مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
DaRiOuShJh
19-02-2010, 17:53
میگم بچه ها ولی خوشم اومد از CPU ش
الان رمم فقط 100 مگ خالی داره بالای 200 تا کلیپ و دوربین مخفی تبدیل کردم ریختم + حدودا 3 گیگ mp3 با بیت ریت 128
ولی خوب پخش میکنه
البته فایل های تصویری بعضی اوقات داره تصویر هاشون رو لود میکنه یه delay در حده میلی ثانیه میندازه ولی کارش تموم شه خوب پخش میکنه
pdf جات رو هم که مثله باقالی پخش میکنه
خوشمان آمد!
راستی handy taskman هم نصبیدم چه چیزه باحالیه
جزوه ملزوماته
راستی آفیس سوییت جدید هم اومده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمت های آفیس 2007 رو هم ساپورت میکنه
بچه هایی هم که علاقمند به دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی هستند حتما این دیکشنری رو هم دانلود کنن:
Audio Cambridge Advanced Learner's Dictionary
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاملترین دیکشنری ای هست که دیدم همینطور تلفظ واقعیه کلمات هم american و هم بریتیش داره با فایل هایی که قبلا ضبط شده
حجمش یه نمه زیاده (حدود 150 مگ) ولی ارزشش رو داره حتما
بازیهای Ngage چین؟
یعنی مدل خاصی از بازیه؟
DaRiOuShJh
19-02-2010, 19:55
N-gage یه پلتفورم هست که بازی های خاص خودش رو داره
اوایل حدوده 6-7 سال پیش انحصارا برای دو تا گوشی با همین اسم اومد که بعدا نوکیا کارش رو گسترش داد و بعضی گوشی های دیگه ای که تو این چند سال دیگه هم بیرون داده روشون نصب کرده تا بشه این بازی ها رو روشون ریخت
البته خوده این بازی ها هم تکنولوژیشون پیشرفته تر شده
بازی های حجیم و با گرافیک و کیفتی هستند ولی متاسفانه هنوز با اکثره گوشی های تاچ مشکل دارند
اطلاعات بیشتر:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آخه حیف این گوشی نیست با این همه امکانات و قیمت مناسب ولی gps اش اینقدر ضعیفه؟:13:
خواهشا نگید نه که خودم باهاش کار کردم و میدونم.اگه مثل n85 بود خوب بود.در عرض 3 سوت وصل میشه.باور کنید تنها دلیلش که که تاحالا نخریدم همینه
enimonte
19-02-2010, 20:50
آخه حیف این گوشی نیست با این همه امکانات و قیمت مناسب ولی gps اش اینقدر ضعیفه؟:13:
خواهشا نگید نه که خودم باهاش کار کردم و میدونم.اگه مثل n85 بود خوب بود.در عرض 3 سوت وصل میشه.باور کنید تنها دلیلش که که تاحالا نخریدم همینه
گل بدون خار هم مگه پیدا میشه،بهر حال هر گوشی یک نقطه ضعف داره.ولی من با سیم کارت ایرانسل سریع متصل میشم شاید 10 ثانیه هم نشه
اقایون سلام. من تازه GPRS رو فعال کردم. و وقتی میرم تو گزینه اینترنت و وب یه چند لحظهای صبر میکنه و بعد این پیغام رو میده Sorry.error occurred: Bad Gateway. باید چیکار کنم ؟
mehdi_vsgh
19-02-2010, 22:38
اقایون سلام. من تازه GPRS رو فعال کردم. و وقتی میرم تو گزینه اینترنت و وب یه چند لحظهای صبر میکنه و بعد این پیغام رو میده Sorry.error occurred: Bad Gateway. باید چیکار کنم ؟
تنظیمات رو پاک کن و یه بار خودت دستی تنظیم کن
سلام بچه ها
قیمت 5800 الان توی بازار چنده؟
ازش راضی هستین؟
دوربینش 3.2 واقعی یا الکی؟
باگ تابلو که اذیت کنه داره یا نه؟
مرسی همه.
DaRiOuShJh
20-02-2010, 16:08
سلام
250 تا 300
بلی! شدیدا!
واقعی که چه عرض کنم در حده موبایله دیگه ولی خوبه کار راه میندازه
نخیر! همه چیش اوکیه! سی پی یو هم داره در حده Quad!!!:31:
مرسی شما
radmehr_d7
20-02-2010, 18:33
دوستان عزیزم
من وقتی ایرانسل میندازم تو گوشی کانکت میشم به اینترنت بعد میخوام با بلوتوث اینترنت به لپ تاپ بدم وقتی مودم گوشیو از تو لپ تاپ دایال میکنم دایم اررور میده و کانکت نمیشه آخرین بار یادمه اررور 777 داد و چنت اررور دیگه
ولی با k750 مثل هلو کانکت میشم نمیدونم چه کنمش
کسی میتونه راهنمایی کنه
سلام
دوستانی که این گوشی رو به ورژن 40 آپ کردن اگه براشون امکان داره یه چندتا عکس از تغیرات Home Screen ش بگیرن ببینیم مثل N97 شده یا اصلا چه شکلیه این تغییراتش !!
ممنون
تغییراتی که انجام شده تا ان جایی که اطلاع دارم تازه شده صفحه اول 5530 .
اونی که می گین یعنی تبدیل شدن صفحه اول به ان97 به احتمال زیاد در ورژن 30 گوشی 5530 انجام بشه .
Facon_Archi
20-02-2010, 21:44
سلام!
دوستان من گوشی رو وصل کردم به پی سی برنامه و اینا نصب کنم روش
یعضی از برنامه ها رو که میزنم نصب بشه یهو کامپیوتر ریست میشه!
مشکل از برنامه هست یا گوشی؟
اصلا کسی این مشکل رو داشته تا حالا؟
اگه پی سییت مشکلی نداره و از برنامه Nokia PC Suite برای نصب نرم افزار استفاده می کنی . بهتره Nokia PC Suite دوباره نصبش کنی .
javad8006
21-02-2010, 10:08
فایل های wordرو چه جور میشه رو این گوشی باز کرد مخصوصا فارسی
office suite 5 رو نصب کردم ولی فارسی نداره:41:
javad8006
21-02-2010, 10:13
کسی نرم افزاری برای ادیت عکس یا فیلم تو گوشی سراغ داره؟
یا ادیت فایل صوتی
hossein_dig
21-02-2010, 14:33
سلام
یه ربع پیش برام اس ام اس اومد ، خوندم بعد که رفتم هدفون رو بیارم آهنگ گوش بدم ، دیدم گوشی خاموشه هرکاری کردم روشن نشد.
مموری ، سیم کارت رو درآوردم ، باطری رو یه بار درآوردم با برق تست کردم ، شارژش هم دیروز پر کردم ؟!
فقط ویبره میزنه روشن نمیشه ، حتی دکمه سبز ، قرمز ، دوربین و روشن که برای فول ریست هست رو نگه داشتم بازم فقط ویبره میزنه
مردشور این نوکیا رو ببرن توی دوستام هرکی 5800 داره ، دارن کم کم نا بود میشن:41:
mohammad_1ta
21-02-2010, 15:26
سلام
یه ربع پیش برام اس ام اس اومد ، خوندم بعد که رفتم هدفون رو بیارم آهنگ گوش بدم ، دیدم گوشی خاموشه هرکاری کردم روشن نشد.
مموری ، سیم کارت رو درآوردم ، باطری رو یه بار درآوردم با برق تست کردم ، شارژش هم دیروز پر کردم ؟!
فقط ویبره میزنه روشن نمیشه ، حتی دکمه سبز ، قرمز ، دوربین و روشن که برای فول ریست هست رو نگه داشتم بازم فقط ویبره میزنه
در حالت Dead گوشی رو با نرم افزار Jaf فلش کنین ببینین چی میشه...
ایشالا که درست میشه
DaRiOuShJh
21-02-2010, 15:33
برادر مشکلات خودت رو گردن این و اون ننداز
حتما چیزی شده که این طوری شده
وگرنه من خودم 7 ساله نوکیا دارم مشکلی نداشتم با گوشی هاش
هر چند این خاموش شدن هم مسنکه با آب و هوا هم بستگی داره
من انگیجم وقتی میرفتم شمال بعضی اوقات برای خودش خاموش میشد و اصلا هم روشن نمیشد تا چدن ساعت
البته همه ی دسوتان هم همین وضع رو داشتن از موتورولا گرفته تا سونی و ال جی!
اگر فکر میکنی برند دیگه ای بهتره برو از اون بگیر
javad8006
21-02-2010, 16:17
عزیزان کسی انتی ویروس قابل اپدیت برای این گوشی داره؟
طوری که سریال فعال سازی داشته باشه
سلام.یک سوال داشتم
چطوری میشه sms امو از گوشی نوکیام به گوشی se منتقل کنم؟!
نرم افزاری چیزی نیست؟
sms توی حافظه خوده گوشی سیوه.
گوشیم 5800...بعد فقط میتونم sms امو بریزم تو pc که اگه خواستم بعدا دوباره بریزم تو یک گوشی نوکیا!
یا مثلا sms امو فقط میتونم بخونم...نمیتونم به همون صورت sms یک جا سیو کنم که بعدا باز بتونم تو همون pc بخونم!
به دادم برسین...: د ی
enimonte
21-02-2010, 18:03
کسی نرم افزاری برای ادیت عکس یا فیلم تو گوشی سراغ داره؟
یا ادیت فایل صوتی
برای ادیت عکس و فیلم در حد معمولی از تو خود گوشی امکانش هست،ولی نرم افزار یکی بود نصب کردم روی گوشی کار نداد
عزیزان کسی انتی ویروس قابل اپدیت برای این گوشی داره؟
طوری که سریال فعال سازی داشته باشه
node 32 رو میتونی نصب کنی و از توی سایتش کد فعال سازی رو بگیری و بعد از یک ماه کد جدید رو درخواست بدی
---------- Post added at 06:03 PM ---------- Previous post was at 05:59 PM ----------
سلام.یک سوال داشتم
نرم افزاری چیزی نیست؟
گوشیم 5800...بعد فقط میتونم sms امو بریزم تو pc که اگه خواستم بعدا دوباره بریزم تو یک گوشی نوکیا!
یا مثلا sms امو فقط میتونم بخونم...نمیتونم به همون صورت sms یک جا سیو کنم که بعدا باز بتونم تو همون pc بخونم!
چرا فکر کنم یک نرم افزار باشه که اس ام اس رو به صورت تکست ذخیره کنه پیداش کردم برات میذارم
واسه مارک کردن تو گالری یا جاهای دیگه راه راحت تری هست ؟
یا فقط باید واسه هر مورد option و مارک رو بزنیم ؟
اینجوری خیلی اعصاب خورد کنه
kurosh08
22-02-2010, 08:08
سلام
اینجا نیاین ضرر کردین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mehdi_vsgh
22-02-2010, 10:37
سلام .یه مشکل دارم من اونم اینه که من تهران زندگی میکنم ولی وقتی از شهر خارج میشم(مثلا کرج برم) دیگه نمیتونم اس ام اس ارسال کنم ولی تو تهران به راحتی ارسال میکنم.....پشتیبانی ایرانسل هم زنگ زدم فقط تنها کاری که کردن یه چنتا شماره مسج سنتر دادن بهم ولی بازم فایده نداشت...به نظر شما مشکل از چیه؟
در حال حاظر این مسج سنتر منه
+989350001400
enimonte
22-02-2010, 15:26
سلام.یک سوال داشتم
نرم افزاری چیزی نیست؟
با این برنامه میتونی اس ام اس هات رو توی یک فایل تکست دخیره کنی ،فقط اس ام اس های فارسی رو ساپورت نمیکنه
واسه مارک کردن تو گالری یا جاهای دیگه راه راحت تری هست ؟
یا فقط باید واسه هر مورد option و مارک رو بزنیم ؟
اینجوری خیلی اعصاب خورد کنه
این برنامه هست
میگم بچه ها ولی خوشم اومد از CPU ش
الان رمم فقط 100 مگ خالی داره بالای 200 تا کلیپ و دوربین مخفی تبدیل کردم ریختم + حدودا 3 گیگ mp3 با بیت ریت 128
ولی خوب پخش میکنه
البته فایل های تصویری بعضی اوقات داره تصویر هاشون رو لود میکنه یه delay در حده میلی ثانیه میندازه ولی کارش تموم شه خوب پخش میکنه
pdf جات رو هم که مثله باقالی پخش میکنه
خوشمان آمد!
راستی handy taskman هم نصبیدم چه چیزه باحالیه
جزوه ملزوماته
راستی آفیس سوییت جدید هم اومده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفرمت های آفیس 2007 رو هم ساپورت میکنه
بچه هایی هم که علاقمند به دیکشنری های انگلیسی به انگلیسی هستند حتما این دیکشنری رو هم دانلود کنن:
Audio Cambridge Advanced Learner's Dictionary
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکاملترین دیکشنری ای هست که دیدم همینطور تلفظ واقعیه کلمات هم american و هم بریتیش داره با فایل هایی که قبلا ضبط شده
حجمش یه نمه زیاده (حدود 150 مگ) ولی ارزشش رو داره حتما
بابت دیکشنری دستت درد نکنه. فقط تو سایتش زده 7day trial . کرک شدش رو سراغ نداری؟
baback656
22-02-2010, 18:14
سلام.یک سوال داشتم
نرم افزاری چیزی نیست؟
اگه میخوای از گوشیت بریزی روی pc و بعدا از روی pc بریزی روی موبایل با نرم افزار Pc suite و اگه میخوای بصورت فایل txt ذخیره کنی روی pc با برنامه SmartPhonware best private messege اگه درست نوشته باشم انجام میشه
DaRiOuShJh
22-02-2010, 18:32
بابت دیکشنری دستت درد نکنه. فقط تو سایتش زده 7day trial . کرک شدش رو سراغ نداری؟
برادر اینجا نحوه ی بی نهایت کردن اون 7 روز رو هم نوشتم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته یکی از دوستان هم تو تاپییکش تو همین انجمن گفتن
اگر مشکل داشتی از این آدرس برو:
baback656
22-02-2010, 18:42
دیروز گوشیمو گذاشته بودم که از خواب بیدارم کنه وقتی زنگ زد یهو صفحش خاموش شد و دیگه روشن نشد.بردمش تعمیرگاه خواست فلش کنه نشد گفت ایراد سخت افزاری داره. بردم یه تعمیرگاه گفت احتمالا یه ic ازش سوخته و گفت سعی میکنم اما قول نمیدم درست بشه.
طرف میگفت که چند روز پیشم ینفر اومده بود گوشی 5800 همینطوری یه بند ویبره میزد اما نفهمیدم که درست شد یا نه.
ناگفته نمونه من این گوشی رو از بهمن پارسال دارم
کسی میدونه مشکلش از کجاست؟
اقایون سلام . من گوشیم فریمور 40 هستش اما وقتی آهنگ گوش میکنم و به هوم اسکرین ( صفحه اول ) میرم . اونجا مالتی مدیا رو نشون نمیده ! چیکار باید بکنم؟
Oracle_Eldorado
22-02-2010, 19:41
اقایون سلام . من گوشیم فریمور 40 هستش اما وقتی آهنگ گوش میکنم و به هوم اسکرین ( صفحه اول ) میرم . اونجا مالتی مدیا رو نشون نمیده ! چیکار باید بکنم؟
شما Home Sreen روی کدومه ؟
باید روی Contacts بار باشه .
اینم اضافه کنم وقتی آهنگ رو انتخاب کردی و درحال پخش بود ، باید دکمه قرمز روی گوشی رو بزنی تا بیاد روی Home Screen و اونجا نشون بده .
اگه بازم نشه ، بعد از آپدیت مشکل دار شده که باید با کد 7370 مستر ریست کنی تا درست بشه .
شما Home Sreen روی کدومه ؟
باید روی Contacts بار باشه .
اینم اضافه کنم وقتی آهنگ رو انتخاب کردی و درحال پخش بود ، باید دکمه قرمز روی گوشی رو بزنی تا بیاد روی Home Screen و اونجا نشون بده .
اگه بازم نشه ، بعد از آپدیت مشکل دار شده که باید با کد 7370 مستر ریست کنی تا درست بشه .
Home Screen من روی Contacts Bar و Shortcut هستش , و زمانی که آهنگ پخش میشه دکمه قرمز رو میزنم اما بازم نمیشه . در ضمن بگم که قبلا میومد . اما الان یه هفته هست که نمیشه . :41: یعنی راهی جز مستر ریست ندارم ؟
سلام
وقتی به فریمور 40 آپدیت می کنین ادیت عکسا مشکل دار نمیشه ؟
ماله من که وقتی می رم تو ادیت میاد بیرون
Facon_Archi
23-02-2010, 12:36
سلام
دوستان من برنامه shmessenger رو که فرمتش جار هست میخوام نصب کنم رو گوشی
بعد که میزنم نصب بشه کامیوتر ریست میشه
مشکل چیه؟:(
چندتا برنامه دیگه هم اینجوری شد موقع نصب
javad8006
23-02-2010, 13:38
اقا كسي براي آفيس كه نوشته هاي فارسي رو هم درست باز كنه راه حلي نداره؟
javad8006
23-02-2010, 14:05
خوب چه جور ميشه nod32 رو از سايتش گرفت؟user\pas ميخواد:41:
بعدم اين ويندوز موبايل ميخواد 5800كه ويندوز نداره exeباز نميكنه؟:19:
راه گرفتنشو توضيح بده لطفا همچنين راه درخواست سريال براي بعد از 30 روز
ميشه آبديتاشو با pc گرفت بعد ريخت تو گوشي؟
radmehr_d7
23-02-2010, 15:48
دوستان من این پستو چند صفحه قبل هم گذاشتم اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه
من وقتی ایرانسل میندازم تو گوشی کانکت میشم به اینترنت بعد میخوام با بلوتوث اینترنت به لپ تاپ بدم وقتی مودم گوشیو از تو لپ تاپ دایال میکنم دایم اررور میده و کانکت نمیشه آخرین بار یادمه اررور 777 داد و چنتا اررور دیگه
ولی با k750 مثل هلو کانکت میشم نمیدونم چه کنمش
کسی میتونه راهنمایی کنه
mojtaba2321
23-02-2010, 15:51
جايي براي والپيپر خيلي باحال ( ترجيحا از face مدل ها باشه) سراغ داره؟
Home Screen من روی Contacts Bar و Shortcut هستش , و زمانی که آهنگ پخش میشه دکمه قرمز رو میزنم اما مالتی مدیا در صفحه اول دیده نمیشه . در ضمن بگم که قبلا میومد . اما الان یه هفته هست که نمیشه . :41: یعنی راهی جز مستر ریست ندارم ؟
نـــــــــــبـــــــــــو د . . . ؟
DaRiOuShJh
23-02-2010, 16:47
بچه ها موضوعه اینکه بعضیا میگن نمیدونم ویروسی چیزیه که جای فایل های گالری رو تغییر میده و دیگ از تو گالری لود نمیشن و باید رفت تو فایل منیجر چیه؟
تا به حال دو نفر که 5800 داشتن بهم اینو گفتن
چی ریختی میشه درستش کرد؟!
ایول چقدر کاربر فعال داره اینجا ؟
خب
کی عکس می خواست اینجا بدک نیست
مشکل نیومدن پلیر احتمالاً ما اینه که یکی از برنامه خود فریمور را پاک کردی مثل فیتون
سلام
دوستان من برنامه shmessenger رو که فرمتش جار هست میخوام نصب کنم رو گوشی
بعد که میزنم نصب بشه کامیوتر ریست میشه
مشکل چیه؟:(
چندتا برنامه دیگه هم اینجوری شد موقع نصب
کجا نصب میکنی روی کامپیوتر یا گوشی اگه روی گوشی نصب می کنی چه ربطی به کامپیوتر داره
آفیس فارسی که نداریم سید
باید فونت های فارسی رو نصب کنی خودش doumnent های فراسی رو می خونه
nod 32 به درد نمی خوره البته برای گوشی کلاً اگه زیاد از اینترنت استفاده می کنی از آنتی ویروس استفاده کن
بجای نود هم f source استفاده کن
داریوش جان مشکلی که گفتی ماله اینه که بعضی از اوقات گوشی هنگ میکنه
مثلاً شما کلی عکس ها و کلیپ ها تو فلدر بندی کردی بعد یه روز خوش و خرم میری باز کن عکسا تو همزمان مثلاً مدیا پلیرتم بازه
یه هو میبینی همه فلدر بندیت به هم میریزه این مال اینه که پردازنده نمی تونه کامل از فضای باقیمونده رم استفاده کنه و به نوعی برای اینکه از خاموش شدن گوشی جلوگیری کنه بعضی از پروسس ها رو کنسل می کنه حالا بی اهمیت ترین میشه کفت فلدر بندی هست
حالا در مورد عکسها و کلیپ هایی که حتی با خود گوشی گرفته شده نیز همین طور هست
میشه درستش کرد
اکثر اونایی که الان گوشی هاشونو آپدیت کردن به مرور بوده یهنی هر سری آپدیت آومده آپدیت کردن و این کار c رو شلوغ م کنه بهتر یه مستر ریست بشه بعد آپدیت بشه
خلاصه آیفون کیلر دیگه
DaRiOuShJh
23-02-2010, 17:16
مرسی برادر
البته سره خودم خوشبختانه نیومده فعلا
ولی گفتم نکنه ویروسی چیزی باشه
راستی معمولا این گوشی هاویروس رو از چه فرمت هایی میگیرن؟
فقط فایل های اجرایی مثله sis و jar یا حتی ممکنه فایل های عکس و پ تصویری و ... هم ویروسی باشن؟!
راستی یه کالکشن خوب از بنامه های به درد بخور این گوشی تا الان جمع کردم
تا یه جایی رسید آپلودش میکنم همه استفاده کنن
با تشکر از تک تک دوستانیکه تا به حال کمک کردند بهم مخصوصا رضا جان گل
اقایون سلام. من یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده و میخوام مستر ریست کنم. در ضمن از گوشیم هم Back up گرفتم . حالا چجوری میتونم بعد از مستر ریست این Back up رو گوشیم Restore کنم؟ وقتی Back upگرفتم با فرمت nbu ذخیره شد. آیا درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
javad8006
23-02-2010, 19:05
خوب فونت فارسي از كجا بيارم؟چيجور بايد نصبشون كرد؟كه بخونه؟:25:
لطفا مبسوط توضيح بده
دستت طلا:11:
چا کریم
اول از همه این گوشیم مثل بقیه سیم بین ها ویروس میگیره و فرقی نمی کنه فرمتش چی باشه ( فقط قابل اجرا باشه ) که قالباً jar ویروسیه
بک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
فونت فارسی رو خدایش موقعی که دیکشنری موبایل رو نصب کردم تو سایت خود نوکیا فراسی رو اضافه کردم حالا میگردمبرات پیدا می کنم
DaRiOuShJh
23-02-2010, 21:04
اقایون سلام. من یه مشکلی برا گوشیم پیش اومده و میخوام مستر ریست کنم. در ضمن از گوشیم هم Back up گرفتم . حالا چجوری میتونم بعد از مستر ریست این Back up رو گوشیم Restore کنم؟ وقتی Back upگرفتم با فرمت nbu ذخیره شد. آیا درسته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه اوه!
برادر 3.5 گیگه
جونش در میاد تا برگردونه ها
به نظر من یه بار دیگه بک آپ بگیر ولی فایل های روی گوشی رو تیکش رو وردار
بعد از روی مموری کارتت هم یه کپی روی سیستمت بگیر
این طوری بهتره گمونم
آره فرمت بک آپش هم همینه
خوب فونت فارسي از كجا بيارم؟چيجور بايد نصبشون كرد؟كه بخونه؟:25:
لطفا مبسوط توضيح بده
دستت طلا:11:
برادر خودش مگه نداره؟
فونت های فارسی مستونی از فونت های ویندور مثله arial
times new roman
tahoma
و ...
هم استفاده کنی یه تاپیک برای تغییر فونت گوشی یود همین حوالی ولی من دارم از تورنت دانلود مکینم صفحه میمیره تا باز کنه
البته خودش هم باید پیش فرض داشته باشه وگرنه تو اینترنت و ... که به مشکل میخورد
shahab1985
24-02-2010, 02:42
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
:18:چییییییییی همه کار باهم انجام دادی !!!!!!!!!!
بالاخره فریمور رو نصب کردی یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گرفتنی نیستاااااااا باید نصب کنی سید
بقیه مشکلاتتم نا مفهومه
mohammad_1ta
24-02-2010, 11:03
سلام
من گوشيم 5800
فريمور جديدشو گرفتم هر كاري ميكنم آپديت نميشه
با برنامه جف هم نميدونم چرا چراغ APE Variant روشن نميشه
وقتي هم فلشو ميزنم روي گزينه
stage 2 starting گير ميكنه
لطفا يكي منو راهنمايي كنه
منم این مشکل رو داشتم. روی Stage 2 گیر میکرد
با حالت Dead فلش کنی، خیلی راحت جواب میگیری :46:
DaRiOuShJh
24-02-2010, 13:59
بچه ها شما این LOCK SCREEN رو نصب کردید
ماله من خوب بود 2-3 روز ولی این اواخر برای خودش همینطوری صفحش میموند و نمیرفت! کاری هم جز رستارت گوشی نمیشد کرد
برای شما هم چنین مشکلی داره یا نه؟
مجبور شدم پاکش کنم
mehdi_vsgh
24-02-2010, 14:03
من مسج سنترم رو که میزارم روی +98935000140
ولی بعد از اینکه گوشیم رو یه بار خاموش و روشن میکنمم به صورت خودکار یه مسج سنتر جدید میسازه +98935000240
و هرکاری میکنم مسج سنتر ÷یش فرض رو خود به خود میزاره روی 98935000240 چه کنم که دیگه مسج سنتر خودش نسازه و مسج سنتری که من براش تعریف کردم استفاده کنه؟
Facon_Archi
24-02-2010, 15:34
ایول چقدر کاربر فعال داره اینجا ؟
خب
کی عکس می خواست اینجا بدک نیست
مشکل نیومدن پلیر احتمالاً ما اینه که یکی از برنامه خود فریمور را پاک کردی مثل فیتون
کجا نصب میکنی روی کامپیوتر یا گوشی اگه روی گوشی نصب می کنی چه ربطی به کامپیوتر داره
نه خب گوشی رو وصل میکنم به کامپیوتر،تا اون install application رو بزنم بعد که میزنم رسیت میشه کامپیوتر.
حالا یه کاری کردم کل فایل رو حالا تم یا هر چی کپی/پیست میکنم تو گوشی بعد از اونجا نصب میکنم
Hadi King
24-02-2010, 16:48
من مسج سنترم رو که میزارم روی +98935000140
ولی بعد از اینکه گوشیم رو یه بار خاموش و روشن میکنمم به صورت خودکار یه مسج سنتر جدید میسازه +98935000240
و هرکاری میکنم مسج سنتر ÷یش فرض رو خود به خود میزاره روی 98935000240 چه کنم که دیگه مسج سنتر خودش نسازه و مسج سنتری که من براش تعریف کردم استفاده کنه؟
دوست عزیز موقعی مسج سنتر عوض میکنه که سیم کارت رو عوض کرده باشین ؟
خاموش روشن همینجوری نه مسج سنتر عوض نمیکنــه :13:
شما قسمت مسج سنتر هر چی شماره هست یا ادد شده رو پاک کن !
و بعد گوشی رو خاموش و سیم کارت رو در بیارید و دوباره وصل کنید و گوشی رو روشن کنید ببینید رو چه مسج سنتری فعال شـــده :46:
موفق باشید!:40:
اوه اوه اوه!
برادر 3.5 گیگه
جونش در میاد تا برگردونه ها
به نظر من یه بار دیگه بک آپ بگیر ولی فایل های روی گوشی رو تیکش رو وردار
بعد از روی مموری کارتت هم یه کپی روی سیستمت بگیر
این طوری بهتره گمونم
آره فرمت بک آپش هم همینه
سلام . اقا دستت درد نکنه که منو راهنمایی کردی .اما من پرسیدم که چجوری Back up رو روی گوشیم Restoreکنم؟
mehdi_vsgh
24-02-2010, 18:16
دوست عزیز موقعی مسج سنتر عوض میکنه که سیم کارت رو عوض کرده باشین ؟
خاموش روشن همینجوری نه مسج سنتر عوض نمیکنــه :13:
شما قسمت مسج سنتر هر چی شماره هست یا ادد شده رو پاک کن !
و بعد گوشی رو خاموش و سیم کارت رو در بیارید و دوباره وصل کنید و گوشی رو روشن کنید ببینید رو چه مسج سنتری فعال شـــده :46:
همه رو پاک کردم
گوشی رو خاموش و سیم کارتم رو در اوردم
مجدد سیم کارت رو گذاشتم
گوشی رو روشن کردم
مجدد خود به خود مسیج سنترم رفته روی +98935000240
javad8006
25-02-2010, 14:31
نقشه ي تهران براي اين گوشي نيست؟
آقا ما كه نفهميديم اين نرم افزارsavesmsچطور كار ميكنه .نصبش كردم و اجراش كه ميكني ميگه اس ام اس هات تو c:سيو شده ولي هيچي من تو cپيدا نكردم
و همچنين نرم افزار اين چيجور كار ميكنه؟the pencil
سلام . اقا دستت درد نکنه که منو راهنمایی کردی .اما من پرسیدم که چجوری Back up رو روی گوشیم Restoreکنم؟
سلام . آقایون اگه محبت کنین بفرمائید که چه طوری میتونمBack up ای روکه ازگوشیم گرفتم . دوباره رو گوشیم Restore کنم؟
DaRiOuShJh
25-02-2010, 17:58
برادر! دوستمون که توضیح داد
بک آپی که گرفتی درسته
اگه ovi جدید رو داشته باشی که راحته از منو tools ... restore رو می زنی و الی آخر همین
از همون روشی که بک آپ گرفتی میتونی رستور کنی
میتونی با خوده پی سی سوییت و از روی کامپیوتر هم اینکار رو بکنی که به نظرم امن تر باشه
enimonte
25-02-2010, 18:15
نقشه ي تهران براي اين گوشي نيست؟
آقا ما كه نفهميديم اين نرم افزارsavesmsچطور كار ميكنه .نصبش كردم و اجراش كه ميكني ميگه اس ام اس هات تو c:سيو شده ولي هيچي من تو cپيدا نكردم
و همچنين نرم افزار اين چيجور كار ميكنه؟the pencil
نقشه تهران هم گارمینش هست و هم اسمارت کام
برای سیو اس ام اس باید اکسپلور نصب کنی توی فایل منیجر خود گوشی چیزی نمایش داده نمیشه.اس ام اس ها توی یک فایل تکست به اسم stored message ذخیره میشوند
برنامه the pencil هم این توضیحاتشه
Install it and Run it, you will see just a RED screen, (well, what can i say they are Russians) on y case I click on the green call button (it will be assigned as my “default pencil key”), then click save (to save of course) and then press back.
and now if I press green key and i scroll and i can now do multiple selection, just like the old “Pencil Key
Retired User
26-02-2010, 14:16
سلام هندزفریم گم شده بهترین چیزی که پیشنهاد میکنید بخرم چیه؟
سلام هندزفریم گم شده بهترین چیزی که پیشنهاد میکنید بخرم چی؟
اگه برات مهم نیست که mic داشته باشه هد فون کریتیو بخر اصلش حدوده ۱۵-۱۷ تومنه کیفیتش خیلی خوبه.
yoosef_st
26-02-2010, 17:19
خب آقا احتمالا یکشنبه میریم برای خرید.
فقط لطفا یکی بگه قیمتش با گارانتی اصلی نوکیا (همین برچسب آبیها) چند شده؟
راستی ، آیا این گارانتیها هم تقلبیش اومده؟ مثل اتصالاتهای تقلبی؟
نکته دیگه ای هم برای خرید اگر هست بگین تا مد نظر قرار بدم.
ممنون.
DaRiOuShJh
26-02-2010, 18:37
خب آقا احتمالا یکشنبه میریم برای خرید.
فقط لطفا یکی بگه قیمتش با گارانتی اصلی نوکیا (همین برچسب آبیها) چند شده؟
راستی ، آیا این گارانتیها هم تقلبیش اومده؟ مثل اتصالاتهای تقلبی؟
نکته دیگه ای هم برای خرید اگر هست بگین تا مد نظر قرار بدم.
ممنون.
من 280 خریدم چند وقت پیش
برو علاالدین طبقه ی 6
من از پلاک 651 خریدم
تا اونجا هم که 3 ساعت پرسیدم فقط این یه دونه گارانتی اصل رو به این قیمت میداد
برای گارانتیش هم همون موقع میتونی همونجا IMEI روی جعبه رو بگی اس ام اس کنه اطلاعاتش میاد
بازم بپرس شاید ارزونتر پیدا کردی ولی گارانتی اصل باشه همینی که گفتم برای شروع خوبه
دیگه همین همه چی هم ماله من داشت ولی اگه پایش توش نبود بگو جدا بده
همون جا هم یه دونه کاور برای روی ال سی دیش بگیر
راستی قیمته رم 16 گیگ رو هم برای من بگیر:31:
همین فقط باز نباشه جعبش از اون پشت میاره تو پکه باز میکنه مشماش رو
mehdi_vsgh
26-02-2010, 21:36
وقتی مسج سنترم رو میزارم +989350001400 به محض خامشو و روشن کردن خودب ه خود یک مسج سنترج دید میسازه به شماره +989350002400
و مسج سنتر پیش فرض رو به شماره جدید تغییر میده....
نمیدونم دلیلش از چی میتونه باشه
سلام
یه سیم کارت دیگه انداختم روی گوشیم...(سیم کارت مادرم)
اینبار وضعیت برعکس شد یعنی مسیج سنتر پیش فرض تبدیل شد به 989350001400 و حتی اگه تغییرش میدادم با یه ریستارت بر میگشت به همین مسج سنتر....
چرا؟ دلیلش از چیه؟
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------
تصویری از این کاور ال سی دی داری ؟ قیمتش چنده؟
Retired User
26-02-2010, 21:37
اگه برات مهم نیست که mic داشته باشه هد فون کریتیو بخر اصلش حدوده ۱۵-۱۷ تومنه کیفیتش خیلی خوبه.
تو مشهد میتونی یه جا ادرس بدی؟
برم گاجره داره؟
تو مشهد میتونی یه جا ادرس بدی؟
برم گاجره داره؟
lمن خودم از تهران خريدم (يعني كفتم دوستن برام گرفت)
بگردي مشهد حتما هست
enimonte
26-02-2010, 23:54
تصویری از این کاور ال سی دی داری ؟ قیمتش چنده؟
فکر کنم این باشه.البته توی اینه یک تلق یا برچسب که روی ال سی دی قرارش میدن،من تابستون تو تهران یک جا 3000 تومن خریدم و یک جای دیگه 1500 تومن
DaRiOuShJh
27-02-2010, 03:29
فکر کنم این باشه.البته توی اینه یک تلق یا برچسب که روی ال سی دی قرارش میدن،من تابستون تو تهران یک جا 3000 تومن خریدم و یک جای دیگه 1500 تومن
مرسی رضا جان
همین طوریه پک هاش تقریبا
منم اینجاییک ه خریدم 3 نوع داشت مسنکه گرونش رو خریدم
فک کنم طرفای 5 اینا بود
البته لامصب اون تیکه ی کاغذ گوشش که میگیری میچسبونی خودش نمیدونم فاسد شده بود چی شده بود کنده نمیشد کامل پدرم رو در اورد آخر با لبه ی چاقو افتادم به جونش خدا رو شکر بلایی سره ال سی دیه زیرش نیومد!!×!! شایدم اومد خبر ندارم
gigi_alex
27-02-2010, 19:22
سلام
بچه ها کسی نرم افزار تم ساز برای این گوشی سراغ داره.
اگه دارید . لینک دانلود یا اسم نرم افزار رو بدید.
enimonte
27-02-2010, 20:37
سلام
بچه ها کسی نرم افزار تم ساز برای این گوشی سراغ داره.
اگه دارید . لینک دانلود یا اسم نرم افزار رو بدید.
Carbide ui Theme edition Setup v3.4
لینک دانلود
یک اکانت توی سایت نوکیا بساز سریال رو واست میفرسته ،اطلاعات بیشتر رو توی این تاپیک میتونی پیدا کنی به اضافه آموزش کار با نرم افزار
اقا یون سلام. یه سوال. میخوام ببینم میشه یه لینک رو از کامپوتر وارد گوشی کنم تا بشه از طریق گوشی وارد اون سایت بشم ؟
enimonte
28-02-2010, 19:13
اقا یون سلام. یه سوال. میخوام ببینم میشه یه لینک رو از کامپوتر وارد گوشی کنم تا بشه از طریق گوشی وارد اون سایت بشم ؟
آره میشه بندازش توی یک فایل تکست و با بلوتوث انتقالش بده(با پورت امتحان نکردم ولی به احتمال زیاد اون هم میشه)
yoosef_st
28-02-2010, 23:21
من 280 خریدم چند وقت پیش
برو علاالدین طبقه ی 6
من از پلاک 651 خریدم
تا اونجا هم که 3 ساعت پرسیدم فقط این یه دونه گارانتی اصل رو به این قیمت میداد
برای گارانتیش هم همون موقع میتونی همونجا IMEI روی جعبه رو بگی اس ام اس کنه اطلاعاتش میاد
بازم بپرس شاید ارزونتر پیدا کردی ولی گارانتی اصل باشه همینی که گفتم برای شروع خوبه
دیگه همین همه چی هم ماله من داشت ولی اگه پایش توش نبود بگو جدا بده
راستی قیمته رم 16 گیگ رو هم برای من بگیر:31:
همین فقط باز نباشه جعبش از اون پشت میاره تو پکه باز میکنه مشماش رو
OK دستت درست داریوش جون.
فقط بگین لوازم اصلیش چیه؟ کابل TV هم باید تو جعبش باشه یا نه؟
بعد هم اینکه این شماره SMS که گفتی چنده؟ روی خود برگه گارانتی هست؟
hassan_magic2000
28-02-2010, 23:30
سلام دوستان
من برنامه بانک ملت رو روی گوشیم ریختم ولی وقتی میخوام مانده حسابمو ببینم یا کار دیگه ای بکنم از برنامه میپره بیرون
چکار کنم ؟!
enimonte
28-02-2010, 23:52
سلام دوستان
من برنامه بانک ملت رو روی گوشیم ریختم ولی وقتی میخوام مانده حسابمو ببینم یا کار دیگه ای بکنم از برنامه میپره بیرون
چکار کنم ؟!
برای 5800 هم نسخه داده؟یک بار یکی از سایتش گرفتم کار نمیداد رو گوشیم.چرا از نرم افزار پارسیان استفاده نمیکنی؟10 تا کارت شتاب را ساپورت میکنه به اضافه امکان خرید شارژ.اگر دوست داشتی از سایتش دانلود کن
من ازش استفاده میکنم به نسبت برنامه های دیگه خیلی بهتره به نظرم
OK
بعد هم اینکه این شماره SMS که گفتی چنده؟ روی خود برگه گارانتی هست؟
سریال گوشی رو به این شماره 200023013 اس ام اس کن
javad8006
01-03-2010, 00:47
چه جور میشه سایتهای دانشگاه که نیاز به IE داره رو با گوشی باز کرد؟
javad8006
01-03-2010, 00:52
نقشه تهران هم گارمینش هست و هم اسمارت کام
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای سیو اس ام اس باید اکسپلور نصب کنی توی فایل منیجر خود گوشی چیزی نمایش داده نمیشه.اس ام اس ها توی یک فایل تکست به اسم stored message ذخیره میشوند
برنامه the pencil هم این توضیحاتشه
Install it and Run it, you will see just a RED screen, (well, what can i say they are Russians) on y case I click on the green call button (it will be assigned as my “default pencil key”), then click save (to save of course) and then press back.
and now if I press green key and i scroll and i can now do multiple selection, just like the old “Pencil Key
عزیز این نقشه ها که تو نرم افزار smartcom باز میشه ولی جابجا نمیشه فقط به صورت یک عکس ثابت بخشی از تهران رو نشون میده:41:
بعد هم موقعیتت رو هم که نشون نمیده باید چه کرد ؟
enimonte
01-03-2010, 09:51
عزیز این نقشه ها که تو نرم افزار smartcom باز میشه ولی جابجا نمیشه فقط به صورت یک عکس ثابت بخشی از تهران رو نشون میده:41:
بعد هم موقعیتت رو هم که نشون نمیده باید چه کرد ؟
نسخه 1.56 قابلیت جابجایی تو نقشه رو داره
برو توی فضای آزاد و گزینه کانکت رو بزن
DaRiOuShJh
01-03-2010, 13:22
بچه ها در چه حالید؟
من که هر شب قبل خواب حدودا یه ساعت چند قسمت از naked and funny ها رو میبینم میخندم!×!:31:
3 ساله رو هارد افتادن وقت نمیکردم اصلا ببینم
yoosef_st
01-03-2010, 13:46
لوازم موجود توی جعبه رو هم بگید دیگه. ممنون.
DaRiOuShJh
01-03-2010, 14:12
پسر اینقد شولوغ نکن!
همون جا که گفتم بری پک کامل میده
یه نگاه بنداز بعد خواستی از جای دیگه بگیری میدونی چیا توشه
دهه
رم 16 یادت نره قیمت بگیری
MOHAMMAD2010
01-03-2010, 18:30
بچه ها من تو یه سایت خوندم این گوشی تو بازار دو نوعه یکی کیفیت ساختش بهتره که سنگین تر هم هست ! ، نوع دیگه سبک تره !
نوشته بود اون نوع اولی باتری و قابش اصلیه !
درسته حرفش ؟
به نظر من الکیه
behrooz.shie
01-03-2010, 23:33
سلام کمک سری به من بکنین بچه ها
میخام من اینتر نتو روی گوشیم بیارم:31:
یعنی چه جوری ؟یعنی با وایلس البته مدموشو ندارم ها :21:
من توی یک مجتمع بزرگ کار می کنم اونجا کلی وایلس داره:18: همشونم پسورد داره :18::41::19:فقت یک بار یکیشون برای چند ساعت باز بود:31::20::27:
به هر حال میخام پسشونو بزنم خودم فکر میکنم که اگر که بشه توی مودم طرف وارد شد فکر کنم بهشه تازه از اونجا فکر کنم که بشه توی سیستم طرف هم رفت:8:
خوب این از اولین کار منه که میخام با وایلس بکنم دومین کارمم هم :
میخوام که خونه اینتر نت adsl 1MB دارم :18:میخوام که بفرستمش روی گوشی این وایلس هم که گفتم که مودمشو ندارم :27:
راستی قیمت مودماش چنده ارزوناش ؟
کار سومم : اینه که میخوام از مودم گوشیم همون وایلسش مثل یک مودم وایلس معمولی استفاده کنم
میخوام ببینم که درایوری چیزی براش هست این خیلی مهم تره حالا من با این که میخوام مثل یک مودم وایلس معمولی بشه چه هدفی دارم ؟ هدفم اینه که لبتا بای در شرکت که هستن اینا بعض وقتا به اینترنت نیاز دارن میخام که گوشیم بشه مودم برای اونا
سوال یا کار چهارم : با وایلس گوشی میشه که من فایل بفرستم مثلا به یک گوشی دیگه یا به کامپوتر :10:
یک چیز دیگه مگر که برای وایلس نمیشه که اسم انتخاب :18:کرد پس چرا برای گوش از این منو ها نداره که بشه توش تنزیم کرد اینارو:2::19:
مگر که ایپی ندان اینا :18:
جون من سوالا مو درست جواب بدین به خدا نیاز دام کامل باشه ممنون میشم ! :10::19::40::11::10:
hossein_dig
02-03-2010, 21:45
سلام
این مورد طبق فاکتور نوکیا محترم:2: 65 تومن آب خورد :19:
enimonte
03-03-2010, 10:25
مشکل از ال سی دی بود یا قطعه دیگر؟؟؟
ویرایش: الان توضیحات رو خوندم
بالاخره یک افیس خوب برای 5800 دانلود کردم:20:
tiyam 01
03-03-2010, 11:23
این مشکل کیفیت عکس 5800 درست نشده؟ حالت نایت مد رو هم امتحان کردم زیاد فرقی نکرد ... کیفیت 5530 بهتر بئد
DaRiOuShJh
03-03-2010, 13:31
بالاخره یک افیس خوب برای 5800 دانلود کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کو کو!×! منم موخوام:31:
این مشکل کیفیت عکس 5800 درست نشده؟ حالت نایت مد رو هم امتحان کردم زیاد فرقی نکرد ... کیفیت 5530 بهتر بئد
همم
والا خیلی هم در حده موبایل بد نیست ها
تو فوتوشاپ وارد کردم با رزولوشن 72 بدک نبود کیفیت:
Facon_Archi
03-03-2010, 13:46
سلام
این دیکشنری که روی خود گوشی هست
نمیشه زبان های دیگه اش رو دانلود کرد بعد ریخت توی گوشی؟
اگه میشه بگین چه جوری و توی چه سایتی میتونم زبان های دیگه ی این دیکشنری رو دانلود کنم
مرسی
enimonte
03-03-2010, 14:47
داریوش جان برات توی رپیدشیر آپلود میکنم لینکشو میذارم
سلام
این دیکشنری که روی خود گوشی هست
نمیشه زبان های دیگه اش رو دانلود کرد بعد ریخت توی گوشی؟
اگه میشه بگین چه جوری و توی چه سایتی میتونم زبان های دیگه ی این دیکشنری رو دانلود کنم
مرسی
چرا میشه.از توی سایت زیر دانلودش کن و توی گوشیت نصبش کن
enimonte
03-03-2010, 15:50
من ورژن 6.2.240 رو نصب کردم،نمیدونم همیین ورژنه که توی تاپیک افیسه یا نه ولی اینو که رو گوشیم نصب کردم هیچ مشکلی نداره لمسی هم هست زبان فارسی هم ساپورت میکنه اگر قبلش اکروبات ریدر نامحدود رو نصب کنی این هم نامحدود میشه
لینک کمکی
Facon_Archi
03-03-2010, 16:55
داریوش جان برات توی رپیدشیر آپلود میکنم لینکشو میذارم
چرا میشه.از توی سایت زیر دانلودش کن و توی گوشیت نصبش کن
سلام دوباره
من چند تا زبان دانلود کردم حالا وقتی میرم تو دیکشنری این پیغام رو میده:
'German'And associated content will be removed from Phone.Continue?
Yes Or no?:d
چی کارش کنم؟:دی
گفتم یس بزنم شاید بترکه اول بپرسم بعد.
DaRiOuShJh
03-03-2010, 17:17
من ورژن 6.2.240 رو نصب کردم،نمیدونم همیین ورژنه که توی تاپیک افیسه یا نه ولی اینو که رو گوشیم نصب کردم هیچ مشکلی نداره لمسی هم هست زبان فارسی هم ساپورت میکنه اگر قبلش اکروبات ریدر نامحدود رو نصب کنی این هم نامحدود میشه
به به به
مرسی رضاجان
من اکروبات رو دارم رو گوشیم و قبلا کرک شده نامحدود شده
الان این وبریزم خراب کاری نکنه:31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدلینک کمکی
:10::40::11:
سلام دوباره
سلام
آخه آلمانی ریختی چی کار
معلوم نیست چرا میگه باید پاک کنتش!×!
دیکشنری خودش خیل حرفه ای نیست معمولیه
خواستی اون دیکشنری ای که چند وقت پیش گفتم رو بگیر اون خوبه
enimonte
03-03-2010, 17:19
سلام دوباره
lمن 2 تا دیکشنری نصب کردم ولی این پیام رو تا حالا ندیدم. no رو بزن ببین نصب میشه.اگر هم نشد yes رو بزن.نهایش گوشیت میترکه ولی یک درسی میشه برای بقیه:21:
Facon_Archi
03-03-2010, 19:07
lمن 2 تا دیکشنری نصب کردم ولی این پیام رو تا حالا ندیدم. no رو بزن ببین نصب میشه.اگر هم نشد yes رو بزن.نهایش گوشیت میترکه ولی یک درسی میشه برای بقیه:21:
:31:
no رو که میزنم میره بیرون:دی
یس رو هم هر کی به این مشکل خورد بزنه به منم خبر بده نتیجه اش رو:31:
---------- Post added at 07:07 PM ---------- Previous post was at 07:06 PM ----------
:10::40::11:
سلام
آخه آلمانی ریختی چی کار
معلوم نیست چرا میگه باید پاک کنتش!×!
دیکشنری خودش خیل حرفه ای نیست معمولیه
خواستی اون دیکشنری ای که چند وقت پیش گفتم رو بگیر اون خوبه
خب وقتی آلمانی میریزن کار دارن دیگه:31:
فارسی و چند تا زبان دیگه هم ریختم همه همین ارور رو داد
اون دیکشنری از تریال درآودرنش دردسر داشت:19::31:
یکی دیگه نیس که نامحدود باشه؟؟
Facon_Archi
03-03-2010, 19:17
یس رو زدم:دی
فارسی و آلمانی رو پاک کرد ولی سوئیسی و dutch رو گذاشت بمونه :-؟
الان میرم توی language- surce-english-dutch-swedish داره
مشکل کجاست به نظر شما؟فایل خراب بود یعنی؟
Facon_Archi
03-03-2010, 21:24
فهمیدم:دی
2تا زبان بیشتر نمیشه باشه. پاک کردم اول فارسی و آلمانی رو نصب کردم کار کرد :ئی
اول اینکه توی ضبط صوت گوشی سه تا کیفیت میشه ضبط کرد یکی سازگار با چند رسانه ، یکی متوسط، یکی هم بالا، میخواستم ببینم کدومشون از همه با کفیت تره؟
بعدم اینکه کسی نرم افزاری سراغ نداره که بشه باهاش صدا ضبط کرد و بیش تر از ۱ ساعت ضبط کنه ؟ چون خود گوشی کلیپ های یه ساعتی فقط ضبط میکنه...
enimonte
04-03-2010, 00:43
اول اینکه توی ضبط صوت گوشی سه تا کیفیت میشه ضبط کرد یکی سازگار با چند رسانه ، یکی متوسط، یکی هم بالا، میخواستم ببینم کدومشون از همه با کفیت تره؟
بعدم اینکه کسی نرم افزاری سراغ نداره که بشه باهاش صدا ضبط کرد و بیش تر از ۱ ساعت ضبط کنه ؟ چون خود گوشی کلیپ های یه ساعتی فقط ضبط میکنه...
اینها رو امتحان کن
DaRiOuShJh
04-03-2010, 03:48
خب وقتی آلمانی میریزن کار دارن دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی و چند تا زبان دیگه هم ریختم همه همین ارور رو داد
اون دیکشنری از تریال درآودرنش دردسر داشت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگه نیس که نامحدود باشه؟؟
از اون لحاظ:31:
بابا تنبل خان یه فایل نیم وجبی رو هفته ای یه باز پاک کنی سخته؟:27: برو پاک میکن مگو چیست پاک کردن!÷! که میبایستی خریدندی ولی الان مفتندی!×! چی گفتم!!
فهمیدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2تا زبان بیشتر نمیشه باشه. پاک کردم اول فارسی و آلمانی رو نصب کردم کار کرد :ئی
دهه! اینطوری که نمیشه! یعنی فقط دو تا زبون رو ساپورت میکنه؟ میگم شاید ناقص نصب شده بوده دقعه ی قبل
Facon_Archi
04-03-2010, 10:28
از اون لحاظ:31:
بابا تنبل خان یه فایل نیم وجبی رو هفته ای یه باز پاک کنی سخته؟:27: برو پاک میکن مگو چیست پاک کردن!÷! که میبایستی خریدندی ولی الان مفتندی!×! چی گفتم!!
دهه! اینطوری که نمیشه! یعنی فقط دو تا زبون رو ساپورت میکنه؟ میگم شاید ناقص نصب شده بوده دقعه ی قبل
به به استاد زبان و ادبیات فارسی:31: چشم میریم پاک مینماییم اصلا روزانه پاک میکنم:دی
فعلا که این طوری شده:31: نه ناقص نصب نشده بود.فایل ها هم سالم بود .من همه زبان هارو تست کردم کار میکرد.ولی مثلا از 8تا باید 6تاشو پاک میکرد(اون ارور که گفته بودم). گویا 2تا زبان ساپورت میکنه دیگه!
حالا یه نکته دیگه:دی
من میخوام فارسی تایپ کنم تو گوشی برنامه فارسی ساز و این حرفا لازمه دیگه. میشه معرفی کنید یه برنامه ای. فقط تایپ فارسی نه اینکه کل گوشی فارسی بشه:دی
و اینکه سرعت گوشی رو کم نمیکنه؟:10:
enimonte
04-03-2010, 11:41
به به استاد زبان و ادبیات فارسی:31: چشم میریم پاک مینماییم اصلا روزانه پاک میکنم:دی
فعلا که این طوری شده:31: نه ناقص نصب نشده بود.فایل ها هم سالم بود .من همه زبان هارو تست کردم کار میکرد.ولی مثلا از 8تا باید 6تاشو پاک میکرد(اون ارور که گفته بودم). گویا 2تا زبان ساپورت میکنه دیگه!
حالا یه نکته دیگه:دی
من میخوام فارسی تایپ کنم تو گوشی برنامه فارسی ساز و این حرفا لازمه دیگه. میشه معرفی کنید یه برنامه ای. فقط تایپ فارسی نه اینکه کل گوشی فارسی بشه:دی
و اینکه سرعت گوشی رو کم نمیکنه؟:10:
برو به setting-phone-language-writing language ببین زبان فارسی داره یا نه اگر داشت انتخابش کن زبان تایپ فارسی میشه
اگر هم میخواهی از برنامه استفاده کنی
behrooz.shie
04-03-2010, 14:09
:41::41: بابا کسی نبود جواب مارو بده .به خدا نیاز دارم خوب اصلان هرچی میدونن در مورد وایلس بگید :13:
توی صفحه 509 یک نگاه بندازین
DaRiOuShJh
04-03-2010, 14:41
برادر IELTS که نیست وایر لس wire less = بی سیم:46:
سلام کمک سری به من بکنین بچه ها
میخام من اینتر نتو روی گوشیم بیارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چه جوری ؟یعنی با وایلس البته مدموشو ندارم ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من توی یک مجتمع بزرگ کار می کنم اونجا کلی وایلس داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همشونم پسورد داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]فقت یک بار یکیشون برای چند ساعت باز بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر حال میخام پسشونو بزنم خودم فکر میکنم که اگر که بشه توی مودم طرف وارد شد فکر کنم بهشه تازه از اونجا فکر کنم که بشه توی سیستم طرف هم رفت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب این از اولین کار منه که میخام با وایلس بکنم دومین کارمم هم :
میخوام که خونه اینتر نت adsl 1MB دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میخوام که بفرستمش روی گوشی این وایلس هم که گفتم که مودمشو ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی قیمت مودماش چنده ارزوناش ؟
کار سومم : اینه که میخوام از مودم گوشیم همون وایلسش مثل یک مودم وایلس معمولی استفاده کنم
میخوام ببینم که درایوری چیزی براش هست این خیلی مهم تره حالا من با این که میخوام مثل یک مودم وایلس معمولی بشه چه هدفی دارم ؟ هدفم اینه که لبتا بای در شرکت که هستن اینا بعض وقتا به اینترنت نیاز دارن میخام که گوشیم بشه مودم برای اونا
سوال یا کار چهارم : با وایلس گوشی میشه که من فایل بفرستم مثلا به یک گوشی دیگه یا به کامپوتر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک چیز دیگه مگر که برای وایلس نمیشه که اسم انتخاب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کرد پس چرا برای گوش از این منو ها نداره که بشه توش تنزیم کرد اینارو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر که ایپی ندان اینا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جون من سوالا مو درست جواب بدین به خدا نیاز دام کامل باشه ممنون میشم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته وایر لس ها پسورد دارن ولی ربطی به سیستم ندارن و فقط یه شما دسترسی به اینترنت و شبکه های محلی رو میدن
پسوردشون رو باید داشته باشید وگرنه پیدا کردنش که ...
این گوشی رو میتونید از طریق پی سی سوییت نصبش کنید و یه کانکشن براتون میسازه که میتونید از طریق سیم کارت یا گیزنده ی وایرلس همین گوشی برید اینترنت و ...
البته اگه اینترنت یه مگ دارید!×! که دیگه این کارا رو میخواید چی کار؟!×!
قیمت مودم هاش رو ندارم دقیق ولی فکر کنم از 50 به بالا باشه
3. پاسختون رو دادم از طریقه پی سی سوییت میشه چنینی کاری رو کرد بدونه احتیاج به برنامه های اضافه
نوتبوک ها هم معمولا خودشون وایرلس دارن حالا اگه اینان دارن مشکلی نداره میتونید از گوشی براشون به عناون مودم استفاده کنید و مثله معمول از اینترنت استفاده کنید
4. خیلی اطلاعات ندارم ولی در هر صورت وایرلسش راه بیافته میشه مثله اینترنت معمولی میتونی از طریق ایمیل یا آپلود اطلاعات فایل ها رو جا به جا کنید
ولی برای اتصالات معمولی و انتقال فایل همین بلوتوث و اتصال مستقیم به پی سی توصیه میشه
در مورد جزئیات پیشنهاد میکنم توی بخش اینترنت انجمن سوال کنید دوستان اونجا دقیق تر میتونن توضیح بدن
با سلام خدمت اساتید علم 5800 :31:
دوستان اینترنتم زغالیه نمیتونم سرچ کنم. رو مموری گوشی رمز گذاشتم حالا اصلا یادم نمیاد :41: حالا چیکار کنم؟
داشتم sms ميدادم كه گوشي رو با كليد كنارش قفل كردم ولي ديگه باز نشد.LCD خاموش بود ولي چراغ دكمه ها روشن بود.
باتري رو در آوردم و جازدم.وقتي دكمه پاورش رو ميزنم فقط يك ويبره ميزنه.
كسي اين مشكل رو داشته؟
اون تركيب سه كليدي كه گوشي رو ريست ميكرد چي بود شايد يك فرجي شد.
enimonte
04-03-2010, 21:28
داشتم sms ميدادم كه گوشي رو با كليد كنارش قفل كردم ولي ديگه باز نشد.LCD خاموش بود ولي چراغ دكمه ها روشن بود.
كسي اين مشكل رو داشته؟
امیدوارم گوشیت با ریست درست بشه، با سبز قرمز دوربین ریست میشه
سلام
به گفته خودش با گارنتی 65 تومن شد:41:
اینها رو امتحان کن
ممنون از جوابتون اما برنامه تو لینک اولی دانلود نمی شد...
برنامه تو لینک دوم هم نصب کردم، یه چیزایی هم از نت دانلود کرد ولی بعدش که اجرا کردم گفت که لایسنس شما تموم شده و نشد که ازش استفاده کنم...
اگه بشه بازم کمک کنید ممنون میشم:11:
enimonte
04-03-2010, 23:35
ممنون از جوابتون اما برنامه تو لینک اولی دانلود نمی شد...
برنامه تو لینک دوم هم نصب کردم، یه چیزایی هم از نت دانلود کرد ولی بعدش که اجرا کردم گفت که لایسنس شما تموم شده و نشد که ازش استفاده کنم...
اگه بشه بازم کمک کنید ممنون میشم:11:
لینک اولی درست بود ولی تو پرشین گیگ برات اپلود کردم.
Facon_Archi
05-03-2010, 13:33
بچه ها یه مشکل!
من این جی پ اس (مکان یاب!:دی)
رو زدم تمام صفحه نشون بده روی گوشی حالا اون 2تا گزینه ی
گزینه ها
قالب
رفته و نمیاد که بتونم بزنم تمام صفحه نشون نده
کسی میدونه چی کار باید کنم؟
enimonte
05-03-2010, 14:38
بچه ها یه مشکل!
من این جی پ اس (مکان یاب!:دی)
رو زدم تمام صفحه نشون بده روی گوشی حالا اون 2تا گزینه ی
گزینه ها
قالب
رفته و نمیاد که بتونم بزنم تمام صفحه نشون نده
کسی میدونه چی کار باید کنم؟
اگر تمام صفحه شده،بالا سمت راست یک فلش هست که به سمت پایین نشانه رفته روش کلیک کن از تمام صفحه بودن در میاد
Facon_Archi
05-03-2010, 18:53
اگر تمام صفحه شده،بالا سمت راست یک فلش هست که به سمت پایین نشانه رفته روش کلیک کن از تمام صفحه بودن در میاد
میشه یه عکس بزاری؟
من هر چی گشتم رو صفحه این فلشی که گفتی نبود....
ولی وقتی اون فلشی که روی خود گوشی هست(xpress music) رو میزنم اون گزینه هاش میاد ولی وقتی میزنم روش میره و نمیشه کلیک کرد:(
enimonte
05-03-2010, 19:23
میشه یه عکس بزاری؟
من هر چی گشتم رو صفحه این فلشی که گفتی نبود....
ولی وقتی اون فلشی که روی خود گوشی هست(xpress music) رو میزنم اون گزینه هاش میاد ولی وقتی میزنم روش میره و نمیشه کلیک کرد:(
خوب پس این کار رو انجام بده،یک بار روی صفحه نمایش کلیک کن و گزینه full screen(گزینه اول) رو بزن از حالت تمام صفحه میاد بیرون
Facon_Archi
05-03-2010, 20:38
خوب پس این کار رو انجام بده،یک بار روی صفحه نمایش کلیک کن و گزینه full screen(گزینه اول) رو بزن از حالت تمام صفحه میاد بیرون
صفحه نمایش کجا؟توی جی پی اس؟اونجا کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته:41:
enimonte
05-03-2010, 21:31
صفحه نمایش کجا؟توی جی پی اس؟اونجا کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته:41:
برنامه همون smartcom که لینکشو برات گذاشتم؟؟؟ پاکش کن و دوباره نصبش کن ببین درست میشه؟
Facon_Archi
05-03-2010, 21:45
برنامه همون smartcom که لینکشو برات گذاشتم؟؟؟ پاکش کن و دوباره نصبش کن ببین درست میشه؟
نه این برنامه ورژن فارسی ش هست
با سلام و عرض خسته نباشید
شب بخیر
قصد خرید یک گوشی خوب را داشتم.که به 2 گزینه برخوردم : 5800xpress music - n97
بین ایندو مردد هستم.
هرچند ، بارها تحقیق کردم و بررسی کردم (در بین تمام گوشی ها + خواسته های خودم از یک گوشی)؛ اما بازهم پرسیدن از افرادی که با این مقوله در ارتباط هستند مستحب میدانم.
بقول معروف : بهتر است دوباره سوال پرسید تا اینکه راه را اشتباه رفت !
مایل بودم در این مورد راهنمائی بفرمائین.
البته اگر هم ممکن هست n97 mini را هم در نظر داشته باشید.
behrooz.shie
06-03-2010, 04:51
اره همه اونای که گفتی رو میدونم ولی اینا همه از اینترنت خود گوشی استفاده میکنن من میخوام که برعکس این باشه یعنی گوشی از اینترنت کامپ.تر استقاده کنه این وایلس که کانکت میشی ولی من که مودمشو ندارم میخوام با کابل کانکت شم
همون جای که برای کانکت شدن خود پیسی سویت میسازشو نمیشه که شمارهاشو عوز کرد یکاریش کرد که بشه اینترنتو از طریق کابل از کامپوتر بگیره
ار که کمکم کنین خیلی خیلی ممنون میشم
خومم یک برنامه بود که دانلود کردم رو گوش ریختم ولی اون اینترنت گوش رو شیر میکنه ولی با هاله وایلستو میکنه این ک وایلس معمولی بقه وایلس ها هم پیداش میکنن :46::31::10:
behrooz.shie
06-03-2010, 04:51
اره همه اونای که گفتی رو میدونم ولی اینا همه از اینترنت خود گوشی استفاده میکنن من میخوام که برعکس این باشه یعنی گوشی از اینترنت کامپ.تر استقاده کنه این وایلس که کانکت میشی ولی من که مودمشو ندارم میخوام با کابل کانکت شم
همون جای که برای کانکت شدن خود پیسی سویت میسازشو نمیشه که شمارهاشو عوز کرد یکاریش کرد که بشه اینترنتو از طریق کابل از کامپوتر بگیره
ار که کمکم کنین خیلی خیلی ممنون میشم
خومم یک برنامه بود که دانلود کردم رو گوش ریختم ولی اون اینترنت گوش رو شیر میکنه ولی با هاله وایلستو میکنه این ک وایلس معمولی بقه وایلس ها هم پیداش میکنن :46::31::10:
javad8006
06-03-2010, 11:21
راه حلی برای -- کردن گوشی با ورژن ۴ پیدا نشد؟
راهی روشی ابتکاری برای بینهایت و نا محدود کردن adobeپیدا نشد؟البته با وجود فریمور جدید
---------- Post added at 11:21 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------
راه حلی برای -- کردن گوشی با ورژن ۴ پیدا نشد؟
راهی روشی ابتکاری برای بینهایت و نا محدود کردن adobeپیدا نشد؟البته با وجود فریمور جدید
با سلام خدمت اساتید علم 5800 :31:
دوستان اینترنتم زغالیه نمیتونم سرچ کنم. رو مموری گوشی رمز گذاشتم حالا اصلا یادم نمیاد :41: حالا چیکار کنم؟
اساتید کمک کنید :44:
sky lord
06-03-2010, 19:17
ببخشید یه سوال در مورد 5230 داشتم کلوپش رو پیدا نکردم(چون تنها فرق این دو گوشی در وای فای و دوربینه)
5230 qwert
---------- Post added at 07:17 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
ببخشید یه سوال در مورد 5230 داشتم کلوپش رو پیدا نکردم(چون تنها فرق این دو گوشی در وای فای و دوربینه)
5230 qwert داره ؟
DaRiOuShJh
06-03-2010, 19:59
اگر کیبوردی باشه داره برادر
من این گشوی رو ندیدم نمیدونم ولی همین 5800 انواع نوع کیبورد و معمولی رو داره
اساتید کمک کنید :44:
بهترین راه و اولین و آخرین راهت فرمته
خواهش دارم
enimonte
07-03-2010, 22:45
مموری گوشیم ایراد پیدا کرده.نمیدونم از ویروسه یا از کیفیتش،فایل های درون گالری نشون داده نمیشند ولی از توی برنامه های نمایش عکس و ویدیو و اکسپلورر چرا
DaRiOuShJh
07-03-2010, 23:01
اهه
رضا برادر تو هم اینطوری شدی
من همین رو پرسیده بودم دیگه چند وقت پیش
بچه ها این جوری شده بود براشون
enimonte
07-03-2010, 23:04
اهه
رضا برادر تو هم اینطوری شدی
من همین رو پرسیده بودم دیگه چند وقت پیش
بچه ها این جوری شده بود براشون
آره یادمه.فکر کنم مشکل از ویروس باشه،آخر دیشب وصلش کردم به پی سی>الان تازه از مسافرت برگشتم حال ندارم ویروس یابیش کنم:31:
اونها چیکار کردند؟فرمت؟؟؟
آره یادمه.فکر کنم مشکل از ویروس باشه،آخر دیشب وصلش کردم به پی سی>الان تازه از مسافرت برگشتم حال ندارم ویروس یابیش کنم:31:
از ويروس كه نمي تونه باشه...
من نديدم تا به حال براي ورژن 5 ويروس شناسايي شده باشه! اگه كسي به چشمش خورده لينك بده ما هم مطلع بشيم!
DJ.Mamal
08-03-2010, 00:06
مموری منم یکی دوبار قاط زد...اما فرمت که کردم تا حالا که گیر نکردم
8گیگ هم هست!!نمیشه به سادگی ازش گذشت!!!
شما هم یه بار فرمت کن...ببین چی میشه
enimonte
08-03-2010, 11:18
از ويروس كه نمي تونه باشه...
من نديدم تا به حال براي ورژن 5 ويروس شناسايي شده باشه! اگه كسي به چشمش خورده لينك بده ما هم مطلع بشيم!
مموری منم یکی دوبار قاط زد...اما فرمت که کردم تا حالا که گیر نکردم
8گیگ هم هست!!نمیشه به سادگی ازش گذشت!!!
شما هم یه بار فرمت کن...ببین چی میشه
امروز مموری رو چک کردم توی یکی از فولدر هایی که 2 شب قبل توی گوشیم ریخته بودم تعداد زیادی فولدر و فایل با اسامی نامفهوم ساخته شدند،درست مثل زمانی که فلش مموریم ویروسی میشد.فایل هام برام مهم هستند فعلا باهاش سر میکنم ببینم به طریقه دیگه میشه پاکشون کرد یا نه،چون پاک نمیشند
DaRiOuShJh
08-03-2010, 13:32
میگم رضا جان خوب یه کپی ازش رو کامپیوتر بگیر ببعد فرمت کن برن خونشون
نمیشه؟
خیلی معمولی گوشیم خاموش کردم بعد از 5 دقیقه که روشن کردم LCD کاملا سفید شد بعد رنگاش قاطی شد و بعد خاموش شد!!!
حالا چیکار کنم؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5800
خیلی معمولی گوشیم خاموش کردم بعد از 5 دقیقه که روشن کردم LCD کاملا سفید شد بعد رنگاش قاطی شد و بعد خاموش شد!!!
حالا چیکار کنم؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5800
سلام دوست عزیز
دکمه ی دوربین + دکمه ی سبز + دکمه ی قرمز رو بگیر و نگهدار در همون حال گوشی رو روشن کن. (گوشی خاموش باشه وقتی دکمه رو می گیری!) این طوری گوشی هارد ریست می شه!
ببین درست می شه یا نه اگه نشد گوشی باید فلش بشه!
اگه خواستی فلش کنی از امضای من استفاده کن.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
امروز مموری رو چک کردم توی یکی از فولدر هایی که 2 شب قبل توی گوشیم ریخته بودم تعداد زیادی فولدر و فایل با اسامی نامفهوم ساخته شدند،درست مثل زمانی که فلش مموریم ویروسی میشد.فایل هام برام مهم هستند فعلا باهاش سر میکنم ببینم به طریقه دیگه میشه پاکشون کرد یا نه،چون پاک نمیشند
سلام دوست عزیز
منم یک بار مموریم بهم ریخت دقیقا همین طوری شد و فولدر هایی با اسم های عجیب ایجاد شده بود!
من با کامپیوتر فرمت کردم درست شد! منم احتمال می دم که مشکل مموری باشه به نظر من ویروس نیست چون هنوز که ویروس شناسایی نشده برای این سیستم عامل.
bad_stu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
یعنی LCD گوشی نسوخته؟
enimonte
08-03-2010, 15:47
میگم رضا جان خوب یه کپی ازش رو کامپیوتر بگیر ببعد فرمت کن برن خونشون
نمیشه؟
سلام.اینطوری که معلومه و شما دوستان:11:ا راهنمایی کردید راهی جز فرمت ندارم :10:
سلام دوست عزیز
دکمه ی دوربین + دکمه ی سبز + دکمه ی قرمز رو بگیر و نگهدار در همون حال گوشی رو روشن کن. (گوشی خاموش باشه وقتی دکمه رو می گیری!) این طوری گوشی هارد ریست می شه!
ببین درست می شه یا نه اگه نشد گوشی باید فلش بشه!
اگه خواستی فلش کنی از امضای من استفاده کن.
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:13 PM ----------
سلام دوست عزیز
منم یک بار مموریم بهم ریخت دقیقا همین طوری شد و فولدر هایی با اسم های عجیب ایجاد شده بود!
من با کامپیوتر فرمت کردم درست شد! منم احتمال می دم که مشکل مموری باشه به نظر من ویروس نیست چون هنوز که ویروس شناسایی نشده برای این سیستم عامل.
آره مثل اینکه مشکل از مموری گوشیمه آخه با انتی ویروس آپدیت شده هم چیزی پیدا نکرد.مرسی:11:
bad_stu ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
یعنی LCD گوشی نسوخته؟
مال من هم یک بار اینطوری شد با فرمت 3 دکمه ای اومد بالا. امیدوارم مشکلی برای ال سی دی گوشیت پیش نیومده باشه
ممنون از دوست خوبم.
گوشیم درست شد با سه دکمه
hossein aghaei
08-03-2010, 16:01
گوشی خیلی خوبیه پیشنهاد میکنم خریداری کنید
DaRiOuShJh
08-03-2010, 19:40
مال من هم یک بار اینطوری شد با فرمت 3 دکمه ای اومد بالا. امیدوارم مشکلی برای ال سی دی گوشیت پیش نیومده باشه
میگم یه سواله مبتدی
این هارد ریست کلا چی کار میکنه؟ اطلاعات کانتکت و setting و .... رو هم میپرونه؟
enimonte
08-03-2010, 21:05
میگم یه سواله مبتدی
این هارد ریست کلا چی کار میکنه؟ اطلاعات کانتکت و setting و .... رو هم میپرونه؟
گوشیو بر میگردونه به تنظیمات روز اول که همون تنظیمات کارخونه است.اگر اطلاعات روی فون مموری باشه میپرند
DaRiOuShJh
08-03-2010, 22:15
پس همون reset to factory هست
جلل الخالق!
این طور که معلومه از این بلایای غیبی یه دفه پیش میاد
خوبه آدم بدونه
ولی گوشی دیگه بالا نیاد تنها راش اینه که از پی سی سوییت بریم؟ ها؟
hossein_dig
09-03-2010, 14:43
سلام
سلام
بعد از این که 65 هزار خرج تعمیر این گوشی شد بند ه گوشی رو 180 فروختم و یه e72 گرفتم
enimonte
09-03-2010, 16:45
پس همون reset to factory هست
جلل الخالق!
این طور که معلومه از این بلایای غیبی یه دفه پیش میاد
خوبه آدم بدونه
ولی گوشی دیگه بالا نیاد تنها راش اینه که از پی سی سوییت بریم؟ ها؟
فکر کنم اگر گوشی بالا نیاد و فرمت جواب نده تنها راه دانگرید باشه،یک چیز جالب.تنها یک ویدیو توی گالریم نشون داده میشد الان پاکش کردم یهو همه ویدیو ها و عکس هام برگشتند
سلام .
سرور جدید واسه smartcom چیه ؟ من که به جز supl.nokia.com چیزی پیدا نکردم
سلام دوستان از بین شما کسی هست که هم با این گوشی کار کرده باشه هم با ان97؟ من قصد خرید دارم به نظرتون کدومشو بگیرم؟
sepand_salehi
09-03-2010, 23:03
با سلام
من تازع لین کوشی رو کرفتن و یه چند تا سوال داشتم.
اول اینکه یه نرم افزار می خواستم که بتونه فایل های ویدیویی mp4 رو روی این گوشی بخونه.
دوم اینکه من گوشی رو می زارم رو سایلنت ، ویبره اش اصلا کار نمی کند. چجوری می تونم ویبره اش را در این حالت فعا کنم؟
سوم اینکه چجوری می تونم GPS این گوشی رو نصب و فعال کنم.
با تشکر
enimonte
09-03-2010, 23:32
با سلام
اول اینکه یه نرم افزار می خواستم که بتونه فایل های ویدیویی mp4 رو روی این گوشی بخونه.
دوم اینکه من گوشی رو می زارم رو سایلنت ، ویبره اش اصلا کار نمی کند. چجوری می تونم ویبره اش را در این حالت فعا کنم؟
با تشکر
1- خود گوشی این قابلیت رو داره
2-برو توی قسمت پروفایلهای گوشیت بعد روی سایلنت کلیک کن و personalise رو بزن و بعد vibrating alert رو on کن
3-
البته برای smartcom ورژن 1.56 رو استفاده کنی بهتره
---------
من ورژن فول emoze رو دانلود کردم برای خواندن جی میل، نسبت به ورژن قبلیش امکاناتش بهتر شده
phoenix69
09-03-2010, 23:35
سلام من 1 ساله که این گوشیو دارم تازگیا یه مشکل جالب پیدا کرده اس ام اس که میاد برام با اینکه شماره طرف تو contactمن هست اما اسمش رو نشون نمیده فقط شمارشو نشون میده نظرتون راجع به این مشکل چیه؟؟؟؟
با سلام
با تشکر
اول اینکه گوشی 5800 خودش قابلیت پخش فرمت mp4 رو داره دوم اینکه شما زمانی که گوشیتون رو روی سایلنت قرار میدین باید این مراحل رو به ترتیبی که میگم برین تا ویبرش فعال شه :
Menu > Settings > Personal > Profile > Silent > Options > Personalise
توجه : در قسمت Profile نشانگر رو روی Silent قراربده و Options رو انتخاب کن و بعد Personalise رو . حالا گزینه Vibration alert رو On کن . حالا ویبره گوشیتون در حالت Silent فعاله .
سوم اینکه GPS رو گوشیت نصبه ولی نمیدونم چجوری فعال میشه !
DaRiOuShJh
10-03-2010, 00:28
سلام من 1 ساله که این گوشیو دارم تازگیا یه مشکل جالب پیدا کرده اس ام اس که میاد برام با اینکه شماره طرف تو contactمن هست اما اسمش رو نشون نمیده فقط شمارشو نشون میده نظرتون راجع به این مشکل چیه؟؟؟؟
بعضی اوقات کانتکت های ذخیره شده روی سیم کارت با کانتکت های روی حافظه تداخل پیدا میکنن گوشی هم میمونه این وسط نشون نمیده
البته این مشکل فقط به این گوشی مربوط نمیشه
ان گیج خودم هم با بعضی کانتکت ها این مشکل رو داره
sepand_salehi
10-03-2010, 10:03
1- خود گوشی این قابلیت رو داره
2-برو توی قسمت پروفایلهای گوشیت بعد روی سایلنت کلیک کن و personalise رو بزن و بعد vibrating alert رو on کن
3-
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدالبته برای smartcom ورژن 1.56 رو استفاده کنی بهتره
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید---------
من ورژن فول emoze رو دانلود کردم برای خواندن جی میل، نسبت به ورژن قبلیش امکاناتش بهتر شده
خب مشکلاتم حل شد. می مونه فرمت mp4
راستش من از تو فایل منیجر هر ویدیویی رو با فرمت mp4 و یا avi یا wmv باز می کنم ، فقط صداش رو پخش می کنه و پیغام می ده که فرمت ویدویی اش را پشتیبانی نمی کند.
شما خودتان چگونه فایل هایی با این فرمت را باز می کنید؟
DaRiOuShJh
10-03-2010, 13:11
خب مشکلاتم حل شد. می مونه فرمت mp4
راستش من از تو فایل منیجر هر ویدیویی رو با فرمت mp4 و یا avi یا wmv باز می کنم ، فقط صداش رو پخش می کنه و پیغام می ده که فرمت ویدویی اش را پشتیبانی نمی کند.
شما خودتان چگونه فایل هایی با این فرمت را باز می کنید؟
Encoding شون رو ساپورت نمیکنه
با چه برنامه ای تبدیل کردید و با چه تنظیماتی؟!
من تنظیمات برنامه های مختلف رو گفتم تو تاپیک تبدیل
البته از بیشتر کدک ها هم پشتیبانی میکرد
Mahdi_Moosavi
10-03-2010, 13:37
دوستان برنامه ای هست که بشه برای دسترسی به مسیج ها و کنتاکت ها گوشی پسورد گذاشت ؟ ( به شدت نیازمندیم ) .
farhad07
10-03-2010, 13:38
دوستان گوشی من ورژن 21 هست اخرین اپدیتی که براش اومده چیه و ایا ارزش داره اپدیت کنم ؟
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من امروز یکی از دوستان میخواست 5800 بخره که تو بازار شهرمون بابل که گشتیم یه گوشی پیدا کردیم (5800) که فروشنده میگفت ماله فنلانده و پشت گوشی هم نوشته ساخت فنلاند ؟؟؟. سوالم اینه که مگه 5800 فنلاندی هم هست چون مثل اینکه 5800 ساخت مجارستانه نه فنلاند.درضمن دوشماره وسطش هم 03 هستش یادآوری:(اون قدیما یادمه یه بحثی راه افتاده بود برای پیدا کردن گوشیهای اصل از تقلبی که میگفتند 00 و 01 ماله فنلاند یا آلمان حالاراست و دروغش رو نمیدونم)
باتشکر .
من با Total Video Converter در قسمت psp روی high کیفیت عالی دارم فیلم 2 ساعته میشه 500 مگ.زیاده یا نه؟
DaRiOuShJh
10-03-2010, 17:48
برادر تاپیکش نمیدونم کجس ولی یه نسخه هم ازشون اینجا گزاشتم:
تنظیمات آپشن psp رو نمیدونم دقیق چیه! ولی بهتره خودتون تنظیم کنید
با سلام خدمت دوستان عزیز .
من امروز یکی از دوستان میخواست 5800 بخره که تو بازار شهرمون بابل که گشتیم یه گوشی پیدا کردیم (5800) که فروشنده میگفت ماله فنلانده و پشت گوشی هم نوشته ساخت فنلاند ؟؟؟. سوالم اینه که مگه 5800 فنلاندی هم هست چون مثل اینکه 5800 ساخت مجارستانه نه فنلاند.درضمن دوشماره وسطش هم 03 هستش یادآوری:(اون قدیما یادمه یه بحثی راه افتاده بود برای پیدا کردن گوشیهای اصل از تقلبی که میگفتند 00 و 01 ماله فنلاند یا آلمان حالاراست و دروغش رو نمیدونم)
باتشکر .
سلام دوست عزیز
فروشنده دروغ گفته!
لیبل پشتشم احتمالا خودش عوض کرده!
این گوشی ساخت مجارستانش توی بازار نیست اگرم پیدا کردی فقط لیبل عوض شده!
این گوشی فقط ساخت چین هست.
سلام
با توجه به امیگید این گوشی فقط ساخت چین هست . من در بازار مشهد که رفتم گفتند 5800 دو مدل داره... چینی و فلاندی یا مجاری یادم نیست.
گفتند فرقشونم اینه که گوشی های ساخت چینش خروجی tv کار نمیکنه و سرعت گوشی پایین تره...
درسته؟
Oracle_Eldorado
10-03-2010, 21:01
دوستان گوشی من ورژن 21 هست اخرین اپدیتی که براش اومده چیه و ایا ارزش داره اپدیت کنم ؟
دوست عزیز بعد از ورژن 21 ، ورژن 31 و 41 هم اومده .
آره به نظر من ارزش داره به 41 آپدیت کنی چون خیلی تغییر میکنه .
سلام دوست عزیز
فروشنده دروغ گفته!
لیبل پشتشم احتمالا خودش عوض کرده!
این گوشی ساخت مجارستانش توی بازار نیست اگرم پیدا کردی فقط لیبل عوض شده!
این گوشی فقط ساخت چین هست.
نه دوست عزیز این حرفا چیه ؟!
فنلاندی داره ولی الان دیگه نیست .
سری اول که اومد فنلاندی بود .
یکی از دوستای من خرید 410 تومن .
لیبل پشتش هم اصلیه .
یعنی تو نور خورشید بگیری نگاه کنی یه لوزی های رنگی معلوم میشه .
ولی بعد از اون هرچی که اومد و الان تو بازار هست چین و مجاره .
منم خودم مجار گرفتم .
Hadi King
10-03-2010, 23:32
تازگی همه چین هستش چون ما تازگی رفتیم یه 5800 بگیریـــم مغازه فروش آشنا بــود گفــت دیگه سری اول نیســت ! بعد از خریـــد لیبل اولیه چینی بود که ما بهش گفتیـــم عوضش کنه از تو کارتون خود گوشی سه تا لیبل در آورد یکی آلمانی . مجارستان . فنلاند گفــت کدوم بزنـــم اینقــدر خنده ام گرفته بــود :31: چون آشنا بودیم اینکارا رو انجام میداد برای فروشنده های دیگه اینکارا رو انجام نمیدن چون مشتری فکر بدی روی گوشی میکنه و فکر میکنه دارن بهش میندازن ! ما هم گفتیـــم فنلاند رو بزن :31:
الان خود گوشی عالی داره کار میکنه هیچ ایرادی هم تا حالا نداشتـــه تســت کامل روش انجام دادیــم !
farhad07
11-03-2010, 00:01
دوستان میشه بگین چطوری اپدیت کنم راحترین روش کدومه ؟ و میشه لینک دانلود ورژن 41 رو هم بزارید
ممنون از دوستان عزیز . من این طور نتیجه گرفتم که ماله کشور دوست و برادر چینه . ممنون دوستان
Hadi King
11-03-2010, 00:48
دوستان میشه بگین چطوری اپدیت کنم راحترین روش کدومه ؟ و میشه لینک دانلود ورژن 41 رو هم بزارید
سلام :11:
آسونترین روش آفلاینه و با برنامه جـــف :20:
مهم : استفاده از باکس قدرتمند جف برای فلش گوشیهای نوکیا (کرک شده) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
ورژن 41 رو هم میتونی از آموزش این تایپک استفاده کنید از سایت نوکیا دانلود کنید :46:
دانلود تمام فــریمور هــا از سایــت نوکــیا (لینک مستقیــم) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
كسي اين مشكل رو داشته؟
امیدوارم گوشیت با ریست درست بشه، با سبز قرمز دوربین ریست میشه
به گفته خودش با گارنتی 65 تومن شد:41:
سلام
بعد از این که 65 هزار خرج تعمیر این گوشی شد بند ه گوشی رو 180 فروختم و یه e72 گرفتم
منم بدجور ترسيده بودم و با كلي ترس و لرز دادمش پيش يكي از دوستاي تعميراتي.
بعد از كلي سرو كله زدن با باكسهاي مختلف و پس از چند بار بلاخره فلش شد و درست شد.خرجش هم 5 تومن شد.
توصيه ميكنم اگه گوشيتون گارانتي نداره پيش نمايندگيها واسه تعمير نبريد كه تا دسته ..
vahid_vaezinia
11-03-2010, 11:08
سلام !
آقا یه مسنجر که رو گوشی نصب بشه میخوام !
هرچی دانلود کردم رو گوشیم نصب نمیشه !
گوشیم هـک شدس !!!
- - - - -
جالبیه کلمه هـک رو نمیشه نوشت
نیگا : --
enimonte
11-03-2010, 11:36
سلام !
آقا یه مسنجر که رو گوشی نصب بشه میخوام !
هرچی دانلود کردم رو گوشیم نصب نمیشه !
گوشیم هـک شدس !!!
- - - - -
جالبیه کلمه هـک رو نمیشه نوشت
نیگا : --
من الان رو گوشیم nimbuzz و talkonaut نصبه fringe و slick هم قبلا نصب بود
دوستان برنامه ای هست که بشه برای دسترسی به مسیج ها و کنتاکت ها گوشی پسورد گذاشت ؟ ( به شدت نیازمندیم ) .
برنامه advanced phone lock رو نصب کن
vahid_vaezinia
11-03-2010, 11:50
اینا که گفتی یاهو رو ساپورت میکنن ؟!؟
enimonte
11-03-2010, 12:05
اینا که گفتی یاهو رو ساپورت میکنن ؟!؟
آره.همشون یاهو رو ساپورت میکنند
behrooz.shie
11-03-2010, 13:05
nimbuzz که خیلی با هاله من خودم با اون روزی کلی چت میکنم میتونی حتی تو رومم بری باهش
کلی امکانات داره
راستی مگر که ورزن 41 هم امده باز اون چه جوری
من که دیروز زدم همون 40 بود که
دوستان سلام !
چطور میشه Phone Memory رو فرمت کرد ؟
enimonte
12-03-2010, 19:32
دوستان سلام !
چطور میشه Phone Memory رو فرمت کرد ؟
ستاره مربع 7370 مربع رو بزنی فرمت میشه
perspolis n5800
12-03-2010, 20:56
nimbuzz که خیلی با هاله من خودم با اون روزی کلی چت میکنم میتونی حتی تو رومم بری باهش
کلی امکانات داره
راستی مگر که ورزن 41 هم امده باز اون چه جوری
من که دیروز زدم همون 40 بود که
خود منم گوشیمو دیروز اپدیت کردم همون 40 بود:19:
sky lord
12-03-2010, 21:59
سلام منم امروز یکی خریدم راستش بخوایین دست دوم هستش و چندتا سوال دارم:
1.چجوری بفهمم گوشی عیب و ایراد داره یا نداره
2.نسخش رو از کجا بفهمم
3.چجوری برنامه و تم و... توش بریزم آخه چندتا تم ریختم توش قبول نمیکنه
با تشکر از دوستان
sepand_salehi
12-03-2010, 23:41
با برنامه ی ImTOO mpeg Converter. می شه لینک این تاپیک رو بهم بدین.
برادر تاپیکش نمیدونم کجس ولی یه نسخه هم ازشون اینجا گزاشتم:
تنظیمات آپشن psp رو نمیدونم دقیق چیه! ولی بهتره خودتون تنظیم کنید
لینک سایته رو متاسفانه این سایت خودخواه نشون نمی ده. لطفا لینکش را برام بفرستید.
vahid_vaezinia
12-03-2010, 23:50
آره.همشون یاهو رو ساپورت میکنند
من هر دو تا رو نصب کردم !
هیچ کدوم کانکت نمیشن !
یه لینک میدی بهم ؟
enimonte
13-03-2010, 00:03
من هر دو تا رو نصب کردم !
هیچ کدوم کانکت نمیشن !
یه لینک میدی بهم ؟
یک سایت رو الان برات تو پیام خصوصی میذارم توش بگرد همیشه آخرین ورژن برنامه ها رو میذاره
لینک سایته رو متاسفانه این سایت خودخواه نشون نمی ده. لطفا لینکش را برام بفرستید.
توي امضاش كه نوشته قضيه چيه.
از d j h استفاده كن
DaRiOuShJh
13-03-2010, 00:27
یک سایت رو الان برات تو پیام خصوصی میذارم توش بگرد همیشه آخرین ورژن برنامه ها رو میذاره
میخوام میخوام میخوام!:31:
enimonte
13-03-2010, 00:30
میخوام میخوام میخوام!:31:
سلام.خوبی؟من که اولین نفر برای خودت گذاشتم:31: mobilesmania اسمشه
behrooz.shie
13-03-2010, 03:10
این وزن 41 کجاس
DaRiOuShJh
13-03-2010, 03:40
سلام.خوبی؟من که اولین نفر برای خودت گذاشتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mobilesmania اسمشه
سلام از بندست حاج آقا
مرسی
آهان اونه
پس نمیخوام نمیخوام نمیخوام
سیاهه، اونو نوخوام
گرونه اونو نوخوام
نمره ی بیست کلاس رو نمیخوام!:31:
.... چی دارم میگم؟!:27:ببخشید اشتباه شد!
میگم من که فعلا حالا حالا ها خیاله آپدیت کردن ندارم
همینطوریش فعلا خوب بوده stable هم هست تا حدودی خدا رو شکر
کاری به کارش نداشته باشیم بیتره
ُسلام....
ميگم گه شكلي ميشه لب تاپ رو با 58 share كرد....من شديدا به اين كار نيز دارم ....حتي IPهم رو 58 ست كردم ولي نشد با لب تاپ بكنمش تو هم..ميشه لطفا راهنمايي كنين
enimonte
13-03-2010, 13:10
ُسلام....
ميگم گه شكلي ميشه لب تاپ رو با 58 share كرد....من شديدا به اين كار نيز دارم ....حتي IPهم رو 58 ست كردم ولي نشد با لب تاپ بكنمش تو هم..ميشه لطفا راهنمايي كنين
منم لازم دارم.قبلا یک برنامه بود امتحان کردم نشد
farhad07
13-03-2010, 14:33
دوستان یکی هم منو راهنمایی کنه !
enimonte
13-03-2010, 14:42
دوستان یکی هم منو راهنمایی کنه !
راحت ترین روش استفاده از برنامه جف است که از توی امضای bad_stu میتونی اموزشش رو پیدا کنی
اخرین ورژن 5800 هم 40 است که توی تاپیک زیر میتونی پیداش کنی
Facon_Archi
13-03-2010, 18:30
من پسوورد گوشیم یادم رفته
چه جوری میتونم پیداش کنم؟یا برگردونم به حالت 12345؟
راهی به جز ریست هست؟
Facon_Archi
13-03-2010, 19:09
بک آپ وقتی میگیری چه جوری اون رو دوباره بریزم تو گوشی؟
میشه یکی توضیح بده؟
instrumental
13-03-2010, 20:26
سلام. کلاینت یوتیوب برای 5800 هم ارائه شد:
سلام دباره
کسی نگفت این سوال منو... این گوشی های 5800 که میگند کشارت تی وی کار نمیکنه و سرعتش پایینه و ... جریانش چیه؟
میگن چینیه اصل نیست... از این طرفم که شما میید همشون چینیه تو بازار ... فرقشون چیه؟
zxcvbnm_00
14-03-2010, 00:55
کمک در مورد خرید گوشی
سلام به اساتید موبایل
راستش می خواستم 5800 بگیرم چند تا سوال داشتم
از کجا بدونم تقلبی از این چینیا نیست؟
سوال کردم دیدم یا مجارستان دارن یا چین با لایسنس فلاند کدان را بگیرم بهتره؟؟
از کجا بفهمم گوشی ویترینی نبوده بسته گوشی از کجا بفهمم آک بند هست؟؟
بعد اینکه قبل عید بگیرم بهتره یا بعد تعطیلات؟؟
سوال کردم گفتن دیگه تو بسته کابل تی وی جلد گوشی اینا نیست می خواستم بدونم صحت داره؟؟
الان تو بسته گوشی 5800 چیا هست؟؟
هر نکته ای که بفهمم گوشی نو هست و بسته بندی قبل باز نشده می خواستم به من بگید منون می شم سریع بگید تا گوشی را بگیرم ممنون ممنون
از بار کد گوشی می شه چیزی فهمیم باید عدد کد نوکیا چند باشه؟
یک چیزه دیگه از کد imme باید چه عددی باشه تا بدونیم اصله و اینکه به من گفت مغازه داره چین لایسنس فلاند کد گوشی باید چند باشه تا بدونم اصله و اینکه گوشی اک بند چه بر چسبی داره؟>؟؟ ممنون می شم کمک کنید مثل همیشه تا بگیرم آیا رو گوشی یا جعبه نوشته چین لایسنس فلاند یا نه کمک کنید ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
ممنون از راهنماییون بسته چسن خاصی داره که بدونم آک هست و اینکه اسم گارانتی چی هست ؟؟ به من گفت فروشنده چین تحت نوکیا کجای جعبه یا گوشی این تحت نوکیا لایسنس نوشته ممنون؟؟؟ چسب بسته شکل خاصی داره؟؟ منون فقط اینکه یعنی نوشته چین کنارش لایسنس فلاند آخه اگه فقط چین بنویسه چطور بفهمم که چین لایسنس فلاند یا لایسنس چین یا اصا از این تقلبی نباشه؟؟
دوستان بگید لطفا که با چه گارانتی بگیرم یا اصلا بسته چه بر چسبی داره آکش مرسیییییییییی
فردا می خواستم بگیرم 290 گفت کل فروشم می شناسم اگه بگید چطور چین لایسنس فلاند با لایسنس چین تشخیص بدم که از همه جا می تونم بگیرم و قضیه این چین تقلبی چیه از کجا بفهمم و چی نوشته مرسی جدیدا نمی دونید داخل بسته چیا داره و اینکه فکر کنید ممنم دوستتون هستم راهنمایی کنید تا چیز خوب بگیرم مرسییییی
راستی می شه واکنش ویبره لمسی را قطع کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
Facon_Archi
14-03-2010, 13:54
من پسوورد گوشیم یادم رفته
چه جوری میتونم پیداش کنم؟یا برگردونم به حالت 12345؟
راهی به جز ریست هست؟
کسی نمیدونست؟!!
در 5800 میشه فارسی تایپ کرد؟
در 5800 میشه فارسی تایپ کرد؟
بله می شه اگه زبان فارسی از زبان های فریمور باشه
اگه نباشه بهتره با فریمور فارسی فلش کنی.
سلام دوستان
من می خواست این گوشی رو بخرم یک نفر که این گوشی را داشت گفت ال سی دی گوشیش رنگ قاطی کرده جریان چیه؟
rouzbeh_ziafati
15-03-2010, 14:41
چندتا سوال ، هرکی بلده لطفا کمک کنه . مرسی
در صفحه اول 5800 فقط دو icon هست برای انتخاب یکی شماره گیری و دیگری contact آیا راهی وجود داره که بطور دلخواه هر آیکنی که خواستیم رو روی صفحه اول نوکیا 5800 قرار بدیم ؟
مثلا یکی برای ساخت مسیج ، یکی برای رفتن به بلوتوث ، یکی برای رفتن به قسمت زنگ ساعت موبایل و ...
بعضی مواقع روی یک گزینه که با دست یا قلم کلیک میکنی گزینه پایینی انتخاب میشه ! با اینکه دقیق روی گزینه مورد نظر کلیک کردم اما گزینه پایینی انتخاب میشه ، یا بعضی مواقع رو بعضی گزینه ها که کلیک میکنی چندبار باید کلیک کرد تا تایید بشه ! آیا این مشکل برای همه گوشیا هست یا مال من فقط اینطوریه ؟! در حالی که توی قسمت تست سنسور صفحه اون چهار تا نقطه رو خیلی راحت با کلیک کردن قبول میکنه
lcd گوشی هم مدتی هست که وقتایی که زنگ میخوره گوشی یا زنگ ساعت موبایل بصدا در میاد 80% موارد روشن نمیشه !
چندتا سوال ، هرکی بلده لطفا کمک کنه . مرسی
در صفحه اول 5800 فقط دو icon هست برای انتخاب یکی شماره گیری و دیگری contact آیا راهی وجود داره که بطور دلخواه هر آیکنی که خواستیم رو روی صفحه اول نوکیا 5800 قرار بدیم ؟
مثلا یکی برای ساخت مسیج ، یکی برای رفتن به بلوتوث ، یکی برای رفتن به قسمت زنگ ساعت موبایل و ...
بعضی مواقع روی یک گزینه که با دست یا قلم کلیک میکنی گزینه پایینی انتخاب میشه ! با اینکه دقیق روی گزینه مورد نظر کلیک کردم اما گزینه پایینی انتخاب میشه ، یا بعضی مواقع رو بعضی گزینه ها که کلیک میکنی چندبار باید کلیک کرد تا تایید بشه ! آیا این مشکل برای همه گوشیا هست یا مال من فقط اینطوریه ؟! در حالی که توی قسمت تست سنسور صفحه اون چهار تا نقطه رو خیلی راحت با کلیک کردن قبول میکنه
lcd گوشی هم مدتی هست که وقتایی که زنگ میخوره گوشی یا زنگ ساعت موبایل بصدا در میاد 80% موارد روشن نمیشه !
در مورد سوال اول:
شما برای این کار باید Homescreen رو فعال کنید و هر قسمتی که دوست دارین به صفحه ی اصلی اضافه کنید
برای فعال کردن به آدرس زیر در گوشیتون برید
menu/settings/personal/homescreen/homescreen bar/shortcuts bar
در مورد سوال دوم
ماله منم اینجوریه ولی با قلم مشکلی ندارم و خیلی راحت رو هر گزینه ای می زنم میره
و اینکه بعضی جاها چند بار باید زد درسته تو بعضی از بخشها دبل کلیک و بعضی جاها یه کلیک کار می کنه
DaRiOuShJh
15-03-2010, 18:08
بچه ها یه مشکل الکی
بعضی اوقات که sms مساد سا زنگ میزنن صفحه روشن میشه و نشون میده
ولی هیچ کار نمیکنه
حتی برعکسش هم میکنم صدا رو قطع نمیکنه
برای شما هم همچین شده تا به حال؟!
یه جای شولوغ باشه آدم نه میتونه صدا رو قطع کنه نه چیزی!×! ضایس
enimonte
15-03-2010, 20:47
سلام دباره
کسی نگفت این سوال منو... این گوشی های 5800 که میگند کشارت تی وی کار نمیکنه و سرعتش پایینه و ... جریانش چیه؟
میگن چینیه اصل نیست... از این طرفم که شما میید همشون چینیه تو بازار ... فرقشون چیه؟
شاید درجه 3 باشه.این 5800 هایی که توی بازار هستند به گفته یکی از کاربران نمیدونم همین سایت بود یا موبایلستان درجه 2 هستند
کسی نمیدونست؟!!
فکر کنم با جف میشد دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم یک جا اموزشش رو دیدم
سلام دوستان
من می خواست این گوشی رو بخرم یک نفر که این گوشی را داشت گفت ال سی دی گوشیش رنگ قاطی کرده جریان چیه؟
مال بعضی ها از جمله خودم وقتی زیاد برنامه روش نصب میکنم قاتی میکنه و خاموش روشن میشه از وقتی اپدیت کردم مشکل کمتر شده
بچه ها یه مشکل الکی
بعضی اوقات که sms مساد سا زنگ میزنن صفحه روشن میشه و نشون میده
ولی هیچ کار نمیکنه
حتی برعکسش هم میکنم صدا رو قطع نمیکنه
برای شما هم همچین شده تا به حال؟!
یه جای شولوغ باشه آدم نه میتونه صدا رو قطع کنه نه چیزی!×! ضایس
مال خود من هم همینطور شده زنگ برام میاد ولی به هیچ طریقی نمیتونم جواب بدم.اخرین بار یکشنبه هفته قبل بود
سلام
من یه 5800 گرفتم . گ.شی قبلیم W810 بود . میخوام تمامی کنتاکت های روی 810 رو به 5800 با بلوتوث بفرستم. تو 810 send all contacs رو میزنم . 5800 میگیره ولی فقط کنتاکت اول میاد و سیو میشه . روش بکاپ رو هم امتحان کردم . تمام شماره های روی 810 رو بکاپ میگیرم و فایل vcf بکاپ رو به 5800 انتقال میدم باز فقط شماره اول سیو میشه. چه راهی هست واسه اینکه تمام شماره های توی 810 رو به 5800 انتقال بدم؟
فقط خواهشا" نگید بزنم رو سیم کارت و از سیم کارت به گوشی انتقال بدم.
enimonte
15-03-2010, 23:49
کسی نمیدونست؟!!
این تاپیکی بود که دیده بودم.ببین مشکلت رو رفع میکنه یا نه
rouzbeh_ziafati
16-03-2010, 00:13
در مورد سوال اول:
شما برای این کار باید Homescreen رو فعال کنید و هر قسمتی که دوست دارین به صفحه ی اصلی اضافه کنید
برای فعال کردن به آدرس زیر در گوشیتون برید
menu/settings/personal/homescreen/homescreen bar/shortcuts bar
در مورد سوال دوم
ماله منم اینجوریه ولی با قلم مشکلی ندارم و خیلی راحت رو هر گزینه ای می زنم میره
و اینکه بعضی جاها چند بار باید زد درسته تو بعضی از بخشها دبل کلیک و بعضی جاها یه کلیک کار می کنه
ممنون
توی homescreen وقتی که shortcut میگذاری یه نوار search هم میاد که علامت ذره بین داره آیا راهی داره که اون رو نشون نده ؟
DaRiOuShJh
16-03-2010, 00:28
رضا جان میگم چی کارش کنیم حالا؟ جایی ندیدی که راهی برای درست کردنش باشه؟
من قبلا این طوری میشد این برنامه هه که اسکرین لاک بود ساعت و باطری رو نشون میداد نصبک رده بودم
گفتم نکنه از اونه پاکش کردم بنده خدا رو
البته من تست کردم میشه با دکمه ی قرمز ریجکت کرد:31:
از دست ادم های پرتوقع خیلی عصبانیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه شده است شما را یا شیخ؟!
enimonte
16-03-2010, 00:42
رضا جان میگم چی کارش کنیم حالا؟ جایی ندیدی که راهی برای درست کردنش باشه؟
من قبلا این طوری میشد این برنامه هه که اسکرین لاک بود ساعت و باطری رو نشون میداد نصبک رده بودم
گفتم نکنه از اونه پاکش کردم بنده خدا رو
البته من تست کردم میشه با دکمه ی قرمز ریجکت کرد:31:
چه شده است شما را یا شیخ؟!
من نمیخواهم ریجکت کنم.الان گوشمو فرمت کردم حتی یک برنامه هم روش نصب نکردم تا سرم خلوت بشه.فکر کنم شاید با برنامه های دیگه تداخل پیدا میکنه
اون سوال دوم رو تو پیام خصوصی جواب میدم
DaRiOuShJh
16-03-2010, 03:38
اره ریجکت کردن که متسحبا حرام است و بعضا مکروه
ولی خوب چه میشه کرد
در مواقعه ضروری باید از این دکمه سود جست
حالا پس اگه برای شما هم دوباره اینطوری شد یه ندا بده
در مورد اون آدم ها هم چی بگم والا! عتیقه همه جا هست
راستی رضا جان این یعنی چه؟
محل سكونت: גאַטשסאַראַן
راستی این دیکشنریه رو هر وقت استفاده میکنم بر خاندانشون سلام و تهنیت میرسونم:31:
خیلی خوب چیزیه:20: مخصوصا اینکه عکس هم دارن بعضا و تلفظ امریکن و بریتیش واقعی داره
راستی از دوستان کسی میتونه یه بازی دلچسب و جالب برای این گوشی معرفی کنه؟ tetris باحال داره؟
enimonte
16-03-2010, 12:19
اره ریجکت کردن که متسحبا حرام است و بعضا مکروه
ولی خوب چه میشه کرد
در مواقعه ضروری باید از این دکمه سود جست
حالا پس اگه برای شما هم دوباره اینطوری شد یه ندا بده
در مورد اون آدم ها هم چی بگم والا! عتیقه همه جا هست
راستی رضا جان این یعنی چه؟
راستی این دیکشنریه رو هر وقت استفاده میکنم بر خاندانشون سلام و تهنیت میرسونم:31:
خیلی خوب چیزیه:20: مخصوصا اینکه عکس هم دارن بعضا و تلفظ امریکن و بریتیش واقعی داره
راستی از دوستان کسی میتونه یه بازی دلچسب و جالب برای این گوشی معرفی کنه؟ tetris باحال داره؟
آخه نمیشه هر تلفنی رو ریجکت کرد.اخرین بار همسر برادرم بود اگر قطع میکردم خیلی زشت بود.فعلا که گوشی هیچ مشکلی نداره هیچ چیزی توش نریختم حتی یک زنگ خور تنها چیزی که به گوشیم اضافه شده اس ام اس است:31:
اونقدر اعصابم رو بهم ریخت دیروز امتحان ام اس داشتم نتونستم بخونم
اون محل سکونتمه(گچساران) با استفاده از دیکشنری گوگل
آره دیکشنری خوبیه منم دوست دارم دانلودش کنم ولی اینترنتم محدودیت دانلود داره
-----------------------------------------
من از این بازی خیلی خوشم اومد دوست داشتی دانلودش کن
تتریس هم یکی دانلود کردم ولی خوشم نیومد
من چطور می تونم اینترنت کامپیوترم رو بوسیله Wlan اشتراک بزارم تا بتونم با 5800 به اینترنت وصل بشم ؟
در حال حاضر بین گوشی و کامپیترم ارتاط بر قرار کردم ولی به اینترنت وصل نمیشه و پیغام No gateway reply رو نیده !
javad8006
16-03-2010, 21:21
سلام به عزيزان
آقا تو نرم افزار هاي جاوا چطور ميشه حروف يا اعداد رو تايپ كرد؟
گوشي من جديدا نميشه پروفايل جديد ساخت يعني وقتي كه رو create new كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته همچنين وقتي اهنگ پخش ميشه اون نواري كه براي كنترل روي home screen بايد بياد نمياد و دكمهي call روي هنز فريشم كار نميكنه
يك دفه ي ديگه هم اين جوري شده بود مستر ريستش كردم تا درست شد ولي اين دفه نمخوام ريستش كنم راه حل ديگه اي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
enimonte
16-03-2010, 21:43
سلام به عزيزان
آقا تو نرم افزار هاي جاوا چطور ميشه حروف يا اعداد رو تايپ كرد؟
گوشي من جديدا نميشه پروفايل جديد ساخت يعني وقتي كه رو create new كليك ميكنم هيچ اتفاقي نمي افته همچنين وقتي اهنگ پخش ميشه اون نواري كه براي كنترل روي home screen بايد بياد نمياد و دكمهي call روي هنز فريشم كار نميكنه
يك دفه ي ديگه هم اين جوري شده بود مستر ريستش كردم تا درست شد ولي اين دفه نمخوام ريستش كنم راه حل ديگه اي هست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
با کیبرد مجازی میتونی تایپ کنی
فکر نکنم راهی باشه،همونطور که قبلا هم گفتم هر مشکلی برای گوشی پیش بیاد اکثر اوقات با ریست درست میشه:31:
javad8006
17-03-2010, 20:22
كيبورد مجازي از كجا بيارم؟نرم افزاره؟
enimonte
17-03-2010, 20:34
كيبورد مجازي از كجا بيارم؟نرم افزاره؟
آره نرم افزاره،از اینجا
مراحل نصب:
1-فایل با پسوند sis را نصب کنید
2-فولدر "V_K(farsi" را در مسیر زیر کپی کنید:
c:\system\apps\wf_virtualkey\skin
که البته c مسیر نصب برنامه است.
3-برنامه را اجرا کرده و در گزینه اول V_K(farsi را انتخاب کنید.
4-حال هر صفحه کلیدی نیاز دارید انتخاب و استفاده کنید.
ممنون
توی homescreen وقتی که shortcut میگذاری یه نوار search هم میاد که علامت ذره بین داره آیا راهی داره که اون رو نشون نده ؟
برای برداشتن گزینه ی سرچ همون مراحلو برو فقط بجای اینکه بری Shortcuts برو تو Homescreen و تیک سرچ رو بردار
menu/settings/personal/homescreen/homescreen
sepand_salehi
18-03-2010, 00:32
من ویدیو هام رو با Total Video Converter هم تبدیل می منم باز تو کوشی نمی تونه بخونه. هم mp4 رو هم divx و wmv رو.
شما با چه مبدلی کار می کنید که می تونه ویدیو هاتونو بخونه.
یه برنامه ی پلیر هم برای گوشی می خواستم که بتونه فایل های ویدیویی flv رو بخونه.
enimonte
18-03-2010, 00:42
من ویدیو هام رو با Total Video Converter هم تبدیل می منم باز تو کوشی نمی تونه بخونه. هم mp4 رو هم divx و wmv رو.
شما با چه مبدلی کار می کنید که می تونه ویدیو هاتونو بخونه.
یه برنامه ی پلیر هم برای گوشی می خواستم که بتونه فایل های ویدیویی flv رو بخونه.
این تاپیک رو ببین
فکر کنم خود گوشی فرمت flv رو ساپورت میکنه فقط عقب جلو نمیشه کرد
rouzbeh_ziafati
18-03-2010, 03:20
دوستان آیا آپدیت کردن گوشی همان گرفتن مثلا برنامه زیر از سایت نوکیا است ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا آپدیت کردن با آپدیت فریمور یکی هست ؟
من کد #00000#* رو زدم بهم پیام داد که ورژن برنامه 11.0.009 است .
enimonte
18-03-2010, 11:38
دوستان آیا آپدیت کردن گوشی همان گرفتن مثلا برنامه زیر از سایت نوکیا است ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آیا آپدیت کردن با آپدیت فریمور یکی هست ؟
من کد #00000#* رو زدم بهم پیام داد که ورژن برنامه 11.0.009 است .
ببین برنامه رو میگیری نصب میکنی رو گوشیت ولی برای آپدیت باید اپدیت رو دانلود و با استفاده از برنامه ای مثل فونیکس یا جف گوشیتو فلش کنی.سوال دومت آره دو تاشون یکی هستند.میتونی گوشیتو به ورژن 40 آپدیت کنی ورژن 11 خیلی قدیمیه.هر آموزشی رو که برای آپدیت 5800 نیاز داری رو به اضافه لینک دانلود اخرین فریمور رو از توی امضای bad_stu میتونی دانلود کنی
rouzbeh_ziafati
18-03-2010, 12:26
ببین برنامه رو میگیری نصب میکنی رو گوشیت ولی برای آپدیت باید اپدیت رو دانلود و با استفاده از برنامه ای مثل فونیکس یا جف گوشیتو فلش کنی.سوال دومت آره دو تاشون یکی هستند.میتونی گوشیتو به ورژن 40 آپدیت کنی ورژن 11 خیلی قدیمیه.هر آموزشی رو که برای آپدیت 5800 نیاز داری رو به اضافه لینک دانلود اخرین فریمور رو از توی امضای bad_stu میتونی دانلود کنی
ممنون
پس بهترین راه همینکه از سایت خود نوکیا برم و برنامه رو دانلود کنم و نصب کنم روی گوشی
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داشتم تو حالت مدیا ترنسفر رو گوشی آهنگ میریختم که وسط کار پی سی و گوشی -- کردن . گوشی رو از کابل کشیدم حالا تو صفحه اصلی (Home ) همه شرت کات ها محو شدن و دکمه دایال پد و contacts کار نمیکنن .
اینم بگم که تم رو حالت Shortcut bars بوده که این شکلی شده . تو حالت Contacyts bar مشکلی نیست یعنی دکمه ها کار میکنن ولی تو حالت Basic و Shortcut bars مشکل دارم .
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من داشتم تو حالت مدیا ترنسفر رو گوشی آهنگ میریختم که وسط کار پی سی و گوشی -- کردن . گوشی رو از کابل کشیدم حالا تو صفحه اصلی (Home ) همه شرت کات ها محو شدن و دکمه دایال پد و contacts کار نمیکنن .
اینم بگم که تم رو حالت Shortcut bars بوده که این شکلی شده . تو حالت Contacyts bar مشکلی نیست یعنی دکمه ها کار میکنن ولی تو حالت Basic و Shortcut bars مشکل دارم .
سلام دوست من
حدس می زنم رم شما زمانی که داشتین فایل روش می ریختین کرش کرده!
و احتمالا تمام اطلاعات روش مخدوش شده و اگر برنامه و یا تم روی کارت نصب کرده بودین الان قسمتی از فایل های اون نرم افراذ موجوده و قسمتی هم پاک شده.
برای همین گوشی دچار مشکل می شه
برای امتحان رم رو خارج کن و گوشی رو یک بار خاموش روشن کن ببین مشکل بر طرف می شه.
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
ممنون
پس بهترین راه همینکه از سایت خود نوکیا برم و برنامه رو دانلود کنم و نصب کنم روی گوشی
سلام دوست من شما چیزی روی گوشی نصب نمی کنی نرم افزار نوکیا آپدیتر رو از همون لینک دانلود می کنی روی PC نصب می کنی و کوشی رو آپ دیت می کنی(ایترنت پر سرعت هم که باید باشه)
می تونی آف لاین هم آپ دیت کنی که آموزشش توی امضای من هست.
سلام دوست من
حدس می زنم رم شما زمانی که داشتین فایل روش می ریختین کرش کرده!
و احتمالا تمام اطلاعات روش مخدوش شده و اگر برنامه و یا تم روی کارت نصب کرده بودین الان قسمتی از فایل های اون نرم افراذ موجوده و قسمتی هم پاک شده.
برای همین گوشی دچار مشکل می شه
برای امتحان رم رو خارج کن و گوشی رو یک بار خاموش روشن کن ببین مشکل بر طرف می شه.
---------- Post added at 02:02 AM ---------- Previous post was at 01:58 AM ----------
سلام دوست من شما چیزی روی گوشی نصب نمی کنی نرم افزار نوکیا آپدیتر رو از همون لینک دانلود می کنی روی PC نصب می کنی و کوشی رو آپ دیت می کنی(ایترنت پر سرعت هم که باید باشه)
می تونی آف لاین هم آپ دیت کنی که آموزشش توی امضای من هست.
نشد :(
آپدیت کنم درست میشه؟
نشد :(
آپدیت کنم درست میشه؟
سلام دوست عزیز
لازم نیست اون قدر زحمت بکشی با مستر ریست درست میشه راحت
این کد رو بزن:
بعد گوشی کد امنیتی رو می پرسه
کد پیش فرض:
سلام.من یه ماه پیش یه هویی ال سی دی گوشیم شروع کرد به خط خطی شدن تا همین الان . انواع فلش هم درست نشد.ال سی دی گوشی این قدر خط خطی میشه مه دیگه هیچی معلوم نمیشه تا گوشی رو روشن خاموش کنم.میخام بدونم کسی این مشکلو داشته و چجوری باید حلش کنم.نمایندگی هم رفتم ولی گوشیم گارانتی نداشت یارو هم بدون اینک بدونه چشه گفت 70 تومن خرجشه و باید بره تهران.منم گوشیمو گرفتم آخه 70 واسه این کار خیلیه.یکی بگه باید چه کار کنم؟pleas
سلام.من یه ماه پیش یه هویی ال سی دی گوشیم شروع کرد به خط خطی شدن تا همین الان . انواع فلش هم درست نشد.ال سی دی گوشی این قدر خط خطی میشه مه دیگه هیچی معلوم نمیشه تا گوشی رو روشن خاموش کنم.میخام بدونم کسی این مشکلو داشته و چجوری باید حلش کنم.نمایندگی هم رفتم ولی گوشیم گارانتی نداشت یارو هم بدون اینک بدونه چشه گفت 70 تومن خرجشه و باید بره تهران.منم گوشیمو گرفتم آخه 70 واسه این کار خیلیه.یکی بگه باید چه کار کنم؟pleas
این مشکل LCD برای بعضی 5800 ها پیش می یاد توی فروم ها ی مختلف بگردی موارد زیادی پیدا می کنی توی سری های اول خیلی بیشتر بود اما الان توی گوشی هایی که جدیدا تولید شدن خیلی کمتر دیده می شه.
من دیدم بعضی ها با فلش جواب گرفتن اما درمان نهایی و آخرین راه تعویض صفحه نمایشه که همون حدود که گفتی قیمت داره و شاید بیشتر اما گوشی لازم نیست بره تهران!
موفق باشی
sky lord
19-03-2010, 16:28
سلام م یه سوال داشتم:
گوشی من وقتی میخوام اس ام اس بفرستم 70 حرف تو هر اس ام اس میتونم بفرستم ولی تو گوشی های ضعیف نوکیا که سیستم عامل جاوا دارن میشه تو هر اس ام اس 1000 تا حرف رو فرستاد.
مخواستم بدونم برنامه ای وجود داره که ما هم بتونیم تو یک اس ام اس حروف زیادتری بفرستیم؟
zerolight
19-03-2010, 16:35
سلام م یه سوال داشتم:
گوشی من وقتی میخوام اس ام اس بفرستم 70 حرف تو هر اس ام اس میتونم بفرستم ولی تو گوشی های ضعیف نوکیا که سیستم عامل جاوا دارن میشه تو هر اس ام اس 1000 تا حرف رو فرستاد.
مخواستم بدونم برنامه ای وجود داره که ما هم بتونیم تو یک اس ام اس حروف زیادتری بفرستیم؟
دوست عزیز در گوشیهای ضعیف حد اکثر تعداد حرفی که میتونی بفرستی ۱۰۰۰تاست و به این معنی نیست که این ۱۰۰۰تا رو در یک اس میفرسته بلکه همون ۱۶۰تا برای انگلیسی و ۷۰تا برای فارسی است
یه سری موزیک تو مموری کارت داشتم که موقع پاک کردن ، پی سی هنگ کرد . الان میبینم که آهنگ ها همه حذف شدن ولی اسمشون تو Music library مونده . یعنی اسم آرتیست و آلبوم هست ولی داخل که میرم خالیه . اینها اصلا" پاک نمیشن . Delete رو میزنم اینو میاره: File is corrupted
رفرش هم میزنم فرق نمیکنه . چطور اینا رو پاک کنم؟
DaRiOuShJh
20-03-2010, 16:25
بچه ها خواستم از دوستان عزیزی که بهم کمک کردن تشکر کنم
نام نمیبرم چون ممکنه جا بندازم چند نفر رو
ممنون:11:
هر کسی برداشتی از سال نو داره
به نظره یکی یه سال پیر تر شدیم، به نظر یکی یک سال پخته تر شدیم، به نظره یکی یه ساله دیگه از عمرمون تلف شد، به نظر یکی سال نو مساویه با زندگی جدید، به نظر یکی سال نو میشه مشکلات جدید و ...
مشخص کردن یه "عنوان" برای سال جدید به نظرم کاره بی خودی هست ولی به نظرم همینکه سعی کنیم در سال جدید بیشتر با هم باشیم و اخلاق های خوب خودمون رو تقویت و عادت های نامناسبمون رو خونه تکونی کنیم کفایت کنه
سال خوبی داشته باشی دوست من
داریـــــــــــــــوش
یه سری موزیک تو مموری کارت داشتم که موقع پاک کردن ، پی سی هنگ کرد . الان میبینم که آهنگ ها همه حذف شدن ولی اسمشون تو Music library مونده . یعنی اسم آرتیست و آلبوم هست ولی داخل که میرم خالیه . اینها اصلا" پاک نمیشن . Delete رو میزنم اینو میاره: File is corrupted
رفرش هم میزنم فرق نمیکنه . چطور اینا رو پاک کنم؟
سلام دوست من
تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که شما یه فرمت مموری رو بزن بعد بزار داخل گوشی بعد پلیر گوشی رو رفرش کن باید حل بشه مشکل.
اگر که شما بعد اون مشکل مستر ریست کردی مموریتم فرمت می کردی اصلا همچین مشکلی نداشتی
اگه با راه اول درست نشد از راه دوم استفاده کن
Tornado2800
20-03-2010, 20:19
این مشکل LCD برای بعضی 5800 ها پیش می یاد توی فروم ها ی مختلف بگردی موارد زیادی پیدا می کنی توی سری های اول خیلی بیشتر بود اما الان توی گوشی هایی که جدیدا تولید شدن خیلی کمتر دیده می شه.
من دیدم بعضی ها با فلش جواب گرفتن اما درمان نهایی و آخرین راه تعویض صفحه نمایشه که همون حدود که گفتی قیمت داره و شاید بیشتر اما گوشی لازم نیست بره تهران!
موفق باشی
سلام
من این مشکلات رو داشتم
با تغییر LCD مشکل حل میشه
70 تومنی خرجش میشه
sky lord
21-03-2010, 02:32
سلام به همه دوستان قبل از اینکه سوالم رو بپرسم سال جدید رو به همتون تبریک میگم
1.ببخشید از کجا میتونم ورژن گوشیم رو بفهمم
2.این گوشیها RDSدارن اگه دارن از کجا میشه استفاده کرد
با تشکر
سلام به همه دوستان قبل از اینکه سوالم رو بپرسم سال جدید رو به همتون تبریک میگم
1.ببخشید از کجا میتونم ورژن گوشیم رو بفهمم
2.این گوشیها RDSدارن اگه دارن از کجا میشه استفاده کرد
با تشکر
سلام دوست عزیز
سال نو شمام مبارک
1. با زدن این کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید2. این گوشی RDS که داره اما تا اون جا که من اطلاع دارم توی ایران هیچ ایستگاه رادیو RDS رو پشتیبانی نمی کنه!
سلام.سال 9 مبارک.من یه برنامه تبدیل فیلم به mp4 میخام که بشه زیر نویس هم اضافه کنه.یکی یا اسم برنامه رو برام بزاره یا لینک دانلود رو.یه برنامه به نام alok...... دانلود کردم ولی چون ریجستری نیست کامل تبدیل نمیکنه.آقا لطفن یکی برام بزاره آخه خیلی مهمه.با تشکر.
سلام دوست من
تنها راهی که به نظرم می رسه اینه که شما یه فرمت مموری رو بزن بعد بزار داخل گوشی بعد پلیر گوشی رو رفرش کن باید حل بشه مشکل.
اگر که شما بعد اون مشکل مستر ریست کردی مموریتم فرمت می کردی اصلا همچین مشکلی نداشتی
اگه با راه اول درست نشد از راه دوم استفاده کن
اگه فرمت کنم فیلما و تمام نرم افزراهام از بین میرن :( از مموری کارت بکاپ هم بگیرم برگردونم دوباره همین مشکل پیش میاد . راهی هست بشه از مموری بکاپ گرفت بدون اینکه گالری رو شامل بشه؟
اگه فرمت کنم فیلما و تمام نرم افزراهام از بین میرن :( از مموری کارت بکاپ هم بگیرم برگردونم دوباره همین مشکل پیش میاد . راهی هست بشه از مموری بکاپ گرفت بدون اینکه گالری رو شامل بشه؟
سلام دوست من
خب فیلم ها که راحت روی هارد کپی می شن.
راستی مگه شما مستر ریست نکردی بعد اون مشکل؟
چطوری نرم افزارات هنوز پاک نشدن؟
بعد از مستر ریست نباید نرم افزاری نصب بمونه (حالا چه رو گوشی باشه یا رم!)
بعد از اون مشکل مموری کارت بهتره با کامپیوتر یه فرمت بکنی.
آقا قيمتش الان چنده ؟
با تشکر
آقا قيمتش الان چنده ؟
با تشکر
دوروبره 270 - 280
میگم ساعت سایت چقدر زود یک ساعت جلوکشیده شد. قرار بود از ساعت 24 امشب یک ساعت به جلو کشیده شه !
sky lord
21-03-2010, 21:47
سلام دوستان گوشی من هر برنامه ای که کد رجیسشتری میخواد اصلا نصب نمیکنه
چیکار باید کنم حتی برتامه -- رو هم اکسترک هم میکنم ساین هم میکنم باز قبول نمیکنه
ارور:constrained by certificate
بچه ها....
کسی میتونه یه مجموعه برنامه های خوب که کار کنه روی گوشی بده به من؟؟؟
یعنی rar کنه و آپ کنه؟؟؟
ممنون میشم :دی
چرا بعد مستر ریست همه پاک شدن که دوباره نصب کرده بودم.
با کامپیوتر فرمت کنم؟ مطمئنید؟ آخه میگن فرمت این مموری ها با کامپیوتر درست نیست و باید بوسیله گوشی فرمت بشن
سلام دوست من
خب فیلم ها که راحت روی هارد کپی می شن.
راستی مگه شما مستر ریست نکردی بعد اون مشکل؟
چطوری نرم افزارات هنوز پاک نشدن؟
بعد از مستر ریست نباید نرم افزاری نصب بمونه (حالا چه رو گوشی باشه یا رم!)
بعد از اون مشکل مموری کارت بهتره با کامپیوتر یه فرمت بکنی.
با کامپیوتر فرمت کنم؟ مطمئنید؟ آخه میگن فرمت این مموری ها با کامپیوتر درست نیست و باید بوسیله گوشی فرمت بشن
سلام دوست من
کدوم طور مموری ها؟ micro SD خودمون خیلی براش بهتره با کامپیوتر فرمت بشه!
اگه کسی تو انجمن بهت گفته با کامپیوتر فرمت نکن ایدی شو بگو بچه ها برن روشنش کنن! :10:
فرمت کن مشکلاتت حل می شه.
اما در مجموع بهت بگم رم های فابریک نوکیا به خصوص رم 8 گیگ این گوشی واقعا به درد نمی خوره در یک کلام زباله می باشد!
مطمئن باش با رمت بازم به این جور مشکلات بر می خوری چون همه از دم مشکل دارن مگه از رم استفاده نکنن.
بهتره به فکره یه رم درست و حسابی باشی.
در ضمن من معذرت می خوام که همون اول فراموش کردم بگم مموری تو فرمت کنی. فکر می کردم گفتم الان پستمو خوندم دیدم نگفتم شرمنده.
ممنون از کمکتون :دی
سلام دوستان گوشی من هر برنامه ای که کد رجیسشتری میخواد اصلا نصب نمیکنه
چیکار باید کنم حتی برتامه -- رو هم اکسترک هم میکنم ساین هم میکنم باز قبول نمیکنه
ارور:constrained by certificate
سلام دوست من
اگه مطمئنی درست ساین می کنی و سر فایل و کی فایلت هم درسته.
یه مستر ریست بزن مشکلت حل می شه.
سلام
میشه یکی توضیح بده ورژن 40 چه چیزایی به گوشی اضافه میکنه و مزیتش نسبت به 30 چیه ؟
کلاً ارزش داره آپدیت کنم یا نه ؟ برای Sing کردن مشکلی پیش نمیاد ؟
سلام
میشه یکی توضیح بده ورژن 40 چه چیزایی به گوشی اضافه میکنه و مزیتش نسبت به 30 چیه ؟
کلاً ارزش داره آپدیت کنم یا نه ؟ برای Sing کردن مشکلی پیش نمیاد ؟
ورژن 40 نسبت به 30 از نظر سرعت تاچ بهتر شده و یکی دوتا ویژگی دیگه مثل اسکرولش که واقعا جالبه باید حتما امتحانش کنی و یکی دیگه اینکه زمانی که گوشیت قفل هستش و یکی بهت زنگ میزنه باید برای جواب دادن انگشتت رو روی ال سی دی بکشی و دیگه اینکه هوم اسکرین جدیدی هم بهش اضافه شده که خیلی باحاله. بهت پیشنهاد میکنم حتما به ورژن 40 ارتقا بدی. برا ساین و هـک والا خودم دنبال راهش میگردم و تا بحال به جایی نرسیدم. ولی بعضیا هستن که گوشیشونو هـکیدن .
ورژن 40 نسبت به 30 از نظر سرعت تاچ بهتر شده و یکی دوتا ویژگی دیگه مثل اسکرولش که واقعا جالبه باید حتما امتحانش کنی و یکی دیگه اینکه زمانی که گوشیت قفل هستش و یکی بهت زنگ میزنه باید برای جواب دادن انگشتت رو روی ال سی دی بکشی و دیگه اینکه هوم اسکرین جدیدی هم بهش اضافه شده که خیلی باحاله. بهت پیشنهاد میکنم حتما به ورژن 40 ارتقا بدی. برا ساین و هـک والا خودم دنبال راهش میگردم و تا بحال به جایی نرسیدم. ولی بعضیا هستن که گوشیشونو هـکیدن .
اگه با فریمور های کوک شده فلش کنید هم آپ دیت شده هم -- می شه.
این آموزش --:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم فایل های لازم برای --:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین روش کوک کردن APE هست که برای گذاشتم. خوبیش اینه که پچ ها توی مموری قرار داره و می شه تغییرش داد و بدیش اینه که با مشتر ریست -- می پره
البته روش دیگه ای هم وجود داره که بعد از مستر ریست -- نپره. اما الان فایل هاش رو ندارم که برات بزارم.
خوش باشی
سلام دوست من
کدوم طور مموری ها؟ micro SD خودمون خیلی براش بهتره با کامپیوتر فرمت بشه!
اگه کسی تو انجمن بهت گفته با کامپیوتر فرمت نکن ایدی شو بگو بچه ها برن روشنش کنن! :10:
فرمت کن مشکلاتت حل می شه.
اما در مجموع بهت بگم رم های فابریک نوکیا به خصوص رم 8 گیگ این گوشی واقعا به درد نمی خوره در یک کلام زباله می باشد!
مطمئن باش با رمت بازم به این جور مشکلات بر می خوری چون همه از دم مشکل دارن مگه از رم استفاده نکنن.
بهتره به فکره یه رم درست و حسابی باشی.
در ضمن من معذرت می خوام که همون اول فراموش کردم بگم مموری تو فرمت کنی. فکر می کردم گفتم الان پستمو خوندم دیدم نگفتم شرمنده.
آقا اصلا" فرمت نمیشه :(
نه با کامپیوتر نه با خود گوشی! با کامپیوتر میگه unable to complete format
با گوشی هم میگه Memory in use by another application
سلام
شما هنوز خیلی عقبین
اخه من ورژن 40 هستم و فول -- - سرعت گوشی وحشت ناک بالا - هنوز زوده واسه شما به این مراحل برسید
آقا اصلا" فرمت نمیشه :(
نه با کامپیوتر نه با خود گوشی! با کامپیوتر میگه unable to complete format
با گوشی هم میگه Memory in use by another application
سلام دوست من
متاسفانه رمت دچار مشکل جدی شده با نرم افزرا هایی که low level format انجام میدن سعی کن شاید شانس باهات یار باشه. (یه سرچ گوگل بزنی پیدا می کنی)
اما در مجموع جای تو بودم به فکر یه رم درست و حسابی می افتادم.
خوش باشی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.