:31:
دوستان من چند روزیه نمیتونم ایمیل هام رو چک کنم یعنی نمیشه به بخش ایمیل یاهو برم ....باگوشی وچند تا کامپیوتر امتحان کردم نشد....

moghaddas mfa
11-02-2012, 17:19
این هم دوستان اخرین ورژن Qt4.7.3تست شده روی گوشی خودم....سالم سالم...

aydin_eb7777
11-02-2012, 19:21
از شما دوست عزیز بخاطر راهنماییت ممنونم.
ولی من خودمqtرو نصب کرده بودم و روی گوشیم از قبل وجود نداشت .البته مجبور شدم گوشی رو مستر ریست کنم......
در مورد دومین سوالم هم گفتم که شبکه بی سیم اینترنت هست یعنی دوستم میره هر ماه اشتراک پرداخت میکنه البته دانلود محدود داره....
راستی یه سوال.
ریست کردن گوشی با7370چه فرقی با روش نگه داشتن کلید سبز وقرمزو....میکنه.....
:31:
دوستان من چند روزیه نمیتونم ایمیل هام رو چک کنم یعنی نمیشه به بخش ایمیل یاهو برم ....باگوشی وچند تا کامپیوتر امتحان کردم نشد....
پس سه حالت داره یا ترافیکش تموم شده و یا اینکه طوری شبکه تنظیم شده که باید به گوشی آی پی بدی و یا اینکه تعداد یوزرهایی که کانکت میشن محدوده و شما یوزر اضافه محسوب بشی
در هر صورت رمز نداره
فرقی ندارن در هر دو حالت هارد فرمت انجام میشه و تنها تفاوتشون اینه که اگر از کد استفاده کنی باید رمز لاک کد گوشیتون رو داشته باشید اما اگر از سه دکمه استفاده کنی نیازی به داشتن رمز نیست
موفق باشی

fk_u
18-02-2012, 22:52
سلام
5800 مشکل ال سی دی داشت گاهی خوب گاهی رنگ هاش رنگین کمانی میشد اخرا زیاد این طور بود 99 درصد
سرچ کردم تو نت تو فروم ها بود که با ابدیت ورژن به نسخه قدیم شاید حل بشه ابدیت من 60 بود و گفتن که اگه ال سی دی عوض کنید شاید دوباره این طوری بشه مشکل ناشناخته هست .و ... این حرف ها چقدر صحت داره؟
اشتباهی کردم به یک ادم بیسواد دادم گوشی دوست نامرد بماند جر و بحث و ... گفتم ال سی دی خودم روش بزاره و ...
الان دستم اومده ال سی دی مثل قدیم هس گاهی خوب گاهی بد ولی واکنش لمسی از کار افتاده؟ قاب جلو در اوردم یک سیم نواری به قاب جلو وصل هستا دیدم مثلا 5 تا سیم باشه یکیش بینش بریده شده بخاطر همینه که لمسیش از کار افتاده؟ موقع باز کردم سیم نواری ضربه دید . که منم حوصله رفت فشار اوردم حالا باره شده؟
سیم نواری که از گوشی به قاب جلو وصله کارش چیه درست گفتم برای واکنش لمسیه؟
مشاوره میخام درست کردن این سیم که کلا دیگه زدم باره شده درست میشه و چنده هزینش؟ لازمه ال سی دی عوض کنم باتوجه به مشکل رنگی که بالا گفتم یا با ابدیت به نسخه قدیم با جف و .. درس میشه؟صحت داره بعید میدونم
حرف اهنربای کوچیک زیر قاب جلو گذاشتن هم تو فروم ها بود که فکر کنم شانسیه کار کردنش
بنظرتون فقط سیم نواری بدم تعمیر یا چی کنم؟ ممنون
یا تعمیر ارزش نداره تو فکر گوشی اندروییدی هستم. 5800 نو چنده تو بازار هست اصلا
ممنون راهنمایی کنید حالم از گوشی بهم خورد
قیمت ال سی دی جدیدا چنده؟ میگن اورج داره و غیر اورج الکی میگن از کجا بدونم کدوم اورجه وصل میکنن قطعات نمیشه دونست
خاهشا چیزی 100 درصد میدونید بگید حدسی نباشه ممنون
مثل اینکه مشکل من بقیه هم دارن در با بت بچه ها خوندم
ببخشید طولانی شد بستم مجبور بودم چند وقتیه گرفتار این موبایلم

dani.flight
19-02-2012, 12:38
سلام
1مشکل دارم که الان دوباره ایجاد شده! اینکه وقتی اس ام اس میاد به غیر از چراغش هیچ کاری دیگه نمیکنه!
حتی رو صفحه هم نمیاد باید برم تو این باکس ببینم!!!!
قبل 1بار ریست کردم درست شد اما الان دیگه درست نمیشه!
؟؟؟
ممنون.

aydin_eb7777
19-02-2012, 19:05
سلام
1مشکل دارم که الان دوباره ایجاد شده! اینکه وقتی اس ام اس میاد به غیر از چراغش هیچ کاری دیگه نمیکنه!
حتی رو صفحه هم نمیاد باید برم تو این باکس ببینم!!!!
قبل 1بار ریست کردم درست شد اما الان دیگه درست نمیشه!
؟؟؟
ممنون.
سلام
راهش همون ریستی هست که گفتی
باید دوباره اینکار رو انجام بدی
از کد #7780#* استفاده کن که اطلاعات گوشیت هم سالم بمونه
موفق باشی

mojtaba2321
09-03-2012, 00:19
راهی نیست مث سونی اریکسون ، که وقتی گوشی خاموش رو روشن میکنیم و sms برامون اومده باشه ساعتی که sms رو فرستادن درست بزنه؟

peaceful1
09-03-2012, 01:12
کسی آخرین نسخهebuddy برای 5800 میتونه بزاره؟

aydin_eb7777
09-03-2012, 10:42
راهی نیست مث سونی اریکسون ، که وقتی گوشی خاموش رو روشن میکنیم و sms برامون اومده باشه ساعتی که sms رو فرستادن درست بزنه؟
شما برای دیدن ساعت اصلی پیام نباید به زمانی که کنار sms نشون داده شده توجه کنی
باید وارد sms بشی و از قسمت Options گزینه Message Details رو انتخاب کنی و ساعت اصلی فرستاده شدن پیام رو ببینی
موفق باشی

fk_u
15-03-2012, 22:25
سلام
ممنون که بست های قبلیه منو جواب دادید ( فروم هم فروم های قدیم یادش بخیر هم علمی بود هم جواب میدادند)

یک سوال دارم این گوشی من که lcd خرابه مشکل رنگ داره ر اثر ضربه مثل اینکه این طوری میشه زیاد ضربه خورده + کابل تاچ باره کردم این کابل تاچ هم اورجینال و نسخه کبی داره؟ میخاستم بدونم قاب گوشی هم بیدا میشه جلو + بشت اورجینالخ یا جنسه بدرد نخوره؟ مشکلی بیدا نمیکنه که فلت روی قاب جدید بدم نصب کنند؟ یعنی مثل قاب اورجیناله یا مشکلی بیدا میشه عوض کنم
گفتم دارم همه چی گوشی عوض میکنم یک قاب نو هم بگیرم قابم داغونه دیگه

عاقلانه هست lcd + کابل تاچ عوض کنم یا برم سراغ گوشی جدید اخه samsung s هم گرون شده بنظرتون سال دیگه قیمتا خوب میشه من که بعید میدونم
ممنون یک راهنمایی کنید
میشه قیمت روز lcd + کابل تاچ بدید کابل باره شده باید فلت همعوض بشه یعنی به هم چسبیدن؟ + قیمت قاب اگه اورجیناله؟
از کجا بدونم lcd + کایل تاچی که برام میزارند اصله به قول خودشون تو باچم نره گارانتی هم داره؟ lcd + کابل تاچ جعبه چیزی نداره که بدونم اکبند و ... اصله نسخه کبی فرقش چیه قیمتن هم فرق زیادی داره یا نه؟ ممنون

DJ.Mamal
16-03-2012, 17:42
سلام
ممنون که بست های قبلیه منو جواب دادید ( فروم هم فروم های قدیم یادش بخیر هم علمی بود هم جواب میدادند)

یک سوال دارم این گوشی من که lcd خرابه مشکل رنگ داره ر اثر ضربه مثل اینکه این طوری میشه زیاد ضربه خورده + کابل تاچ باره کردم این کابل تاچ هم اورجینال و نسخه کبی داره؟ میخاستم بدونم قاب گوشی هم بیدا میشه جلو + بشت اورجینالخ یا جنسه بدرد نخوره؟ مشکلی بیدا نمیکنه که فلت روی قاب جدید بدم نصب کنند؟ یعنی مثل قاب اورجیناله یا مشکلی بیدا میشه عوض کنم
گفتم دارم همه چی گوشی عوض میکنم یک قاب نو هم بگیرم قابم داغونه دیگه

عاقلانه هست lcd + کابل تاچ عوض کنم یا برم سراغ گوشی جدید اخه samsung s هم گرون شده بنظرتون سال دیگه قیمتا خوب میشه من که بعید میدونم
ممنون یک راهنمایی کنید
میشه قیمت روز lcd + کابل تاچ بدید کابل باره شده باید فلت همعوض بشه یعنی به هم چسبیدن؟ + قیمت قاب اگه اورجیناله؟
از کجا بدونم lcd + کایل تاچی که برام میزارند اصله به قول خودشون تو باچم نره گارانتی هم داره؟ lcd + کابل تاچ جعبه چیزی نداره که بدونم اکبند و ... اصله نسخه کبی فرقش چیه قیمتن هم فرق زیادی داره یا نه؟ ممنون
قطعات بازار درستی ندارن..مونده به انصاف فروشندت
و البته علم خودت که تشخیص بدی
تاچ و ال سی دیت حدود 75 تومن آب میخوره..اصلش!!
قاب رو دقیق نمیدونم
قیمت روز قطعات رو تو انجمن نداریم
در مورد تعویض کلی ببین اگه بصرفس عوض کن..الان قیمتا بدجوری کاذبه..خود دانی

DJ.Mamal
16-03-2012, 17:59
کسی آخرین نسخهebuddy برای 5800 میتونه بزاره؟
بفرما...لینک بخش نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

fk_u
17-03-2012, 00:56
ممنون
قیمت جدا جدا میگید تاچ کابلش و ال سی دی اصل؟ مثلا غیر اصل چنده؟ هر دو کبی هستند با جنس متفاوت یا اینکه اصل هم هست واقعا یهنی کارخونه میزنه خوده نوکیا؟ غیر اصل زود خراب میشه شنیدم تفاوت رنگ داره؟
کابل تاچ هم اصل و غیر اصل داره؟
چطور میتونم بفهمم اصل گذاشته راه تشخیصی نیست؟ کیفیت رنگ محسوس باشه میشه فهمید ولی کابل تاچ که دیدنی نیست چی کنم؟ مورد اعتماد بیدا میکنم ولی راستش از کسی خوبی ندیدیم ........ هیچکی
قیمت تقریبیه قاب چنده بعد مشکل بیش نمیاد که عوض کنم اخه فلت باید که قاب جلو وصل کنه مشکلی برای لمسی و ... بیش نمیاد؟
کابل تاچ به فلت چسبیده با هم عوض میشن ؟ فقط کابل باره شده کابل تاچ مثل ال سی دی گرونه اره؟
ممنون درسته نمیشه بیش بینی کرد ولی صبرکنم سال جدید ببینم قیمت گوشی چی میشه یا الان بدم این درست کنم یا سال دیگه درست کنم کلا 5800 ارزش داره این هزینه کنم مرسی میدونم سلیقه ایه دیگه برسیدم دیگه مرسی

SevenCity
30-03-2012, 23:21
حذف شود
.....

mojtaba2321
05-04-2012, 14:55
یه دیکشنری قوی انگلیسی به فارسی واسه 5800 میخوام.

Rahe Kavir
09-04-2012, 09:15
واي من گوشيم 5800 به مشكل برخورده
عكساي توي مموري توي كامپيوتر ميبينم اما توي گالري عكس نشون نميده
داره رو مغز من پياده روي ميكنه بايد چي كاركنم؟

mojtaba2321
14-04-2012, 19:41
واي من گوشيم 5800 به مشكل برخورده
عكساي توي مموري توي كامپيوتر ميبينم اما توي گالري عكس نشون نميده
داره رو مغز من پياده روي ميكنه بايد چي كاركنم؟
گوشیو یه بار باید مستری ریست کنید.

peaceful1
14-04-2012, 21:37
دوستان وقتی نرم افزار جاوا روی گوشی 5800 نصب میکنم تو گوشی ایکن نرمافزار نمایش داده نمیشه بجز فلش کردن وریست کردن و... گوشی راه دیگه ایی برای حل مشکل نیست؟
میخوام گوشی سیستمش و تنظیماتش از دست نره پس اگه راه غیر اون چیزی که میدونم, میدونید خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون

aydin_eb7777
15-04-2012, 08:29
دوستان وقتی نرم افزار جاوا روی گوشی 5800 نصب میکنم تو گوشی ایکن نرمافزار نمایش داده نمیشه بجز فلش کردن وریست کردن و... گوشی راه دیگه ایی برای حل مشکل نیست؟
میخوام گوشی سیستمش و تنظیماتش از دست نره پس اگه راه غیر اون چیزی که میدونم, میدونید خوشحال میشم کمکم کنید.
ممنون
بهترین راه همین فلش یا هارد فرمت هستش
اگر نگران تنظیمات گوشی هستین میتونین توسط خود گوشی یا از طریق نوکیا سوییت از گوشی یک بکاپ کامل تهیه کنین و بعد از فلش یا فرمت بکاپ رو ری استور کنین تا تنظیمات هم مثل حالت قبل اعمال بشه
موفق باشی

Rahe Kavir
15-04-2012, 12:18
گوشیو یه بار باید مستری ریست کنید.

اينكارو كردم به جز اينكه تنظيماتم پريد اتفاق ديگه اي نيفتاد :41:
هنوزم همونطوري كه عكسا توي گالري عكس ديده نميشه :41:

aydin_eb7777
15-04-2012, 16:12
اينكارو كردم به جز اينكه تنظيماتم پريد اتفاق ديگه اي نيفتاد :41:
هنوزم همونطوري كه عكسا توي گالري عكس ديده نميشه :41:
دوست عزیز متاسفانه سیستم شما دچار ویروسی شده که تمامی فایلها و فولدرهایی که کلیک میکنید رو به حالت Hidden و File System تبدیل میکنه و از روی همون فولدر و فایل مخفی شده یک Shortcut تهیه می کنه که شما فکر میکنید وارد فولدر شدید ولی چیزی نمیبینید
احتمالا گوشی خودتون رو به حالت Mass storage به همون سیستم آلوده وصل کردین که فایلهای شما مخفی و به حالت سیستمی دراومدن!
دو راه دارید
1- برنامه X-plore کرک شده رو دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید و وارد برنامه شده و Tools رو زده و Configuration رو انتخاب کنید و قسمتهای Show Hidden files و Show system files/folders رو تیک بزنید و Back رو انتخاب کنید و وارد درایو E که همون مموری کارت هست بشین و میبینید که از هر فایل و فولدر 2 عدد موجوده که یکیش دارای پسوند هست و قابل روئیته و دیگری بدون پسوند و حالت مخفی هست که به صورت کمرنگ دیده میشن
تمامی فایلهایی که مخفی هستن رو باید از طریق Menu و File و Attributes از حالت Hidden و System توسط برداشتن تیک این قسمتها خارج کنید و تمامی فایلها و فولدرهایی که با همون نامها موجودن و دارای پسوند هستن رو باید پاک کنید و میبینید که عکسها داخل گوشی دیده میشن!
2- راه دوم اینه که از یک سیستم سالم استفاده کنید و به مسیر Tools=>Folder Options=>View برید و تیک قسمت Hide Protected Operating system files رو بردارید و تیک قسمت Show hidden files and folders رو بزارید
حالا گوشی رو به حالت Mass storage به کامپیوتر وصل کنید و وارد مموری کارت بشید و میبینید که دقیقا از هر فولدر و فایل دو تا موجوده که یکیش مخفی و کمرنگه که همون فایلهای اصلی شماست و باید به حالت معمولی برگردن و یکیش قابل روئیت و دارای پسونده که فایلهای مجازی هستن که باید پاک بشن
برای برگردوندن به حالت اول وارد Start=>Run بشید و دستور CMD رو تایپ کنید و Enter بزنید تا صفحه داس که سیاه رنگه اجرا بشه
از دستور attrib -s -h xxx برای برگردوندن به حالت عادی استفاده کنید به جای xxx نام فایل مخفی شده رو بنویسید
اگر مشکلی داشتین بگین تا بازم راهنماییتون کنم
موفق باشی

peaceful1
15-04-2012, 16:56
بهترین راه همین فلش یا هارد فرمت هستش
اگر نگران تنظیمات گوشی هستین میتونین توسط خود گوشی یا از طریق نوکیا سوییت از گوشی یک بکاپ کامل تهیه کنین و بعد از فلش یا فرمت بکاپ رو ری استور کنین تا تنظیمات هم مثل حالت قبل اعمال بشه
موفق باشی

ممنون میخوام صفحه هایی که با مرورگر اپرا ذخیره کردم پاک نشه و جاهایی که تو نقشه نوکیا ذخیره کردم.

Rahe Kavir
15-04-2012, 17:06
دوست عزیز متاسفانه سیستم شما دچار ویروسی شده که تمامی فایلها و فولدرهایی که کلیک میکنید رو به حالت Hidden و File System تبدیل میکنه و از روی همون فولدر و فایل مخفی شده یک Shortcut تهیه می کنه که شما فکر میکنید وارد فولدر شدید ولی چیزی نمیبینید
احتمالا گوشی خودتون رو به حالت Mass storage به همون سیستم آلوده وصل کردین که فایلهای شما مخفی و به حالت سیستمی دراومدن!
دو راه دارید
1- برنامه X-plore کرک شده رو دانلود کنید و روی گوشیتون نصب کنید و وارد برنامه شده و Tools رو زده و Configuration رو انتخاب کنید و قسمتهای Show Hidden files و Show system files/folders رو تیک بزنید و Back رو انتخاب کنید و وارد درایو E که همون مموری کارت هست بشین و میبینید که از هر فایل و فولدر 2 عدد موجوده که یکیش دارای پسوند هست و قابل روئیته و دیگری بدون پسوند و حالت مخفی هست که به صورت کمرنگ دیده میشن
تمامی فایلهایی که مخفی هستن رو باید از طریق Menu و File و Attributes از حالت Hidden و System توسط برداشتن تیک این قسمتها خارج کنید و تمامی فایلها و فولدرهایی که با همون نامها موجودن و دارای پسوند هستن رو باید پاک کنید و میبینید که عکسها داخل گوشی دیده میشن!
2- راه دوم اینه که از یک سیستم سالم استفاده کنید و به مسیر Tools=>Folder Options=>View برید و تیک قسمت Hide Protected Operating system files رو بردارید و تیک قسمت Show hidden files and folders رو بزارید
حالا گوشی رو به حالت Mass storage به کامپیوتر وصل کنید و وارد مموری کارت بشید و میبینید که دقیقا از هر فولدر و فایل دو تا موجوده که یکیش مخفی و کمرنگه که همون فایلهای اصلی شماست و باید به حالت معمولی برگردن و یکیش قابل روئیت و دارای پسونده که فایلهای مجازی هستن که باید پاک بشن
برای برگردوندن به حالت اول وارد Start=>Run بشید و دستور CMD رو تایپ کنید و Enter بزنید تا صفحه داس که سیاه رنگه اجرا بشه
از دستور attrib -s -h xxx برای برگردوندن به حالت عادی استفاده کنید به جای xxx نام فایل مخفی شده رو بنویسید
اگر مشکلی داشتین بگین تا بازم راهنماییتون کنم
موفق باشی

فكركنم هميني كه ميگي :(
برنامشو برام ميذاري دانلود كنم ؟:20::11:

aydin_eb7777
15-04-2012, 17:41
فكركنم هميني كه ميگي :(
برنامشو برام ميذاري دانلود كنم ؟:20::11:
متاسفانه من ندارم
1 سرچ کنی پیدا میکنی
اگر نتونستی پیدا کنی از راه دوم استفاده کن

msa d820
20-04-2012, 16:21
دوستان سلام من 5800 دارم و لاک کدش رو فراموش کردم گوشیم کابلم نداره که با کامپیوتر پیداش کنم قبلا 7610 داشتم از اینجا نرم افزاری دانلود کردم و رو گوشی نصبش کردم لاک کد گوشی رو داد راهی نیس

Papillon
21-04-2012, 13:26
دروود و خسته نباشید
بنده یه گوشیه 5800 دارم و چند وقتیه به یه مشکلی برخوردم که ممنون میشم راهنماییم کنید.
روی رم بک سری اطلاعات داشتم که بعد از استفاده از دوربین ناگهانی همشون از دید من مخفی شدن ، در واقع روی دیتیل رم مینویسه که فلان قدر حجم اون اطلاعات هست ولی تو گالری چیزی نشون نمیده ، این مشکل رو به طور اتفاقی به این صورت حل میکردم که دوباره با دوربین یه عکس میگرفتم و وفتی میرفتم تو گالری میدیدم که همه ی فایل های قبلی برگشتین ، ولی الان دیگه این اتفاق نمیفته و از 8 گیگ فضای رم 7 گیگ مربوط به اطلاعات قبلیم هست که قابل دیدن و استفاده نیست....
در ضمن نمیدونم چرا وقتی گوشی رو با کابل usb به pc وصل میکنم علی رقم اینکه گوشی میپرسه با چه حالتی به کامپیوتر وصل بشه ( mss storage , pc suit و..... ) ولی pc هیچ پیغامی نمیده و دیوایس جدید نمیشناسه که وصل شده باشه
ممنون.....

aydin_eb7777
21-04-2012, 13:45
دوستان سلام من 5800 دارم و لاک کدش رو فراموش کردم گوشیم کابلم نداره که با کامپیوتر پیداش کنم قبلا 7610 داشتم از اینجا نرم افزاری دانلود کردم و رو گوشی نصبش کردم لاک کد گوشی رو داد راهی نیس
سلام عزیز
قدیما به فرمت سه دکمه گوشی 7610 کدش هم عوض میشد اما 5800 رو مطمئن نیستم
اما یک بار فرمت سه دکمه کن شاید کد به حالت 12345 برگرده چون هر کار دیگه ای بخوای بکنی اعم از پیدا کردن کد توسط کامپیوتر و یا فلش به کابل احتیاج داری
موفق باشی

دروود و خسته نباشید
بنده یه گوشیه 5800 دارم و چند وقتیه به یه مشکلی برخوردم که ممنون میشم راهنماییم کنید.
روی رم بک سری اطلاعات داشتم که بعد از استفاده از دوربین ناگهانی همشون از دید من مخفی شدن ، در واقع روی دیتیل رم مینویسه که فلان قدر حجم اون اطلاعات هست ولی تو گالری چیزی نشون نمیده ، این مشکل رو به طور اتفاقی به این صورت حل میکردم که دوباره با دوربین یه عکس میگرفتم و وفتی میرفتم تو گالری میدیدم که همه ی فایل های قبلی برگشتین ، ولی الان دیگه این اتفاق نمیفته و از 8 گیگ فضای رم 7 گیگ مربوط به اطلاعات قبلیم هست که قابل دیدن و استفاده نیست....
در ضمن نمیدونم چرا وقتی گوشی رو با کابل usb به pc وصل میکنم علی رقم اینکه گوشی میپرسه با چه حالتی به کامپیوتر وصل بشه ( mss storage , pc suit و..... ) ولی pc هیچ پیغامی نمیده و دیوایس جدید نمیشناسه که وصل شده باشه
ممنون.....
دوست گرامی گوشی شما به حالت mass Storage به یک سیستم آلوده به ویروس وصل شده و تمامی فولدرهای شما که یک بار انتخابشون کردی به حالت مخفی و سیستمی تبدیل شدن و یک میانبور با آیکون همون فایل یا فولدر با پسوند INF ساخته شده که فکر میکنید واردش شدی اما چیزی نمیبینی!
از طریق برنامه X-plore می تونی فایلهای اصلی خودت رو که به این حالت شدن ببینی و به حالت عادی تغییر بدی و یا اینکه مموری کارت رو به کامپیوتر وصل کنی و از طریق دستور attrib -h -s داخل سیستم داس که در ویندوز موجوده فایلها و فولدرها رو به حالت قبل برگردونی و در آخر هم یک بار گوشیت رو ریست فکتوری کنی
موفق باشی

mohsen_blid
22-04-2012, 09:45
دوستان قیمت اکش چنده تو بازار؟

amir_ata_21
22-04-2012, 09:58
دوستان قیمت اکش چنده تو بازار؟
مگه هنوز 5800 نو هم تو بازار وجود داره:18:

arman486
30-04-2012, 21:01
دوستان عزیز یک سوالی داشتم
من یک 5800 دارم که یک مشکل بزرگ باهاش دارم
وقتی اس ام اس میاد میخونیش دوباره که میخوای بری اون اس ام اس رو بخونی داخل اینباکست میشی بین اس ام اس های قبلیت گم شده و میره اون وسط ها مثلاً شما 200 تا اس ام اس داری میره اون وسط ها و کلی باید بگردی تا پیداش کنی در صورتی که در تمام موبایله آخرین اس ام اس شما میاد بالای بالا ولی گوشی من اینجوری نیست سورت هم که میکنی بر اساس تاریخ بیاد نمیاد و همان مشکل هست
باید چکار کرد ؟ راهنمایی کنید

neopersia
01-05-2012, 00:25
دوستان عزیز یک سوالی داشتم
من یک 5800 دارم که یک مشکل بزرگ باهاش دارم
وقتی اس ام اس میاد میخونیش دوباره که میخوای بری اون اس ام اس رو بخونی داخل اینباکست میشی بین اس ام اس های قبلیت گم شده و میره اون وسط ها مثلاً شما 200 تا اس ام اس داری میره اون وسط ها و کلی باید بگردی تا پیداش کنی در صورتی که در تمام موبایله آخرین اس ام اس شما میاد بالای بالا ولی گوشی من اینجوری نیست سورت هم که میکنی بر اساس تاریخ بیاد نمیاد و همان مشکل هست
باید چکار کرد ؟ راهنمایی کنید
وقتی وارد اینباکس میشید از منوی options گرینه sort by و بعد date رو انتخاب کنید درست میشه
اگر هم یک بار دیگه همین مراحل رو طی کنید باز بر اساس تاریخ مرتب میشه فقط ترتیب صعودی و نزولی بودن پیامها عوض میشه

arman486
02-05-2012, 22:11
دوست عزيز من توضيح دادم كه اينكارم ميكنم باز نميشه
علتش چيه

aydin_eb7777
03-05-2012, 07:58
علتش چيه
دوست گرامی این مشکل قبلا برای من پیش اومده بود اما مشکل از گوشی نبود!
مشکل از اوپراتور تلفن همراه فرستنده پیام بود
مثلا دوستم ساعت 13 به من اس ام اس میداد ولی ساعت اوپراتورش میزون نبود و زمانی که به دست من می رسید 3 ساعت عقبتر رو نشون میداد
شما پیامی رو که دریافت میکنید ار قسمت Options و Message Detail ساعت و تاریخش رو نگاه کنید
ممکنه علت مشکل شما هم همین باشه
با چندین سیمکارت و چند اوپراتور از چند نقطه به خطتون اس ام اس بدین
موفق باشید

enimonte
03-05-2012, 11:41
علتش چيه

شاید تاریخ گوشیتون درست نیست

arman486
04-05-2012, 18:46
ممنونتم عزیز درست شد تاریخ گوشیم اشتباه بود
خیلی خیلی ممنونم

moghaddas mfa
06-05-2012, 19:19
سلام خدمت دوستان گرامی......
دوستان میشه یه تم رو با نرم افزار کاربید ویرایش کرد منظورم بعضی جاهاش رو تغییر داد.....
اگه میشه بی زحمت یه توضیح بدین خیییییلی ممنون میشم......

SevenCity
22-05-2012, 09:57
باطریش یه نصفه روز تموم میشه
باید عوض شه؟

strciv
22-05-2012, 19:11
با سلام.
گوشی nokia5800 من چند روزی است که در هنگام برقراری تماس (دریافت تماس یا برقراری تماس) صفحه تماسی آن کار نمی کند و مجبور هستم در این مواقع چندین بار از دکمه کشویی کناری چندین بار بالا و پایین کنم تا بتوانم صفحه لمسی آن فعال شود و استفاده نمایم.
برای حل این مشکل مموری کارت را خارج نمودم و دوباره امتحان کردم مشکل حل نشد.
فرم ور گوشی را تا آخرین نسخه اپدیت کردم مشکل حل نشد.
قابل ذکر است که این مشکل (عدم عملکرد صفحه لمسی) در هنگام تماس اتفاق می افتد و در بقیه حالات استفاده از گوشی بدون مشکل است.
لطفا برای حل این مشکل راهنمایی نمایید.
با تشکر و احترام.

SevenCity
25-05-2012, 10:11
چیکار کنم تنظیمات به کارخونه برگرده

aydin_eb7777
25-05-2012, 15:27
چیکار کنم تنظیمات به کارخونه برگرده
با کد #7780#* میتونی به تنظیمات کارخونه برگردی بدون حذف اطلاعات گوشی
رمز گوشی هم در صورتی که تغییر نداده باشی 12345 هستش
موفق باشی

SevenCity
25-05-2012, 16:58
خب مثل اینکه ریستور شد
حالا برای بهترین بهینه سازی برای شروع چی نصب کنم

بعد از این ریستور هم کند شده

SevenCity
26-05-2012, 09:33
1-یه مستر ریست کردم، از طریق کامپیوتر هم اپدیت کردم به 60.0.003 سرعت خیلی بهتر شد
دیگه حالا برم سراغ ریختن برنامه ها؟ دیگه چیزی لازم نیست؟

2- وقتی تاچ میکنیم یه لرزش داره میخوام برای کمتر استفاده شدن باطری این لرزش رو غیرفعال کنم ایتمش کجاست؟

fk_u
26-05-2012, 12:00
سلام دوستان
من گوشیم مشکل رنگ داشت صفحش الان دیگه چند ماهی هست بیشتر اینطور میشه انداختم تو کمد. بعد قاب جلو گوشی باز کردم که زدم کابل تاچ گوشی باره کرده
حالا سوالم اینه این قاط زدن رنگ بخاطر ال سی دی بود تا کابل تاچ ( فلت گوشی)
lcd اصل چنده + کابل تاچ چیه میگن فلت چنده اصل داره ا ینم؟
بدم تعمیر ارزش داره تعمیر که چه بگم تعویض دیگه چیزی بارشون نیس که این تعمیر کارا . مثل روز اول میشه یا بازم مشکل رنگ میاد وسط شنیدم تو 5800 زیاده این مشکل ؟ میتونه از ضربه باشه که زیادم ضربه دیده گوشیم؟
دادم تعویض شد از کجا بدونم اصل گذاشتن نشونه خاصی داره ال سی دی اصل با تاچ اصل؟ قیمتشونم بگید مرسی
کسی تعمیر کار که مغازه درستی داشته باشه اوکی باشه نمیشناسه تو رشت اگه اره message privat بده مرسی ( اشنا تون معرفی نکنیدا:20: جایی که من هستم جای کار درست با انصاف کمه هم شهره گرونی هست)

SevenCity
31-05-2012, 13:25
چرا ما هر بازی از pc suit نصب میکنیم تو گوشی میخواد وصل شه به اینترنت؟ بعدشم که اررور میده

arman486
15-06-2012, 12:37
سلام
من جدیداً کسی باهام تماس میگیره شمارش نمیوفته
اما همون فرد اس ام اس میده شمارش میوفته
باید چکار کنم که وقتی تماس میگیره شمارش برام بیوفته

peaceful1
22-06-2012, 14:30
چطوری میتونم از موقعیت های ذخیره شده گوشیم پشتیبانی بگیرم؟

میخوام گوشیم رو فلش کنم نمیخوام موقعیت های ذخیره شده از دست بره.

hamed1282
19-07-2012, 13:12
با سلام من این نرم افزارو نصب کردم(smartcom gps )بعدش تو قسمتی که خواسته بود نقشه راهای ایرانو گذاشتم .وقتی میرم تو نرم افزار چیزی نمیبینم جز خطهای ابی و قرمز
لطفا راهنمایی کنید میخام برم مسافرت خیلی احتیاج دارم

hamed1282
19-07-2012, 13:14
با سلام
من این نرم افزارو روی 5800 نصب کردم(smartcom gps )بعدش تو قسمتی که خواسته بود نقشه راهای ایرانو گذاشتم .وقتی میرم تو نرم افزار چیزی نمیبینم جز خطهای ابی و قرمز
ovi map هم نسخه جدیدشو ریختم ولی و قتی روی کره زمین میام نزدیک صفحه کامل زرد میشه و هیچ تغییری بعد از یه رب تو فضای ازاد نداره
ببخشید که دوجا پیام دادم

kant1388
19-07-2012, 14:34
سلام
1 چجوری از اس ام اس ها و شماره تلفن های گوشیم روی کامپیوتر بک آپ بگیرم؟
2 روش جدیدی برای -- این گوشی نیومده؟
3 آخرین ورژن سیستم عاملش چیه؟ بابد ببریم بیرون فلش کنن؟
با سپاس

consolemarket
04-08-2012, 21:38
بچه ها واسه شما هم شده در حین اپدیت کردن گوشیتون هنگ گنه دیگه روشن نشه............

karvas
12-08-2012, 13:15
با سلام
من این نرم افزارو روی 5800 نصب کردم(smartcom gps )بعدش تو قسمتی که خواسته بود نقشه راهای ایرانو گذاشتم .وقتی میرم تو نرم افزار چیزی نمیبینم جز خطهای ابی و قرمز
ovi map هم نسخه جدیدشو ریختم ولی و قتی روی کره زمین میام نزدیک صفحه کامل زرد میشه و هیچ تغییری بعد از یه رب تو فضای ازاد نداره
ببخشید که دوجا پیام دادم

اینارو چندتا برنامه باید بریزن ساین کنن من رفتم پیش رفیقم حدود یه ساعت طول کشید تا برام راه انداخت برو پیش یه موبایلی نهایت 5هزار تومن میگیره فعالش میکنه بت میده راحت

amir_ata_21
24-08-2012, 21:54
دوستان به نظرتون میارزه که گوشی 5800 رو بفروشم و به جاش سونی Xperia U بگیرم؟
آخه این گوشی را خیلی دوست دارم:27: