مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
بله حرفتون کاملا درسته ، خط منم طبق اون عکس بعضی وقتا تا 7 مگ میکشه بعضی وقتا هم تا 6 ولی من گفتم رو 4 مگ بزارن
پس اینم شانس منه که 5 روز اومدم اینجوری شد !
دیروز افت سرعت و قطعی های چند ثانیه ای داشتم امروزم از الان افت سرعت شروع شده برام ( باور کنین خواستم speedtest رو باز کنم باز نشد ! )
--------------------------
بعد حدودا 5 دقیقه تقریبا خوب شد !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکلات رو 3-4 روزه که پیدا کردم قبلا این طوری میشد ولی خیلی کم (مثلا ماهی 1-2 بار اونم بیشتر از نیم ساعت نمیشد) ولی الان 4-5 روزه در ساعات اوج مصرف این مشکل پیش میاد که مشخصه مربوط به پهنای باند و زیر سر های وب و خسیس بازیهاش تو تقسیم پهنای بانده
rahman0158
22-04-2018, 16:45
youtube 2k. پارس آنلاین
این دو شرکت با هم وارد مرحله ادغام شدن (پشتیبانی تو پیج رسمی پارس آنلاین تو اینستاگرام اعلام کرد) علت افت کیفیت تو این چهار پنج روز اخیر هم همینه و باید از این بعد منتظر افت کیفیت (بالا رفتن پینگ، افزایش تایم اوت و کاهش سرعت تک کانکشن و استریمینگ) و قطعی ها بیشتر از این (به خصوص در ساعات اوج مصرف) بود
با اين حساب به نظر شما نياييم به سمت پارس آنلاين؟!
چون من از هاي وب اشتراک دارم ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين:n13:
با اين حساب به نظر شما نياييم به سمت پارس آنلاين؟!
چون من از هاي وب اشتراک دارم ميخواستم جمع آوري کنم بيام پارس آنلاين:n13:
به نظر من اگه شرکت بهتری در محدوده مخابراتی شما پورت خالی داره (مثل شاتل یا هرشرکتی که به نظرتون کیفیت مناسبی داره) سمت پارس نیاید
من قبلا از اینکه بیام پارس آنلاین، های وب داشتم افتضاح بود (تو ساعات اوج مصرف یا کلا قطع می شد و یا انقد تایم اوت بالا و یا تک کانکشن ضعیف بود که عملا غیر از دانلود با 32 کانکشن (اونم فقط از سرورهای داخلیی) هیچ استفاده یی نمی شد از اینترنت کرد) بعد اومدم پارس و تا یک سال عالی بود طوری که من قراردادمو دوباره یک ساله تمدید کردم تا حدود 6 ماه پیش که های وب پارس رو خرید (البته اوایل خوب بود ولی از حدود دو هفته به عیدکیفیت رو به نزول رفته)پارس تا 6 ماه پیش جز بهترین شرکتها از نظر کیفیت بود ولی مدتیه که داره یواش یواش کیفیتش افت می کنه ولی خب فعلا هنوزم از های وب خیلی بهتره ولی احتمالا تا جایی که کیفیتش تا حد های وب افت کنه پیش میره
(لازم به تاکید می دونم مطالبی که در بالا گفتم مربوط به تجربیات خودم و همچنین کلیت کیفیت این شرکت ها تو نظرات کاربران این فرومه حالا ممکنه در مورد عده ای از کاربران مصداق نداشته باشه ولی خب به صورت عمومی میشه گفت کیفیت پارس فعلا از های وب بهتره ولی پارس نسبت به کیفیت خودش تنزل قابل ملاحظه ای داشته همچنین منظور از کیفیت داشتن پینگ تایم زیر 120، تک کانکشن نزدیک به سرعت سرویس و سرعت دانلود مولتی کانکشن، استریمنگ قوی، تایم اوت کمتر از 2 درصد و مهمتر از همه اینها پایداری و یکسان بودن کیفیت در کل ساعات شبانه روز هست وگرنه های وب هم در ساعات خلوتی اگر شرایط خاصی نباشه کیفیتش خوبه ولی مشکل بی کیفیتی در ساعات شلوغی هست که الان گریبان گیر پارس هم شده)
misam5526
22-04-2018, 19:18
ماجرای ادغام دو شرکت همون خرید حقوقی و مالکیت مالی و مدیریتی های وب بر پارس انلاینه و تا امروز های وب استفاده و ادغامی در شبکه اینترنت یا زیرساخت سرورهای پارس نداشته و پارس از لحاظ فنی همچنان مستقل عمل میکنه.
کیفیت نت هم به نظر من نسبت به چند ماه پیش خیلی بهتر شده. به عنوان یک سرویس 3 مگ خیلی خوب جواب داده تا این لحظه پارس و برای ماهی 17 هزار خیلی خوب بوده.
برای تجزیه و تحلیل و رای صادر کردن نسبت به بد یا خوب بودن شرکتی به بزرگی پارس آنلاین که قریب به نیم میلیون مشترک داره اطلاعات جامعتر از اینی که اینجا رخ میده نیازه.
MOHAMMAD2010
22-04-2018, 19:23
جالبه امروز از دوستم هم که پارس انلاین داره و تو محله خودمون هست پرسیدم اونم گفت این 2 روز هم قطعی داشته هم افت سرعت !
برای بعضی از دوستان مثل اینکه واقعا خوبه همه تایم ها
نمیدونم شاید واقعا مشکل از مرکز مخابراتی هست !
تست الان :
جالبه امروز از دوستم هم که پارس انلاین داره و تو محله خودمون هست پرسیدم اونم گفت این 2 روز هم قطعی داشته هم افت سرعت !
برای بعضی از دوستان مثل اینکه واقعا خوبه همه تایم ها
نمیدونم شاید واقعا مشکل از مرکز مخابراتی هست !
تست الان :
من قبلا های وب داشتم مشکل لود شدن سایت داشتم یعنی اینترنت وصل بود ولی انگار دیتا رد و بدل نمیشد و همینطور هم ویدیو های اینستاگرام قطع میشد و با مکث همراه بود و تلگرام هم مثلا میخواستی ویدیو دانلود کنی باید چند بار هی رو ویدیو تاچ میکردی و قطع میکردی تا یهو بعد از دو سه بار شروع کنه به دانلود...با پارس انلاین مشکلی نداشتم ولی الان دو سه روزی میشه که همون مشکل اینستاگرام برام به وجود اومده و ویدیو ها هی قطع میشه ولی مشکل افت سرعت و قطعی و لود شدن سایت ندارم
من قبلا های وب داشتم مشکل لود شدن سایت داشتم یعنی اینترنت وصل بود ولی انگار دیتا رد و بدل نمیشد و همینطور هم ویدیو های اینستاگرام قطع میشد و با مکث همراه بود و تلگرام هم مثلا میخواستی ویدیو دانلود کنی باید چند بار هی رو ویدیو تاچ میکردی و قطع میکردی تا یهو بعد از دو سه بار شروع کنه به دانلود...با پارس انلاین مشکلی نداشتم ولی الان دو سه روزی میشه که همون مشکل اینستاگرام برام به وجود اومده و ویدیو ها هی قطع میشه ولی مشکل افت سرعت و قطعی و لود شدن سایت ندارم
علت این مشکل تایم اوت و نوسانات پینگ هست که بر اثر کمبود پهنای باند بین الملل مخصوصا در ساعات اوج مصرف (10 شب تا 1 نیمه شب) مخصوصا در مورد سایت های خارجی به وجود آمده
ولی در مورد سایت های داخلی تایم اوت وجود نداره چون مشکلی در زمینه پهنای باند داخلی نیست
همین الان یه پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 و همچنین یه پینگ داخلی بگیرید و نوسانات و تایم اوت پینگ خارجی با داخلی رو مقایسه کنید مشخص میشه علت خوب لود نشدن ویدیو چیه
(قبلا همین پایداری پینگ داخلی برای پینگ های خارجی هم وجود داشت (نوسانات کم و تایم اوت خیلی کم (کمتر از 2 درصد)) ولی متاسفانه چند روزه این مشکل برای تعداد قابل توجهی از کاربرا به وجود امده (در های وب کمبود پهنای باند و همچنین تجهیزات فنی نامناسب باعث تایم اوت ها و نوسانات بیشتر نسبت به وضعیت فعلی پارس آنلاین میشده و به همین دلیل افت کیفیت محسوس تر بوده ولی فعلا پارس آنلاین چون بستر فنی مناسبی داره مشکل ظاهرا فقط از کمبود پهنای باند به علت افزایش مشترکین بعد از عیده)
rahman0158
22-04-2018, 21:14
ساعت 10 شب پارس آنلاین. دوستان بارها در این تاپیک اشاره شده همه چی بر میگرده به مرکز مخابراتی و پهنای باند منطقه !!!
ساعت 10 شب پارس آنلاین. دوستان بارها در این تاپیک اشاره شده همه چی بر میگرده به مرکز مخابراتی و پهنای باند منطقه !!!
بنده ساکن غرب کشور هستم یکی از دوستان از بچه های کرمان (شرق کشور) و ... و همه مون هم مشکل مشابهی داریم. بعضی از مشکلات فراتر از یک منظقه مخابراتی و شهر خاص هستن (برای بررسی وضعیت پینگ بهتره حداقل 100 عدد پینگ از یه آدرس گرفته بشه (مثلا ping 8.8.8.8 -n 100) تا نوسانات و تایم اوت ها بهتر مشخص بشن)
البته پهنای باند بین الملل از گیت وی های مختلف تامین میشه و همین که دوستان میگن پینگ بستگی به مسیر داره و ممکنه برای بعضی از مناطق کشور مشکل کمتر باشه ولی خب حداقل مشخصه که این مشکل 4-5 روزه ایجاد شده و محدود به یک مرکز مخابراتی و شهر خاص نیست
misam5526
22-04-2018, 21:42
تست از کرمانشاه- غرب کشور - ساعت 10:30 شب
سرویس 3 مگ.
پینگ 8.8.8.8 بدون پروفایل گیم (خط نویز دار) -
جالبه دو نفر از پشتیبان ها پارس آنلاین تو این تاپیک هستن یکی پست میذاره اون یکی لایک میکنه هر کی هم بخواد از پارس آنلاین انتقاد کنه میزنن زیرش (همون طوری که تو پیج اینستاگرام خیلی از نظرات مخالف پاک میشن) الان دوستانی که مشکل دارن برن نظرشونو تو پیج اینستاگرام پارس آنلاین بنویسن خواهید دید که تو مدت کمی توسط پارس آنلاین نظرتون حذف خواهد شد
George Shelly
22-04-2018, 22:01
جالبه دو نفر از پشتیبان ها پارس آنلاین تو این تاپیک هستن یکی پست میذاره اون یکی لایک میکنه هر کی هم بخواد از پارس آنلاین انتقاد کنه میزنن زیرش (همون طوری که تو پیج اینستاگرام خیلی از نظرات مخالف پاک میشن) الان دوستانی که مشکل دارن برن نظرشونو تو پیج اینستاگرام پارس آنلاین بنویسن خواهید دید که تو مدت کمی توسط پارس آنلاین نظرتون حذف خواهد شد
آره دقیقا!
ادمین اینستاشون خیلی عوضیه درجا پاک می کنه فقط چیزایی که خودش دوست داره رو میزاره بمونه ، ولی تو آسیاتک هرچی بگی کسی پاک نمی کنه و ادمینش باحاله .
البته من پارس ندارم.
rahman0158
22-04-2018, 22:02
جالبه دو نفر از پشتیبان ها پارس آنلاین تو این تاپیک هستن یکی پست میذاره اون یکی لایک میکنه هر کی هم بخواد از پارس آنلاین انتقاد کنه میزنن زیرش (همون طوری که تو پیج اینستاگرام خیلی از نظرات مخالف پاک میشن) الان دوستانی که مشکل دارن برن نظرشونو تو پیج اینستاگرام پارس آنلاین بنویسن خواهید دید که تو مدت کمی توسط پارس آنلاین نظرتون حذف خواهد شدتاپیک هست و بحث ازاده دوست گرامی دلیل نمیشه در نقطه و شهری و یامرکز شما مشکلی وجود داشته باشه و با اسرار و پافشاری شما میخواید کل زیر مجموعه یک شرکت رو زیر سوال ببرید . هیچ شرکتی برتر از دیگر شرکتی نیست و همه در یه سطح هستند. اون شرکتی برنده میدانه که با مدیریت پهنای باند خودش در مراکز مختلف باعث بشه با کمبود پهنا مواجه نشن. کسی جانب دار شرکت خاصی نیست و بنده خودم از ۳ شرکت مخابرات و پارس و های وب نت دارم. خواستیددر اون تاپیک ها هم در خدمتیم.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
برداشت آزاد با خوانندگان تاپیک (خودتون پست های این 3تا پیج آخر رو مطالعه کنید ببینید حق با کیه و لحن حرف زدن ها رو مقایسه کنید)
misam5526
22-04-2018, 22:11
پست من در توصیه و تعریف از فن اوا :
پست من در تعریف و توصیه دیده بان نت (زمانی که وضعیت خوبش رو میدیدم و صادقانه توصیه میکردم به بقیه):
یکی از پست های من در بیان تجربه مثبت و توصیه شاتل :
یادمه قبلتر یکی دو کاربر هم بودند وقتی معلوم شد فرق بیت و بایت رو نمیدونن (در بحث طرح جدید نت) شروع کردن به توهین که اونجا معاون وزیر شدم! اینجا ظاهرا تنزل مرتبه پیدا کردم به پشتیبان یک شرکت! (شایدم پشتیبان همه شرکتها).
مدیران لطفا مثل تاپیک دیده بان نت به وضعیت کاربرایی که با پست های توهین امیزشون تاپیک رو به حاشیه میکشن برخورد کنند.
:n05::n05:
-------
ساعت 11 شب -سرویس 3 مگ
MOHAMMAD2010
23-04-2018, 10:58
بالاخره ما هم که میگیم سرعت پایینه و قطعی داره دروغ که نمیگیم ! ( یه جوری دوستان تو پست بعدش میان عکس میزارن انگار میخوان بگن شما دروغ میگین و نت پارس عالیه ! )
متاسفانه امروز هم اون مشکلات قطعی چند ثانیه ای رو دارم
به پشتیبانی هم خواستم زنگ بزنم دقیقا 20 دقیقه پشت خط بودم بعدشم بوق اشغال خورد !
---------------------------------------------
مودم رو خاموش روشن کردم که سرعت بهتر بشه باز یه ip گرفت که تو speedtest این ارور رو میده !
renfield
23-04-2018, 11:06
پارس عالیه !
reza_v66
23-04-2018, 13:48
پارس آنلاین به حجم دزدی معروفه! من و خیلی از افراد دیگه به دلیل حجم دزدی از این شرکت رفتیم.
در ضمن میزان آپلود موقع دانلود اینقدر زیاد نیست که دوستان میگن. هر گیگ دانلود حداکثر 70-80 مگ آپلود داره نه 200 مگ!!!
شما هم دنبال یه آی اس پی دیگه باش چون این موضوع به هیچ عنوان درست نمیشه
خخخخ من تازه از مخابرات اومدم پارس و الان با اینکه حجم دزدی میکنه ولی صدبرابر باز بهتره مخابراته...
binaafarin
23-04-2018, 14:28
منم ازپارس انلاین راضی نیستم
یک بار قطعی داشتم حدود 4 ساعت زنگ زدم گفت مخابراتتون زده درحال سرویس دهی هست گفتم خود این 4 ساعت رو حبران هم میکنیند ؟(حالا4 ساعت چیزی نیست ک بخوان حبران کنم گفتم بپرسم ببینم چی میگه) گفتش نه چون قطعی سراسریه
واقعا منطقشون اینحوریه
قظعی و وصلی همک فک وفراوون
hotman1234
23-04-2018, 18:12
از وضعیت خراب پارس همین بس که صبح تا شب پینگ 100 میده از 8 شب تا 1-2 پینگ میشه 250 پایین هم نمیاد.
بنده سرویس 8 مگ گرفتم زمان ثبت نام همشون لال تشریف داشتن نگفتن منطقه شما پوشش ضعیفو نهایت تا 2 مگ جواب میده
بعد از خرید روزای اول سرعتم رو 1 مگ بود زنگ زدم گفتن نویز داره جواب نمیده منم پی در پی زنگ زدم و نهایت تا 2 و بعد 3 مگ بردن بالا سرعتم برای 3 مگ راضی کنندست البته تو ساعت شلوغی نوسان داره اما قابل قبول و با اینکه میگفت رو 2 مگ هم ممکنه جواب نده اما رو 3مگ قطعی ندارم زنگ میزنم میگم ببر بالاتر ببینم چی میشه میگه نمیشه نویز شدید ! آخرم گفتن منطقه شما همه همین مشکل رو دارن و جواب نمیده
امروز تو سایت ارتباطات رادیویی ثبت شکایت کردم ببینم چی میشه
در ضمن نظر سنجی هم داره برای شرکتهای سرویس دهنده برای سال 97 دوستان برید از خجالت پارس در بیاید من ک هر چی تو این چند وقت عقده داشتم خالی کردم
بالاخره ما هم که میگیم سرعت پایینه و قطعی داره دروغ که نمیگیم ! ( یه جوری دوستان تو پست بعدش میان عکس میزارن انگار میخوان بگن شما دروغ میگین و نت پارس عالیه ! )
متاسفانه امروز هم اون مشکلات قطعی چند ثانیه ای رو دارم
به پشتیبانی هم خواستم زنگ بزنم دقیقا 20 دقیقه پشت خط بودم بعدشم بوق اشغال خورد !
---------------------------------------------
مودم رو خاموش روشن کردم که سرعت بهتر بشه باز یه ip گرفت که تو speedtest این ارور رو میده !
دقیقا برا منم همین ارور میده:n24:
misam5526
23-04-2018, 19:13
بنده سرویس 8 مگ گرفتم زمان ثبت نام همشون لال تشریف داشتن نگفتن منطقه شما پوشش ضعیفو نهایت تا 2 مگ جواب میده
بعد از خرید روزای اول سرعتم رو 1 مگ بود زنگ زدم گفتن نویز داره جواب نمیده منم پی در پی زنگ زدم و نهایت تا 2 و بعد 3 مگ بردن بالا سرعتم برای 3 مگ راضی کنندست البته تو ساعت شلوغی نوسان داره اما قابل قبول و با اینکه میگفت رو 2 مگ هم ممکنه جواب نده اما رو 3مگ قطعی ندارم زنگ میزنم میگم ببر بالاتر ببینم چی میشه میگه نمیشه نویز شدید ! آخرم گفتن منطقه شما همه همین مشکل رو دارن و جواب نمیده
امروز تو سایت ارتباطات رادیویی ثبت شکایت کردم ببینم چی میشه
در ضمن نظر سنجی هم داره برای شرکتهای سرویس دهنده برای سال 97 دوستان برید از خجالت پارس در بیاید من ک هر چی تو این چند وقت عقده داشتم خالی کردم
دقیقا برا منم همین ارور میده:n24:
اروری که میبینید بخاطر عدم نگشیشن موفقیت آمیز بین مودم و دستگاه dslam شرکت و درنتیجه وقوع خطا در ارسال پکتهای اطلاعات در ریت و تنظیمات فعلیه که مودم در قسمت CRC این خطاها و ارسال ناموق رو ثبت میکنه.
این اتفاق برای خطوط نویز دار میفته زمانی که پورت TCP و UDP بیش از استاندارد سایت speedtest در برقراری ارتباط تاخییر میکنند این سایت از انجام تست خودداری میکنه.
برای رفع مشکل می بایست مودم رو خاموش رو شن کنید تا در یک ارتباط جدید مودم و دستگاه DSLAM اقدام به تنظیم مجدد ریت خط و رفع ارورها کنند.
misam5526
23-04-2018, 19:48
یکی از دوستان در یک پیام ازم خواست که پینگ چندتا سرور اروپایی که ظاهرا برای بازی هست رو تست کنم. منم اینجا میزارم برای بقیه هم شاید مفید باشه.
فقط در مورد بازی من دوتا نکته رو تذکر بدم:
1- من اهل بازی نیستم و خودم هیچ بازی انلاینی رو انجام نمیدم و نظری درباره وضعیت گیمرها ندارم
2- خط من بخاطر نویر روی پروفایل معمولیه اما کسایی که پروفایل گیم ست بشه رو خطشون پینگ داخلی و خارجی کمی بهتر خواهند داشت.
تست پینگ سرور lux.valve.net :
تست پینگ سرور sto.valve.net:
تست پینگ سرور vie.valve.net :
MOHAMMAD2010
23-04-2018, 19:49
اروری که میبینید بخاطر عدم نگشیشن موفقیت آمیز بین مودم و دستگاه dslam شرکت و درنتیجه وقوع خطا در ارسال پکتهای اطلاعات در ریت و تنظیمات فعلیه که مودم در قسمت CRC این خطاها و ارسال ناموق رو ثبت میکنه.
این اتفاق برای خطوط نویز دار میفته زمانی که پورت TCP و UDP بیش از استاندارد سایت speedtest در برقراری ارتباط تاخییر میکنند این سایت از انجام تست خودداری میکنه.
برای رفع مشکل می بایست مودم رو خاموش رو شن کنید تا در یک ارتباط جدید مودم و دستگاه DSLAM اقدام به تنظیم مجدد ریت خط و رفع ارورها کنند.
دوست عزیز من بیشتر از 10 ساله Adsl دارم و همیشه نویز خطم ثابت بوده و همیشه هم تو این مدت خطم رو 4 مگ بوده ، تا حالا هیچ وقت این ارور رو نداشتم تا اینکه این یک هفته که از پارس انلاین سرویس گرفتم این ارور میاد !
این مشکل اصلا ربطی به نویز نداره و کاملا مربوط به شرکت هست
کافیه ip عوض بشه تا این ارور نیاد - حتی وقتی قند شکن هم وصل میکنم راحت تست میگیره دوباره تا قطع میکنم این ارور میاد
misam5526
23-04-2018, 20:01
دوست عزیز من بیشتر از 10 ساله Adsl دارم و همیشه نویز خطم ثابت بوده و همیشه هم تو این مدت خطم رو 4 مگ بوده ، تا حالا هیچ وقت این ارور رو نداشتم تا اینکه این یک هفته که از پارس انلاین سرویس گرفتم این ارور میاد !
این مشکل اصلا ربطی به نویز نداره و کاملا مربوط به شرکت هست
کافیه ip عوض بشه تا این ارور نیاد - حتی وقتی قند شکن هم وصل میکنم راحت تست میگیره دوباره تا قطع میکنم این ارور میاد
اگه به داشتن نت هست که سابقه داشتنم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست... ولی این ملاک من هیچ وقت نبوده. من تحصیلکرده سخت افزار و ای تی در مقاطع لیسانس و فوق هستم و برای همینم خیلی با هر کسی وارد جر و بحث نمیشم. به شما تا حالا دو یا سه بار جواب دادم که به عنوان یه کار بر عادی در این فروم که وظیفه ای ندارم برای رفع مشکل شما به نظرم کافی بوده.
حالا یا استفاده کنید و یا نشنیده بگیرید ولی جر و بحث یا جدلی با هم نداریم. در این راستا هم شما هر پست و نظری در باره شرکتهای مختلف بزارید حتی اگه به نظر من اشتباه باشه، من هیچ جوابی و نقل قولی برای اون نخواهم داشت.
این پست هم برای اون دوستمون بود که ایشون هم یا استفاده میکنه از اطلاعاتی که میشنوه یا کار خودش رو میکنه و اهمیتی رو نمیده. به قول اون مسئولمون نمیشه کسی رو با زور برد بهشت که! هر کسی راه خودش رو انتخاب میکنه.
MOHAMMAD2010
23-04-2018, 20:18
اگه به داشتن نت هست که سابقه داشتنم بیشتر از شما نباشه کمتر نیست... ولی این ملاک من هیچ وقت نبوده. من تحصیلکرده سخت افزار و ای تی در مقاطع لیسانس و فوق هستم و برای همینم خیلی با هر کسی وارد جر و بحث نمیشم. به شما تا حالا دو یا سه بار جواب دادم که به عنوان یه کار بر عادی در این فروم که وظیفه ای ندارم برای رفع مشکل شما به نظرم کافی بوده.
حالا یا استفاده کنید و یا نشنیده بگیرید ولی جر و بحث یا جدلی با هم نداریم. در این راستا هم شما هر پست و نظری در باره شرکتهای مختلف بزارید حتی اگه به نظر من اشتباه باشه، من هیچ جوابی و نقل قولی برای اون نخواهم داشت.
این پست هم برای اون دوستمون بود که ایشون هم یا استفاده میکنه از اطلاعاتی که میشنوه یا کار خودش رو میکنه و اهمیتی رو نمیده. به قول اون مسئولمون نمیشه کسی رو با زور برد بهشت که! هر کسی راه خودش رو انتخاب میکنه.
بحث سابقه نیست بحث اینه شما دقیقا مثل کارشناس های شرکت ها هر چی کاربر میگه میگی مشکل از نویز خطت هست !
جالبه که شما جواب حرف منطقی منو اینجوری میدین !
کلا پست های شما رو تو تاپیک های مختلف همیشه دیدم و از نظرتون مرغ یه پا داره همیشه !
خخخخ من تازه از مخابرات اومدم پارس و الان با اینکه حجم دزدی میکنه ولی صدبرابر باز بهتره مخابراته...
شما از مخابرات به هر شرکت دیگه ای بری همینقدر بهتر هست:n02::n02:
misam5526
23-04-2018, 20:26
بحث سابقه نیست بحث اینه شما دقیقا مثل کارشناس های شرکت ها هر چی کاربر میگه میگی مشکل از نویز خطت هست !
جالبه که شما جواب حرف منطقی منو اینجوری میدین !
کلا پست های شما رو تو تاپیک های مختلف همیشه دیدم و از نظرتون مرغ یه پا داره همیشه !
حرفای شما به نظر خودتون منطقیه! من منطق شما رو قبلا دیدم تو تاپیک شاتل وقتی گفتم خط تخلیه شده با تمسخر جواب دادی .... قطعا سوال و ابهام جواب داره ولی جواب کی رو بدم به خودم مربوطه. اگه احساس کنم یه کاربر واقعا باید براش وقت گذاشت ساعتها باهاش بحث خواهم کرد.
اصولا هرکسی دوست نداره نخونه پست های منو. اجباری که نیست. ای دی منو دیدید اسکرول کنید تا چشمتون نیفته به پستها و آزرده خاطر بشید.
MOHAMMAD2010
23-04-2018, 20:32
حرفای شما به نظر خودتون منطقیه! من منطق شما رو قبلا دیدم تو تاپیک شاتل وقتی گفتم خط تخلیه شده با تمسخر جواب دادی .... قطعا سوال و ابهام جواب داره ولی جواب کی رو بدم به خودم مربوطه. اگه احساس کنم یه کاربر واقعا باید براش وقت گذاشت ساعتها باهاش بحث خواهم کرد.
اصولا هرکسی دوست نداره نخونه پست های منو. اجباری که نیست. ای دی منو دیدید اسکرول کنید تا چشمتون نیفته به پستها و آزرده خاطر بشید.
تمسخری در کار نبود ! حتی اگه دقت میکردین اخر تاپیک اومدم از کسایی که جواب دادن تشکر هم کردم !
حالا چرا اینقدر از نگاه بالا به بقیه نگاه میکنین !؟ کاملا از لحنتون مشخصه !
و جالبه چرا شما همیشه با همه بحثتون میشه و حتی یه تاپیک به خاطر شما قفل شد !
-----------------------------------------
یکی از دوستان چند صفحه پیش حرف خوبی زد که گفت برداشت ازاد با خوانندگان تاپیک ! منم دیگه بحثی با شما ندارم و جوابی هم به شما نمیدم چون فایده ای نداره
misam5526
23-04-2018, 21:14
جر و بحث بیخود فقط انرژی آدم رو میگیره. کمی توی این پست بحث مفید کنم حداقل به احترام حتی یک خواننده...
اثرات مخرب نویز:
رابطه مودم و dslam:
1-(نگاه سخت افزاری)
*در فناوری DSL همیشه یک رابطه دائمی بین مودم فرد و مودم شرکت (dslam) وجود داشته. این دوتا همیشه با هم حرف میزنن و برای کانکت موندن مشترک در ارتباطند اما چرا؟ خط مسی مشترک از کانال های چندگانه برای انتقال دیتا در قالب پالسهای الکترومغناطیس بهره میگیره. نقش مودم های طرفین در نوع استفاده از این پالسها خیلی مهمه. dslam شرکت همیشه از مودم کاربر میزان خطا و نرخ سیگنال دریافتی رو چک میکنه و سعی میکنه بر حسب اون با تغییر پارامترهایی که مهمترینش تعیین ریت خط و چگونگی استفاده از حداکثر کانالهای خط مسی برای در اختیار گذاشتن بیشترین پهنای باند ممکن به مودم مشترکه.
*از طرفی تعیین الگوریتم ارسال داده و تقسیم بندی مذکور کانالها برای بیشترین ریت ممکن با هر بار قطع ارتباط (خاموش شدن یکی از مودمه یا توسط کاربر یا توسط اپراتور شرکت) از نو صورت میپذیره و کل فرایند تا مرحله ای پی گیری و اتصال به اینترنت کامل دوباره انجام میگیره. اما بعد از مدتی بسته به وضعیت خط مودم اصطلاحا محافظ کار شده و برای جلوگیری از مشکل از dslam تقاضای کاهش ریت رو میکنه (این همون بحثیه که بعضیا میگن ایسوس مودم خوبیه چون میشه دستکاریش کرد)
2- نگاه نرم افزاری:
در فرایند ارسال دیتا همیشه برای چک کردن صحت اطلاعات داده شده و دریافت شده کدهایی قرار داده میشه. این فرایند کد خوانی و کد دهی که در دو طرف انجام میشه حجم پکتهای ارسالی رو تعیین میکنه. از طرفی فرایند استفاده از پورتهای مختلف و کدگذاری ها و باز و بسته بودن پورتها هم در هر لحظه مورد مراقبته و پکتها و کدگذاریشون طبق الگوریتم مشخص چک میشه. بحث پروفایل گیم هم از این فرایند و الگوریتمها میاد.
واژه تاخیر یا latency از اینجا ریشه میگیره که مودم، dslam روترها و سوئیچ ها هر کدوم بر اساس الگوریتم و نرم افزار داخلیشون مدت زمانی رو صرف چک کردن صحت اطلاعات کرده و بعد انتقال میدند.
اثر نویز در بحث خاص گرفتن تست سرعت و ارور:
بعضی سایتهای تست سرعت به تایید صحت پکتهای ارسالی و دریافتی از پورت مورد استفاده طرف حسابشون (client) حساس هستند (برای جلوگیری از تقلب و صحت تست) نویز یکی از عوامل اصلیه که باعث میشه در ریت بالا که مشترک تلاش میکنه از همه پهنای باندش که مورد تقاضای سایت تست هست، استفاده کنه، صحت داده ها تاخیرشون از انچه مورد تایید سایت تست هست بیشتر شده و سایت نپذیره این تست رو ارور تاخیر بده. یعنی مودم اگه 3 مگ رو بدون نقص پکت میرسونه بدست dslam مشترک در فرایند تست گرفتن چون میخواد از همه پهنای باند در اختیارش استفاده کنه (مثلا 4مگ) باعث میشه گفتگوی بین مودم و dslam در لحظاتی به هم خورده و تاخیر برای ارسال کامل و سالم پکتها بوجود بیاد.
چرا خاموش روشن کردن باعث رفع مشکل میشه؟
چون با خاموش روشن کردن ریت کاملا از نوشناخته و گفتگو از سر گرفته میشه و تستی که بعدش گرفته میشه بر اساس ریت مورد توفقیه که اخیرا اخذ شده و بدون مشکل انجام میگیره.
چرا فیلتر شکن گاهی (و نه همیشه) در رفع ارور کمک میکنه؟
چون وقتی از برخی فیلتر شکنها استفاده میشه سایت تست گسرنده تایید تاخیر داده رو به حساب سرور فیلتر شکن میگذاره ( عامیانش پینگ سرور فیلتر شکن رو میگیره) و تاخیر دیگه اروری ایجاد نکرده و چون واسطه بر پهنای باند تست شده اثر نداره تنها نتیجه تست برای پینگ غلط میشه.
* در این مورد روترها و خصوصا گت وی هم میتونن ایراد داشته باشند و باعث بسته شدن یا اخلال پورت بشن اما این اختلال عمومی و برای بخش بزرگی از جامعه مصرفی خواهد شد و در موراد استثنا اختلال به خود dslam و خط مشترک بر میگرده.
بالاخره و بعد از گذشت چند روز و با اعتراض گسترده کاربران (به ویژه کسانی که برای گیم و استریمینگ از اینترنت پارس آنلاین استفاده می کنند) و با وجود حذف بسیاری از کامنت ها (از جمله کامنت خودم) در پیج اینستاگرام پارس آنلاین و رد وجود مشکل از سوی پشتیبان های پارس، ادمین اینستاگرام پارس آنلاین حاضر به اعلام وجود مشکل در زمینه پینگ و تایم اوت شدید اینترنت پارس آنلاین در چند روز اخیر شد
MOHAMMAD2010
24-04-2018, 16:43
امروز عصر اینترنت حدودا نیم ساعت قطع بود ، به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت اینترنت خودمون هم قطعه !:n02:
امروز عصر اینترنت حدودا نیم ساعت قطع بود ، به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت اینترنت خودمون هم قطعه !:n02:
دقیقا مال منم قطع شده بود ( از حدود 15:45 تا 16:30)
حالا احتمالا بازم مال عده ای از کاربرا بدون مشکل و با کیفیت عالی وصل بوده
ظاهرا قطعی ها و بی کیفیتی فقط مال یه عده است
DJMOKHTAR
24-04-2018, 17:15
امروز از پارس انلاین به من زنگ زدن که اینترنت 8 مگ 6 ماهه با حجم 900 گیگ 201 تومن ! و گفتن این سرویس رو سایت نیست و فقط شامل برخی از مشترکین میشه و باید حضوری بیاید پرداخت کنید !
نظر دوستان چیه ؟ :n41:
misam5526
24-04-2018, 18:01
امروز از پارس انلاین به من زنگ زدن که اینترنت 8 مگ 6 ماهه با حجم 900 گیگ 201 تومن ! و گفتن این سرویس رو سایت نیست و فقط شامل برخی از مشترکین میشه و باید حضوری بیاید پرداخت کنید !
به عنوان مشترک جدید یا تمدیدی؟
اگه جدید منظورشونه و الان پارس نیستید که روی سایت جشنواره 120 هزارتومنی با همین شرایط هست.
اگه برای تمدید پیشنهاد دادند که بستگی به میزان رضایت شما داره. اگه راضی هستید از وضعیت و حجمی که دارید و جشنواره بهتری در مرکز مخابراتی شما توسط شرکتهای دیگه ارائه نمیشه، به نظرم قبول کنید.
امروز عصر اینترنت حدودا نیم ساعت قطع بود ، به پشتیبانی هم زنگ زدم گفت اینترنت خودمون هم قطعه !:n02: دیروز صبح اینترنت من قطع بود زنگ زدم پشتیبانی گفت استان فارس مشکل پیش اومده و اختلال داره تا ساعت 1 بعد از ظهر وصل میشه تا ساعت 3 و 4 وصل نشد دوباره زنگ زدم گفت مشکل برطرف شده شما مودم رو چند دقیقه خاموش کن من خط رو ریست میکنم(یه همچین چیزی) اگه نشد مودم رو دوباره کانفیگ کن ...که بعد از روشن کردن مودم اینترنتم وصل شد و نیازی به کانفیگ نبود
mahan999
25-04-2018, 03:23
برای روشن شدن موضوع بع این چند سوال پاسخ دهید .
1. شما چند ساله مشترک پارس هستید ؟
2. سرویس فعلی شما چی هست و با چه قیمتی ؟
3. کدوم شهر هستید؟
این 3 سوال مشخص میکنه برای چی به شما پیشنهاد دادن .
MOHAMMAD2010
25-04-2018, 11:04
دیروز صبح اینترنت من قطع بود زنگ زدم پشتیبانی گفت استان فارس مشکل پیش اومده و اختلال داره تا ساعت 1 بعد از ظهر وصل میشه تا ساعت 3 و 4 وصل نشد دوباره زنگ زدم گفت مشکل برطرف شده شما مودم رو چند دقیقه خاموش کن من خط رو ریست میکنم(یه همچین چیزی) اگه نشد مودم رو دوباره کانفیگ کن ...که بعد از روشن کردن مودم اینترنتم وصل شد و نیازی به کانفیگ نبود
البته فکر نمیکنم مشکل مربوط به استان فارس بوده باشه ! چون برای من که کرمان هستم قطع بود ! شما که فارس بودین قطع بوده - اون دوستمون که غرب کشوره قطع بود به پشتیبانی تهران هم که زنگ زدم گفت اینترنت خودم هم قطعه ! حالا خودتون نتیجه گیری کنید !
-----------------------------------------
متاسفانه هنوز هم این مشکل برطرف نشده و از مودم که نگاه کردم ساعت 6 صبح هم دوباره قطع شده بوده
Mt.Shadow
25-04-2018, 11:28
منم همین طرح رو گرفتم البته 207 تومن
البته اونا زنگ نزدن که پیشنهاد بدن من طرح جشنواره 3 مگ سه ماهه م تموم شده بود میخواستم طرح جدیدی ببینم هست که گفت فقط این طرح هست برای کاربران تمدیدی.
همین طرح تو سایت با مالیات نزدیک 310 تومن میشه.
misam5526
25-04-2018, 16:45
به نظرم این پیشنهاد 200 تومنی برای تمدید6 ماهه سرویس8 مگ برای ماهایی که خطمون 4 بیشتر نمیکشه خیلی مناسب نیست! مگه اینکه کسی به حجمش نیاز داشته باشه...
من خودم این جشنواره تموم بشه یکی دو ماه از جشنواره های شرکتای دیگه استفاده میکنم بعد باز میام همین جشنواره 100 تومنی رو میگیرم از پارس آنلاین. حتی هزینه رانژه رو هم حساب کنی روش باز بصرفه تره :n31:
fastfind
26-04-2018, 01:19
سلام. چطور میشه فهمید خط روی حالت گیم هست یانه؟ از توی تنظیمات مودم یا tracert گیری با آی پی خاصی میشه فهمید؟ من حس میکنم چون خطم کیفیتش خوب نیست برام نذاشتن روی حالت گیم... چطور بفهمم روی پروفایل گیمه یا نه؟(راستی من تهران نیستم)
misam5526
26-04-2018, 01:26
سلام. چطور میشه فهمید خط روی حالت گیم هست یانه؟ از توی تنظیمات مودم یا tracert گیری با آی پی خاصی میشه فهمید؟ من حس میکنم چون خطم کیفیتش خوب نیست برام نذاشتن روی حالت گیم... چطور بفهمم روی پروفایل گیمه یا نه؟(راستی من تهران نیستم)
داخل مودم در قسمت وضعیت ADSL دنبال کلمه Interleave یا (fast path(fast بگردید. اگه کلمه اول رو دیدید حالت گیم نیست و عادیه...اگه دومی بود به اصطلاح پروفایل گیم هست.
fastfind
27-04-2018, 02:40
داخل مودم در قسمت وضعیت ADSL دنبال کلمه Interleave یا (fast path(fast بگردید. اگه کلمه اول رو دیدید حالت گیم نیست و عادیه...اگه دومی بود به اصطلاح پروفایل گیم هست.
تشکر... ممنونم... فقط پیداش نکردم... کدوم قسمته؟ مودم تا مودم فرق داره حتما...
این عکس داخل مودم بنده
misam5526
27-04-2018, 11:40
تشکر... ممنونم... فقط پیداش نکردم... کدوم قسمته؟ مودم تا مودم فرق داره حتما...
این عکس داخل مودم بنده
از منوی سمت چپ این مسیر رو دنبال کنید:
statistics ---> ADSL
بعد از رفتن به این مسیر صفحه ای ظاهر میشه که در دویا سه ردیف اولش یکی از دو کلمه ای که در پست قبل گفتم خواهید دید.
fastfind
27-04-2018, 12:31
از منوی سمت چپ این مسیر رو دنبال کنید:
statistics ---> ADSL
بعد از رفتن به این مسیر صفحه ای ظاهر میشه که در دویا سه ردیف اولش یکی از دو کلمه ای که در پست قبل گفتم خواهید دید.
ممنون.. راستش زیاد وارد نیستم... از روی این آیتمها میشه تشخیص داد؟
- البته این چند روز بارون اومد رفته تو جعبه مخابرات در خونه و در داغون شده باید برم عوض کنم سوکتو اینهاش رو... واسه این اس ان آر و اینها داغونه... ولی اون قضیه رو من پیدا نمیکنم تو مودم interleave رو
misam5526
27-04-2018, 13:55
ممنون.. راستش زیاد وارد نیستم... از روی این آیتمها میشه تشخیص داد؟
- البته این چند روز بارون اومد رفته تو جعبه مخابرات در خونه و در داغون شده باید برم عوض کنم سوکتو اینهاش رو... واسه این اس ان آر و اینها داغونه... ولی اون قضیه رو من پیدا نمیکنم تو مودم interleave رو
لطفا تصویر همین صفحه رو کاملتر بزارید. قسمتهای پایین هم باشه تو تصویر.
پی نوشت: در پایین همین جدول در یکی از ردیفها باید عنوان Interleave Depth وجود داشته باشه که جلوش یه عدده. تو تصویری که میفرستید این قسمت باشه.
Homayun Khan
27-04-2018, 17:45
جشنواره 3 مگ پارس آنلاین ساعت 6 عصر
javidpolitic
27-04-2018, 18:33
جشنواره 3 مگ پارس آنلاین ساعت 6 عصر
سرعت 3 مگ جشنواره و غیر حشنواره نداره
3 مگ من بدون جشنوارست اما سرعتم بیشتر از شماست
MOHAMMAD2010
27-04-2018, 20:43
سرویس 4 مگ ( البته 8 مگ هست ولی خطم روی 4 هست پس همون 4 مگ )
misam5526
27-04-2018, 21:27
سرویس 3 مگ جشنواره- ساعت10:30 شب.
fastfind
28-04-2018, 12:00
لطفا تصویر همین صفحه رو کاملتر بزارید. قسمتهای پایین هم باشه تو تصویر.
پی نوشت: در پایین همین جدول در یکی از ردیفها باید عنوان Interleave Depth وجود داشته باشه که جلوش یه عدده. تو تصویری که میفرستید این قسمت باشه.
ممنون. ببخشید... این قسمتها؟
misam5526
28-04-2018, 12:38
ممنون. ببخشید... این قسمتها؟
بله همین قسمت.
خط شما روی Fast Path تنظیم شده یا همون پروفایل گیم.
fastfind
28-04-2018, 13:51
بله همین قسمت.
تشکر ممنون. زحمت دادم.. فکر نمیکردم بشه از طرف خودمون تشخیص داد...
پس اون مقدار Fast Path روی 1 باشه یعنی فعاله... صفر 0 هم باشه حتما غیر فعاله... درسته؟
آخه من حدود یه سال پیش صباتت و همین پارس داشتم... صبانت که گیم نداره... ولی پرس اون زمان پروفایل گیم
پینگ من به سرورهای داخل 15 و زیر 15 بود... بیشتر 14 میلی بود با سرورهای بازی ایران... الان چند ماه بهترین حالت زیر 20 نمیاد... نمیدونم از مرکز مخابراته یا در کل استان ما اینطوری شده)
این پینگ الانم پارس آنلاین یکی از شهرهای استان اصفهان... (میگم حدود چندین ماه پیش یه سال پیش پینگ داخل 13-14 بود... نمیدونم این مدت چی شده!!...)
DJMOKHTAR
29-04-2018, 00:43
برای روشن شدن موضوع بع این چند سوال پاسخ دهید .
1. شما چند ساله مشترک پارس هستید ؟
2. سرویس فعلی شما چی هست و با چه قیمتی ؟
3. کدوم شهر هستید؟
این 3 سوال مشخص میکنه برای چی به شما پیشنهاد دادن .
سلام . من از سال 89 مشترک پارس انلاینم سرویس فعلی هم یک ماهه 8 مگ با حجم 150 گیگ و هزینه 50 تومن در ماه
اون پیشنهاد رو قبول کردم و الان دارم استفاده میکنم
ظاهرا این نوعی بازاریابی مخفیه که پارس انلاین شروع کرده طی این سالها تا کنون برای همچین چیزی زنگ نزده بودن . اینا هم کم کم دارن از اصول حرفه ای فاصله میگیرن و رقابت ناسالمی با دیگر شرکت ها به راه انداختن هر چند که در نهایت به نفع مشتری تموم میشه !
mahan999
29-04-2018, 13:38
سلام . من از سال 89 مشترک پارس انلاینم سرویس فعلی هم یک ماهه 8 مگ با حجم 150 گیگ و هزینه 50 تومن در ماه
اون پیشنهاد رو قبول کردم و الان دارم استفاده میکنم
ظاهرا این نوعی بازاریابی مخفیه که پارس انلاین شروع کرده طی این سالها تا کنون برای همچین چیزی زنگ نزده بودن . اینا هم کم کم دارن از اصول حرفه ای فاصله میگیرن و رقابت ناسالمی با دیگر شرکت ها به راه انداختن هر چند که در نهایت به نفع مشتری تموم میشه !
من هم از 88 سرویس دارم یه بار پارسال زنگ زدن و سرویس 2 مگ یکساله 100 گیگ رو 140 تومن پیشنها دادن من هم قبول کردم البته من خودم معترض بودم که چرا جشنواره میگذارن یوزرهای جدید میگیرن ولی یوزرهای قبلی هیچ . گفتم خوب یوزرهای قدیم هم جذب جشنواره شرکتهای دیگه میشن :n02: . می خواستم تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه که برام جشنواره رو فعال کردن تا حالا دو بار پیشنهاد گرفتم ولی آخرین پیشنهادشون قیمتش بالا بود .
می خواستم بدونم اگر طرحمون قیمتش بالا باشه میان پیشنهاد بدن.
الان شما طرحتون به نفع شرکت بوده اومدن 6 ماهه با نصف قیمت باهاتون قرار داد بستن دلیلش چی می تونه باشه ؟
من قراردادم 4 ماه مونده حجم مصرفیم هم زیاد نیست.
mosi_alfa
29-04-2018, 22:23
من هم از 88 سرویس دارم یه بار پارسال زنگ زدن و سرویس 2 مگ یکساله 100 گیگ رو 140 تومن پیشنها دادن من هم قبول کردم البته من خودم معترض بودم که چرا جشنواره میگذارن یوزرهای جدید میگیرن ولی یوزرهای قبلی هیچ . گفتم خوب یوزرهای قدیم هم جذب جشنواره شرکتهای دیگه میشن :n02: . می خواستم تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه که برام جشنواره رو فعال کردن تا حالا دو بار پیشنهاد گرفتم ولی آخرین پیشنهادشون قیمتش بالا بود .
می خواستم بدونم اگر طرحمون قیمتش بالا باشه میان پیشنهاد بدن.
الان شما طرحتون به نفع شرکت بوده اومدن 6 ماهه با نصف قیمت باهاتون قرار داد بستن دلیلش چی می تونه باشه ؟
یعنی تهدید کردی که می خوای تخلیه کنی بعد برات جشنواره رو قبول کردن که بخری؟؟:n31::n31:
mahan999
29-04-2018, 23:04
یعنی تهدید کردی که می خوای تخلیه کنی بعد برات جشنواره رو قبول کردن که بخری؟؟:n31::n31:
تهدید نکردم واقعا می خواستم تخلیه کنم دلیلشو پرسیدن من هم گفتم. آخه شرکتهای دیگه جشنواره هاشون خیلی خوب بود اون زمان.
DJMOKHTAR
30-04-2018, 04:26
من فکر میکنم این شرکت به سپاه واگذار شده چون مدتی پیش هم قرارداد امضا کردن و "های وب" اعلام کرد که پارس انلاین رو خریده بعد که دیدن کاربرا فراری شدن تکذیب کردن !
شاید هم در همین قضایا یه جمشید بسم الله تو پارس آنلاین اومده سر کار و میخواد نبض بازار اینترنت کشور رو به دست بگیره :n33:
دوستان من الآن خواستم سرويس ششماهه هشت مگ جشنواره رو بگيرم ارور ميده!
بعد ديدم کلا همه اون چهار تا طرح جشنواره همشون ارور ميدن! بايد تلفني خريد کنم اينو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misam5526
02-05-2018, 22:25
3 مگ جشنواره 11:30 شب
جالبه جشنواره 8 مگشون هنوز رو سایته و برداشته نشده!! جالب تر اینه نوشته "جشنواره فروش زمستانی" :n05:
alireza20202003
02-05-2018, 22:28
دوستان من الآن خواستم سرويس ششماهه هشت مگ جشنواره رو بگيرم ارور ميده!
بعد ديدم کلا همه اون چهار تا طرح جشنواره همشون ارور ميدن! بايد تلفني خريد کنم اينو؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوشنبه جشنواره ۸ مگ رو گرفتم تلفنی نه از سایت مشکلی نبود.
binaafarin
03-05-2018, 13:12
نمایشگاه کتاب کد تخفیف نمیده؟
binaafarin
03-05-2018, 13:17
نمایشگاه کتاب کد تخفیف نمیده؟
alireza20202003
03-05-2018, 13:51
پارس آنلاین قبلا اینطوری نبود خط صبح رانژه شده زنگ زدم میگه هنوز راه اندازی نشده ! راه اندازی شد خدمتتون زنگ میزنن. تو ۱۹۵ گزینه ای برای شکایت بابت عدم راه اندازی نداره الان دو روز میخوان عقب بندازن ؟ مخابرات که رانژه کرده
misam5526
03-05-2018, 14:02
پارس آنلاین قبلا اینطوری نبود خط صبح رانژه شده زنگ زدم میگه هنوز راه اندازی نشده ! راه اندازی شد خدمتتون زنگ میزنن. تو ۱۹۵ گزینه ای برای شکایت بابت عدم راه اندازی نداره الان دو روز میخوان عقب بندازن ؟ مخابرات که رانژه کرده
باید تایید رانژه از پرتال مخابرات به پارس (یا هر شرکت دیگه ای) ارسال بشه. امروز مخابرات تعطیله ، ایضا فردا هم ...شنبه احتمالا دریافت میکنند تایید رو.
MOHAMMAD2010
03-05-2018, 15:27
اون قطعی هایی که داشتم چند روزی هست که خوب شده و قطعی ندارم
اینم تست سرعت :
اون قطعی هایی که داشتم چند روزی هست که خوب شده و قطعی ندارم
اینم تست سرعت :
آره از اول این هفته نت پارس به ثبات برگشته و پینگ تمام ساعات روز و شب یکسان و در کل کیفیت خوب شده (البته امیدوارم همین طوری بمونه و دوباره خراب نشه)
alireza20202003
04-05-2018, 13:07
باید تایید رانژه از پرتال مخابرات به پارس (یا هر شرکت دیگه ای) ارسال بشه. امروز مخابرات تعطیله ، ایضا فردا هم ...شنبه احتمالا دریافت میکنند تایید رو.
نیازمند پیگیری بودن تا سریعتر دست بجنبونن. خوب وصل شد :
misam5526
04-05-2018, 13:27
نیازمند پیگیری بودن تا سریعتر دست بجنبونن. خوب وصل شد :
امروز جمعست... مخابرات که کاملا تعطیله امروز!
تنها حالتی که میمونه اینه که مخابرات قبل از چهارشنبه عملیات رانژه رو تکمیل و تایید رو فرستاده و کارمند پارس که به شما جواب داده دسترسی نداشته !
alireza20202003
04-05-2018, 15:08
امروز جمعست... مخابرات که کاملا تعطیله امروز!
تنها حالتی که میمونه اینه که مخابرات قبل از چهارشنبه عملیات رانژه رو تکمیل و تایید رو فرستاده و کارمند پارس که به شما جواب داده دسترسی نداشته !
رانژه که پنجشنبه انجام شد چون چهارشنبه که تعطیل بود و چراغ adsl خاموش و پنجشنبه صبح هم ساعت ۱۰ خاموش بود ۱۱:۳۰ تلفن قطع شد ۱۱:۴۵ تلفن وصل شد و رانژه شد.
البته ساعت کاری مرکز مخابراتیمون هم تا ساعت ۱۲ هست پنجشنبه ها که میخوره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
misam5526
04-05-2018, 16:28
رانژه که پنجشنبه انجام شد چون چهارشنبه که تعطیل بود و چراغ adsl خاموش و پنجشنبه صبح هم ساعت ۱۰ خاموش بود ۱۱:۳۰ تلفن قطع شد ۱۱:۴۵ تلفن وصل شد و رانژه شد.
البته ساعت کاری مرکز مخابراتیمون هم تا ساعت ۱۲ هست پنجشنبه ها که میخوره : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم این قانون ساعات کاری بجز تهران به همه استانها و شهرهای کشور تسری پیدا کنه.
علی الحساب در مراکز مخابرات شهرستانها واحد mdf در روز پنجشنبه تعطیله (تا قبل از عید که خود من 2 بار سرویس عوض کردم تعطیل بود ) و فقط امور مشترکین ثابت و همراه پنج شنبه ها تا ظهر پاسخگو هستند.
binaafarin
05-05-2018, 12:10
دوستان شکننده چی حواب میده رونت پارس برای اندروئید؟
برای یوتوب میخوام.
زدن سیفون روترکوندن
amin_v30
05-05-2018, 12:40
بله همین قسمت.
ببخشید میشه راهنمایی کنید روی عکس که از کدوم قسمت متوجه شدین fast path هست این خط و interleave نیست؟
mehrabooni
05-05-2018, 18:16
زمانی که با این ادبیات برخورد میکنید ترجیح میدم جوابی ندم و مثل تخلیه خط بالاخره به جواب می رسید. خوش باشید
آقا من تا صفحه 698 همه ی پستها رو خوندم
اولا سپاسگزارم که در این انجمن حضور دارید و اطلاعات مفیدی رو در اختیار اعضای انجمن میزارید
دوما یه پیشنهاد دوستانه دارم و اینه که با هر کاربری بحث نکنید و خودتونو بیخودی آزرده خاطر نکنید
فقط یه نگاه به امضای طرف بندازین بنظرم همون کافیه تا به بلاک لیست (ایگنور) اضافه اش کنین
mehrabooni
05-05-2018, 18:42
سلام عزیزان وقت بخیر .
سرویس گیمینگ پارس چطوره ؟
پینگ 8.8.8.8 یا در CS:GO چنده ؟
اگه ممکنه دوستانی که این سرویس رو دارن راهنمایی کنید ممنونتون میشم .
misam5526
05-05-2018, 21:33
ببخشید میشه راهنمایی کنید روی عکس که از کدوم قسمت متوجه شدین fast path هست این خط و interleave نیست؟
پروفایلی که Fast باشه برای interleaving depth مقدار 1 قرار داده میشه .
Fastpath connections have an interleaving depth of 1, that is one packet is sent at a time
آقا من تا صفحه 698 همه ی پستها رو خوندم
اولا سپاسگزارم که در این انجمن حضور دارید و اطلاعات مفیدی رو در اختیار اعضای انجمن میزارید
دوما یه پیشنهاد دوستانه دارم و اینه که با هر کاربری بحث نکنید و خودتونو بیخودی آزرده خاطر نکنید
فقط یه نگاه به امضای طرف بندازین بنظرم همون کافیه تا به بلاک لیست (ایگنور) اضافه اش کنین
ممنون از لطف شما.
Mehran14233
07-05-2018, 10:43
بعد از اینترنت سیمکارت ها حالا تلگرام روی پارسانلاین هم فیلتر شد.
روی همه ی شرکت ها فیلتره با فقط واسه پارسانلاین فیلتره؟
malthael
07-05-2018, 11:45
بعد از اینترنت سیمکارت ها حالا تلگرام روی پارسانلاین هم فیلتر شد.
روی همه ی شرکت ها فیلتره با فقط واسه پارسانلاین فیلتره؟
شاتل هم فیلتره .
binaafarin
07-05-2018, 23:56
من اینترنتم شیانه رایکان نداره
بسته انرژی برای شبانه داره ماهیانه یا چند ماهه حدا بگیریم؟
malthael
08-05-2018, 02:48
آیا پروفایل گیم فقط برای سرویس های گیم فعال میشه ؟
feranko724
08-05-2018, 14:16
سلام تایپگ هارو که میخوندم دوستانی هستندکه میگفتند رونت پارس مشکلfilterشکن دارند یا اصلان کارمیکنه ماکه مشکلی نداریم دانلود فایلی که بدون شکن امکان نداره تست همین الان درضمن شگننده freeهستش عکس همین الان روسرویس 8 مگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من دوشنبه جشنواره ۸ مگ رو گرفتم تلفنی نه از سایت مشکلی نبود.
سلام. ممنون، نه من ميخواستم از طريق سايتشون اقدام کنم نشد، تماس گرفتم و گفت از طريق تلگرام مدارک بفرستم،...
جشنواره 8 مگ ششماهه گرفتم، الآن سه روزه استفاده ميکنم، فعلا که مشکل خاصي نداره.
3 روزه سرعت من به شدت پایینه مخصوصا بعد از ظهر ها
پینگ هم بالا
کسی این مشکل رو نداره؟
S M Λ S Ħ
11-05-2018, 18:01
سلام
اساتید از پارس راضی هستین؟ من از آسیاتک سرویس دارم و برای گیم راضی نیستم
بازیمم Rainbow Six Siege هست و بیشتر اوقات لگ دارم
پارسم دیدم سرویس گذاشته 6 ماهه 900 گیگ که دیدم بصرفه هست
MOHAMMAD2010
11-05-2018, 18:28
3 روزه سرعت من به شدت پایینه مخصوصا بعد از ظهر ها
پینگ هم بالا
کسی این مشکل رو نداره؟
بله برای منم 2-3 روزه سرعت کم شده
این تست الان :
misam5526
12-05-2018, 08:28
سلام
من اهل بازی نیستم اما در مورد کیفیت پارس برای بازی قطعا یکی از شرکتهای خوبه در این زمینه.حداقل از اسیاتک خیلی بهتره :n26:
سلام
در کل از همه شرکت ها بهتره
رینبو من پینگم 120-130 بود eu
البته دو سه روزی هست خراب شده که تماس گرفتم می گن از زیرساخت هست و این حرفا
MOHAMMAD2010
13-05-2018, 20:05
سرعت برای من افتضاح شده
محمد7966
14-05-2018, 22:35
دوستان اینترنت شما به اینترانت تبدیل نشده؟
تو شهر ما هم منزل ما که پارس داره هم یه شرکت وایرلس محلی سایت های خارجی و در کل ظاهرا سایت هایی که سرورشون در خارج از کشور هست رو اصلا باز نمیکنه
محمد7966
15-05-2018, 09:43
سلام کسی از دوستان موتور جستجوی ایرانی نمیشناسه؟
تو شهر ما اینترنت به اینترانت تبدیل شده.گوگل بالا نمیاد،هم خونه که پارس دارم هم کافی نت که وایرلس داره
لطفا اگه کسی موتور جستجو ایرانی خوب میشناسه معرفی کنید
ویرایش:مشکل از مرورگر موزیلا است.با کروم و مرورگر موبایل گوگل راحت بالا میاد
حالا مشکل مرورگر موزیلا رو چطور حل کنم؟!
MOHAMMAD2010
15-05-2018, 10:39
سلام کسی از دوستان موتور جستجوی ایرانی نمیشناسه؟
تو شهر ما اینترنت به اینترانت تبدیل شده.گوگل بالا نمیاد،هم خونه که پارس دارم هم کافی نت که وایرلس داره
لطفا اگه کسی موتور جستجو ایرانی خوب میشناسه معرفی کنید
ویرایش:مشکل از مرورگر موزیلا است.با کروم و مرورگر موبایل گوگل راحت بالا میاد
حالا مشکل مرورگر موزیلا رو چطور حل کنم؟!
جالبه برای منم بعضی سایت ها با فایرفاکس باز نمیشه ولی با کروم راحت باز میشه !!!
فکر کنم اپدیت جدید فایرفاکس اینجوری شده
MeHrDaD-91
15-05-2018, 18:29
جالبه برای منم بعضی سایت ها با فایرفاکس باز نمیشه ولی با کروم راحت باز میشه !!!
فکر کنم اپدیت جدید فایرفاکس اینجوری شده
منم همین مشکل را داشتم که ابراد از کار کاسپراسکی بود رفتم گزینه مربوط به چی سرتفیکیت را برداشتم.
محمد7966
15-05-2018, 18:39
منم همین مشکل را داشتم که ابراد از کار کاسپراسکی بود رفتم گزینه مربوط به چی سرتفیکیت را برداشتم.
آره مشکل از کسپر ولی نمیدونم چرا الان این مشکل بوجود اومد
حتی تو خود کسپر تو بخش network هم میشه با انجام یه سری کارها این مشکل رو حل کرد ولی عملکرد امنیتی کسپر کم میشه
اگر زحمتی نیست میشه بگید کجای سرتیفیکت رفتید و درستش کردید؟
MeHrDaD-91
16-05-2018, 19:11
آره مشکل از کسپر ولی نمیدونم چرا الان این مشکل بوجود اومد
حتی تو خود کسپر تو بخش network هم میشه با انجام یه سری کارها این مشکل رو حل کرد ولی عملکرد امنیتی کسپر کم میشه
اگر زحمتی نیست میشه بگید کجای سرتیفیکت رفتید و درستش کردید؟
ورژن کسپر 2018
این مسیر زیر را برو:
Settings> Adittional> Network> Encrypted
تیک گزینه Do not scan encrypted connections را بزن
shaahani
16-05-2018, 20:14
کسپری اسکای 16 برای بخش امنیتی صفحات [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک Add-ons داره .
(روی ویندوز 7 نسخه بالاتر قابل نصب نیست)
برای کارآیی حداکثری میبایست در فایرفاکس اون Add-ons نصب و فعال بشه تا این بخش بررسی امنیتی که البته خیلی مهم نیست به کار بیفته .
با توجه به آپدیت شدن فایرفاکس ، و از طرف دیگه منسوخ شدن این نسخه کسپر Add-ons مذکور از کار افتاده و برای نسخه های قدیمی کسپر و فایرفاکس ورژن بالا Add-ons جدید ارائه نشده .
بنابراین تنها راه که در این شرایط باقی میمونه رو جناب مهرداد دقیق اشاره کردن . (Do not scan encrypted connections)
خود پشتیبانی فایرفاکس توصیه کرده این بخش از کسپراسکای را غیرفعال کنید.
البته میتونید از نسخه های جدید کسپر روی ویندوزهای جدیدتر استفاده کنید تا همخوانی لازم ، با فایرفاکس ورژن بالا را داشته باشد .
reza_v66
21-05-2018, 13:19
کسی میدونه چطور میشه فهمید چقد از حجم ترافیک شبانه باقی مونده؟
reza_v66
21-05-2018, 13:24
misam5526
21-05-2018, 13:31
شبانه نا محدوده. حداقل برای من که بسته هدیه عید رو داشتم با علامت بی نهایت نامحدود بودنش رو نشون میدید در نوار مربوطه
دوستان دو سه ماه اینترنت ADSL مخابرات خوزستان کاملا داغون بود،
بنده همزمان مودم 4g داشتم که پشتیبان این اینترنت بود ولی متاسفانه از بس اینترنت ADSL مخابرات خوزستان قطع بود همش روی اون سویچ میشد و ...
خط رو از مخابرات تخلیه کردم و اومدم پارس آنلاین. الان بسیار راضی هستم. هم پینگ عالیه، هم حجم بسیار بسیار بالاتر و عادلانهتری میده و هم رفتار کارشناسانش محترمانه هست. (امیدوارم همینطور بمونه و یا بهتر بشه)
بنده جشنواره 8 مگ 900 گیگ رو گرفتم.
900 گیگ بینالملل یا 1800 گیگ داخلی
حساب کردم ماهیانه 21.700 تومن پاتون میفته و توی یکماه میتونین 150 گیگ بینالملل و یا 300 گیگ داخلی استفاده کنین، خط رو روی 9 مگ بستن و سرعت دانلود بالای 1 مگ هست.
پینگ هم بسیار عالیه نسبت به شرکتهای دیگهای که تاکنون داشتم
همچنین میتونین بستههای انرژی رو خریداری کنین و هدیههای مختلفی رو تو زمانهای مختلف دریافت کنین...
نتایجش رو خدمتتون تقدیم میکنم:
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 و ورزش 3
تست سرعت داخلی:
تست سرعت خارجی (لندن، انگلیس):
البته برای کسانی که تحت پوشش شبکه دیدهبان هستن، اون بسیار بهصرفهتر هست چون هر ماه 2 ترابایت حجم میده ( 1 ترابایت روز و 1 ترابایت شب )
موفق باشید
پیرو پست پیشین، این هم سرعت تککانکشن:
از تو سایت یه سرویس انتخاب کردم سفارش دادم کسی بهم زنگ نمیزنه چرا
misam5526
21-05-2018, 22:15
از تو سایت یه سرویس انتخاب کردم سفارش دادم کسی بهم زنگ نمیزنه چرا
احتمالا فردا توی ساعات اداری زنگ بزنن
دوستان آپلود بنده روی 1 مگ بسته شده، به پشتیبانی هم گفتم میگه اصلا بالاتر از این تو کل کشور وجود نداره!
همچین چیزی ممکنه!؟ کسی هست که سرعت آپلودش بالاتر باشه؟
سرویس 8 مگ دارم
Mt.Shadow
22-05-2018, 12:55
دوستان آپلود بنده روی 1 مگ بسته شده، به پشتیبانی هم گفتم میگه اصلا بالاتر از این تو کل کشور وجود نداره!
همچین چیزی ممکنه!؟ کسی هست که سرعت آپلودش بالاتر باشه؟
سرویس 8 مگ دارم
آپلود رو معمولا حداکثر یک هشتم سرعت دانلود میبندن
و عملا بیشتر از 2 مگ هم نمیدن. من قبلا آسیاتک داشتم به پشتیبانی گفتم برام رو دومگ بست.
MOHAMMAD2010
22-05-2018, 19:48
آپلود رو معمولا حداکثر یک هشتم سرعت دانلود میبندن
و عملا بیشتر از 2 مگ هم نمیدن. من قبلا آسیاتک داشتم به پشتیبانی گفتم برام رو دومگ بست.
تماس میگیرم نماینده شهرمون میگه تماس بگیر پشتیبانی، پشتیبانی تماس میگیرم میگه باید به نماینده شهرتون بگین چون زیرساخت شهرتون باید جواب بده
خلاصه دارن میپیچونن... گفتن بعضی کلانشهرها رو 2 مگ بستیم چون زیرساختشون جواب میده، در صورتی که بحث این چیزا نیست...
تماس میگیرم نماینده شهرمون میگه تماس بگیر پشتیبانی، پشتیبانی تماس میگیرم میگه باید به نماینده شهرتون بگین چون زیرساخت شهرتون باید جواب بده
خلاصه دارن میپیچونن... گفتن بعضی کلانشهرها رو 2 مگ بستیم چون زیرساختشون جواب میده، در صورتی که بحث این چیزا نیست...
حرف چرت زده مگر اینکه dslam شما از annex m پشتیبانی نکنه که بعید می دونم ...
مودمتو شما بزار روی annex m ببین خودکار سرعتت زیاد میشه یانه ...(توی annex a حداکنر سرعت آپلود همون 1 مگ این حدوداست)...
سلام دوستان من از پارس انلاین نت گرفتم
اما متاسفانه مودم وایرلس TD-W8901N دارم چراغش ADSL ثایت نمیشه جاهای دیگه بردم ثابت شده!
اما رو خط من ثابت نمیشه در کمال تعجب یک مودم قدیمی TD-8811 دارم اون چراغش ثابت میشه نمیدونم چیکار کنم به همه زنگ زدم اما نمیدونن چشه
مودم فقط رو خط من ثابت نمیشه!!
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوستان من از پارس انلاین نت گرفتم
اما متاسفانه مودم وایرلس TD-W8901N دارم چراغش ADSL ثایت نمیشه جاهای دیگه بردم ثابت شده!
اما رو خط من ثابت نمیشه در کمال تعجب یک مودم قدیمی TD-8811 دارم اون چراغش ثابت میشه نمیدونم چیکار کنم به همه زنگ زدم اما نمیدونن چشه
مودم فقط رو خط من ثابت نمیشه!!
لطفا راهنمایی کنید
من 4-5 ساله از پارس اینترنت دارم با همین مودم مشکلی نداشتم (البته مودم مالی هم نیست جدی می گم!).
مشکل اصلی می تونه از نویز خطتتون باشه که نمی گذاره اتصال پایدار باشه. میزان SNR و Line Attenuation رو چک کنید اینجا هم بگذارید. این مودم به نویز خیلی حساسه (قبلا قطعی زیاد داشتم جدیدا که مودمم رو عوض کردم دیگه قطعی نداشتم)
تنظیمات مودم رو هم مجددا بررسی کنید ببینید درست و مطابق با تنظیمات پارس باشه. یک دور فکتوری ریستش بکنید ببینید درست می شه یا نه. احتمال داره تنظیمات مشکل داری توش ذخیره شده باشه که نمی ذاره کانکت شه.
حرف چرت زده مگر اینکه dslam شما از annex m پشتیبانی نکنه که بعید می دونم ...
مودمتو شما بزار روی annex m ببین خودکار سرعتت زیاد میشه یانه ...(توی annex a حداکنر سرعت آپلود همون 1 مگ این حدوداست)...
روی Annex m که هست مشکلی نیست، Dslam ها هم که اینجا منطقهای هستن، منظورش احتمالا کل زیرساخت بوده...
اره مودم رده پایینیه
اما به قول گفتنی لنگ کفشی در بیابان نعمت است
Downstream Upstream
SNR Margin (dB): 22.9 10.7
Attenuation (dB): 34.0 19.5
من 4-5 ساله از پارس اینترنت دارم با همین مودم مشکلی نداشتم (البته مودم مالی هم نیست جدی می گم!).
مشکل اصلی می تونه از نویز خطتتون باشه که نمی گذاره اتصال پایدار باشه. میزان SNR و Line Attenuation رو چک کنید اینجا هم بگذارید. این مودم به نویز خیلی حساسه (قبلا قطعی زیاد داشتم جدیدا که مودمم رو عوض کردم دیگه قطعی نداشتم)
تنظیمات مودم رو هم مجددا بررسی کنید ببینید درست و مطابق با تنظیمات پارس باشه. یک دور فکتوری ریستش بکنید ببینید درست می شه یا نه. احتمال داره تنظیمات مشکل داری توش ذخیره شده باشه که نمی ذاره کانکت شه.
اره مودم رده پایینیه
Downstream Upstream
mjavad205
24-05-2018, 12:20
سلام دوستان من چه جوری پارس آنلاینو از رو خطم تخلیه کنم؟روند کار رو بهم توضیح میدین اشنا نیستم
misam5526
24-05-2018, 12:28
سلام دوستان من چه جوری پارس آنلاینو از رو خطم تخلیه کنم؟روند کار رو بهم توضیح میدین اشنا نیستم
زنگ بزنید شرکت درخواست بدید جمع کنند. (یا در پرفایل ثبت درخواست جمع اوری کنید)
همزمان یه شکایت در 195 با موضوع عدم تخلیه ثبت کنید (خیلی مهمه وگرنه پارس ارسال نامه جمع اوری رو دیر انجام میده)
محمد7966
24-05-2018, 16:06
سلام
یه سوال دارم:پارس آنلاین حداکثر پهنای باند رو تغییر داده؟چون من که سرویسم 2 مگ هست پهنای باندم نهایتا تا 3 مگ می رسید ولی الان میبینم تا آخر خط بازه
الان حداکثر پهنای باند خطم روی 6 مگ و سرعت دانلود با idm تا 600 و 700 کیلوبایت بر ثانیه هم رسید.
مگه نه قرار بود سرویس های غیرحجمی پهنای خط روی خود سرویس خریداری شده باشه؟!پس چرا منی که سرویس 2 مگ دارم پهنای خط تا حداکثر کشش خط بازه
اره مودم رده پایینیه
Downstream Upstream
با این اعداد قطعا مشکل از خطتون نیست. نمی دونم اگر تنظیمات مودم رو هم تست کردید (و با پشتیبانی پارس هم مشکل رو بررسی کردید) و مشکل برطرف نشده باید به فکر مودم دیگه ای باشید.
Aria.A97
24-05-2018, 20:35
من با اینترنت پارس آنلاین و قند شکن با یوتیوب مشکل دارم
اصلا ویدیو شروع نمیشه! با شاتل و ایرانسل اوکیه. به نظرتون چیکار کنم؟
hosseinbateni
25-05-2018, 18:18
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
hosseinbateni
25-05-2018, 18:19
کسی از دوستان از سرویس های شبانه استفاده می کنه؟
با این اعداد قطعا مشکل از خطتون نیست. نمی دونم اگر تنظیمات مودم رو هم تست کردید (و با پشتیبانی پارس هم مشکل رو بررسی کردید) و مشکل برطرف نشده باید به فکر مودم دیگه ای باشید.
البته الان باز اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!
SNR Margin (dB): 9.8 5.5
Attenuation (dB): 38.5 21.5
دوستان چقدر زمان میبره از اسیاتک به پارس آنلاین تغییر بدم
البته الان باز اینطوری شد!!!!!!!!!!!!!!
SNR Margin (dB): 9.8 5.5
Attenuation (dB): 38.5 21.5
این مودم زیر 6 معمولا ارتباط رو نگه نمی داره. مودم رو به پریزهای دیگه تلفن وصل کنید ببینید اتصال ثابت می شه یا نه. اگه می تونید از دم در هم چک کنید. از اسپلیتر هم استفاده کنید ببینید بهتر می شه یا نه. البته به خود پارس هم زنگ بزنید. اگه Rate خططتون رو پایین بیارن (الان رو 16مگ بسته شده؟) ممکنه مشکل برطرف بشه.
Firebirds
27-05-2018, 02:24
سلام
یه سوال دارم:پارس آنلاین حداکثر پهنای باند رو تغییر داده؟چون من که سرویسم 2 مگ هست پهنای باندم نهایتا تا 3 مگ می رسید ولی الان میبینم تا آخر خط بازه
الان حداکثر پهنای باند خطم روی 6 مگ و سرعت دانلود با idm تا 600 و 700 کیلوبایت بر ثانیه هم رسید.
مگه نه قرار بود سرویس های غیرحجمی پهنای خط روی خود سرویس خریداری شده باشه؟!پس چرا منی که سرویس 2 مگ دارم پهنای خط تا حداکثر کشش خط بازه
لطفا کسی جواب این سوال رو میدونست، من رو هم تگ کنه
Mt.Shadow
27-05-2018, 09:59
برای من که هیچ تغییری نکرده قبلا هم همین بود الان هم همینه
سرویس 8 مگ
Aria.A97
27-05-2018, 10:19
من با اینترنت پارس آنلاین و قند شکن با یوتیوب مشکل دارم
اصلا ویدیو شروع نمیشه! با شاتل و ایرانسل اوکیه. به نظرتون چیکار کنم؟
کسی با برنامه یوتیوب اندروید این مشکل رو نداره؟
برای من که هیچ تغییری نکرده قبلا هم همین بود الان هم همینه
سرویس 8 مگ
منم پارس انلاین گرفتم سرویس رو همون سرعتی هست که قرار داد بسته شده.پهنای باند رو افزایش نداده بر طبق قرار داد برای من هست.
misam5526
27-05-2018, 10:46
کسی با برنامه یوتیوب اندروید این مشکل رو نداره؟
خیر مشکلی نداره. نه اندروید و نه سیستم. یوتیوب راحت اجرا میشه.
محمد7966
27-05-2018, 12:39
برای من هم فقط همون روز اینطوری شده بود،ظاهرا شبکه اینترنت ایران مشکل داشته
الان هم برای من مثل سابق شده حتی بدتر از قبل،قبلا پهنای باند من 2 مگ و خورده ای بود مثلا 2.2 ولی الان نزدیکای 2 مگ میشه مثلا 1.98
سرویسی که گرفتم امروز وصل شد
6ماهه 900 گیگ 119 تومان
United States (Start test)
212 ms
953.60 KiB/s
سلام دایرکت ایسنتا برام وا نمیشه کسی رو پارس انلاین این مشکل داره ؟ انگار فیلتره :/
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
arashsard
29-05-2018, 13:58
سلام دایرکت ایسنتا برام وا نمیشه کسی رو پارس انلاین این مشکل داره ؟ انگار فیلتره :/
اینستات باید آپدیت کنی .
اگه هم og اینیستا داری باید صبر کنی تا آپدیت جدیدش بیاد .
binaafarin
29-05-2018, 19:23
6ماهه 900 گیگ 119 تومان
212 ms
953.60 KiB/s
مشترک حدیدی؟یا ب قدیمیا هم میدند؟
مشترک حدیدی؟یا ب قدیمیا هم میدند؟
اره میدن من پرسیدم طرح فوق العاده ایی اصلا فک میکنی نامحدود گرفتی هرچی دانلود میکنی وب میگردی تموم نمیشه روزی 5گیگ باید مصرف کنی دو روز نت نری رو دستت باد میکنه
یک کلام فوق العادست
misam5526
29-05-2018, 21:27
اره میدن من پرسیدم طرح فوق العاده ایی اصلا فک میکنی نامحدود گرفتی هرچی دانلود میکنی وب میگردی تموم نمیشه روزی 5گیگ باید مصرف کنی دو روز نت نری رو دستت باد میکنه
یک کلام فوق العادست
یعنی پشتیبانی شهر شما به شما گفتن این طرح برای تمدیدی ها هم قابل استفادست؟!
یعنی پشتیبانی شهر شما به شما گفتن این طرح برای تمدیدی ها هم قابل استفادست؟!
اره والا.......................
اینستات باید آپدیت کنی .
اگه هم og اینیستا داری باید صبر کنی تا آپدیت جدیدش بیاد .اخرین نسخه هم هست
Firebirds
30-05-2018, 04:34
توی سرویس های جدید، مصرف آپلود هم از حجم کل کم میشود ؟
توی سرویس های جدید، مصرف آپلود هم از حجم کل کم میشود ؟
در تمامی سرویس ها چه قدیم چه جدید کم میشود
binaafarin
30-05-2018, 21:40
یک کلام فوق العادست
لینک طرخشو داری ؟یا باید زنگ بزنیم ؟
miladrazor
02-06-2018, 19:59
سلام دوستان.
من چند روزه اینترنت پارس انلاین طرح 8 مگ 900 گیگ 6 ماهه گرفتم.
متاسفانه سرعت دانلودم حدودا 400 500 هستش.
هر چی از پارس انلاین پیگیری کردم میگن مشکلی نداری باید سرعتت به 900 تا 1 مگ برسه.
خطمو بررسی کرد مشکلی نداشت به نظرتون چیکار باس کنم؟
سلام دوستان.
هر چی از پارس انلاین پیگیری کردم میگن مشکلی نداری باید سرعتت به 900 تا 1 مگ برسه.
بگو کارشناس بفرست بررسی کن
البته مطمن شو مشکل از طرف شما نیست
سلام دوستان.
سلام مودم شما مدلش چی هست؟به نظرم با یک مودم امانی دیگر از دوستان اشنایان امتحان کنید.منم طرح ۸ مگ رو از پارس انلاین گرفتم سرعت عالی و همون ۸ مگ هست.از سر خط تلفن هم یک تست بزنید
سلام
کسی از دوستان اگه سرویس گیم پارس داره ممنون میشم از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیره برای من و بگه در کل راضی هست ؟ ثبات داره ؟
با تشکر
سلام
کسی از دوستان اگه سرویس گیم پارس داره ممنون میشم از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 پینگ بگیره برای من و بگه در کل راضی هست ؟ ثبات داره ؟
با تشکر
سلام دوست عزیز من هشت مگ جشنواره رو گرفتم.در کل راضیم هم بازی انلاین هم سرعت دانلود.الته خط من کمی نویز داره.پینگ رو هم براتون گرفتم.
از مسیولین محترم پارس انلاین هم تقاضا دارم اگر به تایپیک سر میزنند لطفا همین کیفیت رو حفظ کنند.با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز من هشت مگ جشنواره رو گرفتم.در کل راضیم هم بازی انلاین هم سرعت دانلود.الته خط من کمی نویز داره.پینگ رو هم براتون گرفتم.
از مسیولین محترم پارس انلاین هم تقاضا دارم اگر به تایپیک سر میزنند لطفا همین کیفیت رو حفظ کنند.با تشکر
ممنون از پاسخگوییتون.... شما سرویس گیم فعال دارید ؟
خواهش میکنم.خیر من طرح ۸ مگ معمولی رو دارم.یک پلن مخصوص گیم هم دارند که من نگرفتم.با همین پلن معمولی من فیفا التیمیت انلاین بازی میکنم.قاعدتا سرویس مخصوص گیمشون بهتر هست.
amirunited
04-06-2018, 03:08
کدوم یکی از مودم های تحت پوشش پارس آنلاین، پیشنهاد میشه ؟ که بهتر از بقیه هست/.
miladrazor
04-06-2018, 07:07
بگو کارشناس بفرست بررسی کن
البته مطمن شو مشکل از طرف شما نیست
خودشون اول فک کردن مشکل از خطمه ولی خودشون چک کردن گفن خطمم مشکلی نداره. من مخابرات داشتم سرعتم ثابت ۴۵۰ بود ولی الان اکثرا سرعت رو ۳۸۰ هست.
الانی که دارم تایپ میکنم سرعت رو ۶۰۰ هستش.
miladrazor
04-06-2018, 07:28
سلام مودم شما مدلش چی هست؟به نظرم با یک مودم امانی دیگر از دوستان اشنایان امتحان کنید.منم طرح ۸ مگ رو از پارس انلاین گرفتم سرعت عالی و همون ۸ مگ هست.از سر خط تلفن هم یک تست بزنید
مودمم d-link هستش.با یک مودم دیگه هم تست کردم. فرقی نداره. الان خطم به نظرتون مشکلی داره؟
مودمم d-link هستش.با یک مودم دیگه هم تست کردم. فرقی نداره. الان خطم به نظرتون مشکلی داره؟
سلام حدس من این هست که خط شما نویز داره روی سرعت ۸ مگ جواب نمیده.این که سرعت گاهی کم و زیاد میشه مربوط به نویز خطه که ثابت نیست.از سر خط اگر امکانش رو داری یک بار سرعت دانلود رو امتحان کن ببین سرعت چطوره.اگر خوب بود مربوط به سیم کشی داخل خانه هست.بازم دیگران نظر بدن.با پشتیبانی بازم مطرح کن.اگر نشد بازم ۶۰۰ سرعت قابل قبولی.چاره ایی نیست به طور کلی باید ساخت.خط منم نویز داره گاهی سرعت پایین میاد.
masooyan
05-06-2018, 12:41
سلام دوستان
برای خرید اشتراک امکان خرید آنلاین وجود نداره؟
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
misam5526
05-06-2018, 13:05
سلام دوستان
برای خرید اشتراک امکان خرید آنلاین وجود نداره؟
فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
بله. انلاین ثبت سفارش کنید. از بخش فروش با شما تماس گرفته میشه بعدش و میتونید پرداخت رو کارت بکارت و تکمیل مراحل رو از طریق تلگرام انجام بدید.
MOHAMMAD2010
05-06-2018, 13:15
خط روی 4 مگ
dr_data_13
05-06-2018, 15:50
سلام دوستان
من اینترنت 1 مگ نامحدود مخابرات دارم و سرعتش واقعا پایینه به نظرم برای الان و چند روزی هم هست کلا ترکیده و عملا نمیتونم استفاده بکنم ازش سرعتش افتضاح شده
داشتم سرچ میکردم طرح 8 مگ 450 گیگ 3 ماهه رو که جشنواره گذاشته پارس انلاین رو انتخاب کردم دیروز و باهام تماس گرفتن گفتن باید 5 شنبه خطتتون رو استعلام کنیم و بعد بگیم که سرویس دهی داریم یا نه
من سمت شهرک گلستان منطقه 22(دریاچه چیتگر و بام لند) هستم که پیش شمارش 4472 هست
میخواستم ببینم کسی از دوستان اینجا اینترنت پارس داره و راضی هست یا نه؟میترسم پورت ها پر باشه و نتونم بگیرم و اونوقت این اینترنت اشغال مخابرات رو نمیدونم کجای دلم بذارم
king_darkness
07-06-2018, 11:46
سلام
اینترنت من چند روزی میشه که سایت های داخلی باز نمیکنه ارور Access Denied میده.
باید فیلترشکن روشن کنم تا سایت های داخلی باز کنم!
| SoRoush 8K |
07-06-2018, 17:44
بی زحمت یه این پستو نگاه کنید به یاری سبزتان نیازمندیم :n02:
dr_data_13
07-06-2018, 20:13
سلام مجدد
امروز تماس گرفتن و گفتن سرویس دهی داریم به خط شما و واریز کردم مبلغو
ولی من هنوز نت مخابرات فعاله که گفت باید خط تخلیه بشه روخطم شنبه میخوام برم درخواست تخلیه بدم
حدودا چقدر طول میکشه تخلیه خط
سلام مجدد
امروز تماس گرفتن و گفتن سرویس دهی داریم به خط شما و واریز کردم مبلغو
ولی من هنوز نت مخابرات فعاله که گفت باید خط تخلیه بشه روخطم شنبه میخوام برم درخواست تخلیه بدم
حدودا چقدر طول میکشه تخلیه خط
درخواست دادید بلافاصله زنگ بزن 194 ثبت شکایت هم بکن من داتک زنگ زدم برای تخلیه گفتن باید حضوری بیای گفتم موقع ثبت نام خوب بلد بودین بدون حضوری پول بگیرین کار بکنین حالا موقع تخلیه حضوری میخواد گفتمشون زنگ میزنم 194 شکایت میکنم ازتون اقا زنگ هم زدم فوری چند ساعت بعد بهم زنگ زدن از داتک گفتن چون مشترک خوبی بودید براتون بدون حضوری تخلیه میکنیم بعد از 2 روز خطم تخلیه شد تازه توی تعطیلات هم بودش :n02:
دم 194 گرم
dr_data_13
08-06-2018, 16:42
حالا من فردا درخواست میدم. اخه اینترنتم هم مخابراته لامصب فکر کنم از همشون تو تخلیه خط بدتره
اگر 2-3 روز دیدم تخلیه نشد زنگ میزنم 194 شکایت میکنم و دوباره میرم پیگیری هم میکنم
این شماره 194 جدید هست؟ تا جایی که من اطلاع دارم سامانه 195 برای شکایت بود
mosi_alfa
09-06-2018, 20:52
امروز سرعتم از 20k بالاتر نمیره، سرویسم 4مگه. ممکنه از نویز باشه؟
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
dr_data_13
09-06-2018, 22:23
تو سرویسای غیر حجمی وقتی استانه مصرف منصفانه رو رد کنیم تو پارس سرعت چقدر میاد پایین و روی چه عددی میاد
مثلا تو سرویس ۸ مگ
amin1374
10-06-2018, 23:08
دوستان یک سوال دارم من قبلا رو این حطم پارس آنلاین داشتم هیچ مشکلی به لحاظ سرعت و قطعی ندارم یک مدت استفاده نکردم و رانژه اش جمع شد حالا هیچی از وقتی این طرح جشنواره 8 مگ رو گرفتم سرعتم خیلی نوسان داره یا حالا این هیچی یهویی اینترنت قطع میشه باز وصل میشه نمیدونم مشکل از چیه بیشترم شبا این مشکل هست
شما هم این مشکلو دارید چیکار کردید؟ هر نظری دارد بگید
misam5526
10-06-2018, 23:25
دوستان یک سوال دارم من قبلا رو این حطم پارس آنلاین داشتم هیچ مشکلی به لحاظ سرعت و قطعی ندارم یک مدت استفاده نکردم و رانژه اش جمع شد حالا هیچی از وقتی این طرح جشنواره 8 مگ رو گرفتم سرعتم خیلی نوسان داره یا حالا این هیچی یهویی اینترنت قطع میشه باز وصل میشه نمیدونم مشکل از چیه بیشترم شبا این مشکل هست
از وضعیت مودم یه تصویر قرار بدید که بهتر نظر داد
misam5526
10-06-2018, 23:26
تو سرویسای غیر حجمی وقتی استانه مصرف منصفانه رو رد کنیم تو پارس سرعت چقدر میاد پایین و روی چه عددی میاد
مثلا تو سرویس ۸ مگ
کمتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه
MeHrDaD-91
10-06-2018, 23:29
قبلش برو سر خط تست کن ببین اونجا چطوره وضعیت خطت
من هم اوایل بی دلیل سرعتک کم زیاد میشد ک سر خط تست کردم دیدم یکی از سیم وضعش خرابه دوباره درستش کردم و فعلا همه چی اکی هست
البته این روزا اکثرا ساعت 8 ب بعد وضع نت فاجعه میشه
alinice321
11-06-2018, 22:01
درود
دوستان فیلیمو داره به شاتلیها اکانت یه ماهه رو 1500 تومن میده! کسی خواست بهم پیام بده براش بگیرم!
Aria.A97
12-06-2018, 13:02
من این مشکل رو با اکثر قند شکن ها دارم:n03: با اینکه اینترنت وصله 30 ثانیه کلا ارتباط قندشکن قطع میشه (تو همون بازه با یه دستگاه دیگه اینترنت وصله)
dr_data_13
13-06-2018, 21:46
سلام
امروز زنگزدن که اینترنتم وصل شده و برای راه اندازی یه شماره داد که تماس گرفتم گفت خط نویز داره و بیشتر از ۲ مگ نمیده پریزای مختلفو تست کردم ولی تغییری نداشت گفت باید کارشناس بیاد
از چه چیزهایی میتونه باشه و امیدی هست که همون ۸ مگی که گرفتمو بده؟
binaafarin
18-06-2018, 11:39
سلام
امروز زنگزدن که اینترنتم وصل شده و برای راه اندازی یه شماره داد که تماس گرفتم گفت خط نویز داره و بیشتر از ۲ مگ نمیده پریزای مختلفو تست کردم ولی تغییری نداشت گفت باید کارشناس بیاد
از چه چیزهایی میتونه باشه و امیدی هست که همون ۸ مگی که گرفتمو بده؟
سیم ها مسی بی کیفیت هستند ومعمولا اصلاح نمیشن
البته فاصله ازمرکز محبراتی هم بسیار تاثیر گذاره
منم 3مگابیت میگیرم
6ماهه 900 گیگ 119 تومان
212 ms
953.60 KiB/s
سلام
دوستان این سرویس به مشترکان قدیمی هم میدن؟
karwan125
20-06-2018, 11:02
سلام
دوستان این سرویس به مشترکان قدیمی هم میدن؟
بستگی به نمایندگی شهرتون داره که براتون فعال بکنه یا خیر.
خیلی ها بهانه میارن که نه مال مشترکان جدید هست و فلان ، ولی اصلا اینطوری نیست ..
misam5526
23-06-2018, 19:17
متاسفانه جشنواره خوب زمستونی بالاخره تموم شد!! به جاش یه جشنواره بدردنخور توسط پارس معرفی شده که مفتش گرونه!
binaafarin
23-06-2018, 22:39
چند روز بود سیفونه خوب کارمیکرد امروز کارنمیکنه برا شمام این طوریه؟
برای تلگرام دسکتاب نسخه بی دردسر چیزی هست؟
misam5526
23-06-2018, 22:50
چند روز بود سیفونه خوب کارمیکرد امروز کارنمیکنه برا شمام این طوریه؟
برای تلگرام دسکتاب نسخه بی دردسر چیزی هست؟
Lantern vpn
binaafarin
24-06-2018, 13:11
Lantern vpn
واسه ویندوز هست؟
binaafarin
24-06-2018, 13:16
Lantern vpn
واسه ویندوز هست؟
misam5526
24-06-2018, 13:42
واسه ویندوز هست؟
اره برای ویندوزه. سریع و بی دردسره .
misam5526
24-06-2018, 17:00
واسه ویندوز هست؟
در ادامه اینم اضافه کنم بد نیست که MTProto که پراکسی داخلی تلگرامه به نسخه های اپدیت شده اضافه شده خیلی راحت کانکت میشه و کانال های زیادی هم هستن که اخرین تنظیمات رو قرار میدن و اگه صرفا برای تلگرام از نرم افزار فیل**تر شکن استفاده میکردید میتونید Mtproto رو هم امتحان کنید.
feranko724
29-06-2018, 00:05
یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شد:n27: البته درست شد:n05:
دهنتونو یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شد:n27:
اون دهنو خوب امدی:n08:
+
من هر چند وقت یکبار با این داستان ها سر و کار دارم، زیاد می بینم.:n09: هیچوقت همه تخم مرغ هاتو تو یک سبد نزار و همیشه یک راه حل بک اپ داشته باش باسه این مواقع:n02:
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد پارس آنلاین
1- سرعت تک کانکشن خوبه واسه اینستاگرام و ویدئو آنلاین و ...
2- یخ شکن ها خوب کار می کنن ؟سرعتشون چه طوره؟
3- پینگ چطوره؟
4- سرعت ها تا 16 مگابیت بازه یا هرچی بگیری همونو میدن؟
mjavad205
02-07-2018, 08:56
سلام
چند تا سوال داشتم در مورد پارس آنلاین
1- سرعت تک کانکشن خوبه واسه اینستاگرام و ویدئو آنلاین و ...
2- یخ شکن ها خوب کار می کنن ؟سرعتشون چه طوره؟
3- پینگ چطوره؟
4- سرعت ها تا 16 مگابیت بازه یا هرچی بگیری همونو میدن؟
1-بله،من 4 مگش رو داشتم مشکلی نبود حداقل تو منطقه ما مشکلی نداشت
2-بله با فایفون یوتیوب بدون مشکل استریم میکرد.
3-پنیگ 120 130 همین حدودا
4-همون سرعت اعلام شده رو میدن نه بیشتر
این ها در مرکز سمت ما هستش شاید سمت شما فرق کنه.(جنوب استان تهران)
1-بله،من 4 مگش رو داشتم مشکلی نبود حداقل تو منطقه ما مشکلی نداشت
2-بله با فایفون یوتیوب بدون مشکل استریم میکرد.
3-پنیگ 120 130 همین حدودا
4-همون سرعت اعلام شده رو میدن نه بیشتر
این ها در مرکز سمت ما هستش شاید سمت شما فرق کنه.(جنوب استان تهران)
ممنون از شما
برای بقیه هم همینطوره؟
alireza20202003
03-07-2018, 13:18
دهنتونو یه وی پی ان داشتم فری بود با عضویت درسایتش داشتم مولادرزش نمیرفت درهمه دوران کارمیکرد ازهمین نیم ساعت پیش غیرفعال شد:n27:
مودمتو ریست کن. پارس آنلاین در زمینه شیلترینگ پیش تاز هست و انواع تکنیک های جدید رو اول از همه این ISP به کار میگیره
alireza20202003
03-07-2018, 13:27
راستی یک سوال از کاربران پارس آنلابن آیا شما یکی از این ۵۷۰۰ نفری که پارس آنلاین ادعا میکنه ازشون برای ریدایرکشن نظرسنجی کرده بودید ؟
من که نبودم ولی خوب خوشبختانه گزینه غیر فعال کردنش بالاخره اضافه شده که خودش پیشرفتیه !
Silent TR
04-07-2018, 01:07
دوستان عزیزی که هم پارس آنلاین داشتن تو تهران و هم آسیاتک از لحاظ خدمات دهی و سرعت و پینگ کدوم رو ترجیح میدید ؟؟
راستی یک سوال از کاربران پارس آنلابن آیا شما یکی از این ۵۷۰۰ نفری که پارس آنلاین ادعا میکنه ازشون برای ریدایرکشن نظرسنجی کرده بودید ؟
من که نبودم ولی خوب خوشبختانه گزینه غیر فعال کردنش بالاخره اضافه شده که خودش پیشرفتیه !
من یک زمانی یادمه برای من فعال و به شدت رو مخ بود.:n23:
کلی باعث خطا و ارور می شد.......
گرچه هر چی گشتم سابقه اش رو پیدا نکردم ( نمی دونم چی شده چون یادمه از یکی برای غیر فعال کردنش راهنمایی گرفتم.):n36:
ولی یادمه یک صفحه داشت که قبلا با یوزرم واردش شدم و همه گزینه های اطلاع رسانی در رابطه با اتمام سرویس، اتمام حجم، سرویس جدید و جشنواره ... رو برداشتم که دیگر ریدایرکت نکنه چپ و راست:n13:
+
اصلا دوست ندارم سرویس ریدایرکت بگرده یا اجبار شه - اس ام اس و ایمیل یا از پروفایل خبر بدن بهتر از اینه که یکهو وسط کار ادم هر کار می کنه ریدایرکت کنند و باعث قطعی و خطا بشه.
سلام
برا من یه مشکلی پیش اومده من کیفیت خطم خوبه...
از پریروز گرمای هوای اهواز به شدت رفته بالا دیگه از 50-60 گذشته:n34:
من داخل کل روز شاید یه 500 تا crc داشته باشم
ولی تو این 2 روز خیلی بیشتر شده همین طوری میره بالا (سیمم هم 2 زوج کشیدم از سر خط بیرون)
2 تا خطیم که اینترنت دارم این طوری شده...
گرمای هوا اصلا تاثیری داره یا مشکل از جایه دیگست اصلا؟!!
مرسی
Bensonw3x
06-07-2018, 10:38
من یک زمانی یادمه برای من فعال و به شدت رو مخ بود.:n23:
کلی باعث خطا و ارور می شد.......
گرچه هر چی گشتم سابقه اش رو پیدا نکردم ( نمی دونم چی شده چون یادمه از یکی برای غیر فعال کردنش راهنمایی گرفتم.):n36:
ولی یادمه یک صفحه داشت که قبلا با یوزرم واردش شدم و همه گزینه های اطلاع رسانی در رابطه با اتمام سرویس، اتمام حجم، سرویس جدید و جشنواره ... رو برداشتم که دیگر ریدایرکت نکنه چپ و راست:n13:
+
اصلا دوست ندارم سرویس ریدایرکت بگرده یا اجبار شه - اس ام اس و ایمیل یا از پروفایل خبر بدن بهتر از اینه که یکهو وسط کار ادم هر کار می کنه ریدایرکت کنند و باعث قطعی و خطا بشه.
حالا بگذریم ولی اون اسبت که اون پایینه خودکفا شده ها.
mjavad205
06-07-2018, 11:01
کسی اطلاع داره این کد شناسایی چهار رقمی برای نظر سنجی وزارت ارتباطات در مورد ای اس پی ها چیه؟
میگه من شمارم توی لیستشون نیست در حالی که ازشون سرویس دارم
mosi_alfa
07-07-2018, 04:44
سلام
دوستان این سرویس به مشترکان قدیمی هم میدن؟این سرویس سرعت اسمیش 8 مگه؟ کسی تونست برای تمدید بگیرش؟
سلام
کسی از پارس انلاین هست سرویس گیم داشته باشه ؟ ممنون میشم پینگ 4.2.2.4 رو بگیره برام چند نقری...
با تشکر
mosi_alfa
07-07-2018, 21:54
دوستان اگر گروه تلگرامی برای مشترکین پارس هست لطفا برای من پخ کنید
siamak_mu
10-07-2018, 00:00
1- لطفاً تست اسپید تست بذارید
2- لطفاً عکس از Upstream و Downstream بذارید
3- لطفاً بفرمایید تک کانکشن چند درصد ظرفیت سرویستون رو میگیرید؟
بین شاتل و پارس آنلاین موندم. سرعت تک کانکشن و پایدار و ثابت بودن سرعت و بالاتر بودن سرعت آپلود برام اولویت داره. حجم دانلود برام مهم نیست.
siamak_mu
10-07-2018, 00:01
حذف شود...
1- لطفاً تست اسپید تست بذارید
2- لطفاً عکس از Upstream و Downstream بذارید
3- لطفاً بفرمایید تک کانکشن چند درصد ظرفیت سرویستون رو میگیرید؟
بین شاتل و پارس آنلاین موندم. سرعت تک کانکشن و پایدار و ثابت بودن سرعت و بالاتر بودن سرعت آپلود برام اولویت داره. حجم دانلود برام مهم نیست.
دان استریم 4
اپ استریم 512
البته سرویسم 2 مگه
تک کانکشن هم همین سرعته
بنظرم هم شاتل هم پارس سرویس دهنده های خوبی هستند و زیاد تفاوتی احساس نکنی
mjavad205
10-07-2018, 19:17
دوستان به مورد جالبی برخورد کردم که برام سواله
بعضی سایت های داخلی به نظر میرسه رایگانه روی پارس انلاین vod منظورم نیست.
و توی یکی موارد مصرفیم هم نوشته ترافیک بین املل رایگان!
اینا شامل چه سایت هایی هست؟کسی اطلاع داره؟
milad1993xx
12-07-2018, 10:25
کسی از این شرمت اپلود بالای 1مگ گرفته؟ من چسبیدم به مخابرات الانم مخابرات 2مگ آپلود بهم داده زنگ زدم سفارش بدم پارس میگه بالای 1 مگ نمیدیم حتی خطت بکشه :/
italodance
12-07-2018, 10:35
کسی از این شرمت اپلود بالای 1مگ گرفته؟ من چسبیدم به مخابرات الانم مخابرات 2مگ آپلود بهم داده زنگ زدم سفارش بدم پارس میگه بالای 1 مگ نمیدیم حتی خطت بکشه :/
با دیال اپ و اینترنت کم سرعت رو خط تلفنی هیچ وقت نمی توانبد به سرعت بالا دسترسی داشته باشید در واقع غیر ممکن است. با اینترنت به روز پرسرعت دکلی میتوانید اپلود تا 70 مگابیت را داشته باشید.
milad1993xx
12-07-2018, 10:41
حذف شود....
milad1993xx
12-07-2018, 10:44
با دیال اپ و اینترنت کم سرعت رو خط تلفنی هیچ وقت نمی توانبد به سرعت بالا دسترسی داشته باشید در واقع غیر ممکن است. با اینترنت به روز پرسرعت دکلی میتوانید اپلود تا 70 مگابیت را داشته باشید.
من 70 مگ نمیخوام رو همین adsl مخابرات 2مگ داده :/ پارس میگه نمیدم فقط خواستم بدونم کسی گرفته :/ همین 2مگ جوابه واسم
یک یک هفته اب هستش کمی سرعت و کیفیت ا مده پایین کسی هم این مشکل رو داده شیراز هستم
یک یک هفته اب هستش کمی سرعت و کیفیت ا مده پایین کسی هم این مشکل رو داده شیراز هستم
siamak_mu
17-07-2018, 01:27
برای بهبود کیفیت خط و کاهش نویز چه تغییراتی توی مودم میشه داد؟ مثلاً قسمت ADSL SETTINGS مثل ADSL2+ و G.Dmt ؟
پارس انلاین شبانه داره ؟ اگه داره چند و چند گیگ و چه ساعتی ؟با چه سرعتی !
feranko724
19-07-2018, 22:37
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمائی کنین این ماه هم چون برام نیازبود دانلود داشتم 8مگ شارژکردم البته هرماه زیر3مگ نمیگیرم هنوز18روزازسرویس فعلیم مونده که این طرح امروز برام اومد واقعن برام نیاز بود ازاین طرح ها بدن یه سوال الان من ثبت سفارش کنم چی میشه سرویس قبلی که هنوز دارم استفاده میکنم میسوزه اگه اره که بدردنمیخوره این طرح بگیرم یابعداتمام سرویس فعلیم این سرویس فعال میشه چراازاین طرح ها تو سرویسهای فروششون نیست دهنم سرویس شدهرماه 60تومان دادم نت درضمن مواقعی دانلود کم داری ولی سرعته بالا میخوای سرویساشون تنوع نداره مگر ازاین طرحها بیاد برات اینم عکس ممنون از دوستان راهنمائی کنند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mohyy775
20-07-2018, 16:11
سلام دوستان یه سوال داشتم ممنون راهنمائی کنین این ماه هم چون برام نیازبود دانلود داشتم 8مگ شارژکردم البته هرماه زیر3مگ نمیگیرم هنوز18روزازسرویس فعلیم مونده که این طرح امروز برام اومد واقعن برام نیاز بود ازاین طرح ها بدن یه سوال الان من ثبت سفارش کنم چی میشه سرویس قبلی که هنوز دارم استفاده میکنم میسوزه اگه اره که بدردنمیخوره این طرح بگیرم یابعداتمام سرویس فعلیم این سرویس فعال میشه چراازاین طرح ها تو سرویسهای فروششون نیست دهنم سرویس شدهرماه 60تومان دادم نت درضمن مواقعی دانلود کم داری ولی سرعته بالا میخوای سرویساشون تنوع نداره مگر ازاین طرحها بیاد برات اینم عکس ممنون از دوستان راهنمائی کنند
میشه لینکشو بفرستی چون تو سایتشون که چیزی نیست
سلام دوست عزیز..این پیشنهاد تو کدوم قسمت سایت براتون اومده... احتمال زیاد اگه تمدید کنید براتون رزرو میشه
feranko724
20-07-2018, 23:22
سلام دوست عزیز..این پیشنهاد تو کدوم قسمت سایت براتون اومده... احتمال زیاد اگه تمدید کنید براتون رزرو میشه
مسخره بازی ثبت نام کردم بعد پشتیبانی تماس گرفت گفت اگه خط جدیدبگیرین براون میتونین بگیرین:n05:
من هم تعجب کردم چون تو این هفت ,هشت سالی که مشترک پارس هستم ندیدم به مشترکین فعلیش بسته درست و حسابی و یا حتی بسته ای پیشنهاد بده و تمام جشنواره هاش برا مشترکین جدید هست, برعکس شرکتهای دیگه ..همین الان یه سر به سایت شرکتهای دیگه مثل پیشگامان بزنید میبینید چه پیشنهاد های خوبی برای مشترکبن فعلیشون دارن..
مسخره بازی ثبت نام کردم بعد پشتیبانی تماس گرفت گفت اگه خط جدیدبگیرین براون میتونین بگیرین:n05:
سلام
کسی از دوستان اگه سرویس گیم داره از پارس یه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بگیره......
با تشکر
misam5526
25-07-2018, 13:35
این روزها از این شرکت متاسفانه پالس های منفی دریافت میشه! اوضاع درونی و اینده شرکت چی قراره بشه قابل پیش بینی نیست ولی پیشنهاد میشه اگه مرکز مخابراتی هستید که احتمال پر شدن پورت سایر شرکتا هست حتما قبل از اینکه ناچار به ادامه کار با پارس بشید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید!
اینم بگم که موضوع بحث کیفیت نیست که وضعیت پارس خوبه از این لحاظ بلکه احتمال تغییر تعرفه ها بشکلی نامناسب از این شرکته که تا اخر تابستون احتمال رخ دادنش هست! و یکسری تصمیمات کلی از طرف مدیران بالارده شرکت که باعث رنجش کاربرا ممکنه بشه.
mjavad205
25-07-2018, 15:23
این روزها از این شرکت متاسفانه پالس های منفی دریافت میشه! اوضاع درونی و اینده شرکت چی قراره بشه قابل پیش بینی نیست ولی پیشنهاد میشه اگه مرکز مخابراتی هستید که احتمال پر شدن پورت سایر شرکتا هست حتما قبل از اینکه ناچار به ادامه کار با پارس بشید از یک شرکت دیگه سرویس بگیرید!
اینم بگم که موضوع بحث کیفیت نیست که وضعیت پارس خوبه از این لحاظ بلکه احتمال تغییر تعرفه ها بشکلی نامناسب از این شرکته که تا اخر تابستون احتمال رخ دادنش هست! و یکسری تصمیمات کلی از طرف مدیران بالارده شرکت که باعث رنجش کاربرا ممکنه بشه.
منظورتون اینه که حتی خط رو هم تخلیه نمیکنن؟!اگه قادر به سرویس دهی نیستن چرا دارن ادامه میدن؟
قرار نبود های وب ساپورتش کنه؟
وضعیت اینترنت خیلی بد شده پینگ رفته بالا سرعت تک کانکشن اومده پایین
های وب خودش جزو isp های پایین رده هست
سرویس دهی بی کیفیت و کمبود پهنای باند
misam5526
25-07-2018, 23:18
منظورتون اینه که حتی خط رو هم تخلیه نمیکنن؟!اگه قادر به سرویس دهی نیستن چرا دارن ادامه میدن؟
تخلیه کردن رو که به طور طبیعی اذیت میکنه این شرکت!! ولی بحث اینجا سر یه سیاست و نقشه راه کثیفه! (البته به احتمال زیاد چون قاطعانه هنوز نمیشه چیزی گفت) اینکه بجای دنبال جذب مشترک مسیری رو بره شرکت که مشترک در رفتن به شرکتهای بهتر ناکام بمونه و از سر اجبار تحمل کنه تعرفه های احتمالی رو! (اینکه یک مدیر این شرکت در جمع خودمونی طرز فکرش رو اینطور بیان کنه که مشترک بین پارس و مخابرات طبیعتا پارس رو انتخاب میکنه و باقی شرکتام خطری ندارن چون پورتهای خالیشون خیلی کمتر از اونه که ضرری به ما بزنه، این طرز فکر یعنی احتمال یه اتفاق بد برای مشترک!
یاداوری میکنم که زمستون هم این شرکت اول یه تعرفه وحشتناک ضعیف رو برای بیست روز اول اجرای طرح ارائه کرده بود و تا وقتی بخاطر تعرفه های بهتر باقی شرکتها مشترکین کوچ نکردن تغییری ایجاد نکرد! البته هنوز هیچی مشخص نیست و شاید بازی تغییر کنه ولی فعلا روی این سیاست زشت خیلی حساب کردن ظاهراً.
تخلیه کردن رو که به طور طبیعی اذیت میکنه این شرکت!! ولی بحث اینجا سر یه سیاست و نقشه راه کثیفه! (البته به احتمال زیاد چون قاطعانه هنوز نمیشه چیزی گفت) اینکه بجای دنبال جذب مشترک مسیری رو بره شرکت که مشترک در رفتن به شرکتهای بهتر ناکام بمونه و از سر اجبار تحمل کنه تعرفه های احتمالی رو! (اینکه یک مدیر این شرکت در جمع خودمونی طرز فکرش رو اینطور بیان کنه که مشترک بین پارس و مخابرات طبیعتا پارس رو انتخاب میکنه و باقی شرکتام خطری ندارن چون پورتهای خالیشون خیلی کمتر از اونه که ضرری به ما بزنه، این طرز فکر یعنی احتمال یه اتفاق بد برای مشترک!
یاداوری میکنم که زمستون هم این شرکت اول یه تعرفه وحشتناک ضعیف رو برای بیست روز اول اجرای طرح ارائه کرده بود و تا وقتی بخاطر تعرفه های بهتر باقی شرکتها مشترکین کوچ نکردن تغییری ایجاد نکرد! البته هنوز هیچی مشخص نیست و شاید بازی تغییر کنه ولی فعلا روی این سیاست زشت خیلی حساب کردن ظاهراً.
خارج از بحث موضوع خبر - در بعد فنی، اون مدیره فکر کنم LTE - 3G/4G رو ادم حساب نکرده:n13: - چون راحت با این کارش حتی اگر فرض بگیریم 20 درصد پر مصرف گیر کنن باسه کوچ 80 درصد بقیه راحت سرویس هاشون رو حتی اگر روی سیم مسی نباشه راحت می برن روی موبایل.....( ایشون فکر کنم هنوز در زمان اینترنت 128 سیر می کند.):n09:.
گرچه همین کوچ هم زمان بر خواهد بود ولی رخ می دهد. + تنها مسئله الان مسئله مالی هست که در زمان حاضر به شدت تغییر سرویس و ... رو می تونه دردسر بندازه.
همچنین کسی/شرکتی که کارش با اینترنت باشه همیشه، باید یک اینترنت بک اپ داشته باشه در این مواقع که گیر نکنه.:n15:( گرچه دیدم نوش دارو پس از مرگ سهراب برای خیلی ها است.... :n02:).
mahan999
28-07-2018, 07:13
خارج از بحث موضوع خبر - در بعد فنی، اون مدیره فکر کنم LTE - 3G/4G رو ادم حساب نکرده:n13: - چون راحت با این کارش حتی اگر فرض بگیریم 20 درصد پر مصرف گیر کنن باسه کوچ 80 درصد بقیه راحت سرویس هاشون رو حتی اگر روی سیم مسی نباشه راحت می برن روی موبایل.....( ایشون فکر کنم هنوز در زمان اینترنت 128 سیر می کند.):n09:.
گرچه همین کوچ هم زمان بر خواهد بود ولی رخ می دهد. + تنها مسئله الان مسئله مالی هست که در زمان حاضر به شدت تغییر سرویس و ... رو می تونه دردسر بندازه.
همچنین کسی/شرکتی که کارش با اینترنت باشه همیشه، باید یک اینترنت بک اپ داشته باشه در این مواقع که گیر نکنه.:n15:( گرچه دیدم نوش دارو پس از مرگ سهراب برای خیلی ها است.... :n02:).
شما مودم وایمکستون رو با کدوم مودم lte عوض کردید ؟ مودم lte ایرانسل داخلش Ip که از ایرانسل میگیره رو نشون میده ؟ ممنون میشم این رو داخل خود تاپیک ایرانسل جواب بدید.
misam5526
30-07-2018, 11:05
حقیقت اینه که شرکتها، LTE با شرایطی که الان در ایران ارائه میشه رو در قد و قواره رقابت با اینترنت ADSL نمیبینند هنوز! و البته حق دارند از خیلی از جهات مثل نوسان سرعت غیرقابل پیشبینی، پینگ بالاتر و البته اختلاف قیمت زیاد به ازای هر گیگ ترافیک.
طبیعیه در این شرایط و با وجود پر بودن پورتهای اکثر شرکتهای بهتر، تا زمانی که مشترکین بین پارس آنلاین و مخابرات همچنان رای به موندن در پارس انلاین بدن، این شرکت به هدف خودش با وجود افزایش احتمالی میانگین قیمتها می رسه. یاداور میشم که بخشی از این شرایط به دلیل اینه که سه شرکت بزرگ مخابرات، شاتل و آسیاتک که حدود 80 درصد پورتهای نصب شده در کشور رو در اختیار دارند ، از زمان تصویب مصوبه جدید از توسعه و نصب تجهیزات جدید خودداری کردند تا به وزارت فشار وارد کنند برای تغییر تعرفه تحمیلی و ظاهرا موفقیتهایی هم در این راه داشتند.
kourosh_ror
30-07-2018, 22:25
اگر بخواد هزینه ها رو افزایش بده خوب منطقا مخابرات گزینه بهتری هست.
kourosh_ror
30-07-2018, 22:30
اگر بخواد هزینه ها رو افزایش بده خوب منطقا مخابرات گزینه بهتری هست.
ehsan1311
31-07-2018, 14:04
سلام دوستان من چهارساله مشترک پارس هستم و راضیم
دوستانی که میگید قیمت رو میخاد ببره بالا فکر نمیکنم صحت داشته باشه چون اجازشو ندارن و تنها راهکارشون اینه که سرویس هایی که حجم کم داره رو حذف کنن و مجبور کنن بالاتر بخری که میری یه شرکت دیگه میگیری
اینم تست سرعتم
- -- -
ehsan1311
31-07-2018, 14:08
راستی دوستان من تهران نیستم کد نمایشگاه ا.لکامـپ رو کسی رفته میزاره استفاده کنیم؟یک یا دو گیگ باشگاه هدیه میده
کد الکامـپ هرچی دارید بزارید حتی غیر پارسس انلاین شااید بدردمون خورد مرسی
mjavad205
31-07-2018, 14:39
سلام دوستان من چهارساله مشترک پارس هستم و راضیم
دوستانی که میگید قیمت رو میخاد ببره بالا فکر نمیکنم صحت داشته باشه چون اجازشو ندارن و تنها راهکارشون اینه که سرویس هایی که حجم کم داره رو حذف کنن و مجبور کنن بالاتر بخری که میری یه شرکت دیگه میگیری
اینم تست سرعتم
- -- -
من این ماه داشتم احساس میکنم حجم خوری داره
دیتا گوشی رو استفاده میکنم دقیقا درسته
ولی وای فای مصرف چندین برابری فرق میکنه
mjavad205
31-07-2018, 14:40
رو تمام دستگاه هایی که دارم میزان حجم مصرفی اعلام میشه و دقیقه
feranko724
02-08-2018, 12:44
لینک میپره این جه نتی
arminkoo
03-08-2018, 13:46
سلام دوستان .
یک ماهی میشه سرعت دانلود بعد ساعت 7 شب میاد پایین تا مثلا 1 یا 2 شب . روز های تعطیلیم همین طوریه . چیکار میشه کرد ؟
مصلا سرعت دانلود طول روز برای من 500 ایناست بعد اون ساعتا میاد رو 200 300 یا حتی پایین تر ؟ به کی باید بگم مشکلو ؟
mohyy775
03-08-2018, 19:50
سلام دوستان .
یک ماهی میشه سرعت دانلود بعد ساعت 7 شب میاد پایین تا مثلا 1 یا 2 شب . روز های تعطیلیم همین طوریه . چیکار میشه کرد ؟
مصلا سرعت دانلود طول روز برای من 500 ایناست بعد اون ساعتا میاد رو 200 300 یا حتی پایین تر ؟ به کی باید بگم مشکلو ؟
منم همین مشکلو دارم به پشتیبانی هم گفتم میگن خطتونو ریست کردم الان درست میشه بعد اینترنت قطع و وصل میشه تا ۱ - ۲ ساعت درسته دوباره سرعت کم میشه
mahan999
05-08-2018, 19:19
کسی هست مشکل وصل نشدن سایفون رو داشته باشه؟
- - - Updated - - -
کسی هست مشکل وصل نشدن سایفون رو داشته باشه؟
mosi_alfa
06-08-2018, 13:10
اقا پارس تلفنی برام تخلیه نمیکنه، 195 تیکت بزنم اقدام میکنن؟
mosi_alfa
06-08-2018, 13:15
سلام. فکر نمیکنم هیچ شرکتی تلفنی تخلیه انجام بده. اگر هم انجام بدن قانونی نیست
برای تخلیه نیازه که یه فرم رو پر کنین (حداقل از شرکتهای دیگه که دیدم اینطور بوده) و حضوری درخواست بدین
misam5526
06-08-2018, 13:26
سلام. فکر نمیکنم هیچ شرکتی تلفنی تخلیه انجام بده. اگر هم انجام بدن قانونی نیست
برای تخلیه نیازه که یه فرم رو پر کنین (حداقل از شرکتهای دیگه که دیدم اینطور بوده) و حضوری درخواست بدین
های وب رو تلفنی تخلیه کردم. شاتل هم از سایت درخواست بدید نیاز به حضور نیست. اسیاتک هم از سایت تخلیه کردم و با تلفن پیگیری کردم فقط!!
این شرکت دیده بان هم که یک ماه داشتم تلفنی بود... پس قانونی بودنش قانونیه! فقط میمونه چقدر شرکتی بخواد اذیت کنه مشترک رو.
misam5526
06-08-2018, 13:27
اگه سرویس جشنواره دارید باید یه مبلغی احتمالا برای تخلیه بدید.... (5000 تومن). البته فرم رو ایمیل میتونن کنن و پول هم کارت بکارت بگیرن و حضور فیزیکی الزامی نیست.
اما اگه عدم همکاری دیدید حتما 195 بابت رفتار بد پرسنل و عدم همکاری در تخلیه شکایت کنید (این با شکایت بابت عدم تخلیه فرق داره)
تو خود پنل کاربری درخواست جمع اوری سرویس هست
mahan999
06-08-2018, 18:30
کسی هست با وصل شدن سایفون مشکل داشته باشه ؟
misam5526
06-08-2018, 21:03
تو خود پنل کاربری درخواست جمع اوری سرویس هست
این گزینه داخل پنل کاربریشون قابل اعتماد نیست متاسفانه. برا خود من یادمه اخر پاییز اول درخواست داخل پنل دادم که اس اومد ظرف 48 ساعت با شما تماس گرفته خواهد شد! بعد از سه روز که خبری نشد، پیگیری کردم گفتند چیزی ثبت نشده در سیستم ما !! کلا نیروی انسانی این شرکت 180 درجه عکس خدمات فنی و وضع فنی خوبشه! هرچقدر پینگ و تک کانکشن و سرعت خوب داره زیرساخت شرکت پارس، نمایندهای فروش و پشتیبانی استانیشون افتضاح هستند.
دوستان یه راهنمایی می خواستم
این سرویس جشنواره ای 6 ماهه 3 مگ 720 گیگ قابل تمدید هست؟
من 6 ماه پیش مشترک پارس انلاین شددم و این سرویس رو گرفتم منتها 2-3 روز دیگه مهلتش تموم میشه
اگه نمیشه تمدید کرد چه سرویسی بگیرم بهتره؟
یه سرویس پرسرعت و کم حجم با قیمت کم می خوام
حدود 10 گیگ در ماه مصرف دارم
های وب رو تلفنی تخلیه کردم. شاتل هم از سایت درخواست بدید نیاز به حضور نیست. اسیاتک هم از سایت تخلیه کردم و با تلفن پیگیری کردم فقط!!
این شرکت دیده بان هم که یک ماه داشتم تلفنی بود... پس قانونی بودنش قانونیه! فقط میمونه چقدر شرکتی بخواد اذیت کنه مشترک رو.
بنده برای مخابرات، صبانت و پیشگامان این مورد رو دیده بودم که درخواست حتما میبایست حضوری ثبت بشه برای تخلیه
kourosh_ror
07-08-2018, 16:56
من با یه جشنواره به پارس امدم که 10 روز دیگه تموم میشه زمانم. تماس گرفتم هیچ جشنواره ای بهم نمیدن. با این وضع قیمت ها دیگه نمیخوام تو پارس بمونم. این طرح غزال مخابرات خیلی جالب به نظر میرسه. نظرتون کار منطقی هست برم به مخابرات برای این طرح غزال؟ این داستان ازاد سازی قیمت اینترنت کی اتفاق میفته؟ اگر بخوام تخلیه کنم پارس بهم پیشنهاد جشنواره میده؟
mosa1365
08-08-2018, 10:10
سلام دوستان
من سرویسم 8 مگه، ولی الان نهایت سرعتی که میتونم بگیرم 6 مگه، قبلا تو تنظیمات مودم Downstream رو 9215 فیکس بود و ریت دانلودم تو IDM، یک مگ بود ولی الان به زور به 600 کیلوبایت میرسه، قشنگ مشخصه که شرکت سرعت منو کم کرده، من با پشتیبانی چندین بار تلفنی صحبت کردم، گفتم قبلا این بوده الان شده این، گفتن رو خطت نویز هست، کارشناس فرستادن، اومد نگاه کرد گفت هیچ مشکلی ندارین، شرکت هم میگه ما هم مشکلی نداریم، الان شرکت قبول نمیکنه میگه همین قدر بهتون میده، در حالی که سرویس من 8 مگه و شرکت موظفه به من همین سرعت رو بده، همونطور که قبلا میداد، الان شرکت هیچ جوره قبول نمیکنه، به نظرتون چطور میتونم این مشکل رو حل کنم، به 195 شکایت کنم، مشکل حل میشه؟
kourosh_ror
08-08-2018, 10:37
سلام دوستان
من سرویسم 8 مگه، ولی الان نهایت سرعتی که میتونم بگیرم 6 مگه، قبلا تو تنظیمات مودم Downstream رو 9215 فیکس بود و ریت دانلودم تو IDM، یک مگ بود ولی الان به زور به 600 کیلوبایت میرسه، قشنگ مشخصه که شرکت سرعت منو کم کرده، من با پشتیبانی چندین بار تلفنی صحبت کردم، گفتم قبلا این بوده الان شده این، گفتن رو خطت نویز هست، کارشناس فرستادن، اومد نگاه کرد گفت هیچ مشکلی ندارین، شرکت هم میگه ما هم مشکلی نداریم، الان شرکت قبول نمیکنه میگه همین قدر بهتون میده، در حالی که سرویس من 8 مگه و شرکت موظفه به من همین سرعت رو بده، همونطور که قبلا میداد، الان شرکت هیچ جوره قبول نمیکنه، به نظرتون چطور میتونم این مشکل رو حل کنم، به 195 شکایت کنم، مشکل حل میشه؟
پارس تو بعضی جا ها مشکل پهنای باند داره. ور داشتن کم کردن شرعت رو . این 8 مگ باید تضمین شده باشه به 195 شکایت کن حتما.
ahwazp30
08-08-2018, 11:17
سلام دوستان
سلام دوست عزیز
مشکل کم شدن سرعت شما به خاطر کم شدن داون استریم هست .الان داون استریم شما کمتر از 6 مگ هست .اما اینکه شرکت داون استریم شما رو کم کرده یا توسط خود مودم کم شده مشخص نیست ولی عکسی که گذاشتید نویز زیادی رو روی خط نشون میده و احتمالا به خاطر همین نویز هست که کشش خط شما کم شده و نمیتونه بیشتر اپ بشه. تا زمانی که مشکل از خودتون هست شکایت کردن فایده ای نداره .مودم رو ببرید سر خط تست کنید و وقتی لینک گرفت عکسش رو اینجا قرار بدید تا مشخص بشه مشکل از کجاست.
mosa1365
08-08-2018, 11:38
سلام دوست عزیز
مشکل کم شدن سرعت شما به خاطر کم شدن داون استریم هست .الان داون استریم شما کمتر از 6 مگ هست .اما اینکه شرکت داون استریم شما رو کم کرده یا توسط خود مودم کم شده مشخص نیست ولی عکسی که گذاشتید نویز زیادی رو روی خط نشون میده و احتمالا به خاطر همین نویز هست که کشش خط شما کم شده و نمیتونه بیشتر اپ بشه. تا زمانی که مشکل از خودتون هست شکایت کردن فایده ای نداره .مودم رو ببرید سر خط تست کنید و وقتی لینک گرفت عکسش رو اینجا قرار بدید تا مشخص بشه مشکل از کجاست.
سلام دوست عزیز، ممنون از پاسختون.
همین گفته های شمارو هم شرکت به من بارها گفته و به خاطر همین کارشناس فرستادن که بررسی کنه و اومد بررسی کرد و مشکلی از طرف من نبود. دقت کنید تو پیام هم نوشتم که کارشناس فرستادن.، مشکل دقیقا از طرف شرکته.
ahwazp30
08-08-2018, 11:58
سلام دوست عزیز، ممنون از پاسختون.
همین گفته های شمارو هم شرکت به من بارها گفته و به خاطر همین کارشناس فرستادن که بررسی کنه و اومد بررسی کرد و مشکلی از طرف من نبود. دقت کنید تو پیام هم نوشتم که کارشناس فرستادن.، مشکل دقیقا از طرف شرکته.
بله من پست شما رو با دقت خوندم و اگر گفتم خودتون سر خط تست كنيد براي اين بوده كه به حرف كارشناس نميشه اعتماد كرد ، همسايه هاتون رو بپرسيد ببينيد داون استريمشون چقدر هست اگر مثل مال شما بود كه مشكل زيرساختي مركزتون هست و كاريش نميشه كرد ،ولي اگر بيشتر بود كه يعني مشكل از خود پارس انلاين هست ، ولي مسئله اصلي الان اين نيست كه خود پارس سرعت شما رو كم كرده يا نه ، مسئله اينه كه الان چرا خط شما نويزش زياد شده و كشش خط كم شده ، الان اگر شركت خط شما رو روي ١٠٠ مگ هم ببنده بازم احتمالا همين مقدار ميتونيد استفاده كنيد چون بيشتر از پنج شش مگ لينك نميگيره مودم. فعلا شما بررسي كنيد ببينيد وضعيت خطوط توي كوچه تون چطوره تا مطمئن بشيد مشكل از مركز مخابراتي نيست چون بعضي وقتها يه تغيير كوچيك در كابل ها يا تجهيزات مركز باعث ميشه نويز خط بره بالا و ديتا ريت كمتري رو ساپورت كنه.
mosa1365
08-08-2018, 12:14
بله من پست شما رو با دقت خوندم و اگر گفتم خودتون سر خط تست كنيد براي اين بوده كه به حرف كارشناس نميشه اعتماد كرد ، همسايه هاتون رو بپرسيد ببينيد داون استريمشون چقدر هست اگر مثل مال شما بود كه مشكل زيرساختي مركزتون هست و كاريش نميشه كرد ،ولي اگر بيشتر بود كه يعني مشكل از خود پارس انلاين هست ، ولي مسئله اصلي الان اين نيست كه خود پارس سرعت شما رو كم كرده يا نه ، مسئله اينه كه الان چرا خط شما نويزش زياد شده و كشش خط كم شده ، الان اگر شركت خط شما رو روي ١٠٠ مگ هم ببنده بازم احتمالا همين مقدار ميتونيد استفاده كنيد چون بيشتر از پنج شش مگ لينك نميگيره مودم. فعلا شما بررسي كنيد ببينيد وضعيت خطوط توي كوچه تون چطوره تا مطمئن بشيد مشكل از مركز مخابراتي نيست چون بعضي وقتها يه تغيير كوچيك در كابل ها يا تجهيزات مركز باعث ميشه نويز خط بره بالا و ديتا ريت كمتري رو ساپورت كنه.
دوست عزیز، من روی همین خط داون استریمم فیکس رو 9215 بود تا همین چند روز پیش، من الان دو ساله با پارس دارم تمدید میکنم و تو این دو سال هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهو متوجه شدم داون استریم از 9215 نزول کرده به 6023، جالب اینجاست که بار اول تماس گرفتم و اتفاقا حلش کردن و دوباره برگشت رو 9215، ولی درست بعد از چند روز دوباره به 6023 افت کرد، من قبلا هم وقتی رو 9215 بود شرکت بهم میگفت خطت نویز داره، اگه مشکل از نویز بود که اونزمون هم باید سرعت افت میکرد در حالی که فیکس ریت دانلود یک مگ رو میگرفتم، مشخصه مشکل از نویز نیست، چون کارشناس اومد از سر خط هم برررسی کرد و باز هم 6023 نشون داد، الان ما تو مجتمع هستیم و زیرساخت هم هیچ مشکلی نداره، چون اکثر واحدها از شاتل سرویس یکجا گرفتن و بدون مشکل استفاده میکنن.
منظورم از سرویس یکجا، همون سرویسی که واسه مجتمع های مسکونی میدن.
ahwazp30
08-08-2018, 12:20
دوست عزیز، من روی همین خط داون استریمم فیکس رو 9215 بود تا همین چند روز پیش، من الان دو ساله با پارس دارم تمدید میکنم و تو این دو سال هیچ مشکلی نداشتم تا اینکه یهو متوجه شدم داون استریم از 9215 نزول کرده به 6023، جالب اینجاست که بار اول تماس گرفتم و اتفاقا حلش کردن و دوباره برگشت رو 9215، ولی درست بعد از چند روز دوباره به 6023 افت کرد، من قبلا هم وقتی رو 9215 بود شرکت بهم میگفت خطت نویز داره، اگه مشکل از نویز بود که اونزمون هم باید سرعت افت میکرد در حالی که فیکس ریت دانلود یک مگ رو میگرفتم، مشخصه مشکل از نویز نیست، چون کارشناس اومد از سر خط هم برررسی کرد و باز هم 6023 نشون داد، الان ما تو مجتمع هستیم و زیرساخت هم هیچ مشکلی نداره، چون اکثر واحدها از شاتل سرویس یکجا گرفتن و بدون مشکل استفاده میکنن.
منظورم از سرویس یکجا، همون سرویسی که واسه مجتمع های مسکونی میدن.
بسیار خوب
از توی تنظیمات مودم مدولاسیون رو تغییر بدید روی adsl2 , annex A بزارید ببینید تغییر میکنه یا نه.
mosa1365
08-08-2018, 12:26
بسیار خوب
از توی تنظیمات مودم مدولاسیون رو تغییر بدید روی adsl2 , annex A بزارید ببینید تغییر میکنه یا نه.
منظورتون اینه که تیک بقیه رو بردارم و فقط اونی که میگید رو بذارم بمونه؟
ahwazp30
08-08-2018, 13:02
منظورتون اینه که تیک بقیه رو بردارم و فقط اونی که میگید رو بذارم بمونه؟
بله تیک همه رو بردارید و فقط تیک گزینه adsl2 (از بالا چهارمی میشه) بزارید و چند دقیقه صبر کنید اگر لینک نگرفت تیک annex L رو هم بزنید .یک بار هم همین کارها رو انجام بدید و این بار به جای adsl2 گزینه G.dmt رو تیک بزنید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.