PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 [33] 34

arsinn
11-11-2019, 01:07
نامحدود که نگرفتم ، حجم مشخصه و تو سیتسم زده شبانه دارد: فقط نمیدونم کجا مینویسه چقدر از حجم شبانم مونده
جایی برای ثبت و نمایش شبانه نداره بهمین دلیل هم شبانه درواقع نامحدود هست بمن که وقتی خیلی پاپی این قضیه شدم در نهایت پشتیبانی همینو گفت البته من یکساله 600 گیگ با 1200 تا رایگان دارم اما قاعدتا نباید فرقی داشته باشه الان هم نه ماهش گذشته و شبانه هیچ تغییری در سرعت کیفیت نکرده

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

MOHAMMAD2010
11-11-2019, 12:51
سرعت فوق العاده بالا تک کانکشن سرویس 4 مگ !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

LONELY MAN
11-11-2019, 15:48
سلام دوستان...شما مشکل تو وبگردی ندارین ؟...خیلی سایتها اصلا لود نمیشه (همینطور تو لودینگ هست سایت بالا نمیاد...یا اینکه لودینگ تموم میشه و سایت هم بالا نمیاد)....یا ناقص لود میشه و همه عکسها یا ویدیوها کاملا بالا نمیاد در حالی که لودینگ سایت به اتمام رسیده....سرعت دانلود و پینگ خوبه....دی ان اس هم حالتهای مختلف اتوماتیک و گوگل و 1.1.1.1 رو امتحان کردم ولی تغییری نکرد....خیلی رو اعصابه...همش رفرش میکنم و بعضی مواقع جواب نمیده...
با مرورگرهای مختلف و موبایل و تبلت هم تست کردم

S M Λ S Ħ
12-11-2019, 16:32
پارس آنلاین پروفایل گیمینگ دارم، پینگ از بازی Rainbow و Dota 2 میگرفتم زیر 100 (یه چیزی بین 80 تا 90)
چن وقته اومده بالا رفته روی 130
زنگ میزنم میگن Rainbow با ما مشکل داره!!
نمیدونم آدم رو چی فرض کردن
کی نشسته اونجا پاسخگو شده و داره براش حقوق هم میگیره!
وقتی میتونه به من پینگ 80 بده که عین آدم پلی بدم یهو گند میزنن به همه چی
جالب هم اینجاست CMD داره پینگ 8.8.8.8 و 4.2.2.4 رو بهم 85 تا 95 میده

سرویس 4 مگ گیمینگ/ پهنای باند روی خط 7 مگ

vahid_civil
14-11-2019, 12:32
از تهران منطقه ولنجک کسی هست پارس آنلاین داشته باشه ؟ سرعتش چطوره ؟ قطعی داره ؟

S M Λ S Ħ
23-11-2019, 21:31
پارس بدجوری افتضاحه کیفیتش برای من
خیلی میخام تحلیه پورت کنم برم از یه جا دیگه سرویس بگیرم ولی این چن روز معطلی و دوباره رانژه شدن ادم رو کلافه میکنه!
کسی میدونه چه قدر قانونا باید طول بکشه برای تخلیه پورت و مجدد رانژه شدنش؟
راهی هست این وسط بشه این زمان رو کمتر کرد؟

masooumi
23-11-2019, 23:45
خیلی میخام تحلیه پورت کنم برم از یه جا دیگه سرویس بگیرم ولی این چن روز معطلی و دوباره رانژه شدن ادم رو کلافه میکنه!

3 روز برای تخلیه و 3 روز برای رانژه میتونه زمان بر باشه.

آشنا داشتن داخل مرکز مخابراتی تنها راه تسریع کار هست.

باید ببینید کیفیت بد پارس برای شما به چه دلیل هست. ممکنه از کیفیت خط تلفن شما باشه.

اگر کیفیت به دلیل پهنای باند پارس باشه که فکر نکنم ، این تغییر شرکت به شما کمک میکنه. با توجه به تجمیع پهنای باند مراکز پارس آنلاین اگر مشکل پهنای باند مرکز داشته باشید رفع میشه.
محدوده آدرس محل و مرکز مخابراتی رو بفرمایید.

The Dreadnaught
24-11-2019, 04:55

بهترین حالتش اینه که آدم دو تا خط داشته باشه روی اون یکی خط چند روز مونده به پایان سرویس از یه شرکت دیگه اینترنت بگیره این یکی رو کنسل کنه

ولی وقتی این امکان نیست، راهش اینه:

برو شرکت درخواست تخلیه بده، یه دلیل الکی چرت و پرت بیار مثلا بگو به دلایلی داریم شماره ها رو عوض میکنیم و کلیه خطها باید تخلیه بشن، احتمال قوی طرف میگه خب شماره جدیدتون رو بگین که براتون انتقال بدیم، بگو هنوز معلوم نیست، خط جدید که وصل بشه سریع میام بهتون اعلام میکنم که وصل کنین برام، خودمم کارم خیلی گیره اتفاقا! :biggrin: دلیلی نداره بری باهاشون دعوا کنی بگی کیفیت نت شما آشغاله و از این حرفها. البته اون راه هم شاید نتیجه بده اگه پاشی بری شرکت ولی سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.

بعد که نامه تخلیه رو زدن خودت برو مرکز مخابراتی پیگیر شو، احتمالا ارجاع میدن به معاون یا رئیس مرکز، با احترام باهاشون صحبت کن بگو من کار و زندگیم با اینترنته اگه میشه سریع این قضیه رو پیگیری کنید که بتونم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم، اگه شرکت ثانویه مخابرات باشه که خودشون از خدا خواسته سریع کارت رو راه میندازن ولی پیشنهاد نمیشه از اونا بگیری. اگر بهت گفتن بیا از خودمون بگیر بگو من ماهیانه حجم بیشتر لازم دارم و حجم بین الملل مخابرات برام کافی نیست، محترمانه باهاشون صحبت کن، نری کل کل کنی

بعد از شرکت ثانویه اینترنت سفارش دادی درخواست رانژه رو زدن دوباره برو مرکز بگو بی زحمت این کار ما رو انجام بدین از زندگیم نیفتم...

تو دو روز کاری میشه جمعش کرد.

S M Λ S Ħ
24-11-2019, 12:07
3 روز برای تخلیه و 3 روز برای رانژه میتونه زمان بر باشه.

آشنا داشتن داخل مرکز مخابراتی تنها راه تسریع کار هست.

باید ببینید کیفیت بد پارس برای شما به چه دلیل هست. ممکنه از کیفیت خط تلفن شما باشه.

اگر کیفیت به دلیل پهنای باند پارس باشه که فکر نکنم ، این تغییر شرکت به شما کمک میکنه. با توجه به تجمیع پهنای باند مراکز پارس آنلاین اگر مشکل پهنای باند مرکز داشته باشید رفع میشه.
محدوده آدرس محل و مرکز مخابراتی رو بفرمایید.
پس یعنی 1 هفته با این گفته ها زمان میبره!
آشنا داخل مخابرات مرکزی که دارم ندارم ولی جای دیگه دارم که شاید بتونه کمکم کنه
این الان شرایط خط منه

نکته اینجاست که SNR Margin ثابت نیست و بین تقریبا 7 تا 10 متغیره برای همین بیشتر از 7 مگ نمیتونم بگم برام ببندن
پینگ 8.8.8.8 دارم بین 86 تا 90 میگیرم
منتهی توی گیم مثل Rainbow پینگم میشه 130 حدودا که اینم ثابت نیست و شده در ایده آل ترین حالت رسیده به 80 ولی خب همیشه اینجوری نیست
من مشهدم، مرکز نبوت (4راه مخابرات - قاسم آباد)

اینم شرایط پینگ

بهترین حالتش اینه که آدم دو تا خط داشته باشه روی اون یکی خط چند روز مونده به پایان سرویس از یه شرکت دیگه اینترنت بگیره این یکی رو کنسل کنه

ولی وقتی این امکان نیست، راهش اینه:

برو شرکت درخواست تخلیه بده، یه دلیل الکی چرت و پرت بیار مثلا بگو به دلایلی داریم شماره ها رو عوض میکنیم و کلیه خطها باید تخلیه بشن، احتمال قوی طرف میگه خب شماره جدیدتون رو بگین که براتون انتقال بدیم، بگو هنوز معلوم نیست، خط جدید که وصل بشه سریع میام بهتون اعلام میکنم که وصل کنین برام، خودمم کارم خیلی گیره اتفاقا! :biggrin: دلیلی نداره بری باهاشون دعوا کنی بگی کیفیت نت شما آشغاله و از این حرفها. البته اون راه هم شاید نتیجه بده اگه پاشی بری شرکت ولی سری که درد نمیکنه دستمال نمیبندن.

بعد که نامه تخلیه رو زدن خودت برو مرکز مخابراتی پیگیر شو، احتمالا ارجاع میدن به معاون یا رئیس مرکز، با احترام باهاشون صحبت کن بگو من کار و زندگیم با اینترنته اگه میشه سریع این قضیه رو پیگیری کنید که بتونم از یه شرکت دیگه سرویس بگیرم، اگه شرکت ثانویه مخابرات باشه که خودشون از خدا خواسته سریع کارت رو راه میندازن ولی پیشنهاد نمیشه از اونا بگیری. اگر بهت گفتن بیا از خودمون بگیر بگو من ماهیانه حجم بیشتر لازم دارم و حجم بین الملل مخابرات برام کافی نیست، محترمانه باهاشون صحبت کن، نری کل کل کنی

بعد از شرکت ثانویه اینترنت سفارش دادی درخواست رانژه رو زدن دوباره برو مرکز بگو بی زحمت این کار ما رو انجام بدین از زندگیم نیفتم...

تو دو روز کاری میشه جمعش کرد.

خب دو تا خط که نمیتونم داشته باشم حوصله دردسرشم ندارم راستش :دی
واقعا اگه بشه با این حرکت توی 2 روز تمومش کرد که عالیه خدایی الاف نمیشم خیلی
فقط مشکل اینجاست هنوز مطمعن نیستم که مشکل از پارس هست که من وضعم اینه یا خطم
میترسم برم این همه صحبتم بکنم از یه جا دیگه نت بگیرم ولی شرایط در بهترین حالت همین باشه!
یه سوال اینکه درخواست توی کدوم مرحله بیشتر طول میکشه؟ وقتی isp میخواد بفرسته برای مخابرات یا اینکه درخواست سریع میره و مخابرات طولش میده؟

masooumi
24-11-2019, 18:26
پس یعنی 1 هفته با این گفته ها زمان میبره!
آشنا داخل مخابرات مرکزی که دارم ندارم ولی جای دیگه دارم که شاید بتونه کمکم کنه
این الان شرایط خط منه

نکته اینجاست که SNR Margin ثابت نیست و بین تقریبا 7 تا 10 متغیره برای همین بیشتر از 7 مگ نمیتونم بگم برام ببندن
پینگ 8.8.8.8 دارم بین 86 تا 90 میگیرم
منتهی توی گیم مثل Rainbow پینگم میشه 130 حدودا که اینم ثابت نیست و شده در ایده آل ترین حالت رسیده به 80 ولی خب همیشه اینجوری نیست
من مشهدم، مرکز نبوت (4راه مخابرات - قاسم آباد)

اینم شرایط پینگ

میترسم برم این همه صحبتم بکنم از یه جا دیگه نت بگیرم ولی شرایط در بهترین حالت همین باشه!
یه سوال اینکه درخواست توی کدوم مرحله بیشتر طول میکشه؟ وقتی isp میخواد بفرسته برای مخابرات یا اینکه درخواست سریع میره و مخابرات طولش میده؟

خط تلفنت نویز داره ، بهتره اول و قبل اینکه فکر سرویس از یک شرکت دیگه باشی با پشتیبانی در مورد نویز خطت صحبت کنی. تست سرخط بگیر یا بگو سرعتتو کم کنن که نویزت رفع بشه.

احتمال زیاد ، بخش زیادی از مشکلت حل میشه و نیاز به تغییر شرکت نداری

mohamadir
24-11-2019, 18:46
دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارند به بخش کاربری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و صندوق پیام مراجعه کنند ، گویا کد هدیه (ده روز افزایش زمان قرارداد) برای تمام کاربران ارسال شده

The Dreadnaught
25-11-2019, 01:33

از سرخط تست بگیرید شاید شما هم مثل من مشکل سیم کشی داخلی داشته باشید، من مستقیم سیم کشیدم.

سرعت کار واقعا بستگی به افراد داره، تو همین تاپیک ها دیده شده یه سری از isp ها اذیت کردن و دیر فرستادن، واگرنه درخواست رو آنلاین ثبت میکنن کاری نداره براشون.

مخابرات هم قاعدتا نباید زیاد طولش بده

خود وزیر چند وقت پیش گفته بود که کل این پروسه تغییر isp باید در یک روز انجام بشه، ولی خب اینجا ایرانه. در واقع اصلا پروسه خاصی نداره یه ساعت هم زمان نمیبره!

S M Λ S Ħ
25-11-2019, 16:46
از سرخط تست بگیرید شاید شما هم مثل من مشکل سیم کشی داخلی داشته باشید، من مستقیم سیم کشیدم.

سرعت کار واقعا بستگی به افراد داره، تو همین تاپیک ها دیده شده یه سری از isp ها اذیت کردن و دیر فرستادن، واگرنه درخواست رو آنلاین ثبت میکنن کاری نداره براشون.

مخابرات هم قاعدتا نباید زیاد طولش بده

خود وزیر چند وقت پیش گفته بود که کل این پروسه تغییر isp باید در یک روز انجام بشه، ولی خب اینجا ایرانه. در واقع اصلا پروسه خاصی نداره یه ساعت هم زمان نمیبره!

یادمه قبلا از سر خط هم چک کرده بودم و هیچ فرقی نمیکرد با داخل خونه
واقعا کلافه شدم از این وضعیت! میترسم دردسر تخلیه و دوباره رانژه شدن رو تحمل کنم آخرش وضعیت همین باشه
البته که مطمعنم هر چی هم بشه از این پارس مسخره بهتره
پشتیبانی زنگ میزنم میگه باید منتظر بمونم و نفر 29 هستم : )))))
100 هزار تومن هر ماه هزینه کنی که اینجوری ساپورت داشته باشی!

masooyan
25-11-2019, 17:02
شما وقتی از سر خط میخوای تست کنی حتما باید انشعاب داخلی رو قطع کنی و مودم مستقیم به انشعاب ورودی به ساختمان متصل کنی.(تنها مودم به خط وصل باشه بدون اسپلیتر)

S M Λ S Ħ
26-11-2019, 23:26
شما وقتی از سر خط میخوای تست کنی حتما باید انشعاب داخلی رو قطع کنی و مودم مستقیم به انشعاب ورودی به ساختمان متصل کنی.(تنها مودم به خط وصل باشه بدون اسپلیتر)

سر خط رو چک کردم منتهی هیچ تفاوتی با داخل نمیکنه و یک جور هست

اینم سرعت دانلود من از Steam که میبینین شرایط رو

شکایت رو داخل سایت 195 ثبت کردم
جنگل که یه مشت حیوون اونجا هستن ثباتش از اینترنتای ایران بیشتره!
میرم VPN میزنم این سرعت میشه دو برابر یعنی نهایت بشه 150 کیلوبایت
زنگ میزنم پشتیبانی هر دفعه میگه شما نفر 26 در صف هستین

S M Λ S Ħ
27-11-2019, 18:57
کسی مودم ASUS داره راهنمایی کنه برای قابلیت هاش؟

mohsen14014
28-11-2019, 19:40
آقا این پارس آنلاین الان وضعیتش چطوره ؟ بخریم یا نه ؟ :eh:
قیمت ها خیلی بهتر از شاتله .
شهر اصفهان /
.

S M Λ S Ħ
28-11-2019, 19:59
شهر اصفهان /
.

منکه اصلا راضی نیستم
پشتیبانیش که کلا این یک هفته اصلا در دسترس نبوده! هر بار زنگ زدم کلی توی صف بودم که منصرف شدم آخرش
از نظر پینگ، این الان وضعیت پینگ های منه

شاید توی عدد خوب بنظر بیاد اما اصلا Stable نیست؛ داخل بازی من قبلا پینگ پایین تری میگرفتم که الان زیاد شده و میگن ما با بازی شما مشکل داریم! این جوابشونه
خود من میخام تخلیه کنم برم از شاتل بگیرم
درحال حاضر سرویس 4 مگ با پروفایل گیمینگ + شبانه دارم که دارم ماهی نزدیک 100 تومن هزینه میکنم براش
همین رو میرم شاتل سرویس 8 مگ 1 ماهه میگیرم حالا یا با شبانه یا بدون شبانه کمتر از اینم میشه
البته اینم بگم که اینجا توی ایران هر 10 متر میبینی شرایط خط و اینترنت کلی باهم فرق میکنه
چه برسه شهر به شهر
اگه فقط ساپورت شون خوب میبود و وضعیت حالت ثابت میداشت مشکل نداشت برای من ولی خب...

MOHAMMAD2010
28-11-2019, 22:54
شهر اصفهان /
.

فکر کنم این تست تک کانکشن که عکسشو میزارم جواب سوالتو میده ( سرویس 4 مگ )
فقط منتظرم قرار دادم زودتر تموم بشه جمع اوری کنم

mohsen14014
29-11-2019, 00:34
منکه اصلا راضی نیستم
پشتیبانیش که کلا این یک هفته اصلا در دسترس نبوده! هر بار زنگ زدم کلی توی صف بودم که منصرف شدم آخرش
از نظر پینگ، این الان وضعیت پینگ های منه

شاید توی عدد خوب بنظر بیاد اما اصلا Stable نیست؛ داخل بازی من قبلا پینگ پایین تری میگرفتم که الان زیاد شده و میگن ما با بازی شما مشکل داریم! این جوابشونه
خود من میخام تخلیه کنم برم از شاتل بگیرم
درحال حاضر سرویس 4 مگ با پروفایل گیمینگ + شبانه دارم که دارم ماهی نزدیک 100 تومن هزینه میکنم براش
همین رو میرم شاتل سرویس 8 مگ 1 ماهه میگیرم حالا یا با شبانه یا بدون شبانه کمتر از اینم میشه
البته اینم بگم که اینجا توی ایران هر 10 متر میبینی شرایط خط و اینترنت کلی باهم فرق میکنه
چه برسه شهر به شهر
اگه فقط ساپورت شون خوب میبود و وضعیت حالت ثابت میداشت مشکل نداشت برای من ولی خب...

فکر کنم این تست تک کانکشن که عکسشو میزارم جواب سوالتو میده ( سرویس 4 مگ )
فقط منتظرم قرار دادم زودتر تموم بشه جمع اوری کنم

.
من سرعت دانلود یا پینگ برام مهم نیست ، فقط تلگرام و اینستا ،
یعنی اینا رو هم جواب نمیده ؟
.

...Moein...
29-11-2019, 22:28
.
.

MOHAMMAD2010
29-11-2019, 23:00
.
.

والا برای من که اینستا داغونه سرعتش ! ولی این دوستمون که تست گذاشته سرعت تک کانکشنش عالیه ! نمیدونم جریان چیه !

شما کدوم شهر هستین ؟ سرویس 8 مگ هست ؟ خط روی 8 مگ بسته شده ؟ سرعت تک کانکشنتون عالیه - اینستا هم سرعتش خوبه ؟

...Moein...
29-11-2019, 23:27
والا برای من که اینستا داغونه سرعتش ! ولی این دوستمون که تست گذاشته سرعت تک کانکشنش عالیه ! نمیدونم جریان چیه !

شما کدوم شهر هستین ؟ سرویس 8 مگ هست ؟ خط روی 8 مگ بسته شده ؟ سرعت تک کانکشنتون عالیه - اینستا هم سرعتش خوبه ؟
کرمانشاه
خط روی 9 مگ بسته شده
پینگ ک عالی باشه همه چی عین موشک باز میشه
من از فیلترشکن پولی استفاده میکنم سرعتم تو یوتیوب همون 8 مگه اینستا هم عالیه
البته همیشه اینطوری نیست خراب هم میشه بعضی وقت ها

MOHAMMAD2010
29-11-2019, 23:52
کرمانشاه
خط روی 9 مگ بسته شده
پینگ ک عالی باشه همه چی عین موشک باز میشه
من از فیلترشکن پولی استفاده میکنم سرعتم تو یوتیوب همون 8 مگه اینستا هم عالیه
البته همیشه اینطوری نیست خراب هم میشه بعضی وقت ها

والا واسه من که داغونه ( تست صفحه پیش منو ببین )
سرویس 4 مگ دارم خطم هم روی 4 مگ هست
پینگم زیاد بد نیستم ، سرعتم افتضاحه !

R.min
30-11-2019, 00:59
همه جا که داغونه موندم پیشگامان و تخلیه کنم کجا برم :sad:

...Moein...
30-11-2019, 02:26
پارس آنلاین ثبات نداره من خودم ماه های قبل سرعتم به 100 کیلوبایت هم نمیرسید
خودم پارس رو توصیه نمیکنم اگه بهتون تانوما میدن بگیرید
اگه نشد p2p

S M Λ S Ħ
30-11-2019, 15:36
امروز تماس گرفتم برای تخلیه پورت که متاسفانه برای اذیت کردن مشتری گفتن باید حضوری بیاین!
من توی تاپیکای دیگه دیدم که بچه ها درخواست رو یا آنلاین یا هم تلفنی دادن و تموم شد، اما گفت حضوری بیاین که رفتم و 5400 تومن هم بابت تخلیه ازم گرفت! (مملکت که نیست)
گفت 3 تا 5 روز کاری زمان میبره که گفت فردا تماس بگیرین خبرشو بگیرین
3-4 روز از سرویسم مونده تا وقتی نت وصل بمونه مشکلی نیست، هر وقت قطع بشه شکایت میکنم توی 195 که بلکه پیگیری بکنن
فقط اگه کسی یک متن شکایت برای تخلیه پورت داره (یک متنی که جواب بده :دی) لطفا بفرسته

magiteq1
30-11-2019, 18:43
تخلیه کاملا رایگانه. چه پولی!!!!!!!!!!

MOHAMMAD2010
30-11-2019, 20:32
امروز تماس گرفتم برای تخلیه پورت که متاسفانه برای اذیت کردن مشتری گفتن باید حضوری بیاین!
من توی تاپیکای دیگه دیدم که بچه ها درخواست رو یا آنلاین یا هم تلفنی دادن و تموم شد، اما گفت حضوری بیاین که رفتم و 5400 تومن هم بابت تخلیه ازم گرفت! (مملکت که نیست)
گفت 3 تا 5 روز کاری زمان میبره که گفت فردا تماس بگیرین خبرشو بگیرین
3-4 روز از سرویسم مونده تا وقتی نت وصل بمونه مشکلی نیست، هر وقت قطع بشه شکایت میکنم توی 195 که بلکه پیگیری بکنن
فقط اگه کسی یک متن شکایت برای تخلیه پورت داره (یک متنی که جواب بده :دی) لطفا بفرسته

ثبت نام شما حضوری بود که گفتن برای تخلیه حضوری بیاین ؟

mohsen14014
30-11-2019, 20:43
یادش بخیر ، یه زمانی اینترنت شماره یک ایران بود ،
همه کافی نت ها پارس آنلاین داشتن و قیمتش هم از همه گرونتر بود .
من 5 شنبه فرم درخواست پر کردم ، هنوز حتی بهم زنگ نزدن .

S M Λ S Ħ
30-11-2019, 22:18
تخلیه کاملا رایگانه. چه پولی!!!!!!!!!!
والا حوصله بحث کردن با اینارو ندارم
گفت شما یا اول هزینه رانژه و اینارو میدین یا که اخر تخلیه پورت رو پولش رو میدین که به من گفت شما اول پول نداده بودین

ثبت نام شما حضوری بود که گفتن برای تخلیه حضوری بیاین ؟
نه حضوری نبود
تلفنی بود همش
ولی خب دیگه ایرانه اینجا

Mrgoood
30-11-2019, 22:50
سلام من می خوام سیم کشیم رو عوض کنم بنظرتون کدوم سیم رو بخرم
سیم مخایراتی فیل دار
یا سیم کت ۶ فویلدار

S M Λ S Ħ
01-12-2019, 14:16
امروز تماس گرفتم برای تخلیه پورت گفت 3 تا 5 روز زمان میبره باز
ولی گفته دیگه دست ما نیست ما برای مخابرات درخواست رو فرستادیم
بنظرتون برم مخابرات منطقه ای که هستم بهشون سریعتر انجام بدن؟

misam5526
01-12-2019, 14:47
امروز تماس گرفتم برای تخلیه پورت گفت 3 تا 5 روز زمان میبره باز
ولی گفته دیگه دست ما نیست ما برای مخابرات درخواست رو فرستادیم
بنظرتون برم مخابرات منطقه ای که هستم بهشون سریعتر انجام بدن؟

به اتاق mdf مرکز مخابراتی مراجعه کنید و مطمئن بشید که شرکت پارس انلاین درخواست تخلیه رو ثبت کرده (اصطلاحاً فرستاده). این شرکت در مورد تخلیه اصلا صداقت نداره. تا وقتی اپراتور اتاق ام دی اف تایید نکرده ارسال درخواست رو باور نکنید حرف پارس انلاین رو که درخواست رو فرستادن.

S M Λ S Ħ
01-12-2019, 14:54
به اتاق mdf مرکز مخابراتی مراجعه کنید و مطمئن بشید که شرکت پارس انلاین درخواست تخلیه رو ثبت کرده (اصطلاحاً فرستاده). این شرکت در مورد تخلیه اصلا صداقت نداره. تا وقتی اپراتور اتاق ام دی اف تایید نکرده ارسال درخواست رو باور نکنید حرف پارس انلاین رو که درخواست رو فرستادن.
مشکل اینجاست که منو به قسمت mdf مرکز مخابراتی راه میدن که بپرسم یا نه!
ولی بازم حضوری فردا میرم و ازشون میپرسم البته اگه اطلاعات بدن و کمک کنن
بنظرتون شکایت توی 195 چه طور هست؟ دیدم توی همین تاپیک ها که واقعا جواب گرفتن و یکی دو روزه تخلیه شدن

misam5526
01-12-2019, 15:32
مشکل اینجاست که منو به قسمت mdf مرکز مخابراتی راه میدن که بپرسم یا نه!
ولی بازم حضوری فردا میرم و ازشون میپرسم البته اگه اطلاعات بدن و کمک کنن
بنظرتون شکایت توی 195 چه طور هست؟ دیدم توی همین تاپیک ها که واقعا جواب گرفتن و یکی دو روزه تخلیه شدن

داخل اتاق ام دی اف که کسی رو راه نمیدن طبیعتاً. ولی دم در mdf معمولا برای رسیدگی به درخواستها یک نفر حضور داره

S M Λ S Ħ
01-12-2019, 15:55
داخل اتاق ام دی اف که کسی رو راه نمیدن طبیعتاً. ولی دم در mdf معمولا برای رسیدگی به درخواستها یک نفر حضور داره
اینکه میگن هر ISP برای خودش یک مامور داره که مثلا یکی دو روز در هفته میره مخابرات که کارای تخلیه رو انجام بده درسته؟
اگه اینطور باشه پس مخابرات نقشی توی تخلیه نداره و مامور خود ISP اینکارو انجام میده

misam5526
01-12-2019, 16:18
اینکه میگن هر ISP برای خودش یک مامور داره که مثلا یکی دو روز در هفته میره مخابرات که کارای تخلیه رو انجام بده درسته؟
اگه اینطور باشه پس مخابرات نقشی توی تخلیه نداره و مامور خود ISP اینکارو انجام میده

خیر. رانزه و تخلیه توسط نیروهای خود مخابرات انجام میشه (رانزه کار). اتاق mdf جای حساسیه و اصولا هر کسی نباید واردش بشه.

zed2
02-12-2019, 13:15
سلام من می خوام سیم کشیم رو عوض کنم بنظرتون کدوم سیم رو بخرم
سیم مخایراتی فیل دار
یا سیم کت ۶ فویلدار

سوالت به بخش شبکه ربط داره تا این تاپیک ولی در کل
اگر جعبه تلفنت گراند شده و می تونی شیلد تلفن رو به گراند وصل کنی سیم روکش دار فلزی بگیر، در غیر این صورت بدون روکش فلزی رو بگیر.
اگر روکش به گراند وصل نباشه تاثیر نداره که هیچ، بدشانسی بیاری ممکنه به خاطر امواج و میدان های مغناطیسی افت کیفیت ایجاد کنه -گرچه در سرعت بالا داشته باشی خودش رو نشون می ده برای سرعت های پایین ممعمولا نشون نمی ده.
سیم تلفن 2سیم یا چهار سیم با گیج بالاتر و دارای پیچ بیشتر برای تک خط ( دو سیم دیگر رو هم وصل کن که انتن نشه ) - و اگر بیش از دو خط داری داری از کابل شبکه UTP استفاده کن. اگر زیاد پیچ و خم باسه سیم کشی نداری می تونی utp دارای جدا کننده 4 رشته سیم هم استفاده کنی.( سخت چیج و تاب و زاویه می گیره)
سیم های تلفن با روکش های خاص هم هست ولی هر جایی فروخته نمی شه+ با قیمت هاش کاربرد خونگی هم معمولا نداره.
پ ن:
تو بازار انواع و اقسالم کیفیت کابل هست، هرچی پول بدی آش می خوری
پ ن :
اگر کیفیت سیم قبل از خونه مشکل داره سیم کشی خونه تاثیر زیادی نداره باید روی قبل از ان کار کنی

masooumi
02-12-2019, 20:12
یادش بخیر ، یه زمانی اینترنت شماره یک ایران بود ،
همه کافی نت ها پارس آنلاین داشتن و قیمتش هم از همه گرونتر بود .
من 5 شنبه فرم درخواست پر کردم ، هنوز حتی بهم زنگ نزدن .

تماس بگیرید برای خرید.

فعلا با توجه به ادغام در شرکت های وب ممکنه بعضی فرآیند ها درست پیش نرود

masooumi
02-12-2019, 20:15
خیر. رانزه و تخلیه توسط نیروهای خود مخابرات انجام میشه (رانزه کار). اتاق mdf جای حساسیه و اصولا هر کسی نباید واردش بشه.

شرکت ها همه نماینده فنی دارند ولی برای تست پورت ، رفع خرابی و اصلاح رانژه های انجام شده توسط mdf ولی مطلقا انجام رانژه و تخلیه فقط توسط پرنسل مخابرات انجام میشود.

...Moein...
03-12-2019, 00:23
اینم تست همین الان زنگ بزنید پشتیبانی شاید مشکلتون حل شد

MOHAMMAD2010
03-12-2019, 23:33
اینم تست همین الان زنگ بزنید پشتیبانی شاید مشکلتون حل شد

انگار واسه شما فقط اینقدر خوبه !
والا تو صفحه اینستاگرامشون که همه دارن از سرعت مینالن
تو منطقه خودمم دو نفر از دوستام پارس انلاین دارن واسه اونام داغونه

...Moein...
04-12-2019, 16:34

تو ۱۹۵ شکایت کنید

MOHAMMAD2010
06-12-2019, 12:54
امروز سرعت بهتر شده
کاری هم نکردم خودش بهتر شده
تو تنظیمات مودم هم SNR خیلی بهتر شده و از حدود 10 به 21 رسیده !

mgh1208
15-12-2019, 11:35
سلام دوستان اینترنت من از تابستون مشکل داره ساعت های 12 ظهر و ساعت 20 شب و بین 11 تا 2 شب اینترنت به مدت 10 ثانیه تا 1 دقیقه قطع میشه و دوباره وصل میشه زنگ زدم پشتیبانی میگه از مودمه ولی ۳ تا مودم چک کردم همین طور بود یه نکته
ای که داخل مودم دیدم یه بخشی به نام Crc Error برای من قبلا صفر بود ولی الان صفر نیست خواشا اگه کسی میدونه مشکلش چیه راهنمایی کنه.

ahmadpnu
16-12-2019, 14:57
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید که خط با مشخصات زیر تا چه سرعتی کشش دارد و پایدار خواهد بود؟ سرعت فعلی روی 4 مگابایت بسته شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ahmadpnu
16-12-2019, 15:01
حذف شود...

...Moein...
16-12-2019, 15:03
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی بفرمایید که خط با مشخصات زیر تا چه سرعتی کشش دارد و پایدار خواهد بود؟ سرعت فعلی روی 4 مگابایت بسته شده است.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
احتمالا تا 16 مگ interleave میکشه

ahmadpnu
16-12-2019, 15:08
درود
احتمالا تا 16 مگ interleave میکشه
با تشکر از شما ممکن است راهنمایی کنید interleave چیست؟

...Moein...
16-12-2019, 16:55
با تشکر از شما ممکن است راهنمایی کنید interleave چیست؟
رو همین حالتی ک هستی interleave هستش
یه حالت دیگه هم هست ک پینگ رو پایین میاره بهش میگن حالت fast
تو اون حالت max rate یکم افت میکنه crc مودمم میره بالا

aminkhan2014
16-12-2019, 17:54
سلام
پارس آنلاین جشنواره جدیدی نگذاشته یا قرار نیست بگذاره به مناسبت یلدا؟

m123f
16-12-2019, 23:49
سلام
پارس آنلاین جشنواره جدیدی نگذاشته یا قرار نیست بگذاره به مناسبت یلدا؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

aminkhan2014
17-12-2019, 12:02

ممنون از راهنمایی
اون سرویسای جشنواره دیگش بنظرم بیشتر میارزه،فعلا اونو زدم4مگ با120 گیگ 6ماهه 85تومن
ببینم میتونیم دوباره برگردیم پارس

...Moein...
19-12-2019, 05:40

بهتون گفتم ک برای منم همیشه خوب نیست
تازه ساعت 5 صبح تست گرفتم ک خلوته اگه شب بود به نیم مگابیت هم نمیرسید

David4None
30-12-2019, 18:48
سلام دوستان
سرعت روی سرور های خارج برای شما هم داغونه ؟
حتی نمیشه یک کیلو بیت با ftp آپلود کرد:blink: همینطور روی پروتکل های دیگه مثل ریموت دسکتاپ و ... خیلی سرعت افت کرده برای من :blink: ینی چی شده:blink:

Electronic-Arts
30-12-2019, 18:49
سلام دوستان
سرعت روی سرور های خارج برای شما هم داغونه ؟
حتی نمیشه یک کیلو بیت با ftp آپلود کرد:blink: همینطور روی پروتکل های دیگه مثل ریموت دسکتاپ و ... خیلی سرعت افت کرده برای من :blink: ینی چی شده:blink:
من صبانت دارم چند روزه نابود شده کلا شاتل هم دارم روی یه خط دیگه اونم همین طوریه نمیدونم دارن گندی میزنن یا منطقه ای هست مشکلی چیزیه

David4None
30-12-2019, 18:53
من صبانت دارم چند روزه نابود شده کلا شاتل هم دارم روی یه خط دیگه اونم همین طوریه نمیدونم دارن گندی میزنن یا منطقه ای هست مشکلی چیزیه

ع :n24:الان همین پست هم دو ساعته روی ارسال زدم گیر کرده بود پس برای همه همین طوره :n28:

Electronic-Arts
30-12-2019, 18:56
ع :n24:الان همین پست هم دو ساعته روی ارسال زدم گیر کرده بود پس برای همه همین طوره :n28:
نمیدونم والا من مشهد هستم این جوریه ولی باز در عوضش ایرانسل td درسته !!!!!!
مثلا بگم من پینگ داخلیم به طور معمول بین 15 تا 20 هست الان پینگ دارم میگیرم از مثلا تابناک یه خط 30 یه خط 90 یه خط 60 باز یه خط بعدی 30

David4None
30-12-2019, 19:08
نمیدونم والا من مشهد هستم این جوریه ولی باز در عوضش ایرانسل td درسته !!!!!!
مثلا بگم من پینگ داخلیم به طور معمول بین 15 تا 20 هست الان پینگ دارم میگیرم از مثلا تابناک یه خط 30 یه خط 90 یه خط 60 باز یه خط بعدی 30

:n24:پارس انلاین که سرویس معمولی (نه گیم )کلا پینگش داغونه روز عادیش روی 45 تا 60 روی ایران الان دیگه داغونیش رسیده به سرعت روی سرور های خارجی :weird:امروزم واقعا بشدت داغونه برای من :sad::sad::sad:

sima_6600
31-12-2019, 19:16
پارس انلاین سرویس گیمینگ فقط باید پول بیشتری بدی وگر نه اشغاله همون سرویس معمولی بگیرید شرف داره 140 هزار تومن پول میدی بعد زنگ میزنی میگی چرا پینگ بالاست مگه من سرویس گیمینگ نگرفتم که پینگ مثل ادم باشه بعد جواب که نمیدن هیچی طلب کار هم میشن. یک مشت ادم بیشعور رو شدن پشتیبانی طرف اندازه خر سواد نداره بعد باید من باهاش سروکله بزنم.................... :grrr:

moslem47
05-01-2020, 15:02
از لحاظ پشتیبانی ضعیفه ؟

- - - Updated - - -

از لحاظ پشتیبانی ضعیفه .:angry:

javad507
06-01-2020, 18:23
من همدانم
برا منم سرورهای خارجی دانلود میشه ۱۰۰ کیلوبایت
الان یه چندروز اینجوریه. ولی داخلی ۲ مگ دانلود میگیرم.
سرعتم ۱۶ مگه
اعصابمونو خورد کردن بخدا....

mgh1208
06-01-2020, 21:19
من همدانم
سرعتم ۱۶ مگه

ماله منم اینجوریه سرعت پایینه دو سه روزه اینترنت مشکل داره.

javad507
07-01-2020, 08:12
ماله منم اینجوریه سرعت پایینه دو سه روزه اینترنت مشکل داره.

قبلا یه ساعت های خاصی سرعت پایین بود ولی الان همیشه پایینه

Mehran14233
07-01-2020, 23:15
این سیستم فرستادن کارشناس چجوریاست؟ کیسه دوزی جدیدشونه؟

اینترنتم چند روزه تقریباً قطعه
زنگ زدم میگه قطع و وصل شدید و نویز دارید باید کارشناس بیاد بررسی کنه اگه ایراد از ما بود که هیچی فقط ایاب ذهابه اما اگه ایراد از شما باشه باید 70 هزار تومن بدید :blink:

کسی تا حالا گفته از این کارشناسا بیاد براش؟ جواب میده فایده ای داره؟

ALIRK
08-01-2020, 00:03

زنگ زدم میگه قطع و وصل شدید و نویز دارید باید کارشناس بیاد بررسی کنه اگه ایراد از ما بود که هیچی فقط ایاب ذهابه اما اگه ایراد از شما باشه باید 70 هزار تومن بدید :blink:

شرکتهای دیگه اصلا پول نمیگیرن ..
البته هزینه های ایاب ذهاب منطقها فرق میکنه
شما بگید اگر نمیتونید درستش کنید تخیله میزنم

blackbird
08-01-2020, 02:28

فکرکنم پارسال من درخواست دادم همینو گفتن اما هریته کم بود 20 30 تومن گقتم باشه میدم تست مرکزو خط و همه رو رفتم کارشناس اومد خونه مودم زد سر خط و بعد یکی دو ساعت تست اعلام کردن کشش خط همینه 4 مگ کاریش نمیشه کرد میتونیم پولتو تا 8 مگ 1 ساله پس یدیم 4 مگ 1 ساله بشه و پشت بندش بازم دراپ داد و باز یه کارشناس دیگه فرستادن و این بار گفتن 3 مگابیت آخرشه اما بعد همه اینا پولی نگرفتن برای هر 2 دفعه و نمیدونم الان همین شرایط باشه بعد 1 سال الان من دیگ قرارداد ندارم با پارس

Mehran14233
08-01-2020, 09:12
شرکتهای دیگه اصلا پول نمیگیرن ..
البته هزینه های ایاب ذهاب منطقها فرق میکنه
شما بگید اگر نمیتونید درستش کنید تخیله میزنم

11 ماه از قراردادم مونده

تخلیه کنم همش میپره؟ یا پولشو میدن؟ :sad:

ALIRK
08-01-2020, 21:32
11 ماه از قراردادم مونده

تخلیه کنم همش میپره؟ یا پولشو میدن؟ :sad:

وقتی اعتراض کنی به خرابی و درست نشدن 100درصد میتونی
شما 195هم شکایت بزن البته با مدرک و اگر درست نکردن بگو میخواهم تخلیه کنم 1ماه استفاده رو کم کنن11 ماه پول رو پس بدن

mgh1208
13-01-2020, 22:51
من درخواست تخلیه دادمه داخل سایت زده بدون قرار داد ولی هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده کسی میدونه معمولا چند روزه تخلیه میشه؟

mobin00979
13-01-2020, 23:39
سلام من آنلاین بازی می کنم و داخل چند تا از بازی ها نمی ره به شرکت اصلی پارس انلاین تو تهران زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم ولی هیچ کاری نکردن باید چکار کنم؟

mobin00979
13-01-2020, 23:40
سلام من آنلاین بازی می کنم و داخل چند تا از بازی ها نمی ره به شرکت اصلی پارس انلاین تو تهران زنگ زدم گفتن پیگیری میکنیم ولی هیچ کاری نکردن باید چکار کنم؟

magiteq1
14-01-2020, 01:31

با تغییر dns داخل بازی شو

mgh1208
14-01-2020, 07:50
من درخواست تخلیه دادمه داخل سایت زده بدون قرار داد ولی هنوز از طرف مخابرات تخلیه نشده کسی میدونه معمولا چند روزه تخلیه میشه؟

user56
14-01-2020, 12:40
سلام
دوستان
وضعیت کیفیت Adsl پارس آنلاین چطوره
میخوام سرویس بگیرم ازشون

fastfind
14-01-2020, 20:59
سلام ... از کجا میشه فهمید سرویس گیم فعال هست روی خط؟

magiteq1
15-01-2020, 00:10

از تو پروفایل مود channel mode روی fast باشه

- - - Updated - - -

fastfind
15-01-2020, 00:22

- - - Updated - - -

ممنون کدوم قسمت میشه؟ مودم من TD-W8960N هستش... عکس داخل مودم:

فقط یع جا زده interleaver depth.... تو up و down این قسمت زده 1 ... این یعنی فعاله یا فعال نیست؟

Mehran14233
16-01-2020, 15:03
سلام دوستان

خط من نویز شدید داره طوری که تلفن هم قطع شده و برای اینکه پول مفت ندم به پارسانلاین که کارشناس بفرسته الان میخوام سیم کاشی از دم در تا پارکینگ خونه رو عوض کنم

دوستانی که تجربه دارند چه نوع سیمی و با چه برندی برای مسافت حدود 30 متر مناسب هست ؟

G U L D A N
19-01-2020, 13:14
سلام دوستان

خط من نویز شدید داره طوری که تلفن هم قطع شده و برای اینکه پول مفت ندم به پارسانلاین که کارشناس بفرسته الان میخوام سیم کاشی از دم در تا پارکینگ خونه رو عوض کنم

دوستانی که تجربه دارند چه نوع سیمی و با چه برندی برای مسافت حدود 30 متر مناسب هست ؟

نویز شما به خاطر چند تکه بودن سیم و یا انتقال با کابل برق هستش . پیشنهاد می کنم سیم شیلدار بگیرید و یک تکه باشه حتما. من خودم برای اینترنت ADSL یک خط مجزا خریدم و سیم کشی مجزا . هیچ تلفنی هم بهش وصل نیست

farshad_scientist
19-01-2020, 22:23
من همدانم
سرعتم ۱۶ مگه
منم تهران پیشگامان همین مشکل رو دارم، چند تا از Isp ها اینجوری شدن نزدیک به یک سال شده فکر کنم وضع اینطور هست باید دست همشون رو بشه و تخلیه کنیم ازین دزد ها
اتفاقا قبلش هم پارس آنلاین داشنم که snr میومد زیر 1 اینترنت غیر قابل استفاده می شد.

vahooli
22-01-2020, 03:02
دوستان من تهران هستم مخابرات دستغیب . این پارس آنلاین روانیم کرده . سرویس 8 مگ دارم اما فقط برای مولتی کانکشن این سرعت رو میده و تک کانکشن خارجی که اساس استریم هست به شدت نوسان داره . یعنی حتی تا 500 کیلوبیت هم میاد پایین !! عملا این 8 مگ فقط برای دانلود هست و تک کانکشن خارجی به طور میانگین حدود 3 مگ هست . پشتیبانیشم که فقط اراجیف تحویل میده .فقط مشکل منه یا کلا پارس داغونه ؟

farshad_scientist
22-01-2020, 04:20
منم پیشگامان هستم 8 ماه وضعم این هست و نمیدونم حدود 1 ماهی میشه که حدود 8 تا 12 ساعت در روز سرعتم زیر 70 کیلوبایت میاد حتی رو بین الملل مثلا 16 مگ (ققط داخلی خوب هست)
fast mode

1535
16478

Max Rate(kbps)
1662
16574

SNR Margin(dB)
8.7
10.1

Line Attenuation(dB)
17.7
25.5

Errors(pkts)
0
449

speedtest.net/result/8968051465.png
اینم تست سرعتم همین الان 4:25 صبح تازه از خواب پاشذم (الان ساعت خوبش هست)
میخوام برم شاتل یا شبدیز بعد از این 1 ماهم وضع اونارو ببینم تهران هستم مخابرات نواب

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=6ms TTL=254
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=254

Ping statistics for 1.1.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 5ms, Maximum = 6ms, Average = 5ms

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=43ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=39ms TTL=51

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 39ms, Maximum = 43ms, Average = 40ms
همینطور که میبینی پینگ و وضعیت سرعتم این هست ولی ببین چه بلایی به سر ما میارن :sad:

alireza20202003
22-01-2020, 11:09
منم پیشگامان هستم 8 ماه وضعم این هست و نمیدونم حدود 1 ماهی میشه که حدود 8 تا 12 ساعت در روز سرعتم زیر 70 کیلوبایت میاد حتی رو بین الملل مثلا 16 مگ (ققط داخلی خوب هست)
fast mode

1535
16478

Max Rate(kbps)
1662
16574

SNR Margin(dB)
8.7
10.1

Line Attenuation(dB)
17.7
25.5

Errors(pkts)
0
449

speedtest.net/result/8968051465.png
اینم تست سرعتم همین الان 4:25 صبح تازه از خواب پاشذم (الان ساعت خوبش هست)
میخوام برم شاتل یا شبدیز بعد از این 1 ماهم وضع اونارو ببینم تهران هستم مخابرات نواب

Pinging 1.1.1.1 with 32 bytes of data:
Reply from 1.1.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=254

Ping statistics for 1.1.1.1:
Minimum = 5ms, Maximum = 6ms, Average = 5ms

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=43ms TTL=51

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 39ms, Maximum = 43ms, Average = 40ms
همینطور که میبینی پینگ و وضعیت سرعتم این هست ولی ببین چه بلایی به سر ما میارن :sad:

شبدیز تهران آی پی هاش که پیشگامانه و سرعتش هم از بعد از ظهر ساعت ۳ حدود ۶۴ کیلوبایت (۵۱۲ کیلوبیت) میشه برای خارجی تا ۲ نصف شب

bsm1992
22-01-2020, 14:51
دوستان من تهران هستم مخابرات دستغیب . این پارس آنلاین روانیم کرده . سرویس 8 مگ دارم اما فقط برای مولتی کانکشن این سرعت رو میده و تک کانکشن خارجی که اساس استریم هست به شدت نوسان داره . یعنی حتی تا 500 کیلوبیت هم میاد پایین !! عملا این 8 مگ فقط برای دانلود هست و تک کانکشن خارجی به طور میانگین حدود 3 مگ هست . پشتیبانیشم که فقط اراجیف تحویل میده .فقط مشکل منه یا کلا پارس داغونه ؟
عزیز منم تبریز مخابرات ائل گلی هستم سرویس 8 مگ گرفتم سرعت دانلود 1 مگابایت هست ولی 10% تایم اوت با 8.8.8.8 دارم اسپید تست با نزدیک ترین سرور خارجی ساعت 22 تا 1 شب میشه 500 کیلوبیت پینگ 8.8.8.8 هم 70 هس

sima_6600
22-01-2020, 19:43
اگه همه شکایت کنید به 195 حتما باید پاسخگو باشن 90 درصد باید تضمین سرعت بدن ولی 40 درصد هم نیست این میزان

vahooli
23-01-2020, 00:05
من یه بار محکم بهش گفتم من 8 خریدم باید 8 بدین . گفت ما 8 مولتی رو تضمین میکنیم اما 8 تک کانکشن تضمین نمیدیم !! 195 هم از خود ایناس فرقی ندارن

sima_6600
23-01-2020, 00:17
من یه بار محکم بهش گفتم من 8 خریدم باید 8 بدین . گفت ما 8 مولتی رو تضمین میکنیم اما 8 تک کانکشن تضمین نمیدیم !! 195 هم از خود ایناس فرقی ندارن
8 مگ مولتی رو هم نمیده اخه مرد حسابی. من شب ها نزدیک به 4 ساعت سرعت کمتر از 5 مگابیت هست.

vahooli
23-01-2020, 00:47
راهش تخلیست فکر کنم ..ازون روزی های وب خریدش سقوطش شروع شد

IRAN_KING
25-01-2020, 18:11
نویز شما به خاطر چند تکه بودن سیم و یا انتقال با کابل برق هستش .
سلام
من همین مشکل دارم حالا میخوام سیم بگیرم از همون سیمی که مخابرات اومده داخل خانه و دو سیم تلفن ها متصل هست و نویز دارن به همان ها پیچ بدم این کار درسته؟ نویز که روی این سیم ها هست به سیم جدید منتقل نمیشه ؟
(نحوه اتصال به این صورت دو سیم مشکی مخابرات.من 2 تا سیم تلفن تو کار و دو سیم جدید به سیم مشکی متصل کنم 6 سیم همه به هم بچسبونم !)

bsm1992
06-02-2020, 14:09
آقا امروز بلاخره قبول کردن سرویس دهیشون مشکل داره و کمبود پهنای باند دارن و شنبه میخوان برا جمع آوری تماس بگیرن امیدوارم بتونم پولم رو ازشون بگیرم

David4None
08-02-2020, 21:34
امروز واقعا افتضاح بود از صبح چند بار قطع شده :grrr:الانم سایت ها رو خیلی بد باز میکنه تایم اوت روی ای پی های خارج بشدت زیادهههههههه :blink:ی سری از پروتکل های قند شکنم مثل اینکه کلا بستن یا شایدم بخاطر سرعت افتضاح و تایم اوت شدید متصل نمیشه :weird::grrr:

نظر شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید...

Dr Nima
09-02-2020, 15:39
امروز واقعا افتضاح بود از صبح چند بار قطع شده :grrr:الانم سایت ها رو خیلی بد باز میکنه تایم اوت روی ای پی های خارج بشدت زیادهههههههه :blink:ی سری از پروتکل های قند شکنم مثل اینکه کلا بستن یا شایدم بخاطر سرعت افتضاح و تایم اوت شدید متصل نمیشه :weird::grrr:

نظر شما چیست؟ نظرات خود را با ما در میان بگذارید...

قطعی موقت اینترنت در ایران در پی «حمله سایبری»

یک عضو هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ایران روز شنبه، ۱۹ بهمن، از قطعی «موقت» اینترنت در ایران خبر داد.
سجاد بنابی در یک پیام توییتری نوشت: «در ساعت ١١:۴۴ امروز به دلیل حمله منع سرویس توزیع شده [DDoS]، اینترنت برخی اپراتورهای همراه و ثابت برای مدت یک ساعت با اختلال مواجه شد که با مداخله سپر دژفا و تلاش همکاران شرکت زیرساخت‌ این ارتباطات هم‌اکنون عادی شده است. »

با این حال این مقام مسئول توضیحی درباره منشأ این «حمله» و دیگر جزئیات فنی این اختلال بیان نکرد.
ساعتی بعد وب‌سایت نت‌بلاکس که ترافیک اینترنت و قطعی آن در سراسر جهان را رصد می‌کند تأیید کرد که ارتباط اینترنتی در ایران پیش از ظهر روز شنبه به ۷۵ درصد کاهش پیدا کرده است. ...

light
15-02-2020, 00:08
4ماه اومدم روی پارس انلاین ، بخاطر جشنوارش
الان تموم شده حجمم و نمیصرفه قیمتا و میخوام برم رو اسیاتک ، تخلیه بهم میده ؟
یه سوال پارس انلاین بسته شبانه رایگان هم جدا میفروشه ؟ چنده !

David4None
16-02-2020, 18:19
4ماه اومدم روی پارس انلاین ، بخاطر جشنوارش
الان تموم شده حجمم و نمیصرفه قیمتا و میخوام برم رو اسیاتک ، تخلیه بهم میده ؟
یه سوال پارس انلاین بسته شبانه رایگان هم جدا میفروشه ؟ چنده !

این چند وقته واقعا خیلی قطعی داره پارس انلاین :devil:
تخلیه رو هر زمان بخواین باید بده
شبانه روی بسته ها داره که 10 هزارتومن اضافه میشه به بسته ها ولی مثل اینکه بعضی جاها سرعت شبانه زیاد جالب نیس
جدیدنم از سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه از سرویس های اینترنت شرکت ها تو محدوده خودتون مطلع بشین مثل اینکه

light
28-02-2020, 02:37
دوستان زمان نتم دوماه مونده و حجمم تموم شده ، میشه یه سرویس 1ماهه سفارش بدم ؟ یا باید بمونم تا 70روز تموم بشه !
چون نمیصرفه گیگ بزنم

David4None
28-02-2020, 14:37
دوستان زمان نتم دوماه مونده و حجمم تموم شده ، میشه یه سرویس 1ماهه سفارش بدم ؟ یا باید بمونم تا 70روز تموم بشه !
چون نمیصرفه گیگ بزنم

توی مدیریت سرویس قسمت فعال سازی قرار داد رزرو بری اون پایینش گذینه فعال سازی قرار داد رزرو و سوزاندن قرار داد فعلی میاد روز بزنی قرار داد فعلیت میسوزه و جدیده میاد جاش :rolleye:

javad507
28-02-2020, 20:26
منم زنگ زدم از بس افت سرعت داشتم
خودشونم قبول دارن
چیکار کردی شما برای جمع آوری و تخلیه؟؟
من ۱۰ ماه هنوز دارم...

javad507
28-02-2020, 20:29
آقا امروز بلاخره قبول کردن سرویس دهیشون مشکل داره و کمبود پهنای باند دارن و شنبه میخوان برا جمع آوری تماس بگیرن امیدوارم بتونم پولم رو ازشون بگیرم

داداش سوالم ازشما بود

dany_3p4u
28-02-2020, 23:30
سلام، نت من وقتی روی 8 مگ بسته شده بود وقتی کسی از خونه به مودم وصل میشد مودم چندین بار قطع و صل می شد تا نهایت اتوماتیک سرعتش در داخل مودم روی 6-7 ثابت می شد و قطع وو صل نمی شد دیگه

مودم رو عوض کردم و گفتم سرع رو روی 10 مگ ببندن! اینبار هنوزم وقتی کسی به مودم وصل میشه مودم یک حالت قطعی میگیره اما سرعتش روی 10 مگ توی تنظیمات باقی می مونه

اینترنت رو از پارس آنلاین دارم، کسی راه حلی براش داره؟ (البته الان 2-3 روزه از ساعت 11-12 سرعت با اینکه در داخل مدم 10 مگ نشون میده اما تا 3-4 بیشتر نیست! زنگ هم میزنم میره روی پیغام گیر!!!)

ADSL info:

Mode:
ADSL_2plus

Status:
Up

Downstream
Upstream

SNR Margin (0.1 dB):
66
172

Attenuation (0.1 dB):
305
205

Output Power (0.1 dBm):
0
126

Rate (Kbps):
10237
1020

:

EHSANRF
29-02-2020, 02:34
درود
دوستان یک‌ماهی هست اینترنت من تمام شده
قصد داشتم شرکت اینترنت رو عوض کنم ولی هیچ‌کدوم پیشنهاد جالبی ندارن...
الان یه جشنواره برای پروفایل بنده هست که سرویس 16 مگ یکساله با 840 گیگ اینترنت بین‌الملل رو میده 600 هزارتومن
به نظرتون می‌صرفه یا نه؟

javad507
29-02-2020, 07:50
درود
دوستان یک‌ماهی هست اینترنت من تمام شده
قصد داشتم شرکت اینترنت رو عوض کنم ولی هیچ‌کدوم پیشنهاد جالبی ندارن...
الان یه جشنواره برای پروفایل بنده هست که سرویس 16 مگ یکساله با 840 گیگ اینترنت بین‌الملل رو میده 600 هزارتومن
به نظرتون می‌صرفه یا نه؟

نه سراغ پارس آنلاین نیا
خیلی داغون شده. من خودم ۱ ساله ۱۶ مگ خریدم الان ۲ماهه ۸۰ درصد مواقع سرعت دانلودم ۳۰۰ کبلوبایته..دارم جمع میکنم برم

sima_6600
29-02-2020, 11:47
پارس انلاین پهنای باند کم اورده و اضافه هم نمیکنه به دلیل تحریم ها زیرساخت پهنای باند خالی نداره که به هیچ شرکتی بده پس اگر میخواید اینترنت بگیرید حتما و حتما یک ساله نگیرید که اگر مشکلی بود بتونید تخلیه کنید برید شرکت های دیگه پارس انلاین در 24 ساعت دیگه سرعتش بیشتر از 300 کیلوبایت نمیشه.

bsm1992
29-02-2020, 16:12
پارس انلاین پهنای باند کم اورده و اضافه هم نمیکنه به دلیل تحریم ها زیرساخت پهنای باند خالی نداره که به هیچ شرکتی بده پس اگر میخواید اینترنت بگیرید حتما و حتما یک ساله نگیرید که اگر مشکلی بود بتونید تخلیه کنید برید شرکت های دیگه پارس انلاین در 24 ساعت دیگه سرعتش بیشتر از 300 کیلوبایت نمیشه.
دقیقا این مشکل برا منم وجود داره سرعتم بهتر شده تا 8 مگ بالا میره ولی پکت لاس دیوونم کرده تا 20% هس بیشتر مواقع

aminkhan2014
08-03-2020, 06:54
سلام از 100 گیگ جایزه بخاطر کرونا خبری نیست؟

TRACKER
08-03-2020, 10:10
تا جایی که من اطلاع دارم

������ راهنمای دریافت بسته 100 گیگابایت اینترنت داخلی

✅مشترکین آسیاتک میتونید با مراجعه به پرتال خود بسته ۱۰۰ گیگ اینترنت خودشونو فعال کنن.

✅ مشترکین پارس آنلاین هم بصورت خودکار براشون فعال شده و نیازی به فعال سازی نیست.

✅ مشترکین مخابرات هم بعضی شهرها فعال شده اونایی که فعال نشده از فردا بصورت اتوماتیک براشون فعال میشه.

✅ 100گیگابایت اینترنت از فردا بطور اتوماتیک برای سرویس هایTdLte ایرانسل فعال می‌گردد

✅ نحوه فعال سازی 100 گیگ نت برای مشترکین شاتل : برای فعال‌سازی بسته‌ی ترافیک رایگان ۱۰۰ گیگابایتی ابتدا به صفحه‌ی «کد تخفیف» در پورتال مای‌شاتل مراجعه کنید. کد تخفیف را در پایین صفحه دریافت و کپی و در بالای صفحه اعمال کنید. بسته‌ی ترافیک روی سرویس شما فعال می‌شود.

aminkhan2014
08-03-2020, 10:58
تا جایی که من اطلاع دارم

والا هیچی به ترافیکی که مصرف میکردم اضافه نشده توی پنل هم جمع مصرف و باقیمانده میشه همون حجمی که خریدم

ul696
08-03-2020, 20:39

من فعال کردم ولی نمی توانم پنل کاربردی را دوباره چک کنم ببینم این 100 گیگ اضافه شده است یا نه برای یک نفر دیگر هم همینطور شده بعد از فعال کردن بسته 100 گیگ رایگان پنل کاربری ارور می دهد و نمی شود وارد آن شد.

ul696
08-03-2020, 20:40

من فعال کردم ولی نمی توانم پنل کاربری را دوباره چک کنم ببینم این 100 گیگ اضافه شده است یا نه برای یک نفر دیگر هم همینطور شده بعد از فعال کردن بسته 100 گیگ رایگان پنل کاربری ارور می دهد و نمی شود وارد آن شد.

Mehran14233
08-03-2020, 23:33
برای من هم هیچ چیزی اضافه نشده

اگه قابل انتقال به قرارداد بعدی باشه خوبه

David4None
09-03-2020, 05:47
قسمت مدیریت سرویس -> وضعیت سرویس
به صورت انرژی اضافه شده:blink:

aminkhan2014
09-03-2020, 08:17

برای من اصلا چیزی اضافه نشده،داخل وضعیت سرویس
کد خاصی لازم نیست بزنیم؟

kalantarahura
09-03-2020, 08:51

دوستان اینجا رو چک کنن احتمالا ببینند

دوستان در نظر داشته باشند که اگر ساعت رایگان 2 تا 7 صبح دارند در صورت دانلود در این ساعات، از بسته انرژی کسر میشه.
اینم لینک توضیحات پارس انلاین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aminkhan2014
09-03-2020, 11:07
دوستان اینجا رو چک کنن احتمالا ببینند

دوستان در نظر داشته باشند که اگر ساعت رایگان 2 تا 7 صبح دارند در صورت دانلود در این ساعات، از بسته انرژی کسر میشه.
اینم لینک توضیحات پارس انلاین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همینجا را چک کردم ولی اون قسمت انرژی فعال نیست و اصلا چیزی نیست،شبانه2تا 7 رایگان هم دارم

kalantarahura
09-03-2020, 13:54
همینجا را چک کردم ولی اون قسمت انرژی فعال نیست و اصلا چیزی نیست،شبانه2تا 7 رایگان هم دارم

پس فکر کنم بد نباشه یک تماس با پشتیبانیشون بگیرین و پیگیری کنین

sima_6600
09-03-2020, 22:11
اینترنت به فاک رفت تمام سرعت و پکت لاست رکورد زد. ممنون اقای جهرمی با این 100 گیگ که دادی دیگه تیر خلاص رو زدی.

David4None
10-03-2020, 00:43
سرعت و پینگ بشدت افتضاح شده با این بسته مضخرف و بی مصرف 100 گیگابایتی عملا نت اصلی هم در کنارش داره میسوزه که پول دادیم واقعا گیر یک مشت آدم مغز فندقی افتادیم

الان من 16 مگ و گرفتم سرعت 12مگ به من میدن با این کار احمقانه همونم تبدیل شده به 2مگابایت کمتر

در حقیقت این بسته 100 گیگابایتی قابل استفاده نیست و فقط بدرد نمایش دادن تو پنل میخوره که بریم بیبنیم حال کنیم با این سرعت افتضاح و پینگ داغون

David4None
10-03-2020, 00:51
برای من اصلا چیزی اضافه نشده،داخل وضعیت سرویس
کد خاصی لازم نیست بزنیم؟

برای کاربرای نیومده به زودی اضافه میشه اگه اینستاگرامشونو چک کنین برای خیلیها اومده برای اونای هم نیومده تا فردا پس فردا میگن میاد به عنوان بسته انرژی 100 گیگابایتی

zed2
10-03-2020, 19:26
اینترنت پارس برای من قطع شد شبش ولی الان فعلا درست کار می کنه گرچه من از ان حجم هدیه خیلی فاصله دارم ولی ببینم بعدا چطور است:whistle:
امیدوارم همه به سلامت رد کنیم

David4None
10-03-2020, 20:45
دوستان اگر از سرویستون ناراضی هستین حتما شکایتتونو توی تنظیم مقررات ثبت کنید فقط 1 دقیقه وقت میگیره مطمئنا از شکایت نکردن بی تاثیر تر نیست و تبعات خودش و داره میزان بالای شکایات به دیگران هم پشنهاد کنید همین کارو کنند :weird:

humanaga
11-03-2020, 00:35
منم شکایت رو ثبت کردم ببینم فرا زنگ زدن چه دلیلی برای پینگ بالا افت سرعت کند باز شدن سایت ها و.... دارن!

sima_6600
11-03-2020, 14:44
من شکایت کردم با من تماس گرفتن چند تا تنظیمات انجام دادن کمی گفت و گو کردن تو بعد گفت دوباره تماس میگیریم و نگرفتن و در سایت هم زده در حال برسی از این ها ابی گرم نمیشه یه ضرب المثل هست میگه دزد را داروغه شهر می کنند وزارت ارتباطات خودش دزده بعد ما بریم پیشش از پارس انلاین شکایت کنیم.

kalantarahura
11-03-2020, 15:08
از قرار معلوم این 100 گیگ ترافیک داخلی هست و بین الملل 50 گیگ محسوب میشه.واسه من که تموم شد.

David4None
11-03-2020, 16:39
من شکایت کردم با من تماس گرفتن چند تا تنظیمات انجام دادن کمی گفت و گو کردن تو بعد گفت دوباره تماس میگیریم و نگرفتن و در سایت هم زده در حال برسی از این ها ابی گرم نمیشه یه ضرب المثل هست میگه دزد را داروغه شهر می کنند وزارت ارتباطات خودش دزده بعد ما بریم پیشش از پارس انلاین شکایت کنیم.

خوب کاری کردید و از شکایت نکردن و دست رو دس گذاشتن خیلی بهتره و اینطوریم نیست که چون اون دزده اینم دزد باشه و کاری نداشته باشن باهاش همین که تعداد شکایات تو سامانشون بالا بره که یک سیستم مثل نت سنج هم مشخص میکنه کدوم مناطق شکایات بیشتر بوده دیگه سال بعد پوستر و بنر نمیکنن به عنوان رتبه اول نت کشوری و فلان و.... چند صد نفر مشترک ناآگاه دیگه رو سمت سرویس بنجل فله ای خودشون بکشن :mellow:

David4None
11-03-2020, 16:43
از قرار معلوم این 100 گیگ ترافیک داخلی هست و بین الملل 50 گیگ محسوب میشه.واسه من که تموم شد.

الان سرعت مثل قبل شده برای شما؟ بعد از تموم شدن این بسته کذایی؟ یا فاجعه بالاتر از این حرفاست!!!:blink:

David4None
12-03-2020, 00:13
سرعت اینترنت امشب بهتر می‌شود

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت: خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان می‌دهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.

با ارتقا صورت گرفته امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنت‌های خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.

farshad_scientist
12-03-2020, 00:51
سرعت اینترنت امشب بهتر می‌شود

نایب رئیس هیئت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت: خلاصه وضعیت استفاده کاربران از اینترنت نشان می‌دهد رشد مصرف کاربران دو برابر سه هفته پیش است.

با ارتقا صورت گرفته امشب وضعیت عمومی سرعت اینترنت‌های خانگی به مراتب بهتر از روز گذشته خواهد بود.

آره الان که خیلی عالی شده نت همون سرعت خودمون رو میده تا ببینیم فردا بازم اوکی هست یا نه
حالا اینجاش عجیب هست که چطوری از نیم مگ به 16 مگ رسیده راحت الان یک دفعه از غیب با وجود مصرف بالای همه :n13: ولی هرکاری دوست دارن بکنن فقط خون ملت رو تو شیشه نکنن و حق مارو نخورن.
یک چیز دیگرم اضافه کنم اونم اینکه حالا که سرعت همه عادی شده مصرف چند برابر بیشتر از الانم میشه :n08:

David4None
12-03-2020, 17:25
آره الان که خیلی عالی شده نت همون سرعت خودمون رو میده تا ببینیم فردا بازم اوکی هست یا نه
حالا اینجاش عجیب هست که چطوری از نیم مگ به 16 مگ رسیده راحت الان یک دفعه از غیب با وجود مصرف بالای همه :n13: ولی هرکاری دوست دارن بکنن فقط خون ملت رو تو شیشه نکنن و حق مارو نخورن.
یک چیز دیگرم اضافه کنم اونم اینکه حالا که سرعت همه عادی شده مصرف چند برابر بیشتر از الانم میشه :n08:

چه خوب برای من که هنوز درست نشده :weird:

zed2
13-03-2020, 20:35
تقریبا روی سرویس پارس انلاینم، اینترنت تعطیله از بعد از ظهر و استفاده چندانی بجز متن نمی شه ازش داشت.

ظاهرا یرای من مشکل از سمت داخل است. یا داخل تجهیزاتی که در lمرکز مخابرات دارن یا در لینک ارتباطی شون.... بزور به دو مگ می رسه و اپلود هم وضعش خراب تر.:n23:

sima_6600
13-03-2020, 22:22
تقریبا روی سرویس پارس انلاینم، اینترنت تعطیله از بعد از ظهر و استفاده چندانی بجز متن نمی شه ازش داشت.

ظاهرا یرای من مشکل از سمت داخل است. یا داخل تجهیزاتی که در lمرکز مخابرات دارن یا در لینک ارتباطی شون.... بزور به دو مگ می رسه و اپلود هم وضعش خراب تر.:n23:

من 5 ماه هست این مشکل رو دارم شکایت هم کردم فایده ای نداشت مملکت صاحب نداره دوست عزیز اگر isp بهتری هست مرکز شما تخلیه کن از اونجا بگیر مرکز ما که فقط پارس و اسیاتک های وب و مخابرات داره که همش اشغاله.

David4None
14-03-2020, 13:44
مشکل اینه هیچ ISP بهتری نیست!!!
متاسفانه انگاری تا پایان سال هم این مشکلات تمدید شد با خبری که دیروز دادن و رایگان شدن نت تا پایان سال 98

ینی اونایی که 100 گیگ و تموم کردن دوباره 100 گیگ دیگه براشون شارژ شده
پس حالا حالا ها احتمالن نت درست نشه و این شو آف ادامه پیدا کنه این ها قبل از این 100 گیگ هم مشکلات قطعی داشتن توی ماه اخیر حالا یک بهونه هم گیر اوردن

amintamizi
14-03-2020, 21:50
سلام دوستان الان این صد گیگ تموم بشه باز اینترنت رایگان؟؟

sima_6600
14-03-2020, 22:12
خیرررررررررررررر و امیدوارم زودتر هر کی داره تموم بشه ما بتونیم از اینترنت استفاده کنیم.

David4None
14-03-2020, 23:36

:exclamati رایگان شدن اینترنت خانگی تا پایان سال ۹۸ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در کل همه شرکت ها وضعشون داغونتر از پارس نباشه بهتر نیس میتونید تو تاپیک ها یا اینستاگراماشون برین و ببینید مردم دارن خوب از خجالتشون در میان:blink:

misagh1372
15-03-2020, 09:36
:exclamati رایگان شدن اینترنت خانگی تا پایان سال ۹۸ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

در کل همه شرکت ها وضعشون داغونتر از پارس نباشه بهتر نیس میتونید تو تاپیک ها یا اینستاگراماشون برین و ببینید مردم دارن خوب از خجالتشون در میان:blink:

zed2
15-03-2020, 16:05
من 5 ماه هست این مشکل رو دارم شکایت هم کردم فایده ای نداشت مملکت صاحب نداره دوست عزیز اگر isp بهتری هست مرکز شما تخلیه کن از اونجا بگیر مرکز ما که فقط پارس و اسیاتک های وب و مخابرات داره که همش اشغاله.

من بخاطر کارم اینترنت بک اپ هم دارم و این پازس برای لود بالانس و پشتیبان بود که البته ان یکی به رحمت رفت و الان فقط همین پارس برام مونده...
چی الان صاحب داره که بخوایم سرش بحث یا اصلا کار کنیم:eh: هر کاری هم کنیم گوشت قربانی می شیم:n09:

sima_6600
16-03-2020, 18:41
امروز برای بار چندم هست تو این هفته که من اینترنت پارسم 4 ساعت هست رفته الان هم با های وب وصلم خدا لعنت کنه باعث بانی وضعیت اینترنت کشور رو خدا ازت نگذره ما که از حقمون نمیگذریم اقای جهرمی که فقط بلدی بگی حق الناس حق الناس شما حق لناس چند میلیون نفر رو زیر پا گذاشتی من حتی نمیتوانم اینترنتی که پولش رو دادم استفاده کنم.

IRAN_KING
17-03-2020, 11:39
بزودی تغییر نام پارس انلاین به پارس Dialup :puke::grrr:

kalantarahura
18-03-2020, 11:43
الان سرعت مثل قبل شده برای شما؟ بعد از تموم شدن این بسته کذایی؟ یا فاجعه بالاتر از این حرفاست!!!:blink:

عذر میخوام دیر جواب میدم. سرعت واسه من خیلی بالا پایین میشده. گاهی سرعتم زیر 100 بود مخصوصا از سرورهاس خارجی. ولی بعد تموم شدن این بسته باز هم سرعتم تغییری نکرده و همون بالا و پایین رو داره

I Walk Alone
18-03-2020, 20:44
پارس آفلاین چه غلطی داره میکنه؟ قطع و وصل ها خیلی زیاد شده.

m123f
18-03-2020, 22:37
سلام دوستان ...من 40 گیگ از اون 100 گیگ اینترنت رو تا ظهر امروز اسفاده کرده بودم...الان چک کردم دیدم یه سته انرژی 100 گیگ داده و تاریخ اتمام هم زده 99/01/7

m123f
18-03-2020, 22:41
تمدید هدیه ۱۰۰ گیگابایتی اینترنت ثابت خانگی برخی اپراتورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ps2005
19-03-2020, 11:32
دوستان سرعت دانلود اومده روی یک مگ تا سه مگ و بعضی اوقات هم نت قطع وصلی داره و متاسفانه به پشتبانی شرکت که زنگ میزنیم قطع میکنند اگر به خاطر اون بسته رایگان هست که اقا نخواستیم رایگان کنید سرعت و کیفیت رو حفظ کنید من پول بسته ده مگ دادم و خطم هم نویز نداره ولی سرعتم یک مگه

lordthunder
21-03-2020, 11:12
قبل این مسخره بازی ها سرعت روی 2 مگ بود با گاهی اوقات قطعی و اس ان آر 13
الآن آوردنش روی 1 مگ و اس ان آر 7.5
عوضی ها...

lordthunder
26-03-2020, 15:39
سلام
همه زنگ بزنید 195 بگید پارس آنلاین پشتببانی نداره
جااله میگم SNR افت کرده میگه برو سر خط چک کن!
من سر خط از کجا برق بیارم که مودم رو ببرم چک کنم!
از همون سال 84 که اینترنت داشتم همین ترفند رو به کار می بردند برای سر دووندن مشتری و میگفتند مطمئنا مشکل از سیم کشی داخل خونه تون هست
بعد هم که با هزار بدبختی سر خط رو چک می کنی میگم آخی... ببخشید مشکل از ما بوده تازه میرن سراغ حل مشکل

David4None
26-03-2020, 17:01
:rolleye:سلام
کسی جدیدا جمع آوری داشته از پارس آنلاین؟ میزان معطلی و اینکه بهترین و سریعترین راه کار که بشه زودتر به نتیجه رسید(جمع آوری پارس آنلاین) و طبق تجربه پیشنهاد بده؟:worried:

misam5526
26-03-2020, 17:11
:rolleye:سلام
کسی جدیدا جمع آوری داشته از پارس آنلاین؟ میزان معطلی و اینکه بهترین و سریعترین راه کار که بشه زودتر به نتیجه رسید(جمع آوری پارس آنلاین) و طبق تجربه پیشنهاد بده؟:worried:

با توجه به اینکه این شرکت یکی از زبان نفهم ترین شرکتها در امر جمع اوری سرویس و ازار مشترک محسوب میشه، بهترین راه تخلیه ثبت درخواست تخلیه در پنل خودتون و گرفتن اسکرین شات و شکایت به 195 با اتچ کردن تصویر درخواست تخلیه که 3 روز ازش گذشته باشه.

در این مدت هم تماس تلفنی برای تخلیه داشته باشید. (حواستونم باشه روز کاری رو در نظر بگیرید)

David4None
26-03-2020, 22:32
با توجه به اینکه این شرکت یکی از زبان نفهم ترین شرکتها در امر جمع اوری سرویس و ازار مشترک محسوب میشه، بهترین راه تخلیه ثبت درخواست تخلیه در پنل خودتون و گرفتن اسکرین شات و شکایت به 195 با اتچ کردن تصویر درخواست تخلیه که 3 روز ازش گذشته باشه.

در این مدت هم تماس تلفنی برای تخلیه داشته باشید. (حواستونم باشه روز کاری رو در نظر بگیرید)

متاسفانه نه قسمت در خواست سایت کار میکنه بعد از ارسال خطا میده نه قسمت شکایات سایت
حتی زنگ هم زدم بعد حدود نیم ساعت از نفر 14 به اول و وصل کردن به واحد مربوطه هویج شون کسی نیود ورداره

از موقتی پارس ادغام شد با های وب دقیقا نه عملا تعرفه جذابی داره و نه پشتیبانی درست درمونی

در اولین فرصت جمع آوری میکنم

lordthunder
30-03-2020, 11:55
متاسفانه SNR شون دائما پرش داره!
رفتم دم در رو دستکاری کردم شد 18، فکر کردم مشکل داخلی بوده، بعد یک مدت باز شد 8 و شد 6.5 و ...
مشخص هست از سمت ISP ه مشکل SNR

lordthunder
30-03-2020, 12:03
متاسفانه SNR شون دائما پرش داره!
رفتم دم در رو دستکاری کردم شد 18، فکر کردم مشکل داخلی بوده، بعد یک مدت باز شد 8 و شد 6.5 و ...
مشخص هست از سمت ISP ه مشکل SNR

bsm1992
30-03-2020, 18:05
از وقتی که کرونا شده همه نشستن خونه وضعمون اینه
تبریز مخابرات ائل گلی سرویس 8 مگابیت پارس آفلاین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

milad1993xx
04-04-2020, 12:43
خط منو هنوز تخلیه نکردند! 6م تو سایت درخواست زدم 9م تلفنی ! شکایتم زدم هر روزم زنگ زدم گفتن امروز تخلیه میشه! امروز دوباره زنگ زدم میگه مخابرات تا 15م گفته نه سرویس جدید رانژه میکنیم نه تخلیه از امروز تا 7 روز دیگه تخلیه میشه تازه!

sima_6600
04-04-2020, 14:07
parsoffline شرکت دزد و بیخیال و البته وزیر محترم که از صبح تا شب با هشتگ سازی به دنبال بیت المال هست زیر گوشش داره دزدی کم فروشی میشه و اصلا انگار نه انگار.

lordthunder
10-04-2020, 11:40
این سگ آفلاین عوضی هم مسخره کرده
کلا پشتیبانی ش رو تعطیل کرده
نصف روز قطع ه
فقط تایم می سوزونه
من و خانم م فقط داریم پول اینترنت همراه اول میدیم
پارس آنلاین هم با پولای ما حالش رو می بره

lordthunder
10-04-2020, 11:46
این سگ آفلاین عوضی هم مسخره کرده
کلا پشتیبانی ش رو تعطیل کرده
نصف روز قطع ه
فقط تایم می سوزونه
من و خانم م فقط داریم پول اینترنت همراه اول میدیم
پارس آنلاین هم با پولای ما حالش رو می بره

QSEVEN
10-04-2020, 17:50
پارس آنلاین آشغاله به تمام معنا هستش خدا رو شکر تخلیه کردم ولی با جنگ و دعوا و شکایت و دست به یقه شدن از بس که آدم های دزد و حروم خوری هستن

alidorost
10-04-2020, 18:11
پارس آنلاین آشغاله به تمام معنا هستش خدا رو شکر تخلیه کردم ولی با جنگ و دعوا و شکایت و دست به یقه شدن از بس که آدم های دزد و حروم خوری هستن
سلام شما رفتید چه شرکتی؟

چون شرکتا همه پینگا بالاس یکی هم مثل شاتل فوق العاده گرونه حجماش

mohandes23
10-04-2020, 18:18
سلام شما رفتید چه شرکتی؟

شاتل پینگش خوبه؟

radarz
10-04-2020, 18:25
شرکت خوب و پاسخ گو تو کشور پیدا نمیکنید :):):) مشکل اون سیستم های مزخرف فیلترکنشونه

alidorost
10-04-2020, 18:46
شاتل پینگش خوبه؟

میگن طرح های نقره ایش پینگش خوبه

QSEVEN
10-04-2020, 18:51
سلام شما رفتید چه شرکتی؟

من آسیا تک اومدم والا از پارس آنلاین برای من پینگش بهتر بودش توی پارس انلاین بودم فیفا 20 گاهی 4 تا خط سبز میداد ولی توی بازی به شدت افت داشت یک جورای واقعی نبود پینگش ولی آسیا تک دو تا خط میگیرم ولی توی بازی قابل قبوله نمیشه گفت عالیه ولی خوب از پارس بهتره الان هم حدودا بیست روزی هستش بازی نکردم دیگه قعطی هم فقط توی این 40 روز فقط دو ساعتی داشتم که اونم از مرکز مخابراتی پشتیبانی گفت هستش خلاصه راضیم فعلا پارس انلاین حدود یک سال و نیمه دیگه خراب شده و اضلا به پشمشون هم نیست همون بهتر تخلیه کنید از این آشغال ها
البته من خطم خیلی کشش مداره سرویس 8 گرفتم ولی روی 6 مگ بستمش کلا مرکز مخابراتی دورم یکمی ولی خوب کیفیتش نسبت به چند سال قبل راحت 8 مگ میگرفتم بازم افت کرده امیدوارم زودی بشه تانوما یا vdsl گرفت

Caspian swan
19-04-2020, 14:39
پشتیبانی این شرکت چرا جواب نمیده؟ مسخره ست واقعا.سرعت مگه قرار نبود رایگان تا 16مگ باز بشه؟ تو تهران انجام شده ولی استان قزوین خبری نیست.

Sent from my G8342 using Tapatalk

alidorost
19-04-2020, 14:53
پشتیبانی این شرکت چرا جواب نمیده؟ مسخره ست واقعا.سرعت مگه قرار نبود رایگان تا 16مگ باز بشه؟ تو تهران انجام شده ولی استان قزوین خبری نیست.

اقا کلا شرکته تعطیله
من 4 ساعت نتم قطع شد زنگ میزدم اصلا تلفن گویا هم وصل نمیشد

پیامک دادم وزیر ارتباطاتبهم جواب داد گفت پیگیری میشه
دو روز بعد زنگ زدن خودشون از ترس وزیره که نه به خاطر کروناست ولی باید تلفن گویا میومد و پیگیری میکنیم و... :jealous:

moriss
19-04-2020, 15:43
من جندین ساله پارس انلاین استفاده میکنم. چندروزه سرویسم تمام شده و وقتی قیمتها رو بررسی کردم تصمیم گرفتم از های وب بخرم چون به نسبت حجم وسرعت به صرفه تر بود

ولی توی پیج اینستای های وب دیدم همه از سرعت و قطعی شاکی هستن متاسفانه. شرکتهای دیگه هم همینجور. اسیاتک که یکی از اقوام داره و بشدت ناراضی بود. حتی نمیتونست خط رو تخلیه کنه اینقدر پشتیبانی ضعیفی داشت که در نهایت مجبور شد خط تلفن بخره تا شرکت رو عوض کنه!!

حالا خودم دنبال تخیله خط بودم و دیدم که پشتیبانی پارس انلاین هم افتضاحه. تو این سالها اصلا سروکارم به پشتیبانی نیفتاده بود و از سرویس هم راضی بودم. نمایندگی شهرمون هم جمع شده و ناچارا باید با همون شماره مسخره 1585 تماس بگیرم

جالب اینجاست یه بار زنگ زدم اعلام کرد با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید. زنگ زدم به شماره نمایندگی مشهد اونم اعلام کرد با 1585 تماس بگیرید!!!

ضمنا من مشکل افت سرعت و قطعی نداشتم نمیدونم دوستان چرا اینقدر شاکی هستن. من سرویس 8 مگ داشتم و سرعت دانلودم همیشه روی 1 بود

alidorost
19-04-2020, 17:35
من جندین ساله پارس انلاین استفاده میکنم. چندروزه سرویسم تمام شده و وقتی قیمتها رو بررسی کردم تصمیم گرفتم از های وب بخرم چون به نسبت حجم وسرعت به صرفه تر بود

ولی توی پیج اینستای های وب دیدم همه از سرعت و قطعی شاکی هستن متاسفانه. شرکتهای دیگه هم همینجور. اسیاتک که یکی از اقوام داره و بشدت ناراضی بود. حتی نمیتونست خط رو تخلیه کنه اینقدر پشتیبانی ضعیفی داشت که در نهایت مجبور شد خط تلفن بخره تا شرکت رو عوض کنه!!

حالا خودم دنبال تخیله خط بودم و دیدم که پشتیبانی پارس انلاین هم افتضاحه. تو این سالها اصلا سروکارم به پشتیبانی نیفتاده بود و از سرویس هم راضی بودم. نمایندگی شهرمون هم جمع شده و ناچارا باید با همون شماره مسخره 1585 تماس بگیرم

جالب اینجاست یه بار زنگ زدم اعلام کرد با نمایندگی شهرتون تماس بگیرید. زنگ زدم به شماره نمایندگی مشهد اونم اعلام کرد با 1585 تماس بگیرید!!!

ضمنا من مشکل افت سرعت و قطعی نداشتم نمیدونم دوستان چرا اینقدر شاکی هستن. من سرویس 8 مگ داشتم و سرعت دانلودم همیشه روی 1 بود
من پینگم روش خیلی خوبه
سرعتمم بالا نمیتونم اصن بگیرم خطم 5 مگه نهایتا

اما پشتیبانی کلا داغونه

قطع نمیشه قطع که میشه دیگه روانیت میکنه مدام قطع و و زمان زیاد قطع
حجمشم دزدی خیلی داره من داخلی دان میکنم نمیزنه خارجی کم میکنه کلا بیشتر کم میکنه

بخاطر پینگ روشم چون پینگش واقعا پایینه

moriss
19-04-2020, 22:31
من پینگم روش خیلی خوبه
سرعتمم بالا نمیتونم اصن بگیرم خطم 5 مگه نهایتا

اما پشتیبانی کلا داغونه

قطع نمیشه قطع که میشه دیگه روانیت میکنه مدام قطع و و زمان زیاد قطع
حجمشم دزدی خیلی داره من داخلی دان میکنم نمیزنه خارجی کم میکنه کلا بیشتر کم میکنه

بخاطر پینگ روشم چون پینگش واقعا پایینه

پشتیبانی رو حق داری البته همه ضعیفن فقط این نیست

یکی از اقوام اسیاتک داشت میخواست شرکت رو عوض کنه دستش به هیچ جا بند نبود از اخر خط تلفنشو عوض کرد از مخابرات نت گرفت به امید اینکه بهتر بشه ولی از چاله دراومد افتاد تو چاه:دی

از نظر سرعت انصافا من تو این مدت از پارس انلاین راضیم . قطعی هم نداشتم خداروشکر

شما پینگت چنده الان؟

پینگ من الان روی سرور داخلی حدود 44 هست

alidorost
20-04-2020, 00:03
پشتیبانی رو حق داری البته همه ضعیفن فقط این نیست

یکی از اقوام اسیاتک داشت میخواست شرکت رو عوض کنه دستش به هیچ جا بند نبود از اخر خط تلفنشو عوض کرد از مخابرات نت گرفت به امید اینکه بهتر بشه ولی از چاله دراومد افتاد تو چاه:دی

از نظر سرعت انصافا من تو این مدت از پارس انلاین راضیم . قطعی هم نداشتم خداروشکر

شما پینگت چنده الان؟

پینگ من الان روی سرور داخلی حدود 44 هست

پینگ داخلی من 20 هست
پینگ بازی مثلا رینبو 83 تا 93
الته من پروفایل گیم رو زنگ زدم فعال کرده وگرنه پینگم مثل شما میبود (پروفایل گیم رایگانه)

David4None
20-04-2020, 02:20
قطعی اینترنت پارس بیشتر درونی اتفاق میوفته ینی آی پی دارید و کانکت هستید ولی نت از رو خط میره یا سرعت افت میکنه و شما باید ریست کنید و ای پی جدید بگیرید تا بهتر بشه کلا کانکشن پارس انلاین ضعیفه توی دانلود به چشم نمیاد ولی تو بازی یا ریموت دسکتاپ و.. بخاطر پکت لاست و پینگ reconnect میشه
پارس انلاین هم با های وب ادغام شده و این مشکل روی های وب هم حتما هست حتی دی ان اس های دیفالت پارس الان از های وبه پس بهتره با اطمینان این شرکت و انتخاب کنید

بهترین کاری میتونین بکنید برای انتخاب اینترنت به نظر من در حال حاضر چون هر شرکت تو هر شهر و استان میزان کیفیتش فرق میکنه به سایت نت سنج پلاس که راه انداختن سر بزنین و میزان شکایات و رتبه شرکت و ببینید تا حد زیادی کمک میکنه به انتخابتون

در مورد تخلیه من هم به تهران زنگ زدم کسی پاسخ گو نبود به نمایندگی شهر زنگ زدم و بعدش 195 شکایت کردم حدود 72 ساعت جمع آوری شد
و در 195 هم پیگیری اعلام شد:worried:

arsinn
24-04-2020, 20:48
پارس انلاین من یکسال داشتم از بابت قطعی و این چیزها مشکل نداشت و خوب بود اما دوتا مشکل هم داشت اول همونی که دوستمون هم اشاره کردن گاهی وقتها یکهو افت سرعت میکرد و مجبور بودی مودم رو روشن خاموش کنی تا ای پی تغییر کنه و درست میشد. اما مشکل اصلی من با این شرکت که خیلی هم برام مهم بود اکثر فیلتر شکن ها روش کار نمیکردن مثلا همونی که با نت مخابرات یا نت موبایل براحتی وصل میشدم با پارس نمیشد یا بسیار افت سرعت داشت . گوگل پلی فقط صبح ها میشد بهش وصل بشی از ظهر به بعد دانلود ازش کیلوبایتی میشد. درکل بیشتر اینترانت بود تا اینترت و پهنای باند خارجیش رو شدیدا محدود شده ارایه میکردن و فقط سرعت داخلیش در حد اسمی که می‌فروختند بود . منکه ازش راضی نبودم و با پایان دوره تمدید نکردم.

resss
24-04-2020, 21:49
سلام دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنید
من سرویس 8 مگابیت پار آنلاین خریدم 6 ماهه
ولی مشکل من اینه snr margin خط من 6 هست و سرعت 512 بیشتر نمیکشه
با پشتیبانی صحبت کردم میگه فاصله شما ار مرکز مخابراتی زیاده نویز خط برای همین بالاس
البته 3 مرکز مخابراتی به فاصله 1.5 کیلومتری من وجود داره به نظرتون میشه خط تلفنمو رو درخواست بدم مرکز مخابراتیشو عوض کنن یا تلفن از مرکز مخابراتی نزدیکتر بخرم و سرویسمو انتقال بدم روی اون خط؟

David4None
24-04-2020, 23:38
سلام دوستان
ممنون میشم راهنماییم کنید
من سرویس 8 مگابیت پار آنلاین خریدم 6 ماهه
ولی مشکل من اینه snr margin خط من 6 هست و سرعت 512 بیشتر نمیکشه
با پشتیبانی صحبت کردم میگه فاصله شما ار مرکز مخابراتی زیاده نویز خط برای همین بالاس
البته 3 مرکز مخابراتی به فاصله 1.5 کیلومتری من وجود داره به نظرتون میشه خط تلفنمو رو درخواست بدم مرکز مخابراتیشو عوض کنن یا تلفن از مرکز مخابراتی نزدیکتر بخرم و سرویسمو انتقال بدم روی اون خط؟

سلام
این مشکل و یکی از کاربران p30world با راه حلش کامل تو تاپیک نویز خط ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])توضیح داده خوندنش خالی از لطف نیست:thumbsup:

moriss
26-04-2020, 10:01
دوستان الان پارس انلاین بسته های اینترنت رو 40درصد تخفیف زده ولی توی پنل کاربری نمیشه خرید کرد و باید درخواست داد که اونم سرکاریه

کسی راه حلی داره؟

moriss
26-04-2020, 10:40
دوستان الان پارس انلاین بسته های اینترنت رو 40درصد تخفیف زده ولی توی پنل کاربری نمیشه خرید کرد و باید درخواست داد که اونم سرکاریه

کسی راه حلی داره؟

Caspian swan
26-04-2020, 12:02

کسی راه حلی داره؟اگه تو پنل نمیشه پس فقط برای کاربرای جدیده

971971
26-04-2020, 14:54

کسی راه حلی داره؟
با 40 درصد تخفیف هم چند برابر گرانتر از دیگر شرکتها است، به نظرم بهترین راه حل جمع آوری سرویس و استفاده از جشنواره های خیلی جذابتر شرکتهای دیگر است.

moriss
27-04-2020, 11:06
با 40 درصد تخفیف هم چند برابر گرانتر از دیگر شرکتها است، به نظرم بهترین راه حل جمع آوری سرویس و استفاده از جشنواره های خیلی جذابتر شرکتهای دیگر است.

بله قیمت شرکتهای دیکه مث های وب به مراتب به صرفه تر هست ولی درحال حاضر پروسه تخلیه خط و این چیزا خیلی زمانبر هست. ضمن اینکه من سالهاست پارس انلاین دارم و از سرعت و کیفیتش راضی هستم. شرکتهای دیگه شناختی ندارم و ممکنه منطقه ما کیفیت مطلوبی نداشته باشن. بعضی ها مث شاتل و اسیاتک و مخابرات که اطرافیانم دارن راضی نیستن.

moriss
27-04-2020, 12:47
امروز سرعت دانلودم ثابت روی 1.35 بود :cool:
سرویس 8 مگ

Mehran14233
29-04-2020, 23:47
دو سه روزه که اینستاگرام کند شده و ویدئو ها رو به زحمت میشه دید

سرعت اینترنت خوبه فقط اینستاگرام مشکل داره

نمیدونم مشکل پارسانلاینه یا مشکل سراسریه و برای همه آی اس پی ها و اپراتورهاست

moriss
03-05-2020, 07:19
دو سه روزه که اینستاگرام کند شده و ویدئو ها رو به زحمت میشه دید

سرعت اینترنت خوبه فقط اینستاگرام مشکل داره

نمیدونم مشکل پارسانلاینه یا مشکل سراسریه و برای همه آی اس پی ها و اپراتورهاست

فک میکنم مشکل سراسری باشه
اینستاگرام بعضی وقتها اینجوری میشه با اینکه سرعت دانلودم همچنان بالاست

David4None
03-05-2020, 13:44
فک میکنم مشکل سراسری باشه
اینستاگرام بعضی وقتها اینجوری میشه با اینکه سرعت دانلودم همچنان بالاست
نه رو شاتل اوکیه ، ای پی جدید بگیرید(ریست کنید) dns کانکشنتونم عوض کنید ببینید بهتر نمیشه

al pacino_masoud
08-05-2020, 15:37
کسی میدونه این طرحی که گذاشته 360 گیگ ماهانه است یا واسه کل دوره هست؟

971971
08-05-2020, 16:12
کسی میدونه این طرحی که گذاشته 360 گیگ ماهانه است یا واسه کل دوره هست؟
برای کل دوره است که برای هر ماه 30 گیگ می افتد یعنی تقریبا یک سوم حجم سرویس با قیمت مشابه در صبانت

zed2
19-05-2020, 09:51
بهم اس ام زدن گفتن بخاطر ارتقا تجهیزات فعلا اینترنت ندارین تا حدود 72 ساعت ....
امیدوارم سرعت اپلودش بهتر شه -:n09:

zed2
19-05-2020, 10:08
تکراری شد.:»

alidorost
19-05-2020, 12:34
بهم اس ام زدن گفتن بخاطر ارتقا تجهیزات فعلا اینترنت ندارین تا حدود 72 ساعت ....
امیدوارم سرعت اپلودش بهتر شه -:n09:

ارتقاء تجهیزات برای چی؟
امروز پینگ من شده 300!

mohandes23
19-05-2020, 13:12
ارتقاء تجهیزات برای چی؟
امروز پینگ من شده 300!
پینگت با المان چنده؟روزای خوب

alidorost
19-05-2020, 14:54
پینگت با المان چنده؟روزای خوب

نگاه پینگ من کلا خوبه اما به بحرین و امستردام حداقل 200 تا اضافه شده×!
پینگ دبی 60~50
پینگ فرانسه و المان و اینا 90~115
(تو رینبو 83)

mohandes23
19-05-2020, 16:26
نگاه پینگ من کلا خوبه اما به بحرین و امستردام حداقل 200 تا اضافه شده×!
پینگ دبی 60~50
پینگ فرانسه و المان و اینا 90~115
(تو رینبو 83)
مسیر رو چه طور میشه فهمید که از ترکیه و شمال ایران هست یا امارات؟پینگ منم جدیدا با المان همین 90 ایناس می خوام ببینم از کدوم مسیر این پینگو میده

شهرنوش.انوار
19-05-2020, 16:30
مسیر رو چه طور میشه فهمید که از ترکیه و شمال ایران هست یا امارات؟پینگ منم جدیدا با المان همین 90 ایناس می خوام ببینم از کدوم مسیر این پینگو میده
CMD رو باز کنید این دستورو بزنین:
[tracert [ip maghsad
یعنی مثلا :
tracert 8.8.8.8

شهرنوش.انوار
19-05-2020, 16:33
مسیر میشه این:

vahooli
21-05-2020, 13:57
مزخرفترین شرکت شده پارس آنلاین .تعجب میکنم اینجا همه سکوتن ! برید پیج اینتاگرام شرکت ببینید چه وضعی درست کردن . شما اگه زنگ بزنید پشتیبانی میشه گفت هیچ کس پاسخگوتون نیست ! من بعد از ده بار تماس بلخره یکی جواب داد اونم با لحن بد !! یعنی ادغام با های وب سقوط آزادی شد برای برند پارس آنلاین !

این وضعیت سرعت از امروز ظهر !!! پینگ و سرعتو داشته باشید ...

2136au
21-05-2020, 16:23
مزخرفترین شرکت شده پارس آنلاین .تعجب میکنم اینجا همه سکوتن ! برید پیج اینتاگرام شرکت ببینید چه وضعی درست کردن . شما اگه زنگ بزنید پشتیبانی میشه گفت هیچ کس پاسخگوتون نیست ! من بعد از ده بار تماس بلخره یکی جواب داد اونم با لحن بد !! یعنی ادغام با های وب سقوط آزادی شد برای برند پارس آنلاین !

از وقتی های وب پارس انلاین رو خریده. های وب هم آشغال به تمام معنی شده. قبلا پشتیبانی زنگ میزدی هم تو صف نبودی هم کارشناساشون جواب میدادن. الان هم 50 نفر تو صفن هر وقت که زنگ بزنی. هم اینکه یه عده گاو نفهم رو که مثل مجسمه میمونن گذاشتن برا پشتیبانی . اول که میپرسن شما مال کدوم شرکتی ! بعدش که کد ملی رو میدی بهشون میگن ما تیکت ثبت کردیم باهاتون تماس میگیرن. 3 4 روز بعد های وب تماس میگیره باهام :| اخه تیکت ثبت کردنو که منم بلدم خودم برم تو پنلم ثبت میکنم . این چه پشتیبانی 24 ساعت 7 روز هفته ی ؟!
الان از 3 شنبه ظهر چراغ اینترنتم خاموش شده اینترنت ندارم. 100 بار زنگ زدم هی میگن تماس میگیرن باهاتون تماس میگیرن :|
ای ****م به اون شرکتتون

vahooli
21-05-2020, 16:53
از وقتی های وب پارس انلاین رو خریده. های وب هم آشغال به تمام معنی شده. قبلا پشتیبانی زنگ میزدی هم تو صف نبودی هم کارشناساشون جواب میدادن. الان هم 50 نفر تو صفن هر وقت که زنگ بزنی. هم اینکه یه عده گاو نفهم رو که مثل مجسمه میمونن گذاشتن برا پشتیبانی . اول که میپرسن شما مال کدوم شرکتی ! بعدش که کد ملی رو میدی بهشون میگن ما تیکت ثبت کردیم باهاتون تماس میگیرن. 3 4 روز بعد های وب تماس میگیره باهام :| اخه تیکت ثبت کردنو که منم بلدم خودم برم تو پنلم ثبت میکنم . این چه پشتیبانی 24 ساعت 7 روز هفته ی ؟!
الان از 3 شنبه ظهر چراغ اینترنتم خاموش شده اینترنت ندارم. 100 بار زنگ زدم هی میگن تماس میگیرن باهاتون تماس میگیرن :|
ای ****م به اون شرکتتون

دقیقا پشتیبانی پارس هم همین شده !

الان سایر دوستان امروز مشکل ندارن پارس آنلاین ؟ پینگ 400 500 سرعت زیر یک مگ ؟

arsinn
22-05-2020, 10:50
پینگ 400 چه خبره این پارس آفلاین! خوبه که ازش کوچ کردیم هرچند همون موقع قبل از ادغام هم همچین مالی نبود فیلتر شکنها که 99 درصدشون کار نمیکردند پینگ هم حالت خوبش 100_140 بود. الان با مخابرات پینگ زیر 50 دارم

...Moein...
23-05-2020, 16:26

برای من که کاملا اوکیه
سرعت هم خودم گفتم روی 8 مگ ببندن برای همین 7 مگ سرعت داده(اگه بخوای 8 مگابیت سرعت بگیری باید بگی روی 10 مگابیت ببندن)

Sorrow_X
23-05-2020, 17:44
برای من که کاملا اوکیه
سرعت هم خودم گفتم روی 8 مگ ببندن برای همین 7 مگ سرعت داده(اگه بخوای 8 مگابیت سرعت بگیری باید بگی روی 10 مگابیت ببندن)

پارس انلاینم مگه annex m داره ؟ آپلودتون بالاست

...Moein...
24-05-2020, 00:19
پارس انلاینم مگه annex m داره ؟ آپلودتون بالاست
از وقتی آپلودمو روی 2 مگ گفتم ببندن اوتوماتیک annex m میگیره

AmirH_7
24-05-2020, 13:06
سلام
دوستان یه سوال فنی...
من تا الان از سرویس 8مگ 90 گیگ+شبانه استفاده میکردم... که کم میارم میخوام تغییرش بدم
حالا سرویس 16 مگ 200گیگ+شبانه 90 تومانه
بعد سرویس 4 مگ 200 گیگ+شبانه 93 تومانه (یه آرم گیمینگ رو سرویس خورده) خواستم ببینم این سرویس مثلا پروفایل گیمینگ_ پینگ بهتری چیزی داره یا الکی الکی گرون تره :hmm:
از بابت سرعت و خط تلفن اینا هم خدا رو شکر مشکلی ندارم فعلا
بعد برا شبانه هم یه ترافیک معینی تعریف کرده ولی فکر کنم نا محدوده درسته؟؟!!
مرسی

pipo4713
24-05-2020, 14:10
دقیقا پشتیبانی پارس هم همین شده !

الان سایر دوستان امروز مشکل ندارن پارس آنلاین ؟ پینگ 400 500 سرعت زیر یک مگ ؟

من در سامانه ۱۹۵ شکایت کردم در مورد این موضوع و هر روز دارن با من تماس میگیرن تا دلجویی بشه،گفتن سازمان در جریانه که گفتم به من ربطی نداره سازمان میدونه یا نه من مشترک هستم و باید من در جریان باشم میتونید در اینستاگرام یا بصورت پیامک به مشتری اعلام کنید و عذر خواهی کنید،در انتها با اپراتور بحثم شد و گفتم تا اینکار رو انجام دید من از شکایت صرفنظر نمیکنم و حتی اگه بسته بشه باز اینکار رو انجام میدم،در شکایت درج کرد و من هم درخواست ورود سازمان رو کردم تا مشکل رو حل کنه،در دست بررسی قرار گرفت باز... پیشنهاد میکنم شما دوستان هم شکایت کنید و بگید پشتیبانی وجود نداره و مفهوم پشیتبانی تلفنی یعنی همون لحظه مورد بررسی قرار بگیرم.. لطفا انجام بدید دوستان

Caspian swan
24-05-2020, 15:03
سلام
دوستان یه سوال فنی...
من تا الان از سرویس 8مگ 90 گیگ+شبانه استفاده میکردم... که کم میارم میخوام تغییرش بدم
حالا سرویس 16 مگ 200گیگ+شبانه 90 تومانه
بعد سرویس 4 مگ 200 گیگ+شبانه 93 تومانه (یه آرم گیمینگ رو سرویس خورده) خواستم ببینم این سرویس مثلا پروفایل گیمینگ_ پینگ بهتری چیزی داره یا الکی الکی گرون تره :hmm:
از بابت سرعت و خط تلفن اینا هم خدا رو شکر مشکلی ندارم فعلا
بعد برا شبانه هم یه ترافیک معینی تعریف کرده ولی فکر کنم نا محدوده درسته؟؟!!
مرسیبله،پینگ بهتری خواهید داشت.ولی در کل با تجربه شخصی خودم، شرکت پارس آنلاین پشتیبانی خوبی نداره اخیرا.

AmirH_7
24-05-2020, 16:04
بله،پینگ بهتری خواهید داشت.ولی در کل با تجربه شخصی خودم، شرکت پارس آنلاین پشتیبانی خوبی نداره اخیرا.

داداش مطمنی دیگه؟؟(از بابت پینگ)
چون اگه این سرویس رو بگیرم خطم تا 8 مگ بازه
ولی اگه 16 مگ رو بگیرم خطم تا 16 رو کشش داره برا همین میگم الان تقریبا تو رینبو پینگم 95 تا 120 عه بدون پروفایل گیمینگ!!!

Caspian swan
24-05-2020, 19:23
داداش مطمنی دیگه؟؟(از بابت پینگ)
چون اگه این سرویس رو بگیرم خطم تا 8 مگ بازه
ولی اگه 16 مگ رو بگیرم خطم تا 16 رو کشش داره برا همین میگم الان تقریبا تو رینبو پینگم 95 تا 120 عه بدون پروفایل گیمینگ!!!شما هر سرعتی بخری برات تا 16 باز میذارن، در مورد پینگ هم برای من بعد از تغییر به پروفایل گیمینگ پینگ بهتر شد

alidorost
25-05-2020, 11:46
یه سوالی دارم این که درست کردن pingpath یه بازی یا نرم افزار به عهده ی وزارت ارتباطات هست یا isp ؟ مثلا من زنگ بزنم پارس انلاین بگم پینگ فلان بازی بالاست چون راه ارتباطیشو بهینه نکردید درستش میکنن؟

ALIRK
25-05-2020, 12:59
یه سوالی دارم این که درست کردن pingpath یه بازی یا نرم افزار به عهده ی وزارت ارتباطات هست یا isp ؟ مثلا من زنگ بزنم پارس انلاین بگم پینگ فلان بازی بالاست چون راه ارتباطیشو بهینه نکردید درستش میکنن؟

درمرحله اول دست زیر ساخته و اصلا بجای نمیرسی
در مرحله دوم دست isp
و تجهیزاتی که استفاده میکنه
در مرحله سوم سمت شما

پیشنهاد میکنم از نت های دیگه هم تست بزنی ببینی اونها چطوری هستن
مثلا خودم در بیشتربازی ها مشکل دارم و همه رومحک زدم دیدم راه چاره ای نیست

mohandes23
25-05-2020, 13:38
درمرحله اول دست زیر ساخته و اصلا بجای نمیرسی
در مرحله دوم دست isp
و تجهیزاتی که استفاده میکنه
در مرحله سوم سمت شما

پیشنهاد میکنم از نت های دیگه هم تست بزنی ببینی اونها چطوری هستن
مثلا خودم در بیشتربازی ها مشکل دارم و همه رومحک زدم دیدم راه چاره ای نیست
داداش شما تونستی بفهمی مسیر از سمت امارات هست یا ترکیه؟

number-1
30-05-2020, 09:24
دوستان یک عدد کد تخفیف موجوده البته برای فروش
خواستین پی ام بدین
8 مگ 6 ماهه
210 گیگ + 690 گیگ شبانه

majidli
06-06-2020, 17:06
سلام
کسی مشکل حجم دزدی این شرکت رو حس کرده؟:worried:

majidli
06-06-2020, 17:11
سلام

mjavad205
06-06-2020, 19:49
سلام
من یک سال و نیم پیش پارس بودم و واقعا قابل حس بود
مصرفم رو با لب تاب و گوشی چک میکردم و ی اختلاف زیادی با پارس داشت سر همینم تخلیه کردم
الان شاتلم این مشکل وجود نداره

alidorost
06-06-2020, 21:33
سلام

fبا تمام وجود
چندین ماهه این طوریه دو ماه اخیر وحشتناک مصرف میشه
هیچ راهی هم برا اثباتش نیس

majidli
07-06-2020, 12:05
درخواست جمع اوری سرویس دادم

خیلی تابلو دارن حجم دزدی میکنن 10 گیگ میخرم 20 تومن میشه یه هفته ای تموم میشه!!

های وب رفیقم داره یه ماهه 200 گیگ بین الملل میده 50 تومن

IRAN_KING
08-06-2020, 15:54
از دیروز نمیدونم از چیه اینترنت مدام قطع میشه snr میاد زیر 5 باز میاد بالا وصل میشه !؟ فقط میدونم از سمت من نیست مودم دیگه هم همینه ...

magidp
09-06-2020, 10:09
از دیروز نمیدونم از چیه اینترنت مدام قطع میشه snr میاد زیر 5 باز میاد بالا وصل میشه !؟ فقط میدونم از سمت من نیست مودم دیگه هم همینه ...
خط منم دیروز اینجوری شد ، کسایی که پارس هستن میدونن این مرض خیلی وقته هست

amintamizi
11-06-2020, 14:47
سلام . دوستان من نتم پریروز هفت هشت ساعت قطع شد از وقتی هم که وصل شده اکثر قندشکن هام قطع شده بقیه هم این مشکل دارید ؟؟

vahooli
12-06-2020, 11:57
کلا پیج پارس تو ایسنتا خیلی باحال شده .هر پستی میذاره صدتا کامنت نازضایتی زیرش پست میشه .کلا نمیدونم برم شرکت دیگه ای یا همشون همین وضعن

sasan.69
12-06-2020, 17:48

های وب هم همینطوره و علاوه بر این کشش خط هم پایین اومده

971971
13-06-2020, 10:27
کلا پیج پارس تو ایسنتا خیلی باحال شده .هر پستی میذاره صدتا کامنت نازضایتی زیرش پست میشه .کلا نمیدونم برم شرکت دیگه ای یا همشون همین وضعن
کیفیت از منطقه‌ای به منطقه دیگر فرق می‌کند ولی اگر از کیفیت راضی نیستید می توانید ریسک کنید و به شرکت دیگر بروید، لااقل می توانید از سرویسهای جشنواره شرکتهای دیگر با تعرفه خیلی کمتر استفاده کنید، اگر راضی نبودید هم می توانید توسط 195 شکایت کنید تا یا مشکل را حل کنند یا پولتان را برگردانند. مخصوصا اگر خط تلفن دیگری دارید ریسکتان کمتر است و لازم نیست برای جمع‌آوری و رانژه معطل شوید.
سایت نت‌سنج پلاس می تواند تصوری در مورد کیفیت سرویس شرکت مورد نظر در استانتان به شما بدهد:

feranko724
28-06-2020, 18:38
سلام دوستان من به اشتباه بسته 100 گیک ترافیک داخلی خریدم ولی ازحجم اصلیم که حدود 4گیک کم میشه درضمن ازاین سرویسم که 3ماه بود 5روزش مونده میشه بسته رو تغییر داد ممنون یکی توضیح بده

feranko724
28-06-2020, 18:43
===========================

zed2
29-06-2020, 09:40
سلام . دوستان من نتم پریروز هفت هشت ساعت قطع شد از وقتی هم که وصل شده اکثر قندشکن هام قطع شده بقیه هم این مشکل دارید ؟؟

از ان موقع من هم یکم مشکل رو پروتوکل ssl و dns ها خوردم و بعضی مواقع لاگین های سایت های عادی هم بدون کره پنیر هم دچار مشکل میشه و ارتباط ایمن نمی شه.

سلام دوستان من به اشتباه بسته 100 گیک ترافیک داخلی خریدم ولی ازحجم اصلیم که حدود 4گیک کم میشه درضمن ازاین سرویسم که 3ماه بود 5روزش مونده میشه بسته رو تغییر داد ممنون یکی توضیح بده

مستقیم زنگ بزن پارس انلاین قبل از اینکه بسته مصرف بشه و اعلام کن بهشون که ببینن می تونند تبدیل کنند یا نه. بخش فروشش و مالی زنگ بزن باسه این مورد فکر کنم سریعتر باشه

feranko724
30-06-2020, 21:16
از ان موقع من هم یکم مشکل رو پروتوکل ssl و dns ها خوردم و بعضی مواقع لاگین های سایت های عادی هم بدون کره پنیر هم دچار مشکل میشه و ارتباط ایمن نمی شه.

مستقیم زنگ بزن پارس انلاین قبل از اینکه بسته مصرف بشه و اعلام کن بهشون که ببینن می تونند تبدیل کنند یا نه. بخش فروشش و مالی زنگ بزن باسه این مورد فکر کنم سریعتر باشه

ممنون 3جا زنگ زدم گفتن هیچ کاری نمیشه کرد از این ببعد دقت میکنم

Sorrow_X
02-07-2020, 17:49
دوستان وضعیت تک کانکشن این شرکت چطوره ؟

ahmadpnu
06-07-2020, 16:36
دوستان وضعیت تک کانکشن این شرکت چطوره ؟

نک کانکشن محدودیت سرعت نداره. تا جایی که سرور مورد نظر اجازه بده سرعت بالا میره

alidorost
14-07-2020, 14:05
آقا بسته های تمام شرکتا گرون شد و به sla 99 و sla 98 تقسیم شد، اما حجم پارس انلاین شد اندازه های وب و دقیقا به همین دلیل میخواتم برم شاتل که دیگه محاله برم

63 تومن 200 گیگ عالی شد برا من

David4None
14-07-2020, 17:31
آقا بسته های تمام شرکتا گرون شد و به sla 99 و sla 98 تقسیم شد، اما حجم پارس انلاین شد اندازه های وب و دقیقا به همین دلیل میخواتم برم شاتل که دیگه محاله برم

63 تومن 200 گیگ عالی شد برا من

اگه منظورت 8مگ هست که فرقش باشاتل میشه 6گیگ (سرویس یکماه 8 مگ شاتل هم 175گیگ به علاوه 5% که میشه 184گیگ اینا):blink:

feranko724
14-07-2020, 20:44
سلام دوستان من همین چندروز پیش سرویس 8مگ 3ماه با شبانه گرفتم چون خطم تا9مگ میکشه سرهمون 8مگ گرفتم امروز داشتم پنل کاربری چگ میکردم دیدم کلن سزویسهاش تغییر کرد کسی سرویس جدیداشو گرفته سرعت همونه که میخری در ضمن به نظرتون از این ببعد کدوم سرویس رو بخرم ممنون یکی راهنمائی کنه

alidorost
15-07-2020, 01:20
اگه منظورت 8مگ هست که فرقش باشاتل میشه 6گیگ (سرویس یکماه 8 مگ شاتل هم 175گیگ به علاوه 5% که میشه 184گیگ اینا):blink:

من دقیقا نفهمیدم کسر 184 از 200 چطور پیش شما میشه 6 ؟؟؟
دوما پینگ پارس برای من خیلی بهتره از شاتل و من فقط مشکل جم داتم که ردست شد

ضمنا بسته ات توی شاتل تموم بشه نمیذاره بسته جدید همون موقع فعال کنی!
و وقتی میری روی کاهش پینگ توی شاتل سرعتتو خیل یکم میکنن بعضی مواقع
و همچنین چند تا شرعت بیشتر نداره شاتل و اما پارس مثلا برا من روی 5 فیکس کرده و یا هر سرعتی بخوام
و بسته انرژی پارس داره که کلی حجم با قیمت کم میگیری

دیگه چی بم به عنوان دلیل موندن روی پارس؟؟؟

David4None
17-07-2020, 19:00
من دقیقا نفهمیدم کسر 184 از 200 چطور پیش شما میشه 6 ؟؟؟
دوما پینگ پارس برای من خیلی بهتره از شاتل و من فقط مشکل جم داتم که ردست شد

ضمنا بسته ات توی شاتل تموم بشه نمیذاره بسته جدید همون موقع فعال کنی!
و وقتی میری روی کاهش پینگ توی شاتل سرعتتو خیل یکم میکنن بعضی مواقع
و همچنین چند تا شرعت بیشتر نداره شاتل و اما پارس مثلا برا من روی 5 فیکس کرده و یا هر سرعتی بخوام
و بسته انرژی پارس داره که کلی حجم با قیمت کم میگیری

دیگه چی بم به عنوان دلیل موندن روی پارس؟؟؟

:laughing: ببخشین اشتباه کردم 16 گیگ

اره یکی از بدی های شاتل سیستم رزروشه اینش خیلی بده
سرویس گیمینگ یا همون کاهش پینگشم تست کردم سرعت فرق نکرده برای من
من خودم بعد عید از پارس اومدم بیرون بخاطر قطعی و سرعت داغون بعد اون 100 گیگ هدیه پینگ و پکت لاستم واقعا بالا بود به خاطر تنوع نداشتن سرویس هم مجبور بودم 16 بگیرم با اینکه خطم 12 بیشتر نمیکشید

ولی به نظر من تجربه شخصیم شاتل سرویس های پایدارتری داره از نظر پینگ و پکت لاست و برای بازی بهتره تا اینجا من چک کردم ولی پارس بیشتر برای دانلود حجیم

پشتیبانی هم که کلا حرف نزنیم بهتره چون نداشت پارس مگه اینکه الان کلا رفته باشه روی های وب الان

در کل هم شرکت ها سرویس هاشون رو بالانس نگه میدارن تا حدودی چه با جشنواره چه طرح های مشترکین فعلی مثلا شاتل برای فعلی ها 200 گیگ 60ت داده این ماه نماواهم که مال شاتله مجانیه ینی نمیشه بگی این بده اون خوبه هر کدوم بسته به نیاز باید انتخاب کرد

البته تو هر مرکز و شهرم فرق داره باید اینم در نظر گرفت

alidorost
17-07-2020, 21:13
:laughing: ببخشین اشتباه کردم 16 گیگ

اره یکی از بدی های شاتل سیستم رزروشه اینش خیلی بده
سرویس گیمینگ یا همون کاهش پینگشم تست کردم سرعت فرق نکرده برای من
من خودم بعد عید از پارس اومدم بیرون بخاطر قطعی و سرعت داغون بعد اون 100 گیگ هدیه پینگ و پکت لاستم واقعا بالا بود به خاطر تنوع نداشتن سرویس هم مجبور بودم 16 بگیرم با اینکه خطم 12 بیشتر نمیکشید

ولی به نظر من تجربه شخصیم شاتل سرویس های پایدارتری داره از نظر پینگ و پکت لاست و برای بازی بهتره تا اینجا من چک کردم ولی پارس بیشتر برای دانلود حجیم

پشتیبانی هم که کلا حرف نزنیم بهتره چون نداشت پارس مگه اینکه الان کلا رفته باشه روی های وب الان

در کل هم شرکت ها سرویس هاشون رو بالانس نگه میدارن تا حدودی چه با جشنواره چه طرح های مشترکین فعلی مثلا شاتل برای فعلی ها 200 گیگ 60ت داده این ماه نماواهم که مال شاتله مجانیه ینی نمیشه بگی این بده اون خوبه هر کدوم بسته به نیاز باید انتخاب کرد

البته تو هر مرکز و شهرم فرق داره باید اینم در نظر گرفت

بله پشتیبانی واقعا دیگه توی پارس معنی نمیده! خود های وب هم همینه
و پکت لاس که پارس معروف بود نداره دیگه همیشه خدا داره
اینم درسته

zed2
18-07-2020, 09:28
سلام دوستان من همین چندروز پیش سرویس 8مگ 3ماه با شبانه گرفتم چون خطم تا9مگ میکشه سرهمون 8مگ گرفتم امروز داشتم پنل کاربری چگ میکردم دیدم کلن سزویسهاش تغییر کرد کسی سرویس جدیداشو گرفته سرعت همونه که میخری در ضمن به نظرتون از این ببعد کدوم سرویس رو بخرم ممنون یکی راهنمائی کنه
من هنوز چک نکردم ببینم تغییرات چیه.:worried:

+
پنجشنبه جمعه ظاهرا کار خودش رو کرده. یک 2 ساعتی لینک دان شده بود ولی بعد از ان نمی دونم چی رو اپدیت/ عوض کردن مشکلات عجیب غریب می یاد رو بعضی سایت ها.
روی یکی از بازی ها هم با پارس انلاین هم ظاهرا timeout می ده در حالی که در شرکت های دیگر همه چی عادی است.
هر کاری کردن ظاهرا برای من یک تغییر مسیر هم رخ داده چون دیگر وقتی می رم سایت پارس انلاین نمی فهمه من کی هستم و باید لاگین کنم ( که البته خوشحالم اینجوری شد، خیلی رو مخم بود این کارشون):hmm: ولی فکر کنم این کار باعث شده مسیر یابی بعضی سرور ها و پروتکل های ارتباطیشون بهم بریزه.

+
ظاهرا بخش لاگین هم نسخه TLS قدیمی دارند استفاده می کند در فایرفکس داره به من اخطار می ده.

zed2
18-07-2020, 10:32
فکر کنم منو سوییچ کردن روی تجهیزات های وب بخاطر همین دیگر پارس انلاین نمی شناسه - برم بعدا چک کنم ببینم رنج ای پی ها رو چی معرفی می کنه.

تا الان که پیش غذاش خوب نبوده:دی

نصف سرور های ts3+ سرور webapi از raceroom رفته رو هوا. خوشبختانه هنوز نرم افزارهای ریموتم سالم است و مشکلی باسه انها ایجاد نکرده.
سرویس هایی که از doh استفاده می کردن یا از tls استفاده می کردن هم ترکیده.
+

تمدید سرویس ها دقیق مثل های وب شده و دیگر بسته شبانه هم نداره و کد رنگ های وب رو داده.

اطلاعیه ای چیزی زدن در این رابطه؟
فکر کنم با این فرمون برن من رو در انتخاب برای تعویض سرویس از انتخاب راحت کردن:دی

alidorost
20-07-2020, 14:38
هر کسی از این بسته های جدید گرفت بیاد بگه ببینیم کیفیت تغییری کرده یا نه؟
فعلا که هر روز داره افتضاح تر میشه

...Moein...
20-07-2020, 15:39
یه مزیت خوبی که پارس آنلاین داشت این بود که توی call of duty warzone پکت لاست نداشت که اونم از وقتی که بسته هارو تغییر دادن رنج ایپی هاشم تغییر کرده به طور کلی نابود شده من که 10 روز دیگه میرم شاتل میگیرم

alidorost
20-07-2020, 16:25
من واقعا میترسم برم یه شرکت دیگه، قبلا های وب داشتم خیلی قطعی داشت
خطمم مخابرات یه کیلومتر اونور تره اما کلا نویزه!

شاتل هم تا قبل اینکه بسته های غیر حجمی بیاد داشتم اون موقع ها جالب نبود

از طرفی هم پارس بسته هاش شده عین های وب حجمش خوب شده اما پکت لاس و قطع و وصلی بیداد میکنه!
از اون طرف میگم شاید بعد خرید این بسته های جدید درست بشه...

گیری کردیم تو این مملکت

farshidtt
21-07-2020, 12:04
پارس آنلاین چرا دوباره شده پارس آفلاین. همش قطعی و وصلی و افت سرعت و بدبختی
منطقه عباس آباد تهران

در فکر رهایی از این سرویس دهنده هستم ولی بقیه هم انگار اوضاع خیلی بهتری ندارن:sad:

alidorost
22-07-2020, 14:23
آقا چه خبره چه وضع نته؟ روانی شدم همش پکت لاس و قطع و وصلی
دارن چیکار میکنن؟

پاره شدم بخدا

Mehran14233
23-07-2020, 16:02
سلام

در قسمت خرید بسته و تمدید قرارداد برای هر سرویس توضیحی اضافه شده

SLA: 98%
این درصد یعنی چی؟ 98 یا 99 بودنش چه فرقی داره؟

و همینطور خدمات نقره ای و برنزی که نوشته شده چطور؟ فرقشون چیه؟

pipo4713
25-07-2020, 18:29
سلام

در قسمت خرید بسته و تمدید قرارداد برای هر سرویس توضیحی اضافه شده

SLA: 98%
این درصد یعنی چی؟ 98 یا 99 بودنش چه فرقی داره؟

و همینطور خدمات نقره ای و برنزی که نوشته شده چطور؟ فرقشون چیه؟

فرق خاصی نمیکنه مثل قبل .. توی جواب دادن پشتیبانی این چیزا فرق داره.. وگرنه کیفیتش مثل سابق هست...

lordthunder
26-07-2020, 23:31
میگم برای شما معمولا چند ساعت از روز سرویس وصل ه؟

alidorost
27-07-2020, 10:31
میگم برای شما معمولا چند ساعت از روز سرویس وصل ه؟

همه روز بعضی روزا ظهر ها یه ساعت قطع میشد و میشه!

lordthunder
31-07-2020, 23:42
کلا دیگه آشغال شده
پارسال خوب بود
خراب کرده شدید
ما کلا بود و نبودش برامون فرق نمی کنه
دائما مجبوریم دیتای موبایل استفاده کنیم
اصلا هم پشتیبانی به درد بخوری نداره

...Moein...
06-08-2020, 19:20
شما هم وقتی اپلود رو 2 مگ میزارید تست میگیرید سرعت اپلود بازم 1 مگه؟یا فقط برای من اینطوریه

ruzbeh1
10-08-2020, 00:35
سلام دوستان،چند تا سوال در مورد پارس آنلاین داشتم، اول اینکه سرعت دانلود سرویس 8 مگ پارس آنلاین روی چند هستش؟( تک لیتک و مولتی کانکشن)،وضعیت پینگ این شرکت چطوری هستش الان؟-پکت لاس داره یا نه ؟ وضعیت قطعی و وصلی این شرکت چطوریه؟ قطع و وصل زیاد داره یا نه؟ و سوال آخر این شرکت با چیلتر ش*ک*ن مشکل نداره ؟ با تشکر

...Moein...
10-08-2020, 15:05
سلام دوستان،چند تا سوال در مورد پارس آنلاین داشتم، اول اینکه سرعت دانلود سرویس 8 مگ پارس آنلاین روی چند هستش؟( تک لیتک و مولتی کانکشن)،وضعیت پینگ این شرکت چطوری هستش الان؟-پکت لاس داره یا نه ؟ وضعیت قطعی و وصلی این شرکت چطوریه؟ قطع و وصل زیاد داره یا نه؟ و سوال آخر این شرکت با چیلتر ش*ک*ن مشکل نداره ؟ با تشکر
مولتی داخلی :

سینگل داخلی :

سینگل frankfurt :

کلا پینگ پارس آنلاین حرف نداره پکت لاست هم نداره ولی قطع و وصلی بعضی مواقع داره مثل isp های دیگه هستش
با چیلترشکن هم مشکلی نداره
شما بگید پینگ کدوم بازی مد نظرتونه تا واستون تست بگیرم

ruzbeh1
10-08-2020, 17:48
مولتی داخلی :

سینگل داخلی :

سینگل frankfurt :

کلا پینگ پارس آنلاین حرف نداره پکت لاست هم نداره ولی قطع و وصلی بعضی مواقع داره مثل isp های دیگه هستش
با چیلترشکن هم مشکلی نداره
شما بگید پینگ کدوم بازی مد نظرتونه تا واستون تست بگیرم
با تشکر فراوان، خط شما روی 16 مگ بسته شده یا 9 مگ؟یک عکس می تونید از صفحه تنظیمات سرعت مودم بزارید؟ سرعت آپلودتون چرا پایین هستش؟ :»

...Moein...
11-08-2020, 03:31
با تشکر فراوان، خط شما روی 16 مگ بسته شده یا 9 مگ؟یک عکس می تونید از صفحه تنظیمات سرعت مودم بزارید؟ سرعت آپلودتون چرا پایین هستش؟ :»

خط روی 9 مگ بسته شده.سرعت اپلود هم روی 2 مگ بسته شده ولی پارس آنلاین حتی با اینکه 2 مگ اپلود بسته شده ته اپلودش 1 مگه از سیستم محدودش کردن

Vahid67
11-08-2020, 07:00
سلام دوستان
کسی از مرکز مخابرات سعادتمند تهران از پارس آنلاین سرویس داره چطوره؟

ruzbeh1
11-08-2020, 10:14
خط روی 9 مگ بسته شده.سرعت اپلود هم روی 2 مگ بسته شده ولی پارس آنلاین حتی با اینکه 2 مگ اپلود بسته شده ته اپلودش 1 مگه از سیستم محدودش کردن
زنگ بزنید به پشتیبانی خط و روی 16 مگ نمی زارن؟ اگه خط و روی 16مگ بزارن بازم سرعت دانلود سرویس 8 مگ نرم افزاری روی 9 مگ محدود شده؟:n16:

IRAN_KING
11-08-2020, 15:02
مولتی
پکت لاس داشتم که بعد شکایت حل شد ! در حال حاضر هم با ف یلتر شکن و اینستگرام مشکل دارم و حتما باید DNS تغییر بدم وگرنه بشدت کنده.

Line Rate - Upstream (Kbps):
768

Line Rate - Downstream (Kbps):
6144