مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
poria_mc
03-02-2009, 14:13
چیزه..:31: تست کردی؟ مطمئنی 200 کیفیت پایینتره؟ یا فقط واسه هدفوناش میگی؟ اگه واسه هدفوناش میگی من برم همون 200 بگیرم هدفون w بندازم روش...:20:
نه بابا تست کردم! نه با هدفون خودش با یه هدفون دیگه جفتشون رو تست کردم!200 پایینتره!
چقدر اسپم !!!:31:
منم بازی میدید ؟
---------------------------
میگم این proximity sensor چیه ؟
اوه صاحابش اومد!:31:
اسپم نیست بابا...:31: مشاوره خرید هندزفریه...فقط جاش اشتباهه...:31:
---------------
این سنسور هم کارش اینه که وقتی گوشی رو نزدیک صورتت میکنی موقع مکالمه صفحه گوشی خاموش و فکر کنم قفل میشه تا حین مکالمه دکمه رو فشار نیاری...(مخصوص گوشیهای تاچ)
شاد باشی:40:
تایید میشود!
البته سنسورش یکم زیادی حساس مثلا حین مکالمه اگه بخوای دفتر تلفن رو بگردی دستت نزدیک سنسور هم بره صفحه خاموش میشه!
DJ.Mamal
03-02-2009, 14:20
سلام بچه ها کسی قیمت روز این گوشی رو نداره؟
قیمت علاالدین رو میخوام
سلام محمد جان...
طبق این پست: 350 تا 370:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اماستیاف
03-02-2009, 14:27
سلام بچه ها کسی قیمت روز این گوشی رو نداره؟
قیمت علاالدین رو میخوام
360 تومن....
خودم یکشنبه همه مغازه ها رو قیمت کردم !!!
البته بیشتر جنبه تزئینی داره تا محافظت...:31: ولی خوشگله...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
poria_mc
03-02-2009, 16:10
جه جالبه!
فقط یکم کلفت به نظر میاد که فکر کنم تاچش رو مشت کوب کنه!
aria irani
03-02-2009, 17:10
من یه سوالی دارم این گوشی کی تو بازار تهران اومده ،میخام بدونم قیمتش الان ثابت شده یا نه باز جار داره ایین بیاد چون میخام گو
شی بگیرم ولی یه نمه از بودجه خریدم بالاتره.5800
signinfo
03-02-2009, 17:45
من باشم n85 رو میگیرم!
می شه دلیل انتخابتو بگی پوریا جان؟ به خاطر دوربین n85 ؟ یا چیزه دیگه؟ اگه n85 برتری دیگه ای داره نسبت به 5800 می شه بگی؟
poria_mc
03-02-2009, 19:48
می شه دلیل انتخابتو بگی پوریا جان؟ به خاطر دوربین n85 ؟ یا چیزه دیگه؟ اگه n85 برتری دیگه ای داره نسبت به 5800 می شه بگی؟
n85 چه برتری نسبت به 5800 داره؟؟؟؟! شوخی میکنی یا جدی میگی؟
از همه لحاظ از 5800 سرتره!(البته اگه تاچ رو فاکتور بگیریم!)
من باهاش کار کردم. دکمه هاش خیلی بده . یه سور زده به N81 . خیلی سفته. این همه می گن ال سی دی Oled با کیفیته همچین هم با کیفیت نیست. به نظرمن از دوربین که بگذریم بقیه ویژگیهای دیگه 5800 از N85 بهتره.
ال سی دی بزرگتر و با کیفیت تر.
صدای خوب هم تو هندزفری هم تو اسپیکر.
باطری قوی تر(شارژ بیشتر)
دیزاین بهتر و زیبا تر.
poria_mc
03-02-2009, 20:41
من باهاش کار کردم. دکمه هاش خیلی بده . یه سور زده به n81 . خیلی سفته. این همه می گن ال سی دی oled با کیفیته همچین هم با کیفیت نیست. به نظرمن از دوربین که بگذریم بقیه ویژگیهای دیگه 5800 از n85 بهتره.
ال سی دی بزرگتر و با کیفیت تر.
صدای خوب هم تو هندزفری هم تو اسپیکر.
باطری قوی تر(شارژ بیشتر)
دیزاین بهتر و زیبا تر.
در کل سلیقه ایه! من با 85 کار نکردم ولی با 79 کار کردم که تا حدودی شبیه هستن(از لحاظ امکانات) گوشی خوب و قابل قبولی بود!
در کل من 5800 رو به عنوان یه گوشی دوم (گوشی فرعی) بهتون توصیه میکنم!
signinfo
03-02-2009, 20:56
در کل من 5800 رو به عنوان یه گوشی دوم (گوشی فرعی) بهتون توصیه میکنم!
نه جدی پرسیدم...می خواستم اون فاکتورهایی که تو ذهنت بوده و باعث شده n85 رو به 5800 ترجیح بدی و 5800 رو به عنوان یه گوشی فرعی پیشنهاد بدی، بدونم...
salar_2oo5
03-02-2009, 23:05
سلام
دوستان عزیز من انشاالله فردا 5800 می خرم
از شما ها یه سوال داشتم
روی برچسبی که از کارخانه روی گوشی هست یه خطای سفید رنگی هستش
اون خطا رو با چه ماده ای پاک کردین؟
signinfo
04-02-2009, 00:29
سلام
دوستان عزیز من انشاالله فردا 5800 می خرم
از شما ها یه سوال داشتم
روی برچسبی که از کارخانه روی گوشی هست یه خطای سفید رنگی هستش
اون خطا رو با چه ماده ای پاک کردین؟
ا
من اون خطهای سفیدی که رو برچسبشه پاک کردم . با یه اسپری خشک که مخصوص تمیز کردن برد گوشیه و یه کم دستمال تمیز. راحت پاک میشه.
به سلامتی!! هروقت خریدی مبارکت باشه...
salar_2oo5
04-02-2009, 00:47
نوشته شده توسط mehdi_brg
ا
من اون خطهای سفیدی که رو برچسبشه پاک کردم . با یه اسپری خشک که مخصوص تمیز کردن برد گوشیه و یه کم دستمال تمیز. راحت پاک میشه.
به سلامتی!! هروقت خریدی مبارکت باشه...
خب اخه اون اسپری رو من از کجا پیدا کنم؟
با چیز دیگه ای نمیشه؟
با چیز دیگه ای نمیشه؟
اگه بچه تهرانی پشت شهرداری(توپ خونه یا همون میدان امام خمینی) معدنشه.
با چیز دیگه ای نمیشه؟
اسپری خشک بخوای...ایرانیه خوب مارک "ناهید" و خارجی هم "Philips" بگیر..
دوستان یه سوال قبل از خرید داشتم
چرا اخه چرا منوی گوشی به ایفون نمی رسه
ایفون به اون قشنگی نوکیا خودشو کشته هنوز نتونسته یه منوی ایفون بسازه
راستی قیمت گوشی نو و کارکرده چه قیمته من همیشه کارکرده می گیرم
abbass65
04-02-2009, 10:41
سلام
من میخوام این گوشی رو از دی جی کالا بخرم آیا شما این کار رو توصیه میکنید؟
چون قیمت دی جی کالا حدود 30 تومن از بازار اینجا ارزونتره
(راستی من اهواز زندگی میکنم)
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
acmilan308
04-02-2009, 18:17
راستی محافظ واسه ال سی دی اومد؟؟؟/
سلام
من میخوام این گوشی رو از دی جی کالا بخرم آیا شما این کار رو توصیه میکنید؟
چون قیمت دی جی کالا حدود 30 تومن از بازار اینجا ارزونتره
(راستی من اهواز زندگی میکنم)
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
من که به شخصه به هیچ کدوم از این سایتها اعتماد ندارم. ولی بازم از کسانی که تجربه خرید از دی جی کالا رو دارن بپرس.(هیچ ارزونی بی حکمت نیست)
راستی محافظ واسه ال سی دی اومد؟؟؟/
مگه شما محافظ خودشو کندی؟
اگه کندی فکر نکنم هنوز اومده باشه ولی از برچسبهای ال سی دی مخصوص هندی کم می تونی استفاده کنی ولی باید اندازه بزنی و اضافشو قیچی کنی.
acmilan308
05-02-2009, 00:52
سلام به همگی
دوستان گوشی من مجاریه ولی فارسی نداره ورژن هم 10 هست میخواستم آبدیت کنم چندتا سوال داشتم:
1-با چه پرداکت کدی آپ کنم که فارسی داشته باشه ؟
2-با Phoenix یا nsu ؟
3-حجم آپدید چقدره؟
یه سوال دیگه اینکه ایا تنظیمی واسه شتاب سنجش هست اخه خیلی حساسه؟
خیلی ممنون
سلام
این کلیپ رو ببینید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا بگید دیگه چی از آیفون کم دارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه...
شاد باشید:40:
poria_mc
05-02-2009, 13:44
سلام
این کلیپ رو ببینید... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]حالا بگید دیگه چی از آیفون کم دارید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی جالبه...
شاد باشید:40:
راجع به چیه؟
راجع به چیه؟
آها يعني نديدي كليپ رو؟هيچي گوشيت مولتي تاچ ميشه فكر كنم...
شاد باشي:40:
poria_mc
05-02-2009, 14:57
میخواستم ببینم ولی ویدیو لینکش کار نمیکنه!
اماستیاف
05-02-2009, 15:00
فکر نکنم مولتی تاچ بشه.
یه جورایی شبیه سازیش کرده.
دقت کنی اول به یک گوشه عکس ضربه میزنه و اون گوشه ثابت میشه.
بعد گوشه دیگه رو میگیره میکشه و روی عکس زوم میکنه.
mamad6280
05-02-2009, 15:23
من دیدم یه برنامس که اول یه گوشه عکس کلیک میکنین تا اون نقطه ثابت بشه بعد وقتی یه نقطه دیگه رو با انگشت میکشین عکس کش میاد
و همینطور میتونین حول اون نقطه ثابت بچرخونینش
البته همه این کارا با یه انگشت انجام میشه....
خوب همونطور که دوست بالاییم هم گفت مولتی تاچ یه ویژگی سخت افزاریه که البته از نظر قیمت هم گرونتر از صفحه لمسی های معمولیه
راجبه مولتی تاچ و کلا صفحات لمسی حتما این پست رو بخونین، جالبه
alireza533
05-02-2009, 15:39
salam man 1 5800 daram vaghti failehaye dvd ya mpg ro be mpeg4 tabdil mikonam va dakhele gosho mirizam hengame play bodan tasvir badaz daghayeghi tasvir hang mikone mikhastam bebinam moshkel chie?:41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
baback656
05-02-2009, 21:20
دوستان الان کسی ال سی دی گوشیش بدون محافظ هست؟
خط و خطوط روش نیافتاده؟
مال من بدون محافظه و مشکلی نداره فقط اثرانگشت زیاد روش میشینه
دوستان من همین چند ساعت پیش دست یکی از دوستام دیدم .
خیلی عذر میخوام ولی افتضاحه !
فقط یکمی کیفیت صداش خوبه که فکر کنم 72 باشه .
همین دیروز خریده بود 2 بار هنگ کرد .
تازه به قول خودش اصل فنلاند بود . ( راست یا دروغش رو نمیدونم )
ولی در کل اصلا ارزش نداره بخری .
مگه اینکه فقط واسه قیافه گوشی .
عزیز این گوشی فقط کار چینه و اونایی که نوشتن ساخت مجارستان تقلبی هستند.من 3هفته دارمش 1بار هنگ کرد.از نظر کیفیت دوربین و صدا و ظاهر واقعا عالیه.اگر خوشت نیومد این موضوع سلیقه ای هست و ربطی به کیفیت گوشی نداره
salam man 1 5800 daram vaghti failehaye dvd ya mpg ro be mpeg4 tabdil mikonam va dakhele gosho mirizam hengame play bodan tasvir badaz daghayeghi tasvir hang mikone mikhastam bebinam moshkel chie?
فارسی بنویس الان میان گوشتو می برن :دی
منم وقتی از کانورتور خود نوکیا استفاده می کنم این اتفاق میافته
البته وقتی به mp4 کانورت میکنم
baback656
05-02-2009, 22:02
دوست من گوشی 5800 خریده و ورژنش 11 هست و فارسی نداره !
چه طور میتونه فارسی رو بهش اضافه کنه ؟
مال منم ورژن 11ر روش نصبه و عربیه
اماستیاف
06-02-2009, 01:14
فارسی بنویس الان میان گوشتو می برن :دی
منم وقتی از کانورتور خود نوکیا استفاده می کنم این اتفاق میافته
البته وقتی به mp4 کانورت میکنم
اسم این کانورتر نوکیا چیه ؟
به سایز 240*320 هم تبدیل میکنه ؟
لینک دانلودشو داری ؟
اسم این کانورتر نوکیا چیه ؟
Ulead Video ToolBox
به سایز 240*320 هم تبدیل میکنه ؟
قابل انگولک (دستکاری) کردن نیست
موقع نصب فقط میپرسه مدل گوشیت چیه که فقط5800 داره و یه مدل دیگه
لینک دانلودشو داری ؟
نوچ
روی دی وی دیش بود
alsa1001
06-02-2009, 10:56
دوستان یه نکته جالب و عجیب امروز داشتم با گوشی کار میکردم یه دفعه گوشی هنگ کرد مجبور شدم باطری رو در بیارم بعد که گوشی رو دوباره روشن کردم متوجه شدم افکتهای جالبی به گوشی اضافه شده مثلا منو که قبلا یکباره باز میشد الان بصورت یه پرده دو طرفه کنار میره و وارد منو میشه! یا وقتی میخوای یه چیزی رو نصب کنی علامت سیمبین بصورت رنگی شروع به چرخش میکنه! خیلی جالب شده!
مال من هم همین طور شد !!
دوستان تا حالا تقلبی این گوشی رو دیدین
منظورم لیبل چینج نیست ها!!!
دیروز داشتم ویترین مغازه ها رو دید میزدم که چشمم به یه 5800 افتاد رفتم جلو دیدم با گوشی خودم فرق داره مثلآ آرم روی shortcut فرق داره , دوربین جلو یه کمی فرق داشت
بازم دقت کردم دیدم طول ال سی دی گوشی هم کوتاه (احتمالآ نتونستن ال سی دی واید بزنن)
سرعت عمل این چینی ها خیلی برام جالب بود
مال من هم همین طور شد !!
به اون میگن theme effect
alsa1001
06-02-2009, 15:21
برای فارسی نوشتن را می دونه ؟ خیلی زوره با فونت عربی بنویسم product codeکسی
سلام. اینم یه خبر داغ.
:11:
poria_mc
06-02-2009, 21:22
بابا مهدی جان چیکار کردی!!!
واقعا کار کرد؟
بابا مهدی جان چیکار کردی!!!
واقعا کار کرد؟
بله کار می کنه. با تاچ هیچ مشکلی نداره. من CorePlayer رو هم نصب کردم ولی فقط باهاش موزیک گوش می کنم. تصویر رو پخش نمی کنه. همینم قنیمته. خودت که می دونی چه اکولایزرهایی داره. واقعا تو هندزفری می ترکونه.
فقط یه کم فونتهاش ریزه.
poria_mc
06-02-2009, 21:38
لینک Core Player رو میدی؟ تا حالا تست نکردم!
لینک Core Player رو میدی؟ تا حالا تست نکردم!
ورژن 1.2.5 رو دان کن . از 1.3.0 بهتره.
:11:
سلام. اینم یه خبر داغ.
ببخشید من نفهمیدم چی شد؟
یک خبر هم به برو بکس بدم قیمت گوشی به 350 تمن رسید
signinfo
07-02-2009, 02:53
ببخشید من نفهمیدم چی شد؟
منم نفهمیدم!
احمدصالح پور
07-02-2009, 09:12
منم نفهمیدم!
منم نفهمیدم!!!!!
poria_mc
07-02-2009, 15:00
ببخشید من نفهمیدم چی شد؟
منم نفهمیدم!
منم نفهمیدم!!!!!
چی رو نفهمیدید؟:18: دیگه از این واضح تر؟ مهدی جان برنامه اسمارت کام رو روی 5800 اجرا کرده به صورت کامل!
چی رو نفهمیدید؟:18: دیگه از این واضح تر؟ مهدی جان برنامه اسمارت کام رو روی 5800 اجرا کرده به صورت کامل!
ممنون.
تو چی کار کردی پوریا خان؟ تست نکردی برنامه رو؟ امروز که هوا خراب بود هر کاری کردم کانکت نشد.
راستی یه روش هم یونس واسه گارمین آموزش داده یه تست بکن خبرشو بده.
چی رو نفهمیدید؟ دیگه از این واضح تر؟ مهدی جان برنامه اسمارت کام رو روی 5800 اجرا کرده به صورت کامل!
مگه قبلا کار نمیکزد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
مگه قبلا کار نمیکزد؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.
این برنامه مال s60v3 هست و این احتمال میرفت که با تاچ 5800 مشکل داشته باشه مثل گارمین ولی نداشت و به راحتی اجرا شد. فقط مشکلش اینه که نقشه رو نمی تونی مرور کنی فقط جایی که خودت هستی رو نشون میده.
من این برنامه رو 2 هفته پیش نصب کردم
من این برنامه رو 2 هفته پیش نصب کردم
خوب چرا نیومدی بگی که نصب کردی؟ کسی چه می دونست که نصب میشه؟ می گفتی تا ما هم انقدر خودمونو درگیر گارمین نکنیم.
poria_mc
07-02-2009, 22:08
مهدی جان گارمین رو تست کردم منتها باگ داره بعضی وقتها کانکت نمیشه بعضی وقتها هم گوشی هنگ میکنه!
اما اسمارت کام کامل و خیلی راحت کار کرد!
سلام دوستان
از کجا بفهمم ورژن گوشیم چنده؟؟
من تازه گرفتم گوشیم رو. واقعا گوشی جالبیه.
مشکلی که دارم اینه گوشیم حروف فارسی نداره. عربی داره. ولی خوب نمی تونم فارسی کامل بنویسم.
ممنون می شم اگه کمکم کنید بگید واسه این که فارسی هم داشته باشه باید چیکار کنم؟؟
خوب چرا نیومدی بگی که نصب کردی؟ کسی چه می دونست که نصب میشه؟ می گفتی تا ما هم انقدر خودمونو درگیر گارمین نکنیم.
شرمنده فکر کردم شما میدونین
مشکلی که دارم اینه گوشیم حروف فارسی نداره. عربی داره. ولی خوب نمی تونم فارسی کامل بنویسم.
چند صفحه قبل رو نگاه کنی جواب سوالاتو میگیری
abbass65
08-02-2009, 10:06
من شنیدم گوشی هایی که منوی فارسی دارن زیاد هنگ میکنن درسته؟
یا اینکه هنگ گوشی ربطی به فارسی بودن نداره
اگه جواب بدین ممنون میشم
شرمنده فکر کردم شما میدونین
چند صفحه قبل رو نگاه کنی جواب سوالاتو میگیری
من جواب خاصی نگرفتم.
یه نفر فقط تو یه جمله جواب داده بود که من متوجه نشدم.
اگه بتونید توضیح بدید کهچیکار کنم ممنون میشم و خدا خیرتون بده.:20:
shahab_f
08-02-2009, 20:42
آقا خدایی نمیشه کل این صفحات رو خوند ، تونستید gps اش رو راه بندازین؟ درست حسابی کار میکنه ؟
poria_mc
08-02-2009, 20:44
شهاب جون راه افتاده اما نه با برنامه مخصوص خودش بلکه با برنامه ورژن 3 درنتیجه یه سری امکانات رو از دست میدیم!
مهدی جان گارمین رو تست کردم منتها باگ داره بعضی وقتها کانکت نمیشه بعضی وقتها هم گوشی هنگ میکنه!
اما اسمارت کام کامل و خیلی راحت کار کرد!
تونستی از دکمه هاش استفاده کنی؟ درست عمل می کنه؟
سلام دوستان
با زدن کد #06#*
من شنیدم گوشی هایی که منوی فارسی دارن زیاد هنگ میکنن درسته؟
یا اینکه هنگ گوشی ربطی به فارسی بودن نداره
اگه جواب بدین ممنون میشم
نه دوست عزیز ربطی به فارسی بودن نداره. اگه با گوشی درست کار کنی اصلا هنگ نمی کنه.
shahab_f
08-02-2009, 21:16
شهاب جون راه افتاده اما نه با برنامه مخصوص خودش بلکه با برنامه ورژن 3 درنتیجه یه سری امکانات رو از دست میدیم!
ممنون ، آقا من کلا تو GPS یولم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 3 چیه ؟ چه امکاناتی رو از دست میدیم؟
راستی این محافظ LCD ای که داره ، عین پوست ببر ، راه راهه ، شما از همون استفاده می کنین یا کندینش؟
poria_mc
08-02-2009, 21:35
ممنون ، آقا من کلا تو gps یولم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن 3 چیه ؟ چه امکاناتی رو از دست میدیم؟
راستی این محافظ lcd ای که داره ، عین پوست ببر ، راه راهه ، شما از همون استفاده می کنین یا کندینش؟
ورژن 3=سیمبین سری 60 ورژن 3!
امکاناتی مثل گشت زدن تو نقشه و یه سری کار های دیگه! رو از دست میدیم!
من هنوزم از اون ستفاده میکنم و راحت هم هستم ولی بعضی جاها رو اعصابه!
baback656
08-02-2009, 22:19
منم خیلی وقته نصب کردم.اصلا هنگ نکرده
من هنوزم از اون ستفاده میکنم و راحت هم هستم ولی بعضی جاها رو اعصابه!
با اون روشی که گفتم پاکش نکردی؟
mani_lak62
09-02-2009, 00:25
سلام به همگی. منم عاشق این گوشی شدم. البته پولشو ندارم! ولی چه میشه کرد. در حسرت میمونیم...
راستی کاش ال سی دی ش یکم پهن تر بود!(گربه و گوشت و بو میده و این حرفا...)
mani_lak62
09-02-2009, 00:50
این گوشی اوضاع هنگش چه جوره .هنگ میکنه یا نه!
baback656
09-02-2009, 13:26
این گوشی اوضاع هنگش چه جوره .هنگ میکنه یا نه!
نه عزیز هنگ نمی کنه.فکر کنم اونایی که مارک مجارستان هستن هنگ میکنن.من مدل چینی دارم فقط یک دفعه هنگ کرد.
:10:
اماستیاف
09-02-2009, 13:33
بازی یا نرم افزار تحت شتابسنج برای این گوشی معرفی کنید لطفا !
ساین کردن فایلها توی این گوشی مثل بقیه گوشیهاست ؟
یعنی باید درخواست فایل Cer و Key بدیم و بعد با اون نرم افزارش ساین کنیم ؟
meghdaad
09-02-2009, 14:53
هیچ کس ضرر نمیکنه در صورتی که هر موبایلی داشته باشه بفروشه و یکمی پول روش بزاره و LG Renoir KC910 بخره. اطمینان داشته باشید که بعد از خرید مثل من این گوشی رو به همه پیشنهاد می کنید. عکسهاش هر کسی رو به وجد میاره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:33:
سلام ، من خیلی به مطالعه کتابهای جاوا توی گوشی علاقه دارم اکثر کتاب های فارسی هم یا با برنامه پرنیان درست میشن یا با مجیک اف بوک، حالا سوال من اینه که این گوشی با توجه به اینکه کی پد نداره آیا توی اجرای اینجور کتاب ها دچار مشکل نمیشیم ؟
دوستانی که دارن تا حالا یکی از کتاب های پرنیان یا اف بوک رو نصب کردن ؟
ممنون میشم زود جوابمو بدید .
یه سوال دیگه هم داشتم که این گوشی اصل فنلاند یا مجار داره یا همه چینی هستن و لیبل مجار یا فنلاند روشون زدن ؟
ساین کردن فایلها توی این گوشی مثل بقیه گوشیهاست ؟
یعنی باید درخواست فایل cer و key بدیم و بعد با اون نرم افزارش ساین کنیم ؟
فرقی نداره
سلام ، من خیلی به مطالعه کتابهای جاوا توی گوشی علاقه دارم اکثر کتاب های فارسی هم یا با برنامه پرنیان درست میشن یا با مجیک اف بوک، حالا سوال من اینه که این گوشی با توجه به اینکه کی پد نداره آیا توی اجرای اینجور کتاب ها دچار مشکل نمیشیم ؟
دوستانی که دارن تا حالا یکی از کتاب های پرنیان یا اف بوک رو نصب کردن ؟
نه مشکلی توی اجرای اینا نداره
فقط چون نصف صفحه رو میده به دکمه های مجازی فونتها خیلی ریز میشن
یه سوال دیگه هم داشتم که این گوشی اصل فنلاند یا مجار داره یا همه چینی هستن و لیبل مجار یا فنلاند روشون زدن ؟
فنلاند نداره
مجاری رو اگه آشنای مطمئن داشته باشی شاید بتونه برات گیر بیاره
الان 99.99% مغازه ها دارن چینی میفروشن
alsa1001
09-02-2009, 17:24
کسی نمی گه چطوری تایپش فارسی می شه ؟ من از اول تمام صفحات را خواندم اما چیزی در این مورد پیدا نکردم ، فعلا که با فونت های عربی می نویسم ، برنامه ارسال مسیج فارسی مخابرات را هم روش نصب کردم اما برای اینکه تاچه اون برنامه هم کار نمی کنه ، ضمنا مال من تا حالا در طول 5 روز دوبار هنگ کرده !!
کسی نمی گه چطوری تایپش فارسی می شه ؟ من از اول تمام صفحات را خواندم اما چیزی در این مورد پیدا نکردم
لینک برنامه phonix و آپدیت جدید رو خودتون پیدا کنین
آموزش آپدیت:
اول با nokia ovi suite که رو خود مینی دی وی دی جعبش هست یک backup گرفتم.با pc suite معمولی هم گرفتم ولی موقع ریستور شدن گیر میکنه مثل اینکه همون ovi با این گوشی سازگاره بخاطر همین با ovi بگیرین
1-تمام درایورها و خود برنامه nokia pcsuite ازهر مدلیشو و هر تعدادشو باید از رو کامپیوترتون ریموو کنین.
2-بعد هردو برنامه فونیکس و فریم ور رو روی desktop دانلود کنین.اول روی برنامه فونیکس کلیک کنین و نصبش کنین.بعد هم روی فریم ور کلیک کنین و به همون آدرسی که خودش میگه دانلود کنین(درحقیقت فقط yes بزنین یا ok کنین تا آخر)تا نصب بشه.
3-گوشی رو بدون سیمکارت و مموری کارت روشن کنین و به usb وصل کنین و فونیکس رو اجرا کنین.
4-از منوی file گزینه manage connection روبزنین.بعدش اگر تو صفحه گزینه USB نبود که new رو بزنین و جلوی USB رو تیک مارک کنین بعد next شروع میکنه به scan کردن .وقتی پیدا کرد و تموم شد دوباره next رو میزنین تا تو صفحه کلمه USB نمایان بشه بعد finish رو میزنین.
برمیگرده تو صفحه قبل.USB باید آبی باشه.اگر APPLYروشن بود که میزنیدش اگر نه فلش کنار صفحه رو میزنین تا apply روشن شه بعد میزنیدش.
5-در حالیکه گوشی روشنه(تا آخرش)از منوی file گزینه scan product رو بزنین.توی مستطیل پایین صفحه باید مشخصات گوشیتون و ورژن نرم افزارش بیاد (RM-356و پروداکت کد گوشیتون)
6- تو صفحه ای که باز میشه فکر کنم جلویproduct code یک مستطیل هست که ورژن و فکر کنم پروداکت کد گوشیتون هست.مربع کوچولو سمت راست این مستطیل رو که بزنین یک لیست باز میشه توی اون لیست کد 0574324
رو که مخصوص فارسی هست انتخاب کنین و به پروداکت کد زیر باطری خودتون کاری نداشته باشین.بعد OK کنین
7-تو گزینه flashing از نوار ابزار بالای صفحه،update flashing رو بزنین تا خودش بقیه کارارو بکنه و حدود 2-3 دقیقه بعد که همه کارهارو کرد و یک نوار مستطیلی هم بالای پنجره نمایش عملیات که از چپ به راست پرمیشه،پر شد ورژن گوشیتون رو که نشون میده به 11 تغییر پیدا میکنه
گوشی خودش restart میشه و ....
ضمنا مال من تا حالا در طول 5 روز دوبار هنگ کرده !!
باهاش کشتی میگیری؟
آپدیت جدید برای گوشیتون اومده....
20.0.012
چک کنید برای پروداکت کد هاتون...
شاد باشید
تغییرات نسبت ورژن 11
1)now my 5800 Looks so fast.
2)HelloOX ---- is working
3)gallery opnes real fast this time…even with my 966 songs and 433 images…images
4)Camera is little improved….
5)New music and download icons
6)touch sensitiveness is improved..its improved
7)flash application now got D-pad
8)web is same
9)Mass storage XP window crashing semi fixed…..crashes some time but not that much right now…in Vista works well
10)3 new application is added call “app.update”(in application menu) and “Dictionary” and Search(for files and media in storage and web)
11)Bass effect is not shaking….(full bass mode)
12) now you can change your songs details(e.g-artist,Album,genre,etc)
13) now flash videos content got zooming,full screen,and pann on screen option
14) video playback is same -nothing new
15) screen rotation is much faster this time
16) voice recorded files not showing in the “sound clips” folder= Fixed
شاد باشید
تا حالا کسی با خود گوشی آپدیت کرده؟
فکر کنم با این وضعیت gprs تو ایران صرف نکنه.
poria_mc
09-02-2009, 21:50
من همیشه با خود گوشی آپدیت میکنم!
من همیشه با خود گوشی آپدیت میکنم!
مگه چند تا آپدیت تا حالا واسه 5800 اومده؟
چه قدر طول میکشه؟
اطلاعات گوشی پاک میشه مثل روش nsu ؟
poria_mc
09-02-2009, 21:57
مگه چند تا آپدیت تا حالا واسه 5800 اومده؟
چه قدر طول میکشه؟
اطلاعات گوشی پاک میشه مثل روش nsu ؟
تا الان دو تا!:دی
بستگی به سرعتت داره! معمولا یه فایل 1 الی 2 مگابایتیه!
خیر!
تا الان دو تا!:دی
بستگی به سرعتت داره! معمولا یه فایل 1 الی 2 مگابایتیه!
خیر!
الان من از کدوم روش استفاده کنم؟ Mini DVD من که خراب بود. PcSuite مخصوص خودشو از سایت نوکیا دارم دانلود می کنم. به نظرت با NSU آپدیت کنم یه از تو خود گوشی؟
baback656
09-02-2009, 22:20
هیچ کس ضرر نمیکنه در صورتی که هر موبایلی داشته باشه بفروشه و یکمی پول روش بزاره و lg renoir kc910 بخره. اطمینان داشته باشید که بعد از خرید مثل من این گوشی رو به همه پیشنهاد می کنید. عکسهاش هر کسی رو به وجد میاره.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:33:
اینجا محل تبلیغ گوشیهای دیگه نیست.لطفا فقط درمورد نوکیا 5800 نظر و سوالاتونو بگید
الان من از کدوم روش استفاده کنم؟ mini dvd من که خراب بود. Pcsuite مخصوص خودشو از سایت نوکیا دارم دانلود می کنم. به نظرت با nsu آپدیت کنم یه از تو خود گوشی؟
با خود گوشی که خیلی بهتره چون فقط اون پچ جدید رو میگیره که 2-3 مگابایت بیشتر نمی شه
اما نمیدونم چرا بعضیا موفق نمیشن با خود گوشی آپدیت کنن؟(آپدیت کامل نمیشه)
abbass65
09-02-2009, 23:18
آپدیت جدید برای گوشیتون اومده....
20.0.012
چک کنید برای پروداکت کد هاتون...
شاد باشید
این آپدیت زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی میشه اس ام اس فارسی فرستاد؟
یا فقط انگلیسی هست؟
instrumental
10-02-2009, 00:59
سلام، من به ورژن 20 آپدیت کردم، دنگ و فنگی نداشت اما اتفاق محسوسی هم نیوفتاده انگار، جز چندتا تغییر جزئی ...
با خود گوشی که خیلی بهتره چون فقط اون پچ جدید رو میگیره که 2-3 مگابایت بیشتر نمی شه
اما نمیدونم چرا بعضیا موفق نمیشن با خود گوشی آپدیت کنن؟(آپدیت کامل نمیشه)
من از داخل گوشی سرچ کردم اصلا آپدیتی پیدا نکرد که آپدیت کنم.
این آپدیت زبان فارسی رو هم ساپورت میکنه یعنی میشه اس ام اس فارسی فرستاد؟
یا فقط انگلیسی هست؟
با آپدیت زبانها عوض نمیشن. زبان خاصی هم اضافه نمیشه شما برای فارسی یا از آموزش دوستمون که در پست 824هست استفاده کن یا پروداکت کد رو با nss به پروداکت کدی که زبان فارسی داره تغییر بده و آپدیت کن.
مشکلم حل شد ...............
بازم اررور میده:
چه اروری میده؟
روی خود گوشی وقتی usb رو وصل میکنی هیچی نمیاد/
چه اروری میده؟
روی خود گوشی وقتی usb رو وصل میکنی هیچی نمیاد/
درست شد مشکل این بود که مموری رو در آورده بودم.
عکس به این گندگی رو نمی بینی؟
متاسفانه عکسی نمیبینم
متاسفانه عکسی نمیبینم
مشکل از من نیست. الان من دارم می بینم.
r_you168
10-02-2009, 16:16
مشگل صدای مکالمه تو سریای جدید حل شده؟ میخوام بخرمش ولی دوست ندارم این همه پول بدم بعد بیام خونه دل رودش بریزم بیرون بین w960 5800 موندم دوستانی که تازه خریدن کسی مشگل صدا داره؟
instrumental
10-02-2009, 16:31
خب از دیشب تا به حال، یه آیکونه دیکشینری تو اپلیکیشن ظاهر شد و منم از خود نوکیا دیکشینری انگلیسی فارسی و یدونه دیگه رو داونلود کردم. هنوزم فکر می کنم نسبت به حجم 200 مگابایتی این فیرم ور و یه ساعت زمان آپ گرید کردن اون، چیز زیادی برای اکتشاف کردن وجود نداره ... :13:
instrumental
10-02-2009, 16:42
اصلاح می کنم، 119.9 مگابایت. از طریق برنامه software updater داونلود کردم
poria_mc
10-02-2009, 17:32
خب از دیشب تا به حال، یه آیکونه دیکشینری تو اپلیکیشن ظاهر شد و منم از خود نوکیا دیکشینری انگلیسی فارسی و یدونه دیگه رو داونلود کردم. هنوزم فکر می کنم نسبت به حجم 200 مگابایتی این فیرم ور و یه ساعت زمان آپ گرید کردن اون، چیز زیادی برای اکتشاف کردن وجود نداره ... :13:
اصلاح می کنم، 119.9 مگابایت. از طریق برنامه software updater داونلود کردم
خوب دوست من یونس جان که نوشته بود چه تغییری کرده! شما میتونستی اگه خوشت نیومد آپدیت نکنی!:13:
من الان دارم با Phoenix ورژن فارسی رو دانلود می کنم .
116 مگ فونیکس رو دان کردم تا الانم 105 مگ از فریمور رو.
خدا کنه به مشکلی بر نخورم:20:
poria_mc
10-02-2009, 17:42
من الان دارم با phoenix ورژن فارسی رو دانلود می کنم .
116 مگ فونیکس رو دان کردم تا الانم 105 مگ از فریمور رو.
خدا کنه به مشکلی بر نخورم:20:
مهدی جان به نظر من اگه فارسی خیلی به کارت نمیاد این کار رو نکن!
اکثر اونهایی که به مشکل برخوردن ورژن گوشیشون فارسی بوده!
مهدی جان به نظر من اگه فارسی خیلی به کارت نمیاد این کار رو نکن!
اکثر اونهایی که به مشکل برخوردن ورژن گوشیشون فارسی بوده!
جدی میگی؟ حالا که کلی دانلود کردم چی؟ آخه مسیج فارسی زدن واسم مهمه. با عربی هم که بعضی از منظورها رو نمیشه رسوند و بعضی وقتها باعث سوء تفاهم میشه.
poria_mc
10-02-2009, 17:58
جدی میگی؟ حالا که کلی دانلود کردم چی؟ آخه مسیج فارسی زدن واسم مهمه. با عربی هم که بعضی از منظورها رو نمیشه رسوند و بعضی وقتها باعث سوء تفاهم میشه.
هر جور میلته! ولی من که خیلی حال نمیکنم!
ولی کلا گفتم اکثرشون ولی بعضی ها هم بدون مشکل کار میکنه!
هر جور میلته! ولی من که خیلی حال نمیکنم!
ولی کلا گفتم اکثرشون ولی بعضی ها هم بدون مشکل کار میکنه!
اصلا همون فریموری هم که دانلود کردم از بین رفت:31: دستم خورد به کنسل دوباره که دانلود رو زدم از صفر شروع کرد. مثل اینکه قسمت نبود گوشیمو فارسی کنم. الان با nsu میرم واسه آپدیت. راستی تو آپدیت کردی؟
براي 5800 SmartCom بهتره يا Garmin.
اصلا فرقشون چيه؟
براي 5800 smartcom بهتره يا garmin.
اصلا فرقشون چيه؟
از گارمین نمی تونی استفاده کنی چون تاچ گوشی عمل نمی کنه. البته یه آموزش یونس گذاشته بود که من نتونستم باهاش کار کنم. ولی با اسمارت کام می تونی کار کنی ولی بازم یه سری از امکانات رو از دست می دی.
poria_mc
10-02-2009, 18:43
اصلا همون فریموری هم که دانلود کردم از بین رفت:31: دستم خورد به کنسل دوباره که دانلود رو زدم از صفر شروع کرد. مثل اینکه قسمت نبود گوشیمو فارسی کنم. الان با nsu میرم واسه آپدیت. راستی تو آپدیت کردی؟
نه بابا دو روزه وای فای ام قطع شده!
نه بابا دو روزه وای فای ام قطع شده!
مگه با وای فای آپ می کردی؟ چه جوریه ؟ اکانت داری؟ هزینش چه قدره؟
poria_mc
10-02-2009, 19:45
مگه با وای فای آپ می کردی؟ چه جوریه ؟ اکانت داری؟ هزینش چه قدره؟
بیا تو پخ بهت جواب بدم!
------------------------
دوستان یه نکته جالب! اگه رو گوشی رمز بذارید وقتی که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنید تا زمانی که رمزتون رو نزنید گوشی کانکت نمیشه! اینو میگن ضریب امنیت بالا!:دی
armin_software
10-02-2009, 23:13
میگن که تاچ صفحه ی 5800 زیاد حساس نیست!
راسته؟
میگن که تاچ صفحه ی 5800 زیاد حساس نیست!
راسته؟
بستگی داره با کدوم گوشی مقایسه کنی.
اگه با آیفون مقایسه کنی که حرفی برای گفتن نداره
از ال جی ویوتی خیلی بهتره
Green_life
10-02-2009, 23:58
سلام دوستان
از اونجایی که جواد شدن گوشی برای من خیلی مهمه به نطر شما این گوشی در آینده زیاد و جواد میشه؟؟ مثل n95 و N73؟؟
سلام دوستان
از اونجایی که جواد شدن گوشی برای من خیلی مهمه به نطر شما این گوشی در آینده زیاد و جواد میشه؟؟ مثل n95 و N73؟؟
الان داره تند وسریع مراحل خز شدن رو طی میکنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
شما برو 8800art gold بخر دوست عزیز
البته1100 هم هست.الان دیگه همه 1200 دستشون هست و 1100 نایاب هست.شما که به امکانات کاری نداری و فکر خزیت هستی من این 2تا رو خیلی بهت پیشنهاد میکنم:40:
baback656
11-02-2009, 04:22
سلام، من به ورژن 20 آپدیت کردم، دنگ و فنگی نداشت اما اتفاق محسوسی هم نیوفتاده انگار، جز چندتا تغییر جزئی ...
سلام.شما با گوشیت آپدیت کردی یا روش دیگه.میشه روش کارتو توضیح بدی؟
baback656
11-02-2009, 04:27
مشگل صدای مکالمه تو سریای جدید حل شده؟ میخوام بخرمش ولی دوست ندارم این همه پول بدم بعد بیام خونه دل رودش بریزم بیرون بین w960 5800 موندم دوستانی که تازه خریدن کسی مشگل صدا داره؟
من حدود 1ماه دارم.از صداش کاملا راضیم،هم صدای مکالمه و هم صدای پخش موسیقی.اما دوربینش به نسبت ضعیفه
H M R 0 0 7
11-02-2009, 12:30
سلام دوستان من
کمی احترام همدیگه رو حفظ کنید
چه قدر باید تذکر داده بشه؟
همچنین جناب meghdaad دیگه بسه تبلیغات ال جی!
اینجا که جای تبلیغات نیست دوست من
توی چند تا کلوپ این تاپیک رو تبلیغ میکنید؟
5800
n79
85
6120
73
79
دیگه خواهشا تکرار نشه
ممنون از همه دوستانی که همکاری میکنن تا انجمن نظم خودش رو حفظ کنه
پستهای اضافی پاک شد
قربون همتون
حسین
vahid3003_my
11-02-2009, 12:36
ye soal
akhar in 5800 aslish kojaeiye
yeki mige majar yeki mige fand land
kheyliyam migan hamash chine leybel khorde
in moshkelo ba N 96 ham daram
abbass65
11-02-2009, 13:06
پروداکت کد 0574324 که معرفی شده برای رنگ قرمز هست یا آبی؟
یا اینکه فرقی با هم ندارن؟
baback656
11-02-2009, 16:05
بچه ها درمورد سنسور رنگی کنار گوشی کسی اطلاع داره؟همین نوار آبی وقرمز رو میگم
instrumental
11-02-2009, 16:32
نه با گوشی نشد، یعنی می گفت آپدیتی واسه گوشی وجود نداره. منم رفتم اولش سراغ گوگل که ببینم این قضیه تا چه حد جدیه، اخه 2-3 روز قبلش توی پست های gsmarena خبرشو دیده بودم ولی اونجا انعکاسی نداشت و می شد فکر کرد سرکاریه. به هر حال، وقتی تو کامنتهای سایتهای دیگه هم نشون داد، این بار رفتم سراغ برنامه آپدیت خود نوکیا که از روی مینی دی-وی-دی ریخته بودم تو کامپیوتر. اونم سرچ کرد و گفت ورژن گوشی الآن 11 هست، ورژن 20 رو آماده داریم :20:. توصیه اکید اینه که سارژ گوشی بالا باشه، البته خود برنامه میزان شارز رو detect می کنه و هشدار می ده. دیگه این که گوشی رو اصلاً و ابداً disconnect که ممکنه گرون تموم شه (اینو اونجا نوشته). خلاصه، بک اپ هم رو کارت حافظه یا جای دیگه بگیرید.
poria_mc
11-02-2009, 16:34
بچه ها درمورد سنسور رنگی کنار گوشی کسی اطلاع داره؟همین نوار آبی وقرمز رو میگم
اون سنسور نیست و فقط یه نوار رنگیه! بعضی فروشنده ها واسه اینکه گوشی رو بفروشن دست به چه کارهایی که نمیزنن!
من شنیدم یکیشون داشت به مشتری میگفت این نوار دورش رو اگه کنار یه چیز رنگی بذاری رنگ همون رو میگیره!!!!!
instrumental
11-02-2009, 16:50
تا اونجایی که من توی عکسا دیدم، رنگ مشکیش یه نوار سقید دورش داره. به هر حال، این نوار شبرنگ دور بدنه گوشی، به نظر من (تأکید می کنم: به نظر من) از بی ارزشترین و گولزنک ترین آیتمهایی هست که می شه در مورد بدنه 5800، مورد توجه قرار داد. مثلاً اگه از شامپو Pantene تا حالا استفاده کرده باشین (اصلاً لازم هم نیست استفاده کنین، فقط اگه توجه کرده باشین) روی درش، دورتادور یه نوار این جوری داره که به همین قِ شنگی بهتون چشمک می زنه. از صحبتهای اون آقای فروشنده محترم که بگذریم ...
baback656
11-02-2009, 19:38
تا اونجایی که من توی عکسا دیدم، رنگ مشکیش یه نوار سقید دورش داره. به هر حال، این نوار شبرنگ دور بدنه گوشی، به نظر من (تأکید می کنم: به نظر من) از بی ارزشترین و گولزنک ترین آیتمهایی هست که می شه در مورد بدنه 5800، مورد توجه قرار داد. مثلاً اگه از شامپو pantene تا حالا استفاده کرده باشین (اصلاً لازم هم نیست استفاده کنین، فقط اگه توجه کرده باشین) روی درش، دورتادور یه نوار این جوری داره که به همین قِ شنگی بهتون چشمک می زنه. از صحبتهای اون آقای فروشنده محترم که بگذریم ...
والا به من گفتن اما به اون صورت چیزی ندیدم.نمیدونم خطای چشمه یا ... وقتی گوشی نزدیک رنگهای تیره میزارم رنگ آبی دورش تیره تر میشه و وقتی نزدیک رنگای روشن میزارم رنگ آبی دورش فقط روشنتر میشه.البته همون آبی هست فقط تیره و روشن میشه .شماها هم امتحان کنید و نتیجشو بگید
baback656
11-02-2009, 19:41
تا اونجایی که من توی عکسا دیدم، رنگ مشکیش یه نوار سقید دورش داره. به هر حال، این نوار شبرنگ دور بدنه گوشی، به نظر من (تأکید می کنم: به نظر من) از بی ارزشترین و گولزنک ترین آیتمهایی هست که می شه در مورد بدنه 5800، مورد توجه قرار داد. مثلاً اگه از شامپو pantene تا حالا استفاده کرده باشین (اصلاً لازم هم نیست استفاده کنین، فقط اگه توجه کرده باشین) روی درش، دورتادور یه نوار این جوری داره که به همین قِ شنگی بهتون چشمک می زنه. از صحبتهای اون آقای فروشنده محترم که بگذریم ...
منم زیاد اطلاع ندارم اما یکم که دقت کردم یه چیزی دیدم که نمی دونم خطای چشمه یا...
وقتی گوشی نزدیک رنگای تیره هست بعد از یک مدت رنگش آبیش تیره تر میشه اما همون آبی هست و و قتی نزدیک رنگهای روشن میذارم رنگ آبیش روشنتر میشه اما همون آبی میمونه .شما هم امتحان کنید چیزی متوجه میشید یا نه
ye soal
akhar in 5800 aslish kojaeiye
yeki mige majar yeki mige fand land
kheyliyam migan hamash chine leybel khorde
in moshkelo ba N 96 ham daram
سلام.
لطفا فارسی تایپ کنید اینو من نمی گم قوانین فروم میگه.
به نظر من که همشون لیبل خورده ان. البته یه زمزمه هایی مبنی بر مجار بودن هم هست. ولی به نظر من اینو هم خود موبایل فروشها در میارن از خودشون. شما همون Made in china شو بگیر خیالت تخت. هیچ عیب و ایرادی نداره. هر چی شد من اینجام:46:
Green_life
12-02-2009, 01:08
شما برو 8800art gold بخر دوست عزیز
البته1100 هم هست.الان دیگه همه 1200 دستشون هست و 1100 نایاب هست.شما که به امکانات کاری نداری و فکر خزیت هستی من این 2تا رو خیلی بهت پیشنهاد میکنم:40:
دوست عزیز شما خیلی خوشمزه بودی.ممنون از راهنمایی شیرینی که کردی!!!!
وقتی من این سوال رو میکنم میدونم که اکثر گوشی ها همین مشکل را دارن.میخوام بدونم زیاد شدنش در چه حدیه..
متوجه شدی؟؟
amir3408
12-02-2009, 01:32
دوستان آخرين قيمت خبري دارين؟؟
راستي ماكس مموري كه ساپورت ميكنه همين 8 هست يا بيشرم ميشه روش انداخت؟؟؟
instrumental
12-02-2009, 09:18
دوستان آخرين قيمت خبري دارين؟؟
راستي ماكس مموري كه ساپورت ميكنه همين 8 هست يا بيشرم ميشه روش انداخت؟؟؟
من دیشب علاءالدین بودم، طبقه سوم یکی 355 هزار تومن می داد، رنگ قرمز. از گارانتی نپرسیدم.
می گم قیمت این گوشی همین طور داره می ره پایین، چه دیدی شاید بعد از عید بشه با حتی 280-290 تومن گرفت. ولی فکر نکنم اونجورا بخواد خز شه، چون به نظر نمی آد هر تیپ آدمی با تاچ اسکرین حال کنه، به خاطر ظرافت و پیچیدگیهاش. شاید واسه خدا واسه برو بچسِ تحصیلکرده و باذوق نگرش داره :27:. کسی ایده ای داره ؟
کارت 16 گیگ هم هست، که بعضیا دارن. نمی دونم تو بازار ما پیدا می شه یا نه.
amir3408
12-02-2009, 11:27
تا 32 رو ساپورت میکنه...
32:18:
خيلي زياده . از رو سايت نوكيا ميگي؟؟؟ كسي رو ديدي بيشتر از 8 بندازه روش؟؟
ali racer
12-02-2009, 11:39
عکس ساپورت 16 گیگش تو رویوسایت موبایل رویو از 5800 هست
می خوای تا عکسشو بزارم
ضمنا گوشی های جدید نوکیا از سیمبین 9.2 به بعد شامل 9.3 و 9.4 محدودیت بابت ساپورت مموری ندارن!
همین الان پوریا روش 16 داره گمانم...32 هم من ضمانت میکنم میخوره...:46:
baback656
12-02-2009, 13:35
تا 32 رو ساپورت میکنه...
من تا 16g رو میدونم اما 32 رو نشنیده بودم
:21::5::10::8:
poria_mc
12-02-2009, 14:23
من خودم روش 16 انداختم! 32 هم گیرم نیومد وگرنه مطمئن باش میخوره!
من خودم روش 16 انداختم! 32 هم گیرم نیومد وگرنه مطمئن باش میخوره!
من رفتم سایت نوکیا دیدم که نوشته که 16gbروساپورت میکنه بالاخره من نفهمیدم که دوربین این 3.15مگاپیکسل یا 2.3این 2.3روتوسایت نوکیا نوشته آدرش هم نوشتم
poria_mc
12-02-2009, 21:11
من رفتم سایت نوکیا دیدم که نوشته که 16gbروساپورت میکنه بالاخره من نفهمیدم که دوربین این 3.15مگاپیکسل یا 2.3این 2.3روتوسایت نوکیا نوشته آدرش هم نوشتم
اینها رو ولش کن! پشتش 8 هم زده بود شما در حد 1.3 روش حساب کن!
baback656
12-02-2009, 22:31
پشتش 3.2 نوشته اما من قبل از 5800 یه نوکیا e65 داشتم با اینکه دوربینش 2 مگاپیکسل بود خیلی با کیفیت تر از 5800 بود.قبل از e65 هم یه نوکیا 5310 داشتم اونم دوربینش 2 مگاپیکسل بود اما واقعا افتضاح بود هرچند به نظرم هنوز گوشی به قشنگی و باکلاسی 5310 نیومده.البته این نظر شخصیمه
:10::6::6::23::36::36::36::36:
alireza20202003
13-02-2009, 00:49
من یه سوال داشتم :
این گوشی موقع خوندن PDF چطوریه ؟ یعنی اینکه کل صفحه رو به pdf اختصاص میده یا نه؟ و اینکه سرعت اسکرول و بالا پایین کردن صفحه چجوریه؟
Dark Prince
13-02-2009, 02:25
بالاخره ما هم 5800 دار شدیم. همه چیش توپه فقط حیف که N-Gage II نداره!
راستی ممکن نوکیا N-Gage II هم براش بزنه؟
mani_lak62
13-02-2009, 05:19
واییییییییییییی یه جنایت دیگه از این چینی ها
abbass65
13-02-2009, 07:29
اون 3.2 زده ولی به خاطر اسلش وسطش برعکس شده
اگه دقت کنی فیش صدا هم 5.3 میلیمتری زده
من یه سوال داشتم :
این گوشی موقع خوندن PDF چطوریه ؟ یعنی اینکه کل صفحه رو به pdf اختصاص میده یا نه؟ و اینکه سرعت اسکرول و بالا پایین کردن صفحه چجوریه؟
من Adobe Reader رو روش نصب کردم. بله کل صفحه رو به پی دی اف اختصاص میده ولی هنوز ورژنی که درست کار کنه واسش نیومده. من نتونستم صفحه رو اسکرول کنم.
بالاخره ما هم 5800 دار شدیم. همه چیش توپه فقط حیف که N-Gage II نداره!
راستی ممکن نوکیا N-Gage II هم براش بزنه؟
مبارکه.
به نقل از یکی از دوستان با اومدن ان97 و عرضه کلاینت واسه این سری از سیمبین شاید رو 5800 هم بتونیم ان گیج رو داشته باشیم.
واییییییییییییی یه جنایت دیگه از این چینی ها
منظور؟ به جایی حمله کردن؟ کسی رو ترور کردن؟:31:
instrumental
13-02-2009, 11:19
من متوجه شدم که این دیکشینری 2 رسانه ای هست، هم text و هم audio. اگه موقعی که انگلیسی رو وارد می کنیم تا به یه زبون دیگه، مثلاً فارسی ترجمه کنه، بعدش اگه بریم رو options بهمون گزینه listen رو می ده که کلمه مبدأ و نه مقصد (یعنی همون انگلیسیه) رو یه بابایی به حالت روباتیک تلفظ می کنه. هنوز اولشه، شاید یه روزی دیگه هیچکی کلاس زبان نره ! :31:
Dark Prince
13-02-2009, 12:38
یه سوال مسخره!
بنظرتون n78 میگرفتم بهتر نبود؟
poria_mc
13-02-2009, 12:41
یه سوال مسخره!
بنظرتون n78 میگرفتم بهتر نبود؟
اول اینکه این سوال مال قبل از خرید هستش نه بعدش!
دوم اینکه جای این سوال تو قسمت مشاوره بود نه اینجا!
سوم اینکه حالا که خریدی پس لذت ببر!
چهارم اینکه خرید گوشی یه امر کاملا سلیقه ای هستش!
instrumental
13-02-2009, 12:59
یه سوال: وقتی با کابل یو-اس-بی گوشی رو وصل می کنم، توی برنامه Nokia Download مسج می ده که گوشی Compatible نیست. بعد اتوماتیک می ره نرم افزار کلاینت داونلود می کنه، اما رو گوشی نصب نمی شه و ارور Security Code می ده. چیکار می شه کرد؟ ... سایت europe.nokia.com خیلی چیزا واسه داونلود کردن داره! :41:
farzad3260
13-02-2009, 15:40
ببخشید،هنوز نرم افزاری مثل core player یا lcg jukebox برای 5800نیومده؟منظورم نرم افزاری هست که بشه باهاش آهنگای فولدر دلخواه رو گوش کنیم.
poria_mc
13-02-2009, 16:01
ببخشید،هنوز نرم افزاری مثل core player یا lcg jukebox برای 5800نیومده؟منظورم نرم افزاری هست که بشه باهاش آهنگای فولدر دلخواه رو گوش کنیم.
core player مخصوص ویرایش 3 رو میتونی رو این گوشی نصب کنی!
farzad3260
13-02-2009, 17:37
opera mini مخصوص این گوشی هست؟(full screen)
baback656
13-02-2009, 17:43
بچه ها من امروز گوشی 5800 رو هک کردم.خیلی سادست.یونس جان زحمتشو کشید. راستی از کجا برنامه های مخصوص این سری رو پیدا کنیم؟
بچه ها من امروز گوشی 5800 رو هک کردم.خیلی سادست.یونس جان زحمتشو کشید. راستی از کجا برنامه های مخصوص این سری رو پیدا کنیم؟
تو قسمت برنامه های کاربردی بگردی یه سری هست.
DaRyUsH AkRaMi
13-02-2009, 22:05
سلام دوستان
من وقت مکالمه با این گوشی به مشکل بر میخورم
صدای گوشی تو حین مکالمه کم و زیاد میشه!!!
چجوری حلش کنم؟
baback656
13-02-2009, 22:30
گوشی من از دیشب موقع مکالمه یه نویز ضعیف داره
abbass65
14-02-2009, 10:48
کسی تنطیمات برای اینترنت همراه اول رو بلده؟
اگه ممکنه تنظیماتش رو بذارید
و چطور میشه با وای فای با خود گوشی آپ دیت کرد به جای اینترنت موبایل؟
اگه پروداکت کی رو عوض کنم وفارسیش کنم باز هم میشه با خود گوشی و حجم کم آپ دیت کرد یا اینکه باید فایل فلش رو حتما با فونیکس یا nsu روی گوشی بریزم؟
ممنون میشم اگه چواب بدید
Mani Sasy
14-02-2009, 12:21
سلام
divx player برای این گوشی اومده؟
کسی تنطیمات برای اینترنت همراه اول رو بلده؟
اگه ممکنه تنظیماتش رو بذارید
و چطور میشه با وای فای با خود گوشی آپ دیت کرد به جای اینترنت موبایل؟
اگه پروداکت کی رو عوض کنم وفارسیش کنم باز هم میشه با خود گوشی و حجم کم آپ دیت کرد یا اینکه باید فایل فلش رو حتما با فونیکس یا nsu روی گوشی بریزم؟
ممنون میشم اگه چواب بدید
تنظیمات نمی خواد. برو به قسمت Settings>Connectivity>Destintions>Internet>Options>New access point>Yes
وقتی سرچ کردنش تموم شد سلکت رو می زنی و mcinet رو(اگه اشتباه نکنم ) تایپ می کنی و تمام.
در مورد سوال دوم با فونیکس انجام بدی بهتره فکر نکنم از تو خود گوشی بشه.
سلام
divx player برای این گوشی اومده؟
آره هستش:46:
ویرایش:ببخشید من چند تا tab باهم باز میکنم همیشه فکر کردم واسه کلوپ 5700 هستش.واسه 5800 نیست فعلا.یعنی الان سرچ کردم نبود.شرمنده:31:
danger9597
15-02-2009, 15:03
سلام به همه بچه های کلوپ 5800 من داداشم میخواد 5800 بخره
از اون جایی که خودم 5700 دارم یکی از طرفدار های اکسپرس موزیک های نوکیا هستم
حالا میخوام ببینم عیب های این گوشی چیه؟
اصلش مال چین هست؟
و این که مال چین هست مشکلی نداره؟
آخه من با جنس چینی خیلی مشکل دارم
موقع خرید به چه چیزایی باید توجه کنیم؟
و چون تو 5700 کیفیت عکسش اصلا خوب نیست و 2 مگا پیکسل واقعی نیست و نویز داره
می خواستم بدونم این 5800 هم کیفیت عکساش چه جوریه؟
در کل اگه عیب هاشو به من بگین ممنون میشم
Mani Sasy
15-02-2009, 15:26
سلام به همه بچه های کلوپ 5800 من داداشم میخواد 5800 بخره
از اون جایی که خودم 5700 دارم یکی از طرفدار های اکسپرس موزیک های نوکیا هستم
حالا میخوام ببینم عیب های این گوشی چیه؟
اصلش مال چین هست؟
و این که مال چین هست مشکلی نداره؟
آخه من با جنس چینی خیلی مشکل دارم
موقع خرید به چه چیزایی باید توجه کنیم؟
و چون تو 5700 کیفیت عکسش اصلا خوب نیست و 2 مگا پیکسل واقعی نیست و نویز داره
می خواستم بدونم این 5800 هم کیفیت عکساش چه جوریه؟
در کل اگه عیب هاشو به من بگین ممنون میشم
سلام
با اجازه همه 5800 دارها.
ین گوشی اصلش چینه یعنی تحت لیسانس نوکیا در چین تولید میشه.
چینیش مشکلی نداره.
درکل من این تاپیکو کلشو خوندم همه میگن دوربینش جالب نیست ونویز زیاد داره.در کل توی دوربین قوی نیست ولی تو موزیک خیلی خوبه.
امیدوارم کمکتون کرده باشم.
salam be hame ishalla hachi darin azash razi bashin man mikham be hamin zoodia 5800 begiram va mikham az hame emkanatesh bahre bebaram oumadam inaro bekhounam hichi sar dar nayavordam akhe mashalla hame herfei manam ke dar hadde 0 hich tppici hast ke az paye behem amouzesh bede in estelahatva karaei ke shoma goftin ro choun midounam shoma hoselamo nadary va vaght bare bebakhshidam english type kardam az poste baad ishalla montazeram
سلام
مثه اینکه ما نیستیم بهتون خوش میگذره:دی
من یه سوال داشتم :
من Adobe Reader رو روش نصب کردم. بله کل صفحه رو به پی دی اف اختصاص میده ولی هنوز ورژنی که درست کار کنه واسش نیومده. من نتونستم صفحه رو اسکرول کنم.
ولی من adobe reader le 2.5 رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره اسکرول هم داره
core player مخصوص ویرایش 3 رو میتونی رو این گوشی نصب کنی!
من با این مشکل دارم صداش نویز داره
چرا؟
سلام دوستان
من وقت مکالمه با این گوشی به مشکل بر میخورم
صدای گوشی تو حین مکالمه کم و زیاد میشه!!!
چجوری حلش کنم؟
کپسولی گوشیت پایش ایراد داره باید بازش کنی پایه کپسولی رو تنظیم کنی
abbass65
15-02-2009, 18:01
من موقعی که میخوام به کسی زنگ بزنم یا کسی به من زنگ میزنه صفحه گوشی خاموش و قفل میشه
اگه ممکنه لطف کنید بگید مشکل از کجاست
با تشکر از همه دوستان
یه سوال مسخره:دی
چطوری میتونم توی گالری چندتا گزینه دلخواه رو چک مارک کنم؟؟؟؟
من موقعی که میخوام به کسی زنگ بزنم یا کسی به من زنگ میزنه صفحه گوشی خاموش و قفل میشه
با تشکر از همه دوستان
خاموش ميشه ولي قفل نميشه ، اينم به خاطر سنسوريه كه بالاي گوشي سمت راسته و براي اينه كه باتري مصرف نكنه موقع مكالمه ( اگه يكي بهت زنگ بزنه خودت دستت رو بزاري رو سسنسوره ميبيني كه صفحه خاموش ميشه )
دقيقا منم همين مشكلو دارم....
poria_mc
15-02-2009, 20:53
دقيقا منم همين مشكلو دارم....
این گوشی گزینه Mark Several نداره و باید تک تک مارک کنید!
baback656
15-02-2009, 21:53
با تشکر از همه دوستان
عزیزم حتما دستت میره نزدیک سنسوری که بالای گوشی کنار کلمه XpressMusic تعبیه شده
baback656
15-02-2009, 21:56
ونیش جان اول توی گالری یکی از فایلها رو انتخاب میکنی ( یک بار روش کلیک میکنی ) و بعد میری منوی Option گزینه های جدید از جمله mark اضافه شده.
:10:
DaRyUsH AkRaMi
15-02-2009, 22:12
کپسولی گوشیت پایش ایراد داره باید بازش کنی پایه کپسولی رو تنظیم کنی[/quote]
باید بدم بیرون واسم تنظیم کنن ونیش عزیز؟
یا...
Raptor 2009
15-02-2009, 22:29
امروز تو یه مغازه از یه فروشنده گرفتم باهاش کار کردم
صحبت یکی از دوستان مبنی بر مشت اسکرین بودن این گوشی رو شدیدا تایید میکنم! دقیقا باید فشار داد هر گزینه رو که میخواید و خبری از لمس نیستش!
Alireza.M67
15-02-2009, 23:01
بازی های n-gage 2 روی 5800 نصب میشن یانه ؟
اصلا برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب میشن ؟
signinfo
16-02-2009, 00:06
امروز تو یه مغازه از یه فروشنده گرفتم باهاش کار کردم
صحبت یکی از دوستان مبنی بر مشت اسکرین بودن این گوشی رو شدیدا تایید میکنم! دقیقا باید فشار داد هر گزینه رو که میخواید و خبری از لمس نیستش!
قرار نیست مثل آیفون باشه و با لمس کردن بتونی باهاش کار کنی...چون این تاچش مقاومتیه و آیفون خازنی...
اکثر دوستانی که استفاده کردن می گن تاچش خوبه و صحبتی از مشت نکردن :20:
ونیش جان اول توی گالری یکی از فایلها رو انتخاب میکنی ( یک بار روش کلیک میکنی ) و بعد میری منوی Option گزینه های جدید از جمله mark اضافه شده.
ممنون
اینو میدونستم
منظورم یه چیزی مثه همون دکمه مداد توی بقیه گوشهاست
باید بدم بیرون واسم تنظیم کنن ونیش عزیز؟
یا...
البته بعضی ها با آپدیت فریمور مشکل صدا توی گوشیشون کمتر شده
فریمور گوشیت چنده؟
اگه با آپگرید فریمور تغیری نکرد باید بدی بیرون پایشو درست کنن
البته خودتم میتونی انجام بدی اما ممکنه موقع باز کردن گوشی , گوشی رو نفله کنی :دی
یه بار گفتم بازم میگم این گوشی بیشتر nail screen هست تا touch screen
بازی های n-gage 2 روی 5800 نصب میشن یانه ؟
تا عید باید سماق بمکیم :دی
گفتن نزدیکای عید شاید برای 5800 بیاد
اصلا برنامه های سیمبین 9.1 روش نصب میشن ؟
من ندیدم
Raptor 2009
16-02-2009, 00:16
قرار نیست مثل آیفون باشه و با لمس کردن بتونی باهاش کار کنی...چون این تاچش مقاومتیه و آیفون خازنی...
اکثر دوستانی که استفاده کردن می گن تاچش خوبه و صحبتی از مشت نکردن :20:
اگه صفحه های اول تاپیک رو بخونید اون پست مشت اسکرین رو میبینید
در هر صورت گوشی خوبی بود به نظر من:31:
یه عکس با دوربینش از من انداخت کیفیتشو دیدم از e71 بهتر بود به نظر من.البته تو lcd نمیشه خیلی دقیق قضاوت کرد.
یه سوال.قیمت این گوشی به 300 تومن تا قبل از عید میرسه؟
danger9597
16-02-2009, 00:20
سلام
این گوشی رو چه جوری هک کنم که از شر ساین فایل خلاص شم؟
بابا 5700 من که خیلی راحت هک میشه به فایل cer هم نیاز نیست یکی اگه اساسی راهنمایی کنه ممنون میشم
2-چی کار کنم که فارسی بیاد تو این گوشی؟
من اس ام اس فارسیامو نشون نمیده
Mani Sasy
16-02-2009, 01:06
سلام
برای هک به اینجا برید
یک عدد خریداری شد
360 با گارانتی اتصالات
فوق العادست
دیگه از دست جوی استیک واقعا خسته شده بودم
poria_mc
16-02-2009, 12:00
گوشیم رو فروختم! دیگه بیشتر از این قابل تحمل نبود!
Raptor 2009
16-02-2009, 12:02
چرا پوریا جان؟
signinfo
16-02-2009, 12:08
اگه صفحه های اول تاپیک رو بخونید اون پست مشت اسکرین رو میبینید
در هر صورت گوشی خوبی بود به نظر من:31:
یه عکس با دوربینش از من انداخت کیفیتشو دیدم از e71 بهتر بود به نظر من.البته تو lcd نمیشه خیلی دقیق قضاوت کرد.
یه سوال.قیمت این گوشی به 300 تومن تا قبل از عید میرسه؟
آره دوربینش خیلی عالی نیست ولی کار راه اندازه...عکساش خوبه تو نور کافی...تو شبم چون فلاش زنون نداره زیاد فایده نداره...قیمتش تا عید شک دارم زیر 350 هم بیاد...حالا دوستانی که از وضعیت بازار خبر دارن بهتر می دونن...
یک عدد خریداری شد
360 با گارانتی اتصالات
فوق العادست
دیگه از دست جوی استیک واقعا خسته شده بودم
مبارکت باشه دوست من...راستی من 2 هفته پیش از اتصالات عباس آباد قیمت گرفتم با گارانتی و منوی فارسی 465 تومن...چجوری انقد ارزون شد یهو؟
signinfo
16-02-2009, 12:13
گوشیم رو فروختم! دیگه بیشتر از این قابل تحمل نبود!
پوریا جان چراشم بگو کشتی مارو که :31:
alireza533
16-02-2009, 12:19
سلام من وقتي كليپ هامو تبديل به mpge4 ميكنم و تو گوشي ميريزم (5800) بد از play كردن هنگ ميكنه.كسي ميتونه كمكم كنه؟
poria_mc
16-02-2009, 12:21
چرا پوریا جان؟
پوریا جان چراشم بگو کشتی مارو که :31:
چرا نداره که!
کلا گوشی رو بیشتر از 2-3 ماه نیگه نمیدارم! زود دلم رو میزنه! مخصوصا اینکه محصولات جدید هم داره معرفی میشه باید واسه اونها خودمون رو آماده کنیم!:31:
signinfo
16-02-2009, 12:42
چرا نداره که!
کلا گوشی رو بیشتر از 2-3 ماه نیگه نمیدارم! زود دلم رو میزنه! مخصوصا اینکه محصولات جدید هم داره معرفی میشه باید واسه اونها خودمون رو آماده کنیم!:31:
بابا ترسوندی مارو :31: گفتم چه عیب بزرگی پیدا کردی توش که دیگه تحملشو نداری...چون من تازه می خوام بخرمش
رمشو می دادی به من. با رم فروختی؟
danger9597
16-02-2009, 18:45
سلام لطفا منو هم راهنمایی کنید اولا این گوشی که داداشم گرفته 2-3 بار هنگ کرد که 1 بارش مجبور شدیم باتری رو در بیاریم
راستی لیبل فلاند خورده البته صاحب مغازه که از دوستام بود گفت اینا تو دبی لیبل میخوره و هیچ مشکل خاصی نداره
برنامه های ساین شده هم که نصب نمی شد با مستر ریست درست شد
حالا مشکل من اینه که ورژن گوشی 11.0.008
و پرداکتش هم 0550536 که وقتی میزنم میگه متاسفم آپ دیت نیومده و .....
من میخوام این گوشی رو یه جورایی آپدیت کنم که فارسی
نه اصلا عربی واردش بشه
اساتید محترم لطف کنید راهنماییم کنید.
با تشکر
سلام لطفا منو هم راهنمایی کنید اولا این گوشی که داداشم گرفته 2-3 بار هنگ کرد که 1 بارش مجبور شدیم باتری رو در بیاریم
راستی لیبل فلاند خورده البته صاحب مغازه که از دوستام بود گفت اینا تو دبی لیبل میخوره و هیچ مشکل خاصی نداره
برنامه های ساین شده هم که نصب نمی شد با مستر ریست درست شد
حالا مشکل من اینه که ورژن گوشی 11.0.008
و پرداکتش هم 0550536 که وقتی میزنم میگه متاسفم آپ دیت نیومده و .....
من میخوام این گوشی رو یه جورایی آپدیت کنم که فارسی
نه اصلا عربی واردش بشه
اساتید محترم لطف کنید راهنماییم کنید.
با تشکر
مشکل هنگش با آپدیت حل میشه. شاید هنوز واسه پروداکت کد شما نیومده باشه واسه پروداکت کد من هم تا هفته پیش اینطوری بود .. فکر نکنم زبانها رو بشه حذف کرد. شما باید بگردی پروداکت کدی رو پیدا کنی که این 2 زبان توش نباشه و با تغییر پروداکت کد گوشیتو آپدیت کنی.
alsa1001
16-02-2009, 19:45
گوشی من هر دو سه روزی یک بار بعد از اینکه تماس از طرف مقابل قطع می شه هنگ می کنه و باید باتریش را در بیارم ، پروداکت کدش را به فارسی تغییر دادم و با برنامه نوکیا آپدیتش کردم به نسخه 20 ، هیچ برنامه ای هم روش نصب نکردم ، اساتید راهنمایی می کنند ؟
ضمنا اگر برچسب روش را برداریم صفحه اش در مقابل خش مقاومه ؟
مبارکت باشه دوست من...راستی من 2 هفته پیش از اتصالات عباس آباد قیمت گرفتم با گارانتی و منوی فارسی 465 تومن...چجوری انقد ارزون شد یهو؟
مرسی
نمی دونم والا
حالا معلوم نیست این همون اتصالات واقعی باشه یا نه
توی برگ گارانتیش زیر اتصالات ریز نوشته پایتخت
آدرسی هم که نوشته اینه: جمهوری -... ساختمان خانه تلفن همراه طبقه 6
تلفن هم داره
روی جعبه هم یه برچسب آبی رنگ خورده که نوشته:
Etesalat
ضمانت 12 ماهه
همین باید باشه؟
danger9597
17-02-2009, 09:02
بچه ها یه مشکل دیگه
تمام آهنگ های تو گوشی تو موزیک پلیر یه علامت ! اومده کنارش و هیچ کدوم پلی نمیشه
ولی نیم ساعت قبلش هیچ مشکلی نداشت تو فاصله این نیم ساعت هم آهنگ اضافه نکردم که بگید مشکل از اون آهنگ تمام آهنگ هام از توی فایل منیجر پلی میشه
میگم این گوشی داداشم چرا اینقدر مشکل داره؟
koorosh203
17-02-2009, 11:46
با سلام
فریمور گوشی من ۱۱ است و فارسی نداره
باید چه ورژنی رو دانلود کنم که فارسی بشه؟
poria_mc
17-02-2009, 12:17
بچه ها یه مشکل دیگه
تمام آهنگ های تو گوشی تو موزیک پلیر یه علامت ! اومده کنارش و هیچ کدوم پلی نمیشه
ولی نیم ساعت قبلش هیچ مشکلی نداشت تو فاصله این نیم ساعت هم آهنگ اضافه نکردم که بگید مشکل از اون آهنگ تمام آهنگ هام از توی فایل منیجر پلی میشه
میگم این گوشی داداشم چرا اینقدر مشکل داره؟
اون آهنگ ها پاک شدن! شما تو منو موزیک یه ریفرش بزن درست میشه!
danger9597
17-02-2009, 17:20
اون آهنگ ها پاک شدن! شما تو منو موزیک یه ریفرش بزن درست میشه!
جندین با کردم نشد
صد شرف به 5700 خودم:31:
poria_mc
17-02-2009, 17:25
جندین با کردم نشد
صد شرف به 5700 خودم:31:
خوب مموریت رو فرمت کن دوباره آهنگ ها رو بریز!(هنوز که چیزی نشده داری به گوشی بد و بیراه میگی! هنوز مونده تا به مشکلاتی که من تجربه کردم برسه!!! :دی!)
baback656
17-02-2009, 18:31
سلام
این گوشی رو چه جوری هک کنم که از شر ساین فایل خلاص شم؟
بابا 5700 من که خیلی راحت هک میشه به فایل cer هم نیاز نیست یکی اگه اساسی راهنمایی کنه ممنون میشم
2-چی کار کنم که فارسی بیاد تو این گوشی؟
من اس ام اس فارسیامو نشون نمیده
توی بخش هک موبایل یونس روش هک رو گذاشته و تاپیکش هم مهم شده.خیلی راحته.من زیاد وارد نیستم اما خودم انجام دادم.فقط باید فایلهای cer , key رو از تاپیکش سفارش بدی.
instrumental
17-02-2009, 21:55
گوشی من هر دو سه روزی یک بار بعد از اینکه تماس از طرف مقابل قطع می شه هنگ می کنه و باید باتریش را در بیارم ، پروداکت کدش را به فارسی تغییر دادم و با برنامه نوکیا آپدیتش کردم به نسخه 20 ، هیچ برنامه ای هم روش نصب نکردم ، اساتید راهنمایی می کنند ؟
ضمنا اگر برچسب روش را برداریم صفحه اش در مقابل خش مقاومه ؟
کلاً هرکی هک می کنه باید پای لرزش هم بشینه ! :27: (معمولاً این جوریه دیگه). اما اون برچسب رو حتی اگه خودتم برنداری، چسبندگیشو از دست می ده و کنده می شه پس بهش دل نبند. صفحه هم به نظرم مقاومه، چون خودم برچسب رو ورداشتم (و خیلی آسون ور اومد) و الآنه دارم راحت باهاش کار می کنم. اگه با انگشت یا قلم خودش یا اون ابزار مثلثی کار کنی آسیب نمی بینه. فقط از اشیای نوک تیز استفاده نکن و وقتی تو جیبت می ذاری، حواست باشه کلیدی چیزی تو جیبت نباشه. من از یکی از این پروموشنرها پرسیدم، گفت ببین این گوشی رو ما یه ماهه گذاشتیم مردم میان باهاش کار می کنن، حتی با خودکار رو صفحش می زنن ولی هیچیش نشده، منم که دیدم واقعاً روش خش نبود؛ دلیلی هم نداره، چون اگه خش بیفته که کسی نمی ره بخره.
سلام
چرا من هرچی sis میخوام نصب کنم روش، پیغام certificate expired میده؟
تاریخ رو عقب جلو کردم فایده نداشت
ساین کردن هم نمیخواد این فایلها
NINTENDO_DS
18-02-2009, 10:36
به نظر من گوشی خیلی خوبیه دیگه واقعا از ان 95 هشت گیگ خسته شده بودم همش هنگ میکرد با اینکه 1 گیگش بیشتر پر نبود ولی این گوشی خیلی محشره
فقط تنها ایرادش نداشتن ژئوتگینگ و حساس نبودن به اثر انگشته ولی با قلم و ناخن دست سریع عمل می کنه دوربینش بدک نیست ولی بهتره 100 تومن پول بدید دوربین کانن بگیرین
کلا گوشی بدی نیست
دوستانی که توی کیش آشنا دارن می تونن بگن این گوشی رو فامیلاشون با 100 تومن قیمت کمتر از تهران بخرن و واسشون بفرستن گارانتی اصلی هم داره
من فعلا واقعا ازش راضیم تا چی در آینده پیش بیاد
NINTENDO_DS
18-02-2009, 10:41
مرسی
نمی دونم والا
تلفن هم داره
Etesalat
ضمانت 12 ماهه
همین باید باشه؟
مال منم همونطوریه ولی فکر نکنم اتصالات اصل باشه چون نوشته etesalat در حالی که باید بنویسه itsalat دوما فرق قیمت باید داشته باشه با گارانتی های دیگه ولی فرقی با ایران تل نداشت
من با همون اولی خریدم 370 تومن
NINTENDO_DS
18-02-2009, 10:43
کلاً هرکی هک می کنه باید پای لرزش هم بشینه ! :27: (معمولاً این جوریه دیگه). اما اون برچسب رو حتی اگه خودتم برنداری، چسبندگیشو از دست می ده و کنده می شه پس بهش دل نبند. صفحه هم به نظرم مقاومه، چون خودم برچسب رو ورداشتم (و خیلی آسون ور اومد) و الآنه دارم راحت باهاش کار می کنم. اگه با انگشت یا قلم خودش یا اون ابزار مثلثی کار کنی آسیب نمی بینه. فقط از اشیای نوک تیز استفاده نکن و وقتی تو جیبت می ذاری، حواست باشه کلیدی چیزی تو جیبت نباشه. من از یکی از این پروموشنرها پرسیدم، گفت ببین این گوشی رو ما یه ماهه گذاشتیم مردم میان باهاش کار می کنن، حتی با خودکار رو صفحش می زنن ولی هیچیش نشده، منم که دیدم واقعاً روش خش نبود؛ دلیلی هم نداره، چون اگه خش بیفته که کسی نمی ره بخره.
در ضمن وقتی توی جیب می زارین حتما توی کیف مخصوصش که توی جعبه اش هستش بزارین چون از جنس پلاستیکه و خوب از ال سی دی محافظت می کنه
NINTENDO_DS
18-02-2009, 10:46
سلام من وقتي كليپ هامو تبديل به mpge4 ميكنم و تو گوشي ميريزم (5800) بد از play كردن هنگ ميكنه.كسي ميتونه كمكم كنه؟
با پی سی سوئیت تبدیل کنی هنگ نمی کنه
سلام
سلام...
يه بار با 7370 مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه سپهر...:46:
شاد باشي
koorosh203
18-02-2009, 11:45
با سلام
گوشی من شبکه رو میشناسه ولی نمیدونم برای وارد کردن proxy باید به کدوم قسمت برم.
لطفاْ راهنمایی کنید.
farzad3260
18-02-2009, 12:22
Legend عزیز،شما یک پکیج حاوی 100 تم برامون گذاشته بودید.اما من به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتم.الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم.میشه لینک صفحشو بدی؟
Legend عزیز،شما یک پکیج حاوی 100 تم برامون گذاشته بودید.اما من به اینترنت پرسرعت دسترسی نداشتم.الان هرچی میگردم پیداش نمی کنم.میشه لینک صفحشو بدی؟
شاد باشي
NINTENDO_DS
18-02-2009, 16:14
سلام...
شاد باشي
اگر برنامه فوق با سیستم لمسی کار نکنه هم این ارور رو می ده
baback656
18-02-2009, 16:37
سلام
گوشیتو هک کردی؟ فایل cer , key رو داری؟
با سلام
گوشی من شبکه رو میشناسه ولی نمیدونم برای وارد کردن proxy باید به کدوم قسمت برم.
لطفاْ راهنمایی کنید.
setting-connectivity-destinations-access point
اونجا باید یه اکسس پوینت با ------ تعریف کنید اگه میخوایید ------ داشته باشه !
توی اکسس پوینتی که درست میکنید Option رو بزنید و به Advance setting برید و اونجا ------ وارد کنید...
سلام...
شاد باشي
باشه امتحان می کنم
گوشیتو هک کردی؟ فایل cer , key رو داری؟
نه هک نکردم
دیگه تم ها که نباید نیاز به ساین کردن داشته باشه...
Green_life
18-02-2009, 18:19
دوستان یه سوال مهم داشتم
من این گوشی را به تازگی حدود 2 روزه که خریدم.تنها کاری که باش کردم گوش دادن آهنگ و ریختن یه سری آهنگ از طریق کابل بوده
حالا هر چند دقیقه یک بار همین طور که با گوشی کار میکنم به طور اتفاقی رنگ صفحه ال سی دی به مدت چند ثانیه نارنجی یا سبز یا رنگ های دیگه میشه و دوباره به حالت عادی بر میگرده
البته اینم بگم که این رنگ ها به صورت های لایت رو صفه میفتن(یعنی رنگ اصلی صفحه و منوی گوشی حفظ میشه و این رنگ ها به صورت های لایت بهش اضافه میشن و بعد 2 ثانیه به حالت عادی بر میگرده)
میخوام بدونم علتش چیه؟؟ یعنی ال سی دی ایراد داره؟؟؟
5800 دار های عزیز که ساکن تهران هستند توجه کنن
همونطور که میدونید فردا قرار کاربران پی سی ورلده
اگه میتونید همتون بیاید تا یه میتینگ 5800 ای با هم داشته باشیم
لطفا برای هماهنگی آیدی من رو اد کنید (توی پروفایل هستش) یا توی پروفایلم آمادگیتون رو اعلام کنین
من یه مقدار برنامه و آپدیت هم احتیاج دارم که اگه کسی برام بیاره واقعا ممنونش میشم(البته حساب می کنیم باهم)
armin_software
18-02-2009, 19:13
من شنیدم که میگین صفحه ی تاچ 5800 حساس نیست.
راسته؟
signinfo
18-02-2009, 19:13
مرسی
نمی دونم والا
تلفن هم داره
Etesalat
ضمانت 12 ماهه
همین باید باشه؟
مال منم همونطوریه ولی فکر نکنم اتصالات اصل باشه چون نوشته etesalat در حالی که باید بنویسه itsalat دوما فرق قیمت باید داشته باشه با گارانتی های دیگه ولی فرقی با ایران تل نداشت
من با همون اولی خریدم 370 تومن
همونطور که دوستمون گفتن اتصالات اصل نیست ولی همون بهتر که نیست...پول بیخود می گیرن از ملت...
BLACK-BLACK
18-02-2009, 20:23
سلام دوستان
ایا این گوشی کیبورد فارسی روش هست یا باید خودمون با هک کردن روش بریزیم؟
farzad.sharifi
18-02-2009, 20:28
سلام دوستان
آقا این گوشی شارژرش تبدیل می خواد؟ شارژر من که تبدیل می خواهد.
بعد از کدوم سایت میشه سریال گوشی رو چک کرد؟؟ ممنون میشم جواب بدید.
poria_mc
18-02-2009, 20:32
من شنیدم که میگین صفحه ی تاچ 5800 حساس نیست.
راسته؟
اشتباه شنیدید!
poria_mc
18-02-2009, 20:32
سلام دوستان
آقا این گوشی شارژرش تبدیل می خواد؟ شارژر من که تبدیل می خواهد.
بعد از کدوم سایت میشه سریال گوشی رو چک کرد؟؟ ممنون میشم جواب بدید.
شارژر گوشی من هم تبدیل میخواست! چون گوشی مال امریکای شمالی هستش!
poria_mc
18-02-2009, 20:33
سلام دوستان
ایا این گوشی کیبورد فارسی روش هست یا باید خودمون با هک کردن روش بریزیم؟
شما با آپدیت کردن از طریق Nsu و تغییر پروداکت کد میتونی زبان فارسی رو بهش اضافه کنی!
BLACK-BLACK
18-02-2009, 20:50
شما با آپدیت کردن از طریق nsu و تغییر پروداکت کد میتونی زبان فارسی رو بهش اضافه کنی!
این که گفتی یعنی چه؟!
چه جوری این کارو انجام بدم؟
poria_mc
18-02-2009, 20:56
این که گفتی یعنی چه؟!
چه جوری این کارو انجام بدم؟
تو تاپیک مربوطه هستش میتونی اونجا مراحل کار رو یاد بگیری!
danger9597
18-02-2009, 23:56
سلام به همه و با تشکر از راهنماییاتون
من گوشی داداشمو پروداکت کدشو تغییر دادم و به ورژن 20 آپدیت کردم
الان زبان گوشی انگلیسی فارسی عربی و اردو هست دیگه خدا رو شکر اثری از چین نیست
تاریخ آپدیتشم سال 2009 زده سرعت گوشی عالی شده
دیگه هیچ مشکلی باهاش نداره
یه برنامه هم فکر کنم اضافه شده بود!!!
کیبورد فارسیم داره
در کل خیلی توپ شده
دست همتون درد نکنه
danger9597
19-02-2009, 00:13
اینم پنسل واسه مارک کردن تو گالری و اینباکس و ... در 5800
tatu_lover1366
19-02-2009, 20:39
سلام به همه
ببينيد همه چيز رو تو خودش نداره
منم مشكلم الان با خريدش همينه كه آيا N79 بخرم يا 5800 ؟
چون 5800 سيستم FM transmiter رو نداره و اين تكنولوزي رو فقط N85, N78 , N79 داره و ازشم نميشه گذشت
حالا ميشه راهنمايي كنيد كدومو بخرم؟
سلام به همه
ببينيد همه چيز رو تو خودش نداره
منم مشكلم الان با خريدش همينه كه آيا N79 بخرم يا 5800 ؟
چون 5800 سيستم FM transmiter رو نداره و اين تكنولوزي رو فقط N85, N78 , N79 داره و ازشم نميشه گذشت
حالا ميشه راهنمايي كنيد كدومو بخرم؟
خوب وقتی از FM Transmiter نمی تونی بگذری یکی از این سه گوشی:31:
اینم پنسل واسه مارک کردن تو گالری و اینباکس و ... در 5800
دوست عزیز اینجا جای قرار دادن برنامست:
در ضمن یا لینک مستقیم بذارید یا خودتون برنامه رو یه جا آپلود کنید(صد مرتبه):10:
baback656
19-02-2009, 22:16
گوشی من موقع نوشتن sms اون کرسر چشمک زنش بعضی وقتا رنگش یه لحظه عوض میشه.مثلا سبز یا بنفش یا... کسی دلیلشو میدونه؟
baback656
19-02-2009, 22:17
قبلا یه گوشی نوکیاe65 داشتم.وقتی کسی زنگ میزد اسم کنتاکت رو تلفظ میکرد اما توی 5800 همچین چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چیکارکنم؟
baback656
19-02-2009, 22:47
من این برنامه قلم رو نصب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم ، توی گالری چیزی اضافه نشد ، خودشم که اجرا میکنم فقط یه صفحه قرمز میاد.
مطمئنید که برای 5800 هست؟
قبلا یه گوشی نوکیاe65 داشتم.وقتی کسی زنگ میزد اسم کنتاکت رو تلفظ میکرد اما توی 5800 همچین چیزی ندیدم.کسی میدونه باید چیکارکنم؟
توی تنظیمات پروفایل یه گزینه هست به اسم say caller's name
من این برنامه قلم رو نصب کردم اما نمی دونم چطور باهاش کار کنم ، توی گالری چیزی اضافه نشد ، خودشم که اجرا میکنم فقط یه صفحه قرمز میاد.
منم نفهمیدم چطوری کار میکنه
instrumental
20-02-2009, 13:08
گوشی من موقع نوشتن sms اون کرسر چشمک زنش بعضی وقتا رنگش یه لحظه عوض میشه.مثلا سبز یا بنفش یا... کسی دلیلشو میدونه؟
منم یه بار وقتی داشتم با لیست contact هام ور می رفتم متوجه شدم فضا از رنگ طوسی به رنگ بنفش دراومد. فکر می کنم گوشی از نظر نرم افزاری هنوز به حالت stable نرسیده، هنوزم تا حدودی گیج و گوله. با این که ازش کار زیادی نمی کشم، با همون نرم افزارای خودش هم نمی تونه اُپتیمم کارایی رو داشته باشه. گاهی کُنده و برای اجرای یه دستور صفحه سیاه می شه و بعدش shift می کنه به صفحه بعدی. گمونم باید حالا حالاها منتظر آپدیتهای جدید از طرف نوکیا باشیم.
در ضمن، اگه رو گوشیتون برنامه france 24 رو دارین فعالش کنین، جالبه. برنامه خبری، اخبار اقتصادی، هنری، و برنامه های live داره به سه زبون انگلیسی، فرانسه و عربی (مال من که این جوریه!). اگه با کابل به تلویزیون وصلش کنین، می تونین اونجا هم ببینین، که البته تصویرش کیفیتی نداره. باطری رو هم زیاد مصرف می کنه. (من از طریق WiFi وصل شدم.) :20:
abbass65
20-02-2009, 13:20
منم نفهمیدم چطوری کار میکنه
این برنامه با نگه داشتن دکمه سبز کار میکنه ولی کاراییش زیاد خوب نیست
اما از هیچی بهتره
Green_life
20-02-2009, 15:12
دوستان یه سوال مهم داشتم
من این گوشی را به تازگی حدود 2 روزه که خریدم.تنها کاری که باش کردم گوش دادن آهنگ و ریختن یه سری آهنگ از طریق کابل بوده
حالا هر چند دقیقه یک بار همین طور که با گوشی کار میکنم به طور اتفاقی رنگ صفحه ال سی دی به مدت چند ثانیه نارنجی یا سبز یا رنگ های دیگه میشه و دوباره به حالت عادی بر میگرده
البته اینم بگم که این رنگ ها به صورت های لایت رو صفه میفتن(یعنی رنگ اصلی صفحه و منوی گوشی حفظ میشه و این رنگ ها به صورت های لایت بهش اضافه میشن و بعد 2 ثانیه به حالت عادی بر میگرده)
20-02-2009, 16:11
ورژن گوشیت چنده؟ آپدیتش کن شاید درست شد. یه بار هم قبل از آپدیت با 7370 ریست کن ببین درست میشه. اگه نشد که حتما ایراد داره دیگه.
آپدیتش کردم.اتفاقا" ریستش هم کردم ولی باز درست نشد
خیلی اتفاقی این تغییر رنگ پیش میاد و زمان مشخصی نداره
گوشی هم که گارانتی نداره.حالا باید چی کار کنم؟؟
metalgear2
20-02-2009, 16:27
سلام دوستان.
من یه مشکل با این گوشی دارم اگه می شه راهنماییم کنید.گوشی من made in china هست و گوشی دوستم زده maden hungary . ال سی دی گوشیه دوستم رنگارو پررنگ تر نشون می ده [مخصوصا رنگ مشکیو خیلی بهتر نشون میده] یعنی ال سی دی گوشیه من مشکل داره؟تنظیماتی نیست که رنگشو درست کنم؟
سلام دوستان 5800 دار
کسی میتونه بگه که صداش چقدر با 5800 فرق داره
بلندی و کیفیت
20-02-2009, 17:24
سلام دوستان.
من یه مشکل با این گوشی دارم اگه می شه راهنماییم کنید.گوشی من made in china هست و گوشی دوستم زده maden hungary . ال سی دی گوشیه دوستم رنگارو پررنگ تر نشون می ده [مخصوصا رنگ مشکیو خیلی بهتر نشون میده] یعنی ال سی دی گوشیه من مشکل داره؟تنظیماتی نیست که رنگشو درست کنم؟
تتنظیماتی برای این موضوع که گفتی نداره.فقط تو قسمت setting/display میتونی نور صفحه را زیاد کنی.همین
البته اینم بگم که زیاد سخت نگیر.همینطوری هست
abbass65
20-02-2009, 17:24
ادیت.......
Green_life
20-02-2009, 17:29
سلام دوستان 5800 دار
کسی میتونه بگه که صداش چقدر با 5800 فرق داره
بلندی و کیفیت
اگه منظورت 5700 باشه.صداش هم از لحاظ بلندی و هم از لحاظ کیفیت بهتره.البته نه خیلی زیاد ولی قابل محسوسه
من گوشیم موقع نصب sis ها ارور certificate میداد
الان با 7370 ریستش کردم بعضی برنامه ها رو نصب می کنه اما بعضی ها رو هنوز نه
مثلا marble maze و mobile paint و smartcom نصب نشدن
اینا باید ساین بشن؟
یک سوال!!
با جی پی اس روشن چقدر باطری دووم میاره؟؟
در مقایسه با n78 .
من گوشیم موقع نصب sis ها ارور certificate میداد
الان با 7370 ریستش کردم بعضی برنامه ها رو نصب می کنه اما بعضی ها رو هنوز نه
مثلا marble maze و mobile paint و smartcom نصب نشدن
اینا باید ساین بشن؟
سپهر جان ...گوشيرو هك كن تا راحت شي...:46:
شاد باشي
سپهر جان ...گوشيرو هك كن تا راحت شي...:46:
شاد باشي
اگه فرصت کنم و یه اینترنت پر سرعت و درست و حسابی پیدا کنم حتما اینکارو می کنم
اما فعلا با ساین کردن تونستم اونا رو هم نصب کنم:46:
baback656
20-02-2009, 20:40
اگه فرصت کنم و یه اینترنت پر سرعت و درست و حسابی پیدا کنم حتما اینکارو می کنم
اما فعلا با ساین کردن تونستم اونا رو هم نصب کنم:46:
برای هک کردن که احتیاج به اینترنت پرسرعت نداری.اون آپدیت که اینترنت پرسرعت میخواد.اگر فایلهای cer , key رو داری و با ساین کردن مشکلی نداری هک نکن اما اگر میخوای راحت بشی هک کن.درضمن با هک کردن بعضی از برنامه ها هنوز ساین میخوان که با فایلهای توی صفحه اول اینکارو میشه کرد.
NINTENDO_DS
20-02-2009, 22:11
کسی می دونه توی تهران از کجا می شه کارت حافظه 16 گیگ واسش گرفت؟از هر جا می پرسم ندارن
یک سوال!!
با جی پی اس روشن چقدر باطری دووم میاره؟؟
در مقایسه با n78 .
:45::45::45:
Saman-tci
21-02-2009, 02:58
دوستان اولاً هنوز فایل installserver برای این گوشی و کلاً S60V5 نیومده که بخواین هک کنین .... پس همون فایل Cer و Key رو باید بگیرید ....
دوماً دوست من مگه شما 16 گیگ اطلاعات داری که میخوای روی گوشی بریزی ...؟ بابا بنده خدا اگه N97 هم باشه کم میاره ....
سوماً من باطری 5800 رو نمیدونم اما میدونم با Gps روشن مصرف باطریت نصف میشه .....
farzad.sharifi
21-02-2009, 08:28
سلام دوستان
میشه یه آنتی ویروس خوب با یه برنامه منشی تلفنی برای این گوشی معرفی کنید ؟ ممنون میشم
دوماً دوست من مگه شما 16 گیگ اطلاعات داری که میخوای روی گوشی بریزی ...؟ بابا بنده خدا اگه n97 هم باشه کم میاره ....
چرا کم بیاره سامان؟ تا 32 هم جواب میده...هیچ مشکلی نداره...
شاد باشی
سلام .
کسی قیمت روز رو نداره؟
Mani Sasy
21-02-2009, 15:54
سلام
مجارستان:363تومن.
معایب هک کردن گوشی رو میگین
یعنی اگه این گوشی رو هک کنم چه مشکلاتی پیش رو خواهد بود ؟ و کدوم روش بهتره
اینجا مطرح کردم چون گوشیم 5800 و اثرات هک رو این گوشی رو میخوام بدونم
با سلام به همه رفقا ( فقط دوم خردا *some text missing* ! ) :
میگن این گوشیها این مشکلات رو دارند حالا راست یا دروغش پا خودشون !
1.در زبان فارسی مشکلات جدی دارند و می بایستی در صورت لزوم نرم و میان افزارهای خاصی روشون نصب بشه.
2.برای sms دادن به علت اینکه touch screen هستند زیاد جالب نیستند مخصوصا وقتی که از حروفهایی که روی دکمه دوم یا سوم هستند می خاوی استفاده کنی ؟!
3.گرچه وقتی حین مکالمه گوشی رو نزدیک گوشت میکنه صفحه اش غیر فعال می شه ولی 100% نیست!
4.بعد از مدتی رو صفحه اش گرچه محافظ داره ولی خط و اثر انگشتت می افته ؟
و غیره ...
در کل گوشی به دردنخوریه .....ازش متنفرم ..بدم می یاد :31:
ممنونم
خاتمی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.