ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33

parsa205
13-09-2010, 20:02
نه عزیز... همون OVi Suite کفایت میکنه. خیلی کامله! :46::10:

شاد باشین :27:
1)از کجا بفهمیم گوشی آپدیت هستش نیستش....؟؟؟
2) یه سوال دیگه من از یه نفر شنیدم این جی پی اس که رو گوشی هستش با اون برنامه اش تو ایران درست کار نمیکنه و احتیاج به یه برنامه دیگه ای هستش نظرتون راجع به این مسئله چیه؟؟؟

3)من یه دونه آنتی ویروس کاسپر ورژن هشت اورجینال یک ساله دارم لازمه رو گوشی ام نصب کنم یا به درد نمیخوره؟

iman84
13-09-2010, 20:59

#0000#* رو بزن ورژن گوشیت رو نوشته آخرین ورژن 51 هستش

2) یه سوال دیگه من از یه نفر شنیدم این جی پی اس که رو گوشی هستش با اون برنامه اش تو ایران درست کار نمیکنه و احتیاج به یه برنامه دیگه ای هستش نظرتون راجع به این مسئله چیه؟؟؟

برنامه نوکیا مپ فعلا بهترین برنامه جی پی اس هستش که امکانات فوق العاده ای هم داره ولی تو همه شهرها کار نمیکنه فقط تو تهران و مشهد و شیراز و اصفهان و تبریز و کرمانشاه فکر کنم درست کار کنه چون نقشه هاش اومده و بقیه شهرها هنوز براش نقشه نیومده که میشه از برنامه های دیگه مثل اسمارت کام و گارمین استفاده کرد

3)من یه دونه آنتی ویروس کاسپر ورژن هشت اورجینال یک ساله دارم لازمه رو گوشی ام نصب کنم یا به درد نمیخوره؟

به نظر من آنتی ویروس زیاد لازم نیست ‏من شاید ‏روزی حدود 6 الی 7 ساعت با گوشی رو اینترنتم ولی آنتی ویروس هم ندارم

DariushGreat
14-09-2010, 00:36
در پایان باید به حرف این دوست خوبمون که پاسخت رو دادن این رو اضافه کنم که ویروس فقط برای نوکیا های دارای سیستم عامل سیمبین 1 تا 8.5 و بعضا 9.0 بود. از سیمبین 9.1 ( مث N73 ) به بعد ( 9.2 مث N82 و 9.3 مث 6220 و 9.4 مث همین 5800 خودمون ) فقط یه تقریبا بد افزار نصفه و نیمه اومد که اون هم نوکیا بلافاصله توی آپدیت های بعدی کاری کرد که دیگه هیچ غلطی نتونه بکنه!!! :31:

شاد باشین :27:

parsa205
14-09-2010, 10:17
ببخشید یه سوال دیگه ...موقع آپدیت گوشی اطلاعت روی گوشی از جمله شماره تلفن ها و برنامه های نصب شده می پره یا نه ؟

ghafari88
14-09-2010, 10:23
ببخشید یه سوال دیگه ...موقع آپدیت گوشی اطلاعت روی گوشی از جمله شماره تلفن ها و برنامه های نصب شده می پره یا نه ؟

نه دوست عزيز .. اطلاعاتت نمي پره .. اما پيشنهاد مي كنم قبلش يه بك آپ با خود گوشي يا با OVI بگيري ... البته اگر اشتباه نكنم موقعي كه مي خوايد آپ ديت كنيد خودش مي پرسه كه مي خوايد بك آپ بگيريد يا نه .. كه مي تونيد اوكي كنيد و باقي ماجرا .... :20:

iman84
14-09-2010, 10:48

نه نمی پره ولی من شنیدم بعد هر آپدیت با گوشی رو مستر ریست کنید تا کامل اجرا بشه که در اون صورت شماره تلفن ها و برنامه ها می پره

ghafari88
14-09-2010, 10:55
نه نمی پره ولی من شنیدم بعد هر آپدیت با گوشی رو مستر ریست کنید تا کامل اجرا بشه که در اون صورت شماره تلفن ها و برنامه ها می پره

مال من كه مستر ريست نشد ... مال برادر خانومم هم همينطور ...

iman84
14-09-2010, 11:04
مال من كه مستر ريست نشد ... مال برادر خانومم هم همينطور ...

وقتی با گوشی یا برنامه های نوکیا آپدیت کنی مستر ریست نمیشه ( ولی باید مستر ریست کنی تا آپدیت کامل اجرا بشه ) ولی وقتی با برنامه های جف و فونیکس آپدیت کنی مستر ریست میشه

DaRiOuShJh
14-09-2010, 11:06
یعنی کسی از شماها کیبورد لازم نیست؟×!
چرا کسی نظری چیزی نداد؟

Bahar-via
14-09-2010, 14:53
خيلي ممنونم ازت اطلاعاتت عالي بود من ك ازين گوشي راضيم:46:

eshghe eskate
15-09-2010, 13:48
الان قیمت بازار ش چنده؟

peaceful1
15-09-2010, 22:04
راهی ساده برای تعمیر لغ شدگی قلم 5800
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چسب آکواریوم هست خیلی ساده از قبلش هم بهتر شده اگه این کار رو نکنید باید یه قاب اصل بخرید و در پوش اون قاب رو به جای در پوش باطری حرض شده استفاده کنید.
و به راهتی میتونید قلم رو خارج و داخل کنید و خاصیت الاستیک چسب جلوگیری از خراب شدن درپوش و حفره که درست کردید میشه و دوباره کاری نداره.
خیلی راحت. بدون خرج.

DaRiOuShJh
15-09-2010, 23:46
من که قلمش رو تا به حال دو بار بیشتر در نیاوردم اونم بچه ها در آوردن زدم تو سرشون گرفتم گزاشتم سره جاش:31:
مگه این بیل بیلکیه که رو بندشه با اون کار نمیکنید؟

shifter
16-09-2010, 07:55
من يحتمل امروز يا شنبه اين گوشيو براي بابام ميخرم:31:
ميخواستم ببينم نسبت به x6 كه چيزي كم نداره؟؟ تا اونجايي كه من ديدم x6 فقط يه كم قيافش بهتره و حافظه بيشتري داره...
من خودم يه چيزايي در موردش خوندم...الان تا ورژن چند اين گوشي ه ك ميشه؟
gps و ايناش عين n95 هست ديگه؟
فعلا همينا...:31:
ممنون:46:

Lt.Ali
16-09-2010, 08:39
ميخواستم ببينم نسبت به x6 كه چيزي كم نداره؟؟ تا اونجايي كه من ديدم x6 فقط يه كم قيافش بهتره و حافظه بيشتري داره...

و صفحـه ی Touch ـش . . . :46:

iman84
16-09-2010, 08:47
من که قلمش رو تا به حال دو بار بیشتر در نیاوردم اونم بچه ها در آوردن زدم تو سرشون گرفتم گزاشتم سره جاش:31:
مگه این بیل بیلکیه که رو بندشه با اون کار نمیکنید؟
با اون کار کردن مشکله مخصوصا موقعی که میخوای تایپ کنی :21: برای منم جای قلمش لق شده

من يحتمل امروز يا شنبه اين گوشيو براي بابام ميخرم:31:
ميخواستم ببينم نسبت به x6 كه چيزي كم نداره؟؟
تازه نسبت به x6 یه چیزی بیشتر داره :31: اونم خز شدن این گوشیه :27::27:

The Black Dahlia
16-09-2010, 10:58
با اون کار کردن مشکله مخصوصا موقعی که میخوای تایپ کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای منم جای قلمش لق شده

ماله منم جا قلم قال فابریکش شکست:13:

shifter
16-09-2010, 11:55
تو سر مال نزن ديگه!:31:
به جاي خز بگو گوشي پرفروش:31:

حالا تاچش چه فرقي داره با ايكس 6؟
اينم بخوايم انگيج اينا بريزيم بايد ---- اش كنيم؟ تا چه ورژني ---- ميشه؟

parsa205
16-09-2010, 12:48
پس یعنی باید بی خیال قلم بشیم؟؟؟

DaRiOuShJh
16-09-2010, 13:15
با اون کار کردن مشکله مخصوصا موقعی که میخوای تایپ کنی :21: برای منم جای قلمش لق شده

پس یعنی باید بی خیال قلم بشیم؟؟؟

بهه
من نمیدونم چی میگین شما:31:
والا بنده برای تایپ که از اون کیبورد کاملش استفاده میکنم، فول اسکرین کیبورد
با دو انگشت شصت دو انگشتی خیلی فاز میده هر چند برای چت بازم کم میاره
کلا فقط یه نمه تو xplore چون فونتش رو کوچیک کردم فایل بیشتر نشون بده مشکله که اونم با همون بیل بیلکه حله
خلاصه قلم کار نکردم تا به حال

si2na
16-09-2010, 15:52
قیمت روز این گوشی چنده؟ من امروز از شرکت برمیگشتم یه بابایی منو سیاه کرد گفت 220 هزار تومن اصلشه...
آخه مگه گوشی اصل هم توی بازار ایران یافت میشه؟ همه اش چینی هستند دیگه.

shifter
16-09-2010, 16:47
اقا احتمالا داريم ميخريمش تا ساعاتي ديگر...
يكي سريع بگه چه چيزايي رو چك كنم موقع خريد!
چه پروداكت كدي از همش بهتره و فارسي داره؟ تو پكش چيا بايد باشه؟

shifter
16-09-2010, 19:01
کسی که به ما جواب نداد اما ما 255 خریدیمش بدون گارانتی...

iman84
16-09-2010, 19:09
اقا احتمالا داريم ميخريمش تا ساعاتي ديگر...
يكي سريع بگه چه چيزايي رو چك كنم موقع خريد!
چه پروداكت كدي از همش بهتره و فارسي داره؟ تو پكش چيا بايد باشه؟
کسی که به ما جواب نداد اما ما 255 خریدیمش بدون گارانتی...

شرمنده دیر شد :41: حالا تو پکش چیا بود ؟:31: چون تو پک گوشی های که دو سال پیش خریده شده خیلی کاملتر به امروزی ها بوده قبلا پکش شامل کیف و قلم و بندک و سه پایه و کابل تلویزیون و کابل کامپیوتر و سی دی بوده فعلا همینا رو یادمه
به هر حال مبارک باشه :8:

shifter
16-09-2010, 20:11
شرمنده دیر شد :41: حالا تو پکش چیا بود ؟:31: چون تو پک گوشی های که دو سال پیش خریده شده خیلی کاملتر به امروزی ها بوده قبلا پکش شامل کیف و قلم و بندک و سه پایه و کابل تلویزیون و کابل کامپیوتر و سی دی بوده فعلا همینا رو یادمه
به هر حال مبارک باشه :8:
پكش كه اول خالي بود:31: از جاي جاي مغازه وسايلشو پيدا ميكردن ميريختن تو پكش:31:
قلم+بند+هدفون+كابل كامپيوتر+كاركيت و ديگر هيچ!!:13:
دفترچه و سي دي هم گفت نداريم..خودتون واردين ديگه:18:
به هرحال ديگه خريداري شد...براي شارژ اوليه چقدر بزارم؟
ورژن 50 هست...شنيدم ه ك نميشه؟!

iman84
16-09-2010, 20:44
براي شارژ اوليه چقدر بزارم؟

من اون زمان که خریدم فروشنده گفت 16 ساعت بزار زیر شارژ ولی من بعد 8 ساعت کشیدم
برای ورژن 50 با هلوکس ه ک نمیشه باید از فریمور های کوک شده استفاده کنی

MOHAMMAD2010
16-09-2010, 22:00
پكش كه اول خالي بود:31: از جاي جاي مغازه وسايلشو پيدا ميكردن ميريختن تو پكش:31:
قلم+بند+هدفون+كابل كامپيوتر+كاركيت و ديگر هيچ!!:13:
دفترچه و سي دي هم گفت نداريم..خودتون واردين ديگه:18:
به هرحال ديگه خريداري شد...براي شارژ اوليه چقدر بزارم؟

مهم نیست چقدر بزاری چون بعد از 1 - 1.5 ساعت خود به خود قطع میشه
یه عکس اگه تونستی از پشت باتریش برام بزار

zahedy2006
17-09-2010, 11:13
سلام
حین اجرای بازی های جاوا یه کنترلر مسخره روی تصویر هست. مثل بازی real football 2011
ولی حین نید فور اسپید نیست

نمیشه این رو حذفید ؟!

aydin_eb7777
17-09-2010, 14:25
سلام
حین اجرای بازی های جاوا یه کنترلر مسخره روی تصویر هست. مثل بازی real football 2011

نمیشه این رو حذفید ؟!
برو به مسیر زیر
Meno=>Settings=>Application mgr=>Installed apps
یکی از بازی یا برنامه های جاوای نصب شده را انتخاب کن و Options را بزن و بعد Suite settings را انتخاب کن و On-screen keyboard را از on به Off تغییر بده
موفق باشی

DariushGreat
17-09-2010, 14:30
سلام

نمیشه این رو حذفید ؟!

سلام
برو توی Setting سپس application mgr و سپس Installed apps. برو روی بازی مورد نظرت و از تنظیمات برو روی Suite Settings و سپس On Screen Keyboard رو روی جهتی بگذار یا اصلا خاموشش کن

شاد باشین :31:

amirali0072000
17-09-2010, 15:11
سلام دوستان...از نظرکیفیت صدا 5800 بخرم یا w995 sony erricson بادوربین 8

peaceful1
17-09-2010, 16:50
5800 به نقل از مشهورترین رفرنس حرفه ایی صدا:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی هیچی از اون یکی نمیدونم.

afshin b
17-09-2010, 23:43
توی قسمت بلوتوث گزینه ی Remote SIM Mode که میشه روشن و خاموش کرد برای چیه؟

Retired User
18-09-2010, 09:41
بابا تاپیک ترکید دی:
اسپویلر واسه چیه پس؟
به نظرتون میارزه اینو بفروشم N97 بخرم؟
تفاوت کلی دارن با هم؟

DariushGreat
18-09-2010, 11:43
من منع کلوپ N97 رو کردم؛ حالا اینجا این مدلی شد!!! :13:
عکس با حجم و اندازه بالا فقط باعث سنگینی تاپیک و سردرگمی و آزار دیگران به ویژه دارندگان اینترنت ذغالی دایل آپ خواهد شد!!!
اگر یک بار دیگه مشاهده کنم که کسی عکس با حجم و اندازه بالا در پست های خودش قرار داده، خودم با دست خودم گزارش فرد خاطی رو رد می کنم!!!! :4::grrr::19:
{{ برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مکینتاش و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و هم اکنون هم آخرین نگارشش CS5 هست. حداقل کارش هم اینه که می شه باهاش عکس ها رو ری سایز کرد!!!! }}

و درباره باطری: کاری به این نداشته باشین که مدار جریان شارژ پس از 1:30 قطع می شه؛ مدار قطع نمی شه؛ چون گوشی و شارژر خنک می شن این طور فکر میکنیم. در حالیکه جریان هنوز برقراره. منتهی چون فقط مشغول پتانسیل سازی هست نه شارژ، انقدری حرارت تولید نمی کنه که گرم بشن. باطری برای بار نخست 16 ساعت و برای بار دوم پس از تخلیه کامل، می بایست 8 ساعت در شارژ باشه. پس از اون هم فقط به اندازه ای که تا پر شد از برق جدا بشه

DaRiOuShJh
18-09-2010, 12:38
بچه ها من برای انگیجم یه برنامه نیم وجبی داشتم که از اس ام اس ها بک آپ مانند میگرفت روی فایل text سیو میکرد
جلب بود

برای این ورژن سیمبین هم چنین چیزی هست؟

بک آپ خودش رو نمیخوام

shifter
18-09-2010, 14:12
من منع کلوپ N97 رو کردم؛ حالا اینجا این مدلی شد!!! :13:
عکس با حجم و اندازه بالا فقط باعث سنگینی تاپیک و سردرگمی و آزار دیگران به ویژه دارندگان اینترنت ذغالی دایل آپ خواهد شد!!!
اگر یک بار دیگه مشاهده کنم که کسی عکس با حجم و اندازه بالا در پست های خودش قرار داده، خودم با دست خودم گزارش فرد خاطی رو رد می کنم!!!! :4::grrr::19:
{{ برای اطلاع: فتوشاپ از سال 1990 برای مکینتاش و از سال 1993 برای ویندوز ساخته شده و هم اکنون هم آخرین نگارشش CS5 هست. حداقل کارش هم اینه که می شه باهاش عکس ها رو ری سایز کرد!!!! }}

:31:
داریوش جان رفتار شما خوب نبود...
شما میتونستی صبر کنی تا من انلاین بشم و به محض اینکه میدیدم برای بچه ها مشکل لود شدن صفحه ایجاد شده خودم عکسا رو ریسایز میکردم ....یا شما میتونستی به من پیغام خصوصی برای این کار بدی!
من هم چون فرصت کافی نداشتم و هم میخواستم سریعتر اون دو عکسو برای دوستمون که خواسته بود اپلود کنم فرصت کم حجم کردنش رو نداشتم!!
اما این طرز صحبت شما بسیار ناامید کننده بود:13:اطلاعات شما هم درمورد فتوشاپ خیلی عالیه...!!:13:
باز هم متاسفم برای این برخورد...

ghafari88
18-09-2010, 14:40

اين براي منم سواله .. اگر كسي جواب بده خيلي خوبه ...

peaceful1
18-09-2010, 15:35
سلام دوستان...از نظرکیفیت صدا 5800 بخرم یا w995 sony erricson بادوربین 8

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

MOHAMMAD2010
18-09-2010, 15:38
و درباره باطری: کاری به این نداشته باشین که مدار جریان شارژ پس از 1:30 قطع می شه؛ مدار قطع نمی شه؛ چون گوشی و شارژر خنک می شن این طور فکر میکنیم. در حالیکه جریان هنوز برقراره. منتهی چون فقط مشغول پتانسیل سازی هست نه شارژ، انقدری حرارت تولید نمی کنه که گرم بشن. باطری برای بار نخست 16 ساعت و برای بار دوم پس از تخلیه کامل، می بایست 8 ساعت در شارژ باشه. پس از اون هم فقط به اندازه ای که تا پر شد از برق جدا بشه
عزیز این حرفت پایه و اساس نداره ها
درباره این موضوع بحث زیاد شده
میتونی تاپیکاشو بخونی خودت

aydin_eb7777
18-09-2010, 17:53
عزیز این حرفت پایه و اساس نداره ها
درباره این موضوع بحث زیاد شده
میتونی تاپیکاشو بخونی خودت
--------
اتفاقاً ایشون کاملا درست گفتن و در مورد باتری و شارژ کاملا حق با ایشونه!
به چه علت؟
به این علت که گوشی که آدم نیست که وقتی ببینه شارژ شده برای همیشه جریان برق را قطع کنه! مداری که در شارژ به کار رفته هر چند وقت یک بار مقدار شارژ را روی باتری تست می کنه و جریان را وصل می کنه و در صورتی که باتری فول شارژ باشه باز جریان را برای مدت زمان خاصی قطع می کنه و همین کار را به طور منظم تکرار می کنه!
و شما هم برای درک همین موضوع در حالی که گوشی داخل شارژ هست و فول شارژ شده با گوشیت شروع به کار کردن کن و مثلا بازی کن و متوجه می شی بعد از مدتی دوباره گوشی اقدام به شارژ می کنه!
در نتیجه گوشی موجود هوشمندی نیست! و با همون تستی که به صورت جریان موقت به طور منظم انجام می ده متوجه فول یا غیر فول شارژ بودن باتری می شه! و همین تستهای مکرر که منجر به قطع و وصل شدن جریان به گوشی می شه, هم به باتری و هم گوشی به مرور زمان صدمه خواهد زد!
موفق باشی

mohsen_rkh
18-09-2010, 21:46

این گزینه به شما اجازه می ده با دستگاه های بلوتوث دیگه (مثل هندزفری بلوتوث، کارکیت و ...) کارهایی که مربوط به سیم کارتتونه انجام بدید. مثلاً شماره گیری. اگر این گزینه فعال نباشه نمی تونید از طریق هندزفری بلوتوث شماره گیری کنید.

amirtoty
18-09-2010, 22:03
یک گوشی 5800 کارکرده!
در حد تمیز
ساخت چین
چقدر قیمت میخوره؟
تقریبا؟

MOHAMMAD2010
18-09-2010, 22:24
--------
اتفاقاً ایشون کاملا درست گفتن و در مورد باتری و شارژ کاملا حق با ایشونه!
به چه علت؟
به این علت که گوشی که آدم نیست که وقتی ببینه شارژ شده برای همیشه جریان برق را قطع کنه! مداری که در شارژ به کار رفته هر چند وقت یک بار مقدار شارژ را روی باتری تست می کنه و جریان را وصل می کنه و در صورتی که باتری فول شارژ باشه باز جریان را برای مدت زمان خاصی قطع می کنه و همین کار را به طور منظم تکرار می کنه!
و شما هم برای درک همین موضوع در حالی که گوشی داخل شارژ هست و فول شارژ شده با گوشیت شروع به کار کردن کن و مثلا بازی کن و متوجه می شی بعد از مدتی دوباره گوشی اقدام به شارژ می کنه!
در نتیجه گوشی موجود هوشمندی نیست! و با همون تستی که به صورت جریان موقت به طور منظم انجام می ده متوجه فول یا غیر فول شارژ بودن باتری می شه! و همین تستهای مکرر که منجر به قطع و وصل شدن جریان به گوشی می شه, هم به باتری و هم گوشی به مرور زمان صدمه خواهد زد!
موفق باشی

والا ما که خیلی جاها خوندیم الکیه
از کسی هم که تو این موضوع وارد بود پرسیدم اونم گفت الکیه
خودمونم برق میخونیم یه چیزایی میدونیم
به حرف فروشنده ها هم زیاد اعتماد نکین ( یکی خودش تو همین فروم گفت ( فروشنده بود ) به یکی میگم شارژ اولو 6 ساعت بزن به یکی میگم 8 ساعت بزن ولی خودشم میگفت الکیه ! )
این باتری ها لیتیوم هستند لیتیوم ها نیازی به این کار ندارن باتری های نیکل متال هیدرید ( که این روزا کمتر ازشون استفاده میشه اینجوری بودن و باید شارژ اول رو زیاد میزاشتی )
تا چند سال پیشم چون شارژر ها به صورت ترانس بودن اینو میگفتن ولی امروزه شارژها ها دیگه به صورت ترانس نیستن و هوشمند شدن ( تو جریان دهی هم قوی تر شدن )
دیگه فکر کنم لازم نیست تخصصی تر بگم
اینم حرف من نیست که بگین داری از خودت میگی من درباره این موضوع زیاد مطلب خوندم و تو فروم های زیادی دیدم نظرات درباره این کار چی بوده
بازم میل خودتونه
اگه دوست دارین 16 ساعت بزارین شارژ اولو ...

enimonte
18-09-2010, 23:54
بچه ها من برای انگیجم یه برنامه نیم وجبی داشتم که از اس ام اس ها بک آپ مانند میگرفت روی فایل text سیو میکرد
جلب بود

برای این ورژن سیمبین هم چنین چیزی هست؟

بک آپ خودش رو نمیخوام

فکر کنم این برنامه ای است که میخواهی.5800 ندارم که تست کنم ببینم خودشه یانه:41:

javad8006
19-09-2010, 12:17
والا ما که خیلی جاها خوندیم الکیه
از کسی هم که تو این موضوع وارد بود پرسیدم اونم گفت الکیه
خودمونم برق میخونیم یه چیزایی میدونیم
به حرف فروشنده ها هم زیاد اعتماد نکین ( یکی خودش تو همین فروم گفت ( فروشنده بود ) به یکی میگم شارژ اولو 6 ساعت بزن به یکی میگم 8 ساعت بزن ولی خودشم میگفت الکیه ! )
این باتری ها لیتیوم هستند لیتیوم ها نیازی به این کار ندارن باتری های نیکل متال هیدرید ( که این روزا کمتر ازشون استفاده میشه اینجوری بودن و باید شارژ اول رو زیاد میزاشتی )
تا چند سال پیشم چون شارژر ها به صورت ترانس بودن اینو میگفتن ولی امروزه شارژها ها دیگه به صورت ترانس نیستن و هوشمند شدن ( تو جریان دهی هم قوی تر شدن )
دیگه فکر کنم لازم نیست تخصصی تر بگم
اینم حرف من نیست که بگین داری از خودت میگی من درباره این موضوع زیاد مطلب خوندم و تو فروم های زیادی دیدم نظرات درباره این کار چی بوده
بازم میل خودتونه
اگه دوست دارین 16 ساعت بزارین شارژ اولو ...

من با توضيحات MOHAMMAD2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موافقم اون باتري هاي نيكل بود
واينو اضافه كنم كه مدار گوشي جرياني رو كه باتري ايجاد ميكنه رو تست ميكنه و وقتي كه به حداكثر خودش رسيد روند شارژ شدن قطع ميشه و وقتي كه شما با گوشي بازي ميكني يا كار ميكني بعد از 1مدت براي اين شارژ دوباره آغاز ميشه كه مقداري از پتانسيل باتري مصرف شده و مدار گوشي تشخيص ميده كه پتانسيل باتري از حد فول پايينتر اومده و مدار رو وصل ميكنه البته اينم اضافه كنم ك وقتي شما گوشيت كاملا شارژ ميشه ديگه برق قطع ميشه و گوشي از باتري استفاده ميكنه
آيا اينطور نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:5:

DariushGreat
19-09-2010, 12:35
داریوش جان رفتار شما خوب نبود...
شما میتونستی صبر کنی تا من انلاین بشم و به محض اینکه میدیدم برای بچه ها مشکل لود شدن صفحه ایجاد شده خودم عکسا رو ریسایز میکردم ....یا شما میتونستی به من پیغام خصوصی برای این کار بدی!
من هم چون فرصت کافی نداشتم و هم میخواستم سریعتر اون دو عکسو برای دوستمون که خواسته بود اپلود کنم فرصت کم حجم کردنش رو نداشتم!!
اما این طرز صحبت شما بسیار ناامید کننده بود:13:اطلاعات شما هم درمورد فتوشاپ خیلی عالیه...!!:13:
باز هم متاسفم برای این برخورد...

شما کاملا درست می گی.
من جلوی همه از arash banikarim بابت لحن بدم رسما پوزش می خوام. امیدوارم که بخشیده بشم :45:

من با توضيحات MOHAMMAD2010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])موافقم اون باتري هاي نيكل بود
واينو اضافه كنم كه مدار گوشي جرياني رو كه باتري ايجاد ميكنه رو تست ميكنه و وقتي كه به حداكثر خودش رسيد روند شارژ شدن قطع ميشه و وقتي كه شما با گوشي بازي ميكني يا كار ميكني بعد از 1مدت براي اين شارژ دوباره آغاز ميشه كه مقداري از پتانسيل باتري مصرف شده و مدار گوشي تشخيص ميده كه پتانسيل باتري از حد فول پايينتر اومده و مدار رو وصل ميكنه البته اينم اضافه كنم ك وقتي شما گوشيت كاملا شارژ ميشه ديگه برق قطع ميشه و گوشي از باتري استفاده ميكنه
آيا اينطور نيست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟:5:
آخه سیستمش که از سیستم مدار برق لپ تاپ پیشرفته تر نیست! خود لپ تاپ هم باطریش به هیچ عنوان با پر شدن شارژ جریان رو قطع نمی کنه؛ مگر برخی از مدل ها ( از جمله لپ تاپ های سونی ) که به صورت نرم افزاری یه همچین چیزی رو در نظر گرفتن. ( که اون هم تازه باید از درون ویندوز فعالش کنی )

Retired User
19-09-2010, 12:55
یک گوشی 5800 کارکرده!
در حد تمیز
ساخت چین
چقدر قیمت میخوره؟
تقریبا؟

فکر کنم 180 اینا باشه

javad8006
19-09-2010, 16:09
سلام
من 1 سيمكارت ايرانسل دارم كه زماني كه در گوشيe250سامسونگ كه ميذارمش ميگه:پاك مسدود شد
و وقتي كه تو 5800 ام ميذارمش ميگه:sim card rejected
كسي براي حل اين مشكل پيشنهادي داره؟راسي هر دو گوشي سالمه چون با2سيمكارت ديگه امتحانشون كردم
امكان داره سيم كارت سوخته باشه؟بايد چ كرد؟:41::19:

peaceful1
19-09-2010, 19:36
دوستان رمز مموری فراموش کردم جطوری میشه "ه.ک" کرد.

Behsood
19-09-2010, 19:52
نوشته شده توسط amirtoty
یک گوشی 5800 کارکرده!
در حد تمیز
ساخت چین
چقدر قیمت میخوره؟
تقریبا؟
180 تا 190 بود من علاءالدین قیمت زدم ...

sanatoramir
19-09-2010, 20:00
دوست عزیز یه چیزی بگم اول که همه ساختن چین لیبل مجارستان یا فلاند می زنن من کسی تو تهران دارم برام لیبل می فرسته هر چی که دوست دارم .

چینی درجه یک 180

چینی اشغال که از رنگش معلومه 120

amirtoty
20-09-2010, 14:06
چینی هستش!
مشکلی هم نداره!
فقط کنار قابش یک شکستگی کوچیک داره که باید عوض بشه!
اگه همینجوری یده چند می ارزه؟
با تعویض قاب چطور؟

قاهر - Gahir
20-09-2010, 14:10
سلام علیکم به همه شما دوستان عزیز ...

یکی دو روزه که منم مبادرت به خرید گوشی N5800 XpressMusic کردم .

دست اول آکبند خریدم به قیمت 245000 تومان ! ... به همراه یک حافظه‌ی جانبی 8 گیگابایتی ...
البته به نظر میرسه یارو فروشنده این گوشی رو قاچاقی اوورده !!!! ( خداوند مرا ببخشاید ! اگه اشتباه کردم !)

در ضمن دوستان یک خط همراه اول رند هم به قیمت 30000 تومان خریدم ...

توی مینی دی وی دیش (Mini DVD) برنامه‌ی PC Suite هم داره که به نظرم اینا فقط اومدن Theme ساختن نه برنامه !!! یعنی تمش خیلی شیک و پیکه !

جزییات بیشتر در پست زیر :

امید وارم که من رو هم توی جمعتون بپذیرید !
با تشکر از شما : قاهر .

Hadi King
20-09-2010, 14:42

سلام دوست من . شما باید ببریــد بیرون براتون با دستگاه باکس پسوردش رو حذف کنن !!!
منم برا یکی از مموری هام خیلی کارا انجام دادم ولی نتونستم مجبور شدم بدم بیرون :20:
موفق باشید!:40:

Behsood
20-09-2010, 14:51
یکی دو روزه که منم مبادرت به خرید گوشی N5800 XpressMusic کردم .
ضمن تبریک ...
اول اسم گوشی N نداره ...

Armin 7
20-09-2010, 16:10
ضمن تبریک ...
اول اسم گوشی N نداره ...

بنده عذر میخوام ولی منظور ایشون از این کلمه (N) کلمه اول Nokia هستش.
که تو فرومهای خارجی به N5800 اطلاق میشه.
سپاسگذارم.

Behsood
20-09-2010, 16:15
بنده عذر میخوام ولی منظور ایشون از این کلمه (N) کلمه اول Nokia هستش.
که تو فرومهای خارجی به N5800 اطلاق میشه.
سپاسگذارم.
خواهش ...
مدل چینی هم داریم با این سبک نام گذاری ...
موفق باشید.

قاهر - Gahir
20-09-2010, 18:22
سلام .

خواهش ...
مدل چینی هم داریم با این سبک نام گذاری ...
موفق باشید.

نه مطمئن باشید که اصله ... چینی نیست !

آره ، من برای این اینجوری نوشتم که کمی خلاصه‌تر بود ! همین ...

چینی ها یکم تابلو هستند !

---------------------
راستی وقتی که ستاره ، مربع ، چهار تا صفر ، مربع میزنم هم این مشخصات میان :

نسخه‌ی نرم افزارش :
V 50.0.005
تاریخ نسخه نرم افزار :
2010/3/23
مدل :
5800XpressMusic
نسخه‌ی سفارشی :
50.0.005.002.01
0 = C
تاریخ نسخه‌ی سفارشی :
2010/3/10

iman84
20-09-2010, 18:26

سلام دوست من . شما باید ببریــد بیرون براتون با دستگاه باکس پسوردش رو حذف کنن !!!
منم برا یکی از مموری هام خیلی کارا انجام دادم ولی نتونستم مجبور شدم بدم بیرون :20:

من چند وقت پیش تو یکی از فروم ها ( دقیقا یادم نیست کدوم فروم بود ) خوندم که نوشته بود با برنامه جف میشه پسورد رو حذف کرد

DaRiOuShJh
20-09-2010, 19:26
قاهز جان خوش اومدی مبارک هم باشه

بچه ها من یه نقشه کامله ایران برای smart com »یخوام
جدید هم باشه چه بهتر

کی رو خفه کنم؟

Facon_Archi
20-09-2010, 19:58
سلام
آقا این صفحه گوشی ما یهو راه راه رنگی شد و 1دقیقه ادامه داشت بعد خاموش شد!:دی
نکلیف چیه؟ چی کارش کنم که دوباره اینجوری نشه!؟چی شد که اینجوری شد اصلا؟

peaceful1
21-09-2010, 09:18

مرسی خیلی لطف کردی دستت درد نکنه.

DariushGreat
21-09-2010, 18:49
قاهز جان خوش اومدی مبارک هم باشه

بچه ها من یه نقشه کامله ایران برای smart com »یخوام
جدید هم باشه چه بهتر

کی رو خفه کنم؟

شما تشریف ببرید توی کلوپ اسمارتکام، هر کی رو که دلتون خواست خفه کن!!! :31: البته ترجیحا همون پست های اول رو خفه کنی بهتره! :27::46::10:

سلام
آقا این صفحه گوشی ما یهو راه راه رنگی شد و 1دقیقه ادامه داشت بعد خاموش شد!:دی
نکلیف چیه؟ چی کارش کنم که دوباره اینجوری نشه!؟چی شد که اینجوری شد اصلا؟

حالا دیگه روشن نمی شه؟

Facon_Archi
21-09-2010, 18:58
شما تشریف ببرید توی کلوپ اسمارتکام، هر کی رو که دلتون خواست خف کن!!! :31: البته ترجیحا همون پست های اول رو خفه کنی بهتره! :27::46::10:

حالا دیگه روشن نمی شه؟

روشن میشه بابا:31:

ghafari88
22-09-2010, 10:01
روشن میشه بابا:31:

منم قبلا 5530 داشتم اينجوري مي شد. اما هر چند وقت يك بار .. خيلي پيش نمي يومد ... فكر نمي كنم چيز خاصي باشه اما اگر زياد تكرار ميشه پيشنهاد مي كنم يه نوشون بدي گوشي مبارك رو به جناب آقاي تعميركار! ( حال كردي جمله رو ؟.. ييهو تراوش كرد!!! :31:

mohsen_rkh
22-09-2010, 10:21
منم قبلا 5530 داشتم اينجوري مي شد. اما هر چند وقت يك بار .. خيلي پيش نمي يومد ... فكر نمي كنم چيز خاصي باشه اما اگر زياد تكرار ميشه پيشنهاد مي كنم يه نوشون بدي گوشي مبارك رو به جناب آقاي تعميركار! ( حال كردي جمله روي ؟.. ييهو تراوش كرد!!! :31:
5230 هم همینطوره.

Mehdi.7600
23-09-2010, 01:24
سلام دوستان. 2 تا سوال داشتم. یکی در مورد تنظیمات دستی این گوشی برای همراه اول و سوال دوم در مورد اینکه آیا نرم افزاری هست که فیلم رو با زیرنویس نشون بده داخل گوشی؟

aydin_eb7777
23-09-2010, 09:32
سلام دوستان. 2 تا سوال داشتم. یکی در مورد تنظیمات دستی این گوشی برای همراه اول و سوال دوم در مورد اینکه آیا نرم افزاری هست که فیلم رو با زیرنویس نشون بده داخل گوشی؟
سوال اولت رو می تونی با دانلود این فیلم و تماشای اون جواب بگیری

DaRiOuShJh
23-09-2010, 13:53
برای سواه دوم هم گمونم smart movie این قابلیت رو داشت

ولی بهترین کار اینه که موقعی که داری فایل رو تبدیل میکنی (اگه تبدیل میکنی) حالا با هر برنامه ای (jetaudio پیشنهاد میشه) همونجا بگی زیرنویس رو هم روش بندازه که راحت شی

jetfire72
23-09-2010, 20:46
من 5800 خریدم فیلم با فرمت wmv ریختم روش ولی نشون نداد
یک فیلم رو به MP4 تبدیل کردم اونم نشون نداد نمی دونم آخه قبلا این کارو کرده بودم نشون داده بود
تورو خدا یکی کمک کنه

amir200812
23-09-2010, 20:53
من 5800 خریدم فیلم با فرمت wmv ریختم روش ولی نشون نداد
یک فیلم رو به MP4 تبدیل کردم اونم نشون نداد نمی دونم آخه قبلا این کارو کرده بودم نشون داده بود
تورو خدا یکی کمک کنه

عزیز برای اینکه 100% نشون بده فرمت MP4 رو با کدک m4v-sp و با رزولیشن 640x360 یا 640x352 ! با بیت ریت 2000
اینارو یولید ساپورت میکنه میتونی باهاش تبدیل کنی!

قاهر - Gahir
24-09-2010, 11:16
سلام به همگی شما .

ببخشید برنامه‌ی PDF Reader رو برای این گوشی میخواستم که باهاش سازگار باشه .
خواهشا هر چه زودتر باشه ، بهتر ... ممنون .

این گوشی به طور پیش فرض این برنامه رو نداره ولی میفهمه که فایل ، فایل PDF هست و میگه که اگه میخواین که PDF Reader رو داشته باشید به اینترنت وصل شید و دانلوش کنید ... بیچاره فکر میکنه روستای ما آمریکاست ! :دی ...

{ نمیدونم شاید PDF Reader رو داشته باشه و شاید اون یارو فروشنده وقتی که خواسته برام دو سه تا برنامه بزنه ، زده گند این برنامه رو در اوورده ! :دی هه ه}

runner
24-09-2010, 11:21
سلام به همگی شما .

ببخشید برنامه‌ی PDF Reader رو برای این گوشی میخواستم که باهاش سازگار باشه .
خواهشا هر چه زودتر باشه ، بهتر ... ممنون .

این گوشی به طور پیش فرض این برنامه رو نداره ولی میفهمه که فایل ، فایل PDF هست و میگه که اگه میخواین که PDF Reader رو داشته باشید به اینترنت وصل شید و دانلوش کنید ... بیچاره فکر میکنه روستای ما آمریکاست ! :دی ...

{ نمیدونم شاید PDF Reader رو داشته باشه و شاید اون یارو فروشنده وقتی که خواسته برام دو سه تا برنامه بزنه ، زده گند این برنامه رو در اوورده ! :دی هه ه}

نه PDF Reader نداشته!!
بیا اینو بریز

parsa205
24-09-2010, 23:04
دوستان من گوشی خودم رو یه ورژن 51 آپدیت کردم انصافا از وقتی که آپدیت شده جی پی اسش سه سوت کانکت میشه و موقعیتتون رو نشون میده....

golli
25-09-2010, 14:19
سلام :20:
دوستان من یه مدته که گوشیم دوربینش کار نمیکنه.یعنی تا دکمه ی دوربینو میزنم اصلن به روی خودش نمیاره و پنجره ی دوربینو باز نمی کنه :13:فقط وقتی دوباره میرم تو اپلیکیشن میبینم روی آرم دوربین یه علامت ماشین زمانه(مثل وقتایی که از یه برنامه یهو میای بیرون و رو سمبلش چند تا خط دایره ای میاد.نمی دونم منظورمو متوجه شدین یا نه:41:)
خاموش روشن میکنم درست نمیشه.حتی یه بار گوشیو ریست کردم نشد.یه بار هم فرمت کردم بازم نشد.نظر شما چیه؟ چشه؟:37: باید ببرمش درستش کنن؟

DaRiOuShJh
25-09-2010, 15:19
-- کردی برادر گوشیت رو
اگر آره که از تو helo ox غیر فعال کنی -- ها رو

قاهر - Gahir
25-09-2010, 17:55
نه PDF Reader نداشته!!
بیا اینو بریز

آقا دست مریزاد ... ممنوم .

فقط اگه میشه دوستان دو سه تا Theme جدید و باحال هم بذارید ، خیلی خوب میشه ...

من رفتم حدود 60 مگابایت Theme دانلود کردم که متاسفانه هیچکدومشون سازگار نبودند ! ... البته توی سایتش هم نوشته بود برای 5800 XpressMusic هستند ... ولی برای این نسخه از این گوشی نبودند !

amirtoty
25-09-2010, 18:03
سلام! من 5800 خریدم کابل TV نداره!!! طرف میگه بعضیهاش ندارن! راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shifter
25-09-2010, 20:04
5800 كه براي بابام خريده بودم مشكل داره! باتريش يهو خالي ميشه...هيچ استفاده اي هم نميكنه اما بيشتر از يه روز دووم نمياره...!
يعني باتريش خرابه؟

Hadi King
25-09-2010, 23:50
5800 كه براي بابام خريده بودم مشكل داره! باتريش يهو خالي ميشه...هيچ استفاده اي هم نميكنه اما بيشتر از يه روز دووم نمياره...!
يعني باتريش خرابه؟

سلام آره دوســت عزیز باطری مشکل پیدا کرده ؟
شارژ اولیــه کامل زدید ! نور پس زمینـــه رو نرمالـــه ؟

shifter
26-09-2010, 07:46

همه چيش نرماله...فقط شارژ اوليه رو 3 ساعت زدم:31:
بنده خدا پدرم هي گفت كه بزار 7 ,8 ساعت شارژ بشه من گوش نكردم:41:
يعني حالا بايد باتري جديد بخرم؟ چنده قيمتش؟:41:

bad_stu
26-09-2010, 11:20

سلام دوستان
البته در مورد شارژ اولیه بحث زیاد شده تا الان...
نگاهی به این لینک بندازین:

توی پاراگراف دوم می خونیم:

خلاصه گفته فرقی نداره که 5 یا 50 ساعت شارژ اولیه ادامه داشته باشه و داستان شارژ اولیه 8 ساعت از زمان باتری های نیکل کادمیوم باقی مونده و باتری های یون لیتیوم احتیاجی به شارژ اولیه 8 ساعت ندارن.
یه دلیل دیگه هم برای این مطلب می شه گفت اونم این که توی دفترچه راهنمای دسستگاه هایی که باتری نیکل کادمیومی داشتن این مورد که هشت ساعت بزارین شارژ اولیه وجود داشت اما شما الان این مورد رو توی دفترچه ی دستگاه هایی با باتری یون لیتیوم پیدا نمی کنین.
به هر حال شما باید دنبال یه دلیل دیگه باشین...
شما یه چک کن ببین باتری در زمان استفاده بیش از حد نرمال گرم نمی شه؟ این به اون معنیه که گوشی داره جریان زیادی می کشه.
من پیشنهاد می کنم گوشی رو یک بار مستر ریست کنی:
از هر چی تو گوشی داری بک آپ بگیر بعد با این کد:

مستر ریست کن. و چک کن وایرلس حتما خاموش باشه.
با این کار می تونی مطمئن بشی مصرف زیاد باتری دلیل نرم افزاری نداره.
موفق باشی

nimas2
26-09-2010, 11:23

سلام
دوست عزیز اون مال باطریهای نسل قدیم بود ک باید 8 ساعت شارژ میشدند الان دیگه احتیاجی نیس یکم بگردی تو فروم های قبل ی پست کامل واسه این مورد هست
اگر باطری مشکل داره ب خاطر شارژ اولیه نیس

Majid-6120
26-09-2010, 11:29
سلام

شما یه چک کن ببین باطری اصلیه؟......از روی هولوگرام روی باطری.....ببین اون نقطه هارو میبینی؟

golli
26-09-2010, 13:03
دوستان من یه مدته که گوشیم دوربینش کار نمیکنه.یعنی تا دکمه ی دوربینو میزنم اصلن به روی خودش نمیاره و پنجره ی دوربینو باز نمی کنه :13:فقط وقتی دوباره میرم تو اپلیکیشن میبینم روی آرم دوربین یه علامت ماشین زمانه(مثل وقتایی که از یه برنامه یهو میای بیرون و رو سمبلش چند تا خط دایره ای میاد.نمی دونم منظورمو متوجه شدین یا نه:41:)
خاموش روشن میکنم درست نمیشه.حتی یه بار گوشیو ریست کردم نشد.یه بار هم فرمت کردم بازم نشد.نظر شما چیه؟ چشه؟:37:
باید ببرمش درستش کنن؟
کسی نظری نداره؟:41:

bad_stu
26-09-2010, 19:41
خاموش روشن میکنم درست نمیشه.حتی یه بار گوشیو ریست کردم نشد.یه بار هم فرمت کردم بازم نشد.نظر شما چیه؟ چشه؟:37:
باید ببرمش درستش کنن؟
کسی نظری نداره؟:41:
سلام دوست عزیز اگه مستر ریست هم کردی بازم درست نشده با آخرین فریمور فلش کن اگه نرم افزاری باشه درست می شه اگه بعد فلش هم درست نشد دیگه اشکال سخت افزاریه...
آموزش فلش با جف:

نکته: 5800 باید در حالت خاموش با جف فلش بشه.
موفق باشی

MOHAMMAD2010
26-09-2010, 20:20
چه عجب تو این صفحه چند نفر حرف حساب در مورد باتری زدن
دوست عزیز اینکه باتری این جوری شده مشکل از خود باتری بوده و ربطی به اینکه شما چند ساعت گوشیو زدی به شارژ نداشته !

golli
26-09-2010, 22:02
سلام دوست عزیز اگه مستر ریست هم کردی بازم درست نشده با آخرین فریمور فلش کن اگه نرم افزاری باشه درست می شه اگه بعد فلش هم درست نشد دیگه اشکال سخت افزاریه...
آموزش فلش با جف:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنکته: 5800 باید در حالت خاموش با جف فلش بشه.
موفق باشی

آخ خیلی ی ی ی ی ممنون.:11:گرچه اصلن فلش کردنو بلد نیستم ولی از این لینکِ یاد میگیرم و امتحانش میکنم .مرسی

shifter
27-09-2010, 07:43
متشكر از راهنمايي دوستان وايرلس و بلوتوس گوشي خاموش بود...مستر ريست هم كردم فرقي نكرد:41:
يحتمل مشكل از باتريشه!
حالا بخوام باتري جديد بخرم از كجا بفهمم اصله ؟

iman84
27-09-2010, 09:51
سلام! من 5800 خریدم کابل TV نداره!!! طرف میگه بعضیهاش ندارن! راست میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من شنیده بودم سه پایه و قلم اضافه رو برداشتن ولی کابل TV رو تا به حال کسی نگفته بود از تو پکیجش حذف کرده باشن

bad_stu
27-09-2010, 12:32
آخ خیلی ی ی ی ی ممنون.:11:گرچه اصلن فلش کردنو بلد نیستم ولی از این لینکِ یاد میگیرم و امتحانش میکنم .مرسی

سلام دوست من
یه نگاهی به این فایل بنداز:

من اینو وقتی ورژن 40 اومد درست کردم الان ورژن 53 هم اومده (گرچه دیگه ندارم گوشی رو) شما اینو دنبال کن مشکلی نداری.
اگرم می خوای ه.ک کنی گوشی رو:

اینم باز ماله ورژن 40 بود اما روش کار تو ورژن 53 هم تا جایی که می دونم همینه.

DaRiOuShJh
27-09-2010, 14:03
بچه ها برای این گوشی crash یا بازی ها مشابه سراغ ندارید؟
worms چی

تو کفه بازی های همچینی با گرافیکه جلبم

offlineinternet
27-09-2010, 14:11
کسی میتونه برمانه SMART GPS نسخه فارسیشو برا من بزاره
میخوام حتما سینگ شده باشه

Olis
27-09-2010, 15:43
سلام

یکی Convertor خوب سراغ نداره برای تبدیل فیلم ... فرمت رزولیشن مناسبشم بگین لطفا

DaRiOuShJh
27-09-2010, 18:41
من شخصا تاپیک کلی زدم برای کانورت ها یکی دو تا
فقط پیدا نمیکنمش

با همون جت آئودیو یا ... تبدیل کنید

encoder: mpeg4 + aac

640 در 320

فریم ریت هم 20 خوبه

بیت ریت تصویر 512 به بالا

بیت ریت صدا هم 96 به بالا

استریو هم کانورت کنید

دیگه چی مونده بازم چیزی مونده؟!

amir--khan
27-09-2010, 20:02
بهترین کانورتر فقط : jet audio

peaceful1
27-09-2010, 20:55
یه چیزی بهتون بگم میخواهین باور کنید یا نه.
بیشترین فروومی که تا بحال توش فعالیت داشتم فرووم شرکت iaudio هست سازنده jetaudio هیچ کدوم از مسولین فرروم لحظه ایی هم از این نرم افزار استفاده نکردنند اصلا دوست ندارند و از قابلیتهاش هم کامل مطلع نیستند.
حالا خود من از وقتی یادمه تقریبا همه چی رو تو کامپیوترم با این نرم افزار میدیدم.
نمیدونم چه مسئله ایی هست که انقدر تو همه چی بین ما ایرانی ها با بقیه فرق میزاره.

DaRiOuShJh
27-09-2010, 21:09
نه برای دیدن که منم استفاده نمیکنم ازش چون سنگینه ولی برای تبدیل هم تصویری و هم صوتی حرف اول رو میزنه این برنامه
قابلیت های خوبی هم داره سرعتش هم تقریبا خوبه کیفیت فایل های خروجیش هم به مراتب از برنامه های دیگه بهتره

sepand_salehi
27-09-2010, 21:14
سلام
اگه دقت کرده باشید میزان پیامک های فرستاده شده که در گوشی در قسمت Sent Box ذخیره می شوند ، 20 تای آخری است. چجوری می توان این مقدار را بیشتر و یا بینهایت کرد.

یه سوال دیگه. آیا نرم افزاری در زمینه ی اس ام اس وجود دارد که پیامک هایی رو که به یک شخص فرستادیمم به صورت conversation نشان دهد؟ یعنی یک چیزی مثل سیستم پیامک های امنیا I900. اگر آره لطفا معرفی کنید.

ممنون

peaceful1
27-09-2010, 21:33
تو تنظیماتش میشه تعداد رو بیشتر کرد.
چند تا برنامه هست.
یکی از اونها free isms هست سعی کن ورژن 1.03 رو بریزی باید نرم افزار رو ساین بکنی.
نرم افزار threadsms هم هست ولی فارسی ساپورت نمیکنه.
باز هم هست کمی بگردی پیدا میکنی.

Armin 7
28-09-2010, 16:25
سلام
اگه دقت کرده باشید میزان پیامک های فرستاده شده که در گوشی در قسمت Sent Box ذخیره می شوند ، 20 تای آخری است. چجوری می توان این مقدار را بیشتر و یا بینهایت کرد.
ممنون

با سلام.
شما اول وارد Messaging بشین و بعد Option رو انتخاب کنین . و گزینه Setting رو بزنید و وارد گزینه ی Other بشین.
در این قسمت گزینه ای به نام Number of saved msgs هستش که میتونین عدد دلخواه رو وارد کنین .
Messaging > Option > Setting > Other > Number of saved msgs

سپاسگذارم.

arman486
28-09-2010, 17:51
با سلام
من گوشيمو آپديت كردم با برنامه فونيكس 7 تا فايل بود به حجم 250 مگابايت گرفتم ورژن خودش فابريك بود الان شده 5.0.06
كه جديدترين ورژن هست اما گوشي كند هست و وقتي روشن ميكني آرم نوكيا 1 دقيقه ميماند بعد 2 تا دست ها مي آيد و كلاً گوشي كند هست قبلاً هم كند بود حافظه هم خالي هست رم آن هم اسكن كردم ويروسي نداشت علت چيه؟
ممنون ميشم راهنماييم كنيد

peaceful1
28-09-2010, 18:47
گوشیت رو ریست کن احتمال زیاد درست میشه:
کدش: *#7370#
همه چی پاک میشه پس قبلش بک آپ بگیر
اخرین ورژن هم 51 هست نه 50

virus2009
28-09-2010, 20:14
بچه ها برای این گوشی crash یا بازی ها مشابه سراغ ندارید؟
worms چی

تو کفه بازی های همچینی با گرافیکه جلبم

یک دونه کراش هست به اسم Bandicoot ولی زیاد جالب نیست.
اگه خیلی شبیه Crash Team Racing می خوای این هست که خیلی با حاله گرافیکشم خوبه :

اینم worms 2010

Olis
28-09-2010, 20:47
من شخصا تاپیک کلی زدم برای کانورت ها یکی دو تا
فقط پیدا نمیکنمش

با همون جت آئودیو یا ... تبدیل کنید

encoder: mpeg4 + aac

640 در 320

فریم ریت هم 20 خوبه

بیت ریت تصویر 512 به بالا

بیت ریت صدا هم 96 به بالا

استریو هم کانورت کنید

دیگه چی مونده بازم چیزی مونده؟!

دستت درد نکنه ... این اطلاعات و میخواستم واسه اینکه با یک نرم افزار کانورت کردم ولی صدا و تصویر هماهنگ نبود... میخوام صدا تصویرش هماهنگ باشه... تصویرشم فریم فریم بود... اصلا یه وعضی بودا

aydin_eb7777
28-09-2010, 21:19
دستت درد نکنه ... این اطلاعات و میخواستم واسه اینکه با یک نرم افزار کانورت کردم ولی صدا و تصویر هماهنگ نبود... میخوام صدا تصویرش هماهنگ باشه... تصویرشم فریم فریم بود... اصلا یه وعضی بودا

تو چند پست دیگه هم این را گفتم بهترین برنامه برای تبدیل فیلمها به یکدیگر Total Video Convertor هستش که با اولین تبدیل متوجه می شی که واقعا بی نظیر و بدون نقصه موفق باشی

DaRiOuShJh
28-09-2010, 21:38
total video بدیش اینه که چند تا فایل رو همزمان نمیتنوه تبدیل کنه اسمه فایل رو هم خراب میکنه
من همه رو تست کردم

شما اون تنظیماتی که دادم حالا تو هر برنامه ای خواستی بده مشکلی نباید داشته باشه
مگر برنامه یا سیستمه خودتون مشکلی داشته باشه

aydin_eb7777
29-09-2010, 00:20
من هنوز هم روی پیشنهاد خودم پا فشاری میکنم و مشکلاتی که داریوش عزیز می گن وجود نداره از Total Video Converter HD v3.70.100621 استفاده کن

peaceful1
29-09-2010, 12:58
حالا که این طور شد :3:فقط format factory .:12:

DaRiOuShJh
29-09-2010, 13:18
بابا چرا کتک کاری میکنید؟
اون تاپیکه منو به جای این کارا پیدا کنید
تمامه این برنامه ها رو تست کردم و مقایسه کردم توشون
با عکس!@!

moslem47
29-09-2010, 17:12
سلام
1.نحوه قرار دادن فایل فلش ؟
2.نحوه تغییر اهنگ اس ام اس ؟
3.ایا برای راه اندازی جی پی اس تنظیمات خاص می خواد؟ تنظیماتش چیه؟
4.از کجا میشه تمام تنظیمات مربوط به 5800 را به صورت یکجا پیدا کرد؟ مثل تنظیمات بهتر شدن عکاسی و یا ........

Armin 7
29-09-2010, 17:46
تو چند پست دیگه هم این را گفتم بهترین برنامه برای تبدیل فیلمها به یکدیگر Total Video Convertor هستش که با اولین تبدیل متوجه می شی که واقعا بی نظیر و بدون نقصه موفق باشی

با سلام.
اقا بهترین تنظیمات برای پخش تو 5800 چیه ؟
من بعضی از فرمت ها رو برای صدا و تصویر امتحان کردم منتها همچین با کیفیت نیس !
راستی چرا تو ایمپورت کردن فایل تصویری برای کانورت , گزینه ای برای 5800 یا ورژن 9.4 یا 9.5 نداره ؟
سپاسگذارم.

aydin_eb7777
29-09-2010, 18:08
با سلام.
اقا بهترین تنظیمات برای پخش تو 5800 چیه ؟
من بعضی از فرمت ها رو برای صدا و تصویر امتحان کردم منتها همچین با کیفیت نیس !
راستی چرا تو ایمپورت کردن فایل تصویری برای کانورت , گزینه ای برای 5800 یا ورژن 9.4 یا 9.5 نداره ؟
سپاسگذارم.
بله درسته فعلا گوشیهای جدید تو لیست این برنامه نیست اما شما می تونی به صورت دلخواه تنظیمات را انجام بدی کافیه که فرمت MP4 را انتخاب کنی رزولوشن را روی 360 در 640 قرار بدی فرمت صدا را هم 128 بیت قرار بده و بیت ریت را حالت Orginal قرار بده چون 5800 نیازی نداره که حتما بیت ریتش به صورت اصلی باشه!
بهترین راه مشخصات ویدئویی یک گوشی را می تونی با فیلم برداری خود گوشی بدست بیاری به این صورت که یک فیلم تهیه کن و فیلم را به کامپیوتر انتقال بده و توسط برنامه های مثلXilisoft Video Converterمشخصات ویدئو را تماشا کن
موفق باشی

DaRiOuShJh
29-09-2010, 18:19
برادر اون کیفیت فیلم برداریش که مفت هم نمیارزه
فقط سایز رو میشه ازش دید بیت ریت ایناش سره کاریه

moslem47
29-09-2010, 22:51
سلام
4.از کجا میشه تمام تنظیمات مربوط به 5800 را به صورت یکجا پیدا کرد؟ مثل تنظیمات بهتر شدن عکاسی و یا ........

.............................................

DaRiOuShJh
29-09-2010, 23:37
بچه ها من یدونه از این مودم edge ها هم گرفتم
برای پدر!!! که میگن میخوان همه جا اینترنت وصل شن
چیزه جالب و با حالیه

moslem47
30-09-2010, 10:29
کسی نیست جواب ما رو بده...............

iman_s
30-09-2010, 12:12
ويژگيهاي فريمور نسخه 51 چيه و چه فرقي با نسخه 50 كرده؟
چند صفحه گشتم چيزي پيدا نكردم

بچه ها من یدونه از این مودم edge ها هم گرفتم
برای پدر!!! که میگن میخوان همه جا اینترنت وصل شن
چیزه جالب و با حالیه
چند گرفتي و چجوريه؟به درد بخوره يا نه؟
از بس تو مغازه بيكار بودم اينترنت سيمكارتمو فعال كردم و با بلوتوث تو كامپيوتر استفاده ميكنم.ولي سرعتش با اينكه بيشتر وقتها علامت EDGE فعاله واسه دانلود بيشتر از 5-6 نميشه.
چون كابلشم طبق الگوي مصرف كوتاهه و كيس هم زير پاست نميشه گوشي رو با كابل وصل كنم.
اگه سرعت مودمها خوبه برم از اونا بگيرم

DaRiOuShJh
30-09-2010, 14:18
سلام

1. کجا ایشالله؟

2. از تو ستینگش دیگه برادر
setting/personal/profiles/general یا هر پروفایل دیگه ای که میخوای تغییر بدی

3. بله! اکسس پوینت باید تعریف کنی بستگی به سیم کارتت داره! ایرانسل خودش میفرسته

4. پیدا کردی به ما هم بگو خدا خیرت بده

چند گرفتي و چجوريه؟به درد بخوره يا نه؟
از بس تو مغازه بيكار بودم اينترنت سيمكارتمو فعال كردم و با بلوتوث تو كامپيوتر استفاده ميكنم.ولي سرعتش با اينكه بيشتر وقتها علامت EDGE فعاله واسه دانلود بيشتر از 5-6 نميشه.
چون كابلشم طبق الگوي مصرف كوتاهه و كيس هم زير پاست نميشه گوشي رو با كابل وصل كنم.
اگه سرعت مودمها خوبه برم از اونا بگيرم

به نظر که بد نمیاد تاپیکش هست تو بخشه اینترنت
من برای خودم نمیخواستم:31: گفتم فرستادن 89 چوق!!! 5-6 هم پوله پیک
ولی 85 اینا هم میشه گرفت گمونم

نه این خوراکه
دروز اینجا که منطقه محرومه تا 12 میداد سرعت بچه ها تا 30 اینا هم میگن رفتن!
ولی نوسان خیلی داره

همه چی هم داره این نرم افزارش
ولی نمیصرفه باز به نظرم

یه گوشی سامسونگ یکی از بچه ها معرفی کرد 35 اینا
اگه بشه برا اینترنت اونو میگیرم ولی هنوز نمیدونم به پی سی وصل بشه اینترنتش رو میتونه بده یا نه

ولی همین که با بلوتوث هم بگیری بد نیست ها! خوب گوشی رو بزار رو زمین سیمش نمیرسه:31:

در کل به نظرم آدم یه گوشی دیگه بگیره بهتره تا این مودمه!
گوشی نوت بوک هم نبود میگیری دستت چت میکنی و ...

Majid-6120
30-09-2010, 15:35
اهل بازی کردن با گوشی هستین؟......اینجا رو هم ببینید پس :

DaRiOuShJh
30-09-2010, 19:16
ایول برادر
بازی مازی یا سایتی که بازی بریا سیمبین ورژن 5 تاچ یا 5800 بزاره سراغ داری بگو حتما
برای مواقعه ضروری لازم میشه

amirhoseinmehri
01-10-2010, 09:07
سلام
یه دیکشنری فارسی به انگلیسی و بالعکس واسه این گوشی سراغ دارید؟

Armin 7
01-10-2010, 11:03
سلام

با سلام.
بنده عذر میخوام ولی چرا از دیکشنری خود گوشی استفاده نمیکنین !
به نظر من دیکشنری خود گوشی عالیه .
سپاسگذارم.

amirtoty
01-10-2010, 12:22
سلام

PMD
از دیکشنری خود گوشی هم یهتره!

peaceful1
01-10-2010, 17:00
من از این دیکشنری استفاده میکنم خیلی خوبه:

DaRiOuShJh
01-10-2010, 18:06
منم که کلا کمبریج دارم رو کم کنیه:31: با دو تلفظ جدا گانه امریکن و بریتیش و عکس و مثال و ...
البته انگلیسی به انگلیسیه

javad8006
01-10-2010, 20:55
منم که کلا کمبریج دارم رو کم کنیه:31: با دو تلفظ جدا گانه امریکن و بریتیش و عکس و مثال و ...
البته انگلیسی به انگلیسیه

ايول منم ازين استفاده ميكنك حدود112مگابايته
اماراهي سراغ داري ك فارسي هم بش اضافه بشه؟مثه ماله خود گوشي نميشه 1فايليو روش نصب كني و فارسي هم بهش اضافه بشه؟
دستت طلا :10:اگه ميدوني آدرس دانلودشو بذار
اگه فرهنگ لغت فارسي به فارسيم كسي سراغ داره بذاره

DaRiOuShJh
02-10-2010, 01:04
نه فارسی تو دیکشنری هاش کلا نداره
همشون انگلیسین

اطلاعات دانلود و ... اش هم اینجا گزاشتم:

ht tp://dj h.ir/blog/articles/download-audio-cambridge-advanced-learners-dictionary-unlimited-trial-days.dj h

javad8006
02-10-2010, 18:39
نه فارسی تو دیکشنری هاش کلا نداره
همشون انگلیسین

اطلاعات دانلود و ... اش هم اینجا گزاشتم:

ht tp://dj h.ir/blog/articles/download-audio-cambridge-advanced-learners-dictionary-unlimited-trial-days.dj h

آآآآآآآآ چقد بد:41:خب چرافارسي نداره؟؟؟؟
ولي اساس چيزيه خوبيه خيلي ملسه
كسي ميخاد دانلودش كنه فك كنم تو صفحه502 همين كلوپ هس
واسه ليسانسشم چون هفت روزس بعد از اينكه تموم شد ميشه با xplore فايلي به نام license.dat روسرچ و پاكش كني كارحل ميشه و دوباره 7 روزه ديگه:27:

yarihaker
02-10-2010, 23:08
سلام منم به جمع 5800 دارها پيوستم !!!!!!!!
امروز از الائدين طبقه آخر ، با كارانتي اصلي مشكيش رو گرفتم 275
با گارانتي توي همين قيمت ها بود بي گارانتي 260-265
اين اولين تجربه نوكيا و اولين تجربه تاچ منه
خيلي وقت بود تو كفش بودم تا بالاخره خريدمش
version:51
و زبان فارسي
از اين جعبه آبي هاست كه توش:
گوشي - شارژر - هدفون سفيد - كابل يو اس بي 15 سانتي - بند با اون يارو سه گوشه(اسمشو نميدونم) و هلدر ماشين - رم 4 گيگ
حالا سيدي گوشي رو از كجا گير بيارم؟ اصلا به درد ميخوره؟

Armin 7
02-10-2010, 23:25
سلام منم به جمع 5800 دارها پيوستم !!!!!!!!
امروز از الائدين طبقه آخر ، با كارانتي اصلي مشكيش رو گرفتم 275
با گارانتي توي همين قيمت ها بود بي گارانتي 260-265
اين اولين تجربه نوكيا و اولين تجربه تاچ منه
خيلي وقت بود تو كفش بودم تا بالاخره خريدمش
version:51
و زبان فارسي
از اين جعبه آبي هاست كه توش:
گوشي - شارژر - هدفون سفيد - كابل يو اس بي 15 سانتي - بند با اون يارو سه گوشه(اسمشو نميدونم) و هلدر ماشين - رم 4 گيگ
حالا سيدي گوشي رو از كجا گير بيارم؟ اصلا به درد ميخوره؟

اقا تبریک میگم .
انشاا... زنگش برات بزنه.
هدفون سفید ! ماله من مشکیه . کیفیتش رو امتحان کن ببین خوبه اگه خوب بود به من هم اطلاع بده.
چرا بهت رم 4 گیگ داده ؟ قبلیا 8 بود !
خب سی دی گوشی بدردت میخوره یعنی میتونی گوشیت رو به کامپیوترت بشناسونیش البته راه های دیگه ای هم وجود داره که میتونی برنامه هاشو از نت دان کنی. مثل PC Suite
البت میتونی سی دی گوشیت رو از گوشی فروشی ها بخری.
موفق باشی.

DaRiOuShJh
02-10-2010, 23:51
تبریک برادر
رم منم 4 هست بابا
هدفون جدیداش از اون کنترل های روش نداره نه؟!

virus2009
03-10-2010, 00:03
اقا تبریک میگم .
انشاا... زنگش برات بزنه.
هدفون سفید ! ماله من مشکیه . کیفیتش رو امتحان کن ببین خوبه اگه خوب بود به من هم اطلاع بده.
چرا بهت رم 4 گیگ داده ؟ قبلیا 8 بود !
خب سی دی گوشی بدردت میخوره یعنی میتونی گوشیت رو به کامپیوترت بشناسونیش البته راه های دیگه ای هم وجود داره که میتونی برنامه هاشو از نت دان کنی. مثل PC Suite
البت میتونی سی دی گوشیت رو از گوشی فروشی ها بخری.
موفق باشی.

لوازم جانبی گوشی منم شبیه این آقاست + رم 8 گیگ و بدون گارانتی
هدفون منم سفیده و روش دکمه Voice Command داره.
در مورد کیفیتش باید بگم عالیه ، اگه گوشی هاش قشنگ توی گوش قرار بگیره و کیپ بشه ( به طوری که دیگه صدای اطراف رو نشنوی ) صدا و بیسش میشه مثل یک اسپیکر 70-100 هزار تومنی:8::27:
در ضمن از نوع حلزونی هم هست.

omidnejat
04-10-2010, 20:34
دوستان من گوشیمو به ورژن 52 اپدیت کردم حالا باید چیکار کنم جی پی اس راه بیفته

yarihaker
04-10-2010, 21:43
بهترين نرم افزاري كه بشه باهاش فيلم ها رو براي اين گوشي با كيفيت بالا تبديل كرد چيه
با فرمت ام پي فور كه بشه توي گوشي بدون نصب برنامه اون رو ديد

peaceful1
04-10-2010, 21:56
ورژن 52؟!
آخریش مگه 51 نبود؟!

danial_2006
05-10-2010, 00:23

دوست من آخرین ورژن برای این گوشی51.0.006 هست.

Armin 7
05-10-2010, 00:50
بهترين نرم افزاري كه بشه باهاش فيلم ها رو براي اين گوشي با كيفيت بالا تبديل كرد چيه

نرم افزاری به نام Total Video Converter هستش.
که از لحاظ کیفیت تصویر و هم زمانی صدا و تصویر بهترینه.
یه سرچ تو گوگل کنی پیداش میکنی.
سپاسگذارم.

ehsan30
09-10-2010, 10:31
سلام

دوست عزیز شما نرم افزار Format Factory v2.40 را یک تستی بکن حتما مشتریش میشی،من نرم افزار زیاد تست
کردم اما Format Factory یک چیز دیگه است،از امکاناتش می توان به:
ساپورت خیلی از گوشی ها،مخصوصا 5800
اظافه کردن زیر نویس به فایل تصویری
ریپ کردن فیلم ها
ساپورت زبان فارسی
و...
اشاره کرد.
بای.

DaRiOuShJh
09-10-2010, 13:36
خوب برادر این امکانات رو اکثره برنامه ها دارن دیگه:31:

حالا بی خیاله این موضوع هر کی با هر چی خواست کانورت کنه من که همون jetaudio کانورت میکنم

میگم یه راهی چیزی بدید که روی قسمته مسیج ها و عکس هام پسوردی چیزی بزارم برای مواقعه خطری!!! نمیخوام رو کله گوشی باشه فقط رو بعضی قسمت های خاص

iman84
09-10-2010, 15:21
میگم یه راهی چیزی بدید که روی قسمته مسیج ها و عکس هام پسوردی چیزی بزارم برای مواقعه خطری!!! نمیخوام رو کله گوشی باشه فقط رو بعضی قسمت های خاص

به نظر من این برنامه خوبیه فقط اگه گوشی ه ک نیست قبل نصب باید ساین بشه
پسورد پیش فرض برنامه 1234 هست

ehsan30
09-10-2010, 15:37
سلام

خوب برادر این امکانات رو اکثره برنامه ها دارن دیگه:31:

حالا بی خیاله این موضوع هر کی با هر چی خواست کانورت کنه من که همون jetaudio کانورت میکنم

شما یک دفعه نصب کن،متوجه فرقش می شوید،برای در خواستتون هم نرم افزار Smart Guard را دانلود کنید،نرم افزار
خوبیه،روی هر قسمتی و فایلی که پسوورد بزاری غیر قابل دسترس و مخفیش می کنه(توی گوگل یک سرچ ساده بزن)

بای

DaRiOuShJh
09-10-2010, 15:44
پیر نشی جوون! همیشه جوون بمونی:46:
هکه خدا رو شکر گوشی

راستی تازه الان کشف کردم رمم 8 گیگ هست:31: ولی پس چرا 300 مگ خالی داره فقط
میگم بچه ها تا آخرش شما تونستید رم رور کنید
برای من ارور میده
350 مگ به بعد نمیریزه

شما یک دفعه نصب کن،متوجه فرقش می شوید،برای در خواستتون هم نرم افزار Smart Guard را دانلود کنید،نرم افزار
خوبیه،روی هر قسمتی و فایلی که پسوورد بزاری غیر قابل دسترس و مخفیش می کنه(توی گوگل یک سرچ ساده بزن)

بای _

والا برادر من وقت گزاشته بودم 5 تا برنامه مختلف رو تست کرده بودم همون بسمه دیگه:31: تاپیکش موجوده
من کلا تنظیماته پیش فرض و پروفایل های برنامه ها رو کاری ندارم خودم تنظیم میکنم
همین جت آیودیو هم کیفیت خوبی داره هم زیرنویس اینا اضافه میکنن هم crop هوشمند داره هم اینکه دمه دسته چون صوتی هام رو هم با همون تبدیل میکنم همیشه
دیگه همینا بسه دیگه
از همه مهمتر 100 تا فایل میدی خودش تبدیل میکنه به نوبت اینش خیلی خوبه

magi1991
10-10-2010, 14:59

اگه بتونی نک گوشی گارانتب اصای پیدا کنی فولدر cities رو که حچمش ~400mb کپی کن رو مموریت..
نقشه کامل رو داره...

neopersia
11-10-2010, 14:24
سلام دوستان
تا حالا با اپرا مینی تو 5800 دانلود داشتید؟
من دیشب باهاش چند تا mp3 دانلود کردم پیغام هم داد که دانلود کامل شد ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم
تو پوشه موزیک که نیستن تو بقیه پوشه ها هم تا جایی که شک داشتم چک کردم نبود!

iman84
11-10-2010, 16:41
سلام دوستان
من دیشب باهاش چند تا mp3 دانلود کردم پیغام هم داد که دانلود کامل شد ولی الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم

تو درایو c و فولدر data رو بگرد فکر کنم اونجا بریزه

DaRiOuShJh
11-10-2010, 23:09
سلام دوستان

تو درایو c و فولدر data رو بگرد فکر کنم اونجا بریزه

:31:چی شد عملیات موفق آمیز بود؟

دوستان چت و اس ام اس باز عزیز
یه چند تا راهکار برای چت با این گوشی میدید؟
میمیرم تا تایپ کنم

neopersia
12-10-2010, 09:34
چی شد عملیات موفق آمیز بود؟
آره همونطور که دوستمون گفت mp3 ها توی c:\data\sounds ذخیره شده بود

iman_s
12-10-2010, 10:17
جوابتو كه دوستان دادند حالا من يه سوال داشتم
فونت فارسي تو اپراي شما هم بهم ريخته و برعكسه؟

neopersia
12-10-2010, 10:23
راستشو بگم تا حالا باهاش صفحه فارسی باز نکردم :whistle:
اینجا که ما هستیم همراه اول gprs نداره. منم سیمکارت اصلیم همراه اوله. ایرانسل رو بعضی وقتا که با سیمکارت اصلیم کاری نداشته باشم میزارم رو گوشی که از اینترنتش استفاده کنم (معمولاً هم برای دانلود :دی)

iman84
12-10-2010, 10:36

نه برای من که درسته از ورژن 5.1.21214 اپرا مینی هم استفاده میکنم
شما از کدوم ورژن اپرا مینی استفاده میکنی ؟

قاهر - Gahir
12-10-2010, 11:38
سلام به همه‌ی دوستان گرامی و عزیز و دوست داشتی .

والا جایز دونستم دو سه مورد در مورد وضعیتی که بر گوشی من گذشت رو اینجا براتون بگم ...

رفتم این گوشی رو بروز رسانی کنم بعد از به روز شدن هی می هنگید ! تا اینکه بعد از تموم شدن باتری دیگه خاموش شد .
مجبور شدم برم که فلشش رو عوض کنم چون فلشش سوخته بود !!! الان هم نمیدونم به چه دلیل !!!! چون 3 هفته ای نیست که خریدمش ! نه ضربه ای خورده و نه آبی !

راستی دوستان یه سوالی دارشتم ! :
چرا برای برخی از برنامه‌های که نصبشون میکنم Certification Error میده ؟ مثل برنامه‌ی کرک شده‌ی Adobe Reader v2.5

در ضمن دوستان ، در مورد برخی از قلق های این گوشی و معایبش هم اگه خدا بخواد یه چیزایی که شخصا خودم باهاشون مواجه شدم رو میگم !

aydin_eb7777
12-10-2010, 12:05
سلام به همه‌ی دوستان گرامی و عزیز و دوست داشتی .

والا جایز دونستم دو سه مورد در مورد وضعیتی که بر گوشی من گذشت رو اینجا براتون بگم ...

رفتم این گوشی رو بروز رسانی کنم بعد از به روز شدن هی می هنگید ! تا اینکه بعد از تموم شدن باتری دیگه خاموش شد .
مجبور شدم برم که فلشش رو عوض کنم چون فلشش سوخته بود !!! الان هم نمیدونم به چه دلیل !!!! چون 3 هفته ای نیست که خریدمش ! نه ضربه ای خورده و نه آبی !

راستی دوستان یه سوالی دارشتم ! :
چرا برای برخی از برنامه‌های که نصبشون میکنم Certification Error میده ؟ مثل برنامه‌ی کرک شده‌ی Adobe Reader v2.5

در ضمن دوستان ، در مورد برخی از قلق های این گوشی و معایبش هم اگه خدا بخواد یه چیزایی که شخصا خودم باهاشون مواجه شدم رو میگم !

یعنی بعد از خاموش شدن نمی تونستی باتری را شارژ کنی؟
در مورد پیغام خطا هم باید برنامه های کرک شده را ساین کنی که نیاز به فایلهای ساین داری که تو خمین انجمن موجوده و یا اینکه گوشیت را هـک کنی که دیگه نیاز به ساین نداشته باشه
موفق باشی

iman_s
12-10-2010, 13:57
نه برای من که درسته از ورژن 5.1.21214 اپرا مینی هم استفاده میکنم
شما از کدوم ورژن اپرا مینی استفاده میکنی ؟

من از نسخه 5.0.18741 استفاده ميكنم منوهاش فارسيه و موردي نداره فقط تو سايتها فونتها رو جدا جدا نشون ميده.
برم اون نسخه اي كه شما گفتي رو دانلود كنم ببينم درست ميشه.
حداقل بتونيم باموبايل بريم بالاترين

Facon_Archi
14-10-2010, 19:18
آقا کسی میدونه این مشکل ما چه جوری حل میشه؟
من تاریخ گوشیم درست هست یعنی امروز که 14ام هست گوشی هم 14 هست ولی Text که میدم دلیوری اش که میاد تاریخش میشه 15ام!!
این رو چه جوری باید درست کنم؟
ممون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه

amir200812
14-10-2010, 19:57
آقا کسی میدونه این مشکل ما چه جوری حل میشه؟
من تاریخ گوشیم درست هست یعنی امروز که 14ام هست گوشی هم 14 هست ولی Text که میدم دلیوری اش که میاد تاریخش میشه 15ام!!
این رو چه جوری باید درست کنم؟
ممون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
تاریخ گوشی شما به اون ربطی نداره! تا جایی که میدونم بر اساس تاریخ اپراتور هستند!

Facon_Archi
14-10-2010, 20:24
تاریخ گوشی شما به اون ربطی نداره! تا جایی که میدونم بر اساس تاریخ اپراتور هستند!

یعنی چی خب؟
چی کار کنم درست بشه؟
یهو اینجوری شد چند روز پیش درست بود...

magi1991
14-10-2010, 21:19
یعنی چی خب؟
چی کار کنم درست بشه؟
یهو اینجوری شد چند روز پیش درست بود...

نمیتونی عوضش کنی..
ماله اپراتوره..

Facon_Archi
14-10-2010, 21:31
نمیتونی عوضش کنی..
ماله اپراتوره..
اپراتور مگه مرض داره تاریخش 1روز جلوتر باشه؟!:31:
یعنی زنگ بزنم همراه اول هم درست نمیشه؟:31:

neopersia
14-10-2010, 22:51

ساعت اپراتور که فکر کنم تنظیم باشه اما شما منطقه زمانی رو تو تنظیمات ساعتتون درست تنظیم کردید؟

Facon_Archi
15-10-2010, 00:31
ساعت اپراتور که فکر کنم تنظیم باشه اما شما منطقه زمانی رو تو تنظیمات ساعتتون درست تنظیم کردید؟

Time Zone منظورتون هست دیگه؟
GMT +3:30 Iran هست درسته یا باید 2 ساعت و نیم کنم؟

neopersia
15-10-2010, 11:33
نه همون 3.5 درسته
دیگه حدسی نمیتونم بزنم :دی

Facon_Archi
15-10-2010, 11:38
نه همون 3.5 درسته
دیگه حدسی نمیتونم بزنم :دی

خودش درست میشه احتمالا: دی
قبلا هم اینجوری شده بود ولی یادم نمیاد چی شد که درست شد:31:

DaRiOuShJh
15-10-2010, 12:37
حالا این ساعته این همه مهمه؟!
تایم زون رو خودش چنج میکنه لازم باشه بزاریدش به حاله خودش ور نرید بنده خدا هنگ کرده از بس جلو و عقب کردید

Facon_Archi
15-10-2010, 12:44
حالا این ساعته این همه مهمه؟!
تایم زون رو خودش چنج میکنه لازم باشه بزاریدش به حاله خودش ور نرید بنده خدا هنگ کرده از بس جلو و عقب کردید

دست نزدم بهش بابا کاریش ندارم
مهمه دیگه: دی
تاریخ دلیوری 1روز جلوتر هست از تاریخ گوشی
الکی که نشده به مرضی گرفته که اینجوری شده دیگه

H_E_A
15-10-2010, 16:00
سلام
بیزحمت تنظیمات سرور مربوط به بروز آوری دستگاه(#0000#*) را برام بگذارید ممنون میشم...

jetfire72
15-10-2010, 19:40
من 5800 دارم و وقتی می خوام به اینترنت وایرلس مجانی وصل شوم پیغام no gateway reply می دهد لطفا راهنمایی کنید

magi1991
16-10-2010, 09:07

نه..
مرض نداره..
مشکل منطقه ایه!!!
نمیشه عوضش کرد..
مربوط به آنتن ها میشه..
یعنی 1جا دیکه بری درس شه... :دی

The DarKnight
16-10-2010, 18:17
سلام
من الان حدود دو ماهه که برای گوشیم هیچ آپدیتی وجود نداره
ورژنش هم 51.0.006 هستش. من یه جا توی همین p30world دیدم که ورژن 53 هم برای این گوشی هست. البته من پروداکت کیه گوشی رو هم عوض کردم و اروپایی شد مثلا:31:
آیا واقعا ورژن 53 برای این گوشی وجود داره؟
راستی این گوشی اصلا هیچ چیزی مثل فلش پلیر کامپیوتر نداره که بشه باهاش ویدیو تو یوتیوب یا چیز های دیگه استفاده کرد؟:41:

Hadi King
16-10-2010, 19:31
سلام
من الان حدود دو ماهه که برای گوشیم هیچ آپدیتی وجود نداره
ورژنش هم 51.0.006 هستش. من یه جا توی همین p30world دیدم که ورژن 53 هم برای این گوشی هست. البته من پروداکت کیه گوشی رو هم عوض کردم و اروپایی شد مثلا:31:
آیا واقعا ورژن 53 برای این گوشی وجود داره؟
راستی این گوشی اصلا هیچ چیزی مثل فلش پلیر کامپیوتر نداره که بشه باهاش ویدیو تو یوتیوب یا چیز های دیگه استفاده کرد؟:41:

سلام دوست عزیز آخرین ورژن برای این گوشی v51.0.006 هستش !
53 نیومـــده شما کجـا دیدی ؟

The DarKnight
16-10-2010, 21:37
سلام دوست عزیز آخرین ورژن برای این گوشی v51.0.006 هستش !
53 نیومـــده شما کجـا دیدی ؟

خیلی ممنون:11: خیالم راحت شد.
نمیدونم، فقط فکر میکنم یه جا دیدم، فکر کنم اشتباه کردم.

hasanpix
17-10-2010, 01:33
دوستان راهی هستش که بشه با گوشی youtube دید؟ مثلا یه چیزی تومایه های opera mini؟

aydin_eb7777
17-10-2010, 09:35
دوستان راهی هستش که بشه با گوشی youtube دید؟ مثلا یه چیزی تومایه های opera mini؟
بله دوست عزیز هست
شما می تونی آخرین نسخه برنامه یوتیوب را روی گوشیت نصب کنی
این برنامه مثل اوپرا مینی نیازی به ف ی ل ت ر شکن نداره و به راحتی به سایت یوتیوپ وصل میشه
برات آپلود کردم از لینک زیر دانلود کن

موفق باشی

jetfire72
17-10-2010, 17:58
من 5800 دارم و وقتی می خوام به اینترنت وایرلس وصل شوم پیغام no gateway reply می دهد لطفا راهنمایی کنید

mehdi30nema
17-10-2010, 20:08
دوستان یه مشکل عجیب .
من 5530 دارم و یکی از همکارانم 5800 . امروز یک عکس که با دوربین N95 گرفته شده را در دو گوشی ریختیم و هر دو به یه میزان زوم کردیم ولی در کمال تعجب کیفیت تصویر در 5530 بسیار بهتر از 5800 بود .
فکر میکنید برای چی این جوری شده ؟

amir200812
17-10-2010, 20:24
دوستان یه مشکل عجیب .
من 5530 دارم و یکی از همکارانم 5800 . امروز یک عکس که با دوربین N95 گرفته شده را در دو گوشی ریختیم و هر دو به یه میزان زوم کردیم ولی در کمال تعجب کیفیت تصویر در 5530 بسیار بهتر از 5800 بود .

همچین چیزی ممکن نیست مگر اینکه 5800 مشکل فنی داشته باشه!
(البته ممکنه فشردگی بیشتر پیکسل ها در بدلیل کوچکتر بودن LCD در 5530 اینطوری به نظر اومده باشه!)

neopersia
17-10-2010, 20:27
دوستان یه مشکل عجیب .
5800 دوستتون آپدیت نبوده احتمالاً

behrooz.shie
17-10-2010, 23:42
سلام بهچه ها چوتورن ؟
موگوم هنوز راهی بره , ای انترنت کابلی پیدا نکردن ؟:13:
:31: منظورم که فهمیدید! شیر کردن انترنت PC رو گوشی حالا یا با کابل یا با بلوتوث :19: اخه تو قله ما هنوز وایلس نیامده که :18:

Hadi King
18-10-2010, 01:10
سلام بهچه ها چوتورن ؟
موگوم هنوز راهی بره , ای انترنت کابلی پیدا نکردن ؟:13:
:31: منظورم که فهمیدید! شیر کردن انترنت PC رو گوشی حالا یا با کابل یا با بلوتوث :19: اخه تو قله ما هنوز وایلس نیامده که :18:

سلام تایپک زیر رو بخونیـــد :46:
[ S60v3 & S60v5 & Maemo 5 ] آموزش اشتراک ( Share ) اینترنت از طریق Bluetooth ، WiFi و کابل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولـــک مال آبادانــــی ... :31:

amir200812
18-10-2010, 01:20

[ S60v3 & S60v5 & Maemo 5 ] آموزش اشتراک ( Share ) اینترنت از طریق Bluetooth ، WiFi و کابل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

عزیز ایشون برعکس اینو در نظر دارند! یعنی اینترنت کامپیوتر رو در گوشی استفاده کنند!

Hadi King
18-10-2010, 01:27
عزیز ایشون برعکس اینو در نظر دارند! یعنی اینترنت کامپیوتر رو در گوشی استفاده کنند!

منم میدونم دوست عزیز اینقــدر هم آکبند تشریف نداریم یه برنامه ای و آموزشی سعید جان گذاشته شاید به کارش بیــاد :46:

behrooz.shie
18-10-2010, 04:26

:31: این که الکی گوشی که باهاش تست کردن سری E :13:تازه این روشی که گفته شده برعکس ان چیزی که گفتم یعنی :31: از گوشی روی PC
:19: قبلا اینا رو تست کردم خوب روی 5800 جواب نمیده .
اگه بشه یک کانکتشنی مثل ( ویپ اون) باشه :20: یا از طریق Com port یا همون usb بتونه ارتبات برقرار کنه فکر کنم بشه :13:
جالبه sonyercson خیلی راهت این کار قبلا براش تعریف شده هست.
:19: خیلی وقته دنبالشم ولی فکر کنم هنو کسی به درد ما دچار نشده
کسی هم نمیاد این مودم قورازمونو بندازیم بهش :31: بریم یک دونه از اون با کلاساش بخریم :8:

mehdi30nema
18-10-2010, 08:43
همچین چیزی ممکن نیست مگر اینکه 5800 مشکل فنی داشته باشه!
(البته ممکنه فشردگی بیشتر پیکسل ها در بدلیل کوچکتر بودن LCD در 5530 اینطوری به نظر اومده باشه!)

دقیقا ما خودمون هم به خاطر همین موضوع تعجب کردیم .
هیچکدوم از گوشی های آپدیت نشده ولی کیفیت تصویر را در چند تا عکس ( که دقیقا با یک دوربین گرفته شده ) بررسی کردیم تو 5530 بهتر از 5800 بود .

saddegh
18-10-2010, 13:08
سلام قیمت 5800 تو بازار چنده ؟ چند جا رفتم گفتند کم شده

jetfire72
19-10-2010, 21:31
کسی جواب ما رو نمی ده؟
من 5800 دارم ولی وقتی می خوام به وایرلس وصل شم پیغام no gateway reply می دهد لطفا راهنمایی کنید

virus2009
20-10-2010, 10:15
سلام دوستان
من یک بازی نصب کردم که باید در حالت افقی اجرا بشه ولی فقط عمودی میاد و افقی نمیشه.
خودش هم اولش این پیغام رو مینویسه :

Rotate Your Phone for fullscreen
No Auto Rotation ?
Switch on rotation detection on your phone

چیکار باید بکنم ....؟؟؟؟

Facon_Archi
20-10-2010, 11:04
سلام دوستان
من یک بازی نصب کردم که باید در حالت افقی اجرا بشه ولی فقط عمودی میاد و افقی نمیشه.
خودش هم اولش این پیغام رو مینویسه :

چیکار باید بکنم ....؟؟؟؟

از بازی خارج شو . وقتی خواستی وارد بازی شی گوشی رو عمودی بگیر دستت و بزن وارد بازی بشه
من یه سری بازی هارو اینجوری وارد شدم شاید این هم اینجوری باشه: دی
بازی ماهیگیری که اینجوری بود:46:

virus2009
20-10-2010, 12:00
از بازی خارج شو . وقتی خواستی وارد بازی شی گوشی رو عمودی بگیر دستت و بزن وارد بازی بشه
من یه سری بازی هارو اینجوری وارد شدم شاید این هم اینجوری باشه: دی
بازی ماهیگیری که اینجوری بود:46:

امتحان کردم نشد

aydin_eb7777
20-10-2010, 20:07
امتحان کردم نشد
شما لطف کن بازیت را در اختیار ما بزار تا نصب کنیم ببینیم مشکل چیه
موفق باشی

DaRiOuShJh
20-10-2010, 21:45
بچه ها میگم شما هم احساس کردید که حساسیت برنامه های مختلف هم فرق میکنه؟
مثلا اپرا حساسیتش خیلی خوبه وقتی که با کیبورد داخلیش تایپ میکنیم ولی مثلا اکسپلوره ضعیف تر عمل میکنه

aydin_eb7777
20-10-2010, 22:05
بچه ها میگم شما هم احساس کردید که حساسیت برنامه های مختلف هم فرق میکنه؟
مثلا اپرا حساسیتش خیلی خوبه وقتی که با کیبورد داخلیش تایپ میکنیم ولی مثلا اکسپلوره ضعیف تر عمل میکنه
بله درسته! کاملا تایید می کنم

virus2009
20-10-2010, 22:39
شما لطف کن بازیت را در اختیار ما بزار تا نصب کنیم ببینیم مشکل چیه
موفق باشی

ممنون

saddegh
20-10-2010, 23:40
سلام قیمت 5800 تو بازار چنده ؟ چند جا رفتم گفتند کم شده

کسی نیست جواب بده؟؟

DaRiOuShJh
21-10-2010, 00:47
260 اینا باید باشه برادر
مگه اینجا بازاره
همونجا ها که گفتند کم شده خوب میپرسیدی چند شده:31:

بازی مشتی جلب سراغ دارید به منم بگید
worms مشتی نداره این گوشی؟

virus2009
21-10-2010, 01:02
260 اینا باید باشه برادر
مگه اینجا بازاره
همونجا ها که گفتند کم شده خوب میپرسیدی چند شده:31:

بازی مشتی جلب سراغ دارید به منم بگید
worms مشتی نداره این گوشی؟

worms که یکبار گذاشته بودم برات مگه دانلود نکردی ..... ؟؟؟؟

DaRiOuShJh
21-10-2010, 01:32
اهه
برارد دمت گرم
شرمنده پسته رو ندیده بودم:10:
میگیریم
میگم سایته خب برای دانلود این جور بازی ها برای سیمبین 5 چیا سراغ دارید؟ لینکه رپیدی چیزی بده

behrooz.shie
21-10-2010, 04:02
:13:polarbit بازی های خوبی داره :31: ولی یکم سخته جون ادم در میاد تا 1 مرحله بره جولو

نعمت اینترنت روی موبایل :45::37:

iman84
21-10-2010, 10:01
کسی جواب ما رو نمی ده؟
من 5800 دارم ولی وقتی می خوام به وایرلس وصل شم پیغام no gateway reply می دهد لطفا راهنمایی کنید
من فکر کنم یه بار مودم رو از حالت اتومات کانکت که برداشتم این پیغام رو رو موبایلم میداد و به اینترنت وصل نمیشد
البته الان کاملا یادم نیست

virus2009
21-10-2010, 13:38
اهه
برارد دمت گرم
شرمنده پسته رو ندیده بودم:10:
میگیریم
میگم سایته خب برای دانلود این جور بازی ها برای سیمبین 5 چیا سراغ دارید؟ لینکه رپیدی چیزی بده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینم هست ولی GSM بهتره

DaRiOuShJh
21-10-2010, 14:04
برادر دمت گرم
سایته خارجکی که کرک شده بزاره سراغ نداری احیانا؟
مثله همون mobile 9 اینا

بچه ها تو گوشی من یه باگ مانند هست که گوشی رو اگه مثلا افقی بگیریم و روشن کنیم دیگه سنسورش از کار میافته و دیگه هر کاری کنی منو ها عمودی نمیشه:31:
نمیدونم چنین مشکلی رو شماه م داشتید یا نه
ولی در هر صورت اگه عمودی بگیریم روشن کنیم مشکلی نداره

Eshghe_door
21-10-2010, 16:43
سلام، من گوشيم 5800

ورژن :

51.0.006

ولي الان هرچي ميزنم آپديت بشه اين ارور رو ميده

server certificate is untrusted

چيكار كنم؟

كمكـــــ

ميخوام آپديت كنم گوشيمو

راستي من از طريق خود گوشي آپ ميكنم گوشيو

يعني با *#0000# ميرم و آپ ميكنم

هميشه اينجوري آپش كردم

ولي حالا اين ارور رو ميده

aydin_eb7777
22-10-2010, 09:31
ممنون

مشکل از گوشی Flash Lite هستش شما این ورژن را که برات آپلود کردم را دانلود کن و توسط Nokia OVI Suite روی گوشیت نصب کن اگر پیغام داد قبلا نصب شده مهم نیست و دوباره نصبش کن
با نصب Flash Lite4 حساسیت لمسی گوشیتون هم بسیار زیاد می شه که توصیه می کنم دوستانی که گوشیهای تاچ نوکیا دارن حتما نصب کنن

و همچنین آخرین ورژن همین بازی را هم از لینک زیر دانلود و نصب کن

موفق باشید

DaRiOuShJh
22-10-2010, 13:00
آیدین جان ممنون
فقط این فرمته wgz فایله اجرایی هست برای سیستمه سیمبین؟

حالا مگه بازیش چی هست این همه سختی میکشید برای اجراش؟اسکرین شاتی چیزی دمه دست دارید؟

Eshghe_door
22-10-2010, 14:09
آيا كسي منو ميبينه؟ يا نامرئي ام؟

DariushGreat
22-10-2010, 14:26
سلام، من گوشيم 5800

ورژن :

51.0.006

ولي الان هرچي ميزنم آپديت بشه اين ارور رو ميده

server certificate is untrusted

چيكار كنم؟

كمكـــــ

ميخوام آپديت كنم گوشيمو

راستي من از طريق خود گوشي آپ ميكنم گوشيو

يعني با *#0000# ميرم و آپ ميكنم

هميشه اينجوري آپش كردم

ولي حالا اين ارور رو ميده

آيا كسي منو ميبينه؟ يا نامرئي ام؟

مگه آپدیت تازه اومده که می خوای آپدیت کنی؟
در ضمن؛ نشانی سرور آپدیتت نادرسته

virus2009
22-10-2010, 17:18
آیدین جان ممنون

حالا مگه بازیش چی هست این همه سختی میکشید برای اجراش؟اسکرین شاتی چیزی دمه دست دارید؟

این فرمت رو اگه با فایل منیجر گوشی اجرا کنی مثل نرم افزار های سیمبیان نصب میشه منتها میره داخل فولدر اینترنت گوشی. ( حالا واسه من که اینجوریه بقیه رو نمی دونم )

اسکریت شات :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما که قبلا این بازی رو دیدی:31:

Facon_Archi
22-10-2010, 17:37
راهی هست بشه فارسی نوشت توی گوشی؟
یا تکست فارسی داد؟

aydin_eb7777
22-10-2010, 20:30
آیدین جان ممنون

والا بازیش کشتن سوسکه :31:
در کل به نصب کردن Flash Lite4 می ارزه اما اگر دوست داشتی بازی را نصب نکن!
چون به این دوستمون گفتم بازی را به ما بده تا ببینم مشکلش چی بود توضیح دادم
اگر سخته براتون عذر می خوام

DaRiOuShJh
22-10-2010, 20:51
این فرمت رو اگه با فایل منیجر گوشی اجرا کنی مثل نرم افزار های سیمبیان نصب میشه منتها میره داخل فولدر اینترنت گوشی. ( حالا واسه من که اینجوریه بقیه رو نمی دونم )

اسکریت شات :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدشما که قبلا این بازی رو دیدی:31:

مرسی
والام ن همه اینا رو دانلود میکنم
ولی گم و گور میشن:31:

راهی هست بشه فارسی نوشت توی گوشی؟
یا تکست فارسی داد؟

والا من که همون ورژن غارنشینی دارم با کیبورده فول اسکرین فارسیش زندگی میکنم
ولی جدیداش گویا دردسر دارن باید دوباره نصب شه و ...

والا بازیش کشتن سوسکه :31:
در کل به نصب کردن Flash Lite4 می ارزه اما اگر دوست داشتی بازی را نصب نکن!
چون به این دوستمون گفتم بازی را به ما بده تا ببینم مشکلش چی بود توضیح دادم
اگر سخته براتون عذر می خوام

دستت درد نکنه برادر
نه بابا چه سختی ای
قسمته سختش وصل کردنه کابل گوشی به پی سی هست

راستی بچه ها این کابل ها رو بیرون درازترش رو میفروشن؟ یکی دو متری باشه مثله شیلنگ خوبه:31:

omg77
23-10-2010, 02:52
سلام دوستان عزیز ... من یه گوشی ال جی kc910 دارم با دوربین 8 مگاپیکسل ولی سیستم عامل نداره و می خوام با 5800 عوض کنم اما دوربین هم تاحدود زیادی برام مهمه . هم عکسبرداری و هم فیلمبرداری .

در صفحات اول این تاپیک خوندم دوربین این گوشی اصلا ً خوب نیست اما افرادی از دوستام که این گوشیو دارن میگن خوبه . حتی بعضیا میگن در حد همون 8 مگاپیکسله .
خواستم همه صفحات این تاپیکو بخونم دیدم ماشاالله خیلی زیاده .

در نتیجه ازتون خواهش می کنم که لطف کنید و راهنماییم کنید . در ضمن تفاوت بین xpress music و Navigation رو هم بفرمایید . بهتره کدوم رو بگیرم ؟

بسیار ممنونم ... ان شاالله منم به جمع شما بپیوندم .

omg77
23-10-2010, 02:56
سلام دوستان عزیز ... من یه گوشی ال جی kc910 دارم با دوربین 8 مگاپیکسل ولی سیستم عامل نداره و می خوام با 5800 عوض کنم اما دوربین هم تاحدود زیادی برام مهمه . هم عکسبرداری و هم فیلمبرداری .

در صفحات اول این تاپیک خوندم دوربین این گوشی اصلا ً خوب نیست اما افرادی از دوستام که این گوشیو دارن میگن خوبه . حتی بعضیا میگن در حد همون 8 مگاپیکسله .

در نتیجه ازتون خواهش می کنم که لطف کنید و راهنماییم کنید . در ضمن تفاوت بین xpress music و Navigation رو هم بفرمایید . بهتره کدوم رو بگیرم ؟

omg77
23-10-2010, 03:04

قاهر - Gahir
23-10-2010, 09:37
سلام دوستان گرامی و عزیز .

یعنی بعد از خاموش شدن نمی تونستی باتری را شارژ کنی؟
نه کاملا ...

اول رفتم که آپ دیتش (Update) کنم بعد از اینکه یارو موبایچی‌هه گوشیم رو بروز رسانیش کرد ... خیلی خوب کار میکرد ولی فقط گاه و بیگاه هنگ میکرد یعنی کمی وای میستاد بعد پردازش میکرد ...
یعد از اینکه باتریش تموم شد مثل همیشه خاموش شد ولی این بار دیگه خاموش شد و اصلا روشن نشد ! ...
با قرار دادن شارژر در مکان شارژ گوشی ، بعد از اومدن صفحه‌ی اصلی سفید رنگ که آرم آبی نوکیا رو نشون میده ، صفحه مثل اینکه رنگ‌های مانیتور وقتی گرافیک کارت خراب میشه ، رنگا به رنگ و سیاه میشد.
این روال هی ادامه داشت یعنی وقت این کار تکرار میشد و ...

در ضمن اشکالی مشابه این نیز واسه دو سه تا از دوستام اتفاق افتاده ولی با حالت‌های مختلف ! ...
مثلا مال یکی از دوستام : بعد از دو سه بار شارژ کردن این مشکل براش پیش میاد ولی در کل بعد از چندین بار خاموش و روشن کردن درست میشه ...
اون یکی دوستم هم : بعد از اینکه رم گوشیش خیلی پر میشه یهو این مشکل براش پیش میاد !

===================

در کل رفتم و فلشش رو عوض کردم و تا حالا هم درست کار کرده ... یارو واسه اینکه بخواد ازم پول بگیره گفت که فلشش سوخته بوده ! ...

اینو تکرار میکنم که تا قبل از اینکه گوشیم رو آپدیت نکرده بودم همچین مشکلی برام پیش نیومده بود (یعنی گوشیم رو آکبند خریده بودم و خیلی خوب کار میکرد)

در مورد پیغام خطا هم باید برنامه های کرک شده را ساین کنی که نیاز به فایلهای ساین داری که تو خمین انجمن موجوده و یا اینکه گوشیت را هـک کنی که دیگه نیاز به ساین نداشته باشه
موفق باشی

میشه کمی بیشتر توضیح بدی ... ممنون میشم .

DariushGreat
23-10-2010, 12:46

سلام
خدا بگم چی کارت کنه! :31:
سه تا پست پشت سر هم؟؟؟؟ :18: بابا یه دونش هم کارت رو راه می انداخت... :10:
هرکی بهت گفته که دوربین گوشی در حد 8 بدون که یا خودش خره یا این که دور از جون شما رو خر فرض کرده!!! این گوشی توی روز کیفیت عکسبرداریش در حد 3.2 مگاپیکسل و در شب هم کیفیت عکسبرداریش افتضاح تر از VGA هست!!!!! :13: رنواری که خودت داری سرور 8 مگاپیکسلی های جهان شد و زمین تا آسمون، حتی با نوکیا N86 هم فاصله داره... چه برسه به 5800 ...! :5:
تفاوت میان اکسپرس میوزیک و نویگیشن، هم در پخش موسیقی و ارتباط با ماهواره به منزله مسیریابی GPS هست. درضمن نویگیشن رسما در ایران عرضه نشده. به نظر من بهتره اکسپرس میوزیک بگیری؛ چون همین مدل GPS خیلی توانمندی داره.

انشالله هنگامی که خریدی، شتابسنجش برات بچرخه!!! :31::27::10:

iman_s
23-10-2010, 13:08

دوربين عكسبرداريش اصلا خول نيست و عكساش به درد نمايش تو همون گوشي ميخوره و تو كامپيوتر اصلا به درد نميخوره ولي فيلمبرداريش خوبه.

اكسپرس موزيك و ناويگيشن فرق زيادي ندارند و تو ناويگيشن بيشتر روي برنامه gps حساب شده و تو ايران هم زياد پيدا نميشه.

DaRiOuShJh
23-10-2010, 13:28
دقیقا همینایی که دوستان گفت
کلا نوکیا ولی یعنی زندگی

بچه ها میگم این اینترنت 24 ساعته ی ایرانسل رو چی ریختی میتونم فعال کنم 1000 تومنه؟
جاتون خالی رفتم ولایت گوشی رو وصل کردم لپ تاپ سرعتش فک کنم تا 30 اینا میرفت!!! ولی بدبختم کرد! 5 دقیقه وصل بودم 2000 تومن از شارژ انداخت چون همه چیه ویندوز یه دفه حمله کردن آپدیت شدن

DariushGreat
23-10-2010, 13:43
کلا نوکیا ولی یعنی زندگی

بچه ها میگم این اینترنت 24 ساعته ی ایرانسل رو چی ریختی میتونم فعال کنم 1000 تومنه؟
جاتون خالی رفتم ولایت گوشی رو وصل کردم لپ تاپ سرعتش فک کنم تا 30 اینا میرفت!!! ولی بدبختم کرد! 5 دقیقه وصل بودم 2000 تومن از شارژ انداخت چون همه چیه ویندوز یه دفه حمله کردن آپدیت شدن

بنده های خدا حسرت اینترنت پرسرعت مونده بود به دلشون!!! :31: فکر کنم اگه اینترنت 8 مگابیت وصل کنی به دستگاهت، از هول حلیم دستگاه ری استارت بشه!!! :27: ( متاسفانه مشکل همگانی هست )

برای این که این پست اسپم به حساب نیاد:
5800 گوشی خوبیه! :31:

virus2009
23-10-2010, 19:33
مرسی
والام ن همه اینا رو دانلود میکنم
ولی گم و گور میشن:31:

راستی بچه ها این کابل ها رو بیرون درازترش رو میفروشن؟ یکی دو متری باشه مثله شیلنگ خوبه:31:

:31::31::31:

من یک گوشی ویواز آکبند دیدم که کابلش مثل 5800 بود ( دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم شبیه بود:31: ) ولی حدودا 1-1.5 متر بود.
این کابل به 5800 میخوره ... ؟؟؟؟؟؟
از دوستان کسی ویواز نداره ، ببینیم میشه این کابل رو به 5800 وصل کرد.
منم با این کابل نخودی 5800 مشکل دارم.

amir200812
23-10-2010, 20:24
:31::31::31:

من یک گوشی ویواز آکبند دیدم که کابلش مثل 5800 بود ( دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم شبیه بود:31: ) ولی حدودا 1-1.5 متر بود.
این کابل به 5800 میخوره ... ؟؟؟؟؟؟
از دوستان کسی ویواز نداره ، ببینیم میشه این کابل رو به 5800 وصل کرد.
منم با این کابل نخودی 5800 مشکل دارم.
کابل N97 طولش 120 سانتیمتر هست و من همیشه برای 5800 هم از همن کابل استفاده میکنم و درضمن بعضی وقتها یک رابط 150 سانتیمتری USB دارم که با هم وصل میکنم که طولش به 270 سانتی متر میرسه!

magi1991
23-10-2010, 22:12
کلا نوکیا ولی یعنی زندگی

*
140
*
3
*
7
*
2
*
1
#

:ِدی

omg77
24-10-2010, 00:48
سلام بر دوستان عزیز:20:
من یک گوشی ال جی kc910 با دوربین 8 مگاپیکسل دارم . اما در کل از گوشیم راضی نیستم و می خوام 5800 بگیرم .
از طرفی دوربین برای عکسبرداری و فیلمبرداری تا حدود زیادی برام مهمه ولی تو صفحه های اول این تاپیک خوندم که 5800 دوربین خوبی نداره .
خواستم همه صفحاتو بخونم که دیدم ماشاالله خیلی زیاده . لطفا ً منو راهنمایی بفرمایید که دوربین این گوشی راضی کننده هست یا نه ؟ چون شاید در سری جدیدش ، دوربین بهینه شده باشه .

در ضمن بفرمایید که فرق Xpress music و Navigation در چیه ؟

بسیار از همه دوستان گل متشکرم . ان شاالله که منم به جمع شما بپیوندم . :10:

omg77
24-10-2010, 00:57
سلام
خدا بگم چی کارت کنه! :31:
سه تا پست پشت سر هم؟؟؟؟ :18: بابا یه دونش هم کارت رو راه می انداخت... :10:
هرکی بهت گفته که دوربین گوشی در حد 8 بدون که یا خودش خره یا این که دور از جون شما رو خر فرض کرده!!! این گوشی توی روز کیفیت عکسبرداریش در حد 3.2 مگاپیکسل و در شب هم کیفیت عکسبرداریش افتضاح تر از VGA هست!!!!! :13: رنواری که خودت داری سرور 8 مگاپیکسلی های جهان شد و زمین تا آسمون، حتی با نوکیا N86 هم فاصله داره... چه برسه به 5800 ...! :5:
تفاوت میان اکسپرس میوزیک و نویگیشن، هم در پخش موسیقی و ارتباط با ماهواره به منزله مسیریابی GPS هست. درضمن نویگیشن رسما در ایران عرضه نشده. به نظر من بهتره اکسپرس میوزیک بگیری؛ چون همین مدل GPS خیلی توانمندی داره.

انشالله هنگامی که خریدی، شتابسنجش برات بچرخه!!! :31::27::10:

شرمنده سه تا شد . آخه هرچی دکمه "ارسال جواب" رو می زدم هیچ عکس العملی نشون نمی داد . ظاهرا ً همه با هم اومده .

در ضمن شما بدجوری آشنا می زنی . ظاهرا ً غیر از کلوپ ال جی ، توی کلوپ نوکیا هم باید شما جواب من رو بدید و از ال جی دفاع کنید :31:

نکنه از این فروشنده ها یا نماینده های ال جی باشی که اینقدر فعال تبلیغات می کنی ؟

ولی بازم از جوابت ممنون .

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

دوستان گل ... یه گوشی نوکیا می خوام که مثل 5800 باشه اما دوربینش بهتر باشه و در ضمن قیمتش هم از 250 تومن بیشتر نباشه . پیشنهادی واسم دارید ؟

DaRiOuShJh
24-10-2010, 02:17
برادر چیزه خاصی که من سراغ ندارم
به نظرم از تو gsm aerna ببنی بهتر میتونی پیدا کنی ولی قمیت ها نجومی فرق میکنه تو ایران

کلا گوش موبایل در همین حد به نظرم دوربینش بسه! مهم سی پی یو و .امکاناته جانبیشه
در هر صورت که کاره دوربین رو نمیکنه برای شما

حالا هر 10 هزار پیکسل که میخواد باشه

farzad.sharifi
24-10-2010, 14:01
سلام دوستان

برتامه ای هست که بشه به عنوان مسیر یاب ازش تو ماشین استفاده کرد؟

یعنی یه مسیر رو مشخص کنیم بعد راهنمایی کنه که از کدوم طرف بریم

مرسی

behrooz.shie
24-10-2010, 15:50
سلام دوستان

برتامه ای هست که بشه به عنوان مسیر یاب ازش تو ماشین استفاده کرد؟

یعنی یه مسیر رو مشخص کنیم بعد راهنمایی کنه که از کدوم طرف بریم

مرسی
پس ovi map چیه :14:

میگم بچه ها تا حالا کسی ویندوز 3.1 یا 95 و رو 5800 نسب کرده :13:
من dosbox نصب میکنم ولی :44: باز نمیشه
خیلی هم لازمم میشه :19:
تازه :27: کلی هم کلاس داره
اگه خواستین بگین چند تا فیلم ازش بزارم :31:

ehsan30
24-10-2010, 19:36
سلام

پس ovi map چیه :14:

میگم بچه ها تا حالا کسی ویندوز 3.1 یا 95 و رو 5800 نسب کرده :13:
من dosbox نصب میکنم ولی :44: باز نمیشه
خیلی هم لازمم میشه :19:
تازه :27: کلی هم کلاس داره
اگه خواستین بگین چند تا فیلم ازش بزارم :31:

دوستان چرا در مورد فریمورهایی مانند N97 و C6 که برای 5800 پورت شده صحبت نمی کنید؟من یک نمونش را روی
گوشی خودم فلش زدم(N97 v12)،خیلی خیلی گوشی جالب شده،دقیقا سیستم خود N97 را روی 5800 دارم،فکر کنم
وقتشه که دیگه موضوع صحبت ها بشه این موضوع،با تشکر.

بای

virus2009
24-10-2010, 19:59
سلام

دوستان چرا در مورد فریمورهایی مانند N97 و C6 که برای 5800 پورت شده صحبت نمی کنید؟من یک نمونش را روی
گوشی خودم فلش زدم(N97 v12)،خیلی خیلی گوشی جالب شده،دقیقا سیستم خود N97 را روی 5800 دارم،فکر کنم

بای

منم از 5800XM V50 ipod Edition V2.0 استفاده می کنم
اگه فریمور جالب تر سراغ دارین معرفی کنید.

DariushGreat
24-10-2010, 20:38
شرمنده سه تا شد . آخه هرچی دکمه "ارسال جواب" رو می زدم هیچ عکس العملی نشون نمی داد . ظاهرا ً همه با هم اومده .

در ضمن شما بدجوری آشنا می زنی . ظاهرا ً غیر از کلوپ ال جی ، توی کلوپ نوکیا هم باید شما جواب من رو بدید و از ال جی دفاع کنید :31:

نکنه از این فروشنده ها یا نماینده های ال جی باشی که اینقدر فعال تبلیغات می کنی ؟

ولی بازم از جوابت ممنون .

---------- Post added at 12:57 AM ---------- Previous post was at 12:56 AM ----------

دوستان گل ... یه گوشی نوکیا می خوام که مثل 5800 باشه اما دوربینش بهتر باشه و در ضمن قیمتش هم از 250 تومن بیشتر نباشه . پیشنهادی واسم دارید ؟

یه خصلت مشترک میان بر و بچ نوکیا و بر و بچ الجی اینه که هرگز تعصب خرکی روی برندشون ندارن و همواره دنبال بهترین ها هستن و همواره هم از ته دل مشاوره می دن. :46: مث برخی از این خر متعصب های برندهای کاذب نیستن که فقط توی اندیشه خراب کردن برندهای دیگه اند... :13:

خدایی گوشی خودت از این 5800 خیلی سرتره. تنها وجه مثبت این 5800 یکی صدای خوب و یکی هم سیستم عامل سیمبینشه؛ وگرنه در بقیه موارد الجی رنوار پادشاهی می کنه.

در نوکیا هم گوشی های لمسی خوب هست که دوربینش از 5800 بهتر باشه، مانند N97 و N97 Mini، X6 و C6. اما خب خیلی گرون اند و ( امروزه با اومدن گوشی های تازه ) تقریبا نسبت به اون پولی که به پاشون ریخته می شه ارزشی ندارن.

تنها گوشی ای که ارزش داره نوکیا N8 هست؛ اون هم به شرط این که به همون قیمت اصل 470 هزار تومان عرضه بشه.

سلام

بای

بسیار مضخرفه!!! :13:
من هم گول این صفحه هوم اسکرین زپرتی C6 / N97 رو خوردم؛ ذوق این رو هم داشتم که عکساش رو هم اینجا بگذارم. اما گفتم اول بگذار خودم بررسی کنم اگه خوب بود بچه ها رو تشویق کنم.
در کل بگم که به هیچ درد دیگه ای نمی خوره. وایرلس مشکل دار می شه، پاسخگویی تاچ افتضاح تر می شه، گوشی در بسیاری از جاها به ویژه موزیک پلیر خنگ خنگ می شه!! :13:

در کل ما عطای N97 رو به لقاءش بخشیدیم...! با همین فریمور فابریک 5800 خوشیم.

در ضمن؛ اجرای ویندوز های 3.11، 95، 98 و... روی موبایل دروغه. یه سری آدم بیکار نشستن از سر و ته ویندوز زدن و بسیاری از ویژگی هاشو خذف کردن و عملا تبدیلش کردن به یه نرم افزار فیک Fake که فقط واسه کلاس گذاشتن خوبه

شاد باشین :10:

behrooz.shie
25-10-2010, 19:38
:27:
یک برنامه هست به اسم داس باکس با اون میتونین سورس ویندوز نصب کنید هالا میخاین وینوز تعغیر بدبد میخاین ندین :31:
یک حالت سخت افزار مجازیه
در ضمن میتونین فرمور ی که میخاین طبق سلیقه خودتون بسازید :46:

اگر کسی نصب کرده بگه :10:

ehsan30
26-10-2010, 18:20
سلام

منم از 5800XM V50 ipod Edition V2.0 استفاده می کنم
اگه فریمور جالب تر سراغ دارین معرفی کنید.

گفتم که ورژن هایی از فریمور های N97 و C6 هم موجوده، من خودم از iMon Xpress استفاده می کنم.

SIZE]

بسیار مضخرفه!!! :13:
من هم گول این صفحه هوم اسکرین زپرتی C6 / N97 رو خوردم؛ ذوق این رو هم داشتم که عکساش رو هم اینجا بگذارم. اما گفتم اول بگذار خودم بررسی کنم اگه خوب بود بچه ها رو تشویق کنم.
در کل بگم که به هیچ درد دیگه ای نمی خوره. وایرلس مشکل دار می شه، پاسخگویی تاچ افتضاح تر می شه، گوشی در بسیاری از جاها به ویژه موزیک پلیر خنگ خنگ می شه!! :13:

در کل ما عطای N97 رو به لقاءش بخشیدیم...! با همین فریمور فابریک 5800 خوشیم.

در ضمن؛ اجرای ویندوز های 3.11، 95، 98 و... روی موبایل دروغه. یه سری آدم بیکار نشستن از سر و ته ویندوز زدن و بسیاری از ویژگی هاشو خذف کردن و عملا تبدیلش کردن به یه نرم افزار فیک Fake که فقط واسه کلاس گذاشتن خوبه

شاد باشین :10:

هیچ کدوم از مواردی که گفتید را من مشاهده نکردم،نمی دونم مشکل شما از کجا بوده.

بای

neopersia
26-10-2010, 22:14
دوستان دانلود منیجر خوب برای 5800 سرغ ندارید؟
من ovi download accelerator 1.43 دارم ولی با توجه به قطعی زیاد ایرانسل بعضی وقتا به نظر میاد که فایلها رو ناقص دانلود میکنه. یا اینکه بعد از قطع شدن دیگه وصل نمیشه

Facon_Archi
26-10-2010, 22:17
آقا من با ایرانسل نمیتونستم کانکت بشم به اینترنت
یعنی وصل میشد ولی نه پیجی باز میکرد نه دانلود!
ارور Get away میداد همش
راه حلش چیه؟

قاهر - Gahir
28-10-2010, 14:34
سلام دوستان میشه در مورد ارتباط WireLess این گوشی یه توضیحی بدید ...

چون توی بسیاری از جاها گوشی ارتباط بی سیم رو تشخیص میده و وصل هم میشه ولی صفحات رو باز نمیکنه .
در بسیاری از موارد هم تشخیص میده ولی رمز عبور میخواد ...

ممنون میشم یه توضیح اساسی بدید ...

DaRiOuShJh
28-10-2010, 15:32
دوستان دانلود منیجر خوب برای 5800 سرغ ندارید؟
من ovi download accelerator 1.43 دارم ولی با توجه به قطعی زیاد ایرانسل بعضی وقتا به نظر میاد که فایلها رو ناقص دانلود میکنه. یا اینکه بعد از قطع شدن دیگه وصل نمیشه

والا من هنوز شروع نکردم این چیزا رو چون اینجا که سرعته ایرانسل افتضاحه
ولی سوادکوه تا 30 میرفت!!!:31:
میگم خوده اپرا موبایل از این افزونه ها نداره برای این کارها؟

آقا من با ایرانسل نمیتونستم کانکت بشم به اینترنت
یعنی وصل میشد ولی نه پیجی باز میکرد نه دانلود!
ارور Get away میداد همش
راه حلش چیه؟

الان کجاش مشکل دارید؟
اگه تو وصل اینا مشکل داره یا ارور بعدش میده کانکشن هاتون رو پاک کنید یکی جدید بسازید فقط همون access point رو mcinet بدی کافیه! آی پی و .. لازم نداره
از تنطیماتی که خوده ایرانسل هم میفرسته ایمورت نکن سره کاریه با این گوشی مچ نیست

چون توی بسیاری از جاها گوشی ارتباط بی سیم رو تشخیص میده و وصل هم میشه ولی صفحات رو باز نمیکنه .

خوب برادر مشکل از شما نیست
اینا پسورد میزارن رو کانکشنشون که هر کی نتونه وصل شه دیگه
باید ببینی اصلا برای استفاده عمومی هست یا اصلا برای اینترنته یا نه
ممکنه برای اسپیکر بی سیم و ... باشه!!:31:

behrooz.shie
28-10-2010, 15:46

وایلس گوشی فقط نقش اینتر نت و داره :31:
کاربرد دیگه ی نداره :31:
اونای که پسورد میخان که خوب باید پسورد داشته باشی
اونایم که open که میزنی میری تو نت دیگه
:10:

shs_micro2
28-10-2010, 20:02
سلام دوستان
من گوشیم یه چند وقته این مشکلو پیده کحرده که فیلم ها و عکس هارو توی گالری نشون نمیده
ولی توی فایل منیجر هم نشون میده هم اجرا میکنه توی اون قسمت بالای گوشی اون کلیده زیر دوربین رو میگیم
توی اونم هم میاد
ممنون میشم راهنماییم کنید

ehsan30
28-10-2010, 22:32
سلام

جناب shs_micro2 گوشی را فلش 3 دکمه بزنید ان شا الله درست میشه.

بای

Facon_Archi
28-10-2010, 22:35
میشه تنظیماتش رو بدین؟
من همونی که ایرانسل میداد رو دست نمیزدم
کلا کارایی که باید کرد تا نتش کار کنه رو توضیح بدین ممنون میشم

DaRiOuShJh
28-10-2010, 22:52
فقط اینو وردار این همه مردم رو پاچیدن سره همین موضوع 50 برابره پولی که صدا و سیما قرار بود رو با این مظلوم نماییشون در آوردن:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کسی که وضعش خوب نباشه تو هر داهات کوره ای تبلیغات میده به نظره شما؟!!

شما برو تو ستینگ -->
connectivity
destinations
بعد تو اینترنت به new access point بزنید و تنظیمات پیش فرض رو بزارید منتها تو access point این عبارت رو بزنید
mcinet

همه کانکشن های دیگه رو پاک کنید که قاطی نشه
درست انجام بدید حله

Facon_Archi
28-10-2010, 23:19
فقط اینو وردار این همه مردم رو پاچیدن سره همین موضوع 50 برابره پولی که صدا و سیما قرار بود رو با این مظلوم نماییشون در آوردن:

کسی که وضعش خوب نباشه تو هر داهات کوره ای تبلیغات میده به نظره شما؟!!

شما برو تو ستینگ -->
connectivity
destinations
بعد تو اینترنت به new access point بزنید و تنظیمات پیش فرض رو بزارید منتها تو access point این عبارت رو بزنید
mcinet

همه کانکشن های دیگه رو پاک کنید که قاطی نشه
درست انجام بدید حله

اوکی اگه مشکلی بود باز میام مطرح میکنم
در مورد اون هم ربطی به وضع نداره کسی نگفته که بدبخت هستن
مهم رعایت کپی رایت هست و کلی چیزه دیگه که نه بحثش اینجا هست و نه توی تاپیک خود سریال و به جوابی هم نمیرسه
به هر حال ممنون از راهنمایی:10:

virus2009
29-10-2010, 02:45
سلام دوستان
من وقتی با وایرلس به اینترنت وصل میشوم و با opera mobile 5 کار میکنم بعد ۱۰-۱۵ دقیقه اپرا هنگ میکنه و باید دکمه قرمز رو بزنم تا درست بشه.
مشکل از کجاست....؟؟؟؟
ممنون

قاهر - Gahir
29-10-2010, 12:33
خوب برادر مشکل از شما نیست
اینا پسورد میزارن رو کانکشنشون که هر کی نتونه وصل شه دیگه
باید ببینی اصلا برای استفاده عمومی هست یا اصلا برای اینترنته یا نه
ممکنه برای اسپیکر بی سیم و ... باشه!!:دی
و

وایلس گوشی فقط نقش اینتر نت و داره :31:
کاربرد دیگه ی نداره :31:
اونای که پسورد میخان که خوب باید پسورد داشته باشی
اونایم که open که میزنی میری تو نت دیگه
:10:
آقا ممنون از توضیحتون ...
ولی واقعا این آیکون (:دی) خیلی تابلوست ها ! ... :27:

حالا با سیم کارت همراه اول چطوری میشه GPRS اش رو وصلید ؟ ...
به 8088 اس ام اس زدم و بعد از دادن مدل گوشی موبال و انجام مراحلش ، این سرویس فعال شده ... ولی تا حالا نتونستم که یک MMS ای ارسال کنم !

اگه سوالاتم تابلو و احمقانه هستند شما به بزرگیتون ببخشید ! ه ه ه :31:
:46:

DaRiOuShJh
29-10-2010, 13:27
برادر این چه حرفیه
سواله دیگه
ولی به نظرم mms رو اصلا اکسس پیونتش رو هم فعال نکن
هزینه های جالب نیست اصلا نمیصرفه چه برای همراهه اول چه ایرانسل

همراهه اول رو من چون رو گوشی n-gage ام دارم تنظیمات رو فرستاد همون رو سیو کردم نیازی به تنظیم دستی نبود ولیه رچ ند پیرمون کرد تا بفرسته:31:
ولی از من میشنوی بی خیاله همراهه اول شو که عجیب غریب میندازه

shs_micro2
29-10-2010, 14:57
سلام

جناب shs_micro2 گوشی را فلش 3 دکمه بزنید ان شا الله درست میشه.

بای
ممنون
میشه بیشتز توضیح بدین
بعدم فایل هام که پاک نمیشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرمافزار هام که نمیپره

shifter
29-10-2010, 16:29
اين تنظيمات مموري كارت 5800 كجاست؟!
هرچي تو منوهاش ميگردم پيداش نميكنم!

jetfire72
29-10-2010, 17:53
اقا تورو خدا یکی کمک کنه من 5800 دارم ولی وقتی به اینترنت وایرلس وصل می شوم پیغام no gateway reply می دهد لطفا راهنمایی کنید

DaRiOuShJh
29-10-2010, 18:03
ممنون
میشه بیشتز توضیح بدین
بعدم فایل هام که پاک نمیشه نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرمافزار هام که نمیپره

به احتماله زیاد خواهد پرید
دارید ریست میکنید ها!!
شما حتما قبلش یه بک آپ کامل از اس ام اس ها و تنظیمات و کانتکت لیست و این خرت و پرتات بگیر یه جای امن تو جیبت اینا نگه دار

اين تنظيمات مموري كارت 5800 كجاست؟!
هرچي تو منوهاش ميگردم پيداش نميكنم!

مموری کارد هم مگه تنظیم داره خبر نداریم!:31:
چی کار میخوای بکنی شما؟

اقا تورو خدا یکی کمک کنه من 5800 دارم ولی وقتی به اینترنت وایرلس وصل می شوم پیغام no gateway reply می دهد لطفا راهنمایی کنید

برادر شما همش هی میای از آخر به اول بگی
اول بگو ببینیم وایرلسه اصلا باری کیه صاحاب داره یا ....؟

saddegh
29-10-2010, 18:52
سلام این چه اکسپرس موزیکی وقتی موزیک خاموش میکنی دوباره روشن میکنی معلوم نیست روی کدوم تراک بودی و باید از اول بگردی دنبال اخرین موزیکی که گوش دادی یا مثل 95 دکمهای نداره که بره روی همون تراکی که گوش میکردی ؟؟:41:

shifter
29-10-2010, 19:00
مموری کارد هم مگه تنظیم داره خبر نداریم!:31:
چی کار میخوای بکنی شما؟

نه منظورم همون منوشه...مثلا تو 95 اسمش mass memory هست كه فقط مقدار capacity و مقدار حافظه free و used رو نشون ميده!!
تا حالا با s60v5 كار نكردم...اصلا از اينا داره؟!:31: