ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

shaahani
26-05-2017, 17:55
این چه طرحی دادی اسپلینتر که از واجباته بر کیفیت نت فراموش نکن اسپلینتر در هر صورت باشه خیلی بهتر من خودم بدون اپلینتر کنم لینک میپره:n08:

من که خودمو راحت میکنم نه تلفن نه اسپیلیتر ؛ نمیدونم این اسپلیتر ها چه داستانی هستن فقط وقتی نو هستن تا چندماه خوب کار میکنن بعدش دیگه داغون میشه.
من که هروقت مودم رو بدون اسپلیتر وصل کردم تجربه بهتر بوده ؛ حالا شما هم یه امتحانی بکن مودم رو مستقیم وصل کن ؛ بعد از یه جای دیگه فقط تلفن رو واسه وصل شدن به خط از اسپلیتر عبور بده

AnonymousX
26-05-2017, 18:06
این چه طرحی دادی اسپلینتر که از واجباته بر کیفیت نت فراموش نکن اسپلینتر در هر صورت باشه خیلی بهتر من خودم بدون اپلینتر کنم لینک میپره:n08:

چیز خنده داری دیدی بگو ما هم بخندیم

من خودم میدونم اسپیلیتر از واجباته ! من فقط برای عیب یابی گفتم که تلفنو جدا کنید کلا و فقط مودمو با سیم مستقیم وصل کنید بعد زنگ بزنید رو شماره خونه اگر بازم اینترنت قطع شد به احتمال زیاد مشکل از مرکزه و پشتیبانی پارس هم بهم گفت که احتمالا مشکل از مرکز باشه :/

:n08:

k1ozil
26-05-2017, 18:36
من که خودمو راحت میکنم نه تلفن نه اسپیلیتر ؛ نمیدونم این اسپلیتر ها چه داستانی هستن فقط وقتی نو هستن تا چندماه خوب کار میکنن بعدش دیگه داغون میشه.
من که هروقت مودم رو بدون اسپلیتر وصل کردم تجربه بهتر بوده ؛ حالا شما هم یه امتحانی بکن مودم رو مستقیم وصل کن ؛ بعد از یه جای دیگه فقط تلفن رو واسه وصل شدن به خط از اسپلیتر عبور بده

من موقعی سر راه تلفن اسپلیتر میزنم ولی سر راه مودم نمیزنم بهترین نتیجه رو میگیرم و اس ان ار از بقیه حالت های بالاتره

AmirH_7
26-05-2017, 18:42
نمیدونم تست شما با wireshark به چه صورت بوده اما حرفتون رو قبول ندارم.
قبل از تصویب سازمانتنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فقط ترافیک دریافتی محاسبه می شد اما بعد از اینکه مجموع ترافیک ارسال و دریافت محاسبه شد من هم بسرعت حجم ترافیکم تموم می شد و بطوری که برام باورکردنی نبود و منو بشک انداخته بود.
من یک روتربرد میکروتیک خریداری کردم و سرویس هات اسپات روش راه اندازی کردم و بلافاصله بعد از راه اندازی اشخاصی که بیش از حد ترافیک رو مصرف میکردن شناختم و تونستم باچندتا ترفند ساده کلی توی مصرف ترافیکم صرفه جویی کنم
از طرف دیگه پهنای باند بالا باعث مصرف خیلی زیاد ترافیک می شد با تقسیم پهنای باند و کاهش دادنش برای هر مصرف کننده بطور قابل ملاحظه ای مصرف کم شد.
من ماهانه حدود 120 گیگ ترافیک مصرف میکردم الان همه با رضایت کامل مشغول استفاده هستن با این تفاوت که ماهانه 50 گیگ ترافیک مصرف میشه.
چون مقدار مصرف شبکه داخلی رو از مقدار مصرف اینترنت جدا کردم ؛ کنتوری که برای مصرف داده جلوی من هست دقیقا برابر با مقداری هست که ترافیک اینترنت مصرف میکنم ، تازه کنتور من مقداری هم بیشتر از کنتور پارس آنلاین نشون میده !
الانم که ترافیک شبانه مجانی شده و خانواده کلی فیلم و بازی شب دریافت کردن ، من براشون یک سری اکانت شبانه ساختم که شب ها با اون متصل میشن و آمار دقیق مصرف رایگانم رو هم دارم ؛ یعنی یه جورایی وقتی می بینم واقعا شرمنده شرکت میشم خخخ آخه هنوز یک ششم مدت قرارداد و ترافیکم مصرف نشده 5 برابر کل ترافیک قراردادم خانواده زحمت استفاده از ترافیک رایگان رو کشیدن :n08:

تجربه ام رو درمیون گذاشتم که اگه شما واقعا مشکل دارین ، شما هم یک روتربرد میکروتیک خریداری کنید ؛ واقعا ارزشش رو داره.
البته منم بهتر میدونم هر یکی دو روز از داخل تنظیمات مودم از اینترنت قطع و وصل بشم .... این کار دلایل زیادی هم داره و کلا کار مفیدی هست ؛ با دوستان در این مورد موافقم نباید بیشتر از یک یا دو روز دائم با یک اتصال به اینترنت وصل بود ، حالا چه پارس باشه چه شرکت دیگه

عزیز یه سوال داشتم

مودل روتز میکروتک تونو میگین؟؟!!

همه مدل های میکرو تک این قابلیتو دارن؟؟!!

چون مودماش اکثرا گرون تر بقیه هستن اینو میگم

الکی هزینه نکنم بعد این قابلیتو نداشته باشه...

در واقع مودمی میخوام که میران مصرف هر MAc address رو بهم بده

این مودم این کارو میکنه؟؟!!

hotman1234
26-05-2017, 19:42
نمیدونم تست شما با wireshark به چه صورت بوده اما حرفتون رو قبول ندارم.
قبل از تصویب سازمانتنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی فقط ترافیک دریافتی محاسبه می شد اما بعد از اینکه مجموع ترافیک ارسال و دریافت محاسبه شد من هم بسرعت حجم ترافیکم تموم می شد و بطوری که برام باورکردنی نبود و منو بشک انداخته بود.
من یک روتربرد میکروتیک خریداری کردم و سرویس هات اسپات روش راه اندازی کردم و بلافاصله بعد از راه اندازی اشخاصی که بیش از حد ترافیک رو مصرف میکردن شناختم و تونستم باچندتا ترفند ساده کلی توی مصرف ترافیکم صرفه جویی کنم
از طرف دیگه پهنای باند بالا باعث مصرف خیلی زیاد ترافیک می شد با تقسیم پهنای باند و کاهش دادنش برای هر مصرف کننده بطور قابل ملاحظه ای مصرف کم شد.
من ماهانه حدود 120 گیگ ترافیک مصرف میکردم الان همه با رضایت کامل مشغول استفاده هستن با این تفاوت که ماهانه 50 گیگ ترافیک مصرف میشه.
چون مقدار مصرف شبکه داخلی رو از مقدار مصرف اینترنت جدا کردم ؛ کنتوری که برای مصرف داده جلوی من هست دقیقا برابر با مقداری هست که ترافیک اینترنت مصرف میکنم ، تازه کنتور من مقداری هم بیشتر از کنتور پارس آنلاین نشون میده !
الانم که ترافیک شبانه مجانی شده و خانواده کلی فیلم و بازی شب دریافت کردن ، من براشون یک سری اکانت شبانه ساختم که شب ها با اون متصل میشن و آمار دقیق مصرف رایگانم رو هم دارم ؛ یعنی یه جورایی وقتی می بینم واقعا شرمنده شرکت میشم خخخ آخه هنوز یک ششم مدت قرارداد و ترافیکم مصرف نشده 5 برابر کل ترافیک قراردادم خانواده زحمت استفاده از ترافیک رایگان رو کشیدن :n08:

تجربه ام رو درمیون گذاشتم که اگه شما واقعا مشکل دارین ، شما هم یک روتربرد میکروتیک خریداری کنید ؛ واقعا ارزشش رو داره.
البته منم بهتر میدونم هر یکی دو روز از داخل تنظیمات مودم از اینترنت قطع و وصل بشم .... این کار دلایل زیادی هم داره و کلا کار مفیدی هست ؛ با دوستان در این مورد موافقم نباید بیشتر از یک یا دو روز دائم با یک اتصال به اینترنت وصل بود ، حالا چه پارس باشه چه شرکت دیگه
عزیزم وقتی شما میخوای با wireshark تست کنی باید مودم رو در حالت bridge قرار بدی. یعنی فقط یک سیستم به اینترنت وصل هست. wireshark تخصصی ترین برنامه برای مشخص کردن حجم هست. تمامی پاکت هارو به طور کامل نشون میده. بنابراین هیچ اشتباهی نمیتونه صورت بگیره.

shaahani
26-05-2017, 19:58
عزیز یه سوال داشتم

مودل روتز میکروتک تونو میگین؟؟!!

همه مدل های میکرو تک این قابلیتو دارن؟؟!!

چون مودماش اکثرا گرون تر بقیه هستن اینو میگم

الکی هزینه نکنم بعد این قابلیتو نداشته باشه...

در واقع مودمی میخوام که میران مصرف هر MAc address رو بهم بده

این مودم این کارو میکنه؟؟!!

شرکت های اینترنتی از همین روتر ها برای ارائه سرویس اینترنت و سرویس های دیگه استفاده میکنن ؛ مودم نیستن ؛ روتر هستن مودم بهشون وصل میشه.
سه مدل خونگی زدن من برای خونه مدل hAP ac Lite یا RB952Ui-5ac2nD رو خریدم که حدود 200 تومن هست ؛ البته ارزون تر از این هم داره اما چون کار پردازشی میخوای باهاش انجام بدی بهتره پردازنده و حافظه حداقلی داشته باشه ؛ تمام روتر های میکروتیک از سیستم عامل روتر OS مخصوص خودش استفاده میکنه و روی همشون امکان برنامه ریزی دقیق ؛ کنترل ترافیک و میزان حجم مصرفی , کنترل پهنای باند و خیلی کارهای دیگه وجود داره اما خوب اگه پردازنده قوی تر و فضای ذخیره سازی بیشتر باشه دست شما برای کارهای بیشتری باز هست ؛ برای همین پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دستگاه زیر 200 تومن نخری اما اگه بخری با اونم میشه همه این کارها رو انجام داد .
اما مثلا چون 32 مگ حافظه داره یوزمنیجر خودش رو برای تنظیم گرافیکی کاربرها نمیتونی نصب کنی . اما خود هات اسپات بدون نصب یوزمنیجر هم امکان کنترل ترافیک و پهنای باند رو به شما میده . فقط تنظیم کردنش یه مقدار سواد شبکه لازم داره ؛ خودت حداقل یه ماهی باید باهاش سروکله بزنی تا راه اندازیش کنی و یا باید یک نفر حرفه ای برات راه اندازیش کنه ؛ معمولا توی محل های عمومی ؛ فرودگاه ها ؛ رستوران ؛ هتل ، کافی نت و غیره ازش استفاده میشه ... اما اگه تو خونه راه اندازی کنی واقعا حرف نداره.

shaahani
26-05-2017, 20:07
عزیزم وقتی شما میخوای با wireshark تست کنی باید مودم رو در حالت bridge قرار بدی. یعنی فقط یک سیستم به اینترنت وصل هست. wireshark تخصصی ترین برنامه برای مشخص کردن حجم هست. تمامی پاکت هارو به طور کامل نشون میده. بنابراین هیچ اشتباهی نمیتونه صورت بگیره.

بله از wireshark استفاده کردم ؛ برای مانیتور شبکه استفاده میشه و شما میتونی اطلاعات تک تک پاکت ها رو بررسی کنی ؛ نرم افزار های مشابه دیگه ای هم برای اینکار وجود دارن.
اما خوب اینکه بخوای جمع تمام پاکت های ارسالی و دریافتی رو بگیری ممکنه بخاطر استفاده از سیستم عامل ویندوز دچار خطا باشه.
همین کار رو میشه با مارک کردن و شمردن پاکت های داده در روتر های سیسکو و یا میکروتیک انجام داد ؛ درکل برای کنترل و کار روی ارتباطات شبکه من روترها رو که برپایه لینوکس کار میکنن بیشتر قبول دارم و از دقت بالاتری در این زمینه برخوردار هستن. یک روتر دقیقا مثل یک کامپیوتر میمونه و شما میتونی با حالت bridge به مودمت با PPPOE اتصال برقرار کنی و نه تنها تک تک پاکت های داده رو مانیتور کنی بلکه روی اونها کنترل داشته باشی ؛ و هرکاری بخوای با تک تک داده ها انجام بدی.
کلا تمام سیستم مخابراتی دنیا براساس همین مسیریاب ها کار میکنه ؛ شرکت های isp اینترنت ، مخابرات و شرکت زیرساخت .... هرکدوم اهداف و کارهاشون رو با این دستگاه ها عملیاتی میکنن .

AmirH_7
26-05-2017, 20:16
شرکت های اینترنتی از همین روتر ها برای ارائه سرویس اینترنت و سرویس های دیگه استفاده میکنن ؛ مودم نیستن ؛ روتر هستن مودم بهشون وصل میشه.
سه مدل خونگی زدن من برای خونه مدل hAP ac Lite یا RB952Ui-5ac2nD رو خریدم که حدود 200 تومن هست ؛ البته ارزون تر از این هم داره اما چون کار پردازشی میخوای باهاش انجام بدی بهتره پردازنده و حافظه حداقلی داشته باشه ؛ تمام روتر های میکروتیک از سیستم عامل روتر OS مخصوص خودش استفاده میکنه و روی همشون امکان برنامه ریزی دقیق ؛ کنترل ترافیک و میزان حجم مصرفی , کنترل پهنای باند و خیلی کارهای دیگه وجود داره اما خوب اگه پردازنده قوی تر و فضای ذخیره سازی بیشتر باشه دست شما برای کارهای بیشتری باز هست ؛ برای همین پیشنهاد میکنم به هیچ عنوان دستگاه زیر 200 تومن نخری اما اگه بخری با اونم میشه همه این کارها رو انجام داد .
اما مثلا چون 32 مگ حافظه داره یوزمنیجر خودش رو برای تنظیم گرافیکی کاربرها نمیتونی نصب کنی . اما خود هات اسپات بدون نصب یوزمنیجر هم امکان کنترل ترافیک و پهنای باند رو به شما میده . فقط تنظیم کردنش یه مقدار سواد شبکه لازم داره ؛ خودت حداقل یه ماهی باید باهاش سروکله بزنی تا راه اندازیش کنی و یا باید یک نفر حرفه ای برات راه اندازیش کنه ؛ معمولا توی محل های عمومی ؛ فرودگاه ها ؛ رستوران ؛ هتل ، کافی نت و غیره ازش استفاده میشه ... اما اگه تو خونه راه اندازی کنی واقعا حرف نداره.

دمت گرم:n12:

STTIGER
26-05-2017, 20:28
آقا دمت گرم همین الان اسپلیتر رو از مودم جدا کردم SNR 10 تا رفت بالا حداکثر کشش خط هم 1.5 مگ رفت بالا!
شما اسپلیترهای با کیفیت مثل D-link هم امتحان کردید؟ کلا اسپلیتر امکان داره باعث بهبود خط بشه یا کلا بدون اسپلیتر بهتره؟

hotman1234
26-05-2017, 20:28
بله از wireshark استفاده کردم ؛ برای مانیتور شبکه استفاده میشه و شما میتونی اطلاعات تک تک پاکت ها رو بررسی کنی ؛ نرم افزار های مشابه دیگه ای هم برای اینکار وجود دارن.
اما خوب اینکه بخوای جمع تمام پاکت های ارسالی و دریافتی رو بگیری ممکنه بخاطر استفاده از سیستم عامل ویندوز دچار خطا باشه.
همین کار رو میشه با مارک کردن و شمردن پاکت های داده در روتر های سیسکو و یا میکروتیک انجام داد ؛ درکل برای کنترل و کار روی ارتباطات شبکه من روترها رو که برپایه لینوکس کار میکنن بیشتر قبول دارم و از دقت بالاتری در این زمینه برخوردار هستن. یک روتر دقیقا مثل یک کامپیوتر میمونه و شما میتونی با حالت bridge به مودمت با PPPOE اتصال برقرار کنی و نه تنها تک تک پاکت های داده رو مانیتور کنی بلکه روی اونها کنترل داشته باشی ؛ و هرکاری بخوای با تک تک داده ها انجام بدی.
کلا تمام سیستم مخابراتی دنیا براساس همین مسیریاب ها کار میکنه ؛ شرکت های isp اینترنت ، مخابرات و شرکت زیرساخت .... هرکدوم اهداف و کارهاشون رو با این دستگاه ها عملیاتی میکنن .
دیگه وقتی 4 تا برنامه متفاوت یه مقدار مصرف رو نشون میدن و با مقداری که تو پنل پارس آنلاین میزنه تفاوت داره نمیتونه خطای این برنامه ها باشه. خود شرکت هم فقط wireshark رو قبول داره.
در کل وقتی من به طرف گفتم توی 5 ساعت برای من زده 29 گیگ اما من اگه با نهایت سرعت دانلود کنم یعنی 1.5 مگابایت ( که هیچ وقت سرعت من بیشتر از 1.3 نمیشه) میشه 27 گیگ این 2 گیگ این وسط کجا رفته خودش گفت نمیدونیم اما از طرف ما نیست و مصرف درست حساب شده دیگه من به سواد بالا رتبه ترین کارشناساشون پی بردم.

feranko724
26-05-2017, 20:40
چیز خنده داری دیدی بگو ما هم بخندیم

من خودم میدونم اسپیلیتر از واجباته ! من فقط برای عیب یابی گفتم که تلفنو جدا کنید کلا و فقط مودمو با سیم مستقیم وصل کنید بعد زنگ بزنید رو شماره خونه اگر بازم اینترنت قطع شد به احتمال زیاد مشکل از مرکزه و پشتیبانی پارس هم بهم گفت که احتمالا مشکل از مرکز باشه :/

:n08:

دوست عزیز منظوری نداشتم صددرصدمشکل از طرف خودشون هست همین دیشب سرعت نتم از1مگ اومد رو400کیلوبایت یا snrبه شدت نوسان داره مشکل از پارس انلاین

shaahani
26-05-2017, 20:52
آقا دمت گرم همین الان اسپلیتر رو از مودم جدا کردم SNR 10 تا رفت بالا حداکثر کشش خط هم 1.5 مگ رفت بالا!
شما اسپلیترهای با کیفیت مثل D-link هم امتحان کردید؟ کلا اسپلیتر امکان داره باعث بهبود خط بشه یا کلا بدون اسپلیتر بهتره؟

نمیتونم به این سوال جواب بدم چون دقیق جواب سوالتون رو نمیدونم .
در کل به اسپلیتر میگن نویز گیر ؛اما خوب من از اولین کاربرهایی بودم که سرویس ADSL گرفتم وقتی به ایران اومد اما تا بحال تجربه ای نداشتم که کیفیت خط بخاطر استفاده از اسپلیتر بیشتر بشه .
استفاده کردنش برای من هروقت همزمان از تلفن و اینترنت استفاده میشده اجباری بوده تا تداخل و قطعی در اینترنت و یا صدای نویز در گوشی تلفن به گوش نرسه.

shaahani
26-05-2017, 21:06
دیگه وقتی 4 تا برنامه متفاوت یه مقدار مصرف رو نشون میدن و با مقداری که تو پنل پارس آنلاین میزنه تفاوت داره نمیتونه خطای این برنامه ها باشه. خود شرکت هم فقط wireshark رو قبول داره.
در کل وقتی من به طرف گفتم توی 5 ساعت برای من زده 29 گیگ اما من اگه با نهایت سرعت دانلود کنم یعنی 1.5 مگابایت ( که هیچ وقت سرعت من بیشتر از 1.3 نمیشه) میشه 27 گیگ این 2 گیگ این وسط کجا رفته خودش گفت نمیدونیم اما از طرف ما نیست و مصرف درست حساب شده دیگه من به سواد بالا رتبه ترین کارشناساشون پی بردم.

والا چی بگم شاید نویز و اطلاعات اضافه وارد خط شما شده یا دستگاه پارس آنلاین دچار ایراد بوده .
به هرحال من بخاطر کنترل دقیق داده ها با استفاده از روتر خدمت شما میگم که مقدار مصرفی برابر با مقداری هست که شرکت پارس داره به من نشون میده .
اما به هرحال تجربه تا تجربه و محل تا محل این موضوع میتونه متفاوت باشه ؛
این موضوع رو دقیق میدونم که کاربرها بخاطر اینکه روی مصرف خودشون هیچ گونه کنترل ترافیکی انجام نمیدن ؛ همیشه باعث به هدر رفت ترافیک خودشون میشن و این مسئله رو من همیشه از قدیم تا الان شنیدم که میگن فلان شرکت ترافیک میدزده ؛ اما واسه من ثابت نشده .
این یک نمونه از کنترل مقدار مصرف اعضا خانه و کنترل ترافیک و پهنای باند اوناست ؛ مجموع اعداد با مقادیری که شرکت پارس نشون میده با محاسبات من یکسان بوده .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hotman1234
26-05-2017, 21:15
والا چی بگم شاید نویز و اطلاعات اضافه وارد خط شما شده یا دستگاه پارس آنلاین دچار ایراد بوده .
به هرحال من بخاطر کنترل دقیق داده ها با استفاده از روتر خدمت شما میگم که مقدار مصرفی برابر با مقداری هست که شرکت پارس داره به من نشون میده .
اما به هرحال تجربه تا تجربه و محل تا محل این موضوع میتونه متفاوت باشه ؛
این موضوع رو دقیق میدونم که کاربرها بخاطر اینکه روی مصرف خودشون هیچ گونه کنترل ترافیکی انجام نمیدن ؛ همیشه باعث به هدر رفت ترافیک خودشون میشن و این مسئله رو من همیشه از قدیم تا الان شنیدم که میگن فلان شرکت ترافیک میدزده ؛ اما واسه من ثابت نشده .
این یک نمونه از کنترل مقدار مصرف اعضا خانه و کنترل ترافیک و پهنای باند اوناست ؛ مجموع اعداد با مقادیری که شرکت پارس نشون میده با محاسبات من یکسان بوده .

بله درسته اکثرا بدون تست میگن که شرکتی حجم میدزده. اما من 7 روز کامل تست کردم هر 7 روز مقدار اضافه حجم کم میکرد. اصلا اون قضیه 29 گیگ هیچ چیز اضافه ای برای اثبات نمیخواد یه حساب ساده هست و مشخص.

shaahani
26-05-2017, 21:16
بخاطر خرید ترافیک ماهانه من برنامه دقیق برای خودم ریختم و درست زمانی که کاربرها ترافیک اختصاص داده شده خودشون در دستگاه رو مصرف میکنن ؛ مقدار ترافیک من در شرکت پارس آنلاین هم تموم میشه ؛ اینترنت تک تکشون که بخاطر تموم کردن ترافیکشون قطع میشه ، من برای خرید مجدد اقدام میکنم همین طور که مشاهده میکنید حدود 53 گیگ من ترافیک تعیین کردم ؛ وقتی یک بسته 50 گیگ میخرم کنتور همه رو صفر میکنم بعد از اتمام به کنتور پارس که مراجعه میکنم باز هنوز 1-2 گیگ ترافیک دارم اونجا ! یعنی یه چیزی حدود 5 تا هم کم حساب میکنه.اتفاقا دیروز ترافیک ها تموم شد و من ریست کردم برای ماه جدید.

shaahani
26-05-2017, 21:22
بله درسته اکثرا بدون تست میگن که شرکتی حجم میدزده. اما من 7 روز کامل تست کردم هر 7 روز مقدار اضافه حجم کم میکرد. اصلا اون قضیه 29 گیگ هیچ چیز اضافه ای برای اثبات نمیخواد یه حساب ساده هست و مشخص.

بله درست میفرمایید امیدوارم مشکلتون حل بشه و حقی ازتون ضایع نشه ؛ یک مقدارم شرکت پارس واسه خرید تو باشگاه مشتریانش امتیاز میده که باهاشون میشه ترافیک اضافه رایگان گرفت :n02: اونا رو حتما بگیرین ازشون تا منصفانه بشه ....
بازم پشتیبانی پیگیر باشین ببینین چی میشه ؛ پیشنهاد میکنم درخواست بدین برای محاسبه مقدار مصرفی خودتون یک روتر براتون نصب کنن حالا چه قرضی و یا چه اینکه بخرین ، اون وقت دیگه خودشونم به اطلاعات مصرف شما از سمت شما دسترسی دارن و اگه اختلاقی بین دستگاه های محاسبه پیش بیاد مشخص میشه و مابتفاوت ترافیک رو میتونین ازشون مطالبه کنین.

AnonymousX
26-05-2017, 21:47
دوست عزیز منظوری نداشتم صددرصدمشکل از طرف خودشون هست همین دیشب سرعت نتم از1مگ اومد رو400کیلوبایت یا snrبه شدت نوسان داره مشکل از پارس انلاین
قربونت داداش .. بله مشکل از پارس انلاینه .. یکی از دوستان در مخابرات کار میکنه و گفت اسپیلیتر پارس انلاین داخل مرکز خراب شده است .. خودش هم از پارس انلاین سرویس میگیره..همچنین گفت که تعویض اسپیلیتر داخل مرکز بر عهده پارس انلاینه ...:n40:

karwan125
27-05-2017, 10:25
سه مدل خونگی زدن من برای خونه مدل hAP ac Lite یا RB952Ui-5ac2nD رو خریدم که حدود 200 تومن هست ؛ البته ارزون تر از این هم داره اما چون کار پردازشی میخوای باهاش انجام بدی بهتره پردازنده و حافظه حداقلی داشته باشه ؛ تمام روتر های میکروتیک از سیستم عامل روتر OS مخصوص خودش استفاده میکنه .

دوستانی که قصد خرید این اکسس پوینت رو دارند وارد این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشید ، شرکت ابر ارتباطات نگین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این اکسس پوینت رو میده 170 تومن با گارانتی ..

leo.unique
27-05-2017, 12:27
سرعت دانلود شبانه سرویسهایی که شبانه نامحدود دارن، چه ارتباطی با سرعت اسمی سرویس داره ؟؟

shaahani
27-05-2017, 14:54
سرعت دانلود شبانه سرویسهایی که شبانه نامحدود دارن، چه ارتباطی با سرعت اسمی سرویس داره ؟؟

از یک دو سال پیش که سرعت 16 مگ ارائه میدن ؛ روی بسته ها موقع خرید سرویس پایینش مینوشتن قابل ارتقا به 16 مگ / اگه بسته خریداری شده شما جزو اون بسته ها بود ؛ کافی بود زنگ به پشتیبانی بزنی و حداکثر سرعتی که خط تلفنت جواب میده رو برات فعال کنن.
این تغییر تقریبا برای تمام سرویس های حجمی پارس آنلاین امکان پذیره ؛ اما اگه بسته ترافیک نامحدود روزانه داشته باشی این کار رو برات انجام نمیدن.
الانم هر بسته ای داشته باشی سرعتش رو برات زیاد میکنن اما ممکنه لازم باشه یه مقداری پافشاری کنی ؛ دیگه مثل قبل مشتاقانه یا با اصرار خودشون نیست که سرعت زیاد کنن برات.
حالا من ازشون سوال کردم وقتی شما دارید تمام بسته ها رو سریع میکنید مگه مشکل مغزی دارم که بیام پول بیشتر بدم و از اول بسته سریع تر بخرم ؟
جواب این بود : ما برای هر مشترک یک حداکثر حداقل داریم ؛ حداقل سرعت شما روی سرعت خریداری شده شما تنظیم میشه و در بدترین وضعیت شبکه هم شما اون سرعت خریداری شده خودتون رو دارین. اما حداکثر پهنای باند تمام مشترکین که خط شون جواب میده رو زیاد میکنیم ؛ سیستم خودکار کنترل ترافیک و سرعت درصورتی که ترافیک در محدوده اون مشترک کم باشه اجازه میده تا از حداکثر سرعت تنظیم شده استفاده کنه اما وقتی ترافیک سنگین در شبکه ایجاد میشه ممکنه حتا تا حداقل سرعت برای هر مشترک سرعتش پایین بیاد که این همون سرعت خریداری شده مشترک هست.

shaahani
27-05-2017, 17:21
دوستانی که قصد خرید این اکسس پوینت رو دارند وارد این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشید ، شرکت ابر ارتباطات نگین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این اکسس پوینت رو میده 170 تومن با گارانتی ..

بله خود همین دستگاه هست RB952Ui-5ac2nD البته مدل های تجاری هم داره که یه مرتبه قیمت هاشون خیلی زیادتر میشه و بدرد اشخاصی میخوره که بیشتر از 15 - 20 تا کاربر در شبکه خودشون داشته باشن .
حالا که معرفی کردم چندتا از امکاناتش رو می نویسم با این مدل دستگاه ها بیشتر آشنا بشین.

ما در مودم های معمولی یک قابلیت داریم با نام Qos که مشخص میکنه کدوم پاکت اطلاعات اولویت بیشتری داره ؛ البته همه مودم ها این قابلیت رو ندارن اما توی کیفیت استفاده از اینترنت شما تا حدی تاثیر گذار هست ؛ روتربردها این قابلیت رو به طور تمام حرفه ای در اختیار شما میگذارند .
مثال میزنم براتون :
یکی از افراد خونه مشغول بازی در رنکینگ جهانی هست و کوچکترین وقفه در بازی منجر به باخت خودش و تیمش میشه ؛ از اون طرف یکی دیگه از اعضا خانواده مشغول مرور کردن عکس و ویدیو در تلگرام هست ، با بازکردن یک عکس یا ویدیو یک وقفه شدید به دلیل اشغال پهنای باند در بازی میفته و تمام زحمت های اون کاربر ازدست میره .
حالا ما در مودم ها میایم در بخش Qos تنظیم میکنیم که بسته های مربوط به فلان دستگاه .و یا فلان بازی رو در اولیت قرار بده و بعدش بسته های تلگرام و غیره رو عبور بده.
در اینجا باز تا حد زیادی تجربه استفاده از اینترنت بهتر میشه اما بازم مشکل وجود داره ؛ اگه دوتا کابر مثلا یکی تماس ویدیوی برقرار کرده باشه و براش خیلی مهم باشه که کیفیت تصویر دریافتی و ارسالی زیاد باشه ما این استفاده رو هم مجبوریم در اولویت قرار بدیم ، هرچقدر هم پهنای باند و سرعت زیادی داشته باشیم بازهم هر کدوم از این استفاده ها به تنهایی کل پهنای باند رو میگرن و این دوتا مصرف کننده باهم به مشکل میخورن ، حالا اون وسط کاربر سوم که از تلگرام استفاده میکنه دیگه بیچاره میره تو کما و یک عکس ساده رو هم نمیتونه باز کنه چون اون دوتا قبلی همه پهنای باند رو گرفتن ؛ هیچ مودمی امکان تقسیم پهنای باند بطور حرفه ای رو به شما نمیده .
تجربه شخصی من این بود که توخونه باوجود خرید اینترنت پرسرعت همه ناراضی بودن و گه گاه این نارضایتی ها به دعوا هم کشیده میشد ! :n04:
با این دستگاه تونستم پهنای باند رو بطور منصفانه تقسیم کنم ؛ یعنی اومدم کل پهنای باند و سرعت خریداری شده خودم رو تقسیم کردم بر تعداد کاربرها , حالا به یکی بیشتر به یکی کمتر ، اینجوری هرکاربر هرزمان که متصل بشه یک مقدار سرعت بطور تضمین شده در اختیارش هست و هیچ وقت اینترنتش دچار قطعی نمیشه ، از اون طرف هم یک حداکثر برای همه قرار دادم که باز اون حداکثر هر کاربر هم کمتر از مقدار پهنای باند خریداری شده من هست ؛ مثلا حداکثر چهنای باند کاربر پراستفاده رو برابر با 3/4 کل پهنای باند قرار دادم.
اینجوری همیشه مقداری از پهنای باند باز میمونه که هر شخصی در لحظه ورود هم مشکلی در استفاده از اینترنت نداشته باشه .
کاربرها این کاهش سرعت رو متوجه نشدن و برعکس باعث شد بطور دائم با کیفیت خوب از اینترنت استفاده کنن و هیچ وقت دچار قطعی نشد ؛ اینطوری هر سه تا کاربری که مثال زدم مقدار سهم خودشون رو از پهنای باند دارند ؛ بدون اینکه هیچ وقفه ای تو رفت و آمد اطلاعات پیش بیاد و درگاه خروجی اطلاعات بند بیاد همه استفاده میکنن بدون اینکه مشکلی داشته باشن ؛ یکی تلگرامش رو راحت استفاده میکنه ؛ اون یکی تماس ویدیوی بدون وقفه داره و کاربر دیگه هم داره با هیجان بدون مشکل و کوچکترین قطعی بازیشو میکنه.
ممکنه در زمان پیک مصرف هر کاربر حداکثر پهنای باند خودش رو نداشته باشه اما چون تقسیم صورت گرفته همه بطور کامل استفاده خودشون رو میکنن و متوجه این پیک و ترافیک داده هم اصلا نمیشن.
در همین رابطه شما میتونین بطور همزمان اولویت عبور داده های نرم افزار ها و یا دستگاه ها رو هم مشخص کنید ؛ این اولویت بندی دیگه کاری به حداقل پهنای باند مصرفی هر کاربر نداره ؛ بلکه مربوط به اون تقسیم حداکثر پهنای باند هست ؛ وقتی پهنای باند شبکه مشغول میشه اگر اولویت بندی همه کاربرها مثل هم باشه از حداقل به بالا مقدار حداکثر بطور مساوی تقسیم میشه اما اگه اولویت ها متفاوت باشه اون که اولویت بیشتر داره ؛ مقدار بیشتری از اون باقیمانده پهنای باند رو دریافت میکنه ؛ در مقایسه با دیگر کاربرها با اولویت پایین تر.
این گونه تقسیم بندی و کم کردن پهنای باند بطور شگفت انگیزی توی کم کردن مقدار ترافیک مصرفی شما تاثیر میگذاره ، ما خیلی ترافیک بدون اینکه متوجه بشیم هدر میدیم تا به محض اینکه یک کانال یا گروه تلگرام باز میکنیم تمام ویدیو ها و تصاویرش دانلود میشه ؛ مگر اینکه برنامه رو طوری تنظیم کنیم که تا روی تصاویر کلیک نکردیم اونها باز نشن یا مثلا در هنگام مرور وب صفحه های تبلیغاتی باز میشن تا بیایم اون ها رو ببندیم کل محتویات صفحه بخاطر سرعت بالا دانلود میشه و ترافیکمون هدر میره ؛ کل پهنای باند خیلی وقت ها مشغول مصرف و دانلود چیزهای زائد میشه ؛ زمانی که پهنای باند تقسیم شده مدت زمان این دانلود ها بیشتر میشه درنتیجه توی مصرف ترافیک صرفه جویی میشه.

shaahani
27-05-2017, 17:23
یکی دیگه از قابلیت ها کنترل مقدار مصرف هست :
با راه اندازی یک هات اسپات علاوه بر امکان کنترل پهنای باند که در بالا گفتم مقدار ترافیک مصرفی رو هم میشه کنترل کرد.
ما تعدادی کابر تعریف میکنیم که علاوه بر محدودیت پهنای باند ؛ محدودیت استفاده از ترافیک داشته باشن ، میشه محدودیت دانلود ؛ آپلود و یا محدودیت مجموع آپلود و دانلود درنظر گرفت ؛ همزمان میشه یک یا چندتا محدودیت اعمال کرد ؛ اگه هم محدودیت اعمال نکنیم باز هم مقدار داده آپلود و دانلود شده هر کاربر نمایش داده میشه .
ما میتونیم یوزر و پسورد برای هر کاربر در نظر بگیریم ؛ بعد از اتصال هر کاربر به شبکه درخواست بازشدن یک صفحه وب در کامپیوتر ؛ موبایل و یا تلویزیون میاد که بعد از کلیک بر اون صفحه ورد به هات اسپات و درخواست یوز و پسورد باز میشه ؛ حالا کاربر هر آدرس اینترنتی ای رو هم که باز کنه باز همین صفحه درخواست رمز جلوش ظاهر میشه (مگر اینکه در تنظیمات چند سایت رو استثنا قرار بدیم ) و کاربر با نام کاربری و رمز عبور خودش وارد میشه در صورتی که زمان و روز تعریف شده کاربر با زمان فعلی همخوانی داشته باشه (مثلا گفتیم این کاربر ساعت 8 صبح هر روز تا 2 ظهر میتونه وصل شه ) یا اینکه بطور کلی فقط میتونه 10 ساعت آنلاین باشه یا اینکه آیا محدودیت استفاده از ترافیکش تموم شده و یا نه .... وخیلی داستان های دیگه
بعد از اتصال میتونه از اینترنت استفاده کنه ؛ حالا ما میتونیم ارتباط داخلی شبکه خودمون رو با تنظیم فایروال دستگاه از محاسبه ترافیک و سرعت اختصاص داده شده در هات اسپات جدا کنیم و در واقع هات اسپات رو دور بزنیم و بگیم هر بسته ای که مبدا و مقصدش شبکه داخلی بود ؛ بدون هیچ گونه کنترلی با حداکثر سرعت شبکه جابجا بشه و جزو ترافیک محاسبه شده برای اینترنت نباشه و محدودیت سرعت به اون اعمال نشه (البته با تغییر دادن مقصد برای یک یا چند سایت اینترنتی هم میشه این امتیاز رو قائل شد)

برای احراز هویت راه های مختلفی وجود داره ؛ یکی همین وارد کردم نام کاربری و رمز عبور هست و یکی دیگه استفاده از کوکی اینترنتی هست به این معنا که کاربر برای بارهای بعدی تا زمانی که کوکی اون اعتبار داشته باشه پس از ورود در بار اول دیگه نیاز به وارد کردن نام کاربری و رمز عبور نداشته باشه.
راه دیگه استفاده از ip هست که بگیم فلان کاربر اگه فلان ip رو داشت بدون وارد کردن چیزی وارد شده درنظرش بگیر
راه دیگه استفاده از مک آدرسی یا همون شماره سریال منحصر به فرد دستگاه (شبکه) هر فرد هست.
ما میتونیم چندتا کاربر trial معرفی کنیم که بتونن بطور محدود و بی نیاز از رمز وارد شبکه بشن و تبلیغاتی رو هم در زمان های مشخص روی دستگاه اونها باز کنیم.

همچنین ما میتونیم برای جلوگیری از سو استفاده های احتمالی برای هر کاربر ip مشخص درنظر بگیریم ؛ یعنی بعد از لاگین کاربر ip مشخص به اون داده میشه .
حالا ما میتونیم در جدول ARP یک سری ip آدرس و مک آدرس رو به هم متصل کنیم و در بخش اینترفیس ارتباطی مثلا WIFi اجازه تغییر ip به کاربر ندیم .
به این معنی که هرکاربر فقط با آدرس ip و مک مشخص میتونه از شبکه استفاده کنه ، اینجوری اگر کاربر سعی کنه نام کاربری خودش رو روی دستگاه دیگه ای وارد کنه ؛ بعد از ورود ip مشخصی که ما ثبت کردیم به اون دستگاه داده میشه و چون شماره سریال اون دستگاه با آدرس ip همخوانی نداره اجازه استفاده بهش داده نمیشه.
اینجوری ما میتونیم مشخص کنیم هر نام کاربری فقط از روی یک دستگاه قابل استفاده باشه و روی دستگاه های دیگه کار نکنه.... و امکانات دیگه که دیگه اینجا جاش نیست و بیانشون باعث خستگی شما میشه ...

shaahani
27-05-2017, 17:26
امکان دیگه ای ما میتونیم با استفاده از این دستگاه داشته باشیم با نام لودبالانسینگ هست.
اگر چندین دستگاه مودم داشته باشیم که هر کدوم به نوع ها و شرکت های مختلف یا مثل هم متصل هستن ، ما میتونیم تمام اونها رو باهم جمع کنیم و بطور مشترک ازشون استفاده کنیم مثلا اگر چهارتا خط تلفن و اشتراک 16 مگ پارس آنلاین داشته باشیم میتونیم با جمع بستن اون دارای اینترنت با پهنای باند 64 مگ داشته باشیم
همچنین میتونیم تنظیم کنیم که اگر فلان اتصال ما قطع شد بیا از مودم دوم برای ارتباط به اینترنت استفاده کن تا زمانی که اولی قطع هست به این روش ادامه بده تا اولی وصل بشه و بعد از وصل شدن مجدد از همون مودم اول اینترنت بگیر.

بعضی از این مدل های داری یک درگاه USB هستن مثل همین مدلی که معرفی کردم خدمت شما .
حال با این پورت USB میشه مودم 3G-4G بهش متصل کرد و از اینترنت استفاده کرد ؛ یا مثلا برنامه ریزیش کرد که اگر فلان خط اینترنت قطع شد ؛ فلان کاربر در جلسه اتصال به اینترنتش از فلان حد بیشتر مصرف کرد یا مدت زمان خیلی طولانی به اینترنت وصل بود و یا فلان سایت رو باز کرد و خیلی چیزای دیگه برای شما SMS بفرسته و شما رو از این موضوع مطلع کنه .
به این پورت USB میشه یک فلش مموری و یا هارد دیسک هم وصل کرد و اون رو در شبکه به اشتراک گذاشت تا کاربرها بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر خاصی بتونن بطور دائم از این فضای به اشتراک گذاشته شده استفاده کنن ؛ و میشه برای ثبت لوگ و صورت برداری از کارهای مختلف انجام شده در شبکه ازش استفاده کرد.

یک سری از مدل ها مثل این مدل دارای دو یا چند کارت شبکه هوایی همزمان هستن
در این مدل دوکارت شبکه وجود داره که روی باند 2 و 5 گیگاهرتز کار میکنن ؛ درحال حاضر تقریبا تمام دستگاه ها از وای فای 2 گیگا هرتز استفاده میکنن اما خوب کارت شبکه جدید روی باند 5 گیگا هرتز کار میکنن و ممکنه شما دستگاهی بخرین که 5GHz باشه و اون وقت دیگه نمیتونه به باند 2 متصل بشه .
خوبی باند 5 پهنای باند بیشتر ؛ سرعت بالا و خلوت بودن اون هست ؛ علاوه بر اون سیستم وایرلس به نوعی کار میکنه که اگر هر تعداد دستگاه بیشتر به یک AP متصل بشه سرعت بین اونها تقسیم میشه مثلا اگه شما دستگاه 2GHz خودتون رو روی سری N تنظیم کرده باشید و 300Mbps سرعت داشته باشین اگر یک دستگاه متصل باشه سرعت همون 300 هست اما اگه 5 تا دستگاه متصل باشن اون وقت دیگه سرعت هر دستگاه فقط 60Mbps هستش و بدون هیچ استثنایی تقسیم انجام میگیره ؛ حالا وقتی دو یا چند کارت هوایی همزمان داشته باشین میشه به هر دستگاه تعداد کمتری دستگاه سرویس گیرنده مثل موبایل وصل کرد و سرعت رو اقزایش داد.

امکان دیگه راه اندازی سرویس Webproxy هست که میتونه با کش کردن وب سایت های پر بازدید در مصرف ترافیک شما صرفه جویی کنه ؛ مثلا تصاویر و فایل های یک سایت به هر تعداد بار که باز بشه از ترافیک شما کم نمیشه و اون رو از شرکت اینترنتی درخواست نمیکنه ، مثلا تنظیم میکنید سایت گوگل در بازه زمانی 5 ساعت ؛ به این صورت عمل میکنه که اگر تا 5 ساعت درخواست جدیدی برای ویزیت این سایت شد بجای اینکه سایت رو از اینترنت درخواست کنه از حافظه ذخیره شده خودش خیلی سریع و بدون مصرف داده بازکنه .
و البته اگه فکر میکنین که ممکنه وب سایت تو این مدت تغیر کرده باشه با تازه سازی اون یا همون زدن دکمه Ctrl+F5 میتونید سایت رو مجدد از منبع جهانی اون درخواست کنید.
همچنین عملیات مسدود سازی روی بعضی پسوند ها ؛ وب سایت ها و غیره رو هم میشه باهاش انجام داد.
که من این قسمت رو فعال نکردم بخاطر استفاده از فضای رم دستگاه - قسمت های قبلی ذکر شده به اندازه بسیار زیادی مصرف داده من رو بهینه کردن و شبکه پر مصرف خانگی من از ماهیانه 120GB مصرف با این دستگاه به ماهیانه 50 گیگ مصرف رسیده و من رضایت کامل دارم.
برای مسدود سازی وب سایت ها شما از بخش فایروال دستگاه هم میتونین استفاده کنید ؛ همون کاری که مخابرات با ما میکنه خخخ
مثلا میتونید تنظیم کنید وب سایت peyvandha.ir وقتی درخواست باز شدن داشت عملیات ریدایرکت انجام بشه روش و مثلا بجاش وب سایت شخصی شما در خونه که روی یکی از کامپیوترهای شما سرویس دهی میکنه به شبکه باز بشه و یا هیچی باز نشه و خطای tcp Rest بده تا از ترافیک شما بیخود مصرف نشه.

سیستم های امنیتی مختلف و محافظت از شبکه خودتون رو هم درصورت نیاز تا هر اونجا که بخواین میتونید اعمال کنید و امکانات بسیار زیاد دیگه ای وجود داره که به بحث ما در مورد استفاده خانگی و بهینه سازی مصرف اینترنت مربوط نمیشه.
امیداورم تونسته باشم کمی شما رو با روتربورد های شرکت میکروتیک و قابلیت هایی که دارن آشنا کنم.

afshinworld
27-05-2017, 18:32
مشکل جدید درپارس انلاین کم شدن حجم بعدازاتمام دانلودفایل کم حجم بخصوص ازتورنت ادامه دارد من این مشکل وقتی دارم که از تورنت دانلودمیکنم وبا اتمام دانلود همچنان حجم کم میشود بانصب برنامهnetworx این موضوع روشن ترشد هیچ راهیم نداره جزاینکه 1بارنت رو قطع ودوباره وصل کنی تاالان مجبورشدم 2برابرحجم سرویسم حجم گیکی بخرم تازه متوجه شدم چرام حجمم فوری تمام میشود برای نمونه برنامه netwoorxمیزنه مصرف400مگابایت میری ریزمصرف پارس انلاین می بینی 570مگاببایت کم شد دوستان ایا به این مشکل برخوردن کم شدن حجم بیش ازمصرف خودکاربر باورنداریدامتحان کنید با تورنت 1بار من مشکل دیگریم دارم وقتی فیلتر هوا میزنی حجم 2برابرکسرمیشه قبلن این مشکللت نبود

چیزی که من در مورد تورنت میدونم.
تورنت خودت میدونی که همزمان آپلود هم میکنی (سید میدی ) که تو حجم مصرفی حساب میشه جدا از اون وقتی از تورنت چیزی میگیری همیشه یه مقدار دانلود waste شده داری که تو قسمت detail خود تورنت نشون میده ببین چقدره اینا رو حساب کن ببین دقیقا چقدر مصرف کردی.

k1ozil
28-05-2017, 11:38
دیشب 7 8 گیگ گذاشته بودم برای دانلود
صبحی ساعت 6.30 بلند شدم دیدم سرعت دانلود 100 کیلوبایته !!!!
کس دیگه ای سرعت دانلود شبانش کم نشده؟
خودم فک میکنم بخاطر ماه رمضون باشه.

javad_b76
28-05-2017, 11:58
امکان دیگه ای ما میتونیم با استفاده از این دستگاه داشته باشیم با نام لودبالانسینگ هست.
اگر چندین دستگاه مودم داشته باشیم که هر کدوم به نوع ها و شرکت های مختلف یا مثل هم متصل هستن ، ما میتونیم تمام اونها رو باهم جمع کنیم و بطور مشترک ازشون استفاده کنیم مثلا اگر چهارتا خط تلفن و اشتراک 16 مگ پارس آنلاین داشته باشیم میتونیم با جمع بستن اون دارای اینترنت با پهنای باند 64 مگ داشته باشیم
همچنین میتونیم تنظیم کنیم که اگر فلان اتصال ما قطع شد بیا از مودم دوم برای ارتباط به اینترنت استفاده کن تا زمانی که اولی قطع هست به این روش ادامه بده تا اولی وصل بشه و بعد از وصل شدن مجدد از همون مودم اول اینترنت بگیر.

بعضی از این مدل های داری یک درگاه USB هستن مثل همین مدلی که معرفی کردم خدمت شما .
حال با این پورت USB میشه مودم 3G-4G بهش متصل کرد و از اینترنت استفاده کرد ؛ یا مثلا برنامه ریزیش کرد که اگر فلان خط اینترنت قطع شد ؛ فلان کاربر در جلسه اتصال به اینترنتش از فلان حد بیشتر مصرف کرد یا مدت زمان خیلی طولانی به اینترنت وصل بود و یا فلان سایت رو باز کرد و خیلی چیزای دیگه برای شما SMS بفرسته و شما رو از این موضوع مطلع کنه .
به این پورت USB میشه یک فلش مموری و یا هارد دیسک هم وصل کرد و اون رو در شبکه به اشتراک گذاشت تا کاربرها بدون نیاز به روشن بودن کامپیوتر خاصی بتونن بطور دائم از این فضای به اشتراک گذاشته شده استفاده کنن ؛ و میشه برای ثبت لوگ و صورت برداری از کارهای مختلف انجام شده در شبکه ازش استفاده کرد.

یک سری از مدل ها مثل این مدل دارای دو یا چند کارت شبکه هوایی همزمان هستن
در این مدل دوکارت شبکه وجود داره که روی باند 2 و 5 گیگاهرتز کار میکنن ؛ درحال حاضر تقریبا تمام دستگاه ها از وای فای 2 گیگا هرتز استفاده میکنن اما خوب کارت شبکه جدید روی باند 5 گیگا هرتز کار میکنن و ممکنه شما دستگاهی بخرین که 5GHz باشه و اون وقت دیگه نمیتونه به باند 2 متصل بشه .
خوبی باند 5 پهنای باند بیشتر ؛ سرعت بالا و خلوت بودن اون هست ؛ علاوه بر اون سیستم وایرلس به نوعی کار میکنه که اگر هر تعداد دستگاه بیشتر به یک AP متصل بشه سرعت بین اونها تقسیم میشه مثلا اگه شما دستگاه 2GHz خودتون رو روی سری N تنظیم کرده باشید و 300Mbps سرعت داشته باشین اگر یک دستگاه متصل باشه سرعت همون 300 هست اما اگه 5 تا دستگاه متصل باشن اون وقت دیگه سرعت هر دستگاه فقط 60Mbps هستش و بدون هیچ استثنایی تقسیم انجام میگیره ؛ حالا وقتی دو یا چند کارت هوایی همزمان داشته باشین میشه به هر دستگاه تعداد کمتری دستگاه سرویس گیرنده مثل موبایل وصل کرد و سرعت رو اقزایش داد.

امکان دیگه راه اندازی سرویس Webproxy هست که میتونه با کش کردن وب سایت های پر بازدید در مصرف ترافیک شما صرفه جویی کنه ؛ مثلا تصاویر و فایل های یک سایت به هر تعداد بار که باز بشه از ترافیک شما کم نمیشه و اون رو از شرکت اینترنتی درخواست نمیکنه ، مثلا تنظیم میکنید سایت گوگل در بازه زمانی 5 ساعت ؛ به این صورت عمل میکنه که اگر تا 5 ساعت درخواست جدیدی برای ویزیت این سایت شد بجای اینکه سایت رو از اینترنت درخواست کنه از حافظه ذخیره شده خودش خیلی سریع و بدون مصرف داده بازکنه .
و البته اگه فکر میکنین که ممکنه وب سایت تو این مدت تغیر کرده باشه با تازه سازی اون یا همون زدن دکمه Ctrl+F5 میتونید سایت رو مجدد از منبع جهانی اون درخواست کنید.
همچنین عملیات مسدود سازی روی بعضی پسوند ها ؛ وب سایت ها و غیره رو هم میشه باهاش انجام داد.
که من این قسمت رو فعال نکردم بخاطر استفاده از فضای رم دستگاه - قسمت های قبلی ذکر شده به اندازه بسیار زیادی مصرف داده من رو بهینه کردن و شبکه پر مصرف خانگی من از ماهیانه 120GB مصرف با این دستگاه به ماهیانه 50 گیگ مصرف رسیده و من رضایت کامل دارم.
برای مسدود سازی وب سایت ها شما از بخش فایروال دستگاه هم میتونین استفاده کنید ؛ همون کاری که مخابرات با ما میکنه خخخ
مثلا میتونید تنظیم کنید وب سایت peyvandha.ir وقتی درخواست باز شدن داشت عملیات ریدایرکت انجام بشه روش و مثلا بجاش وب سایت شخصی شما در خونه که روی یکی از کامپیوترهای شما سرویس دهی میکنه به شبکه باز بشه و یا هیچی باز نشه و خطای tcp Rest بده تا از ترافیک شما بیخود مصرف نشه.

سیستم های امنیتی مختلف و محافظت از شبکه خودتون رو هم درصورت نیاز تا هر اونجا که بخواین میتونید اعمال کنید و امکانات بسیار زیاد دیگه ای وجود داره که به بحث ما در مورد استفاده خانگی و بهینه سازی مصرف اینترنت مربوط نمیشه.
امیداورم تونسته باشم کمی شما رو با روتربورد های شرکت میکروتیک و قابلیت هایی که دارن آشنا کنم.

داداش آموزشی درمورد این load balancing و افزایش پهنای باند با ترکیب اتصال ها داری؟

shaahani
28-05-2017, 13:15
داداش آموزشی درمورد این load balancing و افزایش پهنای باند با ترکیب اتصال ها داری؟

بهترین مرجع برای یادگیری سایت ویکی خود میکروتیک هست و تمام آموزش هایی که به فارسی میبینی یه جورایی از اونجا برداشته شده .
اما خوب تا دلت بخواد هم آموزش های مختلف فارسی از اون روی اینترنت هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

javad_b76
28-05-2017, 14:15
نه روزی 12 گیگ دانلود رو دارم دوماهه اصلا افت سرعت نداشتم.

فقط در ساعات رایگان هر 25 دقیقه یک قطعی چند ثانیه ایی دارم.

shaahani
28-05-2017, 14:48

دانلود کردن یک طرفش پهنای باند سمت ISP شما هست ، اگه سروری که ازش فایل دانلود میکنین پهنای باندش کم باشه ؛ سرعت کلی شما هم کم میشه.
چون سرور ها هم بخاطر ترافیک و پهنای باند پول پرداخت میکنن یک سری سیاست ها و برنامه ریزی ها برای دانلود دارن .
خیلی چیزها ممکنه توش تاثیر گذار باشه ، اما برای اینکه مطمعن بشین ایراد از سمت شما هست و یا سرور ساده ترین راه اینه که از چندتا سرور دیگه و مختلف توی دنیا عملیات دانلود رو شروع کنید ؛ اگه همه جا پهنای باند شما کم شده بود مشخص میشه ایراد از طرف شماست و در غیر این صورت از طرف سرور هست.

من هم چند روز پیش نیمه شب داداشم با ناراحتی اومد پیشم و گفت پهنای باند پایین هست ؛ بعد از اینکه اعلام کردم بهش سرعت مشکلی نداره ؛ بعد از چندبار اقدام برای دانلود مشکلش حل شده بود .
رایج ترین مسائل هم اینه که وقتی همزمان تعداد دانلود های و کانکت ها به یک سرور زیاد میشه ؛ اون سرور میاد پهنای باندش رو بین همه تقسیم میکنه در نتیجه پهنای باند شما کم میشه ؛ حالا وای به حال اینکه از اولم مقدار پهنای باند اون سروم کم باشه .
علت دیگه هم یک سری کنترلر ها روی دانلود برای صرفه جویی در پهنای باند سرور هست که مثلا نوشته شده اگه یک آدرس ip از فلان مقدار ترافیک برای دانلود استفاده کرد سرعت و پهنای باند اون کاربر رو کاهش بده ؛ ممکنه حتا این کاهش سرعت توی چند مرحله کم و کم و کمتر کنه سرعت شما رو .
برای این حالت دوم راه حل اینه که بعد از کاهش سرعت در هنگام دانلود با استفاده از نرم افزارهای دانلود منیجر عملیات دانلود را Pause کنید و مودم خودتون رو از اینترنت قطع و یا خاموش کنید و با فاصله زمانی حداقل چند دقیقه مجدد وصل کنید تا IP آدرسی که isp به شما اختصاص داده تغییر کنه و بعد از اون ، سرور مورد نظر شما رو به عنوان کاربر جدید شناسایی میکنه و حداکثر پهنای باند رو در اختیارتون میگذاره ؛ میتونین این عمل رو چندمرتبه تا تمام شدن دانلودتون انجام بدین

shk021051
28-05-2017, 14:49
جشنواره گیگ نمیزنه؟کمرمون شکست

shaahani
28-05-2017, 20:43

دوستانی که تصمیم خرید دارن یک مدل دیگه هم اومده که دقیقا همون مشخصات رو داره اما ظاهرش متفاوته
حتا از نظر قیمتی هم برابر هست در شرکت تولید کننده :

bardia-vr
29-05-2017, 10:15
دوستان پارس آنلاین یک سرویس گذاشته برای فروش ۹۰ گیگ ۵۸ تومن ،فقط سوالم اینه این ۹۰ گیگ در کل این سه ماهه یا بعدا نیاد بگه هرماه ۳۰ گیگ جداگانه و قابل انتقال هم نیست .

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

bardia-vr
29-05-2017, 10:21
دوستان پارس آنلاین یک سرویس گذاشته برای فروش ۹۰ گیگ ۵۸ تومن ،فقط سوالم اینه این ۹۰ گیگ در کل این سه ماهه یا بعدا نیاد بگه هرماه ۳۰ گیگ جداگانه و قابل انتقال هم نیست .

shaahani
29-05-2017, 10:57

سرویسی که شما میگی رو من پیدا نکردم ؛ مشخصات دقیقش رو بنویس

کلا تمام بسته های سرویس که میخری ؛ ماه به ماه نیست مگه اینکه خودت درخواست کنی اگه ترافیک یک ماهت تموم شد سرویست تا اول ماه بعد قطع بشه و اینجوری توی تمام طول زمان سرویس ترافیک داشته باشی و تموم نشه .
اگه یک بسته بخری میتونی همه ترافیکش رو روز اول بسته تموم کنی ؛ میتونی روز آخر بسته تموم کنی .
اما اینجا دوتا مسئله هست اگه تنظیمات سرویست اتمام قرارداد با زمان یا ترافیک همزمان باشه اگه روز اول بسته ترافیکت تموم شه ؛ بسته تموم شده تلقی میشه و باید بسته جدید بخری اما اگه فقط روی زمان باشه ترافیکت که تموم بشه بازم بسته شما اعتبار داره و میتونی براش ترافیک و حجم اضافه بخری.

مقدار ترافیک باقی مونده آخر بسته وقتی زمان به پایان میرسه ؛ در صورتی که از ترافیک اولیه خود بسته باشه که با زمان خریدی در لحظه اتمام وقت سوخت میشه ؛ اما اگه ترافیک باقی مونده را با خرید حجم اضافه جداگانه خریده باشی مقدار باقی مانده به بسته بعدی منتقل میشه.
با این حساب اگر بسته ماهانه 30 گیگ سه ماهه بخری ؛ سه ماه وقت داری این 90 گیگ رو مصرف کنی ؛ فرقی نداره ماهی چقدر مصرف کنی اما اگه سه ماه تموم بشه و مصرف نکنی ترافیک باقی مونده بسته سوخت میشه.

k1ozil
29-05-2017, 10:59
بنظرتون ارزونترین و مقرون ب صرفه ترین بسته ای ک شبانه داره برای تمدید کدومه ؟!

shaahani
29-05-2017, 11:20
الان سرویس های ماهیانه 30 گیگ 3 ماهه اینجوریه :

نام سرویس

سرعت

افزایش تا

مدت

ترافیک ماهانه

قیمت ماهانه

قیمت کلی - تومان

PE-4096-3M-90G

4096 Kbps

16 Mbps

3ماه

30 گیگ

۷۲,۱۳۳

۲۱۶,۴۰۰

PE-6144-3M-90G

6144 Kbps

16 Mbps

3ماه

30 گیگ

۷۴,۱۳۳

۲۲۲,۴۰۰

PE-8192-3M-90G

8192 Kbps

16 Mbps

3ماه

30 گیگ

۷۶,۱۳۳

۲۲۸,۴۰۰

سرویس هایی که با PN شروع میشه برای هرماه 5 هزارتومن ارزون تره چون شبانه رایگان نداره ؛ اونا رو دیگه ننوشتم.

leo.unique
29-05-2017, 13:16

نه روزی 12 گیگ دانلود رو دارم دوماهه اصلا افت سرعت نداشتم.

فقط در ساعات رایگان هر 25 دقیقه یک قطعی چند ثانیه ایی دارم.

سرعت اسمی سرویسهاتونو میشه بگید ؟:n01:

k1ozil
29-05-2017, 15:24
سرعت اسمی سرویسهاتونو میشه بگید ؟:n01:

128 کیلوبیت
البته دیشب خوب بود

Vahid67
29-05-2017, 17:49
جشنواره گیگ نمیزنه؟کمرمون شکست

امروز 50 گیگ با 25% تخفیف برای تهران گذاشتش من دو بار خریدم...

STTIGER
29-05-2017, 18:47
امروز هم 20 درصد تخفیف روی بسته 100 گیگ ترافیک زد که من یکی خریدم نمیدونم برای جاهای دیگه هم هست یا نه

feranko724
29-05-2017, 19:36
من نمیدونم چرا پارس انلاین همون طورکه حجم با تخفیف میزار جشنواره نمیزاره که بتونیم 1سال تمدیدکنیم

bardia-vr
29-05-2017, 19:57
پارس آنلاین بسته زمان دار مثل فشفشه های وب یا جت پیشگامان نداره؟

Vahid67
29-05-2017, 21:17
امروز هم 20 درصد تخفیف روی بسته 100 گیگ ترافیک زد که من یکی خریدم نمیدونم برای جاهای دیگه هم هست یا نه

برای من اصلا بسته 100 گیگی نداره بیشترین حجمش 50 گیگ بود از اول

shaahani
29-05-2017, 21:43

واسه منم،
فقط یکبار 100 گیگ اومده بود بعدش رفت دیگه واسه همیشه
جشنواره هم این یکی دو روزه فقط واسه تهران ، اردبیل و همدان هست.

STTIGER
29-05-2017, 21:53

برای منم نبود همین امروز اضافه شد به همراه ۲۰ درصد تخفیف تا ۱۴ خرداد، احتمالا بعد از ۱۴ خرداد حذف بشه
ویرایش : خیلی جالبه الان از یکی از دوستان که دوتا کوچه بالاتر از منه و اون هم از پارس آنلاین سرویس داره سوال کردم ولی این تخفیف برای اون نبود :| چطور یه همچین چیزی ممکنه؟ البته من مصرفم زیاده این ماه حدود 40 گیگ ترافیک تو 2 هفته مصرف کردم ممکنه به اون ربطی داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فکر کنم به صورت هدفمند تخفیف میزنه!
دوستانی که کرمان هستن برای شما هم این تخفیف وجود داره؟

shaahani
29-05-2017, 22:51
برای منم نبود همین امروز اضافه شد به همراه ۲۰ درصد تخفیف تا ۱۴ خرداد، احتمالا بعد از ۱۴ خرداد حذف بشه
ویرایش : خیلی جالبه الان از یکی از دوستان که دوتا کوچه بالاتر از منه و اون هم از پارس آنلاین سرویس داره سوال کردم ولی این تخفیف برای اون نبود :| چطور یه همچین چیزی ممکنه؟ البته من مصرفم زیاده این ماه حدود 40 گیگ ترافیک تو 2 هفته مصرف کردم ممکنه به اون ربطی داشته باشه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تخفیف واسش هست ؛ نمیشه که نباشه , اما مثلا من از مشهد هستم رو خرید که کلیک میکنم میگه شامل شما نمیشه .

Vahid67
30-05-2017, 03:07
سرعت منو بدجوری اوردن پایین حدود 3500 هستش الان تقریبا سرعت دانلود شده 310KB/S !!

mahdi00iii
30-05-2017, 07:26
سلام دوستان

من های وب دارم و چون بازی انلاین میکنم پینگ برام مهمه های وب هم پینگ داغونیی داره 160.170
میخواستم ببینم وضعیت پینگ پارس انلاین چطوره؟ با توجه به اینکه سرویس گیم هم داره
بعد میخواستم ببینم که پینگ داخلی مناسبی داره ؟ که در صورت نیاز بخوایم سرویس کاهش پینگ استفاده کنیم؟

shaahani
30-05-2017, 10:36
سلام دوستان

من های وب دارم و چون بازی انلاین میکنم پینگ برام مهمه های وب هم پینگ داغونیی داره 160.170
میخواستم ببینم وضعیت پینگ پارس انلاین چطوره؟ با توجه به اینکه سرویس گیم هم داره
بعد میخواستم ببینم که پینگ داخلی مناسبی داره ؟ که در صورت نیاز بخوایم سرویس کاهش پینگ استفاده کنیم؟

اگه سرور گیم بازی داخلی روی خود سرور های پارس آنلاین باشه پینگت از شهر های دیگه به تهران حدود 19 هست
اگه سرور روی شبکه های دیگه اینترنتی داخل کشور باشه پینگت بالای 60 نیست
و اگه سرور خارجی بازی میکنی با فعال کردن سرویس گیم میتونی پینگ 100 رو به هرجایی از دنیا داشته باشی ، اگه هم یه مقدار بالاتر بره با چندبار قطع کردن و ip جدید گرفتن از پارس آنلاین مسیرت به ip هدفت بهتر میشه و میتونی همون پینگ حدود 100 رو داشته باشی.

arminkoo
30-05-2017, 19:41
سلام به همه .
دانلود از 200 سایت برای پارس انلاین رایگان هست ؟!
یا نیم بها

AnonymousX
31-05-2017, 13:10
سلام دوستان ، تک زوج یا دو زوج بودن سیمهای مخابرات روی کیفیت سیگنال تاثیر دارد یا خیر ؟ سیمها دو زوج باشن بهتره یا تک زوج ؟؟؟

feranko724
31-05-2017, 16:08
حجم های تخفیف خورده برمن هم اومدبود برکسانی میاد مصرف روزانه بالائی دارن برهمه نمیاد دمشون گم خریدم قابل انتقالم هست به دوره بعد

feranko724
31-05-2017, 16:16

درست فقط برکسانی میاد که مصرف روزانه بالائی دارن من خودم هم مصرف بالائی دارم چه روز وچه شب اومد خریدم چون قابل انتقالم بود

k1ozil
31-05-2017, 16:29
چن گیگ تخفیف خورده ؟
از من ک فقط حجم های قبلی با همون قیمت ها هستن

mohamedx6
31-05-2017, 16:32
سلام
در ساعات رایگان چقدر میشه مصرف کرد؟

k1ozil
31-05-2017, 16:54
سلام
در ساعات رایگان چقدر میشه مصرف کرد؟

هر چی خطت بکشه می بندن
سرعت رایگان و غیر رایگان یکیه

broosli
31-05-2017, 19:14
درست فقط برکسانی میاد که مصرف روزانه بالائی دارن من خودم هم مصرف بالائی دارم چه روز وچه شب اومد خریدم چون قابل انتقالم بود
ربطی به میزان مصرف نداره
جدیدا پارس آنلاین جشنواره های خرید حجم و تمدید سرویس رو به صورت استانی با درصد تخفیف های متفاوت (از 10 درصد تا 40 درصد) ارائه کرده
بسته به اینکه تو کدوم استان سکونت دارید ممکنه تخفیف برای حجم یا تمدید سرویس داشته باشید یا اینکه فعلا جشنواره ای در استان شما ارائه نشده باشه

Vahid67
31-05-2017, 21:19
اگه سرور گیم بازی داخلی روی خود سرور های پارس آنلاین باشه پینگت از شهر های دیگه به تهران حدود 19 هست
و اگه سرور خارجی بازی میکنی با فعال کردن سرویس گیم میتونی پینگ 100 رو به هرجایی از دنیا داشته باشی ، اگه هم یه مقدار بالاتر بره با چندبار قطع کردن و ip جدید گرفتن از پارس آنلاین مسیرت به ip هدفت بهتر میشه و میتونی همون پینگ حدود 100 رو داشته باشی.

این سرویس گیم داستانش چیه باید چقدر هزینه کرد برای فعال کردنش ؟ من فیفا 17 بازی میکنم خیلی داغونه پینگم ولی Star Wars پینگ بهتره

essien
31-05-2017, 22:02
تست کردید خودتون ؟
مثلا سرور کونامی که تو ژاپنه هم انقدر پینگ میده ؟
من پینگ زیر 300 تاحالا ندیدم ازش.

mohamedx6
31-05-2017, 22:58
تست کردید خودتون ؟
من می خوام بیام پارس اگر این طوریه پس همون شاتل بمونم
من با شاتل پینگم حدود 200 در رینبوسیکس

essien
01-06-2017, 00:55
من می خوام بیام پارس اگر این طوریه پس همون شاتل بمونم
من با شاتل پینگم حدود 200 در رینبوسیکس
دوست عزیز من خودم دارم سوال میکنم از ایشون ، اطلاع ندارم :n13:
این پینگی که میگم با نتهای دیگه بوده نه پارس .
این رینبوسیکس که میفرمایید سرورش کدوم کشوره ؟

bardia-vr
01-06-2017, 01:30
حداکثر تخفیفی که پارس توی بسته های ۱۰۰ و ۵۰ گیگ میده چند درصده؟

shaahani
01-06-2017, 03:35
این سرویس گیم داستانش چیه باید چقدر هزینه کرد برای فعال کردنش ؟ من فیفا 17 بازی میکنم خیلی داغونه پینگم ولی Star Wars پینگ بهتره

بسته مخصوص گیم داره اما شما هر بسته ای از پارس آنلاین بخرید میتونین زنگ بزنید گیم رو روش فعال کنید.
من دوست خودم از تهران داره تو سرور ایرانی بازی کنه پارس آنلاین هم داره پینگش 6 هست.
بله این پینگ ها تست های شخصی خودم هست که خدمتتون گفتم ؛ اما بازم شما قبل اینکه بیاین پارس آنلاین میتونین ip بازی خودتون رو بدین من اینجا از رو پارس آنلاین در مشهد خوب تست بگیرم نتیجه حداقل حداکثرش رو بهتون بگم.

بیشتر ارتباط خارجی ملاک حساب کردن هست دیگه الان مثلا یکی از بازی های پر طرفدار LoL هستش که از ایران به سرور اروپا وصل میشن طبق ارزیابی ها سرورش در انگلستان و ایرلند هست و دقیق ترین ip که تونستم از اون سرورها پیدا کنم 185.40.64.110 هست .
الان پینگ از 102 دارم این ip رو تا 110 بطور نرمال ؛ اما اگه دو سه بار مودم رو از نت قطع و وصل نکنم و به همون بار اول اتصال راضی باشم ممکنه پینگ همین سرور تا 140 هم زیاد بشه.

سرور گوگل تو آمریکا هم با 8.8.8.8 همین حدود 105 هست ، البته واسه هر ارتباطی باید چند بار مودم رو قطع و وصل کنین تا بهترین مسیر ارتباطی و ip رو بگیرین.
مثلا پیش میاد که پینگ به سرور گوگل 100 هست اما به سرور lol میشه 130 .

پس واسه سروری که براتون خیلی مهمه باید ip اون رو داشته باشین و موقع وصل کردن مودم همون آدرس رو چک کنید و قطعا با Disconnect و Connect کردن مودم ؛ پینگ شما به سرور مورد نظرتون تغییر میکنه ؛ یه پیشنهاد فنی هم اینکه بهتره بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم ؛ از توی تنظیمات مودم ارتباط با اینترنت رو قطع و وصل کنید که در اثر این خاموش و روشن شدن ها مودمتون آسیب نبینه .

shaahani
01-06-2017, 03:44
تست کردید خودتون ؟

به خود سرور هم خیلی بستگی داره ؛ ممکنه جوابگو نباشه و زیر بار کم آورده باشه .
به هرحال شما آدرس ip سرور رو بدین من براتون تست بگیرم.
از نظر ارتباطات بین المللی اینترنت ؛ به تجربه میگم که پینگ شما بعد از خروج از ایران در دامنه بیشتر از 20 الی 30 میلی ثانیه برای اتصال به سرور بازی خارجی زیاد نمیشه .
علت اونم کیفیت بالای ارتباطات بین الملل هست ؛ تو ایرانم ارتباط بد نیست ؛ میگن مشکل ارتباطی از زیرساخت هست و به شبکه سیم های تلفن ربط داره ؛ شاید تا حدی حرفشون درست باشه اما وقتی پینگ از 15 و 20 بعد از خروج از ایران یه مرتبه میشه 100 یا 150 ؛ از نظر من فقط یک علت بیشتر نداره و اونم ف..یلترین..گ مخابرات ایران هست.

rasol1999
01-06-2017, 07:43
من هم با بصرفه نبودن سرویس های پار انلاین بسیار موافقم چون به ازای هر گیگ تعرفه بسیار زیادی نسبت به بقیه سرویس دهنده ها داره و جشنواره گیگ شارژ هم نداره پس در اکثر موارد برای بیشتر مشتریان به صرفه نیست

mohamadir
01-06-2017, 07:46
از دوستان کسی این مشکل رو نداره : هر روز حدود ساعت 5 صبح نویز به شدت بالا میره (snr از 17 میرسه به 7-8) مود adsl از 992.5 به 992.3 تغییر میکنه و سرعت از 9 میاد روی 4-5 مگ!

k1ozil
01-06-2017, 08:15
از دوستان کسی این مشکل رو نداره : هر روز حدود ساعت 5 صبح نویز به شدت بالا میره (snr از 17 میرسه به 7-8) مود adsl از 992.5 به 992.3 تغییر میکنه و سرعت از 9 میاد روی 4-5 مگ!

مال منم Snr نوسان داره ولی بیشتر تو تایم شبانه این اتفاق میفته !

essien
01-06-2017, 10:08
به خود سرور هم خیلی بستگی داره ؛ ممکنه جوابگو نباشه و زیر بار کم آورده باشه .
به هرحال شما آدرس ip سرور رو بدین من براتون تست بگیرم.
از نظر ارتباطات بین المللی اینترنت ؛ به تجربه میگم که پینگ شما بعد از خروج از ایران در دامنه بیشتر از 20 الی 30 میلی ثانیه برای اتصال به سرور بازی خارجی زیاد نمیشه .
علت اونم کیفیت بالای ارتباطات بین الملل هست ؛ تو ایرانم ارتباط بد نیست ؛ میگن مشکل ارتباطی از زیرساخت هست و به شبکه سیم های تلفن ربط داره ؛ شاید تا حدی حرفشون درست باشه اما وقتی پینگ از 15 و 20 بعد از خروج از ایران یه مرتبه میشه 100 یا 150 ؛ از نظر من فقط یک علت بیشتر نداره و اونم ف..یلترین..گ مخابرات ایران هست.
ممنون دوست عزیز این هاست رو اگه ممکنه تست کنید :

با اینترنت خودم همین الان تست کردم پینگ حدود 400 بود .

در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...

Vahid67
01-06-2017, 11:00
بسته مخصوص گیم داره اما شما هر بسته ای از پارس آنلاین بخرید میتونین زنگ بزنید گیم رو روش فعال کنید.
من دوست خودم از تهران داره تو سرور ایرانی بازی کنه پارس آنلاین هم داره پینگش 6 هست.
بله این پینگ ها تست های شخصی خودم هست که خدمتتون گفتم ؛ اما بازم شما قبل اینکه بیاین پارس آنلاین میتونین ip بازی خودتون رو بدین من اینجا از رو پارس آنلاین در مشهد خوب تست بگیرم نتیجه حداقل حداکثرش رو بهتون بگم.

بیشتر ارتباط خارجی ملاک حساب کردن هست دیگه الان مثلا یکی از بازی های پر طرفدار LoL هستش که از ایران به سرور اروپا وصل میشن طبق ارزیابی ها سرورش در انگلستان و ایرلند هست و دقیق ترین ip که تونستم از اون سرورها پیدا کنم 185.40.64.110 هست .
الان پینگ از 102 دارم این ip رو تا 110 بطور نرمال ؛ اما اگه دو سه بار مودم رو از نت قطع و وصل نکنم و به همون بار اول اتصال راضی باشم ممکنه پینگ همین سرور تا 140 هم زیاد بشه.

سرور گوگل تو آمریکا هم با 8.8.8.8 همین حدود 105 هست ، البته واسه هر ارتباطی باید چند بار مودم رو قطع و وصل کنین تا بهترین مسیر ارتباطی و ip رو بگیرین.
مثلا پیش میاد که پینگ به سرور گوگل 100 هست اما به سرور lol میشه 130 .

پس واسه سروری که براتون خیلی مهمه باید ip اون رو داشته باشین و موقع وصل کردن مودم همون آدرس رو چک کنید و قطعا با Disconnect و Connect کردن مودم ؛ پینگ شما به سرور مورد نظرتون تغییر میکنه ؛ یه پیشنهاد فنی هم اینکه بهتره بجای خاموش و روشن کردن دائم مودم ؛ از توی تنظیمات مودم ارتباط با اینترنت رو قطع و وصل کنید که در اثر این خاموش و روشن شدن ها مودمتون آسیب نبینه .

مرسی از پاسخ کاملتون ...
من ار کجا میتونم IP سرور های بازی FIFA17 رو پیدا کنم ؟
جدیدا برای 8.8.8.8 پینگ رفته روی 130 در صورتی که قبلا حدود 110 و حتی کمتر بود...

Vahid67
01-06-2017, 11:03

در مورد هیتلرینگ به نظر منم کاملا درسته . قرار بوده این هیتلرینگ و مثل قدیم بدن دست isp ها تا در لایه آخر انجام بشه . البته خیلی وقته حرفش هست و مدتهاست مطلبی دیگه به چشمم نخورده ولی اگه عملی بشه فک میکنم وضعیت بهتر میشه ...

برای من حدود 390 هستش

shaahani
01-06-2017, 13:02

بله دقیقا همینطوره ؛ البته آدرسی که شما دادین سرور WEB هست و چون پینگ روی سایت ها اهمیت نداره معمولا ریدایرکت زیادی روش انجام میشه ؛ برای همین هم ارتباط با سرور های گیم خیلی متفاوت هست تا سرور های وب ؛ درواقع سرورهای گیم مسیر یابی خاص و بهتری میشن .
این در صورتی هست که سرور وب سایتی که شما دادین از خیلی مسیر های گیمینگ , اصلا غیرقابل دسترسی هست و ارتباطش برقرار نمیشه ؛ تنها راه ارتباطی اون همین مسیری هست که در تصویر گذاشتم.
پینگ من 365 هست به این وب سرور.

shaahani
01-06-2017, 13:44
مرسی از پاسخ کاملتون ...
من ار کجا میتونم IP سرور های بازی FIFA17 رو پیدا کنم ؟
جدیدا برای 8.8.8.8 پینگ رفته روی 130 در صورتی که قبلا حدود 110 و حتی کمتر بود...

اون جوری که من روی اینترنت جستجو کردم FIFA17 دارای dedicated server نیست و از اتصال P2P برای بازی استفاده میکنه.
با این حساب هرچی سرعت اینترنت شما و جایی که بهش متصل میشین بهتر باشه و راه نزدیکتر باشه کیفیت بازی شما بهتر میشه یعنی مثلا بازی با روسیه ؛ انگلستان و کلا اروپا نسبتا خوب هست اما اگه ارتباط شما با آمریکا باشه خوب کیفیت بازی کلی افت میکنه و شایدم اصلا نتونین با جاهایی مثل استرالیا یا ژاپن بازی کنید.

zed2
01-06-2017, 14:00
من بسته گیم رو برای خط بک اپم گذاشتم و تا جایی که دیدم و بررسی کردم:
سرعت رو کاهش می دن ( برای من از 16 به 12 مگ ) تا ارتباط پایدارتر باشه و packetlost نداشته باشی
میزان تفاوت پینگ قبل و بعد از تغییرات بسته به مکان سرور بازی فرق می کنه.
در مواردی بدون تغییر بودهو در مواردی با تغییر ( در بهترین حالت مال یکی از بازی هام به میزان 30-40ms )

+

بچه ها این پارس انلاین چطوری بعضی وقت ها رندم ادرس سایت که می زنم بجای اینکه بره سایت هدف سوییچ می کنه به سایت خودش؟:n13:
اولش فکر کردم با DNS است ( چون تو یکی از سایت ها تا وقتی DNS رو عوض نکردم همش کش می کرد می رفت رو سرور پارس انلاین ) ولی هنوز گه گاه می بینم همچنان موقع باز کردن سایت، همچنان می ره سایت خودش رو لود می کنه در حالی که ادرس سایت مال یک جای دیگر است. ( و می ره رو مخ:n23:)

essien
01-06-2017, 18:12
بله دقیقا همینطوره ؛ البته آدرسی که شما دادین سرور WEB هست و چون پینگ روی سایت ها اهمیت نداره معمولا ریدایرکت زیادی روش انجام میشه ؛ برای همین هم ارتباط با سرور های گیم خیلی متفاوت هست تا سرور های وب ؛ درواقع سرورهای گیم مسیر یابی خاص و بهتری میشن .
این در صورتی هست که سرور وب سایتی که شما دادین از خیلی مسیر های گیمینگ , اصلا غیرقابل دسترسی هست و ارتباطش برقرار نمیشه ؛ تنها راه ارتباطی اون همین مسیری هست که در تصویر گذاشتم.
پینگ من 365 هست به این وب سرور.

من مدنظرم بازی فوتبال pes هستش .
سرورش که میدونم ژاپنه و این هاست که دادم رو تو فرومهای مربوط به این بازی گرفتم .
چک هم کردم مواقعی که همین حدود 300 تا 320 باشه میشه بازی کرد ولی طرفای 400 که میره اصلا ...

این همه سرور کاهش پینگ هست ولی سمت اروپا رو بهتر میکنه اصلا سمت شرق رو ندیدم کاری بشه کرد ...

shaahani
01-06-2017, 18:33
بچه ها این پارس انلاین چطوری بعضی وقت ها رندم ادرس سایت که می زنم بجای اینکه بره سایت هدف سوییچ می کنه به سایت خودش؟:n13:
اولش فکر کردم با DNS است ( چون تو یکی از سایت ها تا وقتی DNS رو عوض نکردم همش کش می کرد می رفت رو سرور پارس انلاین ) ولی هنوز گه گاه می بینم همچنان موقع باز کردن سایت، همچنان می ره سایت خودش رو لود می کنه در حالی که ادرس سایت مال یک جای دیگر است. ( و می ره رو مخ:n23:)

من که تجربه همچین مسئله ای رو نداشتم و پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید.
معمولا در دوحالت این اتفاق میفته ؛ یکی وقتی که ترافیک تموم شده باشه ؛ اینجوری تمامی ارتباط ها قطع میشه و صفحه های وب همه میره به صفحه خود شرکت .
یکی زمانی که یوزر و پسورد ADSL اشتباه در مودم یا ویندوز برای اتصال به اینترنت وارد میشه .
که در هر دو صورت هم پیام هایی که از سایتشون داده میشه کاملا واضح هست ؛ ممکنه مرورگر شما ویروسی چیزی گرفته باشه که دائم صفحه باز میکنه و صفحه پیشفرضش به اشتباه پارس آنلاین تنظیم شده .
البته تمام isp ها در روترهای خودشون یک سری تنظیمات انجام میدن که صفحه سایتشون رو در موقع های لزوم مثل موقعی که بالا گفتم برای مشترک باز کنن ؛ اما دیگه یجز اون حالت های خاص نباید باز بشه و اگه باز شد ، حتما یک ایراد مهمی هست ؛
دوساله مشترکشونم واسه من هیچ وقت بصورت تبلیغاتی سایتشون باز نشده ؛ همون حالت های مالی و جشنواره هم از تنظیمات سرویستون غیر فعال میشه برای مرورگرتون

AmirH_7
01-06-2017, 20:24
سلام

دوستان پارس جشنواره فروش گذاشته...

بعد از از ساعت 5 تا 8 صبح رایگاه داخل توضیحات اینو نوشه:

هدیه صبحانهترافیک مصرفی کاربر از ساعت 5 الی 8 بامداد به صورت نامحدود است. حداقل ترافیک ماهانه دریافتی در این بازه زمانی 2 گیگابایت است.

یعینی تو کل 1 ماه همش 2 گیگ میتونیم تو اون بازه استفاده کنیم:n29:

javad_b76
01-06-2017, 23:52
سلام

هدیه صبحانهترافیک مصرفی کاربر از ساعت 5 الی 8 بامداد به صورت نامحدود است. حداقل ترافیک ماهانه دریافتی در این بازه زمانی 2 گیگابایت است.

شاید منظورش اینه حداقل ترافیکی که تو این بازه در بدترین شرایط بشه دریافت کرد 2 گیگ هست ( نسبت به پروفایل اون سرویس )

k1ozil
02-06-2017, 11:57
ترافیک خریداری شده ب دور بعد منتقل میشه؟

Hammy
02-06-2017, 12:00
ترافیک خریداری شده ب دور بعد منتقل میشه؟

اگر سرویس هاتون رو چند ماهه خریداری کنید بله منتقل می شه. یک ماهه رو مطمئین نیستم (فکر کنم نشه)

k1ozil
02-06-2017, 12:11
اگر سرویس هاتون رو چند ماهه خریداری کنید بله منتقل می شه. یک ماهه رو مطمئین نیستم (فکر کنم نشه)

سروبس بعدی رو چند ماه خریداری کنم؟
سرویس فعلیم یک ماهس اول قصد داشتم چند ماهه بخرم گفتم شاید کیفتیش خوب نباشه!

feranko724
02-06-2017, 14:20
اره من خودم هم 1ماه گرفتم برتست حالا دیدم کیفیتش خوبه کمترین سرویسی که گرفتم 3ماه گفتم شایدیه موقع جشنواره گذاشتند سرویس کنونی رو کنسل بزنم 1ساله میگیرم

zed2
02-06-2017, 14:21
من که تجربه همچین مسئله ای رو نداشتم و پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرید.
معمولا در دوحالت این اتفاق میفته ؛ یکی وقتی که ترافیک تموم شده باشه ؛ اینجوری تمامی ارتباط ها قطع میشه و صفحه های وب همه میره به صفحه خود شرکت .
یکی زمانی که یوزر و پسورد ADSL اشتباه در مودم یا ویندوز برای اتصال به اینترنت وارد میشه .
که در هر دو صورت هم پیام هایی که از سایتشون داده میشه کاملا واضح هست ؛ ممکنه مرورگر شما ویروسی چیزی گرفته باشه که دائم صفحه باز میکنه و صفحه پیشفرضش به اشتباه پارس آنلاین تنظیم شده .
البته تمام isp ها در روترهای خودشون یک سری تنظیمات انجام میدن که صفحه سایتشون رو در موقع های لزوم مثل موقعی که بالا گفتم برای مشترک باز کنن ؛ اما دیگه یجز اون حالت های خاص نباید باز بشه و اگه باز شد ، حتما یک ایراد مهمی هست ؛
دوساله مشترکشونم واسه من هیچ وقت بصورت تبلیغاتی سایتشون باز نشده ؛ همون حالت های مالی و جشنواره هم از تنظیمات سرویستون غیر فعال میشه برای مرورگرتون

برگشتم تهران ازمایش می کنم ببینم تنظیم کردن بخش اطلاع رسانی این مشکل منو حل می کنه یا نه - اگر حل نکرد با پشتیبانی تماس می گیرم و بهشون می گم:n15:
در مورد ویروس و الودگی مرورگر شک دارم چون معمولا اینها جایی رو لینک می کنن که پورسانت بتونن از ریدایرک بگیرن :n27:

سلام

شاید منظورش اینه حداقل ترافیکی که تو این بازه در بدترین شرایط بشه دریافت کرد 2 گیگ هست ( نسبت به پروفایل اون سرویس )

از لحاظ معنی اینه که حداقل ترافیکی که می تونی در این بازه دریافت کنی 2 گیگ هست ولی بیشتر از ان بسته به کشش شبکه ISP است که بتواند سرعت بدهد.

bardia-vr
02-06-2017, 14:42
دوستان من قصد دارم بیام پارس ، سوالم اینه وقتی ترافیک جشنوارم تموم بشه باید حجم بخرم و ما هم مصرفمون زیاده و من عمدتا ۱۰۰ گیگ میخرم ، به طور معمول بسته های ۱۰۰ گیگ چنده؟تخفیف داره؟

Hammy
02-06-2017, 14:53
هر چیزی غیر از 1 ماهه! البته نمی دونم این ترافیک 1 ماهتون به ماه بعد منتقل بشه یا نه. ولی اگر مثلا 3 ماهه داشتید یک 3 ماهه دیگه می خریدید قطعا منتقل می شد. من معمولا 3 ماهه می گیرم. می تونید یک مقدار کم انتهای ترافیکتون بگذارید تست کنید یا زنگ بزنید بپرسید.

mohamedx6
02-06-2017, 16:03
فعلا که وارد جشنواره میشیم میزنه بسته وجود ندارد

zed2
02-06-2017, 16:45
هر چیزی غیر از 1 ماهه! البته نمی دونم این ترافیک 1 ماهتون به ماه بعد منتقل بشه یا نه. ولی اگر مثلا 3 ماهه داشتید یک 3 ماهه دیگه می خریدید قطعا منتقل می شد. من معمولا 3 ماهه می گیرم. می تونید یک مقدار کم انتهای ترافیکتون بگذارید تست کنید یا زنگ بزنید بپرسید.

برای سرویس گیم من:
حجمی که تو سرویس های ماهانه بهم می ده به ماه های بعد منتقل نمی شه ولی حجم بسته هایی که رندم خریدم منتقل شده.

محمد7966
02-06-2017, 19:27
سروبس بعدی رو چند ماه خریداری کنم؟
سرویس فعلیم یک ماهس اول قصد داشتم چند ماهه بخرم گفتم شاید کیفتیش خوب نباشه!

یه بار سرویس خریدم ترافیکش به دوره بعد هم منتقل شد ولی یادم نیست 1 ماهه بود یا چندماهه

شما ببینید چقدر میخاین هزینه کنید

اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید میتونید تخفیف بیشتری بگیرید تا 3 ماهه یا 1 ماهه

البته بیشتر بستگی به مصرف خونتون داره،ما چون مصرفمون کمی بیشتر از 10 گیگ 6 ماهه گرفتم تا یه خورده صرفه جویی کرده باشم

k1ozil
02-06-2017, 19:35
یه بار سرویس خریدم ترافیکش به دوره بعد هم منتقل شد ولی یادم نیست 1 ماهه بود یا چندماهه

شما ببینید چقدر میخاین هزینه کنید

اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید میتونید تخفیف بیشتری بگیرید تا 3 ماهه یا 1 ماهه

البته بیشتر بستگی به مصرف خونتون داره،ما چون مصرفمون کمی بیشتر از 10 گیگ 6 ماهه گرفتم تا یه خورده صرفه جویی کرده باشم

منم مصرفم 10 12 گیگ تو ماهه
چ سرویسی بخرم؟

k1ozil
02-06-2017, 19:37
برای سرویس گیم من:
حجمی که تو سرویس های ماهانه بهم می ده به ماه های بعد منتقل نمی شه ولی حجم بسته هایی که رندم خریدم منتقل شده.

الان چی شد !؟
میترسم بسته 100 گیگ بخرم 10 روز دیگه ک سرویسم تمام شد بسوزه
میشه تغییر سرویس داد ب 6 ماهه؟

محمد7966
02-06-2017, 20:13
منم مصرفم 10 12 گیگ تو ماهه
چ سرویسی بخرم؟

بستگی داره اولویت شما چی باشه،هزینه براتون مهم هست کیفیت ،پینگ و...

من الان 6 ماه دارم که 3 ماهشو مصرف کردم و خوب بوده 3 ماه دیگه مونده که خبر ندارم چی میشه ولی تا الان که راضیم

اگر مثل من هزینه براتون مهمه و میخاین صرفه جویی کنید 6 ماه بگیرید

broosli
02-06-2017, 21:12
الان چی شد !؟
بسته هایی که به عنوان حجم اضافه می خرید به سرویس بعدی منتقل میشه ولی ترافیک پایه سرویس (که جز قرارداده سرویسه) منتقل نمیشه
واسه همین سرویس با کمترین ترافیک پایه (مثلا 2 گیگ در ماه) و مدت زمان بیشتر (مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه یا 1 ساله) رو خرید کنید و برای حجم اضافه از بسته های ترافیکی با حجم بالا (مثلا بسته 50 گیگ) یا جشنواره های خرید ترافیک اضافه (که معمولا سالی 2-3 بار برگزار میشه) استفاده کنید تا ترافیک بهتون ارزون تر بیفته و اگرهم چیزی از ترافیکتون باقی موند نسوزه (اگر ترافیک جشنواره قابل انتقال نباشه تو شرایط خریدش ذکر میشه)

k1ozil
02-06-2017, 21:29
بسته هایی که به عنوان حجم اضافه می خرید به سرویس بعدی منتقل میشه ولی ترافیک پایه سرویس (که جز قرارداده سرویسه) منتقل نمیشه
واسه همین سرویس با کمترین ترافیک پایه (مثلا 2 گیگ در ماه) و مدت زمان بیشتر (مثلا 3 ماهه یا 6 ماهه یا 1 ساله) رو خرید کنید و برای حجم اضافه از بسته های ترافیکی با حجم بالا (مثلا بسته 50 گیگ) یا جشنواره های خرید ترافیک اضافه (که معمولا سالی 2-3 بار برگزار میشه) استفاده کنید تا ترافیک بهتون ارزون تر بیفته و اگرهم چیزی از ترافیکتون باقی موند نسوزه (اگر ترافیک جشنواره قابل انتقال نباشه تو شرایط خریدش ذکر میشه)

اره از پشتیبانیم پرسیدم همین گفت
پس یه 50 گیگ میخرم

محمد7966
03-06-2017, 01:16
دوستان پارس آنلاین سرعت دانلود رو برای شما هم محدود کرده یا نه؟

قبلا از ساعت 2 که دانلود میکردم سرعت خوب بود ولی از وقتی که ماه رمضون شروع شده سرعت از ساعت 4 به بعد خوب میشه و میتونم با سرعت حدود 1 مگ دانلود کنم ولی قبلش از ساعت 2 هم میتونستم با سرعت 1 مگ دانلود کنم

برای شما سرعت دانلود کم شده یا فقط برای من اینطوریه

البته امشب کمی بهتر بود ولی خیلی نوسان داره از 40 کیلو بایت نوسان میکنه تا 1 مگ

feranko724
03-06-2017, 02:11

قبلا از ساعت 2 که دانلود میکردم سرعت خوب بود ولی از وقتی که ماه رمضون شروع شده سرعت از ساعت 4 به بعد خوب میشه و میتونم با سرعت حدود 1 مگ دانلود کنم ولی قبلش از ساعت 2 هم میتونستم با سرعت 1 مگ دانلود کنم

من هرروز دانلود دارم بالای 13گیک محدودنکرده بگه محدودمیکنند ولی اره برمعنم چند روز شب وسط دانلود قطع میشه ولی سرعتم اوفت نمیکنه همون950تا1مگ میده

●●●FDR●●●
03-06-2017, 03:22

من اول فکر کردم نویز خطم بالا رفته. ظاهرا عمدا محدود کردن

قبل از این روی 5 مگ اتصال برقرار میشد . الان شده 2.5

در ضمن مدتیه resume کردن بعضی دانلودها ارور میده. کسی این مشکل رو نداره ؟

محمد7966
03-06-2017, 04:12

ریت خطم تغییری نکرده همون 9 مگه ولی سرعت دانلود با idm تغییر کرده و خیلی نوسان داره

با اسپید تست هم که تست میگریم نوسان شدید نشون میده

اما شما فرق میکنه شما پهنای خطتون شده 2 مگ و هنوز هم جا داره snr روی 27 و جا داره

زنگ بزنید و بهشون بگید پهنای خطمو ببرید بالا

k1ozil
03-06-2017, 09:59

از من 1 2 شب سرعت کم بود ولی دوباره خوب شده

k1ozil
03-06-2017, 10:01

منم دقیقن همی مشکل دارم دانلودا ارور میدن یا روی خط نویز میفته !!!

Hammy
03-06-2017, 12:18
الان چی شد !؟

به احتمال بسیار قوی حجمی که جدا می خرید منتقل می شه. ولی اگر اونقدر می خواهید هزینه کنید یا صبر کنید 10 روز تموم شه یا زنگ بزنید بپرسید (5 دقیقه طول می کشه:دی)

Hammy
03-06-2017, 12:24

ببینید تا اونجایی که من می دونم Attainable Rate رو مودم محاسبه می کنه و ربطی به ISP نداره. مشخصا Rate هم تا اون عدد می تونه بالا بره نه بیشتر. مثلا یک زمانی خط من 9 مگ بود max rate هی کم و زیاد می شد و سرعت خطم هم هی کم و زیاد (مثلا میومد رو 6 مگ بعد 8 و غیره). اگر مطمئین هستید مشکل داخلی نیست زنگ بزنید بگید وضع اینه کیفیت خطم خیلی پایینه یک سری حرکات می زنند. قط یکم عجیبه با اون اعداد SNR و Attenuation عدد Attainable شما خیلی باید بیشتر باشه :n13:.[/QUOTE]

k1ozil
03-06-2017, 13:07
به احتمال بسیار قوی حجمی که جدا می خرید منتقل می شه. ولی اگر اونقدر می خواهید هزینه کنید یا صبر کنید 10 روز تموم شه یا زنگ بزنید بپرسید (5 دقیقه طول می کشه:دی)

دیروز پرسیدم گفت منتقل میشه

k1ozil
03-06-2017, 13:16
ببینید تا اونجایی که من می دونم Attainable Rate رو مودم محاسبه می کنه و ربطی به ISP نداره. مشخصا Rate هم تا اون عدد می تونه بالا بره نه بیشتر. مثلا یک زمانی خط من 9 مگ بود max rate هی کم و زیاد می شد و سرعت خطم هم هی کم و زیاد (مثلا میومد رو 6 مگ بعد 8 و غیره). اگر مطمئین هستید مشکل داخلی نیست زنگ بزنید بگید وضع اینه کیفیت خطم خیلی پایینه یک سری حرکات می زنند. قط یکم عجیبه با اون اعداد SNR و Attenuation عدد Attainable شما خیلی باید بیشتر باشه :n13:.[/QUOTE]

اینا عمدن رو خط نویز میندازن مودم ریت و اتنیبل رو میاره پایین دوباره صبح ک ب حالت نرمالش بر میگرده مودم عددا رو تغییر نمیده کافیه که مودم خاموش روشن کنی میبنیی که همه چی درست شده !

broosli
03-06-2017, 13:20
اره از پشتیبانیم پرسیدم همین گفت
پس یه 50 گیگ میخرم
داداش تو این مدتی که پارس بودی راضی هستی؟ نسبت به شاتل چه طوریه؟
پارس، سرویس شبانه رایگان گرفتی؟ (کدومشون؟) سرعت دانلودت تو روز و شب چقدر بوده؟ شب تا چند گیگ تونستی دانلود کنی؟ (محدودیت سرعت یا حجم نداره؟)
من خودم پارسال که از های وب اومدم پارس سرویس جشنواره 1 ساله 2 مگ سرعت رو گرفتم (خط روی 12 مگ بسته شده) و شبانه 1/3 واسم حساب میشه خواستم ببینم اگه شبانه رایگانش خوبه اونو تمدید کنم

rar
03-06-2017, 14:10

سلام
دقیقا واسه منم چند روزیه که هی نویز و ارور میده دیشبم که سرعت بیشتر از 500 نمیشد و ساعت 4 تا 7 هم سرعت تا 600 هم میرسید و هی صفر میشد

سیم کشی رو هم کامل عوض کردم ( یعنی از جعبه تو کوچه تا مودم مستقیم کشیدم )

دانلود خیلی وقتا از وسطش ارور میده و میره از اول دانلود میکنه
ارور CRC هم دارم از دیشب تا الان 50 تا انداخته

مشکل این هم به نظرم ز زیرساخت باشه چون ttl تو ینگ هی تغیر میکنه از 38 میشه 52 ، هی عوض میشه !
اینم عکس از تنظیمات ( الان که عکس گرفتم شده 79 ارور :n38: )

k1ozil
03-06-2017, 14:31
داداش تو این مدتی که پارس بودی راضی هستی؟ نسبت به شاتل چه طوریه؟
پارس، سرویس شبانه رایگان گرفتی؟ (کدومشون؟) سرعت دانلودت تو روز و شب چقدر بوده؟ شب تا چند گیگ تونستی دانلود کنی؟ (محدودیت سرعت یا حجم نداره؟)
من خودم پارسال که از های وب اومدم پارس سرویس جشنواره 1 ساله 2 مگ سرعت رو گرفتم (خط روی 12 مگ بسته شده) و شبانه 1/3 واسم حساب میشه خواستم ببینم اگه شبانه رایگانش خوبه اونو تمدید کنم

اره راضیم کیفیتش مثل شاتل خوبه
اره 128 با 5 گیگ حجم
سرعت روز و شب 500 کیلو
سرعت رو شبا محدود نمیکنن ولی ب طرز مشکوکی از ساعت 1 نویز میفته رو خط
اره شبانه دار تمدید کن
اگه همه چی اکی باشه شبی 20 گیگ میتونی دانلود کنی

broosli
03-06-2017, 15:54
اره راضیم کیفیتش مثل شاتل خوبه
اره 128 با 5 گیگ حجم
سرعت روز و شب 500 کیلو
سرعت رو شبا محدود نمیکنن ولی ب طرز مشکوکی از ساعت 1 نویز میفته رو خط
اره شبانه دار تمدید کن
اگه همه چی اکی باشه شبی 20 گیگ میتونی دانلود کنی
آخه جدیدا وقتی میخوای سرویس شبانه رو تو پنل کاربری خرید کنی میزنه حداقل ترافیک تضمین شده در بازه زمانی 2 تا 7 بامداد 3/5 گیگ در ماه است! که به نظرم مشکوکه و میخواد مثل شاتل محدودسازی رو اعمال کنه
شاتل مشکلش چی بود تخلیه کردی؟

k1ozil
03-06-2017, 16:02
آخه جدیدا وقتی میخوای سرویس شبانه رو تو پنل کاربری خرید کنی میزنه حداقل ترافیک تضمین شده در بازه زمانی 2 تا 7 بامداد 3/5 گیگ در ماه است! که به نظرم مشکوکه و میخواد مثل شاتل محدودسازی رو اعمال کنه
شاتل مشکلش چی بود تخلیه کردی؟

شبانه رایگانش ب شدت محدود میکرد
شاتل لند هم همیشه خراب بود
گیگی 3000 تومن برا دانلود خیلی زیاده و نمی صرفید
برا همین یکماهه بخر اگه محدود کرد راحت تخلیه کنی ضرر هم نکنی

broosli
03-06-2017, 16:12
شبانه رایگانش ب شدت محدود میکرد
شاتل لند هم همیشه خراب بود
گیگی 3000 تومن برا دانلود خیلی زیاده و نمی صرفید
برا همین یکماهه بخر اگه محدود کرد راحت تخلیه کنی ضرر هم نکنی
پارس یه مدت مشتریش کم شده بود کلی جشنواره تمدید و تخفیف حجم (تا 40 درصد) گذاشته بود بعد هم شبانه رایگان رو اضافه کرد ولی الان ظاهرا مشتری هاش زیاد شده هم جشنواره ها رو محدود و استانی کرده و هم شبانه اش رو هم داره خراب میکنه خدا کنه روزانه اش هم خراب نکنه داستان های وب دوباره واسمون تکرار بشه!!

k1ozil
03-06-2017, 16:20
پارس یه مدت مشتریش کم شده بود کلی جشنواره تمدید و تخفیف حجم (تا 40 درصد) گذاشته بود بعد هم شبانه رایگان رو اضافه کرد ولی الان ظاهرا مشتری هاش زیاد شده هم جشنواره ها رو محدود و استانی کرده و هم شبانه اش رو هم داره خراب میکنه خدا کنه روزانه اش هم خراب نکنه داستان های وب دوباره واسمون تکرار بشه!!

فقط شبانه رو محدود نکنه
ی فصل سریال بخوای دانلود کنی تقریبن 7 8 گیگ میشه 20 هزار تومن کمر ادم میشکنه :-|
چند ماهی ی جشنواره حجمم بزاره دیگه عالیه

Dr Nima
03-06-2017, 19:20
شبانه که رایگان نیست بابتش 5 تومن اضافه میگیره
بقول وزیر ارتباطات در جواب حذف آپلود رایگان هیچی مجانی نیست

و احتمالا اگه کاربراش زیاد شن مثل بقیه شرکتا تغییراتی تو شبانه ایجاد کنه فقط زمانش معلوم نیس

اگه رسما قانون یک به هشت هم لغو کنن خوبه که اگه سرعت پایین بیاد نگن قانونا سرعت شما باید فلان باشه

Hamid_RezaM
05-06-2017, 13:49
عجب وضعی شده این حجم خوری پارس آنلاین!
دیروز نردیک 6 گیگ ترافیک غیر رایگان زده در حالی که نصف روز کامپیوتر خاموش بود و اصلا دانلودی نداشتم. امروز هم هی چند دقیقه یه بار مودم رو خاموش روشن میکنم که حجم ثبت شده اش رو چک کنم. تقریبا داره دوبرابر میزنه. چجوری باید پیگیری کرد؟

AmirH_7
05-06-2017, 15:35
سلام
دوستان پارس داره شبانشو عوض میکنه؟؟!!:n03:

من الان شاتلم میخواستم بیام پارس بیشتر بخاطر سرعت و پینگ بهتر و شبانش

الان جدیدا میزنه: برای ساعت 2 تا 7 بامداد حداقل ترافیک مصرفی 3.5 گیگ...:n28:

الان شما ها با شبانش مشکلی پیدا کردین آیا؟؟!!!!:n29:

تویه شبانه سرعت رو محدود میکه ؟؟!!

WhiteHat
05-06-2017, 17:38
برای ساعت 2 تا 7 بامداد حداقل ترافیک مصرفی 3.5 گیگ...

فارسی نوشته حداقل

shaahani
05-06-2017, 18:07
عجب وضعی شده این حجم خوری پارس آنلاین!
دیروز نردیک 6 گیگ ترافیک غیر رایگان زده در حالی که نصف روز کامپیوتر خاموش بود و اصلا دانلودی نداشتم. امروز هم هی چند دقیقه یه بار مودم رو خاموش روشن میکنم که حجم ثبت شده اش رو چک کنم. تقریبا داره دوبرابر میزنه. چجوری باید پیگیری کرد؟

انقدر نگین حجم خوری .... این اتفاق نمیفته ، پارس آنلاین کارش درسته .... چند صفحه قبل رو بخونین تو همین تاپیک .

دوستان من رو هم سر همین صحبت ها حساس کردن ؛ اخیرا دور روز استفاده مداوم از اینترنت رو زیر دقیق ترین سنجش و آنالیزها گذاشتم .
یعنی قشنگ ماشین حساب رو انداختم زیر دستم نصف روز بیشتر از ده بار ترافیک مصرف شده خودم رو به انواع مختلف و بارهای مختلف محاسبه کردم ؛
یعنی جوری محاسبه کردم که موقع ساخت برج ها اینجوری طرح برای ساخت خونه های مردم محاسبه نمیکنم
تلفنم دم دست گذاشته بودم فقط یه دونه ایراد پیدا کنم زنگ بزنم بهشون ، تو اشتباه ترین محاسباتم و با فاصله ترینشون فقط 100 مگابایت اختلاف حساب داشتم.
اونم متوجه شدم اشتباه از محاسبات خودم بوده و حتا یک مگابایت پایین و بالا نشده بود که بتونم بهشون زنگ بزنم و بادلیل مدرک ثابت کنم که حجم خوری میکنن .
برعکس به خودم ثابت شد که حساب و کتابشون دقیقه و مو لای درزش نمیره .

شما خودتون دارین ترافیکتون رو حروم میکنین ؛ کیفیت خط و SNR رو بالا ببرین بالای 20 تا لوس داده میان مسیر نداشته باشین.
اینترنت رو کاملا کنترل شده مصرف کنین ، از Qos استفاده کنین ، نرم افزار های مانیتور مصرف روی دستگاه های خودتون داشته باشین.
بشدت با بازشدن و دانلود شدن اطلاعات اضافی روی دستگاه های خودتون مقابله کنید.
در محلی که امکان استفاده از شبکه کابلی برای شما وجود داره ؛ به هییییچ عنوان از شبکه هوایی استفاده نکنید.
هات اسپات راه اندازی کنید و ترافیک و پهنای باند رو بین دستگاه های خودتون تقسیم کنید.

خیلی مراقب باشین که ترافیکتون رو کسی ندزده ، WPS و UPnP مودم رو حتما خاموش کنید تا براحتی رمز مودمتون رو ندزدن و بعدش رمز شبکه هوایی رو عوض کنید ؛ سعی کنید روی دستگاه خودتون Mac Filtering رو فعال کنید تا فقط دستگاه هایی با شماره سریال ثبت شده بتونن به شبکه وصل بشن ،
و در انتها با نرم افزار های مانیتور شبکه برای ویندوز و یا اندروید ؛ مک آدرس و دستگاه های متصل به شبکه خودتون رو نگاه کنید تا در صورت متصل بودن دستگاه اضافه بلافاصله متوجه بشین .
امروز دیگه هک کردن شبکه هوایی کار خیلی راحتی شده و یک برنامه نویس و هکر با سابقه برای دزدی لازم نیست ؛ هر بچه بی سوادی با نصب یک نرم افزار درصورتی که شما اقدامات امنیتی رو انجام نداده باشین راحت رمز شبکه هوایی شما رو میدزده و تا میتونه ازش استفاده میکنه
توجه کنین که در رمز گذاری از حروف بزرگ و کوچک اعداد و کاراکتر های ویژه همزمان استفاده کنید و رمز های بلند برای شبکه خود استفاده کنید.

feranko724
05-06-2017, 18:31
پارس انلاین حجم خوری نداره چرت وپرت نگین

feranko724
05-06-2017, 18:40
سلام

من که مشکلی تا الان نداشتم باز دوستانی که تازه تمدید کردن بیان پاسخ بدن ببینیم تغییرکرد

shaahani
05-06-2017, 19:06
نصف بیشتر همسایه های من همین الان توی کمتر از 20 ثانیه هک میشن !
چرا ؟ چون که زحمت نکشیدن دستگاه خودشون رو آپگرید کنن تا ضعف امنیتی برطرف بشه .
چرا ؟ چون که WPS دستگاه هوایی شون روشنه .
چرا راحت میشه از اینترنت و شبکه داخلیشون دزدی کرد ؟ چون خودشون در خونشون رو باز گذاشتن و یه دونه قفلم روش نذاشتن ؛ فکر میکنن چون رمز گذاشتن دیگه همه چی حله ! به کوچکترین مسئله امنیتی هم توجه نمیکنن .
بفرمایین ، همین الان این یکی از همسایه های محترم ماست !

شما به حرف های من گوش کن و ترافیکت رو درست مصرف کن ؛ بهت قول میدم که از عمل به حرفام؛ ضرر نکنی

محمد7966
05-06-2017, 19:06
سلام

سلام

من سرویسم 6 ماه است 3 ماه اش رفت و سرعت خوب بود ولی از آغاز ماه چهارم سرعت داغون شد

نمیدونم از عمد اینکارو میکنن یا محدودیت مرکز

تو این 3 ماه سرعت خوب بود و تا جایی که پهنای خط بکشه میتونید دانلود کنید

ولی دیشب و پریشب سرعت داغون بود و فقط تونستم 4 گیگ و 4.5 گیگ دانلود کنم

مثلا دیشب سرعت دانلود تا ساعت 5 از 50 کیلو نوسان داشت تا 300 کیلو(حدودا البته نوسان هم زیاد داشت در حد 10 کیلو نوسان میکرد تا برسه به 1 مگ)

k1ozil
05-06-2017, 20:28
فکر کنم کم کم پارس داره مقدمات محدود کردن شبانه رو فراهم میکنه !

rar
06-06-2017, 01:16
من مودم ایسوس دارم که تو خوده مودم ترافیک رو نشون میده که چقدر مصرف داشتید فلان روز !

دیشب دانلود کردم شد 13 گیگ تو مودم ، ولی تو گزارشات که حساب کردم دیدم ترافیک رایگان رو زده 17 گیگ !
تازه اون 13 گیگ با ترافیک روز هم هست ( عکسم اگر خواستید میزارم )
دزدی داره وحشتناک

shaahani
06-06-2017, 04:22
من مودم ایسوس دارم که تو خوده مودم ترافیک رو نشون میده که چقدر مصرف داشتید فلان روز !

دیشب دانلود کردم شد 13 گیگ تو مودم ، ولی تو گزارشات که حساب کردم دیدم ترافیک رایگان رو زده 17 گیگ !
دزدی داره وحشتناک

عکس بگذار ببینم مودم چی برات حساب کرده ؛ ترافیک مصرفی دانلود آپلود رو جدا جدا حساب کن ، چون ریز گزارش ها هم جدا جداست .

ببین من سیستم حرفه ای اکانتینگ دارم ؛ دقیقا میدونم تو هر اتصال چه شخصی با چه دستگاهی تو خونه در چه زمان و به چه مدتی اینترنت استفاده کرده .
بنابراین در ساده ترین روش هر زمان بخوام محاسبه ترافیک مصرفی خودم رو داشته باشم براحتی با یک جمع ساده ترافیک مصرف شده ، به یک عدد کلی میرسم و اون عدد رو با مقداری که کنتور پارس آنلاین انداخته مقایسه میکنم .
تا حالا یک مورد هم نداشتم در مصرف های بالای 5 یا 7 گیگ اختلاف عددی من به بالای 10 مگابایت برسه ، اونم فقط واسه اینه که اعداد رو توی جمع رند میکنم .
حالا یک دستگاه میتونه کل ترافیک عبوری رو هم بطور کلی محاسبه کنه ؛ مثلا میتونم فقط یک اکانت تعریف کنم و همه از همون استفاده کنن , علاوه بر اینکه بخش های فایروال و NAT ، کانکشن ؛ پ.روکسی و غیره خودشون بطور دقیق ترافیک عبور داده شده هر قسمت رو نشون میدن .
یک روتربورد پیشرفته شبکه به هیچ عنوان با یک مودم که از قبل چهارتا رویه ساده روش برنامه ریزی شده برابری نمیکنه .
شما با یک روتربرد دقیقا خودت برنامه نویسی میکنی که چه اتفاقی توی شبکه و برای داده هات بیفته , اما دستگاه مودم فقط چهارتا برنامه ساده و پیش افتاده هست که قبلا یکسری مهندس اون رو طراحی کردن .
حالا شما دوست داری برو بگو دزدی میکنه ما هم میگیم باشه همون که شما میگی و اصلا چرا وقتی فکر میکنی دزدی میکنه داری ازش سرویس میگیری ! این دیگه واقعا خیلی عجیبه.

به هرحال پس خوش بحال خودم که از من یک مگابایت هم دزدی نمیشه :n09: اما طبق ادعای بعضی از دوستان در چند ساعت 7 -8 یا 10 گیگ از ترافیکشون دزدیده میشه :n08:

S M Λ S Ħ
06-06-2017, 12:36
سلام
اوضاع پارس چه جوریه؟ خوبه چه جوریاس؟
این سرویس 6 ماهه 90 گیگ 99 هزار تومنش رو من میخوام برای کسی بگیرم
میخواستم ببینم کسایی که دارن از پارس با شرایطش اوکین؟ شبانه 5 تا 8 صبح این سرویس نامحدود داره، چرته یا نه خوبه؟ مرسی :دی

hotman1234
06-06-2017, 13:59
لول اینجا چه پر شده از سینه چاکان پارس آنلاین. تا حرفی زده میشه سریع میریزن تو تاپیک.
ببینید پارس آنلاین حجم خوری کامل داره. تمامی مدارکشم بنده دارم خود شرکت هم قبول کرده اما میگه نمیدونم از کجا کم شده. جالبه شکایت رو بردن بالاترین لایه پشتیبانیشون 2 هفته کامل روش کار کردن که آخر بگن آره کم شده اما معلوم نیست از کجا!!!! حالا اینکه میاید صحبت هک شدن وای فای میکنید وقتی که مودم رو حالت بریج هست و برنامه wireshark و 3 برنامه دیگه رو میبرید زیر سوال این دیگه سطح سواد خودتون رو نشون میده. اگه هم فکر میکنید که فقط شما میفهمید بقیه همه نادان و نفهم هستن که دیگه صحبتی نیست.
حالا اینکه کسی میاد میگه برای من حجم خوری نداره دلیل بر این نمیشه که داره چرت و پرت میگه. اونجوری که معلومه برای بعضی از سرویس هاش به شدت حجم خوری داره. حالا اینکه چجوری میاد متفاوت کار میکنه برا هر کاربر خودش داستان دیگه ای داره.

سلام
اوضاع پارس چه جوریه؟ خوبه چه جوریاس؟
این سرویس 6 ماهه 90 گیگ 99 هزار تومنش رو من میخوام برای کسی بگیرم
میخواستم ببینم کسایی که دارن از پارس با شرایطش اوکین؟ شبانه 5 تا 8 صبح این سرویس نامحدود داره، چرته یا نه خوبه؟ مرسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوضاعش خوبه پینگ پایین هست و بعضی اوقات نوسان میگیره. تک کانکشنش هم اکثرا خوبه.
شبانه هم سرعتش رو محدود نمیکنن هر چقدر که مصرف کنی اما خوب بستگی به ترافیک شبکه هم داره. بعضی شبا سرعتش خوبه بعضی شبا میاد پایین.

shaahani
06-06-2017, 16:12
من اول مواضع خودمو روشن کنم ؛ من سینه چاک پارس آنلاین نیستم ؛ اینم یه گندیه مثل باقیه شرکت های گند اینترنت ایران و در کل خود اینترنت داغون ایران چی هست که قابل دفاع باشه .
اما توی انتخاب بین بد و بدتر واسه من پارس آنلاینه
اگه اومدم اینجا مینویسم دزدی نمیکنه بخاطر اینکه یه کمکی کرده باشم به بعضی دوستان که مشکل مصرف ترافیک دارن .

من به طور کامل و تماما بی سواد ؛ شما هم با سواد ....
انکار نمیکنم از نظر سواد هیچ ادعایی هم ندارم , هز کسی هم از شکم مامانش همه چی رو نمیدونه
شاید خیلی ها منو در مقایسه با دیگران آدم خیلی باسوادی بدونن اما خودم میدونم خیلی چیزا رو نمیدونم و بی سوادم ؛ برا همینم هیچ دلیلی نداره بخوام اونو انکار کنم .

اما حالا که شما گفتی اونبار wireshark رو مطرح کردی نخواستم پاسخ بدم بلکه بی ادبی شده باشه ؛ اما خوب حالا بذار نظرمو بگم .
بنظر من شما یا اون مهندس پارس آنلاین فرقی نمیکنه که میایی با نرم افزار wireshark ادعای بررسی مقدار ترافیک مصرفی رو میکنی ، هیچ سواد و درک و فهم کاملی از اصولی ترین مفاهیم مهندسی شبکه و کنترل ترافیک ندارین و نمیشه اسمتون رو مهندس کامپیوتر گذاشت.
من همون موقع که این موضوع رو مطرح کردی ازت خواستم توضیح بدی بطور دقیق چطوری با wireshark ترافیک مصرفی رو اندازه گیری کردی .
برای دوستان که اطلاعاتی از برنامه های مهندسی مثل wireshark ندارن باید بگم این نرم افزار میتونه روی یک آدرس و یک درگاه تبادل داده زوم کنه و تمام پاکت های دریافتی و ارسالی رو در اون درگاه مانیتور کنه ، اینجوری مشخص میشه مثلا برای فرایند دریافت ip خودکار سه بار اطلاعات بین سرور و سرویس گیرنده رد و بدل میشه .
هر پاکت ارسالی با جزئیات کامل توش دیده میشه ؛ که پاکت از کجا ارسال شده به کجا میره TTL اون چنده و محتویات داخلش و غیره .
برای دقیق شدن در یک یا چند داده توی شبکه ازش میشه استفاده کرد ، درسته که در مشخصات هر داده اندازه و سایز یک داده دیده میشه
اما مسئله مهم اینه که تمام داده ها از روی بستر اینترنت عبور داده نمیشن و نیاز به جابجایی دارن و بعد از اون شما با این نرم افزار جمع مقدار ترافیک رو نمیتونین بزنین .
به عنوان مثال اگه بخواین دو روز مصرف ترافیک را محاسبه کنید باید بگم تعداد عبوری بسته ها از میلیون ها رد شده و به میلیارد ها میرسه و هرگز چنین امکانی وجود نداره که شما بخواین تمام این بسته ها رو بطور دستی مقصدشون رو بررسی کنین و اگه تبادل اینترنتی بود در ماشین حساب کنار دستتون ترافیک اون بسته رو با ترافیک مجموعی که درحال محاسبه هستین جمع کنید ؛ چنین ادعایی خیلی مسخره و خنده داره و به جز یک داستان تخیلی به چیز دیگه ای شباهت نداره و اصلا عملی و ممکن نیست .
تازه این مسئله رو در ساده ترین شرایط برای شما بیان کردم که ارتباط مودم با کابل بدون هیچ شبکه هوایی و بدون هیچ دستگاه دیگه ای در شبکه فقط با یک کامپیوتر بررسی بشه .

حالا پس اگر با اینجور نرم افزار ها نمیشه میزان مصرفی ترافیک رو بررسی کنیم ؛ روش صحیح انجام این کار چی هست ؟ و اونی که میگه من مهندسم باید به شما چه پیشنهادی برای بررسی میزان مصرف ترافیک بده .
راه اون استفاده از سیستم های اکانتینگ هست و وقتی یک مدیر شبکه از سیستم اکانتینگ استفاده میکنه ، مجموع مصرف ترافیک هر کاربر بطور برنامه نویسی شده برای شما محاسبه میشه ؛ به عنوان مثال وقتی که یک کامپیوتر سرور داریم که تمام اینترنت اول به اون وارد میشه و بعد بین کاربر ها با نرم افزار های اکانتینگ و برنامه هایی مثل CCpro xy تقسیم میشه بین مصرف کننده های , اینجا ما میتونیم ترافیک مصرفی رو مانیتور کنیم .
روش حرفه ای اون استفاده از روتر و مسیریاب هست که تمامی بنیان شبکه های کامپیوتری جهان بر اساس این دستگاه ها ساخته و پرداخته و کنترل میشن .
یک روتربرد داری پردازنده ؛ رم و غیره هست و دقیقا مثل یک کامپیوتر عملیات پردازشی و برنامه ای که به اون داده میشه رو انجام میده ، با این تفاوت که مخصوصا برای کنترل داده ساخته شده .

بنابراین با توضیحات ابتدایی و اولیه دیگه الان شما باید خودتون میتونید متوجه بشین که میشه حرف چه کسایی رو در زمینه مانیتور مقدار ترافیک باور کنید و همچنین متوجه خواهید شد چه کسانی اگر نگویم دروغگو هستن ؛ با اطلاعات کم و ساده لوحانه مشغول به اشتباه انداختن شما در این زمینه هستن.

broosli
06-06-2017, 20:26
فکر کنم کم کم پارس داره مقدمات محدود کردن شبانه رو فراهم میکنه !
چه طور؟ مگه چی شده؟

k1ozil
06-06-2017, 22:56
چه طور؟ مگه چی شده؟

موقع تمدید میزنه حجم شبانه 3.5 گیگ

- - - Updated - - -

چه طور؟ مگه چی شده؟

موقع تمدید میزنه حجم شبانه 3.5 گیگ

hotman1234
06-06-2017, 23:36
اما حالا که شما گفتی اونبار wireshark رو مطرح کردی نخواستم پاسخ بدم بلکه بی ادبی شده باشه ؛ اما خوب حالا بذار نظرمو بگم .
بنظر من شما یا اون مهندس پارس آنلاین فرقی نمیکنه که میایی با نرم افزار wireshark ادعای بررسی مقدار ترافیک مصرفی رو میکنی ، هیچ سواد و درک و فهم کاملی از اصولی ترین مفاهیم مهندسی شبکه و کنترل ترافیک ندارین و نمیشه اسمتون رو مهندس کامپیوتر گذاشت.
من همون موقع که این موضوع رو مطرح کردی ازت خواستم توضیح بدی بطور دقیق چطوری با wireshark ترافیک مصرفی رو اندازه گیری کردی .
برای دوستان که اطلاعاتی از برنامه های مهندسی مثل wireshark ندارن باید بگم این نرم افزار میتونه روی یک آدرس و یک درگاه تبادل داده زوم کنه و تمام پاکت های دریافتی و ارسالی رو در اون درگاه مانیتور کنه ، اینجوری مشخص میشه مثلا برای فرایند دریافت ip خودکار سه بار اطلاعات بین سرور و سرویس گیرنده رد و بدل میشه .
هر پاکت ارسالی با جزئیات کامل توش دیده میشه ؛ که پاکت از کجا ارسال شده به کجا میره TTL اون چنده و محتویات داخلش و غیره .
برای دقیق شدن در یک یا چند داده توی شبکه ازش میشه استفاده کرد ، درسته که در مشخصات هر داده اندازه و سایز یک داده دیده میشه
اما مسئله مهم اینه که تمام داده ها از روی بستر اینترنت عبور داده نمیشن و نیاز به جابجایی دارن و بعد از اون شما با این نرم افزار جمع مقدار ترافیک رو نمیتونین بزنین .
به عنوان مثال اگه بخواین دو روز مصرف ترافیک را محاسبه کنید باید بگم تعداد عبوری بسته ها از میلیون ها رد شده و به میلیارد ها میرسه و هرگز چنین امکانی وجود نداره که شما بخواین تمام این بسته ها رو بطور دستی مقصدشون رو بررسی کنین و اگه تبادل اینترنتی بود در ماشین حساب کنار دستتون ترافیک اون بسته رو با ترافیک مجموعی که درحال محاسبه هستین جمع کنید ؛ چنین ادعایی خیلی مسخره و خنده داره و به جز یک داستان تخیلی به چیز دیگه ای شباهت نداره و اصلا عملی و ممکن نیست .
تازه این مسئله رو در ساده ترین شرایط برای شما بیان کردم که ارتباط مودم با کابل بدون هیچ شبکه هوایی و بدون هیچ دستگاه دیگه ای در شبکه فقط با یک کامپیوتر بررسی بشه .

حالا پس اگر با اینجور نرم افزار ها نمیشه میزان مصرفی ترافیک رو بررسی کنیم ؛ روش صحیح انجام این کار چی هست ؟ و اونی که میگه من مهندسم باید به شما چه پیشنهادی برای بررسی میزان مصرف ترافیک بده .
راه اون استفاده از سیستم های اکانتینگ هست و وقتی یک مدیر شبکه از سیستم اکانتینگ استفاده میکنه ، مجموع مصرف ترافیک هر کاربر بطور برنامه نویسی شده برای شما محاسبه میشه ؛ به عنوان مثال وقتی که یک کامپیوتر سرور داریم که تمام اینترنت اول به اون وارد میشه و بعد بین کاربر ها با نرم افزار های اکانتینگ و برنامه هایی مثل CCpro xy تقسیم میشه بین مصرف کننده های , اینجا ما میتونیم ترافیک مصرفی رو مانیتور کنیم .
روش حرفه ای اون استفاده از روتر و مسیریاب هست که تمامی بنیان شبکه های کامپیوتری جهان بر اساس این دستگاه ها ساخته و پرداخته و کنترل میشن .
یک روتربرد داری پردازنده ؛ رم و غیره هست و دقیقا مثل یک کامپیوتر عملیات پردازشی و برنامه ای که به اون داده میشه رو انجام میده ، با این تفاوت که مخصوصا برای کنترل داده ساخته شده .

بنابراین با توضیحات ابتدایی و اولیه دیگه الان شما باید خودتون میتونید متوجه بشین که میشه حرف چه کسایی رو در زمینه مانیتور مقدار ترافیک باور کنید و همچنین متوجه خواهید شد چه کسانی اگر نگویم دروغگو هستن ؛ با اطلاعات کم و ساده لوحانه مشغول به اشتباه انداختن شما در این زمینه هستن.
متاسفانه شما با این همه ادعایی که داری و این همه از اکانتینگ و این جور چیزا صحبت میکنی کوچک ترین اطلاعی راجع به نرم افزار wireshark نداری و خیلی عجیبه که به همین راحتی اظهار نظر میکنی.
برادر من ساده ترین چیزی که توی wireshark میشه دید مقدار حجم دانلود و آپلود شده هست که خود برنامه نشون میده شما چجوری میای میگی که باید بشینی با ماشین حساب تک تک بسته ها رو جمع بزنیم؟!!! واقعا اگه کسی فقط برای یک بار ازین برنامه استفاده کنه اینو میدونه که خود برنامه حجم رو نشون میده شما با این سطح سواد بالا و ادعا نمیدونید؟ بعد میاید بحث هم میکنید؟ اگه من میدونستم شما در این حد سطح سوادت هست اصلا وارد بحث نمیشدم.جالبه کسی که همه رو بی سواد میدونه از جمله بالاترین لایه کارشناسی پارس آنلاین رو همچین ویژگی ساده ای رو از wireshark ندونه. خود کارشناسان پارس آنلاین گفتن wireshark تست بگیر نه من چون من مدرک هامو با بقیه برنامه ها ثابت کرده بودم. همچنین اگه شما دبستان رو خونده باشی (که بنده شک دارم) با یه جمع ساده متوجه میشی با سرعت 12 مگابیت نمیشه تو 5 ساعت 29 گیگ دانلود کرد که تو پنل کاربری زده بود.
همانطور که در عکس مشخص هست مقدار ترافیک کپچر شده رو این برنامه نشون میده و ما فقط باید به مگابایت تبدیل کنیم که برای بنده حداقل داستان تخیلی نیست چون در چند ثانیه قابل محاسبه است.
امیدوارم چیزایی که در موردش بلد هستید رو ازین به بعد در موردش اظهار نظر کنید. شما صبح تا شب اینجا بیاید بگید من فلان تا اکانت ساختم هر اکانت رو لیمیت کردم فلان کار کردم اما لطفا در مورد چیز هایی که نمیدونید اظهار نظر نکنید و وقت بقیه رو الکی نگیرید.

shaahani
07-06-2017, 00:22
چرنده محض هست شما هیچ وقت نمیتونی با wireshark میزان ترافیک مصرفی رو اندازه بگیری ؛ حوصله تکرار حرفامو ندارم
حالا ما که دبستان رو تموم نکردیم ؛ اما امیدوارم بلاخره شما یک روز تموم کنی و بفهمی این برنامه برای مشاهده محتویات داده ها ساخته شده و نه برای اندازه گیری میزان ترافیک مصرفی
شما از اون مقدار Bytes نمیتونی مقدار ترافیک کلی مصرف رو بسنجی . حالا ما هی بگیم باز شما حرف خودتو بزن.
جالب اینجاست که اومدی روی یه فرم عمومی و ساده داری این حرف ها رو میزنی ؛ خنده دار تر اینه که من دارم راهنمایی به بزرگترین و متخصص ترین افراد سازنده سیستم های شبکه , isp ها و مهندسین مخابرات میدم , روی فرم مخصوص شبکه .
من با شما اینجا سر ساده ترین مسائل مانیتور مقدار ترافیک این همه بحث الکی و چرند کردم بعد اون طرف این همه انسان باسواد و فرهیخته پاسخ منو فقط با تشکر میدن .
این تفاوت بین فرم ها و کاربرهای اونا رو نشون میده.
اگه واقعا چیزی بارته یک سیستم خیلی خیلی خیلی خیلی ساده اکانتینگ راه بنداز یکم فقط یه ذره بررسی کن و بعد نتایجش رو اینجا بگذار بگو به این دلیل ترافیک من خورده شده!

کاری نداره که در مورد اینکه میگی در نمایش گر کنتور پارس اینجوری زده شما برو بگرد دقیقا همون سیسشنی که مدت زمانش 5 ساعت هست و 29 گیگ دانلود خالص روش ثبت شده و در خط بعدی اون هم که شماره سرویس شما رو نوشته ؛ شات کن بگذار اینجا تا ما بفهمیم حجم ترافیک جنابعالی اینجوری مصرف شده و درضمن لطف کن برای تائید صحت شات گذاشته شده نام کاربری خودت رو هم بگذار تا من از طریق پشتیبانی پارس آنلاین صحت تصویر شما رو بررسی کنم.
راه دیگش هم اینه که یوز و پس صفحه کانکتت رو بدی و تاریخ این سیسشن مصرفی که میگی ، من برم خودم ریز مصرفت رو ببینم بیام اعلام کنم بله درست میگی .

اما اگه ندی یا حرف مفت زیادی زده باشی و شات اون ریز گزارشت رو اینجا نذاری دیگه مشخص میشه چه وضعیتی داری .
من نمیدونم تو که انقدر نگران ترافیکت هستی چطور ممکنه هیچ دستگاه کنترلی برای دیدن ترافیک خودت نداری !
من که میدوم شما از هر isp هم اینترنت بگیری وضعت همینه و فقط میای اینجا حرفایی میزنی که دوزار نمی ارزه.
برو خجالت بکش پسر خوب

hotman1234
07-06-2017, 00:57
من گفتم این برنامه برای نشون دادن ترافیک مصرفی ساخته شده؟ اینقدر سواد نداری که بتونی پستی که من دادم رو درست بخونی! استاد با سواد این برنامه یکی از ابتدایی ترین کار هاش همین نشون دادن میزان ترافیک مصرف شده تو مدت مشخص کپچر هست. پارس آنلاین گفت ازین برنامه تست بگیریم که اگه مشکلی بود بتونم ببینم از کجاس پکت ها رو بتونم پیگیری کنم که آخرش هم نتونست مشخص کنه از کجاس!
آقای فرهیخته بدبخت اونایی که میان از شما مشاوره میگیرن. شما هنوز ساده ترین ویژگی برنامه مهم wireshark رو نمیدونی بعد میری به افراد متخصص مشاوره میدی؟:n08: همین مملکت به انگل هایی امثال تو دچار شده که خیلی فکر میکنن متخصص هستن اما از کوچکترین چیزی سر در نمیارن!
جناب متخصص لطفا به من بگو اون مقدار Bytes چی رو نشون میده ما رو هم مستفیض کن!! امیدوارم سوادت در حدی باشه بدونی که هر بسته یه حجم مشخصی داره که اینجا مجموع حجم بسته های کپچر شده رو نشون میده. خود کارشناس پارس میاد این رو ملاک قرار میده برای محاسبه حجم بعد استاد میگه نه از رو این نمیشه! همه بی سوادن فقط شما با سوادی.
میگم متاسفانه شما فقط یه سیستم اکانتینگ مثل اینکه راه انداختی سوادت در همین حد هست هر چیزی میشه میگی اکانتینگ.
بعدش شما کی هستی که من بخوام به شما چیزیو اثبات کنم؟ آنچنان میای میگی که یوزر بده برم خودم تو پنل ببینم فکر کردی رئیس جمهوری و حتما من الان باید بگم چشم استاد لطفا اعلام کن که بنده راست میگم. اصلا در حدی نیستی که بخوام به بی سوادی مثل تو چیزیو ثابت کنم. همین که میای یه سری چرندیات میگی و هیج سوادی نداری و خودتو به عنوان متخصص جا میزنی معلومه که چه آدم مریضی هستی.
برای اینکه تاپیک بیشتر از این منحرف نشه جواب متخصص بی سواد رو دیگه نمیدم.

shaahani
07-06-2017, 01:28
دوستان دیدین ؟
هیچی برای ثابت کردن نداشت ؛ حتا یک شات نمیتونست بگیره که نشون بده توی 5 ساعت 29 گیگ دانلود خالص براش کنتور انداخته شده .
برای همینی هم که حرف مفت و ادعای پوشالی هم کرده ؛ پارس آنلاین بهش وعده سر خرمن داده ؛ مثلا احترام مشتری حفظ شه .
از من به تو نصیحت هیچ وقت تو زندگی ادعایی نکن که نتونی ثابتش کنی .

چون شک نکن بلاخره با انسان هایی برخورد خواهی کرد که تو زندگی براشون هیچ چیزی بجز واقعیت مهم نیست و شده باشه همه زندگیشونم میدن واسه دونستن واقعیت و تا آخر خط میرن .
یا حداقل اگه میخوای فریب کاری کنی سعی کن خودت رو طرف این مدل آدم ها نکنی .

SKIPY
07-06-2017, 07:14
سلام تو جشنواره سرویس 3 ماهه 60 گیگ 5-8 صبح رایگان میخوام بگیرم کسی تجربه این تعرفه رو داره ؟ برام دو چیز مهمه : شبانه نا محدود بدون افت سرعت در روز و شب و محدود نکردن بعد از چندین روز دانلود ممنون

iman_s
07-06-2017, 14:20

دزدی داره وحشتناک
آپلودتم حساب کن ببین چقدر آپلود داشتی

ahmaditt
07-06-2017, 15:40
سلام تو جشنواره سرویس 3 ماهه 60 گیگ 5-8 صبح رایگان میخوام بگیرم کسی تجربه این تعرفه رو داره ؟ برام دو چیز مهمه : شبانه نا محدود بدون افت سرعت در روز و شب و محدود نکردن بعد از چندین روز دانلود ممنون

من سرویس یکساله دارم از 5 تا 8 صبح زمان نامحدود و رایگان هست. توی دو ماه حدود 100 گیگ دانلود کردم در تایم رایگان، تا حالا هم نه محدود شدم و نه سرعت تغییری کرده.

mehdi 78
07-06-2017, 21:23

سلام
هنوز این سرویس رو ارائه می دن ؟؟
من 6 ماهه این سرویس رو دارم و الان که 2 تا 7 رو با 5 تومن می تونی رایگان داشته باشی ، خرید این سرویس اشتباهه.
محدود نمی شی ولی من به شدت حجم دزدی دارم (بعد از برداشتن آپلود رایگان خییییییییییییییییلی زودتر حجمم تموم میشه و بدتر شده) تازه جالب اینه که این چند وقته خیلی سرم شلوغه و استفادم روزی کمتر از 1 ساعت هست
اگه هم تازه می خواید به پارس آنلاین بیاید بگید که شماره عضویتم رو بهتون بدم تا موقع ثبت نام به عنوان معرف امتیاز باشگاه مشتریان بهم بدن. ممنون

mehdi 78
07-06-2017, 21:58
عکس بگذار ببینم مودم چی برات حساب کرده ؛ ترافیک مصرفی دانلود آپلود رو جدا جدا حساب کن ، چون ریز گزارش ها هم جدا جداست .

ببین من سیستم حرفه ای اکانتینگ دارم ؛ دقیقا میدونم تو هر اتصال چه شخصی با چه دستگاهی تو خونه در چه زمان و به چه مدتی اینترنت استفاده کرده .
بنابراین در ساده ترین روش هر زمان بخوام محاسبه ترافیک مصرفی خودم رو داشته باشم براحتی با یک جمع ساده ترافیک مصرف شده ، به یک عدد کلی میرسم و اون عدد رو با مقداری که کنتور پارس آنلاین انداخته مقایسه میکنم .
تا حالا یک مورد هم نداشتم در مصرف های بالای 5 یا 7 گیگ اختلاف عددی من به بالای 10 مگابایت برسه ، اونم فقط واسه اینه که اعداد رو توی جمع رند میکنم .
حالا یک دستگاه میتونه کل ترافیک عبوری رو هم بطور کلی محاسبه کنه ؛ مثلا میتونم فقط یک اکانت تعریف کنم و همه از همون استفاده کنن , علاوه بر اینکه بخش های فایروال و NAT ، کانکشن ؛ پ.روکسی و غیره خودشون بطور دقیق ترافیک عبور داده شده هر قسمت رو نشون میدن .
یک روتربورد پیشرفته شبکه به هیچ عنوان با یک مودم که از قبل چهارتا رویه ساده روش برنامه ریزی شده برابری نمیکنه .
شما با یک روتربرد دقیقا خودت برنامه نویسی میکنی که چه اتفاقی توی شبکه و برای داده هات بیفته , اما دستگاه مودم فقط چهارتا برنامه ساده و پیش افتاده هست که قبلا یکسری مهندس اون رو طراحی کردن .
حالا شما دوست داری برو بگو دزدی میکنه ما هم میگیم باشه همون که شما میگی و اصلا چرا وقتی فکر میکنی دزدی میکنه داری ازش سرویس میگیری ! این دیگه واقعا خیلی عجیبه.

به هرحال پس خوش بحال خودم که از من یک مگابایت هم دزدی نمیشه :n09: اما طبق ادعای بعضی از دوستان در چند ساعت 7 -8 یا 10 گیگ از ترافیکشون دزدیده میشه :n08:

سخنی از کارمند پارس آنلاین ^^^^^

mehdi 78
07-06-2017, 22:07
پارس انلاین حجم خوری نداره چرت وپرت نگین

سلام
من مشکل دارم . شاید برای شما خوب باشه ولی برای من مشکل داره

shaahani
08-06-2017, 04:37
سلام
من مشکل دارم . شاید برای شما خوب باشه ولی برای من مشکل داره

شما فکر کن من از پارس آنلاینم ، همینجوری هم بشین دست رو دست بگذار ترافیک و حجمت رو مفت و مسلم به باد فنا بده ؛ بعدم تقصیر رو بنداز گردن پارس آنلاین
یا شرکت اینترنتی دیگه ای .

یه وقتی هم فکر نکنی این سیستم ها و دستگاه های کامپیوتری در طی ده ها سال برای همین کار طراحی شدن که به دقت ترافیک رو اندازه بگیرن و کنترل کنن .
اصلا از این فکر ها نکن ؛ یعنی اصلا فکر نکن ، چون شنیدم فکر کردن باعث سرطان میشه ..... خیلی ها میگن .... جدی جدی مراقب باش .
یه وقت زحمت هم نکشی بری پست های قبلی رو واسه جلوگیری از هدر رفتن ترافیک بخونی ، چون مردم میگن این زحمت خیلی سختیه
ممکنه کمر آدم وسط کار رگ به رگ بشه دیگه هیچی کار کم زیاد میشه
آره داداشم:n37:

mehdi 78
08-06-2017, 11:38
شما فکر کن من از پارس آنلاینم ، همینجوری هم بشین دست رو دست بگذار ترافیک و حجمت رو مفت و مسلم به باد فنا بده ؛ بعدم تقصیر رو بنداز گردن پارس آنلاین
یا شرکت اینترنتی دیگه ای .

یه وقتی هم فکر نکنی این سیستم ها و دستگاه های کامپیوتری در طی ده ها سال برای همین کار طراحی شدن که به دقت ترافیک رو اندازه بگیرن و کنترل کنن .
اصلا از این فکر ها نکن ؛ یعنی اصلا فکر نکن ، چون شنیدم فکر کردن باعث سرطان میشه ..... خیلی ها میگن .... جدی جدی مراقب باش .
یه وقت زحمت هم نکشی بری پست های قبلی رو واسه جلوگیری از هدر رفتن ترافیک بخونی ، چون مردم میگن این زحمت خیلی سختیه
ممکنه کمر آدم وسط کار رگ به رگ بشه دیگه هیچی کار کم زیاد میشه
آره داداشم:n37:
سلام
به این که شما تو پارس آنلاین کار می کنی شکی نیست. مثل روز واضح و روشن هست.
به هدر رفتن ترافیک ؟:n04:
جدی؟ شما از کجا می دونید من مشکل "به هدر رفتن ترافیک" دارم ؟
وقتی هیچ دستگاهی وصل نبوده و ترافیک مصرف شده چی؟
وقتی یهو کلی حجم اضافی کم می کنه چی؟
شما مشکلتون اینه که فکر می کنید فقط خودتون بلدید.
نخیر. این شکلی هم نیست دیگه.

shaahani
08-06-2017, 18:53
بیخیال شما بلد من نا بلد .
من برای دوستایی که واقعا دوست دارن ترافیک مصرفی خودشون رو کنترل کنن یه سری نکات یاداوری کردم
اینجا یک محیطی ایجاد شده چهارنفر آدم بیان به تبادل نظر و کمک به همدیگه بپردازن ؛ بلاخره این محیط خیلی هم بی مصرف نیست همیشه گره از کار یکی دوتا از همزبان همامون باز میشه ؛ همینجور که خودم من مقداری از مشکلاتم رو با همین فروم ها در سطح اینترنت از خیلی سال پیش تا الان باز کردم .
15 سال پیش که اینترنت Dial-up میخریدم و بر اساس ترافیک بود وقتی به سراغ isp میرفتم و میگفتم چرا حجم من زود تموم میشه میگفت سعی کن از Voice و اتصال تصویری وب کم در نرم افزار یاهو زمان های غیر ضروری پرهیز کنی و ترافیکت رو برای مدت بیشتری حفظ کنی.
اون زمان بخاطر سرعت بسیار پایین اینترنت شاید دانلود یک فایل mp3 باعث میشد یک هفته زودتر ترافیک خودم رو تموم کنم .
اما الان یه مقدار اوضاع فرق کرده و لزوم کنترل ترافیک خیلی خیلی بیشتر شده .
با راه اندازی سرویس های ADSL تو ایران در اون ابتدا منم مثل شما فکر میکردم isp ها اقدام به دزدی ترافیک میکنن .
اندازه موهای سرم isp عوض کردم البته نه بخاطر مصرف ترافیکم ، علت های دیگه ای مثل سرعت برام مطرح بود
الگوی مصرف من بعد تعویض isp های مختلف تغییر نمیکرد ؛ و این نشون میداد که اندازه گیری ترافیک از سمت isp ها مشکلی نداره .
از نظر منطقی هم شما یا یک مهندس شبکه وقتی میخواین یک isp راه اندازی کنین خوب یکسری تجهیزات مسیریاب میخرین حالا چه از برند سیسکو باشه چه میکروتیک و بعد با استفاده از اونها سیستم های اکانتینگ راه اندازی میکنین ؛ یک isp هم که خودش دستگاه نمیسازه و نرم افزار اکانتیگ درست نمیکنه ؛ در واقع اونها از زیرساخت های پیاده سازی شده استفاده میکنند ، نرم افزار های اکانتینگ هم مقدار ترافیک رو بر اساس مقداری که این مسیریاب های سخت افزاری گزارش میکنن در خودشون ثبت و ضبط میکنن.
این تجهیزات رو همه دنیا استفاده میکنن و وقتی تجهیزات و زیرساخت ها یکی باشه معمولا نتیجه نهایی هم یکسان میشه .

حالا چی میشه که من وقتی یک اینترنت سرعت پایین و یا با کیفیت بد میخرم مصرف اینترنتم کم هست اما وقتی دارای یک خط با کیفیت و سرعت بالاتر هستم یک مرتبه با وجودی که همون استفاده قبل رو ازش میکنم ممکنه دو یا چندبرابر قبل ترافیک مصرف کنم ؟
بگذارین یک مثال براتون بزنم : وقتی شما دوتا مخزن آب دقیقا به یک اندازه دارین و به پایین اون دوتا لوله آب با قطر های متفاوت متصل میکنین , مخزنی که لوله بزرگتر داره زودتر خالی میشه ؛ فقط به این دلیل که درگاه خروجی اون بزرگتر شده ، حالا برای اینکه بخوایم مخزن با لوله بزرگتر همزمان با مخزن دیگه خالی بشه باید یک شیرآب به لوله متصل کنیم و با بستن و کم کردن مقدار شیر آب ؛ سطح مقطع لوله بزرگتر رو به اندازه قبلی کاهش بدیم ...
اینجوری مخزن ها بطور همزمان خالی میشن با این تفاوت که ما در مخزن با لوله بزرگتر هر زمان احتیاج به خروجی آب و دبی بیشتری داشته باشیم میتونیم شیر رو بیشتر باز کنیم که این امکان در مخزن دیگه وجود نداره.

هیچ تفاوتی نمیکنه یک دستگاه مصرف کننده باشه یا صدتا ؛ به هرحال هرکدوم از این دستگاه ها بطور استاندارد یک مقدار داده مصرف میکنن و هرچه لوله بزرگتری به اون وصل کنیم بظاهر داره همون کارهای قبل رو میکنه اما مصرفش بسیار بالاتر خواهد بود چون در هر لحظه ؛ هرمقداری داده که بخواد میتونه جابجا کنه .
پس ما دوراه داریم :
یا اینکه در شبکه های کیفیت بالا باید پهنای باند کمتری از ابتدا بخریم که مورد نیاز ماست و این مقدار رو به حدی پایین بیارم که ترافیک کمی مصرف کنیم.
یا اینکه یک دونه شیر آب جلوی مخزن قرار بدیم که در اینصورت همزمان هم سرعت بسیار زیادی داشته باشیم و هم اینکه جلوی به هدر رفتن ترافیک خودمون رو بگیرم.

کنترل مصرف ترافیک به این سادگی ها نیست و باید برای اون مقداری تخصص بدست بیاریم ؛ باید مانیتور کنیم و بدونیم هردستگاه بیشترین ترافیک مصرفی خودش رو در ماه برای چه چیزهایی و چه نرم افزارهایی خرج کرده و اونهایی که خیلی مورد لزوم نیست رو از لیست حذف کنیم تا مصرف کاهش پیدا کنه .
از طرف دیگه باید سیستم اکانتینگ راه اندازی کنیم و دقیقا اون شیر کم و زیاد کردن آب رو در اختیار خودمون قرار بدیم و خیلی چیزای دیگه قبلا در موردشون صحبت کردم.

مشکل ما الان در ایران خود قیمت اینترنت هست که به ازای هر گیگ مقدار زیادی پول باید پرداخت کنیم در صورتی که اگه مثل خیلی از کشورها قیمت اینترنت از آب خوردن ارزون تر بود اون وقت خوب این مصرف ترافیکتون خیلی به چشمتون نمی اومد.
این مشکل هرچی سرعت ها بالاتر بره برای شما ها که بدون هیچ کنتور و کنترلی از اینترنت استفاده میکنین بیشتر و بیشتر خواهد شد.

بازم تکرار میکنم به این دلیل که ISP ها نیز به مانند ما تجهیزاتی مثل مودم ؛ روتر و غیره برای محاسبه ترافیک مصرفی دارن نمیتونن کار مثبت زیادی در این زمینه انجام بدن و اصلا دست خودشونم نیست که بیان و در این موضوع دخالت کنن .
حالا بعضی ها این مقدار مصرف رو بطور لحظه ای به حساب مشترک منتقل میکنن و بعضی دیگه با فاصله زمانی و با تاخیر یک مرتبه مقدار کلی مثلا دو روز استفاده را یکباره وارد حساب مشتری میکنن ؛ این بستگی به امکانات و تنظیمات همون دستگاه ها داره ، در کلیت موضوع هیچ تفاوتی وجود نداره .

دوستانه میگم برای اینکه بتونن پول خودتون رو حفظ کنید ؛ از اینترنت با کیفیت استفاده کنین و به مقدار واقعی مصرفتون پول پرداخت کنید و نه چند برابر اون .
موضوع دزدی ترافیک ISP ها را بطور کامل فراموش کنید ؛ این یک تفکر کاملا اشتباه هست .

shaahani
08-06-2017, 18:54
حتا اگه یک ISP تمامی نرم افزار های اکانتینگ و سخت افزار مورد نیازش رو خودش ساخته باشه بازم نمیاد دزدی کنه ؛ چون مشترک هم میتونه تجهیزات مشابه ای روی خط بگذاره و بطور دقیق ترافیک رو مانیتور کنه ؛ و اگه اینجا بادلیل و سند و مدرک به وسیله این تجهیزات مشخص بشه که یک شرکت داره دزدی میکنه خوب محاکم قضایی و سازمان تنظیم مقرارت شکایت میشه و چون مشتری حرف خودش رو ثابت کرده ؛ شرکت محکوم میشه و تمام شیرازه کاری اون از هم خواهد پاشید .
یک کسب و کار وقتی میتونه درآمد های زیادی از کارهای مختلف داشته باشه ؛ هیچ وقت خودش رو در موضوعات حساس که زیر ذره بین هست ؛ خراب نخواهد کرد.

من میگم ، شما هم گوش نکنین ، به هرحال وظیفه انسانی من میگه : وقتی هم نوع ها و هم زبان های من دچار مشکل هستن، کمکشون کن .
پول زیادی که شما برای اینترنت پرداخت میکنین علت اون به هیچ عنوان دزدی ترافیک از سمت یک شرکت اینترنتی نیست و شما باید مصرف خودتون رو کنترل کنید.
من دست یاری رو دراز کردم ؛ راهنمایی های لازم رو کردم ؛ از گردن من رد شده دیگه تا الان .
خودتون میدونین هرکاری دوست دارید بکنین و ماه ها و سال ها اینترنت خودتون رو هدر بدین و چند برابر مصرف واقعی خودتون اینترنت مصرف کنید و پول پرداخت کنید.
روز و شب هم بیایین اینجا ؛ فروم های دیگه یا هرجای دیگه ای رو اینترنت به همه شبکه های ISP تهمت بزنین که ترافیک دزدی میکنن .
نتیجه عملی که انجام میدین مستقیم به خودتون برمیگرده ، چه مثبت چه منفی...
گفتنی ها رو گفتم چون وظیفه خودم میدونستم .
چه اونایی که به حرفام توجه نکردن ؛ چه اونایی که راجب حرفام فکر کردن ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم:n16:

محمد7966
08-06-2017, 19:19
سلام
به این که شما تو پارس آنلاین کار می کنی شکی نیست. مثل روز واضح و روشن هست.
به هدر رفتن ترافیک ؟:n04:
جدی؟ شما از کجا می دونید من مشکل "به هدر رفتن ترافیک" دارم ؟
وقتی هیچ دستگاهی وصل نبوده و ترافیک مصرف شده چی؟
وقتی یهو کلی حجم اضافی کم می کنه چی؟
شما مشکلتون اینه که فکر می کنید فقط خودتون بلدید.
نخیر. این شکلی هم نیست دیگه.

برای من یه بار موضوعی شبیه موضوع شما پیش اومده که خیال میکردم پارس حجم خوری کرده ولی بعدا متوجه شدم اشتباه کردم
من صبح خونه نبودم و کسی هم خونه نبود به غیر از مادرم که مادرم هم اصلا بلد نیست اینترنت چیه ، مودم هم روشن بود و دیدم پارس 500 مگ کم کرده ،بعد اعتراض کردم ولی حواسم نبود قبلش از مادرم بپرسم که صبح کسی خونه نیومده،که بعدا پرسیدم و دیدم دامادمون صبح اومده و از اینترنت استفاده کرده و بیخودی تهمت دزدی زدم حالا شما هم بپرسید شاید اون موقع که خونه نبودید کسی اومده باشه خونه.

2-از نرم افزار هایی مثل bwmeter نت لیمیتر،نتورکس و...خیلی انتظار نداشته باشید دقیق به اندازه خود پارس حساب کنه چون من دیدم گاهی پارس محاسبه اش با این نرم افزار ها یکیه و گاهی یکی نیست.یکی از بچه ها در این انجمن هم میگفت معمولا نرم ازفزار شرکت ها 8 درصد اضافه تر از این نرم افزارها میزنه

اینو هم بگم نتورکس نسبت به نت لیمیتر و bwmeter خیلی کمتر نشون میده واصلا با نت لیمیتر و bwmeter قابل قیاس نیست.

3-اما خود نرم افزار پارس هم ممکنه مشکل داشته باشه که برای من یه بار پیش اومد و شکایت کردم.مشکل اینطوری بود که بازه های زمانی رو 2بار یا 3 بار یا ...حساب میکرد مثلا بازه 9:00 تا 9:10 رو 2بار یا بیشتر حساب میکرد یا گاهی مثلا به جای اینکه از 9:11 به بعد رو حساب کنه می اومد از 9:09 حساب میکرد با اینکه زمان 9:09 قبلا یه بار حساب شده .آخرش شکایت کردم سامانه 195 که حلش کردند.جوابی هم که تو سامانه داده بودند این بود که درسته چندبار حساب میکنه ولی ترافیکی کم نمیکرد و 00 بود ولی خب من دیگه شک کردم به سیستم نرم افزاریشون

mehdi 78
08-06-2017, 21:01
برای من یه بار موضوعی شبیه موضوع شما پیش اومده که خیال میکردم پارس حجم خوری کرده ولی بعدا متوجه شدم اشتباه کردم
من صبح خونه نبودم و کسی هم خونه نبود به غیر از مادرم که مادرم هم اصلا بلد نیست اینترنت چیه ، مودم هم روشن بود و دیدم پارس 500 مگ کم کرده ،بعد اعتراض کردم ولی حواسم نبود قبلش از مادرم بپرسم که صبح کسی خونه نیومده،که بعدا پرسیدم و دیدم دامادمون صبح اومده و از اینترنت استفاده کرده و بیخودی تهمت دزدی زدم حالا شما هم بپرسید شاید اون موقع که خونه نبودید کسی اومده باشه خونه.

2-از نرم افزار هایی مثل bwmeter نت لیمیتر،نتورکس و...خیلی انتظار نداشته باشید دقیق به اندازه خود پارس حساب کنه چون من دیدم گاهی پارس محاسبه اش با این نرم افزار ها یکیه و گاهی یکی نیست.یکی از بچه ها در این انجمن هم میگفت معمولا نرم ازفزار شرکت ها 8 درصد اضافه تر از این نرم افزارها میزنه

اینو هم بگم نتورکس نسبت به نت لیمیتر و bwmeter خیلی کمتر نشون میده واصلا با نت لیمیتر و bwmeter قابل قیاس نیست.

3-اما خود نرم افزار پارس هم ممکنه مشکل داشته باشه که برای من یه بار پیش اومد و شکایت کردم.مشکل اینطوری بود که بازه های زمانی رو 2بار یا 3 بار یا ...حساب میکرد مثلا بازه 9:00 تا 9:10 رو 2بار یا بیشتر حساب میکرد یا گاهی مثلا به جای اینکه از 9:11 به بعد رو حساب کنه می اومد از 9:09 حساب میکرد با اینکه زمان 9:09 قبلا یه بار حساب شده .آخرش شکایت کردم سامانه 195 که حلش کردند.جوابی هم که تو سامانه داده بودند این بود که درسته چندبار حساب میکنه ولی ترافیکی کم نمیکرد و 00 بود ولی خب من دیگه شک کردم به سیستم نرم افزاریشون
سلام
ممنون از پاسختون
غیر از خود من تو خونه هیچ کی از ADSL استفاده نمی کنه (از mobile data استفاده میکنن) و هیچ کی رمز router ، مودم و WiFi رو نداره. شبکه hide هست و مک فیلتر روشنه و WPS خاموش.:n10:
استفاده نبوده ولی از ترافیکم مصرف شده.
از این که بگذریم این کم شدن غیر منطقی حجم وقتی شروع میشه که حجم خود سرویس تموم بشه و شما خودتون حجم بخرید. فرقی هم نداره چقدر می خواد باشه. بیشتر حساب میشه.برای من که این شکل هستش
بعد شما میگید گاهی محاسبه پارس با این نرم افزار ها یکیه و گاهی نیست
این گاهی دوم وقتی هست که پارس داره الکی کم میکنه دیگه.
فلسفه اینترنت حجمی کلا اشتباه هست و تو خارج برای اینترنت موبایل هم طرح نامحدود گذاشتن
اون وقت ما Data cap های مسخره داریم.اونم رو adsl .تازه با حجم های خیلی کم مثل 5 گیگ
با برداشتن آپلود رایگان اوضاع بد تر شد و استفاده از cloud سخت تر . این اشتباه تو محاسبه حجم مصرفی هم دیگه خیلی اذیت می کنه

mehdi 78
08-06-2017, 21:17
حتا اگه یک ISP تمامی نرم افزار های اکانتینگ و سخت افزار مورد نیازش رو خودش ساخته باشه بازم نمیاد دزدی کنه ؛ چون مشترک هم میتونه تجهیزات مشابه ای روی خط بگذاره و بطور دقیق ترافیک رو مانیتور کنه ؛ و اگه اینجا بادلیل و سند و مدرک به وسیله این تجهیزات مشخص بشه که یک شرکت داره دزدی میکنه خوب محاکم قضایی و سازمان تنظیم مقرارت شکایت میشه و چون مشتری حرف خودش رو ثابت کرده ؛ شرکت محکوم میشه و تمام شیرازه کاری اون از هم خواهد پاشید .
یک کسب و کار وقتی میتونه درآمد های زیادی از کارهای مختلف داشته باشه ؛ هیچ وقت خودش رو در موضوعات حساس که زیر ذره بین هست ؛ خراب نخواهد کرد.

من میگم ، شما هم گوش نکنین ، به هرحال وظیفه انسانی من میگه : وقتی هم نوع ها و هم زبان های من دچار مشکل هستن، کمکشون کن .
پول زیادی که شما برای اینترنت پرداخت میکنین علت اون به هیچ عنوان دزدی ترافیک از سمت یک شرکت اینترنتی نیست و شما باید مصرف خودتون رو کنترل کنید.
من دست یاری رو دراز کردم ؛ راهنمایی های لازم رو کردم ؛ از گردن من رد شده دیگه تا الان .
خودتون میدونین هرکاری دوست دارید بکنین و ماه ها و سال ها اینترنت خودتون رو هدر بدین و چند برابر مصرف واقعی خودتون اینترنت مصرف کنید و پول پرداخت کنید.
روز و شب هم بیایین اینجا ؛ فروم های دیگه یا هرجای دیگه ای رو اینترنت به همه شبکه های ISP تهمت بزنین که ترافیک دزدی میکنن .
نتیجه عملی که انجام میدین مستقیم به خودتون برمیگرده ، چه مثبت چه منفی...
گفتنی ها رو گفتم چون وظیفه خودم میدونستم .
چه اونایی که به حرفام توجه نکردن ؛ چه اونایی که راجب حرفام فکر کردن ، برای همتون آرزوی موفقیت دارم:n16:

سلام
ممنون ولی اول باید بگم که "لوله مخزن قطور تر نشده" و همون همیشگی هست. روی مخزن هم شیر آب نصب شده
کاملا روی مصرف برنامه ها و سرویس ها دقت دارم. آپدیت های گوگل پلی و ویندوز ۱۰ رو فقط تو تایم رایگان انجام میدم. الگو مصرفم هم مثل قبل هست ولی حجم من خیلی زود تموم میشه. تنها هم خودم هستم که از این نت استفاده میکنم ولی بازم مشکل هست. اونم وقتی که حجم خود سرویس تموم میشه و من حجم اضافه میخرم این مشکل خیلی بیشتر خودش رو نشون میده.
ممنون که توجه کردید و جواب دادید ولی من کمکی ندیدم.
شما میگید برو تجهیزات در سطح enterprise بخر تا ببینی حجم مصرفی رو درست نشون میده یا نه که مقدور نیست
من میگم چیزی که روتر من نشون میده بعضی وقت ها به مقدار قابل توجهی کمتره ولی شما میگید اشتباه میکنید
خوب من چی بگم.
اگه پیشنهاد دیگه ای دارید بگید ممنون میشم
موفق باشید

shaahani
08-06-2017, 21:44
موضوعات کنترل ترافیک بسیار گسترده است ، خیلی مواقع پیچیده تر از حالت استفاده کاربری میشه و میان در سطوح میانی برنامه نویسی و سطح پایین مدارات الکترونیکی برای همین خیلی چیزها یا جا گفتن نداره و یا اینکه بخاطر تاثیر اندکشون خیلی نمیتونه مفید واقع بشه.
پیشنهاد من خرید یک دستگاه روتربرد میکروتیک برای کنترل ترافیک و راه اندازی سرویس هات اسپات هست .
هیچ شک نکنید که یکی از این دستگاه ها برای هر خونه ای لازمه ؛ یکی از پیش پا افتاده ترین کاربردها اینه که خیلی از دستگاه ها در حالت بیکار بطور پشت زمینه بوسیله نرم افزار های مختلف بدون اجازه شما ترافیک زیادی مصرف میکنن خوب هات اسپات با زمان تایم اوتی که براش مشخص میکنید اگه بدون استفاده باشین اتوماتیک ارتباط رو قطع میکنه و مانع مصرف بیهوده میشه چون معمولا ما فراموش میکنیم بعد از استفاده کانشکن اینترنتمون رو ببنیدم و یا WIFI رو قطع کنیم ، شاید بدلیل اینکه در روز بارها و بارها به اتصال مجدد و دیدن پیام ها و غیره نیاز داریم اتصالات رو قطع نمیکنیم ، خوب هات اسپات کمک میکنه بطور خودکار اتصالات رو قطع میکنه و بعد از فعال شدن مجددتون اونها رو وصل میکنه.
یا میتونین مسیر ارتباطی یک برنامه رو برای دانلود بدون اجازه ببندین بدون اینکه مجبور به حذف برنامه باشید.
شما یک چهارم مصرف میکنین و چهار برابر پول پرداخت میکند تنها به دلیل عدم کنترل داده ها بوسیله روتر .
یک دستگاه روتر برای یک خونه حداکثر 200 هزارتومن هست و من مطمعن هستم با کاهش بسیار زیاد مصرف شما حداکثر در یک یا دوماه مبلغ هزینه شده شما بوسیله صرفه جویی در اینترنت بازگشت داده خواهد شد.

تجهیزات پیشنهادی من در سطح اینترپرایز نیست چون شما باید بالای 1یک میلیون و دویست برای خرید یک دستگاه تجاری هزینه کنید ؛ دستگاه پیشنهادی من مخصوص کاربران خانگی طراحی و ساخته شده است.

amir-14
08-06-2017, 23:15
دوستان سرویس 128kb فرقش با مثلا 2Mb چیه..! آخه همشون قابل ارتقا به 16Mb رو دارن صرفه اقتصادی داره سرعت اسمی بالاتره رو بگیرم؟

سرعت روزانه شبانه تو سرویس های مختلف حدودا چقدره؟ و اینکه تو جزییات گفته شده سرویس شبانه حداقل ترافیکش 3.5 گیگ در ماهه منظورش چیه یعنی محدود میشی بعد 3.5 گیگ؟ تازه دارم مشترک پارس آنلاین میشم چیزی ازش نمیدونم.

محمد7966
08-06-2017, 23:44
دوستان سرویس 128kb فرقش با مثلا 2Mb چیه..! آخه همشون قابل ارتقا به 16Mb رو دارن صرفه اقتصادی داره سرعت اسمی بالاتره رو بگیرم؟

سرعت روزانه شبانه تو سرویس های مختلف حدودا چقدره؟ و اینکه تو جزییات گفته شده سرویس شبانه حداقل ترافیکش 3.5 گیگ در ماهه منظورش چیه یعنی محدود میشی بعد 3.5 گیگ؟ تازه دارم مشترک پارس آنلاین میشم چیزی ازش نمیدونم.

فرقش اینه که تو ساعات شلوغی اگر پهنا کم بیارن اونی که سرعت 2 مگ داره در اولویت قرار میگیره تا اونی که 128 داره

ولی من 128 دارم تا الان به محدودیت بر نخوردم و سرعت خوبه

من از اسفند 95 تا الان سرویس 6 ماهه رو دارم تا 3 ماه اول سرعت شبانه خوب بود و محدود نکردند ولی از ماه 4 ام محدودیت گذاشتن.نمی دونم برای همه اینطوریه یا فقط برای من؛شاید چون دانلود زیاد دارم محدودم کردن شاید هم نه

من الان 2 ساله مشترک پارسم ولی ظاهرا قدیم ها که شبانه رایگان داشت هم محدود میکرد

اینکه گفته حداقل 3.5 گیگ منظورش شبی کمترین مقداری که میتونید دانلود کنید 3.5 گیگه

تو این چند هفته ای که محدود شدم از ساعت 2 تا 5 سرعت داغونه از 40 کیلو و 20 کیلو نوسان دارم تا 1 مگ و شاید تو این 3 ساعت بتونید 2 گیگ دانلود کنید

اما از ساعت 5 به بعد سرعت خوبه و تا جایی که خطتون بکشه میتونید دانلود کنید

amir-14
09-06-2017, 00:22
فرقش اینه که تو ساعات شلوغی اگر پهنا کم بیارن اونی که سرعت 2 مگ داره در اولویت قرار میگیره تا اونی که 128 داره

من از اسفند 95 تا الان سرویس 6 ماهه رو دارم تا 3 ماه اول سرعت شبانه خوب بود و محدود نکردند ولی از ماه 4 ام محدودیت گذاشتن.نمی دونم برای همه اینطوریه یا فقط برای من؛شاید چون دانلود زیاد دارم محدودم کردن شاید هم نه

من الان 2 ساله مشترک پارسم ولی ظاهرا قدیم ها که شبانه رایگان داشت هم محدود میکرد

اینکه گفته حداقل 3.5 گیگ منظورش شبی کمترین مقداری که میتونید دانلود کنید 3.5 گیگه

تو این چند هفته ای که محدود شدم از ساعت 2 تا 5 سرعت داغونه از 40 کیلو و 20 کیلو نوسان دارم تا 1 مگ و شاید تو این 3 ساعت بتونید 2 گیگ دانلود کنید

ممنون یه سوالم داشتم شنیدم تو پارس آنلاین حجم دزدی زیاد شده و ترافیکت اگه تموم شه باید حداقل حجم 5 گیگابایتی بخری یعنی 1 گیگ اینا نداره درسته این؟ چیزی من تو وبسایتش در مورد قیمت های حجم اضافی پیدا نکردم اگه من با دقت ندیدم ممنون میشم لینکش رو بزارید.

feranko724
09-06-2017, 01:24

حرفه شما درسته من قبلی رو 2مگ داشتم الان 128 گرفتم سرعتم 64کیلوبایت دوست عزیز اگه یکباربه پشتیبانی زنگ بزنی بسته یاهرسری سرویس میگیری باید جدا بزنگی خط رو ارتقابدن قبلن زنگ زدم خط رو رو9مگ بستند اولین روز شارژ سرویس 128سرعتم وحشتناک پائین64نکنه محدود کردن کلن کسی سرویس جدید گرفته بازی جدیدنکنه

محمد7966
09-06-2017, 01:35
حرفه شما درسته من قبلی رو 2مگ داشتم الان 128 گرفتم سرعتم 64کیلوبایت دوست عزیز اگه یکباربه پشتیبانی زنگ بزنی بسته یاهرسری سرویس میگیری باید جدا بزنگی خط رو ارتقابدن قبلن زنگ زدم خط رو رو9مگ بستند اولین روز شارژ سرویس 128سرعتم وحشتناک پائین64نکنه محدود کردن کلن کسی سرویس جدید گرفته بازی جدیدنکنه

این سوال منم هست که پارس کلا محدود میکنه یا فقط اشخاصی که زیاد دانلود میکنن رو محدود میکنه

اینو دوستان قدیمی که با پارس اشتراک داشتن جواب بدن خیلی خوب میشه

قبلنا هم پارس شبانه رایگان داشته و صفحات اولیه همین تایپیک رو هم بخونید می بینید بعضی از دوستان شبانه شون محدود شده

به نظر میاد پارس محدودیت رو برای همه گذاشته و ربطی نداره که کسی زیاد دانلود کنه یا نه!اون موقع که سرویس رو خریدم هم محدودیت نذاشته بود ولی الان هرکی میخاد سرویس بگیره ظاهرا بهش گفته حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ

feranko724
09-06-2017, 01:44
این سوال منم هست که پارس کلا محدود میکنه یا فقط اشخاصی که زیاد دانلود میکنن رو محدود میکنه

قبلنا هم پارس شبانه رایگان داشته و صفحات اولیه همین تایپیک رو هم بخونید می بینید بعضی از دوستان شبانه شون محدود شده

به نظر میاد پارس محدودیت رو برای همه گذاشته و ربطی نداره که کسی زیاد دانلود کنه یا نه!اون موقع که سرویس رو خریدم هم محدودیت نذاشته بود ولی الان هرکی میخاد سرویس بگیره ظاهرا بهش گفته حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ

بس پارس انلاین هم خراب کرد من تازه اولین روز شارژم بودبا سرعت60کیلوبایت روبروشدم اینطورباشه دیگه فاتحه شبانه خوندس چون تنها همین پارس انلاین بودمحدودیت نداشت وضع اینترنت داره:n34: بدترمیشه

k1ozil
09-06-2017, 02:44
سلام
از من اکیه 500 600 کیلو مثل گذشته

shaahani
09-06-2017, 08:17

تو این دوسال اخیر که شبانه نداشته پارس بدونم چه جوری بوده .
قرارداد من هم تقریبا مثل شماست اما از ابتدای فروردین بستم ؛ الان تقریبا سرعتم همونه که از اول بود ؛ بخاطر تقسیم های پهنای باند و غیره هر دستگاه یه مقدار کمتر از سرعت اصلی خطم دانلود میگیره اما حداکثر اکانت خودش رو میگیره که برای اکانت های رایگان تعریف شده من 5.7 مگابیت هست.
سرعت خریداری شده : 8مگابیت / سرعت واقعی خط 9مگابیت / ترافیک رایگان مصرف شده من در این دو ماه : کمی بیشتر از 148.58 گیگابایت
الان من 4 ساعت گذشته شبانه از 2 تا 6 صبح دانلود برادرام رو چک کردم حدود 4 گیگ دانلود داشتن ؛ البته نمیتونم بگم همه این زمان رو داشتن دانلود میکردن و یا نه همینطوری میانگین یک آنلاینی زدن و دانلود گرفتن ؛ جالبه که اتصال Free2 با تبلت بوده ؛ اگه بگیم دائم دانلود میکردن و به سرعت تقسیم کنیم سرعت میشه 3Mbps اما میدونم که وسط بازی و اینچیز ها دانلود گرفتن و کاهش سرعت نداریم .
من هفته پیش تو یکی دوساعت 4 تا فیلم دانلود گرفتم خودم مشکلی نبود .

حالا یا افت کرده متوجه نمیشم یا اینکه چون سرعت اسمی و با سرعت واقعیم شبیه همه تغییری احساس نمیکنم یا اینکه واقعا سرعت افت نکرده و شما با مشکل مواجه شدین.
پیشنهاد میکنم با پشتیبانی تماس بگیرین و در این مورد ها سوال کنین ؛ نتیجه رو اینجا دوستان اطلاع بدن تا منم متوجه بشم.

البته من فکر میکنم برای من تغییری ایجاد نشده چون در زمانی که سیستم ها دانلود میکنن، من با مانیتور پهنای باند مصرفی دستگاه ها متوجه میشم با حداکثر پهنای باندشون که همون 5.7 مگابیت هست که مشخص کردم دانلود میکنن.

موقع خرید سرویسم این گزینه حداقل ترافیک شبانه 3.5 گیگ نبود ؛ فکر کنم در سرویس های جدید بعد از اینکه در شب این مقدار رو دانلود گرفتن بعدش با محدودیت مواجه میشن ، بازم باید سوال کنین و خود مسئولین پارس آنلاین پاسخ بدن.

دانلود رایگان شب گذشته طی 4 ساعت :

Saeed7Star
09-06-2017, 12:20
پارس آنلاین اینترنت شبانه رایگان داره؟ وضعیت سرعتش چطوره، محدودیت داره؟

feranko724
09-06-2017, 13:10
سلام
از من اکیه 500 600 کیلو مثل گذشته

مثل اینکه سرویس جدید بگیری اعمال میشه برمن نهایت تا 140کیلوبایت میره کسی به تازگی سرویس جدیدگرفته بیاد بگه سرعت شب و روز فرق داره

mehdi 78
09-06-2017, 13:44
مثل اینکه سرویس جدید بگیری اعمال میشه برمن نهایت تا 140کیلوبایت میره کسی به تازگی سرویس جدیدگرفته بیاد بگه سرعت شب و روز فرق داره

سلام
من که ۶ ماهه داشتم از ۵ تا۸ رایگان هنوز ۱ ماه مونده که تموم بشه و فعلا مشکلی با سرعت نداشتم. شاید این ۲تا ۷ ها سرعتشون کم شده.
ممکنه هم به خاطر ماه رمضان باشه . همه تا صبح بیدارن که تا قبل اذان سحری بخورن . شما صبر کن ببین بعد ماه رمضان چه شکلی میشه.
موفق باشید

feranko724
09-06-2017, 14:07
سلام
من که ۶ ماهه داشتم از ۵ تا۸ رایگان هنوز ۱ ماه مونده که تموم بشه و فعلا مشکلی با سرعت نداشتم. شاید این ۲تا ۷ ها سرعتشون کم شده.
ممکنه هم به خاطر ماه رمضان باشه . همه تا صبح بیدارن که تا قبل اذان سحری بخورن . شما صبر کن ببین بعد ماه رمضان چه شکلی میشه.
موفق باشید

من حدود 2ماه اومدم پارس انلاین زمانی که میخواستم جشنواره بگیرم 5تا8 سرویسش غیرفعال بود بعدشم که کلن ازپنل حذفش کردن نمیشه تند تندم ispعوض کرد من چون جشنواره نمیزارن 1ماه سرویس میگیرم که شاید جشنواره گذاشتن لغوسرویس کنم اونو بگیرم درضمن خودمم اعتمال میدم این ماه بگذره ببینیم فرق میکنه اگه الان بخوام ازاین سرویس های2تا7 شون 6ماه بگیرم خیلی بالا می اوفته جشنواره خبری نیست

mehdi 78
09-06-2017, 15:37

من حدود 2ماه اومدم پارس انلاین زمانی که میخواستم جشنواره بگیرم 5تا8 سرویسش غیرفعال بود بعدشم که کلن ازپنل حذفش کردن نمیشه تند تندم ispعوض کرد من چون جشنواره نمیزارن 1ماه سرویس میگیرم که شاید جشنواره گذاشتن لغوسرویس کنم اونو بگیرم درضمن خودمم اعتمال میدم این ماه بگذره ببینیم فرق میکنه اگه الان بخوام ازاین سرویس های2تا7 شون 6ماه بگیرم خیلی بالا می اوفته جشنواره خبری نیست
سلام
حجم های سرویس هاشون هم زیاد معقول نیست. حد وسط نداره. ترافیک جدا هم گرون در میاد. از وقتی هم که آپلود پولی شده ترافیک مورد نیاز خیلی بیشتر شده.
جشنواره بعدی فکر کنم برای تابستان باشه. چند روز قبل تیر احتمالا جشنواره تمدید بزارن. تا اون موقع ۱ ماهه بگیرید که اگه جشنواره داشتن رزرو کنید . اگه هم سرعت شبانه درست نشد که باید دنبال یه ISP دیگه باشیم
موفق باشید

محمد7966
09-06-2017, 19:19

شما بببنید ماهی چقدر هزینه میکنید برای Adsl ?
اتفاقا اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید تخفیف بیشتری براتون میفته ،فقط ترافیک رو تو این 6 ماه یا 1 ساله 50 گیگ بخرید تا هر گیگی براتون 1800 بیفته

تازه تو این 6 ماه یا 1 ساله جشنواره ترافیک هم میذاره

الان خود من تو این 4 ماهی که ازش گرفتم 2 تا جشنواره گرفتم که تا الان هم ضرر نکردم نسبت به قبل

راستی عضو باشگاه مشتریان هم بشید تا بتونید هدیه هم بگیرید استفاده کنید

feranko724
09-06-2017, 20:58
شما بببنید ماهی چقدر هزینه میکنید برای Adsl ?
اتفاقا اگر 6 ماهه یا 1 ساله بگیرید تخفیف بیشتری براتون میفته ،فقط ترافیک رو تو این 6 ماه یا 1 ساله 50 گیگ بخرید تا هر گیگی براتون 1800 بیفته

تازه تو این 6 ماه یا 1 ساله جشنواره ترافیک هم میذاره

الان خود من تو این 4 ماهی که ازش گرفتم 2 تا جشنواره گرفتم که تا الان هم ضرر نکردم نسبت به قبل

راستی عضو باشگاه مشتریان هم بشید تا بتونید هدیه هم بگیرید استفاده کنید

من چه موقعی که صبانت داشتم چه الان پارس انلاین دارم ماهی 50تومان راحت خرج نتم هست برهمون منتظرم جشنوارم 1ساله بزارن بگیرم وبعدش فقط حجم بخرم این سری یه اشتباه کردم سرعت128خریدم سرویسو بایدهمون 2مگ یا حداقل1مگ میگرفتم واقعن این الویت بندی که شما میگین درسته با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت خط شما رو همون9مگ ولی چون سرویس128 داری پهنا کم باشه تو شبانه نمیری توالویت فیلن نگرش میدارم این سری 1ساله میگیرم ولی انصافن شما یه نگاه کنین همین سرویس 2تا7 ارزونترین 128بر12ماه با24گیک 165تومان میشه وارزونترین 2مگ 12ماه با24گیک 250تومان میشه این قیمتا براین حجم ها خیلی زیاده انصافن شما که کاربر قدیمیش هستین دقیقن نمیدونین درچه زمانهای جشنواره میزارن

محمد7966
09-06-2017, 21:05
من چه موقعی که صبانت داشتم چه الان پارس انلاین دارم ماهی 50تومان راحت خرج نتم هست برهمون منتظرم جشنوارم 1ساله بزارن بگیرم وبعدش فقط حجم بخرم این سری یه اشتباه کردم سرعت128خریدم سرویسو بایدهمون 1مگ یا حداقل512میگرفتم واقعن این الویت بندی که شما میگین درسته با پشتیبانی هم تماس گرفتم گفت خط رو همون9مگ ولی چون سرویس128 داری معلومه اون سرعت اصلی شبانه با2مگ داشتی رو با 128نداری فیلن نگرش میدارم این سری 1ساله میگیرم ولی انصافن شما یه نگاه کنین همین سرویس 2تا7 اگه 2مگ 1سالش بگیرم کلی با1281ساله ازلحاظ قیمت فرق داره 1281ساله ارزونترین165تومان ارزونترین1ساله 2مگ250تومان

ولی من 3 ماه اول سرعتم خوب بود و بین 800 کیلو تا 1 مگ سرعت دانلودم بود

سرویسم هم 128 بود

شاید چون مشتری هاش زیاد شدند محدود شدیم

feranko724
09-06-2017, 21:11
ولی من 3 ماه اول سرعتم خوب بود و بین 800 کیلو تا 1 مگ سرعت دانلودم بود

سرویسم هم 128 بود

شاید چون مشتری هاش زیاد شدند محدود شدیم

اره خودشه همه دارن میان پارس انلاین به نظرخودم به غیرپارس و شایدم اسیاتک هیچ ispشبانه نامحدود نمیده بدم سرعتو جوری تنظیم میکنه نهایت 5تا6گیک بشه گرفت امروزم سرعتم خوب نباشه 2مگ میگیرم

arminkoo
09-06-2017, 22:13
سلام دوستان .
دانلود از سایت های داخلی که اینجا گفته رایگان هست باری پار انلاین یا 50 % تخفیف داره

shaahani
09-06-2017, 22:36
سلام دوستان .
دانلود از سایت های داخلی که اینجا گفته رایگان هست باری پار انلاین یا 50 % تخفیف داره

کلا اصلا رایگان نیست ؛ یک سری سرویس هست که روش نوشته مثلا به همراه 100 گیگ ترافیک داخلی
اگه از اون سرویس ها داشته باشی و از سایت های توی لیست دانلود بگیری یا فیلم ببینی از ترافیک اصلی حسابش نمیکنن از ترافیک داخلی کم میکنن

shaahani
10-06-2017, 01:28
ساعت 2:30 هست با حداکثر سرعت اسمی خط خودم در روز ؛ مشغول دانلود شبانه هستم.

feranko724
10-06-2017, 01:30
سرعته من 150کیلوبایت کسی نیست اینجا سرویس جدید تمدیدکرده باشه نکنه ناخواسته محدودم کردن

feranko724
10-06-2017, 01:39
ساعت 2:30 هست با حداکثر سرعت اسمی خط خودم در روز ؛ مشغول دانلود شبانه هستم.

شما سرویستون چندبود سرعتش موقع خریدسرویس128یا2مگ

محمد7966
10-06-2017, 01:51
سرعته من 150کیلوبایت کسی نیست اینجا سرویس جدید تمدیدکرده باشه نکنه ناخواسته محدودم کردن

من شک دارم که پارس از عمد اینکارو نکرده باشه

من که از ساعت 2 تا 5 سرعتم داغونه ولی از ساعت 5 تا 7 خیلی خوبه اگر اون کسی که 2 مگ داره در حال دانلود باشه چه کاریه که از ساعت 5 تا 7 دانلود نکنه؟؟؟

تازه دیشب ساعت 3 تا 5 سرعتم خوب بود ولی از 5 تا 6 سرعتم افت کرد ولی تو این چند روزه سرعتم معمولا تا ساعت 5 داغونه نهایت 2 گیگ بشه دانلود کرد ولی از 5 تا 7 عالیه

احتمال میدم خود پارس اونایی که 128 دارند رو محدود کرده تا جا برای 512 و 1 مگ و 2 مگی ها باز باشه

مگر اینکه به غیر از من و شما که 128 داریم یک مشترک 128 دیگه ای بیاد و بگه که سرعت دانلودش خوبه

shaahani
10-06-2017, 02:01
شما سرویستون چندبود سرعتش موقع خریدسرویس128یا2مگ

من سرعت خطم 9 هست ؛ سرویسی که خریدم موقع خرید سرعت 8Mbps بود یعنی اسمی اون 8 مگابیت یا 1 مگابایت در ثانیه هست .
الان شب هست داره تقریبا به همون سرعت اسمی سرویس که خریدم بهم پهنای باند میده.

اطلاعات دیگه که توی دوماه چقدر رایگان مصرف کردم و اینا رو توی پست قبل این نوشتم

shaahani
10-06-2017, 02:06

من که از ساعت 2 تا 5 سرعتم داغونه ولی از ساعت 5 تا 7 خیلی خوبه اگر اون کسی که 2 مگ داره در حال دانلود باشه چه کاریه که از ساعت 5 تا 7 دانلود نکنه؟؟؟

تازه دیشب ساعت 3 تا 5 سرعتم خوب بود ولی از 5 تا 6 سرعتم افت کرد ولی تو این چند روزه سرعتم معمولا تا ساعت 5 داغونه نهایت 2 گیگ بشه دانلود کرد ولی از 5 تا 7 عالیه

احتمال میدم خود پارس اونایی که 128 دارند رو محدود کرده تا جا برای 512 و 1 مگ و 2 مگی ها باز باشه

مگر اینکه به غیر از من و شما که 128 داریم یک مشترک 128 دیگه ای بیاد و بگه که سرعت دانلودش خوبه

128 خوب خیلی کمه دیگه ، شب ها ترافیک زیاد میشه بعد اون سیستم کنترل ترافیک هوشمند میاد سرعت شما رو به همون 128kbps کاهش میده که میشه 16 کیلوبایت در ثانیه !
ساعت های نزدیک صبح مردم میخوابن ؛ خط ها باز خلوت میشه سرعت شما میاد بالا .
اگه از همون اول سرویس 8 یا 6mbps بخرید دیگه اصلا مشکل دانلود شبانه ندارین.

hotman1234
10-06-2017, 07:36
نمونه ای از دزدیه پارس آنلاین.
راحت تو 10 گیگ 1 گیگ رو خورده رفته! آپلودشم که دیگه گویای داستان هست! با مودم روی حالت بریج که برای هکر های جهانی وای فای نباشه از نت من دزدی کنن:n09:

روی سرویس های جدید محدودیت اعمال کرده. برای منم بعد تمدید قرار داد 2 مگ بیشتر از 10 گیگ نمیگیره دیگه. قبلا 20 گیگ میگرفت.
البته الان دیگه شبانه های شرکتا زیاد ارزشی ندارن وقتی با 2 هزار تومن ایرانسل 60 گیگ راحت بهتون میده اگه پوشش 4g خوب باشه.

feranko724
10-06-2017, 11:57
تغییرسرویس دادم به2مگ حجم باقیمانده سرویس قبلی هم انتقال دادشد به سرویس کنونی ببینیم امشب دیگه درست میشه 128تعطیل کردم بخاطر10تومان کمتر ارزش نداره شبانه رو ازدست بدم اگه ازاول2مگ گرفته بودم الان 55تومان درعرض 3روز هزینه نتم نمیشد

abbas_p
10-06-2017, 12:23
تغییرسرویس دادم به2مگ حجم باقیمانده سرویس قبلی هم انتقال دادشد به سرویس کنونی ببینیم امشب دیگه درست میشه 128تعطیل کردم بخاطر10تومان کمتر ارزش نداره شبانه رو ازدست بدم اگه ازاول2مگ گرفته بودم الان 55تومان درعرض 3روز هزینه نتم نمیشد

سلام
من از مخابرات میخوام بیام پارس آنلاین بنظرتون کدوم سرویس بگیرم که ارزش داشته باشه
۵۱۲ نامحدود مخابرات داشتم نامردها بردن رو ۱۲۸ من هم میخوام بیام پارس آنلاین روزانه حداقل یه گیگ مصرف داریم چون چند نفریم خونه... میخوام شبانه هم داشته باشه

AmirH_7
10-06-2017, 12:44

سلام

داداش بی زحمت حتما یه امتحانی بکن جوابشو به ما بده ببینیم محدودیت داره رو 2 مگ یا نه...

من میخوام از شاتل بیام رو پارس طبق گفته کارشناسا شون:شبانه محدودیتی ندارن (اگه راست گفته باشن...)

سرویسم آخرشه بی زحمت خبرشو بم بده که اگه محدودیت رو شبانه نداره که بیام پارس بگیرم (مصرفم زیاده بازیم میکنم فقط به خاطره شبانه و پینگ دارم میام اگه شبانه محدودیت بزاره اصلا نمی صرفه)

feranko724
10-06-2017, 13:31
سلام
من از مخابرات میخوام بیام پارس آنلاین بنظرتون کدوم سرویس بگیرم که ارزش داشته باشه
۵۱۲ نامحدود مخابرات داشتم نامردها بردن رو ۱۲۸ من هم میخوام بیام پارس آنلاین روزانه حداقل یه گیگ مصرف داریم چون چند نفریم خونه... میخوام شبانه هم داشته باشه

شبانه که داره نامحدود ولی 128نگیر سرعت شبانه اوفت کنه کاریش نمیشه کرد همون 2مگ بگیر شبانه هم داره

feranko724
10-06-2017, 13:39
سلام

داداش بی زحمت حتما یه امتحانی بکن جوابشو به ما بده ببینیم محدودیت داره رو 2 مگ یا نه...

من میخوام از شاتل بیام رو پارس طبق گفته کارشناسا شون:شبانه محدودیتی ندارن (اگه راست گفته باشن...)

سرویسم آخرشه بی زحمت خبرشو بم بده که اگه محدودیت رو شبانه نداره که بیام پارس بگیرم (مصرفم زیاده بازیم میکنم فقط به خاطره شبانه و پینگ دارم میام اگه شبانه محدودیت بزاره اصلا نمی صرفه)

من خودمم تازه مشترکش شدم بابته شبانه بهتون بگم نامحدود محدودیت نداره ولی من این سری اشتباه کردم128تمدیدکردم شبانم سرعتش تعریفی نداشت گویا نوع سرویس که درپارس انلاین تمدید میشه براساس 128-256-512-1مگ-2مگ درشبانه میره الویت هم تاثیرداره من که درعرض 3روز مجبورشدم سرویس2مگ بگیرم نمیدونم شایدم محدودکردن جدیدن بایدشب امتحان کنم ببینم فرق کردیانه

rar
10-06-2017, 14:03
من که درخواست تخلیه دادم
پارس اصلا ثبات نداره
یه شب سرعت 200 هست یه شب 800
با اینکه خطم رو 12 مگه
زنگ میزنیم میگن خطت نویز داره
میگم چرا روز خوبه شب بده ؟ میگه مشکل از خودتونه . رو 9 مگ گذاشتن بازم همین بود ( کلا همه چیو میندازن گردن کاربر )
اون یکی خطم مخابراته که رو 10 مگ هست ، شب و روز سرعتش ثابت 650 هست

abbas_p
10-06-2017, 15:19
من که درخواست تخلیه دادم
پارس اصلا ثبات نداره
با اینکه خطم رو 12 مگه
میگم چرا روز خوبه شب بده ؟ میگه مشکل از خودتونه . رو 9 مگ گذاشتن بازم همین بود ( کلا همه چیو میندازن گردن کاربر )

10 مگ مخابرات چند میگیری؟:n29:

abbas_p
10-06-2017, 15:23
من خودمم تازه مشترکش شدم بابته شبانه بهتون بگم نامحدود محدودیت نداره ولی من این سری اشتباه کردم128تمدیدکردم شبانم سرعتش تعریفی نداشت گویا نوع سرویس که درپارس انلاین تمدید میشه براساس 128-256-512-1مگ-2مگ درشبانه میره الویت هم تاثیرداره من که درعرض 3روز مجبورشدم سرویس2مگ بگیرم نمیدونم شایدم محدودکردن جدیدن بایدشب امتحان کنم ببینم فرق کردیانه

نظرتون در مورد نامحدود یه مگ ۶ ماهه ۴۵۰ هزار تومن چیه؟

feranko724
10-06-2017, 18:11
نظرتون در مورد نامحدود یه مگ ۶ ماهه ۴۵۰ هزار تومن چیه؟

منظورتون کدوم نامحدود اگه سرویس حجمی1مگ 6ماه منظورتون که میشه345تومان با120حجم ولی اگه نامحدود کلی رو میگید من ازاون خبرندارم کارم نکردم باهاش

feranko724
10-06-2017, 18:27
من که درخواست تخلیه دادم
پارس اصلا ثبات نداره
با اینکه خطم رو 12 مگه

شما رونمیدونم ولی من ماه قبل سرویسم 2مگ بودخطم رو9مگ گذاشتن سرعت چه روز وشب یکی بود ولی این سری128 تمدیدکردم سرعتم ثبات نداشت روزعالی شب دایل اپ بود به 3روزم نگشید دوباره2مگ گرفتم حالا امشب ببینم درست میشه

AmirH_7
10-06-2017, 21:09
شما رونمیدونم ولی من ماه قبل سرویسم 2مگ بودخطم رو9مگ گذاشتن سرعت چه روز وشب یکی بود ولی این سری128 تمدیدکردم سرعتم ثبات نداشت روزعالی شب دایل اپ بود به 3روزم نگشید دوباره2مگ گرفتم حالا امشب ببینم درست میشه

اگر برا من بامبولی در نیارن خطم راااحت تا 16 مگو میکشه

حالا خدا کنه برا شبانه سرویس 2 مگ محدودیت سرعت نزاره یا اگه میزاره یه خورده سرعت کم کنه نه اینکه ریت خط از 16 مگ یهو بیاره رو 9 مگ:n03:

rar
10-06-2017, 23:25
10 مگ مخابرات چند میگیری؟:n29:

نامحدود نیست
محدوده ولی شبانه رایگان داره
سرعت ۶۵۰ که ۱۰ گیگ میگیرم
ماهیانه ۴۳ تومن ۱۸ گیگ

feranko724
11-06-2017, 01:51
تست انجام شد سرعت نیم ساعت خوب بود ولی یهومحدودشد نبایدتوسرویس2مگ سرعت این باشه پارس انلاینم شبانش الکی ازاب دراومد گویا هرکی سرویس جدید بگیر این مدل نت درانتظلارش هست فرقیم نداره 2مگ باشه یا128باشه ولی من میگم خودشون عمدن محدودمیکنند به این لینک نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
11-06-2017, 02:13
تست انجام شد سرعت نیم ساعت خوب بود ولی یهومحدودشد نبایدتوسرویس2مگ سرعت این باشه پارس انلاینم شبانش الکی ازاب دراومد گویا هرکی سرویس جدید بگیر این مدل نت درانتظلارش هست فرقیم نداره 2مگ باشه یا128باشه ولی من میگم خودشون عمدن محدودمیکنند به این لینک نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منم برداشتم اینه که خودشون محدود میکنند مثل شاتل،قبلنا هم که شبانه رایگان داشته بچه ها گفته بودند که محدود میکرده(تو صفحات اولیه همین تایپیک خوندم)

منم که سرویسم 128 همون چند دقیقه اول سرعت خوب بود ولی بعدش افت کرد مثل شما با همون سرعت 57

البته به نظرم شما میتونید شکایت کنید چون سرویس 2 مگ دارید و حداقل باید 256 به شما بده

یه سر با پشتیبانش صحبت کنید

shaahani
11-06-2017, 02:44
چی بگم والا ؛ واسه من که مشکلی نداره
نمیدونم داستان از چه قراره
شاید کاربرهای جدید رو اینجوری میکنن ،چون شما سرویس دو مگ داری حداقل باید 256 کیلوبایت در ثانیه رو بطور تضمین شده و تعهد شده بهتون بدن .

abbas_p
11-06-2017, 08:48
منظورتون کدوم نامحدود اگه سرویس حجمی1مگ 6ماه منظورتون که میشه345تومان با120حجم ولی اگه نامحدود کلی رو میگید من ازاون خبرندارم کارم نکردم باهاش

نامحدود یک مگ ۴۵۰ ۶ ماهه تا ۵ مگ قابلیت ارتقا سرعت زدن تو جشنوار امده ظاهرا هیچ محدودیتی نداره

feranko724
11-06-2017, 10:31
هیچ فرقی نکرده این ما بگذرببینیم فرق میکنه فرق نکنهispعوض میکنم

mehdi 78
11-06-2017, 23:26
منم برداشتم اینه که خودشون محدود میکنند مثل شاتل،قبلنا هم که شبانه رایگان داشته بچه ها گفته بودند که محدود میکرده(تو صفحات اولیه همین تایپیک خوندم)

منم که سرویسم 128 همون چند دقیقه اول سرعت خوب بود ولی بعدش افت کرد مثل شما با همون سرعت 57

البته به نظرم شما میتونید شکایت کنید چون سرویس 2 مگ دارید و حداقل باید 256 به شما بده

یه سر با پشتیبانش صحبت کنید

سلام
هرچند از کل پارس آنلاین بدم میاد و به وضوح تو محاسبه ترافیک زیاد حساب می کنن (یک نفر دیگه هم چند پست پیش همین رو اشاره کرد) ولی تو این چند سال که پارس داشتم قبل این که شبانه رو برداره ، شبانش سرعتش محدود نبود. فقط ماه رمضان سرعت مشکل داشت ولی بقیه سال یادم نمیاد محدود کرده باشن. اگه دیدید تا چند روز بعد ماه رمضان هم همین شکله میشه گفت راه شاتل رو در پیش گرفتن و محدود می کنن. اگه خواستید برید یه ISP دیگه(اگه ISP خوب پیدا کردید:n09:) یه خبری بدید .

ramin vao
12-06-2017, 01:57
یه چیزی رو که خیلیها فراموش کردن اینه که مناطق مخابراتی مختلف با هم فرق داره سرعت دانلود شبانه اینو من تو خیلی از isp ها دیدم
دلیلشم اینه مثلا یه منطقه که شلوغ هست تعداد بیشتری دانلود شبانه دارن همزمان و باعث افت سرعت میشه این .
و برعکسش تو منطقه هایی که پهنای باندش بیشتر هست بخاطر ظرفیت کمتر کاربر سرعت همیشه خوب هست. من خودم حتی یک بار افت سرعت
نداشتم تو این مدتی که سرویس شبانه استفاده کردم البته هر روز استفاده نمیکنم شاید ماهی یکی دو هفتش .
یادمه چند سال پیش محابرات اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم سرعت برای من خیلی خوب بود بدون افت فقط ساعت 9 تا 12 شب افت سرعت داشتم
ولی توی انجمن انقدر ناراضی زیاد بود بخاطر افت شدید سرعت. البته شرکتهایی هم هستند مثل شاتل که از 10 سال پیش یاد گرفته بود محدود کنه کاربرای پر مصرف رو!
من تا حالا ندیدم پارس محدود کنه ولی احتمال داره رنگ عوض کنن بشن مثل شاتل و ... فعلا خوشبختانه خبری نیست.

راستی من الان سرعتم رو روی 9 مگ بستن آیا امکانش هست بیشتر کنن بهشون بگم ؟
من چند سال پیش پارس بودم سرعتم روی 16 مگ بود الان کسی داره 16 یا بالاتر از 9 مگ کسی اطلاعی داره ؟

shaahani
12-06-2017, 03:57
یه چیزی رو که خیلیها فراموش کردن اینه که مناطق مخابراتی مختلف با هم فرق داره سرعت دانلود شبانه اینو من تو خیلی از isp ها دیدم
دلیلشم اینه مثلا یه منطقه که شلوغ هست تعداد بیشتری دانلود شبانه دارن همزمان و باعث افت سرعت میشه این .
و برعکسش تو منطقه هایی که پهنای باندش بیشتر هست بخاطر ظرفیت کمتر کاربر سرعت همیشه خوب هست. من خودم حتی یک بار افت سرعت
نداشتم تو این مدتی که سرویس شبانه استفاده کردم البته هر روز استفاده نمیکنم شاید ماهی یکی دو هفتش .
یادمه چند سال پیش محابرات اینترنت نامحدود 1 مگ داشتم سرعت برای من خیلی خوب بود بدون افت فقط ساعت 9 تا 12 شب افت سرعت داشتم
ولی توی انجمن انقدر ناراضی زیاد بود بخاطر افت شدید سرعت. البته شرکتهایی هم هستند مثل شاتل که از 10 سال پیش یاد گرفته بود محدود کنه کاربرای پر مصرف رو!
من تا حالا ندیدم پارس محدود کنه ولی احتمال داره رنگ عوض کنن بشن مثل شاتل و ... فعلا خوشبختانه خبری نیست.

راستی من الان سرعتم رو روی 9 مگ بستن آیا امکانش هست بیشتر کنن بهشون بگم ؟
من چند سال پیش پارس بودم سرعتم روی 16 مگ بود الان کسی داره 16 یا بالاتر از 9 مگ کسی اطلاعی داره ؟

آره دقیقا موافقم ، بعد کیفیت خط و نوع دستگاه های داخلی و مخابراتی و خیلی چیزای دیگه هم توش دخالت داره .
مرکز من یکی از شلوغ ترین مرکزهای مخابراتی شهر هست و از دوماه قبل واسه پورت خالی تو تمام شرکت های isp باید ثبت نام کنم ؛ اما کیفیت دستگاه ها و پهنای باند مرکز جزو بهترین های شهر هست ؛ این عامل مهمی هست.

خط من سال گذشته روی 16 بود و حدود 15 تا 15.5 دریافت واقعی داشتم ؛ اما خوب چون کیفیت خط برای گیم برام خیلی مهتر بود خودم تماس گرفتم به 9 کاهشش دادم و الان خیلی رضایت بیشتری دارم از اون موقع که بالاتر بود و کارایی آنچنانم برام نداشت.
خطتتون اگه جواب بده براتون 16 میکنن ؛ اول کیفیت خطتتون رو بالا ببرین و بعد با پشتیبانی یکی دو روزی برای کنترل و مانیتور خطتتون از نظر کیفیت سروکله بزنید
اگه کیفت خط بالا باشه راحت براتون 16 میکنن .

به تازگی تمام دستگاه های داخل مرکز ما رو عوض کردن و من الان با تکنولوژی ADSL2+ M دارم به پارس آنلاین متصل میشم ، قبل از تعویض دستگاه ها، اتصال روی این مود امکان پذیر نبود ؛ حدس میزنم پارس میخواد بعد از تعویض تمامی دستگاه های مراکزش در کل کشور سرعت بالاتر از 16 ارئه کنه.

alinumber7
12-06-2017, 13:51
سلام. کسی از این طرح نامحدود 6 ماهه با سرعت 1024 و مبلغ 450 هزار تومن خبر داره؟ به نظر خیلی خوب میاد. فقط شک دارم و نمیدونم که پارس آنلاین اهل کم کردن سرعت و این چیزا هست یا نه؟
چون مصرف اینترنتمون بالاست و معمولا روزی بین 3 تا 4 گیگ مصرف داریم چون 4 نفریم.

محمد7966
12-06-2017, 13:58
سلام. کسی از این طرح نامحدود 6 ماهه با سرعت 1024 و مبلغ 450 هزار تومن خبر داره؟ به نظر خیلی خوب میاد. فقط شک دارم و نمیدونم که پارس آنلاین اهل کم کردن سرعت و این چیزا هست یا نه؟
چون مصرف اینترنتمون بالاست و معمولا روزی بین 3 تا 4 گیگ مصرف داریم چون 4 نفریم.

سلام

این صفحه رو بخونید بعد از 120 گیگ محدود میشید روی 1 مگ

alinumber7
12-06-2017, 14:11
سلام این صفحه رو بخونید بعد از 120 گیگ محدود میشید روی 1 مگ مرسی از جواب سریع شما دوست خوبم. الان به اپراتورشون زنگ زدم و توضیحات لازمه رو گرفتم. امیدوارم بعد از استفاده بتونم بقیه رو هم راهنمایی کنم

محمد7966
12-06-2017, 14:28
مرسی از جواب سریع شما دوست خوبم. سوالم این بود که یعنی هر چقد دانلود کنم، سرعت دانلودم از 1 مگ کمتر نمیشه؟
حالا با توضیحات شما سوال جدیدی برام ایجاد شد. اونم این که این 120 گیگ برای هر ماه جدا محاسبه میشه یا برای کل دوره ی 6 ماهه هست؟
یعنی اگه در هر ماه بیشتر از 120 گیگ مصرف کنم، سرعت به 1 مگ کاهش پیدا میکنه؟

من از بین نامحدودا فقط 128 و 256 رو داشتم یک ماهه

سرعت در نهایت اسمی میشه البته برای 128 و 256 روی 48 کیلو محدود میشد و نه روی 16 کیلو و 32 کیلو

اینم تو نمودار زده تا 120 گیگ محدود نمیشید و بعد از 120 گیگ محدود میشید البته در هر ماه

پس احتمال زیاد از ماه دوم سرعت رو افزایش میدن

برای اطمنیان بیشتر از خود پشتیبانشون بپرسید

alinumber7
12-06-2017, 14:49
من از بین نامحدودا فقط 128 و 256 رو داشتم یک ماهه

سرعت در نهایت اسمی میشه البته برای 128 و 256 روی 48 کیلو محدود میشد و نه روی 16 کیلو و 32 کیلو

اینم تو نمودار زده تا 120 گیگ محدود نمیشید و بعد از 120 گیگ محدود میشید البته در هر ماه

پس احتمال زیاد از ماه دوم سرعت رو افزایش میدن

برای اطمنیان بیشتر از خود پشتیبانشون بپرسید

درسته. به پشتیبان زنگ زدم و دقیقا همین حدس شما رو تایید کردن. بازم از راهنمایی تون تشکر میکنم :n31::n31:
من از سال 90 نامحدود مخابرات داشتم که دارن بازی در میارن و مجبور شدم بعد 6 سال ISP عوض کنم

محمد7966
12-06-2017, 14:52
درسته. به پشتیبان زنگ زدم و دقیقا همین حدس شما رو تایید کردن. بازم از راهنمایی تون تشکر میکنم :n31::n31:
من از سال 90 نامحدود مخابرات داشتم که دارن بازی در میارن و مجبور شدم بعد 6 سال ISP عوض کنم

شما فقط مطمئنید که 450 هزارتومانه؟

آخه من کاربر قدیمی پارسم ولی برای من قیمتش حدود 1.3 میلیون

اگر جشنواره گذاشته حواستون باشه که ممکنه فقط برای جذب مشتری گذاشته باشه و بعدا این سرویس رو نتونید دوباره بخرید

خلاصه مطمئن بشید که این سرویس بعدا هم با همین قیمت بهتون پیشنهاد میشه یا نه؟

alinumber7
12-06-2017, 15:16
شما فقط مطمئنید که 450 هزارتومانه؟

آخه من کاربر قدیمی پارسم ولی برای من قیمتش حدود 1.3 میلیون

اگر جشنواره گذاشته حواستون باشه که ممکنه فقط برای جذب مشتری گذاشته باشه و بعدا این سرویس رو نتونید دوباره بخرید

خلاصه مطمئن بشید که این سرویس بعدا هم با همین قیمت بهتون پیشنهاد میشه یا نه؟

الان براتون عکسشو ضمیمه میکنم. و راستش منم از همین میترسم که بعدا نشه این سرویس رو با همین قیمت تمدید کرد. مطمئنم که نمیشه چون پشتیبان گفت که این پکیج 60 الی 70 درصد تخفیف خورده.

و خب تجربه هم میگه که جشنواره معمولا یه باره و مبلغ و شرایطش تکرار نمیشه. مثل پیشنهادات ویژه ی دیجی کالا که یهو تخفیف خوبی روی یه کالا میده ولی این که دفعه ی بعدی چه زمانی دوباره همین تخفیف رو اون کالا تکرار بشه، با خداست :n10:

پی نوشت: بعد کلی تلاش با نت 128 تونستم عکسو آپلود کنم. تاخیر در جواب رو ببخشیدپ

up.upinja.com/33bpe.png

and-roid2
12-06-2017, 16:23
امروز سرویس جشنواره 100گیگ 6ماهه برام فعال شد.وضعیت تک کانکشن:

کیفیت اینترنت پارس انلاین از همه لحاظ نسبت به شاتل بهتره. هم از نظر سرعت سرور خارجی و هم از نظر پینگ

alinumber7
12-06-2017, 20:19
امروز سرویس جشنواره 100گیگ 6ماهه برام فعال شد.وضعیت تک کانکشن:

کیفیت اینترنت پارس انلاین از همه لحاظ نسبت به شاتل بهتره. هم از نظر سرعت سرور خارجی و هم از نظر پینگ

از راهنمایی شما هم ممنونم. همین امروز زنگ زدم تا خط رو چک کنن و در صورت خالی بودن پورت و فیبر نوری نبودن، مراحل ثبت نام تکمیل بشه. خدا بزرگه. فعلا همین 6 ماه نامحدود به قیمت 490 هزار تومن رو میگیریم. 6 ماه دیگه امیدوارم بازم چیزی به خوبی همین جشنواره ارائه بشه. توکل به خدا

kolange_edalat2001
14-06-2017, 08:45
دوستان من مخابرات دارم که میخوام جم کنم. من دانلودم زیاده، پارس انلابن خوبه بر اینکار؟

MahZi
14-06-2017, 10:05
سلام به همه. وقتتون بخیر

دوستان پارسانلاینن میگه فعلا امکان سرویس دهی به من رو نداره.( مرکز مخابراتی پیام نور)
برای اعمال پارتی بازی و یا پاچه خواری برای راه انداختن سریع تر کار چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
و اینکه من برم کانکس پارس تو مرکز مخابراتی ممکنه بتونن برام کاری کنن؟

KimNaMGil
14-06-2017, 21:54
والا من از سال 87 پارس انلاین دارم
متاسفانه هیچ وقت شبانه چه اون موقع که رایگان بود چه الان که یک سوم حساب میشه سرعتش برای من خوب نبوده
الانم که دوسالیه فقط 128 یا 256 نامحدود میگیرم
این اخیرا هم که اپلود هم حساب میشه دیگه خیلی بد شده (هر چند این مورد دست پارس انلاین نبوده و مصوبه بوده)
خلاصه که وضعیت نت توی ایران به جای اینکه هی بهتر بشه روند پسرفت داشته حداقل توی سرویس های ارایه دهنده adsl

afshinworld
14-06-2017, 22:09
سلام به همه. وقتتون بخیر

دوستان پارسانلاینن میگه فعلا امکان سرویس دهی به من رو نداره.( مرکز مخابراتی پیام نور)
برای اعمال پارتی بازی و یا پاچه خواری برای راه انداختن سریع تر کار چه راهی رو پیشنهاد میدید؟
و اینکه من برم کانکس پارس تو مرکز مخابراتی ممکنه بتونن برام کاری کنن؟
اون تعداد پورت که تو منطقه شما داره پر شده، باید صبر کنی کسی انصراف بده، خودم داشتم های وب میگرفتم پورت پر بود پارس گرفتم.

MahZi
14-06-2017, 22:29
متاسفانه هیچ وقت شبانه چه اون موقع که رایگان بود چه الان که یک سوم حساب میشه سرعتش برای من خوب نبوده
این اخیرا هم که اپلود هم حساب میشه دیگه خیلی بد شده (هر چند این مورد دست پارس انلاین نبوده و مصوبه بوده)
خلاصه که وضعیت نت توی ایران به جای اینکه هی بهتر بشه روند پسرفت داشته حداقل توی سرویس های ارایه دهنده adsl
مگه شبانه پارس دوباره رایگان نشده؟ :n13::n13:

اون تعداد پورت که تو منطقه شما داره پر شده، باید صبر کنی کسی انصراف بده، خودم داشتم های وب میگرفتم پورت پر بود پارس گرفتم.
ممنون از جواب

بله منم منظورم این بود راهی هست بشه رفت سر صف؟

feranko724
14-06-2017, 23:07
مگه شبانه پارس دوباره رایگان نشده؟ :n13::n13:

ممنون از جواب

بله منم منظورم این بود راهی هست بشه رفت سر صف؟

:n33::n27:

feranko724
14-06-2017, 23:11
تواز87کاربرش بودی نمیدونی الان نامحدود 1/3نیست ازجای دیگه خبرنداری بازهمین پارس انلاین داره شبانه میده بدون محدودیت اتفاقان معنم سرعتم چندروزخوب نبود تااینکه ازدیروز دوباره خوب شده اگه صبانت داشتی چی میگفتی از93 شبانه 1/3کرده بود این اخریام زدحذف کرد

shaahani
15-06-2017, 15:08
دوستان از هفته گذشته پینگ تایم من برای بازی لیگ او لجنز در پارس آنلاین بسیار بالا رفته و پینگ هم نوسان بسیار زیادی پیدا کرده
بعد از تماس های بسیار زیاد با پشتیبانی فقط گفتن که باید سرویس گیم بخری ؛ در صورتی که مطمئن هستم دروغ میگن چون دوساله سرویس من پروفایل گیم داشته و هیچ مشکلی هم نداشتم ؛ الان اومدن گیردادن که برم سرویس یک ساله گرون قیمتم رو که پهنای باند اسمی اون بالاست رو لغو کنم بعدش یک سرویس گیم با پهنای باند پایین بخرم .
من تصمیم تخلیه از پارس آنلاین رو دارم
اما بازم برای اطمینان اگه دوستی اینجا هست که سرویس گیم از اول خریده ؛ لطفا قبول زحمت کنه و پینگ سرور این بازی رو برای من از داخل این سرویس هم بگیره و اینجا اعلام کنه.
ممنونتون میشم .

آدرس های بازی لیگ

k1ozil
15-06-2017, 15:14
دوستان از هفته گذشته پینگ تایم من برای بازی لیگ او لجنز در پارس آنلاین بسیار بالا رفته و پینگ هم نوسان بسیار زیادی پیدا کرده
بعد از تماس های بسیار زیاد با پشتیبانی فقط گفتن که باید سرویس گیم بخری ؛ در صورتی که مطمعن هستم دروغ میگن چون دوساله سرویس من پروفایل گیم داشته و هیچ مشکلی هم نداشتم ؛ الان اومدن گیردادن که برم سرویس یک ساله گرون قیمتم رو که پهنای باند اسمی اون بالاست رو لغو کنم بعدش یک سرویس گیم با پهنای باند پایین بخرم .
اما بازم برای اطمینان اگه دوستی اینجا هست که سرویس گیم از اول خریده ؛ لطفا قبول زحمت کنه و پینگ سرور این بازی رو برای من از داخل این سرویس هم بگیره و اینجا اعلام کنه.
ممنونتون میشم .

آدرس های بازی لیگ

سلام
115ms
پروفایل گیم فک کنم رایگانه :n13:

k1ozil
15-06-2017, 15:18
تواز87کاربرش بودی نمیدونی الان نامحدود 1/3نیست ازجای دیگه خبرنداری بازهمین پارس انلاین داره شبانه میده بدون محدودیت اتفاقان معنم سرعتم چندروزخوب نبود تااینکه ازدیروز دوباره خوب شده اگه صبانت داشتی چی میگفتی از93 شبانه 1/3کرده بود این اخریام زدحذف کرد

منم امروز تمدید کردم شب ببینم وضع چجوریاس :n13:

shaahani
15-06-2017, 15:27
سلام
115ms
پروفایل گیم فک کنم رایگانه :n13:

خیلی ممنونم
شما سرویس گیم خریدی از اول ؟

(بله خود پروفایل گیم رو پشتیبانی بطور رایگان فعال میکنه ، گرون قیمتی سرویس من بخاطر پهنای باند بالا و مدت زمان طولانی اونه )

abbas_p
15-06-2017, 17:12
از راهنمایی شما هم ممنونم. همین امروز زنگ زدم تا خط رو چک کنن و در صورت خالی بودن پورت و فیبر نوری نبودن، مراحل ثبت نام تکمیل بشه. خدا بزرگه. فعلا همین 6 ماه نامحدود به قیمت 490 هزار تومن رو میگیریم. 6 ماه دیگه امیدوارم بازم چیزی به خوبی همین جشنواره ارائه بشه. توکل به خدا

سلام
من هم همین سرویس رو گرفتم ۱ مگ نامحدود ۴۹۰ هزارتومن ۶ ماهه
ماهی ۸۰ تومن میشه حدودا... تو این وضع اینترنت کشور مجبور شدم با این قیمت این سرویس رو بگیرم

STTIGER
15-06-2017, 17:52
بعد از تماس های بسیار زیاد با پشتیبانی فقط گفتن که باید سرویس گیم بخری ؛ در صورتی که مطمئن هستم دروغ میگن چون دوساله سرویس من پروفایل گیم داشته و هیچ مشکلی هم نداشتم ؛ الان اومدن گیردادن که برم سرویس یک ساله گرون قیمتم رو که پهنای باند اسمی اون بالاست رو لغو کنم بعدش یک سرویس گیم با پهنای باند پایین بخرم .
ممنونتون میشم .

آدرس های بازی لیگ

دقیقا منم همین مشکل رو دارم، چند روزیه پینگ به شدت خراب شده و از حدود 100 الی 110 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ، رسیده به 200
فکر کنم مشکل همگانیه و از زیرساخت باشه

k1ozil
15-06-2017, 18:51
خیلی ممنونم
شما سرویس گیم خریدی از اول ؟

(بله خود پروفایل گیم رو پشتیبانی بطور رایگان فعال میکنه ، گرون قیمتی سرویس من بخاطر پهنای باند بالا و مدت زمان طولانی اونه )
فرق سرویس گیم و پروفایل گیم چیه ؟ یکی نیستن مگه ؟
من همین چند روز پیش زنگ زدم برام فعال کردن

and-roid2
15-06-2017, 18:55

احتمالا منظورشون سرویس کاهش پینگ بوده
تنها چیزی که پارس انلاین ارائه میده پروفایل گیم هست که پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین.

shk021051
15-06-2017, 20:47
پینگ رفته بالا... اینجوری باشه میام بیرون

hotman1234
15-06-2017, 22:05
احتمالا منظورشون سرویس کاهش پینگ بوده
تنها چیزی که پارس انلاین ارائه میده پروفایل گیم هست که پینگ داخلی رو کاهش میده و پینگ خارج از کشور هم متناسب با پینگ داخلی میاد پایین.
یه سرویس گیم هم روی پنل هست. من قبلا تست کردم رو سرویس معمولی هیچوقت ip نگرفتم که پینگش کمتر از 130 باشه خیلی هم تست کردم . اما بعدش سرویس گیم گرفتم ip های پینگ 80 دیگه میگیره.
من مشکلی نداشتم این چند روز از لحاظ پینگ اما روزی 4-5 بار پیام میدن که اختلال به وجود اومده و سرعت 20 کیلوبایت میشه بعضی ساعت ها.

shaahani
15-06-2017, 23:17

نه یکی نیستش طبق گفته خودشون ؛ روی سرویس های معمولی تضمینی واسه پینگ ندارن ؛ اما میدونم پینگ سرویس های گیمشون هم دقیقا همینه
فقط میخوان منو سر بدونن و سرکیسه کنن برای همین از دوستان پرسیدم یکی که سرویس گیم داره لطفا جواب بده.

arminkoo
15-06-2017, 23:28
سلام به همه . واسه دانلود شبانه بعد ساعت 2 باید مودکو خاموش روشن کنم ؟!

shaahani
15-06-2017, 23:34
دقیقا منم همین مشکل رو دارم، چند روزیه پینگ به شدت خراب شده و از حدود 100 الی 110 با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 ، رسیده به 200
فکر کنم مشکل همگانیه و از زیرساخت باشه

بله دقیقا مشکل از خود پارس آنلاینه بعد از اون مشکلی که واسه شبکشون پیش اومد بطور کلی پینگ ها خراب شده
من پینگ بازی دو ساله دارم با 100 تا 102 وصل میشم دو روزم یک سره وصل باشم بازم همون بود پینگ وقتی هم ip جدید میگرفتم حداکثر با دو سه بار قطع و وصل مودم دوباره به همین پینگ میرسیدم.

اما الان کلا همه پینگ ها بشدت بالا رفته یه عالمه از ip ها دارن پینگ 200 یا 250 میدن ! 50 مرتبه بیشتر قطع و وصل میکنم مودم رو تا یک ip درست و درمون بگیرم که پینگش پایین باشه اونم حداقل حداقلش شده 115 تا 118 و جالبیش اینجاست که وسطش یک خط در میون پینگ 150 میده خخخخ
یا اگه ثابت بمونه نهایش یک ساعت این پینگ 115 رو دارم بعدش میشه 200 و باز دوباره واسه گرفتن پینگ پایین روز از نو ؛ روزی از نو

اینجوری نمیشه ،
من ده بار با پشتیبانی تماس گرفتم با کمال پرویی میگن شبکه مشکلی نداره و اوکی هست و تضمین ما پینگ 300 و 350 هست .
مشکل حل شده اگه واسه شما حل نشده مشکل خودته !!!
تجربه به من میگه وقتی پشتیبانی چیزی رو گردن نمیگیره بجای کل کل کردن و هدر دادن وقتم ، isp عوض کنم .
همیشه این راه جواب داده isp جدید رو قبل از رفتن تست میگیرم و با خاطر جمعی و راحتی نقل مکان میکنم ؛
اصلا ارزش نداره آدم اعصاب خودش رو با یک شبکه داغون و مشکل دار خورد کنه ، وقت خودشم تلف کنه و به حرف چهارتا آدم بیشعور تو پشتیبانی گوش کنه که یا تقصیر رو میندازن گردن زیرساخت و یا اینکه بکلی مشکل پیش اومده رو منکر میشن.

alinumber7
15-06-2017, 23:56
سلام
من هم همین سرویس رو گرفتم ۱ مگ نامحدود ۴۹۰ هزارتومن ۶ ماهه
ماهی ۸۰ تومن میشه حدودا... تو این وضع اینترنت کشور مجبور شدم با این قیمت این سرویس رو بگیرم

سلام دوست خوبم. منم مجبور بودم با توجه به حجم مصرفی ماهیانه ی خانواده م همین سرویس رو بگیرم. واقعا زیاده ولی نسبت به تمام نامحدودا یا حجمای ماهی بالای 30 گیگ بهترین گزینه همین بود. خداکنه در عمل هم مثل روی کاغذ راضی کننده باشه

and-roid2
16-06-2017, 00:36
یه سرویس گیم هم روی پنل هست. من قبلا تست کردم رو سرویس معمولی هیچوقت ip نگرفتم که پینگش کمتر از 130 باشه خیلی هم تست کردم . اما بعدش سرویس گیم گرفتم ip های پینگ 80 دیگه میگیره.
من مشکلی نداشتم این چند روز از لحاظ پینگ اما روزی 4-5 بار پیام میدن که اختلال به وجود اومده و سرعت 20 کیلوبایت میشه بعضی ساعت ها.
کدوم قسمت پنل این سرویس هست؟ یک اسکرین شات از پنلتون قرار بدید.
+
پینگ من با رنج آی پی 37.27 خیلی خوبه و زیر 100 هست.
بقیه رنج آی پی ها پینگشون رفته بالا

محمد7966
16-06-2017, 05:54
سلام به همه . واسه دانلود شبانه بعد ساعت 2 باید مودکو خاموش روشن کنم ؟!

سلام

نه نیازی نیست خاموش و روشن کنید

kolange_edalat2001
16-06-2017, 08:26
دوستان از پارس راضی هستید؟ من بر دانلود میخوام بگیرم سرعت در شبها چجوره؟ میگن پورت رو باز میزارن، درسته؟

hotman1234
16-06-2017, 08:54
+

دوستان از پارس راضی هستید؟ من بر دانلود میخوام بگیرم سرعت در شبها چجوره؟ میگن پورت رو باز میزارن، درسته؟

جدیدا سرعت شبانش اومده پایین. بعد ماه رمضان مشخص میشه که کلا محدود کردن شبکه رو یا به خاطر شلوغی سرعت افت میکنه.

amiry1996
16-06-2017, 12:16
سلام .دوستان پارس انلاین خوبه ؟از لحاظ سرعت و پینگ و شبانه؟ الان شاتل دارم از همه چیش راضیم فقط پنگش اذیت میکنه

- - - Updated - - -

سلام .دوستان پارس انلاین خوبه ؟از لحاظ سرعت و پینگ و شبانه؟ الان شاتل دارم از همه چیش راضیم فقط پنگش اذیت میکنه

and-roid2
16-06-2017, 12:18

عجیبه این سرویس در پنل من نیست. قیمتش به چه صورته؟
شما وقتی این سرویس رو فعال کردی route و ip هم تغییر میکنه؟

zed2
16-06-2017, 12:57
عجیبه این سرویس در پنل من نیست. قیمتش به چه صورته؟
شما وقتی این سرویس رو فعال کردی route و ip هم تغییر میکنه؟

سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان دارمش روی خط پشتیبانم و تا جایی که خودم دیدم:
سرعت رو میارن پایین تر که PACKETLOST یا مشکلات شبکه نداشته باشی ( برای من از 18 مگ اوردن رو 12 مگ ولی اپلودم تقریبا ثابت مانده )
بسته به بازی ها ممکنه تفاوتی نداشته باشه یا 30-50 ms تفاوت ببینی، معمولا 10-20 ms است. من فقط رو planet side 2 تفاوت شدید رو دیدم:n15:
پینگ من البته حالت عادی در حد 150-170 بود بجز ps2 که بالای 200 ms می رفت:n01:

and-roid2
16-06-2017, 13:10
سلام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من الان دارمش روی خط پشتیبانم و تا جایی که خودم دیدم:
سرعت رو میارن پایین تر که PACKETLOST یا مشکلات شبکه نداشته باشی ( برای من از 18 مگ اوردن رو 12 مگ ولی اپلودم تقریبا ثابت مانده )
بسته به بازی ها ممکنه تفاوتی نداشته باشه یا 30-50 ms تفاوت ببینی، معمولا 10-20 ms است. من فقط رو planet side 2 تفاوت شدید رو دیدم:n15:
پینگ من البته حالت عادی در حد 150-170 بود بجز ps2 که بالای 200 ms می رفت:n01:
سلام
این توضیحاتی که شما دادی بیشتر به پروفایل گیم میخوره :n36:
برای شما مسیر هم فرق کرده و ثابت هست؟(یه trace ّبی زحمت بگیرید)

zed2
16-06-2017, 13:33
سلام
این توضیحاتی که شما دادی بیشتر به پروفایل گیم میخوره :n36:
برای شما مسیر هم فرق کرده و ثابت هست؟(یه trace ّبی زحمت بگیرید)

خوب بحث پروفایل گیم کردی منم اطلاعات پروفایل گیم رو دادم:n02:
متاسفانه tracer رو در خط عادی من ذخیره نکردم ولی برای سرویس فعلی کجا می خوای ادرس بزنم؟:n01:

SKIPY
16-06-2017, 14:35
+

سلام
تائید میشه منم الان با رنج آی پی 37.27 پینگهای ایران زیر 25 و اروپا و آمریکا حدود 100-110 هست

k1ozil
16-06-2017, 15:47
سلام رفقا
من دیشب تمدید کردم و سرعت شبانه تغییری نکرد :n06:
سرویس 128 سرعت شبانه 600 650 (خط روی 6 مگابیت بسته شده )

Tidus and Shayne
16-06-2017, 15:51
سلام

بنده سرویس 2 مگ 6 ماهه مخصوص جشنواره رو گرفتم و قرار بر این بود که از ساعت 2 تا 7 صبح دانلود رایگان داشته باشم. (چیزی که موقع فروش سرویس به بنده گفته شد)

متاسفانه با وجود این که فقط در ساعات رایگان 2 تا 7 صبح دانلود داشته ام، شرکت پارس آنلاین 9 گیگ از ترافیک 30 گیگی سرویس بنده رو کم کرده.

تلفن ها رو هم جواب نمیدن و توی سایتشون و بخش گفتگوی آنلاین هم میرم و اونجا هم پاسخگو نیستن

خلاصه این که شدیدا دزد هستن و حجم دزدی کردن.

arminkoo
16-06-2017, 16:09
سلام به همه.منم به پشتیبانی زنگ زدم گفتن باید سرویس گیم بخری تا پینگ بیاد پایین .منم گفتم کجاست گفن تو پنل .منم دیگه یه زره عصبی شدم گفتم مچل کردید مگه مارو گفتم تو پنل هیچی نیست بعد خودش پنل من چک کرد گفت سرویس گیم رو پنل هایی میاد که خط کیفیت داشته باشه .داشت رفع مسولیت میکرد یا واقعا راست میگفتو نمیدونم .
دوستان واسه دانلود شبانه باید مودمو خاموش کنم یا نه .؟!؟!!؟

javad_b76
16-06-2017, 16:12
سلام

بنده سرویس 2 مگ 6 ماهه مخصوص جشنواره رو گرفتم و قرار بر این بود که از ساعت 2 تا 7 صبح دانلود رایگان داشته باشم. (چیزی که موقع فروش سرویس به بنده گفته شد)

متاسفانه با وجود این که فقط در ساعات رایگان 2 تا 7 صبح دانلود داشته ام، شرکت پارس آنلاین 9 گیگ از ترافیک 30 گیگی سرویس بنده رو کم کرده.

تلفن ها رو هم جواب نمیدن و توی سایتشون و بخش گفتگوی آنلاین هم میرم و اونجا هم پاسخگو نیستن

مودم و خاموش روشن یا نت رو قطع و وصل کن بعد 5 دقیقه سایت آپدیت میشه و حجم برمیگرده.

isaman
16-06-2017, 16:29
بدترين شركتي كه تا حالا تجربه كردم
پارس انلاين

پشتيباني كه تعطيله !
حجم خوري به شديد ترين وجه ممكن

روزي ١٠٠ بار پيغام اختلال مياد تو ناتيفيكيشن گوشي

بلافاصله بعد از اتمام ترافيك جاري درخواست تخليه ميدهم

and-roid2
16-06-2017, 16:53
خوب بحث پروفایل گیم کردی منم اطلاعات پروفایل گیم رو دادم:n02:
متاسفانه tracer رو در خط عادی من ذخیره نکردم ولی برای سرویس فعلی کجا می خوای ادرس بزنم؟:n01:
بحث سرویس گیم هست که این پستارو بخونی متوجه میشی:

k1ozil
16-06-2017, 16:59
با چی دسترسی نرم افزارها رو میشه ب نت قط کرد ؟
امرو 200 مگ انویدیا اپدیت شد

Tidus and Shayne
16-06-2017, 17:11
مودم و خاموش روشن یا نت رو قطع و وصل کن بعد 5 دقیقه سایت آپدیت میشه و حجم برمیگرده.

به محض خواندن پست شما، مودم رو 20 دقیقه خاموش کردم و 10 دقیقه هم برای آپدیت سایت صبر کردم و متاسفانه هنوز هم همون نوشته های قبلی اومده.

javad_b76
16-06-2017, 17:19
به محض خواندن پست شما، مودم رو 20 دقیقه خاموش کردم و 10 دقیقه هم برای آپدیت سایت صبر کردم و متاسفانه هنوز هم همون نوشته های قبلی اومده.

این بلا سر من هم اومد

بعد فهمیدم سرویسی که برام فعال کرده بود نماینده رایگان نداشت درحالی که درخواست رایگان رو داده بودم.

سرویس شما هم با PC شروع میشه که رایگانا PE هست.

محمد7966
16-06-2017, 17:42
با چی دسترسی نرم افزارها رو میشه ب نت قط کرد ؟
امرو 200 مگ انویدیا اپدیت شد

با فایروال

میتونید هم برنامه bwmeter نصب کنید تا هم حجم مصرفی رو نشون بده هم اینکه برنامه ها رو ببنده چون خود برنامه bwmeter فایروال هم داره

zed2
16-06-2017, 18:02
بحث سرویس گیم هست که این پستارو بخونی متوجه میشی:

من League of Legends بازی نمی کنم ولی برای ان دو تا ip

2 17 ms 6 ms 7 ms 91.99.240.1.parsonline.net [91.99.240.1]
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.
8 * * * Request timed out.
9 12 ms 10 ms 10 ms 78.38.241.82
10 * * * Request timed out.
11 97 ms 95 ms 111 ms 85.132.90.109
12 * * * Request timed out.
13 * * * Request timed out.
14 114 ms 112 ms 112 ms 104.160.147.52
15 * * * Request timed out.
16 * * * Request timed out.
17 98 ms 96 ms 96 ms 104.160.141.103
18 98 ms 96 ms 99 ms 104.160.141.107
19 98 ms 97 ms 95 ms 185.40.64.110

Trace complete.

Tracing route to 185.40.64.111 over a maximum of 30 hops

2 16 ms 6 ms 6 ms 91.99.240.1.parsonline.net [91.99.240.1]
3 * * * Request timed out.
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 * * * Request timed out.
7 * * * Request timed out.

8 * * * Request timed out.
9 12 ms 9 ms 10 ms 78.38.241.82
10 * * * Request timed out.
11 150 ms 148 ms 148 ms 185.100.209.209
12 149 ms 147 ms 149 ms 185.100.209.11
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 142 ms 139 ms 140 ms 104.160.141.101
16 141 ms 141 ms 139 ms 104.160.141.105
17 151 ms 156 ms 142 ms 185.40.64.111

این بلا سر من هم اومد

بعد فهمیدم سرویسی که برام فعال کرده بود نماینده رایگان نداشت درحالی که درخواست رایگان رو داده بودم.

سرویس شما هم با PC شروع میشه که رایگانا PE هست.

مال من برای سرویس گیم شبانه دار PG
حجمی شبانه دار PE
حجمی معمولی PN
سرویس نامحدود PU
سرویس های غیر حجمی ( همین هایی که یکم حجم برای داخل است ) PI
من PC تو سرویسام ندارم. احتمالا این سرویسش هنوز مال قبل از این سیستم جدید حجمی است؟یا جشنواره ها کلا کد هاشون فرق می کنه:n13:؟

broosli
16-06-2017, 18:12
سلام رفقا
من دیشب تمدید کردم و سرعت شبانه تغییری نکرد :n06:
سرویس 128 سرعت شبانه 600 650 (خط روی 6 مگابیت بسته شده )
خودت گفتی خطتتو رو 6 مگ ببندن؟ (چرا نگفتی سرعت بالاتر ببندن؟)
پروفایل گیم هم فعال کردی؟
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده؟ با کدوم رنج آپی؟
تو این چند وقته که سرویس گیم (با هزینه ماهانه 5 هزارتومن) اضافه شده هنوز هم پروفایل گیم رایگان رو سرویس های دیگه رو واسه کسی فعال میکنن یا نه؟

AmirH_7
16-06-2017, 18:15
سلام

فکر کنم جشنواره ای که شما گرفتی دانلود رایگانش از ساعت 5 تا 8 هستش !!!

چون سرویسا یه جشنواره که میزاره معمولا رایگانشون از 5 شروع میشه نه از 2:n29:

shaahani
16-06-2017, 18:16
من League of Legends بازی نمی کنم ولی برای ان دو تا ip

185.40.64.110 98ms

142ms 185.40.64.111

شما هم که سرویس گیم داری پینگت با من که ندارم فرقی نمیکنه بحث اینه که داره میگه سرویس گیم پینگش پایین تره درصورتی که اینطوری نیست.
و بعدم اگه پینگ حتا 120 هم باشه اما ثابت باشه مشکلی نیست بلاخره کاربرها میشینن بازیشون رو میکنن .
پینگ رو 105 تا 107 نشون میده بعد وسط بازی یهو میره 200 یا قطع میشه ؛ گند میخوره به بازیشون
تا هفته پیش از این خبرها اصلا تو پارس آنلاین نبود ؛ باید یک فکر اساسی بکنم ؛ فعلا که یه 30 -40 گیگ ترافیک هدیه باشگاه مشتریان داشتم اضافه کردم به ترافیکم که اگه خواستم از پارس آنلاین برم چیزی نمونه
باید بگردم ببینم isp دیگه ای پیدا میشه که پینگ پایین و قابل اطمینان بده یا نه ؛ به گیم نت های تو شهر سر بزنم معلوم میشه باید از کجا نت بگیرم .
فقط حیف با خاطر جمعی رفتم اکانت یک ساله خریدم 600 تومن ، نهایتش 200 تومن ترافیکش رو مصرف کردم باقیش میپره.:n35:

lionf3
16-06-2017, 18:22
سلام دوستان
میخواستم سرویسِ دهنده نتم رو عوض کنم
اینجا کسی به جز پارس آنلاین از سرویس دهنده دیگه‌ای استفاده نمی‌کنه؟
قطعی های پارس آنلاین عجیب تو مخی شده!
حجم هم که قربونش برم دود میشه میره هوا
تازه خوبه الآن کنکوریم مثلا و زیاد مصرف ندارم . . .
اگر کسی از مبین نت سرویس داشت بگه
با تشکر ۳>

محمد7966
16-06-2017, 18:45
سلام دوستان
میخواستم سرویسِ دهنده نتم رو عوض کنم
اینجا کسی به جز پارس آنلاین از سرویس دهنده دیگه‌ای استفاده نمی‌کنه؟
قطعی های پارس آنلاین عجیب تو مخی شده!
حجم هم که قربونش برم دود میشه میره هوا
تازه خوبه الآن کنکوریم مثلا و زیاد مصرف ندارم . . .
اگر کسی از مبین نت سرویس داشت بگه
با تشکر ۳>

یه سر برید ببنید نوسان snr دارید یا نه؟

چون منم تجربه قطعی های پی در پی زیاد با پارس دارم و علتش هم نوسان snr

snr از 28 میپره روی 00

نمیدونم چرا فقط برای بعضی ها این اتفاق میفته و همه گیر نیست

به هر حال زنگ بزنید میتونن درستش کنند

k1ozil
16-06-2017, 18:48
خودت گفتی خطتتو رو 6 مگ ببندن؟ (چرا نگفتی سرعت بالاتر ببندن؟)
پروفایل گیم هم فعال کردی؟
پینگ 4.2.2.4 و 8.8.8.8 چنده؟ با کدوم رنج آپی؟
تو این چند وقته که سرویس گیم (با هزینه ماهانه 5 هزارتومن) اضافه شده هنوز هم پروفایل گیم رایگان رو سرویس های دیگه رو واسه کسی فعال میکنن یا نه؟

اره
فعال بود
110 120 رنج 37
اطلاعی ندارم

zed2
16-06-2017, 18:57
شما هم که سرویس گیم داری پینگت با من که ندارم فرقی نمیکنه بحث اینه که داره میگه سرویس گیم پینگش پایین تره درصورتی که اینطوری نیست.
و بعدم اگه پینگ حتا 120 هم باشه اما ثابت باشه مشکلی نیست بلاخره کاربرها میشینن بازیشون رو میکنن .
پینگ رو 105 تا 107 نشون میده بعد وسط بازی یهو میره 200 یا قطع میشه ؛ گند میخوره به بازیشون
تا هفته پیش از این خبرها اصلا تو پارس آنلاین نبود ؛ باید یک فکر اساسی بکنم ؛ فعلا که یه 30 -40 گیگ ترافیک هدیه باشگاه مشتریان داشتم اضافه کردم به ترافیکم که اگه خواستم از پارس آنلاین برم چیزی نمونه
باید بگردم ببینم isp دیگه ای پیدا میشه که پینگ پایین و قابل اطمینان بده یا نه ؛ به گیم نت های تو شهر سر بزنم معلوم میشه باید از کجا نت بگیرم .
فقط حیف با خاطر جمعی رفتم اکانت یک ساله خریدم 600 تومن ، نهایتش 200 تومن ترافیکش رو مصرف کردم باقیش میپره.:n35:
پس چیزی که شما می خواهید jitter در داخل بازی است.
متاسفانه من نه بازی رو دارم، نه قبلا بازی کردم که بتونم تست دقیق بگیرم و بفهمم وضعیت ارتباط تو سرویس game چطوری است:n29:.

j-f
16-06-2017, 19:45
دوستان در جریان باشند که این سرویس ترافیک ایران 4GB UL IR-GB که ترافیک ایرانش رو زده نامحدود (که البته بعدا توی پنل نوشته هدیه ترافیک ایران 500 گیگ)، وقتی اون 4 گیگ بین الملل تموم شه، کلا قطع میشه و باید گیگ اضافه بخرید. همچنین وقتی از فقط سایتی مثل آپارات بازدید میکنید باز هم مقداری از حجم بین الملل کم میشه، فکر کنم آپلود رو جزو مصرف بین الملل حساب میکنن!

broosli
16-06-2017, 20:11
اره
فعال بود
110 120 رنج 37
اطلاعی ندارم
یعنی خودت درخواست پروفایل گیم ندادی؟ خودشون واست وصل کردن؟