مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
zerolight
02-04-2015, 14:05
دوستان قضیه این طرح چیه؟؟
POL-512-12GNight
rezalive
02-04-2015, 16:30
دوستان پینگ با سرور خارج چنده؟
Hossein_it
02-04-2015, 17:12
سلام
از کجا بفهمیم خط از رانژه خارج شده ؟ متوسط زمان تخلیه چند روز هستش؟
shayan0o21
02-04-2015, 17:21
سلام
از کجا بفهمیم خط از رانژه خارج شده ؟ متوسط زمان تخلیه چند روز هستش؟
چراغ adsl یا dsl نداشته باشید
بستگی به ارسال درخواست شرکت به مخابرات و تخلیه کردن توسط مخابرات که معمولا 48 تا 72 ساعت طول میکشه ولی همه چیز بستگی به شرکت داره
حتی ممکنه 24 ساعته هم تخلیه بشه :n01:
دوستان لیت فریمورها دی لینک پلیز.
987321852
02-04-2015, 23:54
دوستان قضیه این طرح چیه؟؟
POL-512-12GNight
مثل اینکه طرح شما 1 ماه 4گیگ با سرعت 512 هست
حالا اگه شما در طول روز از اینترنت استفاده نکنی میتونی فقط شبا به اندازه ی 12 گیگ استفاده کنی
واقعا خیلی حرکت جالبیه ازشون ممنون باش مثل بقیه دوستان
واقا براشون متاسفم
این حرکت باعث گمراهی میشه
sleeplessness
03-04-2015, 02:13
امشب چه خبره؟
پکت لاست سه از چهار بسته
سرعت حداکثر 45 کیلوبایت
:n21::n21:
دوستان لینک فریمورها دی لینک پلیز.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farshad0123
03-04-2015, 03:08
بایذ ازشون بخوای تا دان استریم رو بالاتر ببندن ؟ یا خودشون بالا میبندن ؟
قضیه این گروه ها چیه ؟
هنوز IP ثابته و عوض نمیشه ؟
دان استریم که کاری نداره فوقش ماه اول 10مگ میگیری که بالا ببرن حالا ممکنه وقتی خطت رانژه شد اتوماتیک بیفته رو 5مگ یا 4مگ یا هر دان استریم دیگه ای مثلا من که تخلیه و دوباره رانژه کردم اتوماتیک بعد از رانژه خطم افتاد روی 4مگ
گروه هم شانسیه بعد از اینکه پورتتو بستن به صورت شانسی وارد یه گروه میشی هر گروه هم رنج ip خاص خودشو داره مثلا گروه ما مخصوص دانلوده یه گروه دیگه مخصوص پینگ و بازی آنلاین و....
مثلا برا گروه ما که سرعت دانلودش خوبه 2.185.2x و 2.185.3x و 2.189 میاد یه گروه دیگه هم 5.233 داره که همیشه سرعت دانلودشون عالیه یا برا گروه های دیگه 2.185.89 و 2.185.88 و تک رقمی ها که پینگ عالی دارن سرعت شبانشون از ساعت 2تا 3 530 کیلوبایت ولی از ساعت 3شب تا 6صبح اسمی میشه ولی برا ما و گروه 5.233 همیشه 530کیلوبایت
javadb40
03-04-2015, 17:39
سلام
pol-128-2gig ماهیانه شبانه رایگان داره ؟از چند تا چند؟سرعت؟:n16:
سلام
pol-128-2gig ماهیانه شبانه رایگان داره ؟از چند تا چند؟سرعت؟:n16:
پارس آنلاین کلا دیگه شبانه رایگان نداره یک سوم هست یعنی هر چقدر دانلود کنی یک سوم ازت کم میکنه
javadb40
03-04-2015, 17:53
پارس آنلاین کلا دیگه شبانه رایگان نداره یک سوم هست یعنی هر چقدر دانلود کنی یک سوم ازت کم میکنه
یعنی ماهی دو گیگ میشه 6 گیگ درسته؟ از ساعت چند تا چند اینطور حساب میشه؟ سرعتش شبانه چجوریه؟
الان یک سرویس جشنواره 16 مگابیت دارم این هم یک سوم حساب میشه؟
:n16:
Zeitgeist
03-04-2015, 18:29
آیا برای شماها هم اخیراً در مرورگر Mozilla Firefox (حداقل آخرین نسخه ها مثل 37) پیش میاد وقتی به سایت های ssl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواید برید (با ارتباط مستقیم، نه از طریق پراکسی و وی پی ان و غیره)، ارور secure connection failed با توضیح sec_error_ocsp_server_error بده؟
برای مثال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با غیر فعال کردن "بررسی اصالت گواهینامه ی امنیتی" در تنظیمات (آدرس زیر)، مشکل حل میشه ولی مسلماً نمیشه دیگه به اون ارتباط مثلاً امن اطمینان کرد!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شک دارم که مشکل از سمت من باشه چون در چند کامپیوتر و مرورگر این رو مشاهده میکنم! یا از طرف پارس آنلاینه (که احتمالش کمه)، یا از طرف فیلترینگ و شاید به این معنی که دوباره دارن به طور جدی به شنود ارتباطات امن با کش رفتن گواهینامه ها در میان راه، روی میارن!
987321852
03-04-2015, 18:52
یعنی ماهی دو گیگ میشه 6 گیگ درسته؟ از ساعت چند تا چند اینطور حساب میشه؟ سرعتش شبانه چجوریه؟
الان یک سرویس جشنواره 16 مگابیت دارم این هم یک سوم حساب میشه؟
:n16:
اگه کلا بخوای شبا استفاده کنی میشه 6 گیگ
اگر روزا استفاده کنی 2 گیگ
یعنی شما کلا 2گیگ داری ، مثلا 100 مگ در روز مصرف میکنی که از همون 2گیگت کم میشه و شبم دوباره 100 مگ مصرف میکنی که بجای این یک سوم از 2گیگت کم میکنه
مسخره هم فعلا مارو گیر اوردن
آیا برای شماها هم اخیراً در مرورگر Mozilla Firefox (حداقل آخرین نسخه ها مثل 37) پیش میاد وقتی به سایت های ssl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میخواید برید (با ارتباط مستقیم، نه از طریق پراکسی و وی پی ان و غیره)، ارور secure connection failed با توضیح sec_error_ocsp_server_error بده؟
برای مثال [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با غیر فعال کردن "بررسی اصالت گواهینامه ی امنیتی" در تنظیمات (آدرس زیر)، مشکل حل میشه ولی مسلماً نمیشه دیگه به اون ارتباط مثلاً امن اطمینان کرد!
شک دارم که مشکل از سمت من باشه چون در چند کامپیوتر و مرورگر این رو مشاهده میکنم! یا از طرف پارس آنلاینه (که احتمالش کمه)، یا از طرف فیلترینگ و شاید به این معنی که دوباره دارن به طور جدی به شنود ارتباطات امن با کش رفتن گواهینامه ها در میان راه، روی میارن!
بعضی وقتا با فیلترشکن اینطوری میشه !
ولی الان واسه من خوبه :n16:
zerolight
03-04-2015, 21:07
دوستان ازین طرح ۵۱۲ با۳۰گیگ در ماه کسی داره؟ مشهد مخصوصا. راضی هستین؟ سرعت چقدر هست؟
binaafarin
04-04-2015, 10:49
دوستان راهی نیت سایت یو-توپرو بشه بدون فیلتر باز کرد
کلافه شدم دیگه
چار تا ویدئو گوشی های جدید رو میخواستم ببینم
کلافه شدم دیگه
ادرس لینک ودیو ها رو قرار بده تاپیک زیر تا براتون مستقیم کنند و به راحتی دانلود کنید .
binaafarin
04-04-2015, 11:39
میخوام انلاین بببینم راهی نیست؟
بعد ادرس ویدئو ها رو چطوری پیدا کنم باید سرچ کنم
David4None
04-04-2015, 14:04
وایبر و زدندن ترکوندند حالا جالبیش اینه
فیلمی هستند اینها برای خودشون ها :n08:
Gamemaster
04-04-2015, 14:14
برا بقیه هم این پیام اومده؟
David4None
04-04-2015, 14:22
برا بقیه هم این پیام اومده؟
توی فیس بوک هست این پیام از ادمینش سوال کردم این جواب و داد
پارس آنلاین از اول عید بشدت مشکل دار شدن سرویس هاش... به جز این داستان وایبر فیلترشکن ها هم روی پارس آنلاین با مشکل جدی مواجه شدند... این مشکلات هم که به نظر میرسه بعد از گذشت مدت زیادی قصد بر طرف شدن ندارند بطور عمدی و درون خود پارس آنلاین شکا گرفتند و نه در زیر ساخت کشور. :n22:
djbehnam73
04-04-2015, 15:29
کلافه شدم دیگه
خب ادرس اون فیلم اون صفحه رو بردار
و چند تا راه داری
اول می تونی بدی مستر لیچر تا برات مستتقیم کن
دوم می تونی بدی تاپیک مستقیم سازی تا برات مستقیم کنن
سوم می تونی سایت های نظیر این سایت بدی و برات مستقیم کنن
Zeitgeist
04-04-2015, 16:00
وایبر و زدندن ترکوندند حالا جالبیش اینه
فیلمی هستند اینها برای خودشون ها :n08:
از بدشانسیشون هست و نشاندهنده ی اینکه حتی isp ها هم از مسائل پشت پرده و اقدامات سرخود و مستقل فیلترینگ و بلاهایی که ارتباطات زیرساخت، بدون اینکه به کسی پاسخگو باشه بر سر ارتباطات خارجی میاره، مطلع نیستن و بینشون هماهنگی وجود نداره!
احتمالآً یه cache ـی ایجاد کرده پارس آنلاین که هم کاربران سرعتشون بالاتر بره، هم مصرف پهنای باند خارجی کاهش بیابه، بدشانسیشون خورده به این کارهای جدید فیلترینگ برای ***ن در ارتباطات و پیاده سازی دست یافته های جدید برادران چینی به عنوان عیدی به ملت ایران...
دوستان سرویس نا محدود پارس انلاین خوبه؟
مثلا 25 چقدر سرعت دانلودشه؟ اگه دانلود یاد باشه محدود میکنن؟
David4None
05-04-2015, 22:14
به نظر من سرویس های نامحدود اسمش نامحدود و شما داری پول اون ترافیک هدیه ای که نوشتن و میدید بعد از اتمام اون ترافیک با سرعت بالا نوسان سرعت زیاد میشه و سرعت به سرعت اسمی تبدیل میشه 256/8 = 32کیلوبایت
اینجوری که من تست کردم نمی دونم شاید برای من اینجوریه اما وقتی به سرعت اسمی (واقعی) میرسه نوسان شدید میشه یعنی فیکس مثلا روی 32کیلوبایت نمی مونه هی گیر میکنه باز 1 میشه 5 میشه 9 میشه میره 32 باز میاد 20 و...
Firebirds
06-04-2015, 09:40
دوستان هیچ جوری میشه وی پی ان رو در موردم ست کرد یعنی تو تنظیمات مودم؟
Solution 1 : DD-WRT + Openv p n
Solution 2 : mikrotik + A variety of VPN portocols
djbehnam73
06-04-2015, 12:29
طرف نامحدود به هیچ وجه نیا
alijigari
08-04-2015, 17:51
دوستان من اکاتت 512 یک ساله 390 گیبگ گرفتم اما بیشتر از 40 گیگ دانلود نتوستم بکنم و اکانتم توی مهر تموم میشه --صبح ها روی 400 هست و بعد از ظهر دیگه بین 40 تا 80 هست
1000 بار هم زنگ زدم اما فایده ای نداشته --میتونم پولمو پس بگیرم ؟
دوستان من اکاتت 512 یک ساله 390 گیبگ گرفتم اما بیشتر از 40 گیگ دانلود نتوستم بکنم و اکانتم توی مهر تموم میشه --صبح ها روی 400 هست و بعد از ظهر دیگه بین 40 تا 80 هست
1000 بار هم زنگ زدم اما فایده ای نداشته --میتونم پولمو پس بگیرم ؟
در سایتی که در امضا بنده هست شکایتتو ثبت کن
لطفا دوستانی که هنوز از پارس سرویس دارند اعلام کنند:
بین سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ و 512 پارس آنلاین تفاوتی هست ؟
یکی از دوستان برخلاف توصیه من قصد تمدید داره ، سرویسی که فعلا استفاده می کنه 2 مگ با سرعت دانلود حدود 1 مگابایته
sleeplessness
08-04-2015, 20:23
تمدید کنه دیگه شبانه نداره
Sent from my Nokia 1100
لطفا دوستانی که هنوز از پارس سرویس دارند اعلام کنند:
بین سرعت دانلود شبانه سرویس 2 مگ و 512 پارس آنلاین تفاوتی هست ؟
یکی از دوستان برخلاف توصیه من قصد تمدید داره ، سرویسی که فعلا استفاده می کنه 2 مگ با سرعت دانلود حدود 1 مگابایته
شبانه رو که فاتحشو خوندن رفت یک سوم میشه که نمی ارزه !
دوستان سایتهای خارجی واسه شما کند نشده ؟
واسه من سایتهایی که هاستشون خارج هست خیلی کنده :n21: ولی سرعت دانلود از سرور داخلی حدود 1.8 مگابایت و سرور خارجی هم حدود 500 شده
آپدیت : پینگ با 4.2.2.4 کلی پکت لاست داره
تمدید کنه دیگه شبانه نداره
Sent from my Nokia 1100
شبانه رو که فاتحشو خوندن رفت یک سوم میشه که نمی ارزه !
در این مورد بهش اطلاع دادم ، ولی قصد داره سرویس 512 30 گیگ بگیره ؛ فقط سوالش در مورد تفاوت سرعت دانلود سرویس 512 و 2 مگ پارس آنلاینه
(الان با سرویس 2 مگ سرعتی حدود 1000 تا 1100 کیلوبایت داره)
در این مورد بهش اطلاع دادم ، ولی قصد داره سرویس 512 30 گیگ بگیره ؛ فقط سوالش در مورد تفاوت سرعت دانلود سرویس 512 و 2 مگ پارس آنلاینه
اگر خطش رو 16 مگ بسته شده و سرعتش به 1.8 مگ بر ثانیه نمیرسه به این معنیه که مقداری پهنای باند کم هست که به حداکثر پهنای باندش نمیرسه
پس با گرفتن 512 هم مقداری محدودیت روش اعمال میشه
کلا نمیشه نسخه جامعی پیچید که مثلا اگه 2 مگ انقدر باشه 512 فلان مقدار میشه ولی احتمال میدم سرعتش حدود 400-500 بشه :n01:
sleeplessness
09-04-2015, 00:41
بستگی به منطقه داره اما دانلودر ها خیلی کم شدن
اما اگه نیاز به دانلود پولی داره داتک با ده درصد و های وب با فشفشه گزینه های بهتری هستند
دوستان سایتهای خارجی واسه شما کند نشده ؟
از همون هوشمنده حسابی فلج کرده!
binaafarin
09-04-2015, 13:07
512 داغان شده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چکا دارن با این اینترنت بی صاحب شده میکنن
همه isp ها خرابن
ایوب بود صبرشو از دست میداد
sleeplessness
09-04-2015, 14:31
چکا دارن با این اینترنت بی صاحب شده میکنن
همه isp ها خرابن
ایوب بود صبرشو از دست میداد
فاز سوم!:n21:
فاز سوم!:n21:
کی تموم میشه این عنتر بازیاشون.؟؟؟
تازه رو خط من نویز هم افتاده نمیفهمم چرا 15 16 بود الان شده 7 8
smit.doctor
09-04-2015, 23:35
2-3 ماهه هیچ شیلتر شکنی کار نمیکنه. vpn هم کند شده. برای شما هم همینطوره؟
اینترنت رو داغون کردن :n34::n34::n34:
سایت 4upld.com میخوام باز کنم کامل لود نمیشه :n21::n21::n21::n21::n21:
اینترنت رو داغون کردن :n34::n34::n34:
سایت 4upld.com میخوام باز کنم کامل لود نمیشه :n21::n21::n21::n21::n21:
سالی که نکوست از بهارش پیداست!!!
ما که از این خراب شده هجرت کردیم :D توصیه میکنم شما هم isp رو عوض کنید که پارس افلاین افتضاحه
binaafarin
10-04-2015, 11:09
ما که از این خراب شده هجرت کردیم :D توصیه میکنم شما هم isp رو عوض کنید که پارس افلاین افتضاحه
کجا هستین به سلامتی؟
برای کار رفتی یا تحصیل؟
Le0nard0
10-04-2015, 12:30
کجا هستین به سلامتی؟
برای کار رفتی یا تحصیل؟
منظورش اینه که از پارس آنلاین رفته نه از ایران !:n02:
binaafarin
10-04-2015, 14:43
منظورش اینه که از پارس آنلاین رفته نه از ایران !:n02:
به به
لئونی
چخیر شما یک ساله تمدید کردی پارسال اره؟
اوضاعت چطوره؟
سلام سرعت 16 مگ شبانه و روزانه پارس انلاین الان چطوری هست میصرفه دانلود کنیم یا خیر حدودا چند کیلو بایت سرعت میده ؟:n13:
mojtabaghanidel
10-04-2015, 16:40
منم از پارس سرویس میگیرم.خیلی ازش راضیم.
Download rate 1.8 mb
دوستان اینترنت شما هم این چند روز اخیر داغون شده؟
دوستان اینترنت شما هم این چند روز اخیر داغون شده؟
مال من که داغون شده مثلا یه سایت رو میخوام باز کنم 50 بار میزنم کامل لود نمیشه
پینگ رفته بالا و پکت لاس داره
ولی مقطعی هست مثلا بعضی وقتا صبح تا ظهر درست میشه و از بعد از ظهر اینطوری میشه
انگار تو ساعات اداری مشکلات کمتر میشه !!!!!!!!
سلام سرعت 16 مگ شبانه و روزانه پارس انلاین الان چطوری هست میصرفه دانلود کنیم یا خیر حدودا چند کیلو بایت سرعت میده ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعتش خیلی خوبه البته اگه پارس آنلاین تو مرکز مخابراتیت پهنای باند کافی داشته باشه
دانلودش که یک سوم هست یعنی تو ساعات شبانه هر گیگ حدود 1300 تومن پات میفته
اگر میخوای واسه دانلود پول بدی حداقل برو از یه ISP بگیر که طرح های مناسب تر داشته باشه مثلا بعضی ISP ها طرح فشفشه دارن که اگه اشتباه نکنم حدود 400 تومن میشه هر گیگ هر وقت دانلود نیاز داشتی میتونی بخری نیازی هم نیست تا شب صبر کنی واسه دانلود
یا طرح های 3g ایرانسل هم شبانه داره که اون هم فکر کنم مناسب باشه کلا باید بری تحقیق کنی
Ali*Reza
10-04-2015, 19:50
سلام.
من سرویس محدود دارم و دان استریمم هم روی 4 مگ بسته شده. و سرعت دانلودم هم توی اکثر ساعتها 400 کیلوبایت بر ثانیه هست.
میخواستم بدونم امکانش هست که اگر با پشتیبانی تماس بگیرم دان استریم رو بالاتر ببرن؟ متلا روی 8 یا 16 مگ ببندن؟
Lord Farshad
10-04-2015, 20:20
سلام.
من سرویس محدود دارم و دان استریمم هم روی 4 مگ بسته شده. و سرعت دانلودم هم توی اکثر ساعتها 400 کیلوبایت بر ثانیه هست.
میخواستم بدونم امکانش هست که اگر با پشتیبانی تماس بگیرم دان استریم رو بالاتر ببرن؟ متلا روی 8 یا 16 مگ ببندن؟
آره دادا، تماس بگیر باهاشون، تا جایی که خط ات بکشه، برات بالاتر میبندند.
ما که شانس نداریم . خطم از 2 مگابیت بالاتر بیاد دی سی میشه
Firebirds
11-04-2015, 00:50
دوستان تهرانی،
این کسی که میاد مودم رو کانفیگ میکنه، پسورد ورود مودم رو تغییر میده ؟!
عجب داستانی شده برا ما.
djbehnam73
11-04-2015, 01:33
سلام.
سلام علیرضا جان
اره عزیز زنگ بزن اگر خطتت بکشه برات میزارن روی 16 مگ اگر نکشید بگید براتون بزارن روی 9 مگ
Firebirds
11-04-2015, 11:48
دوستان تهرانی،
این کسی که میاد مودم رو کانفیگ میکنه، پسورد ورود مودم رو تغییر میده ؟!
عجب داستانی شده برا ما.
دوستان این کسی که میاد مودم رو کانفیک میکنه، نباید اگه پسورد ورود مودم رو تغییر میده، به مالک بگه چی گذاشته؟ !
دوستان این کسی که میاد مودم رو کانفیک میکنه، نباید اگه پسورد ورود مودم رو تغییر میده، به مالک بگه چی گذاشته؟ !
مشکلی نداره اگر هم تغییر داده باشه شما ریست کن مودم رو
البته اگر کانفینگ رو بلدی و یوزر پسورد رو می دونی
djbehnam73
11-04-2015, 12:40
اینها معمولا رمز و پسورد رو مثل همدیگه میزارن
شما زنگ بزنید و بگید که این کسایی که کانفینگ می کنن رمز رو چی میزارن
در اخر باز نگران نباشید
با یه ریست کردن درست میشه
alireza20202003
11-04-2015, 15:37
عجیب اینترنتی !
پارس آنلاین سرویس 2 مگابیت محدود به 64 کیلوبیت :n21:
Lord Farshad
11-04-2015, 19:46
خب ما هم بار و بندیلمون رو جمع کردیم و از اینجا رفتیم :دی .
منظورم پارس هستا :دی .
اهل بیانیه نیستیم، یهو جمع میکنیم و میریم :دی .
zerolight
11-04-2015, 19:52
این دوستانی که میرن از پارس کدوم شرکت میرن؟ کدوم طرح؟
Lord Farshad
11-04-2015, 21:16
این دوستانی که میرن از پارس کدوم شرکت میرن؟ کدوم طرح؟
من که رفتم مخابرات (اصفهان). برای من پارس کیفیت خوب بود ولی نمیصرفید دیگه.
zerolight
11-04-2015, 21:23
من موندم چیکا کنم.مشهدم، از اسیا و شاتل و مخابرات سرویس داشتم تا حالا ولی شاتل که کیفیتش داغونه رو خط من، مخابرات که طرح خوبی نداره، اسیاتک هم کیفیتش بد شده بود، الان ۹ماه پارس دارم، رو خط من خوب بوده، ولی طرح های قدیمی نامحدودش دیگه نیست، موندم برم ۵۱۲ با ۳۰گیگ حجمش رو بگیرم یا نه، نمی دونم نامحدوداش چجوریه و مثل شاتل جچم خوری داره یا نه. دوستان راهنمایی کنید.
من اهواز هستم و ٣ روزه كه سرعت به خصوص براي سايت ها و سرور هاي خارجي خيلي افت كرده و بد شده ... شما هم همين مشكل رو دارين با پارس آنلاين ... نه ميشه آنلاين بازي كرد و نه قند شكن درست كار ميكنه ...
من اهواز هستم و ٣ روزه كه سرعت به خصوص براي سايت ها و سرور هاي خارجي خيلي افت كرده و بد شده ... شما هم همين مشكل رو دارين با پارس آنلاين ... نه ميشه آنلاين بازي كرد و نه قند شكن درست كار ميكنه ...
واسه منم اینجوری بود منتها امروز مثه اینکه اوکی شده!
واسه منم اینجوری بود منتها امروز مثه اینکه اوکی شده!
متاسفانه برای من که مشکل همچنان هست ...
دوستان کسی هست که آنلاین بازی کنه و مشکلی نداشته باشه توی این چند روز ؟! برای من نه روی ps4 و نه روی کامپیوتر و یا موبایل نمیشه ... خیلی اختلال داره
دوستان کسی هست که آنلاین بازی کنه و مشکلی نداشته باشه توی این چند روز ؟! برای من نه روی ps4 و نه روی کامپیوتر و یا موبایل نمیشه ... خیلی اختلال داره
من آنلاین بازی نمیکنم ولی پینگ خیلی رفته بالا و پکت لاس هم داره
sleeplessness
13-04-2015, 15:29
مشترک گرامی پارس آنلاین مدتی است برخی سرویس های .... و نرم افزارهایی مانند لاین و وایبراختلالاتی مواجه شد اند که خارج از حیطه اختیارات این شرکت می باشئ ما در حال پیگیری جهت رفع این موارد می باشیم
اس ام اس پارس آفلاین:n02:
Zeitgeist
13-04-2015, 16:25
این مشکل ارتباطی به پارس آنلاین نداره و سیستم جدید فیلترینگ هست که از چین وارد کردن و فکر کردن حالا خیلی نوآوری کردن با پیاده سازی سیستمی که همه چیز رو مثل وضعیت داخل چین منهدم میکنه!
ارتباط با سرورهای داخلی هیچ مشکلی نداره و فقط ارتباطات خارجی دچار اختلال میشن.
اس ام اس پارس آفلاین:n02:
آره واسه منم فرستاده.
به نظرم باید به همه بگین، کاربران تمام ISP ها، روزی 50 بار زنگ بزنن و اعتراض کنن به وضعیت ارتباطات با خارج از کشور و سرویس های اینترنتی تا شاید اینها به وزارت ارتباطات آقای کلید فشار بیارن و شاید آقایون تصمیم بگیرن که بیش از این ما رو با این کلید قشنگی که کشف کردن، مورد عنایت قرار ندن...
ینی اعصاب برای من که همیشه ریلکس و بی خیالم باقی نمونده با این وضعیت؛ همه ی مردم هدفشون از استفاده از سرویس های رمزنگاری شده ی اینترنتی و تونل های ارتباطی با خارج کشور، کارهای ضد این آقایون نیست که اینطور گرفتن باد نبردشون! درس و کار و زندگی داریم؛ یه فایل رو میخوای با عبور از تحریم ها بدست بیاری **** میشی انقدر packet loss به خاطر تونل مورد استفاده رخ میده... :/
binaafarin
13-04-2015, 23:55
512 محدود
sleeplessness
14-04-2015, 00:40
این مشکل ارتباطی به پارس آنلاین نداره و سیستم جدید فیلترینگ هست که از چین وارد کردن و فکر کردن حالا خیلی نوآوری کردن با پیاده سازی سیستمی که همه چیز رو مثل وضعیت داخل چین منهدم میکنه!
ارتباط با سرورهای داخلی هیچ مشکلی نداره و فقط ارتباطات خارجی دچار اختلال میشن.
آره واسه منم فرستاده.
به نظرم باید به همه بگین، کاربران تمام ISP ها، روزی 50 بار زنگ بزنن و اعتراض کنن به وضعیت ارتباطات با خارج از کشور و سرویس های اینترنتی تا شاید اینها به وزارت ارتباطات آقای کلید فشار بیارن و شاید آقایون تصمیم بگیرن که بیش از این ما رو با این کلید قشنگی که کشف کردن، مورد عنایت قرار ندن...
ینی اعصاب برای من که همیشه ریلکس و بی خیالم باقی نمونده با این وضعیت؛ همه ی مردم هدفشون از استفاده از سرویس های رمزنگاری شده ی اینترنتی و تونل های ارتباطی با خارج کشور، کارهای ضد این آقایون نیست که اینطور گرفتن باد نبردشون! درس و کار و زندگی داریم؛ یه فایل رو میخوای با عبور از تحریم ها بدست بیاری **** میشی انقدر packet loss به خاطر تونل مورد استفاده رخ میده... :/
من موندم جنس چینی که همیشه به درد نخوره چطور این انقدر خوب از کار در اومده:n13:
نقل از الف ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:n28:
معلوم نیست باز چه خبر پکت لاست سر به فلک کشیده سایتهای داخلی هم باز نمیشه:n21:
alireza20202003
14-04-2015, 14:10
هر دو تا صفحه که میخوام باز کنم این صفحه هم کنارش باز میشه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی قطع شدن این چیزا که تو اون صفحه گفته هیچ ، هی باز شدن همین صفحه هم بهش اضافه شد ! :n21:
پدرشون بسوزه رو اعصاب ما مسابقه دو میدانی گذاشتن جم کنین این سیستم مسخره فیلترینگ رو.میخوان مثله چین کمونیستی کنن کشور رو :n21::n34:
الان باید چیکار کنیم با این وضعیت، زنگ بزنیم پشتیبانی فقط اعتراض کنیم ؟ :n41:
مسخرمون کردن امروز سایت p30wprld بعد 1 دقیقه باز میکنه سایتا خارجی کلن تعطیل.از اونو وزیر ارتباطات میاد میگه به ما ربطی نداره پس به من ربط داره.الان فقط دلم میخواد این استاد گیرم بیاد تا جایی میخوره بزنمش بعدش اینترنتم بدم دستش بگم باید 20 دقه تو یوتیوب فیلم نگاه کنی. خودشون که مشکلی ندارن ما بدبختا....
یک شنبه ی هفته ی قبل رفتم نمایندگی درخواست تخلیه دادم. یارو گفت تا اخر هفته جمع میکنیم. آخر هفته شد و هیچی.
زنگ زدم پارس آنلاین مرکزی گفت این یارو اصلا تایید انصراف نزده دوباره برو پیشش. شنبه دوباره رفتم اول میگه جمع شده. میگم چی میگی پس چرا هنوز چراغ مودم روشن میشه؟
بعد میگه هفته ی قبل مخابرات شلوغ بوده جکع نکردن. من درخواست دادم ولی اونا جمع نکردن تا آهخر هفته جمع میشه. تا الان 9 روزه الاف جمع آوری ام.
به نظرتون به 195 شکایت کنم؟ فایده ای داره یا باید همینجوری صبر کنم؟
اگه موافق شکایت هستین لطفا راهنمایی کنید که بزنم "تخلیه خط" و از مخابرات شکایت کنم یا اینترنت پرسرعت و از پارس آنلاین؟
یک شنبه ی هفته ی قبل رفتم نمایندگی درخواست تخلیه دادم. یارو گفت تا اخر هفته جمع میکنیم. آخر هفته شد و هیچی.
زنگ زدم پارس آنلاین مرکزی گفت این یارو اصلا تایید انصراف نزده دوباره برو پیشش. شنبه دوباره رفتم اول میگه جمع شده. میگم چی میگی پس چرا هنوز چراغ مودم روشن میشه؟
بعد میگه هفته ی قبل مخابرات شلوغ بوده جکع نکردن. من درخواست دادم ولی اونا جمع نکردن تا آهخر هفته جمع میشه. تا الان 9 روزه الاف جمع آوری ام.
به نظرتون به 195 شکایت کنم؟ فایده ای داره یا باید همینجوری صبر کنم؟
اگه موافق شکایت هستین لطفا راهنمایی کنید که بزنم "تخلیه خط" و از مخابرات شکایت کنم یا اینترنت پرسرعت و از پارس آنلاین؟
از پارس آنلاین توی سامانه 195 شکایت کن حداکثر باید دو روز خط تخلیه بشه
اینترنت افتضاح شده
پینگ وحشتناک بالا همه چیز کند شده
amin1374
15-04-2015, 13:09
اینترنت افتضاح شده
پینگ وحشتناک بالا همه چیز کند شده
چرا این مشکلات رو پارس آفلاین خراب شده هست تو شاتل نیست ؟! شاتل اینجوری نیست حد اقل برا من که تو مشهدم سرعتمم خوبه :n13:
چرا این مشکلات رو پارس آفلاین خراب شده هست تو شاتل نیست ؟! شاتل اینجوری نیست حد اقل برا من که تو مشهدم سرعتمم خوبه :n13:
داداش حتی فیلترشکن ها هم واست کار میکنن ؟
سلام
اين هديه سرويسهاي نامحدود وقتي بعد از ميزان دانلود مشخص سرعت كم ميشه و در نهايت به سرعت اسمي ميرسه، واقعاً به سرعت اسمي ميرسه يا نه مثل دايل آپ ميشه و به 5 كيلو و 2 كيلو بايت ميرسه و نابود ميشه؟
بعد كه دوره جديد برسه سرعت بر مي گرده به حداكثر؟
:n03:
روی شاتل مشکلی به شدت پارس نیست واقعا یکی از دوستان من پارس داره با چند تا قیلترشکن وصل شدم به اینترنتش واقعا یا کار نکرد برنامه های من یا سرعت خیلی کندی داشت
amin1374
15-04-2015, 23:04
اره والا کار میکنه درسته مثل سابق نیست ولی به این وضع فجیحی که تو پارس آنلاین شما باهاش مواجه هستید نیستش:n27:
سلام
راهی هست که بشه برای باشگاه مشتریان امتیاز خرید؟
binaafarin
16-04-2015, 01:33
سلام
راهی هست که بشه برای باشگاه مشتریان امتیاز خرید؟
خرید گیگ و تمدید
ahwazp30
16-04-2015, 13:00
اینجا کسی از اهواز هست ؟ اگر هست لطفا یک تست از سرورهای خارجی برام بزاره میخام ببینم از خارج سرعت چطوره ؟
مازندران، اشتراک 2 مگ، شش ماهه با 12 گیگ حجم ویژه مشترکین جدید:
داون استریم: 9 مگابیت، آپ استریم: 1 مگابیت.
کسی به بجز من مشکل پیج باز کردن نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sleeplessness
16-04-2015, 23:33
همینجا حی و حاضر :n02:
فقط هی میگیره و ول میکنه خدا رو شکر!
binaafarin
17-04-2015, 00:12
شما دیگه سرعتتون از بس بالااست پیج براتون وا نمیشه:n02:
همینجا حی و حاضر :n02:
فقط هی میگیره و ول میکنه خدا رو شکر!
آره واس من هم همینطوره از 1 شب به بعد درست میشه تا 10-11 صبح دوباره خراب میشه تا شب نمیدونم دارن چکار میکنن :n13:
به پشتیبانی زنگ میزنم نویز خط رو چک میکنه بش میگم پینگ بالا رفته پکت لاست دارم اون هم از سایت های خارجی ولی سایت های داخلی درسته میگه براتون تیکت میزنم نویز خطتون رو بررسی کنن :n36:
شما دیگه سرعتتون از بس بالااست پیج براتون وا نمیشه:n02:
سرعت بالاست ولی لامصب همین پیج باز نشدن رو اعصابه ناجور :n02:
djbehnam73
17-04-2015, 14:24
اینجا کسی از اهواز هست ؟ اگر هست لطفا یک تست از سرورهای خارجی برام بزاره میخام ببینم از خارج سرعت چطوره ؟
کاربر lamp23 هست :n02:
djbehnam73
17-04-2015, 14:28
منکه خداروشکر مشکل پیج بازکردن به اون شدت ندارم
فوقش اگر اونطوری شد یه دونه فیلــــتر شکن وصل می کنم
+
اینکه با نرم افزار DNS JAMPER یه DNS خوب ست کن ، فکر کنم تا حدی مشکلت بر طرف بشه
IRAN_KING
17-04-2015, 15:27
2 گیگ از دست رفت چرا درست اطلاع رسانی نمی کنن و تاریخ انقضا تعیین می کنن هدیه نوروزی دیر متوجه شدم !!!:n21:
سلام
اين هديه سرويسهاي نامحدود وقتي بعد از ميزان دانلود مشخص سرعت كم ميشه و در نهايت به سرعت اسمي ميرسه، واقعاً به سرعت اسمي ميرسه يا نه مثل دايل آپ ميشه و به 5 كيلو و 2 كيلو بايت ميرسه و نابود ميشه؟
بعد كه دوره جديد برسه سرعت بر مي گرده به حداكثر؟
كسي نميدونه؟ :n36:
2 گیگ از دست رفت چرا درست اطلاع رسانی نمی کنن و تاریخ انقضا تعیین می کنن هدیه نوروزی دیر متوجه شدم !!!:n21:
قضیه چیه؟؟؟!
sleeplessness
17-04-2015, 15:55
هدیه سرویس های نامحدوو کاملا مث توضیحات سایت پارس و در دو مرحله سرعت کاهش پیدا میکنه
Sent from my Nokia 1100
IRAN_KING
17-04-2015, 17:00
قضیه چیه؟؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عیدی-نوروز-۹۴/
واسه من هم کلا همه چیز خراب شده هم سرعت هم پینگ ولی با سرور خارجی که دیگه نابود شده :
فقط شب از ساعت 12-1 درست میشه
alireza20202003
17-04-2015, 21:18
به اون سرعت میگی نابود ؟ مال من تو اسپید تست میاد رو 0.08Mbps بعد دیگه همونجا میمونه و تست کامل نمیشه :n08:
ahwazp30
18-04-2015, 11:36
واسه من هم کلا همه چیز خراب شده هم سرعت هم پینگ ولی با سرور خارجی که دیگه نابود شده :
فقط شب از ساعت 12-1 درست میشه
یعنی توی روز پینگ و سرعت خارج از مخابرات بدتره ؟
یعنی توی روز پینگ و سرعت خارج از مخابرات بدتره ؟
پینگم غیر عادی شده با بعضی مسیر ها خرابه با بعضی مسیر ها آباد !!!
پینگش که فکر کنم از مخابرات بدتر باشه ولی سرعتش بازهم از مخابرات خیلی بهتره !
ahwazp30
18-04-2015, 13:08
پینگم غیر عادی شده با بعضی مسیر ها خرابه با بعضی مسیر ها آباد !!!
پینگش که فکر کنم از مخابرات بدتر باشه ولی سرعتش بازهم از مخابرات خیلی بهتره !
من الان 10 مگ دارم تقریبا دانلود بالای 900 ولی پیج باز کردن از سایت های خارجی کنده پهنای باند خارجش مثل وایمکس هست .ارزش داره تخلیه کنم بیام پارس ؟
djbehnam73
18-04-2015, 17:08
من الان 10 مگ دارم تقریبا دانلود بالای 900 ولی پیج باز کردن از سایت های خارجی کنده پهنای باند خارجش مثل وایمکس هست .ارزش داره تخلیه کنم بیام پارس ؟
از وایمکس هر موقع بیای بیرون ، برد کردی
فعلا که پارس آنلاین خرابه اگه خواستی بیای پارس به نظرم الان موقعش نیست. صبر کن تا درست بشه بعد بش فکر کن البته شبانه یک سوم رو هم به عنوان یک پوئن منفی در نظر داشته باش
پارس قبلش از نظر پینگ و پیج باز کردن خیلی خوب بود پینگش با 4.2.2.4 حدود 110 بود الان شده 280~380
ahwazp30
18-04-2015, 20:01
فعلا که پارس آنلاین خرابه اگه خواستی بیای پارس به نظرم الان موقعش نیست. صبر کن تا درست بشه بعد بش فکر کن البته شبانه یک سوم رو هم به عنوان یک پوئن منفی در نظر داشته باش
پارس قبلش از نظر پینگ و پیج باز کردن خیلی خوب بود پینگش با 4.2.2.4 حدود 110 بود الان شده 280~380
من شبانه استفاده نمیکنم .پارس گاهی خراب میشه ولی مخابرات همیشه خدا داغونه
amin_damer
18-04-2015, 21:35
سلام بچه ها کسی میدونه سرعت 1 مگ ویژه نوروز که تو سایت هست چقدره؟:n01:
دوستان پارس انلاین الان چند وقته خرابه . پس الکی پولتون هدر ندین . اینو واقعا دوستانه میگم .
پارس انلاین فقط بلده جلوه بده که خوبه . ولی در واقع هیچی نیست .
binaafarin
19-04-2015, 00:04
چخبره باز؟
Hamid_RezaM
19-04-2015, 01:20
وضعیت نت الان انقدر افتضاح است که اسپیدتست رو نمیتونم کامل باز کنم؛ مگه قرار نبود با برداشتن شبانه سرعت این وقت شب خوب باشه واسه تحقیقات ، چی شد؟:n13::n13:
وضعیت نت الان انقدر افتضاح است که اسپیدتست رو نمیتونم کامل باز کنم؛ مگه قرار نبود با برداشتن شبانه سرعت این وقت شب خوب باشه واسه تحقیقات ، چی شد؟:n13::n13:
بزک نمیر بهار میاد کمبزه با خیار میاد... این حرفها کدومه! پارس فقط و فقط به فکر سود خودشه ولاغیر! به جز این اختلالات پارس زیرساخت مناسبی نداره برای سرویس دهی به این حجم کاربر که هر روز هم دارن پورت میفروشن به خلق الله از همه جا بی خبر!
کسی شبانه ی یک سوم رو امتحان کرده؟ دقیق یک سوم کم می کنه؟ ممکنه کم/زیاد بشه؟
mehdi_halla
19-04-2015, 12:36
سلام دوستان.مشکل کندی چیز پی ان هنوز رفع نشده؟ برا من که هنوز مشکل داره.دیروز که تماس تلفنی با پارس داشتم اپرتور سخنگوش میگفت "با عرض معذرت بابت اختلال در سرویس های v * P * N یعنی به نظر مشکل جدیدیه ؛ قبلا این جوری نبود یعنی؟
این سرویس هایی که آخرشون N داره چه فرقی با بقیه سرویس ها دارن؟
مثل: POL-1024-6GN دوازده ماهه تا 216 گیگ ترافیک شبانه
یعنی فقط اینا شبانه یک سوم حساب میشن؟ و بقیه شبانه شون هم مثل روز کامل کم میکنه؟
alireza20202003
19-04-2015, 15:30
این سرویس هایی که آخرشون N داره چه فرقی با بقیه سرویس ها دارن؟
مثل: POL-1024-6GN دوازده ماهه تا 216 گیگ ترافیک شبانه
یعنی فقط اینا شبانه یک سوم حساب میشن؟ و بقیه شبانه شون هم مثل روز کامل کم میکنه؟
نه همه سرویس ها شبانه یک سوم کم میکنه. اون N بامبوله !
Reza.kh7
19-04-2015, 21:11
کسی شبانه ی یک سوم رو امتحان کرده؟ دقیق یک سوم کم می کنه؟ ممکنه کم/زیاد بشه؟
دوست عزیز دقیقا یک سوم کم میکنه
David4None
19-04-2015, 22:23
كسي نميدونه؟ :n36:
سرعت اسمی میرسه ولی اذیت میکنه یعنی سرعت مثل قبل رِله نیست خیلی نوسان شدید میشه بهتره اینجوری بگیم تو ی سرویس های نامحدود شما داری پول اون ترافیک هدیه سرعت بالا رو میدی و بعدش که تموم شد میرسی به هدیش
:n03:آره سرعت بر میگرده به سرعت هدیه سر هر شارژ بر عکس شاتله
:n21:شاتل سرعت بالات تموم بشه میری تو level پرمصرف ها و تنها راهش یا تغییر سرویس هست اونم به سرویس بالاتر یا استفاده نکردن تا برگرده به سرعت قبلی
هر ماه با این اینترنت یک داستان داریم !
دیگه چقدر باید پول بدیم ؟
جدا از اون همه مدارکی که بردیم و اوردیم برای این اینترنتی که هنوز کسی نمیدونه این اختلالاتش از کجاست
نکنه جریان اینه که امریکا میاد روی کابلای اصلی اینترنت ما داخل دریا گوشت میریزه که کوسه بیاد گاز بزنه ؟
ولمون کنید دیگه خسته شدیم اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَا َاَه
sleeplessness
19-04-2015, 23:00
:n21:
:n21:
هرچقدر میخوام خودمو قانع کنم که اشتراکمو قطع کنم نمیشه
اخه تو خرمشهر فقط پارس انلاین هست و پیشگامان و نوین نت. بین اینا هم پارس انلاین از بقیه بهتره
خدایااااا[emoji24] [emoji24] [emoji24]
هر ماه با این اینترنت یک داستان داریم !
دیگه چقدر باید پول بدیم ؟
جدا از اون همه مدارکی که بردیم و اوردیم برای این اینترنتی که هنوز کسی نمیدونه این اختلالاتش از کجاست
نکنه جریان اینه که امریکا میاد روی کابلای اصلی اینترنت ما داخل دریا گوشت میریزه که کوسه بیاد گاز بزنه ؟
ولمون کنید دیگه خسته شدیم اَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَاَا َاَه
بابا اینا اصلا کابل اختصاصی ندارن
خیلی ساده اینترنت رو از یه کشور دیگه میخرن و بعد روی ای پی ایران ست میکنن
Le0nard0
20-04-2015, 09:27
به به
لئونی
چخیر شما یک ساله تمدید کردی پارسال اره؟
اوضاعت چطوره؟
آره من یه ساله گرفتم اوضاع هم همونجوری که همیشه بوده عالی رو به بالا :n01:
ایمیلها کلا از کار افتادن
binaafarin
21-04-2015, 00:57
برای من بعضی سایتای داخلی باز نمیشه
Zeitgeist
21-04-2015, 21:37
برای من بعضی سایتای داخلی باز نمیشه
اگرچنانچه از dns servers خارج از کشور استفاده میکنید، نیازمند یک dns server داخلی همچون اونایی که isp شما broadcast میکنه هم هستید در کنارشون تا آدرس های شبکه ی اینترانت ملی (national intranet's private addresses) رو براتون ترجمه کنه.
بسیاری از سایت هایی که سرورهاشون در داخل کشور قرار دارند و نیازی به ارتباط خارجی و ip اینترنت ندارند (مثل برخی سایت های خدمات دولتی)، به طور کلی فقط روی شبکه ی ملی اینترانت کشوری قرار دارند، فقط از داخل کشور قابل دسترسی اند، و باید dns server ـی که بهش درخواست میدید، ترجمه های لازم رو آشنایی داشته باشه تا IP صحیح (در رنج خصوصی 10.0.0.0/8) به شما بدهد برای domain name مد نظرتان در شبکه ی کشوری.
یک dns server پارس آنلاین: 91.98.98.98
ایمیلها کلا از کار افتادن
اگر فایرفاکس هست، به آخرین نسخه (38 آزمایشی در این لحظه) به روز-رسانی کنید.
اگر همچنان مشکل وجود داشت، بالاجبار باید "چک کردن اعتبار گواهینامه های امنیتی با یک ocsp سرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" رو غیرفعال کنید که از نظر امنیتی، بهتره این کار رو انجام ندید.
options > advanced > certificates >> query ocsp responder servers to confirm the current validity of certificates
یا میتونید از یک تونل امن خارجی استفاده کنید تا سیستم های داخلی که در حال ایجاد این اختلالات و دستکاری ها هستند رو دور بزنید...!
اگرچنانچه از dns servers خارج از کشور استفاده میکنید، نیازمند یک dns server داخلی همچون اونایی که isp شما broadcast میکنه هم هستید در کنارشون تا آدرس های شبکه ی اینترانت ملی (national intranet's private addresses) رو براتون ترجمه کنه.
بسیاری از سایت هایی که سرورهاشون در داخل کشور قرار دارند و نیازی به ارتباط خارجی و ip اینترنت ندارند (مثل برخی سایت های خدمات دولتی)، به طور کلی فقط روی شبکه ی ملی اینترانت کشوری قرار دارند، فقط از داخل کشور قابل دسترسی اند، و باید dns server ـی که بهش درخواست میدید، ترجمه های لازم رو آشنایی داشته باشه تا IP صحیح (در رنج خصوصی 10.0.0.0/8) به شما بدهد برای domain name مد نظرتان در شبکه ی کشوری.
یک dns server پارس آنلاین: 91.98.98.98
اگر فایرفاکس هست، به آخرین نسخه (38 آزمایشی در این لحظه) به روز-رسانی کنید.
اگر همچنان مشکل وجود داشت، بالاجبار باید "چک کردن اعتبار گواهینامه های امنیتی با یک ocsp سرور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" رو غیرفعال کنید که از نظر امنیتی، بهتره این کار رو انجام ندید.
options > advanced > certificates >> query ocsp responder servers to confirm the current validity of certificates
یا میتونید از یک تونل امن خارجی استفاده کنید تا سیستم های داخلی که در حال ایجاد این اختلالات و دستکاری ها هستند رو دور بزنید...!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از یک روز درست شد ولی وقتی خراب میشه هیچ فیلترشکنی هم درست کار نمیکنه و اصلا نمیشه از کانال دیگه ای به اینترنت دسترسی پیدا کرد .....
sdfssdfs
22-04-2015, 00:07
والا شکر خدا من هنوز شبانم رایگانه و تنها دلیل موندنم همینه و بعد از تموم شدن قرار دادم منم میرم از پارس دیگه ولی حبف سرعت شبانه الان عالیه
sent from my nexus
NaughtyCat
22-04-2015, 18:47
الان کدوم سرویس دهنده برای مصرف بالا بهتره؟ شبانه رایگان دیگه نداریم کلا؟!
الان کدوم سرویس دهنده برای مصرف بالا بهتره؟ شبانه رایگان دیگه نداریم کلا؟!
فن آوا در حال حاضر نامحدودهاش واقعا نامحدود هست
و در سایت بری می بینی که تا 2قیمت 1مگ نامحدود داره اونم بخاطر اینکه سرویس ارزان قیمت تر روی 1مگ و سرعت گران تر روی 2مگ بسته میشه
NaughtyCat
22-04-2015, 19:21
فن آوا در حال حاضر نامحدودهاش واقعا نامحدود هست
و در سایت بری می بینی که تا 2قیمت 1مگ نامحدود داره اونم بخاطر اینکه سرویس ارزان قیمت تر روی 1مگ و سرعت گران تر روی 2مگ بسته میشه
ممنون......
DavoodITE
23-04-2015, 17:40
درود
سرویس POL-1024-6GNight ترافیک روزانه ش چند گیگ در ماهه؟
چه ویژگی هایی داره این سرویس؟
درود
سرویس POL-1024-6GNight ترافیک روزانه ش چند گیگ در ماهه؟
چه ویژگی هایی داره این سرویس؟
6 گیگ در ماه داره که اگر هیچی در روز استفاده نکنی میشه 216 گیگ شبانه در سال :n21::n21::n21:
DavoodITE
23-04-2015, 18:30
6 گیگ در ماه داره که اگر هیچی در روز استفاده نکنی میشه 216 گیگ شبانه در سال :n21::n21::n21:
یعنی ترافیک شبانه رایگان نداره این سرویس؟
Gamemaster
23-04-2015, 18:57
یعنی ترافیک شبانه رایگان نداره این سرویس؟
نه
پارس دیگه شبانه نداره
personal_68
24-04-2015, 03:41
اینا دیگه نمیخوان یک سوم رایگان رو بردارن ، دیگه نمیشه دانلود کرد که ، اینطوری حجم می پره همش
شاتل چطوریه الان ؟
رایگانش خوبه سرویس عوض کنیم
دوستان سرويس 256 نامحدود كه توي سايت نوشته و هزينه ش هم 45،000 هست ايا سقف دانلود داره؟
نوشته كه سرعتش تا 3 Mbps هست.دوست خودم گرفته و با سرعت 400 دانلود ميكنه.بعد از چه مقدار حجمي كاربر رو محدود وتوي ليست سياه ميزارن؟!
ممنون.
Sent from my iPad using Tapatalk
sleeplessness
24-04-2015, 09:40
دوستان سرويس 256 نامحدود كه توي سايت نوشته و هزينه ش هم 45،000 هست ايا سقف دانلود داره؟
نوشته كه سرعتش تا 3 Mbps هست.دوست خودم گرفته و با سرعت 400 دانلود ميكنه.بعد از چه مقدار حجمي كاربر رو محدود وتوي ليست سياه ميزارن؟!
ممنون.
sdfssdfs
24-04-2015, 09:42
سلام دوستان کسی بین شما دیشب دانلود داشته ؟ چرا اوضاع انقددر خراب بود دیشب ؟؟
من دانلود داشتم البته وقتیه قطع وصل میشه و باعث میشه فایلا corrupted بشن و دوباره از سر دانلود کنیم ولی در کل بد نیست!
خب دیگه موعد 6 ماهه منم داره تموم میشه.تقریبا ماهی 350 گیگ گرفتم پدرشو درآوردم!ولی دیگه پارس فایده نداره و باید رفت،دوستان از کسایی که آذرماه پارسال رفتن خبری دارین؟کدوم isp رفتن،کیفیت سرویسشون چطور هست؟من نظرم روی آساتک هست و سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
دیشب واسه من خوب بود دانلود نداشتم ولی چند تا ویدئو Full HD آنلاین دیدم خیلی خوب بود !
من دانلود داشتم البته وقتیه قطع وصل میشه و باعث میشه فایلا corrupted بشن و دوباره از سر دانلود کنیم ولی در کل بد نیست!
خب دیگه موعد 6 ماهه منم داره تموم میشه.تقریبا ماهی 350 گیگ گرفتم پدرشو درآوردم!ولی دیگه پارس فایده نداره و باید رفت،دوستان از کسایی که آذرماه پارسال رفتن خبری دارین؟کدوم isp رفتن،کیفیت سرویسشون چطور هست؟من نظرم روی آساتک هست و سرویس شهاب 10 گیگ در ماه (4 تا 10 صبح رایگان)
با 350 گیگ پدرشو درآوردی ؟ :n02:
این مصرف من تو 10 ماه گذشته :n19:
sleeplessness
24-04-2015, 12:33
من میخوام نامحدود فن اوا بگیرم با سرعت 256
که دیگه پول حجم ندم البته دیگه فکر نکنم دانلود داشته باشم
امیدوارم خراب نشه الان مخابرات تهران هم نامحدودش حذف کرده
با 350 گیگ پدرشو درآوردی ؟
:n02:
گفتم تقریبا ماهی اینقدر مصرف 5 ماهم شده این:
البته قبلنا اینقدر مصرف نداشتم فوقش 80-90 گیگ در ماه ولی خب گفتم حالا ک میخوام برم هر چقدر میتونم از پارس بکنم
من میخوام نامحدود فن اوا بگیرم با سرعت 256
که دیگه پول حجم ندم البته دیگه فکر نکنم دانلود داشته باشم
امیدوارم خراب نشه الان مخابرات تهران هم نامحدودش حذف کرده
اگه دانلود نداشته باشی همون 128 هم کافیه،خودم قبلا یه ماه داشتم ولی اگه یه دانلود اورژانسی پیش بیاد آدم واقعا کلافه میشه فرض کن با 20 کیلوبایت دانلود کنی!
sleeplessness
24-04-2015, 13:07
گفتم تقریبا ماهی اینقدر مصرف 5 ماهم شده این:
البته قبلنا اینقدر مصرف نداشتم فوقش 80-90 گیگ در ماه ولی خب گفتم حالا ک میخوام برم هر چقدر میتونم از پارس بکنم
اگه دانلود نداشته باشی همون 128 هم کافیه،خودم قبلا یه ماه داشتم ولی اگه یه دانلود اورژانسی پیش بیاد آدم واقعا کلافه میشه فرض کن با 20 کیلوبایت دانلود کنی!
یه مدتی 16 کیلو بایت نامحدود یکی از دوستان داشت واقعا اعصاب خورد کن بود برای دانلود 100 مگ
اما چه میشه کرد
دیشب واسه من خوب بود دانلود نداشتم ولی چند تا ویدئو Full HD آنلاین دیدم خیلی خوب بود !
داداش مصرفی نداری شما :n02: مصرف من در ماه بالای 300گیگ هست...
بالای 300 گیگ در ماه؟!! :n38:
فقط دانلود میکنین و پاک میکنین یا استفاده هم میکنین؟! دست ما رو از پشت بستین دیگه!
شماها بعد از تموم شدن قراردادتون فکر کنم افسردگی بگیرین!!!! :n02::n09:
همچنان قدرتمندانه به دانلود ادامه بدین...:n39:
بالای 300 گیگ در ماه؟!! :n38:
فقط دانلود میکنین و پاک میکنین یا استفاده هم میکنین؟! دست ما رو از پشت بستین دیگه!
شماها بعد از تموم شدن قراردادتون فکر کنم افسردگی بگیرین!!!! :n02::n09:
همچنان قدرتمندانه به دانلود ادامه بدین...:n39:
قرارداد ما با خداست :n02: نه پاک چرا! داخل هاردهای شبکه ذخیره میشه
فقط حوصله میخواد که مرتب بشن فایل ها
پارس که خیلی اذیت کرد کاربرهاشو از رونق ساق خودش افتاد... تاپیک سابق پارس خیلی شلوغ بود کاربرها می اومدن ولی دیگه الان اکثرا رفتن... خیلی کاربر از دست داد سر اون داستان حذف شبانه.
داداش مصرفی نداری شما :n02: مصرف من در ماه بالای 300گیگ هست...
حالا که اینو گفتی من احساس می کنم پارس آنلاین حقم رو خورده :n09:
به نظرت دلیل برداشتن شبانه پارس آنلاین و سرویس دهنده های دیگه چی بود ؟
من احساس می کنم یه جور قرارداد بستن با اپراتور های موبایل که مردم برن سمت 3g و 4g و بازار اونا رونق بگیره ! :n13:
حالا که اینو گفتی من احساس می کنم پارس آنلاین حقم رو خورده :n09:
به نظرت دلیل برداشتن شبانه پارس آنلاین و سرویس دهنده های دیگه چی بود ؟
من احساس می کنم یه جور قرارداد بستن با اپراتور های موبایل که مردم برن سمت 3g و 4g و بازار اونا رونق بگیره ! :n13:
خط شما روی چند هست ریتش؟
یکی از دلایل می تونه این باشه که اینها با پرو بازی تمام می خواستند هزینه اینترنت باز هم افزایش بدن در سال جدید اما وزارت ارتباطات جلوی گیری کرد از این کار و حتی مجبورشون کرد قیمت گیگ هم به 3600تومن برسونند دیدن کمتر میشه دزدی کرد زورشون اومده... حالا از در نشد از پنجره از ملت بدزدند...
با اینکه ایران در حال حاضر یکی از گرانترین اینترنتهای جهان رو داره و STM1 که قیمت معادل 4میلیون داره در گت وی مرزی به دست کاربر میرسه 232میلیون تومان باز هم از این همه دزدی راضی نیستند متاسفانه...
خط شما روی چند هست ریتش؟
یکی از دلایل می تونه این باشه که اینها با پرو بازی تمام می خواستند هزینه اینترنت باز هم افزایش بدن در سال جدید اما وزارت ارتباطات جلوی گیری کرد از این کار و حتی مجبورشون کرد قیمت گیگ هم به 3600تومن برسونند دیدن کمتر میشه دزدی کرد زورشون اومده... حالا از در نشد از پنجره از ملت بدزدند...
با اینکه ایران در حال حاضر یکی از گرانترین اینترنتهای جهان رو داره و STM1 که قیمت معادل 4میلیون داره در گت وی مرزی به دست کاربر میرسه 232میلیون تومان باز هم از این همه دزدی راضی نیستند متاسفانه...
خط من روی 16 مگ هست سرعت هم شبها بالاست 1.8 مگابایت بر ثانیه معمولا میرسه ولی هاردم جا نداره :n02::n02::n02:
__________________________________________________ ________________________________
آخه یکم عجیبه اینطوری تنها چیزی که عایدشون شد از دست دادن مشترکها و هرز رفتن پهنای باندشون بود که همچنان هم ملت دارن تخلیه میکنن و خیلی ها سمت طرح های 3g رفتن
علاوه بر این با چند تا از سوپروایزر هاشون صحبت کردم میگفتن که به هیچ وجه شبانه بر نخواهد گشت اگر از اینجا از سودشون کم میشه باید یه جای دیگه جبران شده باشه که انقدر با اطمینان حرف میزنن !
THE VAIPER
24-04-2015, 20:45
سلام دوستان من دو ماه پیش از پارس تخلیه کردم
حالا یکی از دوستان می گفت انگار دوباره شبانه رایگان شده
الان تو سایت رفتم هنوز یک/سوم هست ولی اون دوستم می گفت علکیه
حالا این واقعا رایگان شده یا خیر
سرعت چی فرق کرده نسبت به قبل یا نه :n13:
سلام دوستان من دو ماه پیش از پارس تخلیه کردم
حالا یکی از دوستان می گفت انگار دوباره شبانه رایگان شده
الان تو سایت رفتم هنوز یک/سوم هست ولی اون دوستم می گفت علکیه
حالا این واقعا رایگان شده یا خیر
سرعت چی فرق کرده نسبت به قبل یا نه :n13:
اگر رایگان شده باشه که تو سایتشون مینویسن ولی خوب شما یه تماس بگیر با پشتیبانی/فروش صحبت کن ببین چی میگن
لطف کن نتیجه رو اینجا اعلام ایشالا که خوش خبر باشی :n01:
javadb40
24-04-2015, 21:40
:n38::n38::n38:
:ohno: مگه طرحت چیه:n24: که اینقدر دانلود میکنی به ما هم یاد بده خو :n11:
:n38::n38::n38:
:ohno: مگه طرحت چیه:n24: که اینقدر دانلود میکنی به ما هم یاد بده خو :n11:
با سرویس 2 مگ محدود :n01: البته هنوز شبانه مجانی داره
javadb40
24-04-2015, 22:05
با سرویس 2 مگ محدود :n01: البته هنوز شبانه مجانی داره
مجانی ؟؟ چند تا چند :n04:
چند وقت پیش گفتی که شبانه یک سوم میشه :n23:
توي دانلود منيجر اين سرعتا چند ميشه؟
توي دانلود منيجر اين سرعتا چند ميشه؟
به ترتیب از پایین
16
32
64
128
256
384
512
640
768
احمد1379
24-04-2015, 22:29
من هم سرویس شبانم یه چند روزیه تموم شده :n14:اما یه دل سیر دانلود کردم و حسابی از این خرس کندم:n24:(این آمار منه در عرض 70 روز.البته بسیاری از شبها هم دیگه چیزی نداشتم که دانلود نمیکردم)
sleeplessness
24-04-2015, 22:33
من هم سرویس شبانم یه چند روزیه تموم شده :n14:اما یه دل سیر دانلود کردم و حسابی از این خرس کندم:n24:(این آمار منه در عرض 70 روز.البته بسیاری از شبها هم دیگه چیزی نداشتم که دانلود نمیکردم)
540 گیگ در ماه:n04:
به ترتیب از پایین
16
32
64
128
256
384
512
640
768
يعني در بدترين حالت 32 ميشه؟
احمد1379
24-04-2015, 22:40
540 گیگ در ماه:n04:
آره .تازه گفتم که بسیاری از شبها دانلود نمیکردم من هر شب میتونستم 30 گیگ بگیرم یعنی اگه هر شب دانلود میکردم هر ماه 900 تا میتونستم بگیرم اما دیگه چیزی به ذهنم نمیرسید که دانلود کنم:n31:
یعنی میشه پارس سرعقل بیاد و دوباره شبانه را برگردونه:n30:
sleeplessness
24-04-2015, 22:53
آره .تازه گفتم که بسیاری از شبها دانلود نمیکردم من هر شب میتونستم 30 گیگ بگیرم یعنی اگه هر شب دانلود میکردم هر ماه 900 تا میتونستم بگیرم اما دیگه چیزی به ذهنم نمیرسید که دانلود کنم:n31:
اگه شانس ماست نه!:n21:
مجانی ؟؟ چند تا چند :n04:
چند وقت پیش گفتی که شبانه یک سوم میشه :n23:
2 تا 7
اگه کسی قبل از 10 آذر تمدید کرده باشه شبانش مجانیه بعد از از اون شبانه یک سوم محاسبه میشه
VahidDG2007
24-04-2015, 23:10
داداش زدی پدر ای اس پی و در آوردی
الان مدیر عاملش اینو ببینه سکته و میزنه:n02:
malavan.ehsan
25-04-2015, 00:24
سلام
دوستان الان آپلود پارس آنلاین رایگانه یا نه؟
سلام
دوستان الان آپلود پارس آنلاین رایگانه یا نه؟
بله آپلود رایگانه
دوستان این پارس آنلاین سرویس هاش دقیقاً همین طور هست که توی سایتش گذاشته؟ یعنی مثلاً 256 بگیرم، تا 10 گیگ اول با سرعت بالا دانلود میکنه و 10 تا 16 گیگ کمتر میشه و بعدش تا بینهایت گیگ با سرعت معمولی؟ یعنی در بدترین حالت، سرعت دانلود از 20،30 پایین تر نمیاد و هیچ محدودیت و مصرف منصفانه و ... نداره؟
djbehnam73
26-04-2015, 00:27
دوستان این پارس آنلاین سرویس هاش دقیقاً همین طور هست که توی سایتش گذاشته؟ یعنی مثلاً 256 بگیرم، تا 10 گیگ اول با سرعت بالا دانلود میکنه و 10 تا 16 گیگ کمتر میشه و بعدش تا بینهایت گیگ با سرعت معمولی؟ یعنی در بدترین حالت، سرعت دانلود از 20،30 پایین تر نمیاد و هیچ محدودیت و مصرف منصفانه و ... نداره؟
امکان داره کمتر هم بشه
ولی نامحدودش هیچ بدرد نمیخوره
987321852
26-04-2015, 01:40
خیلی دوست دارم بدونم چه سودی توش بوده که انقدر افت کیفیت و خدمات داشتن و خودشون از رقابت کردن کشیدن کنار
در کل افتضاح تمام عیار رو شاهدم
یه سوال!
کسی این ویدیو رو که توی سایت پارس هست دیده؟!
این یارو عینکیه توش هست نگاه کنیم بخندیم؟!
اگه خنده داره بگین نگاه کنم بخندم!!!:n02:
---------------------------------------
رفع اسپم:
منم از پارس آنلاین رفتم های وب بدک نیست ولی کیفیتش زیادم جالب نیست. خیلی نوسان داره!
ali65509
27-04-2015, 11:04
هدیه جدید پارس رو دیدید بچه ها به مناسبت روز پدر
اخه اینا چیچی میدن ، نمیان امتیاز یا گیگ بدن.
djbehnam73
27-04-2015, 15:10
یه سوال!
کسی این ویدیو رو که توی سایت پارس هست دیده؟!
این یارو عینکیه توش هست نگاه کنیم بخندیم؟!
اگه خنده داره بگین نگاه کنم بخندم!!!:n02:
---------------------------------------
رفع اسپم:
منم از پارس آنلاین رفتم های وب بدک نیست ولی کیفیتش زیادم جالب نیست. خیلی نوسان داره!
یه چند تا اومدن دارن از سرعت حرف میزنن
هی یارو میگه چی میگی
دیوانه ان :n08:
هدیه جدید پارس رو دیدید بچه ها به مناسبت روز پدر
اخه اینا چیچی میدن ، نمیان امتیاز یا گیگ بدن.
تازه کف خرید باید 90,000 تومن باشه :n02:
کاش حداقل از دیجی کالا میذاشتن که یه چیزی میشد خرید
صرفا برای دوستانی که قصد دارند از شبانه 1/3 پارس استفاده کنند:
با سرویس یکی از دوستان در ساعات مصرف شبانه 6.5 گیگ دانلود داشتم که در کمال تعجب سیستم پارس مصرف رو 8 گیگ ثبت کرده!
1.5 گیگ از کجا امده ا... اعلم!
alireza20202003
28-04-2015, 02:30
هدیه روز پدر از پارس ؟! :n08:
این تبلیغ بامیلوئه و پارس هم احتمالا برای نمایش همین صفحه به کاربراش کلی از بامیلو پول گرفته :n31: هدیه ندادن که هیچی به مناسبت روز پدر یه چیزی هم به جیب زدن :n20:
alireza20202003
28-04-2015, 03:16
خوب اینجا هر روز سوت و کور تر میشه معلومه قضیه 1/3 اثر کرده ! داشتم برای آینده که سرویس پارس شبانه رایگانم تموم میشه برنامه ریزی میکردم دیدم که کلا هر جا برم بهتره ! مثلا الان تو پارس 2 مگ 4 گیگ درمیاد 24200 + مالیات که باهاش میشه 12 گیگ شب گرفت. اونوقت 24 گیگ شب ایرانسل میشه 10 تومن ! :n02: برای روزانه هم سرویس 100 گیگ یکساله ایرانسل که میشه 175000 که در واقع ماهی 8.3 گیگ میده و ماهی 14580 پولش میشه.
یعنی هزینه (12 گیگ شبانه یا 4 گیگ روزانه پارس یا 2 گیگ روز و 6 گیگ شب) برابره با (24 گیگ شبانه به اضافه 8 گیگ روزانه ایرانسل) یعنی چهاربرابر حجم بیشتر! تست کردم پینگم هم در ایرانسل بهتره و پهنای باند تو ساعات عصر هم باز تو ایرانسل بهتره.
binaafarin
28-04-2015, 13:05
تازه کف خرید باید 90,000 تومن باشه :n02:
کاش حداقل از دیجی کالا میذاشتن که یه چیزی میشد خرید
خرید ب صرفه هست بنظرتون
من یک کیف اداری لازم دارم
نمیدونم خوبه بخرم یا نه الات سایز همشونو نگاه میکنم زده 42 در32 سانت که خیلی بزرگه بنظرم
بعد نوشته 30هزار تومن تخفیف بابت عضویت در خبرنامه اونم حساب کنیم روهم میشه 80
میشه؟
ارسال چقدر هزینه داره؟
خرید ب صرفه هست بنظرتون
من یک کیف اداری لازم دارم
نمیدونم خوبه بخرم یا نه الات سایز همشونو نگاه میکنم زده 42 در32 سانت که خیلی بزرگه بنظرم
بعد نوشته 30هزار تومن تخفیف بابت عضویت در خبرنامه اونم حساب کنیم روهم میشه 80
میشه؟
ارسال چقدر هزینه داره؟
فکر نکنم بشه دوتا کوپن تخفیف زد.
binaafarin
29-04-2015, 13:00
مثل بچه ادم دوگیگ حجم میدادید دیگه
این مسخره بازیا چی
خرید از بامبو مامبو دیگه چه صیغه ایه؟
مثل بچه ادم دوگیگ حجم میدادید دیگه
این مسخره بازیا چی
خرید از بامبو مامبو دیگه چه صیغه ایه؟
هنوز درگیر اون تبلیغ برای بامیلو هستی ؟ :n09:
بهترین هدیه رو واسه خودت بگیر و برو یه ISP دیگه !!!
من هم حدود یک ماه دیگه همین کار رو می کنم ! :n01:
migmig3000
30-04-2015, 18:29
این جشنواره اردیبهشتی که پارس آنلاین زده فقط برای مشترکین جدیده؟ نمیشه بهشون پیغام زد که سه ماهه سه گیگ رو واست فعال کنن؟
دوستان انشاالله از وضع خراب اینترنت که راضی هستین ؟! وی پی ان ها داغون ، برنامه های چت همه داغون ... پینگ های نجومی ، قطعی ها .... ظاهرا همه راضی هستین که هیچ کاری نمیکنین :n02:
دوستان انشاالله از وضع خراب اینترنت که راضی هستین ؟! وی پی ان ها داغون ، برنامه های چت همه داغون ... پینگ های نجومی ، قطعی ها .... ظاهرا همه راضی هستین که هیچ کاری نمیکنین :n02:
داداش چکار می تونیم بکنیم وقتی بصورت سیستماتیک دارن اینترنت رو کند، گرون و غیر قابل استفاده می کنن ؟
وقتی دارن دو برابر ظرفیت کشور به عراق پهنای باند ترانزیت میکنن یعنی همین الان میتونن پهنای باند کشور رو سه برابر کنن:n21:
mohebronaldo
01-05-2015, 09:05
سلام من اینترنت 128 پارس آنلاین دارم نمیدونم جدیدن سرعت دانلود از 20 کیلوبایت بالاتر نمیره.فقط صبح خوبه اسپید تست هم میگیرم 0.15 یا 0.10 مگابیت میده به زور. آپلودشم 1.5 مگابیت هست.قبلا سرعت رو 244 بود قبلا
خوب اینجا هر روز سوت و کور تر میشه معلومه قضیه 1/3 اثر کرده ! داشتم برای آینده که سرویس پارس شبانه رایگانم تموم میشه برنامه ریزی میکردم دیدم که کلا هر جا برم بهتره ! مثلا الان تو پارس 2 مگ 4 گیگ درمیاد 24200 + مالیات که باهاش میشه 12 گیگ شب گرفت. اونوقت 24 گیگ شب ایرانسل میشه 10 تومن ! :n02: برای روزانه هم سرویس 100 گیگ یکساله ایرانسل که میشه 175000 که در واقع ماهی 8.3 گیگ میده و ماهی 14580 پولش میشه.
یعنی هزینه (12 گیگ شبانه یا 4 گیگ روزانه پارس یا 2 گیگ روز و 6 گیگ شب) برابره با (24 گیگ شبانه به اضافه 8 گیگ روزانه ایرانسل) یعنی چهاربرابر حجم بیشتر! تست کردم پینگم هم در ایرانسل بهتره و پهنای باند تو ساعات عصر هم باز تو ایرانسل بهتره.
جالب هست غیر از رفتار ضد مشتری که کردن دروغ گو هم هست پارس
یادتون هست اوپراتوراش میگفتن همه شرکت ها موظفن شبانه رو وردارن؟دوستان هم تایید میکردن
چند ماه گذشت؟چند تا شرکت ورداشتن؟
همین الان مخابراتم شبانه رایگان اورده
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
maniya12
01-05-2015, 10:57
با سلام
میخواستم بدونم گسی اطلاعی در مورد سرویس گیم نداره.مثلا اگه پینگ داخلی ایران 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!
و آیا سرویس گیم سرعت دانلود رو پایین میاره؟!
من اگه بخوام 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم آیا بعد از تمام شدن 8گیگ حداقل تبادل آیا پینگ بالا میره؟!و تو بازی آنلاین بازی lag میشه؟!
با تشکر
Gamemaster
01-05-2015, 11:27
با سلام
میخواستم بدونم گسی اطلاعی در مورد سرویس گیم نداره.مثلا اگه پینگ داخلی ایران 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟!
من اگه بخوام 128 نامحدود پارس آنلاین بگیرم آیا بعد از تمام شدن 8گیگ حداقل تبادل آیا پینگ بالا میره؟!و تو بازی آنلاین بازی lag میشه؟!
با تشکر
پارس اصلا بدرد گیم نمیخوره طرفش نیا پشیمون میشی
با سلام
با تشکر
باید امتحان کنی من یه مدت واسه تست فعال کردم حدود 5-10 میلی ثانیه پینگم کمتر شد سرعت رو هم میذارن روی 4 مگ . سقف سرعت دانلود میشه حدود 450-500 که با توجه به سرویست فکر نکنم محدودیتی واست ایجاد کنه
هر وقت هم که نخواستی زنگ بزن واست به حالت معمولی بر میگردونن
البته مدتیه پینگ خیلی رفته بالا با 4.2.2.4 حدود 250 هست !!!!
sleeplessness
01-05-2015, 13:14
شبانه های وب هم بنظر میرسه ترکیده چند نفر میگن محدود شدند
Sent from my Nokia 1100
maniya12
01-05-2015, 13:30
باید امتحان کنی من یه مدت واسه تست فعال کردم حدود 5-10 میلی ثانیه پینگم کمتر شد سرعت رو هم میذارن روی 4 مگ . سقف سرعت دانلود میشه حدود 450-500 که با توجه به سرویست فکر نکنم محدودیتی واست ایجاد کنه
هر وقت هم که نخواستی زنگ بزن واست به حالت معمولی بر میگردونن
البته مدتیه پینگ خیلی رفته بالا با 4.2.2.4 حدود 250 هست !!!!
با تشکر نه بالا نرفته دوستام 128 نامحدود پارس آنلاین داره پینگ 4.2.2.4 براش 110 هستش بدون فعال کردن سرویس گیم
یعنی شما میگین مثلا اگه پینگ در سرورهای ایرانی 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم میشه 36؟! یا پایین تر هم میاد؟؟
با تشکر نه بالا نرفته دوستام 128 نامحدود پارس آنلاین داره پینگ 4.2.2.4 براش 110 هستش بدون فعال کردن سرویس گیم
یعنی شما میگین مثلا اگه پینگ در سرورهای ایرانی 46 باشه با فعال کردن سرویس گیم میشه 36؟! یا پایین تر هم میاد؟؟
خواهش می کنم . اتفاقا بالا رفته شاید دوستت روی یه مسیر بهتر میفته ! ممکنه اصلا با سرویس گیم پینگت تغییر نکنه گفتم که باید خودت تست کنی واسه مسیرهای مختلف هم فرق داره خیلی ها هستن که میگن هیچ فرقی نمیکنه ! شما بهتره دنبال اکانت کاش پینگ باشید . به نظر من این سرویس پینگ پارس آنلاین بیشتر جنبه ی مارکتینگ داره
987321852
01-05-2015, 14:33
به نظر من فرق نداره چه سرویسی میگیری در هر صورت پینگ خوب سخت بدست میاد ولی من 128 نا محدود داشتم اکثرا پینگ 4تا8رو 150 میداد
از پینگ بگذریم بعد اینکه 4گیگ دانلود کردم سرعتم شد 60 و کلا افت سرعت زیاد بود تا جایی که 7ساعت نتونست 1گیگ فایل دانلود کنه و پیج باز کردنم که دیگه نگو
خلاصه انچه که از محدود و نا محدودش نصیب ما شد رو بخشیدیم به صاحبش و کوچ کردیم
اقا اینجا کسی سرویس 1مگ نامحدود داره چطوره(سرعت ,کیفیت...) مخابرات که پوکید :n02:
واسه ما که پینگ 4.2.2.4 شده 270، دوست شما اقبالش بلنده ...
امروز از صب خیلی کند شده نت .مال همه اینطوریه ؟
این سرویس چه طور هست؟
POL-256-12GNight دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه (2,980,000 ریال)
این سرویس شبانه رایگان داره؟
ماهیانه 12 گیگ ترافیک داره؟ یا اینکه فقط شبانه هست؟
یک توضیح بدهید ممنون می شم.
این سرویس چه طور هست؟
POL-256-12GNight دوازده ماهه تا 432 گیگ ترافیک شبانه (2,980,000 ریال)
این سرویس شبانه رایگان داره؟
ماهیانه 12 گیگ ترافیک داره؟ یا اینکه فقط شبانه هست؟
یک توضیح بدهید ممنون می شم.
شبانه هنوز همون یک سوم هست.....اگه شما اصلا روزانه استفاده نکی در سال 432 گیگ میتونی شبانه مصرف کنی
12 گیگ در ماه داری....بخوای شب استفاده کنی چون 1/3 حساب میشه میشه هر ماه 36 گیگ فقط شب...اگه روز مصرف کنی از سهمیه شبت کم میشه
در واقع یک جور شیره مالیدن سر مشتری هست......از دست آوردهای مشتری مداری پارس آنلاین دروغ گوی بزرگ هست
برای مشترکین قدیمی راهی نیست که شبانه ی رایگان داشته باشن؟
الان که در حال تماشای بازی رئال و سویا بودم در تبلیغات کنار زمین یک چیزی بدجوری توجه من رو به خودش جلب کرد .
تبلیغ پارس آنلاین در ورزشگاه تیم سویا که با عبارت "اینترنت پرسرعت در ایران فقط پارس آنلاین" بصورت فارسی و انگلیسی نمایش داده میشد !!!
هم جالبه و هم خنده دار .
جالب از این نظر که تا حالا ندیده بودم تبلیغات ایرانی در لیگ های مطرح اروپایی به نمایش دربیاد !!!
خنده دار از این نظر که چرا پارس آنلاین این تلبلیغات رو در فوتبال داخلی به نمایش نمیذاره ؟!
الان که در حال تماشای بازی رئال و سویا بودم در تبلیغات کنار زمین یک چیزی بدجوری توجه من رو به خودش جلب کرد .
تبلیغ پارس آنلاین در ورزشگاه تیم سویا که با عبارت "اینترنت پرسرعت در ایران فقط پارس آنلاین" بصورت فارسی و انگلیسی نمایش داده میشد !!!
هم جالبه و هم خنده دار .
جالب از این نظر که تا حالا ندیده بودم تبلیغات ایرانی در لیگ های مطرح اروپایی به نمایش دربیاد !!!
خنده دار از این نظر که چرا پارس آنلاین این تلبلیغات رو در فوتبال داخلی به نمایش نمیذاره ؟!
یه نوع سیستم تبلیغاتی هست که در واقعا تبلیغ مورد نظر برای هر کشور بطور جداگانه پخش میشه
در واقع اون تبلیغ کنار زمین نیست و شما می بینی اونو در صفحه گیرنده
برای مشترکین قدیمی راهی نیست که شبانه ی رایگان داشته باشن؟
چرا....بری یه شرکت دیگه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
migmig3000
02-05-2015, 22:26
بر خلاف تبلیغ قبلی که فقط برای ایران نشون داده شد ولی تبلیغ امشب جهانی بود و شبکه +Canal هم نشونش داد :n36:
بر خلاف تبلیغ قبلی که فقط برای ایران نشون داده شد ولی تبلیغ امشب جهانی بود و شبکه +Canal هم نشونش داد :n36:
بستگی به ریجن شبکه داره مثلا ممکنه یه شبکه از فید ریجن خاورمیانه اسفاده کنه
Zeitgeist
02-05-2015, 23:17
نه هیچ کدوم اینا نیست؛ تبلیغ پارس آنلاین یا جادو هستش یا کار فضاییاس.
it's either magic or aliens
migmig3000
02-05-2015, 23:34
بستگی به ریجن شبکه داره مثلا ممکنه یه شبکه از فید ریجن خاورمیانه اسفاده کنه
بعید میدونم یه کانال اروپایی از فید ریجن خاورمیانه استفاده کنه ولی در کل یه تبلیغ ساده انقدرم مهم نیست چون با برداشتن رایگان شبانه بایدم همچین خرج هایی بکنه!
djbehnam73
03-05-2015, 13:32
اقا ما هم تا چند وقت دیگه می خوایم بریم
مگر اینکه پارس انلاین سره عقل بیاد
sleeplessness
03-05-2015, 20:13
پارس سر عقل نمباد
فاز سوم هم براشون گرون تموم شد میخواستند کیفیت تماس وایبری ببرن بالا که نابود شد
صبانت خیلی وقته شبانه رو بشدت محدود کرده و هیچ تصمیم تازه ای تگرفته
Sent from my Nokia 1100
alireza20202003
04-05-2015, 14:04
بعید میدونم یه کانال اروپایی از فید ریجن خاورمیانه استفاده کنه ولی در کل یه تبلیغ ساده انقدرم مهم نیست چون با برداشتن رایگان شبانه بایدم همچین خرج هایی بکنه!
پارس آنلاین مال این حرفا نی که بخواد جهانی تبلیغ بده (beinsport همون ثانیه):
اینهم یک شبکه دیگه از یوتیوب :
احتمالا سورس پخش بازی همون canal+ بوده :n08:
amintamizi
04-05-2015, 14:51
دوستان تهرانی بین شرکت هایی که ترافیک رایگان شبانه می دهند کدامش بهتر است؟ممنون
nini bad
05-05-2015, 01:12
خیلی هم عالی.... فقط به ادرس سرور توجه کنید
migmig3000
05-05-2015, 07:41
جالب اینه که خود بین اسپورت خاورمیانه رو پوشش میده! پس احتمالا تبلیغ +Canal ارزون تر از اونا بوده :n02:
سلام
دوستانی که نمایشگاه کتاب تهران رفتند میشه کد هدیه نمایشگاه رو قرار بدن . 100 امتیاز میدن . میشه باهاش 1 گیگ و 1 روز خرید .
باطل نمیشه برای همه میشه استفاده کرد.
reza137333
07-05-2015, 09:19
کسی کد هدیه از نماشگاه گرفته؟؟
خاک تر سرشون قرفه رو بزارم کجا دلم؟
کد هدیه ویژه نمایشگاه کتاب شامل 150 امتیاز باشگاه مشتریان هست که باید کدش رو در پنل باشگاه مشتریان ثبت کنید تا به مجموع امتیازاتتون اضافه بشه و میتونید باهاش گیگ اضافه بخرید.
کد هدیه ویژه نمایشگاه کتاب:
CLUB94TBF
mohebronaldo
08-05-2015, 07:41
تست پارس آنلاین 128 اونم صبح[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohebronaldo
08-05-2015, 07:50
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان اینجوریه بعد ظهر سرعت تا 20 به زور میره
djbehnam73
08-05-2015, 17:55
پس اون صدای فردوسی پور چیه ؟
djbehnam73
08-05-2015, 18:04
این پارس انلاین امروز هم مشکل زیر ساخت داشت
همش یا قطع بود یا افت کیفیت داشت
مشکل وی پــی ان هم هنوز پا برجاست
mehdi 78
08-05-2015, 18:38
سلام کسی یه گیگ ترافیک باشگاه مشتریان داره به ما بده ؟ شدید نیاز دارم و اصلا نمی صرفه الان ترافیک بخرم ازشون .اگه کسی یه گیگ ترافیک داره ، لطف کنه کد اون رو برام بفرسته.نیاز دارم شدید
ممنون میشم اگه بفرستید:n40:
ehsan1311
08-05-2015, 22:25
دوست عزیزی که کد نمایشگاه رو گذاشتی خیلی ممنون :n40:
ehsan1311
08-05-2015, 22:44
دوستان یک گیگ باشگاه تموم شده //مثل من به شماره پشتیبانی باشگاه زنگ بزنید تا موجودش کنن
:n14:
mohamadir
09-05-2015, 06:05
دوستان توجه کنید که سیستم دانلود شبانه پارس اشتباه محاسبه میکنه
من تا به حال دو بار از شبانه 1.3 استفاده کردم (سرویس 512 10 گیگ)
دفعه اول 6000 دانلود داشتم 7100 ثبت شد
و این بار 6900 که 8200 ثبت شده
و هر بار (با قانون 1/3) حدود 500 تا 600 مگابایت حجم اضافه کم میکنه
از دوستان کسی با این مشکل مواجه شده؟
چطور باید به این حجم دزدی اعتراض کرد؟
ehsan1311
09-05-2015, 12:23
سلام دوست عزیز بیشتر کم نمیکنه
نه این که بخوام دفاع کنم من همون اوایل زنگ زدم به تهران و پشتیبانی ده دقیقه بهم با مدرک ثابت کرد شما حتما قبل از شروع دانلود شبها // مودمتو خاموش روشن کن چون اگه نکنی حجم روزانه +1/3 شبانه کم میشه اگه غیر این هست تماس بگیر وصلت میکنن به مسئولش تا یک ربع برات اعدادو و ارقام میخونه
تاحالا برای من که درست بوده
من 256 10 گیگ دارم به نظرتون خوبه سرعتش؟ تازه رو 4 مگ بستن چون خطم نمیکشه
djbehnam73
09-05-2015, 12:24
دوستان توجه کنید که سیستم دانلود شبانه پارس اشتباه محاسبه میکنه
من تا به حال دو بار از شبانه 1.3 استفاده کردم (سرویس 512 10 گیگ)
دفعه اول 6000 دانلود داشتم 7100 ثبت شد
و این بار 6900 که 8200 ثبت شده
و هر بار (با قانون 1/3) حدود 500 تا 600 مگابایت حجم اضافه کم میکنه
از دوستان کسی با این مشکل مواجه شده؟
چطور باید به این حجم دزدی اعتراض کرد؟
شما انقضات تا کی هست ؟
از 10 اذر تمدید کردی ؟
اگر اشتباه حساب کردن
به 195.ir برو یه شکایت بنویس ، درجا بهت برمیگردونن
mohamadir
09-05-2015, 14:14
سلام دوست عزیز بیشتر کم نمیکنه
نه این که بخوام دفاع کنم من همون اوایل زنگ زدم به تهران و پشتیبانی ده دقیقه بهم با مدرک ثابت کرد شما حتما قبل از شروع دانلود شبها // مودمتو خاموش روشن کن چون اگه نکنی حجم روزانه +1/3 شبانه کم میشه اگه غیر این هست تماس بگیر وصلت میکنن به مسئولش تا یک ربع برات اعدادو و ارقام میخون
دوست گرامی کم میکنه!
اگه توجه کنید گفتم بار دومه که اشتباه محاسبه کرده
قابل توجه شما اینکه هم نرم افزار مانیتورینگ دانلود و هم خود کارت شبکه مصرف رو 6900 نشون میدن ولی سیستم پارس 8200 ثیت کرده...
در ضمن دوست عزیز به نظر شما مودمی که 3 تا 6 صبح روشن میشه با ساعات روزانه ارتباطی داره؟
شما انقضات تا کی هست ؟
از 10 اذر تمدید کردی ؟
اگر اشتباه حساب کردن
به 195.ir برو یه شکایت بنویس ، درجا بهت برمیگردونن
ممنون بابت راهنمایی
- انقضا مهر ماه
- بعد از عید تمدید کردم
- خود پارس جایی برای اعتراض نداره؟ باید مستقیما به 195 شکایت کنم؟
* متاسفانه دکمه تشکر برام فعال نیست
ehsan1311
09-05-2015, 15:15
زنگ بزن به پشتیبانی بگو حجم رو بیشتر کم کرده همون موقع پیگیری میشه اگه نتیجه نگرفتی به 195
djbehnam73
10-05-2015, 01:04
دوست گرامی کم میکنه!
اگه توجه کنید گفتم بار دومه که اشتباه محاسبه کرده
قابل توجه شما اینکه هم نرم افزار مانیتورینگ دانلود و هم خود کارت شبکه مصرف رو 6900 نشون میدن ولی سیستم پارس 8200 ثیت کرده...
در ضمن دوست عزیز به نظر شما مودمی که 3 تا 6 صبح روشن میشه با ساعات روزانه ارتباطی داره؟
ممنون بابت راهنمایی
- انقضا مهر ماه
- بعد از عید تمدید کردم
- خود پارس جایی برای اعتراض نداره؟ باید مستقیما به 195 شکایت کنم؟
* متاسفانه دکمه تشکر برام فعال نیست
خب درست حساب شده دیگه ، متاسفانه اعتراضتون وارد نیست
منم الان از 10 اذر تمدید کردم تا 10 خرداد ، که فقط هم تا 10 خرداد شبانه دارم
خود پارس هم جای اعتراض داره ( بخش صدای مشتری ) ولی خوب پیگیری نمی کنن بهتره که به 195 برید
چون پستاتون کمه ، نمی تونید تشکر کنید
mouzi4us
10-05-2015, 11:37
عجب بدبختی داریما ، بعد کلی پرس و جو گفتیم بریم یه جا که شبانه داشته باشه از دست این پارس خلاص شیم ، آسیاتک و های وب که اصلا سرویس دهی ندارن تو منطقه ما ، فن آوا هم پرت خالی نداره :n03:
بچه ها شرکت دیگه ای هست شبانه مجانی داشته باشه آیا ؟؟؟؟؟:n35::n35::n35:
کد هدیه ویژه نمایشگاه کتاب شامل 150 امتیاز باشگاه مشتریان هست که باید کدش رو در پنل باشگاه مشتریان ثبت کنید تا به مجموع امتیازاتتون اضافه بشه و میتونید باهاش گیگ اضافه بخرید.
کد هدیه ویژه نمایشگاه کتاب:
CLUB94TBF
دوستان بسته 1G رو برداشته بودند امروز اضافه شد . میتونید 2 گیگ با این امتیاز خریداری کنید .
ehsan1311
10-05-2015, 14:45
من تماس گرفتم و گفتن پیگیری میکنن یک گیگ اضافه بشه که به قولشون عمل کردن:n39:
ehsan1311
10-05-2015, 14:51
عجب بدبختی داریما ، بعد کلی پرس و جو گفتیم بریم یه جا که شبانه داشته باشه از دست این پارس خلاص شیم ، آسیاتک و های وب که اصلا سرویس دهی ندارن تو منطقه ما ، فن آوا هم پرت خالی نداره :n03:
بچه ها شرکت دیگه ای هست شبانه مجانی داشته باشه آیا ؟؟؟؟؟:n35::n35::n35:
مخابرات چطور؟ به نظر من اگه مشکلتون دانلود شبانس بسته های شبانه ایرانسل رو بخرید 24 گیگ شبانه 10000T و نامحدود روزانه ساعت 2-8 صبح 3000T
mouzi4us
10-05-2015, 15:23
مخابرات چطور؟ به نظر من اگه مشکلتون دانلود شبانس بسته های شبانه ایرانسل رو بخرید 24 گیگ شبانه 10000T و نامحدود روزانه ساعت 2-8 صبح 3000T
مخابرات پورت خالی نداره ، ایرانسل هم سختی های خودشو داره به دردسرش نمی ارزه ، احتمالا برم شاتل چون خوره ی دانلود نیستم که به محدود شدن برسم ، کلا هر چی شرمت زنگ زدم یا پورت نداشت یا سرویس دهی نداره منطقه ما
تنها گزینه ای که دارم شاتله
ehsan1311
10-05-2015, 20:53
سلام دوستان اپلود پارس انلاین رایگانه ؟
یعنی اگه ده گیگ هم اپلود کنم هیچی کم نمیکنه ؟ اخه پشتیبانی پارس انلاین تو شهرمون گفت رایگان نیست
من هم دارم به ایرانسل فکر میکنم لامصب این مودمهاش خیلی الکی گرونن هر مدلی هم که دیدم مودم همراه بوده و باتری دار در صورتی که من دنبال یه چیزی هستم که رو میزی باشه و از برق استفاده کنه
خسته نباشی این بسته ها خیلی وقته که دیگه جمع شده
خسته نباشی این بسته ها خیلی وقته که دیگه جمع شده
شبانه ایرانسل که هنوز موجوده !
mouzi4us
10-05-2015, 22:27
سلام دوستان اپلود پارس انلاین رایگانه ؟
یعنی اگه ده گیگ هم اپلود کنم هیچی کم نمیکنه ؟ اخه پشتیبانی پارس انلاین تو شهرمون گفت رایگان نیست
بله آپلود رایگانه
سرعت من امشب اسمی شده و بیشتر نمیشه فیکس 2 مگابیت بر ثانیه !!!
در حالت عادی نزدیک به 16 مگابیت رو میداد
واسه کس دیگه ای اینطوری نشده ؟
mouzi4us
11-05-2015, 00:14
سرعت من امشب اسمی شده و بیشتر نمیشه فیکس 2 مگابیت بر ثانیه !!!
در حالت عادی نزدیک به 16 مگابیت رو میداد
واسه کس دیگه ای اینطوری نشده ؟
برای من همیشه نزدیک 2 مگ بود ، اما امشب کمتر از 512 شده :n01:
ehsan1311
11-05-2015, 08:43
یک مدتیه که من هم سرعت دانلود کم شده هم پینگم بالا رفته
کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه ایمیل ها و ارتباطات امن اینطوری میشه !
If you usually connect to this site without problems, this error could mean that someone is trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.
اینجا نوشته اگر معمولا بدون مشکل وارد این سایت میشید این ارور میتونه به این معنی باشه که کسی سعی در جعل هویت در این سایت داره یعنی یکی میخواد رمز و اطلاعات رو بدزده !
farshad0123
11-05-2015, 13:47
کسی این مشکل رو نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واسه همه ایمیل ها و ارتباطات امن اینطوری میشه !
If you usually connect to this site without problems, this error could mean that someone is trying to impersonate the site, and you shouldn't continue.
اینجا نوشته اگر معمولا بدون مشکل وارد این سایت میشید این ارور میتونه به این معنی باشه که کسی سعی در جعل هویت در این سایت داره یعنی یکی میخواد رمز و اطلاعات رو بدزده !
I trust رو بزن بره من هر وقت این میاد I trust رو میزنم
I trust رو بزن بره من هر وقت این میاد I trust رو میزنم
بله میدونم ولی در اصل وقتی I trust رو بزنی یعنی به سایت به صورت رمز نگاری شده وصل نمیشی و اطلاعاتت تو مسیر شنود میشه !!!! :n21:
farshad0123
11-05-2015, 14:07
بله میدونم ولی در اصل وقتی I trust رو بزنی یعنی به سایت به صورت رمز نگاری شده وصل نمیشی و اطلاعاتت تو مسیر شنود میشه !!!! :n21:
کاریش نمیشه کرد برا من فقط تو صفحه پرداخت بانک این میاد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.