ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Vahid67
14-07-2017, 22:26
باز دوباره چند روزی هستش نت خیلی بد شده ... پینگ هستش ولی پیج نمیشه باز کرد .. هم سایت های داخلی مشکل دارن و هم خارجی !

migmig3000
14-07-2017, 22:48
یه زنگی بهشون بزنید و بگید آپلود رو بندازن روی 256

وضعیت snr آپلود خیلی بده،شاید کمی بهتر بشه

بعد از دستکاری هایی که پشتیبانیشون انجام داد الان وضعیت به این شکل شده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shaahani
15-07-2017, 01:12
بعد از دستکاری هایی که پشتیبانیشون انجام داد الان وضعیت به این شکل شده:

الان وضعیت خطتتون خوبه و میتونه استیبل باشه ، سعی کنید همین رو حفظ کنید تا دیگه مشکلی نداشته باشین.

shaahani
15-07-2017, 01:15
باز دوباره چند روزی هستش نت خیلی بد شده ... پینگ هستش ولی پیج نمیشه باز کرد .. هم سایت های داخلی مشکل دارن و هم خارجی !

دقیقا برعکس امروز وضعیت خط واسه من فوق العاده عالی هست و پینگ هایی رو دارم که یه سالی بود خوابشون رو می دیدم :n02:
مشکلی هم در باز کردن صفحه ها ندارم.

k1ozil
15-07-2017, 02:39
سلام
تلگرامتون رو کانکتینگ نمی مونه؟

shaahani
15-07-2017, 02:51
سلام
تلگرامتون رو کانکتینگ نمی مونه؟

الان که متصله و مشکلی نیست اما ساعت گذشته یه مقدار جزئی مشکل داشت؛
من دیدم خیلی کم بعضی شب های بخصوص ، سرور خود تلگرام قطع میشه ، درحالی که ارتباط با همه جای دنیا برقراره تلگرام مشکل داره و قطعه .
برای اینم که متوجه بشین مشکل از isp نیست میتونین از isp های دیگه این اتصال رو تست کنید .
من همزمان ایرانسل، همراه اول ، آسیاتک ؛ پیشگامان و پارس آنلاین ارتباط دارم و همیشه وقتی تلگرام قطع شده ، سراسری قطع شده نه اینکه فقط از یک isp خاص قطع بشه

Mehran14233
15-07-2017, 04:29
سلام دوستان

من اینو می دونم که در صورت خرید ترافیک اضافه، این ترافیک به قرارداد بعدی منتقل میشه... حالا سوالم اینه که اگه توی قرارداد بعدیش هم باز تموم نشه و باقی بمونه آیا به قرارداد های بعد از اون منتقل میشه؟ :n13:

یعنی منظورم اینه که این ترافیک های اضافه که میخریم فقط تا یک قرارداد بعد از قرارداد اصلی اعتبار داره یا اعتبارش نامحدوده؟

farsweb
15-07-2017, 10:50
درستش اینه که بگیم جماعت ایرانی با اونا چیکار کرده. با چاقو هم میشه میوه پوست کند هم میشه آدم کشت
البته پشت پرده تبلیغات رو هم باید در نظر گرفت که برای سرگرم کردن مردم همه کار می کنند

حالا سوال چی بود؟

اون که البته
توی تهرانپارس میخواستم یه سرویس adsl فعال کنم. منتها نمیدونم کیفیت کدوم شرکت بهتره. چند جایی سوال کردم متاسفانه هیچکس کمکی نکرد.

migmig3000
15-07-2017, 15:25
الان وضعیت خطتتون خوبه و میتونه استیبل باشه ، سعی کنید همین رو حفظ کنید تا دیگه مشکلی نداشته باشین.
بله الان ثبات داره ولی سرعت یه مقدار پایینه

Mehran14233
15-07-2017, 17:20
سلام دوستان

من اینو می دونم که در صورت خرید ترافیک اضافه، این ترافیک به قرارداد بعدی منتقل میشه... حالا سوالم اینه که اگه توی قرارداد بعدیش هم باز تموم نشه و باقی بمونه آیا به قرارداد های بعد از اون منتقل میشه؟ :n13:

یعنی منظورم اینه که این ترافیک های اضافه که میخریم فقط تا یک قرارداد بعد از قرارداد اصلی اعتبار داره یا اعتبارش نامحدوده؟

زنگ زدم ازشون پرسیدم گفتند که به قراردادهای بعدی هم منتقل میشه.
حتی ازشون سوال کردم که این قرارداد پیشنهادی 3 ماهه که برای من اومده چی شامل میشه یا میسوزه؟ گفتند نه فرقی نداره و در هر صورت منتقل میشه.

منم خرید کردم 3 بسته 100 گیگی + 140 گیگ هدیه.

اگه بر خلاف حرفی که گفتند به قرارداد دوم من منتقل نشه زنگ میزنم گیگشون میکنم اونجا :n05:

cotgnx
15-07-2017, 18:40
حتی ازشون سوال کردم که این قرارداد پیشنهادی 3 ماهه که برای من اومده چی شامل میشه یا میسوزه؟ گفتند نه فرقی نداره و در هر صورت منتقل میشه.

اگه بر خلاف حرفی که گفتند به قرارداد دوم من منتقل نشه زنگ میزنم گیگشون میکنم اونجا :n05:

فقط حواست باشه پارس آنلاین حجم دزدی شدید داره من هر موقع گیگ اضافه تو جشنواره و اینا میخریدم حجم دزدی بیشترم میشد، 20 درصد حجم اضافه نسبت به حالت عادی میفروخت از اون طرف 60 درصد میدزدید.

محمد7966
15-07-2017, 18:41

یه سوال دیگه

من برام پیام اومد که بیا سرویس جدید با تخفیف خوب بگیر

ولی قراردادم فعلی ام 8 شهریور تموم میشه

اگر این سرویس های جدیدی که پیشنهاد داده رو بگیرم ،1 ماه خورده ای که از قرار داد فعلی ام مونده میسوزه؟؟

Mehran14233
15-07-2017, 19:05
فقط حواست باشه پارس آنلاین حجم دزدی شدید داره من هر موقع گیگ اضافه تو جشنواره و اینا میخریدم حجم دزدی بیشترم میشد، 20 درصد حجم اضافه نسبت به حالت عادی میفروخت از اون طرف 60 درصد میدزدید.

بله آقا حجم دزدی که زیاد داره.
از این طرف تخفیف میده به نسبت استفاده ی آدم غافل از اینکه قبلش سر حجم دزدیاش همین تخفیف رو درآوورده بوده :n02:

یه سوال دیگه

من برام پیام اومد که بیا سرویس جدید با تخفیف خوب بگیر

ولی قراردادم فعلی ام 8 شهریور تموم میشه

اگر این سرویس های جدیدی که پیشنهاد داده رو بگیرم ،1 ماه خورده ای که از قرار داد فعلی ام مونده میسوزه؟؟

برای من هم همون پیام اومده
قرارداد فعلی من هم 13 شهریور تموم میشه

اینو میدونستم و امروز که زنگ زدم هم کارشناسشون توضیح داد. به این صورته که الان که تمدید کنی میره توی رزرو تا این 1 ماه و خورده ای تموم شه و بعدش اون قرارداد جدید فعال میشه.

محمد7966
15-07-2017, 19:57
بله آقا حجم دزدی که زیاد داره.
از این طرف تخفیف میده به نسبت استفاده ی آدم غافل از اینکه قبلش سر حجم دزدیاش همین تخفیف رو درآوورده بوده :n02:

برای من هم همون پیام اومده
قرارداد فعلی من هم 13 شهریور تموم میشه

اینو میدونستم و امروز که زنگ زدم هم کارشناسشون توضیح داد. به این صورته که الان که تمدید کنی میره توی رزرو تا این 1 ماه و خورده ای تموم شه و بعدش اون قرارداد جدید فعال میشه.

آقا حواستون باشه که این سرویسی که پیشنهاد داده شبانه رایگان نداره

بلکه شبانه 1/3 داره

قیمت سرویسش هم 2 مگ،6 ماه 100 گیگ 160 هزارتومان

اگر این سرویس باشه که به درد من نمیخوره

m123f
15-07-2017, 23:46
آقا حواستون باشه که این سرویسی که پیشنهاد داده شبانه رایگان نداره

بلکه شبانه 1/3 داره

قیمت سرویسش هم 2 مگ،6 ماه 100 گیگ 160 هزارتومان

اگر این سرویس باشه که به درد من نمیخوره برای من 2 مگ 12 ماه 42 گیگ 88 هزار تومن اومده

feranko724
16-07-2017, 01:35
من دیگه باورم شد پارس انلاین حجم خوری باورنکردنی داره به طوری که تو15دقیقه وصل شدن 260مگا بایت کم کرد باچند بارصفحه بازکردن یبارم دیروز45دقیقه متصل شدم نیم گیک رفت 3برابراستفادحجم کم میکنه

shaahani
16-07-2017, 11:50
پس فقط خوش بحال خودم هر سه روز 500 مگ مصرفمه ، آرزو به دل موندم این عدد گیگم کم شه :n20:

البته نا گفته نماند تو این وضع مصرف خیلی زیاد برق در تابستون ؛ یک سیستم خیلی پر مصرف بدلیل قطع و وصل برق پاورش چند روزه سوخته خخخخ
اگه نه روزی یک گیگ رو اون دستگاه زحمتش رو میکشید :n02:

از من گفتن شما هم مثل من یک کنتور بگذارین سر خروجی شیر آب اینترنت خودتون ، بعد هرکی زیاد مصرف کرد با چماق بزنین تو سرش :n24:

arashsard
16-07-2017, 13:06
آقا ما یه بار نیومدیم تاپیک پارس آنلاین صحبت دزدی این ملعون ها نباشه :n02:

hotman1234
16-07-2017, 14:31
آقا ما یه بار نیومدیم تاپیک پارس آنلاین صحبت دزدی این ملعون ها نباشه :n02:

مشکل اینجاس که ملت میدونن داره ازشون حجم الکی کم میشه اما نمیرن یه شکایت بکنن به 195 که تعداد شکایتا بره بالا. همون 195 هم درسته وقتی شکایت کنی هیچ کاری نمیکنه اما وقتی تعداد شکایتا بالا بره پارس یه تکونی به خودش میده. خیلی راحت هم میشه با wireshark که فقط خود شرکت این برنامه رو قبول داره تفاوت حجم رو نشون داد.
چند شب پیش من یه حدود 100 مگ مونده بود از سرویسم و مودم رو خاموش کردم و دقیق سر 2:01 روشن کردم که دانلود شبانه رایگان بزارم. دیدم بعد 15 دقیقه نت قطع شد و زد حجم تموم شده و من گفتم چجوری تو تایم رایگان که نباید حجم کم بشه 100 مگ تموم شده. تو 195 شکایت کردم جوابشون این بود که اون 100 مگ که سرویس نشون میداده اشتباه بوده عملا هیچی نداشتی اما سرویس وصل بوده:n08:
دیگه همین مونده بود یه چیزی هم به پارس آنلاین بدهکار بشیم!!

STTIGER
16-07-2017, 16:23
مشکل اینجاس که ملت میدونن داره ازشون حجم الکی کم میشه اما نمیرن یه شکایت بکنن به 195 که تعداد شکایتا بره بالا. همون 195 هم درسته وقتی شکایت کنی هیچ کاری نمیکنه اما وقتی تعداد شکایتا بالا بره پارس یه تکونی به خودش میده. خیلی راحت هم میشه با wireshark که فقط خود شرکت این برنامه رو قبول داره تفاوت حجم رو نشون داد.
چند شب پیش من یه حدود 100 مگ مونده بود از سرویسم و مودم رو خاموش کردم و دقیق سر 2:01 روشن کردم که دانلود شبانه رایگان بزارم. دیدم بعد 15 دقیقه نت قطع شد و زد حجم تموم شده و من گفتم چجوری تو تایم رایگان که نباید حجم کم بشه 100 مگ تموم شده. تو 195 شکایت کردم جوابشون این بود که اون 100 مگ که سرویس نشون میداده اشتباه بوده عملا هیچی نداشتی اما سرویس وصل بوده:n08:
دیگه همین مونده بود یه چیزی هم به پارس آنلاین بدهکار بشیم!!

دقیقا این اتفاق برای منم افتاد! ساعت ۲ گذاشتم دانلود و رفتم خوابیدم، صبح که بیدار شدم دیدم بعد از ۱ ساعت دانلود اینترنت به دلیل اتمام ترافیک قطع شده!

k1ozil
16-07-2017, 16:54
سلام دوستان
من دیشب 2.05 زدم دانلود 2 3 گیگ گذاشتم دانلود 15 گیگ هم حجم داشتم صبحی نگا کردم شده بود 12.5 گیگ مودم خاموش روشن کردم دوباره شد 15
انگار قصد دارن نذارن کسایی ک حجمشون کمه شبا زیاد دانلود کنن
یجوری میخوان شبانه رو برای کم مصرفا محدود کنن شاید
مطمئن نیستم صرفن حدسم اینه

feranko724
16-07-2017, 18:00
حجم کم هارو طوری تنظیم میکنند بر مثال کاربری که با 100مگ یا یه خوردبالاتر ازاون حجم میخواد به نت شبانه وصل شه نت قطع شه برمن هم این اتفاق یبارافتاد انصافن من این کارشونو قبول دارم خوب نت مجانی بهت مید برو1گیک حجم بخر وصل شونت شبانه خودمن درماه15گیک مصرف روزم هستش باکمتراز1گیک به نت شبانه وصل نشدم بعضی یا دیگه خیال میکنندزرنگ هستند ایرانی جماعت مفت باشه کوفت باشه:n05:

migmig3000
17-07-2017, 14:28
حجم کم هارو طوری تنظیم میکنند بر مثال کاربری که با 100مگ یا یه خوردبالاتر ازاون حجم میخواد به نت شبانه وصل شه نت قطع شه برمن هم این اتفاق یبارافتاد انصافن من این کارشونو قبول دارم خوب نت مجانی بهت مید برو1گیک حجم بخر وصل شونت شبانه خودمن درماه15گیک مصرف روزم هستش باکمتراز1گیک به نت شبانه وصل نشدم بعضی یا دیگه خیال میکنندزرنگ هستند ایرانی جماعت مفت باشه کوفت باشه:n05:

من این چند سالی که پارس آنلاین دارم دیگه دستم اومده که هر موقع اینترنت قطعیش زیاد میشه یعنی حجمم زیر 200 مگ مونده و میرم حجم میخرم :n02:

k1ozil
18-07-2017, 13:51
جریان سرویس خوب چیزیه چیه ؟!

donya1370
18-07-2017, 18:22
سلام. دوستان می خواستم ببینم شما از شبانه ی پارس آنلاین رضایت دارید؟ و این که اگر من سرویس 1 مگ داشته باشم شبانه سرعت حداقل 120 کیلو رو ثابت میده یا نه؟ مصرف منصفانه داره؟

محمد7966
18-07-2017, 19:02
سلام. دوستان می خواستم ببینم شما از شبانه ی پارس آنلاین رضایت دارید؟ و این که اگر من سرویس 1 مگ داشته باشم شبانه سرعت حداقل 120 کیلو رو ثابت میده یا نه؟ مصرف منصفانه داره؟

سلام

شبانه رو تا حداکثر کشش خط به شما اجازه دانلود میده

من 128 دارم ولی خطم روی 9 مگ بسته شده و با سرعت 1 مگ هم دانلود میکنم

اینم بگم که ماه رمضان برای من سرعت رو کم کردند ولی بعد از ماه رمضان خوب شد

Omid-HD
18-07-2017, 19:11
سلام

شبانه رو تا حداکثر کشش خط به شما اجازه دانلود میده

من 128 دارم ولی خطم روی 9 مگ بسته شده و با سرعت 1 مگ هم دانلود میکنم

اینم بگم که ماه رمضان برای من سرعت رو کم کردند ولی بعد از ماه رمضان خوب شد

من با سرویس 2 مگ سرعت دانلودم یک مگ بر ثانیه است. این یعنی این که خط من مشکل داره؟

محمد7966
18-07-2017, 19:42
من با سرویس 2 مگ سرعت دانلودم یک مگ بر ثانیه است. این یعنی این که خط من مشکل داره؟

نه چه مشکلی؟؟

شما ببینید خط روی چند مگ بسته اند.اگر روی 9 مگ که درسته اگر روی 16 مگ بستند نمیشه تضمین داد که حتما سرعت روی 2 مگ باشه

من چند روز خطم روی 16 مگ بستند سرعتم به 2 مگ نرسید و بیشترین مقدارش فکر کنم 1.7 مگ بود.البته نوسان زیادی هم داشت

and-roid2
18-07-2017, 19:45
جریان سرویس خوب چیزیه چیه ؟!
چیزی که من حدس میزنم اینه که بسته های مخصوص تلگرام و اینستا ارائه بدن و با فعال کردنش ترافیک این app ها جدا و نامحدود میشه.

k1ozil
18-07-2017, 19:47
چیزی که من حدس میزنم اینه که بسته های مخصوص تلگرام و اینستا ارائه بدن و با فعال کردنش ترافیک این app ها جدا و نامحدود میشه.

اره
قیمت نزده که :/

Omid-HD
18-07-2017, 20:02
نه چه مشکلی؟؟

شما ببینید خط روی چند مگ بسته اند.اگر روی 9 مگ که درسته اگر روی 16 مگ بستند نمیشه تضمین داد که حتما سرعت روی 2 مگ باشه

من چند روز خطم روی 16 مگ بستند سرعتم به 2 مگ نرسید و بیشترین مقدارش فکر کنم 1.7 مگ بود.البته نوسان زیادی هم داشت

روی 9 مگ بستن.

مگه امکانش هست که درخواست بدیم که روی 16 مگ ببندن؟ هزینه سرویس بالاتر نمیره؟ الان سرعت دانلود من دقیقا 1 مگ هست. یه ذره بالاتر و پایین تر هم نیست.

محمد7966
18-07-2017, 20:39
روی 9 مگ بستن.

مگه امکانش هست که درخواست بدیم که روی 16 مگ ببندن؟ هزینه سرویس بالاتر نمیره؟ الان سرعت دانلود من دقیقا 1 مگ هست. یه ذره بالاتر و پایین تر هم نیست.

آره میتونید روی 16 مگ ببندین البته باید خطتون کشش داشته باشه

برای اینکه تشخیص بدید خط کشش داره یا نه از صفحه استاتوس مودم؛جایی که snr زده،اطلاعات snr رو بخونید

البته خودشون هم برای اینکه بفهمند خط کشش داره یا نه 3 روزی تست میکنند

هزینه ای هم بابتش نمیگیرن

and-roid2
18-07-2017, 20:48
اره
قیمت نزده که :/
هفته بعد تمام جزئیاتش اعلام میشه

mrm2007
18-07-2017, 23:05
با سلام
یک سوال داشتم :
در سرویس هایی که تایم رایگان دارند مثلا 2 تا 7 و یا 5 تا 8 سرعت در تایم رایگان چقدر هست؟
فرضا مودم روی 10 مگ بسته شده ولی سرویس خریداری شده 2 مگ هست.

Sent from my E2333 using Tapatalk

k1ozil
18-07-2017, 23:15
با سلام
یک سوال داشتم :
در سرویس هایی که تایم رایگان دارند مثلا 2 تا 7 و یا 5 تا 8 سرعت در تایم رایگان چقدر هست؟
فرضا مودم روی 10 مگ بسته شده ولی سرویس خریداری شده 2 مگ هست.

سلام
مرکزتون شلوغ نباشه همون سرعت روزانه رو میگیرید
در مثال بالا 1.1 مگابایت :n01:

k1ozil
18-07-2017, 23:24
هفته بعد تمام جزئیاتش اعلام میشه

اگه قیمت معقولی داشته باشه واقعن ارزشش رو داره

arminkoo
18-07-2017, 23:58
یعنی دسترسی داره به سرور هاشون ؟

k1ozil
19-07-2017, 00:18
یعنی دسترسی داره به سرور هاشون ؟

متوجه نشدم
یعنی هر چی از سرورهای اینستا و تلگرام دانلود کنی رایگانه

MMDFullHD
19-07-2017, 00:28
متوجه نشدم
یعنی هر چی از سرورهای اینستا و تلگرام دانلود کنی رایگانه

اره دقیفا احتمالا با بسته هایی که هست مثلا میزنی فلان برنامه نت نامحدود بده بعد مبلغشو پرداخت میکنی یا حتی یه سایت برات کلا رایگان میشه
شماره ای که احتمالا واسه پشتیبانیش گذاشته صد در صد مال پارس انلاین هست
اگ مثلا خیلی کم 10 5 تومن باشه مثلا بزنی یه سایت مثل تاینی رو اگ کاملا رایگان کنه کاملا نه حتی چن مگابایت بکنه تو پاچه ادم من صد در صد میام رو پارس انلاین:n04:

k1ozil
19-07-2017, 00:34
اره دقیفا احتمالا با بسته هایی که هست مثلا میزنی فلان برنامه نت نامحدود بده بعد مبلغشو پرداخت میکنی یا حتی یه سایت برات کلا رایگان میشه
شماره ای که احتمالا واسه پشتیبانیش گذاشته صد در صد مال پارس انلاین هست
اگ مثلا خیلی کم 10 5 تومن باشه مثلا بزنی یه سایت مثل تاینی رو اگ کاملا رایگان کنه کاملا نه حتی چن مگابایت بکنه تو پاچه ادم من صد در صد میام رو پارس انلاین:n04:

قراره اپلیکیشن شبکه های اجتماعی رو رایگان کنن
اینستا تلگرام ....
بعید میدونم زیر 20 تومن باشه با توجه ب مصرف بالاب حجم اینستا

MMDFullHD
19-07-2017, 00:47
قراره اپلیکیشن شبکه های اجتماعی رو رایگان کنن
اینستا تلگرام ....
بعید میدونم زیر 20 تومن باشه با توجه ب مصرف بالاب حجم اینستا

خب اینستا و تل هم از طریق ای پی رایگان میکنن بتونن مثلا ای پی های سرور مثلا خاص شاتل تو سینما هم میتونن رایگان کنن داخلی که براشون بصرفه تره
من زیاد از جزیات قیمیت سراغ ندارم
ارايه سرويس در هفته آتي هم هست
از سرعت هم ماشالله چیزی نگفته

k1ozil
19-07-2017, 00:55
خب اینستا و تل هم از طریق ای پی رایگان میکنن بتونن مثلا ای پی های سرور مثلا خاص شاتل تو سینما هم میتونن رایگان کنن داخلی که براشون بصرفه تره
من زیاد از جزیات قیمیت سراغ ندارم
ارايه سرويس در هفته آتي هم هست
از سرعت هم ماشالله چیزی نگفته
درسته ای پی هر سایتی میتونن رایگان کنن ولی اگه سایت فیلم و سریال یا بازی رایگان کنن دانلودرها هجوم میارن نابود میکنن ترافیک سرور خیلی میره بالا
هفته اینده جزئیات مشخص میشه طبق گفته دوستمون
منتظر میممونیم :n06:

MMDFullHD
19-07-2017, 02:01
درسته ای پی هر سایتی میتونن رایگان کنن ولی اگه سایت فیلم و سریال یا بازی رایگان کنن دانلودرها هجوم میارن نابود میکنن ترافیک سرور خیلی میره بالا
هفته اینده جزئیات مشخص میشه طبق گفته دوستمون
منتظر میممونیم :n06:

نه اونطوریم نیست الان فیلمو رایگانه مگه ترافیک اسیا ایرانسل و ... ترکیده؟ بلاخره پهنای داخلیشون بیشتر از خارجی هست چطوری پس اینا میخوان تلگرام اینارو نامحدود کنن

farsweb
19-07-2017, 09:28
این مودم رو پارس ساپورت می کنه ؟

Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router

karwan125
19-07-2017, 13:51
سلام این سایت از طرف پارس انلاین برام ایمیل شد ، دوستان قضیه چیه ؟

mrm2007
19-07-2017, 14:25
با سلام
دوستان اوضاع قندشکن ها در پارس چطوره؟ جواب میدن؟

shaahani
19-07-2017, 16:21
سلام این سایت از طرف پارس انلاین برام ایمیل شد ، دوستان قضیه چیه ؟

دیروز رو اینستا گرام مراسم افتتاح فاز سوم در پارس آنلاین پخش شد و آقای وزیرم سخنرانی کرد در مراسم ، امروزم ایرانسل برگزار میشه.

اون جور که من در سخنرانی های مراسم دیروز گوش دادم ، پارس میخواد سرویس هاش رو هرچه بیشتر به سرویس های خارج از کشور نزدیک کنه و دغدغه حجم و ترافیک رو از کاربران بگیره .
حالا گذاشته از این که یک برنامه بلند مدت برای رایگان شدن کل ترافیک مصرفی داخل هست ،
در این سرویس جدید که پارس آنلاین میخواد ارائه بده ، اجازه شخصی سازی سرویس به مشترک داده میشه ، به عنوان مثال مشترک مشخص میکنه از چه سرور و ip هایی (یا نرم افزارهایی مثل تلگرام ، اینستاگرام ) یا به عنوان مثال یک سرور بازی یا فیلم ، میتونه با ترافیک بینهایت استفاده کنه (که احتمالا این وضعیت یک هزینه اضافه اولیه به همراه خواهد داشت)
و در همین حال باز مابقی مصرف اینترنت رو مثل الان محاسبه میکنن یعنی مقدار مصرف کنتور میندازه

میگفتن تلگرام و اینستاگرام و شبکه های اجتماعی اکثر ترافیک شبکه رو مصرف میکنه و به دنبال آزاد کردن ترافیکشون هستن ؛ علاوه بر اینکه یکسری حرفهایی در مورد سرعت و اینا زدن که حالا بماند فکر کنم خیال بافی میکردن خخخخ

البته واسه مصرف این برنامه ها راست میگن خیلی زیاد ترافیک میخورن ، من دیروز 2 ساعت اینستا لایو نگاه کردم و برنامه 2گیگ ترافیک مصرف کردش
حالا کل ماه اکانت موبایلم 4 گیگ ترافیک داره ، همیشه اضافه هم میاد .... دیروز شاخ درآوردم انقدر ترافیک خورد

Mehran14233
19-07-2017, 20:15
سلام دوستان

کسی میدونه این خبری که می گفتند قراره اینترنت حجمی از اول مرداد برداشته شه به کجا رسید؟؟ هنوز صحبتی هست ازش؟؟

mohandes23
19-07-2017, 21:06
سلام دوستان

کسی میدونه این خبری که می گفتند قراره اینترنت حجمی از اول مرداد برداشته شه به کجا رسید؟؟ هنوز صحبتی هست ازش؟؟
مدل جدید فروش اینترنت در کشور هفته آینده تصویب می‌شود

وزیر ارتباطات درباره تصمیم جدید وزارت ارتباطات برای فروش اینترنت نامحدود و توقف فروش حجمی گفت: بررسی کارشناسی این طرح به اتمام رسیده و امیدواریم در جلسه فوق‌العاده روز یکشنبه آینده کمیسیون تنظیم مقررات و ارتباطات مطرح شود که اعضا قبول داشتند که این طرح را تصویب کنیم.

واعظی گفت: در مدل قبلی فروش اینترنت نه سرعت و نه کیفیت مهم نبودند و مشترک چند گیگ خریداری و استفاده می‌کرد و پس از آن دوباره گیگ می‌خرید که در مدل جدید بسته‌هایی ارائه می‌شوند که دارای سرعت تا 3 مگ، 3 تا 6 مگ و 6 تا 16 مگ ارائه می‌شوند و که در این بسته 10 برابر نیز ترافیک داخل دیده می‌شود.

وی افزود: این اعداد از بررسی مصرف معمول کاربران عادی، بنگاه‌ها و کاربران تحقیقاتی محاسبه شده است.

وزیر ارتباطات تأکید کرد: این مصوبه در روز یکشنبه تصویب می‌شود و به اپراتورها یک تا 2 ماه فرصت داده می‌شود که در چارچوب جدید سرویس‌ها را تعریف و اجرا کنند.

k1ozil
20-07-2017, 00:43
این مودم رو پارس ساپورت می کنه ؟

Asus DSL-N10 C1 Wireless-N150 ADSL Modem Router

اره با مودم خاصی مشکل نداره
اوکیه

k1ozil
20-07-2017, 00:44
با سلام

میتونم بگم معمولی رو ب بالا
یوتیوب ویدیو 480 رو راحت استریم میکنه

Barry Allen
20-07-2017, 13:34
من چند ماهه سرویس ۴ مگ حجمی از پارس میگیرم که راضی هم بودم ازش، ولی الان میخام تمدید کنم، بیشتر از سرعت ۲ مگ رو نمیشه انتخاب کرد در حالی که ماه های قبل، ۴ مگ رو انتخاب میشد کرد، جه مرگشون شده اینا ؟ چرا اینجوری شده ؟

mosa1365
20-07-2017, 13:53
سلام دوستان
من میخواستم از پارس آنلاین سرویس بگیرم، تو بخش سرویس های غیر حجمی، پکیج PI-2048-1M-4G-UL رو نوشته سرعت 2 مگ و ترافیک ماهانه نامحدود، قیمت هم زده 36000 تومان، اینکه نوشته ترافیک نامحدود، واقعا نامحدوده؟ یا اینکه تا حجم مشخصی با سرعت بالاست و بعد سرعت افت میکنه؟ اگر افت میکنه مثلا به چند؟ ممنون میشم اگر کسی از دوستان در این مورد اطلاعی داره، بگه.

mohamadir
20-07-2017, 15:09
من چند ماهه سرویس ۴ مگ حجمی از پارس میگیرم که راضی هم بودم ازش، ولی الان میخام تمدید کنم، بیشتر از سرعت ۲ مگ رو نمیشه انتخاب کرد در حالی که ماه های قبل، ۴ مگ رو انتخاب میشد کرد، جه مرگشون شده اینا ؟ چرا اینجوری شده ؟

هر چند وقت یکبار داخل پنل سرویس تا 8 مگ حذف و اضافه میشه!
ولی همه سرویس های حجمی روی سرعت های 9 تا 16 مگ بسته میشن
بنده یکبار سرویس 6 مگ گرفتم و واقعا هیچ تفاوتی در سرعت و کیفیت با سرویس 2 مگ همیشگی احساس نکردم!

Mehran14233
20-07-2017, 16:09
در ساعت های روزانه و خلوت سرعت ها ثابته و تا جایی که خطتون جواب بده میکشه.

ولی در ساعت های شبانه و ساعت های شلوغ که سرعت کم باشه سرعت ها میاد روی سرعت اسمی و اون موقع کسی که سرویس 4 مگ داشته باشه سرعتش بیشتر از کسی هست که سرعت 1 مگ داره و در واقع اونی که سرویسش بالا تره کمتر افت سرعت رو احساس میکنه.

البته این چیزیه که خود کارشناسای پارسانلاین میگن راست و دروغشو من خودم خیلی اطلاع ندارم با این مدل جواب دادنا هر افت سرعتی قابل توجیه کردنه و عملاً هم همیشه با این حرفا کاراشونو توجیه می کنند :n02:

k1ozil
20-07-2017, 16:20
در ساعت های روزانه و خلوت سرعت ها ثابته و تا جایی که خطتون جواب بده میکشه.

ولی در ساعت های شبانه و ساعت های شلوغ که سرعت کم باشه سرعت ها میاد روی سرعت اسمی و اون موقع کسی که سرویس 4 مگ داشته باشه سرعتش بیشتر از کسی هست که سرعت 1 مگ داره و در واقع اونی که سرویسش بالا تره کمتر افت سرعت رو احساس میکنه.

البته این چیزیه که خود کارشناسای پارسانلاین میگن راست و دروغشو من خودم خیلی اطلاع ندارم با این مدل جواب دادنا هر افت سرعتی قابل توجیه کردنه و عملاً هم همیشه با این حرفا کاراشونو توجیه می کنند :n02:

نه اینجوری نیست من خطم روی 6 مگابیته روز و شب سرعت 650 تا 700 کیلوبایته( اگه نویز خط اجازه بده )

samanshayeste
20-07-2017, 23:04
یعنی شما نامحدود غیرحجمی 34000 تومن که تا 2mbps افزایش سرعت داره گرفتید و سرعتتون تا 650 تا 700 میره؟
اگه نه این سرویس که گفتم بعد از مدتی حجمی نمیشه در کل به چه صورته؟ کمترین سرعت چقدر میشه؟

نه اینجوری نیست من خطم روی 6 مگابیته روز و شب سرعت 650 تا 700 کیلوبایته( اگه نویز خط اجازه بده )

k1ozil
21-07-2017, 01:56
یعنی شما نامحدود غیرحجمی 34000 تومن که تا 2mbps افزایش سرعت داره گرفتید و سرعتتون تا 650 تا 700 میره؟
اگه نه این سرویس که گفتم بعد از مدتی حجمی نمیشه در کل به چه صورته؟ کمترین سرعت چقدر میشه؟

فک کنم ی اشتباهی شد
منظورم سرویسهای حجمی شبانه دار بود

Vahid67
21-07-2017, 08:39
با سلام

من ویدئو 720 راحت توی یوتیوب میبینم حتی 1080 هم مشکلی نداره ولی بخاطر حجم بالا نگاه نمیکنم

broosli
21-07-2017, 09:12
من ویدئو 720 راحت توی یوتیوب میبینم حتی 1080 هم مشکلی نداره ولی بخاطر حجم بالا نگاه نمیکنم
قندشکنت چیه؟ اسمشو واسم pm میکنی؟

Vahid67
22-07-2017, 18:39
امروز رسما شده اینترنت داخلی !

Vahid67
22-07-2017, 18:44

feranko724
22-07-2017, 18:58

یعنی چی داخلی شد این لینک که گذاشتی خرابه چی هست حالا

ibo8631
22-07-2017, 21:12
من فقط نمیتونم استوری بذارم تو اینستا
باید خیلطرشکن بزنم :/

Sent from my D6633 using Tapatalk

Vahid67
22-07-2017, 21:22
یعنی چی داخلی شد این لینک که گذاشتی خرابه چی هست حالا

منظورم اینه سایت های خارجی یا کلا باز نمیشه یا به سختی...

من لینکی نذاشتم!

feranko724
22-07-2017, 23:02
چیکار کردن دیگه فیلتر شکن هم جواب نمیده

Mehran14233
23-07-2017, 16:02
تکراری شد. پاک شود :n33:

Mehran14233
23-07-2017, 16:07
روش نشده بگه گرون می کنیم غیر مستقیم گفته :n02:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب تغییر مدل فروش اینترنت در کشور خبر داد و درباره تغییرات قیمت اینترنت گفت:
برای مثال اگر کاربران در گذشته اول ماه ۸ هزار تومان پرداخت می‌کردند، اکنون ۱۰ هزار تومان پرداخت می‌کنند، اما از سرعت، کیفیت و ترافیک بیشتری برخوردار می‌شوند.

k1ozil
23-07-2017, 16:43
روش نشده بگه گرون می کنیم غیر مستقیم گفته :n02:

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تصویب تغییر مدل فروش اینترنت در کشور خبر داد و درباره تغییرات قیمت اینترنت گفت:
برای مثال اگر کاربران در گذشته اول ماه ۸ هزار تومان پرداخت می‌کردند، اکنون ۱۰ هزار تومان پرداخت می‌کنند، اما از سرعت، کیفیت و ترافیک بیشتری برخوردار می‌شوند.

:n08:
نت هر چی بدتر شه
تازگیا ک کلن سرور خارج تعطیله فندق شکنا هم درست کار نمی کنن

k1ozil
23-07-2017, 16:44
جزئیات این سرویس "چیز خوبیه" مشخص نشد ؟

apple021
23-07-2017, 17:54
یکی میگه بسته انرژی یکی میگه خوب چیزیه!
سیگنال همه رو زده!
خودشم جرئت نداره بگه چیه تا وضع این فاز جدید اینترنت مشخص شه

Dr Nima
23-07-2017, 20:15

بررسی حاشیه‌های کمپین «خوب چیزیه!» ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%DB%8C-%DA%A9%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%86-%D8%AE%D9%88%D8%A8-%DA%86%DB%8C%D8%B2%DB%8C%D9%87)

tranceyou
24-07-2017, 08:07
سلام ، اقا یه سوال از شما داشتم من الان یک هفته ای هست که پینگم نامنظمه عکسشو گذاشتم میخواستم ببینم مال شما هم
اینجوریه ، کرج و تهران؟

salarp20500
24-07-2017, 09:45
سلام ، اقا یه سوال از شما داشتم من الان یک هفته ای هست که پینگم نامنظمه عکسشو گذاشتم میخواستم ببینم مال شما هم
اینجوریه ، کرج و تهران؟

تهران

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=160ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=119ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=117ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=122ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=121ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=156ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=154ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=157ms TTL=36
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=118ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=120ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=155ms TTL=36

hotman1234
24-07-2017, 13:13
اینجوریه ، کرج و تهران؟

آره همینجوری هست. برای من از 80 تا 200 نوسان داره.

k1ozil
24-07-2017, 14:58
از منم نوسان داره ۱۵۰ تا ۲۵۰

arminkoo
24-07-2017, 17:44
واسه من 160 کرج

STTIGER
24-07-2017, 18:23
کلا وضع پینگ خراب شده از من یه زمانی 100 بود ولی الان شده بین 140 تا 180 پروفایل گیم هم فعاله

shaahani
25-07-2017, 00:25
کلا چند ماه هست یه مقدار وضعیت پینگ خراب شده و دیگه مثل قبل راحت ip با پینگ پایین نمیده
اما بازم میشه پینگ پایین گرفت

صابر همتی
25-07-2017, 00:50
پینگ منم حدود 120 تا 170 در نوسانه.

ضمنا سرعت دانلود رایگان شبانه اش در حد قابل قبوله.

Dr Nima
25-07-2017, 07:45
شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت پارس آنلاین با حضور در نشستی خبری در بیست و سومین نمایشگاه بین‎المللی الکامپ، از بسته‏ های جدید اینترنتی "انرژی" رونمایی کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%E2%80%8E-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

ستاد خبری الکامپ- مدیران شرکت پارس آنلاین دیروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه درحاشیه نمایشگاه الکامپ، ضمن معرفی دستاوردها و عملکرد شرکت در 18 سال گذشته، بسته‎های جدید اینترنتی انرژی را معرفی کردند.

رییسی، قایم مقام مدیرعامل شرکت پارس آنلاین در مورد بسته‌های اینترنتی انرژی گفت: بسته‎های اینترنتی جدید که با شعار
"خوب چیزیه" عرضه شده، حاصل 18ماه کارکارشناسی و متناسب با نیاز کاربران در استفاده از اینترنت تهیه شده است.

به گفته وی، این سرویس اینترنت که برای اولین بار در ایران ارائه خواهد شد،
قابلیت شخصی سازی اپلیکیشن‌ها را به کاربر خواهد داد و این امکان وجود دارد که بدون دغدغه حجم اينترنت از اپلیکشن‌های مورد علاقه خود مانند تلگرام، اینستاگرام و... استفاده کنید.

وی توضیح داد: گاهی کاربر متقاضی اینستاگرام است، یا تمایل دارد ارتباطات صوتی و تصویری را از طریق اینترنت انجام دهد
یا مثات از تلگرام بیش از سایر پیام رسان‌ها استفاده کند که در هر صورت می‌تواند بسته مورد نیاز خود را سفارش دهد.

وی با تاکید بر اینکه بسته‌های انرژی مطابق با ذائقه کاربران تهیه شده‎اند، گفت: تیم بازاریابی شرکت پارس آنلاین با شناسایی نیاز کاربران و متناسب با اپلیکیشنی که بیشتر استفاده می‎کنند، به آنها پیشنهاد خرید بسته می‎دهد.

رییسی همچنین گفت: کاربر در گزارش مصرف خود می‎تواند از میزان استفاده از بسته آگاه شود. بنابراین از مزیت‎های مهم بسته‎های
انرژی این است که کاربر می‎فهمد چقدر پول بابت کدام اپلیکیشن‎ها پرداخت کرده است.

قایم مقام مدیرعامل شرکت پارس آنلاین ادامه داد: تلاش‎مان این است که در کانال‎های رسمی آموزش‎های لازم به مشتریان ارایه شود
تا با آگاهی بیشتری پول خرج کرده و اینترنت خود را مدیریت کنند.

وی افزود: یک هفته پس از الکامپ فروش این بسته‎ها آغاز خواهد شد و کاربران می‎توانند با توجه به معیارهای خود در استفاده از اپلیکیشن‎ها این بسته‎ها را خریداری کنند.

رییسی همچنین در مورد همکاری پارس آنلاین با شرکت‎های خارجی برای ارایه پکیج انرژی،
گفت: از چهار سال پیش تعاملات با شرکت‌های خارجی که تکنولوژی این کار را ارایه می‌کردند، آغاز شد و 18 ماه بعد تکنولوژی خریداری و بسته‌های اینترنتی تعریف شد.

وی در مورد دلیل ارایه بسته‎های اینترنتی انرژی گفت: با حضور در نمایشگا‎های مختلف متوجه شدیم که شرکت‎ها به دنبال نوآوری هستند و از آنجایی که این تکنولوژی متمرکز است بر نحوه استفاده مردم از اینترنت، آن را انتخاب کردیم و مطمئن هستیم با توجه به رشد شبکه‎های اجتماعی در ایران استقبال خوبی از آن خواهد شد.

cotgnx
25-07-2017, 08:38
شرکت ارایه دهنده اینترنت پرسرعت پارس آنلاین با حضور در نشستی خبری در بیست و سومین نمایشگاه بین‎المللی الکامپ، از بسته‏ های جدید اینترنتی "انرژی" رونمایی کرد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] C-%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%86%D8%AA%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%B1%DA%98%DB%8C-%E2%80%8E-%D8%B1%D9%88%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%DA%A9%D8%B1%D8%AF)

ستاد خبری الکامپ- مدیران شرکت پارس آنلاین دیروز در نشست خبری با حضور اصحاب رسانه درحاشیه نمایشگاه الکامپ، ضمن معرفی دستاوردها و عملکرد شرکت در 18 سال گذشته، بسته‎های جدید اینترنتی انرژی را معرفی کردند.

رییسی، قایم مقام مدیرعامل شرکت پارس آنلاین در مورد بسته‌های اینترنتی انرژی گفت: بسته‎های اینترنتی جدید که با شعار
"خوب چیزیه" عرضه شده، حاصل 18ماه کارکارشناسی و متناسب با نیاز کاربران در استفاده از اینترنت تهیه شده است.

یه جوری میگه 18 ماه کار کارشناسی شده آدم فکر می کنه خودشون نشستن سیستم نوشتن. همه تجهیزاتش خریداری شده و همه isp ها و اپراطورها این امکان رو دارن راه اندازی می کنن و بسته های مخصوص تلگرام و اینستاگرام رو در آینده نزدیک ارائه میدن. پارس آنلاین به جای این همه تبلیغات برای این جور بسته ها بهتره یه فکری برای حجم دزدی بکنه!

italodance
25-07-2017, 09:21
18 ماه کار کارشناسی

:n08:

طرف (یک نفر آدم) 18 ماه با اینترنت کار کرده (تاحالا کار نکرده بود) و پس از 18 ماه با توجه به نیاز خودش امده و دستور داده چون من 18 ماه اینجوری و به سلیقه خودم با اینترنت کار کردم نظر و سلیقه من بایستی معیار و الگوی همگان بشود.

دستور داده طرح چیز بدید خودم را پیاده سازی و اعمال کنند. خیلی باهوشششششههه

ای خدا چرا من اینجام؟ :n29:

mohamadir
25-07-2017, 09:45
18 ماه کار کارشناسی

این به اصطلاح کارشناسان همون اندیشمندانی هستند که 2-3 سال پیش کشف کردند که ملت دانش پژوه در ساعات شبانه تحقیقات علمی می کنند و ساعات رایگان شبانه رو حذف کردند!

apple021
25-07-2017, 10:47

به گفته وی، این سرویس اینترنت که برای اولین بار در ایران ارائه خواهد شد،
قابلیت شخصی سازی اپلیکیشن‌ها را به کاربر خواهد داد و این امکان وجود دارد که بدون دغدغه حجم اينترنت از اپلیکشن‌های مورد علاقه خود مانند تلگرام، اینستاگرام و... استفاده کنید.

وی توضیح داد: گاهی کاربر متقاضی اینستاگرام است، یا تمایل دارد ارتباطات صوتی و تصویری را از طریق اینترنت انجام دهد
یا مثات از تلگرام بیش از سایر پیام رسان‌ها استفاده کند که در هر صورت می‌تواند بسته مورد نیاز خود را سفارش دهد.

وی با تاکید بر اینکه بسته‌های انرژی مطابق با ذائقه کاربران تهیه شده‎اند، گفت: تیم بازاریابی شرکت پارس آنلاین با شناسایی نیاز کاربران و متناسب با اپلیکیشنی که بیشتر استفاده می‎کنند، به آنها پیشنهاد خرید بسته می‎دهد.

رییسی همچنین گفت: کاربر در گزارش مصرف خود می‎تواند از میزان استفاده از بسته آگاه شود. بنابراین از مزیت‎های مهم بسته‎های
انرژی این است که کاربر می‎فهمد چقدر پول بابت کدام اپلیکیشن‎ها پرداخت کرده است.

قایم مقام مدیرعامل شرکت پارس آنلاین ادامه داد: تلاش‎مان این است که در کانال‎های رسمی آموزش‎های لازم به مشتریان ارایه شود
تا با آگاهی بیشتری پول خرج کرده و اینترنت خود را مدیریت کنند.

وی افزود: یک هفته پس از الکامپ فروش این بسته‎ها آغاز خواهد شد و کاربران می‎توانند با توجه به معیارهای خود در استفاده از اپلیکیشن‎ها این بسته‎ها را خریداری کنند.

رییسی همچنین در مورد همکاری پارس آنلاین با شرکت‎های خارجی برای ارایه پکیج انرژی،
گفت: از چهار سال پیش تعاملات با شرکت‌های خارجی که تکنولوژی این کار را ارایه می‌کردند، آغاز شد و 18 ماه بعد تکنولوژی خریداری و بسته‌های اینترنتی تعریف شد.

وی در مورد دلیل ارایه بسته‎های اینترنتی انرژی گفت: با حضور در نمایشگا‎های مختلف متوجه شدیم که شرکت‎ها به دنبال نوآوری هستند و از آنجایی که این تکنولوژی متمرکز است بر نحوه استفاده مردم از اینترنت، آن را انتخاب کردیم و مطمئن هستیم با توجه به رشد شبکه‎های اجتماعی در ایران استقبال خوبی از آن خواهد شد.

هه...من فعلا تو جشنوارم وگرنه دیونه نیستم با این بسته هاشون تعرفه هاشون بمونم...
از یک طرفی هم میخواد مثلا نامحدود شه باید دید شرکت ها چی کار میکنن تعرفه هاشون چه جوری میشه

Mehran14233
25-07-2017, 13:01
این 18 ماه کار کارشناسی هم مثل همونه مرحومه که واسه فیلمای دو زاری هند و ترکیه و .... می گفت ما کار مطالعاتی می کنیم :n02:

farsweb
25-07-2017, 13:15
این 18 ماه کار کارشناسی هم مثل همونه مرحومه که واسه فیلمای دو زاری هند و ترکیه و .... می گفت ما کار مطالعاتی می کنیم :n02:
والا این ربطی به این قضیه نداره ولی سگ اون مرحوم شرف داشت به کل بنیان صداوسیما.

feranko724
25-07-2017, 18:36
سلام دوستان نت چند روزکلن لینک می پره قطع وصلی 3روز هرروزم 4تا5بار لینک می پره مشکل ازچیه میتونه به مخابرات منطقه مربوط باشه

apple021
25-07-2017, 19:06
واقعا وقتی میبینید این همه قطعی داره این همه پینگش خرابه چرا موندید....قیمت هاشم سر به فلک میزنه !
من دروغ میگم برید نظرات رو بخوندید در مورد پارس انلاین

محمد7966
25-07-2017, 19:20
سلام دوستان نت چند روزکلن لینک می پره قطع وصلی 3روز هرروزم 4تا5بار لینک می پره مشکل ازچیه میتونه به مخابرات منطقه مربوط باشه

سلام

یه سر ببینید نوسان snr دارید یا نه؟اگر دارید احتمال قطعی به خاطر همون باشه

منم الان چند روزه قطعی دارم که به خاطر نوسان snr

خسته هم شدم از بس به اینها زنگ زدم و گفتم نوسان snr دارم

Vahid67
25-07-2017, 20:23

برای منم همینجوریه ... من که چند روز هستش دنبال شرکت خوب میگردم فعلا ثبت نام کنم روی یک خط دیگه تا این قراردادش تموم بشه اونم وصل شد... حدود دو میلیون هزینه کردم توی پارس آنلاین هم بعضی وقت ها واقعا خوب بود ولی در کل با این قیمت و کیفیت این چند وقت اخیر ارزش نداره ...

mosi_alfa
25-07-2017, 20:45
واقعا پول تو جوب ریختن استفاده از پارس، من نمی دونم به این قیمتا چجوری رقابت می کنه!!!

STTIGER
25-07-2017, 21:11
واقعا وقتی میبینید این همه قطعی داره این همه پینگش خرابه چرا موندید....قیمت هاشم سر به فلک میزنه !
من دروغ میگم برید نظرات رو بخوندید در مورد پارس انلاین
به نظر من برای کسی که گیم نمیزنه واقعا پارس آنلاین ارزش موندن نداره
من فقط به خاطر پینگه که تو پارس آنلاین موندم که البته اونم مدتیه خراب شده ولی با این حال هنوز هم از سایر سرویس دهنده ها تو منطقه ما بهتره پینگش
در کل انتخاب بین بد و بدتره

k1ozil
26-07-2017, 03:34
البته من برا شبانه موندم شرکتها دیگه یا شبانه ندارن یا سرعت محدوده :n27:

shaahani
26-07-2017, 07:35
من که ازشون تقریبا رضایت دارم بعد دوسال و خورده ای ، با اینکه یکمی وضعیت پینگ جدیدا خراب شده بازم پینگ پایین واسه بازی میتونم بگیرم با یک سری از ip ها
بعد از نظر ترافیک مصرفی هم خیلی دقیق داره برام حساب میشه و حجم خوری نمیشه (همونی که کنتور دستگاه خودم میندازه ، پارسم داره همونو نشون میده)
با شبانه رایگانشم کل نیازهام براورده شده و هرچیزی که نیاز هست رو دارم دریافت میکنم و میشه گفت دارم از یک اینترنت واقعی نسبت به سایر isp ها استفاده میکنم که بینهایت استیبل هست و قطعی و مشکل تبادل دیتاش واسه من در حد صفر بوده ، سالی یک دو بار اونم بیشتر از یک ساعت قطعی نداشتم
بلاخره آدم باید منصف باشه
اما قیمتش بالاست و تا زمانی که پینگ پایین بدن من کاربرشون می مونم.

cotgnx
26-07-2017, 09:01
به نظر من برای کسی که گیم نمیزنه واقعا پارس آنلاین ارزش موندن نداره
من فقط به خاطر پینگه که تو پارس آنلاین موندم که البته اونم مدتیه خراب شده ولی با این حال هنوز هم از سایر سرویس دهنده ها تو منطقه ما بهتره پینگش
در کل انتخاب بین بد و بدتره

برا من که پروفایل گیم هم داشتم کیفیت برای بازی آنلاین خیلی عالی و درجه یک نبود. تو فیفا 17 از هر 7-8 بازی یکی میپرید بیرون!! پینگ مناسب بود و لگ نداشتن و جالب بود میپرید بیرون. جالبه مثلا از نت شرکت دیگه ای استفاده می کردم و یکم بازی لگ داشت ولی بیرون نمیپرید!

m123f
26-07-2017, 09:06
18 ماه کار کارشناسی و تکنولوژی خریداری شده و .... همین الان ایرانسل (برا بعضیا) تو بسته تشویقی تلگرام رو گذاشته و هزینه فعال سازیش صفر ریال هست و با فعال کردنش به مدت یه هفته هر چی از تلگرام استفاده کنی از شارژ اینترنتت کم نمیشه این یعنی ایرانسل تونسته ترافیک اینترنتی و مخصوصا ترافیک اپلیکیشن ها رو تفکیک کنه ...برا بعضیا این بسته چند بار تمدید شده و تو فروم ایرانسل بعضیا تا 200 گیگ هم دانلود داشتن:n13:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Vahid67
26-07-2017, 16:25
... :n01:

دوست عزیز اگر پارس آنلاین خوبه نیازی به تبلیغات شما نداره و این همه پست کاربرهای مختلف میزان در رابطه با کیفیت مزخرف این شرکت همه چیز رو نشون میده...
شما هم نیازی نیست تا هرکسی میاد میگه پارس آنلاین مشکلی داره سریع پست بزاری که همه چیز گل و بلبل هستش ...
آواتارتو عوض کن لوگوی پارس آنلاین بزار همه بدونن با کی طرف هستن...

shaahani
26-07-2017, 17:25
دوست عزیز اگر پارس آنلاین خوبه نیازی به تبلیغات شما نداره و این همه پست کاربرهای مختلف میزان در رابطه با کیفیت مزخرف این شرکت همه چیز رو نشون میده...
شما هم نیازی نیست تا هرکسی میاد میگه پارس آنلاین مشکلی داره سریع پست بزاری که همه چیز گل و بلبل هستش ...
آواتارتو عوض کن لوگوی پارس آنلاین بزار همه بدونن با کی طرف هستن...

وحید جان والا برو ببین من پست قبلیم رو تو این تاپیک کی زدم .
همه نظرشون رو دادن ؛ منم نظرمو نوشتم ؛ این دیگه نباید باعث ناراحتی کسی یشه .
حالا اگه به قول خودتون توی این همه نارضایتی که کاربران نوشتن یه نفر نظر خودش رو بگه و یا اعلام رضایت کنه این دیگه میشه تبلیغ ؟ و من میشم کارمند !

مشکل از اینجاست که ما حتا یه ذره هم تحمل نداریم یکی یه حرف خلاف نظرم ما بده ! حالا چه درست چه غلط هرکی باید بیاد نظرشو بگه دیگه
اگه چندنفر دائم بیان شکایت کنن مشکلی نداره و نباید قکر کنیم شاید از جای دیگه میخوان بیان نارضایتی رو بالا ببرن و نه هدفی دارن و نه به جایی وصل هستن
اما اگه یکی بیاد بگه من راضی هستم ؛ اونم تقریبا دیگه میشه کارمند پارست انلاین و هزارتا تهمت میزنین بهش و میشه تبلیغات چی .
نه دوست گلم ما باید رفتارمون رو درست کنیم و بتونیم در حداقل اندازه همدیگه رو تحمل کنیم و نظرات مخالفمون رو هم بشنویم.

حالا اصلا اینا همه هیچی ؛
یعنی چی آخه ، جاسوسی آدم رو میکنن که کجا هستی و چکار کردی
یعنی ما انقدر از خودمون شرف و انسانیت نباید داشته باشیم که اگه یکی حداقل یه زحمتی کشیده یا سرویسی داده که تونسته رضایت حداقلی رو بهت بده یک تشکر ازش بکنی که دلگرم بشه .
خیلی خیلی زور داره اصلا تو مخ من نمیره که چطور ممکنه یه نفر به خودش انقدر اجازه بده که بیاد این همه توهین کنه و بعد محکومت کنه که چرا تو رفتی تشکر کردی !
دلم خواسته تشکر کردم ؛ همین الانم شاید هیچکی دوست نداشته باشه یک تشکر خشک خالی بکنه از گرداننده های سایت که با هزینه شخصی و جیب خودشون این فضا رو فراهم کردن که چهار نفر دور هم تبادل نظر کنن و چهارتا چیز جدید یاد بگیرن.
من که هیچ وقت نمیگم شما چرا فلان کار رو کردین یا فلان کار رو نکردین ، چرا فلان حرف رو زدین ، چرا فلان شکایت رو کردین یا چرا یه قدردانی ساده هم از کسایی که براتون زحمت میکشن نمی کنیم ، چرا اصلا باید توی کارها یا رفتار ها یا اصلا نظرهای شخصی شما دخالت کنم

اصلا من چرا باید همچین اجازه ای به خودم بدم ! که به شما بگم چرا همیچین نظری داری ، خوب نظرته دیگه همین که میگی و در میون میگذاریش باید ازت تشکرم بکنم که یه آگاهی دادی ؛ هیچ فرقی هم نباید برام بکنه که نظرت مخالف من هست یا موافقم .

نکنین دیگه ؛ وجدانن زشته ؛ طرفت رو محکوم میکنی و هزارتا برچسب بهش میزنی که چرا فلان نظر رو داره میده ؟!!!
خب نظرشه دیگه ؛ قرار نیست همه نظرها مثل هم باشه ... آدما میشینن صحبت میکنن و ممکنه نظراتشون هم عوض بشه .

این خیلی زشته که بگی نظرتو نده ؛ سریع برچسب توطئه به طرف بزنی یا بگی داری تبلیغ میکنه .
واقعا زشته ؛ واقعا خجالت داره
بشینیم یکم با خودمون فکر کنیم ، اگه یکی نظری داد که خلاف ما بود باید طرف رو درجا خفه کنیم ، مگه ما موجودات وحش و جنگلی هستیم ؟
اگه فکر میکنیم انسان هایی هستیم که از خودمون شخصیت داریم ؛ ادعا تمدن یا فرهنگی میکنیم باید تحمل شنیدن و یا مکالمه با هر نظر مخالفی رو داشته باشیم. :n16:

Vahid67
26-07-2017, 18:56
وحید جان والا برو ببین من پست قبلیم رو تو این تاپیک کی زدم .
همه نظرشون رو دادن ؛ منم نظرمو نوشتم ؛ این دیگه نباید باعث ناراحتی کسی یشه .
حالا اگه به قول خودتون توی این همه نارضایتی که کاربران نوشتن یه نفر نظر خودش رو بگه و یا اعلام رضایت کنه این دیگه میشه تبلیغ ؟ و من میشم کارمند !

مشکل از اینجاست که ما حتا یه ذره هم تحمل نداریم یکی یه حرف خلاف نظرم ما بده ! حالا چه درست چه غلط هرکی باید بیاد نظرشو بگه دیگه
اگه چندنفر دائم بیان شکایت کنن مشکلی نداره و نباید قکر کنیم شاید از جای دیگه میخوان بیان نارضایتی رو بالا ببرن و نه هدفی دارن و نه به جایی وصل هستن
اما اگه یکی بیاد بگه من راضی هستم ؛ اونم تقریبا دیگه میشه کارمند پارست انلاین و هزارتا تهمت میزنین بهش و میشه تبلیغات چی .
نه دوست گلم ما باید رفتارمون رو درست کنیم و بتونیم در حداقل اندازه همدیگه رو تحمل کنیم و نظرات مخالفمون رو هم بشنویم.

حالا اصلا اینا همه هیچی ؛
یعنی چی آخه ، جاسوسی آدم رو میکنن که کجا هستی و چکار کردی
یعنی ما انقدر از خودمون شرف و انسانیت نباید داشته باشیم که اگه یکی حداقل یه زحمتی کشیده یا سرویسی داده که تونسته رضایت حداقلی رو بهت بده یک تشکر ازش بکنی که دلگرم بشه .
خیلی خیلی زور داره اصلا تو مخ من نمیره که چطور ممکنه یه نفر به خودش انقدر اجازه بده که بیاد این همه توهین کنه و بعد محکومت کنه که چرا تو رفتی تشکر کردی !
دلم خواسته تشکر کردم ؛ همین الانم شاید هیچکی دوست نداشته باشه یک تشکر خشک خالی بکنه از گرداننده های سایت که با هزینه شخصی و جیب خودشون این فضا رو فراهم کردن که چهار نفر دور هم تبادل نظر کنن و چهارتا چیز جدید یاد بگیرن.
من که هیچ وقت نمیگم شما چرا فلان کار رو کردین یا فلان کار رو نکردین ، چرا فلان حرف رو زدین ، چرا فلان شکایت رو کردین یا چرا یه قدردانی ساده هم از کسایی که براتون زحمت میکشن نمی کنیم ، چرا اصلا باید توی کارها یا رفتار ها یا اصلا نظرهای شخصی شما دخالت کنم

اصلا من چرا باید همچین اجازه ای به خودم بدم ! که به شما بگم چرا همیچین نظری داری ، خوب نظرته دیگه همین که میگی و در میون میگذاریش باید ازت تشکرم بکنم که یه آگاهی دادی ؛ هیچ فرقی هم نباید برام بکنه که نظرت مخالف من هست یا موافقم .

نکنین دیگه ؛ وجدانن زشته ؛ طرفت رو محکوم میکنی و هزارتا برچسب بهش میزنی که چرا فلان نظر رو داره میده ؟!!!
خب نظرشه دیگه ؛ قرار نیست همه نظرها مثل هم باشه ... آدما میشینن صحبت میکنن و ممکنه نظراتشون هم عوض بشه .

این خیلی زشته که بگی نظرتو نده ؛ سریع برچسب توطئه به طرف بزنی یا بگی داری تبلیغ میکنه .
واقعا زشته ؛ واقعا خجالت داره
بشینیم یکم با خودمون فکر کنیم ، اگه یکی نظری داد که خلاف ما بود باید طرف رو درجا خفه کنیم ، مگه ما موجودات وحش و جنگلی هستیم ؟
اگه فکر میکنیم انسان هایی هستیم که از خودمون شخصیت داریم ؛ ادعا تمدن یا فرهنگی میکنیم باید تحمل شنیدن و یا مکالمه با هر نظر مخالفی رو داشته باشیم. :n16:

اصلا ولش کن مملکت مشکلات بسیاری داره اینترنت هم یکی از این مشکلات...

طول کشیدن این بحث ها فایده ای نداره جز خرد شدن اعصاب کاربران...

منم خودم از سرویس پارس آنلاین تا حدود زیادی رضایت داشتم و به همین دلیل برای مدت تقریبا طولانی از سرویس های این شرکت استفاده کردم ولی الان مدت نسبتا طولانی هستش که خراب شده هم پینگ هم قطع و وصلی های بسیار زیاد ... البته نمیشه همه چیز رو گردن پارس آنلاین انداخت ممکنه وافعا بعضی جاها از زیر ساخت یا مخابرات منطقه باشه ...

در مورد اینکه شما کارمند پارس آنلاین هستی یا نه اصلا بحثی نیست و کسی هم حق نداره چیزی در این رابطه و به کسی هم مربوط نیست... پارس آنلاین شرکت بزرگی هستش و تعداد زیادی کارمند و اتفاقا کار درستی هستش که توی شبکه های اجتماعی و فروم ها فعالیت کنه و نظرات کاربران رو بدونه جهت افزایش کیفیت خودش...

WhiteHat
26-07-2017, 20:27
واقعا پول تو جوب ریختن استفاده از پارس، من نمی دونم به این قیمتا چجوری رقابت می کنه!!!

اینا با شرکتهای گنده قرارداد دارند و سود خوبی براشون داره مشتری های خرده براشون مهم نیست
کی میاد گیگی 3تومن پول بده، سرویس 8مگ 30گیگ ماهی 90تومن، بسته ترافیک هم که نداره
کیفیت هم 50درصدش مربوط به زیرساخته، اگه تو ساعات اوج ترافیک بد بشه مربوط به شرکته

payampop
27-07-2017, 11:15
البته من برا شبانه موندم شرکتها دیگه یا شبانه ندارن یا سرعت محدوده :n27:

سلام در خصوص دانلود شبانه پارس آنلانی، محدودیت دانلود نداره؟ هر چقدر دانلود کنی محدود نمی کنن؟
لطفاً کمی در خصوص دانلود شبانش توضیح بده. ممنون

محمد7966
27-07-2017, 13:18
سلام

دوستان کسی این برنامه wireshark رو تست کرده ببینیه حجمی که محاسبه میکنه با حجم پارس یکیه یا فرق داره؟؟

آخه خود پارس ظاهرا همین برنامه رو قبول داره.منم الان نصبش کردم ولی خیلی دنگ و فنگ داره و مثل نت لیمیتر،bwmeter ,glasswire راحت نیست

مثلا در این 3 برنامه میتونید ساعت به ساعت،روز به روز و...مقدار ترافیک مصرفی رو ببنید ولی این برنامه wireshark ظاهرا چنین چیزی نداره.من گشتم پیدا نکردم

محمد7966
27-07-2017, 13:23
سلام در خصوص دانلود شبانه پارس آنلانی، محدودیت دانلود نداره؟ هر چقدر دانلود کنی محدود نمی کنن؟
لطفاً کمی در خصوص دانلود شبانش توضیح بده. ممنون

سلام

من 6 ماه دارم.یک ماهه دیگه هم تموم میشه سرویس128

تا قبل از ماه رمضان حیلی خوب بود بیشتر روزها بیشتر از 10 گیگ میتونستم دانلود کنم البته پهنای خطم روی 9 مگ

ماه رمضان محدود کردند طوری که ساعت 5 تا 7 سرعت عالی بود و ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود زیر 100 کیلو بود

بعد از ماه رمضان هم برگشت به روال عادی البته کمی بدتر شده بود نسبت به قبل از ماه رمضان ولی خب باز میتونید 10 گیگ دانلود کنید.قبل از ماه رمضان تا 13 گیگ هم دانلود داشتم

payampop
27-07-2017, 13:56
سلام

من 6 ماه دارم.یک ماهه دیگه هم تموم میشه سرویس128

تا قبل از ماه رمضان حیلی خوب بود بیشتر روزها بیشتر از 10 گیگ میتونستم دانلود کنم البته پهنای خطم روی 9 مگ

ماه رمضان محدود کردند طوری که ساعت 5 تا 7 سرعت عالی بود و ساعت 2 تا 5 سرعت دانلود زیر 100 کیلو بود

بعد از ماه رمضان هم برگشت به روال عادی البته کمی بدتر شده بود نسبت به قبل از ماه رمضان ولی خب باز میتونید 10 گیگ دانلود کنید.قبل از ماه رمضان تا 13 گیگ هم دانلود داشتم

ممنون از راهنمایی دوست عزیز
اگر هر شب دانلود کنیم، محدودیت داره یا نه؟

محمد7966
27-07-2017, 13:59
ممنون از راهنمایی دوست عزیز
اگر هر شب دانلود کنیم، محدودیت داره یا نه؟

خیر

محدودیت نداره

hotman1234
27-07-2017, 18:55
سلام

دوستان کسی این برنامه wireshark رو تست کرده ببینیه حجمی که محاسبه میکنه با حجم پارس یکیه یا فرق داره؟؟

آخه خود پارس ظاهرا همین برنامه رو قبول داره.منم الان نصبش کردم ولی خیلی دنگ و فنگ داره و مثل نت لیمیتر،bwmeter ,glasswire راحت نیست

مثلا در این 3 برنامه میتونید ساعت به ساعت،روز به روز و...مقدار ترافیک مصرفی رو ببنید ولی این برنامه wireshark ظاهرا چنین چیزی نداره.من گشتم پیدا نکردم

آره من تست کردم و حجمی که محاسبه میکنه با حجم پارس کاملا فرق داره. خود پارس آخرش به من گفت درسته که فرق داره اما از طرف ما نبوده نمیدونیم از کجا هست!!!
کار باهاش راحت هست فقط برنامه سنگینی هست مثلا اگه میخوای 5 ساعت برنامه تک تک پاکت هارو محاسبه کنه باید تنظیمش کنی هر 1 ساعت فایل جدا بسازه و اگه این کار رو نکنی رم بعد مدتی پر میشه و برنامه not responding میده.
برای استفاده از برنامه هم مثل اون یکی برنامه ها نیست. یعنی برنامه رو که استارت میکنی باید بری تب capture و کانکشن رو انتخاب کنی و استارت کنی. بعدش هر وقت میخوای استاپ میکنی و فایلش رو ذخیره میکنی.
فایلی هم که ذخیره میکنی برای اینکه ببینی چقدر حجم ثبت کرده یه گزینه هست که مشخصات کامل فایل رو نشون میده و حجم مصرفی کل رو بر اساس بایت نشون میده.(البته متخصص بی سواد این تاپیک میگه نه اون حجم مصرفی نیست:n08:)
اگه خودتم حوصله نداری این کار ها رو بکنی یه شکایت بکن 195 خودشون با team viewer میان برات انجام میدن. فقط وقتی خودشون بودن تست کردن و دیدی تفاوت نداره بهشون اعتماد نکن بعدش خودت یه شب تست کن ببین تفاوت هست یا نه.

shaahani
27-07-2017, 20:33
سلام

این ویدیو یه مقدار به طور اولیه مفاهیم شبکه و همینطور نحوه استفاده از وایرشارک رو آموزش میده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ibo8631
28-07-2017, 12:08
یه مدته تو باز کردن سایت دیجیکالا دچار اشکال شده

برا شمام همینطوره؟ چون با نت دیگه امتحان کردم سایت مشکل نداشت

Sent from my D6633 using Tapatalk

and-roid2
28-07-2017, 17:10
edited.....

and-roid2
28-07-2017, 17:11
اطلاع رسانی پارس انلاین:

انرژي اينستاگرام، انرژي تلگرام، انرژي شبكه هاي اجتماعي و كلي انرژي و هيجان كه واقعا#خوب_چيزيه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شنبه منتظر كلي اتفاقات خوب باشيد. اينترنت خوب، خوب چيزيه

apple021
28-07-2017, 17:59
امیدوارم فقط مخصوص شبکه های اجتماعی نــباشه!

hotman1234
28-07-2017, 18:52
امیدوارم فقط مخصوص شبکه های اجتماعی نــباشه!

احتمالا برای بازی های آنلاین هم برنامه ای داشته باشن با نظر سنجی که هفته پیش انجام دادن میخواستن بازی های پر طرفدار رو شناسایی کنن.

apple021
28-07-2017, 22:38
خیلی مسخرس اگه برای شبکه های اجتماعی باشه !
یکی میخواد ویندوز بگیره یکی میخواد فیلم بگیره یکی میخواد یوتیوب ببینه یکی از گوگل پلی یا اپ استور دانلود داره یا...... بنابراین محدودیت بسته خوبه برای کسی که فقط اینستاگرام میخواد و قیمت کمتری میخواد تموم شه و باید کنارش بسته کامل هم باشه و محدودیت نداشته باشه!
بنابراین باید کلی باشه
امید من واقعا به همین بسته هاشونه تخلیه میزنم اگه باز هم بخواد خسیس بازی در بیاره سر حجم... چیزی هم به پایان حجمم نمونده!

ham33d
29-07-2017, 00:49
خیلی مسخرس اگه برای شبکه های اجتماعی باشه !
یکی میخواد ویندوز بگیره یکی میخواد فیلم بگیره یکی میخواد یوتیوب ببینه یکی از گوگل پلی یا اپ استور دانلود داره یا...... بنابراین محدودیت بسته خوبه برای کسی که فقط اینستاگرام میخواد و قیمت کمتری میخواد تموم شه و باید کنارش بسته کامل هم باشه و محدودیت نداشته باشه!
بنابراین باید کلی باشه
امید من واقعا به همین بسته هاشونه تخلیه میزنم اگه باز هم بخواد خسیس بازی در بیاره سر حجم... چیزی هم به پایان حجمم نمونده!
یه پیج هم دارن اگه انتقاد کنی درجا کامنت را حذف می کنه ولی قربون صدقه شون بری ازادی:n19: دمکراسی یعنی این:n02::n02::n02:

apple021
29-07-2017, 09:36
یه پیج هم دارن اگه انتقاد کنی درجا کامنت را حذف می کنه ولی قربون صدقه شون بری ازادی:n19: دمکراسی یعنی این:n02::n02::n02:

بنده هم دیشب خواستم محدودیت این بسته ها رو بردارن اما بلاکم کردن خیلی مودبانه درخواست دادم و برای اولین بار داشتم کامنت میذاشتم براشون!
18 ماه کارشناسی هم کردن که چه جوری هم بسته بدیم هم بشه حجم زیاد ندیم و خودمون سود کنیم 18 ماه جــــــــر دادن خودشون ک چه جوری سرمون کلاه بذارن!
بنده میرم این ماه ......

and-roid2
29-07-2017, 09:54
واقعا این پارس انلاین عجب دروغگویی هست. اولش در تبلیغات اعلام میکنن که میتوانید از اپلکیشن های مخصوصتون بی نهایت استفاده کنید.
الان نوشته های سایتشون رو تغییر دادن و کلمه بی نهایت رو حذف کردن!
و مشخص شد که بسته های انرژی شون دارای محدودیت حجمی هست. حالا ببینیم چطور میخوان قیمت گذاری کنن....

apple021
29-07-2017, 12:02
واقعا این پارس انلاین عجب دروغگویی هست. اولش در تبلیغات اعلام میکنن که میتوانید از اپلکیشن های مخصوصتون بی نهایت استفاده کنید.
الان نوشته های سایتشون رو تغییر دادن و کلمه بی نهایت رو حذف کردن!
و مشخص شد که بسته های انرژی شون دارای محدودیت حجمی هست. حالا ببینیم چطور میخوان قیمت گذاری کنن....

فک کنم تو 18 ماه کارشناسی یهو تو این 7 روز به نتیجه رسیدن بینهایت نباشه :n02::n08:
تو خارج 1 ترابایت سقف دانلودته بعد محدود میشی تمام شد داستان اینقد حروم خوری نمیکنن!
اینجا کارشناسی کردن 18 ماه با همکاری شرکت های خارجی به گفته خوشون :n19:
که چه جوری هم یه بسته بدیم محدودش کنیم برای شبکه اجتماعی و هم حجم کم بدیم و گرون باشه سود خفن کنیم
کاش میشد فحش داد ولی لایق فحش نیست این شرکت حتی...
من تخلیه میکنم شما رو نمیدونم این 20 گیگ لعنتی هم تموم شه بره....:n34:

ham33d
29-07-2017, 15:41
بنده هم دیشب خواستم محدودیت این بسته ها رو بردارن اما بلاکم کردن خیلی مودبانه درخواست دادم و برای اولین بار داشتم کامنت میذاشتم براشون!
18 ماه کارشناسی هم کردن که چه جوری هم بسته بدیم هم بشه حجم زیاد ندیم و خودمون سود کنیم 18 ماه جــــــــر دادن خودشون ک چه جوری سرمون کلاه بذارن!
بنده میرم این ماه ......
تنها شرکتی هست پارس انلاین که انتقادات را پاک میکنه وبعدشم بلاک میکنه منم دیشب بلاک کرد میخان کسی متوجه نشه چه گوهی هستن:n09::n09::n09:

k1ozil
29-07-2017, 18:17
10 گیگ برای اینستا گرام :/ :n19:

apple021
29-07-2017, 18:47
10 گیگ برای اینستا گرام :/ :n19:

زدن برای مشترکین جدید فعلا قابل استفادست
برای مشترکین فعلی هفته بعد ..
حالا چی کار کنیم با این بسته خوبشون اصلا نمیتونم صبر کنم اینقد هیجان دارم برای این بسته:n19:
از دوستان تقاضا دارم هر کس دسترسی به این بسته ها رو داره عکسشو بذاره!

STTIGER
30-07-2017, 12:52
کسی هنوز موفق نشده بسته های انرژی رو خریداری کنه؟!
من تو لینک زیر روی خرید بسته که میزنم میره تو پنل و اتفاقی هم نمیفته!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

الان اون بسته انرژی بازی آنلاین که یکماه نامحدود + 20 گیگ برای آپدیت بازی هاست دقیقا چجوری کار میکنه؟! چجوری میخوان ترافیکش رو تفکیک کنن؟ بعد دقیقا برای چه پلتفرم هایی هست؟! خیلی گنگه این بستش :|

apple021
30-07-2017, 13:18
من رفتم یه جستجو کردم اینا یه بسته بین الملل داشتن حذف کردن ! خیلی جالبه! اعتراض کنید بر میگردونن!
بعد یه سوال دوستان بسته ایران همون سایت هایی میشه که خودشون گفتن یا کل سایت های داخلی؟
بسته 1 هفته چطور ؟20 گیگ بین الملل هستش یا محدوده؟ کاش 10 روزه بود -__-

donya1370
30-07-2017, 14:05
الان اون بسته انرژی بازی آنلاین که یکماه نامحدود + 20 گیگ برای آپدیت بازی هاست دقیقا چجوری کار میکنه؟! چجوری میخوان ترافیکش رو تفکیک کنن؟ بعد دقیقا برای چه پلتفرم هایی هست؟! خیلی گنگه این بستش :|

تو سایت پارس آنلاین لیست پلتفرم ها و بازی هایی که میشه آپدیت کرد رو نوشته.

+الان این بسته 1 روزه نامحدود منظورش همه چی نامحدوده؟ یا فقط همون شبکه های اجتماعی و بازی :n13:

jjjan
30-07-2017, 14:42
ترافیک ایران فقط سایت های منتخب هست دوستان یکی بسته یکروزه نامحدود رو بپرسه در کل خودم از پارس آنلاین راضیم

MMDFullHD
30-07-2017, 17:44
ترافیک ایران فقط سایت های منتخب هست دوستان یکی بسته یکروزه نامحدود رو بپرسه در کل خودم از پارس آنلاین راضیم

سایتای ایران با سرور دانلودشون هم هست؟
مثلا یاس dl هم سرور دانلودش فایل دانلود کنیم رایگانه ؟

این انرژی که یه روزه هفت تومنه کلا ترافیک رایگان از همه جا میشه؟؟؟؟

karwan125
30-07-2017, 20:14
من رفتم یه جستجو کردم اینا یه بسته بین الملل داشتن حذف کردن ! خیلی جالبه! اعتراض کنید بر میگردونن!
بعد یه سوال دوستان بسته ایران همون سایت هایی میشه که خودشون گفتن یا کل سایت های داخلی؟
بسته 1 هفته چطور ؟20 گیگ بین الملل هستش یا محدوده؟ کاش 10 روزه بود -__-

سلام
چرا کنترل پنل شما فرق میکنه ؟؟

safo45
31-07-2017, 11:41
دوستان میخواستم بپرسم بسته‌های انرژی برای کاربرای قدیمی هم اضافه شده یا نه؟

karwan125
31-07-2017, 11:47
دوستان میخواستم بپرسم بسته‌های انرژی برای کاربرای قدیمی هم اضافه شده یا نه؟

فعلا خیر !

rahman4
31-07-2017, 12:03
دوستان خواهشن برید صفحه وزیر ارتباطات و نسبت به تعرفهای جدید اعتراض کنید...

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

STTIGER
31-07-2017, 13:30
دوستان خواهشن برید صفحه وزیر ارتباطات و نسبت به تعرفهای جدید اعتراض کنید...

کدوم تعرفه ها؟ تعرفه ها مگه تفاوتی کرده؟

italodance
31-07-2017, 14:23
کدوم تعرفه ها؟ تعرفه ها مگه تفاوتی کرده؟

خبر نداری؟ اینترنت قراره جمع بشه و اینترانت عرضه بشه ان هم گران

apple021
31-07-2017, 17:38
سلام
چرا کنترل پنل شما فرق میکنه ؟؟
دوسته عزیز این عکسه موقع رونمایی عکس گرفته شده
بسته بین الملل داشتن حذف کردن
و دوستان همین بسته 7 روز 20 گیگ
یک شرکتی میده 24 گیگ 14.810
اینا دزدن

cotgnx
31-07-2017, 21:35
بسته انرژی بازی آنلاینش خیلی جوکه:n08:

لیست بازی هایی که نامحدوده و آپدیت تا 20 گیگ داره رو یه نگاه بندازید واقعا مردم رو مسخره کردن!! حالا رو ps4 که من بازی می کنم فیفا 15 و 16 که دیگه آپدیتی نداره!!! حداقل فیفا 17 رو میزاشتن!
یا gta san andreas که دیگه از رده خارج هست و نه کسی آنلاین بازی می کنه و نه اصلا آپدیتی دیگه برا این بازی ارائه میشه!!! یعنی عملا بسته ای هست که هیچ کاربردی نداره و با قیمت 29 تومن نمیدونم کی میخره!!

18 ماه کارشناسی کردن واقعا چه نخبه هایی نشستن اونجا!

rahman4
01-08-2017, 00:08
بسته‌های انرژی قراره فقط برای مشترکین جدید باشه؟!

and-roid2
01-08-2017, 10:49
واقعا خنده داره هر روزی که میگذره یک تغییری به بسته های انرژی دارن اعمال میکنن
بسته ترافیک ایران که اولش اعلام کردن نامحدود هست الان میبینم شده 100گیگ!
در این 18 ماه تازه یادشون افتاده چه تغییراتی بدن و از سر و تهش بزنن
+
قرار بود با افتتاح فاز سوم شبکه ملی اطلاعات کل سایتهای داخلی هزینشون 50 درصد کاهش پیدا کنه اما اینا هنوز لیست منتخب دارن میدن برای سایتهای داخلی

farsweb
01-08-2017, 11:55
این قضیه تفکیک ترافیک داخلی و خارجی بسیار چیز خطرناکیه و در رده های بالا (خیلی خیلی بالا) براش نقشه های شومی کشیدن. منتها مثل داستان معروف قورباغه آپ پز دارن با این تعرفه ها و طرح ها بزکش میکنن که تو یه بازه دو ساله کارو تموم کنن

apple021
01-08-2017, 13:51
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه :n02:
من زنگ زدم میگه چون تو جشنواره هستید نمیتونیم جمع اوری کنیم ضرر میکنیم !
چی کار کنم؟:n41:

2_ahmadzadeh
01-08-2017, 14:17
این قضیه تفکیک ترافیک داخلی و خارجی بسیار چیز خطرناکیه و در رده های بالا (خیلی خیلی بالا) براش نقشه های شومی کشیدن. منتها مثل داستان معروف قورباغه آپ پز دارن با این تعرفه ها و طرح ها بزکش میکنن که تو یه بازه دو ساله کارو تموم کنن

North Korea NO.2

STTIGER
01-08-2017, 14:26
آقا تو رو خدا یکی کمک کنه :n02:
من زنگ زدم میگه چون تو جشنواره هستید نمیتونیم جمع اوری کنیم ضرر میکنیم !
چی کار کنم؟:n41:

195 شکایت کن

donya1370
01-08-2017, 14:49
سلام. دوستان قبل از تایم شبانه لازمه مودم رو خاموش و روشن کرد؟

من مثلا برای شبانه اومدم پارس. زدن کلا تعرفه ها رو نابود کردن. :n27: نمی دونم چرا اینقدر snr ام نوسان داره و قطعی دارم. وضعیت خطم بد هست ولی فن آوا بودم در این حد نبود دیگه. :n27:

محمد7966
01-08-2017, 17:03
سلام. دوستان قبل از تایم شبانه لازمه مودم رو خاموش و روشن کرد؟

من مثلا برای شبانه اومدم پارس. زدن کلا تعرفه ها رو نابود کردن. :n27: نمی دونم چرا اینقدر snr ام نوسان داره و قطعی دارم. وضعیت خطم بد هست ولی فن آوا بودم در این حد نبود دیگه. :n27:

سلام

نیازی نیست خاموش و روشن کنید

نوسان snr رو هم زنگ بزنید به شماره 02182208000 تا درستش کنند

این مشکل نوسان snr تو این 2 سالی که با پارس داشتم پیرم کرد.:n21:

محمد7966
01-08-2017, 17:14
دوستان کسی خبر داره که پارس سرویس های شبانه رایگانشو به خاطر طرح نامحدود دولت حذف میکنه یا نه؟

اگر حذف میکنه برم برای 6 ماه دیگه بخرم.

پارسال که به خاطر دولت مجبور شد سرویس های ایرانشو رو اجرا کنه سرویس های دیگه اش رو حذف نکرد فقط 128 نامحدود رو حذف کرد

اگر الان هم شبانه رایگانو حذف نکنه خیلی بهتره

Ardavan
02-08-2017, 11:46
سلام،شما شبانه از چه ساعتی استفاده میکنی؟به چه سرعتی؟نامحدود هست؟

دوستان کسی خبر داره که پارس سرویس های شبانه رایگانشو به خاطر طرح نامحدود دولت حذف میکنه یا نه؟

پارسال که به خاطر دولت مجبور شد سرویس های ایرانشو رو اجرا کنه سرویس های دیگه اش رو حذف نکرد فقط 128 نامحدود رو حذف کرد

Dr Nima
02-08-2017, 12:49

دوست عزیز بنظرم زنگ بزن 1585 بپرس و صداشون رو هم ظبط کن اگه خلافش عمل کردن موقع شکایت 195 مستندات خواست ارائه بدی
یحتمل میگن خودمون نمیدونیم که در اونصورت باید ریسک کنی

salarp20500
02-08-2017, 14:19
به همین راحتی ها نیست الان اکثر مشترکا به این طرح ها شبانه نامحدود و ... عادت کردند کوچکترین تغییری همه فراری میشند
من مطئنم این طرحشون با شکست مواجه میشه چون با اعتراض گسترده ای مواجه شده فقط این کار غیر حرفه ای بوده که قبل شروع دولت جدید دست به همچین کاری زدند.

دوستان تا چند وقت پیش یوتیوب بدون فیلتر شکن با گوشی باز میشد از کی اینم بستن؟

rahman0158
02-08-2017, 16:10
سلام دوستانی که پارس آنلاین دارن تک کانکشن و کیفیت سرویس به چه صورته مخصوصا سرور خارجی چون تعریف شنیدم خواستم راهنمایی کنید میخوام بیام پارس آنلاین:n40:

محمد7966
02-08-2017, 18:01
سلام،شما شبانه از چه ساعتی استفاده میکنی؟به چه سرعتی؟نامحدود هست؟

سلام

از ساعت 2 تا 7 صبح

خطم روی 9 مگ بسته شده.3 ماه اول سرعت خیلی خوب بود و روزی 12،13 گیگ رو میشد دانلود کرد

ماه رمضان سرعت رو کم کردند جوری بود که نهایت 8 گیگ میتونستید دانلود کنید

الان بهتر شده نسبت به ماه رمضان ولی نمیشه تضمین داد 13 گیگ دانلود کنید

m123f
02-08-2017, 18:07
درخواست توقف اجرای تعرفه های جدید اینترنت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

amirg2d
03-08-2017, 01:29
دوستان 2 هفته هست درخواستم رفته پارس انلاین هر موقع می زنگم میگن رفته مرکز طول میکشه :|
مرکز جا داره مشکلی هم نداره !
واس شما هم انقدر بازی در میارن موقع وصل کردن ؟

donya1370
03-08-2017, 06:46
دوستان 2 هفته هست درخواستم رفته پارس انلاین هر موقع می زنگم میگن رفته مرکز طول میکشه :|

نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.
من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.

محمد7966
03-08-2017, 08:31

شهرستانید یا تهران؟

ما تو یک شهرستان کوچیک هستیم

اندازه شما لفتش دادند.آخر سر هم بهشون زنگ زدم گفتم یوزر و پسورد رو بدید خودم کانفیگ میکنم

پول کانفیگ مودم رو هم همون موقع خرید سرویس بهشون دادم.نمیدونم شاید نمایندگی شهرمون لفتش داد.همون موقع که زنگ زدم و بهشون گفتم یوزر و پسورد رو بهم بدید تا کانفیگ کنم مودم رو،خیلی زود برام فرستادش.خود پارس هم یوزر و پسورد رو برام sms اش کرد

زنگ بزنید به خود پارس آنلاین تهران.شاید نمایندگی شهرتون داره الکی الکی لفتش میده

Dr Nima
03-08-2017, 09:57

قانونیش 72 ساعته

شکایت رو بنویس

شهرستانید یا تهران؟

ما تو یک شهرستان کوچیک هستیم

اندازه شما لفتش دادند.آخر سر هم بهشون زنگ زدم گفتم یوزر و پسورد رو بدید خودم کانفیگ میکنم

پول کانفیگ مودم رو هم همون موقع خرید سرویس بهشون دادم.نمیدونم شاید نمایندگی شهرمون لفتش داد.همون موقع که زنگ زدم و بهشون گفتم یوزر و پسورد رو بهم بدید تا کانفیگ کنم مودم رو،خیلی زود برام فرستادش.خود پارس هم یوزر و پسورد رو برام sms اش کرد

زنگ بزنید به خود پارس آنلاین تهران.شاید نمایندگی شهرتون داره الکی الکی لفتش میده

از منم خواستن بگیرن - گفتم اجباری نیس ولی گفتش نه اجباریه بعد گفتم پس از 195 میپرسم بعد گفت صبر کنید برم از رئیسم بپرسم و بعد چن لحظه گفت اگه خودتون میتونید کانفیگ کنید اجباری نیس البته اولش میخواست طرح جشنواره بده - خیلیم اصرار کرد که گفتم اگه طرح عادی نمیدین میرم از یه شرکت دیگه میگیرم که گفت هر طرحی میخواین بگین ثبت کنم

نباید اینقدر طول بکشه به نظرم. خودشونم که گفتن 4 تا 7 روز. شاید مخابرات داره اذیت می کنه.
من وقتی بهشون خبر دادم خطم تخلیه شده، فرداش خطمو رانژه کردن. دو روز بعدشم یوزر و پسورد رو دادن.

به خودشون باشه شاید ده روز یا بیشتر هم طول بدن
اتفاقا مخابرات یه روزه رانژه کرد و چراغ adsl هم روشن شد (منم از مرکز یوزر پس رو گرفته بودم)
زنگ زدم گفتن نه تازه دیروز ثبت نام کردین منم گفتم فرقی نداره شما شروع رو بزن که بهانه آوردن هنوز چنتا کار مونده ما انجام بدیم و یکی دو روز طول میکشه ولی بعد 3 ساعت اینترنت وصل شد

donya1370
03-08-2017, 11:04
آره اتفاقا به منم خیلی اصرار داشت طرح جشنواره بده می گفت به نفعتونه و اینا. منم گفتم نمی خوام چون شبانه نداره جشنواره. دیگه بی خیال شد. ولی برا هزینه نصب اصراری نکرد فقط 5 تومن رانژه رو گرفت.

apple021
03-08-2017, 13:56
واقعا متاسفم ....انرژی یک هفته 20 گیگ هم حذف کرد
هر چی هم میگم درخاست جمع اوری میخوام میگه تو جشنواره هستین نمیشه!

k1ozil
04-08-2017, 01:19
واقعا متاسفم ....انرژی یک هفته 20 گیگ هم حذف کرد
هر چی هم میگم درخاست جمع اوری میخوام میگه تو جشنواره هستین نمیشه!
195 شکایت کنید

pars20
05-08-2017, 12:24
سلام. ایا پارس هنوز طرح شبانه رایگان(همون ماهی 5 تومن) رو داره؟ و اینکه معمولا شبی چقدر دانلود میکنه؟

mehdi 78
06-08-2017, 02:05
سلام
من خواستم تمدید کنم زنگ زدم پرسیدم اگه 128 بگیرم با توجه به این که خطم روی 4 مگ بسته هست سرعت دانلودم چطور هست ؟؟ گفت مرکزتون شلوغ نیست و می تونید با سرعت بیشتر دانلود کنید
بعد گفتم شبانه چی ؟ اونم تایید کردن که مشکلی نیست
حالا که گرفتم دیدم سرعت بین 40 تا 60 هستش تو شبانه. زنگ زدم میگه بستگی به شلوغی مرکز داره:n28::n28: زیر 16 شد بیا اعتراض کن
من چی کنم؟؟؟؟؟:n30::n30::n30:

تا دو ~ سه هفته پیش سرعتم همیشه 350 ~ 400 بود
حالا که تمدید کردم این شکلی شده.
بقیه سرعت شبانتون چطوره ؟ چه سرویسی دارید و خط روی چند مگابیت/ثانیه بسته شده ؟؟ می ارزه این رو کنسل کنم و بالاتر بگیرم یا نه؟؟ نامرد گفت تضمین هم نمی کنیم اگه 1 مگ یا 2 مگ بگیری بتونی 400 دان کنی!!!
از اون طرف هم پشتیبان قبلی گفته بود مرکز شلوغ نیست و می تونی با حداکثر سرعتت دانلود کنی

k1ozil
06-08-2017, 03:00
سلام
من خواستم تمدید کنم زنگ زدم پرسیدم اگه 128 بگیرم با توجه به این که خطم روی 4 مگ بسته هست سرعت دانلودم چطور هست ؟؟ گفت مرکزتون شلوغ نیست و می تونید با سرعت بیشتر دانلود کنید
حالا که گرفتم دیدم سرعت بین 40 تا 60 هستش تو شبانه. زنگ زدم میگه بستگی به شلوغی مرکز داره:n28::n28: زیر 16 شد بیا اعتراض کن

بقیه سرعت شبانتون چطوره ؟ چه سرویسی دارید و خط روی چند مگابیت/ثانیه بسته شده ؟؟ می ارزه این رو کنسل کنم و بالاتر بگیرم یا نه؟؟ نامرد گفت تضمین هم نمی کنیم اگه 1 مگ یا 2 مگ بگیری بتونی 400 دان کنی!!!
از اون طرف هم پشتیبان قبلی گفته بود مرکز شلوغ نیست و می تونی با حداکثر سرعتت دانلود کنی

منم ۱۲۸ دارم
تا ۳ ۴ روز پیش ک خونه بودم سرعت شبانه خیلی خوب بود( ۶۰۰ ۷۰۰ کیلو )
از مسافرت برگشتم تست میکنم اطلاع میدم

hotman1234
06-08-2017, 11:40
سلام

درست گفته. الان شما 2 مگ هم بگیری اینا تضمین میکنن که زیر 256 کیلوبایت نیاد. الان 128 داری دارن سرعت 512 تو شبانه بهت میدن به قول خودشون خیلی سخاوتمندی میکنن.
در کل شبانه بستگی داره به خلوت بودن یا شلوغ بودن. بعضی شبا سرعت کم نمیشه و بعضی شبا هم سرعت کم میشه. کاری هم نمیشه کرد برای حل این موضوع.

WhiteHat
06-08-2017, 20:09
سلام

تا شماها باشید از این دزدها سرویس نگیرید

rfadayi
06-08-2017, 20:24
تا شماها باشید از این دزدها سرویس نگیرید
از این دزدها نگیریم پس از کدوم دزدها بگیریم؟!

amir9000amir
07-08-2017, 07:52
من خودم اشتراک دارم تقریبا 22 ماهه چند وقت پیش دیدم سرعتم رو تو سایت (وضعیت خط) روی 8مگ محدود کردن زنگ زدم اعتراض کردم گفتن خطتتون احتمالا کشش نداره خلاصه قبول کردن سرعت بردن بالا روی 14 الان سرعت دانلودم تو idm 1.5 هست
اما همین سرویس برا خونه پدرم که4تا کوچه بالاتره خریدم یکساله 250 تومان!!!! بعد دیم بیشتر 10 3مگ وصل نمیشه گفتن کشش نداره گفتم پس نمیخوام میرم بجاش طرح همسفر مخابرات میگیرم با این سرعت ولی نصف قیمت اما گفتن کنسل کنید وجهی برگشت داده نمیشه ! خلاصه برای خودم راضی بودم اما به دلیل این تحمیل قرارداد و همچنین هزینه خیلی بالا و گرون و عدم ارائه تخفیفات خوب به مشترکین فعلی و صرفا تخفیفات خوب به مشترکین جدید میخوام دیگه تمدید نکنم و بجش برم سراغ طرح اینترنت ثابت
الان مبین نت گرفتم سرعتم بین 20 تا 37 هست اما چون تنوع بسته نداره میخوام برم اینترنت ثابت ایرانسل تو طرحی که الان داره بگیرم 6ماهه 100 گیگ 199 تومان بهمراه مودم یعنی فقط داری پول اینترنت میدی... به نظرم به صرفه تره بدلیل سرعت بالاتر - قابلیت جا به جایی (تازه ایرانسل سیم کارت 4g هم میخوره) -بسته ها و طرح های متنوع

گفتم تجربمو با دوستان به اشتراک بذارم

Vahid67
07-08-2017, 09:45
من خودم اشتراک دارم تقریبا 22 ماهه چند وقت پیش دیدم سرعتم رو تو سایت (وضعیت خط) روی 8مگ محدود کردن زنگ زدم اعتراض کردم گفتن خطتتون احتمالا کشش نداره خلاصه قبول کردن سرعت بردن بالا روی 14 الان سرعت دانلودم تو idm 1.5 هست
اما همین سرویس برا خونه پدرم که4تا کوچه بالاتره خریدم یکساله 250 تومان!!!! بعد دیم بیشتر 10 3مگ وصل نمیشه گفتن کشش نداره گفتم پس نمیخوام میرم بجاش طرح همسفر مخابرات میگیرم با این سرعت ولی نصف قیمت اما گفتن کنسل کنید وجهی برگشت داده نمیشه ! خلاصه برای خودم راضی بودم اما به دلیل این تحمیل قرارداد و همچنین هزینه خیلی بالا و گرون و عدم ارائه تخفیفات خوب به مشترکین فعلی و صرفا تخفیفات خوب به مشترکین جدید میخوام دیگه تمدید نکنم و بجش برم سراغ طرح اینترنت ثابت
الان مبین نت گرفتم سرعتم بین 20 تا 37 هست اما چون تنوع بسته نداره میخوام برم اینترنت ثابت ایرانسل تو طرحی که الان داره بگیرم 6ماهه 100 گیگ 199 تومان بهمراه مودم یعنی فقط داری پول اینترنت میدی... به نظرم به صرفه تره بدلیل سرعت بالاتر - قابلیت جا به جایی (تازه ایرانسل سیم کارت 4g هم میخوره) -بسته ها و طرح های متنوع

گفتم تجربمو با دوستان به اشتراک بذارم

لطفا لینک این طرح ایرانسل رو بزارید...
طرح های ایرانسل رو دیدم از نظر حجم و قیمت به صرفه هستند همشون...

feranko724
07-08-2017, 18:12
سلام دوستان قیمتاش چقدرتخفیف خورده همین ما یه6ماه شارژکردیم تخفیف خورد یه سوال من میرم پنل کاربریم این مدلی میار نه میتونی تمدیدسرویس کنی نه حجم بخری خواهشن یکی ببینه عکس میزارم ایا کسی مشکل منو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
07-08-2017, 21:24
پارس آنلاین ظاهرا قیمت سرویس هاشو رو کمی کاهش داده!درست میگم یا اشتباه میکنم؟؟:n13:

الان که سرویس های شبانه رایگان رو مقایسه کردم ظاهرا نسبت به قبل کمی کاهش داشته

Ardavan
07-08-2017, 22:14
ممنون از پاسختون،پس اینجور که میگید شبانه رو محدود نمیکنن،شبی 13 گیگ راضی کنده هست با این اوضاع نت،ممنون اقا،

سلام

از ساعت 2 تا 7 صبح

خطم روی 9 مگ بسته شده.3 ماه اول سرعت خیلی خوب بود و روزی 12،13 گیگ رو میشد دانلود کرد

ماه رمضان سرعت رو کم کردند جوری بود که نهایت 8 گیگ میتونستید دانلود کنید

الان بهتر شده نسبت به ماه رمضان ولی نمیشه تضمین داد 13 گیگ دانلود کنید

STTIGER
07-08-2017, 22:17
دوستان این بسته های انرژی رو چجوری باید خرید؟ بعد این سرویس ها چرا تغییر کرده؟
یه سرویس هست نوشته "ترافیک کل داخلی نامحدود" این کل ترافیک داخل نامحدوده یا فقط سایتای منتخب؟

karwan125
07-08-2017, 22:44
دوستان این بسته های انرژی رو چجوری باید خرید؟ بعد این سرویس ها چرا تغییر کرده؟
یه سرویس هست نوشته "ترافیک کل داخلی نامحدود" این کل ترافیک داخل نامحدوده یا فقط سایتای منتخب؟

فعلا واسه خرید عجله نکنید ، یه چند روزی صبر کنید چون کلا سیستم شون در حال بروز رسانی هست
ترافیک داخلی نامحدود فقط واسه سایت های منتخب هست

hadi-sh00
07-08-2017, 22:49
پارس آنلاین قبول ندارم.هیچ طرحی تشویقی نداره.حس می کنم فقط داره پول درمیاره و اصلا ابتکار جدیدی انجام نمیده.در مجموع با های وب حال می کنم.متنوع و به روز.

apple021
08-08-2017, 09:08
پارس آنلاین قبول ندارم.هیچ طرحی تشویقی نداره.حس می کنم فقط داره پول درمیاره و اصلا ابتکار جدیدی انجام نمیده.در مجموع با های وب حال می کنم.متنوع و به روز.

های وب که عالیه من داشتم اما دیوونه بازی در اوردم خواستم برم شاتل شاتل هم نامردی نکرد گفت ببخشید پر شده !
های وب هم شانس من پر شد دیگه!

Mehran14233
08-08-2017, 11:41
پارس آنلاین ظاهرا قیمت سرویس هاشو رو کمی کاهش داده!درست میگم یا اشتباه میکنم؟؟:n13:

الان که سرویس های شبانه رایگان رو مقایسه کردم ظاهرا نسبت به قبل کمی کاهش داشته

منم دیدم اول فکر کردم تغییر کرده ولی تغییری نکرده یه مرحله که بری جلو برای پرداخت، مالیات و این چیزا بهش اضافه میشه و تبدیل میشه به همون عددی که قبل از این نشون میداد :n02:

mrm2007
08-08-2017, 12:28
با سلام
من غیر از یک مورد، سرویس دارای شبانه رایگان ندیدم. هفته پیش تعدادشون خیلی بیشتر بود. چیزی حذف شده؟ پارس آنلاین هم مثل سایرین شده؟

rahman4
09-08-2017, 07:02
بستهای به اصطلاح انرژی! برای مشترکین قدیمی فعال شده؟
برای شما قابلیت خرید وجود داره؟

AlanW
09-08-2017, 11:27
سلام دوستان این بسته انرژی پارس آنلاین واسه بازی آنلاین کدوم تعرفش هست؟ من میخوام بگیرم لطفا اگه کسی از جزئیات تعرفش اطلاع داره بنویسه که من همونو بگیرم.
ممنون

farsweb
09-08-2017, 13:36
دوستان شبانه رایگان پارس آنلاین از چه ساعتی شروع میشه؟ من سرویس 90 گیگ سه ماهه رو خریدم. یکبار استفاده کردم تو تایم شبانه و ترافیک مصرف نکرد. الان توی سایت هیچ توضیحی درباره شبانه پیدا نمیشه.

mrm2007
09-08-2017, 13:40
دوستان شبانه رایگان پارس آنلاین از چه ساعتی شروع میشه؟ من سرویس 90 گیگ سه ماهه رو خریدم. یکبار استفاده کردم تو تایم شبانه و ترافیک مصرف نکرد. الان توی سایت هیچ توضیحی درباره شبانه پیدا نمیشه.با سلام
اگر که شبانه باشه 2 تا 7 هست.
یکسری هم به اسم صبحانه؟؟ داشت (یا داره) که 5 تا 8 صبح هست.

broosli
09-08-2017, 17:58
1 ساله سرویس 2 مگ پارس دارم
خطم روی 12 مگ بسته شده
تا الان سرعت زیر 1 مگ نیومده بود
امروز هرچی روشن و خاموش می کنم سرعت همش 400-500 کیلوبایت بیشتر نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعتتون نرماله!!!! و مشکلی نیست
بقیه این طوری نشده سرعتتون؟
به نظرتون خودشون سرعت رو محدود کردن؟
چی کار کنم واسه حل مشکل؟
(الان دو هفته ای هست که دوباره واسه 1 ساله دیگه تمدید کردم)

feranko724
09-08-2017, 18:37
سلام دوستان قیمتاش چقدرتخفیف خورده همین ما یه6ماه شارژکردیم تخفیف خورد یه سوال من میرم پنل کاربریم این مدلی میار نه میتونی تمدیدسرویس کنی نه حجم بخری خواهشن یکی ببینه عکس میزارم ایا کسی مشکل منو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون راهنمائی کنین

●●●FDR●●●
10-08-2017, 01:44
سلام دوستان قیمتاش چقدرتخفیف خورده همین ما یه6ماه شارژکردیم تخفیف خورد یه سوال من میرم پنل کاربریم این مدلی میار نه میتونی تمدیدسرویس کنی نه حجم بخری خواهشن یکی ببینه عکس میزارم ایا کسی مشکل منو داره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ممنون راهنمائی کنین

صفحه وبشون مشکل داره. برای منم همینطوری میشه. البته اگه یکمی صبر کنی باید لود بشه . ( در واقع مشکل اینه که صفحه ناقص لود میشه بدلیل تاخیر بالا )

محمد7966
10-08-2017, 07:05
با سلام
من غیر از یک مورد، سرویس دارای شبانه رایگان ندیدم. هفته پیش تعدادشون خیلی بیشتر بود. چیزی حذف شده؟ پارس آنلاین هم مثل سایرین شده؟

سلام.نه حذف نشده هنوز شبانه رایگان داره.برای من که هنوز شبانه رایگان فعال هست

1 ساله سرویس 2 مگ پارس دارم
خطم روی 12 مگ بسته شده
تا الان سرعت زیر 1 مگ نیومده بود
امروز هرچی روشن و خاموش می کنم سرعت همش 400-500 کیلوبایت بیشتر نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی میگه سرعتتون نرماله!!!! و مشکلی نیست
بقیه این طوری نشده سرعتتون؟
به نظرتون خودشون سرعت رو محدود کردن؟
چی کار کنم واسه حل مشکل؟
(الان دو هفته ای هست که دوباره واسه 1 ساله دیگه تمدید کردم)

برید ببینید تو مودم پهنا روی 12 مگ یا نه

چون اگر مشکل نویز داشته باشید اتومات پهنا رو کم میکنند

ولی اگر روی 12 مگ باشه و سرعت کم هست شاید تو مرکز پهنا کم آورده باشند

rahman4
10-08-2017, 07:06
بستهای به اصطلاح انرژی! برای مشترکین قدیمی فعال شده؟
برای شما قابلیت خرید وجود داره؟

Sent from my SM-N920C using Tapatalk??

محمد7966
10-08-2017, 07:08
??

برای من تا دیروز فعال بود ولی امروز دیگه فعال نیست

donya1370
10-08-2017, 07:17
مثل اینکه تعرفه های شبانه دار برای مشتری های فعلی فعاله و می تونن تمدید کنن. ولی تو خود سایت پارس آنلاین قسمت تعرفه خدماتش دیگه اصلا شبانه وجود نداره. امیدوارم قصد حذف کردنشو برای همه نداشته باشن!

amir9000amir
10-08-2017, 07:22
لطفا لینک این طرح ایرانسل رو بزارید...
طرح های ایرانسل رو دیدم از نظر حجم و قیمت به صرفه هستند همشون...

اینم لینک

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C_GP2101/

k1ozil
10-08-2017, 12:07
فک کنم قصد دارن کم کم شبانه رو حذفش کنن :n13:
فعلن که 6 ماهه تمدید کردم اگه تا اونموقع شبانه اضافه نشه تخلیه میکنم
(چون پارس هیچ بسته تشویقی خوبی نداره )

broosli
10-08-2017, 12:07
برید ببینید تو مودم پهنا روی 12 مگ یا نه

چون اگر مشکل نویز داشته باشید اتومات پهنا رو کم میکنند

ولی اگر روی 12 مگ باشه و سرعت کم هست شاید تو مرکز پهنا کم آورده باشند
تو مودم وضعیت عادیه (مقادیر snr مثل همیشه حدود 12-13 هستش) و نویز وجود نداره
خود پشتیبانی هم تایید کرد که مشکلی بابت خط وجود نداره
به نظرم خودشون عمداً سرعتمو محدود کردن

STTIGER
11-08-2017, 00:33
این بسته های انرژی تلگرام و اینستا مگه قرار نبود نامحدود باشه؟ :|
الان که تو پنل نگاه کردم دیدم ۲ مدل شده، یه مدل کلا ۱۰ گیگ ترافیک داره و ۱۵ تومن هست، مدل دیگه هم ۱۰ گیگ ترافیک داره با این تفاوت که از ۱۲ شب تا ۶ عصر ترافیک مصرفی نامحدودی و ۲۹ تومن هست
با این شرایط به نظر من زیاد بدرد نمی‌خوره این بسته ها چون اکثرا استفادشون تقریبا از همون ساعت ۶ عصر به بعد هست، دقیقا همون تایم پرمصرف رو پولی کردن!

L05T
11-08-2017, 09:31
من اصلا تو پنل انرژی ها رو ندارم!

Dr Nima
11-08-2017, 12:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پارس_آنلاین.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dr Nima
11-08-2017, 12:54
من اصلا تو پنل انرژی ها رو ندارم!

کانال تلگرام پارس آنلاین :

كاربران، دوستان و خوبان عزيز و هميشگي پارس آنلاين.

پارس آنلاين بر اين باور است كه سرمايه هاي أصلي ما، كاربران خوب و هميشگي پارس آنلاين است.
همانگونه كه مي دانيد سرويس هاي جديدي با نام انرژي براي اولين بار در ايران توسط پارس آنلاين ارايه شده تا تجربه جديدي از اينترنت را در اختيار شما قرار دهيم تا لحظات جذابتر و بهتري را از اينترنت داشته باشيد و براي اين امر تلاش شبانه روزي توسط پرسنل خوب و دوست داشتني پارس آنلاين صورت گرفت كه در نهايت با كمپين خوب_چیزیه اعلام شد و در حال حاضر براي مشتركين جديد قابل ارايه است.

همانگونه كه اعلام شد، كاربران فعلي پارس آنلاين جزو خانواده بزرگ پارس آنلاين هستند و همه تلاش ما رضايت و خوشنودي اين سروران گرامي است. به زودي سرويس انرژي براي دوستان و همراهان هميشگي پارس آنلاين نيز ارايه خواهد شد اما لازم است دليل اين تاخير را به اطلاع شما سروران گرامي به شرح زير اعلام كنيم؛
همانگونه كه مطلع هستيد اين سرويس براي اولين بار در ايران ارايه مي شود و كاربران فعلي بر روي سيستم قبلي ما قرار دارند و از آنجايي كه اولا اين سيستم براي اولين بار در ايران ارايه مي شود و در ثاني انتقال كاربران فعلي از روي پلتفورم قبلي بسيار حساس ( به دليل تعداد زياد كاربران و عدم ايجاد مشكل بر روي سرويس هاي فعلي و عدم قطع و وصلي بابت اين موضوع و انتقال دقيق و كامل ترافيك و روز قرارداد مانده كاربران فعلي و در حال استفاده بودن لحظه اي تعداد بسيار بالايي از كاربران فعلي) است اين كار بسيار زمانبر و نياز به دقت بالايي دارد.
كارشناسان و تيم هاي مربوطه به صورت جد و شبانه روز در حال انجام شدن اين تغيير بزرگ هستند و همه ما بي صبرانه منتظر استفاده شما سروران گرامي از اين سرويس خوب هستيم.
پيشاپيش بابت اين تاخير از شما پوزش خواسته و بابت صبر و شكيبايي شما تشكر و قدرداني مي كنيم. در صورت انتقال كامل نيز از طريق شبكه هاي اجتماعي و كانال هاي رسمي پارس آنلاين، به شما خوبان هميشگي اطلاع رساني خواهد شد.

بسته هاي انرژي براي تعداد زيادي از كاربران فعلي پارس آنلاين فعال شد، اگر پس از بررسي براي شما فعال نشده بود نگران نباشيد و به زودي براي شما فعال
مي گردد.

STTIGER
11-08-2017, 14:24
برای اینکه انرژی ها براتون تو پنل بیاد باید سرویس فعلیتون رو عوض کنید و از سرویس های جدید پارس آنلاین بگیرید البته نمیدونم اونایی که 1 ساله یا 6 ماهه گرفتن و مدت زیادی از سرویس فعلیشون مونده چکار باید بکنن بهتره با پشتیبانی صحبت کنید
----------------------------------------------------------------
کسی میدونه برای دیدن بازی های قابل استفاده تو انرژی بازی های آنلاین باید چکار کنم؟ هرچی میگردم چیزی پیدا نمیکنم!

صابر همتی
12-08-2017, 10:36
کانال تلگرام پارس آنلاین :

كاربران، دوستان و خوبان عزيز و هميشگي پارس آنلاين.

پارس آنلاين بر اين باور است كه سرمايه هاي أصلي ما، كاربران خوب و هميشگي پارس آنلاين است.
همانگونه كه مي دانيد سرويس هاي جديدي با نام انرژي براي اولين بار در ايران توسط پارس آنلاين ارايه شده تا تجربه جديدي از اينترنت را در اختيار شما قرار دهيم تا لحظات جذابتر و بهتري را از اينترنت داشته باشيد و براي اين امر تلاش شبانه روزي توسط پرسنل خوب و دوست داشتني پارس آنلاين صورت گرفت كه در نهايت با كمپين خوب_چیزیه اعلام شد و در حال حاضر براي مشتركين جديد قابل ارايه است.

همانگونه كه اعلام شد، كاربران فعلي پارس آنلاين جزو خانواده بزرگ پارس آنلاين هستند و همه تلاش ما رضايت و خوشنودي اين سروران گرامي است. به زودي سرويس انرژي براي دوستان و همراهان هميشگي پارس آنلاين نيز ارايه خواهد شد اما لازم است دليل اين تاخير را به اطلاع شما سروران گرامي به شرح زير اعلام كنيم؛
همانگونه كه مطلع هستيد اين سرويس براي اولين بار در ايران ارايه مي شود و كاربران فعلي بر روي سيستم قبلي ما قرار دارند و از آنجايي كه اولا اين سيستم براي اولين بار در ايران ارايه مي شود و در ثاني انتقال كاربران فعلي از روي پلتفورم قبلي بسيار حساس ( به دليل تعداد زياد كاربران و عدم ايجاد مشكل بر روي سرويس هاي فعلي و عدم قطع و وصلي بابت اين موضوع و انتقال دقيق و كامل ترافيك و روز قرارداد مانده كاربران فعلي و در حال استفاده بودن لحظه اي تعداد بسيار بالايي از كاربران فعلي) است اين كار بسيار زمانبر و نياز به دقت بالايي دارد.
كارشناسان و تيم هاي مربوطه به صورت جد و شبانه روز در حال انجام شدن اين تغيير بزرگ هستند و همه ما بي صبرانه منتظر استفاده شما سروران گرامي از اين سرويس خوب هستيم.
پيشاپيش بابت اين تاخير از شما پوزش خواسته و بابت صبر و شكيبايي شما تشكر و قدرداني مي كنيم. در صورت انتقال كامل نيز از طريق شبكه هاي اجتماعي و كانال هاي رسمي پارس آنلاين، به شما خوبان هميشگي اطلاع رساني خواهد شد.

بسته هاي انرژي براي تعداد زيادي از كاربران فعلي پارس آنلاين فعال شد، اگر پس از بررسي براي شما فعال نشده بود نگران نباشيد و به زودي براي شما فعال
مي گردد.

درود

جریان این بسته ها چیه؟

به حجم ترافیک اینترنت ارتباطی داره؟

Vahid67
12-08-2017, 17:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]پارس_آنلاین.jpg ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

چرا اینقدر قیمت هاشو برده بالا قبلا که انرژی نبود که قیمت ها پایین تر بود ...!!! مسخره بازیه واقعا ما که رفتیم از پارس آنلاین بدبخت ترین کشور های دنیا هم از این مسخره بازی ها ندارن

amirg2d
12-08-2017, 22:35
مطمئنید ؟ خودتون پرسیدید ؟

apple021
13-08-2017, 09:07
دوستان بنده درخواست جمع اوري كردم و قبلش هم در شركت ديگه پول و مدارك ارسال كردم ولي از ساعت ١ ظهر ديروز تا الان تلفن منزل هم قطع شده چرا؟

صابر همتی
13-08-2017, 10:17
عکس مربوط به بسته های انرژی رو دیدم.

بسته هاش فوق العاده در پیت هستن.

با هیچ کدومش حال نکردم.

نفرت انگیزترین کشور در جهان (در زمینه اینترنت)

STTIGER
13-08-2017, 14:37
دیروز رفتم سرویس گیم که مخصوص بازی های آنلاین هست رو گرفتم. واقعا عالیه، قبل از این گاهی اوقات IP هایی رو میگرفت که پینگ بالا میداد و میباست چندبار مودم رو خاموش و روشن میکردی تا پینگ خوب شه اما با این سرویس به صورت اتوماتیک IP هایی که بهترین پینگ رو میدن میگیره
امروز صبح هم به دلیل اینکه سرویس گیم گرفته بودم از پارس آنلاین زنگ زدن و چند حالت مختلف رو برای رسیدن به بهترین پینگ تست کردیم و درآخر هم روی بهترین حالت تنظیمش کردن
به نظرم در حال حاضر پارس آنلاین در زمینه گیم و بازی آنلاین از سایر ISP ها واقعا یه سرو گردن بالاتره
بسته های انرژی هم واقعا ناامید کننده ان خیلی قیمتشون بالاست و صرفه آنچنانی ندارن

WhiteHat
13-08-2017, 23:24
چرا اینقدر قیمت هاشو برده بالا قبلا که انرژی نبود که قیمت ها پایین تر بود ...!!! مسخره بازیه واقعا ما که رفتیم از پارس آنلاین بدبخت ترین کشور های دنیا هم از این مسخره بازی ها ندارن

همرو سر کار گذاشتند...

mehdi 78
14-08-2017, 02:20
فک کنم قصد دارن کم کم شبانه رو حذفش کنن :n13:
فعلن که 6 ماهه تمدید کردم اگه تا اونموقع شبانه اضافه نشه تخلیه میکنم
(چون پارس هیچ بسته تشویقی خوبی نداره )

سلام
برای من که هنوز شبانه هستش ولی سرعتش به شدت داغونه. حدود 40 ~ 50 کیلوبایت
امید داشتم این انرژی هاش خوب باشن ولی به درد نمی خورن اصلا
اگه همین طوری پیش بره و انرژی به درد بخوری هم اضافه نکنن دیگه موندن رو پارس غیر ممکن می شه

●●●FDR●●●
14-08-2017, 08:12

عدم محاسبه ترافیک باقیمانده در گزارش 48 ساعته :47::47:

MMDFullHD
14-08-2017, 09:32
خراب شه این پارس انلاین
زنگ زدم 10 امین نفر تو پشتیبانی ایم یکسال از عمرت میگذره هیچ
واسه یه بالاتر بردن سرعت خط که تابلوه کشش داره میگه باید 48 ساعت مانیتور بشه!
صد رحمت به پشتیبانی های وب ادم زنگ میزنه نه شماره ای چیزی وارد میکنه نه انتظار تو صف میکشه درجا میگی خط رو ببند میبنده و میبنه کشش داره یه خدافظی میکنه با ادم
ولییی جان ممد چ دخترایی اینداختن واسه پاسخگویشون اینقد اب دار با ادممم صحبتتت میکننن نگووو ! اصن ادم بیکار شه بشینه کلا با پشتیبانی پارس کلا فک بزنه

Vahid67
14-08-2017, 11:53
همرو سر کار گذاشتند...

آخه مساله سرکار گذاشتن نیست مشتری ها رو بلا نسبت نفهم فرض کردن ...
توی همین بسته های مزحرف انرژی که با افتخار اعلام میکنن برای اولین بار توی ایران و ... کلی تبلیغات ... شما مقایسه قیمتش با ایرانسل رو ببین (من روز دومی هستش که از ایرانسل استفاده میکنم و در مورد کیفیت نظر نمیدم)
کیفیت پارس آنلاین توی این چند ماه اخیر به شدت افت کرده توی بازی آنلاین باید دست به آسمون ببری وسطش قطع نشه بازی هایی که من امتحان کردم StarWars BattleFront به سختی میشه بازی کرد (حتی موقعی که خوب بود پارس) فیفا کلا نمیشه بازی کرد... توی یوتیوب باید هی رفرش کنی کل پیج رو تا بتونی ویدئو ببینی قطع و وصلی های مکرر که جز اعصاب خراب برات نمیزاره .
اما قیمت:
بسته انرژی تراقیک 20 گیگ در هفته (یعنی اگر از همه ترافیکت استفاده نکنی در طول هفته بافی مانده ترافیک می سوزه) هقتگی 28 هزار تومان یعنی ماهیانه 112.000 هزار تومان سالی 1.344.000 در کل برای هر گیگابایت در یک سال شما 1400 تومان باید پرداخت کنی با در نظر گرفتن کیفیت پایین و سوختن حجم مصرف نشده!

حالا ایرانسل:
بالاترین حجمش برای یک سال 1000 گیگابایت هستش که شامل 500 گیگابایت ساعت 2 تا 8 صبح میشه یعنی مجموعا 1500 گیگابایت (همین که تا 8 هستش خودش یه امتیاز مثبت برای من که همیشه ساعت 6 بیدار میشم 2 ساعت میتونم استفاده کنم)
قیمتش میشه یک میلیون تومان یعنی برای ترافیک 1000 گیگابایت روزانه شما به ازای هر گیگابایت 1000 تومن پرداخت میکنید اون 500 گیگ هم مجانی حساب کنید!
مساله دیگه پول مودم هستش که با طرح تشویقی که الان گذاشته مودم + سیم کارت + صد گیگ + هزینه های جانبی پیک و مالیات شما 212 تومن میشه ... شما مودم رو رایگان حساب کنید ترافیک میشه گیگی 2100 ...

برای قیمت های بسته ها مالیات رو هم باید اضافه کرد...
البته این برای من که حجم بالا میخرم ممکنه به صرفه باشه برای شخصی که بخواد کم حجم بخره قیمت هاش متفاوت باشه...

STTIGER
14-08-2017, 13:08
توی همین بسته های مزحرف انرژی که با افتخار اعلام میکنن برای اولین بار توی ایران و ... کلی تبلیغات ... شما مقایسه قیمتش با ایرانسل رو ببین (من روز دومی هستش که از ایرانسل استفاده میکنم و در مورد کیفیت نظر نمیدم)
کیفیت پارس آنلاین توی این چند ماه اخیر به شدت افت کرده توی بازی آنلاین باید دست به آسمون ببری وسطش قطع نشه بازی هایی که من امتحان کردم StarWars BattleFront به سختی میشه بازی کرد (حتی موقعی که خوب بود پارس) فیفا کلا نمیشه بازی کرد... توی یوتیوب باید هی رفرش کنی کل پیج رو تا بتونی ویدئو ببینی قطع و وصلی های مکرر که جز اعصاب خراب برات نمیزاره .
اما قیمت:
بسته انرژی تراقیک 20 گیگ در هفته (یعنی اگر از همه ترافیکت استفاده نکنی در طول هفته بافی مانده ترافیک می سوزه) هقتگی 28 هزار تومان یعنی ماهیانه 112.000 هزار تومان سالی 1.344.000 در کل برای هر گیگابایت در یک سال شما 1400 تومان باید پرداخت کنی با در نظر گرفتن کیفیت پایین و سوختن حجم مصرف نشده!

حالا ایرانسل:
بالاترین حجمش برای یک سال 1000 گیگابایت هستش که شامل 500 گیگابایت ساعت 2 تا 8 صبح میشه یعنی مجموعا 1500 گیگابایت (همین که تا 8 هستش خودش یه امتیاز مثبت برای من که همیشه ساعت 6 بیدار میشم 2 ساعت میتونم استفاده کنم)
قیمتش میشه یک میلیون تومان یعنی برای ترافیک 1000 گیگابایت روزانه شما به ازای هر گیگابایت 1000 تومن پرداخت میکنید اون 500 گیگ هم مجانی حساب کنید!
مساله دیگه پول مودم هستش که با طرح تشویقی که الان گذاشته مودم + سیم کارت + صد گیگ + هزینه های جانبی پیک و مالیات شما 212 تومن میشه ... شما مودم رو رایگان حساب کنید ترافیک میشه گیگی 2100 ...

البته این برای من که حجم بالا میخرم ممکنه به صرفه باشه برای شخصی که بخواد کم حجم بخره قیمت هاش متفاوت باشه...

اینم یکی از عجایبه مملکت ماست که قیمت اینترنت موبایل و LTE به صرفه تر از اینترنت ثابت میشه! و خیلی جالبه که دوستان نابغه برای حل این مشکل بجای ارزونتر کردن اینترنت ثابت تصمیم بر گرونتر کردن اینترنت موبایل گرفتن!!!!! از همین جا خسته نباشید میگم خدمتشون !!
بسته های انرژی هم واقعا چیزی شبیه جوک هستن با این قیمت. حداقل باید ۱۰ هزارتومن ارزونتر بشن تا بشه گفت صرفه دارن
برای مثال الان بسته تلگرام با ۱۰ گیگ ترافیک با مالیات قیمت هر گیگ میفته حدود ۱۶۰۰ تومن در حالی که همین الان با خرید بسته ۵۰ گیگ ترافیک ۱۰ گیگ هم هدیه میده که قیمت هر گیگ با مالیات میشه همون ۱۶۰۰ تومن با این تفاوت که اونو فقط تو تلگرام میشه استفاده کرد ۱ ماه هم بیشتر وقت نداره ولی اینو همه جا و مهلت استفادش هم نامحدوده!
تازه اگه حجم بیشتر بگیری قیمت هر گیگ از این هم کمتر میشه!

donya1370
14-08-2017, 14:39
سلام. دوستان این حجم اضافه ای که میگیریم (مثلا همین جشنواره تابستونش) به تمام قراردادهای بعدی منتقل میشه یا فقط یک قرارداد بعد؟ چون من ماهانه شارژ می کنم می خوام ببینم باقیش می سوزه یا نه.

●●●FDR●●●
15-08-2017, 13:13
سلام. دوستان این حجم اضافه ای که میگیریم (مثلا همین جشنواره تابستونش) به تمام قراردادهای بعدی منتقل میشه یا فقط یک قرارداد بعد؟ چون من ماهانه شارژ می کنم می خوام ببینم باقیش می سوزه یا نه.

به همه قراردادهای بعدی منتقل میشه در صورت تمدید. البته شاید درصورت اینکه از پلن حجمی به پلن نامحدود برید ترافیک خریداری شده از بین بره. چند سال پیش من از حجمی به نامحدود رفتم ترافیک خریداری شدم سوخت. نمیدونم الان هم همینطوری هست یا نه

kamkar
15-08-2017, 13:39
در توضیحات انرژی نامحدود یک روزه نوشته: "حداقل ترافیک دریافتی 4 گیگابایت است."

یعنی چی؟

_____
ضمنا پریروز بسته اینترنت بین الملل (!!) هم داشت. الان دیگه نیست.
چرا انرژی هاشون هر روز داره آب میره؟

rahman4
16-08-2017, 20:09
اما قیمت:

حالا ایرانسل:

البته این برای من که حجم بالا میخرم ممکنه به صرفه باشه برای شخصی که بخواد کم حجم بخره قیمت هاش متفاوت باشه...ایرانسل بسته 1000 گیگابایتی داره؟؟؟

k1ozil
16-08-2017, 20:11
امروز بعد از تمدید انرزی ها اضافه شدن برام
چقد مزخرفرن: گرون بی کاربرد حجم محدود

k1ozil
16-08-2017, 20:13
در توضیحات انرژی نامحدود یک روزه نوشته: "حداقل ترافیک دریافتی 4 گیگابایت است."
یعنی چی؟

یعنی پارس تا 4 گیگ رو تضمین میکنه ک بتونید استفاده کنید

kamkar
16-08-2017, 21:17
یعنی پارس تا 4 گیگ رو تضمین میکنه ک بتونید استفاده کنید

نمیفهمم.
یعنی نامحدودش ۴ گیگه و بعد از اون معلوم نیست چی بشه؟ این که معنی نداره.

k1ozil
16-08-2017, 23:36
نمیفهمم.
یعنی نامحدودش ۴ گیگه و بعد از اون معلوم نیست چی بشه؟ این که معنی نداره.
تا 4 گیگش تضمینه ولی خب خیلی بیشتر میشه دانلود کرد

Vahid67
17-08-2017, 09:02
ایرانسل بسته 1000 گیگابایتی داره؟؟؟

یه طرح داره 1000 گیگ روزانه + 500 گیگ 2 تا 8

Zharfa
17-08-2017, 16:38
این جشنواره پارس آنلاین مثلا 6ماهه 100 گیگ 77هزار تومان فقط واسه مشترک جدیده یا مشترک فعلی هم میتونه بگیره؟

m123f
18-08-2017, 08:13
این جشنواره پارس آنلاین مثلا 6ماهه 100 گیگ 77هزار تومان فقط واسه مشترک جدیده یا مشترک فعلی هم میتونه بگیره؟بله دوست عزیز برای مشترکین جدید هست ... ولی من پارسال رفتم دفترشون وگفتم یا این طرح و برا من فعال کنید و یا اینکه خط من رو تخلیه کنید میخوام برم یه شرکت دیگه ,بهشون گفتم شما همه طرح هاتون برا مشترکین جدید هست و برا مشترکین وفادارتون هیچ طرح بدرد بخوری ندارید, اونا هم برام طرح رو فعال کردن :n02:...البته طرح مشترکین جدیدشون قبلا 60 یا 65 گیگ یکساله حدود 50, 60 تومن بود

karwan125
18-08-2017, 09:22
چند روزیه گزارش مصرف برای بنده خطا میده ! برای سایر دوستان هم به همین شکل هست ؟

m123f
18-08-2017, 12:07
چند روزیه گزارش مصرف برای بنده خطا میده ! برای سایر دوستان هم به همین شکل هست ؟
من الان گزارش گرفتم مشکلی نداره

hotman1234
18-08-2017, 13:51
وضعیت پارس آنلاین یک هفته ای هست خیلی خرابه. اصلا نمیشه بازی کرد. هر 5 دقیقه یه 10-20 تا timeout میده.

محمد7966
18-08-2017, 15:49
وضعیت پارس آنلاین یک هفته ای هست خیلی خرابه. اصلا نمیشه بازی کرد. هر 5 دقیقه یه 10-20 تا timeout میده.

آره برای متم همینطوره

نوسان شدید snr همراه با قطعی
-------------------------------------------------

دوستان یک سوال:

تا حالا 2 نوع قطعی اینترنت رو تجربه کردم

1-از سمت مرکز مخابراتی : که تو مودم هم snr نوسان نداشت و ثابت بود

2- نوسان snr که باعث قطعی میشد

آلان برام سوال پیش اومده که هر وقت قطعی از سمت شرکت باشه یعنی snr نوسان میکنه؟؟

البته منظورم همه شرکتهاست.یعنی آسیاتک و مخابرات و های وب و...هر وقت قطعی از سمت خودشون باشه یعنی snr نوسان میکنه یا ربطی نداره؟

arminkoo
18-08-2017, 23:05
دقاقا برای من همینطور

mostafa682
19-08-2017, 17:36
دوستان عزیز یه سوال در مورد بسته ها: اقا توی این بسته هاشون فیفا17 نیست ولی فیفا15 و 16 هست من الان اینو بگیرم برام فیفا17 نامحدودم میشه یا نه؟

cotgnx
19-08-2017, 17:43
دوستان عزیز یه سوال در مورد بسته ها: اقا توی این بسته هاشون فیفا17 نیست ولی فیفا15 و 16 هست من الان اینو بگیرم برام فیفا17 نامحدودم میشه یا نه؟

وقتی نیست نمیشه دیگه!

mostafa682
19-08-2017, 17:46
وقتی نیست نمیشه دیگه!
اخه سرورهاشون یکی هستن میخوام ببینم کسی تست کرده یا نه؟

farsweb
19-08-2017, 17:54
سرعت آپلود بسیار پایینه. تو مشخصات سرویس 1024 نوشته شده اما در اصل 256 هست. دوستان کسی این مشکل رو داره ؟

mostafa682
19-08-2017, 18:06
سرعت آپلود بسیار پایینه. تو مشخصات سرویس 1024 نوشته شده اما در اصل 256 هست. دوستان کسی این مشکل رو داره ؟

زنگ بزن 1585 بگو درستش کنن بگو پهنای باند خط رو عوض کنن

mobile-1199
19-08-2017, 21:19

درود
احتمالا خطتون کشش نداره . مودم رو ببرید از جایی که سیم های تلفن اومده ، تست کنید . اگر نتیجه عین سابق بود ، که زنگ بزنید پشتیبانیشون (1585) تا خط رو روی سرعت بالاتری ببندن .

rahman0158
20-08-2017, 20:33
سلام دوستان سرویس جشنواره دارم . آیا میشه حالت گیم براش فعال کرد مثل شاتل؟؟

qosmio
20-08-2017, 20:47
سلام دوستان سرویس جشنواره دارم . آیا میشه حالت گیم براش فعال کرد مثل شاتل؟؟

بله کافیه زنگ بزنید پشتیبانی .

rahman0158
21-08-2017, 15:56
دوستان پارس آنلاین دانلود رو بیشتر از 16 مگ میبنده و یا آپلود رو روی 2 مگ ؟

IvIoI-IsEn
21-08-2017, 16:26
خوش به حالتون من که مرکز مخابراتیم ابوذر (تهران) هست و هم شاتل و هم پارس آنلاین سرویس نمی دن پارس آنلاین میگه مخابراتتون مشکل فنی داره و باید برید تو لیست انتظار تا سه ماه البته من از شاتل که پرسیدم میگفتن شما خطتون فیبر نوری هست ؟ که گفتم واقعا اطلاع ندارم و بعد گفت ببخشید ظرفیت ما پر هست ونمی تونیم بهتون سرویس بدیم و الان هم مجبور شدم بیام td lte ایرانسل بگیرم تازه دیشب از سایت یلو سفارش دادم مودم رو هنوز در حال بررسی هست و دستم نرسیده :n01:

qosmio
21-08-2017, 16:37
خوش به حالتون من که مرکز مخابراتیم ابوذر (تهران) هست و هم شاتل و هم پارس آنلاین سرویس نمی دن پارس آنلاین میگه مخابراتتون مشکل فنی داره و باید برید تو لیست انتظار تا سه ماه البته من از شاتل که پرسیدم میگفتن شما خطتون فیبر نوری هست ؟ که گفتم واقعا اطلاع ندارم و بعد گفت ببخشید ظرفیت ما پر هست ونمی تونیم بهتون سرویس بدیم و الان هم مجبور شدم بیام td lte ایرانسل بگیرم تازه دیشب از سایت یلو سفارش دادم مودم رو هنوز در حال بررسی هست و دستم نرسیده :n01:

ببینید هر کدوم از این شرکت ها یک گیری دارند که اگر بفهمید زودتر از موئد بهتون سرویس میدند ، مثلا یک سری اگر بگید میخوام قرارداد بلند مدت ببندم(مثلا 6 ماه) سریع بهتون سرویس میدن. برای خود من پارس آنلاین میگفت جای خالی نداریم ولی تا گفتم من قبلا هم مشتری شما بودم و میخوام قرارداد بلند بخریم ، گفت باشه صبر کنید خبرتون میکنم که همون فرداش خرید انجام شد و 5روز بعد اینترنت وصل شد .

king_Se
21-08-2017, 16:46
سلام، دوستان این طرح جدید که گذاشته 4 گیگ در ماه به همراه ترافیک داخلی نامحدود رو کسی تست کرده ؟ واقعا از لیست سایت هایی که نوشته نامحدود هست یا حجم دزدی میکنن ؟ اگه واقعا نامحدود باشه میخوام بگیرم، لطفا پاسخ بدین، ممنون.

IvIoI-IsEn
21-08-2017, 16:51
من هم اتفاقا به پارس انلاین زنگ زدم بهشون گفتم که می خوام طرح جشنواره یک ساله رو بگیرم اما باز تاکید کرد که مخابراتتون مشکل فنی داره من هم رفتم مخابرات و باهاشون در این مورد صحبت کردم که یک خانمی در قسمت امور مشترکین به همکار دیگرش گفت ایشون یکی از مشتریان پارس آنلاین هست و می گه بهش گفتن مخابرات ما ابوذر مشکل فنی داره واقعا این طوره ؟ که اون خانم هم از دور دستش رو به حالت عدم اگاهی نشون داد و چیزی نگفت بعد به من گفتش آقا اگر پارس آنلاین میگه مخابرات مشکلی داره خودشون باید تشریف بیارن مشکلشون رو حل کنن شما که نمی تونید من هم رفتم خانه برا بار سوم زنگ زدم به پارس آنلاین و گفتم که من رفتم مخابرات ابوذر و میگن مشکل فنی نداریم و مسئول فروش پارس آنلاین هم گفتش که این مخابرات مشکل فنی خودش رو به گردن ما می اندازه و کلا همه چی تموم شد :n05:

شاتل هم که خودم شیراز الان چهار سال هست باهاشون اینترنت دارم و الان هم فعاله اما تهران بخاطر دانشجو بودنم مجبور بودم اینجا اینترنت بگیرم که میخواستم یک ساله بگیرم که مسئول فروش آب پاکی رو قبل از هر حرفی ریخت رو دستام :n33:

italodance
22-08-2017, 11:39
اخه سرورهاشون یکی هستن میخوام ببینم کسی تست کرده یا نه؟

عجب عکس توپی از کریم باقری داری ایولللل

ham33d
22-08-2017, 22:54
سلام دوستان موضوع تبلیغات تلگرام و اینستاگرام چیه پارس آنلاین میکنه؟؟؟
آیا جشنواره شبانه رایگان داره؟؟؟

lordthunder
23-08-2017, 02:07
امشب یک گند به تمام معنا زده پارس آنلاین
گول سرویس گیمینگش رونخورید همش الکیه
فرقی با سرویس عادی اشون نداره
پشتیبانی هم امشب کلا تعطیله زنگ می زنی قطع میشه سیستم شون داغون داغونه....
کلا یک ماه به درد لای جرز هم نمی خوره
فقط پول مفت می گیره.
دزدای عوضی...

karwan125
23-08-2017, 11:59
امشب یک گند به تمام معنا زده پارس آنلاین
گول سرویس گیمینگش رونخورید همش الکیه
فرقی با سرویس عادی اشون نداره
پشتیبانی هم امشب کلا تعطیله زنگ می زنی قطع میشه سیستم شون داغون داغونه....
کلا یک ماه به درد لای جرز هم نمی خوره
فقط پول مفت می گیره.
دزدای عوضی...

ببین ، پارس انلاین اگر چیزی از سیستماتیک شون ندونی ، یه جواب سر بالا بهت تحویل میدن و دایورتت میکنن به سیستم نظرسنجی شون .
اگر از پروفایل گیم شون استفاده میکنی حتما بگو که روی حالت تست برات ببندن که کیفیت خط ت بالا باشه ..

kamkar
23-08-2017, 12:17
ببین ، پارس انلاین اگر چیزی از سیستماتیک شون ندونی ، یه جواب سر بالا بهت تحویل میدن و دایورتت میکنن به سیستم نظرسنجی شون .
اگر از پروفایل گیم شون استفاده میکنی حتما بگو که روی حالت تست برات ببندن که کیفیت خط ت بالا باشه ..
حالت تست چیه؟

karwan125
23-08-2017, 15:38
حالت تست چیه؟

اونم یه نوع حالتی هست مثل ADSL 2 و ADSL2+ و مناسب کاربرانی هست که از مرکز مخابراتی دور هستن و SNR شون پایین هست ..
وقتی روی این حالت ست بشه ، SNR بالا میره و کیفیت خط تون بهتر میشه

ham33d
23-08-2017, 16:30
ظاهراً اوضاع پارس آنلاین هم خراب شده !!!

hotman1234
23-08-2017, 17:01
ظاهراً اوضاع پارس آنلاین هم خراب شده !!!
بله 2 هفته ای هست که وضعیت خرابه. پینگ بدون نوسان و پایین 100 هست اما تایم اوت شدیدی داره که اصلا نمیشه بازی کرد.

sara_2656
23-08-2017, 17:04
امکانش هست دوستانی که سرویس گیمینگ رو فعال کردن عگسی از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بذارن ممنون

ham33d
23-08-2017, 18:32
بله 2 هفته ای هست که وضعیت خرابه. پینگ بدون نوسان و پایین 100 هست اما تایم اوت شدیدی داره که اصلا نمیشه بازی کرد.
دانلود شبانه چی؟؟

arminkoo
23-08-2017, 18:44
اقا پینگ تایم من با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 رو 75 تا 85 ولی به شدت نوسان داره وتایم اوت میشه بعضی اوقات

hotman1234
23-08-2017, 20:06
دانلود شبانه چی؟؟

سرعت دانلود شبانه خوبه مشکلی نداره.

kamkar
23-08-2017, 21:55
امکانش هست دوستانی که سرویس گیمینگ رو فعال کردن عگسی از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بذارن ممنون

من الان دسترسی ندارم، اما روی پروفایل گیم 20 میلی ثانیه پینگ بهتر میشه و از 120 میاد زیر 100

STTIGER
23-08-2017, 23:23

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AliMirzaie
24-08-2017, 10:12
سلام دوستان
پارس آنلاین تو تایم رایگان سرعت سرویسا رو محدود میکنه؟ یا تا همون قدری که دان استریم خط بسته شده باشه بالا میره؟ فرقی بین سرویسای 128 کیلوبیت تا 8 مگش از لحاظ محدودیت سرعت تو تایم رایگان هست؟
در ضمن تایم رایگان محدودیت حجمی نداره؟ که بعد از دانلود چند گیگ در روز یا در ماه سرعت تو این تایم پایین بیاد و محدود شه؟

kamkar
24-08-2017, 15:30
پارس آنلاین داره حجم رو زیاد محاسبه میکنه.
حجم ایران خریدم و دارم از شاتل لند دانلود میکنم، بعد از 22 گیگ دانلود زده 26.5 گیگ مصرف کردید.

پشتیبان ها در مورد حل این مشکل پاسخگو هستند یا بعد از تموم شدن سرویسم جمع کنم برم شرکت دیگه؟

m_sport
24-08-2017, 16:04
سلام
کدوم یک از سرویسهای پارس انلاین شبانه رایگان دارند؟
الان مخابرات دارم و مثل اینکه مخابرات شبانه رایگانش رو کلا برداشته !
پینگ سرویس 2 Mbps چطوره؟ بدرد بازی آنلاین میخوره؟