ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 [16] 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

محمد7966
11-09-2016, 15:46
دوستان اگر مدلاسیون رو تغییر بدم و پهنای باند رو کم کنم سرعت دانلود هم میاد پایین؟چون دیروز مودلاسیون رو از خود مودم گذاشتم روی g.lite و خطم از 9 مگ افتاد روی 1536 کیلو

یعنی بیشتر سرعت دانلود باید 192 کیلو باشه ولی دیشب دیدم با سرعت بیشتر از 200 کیلو هم دانلود کردم

پ.ن:یه چیزی دیگه crc تو همین مودلاسیون فقط زیاد نمیشه یعنی الان شاید تو عرض 10 ساعت فقط 4 تاست ولی قبلا تو adsl2 هر چند دقیقه یه بار نوسانی زیاد میشد

خلاصه این پارس آناین تجهیزاتنش برای من جزو آشغالترین هاست،

وقتی نوسان snr هم صورت میگیره و لینک میپره خط تلفن خش خش میکنه ،همون لحظه مودم رو جدا میکنم و فقط تلفن رو به پریز وصل میکنم می بینم خش خش نداره و تجهیزات پارس آنلاین روی خطم خش خش انداخته

IVAN
11-09-2016, 16:22
دوستان اگر مدلاسیون رو تغییر بدم و پهنای باند رو کم کنم سرعت دانلود هم میاد پایین؟چون دیروز مودلاسیون رو از خود مودم گذاشتم روی g.lite و خطم از 9 مگ افتاد روی 1536 کیلو

یعنی بیشتر سرعت دانلود باید 192 کیلو باشه ولی دیشب دیدم با سرعت بیشتر از 200 کیلو هم دانلود کردم

پ.ن:یه چیزی دیگه crc تو همین مودلاسیون فقط زیاد نمیشه یعنی الان شاید تو عرض 10 ساعت فقط 4 تاست ولی قبلا تو adsl2 هر چند دقیقه یه بار نوسانی زیاد میشد

خلاصه این پارس آناین تجهیزاتنش برای من جزو آشغالترین هاست،

وقتی نوسان snr هم صورت میگیره و لینک میپره خط تلفن خش خش میکنه ،همون لحظه مودم رو جدا میکنم و فقط تلفن رو به پریز وصل میکنم می بینم خش خش نداره و تجهیزات پارس آنلاین روی خطم خش خش انداخته

اون سرعت 200 نوسان هست و واقعی نمیتونه باشه. اگه پارس آنلاین مد g.dmt رو ساپورت میکنه اونو تست کن. معمولا و اکثر مواقع پایداری خیلی بهتری داره در عین حال که دیتارت میره رو 8 م.ب

محمد7966
11-09-2016, 16:53
دوستان برای خطاهای crc میشه کاری کرد یا نه؟تو حالت g.dmt هم گذاشتم فقط تو عرض چند دقیقه خطاهای crc از 0 رسید به 203 ،فقط تو همون حالت g.lite وضعیتش خوبه،ولی اون پهناش میاد پایین از 9 مگ میاد روی 1.5 مگ

اعصاب برام نذاشته این پارس آنلاین:n34:

حتی صفحه کانفیگ مودم نمیتونم وارد بشم،باید 1 دقیقه صبر کنم تا وارد بشه،اونم اگه وارد بشه،اول فکر میکردم به خاطر مرورگره که وارد نمیشه ولی با یک مرورگر دیگه هم امتحان کردم اونم همین مشکلو داره

تلگرام هم قاطی کرده ،گاهی اوقات گیر میکنه تو حین دانلود فایل

broosli
11-09-2016, 17:19
دوستان برای خطاهای crc میشه کاری کرد یا نه؟تو حالت g.dmt هم گذاشتم فقط تو عرض چند دقیقه خطاهای crc از 0 رسید به 203 ،فقط تو همون حالت g.lite وضعیتش خوبه،ولی اون پهناش میاد پایین از 9 مگ میاد روی 1.5 مگ

حتی صفحه کانفیگ مودم نمیتونم وارد بشم،باید 1 دقیقه صبر کنم تا وارد بشه،اونم اگه وارد بشه،اول فکر میکردم به خاطر مرورگره که وارد نمیشه ولی با یک مرورگر دیگه هم امتحان کردم اونم همین مشکلو داره

خطای crc اگه باعث قطع شدن نت نشه زیاد مهم نیست (در مقایسه با اون مشکلی که میگید snr تون یه دفعه میپره رو 0 و بعد برمیگرده)
شما یه دو روز بذارید مودم رو همین gdmt بمونه اگه تا 48 ساعت قطع نشه یعنی مشکلی نیست (من خودم crc ام در عرض دو سه ساعت تا 2000-3000 هم بالا میره (کلا بالارفتن crc در ساعات ابتدایی اتصال بیشتر و بعد روندش کندتر میشه) ولی باعث قطعی یا کندی نمیشه و بدون مشکل باهاش کار می کنم (حتی پش اومده که crc تا 65000 هم رسیده و دوباره صفر شده ولی تاثیری رو قطع و وصلی نداشته)
کلا در شرایط ایده ال اتصال تا 48 ساعت نباید قطع بشه و سر 48 ساعت فقط ip عوض میشه (لینک اینترنت خاموش و روشن میشه ولی اتصال ADSL برقراره)
در مورد مشکلی هم که میگید نمی تونید به صفحه کانفیگ مودم وارد بشید احتمالا علتش اینه که برای دفعات زیادی پنجره کانفیگ رو بستید و دوباره باز کردید (یوزرنیم و پسورد مودم را وارد کردید و چون دفعات ورود محدوده مشکل دارید) مودم رو برای 2-3 دقیقه کلا خاموش کنید (با دکمه پاور) و ویندوز هم ریستارت کنید و بعد مودم دوباره روشن کنید این دفعه میتونید راحت وارد بشید (یه علت دیگه اش هم میتونه وجود نویز شدید باشه)

broosli
11-09-2016, 17:20

لطفا یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید و ضمنا سرویستون حجمیه یا نامحدود؟(چه سرعتی) و سرویس گیم در حال حاضر براتون فعاله یا نه؟

محمد7966
11-09-2016, 17:45
لطفا یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید و ضمنا سرویستون حجمیه یا نامحدود؟(چه سرعتی) و سرویس گیم در حال حاضر براتون فعاله یا نه؟

پس برای شما هم crc بالا میره؟

نه باعث قطعی نمیشه ولی کیفیتش داغونه،اتفاقا دوستی میگفت نباید این crc ها بالا بره چون کیفیت خط میاد پایین،منم الان دارم بی کیفیتی خط رو احساس میکنم

الان هم نامحدود 256 دارم ولی چون کد هدیه رو زدم دوباره از محدودی اومدم بیرون یعنی پهنا روی 3 مگ

ولی کیفیتش داغونه،تو تلگرام گیر میکنم ولی قبلا اینطور نبود

سرویس گیم هم غیرفعاله

شاید مودم رو ریست فکتوری کنم بهتر شد البته الان مودلاسیون رو تغییر دادم ببینید تو عرض چند دقیقه crc از 0 رسید به 255

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

broosli
11-09-2016, 18:17
پس برای شما هم crc بالا میره؟

نه باعث قطعی نمیشه ولی کیفیتش داغونه،اتفاقا دوستی میگفت نباید این crc ها بالا بره چون کیفیت خط میاد پایین،منم الان دارم بی کیفیتی خط رو احساس میکنم

الان هم نامحدود 256 دارم ولی چون کد هدیه رو زدم دوباره از محدودی اومدم بیرون یعنی پهنا روی 3 مگ

ولی کیفیتش داغونه،تو تلگرام گیر میکنم ولی قبلا اینطور نبود

سرویس گیم هم غیرفعاله

شاید مودم رو ریست فکتوری کنم بهتر شد البته الان مودلاسیون رو تغییر دادم ببینید تو عرض چند دقیقه crc از 0 رسید به 255

بله بالا رفتن crc معمولا تو خطوطی که همزمان تلفن و adsl با هم رو اون خط فعال هستن اتفاق میفته و هرچه میزان نویز (یا پهنای باند ورودی مودم) بیشتر باشه این بالا رفتن crc هم سریع تر و بیشتره ولی خب همون طور که گفتم اگه وضعیت خط از نظر نویز خیلی بحرانی باشه (snr کمتر از 7-8 ) crc در عرض چند دقیقه از صفر تا 65000 بالا میره و کلا لینک adsl (و در نتیجه اینترنت) قطع میشه و مجددا اتصال برقرار میشه و دوباره همین چرخه تکرار میشه ولی اگه میبینید crc قطعی ایجاد نمیکنه بهش کاری نداشته باشید (من زمانی که خطم رو 16 مگ بسته شده بود crc تو ساعات اوج شلوغی (8-10 شب) snr تا 6 افت میکرد و crc تو عرض 5 دقیقه از 0 به 65000 می رسید و هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت مودم قطع میشد تا مجدد اتصال وصل بشه و دوباره تو 5 دقیقه crc انقد بالا میرفت که اینترنت قطع میشد و دوباره ...) ولی اگه مثلا تو 2 ساعت crc به 2000 هم برسه مهم نیست چون باعث ایجاد قطعی نمیشه
الان که حالت گیم واستون فعال نیست (interleave) پس بالا رفتن crc برای شما به سرویس گیم پارس آنلاین مربوط نیست modulation تون هم که gdmt نیست (هم gdmt و هم adsl2 میتونن پهنای باند تا 10 مگ رو هم جوابگو باشن پس این حالت ها رو هم امتحان کنید) در مورد کیفیت هم به نظرم همین الان زنگ بزنید 02182201 بگید سرویس گیم رو فعال کنن واستون قطعا کیفیت نتتون بالا میره (بعد از فعال شدن سرویس گیم خودتون moduation رو به gdmt یا adsl2 تغییر بدید که هم پهنای باند بالاتری دارن و هم نویز کمتر و اگه امشب اکی بود مشکلتون حله)
این تغییراتی که گفتم اگه انجام دادید یه 2 ساعت بعد مجدد یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید ببینیم چه طور شد وضعیت نتتون؟

محمد7966
11-09-2016, 21:36
بله بالا رفتن crc معمولا تو خطوطی که همزمان تلفن و adsl با هم رو اون خط فعال هستن اتفاق میفته و هرچه میزان نویز (یا پهنای باند ورودی مودم) بیشتر باشه این بالا رفتن crc هم سریع تر و بیشتره ولی خب همون طور که گفتم اگه وضعیت خط از نظر نویز خیلی بحرانی باشه (snr کمتر از 7-8 ) crc در عرض چند دقیقه از صفر تا 65000 بالا میره و کلا لینک adsl (و در نتیجه اینترنت) قطع میشه و مجددا اتصال برقرار میشه و دوباره همین چرخه تکرار میشه ولی اگه میبینید crc قطعی ایجاد نمیکنه بهش کاری نداشته باشید (من زمانی که خطم رو 16 مگ بسته شده بود crc تو ساعات اوج شلوغی (8-10 شب) snr تا 6 افت میکرد و crc تو عرض 5 دقیقه از 0 به 65000 می رسید و هم چراغ adsl و هم چراغ اینترنت مودم قطع میشد تا مجدد اتصال وصل بشه و دوباره تو 5 دقیقه crc انقد بالا میرفت که اینترنت قطع میشد و دوباره ...) ولی اگه مثلا تو 2 ساعت crc به 2000 هم برسه مهم نیست چون باعث ایجاد قطعی نمیشه
الان که حالت گیم واستون فعال نیست (interleave) پس بالا رفتن crc برای شما به سرویس گیم پارس آنلاین مربوط نیست modulation تون هم که gdmt نیست (هم gdmt و هم adsl2 میتونن پهنای باند تا 10 مگ رو هم جوابگو باشن پس این حالت ها رو هم امتحان کنید) در مورد کیفیت هم به نظرم همین الان زنگ بزنید 02182201 بگید سرویس گیم رو فعال کنن واستون قطعا کیفیت نتتون بالا میره (بعد از فعال شدن سرویس گیم خودتون moduation رو به gdmt یا adsl2 تغییر بدید که هم پهنای باند بالاتری دارن و هم نویز کمتر و اگه امشب اکی بود مشکلتون حله)
این تغییراتی که گفتم اگه انجام دادید یه 2 ساعت بعد مجدد یه عکس از صفحه استاتوس مودمتون بذارید ببینیم چه طور شد وضعیت نتتون؟

الان که مودم رو ریست فکتوری کردم،نوسان باز داشت ولی فعلا crc تو عرض 3 ساعت روی 64

البته تلفن رو جدا کرد از مودم،استفاده ای ازش نداریم

ولی الان که مودم رو ریست فکتوری کردم نسبت به قبل بهتر شده هم تلگرام خوب کار میکنه هم crc بهتر شده البته تا این لحظه،ببینم تا فردا دوام میاره یا نه

حالت گیم هم نمیخوام چون من تاثیر به خصوصی ندیدم شاید در حد 20 میلی ثانیه کم کنه

اینم عکس مودم بعد از ریست فکتوری

Tombstone1
11-09-2016, 22:13
دوستانی که در تهران هستند، تو پنلشون سرویس اینترانت (شبکه ملی اطلاعات) هم داره پارس انلاین؟؟

broosli
11-09-2016, 22:31
الان که مودم رو ریست فکتوری کردم،نوسان باز داشت ولی فعلا crc تو عرض 3 ساعت روی 64

البته تلفن رو جدا کرد از مودم،استفاده ای ازش نداریم

ولی الان که مودم رو ریست فکتوری کردم نسبت به قبل بهتر شده هم تلگرام خوب کار میکنه هم crc بهتر شده البته تا این لحظه،ببینم تا فردا دوام میاره یا نه

حالت گیم هم نمیخوام چون من تاثیر به خصوصی ندیدم شاید در حد 20 میلی ثانیه کم کنه

اینم عکس مودم بعد از ریست فکتوری

به ریست فکتوری که فک نمیکنم زیاد ارتباطی داشته باشه ولی اینکه تلفن رو از پریز جدا کردید قطعا روی نویز و crc تاثیر میذاره و خب نویز هم روی کیفیت اثر گذاره
حالت گیم هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی رو کم میکنه که در نتیجه علاوه بر گیم سرعت بازکردن سایت ها، لود عکس ها در تلگرام، استریمینگ ویدیو و... رو سریع تر و باکیفیت تر میکنه حالا باز بستگی به خودتون داره (البته چون سرویستون نامحدوده و سرعت محدوده شاید به همین خاطر زیاد تاثیر حالت گیم زیاد محسوس نیست ولی تو سرویس های حجمی کاملا مشخصه)
حالا شما تا فردا با همین حالت تلفن جدا کار کنید اگه خوب بود فک کنم راه حل نهاییش اینه که یه سیم کش بیارید سیم تلفن متصل به مودم رو از دم در خونه بگیرید (به جای اینکه مودم به پریز وصل باشه مستقیم از ورودی وصل بشه)

محمد7966
11-09-2016, 23:43
به ریست فکتوری که فک نمیکنم زیاد ارتباطی داشته باشه ولی اینکه تلفن رو از پریز جدا کردید قطعا روی نویز و crc تاثیر میذاره و خب نویز هم روی کیفیت اثر گذاره
حالت گیم هم پینگ داخلی و هم پینگ خارجی رو کم میکنه که در نتیجه علاوه بر گیم سرعت بازکردن سایت ها، لود عکس ها در تلگرام، استریمینگ ویدیو و... رو سریع تر و باکیفیت تر میکنه حالا باز بستگی به خودتون داره (البته چون سرویستون نامحدوده و سرعت محدوده شاید به همین خاطر زیاد تاثیر حالت گیم زیاد محسوس نیست ولی تو سرویس های حجمی کاملا مشخصه)
حالا شما تا فردا با همین حالت تلفن جدا کار کنید اگه خوب بود فک کنم راه حل نهاییش اینه که یه سیم کش بیارید سیم تلفن متصل به مودم رو از دم در خونه بگیرید (به جای اینکه مودم به پریز وصل باشه مستقیم از ورودی وصل بشه)

بذارید چندتا تجربه به شما بگم از حضور بیش از یک ساله با پارس

من اوایل یعنی از مرداد تا آبان میتونم بگم مقصر من بودم و تلفن خش خش میکرد به مدت چندین سال(چون ما فکر میکردیم مشکل از گوشیه و خب استفاده ای از تلفن نداشتم به خاطر همین بی خیال خش خش بود)تا اینکه به خاطر اینترنت مجبور شدم درستش کنم،رفتم پریز نو خریدم و حتی کابل نو خریدم(پول کابل الکی دادم) ولی باز دیدم نوسان داشت ولی خیلی بد نبود مثلا شاید تو عرض یک هفته یک بار نوسان میکرد مثلا از 25 میپرید روی 9

تا اینکه از دی تا اردیبهشت سر یک مشکل دیدم snr عددش عوض شده و از 25 پرید روی 18 ولی اینبار اصلا تحت هیچ شرایطی نوسان نداشت،نوسانش در حد0.1 بود مثلا از 18 میرفت روی 17.9
تلفن هم وصل بود و اصلا خش خش نمیکرد

و مرحله سوم از اردیبهشت 95 تا به امروز نوسان همچنان ادامه داشته

همه اینها رو گفتم تا دوستان بدونن الکی پول کارشناس و پول کایل نو و...ندن و اگر تغییری تو سیم کشی داخل و بیرون نداده باشند بدونن مشکل از سمت تجهیزات و تنظیمات پارس است

broosli
11-09-2016, 23:48
بذارید چندتا تجربه به شما بگم از حضور بیش از یک ساله با پارس

من اوایل یعنی از مرداد تا آبان میتونم بگم مقصر من بودم و تلفن خش خش میکرد به مدت چندین سال(چون ما فکر میکردیم مشکل از گوشیه و خب استفاده ای از تلفن نداشتم به خاطر همین بی خیال خش خش بود)تا اینکه به خاطر اینترنت مجبور شدم درستش کنم،رفتم پریز نو خریدم و حتی کابل نو خریدم(پول کابل الکی دادم) ولی باز دیدم نوسان داشت ولی خیلی بد نبود مثلا شاید تو عرض یک هفته یک بار نوسان میکرد مثلا از 25 میپرید روی 9

تا اینکه از دی تا اردیبهشت سر یک مشکل دیدم snr عددش عوض شده و از 25 پرید روی 18 ولی اینبار اصلا تحت هیچ شرایطی نوسان نداشت،نوسانش در حد0.1 بود مثلا از 18 میرفت روی 17.9
تلفن هم وصل بود و اصلا خش خش نمیکرد

و مرحله سوم از اردیبهشت 95 تا به امروز نوسان همچنان ادامه داشته

همه اینها رو گفتم تا دوستان بدونن الکی پول کارشناس و پول کایل نو و...ندن و اگر تغییری تو سیم کشی داخل و بیرون نداده باشند بدونن مشکل از سمت تجهیزات و تنظیمات پارس است
خب یعنی شما میگید نویز 100 درصد به تجهیزات شرکت مربوط میشه؟
من معتقدم بیشترین چیزی که روی نویز و پهنای باند دریافتی تاثیر میذاره فاصله از مرکز مخابراتیه که نه دست مشترکه و نه دست شرکت و تجهیزات مربوط به مشتری (مثل اسپیلیتر و سیم کشی و...) و یا تجهیزات شرکت خیلی روی نویز و ... تاثیر نمیذاره منتها مشکل شما به نظرم تا حدودی هم مربوط به داخل ساختمان هم هست (با توجه به اینکه قبلا گفتید که مغازه همسایه تون به خط تلفن شما وصله و...)
به نظرم شاید هم شما این تغییر سرویسی که از محدود به نامحدود (تو همین بازه های زمانی که گفتید) تاثیرگذار بوده (همون حرفی که پشتیبانی هم بهتون زده بود) به نظرم الان که شما سرویستون نامحدوده 256 هستش بگید خط رو 4 مگ ببندن چون استفاده ای از 9 مگ ندارید و فقط دردسر نویز و crc و... رو ایجاد میکنه (بعدا اگه سرویس حجمی گرفتید میتونید زنگ بزنید بگید دوباره رو 9 مگ واستون میبندن)
شما قبلش هم رو این خط از شرکت دیگه ای اینترنت داشتید؟ (اون موقع چه طور بود؟)
اگه قبلا رو این خط نت داشتید و این مشکلات نبوده میشه گفت مشکل از تجهیزات پارس تو مرکز مخابراتی شماست (که به نظرم بعیده) و در غیر این صورت ممکنه دلایل دیگه ای داشته باشه (که تو بالا گفتم)

محمد7966
12-09-2016, 00:11
خب یعنی شما میگید نویز 100 درصد به تجهیزات شرکت مربوط میشه؟
من معتقدم بیشترین چیزی که روی نویز و پهنای باند دریافتی تاثیر میذاره فاصله از مرکز مخابراتیه که نه دست مشترکه و نه دست شرکت و تجهیزات مربوط به مشتری و یا شرکت خیلی روی نویز و ... تاثیر نمیذاره
به نظرم شاید شما این تغییر سرویسی که از محدود به نامحدود (تو همین بازه های زمانی که گفتید) تاثیرگذار بوده (همون حرفی که پشتیبانی هم بهتون زده بود) به نظرم الان که شما سرویستون نامحدوده 256 هستش بگید خط رو 4 مگ ببندن چون استفاده ای از 9 مگ ندارید و فقط دردسر نویز و crc و... رو ایجاد میکنه (بعدا اگه سرویس حجمی گرفتید میتونید زنگ بزنید بگید دوباره رو 9 مگ واستون میبندن)

راستش سر همین مشکل نویز اومذم انجمن

بعدش دیدم یه سری فرمولای درسیمون یعنی مخابرات هم تو این نویز و میرایی قابل مشاهده است

فاصله روی میرایی تاثیر داره ولی من میرایی روی 25 است یعنی تا 10 مگ کشش داره خطم مگر نویز نذارره

اتفاقا نویزم هم کم بود وقتی خطم روی 512 بود عدد snr روی 35 بود که وقتی روی 9 مگ گذاشتند عددش اومد روی 25

اتفاقا یک ماه هم 128 نامحدود داشتم تو اون بازه 4 ماهه که نوسان نداشتم ولی اصلا نوسانی ندیدم تازه تو اون یک ماه 128 نامحدود 66 گیگ مصرف داشتم

از دوستان هم شنیدم که تجهیزات شرکتها روی snr تاثیر داره نمونه هایی رو هم دیدم تو تایپیک نویز،یعنی طرف اومده از دو شرکت با یک فاصله و یک پهنا سرویس گرفته ولی اعداد snr متفاوت است

اتفاقا بهترین حالت برای اینکه بهونه ندیدیم دست شرکتها اینه که اول از همه از سمت خودمون چک کنیم یعنی کابل و تلفن و..حتی مودم رو دم در تست کنید تا ببینید اعداد تفاوت میکنند یا نه

اگر همه اینها رو تست کردید اونوقت دیگه باید دست شرکت باشه

یکی از دوستان هم این مشکلو با پارس داشت دوستمون آقای karwan125

یعنی ایشون هم مشکل نوسان snr داشته،

broosli
12-09-2016, 00:19
راستش سر همین مشکل نویز اومذم انجمن

بعدش دیدم یه سری فرمولای درسیمون یعنی مخابرات هم تو این نویز و میرایی قابل مشاهده است

فاصله روی میرایی تاثیر داره ولی من میرایی روی 25 است یعنی تا 10 مگ کشش داره خطم مگر نویز نذارره

اتفاقا نویزم هم کم بود وقتی خطم روی 512 بود عدد snr روی 35 بود که وقتی روی 9 مگ گذاشتند عددش اومد روی 25

اتفاقا یک ماه هم 128 نامحدود داشتم تو اون بازه 4 ماهه که نوسان نداشتم ولی اصلا نوسانی ندیدم تازه تو اون یک ماه 128 نامحدود 66 گیگ مصرف داشتم

از دوستان هم شنیدم که تجهیزات شرکتها روی snr تاثیر داره نمونه هایی رو هم دیدم تو تایپیک نویز،یعنی طرف اومده از دو شرکت با یک فاصله و یک پهنا سرویس گرفته ولی اعداد snr متفاوت است

اتفاقا بهترین حالت برای اینکه بهونه ندیدیم دست شرکتها اینه که اول از همه از سمت خودمون چک کنیم یعنی کابل و تلفن و..حتی مودم رو دم در تست کنید تا ببینید اعداد تفاوت میکنند یا نه

اگر همه اینها رو تست کردید اونوقت دیگه باید دست شرکت باشه

یکی از دوستان هم این مشکلو با پارس داشت دوستمون آقای karwan125

یعنی ایشون هم مشکل نوسان snr داشته،

تجهیزات شرکت یه مقدار روی snr و ... تاثیر میذاره ولی اینکه نوسانات شدید snr و قطعی و ... ایجاد کنه نیست این چیزی که من دیدم دوستان تو این انجمن میگن نویز از سمت شرکته به این صورته که مثلا یکی از همین شرکت های pap تو یه منطقه و یا شهر و استان پهنای باند کم میاره (طبعا به علت گرفتن تعداد مشتری بیشتر از پهنای باند موجود) و برای جبران کمبود پهنای باند با استفاده از این حربه که نویز روی خط مشترکین میندازه کاری میکنه که خود مشترکین تماس بگیرن و با درخواست خودشون پهنای باند رو کاهش بدن!!! (یادمه چند ماه پیش یه بار مشترکین استان مازندران یکی از همین شرکت ها (فک کنم شاتل) میگفتن همچین مشکلی واسشون پیش اومده) ولی نوع مشکلاتی که الان شما دارید با این موارد فرق داره

محمد7966
12-09-2016, 00:25
این چیزی که من دیدم دوستان تو این انجمن میگن نویز از سمت شرکته به این صورته که مثلا یکی از همین شرکت های pap تو یه منطقه و یا شهر و استان پهنای باند کم میاره (طبعا به علت گرفتن تعداد مشتری بیشتر از پهنای باند موجود) و برای جبران کمبود پهنای باند با استفاده از این حربه که نویز روی خط مشترکین میندازه کاری میکنه که خود مشترکین تماس بگیرن و با درخواست خودشون پهنای باند رو کاهش بدن!!! (یادمه چند ماه پیش یه بار مشترکین استان مازندران یکی از همین شرکت ها (فک کنم شاتل) میگفتن همچین مشکلی واسشون پیش اومده) ولی نوع مشکلاتی که الان شما دارید با این موارد فرق داره

من یک چیز دیگه ای شندیم(چه خبر اینجا:n02:معلوم نیست کی داره درست میگه)

یکی از دوستان گفته بود اگر پهنا کم بیاره شرکت،تایم اوت رخ میده ولی این چیزی که میگید رو هم قبلا تو اینترنت جایی خونده بودم که شرکتها میان گاهی اوقات نویزو بهونه میکنند

ولی من راستش تو 4 ماه یعنی از دی 94 تا اردیبهشت 95 راضی بودم ازپارس،حرف نداشت

گاهی هفته ای یک یا 2 بار یا گاهی هم 10 روزیک بار یک قطعی 15 دقیقه ای داشتم که اون ربطی به پارس نداشت و از سمت مرکز مخابراتی بود،حتی اعداد snr ثابت بودن و تغییری نداشتند

broosli
12-09-2016, 00:33
من یک چیز دیگه ای شندیم(چه خبر اینجا:n02:معلوم نیست کی داره درست میگه)

یکی از دوستان گفته بود اگر پهنا کم بیاره شرکت،تایم اوت رخ میده ولی این چیزی که میگید رو هم قبلا تو اینترنت جایی خونده بودم که شرکتها میان گاهی اوقات نویزو بهونه میکنند

ولی من راستش تو 4 ماه یعنی از دی 94 تا اردیبهشت 95 راضی بودم ازپارس،حرف نداشت

گاهی هفته ای یک یا 2 بار یا گاهی هم 10 روزیک بار یک قطعی 15 دقیقه ای داشتم که اون ربطی به پارس نداشت و از سمت مرکز مخابراتی بود،حتی اعداد snr ثابت بودن و تغییری نداشتند
چی بگم دیگه منم گیج شدم اینکه اول مشکل وجود داشته بعد 3-4 ماه درست شده بوده بعد دوباره خراب شده خیلی عجیب و غریب و در نوع خودش منحصر بفرده

محمد7966
12-09-2016, 19:20
دوستان وضعیت تلگرامتون با پارس آنلاین چطوریاست؟

قبلا برای من خیلی خوب بود ولی چندین روز کند شده برای من

مثلا یه فایل 2.5 مگی رو اولاش سریع دانلود میکنه ولی بعدش چند دقیقه روی 2.2 مگ گیر میکنه

880446534
12-09-2016, 19:30

مثلا یه فایل 2.5 مگی رو اولاش سریع دانلود میکنه ولی بعدش چند دقیقه روی 2.2 مگ گیر میکنه
واسه من گاهی وقتا کانکتینگ هم میزنه. (روزی 2_3 دفعه، برای 30 ثانیه، مخصوصا شبا)
اره سرعتش کمه تو تلگرام!

Sent from my C5303 using Tapatalk

G U L D A N
12-09-2016, 22:28

سلام .
سرعت تلگرام کلا کم شده . ولی من بطور متوسط ۵۰۰ کیلو بایت رو دارم .
پارس آنلاینم فقط اسمش مونده . نه کیفیت داره نه خدمات نه تایم رایگان

Sent from my HUAWEI P7-L10 using Tapatalk

محمد7966
13-09-2016, 04:25
سلام

دوستان ممکنه تو عوض شدن آی پی یا گیت وی ،اینترنت قطع بشه؟

و اگر ممکنه این مشکل پیش بیاد برای حلش چه کاری میشه کرد؟

sima_6600
13-09-2016, 12:13
والا ما که پارسانلاین گرفتیم پینگ داخلی قبل از پروفایل گیمینگ 60 بود با پروفایل گیمنگ 38 تا 60 نوسان میزد. مشکل افت SNR داشتم پینگ هم فیک بود خارجی تست کرده بودم. وقتی وارد بازی میشدم و بازی میکردم پینگ به طور عجیبی بالا میرفت و به حدود 1700 میرسید که هرچی هم تماس گرفتم با پشتیبانی فقط میگفت به ما ربطی نداره که اخر گفت اصلا پروفایل گیمینگ نداریم ما و از این حرف ها من هم تخلیه کردم حدود 4 ماه پیش بود دقیقا الان رو دیگه نمیدونم پارس انلاین چی کار میکنه ولی تجربه خوبی در این شرکت من نداشتم.

محمد7966
13-09-2016, 16:36
لطفا حذف شود.سپاسگزارم

محمد7966
14-09-2016, 21:50
دوستان ممکنه بی کیفیتی الات پازس به خاطر زیرساخت باشه؟

من قبلا که با اسپید تست ،پینگ میگرفتم میدیدم اهواز 2 تا سرور داشت و عراق هم 2 تا سرور داشت که یکیشون بصره بود

ولی الان می بینم اهواز یکی بیشتر نداره سرور و اینکه اون 2 تا سرور عراق که نزدیک خوزستان بودند هم نیستند،

خواستم ببینم ممکنه بی کیفیتی اخیر پارس به خاطر نبود این سرورا باشه یا ربطی نداره؟جدیدا تلگرام خیلی بد شده
با اینکه سرویس نامحدود و پهنا روی 3 مگ است ولی قبلا که 128 نامحدود داشتم و روی سرعت 48 کیلو محدود شده بودم وضعیت تلگرام از الان بهتر بود

karwan125
15-09-2016, 11:44
دوستان ممکنه بی کیفیتی الات پازس به خاطر زیرساخت باشه؟
من قبلا که با اسپید تست ،پینگ میگرفتم میدیدم اهواز 2 تا سرور داشت و عراق هم 2 تا سرور داشت که یکیشون بصره بود
ولی الان می بینم اهواز یکی بیشتر نداره سرور و اینکه اون 2 تا سرور عراق که نزدیک خوزستان بودند هم نیستند،
خواستم ببینم ممکنه بی کیفیتی اخیر پارس به خاطر نبود این سرورا باشه یا ربطی نداره؟جدیدا تلگرام خیلی بد شده
با اینکه سرویس نامحدود و پهنا روی 3 مگ است ولی قبلا که 128 نامحدود داشتم و روی سرعت 48 کیلو محدود شده بودم وضعیت تلگرام از الان بهتر بود

وضعیت اینترنت نامحدود پارس انلاین اصلا جالب نیست .. نه از لحاظ پایداری شبکه ، نه از لحاظ کیفیت خط .
اگر براتون ممکن بود برای دوره بعدی حتما سرویس یک مگ محدود رو انتخاب کنید
اینم وضعیت الان بنده : خط روی 16 مگابیت بسته شده + اینترنت 2 مگ یک سال

a66sh
15-09-2016, 15:57
پارس آنلاين گندترين ISP هستش! من بعد شش هفت سال كه از پارس سرويس مى گرفتم ديگه با اين گرون كردن مسخره ش اومدم از مخابرات سرويس گرفتم! كه تازه مخابرات كه هيچ چيز مثبتى ازش نشنيده بودم الان سرويسى بهم داره ميده كه واقعا باورم نميشه! سرعتم ١٦ مگ هست! مودم روى ١٨ مگ ست شده كه چيزى كه دست من مى رسه همون ١٦ مگ بشه دقيق! شبانه رايگان داره كه همين ديشب ٣٨ گيگ دانلود كردم! واقعا ناراحتم كه چرا زودتر از شر پارس خلاص نشدم با اينكه پارسال كلى باهاشون دعوام شد..

a66sh
15-09-2016, 16:01

اينم تست سرعتم همين الان!

bsm1992
15-09-2016, 16:59

Vahid67
16-09-2016, 08:32
دوستان یه مودم Huawie HG532e از یکی از بچه ها گرفتم برای تست ... وقتی اینترنت وصل میشه بعد از چند ثانیه مودم ریست میشه ... مشکل از کجاست ؟

mahan999
16-09-2016, 11:08
دوستان یه مودم Huawie HG532e از یکی از بچه ها گرفتم برای تست ... وقتی اینترنت وصل میشه بعد از چند ثانیه مودم ریست میشه ... مشکل از کجاست ؟

آداپتور رو عوض کن شاید درست شد

Le0nard0
16-09-2016, 13:10

اينم تست سرعتم همين الان!

مخابرات آپلودت رو روی چند بسته؟

a66sh
16-09-2016, 13:15
مخابرات آپلودت رو روی چند بسته؟

روى 2300kbps كه چيزى كه دست من مى رسه فيكس 2MB ميشه!

a66sh
16-09-2016, 13:15
روى 2300kbps كه چيزى كه دست من مى رسه فيكس 2MB ميشه!

ببخشيد 2Mb منظورم بود

Vahid67
16-09-2016, 13:42
آداپتور رو عوض کن شاید درست شد

به آداپتور ربطی نداره، وقتی که اینترنت نداره مشکلی نیست تا اینترنت برقرار میشه و دستگاه ها وصل میشن ریست میشه ...

mahan999
16-09-2016, 15:29
به آداپتور ربطی نداره، وقتی که اینترنت نداره مشکلی نیست تا اینترنت برقرار میشه و دستگاه ها وصل میشن ریست میشه ...

وقتی لینک خط می خواد ثابت بشه مودم آمپر بیشتر میکشه . البته مودم رو بتونی سر خط تست کنی هم خوبه که هیچ چیزی روی خط نباشه .
حالا بتونی تست کنی ضرر نداره . اگر نه خود مودم خرابه .

Mehran14233
17-09-2016, 11:56
پارسانلاین چند وقتی هست خیلی داغون شده.
فکر کنم بعد از این طرح اینترنــت مــلی که افتتاح کردند.

قیمتاشون هم که خیلی بالاست.
طرحاشون هم به درد خودشون میخوره واقعاً. یک میلیون و 100 هزار تومن باید بدی واسه اینترنت 2 ساله 2 مگ ماهی 20 گیگ، اونوقت فقط 30 گیگ هدیه میدن. زحمت کشیدید واقعاً :n21:

omid7000
17-09-2016, 12:50
با سلام به دوستان
تفاوت سرعت وب گردی از 128 تا 16 مگ چقدره ؟

mamed3000
17-09-2016, 20:50

شبانه این سرویس رو کسی تست کرده؟
چند گیگ میشه دانلود کرد؟

alijigari
18-09-2016, 13:48
پارس آنلاين گندترين ISP هستش! من بعد شش هفت سال كه از پارس سرويس مى گرفتم ديگه با اين گرون كردن مسخره ش اومدم از مخابرات سرويس گرفتم! كه تازه مخابرات كه هيچ چيز مثبتى ازش نشنيده بودم الان سرويسى بهم داره ميده كه واقعا باورم نميشه! سرعتم ١٦ مگ هست! مودم روى ١٨ مگ ست شده كه چيزى كه دست من مى رسه همون ١٦ مگ بشه دقيق! شبانه رايگان داره كه همين ديشب ٣٨ گيگ دانلود كردم! واقعا ناراحتم كه چرا زودتر از شر پارس خلاص نشدم با اينكه پارسال كلى باهاشون دعوام شد..

درود
شما چه سرویسی و چه حجمی را گرفتین ؟
فکر کنم شبانه حذف شده باشه .

a66sh
18-09-2016, 16:28
درود
شما چه سرویسی و چه حجمی را گرفتین ؟
فکر کنم شبانه حذف شده باشه .

نه اين سرويس جديد هست، "اينترنت خوب با طعم تابستانه" سرعت 2M تا 16M كه شبانه مجانى هم داره ماهى 2 گيگ هم حجم كه حجم رو هم ميتونى جدا بخرى و صد گيگ رو به قيمت پنجاه گيگ پارس آنلاين ميده يعنى نود و خرده اى!:|

a66sh
18-09-2016, 16:37
با سلام به دوستان
تفاوت سرعت وب گردی از 128 تا 16 مگ چقدره ؟

تفاوت سرعت 128 كيلوبيت بر ثانيه تا 16 مگ خيلى هست! 16 مگ يعنى 128 برابر كه اين خودش رو تو هرچيزى اعم از وب گردى نشون ميده، البته كه به محتواى وب خيلى ربط داره ولى كلا الان به نسبت ده پونزده سال پيش محتواى وب خيلى فرق كرده و هر روز وب سايت ها سنگين و سنگين تر ميشن پس اين دو تا سرعت به معناى واقعى كلمه فرق مى كنن و تو هرچيزى خودشون رو نشون ميدن چه وب گردى چه هر كار ديگه اى.

akharwarbaz
18-09-2016, 20:06

شبانه این سرویس رو کسی تست کرده؟
چند گیگ میشه دانلود کرد؟
این رو فقط مشترکان جدید میتونن بگیرن؟

broosli
18-09-2016, 20:19
این رو فقط مشترکان جدید میتونن بگیرن؟

نه واسه قدیمیا هم تو پنل تو قسمت تمدید سرویس هست (از 5 تا 8 صبح کلا رایگانه و از 2 تا 5 هم 1/3 بها حساب میشه) ولی مشخص نیست تو ساعات رایگان سرعت محدود میشه یا نه

Vahid67
18-09-2016, 22:24
نه اين سرويس جديد هست، "اينترنت خوب با طعم تابستانه" سرعت 2M تا 16M كه شبانه مجانى هم داره ماهى 2 گيگ هم حجم كه حجم رو هم ميتونى جدا بخرى و صد گيگ رو به قيمت پنجاه گيگ پارس آنلاين ميده يعنى نود و خرده اى!:|

تهران هستید ؟ کدوم مرکز؟ من مخابرات داشتم بهمن ماه تخلیه کردم خیلی اذیت میکرد 512 نامحدود داشتم

a66sh
19-09-2016, 01:11
تهران هستید ؟ کدوم مرکز؟ من مخابرات داشتم بهمن ماه تخلیه کردم خیلی اذیت میکرد 512 نامحدود داشتم

بله مركز مخابراتى قدس، والا منم دو سه هفته اى پيگيرى كردم تا شبانه م فعال شد ولى غير از اين پشتيبانى داغونشون الان كه اوكى شده مشكل ديگه اى نداشتم و البته كه تجربه ى سرويس من كمتر از يك ماه هستش و نميدونم همين طور ميمونه يا نه ولى خب تا الان اين طور بوده، بعلاوه من از پارس كاملا ناراضى بودم و مشترى مداريشون صفره..

senaps
19-09-2016, 14:04
دوستان من میخوام تلاش کنم نمایندگی پارس‌انلاین در ایلام رو بگیرم....
به نظرتون این شرکت، امکان رقابت با مخابرات و اسیاتک رو داره؟

بین تلاش برای گرفتن نمایندگی شاتل و پارس‌انلاین یا هردوش موندم....

اصلا هم نمی‌دونم یه نمایندگی استانی چه زیرساخت ها و هزینه هایی باید بکنه برای کارش!‌:)

محمد7966
19-09-2016, 14:30
دوستان من میخوام تلاش کنم نمایندگی پارس‌انلاین در ایلام رو بگیرم....
به نظرتون این شرکت، امکان رقابت با مخابرات و اسیاتک رو داره؟

بین تلاش برای گرفتن نمایندگی شاتل و پارس‌انلاین یا هردوش موندم....

اصلا هم نمی‌دونم یه نمایندگی استانی چه زیرساخت ها و هزینه هایی باید بکنه برای کارش!‌:)

نظر حقیر رو بخاین بهتره نمایندگی شاتل رو بگیرید

بعد اگر نشد پارس

akharwarbaz
20-09-2016, 07:04
نه واسه قدیمیا هم تو پنل تو قسمت تمدید سرویس هست (از 5 تا 8 صبح کلا رایگانه و از 2 تا 5 هم 1/3 بها حساب میشه) ولی مشخص نیست تو ساعات رایگان سرعت محدود میشه یا نه

ممنون ولی من هر چی میگردم نیستش. تو قسمت کدوم سرعته ؟

alijigari
20-09-2016, 10:14
درود
اکانت در حال استفاده من 512 ،ماهیانه 10 گیگ هست که یک ماه دیگه به پایان میرسه و روی خط من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیکشه . برای تمدید قرارداد یک ساله کدوم مورد را پیشنهاد میکنید
1-سرویس 512 یک ساله ماهیانه 10 گیگ =333.322 تومان
2-سرویس 1 مگ یک ساله ماهیانه 10 گیگ +10 گیگ هدیه =348.909 تومان

فقط با قسمت فروش حرف زدم گفت اگه 1 مگ بگیری سرعتت در تایم شلوغی کمتر از سرویس 512 پایین میاید

broosli
20-09-2016, 12:18
ممنون ولی من هر چی میگردم نیستش. تو قسمت کدوم سرعته ؟
باید تو پنل کاربری تون در قسمت تمدید اشتراک، تغییر سرویس رو انتخاب کنید تا گزینه های زیر ظاهر بشه:

راستی من تو پنلم سرویس های با سرعت اسمی بیشتر از 2 مگ (4 و 6 و 8 مگ) موجود نیست میخواستم بدونم مال بقیه دوستان هم به همین شکله یا نه؟

broosli
20-09-2016, 12:22
درود
اکانت در حال استفاده من 512 ،ماهیانه 10 گیگ هست که یک ماه دیگه به پایان میرسه و روی خط من بیشتر از 400 کیلوبایت نمیکشه . برای تمدید قرارداد یک ساله کدوم مورد را پیشنهاد میکنید
1-سرویس 512 یک ساله ماهیانه 10 گیگ =333.322 تومان
2-سرویس 1 مگ یک ساله ماهیانه 10 گیگ +10 گیگ هدیه =348.909 تومان

فقط با قسمت فروش حرف زدم گفت اگه 1 مگ بگیری سرعتت در تایم شلوغی کمتر از سرویس 512 پایین میاید

قطعا سرویس 1 مگ بهتره چون اون 10 گیگ هدیه همون مابه التفاوت قیمتش با سرویس 512 رو جبران میکنه و ضمنا همون طوری که پشتیبانی هم بهتون گفته در ساعات شلوغی کیفیت 1 مگ از 512 بهتره

IRAN_KING
20-09-2016, 13:06
دوستان این موارد میشه خرید یا برای ورودی جدیده ؟

binaafarin
20-09-2016, 14:07
من5گیگ از باشگاه مشتریان خریدم کد هیده هم روهم توسایت وارد کردم الان یک ساعته اضافه نشده چیکارکنم؟ منتظر بمونم چند بار خاموش روشن کردم مودم ووارد شدم

akharwarbaz
20-09-2016, 20:44
باید تو پنل کاربری تون در قسمت تمدید اشتراک، تغییر سرویس رو انتخاب کنید تا گزینه های زیر ظاهر بشه:

راستی من تو پنلم سرویس های با سرعت اسمی بیشتر از 2 مگ (4 و 6 و 8 مگ) موجود نیست میخواستم بدونم مال بقیه دوستان هم به همین شکله یا نه؟
مرسی دوستم
آره منم نگاه کردم الان نبودن سرعت های بالای 2 مگ در صورتی که دیروز چک کرده بودم بودن

IRAN_KING
21-09-2016, 09:08
اینترنت غیر حجمی با محدودیت سرعت تو سرویس 1 مگ 17 گیگ داره شرایطش چیه ؟ قبلا گفتن برای استفاده داخلی هست الان فک کنم تغییراتی داشته ؟
سرور خارج میشه استفاده کرد ؟

saman02
21-09-2016, 11:48
دوستان سلام پارس انلاین بسته ۱۰۰ گیگ واسه خرید نداره؟؟؟

alijigari
21-09-2016, 19:48
قطعا سرویس 1 مگ بهتره چون اون 10 گیگ هدیه همون مابه التفاوت قیمتش با سرویس 512 رو جبران میکنه و ضمنا همون طوری که پشتیبانی هم بهتون گفته در ساعات شلوغی کیفیت 1 مگ از 512 بهتره
درود
با گرفتن سرویس 1 مگ تاثیری تو سرعت دانلود من که بیشتر از 400 بشه داره ؟

broosli
21-09-2016, 20:11
درود
با گرفتن سرویس 1 مگ تاثیری تو سرعت دانلود من که بیشتر از 400 بشه داره ؟

سرعت دانلود بستگی به ریت خط داره که چون تو پارس همه سرویس ها روی ماکزیمم مقدار کشش خط بسته میشن (تا سقف 16 مگ) بنابراین تفاوتی تو سرعت دانلود بین 512 و 1 مگ نیست ولی در ساعات اوج مصرف سرعت تک کانکشن (که در واقع سرعت وبگردی، لود عکس و ویدیو و.. هست) و کیفیت 1 مگ از 512 بیشتره

broosli
21-09-2016, 21:01
دوستان سلام پارس انلاین بسته ۱۰۰ گیگ واسه خرید نداره؟؟؟

نه متاسفانه ارزون ترین بسته خرید حجم در پارس فعلا بسته 50 گیگه که قیمت هر گیگ 2000 تومن درمیاد و متاسفانه طرح های حجمی ارزون تر با زمان مشخص (مثل چیزی که در شاتل، آسیاتک، های وب و مخابرات هست) یا فروش حجم با تخفیف وجود نداره و نقطه ضعف اصلی پارس در حال حاضر همین گرون بودن حجمه

behnammoayed
23-09-2016, 21:37
سلام
سرویس شبانه رایگان(منظورم همون یک سوم قیمت هست) برای سرویس های دارای محدودیت حجمی از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟من هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم

amintamizi
23-09-2016, 22:46
سلام
سرویس شبانه رایگان(منظورم همون یک سوم قیمت هست) برای سرویس های دارای محدودیت حجمی از چه ساعتی تا چه ساعتی هست؟من هر چی تو سایتش گشتم پیدا نکردم

سلام دوست عزیز.از ساعت 2 تا 7 صبح یک سوم قیمت.یادش بخیر یک زمانی کامل رایگان بود:V13:

رضا
24-09-2016, 14:46
واقعا" پارس آنلاین داره به کاربراش اجحاف میکنه و متاسفانه کو گوش شنوا.
برای یکی از آشناها تا قبل از تغییرات 128 نامحدود ماهانه گرفته بودم توی طرح جدید حذفش کردن و گفتن 1 مگ غیر حجمی بگیر مثل همونه تازه خیلی هم بهتره .
ماه قبل 1 مگ غیر حجمی گرفتم الان بعد از 20 روز پیامک داده شما از 17 گیگ 13 تاشو مصرف کردی و برای مصرف بیشتر باید حجم بخری :n04::n04::n04::n04::n04:

زنگ زدم پشتیبانی میگم اگه غیر حجمیه پس چرا براش حجم تعیین کردین شما هم مثل مدارس شدین اسمشو میذارن غیر انتفاعی یعنی بدون سود اما شیره جون مردم رو میمکند
اپراتورش میگه سیاستهای جدید شرکته معترض هستین به تلفن گویا زنگ بزنین :n13::n13:

IRAN_KING
24-09-2016, 18:31
برای یکی از آشناها تا قبل از تغییرات 128 نامحدود ماهانه گرفته بودم توی طرح جدید حذفش کردن و گفتن 1 مگ غیر حجمی بگیر مثل همونه تازه خیلی هم بهتره .
ماه قبل 1 مگ غیر حجمی گرفتم الان بعد از 20 روز پیامک داده شما از 17 گیگ 13 تاشو مصرف کردی و برای مصرف بیشتر باید حجم بخری :n04::n04::n04::n04::n04:

زنگ زدم پشتیبانی میگم اگه غیر حجمیه پس چرا براش حجم تعیین کردین شما هم مثل مدارس شدین اسمشو میذارن غیر انتفاعی یعنی بدون سود اما شیره جون مردم رو میمکند
این غیر حجمی فرقش چیه با حجمی اینم که حجم داره ؟! :n02:

محمد7966
25-09-2016, 13:22

این سرویس های ایرانشون تازه راه اندازی شده،پس اگر پشتیباناشون درست و حسابی جواب ندادن ازشون خرده نگیرید،چون خودشون هم چیزی نمیدونن

این سرویس ایران اشتباهی زده غیرحجمی چون حجم داره،این سرویسا طبق قانون سازمان مقررات تنظیم شده

سرویس 1 مگش 17 گیگ حجم داره که تقسیم شده به ترافیک داخلی و ترافیک خارجی،حجم هم تموم بشه باید بخرید

2تا ویژگی داره شامل شبانه رایگان یا حتی شبانه یک سوم نمیشه

و اینکه خط رو بالاتر نمیبدن یعنی همون 1 مگ تحویل میگیرید

farhad290
27-09-2016, 19:41
بهترین DNS پارس آنلاین چنده؟

broosli
27-09-2016, 21:19
بهترین DNS پارس آنلاین چنده؟

91.98.98.98
91.99.99.99

binaafarin
06-10-2016, 14:16
سرویس ایران کجاست من ندیدم
من خطم روی 2مگ بسته شده و دانلود روی170-180
مصرف شبانه چندانی ندارم شاید یکسری ویدئو از اپارات ببینم یا از سایت مکتب ستان
الان سرویس 10گیگ512 رو استفاده میکنم وحدود170درمیاد
این سرویس بصرفه تر نیست؟ ماهی 17گیگه قیمتش چقدره 1مگش؟

محمد7966
06-10-2016, 22:19
سرویس ایران کجاست من ندیدم
من خطم روی 2مگ بسته شده و دانلود روی170-180
مصرف شبانه چندانی ندارم شاید یکسری ویدئو از اپارات ببینم یا از سایت مکتب ستان
الان سرویس 10گیگ512 رو استفاده میکنم وحدود170درمیاد
این سرویس بصرفه تر نیست؟ ماهی 17گیگه قیمتش چقدره 1مگش؟

من گرفتم الان تقریبا 1 هفته است

27 هزارتومن قیمتشه

سرعت دانلودش هم در حد 128 کیلوبایت البته نوسان داره فیکس روی 128 نیست
سرویس ایران فقط ماهانه داره اونم فقط یک ماه

اگر مصرفتون کم باشه خوبه

yasidevil
07-10-2016, 16:28
تو سرویس‌های پارس آنلاین آپلود رایگانه؟

binaafarin
07-10-2016, 17:08

27 هزارتومن قیمتشه

اگر مصرفتون کم باشه خوبه

یک ماه 17 گیگ؟ من الان سه ماهه256 قیمت گرفتم 15کلش گیگ 50هزار تومن

محمد7966
07-10-2016, 17:15
یک ماه 17 گیگ؟ من الان سه ماهه256 قیمت گرفتم 15کلش گیگ 50هزار تومن

آره ماهی 17 گیگ البته تموم بشه باید ترافیک بخرید

ببینید مصرف ماهانه تون چقدره،اگر زیاد مصرف دارید بهتره نامحدود بگیرید

MOHAMMAD2010
07-10-2016, 20:33
تو سرویس‌های پارس آنلاین آپلود رایگانه؟

بله
سوال 11

IRAN_KING
07-10-2016, 21:01

27 هزارتومن قیمتشه

اگر مصرفتون کم باشه خوبه
این سرویسش فعلا تغییر ندادن میشه سرور خارجی هم استفاده کرد درسته ؟

محمد7966
07-10-2016, 23:08
این سرویسش فعلا تغییر ندادن میشه سرور خارجی هم استفاده کرد درسته ؟

آره ظاهرا سرویسشون به 2 قسمت ترافیک داخلی و خارجی تقسیم نشده چون تو پنل کاربری چیزی به نام ترافیک مصرفی داخلی و ترافیک مصرفی خارجی ندیدم

و به صورت کلی ترافیک باقی مانده و ترافیک مصرف شده زده بود تو پنل

mojt90
13-10-2016, 19:31
سلام

دوستان من مدت ها حدود 3 سال و نیم سال از پارس انلاین سرویس میگرفتم .

واقعا دقیقا مثل ** پشیمونم که چرا از این شرکت دزد و لعنتی سرویس گرفتم .

این شرکت دزد انقدر حجم دزدی داره که بالاخره خونم به جوش اومد ! یعنی خیلی زود ترافیک حجمی تموم میشد و باورم نمیشد .

میزان وبگردی و دانلود با حجم مصرفی نمایش داده شده در مدیریت سرویس پارس انلاین اصلا منطقی و قابل باور نبود .

(تمام مسائل امنیتی مودم رو انجام داده بودم و مسلما هک در کار نبوده)

با این که نرم افزار مدیریت حجم نصب کرده بودم networx !

کاری کرده بودند که با کمترین وبگردی و .. کلی حجم مصرف میکرد ! سیستمشون رو طوری طراحی کردند حجم خیلی زود تموم میشه !

الان هم از شرکت دیگه ای سرویس گرفتم و همون وبگردی رو دارم و به صورت منطقی ترافیکم رو کم میکنه . و قابل باور هست . در صورتی که به همین مقدار وبگردی دو برابر و حتی

بیشتر حجم از ترافیکم در پارس آنلاین کم میشد .

و با خودم میگم چرا این همه سال از این دزد آنلاین اینترنت گرفته ام . افسوس:n03:

amir3852
13-10-2016, 22:00
با سلام به اين دوست عزيزمون
راستش من نميخوام شركت يا شخصي رو دادگاهي كنم و يا بگم خوبه كارش درسته يا بد كارش غلطه
كلا در ايران چون اينترنت هم مثل بقيه موارد دزدي داره خود دولت دزدي ميكنه و فشار مياره به شركتهاي ISP‌ مثل پارس آنلاين شاتل يا غيره و غيره
فرض ايران روزانه براي مصرف ترافيك اينترنت داخليش 200ترابايت از كشور دبي اينترنت ميخره كه ميشه مثلا 100 دلار روزانه - بعدش مياد اين 200 ترابايت رو به شركتها و سازمانها به دلخواه خودش ميفروشه مثلا وزارت 00000 و غيره و غيره نامحدود با سرعت 16 مگ فيبر نوري - شهرداري و بقيه هم همينطور يعني كلا سازمانها و وزارتخونه ها و ادارات دولتي خيلي راحت با مبلغ 0 ريال ميفروشه
بعدش مياد از حلقوم شركتهاي خصوصي اون 100 دلار و كه هيچ روزانه 1 ميليون دلار ازشون پول درمياره - خوب شما باشي چيكار ميكني كلي تجهيزا ت وساختمون و اپراتور و خط مخابرات و غير ه وغيره و غيره روزانه براتون هزينه 10 ميليون تومني داره
از كجا درمياري از فروش حجم به مشتريان در حاليكه دولت خودش اينترنت رو بيشتر بصورت سرعت خريداري ميكنه نه حجم يعني توافق ميكنه با دولت تركيه يا كشورهاي روسي و يا امارات متحده عربي و اون سرعت رو خريداري ميكنه كه در طي طول روز بايد كشور تركيه سرعت 400 ميليون ترابايت رو فراهم كنه و فراهم ميكنه - خود كشور تركيه و امارات به همين صورت به مردمشون اينترنت ميفروشن چه از طريق خود دايال و يا از طريق خطوط وايرلس شما يك ماهه پول سرعت 8 مگ رو براي منزل 40 لير پرداخت ميكني ديگه كاري نداره روزي 100 مگ مصرف كني يا روزي 100 ترابايت بايد مقدار سرعت لازم رو فراهم كنه
اين يك توضيح كلي درخصوص اينترنت در ايران بودش - حالا از دوستاني كه اطلاعات بيشتر دارند خواهش ميكنم واضحتر بگن چون خودم از سال 82 به بعد ديگه توي اين امر نبودم و نخواهم بود ما سازماني داشتيم كه اينترنت روزانه جوابگو نبود همون موقع از روي يوتل ست با سرعت 64 مگ تغذيه ميشد - سازمان داريم صدا و سيما همينجوره و خيليهاي ديگه
چند تا پيشنهاد براي بهتر شدن سرويستون بگم خالي از لطف نيست و مطمئنا تأثير بهتري داره
1- تا اونجا كه ممكنه و براتون مقدوره برحسب نيازتون اينترنت بخريد مثلا اگر از صبح تا شب دانلود داريد حتما نامحدود بخريد
2- حتما از كابل و از گزينه LAN بجاي WLAN استفاده كنيد چون هم ضريب امنيت و هم سرعت و هم دقت بالاتري توي ارسال داده ها داره و ادوات جانبي مثل تلويزيون موبايل و بعضي از ادواتي كه داراي فركانس كاري مشابه باشند كمتر توي اين قضيه تداخل ايجاد ميكنند
3- اگر از گزينه WLAN مجبور به استفاده شدين حتما از گزينه مك -------- يا همون MAC Address Filtering استفاده كنيد كه فقط اون وسايلي رو كه شما ميخواهيد به مودمتون وصل بشن نه هر وسيله اي و بعدشم از برنامه هاي Password Generator براي ايجاد رمزهاي غيرقابل هك استفاده كنيد و يا از كاراكترهاي اسكي يا شيفت براي اينكار استفاده كنيد
4- كلا ايران توي تنظيمات DNS يا به عمد يا غير عمد مشكل داره شما يك Tracert google.com بگير متوجه ميشي كه تقريبا ما به بيش از 15 نود يا Node توكن ميفرستيم تا بتونيم جواب بگيريم هر چي اين مسير كوتاهتر بشه سرعت لود صفحات بالاتر ميره طبيعتا تنظيم DNS بهتر منوط به تنظيم اون توي مودم يا كارت شبكه خودتون داره
5- بهترين برنامه مديريت مصرف اينترنت برنامه Cofos Speed كه يك محصول آلمانيه و روي تمامي مادربردهاي گيگابايت بصورت رايگان ارائه ميشه (DVD) از اون ميتونيد براحتي استفاده كنيد و بفهميد كه چه مقدار حجم اينترنت داريد استفاده ميكنيد چون اينترنت فقط دانلود نيست - آپلود هم هستش و منظور همون آدرسي كه شما تايپ ميكنيد يا مطالبي كه مثل مينويسيد همشون دارند حجم كم ميكنند يك فايل 1 گيگي فيلم به نظر كاملا منطقي حجمش كم شده اونهم با 1.3 گيگ ترافيك چون شما كلي پكت و توكن به اون سرور ميفرستي كه الان داري كجاي فايل رو دانلود ميكني چه مقدارش دانلود شده و كجاي فايل هستي
6- بيشتر شركتها دزدي ندارند ولي نحوه روتينگ شما جوريه كه كلي پكت ارسال ميكني تا به اون مورد برسي و همين حجمتون رو ميخوره يا سرور مورد نظر مشغوله و پكتهاي شما رو بدون جواب ميذاره و عملا پكتهاي شما رو دور ميريزه چون ميدونه كه ترافيكش بالا رفته و بايد از حجم بارش كم كنه - يك سري قلقها و تنظيمات هست كه توي سيسكو روتر انجام ميدن تا بار سرور به اصطلاح Over Load نشه - عرض كردم من از سال 82 از اين امر كلا كناره گيري كردم ولي قوانين همون قوانين IEEE

افسوس كه در كشور ما (ايران) به اصطلاح به ما اينترنت رو ميچپونن نه ميفروشن - بيشتر كشورهاي اروپايي و آمريكايي و حتي بيشتر كشورهاي آسياي جنوب شرق و خاورميانه از اينترنت قابل قبولي استفاده ميكنند و همينطور به مردمشون ارائه ميدن اونهم با اشتياق كامل ولي توي كشور ما اينترنت بهت ميدن با سرعت 512 كيلوبايت و حجم روزانه 1 گيگ تازه كلي هم منت سرت ميذارن كه ما بهت اينترنت داديم تو لياقت نداشتي استفاده كني
موفق باشيد
اين دو تا لينك رو هم ببينيد ضرري نداره

omid7000
14-10-2016, 10:09
سلام

دوستان من مدت ها حدود 3 سال و نیم سال از پارس انلاین سرویس میگرفتم .

واقعا دقیقا مثل ** پشیمونم که چرا از این شرکت دزد و لعنتی سرویس گرفتم .

این شرکت دزد انقدر حجم دزدی داره که بالاخره خونم به جوش اومد ! یعنی خیلی زود ترافیک حجمی تموم میشد و باورم نمیشد .

میزان وبگردی و دانلود با حجم مصرفی نمایش داده شده در مدیریت سرویس پارس انلاین اصلا منطقی و قابل باور نبود .

(تمام مسائل امنیتی مودم رو انجام داده بودم و مسلما هک در کار نبوده)

با این که نرم افزار مدیریت حجم نصب کرده بودم networx !

کاری کرده بودند که با کمترین وبگردی و .. کلی حجم مصرف میکرد ! سیستمشون رو طوری طراحی کردند حجم خیلی زود تموم میشه !

الان هم از شرکت دیگه ای سرویس گرفتم و همون وبگردی رو دارم و به صورت منطقی ترافیکم رو کم میکنه . و قابل باور هست . در صورتی که به همین مقدار وبگردی دو برابر و حتی

بیشتر حجم از ترافیکم در پارس آنلاین کم میشد .

و با خودم میگم چرا این همه سال از این دزد آنلاین اینترنت گرفته ام . افسوس:n03:

منم نزدیک بود با این تبلیغ گیگی 800 تومن گول بخورم که با فرمایشات شما کاملا توجیه شدم.الانم شاتل دارم که میخام تخلیه کنم چون اونم گیگ می دزده.

amir_t6262
14-10-2016, 11:46
با سلام به اين دوست عزيزمون

فرض ايران روزانه براي مصرف ترافيك اينترنت داخليش 200ترابايت از كشور دبي اينترنت ميخره كه ميشه مثلا 100 دلار روزانه - بعدش مياد اين 200 ترابايت رو به شركتها و سازمانها به دلخواه خودش ميفروشه مثلا وزارت 00000 و غيره و غيره نامحدود با سرعت 16 مگ فيبر نوري - شهرداري و بقيه هم همينطور يعني كلا سازمانها و وزارتخونه ها و ادارات دولتي خيلي راحت با مبلغ 0 ريال ميفروشه

فقط یک نکته را بگویم که همان اینترنت سازمان ها و ... هم مجانی نیست. خیال نکنید که دولت از همین درآمدها هم میگذره!
من در یک سازمان دولتی کار میکنم، زیرمجموعه یکی از وزارتخانه ها، سالانه مبلغ زیادی سازمان داره بابت هزینه ی اینترنت پرداخت میکند.
در همان وزارتخانه ش هم همینطوره.
خوبیش اینه که ما محدودیت حجم نداریم. ولی در همین شهرداری تهران هم دوستانم هستند که اکانت دارند و نمیتوانند بیش از مقدار اکانت خودشان که مقدار محدودی هم هست مصرف کنند.
یا در همین وزارت نفت، در ساختمان های اصلی ش که آشنا دارم، آنها هم اینترنتشان از نظر حجمی محدود است.

FlashGet
14-10-2016, 12:12
دوستان کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید ؟

جدیدا این پارس انلاین خیلی زود حجم اینترنتم تموم میشه . کلا مشکوکه

فقط های وب و پیشنهاد ندید چون واقعا سرعت و قیمت هاش بدرد نمیخوره

omid7000
14-10-2016, 12:43
من پیشگامان پیشنهد میدم.

shayan0o21
14-10-2016, 12:55
دوستان کدوم شرکت رو پیشنهاد میکنید ؟

جدیدا این پارس انلاین خیلی زود حجم اینترنتم تموم میشه . کلا مشکوکه

فقط های وب و پیشنهاد ندید چون واقعا سرعت و قیمت هاش بدرد نمیخوره

شاتــل رو مشاهده کردید؟:n13:

pedibell
14-10-2016, 19:57
سلام این چند روزه کسی افت سرعت داشته؟
سرعتم رسده به دایل اپ جالبه که با این سرعت 3 گیگ حجم هم مصرف شده
اسیا تک چجوریه؟ شاتل سمت ما سرویس نمیده

broosli
15-10-2016, 00:38
سلام این چند روزه کسی افت سرعت داشته؟
سرعتم رسده به دایل اپ جالبه که با این سرعت 3 گیگ حجم هم مصرف شده
اسیا تک چجوریه؟ شاتل سمت ما سرویس نمیده

آره 3-4 روزه هم پینگ (داخلی و خارجی) در حد 10-20 میلی ثانیه بیشتر از قبل شده و هم سرعت افت کرده (به خصوص در ساعات 9 تا 11 شب افت کیفیت مشهودتره)
ظاهرا مشکل سراسریه

NEED FOR PC
15-10-2016, 16:22
پینگ نامحدود ها فرق داره با حجمی؟

FlashGet
15-10-2016, 21:30
سلام

دوستان به نظرتون بهترین نرم افزار مدیریت ترافیک که دقت بالا و کمترین خطا رو داشته باشه کدومه ؟ بر اساس تجربه بگید لطفا

تاپیک های دیگه هم سوال کردم شاید به نتیجه بهتری برسم

SonyEricsson
16-10-2016, 12:48
این ترافیک تشویقی برای سرشماری از کجا میشه وارد کرد؟

VAHID1001
19-10-2016, 15:39
این ترافیک تشویقی برای سرشماری از کجا میشه وارد کرد؟

شما وارد سایت که شدی قسمت تمدید انلاین ثبت کد هدیه رو بزن یه قسمت داره دریافت هدیه کد اماری اونجا باید وارد کنی
ظاهرا پارس انلاین بیشتر از 4 تا کد اماری قبول نمیکنه ولی گفته بودن تا 10 گیگ میدن ولی واسه من 8 گیگ بیشتر قبول نکرد
هنوز 4 تا کد اماری دارم که ثبت نکردم

Mehran14233
20-10-2016, 00:56
شما وارد سایت که شدی قسمت تمدید انلاین ثبت کد هدیه رو بزن یه قسمت داره دریافت هدیه کد اماری اونجا باید وارد کنی
ظاهرا پارس انلاین بیشتر از 4 تا کد اماری قبول نمیکنه ولی گفته بودن تا 10 گیگ میدن ولی واسه من 8 گیگ بیشتر قبول نکرد
هنوز 4 تا کد اماری دارم که ثبت نکردم

کد آماری رو باید از کجا بیاریم؟

mehdi1057
20-10-2016, 01:24
دو سال پارس انلاینی بودم الان که شاتلی هستم خیلی خوشحالم فقط کاش شاتل هم مثل پارس انلاین کلوب داشت

محمد7966
20-10-2016, 02:35
کد آماری رو باید از کجا بیاریم؟

وقتی سرشماری رو تو سایت مخصوص خودش پر کردید یه کد 12 رقمی براتون میفرستن به شماره موبایلی که بهشون دادید

همونو وارد میکنید

broosli
20-10-2016, 14:40

LEO.M
21-10-2016, 17:58
دوستان من با اينترنت پارس آنلاين موقع استفاده از اينستاگرام مشكل دارم و مجبورم با چيلتربشكن وارد اينستا شم.بنظر ميرسه پورت هاي اينستا رو پارس آنلاين بسته.
با نت خوده پارس آنلاين ،عكسا لود نميشه،كامنتا نمياد،لايك ميكنم اثري نداره،سرچ نميكنه هيچي و...

آيا شما هم مشكل داريد؟

Sent from my iPhone using Tapatalk

broosli
21-10-2016, 18:25
دوستان من با اينترنت پارس آنلاين موقع استفاده از اينستاگرام مشكل دارم و مجبورم با چيلتربشكن وارد اينستا شم.بنظر ميرسه پورت هاي اينستا رو پارس آنلاين بسته.
با نت خوده پارس آنلاين ،عكسا لود نميشه،كامنتا نمياد،لايك ميكنم اثري نداره،سرچ نميكنه هيچي و...

آيا شما هم مشكل داريد؟

اگه با کامپیوتر باز نمیشه شاید به خاطر DNS ات باشه
این DNS (پارس آنلاین) تو تنظیمات مودم ست کن:
91.98.98.98
91.99.99.99
به جای DNS دومی میتونی از یه Public DNS (مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 یا 208.67.220.220 یا 209.244.0.4) هم استفاده کنی

LEO.M
21-10-2016, 19:19
اگه با کامپیوتر باز نمیشه شاید به خاطر DNS ات باشه
این DNS (پارس آنلاین) تو تنظیمات مودم ست کن:
91.98.98.98
91.99.99.99
به جای DNS دومی میتونی از یه Public DNS (مثل 8.8.8.8 یا 4.2.2.4 یا 208.67.220.220 یا 209.244.0.4) هم استفاده کنی
با کامپیوتر تست نکردم.
این تنظیمات رو باید روی مودم انجام بدم یا موبایل(اپل)؟

پ.ن:
الان تنظیمات مودم رو دیدم،روی این ست شده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohamadir
22-10-2016, 01:12
سلام
کسی از دوستان اطلاع داره که حجم باقی مانده از سرویس قبلی و حجم اضافی خریداری شده به سرویس جدید انتقال داده میشه یا نه؟

محمد7966
22-10-2016, 01:40
سلام
کسی از دوستان اطلاع داره که حجم باقی مانده از سرویس قبلی و حجم اضافی خریداری شده به سرویس جدید انتقال داده میشه یا نه؟

سلام

من یه بار تجربه داشتم و حجم باقی مانده رو به دوره بعد اضاف کرد

ja137
22-10-2016, 17:40
دوستان 100امتیاز باشگاه دارم کسی لازم داره بیاد تو خصوصی

I Walk Alone
22-10-2016, 18:12
منم 150 امتیاز دارم. کسی خواست پی ام بده.

محمد7966
22-10-2016, 19:34
سلام

دوستان چند روز طول میکشه تا 2 گیگ ترافیک هدیه سرشماری رو اضافه کنند؟

من امروز صبح 2 کد آماری رو وارد کردم ولی هنوز اضافه نشده.

mohamadir
22-10-2016, 21:10
سلام

همون لحظه اضافه میکنه !

محمد7966
23-10-2016, 09:56
سلام

آقا ما سرویسمون ir یا همون ایران،

خانمه گفت به اینها تعلق نمیگیره

الکی الکی 4 گیگ پرید،2 تا کد آماری رو وارد کردیم و دود شد رفت هوا

یکی نیست بگه چرا گدابازی در میارید،فرق سرویس ایران که محدودیت حجم داره با بقیه حجم دارها چیه؟!

karwan125
23-10-2016, 10:12
الکی الکی 4 گیگ پرید،2 تا کد آماری رو وارد کردیم و دود شد رفت هوا

دود که نمیشه , چون کد ثبت نشده اگر ثبت شده بود یک پیغام از سایت سرشماری برای گوشی فرد سرپرست خانوار میومد به این شرح :

" مجوز برقراری استفاده از دو گیگ اینترنت به شرکت ارائه دهنده اینترنت ارسال گردید " .

اگر این پیغام اومد بعد از چند دقیقه دو گیگ رو اختصاص میدن. بنده تست کردم و دو گیگ رو هم حساب کردن ، دستشون هم درد نکنه .:n08:

حالا میتونید اون دو تا کد رو یا برای همراه اول استفاده کنید یا ایرانسل که سرعتشون نسبتا بهتره ..

محمد7966
23-10-2016, 10:25
دود که نمیشه , چون کد ثبت نشده اگر ثبت شده بود یک پیغام از سایت سرشماری برای گوشی فرد سرپرست خانوار میومد به این شرح :

مجوز برقراری استفاده از دو گیگ اینترنت به شرکت ارائه دهنده اینترنت ارسال گردید

اگر این پیغام اومد بعد از چند دقیقه دو گیگ رو اختصاص میدن. بنده تست کردم و دو گیگ رو هم حساب کردن ، دستشون هم درد نکنه .

حالا میتونید اون دو تا کد رو یا برای همراه اول استفاده کنید یا ایرانسل که سرعتشون نسبتا بهتره ..
خب برای من اومد به این صورت:هموطن گرامی مجوز برقرای 2 گیگ هدیه استفاده از اینترنت برای شما به شرکتی که از خدمات اینترنتی آن بهره می برید ابلاغ شد.

این با متن آبی رنگی که نوشتید فرق میکنه یا همونه؟

karwan125
23-10-2016, 14:17
خب برای من اومد به این صورت:هموطن گرامی مجوز برقرای 2 گیگ هدیه استفاده از اینترنت برای شما به شرکتی که از خدمات اینترنتی آن بهره می برید ابلاغ شد.

این با متن آبی رنگی که نوشتید فرق میکنه یا همونه؟

نه همونه .. فقط من به صورت مختصر نوشتم

karwan125
23-10-2016, 21:49
از ساعت 7 عصر امروز اینترنت به شدت با افت SNR مواجه شده و هر چند دقیقه یی با قطع و وصلی مواجه هستم ، واسه سایر دوستان هم همین صورت هست ؟

محمد7966
24-10-2016, 03:27
از ساعت 7 عصر امروز اینترنت به شدت با افت SNR مواجه شده و هر چند دقیقه یی با قطع و وصلی مواجه هستم ، واسه سایر دوستان هم همین صورت هست ؟

سلام

نه

این نوسان SNR جوری نیست که برای همه اتفاق بیفته،نمیدونم تو تنظیمات دستگاهاشون چه اتفاقی میفته که این مشکل بوجود میاد

کلی هم نیست،همیشه فقط بعضی از افراد دچارش میشن

من گاهی حدس میزنم شاید به خاطر مچ نشدن مودم با تجهیزات پارس باشه که بعید میدونم به خاطر این مشکل باشه،مودم من 2740 دی لینک

tranceyou
24-10-2016, 11:58
دوستان یه سوال این عکس از تنظیمات مودم هست آیا نویز خط و سرویس اوکی هست؟

محمد7966
24-10-2016, 13:45
دوستان یه سوال این عکس از تنظیمات مودم هست آیا نویز خط و سرویس اوکی هست؟

بله خوب است.

ardeshir n
26-10-2016, 18:13
سلام.
دوستان از خدمات پارس آنلاین راضی هستید؟!؟
بنده میخوام طرح هر گیگ ۸۰۰ رو بگیرم.
ساکن درکه-کوهسار هستم.
از نویز مخابرات استان راضی نیستم و دائم سرعتش میاد پایین.
اما یه سری تحقیق کردم که سرعتش خوبه قطعیش کمه و خدمات خوبی داره.
دانلود شبانه هم برام مهمه.
قیمتش هم برام مهمه.
الآن هم ۵۱۲ مخابرات دارم. :)
باتشکر.

Sent from my K00E using Tapatalk

880446534
26-10-2016, 23:51
سلام.
دوستان از خدمات پارس آنلاین راضی هستید؟!؟
بنده میخوام طرح هر گیگ ۸۰۰ رو بگیرم.
ساکن درکه-کوهسار هستم.
از نویز مخابرات استان راضی نیستم و دائم سرعتش میاد پایین.
اما یه سری تحقیق کردم که سرعتش خوبه قطعیش کمه و خدمات خوبی داره.
دانلود شبانه هم برام مهمه.
قیمتش هم برام مهمه.
الآن هم ۵۱۲ مخابرات دارم. :)
باتشکر.

سلام.
اگه مث من تو روستایی، مرکز مخابراتیون رو با شهر مقایسه نکن.
هیچ وقت پهنای باندی رو که واسه یه شهر درنظر میگرن، واسه روستا د نظر نمیگرن.
من یک ماه یک مگ دارم. صبح ساعت 4-5 سرعت دانلود رو 450 هست. روزا (بعد از ظهر مثلا) رو 200-300 گاهی هم 50 هست(افت سرعت غروباست بیشتر). ولی شهر دیدم 1-2 مگ همین پارس دان میکنن.
بحث قیمت. برو تو سایتش ببین دیگه. ولی کمترین فیمتش 23 تومنه، یک ماه یک مگ. (یک ماه زیر یک مگ نداره، سه ماه داره. مثلا 128 سه ماهه)

پشتیبانیش خوبه.
باشگاه مشتریان داره که امتیازت رفت بالا، میتونی ترافیک مفتی بگیری.
شبانه تو بعضی سرویساش از 2-7 صبح یک سوم حساب میکنخ
تو بعضی از سرویس های دیکه از 4 تا 8 مجانیه (ساعتش دقیق یادم نیست).

پارس اگه یک ساله یا دوساله بخری تقریبا مناسبه. اگه بخوای زیر 6 ماهه بخری، صرفه نداره.

مطمعنا از مخابرات بهتره . من خودم از مخابرات فرار کردم.

sent from my tapatalk

880446534
26-10-2016, 23:56
سلام

ولی محدویت پنجتایی داره. بیشتر از پنج تا کد نمیزنه .
من کد زیاد داشتم، بقیه رو دادم به فامیلم .

دمشون گرم. یه خیری داشتن

sent from my tapatalk

tranceyou
27-10-2016, 22:25
دوستان چند روزه اوضاع اینترنت من خیلی داغون میشه مخصوصاً از ساعتای 9 به بعد و این هم اوضاع پینگ مودم هست این مشکل از کجاست؟

Mehran14233
27-10-2016, 23:01
پارس آنلاین کلاً نسبت یه چند سال پیش افت کرده هم از نظر سرعت و هم از نظر خدمات.

amir3852
27-10-2016, 23:18
دسوتان عزيز سلام
مربوط به يك شركت خاص يا پارس آنلاين يا بقيه نيستش
مربوط به دولت كه اگر دقت كنين دوباره DNS Server ها هم بهم ريختن و خيلي از سايتها كه شيلتر بودن دوباره و الكي باز شدن
تعدادي از سايتهاي مربوط به گوگل و بازيها و مجلات و حتي خيلي سايت ايراني
و احتمالا دارن يك سري تصميم گيريها رو انجام ميدن كه يا شديدا برخورد كنن يا ببندنشون
موفق باشيد

رضا
30-10-2016, 10:41
این سرویس های ایرانشون تازه راه اندازی شده،پس اگر پشتیباناشون درست و حسابی جواب ندادن ازشون خرده نگیرید،چون خودشون هم چیزی نمیدونن

این سرویس ایران اشتباهی زده غیرحجمی چون حجم داره،این سرویسا طبق قانون سازمان مقررات تنظیم شده

سرویس 1 مگش 17 گیگ حجم داره که تقسیم شده به ترافیک داخلی و ترافیک خارجی،حجم هم تموم بشه باید بخرید

2تا ویژگی داره شامل شبانه رایگان یا حتی شبانه یک سوم نمیشه

و اینکه خط رو بالاتر نمیبدن یعنی همون 1 مگ تحویل میگیرید

خیلی جالبه که چند هفته پس از فرمایشات شما بالاخره پارس انلاین توضیح این سرویس 1 مگ غیر حجمی رو هم اصلاح کرد و هم حجمش رو از 17 به 30 رسوند اما توضیح داده که 10 گیگش برای سرورهای خارجیه و 20 گیگش برای سرورهای داخلی

نکته این که اکثر استفاده ما از برنامه هایی مثل تلگرام و اینستا و .... هستش که همه سرور خارجی محسوب میشه و طبعا" با هوشمندی کامل و با این حرکت حجم مورد استفاده ما رو از 17 گیگ به 10 گیگ تنزل دادن.

اابته فراموش نکنیم این قدمهای اولیه برای برقراری اینترنت ملی هستش و به زودی تمام سرویس دهنده ها باید این قوانین رو روی سرویس هاشون پیاده کنن چون همون روز اول گفتن که ما هر دو اینترنت رو ارائه میدیم ولی هزینه اینترنت داخلی رو ارزون میگیرم و خارجی رو گرون.

من و سه تا از رفقا و آشناها که تصمیم گرفتیم بریم شاتل. باز حداقل اون هنوز 128 نامحدود رو داره البته فعلا" ...:n02:

محمد7966
30-10-2016, 11:34
1 ماه سرویس ایران 17 گیگ داشتم و خیلی خوب بود

الان سرویس رو تقسیم کردند به 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی و همین امروز هم خریدم

ببنم تو این 1 ماه چی پیش میاد

پ.ن:چه مسخره تو این چند دقیقه 20 مگ مصرف داشتم و همش هم از ترافیک خارجی بوده:n02:

و میزان مصرف ترافیک داخل ایران از 20 گیگ،00 گیگ بوده

کسی میدونه ترافیک داخل ایران شامل چه سرورهایی میشه؟مثلا دانلود از پیکو فایل شامل ترافیک داخلی میشه؟

amir3852
30-10-2016, 14:37
يك توصيه مناسب
من خودم پارس آنلاين 2 مگ نامحدود دارم كه الان 3 ساليه ديگه مثل سابق جوابگو نيستش
سابق هر چي ميخريدي مثلا همين 2 مگ نامحدود رو 6 مگ نامحدود ميبستن مشكلي هم نداشت بابت حجم دانلود ماهي 700 تا 800 گيگ ميشد دانلود كرد
الان نه با همين 2 مگ نامحدود فقط 240 گيگ با سرعت 6 مگ دانلود داري بعدش ميشه همون سرعت 2 مگ كه واقعا افتضاح هم ميشه

سواي اين قضيه من شبها هر شب 3 تومن اينترنت شبانه پرسرعت همراه اول رو ميخرم با موبايل و از طريق موبايل ميزارم كامپيوترم دانلود كنه كه تقريبا شبي بين 20 تا 25 گيگ دانلود داره
خوبيش اينه از ساعت 1 شب تا ساعت 11 صبح فرداست
كدش هم *1000*2# هستش
منطقه ما آنتن دهي و سرعتش عاليه بيشتر وقتها بالاي 1 مگ دانلود ميكنه
موفق باشين

Mehran14233
30-10-2016, 14:46
سلام دوستان

ما میخوایم خونه رو عوض کنیم.
میخواستم ببینم حجمی که توی قرارداد فعلیم دارم قابل انتقال به قرارداد بعدی توی خونه ی دیگه (با یک شماره ی دیگه) هست؟!
اگه نه همین خط رو اگر انتقال بدم به خونه ی جدید چطور قابلیت انتقال حجم هست؟!

یا در هر صورت میسوزه حجمم؟ :n15:

amir3852
30-10-2016, 14:48
1 ماه سرویس ایران 17 گیگ داشتم و خیلی خوب بود

الان سرویس رو تقسیم کردند به 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی و همین امروز هم خریدم

ببنم تو این 1 ماه چی پیش میاد

پ.ن:چه مسخره تو این چند دقیقه 20 مگ مصرف داشتم و همش هم از ترافیک خارجی بوده:n02:

و میزان مصرف ترافیک داخل ایران از 20 گیگ،00 گیگ بوده

کسی میدونه ترافیک داخل ایران شامل چه سرورهایی میشه؟مثلا دانلود از پیکو فایل شامل ترافیک داخلی میشه؟

سلام
بهترين جواب اجراي دستور tracert‌ هستش كه ببيني اين توكنهاي شما به چه سرورهايي سر ميزنند
و اين سرورها رو ميتوني از طريق آي پي ببيني كه توي كدوم كشور هستند ايران يا خارج؟

موفق باشي

- - - Updated - - -

پارس آنلاین کلاً نسبت یه چند سال پیش افت کرده هم از نظر سرعت و هم از نظر خدمات.

من با اين حرفت كاملا موافقم
كلا توي شهر كرج پارس آنلاين عالي بودش كه الان خيلي بد شده

Mehran14233
30-10-2016, 20:02
سلام دوستان

میخواستم ببینم حجمی که توی قرارداد فعلیم دارم قابل انتقال به قرارداد بعدی توی خونه ی دیگه (با یک شماره ی دیگه) هست؟!

:n16::n16:

karwan125
30-10-2016, 20:14
سلام دوستان

حجم ترافیک مانده به شماره جدید هم انتقال پیدا خواهد کرد ، فقط توجه کنید حتما به نمایندگی شهرستان تون اعلام کنید که ترافیک باقی مانده دارید و حتما انتقال بدن به حساب کاربری جدید !

LEO.M
02-11-2016, 16:50
دوستان داستان اين طرح چيه؟غير حجمي!
اینترنت غیر حجمی
1Mbps

با ترافیک هرماه 20GB + 10GB ترافیک داخلی

محمد7966
02-11-2016, 17:37
دوستان داستان اين طرح چيه؟غير حجمي!
اینترنت غیر حجمی
1Mbps

با ترافیک هرماه 20GB + 10GB ترافیک داخلی

نمیدونم این پارس آنلاینی با اصول منطق آشنایی دارند یا نه؟

ولی در منطق اگر کسی بگه اینترنت غیرحجمی دارید و بعدش بگه 30 گیگ ترافیک حجمی دارید بهش میخندن:n02:

این ترافیک داره،20 گیگش برای داخل ایران میشه

10 گیگش هم برای خارج از ایران

تو این 3 روزه که این سرویس رو خریدم فقط 40 مگ از سایتای ایرانی مصرف داشتم

و نزدیک 1 گیگ از سایتای خارجی

خلاصه گندترین نوع سرویس هست به نظرم،چون مگه چقدر ما به سرورهای داخلی متصل میشیم که که برامون 20 گیگ ترافیک داخلی دادند

همین سایت پی سی،سرورش در خارج هست(چند ماه پیش امتحان کردم،خارج از ایران بود)

اینم بگم سرویس رو روی 1 مگ محدود میکنند و شبانه یک سوم هم ندارد

IVAN
02-11-2016, 19:21
نمیدونم این پارس آنلاینی با اصول منطق آشنایی دارند یا نه؟

ولی در منطق اگر کسی بگه اینترنت غیرحجمی دارید و بعدش بگه 30 گیگ ترافیک حجمی دارید بهش میخندن:n02:

این ترافیک داره،20 گیگش برای داخل ایران میشه

10 گیگش هم برای خارج از ایران

تو این 3 روزه که این سرویس رو خریدم فقط 40 مگ از سایتای ایرانی مصرف داشتم

و نزدیک 1 گیگ از سایتای خارجی

خلاصه گندترین نوع سرویس هست به نظرم،چون مگه چقدر ما به سرورهای داخلی متصل میشیم که که برامون 20 گیگ ترافیک داخلی دادند

همین سایت پی سی،سرورش در خارج هست(چند ماه پیش امتحان کردم،خارج از ایران بود)

اینم بگم سرویس رو روی 1 مگ محدود میکنند و شبانه یک سوم هم ندارد

از روشهای دایورت داخلی به خارج استفاده کنین تا رستگار بشین :biggrin:

محمد7966
02-11-2016, 19:29
از روشهای دایورت داخلی به خارج استفاده کنین تا رستگار بشین :biggrin:

یه توضیحی میدید درباره اش؟یا یه صفحه ای معرفی کنید بخونیم

البته برای ما مصرف تلگرام و اینستاگرام بالاست.برای این هم کاربرد داره؟

2-منظورتون همون مستقیم سازی فایل ها نیست که دوستان در این انجمن هم انجام میدن؟مثلا فایلی در یک سرور خارجی هست،آن وقت بیام اون فایل رو در یک سرور داخلی مثل پیکو فایل آپلود کنیم.دایورت کردن منظورتون همینه؟

البته من با این مستقیم سازی و لیچ کردن خیلی آشنایی ندارم

danial_crazy
04-11-2016, 01:19
آقا یه دو هفته ای میشه با افت شدید سرعت دانلود مواجه شدم.سرعتم همیشه 1.5 تا 2 مگابایت بود ولی الان بزور به 300 کیلو بایت میرسه!!! دقیقا هم از وقتی اینجور شد که یه روز دیدم نت قطع شده زنگ زدم پارس چک کرد درستش کرد فهمیدم دیتا ریت رو کم کرده.باز زنگ زدم بردنش بالا.ولی دیگه سرعتم درست نشد.گفتم چه غلطی کردم زنگ زدم
حالا شما هم افت سرعت دارین یا نه

محمد7966
04-11-2016, 01:56
آقا یه دو هفته ای میشه با افت شدید سرعت دانلود مواجه شدم.سرعتم همیشه 1.5 تا 2 مگابایت بود ولی الان بزور به 300 کیلو بایت میرسه!!! دقیقا هم از وقتی اینجور شد که یه روز دیدم نت قطع شده زنگ زدم پارس چک کرد درستش کرد فهمیدم دیتا ریت رو کم کرده.باز زنگ زدم بردنش بالا.ولی دیگه سرعتم درست نشد.گفتم چه غلطی کردم زنگ زدم
حالا شما هم افت سرعت دارین یا نه

پهنای باندتون رو چک کنید

یه مشکلی داره پارس آنلاین که نمیدونم تنظیمات دستگاه هاشون چه مرگشون میشه که نویز ایجاد میکنند

تقریبا بعد از چند ماه دوباره نوسان snr سراغم اومد

هر وقت این مشکل بیاد باید زنگ بزنید به صدای مشتری و بگید نوسان snr دارم تا براتون درست کنند البته اگر متوجه بشن

حالا برید ببنید پهنای خط رو تو استاتوس مودم روی چند بسته شده؟

اگر خودشون از عمد اینکار رو انجام نداده باشن باید بهشون بگید کیفیت خطم رو از سمت خودتون ببرید بالا

IVAN
04-11-2016, 02:14
یه توضیحی میدید درباره اش؟یا یه صفحه ای معرفی کنید بخونیم

البته برای ما مصرف تلگرام و اینستاگرام بالاست.برای این هم کاربرد داره؟

2-منظورتون همون مستقیم سازی فایل ها نیست که دوستان در این انجمن هم انجام میدن؟مثلا فایلی در یک سرور خارجی هست،آن وقت بیام اون فایل رو در یک سرور داخلی مثل پیکو فایل آپلود کنیم.دایورت کردن منظورتون همینه؟

البته من با این مستقیم سازی و لیچ کردن خیلی آشنایی ندارم

vp داخلی منظورمه. اول به آی پی داخلی وصل میشین (و درواقع ترافیکتون داخلی محاسبه میشه) دو نوع هست. یکی حالت ساده هست و آی پیتون همون آی پی سرور داخلیو میگیره ولی ی مدل دیگه هم هست که روت به سرور خارجی هست و آی پی خارجی میگیرین (حالت دومو نمیدونم باز میفروشن یا نه! )

danial_crazy
04-11-2016, 13:35
پهنای باندتون رو چک کنید

یه مشکلی داره پارس آنلاین که نمیدونم تنظیمات دستگاه هاشون چه مرگشون میشه که نویز ایجاد میکنند

هر وقت این مشکل بیاد باید زنگ بزنید به صدای مشتری و بگید نوسان snr دارم تا براتون درست کنند البته اگر متوجه بشن

اگر خودشون از عمد اینکار رو انجام نداده باشن باید بهشون بگید کیفیت خطم رو از سمت خودتون ببرید بالا

چک کردم خطم رو 15 مگ. بسته شده و snr روی 6 تا 7 هست

Vahid67
04-11-2016, 13:36
دوستان میشه ترافیک رو از یکی از اکانت هام انتقال بدم به یکی دیگه ؟ هر دو اکانت به اسم خودم هستش

Le0nard0
04-11-2016, 13:44
دوستان میشه ترافیک رو از یکی از اکانت هام انتقال بدم به یکی دیگه ؟ هر دو اکانت به اسم خودم هستش
با بخش تمدید اشتراک صحبت کن احتمالا انجام میدن برات.

danial_crazy
04-11-2016, 14:07
پهنای باندتون رو چک کنید

محمد7966
04-11-2016, 14:10

هر چند وقت یک بار چک کنید ببینید اعدادش تغییر میکنه یانه؟

اگر زمانی که پهنا روی 15 مگ بسته شده و سرعت دانلود روی 300 کیلو باشه احتمالش هست پهنا کم اوردن

نیمه های شب یا اوایل صبح هم چک کنید ببینید سرعت باز 300 کیلو هست یا نه؟چون نیمه های شب یا اوایل صبح سرعت دانلود خیلی خوب میشه

ahmaditt
04-11-2016, 15:20
سرویس مزخرف!
همش قطعی! پینگ بالا!
نشد ما یه بار با اینترنت به اصلاح پرسرعت 4مگ پارس آنلاین، بازی آنلاین انجام بدیم یا استریم داشته باشیم، وسطش قطع نشه!

imnot12
05-11-2016, 10:46
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
06-11-2016, 06:16
سلام دوستان

یک سوال:مگه سرورای سافت 98 در ایران نیستند؟من که آی پی سروراشو گرفتم در ایران بود و ظاهرا زیر نظر آسیاتک بودند

رفتم یک فایل دانلود کردم بیشتر از 200 مگ،به جای اینکه از ترافیک داخلی کم کنند،اومدن از ترافیک خارجی کم کردند

خوب شد کل فایل که نزدیک 3 گیگ بود رو دانلود نکردم و فقط 290 مگ رو دانلود کردم

اینها کی ان دیگه؟!:n34:

karwan125
06-11-2016, 22:38
سلام دوستان
یک سوال:مگه سرورای سافت 98 در ایران نیستند؟من که آی پی سروراشو گرفتم در ایران بود و ظاهرا زیر نظر آسیاتک بودند
رفتم یک فایل دانلود کردم بیشتر از 200 مگ،به جای اینکه از ترافیک داخلی کم کنند،اومدن از ترافیک خارجی کم کردند

این مورد رو حتما در سامانه 195 مطرح کنید ، شکایت شما با ارائه مدرک معتبر پیگیری و حجم ترافیکی که از شما کسر شده برگشت داده خواهد شد

beh123beh
07-11-2016, 05:24
میخواستم بینم این سرویس های جشنواره ای اگه حجم تموم بشه ولی زمان نه قابل جمع اوری هستن ؟
رفتم واسه جمع اوری گفت فعلا ۵ ماه مونده از قرارداد و قابل جمع اوری نیس

محمد7966
07-11-2016, 05:46
میخواستم بینم این سرویس های جشنواره ای اگه حجم تموم بشه ولی زمان نه قابل جمع اوری هستن ؟
رفتم واسه جمع اوری گفت فعلا ۵ ماه مونده از قرارداد و قابل جمع اوری نیس

تا جایی من اطلاع دارم تمام شرکتها موظف هستند هر وقت کاربر درخواست جمع آوری داد،باید براش تخلیه کنند

اگر دیدید تخلیه نمیکنند شکایت کنید سامانه 195

محمد7966
08-11-2016, 15:51
سلام دوستان

الان برای بار چندم هست که یک آقایی همیشه بهم میگه شما برای اینکه کارت زودتر راه بیفته نیازی نیست تو سامانه 195 شکایت کنی،به همکارای خودمون بگی کارت زودتر راه میفته
نمیدونم دلش به حال من سوخته و این حرفو میزنه یا دلش به حالش شرکتشون:n13:

یه قانون مسخره اینه که فقط از سایتایی که خودشون اعلام کردند شامل ترافیک داخلی میشه

یعنی چون سایت سافت 98 جزو این لیست نیست،شامل ترافیک داخلی نمیشه،چیزهای عجیب و غریبی می بینیم

اینم صفحه اش

محمد7966
08-11-2016, 16:15
یه خبر خوب

پارس آانلاین سرویس 128 نامحدودشو دوباره اضافه کرد

yasidevil
09-11-2016, 18:57
دوستان این که پارس آنلاین ترافیک داخلی رو فقط محدود به همون چهارتا سایت کرده از نظر قانونی خلاف نیست؟ یا چون توی سایت ذکر شده که ترافیک ایران فقط همون‌هاست اشکالی نداره؟
یه نفر هم یه راهی برای انتقال ترافیک داخلی به خارجی گفته بود که شخصاً هر چی خوندم متوجه نشدم.

محمد7966
09-11-2016, 19:09
دوستان این که پارس آنلاین ترافیک داخلی رو فقط محدود به همون چهارتا سایت کرده از نظر قانونی خلاف نیست؟ یا چون توی سایت ذکر شده که ترافیک ایران فقط همون‌هاست اشکالی نداره؟
یه نفر هم یه راهی برای انتقال ترافیک داخلی به خارجی گفته بود که شخصاً هر چی خوندم متوجه نشدم.

دیروز با من صحبت کردند،نمیدونم راست گفت یا نه

میگه این سایتهایی هست که سازمان مقرر کرده،اگر سایت های جدیدی معرفی کردند اونها رو هم اضاف میکنیم

ولی به نظر من ربطی به سازمان نداره،اینها سیستم شون مشکل داره،حتی سایت سازمان سنجش هم بری از ترافیک خارجی کم میشه

yasidevil
09-11-2016, 19:26

میگه این سایتهایی هست که سازمان مقرر کرده،اگر سایت های جدیدی معرفی کردند اونها رو هم اضاف میکنیم

ولی به نظر من ربطی به سازمان نداره،اینها سیستم شون مشکل داره،حتی سایت سازمان سنجش هم بری از ترافیک خارجی کم میشه
عقل که نباشه، جان در عذابه دیگه. یعنی کل اینترانت ما خلاصه شده در همین سایت‌ها؟ عحب دیوانه‌هایی‌اند :n04:
چه جوری این همه ترافیک تعریف شده رو تو چهارتا سایت مصرف کنیم خب؟ :n38:

محمد7966
09-11-2016, 19:33
عقل که نباشه، جان در عذابه دیگه. یعنی کل اینترانت ما خلاصه شده در همین سایت‌ها؟ عحب دیوانه‌هایی‌اند :n04:
چه جوری این همه ترافیک تعریف شده رو تو چهارتا سایت مصرف کنیم خب؟ :n38:

فکر کنم بشه از مستقیم سازی هم استفاده کنید

پیکو فایل جزو سایتهایی هست که شامل ترافیک داخلی میشه

خیلی با مستقیم سازی آشنایی ندارم ولی فکر کنم اگر فایلی تو آپلودبوی باشه که میخاین دانلود کنید، میتونید مستقیم کنید روی پیکو فایل تا از ترافیک داخلی کم بشه

اون روشی که دوستمون گفت رو هم متوجه نشدم ولی فکر کنم باید عضو سایتهایی مخصوصی بشید که از اینکارا میکنند احتمالا پولی هستند
فکر کنم منظور دوستمون همون vps هست:n13:

yasidevil
09-11-2016, 19:44
فکر کنم بشه از مستقیم سازی هم استفاده کنید

پیکو فایل جزو سایتهایی هست که شامل ترافیک داخلی میشه

خیلی با مستقیم سازی آشنایی ندارم ولی فکر کنم اگر فایلی تو آپلودبوی باشه که میخاین دانلود کنید، میتونید مستقیم کنید روی پیکو فایل تا از ترافیک داخلی کم بشه

اون روشی که دوستمون گفت رو هم متوجه نشدم ولی فکر کنم باید عضو سایتهایی مخصوصی بشید که از اینکارا میکنند احتمالا پولی هستند
فکر کنم منظور دوستمون همون vps هست:n13:
متاسفانه پیکوفایل فقط آپلود از کامپیوتر داره و از ریموت یا همون مستقیم سازی پشتیبانی نمی‌کنه.

maniya12
09-11-2016, 21:03
سلام دوستان برنامه ی رایگانی نیست برای افزایش سرعت دانلود از ساعت 1 شب به بعد چون سرعت میاد پایین؟

karwan125
10-11-2016, 11:15

شما از سرویس های داخلی پارس انلاین استفاده کردید ؟ چه مقدار ترافیک داخلی و خارجی بهتون اختصاص دادن ؟
رنچ IP این سرویس با سایر سرویس ها فرقی میکنه ؟

محمد7966
10-11-2016, 12:01
شما از سرویس های داخلی پارس انلاین استفاده کردید ؟ چه مقدار ترافیک داخلی و خارجی بهتون اختصاص دادن ؟
رنچ IP این سرویس با سایر سرویس ها فرقی میکنه ؟

بله

10 گیگ خارجی+20 گیگ داخلی در کل 30 گیگ،البته این سرویس 1 مگ هست

2 مگش بیشتر هست ترافیکش،در سایت خودشون توضیح دادن

به تفاوت ip این سرویس با بقیه سرویس ها دقت نکردم

IRAN_KING
10-11-2016, 14:27
​[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فکر کنم تا داشتی تست میگرفتی رعد و برق زده به تاسیساتشون اورکلاک شده چند دقیقه :n02::n07:

880446534
10-11-2016, 18:01
سلام دوستان
پارس افلاین سرویس یک ماه 128 و 256 و 512 رو جدیدا اورده؟؟؟
یا قبلا بوده و من ندیدمش؟!؟

sent from my tapatalk

NEED FOR PC
10-11-2016, 19:29
این ترافیک خارجی داخلی چیه ؟
من تو پروفایلم فقط نوشته حجم باقی مانده

محمد7966
10-11-2016, 22:12
سلام دوستان
پارس افلاین سرویس یک ماه 128 و 256 و 512 رو جدیدا اورده؟؟؟
یا قبلا بوده و من ندیدمش؟!؟

sent from my tapatalk

سلام کدوم سرویس منظورتون؟سرویس 128 نامحدود رو قبلا حذف کرده بود ولی الان دوباره اضافه اش کرده ولی بقیه سرویس ها هم قبلا بوده

این ترافیک خارجی داخلی چیه ؟
من تو پروفایلم فقط نوشته حجم باقی مانده
این برای سرویس های iR هست

همون سرویس هایی که وزارت، مرداد ماه پیشنهاد داده بود به شرکت ها و شرکت ها موظف بودند اجرا کنند فقط اون موقع تجهیزات نداشتند تا این سرویس رو اجرا کنند چون باید به دو بخش ترافیک خارجی و داخلی تقسیم بشه
شاید 2 هفته یا کمتر که این بخش ترافیک داخلی یا خارجی اضافه شده و اونم میگم فقط برای سرویس های IR

880446534
11-11-2016, 14:22
سلام کدوم سرویس منظورتون؟سرویس 128 نامحدود رو قبلا حذف کرده بود ولی الان دوباره اضافه اش کرده ولی بقیه سرویس ها هم قبلا بوده

اخه من میخواستم یه ماه بخرم، فقط میتونستم 1 مگ یه ماه بخرم
ولی دیروز دیدم 1 ماه برای 128 و 256 و 512 هم اومده.
پس احتمالا من حواسم نبوده

sent from my tapatalk

love4love
12-11-2016, 14:00
من تازه سرویس گرفتم از پارس آنلاین
به من گفتن 2مگ حداقله و تا 16 هم میره
الان نگاه میکنم میبینمخطم تا 6 مگ هست!
این الان مشکل خطه منه یا اونا میتونن درستش کنن؟

misagh1372
12-11-2016, 14:02
من تازه سرویس گرفتم از پارس آنلاین
به من گفتن 2مگ حداقله و تا 16 هم میره
الان نگاه میکنم میبینمخطم تا 6 مگ هست!
این الان مشکل خطه منه یا اونا میتونن درستش کنن؟

از مدومتون عکس بدین ببینم حطتون تا چند مگ میشکه

love4love
12-11-2016, 14:14
از مدومتون عکس بدین ببینم حطتون تا چند مگ میشکه

love4love
12-11-2016, 14:18
اصلا این جمله "خطتتون تا چند مگ میکشه" یعنی چی؟
مگه همه سیم مسی نیستن؟ این مفهوم نداره خط تا چقد میکشه. مگه اینکه نویز زیاد باشه که اونم بازم تهش کیفیت تحت تاثیر قرار میگیره نه انکه بگن خط نمیکشه

Le0nard0
12-11-2016, 14:31
مگه اینکه نویز زیاد باشه که اونم بازم تهش کیفیت تحت تاثیر قرار میگیره نه انکه بگن خط نمیکشه
خط شما تا همین 6 مگ کشش داره که SNR هم شده 10 . خودتون دلیلش رو گفتین : نویز که تهش اینه که کیفیت خط میاد پایین کیفیت خط هم مستقیما روی میزان کشش خط تاثیر میذاره .
همه خطوط سی نیستن . بعضی مناطق و شهرها فیبرنوری هستن. خطوط سیم مسی هم بنا به شرایط سیم کشی و فاصله از مرکز مخابراتی میزان کشش خط کم و زیاد میشه .
شما مودم رو سر خط وصل کن ببین وضعیت خطت با داخل یکسانه یا نه

880446534
13-11-2016, 20:40
اصلا این جمله "خطتتون تا چند مگ میکشه" یعنی چی؟
مگه همه سیم مسی نیستن؟ این مفهوم نداره خط تا چقد میکشه. مگه اینکه نویز زیاد باشه که اونم بازم تهش کیفیت تحت تاثیر قرار میگیره نه انکه بگن خط نمیکشه
نه ، اتفاقا دوستان درست میگن ، که تا فلان کشش داره و نداره.
شما به عکس مودم من نکاه کن.
تا 22512 کشش داره، ولی رو 9 مگ بستن .(البته حداکثر سرعت دانلودم تو 4تا 8 صبحه که سرعتم 450 میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sent from my tapatalk

vegas
13-11-2016, 21:42
از دزد انلاین سرویس نگیرید هر روز داره پلن هاش رو حذف میکنه این سرویس ها برای مشترکین جدید هم تله هست چون کاربرهای قدیمیشون جمع اوری کردن الان شگردشون اینه هر گیگ 800 تومان تا مشتری جدید جذب کنند

Mehran14233
15-11-2016, 12:05
ما داریم جا به جا میشیم و باید اینترنت رو جمع کنیم از شانس من سرعت پارس آنلاین داره خوب میشه:n15: (قبلاً دانلود 8 مگابیت بود)

pedibell
15-11-2016, 13:21
سلام اپلود تو پارس انلاین رایگانه؟؟

Le0nard0
15-11-2016, 13:29
سلام اپلود تو پارس انلاین رایگانه؟؟
آره رایگانه

jjjan
17-11-2016, 09:08
سلام دوستان ip getway مودم برای شما چی ست شده رو پارس آنلاین

karwan125
17-11-2016, 09:41
سلام دوستان ip getway مودم برای شما چی ست شده رو پارس آنلاین

هر استان و شهری GateWay فرق میکنه اما مال ما قبلا روی 91.98.127.1 بود ، که چند روز پیش تغییر کرده به 10.10.201.50

Mehran14233
17-11-2016, 10:05
سلام دوستان
امتیاز باشگاه مشتریان رو چطوری میشه به شخص دیگه ای انتقال داد؟

karwan125
17-11-2016, 11:09
سلام دوستان
امتیاز باشگاه مشتریان رو چطوری میشه به شخص دیگه ای انتقال داد؟

قابل انتقال نیست.

Mehran14233
17-11-2016, 12:01
قابل انتقال نیست.

پاک شود مشکل حل شد.

LEO.M
17-11-2016, 19:11
آره رایگانه

روي تمام سرويس هاش؟

Le0nard0
17-11-2016, 19:18
روي تمام سرويس هاش؟

تمام سرویس هاش آپلودش رایگانه

asheghe film divx
18-11-2016, 11:05
سلام دوستان

1.من از ماه قبل 10 گیگ حجم برام مونده ولی امروز که سرویسم رو تمدید کردم چک کردم توی مدیریت سرویس اون ده گیگ برام حساب نشده
یعنی سوخته؟ ( سرویس یک مگ یک ماهه با ترافیک 20 گیگ داخلی و 10 گیگ خارجی)

2. میتونم سرویسم رو تغییر بدم ؟ فقط یک روز استفاده کردم ...میخوام نامحدود 128 بگیرم

Le0nard0
18-11-2016, 17:16
سلام دوستان

1.من از ماه قبل 10 گیگ حجم برام مونده ولی امروز که سرویسم رو تمدید کردم چک کردم توی مدیریت سرویس اون ده گیگ برام حساب نشده
یعنی سوخته؟ ( سرویس یک مگ یک ماهه با ترافیک 20 گیگ داخلی و 10 گیگ خارجی)

2. میتونم سرویسم رو تغییر بدم ؟ فقط یک روز استفاده کردم ...میخوام نامحدود 128 بگیرم
حجم اصلی سرویس به دور بعد منتقل نمیشه و اگه استفاده نشه میسوزه .
تغییر سرویس هم میتونی انجام بدی . با واحد تمدید باید صحبت کنی

ARASH66
20-11-2016, 18:01
متاسفم برای این مملکت ک هر روز همه چیز رو به صورت خیلی موزیانه گرون میکنن !
چند سال پارس آنلاین دارم هر چند ماه سرویس هاشون رو تغییر میدن و وقتی حساب میکنی می بینی خیلی موزیانه قیمت هارو یالا می برن ... حالا اینکه بهشون تحمیل میشه یا خودشون این کار رو میکنن بماند .

Le0nard0
20-11-2016, 19:12
متاسفم برای این مملکت ک هر روز همه چیز رو به صورت خیلی موزیانه گرون میکنن !
چند سال پارس آنلاین دارم هر چند ماه سرویس هاشون رو تغییر میدن و وقتی حساب میکنی می بینی خیلی موزیانه قیمت هارو یالا می برن ... حالا اینکه بهشون تحمیل میشه یا خودشون این کار رو میکنن بماند .
اتفاقا پارس آنلاین یکی از شرکتهایی هست که تغییر تعرفه ها رو حداکثر سالی دو بار انجام میده . به جز تغییرهایی که سازمان تنظیم مقررات میخواد که کلیه شرکتها انجام بدن .

vahooli
21-11-2016, 01:38
دوستان بسته های ماهانه 10 گیگ حذف شدن برای سرعت های 1 مگ به پایین؟ ؟! چقدر مسخره شده یا باید 6 گیگ بخریم یا 20 گیگ !!! این وسط هیچی نیست !!

binaafarin
22-11-2016, 14:49
دوستان کشش خط من الان چقدره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Le0nard0
22-11-2016, 14:52
دوستان کشش خط من الان چقدره؟

11 مگ میکشه روی 2 مگ بسته شده

binaafarin
22-11-2016, 14:59
11 مگ میکشه روی 2 مگ بسته شده
نمیدونم شاید مودم قاطی کرده یک سری هرکاری کردم بالا نرفت گفتند کشش نداری الان سرعت 128 گرفتم قبول میکنند رو9مگ بذارند؟ 4هم بذارند خوبه

Le0nard0
22-11-2016, 15:03
نمیدونم شاید مودم قاطی کرده یک سری هرکاری کردم بالا نرفت گفتند کشش نداری الان سرعت 128 گرفتم قبول میکنند رو9مگ بذارند؟ 4هم بذارند خوبه
آره بگو روی 9 ببندن برات .

محمد7966
23-11-2016, 21:46
این سرویس مزخرف ایران که شامل 10 گیگ ترافیک خارجی و 20 گیگ ترافیک خارجی بود رو بعد از 24 روز تمام شد

حالا از 20 گیگ ترافیک داخلی که فقط برای سایت های به خصوصی در نظر گرفتند،من هر چقدر دیگه تلاش کردم نهایت 1.62 گیگ مصرف کردم و 18 گیگ باقی ماند

جالبتر اینکه اگر ترافیک خارجی تمام شد حتما باید ترافیک بخرید و مثلا نمیشه از سایتهایی مثل دانلودها یا پیکوفایل و کلا سایتهایی که شامل ترافیک داخلی میشه استفاده کرد

یه باگی هم نرم افزارشون داره ظاهرا چون من داشتم یک مستند دانلود میکردم از سایت دانلودها بعد نزدیک 160 مگ که بود اخطار داد که حجمتون تمام میشد یعنی 160 مگ رو از ترافیم خارجی کم کرد در صورتی که باید از ترافیک داخلی کم میکرد

کلا با این سیستم نرم افزاری که پارس آفلاین داره ،سرویس های نامحدودش بهتره چون خیالت راحته که حجم خوری یا حجم دزدی به قول بعضی از دوستان هم اگر صورت بگیره نیازی نیست ترافیک بخری

dayanoosh
24-11-2016, 15:49
سلام
توی سایت بامیلو که برای حراچمعه ثبت نام کنید .. 3 گیگ .اینترنت پارس آنلاین میده!
من اینترنت ایرانسل دارم و اصلن ADSL ندارم
گفتم اینجا بگم شاید برای یکنفر مفید باشه
لینک هم نمیذارم که فکر کنید تبلیغ میکنم ... خودتون برید ثبت نام کنید ... دیگه راست و دروغش رو نمیدونم ولی نوشته 3 گیگ اینترنت میده

موفق باشید

880446534
24-11-2016, 23:07
سلام
توی سایت بامیلو که برای حراچمعه ثبت نام کنید .. 3 گیگ .اینترنت پارس آنلاین میده!
لینک هم نمیذارم که فکر کنید تبلیغ میکنم ... خودتون برید ثبت نام کنید ... دیگه راست و دروغش رو نمیدونم ولی نوشته 3 گیگ اینترنت میده

موفق باشید
سلام. دستت درد نکنه.

کجاست ؟!؟
من چرا نمیبنیم؟!؟
فقط میگه 20 تونن تخفیف واسه 100 تومن خرید بهت میدیم
sent from my tapatalk

dayanoosh
25-11-2016, 12:28
سلام
گفتم که برای ثبت نام حراجمعه... دیگه تموم شد

موفق باشید

LEO.M
25-11-2016, 21:55
سلام

موفق باشید

من ثبت نام كردم و يه كد بهم داد
اونو بايد بزنم توي كد هديه صفحه كاربري پارس آنلاين؟

zed2
27-11-2016, 00:02
حرفی که در این صفحه میزنه:n02: :
با این صفحه که مصرف منصفانه رو شرح می ده به طور دقیق:n09::
و سرویسی که به نام نامحدود الان می دن نمی خوره

یادش بخیر: یک زمانی سرویس بود که فقط سرعت عوض می شد.:n23:

این سرویس مزخرف ایران که شامل 10 گیگ ترافیک خارجی و 20 گیگ ترافیک خارجی بود رو بعد از 24 روز تمام شد

حالا از 20 گیگ ترافیک داخلی که فقط برای سایت های به خصوصی در نظر گرفتند،من هر چقدر دیگه تلاش کردم نهایت 1.62 گیگ مصرف کردم و 18 گیگ باقی ماند

جالبتر اینکه اگر ترافیک خارجی تمام شد حتما باید ترافیک بخرید و مثلا نمیشه از سایتهایی مثل دانلودها یا پیکوفایل و کلا سایتهایی که شامل ترافیک داخلی میشه استفاده کرد

یه باگی هم نرم افزارشون داره ظاهرا چون من داشتم یک مستند دانلود میکردم از سایت دانلودها بعد نزدیک 160 مگ که بود اخطار داد که حجمتون تمام میشد یعنی 160 مگ رو از ترافیم خارجی کم کرد در صورتی که باید از ترافیک داخلی کم میکرد

کلا با این سیستم نرم افزاری که پارس آفلاین داره ،سرویس های نامحدودش بهتره چون خیالت راحته که حجم خوری یا حجم دزدی به قول بعضی از دوستان هم اگر صورت بگیره نیازی نیست ترافیک بخری

من نمی دونم با چه دیدگاهی رفتی پولت رو دادی باسه این سرویس :n13:. چون این سرویس اصلا با تعریف بستر اینترنت و ارتباطات بین المللی و دسترسی به تمام اطلاعات در تضاد هست که هیچ، غیر منطقی هست......

dandelionsland
27-11-2016, 00:34
دوستان ما نقل مکان کردیم و روی این منطقه پورت خالی های وب نیست الان میخوام پارس آنلاین بگیرم
یه طرح خیلی قشنگ 50 گیگ سه ماهه 40 تومن داره
میخواستم ببینم همیشه این طرح ها رو داره که من بعدا همین رو تمدید کنم؟
من شاید ماهانه 20 گیگ ترافیک نیاز داشته باشم و سرعت 2 مگ به بالا
از پارس آنلاین بگیرم یا جای دیگه؟

zed2
27-11-2016, 00:39
گل بود به سبزه نیز اراسته شد:n08:
من الان یک چیز فهیمدم، دیگر نمی دونم چی رو باید از حرف های پارس انلاین باور کنم:n38: یکی منو ارشاد کنه....:n36:

و

+

همه افراد عادی که تمدید رو فقط می زنن حواسشون باشه چون برای من طرح 1 ماهم رو کرده بود چند ماه و با نصف حجم یک ماهه فعلیم و اگر همینجور شارژ کنید بدجور حالتون رو می گیره:n23: اخه این چه کاری هست کردن:n34: دنبال دردسر می گردن:n24:

محمد7966
27-11-2016, 00:50
من نمی دونم با چه دیدگاهی رفتی پولت رو دادی باسه این سرویس :n13:. چون این سرویس اصلا با تعریف بستر اینترنت و ارتباطات بین المللی و دسترسی به تمام اطلاعات در تضاد هست که هیچ، غیر منطقی هست......

یه خورده توضیح بیشتری میدید؟البته این سرویس رو خودشون هم به اصرار سازمان مقررات گذاشتن ،دقیقا مرداد ماه که قوانین جدید وضع شد،سازمان مقرارت ،شرکت ها را موظف کردند که یک سرویسی رو به مشتریانشون بدن

البته این سرویس از بقیه سرویس ها ارزونتر هست نسبت به ترافیکش

فقط متاسفانه ترافیک خارجیش کم هست مثلا اگر 12 گیگ میداد شاید تا یک ماه کافی بود ،
یه فایده ای هم داشت این بود که تونشتم یه سری برنامه و فایل رو از سایتهای یاس دانلود و پیکوفایل و اون سایتهایی که خودشون عنوان کرده بودند دانلود کنم ولی خب حتی به 2 گیگ هم نرسید

dandelionsland
27-11-2016, 00:58
دوستان ما نقل مکان کردیم و روی این منطقه پورت خالی های وب نیست الان میخوام پارس آنلاین بگیرم

کسی جواب سوال ما رو نمیده؟

محمد7966
27-11-2016, 01:02

این سرویسی که میگید رو من تا حالا ندیدم

ولی پارس آنلاین اصلا سرویساش ثبات ندارند و دائما تغییر میده

مثلا 128 نامحدود چند ماه پیش حذف کرد ولی بعدش دوباره گذاشت

dandelionsland
27-11-2016, 01:07
این سرویسی که میگید رو من تا حالا ندیدم

ولی پارس آنلاین اصلا سرویساش ثبات ندارند و دائما تغییر میده

مثلا 128 نامحدود چند ماه پیش حذف کرد ولی بعدش دوباره گذاشت
یعنی این طرح فقط برای ثبت نام اولیه است و بعدش نمیتونم دوباره همین رو انتخاب کنم؟

محمد7966
27-11-2016, 01:14
یعنی این طرح فقط برای ثبت نام اولیه است و بعدش نمیتونم دوباره همین رو انتخاب کنم؟

من که کاربر قدیمی هستم اصلا این سرویس رو ندیدم

50 گیگ برای 3 ماه خیلی خوبه اونم 40 هزارتومن

dandelionsland
27-11-2016, 01:18
من که کاربر قدیمی هستم اصلا این سرویس رو ندیدم

50 گیگ برای 3 ماه خیلی خوبه اونم 40 هزارتومن

ظاهرا این طرح فقط برای ثبت نام هست یعنی بعدش دیگه...
حیف منطقه ما پورت های وب نداره
یعنی این شرکت ها تا وقتی که های وب هست باید برن بوق بزنن

Mehran14233
27-11-2016, 11:18
ظاهرا این طرح فقط برای ثبت نام هست یعنی بعدش دیگه...
حیف منطقه ما پورت های وب نداره
یعنی این شرکت ها تا وقتی که های وب هست باید برن بوق بزنن

دقیقاً فقط برای ثبت نام هست. من زنگ زدم برای جمع آوری سرویسم به من میگه با شماره ی جدید نمیخواید ثبت نام کنید؟ طرح های ویژه داریم برای مشتری های جدید ...

ولی وقتی مشتری پارس آنلاین بشید میشید مثل ما که الان هستیم و در بهترین حالت میتونید 1 گیگ رو 2200 تومن بخرید و برای اون هم باید 1 میلیون تومن بدید و طرح 2 ساله بخرید :n29: مگر اینکه تخفیفی چیزی بدن این وسط مسطا :n02:

zed2
27-11-2016, 13:48
گل بود به سبزه نیز اراسته شد:n08:
من الان یک چیز فهیمدم، دیگر نمی دونم چی رو باید از حرف های پارس انلاین باور کنم:n38: یکی منو ارشاد کنه....:n36:

و

+

همه افراد عادی که تمدید رو فقط می زنن حواسشون باشه چون برای من طرح 1 ماهم رو کرده بود چند ماه و با نصف حجم یک ماهه فعلیم و اگر همینجور شارژ کنید بدجور حالتون رو می گیره:n23: اخه این چه کاری هست کردن:n34: دنبال دردسر می گردن:n24:

اینها هم با این ظاهر جدید سایتشون - خطا خیلی ایجاد می کنه بااسه درست فهمیدن اطلاعات.... الان ان پایین رو دیدم در لیست قیمت ها:n23: - بجای اینکه قیمت ماهانه رو درشت کنه، 2 سالانه رو درشت کرده

یه خورده توضیح بیشتری میدید؟البته این سرویس رو خودشون هم به اصرار سازمان مقررات گذاشتن ،دقیقا مرداد ماه که قوانین جدید وضع شد،سازمان مقرارت ،شرکت ها را موظف کردند که یک سرویسی رو به مشتریانشون بدن

البته این سرویس از بقیه سرویس ها ارزونتر هست نسبت به ترافیکش

فقط متاسفانه ترافیک خارجیش کم هست مثلا اگر 12 گیگ میداد شاید تا یک ماه کافی بود ،
یه فایده ای هم داشت این بود که تونشتم یه سری برنامه و فایل رو از سایتهای یاس دانلود و پیکوفایل و اون سایتهایی که خودشون عنوان کرده بودند دانلود کنم ولی خب حتی به 2 گیگ هم نرسید

این دید من است با نوع مصرف و کاربری من::n01:
اینها دارن روی مواردی کار می کنند که همش رو بستر غلط هست و بدرد کاربرای اینترنت نمی خوره، حالا هرچقدر هم با اب و تاب باشه.:n15:
امتیاز اینترنت به این هست که دسترسی نامحدود به تمام اطلاعات و منابع . به صورت به روز وجود داشته باشه تا افراد بتونن محتوای خودشون رو انتخاب و پیدا کنند.
حالا اینها امدن با مسدود کردن منابع و محتوا های متخلف جلوی دسترسی اطلاعات رو به عناوین مختلف گرفتن:n23: و از ان طرف همان منابع رو به صورت کپی کاری مجدد، ناقص، دلبخواه ... دوباره روی سایت های داخلی از انواع و اقسام می زارن بعد دوباره باسه ان می خوان هزینه بگیرن.... خودت بگو چقدر این کار منطقی هست.... از دید من این شده اینترانت شرکتی:n15:
تازه مباحث کپی رایت و ... هم به کنار که محتوای طرف رو بدون اجازه طرف و حتی اشاره به منبع اصلی می زان باسه خودشون.:n27:

بجای اینکه همان هزینه رو بزارن روی زیر ساخت ارتباطی که کیفیت وکمیتش رو افزایش بدن صرف، کاری می کنن که به صورت کاذب زنده است و اگر کوچکترین دسترسی ازادی باشه کسی حتی نگاهشون نمی کنه، مثل داستان خودروسازی دارن میشن که اگر در رو باز کنن کلا از صفحه روزگار حذف می شن.....:n37:

متاسفانه بخاطر منافع سطحی و سود سریع ( که البته با این وضع برنامه ریزی که کشور داره و هنوز درست نشده، مشکل عمقی) شرکت ها میان هر کدوم باسه خودشون به صورت جزیره جزیره، سایت پشتیبانی می کنن ( که نمونه سرویس های اشتراک ویدیویی اش از همه مشخص تر است - هر شرکتی یک سایتی رو ساپورت می کنه) :n15:
اگر بیان روی بستر و پلتفرم مشترک سرمایه گذاری طولانی کنند که همه کل مجموعه داخلی رو ساپورت کنند که در کل سود ده و قابل اعتماد باشه و حتی اگر یک روزی کلا سر یک عده به سنگ خورد و امدن تو مسیر درست، سایت ها و خدماتشون مثل جزایر ارواح نشه.....
بعدش اگر کار درست رو انجام دادن بیان برای جذب بیشتر مخاطب نه باز زور چماغ و گرون کردن/ محدود کردن حجم/ محدود کردن دسترسی اینترنت اصلی- بیان کیفیت ارتباط با سرویس های داخلی رو افزایش بدن.

+

از سمت دیگر الان ما محتوا سازهارو داریم که به دلیل همین کپی کاری کار و عدم دیده شدن منابشون در جایی که می خوان - منفعتی از منابع نمی برن.
در سمت محتوای ویدیویی هم چون هر شرکت یکی رو ساپورت می کنه محتوا ساز می دونه فقط یک گروه کاربری کوچک از یک شرکت، دسترسی مناسب از لحاظ کیفی دارن وبقیه باید با کیفیت پایین تر ببینند. + محدودیت حجم هم محتواهای حجیم مثل همین ویدیو سازی رو به شدت محدود و سرکوب می کنه که اصلا جالب نیست.
- مشکل دیگر هم بستری هست که الان محتوا سازها مجبورن روش کار کنند اصلا کمیت و کیفیت قابل فبول و حتی پشتیبانی قابل قبول از محتوا ساز را نداره.
محدودیت حجم اپلود، کپی کردن و بارگذاری مجدد فایل جای دیگر و عدم پشتیبانی سایت ها در حفظ و حمایت محتوا سازها، پشتبانی بد سایت ها در جستجو و دسته بندی محتوا ( خنده دار اینکه حتی بعضی هاشون پول می گیرن که تو نتایج بزارن، اونم از کسایی که منفرد کار می کنند.) عدم دادن بخشی از در امد تبلیغاتی که از محتوای عرضه شده میاد به سازنده ان .....

بخوام اینو ادامه بدم مشتی نمونه خروار است و بدرد بحث های میزگرد می خوره..... :n02:

کسی جواب سوال ما رو نمیده؟

بر اساس اتفاقی که باسه من افتاده فکر نمی کنم بتونی حساب کنی. احتمالا بعد از پایان دوره یکی از طرح های فعلی رو به عنوان پیشنهاد تمدید بهت می ده نه انهایی که الان داری.

kasra2012
28-11-2016, 17:48
دوستان سرویسایی ک 3 ساعت رایگان دارند سرعتشون محدود میشه تو اون 3 ساعت؟

dayanoosh
29-11-2016, 17:18
من ثبت نام كردم و يه كد بهم داد
اونو بايد بزنم توي كد هديه صفحه كاربري پارس آنلاين؟

سلام
واقعیت نمیدونم!!
همون اول هم گفتم که اصلن ADSL ندارم... فقط دیدم 3 گیگ هدیه میده, گفتم اینجا اعلام کنم
اگر با پشتیبانی خود اینترنت صجبت کنید بهتره

موفق باشید

persiancreed
01-12-2016, 10:45
دوستان این سرعت 8 مگ که جدیدآ اومده تو پنل سرعت دانلود رو IDM چقدر میده ؟ من الان 256 گرفتم رو 16 بسته شده snr . سرعت دانلودم روی 2 مگه با IDM .. کسی این سرویس 8 مگ رو تست کرده ؟

880446534
02-12-2016, 18:28
دوستان این سرعت 8 مگ که جدیدآ اومده تو پنل سرعت دانلود رو IDM چقدر میده ؟ من الان 256 گرفتم رو 16 بسته شده snr . سرعت دانلودم روی 2 مگه با IDM .. کسی این سرویس 8 مگ رو تست کرده ؟
سلااام.
اخه چراااا این جوریه؟#؟
من خطم رو 9 مگه، سرعت دانلودم رو 400(تازه اونم فقط نصفه شب و گاهی وقتا روزا) اون سری سرویس 1 مگ گرفتم، دانلود منیجر تا 470 میرفت، اللن 512 دارم، تا 420 میره

زنگ میزنم میگم چرا این مدلیه؟!؟
میگه اخه هرچی بیشتر بهتون میدیم، هدیه شرکته. میگم چرا بقیه دارن،من ندارم؟ (دیگه یادم نیست چی جواب داد، ولی چرت گفت)

sent from my tapatalk

karwan125
02-12-2016, 19:04
سلااام.
اخه چراااا این جوریه؟#؟
من خطم رو 9 مگه، سرعت دانلودم رو 400(تازه اونم فقط نصفه شب و گاهی وقتا روزا) اون سری سرویس 1 مگ گرفتم، دانلود منیجر تا 470 میرفت، اللن 512 دارم، تا 420 میره

زنگ میزنم میگم چرا این مدلیه؟!؟
میگه اخه هرچی بیشتر بهتون میدیم، هدیه شرکته. میگم چرا بقیه دارن،من ندارم؟ (دیگه یادم نیست چی جواب داد، ولی چرت گفت)

sent from my tapatalk

ببینید سرعت دانلود بستگی به پهناباندی که به شما اختصاص دادن هست .. شما یک عکس از اول صفحه مودم تون رو بگیرید ببینم پهناباند تون رو روی چه بستن ؟
به پشتیبانی فنی بگید که پهناباند رو روی 9 یا 12 یا 16 مگ ببندن ..

میزان پهناباند هم بازم بستگی به فاصله شما تا مرکز مخابراتی و نویز ی که خط تلفن شما ایجاد میکنه هست ...

880446534
03-12-2016, 21:41
ببینید سرعت دانلود بستگی به پهناباندی که به شما اختصاص دادن هست .. شما یک عکس از اول صفحه مودم تون رو بگیرید ببینم پهناباند تون رو روی چه بستن ؟
به پشتیبانی فنی بگید که پهناباند رو روی 9 یا 12 یا 16 مگ ببندن ..

میزان پهناباند هم بازم بستگی به فاصله شما تا مرکز مخابراتی و نویز ی که خط تلفن شما ایجاد میکنه هست ...
بفرمایین

sent from my tapatalk

karwan125
04-12-2016, 09:16
بفرمایین

sent from my tapatalk

الان پهناباند شما روی 9 مگ هست و کیفیت خط تون هم مطلوب ...
به پشتیبانی فنی تماس بگیرید و بگید که پهناباند دانلود تون رو روی 16 مگ قرار بدن ، سرعت دانلود تون بالا تر خواهد رفت..

880446534
04-12-2016, 19:00
الان پهناباند شما روی 9 مگ هست و کیفیت خط تون هم مطلوب ...
به پشتیبانی فنی تماس بگیرید و بگید که پهناباند دانلود تون رو روی 16 مگ قرار بدن ، سرعت دانلود تون بالا تر خواهد رفت..
قریون دستت
یه مدت رو 4 مگ هم بود، هیچ فرقی نمیکرد.
ولی بازم میگم که بذارن رو 16

sent from my tapatalk

880446534
05-12-2016, 20:30
سلام دوستان.
امروز زنگ زدم پارس انلاین، واسه اینکه خطم زو بذارن رو 16 مگابیت. گفتن من دست رسی ندارم،باید ارجاعتون بدم لایه ی بالاتر. یه کد پیگیری هم داد.
بهش گفتم اخه قبلا رو 4 مگ بود، درخواست 9 مگ دادم، همون لحظه گذاشتن، حالا خودتون بذارین دیکه، گفت نه نمیشه، واسه 16 مگ، باید لایه ی بالاتر بذاره، ما دست رسی نداریم

sent from my tapatalk

Le0nard0
05-12-2016, 20:43
سلام دوستان.
امروز زنگ زدم پارس انلاین، واسه اینکه خطم زو بذارن رو 16 مگابیت. گفتن من دست رسی ندارم،باید ارجاعتون بدم لایه ی بالاتر. یه کد پیگیری هم داد.
بهش گفتم اخه قبلا رو 4 مگ بود، درخواست 9 مگ دادم، همون لحظه گذاشتن، حالا خودتون بذارین دیکه، گفت نه نمیشه، واسه 16 مگ، باید لایه ی بالاتر بذاره، ما دست رسی نداریم

با پشتیبانی حرف زدی یا واحد فنی؟

karwan125
05-12-2016, 22:01
سلام دوستان.

sent from my tapatalk

بله روال کار به همین صورت هست .. شما کد پیگیری رو نگه دارید تا اخر هفته جاری حتما براتون انجام میدن ، سعی کنید این هفته کلا مودم رو خاموش نکنید که خط تون به احتمال زیاد میذارن روی حالت مانیتورینگ ... وقتی که مانیتورینگ انجام شد و خط مشکل نداشت .. روی 16 مگ میذارن

نتیجه رو حتما توی همین تاپیک اعلام کنید !

880446534
05-12-2016, 22:32
بله روال کار به همین صورت هست .. شما کد پیگیری رو نگه دارید تا اخر هفته جاری حتما براتون انجام میدن ، سعی کنید این هفته کلا مودم رو خاموش نکنید که خط تون به احتمال زیاد میذارن روی حالت مانیتورینگ ... وقتی که مانیتورینگ انجام شد و خط مشکل نداشت .. روی 16 مگ میذارن

نتیجه رو حتما توی همین تاپیک اعلام کنید !

تو مودم که ن
نوشته تا 22 مگ میکشه خطم .
عکسش هست تو پست های قبلی.

با پشتیبانی حرف زدی یا واحد فنی؟

چه فرقی داره؟!
راستش من زنگ میزنم 82200 ، بعد تا تلفن رو برداشت، تند تند 1 رو میزنم تا وصل شم، دیگه گوش نمیدم چی میگه اپراتور.

sent from my tapatalk

kasra2012
06-12-2016, 00:57
خدا لعنت كنه اين پارسو كه ٣ روزه هنوز خطو تخليه نكرده:n34:
تازه علت هم خواستن برا تخليه خب چيكار دارين دوست ندارم از شما سرويس داشته باشم
دوستان معمولا چقد طول ميكشه خط تخليه شه؟

880446534
07-12-2016, 17:50
سلامی دوباره
همین 10 دقیقه پیش زنگ زدم پشتیبانی، گفتن بستر مخابراتیتون کشش بالاتر رو نداره.گفت این چیزیه که اینجا ثبت شده.
به نظرم بی ربط هم نیست. من هنوز بیشتر از 470 کیلوبایت سرعت نداشتم.:n27:

icao
07-12-2016, 22:57
تو مودم که ن
نوشته تا 22 مگ میکشه خطم .
عکسش هست تو پست های قبلی.

sent from my tapatalk

خب این نشون میده فاصله شما تا مرکز مخابراتی خیلی کمه و کیفت سیم کاملا مناسبه،
البته با این شرایط هم ممکنه در عمل وقتی روی 16 مگ قرار میدن باز خوب جواب نده، برای همین یه مدتی تست میکنن، شما که درخواست میدی احتمالا کمتر از 24 ساعت خط رو روی 16 مگ قرار میدن و تو دو سه روز بعدش هی چک میکنن ببینن قطع و وصل میشه یا نه، اگه نشه همون سرعت رو نگه میدارن اگه قطع بشه میارن پایین تا جایی که جواب بده،

تجهیزاتی که شرکت ها تو مراکز مخابراتی استفاده میکنند و پهنای باندی هم که دارن ؛ میزان ولتاژی که اجازه دارن روی خط تلفن بفرستن و خیلی مسائل ریز و درشت دیگه هم تو اینکه حداکثر سرعت شما چقدر باشه تاثیر داره، برای همین اکثر شرکت ها تبلیغ سرعت تا 16 مگ رو میکنن، من ندیدم شرکتی که مثلا بگه سرعت تا 22 مگ
تکنولوژی adsl هم یه حدی داره، و دیگه بالاتر نمیکشه، الانم دیگه آخرین سال های عمر این نسله

icao
07-12-2016, 23:11
حالا کجا میخوایی بری ؟ :n02:

بستگی به مرکزت داره، من مرکز مخابراتیم کامل پورتاش پر بود تو دو سه روز جمع کردن(الانم 2 ماهه دنبال سرویس دیگه میگردم کسی پورت خالی نداره)
ولی مرکزت خالی باشه اینا زیاد عجله ای برای جمع کردن نمیکنن ولی جای دیگه سریع بهت سرویس میدن

همیشه یه سمت خیلی طول میکشه.

ardeshir n
07-12-2016, 23:29
ساکن درکه هستم.
مرکز مخابراتی بنده خیابان ۱۷ام ولنجکه!!
نویز در حدیه که تا ۵۱۲ بیشتر نمیکشه!!
خواستم طرح هر گیگ ۸۰۰ بگیرم کنسل شد!
مثلا درکه جای پر رفت و آمدیه!!
SNR margin:119-200
Downstream:lower than 580
ISP:tehran mokhaberat :)

yasidevil
08-12-2016, 15:00
بخوام خط رو جمع آوری کنم از طریق همون پنل درخواست رو ثبت کنم زودتر اقدام میشه یا به روش‌های دیگه مثل تلفن؟

karwan125
09-12-2016, 12:59
بخوام خط رو جمع آوری کنم از طریق همون پنل درخواست رو ثبت کنم زودتر اقدام میشه یا به روش‌های دیگه مثل تلفن؟

از طریق پنل هیچ وقت ندیدم که درخواست رو ارجاع بدن به مخابرات!
باید برید نمایندگی اون جا یک فرم هست پر کنید خط تون رو جمع اوری میکنن

Vahid67
10-12-2016, 07:34
جدیدا قطع و وصلی خط من زیاد شده ولی از اون طرف سرعت دانلودم رفته بالا با 1.7 مگابایت با نوسان شدید البته دانلود میکنم ...

erfan684
10-12-2016, 11:24
سلام دوستان

مي خواستم بدونم نظرتون درباره نت پارس آنلاين چي هستش؟

yasidevil
10-12-2016, 12:01
از طریق پنل هیچ وقت ندیدم که درخواست رو ارجاع بدن به مخابرات!
باید برید نمایندگی اون جا یک فرم هست پر کنید خط تون رو جمع اوری میکنن
در این صورت چقدر زمان می‌بره؟

kasra2012
10-12-2016, 13:53
در این صورت چقدر زمان می‌بره؟
خيلي
اعصابمو خورد كردن ديگه
شنبه گذشته درخواست دادم هنوز تخليه نشده
مزخرف ترين شركته اين پارس افلاين

yasidevil
10-12-2016, 14:25
خيلي
اعصابمو خورد كردن ديگه
شنبه گذشته درخواست دادم هنوز تخليه نشده
مزخرف ترين شركته اين پارس افلاين
شما هم به همین روش درخواست دادید؟
این که خیلی بده! یعنی روش سریع‌تری نیست؟ :n37:

kasra2012
10-12-2016, 15:01
شما هم به همین روش درخواست دادید؟
این که خیلی بده! یعنی روش سریع‌تری نیست؟ :n37:

خير زنگ زدم ١٥٨٥ گفتن با ٨٢٢٠٤٠٣٠ واحد جمع اوري تماس بگيرم
تماس گرفتم دو تا فرم ايميل كردن ك پر كردم و فرستادم و دوباره تماس گرفتم ك پشت گوش نندازند

Le0nard0
10-12-2016, 15:23
برای تخلیه پارس آنلاین تا دو فرمی که مربوط به تخلیه و فسخ قرارداد هست رو امضا نکنین تخلیه نمیشه . کسایی که این دو فرم رو پر نکردن تا شب عید هم صبر کنن بازم تخلیه نمیشه. پس به جای فحش دادن ابتدا ازراهش برین اگه تخلیه نشد فحش بدین

kasra2012
10-12-2016, 15:31
برای تخلیه پارس آنلاین تا دو فرمی که مربوط به تخلیه و فسخ قرارداد هست رو امضا نکنین تخلیه نمیشه . کسایی که این دو فرم رو پر نکردن تا شب عید هم صبر کنن بازم تخلیه نمیشه. پس به جای فحش دادن ابتدا ازراهش برین اگه تخلیه نشد فحش بدین

این 2 فرم رو بنده شنبه گذشته پر کردم و فرستادم و تماس گرفتم مطمین شم رسیده
هنوز هم خطم رانژست ولی
به 195 شکایت کردم منتظر جوابم

jjob
11-12-2016, 20:09
سلام کسی سرویس مخصوص اینستاگرامی و تلگرامی ها رو از پارس آنلاین داره؟ سرعت و کیفیتش چطوره؟ :n01:

pars20
12-12-2016, 16:53
سلام
"سرویس نامحدود ویژه" چیه؟

محمد7966
12-12-2016, 17:30
سلام
"سرویس نامحدود ویژه" چیه؟

به اسم هایی که میذارن زیاد توجه نکنید،فقط برای قشنگیه

همون نامحدود که براش سقف گذاشتن

مثلا 128 نامحدود ویژه اینطوریاست که تا 5 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود میکنید

بعد از 5 گیگ سرعت میاد روی 512 تا 8 گیگ فکر کنم

بعد از 8 گیگ هم با سرعت 48 کیلو دانلود دارید

نامحدود 256 هم باز یه جور دیگه ای تا 10 گیگ با سرعت 3 مگ
تا 6 گیگ بعدش (یعنی اگر رسید به 16 گیگ)با سرعت 1 مگ

و در آخر با همون سرعت 48 کیلو دانلود دارید

قبلا یه جا نوشته بود همه این حرفارو ولی الان نمیتونم پیدا کنم صفحه اشو

yasidevil
13-12-2016, 01:40
به اسم هایی که میذارن زیاد توجه نکنید،فقط برای قشنگیه

همون نامحدود که براش سقف گذاشتن

مثلا 128 نامحدود ویژه اینطوریاست که تا 5 گیگ با سرعت 2 مگ دانلود میکنید

بعد از 5 گیگ سرعت میاد روی 512 تا 8 گیگ فکر کنم

بعد از 8 گیگ هم با سرعت 48 کیلو دانلود دارید

نامحدود 256 هم باز یه جور دیگه ای تا 10 گیگ با سرعت 3 مگ
تا 6 گیگ بعدش (یعنی اگر رسید به 16 گیگ)با سرعت 1 مگ

و در آخر با همون سرعت 48 کیلو دانلود دارید

قبلا یه جا نوشته بود همه این حرفارو ولی الان نمیتونم پیدا کنم صفحه اشو
توضیحات کاملش اینجاست:

pars20
13-12-2016, 15:43
نظرتون راجع به اینترنت غیر حجمی با محدودیت سرعت پارس آنلاین چیه؟
شرکت پارس آنلاین جدیدا برای اینترنت 1 و 2 و 4 مگش تعرفه ای به اسم اینترنت غیر حجمی با محدودیت سرعت اضافه کرده
خواستم بپرسم از دوستان کسی هست استفاده کرده باشه ؟ سرعت دانلود چقدره ؟ بعد از دانلود زیاد سرعتتون پایین نمیاد ؟

محمد7966
13-12-2016, 18:28
نظرتون راجع به اینترنت غیر حجمی با محدودیت سرعت پارس آنلاین چیه؟
شرکت پارس آنلاین جدیدا برای اینترنت 1 و 2 و 4 مگش تعرفه ای به اسم اینترنت غیر حجمی با محدودیت سرعت اضافه کرده
خواستم بپرسم از دوستان کسی هست استفاده کرده باشه ؟ سرعت دانلود چقدره ؟ بعد از دانلود زیاد سرعتتون پایین نمیاد ؟

اگر منظورتون سرویس های ایران هست مثلا 1 مگش 30 گیگ داره(شامل 10 گیگ خارجی و 20 گیگ داخلی)اصلا به درد نمیخوره

من داشتم هیچ فایده ای نداشت برای من چون ما بیشتر به سرورهای خارجی وصل میشدیم مثل تلگرام یا اینستاگرام

همه سایت های داخلی هم شامل ترافیک داخلی نمیشه فقط لیست به خصوصی داره که لیستشون رو براتون میذارم

من از 20 گیگ مصرفی 1.6 گیگ مصرف کردم و بیشتر از 18 گیگ الکی الکی بدون استفاده موند

این هم لیست سایتهای ترافیک داخل

لیست سایت ها با ترافیک رایگان | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

880446534
14-12-2016, 20:48
سلام.
کسی خب نداره که کی قراره جشنواره تمدید بذارن؟؟
خیی وقته حرکتی نمیکنن.

یکم از شاتل یادبگیره بد نیست.

پ.ن: واسه شب یلدا تو کانالش کلیپ تحویل ما میده، بابا دوتا طرح بذار شب یلدایی استفادع کنیم خیر سرت.

sent from my tapatalk

MMDFullHD
20-12-2016, 00:10
دوستان جویا شدم دیدم تو منطقمون پارس انلاین از طریق فقط نمایندگی شهرمون سرویس میده البته قبلنا یه پرس جویی از خودشون کرده بودم امار داده بودم زنگ زدن گفتن میتونید الان سفارش بدین شمارشم 82208000 بود شماره نماینده داد گفت با این شماره تماس بگیر سفارش بده
اینو میخوام بدونم تک کانکشن از خارج پینگ چطوری هست
افت کیفیت نداره؟ بعد چندین ماه کاری به قیمتش ندارم ر یده نشه به پینگ سرو صفتمون دهنمونو سرویس کنه
مثل صبانت نباشه اول بخری پینگ ۱۱۰ باشه بعد ۹ ماه یهو بشه ۷۰۰ تا زیر بارم نرن
چه سرویسی خوبه بگیرم فقط سرعت پینگ اینترنت میخوام خوب باشه تلگرام بتونم ی چن تا چیز بفرستم یا بگیرم

880446534
20-12-2016, 17:45
دوستان جویا شدم دیدم تو منطقمون پارس انلاین از طریق فقط نمایندگی شهرمون سرویس میده البته قبلنا یه پرس جویی از خودشون کرده بودم امار داده بودم زنگ زدن گفتن میتونید الان سفارش بدین شمارشم 82208000 بود شماره نماینده داد گفت با این شماره تماس بگیر سفارش بده
افت کیفیت نداره؟ بعد چندین ماه کاری به قیمتش ندارم ر یده نشه به پینگ سرو صفتمون دهنمونو سرویس کنه
چه سرویسی خوبه بگیرم فقط سرعت پینگ اینترنت میخوام خوب باشه تلگرام بتونم ی چن تا چیز بفرستم یا بگیرم
سلام.
من حدود 2 ساله که پارس افلاین دارم.
ما تو روستا هستیم، پهنای باندی که به روستا میدن، خیلی کمتر از شهره.
مثلا دوستان سرویس 512 دارن، با idm تا 2 مگابایت هم دان کردن، من سرویس 2 مگ خریدم، حداکثر تا 500 کیلوبایت سرعت داشتم.

به هرحال حدودا راضی ام ازش.
جشنواره هاش که چند وقتیه مزخرف شده (خودم که خیلی پیگیرم، مث همین الان که جشنواره ترافیک اضافه گذاشته خیر سرش)

پینگش خوبه انصافا. اکثر اوقات (90%)
تلگرام که خوراکشه بابا.

اینم تست همین چند دقیقه پیش. داخلیه.
پ.ن: پبنگش داخلی 47-50 هست واسه من

اینم یه خارجکی . پینگش 178

sent from my tapatalk

p30 arman
21-12-2016, 13:07
یکی از مضخرف ترین isp ها توی کشوره ! اگه نمیخواید ماهی 500 600 هزار تومن بابت یک سرویس عادی بدید ، سمتش نیاید!!! 2 هفتس دارم زنگ میزنم که خطمو جمع کنن انگار نه انگار !!! سرویس ها پول خون !! پینگ افتضاح ! قطعی زیاد !! شبانه رایگان نداره !
واقعا کسایی که میخوان بیان پارس انلاین تجدید نظر کنید !!! حتی اگه شده بدون نت بمونید ولی از این عوضی ها سرویس نگیرید !

Le0nard0
22-12-2016, 14:03
یکی از مضخرف ترین isp ها توی کشوره ! اگه نمیخواید ماهی 500 600 هزار تومن بابت یک سرویس عادی بدید ، سمتش نیاید!!! 2 هفتس دارم زنگ میزنم که خطمو جمع کنن انگار نه انگار !!! سرویس ها پول خون !! پینگ افتضاح ! قطعی زیاد !! شبانه رایگان نداره !
واقعا کسایی که میخوان بیان پارس انلاین تجدید نظر کنید !!! حتی اگه شده بدون نت بمونید ولی از این عوضی ها سرویس نگیرید !
شما که راضی نیستی چرا ماهی 500-600 بایت یک سرویس عادی دادی؟ اگر راضی نیستی بهترین کار تخلیه هست نه فحش دادن . با زنگ زدن جمع آوری نمیکنن دوتا فرم تخلیه هست که باید حتما پرکنی بفرستی براشون .

Mohammad Aghaee
22-12-2016, 21:28
شما که راضی نیستی چرا ماهی 500-600 بایت یک سرویس عادی دادی؟ اگر راضی نیستی بهترین کار تخلیه هست نه فحش دادن . با زنگ زدن جمع آوری نمیکنن دوتا فرم تخلیه هست که باید حتما پرکنی بفرستی براشون .
فکر کنم علاوه بر اون ، با ۱۹۵ هم تماس بگیرن مشکل زودتر حل بشه .

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

p30 arman
23-12-2016, 18:26

چون هیچ isp دیگه ای به مرکز مخابراتی یزدان پناه سرویس نمیده ! خود مخابرات هم زده رو دست پارس انلاین توی دیسکانکتی ها

amirdiba
23-12-2016, 22:16
سرور تهران

ایروان
پارس انلاین اراک
مشترک ده ساله
سرعتمم 128
ساعت ده شب جمعه

amirdiba
23-12-2016, 22:19

این سرور تهرانه .پست قبلی دوتا عکس تکراری زدم.
پارس انلاین همیشه خوب بوده اینجا

Le0nard0
23-12-2016, 22:37
چون هیچ isp دیگه ای به مرکز مخابراتی یزدان پناه سرویس نمیده ! خود مخابرات هم زده رو دست پارس انلاین توی دیسکانکتی ها
مطمئنی خطت نویز نداره؟ شاید این دیسکانکت شدنهای زیادت به خاطر نویز باشه .
من خودم پارس آنلاین دارم مشکل دیسکانکت شدن ندارم باهاش!

MMDFullHD
23-12-2016, 22:56

این سرور تهرانه .پست قبلی دوتا عکس تکراری زدم.
پارس انلاین همیشه خوب بوده اینجا

داداش از داخل زیاد برام مهم نیست میخوام کیفیت کلیشو بدونم
پینگ ثابته تو روز؟ یا نه اذیت میکنه ؟ اینستاگرام و کلا شبکه های اجتماعی اینترنتش چطوریه نه اینترانت از داخل کشور
من زیاد خارج ول میگردم تو کل روز شاید یکی دوبار به چنتا سایت داخلی سر بزنم

amirdiba
23-12-2016, 23:13
داداش از داخل زیاد برام مهم نیست میخوام کیفیت کلیشو بدونم
پینگ ثابته تو روز؟ یا نه اذیت میکنه ؟ اینستاگرام و کلا شبکه های اجتماعی اینترنتش چطوریه نه اینترانت از داخل کشور
من زیاد خارج ول میگردم تو کل روز شاید یکی دوبار به چنتا سایت داخلی سر بزنم
واسه من همه اینا که گفتی خوبه

mahan999
27-12-2016, 19:00
کسی از مشترکهای قدیمی تونسته تا حالا دوبار طرح جدید فعال کنه ؟
پارس آنلاین برای مشتری های جدید طرح میگذاره مثل اینکه اگر قدیمی باشید بهشون بگید اون طرح هم برای شما فعال میشه. می خواستم بدونم میشه دوبار از این امکان استفاده کرد؟
طرح های جدیدش خیلی خوبه

tranceyou
27-12-2016, 21:02
دوستان یه سوال شبانه پارس آنلاین چطوری کار میکنه؟ از چه ساعتی ؟ مثلا اگه من 1 گیگ یا 500 مگ دانلود کنم چقدر از حجم اصلیم کم میکنه؟

mohamadir
27-12-2016, 23:09
دوستان یه سوال شبانه پارس آنلاین چطوری کار میکنه؟ از چه ساعتی ؟ مثلا اگه من 1 گیگ یا 500 مگ دانلود کنم چقدر از حجم اصلیم کم میکنه؟

شبانه سرویس های عادی (غیر جشنواره): بین 2 تا 7 صبح و 1/3 محاسبه میشه.( 1 گیگ = 333 مگابایت )

Cyberlife
28-12-2016, 13:25

به میزان یک سوم از حجم شما کسر میشه

behnamlider
28-12-2016, 22:55
سلام اگه قرارداد رزرو فعال کنیم کل قرارداد قبلی نابود میشه یا ترافیک اضافی استاتیک که قبلا خردیدیم انتقال پیدا میکنه

ardeshir n
28-12-2016, 23:05
سلام اگه قرارداد رزرو فعال کنیم کل قرارداد قبلی نابود میشه یا ترافیک اضافی استاتیک که قبلا خردیدیم انتقال پیدا میکنه
سلام.
اگر سرویس قبلی قابلیت انتقال داشته باشه بله میشه.
اگر نمیشه واویلا :)

behnamlider
28-12-2016, 23:11
سلام.
اگر سرویس قبلی قابلیت انتقال داشته باشه بله میشه.
اگر نمیشه واویلا :)

خوب از کجا بفهمم قابلیت انتقال داره یا نه

ardeshir n
28-12-2016, 23:13
خوب از کجا بفهمم قابلیت انتقال داره یا نه
زنگ بزنید به پارس آنلاین.
اگر تونستید parsonline.com رو چک کنید.
سرویس هارو ببینید.
شاید مال شما باشه.

asheghe film divx
29-12-2016, 10:55
دوستان من هفنه ی گذشته درخواست تخلیه خط دادم و فرم پرکردم به نظرتون الان تخلیه شده؟ چطوری باید پیگیری کنم؟ با پشتیبانی تماس بگیرم یا بخش فروش؟

Le0nard0
29-12-2016, 19:23
ترافیک اضافه خریداری شده به دوره های بعدی انتقال پیدا میکنه .