ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

bad_stu
13-10-2009, 12:41
خیلی عالی...پیشنهادت کارد کرد..متشکرم....:11:
میگم حالا مموری رو چیکار کنم...جا بزنم یا نه....یا قبلش باید کاریش کنم بعد جا بزنم؟؟؟؟:5:
سلام دوست عزيز
سما رمت مورد داره خرابه يعني.
تم ها رو رو ي حافظهي خود گوشي نصب كن.
بهتره يه رم بخري
هشت گيگ توشيبا الان 23 تومنه پك هم هست يعني باز نيست روشم زده ساخته ژاپن! كيفيتشم عاليه.
البته رمت رو با كامپيوتر فرمت كن شايد خوب شد حالش!

bad_stu
13-10-2009, 12:43
سلام.....
با گوشی گرفتم.....خودشم میگه تو مموری کارد میریزم ولی کجای مموریه من که نمیدونم
تو همون قسمت بك آپ option رو بزن restore داره!

bad_stu
13-10-2009, 12:45
کلا میشه بگین واسه نصب تم و اپلیکیشن شما ها از چه راهی استفاده می کنین...یعنی در واقع بهترین راه چیه....از اولین مراحل ورود یه تم به گوشیتون بگین...البته بی زحمت....:31:

.................................................. .................................................. .................................
ببخشید اگه زحمتم زیاده:11:
هيچ راه خاصي نيست
تم يا نرم افزار رو دانلود مي كني ميريزي روي گوشي و نصب مي كني
محل نصب رو مي پرسه و چند تا اجازه هم مي گيره!
همين

MHORB
13-10-2009, 15:00
سلام
من یک گوشی 5800 گرفتم ورژن 20
حالا وقتی توی gpsمیرم مینیویسه که
enable a satellite based positioning method first
و بعدش از منوی option میرم تو قسمت
position setting >> position methods
ولی تو این قسمت فقط گزینه ی bluetooth رو داره که فعال کنم
ولی توی گوشی دوستام 3تا گزینه ی زیر رو داره
assisted gps-integrated gps-network based
حالا آپدیتش کردم ورژن 21 ولی بازم اون 3 تا گزینه نیومدن و gpsکار نمی کنه
میخواستم راهنماییم کنید
ممنون

nimas2
13-10-2009, 17:16
...............کلا بسیار مرسی شدم جنابbad_stu

nimas2
13-10-2009, 22:59
من یه بازی ریختم که خودش تاچه ولی اون دکمه های مجازی باز هم کنار صفحه ظاهر میشن و نصف صفحه رو میگیرن ! چه جوری باید اونا رو بردارم !!!؟؟؟!؟!؟!؟
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????

شما زحمت میکشی میری به این آدرس setting>application mgr.>installed applicationبعد روی اون برنامه optionمیزنی در قسمت suite setting قسمتon-screen keyboard را off میکنی....:5:

nimas2
13-10-2009, 23:25
سلام دوست عزيز
سما رمت مورد داره خرابه يعني.
تم ها رو رو ي حافظهي خود گوشي نصب كن.
بهتره يه رم بخري
هشت گيگ توشيبا الان 23 تومنه پك هم هست يعني باز نيست روشم زده ساخته ژاپن! كيفيتشم عاليه.
البته رمت رو با كامپيوتر فرمت كن شايد خوب شد حالش!

سلام
میگم اگه بخوام فرمت کنم یه عالمه فایل با فرمت هایی که نمیدونم چی چیه پاک میشه(فایل های عجیب) تازه تمام تقسیم بندی ها مثل attachment ,nokia,other و امثال اینها هم که از اول تو مموری گوشی بوده پاک میشه.:21:.. موردی نداره آیا؟ همینجوری یهویی فرمت کتم بعد بذارم تو گوشی......راستی اونوقت میگی واسه بک آپ که تو مموریه چیکار کنم....اگه میگی با سیستم بک آپ بگیرم راهشم بگو لطفا
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........

thelastblack
14-10-2009, 00:34
به نظرتون 5800 بگیرم یا تاچ ویوا اگه این چیزا به ترتیب برام مهم باشه..:
wifi
office&pdf
راحتی کار با گوشی( تاچ مناسب... browser خوب.... lag کم.... هنگ هم....)
عمر باطری...
سیستم عامل.. ساپورت نرم افزاری....
اندازه LCD

خب نظر بدید لطفا....

eshghe eskate
14-10-2009, 02:21
گوشی من آخرشم آپدیت نشد!
پی دی اف ریدر پچ شده نیومد؟!!

bad_stu
14-10-2009, 02:38
سلام
میگم اگه بخوام فرمت کنم یه عالمه فایل با فرمت هایی که نمیدونم چی چیه پاک میشه(فایل های عجیب) تازه تمام تقسیم بندی ها مثل attachment ,nokia,other و امثال اینها هم که از اول تو مموری گوشی بوده پاک میشه.:21:.. موردی نداره آیا؟ همینجوری یهویی فرمت کتم بعد بذارم تو گوشی......راستی اونوقت میگی واسه بک آپ که تو مموریه چیکار کنم....اگه میگی با سیستم بک آپ بگیرم راهشم بگو لطفا
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...........
سلام دوست عزيز
بعده فرمت رم رو بزاري تو گوشي هيچ مشكلي نيست. خودش همه رو درست مي كنه از اول!
شما بزار رمت رو بك آپ رو برگردون بعد بزن فرمت كن.
با pc suite خود نوكيا خيلي راحت بك آپ ميشه گرفت.
تا جايي كه من تجربه دارم رمي كه نوكيا با اين گوشي عرضه كرده انقدر بي كيفيته كه هزار و يك مشكل مي تونه براي گوشي ايجاد كنه. از كاهش سرعت و هنگ بگير تا اتفاقات عجيب مثل ريست نا گهاني.
جاي شما بودم اون رمم رو ميذاشتم تو دكور! مي رفتم يه رم دزست و حسابي مي خريدم.
كه البته با توجه به قيمت گوشي رم واقعا قيمتي نداره!

nimas2
14-10-2009, 10:14
سلام دوست عزيز
بعده فرمت رم رو بزاري تو گوشي هيچ مشكلي نيست. خودش همه رو درست مي كنه از اول!
شما بزار رمت رو بك آپ رو برگردون بعد بزن فرمت كن.
با pc suite خود نوكيا خيلي راحت بك آپ ميشه گرفت.
تا جايي كه من تجربه دارم رمي كه نوكيا با اين گوشي عرضه كرده انقدر بي كيفيته كه هزار و يك مشكل مي تونه براي گوشي ايجاد كنه. از كاهش سرعت و هنگ بگير تا اتفاقات عجيب مثل ريست نا گهاني.
جاي شما بودم اون رمم رو ميذاشتم تو دكور! مي رفتم يه رم دزست و حسابي مي خريدم.
كه البته با توجه به قيمت گوشي رم واقعا قيمتي نداره!

سلاملکم...
آخه دکور نداریم چیکار کنم......
چشم حتما میرم میخرم ...اینو گفتم که ببینم واسه این 2 3 روزه که نمیتونم برم بخرم چیکارش کنم که فهمیدم....
خیلی ممنون آقاهه که انقدر خوب توضیح میدی.....:27:

nimas2
14-10-2009, 10:16
کسی مجموعه ی آفیس + یه pdf reader خوب سراغ داره واسه 5800 عزیز ما.........لینک کنه ما دانلود کنیم لطفا.......

Taraneh935
14-10-2009, 12:05
دوستان عزیز سلام...
با گوشیم به 2 تا مشکل برخورد کردم
1. این که وقتی بلوتوث میگیرم با اینکه تنظیمات روی مموری کارت هست ولی تنظیمات عوض میشه خود به خود و میره روی فون مموری. یک بار ریست کردم درست نشد.
2. آهنگامو توی Playe list نشون نمیده.... قبلا نشون میداد ولی الان فقط از راه مموری کارت نشون میده و وقتی میرم توی قسمت موزیک هیچ کدوم از فایل های موزیک معلوم نیست.
ممنون از دوستانی که لطف میکنن و راهنمایی میکنن.

Šepehr
14-10-2009, 12:17
2. آهنگامو توی Playe list نشون نمیده.... قبلا نشون میداد ولی الان فقط از راه مموری کارت نشون میده و وقتی میرم توی قسمت موزیک هیچ کدوم از فایل های موزیک معلوم نیست.
ممنون از دوستانی که لطف میکنن و راهنمایی میکنن.

برای مشکل دومت refresh library میکنی؟
یعنی وقتی توی صفحه اصلی موزیک پلیر هستی option رو بزن و refresh library

H a m e e d
14-10-2009, 15:29
من همین امروز فیرمور رو از 20 به 30 آپدیت کردم با فونیکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؛ البته فیرمور جدید رو به صورت exe دانلود کردم که موقع کار با فونیکس به راحتی فایلهای آپدیت تشخیص داده شدن، سرعت گوشی و تاچش خیلی بهبود پیدا کرده.
من درباره ورژن 31.0.008 حرفای ضد و نقیض زیادی شنیدم، بالاخره فارسی شده یا هنوز فارسیش نیومده؟
از طرفی هم خوندم ورژن اصلی این آپدیت جدید 24 اکتبر میاد.

sinasignal
14-10-2009, 21:29
دوستان فقط لطف کنن برای 5800 بهترین پروداکت کدی که بشه باهاش فارسی رو ساپورت کرد معرفی کنید

thelastblack
14-10-2009, 22:08
به نظرتون 5800 بگیرم یا تاچ ویوا اگه این چیزا به ترتیب برام مهم باشه..:
wifi
office&pdf
راحتی کار با گوشی( تاچ مناسب... browser خوب.... lag کم.... هنگ هم....)
عمر باطری...
سیستم عامل.. ساپورت نرم افزاری....
اندازه LCD

خب نظر بدید لطفا....

کسی نظری نداره؟ میخوام بخرم....

nimas2
14-10-2009, 22:57
کسی نظری نداره؟ میخوام بخرم....

سلام ....
چون اصرار داشتی نظر بدم دادما....همه ی مشخصاتی که میگی خوبه ولی فقط ویرایش pdf و Office نداره و گرنه بقیش منو که ارضا میکنه...باتریش نسبت به N95 که تا چند ماه پیش داشتم بهتره.... ال سی دی هم که سلام دارن خدمتتون یعنی خوبن اندازشون(این که ضد خشه خیلی خوبه) و تاچش هم اگه حمل بر آیفون ستایی نباشه خوبه در حد خودش...در مورد browser با یه اپرا میتونی خیلی خوب پیش بری...نرم افزار هم که هی دارن مینویسن و اکثر چیزایی که باید باشه هست.......دنبال چی هستی که این گوشی نداره .....:20: به نظر من که شک نکن بخر....

sinasignal
14-10-2009, 23:09
نوشته شده توسط Wisdom
سلام
دوستان میشه یه پروداکت کد بدید که فارسی رو پشتیبانی کنه که بعدش بتونم آپدیت کنم و زبان شیرین فارسی رو هم داشته بشم

v31:
0574291:red
0574292:blue
v30
0574324:red
0574326"blue

منظور از مشکی و قرمز و آبی چیه؟ همون خط دور گوشیه یا قضیش یه چیز دیگست؟

بعدش دوستان کاشکی یه نفر مطالب مفید رو دسته بندی میکرد و تو یه تاپیک جدا گونه میزاشتش..
باور کنید پدر آدم در میاد این صفحات رو بخونه

من فعلا کلی مشکل و سوال دارم، بعدا که به جواب ها برسم (اگه کسی هنوز دست بکار نشده بود) خودم مطالب کاربردی و اساسی (در هر زمینه از کد ها ونحوه ریست کردن گرفته تا آپدیت و هک) همه مطالب رو دسته بندی میکنم.

H a m e e d
14-10-2009, 23:54
آقا این ورژن 20 و 30 چیه که داری میگی؟ از کجا تهیه کردی و مراحل کار چطوره؟
میشه منو هم راهنمایی کنی ... آخه همین امروز 5800 خریدم و زبان فارسی رو هم نداره
در کل میخوام یه آپ مطمئن کنم ....
منظورم Firmware گوشیه؛ من از باکس Phoenix استفاده کردم و فایل فیرمور رو هم به صورت exe دانلود کردم که بعد از دانلود روی کامپیوتر نصب شد و بعد طبق ویدئوی آموزشی فونیکس مراحلو طی کردم تا فیرمور آپدیت بشه.
تایپیک آموزش نحوه کار با فونیکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دانلود فیرمور از این فروم نتیجه نگرفتم؛ نمیدونم فایلهای آپدیتش چه نواقصی داشتن... به هر حال خیلی از جاها میشه پیداشون کرد.
در ضمن اگه به اینترنت WLAN یا همون wi-fi دسترسی داری، آپدیت از طریق خود گوشی بهترین راهه؛ مسیر زیر:
settings--->phone--->phone mgmt--->device updates
و بعد از options گزینه check for updates
گوشی جدیدت هم مبارک باشه:11:
در مورد پراکنده بودن مطالب تایپیک و سخت بودن خوندن همشونم باید بگم، تجربه من نشون داده (از اونجایی که از بهار به این تایپیک میومدم) موضوعات مهم و اساسی در مورد گوشی طی فواصل کوتاهی تکرار شده ن؛ و اون فهرست گذاری ای که شما میگید فقط برای بعضی از تایپیکهای مهم یا اصطلاحا استیکی شده انجام میگیره و از اونجایی که گوشیهای موبایل در یک بازه زمانی معینی (چند ماه تا چند سال) درباره شون بحث میشه، هیچوقت تایپیک مربوط به یه گوشی، استیکی نمیشه و اصلا نوشته ها اونقدر پراکنده ن که به سختی بشه یه جا جمعشون کرد و کاربرا رو بهشون ارجاع داد.

پروداکت کد فارسی هم برای رنگهای مختلف 5800 (آبی، قرمز، مشکی) و فیرمورهای مختلف متفاوتن و هر جا که لینک دانلودشو پیدا کردی احتمالا راهنماییش هم اونجا نوشته که پروداکت کد فارسی این فیرمور برای فلان رنگ کدومه.

thelastblack
14-10-2009, 23:59
ممنون که نظر دادی.... DDDD.....
من دلم نمیخواد وقتی با وایرلس تو اینترنت میرم اذیت بشم.... مثلا browser خوب نداشته باشه یا lag داشته باشم یا گوشی زیاد هنگ کنه...... میخوام باتریش ظرفیت خوبی داشته باشه.... مثلا 2-3 ساعت کار مداوم با وایرلس دوام بیاره(میاره؟)..... نرم افزار داشتن برام مهمه........ در ضمن گاهی فیلم هم میریزم رو گوشی(اگه پسوند فیلم ساپورت نشه تبدیل میکنم)..... ساپورت خوب نرم افزاری هم برام مهمه.... از دوربین زیاد انتظار ندارم ولی همین که عکس بگیره خوبه(!؟!؟)...... office هم زیاد با نوشتن کار ندارم بیشتر میخوام بخونم ولی نمیخوام کند باشه و همچنین درباره pdf.....

sinasignal
15-10-2009, 00:46
منظورم Firmware گوشیه؛ من از باکس Phoenix استفاده کردم و فایل فیرمور رو هم به صورت exe دانلود کردم که بعد از دانلود روی کامپیوتر نصب شد و بعد طبق ویدئوی آموزشی فونیکس مراحلو طی کردم تا فیرمور آپدیت بشه.
تایپیک آموزش نحوه کار با فونیکس:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای دانلود فیرمور از این فروم نتیجه نگرفتم؛ نمیدونم فایلهای آپدیتش چه نواقصی داشتن... به هر حال خیلی از جاها میشه پیداشون کرد.
ممنون از راهنماییت
Phoenix که دردسرش فکر کنم زیاد باشه و از اونجا که قبلا با NSU کار کردم همونو ترجیح میدم

اینترنت بی سیم که ندارم
باسیمم هم که دایل آپه ولی یه فکری براش میکنم

فقط باید یه پروداکت کد مطمئن پیدا کنم و...
راستی در 5800 میشه پروداکت کد رو با NSS عوض کرد؟
بعد با NSU ....

nimas2
15-10-2009, 09:46
ممنون که نظر دادی.... DDDD.....
من دلم نمیخواد وقتی با وایرلس تو اینترنت میرم اذیت بشم.... مثلا browser خوب نداشته باشه یا lag داشته باشم یا گوشی زیاد هنگ کنه...... میخوام باتریش ظرفیت خوبی داشته باشه.... مثلا 2-3 ساعت کار مداوم با وایرلس دوام بیاره(میاره؟)..... نرم افزار داشتن برام مهمه........ در ضمن گاهی فیلم هم میریزم رو گوشی(اگه پسوند فیلم ساپورت نشه تبدیل میکنم)..... ساپورت خوب نرم افزاری هم برام مهمه.... از دوربین زیاد انتظار ندارم ولی همین که عکس بگیره خوبه(!؟!؟)...... office هم زیاد با نوشتن کار ندارم بیشتر میخوام بخونم ولی نمیخوام کند باشه و همچنین درباره pdf.....

ببین عزیز من:11: راجع به باتری شک نکن..... درضمن منم از وایرلس استفاده کردم..مطمئن باش فقط باید لذتشو ببری ولی browser حود گوشی فک نمیکنم به پای opera 5برسه چون اپرا واقعا خوب کار میکنه....من همه ی این کارهایی که تو میخوای بکنی رو با گوشی انجام دادم یعنی هر روز دارم انجام میدم....مشکلی هم نمیبینم...به نظر من اگر شرایطت همیناست بخرش.....:27:
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ...............

H a m e e d
15-10-2009, 11:10
من از وقتی که فیرمورو به 30 آپدیت کردم، اون قسمتی که درون گوشی مربوط به Check for update هست وقتی می زنم و پیغامشو تایید میکنم بعد مینویسه Connection Error.
هرچند از این قابلیت استفاده نمی کنم ولی ممکنه یه روزی لازم بشه که از طریق خود گوشی آپدیت کنم.
در ضمن connection اینترنت خود گوشی مشکلی نداره و مثلا در محیط Browser به راحتی از طریق gprs به اینترنت وصل میشه.
من خودم حدس میزنم تو قسمت Device Updates و بعد Options، چون Server Profile ای تعریف نشده (می نویسه No Server Profile) اینطوریه؛ برای تعریف یه Server Profile جدید اون فیلدهای مورد نیازشو باید با چه اطلاعاتی پر کرد؟ کسی میدونه؟

در ضمن میخواستم بدونم فیرمور ورژن 31 پروداکت کد فارسی هم داره یا فعلا نیومده؟

meno
15-10-2009, 12:28
با سلام .
آقا مخواستم بدونم مگه بسته بندی 5800 کامل نیست چون من رفتم بخرم دیدم
نه کابل TV داره نه کیف و یه کابل USB کوچک داره همچنین تو دفتر چه راهنما نوشته بود که از خروجی TV سوپورت نمی کنه.

mohammad_1ta
15-10-2009, 13:56
با سلام .
آقا مخواستم بدونم مگه بسته بندی 5800 کامل نیست چون من رفتم بخرم دیدم
نه کابل TV داره نه کیف و یه کابل USB کوچک داره همچنین تو دفتر چه راهنما نوشته بود که از خروجی TV سوپورت نمی کنه.
سلام،
تو ایران کامل نیست :31:
هرکی یه قطعه رو بر میداره جداگونه میفروشه...
بسته کاملش رو بزور میتونی گیر بیاری.

خروجی TV هم کاملاً ساپورت میکنه... چرت نوشته که دنبال بسته با کابلش نری :46:

nimas2
16-10-2009, 00:06
من از وقتی که فیرمورو به 30 آپدیت کردم، اون قسمتی که درون گوشی مربوط به Check for update هست وقتی می زنم و پیغامشو تایید میکنم بعد مینویسه Connection Error.
هرچند از این قابلیت استفاده نمی کنم ولی ممکنه یه روزی لازم بشه که از طریق خود گوشی آپدیت کنم.
در ضمن connection اینترنت خود گوشی مشکلی نداره و مثلا در محیط Browser به راحتی از طریق gprs به اینترنت وصل میشه.
من خودم حدس میزنم تو قسمت Device Updates و بعد Options، چون Server Profile ای تعریف نشده (می نویسه No Server Profile) اینطوریه؛ برای تعریف یه Server Profile جدید اون فیلدهای مورد نیازشو باید با چه اطلاعاتی پر کرد؟ کسی میدونه؟

در ضمن میخواستم بدونم فیرمور ورژن 31 پروداکت کد فارسی هم داره یا فعلا نیومده؟

سلام ....
من به این توجه نکرده بودم تا شما گفتی.:18:..اخه از منم اینجوریه...فک کنک خاصیت ورزن30:31:....به نظر من یه شما یه access point براش تعریف کن که وایرلس باشه.(از قبل تو conectivity>destination) فعالش کن.. اون وقت دیگه اون پیغام قبل connection error را نمیده و خود به خود کانکت میشه واسه آپدیت.....(راستی من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردما) دیگه نیازیم نیست فیلد پر کنی یا اینکه اصلا سرور تعریف کنی.....:46:

H a m e e d
16-10-2009, 13:01
سلام ....
من به این توجه نکرده بودم تا شما گفتی.:18:..اخه از منم اینجوریه...فک کنک خاصیت ورزن30:31:....به نظر من یه شما یه access point براش تعریف کن که وایرلس باشه.(از قبل تو conectivity>destination) فعالش کن.. اون وقت دیگه اون پیغام قبل connection error را نمیده و خود به خود کانکت میشه واسه آپدیت.....(راستی من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردما) دیگه نیازیم نیست فیلد پر کنی یا اینکه اصلا سرور تعریف کنی.....:46:
ممنون که پاسخ دادی:11:؛ فکر کردم فقط مشکل گوشی منه، فکر کردم توی آپدیت اشتباهی کردم که بعضی قسمتای گوشی به درستی کار نمیکنه.
من توی destination از همون مسیر connectivity یه access point جدید برای internet ایجاد کردم؛ بعد این دفعه رفتم توی قسمت Check for updates ، غیر از این access point جدید، اون دوتای قبلی که یکی مربوط به وایرلس و دیگری مربوط به gprs بود هم نشون داده شدن و دیگه connection error نزد، من از طریق همون gprs گذاشتم آپدیتو چک کنه که بعد از مدتی چک کردن نوشت No Updates Available
در صورتی که 31 هم مدتیه اومده ولی سرور نوکیا برای گوشی من تشخیص نمیده:27:
راستی من جدیدا بعد از آپگرید، هک قبلیمو که با HelloOX 1.03 انجام شده بود، Remove کردم و بعد از مستر ریست (#7370#*) هک جدیدو یعنی با HelloOX 2.03 اعمال کردم. فکر کنم بعد از آپگرید فیرمور استفاده از هک جدید لازم بود، درسته؟

k2l
16-10-2009, 15:20
سلام
این گوشی من قبلا گفتم که تم و بازی و اینارو نمیخونه...یعنی باید از خود سایت نوکیا دانبود کنم که بخونه!
بعد گفتن باید هک بشه...الان من جایی بیرون نمیتونم بدم!
خودم میتونم این کارو بکنم؟
اگه نه..شما سایتی نمیشناسین که بازیاش رو بشه موبایل هک نشده بخونه؟!

mamo
16-10-2009, 16:17
سلام
این گوشی من قبلا گفتم که تم و بازی و اینارو نمیخونه...یعنی باید از خود سایت نوکیا دانبود کنم که بخونه!
بعد گفتن باید هک بشه...الان من جایی بیرون نمیتونم بدم!
خودم میتونم این کارو بکنم؟
اگه نه..شما سایتی نمیشناسین که بازیاش رو بشه موبایل هک نشده بخونه؟!

شما گوشیتو هک کن بعد هر برنامه و تمی که میخوای رلحت نصب کن
اول باید دو تا فایل cer و key بگیری
برای درخواست این فایل به تاپیک زیر مراجعه کن

برای دریافت فایل Certificate درخواست بدید (قوانین پست اول مطالعه شود)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد نیاز به یه برنامه داری که گوشیتو هک کنی اونم hello ox هستش

نوکیا : هک گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX 2 و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین

البته باید این برنامه رو ساین کنی که نیاز به freesigner داری

رمز فایل :

یه راه حل ساده تر هم هست که imei گوشیتو بده من همه کارا رو میکنم فقط میمونه یه فایل رو دانلود کنی برنی تو گوشی هک بشه

farzad3260
16-10-2009, 17:40
دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.ممنون.ورژن فریمور هم 21.0.025 هست.

nimas2
16-10-2009, 17:59
ممنون که پاسخ دادی:11:؛ فکر کردم فقط مشکل گوشی منه، فکر کردم توی آپدیت اشتباهی کردم که بعضی قسمتای گوشی به درستی کار نمیکنه.
من توی destination از همون مسیر connectivity یه access point جدید برای internet ایجاد کردم؛ بعد این دفعه رفتم توی قسمت Check for updates ، غیر از این access point جدید، اون دوتای قبلی که یکی مربوط به وایرلس و دیگری مربوط به gprs بود هم نشون داده شدن و دیگه connection error نزد، من از طریق همون gprs گذاشتم آپدیتو چک کنه که بعد از مدتی چک کردن نوشت No Updates Available
در صورتی که 31 هم مدتیه اومده ولی سرور نوکیا برای گوشی من تشخیص نمیده:27:
راستی من جدیدا بعد از آپگرید، هک قبلیمو که با HelloOX 1.03 انجام شده بود، Remove کردم و بعد از مستر ریست (#7370#*) هک جدیدو یعنی با HelloOX 2.03 اعمال کردم. فکر کنم بعد از آپگرید فیرمور استفاده از هک جدید لازم بود، درسته؟

منم که درست آپ کردم اینجا رو مشکل داشتم.... ولی با همین راهی که گفتم حل شد....ورژن 31 کلا به خاطر حل کردن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین خیلی به درد بخوره ولی فعلا برای تمام کشور های اروپایی موجوده :13:و تا هفته ی آینده شاید بیاد ....کلا باید تو این چند روز هی با NSU چک کرد.....:27:

DoyenMagician
16-10-2009, 19:38
سلام
یه مشکل با xpress music دارم نمیدونم چرا اهنگ هایی رو که توی گوشی میزارم (از pc) داخل پلیر نمیان !
خیلی عجیبه چون فقط فایل های رو که از کامپیوتر میریزم اینطوری هستند!و از اون عجیبتر اینکه توی فایل منیجر هم هستن.
میخوام بیان توی پلیر !

مشکل دیگه اینه که تمام فایل هام(بیشتر عکس ها برام مهمه) رو دیروز اشتباهی پاک کردم .برای باز یابی اطلاعات راهی هست ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن

با تشکر

majid.khaledi
16-10-2009, 20:27
سلام دوستان
برنامه ی پخش ویدیو کلیپ که انواع کلیپ رو ساپورت کنه(دی وی دی که نه) سراغ دارین؟؟
ممنون میشم لینک دانلود بدین
مرسی

alireza20202003
16-10-2009, 22:55
سلام
یه مشکل با xpress music دارم نمیدونم چرا اهنگ هایی رو که توی گوشی میزارم (از pc) داخل پلیر نمیان !
خیلی عجیبه چون فقط فایل های رو که از کامپیوتر میریزم اینطوری هستند!و از اون عجیبتر اینکه توی فایل منیجر هم هستن.
میخوام بیان توی پلیر !

مشکل دیگه اینه که تمام فایل هام(بیشتر عکس ها برام مهمه) رو دیروز اشتباهی پاک کردم .برای باز یابی اطلاعات راهی هست ؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن

با تشکر

شما وقتي وارد music player شدي از منوي options گزينه Refresh Library رو انتخاب كن تا ليست آپديت بشه.
براي بازيابي اطلاعات هم اگه هنوز روي مموريت چيزي نريختي ميتوني از نرم افزار هاي بازيابي استفاده كني .تو انجمن نرم افزار كامپيوتر سرچ كن.

farzad3260
17-10-2009, 14:19
دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.ممنون.ورژن فریمور هم 21.0.025 هست.

دوستان نظری ندارند؟راه حلی نیست؟

mahdy_202
17-10-2009, 17:04
سلام
میخوام بیان توی پلیر !

دوستان لطفا راهنمایی کنن

با تشکر

سلام دوست عزیز
برای موزیکهات باید لایبرری پلیرت رو رفرش بکنی برای عکسهای پاک شدت هم نرم افزار get data back رو روی کامپیوتر نصب کن و با ریدر مموریت رو روی کامپیوتر برگردون.

sinasignal
17-10-2009, 23:00
این 5800 من احساس میکنم که زود باتری خالی میکنه .
تازه چند روزه که خریدمش... البته مشغول نصب برنامه و آهنگ و عکس هم بودم
ولی امروز رو زیاد باش کار نکردم بازم با این وجود باتریش ظرف یک روز(24 ساعت) کمتر از نصف شده
بنظرتون طبیعیه؟

آخه
روز اول فروشنده گفت 12 ساعت بزن به شارژ ولی من نهایتاً 7.5 تا 8 ساعت زدم به شارژ... بنظرتون میتونه ناشی از این باشه؟

nimas2
17-10-2009, 23:40
این 5800 من احساس میکنم که زود باتری خالی میکنه .
تازه چند روزه که خریدمش... البته مشغول نصب برنامه و آهنگ و عکس هم بودم
ولی امروز رو زیاد باش کار نکردم بازم با این وجود باتریش ظرف یک روز(24 ساعت) کمتر از نصف شده
بنظرتون طبیعیه؟

آخه
روز اول فروشنده گفت 12 ساعت بزن به شارژ ولی من نهایتاً 7.5 تا 8 ساعت زدم به شارژ... بنظرتون میتونه ناشی از این باشه؟

سلام دوست من
قدم گوشی نو رسیده مبارک.:11:....
نه قطعا مشکل از این نمیتونه باشه که 7 8 ساعت زدی چون باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه...واسه شارژ دفعه ی اول هم باید بگم که هیچ فرقی با بقیه شارژ ها نداره.....این حرف مال نسل قدیم باتری ها بوده نه اینا.....:20:

sinasignal
18-10-2009, 03:28
سلام دوست من
نه قطعا مشکل از این نمیتونه باشه که 7 8 ساعت زدی چون باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه...واسه شارژ دفعه ی اول هم باید بگم که هیچ فرقی با بقیه شارژ ها نداره.....این حرف مال نسل قدیم باتری ها بوده نه اینا.....:20:

قربون محبتت :11: قابل شما رو نداره

باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
اینو مطمئنید؟

sinasignal
18-10-2009, 03:28
سلام دوست من

باتری های لیتیوم اصلا memory effect نداره و مثل باتری های قدیمی نیست اتفاقا خیلی بهتره که این نوع باتری را زود به زود بزاری شارژ و نذاری تا ته خالی بشه
اینو مطمئنید؟

nimas2
18-10-2009, 09:02
اینو مطمئنید؟

بله....:5:
ابنو از یه متخصص میگم + اینکه قبلا هم تو یکی از پست های همینجا خوندم...درضمن یه بار هم مطالبی شبیه به این از یه مقاله انگلیسی خوندم....:27:

sinasignal
19-10-2009, 01:11
...........ورژن 31 کلا به خاطر حل کردن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین خیلی به درد بخوره ولی فعلا برای تمام کشور های اروپایی موجوده :13:و تا هفته ی آینده شاید بیاد ....کلا باید تو این چند روز هی با NSU چک کرد.....:27:

عجیبه .....
آخه ورژن گوشی من رو یه هفته پیش دادم تبدیل به 31.0.008 کردن که فارسی رو هم ساپورت میکنه.:13:

kurosh08
19-10-2009, 19:20
با سالم به استاتید محترم
من گوشیم N95 هستش و دارم 260 تومان میفروشمش. ظاهراً با این پول، ایده آل ترین گوشی همین 5800 هستش. اگه میشه لطف کنین و به سوال هام جواب بدین.
1-دوربینش 5 نیست و بعد از تجربه 5 مگاپیکسل N95 یک مقداری برای سخته. میخواستم بدونم کیفیت عکس در چه حدی هستش. به پای N73 میرسه یا نه؟ فیلم برداری 30 فریمش چطوریه؟ کلاً دوربینش خوبه یا نه؟
2- در مورد بازی: اگه روی این گوشی بازی جاوا وصل کنیم چطوری میشه بازی کرد؟ یه سری کلیدهای مجازی میسازه یا که لمسیه!؟ شنیدم بازی های NGAGE رو ساپورت نمیکنه؟ درسته؟ بازی هاش بیشتر کلید مجازی میسازه یا با حرکت گوشی هستش؟ اگه با حرکت باشه که خوب نیست.
3- می خواستم بدونم اگه گوشی رو توی جیب بزاریم براش مشکلی پیش میاد یا نه؟ اصلاً در مقابل فشارهای ناگهانی مقاومت خوبی داره؟ در مقابل ضربه چی؟ جنس بدنه گوشی قوی هستش؟
4- توی کارتن گوشی کابل TV و رم وجود داره؟ (کابل TV برام خیلی مهمه)
خواهش می کنم به سوالام جواب بدین.

perspolis n5800
19-10-2009, 20:59
با سالم به استاتید محترم
من گوشیم N95 هستش و دارم 260 تومان میفروشمش. ظاهراً با این پول، ایده آل ترین گوشی همین 5800 هستش. اگه میشه لطف کنین و به سوال هام جواب بدین.
1-دوربینش 5 نیستش و بعد از تجربه 5 مگاپیکسل N95 یک مقدار برای سخته. میخواستم بدونم کیفیت عکس در چه حدی هستش. به پای N73 میرسه یا نه؟ فیلم برداری 30 فریمش چطوریه؟ کلاً دوربینش خوبه یا نه؟
2- در مورد بازی: اگه روی این گوشی بازی جاوا وصل کنیم چطوری میشه بازی کرد؟ یه سری دگمه های مجازی میسازه یا که لمسیه؟شنیدم بازی های NGAGE رو ساپورت نمیکنه؟ درسته؟ بازی هاش بیشتر کلید مجازی میسازه یا با حرکت گوشی هستش؟ اگه با حرکت باشه که خوب نیست.
3- می خواستم بدونم اگه گوشی رو توی جیب بزاریم براش مشکلی پیش میاد یا نه؟ اصلاً در مقابل فشارهای ناگهانی مقاومت خوبی داره؟ در مقابل ضربه چی؟ جنس بدنه گوشی قوی هستش؟

سلام دوست من

دوربینش بد نیست اما به نظر من از n73 بهتره تازه یه مد هم برای دوربینش اومده که عکساشو خیلی بهتر کرده فیلمبرداریش هم حرف نداره بازیهاش اگه هم سایز صفحه نباشن گوشی خودش یه کیبرد مجازی درست میکنه برای اجرای بازیهای ngage میتونی کلاینتش رو از روی همین سایت دانلود کنی کلا گوشیهای لمسی رو باید بیشتر از سایر گوشیها حواشونو داشته باشی جنس بدنه اش مقاومه ولی نباید اسیبی به صفحه لمسیش برسه من که خریدم کابل روش داشت یه رم 8 گیگ هم روش باید باشه البته این دیگه بستگی به فروشندش داره:10:

iman_s
19-10-2009, 22:06
با سالم به استاتید محترم
1-دوربینش 5 نیستش و بعد از تجربه 5 مگاپیکسل N95 یک مقدار برای سخته. میخواستم بدونم کیفیت عکس در چه حدی هستش. به پای N73 میرسه یا نه؟ فیلم برداری 30 فریمش چطوریه؟ کلاً دوربینش خوبه یا نه؟
2- در مورد بازی: اگه روی این گوشی بازی جاوا وصل کنیم چطوری میشه بازی کرد؟ یه سری دگمه های مجازی میسازه یا که لمسیه؟شنیدم بازی های NGAGE رو ساپورت نمیکنه؟ درسته؟ بازی هاش بیشتر کلید مجازی میسازه یا با حرکت گوشی هستش؟ اگه با حرکت باشه که خوب نیست.

1- دوربينش اصلا تعريف نداره.فقط سايز عكسهاش بزرگه و كيفيتش شايد به 1.3 برسه.فيلمبرداريش بد نيست ولي يك كم نويز داره.
2- در مورد بازي هم يك مقدار محدود هست ولي بازيهاي فكري مثل شطرنج و پاسور و ... رو خيلي عالي ميشه باهاش بازي كرد.NGAGE هم كه هنوز جواب نداده.اگر هم جواب بده با شتاب سنجه كه مفت نمي ارزه. بازيهاي جاوا هم بد نيست ولي خوب هم نيست.البته نا اميد نشو.هر روز بازيهاي جديد و جالبي داره براش مياد.
3- من كه هميشه تو جيبم ميزارم و مشكلي ندارم.اگه به خاطر ضربه نگراني كافيه تو كيف مخصوصش حمل كني و خيالت كاملا راحت باشه.
4- توي كارتن من كه بود ولي واسه بعضيها رو بر ميدارند.
در كل به جز دوربينش بقيه چيزهاش خوبه.

kurosh08
19-10-2009, 23:15
اینجوریه که شما دارین میگین، دارم از این گوشی ناامید میشم.
دوربینش که خوب نیست. بازی کردن باهاش که جالب نیست.
میشه یکی به ما دلداری بده و از این گوشی تعریف کنه؟ یعنی میگین بی خیال شم؟

H a m e e d
19-10-2009, 23:40
عجیبه .....
آخه ورژن گوشی من رو یه هفته پیش دادم تبدیل به 31.0.008 کردن که فارسی رو هم ساپورت میکنه.:13:
اگه ورژن 31 فارسی داری پس این==>:13: واسه چیه؟:31:
نمیدونی پروداکت کدهای فارسی برای ورژن 31 چیه؟
در ضمن من الآن میفهمم آپگریدی که میدیم بیرون واسه آدم انجام میدن جز تیغ زدن ما کارکرد دیگه ای نداره:13: من بهار یعنی همون اوایل که گوشیمو گرفته بودم یه بار دادم بیرون برام فلش کنن، ورژن گوشیم هم 20 بود ولی فارسی نداشت، اونا هم 18 هزار تومن ازم گرفتن بعدش در حالی که همون زمان 21 هم اومده بود، دوباره همون 20 رو با پروداکت کد فارسی ولی قرمز فلش کردن:2:، تازه به من میگفتن تو چرا خودت یه بار از 11 به 20 آپ کردی؟ کار تو نیست و گفتن دیگه از این به بعد آپدیت نکن.
یه سوال: این فیرم ور های جدید هم که همش فقط شدن رفع مشکلات و باگهای گوشی؛ پس توسعه امکانات نرم افزاری گوشی چی میشه؟ حداقل تو ورژنهای 30 و 31 یه امکانات اضافه تری قرار میدادن.
مثلا الآن وقتی توی محیط میوزیک پلیر گوشی هستیم، یه دکمه روی صفحه لمسی گوشی نیست که مستقیما نرم افزارو بفرسته به صفحه پس زمینه گوشی یا حتی در محیط نرم افزارهای دیگه گوشی هم همچین امکانی نیست، در حالی که من اون زمان که SE W950 داشتم که در مقایسه با این گوشی اصلا حرفی برای گفتن نداره این امکانو داشت؛ توی همون Home Screen گوشی دکمه های کنترل موسیقی در حال پخش قرار نیست تعبیه بشن؟ دکمه سخت افزاری هم که برای کنترل موسیقی نداره، خیر سرش XpressMusic هم هست:2:
ولی من بعد از آپدیت به ورژن 30 حس کردم کیفیت دوربینش رضایتبخشتر شده و اون دوستی که گفت در حد 1.3 مگاپیکسل، الآن میشه گفت کیفیتش در حد 2 مگاپیکسل رسیده:31:

nimas2
20-10-2009, 00:01
عجیبه .....
سلااااااااااااااااااااااا م آقا:10:
من واسه سرور نوکیا گفتم که خودش با گوشی چک میکنه....آخه میگفت موجود نیست...البته فکر کنم الان دیگه باشه....

nimas2
20-10-2009, 00:09

سلام دوست من....:11:
تقریبا به جز این دو مورد که البته واسه بازیهاش داره هی ساخته میشه بقیه چیزاش واقعا خوبه...البته کاش ویرایش آفیس هم داشت.... :46: البته میدونی چیه...رابطه ی آدما با این گوشی باید یه جور دلدادگی باشه...باید چشمات بگیرتش یعنی بخوای زندگیتو به پاش فنا کنی اونوقت گوشیه خوبی میشه برات:27: فقط یه خورده اغراق کردما:31:
......... من که راضیم........یعنی ارضا میشم باهاش:46:

keuo
20-10-2009, 00:55
سلام
آقا من یه مشکلی دارم با ایرانسل که اینترنت وصل میشم فقط یاهو مسنجر کانکت میشه وب سایت هر کاری میکنم باز نمیشه لطفا کمک کنین دوستان ...
مرسی ;

kurosh08
20-10-2009, 10:01
میشه یکی در مورد CPU گوشی توضیح بده!!!!
توی صفحه اول تاپیک زده 369 مگاهرتز. ولی توی GSM.ir و سایت معتبر gsmarena زده 434 مگاهرتز!!!!
حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Majid393
20-10-2009, 11:36
میشه یکی در مورد CPU گوشی توضیح بده!!!!
توی صفحه اول تاپیک زده 369 مگاهرتز. ولی توی GSM.ir و سایت معتبر gsmarena زده 434 مگاهرتز!!!!
حالا کدومش درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟

وقتی به آخرین ورژن آپدیت کنید فرکانس CPU از 369 به 434 تغییر میکنه.

Taraneh935
20-10-2009, 12:22
داشتم با گوشیم عکسهایی که گرفته بودمو نگاه میکردم که یکهوئی تمش عوض شد و وقتی خواستم تمشو عوض کنم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش و روشن کنم.... وقتی روشن شد هیچی توی گوشی نبود............ نه خبری از عکسها و آهنگها بود نه تم هایی که خودم ریخته بودم......... :18::41::47::44:
ورژن گوشی 21 هست و اولین بار بود که هنگ میکرد ... بعد از 3 هفته که خریدمش.
لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

kurosh08
20-10-2009, 12:44
جالبه
با آپدیت کردن گوشی، cpu گوشی هم آپدیت میشه!!!!!!
!!!!

rahnemoun
20-10-2009, 14:07
جالبه
با آپدیت کردن گوشی، cpu گوشی هم آپدیت میشه!!!!!!
!!!!

CPU آپدیت نمیشه! بلکه کلاکش تغییر می‌کنه.

starn
20-10-2009, 14:42
دوست عزیز ایگه برات بازی مهم دور این گوشی خط بکش من خودم الان دارم و از کمبود بازی دارم می فروشم

mohamadreza666
20-10-2009, 17:40
داشتم با گوشیم عکسهایی که گرفته بودمو نگاه میکردم که یکهوئی تمش عوض شد و وقتی خواستم تمشو عوض کنم هنگ کرد و مجبور شدم خاموش و روشن کنم.... وقتی روشن شد هیچی توی گوشی نبود............ نه خبری از عکسها و آهنگها بود نه تم هایی که خودم ریخته بودم......... :18::41::47::44:
ورژن گوشی 21 هست و اولین بار بود که هنگ میکرد ... بعد از 3 هفته که خریدمش.
لطفا راهنمایی کنید. ممنون.

شما اگه از برنامه ي handy recover استفاده كنيد ، ميتونيد هر عكس و فيلم كه خوبه هر ديتايي كه پاك شده رو برگردونيد.
به لينك زير رفته و روي instant download رو بزنيد.برنامه رو دانلود و نصب كرده.و بعد از وصل كردن گوشيتون به كامپيوتر
از توي برنامه هارد ديسك مورد نظر(مموري كارت)رو انتخاب كنيد و گزينه ي recover رو بزنيد تا فایل هاتون بیان !(البته ممكنه بعضي از فايل هارو نتونه بياره )

سبز باشی...!!!:10:

keuo
20-10-2009, 21:49
سلام
آقا من یه مشکلی دارم با ایرانسل که اینترنت وصل میشم فقط یاهو مسنجر کانکت میشه وب سایت هر کاری میکنم باز نمیشه لطفا کمک کنین دوستان ...
مرسی ;

آقا کسی نیست جواب مارو بده لطفا کمک کنین دوستان ...:10:

mamo
20-10-2009, 21:49
شما اگه از برنامه ي handy recover استفاده كنيد ، ميتونيد هر عكس و فيلم كه خوبه هر ديتايي كه پاك شده رو برگردونيد.
به لينك زير رفته و روي instant download رو بزنيد.برنامه رو دانلود و نصب كرده.و بعد از وصل كردن گوشيتون به كامپيوتر
از توي برنامه هارد ديسك مورد نظر(مموري كارت)رو انتخاب كنيد و گزينه ي recover رو بزنيد تا فایل هاتون بیان !(البته ممكنه بعضي از فايل هارو نتونه بياره )

برو تو سایت خودمون نسخه قدیمی
handy recovery 4 سرچ کن توی قسمت نظرات کرکش هست و هم برنامه

mamo
20-10-2009, 21:55
آقا کسی نیست جواب مارو بده لطفا کمک کنین دوستان ...:10:

access point جدید بگیر

browser ات چیه ؟

از opera غیر مینی استفاده کن
بروزر خودش
operamini
تست کن ببین درست نمیشه؟

H a m e e d
20-10-2009, 22:35
خب طبیعیه الآن که دیگه بازار در حال اشباع شدن از گوشیهای صفحه لمسی Samsung و LG و Nokia هستش، 5800 نمیتونه برای کسی که الآن میخواد گوشی نو بخره اولویت داشته باشه، در حالی که همین 6 ماه پیش شرایط به مراتب متفاوت تر بود، چون مثلا برای برند نوکیا تنها گوشی جدید لمسی که عرضه شده بود و امکاناتش نسبت به خیلی از مدلهای سری N هم حتی بالاتر بود، همین گوشی بود. ولی خود نوکیا چند مدل لمسی داره که اگه اونا در آینده نزدیک بیان بازار دیگه جایی برای این گوشی نمیمونه، مخصوصا اگه N97 mini بیاد که پیش بینی میشه نوامبر تو بازار جهانی عرضه بشه که نسبت به بقیه تاچ های موجود نوکیا در فهرست عرضه در آینده نزدیک، میتونه از لحاظ اقتصادی به صرفه تر باشه.

perspolis n5800
21-10-2009, 00:07
:20:سلام دوستان

میخام بدونم کسی از بچه ها به ورژن 31 اپدیت کرده اگه اپدیت کنی چه تغییراتی میکنه؟

با تشکر

kurosh08
21-10-2009, 10:33
با این تفاسیری که شما از 5800 می کنید، پس باید دنبال یه گوشی دیگه باشم.اما چی بخرم؟الان دارن 260 تومان N95 رو می فروشم، نهایتاً تا 350 بتونم ویراژ بدم. دیگه از این بیشتر به صرفه نیست.با این پول چی میشه گرفت. من فقط روی برند نوکیا فکر می کنم و به بقیه برندها اعتقادی ندارم.
گوشی N86 که حدود 460 هزار تومان هستش و غیر قابل خریده و در ضمن خیلی هم فوق العاده نیست، فقط دوربینش 8 مگاپیکسله با صفحه کوچیک. N97 هم که قربونش بشم خیلی گرونه. 5800 هم که اینجوریه و به قول شما دیگه از دور خارج شده و قدیمیه. N97 مینی هم که تازه قراره بیاد و تا قیمتش بیاد پایین دیگه N900 اومده.
دیگه هرجور فکر می کنم بازم میرسم به همین N95!!!!! دوربین 5 مگاپیکسل فوق العاده به همراه سرعت خوب و کیفیت بالا صدا و انواع برنامه شتابسنج و GPS و وایرلس و چیپ گرافیکی به همراه بازی هایNGAGE و ... تازه الان یه رم 8 گیگ روی گوشیم هستش و از گوشیم خیلی راضی هستم.
نمی دونم چیکار کنم. اینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.

SAH-IE
21-10-2009, 10:53
ینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.

رو برند های دیگه مثل Samsung و LG هم فکر کن.
حداقل ارزش تحقیق کردن داره!!!

perspolis n5800
21-10-2009, 10:55
با این تفاسیری که شما از 5800 می کنید، پس باید دنبال یه گوشی دیگه باشم.اما چی بخرم؟الان دارن 260 تومان N95 رو می فروشم، نهایتاً تا 350 بتونم ویراژ بدم. دیگه از این بیشتر به صرفه نیست.با این پول چی میشه گرفت. من فقط روی برند نوکیا فکر می کنم و به بقیه برندها اعتقادی ندارم.
گوشی N86 که حدود 460 هزار تومان هستش و غیر قابل خریده و در ضمن خیلی هم فوق العاده نیست، فقط دوربینش 8 مگاپیکسله با صفحه کوچیک. N97 هم که قربونش بشم خیلی گرونه. 5800 هم که اینجوریه و به قول شما دیگه از دور خارج شده و قدیمیه. N97 مینی هم که تازه قراره بیاد و تا قیمتش بیاد پایین دیگه N900 اومده.
دیگه هرجور فکر می کنم بازم میرسم به همین N95!!!!! دوربین 5 مگاپیکسل فوق العاده به همراه سرعت خوب و کیفیت بالا صدا و انواع برنامه شتابسنج و GPS و وایرلس و چیپ گرافیکی به همراه بازی هایNGAGE و ... تازه الان یه رم 8 گیگ روی گوشیم هستش و از گوشیم خیلی راضی هستم.
نمی دونم چیکار کنم. اینو بفروشم چه گوشیی بخرم؟ میشه یکی منو راهنمایی کنه.

به قول خودت همین n95 خیلی خوبه البته گوشی x6 نوکیا هم هست با دوربین 5 :5:

kurosh08
21-10-2009, 12:01
گوشی X6 هم که هنوز نیومده و اگر هم بیاد فکر کنم هم گرونه و هم جالب نیست!!
اگه 5800 حداقل دوربینش 5 بود که همین الان میخریدم.

nimas2
21-10-2009, 17:19
:20:سلام دوستان

میخام بدونم کسی از بچه ها به ورژن 31 اپدیت کرده اگه اپدیت کنی چه تغییراتی میکنه؟

با تشکر

سلااااااااااااااااااااااا ااااااااااام آقا:11:
حل شدن مشکل یه سری از باگ ها و بهبود بخشیدنشون و حساس کردن وضعیت تاچ اسکرین ....اینو خونده بودم و گرنه خودم هنوز آپ نکردم...:27:

kurosh08
21-10-2009, 18:25
سلام به همگی بچه ها
امروز بعداز ظهر رفتم گوشی N95 خودمو 260 هزار تومان فروختم و پولشو دادم به فامیلم که کارش موبایله، برام تا فردا غروب یه 5800 اصل مجارستان بیاره با قیمت 295 هزار تومان. خلاص
امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم. هر چند اینجا همه بد این گوشی رو گفتن. ولی اون چیزی که منو وسوسه کرد همون آپدیت ورژن 31 و افزایش کلاک CPU گوشی بود. یعنی الان میشه به این گوشی N97 با دوربین 3.2 گفت!!!
امیدوارم که شما به من کمک کنین تا بتونم بهترین استفاده رو از این گوشی ببرم.
در ضمن بالاخره این ورژن 31.0.15 برای ورژن فارسی گوشی اومد؟

perspolis n5800
22-10-2009, 00:13
سلام به همگی بچه ها
امروز بعداز ظهر رفتم گوشی N95 خودمو 260 هزار تومان فروختم و پولشو دادم به فامیلم که کارش موبایله، برام تا فردا غروب یه 5800 اصل مجارستان بیاره با قیمت 295 هزار تومان. خلاص
امیدوارم انتخاب خوبی کرده باشم. هر چند اینجا همه بد این گوشی رو گفتن. ولی اون چیزی که منو وسوسه کرد همون آپدیت ورژن 31 و افزایش کلاک CPU گوشی بود. یعنی الان میشه به این گوشی N97 با دوربین 3.2 گفت!!!
امیدوارم که شما به من کمک کنین تا بتونم بهترین استفاده رو از این گوشی ببرم.
در ضمن بالاخره این ورژن 31.0.15 برای ورژن فارسی گوشی اومد؟

سلام

مبارکت باشه من شنیدم که ورژن 31 فارسی اومده انتخاب خوبی کردی حداقل ورژن سامبینش جدید تر از n95 ه:5:

mamo
22-10-2009, 00:46
سلام

مبارکت باشه من شنیدم که ورژن 31 فارسی اومده انتخاب خوبی کردی حداقل ورژن سامبینش جدید تر از n95 ه:5:

درست تلفظ کنیم
لطفا کلمه ها رو بومی سازی نکنین

Symbian

mamo
22-10-2009, 01:31
5800 XM 31.0.101 Released

mamo
22-10-2009, 01:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mamo
22-10-2009, 01:44
◄◄◄ NAVIFIRM ►►► برنامه ای قدرتمند برای دانلود فایلهای فیرمور گوشی های نوکیا

behzadbusiness2
22-10-2009, 13:37
خوب بعد از دانلود فایل های این ورژن 31 با این برنامه باید چیکارشون کرد؟

nikaan
22-10-2009, 14:21
سلام

v31.0.101 در nsu هم اومده

از طریق(nokia software updater) راحت آپدیت کنید

lucky_luke
22-10-2009, 17:00
خب این ورژن جدید چی داره؟؟؟؟
home screen فرق کرده؟؟؟
kinetic scrollig داره؟؟؟

behzadbusiness2
22-10-2009, 17:34
دوستان من اول اومدم با این برنامه جدیده دانلود کنم همه رو دانلود کردم یک فایل دانلود نمیشد تازه نمیدونستم بعد از دانلود باید با این فایل ها چیکار کنم.
بعد رفتم طبق پیشنهاد نفر بعدی با NSU آپدیت کنم تا 126.1 مگابایت رفت بعد گفت دیگه آپدیت وجود نداره کله حجمش هم 126.2 مگابایت بود !!!!
بعد رفتم با گوشی آپدیت کنم گفت آپدیت جدیدی نیومده.
راهی هست برای آپدیت؟ چه میدونم میشه فایل رو یکی بزاره دانلود کنیم و بعد بگه با فایل باید چیکار کرد؟

mamo
22-10-2009, 18:27
استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده)
کد:

mamo
22-10-2009, 18:49
surprize

دانلود فریمور جدید 5800 ورژن 31.0.101 ** فارسی **

در صورتی که تغییری داشت یا لینک های جدید از این ورژن گیر اومد حتما میزارم .

EDIT:

HelloOx 2.03 ---- still works!
Still No Kinetic Scrolling!
Still No Widget Homescreen!

CHANGE:
official it has a fix for the turkish language in sms and a ovi maps update and some minor bug fixes

************************************************** ************************************************** *********
Post Edited. // Usta
As of 21.10.2009 the following product codes offer update to V31.0.101:
RM-356
0573784: APAC1 Black
0576528: APAC1 Black CAMBODIA
0573786: APAC1 Black MALAYSIA
0559950: APAC1 BLUE
0576527: APAC1 Blue CAMBODIA
0570197: APAC1 BLUE MALAYSIA
0573794: APAC1 Indonesia Black
0559960: APAC1 Indonesia BLUE
0559670: APAC1 Indonesia RED
0559476: APAC1 RED
0576530: APAC1 RED CAMBODIA
0570196: APAC1 RED MALAYSIA
0573787: APAC2 Black
0573859: APAC2 Black BANGLADESH
0573860: APAC2 Black SOUTH ASIA
0559953: APAC2 BLUE
0570200: APAC2 BLUE BANGALDESH
0570203: APAC2 BLUE SOUTH ASIA
0559548: APAC2 RED
0570201: APAC2 RED BANGLADESH
0570204: APAC2 RED SOUTH ASIA
0586818: Balkans
0573762: Balkans Black
0559395: Balkans BLUE
0559299: Balkans RED
0573744: Baltia Black
0559377: Baltia BLUE
0591247: Baltia Navi
0559233: Baltia RED
0573730: British Isles Black
0559346: British Isles BLUE
0586573: British Isles Navi
0552438: British Isles RED
0573747: CIS Black
0559388: CIS BLUE
0559276: CIS RED
0586817: Euro1-ALPS Navi
0588816: Euro1-France Navi
0573738: Euro1 ALPS Black
0559368: Euro1 ALPS BLUE
0559054: Euro1 ALPS RED
0573733: Euro1 Black
0573736: EURO1 Black Portugal
0559360: Euro1 BLUE
0570023: Euro1 BLUE Portugal
0573737: Euro1 France Black
0559366: Euro1 France BLUE
0559052: Euro1 France RED
0559051: Euro1 Hispania RED
0591246: EURO1 Portugal Navi
0558982: Euro1 RED
0570022: EURO1 RED Portugal
0587676: Euro2-Turkey Navi
0592281: EURO2
0573740: Euro2 Black
0573812: Euro2 Black Bene
0559372: Euro2 BLUE
0570027: Euro2 BLUE Bene
0586819: Euro2 Navi
0559066: Euro2 RED
0570026: Euro2 RED BENE
0573741: Euro2 Turkey Black
0559373: Euro2 Turkey BLUE
0559083: Euro2 Turkey RED
0593496: EURO3
0573761: Euro3 Black
0559394: Euro3 BLUE
0559298: Euro3 RED
0592516: HISPANIA
0573734: Hispania Black
0559363: Hispania BLUE
0586837: Israel
0573763: Israel Black
0559407: Israel BLUE
0559300: Israel RED
0573764: MENA_A BLACK
0559416: MENA_A BLUE
0575377: MENA_A EURO1 BLACK
0575376: MENA_A EURO1BLUE
0575374: MENA_A EURO1RED
0559408: MENA_A RED
0573765: MENA_B BLACK
0574294: MENA_C BLACK
0574292: MENA_C BLUE
0574291: MENA_C RED
0574327: MENA_D BLACK
0574326: MENA_D BLUE
0574324: MENA_D RED
0574330: MENA_E BLACK
0574329: MENA_E BLUE
0575380: MENA_E EURO1 BLACK UAE
0575379: MENA_E EURO1BLUE UAE
0574328: MENA_E RED
0573748: Moldova Black
0559389: Moldova BLUE
0559297: Moldova RED
0577445: RM-356 Brazil BLACK
0578212: RM-356 Brazil Red
0573745: Russia,Belarus Black
0559378: Russia,Belarus BLUE
0559237: Russia,Belarus RED
0592604: RUSSIAN
0573857: RUSSIAN Black HUNGARY
0573856: RUSSIAN Black ROMANIA
0570122: RUSSIAN BLUE HUNGARY
0570121: RUSSIAN BLUE ROMANIA
0591352: Russian Navi
0570123: RUSSIAN RED HUNGARY
0570120: RUSSIAN RED ROMANIA
0573743: Scandinavia Black
0559375: Scandinavia BLUE
0586838: Scandinavia Navi
0559110: Scandinavia RED
0573766: SSA_A BLACK
0559425: SSA_A BLUE
0559411: SSA_A RED
0573775: SSA_B BLACK
0559427: SSA_B BLUE
0559413: SSA_B RED
0577495: SSA_C BLACK
0577494: SSA_C BLUE
0577493: SSA_C RED
0573776: Taiwan Black
0559857: Taiwan BLUE
0559472: Taiwan RED
0573801: Thailand Black
0559963: Thailand BLUE
0559678: Thailand RED
0573746: Ukraine Black
0559383: Ukraine BLUE
0587677: Ukraine Navi
0559246: Ukraine RED
0573800: Vietnam Black
0559962: Vietnam BLUE
0559676: Vietnam RED

mamo
22-10-2009, 19:13
دوستان من اول اومدم با این برنامه جدیده دانلود کنم همه رو دانلود کردم یک فایل دانلود نمیشد تازه نمیدونستم بعد از دانلود باید با این فایل ها چیکار کنم.
بعد رفتم طبق پیشنهاد نفر بعدی با NSU آپدیت کنم تا 126.1 مگابایت رفت بعد گفت دیگه آپدیت وجود نداره کله حجمش هم 126.2 مگابایت بود !!!!
بعد رفتم با گوشی آپدیت کنم گفت آپدیت جدیدی نیومده.
راهی هست برای آپدیت؟ چه میدونم میشه فایل رو یکی بزاره دانلود کنیم و بعد بگه با فایل باید چیکار کرد؟

بفرمایید
اونایی که نمیتونن با navi اون یه دونه فایل رو دانلود کنن

Taraneh935
22-10-2009, 20:02
دوستان من میخوام گوشیمو آپدیت کنم.... اگه لطف کنید برای من که آماتور هستم کامل توضیح بدین و بگید با چه برنامه ای و چطوری این کارو انجام بدم یک دنیا ممنونتون میشم.

mamo
22-10-2009, 20:07
دوستان من میخوام گوشیمو آپدیت کنم.... اگه لطف کنید برای من که آماتور هستم کامل توضیح بدین و بگید با چه برنامه ای و چطوری این کارو انجام بدم یک دنیا ممنونتون میشم.

آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا

ویدئوی آموزشی فلش گوشی(حتی خاموش) بوسیله نرم افزار Phoenix

جدید ترین فریمورها برای گوشی های نوکیا

kurosh08
22-10-2009, 21:20
گوشی رو خونه آوردم
عجب گوشی هستش این 5800 . بابا فوق العاده هستش.
اان خیلی خوشحالم.
ورژن گوشی 21 هستش. اما وقتی چک آپدیت رو میزنم، آخرین ورژن رو 30 مینویسه با حجم 4 مگابایت.
مگه ورژن 31 نیومده؟ چند روز دیگه میاد؟ ورژ« 30 که خیلی قدیمیه.

siavash online
22-10-2009, 21:33
سلام به همه
من میخوام گوشیمو آپدیت کنم با NSU
ورژن گوشیم 21 ولی می گه آپدیت جدید وجود نداره!!
مگه ورژن 31 نیومده؟!
با نرم افزارهای دیگه هم بلد نیستم.نظر دوستان چی هست؟
چه کنم تا آپدیت کنم؟

amir ~ 2909
22-10-2009, 21:36
خسته نباشید دوستان

میخواستم ببینم قیمت این گوشی چنده؟کسایی که دارن ایا راضی هستن؟مشکل عمده این نوع گوشی چیه؟

siavash online
22-10-2009, 23:57
خسته نباشید دوستان

میخواستم ببینم قیمت این گوشی چنده؟کسایی که دارن ایا راضی هستن؟مشکل عمده این نوع گوشی چیه؟

قیمت از 290 تا 320
من 1 ماه دارموتا الان که خیلی راضیم،خدارو شکر تا الان که هنگ نداشته.
مشکل از نظر من
1.دوربینش خیلی ضعیفه
2.حساسیت تاچش یه کم پایین
دیگه مشکلی ندیدم،تقریبان بقیه اجزا عالی

acmilan308
23-10-2009, 01:48
سلام
کمکککککککککککککک..!!!
دوستان لطفا کمک کنین وقتی ال سی دی گوشیم خاموشه یعنی گوشی قفله اگر کلیدی رو بزنم ال سی دی پر میشه از خطهای افقی رنگی مثل حالتی که روی تلویزیون پارازیت بیفته. وقتی هم که کلید قفل رو پایین میکشم تا ال سی دی
فعال بشه این حالت یه 7-8 ثانیه ای هست وبعد میره!!!
گوشی رو فرمت هم کردم ولی خوب نشد یعنی میتونه از ال سی دی باشه؟؟؟؟؟
ممنون

Taraneh935
23-10-2009, 12:32
خسته نباشید دوستان

به نظر من گوشی بسیار بسیار خوبیه... فقط موقع حرکت و سر کلاس نمیشه راحت باهاش SMS زد... چون حتما باید به کیبورد مجازی نگاه کنی....:20:

H a m e e d
23-10-2009, 12:43
منم از اونجایی که بعضی نرم افزارها که نیاز به تایپ در محیطشون هست، با شتاب سنج ناسازگارن و احیانا با افقی کردن گوشی بسته میشن مثل MSDict Viewer ، واسه همین همون اوایل ترجیح دادم به جای کیبورد Full QWERTY از Mini QWERTY استفاده کنم که متاسفانه دکمه هاش خیلی کوچیکن و موقع تایپ حروف مرتبا اشتباهی تایپ میشن ولی اون کیبورد فول خیلی خوبه که فقط اون مشکل استفاده در حالت افقی رو داره که تو بعضی موارد باعث بسته شدن نرم افزار میشه ضمن اینکه همیشه هم استفاده از گوشی در حالت افقی راحت نیست.
ولی بعد از مدتی به همین هم میشه عادت کرد و سازگار شد:14:

behzadbusiness2
23-10-2009, 13:49
بفرمایید
اونایی که نمیتونن با navi اون یه دونه فایل رو دانلود کنن

دستت درد نکنه ولی این سایت فیلتر شده و نمیشه چیزی ازش دانلود کرد:18:
تازشم اگر بشه دانلود کرد نگفتی باید با این فایل ها بعد چیکار کرد؟:13:

من فایل رپیدشیر رو اومدم دانلود کنم اگر چه اینترنت پرسرعت دارم اما به 110 مگ که رسید ارور داد ای وای میشه خواهش کنم چند تیکش کنید؟در واقع التماس میکنم

خواستم با NSS پروداکت کد رو تغییر بدم وقتی زدم write گفت error به نظرتون ایراد از چیه؟

behzadbusiness2
23-10-2009, 22:43
فکر کنم دوباره سوال های خفن پرسیدم هیچکس نتونسته جواب بده شایدم این کلوپ خیلی کم فعالیت داره به هر حال من که آپدیت کردم از طریق انجمن ir-tci موفق شدم اما آخرشم نتونستم پروداکت کد رو تغییر بدم.
راستی این آپدیت جدید با این حجم کذاییش مثلاً چی رو الان بهتر کرده به نظر من که هیچ تفاوتی ایجاد نشده دوستان بیخودی وقت صرف نکنید ما که هیچی ندیدیم

H a m e e d
24-10-2009, 01:05
فکر کنم دوباره سوال های خفن پرسیدم هیچکس نتونسته جواب بده شایدم این کلوپ خیلی کم فعالیت داره به هر حال من که آپدیت کردم از طریق انجمن ir-tci موفق شدم اما آخرشم نتونستم پروداکت کد رو تغییر بدم.
راستی این آپدیت جدید با این حجم کذاییش مثلاً چی رو الان بهتر کرده به نظر من که هیچ تفاوتی ایجاد نشده دوستان بیخودی وقت صرف نکنید ما که هیچی ندیدیم
منم همینو گفته بودم این همه وقت صرف میکنیم ولی آپدیتها کاراییها رو در حد یکی دو درصد بهبود میبخشن.
در مورد آپگرید فیرمور هم تایپیک "آموزش نحوه آپگرید گوشی های نوکیا" که استیکی هم هست و ظاهرا باید خیلی کارآمد باشه هیچ کمکی به کاربر نمیکنه و از این جهت که موضوع آپگرید فیرمور در خیلی از جاهای دیگه بهتر مطرح شده باهاتون موافقم.

B.i.r.i.y.a
24-10-2009, 15:28
دوستان من هنوز 2 ماه نيست 5800 خريدم ولي فقط روزهاي اول از سرعتش راضي بودم
حالا سرعتش اينقدر اومده پايين كه بيشتر وقتا براي اينكه از حالت عمودي به حالت افقي و يا برعكس تغيير وضعيت بده چند ثانيه اي طول ميكشه درحالي كه روز اول تا گوشي رو ميچرخوندم خيلي سريع تصوير ميچرخيد...
ريست هم كه ميكنم فقط اولش خوبه بعد دوباره سرعت مياد پايين !
اين يعني چي آخه ؟؟؟
ورژن آپديتشم 21 هست...
برنامه هاي زيادي هم درحال اجرا ندارم...
وقتي زمان زيادي از روشن شدنش ميگذره هم بيش از 20 مگ از رمش خاليه
اين رمو ميگم : random access memory
ممنون ميشم راهنمايي كنيد...
درضمن تو برنامه هاي Xplore و ActiveFile اينطور نشون ميده كه CPU = 192Mhz !
درحالي كه همه جا خونده بودم 434 مگاهرتزه ؟

hdashti
24-10-2009, 16:02
من آپدیت ورژن 31 کردم اما زبان فارسی توش نیست؟از کجا فارسیش کنم؟

nikaan
24-10-2009, 16:31
سلام

من گوشیمو به ورژن 31.0.101 آپگرید کردم

تغییرات:

1)قرارگرفتن جی پی اس ، رادیو ، اس ام اس، آیکون موسیقی آنلاین ، سرچ اینترنت، ایمیل در صفحه ی اول

2)تاچش تا حدودی بهتر شده

3)وقتی موسیقی پخش میشه نام آهنگ رو در صفحه ی اول میاره و با کلیک کردن روی اون ، صفحه پخش رو باز می کنه

اینا رو تا الان دیدم

در ضمن من که آپدیت کردم زبان فارسی هم داره

اینم پروداکت کدی که استفاده کردم:

hdashti
24-10-2009, 18:01
سلام

تغییرات:

1)قرارگرفتن جی پی اس ، رادیو ، اس ام اس، آیکون موسیقی آنلاین ، سرچ اینترنت، ایمیل در صفحه ی اول

2)تاچش تا حدودی بهتر شده

3)وقتی موسیقی پخش میشه نام آهنگ رو در صفحه ی اول میاره و با کلیک کردن روی اون ، صفحه پخش رو باز می کنه

اینا رو تا الان دیدم

من با گوشی آپدیت کردم این آخرین ورژنشه:31.0.008
فارسی هم نداره چرا؟؟؟

isbn
24-10-2009, 18:51
من وقتی با خود گوشی میزنم که بگرده آپدیتو پیدا کنه میزنه not found ورژن الانشم 30 هست بنظرتون مشکل چیه؟

بعد یه مشکل دیگه هم اینه که تو قسمت apps update وقتی میزنم بگرده up date پیدا میکنه دانلودم میکنه اما نصبشون نمیکه و میزنه Failed

mamo
24-10-2009, 19:02
ورژن جدید هنوز برای آپدیت با گوشی نیومده

isbn
24-10-2009, 19:34
ورژن جدید هنوز برای آپدیت با گوشی نیومده

نمیدونید کی میاد؟

mamo
24-10-2009, 20:02
نمیدونید کی میاد؟

نه
معلوم نیست

siavash online
24-10-2009, 22:17
سلام

اینا رو تا الان دیدم

دوست من میشه بگی با چه نرم افزاری و آموزشش؟:46::10:

mamo
24-10-2009, 22:34

من این رو توصیه میکنم

soroush20
24-10-2009, 23:02
سلام.
یکی از دوستان ما میخواد5800 بخره.همگی راضی اند ازش یانه؟

nimas2
24-10-2009, 23:06
سلام آقایون خانومای گل....
آقا یه مشکل....لیست آهنگ library رفرش نمیشه یعنی همه آهنگ هامو نمیاره....image galary هم عکس های توی مموریرو نمیاره مگر اینکه یه عکس با دوربین بگیری بعد یهو پر میشه لیست گالری از عکسهات...اگرم اون عکسی رو که با دوربین گرفتی پاک کنی دوباره گالری خالی میشه....و مشکل سوم اینکه فیلم تبدیل میکنم به Mp4 ولی فقط صداشو میده و تصویر نداره...پیغام میده یکی از صدا یا تصویر رو فقط میتونم پخش کنم...حالا میگین چیکار کنم آیا......

mamo
24-10-2009, 23:53
دستت درد نکنه ولی این سایت فیلتر شده و نمیشه چیزی ازش دانلود کرد:18:
تازشم اگر بشه دانلود کرد نگفتی باید با این فایل ها بعد چیکار کرد؟:13:

من فایل رپیدشیر رو اومدم دانلود کنم اگر چه اینترنت پرسرعت دارم اما به 110 مگ که رسید ارور داد ای وای میشه خواهش کنم چند تیکش کنید؟در واقع التماس میکنم

خواستم با NSS پروداکت کد رو تغییر بدم وقتی زدم write گفت error به نظرتون ایراد از چیه؟

به خاطر سه تا x توی اس فایل فیلتر بود دوباره آپ کردم

perspolis n5800
25-10-2009, 00:16
آقا یه مشکل....لیست آهنگ library رفرش نمیشه یعنی همه آهنگ هامو نمیاره....image galary هم عکس های توی مموریرو نمیاره مگر اینکه یه عکس با دوربین بگیری بعد یهو پر میشه لیست گالری از عکسهات...اگرم اون عکسی رو که با دوربین گرفتی پاک کنی دوباره گالری خالی میشه....و مشکل سوم اینکه فیلم تبدیل میکنم به Mp4 ولی فقط صداشو میده و تصویر نداره...پیغام میده یکی از صدا یا تصویر رو فقط میتونم پخش کنم...حالا میگین چیکار کنم آیا......

یه مموری دیگه بنداز رو گوشیت (ظرفیتش فرق نمیکنه) ببین بازم اینجوری میشه:5:

mamo
25-10-2009, 00:22
فیرم ور جدید با قابلیت resume

nimas2
25-10-2009, 09:25
یه مموری دیگه بنداز رو گوشیت (ظرفیتش فرق نمیکنه) ببین بازم اینجوری میشه:5:

واسه دو تا مشکل اول نظر خودمم همینه ولی واسه مشکل سوم شک دارم و نمیدونم باید چیکار کنم :41:

perspolis n5800
25-10-2009, 10:17
واسه دو تا مشکل اول نظر خودمم همینه ولی واسه مشکل سوم شک دارم و نمیدونم باید چیکار کنم :41:

گوشی من هم گاهی همین جوری میشه احتمالا رزولیشیون این فیلمها به گوشی نمیخورن رزولیشیون 640*480 بریز ببین میخونه باید بخونه چون با این ابعاد فیلم میگیره:5:

kurosh08
25-10-2009, 17:08
این برنامه Core Player اگه برای S60v5 بیاد خیال همه راحت میشه.
الان من با Total Video Converter فایل های ویدئویی رو به Mp4 تبدیل می کنم. خوبی این برنامه اینه که رزولوشن 360*640 رو هم داره.

Taraneh935
25-10-2009, 17:48
5800 یکی از دوستای من دیکشنری نداره... کسی میدونه چرا ؟؟؟ چطور میتونم فعالش کنم؟

Taraneh935
25-10-2009, 17:51
این برنامه Core Player اگه برای S60v5 بیاد خیال همه راحت میشه.
الان من با Total Video Converter فایل های ویدئویی رو به Mp4 تبدیل می کنم. خوبی این برنامه اینه که رزولوشن 360*640 رو هم داره.
میشه لطف کنید و لینک دانلود این برنامه را بزارید؟؟؟

nikaan
25-10-2009, 17:54
دوست من میشه بگی با چه نرم افزاری و آموزشش؟:46::10:

سلام

من از طریق برنامه ی فونیکس این کار رو انجام دادم

آموزشش توی همین فروم هست یه سرچ بدی پیدا می کنی

در ضمن یادم رفت بگم که اون 4 تا جایگاه برای قرار دادن تماس ها در صفحه ی اول ، حذف شده

حالا من توی تنظیمات می گردم ببینم میشه پیداش کرد (یعنی اصلا وجود داره؟ یا کلا حذف شده!)

یا شایدم توی آپگرید بعدی دوباره اضافه میشه:13:

acmilan308
25-10-2009, 19:28
سلام
کمکککککککککککککک..!!!
دوستان لطفا کمک کنین وقتی ال سی دی گوشیم خاموشه یعنی گوشی قفله اگر کلیدی رو بزنم ال سی دی پر میشه از خطهای افقی رنگی مثل حالتی که روی تلویزیون پارازیت بیفته. وقتی هم که کلید قفل رو پایین میکشم تا ال سی دی
فعال بشه این حالت یه 7-8 ثانیه ای هست وبعد میره!!!
گوشی رو فرمت هم کردم ولی خوب نشد یعنی میتونه از ال سی دی باشه؟؟؟؟؟
ممنون
کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟

kurosh08
25-10-2009, 20:12
آخرین ورژن Converter رو از لینک زیر دانلود کنید:
بعدش میتونید با تنظیم روی MP4 و سپس انتخاب MP4 Standard PC و رفتن به تنظیماتش و انتخاب رزولوشن 360*640 فایل های ویدئویی را با بهترین کیفیت کانورت کنید.
البته تنظیمات دیگه این هم داره که میتونین خودتون امتحان کنین و با کیفیت ترین حالت رو تست کنید

kurosh08
25-10-2009, 20:17
نمی دونم چرا لینکش رو نشون نمیده!!!!؟؟؟؟؟ ف یل تر نیست.
به جای اون خط تیره ها P 3 0 p e d i a بنویسین. البته بدون فاصله!

madscoother
26-10-2009, 00:16
دوستان چون تعدادصفحات بالا است نمیتونم کل صفحات رو مطالعه کنم لذا سوالم رو میپرسم
در هنگام بازی با این مدل گوشی که لمسی هست به مشکل بر نمیخوریم اگه از لحاظ بازی و دوربین مشکلی نداره من به فکر خریدش هستم ممنون میشم سریع راهنماییم کنید

iman_s
26-10-2009, 00:28
نياز نبود كل صفحات رو بخوني.2-3 صفحه قبل رو ميخوندي معلوم بود.
دوربينش كه در قسمت عكاسي تعريف نداره.
گوشي بازي خوري هم نيست.

kurosh08
26-10-2009, 10:04
من 5800 رو حدود 1 هفته قبل خریدم و اگه شما به 3 صفحه قبل مراجعه کنید، من هم مثل شما در مورد دوربین و بازی کردن با این گوشی خیلی سوال کردم، که دوستان لطف کردن و منو راهنمایی کردن.
الان گوشی رو خریدم و اصلاً پشیمان نیستم و خیلی هم خوشحالم. شما هم مطمئناً پشیمان نمیشین.
در مورد بازی باید بگم که اصولاً فقط بازی های مخصوص گوشی های لمسی روی 5800 لذت بخش هستش و بازی های دیگه معمولاً چون یه کیبورد مجازی میسازه کمی مشکل هستش (البته بعضی از بازی ها راحته). تو اگه حتی آیفون هم بخری، درسته گرافیکش خیلی توپه اما بازم یا با شتابسنجه یا با کیبورد مجازی که در هر صورت اون لذت بازی رو به آدم منتقل نمی کنه.
در مورد دوربین باید بگم که فیلم برداری با دوربین این گوشی از نظر من بهترین فیلم برداری بین گوشی های 3.2 مگاپیکسلی هستش. خیلی فیلم برداری فوق العاده ای داره. در مورد عکس برداری باید بگم که توی روز عکس های خوبی میگیره و من خودم چند عکس زیر نور خورشید و در محل های روشن گرفتم، مثل N73 (گوشی سلطان) عکس می گرفت . اما توی شب خیلی کیفیت پایینه و حتی فلش گوشی که از نوع 2 فلشه هستش هیچ کمکی نمی کنه. البته مثل اینکه اگه گوشیتو به ورژن آخر آپدیت کنی یه تاثیر مثبتی در عملکرد گوشی داره.
در کل من پیشنهاد می کنم حتماً این گوشی رو بخری و مطمئن باش پشیمان نمیشی.

majid.khaledi
26-10-2009, 11:21
سلام دوستان
همین الان تو خیابون گوشیم افتاد تو یه جا که اب جمع شده بود
سریع درش اوردم خاموش کردم...باطریشم جدا کردم:9:
چکارش کنم؟؟؟؟ بدبخت شدم وای خدا
بردم نایندگی میگه روشنش کنم 30 تومن می گیرم حالا شاید چیزیش هم شده باشه که بیشتر هم میشه
چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟کمکم کنید:42::42::42::42::42::42::45:
هنوز روشنش نکردم

mamo
26-10-2009, 16:16
بزار کامل خشک بشه
اگه میتونی بازش کن بزار همه جاش خشک شه
ایشاللا صحیح و سالم روشن میشه

mohamadreza666
26-10-2009, 21:50
سلام دوستان
بردم نایندگی میگه روشنش کنم 30 تومن می گیرم حالا شاید چیزیش هم شده باشه که بیشتر هم میشه
هنوز روشنش نکردم
این روش که بهت میگم 95% عملیه!!!
بزار گوشیت خشک بشه بعد همون طور که خاموشه یکی دو روز بزارش توی یه ظرف از برنج خام طوری که کل گوشیتو بپوشونه!!!
چند نفر این کارو کردن نتیجه گرفتن!!!
نگران نباش مجید جان...
ایشالا درست میشه...

behzadbusiness2
26-10-2009, 22:59
سلام

تغییرات:

2)تاچش تا حدودی بهتر شده

اینا رو تا الان دیدم

خوب دوست من مورد سوم از روز ازل روی گوشی بود حداقل برای من بدون هیچ آپدیتی بود ولی بابت دو مورد قبلش که مشاهده کردی و گفتی متشکرم اگر چه من خودم هنوز هیچی از این آپدیت جدید نفهمیدم با اون حجم زیادش!!!:18:

من با گوشی آپدیت کردم این آخرین ورژنشه:31.0.008
فارسی هم نداره چرا؟؟؟

من آپدیت ورژن 31 کردم اما زبان فارسی توش نیست؟از کجا فارسیش کنم؟

برای فارسی شما باید با استفاده از برنامه هایی که دوستان گفتن مثل NSS پروداکت کد گوشی رو به 0574324 تغییر بدی بعد آپدیت کنی اگر چه من موفق نشدم با روشی که تو این فروم گفتند و با NSS این کار رو بکنم و وقتی هم پرسیدم چرا نشد هیچ کس جوابم رو نداد:19:

در مورد دو تا مشکل اولت باید بگم من هم همین مشکلات رو داشتم اما با یک بار فرمت مموری همه چیز درست شد و دیگه هم پیش نیومد اما خوب همه چیزم مثل اطلاعات مموری و خیلی چیزهای دیگه نابود شد:21: در مورد مشکل آخر هم حق با دوستان هست من هم این مشکل رو داشتم و فهمیدم ابعاد تصویر نباید بیشتر از 640 در 480 پیکسل باشد.

دوستان چون تعدادصفحات بالا است نمیتونم کل صفحات رو مطالعه کنم لذا سوالم رو میپرسم
در هنگام بازی با این مدل گوشی که لمسی هست به مشکل بر نمیخوریم اگه از لحاظ بازی و دوربین مشکلی نداره من به فکر خریدش هستم ممنون میشم سریع راهنماییم کنید

بعد از آپدیت به 30 بود که فکر کنم کیفیت فیلمبرداری و نمایش اون در صفحه به بهترین شکل ممکن خودش رسید و من تا به حال هیچ گوشی رو ندیدم که فاصله دوربین و شی رو به صورت واقعی و بلکه نزدیک تر اما بدون زوم نمایش بده!!!
اما از نظر بازی من که با این گوشی حال نکردم در مورد عکس هم که دیگه تو این دوره زمونه تا دوربین دیجیتال هست دیگه چرا موبایل مگر اینکه کارت عکاسی باشه و بخوای دوربینت همیشه همراهت باشه:27:

سلام دوستان
هنوز روشنش نکردم

بعید میدونم طوریش شده باشه چون من گوشیم رو با خودم حموم میبرم:18: آره با اون همه آب و رطوبت الان نزدیک به 1 ساله داره کار میکنه یعنی عید که بشه میشه یکسال پس خیلی نگران نباش اون پیشنهاد برنج هم که دوستان گفتن فکر خوبیه ها برات آرزو میکنم گوشیت سالم باشه موفق باشی:11:

majid.khaledi
27-10-2009, 12:26
بزار کامل خشک بشه
اگه میتونی بازش کن بزار همه جاش خشک شه
ایشاللا صحیح و سالم روشن میشه

این روش که بهت میگم 95% عملیه!!!
بزار گوشیت خشک بشه بعد همون طور که خاموشه یکی دو روز بزارش توی یه ظرف از برنج خام طوری که کل گوشیتو بپوشونه!!!
چند نفر این کارو کردن نتیجه گرفتن!!!
نگران نباش مجید جان...
ایشالا درست میشه...

بعید میدونم طوریش شده باشه چون من گوشیم رو با خودم حموم میبرم:18: آره با اون همه آب و رطوبت الان نزدیک به 1 ساله داره کار میکنه یعنی عید که بشه میشه یکسال پس خیلی نگران نباش اون پیشنهاد برنج هم که دوستان گفتن فکر خوبیه ها برات آرزو میکنم گوشیت سالم باشه موفق باشی:11:
از کمک همتون ممنونم
بهم گفتن اگه بمونه سولفاته میشه..به این خاطر باید زود بازش کرد و خشکش کرد
برم یه جا بازش کرد و گفت نفوذ نکرده توش
ولی یه ای سی که احتمال میدم باید عوض کرد رو تعویض کردم
حالا هم مثله قبله و هیچ فرقی نکرده خدا رو شکر

RaS0oL.M
27-10-2009, 15:34
معایب اصلی این گوشی چیه؟

mf.designing
27-10-2009, 15:38
معایب اصلی این گوشی چیه؟

صفحات اولیه تاپیک رو بخونید ، دوستان از همه نظر گوشی رو بررسی کردن ! در کل مشکل خاصی نداره ...

kurosh08
27-10-2009, 15:46
سلام بچه ها
عجب بد شانسی هستم من. اه...
هنوز یه هفته گوشی رو دارم، دیشب در کمال ناباوری دیدم که یه پیکسل کوچیک قرمز رنگ تقریباً وسطای گوشی دیده میشه. ظاهراً که یه پیکسل مُرده هستش. البته به اون صورت معلوم نیست و اذیت نمیکنه. اما اگه خیلی دقت کنی معلومه!!!
توی این چند روز با کمال لطافت با این گوشی برخورد کردم. اما...
البته 5800 رو سرزنش نمی کنم. چون اگه من N1000 با 200 گیگ حافظه هم بخرم، بازم از شانس بد من خراب میشه.
الان بیخیال پیکسل شدم و دارم خیلی راحت باهاش کار می کنم، اما راهی برای درست کردنش نیست؟ یا باید بیخیال باشم. البته گفتم که تقریباً میشه گفت معلوم نیست.

mahdy_202
27-10-2009, 22:33
سلام
دوست عزیز زیاد ناراحت نباش من هم تقریبا یک ماه بعد از خریدن گوشی متوجه یک پیکسل سوخته به رنگ سفید بالای ال سی دی شدم اما معلوم نیست وقتی خیلی دقت میکنی دیده میشه .
قابل حل نیست مگر با تعویض ال سی دی اگه گوشیت گارانتی داره یه نشون بده تو مونیتور کامپیوتر که بالاتر از 3 پیکسل رو گارانتی تعویض میکنه تو گوشی نمیدونم من که بیخیال شدم .

kurosh08
27-10-2009, 22:55
بابت راهنمایت مرسی
دیگه بیخیال شدم. 5800 رو عشقه

iman_s
27-10-2009, 23:50
خوش به حالتون كه فقط يك پيكسل هست و فقط با دقت ميشه متوجه شد.واسه من كه پايين LCD يك خط عرضي هست.

H_E_A
28-10-2009, 06:59
سلام ،
من معمولا acrobat reader همیشه بازه تو گوشیم، که یا در ازش استفاده میکنم ، یا اینکه تو پشت زمینه باز میزارمش،
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چقدر باز گذاشتن یه همچین برنامه ای توی پشت زمینه تو مصرف باطری موثره؟
البته این گوشی واسه من 2 روز شارژ نگه میداره(با آهنگ گوش دادن و کلی اینترنت رفتن)

kurosh08
28-10-2009, 11:33
سلام به همگی
فکر کنم داره ورژن 31 برای آپدیت با موبایل آماده میشه.
آخه تا همین 2 روز قبل من هربار با گوشی چک می کردم، می نوشت ورژن 30 برای آپدیت اومده.
اما این 2 روزه هر بار چک می کنم می نویسه No Update یا Server ... . احتمالا دارن آپدیت رو آماده می کنن!! نه؟

instrumental
28-10-2009, 12:49
سلام به همگی
آخه تا همین 2 روز قبل من هربار با گوشی چک می کردم، می نوشت ورژن 30 برای آپدیت اومده.
اما این 2 روزه هر بار چک می کنم می نویسه No Update یا Server ... . احتمالا دارن آپدیت رو آماده می کنن!! نه؟
من دیشب با خود گوشی آپدیت کردم به 31. فکر کنم بقیه هم بتونن. البته اولش چند بار اِرور داد و از سرور نوکیا دیس کانکت شد، منم گوشی رو اول خاموش کردم و بعد چند دقیقه که روشن کردم انجام شد. هنوز تفاوتهای زیادی دیده نمی شه جز این احساس که تاچ و سرعت دستگاه قدری بهبود پیدا کرده، و به نظر می آد که کیفیت عکسش هم بهتر شده. خوبه بقیه هم اگه آپدیت کردن بگن تفاوتها رو. :20:

kurosh08
28-10-2009, 13:16
آپدیت کردی؟ ایول
برای من هنوز وقتی چک می کنم ارور میده. گوشیم ورژن 21 فارسی هستش.
یعنی اگه پست سر هم چک کنم ممکنه آپدیت 31 رو تشخیص بده؟
یعنی چند روز قبل شما چک می کردین آپدیت پیدا نمی کرد؟

Oracle_Eldorado
28-10-2009, 13:36
دوستان مال منم ورژن 21 هست .
میشه با NSU به ورژن 31 آپدیت کنم ؟

instrumental
28-10-2009, 13:40
آپدیت کردی؟ ایول
برای من هنوز وقتی چک می کنم ارور میده. گوشیم ورژن 21 فارسی هستش.
یعنی اگه پست سر هم چک کنم ممکنه آپدیت 31 رو تشخیص بده؟
یعنی چند روز قبل شما چک می کردین آپدیت پیدا نمی کرد؟

نه، همین دیروز صبح هم پیغام می داد آپدیتی نیست. اما شب پیغام دیگه ای که داد و وصل شد به سایت نوکیا واسه داونلود، دیگه معلوم بود آپدیت واسه سریال گوشی من آماده شده و ... بقیه اش رو هم که می دونید

kurosh08
28-10-2009, 18:20
یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟
اخه برای من فارسی هستش و من هر چی چک می زنم میگه No Update !
خوب اگه برای فارسی ها اومده پس چرا برای من نمیاد؟!
شایدم برای یه سری کدهای فارسی خاص اومده باشه و برای بقیه تا چند روز آینده بیاد.

mamo
28-10-2009, 18:25
یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟
از خود گوشی آپدیت میکنی؟
انگار به این روش هنوز آپدیت جدید نیومده

RaS0oL.M
28-10-2009, 19:19
سلام به همگی

داداش شما اینرنت وایرلس دارین که گوشی رو آپدیت می کنین؟

hdashti
28-10-2009, 23:25
سلام ،
من معمولا acrobat reader همیشه بازه تو گوشیم، که یا در ازش استفاده میکنم ، یا اینکه تو پشت زمینه باز میزارمش،
حالا سوالی که برام پیش اومده اینه که چقدر باز گذاشتن یه همچین برنامه ای توی پشت زمینه تو مصرف باطری موثره؟
البته این گوشی واسه من 2 روز شارژ نگه میداره(با آهنگ گوش دادن و کلی اینترنت رفتن)

acrobat که داری trial که نیست؟اگه نیست میشه لینکشو بذاری؟

kurosh08
29-10-2009, 09:58
یه جوری میگین اینترنت وایرلس داری انگار دارم 200 مگابایت با گوشی دانلود می کنم. مگه آپدیت با گوشی چقدر حجمشه؟ خیلی باشه 6 مگاایت.
من از اینترنت وایرلس یکی از دوستان استفاده می کنم .
البته احتمالاً با همون اینترنت ایرانسل گوشی رو آپدیت می کنم!! خیلی هم هزینه نمیاد. شما اگه ساعت 1 نیمه شب پنجشنبه به اینترنت ایرانسل وصل بشین، فکر کنم دانلود 5 یا 6 مگابایت تقریباً حدود 2 تا 3 هزار تومان خرج برداره. فکر کنم ارزش داشته باشه. من که گوشیم ورژن 21 هست، وقتی چک می کردم و ورژن 30 رو پیدا می کرد، حجمش 4 مگابایت بود.
در ضمن الان وقتی چک می کنم همون ورژن 30 رو هم نشون نمیده و میگه No Update !!!! یکی از دوستان گفته بود که با گوشی به ورژن 31 آپدیت کرده بود.

instrumental
29-10-2009, 12:15
س- یه سوال؟ گوشی شما فارسی بود که براش آپدیت ورژن 31 اومد؟

ج- نه من گوشیمو هک نکردم، از همون اول سه زبون انگلیسی و فرانسه و عربی داشت، منم باهاش کنار اومدم... کارمو راه می اندازه، جز برای تایپ فارسی اونم در بعضی کلماتی که حروف فارسی لازم می شه. سری های اولی که این گوشی اومد فارسی نداشت. گوشی هم تا حالاش مشکلی نداشته، یادم نمی آد بیش از یکی-دو بار تا حالا هنگ کرده باشه. در مورد این که واسه کدوم کدهای فارسی و غیره اومده اطلاعی ندارم. یادمه "مامو" بلد بود از یه جاهایی چک کنه

س- از خود گوشی آپدیت میکنی؟
انگار به این روش هنوز آپدیت جدید نیومده

ج- بله، چون به اینترنت وایرلس (یا همون WiFi ) دسترسی داشتم از اولش آپدیتهامو اینجوری انجام دادم. یادمه واسه آپدیت 11 به 21، هنوز همه با nsu می گشتیم که دیدم از طریق خود گوشی آپدیت اومده. از اون ببعدشم دیگه همین قصه تکرار شد. شما هم اگه جایی دسترسی دارین برین امتحان کنین ... ضرری نداره

RaS0oL.M
29-10-2009, 13:31
بله، چون به اینترنت وایرلس (یا همون WiFi ) دسترسی داشتم از اولش آپدیتهامو اینجوری انجام دادم. یادمه واسه آپدیت 11 به 21، هنوز همه با nsu می گشتیم که دیدم از طریق خود گوشی آپدیت اومده. از اون ببعدشم دیگه همین قصه تکرار شد. شما هم اگه جایی دسترسی دارین برین امتحان کنین ... ضرری نداره

nsu دیگه چیه؟

Majid393
29-10-2009, 13:45
nsu دیگه چیه؟

NSU :Nokia Software Update
برنامه ی شرکت نوکیا برای آپدیت گوشیهای نوکیا که روی کامپیوتر نصب میشه.

H a m e e d
29-10-2009, 22:31
علت اینکه آپدیت های جدید فیرمور برای گوشی و PC همزمان نمیان چی میتونه باشه؟

mamo
29-10-2009, 22:41
نظر شخصی:
به خاطر اینکه آپدیت از pc طرفدار زیادتری نسبت به آپدیت از گوشی داره

isbn
29-10-2009, 23:08
خوب بلاخره آپدیت از طریق خود گوشی هم اومد حجمشم 6 مگ هست .

kurosh08
29-10-2009, 23:52
آپدیت اومد؟؟؟؟؟ برای فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یک ساعت قبل هم نیومده بود. برم چک کنم.
یه چیزی:
اتفاقاً آپدیت از گوشی طرفدارای بیشتری داره. اینکه میگین برای گوشی دیرتر میاد درست تیست. برای زبان فارسی دیرتر میاد و دلیلش هم خودتون می دونید. وگرنه در کشورهای خارجی بلافاصله آپدیت روی گوشی میاد و طرف با یک کلید در عرض چند ثانیه با سرعت بالای اینترنت، گوشی خودشو آپدیت می کنه. کی حوصله داره یه ساعت پای Pc بشینه هزار تا برنامه وصل کنه تا مثلاً آپدیت بشه. حالا وسط کار برق بره یا اینترنت قطع بشه دیگه هیچی.
درست نمیگم؟

mamo
30-10-2009, 00:06
آپدیت اومد؟؟؟؟؟ برای فارسی؟؟؟؟؟؟؟؟
تا یک ساعت قبل هم نیومده بود. برم چک کنم.
یه چیزی:
اتفاقاً آپدیت از گوشی طرفدارای بیشتری داره. اینکه میگین برای گوشی دیرتر میاد درست تیست. برای زبان فارسی دیرتر میاد و دلیلش هم خودتون می دونید. وگرنه در کشورهای خارجی بلافاصله آپدیت روی گوشی میاد و طرف با یک کلید در عرض چند ثانیه با سرعت بالای اینترنت، گوشی خودشو آپدیت می کنه. کی حوصله داره یه ساعت پای Pc بشینه هزار تا برنامه وصل کنه تا مثلاً آپدیت بشه. حالا وسط کار برق بره یا اینترنت قطع بشه دیگه هیچی.
درست نمیگم؟
درسته
--------:10:

mohamadreza666
30-10-2009, 01:27
با گوشی آپدیت کنیم دوباره باید هک کنیم و اینا...؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:

yazdankhah
30-10-2009, 02:40
سلام دوستان

من تازگیا این گوشی رو با گارانتی اتصالات گرفتم. ورژن نرم افزار گوشی 21.0.025 هست اما جدیدا نوکیا ورژن 31 رو هم بیرون داده.

از دوستانی که آپدیت کردند چند تا سوال دارم :

1. ورژن 31 با ورژنی 21 که الان روی گوشی من هست تفاوت محسوسی داره؟ ارزش آپدیت به ورژن بالاتر داره یا همون 21 خودم خوبه؟

2. گارانتی اصلی اتصالات میگه 24 ساعت باید گوشی بمونه تا با باکس آپدیت کنیم. من adsl دارم و میتونم (مراحل رو کاملا بلدم چون قبلا چند باری این کارو کردم) آپدیت کنم به نظر شما بدم اونا با باکس آپدیت کنند یا خودم با adsl این کارو بکنم؟ البته آخرین ورژن اونها 30 هست.

ممنون از محبت دوستان

instrumental
30-10-2009, 13:02
از دوستانی که آپدیت کردند چند تا سوال دارم :

1. ورژن 31 با ورژنی 21 که الان روی گوشی من هست تفاوت محسوسی داره؟ ارزش آپدیت به ورژن بالاتر داره یا همون 21 خودم خوبه؟

2. گارانتی اصلی اتصالات میگه 24 ساعت باید گوشی بمونه تا با باکس آپدیت کنیم. من adsl دارم و میتونم (مراحل رو کاملا بلدم چون قبلا چند باری این کارو کردم) آپدیت کنم به نظر شما بدم اونا با باکس آپدیت کنند یا خودم با adsl این کارو بکنم؟ البته آخرین ورژن اونها 30 هست.

به نظر من، اصولاً این سؤال که آیا آپدیت به ورزن بالاتر ارزش داره یا نه، نمی تونه چندان موجه باشه چون یه موضوع سلیقه ای نیست. همون جایی که این برنامه رو نوشتن (و می دونیم این ورزن 5 از نسخه 9 سیمبین تازه هست و با گوشی 5800 برای اولین بار عرضه شده) الآن این آپدیتها رو واسه برطرف کردن باگها، بهتر کردن کارایی و بالا بردن سرعت دستگاه دارن عرضه می کنن. احتمالاً در این مورد ما باید بیشتر مشتاق باشیم، حتی اگه بعضی تغییرات برامون نامحسوس باشه در وهله اول. درست همون طور که در مورد ورژن بالاتر مثلاً ویندوز و نرم افزار نِرو یا چیزای دیگه اشتیاق نشون می دیم.

در مورد این حرف گارانتی اصلی کمی جای تردید هست. اگه گوشی مشکلی نداره، باید خیلی راحت بگن شما هم می تونید آپدیت کنید، منتها اول به 30 بعد به 31 تا مثلاً اگه با خود گوشی آپ می کنید، اول پچ های 30 بیاد بشینه و بعدش 31، یا از این حرفا. مگه این که ورژن گوشی شما در اصل فارسی نباشه و اونا خودشون با باکس فارسی کرده باشن، که در این صورت می گن بذار این جا تا ما خودمون راست و ریستش کنیم. این یه کم بدبینانه است اما حرف اونا هم کمی مشکوکه

bad_stu
30-10-2009, 15:13
با گوشی آپدیت کنیم دوباره باید هک کنیم و اینا...؟؟؟
سبز باشین...!!!:10:
سلام دوست عزیز
بعد اذ آپ ریت گوشی درست مثل بعذ از مستر ریست میمونه
یعنی همون تور که خریدیش! از فایل های مهمت بک آپ بگیر حتما و باید گوشی رو دوباره هک کنی.
البنه تا جایی که اطلاع دارم فریمور های جدید 5800 هم هک می شن براحتی با آخرین ورژن hellox

newhamedpc
30-10-2009, 16:21
سلام . گوشي من ورژن 30 هست . هك هم شده .
فايل ها PDF و Word رو اجرا نمي كنه

kurosh08
30-10-2009, 18:06
بابا این ورژن 31 فارسی که نیومد!!!
شما چطوری با گوشی آپدیت کردین که میگین اومد.
من 20 بار پشت سر هم در ساعات مختلف چک می کنم اما همیشه میگه NO Update !!!!
یکی میشه به من بگه چرا دیگه ورژن 30 رو نشون نمیده؟؟؟؟ تا همین چند روز قبل ورژن 30 رو برای دانلود نشون می داد (من اگه می دونستم اینجوری میشه حتماً آپدیت می کردم. بابا ورژن 30 هم غنیمتیه. دیگه از ورژن 21 که بهتره) اما الان هر چی میزنم فقط می نویسه no update. چرا؟؟؟؟؟؟؟ ورژن 30 کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

masoud002
30-10-2009, 19:43
سلام دوستان ایا میشه با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟

instrumental
30-10-2009, 21:12
بابا این ورژن 31 فارسی که نیومد!!!
شما چطوری با گوشی آپدیت کردین که میگین اومد.
من 20 بار پشت سر هم در ساعات مختلف چک می کنم اما همیشه میگه NO Update !!!!
یکی میشه به من بگه چرا دیگه ورژن 30 رو نشون نمیده؟؟؟؟ تا همین چند روز قبل ورژن 30 رو برای دانلود نشون می داد (من اگه می دونستم اینجوری میشه حتماً آپدیت می کردم. بابا ورژن 30 هم غنیمتیه. دیگه از ورژن 21 که بهتره) اما الان هر چی میزنم فقط می نویسه no update. چرا؟؟؟؟؟؟؟ ورژن 30 کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز شما ورژنِ 31 می خوای یا فارسی ؟ :20:
اگه میل داری آپدیت کنی چرا قید فارسی رو نمی زنی ؟ دوستان می گن به هر حال فارسیش می پره، پس خودت می تونی حالا مستر ریست کنی و تو محیط وای فای آپ کنی به ورژن 31، راحت و ارزون. جواب این سؤال که الآن نوکیا ورژن جدید داده "پس ورژن قدیم کو ؟"، فقط در عهده خود نوکیاست.

به هر حال، اضافه می کنم که علاوه بر بهبود کیفیت عکسها، توی بازی Bounce هم می بینم تغییرات جالبی اتفاق افتاده، مثلاً شکلش از حالت کُره به حالت یه سکه تبدیل شده و تو گرافیک محیط هم تفاوتهایی می شه دید. دیگرون هم اگه آپ کردن نتیجه بررسیشونو بگن لطفاً

H a m e e d
30-10-2009, 21:29
به نظرم برای کسایی که ورژن 30 فارسی دارن می ارزه یه خرده صبر کنن تا 31 هم نسخه فارسیش عرضه بشه تا اینکه بخوان 31 رو بدون ساپورت زبان فارسی داشته باشن که خیلی دردناکه. برای تغییرات جزیی از اون دست که ذکر کردین بیشتر از اینا هم میشه صبر کرد، ای کاش تو ورژن جدید یه خرده به Music Player و Home Screen توجه بیشتری نشون میدادن، اینا به نسبت 30 بهتر نشدن؟

bad_stu
30-10-2009, 23:01
دوست عزیز شما ورژنِ 31 می خوای یا فارسی ؟ :20:
اگه میل داری آپدیت کنی چرا قید فارسی رو نمی زنی ؟ دوستان می گن به هر حال فارسیش می پره، پس خودت می تونی حالا مستر ریست کنی و تو محیط وای فای آپ کنی به ورژن 31، راحت و ارزون. جواب این سؤال که الآن نوکیا ورژن جدید داده "پس ورژن قدیم کو ؟"، فقط در عهده خود نوکیاست.

به هر حال، اضافه می کنم که علاوه بر بهبود کیفیت عکسها، توی بازی Bounce هم می بینم تغییرات جالبی اتفاق افتاده، مثلاً شکلش از حالت کُره به حالت یه سکه تبدیل شده و تو گرافیک محیط هم تفاوتهایی می شه دید. دیگرون هم اگه آپ کردن نتیجه بررسیشونو بگن لطفاً
سلام دوست عزیز
خوب چرا باید به هر حال فارسیش بپره؟
اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی کنه که یا آپ دیت فارسیش نمی پره!
اما اگه produce code شما فارسی رو پشتیبانی نمی کنه و با فلش کردن فریمور با پشتیبانی فارسی ریختن روش در این صورت بله می پره فارسیش!
که اینم راه داره با NSS می تونی produce code رو عوض کنی تا فارسی رو هم ساپرت کنه!
به هر حال من معتقدم باید صبر کرد تا داداش نوکیا یادش بیاد که خاورمیانه فقط جای جنگ و عملیات انحتاری نیست! بعضیها هم اون جا 5800 دارن و آپ دیت می خوان! :13:
آخه گوشی که نتونه اس ام اس فارسی بگیره که به درد نمی خوره! :2:

behzadbusiness2
30-10-2009, 23:18
ماله من که فارسیش پرید اما هم باهاش sms فارسی میدم هم دریافت میکنم فقط در ارسال حروف عربی هستند اما حروف فارسی رو بدون هیچ نقصی دریافت میکنم. در مورد بازی هم من به 31 آپدیت کردم اما تبدیل به سکه نشده!!!!

bad_stu
30-10-2009, 23:19
سلام . گوشي من ورژن 30 هست . هك هم شده .
فايل ها PDF و Word رو اجرا نمي كنه
سلام دوست عزیز
خود گوشی که نمی تونه با ید نرم افزار نصب کنی:

bad_stu
30-10-2009, 23:38
ماله من که فارسیش پرید اما هم باهاش sms فارسی میدم هم دریافت میکنم فقط در ارسال حروف عربی هستند اما حروف فارسی رو بدون هیچ نقصی دریافت میکنم. در مورد بازی هم من به 31 آپدیت کردم اما تبدیل به سکه نشده!!!!
سلام دوست عزیز
شما produce code گوشیت ماله خاور میانس و عربی داره برای همین فارسی و عبری و عربی رو می تونه دیکد کنه اما اگه مثلا ماله غرب اروپا بود. دیگه اصلا نمی تونست زبان های این ور دنیا رو دیکد کنه.
اما این طور که شما می گی پس ورژن 31 اومده برای خاور میانه احتمالا توی همین چند روز برای فارسی هم می یاد!

shervindivx
31-10-2009, 10:12
سلام خدمت همه اساتید محترم

راسش من یه مشکل پیدا کردم با 5800 ام که خیلی عصابم رو خورد کرده . می خواستم بدونم شما اساتید راهی برای رفع این مشکل ندارین؟!

اما ماجرا: 3 ماه پیش بود که اومدم یه شماره ناشناس رو Save to contacts کنم که یهو دو تا اررور داد
Cannot save the contacts
Cannot read the contacts from memory
بعد که رفتم توی کانتکت هام .. همش پریده بودددددددد !!! :o:o:o:(

گفتم حتما از شانس بد من بوده .. .گذشت ....

یه آپشن هست توی فایل منیجرش , به نام بک آپ , زدم بک آپ کل کانتکس هام , و تازه زدم هفته ای یک بار هم بک آپ بگیره

خلاصه چند روز پیش دوباره اومدم یه شماره ناشناس رو سیو کنم این دو تا اررور رو داد و دوباره همش پرید !
یه لبخند عاقل اندر صفیه کردم به گوشی و رفتم روی Restore ...
.
Restore رو کامل انجام داد و بعد گفت گوشی رو ریست کنین , خودش ریست کرد , پین کد رو دادم رفتم تو و بعد هم توی کانتکس

هیچ شماره ای دوباره نبود !!!! (یعنی گوشی اون لبخند ملیح رو به بنده زد ! ) جالب اینجاس که دو تا بک آپ داشتم اما هیچ کودوم کار نداد

مشخصات گوشیم هم اینه
vers :
V 21.0.025
softrware date
02-04-09
custome version
21.0.025.c01.01

حالا سوالم از شما عزیزان اینه :

1) این چرا اینطوری میشه ؟! توی اینترنت که سرچ کردم چیزی ندیدم ..
البته بعید می دونم ویروسی باشه چون هیچ اتفاق غیر عادی ای نمی افته من شاید 100 بار تاحالا این کار رو کردم اما این دوبار اینطوری ضد حال زده !

2) با توجه به این که من فقط روی خود گوشی بک آپ دارم امکانش هست که بتونم با برنامه ای مثل پی سی سویت
کانتکس های ذخیره شده ام رو بر گردونم ؟!

3) یه سوال انحرافیه دیگه اینه که قبلا کانتکس هام روی گوشی w810 سونی بود و با برنامه
Myphone explorer
یک بک آپ گرفته بودم میشه از بک آپ های اون استفاده کرد؟!

بازم ممنون ,
بابت توجه اتون

kurosh08
31-10-2009, 10:13
من میگم این آپدیت برای زبان فارسی نیموده؟؟؟ اونوقت میگن که به فرض هم که بیاد ممکنه بپره!!!! بابا گوشیم زبان فارسی رو پشتیبانی می کنه.
من فقط به آپدیت کردن از طریق گوشی فکر می کنم. چون:
هم کم هزینه تر و کم دردسرتره.
هم اصولی تره و هم به قول بچه ها اورجینال تر!
اگه آدم گوشی رو بده به کسی فلش کنه، معمولاً پروداکت کدش عوض میشه و من دوست ندارم عوض بشه.
در آخر هم من اونقدر صبر می کنم تا این آپدیت برای زبان فارسی هم آماده بشه.
میشه یکی به ما بگه حالا که ورژن 31 فارسی رو برای دانلود نمیزارن، پس چرا همون ورژن 30 رو برداشتن؟ حداقل ما از ورژن 21 به ورژن 30 آپدیت می کردیم.
بعدش اون موقع که ورژن 30 اومده بود، ورژن 30 مخصوص خاورمیانه چند وقت بعدش برای دانلود از طریق گوشی آماده شد؟؟؟؟

instrumental
31-10-2009, 11:46

من در میوزیک پلیر متوجه چیز تازه ای نشدم. در مورد هوم سکرین چند ماه پیش مطلبی توی سایتها اومده بود که نوکیا ظاهراً برای رده اکسپرس میوزیک می خواهد هوم سکرین تازه طراحی کنه، که مثلاً شبیه رده N نباشه، اما هنوز اتفاقی نیوفتاده. تغییرات رو هم نمی شه کاملاً جزئی به حساب آورد، چون شامل بهبود تاچ گوشی، بهبود کیفیت عکس و همچنین بهبود کارکرد اکسلرومتر در بازیها می شه. معمولاً تو هر آپدیتی بیش از اینا دیده نمی شه، توی سایتها هم اینها رو بهش minor update گفتن نه major update (تا اونجایی که یادمه البته)

به هر حال داشتن فارسی خیلی بهتره، شکی نیست اما واقعاً چند در صد از گوشیهای موجود در بازار اوریجینالی ساپورت فارسی دارن، من نمی دونم ولی مشخصه که تعداد اونایی که ناچار شدن هک کنن تا فارسی رو ساپورت کنه اصلاً کم نیست. سایت نوکیا می گه تغییر پروداکت کد ممکن نیست، این معنیش اینه که نوکیا مایل نیست مسؤولیتی در مورد هک گوشیهای خودش بپذیره؛ شایدم سیاستهای فروش و توزیع چنین چیزی رو لازم کرده براش. به هر حال، با هر آپدیت تازه تمام بچه های گوشی هک کرده مجبورن از نو، در به در دنبال پروداکت کد و این چیزا بگردن تا گوشیشون دوباره فارسی دار شه. خب، این جا هم بعضیها ممکنه نظرشون این باشه که از خیر هک و مشکلات پروداکت کد و هنگ گوشی و غیره خودشونو خلاص کنن، که در این صورت احتمالاً بی هیچ مشکلی، جزو اولین کسانی خواهند بود که دستشون به آپدیت تازه می رسه، و این نباید اونقدر عجیب باشه.

تأیید می شه. موقع نمایش حروف، همه حرفهای فارسی از جمله گ و چ رو نشون می ده، ولی موقع ارسال اس ام اس، اون 4 حرف نمی آد. در مورد بازی مطمئن نیستم، شاید ایراد گرافیکی در اجرای بازی باشه. اما من اولش که بازی لود شد، چند ثانیه قلم رو روی توپ نگه داشتم که یه باره دیدم انگار زیر تنه درخت رفته باشه پخ شد و همونجوری به شکل سکه در اومد. من بازی رو یه راند ادامه دادم (و البته گیم اور شدم) و این همون جوری لق لق می خورد و می رفت. حالا اگه کسی حوصله داره امتحان کنه ببینه آیا برای اون هم می شه یا نه.

احتمالاً. معمولاً از زمانی که سایتها اعلام می کردن فیرمور جدید اومده، تا این که ما هم بتونیم آپ کنیم، این قدر طول نمی کشید. یادمه قبلاً 5 روز تا یه هفته بود، اما این سری خیلی طول کشید.

شما از طریق اینترنت با nsu چک کردی ؟ اونجا هم ورژن 30 نبود ؟

masoud002
31-10-2009, 16:48
دوستان دستتون درد نکنه جواب تمام سوال ها رو دادین بجز سوال من که پرسیده بودم ایا میشه کاری کرد که با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟

Majid393
31-10-2009, 17:42
دوستان دستتون درد نکنه جواب تمام سوال ها رو دادین بجز سوال من که پرسیده بودم ایا میشه کاری کرد که با 5800 شبکه های تلوزیونی رو تماشا کرد؟

منظورت ----H هست ؟
خیر. 5800 دی وی بی نداره.

my comi
31-10-2009, 19:58
سلام
من یه شکلی با5800 دارم ببینید راه حلی داره
مشکل من اینه که تمام عکسها و فیلمها یه جا ذخیره میشه و مثلا اگه چند تا فایل اینترنتی داشته باشین همه ی عکساشو می ریزه اونجا و همه چی قا تی پاتی میشه
نمیشه اونا رو دسته بندی کرد؟؟؟؟؟
در ضمن تو filemanager میدونم که دسته بندی هستش ولی دیگه نمیشه پشت سر هم رد کرد
انشالاه که منظورم رو درست رسونده باشم
ممنون

eshghe eskate
31-10-2009, 21:37
آقا یکی یه ادوب ریدر یا یه چیزی که بشه باهاش پی دی اف خوند(کرک شده)به من بده!
خدا خیرتون بده!!

mamo
31-10-2009, 22:08
سلام
مشکل من اینه که تمام عکسها و فیلمها یه جا ذخیره میشه و مثلا اگه چند تا فایل اینترنتی داشته باشین همه ی عکساشو می ریزه اونجا و همه چی قا تی پاتی میشه
ممنون
من هم همین مشکل رو دارم
من صفحه رو با پوشه ای که فایلهاش توشه zip یا rar میکنم . اینطوری پخش نمیشه توی گالری

my comi
01-11-2009, 00:22
سلام
ممنون

یه سرچی کردم دیدم خیلیها این مشکل رو دارن
راه حلشم پیدا کردم
نرم افزار Nokia Photo Browser
هنوز نسخه ی بتاش هست ولی کار آدمو راه میندازه ، یه قابلیت زوم باحالی هم داره، رو عکس نگه داری زوم میکنه
اینم سایتش خواستین بگیرین

hamidn1
01-11-2009, 00:51
دوستان سلام.امروز بعد از اینکه گوشیم رو به حالت mass storageبه کامپیوتر وصل کردم،بعد از قطع اتصال آیکن های گوشیم از صفحه اصلی پاک شدن.و دو دکمه ی شماره ها و کانتکت ها هم کار نمی کنن.قبلا چند بار اینطوری شده بود و هر بار مجبور شدم مستر ریست کنم.آیا راهی هست که گوشیم درست شه؟خواهش می کنم کمکم کنید.

H a m e e d
01-11-2009, 00:55
آره منم مشکل شما رو داشتم، مدتی هم از photo browser استفاده کردم، ولی به خاطر سرعت پایینش و اینکه هر دفعه عکس جدید توی گوشی میریزی یا عکس جدید با دوربین میگیری، برای اینکه اونارو thumnail نشون بده وقت زیادی میگیره رهاش کردم؛ البته از وقتی فیرمور 30 دارم دیگه ازش استفاده نکردم، نمیدونم این موضوع تاثیری روی سرعت اجراش داره یا نه،هرچند که به هر حال بتا هستش.
حالا چرا نسخه نهاییش نمیاد؟ الآن چندین ماهه که بتائه.:2:
صفحات وب رو هم مدتهاست توی گوشیم ذخیره نمیکنم به خاطر همون مشکلی که گفتید توی گالری پیش میاد، بفرما! این جور مشکلات تو آپدیت فیرمورها کاملا نادیده گرفته میشه.:13:
برای صفحات وب چند راه میشه در نظر گرفت؛ اگه مطلب دم دستی و پیش افتاده ای در حد خبر و اینا باشه که توی همون Browser گوشی میشه نگاه کرد و بعد از خوندن هم نیازی به ذخیره نیست.
ولی اگه صفحه ای باشه که واقعا نیاز باشه و میخوای بعدها بهش رجوع کنی، اگه فقط متنش برات مهمه میتونی از همون اول توی PC بصورت html only یا text files ذخیرش کنی تا دیگه عکسای مربوط به ذخیره کامل صفحه وب تو گالری مزاحمت ایجاد نکنن.
یا اینکه صفحه html ای رو که توی PC بصورت Complete ذخیره کردی با یه نرم افزار converter یا writer مخصوص PDF ( پی دی اف رایترها فکر کنم راحت تر و بهتر باشن) به PDF تبدیلشون کن. مثل Cute PDF Writer که یه پرینتر مجازی پی دی افه و از فایلای html (که حاوی متن و تصویر باشن) میتونی براحتی یه کپی PDF داشته باشی.

mamo
01-11-2009, 10:27
یه سرچی کردم دیدم خیلیها این مشکل رو دارن
راه حلشم پیدا کردم
نرم افزار Nokia Photo Browser
هنوز نسخه ی بتاش هست ولی کار آدمو راه میندازه ، یه قابلیت زوم باحالی هم داره، رو عکس نگه داری زوم میکنه
اینم سایتش خواستین بگیرین

استفاده میکردم
سرعتش پایین بود
بی خیال شدم

enimonte
01-11-2009, 22:24
آقا یکی یه ادوب ریدر یا یه چیزی که بشه باهاش پی دی اف خوند(کرک شده)به من بده!
خدا خیرتون بده!!

این کارها رو انجام بده نسخه نامحدود میشه.خودم از سایت موبایلستان گرفتم(مدیران تبلیغ حساب نکنند)

ین ورژن مخصوص گوشی 5800 است که کرکش نصب نمیشد وبصورت 15 روزه بود .

فایل sis کرکش را آنپک کردم که شامل 3 فایل میباشد .

ابتدا فایل sisرا نصب کنید سپس 3 عدد فایل داخل پوشه را در c/sys/bin کپی و جایگزین کنید.

(شما بایستی با x-plore این کار را انجام بدهید اگر پوشه sys دیده نمیشه در تنظیمات x-plore جلو show system files/folders را تیک بزنید .
x-plore-menu -tools -configuration)

برای این کار بایستی گوشی در حالت هک باشه .

گوشی را خاموش و روشن کنید و از بر نامه بخوبی استفاده کنید .

محدودیت برنامه از 15 روز به 11709940 روز تبدیل شده .

MohsenZZR
01-11-2009, 22:52
سلام.من چند روز پیش 5800 خریدم.اما کابل TV روش نبود.فروشنده گفت سری جدید به TV وصل نمیشه.با کابل یکی از دوستام هم امتحان کردم وصل نشد.به نظر شما چیکار کنم؟خواهشا کمکم کنید.ممنون

eshghe eskate
01-11-2009, 23:03
اینو دان کردم!
گوشیم آپدیت ارور میده!
اینم بگم که گوشیم با پی سی آدیت نمیشه!
نت موبایلم که درس حسابی نیس بشه باهاش آپدیت کرد!
چیکار کنم؟!

H_E_A
01-11-2009, 23:22
اینو دان کردم!
گوشیم آپدیت ارور میده!
اینم بگم که گوشیم با پی سی آدیت نمیشه!
نت موبایلم که درس حسابی نیس بشه باهاش آپدیت کرد!
چیکار کنم؟!
فکر کنم اول باید ورژن قبلی این برنامه رو از رو گوشیت پاکش کنی و بعد این فایلایی که تو پست بالا گفتند رو نصب کنید...( این آپ دیت ارور مربوط به آپدیت گوشی نیست )

درضمن من یه نسخه کرک شده از اکروبات ریدر رو دارم که رو گوشی های هک نشده هم کار میده(مثله همین که مدت تریال رو به کلی روز زیاد کرده) ولی فعلا نمیتونم براتون آپ کنم چون یادم نیست کدوم فایلا بود(آخه کلی ادوب ریدر با کرک گرفتم تا بالاخره این یکی کار داد)، احتمالا فردا یا شاید شنبه آپ میکنم همینجا،

iman_s
01-11-2009, 23:23
سلام.من چند روز پیش 5800 خریدم.اما کابل TV روش نبود.فروشنده گفت سری جدید به TV وصل نمیشه.با کابل یکی از دوستام هم امتحان کردم وصل نشد.به نظر شما چیکار کنم؟خواهشا کمکم کنید.ممنون
بعضي از مدلها مخصوص يكسري كشورهاي خاص هست و خروجي TV ‌نداره و بايد ارزون تر باشه.متاسفانه تو بازار ايران هم رواج پيدا كرده كه با قيمت گوشيهاي كامل ميدند. روي كارتنش هم بايد يك برچسب داشته باشه كه روش نوشته باشه فكر كنم TV-Out Not Supported

MohsenZZR
01-11-2009, 23:44
بعضي از مدلها مخصوص يكسري كشورهاي خاص هست و خروجي TV ‌نداره و بايد ارزون تر باشه.متاسفانه تو بازار ايران هم رواج پيدا كرده كه با قيمت گوشيهاي كامل ميدند. روي كارتنش هم بايد يك برچسب داشته باشه كه روش نوشته باشه فكر كنم TV-Out Not Supported
یعنی هیچ کاری نمیشه کرد؟:44:

perspolis n5800
02-11-2009, 00:04
:31:من تم n79 رو ریختم رو گوشیم جواب داد

kurosh08
02-11-2009, 10:44
یعنی خروجی TV نداره؟!!!!!!!!! منم خریدم توش کابل TV نداشت، ولی با کابل دوستم به راحتی وصل شدم.
شما یه بار دیگه کابل TV دوستت رو ازش بگیر و به گوشیت وصل کن. وقتی وصل کردی، توی گوشی یه پیغامی میده که 4 تا گزینه داره. شما گزینه TV-Out Cable رو انتخاب کن (اگه این گزینه وجود داره احتمال 99 درصد گوشی شما کابل TV رو ساپورت می کنه) بعدش 3 تا فیش رنگی کابل رو با دقت به تلویزیون وصل کن و تلویزیون رو در حالتی که DVD یا VCD نگاه می کنی قرار بده (امیدوارم دفعه قبل توی این مراحل اشتباه نکرده باشی) اگه در مراحل اتصال به تلویزیون مشکل داری، بگو تا راهنمایت کنم.
به خاطر این دارم در مرحله اتصال به تلویزیون تاکید می کنم چون وقتی گزینه TV-Out Cable وجود داشته باشه باید حتماً وصل بشه.
امیدوارم مشکلت حل بشه.

nimas2
02-11-2009, 12:58

سلاملکم آقا......
مگه قرار بود جواب نده...:31::31:خیلی از جاها مثل dailymobile اصلا تم 58 و 97 رو با هم میذارن...چون در واقع جفتشون راه میده...:27:

mamo
02-11-2009, 17:44
:31::31::31::31::31:
کی گقته اون تم مال n79 هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:2:

my comi
02-11-2009, 18:03
سلام دوستان
چجوری میشه تو برنامه های جاوا اعداد رو وارد کرد
برای مثال در برنامه های بانک همراه برا وارد کردن رمز چیکار کنم؟؟؟

mamo
02-11-2009, 21:09
من 5800 ندارم
توی گوشی من 6120
دو سه بار # رو میزنم تا اون بالا abc به 123 تغییر پیدا کنه
ویا
هنگام تایپ از option , number mode انتخاب میکنم

شاید مال شما متفاوت باشه

perspolis n5800
02-11-2009, 22:03
:31:بله دوستان شما میتونید امتحان کنید تمهای سری 60 ویرایش سوم به 5800 میخوره منم اول فکر میکردم نمیشه ولی دو تا تم یکی مال 6220 وn79 رو امتحان کردم

A P R I L
03-11-2009, 10:59
دوستان یه مدتیه وقتی گوشی رو به سیستم وصل می کنم کارت حافظه رو می شناسه ،اما مرتب پنجره ی حافظه بسته می شه و دوباره حافظه رو شروع به شناسایی می کنه . به نظرتون کارت حافظه مشکل داره ؟!

وقتی اهنگ های گوشی رو اپدیت می کنم (بعد از refresh) اسامی اهنگ های قبلی که پاک کردم هنوز هستن ،وقتی هم بخوام دستی پاک کنم ارور file is currupted رو میده.
اینطوری خیلی وحشتانکه و نامتربه :2: باید چیکارش کنم ؟!

Arash Arash
03-11-2009, 20:28
سلام به همگی
من یه 2 روزیه که وقتی گوشیم و به پی سی وصل میکنم اون و نمیشناسه!!البته اولش انگار که وصل میشه ولی اینجوری نیست...!!
روی گوشی هم اون چندتا گزینه (PC Suite , Mass Storage و...) ظاهر میشه ولی انگار نه انگار گوشی وصله؟!؟!؟!؟!؟
اگه کسی راه حلی میدونه بگه خیلی ازش ممنون میشم!

majid.khaledi
03-11-2009, 20:39
سلام دوستان
برای نمایش فایل های pdf روی گوشی باید چکار کرد؟
برنامه ای وجود داره؟
ممنون

H a m e e d
03-11-2009, 20:53
دوستان یه مدتیه وقتی گوشی رو به سیستم وصل می کنم کارت حافظه رو می شناسه ،اما مرتب پنجره ی حافظه بسته می شه و دوباره حافظه رو شروع به شناسایی می کنه . به نظرتون کارت حافظه مشکل داره ؟!

وقتی اهنگ های گوشی رو اپدیت می کنم (بعد از refresh) اسامی اهنگ های قبلی که پاک کردم هنوز هستن ،وقتی هم بخوام دستی پاک کنم ارور file is currupted رو میده.
من یه همچین مشکلاتی رو داشتم و یه مموری کارت دیگه خریدم مشکلم حل شد.

Arash Arash
03-11-2009, 20:57
سلام به همگی
من یه 2 روزیه که وقتی گوشیم و به پی سی وصل میکنم اون و نمیشناسه!!البته اولش انگار که وصل میشه ولی اینجوری نیست...!!
روی گوشی هم اون چندتا گزینه (PC Suite , Mass Storage و...) ظاهر میشه ولی انگار نه انگار گوشی وصله؟!؟!؟!؟!؟

nimas2
03-11-2009, 23:07
من 5800 ندارم
توی گوشی من 6120
دو سه بار # رو میزنم تا اون بالا abc به 123 تغییر پیدا کنه
ویا
هنگام تایپ از option , number mode انتخاب میکنم

شاید مال شما متفاوت باشه

خیلی جالبه.....متشکریم که نظر میذارین.....:21::46:

mamo
03-11-2009, 23:24
خیلی جالبه.....متشکریم که نظر میذارین.....:21::46:
خواهش میکنم . توی اکثر کلوپ ها فعالیت دارم
ولی کاربر فعال نیستم

iman_s
03-11-2009, 23:49
سلام دوستان

ميتوني از برنامه كيبورد مجازي استفاده كني.
يك نسخه از اين برنامه رو درست كردند كه حتي اگر گوشيت فارسي نيست بشه حروف فارسي رو تايپ كرد.
الان لينكش دم دستم نيست ولي تو همين انجمن بود. wfvirtualkeyboard_0.9.4.sis

mamo
03-11-2009, 23:54
ميتوني از برنامه كيبورد مجازي استفاده كني.
يك نسخه از اين برنامه رو درست كردند كه حتي اگر گوشيت فارسي نيست بشه حروف فارسي رو تايپ كرد.
الان لينكش دم دستم نيست ولي تو همين انجمن بود. wfvirtualkeyboard_0.9.4.sis

Arash Arash
04-11-2009, 00:08
سلام به همگی

بابا کارگر فعالی,سر کارگری اینجا نیست که یه جواب به من بده؟!

mamo
04-11-2009, 00:18
از یه پورت یو اس بی دیگه استفاده کن

pc suite رو هم دوباره نصب کن

محض احتیاط اینو هم نصب کن
Nokia_Connectivity_Cable_Driver

MohsenZZR
04-11-2009, 09:50
یعنی خروجی TV نداره؟!!!!!!!!! منم خریدم توش کابل TV نداشت، ولی با کابل دوستم به راحتی وصل شدم.
شما یه بار دیگه کابل TV دوستت رو ازش بگیر و به گوشیت وصل کن. وقتی وصل کردی، توی گوشی یه پیغامی میده که 4 تا گزینه داره. شما گزینه TV-Out Cable رو انتخاب کن (اگه این گزینه وجود داره احتمال 99 درصد گوشی شما کابل TV رو ساپورت می کنه) بعدش 3 تا فیش رنگی کابل رو با دقت به تلویزیون وصل کن و تلویزیون رو در حالتی که DVD یا VCD نگاه می کنی قرار بده (امیدوارم دفعه قبل توی این مراحل اشتباه نکرده باشی) اگه در مراحل اتصال به تلویزیون مشکل داری، بگو تا راهنمایت کنم.
به خاطر این دارم در مرحله اتصال به تلویزیون تاکید می کنم چون وقتی گزینه TV-Out Cable وجود داشته باشه باید حتماً وصل بشه.
امیدوارم مشکلت حل بشه.
سلام دوست عزیز.وقتی فیش رو به گوشی وصل میکنم اون 4تا گزینه میاد.منم گزینه (خروجی تلویزیون) رو انتخاب میکنم ولی وقتی کابل رو به TV وصل میکنم هیچی نشون نمیده.:41:گوشیه من ورژن 21 هستش.ایا به ورژن ارتباطی داره؟

Oracle_Eldorado
04-11-2009, 10:23
دوستان من یه مشکلی با آپدیت کردن دارم .
وقتی با NSU دانلود میکنم ، دانلودش تا 133.3 مگابایت میره ، ولی ارور میده .
میگه به دلیل اینترنت ضعیف شما 3 بار دانلود انجام شده ولی نا موفق بوده .
البته خودم حدس میزنم چون PC Suite نصب ندارم اینطوری میکنه .
خواستم ببینم نظر دوستان چیه .

یه سئوال دیگه :

میشه به صورت آفلاین آپدیت کنم ؟
یعنی فایل های آپدیت رو دانلود کنم ،
بعد بدون اینترنت روی گوشی نصب کنم ؟

kurosh08
04-11-2009, 10:52
آره میشه فایل ها رو دانلود کرد و بعدش شما می تونین این فایل ها رو توی مسیر خاصی از ویندوز بریزین و اونوقت برنامه NSU در عرض 5 دقیقه گوشی شما رو آپدیت می کنه.
شما باید توی انجمن آپدیت گوشی های نوکیا برین. یه کمی بگردین پیدا میشه.

kurosh08
04-11-2009, 11:18
پس گزینه TV وجود داره.
به خاطر ورژن 21 فکر نکنم باشه.
شما یه آهنگ رو از توی گوشی Play کنین اونوقت به تلوزیون وصل کنین ببینین صداش در میاد. اگه صداش دراومد، یا به خاطر کابله، یا ممکنه با تلوزیون شما مشکل داشته باشه!! حالا شاید باید حتماً کابل مخصوص 5800 رو بهش وصل کنین!
خلاصه اینکه گوشی شما به تلوزیون وصل میشه. حالا مشکل از کجاست دیگه من نمیدونم.
البته یه سری تنظیمات هم توی گوشی برای اتصال به تلوزیون وجود داره. شاید کارساز باشه. مسیر زیر:
Settings-Phone-Accessories-TV-Out

siavash online
04-11-2009, 12:15
برای منم ورژن 21 ،وقتیم خریدم کابل تی وی نداشت
ولی یه کابل داشتم که برای MP4 بود و با همون راحت وصل شد،اگه کابلتون سالم باشه،اشکال از گوشیه.
با کابلهای دیگه امتحان کن

MohsenZZR
04-11-2009, 21:47
پس گزینه TV وجود داره.
به خاطر ورژن 21 فکر نکنم باشه.
شما یه آهنگ رو از توی گوشی Play کنین اونوقت به تلوزیون وصل کنین ببینین صداش در میاد. اگه صداش دراومد، یا به خاطر کابله، یا ممکنه با تلوزیون شما مشکل داشته باشه!! حالا شاید باید حتماً کابل مخصوص 5800 رو بهش وصل کنین!
خلاصه اینکه گوشی شما به تلوزیون وصل میشه. حالا مشکل از کجاست دیگه من نمیدونم.
البته یه سری تنظیمات هم توی گوشی برای اتصال به تلوزیون وجود داره. شاید کارساز باشه. مسیر زیر:
Settings-Phone-Accessories-TV-Out
این بار روی تلویزیون LCD امتحان کردم.صدا داشت ولی تطویر نه.کابلی رو هم که امتحان کردم ماله N96هستش.

yazdankhah
05-11-2009, 01:15
سلام دوستان

اگه درست متوجه شده باشم منظور شما اینه که صفحه کلید اعدادی نیست که بخواهید وارد کنید.
در این صورت باید بگم می بایستی برنامه موبایل بانک مخصوص 5800 یا S60V5 دانلود و نصب کنید که خودش یه صفحه کلید مجازی داره و به راحتی میشه اونجا با برنامه کار کرد.
من خودم برنامه بانک اقتصاد نوین رو ریختم و خیلی راحت کار میکنم و مشکلی ندارم چون یک صفحه کلید مجازی داره.
موید باشید

yazdankhah
05-11-2009, 01:18

اگه روی جعبه دقت کرده باشی یه لیبل هست که توضیح میده این گوشی قابلیت وصل به تلوزیون رو نداره یعنی نه سیمشو دارره و نه قابلیتشو!
البته من جدیدا گوشیمو با گارانتی اتصالات خریدم و این جریان رو متوجه شدم.
حتی لازمه بگم کیف فابریک روش نبود در حالی که اگه بگردی گوشی هایی هستند که قابلیت وصل به تلوزیون و کیف فابریک روشون هست که البته قیمتشون حدود 30-40 هزار تومان گرونتر از اینی هست که من خریدم.
من 299 خریدم از فروشگاه اتصالات که یه شارژر فندکی ماشین روش اشانتیون دادند.

yazdankhah
05-11-2009, 01:21

دوست عزیز لطفا بگو کارت حافظه ات مشخصاتش چیه.
به نظر من بهتره یه بار کارت حافظه رو خارج کنی و دوباره وارد کنی گوشی رو ری استارت کنی شاید درست بشه اما به احتمال زیاد مشکل از کارت حافظه باید باشه نه خود گوشی.

موید باشی

yazdankhah
05-11-2009, 01:27
و بالاخره گوشیمو آپدیت کردم.

جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.

بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.

پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.

تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.

موفق باشید:11:

Oracle_Eldorado
05-11-2009, 09:50

جریان از این قراره که خیر سرشون از گارانتی اصلی و فروشگاه سر عباس آباد - ولیعصر اتصالات خریدم که نرم افزارش به روز باشه که متاسفانه 21 بود.

بردم گارانتی اصلی برام طی 15 دقیقه با باکس به روز کردند البته مجانی و حالا 31 دارم که زبان فارسی هم داره.

پیشنهاد من به همه دوستان اینه که می ارزه حتی 15 تومان بدند به گارانتی اصلی و با باکس اریجینال خود نوکیا نرم افزار به روز 31 رو بریزند که زبان فارسی رو کامل ساپورت میکنه.

شاید دوستی بگه خودم آپدیت میکنم که جواب میدم اولا با وضعیت اینترنت این روزها ریسک بسیار بزرگ و خطرناکیه دوما چه ضمانتی هست که سر آخر گوشی صحیح و سالم به روز شده باشه.

تازه دوستانی که واردند میگند بین باکس گارانتی اصلی و اینترنت خیلی تفاوت هست و ایمن ترین و بهترین وسیله به روز رسانی همون باکس اریجینال نوکیاست.

عزیز من قبلا N73 داشتم خودم چند بار به صورت دستی آپدیت کردم و هیچ مشکلی پیش نیومد !!!
حالا که شما آپدیت کردی چه تفاوت هایی داره نسبت به ورژن 21 ؟

nimas2
05-11-2009, 13:04

سلام دوست عزیز.....:20:
حتی اگر با 512 وایرلس آپ کنم مشکلی پیش میاد...فکر نکنم مشکلی باشه آخه من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردم...اگر واقعا تفاوت خاصی هست میشه توضیح بدین

mamo
05-11-2009, 13:31

دوست عزیز
فلش بدون باکس هیچ مشکلی نداره
فقط کافیه از rpl و فایل pm یه بک آپ بگیری
وقتی rpl خراب بشه باکس هم به دادت نمیرسه

در مورد گارانتی بگم که خیلی کلمه مزخرفی هست
همش کشکه
یه بلایی سر گوشیت بیاد اونوقت می فهمی گارانتی چیه

newhamedpc
05-11-2009, 13:41
سلام. گوشي من كابل TV روش نبود Version 30 ---- shode
بعدش كابل تلوزيون n82 را روش وصل كردم. عكس TV رو صفحه اومد و ميگه وصل شده ولي تصويري تو تلوزيون نشون نميداد همون كابل رو توي همون حالت وصل كردم به n82 راحت نشون داد
مشكل چيست؟

saeedss
06-11-2009, 18:19
من میخاستم گوشی 5800 بگیرم اما یه جا خوندم که میگفت سرعت باز کردن آیکون ها پایینه و زیاد هنگ میکنه.آیا به نظرتون اینجوره.شما که دارید ازش راضید و این عیبها رو داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

mamo
06-11-2009, 19:49
من میخاستم گوشی 5800 بگیرم اما یه جا خوندم که میگفت سرعت باز کردن آیکون ها پایینه و زیاد هنگ میکنه.آیا به نظرتون اینجوره.شما که دارید ازش راضید و این عیبها رو داره؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
همچین چیزی نیست
در ضمن در ورژن های جدید سرعتش بیشتر شده
بخر
پشیمون نمیشی

vahidreza2007
06-11-2009, 19:57

سلام دوست عزيز لطف ميكني ادرس اين جايي رو كه گوشي رو خريدي دقيقا به من بگي چون ميخوام وقتي اومدم تهران از انجا با گارانتي اصلي اتصالات بخرم و اگه شد يه شماره تلفن هم به من بدي از اونا ممنون ميشم منتظر هستم ...

vahidreza2007
06-11-2009, 20:01
راستي مي تونم وقتي گوشي رو خريدم بدم همونجا برام اخرين اپديت رو بريزن رو گوشي ؟
هزينه اي كه ازم نميگيرن واسه اپديت گوشي ؟
هر خدمات ديگه اي هم كه بايد بدن موقعه خريد لطفا بگيد تا بگيرم ازشون چون من زياد وارد نيستم
راستي اين جايي كه شما خريدي نمايندگي رسمي رسمي هستش ديگه درسته ؟
چون من ميخوام از يه جاي مطمئن و يه گوشي مطمئن بخرم منظور اصل بخرم

vahidreza2007
06-11-2009, 20:06
لطفا يكي از دوستان لطف كنه ادرس و شماره تلفن نمايندگي اصلي و مركزي و رسمي اتصالات رو كه ميشه ازشون گوشي نوكيا خريد وهمون جا برامون گوشي رو اپديت كنند رو به من لطف كنه بده چون چند روزه ديگه ميخوام برم بخرم گوشي رو و ميخوام بعده خريد بدم همونجا برام اخرين اپديتش رو بريزن رو گوشي - چون من شهرستانم و ميخوام بده خريد برگردم واسه همين ميخوام همه كارها رو همون روز انجام بدم ممنون از شما

yazdankhah
06-11-2009, 20:10
سلام دوست عزیز.....:20:
حتی اگر با 512 وایرلس آپ کنم مشکلی پیش میاد...فکر نکنم مشکلی باشه آخه من ورژن 30 رو همین شکلی آپ کردم...اگر واقعا تفاوت خاصی هست میشه توضیح بدین

من هیچ جا نگفتم مشکلی پیش میاد. گفتم پیشنهاد میکنم برای جلوگیری از مشکلات احتمالی که میتونه خیلی هم مخرب باشه (ایرانه دیگه اینترنتش هر ثانیه یه ادایی میده) با هزینه معقول بدید گارانتی اصلی با باکس خود نوکیا و برنامه اصلی نوکیا این کار رو طی 15 دقیقه انجام بده. این فقط یه پیشنهاد بود وگرنه شما به هر شکلی که صلاح میدونی عمل کن.

موید باشی:11:

enimonte
06-11-2009, 20:11
ممنون میشم راهنمایی کنید

من وقتی اون اولها خریدم زیاد هنگ میکرد ولی وقتی آپدیتش کردم ماهی 1 بار هنگ میکنه.ازش هم خیلی راضیم به نسبت کا 800 که قبل داشتم

yazdankhah
06-11-2009, 20:12
دوست عزیز
فلش بدون باکس هیچ مشکلی نداره
فقط کافیه از rpl و فایل pm یه بک آپ بگیری
وقتی rpl خراب بشه باکس هم به دادت نمیرسه

در مورد گارانتی بگم که خیلی کلمه مزخرفی هست
همش کشکه
یه بلایی سر گوشیت بیاد اونوقت می فهمی گارانتی چیه

نمیدونم تا حالا کارت به گارانتی های معتبر افتاده یا نه اما بهت بگم من تا بحال هیچ وقت گوشی بدون گارانتی نه خریدم و نه به هیچ کسی توصیه میکنم. شده 50 هزار تومان اضافه دادم اما همیشه با گارانتی خریدم و در عوض همیشه زبونم 2 متر دراز بوده و تا بحال هیچ مشکلی برام پیش نیومده.
البته بگم گارانتی معتبر و نه در پیت.
باز هم توصیه میکنم گوشی با گارانتی اصلی تهیه کنید و خیالتون راحت باشه.

موید باشید:11:

yazdankhah
06-11-2009, 20:15
سلام. گوشي من كابل TV روش نبود Version 30 ---- shode
بعدش كابل تلوزيون n82 را روش وصل كردم. عكس TV رو صفحه اومد و ميگه وصل شده ولي تصويري تو تلوزيون نشون نميداد همون كابل رو توي همون حالت وصل كردم به n82 راحت نشون داد
مشكل چيست؟

دوست عزیز مشکل اینه که سری جدید 5800 اصولا کابل تلوزیون رو ساپورت نمیکنند. نه اینکه کابل روشون نیست و بشه با یه کابل دیگه این کارو انجام داد. نه اصلا از نظر سخت افزاری و نرم افزاری ساپورت نمیکنند.

دوستان یه توضیحی بدم که من از نوکیا علت این مسئله رو سوال کردم گفت گوشی های 5800 سری قدیم که ساپورت میکردند از نظر نرم افزاری و سخت افزاری یک سری باگ هایی داشتند که نوکیا نمیتونست اونها رو حل کنه و خیلی مشکلات مثل هنگ کردن گوشی و کندی اون داشتند که نوکیا سر اخر تصمیم گرفت این آپشن رو از 5800 حذف کنه.

موید باشید:11:

mamo
06-11-2009, 20:16
vahidreza2007
چرا اسپم میزنی؟
همه حرفهاتو توی یه پست بزن
اگه بعدا یادت افتاد ویرایش کن بعد اضافه کن

yazdankhah
06-11-2009, 20:17
ممنون میشم راهنمایی کنید

دوست عزیز من تا بحال گوشی های خیلی زیادی داشتم از همه برند ها و همه نوعش رو داشتم (اگه یه سرچی تو همین فروم بکنی متوجه میشی) الان 1 ماه که این گوشی رو دارم به نظر من یکی از بهترین های موجود بازار هست.

بدون هیچ شک و ناراحتی و فکری برو بخر اما به نظر من گارانتی اصلی اتصالات بخر و بعد بده همونجا مجانی نرم افزارشو ارتقاع بدند و با خیال راحت استفاده کن.

yazdankhah
06-11-2009, 20:19
سلام دوست عزيز لطف ميكني ادرس اين جايي رو كه گوشي رو خريدي دقيقا به من بگي چون ميخوام وقتي اومدم تهران از انجا با گارانتي اصلي اتصالات بخرم و اگه شد يه شماره تلفن هم به من بدي از اونا ممنون ميشم منتظر هستم ...

دوست عزیز اتصالات میرداماد هست. لطف کن به 88709090 زنگ بزن و آدرس و تلفن اونجا رو ازشون بگیر.
اتصالات اصلی تقاطع عباس اباد - ولیعصر 24 ساعت گوشی رو نگه میداره و ارتقاع میده اما اتصالات میرداماد 30 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

موید باشید

mamo
06-11-2009, 20:24
دوست عزیز اتصالات میرداماد هست. لطف کن به 88709090 زنگ بزن و آدرس و تلفن اونجا رو ازشون بگیر.
اتصالات اصلی تقاطع عباس اباد - ولیعصر 24 ساعت گوشی رو نگه میداره و ارتقاع میده اما اتصالات میرداماد 30 دقیقه بیشتر طول نمیکشه.

موید باشید
و خداوند پیام خصوصی را آفرید.......
برای اینجور چیزا

vahidreza2007
06-11-2009, 21:19
vahidreza2007
چرا اسپم میزنی؟
همه حرفهاتو توی یه پست بزن
اگه بعدا یادت افتاد ویرایش کن بعد اضافه کن

اولا واسه دادن سه تا پست پوزش ميخوام از دوستان ولي فكر نكنم دادن پست و پرسش در مورد گوشي مربوط به تاپيك اسپم باشه ؟
چون من ميخوام مشكلي برام پيش نياد بعدا و فلسفه اين تاپيك واسه همين هستش .
اگه شما اين نوع پست ها رو اسپم محسوب كني بايد بشيني ببيني چند از 900 تا پستت اسپم محسوب ميشه :21:

mamo
06-11-2009, 21:24
اولا واسه دادن سه تا پست پوزش ميخوام از دوستان ولي فكر نكنم دادن پست و پرسش در مورد گوشي مربوط به تاپيك اسپم باشه ؟
چون من ميخوام مشكلي برام پيش نياد بعدا و فلسفه اين تاپيك واسه همين هستش .
اگه شما اين نوع پست ها رو اسپم محسوب كني بايد بشيني ببيني چند از 900 تا پستت اسپم محسوب ميشه :21:

میتونی از پروفایلم همه رو نگاه کنی
ببین اسپم هستن یا پستهای مفید
درضمن تاریخ عضویت رو نگاه کن
اگه اسپم میدادم الان 900 یه صفر دیگه هم داشت

iman_s
06-11-2009, 23:28
و خداوند پیام خصوصی را آفرید.......
برای اینجور چیزا
و البته فروم را هم آفريد تا بعضيها به طور مستقيم و غير مستقيم تبليغ كنند.
فكر كنم ايشون نمايندگي دارند و همش تبليغ گارانتي ميكنند.مخصوصا يك شركت به خصوص.

hassan_magic2000
06-11-2009, 23:39
اتفاقا من با گوشی آپ میکنم

همین یه هفته پیش هم آپ کردم ( البته با وایرلس فرودگاه بود خیلی حال داد :27: ) کلا چیزای مجانی حال میده :31:

وقتی با گوشی آپ میکنی احتمال قاطی کردنش فکر کنم زیر 5 درصد باشه تازه قبل از همه چیز هم یه بک آپ میگیره تا مشکلی پیش نیاد
به هر حال گارانتی هم بد نیست . البته بستگی به شرکتش داره

smallfrank
07-11-2009, 21:00
سلام دوستان
یه سوال دارم
چه جوری میشه OwnSkin نصب کرد؟

Eshghe_door
08-11-2009, 14:26
سلام

من کمک میخوام

گند زدم گمونم!

چن روز پیش گوشیم هنگ کرد، منم اومدم مموری رو بدون اینکه remove memory card رو بزنم دراوردم تا از هنگ دربیاد

از اون روزه مموری منو تو برنامه ها و اینا باز نمیکنه

مثلا از گالری که میرم تو image and videos

فقط عکس هایی که تو مموری گوشی هست باز میشه عکسای کارت حافظه رو نمیاره

من چی کنم کمک

یه چیز دیگه هم هست

از همون روز اول که گرفتم گوشیو

هرکار میکردم بعد فشار دادن رم که درمیاد بیرون، همون قد درمیومد دیگه نمیشه کامل از تو گوشی درش آورد

:41:

my comi
08-11-2009, 15:02
سلام

من کمک میخوام

گند زدم گمونم!

چن روز پیش گوشیم هنگ کرد، منم اومدم مموری رو بدون اینکه remove memory card رو بزنم دراوردم تا از هنگ دربیاد

از اون روزه مموری منو تو برنامه ها و اینا باز نمیکنه

مثلا از گالری که میرم تو image and videos

فقط عکس هایی که تو مموری گوشی هست باز میشه عکسای کارت حافظه رو نمیاره

من چی کنم کمک

یه چیز دیگه هم هست

از همون روز اول که گرفتم گوشیو

هرکار میکردم بعد فشار دادن رم که درمیاد بیرون، همون قد درمیومد دیگه نمیشه کامل از تو گوشی درش آورد

:41:
منم یه بار این مشکل برام پیش اومد
موبایلتو با کابل وصل کامپیوتر کن بعد اگه تونستی وارد مموریت بشی یه کپی ازش بگیر بعد مموریتو فرمت کن اگه وارد نشد فک کنم اطلاعات رو مموریتو باید بیخیال بشی و فرمت کنی(شاید دوستان راه بهتری بلد باشن:31:)
در مورد در آوردن مموری هم یه کم سفته، بعد از اینکه فشارش دادی و یه کم بیرون اومد با سر ناخن بگیرش با کم فشار کامل بیرون میاد

Eshghe_door
08-11-2009, 18:51
منم یه بار این مشکل برام پیش اومد
موبایلتو با کابل وصل کامپیوتر کن بعد اگه تونستی وارد مموریت بشی یه کپی ازش بگیر بعد مموریتو فرمت کن اگه وارد نشد فک کنم اطلاعات رو مموریتو باید بیخیال بشی و فرمت کنی(شاید دوستان راه بهتری بلد باشن:31:)
در مورد در آوردن مموری هم یه کم سفته، بعد از اینکه فشارش دادی و یه کم بیرون اومد با سر ناخن بگیرش با کم فشار کامل بیرون میاد

واللا بیرون اومدنش که درنمیاد به هیچ وجه خودمو میکشم ولی باز درنمیاد

نه رو کامپیوتر میاردش رممو

حالا دوستان باز نظر بدن به جایی نرسیدیم

همین کارو میکنم

ممنونم

kurosh08
08-11-2009, 19:10
رم در نمیاد؟!!!!!
با یه انبر کوچیک رمو بگیر و بکشش! البته جوری نکشی که دل و روده گوشی دربیاد.
البته اگه بتونی قاب گوشی رو دربیاری، دیگه درآوردن رم خیلی راحت میشه. اگه نمیتونی قابو دربیاری یه جای مطمئن برو و قاب گوشی رو دربیار و رمو بکش بیرون.

Eshghe_door
08-11-2009, 19:26
حالا جدا از دراوردن رم

این مشکلی که گفتم رو چجوری حل کنم

این مهمه

Oracle_Eldorado
08-11-2009, 19:31
رم در آوردنش یه قلق کوچیک داره .
باید یه ذره رم رو به طرف داخل گوشی فشار بدی .
یه حالت فنری داره .
فشار که بدی خودش یکم میاد بیرون .
اون وقت که بکشی در میاد .

حالا جدا از دراوردن رم

این مشکلی که گفتم رو چجوری حل کنم

این مهمه

این مشکل با در آوردن رم فکر کنم برطرف بشه .
چون منم قبلا N73 داشتم این مشکل پیش اومد یه بار رم رو کلا فرمت کردم و مشکل حل شد .

Eshghe_door
08-11-2009, 19:46
رم در آوردنش یه قلق کوچیک داره .
باید یه ذره رم رو به طرف داخل گوشی فشار بدی .
یه حالت فنری داره .
فشار که بدی خودش یکم میاد بیرون .
اون وقت که بکشی در میاد .

دوستان من این کارو میکنم

بعد که فنر هلش میده جلو

میکشمش دربیاد نمیاد دیگه بیشتر از چیزی که فنر هل داده...

هییییییییییییییی

RaS0oL.M
08-11-2009, 20:23
به نظر شما من این گوشی رو بخرم یا n82.
:10:

H_E_A
08-11-2009, 20:42
دوستان من این کارو میکنم

بعد که فنر هلش میده جلو

میکشمش دربیاد نمیاد دیگه بیشتر از چیزی که فنر هل داده...

هییییییییییییییی
:31:
منم این مشکل رو داشتم بار اول که میخواستم بیرون بکشمش
یه کم رمو به بالا فشار بده (همزمان که میکشی بیرون) البته خیلی کمممممم
فقطم بار اول دوم اینجوری بود ، حالا دیگه نمیدونم یا من عادت کردم یا گوشیم:10:

Eshghe_door
08-11-2009, 20:46
بالا یعنی چجوری؟

به طرف پشت گوشی یه ال سی دیش؟

RaS0oL.M
08-11-2009, 21:19
به نظر شما من این گوشی رو بخرم یا n82.
:10:
جواب مارو بدین بد نیست.:27::21:

Eshghe_door
08-11-2009, 21:37
جواب مارو بدین بد نیست.:27::21:

دوست عزیز این سوال رو چندین بار پرسیدن تو این تاپیک

یه جستجوی کوچیک میتونه جواب سوالتو بده

RaS0oL.M
08-11-2009, 21:52
دوست عزیز این سوال رو چندین بار پرسیدن تو این تاپیک

یه جستجوی کوچیک میتونه جواب سوالتو بده

400 صفحه از نظر شما کوچیکه؟

hassan_magic2000
08-11-2009, 21:59

سلام دوست عزیز

اخه خیلی خیلی این دو تا گوشی با هم فرق میکنن

باید نیازاتو بگی اونوقت میشه کمکت کرد

5800 لمسیه ( باید ببینی میتونی از صفحه ش مواظبت کنی اصلا از لمسی خوشت میاد ؟ ) دوربینش خوب نیست کلا کار باهاش لذت بخشه ولی مثلا n gage نداره بازیا و برنامه های خودشو داره برنامه هاش عالیه

از اونور n82 که دوربینش خیلی خوبه ngage داره مقاومه ( نسبت به 5800 ) و ....

اگه نیازاتو بگی بهتره

موفق باشی :11:

mahdy_202
08-11-2009, 22:02
سلام به نظر من n82 فقط دوربینش از 58 بهتره و گیم رو راحت تر از 58 میشه باهاش بازی کرد.

Eshghe_door
08-11-2009, 22:02

اولا کوچیکه نه و کمه

دوما وقتی جستجو میکنی دیگه 400 صفحه نیس

اگه درست بتونی جستجو کنی و وارد باشی میتونی خیلی زود جوابتو بگیری:46:

mahdy_202
08-11-2009, 22:06
سلام
از اساتید محترم خواهش میکنم منو راهنمائی بکنن
دیشب گوشی رو گذاشتم شارژ شد صبح برداشتم اصلا هم با گوشی ور نرفتم حتی زنگ هم نزدم
اما در کمال ناباوری الان گوشی رو برداشتم خاموش بود اول فکر کردم اشکال از جای دیگه میتونه باشه
اما گوشی رو به شارژر وصل کردم روشن شد .
این مشکل رو کسی داشته؟
و احتمال میدین از کجا باشه خودبخود شارژ خالی شده ؟

mohammad_1ta
08-11-2009, 22:12
سلام
از اساتید محترم خواهش میکنم منو راهنمائی بکنن
دیشب گوشی رو گذاشتم شارژ شد صبح برداشتم اصلا هم با گوشی ور نرفتم حتی زنگ هم نزدم
اما در کمال ناباوری الان گوشی رو برداشتم خاموش بود اول فکر کردم اشکال از جای دیگه میتونه باشه
اما گوشی رو به شارژر وصل کردم روشن شد .
این مشکل رو کسی داشته؟
و احتمال میدین از کجا باشه خودبخود شارژ خالی شده ؟

برای منم چند وقت پیش این اتفاق افتاد:
گوشی تا صبح تو شارژ بود، وقتی که صبح پاشدم رفتم دانشگاه، دیدم 1 دونه باطری بیشتر نمونده و هی میگه Low Battery :13: (درحالی که با گوشی هیچ کاری نکرده بودم)

mahdy_202
08-11-2009, 22:27
نتیجه چی شد ؟
اشکال ازکجاست؟