مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
بله
حتی سرویس 128
من خودم سرویس محدود 128 رو دارم
پس بگیرم ;-)
از بس بسته ایرانسل برا ی قسمت سریال 300 400 مگی فعال کردم ورشکست شدم
قیمت ترافیک مازاد چجوریه؟ 10 گیگش چند در میاد؟
محمد7966
20-04-2017, 23:55
پس بگیرم ;-)
از بس بسته ایرانسل برا ی قسمت سریال 300 400 مگی فعال کردم ورشکست شدم
قیمت ترافیک مازاد چجوریه؟ 10 گیگش چند در میاد؟
10 گیگش 26 هزارتومان
شما میتونید برای چند ماه مثلا 6 ماه یا یک سال هم بگیرید اینطوری ترافیک 30 گیگ یا 50 گیگ هم میتونید بخرید که تخفیف میخوره
قیمت هر گیگ رو میده 3200
ولی 50 گیگ رو میده 98000
10 گیگش 26 هزارتومان
شما میتونید برای چند ماه مثلا 6 ماه یا یک سال هم بگیرید اینطوری ترافیک 30 گیگ یا 50 گیگ هم میتونید بخرید که تخفیف میخوره
قیمت هر گیگ رو میده 3200
ولی 50 گیگ رو میده 98000
درسته ک ب نفعه ولی اصلن نمیشه ب این سرویس دهنده ها اعتماد کرد فردا روزی ی بار دیدی سرعت شبانه محدود کردند روی 16 کیلوبایت دیگه پارس ارزشی نداره برا همین ترجیح میدم 1 ماهه بخرم
محمد7966
21-04-2017, 01:15
درسته ک ب نفعه ولی اصلن نمیشه ب این سرویس دهنده ها اعتماد کرد فردا روزی ی بار دیدی سرعت شبانه محدود کردند روی 16 کیلوبایت دیگه پارس ارزشی نداره برا همین ترجیح میدم 1 ماهه بخرم
من از 8 اسفند تا به امروز دارم این سرویسو
اصلا سرعت رو دست نزده و کم هم نکرده
البته هر از گاهی هم قاطی میکنه و با سرعت زیر 100 کیلو دانلود میکنه ولی بیشتر مواقع با سرعت بین 800 کیلو تا 1 مگ دانلود میکنم
البته هر از گاهی هم قاطی میکنه و با سرعت زیر 100 کیلو دانلود میکنه ولی بیشتر مواقع با سرعت بین 800 کیلو تا 1 مگ دانلود میکنم
هرشب دانلود کنی محدود نمیکنه مثل شاتل ؟
حجم دزدی چطور ؟
مرسی
انلاین میشه ثبت نام کر یا حتمن باید به نمایندگی شهرمون مراجعه کنم ؟
محمد7966
21-04-2017, 20:38
حجم دزدی چطور ؟
من از 8 اسفند تا به امروز بیشتر از 180 گیگ دانلود کردم ،چون دانلودهام شبا انجام میدم،محدود نکرده،حجم دزدی هم نداره یعنی من چیزی ندیدم ولی محاسبه ترافیک پارس با محاسبه برنامه هایی مثل نت لیمیتر و bwmeter جور در نمیاد مثلا دیشب نزدیک 12 گیگ دانلود داشتم ولی پارس زده 13 گیگ
مرسی
انلاین میشه ثبت نام کر یا حتمن باید به نمایندگی شهرمون مراجعه کنم ؟
آنلاینو خبر ندارم بشه یا نه،من که حضوری رفتم نمایندگی شهر،یه سری مدارک هم میخاستن ازم مثل قبض تلفن خونه و ..
حجم دزدی چطور ؟
سرعت رو محدود نمی کنه ولی حجم دزدی شدیدی داره!! من تا 1 ماه پیش پارس آنلاین داشتم و از همه چی راضی بودم فقط این حجم دزدی خیلی رو مخ بود.
از شهریور پارسال گرفته بودم خوب بود همه چی ولی از دی ماه حجم دزدی شروع شد!!!
به نظر من اگه میگیری طولانی مدت نگیر، یک ماهه بگیر ببین چجوریه. حجم اضافی هم مقدار زیاد مثل 50 گیگ نگیر یه دفه میبینی 30 گیگش میپره!
یک ماهه بگیر حواست به حجم مصرفیت باشه و با نرم افزار دقیق چک کن مشکلی نداشته باشه.
سلام دوستان... ایرانسل و رایتل و همراه اول لیست سایتهای ترافیک داخلی رو اعلام کردن و گفتن که ترافیک داخلی این سایتها 50 درصد از ترافیک بین المللی ارزون تر محاسبه میشه...این هم لینک خبر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیزی که جالبه اینه که حدود 210 سایت رو داخلی اعلام کردن در حالی که پارس انلاین فقط 24 سایت رو داخلی حساب کرده و گفته فقط این سایتها داخلی محسوب میشن و تعرفشون نصف هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
arminkoo
22-04-2017, 21:08
سلام دوستان .پارس انلاین سرویس گیم داره ؟
محمد7966
22-04-2017, 22:21
سلام دوستان .پارس انلاین سرویس گیم داره ؟
سلام
بله سرویس گیم داره
nima3p2p
23-04-2017, 18:23
میگم اسیا روی فیبر نوری سرویس میده؟
سلام ترافیک داخلی نا محدود چه سایتایی رو شامل میشه؟
محمد7966
24-04-2017, 13:06
سلام ترافیک داخلی نا محدود چه سایتایی رو شامل میشه؟
سلام
اینو بگم که محدودیت داره و نامحدود نیست
سرویس 1 مگش که گرفته بودم 20 گیگ از سایتهای داخلی میتونستید دانلود کنید اون هم نه هر سایت داخلی
لیستش رو میذارم
لیست سایت ها با ترافیک رایگان | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من زنگ زدم با اپراتورشون صحبت کردن گفت کلا ترافیک ایران رایگانه،تاکید کردم من از سایتهای دانلود مثل سافت98 میخوام دانلود کنم رایگانه؛گفت اره
پارس آنلاین کل ترافیک ایران رو رایگان کرده؟
پارس آنلاین کل ترافیک ایران رو رایگان کرده؟
یه طرح جشنواره داده
karwan125
25-04-2017, 09:21
یه طرح جشنواره داده
کدومه طرح جشنواره ش ؟
feranko724
25-04-2017, 20:45
یه طرح جشنواره داده
جدی میگی یعنی منظورت سرور داخلی
feranko724
25-04-2017, 20:48
منظورتون سرورداخلی
من زنگ زدم گفت فقط سایت های خاص ایرانی نه همه آی پی ایران
ramin vao
26-04-2017, 23:52
من اگه 50 گیگ ترافیک بگیرم فقط میشه تو این دوره که چند ماه مونده استفاده کرد و سوخت میشه یا به دوره های بعد ترافیکی که خریدم راه پیدا میکنه ؟
کسی تجربه داره ؟ نگیرم بعد سر تمدید سوخت شه!
mohamadir
27-04-2017, 07:33
من اگه 50 گیگ ترافیک بگیرم فقط میشه تو این دوره که چند ماه مونده استفاده کرد و سوخت میشه یا به دوره های بعد ترافیکی که خریدم راه پیدا میکنه ؟
کسی تجربه داره ؟ نگیرم بعد سر تمدید سوخت شه!
باقی مانده حجم اضافه خریداری شده به سرویس بعد انتقال داده میشه
bigbang0661
28-04-2017, 16:34
سلام دوستان. من شاتل دارم، سرویس ۸ مگ حجمی دارم، ماهی ۱۶۰ گیگ دانلود شبانه دارم، ولی مشکل پینگ دارم با شاتل. میخواستم بدونم پارس نوشته شبانه نامحدود، یعنی ماهی ۱۵۰ گیگ میتونم شبانه دانلود کنم؟ پینگش واسه گیم چطوره؟ اگه کسی تجربه دارم ممنون میشم راهنمایی کنم.
Sent from my MI 5 using Tapatalk
AmirHA2008
28-04-2017, 17:13
سلام دوستان. من شاتل دارم، سرویس ۸ مگ حجمی دارم، ماهی ۱۶۰ گیگ دانلود شبانه دارم، ولی مشکل پینگ دارم با شاتل. میخواستم بدونم پارس نوشته شبانه نامحدود، یعنی ماهی ۱۵۰ گیگ میتونم شبانه دانلود کنم؟ پینگش واسه گیم چطوره؟ اگه کسی تجربه دارم ممنون میشم راهنمایی کنم.
سلام
شاتل مگه شبانه دانلود زیاد داشته باشید محدود نمیکنه؟
من چند سال پیش شاتل بودم به همین دلیل و افت سرعت های ظهرش اومدم پارس
الان دیگه محدود نمیکنه؟
پارس مشکلش حجم دزدیش هست که چند ماهه خیلی حجم دزدی داره
پینگ خوب برای گیم، سرویس گیم هم داره که پینگش خیلی بهتره، پستهای قبل مقایسه پینگ سرویس عادی و گیم رو دوستان گذاشتن
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
bigbang0661
28-04-2017, 17:15
سلام
شاتل مگه شبانه دانلود زیاد داشته باشید محدود نمیکنه؟
من چند سال پیش شاتل بودم به همین دلیل و افت سرعت های ظهرش اومدم پارس
الان دیگه محدود نمیکنه؟
پارس مشکلش حجم دزدیش هست که چند ماهه خیلی حجم دزدی داره
پینگ خوب برای گیم، سرویس گیم هم داره که پینگش خیلی بهتره، پستهای قبل مقایسه پینگ سرویس عادی و گیم رو دوستان گذاشتن
شاتل محدودیت داره ولی اگه حجم روزانه زیاد بخری شبانه رو خیلی دیر محدود میکنه. من خودم ماهی ۷۰ تا ۹۰ گیگ حجم میخرم واسه همین شبانم تا ۱۶۰ گیگ هم دانلود دارم(بیشتر بازی ps4)
پارس انلاین سرعت شبانش چطوره؟ محدود میکنه؟
AmirHA2008
28-04-2017, 17:23
شاتل محدودیت داره ولی اگه حجم روزانه زیاد بخری شبانه رو خیلی دیر محدود میکنه. من خودم ماهی ۷۰ تا ۹۰ گیگ حجم میخرم واسه همین شبانم تا ۱۶۰ گیگ هم دانلود دارم(بیشتر بازی ps4)
پارس انلاین سرعت شبانش چطوره؟ محدود میکنه؟
من خطم روی 9 مگ بسته شده
شب ها تا 12 گیگ هم دانلود داشتم
چون ساعات رایگان پارس 2 تا 7 هست (شاتل اگراشتباه نکنم 1 تا 8 بود) ، چون بعضی دوستان گفتن پیش اومده 6 تا 7 رو براشون غیر رایگان حساب کرده به همین خاطر من تا 6 میذارم دانلود کنه
البته سرویس من چون قرارداد قدیم هست هنوز شبانه رو یک سوم حساب میکنه ولی زمانی که رایگان بود (تقریبا یک و نیم سال پیش) افت سرعت نداشتم، دوستانی هم که الان شبانه رایگان دارن افت سرعت ندارن
دیگه برحسب سرعتی که خطتون رانژه میشه حساب کنید ماهی چقدر میتونید دانلود داشته باشید
feranko724
28-04-2017, 19:55
سلام دوستان من بعد یک هفته امروز پارس انلاین وصل شد خواستم بدونم ازکجا میشه فهمید سرویسم شبانه داره یانه خود نمایندگی یه 2مگ زده موقعتی اماه کسی میتونه ارهنمائی کنه ممنون میشم اینم کدش pn2448-12m-12g
karwan125
29-04-2017, 11:23
پارس آنلاین ;
سایت هایی که ترافیک داخلی محسوب میشوند رو افزایش داد .. ! " لیست سایت ها با ترافیک داخلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "
ramin vao
29-04-2017, 12:46
تو این پست تجربه خودم رو گذاشتم یجورایی با پارس بهترین تجربه رو میشه داشت تو بازی آنلاین با پینگ پایین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راجب شبانه رایگان من با دانلود و دیدن یوتیوب اینا تا حالا هیچ محدودتی ندیدم هنوز یبار هم حجم نخریدم
پارس آنلاین ;
سایت هایی که ترافیک داخلی محسوب میشوند رو افزایش داد .. ! " لیست سایت ها با ترافیک داخلی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) "
این قضیه برای همه سرویس ها هستش یا برای سرویس های خاصی ؟
AnonymousX
30-04-2017, 12:53
فقط برای سرویسهای خاصی است که ترافیک داخلی دارن یعنی سرویسهای غیر حجمی ... بعضی از این سرویسهای غیر حجمی پارس انلاین ترافیک داخلی نامحدود دارند یعنی از سایتهای فوق الذکر هر چقدر خواستید میتونید دانلود کنید
javad_b76
30-04-2017, 17:11
این قضیه برای همه سرویس ها هستش یا برای سرویس های خاصی ؟
یک سری از سرویس هاش، تازه اون ها هم داخلی محدوده مثل 30 گیگ داخلی میده بهتون.
دوستان تجربه خودم تو این 15 روز از پارس آنلاین
قبلا های وب داشتم و راضی هم بودم اما مرکز مخابراتی ما مشکل پیدا کردم قطعی فراوان داشتم برای همین تخلیه کردمش.
الان 15 روزه اومدم پارس آنلاین
سرویس 2 مگ 6 گیگ 2 تا 7 رایگان
سرویس گیمینگ هم فعال کردم پینگم اومده روی 80 تا 90
تو بازی های آنلاین مشکلی ندارم اصلا. آنتن پلیر ها کاملا پر هست یعضی ها که خیلی دورتر هستند یک خط کمه.
ساعت شبانه که چه بگم عالی است.
اصلا افت سرعت نداره تو شبانه تو این 15 روز 200 گیگ دانلود داشتم درخالی که اصلا محدودم نکردند.
به خاطر مشکل مرکز مخابراتی که گفتم چون مرکز پهنای باند کم داره سرعت دانللودم بالای 760 نمیره. ( های وب روی 470 بود :| )
خلاصه راضی هستم از پارس آنلاین. ( اگر قیمت گیگ های روزانه هم کاهش بدند عالی میشه. )
دوستان من میخوام بیام پارس آنلاین. الان وضعیت از لحاظ جشنواره برای ترافیک چطوره؟ مثل شاتل روی حجم تخفیف میزنه یا نه؟
iman2919
30-04-2017, 19:09
یک سری از سرویس هاش، تازه اون ها هم داخلی محدوده مثل 30 گیگ داخلی میده بهتون.
دوستان تجربه خودم تو این 15 روز از پارس آنلاین
قبلا های وب داشتم و راضی هم بودم اما مرکز مخابراتی ما مشکل پیدا کردم قطعی فراوان داشتم برای همین تخلیه کردمش.
الان 15 روزه اومدم پارس آنلاین
سرویس 2 مگ 6 گیگ 2 تا 7 رایگان
سرویس گیمینگ هم فعال کردم پینگم اومده روی 80 تا 90
تو بازی های آنلاین مشکلی ندارم اصلا. آنتن پلیر ها کاملا پر هست یعضی ها که خیلی دورتر هستند یک خط کمه.
ساعت شبانه که چه بگم عالی است.
اصلا افت سرعت نداره تو شبانه تو این 15 روز 200 گیگ دانلود داشتم درخالی که اصلا محدودم نکردند.
به خاطر مشکل مرکز مخابراتی که گفتم چون مرکز پهنای باند کم داره سرعت دانللودم بالای 760 نمیره. ( های وب روی 470 بود :| )
خلاصه راضی هستم از پارس آنلاین. ( اگر قیمت گیگ های روزانه هم کاهش بدند عالی میشه. )
سلام منم از های وب رفتم شاتل art3 گرفتم از کیفیت و پینگ شاتل راضی هستم ولی یک مشکل بزرگ که داره سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیذارن
شاید سرویسم تموم بشه بیام پارس انلاین و این سرویس جشنواره بگیرم
javad_b76
02-05-2017, 15:26
سلام منم از های وب رفتم شاتل art3 گرفتم از کیفیت و پینگ شاتل راضی هستم ولی یک مشکل بزرگ که داره سرعت دانلود از 200 کیلوبایت بیشتر نمیذارن
شاید سرویسم تموم بشه بیام پارس انلاین و این سرویس جشنواره بگیرم
سرویس دو مگ بگیر.
برات روی 16 میبندن اگر خطط کشش داشته باشه.
سرویس گیمینگ هم فعال کن حتما.
ساعت 5 تا 8 خیلی کمه.
2 تا 7 عالیه. راحت روزی 12 گیگ دانلود دارم.
ولی همچنان های وب برای دانلود های روزانه مناسب تره.
من اول میخواستم هشت مگ بگیرم. خریدش هم زدم ، نمایتدگی شهرمون گفت هشت مگ نمیدیم نهایت دومگ هست. ولی تا 800 دانلود میده الان برام که راضی ام.
Pedram_mrn
03-05-2017, 11:01
سلام من میحوام از شاتل بیام پارس آنلاین بخاطر اینکه محدود کرده سرعتم رو از ۱ تا ۴.
سوالی که دارم اینه که تو سرویس های پارس آنلاین بدون توجه به اینکه شبانه نامحدود دارید یا نه، آیا کیفیت اینترنت و پینگ بعد از ساعت یک شب افت میکنه؟ (بخاطر این که بقیه شروع میکنند به دانلود احتمالا بار شبکه زیاد میشه)
ممنون
javad_b76
03-05-2017, 14:32
سلام من میحوام از شاتل بیام پارس آنلاین بخاطر اینکه محدود کرده سرعتم رو از ۱ تا ۴.
سوالی که دارم اینه که تو سرویس های پارس آنلاین بدون توجه به اینکه شبانه نامحدود دارید یا نه، آیا کیفیت اینترنت و پینگ بعد از ساعت یک شب افت میکنه؟ (بخاطر این که بقیه شروع میکنند به دانلود احتمالا بار شبکه زیاد میشه)
ممنون
پارس آنلاین اصلا محدودت نمیکنه.
شلوغی هم بستگی به مرکزت داره. تو اوج شلوغی موظف هستند حداقل سرعت سرویستون رو بدند.
در رابطه با پینگ هم من سرویس گیم رو فعال کردم پینگم 130 40 بود اومده 85 تا 80.
وقتی هم روی دانلود قرار میدم یعنی کل پهنای باند خط رو داره میکشه، پینگ میاد روی 95 تا 100 .
خیلی عالیه پینگ.
این سرویس 128 نا محدود پارس تا چ حجمی سرعتش خوبه؟
feranko724
03-05-2017, 15:04
من تقریبان 2هفته کشید اون جمع شه این نصب شه ولی چه فاید نمایندگی برداشته بدونه اطلاع من 2مگ بدونه شبانه رو رزوو کردیه سرویس زد تا97تاریخ داره نمیدونم میشه کنسلش کردیانه
محمد7966
03-05-2017, 15:20
این سرویس 128 نا محدود پارس تا چ حجمی سرعتش خوبه؟
تا 5 گیگ روی 2 مگ بعد محدود میشه روی512 کیلو تا 8 گیگ
و بعد از 8 گیگ روی سرعت دانلود 48 کیلو
این مربوط به چند ماه پیش بود که من این سرویس رو داشتم الان خبر ندارم ولی صفحه اش رو دارم
هدیه سرعت بالاتر در سرویس های نامحدود | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javad_b76
03-05-2017, 15:28
من تقریبان 2هفته کشید اون جمع شه این نصب شه ولی چه فاید نمایندگی برداشته بدونه اطلاع من 2مگ بدونه شبانه رو رزوو کردیه سرویس زد تا97تاریخ داره نمیدونم میشه کنسلش کردیانه
برای من هم اینطوری شد داداش.
زنگ زدم قبل اینکه سرویس رانژه بشه، برام درست کردند.
viking_vp3
03-05-2017, 20:05
سلام دوستان
وقتتون به خیر
بسته های ترافیک پارس قیمتش چطوره؟ تو سایتش پیدا نکردم
مثلا 1 گیگ بگیری چند در میاد؟ 10 گیگ ؟ 50 گیگ ؟ 100 گیگ؟
نسبت به شرکت های دیگخ کیفیت و قیمتش چطوره ؟
javad_b76
03-05-2017, 20:13
سلام دوستان
وقتتون به خیر
گرون هست متاسفانه گیگ های آزاد.
گیگ 3 هزارتومن میده.
AmirHA2008
03-05-2017, 20:16
سلام دوستان
وقتتون به خیر
بسته 50 گیگش با مالیات 100 تومن میشه تقریبا بعضی وقتا هم جشنواره میذاره تخفیف میده
ولی مشکلش حجم دزدیش هست
15 درصد تقریبا اضافه کنتور میندازه
Mohammad Aghaee
03-05-2017, 22:44
بسته 50 گیگش با مالیات 100 تومن میشه تقریبا بعضی وقتا هم جشنواره میذاره تخفیف میده
ولی مشکلش حجم دزدیش هست
15 درصد تقریبا اضافه کنتور میندازه
اون ۱۵ درصد که شما میگی در واقع آپلود طبیعی شما حین وبگردی و دانلوده وگرنه کنتورشون درست کار میکنه و دارن به صورت قانونی از من و شما دزدی میکنن !!!
AmirHA2008
03-05-2017, 22:47
اون ۱۵ درصد که شما میگی در واقع آپلود طبیعی شما حین وبگردی و دانلوده وگرنه کنتورشون درست کار میکنه و دارن به صورت قانونی از من و شما دزدی میکنن !!!
علاوه بر آپلود عرض کردم خدمتتون!
با آپلود که عدد خیلی بیشتر میشه!
حتی قبل و بعد از اعمال آپلود اندازه گرفتم حدود 15 درصد اختلاف داره با استفاده واقعی
feranko724
03-05-2017, 22:49
دوستان من تازه اومدم پارس انلاین این نمایندگی ازخودش برمن یه سرویس زده 12گیک حجم داره 2مگ نمیدونم شبانه داره یانه درضمن سرویسهای شبانه با 5سرعت قابل شارژ هست کسی میدونه سرعت512 توی 5ساعت چقدرحجم میده درضمن برای خرید 3و6ماه مبلغ خیلی بالا میره کسی میتونه راهنمائی کنه سرویسم شبانه داره یانه
Armin.Computer
04-05-2017, 00:10
سلام
این پارس آنلاین چه قدر گیگ های اضافش گرونه!
من حدودا ماهانه 25 گیگی مصرف دارم
الانم طرح 1 ساله با دانلود شبانه دارم
پیشنهاد شما چیه؟؟
خرید گیگ اضافه؟
viking_vp3
04-05-2017, 00:44
دوستان یه سوالی در مورد بازه شبانه
آیا باید در ابتداش مودم خاموش و روشن بشه تا از ترافیک روز کم نکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
iman2919
04-05-2017, 07:10
شما برای احتیاط ساعت شروع شبانه به مدت 3 دقیقه مودم خاموش کن و بعد روشن و با خیال راحت استفاده کن!
Armin.Computer
04-05-2017, 11:35
نهایت ظرفیت خط 4 مگ
سلام
این پارس آنلاین چه قدر گیگ های اضافش گرونه!
من حدودا ماهانه 25 گیگی مصرف دارم
الانم طرح 1 ساله با دانلود شبانه دارم
پیشنهاد شما چیه؟؟
خرید گیگ اضافه؟
برای خرید گیگ اضافه از جشنواره های خرید حجم اضافه استفاده کنید (تقریبا هر 3-4 ماه یکبار این جشنواره ها ارائه میشه و تخفیف 20 تا 40 درصد برای خرید حجم اضافه داره و با خرید بسته های 50 یا 100 گیگی قیمت هر گیگ حجم تقریبا 1300-1500 تومن درمیاد)
محمد7966
04-05-2017, 12:50
نه نیازی نیست
من تو این مدت مودم رو خاموش و روشن نکردم و مشکلی هم پیش نیومده
AmirHA2008
04-05-2017, 13:46
خیر نیازی نیست
سلام
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد:n41:
نمایندگی 5 تومن زانژه رو از من نگرفت :n13:
طرف گیج میزد اولش ک پول هم نگرفت :n02:
Le0nard0
06-05-2017, 14:08
سلام
دوستان یه سوال داشتم...
دیروز یهویی تلفن خونه 3 بار زنگ خورد هی خش خش میکرد بعد قطع میشد بلافاصله بعدش تلفن به کل قطع شد..
حالا ADSL وصله ولی به طور وحشتناکی نویز افتاده رو خط و خطم از 16 مگ افتاده رو 2 مگ snr خطم هم بشدت اومده پایین
یه راهنمایی میکنیم منو
به 117 هم زنگ زدم که هی میگه درخواست شما ثبت شد 2 ساعت بعدشم میگه تلفنه شما درست شد
:n41:
با پشتیبانی واحد فنی تماس بگیر از مرکز چک میکنن
iman2919
06-05-2017, 15:27
نمایندگی 5 تومن زانژه رو از من نگرفت :n13:
طرف گیج میزد اولش ک پول هم نگرفت :n02:
رفتی پارس انلاین:n31: امیدوارم پشیمون نشی
تجربه خودت بذار و یک مقایسه بکن با شاتل تا ما هم استفاده کنیم
feranko724
06-05-2017, 16:41
دوستان چجوری من فیلن برای امتحان 1سرویس 2مگ 1ماه شارژکردم سرعت دانلود چه در روز وشب بین 600تا650کیلوبایت چرا اینجوری امکان داره بخاطره منطقه و مرکزباشه اگه اینجوری باشه پول اضافی همون سرویس 512بصرفه تر برای تمدید 6و12ماه
سلام
من آسیاتک دارم ولی دیگه خیلی غیرقابل تحمل شده بود از طریق سایت پارس انلاین ثبت نام کردم . بعد زنگ زدن گفتن مرکز مخابراتی شما ( حکمت شعار) مشکل داره فعلا نمیشه و اگر میخواید تو لیست انتظار بذارمتون که گفتم باشه و پرسیدم کی مشکل حل میشه گفت مشخص نیست
کسی تو لیست انتظار بوده و بعدش زنگ زده باشن بهش که مشکل حل شده ؟
iman2919
06-05-2017, 17:34
سلام
من آسیاتک دارم ولی دیگه خیلی غیرقابل تحمل شده بود از طریق سایت پارس انلاین ثبت نام کردم . بعد زنگ زدن گفتن مرکز مخابراتی شما ( حکمت شعار) مشکل داره فعلا نمیشه و اگر میخواید تو لیست انتظار بذارمتون که گفتم باشه و پرسیدم کی مشکل حل میشه گفت مشخص نیست
بیخیال بشی و از یک شرکت دیگه اینترنت بگیری بهتره چون کارهای مخابرات حساب کتاب نداره تا بخواد مشکل حل بشه و پورت اضافه بشه یا پهنای باند زیاد بشه شاید 1 یا 2 ماه طول بکشه! (البته فعلا همون اسیا تک بمونی بهتره حداقل بدون نت نیستی و بگو بذاره لیست انتظار تا درست شد بعد تخلیه کن)
afshinworld
06-05-2017, 20:55
دوستان راهنمایی کنن
الان نامحدود 512k گذاشته 90.000 تومان
نامحدود 256k گذاشته 45.000 تومان
و 2 مگ 20 گیگ 57 هزار با دانلود شبانه
و 1 مگ 20 گیگ 55 هزار با دانلود شبانه
حالا هم دانلود میکنم خودم در طی روز مصرف تلگرام اینستا بازی هم هست .
پارس آنلاین پیشنهاد میدن ؟
بسته های بالا سرعت واقعیشون چقدر دانلود میده (جدا از کیفیت خط و نویز که تاثیر میزاره)
کسی منطقه ونک شیخ بهایی داره ؟چطوره وضعیت؟
محمد7966
06-05-2017, 23:06
دوستان چجوری من فیلن برای امتحان 1سرویس 2مگ 1ماه شارژکردم سرعت دانلود چه در روز وشب بین 600تا650کیلوبایت چرا اینجوری امکان داره بخاطره منطقه و مرکزباشه اگه اینجوری باشه پول اضافی همون سرویس 512بصرفه تر برای تمدید 6و12ماه
آره میتونید همون 128 هم بگیرید فرقی نداره ،فقط اینطوری که من از بچه های اینجا شنیدم در ساعات شلوغی اگر پهنا کم بیارن سرعت کسی که 2 مگ داره به مراتب بیشتره از کسی است که 128 داره،من که 128 محدود گرفتم و مشکلی تو این 70 روزه نداشتم،گاهی شبا تو ساعات شلوغی سرعت دانلود کم میشه ولی نه در حد 16 کیلو،حدود 100 کیلو البته بین ساعات 2 تا 7 که سرعت بالاست
دوستان راهنمایی کنن
الان نامحدود 512k گذاشته 90.000 تومان
نامحدود 256k گذاشته 45.000 تومان
و 2 مگ 20 گیگ 57 هزار با دانلود شبانه
و 1 مگ 20 گیگ 55 هزار با دانلود شبانه
حالا هم دانلود میکنم خودم در طی روز مصرف تلگرام اینستا بازی هم هست .
پارس آنلاین پیشنهاد میدن ؟
بسته های بالا سرعت واقعیشون چقدر دانلود میده (جدا از کیفیت خط و نویز که تاثیر میزاره)
کسی منطقه ونک شیخ بهایی داره ؟چطوره وضعیت؟
ما مصرفمون تو خونه بیشتر از 12 گیگ بود گاهی هم تا 17 گیگ یا 15 گیگ مصرف داشتیم،128 نامحدود داشتم ولی وقتی محدود بشید دیگه فایده نداره و سرعت کند میشه چون تو خونه 2 تا موبایل هست و منم لبتاب دارم ،وقتی یک نفر با موبایل کار کنه دیگه لبتاب من وصل نمیشد به اینترنت
دیدم من ماهی 31 هزار دارم میدم،گفتم بذارم 6 ماه یا 1 ساله محدود بگیرم اینطوری با جمع و تفریق کردن و گرفتن ترافیک های 50 گیگ میشه کاری کرد که هزینه به اندازه همون 128 نامحدود باشه ولی در عوض سرعت اینترنت بالاست فقط باید یه خورده هم مراعات کنیم مصرف زیاد نشه
حالا شما حساب و کتاب کنید ببینید ماهانه تو خونه چقدر مصرف دارید،چون به نظرم محدوداش خیلی بهتره ،نامحدود اگر از مرز مشخصی رد بشه ،سرعت رو کم میکنند
cartesiba
07-05-2017, 17:17
دوستان من شاتل دارم ماهی 70 هزار تومن میدم اما محدود شدم با سرعت 8 کیلوبایت / به نظرتون پارس آنلاین خوبه بگیرم شبانه نامحدود داره؟
دوستان من شاتل دارم ماهی 70 هزار تومن میدم اما محدود شدم با سرعت 8 کیلوبایت / به نظرتون پارس آنلاین خوبه بگیرم شبانه نامحدود داره؟
جدیدا وضعیتش بهتره من میخواستم خطم رو جمع کنم بعدش خوب شد نگه داشتم
MMDFullHD
07-05-2017, 18:52
سلام
داداش مشکلی نداره پیچوندت حالا من نمیدونم مشکلشون چیه ولی مخابرات اونجا مشکل نداره
تقریبا دو ماه پیش برای یکی از دوستام سمت همون مرکز تقریبا خونشون بگم سمت پشت پارک القدیره سر اول سفارش دادم
دوروزه رانژه کردن و من مودم اضافی داشتم رفتم خونشون نصب کردم هیچ مشکلی نداشت
داداش مشکلی نداره پیچوندت حالا من نمیدونم مشکلشون چیه ولی مخابرات اونجا مشکل نداره
تقریبا دو ماه پیش برای یکی از دوستام سمت همون مرکز تقریبا خونشون بگم سمت پشت پارک القدیره سر اول سفارش دادم
دوروزه رانژه کردن و من مودم اضافی داشتم رفتم خونشون نصب کردم هیچ مشکلی نداشت
اخه چه دلیلی داره بپیچونن ؟ اخه شاتلم زنگ زدم همینو گفت
=====
تو سایت پارس انلاین ثبت نام میکنیم بعدش یه کد پیگیری میده اونو چطوری از طریق سایتش پیگیری کنم ؟ گشتم جایی واسه وارد کردنش نیست
karwan125
08-05-2017, 09:46
اخه چه دلیلی داره بپیچونن ؟ اخه شاتلم زنگ زدم همینو گفت
=====
تو سایت پارس انلاین ثبت نام میکنیم بعدش یه کد پیگیری میده اونو چطوری از طریق سایتش پیگیری کنم ؟ گشتم جایی واسه وارد کردنش نیست
کارشناس فروش شون ، ظرف مدت 72 ساعت آینده بعد از ثبت درخواست با شما تماس میگیرن.
دوستان بین تمام سرویس دهنده های ای دی اس ال تو تهران کدوم کیفیت خدماتش در حال حاضر بهتره؟
کارشناس فروش شون ، ظرف مدت 72 ساعت آینده بعد از ثبت درخواست با شما تماس میگیرن.
نه زنگ که زد بلافاصله بعد ثبت نام . میخوام ببینم هر روز نمیشه وضعیت ثبت نام چک کرد که مثلا اگر روزی پورت خالی موجود بود از طریق سایتش پیگیری کنی؟
Le0nard0
08-05-2017, 16:22
نه زنگ که زد بلافاصله بعد ثبت نام . میخوام ببینم هر روز نمیشه وضعیت ثبت نام چک کرد که مثلا اگر روزی پورت خالی موجود بود از طریق سایتش پیگیری کنی؟
خودشون به محض فراهم شدن شرایط توی مرکز مخابراتی باهات تماس میگیرن . خودتم میتونی چند روز یه بار تماس بگیری با کد پیگیری وضعیت رو بهت میگن
cartesiba
08-05-2017, 17:19
سلام دوستان پارس آنلاین نامحدود هم داره؟ سرعتش خوبه؟
Le0nard0
08-05-2017, 19:30
سلام دوستان پارس آنلاین نامحدود هم داره؟ سرعتش خوبه؟
آره داره سرعتش هم پله ایه
محمد7966
08-05-2017, 20:05
دوستان پارس آنلاین چند روز طولش میده تا خط رو روی 16 مگ ببنده؟
پارسال یه بار بهشون گفتم چند ساعت بعدش خط رو روی 16 مگ بستند
الان 2 روزه هنوز روی 9 مگه.پشتیبانش هم گفت 2 الی 3 روز طول میکشه تا ببندن(احتمالا مانیتورنیگ میکنند)
خطم هم کشش داره با مودم چندبار تست گرفتم از 19 مگ تا 21 مگ حداکثر پهنا رو نشون داد
دوستان بین تمام سرویس دهنده های ای دی اس ال تو تهران کدوم کیفیت خدماتش در حال حاضر بهتره؟
ظاهرا هیچکس حوصله راهنمایی کردن هم نداره:n23:
Le0nard0
08-05-2017, 21:52
ظاهرا هیچکس حوصله راهنمایی کردن هم نداره:n23:
تاپیک مناسبی واسه سوالت انتخاب نکردی . توی این تاپیک پیگیر باشی زودتر جواب میگیری
||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت ||| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Le0nard0
08-05-2017, 21:54
الان 2 روزه هنوز روی 9 مگه.پشتیبانش هم گفت 2 الی 3 روز طول میکشه تا ببندن(احتمالا مانیتورنیگ میکنند)
2 روز خیلی زیاده. تماس بگیر باهاشون
cartesiba
08-05-2017, 23:34
قیمتا چجوره ؟ گرونه
karwan125
09-05-2017, 08:15
پارسال یه بار بهشون گفتم چند ساعت بعدش خط رو روی 16 مگ بستند
خطم هم کشش داره با مودم چندبار تست گرفتم از 19 مگ تا 21 مگ حداکثر پهنا رو نشون داد
اگر بیشتر از 72 ساعت شده با این شماره تماس بگیر : 82208383 -021
بگید که درخواست پهناباند 16 مگ رو دادم ، هنوز انجام نشده ..
قیمتا چجوره ؟ گرونه
نسبت به سایر شرکت ها یک مقدار گرون تر هست .. اما خب کیفیت اینترنت و پشتیبانی شون خوبه.
feranko724
09-05-2017, 11:37
سلام سرعت دانلود من اخرش700کیلوبایت بانوسان بین 670فرقم نمی کنه چه سرورداخلی چه خارجی بردانلود چه شب چه روز زنگم زدم پشتیبانی گفتن خط شما بیشتزاز6مگ جواب نمیده درحالی زمانی صبانت داشتم دانلودم 1مگو سیصدکیلوبایت بود نظرشما چیست اینم تست سرویسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Le0nard0
09-05-2017, 12:01
سلام سرعت دانلود من اخرش700کیلوبایت بانوسان بین 670فرقم نمی کنه چه سرورداخلی چه خارجی بردانلود چه شب چه روز زنگم زدم پشتیبانی گفتن خط شما بیشتزاز6مگ جواب نمیده درحالی زمانی صبانت داشتم دانلودم 1مگو سیصدکیلوبایت بود نظرشما چیست اینم تست سرویسم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از صفحه status مودمت عکس بذار
Le0nard0
09-05-2017, 12:11
قیمتا چجوره ؟ گرونه
feranko724
09-05-2017, 12:32
از صفحه status مودمت عکس بذار
feranko724
09-05-2017, 12:33
Le0nard0
09-05-2017, 12:36
پارس آنلاین خطت روی 6 مگ بسته شده . نویز خطت هم بالاست بیشتز از این جواب نمیده .
karwan125
09-05-2017, 12:37
مسافت تون نسبتا زیاده از مرکز مخابراتی ..
مودم رو بردارید ، از سر خط تلفن تون ( سیم مخابرات ) اون جا تست کنید ، ببینید کیفیت خط تون نسبتا چه طور خواهد شد .. ؟
اگر کیفیت افزایش پیدا کرد ، باید سیم کشی داخل خونه رو یا عوض کنید ، یا اینکه مستقیما از سر کابل مخابرات ، سیم کشی ( رو کار ) استفاده کنید
مودلاسیون مودم بزار g.dmt احتمالن تا 8 بکشه
feranko724
09-05-2017, 13:37
نه اتفاقان ازمرکز مخابراتمون نهایت نیم کیلومترم کمتر
feranko724
09-05-2017, 13:42
مسافت تون نسبتا زیاده از مرکز مخابراتی ..
مودم رو بردارید ، از سر خط تلفن تون ( سیم مخابرات ) اون جا تست کنید ، ببینید کیفیت خط تون نسبتا چه طور خواهد شد .. ؟
اگر کیفیت افزایش پیدا کرد ، باید سیم کشی داخل خونه رو یا عوض کنید ، یا اینکه مستقیما از سر کابل مخابرات ، سیم کشی ( رو کار ) استفاده کنید
فکرکنم باید همین کاروکنم ازسرخط تست کنم
cartesiba
09-05-2017, 13:55
تا چند گیگ دانلود محدود می کنند؟
cartesiba
09-05-2017, 14:00
پارس آنلاین نامحدود داره 45 هزار تومن کسی ازش داره ؟ راضی هستید ؟ تا چند گیگ دانلود محدود میکنند
تاپیک مناسبی واسه سوالت انتخاب نکردی . توی این تاپیک پیگیر باشی زودتر جواب میگیری
||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت ||| ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوست من چون نظر خودم رو پارس آنلاین هست این سوال رو اینجا مطرح کردم تا بدونم کاربراش راضی هستن یا خیر
feranko724
09-05-2017, 14:23
همین الان رفتم سیم هارو چک کردم ازتو دیوارکابل کشی شد با کابل برقمون ولی اون کابل برق بدون استفاد مونده فکرنکنم از اون باشه باید بعدم از خود خط مستقیم با یه سیم کوتاه تست کنم
feranko724
09-05-2017, 15:07
جواب نداد باید از خود خط تست بگیرم ممنون از راهنمائیتون
محمد7966
09-05-2017, 17:28
پارس آنلاین نامحدود داره 45 هزار تومن کسی ازش داره ؟ راضی هستید ؟ تا چند گیگ دانلود محدود میکنند
تا 10 گیگ پهنای خط روی 3 مگ
بعدش پهنا میره روی 1 مگ تا برسه به 16 گیگ
و بعد از 16 گیگ محدود میشه
این اطلاعات مربوط به قبلنا بود که من هم یک بار سرویسش رو داشتم
اللان رو خودتون میتونید ببنید که تغییر کرده یا نه
هدیه سرعت بالاتر در سرویس های نامحدود | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amintamizi
09-05-2017, 21:34
دوستان پارس برای نمایشگاه کتاب امسال ترافیک رایگان نگذاشته؟
karwan125
10-05-2017, 12:10
خط تون رو روی 16 مگ قرار دادن؟ کیفیت خط در چه حالتیه ؟
چند روزه کیفیت پارس انلاین بهتره شده SNR از 12 ، اومده 14.7 ... به صورت ثابت هم هست ..:n13:
feranko724
10-05-2017, 12:58
دیگه نمیدونم چکارکنم دوستان می تونه علتش دور بودن سرویس ispباشه اینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bahram_milad
10-05-2017, 16:14
دیگه نمیدونم چکارکنم دوستان می تونه علتش دور بودن سرویس ispباشه اینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاید این باشه من هم دور هستم ولی این مشکل رو ندارم زنگ بزنید خط رو روی 4 مگ ببندن راحت میشید از قطعی
سیم کشی خونه رو چک کنید من مستقیم سیم کشیدم برای مودم و از اسپلینتر استفاده میکنم
از سر خط پک کنید ببینید چجوریه ممکنه از سیم کشی باشه
feranko724
10-05-2017, 17:14
شاید این باشه من هم دور هستم ولی این مشکل رو ندارم زنگ بزنید خط رو روی 4 مگ ببندن راحت میشید از قطعی
سیم کشی خونه رو چک کنید من مستقیم سیم کشیدم برای مودم و از اسپلینتر استفاده میکنم
از سر خط پک کنید ببینید چجوریه ممکنه از سیم کشی باشه
ممنون مودم جائی تست کردم مطمعنم از اون نیست چون توadsl قبلی این مشکل نداشتم ولی سیم وصل شده به مودمم از5سال پیش نت داشتم از اون موقع عوض نکردم یعنی کیفیت سیم الان بهتر شد باید اول اونو عوض کنم فیلن امشب از خط مستقیم تست میگیرم زنگم زدم گفتن مشکل از جانب ما نیست خط به شدت نویز داره
محمد7966
10-05-2017, 18:36
خط تون رو روی 16 مگ قرار دادن؟ کیفیت خط در چه حالتیه ؟
چند روزه کیفیت پارس انلاین بهتره شده SNR از 12 ، اومده 14.7 ... به صورت ثابت هم هست ..:n13:
نه بی خیال شدم آخه پارسال یه بار روی 16 مگ قرار دادم بعدش دیدم لینک میپره،حدس زدم مشکل از تنظیمات پارس چون بیشتر مواقع لینک ثابت بود و هر از گاهی میپرید
ولی الان که پیام شما رو دیدم پیگیر شدم و زنگ زدم .گفتند مودم رو خاموش نکن تو 3 روز(آخه من مودمو تو این 3 روزه خاموش کرده بودم)
آره وضعیت snr هم بهتر شده من دیدم که snr ثبات داره و نوسان شدیدی مثل قبل نداره
پی نوشت:دوباره نوسان snr برام پیش اومد،خیلی این تنظیمات پارس رو اعصابه،
جالبه هر وقت کسی با تلفن زنگ بزنه این مشکل نوسان snr پیش میاد ،بعد که یه خورده با سیم و پریز و سوکت ها ور برم درست میشه و فیکس میمونه
محمد7966
10-05-2017, 18:41
ممنون مودم جائی تست کردم مطمعنم از اون نیست چون توadsl قبلی این مشکل نداشتم ولی سیم وصل شده به مودمم از5سال پیش نت داشتم از اون موقع عوض نکردم یعنی کیفیت سیم الان بهتر شد باید اول اونو عوض کنم فیلن امشب از خط مستقیم تست میگیرم زنگم زدم گفتن مشکل از جانب ما نیست خط به شدت نویز داره
شما قبلا که از یک شرکت دیگه ای داشتید؛ خطتون روی چند مگ بوده؟
اینو بگم که تنظیمات و تجهیزات شرکت ها هم با هم فرق میکنه و میتونه مشکل از سمت تنظیمات و تجهیزات پارس باشه
feranko724
10-05-2017, 18:50
نه بی خیال شدم آخه پارسال یه بار روی 16 مگ قرار دادم بعدش دیدم لینک میپره،حدس زدم مشکل از تنظیمات پارس چون بیشتر مواقع لینک ثابت بود و هر از گاهی میپرید
ولی الان که پیام شما رو دیدم پیگیر شدم و زنگ زدم .گفتند مودم رو خاموش نکن تو 3 روز(آخه من مودمو تو این 3 روزه خاموش کرده بودم)
اره ازصبانت داشتم عالی نبود خوب بود سرعت دانلود 1مگ سیصدم میرفت البته رو6مگ بستن بعضی وقتها سرعت دانلودم تا700کیلوبایتم میره با سیم کشی مو عوض میکنم ولی 3روززاول 1مگ داشتم ازهمین پارس انلاین
karwan125
10-05-2017, 20:19
پی نوشت:دوباره نوسان snr برام پیش اومد،خیلی این تنظیمات پارس رو اعصابه،
جالبه هر وقت کسی با تلفن زنگ بزنه این مشکل نوسان snr پیش میاد ،بعد که یه خورده با سیم و پریز و سوکت ها ور برم درست میشه و فیکس میمونه
بی زحمت یه عکس از صفحه Status مودم ت بگیر .. من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه Status مودم ت رو ببینم ، اگر خط ت روی 16 مگ لینک میپره ، بگو که روی 14 مگ یا 12 مگ بذارن برا ت..
حداقل 14 یا 12 مگ بهتر از پهناباند 9 مگ هست ..
محمد7966
10-05-2017, 20:29
بی زحمت یه عکس از صفحه Status مودم ت بگیر .. من یه پیشنهاد دارم قبل اینکه Status مودم ت رو ببینم ، اگر خط ت روی 16 مگ لینک میپره ، بگو که روی 14 مگ یا 12 مگ بذارن برا ت..
حداقل 14 یا 12 مگ بهتر از پهناباند 9 مگ هست ..
14 مگ هم داره؟نمیدونستم
اما 12 مگ رو چندبار بهشون گفتم بعد میگه مودمت نمیگیره،یه بار هم پشت تلفن تست کرد برام و گفت مودمت پهنای 12 مگ رو نمیگیره
مگه میشه چنین چیزی؟
اینم عکس:قبلش بگم که خود مودمم چند بار تخمین زدم تا 16 مگ کشش داره،یه بار خود پشتیبانش هم گفت خط تا 25 هم کشش داره
feranko724
11-05-2017, 00:50
اینم تست خط مستقیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
feranko724
11-05-2017, 00:55
البته برپارس انلاین اینونشون میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام پارس آنلاین تایم رایگان داره؟؟
به درد من میخوره که ماهی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گیگ تایم رایگان دانلود دارم
اگه مثله سابق باشه خوبه
محمد7966
11-05-2017, 05:00
اینم تست خط مستقیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت خط بهتر شد پس سیم کشی داخلی یه عیبی و ایرادی داره snr به 13 رسید قبلا روی 6 بود
سلام پارس آنلاین تایم رایگان داره؟؟
به درد من میخوره که ماهی ۳۰۰ الی ۴۰۰ گیگ تایم رایگان دانلود دارم
اگه مثله سابق باشه خوبه
آره داره من با پهنای 9 مگ بیشتر حجمی که دانلود کردم حدود 13 گیگ بود در عرض 5 ساعت
دیگه شما حساب کنید تو بازه 5 ساعت رایگان با اون مقدار پهنایی که خطتون میکشه چقدر میتونید دانلود داشته باشید
karwan125
11-05-2017, 09:15
14 مگ هم داره؟نمیدونستم
اما 12 مگ رو چندبار بهشون گفتم بعد میگه مودمت نمیگیره،یه بار هم پشت تلفن تست کرد برام و گفت مودمت پهنای 12 مگ رو نمیگیره
مگه میشه چنین چیزی؟
اینم عکس:قبلش بگم که خود مودمم چند بار تخمین زدم تا 16 مگ کشش داره،یه بار خود پشتیبانش هم گفت خط تا 25 هم کشش داره
کیفیت خط ت که خیلی خوبه ، این خط برای اینکه پرش لینک نداشته باشی ، بذار روی 14 مگ .. عالی جواب میده ..
فقط یه نکته هست پشتیبانان فنی دسترسی برای پهناباند رو فقط : 2 ، 4 ، 6 ، 8 ، 9 مگ رو دارن ..
زنگ بزن به پشتیبانی فنی بگو که روی 16 مگ بعضی اوقات پرش لینک دارم ، بذارید روی 12 یا 14 .. دیگه اونا خودشون بسته به میزان کیفیت برات تعیین میکنن
در مورد حرف اون پشتیبان فنی اصن ربطی به مودم نداره یعنی چی 16 مگ رو میگیره ، اما 12 مگ رو نمیگیره !!! :n09:
راستی یه نکته واسه اپلود هم بگو برات بذارن روی 1 مگ .. snr اپلود ت هم خوبه ..
این مراحلی که گفتم رو انجام بده ، وقتی که برات ست کردن .. یه عکس از مودم ت دوباره برام بذار ...
karwan125
11-05-2017, 09:24
البته برپارس انلاین اینونشون میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بیام این دو تا عکس رو با هم مقایسه کنیم .. میبینیم که تست از سر خط بهتر از سیم کشی داخلی هست ..
نمیدونم موقعیت خونه شما به چه صورت هست .. اگر امکان سیم کشی مستقیم به خونه رو داشتی .. حتما این کار رو انجام بده و از سیم های دو زوج با فویل آلمینومی استفاده کن که نسبتا اجازه نویز رو نمیده ..
مسئله بعدی هیچ وقت از یک پریز تلفن واسه استفاده از تلفن + اینترنت استفاده نکن .. اگر دو تا پریز تلفن دارید ، یکیش رو بذارید واسه تلفن .. یکیش رو بذار واسه مودم ت..
البته هر دو تا پریز مجهز کن به اسپلیتر ..
تلفن های بیسیم ، ایدی کالر ، مودم کنار تلویزیون و تلفن همراه .. میادین مغناطیسی ایجاد میکنن که باعث نویز روی خط ت میشه ... سعی کن از مودم ت خیلی فاصله داشته باشه
این کارا رو انجام بده حتما نتیجه خواهی گرفت ..
یه نکته رو هم بگم ، نمیدونم کدوم استان و شهر هستید اما یه تماس ی به پشتیبان فنی داشته باشید و بگید که مودولاسیون ( حالت خط ) رو از ADSL2 PLUS به حالت Test تغییر بده..
این حالت Test واسه مشترکینی هست که فاصله شون از مرکز مخابراتی خیلی زیاده .. این حالت نسبتا کیفیت خط رو بالا میبره .. و قطع و وصلی ندارید ..
90% از پشتیبانان فنی از این حالت Test بی خبر هستن و اصن نمیدونن چی هست .. پس براش توضیح بدید ... که این حالت Test واسه مشترکینی هست که فاصله شون از مرکز مخابراتی خیلی زیاده
البته بازم میگم این حالت Test خیلی از شهرستان ها و مراکز نداره .. خیلی بستگی به مرکز مخابراتی که هستید داره..
mohamadir
11-05-2017, 12:10
سلام
وضعیت این خط برای افزایش سرعت چطوره ؟ تا چه قدر کشش داره؟
karwan125
11-05-2017, 12:28
سلام
وضعیت این خط برای افزایش سرعت چطوره ؟ تا چه قدر کشش داره؟
الان خط شما روی پهناباند 9 مگ ست شده ، و اپلود هم بر روی 512 .. برای اینکه قطع و وصلی نداشته باشید بهترین پیشنهاد اینکه پهناباند دانلود رو درخواست کنید روی 12 مگ و اپلود رو روی 1 مگ براتون ست کنن..
mohamadir
11-05-2017, 12:36
الان خط شما روی پهناباند 9 مگ ست شده ، و اپلود هم بر روی 512 .. برای اینکه قطع و وصلی نداشته باشید بهترین پیشنهاد اینکه پهناباند دانلود رو درخواست کنید روی 12 مگ و اپلود رو روی 1 مگ براتون ست کنن..
یکبار درخواست افزایش سرعت به 12 مگ دادم ولی عنوان کردند که پروفایلشون فقط روی سرعت های 4-6-9-16 تنظیم شده!
karwan125
11-05-2017, 13:21
یکبار درخواست افزایش سرعت به 12 مگ دادم ولی عنوان کردند که پروفایلشون فقط روی سرعت های 4-6-9-16 تنظیم شده!
خود پشتیبانان فنی دسترسی برای تغییر پهناباند ندارن .. بهشون بگید که درخواست تون رو به صورت تیکت به لایه های بالاتر ارجاع بدن .. ( سوپروایزر )
اگر بازم برای 12 مگ ممانعت کردن .. وارد این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشید ، درخواست تون رو به صورت مکتوب بنویسید و بگید که درخواست 12 مگ رو دادید و انجام ندادن .. ظرف مدت 24 ساعت حتما باهاتون تماس میگیرن و تغییرات رو اعمال میکنن.
tranceyou
11-05-2017, 14:07
من همچنان مشکل قطع و وصلی تو هر 30 تا 50 دقیقه رو دارم گاهی هم تا 300 دقیقه قطع نمیشه حتی خط رو روی 2 مگ بستم
خستم کرده نمیدونم مشکل از چیه میگن نویز نیست از مخابرات هم هیچ کاری نمیکنن!!!
feranko724
11-05-2017, 15:01
اگر بیام این دو تا عکس رو با هم مقایسه کنیم .. میبینیم که تست از سر خط بهتر از سیم کشی داخلی هست ..
نمیدونم موقعیت خونه شما به چه صورت هست .. اگر امکان سیم کشی مستقیم به خونه رو داشتی .. حتما این کار رو انجام بده و از سیم های دو زوج با فویل آلمینومی استفاده کن که نسبتا اجازه نویز رو نمیده ..
مسئله بعدی هیچ وقت از یک پریز تلفن واسه استفاده از تلفن + اینترنت استفاده نکن .. اگر دو تا پریز تلفن دارید ، یکیش رو بذارید واسه تلفن .. یکیش رو بذار واسه مودم ت..
البته هر دو تا پریز مجهز کن به اسپلیتر ..
تلفن های بیسیم ، ایدی کالر ، مودم کنار تلویزیون و تلفن همراه .. میادین مغناطیسی ایجاد میکنن که باعث نویز روی خط ت میشه ... سعی کن از مودم ت خیلی فاصله داشته باشه
این کارا رو انجام بده حتما نتیجه خواهی گرفت ..
یه نکته رو هم بگم ، نمیدونم کدوم استان و شهر هستید اما یه تماس ی به پشتیبان فنی داشته باشید و بگید که مودولاسیون ( حالت خط ) رو از ADSL2 PLUS به حالت Test تغییر بده..
این حالت Test واسه مشترکینی هست که فاصله شون از مرکز مخابراتی خیلی زیاده .. این حالت نسبتا کیفیت خط رو بالا میبره .. و قطع و وصلی ندارید ..
90% از پشتیبانان فنی از این حالت Test بی خبر هستن و اصن نمیدونن چی هست .. پس براش توضیح بدید ... که این حالت Test واسه مشترکینی هست که فاصله شون از مرکز مخابراتی خیلی زیاده
البته بازم میگم این حالت Test خیلی از شهرستان ها و مراکز نداره .. خیلی بستگی به مرکز مخابراتی که هستید داره..
دوست عزیزاین مودولاسیون که می گید خودمون نمی تونیم بدونیم رو چه حالتی هست وایا فقط تماس باپشتیبانی کافیه براین کار درضمن درتهران هستم ممنون ازراهنمائیتون دوست عزیزباتوجه به تست ازخط مستقیم به نظرتون کشش خط ما ظرفیتش نهایتن چقدر
karwan125
11-05-2017, 15:35
1-دوست عزیزاین مودولاسیون که می گید خودمون نمی تونیم بدونیم رو چه حالتی هست ؟
2- ایا فقط تماس باپشتیبانی کافیه براین کار ؟
درضمن درتهران هستم ممنون ازراهنمائیتون دوست عزیز
3- باتوجه به تست ازخط مستقیم به نظرتون کشش خط ما ظرفیتش نهایتن چقدر
1- به صورت پیش فرض بر روی حالت ADSL 2 پلاس - پلاس تنظیم شده و برای کاربر قابل نمایش نیستدر کنترل پنل پارس انلاین.
2- اره تماس بگیرید و بگید که اگر مرکز مخابراتی این قابلیت حالت TEST رو داره براتون تنظیم میکنن..
3- طبق همین عکس ی که گذاشتید مودم تخمین زده که تا 11 مگ کشش داره .. اما قطعا روی 11 قطع و وصلی دارید .. تا 9 مگ در اب و هوای غیر بارونی مشکلی نخواهید داشت
feranko724
11-05-2017, 15:54
1- به صورت پیش فرض بر روی حالت ADSL 2 پلاس - پلاس تنظیم شده و برای کاربر قابل نمایش نیستدر کنترل پنل پارس انلاین.
2- اره تماس بگیرید و بگید که اگر مرکز مخابراتی این قابلیت حالت TEST رو داره براتون تنظیم میکنن..
3- طبق همین عکس ی که گذاشتید مودم تخمین زده که تا 11 مگ کشش داره .. اما قطعا روی 11 قطع و وصلی دارید .. تا 9 مگ در اب و هوای غیر بارونی مشکلی نخواهید داشت
بازم ممنون بس دوست عزیزهمین 6مگ عالی بدون قطعی درسته درضمن چه اب وهوای بارونی وطوفانی فقط می بونه اون حالت تست بگم بزارن ببینم چجوری میشه خطم ممنون
محمد7966
11-05-2017, 18:22
کیفیت خط ت که خیلی خوبه ، این خط برای اینکه پرش لینک نداشته باشی ، بذار روی 14 مگ .. عالی جواب میده ..
فقط یه نکته هست پشتیبانان فنی دسترسی برای پهناباند رو فقط : 2 ، 4 ، 6 ، 8 ، 9 مگ رو دارن ..
زنگ بزن به پشتیبانی فنی بگو که روی 16 مگ بعضی اوقات پرش لینک دارم ، بذارید روی 12 یا 14 .. دیگه اونا خودشون بسته به میزان کیفیت برات تعیین میکنن
در مورد حرف اون پشتیبان فنی اصن ربطی به مودم نداره یعنی چی 16 مگ رو میگیره ، اما 12 مگ رو نمیگیره !!! :n09:
راستی یه نکته واسه اپلود هم بگو برات بذارن روی 1 مگ .. snr اپلود ت هم خوبه ..
این مراحلی که گفتم رو انجام بده ، وقتی که برات ست کردن .. یه عکس از مودم ت دوباره برام بذار ...
بالاخره روی 16 مگ گذاشتند آپلود رو هم روی 1 مگ گذاشتن
محمد7966
11-05-2017, 18:29
من همچنان مشکل قطع و وصلی تو هر 30 تا 50 دقیقه رو دارم گاهی هم تا 300 دقیقه قطع نمیشه حتی خط رو روی 2 مگ بستم
خستم کرده نمیدونم مشکل از چیه میگن نویز نیست از مخابرات هم هیچ کاری نمیکنن!!!
من این مشکلو با پارس داشتم
شما فقط برای اینکه مطمئن بشید مشکل از سمت پارس،برید تو استاتوس مودم و تو اون لحظاتی که قطع میشه ببینید snr نوسان میکنه یا نه
مثلا برای من از 25 نوسان میکرد روی 6 یا حتی روی 00 و لینک میپرید که مشکل از سمت تنظیمات تهران بود
خودشون هم درست کردند
برای بعضی از دوستان در همین انجمن هم تکرار شده بود
حتی پهنای خط رو از 9 مگ به 1 مگ انتقال دادم ولی باز قطعی و نوسان snr داشتم
karwan125
11-05-2017, 21:20
بالاخره روی 16 مگ گذاشتند آپلود رو هم روی 1 مگ گذاشتن
سلام
الان کیفیت خط ت در بهترین وضعیت هست ... SNR هر دو روی 12 هست نباس قطع و وصلی داشته باشه.. مودم ت رو به مدت 72 ساعت خاموش نکن .. تا مانیتورینگ بکنن و به صورت ثابت پروفایل رو روی 16 قرار بدن ..
اگر هم 1% احیانا قطع و وصلی داشتی با همین وضعیت بساز .. چون شما که دانلود رایگان در تایم 2 تا 7 دارید حیفه .. بذارید با سرعت بالا تری دانلود کنید ...
feranko724
12-05-2017, 00:57
تست باسیم تعویض شده اینو فردابگم روچندببندن حداقل فیلن رو6مگ بستن خطمستقیم نیست سیم عوض کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
12-05-2017, 01:25
تست باسیم تعویض شده اینو فردابگم روچندببندن حداقل فیلن رو6مگ بستن خطمستقیم نیست سیم عوض کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی 9 مگ خوبه
جواب میده
feranko724
12-05-2017, 01:40
روی 9 مگ خوبه
جواب میده
ممنون بس رو9 اوکی
abbasghaderi2010
12-05-2017, 03:05
سلام
خط من تا 18 مگ جواب میده
از ADSL هم صرفا برای دانلود استفاده میکنم
پارس آنلاین در ساعات دانلود شبانه رایگان :
محدودیت دانلود و سرعت داره؟
هرشب چقدر میتونم دانلود داشته باشم؟
هرچقدر خط جواب بده میتونم دانلود داشته باشم؟
تخلیه ADSL و وصل پارس آنلاین چقدر زمان میبره؟
سپاس
محمد7966
12-05-2017, 12:04
سلام
خط من تا 18 مگ جواب میده
از ADSL هم صرفا برای دانلود استفاده میکنم
پارس آنلاین در ساعات دانلود شبانه رایگان :
محدودیت دانلود و سرعت داره؟
هرشب چقدر میتونم دانلود داشته باشم؟
هرچقدر خط جواب بده میتونم دانلود داشته باشم؟
تخلیه ADSL و وصل پارس آنلاین چقدر زمان میبره؟
سپاس
سلام
محدودیت سرعت و دانلود نداره در ساعات 2 تا 7 یعنی تایم رایگان
2-بستگی داره خط رو روی چند مگ ببندن براتون اگر روی 9 مگ باشه ساعتی 3 گیگ به نظرم میتونید دانلود کنید که در عرض 5 ساعت میشه 15 گیگ نهایت
تخلیه و وصلش رو هم خبر ندارم چقدر زمان میبره
Antonio1991
13-05-2017, 07:11
سلام بهترین سرویس پارس آنلاین برا من که ماهی حدودا ۴۰ گیگ مصرف دارم کدومه؟ مصرفم هم یوتوب و اینستاگرامه. ممنون میشم یکی راهنمایی کنه.
Sent from my K01Q using Tapatalk
سلام
محدودیت سرعت و دانلود نداره در ساعات 2 تا 7 یعنی تایم رایگان
2-بستگی داره خط رو روی چند مگ ببندن براتون اگر روی 9 مگ باشه ساعتی 3 گیگ به نظرم میتونید دانلود کنید که در عرض 5 ساعت میشه 15 گیگ نهایت
تخلیه و وصلش رو هم خبر ندارم چقدر زمان میبرهبا خریداری چه سروبسی اینقد دانلود میده؟؟؟؟؟
سلام بگو اپلود را برات بذارن 512 تاثیر داره دانلود مهمه اینم تاثیر داره روی نویز
سلام دوستان سرویس 1mb-2mbنامحدودپارس انلاین سرعت دانلودشون چنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
mohamadir
13-05-2017, 11:13
feranko724
13-05-2017, 14:13
دوستان همین امروز تست خط بعداز بستن رو9مگ به نظرتون این تست قابله قبوله پشتیبانی گفت اگه قطع وصل نداشته باشه که خوبه برات ولی اگه داشته باشه این یعنی کشش خط همون 6مگ بیشترجواب نمیده من که فیلن مشکلی ندیدم درضمن دوستا یک سایت سرعت سنج بادقت بالامعرفی میکنید من اینو میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نمایندگی منو مسخره کرده :-|
بعد 10 روز زنگ زدم 1585 میگه اصلن شما مبلغی پرداخت نکردی فقط پروفایلتون ساخته شده ولی هیج اقدامی صورت نگرفته :-|
195 یه شکایت کنم فردا خودشون پیگیر میشن :-))
اینو خودم میدونم اون که دقیق نیست تجربه دوستان مهمه
feranko724
13-05-2017, 19:42
اینم تست سرویس رو9مگ بسته شده دوستان به نظرتون خطم چه طور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
13-05-2017, 21:30
با خریداری چه سروبسی اینقد دانلود میده؟؟؟؟؟
با سرویس های محدود شبانه رایگان
هر سرویسی باشه فرقی نداره ،سرویس من 128 محدود و حدود 13 گیگ دانلود دارم البته پهنای خط هم مهمه،پهنای خط من 9 مگه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
پارس آنلاین پهنا رو از 16 انداخت روی 12 مگ
تو این 2 روزه که روی 16 مگ بود تجربه مو بگم:بیشتر سرعت دانلودی که با idm دیدم حدود 1.7 بود
تلفن هم باش صحبت میکردیم لینک میپرید در صورتی که روی 9مگ بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم لینک نمی پرید
با سرویس های محدود شبانه رایگان
هر سرویسی باشه فرقی نداره ،سرویس من 128 محدود و حدود 13 گیگ دانلود دارم البته پهنای خط هم مهمه،پهنای خط من 9 مگه
------------------------------------------------------------------------------------------------------
پارس آنلاین پهنا رو از 16 انداخت روی 12 مگ
تو این 2 روزه که روی 16 مگ بود تجربه مو بگم:بیشتر سرعت دانلودی که با idm دیدم حدود 1.7 بود
تلفن هم باش صحبت میکردیم لینک میپرید در صورتی که روی 9مگ بود وقتی با تلفن صحبت میکردیم لینک نمی پرید
۱۳ گیگ دانلود شبانه با ۱۲۸ داری؟؟؟!!
۱۲۸ داشتی واست ۱۶ مگ بستن ؟؟
محمد7966
14-05-2017, 00:23
۱۳ گیگ دانلود شبانه با ۱۲۸ داری؟؟؟!!
۱۲۸ داشتی واست ۱۶ مگ بستن ؟؟
آره پارس آنلاین کاری نداره،سرویس 1 مگ داشته باشی یا 2 مگ یا 128
خط بکشه روی 16 مگ هم میبنده فقط پارس آنلاین نسبت به بقیه سرویس دهنده ها ،سرویس هاش گرونترن
feranko724
14-05-2017, 01:25
آره پارس آنلاین کاری نداره،سرویس 1 مگ داشته باشی یا 2 مگ یا 128
خط بکشه روی 16 مگ هم میبنده فقط پارس آنلاین نسبت به بقیه سرویس دهنده ها ،سرویس هاش گرونترن
جدان من نمیدونستم سری بعد 128شارژمیکنم بعدارتقا میدم 9مگ سرویساش خیلی گرون می افته مخصوص بالای 3ماه بخوای بخری
دوستان من پروفایل گیم رو فعال کردم تاثیری که نداشت هیچ تاثیر منفی هم داشت!! چرا؟ میتونه به مودم ربط داشته باشه؟
بدون پروفایل گیم پینگ ثابت روی ۱۲۰ هست اما با پروفایل گیم بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ در نوسانه سرعت هم نصف میشه
iman2919
14-05-2017, 12:09
هزینه رانژه 5 تومنه؟
بله 5 هزار تومان هست!
هنوز درگیر هستی:n02:
بله 5 هزار تومان هست!
هنوز درگیر هستی:n02:
اره
کلن من از شیر شانسام
زنگ زدن از پارس میگن 15 تومن هزینه نصل وراه اندازی باید بدی
مرد مومن 10 روز پیش میگفتی میدادم تازه یادت اومده :-|
بالاخره درخواست رفت مخابرات :-|
با این شانس من ی 2 3 سالی هم مخابرات لفتش میده :n02:
اره
کلن من از شیر شانسام
زنگ زدن از پارس میگن 15 تومن هزینه نصل وراه اندازی باید بدی
مرد مومن 10 روز پیش میگفتی میدادم تازه یادت اومده :-|
بالاخره درخواست رفت مخابرات :-|
با این شانس من ی 2 3 سالی هم مخابرات لفتش میده :n02:
اون رو که به همه میگن ولی نباید قبول کنی چون قانونا فقط باید 5 رانژه بگیرن ( تو جشنواره که کلا راه اندازی رایگان بود و رانژه هم نمیگرفت )
بگو خودم بلدم و از هر شرکتی میگرفتم خودم تنظیم مودم انجام میدادم اگه قبول نکردن به 195 شکایت بزن
خودت پیگیر نباشی کسی به فکرت نیس
72 ساعت رانژه و تخلیه قانونیه
195 تو این مسائل خیلی کار راه اندازه
تجربه خودم با شکایت یا گفتن اینکه شکایت میکنم کار رو پیگیری کردن البته فعلا تا حالا
خدا پدر کسی که 195 رو درست کرد بیامرزه وگرنه شرکتا که ....
AnonymousX
14-05-2017, 14:56
راست میگه هزینه نصب اجباری نیست ولی الان همه شرکتها به طور غیرقانونی دارن هزینه نصب رو دریافت میکنن این 15000 تومان هزینه نصب باید اختیاری باشه اگر کسی بلده خودش نصب میکنه اگر کسی بلد نبود نصاب میاد خونشون و تنظیم میکنه مودمو ... 195 شکایت کنید
feranko724
14-05-2017, 20:10
دوستان من خطم دیروزرو9مگ بستم اولش خوب بود تا 1مگ دانلودمیداد حقیقت پرش لینک دارم چه وقتی گوشی زنگ بزنه چه وقتی خودت بخوای تماس بگیری اسپلینترم زدم فایده نداره دوستان این یعنی اینه باید از9مگ به پائین تربسته شه قبلن رو6مگ بود بدون این مشکلات ولی دانلود650بود قطعی وصلی نداشت دوستان نمیخوام برگردم به همون6مگ به نظرتون رو7مگ ببندم خوبه مطمعنم تا7مگ خطم راحت کشش داره قطع وصل نشه درضمن تو7مگ سرعت دانلودچقدرمیده
محمد7966
14-05-2017, 22:35
دوستان من خطم دیروزرو9مگ بستم اولش خوب بود تا 1مگ دانلودمیداد حقیقت پرش لینک دارم چه وقتی گوشی زنگ بزنه چه وقتی خودت بخوای تماس بگیری اسپلینترم زدم فایده نداره دوستان این یعنی اینه باید از9مگ به پائین تربسته شه قبلن رو6مگ بود بدون این مشکلات ولی دانلود650بود قطعی وصلی نداشت دوستان نمیخوام برگردم به همون6مگ به نظرتون رو7مگ ببندم خوبه مطمعنم تا7مگ خطم راحت کشش داره قطع وصل نشه درضمن تو7مگ سرعت دانلودچقدرمیده
نمیدونم این مشکل برای همه هست یا نه چون من هم خطم رو از 16 مگ و 12 مگ آخر سر به همون 9 مگ منتقل کردم
چون هر وقت با گوشی زنگ میزدیم لینک میپرید و crc هم خطاهاش میرفت بالا و snr هم نوسان میکرد
به خود پشتیبان شرکت بگید چیکار کنم که هنگام تلفن لینک ثابت بمونه و نپره
شاید اگر یک سیم جداگونه از جعبه بکشید بهتر باشه ولی بهتر از خود پشتیبان بپرسید یا بذارید دوستان دیگر جواب بدن یا تایپیک جدید بزنید
چون شاید اگر سیم جدید هم بکشید برای تلفن باز پرش لینک داشته باشید و هزینه اضافی کرده باشید
feranko724
14-05-2017, 23:03
اره خود پشتیبان اون روزگفت میزارم رو9مگ اگرمشکل پرش لینک داشتی تماس بگیربگوبیارم پائین تر بزارم رو8مگ بزارم جالب خود پشتیبان بهم اون روزگفت خط ازاین 6مگ که برات بستن بالاترم تا9مگ ساپورت میکنه ولی اگه پرش لینک داشتی باید پائین تر ببندی من میخوام همین 9مگ داشته باشم یه سیم جداگانه میکشم اسپلینترم میزنم جواب بده خوب میشه
بچه ها من الان خرم از پل گذشته یعنی اکانتم رو دیروز کامل کرد رانژه رو هم فرستاد مخابرات
15 تومن ندمش ؟! مطمئنین غیر قانونیه ؟ چون من گفتم فردا براتون میارم
javad_b76
15-05-2017, 06:30
دوستان من پروفایل گیم رو فعال کردم تاثیری که نداشت هیچ تاثیر منفی هم داشت!! چرا؟ میتونه به مودم ربط داشته باشه؟
بدون پروفایل گیم پینگ ثابت روی ۱۲۰ هست اما با پروفایل گیم بین ۱۱۰ تا ۱۳۰ در نوسانه سرعت هم نصف میشه
سلام.
داداش من پینگم روی 130 40 بود که سرویس گیم رو فعال کردم و اومد روی 85 تا 95 واقعا راضی هستم حرف نداره!
نمایندگی تو 195 جواب داده
فقط سرويس يك ماهه ميخواهند و فرمودند بيشتر25000 تومان در حال حاضر همراهم ندارم كه 23500تومان به نمايندگي بابت هزينه سرويس پرداخت كردند و به ايشان اطلاع داده شده است مابقي هزينه را كه بابت راه اندازي و نصب است بايد بياورند تا كارهايشان كامل انجام شود كه ايشان ديگر نياوردند . روز گذشته با مشترك تماس گرفته شد و مابقي مبلغ را واريز كردند و امروز سرويس آماده به نصب شده از نمايندگي با ايشان تماس گرفته خواهد شد
حالا من اگه پولت دادم !!
بی شرفی هم حدی داره
خودش هیچی نگفت زنگ هم نزد ک پولت کمه در حالیکه نت من 16 هم تخلیه شده بود گفته 19 هم تخلیه شدی
از ی طرفم شیطونه میگه تجدید نظر بزنم !
bigbang0661
15-05-2017, 10:27
دوستان پارس آنلاین، مثه شاتل، هرچند وقت یکبار جشنواره خرید ترافیک داره؟
●●●FDR●●●
15-05-2017, 10:40
دوستان پارس آنلاین، مثه شاتل، هرچند وقت یکبار جشنواره خرید ترافیک داره؟
بله ولی ظاهرا هر وقت دلش بخواد هستش . تصور نمیکنم بازه زمانی مشخصی داشته باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](18).png
سلام
چه سرویسی داری؟؟
سلام دوستان بنده کرج هستم مرکز مخابرات طالقانی ، من خطم یه مقدار سیگنالش ضعیف هست snr آپلود و دانلود جفتش 7 بود اما الان چند وقته آپلود 15 شده ولی دانلود همون 7 هست ، من هر 10 دقیقه نتم واسه 1 دقیقه قطع میشه و یهو میبینی پینگ میشه 300 بعد باید چند بار مودم ریست کنم تا درست شه و حسابی کلافم کرده تلفن هم زنگ بخوره قطعش میکنه حالا میخوام ببینم باید بگم سرعتو بیارن پایین؟
آخه من الان دانلودم روی 260 تا 290 کیلو بایت هست شبانه 5 تا 8 دارم به زور 2 تا 2.5 گیگ میگیرم مسابقه ورزشی دانلود میکنم هر کدومش 2 شب باید بزارم تا دانلود بشه دیگه پاینتر بیارن خیلی کم میشه
الان snr به مخابرات مربوط میشه یا هر شرکت جدا هست؟ یه نفر از پشتیبانی گفت شاید از مرکز دوری اما حدودا زیر 3 کیلومتر با مرکز فاصله دارم فقط میخوام بدونم به کی باید زنگ بزنم واسه snr ضعیف ، سر خط هم دم ساختمان تست کردم فرقی نداشت.
یه چیز یگه هم که میخوام بدونم اینه که تا چند وقت قبل قابل تحمل تر بود اما نزدیک انتخابات خراب تر شده ، برای شما هم همین طور هست؟
feranko724
15-05-2017, 16:45
سلام
چه سرویسی داری؟؟
البته اینم بگم مصرف روزم بالاست 18gbنهایت بر1ماه جواب بده خوب حجمم میشه خرید
2مگ 3ماه 18gb
feranko724
15-05-2017, 17:48
سرویس رو9مگ قطعی وصلی میداد گفتم گذاشت رو8مگ قطعی وصلی نداره سرعت دانلودمم از760کیلوبایت پائین ترنمیاد حتی تا780میره عالی شد:n25:
feranko724
15-05-2017, 17:50
سلام دوستان بنده کرج هستم مرکز مخابرات طالقانی ، من خطم یه مقدار سیگنالش ضعیف هست snr آپلود و دانلود جفتش 7 بود اما الان چند وقته آپلود 15 شده ولی دانلود همون 7 هست ، من هر 10 دقیقه نتم واسه 1 دقیقه قطع میشه و یهو میبینی پینگ میشه 300 بعد باید چند بار مودم ریست کنم تا درست شه و حسابی کلافم کرده تلفن هم زنگ بخوره قطعش میکنه حالا میخوام ببینم باید بگم سرعتو بیارن پایین؟
آخه من الان دانلودم روی 260 تا 290 کیلو بایت هست شبانه 5 تا 8 دارم به زور 2 تا 2.5 گیگ میگیرم مسابقه ورزشی دانلود میکنم هر کدومش 2 شب باید بزارم تا دانلود بشه دیگه پاینتر بیارن خیلی کم میشه
الان snr به مخابرات مربوط میشه یا هر شرکت جدا هست؟ یه نفر از پشتیبانی گفت شاید از مرکز دوری اما حدودا زیر 3 کیلومتر با مرکز فاصله دارم فقط میخوام بدونم به کی باید زنگ بزنم واسه snr ضعیف ، سر خط هم دم ساختمان تست کردم فرقی نداشت.
یه چیز یگه هم که میخوام بدونم اینه که تا چند وقت قبل قابل تحمل تر بود اما نزدیک انتخابات خراب تر شده ، برای شما هم همین طور هست؟
اول باید ازمودمت مطمعن باشی سالم بعد اسپلینتر وسیم درمورد سرعت شبانه که از5تا8هست وباتوجه به سرعت اگرمشکل خطط حل نشد فقط یه رامی مونه تغییرسرویس بدی که تایم رایگان بیشتربشه از3ساعت به5ساعت اینطوری حداقل هرمسابقه ورزشی همون روز میگیری
محمد7966
15-05-2017, 18:59
شما یه عکس از استاتوس مودم بذارید ببینم این snr و فاصله تون چقدره از مرکز
گاهی اوقات هم مشکل از سمت شرکت الکی snr رو بهانه میکنن
shaahani
15-05-2017, 21:16
منم خطم رو 16مگ بود یه 8-9 ماه باهاش راحت کار میکردم یه روز بارونی شد بعد اون دو سه روز دائم قطع و وصلی داشتم نویز رو نگاه کردم و پشتیبانی هم نویز چک کرد بالا بود.
گفتم آوردنش رو 9 مگ دریافت یک مگ ارسال ؛ عالی شد دیگه قطع نشد .
شبش خود پشتیبانی بهم زنگ زد :n04: گفت کیفیت خط عالی شده و نویز نداری ، 16 مگش کنم ؟ منم گفتم نه لازم ندارم بیشتر از این پهنای باند.
بازی میکنیم آخه ؛ سرویس گیمینگ روی خطم فعال کردن عالی شده ؛ حرف نداره واسه بازی
یعنی قبل این یکی دو سال که اومدم رو پارس آنلاین دیگه واقعا خسته شده بودم از بس ISP عوض کرده بودم .
همشون گند بودن هیچکدوم درست حسابی جواب بازی ها رو نمیداد ؛ فقط حدود 6 سال پیش یه ISP دیگه بود مشهد به اسم گلدنت اونم خوب بود ؛ اما منی که این همه واسه نت خرج میکنم دیگه زیر خرج قیمت ترافیکش مونده بودم ؛ بیش از حد تصور گرون بود و فرت و فرت هم ترافیک تموم میشد :n08:
mehrdadb3
15-05-2017, 21:29
سلام
پارس انلاین سیسمتمی مثل شاتل و اسیاتک داره که بشه فایل از دیتاسنترش دانلود کرد بدون کم شدن حجم؟
shaahani
15-05-2017, 21:58
نویز خیلی وقت ها داخلی هست باید مودم رو سرخط تست کنی.
من که از در حیاط تا خود مودم یک کابل یک تیکه کشیدم بدون هیچ اتصالی , اونم نه کابل تلفن .... کابل شیلددار برق با قطر بالا :n08:
واقعا تاثیر گذار بود و کیفیت خط چندبرابر شد ؛ البته تلفن خودش یه مسئله حساب میشه ؛ وقتی تماس تلفنی برقرار میکنی یک قسمت از پهنای باند عبور برای مکالمه گرفته میشه ... اونم مقدار زیادیش
پیشنهاد من در درجه اول اینه که اصلا روی خطی که به اینترنت وصل کردی ؛ تلفن نذاری ... اسپلیتر و اینا رو هم بیخیال شو ، ... کابل مستقیم از دم در به مودم.
برای تماس از یک خط دیگه یا موبایل ؛ یا تماس های اینترنتی استفاده کن.
اگه همچنان میخوای پهنای باندت رو حفظ کنی و از تلفنم استفاده کنی .
دو راه داری یا اینکه تحمل کنی ؛ هربار که تلفن زنگ میخوره و یا تماسی برقرار میکنی ؛ لینک ارتباط اینترنتت قطع بشه و بعد از اتمام تماس دوباره وصل شی.
یا اینکه پهنای باندت رو کامل پایین بیاری که قطع ارتباط با ISP نداشته باشی.
feranko724
15-05-2017, 22:00
منم خطم رو 16مگ بود یه 8-9 ماه باهاش راحت کار میکردم یه روز بارونی شد بعد اون دو سه روز دائم قطع و وصلی داشتم نویز رو نگاه کردم و پشتیبانی هم نویز چک کرد بالا بود.
گفتم آوردنش رو 9 مگ دریافت یک مگ ارسال ؛ عالی شد دیگه قطع نشد .
شبش خود پشتیبانی بهم زنگ زد :n04: گفت کیفیت خط عالی شده و نویز نداری ، 16 مگش کنم ؟ منم گفتم نه لازم ندارم بیشتر از این پهنای باند.
بازی میکنیم آخه ؛ سرویس گیمینگ روی خطم فعال کردن عالی شده ؛ حرف نداره واسه بازی
یعنی قبل این یکی دو سال که اومدم رو پارس آنلاین دیگه واقعا خسته شده بودم از بس ISP عوض کرده بودم .
همشون گند بودن هیچکدوم درست حسابی جواب بازی ها رو نمیداد ؛ فقط حدود 6 سال پیش یه ISP دیگه بود مشهد به اسم گلدنت اونم خوب بود ؛ اما منی که این همه واسه نت خرج میکنم دیگه زیر خرج قیمت ترافیکش مونده بودم ؛ بیش از حد تصور گرون بود و فرت و فرت هم ترافیک تموم میشد :n08:
کارخوبی کردی من خودم 9مگ کردم دیدم بعد 2روزخطم جواب نمیده اوردم رو8مگ الان عالی قطع وصلیم نداره
feranko724
15-05-2017, 22:11
نویز خیلی وقت ها داخلی هست باید مودم رو سرخط تست کنی.
من که از در حیاط تا خود مودم یک کابل یک تیکه کشیدم بدون هیچ اتصالی , اونم نه کابل تلفن .... کابل شیلددار برق با قطر بالا :n08:
واقعا تاثیر گذار بود و کیفیت خط چندبرابر شد ؛ البته تلفن خودش یه مسئله حساب میشه ؛ وقتی تماس تلفنی برقرار میکنی یک قسمت از پهنای باند عبور برای مکالمه گرفته میشه ... اونم مقدار زیادیش
پیشنهاد من در درجه اول اینه که اصلا روی خطی که به اینترنت وصل کردی ؛ تلفن نذاری ... اسپلیتر و اینا رو هم بیخیال شو ، ... کابل مستقیم از دم در به مودم.
برای تماس از یک خط دیگه یا موبایل ؛ یا تماس های اینترنتی استفاده کن.
اگه همچنان میخوای پهنای باندت رو حفظ کنی و از تلفنم استفاده کنی .
دو راه داری یا اینکه تحمل کنی ؛ هربار که تلفن زنگ میخوره و یا تماسی برقرار میکنی ؛ لینک ارتباط اینترنتت قطع بشه و بعد از اتمام تماس دوباره وصل شی.
یا اینکه پهنای باندت رو کامل پایین بیاری که قطع ارتباط با ISP نداشته باشی.
ممنون از راهنمائیتون نه قابل تامل بود ولی خودم خواستم تندتند قطع وصل نشه درموردتلفنم خودم نه خونه استفاده میشه نمیشه کاریش کردباید کنار اومد جالب رو8مگ جواب داد خود پشتیبانی گفت همون 9مگ باید جواب میداد اگرم پرش لینک داری صدرصد به سیم کشی خودت مربوط میشه حالا چیزی نمیشه فوقش 150 کیلوبایت سرعت دانلود کمتر میشه دیگه بهتر ازاینه که باهرزنگ قطع وصل شه
shaahani
15-05-2017, 22:23
سلام
پارس انلاین سیسمتمی مثل شاتل و اسیاتک داره که بشه فایل از دیتاسنترش دانلود کرد بدون کم شدن حجم؟
خیر در حال حاضر ؛ چنین سرویسی روی پارس آنلاین فعال نیست.
خدمات دیتاسنتر دارن اما فعلا امکان تلویزیون اینترنتی و غیره فراهم نشده ، اما برای پیگیری به من یک شماره تماس دادن که در ساعت اداری باید تماس گرفته بشه و در مورد این سرویس باهاشون صحبت کنم.
صدای مشتریان:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره ارتباط اصلی تماس:
1585
شما یه عکس از استاتوس مودم بذارید ببینم این snr و فاصله تون چقدره از مرکز
گاهی اوقات هم مشکل از سمت شرکت الکی snr رو بهانه میکنن
خدمت شما ، مودم من ضریب یک دهم نشون میده 140 = 14
الان چون صبح هست یکم نویزش کم میشه اما عصر و شب همون 7 هست برای دانلود ، موقع قطعی هم چک کردم دان استریم منفی 4 دهم بود اما اپ استریم 16 بود ، مودم نو هست و اسپلیتر خود مودم که باهاش بود رو وصل کردم
karwan125
16-05-2017, 08:10
خیر در حال حاضر ؛ چنین سرویسی روی پارس آنلاین فعال نیست.
خدمات دیتاسنتر دارن اما فعلا امکان تلویزیون اینترنتی و غیره فراهم نشده ، اما برای پیگیری به من یک شماره تماس دادن که در ساعت اداری باید تماس گرفته بشه و در مورد این سرویس باهاشون صحبت کنم.
صدای مشتریان:
شماره ارتباط اصلی تماس:
1585
این شماره تماس 82208888-021 مال کدوم واحد هست ؟؟
چون من تماس گرفتم وصل شد به واحد تلفن بین اللمل .
سلام
استریم خط رو روی 6 مگابیت هم میتونن قرار بدن ؟
چون از من روی 9 بود چون نویز داشت گفتم کمش کنن ک اوردن روی 4 !!!
محمد7966
16-05-2017, 08:26
خدمت شما ، مودم من ضریب یک دهم نشون میده 140 = 14
نگاه کنید شما مودلاسیون رو هم گذاشتید روی g.dmt
قبلا روی adsl2pius که بود هم قطعی داشته؟
به نظر میاد پارس آنلاین پهنای شما رو روی 4 مگ گذاشته که خط نکشیده چون روی مودلاسیون g.dmt هست و پهنای خط روی 2.5 مگ یعنی بیشتر از 2 مگ
میراییتون هم خوبه،خط تا 5،6 مگ هم کشش داره شاید هم بیشتر ولی نویز نمیذاره
شما که میگید در جعبه تست کردید دقیقا کجا تست کردید؟دم جعبه مخابراتی که تو کوچه هست تست کردید؟
چون خونه های آپارتمانی که دیدم ظاهرا یک جعبه داخل خود آپارتمان هست که بعضیا همونجا تست میکنند ولی خونه های ویلایی یا حیاط دار دم جعبه مخابراتی که تو کوچه هست تست میکنند
شما دم جعبه مخابراتی کوچه هم تست کردید؟
در کل چندتا راه پیشنهادی دارم
1-مودلاسیون رو بذارید روی adsl2++ و ببینید قطعی دارید با نه که به احتمال زیاد قطعی داشته باشید
2-به پارس بگید پهنای منو بذار روی 2 مگ اینطوری قطعی ندارید و در عوض هم سرعت دانلودتون میفته روی 256 کیلو
3-باید از دم جعبه مخابراتی تو کوچه تست کنید که این ممکنه براتون سخت باشه
- - - Updated - - -
سلام
سلام
آره 6 مگ هم دارند
سلام
آپ استریم رو چن بود اگه یک هس بگو بزارن رو 800 یا 500
شاتل اول دانلود رو 16 میذاشت آپلود 700 - هر موقع هم زنگ میزدی پشتیبانی سریع چه چت و چه تلفنی سرعت خط رو بالا یا پایین میبرد
ولی پارس 48 یا 72 ساعت میگه مودم رو خاموش نکن - پشتیبانی هم میگه اختیار تغییر سرعت رو ندارم
از نظر پنل هم شاتل ریز کارکرد رو بهتر و سریعتر نشون میداد
بعد ثبت نام هم وقتی مودم لینک رو گرفت زنگ زدم که اینترنت استارت بزنه و یوزر پس بده - میگفتن هنوز چن تا کار مونده و بعد فرستادن پیامک فعال میشه
ولی شاتل بعد گرفتن لینک با یه تلفن زدن همون موقع یوزر پس رو داد و اینترنت رو استارت زد
چت آنلاین پارس هم فقط واسه فروشه - کلا از این نظرها پارس خیلی عقبتر از شاتله
ولی خوبیش فعلا همون مصرف منصفانه هس که حتی تو نامحدود هم از شاتل بهتره
خلاصه سرویس دهنده خوب فعلا وجود نداره و انتخاب بین بد و بدتره
سلام دیروز داشتم تعرفه ها پارس رو نگاه میکردم که چشمم خورد به یه تعرفش
2 مگ ترافیگ بین المللی 10 یا 15 گیگ بود و ترافیک داخلی نا محدود !!! که 25 هزار تومن بود !
واقعا ترافیکه داخلیش نامحدوده ؟ کسی این سرویسو تست کرده ؟ سرعت دانلودش چنده ؟
خب اینطوری که با یه وی پی ان ایران ترافیکش بین المللی میشه !!! ؟
shaahani
16-05-2017, 19:40
این شماره تماس 82208888-021 مال کدوم واحد هست ؟؟
چون من تماس گرفتم وصل شد به واحد تلفن بین اللمل .
من در قسمت صدای مشتری از روی وب سایت نظر خودم رو در مورد اضافه کردن تلویزیون اینترنتی اعلام کردم
بعد فردا صبحش با این شماره تلفن تحت عنوان صدای مشتری با من تماس گرفته شد :
و من توضیحات بیشتری دادم ؛ بعد گفتن این بخش مستقیم به مدیریت متصل هست و ما پیشنهاد شما رو به مدیریت منتقل میکنیم تا با انجامش جلب رضایت شما حاصل بشه.
shaahani
16-05-2017, 19:54
بعد پر کردن فرم پیشنهادات در وب سایت بخش صدای مشتری ؛ فرداش با این شماره با من تماس گرفتن و منم اطلاعات بیشتری در مرود تلویزیون اینترنتی دادم.
گفتن این بخش ارتباط مستقیم با مدیریت داره و ما پیشنهادتون رو مطرح میکنیم تا بعد از امکان سنجی فعال بشه و جلب رضایت شما صورت بگیره.
021-822080000
سلام دیروز داشتم تعرفه ها پارس رو نگاه میکردم که چشمم خورد به یه تعرفش
2 مگ ترافیگ بین المللی 10 یا 15 گیگ بود و ترافیک داخلی نا محدود !!! که 25 هزار تومن بود !
واقعا ترافیکه داخلیش نامحدوده ؟ کسی این سرویسو تست کرده ؟ سرعت دانلودش چنده ؟
خب اینطوری که با یه وی پی ان ایران ترافیکش بین المللی میشه !!! ؟
سلام من سرویس دو مگ ۲۰ گیگ دارم راحت شبانه ۲۰ گیگ دریافت می کنم
سرویس 1مگ نامحدود هم داشتم سرعت ۴۰۰ الی ۵۰۰ میباشد
سلام من سرویس دو مگ ۲۰ گیگ دارم راحت شبانه ۲۰ گیگ دریافت می کنم
سرویس 1مگ نامحدود هم داشتم سرعت ۴۰۰ الی ۵۰۰ میباشد
تاتوزا تو که مخابرات داری !!!
به نقل از یه آشنا اشتباه جواب تو را دادم جواب پست های قبله یه نفر گفت واسم سوال کن
shk021051
17-05-2017, 10:25
منهم همین مشکل قطعی دوستمون رو دارم تا حالا چند بار rate بالا پایین کرده از 9 مگ تا 2 مگ تست کردم ولی درست نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
منهم همین مشکل قطعی دوستمون رو دارم تا حالا چند بار rate بالا پایین کرده از 9 مگ تا 2 مگ تست کردم ولی درست نشده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مودلاسیون مودم بزار g.dmt خط استیبل تر میشه
بعد پر کردن فرم پیشنهادات در وب سایت بخش صدای مشتری ؛ فرداش با این شماره با من تماس گرفتن و منم اطلاعات بیشتری در مرود تلویزیون اینترنتی دادم.
گفتن این بخش ارتباط مستقیم با مدیریت داره و ما پیشنهادتون رو مطرح میکنیم تا بعد از امکان سنجی فعال بشه و جلب رضایت شما صورت بگیره.
021-822080000
دوستان ما هم فرم پر کنیم
شاید تلویزیون اینترنتی اضاف کردن
e30punisher
17-05-2017, 18:56
دوستان، این سرویس گیم چطوری باید فعال کرد یا خریداری کرد؟ تو منو کاربری هرچی گشتم اسمی از گیم یا بازی نبرده راهنماییم کنید لطفا:n03:
دوستان، این سرویس گیم چطوری باید فعال کرد یا خریداری کرد؟ تو منو کاربری هرچی گشتم اسمی از گیم یا بازی نبرده راهنماییم کنید لطفا:n03:
با پشتیبانی تماس بگیرید
021-822080000
اگه مثل این طرح رو بتونن بزارن خوبه >>>> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
feranko724
17-05-2017, 22:33
سلام دوستان من بعداز تست سرویس پارس انلاین تصمیم گرفتم 6ماه شایدم 1ساله تمدید کنم 2 سوال پیش اومد برام اگر من سرویس 6ماه یا1ساله128 تمدیدکنم امکان داره با تماس با پشتیبانی خطم رو ارتقا بدن یکی ازدوستان توهمین تایپک پارس انلاین گفته بود پارس انلاین کاری نداری چه سرویسی میگیری 128یا2مگ خط کشش داشته باشه سرعت روارتقا میدن راسته یانه سوال اصلی 2 اگرهر تغییری توی بسته های جدیدشون پیش بیادکه بخوان شبانه رو بردارن یا 1/3یاهرچیزدیگری کنند درطول این 1سال تمدید سرویس من چون سرویس من باشرایط گذشته تمدیدشد اعتبار داره و شامل همان شبانه بدون محدودیت خواهد شد تا اتمام سرویس یانه ممنون از دوستان راهنمائی کنند باید 3روزدیگرتمدیدکنم
محمد7966
17-05-2017, 23:13
سلام دوستان من بعداز تست سرویس پارس انلاین تصمیم گرفتم 6ماه شایدم 1ساله تمدید کنم 2 سوال پیش اومد برام اگر من سرویس 6ماه یا1ساله128 تمدیدکنم امکان داره با تماس با پشتیبانی خطم رو ارتقا بدن یکی ازدوستان توهمین تایپک پارس انلاین گفته بود پارس انلاین کاری نداری چه سرویسی میگیری 128یا2مگ خط کشش داشته باشه سرعت روارتقا میدن راسته یانه سوال اصلی 2 اگرهر تغییری توی بسته های جدیدشون پیش بیادکه بخوان شبانه رو بردارن یا 1/3یاهرچیزدیگری کنند درطول این 1سال تمدید سرویس من چون سرویس من باشرایط گذشته تمدیدشد اعتبار داره و شامل همان شبانه بدون محدودیت خواهد شد تا اتمام سرویس یانه ممنون از دوستان راهنمائی کنند باید 3روزدیگرتمدیدکنم
سلام
آره سرویس های محدود پارس همه شون تا 16 مگ هم قابل ارتقا هست اگر خط بکشه
در طول سرویس اگر شبانه 1/3 بشه باز تغییری ایجاد نمیشه چون برای 1 سال سرویس خریداری کردید و تا پایان یک سال شبانه نامحدود دارید
feranko724
17-05-2017, 23:28
سلام
آره سرویس های محدود پارس همه شون تا 16 مگ هم قابل ارتقا هست اگر خط بکشه
در طول سرویس اگر شبانه 1/3 بشه باز تغییری ایجاد نمیشه چون برای 1 سال سرویس خریداری کردید و تا پایان یک سال شبانه نامحدود دارید
بس باخرید سرویس یجوری بهت تهود دارن تغییریم توبسته های جدیدشون اعمال کنند شامل سرویس من نمیشه ممنون از راهنمائیتون
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی تلفن خونه رو برمیداریم اینترنت قطع میشه! کسی میدونه علت چیه؟
feranko724
19-05-2017, 00:42
دوستان من یه مشکلی دارم وقتی تلفن خونه رو برمیداریم اینترنت قطع میشه! کسی میدونه علت چیه؟
مشکل خط هست کشش نداره وخیلی عوامل دیگه مثل سیم کشی روچندمگ هستش خط
javad_b76
19-05-2017, 03:02
برای تلفن و مودم اسپلیتر بذارید.
روی پریز های متفاوت تلفن رو وصل و تست کنید.
AmirHA2008
19-05-2017, 08:08
روی همه تلفن هایی که به خط وصل هستن و مودم اسپلیتر بذارید
ترجیحا از اسپلیتر دی لینک استفاده کنین
منم مشکل شما رو داشتم فقط با اسپلیتر دی لینک مشکلم حل شد
مشکل خط هست کشش نداره وخیلی عوامل دیگه مثل سیم کشی روچندمگ هستش خط
این وضعیت خط هست، پروفایل گیم هم فعاله
برای تلفن و مودم اسپلیتر بذارید.
روی پریز های متفاوت تلفن رو وصل و تست کنید.
هم اسپلیتر دارن هردو و هم به پریز های مختلف وصل کردم. فقط سیمی که به تلفن وصله طولانیه حدود 10 متر نمیدونم ربطی داره یا نه
javad_b76
19-05-2017, 14:10
هم اسپلیتر دارن هردو و هم به پریز های مختلف وصل کردم. فقط سیمی که به تلفن وصله طولانیه حدود 10 متر نمیدونم ربطی داره یا نه
اوه اوه.
داداش خط افتضاحهه!!
خیلی نویز داری شما. اگر سرعت مهم نیست براتون بگین روی 2 مگ ببندن یا 4 مگ حداقل snr بره بالای 10 قطعی نداشته باشین.
AnonymousX
19-05-2017, 14:39
Snr بالای 10 لازم نیست این چیزا رو شرکتها برای فریب مشتریها میگن snr شما بالای 6 باشه مشکلی نیست ... اگر بین 9 و 10 باشه که دیگه اصلا مشکلی نیست
مودلاسیون افتضاحه
بزارید g.dmt فک کنم اس ن ار 5 6 تا بیاد بالا
درود به همه دوستان ، یکی از عزیزان که روی سرویسش پروفایل گیم فعال داره اگر براش زحمتی نیست پینگ این ای پی ها رو بگیره ممنونش میشم
8.8.8.8
216.58.201.110
94.250.199.171
159.153.234.54
درود به همه دوستان ، یکی از عزیزان که روی سرویسش پروفایل گیم فعال داره اگر براش زحمتی نیست پینگ این ای پی ها رو بگیره ممنونش میشم
8.8.8.8
216.58.201.110
94.250.199.171
159.153.234.54
3 تای اول 100 الی 110
آخری 200
سلام
snr خط من ب شدت نوسان داره
کسی تجربه چنین مشکلی رو داری ؟ چجوری میشه حلش کرد؟
محمد7966
20-05-2017, 09:37
سلام
snr خط من ب شدت نوسان داره
کسی تجربه چنین مشکلی رو داری ؟ چجوری میشه حلش کرد؟
سلام
آره من بارها تجربه اش کردم
اگر لینک نمی پره مشکلی نیست باهاش بساز ولی اگر لینک بپره و رو اعصاب باشه حتما زنگ بزنید به 02182208383
دوستمون آقای karwan125 بیشتر میدونن که کجا باید زنگ زد و چی به پشتیبانشون گفت چون به بعضیا بگید متوجه نمیشن که چیکار باید کرد
AnonymousX
20-05-2017, 15:13
منم مشکل نوسان شدید SNR دارم مثلا یهو از 13 میره رو 5 و لینک میپره ... چرا اینطوریه پارس انلاین ؟ با همین خط رو مخابرات بودم 6 مگابیت راحت میکشید و SNR هم تقریبا ثابت بین 9و10 بود ...الان سرویس 128 نامحدود دارم خطو رو 2 مگ بستن درست شد قبلا رو 4 مگ بود لینک میپرید !
AnonymousX
20-05-2017, 15:31
البته بگم الان هم با اینکه SNR شده 17 باز هم نوسان داره مثلا یهو از 17 میره رو 8 .... ولی لینک نمیپره چون SNR زیر 6 نمیاد !!!
feranko724
20-05-2017, 16:03
برمن نوسان داره ولی زیر9نمیاد هیچ مشکلی هم ندارم ازبابت پرش لینک اینا الانم اینطوری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی دوستان اینا چراجشنواره نمیذارن مثل شرکت های دیگه من هنوز تصمیم نگرفتم چه سرویسی بگیرم
880446534
21-05-2017, 13:29
مودلاسیون افتضاحه
بزارید g.dmt فک کنم اس ن ار 5 6 تا بیاد بالا
میشه انواع مودولاسیون ADSL رو بگین؟؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
میشه انواع مودولاسیون ADSL رو بگین؟؟؟
Sent from my C5303 using Tapatalk
3 حالت عرفش
g.dmt
adsl2
adsl2+
هست
که برای خط هایی ک نویز دارند بهترینشون g.dmt هست
AnonymousX
21-05-2017, 19:11
یه مشکل دارم کسی میدونه چجور باید حلش کرد ؟ وقتی تلفن زنگ میخوره لینک میپره ! خط من 6 مگ کشش داره رو 2 مگ بستن خطو باز هم قط میشه ! قبل از پارس انلاین مخابرات داشتم که به هیچ عنوان حتی یک بار وقتی تلفن زنگ میخورد لینک نمیپرید ! با مخابرات ریت خط روی 6 مگ بود و حتی ده بارم تلفن زنگ میخورد قط نمیشد! ولی پارس نمیدونم چرا اینجوریه پشتیبانیش هم که جواب درستی بهم نمیده میگه مشکل از اسپیلیترو سیم کشیو ایناس ! ضمنا بگم سیم مخابرات مستقیم از پست مخابراتی داخل کوچه به مودم وصله
سلام
موقعی کسی با تلفن حرف میزنه لینک من میپیره !
حتی اگه فقط تلفن رو برداره و ب جایی زنگ نزنه !!!!
یه مشکل دارم کسی میدونه چجور باید حلش کرد ؟ وقتی تلفن زنگ میخوره لینک میپره ! خط من 6 مگ کشش داره رو 2 مگ بستن خطو باز هم قط میشه ! قبل از پارس انلاین مخابرات داشتم که به هیچ عنوان حتی یک بار وقتی تلفن زنگ میخورد لینک نمیپرید ! با مخابرات ریت خط روی 6 مگ بود و حتی ده بارم تلفن زنگ میخورد قط نمیشد! ولی پارس نمیدونم چرا اینجوریه پشتیبانیش هم که جواب درستی بهم نمیده میگه مشکل از اسپیلیترو سیم کشیو ایناس ! ضمنا بگم سیم مخابرات مستقیم از پست مخابراتی داخل کوچه به مودم وصله
اسپیلتر رو عوض کن با یه مودم دیگه هم تست کن.نشد برو یقه مخابرات منطقه رو بگیر
AnonymousX
21-05-2017, 23:46
اسپیلیتر مودم عوض کردم فایده نداره ! خیلیای دیگه هم همین مشکل منو دارن فک نکنم مشکل از مرکز مخابرات باشه ! با های وب و مخابرات همچین مشکلاتی نداشتم اخه ..:n40:
دوستان الان پارس آنلاین سرویسی داره که دانلود شابنه و سرعت روزانه خوب داشته باشه؟
AnonymousX
22-05-2017, 18:38
سلام پشتیبانی پارس میگه اگه تلفنتون زنگ میخوره و نت قط میشه باید تلفنو به پریز جداگانه وصل کنید و یک میکروفیلتر هم سر راهش قرار بدید ! کسی این کارو انجام داده که مشکلش حل شده باشه؟
karwan125
22-05-2017, 18:48
سلام پشتیبانی پارس میگه اگه تلفنتون زنگ میخوره و نت قط میشه باید تلفنو به پریز جداگانه وصل کنید و یک میکروفیلتر هم سر راهش قرار بدید ! کسی این کارو انجام داده که مشکلش حل شده باشه؟
درست ش اینکه اینترنت و تلفن روی یک پریز تلفن نباشه ...
طی این هفته اخیر اگر چند صفحه اخر همین تاپیک رو بخونید 90% کاربران مشکل افت کیفیت SNR و قطع و وصلی داشته اند ..
مشکل از سمت پارس آنلاین هست و طبق تجربه چندین ساله که با این شرکت ISP دارم اوایل تابستون ها این مشکل به وجود میاد ..
سلام
دوستان الان از شاتل سرویس میگیرم تا قبل از عید خیلی راضی بودم ازش هم سرعتم تا 16 مگ باز بود... هم پینگم خیلی خوب بود
از بعد از عید سرعتم رو به بهونه مرکز مخابراتی آوردن رو 9 مگ پینگم هم حالت عادی 160 به بالاست بعضی موقع ها تا 200 هم میاد بالا ماشالله نمیفهمم چطوری هم از حجمم کم میکنه !!!!
قبل از شاتل پارس داشتم تا موقعی که شبانشو برداشت کردش نیم بها تخلیه کردم
حالا دوستانی که پارس دارن ... برا 16 مگ بامبول در نمیارن؟؟!!
از پینگ راضی هستین؟؟!!
حجم خوریش کمه؟؟!! (همه isp ها که تقریبا دزد هستن ):n29:
خلاصه دوباره جمع کنم شاتلو بیام پارس
2__3 روز دیگه قردادم تمومه خلاصه اگه به نظرتون ارزش داره بگین که تا زوده تخلیه رو بزنم!!
یه راهمایی بکنین ممنون میشم:n12:
محمد7966
23-05-2017, 11:42
برای من برای چندمین بار نوسان snr شروع شده و پرش لینک هم دارم
همش هم حرفای تکراری،اسپلیترو جدا کن ،تلفن رو جدا کن و ازین حرفا
جالبه پارسال همین موقع هم نوسان داشتم و بعد از چندماه پشتیبانشون حلش کرده ولی الان بهشون میگم ببینید پشتیبانتون چیکار کرده که مشکل پارسال من حل شده ولی باز هم جوابهای تکراری میدن
کسی راه حلی نداره برای حل این مشکل پارس؟؟
MOHAMMAD2010
23-05-2017, 11:43
برای من برای چندمین بار نوسان snr شروع شده و پرش لینک هم دارم
همش هم حرفای تکراری،اسپلیترو جدا کن ،تلفن رو جدا کن و ازین حرفا
جالبه پارسال همین موقع هم نوسان داشتم و بعد از چندماه پشتیبانشون حلش کرده ولی الان بهشون میگم ببینید پشتیبانتون چیکار کرده که مشکل پارسال من حل شده ولی باز هم جوابهای تکراری میدن
کسی راه حلی نداره برای حل این مشکل پارس؟؟
اقا یه مودم با چیپ برودکام بگیر خیال خودتو از پرش لینک راحت کن
محمد7966
23-05-2017, 11:50
دوستانی که پرش لینک دارند آیا مودمشون عین من دی لینک یا با ایسوس و تی پی لینک هم پرش لینک دارند؟
گفتم شاید تنظیمات شرکت با مودم های دی لینک مچ نمیشه درست و حسابی
AnonymousX
23-05-2017, 11:58
دی-لینک 2740 U رنگ مشکی چیپش چیه ؟ realtek یا broadcom ??
بعید میدونم با تعویض مودم هم مشکل نوسان SNR حل بشه وقتی مشکل از سمت پارس باشه هیچ چیزی جز خود پارس نمیتونه حلش کنه ..
محمد7966
23-05-2017, 12:02
دی-لینک 2740 U رنگ مشکی چیپش چیه ؟ realtek یا broadcom ??
بعید میدونم با تعویض مودم هم مشکل نوسان SNR حل بشه وقتی مشکل از سمت پارس باشه هیچ چیزی جز خود پارس نمیتونه حلش کنه ..
اتفاقا مودم من هم 2740 دی لینک،چیپش هم realtek
البته باید ببنید ورژنش چیه،چون 2740 یه ورژنی داره که چیپش برادکامه،تو خود قسمت snr زده چیپش ریلتیک
آره ربطی به مودم نداره و گرنه من که 9 ماه مشکل نوسان نداشتم الان دوباره برام ظاهر شده
AnonymousX
23-05-2017, 12:20
نگا کردم داخل مودم نوشته RETK که فک کنم ریلتکه چیپش ! H/W A1 هست مودم من .. خیلی خوبه مودمش مشکلی ندیدم ازش به جز اینکه بعد از دو سه روز که مودم روشن باشه وایفای قط میشه و باید مودمو خاموش روشن کنی تا درست بشه .. این مشکلم با اپدیت نرم افزار مودم حل شد ...
محمد7966
23-05-2017, 17:14
فکر کنم مشکل نوسان snr رو برام حل کرده باشن
خلاصه اگر مشکلی داشتید زنگ بزنید به صدای مشتری پارس آنلاین به شماره 02182208000
feranko724
23-05-2017, 17:19
دوستان من هم خطم رو9مگ بسته شد مشکل پرش لینک داشتم با تغییرات درتنظیمات مودم این مشکل برای من که حل شد بدون کاهش سرعتم نتم تنظیمات درمودم خودش خیلی مهم الان گوشی روبرمیدارم وزنگم میخوره نتم قطع نمیشه
سلام
دوستان الان از شاتل سرویس میگیرم تا قبل از عید خیلی راضی بودم ازش هم سرعتم تا 16 مگ باز بود... هم پینگم خیلی خوب بود
از بعد از عید سرعتم رو به بهونه مرکز مخابراتی آوردن رو 9 مگ پینگم هم حالت عادی 160 به بالاست بعضی موقع ها تا 200 هم میاد بالا ماشالله نمیفهمم چطوری هم از حجمم کم میکنه !!!!
قبل از شاتل پارس داشتم تا موقعی که شبانشو برداشت کردش نیم بها تخلیه کردم
حالا دوستانی که پارس دارن ... برا 16 مگ بامبول در نمیارن؟؟!!
از پینگ راضی هستین؟؟!!
حجم خوریش کمه؟؟!! (همه isp ها که تقریبا دزد هستن ):n29:
خلاصه دوباره جمع کنم شاتلو بیام پارس
2__3 روز دیگه قردادم تمومه خلاصه اگه به نظرتون ارزش داره بگین که تا زوده تخلیه رو بزنم!!
یه راهمایی بکنین ممنون میشم:n12:
یه حرفی کمکی پیزی میکنین من تکلیفمو بدونم
2_3 روز دیگه سرویسم تمومه که ببینم میخوام تخلیش کنم یا تمدید کنم
محمد7966
23-05-2017, 23:23
یه حرفی کمکی پیزی میکنین من تکلیفمو بدونم
2_3 روز دیگه سرویسم تمومه که ببینم میخوام تخلیش کنم یا تمدید کنم
برای 16 مگ مشکلی نیست،خط بکشه میذارن ولی من که داشتم وقتی تلفن رو برمی داشتم لینک می پرید و فایده نداشت و آخر سر برگشتم به همون 9 مگ
شبانه رایگان داره 3 ماه پیش یه سرویس 6 ماه گرفتم که شبانه رایگان داره از ساعت 2 تا 7،الان رو شما یه چک کنید ببینید هنوز سرویس شبانه رایگان داره یا برداشته؟که ظاهرا سرویس شبانه رایگان رو هنوز هم داره
پینگ هم خبر ندارم چطوریاست چون خیلی اهل بازی نیستم خیلی چک نمیکنم
ولی برای دانلود شبانه خوبه و از شاتل ظاهرا بهتره چون شاتل محدود میکنه ولی پارس تو این 3 ماهی که داشتم اصلا منو محدود نکرد
تا مودم خاموش روشن نکنی ترافیک کم نمیشه؟؟؟!
چقد مسخره :/
تا مودم خاموش روشن نکنی ترافیک کم نمیشه؟؟؟!
چقد مسخره :/
بنظرتون صدا مشتری شکایت کنم درستش میکنن ؟!
محمد7966
24-05-2017, 11:59
بنظرتون صدا مشتری شکایت کنم درستش میکنن ؟!
بعید میدونم
فکر کنم برای همه اینطوریه،برای من هم اینطوریه
البته نیازی نیست که حتما مودم خاموش بشه،چون من دیدم بدون خاموش و روشن کردن مودم هم از ترافیک کم کرده ولی به ندرت اتفاق افتاده
مودم رو گذاشتم روی مودلاسیون g.dmt خیلی خوب بود مشکل لینک پریدن هم با برداشتن تلفن حل شد ولی نمیدونم چرا بعد از یکی دو روز دیگه روی این مدلاسیون لینک نمیگیره :| فقط روی T1.413 لینک میگیره که روی اونم با برداشتن تلفن لینک میپیره :| مشکل نوسان Snr هم دارم که از 10 تا نزدیک 6 میره بعضی وقتا هم باعث پریدن لینک میشه :| عجب داستانی داریم با پارس والا روی شاتل از این مشکلات نبود
سرویس گیم هم فعال بود امروز خود به خود غیرفعال شده :|
مودم رو گذاشتم روی مودلاسیون g.dmt خیلی خوب بود مشکل لینک پریدن هم با برداشتن تلفن حل شد ولی نمیدونم چرا بعد از یکی دو روز دیگه روی این مدلاسیون لینک نمیگیره :| فقط روی T1.413 لینک میگیره که روی اونم با برداشتن تلفن لینک میپیره :| مشکل نوسان Snr هم دارم که از 10 تا نزدیک 6 میره بعضی وقتا هم باعث پریدن لینک میشه :| عجب داستانی داریم با پارس والا روی شاتل از این مشکلات نبود
زنگ بزن پشتیبانی بگو از اونور هم تیک مودلاسیون g.dmt رو بزارن
احتمالن تیکش رو برداشتن برا همین لینک نمی گیره !
مثلن از من الان روی adsl2+ لینک نمیگیره !
- - - Updated - - -
بعید میدونم
فکر کنم برای همه اینطوریه،برای من هم اینطوریه
البته نیازی نیست که حتما مودم خاموش بشه،چون من دیدم بدون خاموش و روشن کردن مودم هم از ترافیک کم کرده ولی به ندرت اتفاق افتاده
تا ای پی عوض نشه حجم کم نمیشه !
afshinworld
24-05-2017, 20:03
همچنان به دنبال سرویس میگردم. خخخخخ :n02::n02::n02:
دوستانی که پارس آنلاین دارید .قیمت خرید حجم اضافه چقدره؟
هرچی تو سایتش گشتم پیدا نکردم فقط سرویس هاشو گذاشته.
poria_sola
25-05-2017, 08:40
سلام دوستان من طرح صبحانه اسیاتکی داشتم یک ساله از 6 تا 10 صبح رایگان
غیر اونم ماهی 7 گیگ مصرف دیتا دارم
پارس انلاین طرحی داره دراین حد ؟مناسب باشه !
afshinworld
25-05-2017, 10:13
دوستانی که پارس آنلاین دارن
قیمت حجم اضافه 30 گیگ 60400، 50 گیگ 90400 از تعرفه مخابراتی هم بالاتره که. درسته قیمت ها
karwan125
25-05-2017, 10:43
دوستانی که پارس آنلاین دارن
قیمت حجم اضافه 30 گیگ 60400، 50 گیگ 90400 از تعرفه مخابراتی هم بالاتره که. درسته قیمت ها
بله همین طوره ..
اما جدیدا جشنواره تخفیف حجم ترافیکی گذاشته ..
بله همین طوره ..
اما جدیدا جشنواره تخفیف حجم ترافیکی گذاشته ..
استان های دیگه آدم نیستن؟؟!!!!
چرا فقط ماله تهرانه!!:n29:
afshinworld
25-05-2017, 12:01
کلا گران فروشه ها تازه قیمتش نزدیک بقیه شرکت ها نشده.
karwan125
25-05-2017, 14:00
استان های دیگه آدم نیستن؟؟!!!!
چرا فقط ماله تهرانه!!:n29:
شما کدوم استان هستید ؟
در حال حاضر برای استان های : اردبیل ، تهران ، همدان ، لرستان ، مازندران ، مشهد ، اهواز ، جشنواره تخفیف حجم ترافیکی فعال هست ..
حالا دیگه چرا برای سایر استان ها در نظر نمیگیرن , خبری ندارم.
شما کدوم استان هستید ؟
در حال حاضر برای استان های : اردبیل ، تهران ، همدان ، لرستان ، مازندران ، مشهد ، اهواز ، جشنواره تخفیف حجم ترافیکی فعال هست ..
حالا دیگه چرا برای سایر استان ها در نظر نمیگیرن , خبری ندارم.
اخه تو لینکه زده بود ویژه تهران
دمت گرم
من پارس ندارم دارم تخلیه میکنم که بیام ببینم چطوره:n03:
feranko724
25-05-2017, 16:51
مشکل جدید درپارس انلاین کم شدن حجم بعدازاتمام دانلودفایل کم حجم بخصوص ازتورنت ادامه دارد من این مشکل وقتی دارم که از تورنت دانلودمیکنم وبا اتمام دانلود همچنان حجم کم میشود بانصب برنامهnetworx این موضوع روشن ترشد هیچ راهیم نداره جزاینکه 1بارنت رو قطع ودوباره وصل کنی تاالان مجبورشدم 2برابرحجم سرویسم حجم گیکی بخرم تازه متوجه شدم چرام حجمم فوری تمام میشود برای نمونه برنامه netwoorxمیزنه مصرف400مگابایت میری ریزمصرف پارس انلاین می بینی 570مگاببایت کم شد دوستان ایا به این مشکل برخوردن کم شدن حجم بیش ازمصرف خودکاربر باورنداریدامتحان کنید با تورنت 1بار من مشکل دیگریم دارم وقتی فیلتر هوا میزنی حجم 2برابرکسرمیشه قبلن این مشکللت نبود
مشکل جدید درپارس انلاین کم شدن حجم بعدازاتمام دانلودفایل کم حجم بخصوص ازتورنت ادامه دارد من این مشکل وقتی دارم که از تورنت دانلودمیکنم وبا اتمام دانلود همچنان حجم کم میشود بانصب برنامهnetworx این موضوع روشن ترشد هیچ راهیم نداره جزاینکه 1بارنت رو قطع ودوباره وصل کنی تاالان مجبورشدم 2برابرحجم سرویسم حجم گیکی بخرم تازه متوجه شدم چرام حجمم فوری تمام میشود برای نمونه برنامه netwoorxمیزنه مصرف400مگابایت میری ریزمصرف پارس انلاین می بینی 570مگاببایت کم شد دوستان ایا به این مشکل برخوردن کم شدن حجم بیش ازمصرف خودکاربر باورنداریدامتحان کنید با تورنت 1بار من مشکل دیگریم دارم وقتی فیلتر هوا میزنی حجم 2برابرکسرمیشه قبلن این مشکللت نبود
سلام
یعنی در ساعاتی که شبانه رایگان داره هم از حجم کم می کنه؟
feranko724
25-05-2017, 19:48
سلام
یعنی در ساعاتی که شبانه رایگان داره هم از حجم کم می کنه؟
بادقت نخوندی شبانه عالی منظورم حجم مصرفی روزانه هست خیلی زودتر از اون که فکرکنی تمام میشه
AnonymousX
25-05-2017, 21:40
چه تغییراتی در تنظیمات مودم دادین ؟ میشه لطفا بگین منم مشکل شما رو دارم تلفن زنگ میخوره لینک میپره !
Antonio1991
25-05-2017, 22:18
بادقت نخوندی شبانه عالی منظورم حجم مصرفی روزانه هست خیلی زودتر از اون که فکرکنی تمام میشه
شما اگه دانلود تورنتت تموم شده بعدش قطع کن چون اکثر برنامه ها بعد از اتمام دانلود اتوماتیک شروع میکنن سید کردن که اونم آپلود و دانلود حساب میشه و از حجمت کم میشه. البته منم خیلی وارد نیستم.
Sent from my K01Q using Tapatalk
hotman1234
25-05-2017, 23:09
بله پارس آنلاین به طور کامل حجم دزدی میکنه. من ازشون با مدارک کامل شکایت کردم 195 اول قبول نکردن گفتن با wireshark مدرک بیار با اونم گذاشتم بعد گفتن نه قبول نیست کارشناس باید حضوری بیاد کارشناس هم حضوری اومد تست کرد دقیق همون کاری که من انجام میدادم رو انجام داد اما به جای 100 مگ تو 1 گیگ که قبلا کم میکرد این دفعه 40 مگ بیشتر کم کرد. معلوم بود دستکاری کرده بودن که درست حساب کنه اما بازم اشتباه حساب کرد. آخرش هم بعد 2 هفته جوابشون این بود که مشکل از طرف پارس نیست معلوم نیست از طرف کجاس. خیلی جالبه حجم ملت همینجوری داره میره میگن معلوم نیست مشکل از کجاس!!! سازمان بازرسی هم هیچ کاری نکرد. حتی من با وایر شارک یه شب تست کردم شبانه رو که 21 گیگ دانلود داشتم زده بود 29 گیگ دانلود کردی سیستم. من اگه با نهایت سرعت هم دانلود میکردم میشد 27 گیگ. اینم قبول نکردن و گفتن چون شبانه هست و حجمی کم نشده نمیتونیم کاری کنیم!!
hameo981
25-05-2017, 23:16
سلام. من یه محدود 2 مگ 20 گیگی شبانه رایگان گرفتم امروز وصل شد.اول که تماس گرفتم گفتن سرعتت بیش تر از 7مگ نمیکشه بعد گفتش 7 هم خوب نیست میکنیمش 6 مگ. برو از سر خط مودم رو بزن. منم رفتم تو حیاط باز مودم رو زدم به سر خط باز زنگ زدم گفتن فرق خاصی نکرده بعد دوباره کردنش 4 !!!
میترسم دوباره زنگ بزنم سرعت رو روی 64 کیلوبایت ببندن !
راهکار چیه دوستان ؟ من به امید 16 گرفتم الان بم 4 دادن.
سوال بعد که دارم اینه که پارس آنلاین شبانه اش رایگانه یا نیم بها !؟ چون بعضیا میگن نیم بهاست نه رایگان سرویسم PE2048-1m-20g هست.
feranko724
26-05-2017, 01:31
دوستان سرعت دانلودم اومد یهو پائین کسی همین مشکل داره snrبالاست فردا بهشون زنگ میزنم مسخره بگه خط رو9مگ نیست چرا میاری پائین میگم نتم قطع شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محمد7966
26-05-2017, 02:43
دوستان سرعت دانلودم اومد یهو پائین کسی همین مشکل داره snrبالاست فردا بهشون زنگ میزنم مسخره بگه خط رو9مگ نیست چرا میاری پائین میگم نتم قطع شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره باز شما خوبه
من الان 1 ساعته سرعت بین 30 کیلو بایت تا 200 خورده ای در نوسان
البته الان که دارم پیام مینوسم سرعت خوب شد و به 800 کیلو هم رسید
5شنبه شبها خیلی تجربه افت سرعت رو داشتم و مثل بقیه روزها نیست،شاید از عمد اینکار میکنن
feranko724
26-05-2017, 14:59
آره باز شما خوبه
من الان 1 ساعته سرعت بین 30 کیلو بایت تا 200 خورده ای در نوسان
البته الان که دارم پیام مینوسم سرعت خوب شد و به 800 کیلو هم رسید
5شنبه شبها خیلی تجربه افت سرعت رو داشتم و مثل بقیه روزها نیست،شاید از عمد اینکار میکنن
دوست عزیزاینجوری باشه هیج حساب کتابی نداره من تازه سرویس 6ماه شارژکردم اگه سرویس دهی شون به هردلیلی تغییرکنه فردا روزی راحت میتونند با یه محدودکردن سرعت کاربر که هنوز ازسرویس قبلیش مونده وادار کنند از تغییرات اعمال شد استفاده کنه
AnonymousX
26-05-2017, 16:16
دوستان عزیزم اگر تلفن زنگ میخوره و نتتون قطع میشه مثل من ... این کارو انجام بدید ! اداپتور برق و دوشاخه تلفن رو از پریزها بکشید ! و سیمی مستقیم بدون اسپیلیتر به مودم وصل کنید! مودم را روشن کنید بعدش با موبایل به شماره منزل تماس بگیرید فورا قطع نکنید و بذارین چندین بار بوق بخوره! ایا هنوزم لینک میپره و نت شما قطع میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
feranko724
26-05-2017, 17:36
دوستان عزیزم اگر تلفن زنگ میخوره و نتتون قطع میشه مثل من ... این کارو انجام بدید ! اداپتور برق و دوشاخه تلفن رو از پریزها بکشید ! و سیمی مستقیم بدون اسپیلیتر به مودم وصل کنید! مودم را روشن کنید بعدش با موبایل به شماره منزل تماس بگیرید فورا قطع نکنید و بذارین چندین بار بوق بخوره! ایا هنوزم لینک میپره و نت شما قطع میشود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
این چه طرحی دادی اسپلینتر که از واجباته بر کیفیت نت فراموش نکن اسپلینتر در هر صورت باشه خیلی بهتر من خودم بدون اپلینتر کنم لینک میپره:n08:
shaahani
26-05-2017, 17:51
بله پارس آنلاین به طور کامل حجم دزدی میکنه. من ازشون با مدارک کامل شکایت کردم 195 اول قبول نکردن گفتن با wireshark مدرک بیار با اونم گذاشتم بعد گفتن نه قبول نیست کارشناس باید حضوری بیاد کارشناس هم حضوری اومد تست کرد دقیق همون کاری که من انجام میدادم رو انجام داد اما به جای 100 مگ تو 1 گیگ که قبلا کم میکرد این دفعه 40 مگ بیشتر کم کرد. معلوم بود دستکاری کرده بودن که درست حساب کنه اما بازم اشتباه حساب کرد. آخرش هم بعد 2 هفته جوابشون این بود که مشکل از طرف پارس نیست معلوم نیست از طرف کجاس. خیلی جالبه حجم ملت همینجوری داره میره میگن معلوم نیست مشکل از کجاس!!! سازمان بازرسی هم هیچ کاری نکرد. حتی من با وایر شارک یه شب تست کردم شبانه رو که 21 گیگ دانلود داشتم زده بود 29 گیگ دانلود کردی سیستم. من اگه با نهایت سرعت هم دانلود میکردم میشد 27 گیگ. اینم قبول نکردن و گفتن چون شبانه هست و حجمی کم نشده نمیتونیم کاری کنیم!!
نمیدونم تست شما با wireshark به چه صورت بوده اما حرفتون رو قبول ندارم.
قبل از تصویب سازمانتنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فقط ترافیک دریافتی محاسبه می شد اما بعد از اینکه مجموع ترافیک ارسال و دریافت محاسبه شد من هم بسرعت حجم ترافیکم تموم می شد و بطوری که برام باورکردنی نبود و منو بشک انداخته بود.
من یک روتربرد میکروتیک خریداری کردم و سرویس هات اسپات روش راه اندازی کردم و بلافاصله بعد از راه اندازی اشخاصی که بیش از حد ترافیک رو مصرف میکردن شناختم و تونستم باچندتا ترفند ساده کلی توی مصرف ترافیکم صرفه جویی کنم
از طرف دیگه پهنای باند بالا باعث مصرف خیلی زیاد ترافیک می شد با تقسیم پهنای باند و کاهش دادنش برای هر مصرف کننده بطور قابل ملاحظه ای مصرف کم شد.
من ماهانه حدود 120 گیگ ترافیک مصرف میکردم الان همه با رضایت کامل مشغول استفاده هستن با این تفاوت که ماهانه 50 گیگ ترافیک مصرف میشه.
چون مقدار مصرف شبکه داخلی رو از مقدار مصرف اینترنت جدا کردم ؛ کنتوری که برای مصرف داده جلوی من هست دقیقا برابر با مقداری هست که ترافیک اینترنت مصرف میکنم ، تازه کنتور من مقداری هم بیشتر از کنتور پارس آنلاین نشون میده !
الانم که ترافیک شبانه مجانی شده و خانواده کلی فیلم و بازی شب دریافت کردن ، من براشون یک سری اکانت شبانه ساختم که شب ها با اون متصل میشن و آمار دقیق مصرف رایگانم رو هم دارم ؛ یعنی یه جورایی وقتی می بینم واقعا شرمنده شرکت میشم خخخ آخه هنوز یک ششم مدت قرارداد و ترافیکم مصرف نشده 5 برابر کل ترافیک قراردادم خانواده زحمت استفاده از ترافیک رایگان رو کشیدن :n08:
تجربه ام رو درمیون گذاشتم که اگه شما واقعا مشکل دارین ، شما هم یک روتربرد میکروتیک خریداری کنید ؛ واقعا ارزشش رو داره.
البته منم بهتر میدونم هر یکی دو روز از داخل تنظیمات مودم از اینترنت قطع و وصل بشم .... این کار دلایل زیادی هم داره و کلا کار مفیدی هست ؛ با دوستان در این مورد موافقم نباید بیشتر از یک یا دو روز دائم با یک اتصال به اینترنت وصل بود ، حالا چه پارس باشه چه شرکت دیگه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.