مشاهده نسخه کامل
: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا
مشکل رو فهمیدم
NSU یه فایل به نام RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx رو حتماً باید خودش دانلود کنه.حتی اگه تو پوشه بزاری.
چون من دیدم که دوباره داره همون فایل رو دانلود می کنه ولی مشکل اینجاست که اسم این فایل باعث میشه فیلتر بشه و ارتباط بر قرار نشه !
ترتیب فایل ها رو درست انتخاب میکنی؟؟
MCU :RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
اگه دیدی توی حالت روشن آپدیت نمیشه گوشیتو خاموش کن 3 تا تیک برای جف باید بزنی چهارمی رو dead usb انتخاب کن و بعد هم تیک crt 308 رو بردار و بعد هم flash رو بزن،ببین میشه یا نه
من همین الان با جف گوشیمو توی حالت dead usb اپدیت کردم خیلی تاچش خوب شده:8:
ممنونم دوست من !
با راهنمایی شما بصورت خاموش زدم و درست شد:10:
:8:خیلی باحال شده عجب حال داده نوکیا
MohsenZZR
15-01-2010, 15:42
سلام.میشه واسه من U نود و 2 بزارید.ممنون
MohsenZZR
15-01-2010, 15:45
اگه از فیلtر شکن استفاده کنم میتونم با Nokia software updater اپدیت کنم؟
kurosh08
15-01-2010, 16:17
کسایی که آپدیت کردند. میخوام بدونم میشه رو صفحه HomeScreen گزینه Gmail رو اضافه کرد.
مثل ورژن 31
behrooz.shie
15-01-2010, 16:54
کسایی که آپدیت کردند. میخوام بدونم میشه رو صفحه HomeScreen گزینه Gmail رو اضافه کرد.
مثل ورژن 31
بله مبشه شما در تنزيمات چند حالت رو داريد ميتونيد به همون هالت هاي قبل هم برگردونيد ولي حالت نوار مخاطبين خيلي بهتره چون فقط در اين حالت ميتونيد مديا رو ببينيد و 20 از مخاطبا تونو خيلي خوبه خيلي با حال ميشه به قول بچه ها
بله دوست عزيز من خودم همينجوري اپ كردم براتون ميزارم u992 رو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم از اين فقت بازش كنين خودش همه كار رو ميكنه ديگه جديد تر از اين نميشه اگر كه فايل ها رو جدا دانلود كننين و توي اون مسيري كه گفتم بريزيد البته پروداكت كد مخصوص خود گوشيتونو بعد كه نرم افزار نوكيا رو باز ميكني چي ميشه يك ارور خفنگ بهت ميده در كمال ناراحتي ولي ناراهت نباش عزيز اين فايلي كه گذاشتم دان كن بعد بازش كن و دوباره نرم افزار نوكيا رو ريپلي كن ميبيني كه همه چيز درست شد :31:
تشكر نشه فراموش:20:
Hadi King
15-01-2010, 17:31
13th Jan 2010 - 5800 XpressMusic firmware version 40.x is UnHackable
بنا به گزارش رسمی سایت هلوکس این ورژن جدید قابل هک نیست
We received many users report that 5800 XpressMusic latest released firmware version 40.0.005 is UnHackable!
موفق باشید!:40:
kurosh08
15-01-2010, 17:34
یه خبر فوق العاده
همین الان از طریق گوشی چک آپدیت زدم دیدم که ورژن 40 برای دانلود اومد
دارم دانلود می کنم با حجم 16 مگابایت
خداااااااااااااااااااااا
Hadi King
15-01-2010, 17:45
یه خبر فوق العاده
همین الان از طریق گوشی چک آپدیت زدم دیدم که ورژن 40 برای دانلود اومد
دارم دانلود می کنم با حجم 16 مگابایت
خداااااااااااااااااااااا
آره دوست عزیز این ورژن اومـــده برای 5800 . . .
برای آپدیت افلاین فایل هاشو قرار دادم اینـــجا :46:
ولی اینجور که سایت هالوکس گفته نمیشه هکش کــرد :41:
موفق باشید!:40:
kurosh08
15-01-2010, 17:47
بابا من میگم با خود گوشی الان چک کردم و دارم از طریق خود گوشی ورژن 40 رو دانلود میکنم با حجم 16 مگابایت.
هرکسی آپدیت نکرده هرچه سریعتر با خود گوشی چک آپدیت بزنه و آپدیت کنه. چون ممکنه نوکیا دوباره از طریق گوشی رو غیر فعال کنه
MohsenZZR
15-01-2010, 18:02
ایول.منم اپدیت کردم.:27البته به کمک دوستان:10: ولی حیف که فارسی نیست:41:
میشه گوشی رو فارسی کرد؟
بازم ممنون:11:
enimonte
15-01-2010, 18:37
4 حالت تایپ تبدیل به 3 حالت شده،حالت صفحه فول حذف شده
بابا من میگم با خود گوشی الان چک کردم و دارم از طریق خود گوشی ورژن 40 رو دانلود میکنم با حجم 16 مگابایت.
هرکسی آپدیت نکرده هرچه سریعتر با خود گوشی چک آپدیت بزنه و آپدیت کنه. چون ممکنه نوکیا دوباره از طریق گوشی رو غیر فعال کنه
من با همراه اول امروز دو بار تست کردم نمیزاره آپ کنم ... شما موفق شدی ؟
اینکه خیلی بده ... من فقط با این حالت تایپ میکنم
mehdi_vsgh
15-01-2010, 19:11
گوشی را که افقی بگیری خود به خود صفحه کلید افقی ظاهر میشه
MohsenZZR
15-01-2010, 19:17
گوشی من 4 حالت رو داره.!!!!
behrooz.shie
15-01-2010, 19:20
نه دوست عزيز حذف نشده :46:شما فقط كافيه كه گوشيتو بچرخوني ميبيني كه حله :13::31::20:
ميتوني از تنظيمات حسگر استفاده كني
كل گوشي اصلا جون گرفت با اين ورژن اميدوارم باز هم نوكيا از اين كار ها بكنه :8:
فقط نوكيا من كه اصلا اوناي ديگه رو گوش حساب نميكنم( البته به غير از اج تي سي يا اپل):31:
بچه ها همه حتما اپديت كنين ها نكنين از روزگار عقب موندين:13:
البته نوكيا سيكروعتي اين ورژن رو خيلي بالا برده ايين ان 97شده:13: نرم افزاراي خيلي كمي روش نسب ميشه مثلا اسفالت البته اين نصب شد ولي باز نشد:18:
گوشی را که افقی بگیری خود به خود صفحه کلید افقی ظاهر میشه
پس همیشه باید auto rotate روشن باشه ... بعضی وقتا اعصاب میخواد
behrooz.shie
15-01-2010, 20:38
پس همیشه باید auto rotate روشن باشه ... بعضی وقتا اعصاب میخواد
ميتوني از توي تنظيمات تنضيمات حسگر فرتش كني بره !:20:
ربطی به سرما نداره
حالا حتی اگه مینیمم دمای کارکرد رو هم در نظر بگیریم دمای اینجا کلی ا اون بالاتره.
آخرین ورژن هم 40 شده
شما احتمالا سیم کارتت ایرانسله
اگر همراه اول باشه برفکی نمیشه یه امتحانی بکن
من گوشیمو آپدیت کردم هک کار میکنه رام پچر هم به همین صورت و من حسابی دارم حالش رو میبرم حالا مال من چرا هک شده نمیدونم! فکر کنم به خاطر اینکه در زمان آپدیت هک بوده بعدش هم همینجوری مونده
حالا اونقد هم که از ورژن جدید تعریف میکنید زیاد هم مالی نیست. اگر مثل 97 میشد عالی بود
آره سیم کارتم ایرانسله.حالا آپدیت جدید رو کردم ببینم بازم برفکی میشه اگه باز شد سیم کارتو عوض می کنم.ممنون
enimonte
15-01-2010, 21:54
درسته من اشتباه میکردم 4حالت هنوز وجود داره ولی الان 3 گزینه است در صورتی که قبلا 4 گزینه بود
behrooz.shie
15-01-2010, 22:25
درسته من اشتباه میکردم 4حالت هنوز وجود داره ولی الان 3 گزینه است در صورتی که قبلا 4 گزینه بود
توجه نكردي ها:41: خوب ديگه ديدن اون گذينه اذافي به درد نمي خوره برداشتنش شما وقتي كه ميخاين صفحه كامل بشه ميتوني گوشيتو بچرخوني خوب :46::27:
اگر هم كه ميخاي كه كلا 4 تاي قبل بياد ميتوني حسگرتو خاموش كني كه توصيه نميشه اخه خوب چه كاريه :13:
سلام آقایون اساتید...میگم که یه بچه ها 58 خریده دیروز منوی گوشی فارسی بوده توشم حدود 10 ساعت آهنگ داشته گفته آکه...آکه آیا اونوقت؟ اونایی که جدید گرفتن میشه بگن چی دقیقا داخلش داره و قیمتش چنده...فول پک که فکر نکنم باشه دیگه
H A M E D
16-01-2010, 12:15
سلام آقایون اساتید...میگم که یه بچه ها 58 خریده دیروز منوی گوشی فارسی بوده توشم حدود 10 ساعت آهنگ داشته گفته آکه...آکه آیا اونوقت؟ اونایی که جدید گرفتن میشه بگن چی دقیقا داخلش داره و قیمتش چنده...فول پک که فکر نکنم باشه دیگه
از آک بودن که فقط میشه از ظاهر گوشی و کد های مخصوص مطمئن شد.
اما خوب مال دوست شما از اون گارانتی دارهای سفارش ایرانه . پروداک کدش چنج شده و آهنگ ها هم تو ایران ریخته شده.
نگران نباشید مال من هم اینطوری بود. و مال چندتا از دوستام. احتمالا رو جلدش هم برچسب فارسی داره!
A100000000000000A
16-01-2010, 16:12
چجوری جی پی اسم رو فعال کنم؟؟!!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!
H A M E D
17-01-2010, 13:49
چجوری جی پی اسم رو فعال کنم؟؟!!؟!؟!؟؟!؟!؟!؟!!
جی پس اس احتیاج به فعال سازی نداره شما باید برنامه های مخصوص رو نصب کنید برای استفاده از اون
اما خوب خود گوشی در قسمت تنظیمات > اتصال گزینه جی پی اس رو برای موقعیت یابی (بر اساس طول و عرض جغرافیایی) داره.
aso.pas.86
17-01-2010, 18:06
سلام.می خواستم ببینم برنامه ی خاصی هست که بشه برای 5800
فایل های فلش رو به عنوان screen saver بزاره؟
ممنون.
اقایون سلام. این فریمور 40 تو بازارم اومده یا نه؟
H A M E D
17-01-2010, 20:32
اقایون سلام. این فریمور 40 تو بازارم اومده یا نه؟
وقتی تو اینترنت میاد تو بازار هم وارد میشه
البته منظور شما از توی بازار گوشی با ورژن جدیده یا موبایل فروشی ها و خدماتی ها با ورژن جدید؟
در مورد قسمت اول (گوشی) هنوز منتظر نباشید تا حدود دوماه دیگه. اما مغازه دار ها کم کم برای فلش این ورژن رو میارن
feryshad
17-01-2010, 20:54
با خود گوشی آپدیت کردم.
برای ورژن 30 که با خود گوشی آپدیت کرده بودم حدود 6 مگ حجم آپدیتش بود ولی برای ورژن 40 لامصب 19100 کیلوبات حجم حجم دانلود آپدیتش بود....
Eshghe_door
17-01-2010, 22:13
بچه ها براي دانلود اين 16 گيگ با گوشي چقد اعتبار ميخواد؟ آخه من ايرانسلم
rozysara
17-01-2010, 23:54
با سلام خدمت اساتید راستش من میخواستم گوشی بگیرم كه 2 3 سال باهاش كار كنم سوالم این بود مشكل ال سی دی این گوشی حل شد
mehdi_vsgh
18-01-2010, 00:32
با سلام خدمت اساتید راستش من میخواستم گوشی بگیرم كه 2 3 سال باهاش كار كنم سوالم این بود مشكل ال سی دی این گوشی حل شد
مگه چه مشکلی داشت ال سی دیش؟؟
اگه منظورت تاچ اسکرینش بود که اره خیلی وقته که حل شده
سلام بچه ها میبینم که همتون گوشیهاتونو خریدید دارید حسابی باهاش ور میرید ولی من دارم کلافه میشم
حتما الان باید حسابی تجربه داشته باشید
من همین روزا میخام یدونه بگیرم. خواهش میکنم هر چی اطلاعات ضروری برای خریدش دارید مختصر و مفید عنوان کنید تا سرم کلاه نره ممنون میشم
rozysara
18-01-2010, 11:52
منظور من رنگی رنگی شدن ال سی دی ب
m-s-rayaneh
18-01-2010, 13:31
سلام به بروبچ 5800دار:46:
دیکشنری که تو این گوشی هستش دیگه در چه گوشیهایی نوکیا نصب کرده؟؟
سلام بچه ها میبینم که همتون گوشیهاتونو خریدید دارید حسابی باهاش ور میرید ولی من دارم کلافه میشم
حتما الان باید حسابی تجربه داشته باشید
من همین روزا میخام یدونه بگیرم. خواهش میکنم هر چی اطلاعات ضروری برای خریدش دارید مختصر و مفید عنوان کنید تا سرم کلاه نره ممنون میشم
سلام...:11:
داداش گلم قبل شما 500 نفر این سوالو کردن :27:یه چرخی تو صفحات بزنی می فهمی...یه کم زحمت بکش همه چی دستت میاد:10:
بله منم به فکرم بود که اگه این دوری که شما میگید (250صفحه ) رو بزنم متوجه میشم اما راستش تقریبا 60 صفحه رو خوندم ولی درست چیز شسته رفته ای دستم نیومد گفتم شاید یکی لطف کنه جمع بندی و یاد آوری کنه خیلی بهتر و ساده تر از اینه که 250 صفحه رو هر نفر بخونه . اینجوری تو هزینه و وقت و ترافیک سایت هم صرفه جویی میشه.
H A M E D
19-01-2010, 05:37
منظور من رنگی رنگی شدن ال سی دی ب
بله! با آخرین ورژن این مشکل به کل رفع شده
jaber1361
19-01-2010, 08:43
من گوشی رو به ورژن 40 آپدیت کردم ولی قبلا زبان فارسی داشتم ولی الآن انگلیسی شده و فارسی هم نداره ؟
چطوری میتونم اونو دوباره فارسی کنم؟
پروداکت کد : 0559408
قرمز
mehdi535
19-01-2010, 09:26
من گوشی رو به ورژن 40 آپدیت کردم ولی قبلا زبان فارسی داشتم ولی الآن انگلیسی شده و فارسی هم نداره ؟
چطوری میتونم اونو دوباره فارسی کنم؟
پروداکت کد : 0559408
قرمز
وست عزیز شما اول باید پرداکت کد فارسی 5800 قرمز : 0574324
را با برنامه nss تغییر بدی بعد دوباره با خیال راحت آپدیت کنی منم گوشیم همین مشکل را داشت اما الان حل شده:10:
سلام دوستان
میشه مزیت های فریمور 40 رو بگید در ضمن آیا این فریمور فارسی هم داره ؟ من ورژنم 31 هست ولی نمیتونم فارسی بنویسم !
enimonte
19-01-2010, 13:19
سلام دوستان
میشه مزیت های فریمور 40 رو بگید در ضمن آیا این فریمور فارسی هم داره ؟ من ورژنم 31 هست ولی نمیتونم فارسی بنویسم !
بر اساس خبر سایت رسمی HelloOX این ورژن متاسفانه قابلیت هک نداره
Nokia 5800 XpressMusic firmware version 40.x is UnHackable
We received many users report that 5800 XpressMusic latest released firmware version 40.0.005 is UnHackable!
در نتیجه اگر گوشی باز و هک باز هستید که فعلاً باید آپ دیت گوشیتون رو بی خیال بشید ...مگر اینکه فرجی حاصل شه
اما...
خبر های خوب..تغییرات ورژن در 5800
1 - Kinetic scrolling به این ورژن اضافه شد بجز در منوی اصلی و قسمت application و browser
2 - صفحه نمایش گوشی شبیه 5530 شده
3 - وقتی یک مسیج را باز کنید و اونوقت گوشیتون رو بچرخونید و افقی کنید ، بطور اتوماتیک کیبورد کامل گوشی ظاهر میشه ، منظورم همون QWERTY keyboard هستش
4 - آیکون این برنامه به روز شده : "Sharing Online", "Configuring Accessories", "Configure Phone"
5 - برنامه "Updating Applications" کارائیش بهتر شده و اسمش به Upgrade SW تغییر کرده
6 - برنامه Data transfer اومده و جزو زیر مجموعه Settings قرار گرفته
7 - برنامه Real Player گوشی آپ دیت شده به تاریخ 12 اکتبر 2009
8 - واکنش گوشی به لمس و تاچ بهتر شده و بهتر از قبل از خودش عکس العمل نشون میده
Eshghe_door
19-01-2010, 17:37
من وقتي ميزنم با گوشي كه برا آپديت چك كنه ورژن 31 رو مياره نه 40
درضمن يكي طريقه ي ساين كردن برنامه هارو بم توضيح بده
هم فايل cer هم key م رو گرفتم
اون برنامه رم گرفتم!
ولي بلد نيستم بايد چي كنم
كمككككككككككككككك
behrooz.shie
19-01-2010, 23:40
بر اساس خبر سایت رسمی HelloOX این ورژن متاسفانه قابلیت هک نداره
Nokia 5800 XpressMusic firmware version 40.x is UnHackable
در نتیجه اگر گوشی باز و هک باز هستید که فعلاً باید آپ دیت گوشیتون رو بی خیال بشید ...مگر اینکه فرجی حاصل شه
اما...
خبر های خوب..تغییرات ورژن در 5800
1 - Kinetic scrolling به این ورژن اضافه شد بجز در منوی اصلی و قسمت application و browser
3 - وقتی یک مسیج را باز کنید و اونوقت گوشیتون رو بچرخونید و افقی کنید ، بطور اتوماتیک کیبورد کامل گوشی ظاهر میشه ، منظورم همون QWERTY keyboard هستش
4 - آیکون این برنامه به روز شده : "Sharing Online", "Configuring Accessories", "Configure Phone"
5 - برنامه "Updating Applications" کارائیش بهتر شده و اسمش به Upgrade SW تغییر کرده
:18:دوست عزیز :10:بهتر نبود که منبعش هم میدادی اینجوری که خیلی بده :19:که برداشتی از توی سایت عصرجوان :31:فقط کپی کردی گذاشتی اینجا باور نداری!از اون اما اما و.. اما ها که دیگه مشخص.
خیلی خوب میشد که منبعش رو هم میزاشتی
نکنه میخاستی بگی که خودم گفتم! :13::21:
تازه اینارو که من صد بار گفتم همه هم میدونن:46:
تو این ورژن دیگه هنگ نمیکنه؟
blAck fire
20-01-2010, 02:27
update نمیشه با همراه اول :19: اگه آپ بشه که نیمشه ! پول اینترنت چقدر میشه ؟
hadish81
20-01-2010, 10:30
سلام دوستان
من که از اپدیت گوشی ناامید شدم.
1- با اینترنت هرکاری کردم نشد:41:.
2- با ایرانسل همینطور:41:.
3- با گمراه اول همچنین:41:.
4-ما که سوات کافی نداریم و دوستان هم به زبان زیر دیپلم نمیگن چطوری و با چه برنامه و دانلود چه فایلهایی این کارو بکنیم:11:.
راستی چجوری میشه از دوستان تشکر کرد باتن تشکر کجاست؟؟؟؟؟؟؟؟:18:.
4- برا 31 که دادیم بیرون اپ کردن مال قرمز رو انداختن ولی گوشی ما ابیه:27:.
enimonte
20-01-2010, 14:50
:18:دوست عزیز :10:بهتر نبود که منبعش هم میدادی اینجوری که خیلی بده :19:که برداشتی از توی سایت عصرجوان :31:فقط کپی کردی گذاشتی اینجا باور نداری!از اون اما اما و.. اما ها که دیگه مشخص.
خیلی خوب میشد که منبعش رو هم میزاشتی
نکنه میخاستی بگی که خودم گفتم! :13::21:
تازه اینارو که من صد بار گفتم همه هم میدونن:46:
من همیشه مطلبی رو که از جایی بر میدارم مینویسم مرجعم چیه ولی ایندفعه متاسفانه بدلیل کمبود وقت و اینکه باید میرفتم سر جلسه امتحان نشد بهرحال محض اطلاعتون از سایت موبایلستان گرفتم.سایت عصر جوان رو هم تا به حال نگاه نکردم چون به نظرم پی سی ورد و موبایلستان 2 تا مرجع کامل برای موبایل هستند و اکثر سایتهای دیگه کارشون کپی کاریه
QUOTE=hadish81;4591986]سلام دوستان
4-ما که سوات کافی نداریم و دوستان هم به زبان زیر دیپلم نمیگن چطوری و با چه برنامه و دانلود چه فایلهایی این کارو بکنیم:11:.
[/QUOTE]
ببین پروداکت کد گوشیت چنده بعد از توی یک فایل زیپ که چند صفحه قبل گذاشتم میتونی فریمور مخصوص گوشیت رو دانلود کنی یا اینکه از توی تایپک زیر انتخاب کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد میری توی این تایپک برنامه جف رو دانلود و نصب میکنی
اموزشش هم اونجا هست
بعد که آموزش رو دقیق خوندی و خواستی اپدیت کنی ،گوشیت رو خاموش کن برو توی برنامه جف صفحه ای که باید فایل ها رو برای گوشیت انتخاب کنی 3 تا تیک رو که توی اموزش گفته میزنی به اضافه تیک dead usb و بعد هم تیک crt 308 رو بر میداری و گزینه فلاش رو میزنی بعد پایین بهت پیام میده که الان گوشیت رو روشن کن برای یک لحظه کوتاه دکمه ریستارت گوشیت رو نگه دار تا کامپیوتر گوشیت رو بشناسه بعد خود جف بقیه کارها رو انجام میده
وقتی که میایی توی اکانت کاربری کنار گزینه نقل قول گزینه تشکر هست
من برای ورژن 31 از آپدیت یکی دیگه استفاده کردم و هیچ مشکلی نبود
blAck fire
20-01-2010, 14:59
سلام
راس میگی برم بیرون آپ کنم هم خودم راحت میشم هم به دوستان زحمت نمیدم. :10:این برنامه های جف و مف و... بی خیال شدم:5: اینم از ایرنسل و همراه اول که نمیشه با هاشون آپ کرد .
m-s-rayaneh
20-01-2010, 15:27
سلام به بروبچ 5800دار:46:
دیکشنری که تو این گوشی هستش دیگه در چه گوشیهایی نوکیا نصب کرده؟؟
برنامش را ميشه رو يه كوشي د يكه نصب كرد
enimonte
20-01-2010, 19:44
برنامش را ميشه رو يه كوشي د يكه نصب كرد
منظورت خود دیکشنری است یا زبان های ترجمه ؟خود دیکشنری رو اگه فایل نصبی اش رو داشته باشی میتونی روی گوشی هایی که sis رو پشتیبانی میکنند نصب کنی،ولی مثل اینکه فایل قابل نصبش نیست
زبانهای ترجمه اش رو توی گوشی های نوکیا که دیکشنری دارند نصب میشه
با عرض سلام خدمت دوستان عزيزم، اينطور كه ديدم افراده زيادي براي استفاده از جف و آپ ديت با اون مشكل دارن! منم كه امتحانام تازه تموم شده كفتم يك PDF تهيه كنم تا شايد مشكل دوستان حل بشه.
اميدوارم بتونه كمك كنه!
موفق باشيد.
Oracle_Eldorado
21-01-2010, 00:42
دوستان ببخشید من با ایرانسل و GPRS این گوشی مشکل دارم .
یعنی وقتی سیمکارت ایرانسل رو روی گوشی میزارم هرکاری میکنم با GPRS نمیتونم به اینترنت وصل بشم .
ولی با همراه اول راحت وصل میشه .
تنظیمات خاصی داره واسه این کار ؟
enimonte
21-01-2010, 01:36
دوستان ببخشید من با ایرانسل و GPRS این گوشی مشکل دارم .
یعنی وقتی سیمکارت ایرانسل رو روی گوشی میزارم هرکاری میکنم با GPRS نمیتونم به اینترنت وصل بشم .
ولی با همراه اول راحت وصل میشه .
تنظیمات خاصی داره واسه این کار ؟
گزینه ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو بزن اگه اس ام اس تنظیمات برات نمیاد از روش زیر هم میتونی
فایل زیر رو دانلود کن بعد از جایی که سی دی نوکیا رو نصب کردی گزینه content copier رو باز کن و گزینه restore رو انتخاب کن بعد آدرس فایل رو بهش بده و next رو بزن وقتی پیام ریستارت داد گوشیت رو ریستارت کن و وقتی بالا اومد تو ی مسیج هات یک اس ام اس میاد که حاوی تنظیمات GPRS و MMS هستش اون رو سیو کن .قبلش اگه دوست داشتی از اس ام اس هات بک آپ بگیر چون ممکنه پاک بشن
منبع:lolo_Khan
hadish81
21-01-2010, 14:45
این هم فایل مورد نظرت
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن به زور میتونم بیام توی اکانتم:41:
من همیشه مطلبی رو که از جایی بر میدارم مینویسم مرجعم چیه ولی ایندفعه متاسفانه بدلیل کمبود وقت و اینکه باید میرفتم سر جلسه امتحان نشد بهرحال محض اطلاعتون از سایت موبایلستان گرفتم.سایت عصر جوان رو هم تا به حال نگاه نکردم چون به نظرم پی سی ورد و موبایلستان 2 تا مرجع کامل برای موبایل هستند و اکثر سایتهای دیگه کارشون کپی کاریه
QUOTE=hadish81;4591986]سلام دوستان
ببین پروداکت کد گوشیت چنده بعد از توی یک فایل زیپ که چند صفحه قبل گذاشتم میتونی فریمور مخصوص گوشیت رو دانلود کنی یا اینکه از توی تایپک زیر انتخاب کن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد میری توی این تایپک برنامه جف رو دانلود و نصب میکنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداموزشش هم اونجا هست
بعد که آموزش رو دقیق خوندی و خواستی اپدیت کنی ،گوشیت رو خاموش کن برو توی برنامه جف صفحه ای که باید فایل ها رو برای گوشیت انتخاب کنی 3 تا تیک رو که توی اموزش گفته میزنی به اضافه تیک dead usb و بعد هم تیک crt 308 رو بر میداری و گزینه فلاش رو میزنی بعد پایین بهت پیام میده که الان گوشیت رو روشن کن برای یک لحظه کوتاه دکمه ریستارت گوشیت رو نگه دار تا کامپیوتر گوشیت رو بشناسه بعد خود جف بقیه کارها رو انجام میده
من برای ورژن 31 از آپدیت یکی دیگه استفاده کردم و هیچ مشکلی نبود[/QUOTE]
با تشکر از پاسخ شما
اما نه تونستم فایل زیپ را پیدا کنم ونه توی اون تایپک فریمور وجود دارد به خدا تو کفیم کمک کنید:21::41::18::11:
mmkashavarz
21-01-2010, 16:18
سلام دوستان صفحه مربوط به آپدیدت گوشی چنده؟
Oracle_Eldorado
21-01-2010, 17:10
ببخشید دوستان یه سئوال :
اول سیمکارت همراه اول روی 5800 بود ، الان که ایرانسل رو گذاشتم اون بالا سمت راست کنار باطری یه علامت SMS اومده و چشمک میزنه . روش که میزنم اینو نوشته : SIM MEMORY FULL
چیکار کنم که بره ؟!
گزینه ستاره 140 ستاره 3 ستاره 6 مربع رو بزن
مرسی عزیز با همین کار اومد .
دستت درد نکنه .
enimonte
21-01-2010, 17:51
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد میری توی این تایپک برنامه جف رو دانلود و نصب میکنی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداموزشش هم اونجا هست
من برای ورژن 31 از آپدیت یکی دیگه استفاده کردم و هیچ مشکلی نبود
با تشکر از پاسخ شما
اما نه تونستم فایل زیپ را پیدا کنم ونه توی اون تایپک فریمور وجود دارد به خدا تو کفیم کمک کنید:21::41::18::11:
[/QUOTE]
این فایل زیپ شده
این هم تاپیک فریمور صفحه 32
ترتیب انتخاب فایل ها توی برنامه جف باید به صورت زیر باشه
MCU :RM-356_40.0.005_prd.core.C00
PPM :RM-356_40.0.005_prd.rofs2.V12
CNT :RM-356_40.0.005_C01_prd.rofs3.fpsx
APE Variant :RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
amoosharif
21-01-2010, 21:04
سلام دوستان
2 تا سوال داشتم ازتون ممنون می شم که جواب بدین:)
1-اینکه می گین روی ورژن 40 نمی شه برنامه نصب کرد شامل همه ی برنامه ها می شه؟یعنی کلاً دیگه هیچی نمی شه نصب کرد؟:(یا اینکه بعضی نرم افزارا می شه؟مثلاً نرم افزار مرورگر اوپرا یا دیکشنری و ...؟
2-با توجه به این موضوع آیا ارزشش رو داره که موبایل رو آپدیت کنیم یا نه؟یعنی فرق هایی که ورژن جدید کرده آیا ارزش محدودیت تو نصب نرم افزار رو داره؟
enimonte
21-01-2010, 21:15
سلام دوستان
1-اینکه می گین روی ورژن 40 نمی شه برنامه نصب کرد شامل همه ی برنامه ها می شه؟یعنی کلاً دیگه هیچی نمی شه نصب کرد؟:(یا اینکه بعضی نرم افزارا می شه؟مثلاً نرم افزار مرورگر اوپرا یا دیکشنری و ...؟
2-با توجه به این موضوع آیا ارزشش رو داره که موبایل رو آپدیت کنیم یا نه؟یعنی فرق هایی که ورژن جدید کرده آیا ارزش محدودیت تو نصب نرم افزار رو داره؟
1-برنامه میشه نصب کرد به استثناء تعدادی از برنامه ها مثل اکروبات ریدر نسخه نامحدود و یا کیبرد مجازی که نیاز داریم فایل های نصبی رو داخل فولدرهای سیستمی گوشی نصب کنیم
مرورگر و دیکشنری نصب میشوند
2-به نظر من آره ارزشش رو داره
zerolight
21-01-2010, 21:25
سلام دوستان
اپرا که نصب میشه دیک هم روش هست فقط زبان های می مونه که اونها هم نصب میشه
در مجموع خیلی خوب شده
نگران هک شدن هم نباش ورژن 20 هم اول هک نمی شد ولی 40 هم بالاخره هک میشه دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نه
amoosharif
21-01-2010, 21:57
ممنون دوستای عزیز:)
من ایشالا تا 10 روز دیگه می خوام 5800 بخرم.به نظر شما کدوم ورژن رو بخرم بهتره؟
Oracle_Eldorado
21-01-2010, 22:23
ببخشید دوستان یه سئوال :
اول سیمکارت همراه اول روی 5800 بود ، الان که ایرانسل رو گذاشتم اون بالا سمت راست کنار باطری یه علامت SMS اومده و چشمک میزنه . روش که میزنم اینو نوشته : SIM MEMORY FULL
چیکار کنم که بره ؟!
کسی نمیدونه این بیچاره چشه ؟!
هنوزم داره چشمک میزنه اون بالا :دی
H A M E D
22-01-2010, 00:19
کسی نمیدونه این بیچاره چشه ؟!
هنوزم داره چشمک میزنه اون بالا :دی
خوب این که معلومه میگه حافظه سیم کارتت پره. منظور اینه که هر سیم کارت تعدادی فضا برای ذخیره sms داره و احتمالا شما سیم کارت ایرانسلت رو روی یه گوشی ارزون انداختی که حافظه نداره و حالا هم راهش اینه که بری توی پیام رسانی و بعد گزینه ها و بعد پیام های سیم کارت و بعدش هم اونایی رو که نمیخوای پاک میکنی و خلاص.
mehdi_vsgh
22-01-2010, 09:59
سلام یه مشکل دارم...
برنامه گارمین روی گوشیم نصب کردم از اونوقت به بعد هروقت کابل USB رو به گوشیم وصل میکنم موقعی که کابل رو خارج میکنم روی گوشیم این پیغام میاد
Garmin mobile XT Detected. launch now?
چه کار کنم دیگه این پیغام ظاهر نشه؟؟؟
instrumental
22-01-2010, 17:53
سلام، حتماً خبر دارید که نوکیا، ورژن تازه ای از برنامه ovi map رو بتازگی برای اسمارت فون های خودش، ارائه کرده. تو این برنامه، انواع خدمات مثل سنجش مسافت، گزارش ترافیک، مکان یابی، گزارش آب و هوا و غیره به صورت مجانی عرضه می شه. توصیه من اینه که هر کی می تونه بگیره. واسه اونایی که به WiFi دسترسی دارن، خیلی راحت از طریق software update خود گوشی، و در غیر این صورت با nsu یا ovi suite قابل داونلود هست. اطلاعات بیشتر رو می شه از این آدرسها گرفت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ts_smartphones.htm
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] uided_navigation-news-1397.php
hadi6300
22-01-2010, 18:53
با سلام
من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم (v.21)
با Nokia ovi suite v.2 واسه آپدیت میزنم حدود 100 مگ میگیره بعد ارور میده
الان NSU رو دان کردم ولی رو سیستمم نصب نمیشه ( ویندوز 7)
لطفا راهنمائی کنید
mehdi_vsgh
22-01-2010, 19:06
با سلام
من تا حالا گوشیمو آپدیت نکردم (v.21)
با Nokia ovi suite v.2 واسه آپدیت میزنم حدود 100 مگ میگیره بعد ارور میده
الان NSU رو دان کردم ولی رو سیستمم نصب نمیشه ( ویندوز 7)
لطفا راهنمائی کنید
NSU بر روی ویندوز 7 کار نمیکنه منم همین مشکل رو داشتم
یه ویندوز اکس پی نصب کن...گوشی رو آپدیت کن بعدش اکس پی رو حذف کن:دی
carpetad
22-01-2010, 22:11
سلام دوستان...من گوشیم LCD ایش خرابه..سرد که میشه تصویر خط خطی میاد..البته با یه نرم افزار تونستم صفح رو روشن نگه دارم...تا اینجوری نشه...ولی چه خاکی به سرم بریزم....1 سالی میشه دارمش ...و یک ماهی میشه اینجوریه....
من ایشالا تا 10 روز دیگه می خوام 5800 بخرم.به نظر شما کدوم ورژن رو بخرم بهتره؟
هنوز روي گوسيهاي بازار ورژن 40 نيومده.توبازار اكثرا 21 يا 31 هستند.
خودت هم نميتوني انتخاب كني.بهتره بعد از خريد گوشي رو آپديت كني.
Mirko_vucinic999
23-01-2010, 00:11
سلام دوست عزیز ، اگر دوباره به آهنگات یک سری آهنگ اضافه کنی و یا اینکه مسیر آهنگات رو تغییر بدی ، باید دوباره لایبری رو رفرش کنی تا درست بشه!
یک مشکل دیگه هم اینه که ارور بده! اسم ارور رو یادم نیست ، اما گوشی من اینطور شده بود و پس از مدتی آهنگام خراب میشدند و ارور میدادن! توی موزیک پلیر هم اصلا نمیومدند و اگر قرار بود پخش هم بشن از توی مموری پخش میشدند!
به هر حال من رم رو فرمت کردم تا درست شد!
اما فکر میکنم مشکل شما همون اولی باشه!
Mirko_vucinic999
23-01-2010, 00:12
سلام دوستان من یک سئوال فنی داشتم! :D
میگم Gps گوشی های ما 5800 چطوری فعال میشه؟ یکی یک توضیح اساسی بهم بده ؟ ممنون میشم
hadi6300
23-01-2010, 03:12
سلام
من با NSU گوشیمو گذاشتم برای آپدیت به ورژن 40, ولی بعد اینکه 132 مگ رو دان کرد ارور داد واسه کابل usb که باید مستقیم به پی سی وصل باشه بعدش هر کاری کردم درست نشد دوباره همن ارور رو داد....این دفعه سوم که میزارم واسه آپدیت باز اینجوری میشه
لطفا راهنمائی کنید
blAck fire
23-01-2010, 04:01
چجوری عکسی که میزنم به صفحه زمینه بزرگنمایی نکنه اورجینالشو بزار ؟ هر عکسی که میزارم یا بالای عکس نمیفته یا کناره ها . با ادیتشم که ور میرم همونی هس که هس ...:13:
مورد دومم خواهشن یه عکس از دسکتاپ گوشی ورژن 40 بزارین. تشکر
blAck fire
23-01-2010, 05:12
یه عالمه تم واسه 5800 خودم که شاخ در آوردم...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:18:
hadish81
23-01-2010, 09:28
سلام
من با NSU گوشیمو گذاشتم برای آپدیت به ورژن 40, ولی بعد اینکه 132 مگ رو دان کرد ارور داد واسه کابل usb که باید مستقیم به پی سی وصل باشه بعدش هر کاری کردم درست نشد دوباره همن ارور رو داد....این دفعه سوم که میزارم واسه آپدیت باز اینجوری میشه
لطفا راهنمائی کنید
به این نکات توجه فرمائید.
فایلایفریمور 40 رنگ گوشیتو دانلود کن
nsu رو از سایت نوکیا دانلود کن
nsu= nokia software updater
nsu رو نصب کن
گوشی رو در حالت pc suite به کامپیوتر وصل کن
همینجوری در nsu روی next بزن تا شروع کنه به دانلود
دانلودش که شروع شد
یکم که دانلود کرد، با task manager برنامه nsu رو ببند
برو تو
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5crm-356/)
هرچی دانلود کردی توش کپی کن
باز دوباره nsu رو باز کن
همون مراحل قبلو برو
میبینی زمانی که میخواد دانلود رو شروع کنه، از 115 مگ شروع میکنه ادامه دادن
یکم اخرشو دانلود میکنه
و بععد گوشی ریست میشه و
یک 5800 ورژن 40 بالا میاد
aliking500
23-01-2010, 11:17
سلام دوستان .
امروز حدوداً 60 صفحه از این تاپیک و بقیه تاپیک ها رو خوندم . فردا میخوام 5800 بخرم اخه .....
1 سوال ؟
در اینکه تا خریدم آپ دیت می کنم به ورژن 40 شکی نیست اما ایا تنهامشکل اون هک نشدنه ؟
اصل هکه گوشی به چه درد میخوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کاملتری بکنید..
با سلام خدمت هموطنان عزیز . بنده در زمینه آپدیت گوشی در حد لا لیگا آماتورم. اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید و بفرمائید که گوشی من الان ورژن 31 هستش واگه 40 بشه فارسیش می پره یا نه؟ من الان یک هفته است که ADSL دارم اگه میشه منو کاملا راهنمایی کنید( البته خیلی ساده وکامل ) که چه جوری گوشیمو آپدیت کنم. اگه میشه لینک مربوط به دان کردن رو محبت کنید ممنون میشم . . .
با سلام خدمت هموطنان عزیز . بنده در زمینه آپدیت گوشی در حد لا لیگا آماتورم. اگه براتون ممکنه منو راهنمایی کنید و بفرمائید که گوشی من الان ورژن 31 هستش واگه 40 بشه فارسیش می پره یا نه؟ من الان یک هفته است که ADSL دارم اگه میشه منو کاملا راهنمایی کنید( البته خیلی ساده وکامل ) که چه جوری گوشیمو آپدیت کنم. اگه میشه لینک مربوط به دان کردن رو محبت کنید ممنون میشم . . .
سلام دوست عزیز
شما با NSU می تونی آپ دیت کنی
با جف هم میتونی که من جف رو پیش نهاد می کنم اینم آموزش کاملش:
shop-pack
23-01-2010, 18:38
دوستان من دونبال يه گوشي 5800 هستم ولي عادتم اينه كه گوشي كار كرده بگيرم البطه تميز و بدون تصادفي(در حد اكبند):46:
يه گوشي تميز كاركرده5800 چقدر خوبه بگيرم؟لطفا كمك كنيد.الان قيمتش 172 هزار هست.
enimonte
23-01-2010, 21:04
سلام.2 تا سوال دارم
1-بعد از اینکه گوشیم رو آپدیت کردم برای دیدن عکس یا فیلم توی گوشیم وقتی روشون کلیک میکنم حدود 7 ثانیه طول میکشه تا نمایش داده شوند.مال شما هم اینطوری میشه یا نه؟؟
2-وقتی توی مسیج و کنتاکت و گالری و.... میرم مثلا توی مسیج ها روی گزینه اول new message کلیک میکنم و به سمت پایین میکشم به حالت کشویی میره پایین و برمیگرده.این به چه دردی میخوره؟؟
با سلام
اولا اين ورژن 40 خيلي خوفه و من راضيم ازش
سرعت عالي
تاچ عالي
آپ ديت برنامه و باگ
مپ جديد نوكيا بار فع مشكلات
و قابلت جالب كه وقتي كسي زنك يزنه و يا ساعت كوك شده فعال ميشه در صورت فعال نبودن صفحه ( قفل) بجاي لمس كردن و پالسخ بايد انگشت رو رو صفحه بكشي كه خلي به درد ميخوره چون قبلنا تو جيب اينا اتفاقي باز ميشد
اسكرول جديد هم جالبه
چون هكش هنوز نيومنده از ساين استفاده ميشه كه باعث ميشه كيلويي برنامه نريزي روش:31:
سلام.2 تا سوال دارم
1-بعد از اینکه گوشیم رو آپدیت کردم برای دیدن عکس یا فیلم توی گوشیم وقتی روشون کلیک میکنم حدود 7 ثانیه طول میکشه تا نمایش داده شوند.مال شما هم اینطوری میشه یا نه؟؟
2-وقتی توی مسیج و کنتاکت و گالری و.... میرم مثلا توی مسیج ها روی گزینه اول new message کلیک میکنم و به سمت پایین میکشم به حالت کشویی میره پایین و برمیگرده.این به چه دردی میخوره؟؟
1. نه سرعتش برا من مشكل نداره خيلي هم سريع شده
2- اسكرول جديده براي مثال تو اهنگ ها و يا مخاطب ها انگشت رو اسكرول كني به پايين به صورت جالبي با سرعت ميره آخره ليست ( قشنگ و كاببري در ليست هاي بلند)
hadi6300
24-01-2010, 15:36
به این نکات توجه فرمائید.
فایلایفریمور 40 رنگ گوشیتو دانلود کن
nsu رو از سایت نوکیا دانلود کن
nsu= nokia software updater
nsu رو نصب کن
گوشی رو در حالت pc suite به کامپیوتر وصل کن
همینجوری در nsu روی next بزن تا شروع کنه به دانلود
دانلودش که شروع شد
یکم که دانلود کرد، با task manager برنامه nsu رو ببند
برو تو
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Nokia\Nokia Service Layer\A\nsl_service_module_00001\vpls\[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %5crm-356/)
هرچی دانلود کردی توش کپی کن
باز دوباره nsu رو باز کن
همون مراحل قبلو برو
میبینی زمانی که میخواد دانلود رو شروع کنه، از 115 مگ شروع میکنه ادامه دادن
یکم اخرشو دانلود میکنه
و بععد گوشی ریست میشه و
یک 5800 ورژن 40 بالا میاد
خیلی ممنون از راهنمایتون درست شد
فکر کنم مشکل از اون چند تا فایل چند کیلو بایتی بود که بخاطر اون xxx ها فیلتر بود و نمیتونست اونارو بگیره
من با ultrasurf زدم مشکلم حل شد :8::20::11:
سلام دوستان
یه لیست از لوازم جانبی 5800 میخواستم که در ایران موجود باشن + شماره تلفن یا آدرس سایت فروشنده!
ممنون
majid.khaledi
24-01-2010, 23:58
سلام دوستان
شما برای پخش فرمت هایی از موزیک یا کلیپ تصویری که خود گوشی قادر به پخشش نیست از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
مرسی
سلام دوستان
شما برای پخش فرمت هایی از موزیک یا کلیپ تصویری که خود گوشی قادر به پخشش نیست از چه برنامه ای استفاده میکنید؟
مرسی
به نظر من Coreplayer بهترینه :12:
behzadbusiness2
25-01-2010, 01:15
سلام بچه ها منم آپدیت کردم با خود گوشی 16 مگ بود با wifi میگم مگه قرار نبود این شکلی بشه پس چی شد :
در ضمن من 4 تا کانتکت که اضافه میکنم دیگه بیشتر نمیشه چون دیگه add نیست که بزنم روش در ضمن همین 4 تا هم دو تاش نصفشون میره زیر صفحه چرا؟
H A M E D
25-01-2010, 07:43
به نظر من Coreplayer بهترینه :12:
تا اون جایی که من میدونم هنوز CorePlayer واسه این گوشی نیومده.
میتونید این برنامه رو نصب کنید اما تصویر نداره
آقایون سلام. من گوشیمو آپدیت کردم . ولی تم اصلیش نقرهای شده اگه میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم . یا اصلا لینک تم قرمز رو اگه دارین واسم بزارین . ممنون
jaber1361
25-01-2010, 13:34
آقایون سلام. من گوشیمو آپدیت کردم . ولی تم اصلیش نقرهای شده اگه میشه منو راهنمایی کنید که چکار کنم . یا اصلا لینک تم قرمز رو اگه دارین واسم بزارین . ممنون
تم قرمز
تم آبی
تم مشکی - نقره ای
majid.khaledi
25-01-2010, 14:49
تا اون جایی که من میدونم هنوز CorePlayer واسه این گوشی نیومده.
میتونید این برنامه رو نصب کنید اما تصویر نداره
خوب چه برنامه ای رو پیشنهاد میکنین؟
سلام
من پروداکت کد گوشیمو به 0574324 تغییر دادم و گوشی رو آپ کردم حالا دو تا سوال دارم:
۱)calender entery ها فقط توی حالت shortucts bar روی هوم سکرین نشون داده میشند که قبلا اینجوری نبود... حالا میخوام بدونم برای شما هم اینجوریه؟ راهی نیست که بشه توی حالت contact bar هم نشون داده بشه توی هوم سکرین...
۲)من چجوری میتونم روی گوشی از تقویم شمسی استفاده کنم؟ چون با وجود اینکه الان گوشیم فارسی داره اما تقویم شمسی نداشت..
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم...
kurosh08
25-01-2010, 16:21
سلام بچه ها منم آپدیت کردم با خود گوشی 16 مگ بود با wifi میگم مگه قرار نبود این شکلی بشه پس چی شد :
در ضمن من 4 تا کانتکت که اضافه میکنم دیگه بیشتر نمیشه چون دیگه add نیست که بزنم روش در ضمن همین 4 تا هم دو تاش نصفشون میره زیر صفحه چرا؟
سلام دوست عزیز
:5:مشکل شما کاملاً مشخصه::5:
شما باید بعد از آپدیت کردن گوشی، گوشی خودتون رو با کد 7370 مسترریست می کردین. من خودم از طریق گوشی و با وایرلس آپدیت کردم و متوجه شدم که تغییرات به خوبی اعمال نشده. بنابراین با ریست کردن گوشی از تمامی امکانات ورژن 40 استفاده کردم.
حتماً و حتماً گوشیتو مستر ریست کن:
ستاره. مربع. 7370. مربع
:46:
sanatoramir
26-01-2010, 13:07
گوشی من ورژنش 31 هست نیاز به ابدیت هست
kurosh08
26-01-2010, 13:45
گوشی من ورژنش 31 هست نیاز به ابدیت هست
بله دوست عزیز
الان ورژن 40 اومده و ارزش آپدیت کردن رو داره.:46:
بله دوست عزیز
الان ورژن 40 اومده و ارزش آپدیت کردن رو داره.:46:
آقا من گوشیمو دیروز به فریمور 40 آپدیت کردم . فقط چند تا تغییر جزئی داره (مثل اسکرول و هوم اسکرین) وگرنه با 31 هیچ فرقی نداره نه از نظر تاچ و نه از نظر دوربین .:13:
omidbooter
27-01-2010, 02:37
سلام به همه دوستان.
چند تا سوال داشتم فقط نخندینو مسخره هم نکنین.
پرو داکت چیه؟
ساین چیه؟
فریمور چیه و چه جوری اپدیت میشه؟
بخوام گوشی مو فارسی کنم باید چیکار کنم؟
5800 دارم
ممنون
kurosh08
27-01-2010, 14:59
آقا من گوشیمو دیروز به فریمور 40 آپدیت کردم . فقط چند تا تغییر جزئی داره (مثل اسکرول و هوم اسکرین) وگرنه با 31 هیچ فرقی نداره نه از نظر تاچ و نه از نظر دوربین .:13:
تغییرات زیادی کرده و دوستان در پست های قبلی به این تغییرات اشاره کردن.
مثلا وقتی گوشی شما زنگ میخوره، 2 تا فلش باحال روی صفحه ظاهر میشه (مثل آیفون) که میشه با کشیدن فلش ها گوشی رو قفل کرد یا با تماس جواب داد.
یا اینکه کیبورد کامل گوشی برای تایپ کردن با تغییر جهت گوشی فعال میشه.
تغییرات دیگه ای هم کرده که من یادم نمیاد.
در کل ورژن خیلی خوبی بود.
mehdi_vsgh
27-01-2010, 15:08
ار کجا میشه فهمید که گوشیم خروجی tv داره یا نه؟
سلام
من الان گوشیمو به ورژن 40.0.005 آپدیت کردم
ولی هیچ کدوم از تغییراتی که گفتید در صفحه اولم ظاهر نشد!!!!!!!!!!!
مثلا اینی که گفتید" (مثل اسکرول و هوم اسکرین)" رو من ندیدم
kurosh08
27-01-2010, 19:00
سلام
من الان گوشیمو به ورژن 40.0.005 آپدیت کردم
ولی هیچ کدوم از تغییراتی که گفتید در صفحه اولم ظاهر نشد!!!!!!!!!!!
مثلا اینی که گفتید" (مثل اسکرول و هوم اسکرین)" رو من ندیدم
شما بعد از آپدیت کردن، گوشیتونو مستر ریست کردین؟؟؟؟؟
من مي خواهم يك گوشي 5800 بگيرم
لطفا نكات مهم و كليدي هنگام خريد اين گوشي رو به من بگيد
و اينكه آيا ورژن 40 اين گوشي هم در بازار هست
ممنوم
ار کجا میشه فهمید که گوشیم خروجی tv داره یا نه؟
یه کی از روشا که خیلی راحته اینه که یه هدست دیگه به جز هدست فابریک رو به زنی به قسمت بالایی گوشی زمانی که می خواد نوعه هدست رو مشخص کنه ببین TV-Out Cable داره یا نه
mehdi_vsgh
27-01-2010, 22:10
یه کی از روشا که خیلی راحته اینه که یه هدست دیگه به جز هدست فابریک رو به زنی به قسمت بالایی گوشی زمانی که می خواد نوعه هدست رو مشخص کنه ببین TV-Out Cable داره یا نه
حالا من یه هدست از کجا گیر بیارم....
الان نگاه که میکنم تو قسمت
accesory settings چندتا گزینه داره
Headset
headphone
wireless car kit
music stand
TV-out
text phone
با توجه به این موضوع آیا میشه گفت که گوشیم خروجی tv داره یا نه اون بخشی که تو گوشیم هست فقط حالت دکور رو داره؟:دی
راسی کابل tv بخوام بخرم قیمتش چنده حدودا؟
من مي خواهم يك گوشي 5800 بگيرم
لطفا نكات مهم و كليدي هنگام خريد اين گوشي رو به من بگيد
و اينكه آيا ورژن 40 اين گوشي هم در بازار هست
ممنوم
ورژن 40 شاید بیاد ولی الان گیر نمیاری!!!
ولی مشکلی نداره که می تونی ورژن رو به روز کنی!!!!
ولی اگه خواستی در هنگام خرید از ورژن خبردار شی این کدرو بزن #0000#* اولین مورد نوشته Software Version
اما برای خرید من پیشنهاد میکنم به نوکیا مرکزی تو علائدین بری چون هم ارزون هم گارانتی اصل و هم مطمئن!!!
من از اونجا گرفتم 275 با گارانتی اصل و امروز از نمایندگی تو بهشتی پرسیدم گفت 290 با همون گارانتی و هردو چینی(البته الان همشون رو چین وهند میزنه به گفته ی نمایندگی)
حالا من یه هدست از کجا گیر بیارم....
الان نگاه که میکنم تو قسمت
accesory settings چندتا گزینه داره
Headset
headphone
wireless car kit
music stand
TV-out
text phone
با توجه به این موضوع آیا میشه گفت که گوشیم خروجی tv داره یا نه اون بخشی که تو گوشیم هست فقط حالت دکور رو داره؟:دی
راسی کابل tv بخوام بخرم قیمتش چنده حدودا؟
دوست من هدست فابریک دو تیکست درسته!!!
تیکه هارو جدا کن و هدست خالی رو بزن بش میگه
و اونم درسته اصلا همه 5800 را ساپورت می کنه فقط کابلشو نمیذارن روش نگران نباش گوشیت حرف نداره!!!:31:
من موقع خرید گوشی کابل رو پرسیدم نمایندگی 20 تومان و مغازه 5 تومان!!!
ورژن 40 شاید بیاد ولی الان گیر نمیاری!!!
ولی مشکلی نداره که می تونی ورژن رو به روز کنی!!!!
ولی اگه خواستی در هنگام خرید از ورژن خبردار شی این کدرو بزن #0000#* اولین مورد نوشته Software Version
اما برای خرید من پیشنهاد میکنم به نوکیا مرکزی تو علائدین بری چون هم ارزون هم گارانتی اصل و هم مطمئن!!!
من از اونجا گرفتم 275 با گارانتی اصل و امروز از نمایندگی تو بهشتی پرسیدم گفت 290 با همون گارانتی و هردو چینی(البته الان همشون رو چین وهند میزنه به گفته ی نمایندگی)
کلا گوشیهایی که TV-Out دارن کابل هم تو پکشون باید باشه:
تو پک گوشی شما نبود؟؟؟
کلا گوشیهایی که TV-Out دارن کابل هم تو پکشون باید باشه:
تو پک گوشی شما نبود؟؟؟
دوست من اینجا ایرانه وکلا نداریم
وقتی خوده نمایندگی کابل رو از روش برمی داره چی بگیم یا چی می تونیم بگیم!!!!
من خودم قبلا 6220 کلاسیک داشتم که خروجی TV رو داشت ولی بازم کایل نداشت
metalgear2
27-01-2010, 23:44
سلام.
دیروز مموری گوشیمو با ram reader وصل کردم به کامپیتر و چند تا فایل کپی کردم ولی وقتی مموری رو انداختم رو گوشی دیگه اونو نشناخت.تو کامپیوترم موقع باز کردن مموری میگه مموری باید فرمت بشه.هیچ راهی برای دسترسی به اطلاعات داخل مموری نیست؟
شما بعد از آپدیت کردن، گوشیتونو مستر ریست کردین؟؟؟؟؟
مرسی
دقیقا مشکل همین بود:11:
موقع مستر ریست Lock Code میخواد.
چیه این دیگه؟؟؟؟؟
enimonte
28-01-2010, 11:46
موقع مستر ریست Lock Code میخواد.
چیه این دیگه؟؟؟؟؟
اگه برای صفحه کلید گوشیت قفل گذاشتی همون رو وارد کن اگر هم نه 12345 رو امتحان کن
5800 هاي موجود در بازار ساخت كجا هستند و كداميك از آنها اصل هست و بهتره بگيرم
الان قيمتش تو بازار چنده
:20::20:
kurosh08
28-01-2010, 21:55
الان قيمتش تو بازار چنده
همگی ساخت چین هستند و اونایی که میگن مجارستانیه همه الکیه و لیبله.:31:
قیمتش هم از 260 شروع میشه تا 280
فقط موقع خریدن گوشی حواست به ساپورت کردن کابل TV و همچنین لوازم جانبی همراه گوشی باشه.
چون در 99 درصد مواقع لوازم جانبی گوشی رو برمیدارن!!!:41:
behrooz.shie
28-01-2010, 23:12
سلام بچه های خوب گل چه خبرا فکر میکنم که دیگه هرکی 5800 داره این تایپک میشناسه
دیگه کمکم باید شبا بیایم اینجا سفره بندازیم با هم یک شامی بزنیم نه
بچه های گل خوب من یک دونه از این بندای قشنگ ابی یا قرمز یا هالا خاکستری میخام من تو مشدم کی داره من هر جا گشتم پیدا نکردم
چی کار کنم خیلی قشنگه خوب منم میخام
دیگه اینکه ااااااااااااااااااااااااا ا ها یک لینکی چیزی بدین که برای این موبایل ما باشه که ما هم از خیر این نرم افزارا بی نسیب نباشیم من موبای 9 رو دیدم خوبه ولی یکم پیچ در پیچ
ممنون بچه ها
هرکی هم نیاز به اپدیت داشت برای که سریع بخاد اپ کنه میتون با من تماس بگیره یا این که همین جا مطرح کنه
من هر 3 4 روز به اینجا یک سری میزنم بچه ها
دیگه ....................... بچه ها! من یک نرم افزار خوب برای موزیک گیر اوردم ولی این جور که پی داست فقط باهش یک دو ساعت میشه اهنگ گوش داد بعد باید خریدش فکر کنم قیمتی هم نداشته باشه LCG Jukebox V.2.50 حالا یک کمک بکنین ببینم میشه برای این یک کرکی چیزی گیر اورد اگر که بشه که خوب میشه خیلی ازتون ممنون میشم اینم ادرس تایپک اون نرم افزاره خاصتید لینک دانلودشم بدم
بله باز مسل که زیاد حرف زدم تا بعد بچه ها
behrooz.shie@yahoo.com
آقایون سلام علیکم . جایی میشه تم فابریک قرمز 5800 رو گیر آورد؟ اگه میشه لینکش رو محبت بفرمائید . :20:
music6808
28-01-2010, 23:46
سلام
من یک دیکشنری فارسی به فارسی واسه 5800 می خوام
همچین چیزی موجود هست؟
میشه لطفا کسی واسم بذاره واسه دانلود؟
ممنون
kurosh08
28-01-2010, 23:50
سلام بچه های خوب گل چه خبرا فکر میکنم که دیگه هرکی 5800 داره این تایپک میشناسه
دیگه کمکم باید شبا بیایم اینجا سفره بندازیم با هم یک شامی بزنیم نه
بچه های گل خوب من یک دونه از این بندای قشنگ ابی یا قرمز یا هالا خاکستری میخام من تو مشدم کی داره من هر جا گشتم پیدا نکردم
چی کار کنم خیلی قشنگه خوب منم میخام
دیگه اینکه ااااااااااااااااااااااااا ا ها یک لینکی چیزی بدین که برای این موبایل ما باشه که ما هم از خیر این نرم افزارا بی نسیب نباشیم من موبای 9 رو دیدم خوبه ولی یکم پیچ در پیچ
ممنون بچه ها
هرکی هم نیاز به اپدیت داشت برای که سریع بخاد اپ کنه میتون با من تماس بگیره یا این که همین جا مطرح کنه
من هر 3 4 روز به اینجا یک سری میزنم بچه ها
دیگه ....................... بچه ها! من یک نرم افزار خوب برای موزیک گیر اوردم ولی این جور که پی داست فقط باهش یک دو ساعت میشه اهنگ گوش داد بعد باید خریدش فکر کنم قیمتی هم نداشته باشه LCG Jukebox V.2.50 حالا یک کمک بکنین ببینم میشه برای این یک کرکی چیزی گیر اورد اگر که بشه که خوب میشه خیلی ازتون ممنون میشم اینم ادرس تایپک اون نرم افزاره خاصتید لینک دانلودشم بدم
بله باز مسل که زیاد حرف زدم تا بعد بچه ها
behrooz.shie@yahoo.com
سلام دوست عزیز:10:
ما که توی رامسر هستیم به هر موبایل فروشی که سر میزنیم تقریباً 1000 تا از اون بند خشکلارو داره :31:. فکر کنم دونه ای 1000 تومان باشه. حالا چرا شما توی مشهد پیدا نمی کنین دیگه خودش یه سئواله.:20:
در مورد نرم افزار هم به لینک زیر مراجعه کن:
[
من اون برنامه LCG رو از همین تاپیک دانلود کردم و بدون هیچ مشکلی کار میکنه.
بین صفحه های لینکی که دادم خوب بگردی هر برنامه ای که وجود داره رو پیدا میکنی.
در ضمن برای دانلود بازی هم به لینک زیر برو:
[
...
در ضمن مشهد هوا چطوره؟؟؟ :46:
الان قيمتش تو بازار چنده
من 5800 رم رو از نوکیا مرکزی تو علائدین طبقه همکف گرفتم 275 با گارانتی اصل!!!
و اوایلش اومده بود فنلاند بود ولی الان چین می زنه تحت لیسانس فنلاند!!!
kurosh08
29-01-2010, 00:06
من 5800 رم رو از نوکیا مرکزی تو علائدین طبقه همکف گرفتم 275 با گارانتی اصل!!!
و اوایلش اومده بود فنلاند بود ولی الان چین می زنه تحت لیسانس فنلاند!!!
کلاً 5800 رو فقط مجارستان میزنه و الان داره توی چین تولید میشه.
آقایون سلام علیکم . جایی میشه تم فابریک قرمز 5800 رو گیر آورد؟ اگه میشه لینکش رو محبت بفرمائید . :20:
Download Nokia 5800 Original Themes in Black, Red, or Blue
Red
Black
Blue
کلاً 5800 رو فقط مجارستان میزنه و الان داره توی چین تولید میشه.
من چیزی رو که رو چعبه ی گوشی زده گفتم!!!
و نمایندگی هم گفت الان نوکیا رو هند و چین می زنه!!!!
kurosh08
29-01-2010, 00:33
من چیزی رو که رو چعبه ی گوشی زده گفتم!!!
و نمایندگی هم گفت الان نوکیا رو هند و چین می زنه!!!!
رو جعبه زده بود ساخت فنلاند!!!!!!!!!!
ایرانیا عجب کلاه برداریی هستن.
رو جعبه زده بود ساخت فنلاند!!!!!!!!!!
ایرانیا عجب کلاه برداریی هستن.
نه دوست من رو جعبه نزده ساخت فنلاند زده ساخت چین تحت لیسانس فنلاند!!!!
kurosh08
29-01-2010, 00:47
نه دوست من رو جعبه نزده ساخت فنلاند زده ساخت چین تحت لیسانس فنلاند!!!!
پس گوشیت اصله اصله :31::31:
100%
vahid_vaezinia
29-01-2010, 01:12
5800 خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6220 م رو فروختم اینو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گوشیه باحالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5800 خریدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6220 م رو فروختم اینو گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب گوشیه باحالیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبارکه!!!:33:
پس گوشیت اصله اصله :31::31:
100%
نه منم همچین حرفی نزدم چون بلاخره منم ایرانیم و می دونم تو ایران چه خبره ولی خوب به حساب خودم مثلا یکم مطمئن تره!!!:46:
vahid_vaezinia
29-01-2010, 02:06
چند ساعت بذارم شارژ شه ؟
behrooz.shie
29-01-2010, 03:19
دفه اول از الان بزار تا صبح برای خودش باشه :20:
بعد دفه های بعد هر وقط که گفط منو بکشید بکشش بد بختو:31:
یک دونه روش از این چیزا که محافظ صفحه بنداز که خش نفتوکه روش هیفه :46:
تو جعبش چی داره؟:13:
کجایی:13:
موازب اون قلمشم باش چون اگه نگاه کنی به یک ... بدنده زود میشکنه:31::19:
نور صفحه کم کن که عمر باطریت بالا بره:21:
زیاد با اس پی کر های خودش اهنگوش نده بازم باتری:8:
مبارکه!!!!!!!!!!!:10::11::40::21::46::31::20 :
ورزن نشو ببر روی 40 که حالشو ببری:10:
البطه قبلش یکم با همو ورزن کار کن تا دستت بیاد بعد اپش کن که تفاوت رو احساس کنی:21:
چند گرفتی؟:13:
Oracle_Eldorado
29-01-2010, 07:47
سلام دوستان .
جدیدا یه مشکلی واسه این گوشی من پیش اومده ( جدیدا یعنی امروز صبح ! :دی )
هرچیزی که میخوام نصب کنم ، روش Open میزنم این پیغام رو میده :
Unable To Start Operation
Installer Already In Use
این پیغام که میگه نصب کننده در حال استفاده هست .
ولی هیچ برنامه ای باز نیست !
گوشی رو هم خاموش روشن کردم بازم همین مشکل هست .
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
yoosef_st
29-01-2010, 10:41
سلام دوستان .
Installer Already In Use
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
فکر کنم Jbak Tast Manager باید بریزی. اونوقت ببینی چه برنامه ای در حال اجراست.
Oracle_Eldorado
29-01-2010, 11:03
میشه لینک دانلود رو لطف کنی ؟
ولی فک نکنم چیزی باشه ها .
به جز DuDu که مال ضبط مکالمات هست .
گرچه من اونو هم خارج کردم ولی بازم همین مشکل هست .
مبارک باشه رفیق ، انتخاب خوبی کردی :27:
به نظر من فعلا ورژن 40 و بیخیال باش چون اگر نصب کنی نمیتونی گوشی و هک کنی و از نصب برنامه های جدید محروم میشی :8:
میشه لینک دانلود رو لطف کنی ؟
ولی فک نکنم چیزی باشه ها .
به جز DuDu که مال ضبط مکالمات هست .
گرچه من اونو هم خارج کردم ولی بازم همین مشکل هست .
لینک برای ورژن 3 اما فکر کنم یکجا دیدم که کار میکنه
Oracle_Eldorado
29-01-2010, 13:34
یوسف جان اصلا حواسم نبود که چیزی نمیتونم نصب کنم !
وقتی چیزی نصب نمیشه چطوری من این JB رو نصب کنم ؟! :31:
سلام جمیعا . اقا میخواستم بدونم آیا تم متحرک هم برای 5800 وجود داره یا نه؟ :worried:
hadi6300
29-01-2010, 14:50
سلام
من با اینترنت ایرانسل 5800 مشکل دارم
mail box جیمیل رو باز میکنه ولی وب رو نه :41:
تو مسیر destinations/internet یک access point بنام irancell-gprs داره
که من یه اکسس پوینت دیگه ساختم بنام mtnirancell و authentication رو روی نرمال گذاشتم
ولی وقتی با اپرا باز میکنم کانکت نمیشه
لطفا راهنمائی کنید
djmilad_mrb
29-01-2010, 15:31
با سلام خدمت همه بچه ها:11:
از دوستان کسی هست که به ما یه کمک کوچیک بکنه؟؟؟:31:
من خواستم برنامه گارمین رو روی 5800 نصب کنم تمام مراحل نصب رو مو به مو انجام دادم و نرم افزار بدون مشکل نصب شد منتها اولا این نرم افزار خیلی منوهاش بهم ریختس دوما هر چه گشتم about it رو پیدا نکردم که بتونم card id شو یادداشت کنم و بعدش از روی این شماره نرم افزارشو با کیژن ریجستر کنم؟؟؟؟
behrooz.shie
29-01-2010, 16:48
با سلام خدمت همه بچه ها:11:
از دوستان کسی هست که به ما یه کمک کوچیک بکنه؟؟؟:31:
من خواستم برنامه گارمین رو روی 5800 نصب کنم تمام مراحل نصب رو مو به مو انجام دادم و نرم افزار بدون مشکل نصب شد منتها اولا این نرم افزار خیلی منوهاش بهم ریختس دوما هر چه گشتم about it رو پیدا نکردم که بتونم card id شو یادداشت کنم و بعدش از روی این شماره نرم افزارشو با کیژن ریجستر کنم؟؟؟؟
اول از همه نگو که برنا مه رو به طور کامل نصب کردم :13:چون اگر که نصب کرده بودی چه کاری بود که بیای اینجا الکی پست بزاری :31:
دوما میری برنا مه رو باز میکنی بعد اون کنار یک اچار میبینی :46:.میری روش بعد میری توی سیتینگش.بعد اون پاین دو تا ولش میزنی میای پاین ابوتو به اون کلوفتی اونجا میبینی . روش میزنی میاد دیگه حالا همین سخت بود عزیزم :27:
این نرم افزار از بهترین هاست و کلی تنزیمات داره :20:
بعدشم مگه همون ovi map 3چی کم داره اگه نداریش می تونی بری از سایت نوکیا بگیری برای نصب نقشه ها هم بهترین کار اینه که بری اخرین ورزن ovi سویت رو از همون نوکیا بگیری که خودش همه چیز داره بعد اون گوشه عکس نقشه میادو میری مال ایرانو دانلود میکنی و کار تمومه میتونی سخن گوشم بگیری اون زن !
نقشه های تهرانش واقعا کامل نوی گیتور هم داره ولی فکر کنم که پولی باشه
کمک دیگه ای بود در خدمتم عزیزان:11::10:
mehdi_vsgh
29-01-2010, 16:54
سلام یه مشکل دارم...
برنامه گارمین روی گوشیم نصب کردم از اونوقت به بعد هروقت کابل usb رو در حالت data transfer به گوشیم وصل میکنم موقعی که کابل رو خارج میکنم روی گوشیم این پیغام میاد
garmin mobile xt detected. Launch now?
mehr film
29-01-2010, 17:20
سلام دوستان .
Installer Already In Use
کسی میدونه مشکل از چیه ؟
سلااااام چطو مطوری :31:
یه بار مموری رو در بیار دوباره بزن 99% درست میشه ... اگه نشد یه ریست کن ببین شاید جواب داد ;)
Oracle_Eldorado
29-01-2010, 17:34
سلااااام چطو مطوری :31:
یه بار مموری رو در بیار دوباره بزن 99% درست میشه ... اگه نشد یه ریست کن ببین شاید جواب داد ;)
مرسی ممد جان .
یه بار رم رو درآوردم و زدم درست شد .
:11:
سلام جمیعا . اقا میخواستم بدونم آیا تم متحرک هم برای 5800 وجود داره یا نه؟ :worried:
نــــــــــــــــــــــــ بـــــــــــــــــــو د ؟
سلام یه مشکل دارم...
برنامه گارمین روی گوشیم نصب کردم از اونوقت به بعد هروقت کابل usb رو در حالت data transfer به گوشیم وصل میکنم موقعی که کابل رو خارج میکنم روی گوشیم این پیغام میاد
برای من هم این پیغام از بعد از آپدیت به ورژن 40 میاد اما به نظر چیز مهمی نیست :20::27:
تو یک فروم معروف خارجی یکی سوال کرده بود مدیر اونجا این جواب و داده بود :
Try one of these 2 programs. They are freeware and might be something you'll looking for.
AnimSprite you should place the file in C:\data\animsprite and should be renamed sprite.gif
موفق باشید
behrooz.shie
30-01-2010, 00:49
LCG.Jukebox.v2.50:31::8::8::8::8::8::46:
سلام خدمت دوستای عزیز خودم:10:
خصته نباشید خودم هم خصته نباشم :31:
میگن که باسیع وتلاش ادم بلخره به یک جای میرسه
من که رسیدم
بلخره تونستم که یک برنامه برای پیدا کردن اون سریال لعنتی گیر بیارم :13:
اینی که اینجاست رو دان کنین بعد از زیپ خواستین در یارین بعد برنا مه رو باز کنید توجه داشته باشید که این برنامه تحت کامپوتر فقت و قابل استفاده برای گوشی نیست . اون فایل exeباز میکننین بعد مقابل جای که نوشته نام سریال گوشیتو میدی عزیزم.بعد که اینتر کنی میبینی که یک کد میده او راحت بزن تو گوشیت حالشو ببرین:11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ali racer
30-01-2010, 01:25
سلام یه مشکل دارم...
این مربوط به برنامه گارمین هستش که نصب کردین
این برنامه بعد از هر بار چک شدن مموری از شما
این سوال رو میپرسه که لازم دارین که گارمین اجرا بشه یا نه
و مسلما زمانی که گوشی در حالت دیتا ترنسفر وصل به کامپیوتر و اون دیسکانکت میکنی
گوشی یه بار بصورت اتو مموری رو چک میکنه
ahmadzaq
30-01-2010, 01:54
سلام دوستان
آیا می شود 5800 ExpressMusic را به Navigation تبدیل کرد؟
یعنی: فیرمور Navigation را روی موزیکال نصب کنیم
اکه سوالم تکراری بود ببخشید , سرچ کردم اما نیافتم
hadi6300
30-01-2010, 03:36
سلام
که من یه اکسس پوینت دیگه ساختم بنام mtnirancell و authentication رو روی نرمال گذاشتم
لطفا راهنمائی کنید
mehdi_vsgh
30-01-2010, 08:28
این مربوط به برنامه گارمین هستش که نصب کردین
این برنامه بعد از هر بار چک شدن مموری از شما
این سوال رو میپرسه که لازم دارین که گارمین اجرا بشه یا نه
و مسلما زمانی که گوشی در حالت دیتا ترنسفر وصل به کامپیوتر و اون دیسکانکت میکنی
گوشی یه بار بصورت اتو مموری رو چک میکنه
یعنی هیچ راه حلی برای حذف این پیغام نیست؟
آقایون سلام علیکم . می خواستم بدونم که منظور از اینکه " گوشی رو در حالت Data Transferبه کامپیوتر وصل کنید " یعنی چی ؟ آیا منظورتون همون Pc Suite هست یا . . . . آخه من وقتی گوشیمو به کامپیوتر وصل میکنم 4 حالت داره 1:Pc Suite 2:Image Transfer 3:Media Transfer 4:Mass Storage اگه منو براهنمایید ممنون میشم. :20:
amoosharif
30-01-2010, 18:16
سلام دوست عزیز
حالت Data transfare همون حالت Mass storage هست که در این حالت کامپیوتر ،رم موبایل شما رو به عنوان یک Removable storage می شناسه مثل اینکه یک فلش رو به کامپیوتر وصل کردید:)
zerolight
30-01-2010, 19:03
یعنی هیچ راه حلی برای حذف این پیغام نیست؟
چرا هست
برو داخل مموری کارت بعد توی روت یه فایل هست به نام گارمین اون رو تو فلدر گارمین کات کن درست می شود!!!
به همین راحتی
سلام دوستان
آیا می شود 5800 ExpressMusic را به Navigation تبدیل کرد؟
یعنی: فیرمور Navigation را روی موزیکال نصب کنیم
اکه سوالم تکراری بود ببخشید , سرچ کردم اما نیافتم
سلام دوست عزیز
تا جایی که من چک کردم مقدار RM این دوتا ادیشن با هم فرق داره پس حتی اگرم ممکن باشه با ریسک زیادی همراه خواهد بود.
موفق باشی
سلام
من پروداکت کد گوشیمو به 0574324 تغییر دادم و گوشی رو آپ کردم حالا دو تا سوال دارم:
۱)calender entery ها فقط توی حالت shortucts bar روی هوم سکرین نشون داده میشند که قبلا اینجوری نبود... حالا میخوام بدونم برای شما هم اینجوریه؟ راهی نیست که بشه توی حالت contact bar هم نشون داده بشه توی هوم سکرین...
۲)من چجوری میتونم روی گوشی از تقویم شمسی استفاده کنم؟ چون با وجود اینکه الان گوشیم فارسی داره اما تقویم شمسی نداشت..
اگه دوستان راهنمایی کنند ممنون میشم...
میشه لطفا جواب من رو هم بدید....
mehdi_vsgh
30-01-2010, 21:36
چرا هست
برو داخل مموری کارت بعد توی روت یه فایل هست به نام گارمین اون رو تو فلدر گارمین کات کن درست می شود!!!
به همین راحتی
من که تو درایو E چنین فایلی نمیبینم
hadi6300
31-01-2010, 06:46
آقا کسی نیست جواب ما رو بده ؟؟
سلام دوست عزیز
تا جایی که من چک کردم مقدار RM این دوتا ادیشن با هم فرق داره پس حتی اگرم ممکن باشه با ریسک زیادی همراه خواهد بود.
موفق باشی
سلام
اموزش اپدیتت باز نمیشه .لطفآ جای دیگه اپ کنین.
سلام
لطفا راهنمائی کنید
سلام
این مشکلی که گفتی موقع اپدیت , وقتی که به اخراش میرسه eror میده . 3 بار گذاشتم این eror رو داد .یعنی عین مشکل تو .
نوشتی که (فکر کنم مشکل از اون چند تا فایل چند کیلو بایتی بود که بخاطر اون xxx ها فیلتر بود و نمیتونست اونارو بگیره
من با ultrasurf زدم مشکلم حل شد)
منظورت از ultrasurf چیه ؟
اصلا این ultrasurf چی هست .
ممنون
zerolight
31-01-2010, 10:05
من که تو درایو E چنین فایلی نمیبینم
اگه اون پیغام رو میده باید باشه اگه نیست احتمالا hidden
من که خودم وقتی گارمین رو از تو کامپیوتر نصب میکنم اون فایل رو تو روت درایو ای میزاره
سلام
اموزش اپدیتت باز نمیشه .لطفآ جای دیگه اپ کنین.
سلام دوست من
الان چک کردم درست بود لینک.
شما دوباره امتحان کن منم هر وقت برم بیرون یه جای دیگه هم آپ می کنم.
enimonte
31-01-2010, 13:04
سلام
لطفا راهنمائی کنید
اپرا دفعه اول که نصبش میکنی باید به سرورش متصل بشه و بعد هم باید تاریخ گوشیت دقیق باشه تا بتونه اتصال برقرار کنه.ببین مشکل از این نیست.بعد هم از کدوم نسخه اش استفاده میکنی؟یک نسخه اش هست کار نمیکنه
سلالم
اقادی هادی لطفآ کمکم کن.
music6808
31-01-2010, 16:18
ممنون که اینقدر کمک کردید واسه دیکشنری فارسی به فارسی!!!!!:41:
لا اقل اگه نیست بگید که دیگه دنبالش نگردم.
کسی می تونه کمک کنه؟:13:
hadi6300
31-01-2010, 16:22
سلام
این مشکلی که گفتی موقع اپدیت , وقتی که به اخراش میرسه eror میده . 3 بار گذاشتم این eror رو داد .یعنی عین مشکل تو .
نوشتی که (فکر کنم مشکل از اون چند تا فایل چند کیلو بایتی بود که بخاطر اون xxx ها فیلتر بود و نمیتونست اونارو بگیره
ممنون
سلام
اولتراسرف یه نرم افزار فیلتر شکته
وقتی داری آپدیت می کنی NSU هفت تا فایل رو دانلود میکنه یک فایل 108 مگ و یک 17 مگ و 5 تا فایل چند کیلو بایتی که یکی از اونا اسمش اینه RM356_40.0.005_023_xxx_U01.uda.fpsx
که موقع دانلودش میگه فیلتره و نمیتونه بگیره واسه همین ارور میده
این هم لینک دانلود اولتراسورف :
enimonte
31-01-2010, 16:48
ممنون که اینقدر کمک کردید واسه دیکشنری فارسی به فارسی!!!!!:41:
لا اقل اگه نیست بگید که دیگه دنبالش نگردم.
کسی می تونه کمک کنه؟:13:
هنوز ساخته نشده.فعلا از این سایت استفاده کن تا بعد
amoosharif
31-01-2010, 17:11
سلام بچه ها.امروز من 5800 خریدم از علاء الدین.واسه کسایی که دوست دارن بدونن قیمت چنده می گم که از 360 شروع می شه تا 385.البته نوکیای مرکزی 388 می داد.ولی من از اینا نخریدم!من از یه جایی موفق شدم ورژن 31 رو با محتویات جعبه ی کامل گیر آوردم.یعنی با قلم اضافی و کیف فابریک و پایه و کابل TV و ...
واقعاً ازش راضی هستم همه چیزشو تست کردم تاحالا که هیچ ایرادی ندیدم.راستی یادم رفت بگم من 300 خریدم!روی جعبش هم زده ساخت چین تحت لیسانس فنلاند.به نظر من فوق العادست!اگه کسی خواست آدرس اون مغازه رو بهش می دم.نظر شما چیه؟
enimonte
31-01-2010, 17:46
سلام بچه ها.امروز من 5800 خریدم از علاء الدین.واسه کسایی که دوست دارن بدونن قیمت چنده می گم که از 360 شروع می شه تا 385.البته نوکیای مرکزی 388 می داد.ولی من از اینا نخریدم!من از یه جایی موفق شدم ورژن 31 رو با محتویات جعبه ی کامل گیر آوردم.یعنی با قلم اضافی و کیف فابریک و پایه و کابل TV و ...
واقعاً ازش راضی هستم همه چیزشو تست کردم تاحالا که هیچ ایرادی ندیدم.راستی یادم رفت بگم من 300 خریدم!روی جعبش هم زده ساخت چین تحت لیسانس فنلاند.به نظر من فوق العادست!اگه کسی خواست آدرس اون مغازه رو بهش می دم.نظر شما چیه؟
360 تا 385 قیمت بهت دادند؟:18: نکنه منظورت 260 تا 285 ؟؟؟مبارکت باشه
سلام
ممنون
شما اگه هک برات مهم نیست
آفلاین آپ دیت کنی راحت تری خیلی
آموزش هم برات جای دیگه آپ لود کردم:
خوش باشی
amoosharif
31-01-2010, 19:01
360 تا 385 قیمت بهت دادند؟:18: نکنه منظورت 260 تا 285 ؟؟؟مبارکت باشه
آره شرمنده منظورم همون بود که شما گفتی:D
ممنون:)
راستش اینقدر با این فروشنده های ... علاء الدین سر و کله زدم الان دست چپ و راستمم قاطی کردم!
mehdi_vsgh
31-01-2010, 21:20
من وقتی تو خونه عکس میگیرم کیفیت عکسم خیلی داغونه ولی تو فضای آزاد کیفیتش عالیه......
چه تنظیماتی باید قرار بدیم تا کیفیت بره بالا؟؟
ربطی به سرما نداره
حالا حتی اگه مینیمم دمای کارکرد رو هم در نظر بگیریم دمای اینجا کلی ا اون بالاتره.
آخرین ورژن هم 40 شده
شما احتمالا سیم کارتت ایرانسله
اگر همراه اول باشه برفکی نمیشه یه امتحانی بکن
من گوشیمو آپدیت کردم هک کار میکنه رام پچر هم به همین صورت و من حسابی دارم حالش رو میبرم حالا مال من چرا هک شده نمیدونم! فکر کنم به خاطر اینکه در زمان آپدیت هک بوده بعدش هم همینجوری مونده
حالا اونقد هم که از ورژن جدید تعریف میکنید زیاد هم مالی نیست. اگر مثل 97 میشد عالی بود
به آخرین ورژن رسوندم .سیم کارت همراه اول گذاشتم باز نشد.دیگه مطمئن شدم که با کاهش دما اینطوری میشه.میگن ال سی دی رو عوض کن.راست میگن؟یه مغازه دار گفت
mehdi_vsgh
31-01-2010, 23:50
دوستان
مژده مژده بالاخره ورژن 40 این گوشی هم هک شد....
دوستان
سلام دوست من
الان سایت hellox رو چک کردم هنوز نوشته هک ناپذیره!
میشه منبع رو ذکر کنید؟
ویرایش:
باور کردنی نیست دقیقا 3 ساعت پیش ورژن 40 هک شده!
این هم خبر از سایت helloox2 :
روش کار رو از موبایلستان الان خوندم
انگار باید گوشی با فایل های دستکاری شده دوباره فلش کرد!
اونجا جواب گرفتن و رام پچر هم نصب کردن!
Oracle_Eldorado
01-02-2010, 00:21
دوستان
میشه منبع خبر رو بدی ؟
من وقتی تو خونه عکس میگیرم کیفیت عکسم خیلی داغونه ولی تو فضای آزاد کیفیتش عالیه......
چه تنظیماتی باید قرار بدیم تا کیفیت بره بالا؟؟
متاسفانه دوربین این گوشی توی نور کم نویز بالایی داره.
اگه می خوایید کمی (فقط کمی) نویز کم بشه توی نور اتاق می تونید iso رو کاهش بدین و sence mode رو هم روی حالت مناسب قرار بدین.
این بیشترین کاریه که می شه انجام داد.
یادمه چند وقت پیش یه روش هم با استفاده از هک بود که با تغییر روی یکی از فایل های سیستمی کمی حجم عکس ها رو افزایش می داد و ادعا می کرد کیفیت هم افزایش داره اما یادمه انجامش دادم اما تغییر چندانی نکرد.
میگردم اگه پیداش کردم می زارم برات. گرچه الان که هک دیگه در کار نیست...
enimonte
01-02-2010, 00:42
میشه منبع خبر رو بدی ؟
این هم منبع
من فردا هکش میکنم:8:ولی مثل اینکه بعد از هر ریست کلی باید دوباره فلش بشه
من هنگام آپدیت با نرم افزار nsu بعد از اینکه 133 مگ رو دانلود کرد این پیغام برام اومد.
با pc آدیت میکنم و adsl هم دارم
تا حالا این پیغام برا کسی اومده؟
mehdi_vsgh
01-02-2010, 12:26
یکی از فایلها قیلطر هست به همین علته که به مشکل میخورین...باید دستی دانلود کنی فایلها رو
Hasan_hrg
01-02-2010, 13:14
سلام؛
خسته نباشید.
من گوشیمو آپدیت کردم (ورژن 4.00) بعد از اون زیاد هنگ میکنه.
کسی می تونه راهنماییم کنه؟
سلام یه مشکل دارم...
منم اول که تصب کردم همینجوری بود بعد از مدتی خودش خوب شد.
یه بار رمتو درو تو کن یه کم هم تو برنامه اینور اونور برو شاید خوب بشه.
DaRiOuShJh
01-02-2010, 14:28
ساملیک
منم یکی گرفتم 5800 ای شدمولی به کمک زیادی نیاز دارم یه تاپیک میزنم اگه مشکلی نباشه
kurosh08
01-02-2010, 18:08
سلام؛
خسته نباشید.
من گوشیمو آپدیت کردم (ورژن 4.00) بعد از اون زیاد هنگ میکنه.
کسی می تونه راهنماییم کنه؟
گوشیتو مستر ریست کن درست میشه
kurosh08
01-02-2010, 21:16
بچه ها سلام
یکی لطف کنه یه عکس از پایه تماشای ویدئویی که اوایل توی کارتن 5800 بود رو بزاره.
آخه تا حالا ندیدم!!!!! توی کارتن گوشیم نبود. علاء الدین دارن؟؟؟؟
DaRiOuShJh
01-02-2010, 21:28
ماله من که گرفتم یه دونه travel داره یه دونه هم تبلیغه فیلمه بتمن
بغیش آموزش هاشه
kurosh08
01-02-2010, 21:38
ماله من که گرفتم یه دونه travel داره یه دونه هم تبلیغه فیلمه بتمن
بغیش آموزش هاشه
نه... شما منظورمو خوب نگرفتین :46:
منظورم اون پایه پلاستیکی هستش که گوشی رو روش میذارن و برای دیدن ویدئو هستش.
حالا برای شما توی کارتنش بود؟؟؟؟
DaRiOuShJh
01-02-2010, 23:19
آهان
نه والا نبود که نبود
مگه اینا میزارن چیزی تو کارتون باشه
باز خدا رو شکر همین هدست و این چیزاش بود
ولی چه قد دم و تشکیلات داره رفته تو سایت نوکیا! از باطری خارجی گرفته تا انواع اسپیکر و ...
جلل الخوالق!×!
برادران یکی جوابه منو بده 10 وسال داشتم در مورده این گوشی در این مکان قرائت نموده و فرار نمودم:
behrooz.shie
01-02-2010, 23:23
من هنگام آپدیت با نرم افزار nsu بعد از اینکه 133 مگ رو دانلود کرد این پیغام برام اومد.
با pc آدیت میکنم و adsl هم دارم
تا حالا این پیغام برا کسی اومده؟
دوستان عزیز من دیگه کسی نباید مشکل اپدیت کردنو داشته باشه حالا چرا چون که اگر که یک نگاه کوچولو به پست های قبلی مینداختید 10000000000000نفر دیگه این شما مشکلو داشتن
من هم خودم تا 1 روز نفهمیدم قزیه چیه ولی بعد از 1GBدانلود سر همین ماجرا فهمیدم
حالا راه خوب میدونی چیه اینه که بفرستمتون برین پستای قبلیو یک نگاه کوچولو بندازید
ولی همینجا میگم که دیگه کسی مشکل نداشته باشه
مشکل سر فیلتررررررررررررررررر که ورداشتن کردنش یک دونه یولترا 992بگیر بزن تنگش :27::31:درست میشه به خدا
enimonte
02-02-2010, 00:13
بچه ها سلام
یکی لطف کنه یه عکس از پایه تماشای ویدئویی که اوایل توی کارتن 5800 بود رو بزاره.
آخه تا حالا ندیدم!!!!! توی کارتن گوشیم نبود. علاء الدین دارن؟؟؟؟
به آخرین ورژن رسوندم .سیم کارت همراه اول گذاشتم باز نشد.دیگه مطمئن شدم که با کاهش دما اینطوری میشه.میگن ال سی دی رو عوض کن.راست میگن؟یه مغازه دار گفت
کسی نست جواب منو بده؟
behrooz.shie
02-02-2010, 01:53
کسی نست جواب منو بده؟
من که فکر نکنم مشکل از ال سیدی باشه :13:
ممکن که از ایسی ال سیدیت باشه اسم تخصصیشم یادم نمیاد که یکم کلاس بزارم:31::21:
ولی من که زیاد دیدم از این مشکلا از همون ایسی بوده که اینجوری شده :46:
باز ولی زیاد دیدم که از خود ال سی دی بوده:18:
نمیدونم ولی میدونم که تشخیصش با کسیه که دار اونو تعمیر میکنه تو کاره ایی نیستی:27:
ببخشید که رک گفتم ها چون خودم تعمیر کارم:10::8:
mehdi_vsgh
02-02-2010, 06:57
منم اول که تصب کردم همینجوری بود بعد از مدتی خودش خوب شد.
یه بار رمتو درو تو کن یه کم هم تو برنامه اینور اونور برو شاید خوب بشه.
اینکارم کردم فایده نداشت...
---------- Post added at 06:57 AM ---------- Previous post was at 06:54 AM ----------
من که فکر نکنم مشکل از ال سیدی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممکن که از ایسی ال سیدیت باشه اسم تخصصیشم یادم نمیاد که یکم کلاس بزارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی من که زیاد دیدم از این مشکلا از همون ایسی بوده که اینجوری شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز ولی زیاد دیدم که از خود ال سی دی بوده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم ولی میدونم که تشخیصش با کسیه که دار اونو تعمیر میکنه تو کاره ایی نیستی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که رک گفتم ها چون خودم تعمیر کارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو جمله بولد شده زیاد باهم همخونی نداره...:دی
ببخشید که رک گفتم ها؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این ورژن 40 هک نشد ؟ :دی
اگر نه که خودم دست به کار بشم :27:
enimonte
02-02-2010, 11:26
دوستان این ورژن 40 هک نشد ؟ :دی
اگر نه که خودم دست به کار بشم :27:
آره هک شده ولی باید با جف این کار رو انجام داد.کاش زودتر با هلوکس هک بشه
DaRiOuShJh
02-02-2010, 14:22
لو لو خان برادر دستت درد نکنه کاره ما رو راه انداختی
حالا تو این آپدیت چیزه خاصی تغییر کرده یا در حده فیکس باگ هستند؟
راستی بچه ها من وقتی میرم تو help یه قسمت اگه متن زیاد باشه scroll bar نمیندازه بغلش! باید سایز فونت رو کوچیک کنم تا کامل ببینم
برای شما اینطوریه؟
DaRiOuShJh
02-02-2010, 14:36
از برادران کسی میتونه این لینک رو دانلود کنه؟!
من هر کاری میکنم دانلود نمیکنه!!!
از برادران کسی میتونه این لینک رو دانلود کنه؟!
من هر کاری میکنم دانلود نمیکنه!!!
شما باید اینو بگیری
DaRiOuShJh
02-02-2010, 15:36
مرسی برادر
اونم ردایرکت میشه رو همین لینک ولی مکشل اینجاست که اصلا فایلی نمیگیره وقتی کلیک میکنم
ممکنه از مخابرات باشه یا آی اس پیم
ولی در هر صورت موندهبرای شما دانلود میشه؟
kurosh08
02-02-2010, 15:52
Nokia DT-29 Desk Stand
behrooz.shie
02-02-2010, 17:02
Nokia DT-29 Desk Stand
این چی بود یکم توضیح میدی
بهچهدرد میخور چی کار باید بکنیم
kurosh08
02-02-2010, 17:05
این چی بود یکم توضیح میدی
بهچهدرد میخور چی کار باید بکنیم
این همون پایه تماشای ویدئو هستش.
اوایل توی کارتن 5800 بود ولی الان دیگه نیست!!!
کارش اینه که گوشی رو روش قرار میده و میشینی ویدئو و فیلم تماشا میکنی.
DaRiOuShJh
02-02-2010, 17:17
میگما چه قد دم و تشکیلات داره:
جلل الخالق!×! تو ایران اینا پیدا میشن؟ قیمت هاشون باید نجومی باشه
enimonte
02-02-2010, 18:01
لو لو خان برادر دستت درد نکنه کاره ما رو راه انداختی
حالا تو این آپدیت چیزه خاصی تغییر کرده یا در حده فیکس باگ هستند؟
راستی بچه ها من وقتی میرم تو help یه قسمت اگه متن زیاد باشه scroll bar نمیندازه بغلش! باید سایز فونت رو کوچیک کنم تا کامل ببینم
برای شما اینطوریه؟
تغییرات ورژن در 5800
منبع:همون قبلی
اون لینک هم برای من باز میشد ولی دانلود نمیشه.
این رو فکر کنم همون ورژن4.15 کرک شده است.یک آموزش توش هست با اون فکر کنم کرک میشه.مال من چون هک نمیشه نمیتونم امتحان کنم
برای شما اینطوریه؟
واسه ما هم اسكرول نداره ولي قلم يا انگشتمون رو روي صفحه نگه ميداريم و بالا پايين ميكنيم تا صفحه بالا و پايين بشه. نميدونم خوب توضيح دادم يا نه
دوستان یه سوال ! راهی هست که تو گالری بشه چند عکس و انتخاب کرد ؟ یعنی مثل حالت اس ام اس کلی زدن کنار عکس ها بشه انتخاب کرد ؟
DaRiOuShJh
03-02-2010, 02:12
یه چند 10 تایی رینگ تون درست کردم
ببینید به کارتون میان؟
دوستان یه سوال ! راهی هست که تو گالری بشه چند عکس و انتخاب کرد ؟ یعنی مثل حالت اس ام اس کلی زدن کنار عکس ها بشه انتخاب کرد ؟
اگه منظورتون همون Mark هست نه نداره
ولی با برنامه می تونی!!!
سلام
راستی دوستان کسی این قابلیت گوشیه E75 که با تکان دادن گوشی در هنگام زنگ خوردن سابلنت می شرو رو 5800 تونسته پیدا کنه یا اصلا داره؟؟
اگه نداره برنامه ای که خودتون تست کردین و کار می کنرو معرفی کنید البته اگه دارید
ممنون
دوستان ممنون فهمیدم چی کار باید بکنم
mohammad_1ta
03-02-2010, 13:33
سلام
راستی دوستان کسی این قابلیت گوشیه E75 که با تکان دادن گوشی در هنگام زنگ خوردن سابلنت می شرو رو 5800 تونسته پیدا کنه یا اصلا داره؟؟
اگه نداره برنامه ای که خودتون تست کردین و کار می کنرو معرفی کنید البته اگه دارید
ممنون
سلام،
اگه هنگام زنگ خوردن گوشی رو برعکس بزارین روی میز، سایلنت میشه (البته قبلش باید از توی تنظیمات فعال شده باشه)
DaRiOuShJh
03-02-2010, 14:10
»یگم بچه ها من از این کاور کشویی ها خریدم!
یارو گفت اصله ولی احتمالا یه چی برای خودش گفته
دره ر صورت میگم شما کاور چی گرفتین براش؟
این طوری یه نمه سخته تا ادم در بیاره و جواب بده و ...!
سایلنت کردن گوشی
دوستان چون من تنظیماتشو یاد گرفتم گفتم شاید کسی باشه که لازم داشته باشه برا همین یه توضیح می دم
همونطور دوستمون mohammad_1ta گفتن با چرخوندن 5800 گوشی سایلنت می شه
اما اگه شما چرخوندین و سایلنت نشد باید این کارو بکنید!
1.Menu
2.Setting
3.Phone
4.Sensor Setting
5.Turning Control
تیک گزینه ی اول رو فعال کنید
سلام دوست من كاور اصليشم كار باهاش سخته!
كاور يه مقدار تنگه و گذاشنت و بر داشتن گوشي مشكله.
بدون كاور هم استفاده كني اتفاقي نمي يفته براي گوشي.
DaRiOuShJh
03-02-2010, 15:26
سایلنت کردن گوشی
دوستان چون من تنظیماتشو یاد گرفتم گفتم شاید کسی باشه که لازم داشته باشه برا همین یه توضیح می دم
همونطور دوستمون mohammad_1ta گفتن با چرخوندن 5800 گوشی سایلنت می شه
اما اگه شما چرخوندین و سایلنت نشد باید این کارو بکنید!
1.Menu
2.Setting
3.Phone
4.Sensor Setting
5.Turning Control
تیک گزینه ی اول رو فعال کنید
مرسی برادر
من دیدم فعال بود ماله من
دو تا تیک دیگه هم داره این قسمت که یکی مربوط به snooze کردن ساعت هست که چند دقیهق بعد دوباره زنگ بزنه و همینطور یکی دیگه که مربوط به چرخوندن صفحه نمایش با چرخوندن گوشی میشه
سلام دوست من كاور اصليشم كار باهاش سخته!
كاور يه مقدار تنگه و گذاشنت و بر داشتن گوشي مشكله.
بدون كاور هم استفاده كني اتفاقي نمي يفته براي گوشي.
درسته
والا تو خونه که هستم کاور نیاز نیست ولی بیرون خطر داره مقادیری
اینا هم که صفحشون حساسه
میگم موضوعه این کاور نوتبوکی که میگن چیه؟!
چی ریختیه اونا؟
سلام. من فابریکش رو خریدم ( البته اگه منظور شما فابریکش بوده باشه ) ولی بعد از دو هفته استفاده , دیدم سطح بالا و پایین گوشیم خش ورداشته . بعد از اون دیگه از اون کاورنمی استفادم. و تو صیه می کنم شما هم استفا ده نکنید .
DaRiOuShJh
03-02-2010, 18:06
ای بابا
نوعه دیگه ای هم داره ؟
آره احتماله خط انداختن داره ولی آخه جنس پلاستیکش نرمه
دوستان صدای این گوشی بهتره یا 5730؟؟؟؟؟؟؟
تو هندزفری چه طوریه صداش؟؟؟
به طور کلی کیفیت صداش چه طوره؟
:40:
صداش خوبه . یعنی در حد لا لیگا عالیه . .من توی یه جایی خونده بودم که سومین گوشی برتر از لحاظ پخش موزیک هستش . ولی هندز فریش به نسبت اسپیکرهاش خوب نیست ( البته مال من که اینجوریه ) . ولی در مجموع حرف نداره یکه یکه :8:
ای بابا
نوعه دیگه ای هم داره ؟
آره احتماله خط انداختن داره ولی آخه جنس پلاستیکش نرمه
شک نکن که خش میندازه . بعدشم تا دلت بخواد تو بازار انواع مختلف کاور گیر میاد که بسته به سلیقه ی جنابعالی داره . . . :20:
این طور که تو سایت نوشته این گوشی حالت استریو نداره یعنی تک اسپیکره هست ولی 5800 دو اسپیکره هست و حالت استریو داره حالا باید ببینی اونی که داره چی می گه من 5800 دارم صداش عالیه!!!!
enimonte
03-02-2010, 22:18
کاور اصلیش اینه
یک کاور دیگه هست به همین شکل و شمایل ولی کوچیکتر.گوشی به زور داخل و بیرون میاد.دیروز توی یک سایت روسی یک ورژن از هلوکس رو گذاشته بودند نوشته بود قابلیت هک ورژن 40 رو داره،خیلی امیدوار شدم که از دست ساین کردن راحت بشم ولی......
DaRiOuShJh
04-02-2010, 00:22
آهان مرسی برادر
منم همین رو دارم
ولی پایینش روش نوکیا هک شده
یعنی وسطه همین تور توریا
خوبه حالا؟
enimonte
04-02-2010, 00:38
آهان مرسی برادر
منم همین رو دارم
ولی پایینش روش نوکیا هک شده
یعنی وسطه همین تور توریا
خوبه حالا؟
مال من وسط توری ها آرم نوکیا رو نداره.از خوب بودن که خوبه، بعضی اوقات واقعا به درد میخوره.خش هم تا به حال ننداخته.
دوستان!
من میخواستم اول رنوار الجی بگیرم ولی هر چقدر میخواستم بی خیال سیمبین شم، نشد.
ملاک اصلی انتخابم هم همیشه صدای با کیفیت چه در هندزفری و چه در اسپیکر هستش.
الان موندم بین 5800 و 5730.
از طرفی 5730 کیبورد کامل داره ...
از طرفی هم میشنوم که سرعت خیلی کمی داره و صدای خوبی نداره.
ولی 5800 همونطور که شما فرمودید صدای عالی داره.
فقط نکته ای که هست اینه که صدای 5800 در حد 5700 هستش؟؟؟(یا حالا بالاتر از اون؟؟)
چون من 5700 دارم و میتونم مقایسه کنم با اون!
ممنونم از پاسخهاتون.
siavash online
04-02-2010, 09:25
فقط نکته ای که هست اینه که صدای 5800 در حد 5700 هستش؟؟؟(یا حالا بالاتر از اون؟؟)
ممنونم از پاسخهاتون.
دوست من،منم مثل شما 5700 داشتم ،الانم 4 ماه 5800 دارم، صدای اسپیکرش با کیفیت بالاتر و بلندتری هستش شک نکن.از 5700 راضی بودم از این خیلی بیشتر:8:
DaRiOuShJh
04-02-2010, 13:12
برادر منم 5730 میخواستم بگیرم ولی 5800 رو دیدم کلا بی خیالش شدم
کیبورد که هیچ همه چی داره این 5800
دوستان!
ممنونم از پاسخهاتون.
بله دوست عزیز اگر 5800 بگیری کاملا راضی خواهی بود از نظر صدا و سرعت و ...:11:
DaRiOuShJh
04-02-2010, 13:52
برادران کشفیات و سوالات و توصیه ها!!! و .. ی جدید رو مطرح کردم در اینجا
ممنون میشم یه سر بزنید راهنمایی کنید مخصوصا جناب لولو خان عزیز که همش زحمت داریم میدیم بهشون:
P A R S A
04-02-2010, 14:49
برادر منم 5730 میخواستم بگیرم ولی 5800 رو دیدم کلا بی خیالش شدم
کیبورد که هیچ همه چی داره این 5800
وسط بحث اینم من بگم که مطمئن باش کیبرد مجازی هیچ وقت نمیتونه جای کیبرد فیزیکی رو بگیره!
دوستان!
ممنونم از پاسخهاتون.
دوست عزیز همونطور که بقیه گفتن صداش خوبه و از 5700 سر تر هست!!!
ولی در مورد کیبورد کامل من یه نرم افزار ریختم که یه عکس می ذارم دیگه انتخاب با خودت!!!
تو عکس اول وقتی اون قسمتی که با کادر زرد نشون دادم رو می زنی کادر زرد تو عکس دوم باز می شه که همونطور که می بینی هر نوع از کیبوردی رو که بخوای می تونی انتخاب کنی عکس زیر از حالت Full Screen Qwerty هست
DaRiOuShJh
04-02-2010, 17:26
وسط بحث اینم من بگم که مطمئن باش کیبرد مجازی هیچ وقت نمیتونه جای کیبرد فیزیکی رو بگیره!
برادر مجازی چیه
کیبورد شون اندازه کامپیوتر که نیست 3 انگشتی بزنی
این به نظرم کیبودش گنده تر هم هست
البته هر چی خودت دوست داری
ولی این مزاباش به نظرم بیشتره
رانر جان عکسا برا من لود نمیشه
رانر جان عکسا برا من لود نمیشه
عکسارو جای دیگه آپ کردم درست شد؟
DaRiOuShJh
04-02-2010, 19:13
مرسی حله:10:
برادر اگه بتونی برنامه های کاربردیت رو که راضی هستی و کرکشون سالمه رو توی رپید شیری جایی اپلود کنی عالی میشه
من به شخصه اکثرشون رو ندارم
البته اگه زحمتی نیست
خب دوستان من هم گوشیم رو با nsu آپدیت کردم.ورژن 40 الان روشه
حالا گوشی رو باید مستر ریست کنم؟
مموری رو هم باید فرمت کنم؟
کلا کارهایی که بعد از آپدیت باید انجام بدم چیه؟
البته بک آپ هم گرفتم
برادر اگه بتونی برنامه های کاربردیت رو که راضی هستی و کرکشون سالمه رو توی رپید شیری جایی اپلود کنی عالی میشه
البته اگه زحمتی نیست
چشم
البته من گوشیم رو هک کردم و این برنامه هارو نصب کردم!!!
براتون آپ کنم؟
DaRiOuShJh
04-02-2010, 20:33
منم هک کردم برادر
بدونه هک که واقعا شکنجس
البته با کمک دوستمون
شما هم با hello ox هک کردی دیگه؟ درسته
اگر بتونی اپلود کنی که خیلی سپاسگزار خواهم شد
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
بچه ها از شما کسی تونست این برنامه رو نصب کنه؟
Garmin Mobile XT
اعصابم رو ریخت به هم اصلا card ID ای نداره تو قسمته about اش!!!
منم هک کردم برادر
بدونه هک که واقعا شکنجس
البته با کمک دوستمون
شما هم با hello ox هک کردی دیگه؟ درسته
اگر بتونی اپلود کنی که خیلی سپاسگزار خواهم شد
---------- Post added at 08:33 PM ---------- Previous post was at 08:31 PM ----------
Garmin Mobile XT
بله منم با Hello ox هک کردم
انشالا تا فردا براتون آپ می کنم!!!!
mohammad_1ta
04-02-2010, 21:34
Garmin Mobile XT
شما دقیقاً ورژن چندشو نصب کردی؟
من یادم میاد ماله منم همین مشکل رو داشت، یه ورژن دیگشو نصب کردم، درست شد...
الان ورژنی که روی گوشی من نصب هست، اینه: 5.00.40s60.9
DaRiOuShJh
04-02-2010, 21:49
تو فایل نصبش زده:
5.00)50(
enimonte
04-02-2010, 22:51
سلام.این مشکل بالا اومدن تصاویر و ویدیو ها بعد از 7 ثانیه هنوز برای من درست نشده:41:کسی اطلاعی نداره
البته اگه زحمتی نیست
سلام به همگی اینم برنامه های گوشی من که براتون آپ کردم امیدوارم بدردتون بخوره:
Resco.Photo.Viewer.v5.03Beta.S60v3.SymbianOS9.x.Un signed.Cracked
Smart Movie 4.15 + Crack
VerySoft.NiceCalc.v2.0.S60v3.UIQv3
Best Screensnap s60 3 and 5 v.2.00
brightlight
mobilepaint_s60_5_0_v_1_0_0_customselfs
Resco.Photo.Viewer.v5.05Beta.S60v3.SymbianOS9.x.Un signed.Cracked
ScratchPad
strobe (Light)
WFvirtualKeyboard_0.9.4.mod
Wild-Mobile SmartComGPS v1.55 S60v3.SymbianOS9.1.Unsigned.Cracked-SergeyL
یه نکتی رو هم بگم:
من اشتباها فایلای هک گوشی خودم رو که فولدر Runner هست رو تو همین برنامه ها آپ کردم گفتم که بتون بگم فکر نکنید برنامست!!!!:31:
Oracle_Eldorado
05-02-2010, 09:30
ScratchPad
strobe (Light)
یه توضیحی میدی که این 2 تا چی هستن ؟
راستی دوستان من دیروز یه کیف فابریک واسش گرفتم ولی خیلی سفته !
وقتی گوشی رو داخلش میزارم خوبه ، ولی در آوردنش عذابه !
مال بقیه دوستان هم همینطوریه ؟
یه توضیحی میدی که این 2 تا چی هستن ؟
راستی دوستان من دیروز یه کیف فابریک واسش گرفتم ولی خیلی سفته !
وقتی گوشی رو داخلش میزارم خوبه ، ولی در آوردنش عذابه !
مال بقیه دوستان هم همینطوریه ؟
ScratchPad:
یه برنامه برای نوشتن با قلم بر روی صفحه است البته نمی دونم کاربردی هست براتون یا نه!!!
strobe (Light:
یه برنامه هست که هم فلشره و هم چراغ قوه
در مورد کیفشم منم رفتم یکی خریدم ماله منم همونطوریه که می گید!!!!
Xx Hossein xX
05-02-2010, 12:12
سلام ...
بعد از آپدیت فریمور کیبورد تمام صفحه رفت !
چطوری میشه برگردوندش ؟!
enimonte
05-02-2010, 12:16
سلام ...
بعد از آپدیت فریمور کیبورد تمام صفحه نداره ؟!؟ چطوری میشه برگردوندش ؟!
سنسور گوشیت رو روشن کن بعد برو توی حالت تایپ و گوشیت رو بچرخون.
اگه منظورتون همون Mark هست نه نداره
ولی با برنامه می تونی!!!
سلام رفیق
میتونی برنامه معرفی کنی ؟ :20:
Oracle_Eldorado
05-02-2010, 12:35
ScratchPad:
یه برنامه برای نوشتن با قلم بر روی صفحه است البته نمی دونم کاربردی هست براتون یا نه!!!
strobe (Light:
یه برنامه هست که هم فلشره و هم چراغ قوه
در مورد کیفشم منم رفتم یکی خریدم ماله منم همونطوریه که می گید!!!!
مرسی عزیز خیلی لطف کردی .
شما چند وقته کیف خریدی ؟
نرم نشده ؟
javad8006
05-02-2010, 12:41
عزيزان نرم افزاري هست كه بتونه گوشي رو بهينه سازي كنه و فايل هاي اضافي رو پاك كنه
يك چيزي تو مايه هاي tune up تو كامپيوتر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.