ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

electronic0nt
05-11-2015, 08:58
پوشش‌دهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتن‌دهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل می‌ده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.:n37:

تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتن‌دهی عالیه. اما به کوچه که می‌رسیم به یک‌باره آنتن نابود می‌شه انگار.

مودم رو فروختی ؟

AVAVA
05-11-2015, 09:08
پوشش‌دهی شبکه موبایل و پایداریش مطمئنن کمتر از ADSL اه. مثلن خونه ما به دلایل نامعلوم، نه همراه اول، نه ایرانسل و نه رایتل حتی تو 2G هم آنتن‌دهی خوبی ندارن. چه برسه به 3G یا 4G. حتی رفتم 400 هزارتومن دادم یه مودم 4G خریدم که بتونم شاید با مودم از اینترنت موبایل استفاده کنم اما اون هم افاقه نکرد. فقط با این مودم، شبکه 2G آنتن کامل می‌ده و 3G و 4G همچنان غیرقابل دسترسن.:n37:

تازه خونه ما با خیابان کاشانی تهران فقط 50 متر فاصله داره. تو خود خیابون آنتن‌دهی عالیه. اما به کوچه که می‌رسیم به یک‌باره آنتن نابود می‌شه انگار.
من که اهوازم همین مشکل رو دارم تو خیابان عالی تو کوچه به فنا میره معلوم نیست چطور تنظیم میکنن :n23:

bilmazlar
05-11-2015, 11:20
مودم رو فروختی ؟

نه. نگهش داشتم. یعنی الآن سه روزه که خریدمش. اما فکر می‌کنم برای وقتایی که این ور اون ور مسافرت می‌رم احتمالن گزینه خوبی واسه استفاده از اینترنت. به خصوص که تا 10 نفر رو به صورت هم‌زمان و وایفای پشتیبانی می‌کنه. اما فعلن تا آخر سال برای خونه بلااستفاده است. دیروز باهاش سرکار از اسپیدتست یه تست سرعت گرفتم تا 24مگابیت و نزدیک 13مگابیت آپلود رو نشون داد.

bilmazlar
05-11-2015, 11:23
من که اهوازم همین مشکل رو دارم تو خیابان عالی تو کوچه به فنا میره معلوم نیست چطور تنظیم میکنن :n23:

مشکل اینه که ماها تو منتهی الیه منطقه تحت پوشش آنتن‌ها هستیم و به ویژه وجود ساختمون‌های بلند، دارودرخت، دیوارهای بتنی و این جور چیز باعث می‌شه که قدرت امواج به ویژه تو خونه خیلی کم بشه. ظاهرن محله ما تو تهران در فاز آخر تجهیزه و این ور سال نمی‌شه به 3G و 4G دلخوش باشیم.

club2energy
06-11-2015, 23:29
سلام

دوستان پارس آنلاینی آیا توی یک هفته اخیر مشکل کم شدن اس ان ار و پریدن لینک داشتید؟
خط من روی 9 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست
توی مدت زمان یک سال اس ان ار آپ من 20 و دانلود 14 بود
اما یک هفته اخیر به شدت کاهش داشته و دائم در حال پریدن و چشمک زدن هست که مجبور شدم مودم رو روی جالت جی لایت بذارم تا اس ان ار بالا بره (حالت جی لایت پورت رو روی 1.5 مگ میاره)

بعد از بارون سه روزه ی تهران این مشکل به وجود اومد و کماکان باقی هست

مودم من تندا دی 301 با چیپ برودکام هست

ehsan1311
07-11-2015, 09:57
سلام دوستان به نظرتون تبلیغاتی که توی پنجره جدید باز میشه سایت بامیلو چند وقتیه زیاد باز میشه
اخه سایت های خارجی هم تبلیغات بامیلو میارن :n04:؟
به نظرم کار خود پارسه من که زنگ زدم گفتن نه کار ما نیست .شما هم زنگ بزنید اگه همین مشکلو دارید

Firebirds
07-11-2015, 11:35
نه. نگهش داشتم. یعنی الآن سه روزه که خریدمش. اما فکر می‌کنم برای وقتایی که این ور اون ور مسافرت می‌رم احتمالن گزینه خوبی واسه استفاده از اینترنت. به خصوص که تا 10 نفر رو به صورت هم‌زمان و وایفای پشتیبانی می‌کنه. اما فعلن تا آخر سال برای خونه بلااستفاده است. دیروز باهاش سرکار از اسپیدتست یه تست سرعت گرفتم تا 24مگابیت و نزدیک 13مگابیت آپلود رو نشون داد.

رو پشت بوم تست کنید. گه آنتن داشیتید، با یک روتر وای فای به صورت ری پیتر ، امواج وای فای را تا خونه خودتون برسونید.

MOHAMMAD2010
07-11-2015, 11:42
سلام

دوستان پارس آنلاینی آیا توی یک هفته اخیر مشکل کم شدن اس ان ار و پریدن لینک داشتید؟
خط من روی 9 مگ دانلود و 1 مگ آپلود هست
توی مدت زمان یک سال اس ان ار آپ من 20 و دانلود 14 بود
اما یک هفته اخیر به شدت کاهش داشته و دائم در حال پریدن و چشمک زدن هست که مجبور شدم مودم رو روی جالت جی لایت بذارم تا اس ان ار بالا بره (حالت جی لایت پورت رو روی 1.5 مگ میاره)

بعد از بارون سه روزه ی تهران این مشکل به وجود اومد و کماکان باقی هست

مودم من تندا دی 301 با چیپ برودکام هست

پیشنهاد میکنم چند صفحه اخر تاپیک اسیا تک رو بخون ! دیوونه شدم سر این موضوع !
تازه حساب کن شما مودمت با چیپ برودکام این جوریه وای به حال اینکه مودم معمولی داشتی

club2energy
07-11-2015, 14:32
پیشنهاد میکنم چند صفحه اخر تاپیک اسیا تک رو بخون ! دیوونه شدم سر این موضوع !
تازه حساب کن شما مودمت با چیپ برودکام این جوریه وای به حال اینکه مودم معمولی داشتی

اس ان ار آپ استریم من بین 0.4 تا 14 در نوسان هستش
اما جالب اینجاست که جدیدن لینک نمیپره با این نوسان شدید
حتی زمانی که به کمترین حد میرسه لینک نمیپره

بنظر شما این مربوط به چیپ برودکام هست؟

MOHAMMAD2010
07-11-2015, 14:44
اس ان ار آپ استریم من بین 0.4 تا 14 در نوسان هستش
اما جالب اینجاست که جدیدن لینک نمیپره با این نوسان شدید
حتی زمانی که به کمترین حد میرسه لینک نمیپره

بنظر شما این مربوط به چیپ برودکام هست؟

شما که تو پست قبلی گفتی میپره ! به هر حال شک نکن به خاطر چیپ برودکام هست که باعث میشه وقتی نویز زیر 5 هم میاد لینک نپره ! اگه نه مودم های عادی که نویز زیر 10 بیاد پرش لینک پیدا میکنن

club2energy
07-11-2015, 15:22
شما که تو پست قبلی گفتی میپره ! به هر حال شک نکن به خاطر چیپ برودکام هست که باعث میشه وقتی نویز زیر 5 هم میاد لینک نپره ! اگه نه مودم های عادی که نویز زیر 10 بیاد پرش لینک پیدا میکنن

پریدن که میپره اما نه هر باری که اس ان ار کم میشه

الان با پشتیبانی صحبت میکردم گفتم نوسان دارم گفتش که اس ان ارت روی مانیتور من ثابت روی 33 و 28

در صورتی که همون موقع روی مودم من روی 19 و 11 بود و در خال نوسان بود
گفتم نوسان داره قبول نکرد

akharwarbaz
08-11-2015, 21:00
دوستان میشه یک طرح رو عوض کرد؟به طور مثال من 10 گیگ یکساله میگیرم ولی بعد از یک ماه تموم میشه.بعد از اتمام حجم من میتونم تغییرش بدم به یک طرح دیگه یا باید گیگ بخرم تا آخر یک سال؟

binaafarin
08-11-2015, 22:02
این قرعه کشی 300گیگ پس کی انجام میشه
میکشمشون اگه اسمم درنیاد

- - - Updated - - -

این قرعه کشی 300گیگ پس کی انجام میشه
میکشمشون اگه اسمم درنیاد

Ali Delkhosh
08-11-2015, 22:23
سه چهار روزی هست که نتم قطع و وصل میشه و واقعا رو اعصابه .. چراغ مودمم قرمز میشه و مجبورم خاموش روشنش کنم تا دوباره وصل بشه
اما بعد از مدتی دوباره همین داستانه..!!:n34:
ماه قبل هم که با یه عذرخواهی از مشکلات پیش اومده و قطع و وصلی های متناوب رفت تو پاچمون .. این ماه هم که اینطوری
اشتراکمو تازه تمدید کردم اما مثل همیشه نیست و سرعتم خیلی کمه
آقا یقه کیو باید بگیرم ، به کی باید شکایت کنم ..

Hamid_RezaM
08-11-2015, 23:02
تو دو سه هفته گذشته من دائما دارم ارور اس اس ال میگیرم، سرعتم هم اومده پایین، قرار نیست درست بشه؟

IRAN_KING
09-11-2015, 13:46
امروز تایم اوت دارم سرعت هم خیلی کند شده !!!:n21:

WhiteHat
09-11-2015, 22:45
آخه بگو این به ایران چه ربطی داره مثلا میخوان جو بدن برا تبلیغاتشون از عکسهای خارجیا استفاده کنند :n09:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdi 78
10-11-2015, 00:47
سلام
موقع که تو صف پشتیبانی بودم ، این تلفن گفت از 7 آذر یا 17 آذر ، یه همچین چیزی ، ترافیک مصرفی یه بلایی سرش می اد
دوستان زنک بزنن وقتی موندن تو صف ببینن چی میگه

Hamid_Raga
10-11-2015, 21:03
سلام
موقع که تو صف پشتیبانی بودم ، این تلفن گفت از 7 آذر یا 17 آذر ، یه همچین چیزی ، ترافیک مصرفی یه بلایی سرش می اد

کسی خبری داره ؟

binaafarin
10-11-2015, 22:16
یعنی واقعا خاک بر سر پارس انلاین
توی 1000نفر یعنی اسم من نبود
6ماه تمدید کردم یارو1ماهه تمدید کرده اسنش درامده
ای خاک

mehdi 78
10-11-2015, 23:42
سلام
کسی چک کرد؟

neon_91
11-11-2015, 00:03
دوستان اینترتت من افتضاح شده :n19:
قبلا با 128 مخابرات محدود حجمی تا 200 هم دان می کردم :n22:بعدش شد 60 الانم شده 12 تا 20 :n19:

خلاصه حسابی کلافه شدم تنها مزیتی که داره قیمت پایینش است واسه 5 گیگ 128 ماهی 11 تومن که با مالیات میشه 12 تومن و شبانه هم به ازای 2 برابر حجمت بهت میده که مال من 10 است و از 1 تا 7 صبح می توتم استفاده کنم.
اگه بخوام بیام پارس آنلاین واسه شبانه اش چه طرح به دردبخوری است که بتونم استفاده کنم.:n05:

آخه بگو این به ایران چه ربطی داره مثلا میخوان جو بدن برا تبلیغاتشون از عکسهای خارجیا استفاده کنند :n09:

:n08:منم وقتی عکسو دیدم فکر کردم سایت مهاجرتی چیزی هست اصلا چه ربطی به اینرتت پر سرعت داره آخه

ESPSV
11-11-2015, 09:29
آفلاین افتضاح خیلی اوضاعش خرابه
وقتی زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکلی نداریم
میگم خوبه 1 ماهه هی پیام میدیم داریم پیگیری میکنیم...
انکار کرد کلا مشکلی هست .
یه سایت درست باز نمیشه

Gamemaster
11-11-2015, 10:51
اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن
حالا بفرما اینم از جوابشون :n27:

- - - Updated - - -

اون زمانی که ما میگفتیم تمام این پیامها جنبه تبلیقاتی داره و نه پیگیری بزی ها قبول نمیکردن

bilmazlar
11-11-2015, 13:26

بابا. بدبخت پارس آنلاین چی کار کنه، خوب؟ از اولشم هی می‌گفت قرعه‌کشی. خوب، حالا قرعه‌کشی کرده اسم 1000 نفر دراومده. بقیه هم بخت یارشون نبوده دیگه. بعدم مگه جاهای دیگه قرعه‌کشی جنبه غیرتبلیغاتی داره؟

پ.ن.: تو قرعه‌کشی اسم منم در نیومد. در ضمن، من حداکثر تا 2 ماهه دیگه مشتری پارس‌آنلاینم و دارم دنبال جایگزین براش می‌گردم. پس، یه وقت فکر نکنین تو این قرعه‌کشی اسم من در اومده یا پارس‌آنلاین بهم پول داده این حرفو بزنما. اگه این فکر رو بکنین مدیونین.:n16:

Gamemaster
11-11-2015, 14:22
بابا. بدبخت پارس آنلاین چی کار کنه، خوب؟ از اولشم هی می‌گفت قرعه‌کشی. خوب، حالا قرعه‌کشی کرده اسم 1000 نفر دراومده. بقیه هم بخت یارشون نبوده دیگه. بعدم مگه جاهای دیگه قرعه‌کشی جنبه غیرتبلیغاتی داره؟

پ.ن.: تو قرعه‌کشی اسم منم در نیومد. در ضمن، من حداکثر تا 2 ماهه دیگه مشتری پارس‌آنلاینم و دارم دنبال جایگزین براش می‌گردم. پس، یه وقت فکر نکنین تو این قرعه‌کشی اسم من در اومده یا پارس‌آنلاین بهم پول داده این حرفو بزنما. اگه این فکر رو بکنین مدیونین.:n16:
قرعه کشی چیه؟ :n13:
من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست

- - - Updated - - -

قرعه کشی چیه؟ :n13:
من مشکلاتشو گفتم اسن نمیدونم این چیزی که گفتی چی هست

mehdi 78
11-11-2015, 15:16
کسی چک کرد؟
یکی تست کنه ببینه این چی هست؟؟؟؟؟

binaafarin
11-11-2015, 15:26
قرعه کشی رومن گفتم
بعید میدونم 1000نفر ادم حتی شرکت کرده باشند
ولی اینو مطمئنم هر شهر دوسه تا نمایندگی داره با کارمند فراوان

mworld
11-11-2015, 15:42
دوستان اینترتت من افتضاح شده :n19:
قبلا با 128 مخابرات محدود حجمی تا 200 هم دان می کردم :n22:بعدش شد 60 الانم شده 12 تا 20 :n19:

خلاصه حسابی کلافه شدم تنها مزیتی که داره قیمت پایینش است واسه 5 گیگ 128 ماهی 11 تومن که با مالیات میشه 12 تومن و شبانه هم به ازای 2 برابر حجمت بهت میده که مال من 10 است و از 1 تا 7 صبح می توتم استفاده کنم.
اگه بخوام بیام پارس آنلاین واسه شبانه اش چه طرح به دردبخوری است که بتونم استفاده کنم.:n05:

سرویس های یک ماهه مخابرات واقعا شبانه داره؟:n13:

farshad0123
11-11-2015, 20:53
دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

lamp23
11-11-2015, 20:58
دوستان من از مخابرات سرویس 2مگ داشتم بعد از امروز دیدم ipهای پارس آنلاین واسم میاد ولی کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

مودمو خاموش روشن کردم دیدم دوباره افتاد رو مخابرات الان متوجه شدم که وقتی مودمو خاموش روشن کنم ispبین مخابرات و پارس آنلاین سویچ میشه یعنی مثل اینکه از هر دو isp روی یک خط تلفن اشتراک دارم و با خاموش روشن کردن مودم میتونم ispرو عوض کنم حالا نمیدونم برا یوزرنیم و پسورد مودم رو ispپارس آنلاین چی وارد کنم که پارس آنلاین هم فعال بشه چون با یوزر پس مخابرات کار نمیکنه و این صفحه رو میاره

یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط :n19:
شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها

farshad0123
11-11-2015, 21:00
یا خدا مگه میشه دو تا رانژه روی یک خط :n19:
شاید سیمهای خط تلفنتون رو از دم در دستکاری کردن افتاده روی یکی از همسایه ها

والا عوض میشه مودمو ریستارت میکنم اتوماتیک میفته رو یه isp دوباره ریستارت میکنم میفته رو اون یکی آی پی اولش 10واسم میاد رو پارس آنلاین وقتی هم افتاد رو یه isp دیگه هر چقدر از تو تنظیمات ip عوض کنم باز ipهمون شرکت میاد مگر اینکه مودمو ریستارت کنم که isp عوض بشه

sleeplessness
12-11-2015, 20:23
:n04::n04::n04:
یه چیزایی میبینه ادم شاخ در میاره

masoudboy
12-11-2015, 22:55
دوستان پارس آنلاینی از وضعیت پینگ تایم با سرورهای خارج راضی هستید ؟ کلا پینگ پارس با 8.8.8.8 چند هست ؟
سرعت تک کانکشن سرور خارج خوبه ؟ ثبات داره پارس ؟

farshad0123
13-11-2015, 00:19
امروز از صبح تا ظهر رو پارس انلاین بود هر چی مودم خاموش روشن میکردم نمیرفت رو مخابرات از ساعت 3خودش رفت رو مخابرات و دیگه مودمو ریستارت نکردم

alireza20202003
13-11-2015, 01:11
سلام

من امروز پشتیبانی کار داشتم زنگ زدم چیزی نگفت فقط آهنگ بود و اعلام نفر در صف.

club2energy
15-11-2015, 12:36
زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید

- - - Updated - - -

زمانی که از یک یوزر پسورد اشتباه یا یوزر پسوردی که مربوط به خط خودتون نیست روی پارس انلاین استفاده میکنید، این پیغام میاد
خط شما توسط پارس انلاین رانژه شده و پورت پارس انلاین روی خط شماست
اگر اصراری بر داشتن سرویس از مخابرات ندارید به پارس انلاین زنگ بزنید و مشترک پارس بشید

استاد شیفو
15-11-2015, 22:14
دوستان ما نخوایم از سیستم ورود به مدیریت کاربری جدید استفاده نکنیم باید کی رو ببینیم ؟؟؟؟؟؟؟؟

سیستم ورود به حساب کاربری قدیمی خیلی بهتره و همه چیز در دسترسه !!!!!!

bilmazlar
16-11-2015, 08:01
حالا این «ترافیک در حال مصرف» که تو صفحه مدیریت سرویس یا صفحه گزارشات می‌زنه و پایینش با رنگ قرمز تو نمودار ترافیک مصرف‌شده نشون می‌ده، یعنی چی؟

Zeitgeist
16-11-2015, 11:19
حالا این «ترافیک در حال مصرف» که تو صفحه مدیریت سرویس یا صفحه گزارشات می‌زنه و پایینش با رنگ قرمز تو نمودار ترافیک مصرف‌شده نشون می‌ده، یعنی چی؟

فکر میکنم session فعلی هست و اینترنت رو قطع و وصل کنید، 0 میشه.

siamak_mu
16-11-2015, 12:19
یکی از دوستان میشه لطف کنه این اکانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تست کنه روی پارس آنلاین ببینه مشکل تک کانکشن حل میشه یا نه؟
نام کاربری و کلمه عبور: test

فقط خواهشا زود نتیجه رو بفرمایید چون میخوان بیان برای قرارداد

ja137
16-11-2015, 13:44
یکی از دوستان میشه لطف کنه این اکانت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو تست کنه روی پارس آنلاین ببینه مشکل تک کانکشن حل میشه یا نه؟
نام کاربری و کلمه عبور: test

فقط خواهشا زود نتیجه رو بفرمایید چون میخوان بیان برای قرارداد
داداش زیاد فرقی نداره شاید 60 کیلوبایت که اونم شاید لحظه ای باشه

siamak_mu
16-11-2015, 15:28
داداش زیاد فرقی نداره شاید 60 کیلوبایت که اونم شاید لحظه ای باشه

ممنون دوست عزیز.
فرقی توی باز کردن سایت های خارجی هم نشد؟ یعنی سایت های خارجی هم مثل سافت 98 باز نمیکنه؟

Vahid67
17-11-2015, 22:53
دوستان من این طرح مودم رایگان اینترنت یک ساله رو گرفتم ... ساعت دانلود رایگان چجوری هستش ؟

alireza20202003
18-11-2015, 01:43
دوستان من این طرح مودم رایگان اینترنت یک ساله رو گرفتم ... ساعت دانلود رایگان چجوری هستش ؟

شما اول میری طرح رو میگیری بعد میای سوال می پرسی ؟! ساعات دانلود رایگان ؟ پارس دانلود شبانه رایگان نداره.

محمد7966
18-11-2015, 02:36

سلام،دوست من پارس آنلاین شبانه رایگان ندارد فقط از ساعت 2شب تا 7 صبح میزان ترافیک مصرفی در این زمان تقسیم بر 3 میشود یعنی اگر در این 5 ساعت شما 3 گیگ دانلود کنید فقط 1 گیگ از حجمتان کم می شود اگر 6 گیگ دانلود کنید فقط 2 گیگ از حجمتان کم میشود
البته نامحدود هم دارد که به نظرم نمی صرفد بگیرید هم گران است هم از کجا معلوم شما مصرفتان بالا باشد

محمد7966
18-11-2015, 09:50
سلام
ببخشید بنده سرویس 2مگ دارم ولی یک بار که پشتیبانی زنگ ردم گفت شما اگر نویز نداشته باشید ما تا 9مگ براتون میبندیم بعد بهش گفتم اگر 512 بگیرم چی،گفت فرقی نمی کنه اونم اگر نویز نداشته باشید برایتون 9مگ می بیندیم
دوستان صحت داره؟اگر قراره با 512 هم روی 9 مگ بندن خب من برم 512 بخرم چرا پول 2 مگ بدم؟
ممنون میشم منو راهنمایی کنید

bilmazlar
18-11-2015, 11:05
دوست عزیز

بله. صحت داره. حتی اگه 128 هم بگیرین و خطتون مشکلی نداشته باشه تا 16 مگابیت هم می‌بنده پارس‌آنلاین. اما تفاوت در اولویت کاهش سرعت و در نتیجه کاهش کیفیت خط تو ساعت‌های شلوغیه. قضیه اینه. اونی که سرویس 512 می‌گیره نسبت به اونی که سرویس 2مگابیت می‌گیره زودتر و بیشتر با محدودیت سرعت تو ساعت‌های شلوغی مواجه می‌شه. من این رو بر اساس تجربه استفاده از سرویس‌های حجمی 128، 256، 1مگابیت و 2مگابیت پارس‌آنلاین خدمتتون عرض می‌کنم. اگه شانس بیارین و مرکز شلوغی نداشته باشین خیلی ممکنه این سرعت‌ها در طول روز براتون تفاوتی نکنه. اما برای مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) تأثیر زیادی داشت.

پ.ن.: این موضوع که سؤال کردین چند وقت پیش هم تو این تالار مطرح شده بود. کاش یه 5 - 10 صفحه قبل‌تر رو هم یه نگاهی می‌انداختین.

محمد7966
18-11-2015, 14:27
دوست عزیز

بله. صحت داره. حتی اگه 128 هم بگیرین و خطتون مشکلی نداشته باشه تا 16 مگابیت هم می‌بنده پارس‌آنلاین. اما تفاوت در اولویت کاهش سرعت و در نتیجه کاهش کیفیت خط تو ساعت‌های شلوغیه. قضیه اینه. اونی که سرویس 512 می‌گیره نسبت به اونی که سرویس 2مگابیت می‌گیره زودتر و بیشتر با محدودیت سرعت تو ساعت‌های شلوغی مواجه می‌شه. من این رو بر اساس تجربه استفاده از سرویس‌های حجمی 128، 256، 1مگابیت و 2مگابیت پارس‌آنلاین خدمتتون عرض می‌کنم. اگه شانس بیارین و مرکز شلوغی نداشته باشین خیلی ممکنه این سرعت‌ها در طول روز براتون تفاوتی نکنه. اما برای مرکز مخابراتی ما (کاشانی تهران) تأثیر زیادی داشت.

پ.ن.: این موضوع که سؤال کردین چند وقت پیش هم تو این تالار مطرح شده بود. کاش یه 5 - 10 صفحه قبل‌تر رو هم یه نگاهی می‌انداختین.

تشکر فقط یه سوال اینکه گفتید مرکز شلوغی نداشته باشید یعنی چه؟چون ما شهر کوچیکی داریم و بعید میدونم هم اینجا نسبت به تهران از اینترنت استفاده کنند؟البته من قبلا هم 1مگ 3ماه داشتم از خود پارس آنلاین نسبت به این 2مگ قطعیش زیاد بود

Gamemaster
18-11-2015, 15:09
تشکر فقط یه سوال اینکه گفتید مرکز شلوغی نداشته باشید یعنی چه؟چون ما شهر کوچیکی داریم و بعید میدونم هم اینجا نسبت به تهران از اینترنت استفاده کنند؟البته من قبلا هم 1مگ 3ماه داشتم از خود پارس آنلاین نسبت به این 2مگ قطعیش زیاد بود
پارس جدیدا قطی و پاکت لاستاش زیاد شده
اسن قابل قبول نیست سرویساش

alibonyadi9393
18-11-2015, 15:15
پارس جدیدا قطی و پاکت لاستاش زیاد شده
اسن قابل قبول نیست سرویساش
سلام. به شدت تایید میکنم. من خودم مشترک پارس هستم. تو این دو ماه به شدت ناراضی ام. اصلا شبکه اینترنت نیست اینترانت است. از هر شرکتی میخواهی بگیر ولی پارس نگیر کیفیتش خیلی خراب شده است.

bilmazlar
18-11-2015, 15:21

شلوغ بودن ربطی به کوچکی و بزرگی شهر نداره. عامل مهم اینه که بر اساس پهنای باند و تعداد کاربری که مثلن پارس‌آنلاین در شهر شما یا مرکز مخابراتی شما داره، به هر کاربر به طور متوسط چه مقدار پهنای باند می‌رسه.

فرض کن در شهر شما پارس‌آنلاین 100 مگابیت پهنای باند و سر جمع 5000 هزارتا مشتری هم داشته باشه. این یعنی، پارس‌آنلاین، متوسط به ازای هر کاربر حدود 20 کیلوبیت در ثانیه پهنای باند داره. حالا پارس‌آنلاین برای تبلیغات یا با هدف دیگه‌ای به همه این کاربرا تا جایی که خطشون می‌کشه پهنای باند می‌ده. به خاطر فاصله از مرکز مخابراتی یا مشکلات خط تلفن همه نمی‌تونن 16 مگابیت یا حتی همون 9 مگابیت رو هم داشته باشن. اما فرض کن متوسط به هر کاربر پهنای باند 2مگابیت رو می‌ده. این یعنی داره به جای 20 کیلوبیت 2مگابیت می‌ده که حدود 100 برابر اون متوسط پهنای باند می‌شه.

حالا در نظر بگیر که از ساعت 6-7 عصر تا ساعت 12 نیمه شب، فقط 10 درصد کل کاربرای پارس‌آنلاین تو شهر شما یعنی 500 نفر بخوان هم‌زمان آنلاین باشن و مثلن دانلود داشته باشن. به خاطر این که پهنای باندشون رو شرکت روی 2مگابیت بسته اگه قرار باشه کسی افت سرعت نداشته باشه پارس‌آنلاین باید حداقل 1000 مگابیت پهنای باند داشته باشه اما در عمل فقط همون 100 مگابیت موجوده. پس به هیچ وجه امکان نداره تو اون ساعتا و با اون شرایط همه بازم همون سرعتی رو که تو ساعت خلوتی می‌گیرن داشته باشن.

این جوری، پارس‌آنلاین ناچار می‌شه روی سرویس‌ها محدودیت بذاره. اینجاست که اون تفاوت سرعت سرویس‌ها خودش رو نشون می‌ده. این یعنی برای کسی که سرویس 512 گرفته محدودیت خیلی بیشتری نسبت به اون که سرویس 2مگابیت گرفته اعمال می‌شه.

به تدریج که از ساعت‌های شلوغی رد بشه و دیگه کل پهنای باند پر نباشه، از شدت محدودیت‌ها هم کم می‌شه.

BATMAN-LOVE
18-11-2015, 17:06
مدتیه وقتی ترافیک یا مهلت قرار دادم به اتمام میرسه مرورگر به پارس انلاین هم متصل نمیشه و مجبور میشم باهاشون تماس بگیرم و از طریق کدی که در اختیارم میزارن خطم رو با گوشی فعال کنم!
اما قبلا تو همچین مواقعی وقتی مروگر باز میکردم بصورت خودکار وارد سایت پارس انلاین میشد و از طریق سیستم و براحتی تمدید یا ترافیک خریداری میکردم
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

4l1r3z4
18-11-2015, 17:17
مدتیه وقتی ترافیک یا مهلت قرار دادم به اتمام میرسه مرورگر به پارس انلاین هم متصل نمیشه و مجبور میشم باهاشون تماس بگیرم و از طریق کدی که در اختیارم میزارن خطم رو با گوشی فعال کنم!
اما قبلا تو همچین مواقعی وقتی مروگر باز میکردم بصورت خودکار وارد سایت پارس انلاین میشد و از طریق سیستم و براحتی تمدید یا ترافیک خریداری میکردم
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

شما باید تو سیستمتون ، یکی از dns سرور های پارس آنلاینو ( 91.98.98.98 ) ست کنین تا وارد پارس آنلاین بشید!

4l1r3z4
18-11-2015, 17:26
واقعا پارس آنلاین در حالت گیمینگ از نظر پینگ عالیه!

پینگ 4.2.2.4 ( بدون اکانت کاهش پینگ ) :

Vahid67
18-11-2015, 22:12
شما اول میری طرح رو میگیری بعد میای سوال می پرسی ؟! ساعات دانلود رایگان ؟ پارس دانلود شبانه رایگان نداره.

برام مهم نبود گفتم جهت اطلاعات خودم ... چون قبلا داشتم شبانه رایگان بود ... الان دوتا سرویس دارم و اینو بیشتر برای وبگردی گرفتم مخابرات رو هم برای دانلود ...

hotman1234
19-11-2015, 00:18

بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.

- - - Updated - - -

بله این رنج آیپی رو باید مودم رو 100 بار خاموش روشن کنم تا آیپیشو بگیره. رنج آیپی های دیگشم 2 تا خوب داره با این میشه 3 تا. توی روز بالای 30 بار مودم خاموش میکنم تا یه پینگ خوب بده.

4l1r3z4
19-11-2015, 01:34

برای تغییر ip لازم نیست که مودمو هی خاموش روشن کنی ؛ مودمت چیه؟!

maniya12
19-11-2015, 03:45

مودم من zyxel هستش من بدون خاموش و روشن آیپیم تغییر کنه باید چکار کنم؟؟

یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر

maniya12
19-11-2015, 03:48
دوستان خوزستانی که پارس آنلاین دارن و سرویس گیمشون رو فعال کردن لطفا یه تست پینگ از سایت speedtest سرور تهران بزارن
لطفا یه تست از آیپی زیر هم بزارید:
ping 10.31.36.98 -t
ping 10.201.59.50 -t
با تشکر

A-L PC
19-11-2015, 09:54
طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟

بعد سرعت اسمی هست ؟ مثلا سرویس 512 سرعت دانلودش 64 هست ؟

محمد7966
19-11-2015, 10:18
طرف های ما تازه نمایندگی پارس آنلاین امده ، سایت اشون دیدم سرویس نامحدود هم داشت ، میخواستم بدونم نامحدود های پارس آنلاین چطور هست ؟ مصرف منصفانه داره ؟

راستش فک کنم اگر 10و15 صفحه عقب برگردید توضیح دادن که وضعیتش چطوریه
ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره هم گران است هم اینکه اگر دانلودتون زیاد بشه شما رو تو لیست سیاه قرار میدن و سرعتو براتون کند میکنن یعنی همون 512 اگر بگیرید سرعت دانلود 64
البته بنده تجربه نکردم از گفت و گوهای دوستان در این سایت خواندم البته اگر بد برداشت نکرده باشم به نظرم نامحدود نگیرید به صرفه نیست

bilmazlar
19-11-2015, 11:57

راستش فک کنم اگر 10و15 صفحه عقب برگردید توضیح دادن که وضعیتش چطوریه
ولی مثل اینکه بدرد نمیخوره هم گران است هم اینکه اگر دانلودتون زیاد بشه شما رو تو لیست سیاه قرار میدن و سرعتو براتون کند میکنن یعنی همون 512 اگر بگیرید سرعت دانلود 64
البته بنده تجربه نکردم از گفت و گوهای دوستان در این سایت خواندم البته اگر بد برداشت نکرده باشم به نظرم نامحدود نگیرید به صرفه نیست

اتفاقن سرویس‌های نامحدود پارس‌آنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارس‌آنلاین خوبه. البته هزینه‌اش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.

در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن می‌گیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمی‌آد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.

محمد7966
19-11-2015, 12:15
تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.

ببخشید بنده الان سرویس 2مگ 4 گیگ 1ماهه دارم وتا الان هم 12 گیگ ترافیک خریدم ولی پارس آنلاین سرعتم را کم نکرده نوسان داشتم تا 2مگ ولی بیشتر مواقع روی 9مگ بسته شده و بیشتر مواقع با سرعتی بالای 500 کیلو دانلود می کنم

maniya12
19-11-2015, 12:28
بچه ها لطفا جواب منو بدین
یه سوال دیگه داشتم و اینکه پینگ داخلی یا همون سرورهای ایران اگه مثلا 40 باشه با فعال کردن سرویس گیم چند میشه؟؟
با تشکر

4l1r3z4
19-11-2015, 15:29

در بخش نامحدود ، الان فقط و فقط شاتل خوبه...

4l1r3z4
19-11-2015, 15:30
با تشکر

پینگ داخلی واسه من رو 6-7 ایناست.

bilmazlar
19-11-2015, 15:59
تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه.

ببخشید بنده الان سرویس 2مگ 4 گیگ 1ماهه دارم وتا الان هم 12 گیگ ترافیک خریدم ولی پارس آنلاین سرعتم را کم نکرده نوسان داشتم تا 2مگ ولی بیشتر مواقع روی 9مگ بسته شده و بیشتر مواقع با سرعتی بالای 500 کیلو دانلود می کنم

دوست عزیز. سرویس شما حجمیه. سؤال اون دوستمون و جواب من درباره سرویس‌های نامحدود بود. سرویس‌های حجمی مثل سرویس شما یا حتی سرویس خود من، اگه خط بکشه که تا 16 مگابیت هم بسته می‌شه. من الآن خطم تا 12مگابیت رو بدون مشکل می‌کشه.

maniya12
19-11-2015, 18:02
پینگ داخلی واسه من رو 6-7 ایناست.

با تشکر

A-L PC
19-11-2015, 21:20
شهر ماه شاتل نداره :(

- - - Updated - - -

شهر ماه شاتل نداره :(

hotman1234
19-11-2015, 21:21

منظورم از خاموش روشن کردن همون دیسکانکت کردن از صفحه مودم بود.

محمد7966
20-11-2015, 09:02
سلام دوستان
راستش بنده 9ماه در قم خونه اقوام بودم وآنها هم از شاتل و هم از مخابرات سرویس داشتند که میدانم سرویس آنها هم اصلا 2مگ نبوده واحتمالا 512 بوده و تو این9 ماه اصلا شاهد هیچ قطعی نبودم فقط مخابرات کمی قطعی داشت که اون هم اصلا به چشم نمی اومد
حال الان که به شهر خودمون برگشتم از پارس آنلاین سرویس گرفتم 2مگ 1ماه ولی واقعا تو این 1ماه نسبت به اون 9ماهی که در قم بودم خیلی قطعی داره snr هم خوبه
برام سوال پیش اومده که چرا باید اینهمه اختلاف باشد تازه در اینترنت هم سرچ میکنم میبینم که شاتل هم در همه جا خوب نیست و بعضیا از کند بودن و قطع و وصل شدنش شکایت دارند
براستی دلیل این همه تفاوت چیست؟

djbehnam73
20-11-2015, 19:16
از قدیمی ها کسی هست هنوز ؟ :n02:

majid89
21-11-2015, 00:28
دوستان سرویس یک ساله من ۱۰ روز دیگه تموم میشه دنبال یک شرکت دیگر هستم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه. به غیر از مخابرات دیگه چه پیشنهادی دارید؟

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

bilmazlar
21-11-2015, 08:33
دوستان سرویس یک ساله من ۱۰ روز دیگه تموم میشه دنبال یک شرکت دیگر هستم که دانلود شبانه رایگان داشته باشه. به غیر از مخابرات دیگه چه پیشنهادی دارید؟

فرستاده شده از SM-N910Cِ من با Tapatalk

اگه پیدا شد، به منم خبر بده.:n06:

راستش، منم دقیقن 10 آذر سرویسم تموم می‌شه. دیگه شبانه رایگان ندارم. تو این چند وقته تو تاپیک‌های شرکت‌های مختلف گشتم دنبال جایگزین. اما به نظر می‌آد در عمل جایگزینی برای دانلود شبانه رایگان پارس‌آنلاین دیگه وجود نداره:

شاید آسیاتک یکی از اولین و مهم‌ترین گزینه‌ها باشه. چون هنوز شبانه رایگان روی سرویس‌های حجمی داره. اما در اکثر جاها سرعت دانلود شبانه رایگانش محدوده. از سرورهای خارجی که حتمن محدوده. از سرورهای داخلی هم ظاهرن فقط تو بعضی جاها دانلود از سرورهایی که روی دیتاسنترهای خود آسیاتک باشن محدودیت نداره یا محدودیتش کمه. البته 6 ساعت شبانه رایگان داره که حتی با فرض سرعت دانلود حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌شه حدود 5 گیگ در هر شب دانلود کرد. اما این رو باید گذاشت کنار کیفیت پایین سرویسش از نظر پینگ بالا، قطعی‌های زیاد، سرعت تک‌کانکشن بسیار پایین و ...
یه سری شرکت‌های دیگه هم هستن که شبانه رایگان دارن مثل های‌وب، فن‌آوا، عصرتلکام یا پیشگامان. اما احتمالن اونا وضعیت بدتری نسبت به آسیاتک دارن و به نظرم از نظر شبانه رایگان تو جایگاه بعدی قرار می‌گیرن. مثلن های‌وب فقط برای سرویس‌های 1مگ و 2مگش شبانه رایگان داره که اونم روزی 3 یا 4 ساعت بیشتر نیست. یعنی حداکثر بشه باهاش شبی 2 تا 3 گیگ دانلود شبانه داشت. یا مثلن، فن‌آوا برای سرویس‌های مختلفی از 128 تا 2مگ شبانه رایگان داره و شبی هم 5 ساعت می‌شه دانلود شبانه کرد اما اولن سرعت‌هاش به شدت محدوده و از طرف دیگه سرویس‌های شبانه‌دارش هم قیمت‌های زیادی دارن
بعضی سرویس‌های نامحدود هم هستن که قیمت به نسبت پایین‌تری دارن مثل سرویس‌های نامحدود مخابرات (البته اگه هنوز برقرار باشه) یا سرویس‌های برنزی آسیاتک و همین فن‌آوا. اینا اگر چه به اسم نامحدود فروخته می‌شن اما از اونجا که ضریب اشتراک بالایی دارن (حداقل 1:8) و براشون در واقع سقف مصرف تعیین شده (تحت عنوان حداقل ترافیک دریافتی در ماه) و ضمن این که از نظر قیمت و هزینه هم گرون‌تر از سرویس‌های حجمی با شبانه رایگان تموم می‌شن. مثلن با یه سرویس 512 نامحدود برنزی به قیمت حدود 40 هزار تومن درماه که احتمالن سرعتش کمتر از 64 کیلوبایت خواهد بود بدون خاموش کردن سیستم تو 24 ساعت همون حداکثر 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی که در مقایسه با سرویس‌های حجمی به نظرم اصلن به صرفه نیست.
یه گزینه هم استفاده از سرویس‌های غیررایگان اما به نسبت ارزان‌قیمت‌تره. مثلن فشفشه‌های های‌وب که می‌شه گیگی تا 600 تومن هم قیمت رو آورد پایین. یا همین شبانه 1/3 خود پارس‌آنلاین که با تمهیداتی می‌شه تا گیگی 670 تومن هم قیمت رو آورد پایین. اما بالأخره به نسبت قبل که هزینه هر گیگ زیر 100 یا حتی 50 تومن بود، قیمت قابل ملاحظه‌ای محسوب می‌شه.
گزینه آخر هم بسته‌های کم‌هزینه اپراتورهای موبایله. مثل بسته‌های یک‌روزه 10 گیگ 1000 تومن (یعنی گیگی 100 تومن) ایرانسل برای ساعت‌های کم‌ترافیک شب (2 تا 6 بامداد) که البته به شرط کیفیت آنتن‌دهی مناسب و داشتن مودم یا موبایل 3G و 4G قابل استفاده است. اما اینا هم مشکلات خودشون رو دارن. مثلن، قطعی اینترنت موبایل بیشتر از ADSLاه. اگه ظرفیت دکل پر بشه، به احتمال قطعی یا افت سرعت یا حتی افتادن روی دکل‌هایی که 2G هستن زیاده. یا خیلی وقتا این بسته‌ها موقتی هستن و نمی‌شه برای بیشتر از چند ماه روش حساب کرد. یا این که اگه به هر دلیلی توی مدت زمان اعتبار بسته استفاده نشه، سوخت می‌شه.

bilmazlar
21-11-2015, 08:46
سلام دوستان
راستش بنده 9ماه در قم خونه اقوام بودم وآنها هم از شاتل و هم از مخابرات سرویس داشتند که میدانم سرویس آنها هم اصلا 2مگ نبوده واحتمالا 512 بوده و تو این9 ماه اصلا شاهد هیچ قطعی نبودم فقط مخابرات کمی قطعی داشت که اون هم اصلا به چشم نمی اومد
حال الان که به شهر خودمون برگشتم از پارس آنلاین سرویس گرفتم 2مگ 1ماه ولی واقعا تو این 1ماه نسبت به اون 9ماهی که در قم بودم خیلی قطعی داره snr هم خوبه
برام سوال پیش اومده که چرا باید اینهمه اختلاف باشد تازه در اینترنت هم سرچ میکنم میبینم که شاتل هم در همه جا خوب نیست و بعضیا از کند بودن و قطع و وصل شدنش شکایت دارند
براستی دلیل این همه تفاوت چیست؟

دلایل مختلفی داره. از جمله این که کیفیت تجهیزات خود ISPها یا کیفیت تجهیزات شرکت‌های مخابرات تو شهرها و مراکز مخابراتی با هم تفاوت دارن. دیگه این که کیفیت کابل‌کشی خطوط تلفن بین محل مصرف و مرکز مخابراتی و تجهیزات استفاده شده در طول مسیر ممکنه بد باشه که باعث افت کیفیت بشه. فاصله کاربر از مرکز مخابراتی خیلی روی میزان سرعتی که می‌گیره بسیار تأثیرگذاره. از اون طرف یکی از مهم‌ترین عوامل هم می‌تونه کمبود پهنای باند باشه که تو ساعت‌های شلوغی خودش رو با افت سرعت، بالا رفتن پینگ و قطعی‌های بیشتر نشون می‌ده.

محمد7966
21-11-2015, 08:53
سلام دوستان بنده از پارس آنلاین سرویس 2مگ دارم و snr هم خوبه 20 ولی نمیدانم چرا نوسان دارد گاهی اوقات نوسان میکند روی 6 بعد جالبه وقتی میرم کابلا رو از اسپلیتر جدا می کنم و دوباره وصل میکنم
دوباره روی 20 می رود از در یه فروم پرسیدم گفتند به خاطر تجهیزات dslam مخابرات
اگر اینطوریه برای رفع این نشکل چیکار کنم یا اصلا نمیتوانم کاری کنم؟
با تشکر

mehdi 78
23-11-2015, 23:40
اگه پیدا شد، به منم خبر بده.:n06:

راستش، منم دقیقن 10 آذر سرویسم تموم می‌شه. دیگه شبانه رایگان ندارم. تو این چند وقته تو تاپیک‌های شرکت‌های مختلف گشتم دنبال جایگزین. اما به نظر می‌آد در عمل جایگزینی برای دانلود شبانه رایگان پارس‌آنلاین دیگه وجود نداره:

شاید آسیاتک یکی از اولین و مهم‌ترین گزینه‌ها باشه. چون هنوز شبانه رایگان روی سرویس‌های حجمی داره. اما در اکثر جاها سرعت دانلود شبانه رایگانش محدوده. از سرورهای خارجی که حتمن محدوده. از سرورهای داخلی هم ظاهرن فقط تو بعضی جاها دانلود از سرورهایی که روی دیتاسنترهای خود آسیاتک باشن محدودیت نداره یا محدودیتش کمه. البته 6 ساعت شبانه رایگان داره که حتی با فرض سرعت دانلود حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌شه حدود 5 گیگ در هر شب دانلود کرد. اما این رو باید گذاشت کنار کیفیت پایین سرویسش از نظر پینگ بالا، قطعی‌های زیاد، سرعت تک‌کانکشن بسیار پایین و ...
یه سری شرکت‌های دیگه هم هستن که شبانه رایگان دارن مثل های‌وب، فن‌آوا، عصرتلکام یا پیشگامان. اما احتمالن اونا وضعیت بدتری نسبت به آسیاتک دارن و به نظرم از نظر شبانه رایگان تو جایگاه بعدی قرار می‌گیرن. مثلن های‌وب فقط برای سرویس‌های 1مگ و 2مگش شبانه رایگان داره که اونم روزی 3 یا 4 ساعت بیشتر نیست. یعنی حداکثر بشه باهاش شبی 2 تا 3 گیگ دانلود شبانه داشت. یا مثلن، فن‌آوا برای سرویس‌های مختلفی از 128 تا 2مگ شبانه رایگان داره و شبی هم 5 ساعت می‌شه دانلود شبانه کرد اما اولن سرعت‌هاش به شدت محدوده و از طرف دیگه سرویس‌های شبانه‌دارش هم قیمت‌های زیادی دارن
بعضی سرویس‌های نامحدود هم هستن که قیمت به نسبت پایین‌تری دارن مثل سرویس‌های نامحدود مخابرات (البته اگه هنوز برقرار باشه) یا سرویس‌های برنزی آسیاتک و همین فن‌آوا. اینا اگر چه به اسم نامحدود فروخته می‌شن اما از اونجا که ضریب اشتراک بالایی دارن (حداقل 1:8) و براشون در واقع سقف مصرف تعیین شده (تحت عنوان حداقل ترافیک دریافتی در ماه) و ضمن این که از نظر قیمت و هزینه هم گرون‌تر از سرویس‌های حجمی با شبانه رایگان تموم می‌شن. مثلن با یه سرویس 512 نامحدود برنزی به قیمت حدود 40 هزار تومن درماه که احتمالن سرعتش کمتر از 64 کیلوبایت خواهد بود بدون خاموش کردن سیستم تو 24 ساعت همون حداکثر 5 گیگ رو بتونی دانلود کنی که در مقایسه با سرویس‌های حجمی به نظرم اصلن به صرفه نیست.
یه گزینه هم استفاده از سرویس‌های غیررایگان اما به نسبت ارزان‌قیمت‌تره. مثلن فشفشه‌های های‌وب که می‌شه گیگی تا 600 تومن هم قیمت رو آورد پایین. یا همین شبانه 1/3 خود پارس‌آنلاین که با تمهیداتی می‌شه تا گیگی 670 تومن هم قیمت رو آورد پایین. اما بالأخره به نسبت قبل که هزینه هر گیگ زیر 100 یا حتی 50 تومن بود، قیمت قابل ملاحظه‌ای محسوب می‌شه.
گزینه آخر هم بسته‌های کم‌هزینه اپراتورهای موبایله. مثل بسته‌های یک‌روزه 10 گیگ 1000 تومن (یعنی گیگی 100 تومن) ایرانسل برای ساعت‌های کم‌ترافیک شب (2 تا 6 بامداد) که البته به شرط کیفیت آنتن‌دهی مناسب و داشتن مودم یا موبایل 3G و 4G قابل استفاده است. اما اینا هم مشکلات خودشون رو دارن. مثلن، قطعی اینترنت موبایل بیشتر از ADSLاه. اگه ظرفیت دکل پر بشه، به احتمال قطعی یا افت سرعت یا حتی افتادن روی دکل‌هایی که 2G هستن زیاده. یا خیلی وقتا این بسته‌ها موقتی هستن و نمی‌شه برای بیشتر از چند ماه روش حساب کرد. یا این که اگه به هر دلیلی توی مدت زمان اعتبار بسته استفاده نشه، سوخت می‌شه.

ممنون
فقط چطور قیمت پارس آنلاین گیگی شد 670؟؟
ممنون می شم راهنمایی کنید

محمد7966
23-11-2015, 23:55
ممنون

قیمت هر گیگ در پارس آنلاین 3800 است

mehdi 78
23-11-2015, 23:59
خودم پارس دارم:n37:
بخونید چی نقل قول کرده بودم بعد پاسخ بدید دوست عزیز:n40:

alireza20202003
24-11-2015, 01:13
خودم پارس دارم:n37: بخونید چی نقل قول کرده بودم بعد پاسخ بدید دوست عزیز:n40: 100 گیگ حجم اضافه میخرید میشه 200 و خورده ای کمتر از 210 ، که میشه تقریبا گیگی دو تومن. شبانه یک سوم هست درنتیجه گیگی پاتون میفته حدودا 670 تومن

محمد7966
24-11-2015, 12:11
سلام دوستان مشکل بنده نوسان snr است مثلا 4 ساعت عددش 20 است ولی بعد از مدتی میره روی 6 جالبه گاهی اوقات میرم فقط با اسپلیتر و کابل و تلفن ور میرم دوباره میره رو عدد 20
زنگ زدم پارس آنلاین میگن خطتون که از جعبه کشیدن اتصالی داره
به نظرتون درست میگه؟
خطمون از کابل مسی قدیمی که روکش سیاه دارند
ممنون میشم کمک کنید

alijigari
24-11-2015, 19:09
دوستان این انجمن را من در حالت عادی که باز میکنم همه چیز بهم ریخته هست اما وقتی با .... باز میکنم به راحتی باز میشه و چیدمان انجمن درست هست .
برای بقیه هم همین طور هست ؟

bilmazlar
24-11-2015, 19:19
ممنون

خواهش می‌کنم.

در مورد گیگی 670 تومن هم عرض کردم که با یه تمهیداتی حداکثر می‌شه تا این قیمت آوردش پایین که بعدتر دوست دیگه‌مون توضیحش رو دادن. با خرید 100 گیگ یه جا.

البته قیمت هر گیگ ترافیک اضافه تو همه ISPهای ADSL بدون ارزش افزوده 3600 تومن و با ارزش افزوده 3924 تومن درمی‌آد. اما منظور من کف قیمت هر گیگ دانلود شبانه بعد از حرف رایگان شبانه بود.

880446534
24-11-2015, 19:39
سلام دوستان
یه مشکل دارم.:n27:

غروب که میشه. اینترنتم قطع و وصل میکنه.
چراغ DSL ثابته.
ولی اینترنت قطع میشه و دوباره میاد. حدود 20 -30 ثانیه هی قطع بعد از 10 دقیقه وصلی دوباره قطع.
زنگ میزنم پشتیبانی راه به جایی نبردم.
تمام سیم کشی ها چک شده، اتصالات لحیم کردم.
تلفن هارو از خط سوا کردم و مودم خالی ر وصل کردم.
ولی باز غروب که میشه تا 11-12 ضب فرت و فرت قطعی دارم.
یه مدت خوب بوداااا. ولی باز این مدلی شده!!

کمک لطفا :n28:

محمد7966
24-11-2015, 19:49
سلام دوستان

چراغ DSL ثابته.
ولی اینترنت قطع میشه و دوباره میاد. حدود 20 -30 ثانیه هی قطع بعد از 10 دقیقه وصلی دوباره قطع.

سلام چی بگم پارس آنلاین هم مزخرفه شما برو snr خطتو چک کن ببین چقدره

محمد7966
24-11-2015, 19:51
البته دوست عزیز شبها به علت شلوغی قطع و وصلی زیاد میشه شما سرویستو هم بگو مثلا حتی منی که 2 مگ دارم اوضاعم خرابه وای به حال 512 و بقیه

bilmazlar
24-11-2015, 22:25
سلام دوستان

چراغ DSL ثابته.

مشکل از طرف شما نیست. چون شب‌ها دچار این مشکل می‌شید، علت تراکم پهنای باند پارس‌آنلاین در مرکز مخابراتی تو اون ساعت‌هاست که به طور معمول ساعت‌های شلوغی هستن.

880446534
25-11-2015, 22:03
دوستان ممنونم.
خطم سالمه.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

زنگ زدم پارس بعد پیگیری های زیاد (طی 8-7 روز) اخر مشخص شد مشکل از خودشونه.
گفتن شهر شما (جویبار) مشکل داره.
گفت مشکل اینه که pppoe هست و میپره. داریم درستش میکنیم.
شماره ی صدای مشتری رو داد و گفت زنگ برزن بگو خسارت و پیگری و ..... رو بهشون بگو.

فعلا که زنگ نزدم.

Malona
25-11-2015, 22:40
من گیمرم و این موضوع دیسکانکت خیلی خیلی اذیتم میکنه

محمد7966
26-11-2015, 00:28
سلام دوستان
بنده قبلا 1 مگ و 2 مگ از پارس گرفتم و سرعت دانلود هم خوب بود حتی در 2 مگ با idm دانلود 1 مگ را هم داشتم الا 512 گرفتم ولی حس میکنم سرعت دانلود اومده پایین
آیا کسی تجربه دانلود با سرعت بالا در 512 را داشته؟
خطم هم روی 9 مگ بسته شه
با تشکر

4l1r3z4
26-11-2015, 01:37
سلام
دوستان ، این پارس آنلاین برای تولد ، هدیه نمیده؟!

migmig3000
26-11-2015, 03:50
سلام

نه از این کارا نمیکنه

djbehnam73
27-11-2015, 12:14
سلام
پارس خوش میگذره رفیق ؟ :n02::n09:
شاتل فکر کنم میده ولی پارس نه

alijigari
27-11-2015, 12:30
سلام

های وب 7 گیگ ، 1 روزه هدیه میده

4l1r3z4
27-11-2015, 14:18
پارس خوش میگذره رفیق ؟ :n02::n09:
شاتل فکر کنم میده ولی پارس نه

سلااام ، چه طوری عزیز؟!
تا 1 ماه پیش آسیاتک داشتم که واسه دانلود و شبانه خیلی خوب بود ، منتها دیگه دانلودی نداشتم و از یه طرفم این پارس آنلاین یه جشنواره خیلی خوبی گذاشت که 3 ماه با 53 گیگ حجم ، 53 تومن ؛ این شد که اومدم پارس!
پینگش که تا حالا از همه شرکتایی که داشتم بهتر بوده ( حالت گیمینگ ) ولی ایرادایی که داره اینه که *خیلیییی حجم میخوره و *تجهیزاتشم به درد نمیخوره و خطم زیاد نمیکشه!!
حالا که از دیشب مشکل پیدا کرده و چند دیقه میشه اینترانت و بعد میشه اینترنت و همین منوال!!

mworld
28-11-2015, 15:34
سلااام ، چه طوری عزیز؟!
تا 1 ماه پیش آسیاتک داشتم که واسه دانلود و شبانه خیلی خوب بود ، منتها دیگه دانلودی نداشتم و از یه طرفم این پارس آنلاین یه جشنواره خیلی خوبی گذاشت که 3 ماه با 53 گیگ حجم ، 53 تومن ؛ این شد که اومدم پارس!
پینگش که تا حالا از همه شرکتایی که داشتم بهتر بوده ( حالت گیمینگ ) ولی ایرادایی که داره اینه که *خیلیییی حجم میخوره و *تجهیزاتشم به درد نمیخوره و خطم زیاد نمیکشه!!
حالا که از دیشب مشکل پیدا کرده و چند دیقه میشه اینترانت و بعد میشه اینترنت و همین منوال!!
سلام ، اگه زحمتی نیست لینک این جشنواره رو بزارید... ممنون:n16:

Enter
28-11-2015, 16:40
سلام
من حدود یکساله که هر ماه سرویس 512 رو خریداری میکنم قبلا سرعت دانلودم تا 1.5 مگابیت هم میرفت ولی الان مدتیه که نهایت سرعت دانلود 400 کیلو بایت شده حتی وقتی از سرورهای ایرانی دانلود میکنم این مشکل واسه همه هست یا زنگ بزنم پشتیبانی؟

alireza20202003
28-11-2015, 16:48
سلام من حدود یکساله که هر ماه سرویس 512 رو خریداری میکنم قبلا سرعت دانلودم تا 1.5 مگابیت هم میرفت ولی الان مدتیه که نهایت سرعت دانلود 400 کیلو بایت شده حتی وقتی از سرورهای ایرانی دانلود میکنم این مشکل واسه همه هست یا زنگ بزنم پشتیبانی؟ اگه نصفه شب نزدیکای صبح هم همین مشکل رو داری زنگ بزن اما اگه از سر ظهر تا نصفه شبه که منم این مشکل رو دارم تاره اون ۴۰۰ که میگی با دانلود منیجره !

4l1r3z4
28-11-2015, 19:32
سلام ، اگه زحمتی نیست لینک این جشنواره رو بزارید... ممنون:n16:

سلام
چون الان پارس دارم ، واسه همبن دیگه این جشنواره رو واسم نشون نمیده ؛ چند وقت پیش که با نت همراه اول رفتم تو سایتش ، واسم نشون داد! همون صفحه اول سایت زده جشنواره دانشجویی...

Enter
29-11-2015, 12:30
توی سایت اسپید تست سرعت دانلودم رو کم و بیش خوب نشون میده اما وقتی فایلی رو دانلود میکنم سرعت دانلودم پایین حتی از سایت های ایرانی در حد 200 کیلوبایته خطم رو روی 9 مگ بستن

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

alireza20202003
29-11-2015, 15:12
توی سایت اسپید تست سرعت دانلودم رو کم و بیش خوب نشون میده اما وقتی فایلی رو دانلود میکنم سرعت دانلودم پایین حتی از سایت های ایرانی در حد 200 کیلوبایته خطم رو روی 9 مگ بستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) الان این اسپید تست همون ۲۰۰ کیلوبایت رو داره نشون میده دیگه ! چیش خوبه دقیقا ؟

binaafarin
29-11-2015, 15:28
خوب بچه ها 10اذرم رسید
انگار دیروز بود یک عده رفتم اینترنت یک ساله گرفتند و میگفتند تا یک سال خدا بزرگه یادش بخیر
بگین ببینیم کسی نمدید میکنه یا نه؟
اگر کسی امتیاز باشگاه داره درحد بالا خریدارم البته قیمت مناسب

Le0nard0
01-12-2015, 01:39
امشب اولین شبی هست که هیچ بنی بشری توی پارس آنلاین دیگه شبانه رایگان نداره :n01:

ezio7
01-12-2015, 03:05
تموم شد :V13:

bilmazlar
01-12-2015, 07:48
امشب اولین شبی هست که هیچ بنی بشری توی پارس آنلاین دیگه شبانه رایگان نداره :n01:

امشب منظور همین بامداد سه‌شنبه 10 آذره؟ یا بامداد روز چهارشنبه 11 آذر؟

در ضمن فکر کنم پارسال گفتن هر کسی تا قبل از 10 آذر 93 تمدید کنه تا آخر اون قراردادش رایگان شبانه داره. البته برای من که تفاوتش در حد 1-2 شب بیشتر نیست. اما همینم می‌شه 40 گیگ دانلود رایگان کرد و بعدش خداحافظی کرد.

از این حرفا گذشته، حالا چی کار کنیم؟ آسیاتک که رسمن تعطیله. ظاهرن فقط اینترانت عرضه می‌کنن دوستان عزیز.

alireza20202003
01-12-2015, 22:52
امشب منظور همین بامداد سه‌شنبه 10 آذره؟ یا بامداد روز چهارشنبه 11 آذر؟

در ضمن فکر کنم پارسال گفتن هر کسی تا قبل از 10 آذر 93 تمدید کنه تا آخر اون قراردادش رایگان شبانه داره. البته برای من که تفاوتش در حد 1-2 شب بیشتر نیست. اما همینم می‌شه 40 گیگ دانلود رایگان کرد و بعدش خداحافظی کرد.

از این حرفا گذشته، حالا چی کار کنیم؟ آسیاتک که رسمن تعطیله. ظاهرن فقط اینترانت عرضه می‌کنن دوستان عزیز.

من یک سرویس های وب ۱ مگ گرفتم برای تست که ببینم اگه خوب بود دیگه پارس رو تمدید نکنم اما افتضاحه افتضاح ! اول از همه کلا در یک ماه ۷۵ گیگ میشه باهاش شبانه گرفت که ارزونترین سرویس برای این کار رو بگیری ۱۴ تومن درمیاد. با ۱۴ تومن ۱۴۰ گیگ شبانه با ایرانسل میشه گرفت. پس کلا بحث شبانه های وب تعطیل. در مورد سرویس روزانه از ساعت ۱ ظهر تا ۱ شب کلا اینترانته و اینترنت تک کانکشن نمیدونن چیه. پینگ هم که مینیمم ۲۰۰ هست. در نتیجه شنبه های وب رو جمع آوری میکنم.

خوب حالا گزینه های موجود شاتل و آسیاتک هستن.

mohammad_87
02-12-2015, 06:14
سلام
من میخوام برای اداره پارس آنلاین بگیرم.شبانه نمی خوام ولی در روز سرعتم با سرورهای خارجی باید بالا و بدون قطعی باشه.پارس اینطور هست؟
ضمنا تمام سرعتها رو زده تا 16 مگ!حالا فرضا که خط مشکل نداشته باشه پس 128 با 2 مگ فرقی نداره؟

محمد7966
02-12-2015, 06:23
سلام
من میخوام برای اداره پارس آنلاین بگیرم.شبانه نمی خوام ولی در روز سرعتم با سرورهای خارجی باید بالا و بدون قطعی باشه.پارس اینطور هست؟
ضمنا تمام سرعتها رو زده تا 16 مگ!حالا فرضا که خط مشکل نداشته باشه پس 128 با 2 مگ فرقی نداره؟

سلام
آره بد نیست خوبه ولی بستگی به خیلی چیزها داره شما اول ببینید کیفیت خطتون چطوریه بعد هم باید ببینید فاصله تون از مرکز مخابراتی دور نباشه
در ضمن درست 128 و 2مگ میبنده روی 16 ولی در ساعات شلوغی اولویت با کسیه که 2 مگ داره
شما اول باید ببینید snr مودم و attenuation مودمتون چنده

mohammad_87
02-12-2015, 06:45
سلام
آره بد نیست خوبه ولی بستگی به خیلی چیزها داره شما اول ببینید کیفیت خطتون چطوریه بعد هم باید ببینید فاصله تون از مرکز مخابراتی دور نباشه
در ضمن درست 128 و 2مگ میبنده روی 16 ولی در ساعات شلوغی اولویت با کسیه که 2 مگ داره
شما اول باید ببینید snr مودم و attenuation مودمتون چنده
الان که خط روی هیچ شرکتی رانژه نیست امکان تست از طریق مودم هم نیست.فعلا مودمی هم در کار نیست :n02: سرویس مدنظرم 512 هست که حجم 10 و 30 گیگ داره و مناسبتره.1 و2 مگ حجم کمی دارن.
فاصله با مرکز مخابراتی خیلی کم هست.فاصله غیرمستقیم حدود 200-300 متر.از این لحاظ وضعیت خوبی دارم.

Le0nard0
02-12-2015, 14:56
الان که خط روی هیچ شرکتی رانژه نیست امکان تست از طریق مودم هم نیست.فعلا مودمی هم در کار نیست :n02: سرویس مدنظرم 512 هست که حجم 10 و 30 گیگ داره و مناسبتره.1 و2 مگ حجم کمی دارن.
فاصله با مرکز مخابراتی خیلی کم هست.فاصله غیرمستقیم حدود 200-300 متر.از این لحاظ وضعیت خوبی دارم.

خط شما با این فاصله به راحتی 16 مگ رو ساپورت میکنه کیفیت پارس آنلاین هم دوست و دشمن بهش اذعان دارن که عالیه حرف نداره

bilmazlar
05-12-2015, 09:11
و امروز آخرین روزی بود که شبانه رایگان داشتم.

متأسفانه، شلوغی مرکز مخابراتی ما باعث شده اغلب شرکت‌ها اینجا پورت خالی نداشته باشن. مجبورم برای یکی دو ماه دیگه، با همین پارس‌آنلاین ادامه بدم. تا بتونم جایگزین مناسبی براش پیدا کنم. آسیاتک که قبل از پارس‌آنلاین داشتم و از نظر کیفیت به مراتب بدتر از پارس‌آنلاین بود. تازه همونم پورت خالی نداره. شرکت‌های دیگه هم همین طورن. موندم چی کار کنم.:n03::n03::n03:

hasanoooooooo
05-12-2015, 13:17
خب دوستان! بلاخره سرویس یه ساله من هم دوروز دیگه تموم میشه... تنها حسرتی که برام موند این هست که چرا یه قرار داد یه ساله رزرو خریداری نکردم... در هر صورت تموم شد.. یه سال رویایی با پارس داشتم! میرم که بقیه شرکتارو هم تست کنم!

ESPSV
05-12-2015, 16:54
بعد از فعال شدن سرویس گیم ... این شد نتیجه بهتر شدن !

Pinging google.com [173.194.67.102] with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 173.194.67.102: bytes=32 time=315ms TTL=38
Reply from 173.194.67.102: bytes=32 time=316ms TTL=38
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

IRAN_KING
05-12-2015, 18:19

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
قبلا چند بود یعنی بدتر شد ؟!
برای فعال کردنش باید به پشتیبانی شهرمون بگیم؟

and-roid2
05-12-2015, 19:00

Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.
Request timed out.

علی جان پینگ بستگی به rout و آی پی داره.

+

ESPSV
05-12-2015, 19:16
قبلا چند بود یعنی بدتر شد ؟!
برای فعال کردنش باید به پشتیبانی شهرمون بگیم؟

درود
بله به پشتیبانی زنگ بزنین و بگید پروفایل گیم براتون فعال کنن
اگه سروریس شما بالاتر از 9 مگ باشه باید تهران انجام بده و اونا درخواست براتون میفرستن تهران

hotman1234
06-12-2015, 00:04
سرویس گیم اصلا هیچ تاثیری روی پینگ نداره یه داستان الکی هست که پارس آنلاین ملت رو گول میزنه باهاش. پینگی که شما میگیری فقط با دیسکانکت کردن میتونی عوض کنی که رنج آیپی ها پینگشون متفاوت هست از 100 تا 400.
این سرویس گیم هم من از خود پشتیبانی پرسیدم طرف گفت این سرویس باعث میشه بسته های ارسالی رو پشت هم بفرسته و صبر نکنه برای جواب گرفتن از مقصد. این کار فوق فوقش 2 میلی ثانیه بخواد از پینگ کم کنه.
جدیدا هم شبا به شدت نوسان پینگ میره بالا به طوری که بین هر پینگ 100ms تفاوته.

4l1r3z4
06-12-2015, 01:48
سرویس گیم اصلا هیچ تاثیری روی پینگ نداره یه داستان الکی هست که پارس آنلاین ملت رو گول میزنه باهاش. پینگی که شما میگیری فقط با دیسکانکت کردن میتونی عوض کنی که رنج آیپی ها پینگشون متفاوت هست از 100 تا 400.
این سرویس گیم هم من از خود پشتیبانی پرسیدم طرف گفت این سرویس باعث میشه بسته های ارسالی رو پشت هم بفرسته و صبر نکنه برای جواب گرفتن از مقصد. این کار فوق فوقش 2 میلی ثانیه بخواد از پینگ کم کنه.

واسه من که از موقعی که گفتم گیمینگ بذارن ، خیلی بهتر شده! پینگ 4.2.2.4 در بدترین مسیر ، میشه 130 اینا و پینگ 8.8.8.8 هم در بدترین حالتش رو 150 عه!
واقعا کیفیت پارس آنلاین ( به جز تجهیزات مخابراتیش ) برا من عااالیه. ( حالا ممکنه بعضی جاها بد باشه که مرکز با مرکز فرق میکنه )

and-roid2
06-12-2015, 07:36
سرویس گیم تاثیر داره اما روی پینگ داخلی!
پینگ داخلیم بعد از فعال کردن سرویس گیم از 35 به 10-11 کاهش پیدا کرد.

برای پینگ خارجی همانطور که گفتم بستگی به route و ip های مختلف داره.
از طرفی هر چه پینگ داخلی کمتر باشه به همان میزان روی پینگ خارجی تاثیر گذار هست.

Geronimo_AD
06-12-2015, 22:54
سلام دوستان کارشناس:

من مودم IP-Link RT150 دارم، تازه از ای دی اس ال مخابرات به پارس آنلاین مهاجرت کردم :) برای نصب کارشناس نیومد خودم راهش انداختم.
اما قطع و وصلی زیاد دارم.... متاسفانه وقت اداری منزل نیستم کارشناس بیاد.

کسی میتونه برای تنظیمات مودم کمکم کنه؟
خیلی ممنون میشم

abc2
07-12-2015, 00:59
دوستان به نظرتون صبانت بهتره یا پارس انلاین ؟ در مورد پینگ و سرعت دانلود ؟

sima_6600
07-12-2015, 18:00
دوستان من نمیخوام پارس انلاین رو تخریب کنم ولی خوب قضاوت با خود شما این وضعیت خط من این هم tracert از سایت تابناک که روی سرور های داخلی هست خخخخخخخ من دیگه هیچی نمیگم پنگ رو نگا تا 107 میره بالا میاد پایین بعد میگیم چرا لگه چرا فلان در کل گول نخورید های وب دارم پینگ داخلیش 50 ثابت هست بدون تایم اوت و نوسان خوب شد حرف یارو رو گوش نکردم گفت بیا طرح ویژه یک ساله بزن عالی تازه مودم رایگان هم داریم من هم دیدم بوی کباب میاد گفتم حتما دارن خر داغ میکنن یک ماهه گرفتم :n02:

mehdi 78
08-12-2015, 22:27
دوستان من نمیخوام پارس انلاین رو تخریب کنم ولی خوب قضاوت با خود شما این وضعیت خط من این هم tracert از سایت تابناک که روی سرور های داخلی هست خخخخخخخ من دیگه هیچی نمیگم پنگ رو نگا تا 107 میره بالا میاد پایین بعد میگیم چرا لگه چرا فلان در کل گول نخورید های وب دارم پینگ داخلیش 50 ثابت هست بدون تایم اوت و نوسان خوب شد حرف یارو رو گوش نکردم گفت بیا طرح ویژه یک ساله بزن عالی تازه مودم رایگان هم داریم من هم دیدم بوی کباب میاد گفتم حتما دارن خر داغ میکنن یک ماهه گرفتم :n02:
اینم مال من.
مال شما خیلی ناجوره

bsm1992
08-12-2015, 22:40
دوستان پینگ پارس آنلاین چقدره؟ سرعت با 16 مگابیت میزسه یا نه؟

bilmazlar
09-12-2015, 00:03
پینگ از 8.8.8.8 ساعت 12 نصفه شب میانگین، 258 میلی ثانیه. صبح‌ها تا 150 هم کاهش پیدا می‌کنه.

سرعت هم اگه فاصله از مرکز مخابرات حدود 1 کیلومتر یا کمتر باشه، قاعدتن بدون مشکل باید 16 مگ رو بکشه. من با حدود 1.6 کیلومتر، نتونستم 16 مگ بگیرم. روی 12 بستن خطم رو.

kaka22_milan
09-12-2015, 00:19
دوستان سرویس ۵۱۲ - ۳۰ گیگ در ماهش فک کنم فرقی از لجاظ سرعت با ۱ مگ یا ۲ مگ نداشته باشه درسته؟
چون من ۱ مگ گرفتم این ماه همون ۵۰۰-۶۰۰ کیلو بایت میده مثل ۲ مگه. فک کنم همون ۵۱۲ هم بگیرم سرعت همینه

hotman1234
09-12-2015, 01:45
دوستان پینگ پارس آنلاین چقدره؟ سرعت با 16 مگابیت میزسه یا نه؟
پینگ بستگی به آیپی که میگیری داره از 100 تا 400. اگه پینگ پایین میخوای باید مودم رو دیسکانکت کنی تا بتونی یه آیپی خوب پیدا کنی. سرعت هم بستگی به نویز نداشتن خط و شلوغی مرکز مخابراتی داره.

دوستان سرویس ۵۱۲ - ۳۰ گیگ در ماهش فک کنم فرقی از لجاظ سرعت با ۱ مگ یا ۲ مگ نداشته باشه درسته؟
چون من ۱ مگ گرفتم این ماه همون ۵۰۰-۶۰۰ کیلو بایت میده مثل ۲ مگه. فک کنم همون ۵۱۲ هم بگیرم سرعت همینه
سرویس های محدود پارس تا هرچقدر که خط بکشه باز میزارن اما توی ساعات شلوغی اولویت سرعت بالا با اونایی هست که سرعت اسمی بالا خریداری کردن.
شما 512 بگیری همین سرعت رو میگیری باهاش اما تو ساعات شلوغی ممکنه سرعتت بشه 60 در صورتی که با 1 مگ سرعتت حداقل میشه 120.

bsm1992
09-12-2015, 11:43
پینگ بستگی به آیپی که میگیری داره از 100 تا 400. اگه پینگ پایین میخوای باید مودم رو دیسکانکت کنی تا بتونی یه آیپی خوب پیدا کنی. سرعت هم بستگی به نویز نداشتن خط و شلوغی مرکز مخابراتی داره.

سرویس های محدود پارس تا هرچقدر که خط بکشه باز میزارن اما توی ساعات شلوغی اولویت سرعت بالا با اونایی هست که سرعت اسمی بالا خریداری کردن.
شما 512 بگیری همین سرعت رو میگیری باهاش اما تو ساعات شلوغی ممکنه سرعتت بشه 60 در صورتی که با 1 مگ سرعتت حداقل میشه 120.
تشکر از شما

sima_6600
09-12-2015, 13:08
اینم مال من.
مال شما خیلی ناجوره
شما ساکن تهران هستی ؟؟؟؟
والا من که از شهرستان گرفتم نتیجش رو دیدین نمیدونم شاید تهران بهتر باشه ولی من تهران شاتل داشتم ظفر پینگ داخلیم 6 بود پنگ 8.8.8.8 برای من 50 بود پینگ 4.2.2.4 هم 88 بود ولی شهرستان 5 تا نت عوض کردم همه افتضاح

mworld
09-12-2015, 14:15
سلام دوستان
من تازه اومدم پارس
vpi 0 و vci 35 گذاشتم،(شهرستانم)
چراغا همه روشنه ولی نت ندارم ، مشکل چیه ؟ :n13:
ادرس ورود به پنل رو هم بدید ممنونتونم

اگه ممکنه زود جواب بدید :n16:

mehdi 78
09-12-2015, 15:11
شما ساکن تهران هستی ؟؟؟؟
والا من که از شهرستان گرفتم نتیجش رو دیدین نمیدونم شاید تهران بهتر باشه ولی من تهران شاتل داشتم ظفر پینگ داخلیم 6 بود پنگ 8.8.8.8 برای من 50 بود پینگ 4.2.2.4 هم 88 بود ولی شهرستان 5 تا نت عوض کردم همه افتضاح
سلام
نه . اهوازم
تازه اون موقع خوب نبود!!!

Vahid67
09-12-2015, 15:27
سلام دوستان
من از طرف شرکت برام مودم ASUS DSL N10 اوردن ولی تبلت Galaxy Tab 4 نمیتونه پیداش کنه !!! در صورتی که بقیه دستگاه های توی خونه همگی بدون مشکل پیداش میکنن !!! تبلت مودم قبلیم رو راحت پیدا می کرد زایکسل p660
مشکل از کجا میتونه باشه ؟؟
تبلت رو ریست فکتوری و بعدش آپدیت کردم فایده نداشت...

مشخصات تبلت :
SM - T330NU
Android 5.1.1

محمد7966
09-12-2015, 15:33
سلام دوستان
من از طرف شرکت برام مودم ASUS DSL N10 اوردن ولی تبلت Galaxy Tab 4 نمیتونه پیداش کنه !!! در صورتی که بقیه دستگاه های توی خونه همگی بدون مشکل پیداش میکنن !!! تبلت مودم قبلیم رو راحت پیدا می کرد زایکسل p660

مشخصات تبلت :
SM - T330NU
Android 5.1.1

سلام مشکل از مودم است
من هم خونه اقواممون میرفتم مودم زایکسل داشتند مزخرف بود نه لبتابم نه موبایلمو اصلا پیدا نمیکرد مجبور بودم با کابل اترنت لبتابو بهش وصل کنم
ولی گاهی اوقات هم میشناختشون ولی بیشتر مواقع نمیتونست پیداشون کنه
برای شما هم مشکل از مودم احتمال زیاد

mworld
09-12-2015, 17:12
سلام دوستان
من تازه اومدم پارس
vpi 0 و vci 35 گذاشتم،(شهرستانم)
چراغا همه روشنه ولی نت ندارم ، مشکل چیه ؟ :n13:
ادرس ورود به پنل رو هم بدید ممنونتونم

اگه ممکنه زود جواب بدید :n16:

جواب بدید لطفا:n29:

محمد7966
09-12-2015, 17:43
جواب بدید لطفا:n29:

سلام دوست من
ببخشید من نمیدونم منظورتون از vpi و vci 35 چیه
آدرس ورود به پنل سایت پارس میخاین؟

از طرفی تنظیمات مودمو درست انجام دادید؟

Vahid67
09-12-2015, 18:13
سلام مشکل از مودم است
من هم خونه اقواممون میرفتم مودم زایکسل داشتند مزخرف بود نه لبتابم نه موبایلمو اصلا پیدا نمیکرد مجبور بودم با کابل اترنت لبتابو بهش وصل کنم
ولی گاهی اوقات هم میشناختشون ولی بیشتر مواقع نمیتونست پیداشون کنه
برای شما هم مشکل از مودم احتمال زیاد

آخه جالب اینجاست که یک Galaxy Tab دیگه هم اوردم نشناخت!!! ظاهرا فقط با این دستگاه مشکل داره !
یک نکته ای هستش که هر دو دستگاهی که تست کردم از کانادا اومده ممکنه ورژن نرم افزاری یا چیزی در مورد radio ها فرق کنه ؟ با دستگاه های دیگه هیچ مشکلی نداره !!

mworld
09-12-2015, 18:25
سلام دوست من
ببخشید من نمیدونم منظورتون از vpi و vci 35 چیه
آدرس ورود به پنل سایت پارس میخاین؟

از طرفی تنظیمات مودمو درست انجام دادید؟
:n33: بله درسته ، ممنون بابت ادرس:n16:

محمد7966
09-12-2015, 18:26
آخه جالب اینجاست که یک Galaxy Tab دیگه هم اوردم نشناخت!!! ظاهرا فقط با این دستگاه مشکل داره !
یک نکته ای هستش که هر دو دستگاهی که تست کردم از کانادا اومده ممکنه ورژن نرم افزاری یا چیزی در مورد radio ها فرق کنه ؟ با دستگاه های دیگه هیچ مشکلی نداره !!

ببینید در مودم میشه آدرس mac تبلتو اضافه کرد
البته من اینو تا حالا انجام ندادم ولی میگم شاید بشه تو تنظمیات مودم بگردید و آدرس mac تبلتو بدید به مودم ببینید چی میشه

Vahid67
09-12-2015, 20:46
ببینید در مودم میشه آدرس mac تبلتو اضافه کرد
البته من اینو تا حالا انجام ندادم ولی میگم شاید بشه تو تنظمیات مودم بگردید و آدرس mac تبلتو بدید به مودم ببینید چی میشه

چیزی پیدا نکردم ... فکر نمیکنم معرفی تبلت به مودم کاری انجام بده وقتی تبلت نمیتونه مودم رو پیدا کنه

اسم مودم رو چندبار تغییر دادم درست شد !!!

nima3p2p
10-12-2015, 00:40
جدیدا سایت ها خیلی دیر باز میشه ولی سرعت دانلودم خوبه شما هم اینطوری هستین؟:n35:

alireza20202003
10-12-2015, 01:35
جدیدا سایت ها خیلی دیر باز میشه ولی سرعت دانلودم خوبه شما هم اینطوری هستین؟:n35:

من با جندتا سرویس دهنده سر و کله میزنم و پارس مشکلی در باز کردن صفحات نداره. پارس بین باقی سرویس هایی که دارم در ساعات شوغی بهترین سرعت رو میده.

maniya12
10-12-2015, 03:33
اینم مال من.
مال شما خیلی ناجوره

با سلام ببخشید شما سرویس گیم فعال کردین؟؟ پینگتون قبل و بعد از فعال کردن سرویس گیم چند بود؟
من آبادان هستم
میخواستم برای گیم آنلاین از پارس آنلاین سرویس بگیرم آیا بدرد گیم میخوره تایم اوتی و پکت لاست نداره؟؟
میشه لطف کنید از آیپیهای زیر برای من تست پینگ بزارید متشکر:
ping 8.8.8.8 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 146.66.152.1 -t
ping 185.49.87.71 -t
ping 10.201.59.50 -t

استاد شیفو
10-12-2015, 10:36
سلام

دوستان به شدت به 1 روز اضافه نیازمندم . فقط یک روز میخوام .

کسی امتیاز باشگاه مشتریان داره ؟ پاسخ بده با پ.خ . هزینشو میدم . :n03:

ne71
10-12-2015, 15:53
سلام دوستان

شما برو تو تنظیمات مودم قسمت وایرلس، channel رو عوض کن. (اگه کشور داره، اونو عوض کن مثلا آمریکا، اگر نه که کانال رو عوض کن مثلاً 5) ان شاءالله که درست می شه. متأسفانه خودم asus ندارم که بهتر راهنماییت کنم.

محمد7966
10-12-2015, 16:00

دیروز و امروز برای من تقریبا اتقاق افتاده
سایتا خیلی دیر باز میشن
سرویس از پارس دارم

Gamemaster
10-12-2015, 16:21
دیروز و امروز برای من تقریبا اتقاق افتاده
سایتا خیلی دیر باز میشن
سرویس از پارس دارم
کدوم سرویس داری و خطت رو چند بستن؟

محمد7966
10-12-2015, 16:27
کدوم سرویس داری و خطت رو چند بستن؟
من مشکلی نداشتم فقط دیروز اینطوری شد و امروز هم ادامه داشته
سرویسم 512 3ماه 2گیگ
ولی خطم روی 9مگ بسته شده
snrهم حدود 25

محمد7966
10-12-2015, 21:03
دوستان سلام
دیروز و امروز مشکل تایم اوت دارم از طرفی صفحات هم دیر باز میشن
آیا برای شما هم همینطوریه؟در صورتی که قبلش اینطوری نبود چند جا خوندم مشکل سراسریه درست؟

alireza20202003
10-12-2015, 21:13
دوستان سلام
دیروز و امروز مشکل تایم اوت دارم از طرفی صفحات هم دیر باز میشن
آیا برای شما هم همینطوریه؟در صورتی که قبلش اینطوری نبود چند جا خوندم مشکل سراسریه درست؟

خیر نادرست ، همین الان رو سرویس های وبم اوضاع داغونه داغون ولی پارس خوب بنابراین سراسری در کار نیست، تازگیا شرکت ها یاد گرفتن تا پهنای باند کم میارن میگن زیرساخته.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdi 78
10-12-2015, 21:39
با سلام ببخشید شما سرویس گیم فعال کردین؟؟ پینگتون قبل و بعد از فعال کردن سرویس گیم چند بود؟
من آبادان هستم
میخواستم برای گیم آنلاین از پارس آنلاین سرویس بگیرم آیا بدرد گیم میخوره تایم اوتی و پکت لاست نداره؟؟
میشه لطف کنید از آیپیهای زیر برای من تست پینگ بزارید متشکر:
ping 8.8.8.8 -t
ping 146.66.155.1 -t
ping 146.66.152.1 -t
ping 185.49.87.71 -t
ping 10.201.59.50 -t
سلام.
بله گیم فعاله! قبل از فعال کردن پینگ بالاتر از 250 بود از 8.8.8.8 .
در مورد پکیج لاست باید بگم که بعضی مواقع خیلی خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره. بعضی مواقع هم داره. معمولا ساعت 10-11 شب خراب می شه سرعت سرور های خارجی.
اینم بگم که ممکنه پینگ خراب بشه و بره رو 200 تا 250 که راه حلش خاموش و روشن کردن مودم یا قطع و وصل کردن سیم تلفن از پشتش و یا ریست کردن خط از پنل مودم هست(در کل کانکت و دیسکانکت شدن )
پینگ 8.8.8.8 :
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=233ms TTL=240
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=232ms TTL=240

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 232ms, Maximum = 233ms, Average = 232ms

بعدی :

Pinging 146.66.155.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=165ms TTL=48
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=167ms TTL=48
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=166ms TTL=48

Ping statistics for 146.66.155.1:
Packets: Sent = 16, Received = 16, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 165ms, Maximum = 167ms, Average = 165ms

بعدی:

Pinging 146.66.152.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=160ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=155ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=164ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=170ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=163ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=153ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=156ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=162ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=157ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=159ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=169ms TTL=49

Ping statistics for 146.66.152.1:
Packets: Sent = 15, Received = 15, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 153ms, Maximum = 170ms, Average = 159ms

بعدی:

Pinging 185.49.87.71 with 32 bytes of data:
Reply from 185.49.87.71: bytes=32 time=24ms TTL=118
Reply from 185.49.87.71: bytes=32 time=23ms TTL=118
Reply from 185.49.87.71: bytes=32 time=22ms TTL=118

Ping statistics for 185.49.87.71:
Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 22ms, Maximum = 24ms, Average = 22ms

آخری:

Pinging 10.201.59.50 with 32 bytes of data:
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=34ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=30ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=27ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=26ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=28ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=31ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=29ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=32ms TTL=54

Ping statistics for 10.201.59.50:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 26ms, Maximum = 34ms, Average = 29ms

اینم 4.2.2.4 از طرف خودم :n31::n39:

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=109ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=107ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=108ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=106ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=50

Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 12, Received = 12, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 106ms, Maximum = 113ms, Average = 108ms

بعد این که من نمی گم خوبه یا بد چون یه وقت خدایی نکرده برای شما خوب در نیومد/ من فقط نتیجه ها رو گذاشتم براتون . امیدوارم تونسته باشم کمکنون کرده باشم!

محمد7966
10-12-2015, 21:45
دوستان من دیروز یه کابلی با قطر بیشترو به 1 متر از کابل قدیمیمون با قطر کمتر اتصال دادم و تلفنمون که قبلش خش خش داشت با این اتصالی خش خش برطرف شد
حالا تایم اوت و پاکت لاست دارم البته نه همه سایتا مثلا همین سایت p30world.com
پینگ که میگیرم تایم اوت دارم و پاکت لاست ،برای شما هم همینطوریه؟
ببینم تایم اوت ربطی به اتصال دوتا کابلی که گفتم نداره که؟

and-roid2
10-12-2015, 21:48
دوستان من دیروز یه کابلی با قطر بیشترو به 1 متر از کابل قدیمیمون با قطر کمتر اتصال دادم و تلفنمون که قبلش خش خش داشت با این اتصالی خش خش برطرف شد
حالا تایم اوت و پاکت لاست دارم البته نه همه سایتا مثلا همین سایت p30world.com
پینگ که میگیرم تایم اوت دارم و پاکت لاست ،برای شما هم همینطوریه؟
ببینم تایم اوت ربطی به اتصال دوتا کابلی که گفتم نداره که؟

ping 192.168.1.1 -t بگیرید.
اگر مشکل در شبکه داخلی شما باشه مشخص میشه.

محمد7966
10-12-2015, 22:21
ping 192.168.1.1 -t بگیرید.
اگر مشکل در شبکه داخلی شما باشه مشخص میشه.

دوست من پینگ گرفتم از نتایج زیادی که گرفتم فقط یه بار تایم اوت دیدم
الان مشکل از کجاست
جالبه با سایت alef.ir مشکل تایم اوت و پاکت لاست نداشت ولی با سایت فرارو.کام تایم اوت داشت
الان مشکل از کجاست

maniya12
11-12-2015, 01:42
سلام.
بله گیم فعاله! قبل از فعال کردن پینگ بالاتر از 250 بود از 8.8.8.8 .
در مورد پکیج لاست باید بگم که بعضی مواقع خیلی خیلی خوبه و هیچ مشکلی نداره. بعضی مواقع هم داره. معمولا ساعت 10-11 شب خراب می شه سرعت سرور های خارجی.
اینم بگم که ممکنه پینگ خراب بشه و بره رو 200 تا 250 که راه حلش خاموش و روشن کردن مودم یا قطع و وصل کردن سیم تلفن از پشتش و یا ریست کردن خط از پنل مودم هست(در کل کانکت و دیسکانکت شدن )
پینگ 8.8.8.8 :

Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 232ms, Maximum = 233ms, Average = 232ms

بعدی :

Pinging 146.66.155.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.155.1: bytes=32 time=167ms TTL=48

Ping statistics for 146.66.155.1:
Packets: Sent = 16, Received = 16, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 165ms, Maximum = 167ms, Average = 165ms

بعدی:

Pinging 146.66.152.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=160ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=164ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=170ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=163ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=153ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=156ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=162ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=159ms TTL=49
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=169ms TTL=49

Ping statistics for 146.66.152.1:
Packets: Sent = 15, Received = 15, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 153ms, Maximum = 170ms, Average = 159ms

بعدی:

Pinging 185.49.87.71 with 32 bytes of data:

Ping statistics for 185.49.87.71:
Packets: Sent = 13, Received = 13, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 22ms, Maximum = 24ms, Average = 22ms

آخری:

Pinging 10.201.59.50 with 32 bytes of data:
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=34ms TTL=54
Reply from 10.201.59.50: bytes=32 time=26ms TTL=54

Ping statistics for 10.201.59.50:
Packets: Sent = 20, Received = 20, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 26ms, Maximum = 34ms, Average = 29ms

اینم 4.2.2.4 از طرف خودم :n31::n39:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=110ms TTL=50

Packets: Sent = 12, Received = 12, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 106ms, Maximum = 113ms, Average = 108ms

بعد این که من نمی گم خوبه یا بد چون یه وقت خدایی نکرده برای شما خوب در نیومد/ من فقط نتیجه ها رو گذاشتم براتون . امیدوارم تونسته باشم کمکنون کرده باشم!

دمت گرم لطف کردی
فقط یه چیزی پینگ داخل ایران قبل و بعد از فعال کردن سرویس گیم چند بود؟
آیا با فعال کردن سرویس گیم سرعت دانلود و ریت downstream موجود در مودمت کاهش پیدا کرد یا تاثیری نداره؟
maniya12
11-12-2015, 01:44
ولی حیف نمایندگی آبادان گفته فقط شما باید یک ساله بگیری مگه نه 1 ماه نمیدیم
بچه ها راهی نیست یک ماهه بگیرم

sleeplessness
11-12-2015, 02:01
ولی حیف نمایندگی آبادان گفته فقط شما باید یک ساله بگیری مگه نه 1 ماه نمیدیم
بچه ها راهی نیست یک ماهه بگیرم

شما شکایت کن 195
در متن شکایت بنویس
عدم ارائه سرویس درخواستی و اجبار مشترک به خرید سرویس های دیگر

maniya12
11-12-2015, 02:16
شما شکایت کن 195
در متن شکایت بنویس
عدم ارائه سرویس درخواستی و اجبار مشترک به خرید سرویس های دیگر

جواب میده واقعا؟
بعد یک ماه بهم میدن؟

استاد شیفو
11-12-2015, 08:07
دوستان یه سوال

وقتی تاریخ اتمام قرارداد مثلا روز 23 آذر هست .

مثلا امروز روز 22 هست ساعت 12 شب قرارداد من تموم میشه ؟! یا خود روز 23 هم حساب میشه ؟

Enter
11-12-2015, 10:09
دوستان یه سوال

مثلا امروز روز 22 هست ساعت 12 شب قرارداد من تموم میشه ؟! یا خود روز 23 هم حساب میشه ؟
دقیقا روزی که توی پنل کاربریت نوشته و دقیقا سر ساعتی که نوشته شده تموم میشه

احمد1379
11-12-2015, 10:17
دوستان یه سوال

منم از پارس کوچ کردم اما برو تو بخش مدیریت سرویس تاریخ اتمام قرارداد و ساعتش را هم نوشته

استاد شیفو
11-12-2015, 10:20
ویراش .......پیداش کردم .

ممنون .:n16:

and-roid2
11-12-2015, 11:56
دوست من پینگ گرفتم از نتایج زیادی که گرفتم فقط یه بار تایم اوت دیدم
الان مشکل از کجاست
جالبه با سایت alef.ir مشکل تایم اوت و پاکت لاست نداشت ولی با سایت فرارو.کام تایم اوت داشت
الان مشکل از کجاست
شبکه داخلی شما پس مشکلی نداره
ممکنه در اون تایمی که شما پینگ فرارو میگرفتی سرورش مشکل داشته و بخاطر همین بهتون تایم اوت داده.

محمد7966
11-12-2015, 12:23
سلام دوستان
بنده مدت زیادی برای برطرف کردن نویز تلاش کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم حال فقط یک اشکال مونده ممنون میشم کمک کنید
مشکل من این بود عدد snr نوسان میکرد مثلا از 20 میپرید روی 6 و یه ایرادی تلفن ما داشت این بود که خش خشی هم گاهی می اومد و میرفت و جالبش اینجا بود که هروقت میرفت روی عدد 6 گوشی رو برمیداشتم صدای خش خشو می شنیدم اوایل فکر کردم از پریز و گوشی ولی بعد از مدتی تجربه و تحقیق به این رسیدم که کابل پوسیدگی داره و این پوسیدگی باعث میشد تلفن خش خش کنه حال رفتم پوسیدگیو برطرف کردم تقریبا 1متر از کابل قدیمیو با چندین متر از یه کابل دیگه ای که نو هم نبود(تو خرت و پرتای خونه پیداش کردم)متصل کردم ناگفته نماند که قطر این دو کابل شاید به اندازه 1تا 2 میلی متر اختلاف داشت حال همه چی اوکی شد و خش خش تلفن هم قطع شد ولی باز snr مودم نوسان میکنه مثلا 12 ساعت روی 25 میمونه ولی بعد از مدتی میره روی 6 دوباره مانند حالت قبل میرم گوشیو برمیدارم ولی اینبار اصلا صدای خش خش نمیاد

حالا به نظرتون نوسان این snr از چیه؟از مخابرات یا isp یا کابل؟میترسم برم کابل نو بخرم ولی باز این نوسان هنوز باشه
شما چی می فرمایید؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
بنده مدت زیادی برای برطرف کردن نویز تلاش کردم و به نتایج خوبی هم رسیدم حال فقط یک اشکال مونده ممنون میشم کمک کنید
مشکل من این بود عدد snr نوسان میکرد مثلا از 20 میپرید روی 6 و یه ایرادی تلفن ما داشت این بود که خش خشی هم گاهی می اومد و میرفت و جالبش اینجا بود که هروقت میرفت روی عدد 6 گوشی رو برمیداشتم صدای خش خشو می شنیدم اوایل فکر کردم از پریز و گوشی ولی بعد از مدتی تجربه و تحقیق به این رسیدم که کابل پوسیدگی داره و این پوسیدگی باعث میشد تلفن خش خش کنه حال رفتم پوسیدگیو برطرف کردم تقریبا 1متر از کابل قدیمیو با چندین متر از یه کابل دیگه ای که نو هم نبود(تو خرت و پرتای خونه پیداش کردم)متصل کردم ناگفته نماند که قطر این دو کابل شاید به اندازه 1تا 2 میلی متر اختلاف داشت حال همه چی اوکی شد و خش خش تلفن هم قطع شد ولی باز snr مودم نوسان میکنه مثلا 12 ساعت روی 25 میمونه ولی بعد از مدتی میره روی 6 دوباره مانند حالت قبل میرم گوشیو برمیدارم ولی اینبار اصلا صدای خش خش نمیاد

حالا به نظرتون نوسان این snr از چیه؟از مخابرات یا isp یا کابل؟میترسم برم کابل نو بخرم ولی باز این نوسان هنوز باشه
شما چی می فرمایید؟در ضمن از پارس هم سرویس دارم

sleeplessness
11-12-2015, 13:46
جواب میده واقعا؟
بعد یک ماه بهم میدن؟

معمولا جواب میده
شکایتتون واضح و روشن بنویسید و اگر بتونید مدرک یا صدای ضبط شده که نشون بده قصد فروش سرویس یکساله دارند ضمیمه کنید بهتره

mehdi 78
11-12-2015, 19:00
دمت گرم لطف کردی
آیا با فعال کردن سرویس گیم سرعت دانلود و ریت downstream موجود در مودمت کاهش پیدا کرد یا تاثیری نداره؟
نه سرعت رو کاری ندارن. البته خط من تا 2 مگ و آپلود 1 بیشتر نمی کشه . الان هم آپلود 1 و دانلود 2 هست و تغییر نکرده!!!!!! سرعت دانلود از سرور های خارجی هم تغییر نکرده. البته گفتم که تو بعضی از ساعت ها سرعت دانلود کم می شه ( سرعت تک لینک به خصوص) که ربطی به گیم نداره
در کل اگه می خواید بیایید پارس آنلاین ، یه سرویس 1 ماهه بگیرید که اگه به درد شما نخورد ، ضرر زیادی شامل شما نشه.
اگه اومدن به پارس قطعی شد ،می شه لطف کنید به من یه پیام خصوصی بدید یا این جا بگید که من شماره اشتراکم رو براتون بفرستم/ با این کار من معرف شما به پار آنلاین می شم و تو باشگاه مشتریان امتیاز می گیرم. اگه هم که مایل نبودید عیبی نداره دوست عزیز)
موفق باشید

- - - Updated - - -

دمت گرم لطف کردی
نه سرعت رو کاری ندارن. البته خط من تا 2 مگ و آپلود 1 بیشتر نمی کشه . الان هم آپلود 1 و دانلود 2 هست و تغییر نکرده!!!!!! سرعت دانلود از سرور های خارجی هم تغییر نکرده. البته گفتم که تو بعضی از ساعت ها سرعت دانلود کم می شه ( سرعت تک لینک به خصوص) که ربطی به گیم نداره
در کل اگه می خواید بیایید پارس آنلاین ، یه سرویس 1 ماهه بگیرید که اگه به درد شما نخورد ، ضرر زیادی شامل شما نشه.
اگه اومدن به پارس قطعی شد ،می شه لطف کنید به من یه پیام خصوصی بدید یا این جا بگید که من شماره اشتراکم رو براتون بفرستم/ با این کار من معرف شما به پار آنلاین می شم و تو باشگاه مشتریان امتیاز می گیرم. اگه هم که مایل نبودید عیبی نداره دوست عزیز)
موفق باشید

sima_6600
11-12-2015, 19:19
دوستان کمک کنید مشکل من حل شه این نوسان پینگ من اصلا نمیشه بازی کرد

bilmazlar
11-12-2015, 19:29

الآن مشکل نوسان پینگتون کجاست دقیقن؟

شما از 4.2.2.4 یه Trace Route گرفتین. پینگ پرش آخر مربوط به خود 4.2.2.4 اه که اون هم حول 140 میلی‌ثانیه است و برای سرورهای خارجی تو ایران در حالت عادی خوبه.

مشکلتون دقیقن چیه؟

k1ozil
11-12-2015, 19:32
بهترین مسیر همین سوپر انلاین ترکیه هست
در ضمن منظورتون از نوسان پینگ چیه؟
اینکه یک trace هست !!!
در ضمن از سرور بازیتون پینگ بگیرید شاید پینگتون از اون بالا باشه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mehdi 78
11-12-2015, 19:52
اینکه یک trace هست !!!

اینم مال من
Tracing route to d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms 192.168.1.1
2 6 ms 6 ms 6 ms 46.62.192.1
3 25 ms 24 ms 24 ms 10.10.36.81
4 * 25 ms 25 ms 185.57.203.161
5 37 ms 32 ms 37 ms 217.218.155.254
6 26 ms 26 ms 26 ms 10.201.42.34
7 34 ms 39 ms 33 ms 10.10.53.38
8 137 ms 137 ms 143 ms 134.0.217.37
9 148 ms 145 ms 148 ms 82.178.33.97
10 272 ms 267 ms 272 ms i142.158.178.82.omantel.net.om [82.178.158.142]
11 * 225 ms 225 ms 212.162.9.173
12 * * * Request timed out.
13 215 ms 216 ms 218 ms ae-95-95.csw4.Frankfurt1.Level3.net [4.69.163.58]
14 216 ms 215 ms 217 ms ae-4-90.edge5.Frankfurt1.Level3.net [4.69.154.201]
15 215 ms 215 ms 213 ms d.resolvers.level3.net [4.2.2.4]

اینی که شما می گید مال خروج از ایرانه و نوسان نیست و طبیعی هست

and-roid2
11-12-2015, 19:57
اینکه یک trace هست !!!
بهترین مسیر اذربایجان هست. از لحاظ پایین بودن بودن پینگ و کوتاه بودن مسیر!
اگر دقت کرده باشید فروشندگانی که سرویس کاهش پینگ میفروشن به مسیرش توجه کنید از اذربایجان هست که برای گیم هم بسیار مناسبه.:n01:
+
البته مسیر ایتالیا هم جدیدا پینگ های خوبی میده در پارس انلاین! ولی تست نکردم که برای گیم مناسب هست یا خیر..

k1ozil
11-12-2015, 20:37
اگر دقت کرده باشید فروشندگانی که سرویس کاهش پینگ میفروشن به مسیرش توجه کنید از اذربایجان هست که برای گیم هم بسیار مناسبه.:n01:
+
البته مسیر ایتالیا هم جدیدا پینگ های خوبی میده در پارس انلاین! ولی تست نکردم که برای گیم مناسب هست یا خیر..
نه بهترین مسیر سوپر انلاین ترکیه هست
پینگ امریکا و شرق اسیا هم خوبه
فکر نکنم که که مسیر اذربایجان پینگ حدود 200 تا 250 با سرور های شرق اسیا بده

sima_6600
11-12-2015, 20:51
اینکه یک trace هست !!!

دوست عزیز بنده بعد از باز گردن یک سایت پینگم میشه 2000 مجبورم wifi رو خاموش کنم چون اگه یه pm برام بیاد پینگم میشه 2000 به این میگن نوسان پینگ استیم که بالا میاد پینگم میشه 2000 در ضمن از نرم افزار net limeter استفاده کردم تا این مشکل رو حل کنم که تا حدی هم موفق شدم ولی باز هم مشکل دارم احساس میکنم یه جای کار میلنگه

"R E Z A"
12-12-2015, 17:34
+

نه بهترین مسیر سوپر انلاین ترکیه هست
پینگ امریکا و شرق اسیا هم خوبه
فکر نکنم که که مسیر اذربایجان پینگ حدود 200 تا 250 با سرور های شرق اسیا بده

این مسیرها بعد از ریستارت کردن مودم عوض میشن ؟ قاعده خاصی داره ؟ چون بعضی وقتا هم با خاموش روشن کردن مودم هنوز رو همون مسیر هست و اینکه اگه رویه مسیر مناسب بیفته و ما مودم رو روشن خاموش نکنیم ، رو همون مسیر میمونه ؟

k1ozil
12-12-2015, 17:37
این مسیرها بعد از ریستارت کردن مودم عوض میشن ؟ قاعده خاصی داره ؟ چون بعضی وقتا هم با خاموش روشن کردن مودم هنوز رو همون مسیر هست و اینکه اگه رویه مسیر مناسب بیفته و ما مودم رو روشن خاموش نکنیم ، رو همون مسیر میمونه ؟
اره رنج ای پی که تغییر کنه مسیر هم عوض میشه (گاهی اوقات) گاهی اوقات هم ثابت میمونه

R O O T
12-12-2015, 19:16
دوست عزیز بنده بعد از باز گردن یک سایت پینگم میشه 2000 مجبورم wifi رو خاموش کنم چون اگه یه pm برام بیاد پینگم میشه 2000 به این میگن نوسان پینگ استیم که بالا میاد پینگم میشه 2000 در ضمن از نرم افزار net limeter استفاده کردم تا این مشکل رو حل کنم که تا حدی هم موفق شدم ولی باز هم مشکل دارم احساس میکنم یه جای کار میلنگه

من میخواستم بیام پارس دوباره ولی با این چیزی که شما گفتی یاد دفعه پیش افتادم پشیمون شدم :D . حدود 1 2 سال پیش بود پارس داشتم همین مشکلو داشتم منم . تا صفحه ای باز میشد یا کسی استفاده میکرد از وای فای پینگ میومد 1000 2000 هر کاری هم کردم کلی پشتیبانی تماس گرفتم حل نشد اخرش تخلیه کردم خطو . خیلی رو اعصاب بود این قضیه معلوم نشد مشکل چی بود .

hotman1234
12-12-2015, 22:29
پارس آنلاین هم معلوم نیست چی کار کرده که قشنگ گند زده تو هرچی پینگه. بین هر 2 تا پینگی که میگیرم 30-40 تا اختلافه فقط!

and-roid2
12-12-2015, 22:49
چند روزه که پینگ داخلیم از 10 به 85 میرسه! به مرکز مخابراتیم فکر نکنم ربطی داشته باشه.
کسی این مشکلو داره؟

alireza20202003
12-12-2015, 23:07
چند روزه که پینگ داخلیم از 10 به 85 میرسه! به مرکز مخابراتیم فکر نکنم ربطی داشته باشه. کسی این مشکلو داره؟ پینگ داخلی من تقریبا پایداره حدود 16 هست که بین 15 تا 17 میچرخه. البته خیلی دقت نکردم قبلا ببینم مثلا فقط روی دو تا عدد قبلا نوسان داشت الان شده سه تا یا نه ولی در کل مشکلی نیست.

k1ozil
12-12-2015, 23:20
چند روزه که پینگ داخلیم از 10 به 85 میرسه! به مرکز مخابراتیم فکر نکنم ربطی داشته باشه.
کسی این مشکلو داره؟
از من بین 20 تا 25 هست
از همون اول همینقدر بوده
*پروفایل گیم فعاله

mehdi 78
13-12-2015, 00:45
آقا من این جا پینگ گذاشتم چشم خوردم
خطم خراب شد الان رو 1 مگ هست:n34:
پینگ هم روی 200 (4.2.2.4 )
داغون شدم رفت
حالا اومدم 4 تا عکس (مربوط به درس و DNA و هورمون ها ) از تو تلگرام که برام فرستادن ببینم ، لود نمی شن.
کی می شه پارس رو فیبر سرویس بده و خط ما هم فیبر شه. از دست snr کلافه شدم

Gamemaster
13-12-2015, 15:56
سرعت و قطی بطور وحشتناک شده کسی تایید میکنه؟

alireza20202003
13-12-2015, 16:03
سرعت و قطی بطور وحشتناک شده کسی تایید میکنه؟

وحشتناک ؟ نه بابا دیگه وحشتناک نیست انصافا، تک کانکشن 620 کیلو خوبه دیگه :

Gamemaster
13-12-2015, 16:15
وحشتناک ؟ نه بابا دیگه وحشتناک نیست انصافا، تک کانکشن 620 کیلو خوبه دیگه :

اره عالیه به به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

and-roid2
13-12-2015, 16:50
اره عالیه به به[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست برای همین الان هست:

WhiteHat
13-12-2015, 22:07
دوستان شماها هم عصر به بعد مشکل ping time out چندتا درمیون دارید؟

hotman1234
14-12-2015, 14:05
دوستان شماها هم عصر به بعد مشکل ping time out چندتا درمیون دارید؟
بله. از عصر به بعد کلا نت مرخص میشه و اگه لطف کنه نوسان پینگ 100 تایی میده اگه نه که time out.

Zeitgeist
14-12-2015, 15:26
آقا این دهمین باره (که من دیدم، اون موقع که ندیدم بماند) که توی این چند هفته ی اخیر، اواسط روز اینترنت به طور کلی یا قطع میشه یا حداقل یه ربع هیچی دیگه باز نمیکنه.

خط بالاس، نویز اینا در کار نیست، اتصال pppoe برقرار نمیشه، ریست مودم اینا هم فایده ای نداره و مشخصاً از سمت اوناس. چند بار هم در همین هفته ها پیش اومده که همه چیز درسته ولی سایتی باز نمیشه روی هیچ سیستمی.

چند بار هم در طی این ماه شده که فقط سایتای داخلی باز میشدن.

یعنی این پارس آنلاین هر روز داره بدتر میشه اصن یه وضی. مواقع شلوغی مثل وسط ظهر و حدود ساعت 20، هر روز به خاطر کیفیت بالای تجهیزاتشون، اصن معلوم نیست چی میشه انقدر کیفیت ارتباط کم میشه و timeout بالا میره یا میپره چند تا درمیون...

اصن یه وضی

maniya12
14-12-2015, 15:41
از من بین 20 تا 25 هست
از همون اول همینقدر بوده
*پروفایل گیم فعاله

با سلام قبل از فعال کردن سرویس گیم پینگتون چند بود که الان شده 20-25؟!!

hotman1234
14-12-2015, 16:57
آقا این دهمین باره (که من دیدم، اون موقع که ندیدم بماند) که توی این چند هفته ی اخیر، اواسط روز اینترنت به طور کلی یا قطع میشه یا حداقل یه ربع هیچی دیگه باز نمیکنه.

خط بالاس، نویز اینا در کار نیست، اتصال pppoe برقرار نمیشه، ریست مودم اینا هم فایده ای نداره و مشخصاً از سمت اوناس. چند بار هم در همین هفته ها پیش اومده که همه چیز درسته ولی سایتی باز نمیشه روی هیچ سیستمی.

چند بار هم در طی این ماه شده که فقط سایتای داخلی باز میشدن.

یعنی این پارس آنلاین هر روز داره بدتر میشه اصن یه وضی. مواقع شلوغی مثل وسط ظهر و حدود ساعت 20، هر روز به خاطر کیفیت بالای تجهیزاتشون، اصن معلوم نیست چی میشه انقدر کیفیت ارتباط کم میشه و timeout بالا میره یا میپره چند تا درمیون...

اصن یه وضی

برا من از ظهر امروز بعد از درست شدن مشکلشون سرعتم از 20 کیلوبایت بالاتر نمیره پینگ هم زیر 400 نمیاد. با آیپی داخلی پینگ میگیرم روی 150 هست.هر چی رنج آیپی عوض کردم درست نشد پشتیبانی هم هر کاری کرد درست نشد و آخر گفت از لایه بالاتر باهاتون باید تماس بگیرن کاری از دست ما بر نمیاد.
من از سال 87 پارس دارم این 1 ماه آخر بدترین سرویس اینترنتی بوده که تو عمرم داشتم.

Gamemaster
14-12-2015, 17:36
ما که میگفتیم اوزاع خرابه بقیه انکار میکردن
واقعا معاوم نیست چ خبره
پینگ ۷۰۰ دیده بودین:n27:

and-roid2
14-12-2015, 17:59
ما که میگفتیم اوزاع خرابه بقیه انکار میکردن
واقعا معاوم نیست چ خبره
پینگ ۷۰۰ دیده بودین:n27:

پینگ داخلیم چند روزه از عصر به بعد 70 الی 180 میشه |:
به پشتیبانی زنگ میزنم فقط میخوان ایراد از خط و نویز و... بگیرن

Gamemaster
14-12-2015, 18:05
پینگ داخلیم چند روزه از عصر به بعد 70 الی 180 میشه |:
به پشتیبانی زنگ میزنم فقط میخوان ایراد از خط و نویز و... بگیرن
دقیقا مشکل همینه که نمیخان قبول کنن مشکل از اوناست
زودتر قرار داد تموم شه ما هم بریم

IRAN_KING
14-12-2015, 18:09
سلام دوستان پروفایل گیم فقط تو تهرانه چون شهرستان ما نداره ؟!:n04:

k1ozil
14-12-2015, 18:27
با سلام قبل از فعال کردن سرویس گیم پینگتون چند بود که الان شده 20-25؟!!

40-50
خب فاصله کرمان تا تهران زیاده و بنظرم طبیعیه

- - - Updated - - -

سلام دوستان پروفایل گیم فقط تو تهرانه چون شهرستان ما نداره ؟!:n04:

نه عزیز برای همه هست

and-roid2
14-12-2015, 18:31
دقیقا مشکل همینه که نمیخان قبول کنن مشکل از اوناست
زودتر قرار داد تموم شه ما هم بریم

با پشتیبانی لایه بالاتر صحبت کردم قرار شد که پیگیری کنه.
گیت وی شما آی پیش چنده؟

maniya12
14-12-2015, 20:18
40-50
خب فاصله کرمان تا تهران زیاده و بنظرم طبیعیه

- - - Updated - - -

نه عزیز برای همه هست

با تشکر
با کدوم آیپی پینگ شما 20 شده؟!
پینگتون با این آیپی چنده:
10.201.65.215
10.201.59.50
146.66.155.1
146.66.152.1
185.49.87.71

ja137
14-12-2015, 21:04
با پشتیبانی لایه بالاتر صحبت کردم قرار شد که پیگیری کنه.
گیت وی شما آی پیش چنده؟
5.78 هستش أولش

hotman1234
14-12-2015, 22:38
لایه بالاتر هم تماس گرفت 10 بار تنظیمات انجام داد دیسکانکت کرد درست نشد خود طرف دیگه نمیدونست چی کار کنه. پروفایل گیم هم فعاله.

sima_6600
14-12-2015, 23:01
لایه بالاتر هم تماس گرفت 10 بار تنظیمات انجام داد دیسکانکت کرد درست نشد خود طرف دیگه نمیدونست چی کار کنه. پروفایل گیم هم فعاله.

دوست عزیز یک Tracert از سایت tabnak و 4.2.2.4 بزار در ضمن یک عکس هم از SNRمودمت بگیر تا بگم مشکلت چیه در ضمن پینگت هم مثل من بشه 140 باز هم مشکل خواهی داشت چون توی بازی و با دریافت و ارسال اطلاعات پینگت به شدت نوسان میزنه در صورتی که اگه نه وب باز کنی نه کاری کنی و فقط پینگ بیگیری ثابت هست.خخخ در ضمن مدل مودم رو هم بگو ممنونم

hotman1234
14-12-2015, 23:31
دوست عزیز یک Tracert از سایت tabnak و 4.2.2.4 بزار در ضمن یک عکس هم از SNRمودمت بگیر تا بگم مشکلت چیه در ضمن پینگت هم مثل من بشه 140 باز هم مشکل خواهی داشت چون توی بازی و با دریافت و ارسال اطلاعات پینگت به شدت نوسان میزنه در صورتی که اگه نه وب باز کنی نه کاری کنی و فقط پینگ بیگیری ثابت هست.خخخ در ضمن مدل مودم رو هم بگو ممنونم

دوست عزیز بنده روزی بالای 5 ساعت کارم بازی کردن هست پس با همه چی آشنا هستم. بنده کلا وایرلس مودم رو خاموش کردم. تنها هم کامپیوتر خودم به مودم وصل هست. برنامه glasswire هم دارم که همه چی رو با فایروال بستم که فقط بازی بتونه از اینترنت استفاده کنه. توی بازی با سرعت 400 کیلوبایت به هیچ وجه پینگ نوسان پیدا نمیکنه اگه اینترنت درست باشه. tracert هم اگه مشکل میخواست مشخص کنه 100 درصد پشتیبانی میفهمید بنده بالای 30 بار امروز مودم خاموش روشن کردم از رنج 5-91-214-31 آیپی گرفتم که همشون بالای 500 بود پینگ. پس باز هم مشکل از اینجا نمیتونه باشه. مشکل نوسان پینگ از 3 هفته پیش شروع شده که بعد از ظهر هم اتفاق میوفته تا صبح. قبل از 3 هفته هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی پینگ 100 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میگرفتم. حالا این مشکل از امروز دیگه 24 ساعته شده و علاوه بر نوسان پینگ خود مقدار پینگ زیر 400 نمیاد.
snr هم روی 27 هست و خط به راحتی تا 18 مگابیت میکشه اما من گفتم خط رو روی 4 مگ ببندن که دیگه بهونه ای از این بابت نباشه.

k1ozil
14-12-2015, 23:34
با تشکر
با کدوم آیپی پینگ شما 20 شده؟!
پینگتون با این آیپی چنده:
10.201.65.215
10.201.59.50
146.66.155.1
146.66.152.1
185.49.87.71
سافت 98
ورزش 3 یکم کمتره حدود 20
اونا رو هم فردا تست میکنم باگوشی دسترسی ندارم

mehdi 78
14-12-2015, 23:36
:n34::n34::n34::n34::n34::n24::n24::n24::n25::n25: :n25::n34::n24: مخاطب : پارس آنلاین
کیفیت سرویس::n22::n21::n21::n21::n21::n21::n21::n21 ::n21::n38:
من::n30::n30::n14::n14::n14::n34::n30::n30::n38: :n28::n28:

وحالا پشتیبانی:
:n13::n13::n05::n13::n41::n41::n36:

خود مسئولین پارس آنلاین ::n10::n10::n10::n09::n09::n02::n05::n08::n07::n20 ::n31::27::21::21::3::25::25::25::25::25:

Armin.Computer
14-12-2015, 23:39
دوست عزیز بنده روزی بالای 5 ساعت کارم بازی کردن هست پس با همه چی آشنا هستم. بنده کلا وایرلس مودم رو خاموش کردم. تنها هم کامپیوتر خودم به مودم وصل هست. برنامه glasswire هم دارم که همه چی رو با فایروال بستم که فقط بازی بتونه از اینترنت استفاده کنه. توی بازی با سرعت 400 کیلوبایت به هیچ وجه پینگ نوسان پیدا نمیکنه اگه اینترنت درست باشه. tracert هم اگه مشکل میخواست مشخص کنه 100 درصد پشتیبانی میفهمید بنده بالای 30 بار امروز مودم خاموش روشن کردم از رنج 5-91-214-31 آیپی گرفتم که همشون بالای 500 بود پینگ. پس باز هم مشکل از اینجا نمیتونه باشه. مشکل نوسان پینگ از 3 هفته پیش شروع شده که بعد از ظهر هم اتفاق میوفته تا صبح. قبل از 3 هفته هیچ مشکلی نداشتم و به راحتی پینگ 100 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 میگرفتم. حالا این مشکل از امروز دیگه 24 ساعته شده و علاوه بر نوسان پینگ خود مقدار پینگ زیر 400 نمیاد.
snr هم روی 27 هست و خط به راحتی تا 18 مگابیت میکشه اما من گفتم خط رو روی 4 مگ ببندن که دیگه بهونه ای از این بابت نباشه.

نتونستن مشکل رو حل کنن؟؟؟؟!!!!
در مرکز مخابراتی شما کسی پارس داشته باشه رو میشناسید؟

hotman1234
14-12-2015, 23:49
نتونستن مشکل رو حل کنن؟؟؟؟!!!!
در مرکز مخابراتی شما کسی پارس داشته باشه رو میشناسید؟

نه نتونستن طرف گفت دوباره فردا تماس میگیریم برای بررسی بیشتر ببینیم مشکل از کجاست!!
نه نمیشناسم اما من خودم میگم اینا یوزر جدید گرفتن اینجا کلا گند خورده تو کیفیت سرویس حالا موندن چیکار کنن. به خود پشتیبانی هم اینو گفتم انکار کرد.
اگه کسی اینجا مرکز مخابراتی استقلال تهران هست یه تست از وضعیت پینگش بزاره. ممنون.

sima_6600
15-12-2015, 00:18
دوست عزیز tracert شما اگه از ip اول مشکل داشته باشه مربوط به مرکز مخابرات میشه برای همین گفتم یگی بگیر و بزار اینجا در کل هدف من کمک کردن بود شما اگه چند سال بازی میکنه من 13 ساله که سروکارم با اینترنت هست و خیر سرم فوق لیسانس ICT هم دارم در کل موفق باشی

hotman1234
15-12-2015, 00:54
دوست عزیز tracert شما اگه از ip اول مشکل داشته باشه مربوط به مرکز مخابرات میشه برای همین گفتم یگی بگیر و بزار اینجا در کل هدف من کمک کردن بود شما اگه چند سال بازی میکنه من 13 ساله که سروکارم با اینترنت هست و خیر سرم فوق لیسانس ICT هم دارم در کل موفق باشی
دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و فکر کردم شما میخوای مشکل رو ربط بدی به رنج آیپی . این که اگه از ip اول مشکل داشته باشه مشکل از مرکز مخابراتی هست رو شما مطمئنی؟ چون من به اینا میگم مشکل از مرکز مخابراتی هست اینا انکار میکنن میگن هیچ مشکلی وجود نداره بقیه کاربرا به راحتی دارن استفاده میکنن.

Armin.Computer
15-12-2015, 02:06
دوست عزیز من قصد ناراحت کردن شما رو نداشتم و فکر کردم شما میخوای مشکل رو ربط بدی به رنج آیپی . این که اگه از ip اول مشکل داشته باشه مشکل از مرکز مخابراتی هست رو شما مطمئنی؟ چون من به اینا میگم مشکل از مرکز مخابراتی هست اینا انکار میکنن میگن هیچ مشکلی وجود نداره بقیه کاربرا به راحتی دارن استفاده میکنن.

شما توجه کنید پینگتون با خود پارس آنلاین هم بالاست و من حدس می زنم مشکل از شبکه ی خود پارس آنلاینه
به هر حال وظیفه داره که پیگیری کنه پارس
یه سوال دیگه
شما همیشه این مشکل رو دارید؟
مثلا ساعت 8-9 صبح هم مشکل پینگ دارید؟

sima_6600
15-12-2015, 02:40

خواهش میکنم طبق گفته خود شما SNR بالا هست و نویز رو خط ندارین.
به نتایج تریست توجه کن شما از ابتدا مشکل دارین و این هیچ ربطی به زیرساخت یا جای دیگه نداره و این مشکل مریوط میشه به پارس انلاین این جا دو حالت محتمل هست یا مودم شما مشکل داره یا پارس انلاین.
مودم رو برای این گفتم چون در صورتی که مودم مشکل داشته باشه همین نتایج بدست میاد پس حتما با یک مودم دیگه امتحان کن اگر درست نشد 100% از خود پارس انلاین هست اگه خواستی میتونم یک نمونه از نتایج پینگ با مودم خراب رو بهت نشون بدم تا به این باور برسی :n02:
مشکل من با پارس اینه که سرعتش در حالت تک لینک خیلی کم هست و این باعث نوسان پینگ بنده میشه به این صورت که حتی یک وب باز کنی 40 تا پینگ میره بالا الان پینگ من به 4.2.2.4 100 هست ولی چه فایده خخخخ.
پروفایل گیمینگ هم درواقع 2 کار انجام میده ارسال بدون تاخیر اطلاعات دوم لینک روی مسیر ها خوب با کیفیت پینگ خوب به این صورت که تا تهران پینگ داخلی شما هر چی هست هست ولی بعد از اون شما لینک میشین روی یک مسیر مثل سوپر انلاین ترکیه و پینگ خارجی شما خوب میشه. درواقع اگه پینگ داخلی شما 300 باشه مثل همین شرایط که شما هیچ کمکی به شما نمیتواند بکند.

hotman1234
15-12-2015, 03:06
خواهش میکنم طبق گفته خود شما SNR بالا هست و نویز رو خط ندارین.
به نتایج تریست توجه کن شما از ابتدا مشکل دارین و این هیچ ربطی به زیرساخت یا جای دیگه نداره و این مشکل مریوط میشه به پارس انلاین این جا دو حالت محتمل هست یا مودم شما مشکل داره یا پارس انلاین.
مودم رو برای این گفتم چون در صورتی که مودم مشکل داشته باشه همین نتایج بدست میاد پس حتما با یک مودم دیگه امتحان کن اگر درست نشد 100% از خود پارس انلاین هست اگه خواستی میتونم یک نمونه از نتایج پینگ با مودم خراب رو بهت نشون بدم تا به این باور برسی :n02:
مشکل من با پارس اینه که سرعتش در حالت تک لینک خیلی کم هست و این باعث نوسان پینگ بنده میشه به این صورت که حتی یک وب باز کنی 40 تا پینگ میره بالا الان پینگ من به 4.2.2.4 100 هست ولی چه فایده خخخخ.
پروفایل گیمینگ هم درواقع 2 کار انجام میده ارسال بدون تاخیر اطلاعات دوم لینک روی مسیر ها خوب با کیفیت پینگ خوب به این صورت که تا تهران پینگ داخلی شما هر چی هست هست ولی بعد از اون شما لینک میشین روی یک مسیر مثل سوپر انلاین ترکیه و پینگ خارجی شما خوب میشه. درواقع اگه پینگ داخلی شما 300 باشه مثل همین شرایط که شما هیچ کمکی به شما نمیتواند بکند.
اتفاقا خودم همون اول به مودم شک کردم با یه مودم دیگه تست کردم دیدم باز وضعیت همینه. حالا فردا صبح دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.

شما توجه کنید پینگتون با خود پارس آنلاین هم بالاست و من حدس می زنم مشکل از شبکه ی خود پارس آنلاینه
به هر حال وظیفه داره که پیگیری کنه پارس
یه سوال دیگه
شما همیشه این مشکل رو دارید؟
مثلا ساعت 8-9 صبح هم مشکل پینگ دارید؟

از 3 هفته پیش بعد از ظهر ها پینگ شروع به نوسان شدید میکرد که بین هر پینگ 20 تا حداقل فاصله بود.
از امروز علاوه بر نوسان از صبح این پینگ بالای 400 هم اضافه شده به مشکل.

lamp23
15-12-2015, 05:44
اتفاقا خودم همون اول به مودم شک کردم با یه مودم دیگه تست کردم دیدم باز وضعیت همینه. حالا فردا صبح دوباره زنگ میزنم ببینم چی میگن.

از 3 هفته پیش بعد از ظهر ها پینگ شروع به نوسان شدید میکرد که بین هر پینگ 20 تا حداقل فاصله بود.

داداش با توجه به اینکه هر روز نزدیک ساعت پیک مصرف این مشکل رو پیدا می کنید به احتمال زیاد مشکل کمبود پهنای باند پارس آنلاین در مرکز مخابراتیتون هست و تا پهنای باند بیشتر بش اختصاص داده نشه درست نمیشه
شما بعد از ظهر که مشکل دارید زنگ بزنید بشون بگید الان چند درصد پهنای باند خالیه و آیا مشکل پهنای باند توی این مرکز وجود داره یا خیر
اون موقع هم که من از پارس سرویس داشتم همین مشکل رو با پهنای باندشون داشتم البته یکسال قبل ترش . که با کلی شکایت به 195 حل شد

bilmazlar
15-12-2015, 08:31

دوست عزیز

با توجه به نتیجه Trace Routeی که گرفتین، مشکل هر چی هست به یه چیزی بین مودم خودتون و پورتی که به شما تو مرکز مخابراتی تخصیص داده شده، مربوطه. ربطی به کمبود پهنای باند نداره. چون بعد از hop پورت تو مرکز مخابراتی (دومین hop) بقیه hopها مشکل خاصی نشون نمی‌ده و افزایششون طبیعی به نظر می‌رسه. با این حساب مشکل شما یکی از اینا می‌تونه باشه:

1. مودم: که طبق فرمایش خودتون با مودم دیگه هم تست کردین و به احتمال قوی مشکل از مودم نیست.

2. اسپلیتر یا میکروفیلتر: اگه داخل منزل برای وصل کردن دستگاه تلفن به همین خطی که روش اینترنت دارین از اینا استفاده می‌کنین، همه دستگا‌ه‌ها رو جدا کنین و مودم رو مستقیم به سوکت تلفن بزنین. اگه نتیجه فرقی نکرد، یعنی مشکل از اسپلیتر یا میکروفیلترهاتون نیست.

3. کابل‌کشی داخل ساختمان: که اگه از سر خط دم در ساختمان (یا حتی بهتر، اگه بتونین از جعبه تقسیمی که معمولن روی دیوار بیرون ساختمان برای تقسیم کابل‌ها اومده) مستقیم مودم رو وصل کنید و فرقی محسوسی تو کیفیت خط و همین پینگ ایجاد نشه، کابل‌کشی داخل ساختمان هم ایرادی نداره.

4. کابل‌کشی و تجهیزات شرکت مخابرات از دم در ساختمان تا مرکز مخابراتی: این رو فعلن نگه دارین همین جا بعد توضیح می‌دم...

5. پورت تخصیص داده شده به شما در مرکز مخابراتی: اگه از موارد 1 تا 3 مطمئن باشین، باید با پشتیبانی پارس‌آنلاین تماس بگیرین و درخواست تعویض پورت بدین. اگه اما و اگر آوردن، بهشون تأکید کنین که مودم، اسپلیتر و کابل‌کشی منزل رو کنترل کردین و ایرادی ندارن. ضمنن بهشون بگین مشکل بر اساس نتایج TraceRoute یا به کابل‌کشی مخابرات بر می‌گرده یا به پورت اختصاص داده شده.

اگه بعد از تعویض پورت تو مرکز مخابراتی بازم مشکلتون سر جاش بود، به احتمال بسیار زیاد مورد 4 ایراد داره که رفع ایرادش با کرام‌الکاتبینه. یعنی باید مرکز مخابراتی رو وادار کنین تکنسین بفرستن و از دم در خونه شروع به تست کنن. به هر حال زنگ‌گرفتگی جعبه‌های تقسیم مخابرات یا شل بودن اتصالات بین راه تا کافوی محل و از اونجا به مرکز مخابراتی و همین طور پوسیدگی کابل‌های تلفنی که این وسط استفاد شده می‌تونه روی این نتایج اثر بسیار بدی بگذاره.

sima_6600
15-12-2015, 10:55
دوست عزیز

با توجه به نتیجه Trace Routeی که گرفتین، مشکل هر چی هست به یه چیزی بین مودم خودتون و پورتی که به شما تو مرکز مخابراتی تخصیص داده شده، مربوطه. ربطی به کمبود پهنای باند نداره. چون بعد از hop پورت تو مرکز مخابراتی (دومین hop) بقیه hopها مشکل خاصی نشون نمی‌ده و افزایششون طبیعی به نظر می‌رسه. با این حساب مشکل شما یکی از اینا می‌تونه باشه:

1. مودم: که طبق فرمایش خودتون با مودم دیگه هم تست کردین و به احتمال قوی مشکل از مودم نیست.

2. اسپلیتر یا میکروفیلتر: اگه داخل منزل برای وصل کردن دستگاه تلفن به همین خطی که روش اینترنت دارین از اینا استفاده می‌کنین، همه دستگا‌ه‌ها رو جدا کنین و مودم رو مستقیم به سوکت تلفن بزنین. اگه نتیجه فرقی نکرد، یعنی مشکل از اسپلیتر یا میکروفیلترهاتون نیست.

3. کابل‌کشی داخل ساختمان: که اگه از سر خط دم در ساختمان (یا حتی بهتر، اگه بتونین از جعبه تقسیمی که معمولن روی دیوار بیرون ساختمان برای تقسیم کابل‌ها اومده) مستقیم مودم رو وصل کنید و فرقی محسوسی تو کیفیت خط و همین پینگ ایجاد نشه، کابل‌کشی داخل ساختمان هم ایرادی نداره.

4. کابل‌کشی و تجهیزات شرکت مخابرات از دم در ساختمان تا مرکز مخابراتی: این رو فعلن نگه دارین همین جا بعد توضیح می‌دم...

5. پورت تخصیص داده شده به شما در مرکز مخابراتی: اگه از موارد 1 تا 3 مطمئن باشین، باید با پشتیبانی پارس‌آنلاین تماس بگیرین و درخواست تعویض پورت بدین. اگه اما و اگر آوردن، بهشون تأکید کنین که مودم، اسپلیتر و کابل‌کشی منزل رو کنترل کردین و ایرادی ندارن. ضمنن بهشون بگین مشکل بر اساس نتایج TraceRoute یا به کابل‌کشی مخابرات بر می‌گرده یا به پورت اختصاص داده شده.

اگه بعد از تعویض پورت تو مرکز مخابراتی بازم مشکلتون سر جاش بود، به احتمال بسیار زیاد مورد 4 ایراد داره که رفع ایرادش با کرام‌الکاتبینه. یعنی باید مرکز مخابراتی رو وادار کنین تکنسین بفرستن و از دم در خونه شروع به تست کنن. به هر حال زنگ‌گرفتگی جعبه‌های تقسیم مخابرات یا شل بودن اتصالات بین راه تا کافوی محل و از اونجا به مرکز مخابراتی و همین طور پوسیدگی کابل‌های تلفنی که این وسط استفاد شده می‌تونه روی این نتایج اثر بسیار بدی بگذاره.
دوست عزیز ایشون میگه SNR مودم ثابت رو 25 هست پس فک نمیکنم از خط ایشون باشه یا حتی از اسپلیتر ممکن بود از مودم باشه که ایشون تست کردن بله سایر hop ها افزایش پینگ عادی دارن.احتمال زیاد سویچ شما در مرکز مخابرات مشکل داره بقیه احتمالات صفر هست.

hotman1234
15-12-2015, 13:32
ممنون از راهنمایی دوستان. امروز دیدم پینگ اومده پایین اما نوسان پینگ هنوز هست حتی تو ساعات صبح. پارس زنگ زد گفت که دیروز داشتن تجهیزات رو عوض میکردن به خاطر همین مشکل بوده من گفتم چرا همون دیروز به بنده نگفتید که مرکز مشکل دار شده که گفتن به ما هم خبر نداده بودن!!! نمیدونم چجوری میشه که خودشون خبر ندارن اما من گفتم باشه مشکل پینگ بالای 400 رفع شده اما نوسان پینگ هنوز هست. که بعد از 2-3 بار بررسی آخر گفت نوسان پینگ مهم نیست و همین که پینگ شما پایین 300 هست کافیه. حالا میخوام برم شکایت کنم به علت افزایش کاربر و کمبود پهنای باند کیفیت اومده پایین ببینم به کجا میرسه.

IRAN_KING
15-12-2015, 19:25
داره برف میاد :n02:پینگ پارس انلاین رفته روی 400 :n37:

Gamemaster
15-12-2015, 20:12
و قطی پشت سر هم
واقعا برام سوال شرکتای دیگه هم همینطوری میشن:n24:
یه برف یه بارون :n29:

sima_6600
15-12-2015, 20:25
و قطی پشت سر هم
واقعا برام سوال شرکتای دیگه هم همینطوری میشن:n24:
یه برف یه بارون :n29:

مهم نیست دوست عزیز برف میاد اینترنت دی سی میشه بارون میاد دی سی میشه ابری میشه دی سی میشه هوا صاف میشه دی سی میشه عید میشه دی سی میشه در کل دی سی میشه اگه نشه باید شک کرد قضاوت با شما دوستان
از کلاهبرداری های جدید پارس انلاین هست این هم کیفیت پینگ من نمیدونم چطور میتوانه همچین کاری کنه Tracert عادی ping هم عادی ولی در TeamSpeak و بازی پینگ بالا میره از سرور بازی پینگ میگیری پینگ 130 بدون تایم اوت ولی وقتی وارد سرور میشم پینگ بازی 290 با تایم اوت فراوان در صورتی که دستور پینگ خلاف این رو ثابت میکنه خاک بر سر مملکت ما که اولین ارائه دهنده سرویس اینترنتش پارس انلاین انقدر خوب کلاهبرداری میکنه و هیچ کس هم هیچ کاری نمیکنه تازه اخرش دولت رو مسئول همه مشکلات معرفی میکنند.

Gamemaster
15-12-2015, 21:19
جدیدا هم که با ارور به psnوصل میشه
نمیدونم پارس چ دشمنی با گیم داره

MESI08
15-12-2015, 21:21
دوستان تو منطقه 7 میخوام یه اینترنت بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه و بشه بدون محدودیت دانلود کرد بهترین سرویس به نظر شما چی هست؟

and-roid2
15-12-2015, 21:24
دیشب مشکل پینگ بالا داشتم. امشب مشکل پکت لاست شدید دارم |:

alireza3dshadow
15-12-2015, 22:17

من زنگ زدم گفتم پینگم بالاست گفتم یه کاری کن درست بشه شد این

گفتم پروفایل گیم فعال کن درست شه گفت نمیشه فلان و این حرف ها
واقعا زحمت کشیدن گند زد رفت !!!
دیگه 100% حجمش تموم بشه تخلیه میکنم

sima_6600
15-12-2015, 22:37
دوستان من امروز ساعت 11 ظهر 1 گیگ شارژ کردم به خدا قسم نه دانلود داشتم نه هیچی فقط 10 تا صفحه وب باز کردن ویدو هم تماشا نگردم حجمم تموم شد.الان با اون یکی خطم از یه شرکت دیگه وصل هستم دزدی حجم تا این حد من ندیدم.خوب شد یک ماهه گرفتم تخلیه میکنم همین های وب رو نگه میدارم حداقل با یه کاهش پینگ میشه بعضی از بازی های انلاین روبازی کرد دزد تر از پارس انلاین ندیدم:n34::n34::n34:

محمد7966
15-12-2015, 22:42
دوستان من امروز ساعت 11 ظهر 1 گیگ شارژ کردم به خدا قسم نه دانلود داشتم نه هیچی فقط 10 تا صفحه وب باز کردن ویدو هم تماشا نگردم حجمم تموم شد.الان با اون یکی خطم از یه شرکت دیگه وصل هستم دزدی حجم تا این حد من ندیدم.خوب شد یک ماهه گرفتم تخلیه میکنم همین های وب رو نگه میدارم حداقل با یه کاهش پینگ میشه بعضی از بازی های انلاین روبازی کرد دزد تر از پارس انلاین ندیدم:n34::n34::n34:

شما بهتر است نرم افزار bwmeter دانلود کنید و اونجا ببیند مصرفتونو نرم افزار خوبیه ساعت به ساعت هم میزان مصرفتونو نشون میده

sima_6600
16-12-2015, 12:25
شما بهتر است نرم افزار bwmeter دانلود کنید و اونجا ببیند مصرفتونو نرم افزار خوبیه ساعت به ساعت هم میزان مصرفتونو نشون میده

دوست عزیز من این نرم افزار رو + بقیه نرفم افزار های مانیتورینگ نت رو دارم حجم مصرفی من 40 مگابایت بوده در صورتی که من 1 گیگ شارژ کردم شب شارژم یک دفعه صفر شد در ضمن وقتی خواستم پنل سایت رو باز کنم گفت در دست تعمیر است :n31:
در ضمن بنده از NetLimiter استفاده کردم تا دسترسی خیلی از نرم افزار ها رو محدود یا حتی مسدود کنم. پارس آنلاین دزد ترین شرکت اینترنتی و بیکیفیت ترین من شاتل و های وب رو از این اشغال خیلی بهتر میدونم

jafarr
17-12-2015, 02:09
دوستان من دو تا خط از پارس انلاین دارم جفت خط ها کیفیت عالی ولی جدیدا جفت خط ها اینترنت خرابه . پارس انلاین اون پارس انلاین قدیم نیست و ملت هم این شرکتو سفت چسبیدن . جالبیش اینجاس هر موقعه هم زنگ بزنی پشتانی بصورت پیش فرض یه پیام میاد که به بعلت پاری ای از مشکلات .......
واقعا هیچ شرکتی اینترنتی تو این مملکت وجود نداره باهاش بشه مثل ادم گیم بازی کرد .
خداییش موندم چرا تو سال 2015 همه دنیا دارن میرن جلو ما هنوز سرگرم دانلود و نت و .... هستیم
بعضی وقتا میگم بخیال شم و کلان خط هارو تخلیه کنم ولی یاده کمپن خورد میفتم چی جوری :n08:
باید چه کرد ؟ دزدی در این حد تابلو ؟ شکایت هم که کنی بی نتیجه

hasanoooooooo
17-12-2015, 09:22
ما که رفتیم از پارس.. بنظرم پارس فقط همون دانلودش خوب بود که بر داشت.. برای بازی که اصلا خوب نبود هیچوقت....

Soli_AK47
18-12-2015, 01:53
سلام
دوستان من بیشتر برای دانلود میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود از پارس آنلاین بگیرم. حالا بگیرم یا نگیرم چون از مخابرات 2 مگ شبانه رایگان دارم که شبی 3-4 گیگ رایگان میگیرم می خواستم برای دانلود تو روز نامحدود پارس هم روی یک خط دیگه بگیرم دوستانی که نامحدود دارند یه گزارشی از وضعیتشون بدن ببینم میصرفه نامحدود یا نه؟! :n13:

alireza20202003
18-12-2015, 03:03
سلام
دوستان من بیشتر برای دانلود میخوام 512 یا 1 مگ نامحدود از پارس آنلاین بگیرم. حالا بگیرم یا نگیرم چون از مخابرات 2 مگ شبانه رایگان دارم که شبی 3-4 گیگ رایگان میگیرم می خواستم برای دانلود تو روز نامحدود پارس هم روی یک خط دیگه بگیرم دوستانی که نامحدود دارند یه گزارشی از وضعیتشون بدن ببینم میصرفه نامحدود یا نه؟! :n13:

نامحدودهای پارس با دانلود دو بار از سرعتشون در حجم های مختلف کم میشه. من خودم 512 رو داشتم و خوب بوده نسبتا فقط سرعتش بعد 35‌ گیگ میشد سرعت اسمی که عذاب آور بود و یک مگش هم برای من خیلی گرون بود. الان 512 ش تقریبا در میاد ماهی 100 هزار تومن و 1 مگش هم میشه تقریبا ماهی 240 هزار تومن.

حجم های هر سرویس رو میتونی اینجا ببینی : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرعت سرویس های نامحدودش کم و زیاد نداره و دقیقا همون اندازه نمودارهاش در حجم های مختلف هست (البته با دانلود منیجر)

ehsan1311
18-12-2015, 17:05
دوستان کد هدیه الکامپ امسالو کسی نداره بزاره؟

hasan1369
18-12-2015, 22:29
سلام دوستان.
من مجدد برگشتم پارس. تو این یک سالی که مخابرات بودم راضی بودم.
بخاطر این فروش ۶۲ گیگ پارس، مجدد برگشتم.
چون دیگه دانلود زیاد ندارم، پارس خوبه برام.
دوستان، هدایای پارس چطور شده، هنوزم گدا بازی در میاره؟

فرستاده شده از SM-G530Hِ من با Tapatalk

hasan1369
18-12-2015, 22:39
سلام دوستان.
من مجدد برگشتم پارس. تو این یک سالی که مخابرات بودم راضی بودم.
بخاطر این فروش ۶۲ گیگ پارس، مجدد برگشتم.
چون دیگه دانلود زیاد ندارم، پارس خوبه برام.
دوستان، هدایای پارس چطور شده، هنوزم گدا بازی در میاره؟

bigbang0661
19-12-2015, 08:41
میشه یکی از دوستان از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بگیره؟ میخوام ببینم پارس انلاین بدرده استفاده در PS4 میخوره یا نه؟
از سایت testmy.net هم اگه شد ممنون میشم..

hasan1369
19-12-2015, 08:54
تاپیک پارس چقدر خلوت شده، پارسال که من پارس بودم و میومدم تاپیک، خیلی شلوغ بود.
چرا اینجوری شده. همه از پارس رفتن آیا؟؟؟

and-roid2
19-12-2015, 11:17
میشه یکی از دوستان از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 پینگ بگیره؟ میخوام ببینم پارس انلاین بدرده استفاده در PS4 میخوره یا نه؟
از سایت testmy.net هم اگه شد ممنون میشم..

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=146ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=42
+
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=37

bigbang0661
19-12-2015, 11:26

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=147ms TTL=42
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=42
+
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=92ms TTL=37
داداش چه سرویسی داری و خطت رو چند مگه؟ پروفایل گیم واست فعاله؟

and-roid2
19-12-2015, 11:33
داداش چه سرویسی داری و خطت رو چند مگه؟ پروفایل گیم واست فعاله؟
2مگ دانشجویی
خط رو 14مگ و پروفایل گیم هست. با snr 5.2 !:n02:

alireza3dshadow
19-12-2015, 11:59
Pinging testmy.net [75.126.52.197] with 32 bytes of data:
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=239ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=246ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=238ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=242ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=240ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=243ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=241ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=244ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=245ms TTL=47
Reply from 75.126.52.197: bytes=32 time=242ms TTL=47

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=178ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=176ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=166ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=161ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=145ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=132ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=50

Packets: Sent = 25, Received = 25, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 120ms, Maximum = 178ms, Average = 132ms

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=290ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=295ms TTL=243
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=291ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=288ms TTL=243
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=291ms TTL=243
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=292ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=289ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=289ms TTL=243
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=292ms TTL=243
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=287ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=288ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=290ms TTL=243
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=299ms TTL=48
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=295ms TTL=48

برای ما که وضع اینه !!!! یه موقع هایی پکت لاست هم اضافه میشه دیگه واویلا !!!
تازه چند روزه قطع و وصل میشه 1 ساعت طول میکشه مودم لینک بده !!!

electronic0nt
20-12-2015, 02:13

WhiteHat
20-12-2015, 12:23

سرعت تک کانکشن عصر تا شب چطوره؟

WhiteHat
20-12-2015, 12:33
داداش با توجه به اینکه هر روز نزدیک ساعت پیک مصرف این مشکل رو پیدا می کنید به احتمال زیاد مشکل کمبود پهنای باند پارس آنلاین در مرکز مخابراتیتون هست و تا پهنای باند بیشتر بش اختصاص داده نشه درست نمیشه
شما بعد از ظهر که مشکل دارید زنگ بزنید بشون بگید الان چند درصد پهنای باند خالیه و آیا مشکل پهنای باند توی این مرکز وجود داره یا خیر
اون موقع هم که من از پارس سرویس داشتم همین مشکل رو با پهنای باندشون داشتم البته یکسال قبل ترش . که با کلی شکایت به 195 حل شد

دقیقا چطوری شکایت کنیم؟

ja137
20-12-2015, 12:40
دقیقا چطوری شکایت کنیم؟
دادا تنها درصورتی که سرعتتون زیر اسمی بیاد حق شکایت دارید.مثلا 2مگ اگه از 32 سرعت دانلود بیاد پایین تر .

and-roid2
20-12-2015, 12:46
سرعت تک کانکشن عصر تا شب چطوره؟

معمولا کامل میده در صورتی که اختلال وجود نداشته باشه.

WhiteHat
20-12-2015, 13:08
دادا تنها درصورتی که سرعتتون زیر اسمی بیاد حق شکایت دارید.مثلا 2مگ اگه از 32 سرعت دانلود بیاد پایین تر .
با یک کانکشن دیگه؟
اگه با idm بذارم که اوکیه ولی فیلم/عکس اینا تک کانکشنه و برای همین لود نمیشه

ببین چقدر بدبختیم که 2مگ اگه زیر 32KB/s بیاد تازه میشه شکایت کرد عجب...

hasan1369
20-12-2015, 13:12
نه داداش، سرعت اسمی ۲مگ ۲۵۶ هست.
اگر زیر ۲۵۶ بیاد، میشه شکایت کرد.

WhiteHat
20-12-2015, 13:30
256Kb/s میشه همون 32KB/s دیگه
حالا دقیقا چطوری باید شکایت تنظیم کنم؟

hasan1369
20-12-2015, 13:35
یا باید بری سایت
195.ir
ثبت درخواستو بزنی، و شکایت...
یا باید زنگ بزنی ۱۹۵، به کارشناساشون بگی شکایتتو ثبت کنن.

Armin.Computer
20-12-2015, 13:55
معمولا کامل میده در صورتی که اختلال وجود نداشته باشه.

چرا بعضی از شرکت ها مشکل تک کانکشن دارن و پارس آنلاین نداره؟؟؟؟

bilmazlar
20-12-2015, 13:57
نه داداش، سرعت اسمی ۲مگ ۲۵۶ هست.
اگر زیر ۲۵۶ بیاد، میشه شکایت کرد.

256Kb/s میشه همون 32KB/s دیگه
حالا دقیقا چطوری باید شکایت تنظیم کنم؟

تو محاسبه سرعتی که ملاک شکایته و سازمان تنظیم می‌پذیره سرعت اسمی سرویس به مگابیت یا کیلوبیت رو باید دو بار بر 8 تقسیم کنید تا سرعت مبنای قابل پذیرش برای شکایت بر حسب مگابایت یا کیلوبایت در بیاد:

1. تقسیم بر 8 اول برای تبدیل بیت به بایت: سرویس 2مگابیت بر ثانیه معادل اینه که بگیم سرویس با 0.25 مگابایت بر ثانیه یا همون 256 کیلوبایت بر ثانیه است.
2. تقسیم بر 8 دوم برای اعمال قانون ضریب اشتراک 8 به 1: چون بر اساس قوانین سازمان تنظیم ضریب اشتراک سرویس‌های حجمی نباید از 8 به 1 بیشتر باشه یعنی این که شما پهنای باند اختصاص داده شده به این سرویس با سرعت اسمی رو با 7 نفر دیگه به طور شراکتی استفاده می‌کنید. بنابراین اگه کل سرعت سرویس شما از یک‌هشتم سرعت اسمی سرویس کمتر بشه می‌تونید شکایت کنید. این یعنی سرعت مبنای شکایت برای سرویس 2مگابیت می‌شه 0.03125 مگابایت در ثانیه یا همون 32 کیلوبایت در ثانیه.

hasan1369
20-12-2015, 14:01
من نمیدونستم.
مرسی از راهنماییت،
پس واقعا ما چقدر بدبختیما،
۲ مگ کجا، ۳۲ کیلو کجا.
عجب

bilmazlar
20-12-2015, 14:17
چرا بعضی از شرکت ها مشکل تک کانکشن دارن و پارس آنلاین نداره؟؟؟؟

ببین عزیز

به دلیل تفاوت در سیاست مدیریت پهنای باند اینترنتشونه. همه ISPها به کاربرای معمولی (خونگی یا تجاری معمولی) پهنای باند اشتراکی می‌فروشن. پس هر وقت که تعداد کاربرای فعال هم‌زمان روی یه پهنای باند مشترک (یعنی کاربرای مشترک روی پهنای باند که در یه زمان مشخص هم آنلاین باشن و هم در حال استفاده مؤثر از پهنای باند) بیشتر از یه نفر باشه، یعنی این که سرعتی که هر کدومشون می‌تونن بگیرن کمتر از ظرفیت کل پهنای باندشون می‌شه.

حالا هر چه قدر تعداد کاربرای یه ISP به کل پهنای باند اینترنتش زیادتر بشه سهم سرعت واقعی هر کاربر نسبت به ظرفیت کلی خطش کمتر هم می‌شه. این وضعیت هم برای آسیاتک و هم برای پارس‌آنلاین وجود داره و در ساعت‌های شلوغی و پرترافیک حتمن خودش رو نشون می‌ده. ولی تفاوت این شرکت‌ها در نحوه سیاست‌گذاریشون تو این زمینه است.

آسیاتک کلن اومده یه محدودیت عمومی روی سرعت تک‌کانکشن از اینترنت بین‌المللی اعمال کرده که ظاهرن به ساعت‌های خلوتی و شلوغی هم ربطی نداره. این جوری سرعت تک‌کانکشن اینترنت بین‌المللی کارابراش بیشتر از یه حدی بالاتر نمی‌ره. حالا فرقی نمی‌کنه ساعت خلوتیه یا شلوغی. البته نمی‌دونم که این محدودیت به سرعت اسمی سرویس ربط داره یا یه محدودیت کاملن عمومیه.

اما پارس‌آنلاین روی سرعت تک‌کانکشن اینترنت بین‌المللی محدودیت عمومی نداره. (البته این شامل مراکزی که اونجاها کلن پهنای باندش کمه نمی‌شه.) اگه ساعت خلوتی باشه و سرور مقصد هم محدودیت خاصی خودش نداشته باشه با پارس‌آنلاین تقریبن به اندازه فول ظرفیت پهنای باند می‌شه سرعت تک‌کانکشن گرفت. اما تو ساعت‌های شلوغی که به همه کاربرای فعال امکان دادن فول ظرفیت سرعت تک‌کانکشن وجود نداره بر حسب سرعت اسمی سرویس‌هاش اولویت‌دهی می‌کنه. این جوری درسته که سرعت تک‌کانکشن همه کاربرا ممکنه کم بشه اما اونی که سرویس 2مگابیت داره با پروفایل 16 مگابیت کمتر از اونی که سرویس 256کیلوبیت با پروفایل 16مگابیت داره افت سرعت تک‌کانکشن رو تجربه می‌کنه. ولی به هر حال هر دو تا شون تو ساعت‌های شلوغی با افت سرعت تک‌کانکشن مواجه می‌شن.

یه عامل دیگه که بین آسیاتک و پارس‌آنلاین متفاوته، اینه که آسیاتک به دلیل گستردگی بیشتر شبکه‌اش حتمن تعداد کاربراش به نسبت پهنای باند اینترنتش بیشتر از پارس‌آنلاینه. ضمن این که آسیاتک یه بخش عمده‌ای از پهنای باند اینترنتش رو هم به سرورهای دیتاسنترهاش اختصاص می‌ده که بازم مقدار پهنای باند در اختیار برای کاربرای معمولیش رو کمتر هم می‌کنه.