ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

ali racer
02-10-2008, 22:47
سلام )
همزمان شده با معرفی اولین تاچ سری جدید نوکیا
که بعدا از معرفی اون 8 مگی پیکسلی نوکیا هم به احتمال زیاد با همین سیمبین عرضه میشه

بالاخره نوکیا سیمبین تاچ رو ارایه کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اطلاعات محصول جدید

از همه مهمتر

Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5

صفحه نمایش

TFT touchscreen, 16M colors
تنها رقیب آیفون 16 میلیون رنگی !!
360 در 640 پیکسل

, 3.2 inches

سنسور قفل صفحه در هنگام نزدیکی به گوش (البته هنوز 100 % نشده )
موشن سنسور برای روتیت صفحه منو پلیر و برنامه ها
شناسایی دست خط

مموری

microSD (TransFlash), up to 16GB, 8GB

سی پی یو

81 MB internal memory
- 128 MB SDRAM memory
- Dual ARM 11 369 MHz CPU

دوربین
3.15
MP
, 2048x1536 pixels, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA@30fps), flash; secondary videocall camera

امکانات دیگر

- A-GPS support
- Nokia Maps 2.0 Touch
- Java MIDP 2.0
- MP3/WMA/WAV/eAAC+ player
- MPEG4/WMV/3gp video player
- Stereo FM radio with RDS
- TV out
- 3.5 mm audio output jack
- Voice command/dial
- Document viewer
- T9
- Photo editor
- Built-in handsfree

و باتری

Standard battery, Li-Ion 1320 mAh(BL-5J)

تاک تیم 8 ساعت و 45 دقیقه
استند بای 406 ساعت

آپدیت

==========
این قسمت رو داریوش عزیز زحمتش رو کشیدن :

اینم سری وال برنامه های سلکشن اینجانب
برنامه های حجیم رو مستقیم لینک دادم...
چیزایی که میبینید کم داره رو بگید تو ورژن بعدی اضافه کنم:

DaRiOuShJh's 5800 Selections - 1389-02-17.rar, 2,046 KB

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Legend
02-10-2008, 22:52
ايول.......:8:

Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5

عاليه...ممنون علي جان...

saman65
02-10-2008, 22:59
اگه 8 نوکیا قراره تاچ باشه پس منتظرش میشینیم : دی

corey
02-10-2008, 23:00
برای شروع عالیه فقط خدا کنه 8مگا پیکسلی نوکیا با سیمبیان s60 تاچ هم معرفی بشه

SAEED_BARCELONA
02-10-2008, 23:15
احمال خیلی زیاد همین طوره
معمولا نوکیا نشون داده که به یه گوشی وقتی بخواد دل ببنده همه چیشو تو اون جا میده
هر چی که دلتون بخواد توش میزاره!
مثل N95

mamad6280
02-10-2008, 23:29
چرا اینقد قلمش کلفته؟

قلم ان 810 هم همینطوری بود...........

rozy_1500
03-10-2008, 00:10
قیمت 279 Eur
چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18::18::18::18::18:
یعنی اگه بخوایم خیلی گرون حساب کنیم قیمتش 400 تومن میشه ؟؟؟؟؟؟؟:18:
میدونم 100 اشتباهه و اگرنه بهش دل میبستم

shutdown
03-10-2008, 00:24
فقط میتونم بگم ماشالله

ali racer
03-10-2008, 01:13
قیمت 280 یورو رو اکثر سایت ها اعلام کردن

چند تا عکس از این گوشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](10).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](8).jpg

معلومه که با توجه به 16 میلیون بودن و رزولوشنش بسیار ال سی دی سر حالی داره

عکس ها رو تو حالت فول ببینین

amir2011
03-10-2008, 02:53
گوشی فوق العاده ایه...
همه چیش خوبه به خصوص قیمتش...

قیمت 279 Eur
صبر میکنم انشالله با همین قیمت بیاد...

GiggleClub
03-10-2008, 07:44
نه.....خوشم اومد
احتمالا تا یک ماه دیگه تو ایران ببینمش

ali racer
03-10-2008, 14:44
خب جی اس ام آرنا یه سری عکس جدید و فیلم گذاشته که می تونین ببینین از این آدرس

من فقط 2 تا عکس دیگه میزارم

تو عکس های زیر معلوم شده که علاوه بر قلم با انگشت هم براحتی میشه با این گوشی کار کرد

R@R#M@N
03-10-2008, 16:49
وای چه گوشی ایه !!
دمش گرم
قیمتو ببین !!!

mamad6280
03-10-2008, 17:12
تو عکس های زیر معلوم شده که علاوه بر قلم با انگشت هم براحتی میشه با این گوشی کار کرد

علی جان تو فیلما معلوم میشه که فقط میتونین رو قلم حساب کنین فکر انگشت رو هم از سرتون بیرون کنین

البته تو فیلم همش با انگشت کار میکنه اما بنده خدا بعد فیلم چه بلایی سر انگشتش اومده خدا میدونه بس که صفحه رو فشار میده

اصلا تکنولوژی این گوشی ها همش بر مبنای فشار روی صفحس بر خلاف آیفون که با حرارت انگشت کار میکنه واسه همینم کار با انگشت فقط برای رقابت با آیفون هست اونم فقط تو تبلیغات

گوشی سطح متوسطیه سرعتش خیلی بد و پایینه(نسبت به گشوی های سطح بالا و قوی مثل آیفون) وقتی تو تبلیغش باز کردن یه عکس یا فیلم چند ثانیه طول میکشه دیگه وای به حال شرلیط کارکرد واقعی

MohandesMCD
03-10-2008, 17:23
اگه سايت نوكيا بريد ميبينيد با اين گوشي هم ميشه با دست كار كرد و هم با قلم
گوشي خوبيه ولي آيكون هاش زشته و سگش ميارزه به آيفون.اين كه از آيفون بدم مياد واسه اينه كه خودم آيپاد تاچ 8گيگ دارم و ميدونم چه چيزه بيخودي هستش و به جز لوكس بودنش چيزه ديگه اي نداره
5800 درسته لوكس نيست ولي كارايي بالايي داره همونطور كه بقيه گوشي هاي نوكيا هم دارن.فقط اميدوارم برنامه و بازي واسش خيلي سريع بياد بيرون
قيمتش هم عاليه

mamad6280
03-10-2008, 17:41
اگه سايت نوكيا بريد ميبينيد با اين گوشي هم ميشه با دست كار كرد و هم با قلم
گوشي خوبيه ولي آيكون هاش زشته و سگش ميارزه به آيفون.اين كه از آيفون بدم مياد واسه اينه كه خودم آيپاد تاچ 8گيگ دارم و ميدونم چه چيزه بيخودي هستش و به جز لوكس بودنش چيزه ديگه اي نداره
5800 درسته لوكس نيست ولي كارايي بالايي داره همونطور كه بقيه گوشي هاي نوكيا هم دارن.فقط اميدوارم برنامه و بازي واسش خيلي سريع بياد بيرون
قيمتش هم عاليهخوبه که آدم قبل از خرید هر چیزی یه خورده راجب اون اطلاعات داشته باشه بعد بخره

شماآیپاد خریدی دوس داری روش برنامه های سیمبین رو داشته باشی یا ویندوز یا ....

خوب مک ویژگی های خاص خودش رو داره که با انتظارات شما هیچ ارتباطی نداره طبیعیه که الان از خریدت ناراحتی

5800 برای شما عالیه اما برای من نه ، چون سرعت رو دوس دارم، و قدرت و کارآیی هایی که میدونم توی این گوشی نیست

اتفاقا من خیلی وقت بود منتظر بودم نوکیا اینو بده بیرون و تا یک ساعت پیش بهش امیدوار بودم به خاطر اسم نوکیا، اما فیلمو که

دیدم ازش دل کندم

سلیقس دیگه هر کی یه چیزی به دلش میشینه

بله وقتی لمسیه میشه انگشت رو روش فشار داد اما لذت تاچ تو این فشار دادنها از بین میره مگر با قلم کار کنین

تو فیلم موقع اتو روتیت اصلا صفحه دو سه ثانیه سیاه میشه

وقتی میخواد یه عکسو رد کنه بره عکس بعدی همه زورشو روی صفحه میاره، من از این شرایط بیزارم، همون گوشی های معمولی نوکیا بهتره تا این وضع

ali racer
03-10-2008, 17:55
خوبه که آدم قبل از خرید هر چیزی یه خورده راجب اون اطلاعات داشته باشه بعد بخره

شماآیپاد خریدی دوس داری روش برنامه های سیمبین رو داشته باشی یا ویندوز یا ....

خوب مک ویژگی های خاص خودش رو داره که با انتظارات شما هیچ ارتباطی نداره طبیعیه که الان از خریدت ناراحتی

5800 برای شما عالیه اما برای من نه ، چون سرعت رو دوس دارم، و قدرت و کارآیی هایی که میدونم توی این گوشی نیست

اتفاقا من خیلی وقت بود منتظر بودم نوکیا اینو بده بیرون و تا یک ساعت پیش بهش امیدوار بودم به خاطر اسم نوکیا، اما فیلمو که

دیدم ازش دل کندم

سلیقس دیگه هر کی یه چیزی به دلش میشینه

بله وقتی لمسیه میشه انگشت رو روش فشار داد اما لذت تاچ تو این فشار دادنها از بین میره مگر با قلم کار کنین

تو فیلم موقع اتو روتیت اصلا صفحه دو سه ثانیه سیاه میشه

وقتی میخواد یه عکسو رد کنه بره عکس بعدی همه زورشو روی صفحه میاره، من از این شرایط بیزارم، همون گوشی های معمولی نوکیا بهتره تا این وضع

من فقط این موضوع رو توضیح بدم این گوشی هنوز کامل نشده و نوکیا داره روش کار میکنه
و بدون شک محصول نهایی خیلی بهتر خواهد بود (مثل مدل های فراوانی از نوکیا یا سونی اریکسون یا...)

ان 82 که یک سال و اندی از حضورش میگذره موقع روتیت این مشکل رو نداره (2...3 ثانیه تاخیر)
ومطمئن باشین این مدل هم موقع عرضه این مشکل رو نخواهد داشت

این گوشی فقط به خاطر سیستم عامل جدیدش مهمه (حداقل واسه من) و بزودی نوکیا بر اساس
همین سیستم عامل محصولات بهتر و با کارایی و امکانات بیشتر تولید میکنه

یه نکته جالب این گوشی با این قیمت حسگر تقارب بود که گوشی های به مراتب گرونتر تاچ برند های دیگه
اکثرا فاقد اون هستن

mamad6280
03-10-2008, 18:07
من فقط این موضوع رو توضیح بدم این گوشی هنوز کامل نشده و نوکیا داره روش کار میکنهاوهوم ......او کی، خوب من فک کردم نسخه نهاییه

علی تو اون فیلمه که آقاهه توضیح میده اگه به انگشت اون بابا دقت کنی میبینی خون پشت ناخنش جم میشه و شصتش سرخ میشه اینقد که بیچاره فشار میده تا یه آیکون رو لمس کنه

ولی همین که قیافش با اون سیمبین قبلیها فرق کرده و اصلا سیستم قبلی متحول شده جالبه، به قول تو حالا جا برای پیشرفت داره، ولی کلا توقع من از نوکیا بیشتر از این بود شاید من زیادی پر توقع بودم

total_overdose
03-10-2008, 18:24
سلام
مطمعنا مدلی که اراعه میشه ورای این خواهد بود.

Nabakhshoode
03-10-2008, 18:31
یه مساله یی که همیشه و همواره در مورد همه ی برندها و همه ی شرکتای نرم افزاری و سخت افزاری وجود داشته و خواهد داشت اینه که اولین محصول از یه سری و رنج جدید محصولات معایب نسبتا زیادی خواهد داشت ! تمام سیستمای عامل و پلتفرما این خاصیت رو دارن و باید روند تکمیلیشون رو طی کنن... همین سیمبین سری 60 چه قدر ایرادات داشت اول ؟ یا همین مک که رو آیفون نصبه چه قدر ضعف داشت که الان با تکمیل و آپدیت نرم افزار حل شده ؟ یا Uiq یا... کلا حتی اگه نسخه ی نهایی این گوشی ایرادات سخت و نرم افزاری زیادی داشته باشه ( به طور نسبی ) من بهش خیلی خرده نمیگیرم اونم برا نوکیایی که تو زمینه ی گوشی های تاچ تا حالا تجربه ی چندانی نداشته... قیمتشم با توجه به قیمت حال حاضر امثال ویوتی و و آیفون و ... فکر میکنم طبیعی باشه...

s-a-l-i-m
03-10-2008, 18:47
اول از همه ...............سلام بر همه..................
گوشی خیلی خوبیه............................
بلاخره از بن در امیدم

userex
03-10-2008, 18:49
یکی از دلائل کند بودنش صفحه لمسی 3.2 اینج است
نوکیا اصلا سابقه خوبی در صفحه بزرگ لمسی نداره
این پردازنده همراش هم نمیتونه کاری بکنه رم گوشی پایینه

mamad6280
03-10-2008, 18:56

نظر اولیه من هم دقیقا همین بود، این پردازنده و رم برای گوشی های رده متوسط و معمولی نوکیاس ، حالا دوستان میگن تو آپدیت بهتر میشه درست اما به نظر من تو سخت افزارش نوکیا خساست کرد

userex
03-10-2008, 19:13
یعنی 8 گیگ مموری همراه گوشی است؟
نوکیا خودش رو هم بکشه نمیتونه مثل سری تاچ سونی اریکسون واکمن گوشی توپ برای موزیک بزنه

سرعت W960 i سونی اریکسون از این گوشی بیشتره

ali racer
03-10-2008, 19:20
خب اینم تایید نهایی قیمت ناباورانه 279 یورو !! (ممنون کوری جون)
که البته با این امکانات تو این رنج قیمت هیچ رقیبی نداره 5800 !!

و چند تا عکس دیگه از این گوشی زیبا

رعایت استاندارد 9 به16 واید در این گوشی

ال سی دی 16 میلیون فوق العاده این گوشی تنها ال سی دی تاچ 16 میلیون (بجز آیفون !!)

corey
03-10-2008, 19:24
البته علی جون اشتبه نوشتی 179 یورو و الان هر یورو تقزیبا 1.5 برابر دلاره

ولی طراحی این گوشی زیاد جالب نیست و خدا کنه سری بعدی tube نوکیا طراحیش بهتر باشه

ali racer
03-10-2008, 19:26
یه سری هم از پلیر گوشی

پلیر تصویری فوق العاده !!!

Majid393
03-10-2008, 19:49
عجب گوشیه خفنی هست .... نوکیا کارش خیلی درسته ....
به نظرم هیچی کم نداره ....
قیمتش هم عالیه ...

تاریخ ریلیزش کی هست ؟؟؟؟

MohandesMCD
03-10-2008, 20:10
البته هر دستگاهي سري اولش چيزه جالبي در نمياد
همين سيمبين 9/1 من خودم 3250 داشتم چقدر عيب و ايراد داشت.تو سيمبين هاي بعدي امكانات اضافه شد و نقص ها برطرف شدش كم كم.من به شخصه بخام تاچ نوكيا بخرم ميزارم 5-6تا گوشي معرفي بشه بعدا.البته قيمتش همچين بالا نيست آدم دلش بسوزه اگه خوشش نيومد
در مورد آيپاد تاچ هم بگم كه هديه بودش و توفيق اجباري كه الان دارمش وگرنه اين apple هيچ چيزش درست حسابي نيست اكثرا
در ضمن اين گوشي 8گيگ مموري همراهشه و نوكيا گفته حتي اگه 32 گيگ هم بياد ساپورت خواهد كرد(آخرين ميكرو اس دي كه ساخته شده ظرفيتش 16گيگ هست)
يه عيبي كه دارن دوباره به اين گوشي ميگيرن نداشتن برنامه و بازي هستش.دقيقا همون گيري كه اون اوايل يه سيمبين 9 ميدادن ولي بالاخره كه اين چيزا مياد واسه ويرايش 5
راستي اون دكمه گوشه بالاي سمت راست گوشي دكمه ي مديا هستش كه روش كليكني يه منو مياره (مثل دكمه مديا سري N)
من هنوز در تعجبم چرا نوكيا اين گوشي رو تحت سري جديد معرفي نكرد!!!؟؟؟

ali racer
03-10-2008, 20:30
نظر اولیه من هم دقیقا همین بود، این پردازنده و رم برای گوشی های رده متوسط و معمولی نوکیاس ، حالا دوستان میگن تو آپدیت بهتر میشه درست اما به نظر من تو سخت افزارش نوکیا خساست کرد
شما اصلا به قیمت این گوشی دقت کردی ؟؟؟ نکردی !!

البته هر دستگاهي سري اولش چيزه جالبي در نمياد
همين سيمبين 9/1 من خودم 3250 داشتم چقدر عيب و ايراد داشت.تو سيمبين هاي بعدي امكانات اضافه شد و نقص ها برطرف شدش كم كم.من به شخصه بخام تاچ نوكيا بخرم ميزارم 5-6تا گوشي معرفي بشه بعدا.البته قيمتش همچين بالا نيست آدم دلش بسوزه اگه خوشش نيومد
در مورد آيپاد تاچ هم بگم كه هديه بودش و توفيق اجباري كه الان دارمش وگرنه اين apple هيچ چيزش درست حسابي نيست اكثرا
در ضمن اين گوشي 8گيگ مموري همراهشه و نوكيا گفته حتي اگه 32 گيگ هم بياد ساپورت خواهد كرد(آخرين ميكرو اس دي كه ساخته شده ظرفيتش 16گيگ هست)
يه عيبي كه دارن دوباره به اين گوشي ميگيرن نداشتن برنامه و بازي هستش.دقيقا همون گيري كه اون اوايل يه سيمبين 9 ميدادن ولي بالاخره كه اين چيزا مياد واسه ويرايش 5
راستي اون دكمه گوشه بالاي سمت راست گوشي دكمه ي مديا هستش كه روش كليكني يه منو مياره (مثل دكمه مديا سري N)
من هنوز در تعجبم چرا نوكيا اين گوشي رو تحت سري جديد معرفي نكرد!!!؟؟؟

چرا بازی نداره ؟؟؟ این گوشی بصورت کامل ان گیج رو ساپورت میکنه و جاوا بیس هم داره !!

شدیدا تکذیب میکنم !!
کجای سرعت این گوشی پایینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا الکی پست میدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این ویدو رو ببینین شب معرفی گوشی گرفته شده !!

sarmast65_ata
03-10-2008, 21:21
یه نکته ایی که زیاد بچه ها دربارش صحبت نکردن مدت مکالمه این گوشی هستش که 8 ساعت و 45 دقیقه مدت تاک تایم این گوشی هستش اینم برای اون دسته از افرادی که میگفتن نوکیا نمی تونه مدت تاک تایم گوشی رو زیاد کنه این مدت برای همچین گوشییه با این اندازه صفحه و 16 میلیون رنگ و همچین سیستم عاملی فوق العادست

mamad6280
03-10-2008, 21:55
شما اصلا به قیمت این گوشی دقت کردی ؟؟؟ نکردی !!

چرا دقت کردم انصافا قیمتش خوبه اما چرا صورت مساله رو پاک میکنی ، سخت افزار گوشی برای رقابت با گوشیهای تراز اول ضعیفه

چرا بازی نداره ؟؟؟ این گوشی بصورت کامل ان گیج رو ساپورت میکنه و جاوا بیس هم داره !!اگه اینا رو هم نداشت که دیگه ......

شدیدا تکذیب میکنم !!
کجای سرعت این گوشی پایینه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا الکی پست میدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این ویدو رو ببینین شب معرفی گوشی گرفته شده !!خوب تو این ویدئویی که لینکشو گذاشتی خیلی روونتر از اون ویدئویی هست که من تو جی اس ام آرنا دیده بودم اما چون کار خاصی با گوشی نمیکنه که نمیشه نظر داد فقط تو منو ها میگرده که اگه اونجا هم بخواد کند باشه که .........

ولی بازم بهتر از اونی بود که من دیده بودم و تا حدی امیدم نسبت بهش برگشت ، حالا تا بیاد تو بازار ببینیم چطور میشه

rainysky50
03-10-2008, 22:11
این اولین گوشی سیستم عامل دار نوکیا با صفحه ی تاچ اسکرین از سیمبین هست!400 درصد مشکلات ابتدایی رو داره!حتی احتمال اینکه در هنگام ورود به بازار هم مشکلاتی داشته باشه وجود داره!ولی فریم ویرهای نوکیا همیشه ثابت کرده که مشکلات رو حل میکنند!قیمت این گوشی هم مناسب هست!من خودم به شخصه اگه مایه داشتم ان82 رو میفروختم به عشق نوکیا 5800 رو میخریدم!ولی شاید خرید اولین تاچ اسکرین نوکیا ریسک باشه!باید امتحانشو پس بده!نوکیا کار خوبی کرده که قیمت ابتدایی این گوشی رو پایین تعیین کرده!اینجوری افراد بیشتری ریسک خرید این گوشی رو انجام میدن!بالاخره نوکیا هست دیگه!سلطان بازار!

MohandesMCD
03-10-2008, 22:12
جاوا رو قبول دارم ساپورت ميكنه ولي انگيج رو نه
مگه اينكه نوكيا واسه ويرايش 5 انگيج بسازه وگرنه انگيج ويرايش 3 به ويرايش 5 نميخوره!
اون اسكرين شاتها هم كه واسه بازي ها بودش به طور فابريك رو گوشي نصبه
bounce و global race

mamad6280
03-10-2008, 22:29
این اولین گوشی سیستم عامل دار نوکیا با صفحه ی تاچ اسکرین از سیمبین هست!400 درصد مشکلات ابتدایی رو داره!حتی احتمال اینکه در هنگام ورود به بازار هم مشکلاتی داشته باشه وجود داره!ولی فریم ویرهای نوکیا همیشه ثابت کرده که مشکلات رو حل میکنند!قیمت این گوشی هم مناسب هست!من خودم به شخصه اگه مایه داشتم ان82 رو میفروختم به عشق نوکیا 5800 رو میخریدم!ولی شاید خرید اولین تاچ اسکرین نوکیا ریسک باشه!باید امتحانشو پس بده!نوکیا کار خوبی کرده که قیمت ابتدایی این گوشی رو پایین تعیین کرده!اینجوری افراد بیشتری ریسک خرید این گوشی رو انجام میدن!

درسته

بالاخره نوکیا هست دیگه!

حتی اینم درسته

سلطان بازار!

متاسفانه اینم درسته

satttanism
03-10-2008, 23:24
Nokia 5800 XpressMusic تولد یک افسانه

Nabakhshoode
03-10-2008, 23:30
یه نکته ایی که زیاد بچه ها دربارش صحبت نکردن مدت مکالمه این گوشی هستش که 8 ساعت و 45 دقیقه مدت تاک تایم این گوشی هستش اینم برای اون دسته از افرادی که میگفتن نوکیا نمی تونه مدت تاک تایم گوشی رو زیاد کنه این مدت برای همچین گوشییه با این اندازه صفحه و 16 میلیون رنگ و همچین سیستم عاملی فوق العادست

کلا باطری های جدید نوکیا ( N85 و N79 و 5800 و N78 و...) باطری های عجیب قوییی هستن و با آمپراژ بالا... سیمبین 9.3 به بعد هم که از لحاظ مصرف باطری بهینه شده طبیعیه که فوق العاده باشه شارژ گوشیاش...
(( این نکته دونستنش بد نیست که گوشی های جاوای نوکیا هم از ادیشن 5 به بعد مصرفشون بهینه شده و اونا هم اکثرا نگهداری باطری مناسبی دارن که البته شاید در گوشی های جاوا بیشتر برگرده به تغییرات سخت افزاری و مصرف کمتر قطعاتشون ))
کلا میشه گفت نوکیا در حال حاضر در همه رده ها گوشی هایی با نگهداری باطری مناسب میزنه...

saman65
04-10-2008, 03:30
منم ویدیوش رو دیدم.این مشت اسکرینه نه تاچ اسکرین:27:

Legend
05-10-2008, 12:01
چرا دقت کردم انصافا قیمتش خوبه اما چرا صورت مساله رو پاک میکنی ، سخت افزار گوشی برای رقابت با گوشیهای تراز اول ضعیفه

محمد جان اين گوشي اولين CPU دو هسته اي با سرعت 369 هست كه نوكيا تا حالا رو هيچ گوشي نذاشته...:20:
شما الان از سرعت 5700 و 78 راضي نيستي؟

==================

راجع به انگيج هم بعيد ميدونم ساپورت كنه...نه از نظر نرم افزاري...بلكه اصلا" رزولوشن گوشي خيلي با بقيه فرق داره...
ولي من خيلي اميدوارم كه بازي Firemint's Real Racing براي اين گوشي بياد...
اين ويدئو رو ببينيد كف كنيد...از اين بهتر نميشه از شتابسنج استفاده كرد...:8:

رو N95:

رو IPhone:

من هر چي گشتم تو نت اين بازي رو پيدا نكردم...:19:

saman65
05-10-2008, 13:49
اين ويدئو رو ببينيد كف كنيد...از اين بهتر نميشه از شتابسنج استفاده كرد...:8:

رو N95:

رو IPhone:

من هر چي گشتم تو نت اين بازي رو پيدا نكردم...:19:
آره.خیلی جالب بود.مخصوصا رو آیفون.با اون ال سی دی ه گاوش...:8:

s-a-l-i-m
05-10-2008, 18:30
من هم با این موافقم که cpu این گوشی قول هست ولی تو فیلم هایی که گذاشتن سرعتی نداره در حد سی پی یوش........
باید بیاد تا ببینیم چی میشه باید ریلیز شه تا نظر قطعی بدیم بعد دعوا و بن..............دی
ولی کلا گوشی خوبی زد واسه رقابت ولی یکم رو قیافش باید بسی بیشتر کار می کرد...... عجب ادبیاتی حرف زدم .........دی........اگه این یه تیکه رو معلمم ببینه بمن میده صفر..........اگه قیافش مثل n95 یا شبیهش بود و جایه کشویه 95 یه کیبورد داشت و دکم هایه 95 همش lcd میشد فکر کنم 150 تومان هم به قیمت اضافه میشد که مهم نیست چون اون موقه یه گوشی در حد تیم باشگاه های اسپانیا داده بیرون..........و حال.......

satttanism
05-10-2008, 19:52
محمد جان اين گوشي اولين CPU دو هسته اي با سرعت 369 هست كه نوكيا تا حالا رو هيچ گوشي نذاشته...:20:

دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنی cpu این گوشی تک هسته ای هست نه دو هسته ای

mamad6280
05-10-2008, 21:27
@ legend

اگه منظورتون از دوهسته ای این عبارته که قبلا واسه ان 95 8 گیگ به کار برده بودن

- Dual ARM 11 332 MHz CPU

و اتفاقا من تو هین فروم هم پرسیدم که آیا معنی این دو هسته ایه که هیشکی جواب نداد اما الان شما میگی همونه

اما الان تو جی اسم آرنا برای 5800 اینو نوشته

- ARM 11 369 MHz CPU

که حتی اون Dual رو که واسه ان 95 8 گیگ نوشته بود رو براش ننوشته حالا شما منبعت رو معرفی کنی بد نیست

satttanism
05-10-2008, 21:38
@ legend

اگه منظورتون از دوهسته ای این عبارته که قبلا واسه ان 95 8 گیگ به کار برده بودن

- Dual ARM 11 332 MHz CPU

و اتفاقا من تو هین فروم هم پرسیدم که آیا معنی این دو هسته ایه که هیشکی جواب نداد اما الان شما میگی همونه

اما الان تو جی اسم آرنا برای 5800 اینو نوشته

- ARM 11 369 MHz CPU

که حتی اون Dual رو که واسه ان 95 8 گیگ نوشته بود رو براش ننوشته حالا شما منبعت رو معرفی کنی بد نیست

Dual به معنی 2 هسته ای هست دوست عزیز
5800 هم تک هسته ایه

mamad6280
05-10-2008, 21:53

اونو که میدونم برای پردازنده کامپیوتر آره

اما اگه واسه ان 95 8 گیگ واقعا دو هسته ای باشه که خیلی فوقولاده میشه یعنی واقعا .....

rainysky50
05-10-2008, 22:03
نخیر عزیزان!سی پی یوی 200 و خورده ای مگاهرتز برای پردازش در ان82 و ان95 8 گیگ وجود داره و برای دوربینشون هم یک سی پی یوی 100 و خورده ای مگاهرتزی در سخت افزارشون وجود داره که جمعا میشن 333 مگاهرتز !ولی برای 5800 نمیدونم جریان از چه قراره!اگه هم واقعا dual باشه با توجه به اینکه زدن 369 مگاهرتز احتمالا باز هم 200 و خورده ای برای پردازش خود گوشی و 100 و خورده ای برای پردازش دوربین خواهد بود!که البته با توجه به اینکه دوربین این گوشی 3 هست نیازی به پردازنده نداره!پس خود پردازنده ی گوشی یا 369 هست مثل 5700 و یا dual 369 هست که اگه اینجوری باشه قطعا نوکیا از چیپ سخت افزاری بسیار جدیدتری در 5800 استفاده کرده !

mamad6280
05-10-2008, 22:26
نخیر عزیزان!سی پی یوی 200 و خورده ای مگاهرتز برای پردازش در ان82 و ان95 8 گیگ وجود داره و برای دوربینشون هم یک سی پی یوی 100 و خورده ای مگاهرتزی در سخت افزارشون وجود داره که جمعا میشن 333 مگاهرتز !ولی برای 5800 نمیدونم جریان از چه قراره!اگه هم واقعا dual باشه با توجه به اینکه زدن 369 مگاهرتز احتمالا باز هم 200 و خورده ای برای پردازش خود گوشی و 100 و خورده ای برای پردازش دوربین خواهد بود!که البته با توجه به اینکه دوربین این گوشی 3 هست نیازی به پردازنده نداره!پس خود پردازنده ی گوشی یا 369 هست مثل 5700 و یا dual 369 هست که اگه اینجوری باشه قطعا نوکیا از چیپ سخت افزاری بسیار جدیدتری در 5800 استفاده کرده !

خوب همه چی روشن شد

واسه 5800 که مثل 5700 و ان 78 و مابقیه

واسه ان 95 8 گیگ و ان 82 هم همون که امین گفت

اما در مورد پردازنده مخصوص دوربین ،(همون 100 مگا هرتزیه) بیشتر کیفیت و رزولوشن و فریم ریت بالای فیلم هست که به پردازنده قویتر احتیاج داره و نه کیفیت عکس

برای همینم هست که اکثر گوشی های اس ای نمیتونن با رزولوشن و فریم ریت بالا فیلم بگیرن مثلا کا 850 که 5 مگا عکس میگیره اما نمیتونه وی جی ای فیلم بگیره یا حتی سی 905

و چون 5800 وی جی ای فیلم میگیره با سی فریم ، میشد وجود پردازنده مثل ان 82 رو توجیه کرد اما حالا که نداره پس هیچی

satttanism
05-10-2008, 23:23

من تا حالا هم چین چیزی نشنیده بودم
دوربین n93i هم 3 هست ولی cpu دوهسته ای داره حتی n73 هم cpu دو هسته ای داره ولی گوشی هایی مثل n85 یا n79 با دوربین 5 مگاپیکسل و فیلم برداری 30 فریم و vga دارای cpu تک هسته ای هستند من فکر می کنم استدلال شما غلطه آیا منبع خاصی دارین برای حرفاتون؟
در ضمن من در سایت خود نوکیا دیدم که cpu گوشی 8500 تک هسته ای و این گوشی فاقد چیپ پردازنده گرافیکی هست

Legend
06-10-2008, 10:54
دوست عزیز چرا شایعه پراکنی می کنی cpu این گوشی تک هسته ای هست نه دو هسته ای

درسته...
يا من اشتباه ديدم كه بعيد ميدونم...يا اونا عوض (ويرايش) كردند...
واسه 5800 هم يك هسته اي هست...اصلا" خوشم نيومد، تازه بهش اميدوار شده بودم...:13:

5800 هم تک هسته ایه

درسته..

اونو که میدونم برای پردازنده کامپیوتر آره

اما اگه واسه ان 95 8 گیگ واقعا دو هسته ای باشه که خیلی فوقولاده میشه یعنی واقعا .....

نميدونم چرا رو گوشي هاي جديدش نه چيپ ميزاره نه دوهسته اي...
ولي 95 ها و 93 و 82 چيپ دارند...
البته من هنوز شك دارم ولي احتمال ميدم E71 و E66 هم داشته باشند...:20:

206 مگاهرتز براي پردازش گوشي...
126 مگ هم واسه دوربين ....

خوب همه چی روشن شد

واسه 5800 که مثل 5700 و ان 78 و مابقیه

واسه ان 95 8 گیگ و ان 82 هم همون که امین گفت

اما در مورد پردازنده مخصوص دوربین ،(همون 100 مگا هرتزیه) بیشتر کیفیت و رزولوشن و فریم ریت بالای فیلم هست که به پردازنده قویتر احتیاج داره و نه کیفیت عکس

برای همینم هست که اکثر گوشی های اس ای نمیتونن با رزولوشن و فریم ریت بالا فیلم بگیرن مثلا کا 850 که 5 مگا عکس میگیره اما نمیتونه وی جی ای فیلم بگیره یا حتی سی 905

و چون 5800 وی جی ای فیلم میگیره با سی فریم ، میشد وجود پردازنده مثل ان 82 رو توجیه کرد اما حالا که نداره پس هیچی

احتمالش هست...درسته محمد جان...
ممنون.

من تا حالا هم چین چیزی نشنیده بودم
دوربین n93i هم 3 هست ولی cpu دوهسته ای داره حتی n73 هم cpu دو هسته ای داره ولی گوشی هایی مثل n85 یا n79 با دوربین 5 مگاپیکسل و فیلم برداری 30 فریم و vga دارای cpu تک هسته ای هستند من فکر می کنم استدلال شما غلطه آیا منبع خاصی دارین برای حرفاتون؟
در ضمن من در سایت خود نوکیا دیدم که cpu گوشی 8500 تک هسته ای و این گوشی فاقد چیپ پردازنده گرافیکی هست

اينا همش بو ميده..:31:بو سياست...
96 با اين همه ادعا فقط يه سنسور داره...نه چيپ...نه CPU...:2:

noisymind
06-10-2008, 20:33
حالا بذارین بیاد و برنامه هاش هم بیاد ببینیم چطور میشه.

jamil_a
08-10-2008, 10:34
آقا يكي بگه اين GPS داره يا نه؟ من يه جا ديدم نوشته:
"گیرنده داخلی GPS با پشتیبانی از A-GPS همراه با ورزن اختصاصی Nokia Maps 2.0 Touch از دیگر موارد قابل ذکر در ساختار گوشی هستند"
اين يعني چه؟؟؟

Majid393
08-10-2008, 14:13
آقا يكي بگه اين GPS داره يا نه؟ من يه جا ديدم نوشته:
"گیرنده داخلی GPS با پشتیبانی از A-GPS همراه با ورزن اختصاصی Nokia Maps 2.0 Touch از دیگر موارد قابل ذکر در ساختار گوشی هستند"
اين يعني چه؟؟؟

آره .... gps داره ..... اون nokia maps 2.0 touch هم یعنی : برنامه نوکیا مپ که با استفاده از تاچ اسکرین ازش میشه استفاده کرد ( مخصوص 5800 ... چون تاچ اسکرین داره ) ......

sudotux
09-10-2008, 13:24
هر چی که از یک گوشی انتظار دارم در این گوشی هست ! برای ورود این گوشی لحظه شماری می کنیم ... :40:

mehdi_360
09-10-2008, 14:05
بچه ها گوشی کی وارد بازار ایران میشه.بیاد این جا قیمتش چقد میشه
باید فکر فروش 5700 نازنین باشم:44:

KELIS
09-10-2008, 14:12
هر وقت اولین گوشی تو بازار ایران رویت شد لطفا یکی بقیه رو هم خبر کنه!

Mr.Mimi
10-10-2008, 13:33
سلام دوستان.من هم واقعا از این گوشی خوشم اومده.تاریخ عرضه جهانی کیه؟
کی ایران میرسه؟
راستی کسی ویدیو با کیفیت از کار با این گوشی نداره بذاره؟
1 سوال دیگه هم داشتم.زبان عربی یا احیانا فارسی رو پشتیبانی میکنه؟

Mr.Mimi
10-10-2008, 14:04
چند سوال دیگه هم برام پیش اومده.
منظور از 360*640 pixel چیه؟ چون آیفون هم 16 میلیون و صفحش از این بزرگتره ولی نوشته 320*480
قفل صفحه داره؟ چجوری عمل میکنه؟
حافظه اولیه همراه گوشی چقدره؟
خیلی ممنون.

SAM-SON 70
14-10-2008, 15:23
اقا میشه این گوشی رو از خارج مثلا از امریکا خرید و تو ایران استفاده کرد ؟!
و اینکه تو امریکا هم هست ؟!

ali racer
15-10-2008, 11:49
خب بعد از چند روز اومدم نت

بچه ها گوشی کی وارد بازار ایران میشه.بیاد این جا قیمتش چقد میشه
باید فکر فروش 5700 نازنین باشم:44:
اول سال میلادی ریلیز میشه به احتمال زیاد 2 هفته شاید هم کمتر
تو علا الدین میشه خریدش

هر وقت اولین گوشی تو بازار ایران رویت شد لطفا یکی بقیه رو هم خبر کنه!

سلام دوستان.من هم واقعا از این گوشی خوشم اومده.تاریخ عرضه جهانی کیه؟
کی ایران میرسه؟
راستی کسی ویدیو با کیفیت از کار با این گوشی نداره بذاره؟
1 سوال دیگه هم داشتم.زبان عربی یا احیانا فارسی رو پشتیبانی میکنه؟

لینکشو صفحات قبل گذاشتم دوست من(ویدو کامل همون شب معرفی اش )
فارسی رو کامل ساپورت میکنن گوشی های نوکیا جدید

چند سوال دیگه هم برام پیش اومده.
منظور از 360*640 pixel چیه؟ چون آیفون هم 16 میلیون و صفحش از این بزرگتره ولی نوشته 320*480
قفل صفحه داره؟ چجوری عمل میکنه؟
حافظه اولیه همراه گوشی چقدره؟
خیلی ممنون.

2 تا موضوع هست یکی اندازه صفحه یکی تعداد پیکسل
این 2 موضوع ربطی به هم ندارن
واسه مثال اومنیا سامسونگ با صفحه 3.2 اینچی رزولوشن پایین 240 در 400 پیکسل داره !!

اقا میشه این گوشی رو از خارج مثلا از امریکا خرید و تو ایران استفاده کرد ؟!
و اینکه تو امریکا هم هست ؟!

این گوشی بصورت لاک عرضه نمیشه
و از هر جا بخری میشه تو ایران استفاده کنی

راستی سایت اسمپ 5800 رو با آیفون تری جی مقایسه کرده بود
76 بر 70
5800
آیفون رو لول نموده بود !!!

Legend
15-10-2008, 12:00
امروز من تو وبلاگ N-Gage خوندم نوكيا اعلام كرده چندين مدل گوشي تاچ براي سري N تو راهه...و تا 2009 به بازار ميان...
اگه درست باشه بايد همين روزا اوليشو ببينيم:20:

ali racer
15-10-2008, 15:31
امروز من تو وبلاگ N-Gage خوندم نوكيا اعلام كرده چندين مدل گوشي تاچ براي سري N تو راهه...و تا 2009 به بازار ميان...
اگه درست باشه بايد همين روزا اوليشو ببينيم:20:
خب اگه تو سایت نوکیا برین نوکیا پیش بینی کردی 3 ماهه اول سال آینده فروشش بالا بره !!
یعنی بزودی سری ان جدید نوکیا به بازار میان :31: و خدا به داد کمپانی های رقیب برسه
یه گوشی 8 سرحال تاچ با سیمبین (اسمایل کف کرده !!)

خب بریم سر اصل مطلب مقایسه آیفون تری جی و پایین ترین مدل تاچ نوکیا 5800
که 5800 با6 امتیاز اختلاف (76 به 70 ) آیفون رو با اون امکانات فوق العاده اش جا گذاشته

ali racer
15-10-2008, 15:33
Design, Materials and measurements
6
9
Screen
7
9
Audio
9
8
Battery Life
7
8
Connectors
9
6
Memory
8
6

Camera
6
3
Interface and performance
6
9
Bundling
8
6
Price
10
6
Total Score:
76
70

رنگ قرمز
5800

رنگ آبی آیفون 3g

artara74
18-10-2008, 07:33
يك سؤال قيمت اين گوشي قراره بعد از چند هفته فروش بالا بره؟
تاريخ دقيق عرضه اين گوشي در خاور ميانه كي هست؟
چطوري با اينكه اين گوشي هنوز به فروش نرسيده تو اين همه سايت مثل Mobile review يك عالمه تستش كردن و ازش عكس گرفتن؟
يك بدي خيلي بزرگ داره كه جاوا نداره!!!

artara74
18-10-2008, 07:39
يك Review خيلي توپ از 5800

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیديك Review هم از Symbian S60v5

دمتون گرم . شما كه داري تشكر مي كني يه جوابي به اين بالايي ها هم بده.

Arshia001
18-10-2008, 15:43
دم هر چی نوکیا گرم.اگه ان 95 نگرفته بودم اینو میگرفتم،ولی الآن از این کارا بکنم مامانم از پنجره پرتم میکنه بیرون...حیف!

artara74
19-10-2008, 07:56
خيلي جلبه توكيا بالاترين امكانات رو داره ولي هيچ وقت همرو تو يكي نمي زاره. تنها وقتي كه نوكيا اين كار رو مي كنه وقتيه كه يك شركت ديگه بخواد يك موبايل بهتر از مال نوكيا بزنه. نوكيا يك موبايل مي زنه كه يك رده از بهترين موبايل بالاتر باشه. تنها تكنولوژي كه نوكيا هنوز بهش نرسيده دوربين 8 مگاپيكسله كه حتما نوكيا اينو تا چند ماه ديگه مي زنه.

---

جواب من رو كسي نداد ها . سوال توي پست 63

Legend
19-10-2008, 12:31
يك سؤال قيمت اين گوشي قراره بعد از چند هفته فروش بالا بره؟
تاريخ دقيق عرضه اين گوشي در خاور ميانه كي هست؟
چطوري با اينكه اين گوشي هنوز به فروش نرسيده تو اين همه سايت مثل Mobile review يك عالمه تستش كردن و ازش عكس گرفتن؟
يك بدي خيلي بزرگ داره كه جاوا نداره!!!

قيمت معمولا" پايين مياد، نه بالا...:31:
تا زمستون مياد...
اونا نسخه آزمايشه...
جاوا رو به راحتي ساپورت ميكنه...چرا نكنه...؟

artara74
19-10-2008, 16:40
آخه توي يك سايت ديدم كه نوشته بود جاوا ساپورت نمي كنه. متشكرم

Legend
20-10-2008, 13:31
بچه ها نظرتون راجع به اين چيه؟

اگه واقعي بشه....:31:

artara74
20-10-2008, 16:04
نه بابا اومدن با فوتوشاپ نوكيا ان 96 يا 85 يا 81 رو كوپي كردن.
ولي اگه واقعي بود چرا كشويي باشه؟ اگه كشويي نبود خوب بود.

MohandesMCD
20-10-2008, 16:58
اگه واقعي باشه كه عاليه.از آيفون خوشگلتره
به نظر من نوكيا گوشي بزنه كيپد و جوي استيك داشته باشه و تاچ هم باشه.آخه با تاچ خالي اصلا حال نميكنم .
آسفالت 4 و ريل فوتبال 2009 رو آيپادم هست اونقدر كه انگيج توپه بازي هاي آيپاد حال نميده بهت بري تو حس ولي خب گرافيكش خيلي بالاست.
Only Nokia

P A R S A
20-10-2008, 21:45
ان.گیج ساپورته دیگه؟
اون قلم مثلثی اش منو کشته!
کی و با چه قیمتی به بازار ایران وارد میشه؟
به نظرتون قیمت متعادلش چقدر خواهد بود؟
امیدوارم مشکلاتی که توی فیلم ذکر شده توی نسخه نهایی نباشه.

Legend
20-10-2008, 21:50
ان.گیج ساپورته دیگه؟
اون قلم مثلثی اش منو کشته!
کی و با چه قیمتی به بازار ایران وارد میشه؟
به نظرتون قیمت متعادلش چقدر خواهد بود؟
امیدوارم مشکلاتی که توی فیلم ذکر شده توی نسخه نهایی نباشه.

تا 1 ماه ديگه مياد عجله نكن...
من كه بعيد ميدونم ولي اگه ساپورت كنه عاليه...:20:

Ice Star
20-10-2008, 22:34
تا 1 ماه ديگه مياد عجله نكن...
من كه بعيد ميدونم ولي اگه ساپورت كنه عاليه...

مشکلمون 2 تا شد
من فک می کردم تنها مشکلش برا من دوربینش باشه که 5 نیست

اما اگه ان گیج را ساپورت نکنه میشه 2 تا مشکل

راستی برنامه ها و بازی های s60 v3 به این می خوره یا نه ؟

یه سوال دیگه شتاب سنج داره یا نه ؟

Legend
20-10-2008, 23:11
مشکلمون 2 تا شد
من فک می کردم تنها مشکلش برا من دوربینش باشه که 5 نیست

اما اگه ان گیج را ساپورت نکنه میشه 2 تا مشکل

راستی برنامه ها و بازی های s60 v3 به این می خوره یا نه ؟

یه سوال دیگه شتاب سنج داره یا نه ؟

نه نميخوره.....مگه سري 2 يه 3 ميخوره كه 3 به 5 بخوره...؟

شتابسنج هم داره...

KINGTATu
20-10-2008, 23:32
من این جمله رو قسمت فارسی نوکیا دیدم واقعا برام جالب بود نمی دونم کسی قیلا دیده بود یا نه:

بلندگو های استریو با صدای محیطی (صدای شفاف hi-fi با تراشه مخصوص صدا)

artara74
21-10-2008, 16:36
نه. نبايد روي اين موبايل حساب كرد چون خيلي مشكل داره. از نظر من خيلي قيافه صفحه اصليش زشته. كلا موبايلش دل گيره. اگه كامل نقره اي يا سفيد داشت خيلي شاد مي شد. ان گيج ساپورت نمي كنه كه خيلي بده براي من. جوي استيك نداره اون هم بده. كلا بايد منتظر سري بعديش باشم.

P A R S A
21-10-2008, 17:03
اگه ان.گیج ساپورت باشه که عالی میشه.

این اشکالاتی هم که ذکر کردین، باعث میشه گوشی همه کس پسند نباشه (مثلا من از ترکیب رنگی خیلی خوشم میاد ، شیک و جذابه. یا برای من مهم نیست که جوی استیک نداره) و جوات (خز) نشه!

MohandesMCD
21-10-2008, 19:44
اين بازي هاي انگيج كه ساخته شدن براي ويرايش 3 هستش و اصلا قابليت كار كردن به صورت تاچ رو ندارن.پس بي معني هستش كه اين گوشي انگيج ساپورت كنه.مگه اينكه نوكيا بياد واسه ويرايش 5 هم انگيج بسازه وگرنه اين بازي ها قابليت بازي به صورت تاچ رو ندارن
با گرافيك خيلي بالايي كه واسه ايفون و آيپاد تاچ هستش براي بازي حتما واسه ويرايش 5هم ميشه چنين بازي هايي ساخت.فكر كنيد Cotd با گرافيك خيلي زياد رو گوشي تاچ اسكرين نوكيا.چه شود.......

P A R S A
22-10-2008, 17:26
منم منظورم کلاینت و بازی های مخصوص بود. با صفحه تاچ بازی های مثل BIA خیلی خیلی حال میده. ولی فکر کنم Asphalt سخت باشه (مگه اینکه کنترل ماشین با شتابسنج صورت بگیره) که اونجوری محشر میشه!

MohandesMCD
23-10-2008, 01:33
تراشه صوتي توي 5320 هم بكار رفته و تا وقتي كسي به صورت تخصصي كار نكنه باهاش معلوم نيست چي هستش!
آسفالت 4 توي آيپاد تاچ اصلا حال نميده.يه بار بازي بيشتر نكردم ديگه هم نرفتم سراغش.گرافيك كيلو چنده.نيتندو ds هم حتي دكمه داره واسه بازي!
ولي يه چيزي رو قبول دارم: هر چيزي كه تو نوكيا مياد متفاوته.خيلي ها گوشي 8مگا پيكسلي زدن ولي وقتي نوكيا بزنه همه تحسينش ميكنن.خيلي ها گوشي تاچ زدن ولي وقتي نوكيا ميزنه تاچش يه چيزه ديگست و....بازي و انگيج كه جاي خود دارد!

Baltaza
23-10-2008, 06:19
گوشی خیلی شیکی هستش واینطری که تو پست اول زده 370 هزار تومان قیمت داره ولی فکر کنم به ایران برسه اولش 450 فروش بره

artara74
24-10-2008, 12:12
من 2،3 تا جا ديدم نوشته بود اون نوكيا سري N تاچ اسكرين كه در راه بود همين 5800 بوده و فعلا هم موبايل جديد تاچ در كار نيست. توجه بفرماييد كه اين و تمام حرف هايي كه دوستان زدن ممكنه يك شايغه بيشتر نباشه. بايد خودت ببيني. مگه كليد اسرار رو نديدي همينو گفت و اون زنه واقعا نمرده بود؟

Legend
24-10-2008, 12:25
من 2،3 تا جا ديدم نوشته بود اون نوكيا سري N تاچ اسكرين كه در راه بود همين 5800 بوده و فعلا هم موبايل جديد تاچ در كار نيست. توجه بفرماييد كه اين و تمام حرف هايي كه دوستان زدن ممكنه يك شايغه بيشتر نباشه. بايد خودت ببيني. مگه كليد اسرار رو نديدي همينو گفت و اون زنه واقعا نمرده بود؟

مطمئن باش مياد...تا كريسمس هم معرفي ميشه...

deluge28
24-10-2008, 14:16

خداکنه بیاد...مردیم از بس منتظر یه گوشیه جدید موندیم....البته یه گوشیه جدید که اشکالات کمتری داشته باشه...

artara74
24-10-2008, 15:14

تو اين دوره زمونه به حرف رئيس نوكيا هم نميشه اعتماد كرد. ميگن اين موبايل فلان زمان مياد بعدش 3 ماه بعد از اون زمان مياد. در كل نبايد بگيم 100 درصد. 50 ، 50 بهترينه.

پس نگو مطمئن باش. مي توني بگي به احتمال زياد يا خيلي زياد.

بحث روانشناسي شد.:18: !!!
ميگم نوكيا موبايل ارزون الكي نمي زنه. ممكنه 2 دليل داشته باشه. رقابت با P1 و Iphone يا بي خود بودن موبايل

Legend
24-10-2008, 15:21
اينم حرفيه...
ولي من مطمئنم شما ميخواي 50 50 باش:31:

آقا از بحث اصلي تاپيك خارج نشيم...كسي ويدئو جديداز گوشي نداره...؟

artara74
25-10-2008, 14:57
كسي ويديو غير از Y o u t u b e نداره؟

SAM-SON 70
30-10-2008, 15:23
اقا چقدر مونده که این موبایل بیاد به بازار درضمن این بازی game داره چجوریه ؟!

artara74
30-10-2008, 17:32
اگه يه سري به پست هاي قبلي بزني مي فهمي. اينت موبايل مثل اينكه كريسمس 2009 مياد. بازي هم داره ولي مثل اينكه N-Gage نداره.

Legend
01-11-2008, 10:05
خب دوستان تبريكات ويژه....:20:
مثل اينكه نوكيا داره واسه گوشي هاي تاچ آينده هم N-Gage رو طراحي ميكنه...و تنها مشكلشون LCD بزرگ و با كيفيت و فقدان چيپ گرافيكي هست...:20:

و به نظر مياد نوكيا تو گوشي هاي جديدش هم تاچ و هم معمولي سري N دوباره به چيپ روي مياره....:27:

شاد باشيد:40:

ali racer
01-11-2008, 12:33
در چه حالین فن بوی های نوکیا (فن گرل که نداریم ؟ داریم !!؟)

من تو یکی از عکس های 5800 (صفحات اول همین تاپیک )
عکسی گذاشته بودم از کلاینت ان گیج و بازی توپه که اپراتور نوکیا داشت بازی میکرد !

برام جالب شده

چون اگه نوکیا برای 5800 چیپ گرافیکی بزاره بازگشت نوکیا به استفاده از این چیپ هستش
و این وسط
85
96
78 و 79 فنا میشن !!!

راستی خبر هایی از گوشه و کنار از نسل جدید سری ان 8 مگا پیکسلی تاچ سیمبین
به گوش میرسه که تا کریسمس میاد بازار
خبر جدید ندارین؟؟

artara74
01-11-2008, 19:51
من كه ديگه نمي تونم تا كريسمس صبر كنم.

.SA33D.
02-11-2008, 19:45
در مورد كيفيت پخش موسيقيش اطلاعاتي ندارين؟؟

Legend
02-11-2008, 21:08
در مورد كيفيت پخش موسيقيش اطلاعاتي ندارين؟؟

منظورت صداي اسپيكر و هدفونه؟ هنوز وارد بازار نشده داداش....:46:

artara74
03-11-2008, 16:10
به نظر من اين موبايل يكم ناقصه. بايد كامل بشه. مثلا دوربينش 5 بشه. كيبورد دار بشه. Ngage دار بشه. كمي لاغر تر بشه و ...

Mr.Mimi
07-11-2008, 11:03
نوکیا برنامه ای برای گوشی تاچ دیگه ای نداره؟
این گوشی از لحاظ ابعاد یکم ناجوره.ابعادش شبیه p900i سونی اریکسون هست.

Legend
07-11-2008, 11:54
نوکیا برنامه ای برای گوشی تاچ دیگه ای نداره؟
این گوشی از لحاظ ابعاد یکم ناجوره.ابعادش شبیه p900i سونی اریکسون هست.

براي كريسمس چنتا گوشي قراره بياد...:46:

Legend
12-11-2008, 10:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چطوره؟:31:

satttanism
12-11-2008, 10:28

زیادی کت و کلفته ولی نصبت به گوشیا چینی خوشکله

qo0oick
13-11-2008, 00:54

زمین تا زیر زمین با خود 5800 فرق می کنه...
اصلاً نمی تونم مقایسه کنم..
چینم دیگه ترکونده ماشاالله:13:

koorosh203
13-11-2008, 12:24
سلام
وارد ایران شده یا نه؟

satttanism
13-11-2008, 13:21
سلام
وارد ایران شده یا نه؟

دوست عزیز به عنوان تاپیک بیشتر دقت کنید

SAM-SON 70
17-11-2008, 16:26
با سلام
اقا من یه سوال داشتم من میخوام بگم این گوشی رو بگم از امریکا بیارن نظرتون چیه ؟؟؟.
فقط میخوام بدونم که میگن تو این موبایل وقت فروش و عرضه اون میگن توی موبایل فیلمای s.e.x.y هستش درسته !!!
ممنون میشم کمکم کنید .

SAM-SON 70
17-11-2008, 16:27
زمین تا زیر زمین با خود 5800 فرق می کنه...
اصلاً نمی تونم مقایسه کنم..
چینم دیگه ترکونده ماشاالله:13:
================================================== ===========
عزیز میدونی قیمت سری چینی این موبایل چنده ؟!!

Legend
17-11-2008, 16:27
با سلام
اقا من یه سوال داشتم من میخوام بگم این گوشی رو بگم از امریکا بیارن نظرتون چیه ؟؟؟.
فقط میخوام بدونم که میگن تو این موبایل وقت فروش و عرضه اون میگن توی موبایل فیلمای s.e.x.y هستش درسته !!!
ممنون میشم کمکم کنید .

اونجوريام نيست بابا....:31:يه كليپ از يه خواننده بايد باشه اونجوري كه من شنيدم..

shahab_f
17-11-2008, 16:47
با سلام
ممنون میشم کمکم کنید .
واقعا فکر می کنی تو موبایل فیلم س*و*پ*ر میریزن میدن دست مردم؟؟
بــــــی خیال !

SAM-SON 70
17-11-2008, 18:05
واقعا فکر می کنی تو موبایل فیلم س*و*پ*ر میریزن میدن دست مردم؟؟
بــــــی خیال !
================================================== ========
عزیز من خودم اگه بودم امریکا بیخیال ولی طرف میترسه بیاره تو گمرک ایران بگیرن.

amir2011
18-11-2008, 02:53
با وجود اینکه این گوشی هنوز ریلیز نشده فکر کنم تو یک صحنه از فیلم Dark Knight از این گوشی استفاده میشه..!؟

KELIS
19-11-2008, 09:14
در آخرین کلیپ cristina agluria هم ازش استفاده کردن کاملا هم ظاهرش مشخصه

007saeed
19-11-2008, 13:19
اينم يه خبر براي كسايي كه به دنبال سري ان نوكيا با تاچ اسكرين بودن:
N98

7.2 MEGA PIXEL CARL ZEISS OPTICS
3.5 inch 540 x 480 VGA touch screen
Symbian S70 3rd Edition
اگه كسي تاريخ ريليزش را فهميد بذاره.
بي ربط بود ولي گذاشتم ديگه.

artara74
20-11-2008, 14:31
سر كاريه عزيز

YAMAHA-FZ16
20-11-2008, 16:18
عجب سرکاری هم هست!!سیمبین سری 70 ورژن 3!!!!قبل از ان70 این رو یه ادم مخلص و با اعتقاد به نوکیا طراحی کرده و تو وبلاگش گذاشته!!چه سرخوش بوده!!!

Legend
23-11-2008, 16:54
سلام
بهتره عنوان تاپيك تصحيح شه...با قيمت 890000 هزار تومان وارد بازار شد...مباركه...:31:

satttanism
23-11-2008, 17:02
سلام
بهتره عنوان تاپيك تصحيح شه...با قيمت 890000 هزار تومان وارد بازار شد...مباركه...:31:

270 یورو کجا 890 هزار تومان کجا؟

mstf666
23-11-2008, 17:03
سلام
قیمتش واقعیش باید چند باشه ؟

Legend
23-11-2008, 17:04
270 یورو کجا 890 هزار تومان کجا؟

خب فعلا"‌ كاذبه ولي فكر نكنم از 600 كمتر شه..

Legend
23-11-2008, 17:06
قیمتش واقعیش باید چند باشه ؟

فكر كنم حدود 300 تومان...يكم بيشتر...

ali racer
23-11-2008, 17:55
فكر كنم حدود 300 تومان...يكم بيشتر...
نوکیا اعلام کرده بود که قیمت این مدل 279 Eur
بیشتر نیست( تو مراسم معرفی 5800 اعلام شد )
که حدود 400 تومن بیشتر نخواهد بود
هدف گیری نوکیا بازار کریسمس هستش و تا اون موقع این قیمت به قیمت اعلام شده میرسه

corey
23-11-2008, 18:03
البته فکر کنم قرار بود 270 یورو باشه
و قیمت عرضه این گوشی چند وقت پیش 420 یورو اعلام شد

KELIS
23-11-2008, 18:09
کدوم بازار؟ایران یا امارات؟سایت gsm که چیزی در مورد آمدن این گوشی به بازار ایران نگفته!

Mojtaba N87
24-11-2008, 23:44
خب ! گویا این گوشی اومده !

نام تاپیک رو هم ویرایش کردم.

adameh_bahal
25-11-2008, 15:34
اين گوشی fm transfer هم داره؟
قيمتش در حال حاضر چند هست؟

Legend
25-11-2008, 16:09
اين گوشی fm transfer هم داره؟
قيمتش در حال حاضر چند هست؟

خير نداره...
قيمت هم حدود 900 تومان...

REGISTERED USER
26-11-2008, 00:29
چه خبره ! داره 270 دلار عرضه میشه !

Oracle_Eldorado
26-11-2008, 01:25
خوب اولش همیشه تو ایران بازار سیاهه .
باید 1 ماهی صبر کرد .
ولی طراحیش خیلی قشنگه .

Oracle_Eldorado
26-11-2008, 11:52
راستی دوستان واقعا قیمت 900 تومنه ؟؟؟؟

metana
26-11-2008, 22:40
من که فعلا چنین ریسکی نمی کنم. چون با این وضعیت توانشم ندارم. صبر میکنم مدل های Music Xpress تاچ های بعدی بیان. تازه اگرم بخام بگیرم 5700 رو اصلا نمیفروشم!

Linux Learner
27-11-2008, 15:29
من با اینکه n82 ی 450 هزار تومنی دارم ولی این بیاد میخرمش!

آخه خیلی تو کف یه گوشی سیمبین دار تاچ اسکرین نوکیا هستم. اونم با این قیمت. فقط مشکلی که پیش میاد اینه که دوتا گوشی رو چیکار کنم!!!!

P A R S A
27-11-2008, 21:54
بچه ها ، جاهای دیگه هم به همین قیمت احمقانه به فروش میرسه؟
مثلا کیش ، دبی ، اروپا ؟
----
راستی ان.گیج ساپورت هست؟
نرم افزار های سیمبین های قدیمی تر (9.1 و 9.2 و 9.3 ) رو اجرا می کنه؟
جاوا چی؟
تم براش گیر میاد؟

prince72
27-11-2008, 21:56
اومده که .....

استبداد
27-11-2008, 22:29
درست که بین قیمت های بازار داخل با قیمت های جهانی اختلاف هست
اما دیگه نباید اینقدر زیاد باشه

270 کجا ....900 کجا !

satttanism
28-11-2008, 00:06
اینطور که در سایت GSMArena گفته شده این گوشی به قیمت 700 یورو معادل 900 دلار عرضه شده!!!!
پس قیمتش درسته و قیمت اعلام شده اولیه گول بزنی بوده!!!

s-a-l-i-m
28-11-2008, 10:20
شاید این قیمت اولیه سیاست ایفون رو در نظر گرفته باشند..........300 تومان فقط پول قاب با السی دی این گوشیه..........

Oracle_Eldorado
28-11-2008, 11:17
تو استرالیا هم بین 1000 تا 1200 دلاره ( البته دلار استرالیا کمتره )

corey
28-11-2008, 17:46
با این قیمت عمرا بتونه با آیفون و امنیا و اکسپریا و ... رقابت کنه

satttanism
29-11-2008, 00:07
با این قیمت عمرا بتونه با آیفون و امنیا و اکسپریا و ... رقابت کنه

من فکر میکنم این یه جور سیاست و به احتمال زیاد برای کریسمس قیمتش حسابی میاد پایین

corey
29-11-2008, 11:49
من فکر میکنم این یه جور سیاست و به احتمال زیاد برای کریسمس قیمتش حسابی میاد پایین
سیاست چی آخه سیاست فروش نکردن و نفروختن!!!!!
آخه اونقدر هم که گوشی خاصی مثل آیفون نیست که گرون بودنش توجیه بشه

pedram1320
29-11-2008, 22:27
با سلام
اين گوشي چند روزيست كه با قيمت 580 دلار با دورنگ آبي و قرمز وارد بازارهاي اروپا شده است.

چطور به اين سرعت ورد بازار ايران شده است؟؟!!!

Linux Learner
30-11-2008, 09:58
ایران سرعتش بالاست دیگه!

بی خیالش شدیم، گرونه.....!

mostafa.m
30-11-2008, 10:43
چرا دوربینش کمه؟؟3.15!

MRTZ HSV
01-12-2008, 14:05
فیلمبردارش عالیه

reza.mansori
02-12-2008, 16:40
سلام

این گوشی را شما در تهران دیدی؟ کدام فروشگاه

با سپاس

Legend
02-12-2008, 20:56
این گوشی را شما در تهران دیدی؟ کدام فروشگاه

با سپاس

تو پاساژ... همین اولین مغازه سمت راست...:46: البته ممکنه نسخه پروتوتایپ بوده باشه...

reza.mansori
03-12-2008, 13:47
تو پاساژ... همین اولین مغازه سمت راست...:46: البته ممکنه نسخه پروتوتایپ بوده باشه...

کدام پاساژ؟

Legend
03-12-2008, 13:51
کدام پاساژ؟

علائدين ديگه...:31:

SAM-SON 70
04-12-2008, 23:25
اخر سر هم ما ندونستیم که قیمت این موبیل چنده ؟!!!

Legend
04-12-2008, 23:30
اخر سر هم ما ندونستیم که قیمت این موبیل چنده ؟!!!

فعلا" حدود 800 یا کمتر...

MohandesMCD
05-12-2008, 03:08
چرا دوربینش کمه؟؟3.15!
با 270 يورو ميخاي دوربين 8 بزارن روش؟

h_starboy
06-12-2008, 13:45
با 270 يورو ميخاي دوربين 8 بزارن روش؟

کجا ۲۷۰ یورو هستش. فعلا که میگن ۸۰۰ تومان.
یعنی اونور آب ۲۷۰ یورو هستش؟؟؟؟؟ جدددی؟

corey
06-12-2008, 13:50
اون ورم تا اون جا که من اطلاع دارم قرار بود 270 یورو باشه ولی با قیمت 420 یورو وارد بازار شد

artara74
07-12-2008, 16:14
دوستان N97 رو ديدين؟

Legend
07-12-2008, 16:16
دوستان N97 رو ديدين؟

آره ديديم: دي

reza.mansori
08-12-2008, 13:42
اگر کسی این گوشی را در بازار تهران دیده لطفا به همراه قیمت بفرماید؟

MohandesMCD
08-12-2008, 22:00
ويرايش: شرمنده فكر كردم واسه كلوپ n97 هستش اون پست رو دادم

artara74
09-12-2008, 06:20
حالا واقعا قيمتش 700 ، 800 تومنه؟ يا اين هم االكيه. چون هيچ چي نداره اين موبايل. ngage هم نداره. دوربينش هم كه 3 مگه.

Maziar_69
10-12-2008, 00:44
آقا من از نزدیک دیدمش.
اصلا بهش نمیاد گرون قیمت باشه.
خیلی طراحیش cheap هست.

عین اسباب بازی چینیا میمونه ! نوکیا باید یه فکری به حال کیفیت ساختش بکنه.

reza.mansori
10-12-2008, 09:12
آقا من از نزدیک دیدمش.
خیلی طراحیش cheap هست.

کجا دیدیش؟

Ship Storm
10-12-2008, 10:56
بلاخره وارد بازار د این گوشی؟
تو ایرن چی اومده؟
من الان گوشیم 5700 هستش میخوام بفروشم یا HP بخرم یا 5800 یا IPhone ب نظرتون چکار کنم؟

MohandesMCD
10-12-2008, 11:53
آقا من از نزدیک دیدمش.
خیلی طراحیش cheap هست.

با 270 يورو كه n97 نميتوني بخري دوست من.بالاخره يه فرقي بايد باشه بين گوشي 270 يورو با 550 يورو يا نه:46:

S A M S U N G
10-12-2008, 12:17
قیمت این گوشی که 270 یورو نیست !

نوکیا میخواست همون اول مثل Apple کار کنه !

حداقل قیمتش 520 دلار هستش !

مخلصیم .

m9780d
10-12-2008, 14:56
امروز گوشی شاپ گذاشته بود برای فروش با 700.000تومان

Legend
10-12-2008, 17:29
سلام
در حال حاضر تو روسيه داره به قيمت 400 يورو به فروش ميره...

MohandesMCD
10-12-2008, 18:47
اين گوشي وقتي معرفي شد همه تو كف قيمتش بودن.اگه 400 يورو باشه من حاضرم برم n97 رو بگيرم نه اين رو.مسخره.نميتوني گوشي ارزون نده كسي مجبورت نكرده

nima912
10-12-2008, 21:25
امروز گوشی شاپ گذاشته بود برای فروش با 700.000تومان
دیجی کالا زده 655.000تومان!امروز

KELIS
10-12-2008, 23:13
کسی میدونه لوازم جانبی این گوشی چیه؟از سری music express و به قولی یک گوشی موسیقایی هست وظاهرا هندزفری هم همراهش نیست !هر جا میگردم حتی به شارژر هم اشاره نکردن.کسی میتونه کمک کنه ؟ممنون

starn
11-12-2008, 22:55
امروز گوشی رو دیدم قیمت پرسیدم گفت 620 تمن
--------------
این گوشی ان گیج ساپورت می کنه؟؟؟؟؟//
----------
و این که یعنی برنامه های سری 60 ویرایش 3 رو نمی تونه اجرا کنه درسته؟!!!!

k2l
12-12-2008, 13:07
سلام
من دیروز تو دبی قیمت کردم حدود 1544 درهم بود که میشه نزدیکای 420 تومان!

reza.mansori
15-12-2008, 09:08
کسی از دوستان این گوشی را دارد؟

Captain_Nemo
15-12-2008, 09:52
سیستم عامل این گوشی ها با N-Gage 2 سازگاره؟

negaheaval
20-12-2008, 13:38
آخرين خبر اينكه تو دبي 1409 درهم فروش ميره ( 384 دلار امريكا )

negaheaval
20-12-2008, 13:40
آخرين خبر اينكه قيمت اين گوشي تو دبي 1409 درهم ( 384 دلار امريكا )

acmilan308
21-12-2008, 17:28
آقا من شنیدم روی لیبل این گوشی made in china خورده
کسی چیزی میدونه؟

reza.mansori
22-12-2008, 10:33
من دیروز این گوشی را از نزدیک دیدم . کیفیت ساخت و طراحی واقعا ضعیف بود

Legend
22-12-2008, 13:17
من دیروز این گوشی را از نزدیک دیدم . کیفیت ساخت و طراحی واقعا ضعیف بود

اونا همش ماكته...بايد خود گوشي روببيني...

Oracle_Eldorado
22-12-2008, 13:46
دوستان تو ایران قیمتش چنده ؟

Legend
22-12-2008, 14:19
دوستان تو ایران قیمتش چنده ؟

حدود 600 تومان...

YAMAHA-FZ16
22-12-2008, 16:38
تو هند قیمت کردم با گارانتی و جی پی اس رایگان تقریبا 500 هزار تومن بود!
باهاش کار کردم!تاچش بد نبود ولی بعضی جاها بار اول نمیگرفت و با همون شدت قبلی بار دوم کار میکرد که تو فریم ویرهای بعدیش درست میشه!کیفیت ساختش عالی بود!کیفیت اسپیکرش فوق العاده بود و با باسی قوی!
ولی ال سی دی اش با اینکه نورش و همه چیزش خوب ولی انگار کمی مات بود که طرف گفت دلیلش اون کاور جدید و خط خطی نوکیا بر روی ال سی دی هست که هنوز نکنده بودش!!باتری درشتی داشت!خود گوشی قطرشو با ایفون مقایسه کردم کمی از 2 برابر بیشتر بود!ولی از کیفیت ساختش مشخص بود که زمین بخوره چیزیش نمیشه و مثل ایفون ناز نازی نیست!!!
سوالی بود در خدمتم!

reza.mansori
22-12-2008, 17:38
تو هند قیمت کردم با گارانتی و جی پی اس رایگان تقریبا 500 هزار تومن بود!
باهاش کار کردم!تاچش بد نبود ولی بعضی جاها بار اول نمیگرفت و با همون شدت قبلی بار دوم کار میکرد که تو فریم ویرهای بعدیش درست میشه!کیفیت ساختش عالی بود!کیفیت اسپیکرش فوق العاده بود و با باسی قوی!
ولی ال سی دی اش با اینکه نورش و همه چیزش خوب ولی انگار کمی مات بود که طرف گفت دلیلش اون کاور جدید و خط خطی نوکیا بر روی ال سی دی هست که هنوز نکنده بودش!!باتری درشتی داشت!خود گوشی قطرشو با ایفون مقایسه کردم کمی از 2 برابر بیشتر بود!ولی از کیفیت ساختش مشخص بود که زمین بخوره چیزیش نمیشه و مثل ایفون ناز نازی نیست!!!
سوالی بود در خدمتم!

با تشکر از شما،

من هم از نزدیک تو تهران دیدمش. منتها فروشنده ماکت اون رو به من داد که دستم بگیرم و نمونه اصلی که پشت ویترین بود را نداد. ماکتش که اصلا خوش دست و با کیفیت نبود. یعنی حس می کردم که از پلاستیک خوبی ساخته نشده. نمی دونم که کیفیت ماکت اون با نونه اصلی چقدر فرق داره؟ اگر ممکن است در مورد راحتی استفاده ، حساسیت ، کیفیت ساخت و بدنه آن بیشتر توضیح دهید؟ من بین این مدل و htc مردد هستم.

با درود و تشکر

YAMAHA-FZ16
22-12-2008, 20:10
نه!من هم ماکتش رو دستم گرفتم!!ماکت اصلا مشخص نمیکنه کیفیت گوشی چطوره!چون یه تیکه پلاستیک چینی هست که بزرگ هم پشتش نوشته ساخت چین و فقط شکل ظاهری گوشی رو نشون میده!پیش از این ان96 ماکت هم دستم گرفتم و کیفیتش اشغال بوده ولی خود ان96 خوب بود!در کل 5800 مشخص بود گوشی محکمیه تو دستم فشارش دادم و صدای تق تقی ازش بیرون نیومد برعکس گوشی ای مثل ان82 که قسمت زیر ال سی دی و طرف کی پدش خیلی صدا میده!!
یه چیز جالب دیگه ای هم که دیدم این بود که نوشته های توی قسمت تنظیمات گوشی مثلا قسمت تغییر تایمر های اسکرین سیور به صورتی کج و زاویه دار نشون داده میشدند به طوری که انگار از بغل داریم نوشته ها رو میخونیم!حالتی 3 بعدی داشت!
یه چیزی که باعث تعجب بود عدم وجود اون حرکات گرافیکی در گالری و منوها بود!در حالی که سری ان نوکیا و حتی در فیلم دموی ان97 تمام قسمتها گرافیک زیبایی دارند ولی 5800 مثل 5700 دارای گالری ساده بود و من تنظیمی برای 3بعدی کردن اون ندیدم!!صدای 5800 در مقایسه با 5700 که کیفیت فوق العاده ای در زمان خودش داشت بسیار با کیفیت تر و مقداری بلندتر و با باسی بیشتر بود!یه چیزی هم که یادم رفت بگم نمایندگی نوکیا به کسانی که این گوشی رو رزرو کنند تا مدت محدودی یک هدفون اصلی (از اون بزرگها که dj ها رو گوششون میزارن)هدیه میداد که قیمتش بالای 15 هزار تومن بود!

poria_mc
22-12-2008, 20:50
نه!من هم ماکتش رو دستم گرفتم!!ماکت اصلا مشخص نمیکنه کیفیت گوشی چطوره!چون یه تیکه پلاستیک چینی هست که بزرگ هم پشتش نوشته ساخت چین و فقط شکل ظاهری گوشی رو نشون میده!پیش از این ان96 ماکت هم دستم گرفتم و کیفیتش اشغال بوده ولی خود ان96 خوب بود!در کل 5800 مشخص بود گوشی محکمیه تو دستم فشارش دادم و صدای تق تقی ازش بیرون نیومد برعکس گوشی ای مثل ان82 که قسمت زیر ال سی دی و طرف کی پدش خیلی صدا میده!!
یه چیز جالب دیگه ای هم که دیدم این بود که نوشته های توی قسمت تنظیمات گوشی مثلا قسمت تغییر تایمر های اسکرین سیور به صورتی کج و زاویه دار نشون داده میشدند به طوری که انگار از بغل داریم نوشته ها رو میخونیم!حالتی 3 بعدی داشت!
یه چیزی که باعث تعجب بود عدم وجود اون حرکات گرافیکی در گالری و منوها بود!در حالی که سری ان نوکیا و حتی در فیلم دموی ان97 تمام قسمتها گرافیک زیبایی دارند ولی 5800 مثل 5700 دارای گالری ساده بود و من تنظیمی برای 3بعدی کردن اون ندیدم!!صدای 5800 در مقایسه با 5700 که کیفیت فوق العاده ای در زمان خودش داشت بسیار با کیفیت تر و مقداری بلندتر و با باسی بیشتر بود!یه چیزی هم که یادم رفت بگم نمایندگی نوکیا به کسانی که این گوشی رو رزرو کنند تا مدت محدودی یک هدفون اصلی (از اون بزرگها که dj ها رو گوششون میزارن)هدیه میداد که قیمتش بالای 15 هزار تومن بود!

جالبه اونور واسه فروش گوشی چه کار هایی که نمیکنن!

ravani_13
22-12-2008, 21:47
سلام

اقا دوستانی که 5800 رو دارن در مورد ال سی دی یه توضیحی بدن چون به نظر من یه جورایی ابعادش زیادی دراز شده و غیر عادی میزنه شاید واسه واید .......

poria_mc
22-12-2008, 22:10
سلام

اقا دوستانی که 5800 رو دارن در مورد ال سی دی یه توضیحی بدن چون به نظر من یه جورایی ابعادش زیادی دراز شده و غیر عادی میزنه شاید واسه واید .......
من این گوشی رو ندارم ولی فکر نکنم اونقدر غیر عادی باشه!3.2 اینچ با رزولوشن360*640

YAMAHA-FZ16
22-12-2008, 23:04
درازی که دراز بود!ایفون ال سی دی استاندارد تری داره از لحاظ پهنا و درازا!
در ضمن محیط سیمبین ورژن جدید هم با اینکه ایکونها همون بودند ولی توی صفحه ی اصلی کمی غریب بود برای من و مثلا برای رفتن به منو بایستی دکمه بین دکمه های قرمز و سبز رو بزنیم!

reza.mansori
23-12-2008, 10:47
دوستان از لحاظ جنس بدنه و کیفیت ساخت بین این ماکت این گوشی که در مغازه ها هست و نمونه اصلی چقدر تفاوت است؟ متاسفانه معمولا فروشنده ها نمونه اصلی را برای بازدید نمی دهند

با تشکر

poria_mc
23-12-2008, 12:37
دوستان از لحاظ جنس بدنه و کیفیت ساخت بین این ماکت این گوشی که در مغازه ها هست و نمونه اصلی چقدر تفاوت است؟ متاسفانه معمولا فروشنده ها نمونه اصلی را برای بازدید نمی دهند

با تشکر
خیلی تفاوت داره ماکت هاش معمولا از پلاستیک خشک ساخته شده که کیفیت بسیار پایینی داره!

poria_mc
23-12-2008, 21:04
خیلی تفاوت داره ماکت هاش معمولا از پلاستیک خشک ساخته شده که کیفیت بسیار پایینی داره!
الان تو یه مغازه هم ماکتش رو تو دستم گرفتم هم خود گوشی!
کیفیت ماکتش بد نبود ولی خوبم نبود!
قلمش به اون کلفتی که تو عکس نشون میده نیست!
وقتی قلم رو در میاری به طرز فجیعی جاش تابلوئه!
از نظر وزن هم هیچ فرقی بین ماکت و نمونه اصلی نیست!
مساله مهم اینه که جای انگشت خیلی بد رو تمام بدنه این گوشی غیر از پشتش که جنس خاصی داره میمونه!

metalgear2
24-12-2008, 01:44
صداش بلنده یا نه؟ بلندی صداش در حد چه گوشیه؟

reza.mansori
24-12-2008, 09:42
الان تو یه مغازه هم ماکتش رو تو دستم گرفتم هم خود گوشی!
کیفیت ماکتش بد نبود ولی خوبم نبود!
قلمش به اون کلفتی که تو عکس نشون میده نیست!
وقتی قلم رو در میاری به طرز فجیعی جاش تابلوئه!
از نظر وزن هم هیچ فرقی بین ماکت و نمونه اصلی نیست!
مساله مهم اینه که جای انگشت خیلی بد رو تمام بدنه این گوشی غیر از پشتش که جنس خاصی داره میمونه!

متاسفانه اکثر فروشنده ها فقط ماکت رو دست مشتری میدهند. شما که هر 2 نمونه را دیدید میشه بفرمائید نمونه اصلی از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه با ماکت چقدر تفاوت داره؟

با سپاس

poria_mc
24-12-2008, 11:16
متاسفانه اکثر فروشنده ها فقط ماکت رو دست مشتری میدهند. شما که هر 2 نمونه را دیدید میشه بفرمائید نمونه اصلی از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه با ماکت چقدر تفاوت داره؟

با سپاس
عرض کردم که زیاد تفاوت نداشت فقط نمونه اصلی رو میشد به راحتی از ماکت تشخیص داد! چون ظریفتر کار شده! ولی زیاد تفاوت نداره!

reza.mansori
24-12-2008, 11:40
عرض کردم که زیاد تفاوت نداشت فقط نمونه اصلی رو میشد به راحتی از ماکت تشخیص داد! چون ظریفتر کار شده! ولی زیاد تفاوت نداره!

با تشکر از توضیحات شما، کیفیت پلاستیک نمونه اصلی با ماکت چقدر متفاوت بود؟

poria_mc
24-12-2008, 12:30
با تشکر از توضیحات شما، کیفیت پلاستیک نمونه اصلی با ماکت چقدر متفاوت بود؟
زیاد متفاوت نیست چیزی که خیلی تو ذوق میزنه موندن اثر انگشت روی بدنه این گوشیه که واقعا وحشتناک بود!

reza.mansori
24-12-2008, 14:20
پس با این حساب کیفیت ساخت بدنه این گوشی افتضاح هست.

poria_mc
24-12-2008, 14:43
نه نه! اتفاقا کیفیت ساختش خوبه ولی از مواد خوبی استفاده نشده!(این دوتا کاملا جدا از هم هستش!)

Legend
24-12-2008, 14:44

ربطي به افتضاح بودن نداره...خيلي از گوشي ها هستند كه اثر انگشت روشون ميمونه....همين HTC Diamond يا ...به راحتي ميشه باهاش كناراومد...بستگي به علاقه مصرف كننده داره...

reza.mansori
24-12-2008, 15:05
ربطي به افتضاح بودن نداره...خيلي از گوشي ها هستند كه اثر انگشت روشون ميمونه....همين HTC Diamond يا ...به راحتي ميشه باهاش كناراومد...بستگي به علاقه مصرف كننده داره...

من به خاطر ماندن اثر انگشت نمیگم که افتضاحه. آخه من ماکت این گوشی را دیدم. با توجه به مطللبی که دوستان می گویند که کیفیت پلاستیک ماکت و اصلی تقریبا برابر است، پس رو همین حساب باید کیفیت پلاستیک ساخت 5800 بد باشته و ظاهر cheap داشته باشه.

poria_mc
24-12-2008, 16:28
من به خاطر ماندن اثر انگشت نمیگم که افتضاحه. آخه من ماکت این گوشی را دیدم. با توجه به مطللبی که دوستان می گویند که کیفیت پلاستیک ماکت و اصلی تقریبا برابر است، پس رو همین حساب باید کیفیت پلاستیک ساخت 5800 بد باشته و ظاهر cheap داشته باشه.
ماکت ها با توجه به این که اکثرا چینی هستن ممکنه از نظر جنس تفاوت داشته باشن حتی دو تا ماکت که از یه کارخونه اومده باشه!
حالا ممکنه اون ماکتی که شما دیدی با این که من دیدم کیفیتش تفاوت داشته باشه پس نمیشه قضاوت کرد!

metalgear2
24-12-2008, 17:10

hussain
24-12-2008, 17:37

و اينكه قيمت اين گوشي رو كسي سراغ نداره؟:10:

nima912
24-12-2008, 18:40
و اينكه قيمت اين گوشي رو كسي سراغ نداره؟:10:
آخرین قیمت سایت دیجی کالا : 535000 تومان 130000 تومان کاهش داشته تا الان

YAMAHA-FZ16
24-12-2008, 21:40
من میگم نره اینا میگن بدوششششششش!بابا کیفیت ساختش از ان85 و ان96 مطمئن باشید بهتر و برتره!!اصلیشو گرفتم دستم ماکتش رو هم گرفتم!!اصلا از اون گوشیهای نوکیاست مانند و ان95 8 گیگ که اصل و نصب داره!!محکمه و معلومه که پایه گذار گوشیهای تاچ نوکیا(سری جدید)باید هم این کیفیت توپ رو داشته باشه!من که همونجا دلم رفت براش!حیف که پول نیست و تازگیها ان82 خریدم و دوربینش هم پایینتر از ان82 و بود و ایپاد تاچ رو هم که برا عمه ام نخریدم!!(برا تاچش خریدم!!!)
توی جعبه ی 5800 یک مموری کارت 8 گیگ هست!

DaRyUsH AkRaMi
25-12-2008, 08:41
سلام بچه ها
من دیروز از دوست داداشم قیمت 5800 رو پرسیدم :

تومن520000
البته دریق از یک دونه گارانتی !!!

negaheaval
25-12-2008, 09:39
سلام دوستان . بالاخره ديشب خريدمش . يه گوشي فوق العاده . واقعا مسحور كنندس . خيلي هم خوش ساخته . فقط دوستان نكاتي كه بهش برخوردمو بهتون بگم كه اگه به سلامتي خواستيد بگيريد حواستون جمع باشه . اين گوشي الان سه مدله . يكي ساخت فنلاند يكي ساخت مجارستان و يكي ساخت چين . نكته مهم اينه كه اصلا ما گوشي 5800 فنلاندي نداريم و اين گوشي همون گوشي چيني يه كه ليبل پشتش ريمارك شده !
گوشي اصل اصل ساخت مجارستانه ( Made in Hungary ) پس خيلي مواظب باشيد . اينم در مورد گوشي بگم كه اگه گوشي ديگه اي رو داشتيد كه دوربينش از اين قوي تر بوده زياد روي دوربين اين گوشي حساب باز نكنيد . من الان هم يه N95 8GB دارم و هم يه 5800 . در مورد دوربين اصلا قابل مقايسه نيستن ولي ال سي دي كه نگو دل مارو برده . بازم اگه اطلاعاتي خواستين بگين من در خدمتتون هستم

poria_mc
25-12-2008, 09:48
سلام دوستان . بالاخره ديشب خريدمش . يه گوشي فوق العاده . واقعا مسحور كنندس . خيلي هم خوش ساخته . فقط دوستان نكاتي كه بهش برخوردمو بهتون بگم كه اگه به سلامتي خواستيد بگيريد حواستون جمع باشه . اين گوشي الان سه مدله . يكي ساخت فنلاند يكي ساخت مجارستان و يكي ساخت چين . نكته مهم اينه كه اصلا ما گوشي 5800 فنلاندي نداريم و اين گوشي همون گوشي چيني يه كه ليبل پشتش ريمارك شده !
گوشي اصل اصل ساخت مجارستانه ( Made in Hungary ) پس خيلي مواظب باشيد . اينم در مورد گوشي بگم كه اگه گوشي ديگه اي رو داشتيد كه دوربينش از اين قوي تر بوده زياد روي دوربين اين گوشي حساب باز نكنيد . من الان هم يه N95 8GB دارم و هم يه 5800 . در مورد دوربين اصلا قابل مقايسه نيستن ولي ال سي دي كه نگو دل مارو برده . بازم اگه اطلاعاتي خواستين بگين من در خدمتتون هستم
دوستان منم خریدم!
مثل اینکه قسمت نیسست ما اول باشیم!
اول از همه بگم پست بالا کاملا تایید میشه چون فنلاندی نداره و مال منم مال مجارستانه!
در مورد بقیه چیز هاشم بگم که مواظب باشید فروشنده های ما قالتاق تر از این حرف ها هستن!(میشه گفت تو جعبه گوشی من هیچی نبود همه رو برداشته بودن و به جای رم 8 رم 2 گیگ گذاشته بودن که خوشبختانه سرمون کلاه نرفت و گوشی رو از یه مغازه دیگه به صورت پلمب شده خریدیم!)
راجع به تاچش هم بگم که با توجه به اینکه تا قبل از این اکسپربا دستم بود یکم تاچش سفته! ولی نه به سفتی w960!
سوال دیگه ای بود در خدمتم!

reza.mansori
25-12-2008, 11:56
دوستانی که خریدند لطفا تجربیات خودشون را بگویند. کیفیت ساخت؟ کیفیت پلاستیک بدنه؟ شفافیت lcd ؟ راحتی کار با آن ؟ و .....

خلاصه هر تجربه ای که دارید بفرمائید. من بین این گوشی و htc موندم.

با تشکر

Mr.Mimi
25-12-2008, 13:46
سلام.گوشی نو مبارکه.
شما چند خریدین؟ کیفیت ساختش چطوره؟
حساسیت صفحش به تماس چطوره؟
صفحش نسبت به خش چطوره؟ اثر انگشت چی؟
سرعت گوشی در چه حدیه؟ مثلا به n95 8 میرسه؟
راستی راحت تو جیب شلوار جا میشه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.

poria_mc
25-12-2008, 13:57
دوستانی که خریدند لطفا تجربیات خودشون را بگویند. کیفیت ساخت؟ کیفیت پلاستیک بدنه؟ شفافیت lcd ؟ راحتی کار با آن ؟ و .....

خلاصه هر تجربه ای که دارید بفرمائید. من بین این گوشی و htc موندم.

با تشکر
شما واسه این سوال 2 تا تاپیک زدی! و من هم تو اون دوتا تاپیک و هم تو این تاپیک تمام سوالاتتون رو جواب دادم!:10:
من خودم یه گوشی ویندوز موبایل دارم(Xperia X1) و یه گوشی سیمبین!(5800) در کل من 5800 رو بیشتر به خواطر ظاهرش و اینکه اولین تاچ نوکیاست خریدم میخواستم ببینم سیمبین تاچ چجوریه! وگرنه هیچی به پای ویندوز موبایل نمیرسه!:40:

سلام.گوشی نو مبارکه.
شما چند خریدین؟ کیفیت ساختش چطوره؟
حساسیت صفحش به تماس چطوره؟
صفحش نسبت به خش چطوره؟ اثر انگشت چی؟
سرعت گوشی در چه حدیه؟ مثلا به n95 8 میرسه؟
راستی راحت تو جیب شلوار جا میشه؟
ببخشید سوالام زیاد شد.
ممنون!:11:
کیفیتش خوبه!(دوستانی که میخوان بخرن باید توجه کنن که وزن ماکت این گوشی از خود گوشی زیادتره پس به ماکت توجه نکنین!)
حساسیتش خوبه ولی به پای اکسپریا نمیرسه!:27:
هنوز که روش خش ننداختم!:31:اثر انگشت هم قبلا گفتم وحشتناک هم روی بدنه و هم روی صفحه می افته!
سرعتش قابل قبوله(من N95 8Gb نداشتم تا با اون مقایسه کنم! ولی سرعتش مثل N76 هستش که سرعت خیلی خوبی داره!)
آره تو جیب جا میشه!(بیست سوالیه!:31:)
خواهش میکنم بازم سوالی بود در خدمتم!

Legend
25-12-2008, 14:17
سلام...مباركه..دوستان ميتونيد بگيد رام گوشي چقدره؟
يه 2 تا عكس هم باهاش بندازيد اينجا بزاريد بي زحمت...:10:

اين تاپيك تم اين گوشي:

اينم يه بازي كه با سنسور شتاب سنج هست...تست كنيد..نتيجه رو هم بهم بگيد...

ممنون، شاد باشيد:40:

poria_mc
25-12-2008, 14:53
یونس جان با چه زبونی تشکر کنم؟
بازی رو هم دارم میگیرم! خبرش رو میدم!

mehdi_360
25-12-2008, 15:16
آقا باتریش چطوره شارژ خوب نگه میداره؟
صداش چطوره ؟کیفیت و بلندی؟
ممنون

poria_mc
25-12-2008, 15:43
آقا باتریش چطوره شارژ خوب نگه میداره؟
صداش چطوره ؟کیفیت و بلندی؟
ممنون
والا هنوز اونقدری با گوشی کار نکردم که دستم بیاد معمولا بعد از 2-3 بار شارژ کردن میشه این رو فهمید نه الان که تازه این گوشی رو گرفتم!
صداش هم خوبه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت! در حد متوسط رو به بالا(مثل 5310)

Legend
25-12-2008, 15:47
والا هنوز اونقدری با گوشی کار نکردم که دستم بیاد معمولا بعد از 2-3 بار شارژ کردن میشه این رو فهمید نه الان که تازه این گوشی رو گرفتم!
صداش هم خوبه هم از نظر بلندی و هم از نظر کیفیت! در حد متوسط رو به بالا(مثل 5310)

پس يادت نره...1 عكس از خود گوشي...:31: 2 تا عكس با دوربين گوشي...رام گوشي...وتست اون بازي.

KELIS
25-12-2008, 16:38
دوربینش قابل قیاس با 2 مگا پیکسل های دیگه مثلا p990 هست؟یا اصلا روی دوربینش حساب باز نکنیم.میشه 1 عکس که با دوربینش گرفته شده بزارید برنامه بازی وتم براش گیر میاد؟میخوام بخرمش مرددم

poria_mc
25-12-2008, 16:55
پس يادت نره...1 عكس از خود گوشي...:31: 2 تا عكس با دوربين گوشي...رام گوشي...وتست اون بازي.
رام گوشی؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم!

دوربینش قابل قیاس با 2 مگا پیکسل های دیگه مثلا p990 هست؟یا اصلا روی دوربینش حساب باز نکنیم.میشه 1 عکس که با دوربینش گرفته شده بزارید برنامه بازی وتم براش گیر میاد؟میخوام بخرمش مرددم

دوربینش 3.2 هستش! دوربین 3.2 رو که با 2 مقایسه نمیکنن!:18:
چشم!
برنامه و بازی و تم هم که فعلا یکم زوده براش بیاد چون تازه اومده!(مطمئنا اگه N97 بیاد اونموقع به احتمال زیاد انگیج رو هم برای سری تاچ میارن ولی فعلا باید.............!)
:11::11::11:

Legend
25-12-2008, 17:36
رام گوشی؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چشم!

دوربینش 3.2 هستش! دوربین 3.2 رو که با 2 مقایسه نمیکنن!:18:
چشم!
برنامه و بازی و تم هم که فعلا یکم زوده براش بیاد چون تازه اومده!(مطمئنا اگه N97 بیاد اونموقع به احتمال زیاد انگیج رو هم برای سری تاچ میارن ولی فعلا باید.............!)
:11::11::11:

آره رام...:31:برنامه jbak taskman رو نصب كن...گمانم رو گوشيت نصب شه...شايدم نشه...تست كن..بعد از اون برنامه معلوم ميشه...البته با x-plore هم ميشه...

هم برنامه
هم تم
هم بازي براش اومده...

YAMAHA-FZ16
25-12-2008, 17:44
یه سوالی دارم!اقایونی که این گوشی رو خریدن و مبارکشون باشه جواب بدن!روی ال سی دی گوشی شما هم یه کاور خطی خطی با خطهای دایره وار بود؟؟؟یا نه؟؟؟روی این کاور پلاستیکی چند تا ارم مانند ارم گالری و اینترنت در بالای ال سی دی سمت راست زده شده!خواهشا جواب بدید!

poria_mc
25-12-2008, 17:44
برنامه چی اومده؟
پس لطف کن یه تاپیک واسه برنامه هاش هم بذار!

poria_mc
25-12-2008, 17:45
آره رو ال سی دی گوشی من یه برچسب بود که خطهای سفید دایره مانند داشت تو قسمت بالا سمت راست هم آرم گالری و موزیک و اینترنت زده شده بود! چطور مگه؟

P A R S A
25-12-2008, 19:30
برنامه و تم که زیاد اومده...تقریبا همه برنامه های معروف نسخه مخصوص s60 v4 رو عرضه کردن...تم ساز های معروف هم تم های جدید رو به همراه نسخه s60 v4 میدن بیرون...اینجا هم که نمیشه سایت معرفی کرد...اگه خواستی توی پیام خصوصی میگم بهت!

YAMAHA-FZ16
25-12-2008, 19:31
هیچی!میخواستم ببینم اونو برداشتی؟؟اگه برداشتی ال سی دی کیفیتش بهتر نشد؟؟چون من گوشی رو با اون برچسب تست کرده بودم و ال سی دی کمی مات بود!

poria_mc
25-12-2008, 20:16
هیچی!میخواستم ببینم اونو برداشتی؟؟اگه برداشتی ال سی دی کیفیتش بهتر نشد؟؟چون من گوشی رو با اون برچسب تست کرده بودم و ال سی دی کمی مات بود!
با وجود اون برچسب با اون دایره های سفید رنگ هیچی که نمیشه دید! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poria_mc
25-12-2008, 20:16
برنامه و تم که زیاد اومده...تقریبا همه برنامه های معروف نسخه مخصوص s60 v4 رو عرضه کردن...تم ساز های معروف هم تم های جدید رو به همراه نسخه s60 v4 میدن بیرون...اینجا هم که نمیشه سایت معرفی کرد...اگه خواستی توی پیام خصوصی میگم بهت!
اگه تونستی لطف کن برام پ.خ کن!
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

KELIS
26-12-2008, 15:05
من در مورد دوربینش خیلی بد شنیدم حتی به من گفتن در حد 2 مگا پیکسله به خاطر همین پرسیدم!

poria_mc
26-12-2008, 16:48
من در مورد دوربینش خیلی بد شنیدم حتی به من گفتن در حد 2 مگا پیکسله به خاطر همین پرسیدم!
خیر ماکه چیز بدی در موردش نشنیدم!و چیز بدی هم در موردش ندیدم!
اگه دنباله دوربینی بهتره سمت این گوشی نیای!

Legend
26-12-2008, 17:44
خیر ماکه چیز بدی در موردش نشنیدم!و چیز بدی هم در موردش ندیدم!
اگه دنباله دوربینی بهتره سمت این گوشی نیای!

پوريا جان چي شد؟ وقت نكردي هنوز به من كمك كني؟:10:

poria_mc
26-12-2008, 19:40
پوريا جان چي شد؟ وقت نكردي هنوز به من كمك كني؟:10:
در مورد عکس؟
یونس جان یکشنه adsl ام دوباره شارژ میشه اونوقت برات آپ میکنم!
فعلا با دایال آپ یکم چیزه.....! سخته!

poria_mc
26-12-2008, 19:43
یه سوال کسی احیانا خبری در مورد نصب پلاتفرم ان گیج روی این گوشی خبری داره؟

Legend
26-12-2008, 19:53
یه سوال کسی احیانا خبری در مورد نصب پلاتفرم ان گیج روی این گوشی خبری داره؟

براش مياد...ولي نه فعلا" ميره واسه بعد از عيد...:46:

poria_mc
26-12-2008, 20:14
میدونستم بالاخره اگه n97 ان گیج نداشته باشه خیلی تو فروشش تاثیر میزاره!

Legend
26-12-2008, 20:18
میدونستم بالاخره اگه n97 ان گیج نداشته باشه خیلی تو فروشش تاثیر میزاره!

رام گوشي رو هم هنوز متوجه نشدي چقدره؟

poria_mc
26-12-2008, 20:53
رام گوشي رو هم هنوز متوجه نشدي چقدره؟
نه هنوز برنامه رو پیدا نکردم!
لینکش رو داری بذار!

Majid393
26-12-2008, 21:01
نه هنوز برنامه رو پیدا نکردم!
لینکش رو داری بذار!

----------------------------------------------------------------
ویرایش : به غیر از این ، 2 تا برنامه دیگه هم گذاشتم :

poria_mc
26-12-2008, 21:21
ممنون هم بابت این و هم بابت برنامه تسک منیجر!

acmilan308
26-12-2008, 23:44
سلام.گوشیاتون مبارک باشه.
میشه بگین از کجا و چند گرفتین؟
محتویات جعبشو بگین یا یه عکس ازش بذارین.
صداش نسبت به 5700 چطوره؟
ممنون.

poria_mc
27-12-2008, 11:01
سلام.گوشیاتون مبارک باشه.
میشه بگین از کجا و چند گرفتین؟
محتویات جعبشو بگین یا یه عکس ازش بذارین.
صداش نسبت به 5700 چطوره؟
ممنون.
ممنون
من 530 تومن خریدم!از جمهوری!
فردا یه عکس ازش میزارم!
5700 نداشتم ولی کیفیتش خوبه!
خواهش میکنم!

acmilan308
27-12-2008, 11:48
ممنون
من 530 تومن خریدم!از جمهوری!
فردا یه عکس ازش میزارم!
5700 نداشتم ولی کیفیتش خوبه!
خواهش میکنم!
قربونت. فقط عکس از لوازمش یادت نره

YAMAHA-FZ16
27-12-2008, 14:25
صداش از 5700 بلندتر و با کیفیت تر هست و باس بسیار بیشتری داره!این برداشت من بود از تست صدای این گوشی که قبلا 5700 رو هم داشتم!

RapB0y
27-12-2008, 15:31
سلام دوستان.
الان قیمتش چنده؟
مرسی.

poria_mc
27-12-2008, 15:46
سلام دوستان.
الان قیمتش چنده؟
مرسی.
تاپیک برای قیمت روز گوشی ها داریم خواهشا از دفعه بعد اونجا مطرح کنید!
535هزار تومن!

metalgear2
28-12-2008, 00:28
دوربینش چه طوره؟
اگه میشه صداشو با یه گوشی دیگه مثلا ان 95 مقایسه کنید.
صداش از ان 95 بلندتره؟

acmilan308
28-12-2008, 00:46
صداش از 5700 بلندتر و با کیفیت تر هست و باس بسیار بیشتری داره!این برداشت من بود از تست صدای این گوشی که قبلا 5700 رو هم داشتم!
مرسی. من که عاشقش شدم.
فقط یه موضوعی هست:
تو چندتا فیلمی که من از این گوشی دیدم یه مقدار صفحش سفت به نظر میرسید
یعنی اینجوریه؟
سرعت شتاب سنجش چجوریه مثلا با ان 82 ؟
ممنون

KELIS
28-12-2008, 12:25
دوستانی که این گوشی را دارند یه عکس از متعلقات همراه گوشی مخصوصا هندزفری بزارند.ممنون

poria_mc
28-12-2008, 12:34
دوربینش چه طوره؟
اگه میشه صداشو با یه گوشی دیگه مثلا ان 95 مقایسه کنید.
صداش از ان 95 بلندتره؟
دوربینش بد نیست! خوبه! ولی باید بدونید این گوشی ای نیست که برای عکاسی ساخته شده باشه!
ای بابا! من نمیدونم این چه داستانیه! تا یه گوشی جدید میاد همه میخوان بدونن صداش از N95 یا 5700(دقت کرده باشید فقط هم همین دوتا گوشی رو نام میبرن!) بلندتره یا نه! خوب اگه میخواید خیلی صدای بلند داشته باشید میتونید برید یه گوشی چینی بگیرید با 6 تا اسپیکر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

poria_mc
28-12-2008, 12:36
دوستانی که این گوشی را دارند یه عکس از متعلقات همراه گوشی مخصوصا هندزفری بزارند.ممنون
چشم!
هندسفریش دقیقا همون هندسفری n95 هستش!

Legend
28-12-2008, 12:36
خوب اگه میخواید خیلی صدای بلند داشته باشید میتونید برید یه گوشی چینی بگیرید با 6 تا اسپیکر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاييد ميشه اساسي....

بابا اين رام من چي شد؟:19: اون برنامه كار كرد؟

AMIN73
28-12-2008, 13:21
منم بعد از ان73 که 2 سال پیش از جده عربستان گرفته بودم و جز گوشی های اصل فنلاند هم هست(نمیدونم یادتون میادکه 620 تومن با گارانتی اتصالات بود من با همین گارانتی 420 گرفته بودن بگم خدا چکار کنه این چینو )همزمان هم 5800 رو گرفتم هم ان85 (ان85 رو برای خوهرم گرفتم)البته هردو رو از جده عربستان اوردن میخواستم ببینم چطوری میتونم اس ام اس فارسی بفرستم چون فارسی یا عربی نداره بعدش این جی پی اس چطوری کار میکنه نقشه ای چیزی باید دانلود کنم ؟
کاش جفتشو میگفتم 5800 بیارن هردو هم اونجا یه قیمت بودن تازه 5800 مقدار کمی هم ارزونتر بود البته ان85 بد نیست ولی این یه حال دیگه ای داره ولی خوب نمیدونم چرا این یه موج جدیده که راه افتاده و همه دارن میرن سمت گوشی های تاچ
برو بچه های این تاپیک هرکی مطلبی راجع به برنامه ها و نکات کاربردی دارن دریغ نکنن برای استفاده هرچه بهتر از این گوشی و راهنمایی
مرسی

metalgear2
28-12-2008, 14:50
اخرش چی شد؟ صداش بلندتره از ان 95 یا نه؟

starn
28-12-2008, 16:30
اقا کسی از دوستان این گوشی رو گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟
من امروز رفته بودم دنبال پول از یکی طلب داشتم بگیرم بعد از اون طرف رفتم اعلائدین 5800 قیمتش ریده بود به 480 البته طبقه ی پایین پس 100 پایینتر هم پیدا می شه؟؟؟
حالا بین دیاموند و این موندم می ترسم اینو بگیرم اصلا برنامه و بازی براش نیاد در حال حاضر هم که می بینید ممن هیچ بازی سیمبینی و برنامه ای ندیدم برای این حالا موندم

KELIS
28-12-2008, 16:39
این عکس متعلقات چی شد؟:19:

MohandesMCD
28-12-2008, 18:36
دوربینش بد نیست! خوبه! ولی باید بدونید این گوشی ای نیست که برای عکاسی ساخته شده باشه!
ای بابا! من نمیدونم این چه داستانیه! تا یه گوشی جدید میاد همه میخوان بدونن صداش از N95 یا 5700(دقت کرده باشید فقط هم همین دوتا گوشی رو نام میبرن!) بلندتره یا نه! خوب اگه میخواید خیلی صدای بلند داشته باشید میتونید برید یه گوشی چینی بگیرید با 6 تا اسپیکر! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n95 رو نميدونم ولي بدون تعصب ميگم كيفيت صداي اين گوشي محشره(5700).بلنديش مهم نيست.مهم كيفيته .من هنوز بعد از حدود 1سال لذت ميبرم از آهنگ گوش كردن با اين گوشي.اسپيكر هم باز مهم نيست اونقدر كه هدفون مهمه.من خودم بيشتر با هدفون آهنگ گوش ميدم:8: حالا يه مقايسه بزن:27: