ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

k1ozil
16-06-2017, 20:36
یعنی خودت درخواست پروفایل گیم ندادی؟ خودشون واست وصل کردن؟
چرا چند روز پیش زنگ زدم

SKIPY
16-06-2017, 21:20
سلام

بنده سرویس 2 مگ 6 ماهه مخصوص جشنواره رو گرفتم و قرار بر این بود که از ساعت 2 تا 7 صبح دانلود رایگان داشته باشم. (چیزی که موقع فروش سرویس به بنده گفته شد)

متاسفانه با وجود این که فقط در ساعات رایگان 2 تا 7 صبح دانلود داشته ام، شرکت پارس آنلاین 9 گیگ از ترافیک 30 گیگی سرویس بنده رو کم کرده.

تلفن ها رو هم جواب نمیدن و توی سایتشون و بخش گفتگوی آنلاین هم میرم و اونجا هم پاسخگو نیستن

خلاصه این که شدیدا دزد هستن و حجم دزدی کردن.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
اگه اشتباه نکرده باشم سرویس شما تایم رایگان 5-8 صبح هست

vahidreza2007
16-06-2017, 21:41
دوستان پارس انلاین چرا فقط شهر های بزرگ سرویس میده و تو شهر های کوچیک نمایندگی نداره ؟ با اینکه شنیدم اینترنتش جر با کیفیت ترین هاست تو ایران

arminkoo
16-06-2017, 21:52
دوستان پس چرا این سرویس گیم که میگن برای پنل من نیست ؟؟؟؟
ایا واقعا با پروفایل گیم فرق داره ؟؟؟

lionf3
16-06-2017, 22:48
یه سر برید ببنید نوسان snr دارید یا نه؟

چون منم تجربه قطعی های پی در پی زیاد با پارس دارم و علتش هم نوسان snr

snr از 28 میپره روی 00

نمیدونم چرا فقط برای بعضی ها این اتفاق میفته و همه گیر نیست

به هر حال زنگ بزنید میتونن درستش کنند

داداش من ۲ بار زنگ زدم هر ۲ بار هم دعوام شد با اپراتورِ محترمش
دیگه حوصله ندارم
متاسفانه اکثرا فکر میکنن ما از پشت کوه اومدیم . . .
کسی اینجا از ایرانسل یا مبین نت سرویس نداره؟

k1ozil
16-06-2017, 23:04
دوستان پارس انلاین چرا فقط شهر های بزرگ سرویس میده و تو شهر های کوچیک نمایندگی نداره ؟ با اینکه شنیدم اینترنتش جر با کیفیت ترین هاست تو ایران

اتفاقن شهر ما کوچیکه و نمایندگی داره

arminkoo
16-06-2017, 23:28
کسی اطلاعاتی نداره ؟چرا تو پنل دوستمون هست تو پنل من نیست ؟!

zed2
16-06-2017, 23:40
شما هم که سرویس گیم داری پینگت با من که ندارم فرقی نمیکنه بحث اینه که داره میگه سرویس گیم پینگش پایین تره درصورتی که اینطوری نیست.
و بعدم اگه پینگ حتا 120 هم باشه اما ثابت باشه مشکلی نیست بلاخره کاربرها میشینن بازیشون رو میکنن .
پینگ رو 105 تا 107 نشون میده بعد وسط بازی یهو میره 200 یا قطع میشه ؛ گند میخوره به بازیشون
تا هفته پیش از این خبرها اصلا تو پارس آنلاین نبود ؛ باید یک فکر اساسی بکنم ؛ فعلا که یه 30 -40 گیگ ترافیک هدیه باشگاه مشتریان داشتم اضافه کردم به ترافیکم که اگه خواستم از پارس آنلاین برم چیزی نمونه
باید بگردم ببینم isp دیگه ای پیدا میشه که پینگ پایین و قابل اطمینان بده یا نه ؛ به گیم نت های تو شهر سر بزنم معلوم میشه باید از کجا نت بگیرم .
فقط حیف با خاطر جمعی رفتم اکانت یک ساله خریدم 600 تومن ، نهایتش 200 تومن ترافیکش رو مصرف کردم باقیش میپره.:n35:

کسی اطلاعاتی نداره ؟چرا تو پنل دوستمون هست تو پنل من نیست ؟!

تصویر پروفایل رو وقتی اپدیت سرویس می زنی و می خوای عوض کنی به ترتیب
محدود 2-7 رایگان - سرویس دو مگ ویژه را تنها انجا برای من میاره، تو بقیه حالت ها نیست. شاید بدرد بخور باشه:n15:
اگر نباشه احتمالا خود پشتیبانی باید توضیح بده دلیلش نیست....:n29:

Tidus and Shayne
17-06-2017, 10:49
سلام
اگه اشتباه نکرده باشم سرویس شما تایم رایگان 5-8 صبح هست

فکر کنم جشنواره ای که شما گرفتی دانلود رایگانش از ساعت 5 تا 8 هستش !!!

چون سرویسا یه جشنواره که میزاره معمولا رایگانشون از 5 شروع میشه نه از 2:n29:

اون خانم نیمه محترمی که ازش ده بار پرسیدم ساعت رایگانش از 2 تا 7 است یا نه، هر دفعه می گفت 2 تا 7 است، ظاهرا به بنده اطلاعات غلط داده بوده و امروز که به پارس آنلاین زنگ زدم، گفتند ساعت رایگان از 5 تا 8 بوده.
گفتم لااقل اون 9 گبگ ترافیک بنده رو برگرونید چون اشتباه همکار شما مشکل بنده نیست و نباید بنده به خاطر گیج بازی ایشون ضرر بدم.

در ضمن وقتی که این سرویس که تموم بشه، 512 نامحدود که قیمتش ماهانه 98000 تومن است برمیدارم که بابت تموم شدن حجم و یا اشتباه کارمندان پارس آنلاین دچار مشکل نشم.

arminkoo
17-06-2017, 11:41
تصویر پروفایل رو وقتی اپدیت سرویس می زنی و می خوای عوض کنی به ترتیب
محدود 2-7 رایگان - سرویس دو مگ ویژه را تنها انجا برای من میاره، تو بقیه حالت ها نیست. شاید بدرد بخور باشه:n15:
اگر نباشه احتمالا خود پشتیبانی باید توضیح بده دلیلش نیست....:n29:
من همین الان با پشتیبانی کلی صحبت کردم مثل این به صورت هوشمند سرور بررسی میکنه که چه کسی این قابلیتو داره و چه کسی نداره که بشه سرویس گیم رو فعال کرد .دوستان توجه کنید سرویس گیم فرق داره با پروفایل گیم .پوفایل گیم رایگان هست و تضمینی نداره ولی برای سرویس گیم پینگ ثباتش بیشتره و دیگه نوسان پروفایل گیم رو نداره .
فقط دوستانی که خریدن بگن قیمتش چقدره سرویس گیم

arminkoo
17-06-2017, 11:58
دوستان از کسایی که دسترسی دارن در صورت امکان زنگ بزنن به پشتیبانی و پیگری کنن راجبه این سرویس گیم تا حداقل برای پنل ها مشترکین بیاد

shaahani
17-06-2017, 12:10
دوستان از کسایی که دسترسی دارن در صورت امکان زنگ بزنن به پشتیبانی و پیگری کنن راجبه این سرویس گیم تا حداقل برای پنل ها مشترکین بیاد

والا نمیدونم برای شما چرا نیستش ، وقتی میخوایم سرویس جدید بخریم از گزینه (تمدید آنلاین) قابل دسترسی هست.

با بخش فروش باید صحبت کنید ؛ اگه توی پنل هم پیداش نکنید این سرویس رو میشه از نماینده های فروش هم درخواست کنید. با PG-2048 شروع میشه اسم سرویس
مثلا سرویس PG-2084-12M-240G میشه :
P پارس آنلاین - G سرویس گیم
2048 سرعت اسمی سرویس
12M مدت زمان سرویس دوازده ماه
240G ترافیک کل دوره 240 گیگ

قیمت ها هم در حال حاضر اینجوریه واسه سرویس گیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته این دفعه آخری که زنگ زدم و دیگه حسابی عصبانی بودم ؛ یارو گفت یه کاری روی خطتت انجام دادم اما من باور نکردم :n08:
بعدشم روی app موبایل پیام اومد مشکل گزارش شده اکنون برطرف شده... بازم باور نکردم فکر کردم مثل هر بار یه چرتی میگه ... :n08:

از اون موقع مشکل پینگ من برطرف شده ؛ پروفایل گیم دارم من سرویس گیم ندارم. مشکلی هم فعلا دیگه نیست تو بازی.

حتما باید خون آدمو تو شیشه کنن و انقدر بگن شبکه ما مشکلی نداره تا بخوای بری ؛
اون وقت نمیدونم چجوری میشه که یه دفعه درست میشه :n13:

باز خوبه اینجا درست میشه صبا نت 4 ماه پشت هم کارم شده بود زنگ زدن بهشون و اونا میگفتن مشکل از زیرساخته ! بعد که isp عوض کردم با خودم گفتم دیدن مشکل از زیرساخت نبود ! اما هنوزم دارم میسوزم که چرا 4 ماه صبر کردم و همون اول که دیدم زیر بار نمیرن isp عوض نکردم .
پارس آنلاین رو میشه تحمل کرد ؛ فعلا حال من خوبه ؛ امیدوارم دوباره از این مشکل ها پیش نیاد :n02:
حالم بد میشه ؛ خوشم نمیاد خخخ

arminkoo
17-06-2017, 12:38
والا نمیدونم برای شما چرا نیستش ، وقتی میخوایم سرویس جدید بخریم از گزینه (تمدید آنلاین) قابل دسترسی هست.

با بخش فروش باید صحبت کنید ؛ اگه توی پنل هم پیداش نکنید این سرویس رو میشه از نماینده های فروش هم درخواست کنید. با PG-2048 شروع میشه اسم سرویس
2048 سرعت اسمی سرویس

خیلی ممنون عکس گزاشتید .ولی برای من مثل این که فعال نشده .طی صحبتی هم که کردم با پشتیبانی گفتن سیستم به صورت هوشمند بررسی میکنه و دست ما نیست .اگه شما فعال کردین و خریدین چتد تا پینگ تست بزارید
یا از این نرم افزار استفاده کنید که برای سرور های کلی بازی csgo هست و پینگ هر کشور رو با شما نشون میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](30).png

نرم افزار
اینم سایت مرجعش

shaahani
17-06-2017, 12:59
سلام دوستان
میخواستم سرویسِ دهنده نتم رو عوض کنم
اینجا کسی به جز پارس آنلاین از سرویس دهنده دیگه‌ای استفاده نمی‌کنه؟
قطعی های پارس آنلاین عجیب تو مخی شده!
حجم هم که قربونش برم دود میشه میره هوا
تازه خوبه الآن کنکوریم مثلا و زیاد مصرف ندارم . . .
اگر کسی از مبین نت سرویس داشت بگه
با تشکر ۳>

ممکنه خط تلفن مشکل داشته باشه بهتره مودم رو ببری سر خط سیم کشی داخل رو قطع کنی و فقط مودم رو وصل کنی به سر خط و SNR رو چک کنی خودت.
اگه بهتر از حالتی هست که تو خونه داری پس حتما سیم کشی داخل و مخصوصا دستگاه هایی مثل تلفن و اسپلیتر کیفت خطتت رو خراب کردن باید حذفشون کنی.
اگه سر خط همون SNR رو داشتی که توی خونه داری ، پس مشکل سیم کشی از مخابرات هست و باید درخواست بازبینی کنی در امور مشترکین.
در کل SNR باید بیاری بالای 18 و 19 اینجوری دیگه قطعی نداری یک راه دیگش هم اینه که انقدر سرعت اینترنت رو پایین بیاری و پهنای باندت رو کم کنی تا به SNR مورد نظر برسی که این کار رو با کمک پشتیبانی میشه انجام دادم .

من پهنای باند بالا دارم و هم زمان SNR بالای 20 هم دارم ؛ اما الکی اینجوری نشده توی خونه که وصل میکردم نویزم زیاد بود ، رفتم یک دون کابل فشارقوی و خیلی ضخیم برق خریدم با طول 50 متر و از دم در خونه این کابل رو به خط تلفن وصل کردم (عایق کابل های تلفن معمولی توی فضای بیرون آسیب پذیر هستن واسه همین تصمیم گرفتم از کابل برق استفاده کنم)
مسیر کابل رو کامل باز کردم و به هیچ عنوان تیکه تیکه نکردم کابل رو که کیفیت خط کم شه ؛ از یک مسیری کابل رو به مودم رسوندم که از کابل های برق خونه دور بود که باعث نویز نشه و اون وقت کابل رو به مودم وصل کردم بدون اسپلیتر ؛ بدون اینکه هیچ تلفن یا دستگاه فکس و غیره ای رو بهش وصل کنم ، یک کابل کاملا سالم یک طرفش به سر خط وصله ؛ طرف دیگش به مودم .
مشکل نویز ندارم دیگه اصلا بعضی وقت ها ممکنه SNR 20 بشه 19 ولی باز میشه 20 و به هیچ عنوان قطع نمیشه و پهنای باند 9mbps رو دارم استفاده میکنم.

ترافیکم خیلی زیاد مصرف میشد چون سرعت ها کلا زیاد شده دیگه ؛ اومدم یک دستگاه کنترل ترافیک خریدم گذاشتم بعد از مودم و برنامه ریزیش کردم ؛ الان دارم همون استفاده قبل رو با سرعت بالا از اینترنت میکنم ؛ با این که سرعت هر دستگاه رو کم کردم هیچکس متوجه تغییر سرعت نشده ! و تازه خیلی بهترم از اینترنت استفاده میکنن و بخاطر مصرف زیاد یکی از دستگاه ها ؛ دیگه باقیه دستگاه ها قطع نمیشن و یا اعصابشون بهم نمیرزه بگن اینترنت بده ، کاملا راضی هستن همه
از طرف دیگه مصرف ترافیک هم شده نصف تا یک چهارم قبل و کلی پول صرفه جویی شده
بقولی من راضی تو راضی دیگه باقیه رو ولش کن .
=====

من قبلا مبین نت داشتم یک سال ازش جزیره کیش استفاده کردم ؛ سرعتش خوب بود
فقط بخاطر اینکه هوایی ارتباط میگیره ترافیکش خیلی زودتر از ADSL تموم میشه اگه سرعت بالا بگیری و یه نکته دیگه اینکه قیمت هر گیگابایت ترافیک مبین نت و ایرانسل بین 4 تا 5 هزارتومنه و شبکه های ADSL ترافیک رو بین 1500 تا 2500 تومن دارن میفروشن ؛ که این کلی خرج روی دستت میداره و باید بهش دقت کنی .
پیشنهادم اینه که اصلا isp عوض نکن ؛ اگه هم عوض کردی خرید یک سرویس ADSL از isp ها رو در اولویت قرار بده و بعدش به سراغ انواع دیگه ارتباطی مثل P2P و یا ایرانسل و مبین نت برو .
بخاطر ارتباط هوایی مشکلات قطعی و کندی پیش میاد که دیگه نمیشه مثل ADSL اون ها رو راحت حل کرد. مخصوصا واسه بازی پیشنهاد نمیکنم.

البته امیدوارم در آینده سرویس های اینترنت واقعا متحول بشن و پینگ ، سرعت و قیمتی ارائه بدن بسیار بسیار متفاوت از چیزی که امروز هست . یه بارم دیدین انقلاب شد :n24: کی میدونه ....

shaahani
17-06-2017, 13:14
خیلی ممنون عکس گزاشتید .ولی برای من مثل این که فعال نشده .طی صحبتی هم که کردم با پشتیبانی گفتن سیستم به صورت هوشمند بررسی میکنه و دست ما نیست .اگه شما فعال کردین و خریدین چتد تا پینگ تست بزارید
یا از این نرم افزار استفاده کنید که برای سرور های کلی بازی csgo هست و پینگ هر کشور رو با شما نشون میده

پینگ های اروپا رو شما میتونین بین 100 تا 110 بگیرن ،
الان ببینید مال من روسیه رو زده 107 تقریبا همه جای اروپا رو میشه با این پینگ داشت ؛ فقط کافیه چند بار مودم رو کانکت و دیسکانکت کنید تا ip عوض بشه و پینگتون به سرور مورد هدف خوب بشه
یکی از برادرهام خیلی بازی CS و LOL انجام میده اون میگه پینگ من 100 هست اما از ایران هرکی با انواع شبکه های Isp وصل میشن بالای 140 هستن .

مشکلی نداره و راضی هست ، البته سرویس من یک سرویس معمولی هست که پروفایل گیم داره .
سرویس مخصوص گیم برای پینگ تایم پایین تر از همه بهتون تضمین میدن ؛ در کل وقتی وضعیت نرمال هست اروپا پینگش 100 هست ؛ امریکا 200
داخلی هم به شبکه های دیگه پینگ 40 هست و به خود پارس آنلاین 19
چون خیلی از سرور های بازی روی همین شبکه پارس آنلاین تو کشور درحال اجرا هستن من از مشهد به یک بازی شلوغ که پینگ همه داغونه با پینگ 20 وصل میشم و رفیقم از تهران پینگش به سرور بازی 6 هست و کلی به باقیه میخندیم.

اینا دیگه همون حداقل پینگی هست که تو ایران میتونیم بگیریم ، رو ISP خیلی خوب دیگه هم اگه پیدا کنی پینگ از این کمتر نیست و چاره ای نداریم باید بسازیم .
یعنی یه جورایی وقتی نت از ایران میخواد خارج شه از 20 میپره به 100 اونم بخاطر کنترلی هست که شرکت اصلی مخابرات روی اطلاعات گذاشته و تا برداشته نشه هیچ وقت خوب نخواهد شد ؛ بعدم ارتباط بین المللی مسئله سازه که با کشور هایی که ارتباط خوبی داریم پینگ پایین تری هم داریم ....

feranko724
17-06-2017, 16:10

2048 سرعت اسمی سرویس

قیمت ها هم در حال حاضر اینجوریه واسه سرویس گیم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته این دفعه آخری که زنگ زدم و دیگه حسابی عصبانی بودم ؛ یارو گفت یه کاری روی خطتت انجام دادم اما من باور نکردم :n08:
بعدشم روی app موبایل پیام اومد مشکل گزارش شده اکنون برطرف شده... بازم باور نکردم فکر کردم مثل هر بار یه چرتی میگه ... :n08:

از اون موقع مشکل پینگ من برطرف شده ؛ پروفایل گیم دارم من سرویس گیم ندارم. مشکلی هم فعلا دیگه نیست تو بازی.

حتما باید خون آدمو تو شیشه کنن و انقدر بگن شبکه ما مشکلی نداره تا بخوای بری ؛
اون وقت نمیدونم چجوری میشه که یه دفعه درست میشه :n13:

باز خوبه اینجا درست میشه صبا نت 4 ماه پشت هم کارم شده بود زنگ زدن بهشون و اونا میگفتن مشکل از زیرساخته ! بعد که isp عوض کردم با خودم گفتم دیدن مشکل از زیرساخت نبود ! اما هنوزم دارم میسوزم که چرا 4 ماه صبر کردم و همون اول که دیدم زیر بار نمیرن isp عوض نکردم .
پارس آنلاین رو میشه تحمل کرد ؛ فعلا حال من خوبه ؛ امیدوارم دوباره از این مشکل ها پیش نیاد :n02:
حالم بد میشه ؛ خوشم نمیاد خخخ

دوست عزیزچرا پنل شما برای شارژتا8مگ میاره ولی برمن تا2مگ اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

arminkoo
17-06-2017, 16:27
دوست عزیزچرا پنل شما برای شارژتا8مگ میاره ولی برمن تا2مگ اینم عکسش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا منم همین مشکلو دارم تو پست بالاییم گفتم
تنها راهش این که زنگ بزنید پیگیری کنید

karwan125
17-06-2017, 17:58

دقیقا منم همین مشکلو دارم تو پست بالاییم گفتم
تنها راهش این که زنگ بزنید پیگیری کنید

دوستان ;
برای اینکه سرویس گیم داشته باشید ، باید مرکز مخابراتی منطقه تون این قابلیت و امکانات رو داشته باشه تا فعال بشه براتون ..
و اما برای فعال سازی سرویس های بالاتر از 2 مگ باید به واحد فروش پارس انلاین تماس بگیرید و درخواست بدید که خط تون رو چند مدتی در حالت مانیتورینگ بذارن اگر کیفیت خط مناسب بود براتون فعال میکنن تا 8 مگ هم میتونید خریداری کنید .

lionf3
17-06-2017, 18:47
ممکنه خط تلفن مشکل داشته باشه بهتره مودم رو ببری سر خط سیم کشی داخل رو قطع کنی و فقط مودم رو وصل کنی به سر خط و SNR رو چک کنی خودت.
اگه بهتر از حالتی هست که تو خونه داری پس حتما سیم کشی داخل و مخصوصا دستگاه هایی مثل تلفن و اسپلیتر کیفت خطتت رو خراب کردن باید حذفشون کنی.
اگه سر خط همون SNR رو داشتی که توی خونه داری ، پس مشکل سیم کشی از مخابرات هست و باید درخواست بازبینی کنی در امور مشترکین.
در کل SNR باید بیاری بالای 18 و 19 اینجوری دیگه قطعی نداری یک راه دیگش هم اینه که انقدر سرعت اینترنت رو پایین بیاری و پهنای باندت رو کم کنی تا به SNR مورد نظر برسی که این کار رو با کمک پشتیبانی میشه انجام دادم .

من پهنای باند بالا دارم و هم زمان SNR بالای 20 هم دارم ؛ اما الکی اینجوری نشده توی خونه که وصل میکردم نویزم زیاد بود ، رفتم یک دون کابل فشارقوی و خیلی ضخیم برق خریدم با طول 50 متر و از دم در خونه این کابل رو به خط تلفن وصل کردم (عایق کابل های تلفن معمولی توی فضای بیرون آسیب پذیر هستن واسه همین تصمیم گرفتم از کابل برق استفاده کنم)
مسیر کابل رو کامل باز کردم و به هیچ عنوان تیکه تیکه نکردم کابل رو که کیفیت خط کم شه ؛ از یک مسیری کابل رو به مودم رسوندم که از کابل های برق خونه دور بود که باعث نویز نشه و اون وقت کابل رو به مودم وصل کردم بدون اسپلیتر ؛ بدون اینکه هیچ تلفن یا دستگاه فکس و غیره ای رو بهش وصل کنم ، یک کابل کاملا سالم یک طرفش به سر خط وصله ؛ طرف دیگش به مودم .
مشکل نویز ندارم دیگه اصلا بعضی وقت ها ممکنه SNR 20 بشه 19 ولی باز میشه 20 و به هیچ عنوان قطع نمیشه و پهنای باند 9mbps رو دارم استفاده میکنم.

ترافیکم خیلی زیاد مصرف میشد چون سرعت ها کلا زیاد شده دیگه ؛ اومدم یک دستگاه کنترل ترافیک خریدم گذاشتم بعد از مودم و برنامه ریزیش کردم ؛ الان دارم همون استفاده قبل رو با سرعت بالا از اینترنت میکنم ؛ با این که سرعت هر دستگاه رو کم کردم هیچکس متوجه تغییر سرعت نشده ! و تازه خیلی بهترم از اینترنت استفاده میکنن و بخاطر مصرف زیاد یکی از دستگاه ها ؛ دیگه باقیه دستگاه ها قطع نمیشن و یا اعصابشون بهم نمیرزه بگن اینترنت بده ، کاملا راضی هستن همه
از طرف دیگه مصرف ترافیک هم شده نصف تا یک چهارم قبل و کلی پول صرفه جویی شده
بقولی من راضی تو راضی دیگه باقیه رو ولش کن .
=====

من قبلا مبین نت داشتم یک سال ازش جزیره کیش استفاده کردم ؛ سرعتش خوب بود
فقط بخاطر اینکه هوایی ارتباط میگیره ترافیکش خیلی زودتر از ADSL تموم میشه اگه سرعت بالا بگیری و یه نکته دیگه اینکه قیمت هر گیگابایت ترافیک مبین نت و ایرانسل بین 4 تا 5 هزارتومنه و شبکه های ADSL ترافیک رو بین 1500 تا 2500 تومن دارن میفروشن ؛ که این کلی خرج روی دستت میداره و باید بهش دقت کنی .
پیشنهادم اینه که اصلا isp عوض نکن ؛ اگه هم عوض کردی خرید یک سرویس ADSL از isp ها رو در اولویت قرار بده و بعدش به سراغ انواع دیگه ارتباطی مثل P2P و یا ایرانسل و مبین نت برو .
بخاطر ارتباط هوایی مشکلات قطعی و کندی پیش میاد که دیگه نمیشه مثل ADSL اون ها رو راحت حل کرد. مخصوصا واسه بازی پیشنهاد نمیکنم.

البته امیدوارم در آینده سرویس های اینترنت واقعا متحول بشن و پینگ ، سرعت و قیمتی ارائه بدن بسیار بسیار متفاوت از چیزی که امروز هست . یه بارم دیدین انقلاب شد :n24: کی میدونه ....

مرسی دوستِ عزیز برای توضیحاتِ جامع و کاملت
قضیه SNR که منتفیه ! قدِ ۱۲ طبقه باید کابل بگیرم :n13:
تجربه‌ام در رابطه با وایمکس خوب بود
قطعی اینا نداشت . . .
دیگه بیشتر از ۱۰۰ گیگ فکر نکنم مصرف روزانه‌ام باشه . . . (البته مصرف خانواده رو هم بیاد در نظر بگیرم. )
خلاصه که امروز زنگ میزنیم مبین نت انشاالله که راضی باشیم.

Tidus and Shayne
17-06-2017, 19:23
سلام دوستان

کسی اطلاع داره که سرویس های نامحدود پارس آنلاین به چه صورتی هستن؟

میخواستم بعد از اتمام این سرویس 6 ماهه و بیخودی که بهم دادند، یه سرویس 512 نامحدود که هزینش 98000 تومن در ماه است بگیرم.

قصد دانلود 20 ساعت در 24 ساعت روز رو هم دارم.

میخوام ببینم سرعت دانلودش چقدره و این که آیا سرعت دانلودش بعد از چند گیگ دانلود کم میشه یا سرعتش تغییری نمی کنه.

ممنون

mehdi 78
17-06-2017, 19:30
بله دقیقا مشکل از خود پارس آنلاینه بعد از اون مشکلی که واسه شبکشون پیش اومد بطور کلی پینگ ها خراب شده
من پینگ بازی دو ساله دارم با 100 تا 102 وصل میشم دو روزم یک سره وصل باشم بازم همون بود پینگ وقتی هم ip جدید میگرفتم حداکثر با دو سه بار قطع و وصل مودم دوباره به همین پینگ میرسیدم.

اما الان کلا همه پینگ ها بشدت بالا رفته یه عالمه از ip ها دارن پینگ 200 یا 250 میدن ! 50 مرتبه بیشتر قطع و وصل میکنم مودم رو تا یک ip درست و درمون بگیرم که پینگش پایین باشه اونم حداقل حداقلش شده 115 تا 118 و جالبیش اینجاست که وسطش یک خط در میون پینگ 150 میده خخخخ
یا اگه ثابت بمونه نهایش یک ساعت این پینگ 115 رو دارم بعدش میشه 200 و باز دوباره واسه گرفتن پینگ پایین روز از نو ؛ روزی از نو

اینجوری نمیشه ،
من ده بار با پشتیبانی تماس گرفتم با کمال پرویی میگن شبکه مشکلی نداره و اوکی هست و تضمین ما پینگ 300 و 350 هست .
مشکل حل شده اگه واسه شما حل نشده مشکل خودته !!!
تجربه به من میگه وقتی پشتیبانی چیزی رو گردن نمیگیره بجای کل کل کردن و هدر دادن وقتم ، isp عوض کنم .
همیشه این راه جواب داده isp جدید رو قبل از رفتن تست میگیرم و با خاطر جمعی و راحتی نقل مکان میکنم ؛
اصلا ارزش نداره آدم اعصاب خودش رو با یک شبکه داغون و مشکل دار خورد کنه ، وقت خودشم تلف کنه و به حرف چهارتا آدم بیشعور تو پشتیبانی گوش کنه که یا تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و یا اینکه بکلی مشکل پیش اومده رو منکر میشن.
سلام
دیدید پارس آنلاین چیه!!! اون وقت هی طرفداریش رو بکنید!:n09::n08:
این مشکل حجم خوری هم به همین صورت هست. شاید برای شما خوب باشه ولی برای من که حجم خوری شدید داره!!
قطعی وصلی هاشون هم که:n24:
قبلا که قطع می شد جبران خسارت انجام می دادن و خودشون 1 روز اضافه می کردن یا حجم می دادن. الان قطع شدن رو عادی می دونن:n27:
چند سال پیش واقعا خوب بود ولی الان دیگه نه. تمام مشکلات شبکه هم تقصیر شرکت ارتباطات زیرساخت هست!! برای این که هم طبیعی جلوه بده ماهی یکیش رو خودشون به گردن می گیرن و می گن مشکل شبکه پارس آنلاین هستش:n08:
کسی ISP خوب با پینگ مناسب می شناسه ؟ هزینش ماهی حدود 40 تومن بشه با 20~30 گیگ ترافیک و دانلود شبانه!!
پیدا کردید بگید! ممنون

محمد7966
17-06-2017, 20:28
سلام دوستان

میخواستم بعد از اتمام این سرویس 6 ماهه و بیخودی که بهم دادند، یه سرویس 512 نامحدود که هزینش 98000 تومن در ماه است بگیرم.

میخوام ببینم سرعت دانلودش چقدره و این که آیا سرعت دانلودش بعد از چند گیگ دانلود کم میشه یا سرعتش تغییری نمی کنه.

ممنون
سلام

هدیه سرعت بالاتر در سرویس های نامحدود | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shaahani
17-06-2017, 22:23

این مقدار بستگی به کشش خط شما داره ؛ هرچی SNR بالاتر و نویز پایین تر ؛ فاصله کمتر داشته باشید و یا تلفن و غیره روی خط شما نباشه کیفیت خط بالاتر میره
این عدد بیشتر میشه و میتونید قرارداد بالاتر ببندین . قرارداد های بالای 2مگ فقط بطور خودکار و از داخل پنل قابل بسته شدن و خرید هستن .
متصدیان فروش نمی تونن این سرویس ها رو به شما بفروشن و میبایست قبلش کیفت خط شما در حد بالایی قرار بگیره تا امکان فروش از طریق پنل فراهم بشه.

بعد از اینکه وضعیت خطتتون رو به بهترین وضعیت ممکن برای استفاده در آوردین زنگ بزنید پشتیبانی و درخواست سرعت بالاتر بدین ؛ دو روز خط شما رو مانیتور میکنن و در نهایت سرعت های بالاتر توی پنل شما میاد.

shaahani
17-06-2017, 22:30
مرسی دوستِ عزیز برای توضیحاتِ جامع و کاملت
قضیه SNR که منتفیه ! قدِ ۱۲ طبقه باید کابل بگیرم :n13:
تجربه‌ام در رابطه با وایمکس خوب بود
قطعی اینا نداشت . . .
دیگه بیشتر از ۱۰۰ گیگ فکر نکنم مصرف روزانه‌ام باشه . . . (البته مصرف خانواده رو هم بیاد در نظر بگیرم. )
خلاصه که امروز زنگ میزنیم مبین نت انشاالله که راضی باشیم.

خوبه دیگه اگه با وای مکس مشکل نداشتی حله دیگه این سرویس های جدید که بهترم شدن .
ما بازی گروهی که میکردم اینا که وای مکس داشتن قطع میشدن 50 نفر منتظر 3-4 نفر میشدیم و خودشونم شاکی بودن
اما خوب گیم خیلی فرق میکنه تو مصرف های دیگه احتمالا رضایت بخشه .

ahvaz.net
17-06-2017, 22:37
سلام دوستان

ممنون
اصلا بصرفه نیست طرفش نرو

shaahani
17-06-2017, 22:41
سلام
دیدید پارس آنلاین چیه!!! اون وقت هی طرفداریش رو بکنید!:n09::n08:

من از اولم گفتم که اینترنت ایران قابل دفاع کردن نیست و یکی از یکی بدتر هستن :n02:
اگه میبینید یه چیزی میگم که دفاع بنظر میرسه اول اینکه در مقایسه با خیلی شرکت های ADSL دیگه هست و اون چیزیه که بنظرم واقعیت داره
حالا این داستان حجم خوری رو شما و خیلی های دیگه روی پارس آنلاین و یا شاتل دارین ؛ من ندارم اومدم گفتم که مشکل ندارم شاید به باقیه هم یک کمکی بشه.
از نظر من روزی اینترنت در ایران اینترنت میشه که پینگ به مراکز مختلف متمرکز شهری در دنیا هیچکجا بالای 150 نباشه و ارتباطات نزدیک ما مثل آسیا و اروپا زیر 50 باشه ، اون روز از نظر من بدونید که اینترنت اوکی هست و یا یک isp که چنین سرویس هایی بده رو قبول خواهم داشت.
این موضوع اگه اتفاقم بیفته بطور سراسری اتفاق میفته ؛ یه isp تکی نیست که ارائه بده و باقیه نداشته باشن. راهشم اینه که مثل خیلی قدیما هر شرکت خودش اینترنت بگیره و اجباری در استفاده از زیرساخت نداشته باشه.

L.utus
17-06-2017, 22:45
سلام دوستان

ممنون

اگر فقط برای دانلود می خواید می تونید بسته های فورجی شبانه نامحدود ایرانسل یا همراه اول بگیرید که خیلی ارزون تر در میاد و چند برابر هم بیشتر می تونید دانلود کنید
سرعت 512 زغالی ارزش ماهی 98 تومن رو نداره و کل یک ماه هم در حال دانلود باشید بیشتر از 150 گیگ نمیشه دانلود کرد

shaahani
17-06-2017, 22:49
سلام دوستان

ممنون

کلا سرویس های نامحدود از نظر من خوب نیست چون سرعتشون خیلی کمه و اعصاب خورد کن هستن .
من یک ماه امتحانی گرفتم سرعت اسمی سرویس تا آخر ماه ثابت بود یعنی 512mbps میشه 64 کیلوبایت در ثانیه .

بنظرم سرویس حجمی بهتره که مثلا شبانه نامحدود داره .

feranko724
18-06-2017, 02:21
پارس انلاین چرا اینجوری شد سرعت دانلودمن اومد رو190کیلوبایت بعد snr رفته رو32اگه کیفیت خطم بالاست برچی قبلن پائین ترنشون میداد یکم عجیبه تاحالا رو32نرفته بود این دیگه چه مدلشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shaahani
18-06-2017, 03:20
پارس انلاین چرا اینجوری شد سرعت دانلودمن اومد رو190کیلوبایت بعد snr رفته رو32اگه کیفیت خطم بالاست برچی قبلن پائین ترنشون میداد یکم عجیبه تاحالا رو32نرفته بود این دیگه چه مدلشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرچی پهنای باند پایین تر باشه SNR میره بالاتر .
SNR همون فشار آب هست موقعی که داری باغچه رو آب میدی ، اگه دستت رو جلوی شیلنگ بگذاری و سطح مقطع رو کوچک کنی ، هرچی کوچک تر کنی فشار آب بیشتر و بیشتر میشه و به محل دورتری میرسه .
الان با پهنای باند 1.5mbps قدرت سیگنالت 32 هست ؛ اگه پهنای باند رو زیاد کنی برسونی به 8 یا 16 اون وقت SNR ممکنه به 20 هم نرسه

محمد7966
18-06-2017, 09:26

پارس آنلاین نوسان snr شدیدی داره

من تا حالا بارها و بارها به این مشکل دچار شدم.اگه مودم رو خاموش کنید و بعد چند دقیقه روشن کنید یا سوکت رو از مودم بکشید بیرون و دوباره جا بندازید مثل اولش میشه یعنی پهنای باندتون میره روی 9 مگ.ولی این کارا فایده نداره چون بعد از چند ساعت دوباره نوسان میکنه

شما مودم رو خاموش کنید و بعد از چند دقیقه روشن کنید.بعد ببینید پهنا میره روی همون 9 مگ قبلیتون یا روی 1.5 مگ

اگر رفت روی 9 مگ یعنی مشکل نوسان snr دارید و باید خودشون درست کنند.زنگ بزنید صدای مشتری پارس آنلاین تا درستش کنند

and-roid2
18-06-2017, 10:36
پروفایل گیم 16مگ:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi 78
18-06-2017, 12:10
سلام
کسی مشکل پینگ پیدا نکرده؟؟؟؟
پینگ از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 حدود 200 شده . مثلا پروفایل گیم هم فعاله:n13::n04:

shaahani
18-06-2017, 13:07
مشکل پینگ از هفته پیش بوجود اومده تو همین لحظه هم کل ارتباطات خارجی پینگ بالای 200 دارن
مشخص هست مشکل از کجاست ، اومدن ترافیک داخلی رو 50% ارزون کردن و کنتور جداگانه واسش گذاشتن .
من نمیدونم ما نخوایم ترافیک ارزون قیمت داخلی مصرف کنیم باید کیو ببینیم !!؟

برای اینکار ها یک سری رویه و کنترل اضافه روی روتر ها نوشته میشه که داده ها رو انتخاب کنه ؛ مارک کنه و غیره .... پردازش اینجوری رویه داده ها مثل عملیات ف..یلترینگ عمل میکنه و باعث افزایش پینگ تایم میشه .
همین الان پارس آنلاین پروفایل مخصوص گیم برای پینگ پایین:

mehdi 78
18-06-2017, 13:28
مشکل پینگ از هفته پیش بوجود اومده تو همین لحظه هم کل ارتباطات خارجی پینگ بالای 200 دارن
مشخص هست مشکل از کجاست ، اومدن ترافیک داخلی رو 50% ارزون کردن و کنتور جداگانه واسش گذاشتن .
من نمیدونم ما نخوایم ترافیک ارزون قیمت داخلی مصرف کنیم باید کیو ببینیم !!؟

برای اینکار ها یک سری رویه و کنترل اضافه روی روتر ها نوشته میشه که داده ها رو انتخاب کنه ؛ مارک کنه و غیره .... پردازش اینجوری رویه داده ها مثل عملیات ف..یلترینگ عمل میکنه و باعث افزایش پینگ تایم میشه .
همین الان پارس آنلاین پروفایل مخصوص گیم برای پینگ پایین:

سلام
من الان زنگ زدم پیغام قبل پشتیبانی گفت به دلیل قطع خطوط بین الملل زیرساخت:n08:پشتیبانی هم گفت فعلا اختلال هست. پینگ زیر 300 هم خوبه!!!!
نمی دونم این نهنگ ها و کوسه ها چرا این چند وقته انقدر گرسنه شدن ؟؟؟ ماهی گیرشون نمیاد مجبور می شن کابل بخورن. اونم فقط اونایی که مال پارس آنلاین هستش
ترافیک داخلی هم که این همه می گن 1/2 کردیم به درد نمی خوره. تقریبا تمام مصرف من ترافیک خارجی هست.
دیشب پینگ 8.8.8.8 (گوگل) حدود 100 بود
الان زیر 200 بیاد خوبه!! تازه مثلا سرویس گیم هم دارم!!

afshinworld
18-06-2017, 14:08
مگه شبانه پارس دوباره رایگان نشده؟ :n13::n13:

ممنون از جواب

بله منم منظورم این بود راهی هست بشه رفت سر صف؟
آشنا تو شرکت فقط، ببین کسی از اطرافیان کار میکنه اونجا

MahZi
18-06-2017, 14:20
آشنا تو شرکت فقط، ببین کسی از اطرافیان کار میکنه اونجا
میگن مرکز پیام نور ادا درمیاره:n36:

arminkoo
18-06-2017, 16:01
سلام
من الان زنگ زدم پیغام قبل پشتیبانی گفت به دلیل قطع خطوط بین الملل زیرساخت:n08:پشتیبانی هم گفت فعلا اختلال هست. پینگ زیر 300 هم خوبه!!!!
نمی دونم این نهنگ ها و کوسه ها چرا این چند وقته انقدر گرسنه شدن ؟؟؟ ماهی گیرشون نمیاد مجبور می شن کابل بخورن. اونم فقط اونایی که مال پارس آنلاین هستش
ترافیک داخلی هم که این همه می گن 1/2 کردیم به درد نمی خوره. تقریبا تمام مصرف من ترافیک خارجی هست.
دیشب پینگ 8.8.8.8 (گوگل) حدود 100 بود
الان زیر 200 بیاد خوبه!! تازه مثلا سرویس گیم هم دارم!!

شما سرویس گیم داری یا پروفایل گیم ؟

AmirH_7
18-06-2017, 16:15
دوستان منم از شاتل تخلیه کردم دارم میام پارس...

خدا بخیر کنه:n03:

معمولا رانژه پارس چند روزه انجام میشه؟؟!!!

قبلا که مشترکش بودم 1_2 روزه انجام داد برام

سرویس 2 مگ 100 گیگ 6 ماهه جشنواره رو گرفتم 5 تا 8 صبح نامحدود:n01:

mehdi 78
18-06-2017, 16:51
شما سرویس گیم داری یا پروفایل گیم ؟

سلام. پروفایل گیم ولی دوتاشون یکی هستن. هیچ فرقی نداره.می خوان چی کنن مثلا؟ از صبح کوسه و نهنگ ها رفتن سیم هاشون رو خوردن هنوز که هنوزه درست نشده . قرار بود ۴ درست بشه حالا میگن ۷

alinumber7
18-06-2017, 17:21
سلام
من هم همین سرویس رو گرفتم ۱ مگ نامحدود ۴۹۰ هزارتومن ۶ ماهه
ماهی ۸۰ تومن میشه حدودا... تو این وضع اینترنت کشور مجبور شدم با این قیمت این سرویس رو بگیرم

سلام. امیدوارم بد از آب درنیاد و هر دومون راضی باشیم. چون ریسک کردیم و برای 6 ماه گرفتیم و 500 تومن هم هزینه کردیم. منم مثل شما مجبور بودم و بهترین گزینه برام همین بود. از نظر مجموع سرعت و حجم و قیمت

test84
19-06-2017, 05:05
سلام،

زمان نا محدود سرویس های حجمی مگه 2 تا 7 نیست؟ چند صفحه پیش در مورد 5 تا 8 نوشته بودن بچه ها

سرعت تو بازه نامحدود سرویس حجمی چقدره؟ رابطه با سرویس داره؟ مثلا تبدیل میشه به سرعت اسمی؟

ممنونم.

SKIPY
19-06-2017, 07:05
سلام،

زمان نا محدود سرویس های حجمی مگه 2 تا 7 نیست؟ چند صفحه پیش در مورد 5 تا 8 نوشته بودن بچه ها

سرعت تو بازه نامحدود سرویس حجمی چقدره؟ رابطه با سرویس داره؟ مثلا تبدیل میشه به سرعت اسمی؟

ممنونم.

سلام
سرویس های جشنواره تایم رایگان 5-8 هست و بقیه سرویس های عادی 2-7 صبح هست
من سرویس جشنواره 5-8 صبح رایگان دارم بدون محدودیت سرویس و خط من 16 مگ بازه و تو سه ساعت حدود 18 گیگ در روز میگیرم :n05:

abbas_p
19-06-2017, 09:35
سلام. امیدوارم بد از آب درنیاد و هر دومون راضی باشیم. چون ریسک کردیم و برای 6 ماه گرفتیم و 500 تومن هم هزینه کردیم. منم مثل شما مجبور بودم و بهترین گزینه برام همین بود. از نظر مجموع سرعت و حجم و قیمت

سرویس من وصل شده من که راضی هستم سرعت تا ۶۰۰ کیلوبایت هستش.. فقط ۱۲۰ گیگ محدودیتش بده نمیشه اینطوری راحت فیلم دانلود کرد

test84
19-06-2017, 11:26
سلام
سرویس های جشنواره تایم رایگان 5-8 هست و بقیه سرویس های عادی 2-7 صبح هست
من سرویس جشنواره 5-8 صبح رایگان دارم بدون محدودیت سرویس و خط من 16 مگ بازه و تو سه ساعت حدود 18 گیگ در روز میگیرم :n05:

ممنونم از پاسختون. لطف میکنید بگید دقیقا کدوم سرویس رو گرفتین؟

sajad-tnt
19-06-2017, 15:35
سلام.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چطوریه؟.
سرعت دانلود در ساعات شبانه (رایگان) چطور هست؟.

SKIPY
19-06-2017, 16:33
ممنونم از پاسختون. لطف میکنید بگید دقیقا کدوم سرویس رو گرفتین؟

سلام
سرویس 3 ماهه 60 گیگ 45 هزار تومان خط اگه کشش داشته باشه تا 16 مگ باز میذارن حالت نرمال پارس آنلاین 9 مگ هست
فکر کنم یکی از بهترین و اقتصادی ترین سرویس هست ( سرویس 16 مگی که ماهی 20 گیگ حجم داری و ماهی 15 هزار تومان )

feranko724
19-06-2017, 17:24
سلام.
دوستان وضعیت پارس آنلاین چطوریه؟.
سرعت دانلود در ساعات شبانه (رایگان) چطور هست؟.

شبانه رایگان داره نامحدود ولی باید خطم کشش داشته باشه که برات روچندمگ بذارنوسرویسی که میگیری هرچقدربالاترباشه توشبانه تاثیرداره

test84
19-06-2017, 17:40
سلام
سرویس 3 ماهه 60 گیگ 45 هزار تومان خط اگه کشش داشته باشه تا 16 مگ باز میذارن حالت نرمال پارس آنلاین 9 مگ هست
فکر کنم یکی از بهترین و اقتصادی ترین سرویس هست ( سرویس 16 مگی که ماهی 20 گیگ حجم داری و ماهی 15 هزار تومان )

کد سرویس رو لطف میکنین بگین؟ پیداش نمیکنم.

sajad-tnt
19-06-2017, 17:41
شبانه رایگان داره نامحدود ولی باید خطم کشش داشته باشه که برات روچندمگ بذارنوسرویسی که میگیری هرچقدربالاترباشه توشبانه تاثیرداره
والله الان شاتل دارم که روی 16 مگ بستن خط رو...میخوام این سرویس جشنواره رو بگیرم:

بنظرتون میتونم شبی 20-10 گیگ باهاش دانلود کنم؟...

fade2amin
19-06-2017, 19:21
دوستان انتقال حجم باقیمونده تو هر ماه به ماه بعد اضافه میشه یا نه ؟
ممنونم .

SKIPY
19-06-2017, 20:31
کد سرویس رو لطف میکنین بگین؟ پیداش نمیکنم.

جشنواره ها استان با استان فرق داره تو مازندران این سرویس فعال بود گرفتم
PC-2048-3M-60G

SKIPY
19-06-2017, 20:36
والله الان شاتل دارم که روی 16 مگ بستن خط رو...میخوام این سرویس جشنواره رو بگیرم:

سلام
فعلا پارس آنلاین به شرط کشش خط تا 16 مگ میبنده ... فرض اگر 16 مگ ببنده و سرعت دانلود شما حدود 1.7Mb/s بشه در سه ساعت حدود 18 گیگ میتونی دریافت کنی که ماکزیموم حالت هست مثل خط من که تا 22 مگ میکشه و الان روی 16 مگ هست و تو 5 روز حدود 85 گیگ دانلود کردم

shaahani
19-06-2017, 20:47

خیر نمیشه به شبی ده گیگ برسونیش چون سرعت اسمی 2mbps هست و اگه شلوغ باشه بهترین وضعیت رو هم که داشته باشه خطت 256 کیلوبایت در ثانیه دریافت میکنه که میشه هر ساعت 900 مگابایت و سرویس جشنواره هم هر شب سه ساعت نا محدود داره که میشه حداکثر 2.6 گیگابایت در روز

اما اگه سرعت اسمی خطتت از اول 8 مگابیت بر ثانیه باشه میشه یک مگابایت در ثانیه و 3600 مگابایت در ساعت و اگه سرویس غیر جشنواره ای خریده باشی که هر شب 5 ساعت نامحدود داره اون وقت میشه حدود 17.5 گیگابایت در هر روز

قبلا توی تاپیک در مورد سرعت های اسمی بالای 2 صحبت کردیم ؛ درسته که خط شما توی روز روی 16mbps بسته میشه اما ضمانت سرعت در زمان ترافیک همون مقدار خرید سرعت اسمی شماست یعنی مثلا 2mbps که طبق تجربه من در حدود همون سرعت اسمی شب ها داره اجازه دانلود میده و نه سرعت حداکثر بسته شده ؛ چون شب ترافیک میشه .... واسه من اینجوری بوده دیگه واسه باقیه دوستان رو نمیدونم.

shaahani
19-06-2017, 20:55
ممنونم .

مجموع کل سرویس خریداری شده شما تا زمان اتمام سرویس وقت مصرف داره
مثلا اگر سرویس سه ماهه ؛ هر ماه 20 گیگ را خریداری کرده باشی شما میتونی تمام 60 گیگ را روز آخر سه ماه زمان قرارداد هم مصرف کنی و مشکلی نیست .
اما اگه وقت سرویس تموم شه و چیزی اضافه بمونه و سرویس دیگه ای بخری ؛ ترافیک باقی مونده قبلی به سرویس جدید اضافه نمیشه.
اگه قبل اتمام زمان قرارداد ترافیک تموم کنی در صورتی که اتمام قرارداد را فقط با زمان تنظیم کرده باشی و سرویست تمام شده حساب نشه ؛ میتونی برای سرویس ترافیک اضافی بخری ، این ترافیک اضافی خریداری شده اگه بافی بمونه به سرویس بعدی که میخری منتقل میشه .

alinumber7
19-06-2017, 21:27
سرویس من وصل شده من که راضی هستم سرعت تا ۶۰۰ کیلوبایت هستش.. فقط ۱۲۰ گیگ محدودیتش بده نمیشه اینطوری راحت فیلم دانلود کرد
براتون خوشحالم. هر چند که باید بهتون بگم برای منی که 6 سال با سرعتهای 256 و 512 مخابرات سر کردم، همین سرعت 1 مگ هم عالیه. چه برسه به این که تا 120 گیگ خیلی سریع تره

hadi-sh00
19-06-2017, 21:46
برای شرکت از پارس آنلاین استفاده می کنیم اما جالب نیست.اصلا تعرفه های جذاب و متفاوتی برای مشتریان نداره.اگر های وب اونجا سرویس میداد حتما عوض می کردیم.های وب طرح فشفشه داره و کلی به مشتریان با سابفه خودش حال میده.اما پارس آنلاین مثل ی خط راست میره جلو.هیچ انعطافی نداره.متاسفم برای این برند

feranko724
19-06-2017, 22:43

بستگی داره خط چقدرکشش داشته باشه وروی چندمگ بزارن برمن رو9مگ راحت 14گیک دانلوددارم تو5ساعت باسرعت 950گیلوبایت تا1مگ ولی یه توصیه دارم سرویس زیر512شونگیر برای اینکه بخوای شبانه بدون قطعی واوفت سرعت داشته باشی حداقلش همین512چه بسا1مگ بگیری من خودم سرویس 2مگ گرفته بودم اولین سری شبانم عالی بود یبار128گرفتم همش اوفت سرعت داشتم اخرش مجبورشدم بخاطره شبانه بدون اوفت سرعت سرویس2مگ بگیرم براساس سرویسی که میگیرین الویت بندی میشین برهمون من128داشتم سرعت شبانه وقتی میشد سرعت داغون بود

feranko724
19-06-2017, 22:52
ممنونم .

اره خیالت راحت من خودم فقط 1ماه تمدید میکنم سرویس128گرفته بودم اشتباهی فرداش2مگ خریدم حجم سرویس قبلیمم اومد روش برخودمم جالب بودفکرمیکردم انتقال نمیدن

Tidus and Shayne
20-06-2017, 05:23
سرعت دانلد رایگان شبانه 1 مگ بود که متاسفانه امشب اساسی ریده و 700 کیلو شده. خاک تو سرشون که 5 تا 8 صبح رو هم نمی تونن تحمل کنن.

feranko724
20-06-2017, 07:42
سرعت دانلد رایگان شبانه 1 مگ بود که متاسفانه امشب اساسی ریده و 700 کیلو شده. خاک تو سرشون که 5 تا 8 صبح رو هم نمی تونن تحمل کنن.

به من ثابت شد کارخودشونه بازبرشما700بود برمن نهایت200کیلوبایت بود این چه شبانه رایگانی درضمن کسانی که سرویس2مگ دارن ایا همین مشکل رودارن

k1ozil
20-06-2017, 15:00
چند شب پشت هم دان کنی انگار سیستم حساس میشه و سرعتت رو کم میکنه :n13:

mehdi 78
20-06-2017, 16:41
سلام
امروز هم کوسه ها رفتن سیم های زیرساخت رو خوردن!!! اونم فقط برای پارس آنلاین :n24::n34:
دیگه هر روز "به دلیل قطع خطوط یا اختلال و... در شبکه زیرساخت" نت خرابه!!!
از پارس آنلاین باید بریم دیگه

Bensonw3x
20-06-2017, 17:48
من شنیدم پارس آنلاین پینگ خوبی داره ، میشه لطفا یه تست از 4.2.2.4 رو بزارید ؟ رو کمترین حالت چقدره ؟ من الان نت شاتل + های وب دارم

شاتل تو بهترین حالت = 102
های وب تو بهترین حالت = 150

arminkoo
20-06-2017, 17:59
من شنیدم پارس آنلاین پینگ خوبی داره ، میشه لطفا یه تست از 4.2.2.4 رو بزارید ؟ رو کمترین حالت چقدره ؟ من الان نت شاتل + های وب دارم

arminkoo
20-06-2017, 18:01
من از شاتل امدم پارس فکر میکردم خوبه ولی واقعا پشیمون شدم .پینگ خیلی بده

mehdi 78
20-06-2017, 18:06

سلام
پارس آنلاین تقریبا هر روز این هفته اختلال داشته
الان نمی شه پینگ گرفت. حدود 350 ~ 400 می شه ولی اگه "اختلال" نداشته باشه پینگ 8.8.8.8 حدود 100 تا 150 هست!

shaahani
20-06-2017, 18:09
رفتن من که از پارس آنلاین قطعیه
به محض اینکه بتونم یه isp در مشهد پیدا کنم که این دوتا ip رو (185.40.64.111-185.40.64.110) به من پینگ زیر صد تا حداکثر 100 بده ، جابجا میشم .
واسه گیمرها دیگه پارس آنلاین جای موندن نیست .

misagh1372
20-06-2017, 18:43
به محض اینکه بتونم یه isp در مشهد پیدا کنم که این دوتا ip رو (185.40.64.111-185.40.64.110) به من پینگ زیر صد تا حداکثر 100 بده ، جابجا میشم .

mehdi 78
20-06-2017, 20:01

برای هیچ کی جای موندن نیست!!
حجم خوری ، هر روز قطعی یا اختلال ، پینگ بد:n35::n35::n35:

Dr Nima
20-06-2017, 23:40

سرویس های کاهش پینگ امتحان کردی ؟
از چنجا اکانت تست بگیر امتحان کن
راستی بازی دوتا 2 از لول بهتره:n02:

I Walk Alone
21-06-2017, 00:01
الان میانگین سرعت دانلود در ساعات 2 تا 7 صبح چند هست؟

mehdi 78
21-06-2017, 11:27
سلام
امروز پینگ چه خوب شده!!!:n04::n04:
اگه دوباره "اختلال" نداشته باشن و همین بمونه عالیه!:n20::n20:

mehdi 78
21-06-2017, 11:35
Microsoft Windows [Version 10.0.15063]
(c) 2017 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\>ping -t 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=99ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=100ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=98ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=96ms TTL=51
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=97ms TTL=51

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 24, Received = 24, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 96ms, Maximum = 102ms, Average = 99ms
Control-C
^C

shaahani
21-06-2017, 12:47
سرویس های کاهش پینگ امتحان کردی ؟
از چنجا اکانت تست بگیر امتحان کن
راستی بازی دوتا 2 از لول بهتره:n02:

اولا که باید اندازه پول ترافیک خود اینترنت پول ترافیک سرویس کاهش پینگ بدی
بعدم فقط برای پینگ های بالای 130 خوبه چون هر پینگی داشته باشی بر میگردونه به همون حدود 120
مثلا اگه 180 باشه مجبوری استفاده کنی بیار روی 120 اما پایین تر نمیاد
همونو آدم میده سرویس خوب میخره نه اینکه باز کلی هم هزنه بده واسه کاهش پینگ اونم اونجوری که باید نشه :n28:

shaahani
21-06-2017, 13:38
سلام
امروز پینگ چه خوب شده!!!:n04::n04:
اگه دوباره "اختلال" نداشته باشن و همین بمونه عالیه!:n20::n20:

آره امروز خوب شده برگشته به حالت قبل این دو هفته
مثل قدیم خوب شده اگه دوباره خراب نشه خوبه

STTIGER
21-06-2017, 16:08
برای من بهتر که نشده هیچ بدتر هم شده! :|

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حداقل تا دیروز روی 150 160 بود

arminkoo
21-06-2017, 16:40
پینگ من امروز رو 250 با 8.8.8.8

apple021
21-06-2017, 17:13
سلام دوستان خوبید
بنده هم تازه میخوام بگیرم والا نه اینکه راضی باشم از ناچاری
نه های وب پورت خالی داره نه شاتل
منم ااز ناچاری یه جشنواره برداشتم!
چقد تعرفه هاش داغونه 30 گیگ کجایه ادمو میگیره !
مثل شاتل شاتل لند چیزی نداره بشه رایگان ریموت و دانلود رایگان داشت یا مثل های وب فشفشه؟
ترافیک داخلی همه سایتها هم اصلا فیلم درست حسابی نمیذارن!

afshinworld
21-06-2017, 17:15
پیرو حرف دوستان راجع به سرویس هایی که 5 تا 8 صبح رایگان دارن، تستی که من کردم تا حالا 5 تا 6 که اصلا دیتا نداده بعد از اون با سرعتی که خط رو بسته شده دانلود میشه.

feranko724
21-06-2017, 18:40
دوستانی که سرویس2تا7 دارن ایا سرعت شبانه شونم مثل سرعت روزانه هست یانه مشکل داره برمن چندروزمثل سابق نیست نمیدونم چرا اینجوری شده 3ساعتش سرعت پائین هست 2ساعت بانوسان امکان داره بخاطرنوع سرویس باشه

ak226
21-06-2017, 19:54
این جشنواره های استانی که زده واسه مشتریان جدیده؟
چرا دوباره شماره تلفن میخواد؟

bardia-vr
22-06-2017, 00:22
من میخوام سرویس شش ماهه ۱۲۸ رو بگیرم ،هدیه شبانه از ساعت چند تا چنده؟آیا نامحدوده یا یک سوم حجم حساب میکنه؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

k1ozil
22-06-2017, 02:47
من میخوام سرویس شش ماهه ۱۲۸ رو بگیرم ،هدیه شبانه از ساعت چند تا چنده؟آیا نامحدوده یا یک سوم حجم حساب میکنه؟

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

سرویس های شبانه دار کاملن رایگانه
2 تا 7
سرعتش هم خوبه

k1ozil
22-06-2017, 02:48
این جشنواره های استانی که زده واسه مشتریان جدیده؟
چرا دوباره شماره تلفن میخواد؟

بله
کجا دوباره شماره تلفن میخواد ؟ متوجه نشدم

feranko724
22-06-2017, 03:20
اینم از شبانه پارس انلاین خط رو9مگ بسته شد نمیدونم داره محدودیت میزاره یا برمن اینطوری

k1ozil
22-06-2017, 03:38
اینم از شبانه پارس انلاین خط رو9مگ بسته شد نمیدونم داره محدودیت میزاره یا برمن اینطوری

سایتا وطنی هم سرعت کمه ؟(سا.فت98 همین پی سی ورلد و ...)

feranko724
22-06-2017, 03:46
سایتا وطنی هم سرعت کمه ؟(سا.فت98 همین پی سی ورلد و ...)

اره فرقی نداره بعضی موقع میره رو400کیلوبایت دوباره میاد پائین نمیدونم بخاطرسرویسم هستش128یانه این همون عکس قبلی سرعت نگاه کن 2دقیقه دیگه میادرو70کیلوبایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

k1ozil
22-06-2017, 03:54
اره فرقی نداره بعضی موقع میره رو400کیلوبایت دوباره میاد پائین نمیدونم بخاطرسرویسم هستش128یانه این همون عکس قبلی سرعت نگاه کن 2دقیقه دیگه میادرو70کیلوبایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمیتونی تغییر سرویس بدی به 2 مگ ؟

feranko724
22-06-2017, 04:00
نمیتونی تغییر سرویس بدی به 2 مگ ؟
میتونم اعتمالن ازاون باشه فردا میکنم 2مگ اینجاکسی سرویسش 2مگ نیست بگه سرعتش چه طور

ak226
22-06-2017, 09:22
بله
کجا دوباره شماره تلفن میخواد ؟ متوجه نشدم

میخواستم بدونم منی که مشتری قدیمی پارس انلاینم هم میتونم از این جشنواره استانی خرید کنم؟
مثلا این رو میخوام بخرم
ولی دوباره اطلاعات میخواد

Mehran14233
22-06-2017, 13:22
اینا بیکارن میشینن پهنای باند آدم رو میارن پایین به آدم چیزی نمیگن؟؟؟؟
توی قسمت مشخصات خط تا چند روز پیش دانلودم روی 8مگ بود الان شده 6 مگ!
قبلاً زنگ زده بود گفته بود روی 8 مگ قطعی داری گفتم زیاد نیست خودم فعلاً ندیدم تا حالا. حالا اگه قطعی زیاد بود میگم که بیارید پایین... الان بدون اجازه برداشتن آووردن پایین :n34:

k1ozil
22-06-2017, 14:05
میخواستم بدونم منی که مشتری قدیمی پارس انلاینم هم میتونم از این جشنواره استانی خرید کنم؟
مثلا این رو میخوام بخرم
ولی دوباره اطلاعات میخواد

ن داداش اینا برا مشترکین جدیده

apple021
22-06-2017, 18:24
زنگ زدن اول میگن مدرک بده ! بعد میگن عکس درست نیست بعد زنگ زدن میگن پایینش بنویسید و امضا شه باز زنگ زدن میگن تازه نامش به نام شما نیست ! میگم من که نگفتم به نام کی باشه میگه وقتی گفتیم اسمتون یعنی نام صاحب adsl بعد میگم خوب عوض کنین میگه نه نمیشه چون از کجا بدونیم خودتون هستید! منم دیدم دنبال مدرک هستن گفتم پول عودت بدید باز ثبت نام میکنن یک مشتی عوضیوقتی با خط خونه تماس میگیرم میگم عوض کنین یعنی صاحب خط میخواد عوض شه ! میگه شاید شما رفتید یکی دیگه داره اینو میگه هه! مثلا پشتیبانی اپل هستش!بعد میگم خوب کد رهگیری واریز و میدم!میگه بازم نه نمیشه!یا کد ussd !اخرش میگه شنبه تیم پشتیبانی میاد شاید براتون نام رو عوض کنه ! مرتیکه عصبانیم بودجمع کنید بابا تو رو خدا شده بمیرم کارت ملی که به نام خودمه نمیدم مدارکم تمام دسته صاحب کارمه اصلا نیست ! زنگ زدم میگه تهرانه ادم و فقط کلافه میکنند! باید بپرسید نام کسی که میخوایید adsl به نامش ثبت شه کیه! و برخورد زشتتون و درست کنید!

ak226
22-06-2017, 19:08
دوستان الان کدوم طرح یکسالش مناسبه؟:n16:

KimNaMGil
22-06-2017, 21:58
تواز87کاربرش بودی نمیدونی الان نامحدود 1/3نیست ازجای دیگه خبرنداری بازهمین پارس انلاین داره شبانه میده بدون محدودیت اتفاقان معنم سرعتم چندروزخوب نبود تااینکه ازدیروز دوباره خوب شده اگه صبانت داشتی چی میگفتی از93 شبانه 1/3کرده بود این اخریام زدحذف کرد

من منظورم برای سرویس های محدود بود
نامحدود که کلا حساب میکنه شبانه ش رو هم
الان یعنی شبانه سرویس های محدود رایگان شده؟

STTIGER
22-06-2017, 23:36
دوستان SNR روی پینگ تاثیر داره؟ من الان SNR ام حدود ۸ الی ۱۰ در نوسانه امکان داره روی پینگ تاثیر داشته باشه ؟

mohammad_1992
23-06-2017, 00:03
دوستان می خوام 1 ماه 8 مگ 5 گیگابایت رو بگیرم
شبانه سرعت چه جوریه؟؟ اسمی هست ؟ چون اگه اسمی باشه باید 1 مگ باشه
کسی این سرویس رو خریداری کرده
ممنون میشم راهنماییم کنید

ibo8631
23-06-2017, 00:34
دوستان نتم تموم شده
میشه سریعتر جواب بدین
من اگه یکی از ین طرحها رو بخرم, مثلا سی گیگ شش ماه, هر ماه پنج گیگ حق دارم درسته؟
بعد اگه حجم بخرم تا آخر همون ماه باید مصرف کنم یا تا پایان شش ماه وقت دارم :/
اسیاتک خوبیش این بود که یهو 90 گیگ میخریدی ارزون میفتاد, گویا پارس آنلاین نداره

Sent from my D6633 using Tapatalk

محمد7966
23-06-2017, 01:03
دوستان SNR روی پینگ تاثیر داره؟ من الان SNR ام حدود ۸ الی ۱۰ در نوسانه امکان داره روی پینگ تاثیر داشته باشه ؟

نه تاثیر نداره،snr اگر داغون باشه اصلا نت قطع و صل میشه ولی اگر خط پایداری باشه و قطعی نداشته باشید تاثیری در پینگ نداره.

پس اگر قطعی نداشته باشید و خط پایدار باشه در پینگ تاثیری نداره

دوستان می خوام 1 ماه 8 مگ 5 گیگابایت رو بگیرم
شبانه سرعت چه جوریه؟؟ اسمی هست ؟ چون اگه اسمی باشه باید 1 مگ باشه
کسی این سرویس رو خریداری کرده
ممنون میشم راهنماییم کنید

شبانه ها رو فکر کنم محدود کردند و فرقی نمیکنه سرعت 1 مگ بخرید یا 8 مگ.من که 128 دارم با دوستانی که 2 مگ دارند تفاوتی در سرعت شبانه نداریم.بهتره از خود پشتیبان بپرسید.تو سایتم برید ببینید زده حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ.این تازه اضاف شده.اسفند که سرویس ازشون گرفته بودن چنین محدودیتی رو قائل نبودند

دوستان نتم تموم شده
میشه سریعتر جواب بدین
من اگه یکی از ین طرحها رو بخرم, مثلا سی گیگ شش ماه, هر ماه پنج گیگ حق دارم درسته؟
بعد اگه حجم بخرم تا آخر همون ماه باید مصرف کنم یا تا پایان شش ماه وقت دارم :/
اسیاتک خوبیش این بود که یهو 90 گیگ میخریدی ارزون میفتاد, گویا پارس آنلاین نداره

تا پایان 6 ماه

پارس آنلاین بیشترین ترافیکی که ارائه میده 50 گیگه.شاید هر از گاهی جشنواره ترافیک بذاره و 100 گیگی هم ارائه بده

ibo8631
23-06-2017, 01:22
تا پایان 6 ماه

پارس آنلاین بیشترین ترافیکی که ارائه میده 50 گیگه.شاید هر از گاهی جشنواره ترافیک بذاره و 100 گیگی هم ارائه بده

مرسی
ینی ماه که عوض شه, پنج گیگ میاد رو حجمه خریداری‌شده‌ی اضافی؟
ببینم حالا بصرفه است بیام پارس
زیاد دانلود ندارم
ازون ور اسیاتک جشنواره ارزون نمیذاره :/

محمد7966
23-06-2017, 01:27
مرسی
ینی ماه که عوض شه, پنج گیگ میاد رو حجمه خریداری‌شده‌ی اضافی؟
ببینم حالا بصرفه است بیام پارس
زیاد دانلود ندارم
ازون ور اسیاتک جشنواره ارزون نمیذاره :/

بله

اصلا شما ترافیک بخرید حجم کل رو مینوسه 30 گیگ و اصلا کاری نداره که 5 گیگ اول در ماه اول مصرف میشه یا نه

mohammad_1992
23-06-2017, 11:33
من تماس گرفتم بهم گفتن تا 3 ماه اول بیش تر از 2 مگ قرار نمی گیره ! بعد از 3 ماه روی 4 یا 6 یا 8 قرار میدن ( سرویس واقعی تون یعنی شامل شبانه هم میشه )
اینطوری بدرد نمیخوره ! پول 8 مگ رو میدیم ولی سرعت شبانه محدود شده به 2 مگابیت هست !

aovana
23-06-2017, 23:50
سلام
دوستان من میخوام این سرویسو بخرم :

upsara.com/images/q5v7_capture.png

بعد چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .

سرعت تعرفه رو نوشته 2Mb بعد زیرش نوشته قابل ارتقا تا 16 Mb ... این چطوریاس بعد اینکه خریدیم باید پولی پرداخت کنیم سرعت رو ببرن بالا یا از اول سرویس سرعت تا 16Mb اراعه میشه ؟
بعد تا اخر سرویس که 6 ماهه سرعت رو 16 هستش یا با مصرف کردن حجم سرعت هی کم میشه ؟

بعد دانلود شبانش چطوریاس ؟ سرعت کم میشه نمیشه ؟ تا چقدره سرعت ؟

اگه سرعت پایین نیاد کلا خیلی عالیه این سرویسو میگرم :))
upsara.com/images/da9f_capture.png

سپاس :n12:

●●●FDR●●●
24-06-2017, 00:14
سلام
دوستان من میخوام این سرویسو بخرم :

upsara.com/images/q5v7_capture.png

بعد چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید .

سرعت تعرفه رو نوشته 2Mb بعد زیرش نوشته قابل ارتقا تا 16 Mb ... این چطوریاس بعد اینکه خریدیم باید پولی پرداخت کنیم سرعت رو ببرن بالا یا از اول سرویس سرعت تا 16Mb ارایه میشه ؟
اگه میشه تا اخر سرویس که 6 ماهه سرعت رو 16 هستش یا با مصرف کردن حجم سرعت هی کم میشه ؟

بعد دانلود شبانش چطوریاس ؟ سرعت کم میشه نمیشه ؟ تا چقدره سرعت ؟
سپاس :n12:

یعنی سرعتتون حداقل 2 مگابیت و حد اکثر 16 مگابیت هست. بعد از اینکه خریدین پولی بابت ارتقا نمی پردازید . از همون اول سرعت خط بین 2 تا 16 مگ بسته میشه. ( بسته به نویز خط یا مشکلات مرکز مخابرات منطقه شما )

تا آخر سرویس همینطوریه و کم نمیشه . یعنی بین 2 تا 16 مگ در نوسان خواهد بود. (کمتر از 2 مگ نمیشه ولی نمیتونید انتظار داشته باشید همیشه حد اکثر باشه ).

دانلود شبانه الان یه مقداری همه چیز در هم و بر هم شده (برای همه آی اس پی ها )

الان یه طرح هست دانلود شبانه داره نوشته حداقل 3.5 گیگ در ماه میتونیم دانلود شبانه داشته باشیم . ( با 3.5 گیگ عملا هیچ کاری نمیشه کرد )

الان یه مدته همه میگن سرعت شبانه خیلی کم شده و اذیت میکنه. برای من هنوز تغییر نکرده و سرعتم هنوز افتضاح نشده. الان سرعت خطم 5 مگا بیت هست چون یکمی نویز دارم رو خط . با همین سرعت 5 مگ از اغلب وبسایتها میشه دانلود داشت ( مخصوصا از سرورهای داخل )

در کل سرعت اینترنت در ایران بستگی به این داره که از کجا میخوای دانلود کنی .

aovana
24-06-2017, 01:52
یعنی سرعتتون حداقل 2 مگابیت و حد اکثر 16 مگابیت هست. بعد از اینکه خریدین پولی بابت ارتقا نمی پردازید . از همون اول سرعت خط بین 2 تا 16 مگ بسته میشه. ( بسته به نویز خط یا مشکلات مرکز مخابرات منطقه شما )

تا آخر سرویس همینطوریه و کم نمیشه . یعنی بین 2 تا 16 مگ در نوسان خواهد بود. (کمتر از 2 مگ نمیشه ولی نمیتونید انتظار داشته باشید همیشه حد اکثر باشه ).

الان یه طرح هست دانلود شبانه داره نوشته حداقل 3.5 گیگ در ماه میتونیم دانلود شبانه داشته باشیم . ( با 3.5 گیگ عملا هیچ کاری نمیشه کرد )

الان یه مدته همه میگن سرعت شبانه خیلی کم شده و اذیت میکنه. برای من هنوز تغییر نکرده و سرعتم هنوز افتضاح نشده. الان سرعت خطم 5 مگا بیت هست چون یکمی نویز دارم رو خط . با همین سرعت 5 مگ از اغلب وبسایتها میشه دانلود داشت ( مخصوصا از سرورهای داخل )

ممنون داداش

adsl پارس آنلاین بهتره یا TD-LTE مبین نت ؟
اگه مبین نت بهتر باشه یه مبین نت بگیرم راحت شم :(
upsara.com/images/1t87_capture.png
بعد سرعت مبین نت چطوریاس ؟
میشه اصن ماهی 200 گیگ دانلود کرد ؟ 1000 گیگ پیشکشش :))

aovana
24-06-2017, 01:54

ممنون داداش

adsl پارس آنلاین بهتره یا TD-LTE مبین نت ؟
اگه مبین نت بهتر باشه یه مبین نت بگیرم راحت شم :(
upsara.com/images/1t87_capture.png
بعد سرعت مبین نت چطوریاس ؟
میشه اصن ماهی 200 گیگ دانلود کرد ؟ 1000 گیگ پیشکشش :))

mojtaba0007
24-06-2017, 02:15
سلام دوستان
قصد مهاجرت از مخابرات به پارس آنلاین دارم تا چند هفته دیگه چند تا سوال دارم
یکی اینکه وضعیت شبانه ها چجوریه و واقعا نامحدود هستن ؟ اینکه نوشته حداقل 3.5 گیگ یعنی بعد از 3.5 گیگ مصرف سرعت رو میارن پایین یا حجم مصرف محاسبه میشه ؟
فرق سرعت 128 کیلوبیت با 2 مگابیت کجاست ؟ توی صفحه فروش نوشته قابل ارتقا تا 16Mb برای هر دو

یک سرویس هم یه جای دیگه از پارس آنلاین دارم چجوری میتونم ببینم شبانه نامحدود داره یا خیر. اسم سرویس II-POL-2048- دوازده ماهه شصت و پنج گیگ . سرعتش هم روی 12 و 1 بسته شده

با تشکر

ahmaditt
24-06-2017, 03:02
سلام دوستان
قصد مهاجرت از مخابرات به پارس آنلاین دارم تا چند هفته دیگه چند تا سوال دارم
یکی اینکه وضعیت شبانه ها چجوریه و واقعا نامحدود هستن ؟ اینکه نوشته حداقل 3.5 گیگ یعنی بعد از 3.5 گیگ مصرف سرعت رو میارن پایین یا حجم مصرف محاسبه میشه ؟
فرق سرعت 128 کیلوبیت با 2 مگابیت کجاست ؟ توی صفحه فروش نوشته قابل ارتقا تا 16Mb برای هر دو

یک سرویس هم یه جای دیگه از پارس آنلاین دارم چجوری میتونم ببینم شبانه نامحدود داره یا خیر. اسم سرویس II-POL-2048- دوازده ماهه شصت و پنج گیگ . سرعتش هم روی 12 و 1 بسته شده

با تشکر

شبانه ها واقعاً نامحدوده و سرعت رو پایین نمیارن. یعنی من که الان حدود 5 ماهه سرویس یکساله گرفتم و از 5 تا 8 صبح رایگان هست و سرعتم روی 7 مگابیت بسته شده، با سرعت 800 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم و تا حالا کلی دانلود کردم و محدودیت سرعت نداشتم.

فکر نمیکنم فرقی داشته باشه (البته به جز قیمت :| ) چون سرویسی که من گرفتم نوشته بود 2مگابیت بر ثانیه و از اول روی 8 مگ بسته بودن و چون کمی نویز داشت سرعت رو روی 7 مگ گفتم بذارن و از اون زمان تغییری نکرده.

در پنل کاربری مربوط پارس آنلاین در قسمت گزارش ها و قسمت ریز مصرف، بصورت جداگانه نشون میده که در چه تایمی و چه مقدار دانلود رایگان و غیر رایگان داشتین. البته برای اینکه با خبر بشید که زمان رایگان سرویستون چه ساعتی هست باید زنگ بزنید 1585 و شماره تلفنتون رو بگید و پشتیبانی راهنماییتون کنه.

isaman
24-06-2017, 08:51
سلام دوستان براي جمع اوري خط در سريع ترين حالت ، بايد چه كار كنم ؟
الان تو پنل درخواست دادم ولي هنوز تماس نگرفتن ...

به ١٩٥ زنگ بزنم سريع انجام ميشه يا پيشنهادتون چيه ... ؟

ميخواهم ١-٢ روزه از اين شركت ( دزد ) فرار كنم .

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

AmirH_7
24-06-2017, 14:02
سلام دوستان

یه سوال داشتم

من تا 1 هفته پیش isp شاتل بود خطم رو 9 مگ بسته شده بود snr down 23_24 بود:n29:

الان 1 ساعته خطم رو پارس وصل شده رو 9مگ بسته شده snr down شده 14:n27:

مدل جدیده؟؟!!!:n03:

من به خاطره سرعت و پینگ اومدم پارس

با این وضعیت خو دانلود ریتم به زور میرسه به 1 مگ:n30:

shaahani
24-06-2017, 16:32
سلام دوستان براي جمع اوري خط در سريع ترين حالت ، بايد چه كار كنم ؟
الان تو پنل درخواست دادم ولي هنوز تماس نگرفتن ...

ممنون ميشم راهنمايي كنيد

دائم بهشون زنگ بزن و پیگیری کن ، سه روز کاری از روزی که فرم جمع آوری پر کردی حداقل طول میکشه . (روزهای جمعه و تعطیل حساب نمیشه)

اگه پشت سر هم زنگ بزنی سریع کارت راه میفته ؛ همینطور باید گوش به زنگ باشی که از isp زنگ زدن در لحظه آخر و سوال کردن چرا داری جمع آوری میکنی ؛
جواب تلفن رو بدی.

mohamedx6
24-06-2017, 17:02
این نامحدود 6 ماهه به چه صورت هستش؟
تا چند گیگ؟

محمد7966
24-06-2017, 17:06
سلام دوستان

یه سوال داشتم

من تا 1 هفته پیش isp شاتل بود خطم رو 9 مگ بسته شده بود snr down 23_24 بود:n29:

الان 1 ساعته خطم رو پارس وصل شده رو 9مگ بسته شده snr down شده 14:n27:

مدل جدیده؟؟!!!:n03:

من به خاطره سرعت و پینگ اومدم پارس

با این وضعیت خو دانلود ریتم به زور میرسه به 1 مگ:n30:

سلام

تجهیزات شرکت ها در snr خط تاثیر داره و چیز عجیبی نیست

بعید میدونم snr در پینگ تاثیر داشته باشه

شما پینگ بگیرید و تست کنید ببینید نسبت به شاتل فرقی داره یا نه

2-مطلب دوم هم اگر پروفایل گیم براتون فعال باشه هم snr کم میشه

shaahani
24-06-2017, 17:23
از 96/4/15 نرخ های پارس آنلاین تغییر میکنه
به عنوان مثال در حال خاضر هر گیگ ترافیک را در صورت خرید بالای 30 گیگ ؛ 1800 تومان خریداری می کنیم و از تاریخ تاریخ ذکر شده قیمت هر گیگ 1500 تومان خواهد بود.

apple021
24-06-2017, 17:43
به عنوان مثال در حال خاضر هر گیگ ترافیک را در صورت خرید بالای 30 گیگ ؛ 1800 تومان خریداری می کنیم و از تاریخ تاریخ ذکر شده قیمت هر گیگ 1500 تومان خواهد بود.
اخه بسته های خوبی ارائه نمیده! من مصرفم بالاست فیلم خیلی چیزا.....
بیشترش 30 گیگه ! داشته باشه هم ترافیک داخلیه که به کارم نمیاد!
50 گیگ بده خیلی خوبه بدون ترافیک داخلی ....

shaahani
24-06-2017, 19:01
اخه بسته های خوبی ارائه نمیده! من مصرفم بالاست فیلم خیلی چیزا.....
بیشترش 30 گیگه ! داشته باشه هم ترافیک داخلیه که به کارم نمیاد!
50 گیگ بده خیلی خوبه بدون ترافیک داخلی ....

اصلا مقدار گیگ اولیه مهم نیست یک سرویس بلند مدت با پهنای باند اسمی بالای 2 مگ بگیر که 2تا7 نامحدود داشته باشه.
شب ها چیزایی که لازم داری رو دانلود بگیر ؛ تو روز ترافیک معمولی رو مصرف کن ؛ هر وفت ترافیک تموم شد واسه همون سرویس فقط ترافیک بخر.
ترافیک اضافه 50 گیگ میشه خرید.

4l1r3z4
24-06-2017, 21:24

دوست عزیز ، بهتره یکم بیشتر تحقیق کنی و اطلاعات غلط به مردم ندی!
قیمت ترافیک و سرویس های مختلف ( از 128 به بالا ) هیچ تغییری نکرده و همچنان طبق مصوبه 237 سازمان تنظیم مقرراته ؛ این 1500 تومنی هم که میگی ، خیلی وقته طبق مصوبه 237 اعمال شده!!
حالا باید قرارداد فعلی خودتو مطالعه کنی و ببینی که چه تفاوتی به نسبت قرارداد جدید کرده...

AmirH_7
24-06-2017, 21:32
سلام

تجهیزات شرکت ها در snr خط تاثیر داره و چیز عجیبی نیست

بعید میدونم snr در پینگ تاثیر داشته باشه

شما پینگ بگیرید و تست کنید ببینید نسبت به شاتل فرقی داره یا نه

2-مطلب دوم هم اگر پروفایل گیم براتون فعال باشه هم snr کم میشه

الان که ساعت 9:30 snr شده 11:n29:

خوب این دیگه الان مشکل خط من نیست اگه خطم مشکل داشت که باید رویه همه isp مشکل داشته باشم

بعدش اختلاف تجهیزات اینقدر زیاد آخهه:n27:

الان نزدیک 10_11 db اختلاف داره:n28:

قرار شده برام پیگیری کنن:n30:

aovana
24-06-2017, 23:17
شبانه ها واقعاً نامحدوده و سرعت رو پایین نمیارن. یعنی من که الان حدود 5 ماهه سرویس یکساله گرفتم و از 5 تا 8 صبح رایگان هست و سرعتم روی 7 مگابیت بسته شده، با سرعت 800 کیلوبایت بر ثانیه دانلود میکنم و تا حالا کلی دانلود کردم و محدودیت سرعت نداشتم.

فکر نمیکنم فرقی داشته باشه (البته به جز قیمت :| ) چون سرویسی که من گرفتم نوشته بود 2مگابیت بر ثانیه و از اول روی 8 مگ بسته بودن و چون کمی نویز داشت سرعت رو روی 7 مگ گفتم بذارن و از اون زمان تغییری نکرده.

در پنل کاربری مربوط پارس آنلاین در قسمت گزارش ها و قسمت ریز مصرف، بصورت جداگانه نشون میده که در چه تایمی و چه مقدار دانلود رایگان و غیر رایگان داشتین. البته برای اینکه با خبر بشید که زمان رایگان سرویستون چه ساعتی هست باید زنگ بزنید 1585 و شماره تلفنتون رو بگید و پشتیبانی راهنماییتون کنه.

سلام
داداش الان سرعت 1Mb هم بخرم که (نوشته قابل ارتقاء تا 16Mbps سرعت دانلود) سرعت رو بالا میبندن ؟ مثلا رو 8
چه زمانی خریدین ؟
شبی چند گیگ دانلود میکنین ؟ سرعتتون رو کم نکردن ؟

یه نت میخوام ماهانه روزانش 10 گیگ شب هم دانلود نامحدود داشته باشه .. با دانلود زیاد شبانه هم سرعت کم نکنن یا محدودیت دانلود شبانه نداشته باشه مثل این 3.5 گیگ هر شب که این داداشمون گفتن :(
دهنمون سرویس شده :/ نمیخوام عوض کنم باز پشیمون شم :(
ممنون میشم هرکی میتونه راهنماییم کنه :n12::n12::n12::n12::n12:

apple021
25-06-2017, 00:08
اصلا مقدار گیگ اولیه مهم نیست یک سرویس بلند مدت با پهنای باند اسمی بالای 2 مگ بگیر که 2تا7 نامحدود داشته باشه.
شب ها چیزایی که لازم داری رو دانلود بگیر ؛ تو روز ترافیک معمولی رو مصرف کن ؛ هر وفت ترافیک تموم شد واسه همون سرویس فقط ترافیک بخر.
ترافیک اضافه 50 گیگ میشه خرید.

والا همه بیکار نیستن تا 2 شب بشینن ببینن چی دانلود کنن! اینجوری بود ایراسل الان غول بی شاخ دم از 2 تا 7 هستش! بعدشم نه با سرعت 700 کیلوبایت در ثانیه!
قیمتهاش سر به فلک داره میزنه هیچ خدماتی مثل های وب و شاتل نمیده ....های وب فشفشه میده شاتل هم که معروفه...
من از ناچاری اومدم
های وب 70 گیگ میده 63 تومن!
شاتل هم که دیگه عالی...
20 گیگ میده 60 تومن ! جنگه مگه امیدوارم این 90 گیگم تا تموم شه یا شاتل یا های وب بگن خالی شذ !
خداوکیلی توفم نمینداختم به پارس اگه جشنوارش نبود...
اخه یعنی چی 20 گیگ ......!:n02:
واقعا چه جوری کنار میایید?

AmirF3
25-06-2017, 00:32
سلام. تو قرارداد جدید چه تغییراتی اعمال شده؟ کسی مقایسه کرده؟

shaahani
25-06-2017, 02:07
دوست عزیز ، بهتره یکم بیشتر تحقیق کنی و اطلاعات غلط به مردم ندی!
قیمت ترافیک و سرویس های مختلف ( از 128 به بالا ) هیچ تغییری نکرده و همچنان طبق مصوبه 237 سازمان تنظیم مقرراته ؛ این 1500 تومنی هم که میگی ، خیلی وقته طبق مصوبه 237 اعمال شده!!
حالا باید قرارداد فعلی خودتو مطالعه کنی و ببینی که چه تفاوتی به نسبت قرارداد جدید کرده...

آره؛ پس احتمالا فقط واسه من 1500 میشه که مشتری قدیمی هستم .
تو قرارداد قبلی من گیگ 1800 بود و الانم همون 1800 هست اما با اطلاع رسانی تغییر قرارداد ؛ قراداد جدیدم رو نگاه کردم دیدم زده 1500

اگه برای شما داره 1500 تومن حساب میشه واسه من که همون 1800 تومنه امروز ؛ تصویب کجا ، عمل کجا ....

shaahani
25-06-2017, 02:13
والا همه بیکار نیستن تا 2 شب بشینن ببینن چی دانلود کنن! اینجوری بود ایراسل الان غول بی شاخ دم از 2 تا 7 هستش! بعدشم نه با سرعت 700 کیلوبایت در ثانیه!
قیمتهاش سر به فلک داره میزنه هیچ خدماتی مثل های وب و شاتل نمیده ....های وب فشفشه میده شاتل هم که معروفه...
من از ناچاری اومدم
های وب 70 گیگ میده 63 تومن!
شاتل هم که دیگه عالی...
20 گیگ میده 60 تومن ! جنگه مگه امیدوارم این 90 گیگم تا تموم شه یا شاتل یا های وب بگن خالی شذ !
خداوکیلی توفم نمینداختم به پارس اگه جشنوارش نبود...
اخه یعنی چی 20 گیگ ......!:n02:
واقعا چه جوری کنار میایید?

خب نیا پارس
چه کاریه میایی یه عالمه هزینه و وقفه زمانی خالی شدن و رانژه دوباره خط بدی .
یه هفته اینور بی اینترنت میمونی ؛ یه هفته اونور ؛ هزینه های رانژه و غیره هم که میفته رو گردنت
مگه مرض خود آزاری داری.... عجبا :n04:

shaahani
25-06-2017, 02:35
سلام. تو قرارداد جدید چه تغییراتی اعمال شده؟ کسی مقایسه کرده؟

مخابرات به سلامتی داره زحمت میکشه خط های مسی خونه ها رو تبدیل به فیبرنوری میکنه که اگه ADSL که روش داشته باشیم به فنا میره .

شرکتم زحمت خیلی زیاد کشیده اطلاع رسانی کرده ؛ اگه به فنا رفتین به ما هیچ ربطی نداره :n08:.... یک بند به ماده 5 تعهدات شرکت اضافه شده :

5-15- پارس هیچ گونه تعهد و مسئولیتی در صورت قطع خط مشترک ؛ عملیات کابل برگردان و تبدیل شدن خط تلفن به حالت فیبرنوری توسط مخابرات ندارد.

AmirHA2008
25-06-2017, 09:03
تو قرارداد قبلی من گیگ 1800 بود و الانم همون 1800 هست اما با اطلاع رسانی تغییر قرارداد ؛ قراداد جدیدم رو نگاه کردم دیدم زده 1500

اگه برای شما داره 1500 تومن حساب میشه واسه من که همون 1800 تومنه امروز ؛ تصویب کجا ، عمل کجا ....

بر طبق جدول قرارداد حساب کن دوست عزیز
3×3000+7×2200+20×1800+20×1500=90400
اون 1500 تومن فقط برای 20 گیگ آخر محاسبه میشه
این 50 گیگی که شما میخری براساس پلکانی محاسبه میشه نه 1800×50
برای شما (و همه) خیلی وقته داره اجرا میشه
کسی از دوستان متوجه نشده قرارداد جدید چه تغییری با قبلیا کرده؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

AmirHA2008
25-06-2017, 09:05

بر طبق جدول قرارداد حساب کن دوست عزیز
3×3000+7×2200+20×1800+20×1500=90400
اون 1500 تومن فقط برای 20 گیگ آخر محاسبه میشه
این 50 گیگی که شما میخری براساس پلکانی محاسبه میشه نه 1800×50
برای شما (و همه) خیلی وقته داره اجرا میشه
کسی از دوستان متوجه نشده قرارداد جدید چه تغییری با قبل کرده؟

zed2
25-06-2017, 10:49
مخابرات به سلامتی داره زحمت میکشه خط های مسی خونه ها رو تبدیل به فیبرنوری میکنه که اگه ADSL که روش داشته باشیم به فنا میره .

شرکتم زحمت خیلی زیاد کشیده اطلاع رسانی کرده ؛ اگه به فنا رفتین به ما هیچ ربطی نداره :n08:.... یک بند به ماده 5 تعهدات شرکت اضافه شده :

5-15- پارس هیچ گونه تعهد و مسئولیتی در صورت قطع خط مشترک ؛ عملیات کابل برگردان و تبدیل شدن خط تلفن به حالت فیبرنوری توسط مخابرات ندارد.

زحمت کشیده :n23:
انوقت بعد از فیبر نوری چه بلایی سر سرویس و قرار دادی که داریم میاد؟؟؟؟ نکنه کلا منحل است و باید درخواست تعویض سرویس بدیم؟:n02:
ISP ها می تونن بیان روی فیبر اینترنت بدن یا کلا در انحصار مخابرات میش؟:n15:

پ ن:
فعلا ببینیم که بعد از فیبر چه بلایی سرمون می یاد بعد فکر دوره کابل برگردان باشیم:n31:

WhiteHat
25-06-2017, 11:21
اینا بیکارن میشینن پهنای باند آدم رو میارن پایین به آدم چیزی نمیگن؟؟؟؟
توی قسمت مشخصات خط تا چند روز پیش دانلودم روی 8مگ بود الان شده 6 مگ!
قبلاً زنگ زده بود گفته بود روی 8 مگ قطعی داری گفتم زیاد نیست خودم فعلاً ندیدم تا حالا. حالا اگه قطعی زیاد بود میگم که بیارید پایین... الان بدون اجازه برداشتن آووردن پایین :n34:

5بار همین مشکل رو با آسیاتک داشتم اینا کلا مشکل دارند ایشالا این ADSL نابود بشه از شر نویز راحت بشیم
پارس هم که بسته های ترافیک ارائه نمیده مفت نمیارزه

تو سایتم برید ببینید زده حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ.این تازه اضاف شده.اسفند که سرویس ازشون گرفته بودن چنین محدودیتی رو قائل نبودند

حداکثر نزده که بخواد محدود کنه!

aovana
25-06-2017, 12:08
سلام
الان سرعت 1Mb هم بخرم که (نوشته قابل ارتقاء تا 16Mbps سرعت دانلود) سرعت رو بالا میبندن ؟ مثلا رو 8
سرعت رو کم نمیکنن ؟
بعد من از یه شرکت دگ adsl دارم بخوام اونو فسخ کنم با پارس انلاین ببندم تقریبا چقدر طول میکشه ؟ هزینه دگ ای هم داره برام ؟

mohamedx6
25-06-2017, 14:07
سلام
این که مثلا سرویس ۲۵۶ کیلو بایت ماهانه ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان هستش
و سرویس ۱۲۸ کیلو بایت ماهانه ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان هستش
آیا تفاوتی بین این دو سرویس هستش؟ مگر سرویس ها رو تا ۱۶ مگ نمی بندن؟(داخل هر دو سرویس قید شده که قابل ارتقا تا ۱۶ مگ)
من تفاوت این دو رو نمی فهمم یکی من رو روشن کنه
یه سوال دیگه این که وضعیت نا محدود پارس چطوره؟

aovana
25-06-2017, 14:21
سلام
این که مثلا سرویس ۲۵۶ کیلو بایت ماهانه ۱۳ هزار و ۵۰۰ تومان هستش
و سرویس ۱۲۸ کیلو بایت ماهانه ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان هستش
آیا تفاوتی بین این دو سرویس هستش؟ مگر سرویس ها رو تا ۱۶ مگ نمی بندن؟(داخل هر دو سرویس قید شده که قابل ارتقا تا ۱۶ مگ)
من تفاوت این دو رو نمی فهمم یکی من رو روشن کنه
یه سوال دیگه این که وضعیت نا محدود پارس چطوره؟

دقیقا سوال منم همینه مثلا سرویس 128 که سرعت بالا هم میبندن موقع دانلود شبانه نامحدود که نوشتن محدودیت حجمی نزاشتن ؟ ( مثلا شبی فلان قد گیگ .. چون نوشتن نامحدود ولی کاراشون معلوم نیس:/ ) شبا سرعت میاد رو 128 ؟ یا شبام رو هرچی که بالا ببندن رو همون میمونه ...
من مصرف شبانم بالاست از ساعت 2 تا خود 7 میزنم :) نمیخوام سرعتشو کم کنن اونجوری لنگ میمونم تا اخر ماه که سرویسو عوض کنم :(

ممنون میشم کسی قشنگ روشنممون کنه تو این مورد :) سپاس:n12::n12:

STTIGER
25-06-2017, 15:29
دوستانی که مشکل پینگ داشتین مشکلتون برطرف شد؟
من که هنوز مشکل دارم، پینگ الان روی 160 هست در حالی که قبلا 100 بود
به پشتیبانی هم که زنگ زدم بعد از کلی پاسکاری و در آخر وصل کردن به تهران، طبق معمول ربطش دادن به نویز :| در حالی که من الان SNR ام بالای 10 هست و فکر نمیکنم مشکلی باشه

shaahani
25-06-2017, 16:33
دوستانی که مشکل پینگ داشتین مشکلتون برطرف شد؟
من که هنوز مشکل دارم، پینگ الان روی 160 هست در حالی که قبلا 100 بود
به پشتیبانی هم که زنگ زدم بعد از کلی پاسکاری و در آخر وصل کردن به تهران، طبق معمول ربطش دادن به نویز :| در حالی که من الان SNR ام بالای 10 هست و فکر نمیکنم مشکلی باشه

من تقریبا مشکلم برطرف شده و مثل قبل دارم بهره برداری میکنم.
دو سه روز هست بعد یکی دوتا DC پینگ خوب و ثابت میگیرم.

aovana
25-06-2017, 23:40
خداییش اینقدر سخته جواب یکی که تازه وارده رو بدید ؟ :(

AmirHA2008
25-06-2017, 23:54
دقیقا سوال منم همینه مثلا سرویس 128 که سرعت بالا هم میبندن موقع دانلود شبانه نامحدود که نوشتن محدودیت حجمی نزاشتن ؟ ( مثلا شبی فلان قد گیگ .. چون نوشتن نامحدود ولی کاراشون معلوم نیس:/ ) شبا سرعت میاد رو 128 ؟ یا شبام رو هرچی که بالا ببندن رو همون میمونه ...
من مصرف شبانم بالاست از ساعت 2 تا خود 7 میزنم :) نمیخوام سرعتشو کم کنن اونجوری لنگ میمونم تا اخر ماه که سرویسو عوض کنم :(

ممنون میشم کسی قشنگ روشنممون کنه تو این مورد :) سپاس:n12::n12:
در صفحات قبل پاسخ دادن عزیز
خیر شبا هم با همون سرعتی که خطتتون رانژه شده دانلود میکنه البته به شرطی که ترافیک بالا نباشه، اگر ترافیک بالا باشه سرعت افت پیدا میکنه ولی حداکثر تا سرعت اسمی که خریداری کردین افت پیدا میکنه
مثلا اگر قرار بر افت سرعت خط باشه، سرویس 2 مگ دیگه کمتر از اون نمیاد ولی 128 ممکنه تا سرعت 16 کیلوبایت بر ثانیه برای دانلود افت پیدا کنه
کم پیش میاد ولی ممکنه هم روی خطتتون اتفاق بیفته
بستگی به مرکز مخابراتیتون داره

w.majid
26-06-2017, 21:42
سلام. من سالهاست در یک مرکز مخابرانی هستم (ولی جام عوض شده) ولی سرعتم خیلی کمتر از قبله. چند بار هم زنگ زدم و تست کردند ولی آخرش گفتند نویزه. تنها چیزی که عوض شده مودمه. آیا ممکنه به این خاطر باشه؟ قبلا دی لینک داشتم حالا زبکسل.

ehsanehsan007
26-06-2017, 22:15
سلام. من سالهاست در یک مرکز مخابرانی هستم (ولی جام عوض شده) ولی سرعتم خیلی کمتر از قبله. چند بار هم زنگ زدم و تست کردند ولی آخرش گفتند نویزه. تنها چیزی که عوض شده مودمه. آیا ممکنه به این خاطر باشه؟ قبلا دی لینک داشتم حالا زبکسل.
اینکه مرکز شما یکی باشه حتما تضمین نمیکنه که همون سرعت رو بگیرید...حتی ممکنه یه جای ثابت هم بخاطر افزایش مشترک سرعتتون کاهش پیدا کنه..فاصله از مخابرات،سیم کشی ساختمان هم خیلی مهمه و باعث افت سیگنال و نویز میشه...فکر نمیکنم از مودم باشه،زایکسل مودم خوبیه

w.majid
26-06-2017, 22:49
اینکه مرکز شما یکی باشه حتما تضمین نمیکنه که همون سرعت رو بگیرید...حتی ممکنه یه جای ثابت هم بخاطر افزایش مشترک سرعتتون کاهش پیدا کنه..فاصله از مخابرات،سیم کشی ساختمان هم خیلی مهمه و باعث افت سیگنال و نویز میشه...فکر نمیکنم از مودم باشه،زایکسل مودم خوبیه

ممنون. به مرکز نزذیکم. مگه تعداد مشترک تو سرعت ADSL هم تاثیر داره؟ فکر می کردم این مال ارتباطات بی سیم مثل 3G, 4G هست.

ehsanehsan007
26-06-2017, 22:53
ممنون. به مرکز نزذیکم. مگه تعداد مشترک تو سرعت ADSL هم تاثیر داره؟ فکر می کردم این مال ارتباطات بی سیم مثل 3G, 4G هست.
بله تاثیر داره البته بخاطر مدیریت ترافیک تو پارس کمتر دیده میشه...از سر خط تست کنین اگه وضعیت مناسب بود مشکل از سیم کشیتونه اگه مناسب نبود کابل های مخابرات و غیره

w.majid
26-06-2017, 23:34
بله تاثیر داره البته بخاطر مدیریت ترافیک تو پارس کمتر دیده میشه...از سر خط تست کنین اگه وضعیت مناسب بود مشکل از سیم کشیتونه اگه مناسب نبود کابل های مخابرات و غیره

خونه قبلی از سز خط هم چک گردم تاثیر نداشت.
SRN من الان 21.5 هست. ایده آلش جند باید باشه؟

ehsanehsan007
26-06-2017, 23:56
خونه قبلی از سز خط هم چک گردم تاثیر نداشت.
SRN من الان 21.5 هست. ایده آلش جند باید باشه؟
بیست و دو دسی بل کاملا مناسبه...ریت روی چنده؟عکس از کنترل پنل بزار

man69s
27-06-2017, 05:41
الان سرعت 1Mb هم بخرم که (نوشته قابل ارتقاء تا 16Mbps سرعت دانلود) سرعت رو بالا میبندن ؟ مثلا رو 8
سرعت رو کم نمیکنن ؟

اگر وضعیت خطت خوب باشه و نویز زیاد نباشه روی 16 و در غیر این صورت روی 8-9 مگابیت قرار می دهند

بعد من از یه شرکت دگ adsl دارم بخوام اونو فسخ کنم با پارس انلاین ببندم تقریبا چقدر طول میکشه ؟ هزینه دگ ای هم داره برام ؟

حدود 7 تا 10 روز

feranko724
27-06-2017, 09:10
دوستان یه سوال دارم من ازموقعی که128گرفتم شبانه به مشکل خوردم جوری که از5ساعت تایم 2ساعتش سرعتم 1مگ یا900کیلوبایته بقیه تایم نوسان داره200کیلو میشه وپائین تر خواستم دوستان راهنمائی کنند به خاطرترافیگ زیاد واگرسرویس2مگ کنم دیگه به همچین مشکلی نمیخورم خطم رو9مگ بسته شد قبلن سرویس 2مگ داشتم همچین مشکلی نداشتم

w.majid
27-06-2017, 13:34
بیست و دو دسی بل کاملا مناسبه...ریت روی چنده؟عکس از کنترل پنل بزار

متاسفانه دستزسی ارسال عکس ندارم. ممنون از راهنمایی

ibo8631
27-06-2017, 15:12
سلام
سرعت رو کم نمیکنن ؟
من یه روزه جمع کردم، 195 تاثیرگذاره
اگه این تعطیلیا نبود فرداش رانژه میشد

محمد7966
27-06-2017, 19:24
دوستان یه سوال دارم من ازموقعی که128گرفتم شبانه به مشکل خوردم جوری که از5ساعت تایم 2ساعتش سرعتم 1مگ یا900کیلوبایته بقیه تایم نوسان داره200کیلو میشه وپائین تر خواستم دوستان راهنمائی کنند به خاطرترافیگ زیاد واگرسرویس2مگ کنم دیگه به همچین مشکلی نمیخورم خطم رو9مگ بسته شد قبلن سرویس 2مگ داشتم همچین مشکلی نداشتم

یکی از دوستان گفته بود که پشتیبان بهش گفته سرویس 8 مگ هم بگیری سرعت نوسانیه و روی 8 مگ قرار نمیدن

حالا 128 و 2 مگ که دیگه جای خودش داره

اما من که 128 دارم از وقتی ماه رمضون شروع شد سرعتم افت کرد ولی لاان 2 روزه سرعت کمی بهتر شده.باز نوسان میکنه ولی بهتر شده نسبت به قبل

دیشب هم 9.8 گیگ دانلود کردم

salarp20500
27-06-2017, 20:43
سلام من از این شرکت رازیم فقط احساس میکنم حجمم زیاد مصرف میشه نظر شما چیه؟

Mehran14233
28-06-2017, 00:08

دقیقاً درست احساس می کنی خیلی ها این احساس رو دارند و درست هم هست :دی

AmirHA2008
28-06-2017, 01:10
دقیقا هرچی استفاده میکنی به اضافه 15 درصد کن میشه حجمی که برات محاسبه میشه

arashsard
28-06-2017, 01:22
دقیقا هرچی استفاده میکنی به اضافه 15 درصد کن میشه حجمی که برات محاسبه میشه

فکر کنم اینا مالیت بر ارزش افزوده رو دو بار حساب میکنن . یکی موقع خرید ، یکی موقع مصرف :n08::n08:

ibo8631
28-06-2017, 11:58
الان وصل شد
چقد خوبه سرعت (البته خطم ام عالیه و به اونم ربط داره)
پشمام..
تایم رایگان دیسکانت لازمه؟

AmirH_7
28-06-2017, 13:16
سلام

دوستان اینجا یکی هست منو راهنمایی کنه من حال این پشتیبا نیشونو بگیرم!!

من مشترک شاتل بودم خطم رو 9 مگ بسته شده بود SNR من رویه 23_24 بوده...(این 2 ماهه آخر کمبود پهنا آوردن خطمو رو 9 مگ بستن و گر نه خطم تا 16 باز بوده...)

حالا بعد از اینکه من خطتمو تخلیه کردم و رو پارس رانژه شده خطمو رو 9 مگ بستن SNR من اومده رو 13 !!! (یعنی تقریبا 11_12 db اختلاف داره!!!)

هر چیم به این پشتیبانی زبون نفهمشون میگم.. میگن از مخابرات هییییچ مشکلی نیست و مشکل از خط شماست:n27:

میدونم که تجهیزات 2 تا شرکت فرق میکنه... ولی اختلاف 2 db _3 db اصلا نه 5 db نه اینکه 13 db اختلاف snr داشته باشم :n34:

به پشتیبا نیشون میگم میخوام درخواست تغییر پورت بدم میگن تا زمانی که خط مشکلی نداشته باشه انجام نمیدیم

خلاصه جووون جدتون یه راهنمایی بکنین ببینم میتونم کاری کنم این پورتمو من عوض کنم یا نه:n34:

MMDFullHD
28-06-2017, 13:34
سلام

من مشترک شاتل بودم خطم رو 9 مگ بسته شده بود SNR من رویه 23_24 بوده...(این 2 ماهه آخر کمبود پهنا آوردن خطمو رو 9 مگ بستن و گر نه خطم تا 16 باز بوده...)

حالا بعد از اینکه من خطتمو تخلیه کردم و رو پارس رانژه شده خطمو رو 9 مگ بستن SNR من اومده رو 13 !!! (یعنی تقریبا 11_12 db اختلاف داره!!!)

هر چیم به این پشتیبانی زبون نفهمشون میگم.. میگن از مخابرات هییییچ مشکلی نیست و مشکل از خط شماست:n27:

میدونم که تجهیزات 2 تا شرکت فرق میکنه... ولی اختلاف 2 db _3 db اصلا نه 5 db نه اینکه 13 db اختلاف snr داشته باشم :n34:

به پشتیبا نیشون میگم میخوام درخواست تغییر پورت بدم میگن تا زمانی که خط مشکلی نداشته باشه انجام نمیدیم

خلاصه جووون جدتون یه راهنمایی بکنین ببینم میتونم کاری کنم این پورتمو من عوض کنم یا نه:n34:

خداتو شکر کن snr 13 داری
من رو مخابرات رو 16 بود خطم snr رو 18 بود راحت کشش بیشترم داشت رو صبانت 13 مگ بود snr 13 الان رو های وب اومدم رو 6 مگ گذاشته با snr 6 تلفن زنگ میخوره کلا قطع میشه

arashsard
28-06-2017, 14:25
الان وصل شد
پشمام..

مبارکت باشه . داداش باهاش چنتا پینگ سرور خارجی میگیری ؟

AmirHA2008
28-06-2017, 14:41
الان وصل شد
پشمام..

خیر نیاز به دیسکانکت نیست

ibo8631
28-06-2017, 15:15
مبارکت باشه . داداش باهاش چنتا پینگ سرور خارجی میگیری ؟

خارجی 160 :/

amirdiba
28-06-2017, 15:19
من ده ساله پارس انلاین دارم ولی دیگه تحملم از حد گذشته. خیلی گرون میدن. همسایه های من از شرکت های دیگه گیگ میخرخ هزار منم اولا بیشتر از 50 گیگ تو هر نوبت نمیتونم بخرم اونم دو برابر. روگاری شاید محابرات خوب نبود ولی الان دیگه 16 مگابیت رو راحت جواب میده حالا اونجاهایی که چک کردم و 300 گیگ رو میده 300 تازه همیشه در اسیاتک و مخابرات و شاتل و غیره آفر های خوب هست. و از همه بدتر زنگ میزنی پارس بهت میگه همینی که هست

apple021
28-06-2017, 16:28
من ده ساله پارس انلاین دارم ولی دیگه تحملم از حد گذشته. خیلی گرون میدن. همسایه های من از شرکت های دیگه گیگ میخرخ هزار منم اولا بیشتر از 50 گیگ تو هر نوبت نمیتونم بخرم اونم دو برابر. روگاری شاید محابرات خوب نبود ولی الان دیگه 16 مگابیت رو راحت جواب میده حالا اونجاهایی که چک کردم و 300 گیگ رو میده 300 تازه همیشه در اسیاتک و مخابرات و شاتل و غیره آفر های خوب هست. و از همه بدتر زنگ میزنی پارس بهت میگه همینی که هست
والا من میگم دوستان فک میکنند جو سازی میکنم یا ....
گرون فروشه و خدماتی نمیده بابا مثل شاتل شاتل لند داشتی یه چیزی
های وب فشفشه میده 70 گیگ 40 تومن!
20 گیگ میده 60 تومن
20 گیگ و کجای دلم بذارم!
شبانه هم خوله مگه از خوابش بزنه یارو!

IRAN_KING
28-06-2017, 17:38
منم اینقدر صبر کردم برای تخفیف حجم که زیر پام علف سبز شده گرانفروش جیبمونو خالی کرده جدیدا هم کیفیتش بد شده :n21:

محمد7966
28-06-2017, 23:50
سلام

سلام

من اصلا به خاطر همین snr عضو فروم شدم و کلی هم خرج کابل و پریز کردم ولی آخر پی بردم تقصیر از پارس

این نوسان snr و اختلافش به تنظیماتی که از سمت تهران هست هم مربوط میشه

من تو این 2 ساله چندتا از اعداد مختلف snr رو که با پارس داشتم رو بگم

1-یک دوره snr در روز 25 بود و خب معمولا شبها 4 تا کم میشه و میشه حدود 21

2-یک دوره snr در روز 18 بود و شبها حدود 14

3-الان snr به 28 و 29 هم میرسه و شبها هم 24

اینها به خاطر تنظیماتی که از سمت تهران اعمال میشه تغییر میکنه

اینم بگم snr تاثیری در پینگ نداره اگر برای پینگ بخوایین.همینکه خط پایدار باشه و قطع و وصلی نداشته باشید کافیه

من خودم یه زمانی حساسیت روی این snr داشتم ولی بعدا بی خیال شدم

karwan125
29-06-2017, 09:11
سلام

سلام
من طبق تجربه ی 8 ساله ایی که با پارس انلاین دارم ، در سه ماهه تابستون به شدت افت SNR در بین کاربران دیده میشه .. بهترین روش برای حل این مشکل هم استفاده از کابل های مسی زوج سیم به قطر 8 ميليمتری از درب منزل مستقیم به داخل خونه بکشید ...
در بعضی از استان ها و مراکز مخابراتی هم یه قابلیتی برای کاربران هست که 99% از پشتیبانان فنی از اون بی اطلاع هستن ، Modulation : Test هست که برای کابرانی کاربرد داره که فاصله شون تا مرکز مخابراتی زیاده ... بهشون بگید که براتون فعال بکنن ..

اینم وضعیت خط خودم :

M . Sayid
29-06-2017, 10:56
ساعت نامحدود از چندتا چنده ؟

ibo8631
29-06-2017, 12:52
منم اینقدر صبر کردم برای تخفیف حجم که زیر پام علف سبز شده گرانفروش جیبمونو خالی کرده جدیدا هم کیفیتش بد شده :n21:
منم قبول دارم
صرفا چون برا مشترکین تازه جشنواره ارزون بود گرفتم و فک نکنم تمدید کنم

apple021
29-06-2017, 19:33
دوستان چراغ adsl ثابت شده
بعد من 3.31 ثبت نام کردم پولم واریز کردم
زنگ زدم میگم چراغ ثابت شده تنظیات مودم و میگید ؟ میگه باشه اینور تایید نشده یعنی چی؟میگه باز 4 تا 7 روز کاری از امروز کار داره!

Dr Nima
29-06-2017, 21:12
زنگ زدم میگم چراغ ثابت شده تنظیات مودم و میگید ؟ میگه باشه اینور تایید نشده یعنی چی؟میگه باز 4 تا 7 روز کاری از امروز کار داره!

برای منم همینجور شد . گفتن تازه یه روز گذشته . گفتم فرقی نداره وقتی مودم لینک رو گرفته شما باید استارت اینترنت رو بزنی . گفت نه یسری کار از طرف ما باید انجام بشه .
اپراتورهای خانمش هم بی سوادن هم تنبل . البته نمایندگیهاش که اینطوره . اکثرشون چیری حالیشون نیس چنتا کاغذ بهشون دادن و طوطی واری یه سری مطالب که حتی شاید نفهمن اصلا چیه تکرار میکنن
جالبه باز فکر میکنن ازت بیشتر بلدن و طرفشون هیچی بلد نیس . گمونم بیشتر بخاطر حقوق کمتری بدن یه سری خانم بی سواد نسبت به کارشون رو میارن
یه بار به یکیشون گفتم خط رو این مقدار بسته شده یارو گفت از کجا میدونی:n02: البته اون فن آوا بود .
یه چی هم بگی اگه ندونن بعضیاشون میرن میپرسن ولی بعضی که دیگه آخرشن یه جوری میپیچونن

حالا شما با مرکز تماس بگیر شمارش 1585
احتمال زیاد مشکلت حل شه .برای من که اینطور بود

از نظر قانونی 72 ساعت بعد درخواست باید رانژه یا تخلیه خط انجام بشه
بعضی مواقع مخابرات سریع انجام میده اینا لفت میدن . اکثر مشکلات مربوط به همین سرویس دهندهاس الکی تقصیر مخابرات و زیر ساخت میندازن

apple021
30-06-2017, 00:47
برای منم همینجور شد . گفتن تازه یه روز گذشته . گفتم فرقی نداره وقتی مودم لینک رو گرفته شما باید استارت اینترنت رو بزنی . گفت نه یسری کار از طرف ما باید انجام بشه .
اپراتورهای خانمش هم بی سوادن هم تنبل . البته نمایندگیهاش که اینطوره . اکثرشون چیری حالیشون نیس چنتا کاغذ بهشون دادن و طوطی واری یه سری مطالب که حتی شاید نفهمن اصلا چیه تکرار میکنن
جالبه باز فکر میکنن ازت بیشتر بلدن و طرفشون هیچی بلد نیس . گمونم بیشتر بخاطر حقوق کمتری بدن یه سری خانم بی سواد نسبت به کارشون رو میارن
یه بار به یکیشون گفتم خط رو این مقدار بسته شده یارو گفت از کجا میدونی:n02: البته اون فن آوا بود .
یه چی هم بگی اگه ندونن بعضیاشون میرن میپرسن ولی بعضی که دیگه آخرشن یه جوری میپیچونن

حالا شما با مرکز تماس بگیر شمارش 1585
احتمال زیاد مشکلت حل شه .برای من که اینطور بود

از نظر قانونی 72 ساعت بعد درخواست باید رانژه یا تخلیه خط انجام بشه
بعضی مواقع مخابرات سریع انجام میده اینا لفت میدن . اکثر مشکلات مربوط به همین سرویس دهندهاس الکی تقصیر مخابرات و زیر ساخت میندازن

باشه باز تماس میگیرم فردا ببینم چی میگه :\
خسته شدیم بابا دیگه

Pouya-HP
30-06-2017, 01:27
واسه منم همين اتفاق افتاد زنگ زدم گفت بايد جواب رانژه از مخابرات بياد تا فعال كنيم ولي فرداش sms اش اومد اك شد

apple021
30-06-2017, 12:04
زنگ میزنم پشتیبانی بوق اِشغال میزنه
بعد میزنم سایر اپراتور ها میگه با تشکر خدانگهدار !:n08:
واقعا ک!

javad_b76
30-06-2017, 14:32
واسه منم همين اتفاق افتاد زنگ زدم گفت بايد جواب رانژه از مخابرات بياد تا فعال كنيم ولي فرداش sms اش اومد اك شد

داداش خودت تنظیم کن!!

فراموشی رمزعبور بزن تو سایت.
شماره ای دی اس ال و شماره تلفنتو وارد کن

وارد پنلنت تونستی بشی همون اطلاعات کانفیگ مودم هست.

Pouya-HP
30-06-2017, 14:50
داداش خودت تنظیم کن!!

فراموشی رمزعبور بزن تو سایت.
شماره ای دی اس ال و شماره تلفنتو وارد کن

وارد پنلنت تونستی بشی همون اطلاعات کانفیگ مودم هست.
پنلم هنوز فعال نشده بود امتحان كردم
تنظيمم بكني تا طرحتو فعال نكنن وصل نميشه

880446534
30-06-2017, 15:28
سلام.
من میخواستم یه سرویس 90 تومنی بخرم که نمیدونم چی شد ، بد انتخاب کردم و 180 هزار تومنی رو انتخاب کردم و پرداخت هم کردم، حالا زنگ زدم پارس انلاین که اقا من اشتباه خریدم، استفاده هم نکردم، عوض میکنین؟
میگه زنگ بزن نمایندگی استانت (مازندران) . موندم چه کنم، کسی نظری نداره؟
زنگ میزنم جواب نمیدن.

and-roid2
30-06-2017, 16:09
کسی مثل من مشکل لودنشدن انجمن با پارس انلاین رو داره؟
حتما باید چندبار رفرش کنم تا لینک باز بشه

محمد7966
30-06-2017, 22:37

من قبلنا یه بار تجربه کردم این مشکلو

خودش هم بعدا درست شد خود به خود

مشکل از خود پارس

محمد7966
30-06-2017, 22:42
حذف شود.با تشکر

apple021
01-07-2017, 11:04
امروز باز زنگ زدم میگه 4 تا 7 روز طول میکشه خیلی قشنگن اینا بابا ! پنجشنبه هم گفت از امروز 4 تا 7 روز شروع میشه امروزم زنگ زدم گفت از امروز شروع میشه!
31 ثبت نام کردم!
چراغ هم ثابت شده هی میگه نـــــه جواب باید از رانژه بیاد دنبال چی هستن اینا؟

fade2amin
01-07-2017, 13:49
درود. دوستان ساعت رایگان همون 5 تا 8 صبحه ؟
ضمنا میخوام ببینم تو پنل کاربری قسمتی هست که میزان دانلود شبانه رایگانو نشون بده ؟
ممنونم .

WhiteHat
01-07-2017, 14:39

منم با بقیه شرکتها همین مشکل رو داشتم البته از کروم هم میتونه باشه با ff هم تست کنید

Dr Nima
01-07-2017, 15:28
امروز باز زنگ زدم میگه 4 تا 7 روز طول میکشه خیلی قشنگن اینا بابا ! پنجشنبه هم گفت از امروز 4 تا 7 روز شروع میشه امروزم زنگ زدم گفت از امروز شروع میشه!
31 ثبت نام کردم!
چراغ هم ثابت شده هی میگه نـــــه جواب باید از رانژه بیاد دنبال چی هستن اینا؟

شما خیلی صبر کردی بعد 72 ساعت باید به خود پارس آنلاین به این آدرس

یا به 195 به این آدرس

یا هر دو باهم شکایت میکردی

خودت پیگیر نباشی همینجوری علاف میکنن

البته میل خودته میتونی بازهم منتظر باشی

درود. دوستان ساعت رایگان همون 5 تا 8 صبحه ؟
ضمنا میخوام ببینم تو پنل کاربری قسمتی هست که میزان دانلود شبانه رایگانو نشون بده ؟
ممنونم .

بستگی داره کدوم طرح رو خریدی تو خود سایت قسمت فروش رو پایین هر کدوم کلیک کن زده چن تا چنده اگه شبانه دار باشه
تو پنلت هم میزان روزانه و شبانه و ترافیک داخل کشور رو میزنه
برو قسمت گزارشات بعد نمایش گزارش رو کلیک کن

apple021
01-07-2017, 18:08
شما خیلی صبر کردی بعد 72 ساعت باید به خود پارس آنلاین به این آدرس

یا به 195 به این آدرس

یا هر دو باهم شکایت میکردی

خودت پیگیر نباشی همینجوری علاف میکنن

البته میل خودته میتونی بازهم منتظر باشی

بستگی داره کدوم طرح رو خریدی تو خود سایت قسمت فروش رو پایین هر کدوم کلیک کن زده چن تا چنده اگه شبانه دار باشه
تو پنلت هم میزان روزانه و شبانه و ترافیک داخل کشور رو میزنه
برو قسمت گزارشات بعد نمایش گزارش رو کلیک کن

درخواست شما با موفقيت ثبت شد،
شکایت کردم مرسی از راهنماییت امیدوارم پیگیری شه از طریق پارس شکایت زدم
195 خرابه سایتش

Dr Nima
01-07-2017, 19:50
درخواست شما با موفقيت ثبت شد،
شکایت کردم مرسی از راهنماییت امیدوارم پیگیری شه از طریق پارس شکایت زدم
195 خرابه سایتش

قابلی نداشت
در مورد 195 احتمالا اون گزینه سمت راست رو کلیک کردی
مثل اینکه تازگی باگ پیدا کرده اون بالای صفحه میزنه فرم یافت نشد . اگه تو همون صفحه دوباره بزنی ثبت درخواست یکمی طول میکشه صفحه شکایت میاد
ولی اگه تو صفحه اصلی اون مربع وسط که نوشته ثبت درخواست در خصوص اینترنت بزنی مستقیم میره صفحه شکایت

همینم که الان شکایت زدی بهتره از هیچی و صبر کردنه
ان شا الله مشکلت بزودی حل بشه

apple021
02-07-2017, 10:10
قشنگ مشکل دارن!
باز زنگ زدم میگه هنوز جواب نیومده!
اینو با lan رفتم این اومد بازم میگه نشده!:n27:

apple021
02-07-2017, 13:43
سلام همین الان اس ام اس دادن و سریع پسورد و یوزر زدم اومد!
سرعت هم با دانلود idm 430
ولی های وب داشتم 6 مگ بسته شده بود 600 تا میداد همیشه
مرسی از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عزیز که کلی کمک کرد برای سریع تر وصل شدن ♥

apple021
02-07-2017, 13:50
سلام همین الان اس ام اس دادن و سریع پسورد و یوزر زدم اومد!
سرعت هم با دانلود idm 450
ولی های وب داشتم 6 مگ بسته شده بود 600 تا میداد همیشه
مرسی از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید عزیز که کلی کمک کرد برای سریع تر وصل شدن ♥

apple021
04-07-2017, 14:29
سلام دوستان تو رو خدا یه حرکت بزنید و اعتراض کنید
بسته هاش مزخرفه اخه 20 گیگ چه داستانیه!
ایرانسل 30 گیگ میده 60 تومن 2 ماهه !
واقعا همه یه اعتراض کنید پارس انلاین هیچ خدماتی نمیده اینترنتش از ایرانسل گرون تره!
الان هر شرکتی و میبینم یه خدمات داره
های وب :فشفشه هاش, مناسبت ها هدیه میده 2 یا 1 گیگ,vod رایگان
شاتل: شاتل لند 5000گیگابایت اپلود سنتر دانلود سنتر, بسته های مناسب مخصوص ایام,شبانه رایگان, vod رایگان
اسیاتک:گیگ باکس,اسیا دی ال,دانلود شبانه,vod رایگان,بسته مناسبت ایام ها,public wifi,
پیشگامان:جت گام,قیمت مناسب نسبت به پارس انلاین,بسته مناسب ایام
پارس انلاین:شبانه رایگان نوبرانه هاشم که قربونش برم .... :) فقط دیدم هی میزنه حمایت اول خودتو حمایت کن و کاربر هاتو اونا پیشکش
خوب بابا یه اعتراض کنید ! یه اپلود سنتر رایگانی دانلود سنتر رایگانی معرفی بسته های ویژه همیشگی,

Aria.A97
06-07-2017, 10:04
چطوری میتونم سرویس گیم رو فعال کنم؟

ardeshir n
06-07-2017, 11:21
چطوری میتونم سرویس گیم رو فعال کنم؟تماس بگیرید.براتون فعال کنند.

Sent from my ASUS using Tapatalk

880446534
06-07-2017, 11:40
سلام.
من میخواستم یه سرویس 90 تومنی بخرم که نمیدونم چی شد ، بد انتخاب کردم و 180 هزار تومنی رو انتخاب کردم و پرداخت هم کردم، حالا زنگ زدم پارس انلاین که اقا من اشتباه خریدم، استفاده هم نکردم، عوض میکنین؟
میگه زنگ بزن نمایندگی استانت (مازندران) . موندم چه کنم، کسی نظری نداره؟
زنگ میزنم جواب نمیدن.
زنگ زدم پیگری کردم، سرویس رو تغییر دادم،بقیه پولو هم پس دادن.

فقط موقعی که سرویس اشتباه خریدم، مودم رو روشن نکردم تا سرویس دست نخورده باقی بمونه.
به هرحال ردیفش کردنن

Sent from my C5303 using Tapatalk

apple021
06-07-2017, 12:34
دوستان پارس انلاینی لطف کنید در قسمت صدای مشتری یک شکایتی بکنید بسته های خوب یا اپلود و دانلود سنتر رایگان ارائه بدن!
واقعا خودتون فیلم یا برنامه یا ویندوزو.... نمیگیرید؟
من بزنم صدایی نداره لطف کنید یکی یه متن فوق العاده و سنگین بزنه همه کپی کنیم و براشون بفرستن حالیشون بشه و تکونی بدن
اینجوری که بوش میاد هیچ برنامه ندارن!
بار هم میگم ایرانسل 30 گیگ میده 60 تومن 2ماه! اینا 20 گیگ میدن 58 تومن!1ماه!

STTIGER
06-07-2017, 14:20
دوستان پارس انلاینی لطف کنید در قسمت صدای مشتری یک شکایتی بکنید بسته های خوب یا اپلود و دانلود سنتر رایگان ارائه بدن!
واقعا خودتون فیلم یا برنامه یا ویندوزو.... نمیگیرید؟
من بزنم صدایی نداره لطف کنید یکی یه متن فوق العاده و سنگین بزنه همه کپی کنیم و براشون بفرستن حالیشون بشه و تکونی بدن
اینجوری که بوش میاد هیچ برنامه ندارن!
بار هم میگم ایرانسل 30 گیگ میده 60 تومن 2ماه! اینا 20 گیگ میدن 58 تومن!1ماه!

کلا پارس آنلاین سیستمش جوریه که به صورت هدفمند برای مشتری های پر مصرف تخفیف میزنه رو بسته ها. مثلا من مصرفم حدودا روزی 2.5 گیگ هست و تا حالا چند بار بسته 100 گیگ رو برام با تخفیف 20 درصد زده در حالی که دوستم که مصرف زیادی نداره هیچ تخفیفی توی پنلش نیست. تخفیف همگانی هم بخواد بزنه بازم هدفمنده و فقط برای یه استان خاص تخفیف میزنه که اونم فکر میکنم مصرف کلی اون استان اگه زیاد باشه تخفیف میزنن. در کل سیستم عجیبیه نمیدونم چرا نمیاد مثل شاتل هر 2 3 ماه یه تخفیف همگانی واسه کل کشور بزنه

feranko724
06-07-2017, 16:05
کلا پارس آنلاین سیستمش جوریه که به صورت هدفمند برای مشتری های پر مصرف تخفیف میزنه رو بسته ها. مثلا من مصرفم حدودا روزی 2.5 گیگ هست و تا حالا چند بار بسته 100 گیگ رو برام با تخفیف 20 درصد زده در حالی که دوستم که مصرف زیادی نداره هیچ تخفیفی توی پنلش نیست. تخفیف همگانی هم بخواد بزنه بازم هدفمنده و فقط برای یه استان خاص تخفیف میزنه که اونم فکر میکنم مصرف کلی اون استان اگه زیاد باشه تخفیف میزنن. در کل سیستم عجیبیه نمیدونم چرا نمیاد مثل شاتل هر 2 3 ماه یه تخفیف همگانی واسه کل کشور بزنه

دوستمون راست میگه من خودم بااینکه سرویس شبانه دارم ولی چون توروزم مصرف دارم توپنلم تخفیف حجم خورده بهم مشکلی ندارم پارس عالی البته ازنظرمن

amirdiba
06-07-2017, 17:28

والا من مصرفم از شما بالاتره از این چیزا ندیدم تو این سالهتا جز دو مورد که خریدم

apple021
06-07-2017, 18:12
بحث من اینه اینا هیچ خدماتی نمیدن 100 گیگ میده 140 تومن برا منم هست 3 ماهه ! گرون داره میده!
های وب ارزون تره!
شاتل هم اپلود سنتر و دانلود سنتر داره اصلا نیازی به تخفیف و این چیزا ندارن کاربرهاش!
اینا اصلا هیــــــــــــــــچی ندارن!
کسی هم صداش در نمیاد!
جشنواره بخوره تو سرتون ! 4 تا خدمات معرفی کنید! بسته ویژه همیشگی اپلود سنتر دانلود سنتر!
به خدا پول تو جوب میریزه اون کسانی که های وب شاتل اسیاتک خدمات میده بهش دارن از اینا میگیرن!
بنده یه متنی مینویسم حالا هر کسی هم تونست زود تر متن و تایپ کنه بزنه با فن و بیان قوی ! هر کسی زد دمش گرم به خودش حال داده

880446534
06-07-2017, 18:18
منم که رفتم سرویس عوض کردم (چندتا پست بالاتر گفتم) دلیش همین تخفیفات پنلی بود، داخل پنلم سرویس یه سرویس 2 مگ شبانه 1/3 با 48 گیگ ترافیک یک ساله رو که قیمتش 206 تومن بود رو 88 تومن داد (با مالیات 96-97 تومن شد) .
خریدمش.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Aria.A97
06-07-2017, 20:32
تماس بگیرید.براتون فعال کنند.

Sent from my ASUS using Tapatalk

زدم میگن باید از سایت اقدام کنید :|

king_Se
07-07-2017, 00:27
سلام، دوستان این قضیه نصف شدن قیمت ترافیک داخلی چیه ؟ قیمت سرویس ها که تغییری نکرده، کسی میدونه ؟

Omid-HD
07-07-2017, 05:40
سلام دوستان

این قضیه نویز خط چیه؟

توی روز و در هنگامی که توی ساعات غیر رایگان هستم، خط بنده سالمه.

اما دقیقا توی ساعات رایگان 5 تا 8 صبح (این تایم رایگان برای سرویس جشنواره است) خط بنده دچار نویز میشه!!!

خود پارس آنلاین این نویز رو ایجاد می کنه؟

متاسفانه هر شب توی ساعت 5 تا 6 صبح خواب هستم و 6 صبح بیدار میشم و با 1585 تماس می گیرم و کارمندش میگه خط شما نویز داره و از طرف شرکت خودشون با یه چیزی ور میره و سرعت دانلود دوباره درست میشه.

به نظر شما چکار کنم که این شرکت اون تایم 3 ساعت رایگان رو مثل آدم سرویس بده و اون یک ساعت اول (یعنی 5 تا 6) رو هم سرعت یک مگ بده و دیگه 500 کیلو سرعت نده؟

L05T
07-07-2017, 09:09
دوستان شما وضعیت پینگتون چطوره؟
من تقریبا 1 ماهه اومدم پارس
اول که نت وصل شد پینگ 8.8.8.8 روی 130 بود پروفایل گیم فعال کردم رسید روی 110 تقریبا
بعد یهو نت ریخت به هم، یه مدت افتضاح بود
الان روی 150 هست
توی گیم ولی تا 200 هم میرسه:n03:

محمد7966
07-07-2017, 09:51
سلام دوستان

این قضیه نویز خط چیه؟

توی روز و در هنگامی که توی ساعات غیر رایگان هستم، خط بنده سالمه.

اما دقیقا توی ساعات رایگان 5 تا 8 صبح (این تایم رایگان برای سرویس جشنواره است) خط بنده دچار نویز میشه!!!

خود پارس آنلاین این نویز رو ایجاد می کنه؟

متاسفانه هر شب توی ساعت 5 تا 6 صبح خواب هستم و 6 صبح بیدار میشم و با 1585 تماس می گیرم و کارمندش میگه خط شما نویز داره و از طرف شرکت خودشون با یه چیزی ور میره و سرعت دانلود دوباره درست میشه.

به نظر شما چکار کنم که این شرکت اون تایم 3 ساعت رایگان رو مثل آدم سرویس بده و اون یک ساعت اول (یعنی 5 تا 6) رو هم سرعت یک مگ بده و دیگه 500 کیلو سرعت نده؟

اگر نوسان snr دارید زنگ بزنید تا درست و حسابی درستش کنند

وارد استاتوس مودم بشید و خودتون snr رو ببینید.در طول روز چندبار رفرش کنید و ببینید نوسان شدید داره یا نه

اگر دیدید نوسان شدید داره زنگ بزنید به 02182208000 تا درستش کنند

STTIGER
07-07-2017, 13:29
اول که نت وصل شد پینگ 8.8.8.8 روی 130 بود پروفایل گیم فعال کردم رسید روی 110 تقریبا
الان روی 150 هست

دقیقا منم وضعم همینه. من به خاطر همین پینگ حدودا 2 ماه پیش از شاتل اومدم پارس آنلاین اون موقع پینگ با 8.8.8.8 120 بود و وقتی پروفایل گیم فعال کردم شد 100 . عالی بود. تا این که حدودا 1 ماه پیش وضع نت خراب شد از اون موقع شده 150 160 اونم با پروفایل گیم :| تو بازی هم میشه 180 190 :| یه اینترنت با ثبات پیدا نمیشه آدم نمیدونه چکار کنه!
در مورد این قضیه پینگ هم زنگ زدم بهشون بعد از کلی پاسکاری و وصل کردن به پشتیبانی تهران، طبق معمول چسبوندنش به نویز خط!!!!!

mrm2007
07-07-2017, 15:30
سلام، دوستان این قضیه نصف شدن قیمت ترافیک داخلی چیه ؟ قیمت سرویس ها که تغییری نکرده، کسی میدونه ؟
با سلام
نصف شدن به اینصورته که مثلا اگر سایت داخلی 10 مگ دانلود کرده باشید براتون 5 مگ حساب میکنند

Sent from my E2333 using Tapatalk

L05T
07-07-2017, 22:16
دقیقا منم وضعم همینه. من به خاطر همین پینگ حدودا 2 ماه پیش از شاتل اومدم پارس آنلاین اون موقع پینگ با 8.8.8.8 120 بود و وقتی پروفایل گیم فعال کردم شد 100 . عالی بود. تا این که حدودا 1 ماه پیش وضع نت خراب شد از اون موقع شده 150 160 اونم با پروفایل گیم :| تو بازی هم میشه 180 190 :| یه اینترنت با ثبات پیدا نمیشه آدم نمیدونه چکار کنه!
در مورد این قضیه پینگ هم زنگ زدم بهشون بعد از کلی پاسکاری و وصل کردن به پشتیبانی تهران، طبق معمول چسبوندنش به نویز خط!!!!!
معلوم نیست چکار می کنن، الان من چندتا شرکت که بچه ها استفاده می کردن تست کردم پینگ همه بالاست
جدیدا فقط آسیاتک پینگش خوبه (چند روز پیش با 110 بازی کردم) که اونم متاسفانه مشکلات خاص خودشو داره

AMP135
08-07-2017, 07:28
الان روی 150 هست

من 4 روزه پارس آنلاین گرفتم پینگم دقیقا مثل شماست ، زنگ زدم پشتیبانی میگه 150 که عالـــــــــــــــه ! تا 250 هم عالیه !

من مخابرات با مینگ 98 CSgo بازی میکردم ، الان با پینگ 170 با پارس آنلاین ، تازه گیمینگ هم فعاله

WhiteHat
08-07-2017, 15:19
بحث من اینه اینا هیچ خدماتی نمیدن 100 گیگ میده 140 تومن برا منم هست 3 ماهه ! گرون داره میده!
های وب ارزون تره!
شاتل هم اپلود سنتر و دانلود سنتر داره اصلا نیازی به تخفیف و این چیزا ندارن کاربرهاش!
اینا اصلا هیــــــــــــــــچی ندارن!
کسی هم صداش در نمیاد!
جشنواره بخوره تو سرتون ! 4 تا خدمات معرفی کنید! بسته ویژه همیشگی اپلود سنتر دانلود سنتر!
به خدا پول تو جوب میریزه اون کسانی که های وب شاتل اسیاتک خدمات میده بهش دارن از اینا میگیرن!
بنده یه متنی مینویسم حالا هر کسی هم تونست زود تر متن و تایپ کنه بزنه با فن و بیان قوی ! هر کسی زد دمش گرم به خودش حال داده

لطفا اسم اسیاتر آشغال رو نیارید شاتل هم اگه راست میگه سرعت شبانه رو تعطیل نکنه

feranko724
08-07-2017, 17:19
دوستان این پارس انلاین چرااینجوری snrثابت روی یه شماره نمی بونه شب پائین روزعادی نگیم خوب متوسط برمن الان12هست شب میشه6:n27:

lordthunder
08-07-2017, 17:54
سلام
کسی تجربه ای از سرویس Game پارس آنلاین داره؟

javad_b76
08-07-2017, 19:47
دیشب ساعت 1:59 روشن کردم مودم رو و ساعت 7:00 خاموش کردم.

الان تو پنل 1.5 گیگ تو این بازه رایگان از من کم کرده!!!!!!!!

WhiteHat
08-07-2017, 23:33

فیلم بگیرید مستندات تهیه کنید که بشه محکم شکایت کنید وگرنه اعلامش هیچی ثابت نمیکنه و فایده نداره

hotman1234
09-07-2017, 00:48

تو 195 ازشون شکایت کن. منم چند بار سر همین قضیه شکایت کردم که فقط 2 برابر حجم کم شده رو به عنوان جبران خسارت برگردوندند.

m123f
09-07-2017, 10:35
سلام دوستان ...من الان پنج ساله که مشترک پارس انلاینم و بیست روز دیگه قراردادم تموم میشه و میخوام ای اس پیم رو تغیر بدم...آخه این این چه وضعشه هر روز گرون تر از دیروز نه تخفیفی نه چیزی ...تخفیف هم میزاره برا مشترکای جدید هست..الان مثلا تخفیف برای تمدید گذاشتن 42 گیگ اینترنت یک ساله رو گذاشته 88 هزار تومن در حالی که آسیاتک 60 گیگ 18 ماهه رو به اضافه مودم رایگان گذاشته 95000 تومن یعنی تقریبا با همون قیمت 18 گیگ ترافیک بیشتر + 6 ماه زمان بیشتر + یه مودم رایگان گیرم میاد , خب ببخشیدا آدم مگه مغز خر خورده که تمدید کنه... یا مثلا ایرانسل 100 گیگ اینترنت شش ماهه نسل 4 ثابت رو به اضافه مودم نسل 4 گذاشته 199000 تومن بعد پارس انلاین 120 گیگ اینرنت رو (بدون مودم و دانلود شبانه رایگان) گذاشته 261000 تومن...خب مگه خل شدم میرم ایرانسل میگیرم هم سرعتش خیلی بیشتره و هم اینکه لااقل یه مودم 4 جی رایگان گیرم میاد.. والا..خود مودمه نزدیک 250000 تومن پولش هست...بعد هم شرکتهای دیگه تند و تند تخفیف میدن الان اسیا تک 80 گیگ رو گذاشته 81000 تومن و نوشته تا آخر قرارداد هم مهلت استفاده داری در حالی که من تا حالا از گیگی 3000 تومن ارزون تر از پارس انلاین نگرفتم ( از حجم دزدیهاشم بگذریم ..به قول معروف شما جیب ما رو نزن تخفیف پیشکش ) نه سایتی داره مثل شاتل لند ..آسیا دی ال ... فیلیمو و... و نه طرحی مثل فشفشه ... گیگ باکس و ...والا خودم هم موندم چرا تا حالا اینهمه صبر کردم ... یا حق

apple021
09-07-2017, 16:33
سلام دوستان ...من الان پنج ساله که مشترک پارس انلاینم و بیست روز دیگه قراردادم تموم میشه و میخوام ای اس پیم رو تغیر بدم...آخه این این چه وضعشه هر روز گرون تر از دیروز نه تخفیفی نه چیزی ...تخفیف هم میزاره برا مشترکای جدید هست..الان مثلا تخفیف برای تمدید گذاشتن 42 گیگ اینترنت یک ساله رو گذاشته 88 هزار تومن در حالی که آسیاتک 60 گیگ 18 ماهه رو به اضافه مودم رایگان گذاشته 95000 تومن یعنی تقریبا با همون قیمت 18 گیگ ترافیک بیشتر + 6 ماه زمان بیشتر + یه مودم رایگان گیرم میاد , خب ببخشیدا آدم مگه مغز خر خورده که تمدید کنه... یا مثلا ایرانسل 100 گیگ اینترنت شش ماهه نسل 4 ثابت رو به اضافه مودم نسل 4 گذاشته 199000 تومن بعد پارس انلاین 120 گیگ اینرنت رو (بدون مودم و دانلود شبانه رایگان) گذاشته 261000 تومن...خب مگه خل شدم میرم ایرانسل میگیرم هم سرعتش خیلی بیشتره و هم اینکه لااقل یه مودم 4 جی رایگان گیرم میاد.. والا..خود مودمه نزدیک 250000 تومن پولش هست...بعد هم شرکتهای دیگه تند و تند تخفیف میدن الان اسیا تک 80 گیگ رو گذاشته 81000 تومن و نوشته تا آخر قرارداد هم مهلت استفاده داری در حالی که من تا حالا از گیگی 3000 تومن ارزون تر از پارس انلاین نگرفتم ( از حجم دزدیهاشم بگذریم ..به قول معروف شما جیب ما رو نزن تخفیف پیشکش ) نه سایتی داره مثل شاتل لند ..آسیا دی ال ... فیلیمو و... و نه طرحی مثل فشفشه ... گیگ باکس و ...والا خودم هم موندم چرا تا حالا اینهمه صبر کردم ... یا حق
این جماعت گوشش بدهکار نیست من گفتم شکایت کنید همه باهم یه تکونی بدن! یا مثلا 4 تا سایت ای تی اعتراض کنید اونا بذارن تو سایت! یه تکونی بخورن ولی انگار نـــــــــــــــــــــه انگــــار منم بستم تموم شه عوض میکنم

m123f
09-07-2017, 20:42
این جماعت گوشش بدهکار نیست من گفتم شکایت کنید همه باهم یه تکونی بدن! یا مثلا 4 تا سایت ای تی اعتراض کنید اونا بذارن تو سایت! یه تکونی بخورن ولی انگار نـــــــــــــــــــــه انگــــار منم بستم تموم شه عوض میکنم
من رفتم به این آدرس و شکایت نوشتم ..تقریبا همون متن بالا رو که نوشته بودم رو براشون نوشتم شما هم برید و بنویسید وقتی ما حرفی نزنیم اونا هم فکر میکنن ما راضی هستیم...حتی اگه میخوایم ای اس پی رو هم عوض کنیم بازم باید حرفمون رو به گوششون برسونیم..اینم لینک صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

apple021
10-07-2017, 00:52
من رفتم به این آدرس و شکایت نوشتم ..تقریبا همون متن بالا رو که نوشته بودم رو براشون نوشتم شما هم برید و بنویسید وقتی ما حرفی نزنیم اونا هم فکر میکنن ما راضی هستیم...حتی اگه میخوایم ای اس پی رو هم عوض کنیم بازم باید حرفمون رو به گوششون برسونیم..اینم لینک صفحه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درود بر شما بنده هم زدم اما یک دست صدا ندارد

apple021
10-07-2017, 12:32
تابستون کوتاهه : :)) دیدن از مرداد میخواد طرح نامحدود اجرا شه سریع بسته هاشون و قالب میخوان کنن اونم گرون

WhiteHat
10-07-2017, 13:18
به همین خیال باشید گرونی بعدی گیگ بین الملل در راهه و پیش به سوی اینترانت ملی

k1ozil
10-07-2017, 16:30
تابستون کوتاهه :) الان یادشون اومد بی شرفا :n08:
رفقا نا امید نباشید من این بار دلم روشنه :n06:

AmirHA2008
10-07-2017, 16:32
تابستون کوتاهه : :)) دیدن از مرداد میخواد طرح نامحدود اجرا شه سریع بسته هاشون و قالب میخوان کنن اونم گرون
قضیه این طرح نامحدود چیه؟

Vahid67
10-07-2017, 16:40
داستان اینترنت نامحدود که قرار هستش از مرداد شروع بشه چیه ؟ این داستان فروش حجم چیه ؟
من فقط بخاطر پینک پایین (معمولا زیر 120) پارس آنلاین موندم و گرنه کلا بسته هاش گرونه منم مصرفم بالاس!
من تقریبا 5 یا 6 ماه دیگه از قرار دادم مونده ولی احتمالا اینبار که حجمم تموم بشه برم سراغ شرکت دیگه اگر جای خوب می شناسید معرفی کنید لطفا ... تهران مرکز کرمی

k1ozil
10-07-2017, 16:42
قضیه این طرح نامحدود چیه؟

قراره از اول مرداد اینترنت حجمی رو جمش کنن و نامحدود ارایه بدن
البته مشخض نیست ترافیک داخل نامحدوده یا خارج
کلن جزئیات طرح مشخص نیست باید تا مرداد صبر کنیم

AmirHA2008
10-07-2017, 16:44
قراره از اول مرداد اینترنت حجمی رو جمش کنن و نامحدود ارایه بدن
البته مشخض نیست ترافیک داخل نامحدوده یا خارج
کلن جزئیات طرح مشخص نیست باید تا مرداد صبر کنیم
همه شرکت ها یا فقط پارس آنلاین؟
با قراردادهای حجیم قدیمی کاری ندارن که؟
من هنوز 8 ماه دیگه از قراردادم مونده

feranko724
10-07-2017, 16:55

برمن هم اومد نخرم یعنی چی میخوان نت حجمی رو جمع کنند اونائی که قرارداد دارند هم لغو میشه من جدید یه 3ماه حجمی شارژکردم

apple021
10-07-2017, 18:43
برمن هم اومد نخرم یعنی چی میخوان نت حجمی رو جمع کنند اونائی که قرارداد دارند هم لغو میشه من جدید یه 3ماه حجمی شارژکردم
عرضه‌ی اینترنت نامحدود از مردادماه تکذیب شد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

k1ozil
10-07-2017, 18:47
همه شرکت ها یا فقط پارس آنلاین؟
با قراردادهای حجیم قدیمی کاری ندارن که؟
من هنوز 8 ماه دیگه از قراردادم مونده

همه شرکت ها
نه اونا برقرارن

●●●FDR●●●
10-07-2017, 18:55
اشتباه شد. لطفا این پست پاک شود . با تشکر

feranko724
10-07-2017, 19:24
همین حجمی خوبه نت نامحدود کجا بود اخه ما به همینم راضیم از ناچاری بهتر ازنت ملی که:n19:

STTIGER
10-07-2017, 19:44
آدم نمیدونه چکار کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](65).gif یکی یه حرفی میزنه نفر بعدی میاد تکذیبش میکنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](65).gif انشالله خداوند همه ما را آدم کند!
این بسته های تخفیفی پارس آنلاین اونم دقیقا روز بعد از خبر نامحدود شدن اینترنت یکم بو داره!
الان به نظرتون ترافیک بخریم یا نه؟! چون من شدیدا به حجم نیاز دارم تا مرداد هم که نمیشه صبر کرد چون مهلت خرید این بسته ها تا 25 تیر هست! (خوشم میاد فکر همه جا رو کردن!:n09:)

mohandes23
10-07-2017, 20:24
اقاجون کمسیون مجازی باید تصویب کنه.تکذیبه هم تقریبن همینو می گه.فقط وزیر که از دولت هست نظرش اینه...کمسیونو دیگه خودتون می دونید نظرش چیه

shaahani
10-07-2017, 20:26
من که یک بسته ترافیک 100 گیگ گرفتم شد 135 گیگ یه مقدارم جایزه و این چیزا داشتم کارت هدیه ترافیک گرفتم رسید 160 گیگ.
تخفیف خوبی بود و واسه من که به اندازه 120 هزارتومن صرفه جویی شد .
(سه تا بسته 100 هزارتومنی میخریدم میشد 300 تومن و 150 گیگ میگرفتم ، الان 180 تومن دادم تقریبا همین مقدار رو گرفتم)

از این جریان اینترنت نامحدود و اینا هم خیلی چشمم آب نمیخوره چون به هر حال isp ها برای اینترنت بین المللی دارن پول پرداخت میکنن ، اگه اینترنت داخلی که الان نصف قیمت شده ، نامحدود بشه بازم ماهیانه یه مبلغی رو بخاطرش میگیرن که واسه من سر به سر میشه چون استفاده زیادی ندارم ؛ اینترنت بین الملل هم که بعید میدونم فروش ترافیکش متوقف بشه تازه اگه هم بشه ، انقدر مبلغ ماهیانه اشتراک زیاد میشه که به چیز خوردن بیفتم و بگم کاش همون جوری ترافیک میخریدم تا با قیمت های بالا ماهیانه و نامحدود بشه :n27:

gymclass.heroes
11-07-2017, 16:20
دوستان قصد اومدن به پارس انلاین دارم این صبا خیلی حجم خوره...برای گیمینگ خوبه؟قطع و وصل نداره؟این برام خیلی مهمه

salarp20500
11-07-2017, 17:57
وزیر ارتباطات از تماشای فیلم آنلاین در بستر اینترنت ملی صحبت کرده
واعض جان فکر میکنی ملت بزرگترین منبع تماشای فیلم یعنی یوتیوب ول میکنن میان فیلمای گلچین شده شما رو تماشا میکنن:n02:
بعد آقای وزیر اصلا معلوم نیست تو دولت بعدی باشند یا خیر یه چیزی پرونده بابا 4 سال چه .... میکردی :n34:

mohandes23
11-07-2017, 20:11
وزیر ارتباطات از تماشای فیلم آنلاین در بستر اینترنت ملی صحبت کرده
واعض جان فکر میکنی ملت بزرگترین منبع تماشای فیلم یعنی یوتیوب ول میکنن میان فیلمای گلچین شده شما رو تماشا میکنن:n02:
بعد آقای وزیر اصلا معلوم نیست تو دولت بعدی باشند یا خیر یه چیزی پرونده بابا 4 سال چه .... میکردی :n34:
اپارات و دیجی کالا جوک های قرن هستند

Mehran14233
12-07-2017, 23:06
سرعت پارسانلاین جدیداً افتضاح شده :n21:

Mehran14233
13-07-2017, 14:05
این شایعه ی حذف اینترنت حجمی از اول مرداد چی شد بلخره؟ تکذیب شد یا حقیقت داره؟

پارسانلاین الان تخفیف واسه تمدید قرارداد و خرید حجم اضافی گذاشته چجوری میشه؟
یعنی الان تا 25 تیر که مهلت خرید هست ما حجم با تخفیف میخریم و بعدش میگن فقط تا آخر تیر وقت دارید استفاده کنید؟ :n02: یعنی واقعاً اینقدر پست هستند که بخوان این کار رو بکنند؟ :n21:

WhiteHat
13-07-2017, 16:51
این شایعه ی حذف اینترنت حجمی از اول مرداد چی شد بلخره؟ تکذیب شد یا حقیقت داره؟

پارسانلاین الان تخفیف واسه تمدید قرارداد و خرید حجم اضافی گذاشته چجوری میشه؟
یعنی الان تا 25 تیر که مهلت خرید هست ما حجم با تخفیف میخریم و بعدش میگن فقط تا آخر تیر وقت دارید استفاده کنید؟ :n02: یعنی واقعاً اینقدر پست هستند که بخوان این کار رو بکنند؟ :n21:

زیاد دلتون خوش نباشه به اب و برق مجانی، روحانی و...

شبانه پارس هم ظاهرا حذف شد

farsweb
14-07-2017, 11:08
قدیما یادمه تو فروم کسی سوال میپرسید همه سعی می کردن یجوری جوابی براش پیدا کنن و کمکش کنن.
این اینستا و تلگرام با جماعت ایرانی چه کرده که حتی دیگه حوصله یه راهنمایی کوچیک رو هم ندارن. خراب شدیم واقعا :n15:

WhiteHat
14-07-2017, 12:24
قدیما یادمه تو فروم کسی سوال میپرسید همه سعی می کردن یجوری جوابی براش پیدا کنن و کمکش کنن.
این اینستا و تلگرام با جماعت ایرانی چه کرده که حتی دیگه حوصله یه راهنمایی کوچیک رو هم ندارن. خراب شدیم واقعا :n15:

درستش اینه که بگیم جماعت ایرانی با اونا چیکار کرده. با چاقو هم میشه میوه پوست کند هم میشه آدم کشت
البته پشت پرده تبلیغات رو هم باید در نظر گرفت که برای سرگرم کردن مردم همه کار می کنند

حالا سوال چی بود؟

feranko724
14-07-2017, 15:27
اگه اسیا تر زدشبانه رو پوگونده بس صددرصد پارس انلاینم این کارو میکنه معنم که پول مفت ندارم گیک چندتومان بخرم نهایتش بانت خداحافظی میکنم

apple021
14-07-2017, 17:34
من چندین بار گفتم کسایی که دنبال نت شبانه هستن بهترینش ایرانسل و همراه اول هست 60 گیگ میگیرین هر شب
من اعتراضم اینه اینا هیچ خدماتی نمیدن!
بعد هم میزنن حمایت از جوانان!:n11:

shaahani
14-07-2017, 17:42
شبانه پارس حذف نشده ؛ توی لینک فرم آسیاتک که در مورد پارس صحبت کردن .
اون دوستمون گفته که پارس قبلا شبانه مجانی داشته و یه مدتی حذفش کرده ؛ اما دوباره شبانه مجانی گذاشته .
در این موضوع صحبت کرده و درستم هست ؛ صحبتش اصلا مربوط به حذف شبانه نبوده و الان سرویس های شبانه پارس مثل همیشه هست و مشکلی نداره و من دارم مثل قبل استفاده میکنم.

shaahani
14-07-2017, 17:51
دوستان قصد اومدن به پارس انلاین دارم این صبا خیلی حجم خوره...برای گیمینگ خوبه؟قطع و وصل نداره؟این برام خیلی مهمه

برای گیمینگ خوبه؟
سرویس گیمشون رو بخری برای پینگ بهتره .
پینگ ممکنه بالا پایین بره و کمی اذیت کنه اما در مجموع قابل قبول و تحمله

قطع و وصل نداره؟ا
قطع و وصلش خیلی خیلی کمه ؛ ممکنه یک بار تغییر تجهیزات یکی دو روزی مشکل پیش بیاد اما قطعی نداره .

صبا خیلی حجم خوره ....
برای حجم خوری پهنای باند پایین تر بگیر و یا از دستگاه های روتربرد برای کنترل پهنای باند استفاده کن ، چون مشکل حجم خوری با تغییر isp حل نمیشه .

migmig3000
14-07-2017, 18:55
دوستان راهکاری برای خط بنده سراغ ندارید؟ :n27:
سیم مودم رو هم مستقیم به سیم ورودی وصل کردم ولی بازم تاثیر زیادی نداشت:

محمد7966
14-07-2017, 18:59
دوستان راهکاری برای خط بنده سراغ ندارید؟ :n27:
سیم مودم رو هم مستقیم به سیم ورودی وصل کردم ولی بازم تاثیر زیادی نداشت:

شما برید قسمت setup بخش internet setup

مودلاسیون رو تغییر بدید و بذارید روی adsl2++

migmig3000
14-07-2017, 19:12
شما برید قسمت setup بخش internet setup

مودلاسیون رو تغییر بدید و بذارید روی adsl2++

فقط روی حالت T1.413 چراغ اینترنت ثابت میشه روی حالت های دیگه همون به صورت چشمک زنه:

محمد7966
14-07-2017, 19:31
فقط روی حالت T1.413 چراغ اینترنت ثابت میشه روی حالت های دیگه همون به صورت چشمک زنه:

پس احتمالا مشکل نویز خط دارید

اگر بتونید سر خط مودم رو تست کنید بهتر میشه فهمید سیم کشی خونه مشکل داره یا نه

اینم بگم اگر نوسان snr دارید ممکنه مشکل از پارس هم باشه چون من خیلی این مشکلو با پارس دارم

ولی شما میگید روی مودلاسیون t1. خط ثبات داره.پس احتمال زیاد مشکل از سیم کشی خونه است

migmig3000
14-07-2017, 19:53
پس احتمالا مشکل نویز خط دارید

اگر بتونید سر خط مودم رو تست کنید بهتر میشه فهمید سیم کشی خونه مشکل داره یا نه

اینم بگم اگر نوسان snr دارید ممکنه مشکل از پارس هم باشه چون من خیلی این مشکلو با پارس دارم

ولی شما میگید روی مودلاسیون t1. خط ثبات داره.پس احتمال زیاد مشکل از سیم کشی خونه است
ممنون از پاسختون. الان مودم مستقیم به سر خط وصل شده و سیمی که داخل منزل هستش رو قطع کردم اون اسکرین شاتی که قرار دادم برای بعدش بود. پشتیبانی سراسری هم میگه که تنها کاری که از دستش برمیاد اینه که سرعت رو پایین بیاره که نویز پایین بیاد.
حالا با وجود اینکه مودم مستقیم به سر خط وصله قاعدتا مشکل باید از مرکز مخابراتی باشه دیگه درسته؟ولی من قبلا هم همین مرکز مخابراتی سرویس داشتم ولی مشکلی نبوده

محمد7966
14-07-2017, 19:58
ممنون از پاسختون. الان مودم مستقیم به سر خط وصل شده و سیمی که داخل منزل هستش رو قطع کردم اون اسکرین شاتی که قرار دادم برای بعدش بود. پشتیبانی سراسری هم میگه که تنها کاری که از دستش برمیاد اینه که سرعت رو پایین بیاره که نویز پایین بیاد.
حالا با وجود اینکه مودم مستقیم به سر خط وصله قاعدتا مشکل باید از مرکز مخابراتی باشه دیگه درسته؟ولی من قبلا هم همین مرکز مخابراتی سرویس داشتم ولی مشکلی نبوده

اگر این مشکل الان پیش اومده احتمالا از خود پارس آنلاینه

مخابرات فقط مسئول بوق تلفن،اگر بوق نداشته باشید یا بوق خش خش میکنه مشکل از مرکز مخابراتی و مامور مخابرات موظفه که بیاد تلفن شما رو درست کنه

اما اگر بوق دارید و خش خش هم نداره مشکل از پارس

زنگ بزنید به شماره 02182208000 و بهشون بگید مشکل دارید در صورتی که قبلا مشکل نویز نداشتید

حالا یا مشکل از تنظیمات پارس یا مشکل از پورت مرکز مخابراتی

shaahani
14-07-2017, 20:03
پیشنهاد میکنم ابتدا مودم رو ریست فکتوری کنید اگه نتیجه نداد با یک دستگاه مودم دیگه خطتون رو امتحان کنید .
این غیر عادی هست که فقط با T1 میتونید به پارس متصل بشین . ممکنه مودم شما با تجهیزات جدید پارس آنلاین اتصال و ارتباط خوبی نمیتونه برقرار کنه .
اگر SNR از سر خط (درب منزل) مقدارش کمه این نشون میده سیم های ارتباطی تا مرکز مخابرات دچار مشکل هست و راهش فقط همون کاهش پهنای باند هست.
وقتی میگن از سر خط یعنی حتما سیم کشی داخل ساختمان رو از مدار جدا کنید و اتصال نداشته باشه که باعث نویز بشه و بعد مودم را به ابتدا خط متصل کنید.
چون تجربه به من یکی که نشون داده بیشتر از 95 درصد مشکل رو خط های ADSL و نویز مربوط به کیفیت بد سیم کشی داخل ساختمان هست.

migmig3000
14-07-2017, 20:55
اگر این مشکل الان پیش اومده احتمالا از خود پارس آنلاینه

مخابرات فقط مسئول بوق تلفن،اگر بوق نداشته باشید یا بوق خش خش میکنه مشکل از مرکز مخابراتی و مامور مخابرات موظفه که بیاد تلفن شما رو درست کنه

اما اگر بوق دارید و خش خش هم نداره مشکل از پارس

زنگ بزنید به شماره 02182208000 و بهشون بگید مشکل دارید در صورتی که قبلا مشکل نویز نداشتید

حالا یا مشکل از تنظیمات پارس یا مشکل از پورت مرکز مخابراتی
قبلا چند خونه اونطرف تر از پارس سرویس داشتم ولی این خونه جدید این مشکل رو داره. تلفن مشکلی نداره ولی منشا این نویز اینترنت مشخص نیست. الان روی پهنای باند 6 مگ چراغ اینترنت ثابت شده ولی کیفیت پایینی داره و صفحات بعضا دیر لود میشن

migmig3000
14-07-2017, 20:59
پیشنهاد میکنم ابتدا مودم رو ریست فکتوری کنید اگه نتیجه نداد با یک دستگاه مودم دیگه خطتون رو امتحان کنید .
این غیر عادی هست که فقط با T1 میتونید به پارس متصل بشین . ممکنه مودم شما با تجهیزات جدید پارس آنلاین اتصال و ارتباط خوبی نمیتونه برقرار کنه .
اگر SNR از سر خط (درب منزل) مقدارش کمه این نشون میده سیم های ارتباطی تا مرکز مخابرات دچار مشکل هست و راهش فقط همون کاهش پهنای باند هست.
وقتی میگن از سر خط یعنی حتما سیم کشی داخل ساختمان رو از مدار جدا کنید و اتصال نداشته باشه که باعث نویز بشه و بعد مودم را به ابتدا خط متصل کنید.
چون تجربه به من یکی که نشون داده بیشتر از 95 درصد مشکل رو خط های ADSL و نویز مربوط به کیفیت بد سیم کشی داخل ساختمان هست.

ممنون از راهنماییتون کارهایی که فرمودید رو همون اول انجام دادم مودم رو هم تا چند روز پیش خونه قبلی که بودم از سرویس پارس استفاده میکردم و مشکلی نبود.

محمد7966
14-07-2017, 21:28
قبلا چند خونه اونطرف تر از پارس سرویس داشتم ولی این خونه جدید این مشکل رو داره. تلفن مشکلی نداره ولی منشا این نویز اینترنت مشخص نیست. الان روی پهنای باند 6 مگ چراغ اینترنت ثابت شده ولی کیفیت پایینی داره و صفحات بعضا دیر لود میشن

یه زنگی بهشون بزنید و بگید آپلود رو بندازن روی 256

وضعیت snr آپلود خیلی بده،شاید کمی بهتر بشه