ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

bilmazlar
04-10-2015, 08:27
اینم وضعیت پینگ ساعت 7:45 صبح امروز (تهران، مرکز مخابراتی کاشانی، سرویس حجمی 2 مگ):

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ظاهرن صبح‌ها هنوز خیلی خوبه. (خیلی وقت بود خودم اول صبح رو چک نکرده بودم.

bilmazlar
04-10-2015, 08:46
هر شركتي زير اين سرعت بده ميتونيد شكايت كنيد...
حق ندارن زير سرعت اسمي برن...
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوست عزیز. شما مثل این که قاعده ضریب اشتراک 8:1 رو فراموش کردین. طبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات، جایی که کاربر می‌تونه شکایت کنه از پایین اومدن سرعت سرویسش از سرعت اسمی، وقتیه که سرویس با ضریب اشتراک 1:1 فروخته شده باشه. نه سرویسی که همه ISP تو مشخصاتش می‌نویسن با ضریب اشتراک 8:1. تو این جور مواقع تا زمانی که سرعت سرویس شما کمتر از یک هشتم سرعت اسمی سرویس نشده باشه، دستتون جایی بد نیست.

مثلن، تو سرویس 512 کیلوبیت در ثانیه با ضریب اشتراک 8:1 سرعت شما نباید کمتر از 64÷8 یعنی 8 کیلوبایت در ثانیه بشه.

dj-big
04-10-2015, 11:56
اینم وضعیت پینگ ساعت 7:45 صبح امروز (تهران، مرکز مخابراتی کاشانی، سرویس حجمی 2 مگ):

ظاهرن صبح‌ها هنوز خیلی خوبه. (خیلی وقت بود خودم اول صبح رو چک نکرده بودم.

از تابناک پینگ گرفتی :))))))) ؟
اره این شرکت بیشتر به درد کسایی می خوره که می خوان برن تو تابناک و خبرانلاین وگرنه افت سرعت و قطعی زیاد روی سرور های خارجی داره به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم برای گیم انلاین هم مشکل پیدا می کنید برای دانلود هم مشکل پیدا می کنید پارس انلاین بخرید فقط می تونید تابناک را با سرعت 10 مگ باز کنید .
حتی فیلتر شکن ها هم روی این سرویس هاشون کار نمی کنه .

من که حلالشون نمی کنم امیدوارم بیخ گلوی خودشون و خانوادشون و زن و بچه هاشون گیر کنه .

j-f
04-10-2015, 11:56
دوست عزیز. شما مثل این که قاعده ضریب اشتراک 8:1 رو فراموش کردین. طبق مصوبات سازمان تنظیم مقررات، جایی که کاربر می‌تونه شکایت کنه از پایین اومدن سرعت سرویسش از سرعت اسمی، وقتیه که سرویس با ضریب اشتراک 1:1 فروخته شده باشه. نه سرویسی که همه ISP تو مشخصاتش می‌نویسن با ضریب اشتراک 8:1. تو این جور مواقع تا زمانی که سرعت سرویس شما کمتر از یک هشتم سرعت اسمی سرویس نشده باشه، دستتون جایی بد نیست.

مثلن، تو سرویس 512 کیلوبیت در ثانیه با ضریب اشتراک 8:1 سرعت شما نباید کمتر از 64÷8 یعنی 8 کیلوبایت در ثانیه بشه.
این ضریب اشتراک یک به هشت مگه فقط برای سرویس های نامحدود نیست؟
توی سرویس های محدود، عملا ضریب اشتراک، چیز بی معنی هست، چون مشترک، یه حجم مشخصی برای دانلود داره.

sleeplessness
04-10-2015, 12:27
توی سرویس های محدود، عملا ضریب اشتراک، چیز بی معنی هست، چون مشترک، یه حجم مشخصی برای دانلود داره.

توی محدود هم اعمال میشه

البته باید یه ضریبی وجود داشته که مثلا سرعت در حداکثر 10 درصد از طول دوره به حداقلش برسه اما همچین چیزی وجود نداره و اگه از اول تا اخر دوره سرعت مثلا برای 512 روی 8 کیلوبایت باشه شما حق شکایت نداری

bilmazlar
04-10-2015, 13:21
از تابناک پینگ گرفتی :))))))) ؟
اره این شرکت بیشتر به درد کسایی می خوره که می خوان برن تو تابناک و خبرانلاین وگرنه افت سرعت و قطعی زیاد روی سرور های خارجی داره به هیچ عنوان پیشنهاد نمی کنم برای گیم انلاین هم مشکل پیدا می کنید برای دانلود هم مشکل پیدا می کنید پارس انلاین بخرید فقط می تونید تابناک را با سرعت 10 مگ باز کنید .
حتی ف.ی.ل.تر.شکن ها هم روی این سرویس هاشون کار نمی کنه .

من که حلالشون نمی کنم امیدوارم بیخ گلوی خودشون و خانوادشون و زن و بچه هاشون گیر کنه .

دوست عزیز. بالأخره یکی از کارکردهای مهم اینترنت همین وب‌گردیه که شما با کنایه ازش صحبت می‌کنی.:n01:

اما جدای از شوخی، من به شخصه افت سرعت و قطعی زیاد روی سرورهای خارجی رو تو 3 سال تجربه نکردم. دانلود هم در کل مشکل خاصی نداشتم. اما دیگه دانلود شبانه رایگان نداره که عملن باعث شده برای دانلودرهایی مثل من دیگه توجیه اقتصادی نداشته باشه.

اگه یکی دو تا پست قبلی من رو هم دیده باشین، توضیح دادم که کیفیت اینترنت پارس‌آنلاین (یا اصولن هر ISP دیگه‌ای) بسته به شهر و مرکز مخابراتی متغیره.

ولی در مورد محدودیت‌های بیش از حدی که برای ف.ی.ل.تر.شکن ها و حتی روی پروتکل‌های امنی مثل SSL ایجاد می‌کنن کاملن حرف شما رو تأیید می‌کنم.

فکر کنم شما هم اگه نوع سرویست و شهر و مرکز مخابراتیت رو اعلام کنی بهتره. کلی‌گویی و صدور حکم‌های عمومی، کمکی به بقیه که می‌خوان اطلاعات بگیرن نمی‌کنه.

bilmazlar
04-10-2015, 13:48

نه دوست عزیز.

ضریب اشتراک با دو تا هدف اعمال می‌شه. یکی این که ISP پهنای باند در دسترس خودش رو بهینه‌تر استفاده کنه. علتش هم اینه که کاربرای معمولی با مصرف عادی شاید در طول 24 ساعت شبانه‌روز کمتر از 10 درصد ظرفیت پهنای باند اسمی سرویس‌شون رو استفاده کنن که این به نفع ISP نیست. چون ISP برای کل ظرفیت پهنای باند در طول 24 ساعت هزینه می‌ده به شرکت‌های مخابراتی و زیرساخت. واسه همین می‌آد روی همین پهنای باند به جای 1 نفر مثلن به 8 نفر هم‌زمان همون پهنای باند رو می‌فروشه اما قیمت رو می‌آره پایین‌تر. اینم می‌شه هدف دوم که کاهش قیمت و معقول کردن اون برای کاربره.

حالا اینو گفتم الآن بعضیا می‌آن گیر می‌دن که قیمت اینترنت تو ایران خیلی گرونه و ISP دارن گرون‌فروشی می‌کنن و .... من حرفم نسبیه. شما تفاوت قیمت رو تو سرویس‌های نامحدود که فقط پهنای باند ملاک قیمت‌گذاریه می‌تونین ببنین:

آسیاتک سرویس 512 نامحدود برنزیش رو با قیمت ماهی 36,900 تومن می‌فروشه. این سرویس ضریب اشتراک 8:1 داره.
همین شرکت سرویس 512 نامحدود نقره‌ایش رو با قیمت ماهی 55,900 تومن می‌فروشه. این سرویس ضریب اشتراک 4:1 داره.
سرویس 512 نامحدود طلایی آسیاتک با قیمت ماهی 85,900 تومن فروخته می‌شه. این سرویس هم ضریب اشتراک 2:1 داره.

برای سرویس‌های حجمی اما به خاطر این که در عمل مدیریت ترافیک با خود کاربره، شرکت ضریب اشتراک بالا استفاده می‌کنه. اما برای این که مشکل سرعت لحظه‌ای کمتر بشه، ریت اینا رو چند برابر بالاتر می‌بنده. این جوری هم منت سر کاربر می‌ذاره که سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویست بهت دادم هم به راحتی ضریب اشتراک‌های بالایی مثل 20:1 یا حتی بالاتر رو اعمال می‌کنه و اغلب کاربرا چون استفاده‌شون خیلی کمه و خیلی متوجه این ضریب اشتراک بالا نمی‌شن. این جوری پهنای باند خودش رو بهتر پر می‌کنه.

navid_fo
04-10-2015, 14:02
نه دوست عزیز.

ضریب اشتراک با دو تا هدف اعمال می‌شه. یکی این که ISP پهنای باند در دسترس خودش رو بهینه‌تر استفاده کنه. علتش هم اینه که کاربرای معمولی با مصرف عادی شاید در طول 24 ساعت شبانه‌روز کمتر از 10 درصد ظرفیت پهنای باند اسمی سرویس‌شون رو استفاده کنن که این به نفع ISP نیست. چون ISP برای کل ظرفیت پهنای باند در طول 24 ساعت هزینه می‌ده به شرکت‌های مخابراتی و زیرساخت. واسه همین می‌آد روی همین پهنای باند به جای 1 نفر مثلن به 8 نفر هم‌زمان همون پهنای باند رو می‌فروشه اما قیمت رو می‌آره پایین‌تر. اینم می‌شه هدف دوم که کاهش قیمت و معقول کردن اون برای کاربره.

حالا اینو گفتم الآن بعضیا می‌آن گیر می‌دن که قیمت اینترنت تو ایران خیلی گرونه و ISP دارن گرون‌فروشی می‌کنن و .... من حرفم نسبیه. شما تفاوت قیمت رو تو سرویس‌های نامحدود که فقط پهنای باند ملاک قیمت‌گذاریه می‌تونین ببنین:

آسیاتک سرویس 512 نامحدود برنزیش رو با قیمت ماهی 36,900 تومن می‌فروشه. این سرویس ضریب اشتراک 8:1 داره.
همین شرکت سرویس 512 نامحدود نقره‌ایش رو با قیمت ماهی 55,900 تومن می‌فروشه. این سرویس ضریب اشتراک 4:1 داره.
سرویس 512 نامحدود طلایی آسیاتک با قیمت ماهی 85,900 تومن فروخته می‌شه. این سرویس هم ضریب اشتراک 2:1 داره.

برای سرویس‌های حجمی اما به خاطر این که در عمل مدیریت ترافیک با خود کاربره، شرکت ضریب اشتراک بالا استفاده می‌کنه. اما برای این که مشکل سرعت لحظه‌ای کمتر بشه، ریت اینا رو چند برابر بالاتر می‌بنده. این جوری هم منت سر کاربر می‌ذاره که سرعت بالاتر از سرعت اسمی سرویست بهت دادم هم به راحتی ضریب اشتراک‌های بالایی مثل 20:1 یا حتی بالاتر رو اعمال می‌کنه و اغلب کاربرا چون استفاده‌شون خیلی کمه و خیلی متوجه این ضریب اشتراک بالا نمی‌شن. این جوری پهنای باند خودش رو بهتر پر می‌کنه.
اشون جان کلام را گفت:n09:

kasra2012
04-10-2015, 16:51
دوستان خط من رانژه شد امروز يوزرنيم پسورد ك خودم زنگ زدم گرفتم اما الان ك تو مودم زدم چراغ نت مودم روشنه اما عملا هيچي باز نميشه...مشكل چيه؟
تين vpi و vci براي تهران چنده؟

bardia67m
04-10-2015, 19:44
دوستان خط من رانژه شد امروز يوزرنيم پسورد ك خودم زنگ زدم گرفتم اما الان ك تو مودم زدم چراغ نت مودم روشنه اما عملا هيچي باز نميشه...مشكل چيه؟
تين vpi و vci براي تهران چنده؟

۰ و ۳۵ هست.
البته اول باید تماس بگیرید پشتیبانی خط شما رو فعال کنند. تلفن ۸۲۲۰۱

kasra2012
04-10-2015, 21:35
۰ و ۳۵ هست.
البته اول باید تماس بگیرید پشتیبانی خط شما رو فعال کنند. تلفن ۸۲۲۰۱

زنگ زدم گفت خط شما ارسال شده براي دايري...حالا فردا ساعت اداري دنگ ميزنم باز
خطمو ٩ مگ بستن يعني بيشتر نميكشيده ك ٩ مگه؟

amir_naser
05-10-2015, 01:24
سلام دوستان این جشنواره 62 گیگ 62 هزار تومن کسی گرفته سرعتش چطوره مخصوصا سرعت خارجی قند شکن توش کار میکنه ؟

kasra2012
05-10-2015, 07:23
سلام دوستان این جشنواره 62 گیگ 62 هزار تومن کسی گرفته سرعتش چطوره مخصوصا سرعت خارجی قند شکن توش کار میکنه ؟

من گرفتم اما هنوز وصل نشده
خطمو ك فعلا ٩ مگ بستن

Le0nard0
05-10-2015, 19:59
زنگ زدم گفت خط شما ارسال شده براي دايري...حالا فردا ساعت اداري دنگ ميزنم باز
خطمو ٩ مگ بستن يعني بيشتر نميكشيده ك ٩ مگه؟

مشخصات خطتتو بذار

غول مرحله اخر
05-10-2015, 20:01
سلام
دوستان یه راهنمایی فوری کنید
وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
نسبت به مخابرات و شاتل خوبه یا نه؟
بدی ها و مشکلاتش چیه؟
بنظرتون کوچ کنم بیام سمتش یا نه؟
ممنون

pars20
06-10-2015, 06:12
سلام
وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
بدی ها و مشکلاتش چیه؟
ممنون

خیلی عالیه سرعتش 8 مگه قطعی اصلا نداره من که خیلی راضی هستم .البته بعضی از دوستان شاکی هستن .

reza-habibi
06-10-2015, 08:25
سلام دوستان
من 2 روز دیگه اکانت پارس آنلاینم تموم میشه
میخواستم بدونم به نظرتون همینجا تمدید کنم یا برم آسیا تک یا جای دیگه به خاطر دانلود شبانه رایگان اصلا ارزش داره یا نه ؟
چون بعضی ها میگن مثلا آسیاتک شبانه اش قفل میشه روی سرعت 250 کیلو .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

bilmazlar
06-10-2015, 09:00
سلام دوستان
من 2 روز دیگه اکانت پارس آنلاینم تموم میشه
میخواستم بدونم به نظرتون همینجا تمدید کنم یا برم آسیا تک یا جای دیگه به خاطر دانلود شبانه رایگان اصلا ارزش داره یا نه ؟
چون بعضی ها میگن مثلا آسیاتک شبانه اش قفل میشه روی سرعت 250 کیلو .
ممنون میشم راهنمایی کنید .

من هم مثل شما تا چند وقت دیگه اکانت پارس‌آنلاینم تموم می‌شه و دیگه شبانه رایگان ندارم. شدید دنبال جایی هستم که شبانه رایگان داشته باشه. حداقل شبی بشه 6 گیگ دانلود کرد. اما فعلن جایی رو پیدا نکردم. اکثر شرکت‌ها یا کلن شبانه رایگان رو حذف کردن و به جاش شبانه تخفیف‌دار گذاشتن، مثل همین پارس‌آنلاین، صبانت و داتک، یا شبانه رایگان دارن اما سرعتش به شدت محدود می‌شه. مثل آسیاتک، فن‌آوا، پیشگامان، عصرتله‌کام و ....

درباره آسیاتک چیزی که من مطمئن شدم اینه که شما با سرویس‌های حجمی این شرکت تو شبانه رایگان در اغلب مراکز مخابراتی از سرورهای خارجی سرعتت حداکثر روی 250 کیلوبایته. این سرعت برای سرویس‌های 4مگابیت به بالای این شرکته. تا جایی که مطلع شدم، برای سرویس‌های 2مگابیت و پایین‌تر هم شبانه رایگان نصف سرعت اسمی می‌شه. (من 3 سال پیش آسیاتک سرویس 2مگابیت داشتم، شبانه رایگان سرعتم روی 120 کیلوبایت فیکس می‌شد.)

اما درباره سرعت دانلود از سرورهای داخل کشور نظرات متفاوته. بعضیا می‌گن که اون هم روی همین 250 کیلوبایت فیکس می‌شه، بعضیا می‌گن روی 500 و بعضیا می‌گن برای سرویس 10مگابیتش تا 1مگابیت هم می‌شه از سرورهای داخلی دانلود کرد. تازه روی این که سرور داخلی آیا کل سرورهای داخل کشوره یا فقط سرورهایی که تو دیتاسنتر خود آسیاتکن هم اختلاف نظر وجود داره و ظاهرن تا تست نکنی به نتیجه‌ای نمی‌رسی.

در ضمن، آسیاتک به طور کلی کیفیت اینترنتش از نظر وب‌گردی و پینگ هم تعریف چندانی نداره. پینگ بالای 300 میلی‌ثانیه یعنی تعطیل. (البته پارس‌آنلاین هم الآن بیشتر از3 هفته است که عصرا و شبا وب‌گردی عملن دچار مشکل شده. البته پینگش هنوز هم بالای 250 نمی‌ره. اما ف.ی.ل.تر.شکن‌هایی که من استفاده می‌کردم هم مرتب قطع و وصل می‌شن.)

kasra2012
06-10-2015, 10:16
سلام
وضعیت پارس آنلاین چطوره؟
بدی ها و مشکلاتش چیه؟
ممنون

منم سرويسم ديروز وصل شد خيلي خيلي راضيم
سرعت هم خطو ٩ مگ بستن و سرعت دانلود حدود ١ مگه با idm چه صبح چ عصر چ شب پينگ هم ٨.٨.٨.٨ معمولا بين ١٣٠ تا ١٦٠
در كل خيلي راضيم تا الان تنها مشكلم ابن بود ديشب بعضي سايتا مثه اسپيد تست رو باز نميكرد
تهران مركز تندگويان

bilmazlar
06-10-2015, 10:50
منم سرويسم ديروز وصل شد خيلي خيلي راضيم
سرعت هم خطو ٩ مگ بستن و سرعت دانلود حدود ١ مگه با idm چه صبح چ عصر چ شب پينگ هم ٨.٨.٨.٨ معمولا بين ١٣٠ تا ١٦٠
در كل خيلي راضيم تا الان تنها مشكلم ابن بود ديشب بعضي سايتا مثه اسپيد تست رو باز نميكرد
تهران مركز تندگويان

این مشکل باز نشدن سایت‌ها چند هفته است که به وجود اومده. قبلن این مشکل نبود. الآن من حتی بعضی وقتا عکس‌هایی که تو صفحه‌های ویکی‌پدیا هستند رو هم نمی‌بینم. به نظرم مشکل مربوط به ساعت‌های شلوغی عصرها و شب‌هاست. متأسفانه ف.ی.ل.تر.شکن هم از 3 هفته پیش خیلی قطع و وصل می‌شه.

kasra2012
06-10-2015, 11:37
این مشکل باز نشدن سایت‌ها چند هفته است که به وجود اومده. قبلن این مشکل نبود. الآن من حتی بعضی وقتا عکس‌هایی که تو صفحه‌های ویکی‌پدیا هستند رو هم نمی‌بینم. به نظرم مشکل مربوط به ساعت‌های شلوغی عصرها و شب‌هاست. متأسفانه ف.ی.ل.تر.شکن هم از 3 هفته پیش خیلی قطع و وصل می‌شه.

اره تا صبح درست بود از شب خراب شد،..
چيزشكن من ك خوب كار ميكنه ديشب يه يه ربي وصل بودم قطعي نداشت

bilmazlar
06-10-2015, 14:02
اره تا صبح درست بود از شب خراب شد،..
چيزشكن من ك خوب كار ميكنه ديشب يه يه ربي وصل بودم قطعي نداشت

از چه ف.ی.ل.تر.شکنی استفاده می‌کنی؟ من که با این س.ا.ی.ف.ون کار می‌کردم و خوب بود. اما فعلن تعطیل شده. مرتب قطع و وصل می‌شه.

kasra2012
06-10-2015, 16:02
از چه ف.ی.ل.تر.شکنی استفاده می‌کنی؟ من که با این س.ا.ی.ف.ون کار می‌کردم و خوب بود. اما فعلن تعطیل شده. مرتب قطع و وصل می‌شه.

من س ي س ك و ميخرم

alibonyadi9393
06-10-2015, 16:15
نه بابا گند زدن به شبکه. مفتش هم گرونه. الان 4 ساعت فقط سایتهای داخلی باز میشه تو تبریز. هیچ کس هم پاسخگو نیست. خدا لعنتوشون کنه.

kasra2012
06-10-2015, 16:17
سرعت تك كانكشن چطوري تست كنم؟

k1ozil
06-10-2015, 16:27
سرعت تك كانكشن چطوري تست كنم؟

testmy.net

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

migmig3000
06-10-2015, 16:42
منم بدون ...شکن مشکلی ندارم ولی با اون سرعت خیلی داغون میشه

alibonyadi9393
06-10-2015, 16:48
منم بدون ...شکن مشکلی ندارم ولی با اون سرعت خیلی داغون میشه
الان پس از 10 روز سرویس مخابرات فعال شد. همه چی عالیه . این پارس باعث شد 90 تومن برای یه خط و سرویس دوباره هزینه کنم. این سرویس 128 است برابر با 16 مگ پارس است. فیلتر شکن هم مثل اب کار میکنه.

migmig3000
06-10-2015, 18:56
الان پس از 10 روز سرویس مخابرات فعال شد. همه چی عالیه . این پارس باعث شد 90 تومن برای یه خط و سرویس دوباره هزینه کنم. این سرویس 128 است برابر با 16 مگ پارس است. فیلتر شکن هم مثل اب کار میکنه.

مبارکتون باشه شهرما مخابراتش افتضاحه و تو ساعات رایگان صفحه هم به سختی باز میکنه.

k1ozil
06-10-2015, 21:10
دوستان من الان میتونم این طرح دانشجویی ثبت نام کنم و مثلا دوماه دیگه درخواست رانژه رو بفرستن ؟

migmig3000
07-10-2015, 22:58
دوستان من خطم قبلا روی 9 مگ بسته شده بود و مشکلی هم بابت نویز و قطع و وصل شدن نداشتم ولی امروز متوجه شدم سرعتم رو به 4 مگ کاهش دادن! ممنون میشم راهنمایی کنید که خطم تا چند مگ رو میکشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

lamp23
08-10-2015, 00:12
دوستان من خطم قبلا روی 9 مگ بسته شده بود و مشکلی هم بابت نویز و قطع و وصل شدن نداشتم ولی امروز متوجه شدم سرعتم رو به 4 مگ کاهش دادن! ممنون میشم راهنمایی کنید که خطم تا چند مگ رو میکشه:

SNR داون استریم پایینه البته یکم عجیبه آخه Attenuation مقدارش نرماله
وقتی SNR پایین میاد مودم اتوماتیک روی استریم پایین تر لینک میگیره تا کانکشن استیبل باشه و قطع و وصل نشه
شما روی modulation های دیگه امتحان کنید مخصوصا ADSL2+ شاید نتیجه گرفتید اگه نشد با پشتیبانی تماس بگیرید احتمالا درست میشه

migmig3000
08-10-2015, 13:58
SNR داون استریم پایینه البته یکم عجیبه آخه Attenuation مقدارش نرماله
وقتی SNR پایین میاد مودم اتوماتیک روی استریم پایین تر لینک میگیره تا کانکشن استیبل باشه و قطع و وصل نشه
شما روی modulation های دیگه امتحان کنید مخصوصا ADSL2+ شاید نتیجه گرفتید اگه نشد با پشتیبانی تماس بگیرید احتمالا درست میشه

ممنون از راهنماییتون. قسمت ADSL modulation رو روی ADSL2+ گذاشتم و داون استریم به 7مگ رسید.

electronic0nt
09-10-2015, 02:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اردبیل
طرح دانشجویی

- - - Updated - - -

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اردبیل
طرح دانشجویی

alireza20202003
09-10-2015, 04:23
- - - Updated - - -

اردبیل
طرح دانشجویی

ساعت گرفتن تست و همچنین سرور خیلی مهمه ،‌ مثلا من ساعت ۸ شب سرعتم یک دهم الان هم نیست :

kasra2012
09-10-2015, 09:16
ساعت گرفتن تست و همچنین سرور خیلی مهمه ،‌ مثلا من ساعت ۸ شب سرعتم یک دهم الان هم نیست :

به اي پي خيلي ربط داره من رو رنج ٩١ بهترين نت رو دارم
هم پينگ هم سرعت

Firebirds
10-10-2015, 13:48
فیل تر شکن همه مشکل داره ؟
روی اندورید سا ی فو ن کار میکنه؟ روی اندورید الان از بین مجانی ها چی بهتره ؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

electronic0nt
10-10-2015, 21:08

alireza20202003
11-10-2015, 03:09
بالاخره پهنای باند ما رو درست کردن واقعا دیگه خسته کننده شده بود :

eightskh
11-10-2015, 16:12
بالاخره پهنای باند ما رو درست کردن واقعا دیگه خسته کننده شده بود :

چه سرویسی؟
سرعت داخلت چه طور است؟

dj77
11-10-2015, 16:29
بن تخفیف آسیاتک برای ثبت نام جدید موجود می باشد. اطلاعات تکمیلی در امضا

alireza20202003
11-10-2015, 17:11
چه سرویسی؟
سرعت داخلت چه طور است؟

۲ مگ محدود

eightskh
11-10-2015, 17:14
۲ مگ محدود
خطت چند مگ بسته اند؟
عکس از صفحه مودم می گذاری؟
کدام استان است؟

majid67110
12-10-2015, 15:38
سلام
دوستان کسی این طرخ دانشجویی را داره الان ؟
به نظر که خیلی خوب میاد : سه ماه 53 گیگ میشه 53 هزار تومن . فقط یه سوال. این پارس آنلاین الکی ازمون گیگ کم نمی کنه؟
مرسی

- - - Updated - - -

سلام
به نظر که خیلی خوب میاد : سه ماه 53 گیگ میشه 53 هزار تومن . فقط یه سوال. این پارس آنلاین الکی ازمون گیگ کم نمی کنه؟
مرسی

alibonyadi9393
12-10-2015, 15:40
سلام
مرسی

- - - Updated - - -

سلام
مرسی
سلام. برای سایتهای داخلی خوبه ولی برای فیلتر شکن و شبانه باید روش خط بکشی. تقریبا شبیه اینترانته تا اینترنت . از ما گفتن بود.

majid67110
12-10-2015, 16:14
سلام. برای سایتهای داخلی خوبه ولی برای فیلتر شکن و شبانه باید روش خط بکشی. تقریبا شبیه اینترانته تا اینترنت . از ما گفتن بود.
اینجوری که خیلی داعونه. یعنی با چی پی ان و چیلتر شکن اصلا سازگاری نداره؟ سایت های خارجی هم خوب باز نمیکنه ؟

- - - Updated - - -

اینجوری که خیلی داعونه. یعنی با چی پی ان و چیلتر شکن اصلا سازگاری نداره؟ سایت های خارجی هم خوب باز نمیکنه ؟

alibonyadi9393
12-10-2015, 16:23

- - - Updated - - -

نه . من هم پشییمون شدم. رفتم یه خط دیگه از مخابرات گرفتم الان با اینترنت مخابرات کیف میکنم. به دو ستان هم توصیه کنید که نخره چون سرویس را تا 6 ماه جمع نمیکنند. فیلتر شکن هر دقیقه یه بار قطع میشود. اصلا اوضاعی داره. برای سایتخای خبری داخلی و بانکی خوبه وگرنه اصلا ارزش نداره با تست اسپید سرعت با سرور داخلی را 8 مگ نشان میدهد ولی با خارجی در حد 512 کیلو بایته. شبانه هم که نداره 1/3 حساب میشود. بازی انلاین هم مرخصه. دیگه خودتون میدونید.

m_amin
12-10-2015, 17:06
درسته پارس کلا چیز شکن کار نمیکنه همش قطع میشه
کلا ۱-۲ دقیقه وصل میمونه
بدرد نمیخوره اصلا

saeedss
12-10-2015, 19:59
من دزفول خوزستان هستم و این پارس آنلاین دو سه هفته ایه به شدت اعصاب خرد کن شده و مرتب قطع میشه
بقیه نقاط هم همینطوره یا فقط شهر ما اینجوره؟

saeedss
12-10-2015, 20:10
من دزفول خوزستان هستم و این پارس آنلاین دو سه هفته ایه به شدت اعصاب خرد کن شده و مرتب قطع میشه

ESPSV
12-10-2015, 22:04

من اصفهان هستم
قبلا عالی بود الان قابل تحمل نیست
قطعی هیچ وقت نداشتم ولی این چند هفته زیاد
شده پینگ افتضاح شده

- - - Updated - - -

من اصفهان هستم
قبلا عالی بود الان قابل تحمل نیست
قطعی هیچ وقت نداشتم ولی این چند هفته زیاد
شده پینگ افتضاح شده

WhiteHat
13-10-2015, 01:33
پولاتونو تو جیب این شارلاتانا نریزید

faramobile
15-10-2015, 03:11
دوستان هر کسی به هر میزانی ( هررررررر میزان ) امتیاز باشگاه مشتریان پارس آنلاین داره من خریدارم لطفا پیام بزنه

ممنون

hmd
15-10-2015, 10:28
دوستان این سرعت شبانه هم روی همون 16 مگ بسته میشه بعد اینجوری که من حساب کردم هر گیگی شبانه میوفته 1308 تومن درسته ؟

sleeplessness
15-10-2015, 12:20
دوستان این سرعت شبانه هم روی همون 16 مگ بسته میشه بعد اینجوری که من حساب کردم هر گیگی شبانه میوفته 1308 تومن درسته ؟

درسته یک سوم

maniya12
15-10-2015, 15:35
دوستان downstream همه سرویس ها مثلا 128 نامحدود رو هم روی 16مگ میبندن یا نه؟!

alireza3dshadow
15-10-2015, 17:03
دوستان مواظب باشد زهله ترک نشید:n19:
این چی بود اول صبح اومد بالا تو صفحه برای کسی پیش اومد؟؟

Gamemaster
15-10-2015, 17:46
هر وقت پارس میگه پی گیریم بدون کلا یعنی هیچ :n09:
مثل خیلی از دفعات قبلش

- - - Updated - - -

هر وقت پارس میگه پی گیریم بدون کلا یعنی هیچ :n09:
مثل خیلی از دفعات قبلش

mehdi 78
15-10-2015, 20:53

من رفتم تو سایت مایکروسافت این رو دیدم/ گفتم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد فهمیدم مسخره بازی پارس هست.
کوسه گذاشتن که بگن یعنی سیم ها رو کوسه خورده و ...
عکسش هم مال یه کارتونه!!!!!!!!

- - - Updated - - -

من رفتم تو سایت مایکروسافت این رو دیدم/ گفتم چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد فهمیدم مسخره بازی پارس هست.

k1ozil
15-10-2015, 22:45

- - - Updated - - -

باز دم پارس انلاین گرم که قبول داره کیفیتش خراب شده
اسیاتک قبول هم نمیکنه میگه مشکل از طرف خودتونه :-|

ehsan1311
16-10-2015, 17:50
منو پارس انلاین همین الان یهویی :n08:
خوبه سرعت و پینگم به نظرتون؟

migmig3000
16-10-2015, 19:32
دوستانی که کلش بازی میکنید من با پارس آنلاین موقع سرچ مشکل دارم و نسبت به نت سیمکارت مدت سرچ (علامت ذره بین) بیشتر طول میکشه. کسی راه حلی داره؟

senaps
17-10-2015, 00:22
سلام.....
دوستان میشه بگید چطوری میشه از پارس انلاین نامحدود گرفت؟
هزینه هاش به چه صورته؟

سوال دیگه اینکه، اینجور که من تو سایتشون دیدم، چه 128 بگیری و چه شخص شخیص ۲ مگ، بازم بهت 16 یا 6 مگ( اونقد تنوع زیاد بود یادم رفت! ) میدن...
خوب چرا کسی باید بره سرویس ۲ مگ رو بخره اگر سرعت برابر هست؟؟؟

بهترین جایگزین برای نت نامحدود مخابرات برا شخصی که با ۵۱۲ روزی ۳ گیگ(صد درصد ظرفیت اینترنتش!) دانلود میکرده چی میتونه باشه؟)

چرا پارس انلاین توی ایلام نمایندگی نداره؟؟؟؟ شرایط گرفتن نمایندگیش خیلی سخته؟

electronic0nt
17-10-2015, 09:42

bilmazlar
17-10-2015, 09:52
سلام.....
دوستان میشه بگید چطوری میشه از پارس انلاین نامحدود گرفت؟
هزینه هاش به چه صورته؟

سوال دیگه اینکه، اینجور که من تو سایتشون دیدم، چه 128 بگیری و چه شخص شخیص ۲ مگ، بازم بهت 16 یا 6 مگ( اونقد تنوع زیاد بود یادم رفت! ) میدن...
خوب چرا کسی باید بره سرویس ۲ مگ رو بخره اگر سرعت برابر هست؟؟؟

بهترین جایگزین برای نت نامحدود مخابرات برا شخصی که با ۵۱۲ روزی ۳ گیگ(صد درصد ظرفیت اینترنتش!) دانلود میکرده چی میتونه باشه؟)

چرا پارس انلاین توی ایلام نمایندگی نداره؟؟؟؟ شرایط گرفتن نمایندگیش خیلی سخته؟

گرفتن سرویس نامحدود که کاری نداره. موقع ثبت نام سرویسی رو که می‌خوای انتخاب می‌کنی. اونا هم برات فعالش می‌کنن. بعدن که از طریق پنل کاربری می‌تونی هر طرح نامحدود یا حجمی دیگه‌ای که خواستی رو برای دوره‌های بعدی بخری و فعال کنی. هزینه سرویس‌های نامحدود مثل اکثر شرکت‌های دیگه بالاست. قیمت‌ها رو می‌تونی تو این صفحه ببینی:

اون بستن سرویس‌ها تا 16مگ هم سیاست پارس‌آنلاین برای سرویس‌های حجمیه نه نامحدود. سرویس‌های نامحدود یه هدیه سرعت بالاتر از قرارداد دارن که برای هر سرویسی متفاوته. مثلن سرویس 128 نامحدود به جای سرعت اسمی 128 کیلوبیت تا 2مگابیت سرعت هدیه داره. اما اگه ترافیک مصرفی از 5 گیگ رد بشه، سرعت سرویس می‌آد 512 کیلوبیت که تا 3گیگ دیگه می‌تونی با این سرعت استفاده کنی. بعد از اون سرعتت اسمی می‌شه. یعنی همون 128 کیلوبیت قرارداد.

برای سرویس‌های حجمی اما پارس‌آنلاین خط همه رو به شرطی که بکشه، تا 16مگابیت هم می‌بنده. اگه خط این مقدار رو نکشه، پروفایل‌های 12مگابیت، 9مگابیت، 4مگابیت و پایین‌تر هم داره که بستگی به کیفیت خط تلفن مشترک روی یکی از این سرعت‌ها می‌بنده.

با این که برای همه سرویس‌های حجمی، سرعت رو تا 16مگابیت هم می‌بنده، اما همیشه اولویت با سرویس‌های با سرعت بالاتره. یعنی تو ساعت‌های شلوغی، مثل عصرها و شب‌ها، سرویس‌های 2مگابیت دیرتر از بقیه سرویس‌ها دچار افت سرعت می‌شن.

در مورد شهر ایلام هم فکر می‌کنم پارس‌آنلاین اونجا اصلن سرویس ارائه نمی‌ده. بهتره از بخش فروشش سؤال کنی.

senaps
17-10-2015, 17:52
بعله استان ما کلا جزو خدماتشون نیست و ما فقط کویر یزد و اسیاتک داریم و مخابرات که امپراطوری داشت!!!
من یه دوماهی بود که دنبال این بودم که نمایندگی فروش بگیرم از پارس‌انلاین ولی داستان رو از بقیه خیلی جدی تر گرفتن و شرکت میخوان و سابقه‌ی کار و اینا که کمی سخت میکنه کارو ولی امیدوارم به داستان!

and-roid2
18-10-2015, 12:49
تک کانکشن-سرویس 2مگ:

کیفیتش در روز و شب تقریبا برابره.

k1ozil
18-10-2015, 13:07
دوستان پروفایل گیم رو روی چه دان استریمی فعال میکن ؟
با پروفایل گیم پینگ داخل و خارج هر کدوم چقدر کم میشه؟

sleeplessness
18-10-2015, 13:23

روی 4 مگ میارند
مقدار دقیقی نداره برای یکی خیلی خوب جواب میده برای یکی یکم بهتر میشه

djbehnam73
18-10-2015, 13:30
یادش بخیر
چند وقته نیومدم تاپیک ؟ :n02:
وضعیت پارس چجوریه ؟ :n02:

bilmazlar
18-10-2015, 13:37

تا جایی که از کامنتای دوستان تو این تاپیک یادمه، پارس‌آنلاین سرعت پروفایل گیم رو روی 4مگابیت می‌بست. ولی یه زنگ به فروشش بزنی احتمالن دقیقش رو بهت می‌گن.

and-roid2
18-10-2015, 13:46

دیروز که خطم 9مگ بسته شده بود پروفایل گیم هم روش فعال کردن.

k1ozil
18-10-2015, 13:48
دیروز که خطم 9مگ بسته شده بود پروفایل گیم هم روش فعال کردن.
الان که روی 16 هست پینگش چقدر فرق کرده ؟ خیلی بدتر شده ؟

bilmazlar
18-10-2015, 13:51
یادش بخیر
چند وقته نیومدم تاپیک ؟ :n02:
وضعیت پارس چجوریه ؟ :n02:

این که چند وقته نیومدی تاپیک پارس‌آنلاین رو من خبر ندارم.:n09:
اما وضعیت کنونی پارس:
سرعت شبانه خوبه. اما دوره سرویس شبانه رایگان دیگه به سر اومده.
سروعت روزانه هم فکر کنم قبل از ساعت‌های اوج مصرف خوب باشه. (خونه نیستم اون ساعت‌ها و نمی‌تونم نظر قطعی بدم. اما چون شبانه هنوز خوبه حدس می‌زنم صبح‌ها هم بد نباشه.) اما عصرها و شب‌ها چند وقتیه که چنگی به دل نمی‌زنه. دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعت‌ها به شدت نوسان پیدا می‌کنه. یعنی بعد از چند ثانیه تا حداکثر 1 دقیقه، سرعت دانلود سرویس 2مگ حجمی من با پروفایل 12مگ، از 700 - 800 کیلوبایت می‌رسه به زیر 100 کیلوبایت و حتی کمتر. یعنی اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی، باید مرتب، دگمه Pause دانلود IDM رو بزنی، یه 20 - 30 ثانیه‌ای صبر کنی و دوباره Start رو بزنی تا فایل به موقع دانلود بشه. وگرنه دانلود یه فایل 200 مگابایتی به جای 4 - 5 دقیقه ممکنه نیم ساعت طول بکشه.

پینگ هم تو همین ساعت‌ها اضافه می‌شه. اما بازم به نظرم قابل قبوله.

از همه بدتر اینه که کل ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌های رایگانی که داشتم دیگه عملن غیرقابل استفاده شدن تو پارس‌آنلاین. در حالی که با همین‌ها رو روی اینترنت محل کارم (که از یه شرکت دیگه است) مشکلی ندارم.

تو با این عصرتلکام حال می‌کنی؟

من که الآن چند وقته دنبال یه جایگزین برای پارس‌آنلاین می‌گردم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم شبانه معقول چیزی پیدا نکردم. تازه مشکل اساسی اینه که مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) کلن به قدری شلوغه که هیچ شرکتی پورت خالی نداره. حتی آسیاتک.

and-roid2
18-10-2015, 13:52
الان که روی 16 هست پینگش چقدر فرق کرده ؟ خیلی بدتر شده ؟

پینگ داخلی از 11 اومده رو 32
+
snr خط هم شده 5.9! در صورتی که با صبانت رو 16مگ snr بین 10-13 بود.
دوستان باتجربه کسی میدونه میکرو فیلتر یا خرید مودم جدید تاثیری در افزایش snr داره یا خیر؟

and-roid2
18-10-2015, 13:59
پارسال که مشترک پارس انلاین بودم سرعتش در مرکز ما داغون بود و حداکثر 3-4مگ سرعت میداد.
اما الان خداروشکر خیلی خوب شده. چه سرور داخلی چه سرور خارجی.

سرور امریکا:

bilmazlar
18-10-2015, 14:02
+
دوستان باتجربه کسی میدونه میکرو فیلتر یا خرید مودم جدید تاثیری در افزایش snr داره یا خیر؟

میکروفیلتر فقط برای تفکیک امواج سیگنال پایین صوت از امواج سیگنال بالای دیتاست و تأثیر روی کارکرد مودم نداره. میکروفیلتر در ضمن فقط برای حذف نویز روی دستگاه‌های تلفن و فکس و عدم قطع ارتباط اینترنت adsl هنگام استفاده از دستگاه تلفن، استفاده می‌شه.

اما دستگاه مودم با تجهیزات و قطعات قوی‌تر و باکیفیت‌تر (لزومن جدید یا قدیمی مهم نیست) می‌تونه تا حدی روی snr تأثیر بذاره. اما نه اون اندازه که مثلن 5.9 رو به 13 برسونه. به نظرم تجهیزات خود ISP مهم‌تره تو این تفاوتی که شما داری.

djbehnam73
18-10-2015, 14:30
این که چند وقته نیومدی تاپیک پارس‌آنلاین رو من خبر ندارم.:n09:
اما وضعیت کنونی پارس:
سرعت شبانه خوبه. اما دوره سرویس شبانه رایگان دیگه به سر اومده.
سروعت روزانه هم فکر کنم قبل از ساعت‌های اوج مصرف خوب باشه. (خونه نیستم اون ساعت‌ها و نمی‌تونم نظر قطعی بدم. اما چون شبانه هنوز خوبه حدس می‌زنم صبح‌ها هم بد نباشه.) اما عصرها و شب‌ها چند وقتیه که چنگی به دل نمی‌زنه. دانلود از سرورهای خارجی تو همین ساعت‌ها به شدت نوسان پیدا می‌کنه. یعنی بعد از چند ثانیه تا حداکثر 1 دقیقه، سرعت دانلود سرویس 2مگ حجمی من با پروفایل 12مگ، از 700 - 800 کیلوبایت می‌رسه به زیر 100 کیلوبایت و حتی کمتر. یعنی اگه بخوای یه فایل رو دانلود کنی، باید مرتب، دگمه Pause دانلود IDM رو بزنی، یه 20 - 30 ثانیه‌ای صبر کنی و دوباره Start رو بزنی تا فایل به موقع دانلود بشه. وگرنه دانلود یه فایل 200 مگابایتی به جای 4 - 5 دقیقه ممکنه نیم ساعت طول بکشه.

پینگ هم تو همین ساعت‌ها اضافه می‌شه. اما بازم به نظرم قابل قبوله.

از همه بدتر اینه که کل ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌های رایگانی که داشتم دیگه عملن غیرقابل استفاده شدن تو پارس‌آنلاین. در حالی که با همین‌ها رو روی اینترنت محل کارم (که از یه شرکت دیگه است) مشکلی ندارم.

تو با این عصرتلکام حال می‌کنی؟

من که الآن چند وقته دنبال یه جایگزین برای پارس‌آنلاین می‌گردم که هم کیفیت خوبی داشته باشه و هم شبانه معقول چیزی پیدا نکردم. تازه مشکل اساسی اینه که مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) کلن به قدری شلوغه که هیچ شرکتی پورت خالی نداره. حتی آسیاتک.
والا من که زیاد دانلود نمی کنم و فقط واسه شبانه رفتم عصرتلکام وگرنه دل خوشی ندارم ، یعنی پارس شبانه بذاره ، درجا میام پارس
واسه سرور های خارجی ، می تونی ریموت کنی تو اپلودسنتر هایی مثل اپلودبوی یا فور اپلود ، با سرور ایران بگیری
من زمانی که پارس بودم این کار رو مدام انجام میدادم و همیشه سرعتم روی 1.8 فیکس بود

djbehnam73
18-10-2015, 14:34
پارسال که مشترک پارس انلاین بودم سرعتش در مرکز ما داغون بود و حداکثر 3-4مگ سرعت میداد.
اما الان خداروشکر خیلی خوب شده. چه سرور داخلی چه سرور خارجی.

سرور امریکا:

اقا مهدی که استاد عوض کردن ISP هاست :n02:

bilmazlar
18-10-2015, 15:08
والا من که زیاد دانلود نمی کنم و فقط واسه شبانه رفتم عصرتلکام وگرنه دل خوشی ندارم ، یعنی پارس شبانه بذاره ، درجا میام پارس
واسه سرور های خارجی ، می تونی ریموت کنی تو اپلودسنتر هایی مثل اپلودبوی یا فور اپلود ، با سرور ایران بگیری
من زمانی که پارس بودم این کار رو مدام انجام میدادم و همیشه سرعتم روی 1.8 فیکس بود

داش بهنام. شبانه که واسه دانلوده. یعنی استفاده دیگه‌ای هم ازش می‌شه کرد؟ :n10: یعنی من اگه اهل دانلود نباشم که دنبال سرویس شبانه‌دار نمی‌گردم که. به همین پارس‌آنلاین (به جز ف.ی.ل.ت.ر.شکنش) راضیم. اما مشکل همین دانلود شبانه است که ته کشیده.

سرورهای خارجی رو هم مِن بابِ مثال از کیفیت کنونی پارس‌آنلاین - اونم فی الواقع تو ساعات روزانه غیررایگان - عارض شدم. وگرنه منم مثل خودت اهل دلم. یعنی ریموت جهانی و ایرانی رو همه جوره پیگیرم.:n26:

djbehnam73
18-10-2015, 15:57
داش بهنام. شبانه که واسه دانلوده. یعنی استفاده دیگه‌ای هم ازش می‌شه کرد؟ :n10: یعنی من اگه اهل دانلود نباشم که دنبال سرویس شبانه‌دار نمی‌گردم که. به همین پارس‌آنلاین (به جز ف.ی.ل.ت.ر.شکنش) راضیم. اما مشکل همین دانلود شبانه است که ته کشیده.

سرورهای خارجی رو هم مِن بابِ مثال از کیفیت کنونی پارس‌آنلاین - اونم فی الواقع تو ساعات روزانه غیررایگان - عارض شدم. وگرنه منم مثل خودت اهل دلم. یعنی ریموت جهانی و ایرانی رو همه جوره پیگیرم.:n26:
هیچ بدردی نمیخوره
پارس خیلی ارزونه و از طرفی اپلودش هم رایگان

pars20
18-10-2015, 17:04
بله آپلود شبانه روز رایگانه

شما مطمنی اپلود رایگانه؟ اگه اینطوری باشه که خوبه هرچی اپلود کنی حساب نکنه

Zeitgeist
18-10-2015, 17:30

طبق قانون، محاسبه ی میزان آپلود در سرویس هایی همچون ADSL، مجاز نیست و این ربطی به پارس آنلاین و غیره نداره؛ تا جایی که میدونم تمام شرکت ها چند سالی هست که آپلود رو دیگه محاسبه نمیکنن.

دلیل این موضوع تکنیکی هست و مربوط به محدودیت های تکنولوژیک که باعث ناموازی بودن این سرویسا میشن (مثلاً در ADSL حداکثر 1Mbps آپلود دارید (مهم نیست دانلودتون رو روی 20Mbps بسته باشن یا 1Mbps) که اونم اگر فول استفاده کنید، اگرچنانچه نویز خط کم نباشه، باعث کاهش کیفیت ارتباطتون میشه که به صورت ping timeout یا افزایش تأخیر مشاهده میکنید).

sh@y@n
19-10-2015, 01:38
+
اگر مودمو عوض کنی snr زیاد تغییری نمیکنه فوقش 3-2 واحد
ولی اگر پرش لینک داری مودم های با چیپ برودکام میتونن این مشکلو حل کنن
اگر پرش لینک نداری همین مودمو نگه دار

and-roid2
19-10-2015, 10:02
اگر مودمو عوض کنی snr زیاد تغییری نمیکنه فوقش 3-2 واحد
ولی اگر پرش لینک داری مودم های با چیپ برودکام میتونن این مشکلو حل کنن
اگر پرش لینک نداری همین مودمو نگه دار

الان ارزونترین مودم باچیپ برودکام که کیفیتش خوب باشه چنده قیمتش؟(مدل؟)
یادمه یه برنامه مخصوص برای چیپهای برودکام وجود داشت.با اون برنامه ریت خط رو میشه پایین اورد درسته؟

اقا مهدی که استاد عوض کردن ISP هاست :n02:

به اندازه محمود هنوز استاد نیستم.:n02: khoodet

king_james
19-10-2015, 10:42
آقا قضیه این ترکر پارس آنلاین که اتوماتیک به تورنتا اضافه می شه چیه؟

bilmazlar
19-10-2015, 11:23
دوستان این رو کسی استفاده کرده؟

50 گیگ می‌خری، 40 گیگ هم هدیه بهت می‌ده می‌شه 90 گیگ حجم. البته فقط تا چهارشنبه اعتبار داره.

نمی‌دونم اگه چند تا از این بسته بخری، برای همه‌اش این هدیه رو می‌ده یا فقط برای یکیش.:n13:

Zeitgeist
19-10-2015, 11:33

oh lol

احتمالاً اگر فایل torrent. ـی رو دانلود کنید به فایل اضافه میکنه! WTF :n09:

با vp.n فایل torrent. رو بگیرید.

البته اگر بعداً داخل کلاینت اینجکت میشه، شاید local peer discovery رو غیر فعال کنید دیگه نیاد...

50 گیگ می‌خری، 40 گیگ هم هدیه بهت می‌ده می‌شه 90 گیگ حجم. البته فقط تا چهارشنبه اعتبار داره.

نمی‌دونم اگه چند تا از این بسته بخری، برای همه‌اش این هدیه رو می‌ده یا فقط برای یکیش.:n13:

gods damn it! همین چند روز پیش 50 گیگ گرفتم... :jealous:

bilmazlar
19-10-2015, 11:36

لینکش رو یادم رفت اضافه کنم:

bilmazlar
19-10-2015, 11:44

این ترکرها رو خود ISPها برای افزایش سرعت و کاهش هزینه‌های پهنای باند خودشون اضافه می‌کنن و به BEP 22 معروفن. قبلن صبانت هم این کار رو کرده بود. برای جلوگیری از این مشکل باید تو تنظیمات نرم‌افزار تورنت گزینه bep22 رو غیرفعال کنی. فکر کنم برای utorrent تو بخش advanced settings تحت عنوان isp.bep22 باشه.

mehdi951
19-10-2015, 11:49
لینکش رو یادم رفت اضافه کنم:

همین چند روز پیش نامحدود گرفتم حالا نمی تونم گیگ بگیرم

king_james
19-10-2015, 12:03
آره وقتی local peer discovery رو غیرفعال کردم، درست شد
دیگه مسخره شو درآوردن. تورنتم کنترل می کنن

bilmazlar
19-10-2015, 12:14
آره وقتی local peer discovery رو غیرفعال کردم، درست شد
دیگه مسخره شو درآوردن. تورنتم کنترل می کنن

اگه ISP ازش درست استفاده کنه می‌تونه به عنوان cache باعث افزایش سرعت دانلود تورنت بشه. اما تو ایران بیشتر ازش برای شناسایی کاربرای استفاده کننده از تورنت استفاده می‌کنن که نتیجه‌اش اعمال محدودیت روی سرویس تورنت اونا می‌شه. به هر حال غیرفعال کردنش بسیار بهتره تو ایران.

j-f
19-10-2015, 12:47

من الان 20 گیگ خریدم اما اون 15 گیگ اضافه نشد، مودم رو هم ریستارت کردم، کِی اضافه میشه، مگه سیستمش خودکار نیست؟

sh@y@n
19-10-2015, 13:12
الان ارزونترین مودم باچیپ برودکام که کیفیتش خوب باشه چنده قیمتش؟(مدل؟)
یادمه یه برنامه مخصوص برای چیپهای برودکام وجود داشت.با اون برنامه ریت خط رو میشه پایین اورد درسته؟

به اندازه محمود هنوز استاد نیستم.:n02: @khoodet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
dlink 2730u هست که فکر کنم جدود 80 تومن باشه که خیلی هم کمیابه البته مشکی رنگش چون سفید هم داره که برودکام نیست
tplink w8960n هم هست که حدود 120 باید باشه که خودم دارم و خیلی عالیه
اره یه برنامه هست برای مودمای برودکام که میشه استریم ها رو باش تغییر دارد

bilmazlar
19-10-2015, 13:18
من الان 20 گیگ خریدم اما اون 15 گیگ اضافه نشد، مودم رو هم ریستارت کردم، کِی اضافه میشه، مگه سیستمش خودکار نیست؟

راستش من هنوز نخریدم. پیامکش اومد واسه‌ام. خواستم بخرم اما نگران همین اشکالی که شما گفتین شدم. واسه همین اینجا مطرح کردم که اگه کسی خریده و کار می‌کنه، منم بخرم. اگه بعد از یکی دو بار دیگه ریست مودم بازم اضافه نشد، به نظرم با بخش فروش یا پشتیبانی یه تماسی بگیرین و موضوع رو مطرح کنین.

alireza20202003
19-10-2015, 14:44
-----------

Core
19-10-2015, 15:29
این جشنواره گیگ اضافه تو سایتش هم در بخش جشنواره ها نیست. داخل فیلم نحوه دریافت نشون میده در بخش انتخاب میزان حجم اضافه دو تا نوشته هست که ۲۰ گیگ ۱۵ گیگ اضافه میگیره و ... ولی برای من اون دو تا نوشته نمیان

اونچیزی که در فیلم هست :

تلفنشون صفش زیاده کسی پرسید به ما هم بگه

اون 2 تا نوشته روی ویدئو اضافه شده و در هنگام خرید وجود ندارن اما قاعدتا باید بعد از خرید به جای 50 گیگ 90 گیگ به حجم باقیمانده اضافه بشه
پیگیری کنید خبرش رو بدید تا بچه ها هم خرید کنن
ممنون

k1ozil
19-10-2015, 18:26
پارس رو پروفایل گیم عجب کیفیتی داره
پینگ اروپا 100 امریکا 150
تک کانکشن 6 7 مگ با استریم 9

and-roid2
19-10-2015, 18:32
پارس رو پروفایل گیم عجب کیفیتی داره
پینگ اروپا 100 امریکا 150
تک کانکشن 6 7 مگ با استریم 9

اسیاتکو جمع کردی؟
snr رو 9مگ چنده برات؟

k1ozil
19-10-2015, 18:44
اسیاتکو جمع کردی؟
snr رو 9مگ چنده برات؟
نه
روی یه خط دیگه پارس گرفتم
snr=8 9

and-roid2
19-10-2015, 18:48
نه
روی یه خط دیگه پارس گرفتم
snr=8 9

خطت خیلی نویز داره.
امروز پشتیبانی خطمو 14مگ گذاشت.پروفایل گیم هم فعال کرد.
پینگ داخلیت چنده راستی؟

k1ozil
19-10-2015, 18:57
خطت خیلی نویز داره.
امروز پشتیبانی خطمو 14مگ گذاشت.پروفایل گیم هم فعال کرد.
پینگ داخلیت چنده راستی؟
اره
فاصله از مخابرات زیاده کاری از دستم برنمیاد
30 40

alireza20202003
19-10-2015, 19:44
پینگ که خوبه پروفایل گیم هم ندارم

djbehnam73
19-10-2015, 20:08
به اندازه محمود هنوز استاد نیستم.:n02: @khoodet ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هر دو قمی هستید دیگه :n02:
این رفیقمون هم که شانس نداره زیاد ، از پارس که رفت صبانت در جا محدود شد ، عصرتلکام هم فکر کنم اومد که بازم محدود شد :n02::n08:

eightskh
19-10-2015, 20:22

پینگ داخل چه طور است؟

eightskh
19-10-2015, 21:11

خطت را چند مگ بستند؟

and-roid2
20-10-2015, 00:34
هر دو قمی هستید دیگه :n02:
این رفیقمون هم که شانس نداره زیاد ، از پارس که رفت صبانت در جا محدود شد ، عصرتلکام هم فکر کنم اومد که بازم محدود شد :n02::n08:

اتفاقا شانس داره در حد المپیک!:n02:
از همون صبانت یه دل سیر دانلود کرد بخاطر باگی که در صبانت شهرمون وجود داشت.:n09::n02:
+

دوستان یه سوال ذهن منو درگیر کرده. چرا با اکثر سرور های خارجی speedtest که تست میگیرم پینگ انقدر نجومیه؟

عایا پارس انلاین سرور های speedtest رو هم دستکاری کرده؟!:n13:

bilmazlar
20-10-2015, 08:00
...
دوستان یه سوال ذهن منو درگیر کرده. چرا با اکثر سرور های خارجی speedtest که تست میگیرم پینگ انقدر نجومیه؟
...
عایا پارس انلاین سرور های speedtest رو هم دستکاری کرده؟!:n13:

نه. این کار که از عهده پارس بر نمی‌آد. به نظرم یه حرکت اساسی از طرف خود زیرساخت انجام شده. الانه من تو محل کارم هستم که اینترنتش از رسپیناست. با اسپیدتست چک کردم، پینگ لندن رو به من حدود 90 تا داد و پینگ نیویورک رو 160 تا. این خیلی خوبه. چون قبلنا، پینگ اروپا (آلمان، فرانسه و انگلیس) حدود 150 تا 200 بودن و پینگ آمریکا همیشه بالای 200 بود واسه من. اما در همین لحظه خیلی بهتره.

متأسفانه ما تو محل کارمون پراکسی سرور داریم که همه سرویس‌ها به غیر Http روش بسته است. نمی‌تونم trace کنم. فکر می‌کنم اگه trace بگیری از مثلن 8.8.8.8 باید اون hop مربوط به خروج از ایران خیلی اومده باشه پایین. قبلن اون hop معمولن بالاتر 100 میلی ثانیه بود.

saman02
20-10-2015, 11:59
دوستان درسته كه پارس با هيچ كدوم از چيز شكنا كار نميكنه؟؟؟

يعنى به هيچ كدوم وصل نميشه؟؟؟

Zeitgeist
20-10-2015, 13:36
دوستان درسته كه پارس با هيچ كدوم از چيز شكنا كار نميكنه؟؟؟

يعنى به هيچ كدوم وصل نميشه؟؟؟

isp ها دخل و تصرف و وظیفه ای در مسائل فیلترینگ و اختلالات عمدی ندارند و شرکت ارتباطات زیرساخت، مجری اعمال فیلترینگ و دیگر دستورات، بر تمامی مسیرهای ورودی پهنای باند به کشور هست. isp ها پهنای باند مورد نیاز خویش رو از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت/خریداری میکنند.

saman02
20-10-2015, 14:08
isp ها دخل و تصرف و وظیفه ای در مسائل فیلترینگ و اختلالات عمدی ندارند و شرکت ارتباطات زیرساخت، مجری اعمال فیلترینگ و دیگر دستورات، بر تمامی مسیرهای ورودی پهنای باند به کشور هست. isp ها پهنای باند مورد نیاز خویش رو از شرکت ارتباطات زیرساخت دریافت/خریداری میکنند.

خوب درست ولى ميگم الان كار ميكنه با چيز شكن يا نه؟؟
اخه تو صفحه هاى قبل خوندم كه چند نفر گفتن پارس با چيز شكن مشكل داره

- - - Updated - - -

Zeitgeist
20-10-2015, 14:19

قرار نیست هر "چیز"ی که مدنظرتونه، روی پورت ها و پروتوکل های ارتباطی مشابه کار کنه که یک نفر بتونه با قطعیت بگه کلاً "چیز!" کار نمیکنه...!

چیز من مشکلی نداره و چیزی که روی شبکه ی یک isp در ایران مشکلی نداشته باشه، روی شبکه ی دیگر isp ها هم به احتمال زیاد به همان شکل هست چون همونطور که گفتم isp ها وظیفه ای برای دخل و تصرف در بحث فیلترینگ و غیره ندارند. چیز مورد نظرتون رو ببرید روی یک کامپیوتری که به شبکه ی پارس آنلاین وصله تست کنید تا اطمینان یابید.

Zeitgeist
20-10-2015, 14:30
فی الواقع که امروز زیرساخت موجی شده! احتمالاً چند تا از سیستمای شنود/فیلترینگ وسط راه رو دارن جابجا میکنن یا تغییراتی توشون میدن؛ هر چی که هست، هی قطع و وصلش میکنن و بیش از 100 میلی ثانیه به تأخیر اضافه و کم میکنه... :n09:

saman02
20-10-2015, 14:56
دوستان كلا پارس خوبه من سرويس بگيرم. من بيشتر دنبال تك كانكشن و كيفيت خوبم. شبانه واسم مهم نيست.
اگه نظر بدين ممنون ميشم. ما منطقه پونك تهران هستيم

dj-big
20-10-2015, 15:30
قرار نیست هر "چیز"ی که مدنظرتونه، روی پورت ها و پروتوکل های ارتباطی مشابه کار کنه که یک نفر بتونه با قطعیت بگه کلاً "چیز!" کار نمیکنه...!

چیز من مشکلی نداره و چیزی که روی شبکه ی یک isp در ایران مشکلی نداشته باشه، روی شبکه ی دیگر isp ها هم به احتمال زیاد به همان شکل هست چون همونطور که گفتم isp ها وظیفه ای برای دخل و تصرف در بحث فیلترینگ و غیره ندارند. چیز مورد نظرتون رو ببرید روی یک کامپیوتری که به شبکه ی پارس آنلاین وصله تست کنید تا اطمینان یابید.

این حرف کاملا اشتباه هست خود سرویس دهنده ها هم دخیل هستن در این موضوع خیلی از چیز ها که روی پارس جواب نمی ده روی اسیاتک یا مثلا صبانت به راحتی جواب می ده .

پارس انلاین اشغاله واقعا سرویس بگیرید پشیمون می شید .

Malona
20-10-2015, 15:39
این حرف کاملا اشتباه هست خود سرویس دهنده ها هم دخیل هستن در این موضوع خیلی از چیز ها که روی پارس جواب نمی ده روی اسیاتک یا مثلا صبانت به راحتی جواب می ده .

پارس انلاین اشغاله واقعا سرویس بگیرید پشیمون می شید .

دقیقا همینطوره وضعیت پارس در این موضوع واقعا افتضاحه، اینها چون از پارس اشتراک ندارند خبر ندارند این مشترکین چی میکشن!
نرم افزاری رو که در پارس نمیشه استفاده کرد روی شاتل و صبا استفاده میکنم، شاتل و پارس رو خودم دارم صبارو همسایم.
وضعیت پارس بقدری وحشتناک شده که میشه گفت 99% فیلترشکن ها رو کاملا از کار انداخته و یکی دوتای باقیمانده هم قطع و وصل میشوند و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جواب نمیدن

Zeitgeist
20-10-2015, 15:43

باز هم شک دارم ربطی به سرویس دهنده داشته باشه و ارتباطات زیرساخت ممکن است در مسیرهای ورودی مختلف، policy های متفاوتی رو set کرده باشه و مثلاً در فلان مسیری که صبانت ازش گرفته، فلان پورت رو جا انداخته باشن و نبسته باشن (و بالعکس)! سیستم فیلترینگ و اختلالات دستوری، متمرکز و حاکمیتی هست و از ریشه توسط ارتباطات زیرساخت اعمال میشه. تفاوت های جزئی، شک دارم ربطی به isp ها داشته باشن و شاید ناهماهنگی جزئیات سیستم در مسیرهای مختلف ارتباطی باشند.

بنده به شخصه تفاوتی در performance روش هایی که شخصاً استفاده میکنم، روی ارتباطات شرکت های مورد ذکر (و همچنین مخابرات و های وب) ندیدم. حالا این "خیلیای" شما رو باید به طور تخصصی هر پورت و روش ارتباطی و برنامه رو بررسی کرد. در بسیاری از موارد، علت مشکلات ارتباطیتان (بخصوص عدم ثبات) نه ربطی به isp دارد و نه حتی ارتباطات زیرساخت، بلکه مشکل خطوط مسی تلفن کم-کیفیت و خراب داخل ساختمان خودتان (یا مسیری که مخابرات کشیده) هست! کاربر عادی توان بررسی دقیق موضوع رو نداشته و همینطور میگه "تقصیر isp هست"...

Malona
20-10-2015, 16:05
دوستان كلا پارس خوبه من سرويس بگيرم. من بيشتر دنبال تك كانكشن و كيفيت خوبم. شبانه واسم مهم نيست.
اگه نظر بدين ممنون ميشم. ما منطقه پونك تهران هستيم

پارس یعنی اینترنت میلی

- - - Updated - - -

k1ozil
20-10-2015, 16:07
پارس یعنی اینترنت میلی

- - - Updated - - -
داداش مرکز شما مشکل پهنای باند داره
وگرنه کیفیت پارس عالیه ( حداقل برای من)

alibonyadi9393
20-10-2015, 16:21
داداش مرکز شما مشکل پهنای باند داره
وگرنه کیفیت پارس عالیه ( حداقل برای من)

سلام. دوستمون درست میگند پارس مثل شبکه ملی است. در تبریز اکثرا تخلیه کردند. فریب این گیگ اضافه را نخورید . هر گیگی 1000 تومن هم باشه ارزش نداره. فیلترینگ شدید و پینگ بالا یه ماهه همه رو فلج کرده است. اصلا ارزش ندارد.

soroosh_cz
20-10-2015, 22:03
سلام
دوستان من یکی از خط های اینترنت خونه رو تخلیه کردم امروز چون واقعا افتضاحشو درآورده مخابرات.
برای بازی و کلاس مجازی و تیم اسپیک و VoIP میخوام، نباید اختلال و تاخیر داشته باشم.
اینطور که شنیدم مثل اینکه پارس آنلاین تو این زمینه عالیه و پینگ عالی داره.

اگر یکی از دوستان لطف کنه از سه آدرس زیر پینگ بگیره:

و یه سوال دیگه:
من هر ماه ترافیک مصرفیم نزدیک به 16-20 گیگ میشه. آیا کیفیت این سرویس های نامحدودش مثل سرویس های محدودشه؟ از نظر پینگ و ...؟ من احتمالا بخوام سرویس 256 نامحدود بگیرم. جایگزین بهتری سراغ دارین برای کسی که هر ماه 15-20 گیگ مصرف داره؟
ادیت: آیا این سرویس گیم تاثیر محسوسی داره روی کیفیت خط؟ میشه برای سرویس های نامحدود هم فعالش کرد؟

AmirF3
20-10-2015, 22:46
بچه ها تلگرام برای شما هم باز نمیشه؟

NaughtyCat
20-10-2015, 22:50
سلام
دوستان من یکی از خط های اینترنت خونه رو تخلیه کردم امروز چون واقعا افتضاحشو درآورده مخابرات.
برای بازی و کلاس مجازی و تیم اسپیک و VoIP میخوام، نباید اختلال و تاخیر داشته باشم.
اینطور که شنیدم مثل اینکه پارس آنلاین تو این زمینه عالیه و پینگ عالی داره.

اگر یکی از دوستان لطف کنه از سه آدرس زیر پینگ بگیره:

و یه سوال دیگه:
من هر ماه ترافیک مصرفیم نزدیک به 16-20 گیگ میشه. آیا کیفیت این سرویس های نامحدودش مثل سرویس های محدودشه؟ از نظر پینگ و ...؟ من احتمالا بخوام سرویس 256 نامحدود بگیرم. جایگزین بهتری سراغ دارین برای کسی که هر ماه 15-20 گیگ مصرف داره؟
ادیت: آیا این سرویس گیم تاثیر محسوسی داره روی کیفیت خط؟ میشه برای سرویس های نامحدود هم فعالش کرد؟

من مشترک پارس آنلاین بودم و میتونم بگم بهترین اینترنتو با پارس آنلاین داشتم و خیلی راضی بودم. (البته بجز اون مسخره بازیهای هدیه شبانه)

من سرویس محدودشو داشتم و خوب بود. پیشنهاد میکنم سراغ سرویس های نامحدود نرید چون اینقدر تبصره و محدودیت میذارن که غیر قابل تحمل میشه. میشه یه چیزی تو مایه های همین مخابرات عزیز.

برای مواردی که گفتین پارس آنلاین خیلی خوبه. میتونید طرح های با حجم بالاتر رو انتخاب کنید.

and-roid2
20-10-2015, 22:52
برای من رو connecting مونده!

and-roid2
20-10-2015, 23:02
نه. این کار که از عهده پارس بر نمی‌آد. به نظرم یه حرکت اساسی از طرف خود زیرساخت انجام شده. الانه من تو محل کارم هستم که اینترنتش از رسپیناست. با اسپیدتست چک کردم، پینگ لندن رو به من حدود 90 تا داد و پینگ نیویورک رو 160 تا. این خیلی خوبه. چون قبلنا، پینگ اروپا (آلمان، فرانسه و انگلیس) حدود 150 تا 200 بودن و پینگ آمریکا همیشه بالای 200 بود واسه من. اما در همین لحظه خیلی بهتره.

متأسفانه ما تو محل کارمون پراکسی سرور داریم که همه سرویس‌ها به غیر Http روش بسته است. نمی‌تونم trace کنم. فکر می‌کنم اگه trace بگیری از مثلن 8.8.8.8 باید اون hop مربوط به خروج از ایران خیلی اومده باشه پایین. قبلن اون hop معمولن بالاتر 100 میلی ثانیه بود.

پینگ 4 یا 30 اونم از سرور اروپا اصلا منطقی نیست! من الان با پارس انلاین از هر سرور خارجی که تست میگیرم پینگش اصلا منطقی نیست سرعت دانلودشم انگار داره از سرور داخلی تست میگیره.
با هیچ کدوم از isp ها از این حرکات عجیب ندیده بودم!!
مشخصه یه دستکاری کرده این پارس انلاین و از سمت زیر ساخت نیست.

Le0nard0
20-10-2015, 23:31

بله کاملا رایگانه صد در صد

electronic0nt
20-10-2015, 23:47
اقا این شماره پشتیبانی تهران چنده؟

50 گیگ خرید کردیم 40 گیگ اضافه نشد

- - - Updated - - -

اقا این شماره پشتیبانی تهران چنده؟

50 گیگ خرید کردیم 40 گیگ اضافه نشد

bilmazlar
21-10-2015, 00:02
پینگ 4 یا 30 اونم از سرور اروپا اصلا منطقی نیست! من الان با پارس انلاین از هر سرور خارجی که تست میگیرم پینگش اصلا منطقی نیست سرعت دانلودشم انگار داره از سرور داخلی تست میگیره.
با هیچ کدوم از isp ها از این حرکات عجیب ندیده بودم!!
مشخصه یه دستکاری کرده این پارس انلاین و از سمت زیر ساخت نیست.

بله. قبول دارم. پینگ از اروپا زیر 100 میلی‌ثانیه در حالت معمول، اصلن منطقی یا بهتر بگم امکان‌پذیر نیست. من هم از سرور فرانکفورت لیزوب با اسپیدتست امتحان کردم نتیجه شد این:

این سرور رو آدرسش رو پیدا کردم که اینه speedtest.fra1.de.leaseweb.com با IP معادل 46.165.245.129. از همین سرور با دستور پینگ ویندوز نتیجه اما جالبه:

یعنی، متوسط 10 تا پینگ شده 150 میلی‌ثانیه. به نظرم اشکال از خود اسپیدتسته که تو محاسبات انگار یه تقسیم بر 3 می‌کنه.

bilmazlar
21-10-2015, 00:06
اینم نتیجه tracert‌ ویندوز از همون سرور:

جالبه که اولین جایی که پینگ جهش اساسی کرده مال پرش (hop) شماره 12 است که مربوط به پورت عمانه. اتصال به این پورت‌ها هم دست شرکت زیرساخته و خود ISPها عملن اختیاری روش ندارن.

bilmazlar
21-10-2015, 00:22
یه نکته جالب تو تست اسپیدتست وجود داره. اونم اینه که این تست جوری نوشته شده که برای محاسبه پینگ، query مشابه این رو 10 بار به سرور مورد نظر می‌فرسته:

این query هم یه درخواست ساده http از سرور و نتیجه‌اش یه فایل text‌ کوچیک 10 بایتیه. تو تست دیگه‌ای که از اون سرور گرفتم، زمان پاسخ‌دهی به این دستورها بین 53 تا 85 میلی‌ثانیه بود اما خود اسپیدتست پینگ رو بازم 50 میلی‌ثانیه نشون داد.

گر چه امکانش هست که پارس‌آنلاین این queryها رو کش کرده باشه اما با توجه به این که اون عدد 13 رقمی انتهای query هربار عوض می‌شه، یه کم بعیده.

به هر حال به نظرم به احتمال قوی اشکال از خود اسپیدتسته.

soroosh_cz
21-10-2015, 01:02
من مشترک پارس آنلاین بودم و میتونم بگم بهترین اینترنتو با پارس آنلاین داشتم و خیلی راضی بودم. (البته بجز اون مسخره بازیهای هدیه شبانه)

من سرویس محدودشو داشتم و خوب بود. پیشنهاد میکنم سراغ سرویس های نامحدود نرید چون اینقدر تبصره و محدودیت میذارن که غیر قابل تحمل میشه. میشه یه چیزی تو مایه های همین مخابرات عزیز.

برای مواردی که گفتین پارس آنلاین خیلی خوبه. میتونید طرح های با حجم بالاتر رو انتخاب کنید.

الان تبصره های دیگه نامحدودش چی هستن؟
نوشته تخفیف شبانه نداره مث محدودها.
10 گیگ اول سرویس 256 تا 3 مگ بازه. - 6 گیگ بعد تا 1 مگ و بعدش سرعت ثابت میشه همون 256.
اون مورد بالا هم هر 31 روز ریست میشه.

از طرفی سرویس حجیم فقط 512 - 30 گیگ داره، که گرونه به نظر من. 63000 تومن. ولی سرویس نامحدود 256 رو زده 45000 تومن.

NaughtyCat
21-10-2015, 02:00
الان تبصره های دیگه نامحدودش چی هستن؟
نوشته تخفیف شبانه نداره مث محدودها.
10 گیگ اول سرویس 256 تا 3 مگ بازه. - 6 گیگ بعد تا 1 مگ و بعدش سرعت ثابت میشه همون 256.
اون مورد بالا هم هر 31 روز ریست میشه.

از طرفی سرویس حجیم فقط 512 - 30 گیگ داره، که گرونه به نظر من. 63000 تومن. ولی سرویس نامحدود 256 رو زده 45000 تومن.

همین "مصرف منصفانه" رو میگم. نامحدودش برای مصرف بالا که اصلا مناسب نیست. در واقع فقط اسمش نامحدوده. اگر ضریب اشتراک اون 256 (!) بعد 16 گیگ واقعا به قول خودشون 1 به 1 باشه میشه بهش فکر کرد. خود همون 256 هم خیلی خیلی کمه.

الان توی سایتشون دارم میبینم بیشترین حجم همین 30 گیگه. ولی یکی دو ماه پیش که میخواستم کنسل کنم دقیق یادمه که کارشناسشون بهم یه طرح 10 گیگی رو پیشنهاد کرد. میخواید باهاشون تماس بگیرید و اینو بپرسید چون رو سایتشون که چیزی نیست.

در غیر این صورت همون نامحدودش به نظر بهتر میاد.

soroosh_cz
21-10-2015, 02:30
همین "مصرف منصفانه" رو میگم. نامحدودش برای مصرف بالا که اصلا مناسب نیست. در واقع فقط اسمش نامحدوده. اگر ضریب اشتراک اون 256 (!) بعد 16 گیگ واقعا به قول خودشون 1 به 1 باشه میشه بهش فکر کرد. خود همون 256 هم خیلی خیلی کمه.

الان توی سایتشون دارم میبینم بیشترین حجم همین 30 گیگه. ولی یکی دو ماه پیش که میخواستم کنسل کنم دقیق یادمه که کارشناسشون بهم یه طرح 10 گیگی رو پیشنهاد کرد. میخواید باهاشون تماس بگیرید و اینو بپرسید چون رو سایتشون که چیزی نیست.

در غیر این صورت همون نامحدودش به نظر بهتر میاد.
اگر 256ـش واقعا 256 باشه مشکلی ندارم باش و کارم رو راه میندازه، چون من دو خط دارم خونه، هر کدوم پشتیبان اون یکی هست. ولی اگر 256 منظورش دایل آپ و کمترش باشه خیر.
من رفتم نمایندگی اول، همین طرح ها رو داشت که تو سایت هست، گفت ثبت نام هم از تو سایته ما اینجا انجام نمیدیم. الان فقط ملایر هست که طرح هاش جالب هستن اونم احتمالا بخاطر تازه تاسیسی و جذب مشتریه.
حالا از پشتیبانیشون هم دوباره میپرسم.
راسته که آپلود از ترافیک کم نمیکنه؟ آیا این مورد برای اتصال با VPN هم صادقه؟ یا اگر VPN وصل کنیم، آپلود رو حساب میکنه؟

NaughtyCat
21-10-2015, 02:45
راسته که آپلود از ترافیک کم نمیکنه؟ آیا این مورد برای اتصال با VPN هم صادقه؟ یا اگر VPN وصل کنیم، آپلود رو حساب میکنه؟

- آیا آپلود ، حجم ترافیک ماهانه سرویسهای اینترنت پر سرعت ADSL را کاهش می دهد؟ خیر. بر اساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات، آپلود به صورت رایگان محاسبه شده و از ترافیک مصرفی کاربران کسر نمی گردد.

Malona
21-10-2015, 09:47

بله کاملا، صد در صد قطعه.

aminkhan2014
21-10-2015, 10:21
دلیل اینکه با پارس بدون قنشکن نمیشه ییوتیوب را بازکرد همین جریان اینترنت میلی هست؟

Pejii
21-10-2015, 10:52
دلیل اینکه با پارس بدون قنشکن نمیشه ییوتیوب را بازکرد همین جریان اینترنت میلی هست؟

خیر، از سمت فی لت ری نگ بسته شده. خیلی وقت هم هست که مصدوده.

mohamadir
21-10-2015, 10:59
دوستانی که قصد دارند در این جشنواره ترافیک بخرند توجه کنند که فقط خرید اول شامل هدیه است!

aminkhan2014
21-10-2015, 12:15
خیر، از سمت فی لت ری نگ بسته شده. خیلی وقت هم هست که مصدوده.
در مورد اHTTP درسته ولی اگر بصورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد بشی در پارس آنلاین بسته هست ولی از طریق شرکتهای دیگه که من امتحان کردم بازه

mehdi951
21-10-2015, 15:18
دوستان زنگ زدم پشتیبانی فنی گفت فقط یک بار می تونین 50 گیگ و یک بارم 20 گیگ رو شارژ کنین یک سرویس دو بار نمی شه

Orbix
21-10-2015, 15:27
دوستان زنگ زدم پشتیبانی فنی گفت فقط یک بار می تونین 50 گیگ و یک بارم 20 گیگ رو شارژ کنین یک سرویس دو بار نمی شه

دوست عزیز برای شما هدیه اش اضافه شد یا نه؟

bardia67m
21-10-2015, 15:30
دوست عزیز برای شما هدیه اش اضافه شد یا نه؟

من دیروز ۵۰ گیگ خریداری کردم و ۹۰ گیگ اضافه شد. همون طور که صفحه پیش و اینجا اشاره کردند فقط یک بار و فقط خرید اول محاسبه خواهد شد.
کل ترافیک اضافه (۹۰ گیگ) هم در صورت عدم استفاده قابل انتقال به دوره بعد خواهد بود.

Sent from my iPhone using Tapatalk

k1ozil
21-10-2015, 15:35
دوستان این طرح ترافیک هدیه چجوریه ؟
یکی میشه توضیح بده ؟
ممنون

maniya12
21-10-2015, 16:30
اگر 256ـش واقعا 256 باشه مشکلی ندارم باش و کارم رو راه میندازه، چون من دو خط دارم خونه، هر کدوم پشتیبان اون یکی هست. ولی اگر 256 منظورش دایل آپ و کمترش باشه خیر.
من رفتم نمایندگی اول، همین طرح ها رو داشت که تو سایت هست، گفت ثبت نام هم از تو سایته ما اینجا انجام نمیدیم. الان فقط ملایر هست که طرح هاش جالب هستن اونم احتمالا بخاطر تازه تاسیسی و جذب مشتریه.
حالا از پشتیبانیشون هم دوباره میپرسم.

من آبادان زندگی میکنم دوستم 128 نامحدود پارس آنلاین داره سرعتش تا 8 گیگ اول 200 300 400 نوسان داره بدش همش میشه 40تا 70 نوسان داره
مطمئنا 256 سرعتش بعد از حجم تعیین شده بالاتره ولی نه زیاد

bilmazlar
21-10-2015, 16:35
دوستان این طرح ترافیک هدیه چجوریه ؟
یکی میشه توضیح بده ؟
ممنون

اگه منظورت این طرحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مهلت 3 روزه داره. از پریروز تا امروز. اگه 50 گیگ یا 20 گیگ حجم خرید کنی، به ترتیب 40 و 15 گیگ هم بهت حجم هدیه می‌ده. اما ظاهرن فقط یک بار این هدیه رو می‌ده.

migmig3000
21-10-2015, 17:30
دوستان من با گوگل که پینگ میگیرم بین 150 تا 180 میزنه. سرویس گیم رو فعال کنم تاثیر محسوسی داره؟

eightskh
21-10-2015, 17:46
سلام دوستان چرا شاتل و پارس انلاین از همان اول سرویس گیم را فعال نمی کنند؟
سرویس گیم کلا بر چه اساسی است ؟(یعنی شرکت ها روی خط چه کار می کنند.

masoud123456
21-10-2015, 19:41
دوستان سرعت 256 نامحدود پارس آنلاین چطوره؟(سرعت باز کردن صفحه و دانلود)

تا 20 گیگ استفاده ترافیک در ماه را محدود میکنن؟

ESPSV
21-10-2015, 20:55
من 50 گیگ خریدم همون 50 گیگ رو داد
خبری از 40 گیگ نشد .

- - - Updated - - -

خبری از 40 گیگ نشد .

joker-m
21-10-2015, 21:39
خبری از 40 گیگ نشد .

منم 50 گیگ خریدم و اضافه نشد

- - - Updated - - -

خبری از 40 گیگ نشد .

ahmadpnu
21-10-2015, 22:47

برای من هم اضافه نکرد در حالیکه فقط یکبار خریدم. ..

electronic0nt
21-10-2015, 23:39
زنگ زدم گفتن واسه کسایی که اس ام اس دادیم فقط میتونن بخرن..................

bilmazlar
22-10-2015, 01:54
خبری از 40 گیگ نشد .

برای من هم اضافه نکرد در حالیکه فقط یکبار خریدم. ..

به نظرم اگه با روشن خاموش کردن مودم هم این هدیه اضافه نشد، حتمن ازشون به 195 شکایت کنید. صفحه تبلیغ این هدیه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو سایتشون هنوز حذف نشده. یه اسکرینشات ازش بگیرین. اون فیلمش رو هم دانلود کنید نگه دارید. به عنوان مدرک پیوست شکایت، ازش استفاده کنید.

زنگ زدم گفتن واسه کسایی که اس ام اس دادیم فقط میتونن بخرن..................

مزخرفه این حرفشون. تو تبلیغ داخل سایت رسمن نوشته:

از تاریخ 94.07.27 تا 94.07.29 تنها به مدت 3 روز فرصت دارید تا با خرید یکی از بسته های ترافیک اضافی 50 یا 20 گیگابایتی از 40 یا 15 گیگا بایت ترافیک اضافی، مطابق جدول زیر، بهره مند گردید:

ESPSV
22-10-2015, 07:27
من شکایت رو با عکس اون صفحه و لینکش نوشتم

- - - Updated - - -

bilmazlar
22-10-2015, 17:11

کار خوبی کردی. راستی مودم رو خاموش و روشن کردی؟ چون برای من تا قبل از خاموش رو روشن کردن مودم، اضافه نشده بود. بعد از این که مودم خاموش و روشن شد درست شد.

ESPSV
22-10-2015, 17:15
کار خوبی کردی. راستی مودم رو خاموش و روشن کردی؟ چون برای من تا قبل از خاموش رو روشن کردن مودم، اضافه نشده بود. بعد از این که مودم خاموش و روشن شد درست شد.

درود
بله چند بار خاموش روشن کردم ولی اضافه نشد
bilmazlar
22-10-2015, 17:22
پس شکایتت رو پیگیری کن. باید هدیه رو بدن.

and-roid2
22-10-2015, 17:32
امروز یک مودم 2730u مشکی خریدم. چیپستش برودکام هست.اما با برنامه dmt کار نمیکنه و وصل نمیشه!
کسی نمیدونه علتش چیه؟

*Forgotten*
22-10-2015, 20:39
امروز یک مودم 2730u مشکی خریدم. چیپستش برودکام هست.اما با برنامه dmt کار نمیکنه و وصل نمیشه!
کسی نمیدونه علتش چیه؟

عجیبه این مودم هنوز توی بازاره از نظر من بندازش توی آشغالدونی

من یکی داشتم که روانیم کردم یه تاپیک هم درموردش زده بودم

فکر کنم رنگ سفیدش مشکلی نداشته

Core
22-10-2015, 20:40
من هم 50 گیگابایت خرید کردم اما 40 گیگ اضافه نشد و پشتیبانی گفت 1 روزه اضافه میشه اما باز هم اضافه نشد و در تماس مجدد هم فرمودند خودشون اضافه میکنند و نیازی به تماس مجدد هم نیست.
منتظر میمونم ببینم چی میشه

lamp23
22-10-2015, 20:50

از نظر من بهترین مودمی هست که تا حالا داشتم مشکل قرمز شدن چراغ مودم از ISP هست نه از مودم مثلا با پارس آنلاین هیچ مشکلی نداشتم ولی با مخابرات چراغش قرمز میشد و IP نمیگرفت
تازه firmware جدید هم واسش اومده که گزینه " Retry PPP password on authentication error " بش اضافه شده که اگه به هر دلیلی اینترنت قطع بشه بصورت اتوماتیک تلاش میکنه تا دوباره کانکت بشه

*Forgotten*
22-10-2015, 20:59
از نظر من بهترین مودمی هست که تا حالا داشتم مشکل قرمز شدن چراغ مودم از ISP هست نه از مودم مثلا با پارس آنلاین هیچ مشکلی نداشتم ولی با مخابرات چراغش قرمز میشد و IP نمیگرفت
تازه firmware جدید هم واسش اومده که گزینه " Retry PPP password on authentication error " بش اضافه شده که اگه به هر دلیلی اینترنت قطع بشه بصورت اتوماتیک تلاش میکنه تا دوباره کانکت بشه

درسته در مورد آپدیت جدیدش شنده بودم ولی موقع دانلود خیلی بهم ضرر میزد و حتی فایل هم دچار مشکل میشد دیگه بیخیالش شدم
البته من چند ماهی بعد از خریدش انداخته بودم یه گوشه
ولی بعد فکر کردم به عنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم که الانم دارم به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم خیلی عالی کارش:n02:

در مورد اون حرفتون که تقصیر کیه ، باید بگم که ما تو ایرانیم اینجا باید بگیم تقصیر مودمه به شرکت های نا محترم نباد تهمت زد:n02:

- - - Updated - - -

درسته در مورد آپدیت جدیدش شنده بودم ولی موقع دانلود خیلی بهم ضرر میزد و حتی فایل هم دچار مشکل میشد دیگه بیخیالش شدم
ولی بعد فکر کردم به عنوان اکسس پوینت ازش استفاده کنم که الانم دارم به عنوان اکسس پوینت استفاده میکنم خیلی عالی کارش:n02:

در مورد اون حرفتون که تقصیر کیه ، باید بگم که ما تو ایرانیم اینجا باید بگیم تقصیر مودمه به شرکت های نا محترم نباد تهمت زد:n02:

misagh1372
23-10-2015, 09:54
دوستان اونی که سرویس گیم فعال کردن میشه یک پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزارن

faramobile
23-10-2015, 10:48
دوستان من ۲۰ گیگ خریدم ، اولش ۱۵ گیگ اضافه نشد که که همون موقع زنگ زدم گفتم بهشون یه تیکت باز کردن به اصطلاح خودشون ، ۲ روز بعدش یعنی دیشب برام ۱۵ گیگ هدیه اضافه شد

------------------------------------

عزیزان هر کسی امتیاز باشگاه مشتریان پارس انلاین داره به هر میزان خریدارم ، از ۳۰ امتیاز تا هر چقدر که میخواد باشه خریدارم پیام کنید لطفا

maniya12
23-10-2015, 23:42
با سلام خدمت همه یه سوال مهم داشتم
اینکه:
من میخوام طرح 1ساله 12گیک 12هزار تومن بگیرم اگر من 12 گیگ رو تموم کردم میتونم هنوز یک سال تموم نشده مثلا یک ماه گذشته برم تغییر سرویس بدم و مثلا 128 نامحدود بگیرم ؟؟؟

و سوال دوم بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر

faramobile
24-10-2015, 11:45
با سلام خدمت همه یه سوال مهم داشتم
اینکه:
من میخوام طرح 1ساله 12گیک 12هزار تومن بگیرم اگر من 12 گیگ رو تموم کردم میتونم هنوز یک سال تموم نشده مثلا یک ماه گذشته برم تغییر سرویس بدم و مثلا 128 نامحدود بگیرم ؟؟؟

و سوال دوم بچه های گیمر جواب بدن آیا سرعت دانلود 35-40 kb بدرد بازی آنلاین dota2 میخوره و میشه براحتی بازی کرد؟؟
با تشکر

بله میتونید هر زمان تغییر سرویس بدید

به نظر من ۴۰ کمه برای بازی ، حداقل ۱۰۰ باید باشه که بدون مشکل بازی کنید ( پینگ هم بسیار مهمه ، ۱۰۰۰۰ هم باشه پینگ بالا باشه ۲ زار نمیارزه برای بازی )

k1ozil
24-10-2015, 11:51

- - - Updated - - -

کلا 2730u چه سفید و چه مشکیش مشکل دارن من سفیدش رو دارم 10 دقیقه ای یک بار پرش لینک داره نویز باهاش روی 6 هست در حالی که با مودم تی پی لینک قدیمیم نویز روی 16 هست مشکیش البته چیپش برودکامه و از لحاظ قطعی مشکلی نداره ولی سری برودکام وای فایش مشکل داره و قطع میشه و اپدیت جدید هم جهت رفع همین مشکل بود که حل نشده فقط یجورایی کم رنگ ترش کردن

and-roid2
24-10-2015, 12:29

تا الان که مودم رو داشتم پرش لینک اصلا نداشته و خیلی خوب بوده.

فقط چیزی که حالمو گرفت چیپستش بجای برودکام, ریلیتک هست!(رنگ مشکی):n36:

k1ozil
24-10-2015, 12:31
تا الان که مودم رو داشتم پرش لینک اصلا نداشته و خیلی خوب بوده.

فقط چیزی که حالمو گرفت چیپستش بجای برودکام, ریلیتک هست!(رنگ مشکی):n36:
فک کنم رنگ مشکی همشون برودکام هستن
مطمئنی؟

and-roid2
24-10-2015, 12:36
فک کنم رنگ مشکی همشون برودکام هستن
مطمئنی؟

بله مشکی هست.اصلا به همین امید مشکی گرفتم که برودکام باشه ولی اینطور نیست متاسفانه |:

با برنامه DMT هم کار نمیکنه.

and-roid2
24-10-2015, 12:38
دوستان اونی که سرویس گیم فعال کردن میشه یک پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 بزارن

C:\Users\Mahdi>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=84ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=95ms TTL=47

C:\Users\Mahdi>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=43

maniya12
24-10-2015, 13:24
بله میتونید هر زمان تغییر سرویس بدید

به نظر من ۴۰ کمه برای بازی ، حداقل ۱۰۰ باید باشه که بدون مشکل بازی کنید ( پینگ هم بسیار مهمه ، ۱۰۰۰۰ هم باشه پینگ بالا باشه ۲ زار نمیارزه برای بازی )

منظورم از طرح ، طرح 1ساله دانشجویی پارس هست مشکلی نیست پس؟!

maniya12
24-10-2015, 13:27
C:\Users\Mahdi>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=95ms TTL=47

C:\Users\Mahdi>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=93ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=94ms TTL=43
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=43
شما بچه کجا هستین؟!
پینگ من مثلا توی برنامه چت گیمرها به نام team speak پینگ 45ms باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!

m_amin
24-10-2015, 16:53

- - - Updated - - -

نه کار نمیکنه رو پارس انلاین
یعنی وصل میشه ۱ مین اینطور بعد قطع میشه یا دیتا نداری
من رو پارس این مشکل رو دارم فعلا رو شاتل های وب اوراکل و عصر انتقال درسته
نمیدونم اینا چی کار کردن اینطوری شده

binaafarin
24-10-2015, 21:11
دوستان کسی تو طرح تمیدید تا 13 ابان برای قرعه کشی شرکت کرده؟ الکی نیست ؟شرکت کنیم؟

j-f
25-10-2015, 13:07

سه روز پیش توی سایت پارس آنلاین، قسمت شکایات، یک شکایت نوشتم، امروز تماس گرفتن و گفتن خودمون اضافه کردیم، اون روز سیستم مشکل داشت. چک کردم پنل رو دیدم 15 گیگ اضافه شده. خوبه که به شکایت اهمیت دادند و پیگیری کردند.

bilmazlar
25-10-2015, 13:35
دوستان

تو مرکز مخابرات کاشانی تهران جایگزین برای پارس‌آنلاین با این ویژگیا کسی پیشنهاد نداره؟

1. ترجیحن یه شبانه معقول داشته باشه. پارس‌آنلاین با شبانه یک‌سوم اصلن نمی‌صرفه دیگه.:n29:

2. واسه ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها قر و غمزه نیاد زیادی.:n28:

3. از همه مهمتر، تو مرکز مخابراتی کاشانی پورت خالی داشته باشه.:n34:

and-roid2
25-10-2015, 18:18
شما بچه کجا هستین؟!
پینگ من مثلا توی برنامه چت گیمرها به نام team speak پینگ 45ms باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!
قم
بستگی به شهرتون داره. پینگ داخلی من از 32 به 10-12 رسید.
+

پارس انلاین vpn داخلی رو هم محدود کرده؟من تست میگیرم سرعت سریع محدود میشه!:n04:

maniya12
26-10-2015, 01:03
دوستان خوزستانی جواب بدن لطفا
اگه میشه از آیپیهای زیر تست پینگ بزارین و بگین سرویس گیم فعال کردین یا نه؟
ping 146.66.155.1
ping 146.66.152.1
ping 10.31.36.98
با تشکر

lamp23
26-10-2015, 01:59
دوستان خوزستانی جواب بدن لطفا
اگه میشه از آیپیهای زیر تست پینگ بزارین و بگین سرویس گیم فعال کردین یا نه؟
ping 146.66.155.1
ping 146.66.152.1
ping 10.31.36.98
با تشکر

داداش این پینگ مخابرات خوزستان پیش خودم گفتم شاید بخوای مقایسه کنی

C:\WINDOWS\system32>ping 146.66.155.1

Pinging 146.66.155.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=189ms TTL=52
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=190ms TTL=52
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=192ms TTL=52

Ping statistics for 146.66.155.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 189ms, Maximum = 192ms, Average = 190ms

C:\WINDOWS\system32>ping 146.66.152.1

Pinging 146.66.152.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=160ms TTL=50
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=161ms TTL=50
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=169ms TTL=50
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=156ms TTL=50

Ping statistics for 146.66.152.1:
Minimum = 156ms, Maximum = 169ms, Average = 161ms

C:\WINDOWS\system32>ping 10.31.36.98

Pinging 10.31.36.98 with 32 bytes of data:
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=55ms TTL=114
Reply from 10.31.36.98: bytes=32 time=56ms TTL=114

Ping statistics for 10.31.36.98:
Minimum = 55ms, Maximum = 56ms, Average = 55ms

maniya12
26-10-2015, 02:23
داداش این پینگ مخابرات خوزستان پیش خودم گفتم شاید بخوای مقایسه کنی

C:\WINDOWS\system32>ping 146.66.155.1

Pinging 146.66.155.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=189ms TTL=52
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=192ms TTL=52

Ping statistics for 146.66.155.1:
Minimum = 189ms, Maximum = 192ms, Average = 190ms

C:\WINDOWS\system32>ping 146.66.152.1

Pinging 146.66.152.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=160ms TTL=50
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=161ms TTL=50
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=169ms TTL=50
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=156ms TTL=50

Ping statistics for 146.66.152.1:
Minimum = 156ms, Maximum = 169ms, Average = 161ms

C:\WINDOWS\system32>ping 10.31.36.98

Pinging 10.31.36.98 with 32 bytes of data:

Ping statistics for 10.31.36.98:
Minimum = 55ms, Maximum = 56ms, Average = 55ms

با تشکر لطف کردین
شما که هم پارس آنلاین داشتین و هم مخابرات کدومشون پینگ خارجیه پایینتری داشتن؟؟

lamp23
26-10-2015, 06:28
با تشکر لطف کردین

پینگ پارس اولش خیلی خوب بود در حد 90-110 ( با 8.8.8.8 )
وای آخرا خراب شده بود حدود 200 بود حالا نمیدونم بهتر شده یا نه
ولی مخابرات ثبات نداره و هر دفعه یه طوره

- - - Updated - - -

با تشکر لطف کردین

پینگ پارس اولش خیلی خوب بود در حد 90-110 ( با 8.8.8.8 )
وای آخرا خراب شده بود حدود 200 بود حالا نمیدونم بهتر شده یا نه
ولی مخابرات ثبات نداره و هر دفعه یه طوره

bilmazlar
26-10-2015, 09:55
دوستان

تو مرکز مخابرات کاشانی تهران جایگزین برای پارس‌آنلاین با این ویژگیا کسی پیشنهاد نداره؟

1. ترجیحن یه شبانه معقول داشته باشه. پارس‌آنلاین با شبانه یک‌سوم اصلن نمی‌صرفه دیگه.:n29:

2. واسه ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها قر و غمزه نیاد زیادی.:n28:

3. از همه مهمتر، تو مرکز مخابراتی کاشانی پورت خالی داشته باشه.:n34:

واقعن دهنم صاف شده. حتی آسیاتک که چند سال پیش وقتی بقیه شرکتا پورت خالی نداشتن، یه روزه بهم پورت خالی داد هم می‌گه پورت خالی نداریم. باید بذاریمت تو لیست انتظار. ایضن، عصر تلکام، پیشگامان، حتی داتک و اوراکل هم پورت خالی ندارن.

فکر کنم، باید با همین پارس‌آنلاین سر کنم. یک ماه دیگه سرویسم تموم می‌شه. چون دیگه شبانه رایگان نداره و از طرفی هم پارس‌آنلاین با خیلی از پروتکل‌ها مشکل جدی داره، می‌خواستم تغییرش بدم. اما یا باید حداقل یکی دو ماه بدون اینترنت بمونم، یا با همین پارس‌آنلاین ادامه بدم.

ولی خداییش قطعی جدی نداشتم تو این دوساله. پینگ هم خوب بود انصافن.

azazaz
26-10-2015, 21:53
سلام دوستان من یکسالی هست از پارس رفتم بخاطر دانلود شبانه الان میخوام علاوه براین سرویس فعلیم از مخابرات از پارس سرویس بگیرم بخاطر سرعت بالاتر الان پینگ پارس چطوریه برای بازی انلاین خوبه قبلا یادمه اگه سرویس یه مگ هم میگرفتیم روی 16 بسته میشد الانم اینطوریه؟ ویه سوال دیگه الان پارس اپلود رو هم از حجم کم میکنه یا نه ؟ و دراخر کدوم سرویس بهتر وارزون تر ه و حجم بیشتری میده ممنون

alibonyadi9393
27-10-2015, 15:59
سلام دوستان من یکسالی هست از پارس رفتم بخاطر دانلود شبانه الان میخوام علاوه براین سرویس فعلیم از مخابرات از پارس سرویس بگیرم بخاطر سرعت بالاتر الان پینگ پارس چطوریه برای بازی انلاین خوبه قبلا یادمه اگه سرویس یه مگ هم میگرفتیم روی 16 بسته میشد الانم اینطوریه؟ ویه سوال دیگه الان پارس اپلود رو هم از حجم کم میکنه یا نه ؟ و دراخر کدوم سرویس بهتر وارزون تر ه و حجم بیشتری میده ممنون
سلام. وضع پارس خرابه میتونی از شرکت دیگه بگیر. فیل شکن کارنمیکنه. اگه هم خواستی 1 ماهه برای تست بگیر. کیفیتش خیلی فرق کرده نسبت به قدیم. الان فقط سایتهای داخلی رو خوب باز میکنه. از ما گفتن بود.

Milad.n1
27-10-2015, 16:37
دوستا یک سوال مهم داشتم که ممنون میشم سریع جواب بدید
میخواستم ببینم این طرح دانشجویی که پارس انلاین گذاشته خوب هست؟ سرعت واقعیش چند هست؟ و اینکه فقط برای ثبت نام هر گیگ 1000تومن هست یا وقتی حجم سرویس تموم شد میشه با همین قیمت گیگ اضافه خرید؟
دوستانی هم که پارس انلاین دارند ممنون میشم از ای پی های زیر تست بگیرند نتایج را بگن
8.8.8.8
4.2.2.4
141.101.115.212
فقط لطقا سریع جواب بدید چون میخوام ثبت نام کنم
ممنون از همه

azazaz
27-10-2015, 16:37
سلام. وضع پارس خرابه میتونی از شرکت دیگه بگیر. فیل شکن کارنمیکنه. اگه هم خواستی 1 ماهه برای تست بگیر. کیفیتش خیلی فرق کرده نسبت به قدیم. الان فقط سایتهای داخلی رو خوب باز میکنه. از ما گفتن بود.

ممنون فعلا یه ماهه امتحانی گرفتم ببینم چطوره کلا سرعت باز کردن سایتها کمه ولی من فقط برای گیمینگ میخوام تست کنم ببینم چی میشه

ehsan1311
27-10-2015, 17:58
سلام دوستان میشه بگید سرعت نت ایرانسلم خوبه یا نه ؟ ؟؟:n13:

pars20
27-10-2015, 19:08
چطوری میشه باامتیاز هایی که تو باشگاه مشتریان داریم گیگ بگیریم؟
باشگاه مشتریان به ازای هر ماه سابقه مشترکان پارس انلاین و همچنین هر بار خرید یه سری امتیاز هایی میده. چطوری این امتیاز ها رو وارد باشگاه مشتریان کنم؟

alireza20202003
27-10-2015, 19:59

عالی ، پارس آنلاین تو خوابم نمیتونه این سرعت رو بده

میخواستم ببینم این طرح دانشجویی که پارس انلاین گذاشته خوب هست؟ سرعت واقعیش چند هست؟ و اینکه فقط برای ثبت نام هر گیگ 1000تومن هست یا وقتی حجم سرویس تموم شد میشه با همین قیمت گیگ اضافه خرید؟
دوستانی هم که پارس انلاین دارند ممنون میشم از ای پی های زیر تست بگیرند نتایج را بگن
8.8.8.8
4.2.2.4
141.101.115.212
ممنون از همه

نه حجم اضافه ۳۶۰۰ تومان هست. فقط حجم اولیه با چنین قیمتی محاسبه شده. سرعتشم مثل باقی سرویسها به همراه یک ویژگی عالی و اون هم کار نکردن قیلتر شکن ها.

k1ozil
27-10-2015, 20:19

سرکارمون گذاشتی ؟!! :n13:
خیلی خیلی بده خیلی خیلی :n02:
با این سرعت بنظرم اگه دانلودی داری فعلا بسته 10 گیگ 1 روز(2 تا 6 صبح) هزار رو بخر
*توی یک ساعت 10 گیگ دانلود میشه

azazaz
27-10-2015, 22:58
8.8.8.8
4.2.2.4
141.101.115.212
ممنون از همه

سلام سرعت 128 هم بگیری اگه خطتت بکشه روی 16 مگ میبندن اینم پینگ خدمت البته اینو بگم الان خط من روی 12 مگ ست شده نه 16 بخاطر نویزه البته مشکل از خط منه

boose_bar_khoda
27-10-2015, 23:21
دوستان سلام
یه سوال
من سرویسه 2 مگ گرفته بودم سرعت دانلودم نهایت 1.3 مگ بود بعد رفتم 1 مگ گرفتم بازم سرعتم همین قدره خطمم روی 12 مگ بسته شده
سوالم اینه که من اگه مصلا 512 یا 256 بگیرم سرعته دانلودم همین قدر میمونه یا نهایت همون مقداری میشه که خریدم؟
اگه همین قدر 1.3 میمونه پس اون 256 معنیش چیه؟ خوب چرا یه قیمته ثابت نمیزارن هر کسی طبق کشش خطش هر چقدر کشش داشت سرعت داشته باشه

استاد شیفو
28-10-2015, 08:36
واقها بعد از قرار دادم برای همیشه این شرکت لعنتی را ترک خواهم کرد .... مگه شبانه پولی نیست ؟؟؟؟؟ پس چرا باز سرعت دانلودش کمه !!!!!!!:n34:

bilmazlar
28-10-2015, 09:56
دوستان سلام
یه سوال
من سرویسه 2 مگ گرفته بودم سرعت دانلودم نهایت 1.3 مگ بود بعد رفتم 1 مگ گرفتم بازم سرعتم همین قدره خطمم روی 12 مگ بسته شده
سوالم اینه که من اگه مصلا 512 یا 256 بگیرم سرعته دانلودم همین قدر میمونه یا نهایت همون مقداری میشه که خریدم؟
اگه همین قدر 1.3 میمونه پس اون 256 معنیش چیه؟ خوب چرا یه قیمته ثابت نمیزارن هر کسی طبق کشش خطش هر چقدر کشش داشت سرعت داشته باشه

دوست عزیز

این موضوع قبلن هم در همین تاپیک به کرات پرسیده شده و به اون جواب هم داده شده. تفاوت فقط تو اولویت سرویس‌ها در زمان‌های شلوغی و ترافیک بالا و محدودیت‌های به وجود آمده است. در ساعت‌های شلوغی مثل عصرها و شب‌ها یا حتی در ساعت‌های شبانه، اولویت با سرویس‌های با سرعت بالاتره. یعنی اونی که سرویس 128 کیلوبیت خریده خیلی زودتر و بیشتر از اونی که سرویس 1مگابیت یا 2مگابیت خریده دچار افت سرعت می‌شه.

اصلی‌ترین تفاوت همینه.

k1ozil
28-10-2015, 15:13
دوستان سلام
یه سوال
سرعت اپلود هم فرق میکنه

Alone-Star
29-10-2015, 11:44
سلام
دوستان کسی نامحدود داره؟
کیفیتش مثل سابقه؟
بعداز حداقل ترافیک دریافتی سرعت اسمی میشه یا نه؟

mahy007
29-10-2015, 12:49
سرکارمون گذاشتی ؟!! :n13:
خیلی خیلی بده خیلی خیلی :n02:
با این سرعت بنظرم اگه دانلودی داری فعلا بسته 10 گیگ 1 روز(2 تا 6 صبح) هزار رو بخر
*توی یک ساعت 10 گیگ دانلود میشه

ایرانسل همچین بسته ای داره ؟
تو سایتش ندیدم
کجاس برادر ؟

k1ozil
29-10-2015, 12:51
ایرانسل همچین بسته ای داره ؟
تو سایتش ندیدم
کجاس برادر ؟
555#*
قسمت روزانه

mahy007
29-10-2015, 12:53
555#*
قسمت روزانه

ببخشید ایرانسل ندارم
میشه یه عکس ازش بدید ؟
ممنون

k1ozil
29-10-2015, 12:59
کد دستوری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0d3.jpg)
لیست بسته ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 205.jpg)

mahy007
29-10-2015, 13:03
این کد دستوری
اینم لیست بسته ها

اقا دمت گرم
مثل اینکه جدیدا این طرح اضافه شده
امیدوارم حذفش نکنن

siamak_mu
29-10-2015, 19:34
دوستان سرعت پارس آنلاین موقع استفاده از ف_ل_ر ش... چطوری؟ uتیوب میشه راحت ویدئو دید؟

and-roid2
29-10-2015, 21:13
امروز کسی مشکل سرعت داره؟
سرعتم از 1.5مگ رسیده به 100-200 !

Ariya2009
30-10-2015, 02:50
با سلام و احترام.

آقا ما یک اشتباه کردیم ، آمدیم از پارس آنلاین سرویس 2048 با 62 گیگ سالانه به قیمت 145000 تومان گرفتیم !

الان دو هفته هست چراغ ADSL چشمک میزنه !

مودم IP Link - WDL - RT 150 بهم دادن که خراب بود و مجبور شدم مودم دومی به قیمت 89000 تومان بخرم و مودم اولی هنوز مونده پیششون برای بررسی !

سرعت هم فقط یک بار چراغ ثابت شد که اول 189 KB کیلوبایت بود و بعد شد 100 و بعد دوباره قطع شد و چراغ ADSL چشمک زن شد و پشتیبانی شهرستان گفته داریم پورت رو بررسی می کنیم و پشتیبانی تهران هم گفت با پشتیبانی شهرستان تماس بگیرید !

دوستان گرامی خواهشمندم لطف کنید و بگید باید چکار کنم که دیگه هنگ کردم !

مشکل از کجا هست ؟

سیم هم مستقیم از درب منزل آوردم.

با مودم زاکسل تست زدم که چراغ ثابت شد ولی تست سرعت نگرفتم.

الان برم کنسل کنم ؟

چکار کنم ؟

شاد و سربلند باشید.

ممنونم.

Soli_AK47
30-10-2015, 05:29
با سلام و احترام.

آقا ما یک اشتباه کردیم ، آمدیم از پارس آنلاین سرویس 2048 با 62 گیگ سالانه به قیمت 145000 تومان گرفتیم !

الان دو هفته هست چراغ ADSL چشمک میزنه !

مودم IP Link - WDL - RT 150 بهم دادن که خراب بود و مجبور شدم مودم دومی به قیمت 89000 تومان بخرم و مودم اولی هنوز مونده پیششون برای بررسی !

سرعت هم فقط یک بار چراغ ثابت شد که اول 189 KB کیلوبایت بود و بعد شد 100 و بعد دوباره قطع شد و چراغ ADSL چشمک زن شد و پشتیبانی شهرستان گفته داریم پورت رو بررسی می کنیم و پشتیبانی تهران هم گفت با پشتیبانی شهرستان تماس بگیرید !

دوستان گرامی خواهشمندم لطف کنید و بگید باید چکار کنم که دیگه هنگ کردم !

مشکل از کجا هست ؟

سیم هم مستقیم از درب منزل آوردم.

با مودم زاکسل تست زدم که چراغ ثابت شد ولی تست سرعت نگرفتم.

الان برم کنسل کنم ؟

چکار کنم ؟

شاد و سربلند باشید.

ممنونم.

سلام
من هم وضعیتم مثل شماست البته کمی بهتر چون من نتم زیاد قطعی نداره ولی چون نویز خط بالاست سرعت دانلود در بهترین حالت به 200 کیلو میرسه. شما باید برید توی تنطیمات مودم و Downstream و Attenuation رو اینجا بنویسید تا ببینیم وضعیت شما چطوریاست.

pars20
30-10-2015, 11:18
باشگاه مشتریان به ازای هر ماه سابقه مشترکان پارس انلاین و همچنین هر بار خرید یه سری امتیاز هایی میده. چطوری این امتیاز ها رو وارد باشگاه مشتریان کنم؟

دوستان کسی نمیدونه ؟

binaafarin
30-10-2015, 11:45
دوستان کسی نمیدونه ؟
امتیازها که خود بخود وارد میشه کافیه بروز رسانی کنی امتیازاتت رو
تو همون قسمت پنل کاربری ت هست نوشته به روز رسانی امتیازها
اگر کد جدیدی مخصوص با شکاه مشتریان داشته باشی مثل کد هدیه نمایشگاه کتاب و... توهمین قسمت ورود کدهدیه رو داره
اما بعد از اینکه امتیاز باشگاهتو تبدیل به گیگ کردیبا خرید بسته از فروشگاه بعدمیای توی سایت پارس انلاین اون قسمت که نوشته مدیریت سرویس و... از همون منو گزینه ای به اسم ورود کد هدیه(یا ثبت کد هدیه) اونو میزنی اونجا کدشو میزنی[/QUOTE]

and-roid2
30-10-2015, 12:20
پارس انلاین همه چیزش خوبه فقط تنها مشکل اصلیش اینه که با اکثر روش های تونل زدن مشکل داره.

siamak_mu
30-10-2015, 21:02
سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟

alireza20202003
31-10-2015, 02:25
سرویس های حجمی پارس آنلاین سرعت شبانه میشه سرعت اسمی یا همون 16 مگابیت میمونه؟

اول از همه پارس شبانه رایگان نداره
سرعت همون که هست میمونه

استاد شیفو
31-10-2015, 09:02
سلام

دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده ? مگر یک سوم محاسبه نمیشه ؟ پس چرا سرعت افت کرده ؟

bilmazlar
31-10-2015, 09:56
سلام

دوستان سرعت دانلود شبانه شما هم کم شده ? مگر یک سوم محاسبه نمیشه ؟ پس چرا سرعت افت کرده ؟

به نظرم ربطی به شبانه و غیرشبانه نداره. الآن یه چند وقتیه که پارس‌آنلاین تو تهران حتی تو ساعت‌های غیرشبانه هم با مشکل مواجه شده. به نظر می‌آد پهنای باند کم آوردن یا مشکل چیز دیگه‌ایه. من البته به دلایل فنی (خراب شدن سیستم مخصوص دانلودم) یه چند وقتیه دانلود شبانه نداشتم. اما عصرها سرعت اینترنت پارس‌آنلاینم به شدت متغیر شده.دانلود رو که شروع می‌کنی، اولش خوبه، بعد یهو سرعت به مرز سرعت اسمی سرویس (2مگابیت حجمی) افت می‌کنه. کلن نوسان سرعتش زیاد شده. شبانه هم یکی دو هفته‌ای قبل از خرابش شدن سیستمم، مقدار دانلودم از نصف کمتر شده بود.

استاد شیفو
31-10-2015, 11:42
به نظرم ربطی به شبانه و غیرشبانه نداره. الآن یه چند وقتیه که پارس‌آنلاین تو تهران حتی تو ساعت‌های غیرشبانه هم با مشکل مواجه شده. به نظر می‌آد پهنای باند کم آوردن یا مشکل چیز دیگه‌ایه. من البته به دلایل فنی (خراب شدن سیستم مخصوص دانلودم) یه چند وقتیه دانلود شبانه نداشتم. اما عصرها سرعت اینترنت پارس‌آنلاینم به شدت متغیر شده.دانلود رو که شروع می‌کنی، اولش خوبه، بعد یهو سرعت به مرز سرعت اسمی سرویس (2مگابیت حجمی) افت می‌کنه. کلن نوسان سرعتش زیاد شده. شبانه هم یکی دو هفته‌ای قبل از خرابش شدن سیستمم، مقدار دانلودم از نصف کمتر شده بود.

من که فکر میکنم پهنای باند کم اوردن .

البته امروز خبری پخش شده که وزارت دفاع داشته وضعیت بحران قطع اینترنت رو شبیه سازی میکرده .

یعنی مانور میدن امروز .

bilmazlar
31-10-2015, 12:29
من که فکر میکنم پهنای باند کم اوردن .

البته امروز خبری پخش شده که وزارت دفاع داشته وضعیت بحران قطع اینترنت رو شبیه سازی میکرده .

یعنی مانور میدن امروز .

مشکل نوسان سرعت تو سرویس‌های اشتراکی، معمولن به دو دلیل ممکنه اتفاق بیافته:

یا ISP کمبود پهنای باند داره (یا به تعبیر دیگه با گرفتن مشترک زیادتر، عملن داره ضریب اشتراک بالایی رو استفاده می‌کنه) که خودش رو بیشتر تو ساعت‌های شلوغ نشون می‌ده.
یا ISP به طریق نرم‌افزاری داره ترافیک رو مدیریت می‌کنه. یعنی بر اساس قواعد و پالیسی‌های تعریف شده برای کاربرا یا گروهی از کاربرا، سرعت دسترسی به اینترنت به طور کل یا برای بعضی از سرویس‌ها رو مدیریت می‌کنه که لزومن به ساعت‌های خاصی محدود نیست.

با توجه به نوع محدودیت‌ها و ویژگی‌های محدودیت ایجاد شده من فکر می‌کنم فقط مشکل پهنای باند نیست. احتمال می‌دم کاهش سرعت دانلود بیشتر به دلیل تغییر سیاست‌های ISP باشه. البته ممکنه این تغییر سیاست موقتی باشه.

siamak_mu
31-10-2015, 14:35
تو پارس آنلاین سرعت باز شدن سایت ها از سرور خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست؟ همه سایت ها 16 مگابیت (2 مگابایت درثانیه) رو پر میکنه ؟ نوسان هم زیاد داره؟ تک کانکشن چه سرعتی دانلود میکنه؟
مثلاً من مخابرات دارم سایت هایی که سرورشون خارج از کشور هست (حتی سایت های ایرانی که هاست خارجی دارن) سرعت مثلاً 20-30 کیلوبایت هست ولی سایت هایی مثل سافــت_98 سرعتش 120 کیلوبایت.

k1ozil
31-10-2015, 15:10
تو پارس آنلاین سرعت باز شدن سایت ها از سرور خارجی کمتر از سرورهای داخلی هست؟ همه سایت ها 16 مگابیت (2 مگابایت درثانیه) رو پر میکنه ؟ نوسان هم زیاد داره؟ تک کانکشن چه سرعتی دانلود میکنه؟
مثلاً من مخابرات دارم سایت هایی که سرورشون خارج از کشور هست (حتی سایت های ایرانی که هاست خارجی دارن) سرعت مثلاً 20-30 کیلوبایت هست ولی سایت هایی مثل سافــت_98 سرعتش 120 کیلوبایت.

- - - Updated - - -

پارس تو مرکز مخابراتی ما مشکل پهنای باند نداره
سرعت داخلی و خارجی و تک کانکشن داخلی1 مگابایت
تک کانکشن خارجی 700 800 کیلوبایت
*این سرعت توی 24 ساعت ثابته و نوسان خاصی نداره
*خط روی 9 بسته شده(بیشتر نمی کشه)
به طور کلی اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه پارس خیلی کیفیتش خوبه

lamp23
31-10-2015, 16:00
مشکل نوسان سرعت تو سرویس‌های اشتراکی، معمولن به دو دلیل ممکنه اتفاق بیافته:

یا ISP کمبود پهنای باند داره (یا به تعبیر دیگه با گرفتن مشترک زیادتر، عملن داره ضریب اشتراک بالایی رو استفاده می‌کنه) که خودش رو بیشتر تو ساعت‌های شلوغ نشون می‌ده.
یا ISP به طریق نرم‌افزاری داره ترافیک رو مدیریت می‌کنه. یعنی بر اساس قواعد و پالیسی‌های تعریف شده برای کاربرا یا گروهی از کاربرا، سرعت دسترسی به اینترنت به طور کل یا برای بعضی از سرویس‌ها رو مدیریت می‌کنه که لزومن به ساعت‌های خاصی محدود نیست.

با توجه به نوع محدودیت‌ها و ویژگی‌های محدودیت ایجاد شده من فکر می‌کنم فقط مشکل پهنای باند نیست. احتمال می‌دم کاهش سرعت دانلود بیشتر به دلیل تغییر سیاست‌های ISP باشه. البته ممکنه این تغییر سیاست موقتی باشه.

احتمالا مشکل شما مورد دوم باشه
من اون وقتی که شبانه رایگانم تموم شد تا شب قبلش سرعتم 1.8 مگ بر ثانیه ثابت بود ولی فرداش که سرویس جدید با شبانه یک سوم گرفتم سرعتم حتی تو ساعات غیر رایگان هم 700-800 بود ماکزیمم !

bilmazlar
31-10-2015, 16:12
احتمالا مشکل شما مورد دوم باشه
من اون وقتی که شبانه رایگانم تموم شد تا شب قبلش سرعتم 1.8 مگ بر ثانیه ثابت بود ولی فرداش که سرویس جدید با شبانه یک سوم گرفتم سرعتم حتی تو ساعات غیر رایگان هم 700-800 بود ماکزیمم !

از نظر من هم علت کاهش سرعت همون مورد دومه. اگه کاهش سرعت به خاطر پر شدن پهنای باند باشه، سرعت شما نوسان پیدا می‌کنه. یعنی ممکنه (بستگی به تعداد یوزهای آنلاین مشترک با شما روی همین پهنای باند) هی بالا و پایین بره. ولی این جوری نیست که سرعت در لحظات اول تقریبن فول باشه اما بلافاصله بعد از چند ثانیه، سرعت به حد سرعت اسمی یا حتی پایین‌تر از اون برسه و تو همون محدوده نوسان کنه. این چیزی که الآن تو پارس‌آنلاینه یه چیزی شبیه Burstاه. جالبه که شما با قطع و وصل دانلود تو IDM باز هم برای لحظاتی سرعت بالا می‌گیری و دوباره بعد از چند ثانیه اول سرعت به شدت افت می‌کنه.

البته من هنوز شبانه رایگانم تموم نشده، اما 5-6 هفته‌ای می‌شه که دچار این وضعیت شدم.

siamak_mu
01-11-2015, 00:19
پارس تو مرکز مخابراتی ما مشکل پهنای باند نداره
سرعت داخلی و خارجی و تک کانکشن داخلی1 مگابایت
تک کانکشن خارجی 700 800 کیلوبایت
*این سرعت توی 24 ساعت ثابته و نوسان خاصی نداره
*خط روی 9 بسته شده(بیشتر نمی کشه)
به طور کلی اگه مرکز مخابراتی مشکل پهنای باند نداشته باشه پارس خیلی کیفیتش خوبه

مرسی دوست عزیز.
یعنی کلاً اون قضیه 16 مگابیت کشکه؟ 8 مگابیت بیشتر نیست؟
چرا این تاپیک هیچ کس تست سرعت و اسکرین شات IDM نمیذاره :n02:

bilmazlar
01-11-2015, 07:38
مرسی دوست عزیز.

نه دوست عزیز. کشک نیست. اگه شما فاصله محل استفاده‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1000 تا 1200 متر باشه، و مشکل نویز اساسی نداشته باشی، (یعنی خطت تا 16 مگابیت رو بکشه) پارس‌آنلاین سرویست رو روی 16 مگ می‌بنده. من خودم با فاصله حدود 1600 متر تا مرکز مخابراتی، پروفایلم روی 12مگابیت بسته شده و سرعت با IDM هم تا 1.2-1.3 مگابایت بالا می‌ره. اما چند هفته‌ای می‌شه که پارس‌آنلاین سرعتش دیگه ثبات قبلی رو نداره. من قبلن با همین خط و سرویس، با IDM سرعتم هیچ وقت زیر 1.0 مگابایت در ثانیه نمی‌اومد. اما این چند هفته گذشته سرعتم از حدود 1مگابایت شروع می‌شه و بعد از چند ثانیه به حدود 200 کیلوبایت می‌رسه. حتی لحظاتی دانلود کاملن متوقف می‌شه و دوباره بعد از چند ثانیه شروع می‌شه. کلن سرعتش نوسان پیدا کرده که به نظر می‌آد موضوع اعمال سیاست‌های جدید مدیریت ترافیک از طرف پارس‌آنلاین باشه.

علت این که کسی تست سرعت اینجا نمی‌ذاره یکیش شاید همین باشه. علت دیگه هم اینه که کاربرای فعال این تاپیک که در واقع جزو دانلودرهای حرفه‌ای هم بودن از آذر سال گذشته به این طرف به تدریج از پارس‌آنلاین کوچ کردن به ISPهای دیگه.

bigbang001
01-11-2015, 08:29
گول ۱۶ مگابیت پارس انلاین رو نخورید همش حرفه، من تو ۳ منطقه مختلف پارس انلاین دارم، اگه شانس بیارید بین ۸-۹ صبح چنین سرعتی برسید.
در سایر ساعت شاید فقط برای چند دقیقه سرعت بالا باشه اما بعدش افت میکنه که بسته به شلوغی اون مرکز سیاست مختلفی عمل میشه.
مثلا تو سعادت اباد موقع دانلود اولش سرعت رو ۸مگابیت هست ولی بعد از مدت کوتاهی افت میکنه به ۱ مگابیت(۱۲۸ کیلوبایت) هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت میگن ما به شما ۵۱۲ فروختیم همینم زیاده.
ضمنا اخیرا هر صفحه ای که بخوای باز کنی باید چند بار رفرش کنی و ارور میده

Sent from my iPhone 6

bilmazlar
01-11-2015, 08:54
گول ۱۶ مگابیت پارس انلاین رو نخورید همش حرفه، من تو ۳ منطقه مختلف پارس انلاین دارم، اگه شانس بیارید بین ۸-۹ صبح چنین سرعتی برسید.
در سایر ساعت شاید فقط برای چند دقیقه سرعت بالا باشه اما بعدش افت میکنه که بسته به شلوغی اون مرکز سیاست مختلفی عمل میشه.
مثلا تو سعادت اباد موقع دانلود اولش سرعت رو ۸مگابیت هست ولی بعد از مدت کوتاهی افت میکنه به ۱ مگابیت(۱۲۸ کیلوبایت) هر چی هم زنگ زدم فایده نداشت میگن ما به شما ۵۱۲ فروختیم همینم زیاده.
Sent from my iPhone 6

بله. این موضوع چند وقتیه (حدود 6 هفته) که به وجود اومده. من هم تو پست‌هایی که طول این چند هفته گذاشتم به این موضوع اشاره کردم. البته من سرویس 2مگابیت حجمی دارم که روی 12مگابیت بسته شده. سرعت دانلود مطابق گفته شما کم می‌شه. یعنی وقتی یه دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سیستم خود به خود سرعت اون رو می‌آره پایین. به ویژه اگه دانلود با چندین کانکشن باشه وضعیت بدتره. من دانلود تو IDM با تک کانکشن سرعت خیلی بهتر و پایدارتری گرفتم تا دانلود با چندکانکشن.

siamak_mu
01-11-2015, 19:40
نه دوست عزیز. کشک نیست. اگه شما فاصله محل استفاده‌ات تا مرکز مخابراتی زیر 1000 تا 1200 متر باشه، و مشکل نویز اساسی نداشته باشی، (یعنی خطت تا 16 مگابیت رو بکشه) پارس‌آنلاین سرویست رو روی 16 مگ می‌بنده. من خودم با فاصله حدود 1600 متر تا مرکز مخابراتی، پروفایلم روی 12مگابیت بسته شده و سرعت با IDM هم تا 1.2-1.3 مگابایت بالا می‌ره. اما چند هفته‌ای می‌شه که پارس‌آنلاین سرعتش دیگه ثبات قبلی رو نداره. من قبلن با همین خط و سرویس، با IDM سرعتم هیچ وقت زیر 1.0 مگابایت در ثانیه نمی‌اومد. اما این چند هفته گذشته سرعتم از حدود 1مگابایت شروع می‌شه و بعد از چند ثانیه به حدود 200 کیلوبایت می‌رسه. حتی لحظاتی دانلود کاملن متوقف می‌شه و دوباره بعد از چند ثانیه شروع می‌شه. کلن سرعتش نوسان پیدا کرده که به نظر می‌آد موضوع اعمال سیاست‌های جدید مدیریت ترافیک از طرف پارس‌آنلاین باشه.

علت این که کسی تست سرعت اینجا نمی‌ذاره یکیش شاید همین باشه. علت دیگه هم اینه که کاربرای فعال این تاپیک که در واقع جزو دانلودرهای حرفه‌ای هم بودن از آذر سال گذشته به این طرف به تدریج از پارس‌آنلاین کوچ کردن به ISPهای دیگه.

اگه این طوری باشه از چاله در میام میافتم تو چاه چون من مخابرات دارم چند هفته اذیتم کرده سرعت از سرورهای خارجی فوق العاده کم شده و فـ_یـ_ل هم دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه و بی نهایت کنده (همه نوع تست کردم پولی و رایگان) از این اکانت های افزایش سرعت خریده بودم تا 10 روز پیش خیلی خوب جواب میداد و واقعاً کار میکرد که اونم تازگی بی تاثیر شده.

Sent from my iPhone 6

مرسی که گفتی. داشتم گول میخوردم :n02: واقعاً راست میگم زنگ زدم سفارش هم بدم.
این که سیاست کثیف همشون هست. سرعت اسمی رو خیلی کم میگن و اگه سرعت رو زیاد کنن با منت میگن و میگن حق حرف زدن نداری چون سرعت قرارداد خیلی کمتره.

بله. این موضوع چند وقتیه (حدود 6 هفته) که به وجود اومده. من هم تو پست‌هایی که طول این چند هفته گذاشتم به این موضوع اشاره کردم. البته من سرویس 2مگابیت حجمی دارم که روی 12مگابیت بسته شده. سرعت دانلود مطابق گفته شما کم می‌شه. یعنی وقتی یه دانلودی بیشتر از چند ثانیه طول بکشه، سیستم خود به خود سرعت اون رو می‌آره پایین. به ویژه اگه دانلود با چندین کانکشن باشه وضعیت بدتره. من دانلود تو IDM با تک کانکشن سرعت خیلی بهتر و پایدارتری گرفتم تا دانلود با چندکانکشن.

من عمده ی مشکلم با سرویس مخابراتم این هست که تازگی با فـ** شـ** ها عملاً نمیشه کاری کرد و اعصاب خورد کن شده.

and-roid2
02-11-2015, 00:14
کیفیت بروزینگ چقدر افتضاح شده!
یه سایت cach شده رو بخواد باز کنه جونش در میاد |:
فیلتـــر شکنا هم تعطیل!

mehrabooni
02-11-2015, 02:32
پارس شبانه ی کلا رایگان هم داره ؟ مثل های وب
الان شاتل هستم ! بعد از سی گیگ سرعت رو محدود کردن 10 شده الان

bilmazlar
02-11-2015, 08:16
اگه این طوری باشه از چاله در میام میافتم تو چاه چون من مخابرات دارم چند هفته اذیتم کرده سرعت از سرورهای خارجی فوق العاده کم شده و فـ_یـ_ل هم دیگه خیلی خیلی اذیت میکنه و بی نهایت کنده (همه نوع تست کردم پولی و رایگان) از این اکانت های افزایش سرعت خریده بودم تا 10 روز پیش خیلی خوب جواب میداد و واقعاً کار میکرد که اونم تازگی بی تاثیر شده.

مرسی که گفتی. داشتم گول میخوردم :n02: واقعاً راست میگم زنگ زدم سفارش هم بدم.
این که سیاست کثیف همشون هست. سرعت اسمی رو خیلی کم میگن و اگه سرعت رو زیاد کنن با منت میگن و میگن حق حرف زدن نداری چون سرعت قرارداد خیلی کمتره.

من عمده ی مشکلم با سرویس مخابراتم این هست که تازگی با فـ** شـ** ها عملاً نمیشه کاری کرد و اعصاب خورد کن شده.

دوست عزیز

البته من فکر نمی‌کنم پارس‌آنلاین دیگه به بدی مخابرات باشه. وضعیت وب‌گردی پارس‌آنلاین (برای من که سرویس 2مگ حجمی از یکی از شلوغ‌ترین مراکز مخابراتی تهران یعنی مرکز کاشانی دارم) الآن خیلی خوبه. دانلود از سرورهای خارجی هم بد نیست. یعنی برای من که خطم تا 1.2مگابایت سرعت داره تو ساعت‌های خلوت مشکلی وجود نداره و بین 1. تا 1.2 مگابایته. اما ساعت‌های عصر بازه نوسانش زیاد شده. اما همینم به طور متوسط 400 کیلوبایت در ثانیه است. جالبه که با تک کانکشن تو IDM سرعت دانلود وضعیت بهتری داره. سرورهای داخلی مشکل خاصی ندارن.

مشکل جدی الآن من یکی اینه که دانلود شبانه رایگان نداره، دیگه این که ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها هم وصل نمی‌شن. البته س.ا.ی.فون هنوز وصل می‌شه اما هر چند دقیقه یک بار قطع می‌شه به طور کامل و دوباره وصل می‌شه. و-پ-ی-ان هم استفاده نمی‌کنم. نمی‌دونم وضعیتش چه طوره.

ولی چیزی که مشهوده و من که بحث‌های اغلب ispها رو اینجا پیگیری می‌کنم دیدم، به نظر می‌آد این مشکلات اخیر ناپایداری سرعت و همین‌طور مشکلات جدی ف.ی.ل.ت.ر.شکن‌ها تو اغلب ISPها فراگیر شده و یه سیاست عمومیه که احتمالن از طرف دولت به ISPها هم تحمیل شده.

bilmazlar
02-11-2015, 08:20
پارس شبانه ی کلا رایگان هم داره ؟ مثل های وب
الان شاتل هستم ! بعد از سی گیگ سرعت رو محدود کردن 10 شده الان

نه. پارس‌آنلاین از آذر سال گذشته دیگه شبانه رایگان نداره. فقط شبانه یک سوم داره.

and-roid2
02-11-2015, 12:56
پارس انلاین امروز پروانه FCP رو دریافت کرد

k1ozil
02-11-2015, 13:01
مرسی دوست عزیز.

کیفیت خط اجازه بیشتر از این رو نمیده وگرنه پارس تا 16 میبنده

azazaz
02-11-2015, 14:09
دوستان برای دانلود طرحی نیست هزینه کمتر دربیاد؟ اینطوری اصلا صرف نداره هر یکی دوشب 20 تومن ادم بده من چند وقت دانلود لازمم و نیازدارم ممنون

bilmazlar
02-11-2015, 14:23
دوستان برای دانلود طرحی نیست هزینه کمتر دربیاد؟ اینطوری اصلا صرف نداره هر یکی دوشب 20 تومن ادم بده من چند وقت دانلود لازمم و نیازدارم ممنون

پارس‌آنلاین هیچ طرح خاصی برای دانلودرها نداره. کف هزینه‌ای که بابت دانلود هر گیگ باید بدین 670 تومنه. پایین‌تر از این اصلن راه نداره با پارس‌آنلاین.

azazaz
02-11-2015, 14:40
پارس‌آنلاین هیچ طرح خاصی برای دانلودرها نداره. کف هزینه‌ای که بابت دانلود هر گیگ باید بدین 670 تومنه. پایین‌تر از این اصلن راه نداره با پارس‌آنلاین.

والا من الان 3800 با مالیات گیگ میخرم شبا میشه تقریبا 1300 چطوری باید گیگ 670 بگیرم داداش؟

bilmazlar
02-11-2015, 14:58
والا من الان 3800 با مالیات گیگ میخرم شبا میشه تقریبا 1300 چطوری باید گیگ 670 بگیرم داداش؟

راهش مال مایه‌داراست. اگه 100 گیگ ترافیک یکجا بخری می‌شه حدود 200 هزارتومن. باهاش می‌شه 300 گیگ شبانه دانلود کرد که در می‌آد حدود 670 تومن. البته یه مقداری هم ارزش افزوده روش می‌ره می‌شه 700 تومن گیگی.

xomax
02-11-2015, 15:36
سلام. اگر ایرانسل دارید و میتونید از 3G-4G استفاده کنید. بسته ی شبانه 10 گیگ رو پیشنهاد میکنم. از ساعت 2 تا 6 ، 10 گیگابایت هزار تومن. بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هم داره هزار تومن. همراه اول هم بسته شبانه 22 گیگ داره از 2 تا 7 ، 9000 تومن. یه سر به سایتاشون بزنید.

xomax
02-11-2015, 15:43

سلام. اگر ایرانسل دارید و میتونید از 3G-4G استفاده کنید. بسته ی شبانه 10 گیگ رو پیشنهاد میکنم. از ساعت 2 تا 6 ، 10 گیگابایت هزار تومن. بسته 5 گیگ 6 صبح تا 12 ظهر هم داره هزار تومن. همراه اول هم بسته شبانه 22 گیگ داره از 2 تا 7 ، 9000 تومن. یه سر به سایتاشون بزنید.

Malona
03-11-2015, 15:44
از دیشب هر ده دقیقه یه بار مارو قطع و وصل میکنند مخصوصا وقتی از فیلشکن استفاده میکنم وضعیت خط چطوره؟

SNR margin Upstream
23 db

Line Attenuation Upstream
20 db

SNR margin Downstream
31.5 db

Line Attenuation Downstream
31 db

alibonyadi9393
03-11-2015, 15:49
از دیشب هر ده دقیقه یه بار مارو قطع و وصل میکنند مخصوصا وقتی از فیلشکن استفاده میکنم وضعیت خط چطوره؟

SNR margin Upstream
23 db

Line Attenuation Upstream
20 db

SNR margin Downstream
31.5 db

Line Attenuation Downstream
31 db

ما من هم چند هفته است اینجوری. خاک برسرش کنند. فقط سایتهای داخلی را باز میکنه. پینگ هم نگو. ابروی اینترنت رو هم بردند.

and-roid2
03-11-2015, 21:09
از دیروز گیت وی رو تغییر دادن, پینگ و تک کانشکنو خراب کردن.

استاد شیفو
03-11-2015, 21:18
دو ماه دیگه قرار دادم تموم میشه و تخلیه خط میکنم .

شبانه که پولشو میدیم بازم سرعتش کم هست !!!!!!!!!!! کلا یک ماهه شبانه پولی خیلی خراب شده:n21:

azazaz
04-11-2015, 00:35
دوستان پارس اپلود هم حساب میکنه و از حجم کم میکنه؟

bilmazlar
04-11-2015, 08:11
دوستان پارس اپلود هم حساب میکنه و از حجم کم میکنه؟

نه خیر. آپلود رو حساب نمی‌کنه.

اصلن تو گزارش مصرفش هم ستونی برای آپلود نداره. کلن ترافیک دانلود رو محاسبه می‌کنه.

البته، طبق مصوبه سازمان تنظیم، شرکت‌ها موظف بودن که 25 درصد ترافیک سرویس (ترافیک دانلود) رو برای ترافیک آپلود به رایگان در نظر بگیرن و بعد کل ترافیک مصرفی دانلود و آپلود رو محاسبه کنن. اما شرکت‌ها چون این کار رو بیشتر به ضرر خودشون می‌دیدن، کلن بی‌خیال ترافیک آپلود شدن و اون رو رایگان در نظر می‌گیرن.

faramobile
04-11-2015, 09:21

اخه سرعت همراه اول به خصوص خیلی کمه به پای adsl نمیرسه

--------------------------------

دوستان همچنان هر کی امتیاز باشگاه مشتریان پارس انلاین داره به هر اندازه از 30 تا به بالا هر چی باشه من خریدارم ازش پیام بده :
09199054547

bilmazlar
04-11-2015, 09:44
اخه سرعت همراه اول به خصوص خیلی کمه به پای adsl نمیرسه

پوشش‌دهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتن‌دهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل می‌ده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.:n37:

تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتن‌دهی عالیه. اما به کوچه که می‌رسیم به یک‌باره آنتن نابود می‌شه انگار.

CAPITAN MAC
04-11-2015, 12:42
سلام
دوستان اگر من سرویساینترنت پرسرعت 512Kbps
با ترافیک نامحدود را بگیرم و 24 ساعت دانلود داشته باشم سرویس قطع نمی کنن در ضمن ارزش خرید داره؟

k1ozil
04-11-2015, 12:44
سلام
دوستان اگر من سرویساینترنت پرسرعت 512Kbps
با ترافیک نامحدود را بگیرم و 24 ساعت دانلود داشته باشم سرویس قطع نمی کنن در ضمن ارزش خرید داره؟
سلام عزیز
اگه میخواین 24 ساعت دانلود داشته باشین سرویسهای اینترانته اسیاتک خیلی خوبن

Hamid_Raga
04-11-2015, 14:48
دیگه این پیام های زورکی داره میره روی اعصاب :n34:

CAPITAN MAC
04-11-2015, 19:20
سلام عزیز

سلام
من فقط برای همین یک ماه لازم دارم

- - - Updated - - -

سلام عزیز

سلام

AVAVA
05-11-2015, 04:45
سلام

سلام من نامحدود 256 دارم نخیر قطع نمیکنن اما بعد از یه حجم مصرفی سرویس اسمی میشه که اینم مشخصه در سایت پارس هم موجوده برای شمای که میخواین 512 بگیرین از اون حجم گذشت میشه سرعت دانلود 64 و تا اخر دوره همین میمونه

- - - Updated - - -

سلام

سلام من نامحدود 256 دارم نخیر قطع نمیکنن اما بعد از یه حجم مصرفی سرویس اسمی میشه که اینم مشخصه در سایت پارس هم موجوده برای شمای که میخواین 512 بگیرین از اون حجم گذشت میشه سرعت دانلود 64 و تا اخر دوره همین میمونه