ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33

sky lord
23-03-2010, 19:42
سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟:22:

sky lord
23-03-2010, 19:48
سلام دوستان من چنتامشکل داشتم :
1تو گوشی وقی میخوام اسم یه اهنگ رو عوض کنم غیر قابل اتفاده میشه مشکل چیه و چیکار میشه کرد؟
2برنامه های نصب نشده رو که تو رم هستن نمیشه ارسال کرد
ممنون:13:

Armin 7
23-03-2010, 20:43
سلام دوستان من چنتامشکل داشتم :
1تو گوشی وقی میخوام اسم یه اهنگ رو عوض کنم غیر قابل اتفاده میشه مشکل چیه و چیکار میشه کرد؟
2برنامه های نصب نشده رو که تو رم هستن نمیشه ارسال کرد
ممنون:13:
اولا اینکه شما وقتی میخوای اسم آهنگی رو تو گوشیت عوض کنی باید اینو در نظر داشته باشی که فرمتش رو پاک نکنی. برای مثال اسم یه آهنگ هستش Soosan Khanoom.mp3 اگه شما این اسمو پاک کنید و اسمه مورد نظرتون رو بدون ذکر فرمت (مثلا mp3)بنویسید خوب طبیعیه که گوشیت نمیتونه تشخیص بده که این فایل چیه.
ثانیا شما برا ارسال برنامه ها ,فایل ها و ... میتونین از برنامه ای به نام X-ploreاستفاده کنین که قویترین و معتبر ترین برنامه ی مدیریت فایل هستش.
اینم برنامه X-plore v 1.42 برای شما :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

enimonte
23-03-2010, 21:00
البته روش دیگه ای هم وجود داره که بعد از مستر ریست -- نپره. اما الان فایل هاش رو ندارم که برات بزارم.
خوش باشی

این فایل هایی است که باعث میشه ه.ک گوشی پس از مستر ریست نپره

sky lord
23-03-2010, 22:05
سلام ببخشید مستر ریست چیه و باعث چی میشه؟

smartexploit
23-03-2010, 22:12
سلام . مستر ريست باعث ميشه گوشي مجددا به تنظيمات كارخانه برگرده

sky lord
23-03-2010, 22:17
دوستان یه زحمت دیگه هم داشتم اگه میشه لینک دانلود یه انتی ویروس خوب +نحوه ساین رو برام بزارید
ممنون

rouzbeh_ziafati
24-03-2010, 10:29
بچه ها من با 5800 عکس میگیرم کیفیت عکس از کیفیت عکسی که با مثلا دوریبن 5320 که 2 مگاپیکسل هست پایین تر میشه !
مال همه شما اینطوریه ؟! تنظیمات عکس رو هم روی آخرش گذاشتم

Armin 7
24-03-2010, 23:56
سلام. اقا 5800 قابلیت اجرای اسکرین سیور ور داره ؟ اگه داره چه جوریه ؟

پويا
25-03-2010, 03:01
تو فیرم ویر 30 تو مسیج دلیوری ، ساعت دلیوری رو نشون میداد . ولی الان تو فیرم ویر 40 تاریخ نشون میده که تاریخ هم 1 روز جلوتر نشون میده . چطور میشه تنظیم کرد دوباره ساعت رو تو دلیوری نشون بده؟

Help118
27-03-2010, 00:10
بنظرتون 5800 بخرم یا سونی ارسکون دبیلو 995؟ تعصبی جواب ندینیا

سوال دوم: 5800 رنگ مشکیش خوشگلتره یا مشکی قرمزش؟

Armin 7
27-03-2010, 11:39
بنظرتون 5800 بخرم یا سونی ارسکون دبیلو 995؟ تعصبی جواب ندینیا

سوال دوم: 5800 رنگ مشکیش خوشگلتره یا مشکی قرمزش؟

به نظر من اگه 5800 بخری و به آخرین فریمور که الان 40 هستش آپدیت کنی خیلی بهتره . در ضمن مگه 5800 با رنگ مشکی خالیم داریم ! تا اونجایی که من میدونم 5800 فقط رنگهای مشکی_قرمز . مشکی_آبی و مشکی_نقره ایش تو بازار موجوده . موفق باشی.

AMIN73
27-03-2010, 18:57
من گوشیمو الان اپدیت کردم به ورژن 40 قبلش ورژن 10 بودم الان دیگه وقتی تماس میگیری و دستت یا صورتت رو روی سنسور میذاری صفحه خاموش نمیشه که باتری زیاد مصرف نشه ضمن اینکه تاریخ دلیوری ها هم اشتباه میزنه برا دوستان هم همینطوره

OMID_TANHA
27-03-2010, 19:55
دوستان مشکل صفحه نمایش 5800 تو اپدیت جدید رفع شده؟

bad_stu
27-03-2010, 20:00
من گوشیمو الان اپدیت کردم به ورژن 40 قبلش ورژن 10 بودم الان دیگه وقتی تماس میگیری و دستت یا صورتت رو روی سنسور میذاری صفحه خاموش نمیشه که باتری زیاد مصرف نشه ضمن اینکه تاریخ دلیوری ها هم اشتباه میزنه برا دوستان هم همینطوره
شما یه مستر ریست بکن ببین درست میشه.
با این کد:
حواست باشه با مستر ریست هر پی رو گوشی داری می پره!

Help118
27-03-2010, 21:42
دوستان پنج شش نفر از دوستام 5800 دارن همشون ال سی دی سوزوندن یا می گن تصویر رشته رشته می شه و تو سرما هم ال سی دی هاش از کار می افتن. نظر شما چیه؟ این مساله دیوانم کرده

bad_stu
27-03-2010, 23:28
دوستان پنج شش نفر از دوستام 5800 دارن همشون ال سی دی سوزوندن یا می گن تصویر رشته رشته می شه و تو سرما هم ال سی دی هاش از کار می افتن. نظر شما چیه؟ این مساله دیوانم کرده
سلام دوست من ایم مشکل LCD 5800 مال سری های قدیمیه گوشیه و جدیدا کسی دچار مشکل نشده.(تا جایی که اطلاع دارم)
احتمالا دوستان شما از سری های اول گرفتن. یا اگر جدید گرفتن از همون سری های اول بوده که این مدت دست فروشنده مونده بوده.
من در مورد این مشکل تحقیق کردم راه حل کاملش تعویض صفحه نمایشه! نکته ی جالبش این جاست که من از چند تا تعمیر کار پرسیدم همه گفتن بعد از تعویض مشکل بر نگشته. این یعنی مشکلی توی LCD های سری اول بوده که حالا بر طرف کردن وگرنه چرا تکرار نشده بعد از تعویض؟ (البته این چند موردی که من پرسیدم این طور بود.)
اما من جایی ندیدم که نوکیا به مشکل LCD اعتراف کرده باشه! (شاید هست من ندیدم) نوکیا فقط گفته بود اون چند 100 تای اول مشکل اسپیکر دارن! اما من تا حالا ندیدم کسی با اسپیکرش مشکل داشته باشه اما 5-6 نفر دیدم با LCD مشکل داشته باشن! (فکر کنم نوکیا به LCD می گه اسپیکر!) به هر حال تا جایی که من متوجه شدم مشکل LCD در سری های جدید بر طرف شده! اما از اون جا که نوکیل رسما حرفی نزده که بهش اعتماد کنیم از باقی دوستان هم می خوام اگر اطلاعاتی دارن ما رو مطلع کنن. و شما دوست عزیز خودتم از چند تا تعمیر کار یه سوال بپرس تا مطمئن بشی.
خوش باشی

iman_s
28-03-2010, 00:38
گوشي من اول مشكلي LCD نداشت ولي وقتي دادم بيرون فلش بزنن موقع بعدش بعضي وقتها صفحه ميپره (با برفكي اشتباه نشه) كه با قفل كردن و باز كردن مجدد رفع ميشه.
بردم همونجايي كه درست كرده بود گفت ممكنه موقع بستن گوشي يكي از اتصالات شل بسته شده باشه و مجددا اتصالات رو باز و بسته كرد و مشكلش رفع شد.
(براي فلش كردن گوشي رو باز كرده بود و بوسيله انصالات داخل گوشي فلش كرد.اينو گفتم كه نگين واسه فلش كردن گوشي رو باز نميكنند)

bad_stu
28-03-2010, 11:24
گوشي من اول مشكلي LCD نداشت ولي وقتي دادم بيرون فلش بزنن موقع بعدش بعضي وقتها صفحه ميپره (با برفكي اشتباه نشه) كه با قفل كردن و باز كردن مجدد رفع ميشه.
بردم همونجايي كه درست كرده بود گفت ممكنه موقع بستن گوشي يكي از اتصالات شل بسته شده باشه و مجددا اتصالات رو باز و بسته كرد و مشكلش رفع شد.
(براي فلش كردن گوشي رو باز كرده بود و بوسيله انصالات داخل گوشي فلش كرد.اينو گفتم كه نگين واسه فلش كردن گوشي رو باز نميكنند)
:18:
سلام دوست عزیز
:18: :18: :18:
گوشی رو باز می کنند!!!!!
من این گوشی رو با باکس رو چند بار دیدم با همین چشمام! باتری رو بر می دارند کانکتور های باکس زیر باتریه(باتری رو برداری می تونی بالای بر چسب ببینیشون!) باکس سه تا کاتکتور داره که ماله باتریه که وصل می شه به کاتور های باتری. و چند تا پین هم داره که به کانکتور های بالای بر چشب وصل می شن.
فلش با USB هم که تکلیفش معلومه!
باقی دوستان هم در این مورد نظر بدن.
مرسی

rouzbeh_ziafati
28-03-2010, 11:45
آقای کیفیت عکس برداری 5800 واقعا پایینه یا مال من اینطوریه ؟!
5320 دارم با دوربین 2 ، خیلی کیفیت عکسش بهتر از 5800 است !
رنگ ها رو واقعی تر نشون میده واقعا اینطوریه؟ یا مال من خرابه؟

rouzbeh_ziafati
28-03-2010, 11:55

mohammad_1ta
28-03-2010, 11:59

شما یه بار در پشت گوشی رو بردار، بعد عکس بنداز ببین چطوری میشه :46:

AMIN73
28-03-2010, 12:43
شما یه مستر ریست بکن ببین درست میشه.
با این کد:
حواست باشه با مستر ریست هر پی رو گوشی داری می پره!

اگه رو مموری کارت بک اپ بگیرم بعد مموری رو در بیارم اشکالی نداره ؟ که کانتکت ها و اس ام اس هام نپره ؟

این مشکل ال سی دی رو منم دارم تو سرما صفحه خط خط میشه و عملا گوشی بی استفاده میشه در ضمن گوشیم هم از سری های اول هست که تازه تو کشورهای عربی اومد چون تا اونجا اومد گفتم برام گرفتن

sourena
28-03-2010, 12:51
بچه ها ...با GPS گوشیتون چیکار میکنین؟

من یه دونه ریختم....حک شده بود!

یونس تاپیک زده بود!

یه مدت کار کرد! الان تا میرم توش میپره بیرن :دی

mohammad_1ta
28-03-2010, 13:48
برای منم قبلاً اینطوری شده بود...
چندبار باز و بسته کن درست میشه :31:

sourena
28-03-2010, 14:09
نشد که نشد : ))

enimonte
28-03-2010, 14:22
بچه ها ...با GPS گوشیتون چیکار میکنین؟

من یه دونه ریختم....حک شده بود!

یونس تاپیک زده بود!

احتمالا گوشیتو تو حالت -- قرار دادی که میپره بیرون،پچ ها رو غیر فعال کن درست میشه

AMIN73
28-03-2010, 15:00
اگه رو مموری کارت بک اپ بگیرم بعد مموری رو در بیارم اشکالی نداره ؟ که کانتکت ها و اس ام اس هام نپره ؟

این مشکل ال سی دی رو منم دارم تو سرما صفحه خط خط میشه و عملا گوشی بی استفاده میشه در ضمن گوشیم هم از سری های اول هست که تازه تو کشورهای عربی اومد چون تا اونجا اومد گفتم برام گرفتن

چه کنم دوستان ؟

sky lord
28-03-2010, 17:32
از کجا میشه فهمید گوشی از سری قدیمیه؟ میشه از فریمور اصلیش فهمید؟
راستی گوشیم رو میخوام با برنامه hellooxه.ک کنم برنامه نصب نمیشه. برنامه رو ساین هم میکنم باز درس نمیشه. چیکار کنم؟
ممنون

bad_stu
28-03-2010, 19:08
چه کنم دوستان ؟
سلام دوست عزیز
رو مموری کارت می تونی اما پیشنهاد می کنم که با کامپیوتر بگیری.
برای مشکل دوم هم 70 تومنی برات آب می خوره تعویض صفحه نمایش

bad_stu
28-03-2010, 19:13
از کجا میشه فهمید گوشی از سری قدیمیه؟ میشه از فریمور اصلیش فهمید؟
راستی گوشیم رو میخوام با برنامه hellooxه.ک کنم برنامه نصب نمیشه. برنامه رو ساین هم میکنم باز درس نمیشه. چیکار کنم؟
ممنون
سلام دوست عزیز
اون مشکل روی گوشی هایی زیاد بود که با فریمور 10 یا 11 ارائه شدن اگه با فریمور بالاتر خریدین ومیدونین که صاحب فروشگاه برا این که مثلا بگه گوشی جدیده خودش آپ نکرده، مشکلی ندارین. (البته یادمه راه دیگه ای هم بود که تاریخ ساخت رو بفهمین اما من الان یادم نمی یاد دوستان یاداوری کنن ممنون می شم.)
در مورد دوم اگر مطمئنی ساین و سر فایل و کی فایل درسته یه مستر ریست بزن احتمالا مشکلات حل می شه.

sky lord
28-03-2010, 19:28
سلام دوست عزیز
اون مشکل روی گوشی هایی زیاد بود که با فریمور 10 یا 11 ارائه شدن اگه با فریمور بالاتر خریدین ومیدونین که صاحب فروشگاه برا این که مثلا بگه گوشی جدیده خودش آپ نکرده، مشکلی ندارین. (البته یادمه راه دیگه ای هم بود که تاریخ ساخت رو بفهمین اما من الان یادم نمی یاد دوستان یاداوری کنن ممنون می شم.)
در مورد دوم اگر مطمئنی ساین و سر فایل و کی فایل درسته یه مستر ریست بزن احتمالا مشکلات حل می شه.
سلام
فریمورش 21 هستش
مستریست کردم ولی درس نمیشه
ممنون

bad_stu
28-03-2010, 19:39
سلام
فریمورش 21 هستش
مستریست کردم ولی درس نمیشه
ممنون
اگه بعد از مستر ریست هم درست نشد یا مشکل از ساین کردنه یا سر فایل و کی فایل هات.
اروری که بهت می ده اگه بزاری بهتر می شه حدس زد.

sky lord
28-03-2010, 20:30
سلام این ارور رو میده:
unabale to install: constrianed by the certifiate
از برنامه sign sis که یونس تو تاپیک حک گوشی های سری 60 ورژن5 قرار داده استفاده کردم key & cer رو هم از فروم گرفتم
در ضمن وقتی گوشی رو به حالت افقی قرار میدم حساسیت لمسی گوشه ها خیلی خیلی کم میشه باید 10 بار فشار بدی تا کار کنه
ممنون

bad_stu
29-03-2010, 01:28
سلام این ارور رو میده:
unabale to install: constrianed by the certifiate
از برنامه sign sis که یونس تو تاپیک حک گوشی های سری 60 ورژن5 قرار داده استفاده کردم key & cer رو هم از فروم گرفتم
در ضمن وقتی گوشی رو به حالت افقی قرار میدم حساسیت لمسی گوشه ها خیلی خیلی کم میشه باید 10 بار فشار بدی تا کار کنه
ممنون
سلام دوست عزیز
حدس میزنم این ارور مربوط به این باشه که cer فایل مدبوط به IMEI گوشی شما نیست. دلیل دیگه این می تونه باشه که نرم افزار ساین کننده فایل رو ناقص ساین کرده.
شما یکبار با دقت IEMI هم از زیر باتری و هم از داخل گوشی (برای زیاد شدن دقت) یادداشت کن و برای من بفرست. (پیغام خصوصی) من CER و KEY برات می گیرم دوباره(از OPDA) و با helloox ساین شده برات می فرستم.
این جوری مشکل حتما حل می شه.
خوش باشی

iman_s
29-03-2010, 02:37
سلام دوست عزیز
:18: :18: :18:
گوشی رو باز می کنند!!!!!
من این گوشی رو با باکس رو چند بار دیدم با همین چشمام! باتری رو بر می دارند کانکتور های باکس زیر باتریه(باتری رو برداری می تونی بالای بر چسب ببینیشون!) باکس سه تا کاتکتور داره که ماله باتریه که وصل می شه به کاتور های باتری. و چند تا پین هم داره که به کانکتور های بالای بر چشب وصل می شن.
فلش با USB هم که تکلیفش معلومه!
باقی دوستان هم در این مورد نظر بدن.
مرسی
گوشيم چند بار با باكسهاي مختلف به روش معمولي فلش شد ولي مشكلش برطرف نشد و فقط مستقيما بوسيله اتصالات آي سي فلش گرفت و روشن شد

آره كيفيت عكسش افتضاحه.منم خيلي دستكاري كردم ولي تغيير نكرد.اما كيفيت فيلمبرداريش خوبه

sky lord
29-03-2010, 16:50
سلام دوست عزیز
حدس میزنم این ارور مربوط به این باشه که cer فایل مدبوط به IMEI گوشی شما نیست. دلیل دیگه این می تونه باشه که نرم افزار ساین کننده فایل رو ناقص ساین کرده.
شما یکبار با دقت IEMI هم از زیر باتری و هم از داخل گوشی (برای زیاد شدن دقت) یادداشت کن و برای من بفرست. (پیغام خصوصی) من CER و KEY برات می گیرم دوباره(از OPDA) و با helloox ساین شده برات می فرستم.
این جوری مشکل حتما حل می شه.
خوش باشی
خیلی ممنون کار کرد در ضمن به تاریخش هم نگاه کردم نوشته:09-04-02
فکر کنم ان شا... که ال سی دیش مشکل نداره ویه خواهش دیگه هم داشتم از کجا میتونم تم آیفون بر گوشیم پیدا کنم؟
باز هم ممنون:10:

enimonte
29-03-2010, 21:08
گوشيم چند بار با باكسهاي مختلف به روش معمولي فلش شد ولي مشكلش برطرف نشد و فقط مستقيما بوسيله اتصالات آي سي فلش گرفت و روشن شد

آره كيفيت عكسش افتضاحه.منم خيلي دستكاري كردم ولي تغيير نكرد.اما كيفيت فيلمبرداريش خوبه

من این فایل رو ریختم تو گوشیم.کیفیت عکس برداری گوشیم رو بهتر کرد،حجم رو هم تغییر میده

خیلی ممنون کار کرد در ضمن به تاریخش هم نگاه کردم نوشته:09-04-02
فکر کنم ان شا... که ال سی دیش مشکل نداره ویه خواهش دیگه هم داشتم از کجا میتونم تم آیفون بر گوشیم پیدا کنم؟
باز هم ممنون:10:

از اینجا میتونی تم ایفون دانلود کنی

همینطور از توی قسمت تم موبایل خود انجمن

iman_s
30-03-2010, 01:03
من این فایل رو ریختم تو گوشیم.کیفیت عکس برداری گوشیم رو بهتر کرد،حجم رو هم تغییر میده
منم همينكار رو كردم ولي به جز حجم تغيير ديگري محسوس نبود.

waterpolo
30-03-2010, 10:55
دوستان 5800 بابام رو دیشب دزدیدن چی کار کنم میشه ردیابیش کرد تا چه موقعی میشه رد یابیش کرد

یکی از دوستام میگفت اگه گوشی رو به صورت ofline روشن کنه یعنی بدون سیم کارت تا 100 سال دیگه هم پیدا نمیشه

enimonte
30-03-2010, 16:57
منم همينكار رو كردم ولي به جز حجم تغيير ديگري محسوس نبود.

من قبل از اینکه این فایل رو بریزم یک عکس با گوشی گرفتم و بعد از اون هم یک عکس دیگه.از لحاظ حجم و وضوح تصویر فرق داشتند

دوستان 5800 بابام رو دیشب دزدیدن چی کار کنم میشه ردیابیش کرد تا چه موقعی میشه رد یابیش کرد

یکی از دوستام میگفت اگه گوشی رو به صورت ofline روشن کنه یعنی بدون سیم کارت تا 100 سال دیگه هم پیدا نمیشه

Evil dance
30-03-2010, 19:32
من یه مشکل وحست ناک با گوشیم دارم

تقویم بالای صفحه ی دکستاپم نمیاد اگه کسی بلد مشکلمو حل کنه بهم بگه:10:

همونی که کنار ساعت دکستاپمه

یه روز یه هنگ وحشت ناکی کرد مجبور شدم باطریشو درارم وقتی روشنش کردم دیدم اون تقویمه نیست

enimonte
30-03-2010, 23:26
من یه مشکل وحست ناک با گوشیم دارم

تقویم بالای صفحه ی دکستاپم نمیاد اگه کسی بلد مشکلمو حل کنه بهم بگه:10:

همونی که کنار ساعت دکستاپمه

یه روز یه هنگ وحشت ناکی کرد مجبور شدم باطریشو درارم وقتی روشنش کردم دیدم اون تقویمه نیست

مشکل زیاد وحشتناکی نیست.مال من هم بعضی اوقات ساعتش مفقود میشه ولی وقتی روش کلیک میکنم درست میشه.اگر درست نشد گوشیتو فرمت کن درست میشه

Evil dance
31-03-2010, 12:58
مشکل زیاد وحشتناکی نیست.مال من هم بعضی اوقات ساعتش مفقود میشه ولی وقتی روش کلیک میکنم درست میشه.اگر درست نشد گوشیتو فرمت کن درست میشه

نه من دو سه بار فرمتش کردم یه بارم آپدیتش کردم ولی درست نشد تازه بی کسی هم زنگ نمیزنه تازه بعضی آهنگامو خراب میکنه مجبورم هر ماه فرمتش کنم تا حالا هم دو بار رم عوض کردم گوشیم داره نابود میشه کمکم کن ولی از اون چینی های عطیقه نیست چین اصله تازه بارکدشم خاندم مینویسه ساخت فنلاند حالا اگه میتونی
please help meeee

Evil dance
31-03-2010, 13:06
کی بلده لوگوی اپراتور رو تغییر بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:31:

alipencia
31-03-2010, 15:54
با سلام.دوستان من یک n95 8gb دارم میخوام بدم 5800 بگیرم؟به نظرتون میارزه این کارو بکنم؟لطفا منطقی وبدون تعصب بگین.

farzad.sharifi
31-03-2010, 18:19
سلام دوستان

می خواستم بدونم راهی هست که بشه همه ی سایت ها رو با گوشی دید (نکته : همه ی سایت ها رو)

ممنون میشم راهنمایی کنید.

hirondelle
31-03-2010, 18:26
من بین 5800 و 5230 موندم کدومو بردارم؛به نظرتون 1 مگاپیکسل دوربین و wi-fi ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم؟
البته یه چیز دیگه هم شنیدم که اگه درست باشه باید بیخیال جفتشون بشم؛ اینکه می گن گوشی های تاچ خیلی به ضربه حساس اند،یه بار که زمین افتادن دیگه درست کار نمی کنن.اینجوریه؟

پويا
31-03-2010, 19:13
تو دفتر تلفن قبلا" مثلا" M رو میزدم هرکی حرف اول اسمش با m بود میاورد الان بعد آپدیت m رو که میزنم هرکی تو اسمش حرف m رو داره (مثلا Fateme ) میاره . جایی هست تنظیم کنم اینو ؟

hirondelle
31-03-2010, 19:15
راستی لطفا یه توضیح هم راجع به اینکه 5230 ساخت کجاس و گارانتی اصلی اش چه جوری مشخص میشه؟همچنین باطری اصلش از کجا مشخص میشه؟
(خیلی طولانی شد؟! ممنون که حوصله می کنی و جواب میدی)

perspolis n5800
31-03-2010, 21:32
من بین 5800 و 5230 موندم کدومو بردارم؛به نظرتون 1 مگاپیکسل دوربین و wi-fi ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم؟
البته یه چیز دیگه هم شنیدم که اگه درست باشه باید بیخیال جفتشون بشم؛ اینکه می گن گوشی های تاچ خیلی به ضربه حساس اند،یه بار که زمین افتادن دیگه درست کار نمی کنن.اینجوریه؟

دوربین 5800 علاوه بر این که 1 مگا پیکسل بیشتره فوکاس هم داره پس دوربینش خیلی بهتره wifi زیاد به کارت نمییاد

البته همه ی گوشیها به ضربه حساس اند لمسی ها یکم بیشتر :46:

iman_s
01-04-2010, 00:14

درسته.
تا توش سيمكارت فعال نندازند نميشه رديابيش كرد.
اين گوشي يك قابليت هم داره كه ميشه با sms گوشي رو قفل كرد تا حداقل كانتكتها و فايلهاي داخل حافظه گوشي در امان باشه كه البته بايد اول فعال بشه بعد استفاده كرد

من قبل از اینکه این فایل رو بریزم یک عکس با گوشی گرفتم و بعد از اون هم یک عکس دیگه.از لحاظ حجم و وضوح تصویر فرق داشتند

شايد دوربين شما فرق داشته باشه ولي منم همين آزمايش رو چند بار از يك محل و زاويه انجام دادم ولي تغييري نديدم.

Evil dance
01-04-2010, 11:42
با سلام.دوستان من یک n95 8gb دارم میخوام بدم 5800 بگیرم؟به نظرتون میارزه این کارو بکنم؟لطفا منطقی وبدون تعصب بگین.

اگه از نظر کیفیت صدا و استریو بودن و کیفیت صفحه میگی 5800 بهتره ولی تنها بدی که داره اینه که هنگ میکنه ولی نه به اندازه ی n97 یه کمی کمتر و جلوی نور آفتاب خیلی صفحش معلوم نیست ولی صفحه لمسیش خیلی حساسه
حالا این نظر منه خودم دارم و ازش راضیم و پززز میدم به هر حال n95 فقط دوربینش 5 هست ولی 5800 دوربینش یه کم از n73 ضعیف تره ولی در کل 5800 ارزش هزار تا n95 رو داره

Evil dance
01-04-2010, 11:50

معلومه جیگر 5800 خیلی از 5230 بهتره ولی 5530 از همشان بهتره تازه تو که بدون wi-fi که نمیتونی گوشیتو آپدیت کنی 5530 هماز 5800 بهتره و هم ارزون تره
هرکی میگه گوشی های لمسی بیفتن زمین خراب میشه دروغ میگه مگه اینکه قابش مثل n900 باشه که دور صفحشو نگرفته یعنی صفحه و قابش با هم هم سطح باشن اون وقت خراب میشه ولی گوشی خودم 4 بار افتاده ولی هیچیش نشده خیالت راحت ولی 5530 مثل 1100 اگه بکوبیشم زمین فقط جلدش خراش پیدا میکنه

enimonte
01-04-2010, 13:34
نه من دو سه بار فرمتش کردم یه بارم آپدیتش کردم ولی درست نشد تازه بی کسی هم زنگ نمیزنه تازه بعضی آهنگامو خراب میکنه مجبورم هر ماه فرمتش کنم تا حالا هم دو بار رم عوض کردم گوشیم داره نابود میشه کمکم کن ولی از اون چینی های عطیقه نیست چین اصله تازه بارکدشم خاندم مینویسه ساخت فنلاند حالا اگه میتونی
please help meeee

گوشیتو برگردون به تنظیمات کارخونه،شاید درست شد.برای تغییر لوگوی اپراتور از لینک زیر استفاده کن

سلام دوستان

می خواستم بدونم راهی هست که بشه همه ی سایت ها رو با گوشی دید (نکته : همه ی سایت ها رو)

ممنون میشم راهنمایی کنید.

از اپرا مینی استفاده کن یا برنامه pptpv.p.n

شايد دوربين شما فرق داشته باشه ولي منم همين آزمايش رو چند بار از يك محل و زاويه انجام دادم ولي تغييري نديدم.
همشون که دوربینهاشون یکی هستند.نمیدونم ولی مال من بهتر شد

hirondelle
01-04-2010, 14:26
معلومه جیگر 5800 خیلی از 5230 بهتره ولی 5530 از همشان بهتره تازه تو که بدون wi-fi که نمیتونی گوشیتو آپدیت کنی 5530 هماز 5800 بهتره و هم ارزون تره
هرکی میگه گوشی های لمسی بیفتن زمین خراب میشه دروغ میگه مگه اینکه قابش مثل n900 باشه که دور صفحشو نگرفته یعنی صفحه و قابش با هم هم سطح باشن اون وقت خراب میشه ولی گوشی خودم 4 بار افتاده ولی هیچیش نشده خیالت راحت ولی 5530 مثل 1100 اگه بکوبیشم زمین فقط جلدش خراش پیدا میکنه
ای بابا آدمو هوایی می کنید!نم نم دارم میرم طرف N97 .فکر جیب ما هم باشین!
راس می گی 5530 بهتره؛فقط یه هوا کوچیکتره و کابل TV هم نداره و باطزی اش هم زودتر خالی میشه(!)
راستی یه توضیح هم راجع به اینکه 5230 و 5530 ساخت کجان و گارانتی اصلیشون چه جوری مشخص میشه؟همچنین باطری اصلش از کجا مشخص میشه؟تو جعبشون چیا هست و آخر سرم قیمت میشه بدی؟
(خیلی طولانی شد؟! ممنون که حوصله می کنی و جواب میدی هلو ! :31:)

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

راستی gps چی ؟ 5530 داره؟

zxcvbnm_00
01-04-2010, 16:08
:10:کمک فوري مشکل در نوکيا ۵۸۰۰

گوشي نو خريدم گاهي اوقات زماني که
زنگ مي زنند يا من تماس مي گيرم زنگمي خورد صفحه لمسي گوشي واکنش نمي دهد
اگه بخوام ريجکت يا انسر کنم بايد با کليد
سخت افزار کار کنم گاهي هم اينم موقع زنگ
کليد سبز قرمز منو موقع زنگ خوردن کار
نميکند ولي اگر اين مواقع گوشي برگردونم
که سالنت مي شود لمسيش کار مي افتد
لطفا کمک کنيد ايا براي همه اين طوره يا
براي من خرابه همون روز دوم سوم فهميدم
پس ويروس نيست بعد تو مموريشم اهنگ ايراني
بود براي همه اين طوره
bebakhshid font farsim parid baraye pc
yek baram headphone vasl kardam hang kard rang goshi ghaat zad off kardam dorost shod yek baram moghe message mini keyboard nemiomad faghat keyboard big miom REET FACTORY KARDAM DOrost shod
in goshio taze kharidam foroshande goft flash kon akhe goshie no k flash nemikhad baed got memory format kon
lotf konid begid moshkel a chie ke moghe zang ggahiie lamsish kar nemikone va barmigardonam silnet mishe kar miofte
asabam khord shod akhe taze has aya baraye shoma ham pish omade ?
baed inke moghe kanane memory remove mizanam bazam mikanm mizane unsafe firmwire gosi man 31 hast
aya memory shoma ba tandil to jaebe bod ba kheshab memory va to memory film va ahang bod????

amir200812
01-04-2010, 17:37
اگه از نظر کیفیت صدا و استریو بودن و کیفیت صفحه میگی 5800 بهتره ولی تنها بدی که داره اینه که هنگ میکنه ولی نه به اندازه ی n97 یه کمی کمتر و جلوی نور آفتاب خیلی صفحش معلوم نیست ولی صفحه لمسیش خیلی حساسه
حالا این نظر منه خودم دارم و ازش راضیم و پززز میدم به هر حال n95 فقط دوربینش 5 هست ولی 5800 دوربینش یه کم از n73 ضعیف تره ولی در کل 5800 ارزش هزار تا n95 رو داره

عزیز من 1 ماه هست 97 دارم!
یک بار هم هنگ نکرده!

zxcvbnm_00
01-04-2010, 17:41
chetor mitonam nokia 5800 ra upate konam e upater mishe bayad ba sl stefae konam download tamom shod bayad goshi ra ba usb vasl konam b pc va az net biron biam mishe komak konid??
version jadid tar az 31 ham omade behtar hast?? sorry english type kardam font farsi nadaram

DaRiOuShJh
01-04-2010, 18:03
بچه ها نظر دادن که فلان گوشی خوبه فلان گوشی بده کاره بی خودیه
اگه بد بودن که کلا از کارخونه بیرون نمیامدن
بی زحمت بی خیاله این بحث ها شید
همشون خوبن

بچه ها کسی حس و حال داشت اینم تست کنه ببینه تاچش واقعا ساپورت میکنه یا سرکاریه:

نسخه نهایی تقویم 1389 موبایل برای کلیه تلفن های همراه

- تقویم شمسی , قمری , میلادی
- پشتیبانی کامل از گوشی های تمام لمسی
- طالع بینی خورشیدی , تقویم نجومی
- نمایش اوقات شرعی برای شهر های ایران
- قابلیت ثبت رویداد ها , جلسات و ...
- امکان تبدیل تاریخ شمسی به میلادی و بالعکس
- نمایش مناسبت های روزانه به صورت کامل

peaceful1
01-04-2010, 18:36
سلام به همه اساتید گرامی چند سوال داشتم:
1)نقشه های gps رو پس از دانلود در کدام دایرکتوری موبایل قرار بدم.
2)حافظه داخلی گوشی کاملا پر هست (760 کیلوبایت خالی) ولی مموری کارت خالی هست ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مموری گوشی توش هیچ چیزی نیست. که پاک کنم
3)نقشه گوشی خطا داره اگه یکی دیگه استفاده کنم امکان داره که نتیجه دقیقتر باشه.
4) تو قسمت آپدیت گوشی از طریق gprs یک سری آپدیت پیدا کرد چطور میتونم اونها رو از طریق کامپیوتر بریزم.نزدیک 15 مگابایتی میشه ولی firmware گوشی آخرین ورژن هست(منظورم این هست که به firmware ربطی نداره)
ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم.

پويا
01-04-2010, 19:22
تو دفتر تلفن قبلا" مثلا" M رو میزدم هرکی حرف اول اسمش با m بود میاورد الان بعد آپدیت m رو که میزنم هرکی تو اسمش حرف m رو داره (مثلا Fateme ) میاره . جایی هست تنظیم کنم اینو ؟
کسی نیست جواب سوال منو بده؟

devil_ff2008
01-04-2010, 19:44
سلام دوستان
ممنون میشم مراحل فعال کردن GPS رو بگید
:11:

zxcvbnm_00
01-04-2010, 21:22
بود براي همه اين طوره
bebakhshid font farsim parid baraye pc
yek baram headphone vasl kardam hang kard rang goshi ghaat zad off kardam dorost shod yek baram moghe message mini keyboard nemiomad faghat keyboard big miom REET FACTORY KARDAM DOrost shod
in goshio taze kharidam foroshande goft flash kon akhe goshie no k flash nemikhad baed got memory format kon
lotf konid begid moshkel a chie ke moghe zang ggahiie lamsish kar nemikone va barmigardonam silnet mishe kar miofte
asabam khord shod akhe taze has aya baraye shoma ham pish omade ?
baed inke moghe kanane memory remove mizanam bazam mikanm mizane unsafe firmwire gosi man 31 hast
aya memory shoma ba tandil to jaebe bod ba kheshab memory va to memory film va ahang bod????

--------------------------------------------------------------------------------

chetor mitonam nokia 5800 ra upate konam e upater mishe bayad ba sl stefae konam download tamom shod bayad goshi ra ba usb vasl konam b pc va
az net biron biam mishe komak konid
version jadid tar az 31 ham omade behtar hast?? sorry english type kardam font farsi nadaram

DaRiOuShJh
01-04-2010, 23:19
بود براي همه اين طوره

برادر برای ما هم همچین میشه
بعضی اوقات
اگه خیلی پیش میاد که ممکنه یه چیزیش باشه ولی برای من خیلی پیش نیومده

در مورد آهنگ ایرانی رو مموریش هم برای منم یه گیگ ریخته بودن روش
اونو مسنکه رو همه میریزن نگران نباش

hirondelle
01-04-2010, 23:27
ای بابا ! آقا ما از خریدن گوشی تاچ کلا منصرف شدیم.همون 6120 و 6124 و... هم قیمتش مناسبه،هم مطمئنتره؛نه؟

DaRiOuShJh
02-04-2010, 00:32
خوب هر چیزی خوبی های خودش رو داره برادر
اونا ازادی عمل اینا رو ندارن
هیمن گوشی هم خدا رو شکر تا به حال منو اذیت نکرده آنچنان

برای تایپ که عالیه این گوشی من باهاش مقاله تایپ میکنم!×!
صفحه نمایش بزرگ هم که داره سی پی یو ی خوبی هم داره خوراکه کلیپ و فیلم و سریال و ... هست

pdf هم بدونه زور زدن فایل های عظیم رو باز میکنه

صدا هم که عالیه

دیگه چه انتظاری دارید از یه گوشی؟

hirondelle
02-04-2010, 00:41
یعنی شما الان با مثلا N79 عوضش نمی کنین؟
راستی اگه قرار باشه تاچ بگیرم ، بیشتر 5530 چشمو گرفته تا 5800 ها. نظرتون چیه؟

peaceful1
02-04-2010, 08:56
هیچ کس نیست که به داد من بی نوا برسه؟

enimonte
02-04-2010, 09:13
سلام به همه اساتید گرامی چند سوال داشتم:
1)نقشه های gps رو پس از دانلود در کدام دایرکتوری موبایل قرار بدم.
2)حافظه داخلی گوشی کاملا پر هست (760 کیلوبایت خالی) ولی مموری کارت خالی هست ولی وقتی به کامپیوتر وصل میکنم مموری گوشی توش هیچ چیزی نیست. که پاک کنم
3)نقشه گوشی خطا داره اگه یکی دیگه استفاده کنم امکان داره که نتیجه دقیقتر باشه.
4) تو قسمت آپدیت گوشی از طریق gprs یک سری آپدیت پیدا کرد چطور میتونم اونها رو از طریق کامپیوتر بریزم.نزدیک 15 مگابایتی میشه ولی firmware گوشی آخرین ورژن هست(منظورم این هست که به firmware ربطی نداره)
ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم.

1)از کدوم برنامه استفاده میکنی
2)احتمالا زیاد برنامه توی حافظه داخلی گوشیت نصب کردی.از طریق خود گوشی پاکشون کن
3)از گارمین یا اسمارت کام استفاده کن خطا هم دارند ولی برنامه های خوبی هستند
4)اینها آپدیت برنامه ها یا برنامه های جدید هستش.از توی اکسپلورر بگرد توی گوشیت و پیداشون کن و بریزشون توی کامپیوتر

peaceful1
02-04-2010, 14:38
ببخشید اگه کامل توضیح ندادم
این طور که من متوجه شدم نقشه ovi map کامل نیست مثلا کوچه های خیلی از شهر ها معلوم نیست که میشه اون رو دستی وارد کرد
ولی من متوجه نشدم کدوم دایرکتوری به شکل دقیق قرار بدم. و از کجا دانلود کنم.
مرسی

Armin 7
02-04-2010, 20:13
سلام.
یه سوال فنی داشتم.داشتم از گوشیم بکاپ میگرفتم که بعضی از فایل ها رو تیک نزد. چرا ؟ به این عکس توجه کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

enimonte
02-04-2010, 21:56
ببخشید اگه کامل توضیح ندادم
این طور که من متوجه شدم نقشه ovi map کامل نیست مثلا کوچه های خیلی از شهر ها معلوم نیست که میشه اون رو دستی وارد کرد
ولی من متوجه نشدم کدوم دایرکتوری به شکل دقیق قرار بدم. و از کجا دانلود کنم.
مرسی

من تا بحال باهاش کار نکردم،ولی این تاپیکشه سوالت رو اونجا بپرس جواب میدن

Oracle_Eldorado
02-04-2010, 22:42
سلام دوستان .
2تا سئوال داشتم :

1. میشه همه ی Contact ها رو به صورت گروهی به یه گوشی دیگه انتقال داد ؟
از 5800 به 5800 .

2. من خیلی وقته که پلیر موزیک روی صفحه ی اصلی ورژن 40 ام پریده و هرکاری میکنم نمیاد .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

enimonte
02-04-2010, 23:07
سلام دوستان .
2تا سئوال داشتم :

1. میشه همه ی Contact ها رو به صورت گروهی به یه گوشی دیگه انتقال داد ؟
از 5800 به 5800 .

2. من خیلی وقته که پلیر موزیک روی صفحه ی اصلی ورژن 40 ام پریده و هرکاری میکنم نمیاد .
کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

1-آره میشه.برو توی menu-application-swich بعد با بلوتوث به گوشی دیگه متصل بشو و گزینه synchroise رو انتخاب کن
2-ببین هوم اسکزین گوشیت روی contact bar هست یا نه؟اگر نیست نمیدونم مشکل از کجاست

swamp
03-04-2010, 12:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من گوشیم 5800 هست که با nsu داشتم آپدیتش میکردم که این مشکل به وجود میاد

من باید چی کار کنم؟

در ضمن این رو هم اضافه کنم که گوشی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصله و واسطه ای در کار نیست

devil_ff2008
03-04-2010, 13:40
سلام دوستان
ممنون میشم مراحل فعال کردن GPS رو بگید
:11:

Help me
سرچ نمیشه چون GPS فقط 3 حرفِ :(

asgar_s
03-04-2010, 15:44

من گوشیم 5800 هست که با nsu داشتم آپدیتش میکردم که این مشکل به وجود میاد

من باید چی کار کنم؟

در ضمن این رو هم اضافه کنم که گوشی مستقیم با کابل به کامپیوتر وصله و واسطه ای در کار نیست

سلام
این مشکلو منم داشتم. مشکلشم سره ف ی ل ت ر ه.امان از دست اینا.:41: سر این اپدیت خیلی اذیت شدم.
باید با جف یا افلاین اپدیت کنی.

swamp
03-04-2010, 17:44
سلام
این مشکلو منم داشتم. مشکلشم سره ف ی ل ت ر ه.امان از دست اینا.:41: سر این اپدیت خیلی اذیت شدم.
باید با جف یا افلاین اپدیت کنی.

دوست عزیز ممنونم:11:
خدا ازشون نگذره خیلی اینترنت ارزونه این حجم اینترنت ما هم که حدود 200 مگش سر این قضیه پرید الانم که هیچی به هیچی
لعنت بر این..............

Armin 7
03-04-2010, 21:22
سلام.
یه سوال فنی داشتم.داشتم از گوشیم بکاپ میگرفتم که بعضی از فایل ها رو تیک نزد. چرا ؟ به این عکس توجه کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقا یکی ما رو در یابه :42:

yoosef_st
03-04-2010, 21:34
یه سوال برای من پیش اومده:
توی S60 3rd وقتی میخواستم چند تا Symbol پشت سر هم به SMS اضافه کنم، با دکمه 5 این کار رو میکردم.
صفحه Symbolها هم بسته نمیشد و همه چیز ردیف.
توی 5800 همچین چیزی چطور امکان پذیره؟

Evil dance
03-04-2010, 21:56
ای بابا آدمو هوایی می کنید!نم نم دارم میرم طرف N97 .فکر جیب ما هم باشین!
راس می گی 5530 بهتره؛فقط یه هوا کوچیکتره و کابل TV هم نداره و باطزی اش هم زودتر خالی میشه(!)
راستی یه توضیح هم راجع به اینکه 5230 و 5530 ساخت کجان و گارانتی اصلیشون چه جوری مشخص میشه؟همچنین باطری اصلش از کجا مشخص میشه؟تو جعبشون چیا هست و آخر سرم قیمت میشه بدی؟
(خیلی طولانی شد؟! ممنون که حوصله می کنی و جواب میدی هلو ! :31:)

---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------

راستی gps چی ؟ 5530 داره؟

نه نه اگه از من میشنوی تو فکر n97 نرو چون هنگاش از 5800 هم خیلی بیشتره چون من باهاش کار کردم
راستش من فقط مشخصات گوشی ها رو میدونم ولی اصل و غیر اصل سرم نمیشه اگه میخوای بیشتر بدونی برو تو این سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این یکی هم فارسیشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی اون اولیه کامل تره
قیمت 5530 تو کرمانشاه 240 تومانه تو تهران حتما ارزان تره جوجو:27:
و 5230 حدود 180 تا 230 چون نه wi-fi داره نه دوربین خوب تازه مثل 5800 n-gage رو کامل نمیاره ولی اگه میخای تو خط سیمبین بمانی برو سامی i8910 omnia hd بخر آخرت کیفیته دوربینش 8 وکیفیت صداش محشره ولی یه کمی گرانه ولی ارزش هزار تا n97 رو داره قیمتش 440 تومانه با کلاس!:20:
اگه این روزا جوابتو ندادم بدون که :
I'm studying
درس
ولی باز تو بنویس برای خودت شاید یکی یا خودم هی ایجو نگاهی انداختمو جوابتو دادم اگه مشکلی داشتی به real madrid m.c بگو اون استاد گوشیه!!!!!:19:

Evil dance
03-04-2010, 22:01
یعنی شما الان با مثلا N79 عوضش نمی کنین؟
راستی اگه قرار باشه تاچ بگیرم ، بیشتر 5530 چشمو گرفته تا 5800 ها. نظرتون چیه؟

آره خو 5530 هم بهتره هم ارزون تر ولی صفحش کوچیکه به جاش یک کیفیت صدایی داره

Evil dance
03-04-2010, 22:08
کسی نیست جواب سوال منو بده؟

خوب وقتی گوشیتو آپدیت کنی مزایاش بیشتر میشه
نه تنظیم خاصی نداره مجبوری باحاش بسازی تازه مال من اگه ایمیلم توشان باشه سرچ میکنه

Evil dance
03-04-2010, 22:12
عزیز من 1 ماه هست 97 دارم!
یک بار هم هنگ نکرده!

نمیدانم ولی یکی از فامیلام داره و 520 خریده ولی تا کشو شو باز میکنه یا سرعتش کم میشه یا هنگ میکنه ولی من زیاد دنبال سری n نمیرم چون n-gage دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evil dance
03-04-2010, 22:13
گوشیتو برگردون به تنظیمات کارخونه،شاید درست شد.برای تغییر لوگوی اپراتور از لینک زیر استفاده کن

از اپرا مینی استفاده کن یا برنامه pptpv.p.n

همشون که دوربینهاشون یکی هستند.نمیدونم ولی مال من بهتر شد

چه جوری؟
با factory settings؟
اگه با اون میگی برش گردونم نمیشه چون یه بار این کارو کردم

Help118
04-04-2010, 14:05
مشتاق 5800 بودم ولی متاسفانه خیلی ها از ال سی دیش ناله می کنن و همچنین می گن کیفیت موزیک 5800 از دبیلو 995 کمتره.
نظر شما چیه؟

y.131
04-04-2010, 14:57
بعد اینکه گوشیمو ریستارت کردم ؛ هر چی تو مموری داشتم نیست :41: :41:
ولی حجمش هست: یعنی free=6.3 MB

پوشه هایی هم که داشتم نسیت!:9:
روی کامپیوتر هم سعی کردم ولی نتیجه نداد!!!!!

خواهشا راهنمایی کنید

enimonte
04-04-2010, 16:01
Help me
سرچ نمیشه چون GPS فقط 3 حرفِ :(

سخت افزار جی پی اس که روی گوشیت هست فقط باید برنامه اش رو نصب کنی.برو توی تاپیک برنامه های ورژن 5 برنامه هاش هست.به نظرم گارمین و اسمارت کام بهترند

یه سوال برای من پیش اومده:
توی S60 3rd وقتی میخواستم چند تا Symbol پشت سر هم به SMS اضافه کنم، با دکمه 5 این کار رو میکردم.
صفحه Symbolها هم بسته نمیشد و همه چیز ردیف.
توی 5800 همچین چیزی چطور امکان پذیره؟

یک راه میشه.یک فایل تکست توی کامپیوتر درست کن و سیمبل مورد نظرت رو توش کپی کن و بریز تو گوشیت بعد هر وقت نیاز داشتی از توی note گوشیت اونها رو انتخاب کن(من از این راه استفاده میکنم)

چه جوری؟
با factory settings؟
اگه با اون میگی برش گردونم نمیشه چون یه بار این کارو کردم
من که راهی بنظرم نمیرسه:41:.باید از اونهایی که واردند سوال کنی

massoudjk2
04-04-2010, 16:25
سلام
من یه 6220 داشتم ک تازگی ها فروختم وحالا توفکرخرید5800 با قیمت 280000تومن هستم
آیا این کاررا انجام بدم؟(البته با توجه به این که 6220 مهشربوداز همه نظرازش راضی بودم)

yoosef_st
04-04-2010, 23:36
یک راه میشه.یک فایل تکست توی کامپیوتر درست کن و سیمبل مورد نظرت رو توش کپی کن و بریز تو گوشیت بعد هر وقت نیاز داشتی از توی note گوشیت اونها رو انتخاب کن(من از این راه استفاده میکنم)

آخه این که نشد راه حل.
یعنی همچین چیزی توی این ویرایش از S60 پیشبینی نشده؟
بخوایم یدونه اسمایل :-) بزنیم اشکمون در میاد که...

mohsentt
05-04-2010, 11:42
سلام من فایلای ساین کردن گوشیمو گرفتم ولی نمیدونم کجا کپیشون کنم؟؟ کسی می تونه کمکم کنه لطفا...

mohsentt
05-04-2010, 11:45
سلام
من فایلای ساین گوشیمو درست کردم ولی نمیدونم کجا کپیشون کنم.؟؟ کسی میتونه کمکم کنه؟

enimonte
05-04-2010, 14:01
آخه این که نشد راه حل.
یعنی همچین چیزی توی این ویرایش از S60 پیشبینی نشده؟
بخوایم یدونه اسمایل :-) بزنیم اشکمون در میاد که...

من که تا حالا برنامه ای چیزی ندیدم.اگر دوست داشتی فایل زیر رو دانلود کن چند تا سیمبل توش هست

enimonte
05-04-2010, 15:46
سلام
من فایلای ساین گوشیمو درست کردم ولی نمیدونم کجا کپیشون کنم.؟؟ کسی میتونه کمکم کنه؟

جایی نمیخواهد کپی کنی باید برنامه ها رو با استفاده از این 2 تا فایل و برنامه singsis ساین کنی

پست اول رو بخون

vahid78
06-04-2010, 06:21
سلام دوستان چطورین؟

یه سوال من خیلی وقته میخوام این گوشیو بخرم به نظرتون و بدون تعصب میارزه که 280 تومن پول بالای این گوشی داد؟

jaber1361
06-04-2010, 07:09
سلام دوستان چطورین؟

یه سوال من خیلی وقته میخوام این گوشیو بخرم به نظرتون و بدون تعصب میارزه که 280 تومن پول بالای این گوشی داد؟

آره گوشی خیلی خوبیه من حدود سه ماه که گرفتم فوق العادست.
اگه گوشی لمسی سیمبین v5 بخوای بهترین انتخابه تو این رنج قیمت.
ولی گوشی i8910 omnia hd بهتره و قیمتش هم فکرکنم 150-200 تومن بالاترباشه.

enimonte
06-04-2010, 10:27
سلام دوستان چطورین؟

گوشی خوبیه ولی اگر من بودم توی این رنج قیمتb7300سامسونگ رو انتخاب میکردم

Armin 7
06-04-2010, 15:19
سلام بر اساتید محترم. یه سوال فنی .
من وقتی بعضی برنامه ها رو میخوام رو گوشیم بنصبم این ارور رو میده :
Certificate error.Contact the application supplier ایا مربوط به هـک کردن گوشیه یا . . . ؟ آخه من با این پروسه عظیم هـک و ساین فوق العاده مشکل دارم !

Evil dance
06-04-2010, 16:36
سلام من فایلای ساین کردن گوشیمو گرفتم ولی نمیدونم کجا کپیشون کنم؟؟ کسی می تونه کمکم کنه لطفا...

جایی نمیخواد کپیشون کنی فقط helloox رو نصب کن و بعد از نصب برنامه ی rom patcher رو بیار و install server رو فعال کن و اگه گوشیتو خاموش روشن کردی دوباره برو تو برنامه و همونو فعالش کن:5:

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

سخت افزار جی پی اس که روی گوشیت هست فقط باید برنامه اش رو نصب کنی.برو توی تاپیک برنامه های ورژن 5 برنامه هاش هست.به نظرم گارمین و اسمارت کام بهترند

من که راهی بنظرم نمیرسه:41:.باید از اونهایی که واردند سوال کنی

کسیو تو سایت میشناسی؟؟؟؟:13:

IP007
06-04-2010, 16:49
Certificate error.Contact the application supplier
ایا مربوط به هـک کردن گوشیه یا . . . ؟ آخه من با این پروسه عظیم هـک و ساین فوق العاده مشکل دارم !

دقیقا مشکل اینه که برنامه ساین نشده:20:

Hadi King
06-04-2010, 16:54
Certificate error.Contact the application supplier
ایا مربوط به هـک کردن گوشیه یا . . . ؟ آخه من با این پروسه عظیم هـک و ساین فوق العاده مشکل دارم !

دقیقا مشکل اینه که برنامه ساین نشده:20:
باید گوشیتون هــک باشـــه این ارور برای هـک نبودن گوشی هستش ...

IP007
06-04-2010, 16:59
باید گوشیتون هــک باشـــه این ارور برای هـک نبودن گوشی هستش ...

ولی مال ساین هم هستا! من n85 داشتم ، میخواستم office بنصبم هم گوشیم در حالت -- بود، هم فایلش ساین بود، ولی همین ارور رو داد! بعدش رفتم با یه برنامه دیگه ساین کردم نصب شد!!!:46:

Hadi King
06-04-2010, 17:04
ولی مال ساین هم هستا! من n85 داشتم ، میخواستم office بنصبم هم گوشیم در حالت -- بود، هم فایلش ساین بود، ولی همین ارور رو داد! بعدش رفتم با یه برنامه دیگه ساین کردم نصب شد!!!:46:
خب دوســت عزیز همون میشه دیگه اگه گوشیتون هــک باشه نیازی به ساین کردن نیســت اگه گوشیتون هــک نباشه باید برنامه ها رو ساین کنیــد ... برنامه آفیس نیازی به ساین کردن نداره ساین کلـــی هستش و روی همه گوشی ها بدون ساین نصــب میشــه ...
موفق باشید!:40:

IP007
06-04-2010, 17:06
خب دوســت عزیز همون میشه دیگه اگه گوشیتون هــک باشه نیازی به ساین کردن نیســت اگه گوشیتون هــک نباشه باید برنامه ها رو ساین کنیــد ... برنامه آفیس نیازی به ساین کردن نداره ساین کلـــی هستش و روی همه گوشی ها بدون ساین نصــب میشــه ...
موفق باشید!:40:

÷س من برم برای 5800 بگیرمش!:31:
Core Plyer برای V5 اومده؟:11:

enimonte
06-04-2010, 21:17
جایی نمیخواد کپیشون کنی فقط helloox رو نصب کن و بعد از نصب برنامه ی rom patcher رو بیار و install server رو فعال کن و اگه گوشیتو خاموش روشن کردی دوباره برو تو برنامه و همونو فعالش کن:5:

---------- Post added at 04:36 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------

کسیو تو سایت میشناسی؟؟؟؟:13:

با چه برناميه اپديت کردی؟ برو تو تاپيک همون مشکلت رو بگو يااز همکارها ؟ کن شايد بتونند کمک کنند

Sasuke-7
07-04-2010, 04:30
همه راضی هستند از این گوشی؟
تاحالا برای کسی تاچش از بین نرفته؟
بعد چرا میگن دوربینش ضعیفه؟

DaRiOuShJh
07-04-2010, 10:29
همممم
مسنکه باید برنامه ی GPS ام رو عوض کنم
اینا جفتشون گیج میزنن
هم ماله خودیا maps گوشی که یه قرن طول میکشه تا وصل شه
هم smart com که این اواخر دیگه تا باز میکنم خودش بسته میشه!

چه کنیم یا ایها الاساتید:20:

mohammad_1ta
07-04-2010, 11:38
بـــــــه داداش عزیز...
حالت چطوره؟

5800 گوشیه بدی نیست... تمام نیازهارو براورده میکنه.... :31:

تاچش نه مشکلی پیدا نمیکنه
دوربینش هم اگه دست یکم تکون بخوره، عکس تار میشه!
اگه بدون درب پشت گوشی هم عکس بندازیم، بهتره :20:

همممم
اینا جفتشون گیج میزنن

AGPS رو فعال کن... کمتر از 30 ثانیه وصل میشه ;)

vahid78
07-04-2010, 13:31
خوب بالاخره من گوشیو خریدم :دی

میخواستم بدونم الان چکارای باید بکنم؟ اپدیت کنم؟ -- کنم؟ و ... هیچی هم بلد نیستما :دی

DaRiOuShJh
07-04-2010, 13:55
AGPS رو فعال کن... کمتر از 30 ثانیه وصل میشه ;)

از کجا برادر؟

enimonte
07-04-2010, 15:25
همممم
اینا جفتشون گیج میزنن

سلام.خوبی:10:
فکر کنم گوشیت تو حالت هکه.پچ ها رو نگاه کن ببین اگر فعالند،اونها رو غیر فعال کن

mohammad_1ta
07-04-2010, 16:26
از کجا برادر؟
Menu -> Applications -> Location -> Positioning -> Positioning methods -> Assisted GPS

باید GPRS تون فعال باشه به همراه تنظیماتش داخل گوشی و Positioning Server...

DaRiOuShJh
07-04-2010, 19:50
سلام.خوبی:10:
فکر کنم گوشیت تو حالت هکه.پچ ها رو نگاه کن ببین اگر فعالند،اونها رو غیر فعال کن

سلام از بندست حاج آقا
ممنون
مرسی موضوع همین بود غیر فعال کردم پچ ها رو اوکی شد
فقط باز کار نمیکنه این smartcom
ورژنش 1.56 هست
آرزو به دل موندم بلکه یه ذره کار کنه مثله تو این فیلم ها با آدم راه بیاد و ...:31:

Menu -> Applications -> Location -> Positioning -> Positioning methods -> Assisted GPS

باید GPRS تون فعال باشه به همراه تنظیماتش داخل گوشی و Positioning Server...

ممنون برادر
دیدم فعال بودش
اینترنت میخواد؟ ماله من 912 م روشه ها! اینترنتی جاتش تعطیله

MOHAMMAD2010
07-04-2010, 21:25
با نرم افزار core player یا divx player میشه فیلم های divx که 700MB هستن رو روی این گوشی بدون تیک و روون دید ؟

DaRiOuShJh
07-04-2010, 22:05
پلیر خوده گوشی (real player) که خوبه
من مشکلی نداشتم باهاش تا به حال
ولی خودمم دنباله یه پلیر خوب براش هستم
smart movie متاسفانه روش خوب جواب نمیده لگ داره

evil2012
08-04-2010, 13:46
الان چند قیمته تو بازار بدون گارانتی
هان!؟

بهزاد_mb
08-04-2010, 16:40
سلام به همگی
من 5800 خوذمو آپدیت کردم به ورژن 40
حالا می خوام Kaspersky Mobile Security 9.0.52 نصب کنم ولی برای کرکش باید با HelloOX2 گوشی در حالت -- قرار بگیره ولی من نتونستم HelloOX2.v2.03 رو نصب کنم!
کسی راه حلی داره؟
با تشکر

vahid78
08-04-2010, 16:59
HelloOX2.v2.03 رو باید اول ساین کنید ...

roteal2007
08-04-2010, 17:47
سلام دوستان لطفا به این سوالات ج بدین:
1.از سرعت گوشیتون راضی هستین؟
2.من آدم برنامه بازی نیستم نهایتا دیکشنری. استفادم برای وایرلس پس بروزر این گوشی در چه حده؟
3.دوربین لرزشگیر داره؟(p1iخودم که مسخره است).
4.gps در مقایسه با سامسونگ و الجی چطوریه؟

Olis
08-04-2010, 20:49
سلام

من شنبه میخوام برم بگیرم این گوشی رو...

تو جعبه ی گوشی همه چیز باید داشته باشه؟؟ اخه میگن مثل قدیما همه چی نداره...چی ها باید داشته باشه؟؟

یه مورد دیگه در مورد باتریش گفتند ... مثل اینکه دو نمونه داره که یکی باطریش اصله و دیگری نه..؟؟

قیمتشو کسی داره؟

MOHAMMAD2010
08-04-2010, 21:17
بچه ها اگه این گوشی رو تو جیب شلوار تنگ ( جین ) بزاریم lcd مشکل پیدا میکنه ؟ مثلا موقع نشتن هم تو جیبمون باشه
یعنی هیچ کدومتون که 5800 دارین شلوار جین نمیپوشین ؟ :31:

Armin 7
08-04-2010, 21:25
سلام

من شنبه میخوام برم بگیرم این گوشی رو...

تو جعبه ی گوشی همه چیز باید داشته باشه؟؟ اخه میگن مثل قدیما همه چی نداره...چی ها باید داشته باشه؟؟

یه مورد دیگه در مورد باتریش گفتند ... مثل اینکه دو نمونه داره که یکی باطریش اصله و دیگری نه..؟؟

قیمتشو کسی داره؟

معمولا توجعبش هندزفری دو تکه + کابل یو اس بی (البته تهیه شده بر مبنای سال اصلاح الگوی مصرف) + یک باتری که رو گوشی نصب میشه +یه رم 8 گیگ و یه بند . مابقی رو هم که از قبیل یه قلم اضافه کابل تی وی و بلوتوث و اسپیکر و . . . هستش رو لولو خورد :) . باتریش هم تا اونجایی که من میدونم همشون چینین و اصل و فرع نداره . فی دوروبر 270 هستش.

Armin 7
08-04-2010, 21:34
بچه ها اگه این گوشی رو تو جیب شلوار تنگ ( جین ) بزاریم lcd مشکل پیدا میکنه ؟ مثلا موقع نشتن هم تو جیبمون باشه

من خودم حول و حوش 5 ماه هستش که از این گوشی استفاده میکنم . و 99 درصد مواقع شلوار جین تنگ به پامه و خدارو شکر تا الان هیچ مشکلی پیش نیومده. البته از یه کیف گوشی کوچیک هم استفاده میکنم. شاید در محافظتش تاثیر داشته باشه.

MOHAMMAD2010
08-04-2010, 22:40
من خودم حول و حوش 5 ماه هستش که از این گوشی استفاده میکنم . و 99 درصد مواقع شلوار جین تنگ به پامه و خدارو شکر تا الان هیچ مشکلی پیش نیومده. البته از یه کیف گوشی کوچیک هم استفاده میکنم. شاید در محافظتش تاثیر داشته باشه.

1 - موقعی هم که میخوام بشینی روی یه صندلی یا روی زمین ، تو جیبته ؟
2 -کیفی که براش گرفتی از همین کیفای معمولیه پارچه ای هست یا مثل کیف فابریکش هست ؟

Mahdi_Moosavi
08-04-2010, 23:39
1 - موقعی هم که میخوام بشینی روی یه صندلی یا روی زمین ، تو جیبته ؟
2 -کیفی که براش گرفتی از همین کیفای معمولیه پارچه ای هست یا مثل کیف فابریکش هست ؟

این 5800 بنده خدایی که دست من هست کیف هم نداره ! از این برچسب های محافظ LCD هم نداره با شلوار جین فوتبال هم بازی می کنیم ، می شینیم پا میشیم ، بالانس ..... کشتی کج ... ! : دی

فعلا 4 ماهه هیچ مشکلی نداره !

mohammad_1ta
09-04-2010, 00:48
این 5800 بنده خدایی که دست من هست کیف هم نداره ! از این برچسب های محافظ LCD هم نداره با شلوار جین فوتبال هم بازی می کنیم ، می شینیم پا میشیم ، بالانس ..... کشتی کج ... ! : دی

دوست من 5800 اش تو جیبش بود، فوتبال هم داشت بازی میکرد... :31:
خوردش زمین (دقیقاً روی گوشی خورد زمین)، LCD گوشیش ترکید :13:

DaRiOuShJh
09-04-2010, 01:50

دوست من 5800 اش تو جیبش بود، فوتبال هم داشت بازی میکرد... :31:
خوردش زمین (دقیقاً روی گوشی خورد زمین)، LCD گوشیش ترکید :13:
بنده خدا چه بلاهایی که سر گوشی در نمیارید
من خودم معمولا وقتاییک ه بیرونم اگر خیلی کارن داشته باشم کاوری که براش خریدم رو میندازم روش ولی اگه کار داشته باشم همینطوری میزارمش تو جیبم شلوار لیم
فقط حواستون باشه بدونه کاور میزارید ال سی دیش رو سمته تو بزارید که ضربه ای چیزی هم خورد به پشتش بخوره

جنگولک بازی و ژانگولر بازی و ... هم تا حده ممکن سعی کم و سنجیده!×! در بیارید:31:

حالا میگم آخر کسی یه ویدیو پلیر خوب برای سیمبین ورژن 5 سراغ نداره؟

Olis
09-04-2010, 07:27
معمولا توجعبش هندزفری دو تکه + کابل یو اس بی (البته تهیه شده بر مبنای سال اصلاح الگوی مصرف) + یک باتری که رو گوشی نصب میشه +یه رم 8 گیگ و یه بند . مابقی رو هم که از قبیل یه قلم اضافه کابل تی وی و بلوتوث و اسپیکر و . . . هستش رو لولو خورد :) . باتریش هم تا اونجایی که من میدونم همشون چینین و اصل و فرع نداره . فی دوروبر 270 هستش.

انقدز دزدی گرگی میکنن که آدم حالش از گوشی خریدن به هم میخوره...

یک جا میری میگن اصلی چینی داره... انجا میکن باطری تقلبی امده تو بازار ... محتویات تو جعبه شو موش خورده...

بلوتوث منطورت اینه که هندزفری بلوتوث داشت؟ اسپیکر هم داشته؟؟

بهزاد_mb
09-04-2010, 08:45
HelloOX2.v2.03 رو باید اول ساین کنید ...

ساینش کردم دوست عزیز وسط نصب همینطوری میمونه و کامل نمیشه و مجبور میشم کنسل کنم.
گفتم شاید HelloOX2.v2.03 وقتی آپدیت کنی نمیتونه کرک کنه!

Armin 7
09-04-2010, 10:14
انقدز دزدی گرگی میکنن که آدم حالش از گوشی خریدن به هم میخوره...

یک جا میری میگن اصلی چینی داره... انجا میکن باطری تقلبی امده تو بازار ... محتویات تو جعبه شو موش خورده...

بلوتوث منطورت اینه که هندزفری بلوتوث داشت؟ اسپیکر هم داشته؟؟

آره هندزفری بلوتوث و اسپیکر داشت (خدایش بیامرزد) !

roteal2007
09-04-2010, 12:50
انگاری سوال ما جواب نداشت

MOHAMMAD2010
09-04-2010, 12:51
بچه ها اینو نگاه کنین
عکس سمت چپی 5800 آبی هست سمت راست قرمز - کیفیت صفحه دو تاشون با هم فرق میکنه !!!

اینم توضیحات :

yoosef_st
09-04-2010, 14:26
خب حالا کدوم بهتره؟

vatan2009
09-04-2010, 15:15
سلام دوستان
سرعت این گوشی در چه حدیه خوبه یا بد؟
2.حافظه اس ام اس اش چقدر جا میگیره؟؟
3.نرم افزار بک آپ گیر بر روی خود گوشی نصب میشه(بدون نیاز به کامپیوتر در خود گوشی بک آپ بگیره و بتونه بک آپ را بر گردونه)؟؟؟
4.بر روی قسمت مسیجینگش میشه رمز گذاشت؟؟
با تشکر

Armin 7
09-04-2010, 15:36
سلام دوستان
سرعت این گوشی در چه حدیه خوبه یا بد؟
2.حافظه اس ام اس اش چقدر جا میگیره؟؟
3.نرم افزار بک آپ گیر بر روی خود گوشی نصب میشه(بدون نیاز به کامپیوتر در خود گوشی بک آپ بگیره و بتونه بک آپ را بر گردونه)؟؟؟
4.بر روی قسمت مسیجینگش میشه رمز گذاشت؟؟
با تشکر

سلام.
اگه منظور شما از سرعت , Processor (پردازشگر)باشه در حده خودش خوبه یعنی من که 5 ماه که این گوشیو دارم تا به حال به مشکلی بر نخوردم. یعنی نشده که برنامه سنگینی رو روش بریزم و کشش نداشته باشه.
حافظه اس ام اسش هم اگه از فون مموری به مموری کارت تغییر بدی حدودا بی نهایت میشه .
بله نرم افزار بکاپ هم بر روی گوشی نصبیده شده (بدون احتیاج به کامپیوتر) و قابل Restore از داخل گوشی.
رمز گذاشتن روی مسیج ها هم من تا به حال انجام ندادم و مطمئنن میشه با نرم افزاری بهش دست پیدا کرد.
موفق باشی .

Evil dance
09-04-2010, 19:02

یعنی چه تاچش از بین نرفته؟؟؟؟؟!!!!!!!:19:
مگه میشه تاچش از بین بره؟ مگه اینکه خودت بلد نباشی و قابشو عوض کنی یا اینکه lcd شو بکوبونی رو سنگ نوک تیر که فکر نکنم کسی به جز من این کارو کرده باشه!!!!!!!!!!:21:
من 1.5 ساله که دارمش خراب شد و آپدیت نمیشد و هیچی روش نمیامد مجبور شدم به قتل برسونمش!!!:41:
ولی نترس فقط رفت تو کما بعد از چند روز بردمش پیشه متخصص و صفشو برام عوض کرد و حافظه ی گوشیمو فرمت کرد و چند تا برنامه روش نصباند و از اولشم بهتر کار میکنه:5:
دور بینشم ضعیف نیست مثل n73 کار میکنه توپول:31:

MOHAMMAD2010
09-04-2010, 23:03
خب حالا کدوم بهتره؟

مشخصه دیگه ، سمت راست که قرمز هست یه خورده کدره ولی سمت چپ که آبی هست شفاف تره

Armin 7
10-04-2010, 13:08
با سلام.
یه سوال فنی دارم .
ایا 5800 تنظیماتی داره که وقتی به اینتر نت وصل میشم عکس ها رو باز نکنه ؟
سپاسگذارم .

Amir Hossein
10-04-2010, 14:04
سلام
قیمتش در حال حاظر چنده
ممنون

Olis
10-04-2010, 14:48
من امروز بالاخره رفتم خریدم... خیلی خرسندم :31::26:

اونم مشکی نقره ای...

بچه ها هندزفریش دو تیکست ؟؟ از اون مدیا دارا یا نه ساده ست ...

Armin 7
10-04-2010, 15:34
من امروز بالاخره رفتم خریدم... خیلی خرسندم :31::26:

اونم مشکی نقره ای...

بچه ها هندزفریش دو تیکست ؟؟ از اون مدیا دارا یا نه ساده ست ...

اقا تبریک میگم . انشاا... که زنگش برات بزنه !
اره هندزفریش دوتیکس و مالتی مدیا هم داره.
حالـــا چند گرفتی ؟ چینی تحت لیسانسه یا . . .

Olis
10-04-2010, 16:59
اقا تبریک میگم . انشاا... که زنگش برات بزنه !
اره هندزفریش دوتیکس و مالتی مدیا هم داره.
حالـــا چند گرفتی ؟ چینی تحت لیسانسه یا . . .

چینیه تحت لیسانسه فک کنم .. مگن همش چینیه تو بازار که لیبل میزنن.
290 داد با باتری اصلی

enimonte
10-04-2010, 19:14
با سلام.
یه سوال فنی دارم .
ایا 5800 تنظیماتی داره که وقتی به اینتر نت وصل میشم عکس ها رو باز نکنه ؟
سپاسگذارم .

اره با مرورگر خود گوشی
option-setting-page
توی گزینه load content گزینه text only رو انتخاب کن

alex winson
10-04-2010, 23:38
سلام

بنظر شما 5800 negativation بهتره يا xpress music?
توي مقايسه دوتاشون بنظرم فقط پردازنده نگاتيو 434 هستش

تفاوت قيمت دارن؟

mehdi_vsgh
11-04-2010, 04:35
سلام يه مشكل دارم
روي هوم اسكرين من همش اخرين ايميل هايي رسيده نمايش داده ميشه چطور ميتونم اينو غيرفعال كنم؟

سوال بعدي چطور گزينه stanby mode را فعال كنم؟

FreeMagic
11-04-2010, 07:02
دوستان کسی میدونه چه طور میشه واسه این گوشی اسکرین سیور انتخاب کرد؟
توی تنظیمات پیش فرض گوشی گزینه ای واسه این کار وجود نداره
البته نمیدونم قبلا در این مورد بحثش بوده یا نه

nimas2
11-04-2010, 08:31
سلام ...
ميگم كسي آيا ميتونه راهنمايي كنه چه شكلي هوم اسكرين و از كجا دانلود كنم.... اصلا ميشه همچين كاري كرد؟؟؟

Armin 7
11-04-2010, 14:56
سلام يه مشكل دارم
روي هوم اسكرين من همش اخرين ايميل هايي رسيده نمايش داده ميشه چطور ميتونم اينو غيرفعال كنم؟

سوال بعدي چطور گزينه stanby mode را فعال كنم؟

سلام.
به تر تیب این مراحل رو انجام بده :
Menu > Setting > Personal > Home screen > E-mail notification
سپس گزینه ی Visibility رو Off کن .
منظور شما از استندبای رو متوجه نشدم .اگه منظوذتون خاموش شدن صفحه باشه باید به این ترتیب اقدام کنی :
Menu > Setting > Phone > Display
و گزینه ی Light time-out رو رو زمان دلخواه تنظیم کنی.
و اگر منظور شما روشن شدن دکمه منو رو بدنه گوشی زمانی که گوشی در حالت استندبای هستش بدین ترتیب :
Menu > Setting > Phone > Notification lights > Standby br.light
و گزینه ی Breathing light رو On کن.
موفق باشی.

Armin 7
11-04-2010, 15:12
سلام ...
ميگم كسي آيا ميتونه راهنمايي كنه چه شكلي هوم اسكرين و از كجا دانلود كنم.... اصلا ميشه همچين كاري كرد؟؟؟

سلام. اره شدنش که میشه منتها باید گوشیتون هـک شده باشه . اگه هـک شدس به من PMبدین تا براتون چند تا هوم اسکرین آپ کنم.
موفق باشی.

mehdi_vsgh
11-04-2010, 15:58
به تر تیب این مراحل رو انجام بده :
Menu > Setting > Personal > Home screen > E-mail notification
سپس گزینه ی Visibility رو Off کن .

این قسمت رو پیدا نکردم
Menu > Setting > Personal > Home screen بود ولی بقیش نبود

Armin 7
11-04-2010, 16:18
این قسمت رو پیدا نکردم
Menu > Setting > Personal > Home screen بود ولی بقیش نبود

ورژن گوشی شما چنده ؟
اصلا یه کاره دیگه انجام بده . (در صفحه اول)شما قلم رو چند لحظه رو E-mail نگه دار و بعد بردار تا یه پیغام بده و شما Hide e-mail setup رو انتخاب کن.

mehrzad3344
11-04-2010, 20:17
سلام من دنبال نرم افزار جی پی اس برای 5800 میگردم هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم اگه کسی داره بزاره برای دانلود

Eshghe_door
11-04-2010, 20:25
سلام من دنبال نرم افزار جی پی اس برای 5800 میگردم هر چی تو نت گشتم پیدا نکردم اگه کسی داره بزاره برای دانلود

تو اين تاپيك پيگيري كنين

sarina_sh
11-04-2010, 20:55
اهم
سلاملیکم
من یه سری کتاب ریختم تو گوشی اما فوتش خرچنگ قورباغه میاد

چه باید کرد حالا ؟ : دی

enimonte
11-04-2010, 21:58
دوستان کسی میدونه چه طور میشه واسه این گوشی اسکرین سیور انتخاب کرد؟
توی تنظیمات پیش فرض گوشی گزینه ای واسه این کار وجود نداره
البته نمیدونم قبلا در این مورد بحثش بوده یا نه

باید نرم افزارش رو نصب کنی که فکر کنم برنامه چند تا اسکرین سیور پیش فرض داره و خودت نمیتونی انتخاب کنی

سلام ...

اهم
سلاملیکم
من یه سری کتاب ریختم تو گوشی اما فوتش خرچنگ قورباغه میاد

چه باید کرد حالا ؟ : دی

اگر کتابها با نرم افزار read maniac ساخته شده فونتها روی 5800 خونده نمیشند

farzad.sharifi
12-04-2010, 14:08
سلام دوستان

هر برنامه رو که می خواهم نصب کنم این ارور رو میده: expired certificated

ممنون میشم کمک کنید

y.131
12-04-2010, 18:42
اگه میشه لینک دانلود برنامه secman رو بذارید :41: :41: :41:

enimonte
12-04-2010, 19:32
اگه میشه لینک دانلود برنامه secman رو بذارید :41: :41: :41:

secman خیلی قدیمی شده.گوشیت رو با hellox ه.ک کن

MOHAMMAD2010
13-04-2010, 20:53
سلام دوستان

هر برنامه رو که می خواهم نصب کنم این ارور رو میده: expired certificated

ممنون میشم کمک کنید

شما باید یا اون برنامه رو ساین کنین یا کلا گوشیتونو ه ک کنین

تاپیک مربوط به ه ک :

تاپیک مربوط به ساین :

y.131
13-04-2010, 23:44
secman خیلی قدیمی شده.گوشیت رو با hellox ه.ک کن

ولی من نمیخوام گوشیم رو -- کنم آخه این برنامه ساده ترين و راحت ترين روش براي نصب برنامه ها بدون هيچ مشکلي و بدون نياز به ساين کردن هست

enimonte
13-04-2010, 23:51
ولی من نمیخوام گوشیم رو -- کنم آخه این برنامه ساده ترين و راحت ترين روش براي نصب برنامه ها بدون هيچ مشکلي و بدون نياز به ساين کردن هست

اونم یک جور هکه،نمیدونم رو گوشیت کار میده یا نه

vahid78
14-04-2010, 10:36
دوستانی که ورژن گوشیشون 40 هست تونستن هـک کنن>؟

mj21
14-04-2010, 15:05
5800 یا 5230
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5800 با 5230 چه فرق هایی میکنه
ایا همه بازی هایی که تو 5800 اجرا میشه تو 5230 هم اجرا میشه ؟
من بین این دوتا موندم . بیشتر برای بازی کدوم بهتره ؟ :19:

MOHAMMAD2010
14-04-2010, 20:06
بچه ها پشت باتری گوشیتون زده ساخت کره یا چین ؟

evrin56
14-04-2010, 20:53
سلام
گوشی 5800 من ال سی دیش شکسته تو جیبم بود فشار اومده شکست میخوام ببینم ارزش تعمیر کردن داره یاه نه؟قیمت ال سی دیش چنده؟و هزینه دست مزدش؟و از کجا بفهم ال سی دی فابریک یا به اصطلاح اصلش برام انداخته؟ با تشکر

MMM52
14-04-2010, 22:24
من چطور می تونم اینترنت کامپیوترم رو بوسیله Wlan اشتراک بزارم تا بتونم با 5800 به اینترنت وصل بشم ؟

در حال حاضر بین گوشی و کامپیترم ارتاط بر قرار کردم ولی به اینترنت وصل نمیشه و پیغام No gateway reply رو نیده !
تا اونجایی که من میدونم خدمات wlan تو ایران قابل استفاده نیست!!!!!

nemesis
14-04-2010, 22:32
تا اونجایی که من میدونم خدمات wlan تو ایران قابل استفاده نیست!!!!!

خدمات Wlan مگه چیه که بخواد تو ایران فعال نباشه.اصلا چه ربطی داره !

انگار که بگی بلوتوث تو ایران فعال نیست !

enimonte
15-04-2010, 11:13
دوستانی که ورژن گوشیشون 40 هست تونستن هـک کنن>؟

اره خیلی وقته که این ورژن -- شده

5800 یا 5230
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5800 با 5230 چه فرق هایی میکنه
ایا همه بازی هایی که تو 5800 اجرا میشه تو 5230 هم اجرا میشه ؟
من بین این دوتا موندم . بیشتر برای بازی کدوم بهتره ؟ :19:

به نظرم 5800 بگیری بهتره

بچه ها پشت باتری گوشیتون زده ساخت کره یا چین ؟

مال من رو نوشته کره

سلام
گوشی 5800 من ال سی دیش شکسته تو جیبم بود فشار اومده شکست میخوام ببینم ارزش تعمیر کردن داره یاه نه؟قیمت ال سی دیش چنده؟و هزینه دست مزدش؟و از کجا بفهم ال سی دی فابریک یا به اصطلاح اصلش برام انداخته؟ با تشکر
یکی تو همین تاپیک تعمیر کرده بود گفت 65 تا 70 هزینه تعویضه.بقیه رو اطلاع ندارم

MOHAMMAD2010
15-04-2010, 12:27
مال من رو نوشته کره

پس باتری کره ای هم هست ؟
من فک میکردم فقط چینی هست !
گوشیتو با گارانتی اصلی خریدی ؟

enimonte
15-04-2010, 12:52
به طور کامل این رو نوشته
CELL MADE IN KOREA
FUTHER PROCESSED IN CHINA

گارانتی؟اینجا وقتی گوشیو میخری فروشنده از خودش سلب مسوولیت میکنه:31:

MOHAMMAD2010
15-04-2010, 13:30
به طور کامل این رو نوشته
CELL MADE IN KOREA
FUTHER PROCESSED IN CHINA

گارانتی؟اینجا وقتی گوشیو میخری فروشنده از خودش سلب مسوولیت میکنه:31:

خب یعنی نداشت ؟ :31:
میخوام بدونم اگه روی یه باتری ساخت چین زده باشه ( یعنی اصلا اسمی از کره نبرده باشه ) اصله ؟
توی سایت gsmarena هم دقیقا روی باتری 5800 همینی که شما گفتی رو زده :

javad8006
15-04-2010, 19:43
سلام به دوستان
کسی نرم افزاری سراغ داره که:
وقتی اس ام اس دلیور شد گوشی ویبره بزنه و همچنین وقتی شماره میگیری زمانی که طرف گوشی رو بر میداره 1 ویبره بزنه که موتوجه بشی که برداشته و نیاز به نگاه کردن به صفحه نباشهپ؟

enimonte
15-04-2010, 21:33
خب یعنی نداشت ؟ :31:
میخوام بدونم اگه روی یه باتری ساخت چین زده باشه ( یعنی اصلا اسمی از کره نبرده باشه ) اصله ؟
توی سایت gsmarena هم دقیقا روی باتری 5800 همینی که شما گفتی رو زده :

نه اینجا توی محل زندگی ما تا جنس رو خریدی فروشنده دیگه مسوولیت قبول نمیکنه.حتی تو فاکتور خرید هم اینو نوشته.5800 من چینیه اگر مشکلی نداره زیاد رو باتریش حساس نباش

سلام به دوستان
کسی نرم افزاری سراغ داره که:
وقتی اس ام اس دلیور شد گوشی ویبره بزنه و همچنین وقتی شماره میگیری زمانی که طرف گوشی رو بر میداره 1 ویبره بزنه که موتوجه بشی که برداشته و نیاز به نگاه کردن به صفحه نباشهپ؟

برای دلیور رو نمیدونم ولی برای تماس یک برنامه بود که فکر کنم تحت پایتون باشه.پیداش کردم واست میزارمش

javad8006
15-04-2010, 21:59
یک دیکشنری خوب با دایره لغت بالا با امکان تلفظ برای فارسی به انگلیسی و بلعکسش که نا محدود هم باشه میخوام کسی سراغ داره؟
فرهنگ لغت فارسی به فارسی چی؟

Doyenfery
16-04-2010, 00:00
اخرین قیمت این گوشی رو لطف کنید بگید .

اول هفته آینده میخوام بگیرم ..

واگه نکته خاصی موقع خرید هست بگید باز هم ممنون می شم :46:

Oracle_Eldorado
16-04-2010, 12:19
یک دیکشنری خوب با دایره لغت بالا با امکان تلفظ برای فارسی به انگلیسی و بلعکسش که نا محدود هم باشه میخوام کسی سراغ داره؟
فرهنگ لغت فارسی به فارسی چی؟

فارسی به فارسی که فکر نکنم .
ولی اینم 2 مدل دیکشنری :

MSDICT Dictionary Full بهترین و قوی ترین دیکشنری موبایل هم رسید !!!

افزودن زبان فارسی به دیکشنری گوشی های سیمبیان سری 60 ورژن 5

اخرین قیمت این گوشی رو لطف کنید بگید .

اول هفته آینده میخوام بگیرم ..

واگه نکته خاصی موقع خرید هست بگید باز هم ممنون می شم :46:

آخرین قیمت 275 تومن شاید یه خورده بالا پایین باشه . ( وضعیت گارانتی رو نمیدونم )
نکته خاص اینکه همونجا که گوشی رو روشن کردی ، چند بار با ضامن کنار گوشی ( سمت راست گوشی ) ،
صفحه رو قفل کن و دوباره باز کن .
اگه دیدی مشکلی نداشت و صفحه رنگ قاطی نکرد حله .
حواست باشه LCD هم پیکسل سوخته نداشته باشه .
همه وسایلش رو هم چک کن .

m654
16-04-2010, 17:47
اګر ګوشی شما سرعت ‍به نسبت پایینی داره به بخش به عنوان زیر مراجعه کنید:

runner
16-04-2010, 21:57
سلام
بچه هایی که گوشی رو آپدیت کردن می خوام ببینم که Home Screen ش این جوری میشه یا نه؟؟

Armin 7
16-04-2010, 22:19
سلام
بچه هایی که گوشی رو آپدیت کردن می خوام ببینم که Home Screen ش این جوری میشه یا نه؟؟

بله برادر . دقیقا همین شکلیه + یکی دو تا هوم اسکرینه دیگه

runner
16-04-2010, 22:35
بله برادر . دقیقا همین شکلیه + یکی دو تا هوم اسکرینه دیگه

آقا ممنون بریم برا آپدیت!!!
بچه هکش برا V40 نیومده؟؟
HelloOX رو میگم؟

runner
17-04-2010, 08:38
بچه ها برا من آپدیت رو دانلود کرد وبعد این پیغام و داد

یا اینو میده

bad_stu
17-04-2010, 10:32
بچه ها برا من آپدیت رو دانلود کرد وبعد این پیغام و داد

یا اینو میده

سلام دوست عزیز
توی فایل های آپ دیت یک فایل هست که داخل نامش xxx وجود داره فیلترینگ ایران اجازه ی دانلود اون رو نمی ده.
باید آف لاین آپ دیت کنی
می تونی از امضای من استفاده کنی.
البته اگر -- هم لازم داری باید به جای فریمور های اصلی از فریمور های کوک شده استفاده کنی.
موفق باشی

vahid78
17-04-2010, 12:07
سلام ... اقا ما هرکار کردیم نتونستیم ورژن 40 رو هـک کنیم ...
لطفا راهنمایی کنید ...

یه سوال دیگه ... هر دفعه که بخوایم یه برنامه رو ساین کنیم باید فایل Cer جدید بگیریم؟

runner
17-04-2010, 15:55
سلام دوست عزیز
توی فایل های آپ دیت یک فایل هست که داخل نامش xxx وجود داره فیلترینگ ایران اجازه ی دانلود اون رو نمی ده.
باید آف لاین آپ دیت کنی
می تونی از امضای من استفاده کنی.
البته اگر -- هم لازم داری باید به جای فریمور های اصلی از فریمور های کوک شده استفاده کنی.
موفق باشی
ممنون
ببینم با ف ی ل ت ر شکن میشه کامل آپدیت کرد؟

enimonte
17-04-2010, 15:57
سلام ... اقا ما هرکار کردیم نتونستیم ورژن 40 رو هـک کنیم ...
لطفا راهنمایی کنید ...

یه سوال دیگه ... هر دفعه که بخوایم یه برنامه رو ساین کنیم باید فایل Cer جدید بگیریم؟

چرا نمیتونی؟با جف امتحان کردی؟؟

این فایلها رو دانلود کن

اگر اپدیت ورژن 40 رو داری فایل بالایی رو با RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V11 جایگزین کن و به ترتیب زیر انتخاب کن
MCU :RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
و بعد گوشیت رو فلش کن

نه همون یک بار که فایل cer ,key رو دریافت کردی کافیه

ممنون
ببینم با ف ی ل ت ر شکن میشه کامل آپدیت کرد؟

آره.مثل اینکه میشه

Olis
17-04-2010, 17:02
چرا نمیتونی؟با جف امتحان کردی؟؟

این فایلها رو دانلود کن

اگر اپدیت ورژن 40 رو داری فایل بالایی رو با RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V11 جایگزین کن و به ترتیب زیر انتخاب کن
MCU :RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
و بعد گوشیت رو فلش کن

نه همون یک بار که فایل cer ,key رو دریافت کردی کافیه

آره.مثل اینکه میشه

الان این چه روشیه؟

شما خودت ورژن 40 داری؟

ah-eli-95
17-04-2010, 19:50
سلام دوستان من تازه با این کلوپ آشنا شدم از صفحه 1 تا544 روخوندم با ید بگ هیچ کدوم ا زمشکلاتی رو که میگن نداره خیلی گوشیه توپیه من الان 8ماهه دارم ازش کاملا راضیم گوشی به این توپی ندیدم از روزی که خریدم فارسی داشت هم منو وهم نوشته !!!!!!!
خریدم 285 باتمام امکانات به جز کیف
فقط دو مشکل داره (از نظر من)زود کثیف میشه وزیر نور خوانایی نداره
حالا با اجازه دو سوال دارم
اخیرا تاچش دیر جواب میده گیر داره وباتریش زود خالی میشه بعضی میگن ویروسیه بعضی میگن بید فلش وآپدیت کنی به نظر شما کدوم؟؟؟؟؟
اگه آپدیت میخواد چه جوریه ؟خودم میتونم انجام بدم یا باید ببرم نمایندگی اگه میتونم چه جوری؟؟
از کجا بفهمم ورژنش چند هست؟
ممنون

enimonte
17-04-2010, 19:50
الان این چه روشیه؟

شما خودت ورژن 40 داری؟

آره ورژن 40 ه ک شده رو دارم.با استفاده از اون فایل و برنامه جف میتونی راحت گوشیتو ه ک کنی

تاپیک جف

javad8006
17-04-2010, 23:05
اګر ګوشی شما سرعت ‍به نسبت پایینی داره به بخش به عنوان زیر مراجعه کنید:

استاد چرا من به این صفحه ای که گذاشتی دسترسی ندارم؟
این میاد:
, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
میشه ادرسی که فایل رو باید اونجا ک÷ی کرد رو بنویسی؟

Olis
18-04-2010, 07:57
سلام دوستان من تازه با این کلوپ آشنا شدم از صفحه 1 تا544 روخوندم با ید بگ هیچ کدوم ا زمشکلاتی رو که میگن نداره خیلی گوشیه توپیه من الان 8ماهه دارم ازش کاملا راضیم گوشی به این توپی ندیدم از روزی که خریدم فارسی داشت هم منو وهم نوشته !!!!!!!
اخیرا تاچش دیر جواب میده گیر داره وباتریش زود خالی میشه بعضی میگن ویروسیه بعضی میگن بید فلش وآپدیت کنی به نظر شما کدوم؟؟؟؟؟
اگه آپدیت میخواد چه جوریه ؟خودم میتونم انجام بدم یا باید ببرم نمایندگی اگه میتونم چه جوری؟؟
ممنون

احتمال که زیاده

واسه باتریت شاید عمرش کم شده.... از بس پشت سر هم بزنی بشارژ ...

در مورد صفحه ی لمسی هم بعضی موقع ها آدم فک میکنه دیر عمل میکنه یعنی انتظار بیشتر از معقول داره ولی بعدا میفهمه نه خوبه

در قسمت تنضیمات یک قسمت داره واسه کالیبره کردن تاچ صفحه ی نمایش که باید چهار نقطه رو بزنی تا صفحه ی نمایشت کالیبره ( ب اصطلاح تنظیم ) بشه
اونم امتحان کن بهتر میشه

amoosharif
18-04-2010, 11:48
ممنون

----------------------------------------------------------------------------
اینکه تاچش گیر می کنه و اینکه باتریش زود خالی می شه احتمالا علتشون یکیه و اینه که گوشی ویروسی شده یا برنامه های مزاحمی روش نصب هستن.مثلاً شما اگه برنامه ی slide unlock رو نصب کنین شدیدا مصرف باتری بالا می ره.به احتمال قریب به یقین! اگه یه مستر ریست کنید مشکلاتتون حل می شه.مموری رو هم فرمت کنید که خیلی بهتره.
برای اینکه بفهمین ورژن چنده کافیه #0000#* رو شماره گیری کنید.جلوی Custom version ورژنتونو می نویسه.جدیدترین ورژن 40 هست که خیلی کارایی گوشی تو این ورژن بهتر شده.من خودم شخصاً توصیه می کنم که اگه adsl و مودم wireless دارین با خود گوشی update کنین اینطوری فوق العاده راحت و سریع انجام می شه و حتی فونت فارسیتون هم از بین نمی ره.این تجربه ی شخصیمه.قطعاً خودتون می تونید انجام بدید.

gmuosavi
18-04-2010, 11:54
سلام

شما بین Xpress Music و Navigation Edition کدوم رو انتخاب میکنید ؟!

تفاوتشون چقدره و کدومشون بهتره ؟!

اصلا Navigation Edition وارد ایران شده؟

ممنون

ah-eli-95
18-04-2010, 19:53
راهی هست که بعد از فرمت کردن رم گوشی بازی های اصلیش (مثل ماشینه و..)پاک میشه راهی واسه بازگشتشون هست؟

ah-eli-95
18-04-2010, 20:26
سلام
من میترسم گوشیمو دست کاری کنم !مثل ه.ک یا ساین اپدیتو فلش و....
اصلا این کلمات یعنی چه؟به چه درد میخورن ؟ اگه بخوام بکنم تاپیکی برای راهنمایی هست اگه نیست کمک کنید؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یهجا خوندم اگه بزاری تو جیب شلوار جین lcd گیر پیدا میکنه امتحان کردمدرست بود از وقتی تو جیب شلوار جینم نمیزارم تاچش مثل ماه با سرعت نور کار میکنه!!!

abfat
19-04-2010, 07:47
دوستان مزین ورژن 40 به 30 چیه؟تغیرات اساسی و مهمی داشته؟

Olis
19-04-2010, 09:48
سلام

شما بین Xpress Music و Navigation Edition کدوم رو انتخاب میکنید ؟!

تفاوتشون چقدره و کدومشون بهتره ؟!

اصلا Navigation Edition وارد ایران شده؟

ممنون

فکر نکنم تو ایران هنوز اومده باشه... تفاوتی هم نداره فقط فکر کنم GPS اون یطوریه :31:

راهی هست که بعد از فرمت کردن رم گوشی بازی های اصلیش (مثل ماشینه و..)پاک میشه راهی واسه بازگشتشون هست؟

فرمت بشه که نه دیگه... مگه اینکه دانلود کنی

سلام
من میترسم گوشیمو دست کاری کنم !مثل ه.ک یا ساین اپدیتو فلش و....
اصلا این کلمات یعنی چه؟به چه درد میخورن ؟ اگه بخوام بکنم تاپیکی برای راهنمایی هست اگه نیست کمک کنید؟

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یهجا خوندم اگه بزاری تو جیب شلوار جین lcd گیر پیدا میکنه امتحان کردمدرست بود از وقتی تو جیب شلوار جینم نمیزارم تاچش مثل ماه با سرعت نور کار میکنه!!!

برنامه هایی که کرک میشه بخش امنیتی سیستم عامل نمیزاره نصب یشه ... روش ه ک و ساین هم برای دور زدن بخش امنیتی سیستم عامل هستش

البته من خودم هنوز روش جالبی برای هم 5800 ورژن 40 پیدا نکردم... کاش 30 بود راحت -- میشد

اینم تاپیک جامعش

دوستان مزین ورژن 40 به 30 چیه؟تغیرات اساسی و مهمی داشته؟

نمیدونم :31: فقط خواستم جواب داده باشم

sarina_sh
19-04-2010, 10:07
سلام

مموری گوشی من نمیدونم چش شده

وقتی وارد درایوش میشم اینطوری شده :

چند باری هست که اینطوری میشه من مجبورم فرمتش کنم
وقتی هم که اینجور میشه اطلاعات رو مثل عکس آهنگ و.. نشون نمیده و فقط وقتی به سیستم وصلش میکنم تو پی سی نشون میده
اما این بار دیگه توی سیستم هم نشون نمیده

راه حل چیه برادران عزیز

Oracle_Eldorado
19-04-2010, 10:25
سلاملکم

مموری گوشی من نمیدونم چش شده

وقتی وارد درایوش میشم اینطوری شده :

چند باری هست که اینطوری میشه من مجبورم فرمتش کنم
وقتی هم که اینجور میشه اطلاعات رو مثل عکس آهنگ و.. نشون نمیده و فقط وقتی به سیستم وصلش میکنم تو پی سی نشون میده
اما این بار دیگه توی سیستم هم نشون نمیده

راه حل چیه برادران عزیز

دوست عزیز این ویروسه گوشی دوست منم اینطوری شد مجبور شد فلش کنه .
یعنی کلا حافظه ی داخلی گوشی رو یه بار کامل پاک کنه .
چون تو مموری نمیره ، تو حافظه خود گوشی میره .

Legend
19-04-2010, 10:31
فریمور جدید برای 5800 منتشر شد:

v50.0.005

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] update.htm)

شاد باشید:40:

Hasan_hrg
19-04-2010, 15:55
فریمور جدید برای 5800 منتشر شد:

v50.0.005

منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ia_5800_now_available_as_fota_update.htm)

شاد باشید:40:

دوست عزیز من چک کردم ولی آپدیت نمیشه

MOHAMMAD2010
19-04-2010, 16:07
دوست عزیز من چک کردم ولی آپدیت نمیشه

شما چه جوری چک کردی که فهمیدی نمیشه ؟

evrin56
19-04-2010, 17:43
سلام

گوشی 5800 من ال سی دیش شکسته تو جیبم بود فشار اومده شکست میخوام ببینم ارزش تعمیر کردن داره یاه نه؟

قیمت ال سی دیش چنده؟و هزینه دست مزدش؟

و از کجا بفهم ال سی دی فابریک یا به اصطلاح اصلش برام انداخته؟

خودم بخرم میتونم عوضش کنم یا نه؟ با تشکر

Shadow-Man
19-04-2010, 19:22
سلام
فریم ویر های 40 و 50 رو میشه -- کرد؟

Oracle_Eldorado
19-04-2010, 19:25
سلام
فریم ویر های 40 و 50 رو میشه -- کرد؟

ورژن 40 رو که میشه ( من با Rom Patcher کردم )
ورژن 50 هم هنوز معلوم نیست .
اینم یه سری توضیحات در مورد ورژن جدید به نقل از موبایلستان :

* Browser 7.2
* Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0)
* Flash Video Phase-3 - Flashlite 3.1.7.x
* Gimlet Touch 2.2
* Kinetic scrolling in Appshell (Menu grid)
* OVI Sync 2.0
* Hurriganes Music Player
* Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm)
* Windows 7 Device Stage Support
* OVI store 1.5.6
* Quick Office v4.2
* OVI Music
* Cherry v2.1
* Rihanna service launcher
* OVI contacts 1.50.8
* Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based product

اینم لینک دانلود :

فقط بگم من هنوز تست نکردم و از صحت لینک دانلود مطمئن نیستم

راستی کسی نصب کرده ؟؟؟

peaceful1
19-04-2010, 19:39
فرم ویر جدید تر از 40 اومده؟
من تو سایت جدید تر از 40 ندیدم؟!

اگه اومده لطفا راهنمایی کنید از کجا بریزم.
آفلاینش رو میشه گیر اورد؟

runner
19-04-2010, 21:17

من پری شب گوشیمو آپ کردم الان شده 40.0.005 شده!!
جدیدتر نیومده!!!

amir_inter
19-04-2010, 21:44
با سلام
دوستان من یه مشکلی دارم.شما میتونین کمکم کنینین
من هر هفته وقتی صدای استاد دانشگاه رو ضبط میکنم بعد از ضبط ، رم گوشیم دیگه هیچ چیزی نشون نمیده (مثل عکس و موزیک و ویدیو و...)بعد انگار فایلها تو رم هست ولی نشون نمیده . تو گوشی تو فایل منیجر میزنه 2.3 فضای خالی ولی وقتی میرم توش انگار تازه فرمت کردم و چیزی نشون نمیده...تا حالا هر هفته این اتفاق افتاده و مجبور به فرمت رم شدم
تازه قبل از عید هم یه بار بی خودی اینجوری شده بود
فکر نکنم ویروس باشه،چون با چندتا ویروس یاب عالی و آپ ثانیه(آپ دیت) چکش کردم ولی بازم اینجوری میشه
شاید هم رم نیمسوز شده باشه(بچه های دانشگاه می گن)
نمیدونم
اگه رم نیمسوز شده باشه میتونم برم با ضمانتش عوض کنم(رم خود نوکیا) یا باید حتما بسوزه تا عوضش کنم
اگه ویروس باشه مثل همون مشکله چند پست بالاییه بخوام فلش کنم چی جوریه؟چقدر هزینه اش هست؟این فریم ویر 50 که تو پستای بالا رو گفتین دارن(جدیدترین فکر کنم باشه) و برام بریزن؟اگه فریم ویر رو عوض کنم چه تغییری می کنه؟مشکلی برای برنامه هایی که قبلا روی فریم ویرم نصب میکردم با نصبش توی فریم ویر احتمالی جدید پیش نمیاد(مثل "ا وی آی مپ نوکیا" و"تم ها" و"...) ؟؟؟؟
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
ممنون میشم که منو از این سردرگمی در بیارین
مرسی
بای

sepand_salehi
19-04-2010, 22:29
سلام
مرورگر sky fire رو برای این کوشی می خواستم.

درضمن ، یه برنامه هم می خوام که باهاش بشه از روی این کوشی ، ویدیو های یوتیوب رو دانلود مرد. اگه نبود می شه یه روش بهم بگید که بشه باهاش ویدیو های یوتیوب رو با این کوشی دانلود کرد؟

enimonte
20-04-2010, 08:38
من الان دارم ورژن50 رو دانلود میکنم.اگر مشکلی پیش نیاد امروز آپدیتش میکنم

enimonte
20-04-2010, 09:00
من پری شب گوشیمو آپ کردم الان شده 40.0.005 شده!!
جدیدتر نیومده!!!

لینک دانلود ورژن 50 به نقل از موبایلستان با قابلیت رزیوم

enimonte
20-04-2010, 11:35
گوشیم رسما روشن نمیشه:41:تو انتخاب فایل ها اشتباه کردم :5:

runner
20-04-2010, 12:46
نه دوستان درست میگن 50 هم اومده
عجب شانسی دارم من هنوز یه روز نمیگذره آپدیتش کردم به 40 -50 هم اومد!!!!

sepand_salehi
20-04-2010, 13:32
سلام
مرورگر sky fire رو برای این کوشی می خواستم.

درضمن ، یه برنامه هم می خوام که باهاش بشه از روی این کوشی ، ویدیو های یوتیوب رو دانلود مرد. اگه نبود می شه یه روش بهم بگید که بشه باهاش ویدیو های یوتیوب رو با این کوشی دانلود کرد؟

سلام
این برنامه ها وجود نداره؟

enimonte
20-04-2010, 13:55
سلام
این برنامه ها وجود نداره؟

مرورگر skyfire

من قبلا با موبایل از این سایت برای دانلود از یوتیوب استفاده میکردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] youtubesave . co. cc

enimonte
20-04-2010, 14:24
دوباره فلش زدم درست شد.ترتیب انتخاب فایل ها برای برنامه جف
MCU :RM-356_50.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_50.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_50.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_50.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx

ورژن 50 هم کوک شد:31:

amir_inter
20-04-2010, 14:55
سلام بچه ها
کسي نبود به سوالات من جوا ب بده لطفا(تو پست 5458 نوشتم)
ممنون ميشم
راستي
فريموير 50 فارسي رو به خوبي ساپورت ميکنه يا نه؟؟؟؟

مرسي
باي

DaRiOuShJh
20-04-2010, 15:09
ساملیک
چه طورید بچه ها؟ 5800 کنار!×! خوش میگزره؟:20:

میگم تم یا اسکین برای power mp3 سراغ ندارید؟

راستی تو اون پک بازی ها که لینکش رو گزاشته بودم این crazy penguins شدیدا توصیه میشه خیلی باحاله:31:

Mahdi_Moosavi
20-04-2010, 15:30
What's New In Nokia 5800 v50.0.005 Firmware ?

* Browser 7.2

* Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0)

* Flash Video Phase-3 – Flashlite 3.1.7.x

* Gimlet Touch 2.2

* Kinetic scrolling in Appshell (Menu grid)

* OVI Sync 2.0

* Hurriganes Music Player

* Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock alarm)

* Windows 7 Device Stage Support

* OVI store 1.5.6

* Quick Office v4.2

* OVI Music

* Cherry v2.1

* Rihanna service launcher

* OVI contacts 1.50.8

* Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products

Hadi King
20-04-2010, 15:40
لیست کامل تغییرات فریمور ورژن 50 :46:

1.Music player is cool... it has been completely changed with albumart mini view in all songs and album sections ... it is now like nokia n97 music player
2. Menu has kinetic scrolling
3. Quick office integrated
4. Hide option in music player in place of exit
5. Music player refreshes fast
6. New 1 touch dialling and call settings options in dialler
7. Camera quality is little improved
8. There is an option to uninstall quick office from phone too
9. Ovi sinc application added
10. Option for history list (on off) in web browser
11. Option to send webpage via message blutooth in webbrowser
12. Get rihanna link in webbrowser
13. Kinetic scrolling in webbrowser
14. Browser 7.2
15. Lifecasting (with Maps 3.0T SR3.0)
16. Flash Video Phase-3-Flashlite 3.1.7.x
17. Gimlet Touch 2.2
18. Enable Side lock Key functionality during Swipe UI (Calendar/Clock)
19. Windows 7 Device Stage Support
20. OVI store 1.5.6
21. Cherry v2.1
22. OVI contacts 1.50.8
23. Workaround for Niagara (SMD) display module for DFS52.50 based products.
24. THIS FIRMWARE IS HACAKABLE... !!!!
موفق باشيد!:40:

runner
20-04-2010, 15:48
بچه ها یه Core player برا این گوشی بذارید ببینیم چه جوریه

abfat
20-04-2010, 16:19
سلام دوستان من می خوام با گوشی از ورژن 30 به 50 آپدیت کنم.امکان فارسی یا عربی نویسی گوشی موردی پیدا نمیکنه؟

amir_inter
20-04-2010, 19:32
با سلام:41::41:
دوستان من یه مشکلی دارم.شما میتونین کمکم کنینین
من هر هفته وقتی صدای استاد دانشگاه رو ضبط میکنم بعد از ضبط ، رم گوشیم دیگه هیچ چیزی نشون نمیده (مثل عکس و موزیک و ویدیو و...)بعد انگار فایلها تو رم هست ولی نشون نمیده . تو گوشی تو فایل منیجر میزنه 2.3 فضای خالی ولی وقتی میرم توش انگار تازه فرمت کردم و چیزی نشون نمیده...تا حالا هر هفته این اتفاق افتاده و مجبور به فرمت رم شدم
تازه قبل از عید هم یه بار بی خودی اینجوری شده بود
فکر نکنم ویروس باشه،چون با چندتا ویروس یاب عالی و آپ ثانیه(آپ دیت) چکش کردم ولی بازم اینجوری میشه
شاید هم رم نیمسوز شده باشه(بچه های دانشگاه می گن)
نمیدونم
اگه رم نیمسوز شده باشه میتونم برم با ضمانتش عوض کنم(رم خود نوکیا) یا باید حتما بسوزه تا عوضش کنم
اگه ویروس باشه مثل همون مشکله چند پست بالاییه بخوام فلش کنم چی جوریه؟چقدر هزینه اش هست؟این فریم ویر 50 که تو پستای بالا رو گفتین دارن(جدیدترین فکر کنم باشه) و برام بریزن؟اگه فریم ویر رو عوض کنم چه تغییری می کنه؟مشکلی برای برنامه هایی که قبلا روی فریم ویرم نصب میکردم با نصبش توی فریم ویر احتمالی جدید پیش نمیاد(مثل "ا وی آی مپ نوکیا" و"تم ها" و"...) ؟؟؟؟
ببخشید که سرتون رو درد اوردم
ممنون میشم که منو از این سردرگمی در بیارین:11:
مرسی:40::40::40::40::40::40:
بای

:41::41::41::41::41::41:

یعنی کسی پیدا نمی شه جوابای منو بده
کارم خیلی گیره
ممنون میشم:10:

یه سوال دیگه هم دارم
فریم ویر 50 تو مغازه ها هم هست یا زیاذی تازه ست:18::18::18:؟؟؟؟
:31:
:31:
مرسی
بای:40::40::40::40:

runner
20-04-2010, 19:51
سلام دوستان من می خوام با گوشی از ورژن 30 به 50 آپدیت کنم.امکان فارسی یا عربی نویسی گوشی موردی پیدا نمیکنه؟

سلام
من گوشی رو از نمایندگی خریدم و همه ی زبان ها رو داشت فارسی...
من الان گوشی رو به ورژن 50آپ کردم و زبانش هیچ مشکلی پیدا نکرده با خیال راحت آپ کن و لذتشو ببر

enimonte
20-04-2010, 20:17
سلام بچه ها
کسي نبود به سوالات من جوا ب بده لطفا(تو پست 5458 نوشتم)
ممنون ميشم
راستي
فريموير 50 فارسي رو به خوبي ساپورت ميکنه يا نه؟؟؟؟

مرسي
باي

مشکلت مشکل همگانی است به خاطر کیفیت پایین مموری کارت گوشیه.در مورد آپدیت هم امکان داره برنامه های روی مموری کارت هم پاک بشوند.من حدود 50 تا برنامه روی گوشیم بود ولی بعد ازآپدیت 50 ، 6 تا باقی موندن ولی تم ها هستند.آره فارسی رو ساپورت میکنند.قیمت رو اطلاع ندارم ولی یک بار یکی از دوستهام 3 تومن داد گوشیش رو اپدیت کرد

ساملیک
چه طورید بچه ها؟ 5800 کنار!×! خوش میگزره؟:20:

میگم تم یا اسکین برای power mp3 سراغ ندارید؟

راستی تو اون پک بازی ها که لینکش رو گزاشته بودم این crazy penguins شدیدا توصیه میشه خیلی باحاله:31:

سلام.احوال برادر:10:

باشه من دانلودش میکنم:11:

بچه ها یه Core player برا این گوشی بذارید ببینیم چه جوریه
core playe واسه 5800 ساخته نشده ولی یک برنامه دیگه هست چند تا فرمت رو ساپورت میکنه(flv, avi, wmv, mkv, 3gp, 3gpp, mp4)
اینم آدرسش فقط موقع استفاده چند بار پیام اتصال به اینترنت رو میده

danial_2006
20-04-2010, 21:30
به ورژن50.0.005 آپدیت شد.

Olis
21-04-2010, 08:19
تغییر ظاهری هم کرده؟ یا فقط تغییر باطنی کرده؟

peaceful1
21-04-2010, 08:20
کسی میتونه لطف کنه تم پیش فرض 5800 آبی رو آپلود کنه واینجا لینکش رو بزاره

vahid78
21-04-2010, 10:37
نحوه اپدیتو یکی بهم توضیح میده؟ من صفر کیلومتر هستم :دی

peaceful1
21-04-2010, 11:12
کسی میدونه نوکیاآپدیتر کجاآپ دیت رو cash میکنه تو کامپوتر
میخوام رو چند موبایل بریزم
سیستم من windows XP

Enriqu3
21-04-2010, 18:07
کسی میدونه نوکیاآپدیتر کجاآپ دیت رو cash میکنه تو کامپوتر
میخوام رو چند موبایل بریزم
سیستم من windows XP

Windows:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\

بچه ها این firmware 50 که اومده چجوریاست؟؟ میرزه آپدیت کنیم؟ چی تغییر کرده؟ این یکی که تو فایلاش 3 تا x نداره که نشه مستقیم از NSU آپدیت کرد؟ :31:

amir_inter
21-04-2010, 19:05
سلام
مرسیlolo_khan
رم من که رم خودش بود...یعنی بی کیفیتی واسه نوکیاست...کدوم رم رو توصیه می کنی...8 گیگ چه قیمتیه؟؟؟

راستی تو رمم در کنار عکس ها و ویدیوها یه فایل مخفی(هایدن)میاد که اسمش _PAlbTN هست...احتمال داره ویروس باشه

مرسی از توجه تون
بای

runner
21-04-2010, 19:25
تغییر ظاهری هم کرده؟ یا فقط تغییر باطنی کرده؟

بله تو قسمت موزیک پلیر آیکون آهنگها بزرگتر شده و طبقه بندی رو بتون نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من اینو فهمیدم!!!

runner
21-04-2010, 19:31
نحوه اپدیتو یکی بهم توضیح میده؟ من صفر کیلومتر هستم :دی

من آپدیت آنلاین رو بلدم اگه با اینترنت می خوای آپ کنی بگو برات با عکس توضیح بدم!!!

Olis
21-04-2010, 19:42
سلام
مرسیlolo_khan
رم من که رم خودش بود...یعنی بی کیفیتی واسه نوکیاست...کدوم رم رو توصیه می کنی...8 گیگ چه قیمتیه؟؟؟

راستی تو رمم در کنار عکس ها و ویدیوها یه فایل مخفی(هایدن)میاد که اسمش _PAlbTN هست...احتمال داره ویروس باشه

مرسی از توجه تون
بای

ببخشید میون کلامتون شکر... اون ویروس نیست ... مطمئن

فک کنم یه چیز تو مایه های کش باشه مثلا یک سایز کوچک از همه ی عکی ها و فیلم هات تو گالری اینجا ذخیره میکنه که هر وقت رفتی تو گالری نشونت بده

بله تو قسمت موزیک پلیر آیکون آهنگها بزرگتر شده و طبقه بندی رو بتون نشون میده
[
من اینو فهمیدم!!!

چه جالب... تغییری احساس میکنی ؟؟ سرعت یا هر چیز دیگه

بعد اپدیت میکنی نرم افزار جدیدم میریزه؟

runner
21-04-2010, 19:52
ببخشید میون کلامتون شکر... اون ویروس نیست ... مطمئن

فک کنم یه چیز تو مایه های کش باشه مثلا یک سایز کوچک از همه ی عکی ها و فیلم هات تو گالری اینجا ذخیره میکنه که هر وقت رفتی تو گالری نشونت بده

چه جالب... تغییری احساس میکنی ؟؟ سرعت یا هر چیز دیگه

بعد اپدیت میکنی نرم افزار جدیدم میریزه؟

نه از نظر سرعت من چیزی حس نمیکنم والا زیاد تغیری نکرده !!!
البته من پیدا نکردم یا سرو کار نداشتم باشون ولی بچه ها تو صفحه ی قبل توضیحات کامل گذاشته بودن در باره ی آپدیت

omniahd
21-04-2010, 19:56
سلام.من ال سی دی 5800 مشکل رنگ قاطی کردن پیدا کرده بود . منم 50 تمن یکی براش خریدم الان سالمه ولی میخام بدونم ممکنه بازم اینطوری بشه یا نه.اگه قراره که بازم ال سی دیش خراب شه که همین الان بفروشمش..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

runner
21-04-2010, 19:59
سلام.من ال سی دی 5800 مشکل رنگ قاطی کردن پیدا کرده بود . منم 50 تمن یکی براش خریدم الان سالمه ولی میخام بدونم ممکنه بازم اینطوری بشه یا نه.اگه قراره که بازم ال سی دیش خراب شه که همین الان بفروشمش..؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

این رو که دیگه تو اینجا نمیشه گفت!!!
الان مال من هنوز آخ نگفته
اگه جنسی که خریدی خوب باشه چرا خراب بشه؟؟

amir_inter
21-04-2010, 22:18
سلام

بهترین رم برای گوشی چیه؟؟ ترجیحا هشت گیگ باشه!!!
قیمتش هم چه جوریه؟؟؟

فریمویر 50 تو علاعدین داره؟؟؟چند میگیره؟؟؟

runner
21-04-2010, 22:20
سلام

بهترین رم برای گوشی چیه؟؟ ترجیحا هشت گیگ باشه!!!
قیمتش هم چه جوریه؟؟؟

فریمویر 50 تو علاعدین داره؟؟؟چند میگیره؟؟؟

آره باید دیگه اومده باشه
ولی خوب اگه میتونی خودت دانلود کن!!!

ah-eli-95
21-04-2010, 22:47
من آپدیت آنلاین رو بلدم اگه با اینترنت می خوای آپ کنی بگو برات با عکس توضیح بدم!!![/QUOTE]

اگه بدی ممنون میشم !:31::10::11:

Doyenfery
22-04-2010, 00:52
فارسی به فارسی که فکر نکنم .
ولی اینم 2 مدل دیکشنری :

MSDICT Dictionary Full بهترین و قوی ترین دیکشنری موبایل هم رسید !!!

افزودن زبان فارسی به دیکشنری گوشی های سیمبیان سری 60 ورژن 5

آخرین قیمت 275 تومن شاید یه خورده بالا پایین باشه . ( وضعیت گارانتی رو نمیدونم )
نکته خاص اینکه همونجا که گوشی رو روشن کردی ، چند بار با ضامن کنار گوشی ( سمت راست گوشی ) ،
صفحه رو قفل کن و دوباره باز کن .
اگه دیدی مشکلی نداشت و صفحه رنگ قاطی نکرد حله .
حواست باشه LCD هم پیکسل سوخته نداشته باشه .
همه وسایلش رو هم چک کن .

آخرین قیمت دوشنبه عصر = 270 جایه تخفیف هم داره .

می خوام اگه زحمتی نیست یه قیاس بین 5530 و 5800 واسم انجام بدی ...
من تا اینجا می دونم که 5530 سی پی یوش قوی تره ولی جی پی اس نداره - و واسه 5800 برعکسه اینه ..

چیزه دیگ هم هست البته هر دو بی دکمه هستن و finger touch . راستی مسیج دادن با اینا راحت هست ؟

مچکرم

runner
22-04-2010, 05:50

من تا اینجا می دونم که 5530 سی پی یوش قوی تره ولی جی پی اس نداره - و واسه 5800 برعکسه اینه ..

چیزه دیگ هم هست البته هر دو بی دکمه هستن و finger touch . راستی مسیج دادن با اینا راحت هست ؟

مچکرم

سلام
دوست من تفاوت خیلی اساسی با هم ندارن
CPU هر دو با هم برابر هست ARM 11 434 MHz processor
صفحه ی 5800 بزرگتر از 5530 هست
5800 دارای Wlan هست
رم 8 گیگ روی 5800 هست
ساعت پخش موزیک 5800 بالا تر هستو از نظر گرافیت و امکانات HomeScreen 5800 با یه بار آپدیت میشه مثل 5530
در کل 5800 کامل تر هستش!!!

peaceful1
22-04-2010, 10:58
gps map تو ورژن 50 خیلی فرق کرده واقعا بهتر شده
بعلاوه

navids
22-04-2010, 11:07
gps map تو ورژن 50 خیلی فرق کرده واقعا بهتر شده
بعلاوه

من از طريق آپديت آنلاين از داخل گوشي آپديت كردم و quick office رو توش نديدم براي بقيه دوستان هم همينجوره يا فقط من مشكل دارم؟

omniahd
22-04-2010, 11:42
آخه نه اینکه ال سی دی خودش خود به خود خراب شد احتمالش هست که اینم خود به خود خراب بشه یا نه؟ از این لحاظ میگم.مرسی

runner
22-04-2010, 12:55
من آپدیت آنلاین رو بلدم اگه با اینترنت می خوای آپ کنی بگو برات با عکس توضیح بدم!!!

اگه بدی ممنون میشم !:31::10::11:[/QUOTE]

سلام
شما اول فیلی به اسم Nokia Software Updater Setup En رو دانلود می کنی که حجم ورژن جدید 33.7MB هست
که از لینک زیر می تونی دانلود کنی!!

توصفحه که باز شد در قسمت وسط صفحه مدل گوشیتو انتخاب می کنی و بعد در قسمت پایین صفحه ی جدید روی گزینه ی دانلود می زنی

بعد دانلود و نصب نرم افزار اون رو اجرا می کنی!!!

بعد باز شدن برنامه ...

بعد صفحه ی بالا باز میشه که داره دنبال موبایل می گرده!!!
شما گوشیرو با PC Suite میشناسونی و خودش اتومات می ره مرحله ی بعد

اینجا داره دنبال آپدیت جدید برای مدل شما می گرده بعد صفحه ی زیر میاد که اگه آپدیت نکرده باشی گزینه ای که قرمز کردم برا شما گزینه Update میاد(چون آپدیت کردم گزینه ی Reinstall) اومده!!!
و بعد که آپدیت رو بزنین شروع به دانلود آپدیت جدید می کنه و بعد اتمام دانلود خودش شروع به نصب و ریست کردن گوشیتون می کنه(فقط در طی مراحل گوشیرو از PC) نکشید و با هاب گوشی رو به کامپیوتر وصل نکنید به طور مستقیم به USB کامپیوتر وصل کنین

Oracle_Eldorado
22-04-2010, 15:53

مچکرم

سلام .
نه دوست عزیز کی گفته 5530 پردازنده قوی تری داره ؟! :دی
CPU هر 2 گوشی مثل همه .

درسته 5530 قابلیت GPS رو نداره .

بله هر دو بی دکمه هستن .

اولش خب یکم سخته ولی بعد از 2 ، 3 روز عادت میکنی و خیلی لذت بخش میشه .

من خودم الان 7 ماهه که دارم ( از شهریور 88 ) خیلی راضیم .

roteal2007
22-04-2010, 16:43
سلام دوستان میگم این
5800 navigation edation چه فرقی با 5800 xpress music داره بجز رنگ؟
این ovi map 3.0 توی ایران کار میده؟؟؟؟

ah-eli-95
22-04-2010, 18:50
سلام دوستان میگم این
5800 navigation edation چه فرقی با 5800 xpress music داره بجز رنگ؟
این ovi map 3.0 توی ایران کار میده؟؟؟؟

تا جایی که اطلا دارم یکین حداقل از بیشتر لحاظ!
---------------------------------------------------------------------------
همین کارارو کردم تو مرحله دوم دانلود این اررو میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] and Settings\mahdi\My Documents\My Pictures\untitled.bmp