مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
phoenix69
07-04-2009, 22:16
میشه بپرسم چجوری مستر ریست کردی؟ اگه از طریق منوها مستر ریست کنی نمیشه ولی اگه با 7370 ریست کنی کار میکنه!(این مورد رو خودم تست کردم!)
با منو مستر ریست بیفایدست آره بابا با 7370 مستر ریست کردم ممکنه اشکال از تاریخه باشه ؟
poria_mc
07-04-2009, 23:26
با منو مستر ریست بیفایدست آره بابا با 7370 مستر ریست کردم ممکنه اشکال از تاریخه باشه ؟
آره خوب! تاریخ رو درست کن!
سلام
میشه کاری کرد که توی حالت استندبای، شورت کات ها باشن اما اون گزینه سرچ نباشه؟
poria_mc
08-04-2009, 11:12
همینطوری نمیشه اما با هک کردن میشه!
hellbrain666
08-04-2009, 18:10
سلام
دوربین دوم این گوشی از کجا فعال می شه؟
poria_mc
08-04-2009, 18:47
سلام
دوربین دوم این گوشی از کجا فعال می شه؟
با آپدیت جدید دوربین دوم گوشی هم فعال میشه!
NINTENDO_DS
08-04-2009, 21:02
جالب اینه که من تا حالا گوشی هام رو ندادم بره یا ترکوندم یا دارمشون درضمن این گوشی خیلی زود کثیف میشه جای دست میمونه
کیفش هم خیلی دردسره راستی من یه هدفن توپ کریتیو گرفتم برای موزیک از اش استفاده میکنم خیلی توپه !!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا با این بندش راحت نیستم خیلی بد دست شما ها چطور راحتین باهاش؟!
آسونترین بخشش که همون کیفشه چطور نمی تونی راحت با کیفش کار کنی؟
phoenix69
09-04-2009, 09:22
آره خوب! تاریخ رو درست کن!
خوب چه تاریخی بدم؟
hossein_dig
09-04-2009, 09:28
الیته چون من از هند فری استفاده میکنم کمتر گوشی رو بیرون در میارم ولی برای اس ام اس باید دربیارم این درآوردن و گذاشتنش سختمه هی باید حواصت باشه دستت به لنزش نخوره ناخون به بدنش کشیده نشه از دستت در نره فیش هدفون زور نیاد یا در نیاد و از این جور برنامه ها
:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
:27::21:
:11:
farhooode
09-04-2009, 09:34
بلندی صدای 5800 در هزنفری چطوره؟
در مقلایسه با دیگر گوشی ها نظیر ان73
hossein_dig
09-04-2009, 09:47
سلام
من ان 73 نداشتم ولی صدای هند فری خودش(الان کریتیو استفاده میکنم) تو خیابون شلوغی مثل امام خمینی (میدون حر) پشت موتور (هم آهنگ هم مکالمه) خیلی عالیه بقدری که زمان مکالمه صدا واضع و بدون مشکله
jaber1361
09-04-2009, 11:16
سلام
ببخشید که اول جستجو نکردم . ممکنه جوابم رو قبلا داده باشید.
میخواستم بدونم که این گوشی ساخت چه کشورهایی هست و چطوری تفاوتشون معلوم میشه؟
ممکنه که پروداکت کد فارسی رو بهم بدید؟
گوشه ی بالای سمت راست گوشی من قابش خوب جا نرفته،مال شما هم همینطوره؟
کسی جواب مارو نمیده؟!
کسی جواب مارو نمیده؟!
پروداکت کد فارسی 0574324 هست.
میخواستم بدونم که این گوشی ساخت چه کشورهایی هست و چطوری تفاوتشون معلوم میشه؟
اول چین بعد مجارستان.
ظاهرشون فرقی نداره. پشتش لیبل خورده که ساخت کجاست. فنلاندیش هم لیبل خوردست و کار خود موبایل فروشها.
iraniancitizen
09-04-2009, 16:34
والا من n73 رو امتحان نکردم ولی از صدای 5800 راضیم! البته حتمآ اگر هدفونو عوض کنی بهترشو بگیری نتیجه بهتری میگیری! ;)
iraniancitizen
09-04-2009, 16:38
سلام دوستان برای 5800 پی دی اف ریدر اومده؟ اگر لینکی چیزی دارید میشه بزارید؟
masoud_persia
09-04-2009, 17:20
من یه مشکلی با گوشی دارم، اونم اینه که وقتی کسی زنگ میزنه یا من زنگ میزنم صفحه سیاه میشه. از هیچ کجای تنظیماتش هم نتونستم درست کنم. لطفا راهنمایی کنید.
اگه من گوشی رو به ورژن جدید یعنی 20 آپدیت کنم، فارسیش از بین میره یا نه؟
h.haghighi
09-04-2009, 23:07
پروداکت کد فارسی 0574324 هست.
اول چین بعد مجارستان.
ظاهرشون فرقی نداره. پشتش لیبل خورده که ساخت کجاست. فنلاندیش هم لیبل خوردست و کار خود موبایل فروشها.
من میخوام 5800 بگیرم
چینی بگیرم یا مجار؟
از کجا بفهمم اصلی یا نه؟
و اینکه لوازمش کامله یا نه
با گارانتی بگیرم یا بی گارانتی؟
007saeed
10-04-2009, 10:45
من یه مشکلی با گوشی دارم، اونم اینه که وقتی کسی زنگ میزنه یا من زنگ میزنم صفحه سیاه میشه. از هیچ کجای تنظیماتش هم نتونستم درست کنم. لطفا راهنمایی کنید.
اگه من گوشی رو به ورژن جدید یعنی 20 آپدیت کنم، فارسیش از بین میره یا نه؟
شما باید آپدیتش کنی.مشکل سیاه شدن صفحه از بین میره.
اگه گوشیت فارسی باشه با آپدیت کردن نمی پره.:27:
feryshad
10-04-2009, 12:35
با سلام
برای هک کردن بهترین روش که واسه این گوشی به خوبی جوا بده کدوم روشه؟
برای آپدیت چیکار باید کرد که فارسی گوشی نپره؟
با تشکر
سلام دوستان برای 5800 پی دی اف ریدر اومده؟ اگر لینکی چیزی دارید میشه بزارید؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای هک کردن بهترین روش که واسه این گوشی به خوبی جوا بده کدوم روشه؟
برای آپدیت چیکار باید کرد که فارسی گوشی نپره؟
نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
با آپدیت زبان فارسی سر جاش می مونه.
shahin Blue
10-04-2009, 15:59
سلام دوستای گلم. بدون نصب نرافزار gps ایا میشه با ماهواره connect شد و فهمید gps گوشی سالم هست یا نه؟چه طوری؟مرسییی
سلام دوستان
کسی از دوستانی که 5800 رو داشته ، مشلکلی با جی پی اس اش نداشته ؟
ما یه دوستی داریم که یکی که از رفقاش گرفته این گوشی رو ، باهاش کار کرده ، اما می گه جی پی اس این گوشی کار نمی کنه ، همه می گیه ستلایت دیتا نات اویلبل ، یا می زنه سیگنال اسرتنج ایز پور ... این دوست ما می ترسه که مشکل از گوشی باشه ...
کسی تا حالا تجربه ای نداشته ؟ یا کسی اطلاعی نداره در مورد مشکل این گوشی ؟
ظاهرا آپدیت هم نکرده ، و تازگی گرفته
مرسی
یا حق
سلام دوستای گلم. بدون نصب نرافزار gps ایا میشه با ماهواره connect شد و فهمید gps گوشی سالم هست یا نه؟چه طوری؟مرسییی
چرا میشه. به قسمت Application>Location برید و GpsData رو اجرا کنید. صبر کنید تا به ماهواره کانکت بشه.
سلام دوستان
ما یه دوستی داریم که یکی که از رفقاش گرفته این گوشی رو ، باهاش کار کرده ، اما می گه جی پی اس این گوشی کار نمی کنه ، همه می گیه ستلایت دیتا نات اویلبل ، یا می زنه سیگنال اسرتنج ایز پور ... این دوست ما می ترسه که مشکل از گوشی باشه ...
مرسی
یا حق
من تو دو ماهی که دستم بود یه بار هم موفق نشدم کانکت بشم.
iraniancitizen
10-04-2009, 17:15
نوکیا : هک کلیه گوشی های سری 60 ویرایش 3 و 5 (Pre FP1, FP1, FP2) به روش HelloOX و نصب برنامه های ساین نشده بدون نیاز به ساین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا آپدیت زبان فارسی سر جاش می مونه.
مهدی جان دستت درست! متشکر از لینکت! من موقع اینستال کردن این برنامه مجبور شدم 3 بار yes بزنم! و صفحه نمایش هم واسه چند ثانیه پرپر شد و سایزشم بزرگ و کوچیک شد! ایرادی که نداره؟:20::20::20:
iraniancitizen
10-04-2009, 17:26
سلام دوستان
مرسی
یا حق
گوشیه من جی پی اسش کار میکنه! حتی من باهاش سرعت و مسافت هم سنجیدم! ولی حیف نقشه ایران رو نداره! قبلآ نقشه کشورای دیگرو میاورد الان زوم میکنم نمیاره! ام فک کنم شما تو محیطای سر پوشیده خواستید وصل شید! اگر برید بیرون تو محیط رو باز 10-12 تا ماهواره فک کنم پیداشه!!
راستی من قبلآ پرسیدم ولی جواب کامل نگرفتم! چرا الان وقتی تو نوکیا مپ زوم میکنم صفحه سبز میشه؟ قبلا قشنگ شهرای دیگه دنا رو میشد با جزئیات زیاد دید! اما الان یکم که زوم می کنم سبز میشه! این نوکیا مپس اکسپایریشنی،اکتیویشنی، چیزی که نداره؟
چرا میشه. به قسمت application>location برید و gpsdata رو اجرا کنید. صبر کنید تا به ماهواره کانکت بشه.
واو
پس که این طور ...
کسی تجربه دیگه ای نداره ؟
تنکس
راستش در مورد جی پی اس باید بگم که من هم گارمین رو نصب کردم و هم اینکه با خود نرم افزاری که داخل سی دی داره تونستم کل نقشه اسیا رو دانلود کنم البته برا نوکیا مپ.و با هر دو هم نوکیا مپ و هم گارمین تونستم کانکت بشم و هیچ مشکلی هم نداره.اما اینو هم بگم که قبلا که با n78 امتحان کرده بودم سریعتر کانکت میشد.اما با این هم مشکل خاصی نداره.ولی من اینطوری احساس کردم که جدا از جی پی اس که کندتر از n78 هستش بلوتوثش هم همینطوره.به نظر ضعیفتره.البته واقعا مشکل خاصی نداره و ازار دهنده نیستش.
feryshad
10-04-2009, 18:36
خب گوشی رو آپدیت کردم.
غیر از فعال شدن دوربین دوم تو Applications سه تا برنامه اضافه شد
Dictionary که فقط انگلیسی به انگلیسیه و میشه از طریق خود گوشی زبان های دیگه رو دانلود کرد
Search
App. update که میشه از طریقش گوشی رو آپدیت کرد
گوشی هم از طریق HelloOX به راحتی هک شد. installserver که واسه این گوشی ظاهرا نیست ولی از طریق پچی که آقا یونس گذاشتن برای نصب برنامه های ساین نشده هم دیگه مشکلی نیست!
با تشکر
SAM_FISHER_HQ
10-04-2009, 19:02
سلام.
این 5800 اکسپرس موزیک از n95 هم میگن بالاتر هست.
شاید تنها مزیت n95 این باشه که دوربین 5 مگاپیکسلی داره.
از طرفی حافظه ی این گوشی نقطه قوت این گوشی به حساب میاد.
حتی یه جا خوندم توی برخی از تستها رم 32گیگ هم ساپرت میکنه!
چرا میشه. به قسمت Application>Location برید و GpsData رو اجرا کنید. صبر کنید تا به ماهواره کانکت بشه.
اااااااااااااااا، يعني gps اش اصلا جواب نمي ده؟
گوشه ی بالای سمت راست گوشی من قابش خوب جا نرفته،مال شما هم همینطوره؟البته من موقع خرید 3 تا کارتن باز کردم و همه گوشیا اینطوری بود
کسی در این مورد نظری نداره؟
من میخوام 5800 بگیرم
چینی بگیرم یا مجار؟
از کجا بفهمم اصلی یا نه؟
منم همین سوالات رو دارم ممنون می شم جواب بدید
hossein_dig
11-04-2009, 10:56
اااااااااااااااا، يعني gps اش اصلا جواب نمي ده؟
نه آقا این حرفا چیه
شما باید توی هوای آزاد باشید(بعضی وقتا تو خونه هم میگیره) از 5 ثانیه تا چند دیقه طول میکشه برای من تو هوای ابری هم کار میکنه (اکثرا)فقط باید مسیر ذکر شده برید و منتظر بمونید
Application>Location>position>satelite state
باید منتظر بمونید تا چند تا از ست لایته ها نوارش آبی بشه
من حتی گوگل مپ رو هم نصب کردم مثل ماه داره کار میکنه (چشم کف پام .دی)
FireLord
11-04-2009, 10:59
من میخوام 5800 بگیرم
چینی بگیرم یا مجار؟
از کجا بفهمم اصلی یا نه؟
منم همینطور
ممنون
hossein_dig
11-04-2009, 11:00
سلام
مال من چینه (فقط کارتونش بسته بندی بود با گارانتی آوا اتصالات (متفرقه)
من 1 ساعتی تمام دستگاه رو همون جا چک کردم (هول نیشن بلافاصله پول دستگاه رو بدید او قشنگ چک کنید بعد دید یارو اصرار میکنه بگید نمیخوام بیاد بیرون کلی مغازه هست)
چین اصل و غیر اصل نداره
برای لوازمش باید با فروشنده زمان خرید طی کنید لوازم کامل باشه (خودتون آمار تمام لوازم رو داشته باشید یه جا یاداشت کنید)
الان فرق زیادی با گارانتیش (متفرقه ) یا بدونه گارانتیش نداره همش جوکه ولی داشته باشه بهتره
دوستان من يك سوال ديگه هم بپرسم
امروز از يك عمده فروش تو علاالدين در موردش تلفني سوال كردم
"گفت گوشي خوش فروشي ولي ميگن هنگ زياد مي كنه
اونم احتمالا بخاطر رم 8 گيگشه"
كساني كه اين گوشيو دارند تاييد مي كنند؟
اگه واقعا اينجور نيست كه برم ديگه بخرمش
hossein_dig
11-04-2009, 15:08
بابا مزخرف میگن هنگ چیه بذای من این چند وقت فقط 1 بار هنگ کرد که اونم برای یه گوشی با سیستم عامل طبیعیه .
راستی میخرین دقت کنین ندازن بهتونا
لوازم جانبی :
داخل گوشیmemory 8gb nokia micro sd HC
carry case (کیف)
پایه (داخل کیفه)
قلم اضافه
کابل usb
هدفون و کابل رابط دارای ریموت
شارژر
کابل تلویزویون
مینی دی وی دی
همه اینا رو چک کنید بعد خود گوشی هم نباید بالا اومده باشه .ول کام ویزارد میاد دفعه اول
باطری گوشی رو هم چک کنید .هولوگرامش اصل باشه
منظور از قلم اضافه همون قلم سه گوشه يا كلا دوتا قلم داره بهمراه اون سه گوشه؟
hossein_dig
11-04-2009, 15:25
کلا 2 قلم و اون سه گوشه ( همراه بندش. من نمیتونم باهاش کار کنم دیونم میکنه) که بسته به رنگ گوشی رنگش مفاوته
خوب ديگه قانع شدم فردا برم يكي از همين بدون گارانتي آشو بخرم
راشتي شما چند وقته كه خريديش؟
مثل گوشي n71 من كه گرد و خاك زيرش جمع نشده؟
hossein_dig
11-04-2009, 16:24
من 6 عید خریدم
راستی کسی نمیدونه وسایل جانبی این مدل رو از کجا گیر بیارم
سلام.
این 5800 اکسپرس موزیک از n95 هم میگن بالاتر هست.
شاید تنها مزیت n95 این باشه که دوربین 5 مگاپیکسلی داره.
از طرفی حافظه ی این گوشی نقطه قوت این گوشی به حساب میاد.
حتی یه جا خوندم توی برخی از تستها رم 32گیگ هم ساپرت میکنه!
به به.
دستت درد نکنه دیگه.
1.شتاب دهنده گرافیکی.
2. Dual ARM 11 332MHZ سی پی یو.
3. 160 مگ فون مموری.
پس اینا کشکن؟:46:
feryshad
11-04-2009, 19:45
به به.
دستت درد نکنه دیگه.
1.شتاب دهنده گرافیکی.
2. Dual arm 11 332mhz سی پی یو.
3. 130 مگ فون مموری.
پس اینا کشکن؟:46:
البته 160 مگ فون مموری. ولی واقعا 80 مگ فون مموری خیلی کمه!
نمیدونم چرا پسرفت میکنه!
N95 فون مموریش 160 مگ بود. N82 هم 120 مگ و اینم که 80
ضعف n95 رم کمش بود که 64 بود.
ولی گوشی رو دست n82 نیومده تو رم! بعد از استارت آپ 90 مگ خالی داشت. ولی 5800 نهایتش 50 و خورده ای مگ خالی میده!
البته 160 مگ فون مموری. ولی واقعا 80 مگ فون مموری خیلی کمه!
نمیدونم چرا پسرفت میکنه!
N95 فون مموریش 160 مگ بود. N82 هم 120 مگ و اینم که 80
ضعف n95 رم کمش بود که 64 بود.
ولی گوشی رو دست n82 نیومده تو رم! بعد از استارت آپ 90 مگ خالی داشت. ولی 5800 نهایتش 50 و خورده ای مگ خالی میده!
160 مگ درسته. من چون 8گیگ داشتم قاتی کردم. ان 95 8گیگ 130 مگ فون مموری داره.:46:
instrumental
11-04-2009, 22:34
گوشه ی بالای سمت راست گوشی من قابش خوب جا نرفته،مال شما هم همینطوره؟البته من موقع خرید 3 تا کارتن باز کردم و همه گوشیا اینطوری بود
کسی در این مورد نظری نداره؟
مال منم همین طوریه. دیگران هم کما بیش برخوردن به این موضوع. از همون روز اول در اواخر نوامبر 2008 که این گوشی سر از بازار درآورد توی کامنت ها منعکس شد، و بعضی از کسانی که خریده بودن گفتن. منتها باید بگم که این مسأله رو اونا تو تاریکی متوجه شدن، وگرنه که توی روز مشخص نیست به اون صورت، و همین هم باعث می شه که خیلیا، از جمله خودم، زیاد جدی نگیرن. البته باید قبول کرد این یه اشکال در طراحی بدنه از طرف نوکیاست چون کاملاً شیوع داره و نمی شه گفت مواردش کم بوده، حالا گناه رو به گردن چین باید انداخت یا جای دیگه، خیلی مشخص نیست. تا اون جایی که من دیدم، گوشیهای نوکیا بخاطر این که توی فابریکشون از پلاستیک و فلز استفاده می شه، چندان چفت نیستن و اگه با دقت نگاه کنین روی خط کناری بدنه شون یه درز دارن که در اثر نفوذ آب می تونه باعث از کار افتادن دستگاه بشه، بخلاف مثل سونی اریکسون مثلاً، که معمولاً بدنه پلاستیکی داره و قطعاتش چفت ترن، هرچند که استحکام بدنه نوکیا رو ندارن. البته این حرفا مال قبل از 5800 هست. گمونم اگه نخواین گوشی رو حمامش کنین، مشکلی پیش نیاد ... :46:
اين موضوع بالا اومدن قاب باعث رفتن گردو خاك زير صفحه نمايش و روي lcd دستگاه براي دوستاني كه مدتي ازش استفاده مي كنند نشده؟
والا من این مورد رو ندیده بودم بعضی ها اینقدر حساسیت بیخودی به خرج میدن ( من جز سومین نفر تو این سایت بودم که 4 ماه پیش تازه اومده بود تو جده عربستان از اونجا با گارانتی اصلی اتصالات گرفتم ) درسته مال منم حالا که میبینم 1 میلیمتر دقت کنید 1 میلیمتر بالا سمت راستش فاصله داره خوب تا حالا که مشکلی باهاش نداشتم و هیچ گرد و خاکی هم توش نرفته
اینقدرم بحث چین و فنلاند و مجار کردین اینم بگم که فروشنده خارجی گفت همشون چینی هستن مال منم چینی هست این موارد لیبل و...رو فقط فروشنده های ایرانی در میارن
هنگ هم فقط یک بار تو این 4 ماه
راستی راجع به جی پی اس هم دوستان شبهه داشتن بگم که یکم دیر کانکت میشه ولی اگه فضا باز باشه سریعتر کانکت میشه من چند بار تو جاده ازش استفاده کردم عالی بود مخصوصا اینکه برنامه اسمارت رو هم نصبیدم که نقشه جاده ها و تهران رو ریختم تو ماشین زیر شیشه جلو رو داشبرد میذاشتم تا کانکت بشه جالب اینجاست که یه دفعه حدود ده دقیقه تو فضای باز کانک بود که فکر میکنم مطمعن نیستم قفل میشه رو ماهواره ها چون تو جیبم که میذاشتم هم باز کانکت بود و قطع نمیشد و هرجا که میرفتم رو نشون میداد تو کوچه پس کوچه ها ی پاسداران و مشکل این برنامه فقط اینه که نمیشه تو نقشه گشت زد و همونجایی که هستی رو نشون میده
موفق باشین
خوب خیالتون راحت شد؟
باعث شدید برم پول بیزبونمو امروز عصر ببرم گوشی بخرم
ولی واقعا گوشیه خوفیه
دم نوکیا گرم
فقط ای کاش یک فکری برای ما دست چپها می کرد
مضرابش در سمت چپ قرار می گیره و کار کردن برای کسی که دست چپ باهاش کمی سخته، تا حالا کسی به این موضوع فکر کرده بود خدایی؟
فقط یک سوال که می دونم تکراریه ولی والا هرچی توی لینکش سرچ کردم صفحه اش دیگه موجود نبود
سوالم در مورد فارسی کردن بود، گوشی من عربیه، ورژنش 11 و من میخوام برای sms فارسیش کنم، اون لینکی که برای فونیکس دادید دیگه کار نمیکنه، لطفا راهنماییم کنید آموزش و دانلود فایل آپگرید و کلا چیزای دیگشو باید کجا برم بگیرم؟
ممنون
راستی قدرت و وضوح صداش با گوشی قبلیم که n71 بود و مرتبا پز صداشو به گوشیهای همرده اش می دادم اصلا قابل مقایسه نیست، واقعا یک شاهکاره
hossein_dig
13-04-2009, 09:22
خوب خیالتون راحت شد؟
باعث شدید برم پول بیزبونمو امروز عصر ببرم گوشی بخرم
ولی واقعا گوشیه خوفیه
دم نوکیا گرم
فقط ای کاش یک فکری برای ما دست چپها می کرد
مضرابش در سمت چپ قرار می گیره و کار کردن برای کسی که دست چپ باهاش کمی سخته، تا حالا کسی به این موضوع فکر کرده بود خدایی؟
سلام
مبارک باشه گرچه کسی به ما نگفته
درمورد آپدیدت فرییم ور برو سایت نوکیا برنامه مربوط برای آپدیت گوشی رو بگیر(22 مگ) بعد آپ دیدت کن من زیاد به این برنامه های جانبی اعتماد ندارم
سلام
مبارک باشه گرچه کسی به ما نگفته
درمورد آپدیدت فرییم ور برو سایت نوکیا برنامه مربوط برای آپدیت گوشی رو بگیر(22 مگ) بعد آپ دیدت کن من زیاد به این برنامه های جانبی اعتماد ندارم
يعني با اين فريموري كه شما مي گيد نصب كنم ديگه گوشي فارسي مي شه؟
hossein_dig
13-04-2009, 11:16
نمی دونم ولی با فونیکس میشه ولی باید داستان بخونی تازه فریم ورش مطمئن نیست کسی هم گارانتی نمیکنه
همون عربی رو بچسب خواستی آپ دیدت کنی فقط نوکیا !!
بازم سلام
از ظهر تا حالا داشتم اين تاپيك را از اول مي خوندم بخاطر اينكه دقيقا بفهمم چجوري فارسي توش تايپ كنم
آقاي مهدي در جايي گفته بودند من براي اينكه خيالم راحت باشه با nsu و تغيير پروداكت كد و دانلود فريمور جديد فارسيش كردم
ولي من نميدونم nsu چيه؟
نرم افزاره؟
لينكشو ميذارين برام
كمك كنيد منم فارسيش كنم،
بقول آقاي مهدي بعضي جاها آدم با فونت عربي بنويسه ممكنه سوء تفاهم شه!
feryshad
13-04-2009, 16:14
ظاهرا اولین نرم افزار مولتی تاچ برای 5800 یا سیمبین سری 90 ویرایش پنجم ساخته شده!
بازم سلام
از ظهر تا حالا داشتم اين تاپيك را از اول مي خوندم بخاطر اينكه دقيقا بفهمم چجوري فارسي توش تايپ كنم
آقاي مهدي در جايي گفته بودند من براي اينكه خيالم راحت باشه با nsu و تغيير پروداكت كد و دانلود فريمور جديد فارسيش كردم
ولي من نميدونم nsu چيه؟
نرم افزاره؟
لينكشو ميذارين برام
كمك كنيد منم فارسيش كنم،
بقول آقاي مهدي بعضي جاها آدم با فونت عربي بنويسه ممكنه سوء تفاهم شه!
:31:
nsu مخفف Nokia Software Updater که برنامه آپدیت کننده گوشیهای نوکیاست هست.
اگه موفق به تغییر پروداکت کد شدی اینو دانلود کن. وگرنه به دردت نمی خوره:
با سلام
من می خوام یک گوشی 5800 بگیرم لطفا من را راهنمایی کنید
1- اصل این گوشی کجایی هست و اینکه مجارستانی بهتره یا چینی چون من شنیدم مجارستانیش بهتره و اینکه فنلاند که نداره
2-جدید ترین ورژن این گوشی چیه و آیا ورژن 20 در بازار پیدا میشه و اینکه از زبان فارسی پشتیبانی میکنه
3-نکات لازم هنگام خرید این گوشی چیه تا من بتونم یک گوشی بدون مشکل بگیرم
amirala7
13-04-2009, 21:22
کمک کنید دوستان!دیشب گوشیمو خاموش کردم زدم به شارج امروز روشن می کنم صفحه روشن میشه می نویسه nokia بعده 1 دقیقه خاموش می شه.چیکار کنم؟
rooholla_86
13-04-2009, 22:39
sanak . .
منم مثل دوستمونم
میخوام n81==>5800
اولا کاره خوبی میکنم ؟ ؟ :-)
دوما راهنمایی میخوام . .
دوستان من یه ایرانسل انداختم تو گوشی برا اینتر نت ولی همش دنبال وایرلس لن میگرده من این اینترنتو چطوری فعال کنم ؟
بالاخره اينقدر تو سايتهاي مختلف گشتم تا ياد گرفتم چجور فارسيش كنم
MohandesMCD
14-04-2009, 13:01
محل ذخيره ي smsها روي مموري كارت توي اين گوشي كجاست؟ ميخام ببينم ميشه smsها رو از ويرايش 3 به ويرايش 5 منتقل كرد يا نه؟؟؟
phoenix69
14-04-2009, 14:06
اقا من میخواستم گوشیم با اینترنت wirelessخود گوشی updateکنم اما وقتی میزینم که update کنم می گه چیزی برای دانلود نیست گوشیم هم ورزن 11 مشکل کجاست؟
hossein_dig
14-04-2009, 15:09
سلام میشه بگی تا ما هم استفاده کنیم
ممنون
از همون طريق معمول تغيير پروداكت كد به پروداكت كد فارسي (البته مال من آبي بود) با نرم افزار JAF و سپس آپديتش با نرم افزار Nokia software updater به ورژن 20 كه ديگه الان از شر حروف عربي راحت شدم
واقعا گوشي بي آزارو و نازي بنظر ميرسه
فقط هنوز از اين GPS نتونستم استفاده كنم
نرم افزار MAP خودش رو وقتي روي موقعيت خودم تو ايران زوم مي كنم هيچ تصويري نمياد
در ضمن گشت و گذار تو اينترنت هم با صفحه LCD بزرگش واقعا لذت بخش بود
amirala7
14-04-2009, 15:50
فقط هنوز از اين GPS نتونستم استفاده كنم
خب چرا از Garmin استفاده نمی کنی؟
'گارمين بهتر جواب ميده يا اسمارت كام؟
hossein_dig
14-04-2009, 16:30
از همون طريق معمول تغيير پروداكت كد به پروداكت كد فارسي (البته مال من آبي بود) با نرم افزار jaf و سپس آپديتش با نرم افزار nokia software updater به ورژن 20 كه ديگه الان از شر حروف عربي راحت شدم
واقعا گوشي بي آزارو و نازي بنظر ميرسه
فقط هنوز از اين gps نتونستم استفاده كنم
نرم افزار map خودش رو وقتي روي موقعيت خودم تو ايران زوم مي كنم هيچ تصويري نمياد
در ضمن گشت و گذار تو اينترنت هم با صفحه lcd بزرگش واقعا لذت بخش بود
سلام
میشه راه های رو که رفتی لینکشو بزاری خیلی خیلی ممنون میشم برای من قرمزه
hossein_dig
14-04-2009, 16:32
خب چرا از garmin استفاده نمی کنی؟
این گارمین اصلا حال نمیده من با گوگل مپ راحت ترم خیلی دقیق تر هم هست
poria_mc
14-04-2009, 17:04
من یادمه هر چی گوگل مپ رو گوشیم امتحان کردم وسطش میپرید بیرون!
خسته نباشی فروم به این عظمت با زبان شیرین فارسی برات توضیح داده اونوقت......:13:
میشه راه های رو که رفتی لینکشو بزاری خیلی خیلی ممنون میشم برای من قرمزه
شما واقعا این تاپیک رو ندیدین ؟
در ضمن با فونیکس هم میشه این کار رو کرد ولی جف بهتره.
amirala7
14-04-2009, 19:22
دوست عزیز garmin gps بهترین gps دنیاس.شرکت boeing توی هواپیماهاش از این gps استفاده می کنه امکاناتش هم خیلی کامله.شما با چه نسخه ایش کار کردی؟
amirala7
14-04-2009, 19:27
'گارمين بهتر جواب ميده يا اسمارت كام؟
با اجازه ی بزرگترا گارمین:20:
007saeed
14-04-2009, 19:35
گارمین فقط نقشه تهران را داره یا بقیه شهرا هم داره؟
poria_mc
14-04-2009, 19:42
ربطی نداره! هر نقشه ای که براش کالیبره بشه میتونه بخونه!
amirala7
14-04-2009, 20:38
فعلا نقشه ی کامل با جزئیات فقط 4 یا 5 تا شهره ولی همونطور که دوستمون گفتن اگه کالیبره بشه اجرا می شه مشکلی هم نداره:10:
خسته نباشی فروم به این عظمت با زبان شیرین فارسی برات توضیح داده اونوقت......:13:
شما واقعا این تاپیک رو ندیدین ؟
در ضمن با فونیکس هم میشه این کار رو کرد ولی جف بهتره.
منم دقیقا از منبع همون تاپیک یعنی سایت موبایلستان متوجه شدم چیکار کنم، باید دعا به نویسندش بکنم
Tornado2800
15-04-2009, 01:54
دوستان
برای شما هم اینطوری هست که
وقتی با گوشی کار می کنید و صفحه گوشی رو لمس می کنید
یه کمکی شاید خیلی خیلی کم !!! صدا بده ؟ یعنی صدای بدنه که جیز جیز کنه به خاطر لمس و یا فشار صفحه
؟
مال من تقريبا صدا نميده، شايد چون حساس روش نميشم
خيلي به اين چيزا فكر نكن، چون ممكنه دلتو بزنه
در ضمن من خيلي آروم تاچ ميكنم كه صداش نخاد در بياد، آپگريدش به نسخه 20 هم خيلي توي تاچش تاثير مثبت گذاشت
hossein_dig
15-04-2009, 08:59
دوستان
برای شما هم اینطوری هست که
وقتی با گوشی کار می کنید و صفحه گوشی رو لمس می کنید
یه کمکی شاید خیلی خیلی کم !!! صدا بده ؟ یعنی صدای بدنه که جیز جیز کنه به خاطر لمس و یا فشار صفحه
؟
نه برای من جیر جیر نداره شما از کیفش استفاده کردین خیلی خوبه.یا تو جیبتون بهش فشار نیومده ؟!
Tornado2800
15-04-2009, 10:36
نه از کیفش استفاده نکردم
صداها خیلی خیلی کم هستش یعنی گوشت رو ببری نزدیک می شنوی
ولی خوب :دی
صداها از بغل ها بیرون میاد.
ال سی دی گوشیم موقع روشن کردن رنگ قاطی میکنه و تصویر مبهمه کسی از دوستان با این مشکل مواجه بوده؟چکار باید کرد و مشکل از چیه؟گوشیم 5800 و ورژنش هم 11 هست البته میخوام آپگریدش کنم
amirala7
15-04-2009, 15:03
نه از کیفش استفاده نکردم
صداها خیلی خیلی کم هستش یعنی گوشت رو ببری نزدیک می شنوی
ولی خوب :دی
صداها از بغل ها بیرون میاد.
فک کنم این صدای ویبره هستش.اینکارارو بکن:
Menu>Settings>Personal>Profiles
بعد هر پروفایلی که خواستی رو کلیک کن برو تو Personalize
حالا برو پایین صفحه Touch Screen Vibration رو Off کن.
فکر کنم مشکلت اینه
Ice princess
15-04-2009, 15:32
سلام دوستان من چند وقته که به سرم زده این گوشی رو بگیرم و بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک بیشتر ترغیب شدم به خریدنش اما قبلش یه سوال داشتم از دوستانی که گوشیشون رو فروختن و اون اینکه گوشیشون مشکلی داشت که فروختنش یا علت دیگه ای داشته؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
hossein_dig
15-04-2009, 15:57
Menu>settings>personal>profiles
بعد هر پروفایلی که خواستی رو کلیک کن برو تو personalize
حالا برو پایین صفحه touch screen vibration رو off کن.
فکر کنم مشکلت اینه
آره شاید چون من از همون روز اول ویبره رو خاموش کردم
نه مال من اصلا رنگ ا وارنگ نمیشه
pesar_tanha
15-04-2009, 22:37
سلام
از دوستانیکه کسی این گوشی رو خرید کردن
آیا صدای خوبی داره ؟
منظور به 5700 میرسه :دی
دوربینش چطوره ؟
خلاصه اگه یه توضیح کلی در مورد این گوشی بدید ممنون میشم
بدرد خرید میخوره یا خیر ...
و در اخر قیمتش در تهران چنده ؟؟؟
Tornado2800
15-04-2009, 23:33
صدای خیلی خوبی داره
استریو بودنش یا به عبارتی خودمونی حجم صداش به 5700 نمیرسه
دوربینش برای من که خوبه !
در مورد نظر کلی :
عالیه من که راضی هستم
Tornado2800
15-04-2009, 23:34
Menu>settings>personal>profiles
بعد هر پروفایلی که خواستی رو کلیک کن برو تو personalize
حالا برو پایین صفحه touch screen vibration رو off کن.
فکر کنم مشکلت اینه
نه داداش از این نیست. خودم غیر فعالش کردم
کلا شما که روی صفحه کار می کنید
هیچ صدایی نمیشنوید ؟
یعنی کوچکترین صدایی از گوشی و یا بدنه گوشی ! بلند نمیشه ؟
hossein_dig
16-04-2009, 09:59
نه داداش از این نیست. خودم غیر فعالش کردم
کلا شما که روی صفحه کار می کنید
هیچ صدایی نمیشنوید ؟
یعنی کوچکترین صدایی از گوشی و یا بدنه گوشی ! بلند نمیشه ؟
راست میگی منم گوشم میچسبونم به گوشی یه مختصر صدا میده
راستی دوباره گرفتی دوباره مبارکت باشه !!
pesar_tanha
16-04-2009, 11:46
بقیه دوستان چی راضی هستن ؟؟؟
قیمت روز رو کسی نداره ؟؟؟
amirala7
16-04-2009, 12:53
برای من که گوشیه خیلی خوبیه
صداش هم عالیه فقط دوربینش یه زره مشکل داشت که با آپگرید حل شد.
فقط یه مشکل داره اونم اینه که همه خریدن!!!!
قیمت با گارانتی اصلی 420 گارانتی متفرقه تا 330 هم پیدا می شه
Ice princess
16-04-2009, 13:22
گارانتی اصلی این گوشی مال کدوم شرکته؟من توی یه سایت دیدم نوشته گارانتی اصلی ارکان!یعنی اتصالات نداره؟؟؟
سلام
این گوشی اسکرین سیور نداره ؟
سلام دوستان
میخواستم اگه میشه درمورد سرعت اجرای نرمافزارها / هنگ كردن / كیفیت دوربین و صدا و ... این گوشی ازتون بپرسم.
درضمن به نظرتون اچ تی سی تاچ ویوا بگیرم بهتره یا 5800؟
ممنون:)
kalepoook
16-04-2009, 15:24
خوب گوشیه خوبو همه میخرن تا استفاده کنن.شما هم خریدی و راضی هستی خوب بقیه هم حق دارن از این گوشی استفاده کنن.
تو فروم قیمت گوشی 300 تومنم قیمت دادن.
amirala7
16-04-2009, 15:37
سلام دوستان
میخواستم اگه میشه درمورد سرعت اجرای نرمافزارها / هنگ كردن / كیفیت دوربین و صدا و ... این گوشی ازتون بپرسم.
درضمن به نظرتون اچ تی سی تاچ ویوا بگیرم بهتره یا 5800؟
ممنون:)
خوب راجع به صدا و دوربین که تو پست بالا گفتم
این سیستم عامل جدیده نوکیاس و خیلی خوب کار می کنه و سرعت خیلی خوبی هم داره
هنگ هم خیلی کم پیش میاد اگه زیاد ازش کار بکشین هنگ می کنه و بهتره که نرم افزار هارو بعد از اتمام کارمون ببندیم.راجع htc هم نظر من اینه که کیفیت تاچ اسکرینش زیاد خوب نیست.جسارت نباشه ها:31:
amirala7
16-04-2009, 15:39
خوب گوشیه خوبو همه میخرن تا استفاده کنن.شما هم خریدی و راضی هستی خوب بقیه هم حق دارن از این گوشی استفاده کنن.
تو فروم قیمت گوشی 300 تومنم قیمت دادن.
خوب چرا دعوا می کنی ؟ببخشید:10:
قیمت هم امروز پرسیدم 310 تومن می دن.
kalepoook
16-04-2009, 15:49
خوب چرا دعوا می کنی ؟ببخشید:10:
قیمت هم امروز پرسیدم 310 تومن می دن.
نه عزیزم دعوا چرا.شما ببخشید
آقا من رفتم تو نخش؛ اما توي فرومهاي خارجي خيلي ازش بد شنيدم. فكر كنم خيلي هم بي راه نباشه. بالاخره نوكيا هنوز وارد وادي Touch نشده. موندم. 6220 يا N78 يا 5800. البته احتمالا همين 5800 رو بگيرم. خدا كنه پشيمون نشم. چون قرار نبود اين دفعه بالاي 300 تومن پول پاي گوشي بدم.
ايمان...
pesar_tanha
16-04-2009, 19:50
پس گوشی بدی نیست !
خیلی دلمو برده قبلا" میخواستم دبلیو 960 سونی اریکسون ببینم ولی از وقتی اینو دیدم عاشق این شدم
pesar_tanha
16-04-2009, 19:50
پس گوشی بدی نیست !
خیلی دلمو برده قبلا" میخواستم دبلیو 960 سونی اریکسون ببینم ولی از وقتی اینو دیدم عاشق این شدم
death_man
16-04-2009, 20:59
سلام دوستان
الان 2سال گوشی n95 دارم و تازه رم 8 براش گرفتم و کلی برنامه و کار باهاش کردم.
اخیرا با 5800 کار کردم و خیلی حال داده و خوشم اومده ازش.
به نظر شما ارزش داره n95 بفروشم،5800 بگیرم؟
خودم تو فکرم این بود n97 بگیرم ولی معلوم نسیت کی بیادو باچه قیمتی.
اگه راهنماییم کنین ممنون میشم
007saeed
16-04-2009, 22:12
ربطی نداره! هر نقشه ای که براش کالیبره بشه میتونه بخونه!
منم منظورم این بود که نقشه کالیبره شده اصفهان را کسی نداردزجگ؟؟؟:18:
منم منظورم این بود که نقشه کالیبره شده اصفهان را کسی نداردزجگ؟؟؟:18:
نقشه اصفهان هم براي Garmin و هم براي Smartcom ست...هر كدوم رو خواستيد دانلود و نصب كنيد...
شاد باشي:40:
amirala7
17-04-2009, 10:18
نقشه اصفهان هم براي garmin و هم براي smartcom ست...هر كدوم رو خواستيد دانلود و نصب كنيد...
شاد باشي:40:
میشه لینکی آدرسی چیزی بدین ازش؟ممنون می شم:11:
توی یک هفته ای که باهاش دارم کار میکنم
واقعا گوشی زیبا و عالیه ایه
به نظر من از معدود اشکالاتش اینه که تو فضای باز و آفتابی تقریبا هیچی رو گوشی نمی بینم، N71 من قبلا بیشتر صفحه اش پیدا بود
در ضمن اگر بخام SMS بزنم، در صورتی که با دست بخام بزنم، البته با Full کیبوردش از هر 10 تا حرف 2 تا رو اشتباه می زنم
در هر حال بازم گوشیه معرکه ایه!
در ضمن گارمین هم خیلی بهم حال میده
behzadbusiness
17-04-2009, 15:10
سلام
کنار ال سی دی 5800 من یک چیزی مثل یک واشر زده بود بیرون و به راحتی کنده شد البته مشکلی برای گوشی پیش نیومده به نظر شما چی بود و اصلاً اشکالی داشت من کندمش یا نه ؟
ضمناً من گوشی رو از طریق نوکیا آپدیت کردم و فارسیش پریده امکانش هست دوباره فارسی اش کنم؟
با تشکر مرا راهنمایی کنید
می خواستم 5800 آبی رو فارسی کنم.الان ورژن نرمافزارش20.0.012 تاریخ 26-1-2009 با language set 01 روشه.
نتونستم تویه فروم خودمون راهنمای فارسی کردنشو پیدا کنم.اما جاهای دیگه هست
1-آیا راهنمای فارسی کردن در این فروم هست(لارم نیس بگم که جستجو کردم ولی پیدا نکردم)
2-چون نباید فریم ویر پایین تر بزنم و فکر نکنم ورژن بالاتری هم باشه آیا اصلا فلش کردنش درسته؟با چه ورژنی
3-جف بهتره با فونیکس
4-آیا تغییر پرداکت کد به تنهایی باعث فارسی شدنش میشه؟
در این رابطه اگه نکته خاصی هس که باید یهش توجه کنم بهم بگید
ارادتمند
MohandesMCD
17-04-2009, 18:41
بالاخره يكي پيدا ميشه آدرس ذخيره sms روي مموري كارت رو اين گوشي رو به من بگه يا نه؟
سلام،
برای این گوشی طلق ال سی دی اومده ؟
خیلی دوست دارم اون طلق مسخرشو بکنم...
poria_mc
17-04-2009, 20:32
سلام،
برای این گوشی طلق ال سی دی اومده ؟
خیلی دوست دارم اون طلق مسخرشو بکنم...
خوب بکن! صفحه اش ضد خشه!
با سلام
1- اصل این گوشی کجایی هست و اینکه مجارستانی بهتره یا چینی چون من شنیدم مجارستانیش بهتره و اینکه فنلاند که نداره
2-جدید ترین ورژن این گوشی چیه و آیا ورژن 20 در بازار پیدا میشه و اینکه از زبان فارسی پشتیبانی میکنه
poria_mc
17-04-2009, 20:51
با سلام
1- اصل این گوشی رو چین و مجارستان میزنن از لحاظ کیفیت هم مثل هم هستش و هیچ فرقی نداره!
2-ورژن 20 تک و توک تو بازار پیدا میشه و اگه با گارانتی اصلی بگیری فارسی هم داره!
3- واسه خرید هم هیچ نکته ای نداره فقط حواست باشه پول بیشتر بابت خرید فنلاندی یا مجارستانی ندی!
می خواستم 5800 آبی رو فارسی کنم.الان ورژن نرمافزارش20.0.012 تاریخ 26-1-2009 با language set 01 روشه.
نتونستم تویه فروم خودمون راهنمای فارسی کردنشو پیدا کنم.اما جاهای دیگه هست
1-آیا راهنمای فارسی کردن در این فروم هست(لارم نیس بگم که جستجو کردم ولی پیدا نکردم)
2-چون نباید فریم ویر پایین تر بزنم و فکر نکنم ورژن بالاتری هم باشه آیا اصلا فلش کردنش درسته؟با چه ورژنی
3-جف بهتره با فونیکس
4-آیا تغییر پرداکت کد به تنهایی باعث فارسی شدنش میشه؟
در این رابطه اگه نکته خاصی هس که باید یهش توجه کنم بهم بگید
ارادتمند
ما رو جا انداختین
ما رو جا انداختین
من خودم از ورژن 11 اول پروداكت كد رو با جف كه بهت استفاده اش رو پيشنهاد ميكنم (مال من آبي بود) به پروداكت كد فارسي عوض كردم و بعد آپگريدش كردم كه الان دارم حالشو مي برم
امتحان كن ببين پروداكت كدو به فارسي عوض كني ميتوني دوباره آپديتش كني
اگه نشد كه ديگه فكر كنم بايد دانگريدش كني!
لينك هم اگه خاستي بگو تا واست بفرستم
من خودم از ورژن 11 اول پروداكت كد رو با جف كه بهت استفاده اش رو پيشنهاد ميكنم (مال من آبي بود) به پروداكت كد فارسي عوض كردم و بعد آپگريدش كردم كه الان دارم حالشو مي برم
امتحان كن ببين پروداكت كدو به فارسي عوض كني ميتوني دوباره آپديتش كني
اگه نشد كه ديگه فكر كنم بايد دانگريدش كني!
لينك هم اگه خاستي بگو تا واست بفرستم
نه؟یعنی باید از باکس استفاده کنم.جف و فونیکس که داونگرید نمیتونن بکنن!
آره برام لینک بفرس
ممنون
phoenix69
18-04-2009, 10:24
من بالاخره تونستم یکسری برنامه ساین شده پیدا کنم اما وقتی میخوام بیزمشون بازم ارور مزخرف expiered certificate میده کسی نمیدونه مشکل گوشی من چیه؟
نه؟یعنی باید از باکس استفاده کنم.جف و فونیکس که داونگرید نمیتونن بکنن!
آره برام لینک بفرس
ممنون
لينكي كه خودمم ازش ياد گرفتم رو برات با پيغام خصوصي فرستادم
amirhoseinmehri
18-04-2009, 14:47
من می خاستم 5800 بگیرم ولی فهمیدم خیلی هنگ می کنه می خواستم ببینم این درسته
amirala7
18-04-2009, 18:59
من می خاستم 5800 بگیرم ولی فهمیدم خیلی هنگ می کنه می خواستم ببینم این درسته
نه هنگ نمی کنه.مگر اینکه شونصد تا برنامه با هم واز کنی که اونم هر گوشی باشه هنگ می کنه!:46:
Ice princess
18-04-2009, 20:31
سلام دوستان من چند وقته که به سرم زده این گوشی رو بگیرم و بعد از خوندن تمام صفحات این تاپیک بیشتر ترغیب شدم به خریدنش اما قبلش یه سوال داشتم از دوستانی که گوشیشون رو فروختن و اون اینکه گوشیشون مشکلی داشت که فروختنش یا علت دیگه ای داشته؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین.
کسی نیست جواب منو بده؟؟؟
yashar1984
18-04-2009, 23:13
سلام بچه ها
منم پریروز رفتم این گوشی رو خریدم
میخواستم ببینم چه کدی رو بزنم تا بهم ورژن فرمویر رو نشون بده تا بدونم لازمه اپ کنم یا نه
آبیشو گرفتم
خودش زبان فارسی داره با منو فارسی
گارانتی اصلی نوکیا
ممنون
mansour_nokia
18-04-2009, 23:25
سلام
میتونید ادرسه یه مغازه رو بدین که این گوشی رو با قیمت 300 بفروشه
ممنون میشم
mansour_nokia
18-04-2009, 23:33
سلام بچه ها
میخواستم ببینم چه کدی رو بزنم تا بهم ورژن فرمویر رو نشون بده تا بدونم لازمه اپ کنم یا نه
آبیشو گرفتم
گارانتی اصلی نوکیا
ممنون
سلام میشه بگی چند گرفتی و از کدوم فروشگاه؟
مرسی
ninja3000sh
19-04-2009, 00:08
سلام بچه ها
آبیشو گرفتم
گارانتی اصلی نوکیا
ممنون
سلام.
برای دیدن ورژن فریمویو گوشی.
#0000#*رو بزنید.
rooholla_86
19-04-2009, 00:42
من بالاخره تونستم یکسری برنامه ساین شده پیدا کنم اما وقتی میخوام بیزمشون بازم ارور مزخرف expiered certificate میده کسی نمیدونه مشکل گوشی من چیه؟
باید تاریخ گوشی رو یکم به عقب برگردونی 2009 ==> 2008
Saman-tci
19-04-2009, 00:49
سلام بچه ها
آبیشو گرفتم
گارانتی اصلی نوکیا
ممنون
دوست من اولاً مبارکت باشه ایشالا چرخش برات بچرخه :31:
.
خواستم ببینم گوشی رو چند و از کجا خریدی ....؟
phoenix69
19-04-2009, 10:52
باید تاریخ گوشی رو یکم به عقب برگردونی 2009 ==> 2008
تازیخش 1/11/2008 اما بازم ارور میده یکی بگه من دارم دیونه میشم
hossein_dig
19-04-2009, 13:06
سلام
برای شما ها وقتی میرید تو قسمت دانلود چیزی نشون میده !؟
مال من و دوستم میزنه سرویس در دستر س نیست قبلنا بود یهو روفت !؟
instrumental
19-04-2009, 13:58
سلام
برای شما ها وقتی میرید تو قسمت دانلود چیزی نشون میده !؟
مال من و دوستم میزنه سرویس در دستر س نیست قبلنا بود یهو روفت !؟
مال منم این جوری شده، یه دو هفته ای هست. دیگه اینم شده مثل سرویسهای دیگه، که هی می گه واسه منطقه شما block هست، یا available نیست.
راستی کسی می دونه چی سر این فیرمور جدید که بنا بود بیاد، اومده ؟ مدتی پیش خبرش این جا و تو gsmarena پخش شده بود ...
zero2110
19-04-2009, 20:38
سلام
5800 سنسور مجاورت سنج داره؟ تو کاتالوگش که نوشته داره
کسی امتحانش کرده؟
آره داره
فقط در زمان برقراری مکالمه، در صورت نزدیک کردن به صورت نور صفحه قطع میشه
zero2110
19-04-2009, 22:52
آره داره
فقط در زمان برقراری مکالمه، در صورت نزدیک کردن به صورت نور صفحه قطع میشه
از کجا میشه تنظیمش کرد . برای من که کار نمی کنه . تو تنظیماتش چیزی پیدا نکردم
یعنی ممکنه خراب باشه مال من؟
behzadbusiness
20-04-2009, 15:06
سلام
از اونجا که هیچ وقت شما ها جواب من رو نداید انتظار ندارم دوباره هم این کار رو بکنید نمی دونم چرا دوباره پست می دم به هر حال یک سوال دارم :
گوشی 5800 بنده از ابتدا فارسی داشت و بعد از آپدیت با خود نوکیا پرید آیا راهی است بدون اینکه هیچ اطلاعاتی از گوشی من پاک شود دوباره فارسی شود لطفاً به جای سردرگم کردن من مثل بقیه در تاپیک های دیگر لطفاً جواب من را بدهید
پیشاپیش از کسی که اونقدر با مرامه که جواب سوال من رو بده تشکر می کنم:10:
farhooode
20-04-2009, 15:48
یه سوال 5800 کابل تی وی داره؟
آیا میشه شو های avi رو باهاش از طریق تلیوزیون دید
یه سوال 5800 کابل تی وی داره؟
آیا میشه شو های avi رو باهاش از طریق تلیوزیون دید
بله میشه. با نرم افزار اسمارت مووی که جدیدا یونس جان ورژن سالمشو گذاشته:
فریمور جدید واسه گوشیتون اومده...چک کنید...
شاد باشید:40:
منم میخوام اپدیت کنم گوشیم قرمز هست و ورزن 10 فارسی هم نداره میخوام این مورد هم بهش اضافه بشه حالا میشه یکی که این کارو با موفقیت انجام داده مرحله به مرحله شماره گذاری کنه و توضیح بده ؟
hossein_dig
21-04-2009, 14:25
تا اونجای که من میدونم باید پروداکت کد گوشیت رو عوض کنی
راستی ای ورژن 21 مزیت خاصی داره یا نه !؟ که آپ دیدت کنیم من هنوز از 11 بالاتر نبردم
feryshad
21-04-2009, 14:34
فریمور جدید واسه گوشیتون اومده...چک کنید...
شاد باشید:40:
ورژنش چند یونس جان؟
من هنوز یه ماه نمیشه که به 20 آپدیت کردم
Tornado2800
21-04-2009, 14:40
ورژن دوستمون
21.0.025 هستش
feryshad
21-04-2009, 14:53
ورژن دوستمون
21.0.025 هستش
اوه آره
اولش عکسه واسه من نیومد.
21-04-2009, 14:59
توهمه !!
همون 20 ه
Majid393
21-04-2009, 15:15
توهمه !!
همون 20 ه
توهم نیست ...... هنوز برای پروداکت کد گوشیه شما آپدیت نیومده . چند روز دیگه دوباره چک کنید ...... :46:
hossein_dig
21-04-2009, 15:50
توهم نیست ...... هنوز برای پروداکت کد گوشیه شما آپدیت نیومده . چند روز دیگه دوباره چک کنید ...... :46:
نمیشه بدون تعویض پراداکت کد گوشی رو فارسی کرد ؟
گژپژ رو نشون میده ولی برای نوشتن نداره من زیاد خوشم نماد گوشیم رو دست کاری کنم
راستی دوستم هم از همین گوشی دار میگه 2 روز یکی در میون عکسا رو تار میگیره(با 7370هم درست نشد) نمیدونید از چیه ؟
بنده خدا میگه نه ضربه زدم نه چیزی خیلی ناراحته ؟!
تو اين ورژن 21 چه قابليتهايي بهش اضافه ميشه؟؟
FireLord
21-04-2009, 17:37
من امروز میخواستم برم 5800 بگیرم که یکی از دوستام گفت اصلا اینکارو نکنی !!!
گفت تاچ گوشی نسبت به مدل های مشابه واقعا" ضعیفه و کلا گوشیه مزخفیه ! :|
لطفا منو راهنمایی کنید ... بنظرتون 5800 بگیرم یا n79 ?
Tornado2800
21-04-2009, 18:09
تو اين ورژن 21 چه قابليتهايي بهش اضافه ميشه؟؟
شاید کامل نباشه اخه من هنوز به روز رسانی انجام ندادم
1. Quicker booting up - it seems to let you ‘take control’ a lot quicker than before.
2. As mentioned before you can make the menu button ‘breathe’ when the phone is in standby (but i think i may have found a small bug in that it appears to switch back to ‘off’ by itself! Not a good start!)
3. Music player is showing big cover art - something that annoyed me in v20 was the fact the cover art was shrunk.
4. No longer switches predictive text off after you’ve used the full screen qwerty keyboard and gone back to the regular keypad.
5. ‘applications’ has been renamed ‘apps’ - ‘music player’ is now ‘music plyr.’ (these could be due to it using hk firmware)
6. Still no widgety goodness on the home screen - it’s as it was in v20.
7. Web browswer isn’t working!!! I will try doing a hard reset i think.
instrumental
21-04-2009, 21:47
توهمه !!
همون 20 ه
مثل این که حقیقت داره. بنقل از symbian-freak.com فعلا در هنگ کنگ و برای گوشیهایی که کد اون منطقه رو دارن، قابل دسترسی هست اما ظرف چند روز آینده، عمومیت پیدا می کنه.
قیمت این گوشی در 31/1/88
300 بدون کیف و 305 با کیف تا 320
دیگه سه پایه رو ندارن و کابل usb هم شده 10 سانت و قلم اضافه هم دیگه نداره .
همه هم چینی هستن با هزار تومان میتونید تبدیل کنید به فلاند یا مجارستان ( طبقه دوم میگن میفروشن لیبلش رو )
با تشکر
من امروز میخواستم برم 5800 بگیرم که یکی از دوستام گفت اصلا اینکارو نکنی !!!
گفت تاچ گوشی نسبت به مدل های مشابه واقعا" ضعیفه و کلا گوشیه مزخفیه ! :|
لطفا منو راهنمایی کنید ... بنظرتون 5800 بگیرم یا n79 ?
ديگه از بحث مزخرف بودن يا هنگ كردن يا دوستم گفته آشغاله خسته شديم
يه ذره تو اين فروم بگردي متوجه ميشي خوبه يا بده
هرروز كه اين تاپيكو باز ميكنيم يكي از اين پپيغاما بايد ببينيم
FireLord
22-04-2009, 07:27
ديگه از بحث مزخرف بودن يا هنگ كردن يا دوستم گفته آشغاله خسته شديم
يه ذره تو اين فروم بگردي متوجه ميشي خوبه يا بده
هرروز كه اين تاپيكو باز ميكنيم يكي از اين پپيغاما بايد ببينيم
خوب دوست عزیز این چیزیه که اتفاق افتاده !
من که نمیتونم 1600 تا پست رو بخونم تا جواب یک سئوال ساده رو پیدا کنم !
در ضمن من روی خوب یا بد بودن گوشی شک ندارم ( چون میخواستم دیروز برم بگیرم ) ولی وقتی از دوستم شنیدم که تاچش ضعیفه یکم مردد شدم همین !
در هر حال ممنون میشم که جواب سوالم رو بدید ...
بهرحال گوشيه خوبيه و تاچش شايد نسبت به آيفون ضغيف باشه ولي نسبت به گوشيهاي همرده اش خوبه
منو كه ارضا مي كنه
hossein_dig
22-04-2009, 13:19
بهرحال گوشيه خوبيه و تاچش شايد نسبت به آيفون ضغيف باشه ولي نسبت به گوشيهاي همرده اش خوبه
منو كه ارضا مي كنه
ضعیف نیست حسایستش کمتر !!
من که دارم کیف میکنم
Tornado2800
22-04-2009, 13:42
قیمت این گوشی در 31/1/88
300 بدون کیف و 305 با کیف تا 320
دیگه سه پایه رو ندارن و کابل usb هم شده 10 سانت و قلم اضافه هم دیگه نداره .
همه هم چینی هستن با هزار تومان میتونید تبدیل کنید به فلاند یا مجارستان ( طبقه دوم میگن میفروشن لیبلش رو )
با تشکر
جدا این تغییرات اعمال شده روی گوشی های جدیدش؟
Vahid579
22-04-2009, 17:34
آقا اینکه میگن lcd گوشی 5800 ضد خش هست. درسته ؟؟؟
MohandesMCD
22-04-2009, 18:22
قضیه صفحه جدیدایی که میخان واسه 5800 بزارن چیه؟مثل اینکه میخان صفحش رو تغیر بدن.راستی cpu 369 هستش؟
سلام دوستان من چند تا تم برای این گوشی می خواستم
1.من تازه چند روزه خریدمش و بهش وارد نیستم اگه میتونین آموزش نصب تم ها هم همراهش باشه
2.چه جوری من می تونم منوش رو مثل منوی n95چرخون کنم
3.چه جوری می تونم باهاش و صل gprsبشم
4.چطوری میتونم سیستم شماره گیری صوتیش رو فعال کنم
ممنون
Tornado2800
22-04-2009, 20:18
آقا اینکه میگن lcd گوشی 5800 ضد خش هست. درسته ؟؟؟
بله درسته
حد اقل برای من که خشن کار می کنم بوده ! :31:
007saeed
22-04-2009, 22:18
سلام دوستان من چند تا تم برای این گوشی می خواستم
1.من تازه چند روزه خریدمش و بهش وارد نیستم اگه میتونین آموزش نصب تم ها هم همراهش باشه
2.چه جوری من می تونم منوش رو مثل منوی n95چرخون کنم
3.چه جوری می تونم باهاش و صل gprsبشم
4.چطوری میتونم سیستم شماره گیری صوتیش رو فعال کنم
ممنون
1.نصب تم که آموزش نداره.تم را از اینترنت دانلود میکنی.بعدش اونو میریزی
رو مموریت و با گوشیت یا با PC Suiteاونو اینستال میکنی.
2.Settings>Phone>Sensor settings
3.اگه میخوای برا اولین بار وصل شی باید تو منو اصلی برنامه Internet را انتخاب
کنی.ازت میخواد یه Access point براش تعریف کنی که باید اسم
اینترنت اپراتوری که استفاده میکنی براش بنویسی.خودش بقیه
تنظیماتو اتوماتیک پیدا میکنه.
4.خود به خود فعاله.سیستمش حتی برنامه ها را هم به صورت صوتی اگه بخوای باز میکنه Voice Commands.
جدا این تغییرات اعمال شده روی گوشی های جدیدش؟
با سلام
بله دوست من
کیفی که همراهش هست یه دوزاری نمیرزه حداقل اینی که من گرفتم این طوری بود چون دو دستی هم نمیتونی گوشی رو بکنی توی کیفش به هر حال من که پشیمون شدم با کیف گرفتم چون بدون کیف 300 بود و من 310 خریدم به خاطر کیفش و حالا پشیمونم . به هر حال هر چه قدر ارزونتر بشه بیشتر لوازمش رو کش میرن یا بر میدارن ولی یه چیز خیلی ضد حال اینه که سیم usb اون شده 10 سانت من موندم چطوری باید این رو وصل کرد به سیستم مگر از سیم افزایش طول usb استفاده بشه . البته من 2 تا کابل از قبل داشتم چون دو تا n82 قبلا خریده بودم و هفته دیگه یه 5800 دیگه میخوام بخرم که این دفعه حتما بدون کیف خواهم گرفت و از چیزهای جالبش اینه که وقتی زنگ میخوره اگر گوشی رو بر عکس کنی سایلنت میشه دی: در کل به نظر من گوشی خوبی هست من الان که N82 دارم با 5800 که کار کردم دیگه دلم نمیخواد با گوشی خودم n82 کار کنم .
alireza20202003
22-04-2009, 22:35
دوستانی که از سری جدید گرفتن اگه با یه جسم پلاستیکی مثل خودکار رو صفحش کلیک کنید کار می کنه؟ منظورم اینه که ال سی دی های سری جدید خازنی شدن یا نه هنوز؟
من یه تجربه تلخ از n73 دارم..واسه کسی که کلی سمس می زنه ، خیلی بد بود..کلی سرعت پایین..
حالا که می خوام یه گوشی جدید بخرم بین 5800 و i900 موندم...
5800 ==> 310
i900 ==> 420
تو یه تاپیک دیگه در این مورد نوشتم ولی اونجا کسی از 5800 حمایت نکرد
البته مطمئنا i900 بهتر می تونه باشه..ولی آیا ارزش تفاوت قیمت رو داره؟
سرعت ، هنگ کردن ، راحتی تایپ واسه سمس ، برنامه ، بازی ، دوربین..و حساسیت تاچ؟؟
MohandesMCD
23-04-2009, 10:15
کیبرد مجازی 5800 رو دیدی؟ خیلی توپه قشنگ با حالت انگشتها جوره.واسه sms خیلی حال میده
با سلام
بله دوست من
کیفی که همراهش هست یه دوزاری نمیرزه حداقل اینی که من گرفتم این طوری بود چون دو دستی هم نمیتونی گوشی رو بکنی توی کیفش به هر حال من که پشیمون شدم با کیف گرفتم چون بدون کیف 300 بود و من 310 خریدم به خاطر کیفش و حالا پشیمونم . به هر حال هر چه قدر ارزونتر بشه بیشتر لوازمش رو کش میرن یا بر میدارن ولی یه چیز خیلی ضد حال اینه که سیم usb اون شده 10 سانت من موندم چطوری باید این رو وصل کرد به سیستم مگر از سیم افزایش طول usb استفاده بشه . البته من 2 تا کابل از قبل داشتم چون دو تا n82 قبلا خریده بودم و هفته دیگه یه 5800 دیگه میخوام بخرم که این دفعه حتما بدون کیف خواهم گرفت و از چیزهای جالبش اینه که وقتی زنگ میخوره اگر گوشی رو بر عکس کنی سایلنت میشه دی: در کل به نظر من گوشی خوبی هست من الان که n82 دارم با 5800 که کار کردم دیگه دلم نمیخواد با گوشی خودم n82 کار کنم .
حتما کیف قلابی برات گذاشتن وگرنه خیلی راحت میره داخل کیفش
اگه کیفت اصلیه من میخرمش
Tornado2800
23-04-2009, 11:09
دوستانی که از سری جدید گرفتن اگه با یه جسم پلاستیکی مثل خودکار رو صفحش کلیک کنید کار می کنه؟ منظورم اینه که ال سی دی های سری جدید خازنی شدن یا نه هنوز؟
بله اتفاقا من یه بار با خودکار تست کردم.
:31:
Tornado2800
23-04-2009, 11:11
من یه تجربه تلخ از n73 دارم..واسه کسی که کلی سمس می زنه ، خیلی بد بود..کلی سرعت پایین..
حالا که می خوام یه گوشی جدید بخرم بین 5800 و i900 موندم...
5800 ==> 310
i900 ==> 420
تو یه تاپیک دیگه در این مورد نوشتم ولی اونجا کسی از 5800 حمایت نکرد
البته مطمئنا i900 بهتر می تونه باشه..ولی آیا ارزش تفاوت قیمت رو داره؟
سرعت ، هنگ کردن ، راحتی تایپ واسه سمس ، برنامه ، بازی ، دوربین..و حساسیت تاچ؟؟
سلام
بنده هم پول خرید i900 داشتم و هم خرید 5800 و برای دومین بار 5800 خریدم.
چرا که تحقیقاتی که کردم اون بد نبود
ولی برای منی که خیلی از گوشی کار می کشم یعنی به نوعی کامپیوتر دوممه ! و کارهامو انجام میدم این گوشی 5800 بهترین گزینه بود
مخصوصا کیبورد های مجازیش
و نوکیا بودنش. چون به اینده گوشی خیلی حساس هستم که رو دستم نمونه.
توصیه من 5800 .
انتخاب با شماست.
خب دوستان،بالاخره من هم بعد از 2 ماه آناليز اين گوشي تو شونصدتا فروم ايراني و خارجي گوشي رو گرفتم.
انصافا گوشي باحاليه،همين كه بعد شب اول از جلو چشم نيفتاد پيداس كه چيز خوبيه.
خب چندتا سوال از دوستان محترمي كه با وايرلسش كار كردن:
1-اول اينكه آيا امكان share اطلاعات بين سيستم و گوشي هست، به نحوي كه بشه فايلي رو از سيستم به گوشي يا بلعكس منتقل كرد؟
2-دوم اينكه باطري واسه كسي كه زياد با گوشي ور ميره تا چند ساعت دووم مياره؟چون من با 8 ساعت فول شارژ رو تخليه كردم.البته همش كانكت وايرلس بودم.
ضمنا باطريش با 1ساعت و 45 دقيقه كامل فول شارژ ميشه نه 1 ساعت.خواستم ببينم مال بقيه دوستان هم اينطوره؟
آخه طرفي كه ازش گرفتم رو اصل بودن باطريش خيلي تاكيد ميكرد.ميگم نكنه مال من مشكل داشته باشه.
3-واسه منم ضد حال قاب گوشي:گوشه بالا سمت راست خوب چفت نشده و تو شب نور از بينش معلومه.خواستم ببينم يه چيز عموميه تو همه گوشيا يا فقط تو تعداد معدودي اينطوريه؟
===
فعلا thanx .
منتظر جوابتون هستم
Tornado2800
23-04-2009, 11:42
من گوشی های که دیدم همه اینطوری بودند !!!
به قول دوستمون
به این چیزا توجه نکن
دلتو میزنه
hossein_dig
23-04-2009, 12:18
آقا من خودمو کشتم زمتن زنگ خوردن چه جوری میشه باچرخش سایلنت کرد؟!
دکه سایلنت رو بزنم سنگین تره نه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hossein_dig
23-04-2009, 12:20
خب دوستان،بالاخره من هم بعد از 2 ماه آناليز اين گوشي تو شونصدتا فروم ايراني و خارجي گوشي رو گرفتم.
انصافا گوشي باحاليه،همين كه بعد شب اول از جلو چشم نيفتاد پيداس كه چيز خوبيه.
خب چندتا سوال از دوستان محترمي كه با وايرلسش كار كردن:
1-اول اينكه آيا امكان share اطلاعات بين سيستم و گوشي هست، به نحوي كه بشه فايلي رو از سيستم به گوشي يا بلعكس منتقل كرد؟
2-دوم اينكه باطري واسه كسي كه زياد با گوشي ور ميره تا چند ساعت دووم مياره؟چون من با 8 ساعت فول شارژ رو تخليه كردم.البته همش كانكت وايرلس بودم.
ضمنا باطريش با 1ساعت و 45 دقيقه كامل فول شارژ ميشه نه 1 ساعت.خواستم ببينم مال بقيه دوستان هم اينطوره؟
آخه طرفي كه ازش گرفتم رو اصل بودن باطريش خيلي تاكيد ميكرد.ميگم نكنه مال من مشكل داشته باشه.
3-واسه منم ضد حال قاب گوشي:گوشه بالا سمت راست خوب چفت نشده و تو شب نور از بينش معلومه.خواستم ببينم يه چيز عموميه تو همه گوشيا يا فقط تو تعداد معدودي اينطوريه؟
===
فعلا thanx .
منتظر جوابتون هستم
برای برنامه های توپ یه سر به موبایلستان بزن
مال همه شارژش همین چوری هم قابش
دوستان يه چيز ديگه;
1-محافظ ال سي دي Invisible Shield واسه 5800 اومده تو ايران يا نه.آخه طلق محافظ خودش خيلي الكيه تا حالا كلي خش افتاده روش.هرچند همون روز اول گرفتم خط هاش رو پاك كردم وگرنه اعصاب خورد كني بود كه نگو و نپرس.
2- منتظر باشم تا up 21 واسه خودمون بياد يا نه ؟ آخه يكي از دوستان گفته بود فعلا واسه چين رليز شده.مال من 11 هست.
3-چطور ميتونم از طريق خود گوشي آپ كنم؟ميزنم چك آپديت چيزي يافت نميكنه.
آقا من خودمو کشتم زمتن زنگ خوردن چه جوری میشه باچرخش سایلنت کرد؟!
دکه سایلنت رو بزنم سنگین تره نه!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Ok
برو تو Menu>settings>phone>sensor settings>Turning control بعدش تيك silencing calls رو فعال كن.
واسه آلارم زنگ هم كار ميكنه.
برو حالش رو ببر.
مال من قابش لاش باز نیست
در ضمن باتریم با استفاده معمولی سه روز کارمیکنه و تقریبا کمتر از 2 ساعت شارژ میشه
hossein_dig
24-04-2009, 10:23
سلام اینا نمونه عکسای دوربی دوستمه نمیدونم مشکل چیه !؟
ضربه هم نخورده
اینجا هم رنگا رو قاطی کرده اولی حالت خراب
دومی بعد از خاموش روشن کردن گوشی
enimonte
24-04-2009, 20:03
سلام
من یک هفته ای است که 5800 خریدم یک مشکلی که دارم وقتی از وایرلس دانشگاه استفاده میکنم مدام دی سی میشم.احتمال داره مشکل از تنظیمات گوشیم باشه؟؟
Tornado2800
24-04-2009, 20:14
سلام اینا نمونه عکسای دوربی دوستمه نمیدونم مشکل چیه !؟
ضربه هم نخورده
اینجا هم رنگا رو قاطی کرده اولی حالت خراب
دومی بعد از خاموش روشن کردن گوشی
عکس هارو حذف کردم
تنظیمات گوشی رو چک کن ، ببین تنظیماتتون مثل هم دیگه هستش؟
هیچ برچسبی روی دوربین گوشی نیستش که افت بندازه؟
فکر می کنم بالا بودن ورژن فریم ور هم تاثیر داره نه ؟
من میخوام از این گوشی بگیرم.خیلی هم با تاچ حال میکنم ولی چند تا سواله امیدوارم تا حد ممکن جواب بدید.
اولا که در انجمنها خیلی ازش تعریف نمیکنند و توصیه میکنند که طرفش نرم.
کیبورد فیزیکی نداره و این مشکلی ایجاد نمیکنه.
برنامه های جاوا رو میتونه خوب اجرا کنه(بدون کیبورد)
راسته که حجم فایلهای دریافتی آپگریدش حدود 120 تا 130 مگ هست؟
روشهای هک روی این گوشی جواب میده؟
یک روز این گوشی دستم بود خیلی باهاش حال کردم.البته نه به خاطر اینکه تاچ بود.
ashrafi116
25-04-2009, 01:24
این عکس هارو با دوربین چند مگا گرفتی ؟
ashrafi116
25-04-2009, 01:27
این عکس ها رو با دوربین چند مگا گرفتی ؟
hossein_dig
25-04-2009, 09:52
نه آقا گوشی با تنظیمات پیش فرضه
فریم ورش 11
بچه یه مشکل:
من واسه بار اول تنظیمات GPRS رو روی ایرانسل با استفاده از کدش فعال کردم.همه تنظیماتش درست و بدون هیچ مشکلی با استفاده از اس ام اس فعال سازی که از طرف اپراتور برام اومد تو قسمت DESTINATION از منوی CONECTIVITY ثبت شد.
یعنی تو قسمت internet تنظیمات مربوط به اینترنتش، تو قسمت MMS تنظیمات مربوط به ام ام اس و تو قسمت uncategorized تنظیمات مربوط به ویترین ایرانسل اعمال شده بود.
ولی اشتباهی همراه با تنظیمات وایرلسم اونا رو هم پاک کردم.واسه همین دوباره کد gprs رو وارد کردم و دوباره اس ام اس حاوی تنظیمات واسم اومد، اما وقتی save کردم تنظیمات رو فقط قسمت ویترین اعمال شده بود و خبری از اینترنت و ام ام اس نبود.
به نظرتون مشکل از کجاس؟
حوصله ریست هم ندارم.
کمک pls.
thanx
arashbi2
25-04-2009, 19:14
من یه چند تا سوال از شما دارم در مورد این گوشی اگه ممکنه جوابمو بدید
1-من الان 5610 nokia دارم همه چیز در عرض یک سال خراب شد از lcd تا بدنه و جو ایستیکش میخوام ببینم این 5800 چطور هست حساس هست یا نه؟
2-این گوشی هنگ میکنه یا نه؟؟؟ اخه بعضی وقتا بعضی ها میگم این صفحه لمسی ها زود هنگ می کنن
3-من رفتم که این گوشی رو بگیرم اما یارو گفت مال فنلاند هست درسته؟(تو این سایت و چند سایت دیگه گفتن اصلا فنلاند وجود نداره فقط چین با مجار هستش یعنی یارو دارم از خودش در میاره؟؟؟
4-راهی هست بشه فهمید که اصل هست یا نه؟؟مثلا با نگاه کردن به یه قسمت یا یه منوی بشه فهمید؟؟؟
5-این gps همین طوری کار میکنه یا باید به اینترنت وصل بشه؟؟؟ اصلا تو کل ایران کار میکنه مثلا شهرستان ها؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
سلام دوستان
من یه 5800دارم و دوتا سوال دارم
1. چه جوری من می تونم دوربین جلوی این گوشی به عنوان عکس برداری استفاده کنم.
2.من چه طوری می تونم تاریخ این گوشی رو به شمسی برگردونم من چند تا نرم افزار روش نصب کردم اما جواب نداد من می خوام اگه می شه مناسبت هارو هم داشته باشه در ضمن من دوتا نرم افزار توهمین سالت دانلود کردم و به درد نخورد.اگه می شه کمکم کنید.
ممنون
سلام دوستان
من یه 5800دارم و دوتا سوال دارم
1. چه جوری من می تونم دوربین جلوی این گوشی به عنوان عکس برداری استفاده کنم.
2.من چه طوری می تونم تاریخ این گوشی رو به شمسی برگردونم من چند تا نرم افزار روش نصب کردم اما جواب نداد من می خوام اگه می شه مناسبت هارو هم داشته باشه در ضمن من دوتا نرم افزار توهمین سالت دانلود کردم و به درد نخورد.اگه می شه کمکم کنید.
ممنون
دوربین جلوی گوشی با آپدیت جدید راه میوفته.
واسه تقویم هم باید برنامه نصب کنی یه روش هم داره ولی دنگ و فنگش زیاده اگه خواستی بگو آدرس تاپیکشو بذارم واست:46:
arashbi2
25-04-2009, 20:14
اگه میشه جوابمنو بده
Tornado2800
25-04-2009, 20:33
من میخوام از این گوشی بگیرم.خیلی هم با تاچ حال میکنم ولی چند تا سواله امیدوارم تا حد ممکن جواب بدید.
اولا که در انجمنها خیلی ازش تعریف نمیکنند و توصیه میکنند که طرفش نرم.
کیبورد فیزیکی نداره و این مشکلی ایجاد نمیکنه.
برنامه های جاوا رو میتونه خوب اجرا کنه(بدون کیبورد)
راسته که حجم فایلهای دریافتی آپگریدش حدود 120 تا 130 مگ هست؟
روشهای هک روی این گوشی جواب میده؟
یک روز این گوشی دستم بود خیلی باهاش حال کردم.البته نه به خاطر اینکه تاچ بود.
سلام
والا منی که خیلی ایراد گیر و مشکل پسند هستم
برای دومین بار این گوشی رو خریدم !
کیبورد فیزیکی شاید نداشته باشه اما کیبوردی داره مثل چیدمان کامپیوتر
من که مثل فشنگ تایپ می کنم باهاش :31:
برنامه های اپگریدش هم بله همین حدود هست
نتیجه ی من سختگیر و پدر در آور گوشی : گوشی عالی هستش
حتی هنگ ازش ندیدم.
Tornado2800
25-04-2009, 20:34
نه آقا گوشی با تنظیمات پیش فرضه
فریم ورش 11
فریم ور اون گوشی هم همین بود ؟
Tornado2800
25-04-2009, 20:35
بچه یه مشکل:
من واسه بار اول تنظیمات GPRS رو روی ایرانسل با استفاده از کدش فعال کردم.همه تنظیماتش درست و بدون هیچ مشکلی با استفاده از اس ام اس فعال سازی که از طرف اپراتور برام اومد تو قسمت DESTINATION از منوی CONECTIVITY ثبت شد.
یعنی تو قسمت internet تنظیمات مربوط به اینترنتش، تو قسمت MMS تنظیمات مربوط به ام ام اس و تو قسمت uncategorized تنظیمات مربوط به ویترین ایرانسل اعمال شده بود.
ولی اشتباهی همراه با تنظیمات وایرلسم اونا رو هم پاک کردم.واسه همین دوباره کد gprs رو وارد کردم و دوباره اس ام اس حاوی تنظیمات واسم اومد، اما وقتی save کردم تنظیمات رو فقط قسمت ویترین اعمال شده بود و خبری از اینترنت و ام ام اس نبود.
به نظرتون مشکل از کجاس؟
حوصله ریست هم ندارم.
کمک pls.
thanx
تمامی تنظیمات رو پاک کنید و دوباره تمامی تنظیمات GPRS رو اعمال کنید.
نکته: برای من هم در قسمت uncat هستش
و هم در قسمت مخصوص خودش GPRS>
Tornado2800
25-04-2009, 20:36
واسه تقویم هم باید برنامه نصب کنی یه روش هم داره ولی دنگ و فنگش زیاده اگه خواستی بگو آدرس تاپیکشو بذارم واست:46:
مهدی جان
من از دوربین جلو استفاده کردم !
برای من جواب داده روی ورژن قبلی.
arashbi2
25-04-2009, 21:19
من یه چند تا سوال از شما دارم در مورد این گوشی اگه ممکنه جوابمو بدید
1-من الان 5610 nokia دارم همه چیز در عرض یک سال خراب شد از lcd تا بدنه و جو ایستیکش میخوام ببینم این 5800 چطور هست حساس هست یا نه؟
2-این گوشی هنگ میکنه یا نه؟؟؟ اخه بعضی وقتا بعضی ها میگم این صفحه لمسی ها زود هنگ می کنن
3-من رفتم که این گوشی رو بگیرم اما یارو گفت مال فنلاند هست درسته؟(تو این سایت و چند سایت دیگه گفتن اصلا فنلاند وجود نداره فقط چین با مجار هستش یعنی یارو دارم از خودش در میاره؟؟؟
4-راهی هست بشه فهمید که اصل هست یا نه؟؟مثلا با نگاه کردن به یه قسمت یا یه منوی بشه فهمید؟؟؟
5-این gps همین طوری کار میکنه یا باید به اینترنت وصل بشه؟؟؟ اصلا تو کل ایران کار میکنه مثلا شهرستان ها؟
ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید
من تا فردا میخوام بگیرم این گوشی رو لطفا بگید چی کار کنم
Tornado2800
25-04-2009, 23:27
1- صفحه محکمی داره و به گفته ی شرکت و خیلی ها ضد خش
2- من که فشار میارم خیلی به گوشی هنگی در این گوشی ندیدم
3- نه فنلانی نیست اصلش چین و مجارستانه
4- اره سریال گوشی رو چک کنید
5- به اینترنت نیازی نداره و بله کار می کنه
6- پیشاپیش بهت تبریک میگم چون واقعا گوشی عالی هستش
7- کمی خداحافظ.
MatinCracker
26-04-2009, 01:33
سلام دوستان
من شنيدم كه توي سري جديد اين گوشی lcd تغيير كرده
ايا درسته ؟ ميشه توضيح بديد ؟
ممنون
hossein_dig
26-04-2009, 09:32
فریم ور اون گوشی هم همین بود ؟
بله
به نمایندگی اماراتش (اتصالات) زنگ زدیم گفتن آدرس بدین کارشناس بفرستیم!!! گفتیم بابا ما ایرانیم
خلاصه گفت آپدیدت کنید(البته از نحوه آپدیت رو از نصب برنامه تا آخر رو توضیح داد)
ولی متاسفانه آپ دیدت تا 20 درصدبیشتر نمیرفت 3بار تکرار کردیم
حالا موندیم چیکار کنیم نمایندگی ایرانش( متفرقه آوا اتصالات) میگه یه ای سی اه 50 تومن خرجشه !!
Tornado2800
26-04-2009, 10:27
بله
به نمایندگی اماراتش (اتصالات) زنگ زدیم گفتن آدرس بدین کارشناس بفرستیم!!! گفتیم بابا ما ایرانیم
خلاصه گفت آپدیدت کنید(البته از نحوه آپدیت رو از نصب برنامه تا آخر رو توضیح داد)
ولی متاسفانه آپ دیدت تا 20 درصدبیشتر نمیرفت 3بار تکرار کردیم
حالا موندیم چیکار کنیم نمایندگی ایرانش( متفرقه آوا اتصالات) میگه یه ای سی اه 50 تومن خرجشه !!
حسین جان
اول شما فایل اپدیت رو دانلود کن و نصب کن روی سیستم !
و از طریق برنامه فونیکس اپدیت کن گوشیتو !
arashbi2
26-04-2009, 12:20
شما که این گوشی رو داری میشه نقاط ضعف گوشی رو بگی؟
خیلی ممنون Tornado2800 که به من کمک کردی
ممنون دوست عزیز اگه میشه بزارین
hossein_dig
26-04-2009, 14:42
حسین جان
اول شما فایل اپدیت رو دانلود کن و نصب کن روی سیستم !
و از طریق برنامه فونیکس اپدیت کن گوشیتو !
گوشی من نیست مال دوستمه حدا رو شکر مال من سالمه من بهش گفتم نمی دونم گوشی کنه یا نه !؟
ولی بنده خدا خیلی بد شانسه !!
یعنی با این کار درست میشه؟؟
Mohammad King
26-04-2009, 15:03
سلام
به نظر شما n81 ام را بدم 5800 بگیرم؟
hossein_dig
26-04-2009, 15:52
سلام
بابا اون ان گیج داره این کار رو نکنیا !!
من میخواستم ان 81 بگیرم ولی نبود
Tornado2800
26-04-2009, 17:59
البته فکر می کنم منظور حسین جان مربوط و بستگی به بازی خور بودن شخص داره !
چرا که من هر دوتاشو الا دارم N81 8gig و 5800 خریدم.
behzadbusiness
26-04-2009, 23:56
در اینجا لازم می دونم تجربیات چند ساله ی خودم رو در مورد این حرف شما بگم
من در ابتدا با x600 سامسونگ شروع کردم بعد به 7610 روی آوردم و سپس w800 و آنگاه متوجه 3250 شدم و ناگهان به فکر n81 اون هم از نوع 8gb اوفتادم تا اینکه قبل از عید به زیارت 5800 رسیدم و ایشون رو خریدم خلاصه اینکه دوستان به نظر من اگر بازی خور هستید یعنی اهل بازی هستید برید سراغ n81 8gb که به جز دوربینش(البته قسمت فیلمبرداریش عالیه من با فیلم هاش رو با وایرلس تلویزیون روی صفحه 37 اینچ دیدم عالی بود) ولی اگر اهل کلاس و زیبایی و همچنین نوآوری هستید برید سراغ 5800 البته مواظب باشید مثل من بعد از آپدیت فارسیش نپره بعد هم تو این انجمن بخواید خودتون رو بکشید آخرش هم بهت بگن خسته شدیم چقدر نحوه دوباره فارسی کردنش رو توضیح بدیم:2:
سلام به همگی
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
منظور من از نداشتن کیبورد فیزیکی این بود که برنامه های جاوا که نیاز به کیبورد دارند رو میتونه اجرا کنه.حالا از طریق تاچ یا کیبورد مجازی؟
این گوشی هک شده و میشه بدون ساین روش برنامه نصب کرد و یا فایلهای سیستمی رو دستکاری کرد؟
hossein_dig
27-04-2009, 10:04
راستی اون گوشی که 5800 دوستم بود گفتم مشکل داره(دوربینش خاموش میشد رنگاوارنگ میشد) رفت گوشی ی که 1 ماه هم کار نکرده فروخت 230
arashbi2
27-04-2009, 13:01
یه سوال این 5800 توی بازی هایی مثل ماشین 3d چطوری باید بازی کرد این که کیبورد نداره پس چطوری بازی میشه کرد؟
pooreya_2008
27-04-2009, 20:01
گوشی من ۵۸۰۰ موقع نسب برنامه گارمین پیغام certificate error میده
چکار کنم.........
HELP
behzadbusiness
27-04-2009, 22:20
میخواستم جواب تمام سوال هاتون رو بدم اما به دلیل تحریم کردن یک سایت از طرف پی سی ورلد من هم از این به بعد می دونم چیکار کنم (واقعاً که شرم آوره):18::18::18::18::18:
hossein_dig
28-04-2009, 09:03
یه سوال این 5800 توی بازی هایی مثل ماشین 3d چطوری باید بازی کرد این که کیبورد نداره پس چطوری بازی میشه کرد؟
کیبرد مجازی داره - بد نیست
hossein_dig
28-04-2009, 09:05
راستی اون گوشی که 5800 دوستم بود گفتم مشکل داره(دوربینش خاموش میشد رنگاوارنگ میشد) رفت گوشی ی که 1 ماه هم کار نکرده فروخت 230
دیروز یه 5800 نقره ای پک کامل (کابل usb دو سانت) فلاند (راست یا دروغ ) خریدیم 333
خیلی کم بود اگه هم بود وسایلش ناقص بود
pooreya_2008
28-04-2009, 14:32
یکی نیست جواب بده
دیروز یه 5800 نقره ای پک کامل (کابل usb دو سانت) فلاند (راست یا دروغ ) خریدیم 333
خیلی کم بود اگه هم بود وسایلش ناقص بود
5800 نقره ای هم داره مگه؟
یکی نیست جواب بده
این ارور واسه ساین نبودن برنامه ای هست که می خواید نصب کنید.
s a j j a d
28-04-2009, 22:05
سلام
آره:46::46::46::46::46::46::46:
pooreya_2008
28-04-2009, 22:06
برای ساین برنامه مگر نباید برنامه sec man را روی گوشی داشته باشیم
من نمیدونم برنامه ای که برای ساین بهش بخوره اسمش چیه?
با سلام خدمت دوستان عزیز
من به تازگی 5800 خریدم و میخواستم که گوشی رو آپگرید کنم :31: . فایل آپگرید رو از سایت نوکیا گرفتم . میخواستم بدونم آیا مشکلی احتمالی بوجود میاره ؟! بعد از آپگرید گوشی دچار مشکل نمیشه ؟!
ورژن فعلی گوشیم ورژن v 20.0.012 و rm-356 و تاریخ ورژن برنامه هم 26-01-2009 میخواستم از اساتید سوال کنم که آیا این برنامه ای که سایت نوکیا گذاشته از این ورژن فعلی که روی گوشی هست بالاتره ؟ و چه تغیراتی ایجاد میکنه ؟ و باز هم میپرسم گوشیم دچار مشکل نمیشه ؟
ممنون میشم نظرتونو سریع تر بدونم . با سپاس
Saman-tci
29-04-2009, 01:43
دوست من شما اول پروداکت کد گوشیتو بگو تا دوستان بتونن چک کنن و جوابتو بدن ....
در ضمن گوشیتون فارسی هم داره ...؟
MohandesMCD
29-04-2009, 08:23
5800 نقره ای هم داره مگه؟
نقره ایش جدید اومده.البته بدنش نقره ای نیست.اون نوار آبی یا قرمز تبدیل شده به نقره ای + اون 3 تا دکمه ی پایین هم طرح روشون سبز و قرمز نیست و شده نقره ای و اون آویز موبایلش هم طوسی شده!!!
فقط همین.تو اخبار gsmarena هستش ولی یه خرده عجیبه اینقدر زود رسید به ایران
rama0000
29-04-2009, 10:27
دوستان بازی برای این گوشی اومده؟؟؟؟اگه اومده فول سایزه؟؟؟ممنون دوستان
دوستان بازی برای این گوشی اومده؟؟؟؟اگه اومده فول سایزه؟؟؟ممنون دوستان
سیمبین سری 60 ویرایش 5 بازی های موبایل برای سیمبین سری 60 ویرایش 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شاد باشی:40:
سلام
اين گوشي واي فاي داره؟
قيمت روزش چقدره؟
به نظر شما ايرادت اين گوشي چيه؟(همه چي رو در نظر بگيريد)
ممنون
سلام
اين گوشي واي فاي داره؟
قيمت روزش چقدره؟
به نظر شما ايرادت اين گوشي چيه؟(همه چي رو در نظر بگيريد)
ممنون
بله وایرلس هم داره.
قیمت هم حدود 330 باید باشه.
تنها ایراد این گوشی به نظر من دوربینشه. بازم صفحات قبل رو مرور کنی بیشتر با این گوشی آشنا میشی.:46:
behzadbusiness
29-04-2009, 20:36
سلام
دوستان به تازگی یک وب سایت پیدا کردم ظاهراً اومده تمام چیزهایی که بقیه سایت ها برای دانلود برای 5800 رو گذاشتن جمع کرده و سازماندهی کرده واقعاً من که لذت بردم گفتم بگم نگید بی معرفتم
اسم سایت همونیی که در تصویر سمت راست می بینید برید به قسمت دانلود این سایت و سپس برنامه و بازی و تم برای سیمبین سری 60 ورژن 5
siavashballa
29-04-2009, 21:13
مندارم رازی هستم
دوست من شما اول پروداکت کد گوشیتو بگو تا دوستان بتونن چک کنن و جوابتو بدن ....
در ضمن گوشیتون فارسی هم داره ...؟
طوری میتونم پروداکت کد گوشیمو مشخص کنم ؟ آخه من خیلی مبتدیم :31:
با عرض معذرت چون جواب سوال منو ندادین دوباره اونو تکرار میکنم:
من در حال حاظر p990 دارم که بعد از هک کردن و برطرف کردن نواقص اون، کاملاً ازش راضی هستم
از دوستانی که 5800 دارن میخوام چند تا دلیل قاطع برای من بیارن تا قانع بشم p990 رو فروخته و 5800 بخرم، خصوصاً اگه بتونید سرعت این دو گوشی و کیفیت دوربین اونها رو بطور دقیق با هم مقایسه کنید ممنون میشم
ضمناً میخواستم ببینم که آیا این گوشی واقعاً مولتی تاچ هست یا این موضوع فقط یه شایعست؟
instrumental
30-04-2009, 01:03
خب، برای اونایی که منتظر آپگرید به ورژن 21 هستند اما از طریق nsu هنوز نتیجه نگرفتن، یه راه حل معرفی شده: اگه به Wi Fi دسترسی دارید، #0000#* رو توی کیبورد مجازی وارد کنید، و بعد که مشخصات ورژن فعلی گوشی نمایش داده شد، از طریق منوی options، گزینه check for updates رو انتخاب کنید. مال من ظرف 3-4 دقیقه آپدیت شد. البته هنوز متوجه تغیییر محسوسی نشدم؛ شاید به همین دلیل باشه که ازش به عنوان یه آپدیت جزئی (minor) یاد می شه. به هر حال، توضیحات کاملتری در این مورد توی سایت allaboutsymbian.com هست که می شه رفت و دید.
سلام
جز دوربینی هیچ ایردی(هر چقدرم ریز) به نظرتون نمیاد؟
چه امکاناتی به نظرتون نداره؟
پروداکت کی فارسیش اومده؟
hossein_dig
30-04-2009, 09:38
سلام
آقا من دیروز با خود برنامه نوکیا آپدیتر گذاشتم برای آپدیت یه 2 ساعتی طول کشید
ولی ارزش داشت سرعت گوشی خیلی خوب شده !!
ورژن قبلی 11
ورژن جدید 20
حالا امروز با خود گوشی چک کردم دیدم میشه به ورژن 21 آپ دیدت کرد منم گذاشتم برای آپدیدت (2.7 مگ)
بعد هم یه 7370 زدم ولی نسبت به ورژن 11 خیلی فرق کرده !! :8::8::8::8::8:
behzadbusiness
30-04-2009, 12:20
سلام
آقا من دیروز با خود برنامه نوکیا آپدیتر گذاشتم برای آپدیت یه 2 ساعتی طول کشید
ولی ارزش داشت سرعت گوشی خیلی خوب شده !!
ورژن قبلی 11
ورژن جدید 20
حالا امروز با خود گوشی چک کردم دیدم میشه به ورژن 21 آپ دیدت کرد منم گذاشتم برای آپدیدت (2.7 مگ)
بعد هم یه 7370 زدم ولی نسبت به ورژن 11 خیلی فرق کرده !! :8::8::8::8::8:
بله دوستان من هم دیشب با گوشی از طریق وایرلس چک کردم و دیدم 21 وجود داره و آپدیت کردم ولی ظاهرا تفاوتی با 20 نداره اگر فهمیدید چه فرقی کرده به من هم بگید:13:
enimonte
30-04-2009, 12:59
سلام دوستان من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم فایل cer و key رو از سایت opda گرفتم الان برای ساین کردن برنامه ها چیکار کنم که بتونم برنامه ها رو نصب کنم از بس از این سایت به اون سایت رفتم که گیج شدم یک نفر میتونه راهنماییم کنه به طور ساده و آسون.مرسی
سلام دوستان من یک مشکلی با گوشیم پیدا کردم فایل cer و key رو از سایت opda گرفتم الان برای ساین کردن برنامه ها چیکار کنم که بتونم برنامه ها رو نصب کنم از بس از این سایت به اون سایت رفتم که گیج شدم یک نفر میتونه راهنماییم کنه به طور ساده و آسون.مرسی
این برنامه رو دانلود کن:
آدرس فایل Cer و Key و برنامه ساین نشده رو بهش بده پسوردشم 0123456 هست و Sign The Sis رو بزن. فایل ساین شده کنار فایل ساین نشده با حروف بزرگ تشکیل میشه.
arashbi2
30-04-2009, 17:05
برای برنامه map که یه کره زمین هست یه مشکل پیش امده یه پیغام مده که مبنی بر یکی نبودن ورژن رو میده و الان اون برنامه maps اصلا اجرا نمیشه میشه لینک دانلود و طریقه نصب اون بر روی 5800 رو بگید
من یه google maps 3 دان کردم اما اجرا نمیشه میگه data گوشی شما مشکل داره چی کار کنم؟؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من به تازگی 5800 خریدم و میخواستم که گوشی رو آپگرید کنم :31: . فایل آپگرید رو از سایت نوکیا گرفتم . میخواستم بدونم آیا مشکلی احتمالی بوجود میاره ؟! بعد از آپگرید گوشی دچار مشکل نمیشه ؟!
ورژن فعلی گوشیم ورژن v 20.0.012 و rm-356 و تاریخ ورژن برنامه هم 26-01-2009 میخواستم از اساتید سوال کنم که آیا این برنامه ای که سایت نوکیا گذاشته از این ورژن فعلی که روی گوشی هست بالاتره ؟ و چه تغیراتی ایجاد میکنه ؟ و باز هم میپرسم گوشیم دچار مشکل نمیشه ؟
چطوری میتونم پروداکت کد گوشیمو مشخص کنم ؟ آخه من خیلی مبتدیم :31:
کسی نیست کمک کنه ؟ :41:
reza fontana
30-04-2009, 18:14
من 5800 گرفتم.میخواستم بدونم شارژ اولیه برای این گوشی چقدره؟
reza fontana
30-04-2009, 18:14
ورژن گوشی رو چطور میشه فهمید؟
H a m e e d
30-04-2009, 18:24
سلام من چند روزه 5800 گرفتم.
یه سری صفحات وب که قبلا تو کامپیوتر ذخیره کرده بودم رو توش گذاشتم ولی وقتی این صفحاتو تو گوشی باز میکنم بعضی از علائم مثل - رو نمیتونه نشون بده به جاش حروف اجق وجق نشون میده.
در ضمن از سایت نوکیا دو فایل به نامهای زیر دانلود کردم:
Nokia_Mobile_Dictionary_fa.sis
Nokia_Mobile_Dictionary_es.sis
که وقتی توی گوشی میخوام نصبشون کنم پیغام زیر رو نشون میده:
Unable to Install, Please Install The Base Package First
این بیس پکیج چیه و از کجا باید گیرش آورد؟
راه حل مشکلات ذکر شده چیه؟ لطفا کمک کنید!
چطوری میتونم پروداکت کد گوشیمو 5800مشخص کنم ؟
feryshad
30-04-2009, 18:45
سلام من چند روزه 5800 گرفتم.
یه سری صفحات وب که قبلا تو کامپیوتر ذخیره کرده بودم رو توش گذاشتم ولی وقتی این صفحاتو تو گوشی باز میکنم بعضی از علائم مثل - رو نمیتونه نشون بده به جاش حروف اجق وجق نشون میده.
در ضمن از سایت نوکیا دو فایل به نامهای زیر دانلود کردم:
Nokia_mobile_dictionary_fa.sis
nokia_mobile_dictionary_es.sis
که وقتی توی گوشی میخوام نصبشون کنم پیغام زیر رو نشون میده:
Unable to install, please install the base package first
این بیس پکیج چیه و از کجا باید گیرش آورد؟
راه حل مشکلات ذکر شده چیه؟ لطفا کمک کنید!
فریمور گوشیتون چیه؟
احتمالا باید آپدیت کنید تا دیکشنری رو گوشیتون تو فریمور جدید نصب بشه
سلام.
بچه ها يه سوال در مورد Instant message(IM) گوشي
كسي سرور هاي سايت ياهو،گوگل،msn،icq و بقيه سايت هاي مشابه رو واسه كانفيگ گوشي داره يا نه ؟
من چند بار از چند تا سرور استفاده كردم ولي كانكت نشد.
ممنون ميشم اگه سرور هاي سالم سايت هاي بالا رو بزاريد.
------
در ضمن من از طريق وايرلس چك زدم واسه اپديت.وصل ميشه به سرور نوكيا ولي ميگه آپديتي موجود نيست.مشكل از كجاست
ورژن مال من 11 هست
enimonte
30-04-2009, 20:03
من 5800 گرفتم.میخواستم بدونم شارژ اولیه برای این گوشی چقدره؟
به من گفتن 12 ساعت تو شارژ بذار
به من گفتن 12 ساعت تو شارژ بذار
همون 6-7 ساعت کافیه. کلا باطری دو سه هفته طول می کشه شارژ واقعیشو نشون بده. زود قضاوت نکن.
چرا یکی جواب ما رو نمیده:
با سلام خدمت دوستان عزیز
طوری میتونم پروداکت کد گوشیمو مشخص کنم ؟ آخه من خیلی مبتدیم :31:
چطوری میتونم پروداکت کد گوشیمو 5800مشخص کنم ؟
یعنی تو این فروم حرفه ای و اساتید و دوستان با تجربه یکی نیست جوابی به من بده ؟
من میخوام 5800 قرمز خودم رو آپدیت کنم گوشیم الان عربی اگه ورژن رو که از سایت نوکیا گرفتم نصب کنم گوشی دچار مشکل نمیشه ؟ آیا بعد از آپدیت برنامه هایی که نصب کردم پاک میشه ؟ من خیلی از برنامه ها رو نتونستم نصب کنم همش Erorr میده آیا باید برنامه ها رو ساین کنم ؟ خواهشا جوابی بدین
سلام
جز دوربینی هیچ ایردی(هر چقدرم ریز) به نظرتون نمیاد؟
چه امکاناتی به نظرتون نداره؟
پروداکت کی فارسیش اومده؟
کسی اینجا نیست؟
یعنی تو این فروم حرفه ای و اساتید و دوستان با تجربه یکی نیست جوابی به من بده ؟
من میخوام 5800 قرمز خودم رو آپدیت کنم گوشیم الان عربی اگه ورژن رو که از سایت نوکیا گرفتم نصب کنم گوشی دچار مشکل نمیشه ؟ آیا بعد از آپدیت برنامه هایی که نصب کردم پاک میشه ؟ من خیلی از برنامه ها رو نتونستم نصب کنم همش erorr میده آیا باید برنامه ها رو ساین کنم ؟ خواهشا جوابی بدین
کسی اینجا نیست؟
من که 5800 ندارم بتونم کمکتون کنم...
ولی میتونید از پشت گوشی و زیر باتری پروداکت کد گوشیرو ببینید.
شاد باشی
بروبکس جدیدا شایعه شده که سپیکر 5800 های جدید می سوزه!!!!!!!!!!!!! که می دونم 99% دروغ
کسی تا به حال با این مشکل بر خورده؟ که سپیکرش بسوزه؟
armin_software
30-04-2009, 23:34
دوستان من به تازگی می خوام 5800 بخرم!
کسی مشکلی با این گوشی نداره!
از نظر تاچ و ...
MohandesMCD
30-04-2009, 23:34
چرا یکی جواب ما رو نمیده:
فکر کنم صدای خیلی بد p990 و اینکه تو نور آفتاب رو صفحش هیچی دیده نمیشه خودش دلیل خوبی هست که عوضش کنی و 5800 بخری
به به آرمین جان هم که میخاد 5800 بخره.چه عجب.به جز دوربینش که میگن در حد 3 نیست دیگه کسی ازش عیب گویی نکرده
من بعد از این یکماهی که این گوشیو دارم و خیلی هم دوسش دارم یک مشکل نرم افزاری دیدم
30 % مواقع وقتی میخام اس ام اسی رو که برام اومده reply کنم روی حالت full keyboard اش دکمه back اش کار نمیکنه یعنی هر چی می نویسم نمیتونم پاکش کنم، مجبورم پیامو حذف کنم و دوباره یک new message درست کنم!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.