PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

Le0nard0
29-12-2016, 19:31
دوستان من هفنه ی گذشته درخواست تخلیه خط دادم و فرم پرکردم به نظرتون الان تخلیه شده؟ چطوری باید پیگیری کنم؟ با پشتیبانی تماس بگیرم یا بخش فروش؟
با این شماره تماس بگیر 82204030 داخلی 2

mahan999
03-01-2017, 14:53
کسی زنگ نزده جشنواره رو براش فعال کنند ؟ 5 تا 8 صبح هم رایگان داره .

880446534
03-01-2017, 17:49
کسی زنگ نزده جشنواره رو براش فعال کنند ؟ 5 تا 8 صبح هم رایگان داره .
چه جشنواره ای؟؟؟

2 هفته پیش یه sms اومد واسم که یه سرویس 2 مگ با 60 گیگ ترافیک و 3 ماهه رو نصف قیمت بهم پیشنهاد داد. منم خریدم.

sent from my tapatalk

mahan999
03-01-2017, 17:59
چه جشنواره ای؟؟؟

2 هفته پیش یه sms اومد واسم که یه سرویس 2 مگ با 60 گیگ ترافیک و 3 ماهه رو نصف قیمت بهم پیشنهاد داد. منم خریدم.

sent from my tapatalk

اگر با آی پی پارس آنلاین برید به سایت زیر جشنواره ها رو نمی بینید با یه اینترنت دیگه یا با فیلتر شکن برید به لینک زیر جشنواره ها رو می بینید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

150 هزار تومان 101 گیگ

5 تا 8 صبح رایگان

محمد7966
03-01-2017, 20:23
اگر با آی پی پارس آنلاین برید به سایت زیر جشنواره ها رو نمی بینید با یه اینترنت دیگه یا با فیلتر شکن برید به لینک زیر جشنواره ها رو می بینید:

150 هزار تومان 101 گیگ

5 تا 8 صبح رایگان

سلام

ببخشید برای ماهایی که قدیمی هستیم هم فعالش میکنن یا نه؟چون وقتی میخوام سرویس بخرم این سرویس ها برای من که قدیمی هستم فعال نیست!

اگر بهشون بگیم برامون فعال میکنن یا این فقط برای تبلیغ برای گرفتن کاربر جدید است؟!:n13:

ویرایش:آقا ببخشید پیام قبلیتون رو خوب نخوندم!شما هم مثل من سوالتون اینه که این جشنواره فعال میشه برای قدیمی ها یا نه؟!

karwan125
04-01-2017, 09:39
سلام

ببخشید برای ماهایی که قدیمی هستیم هم فعالش میکنن یا نه؟چون وقتی میخوام سرویس بخرم این سرویس ها برای من که قدیمی هستم فعال نیست!

اگر بهشون بگیم برامون فعال میکنن یا این فقط برای تبلیغ برای گرفتن کاربر جدید است؟!:n13:

ویرایش:آقا ببخشید پیام قبلیتون رو خوب نخوندم!شما هم مثل من سوالتون اینه که این جشنواره فعال میشه برای قدیمی ها یا نه؟!

جشنواره تمدید اگر باشه .. فعال میکنن .. اما جشنواره فروش فقط و فقط واسه مشتری های جدید هست ..
یه راه حل هم هست اینکه خط ت رو تخلیه بکنی و بعد از چند روز دوباره بری ثبت نام کنی ، اون موقع میتونی جشنواره فروش انتخاب کنی

mahan999
05-01-2017, 00:30
سلام

باید اعتراض کنید بگید شاتل جشنواره گذاشته و من می خوام تخلیه کنم برم شاتل شما به مشتری های قدیمیتون بها نمیدین اصلا :n06:

rahman4
09-01-2017, 11:27

بنظرتون امکان افزایش سرعت رو داره؟

karwan125
09-01-2017, 12:27
بنظرتون امکان افزایش سرعت رو داره؟

قطعا افزایش سرعت خواهد داشت .. خط تون تا 12 مگ کشش داره . به پشتیبانی فنی بگید که خط تون رو روی 12 مگ قرار بدن .. بیشتر از اون بذارن در روز های بارونی افت کیفیت و نویز خواهی داشت که نتیجه ش میشه قطع و وصلی های مکرر ..

77832
09-01-2017, 23:56
دوستان من نت از مخابرات اصفهان دارم میخوام جمع کنم بیام پارس انلاین
کار درستی میکنم بنظرتون؟

majidsa520
10-01-2017, 01:45
دوستان من نت از مخابرات اصفهان دارم میخوام جمع کنم بیام پارس انلاین
کار درستی میکنم بنظرتون؟

والا اگ با قیمتای هنگفتش مشکل نداشته باشی بنظرم یهترین گزینس پارس
باز تحقیق کن شرکتای دیگ هم چندان ارزون نیستن!

mahan999
13-01-2017, 08:26
از بچه هایی که حداقل دوسال با پارس آنلاین داشته کسی تونسته تعرفه زیر رو فعال کنه ؟ باید بهشون بگید می خوام تخلیه کنم تا فعال کنند.
اینترنت پرسرعت 2Mbps
149 هزار تومان

حجم کل 101 گیگابایت
دوازده ماهه

880446534
15-01-2017, 21:56
از بچه هایی که حداقل دوسال با پارس آنلاین داشته کسی تونسته تعرفه زیر رو فعال کنه ؟ باید بهشون بگید می خوام تخلیه کنم تا فعال کنند.
اینترنت پرسرعت 2Mbps
149 هزار تومان

حجم کل 101 گیگابایت
دوازده ماهه

یعنی چی فعال کنه؟؟؟؟

sent from my tapatalk

mahan999
15-01-2017, 23:37
یعنی چی فعال کنه؟؟؟؟

sent from my tapatalk

این تعرفه مربوط به کاربرهای جدید هست ولی تحت یه شرایطی دیده شده که پارس آنلاین برای کاربرهای قدیمی هم فعال کرده.

reza.karimi
24-01-2017, 08:30
سلام این طرح جشنواره که تازه قراردادن 5 تا 8 صبح هم رایگانه کسی ازدوستان داره که یک مختصر درمورد سرعت دانلودش ازسرور داخلی و خارجی توضیح بده تا چه اندازه های هست بعد اینکه محدودیت هم هست روی دانلود یا که نه ممنون

ali0364
24-01-2017, 18:31
سلام . من چند سالی با مخابرات داشتم چون هزینه بالا میشد و پارس آنلاین هم ی مدت بود وارد منطقه ما شده بود و قیمتشم برای مشتریهای جدید خیلی عالی بود رفتم تخلیه کردم و ب پارس آنلاین کوچ کردم (2 مگ یک ساله با حجم 65 گیگ و قیمتشم حدود 65 شده بود) نسبت ب مخابرات ی مقدار قطعی بیشتر داشت
اون اوایل بعد بهتر شد تا الان ی یکی دو ماهی میشه قعطی زیاد داره مزیت خیلی خوب مخابرات رایگان بودن نیمه شباش بود ک خیلی دانلود میکردم الان ک پارس گرفتم اصلآ نمیتونم دان کنم . بعد ی چیزی ک مطمئنم محاسبات حجم پارس با مخابرات خیلی فرق داره من دقیقآ همون اوایل متوجه شدم ک تو سیستم پارس آنلاین حجم خیلی بیشتری مصرف میشه !!!!

عارضم خدمتتون ک ب هیچ عنوان تمدید نکنید پار انلاین رو ک مفتم گرونه اما در صورتی ک مثل من حق انتخاب ندارید بهتون پیشنهاد میدم تخلیه کنید و دوباره مشترک جدیدشون بشید چون جشنواره خریدش خیلی بهتر و ارزونتر از جشنواره تمدیدشه
من دو تا خط تلفن دارم چند وقت پیش حجمم تموم شد با کلی صرفه جویی و استفاده از 10 گیگ حجم هدیه سرشماری تونستم خودم رو نگه دارم تا ی تخفیف حداقل 40% برای حجم بدن تا خرید کنم ک آخرم ندادن
دیگه خرید حجم داشت کمر شکن میشد ک رفتم نمایندگی و تا ببینم چ خبره . طرف پیشنهاد( 2 مگ . 12 گیگ یک ساله 20 تومان،5 تا 8 صبح هم رایگان) ، داد و گفت بعد چند روز پیشنهاد تخفیف ویژه حجم هم داره اونم 60% تخفیف .
دیدم همین عالیه برای اون خط تلفن دیگم ک قطع بود گرفتم (البته 2 تومن اضافه گرفت ک یادم رفت بپرسم برا چیه )
نکته جالبش اینجاست چند روزی منتظر بودم تا دیدم برام پیام اومد ک سرویس فعال شد و کد عضویت فرستاد زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پس رو بگیرم تا مودم تنظیم کنم ک طرف داد اما گفت خط رانژه شده اما غیر فعال .
منم وصل کردم دیدم راست گفته هنوز فعال فعال نشده .
آقا سرتون رو درد نیارم . زد ب سرم ی تست انجام دادم اونم این بود ک مودم رو ک برای سرویس جدیدم تنظیم کرده بودم بدون تغییر بردم دوباره رو همون خط قدیمم ک حجم تموم کرده بود نصب کردم و با کمال تعجب دیدم داره کار میکنه یعنی اینترنت سرویس جدیدم رو خط تلفن سرویس قدیمیم فعاله .
یعنی شما هر جایی ک باشید طرف تو خونش اینترنت پارس آنلاین داشته باشه میتونید مودم رو با یوزر و پس خودتاون تنظیم کنید و از اینترنت خودتون استفاده کنید . شاید این موضوع رو همه میدونستن و من تازه فهمیدم . فقط گفتم بگم شاید یکی ندونه و بدردش خورد مثل من
چقدر حرفیدم
درضمن الان پیام اومد ک 60% تخفیف فعال شده و تا 2 . 12 . 95 فعال . رفتم تو سایت دیدم درسته الان من ی 50 گیگ بخرم میشه 39400 تومان
با 12 گیگ ک خریدم اول میشه 61400 تومان و حجم کلی 62 گیگ
مثل همون سرویس قبلیم گیگی تقریبآ 1000 تومان ک البته میخوام 100 گیگ اضافه بگیرم معلوم نیست بازم تخفیف بدن یا نه

reza.karimi
25-01-2017, 07:13
سلام . من چند سالی با مخابرات داشتم چون هزینه بالا میشد و پارس آنلاین هم ی مدت بود وارد منطقه ما شده بود و قیمتشم برای مشتریهای جدید خیلی عالی بود رفتم تخلیه کردم و ب پارس آنلاین کوچ کردم (2 مگ یک ساله با حجم 65 گیگ و قیمتشم حدود 65 شده بود) نسبت ب مخابرات ی مقدار قطعی بیشتر داشت
اون اوایل بعد بهتر شد تا الان ی یکی دو ماهی میشه قعطی زیاد داره مزیت خیلی خوب مخابرات رایگان بودن نیمه شباش بود ک خیلی دانلود میکردم الان ک پارس گرفتم اصلآ نمیتونم دان کنم . بعد ی چیزی ک مطمئنم محاسبات حجم پارس با مخابرات خیلی فرق داره من دقیقآ همون اوایل متوجه شدم ک تو سیستم پارس آنلاین حجم خیلی بیشتری مصرف میشه !!!!

عارضم خدمتتون ک ب هیچ عنوان تمدید نکنید پار انلاین رو ک مفتم گرونه اما در صورتی ک مثل من حق انتخاب ندارید بهتون پیشنهاد میدم تخلیه کنید و دوباره مشترک جدیدشون بشید چون جشنواره خریدش خیلی بهتر و ارزونتر از جشنواره تمدیدشه
من دو تا خط تلفن دارم چند وقت پیش حجمم تموم شد با کلی صرفه جویی و استفاده از 10 گیگ حجم هدیه سرشماری تونستم خودم رو نگه دارم تا ی تخفیف حداقل 40% برای حجم بدن تا خرید کنم ک آخرم ندادن
دیگه خرید حجم داشت کمر شکن میشد ک رفتم نمایندگی و تا ببینم چ خبره . طرف پیشنهاد( 2 مگ . 12 گیگ یک ساله 20 تومان،5 تا 8 صبح هم رایگان) ، داد و گفت بعد چند روز پیشنهاد تخفیف ویژه حجم هم داره اونم 60% تخفیف .
دیدم همین عالیه برای اون خط تلفن دیگم ک قطع بود گرفتم (البته 2 تومن اضافه گرفت ک یادم رفت بپرسم برا چیه )
نکته جالبش اینجاست چند روزی منتظر بودم تا دیدم برام پیام اومد ک سرویس فعال شد و کد عضویت فرستاد زنگ زدم پشتیبانی یوزر و پس رو بگیرم تا مودم تنظیم کنم ک طرف داد اما گفت خط رانژه شده اما غیر فعال .
منم وصل کردم دیدم راست گفته هنوز فعال فعال نشده .
آقا سرتون رو درد نیارم . زد ب سرم ی تست انجام دادم اونم این بود ک مودم رو ک برای سرویس جدیدم تنظیم کرده بودم بدون تغییر بردم دوباره رو همون خط قدیمم ک حجم تموم کرده بود نصب کردم و با کمال تعجب دیدم داره کار میکنه یعنی اینترنت سرویس جدیدم رو خط تلفن سرویس قدیمیم فعاله .
یعنی شما هر جایی ک باشید طرف تو خونش اینترنت پارس آنلاین داشته باشه میتونید مودم رو با یوزر و پس خودتاون تنظیم کنید و از اینترنت خودتون استفاده کنید . شاید این موضوع رو همه میدونستن و من تازه فهمیدم . فقط گفتم بگم شاید یکی ندونه و بدردش خورد مثل من
چقدر حرفیدم
درضمن الان پیام اومد ک 60% تخفیف فعال شده و تا 2 . 12 . 95 فعال . رفتم تو سایت دیدم درسته الان من ی 50 گیگ بخرم میشه 39400 تومان
با 12 گیگ ک خریدم اول میشه 61400 تومان و حجم کلی 62 گیگ
مثل همون سرویس قبلیم گیگی تقریبآ 1000 تومان ک البته میخوام 100 گیگ اضافه بگیرم معلوم نیست بازم تخفیف بدن یا نه

سلام سرعت دانلود شبانه شما تو تایم رایگان که 5 تا 8 صبح باشه برای این سرویس جشنواره چقدر هست ؟

ali0364
27-01-2017, 05:49
سلام . تازه همین الان تست کردم .بین 380 تا 440 کیلو بایت

KimNaMGil
02-02-2017, 01:04
سلام . تازه همین الان تست کردم .بین 380 تا 440 کیلو بایت۲ تا ۷ رایگانه

ali0364
02-02-2017, 09:41
۲ تا ۷ رایگانه

متوجه نمیشم پستتون سوالی یا خبری
اگر سوال کردید ک باید بگم نه ساعت رایگان این سرویس 5 تا 8 صبح
اما اگر ب صورت خبری عنوان کردید ک بازم باید بگم اشتباه میکنید و همون ساعت رایگان 5 تا 8 صبح درسته

بنده تست هم کردم و از ساعت 07:00 تا 08:08 مودم رو روشن خاموش کردم ک تو گزارش مصرف همون ساعت دقیق بیاد ک تو همون ساعت حدود 800 مگ دانلود داشتم و با اینکه 8 دقیقه هم از ساعت 8 گذشته بود بازم حتی یک بایت هم ترافیک غیر رایگان ثبت نشد

درضمن سرعت تو زمان رایگان هم میانگین حدود 300 کیلو بایت الان

KimNaMGil
03-02-2017, 02:19
متوجه نمیشم پستتون سوالی یا خبری
اگر سوال کردید ک باید بگم نه ساعت رایگان این سرویس 5 تا 8 صبح
اما اگر ب صورت خبری عنوان کردید ک بازم باید بگم اشتباه میکنید و همون ساعت رایگان 5 تا 8 صبح درسته

بنده تست هم کردم و از ساعت 07:00 تا 08:08 مودم رو روشن خاموش کردم ک تو گزارش مصرف همون ساعت دقیق بیاد ک تو همون ساعت حدود 800 مگ دانلود داشتم و با اینکه 8 دقیقه هم از ساعت 8 گذشته بود بازم حتی یک بایت هم ترافیک غیر رایگان ثبت نشد

درضمن سرعت تو زمان رایگان هم میانگین حدود 300 کیلو بایت الان

توجه ب این نکرده بودم ک سرویس مورد استفادتون متفاوته

ali0364
03-02-2017, 15:33
درسته جشنواره قبلی اون ساعتی ک گفتید بود
ک البته 100% رایگان نبود و حجم رایگان 2 سوم بود یعنی یک سوم دیگش از ترافیک اصلی کسر میشد
ک اصلآ جالب نبود
این سرویس جدید درسته ساعت ش کم و 3 ساعت اما 100% رایگان ک نسبت ب اون قبلی خیلی بصرفست

tranceyou
04-02-2017, 09:40
دوستان یه سوال داشتم ، من میخوام تغییر سرویس بدم و چون دانلود زیاد دارم ، میخوام بدونم سرویس 256 و یا 512 یک ماهه نا محدود از نظر سرعت با دانلود منیجر چطوره؟؟

ali0364
04-02-2017, 13:22
نامحدود حدودا یک ماه اول سرعتش خوبه بلکه هم کمتر . چون سیستم اگر ببینه شما حجم دانلودتون از ی میزانی بالا رفته میاد سرعت رو میاره پایین و همینطور پله ای ادامه میده و تو یک ماه سرعت خیلی کند میشه . و اینکه هزینش هم خیلی بالاتر . بنظرم اگر میتونید دانلوداتون رو ب صورت آفلاین انجام بدید از همین سرویس معمولی بگیرید و از تایم رایگان 5 تا 8 صبح استفاده کنید
منظورم از دانلود آفلاین ب این صورت ک دانلوداتون رو تو صف دانلود منیجر قرار بدید و بزارید رو 5 تا 8 صبح خودش دانلود کنه تو اون ساعت
البته بعضیها در لحظه دانلود میکنن نمیتونن از این روش استفاده کنن مثل استفاده از یو تیوب یا اینستاگرام ک جز هزینه کردن و خرید نامحدود با سرعت بالا تر (ک بعدا محدودیت سرعتش جبران شه ) راه دیگه ای ندارن

محمد7966
04-02-2017, 15:19
دوستان یه سوال داشتم ، من میخوام تغییر سرویس بدم و چون دانلود زیاد دارم ، میخوام بدونم سرویس 256 و یا 512 یک ماهه نا محدود از نظر سرعت با دانلود منیجر چطوره؟؟

تو این صفحه توضیح داده

مثلا 256 تا 10 گیگ با سرعت 3 مگ دانلود میکنید بعدش محدود میشید روی سرعت 1 مگ ،تا اینکه حجم دانلودتون برسه به 16 گیگ و بعدش هم محدود میشید روی سرعت 48 کیلوبایت

512 رو هم توضیح داده

IRAN_KING
06-02-2017, 10:03
سرویس جدید بازی انلاین فقط 2 تا 7 رایگانه فرقش چیه یا کیفیت پینگ اینا هم تغییر می کنه ؟

IRAN_KING
06-02-2017, 10:08
سرویس جدید بازی انلاین فقط 2 تا 7 رایگانه فرقش چیه یا کیفیت پینگ اینا هم تغییر می کنه ؟

mrat
06-02-2017, 16:10
قصد خرید سرویس غیر حجمی 8 مگ یک ماهه با ترافیک 90 گیگ رو دارم.

تفاوت سرویس های حجمی و غیر حجمی در چیه؟ و اینکه ترافیک سرویس های غیر حجمی داخلیه یا بین المللی؟ از این بابت می پرسم چون اخر اسمش IR داره ودر نهایت ایا امکان خرید حجم اضافه در سرویس های غیر حجمی وجود داره؟

مرسی

محمد7966
06-02-2017, 23:58
قصد خرید سرویس غیر حجمی 8 مگ یک ماهه با ترافیک 90 گیگ رو دارم.

تفاوت سرویس های حجمی و غیر حجمی در چیه؟ و اینکه ترافیک سرویس های غیر حجمی داخلیه یا بین المللی؟ از این بابت می پرسم چون اخر اسمش IR داره ودر نهایت ایا امکان خرید حجم اضافه در سرویس های غیر حجمی وجود داره؟

مرسی

سرویس های ir شامل ترافیک داخلی هست اونم فقط از سایتایی به خصوصی که لیستشون رو میذارم براتون

30 گیگش بین المللی هست و 60 گیگ داخلی

خط رو روی همون 8 مگ میبندن و شبانه رایگان هم نداره

اگر ترافیک کم بیاد هم میتونید بخرید

من 1مگ رو داشتم،ترافیک داخلیش از 20 گیگی که به من داده بودن فقط 1.6گیگ استفاده کردم چون بیشتر مصرفم شامل سایتای داخلی خودشون نبود

لیست سایت ها با ترافیک رایگان | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

FAR FAR251
08-02-2017, 14:20
دوستان من میخوام بیام پارس انلاین
سرویس جشنواره و یک ماه ترافیک با شصت درصد تخفیف
به نظرتون خوبه بیام یا نه
از شهر قم مرکز ابوذر هستم

Hammy
09-02-2017, 13:37
جالبه سرویس گیم جدید گذاشته که شبانه رایگان داره، روش که کلیک می کنی می زنه این سرویس در منطقه شما قابل ارائه نمی باشد!!!!!!!! بیشتر سرویس دهنده ها شبانه رایگانشون رو برگردوندند الا این پارس آنلاین. خوب مشخصه واسه چی برگردونه داره کلی سود می کنه.....

Le0nard0
09-02-2017, 15:14
باز هم حرکتی پیشرو از پارس آنلاین
اختتامیه جشنواره فیلم فجر رو بدون تاخیر و به صورت زنده با حجم اینترنت رایگان از تلویزیون اینترنتی آیو ببینین . امروز ساعت 19

mahan999
09-02-2017, 16:56
باز هم حرکتی پیشرو از پارس آنلاین
اختتامیه جشنواره فیلم فجر رو بدون تاخیر و به صورت زنده با حجم اینترنت رایگان از تلویزیون اینترنتی آیو ببینین . امروز ساعت 19

کجاش پیشرو هست آسیاتک که کل آیو رو رایگان کرده.

Le0nard0
09-02-2017, 17:10
کجاش پیشرو هست آسیاتک که کل آیو رو رایگان کرده.
خیلی از کاربرای آسیاتک گفتن که استفاده از آیو براشون حجم کرده

mahan999
09-02-2017, 17:41
خیلی از کاربرای آسیاتک گفتن که استفاده از آیو براشون حجم کرده

این رو نمی دونستم بر اساس لینک زیر گفتم:

نکته: قابل ذکر است برای استفاده از این امکان حتما کاربران سرویس های حجمی آسیاتک باید گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.
تفاده از این امکان حتما کاربران سرویس های حجمی آسیاتک باید گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.

Alireza.M67
12-02-2017, 11:59
من قبلا سرعت 2 مگ ماهی 20 گیگ داشتم که مدت قرارداد تموم شد تغییر سرویس زدم به 2 مگ ماهی 4 گیگ از 5 تا 8 رایگان.
امروز صبح زدم دانلود دیدم توی ساعت رایگان داره با سرعت حدود 1.5 مگابایت بر ثانیه دانلود می کنه. فکر کنم توی یک ساعت و نیم حدود 7 گیگ دانلود کرد.دستشون درد نکنه واقعا بهتر از سرویس قبلی هست.

Le0nard0
12-02-2017, 20:17
بقیه شرکتها اکثرا تو ساعت رایگان سرعت رو کاهش میدن ولی پارس آنلاین از این بازی ها نداره توی ساعت رایگانش

electronic0nt
12-02-2017, 22:02
من امروز زنگ زدم میخوام یک ساله 12گیگ بخرم
5تا8 رایگان
بهم گفت تو ساعت رایگان سرعت 2مگ میشه

Sent from my SM-J100H using Tapatalk

IRAN_KING
13-02-2017, 10:42
بقیه شرکتها اکثرا تو ساعت رایگان سرعت رو کاهش میدن ولی پارس آنلاین از این بازی ها نداره توی ساعت رایگانش
من سرویس گیم گرفتم امروز دیدم خطمو از 7 مگ اوردن روی 5 مگ :n04:

m123f
13-02-2017, 16:19
سلام دوستان ...آیا ویدیو های که توی قسمت رسانه تصویری پارس انلاین هست مجانیه یا از حجم اینترنت کم میکنه؟ مرسی

m123f
13-02-2017, 16:29
دوستان عزیز هفته پیش که فاز دوم اینترنت ملی راه اندازی شد قرار شد که روز یکشنبه(دیروز) برای شرکتها ابلاغیه صادر بشه که از دوشنبه یعنی امروز تعرفه اینترنت داخلی نصف بشه...چی شد؟ آیا اجرا شده؟ هیچ جا هیچ خبری نیست :n13: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hellbrain666
13-02-2017, 23:40
سلام
کسی از سرویس های دو مگ جشنواره داره؟
پینگش چطوره؟
سرعتش توی تایم عادی و رایگان چی؟

WhiteHat
14-02-2017, 09:29
دوستان کجای سایت قیمت ترافیک و شرایط تضمین کیفیت رو زده؟
{ بی ارتباط با عنوان تاپیک }

veyron
14-02-2017, 18:59
سلام دوستان ، من بار اولمه از پارس آنلاین سرویس میگیرم

رفتم سایت صفحه اصلی تب اول اینترنت پرسرعت رو کلیک کردم 4 تا انتخاب داشت یکیش سرویس گیمر ها بود و 12 ماه 12 گیگ 5 تا 8 رایگان سرعت 2 مگ ، الان این مال گیمینگه یا دوباره باید واسش فعال کنم؟

پ.ن
در ضمن SNR خطم داغونه downstream رو 5 upstream رو 6

زنگ زدم پیگیری کنن

من کرج هستم

پینگم اوکی هست از لحاظ سرعت اما ثبات نداره ، هی سکته میزنه ، حالا دیگه نمیدونم مال snr بد منه یا از خودشونه

اینا سرور فرانسه هستن ، سرور آلمان هم تو همین مایه هاست

محمد7966
15-02-2017, 05:03
سلام دوستان ، من بار اولمه از پارس آنلاین سرویس میگیرم

رفتم سایت صفحه اصلی تب اول اینترنت پرسرعت رو کلیک کردم 4 تا انتخاب داشت یکیش سرویس گیمر ها بود و 12 ماه 12 گیگ 5 تا 8 رایگان سرعت 2 مگ ، الان این مال گیمینگه یا دوباره باید واسش فعال کنم؟

پ.ن
در ضمن SNR خطم داغونه downstream رو 5 upstream رو 6

زنگ زدم پیگیری کنن

من کرج هستم

پینگم اوکی هست از لحاظ سرعت اما ثبات نداره ، هی سکته میزنه ، حالا دیگه نمیدونم مال snr بد منه یا از خودشونه

اینا سرور فرانسه هستن ، سرور آلمان هم تو همین مایه هاست

پارس آنلاین مشکل نوسان snr داره

تجربه من و بعضی از دوستان این بوده که هر از گاهی نوسان snr داره که البته درست میشه ولی باید پشتیبانش هم وقت بذاره هم اینکه متوجه مشکل بشه

شما ببینید مشکل نوسان snr دارید یا نه یعنی هر چند بار پشت سرم مودمو رفرش میکنید snr هم نوسان میکنه یا نه

اگر نوسان ندارید و snr ثابته باید ببینید خط تلفن رو روی چند مگ بستن،ظاهرا خطتون رو تا حد مجاز بستن که snr اومده روی 6

veyron
15-02-2017, 20:19
پارس آنلاین مشکل نوسان snr داره

تجربه من و بعضی از دوستان این بوده که هر از گاهی نوسان snr داره که البته درست میشه ولی باید پشتیبانش هم وقت بذاره هم اینکه متوجه مشکل بشه

شما ببینید مشکل نوسان snr دارید یا نه یعنی هر چند بار پشت سرم مودمو رفرش میکنید snr هم نوسان میکنه یا نه

اگر نوسان ندارید و snr ثابته باید ببینید خط تلفن رو روی چند مگ بستن،ظاهرا خطتون رو تا حد مجاز بستن که snr اومده روی 6

دقیقا همونجور که گفتی نوسان داره ، فردا قراره یه نفر بیاد چک کنه

اما برای محدود کردن فکر نکنم snr محدود کنن چون من قبلا از مخابرات 128 داشتم snr 26 بود واسه جفتش

امروز از سر ورودی تلفن کل ساختمون تست کردم downstream 18 میداد اما upstream 10 بیشتر نمیشد دان استریم تا میاد طبقه 3 میشه 6 , بدشانس ترین آدم سر اینترنت منما اینجور که پیداس باید برم تازه کابل بخرم فنر بزنم کابل بکشم

حالا باید بیاد این کارشناسشون ببینیم میشه سیگنال منو قوی کنن یا نه
دان استریم رو میتونه بگه اوکی هست اما آپ استریم 10 خدایی کمه من میخوام آنلاین بازی کنم باید ثبات داشته باشه

جدای اینا از پشتیبانیشون خیلی خوشم اومد ، همه اطلاعات بالا هستن و همه خوش صحبت و با احترام حرف میزنن

اینقد پشتیبانی داغون مخابرات خونمو تو شیشه کرد که خدا میدونه ، استان به استان هم نداره من اصفهان بودم چند سال ، حالا هم اومدم کرج رفتم مرکز طالقانی استعلام کنن ببینم خط خونه جدید رانژه کدوم شرکته

خانومه اینقدر بد ما من برخورد کرد که میخواستم برم شکایت کنم ، اصلا تعجب کردم که چقدر بد برخورد و بد دهن بود !

توی گوگل مپز هم یه ریویو گزاشتم واسشون که هرکی خواست آدرسشو برداره بره اینترنت بخره منصرف بشه :n15:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مرکز+مخابرات+طالقانی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%B1%D8%A7%D8%AA+%D8%B7%D8%A7%D9%84%D9%82%D8%A7%D 9%86%DB%8C%E2%80%AD/@35.8358271,51.0034542,237m/data=!3m1!1e3!4m12!1m6!3m5!1s0x0:0x3c8712ca889cdcf 7!2z2YXYsdqp2LIg2YXYrtin2KjYsdin2Kog2LfYp9mE2YLYp9 mG24w!8m2!3d35.8355327!4d51.0037601!3m4!1s0x0:0x3c 8712ca889cdcf7!8m2!3d35.8355327!4d51.0037601)

migmig3000
15-02-2017, 22:25
دوستان اگه ممکنه در مورد وضعیت خط من یه راهنمایی کنید که ببینم تا چند مگ رو کشش داره:

محمد7966
15-02-2017, 22:41
دوستان اگه ممکنه در مورد وضعیت خط من یه راهنمایی کنید که ببینم تا چند مگ رو کشش داره:

همون 9 مگ کشش داره البته میرایی تون 21 هست یعنی همون attenuation که خوبه و خط تا 16 مگ هم کشش داره ولی ظاهرا نویز روی خطتون هست و اجازه نمیده خط رو بالاتر بست

پروفایل گیمتون هم فعاله،شاید اگر غیرفعال بشه باز کشش بره بالاتر

migmig3000
15-02-2017, 22:53
همون 9 مگ کشش داره البته میرایی تون 21 هست یعنی همون attenuation که خوبه و خط تا 16 مگ هم کشش داره ولی ظاهرا نویز روی خطتون هست و اجازه نمیده خط رو بالاتر بست

پروفایل گیمتون هم فعاله،شاید اگر غیرفعال بشه باز کشش بره بالاتر

ممنون درسته پروفایل گیم فعاله ولی زیاد اهل بازی آنلاین نیستم فقط احتمال دادم با فعال بودنش کیفیت خط بهتر باشه

محمد7966
15-02-2017, 23:09
ممنون درسته پروفایل گیم فعاله ولی زیاد اهل بازی آنلاین نیستم فقط احتمال دادم با فعال بودنش کیفیت خط بهتر باشه

ظاهرا میگن اتفاقا پروفایل گیم فعال نباشه هم بهتره

من خودم تجربه پروفایل گیم رو داشتم،تغییر به خصوصی در وب گردی ندیدم

اما یه راه دیگه هم در مودم شما هم هست که ببینید مودمتون تا چند مگ کشش داره،

مودمتون ظاهرا 2740 دی لینک هست که میتونید تو قسمت maintenance

بخش diagnostic قسمت adsl

یه تست بگیرید خود مودم تخمین میزنه تا چند مگ کشش داره که البته متغیر هست

من خودم تست گرفتم از 21 مگ داشتم تا 16 مگ رو نشون میداد

migmig3000
16-02-2017, 00:11
ظاهرا میگن اتفاقا پروفایل گیم فعال نباشه هم بهتره

من خودم تجربه پروفایل گیم رو داشتم،تغییر به خصوصی در وب گردی ندیدم

اما یه راه دیگه هم در مودم شما هم هست که ببینید مودمتون تا چند مگ کشش داره،

مودمتون ظاهرا 2740 دی لینک هست که میتونید تو قسمت maintenance

بخش diagnostic قسمت adsl

یه تست بگیرید خود مودم تخمین میزنه تا چند مگ کشش داره که البته متغیر هست

من خودم تست گرفتم از 21 مگ داشتم تا 16 مگ رو نشون میداد

مرسی از راهنمایی شما... پس با این تفاسیر به نظرم بهتر باشه به جای پروفایل گیم برای وب گردی یه DNS مناسب بذارم.

محمد7966
16-02-2017, 00:36
مرسی از راهنمایی شما... پس با این تفاسیر به نظرم بهتر باشه به جای پروفایل گیم برای وب گردی یه DNS مناسب بذارم.

ظاهرا میگن اگر پروفایل گیم فعال باشه snr عددش میاد پایین،یعنی نویز خط بیشتر میشه

شما اگر الان مشکل دارید بهشون بگید پروفایل گیم رو برام غیرفعال کنید،اگر هم مشکل ندارید که هیچی ،با همین بسازید

mehrabooni
17-02-2017, 03:48
شاتل در سرویس نامحدود ۱۲۸ یا همون art 1 اگه به صورت غیرپیوسته تا ۳۵ گیگ استفاده کنید اصلا سرعت رو کم نمیکنه

مثلا من روزی یک گیگ مصرف میکنم تاحالا هم محدود نشدم
هزینه این سرویس هم سی تومن ماهانه است

mehrabooni
17-02-2017, 04:20
شاتل در سرویس نامحدود ۱۲۸ یا همون art 1 اگه به صورت غیرپیوسته تا ۳۵ گیگ استفاده کنید اصلا سرعت رو کم نمیکنه

مثلا من روزی یک گیگ مصرف میکنم تاحالا هم محدود نشدم
هزینه این سرویس هم سی تومن ماهانه است

آیا پارس آنلاین همچین سرویسی داره

تجربه کاربرا برام مهمه نه مطالب داخل سایتشون

محمد7966
17-02-2017, 08:42
آیا پارس آنلاین همچین سرویسی داره

تجربه کاربرا برام مهمه نه مطالب داخل سایتشون

نه اصلا این نوع سرویسی که شما میگید نداره

این صفحه رو بخونید توضیح داده

سرعت رو محدود میکنه

همون 128 نامحدودش تا 5 گیگ خط روی 2 مگ بسته میشه،بعد که رسید به 8 گیگ خط رو روی 512 بسته میشه

و بعد از 8 گیگ سرعت دانلودتون روی 48 کیلوبایت میشه یعنی اسمی نمیشه

اگر چه خودم یک بار با همین سرویس نزدیک به 60 گیگ دانلود کردم در عرض یک ماه ولی خب لبتاب بیشتر ساعات روز روشن بود تا تونستم دانلود کنم

سرویس 256 نامحدود هم داشتم ولی اون قیمت یک ماهش 50 هزارتومن هست،که تا 10 گیگش خط روی 3 مگ هست وقتی برسه به 16 گیگ خط رو روی 1 مگ میبندن و بعد از 16 گیگ با سرعت همون 48 کیلوبایت دانلود دارید و هیچ وقت اسمی نمیشه سرعتتون

هدیه سرعت بالاتر در سرویس های نامحدود | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

LEO.M
17-02-2017, 12:20
دوستان پارس آنلاين آپلودش چطوره؟ميخوام روش دوربين نصب كنم و بتونم با اينترنت ببينم

Sent from my iPhone using Tapatalk

veyron
17-02-2017, 17:03

attenuation خط خیلی خوبه یعنی به مرکز نزدیکی اما snr کمه همون upstream downstream سرعتو داره میگه آپلود 0.5 مگ دانلود 9.2 مگ تو TPlink هم کشش رو میگه هم سرعتی که واست میبندنو میگه اما با مودم شما کار نکردم ، مودمو بردار ببر دم ورودی سیم تلفن اصلی که میاد تو ساختمون از سر خط وصل کن مودمو بعد با گوشی برو تو مودم ببین بهتر میشه یا نه ، احتمال زیاد سیم کشی داخلیت بد هست باید سیم بخری ، یبار هم همه پریز هایی که ازشون استفاده نمیکنیو از سیستم خارج کن تلفنتم جدا کن احتمال داره بهتر شه سیم ها هم نباید از کنار سیم برق رد بشه نویز میوفته توش ، راه حل نهایی سیم خریدنه دیگه

اگرم حال نداری زنگ بزن بگو نویز دارم فرداش کارشناس میاد میکنه همه این کارارو ، رایگانم هست

ZeroNetizen
17-02-2017, 18:05
کمپین اعتراض کاربران به حذف ترافیک رایگان آپلود از سوی سرویس دهندگان اینترنت آسیاتک، شاتل و غیره

حتما مطالعه کنید :n16:

humanaga
17-02-2017, 20:01
منم الا یه 1.5 هفته ای هست که به این مشکل افت شدید SNR برخوردم!!قشنگ بعده ساعت 5 به بعد یواش یواش افت اش شروع میشه و تو شب ها شدید میشه!!!الا چند دقیقه پیش SNR من رو 20 بود داخل بازی یدفعه دید تایم اوت شدم اومدیم دیدم SNR شده 11 بعد باز نت وصل شد ولی با قطع وصلی بازم رفتم گیم دیدم SNR شده 3.5 یا 0.1 مودم ریست میکنه خودش میاد رو 12 اینا !!!ولی وقتی خودم دستی مودم ریست می کنم SNR برمی گرده رو 20 ولی احتمال اش هست باز ادا در بیاره!!!!!
خلاصه این مشکل اولین بار بعده 1.5 ماه برام بوجود اومده!!!قبلا مثلا هفته ای 1بار اونم شب ها ولی الا هر روز افت شدید SNR دارم موندم از چیه!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

veyron
18-02-2017, 14:06
منم الا یه 1.5 هفته ای هست که به این مشکل افت شدید SNR برخوردم!!قشنگ بعده ساعت 5 به بعد یواش یواش افت اش شروع میشه و تو شب ها شدید میشه!!!الا چند دقیقه پیش SNR من رو 20 بود داخل بازی یدفعه دید تایم اوت شدم اومدیم دیدم SNR شده 11 بعد باز نت وصل شد ولی با قطع وصلی بازم رفتم گیم دیدم SNR شده 3.5 یا 0.1 مودم ریست میکنه خودش میاد رو 12 اینا !!!ولی وقتی خودم دستی مودم ریست می کنم SNR برمی گرده رو 20 ولی احتمال اش هست باز ادا در بیاره!!!!!
خلاصه این مشکل اولین بار بعده 1.5 ماه برام بوجود اومده!!!قبلا مثلا هفته ای 1بار اونم شب ها ولی الا هر روز افت شدید SNR دارم موندم از چیه!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

منم آنلاین بازی میکنم اما snr کمه هم سیم کشی ساختمون مورد داره هم سیگنال شرکت ضعیفه (دم ساختمون اپلود 10 دانلود 18) آپلودش داغونه 10 کیلو بایت در ثانیه اپلود کنی کلا همه چی قطع میشه ، شما هم تست کن یه پینگ بگیر هم زمان آپلود هم بکن ببین مثل منه؟

mehrabooni
18-02-2017, 15:24
نه اصلا این نوع سرویسی که شما میگید نداره

این صفحه رو بخونید توضیح داده

سرعت رو محدود میکنه

همون 128 نامحدودش تا 5 گیگ خط روی 2 مگ بسته میشه،بعد که رسید به 8 گیگ خط رو روی 512 بسته میشه

و بعد از 8 گیگ سرعت دانلودتون روی 48 کیلوبایت میشه یعنی اسمی نمیشه

اگر چه خودم یک بار با همین سرویس نزدیک به 60 گیگ دانلود کردم در عرض یک ماه ولی خب لبتاب بیشتر ساعات روز روشن بود تا تونستم دانلود کنم

سرویس 256 نامحدود هم داشتم ولی اون قیمت یک ماهش 50 هزارتومن هست،که تا 10 گیگش خط روی 3 مگ هست وقتی برسه به 16 گیگ خط رو روی 1 مگ میبندن و بعد از 16 گیگ با سرعت همون 48 کیلوبایت دانلود دارید و هیچ وقت اسمی نمیشه سرعتتون

هدیه سرعت بالاتر در سرویس های نامحدود | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با ماهی 50 هزارتومان چه سرویسی میتونم بگیرم که حداقل بهم 35 گیگابایت بده ؟

دانلود هامو فقط با نت ایرانسل انجام میدم .

محمد7966
18-02-2017, 16:00
با ماهی 50 هزارتومان چه سرویسی میتونم بگیرم که حداقل بهم 35 گیگابایت بده ؟

دانلود هامو فقط با نت ایرانسل انجام میدم .

با این قیمت فقط میتونید محدود بخرید که اونم باید حساب کتاب کنید که مثلا چند گیگشو بذارید شب یعنی ساعت 2 تا 7

مثلا سرویس 1 مگ با ترافیک 20 گیگ داره با قیمت 50 هزارتومان

البته الان که جشنواره ها رو دیدم یک سرویس داره با قیمت 40 هزارتومان 3 ماهه حجم کل 50 گیگ

2 تا 5 حجم مصرفی تقسیم بر 3 میشه و از 5 تا 8 هم رایگان

mehrabooni
19-02-2017, 00:47
با این قیمت فقط میتونید محدود بخرید که اونم باید حساب کتاب کنید که مثلا چند گیگشو بذارید شب یعنی ساعت 2 تا 7

مثلا سرویس 1 مگ با ترافیک 20 گیگ داره با قیمت 50 هزارتومان

البته الان که جشنواره ها رو دیدم یک سرویس داره با قیمت 40 هزارتومان 3 ماهه حجم کل 50 گیگ

2 تا 5 حجم مصرفی تقسیم بر 3 میشه و از 5 تا 8 هم رایگان
شبانه رایگان نمیخوام داداش
دانلودامو با نت ایرانسل انجام میدم 2000 تومن هزینشه با سرعت 10 مگابایت درثانیه توی سه ساعت هرچی بخوام میگیرم .

مصرف عادی ماهانه ام 35 گیگابایته اگه پارس آنلاین سرویسی نداره که با ماهی 50 هزارتومان انقدر حجم بده پس همین شاتل بهتره ؟
خیلی دلم میخواد بیام پارس آنلاین بنظرت راهی وجود داره

محمد7966
19-02-2017, 10:18
دانلودامو با نت ایرانسل انجام میدم 2000 تومن هزینشه با سرعت 10 مگابایت درثانیه توی سه ساعت هرچی بخوام میگیرم .

مصرف عادی ماهانه ام 35 گیگابایته اگه پارس آنلاین سرویسی نداره که با ماهی 50 هزارتومان انقدر حجم بده پس همین شاتل بهتره ؟
به نظرم شاتل بهتره

ما هم تو شهرمون شاتل نمایندگی نداشت و گرنه پارس نمی اومدم

برای دانلود هم مشکلی نداره با همون ایرانسل انجام بدید ولی باید ببینید مصرف عادی ماهانه تون چقدرش تو ساعات شبانه هست یعنی بین ساعات 2 تا8 اصلا از اینترنت استفاده میکنید یا نه

اگر استفاده میکنید با حساب و کتاب ببینید میشه 35 گیگ رو تو یک ماه حساب کرد یا نه

اگر در ساعات 2 تا 8 شب از نت استفاده کنید میتونید 35 گیگ رو در ماه داشته باشید،اگر هم بیشتر مصرفتون تو روز هست بی خیال پارس بشید

m123f
19-02-2017, 13:47
قیمت هر گیگابیت پهنای باند هزار تومان افزایش می‌یابد!
قیمت اینترنت روی الاکلنگ دو کمیسیون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IRAN_KING
19-02-2017, 14:02
سرویس گیم برداشتن برای من که نیست !؟

mahan999
19-02-2017, 18:47

اگر نامحدود 128 بگیری ماهی 29 تومن بعد از اینکه حجم هدیه تموم شد سرعت میشه 48 برای وبگردی و مکالمه تصویری با اسکایپ خیلی خوبه.

محمد7966
20-02-2017, 10:50
سرویس گیم برداشتن برای من که نیست !؟

پارس آنلاین سرویس مخصوص بازی آنلاین گذاشته

2مگ،2 تا 7 هم نامحدود

7 گیگش برای یک ماه 40 هزارتومن

شاید به خاطر همینه که سرویس گیم رو برداشتن

mehrabooni
20-02-2017, 21:52
الان از HiWeb با من تماس گرفتن (+982129400000) اوپراتور گفت قراره از امشب همه ی ISP ها طرح های جشنواره ی خودشونو حذف کنن و قراره ترافیک آپلودی واسه ی مشترکین قدیمی و جدید هزینه داشته باشه

گفت اگه میخواین طرح های جشنواره رو بخرین امشب تا قبل از ساعت 24 اقدام کنید

جریان چیه ؟
راست میگن ؟

LEO.M
23-02-2017, 00:16
دوستان پارس آنلاين هم ميخواد آپلود رايگان رو حذف كنه؟من الآن اومدم پارس آنلاين كه دوربين هامو بتونم آپلود رايگانشون رو داشته باشم.اگه حذف شه كه هيچي

Le0nard0
23-02-2017, 11:22
دوستان پارس آنلاين هم ميخواد آپلود رايگان رو حذف كنه؟

فعلا که رایگانه ولی احتمالش هست که مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد محاسبه آپلود رو اجرا کنه

محمد7966
23-02-2017, 14:20
یک خبر عجیب و شاید هم خوب

پارس آنلاین ترافیک شببانه رو رایگان کرده

الان من دیدم سرویس 128 ،1ماه با ترافیک 5 گیگ قیمت 23000

LEO.M
23-02-2017, 14:20
فعلا که رایگانه ولی احتمالش هست که مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد محاسبه آپلود رو اجرا کنه

امروز تماس گرفتم،گفتن از امروز رایگان نیست،چه قدیمی باشی چه جدید ،واسه همه رایگان نیست
اطلاع رسانی هم نکردن

Le0nard0
23-02-2017, 14:42
مصوبه سازمان تنظیم مقررات در مورد آپلود دیر یا زود باید اجرا میشد که از امروز در پارس آنلاین هم اجرایی شد

broosli
23-02-2017, 15:40
یک خبر عجیب و شاید هم خوب

پارس آنلاین ترافیک شببانه رو رایگان کرده

الان من دیدم سرویس 128 ،1ماه با ترافیک 5 گیگ قیمت 23000
آره مثل شاتل شده
تو سرویس های حجمی با پرداخت ماهانه 5000 تومن اضافه بر مبلغ قرارداد، ترافیک ساعت 2 تا 7 صبح نامحدوده
البته معلوم نیست تکلیف کسایی که از قبل قرارداد سرویس حجمی داشتن چی میشه؟(قبلا شبانه 2 تا 7 تو همه سرویس های حجمی 1/3 حساب میشد ولی الان تو بعضی ها کلا شبانه رایگان نداره و بعضی هاشونم کلا شبانه نامحدوده)

hotman1234
23-02-2017, 15:59
کسی اینجا سرویس گیم گرفته؟ تفاوت پینگ داره با سرویس های معمولی؟
اونجوری که پشتیبانی میگفت یه سری از رنج ip هایی که پینگ پایین میدن فقط روی اون سرویس میشه بهشون وصل شد.

karwan125
23-02-2017, 16:26

master.k
23-02-2017, 16:35
اونجوری که پشتیبانی میگفت یه سری از رنج ip هایی که پینگ پایین میدن فقط روی اون سرویس میشه بهشون وصل شد.

من که ندارم ولی شما اگه گرفتی یه تست از پینگش واسه‌مون بگیر:n02:

karwan125
23-02-2017, 16:46

سرویس گیم ، یکمی روی افت SNR تاثیر داره و خطای CRC تون رو زیاد میکنه ، اما پینگ خارج مثلا اگر پهناباند تون روی 16 مگ باشه و روی پروفایل عادی ، پینگ تون 120ms باشه روی پروفایل گیم میشه 70 الی 87 ..
و پینگ سرور های داخلی هم در حالت عادی اکثرا روی 35 تا 40 هست ، روی سرویس گیم میشه 15 الی 17

اما اون زمانی که من سرویس گیم رو فعال کردم مشکلات مخابراتی تو مرکز بود که زیاد به دلم ننشست .. اما میتونی تست بزنی در کل خیلی به مرکز مخابراتی تون مرتبط هست

mahan999
23-02-2017, 18:51

این تاپیک رو فرامش نکنید.
کمپین اعتراض کاربران به حذف ترافیک رایگان آپلود از سوی سرویس دهندگان اینترنت آسیاتک، شاتل و غیره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Memonex
23-02-2017, 19:27
سرویس گیم ، یکمی روی افت SNR تاثیر داره و خطای CRC تون رو زیاد میکنه ، اما پینگ خارج مثلا اگر پهناباند تون روی 16 مگ باشه و روی پروفایل عادی ، پینگ تون 120ms باشه روی پروفایل گیم میشه 70 الی 87 ..
و پینگ سرور های داخلی هم در حالت عادی اکثرا روی 35 تا 40 هست ، روی سرویس گیم میشه 15 الی 17

اما اون زمانی که من سرویس گیم رو فعال کردم مشکلات مخابراتی تو مرکز بود که زیاد به دلم ننشست .. اما میتونی تست بزنی در کل خیلی به مرکز مخابراتی تون مرتبط هست

سلام شما از تهران این پینگ رو گرفتین یا شهرستان؟

از دوستانی که پارس آنلاین هستن و سرویس گیم هم براشون فعاله ممنون میشم یه پینگ بگیرن البته بنویسن هم از تهران هستن یا شهرستان

4.2.2.4

8.8.8.8

karwan125
23-02-2017, 19:49
سلام شما از تهران این پینگ رو گرفتین یا شهرستان؟
از دوستانی که پارس آنلاین هستن و سرویس گیم هم براشون فعاله ممنون میشم یه پینگ بگیرن البته بنویسن هم از تهران هستن یا شهرستان
4.2.2.4
8.8.8.8

از تهران هستم ; )

I:\Documents and Settings\Administrator>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:

Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=78ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=80ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=81ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=79ms TTL=41

I:\Documents and Settings\Administrator>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:

Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=66ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=68ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=68ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=70ms TTL=50

AmirHA2008
23-02-2017, 21:02
برای قراردادهای قدیم شبانه به همون صورت یک سوم حساب میشه؟

LEO.M
23-02-2017, 21:26

سوال منم هست
نميشه ٥ تومن بديم رايگان شه؟

migmig3000
23-02-2017, 21:56

بعد از غیرفعال کردن پروفایل گیم وضعیت خطم به این شکل شد:

AmirHA2008
23-02-2017, 21:56
سوال منم هست

با واحد قرارداد تماس گرفتم گفتن قراردادهای قدیمی به همون روال قدیم محاسبه میشه ولی قراردادتون تموم بشه زمان قرارداد اگر هدیه شبانه میخواید باید طرح با هدیه شبانه رو انتخاب کنید.
دیگه نپرسیدم اگر 5 تومن بگیرن قرارداد فعلی رو مجانیش میکنن یا نه [emoji6]
یه چیز دیگه هم که اضافه شده به گزارشات ترافیک ایران هست که نصفش رو داره رایگان محاسبه میکنه که واحد قرارداد اطلاع نداشت و گفت از واحد پشتیبانی بپرسم
دوستان کسی اطلاع نداره به چه صورته؟
الان ما از کجا بدونیم فلان سایت فارسی سرورش توی ایرانه یا خارج؟

master.k
23-02-2017, 22:16
از تهران هستم ; )

من همین الان میام پارس :|

محمد7966
23-02-2017, 23:08
با واحد قرارداد تماس گرفتم گفتن قراردادهای قدیمی به همون روال قدیم محاسبه میشه ولی قراردادتون تموم بشه زمان قرارداد اگر هدیه شبانه میخواید باید طرح با هدیه شبانه رو انتخاب کنید.
یه چیز دیگه هم که اضافه شده به گزارشات ترافیک ایران هست که نصفش رو داره رایگان محاسبه میکنه که واحد قرارداد اطلاع نداشت و گفت از واحد پشتیبانی بپرسم

ربطی به سرور نداره

از لیست به خصوصی فقط میتونید دانلود کنید،خود من یه بار از سایت سافت 98 200 مگیی دانلود کردم از ترافیک خارجی کم شد چون تو لیست سایتهای داخل نبود

لیست سایت ها با ترافیک رایگان | پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ehsanch73
24-02-2017, 03:12
سلام دوستان ایا پارس انلاین هم مثل های وب فشفه داره و ایا سرویس 4مگش شبانش کلا رایگانه یا محدودیتی داره؟ چون تو قسمت توظیحات 6مگ به بالا نوشته 1/3 از حجم کسر میکنه تشکر:n16:

mahan999
24-02-2017, 09:17

یعنی الان قراردادهای قدیمی رو هم آپلودشون رایگانه یا فقط میان چیزی که به نفع خودشون هست رو حساب می کنند.

AmirHA2008
24-02-2017, 09:37
یعنی الان قراردادهای قدیمی رو هم آپلودشون رایگانه یا فقط میان چیزی که به نفع خودشون هست رو حساب می کنند.
نه آپلود که از دیروز دیگه رایگان نیست، و متاسفانه بقیه شرکت ها هم همین کار رو برای قراردادهای قدیمیشون کردن، در صورتی که نباید برای قراردادهای قدیمی اعمال میکردن، دقیقا همون موضوعی که دوستان توی تاپیک و کمپینی که راه انداختن دارن روش بحث میکنن
زمانی هم که شبانه رایگان رو برداشتن و به یک سوم تغییر دادن پیگیری و شکایت من و چنتا از دوستان باعث شد برای قراردادهای قدیمی اعمال نشه
الان هم اگر چنتا از دوستان روش وقت بذارن میشه این کار رو کرد.

karwan125
24-02-2017, 10:31

تا پایان قرار داد فعلی تون همون 1/3 حساب میشه ، اما اگر بخواید رایگان باشه باید سرویس های به اصلاح نامحدود ( 2 الی 7 صبح ) رو خریداری کنید که علاوه بر هزینه سرویس ، 5 هزار تومن هزینه مازاد پرداخت میکنید

سوال منم هست

اگر قرارداد تون تموم نشده ، نه نمیشه .. اما اگر قرار داد تموم شد از سرویس های به اصلاح نامحدود ( 2 الی 7 صبح )

به دلیل اضافه کردن سروس نامحدود ( 2 تا 7 صبح ) گزارشات پارس انلاین یکمی به مشکل برخورده و در حال بروز رسانی هست و تا چند روز دیگه درست خواهد شد ..

ربطی به سرور نداره

از لیست به خصوصی فقط میتونید دانلود کنید،خود من یه بار از سایت سافت 98 200 مگیی دانلود کردم از ترافیک خارجی کم شد چون تو لیست سایتهای داخل نبود

متاسفانه باید در اصل اینطوری نباشه و هر سایتی سرورش ایران باشه جز ترافیک داخلی محسوب بشه که پارس انلاین اینو قبول نداره ..

سلام دوستان ایا پارس انلاین هم مثل های وب فشفه داره و ایا سرویس 4مگش شبانش کلا رایگانه یا محدودیتی داره؟ چون تو قسمت توظیحات 6مگ به بالا نوشته 1/3 از حجم کسر میکنه تشکر:n16:

واقعیت ش یکمی تنوع بست هاش زیاده ، یعنی هر کاربری رو راضی میکنه ، از ماهی 7 هزار تومن میتونید اینترنت داشته باشید تا 8 میلیون ... محدودیتی اعمال نمیکنه ، اگر هم مثلا سرویس 256 خریداری کنید ، مرکز مخابراتی تون کشش داشته باشه تا 16 مگ باز میکنن براتون راحت 1.8MB دانلود داشته باشید .. جدیدا هم مثل شاتل یاد گرفته حجم ترافیکی تخفیف دار گذاشته ... سرویس های دانلودر و گیم انلاین رو هم داره ... خلاصه مشتری پسند هست .. فقط مهم اینکه مرکز مخابراتی خوبی داشته باشید

کلا آپلود رایگان دیگه نیست ، برای همه یکسان اعمال شد ..

Armania97
24-02-2017, 12:31
دوستان گرامی با حمایت از کمپین اعتراض به قیمت اینترنت خواهان اصلاح قیمت و گرفتن حق خود شوید

یک دست صدا ندارد
لینک کمپین:

tranceyou
24-02-2017, 19:42
ببخشید این یعنی چی دقیقاً؟

محمد7966
24-02-2017, 19:59

یعنی اگر قبلا 10 گیگ آپلود داشتی و 10 گیگ هم دانلود فقط 10 گیگ دانلود از ترافیکت کم میشد

ولی الان 10 گیگ آپلود هم از ترافیکت کم میشه یعنی در مجموع 20 گیگ از ترافیکت کم میشه

Le0nard0
24-02-2017, 20:00

حجم آپلود هم حساب میشه از حجم سرویست کم میشه .

tranceyou
24-02-2017, 21:33
یعنی اگر قبلا 10 گیگ آپلود داشتی و 10 گیگ هم دانلود فقط 10 گیگ دانلود از ترافیکت کم میشد

ولی الان 10 گیگ آپلود هم از ترافیکت کم میشه یعنی در مجموع 20 گیگ از ترافیکت کم میشه

درست ولی قبلاً هم که حساب میشد!!!

Armania97
24-02-2017, 21:41

AmirHA2008
24-02-2017, 22:34
درست ولی قبلاً هم که حساب میشد!!!

با تغییر سیستم فقط به این صورت نشون میده، اگر جمع و تفریق بکنی میبینی آپلود رو حساب نمیکرده
از 5 اسفند شروع کرده به کم کردن

Core
25-02-2017, 10:14
دوستان پارس تمام سرويس هايي كه تو قسمت حجمي با شبانه نامحدود هست شبانه رايگان داره و ديگه يك سوم نيست يا فقط اون سرويس بازي شبانه رايگان داره؟

tranceyou
25-02-2017, 14:06
با تغییر سیستم فقط به این صورت نشون میده، اگر جمع و تفریق بکنی میبینی آپلود رو حساب نمیکرده
از 5 اسفند شروع کرده به کم کردن

بحث جمع و تفریق نیست اونجا تو عکس نوشته که اپلود غیررایگان ، پس چطوری قبلاً رایگان بوده؟

AmirHA2008
25-02-2017, 14:20
بحث جمع و تفریق نیست اونجا تو عکس نوشته که اپلود غیررایگان ، پس چطوری قبلاً رایگان بوده؟
خوب اونجا نوشته غیر رایگان چون تعریف سیستمی رایگان دیگه آپلود شبانه براش تعریف شده نه طول روز به خاطر همین تا قبل از 5 اسفند رو توی غیر رایگان نوشته ولی از ترافیک کم نکرده، اگر میخواستن برای قبل از اون هم یه ستون دیگه اضافه کنن شلوغ میشده لابد دیگه بی خیالش شدن
خلاصه دیگه اصلش اینه که الان دیگه رایگان نیست...

bsm1992
25-02-2017, 17:33

محمد7966
25-02-2017, 20:03
دوستان قیمت ترافیک پارس آنلاین چقدر هست؟قبلا تو سایتش زده بود الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم

قیمت 30 گیگ،50هزار تومان بود

قیمت 60 گیگ،90 هزارتومان بود

الان هم همینه؟درست میگم؟

rahman4
26-02-2017, 01:30
دوستان قیمت ترافیک پارس آنلاین چقدر هست؟قبلا تو سایتش زده بود الان هر چی میگردم پیدا نمیکنم

قیمت 30 گیگ،50هزار تومان بود

قیمت 60 گیگ،90 هزارتومان بود

الان هم همینه؟درست میگم؟
30 گیگ بدون مالیات وعوارض 604.000

50گیگ هم 904٬000

m123f
27-02-2017, 18:30
مخالفت قاطع نمایندگان مجلس با اخذ عوارض از اینترنت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir3852
27-02-2017, 19:06
من الان چند سال پارس آنلاين 2 مگ تمديد ميكنم هر ماه 430800 تومن ميشه
سالشو ديگه .....

zed2
27-02-2017, 23:39
من تازه رو خط بک اپ سرویس ویژه بازی برای تست و بررسی رفتم گرفتم. صبح زنگ زدن گفتن که سرعت رو میارن پایین تر رو 12 باسه بهتر کردن ارتباط ولی در رابطه با شرایط سرویس و کیفیتش توضیحات زیاد ندادند و عدم وجود اطلاعات کافی در رابطه با سرویس را بهشون گفتم.
ببینم چطوری باید فرقش رو متوجه بشیم که رو حالت عادی هست یا گیم؟:n13:

پ ن:

من نمی دونم چرا فکر می کردن هر کی این سرویس رو می گیره بی کار پشت سیستم از صبح تا شب نشسته بازی می کنه :n02: . می خواست 24 ساعته تایید کیفیت سرویس رو بگیره ولی بهش گفتم من الان یک استان دیگر هستم تعجب کرد:n09: فکر کنم انتظار این مدلی اش رو نداشت.:n31:

محمد7966
28-02-2017, 00:37
من تازه رو خط بک اپ سرویس ویژه بازی برای تست و بررسی رفتم گرفتم. صبح زنگ زدن گفتن که سرعت رو میارن پایین تر رو 12 باسه بهتر کردن ارتباط ولی در رابطه با شرایط سرویس و کیفیتش توضیحات زیاد ندادند و عدم وجود اطلاعات کافی در رابطه با سرویس را بهشون گفتم.
ببینم چطوری باید فرقش رو متوجه بشیم که رو حالت عادی هست یا گیم؟:n13:

پ ن:

من نمی دونم چرا فکر می کردن هر کی این سرویس رو می گیره بی کار پشت سیستم از صبح تا شب نشسته بازی می کنه :n02: . می خواست 24 ساعته تایید کیفیت سرویس رو بگیره ولی بهش گفتم من الان یک استان دیگر هستم تعجب کرد:n09: فکر کنم انتظار این مدلی اش رو نداشت.:n31:

روی حالت گیم باید در قسمت mode بزنه fast

و در حالت عادی بزنه interleave

zed2
28-02-2017, 19:26
روی حالت گیم باید در قسمت mode بزنه fast

و در حالت عادی بزنه interleave

تو مودم من چنین بخشی در statistic نداره. می تونم بپرسم در مودم شما کدام بخش است؟ تصویر می تونید بدید؟:n01:

محمد7966
28-02-2017, 20:28
تو مودم من چنین بخشی در statistic نداره. می تونم بپرسم در مودم شما کدام بخش است؟ تصویر می تونید بدید؟:n01:

FAR FAR251
01-03-2017, 02:00
کسی به خاطر محاسبه ترافیک اپلود از پارس انلاین شکایت کرده؟

pars20
01-03-2017, 06:38
پارس انلاین چیزی مثل شاتل لند شرکت شاتل نداره؟

pars20
01-03-2017, 06:45
کسی به خاطر محاسبه ترافیک اپلود از پارس انلاین شکایت کرده؟

همه شرکت ها اپلود رایگان رو برداشتن شکایت از شاتل راه به جایی نمیبره داداش

mehdi 78
01-03-2017, 09:45
سلام
یکی دو روز هست که عکس های گوگل پلی لود نمی شه ، استور کروم هم عکس هاش لود نمی شن ، reddit باز نمی شه، quora باز نمی شه ، اسپاتیفای باز نمی شه ، play newsstand گوگل هم عکس هاش لود نمی شه . فلیپ بورد هم اصلا کار نمی کنه.
کسی دیگه این مشکل رو داره ؟
ممنون

Le0nard0
01-03-2017, 10:16
پارس انلاین چیزی مثل شاتل لند شرکت شاتل نداره؟
نـه نـداره

AmirHA2008
01-03-2017, 10:29
سلام
یکی دو روز هست که عکس های گوگل پلی لود نمی شه ، استور کروم هم عکس هاش لود نمی شن ، reddit باز نمی شه، quora باز نمی شه ، اسپاتیفای باز نمی شه ، play newsstand گوگل هم عکس هاش لود نمی شه . فلیپ بورد هم اصلا کار نمی کنه.
کسی دیگه این مشکل رو داره ؟
ممنون
بعضی وقتا همینجوری میشه بعد از چند وقت درست میشه
راه حلش چیز شکن هست عزیز [emoji6]

0liver
01-03-2017, 10:47
این سرویس جدید گیم پارس انلاین که به گفته خودشون از 2 تا 7 بامداد ترافیک نامحدود و رایگان داره برای من که تا الان 16 روزه دارم از این سرویس استفاده میکنم تا حدود کمی رایگان بوده از این بابت که بنده به غیر از بازی در ساعاتی که ترافیک حساب میشه از اینترنت استفاده نمیکنم نهایت یک سایت خبری رو مرور کنم و در ساعات نامحدود فیلم یا چند تا موسیقی دانلود میکنم ، ماه های پیش که این سرویس نبود من این فیلم و موسیقی رو داخل ساعات غیر رایگان دانلود میکردم ولی اخر ماه چند گیگ هم اضافه میاوردم اما این ماه تا به حال چند گیگ کم اوردم که یا این سرویس همون یک سوم ترافیک شبانه رو رایگان حساب میکنه (به مانند قدیم) یا اینکه چند شب ترافیک شبانه رو کاملا حساب کرده

جدا از مسئله ترافیک اگر دقت کنید رنج ایپی شما توی این سرویس با 91.99 شروع میشه و با قطع و وصل مجدد مودم ایپی شما تغییری نمیکنه (که البته با تماسی که داشتم گفتن برای اینه که این سرویس برای بازی بهینه شده)، اما توی سرویسای قبلی هر زمان که پینگ تایم شما افزایش داشت یا به اصطلاح Lag داشتید شما با یک تغییر ایپی این مشکل رو رفع میکردین

به این علت این موضوع رو مطرح کردم چون من تا به الان از پارس انلاین time out یا pocket loss داخل بازی نداشتم اما چند روزه که ساعتهای متوالی به این مشکل خوردم و زنگ زدم گفتن که firewall رو خاموش کن یا مثلا ببینید با /\/VP وصل نیستید و از این حرفا، با اینکه چند تا از دوستان بنده هم از نقاط مختلف کشور سرویس پارس انلاین مخصوص بازی های انلاین رو خریداری کردن به مانند بنده این مشکل رو داشتن اما شاتل یا شرکتهای دیگه مشکلی نداشتن.

mehdi 78
01-03-2017, 11:03
بعضی وقتا همینجوری میشه بعد از چند وقت درست میشه
راه حلش چیز شکن هست عزیز [emoji6]

سلام
اون راه حلش رو که می دونم ولی این سرویس ها اصلا نباید مشکل داشته باشن. قبلا که این شکلی میشد با یه تغییر IP درست می شد ولی الان فایده نداره. خودشون هم نمی دونن مشکل چیه انگار. شما این مشکل رو ندارید ؟

AmirHA2008
01-03-2017, 11:08
سلام
اون راه حلش رو که می دونم ولی این سرویس ها اصلا نباید مشکل داشته باشن. قبلا که این شکلی میشد با یه تغییر IP درست می شد ولی الان فایده نداره. خودشون هم نمی دونن مشکل چیه انگار. شما این مشکل رو ندارید ؟

چرا منم همین مشکل رو دارم
سال های قبل که بهشون گفتم گفتن از مخابرات ف*ی*ل*ت*ر میکنن و از ما نیست و پیگیری میکنیم
ولی این در حالی هست که مثلا با اینترنت 4G ایرانسل این مشکلات وجود نداره
به گمونم مخابرات اختصاصی برای پارس آنلاین این آپشن رو میذاره[emoji23]

mehdi 78
01-03-2017, 11:18
این سرویس جدید گیم پارس انلاین که به گفته خودشون از 2 تا 7 بامداد ترافیک نامحدود و رایگان داره برای من که تا الان 16 روزه دارم از این سرویس استفاده میکنم تا حدود کمی رایگان بوده از این بابت که بنده به غیر از بازی در ساعاتی که ترافیک حساب میشه از اینترنت استفاده نمیکنم نهایت یک سایت خبری رو مرور کنم و در ساعات نامحدود فیلم یا چند تا موسیقی دانلود میکنم ، ماه های پیش که این سرویس نبود من این فیلم و موسیقی رو داخل ساعات غیر رایگان دانلود میکردم ولی اخر ماه چند گیگ هم اضافه میاوردم اما این ماه تا به حال چند گیگ کم اوردم که یا این سرویس همون یک سوم ترافیک شبانه رو رایگان حساب میکنه (به مانند قدیم) یا اینکه چند شب ترافیک شبانه رو کاملا حساب کرده

جدا از مسئله ترافیک اگر دقت کنید رنج ایپی شما توی این سرویس با 91.99 شروع میشه و با قطع و وصل مجدد مودم ایپی شما تغییری نمیکنه (که البته با تماسی که داشتم گفتن برای اینه که این سرویس برای بازی بهینه شده)، اما توی سرویسای قبلی هر زمان که پینگ تایم شما افزایش داشت یا به اصطلاح Lag داشتید شما با یک تغییر ایپی این مشکل رو رفع میکردین

به این علت این موضوع رو مطرح کردم چون من تا به الان از پارس انلاین time out یا pocket loss داخل بازی نداشتم اما چند روزه که ساعتهای متوالی به این مشکل خوردم و زنگ زدم گفتن که firewall رو خاموش کن یا مثلا ببینید با /\/VP وصل نیستید و از این حرفا، با اینکه چند تا از دوستان بنده هم از نقاط مختلف کشور سرویس پارس انلاین مخصوص بازی های انلاین رو خریداری کردن به مانند بنده این مشکل رو داشتن اما شاتل یا شرکتهای دیگه مشکلی نداشتن.

سلام
من سرویس گیمشون رو ندارم ولی خیلی وقته IP رو 46 هست . بعضی وقت ها 91 یا صد و خورده ای می شه ولی کیفیتشون زیاد فرقی نداره و شاید یکم از 46 ها بهتر باشه. کلا در این مورد نمی تونم زیاد نظر بدم.
برای تست ترافیک می تونید همه دیوایس ها رو قطع کنید. بعد روی کامپیوترتون نرم افزار networx و یا نرم افزار های مشابه رو نصب کنید. بعد در ساعات مختلف روز دانلود انجام بدید و ترافیک محاسبه شده در نرم افزار رو با مقداری که در سایت می زنه مقایسه کنید.
برای گوشی ها هم از این نرم افزار ها هست.
موفق باشید

FAR FAR251
01-03-2017, 12:19
من از پارس شکایت کردم بابت اپلود رایگانی که دیگه نیست:n25:
شکایتمو وارد دونسته حالا منتظرم ببینم چکار میکنن:n19::n20:
حالا شما هم نشستید و هر بلایی دارن سرنون میارن رو با کمال میل قبول میکنید :n08:

LEO.M
01-03-2017, 19:48

بيشتر توضيح ميدين؟
از چي دقيقا شكايت كردين؟جوابشون چي بوده؟
در صورت امكان متن شكايت رو قرار بدين كه استفاده كنيم

zed2
01-03-2017, 21:31

متاسفانه تنظیمات من توضیحاتی در این رابطه نداره

دفترچه تنظیمات مودم شمارو هم نگاه کردم نزدیکترین صفحه به مال شما این است که باز مرتبط نیست:n41:
راه دیگری هست بتونم از روی مودم بفهمم:n13:؟ یا باید تسلیم بشم و به روش اماری جمع اوری پینگ روی بیارم:n02:؟

سلام
من سرویس گیمشون رو ندارم ولی خیلی وقته IP رو 46 هست . بعضی وقت ها 91 یا صد و خورده ای می شه ولی کیفیتشون زیاد فرقی نداره و شاید یکم از 46 ها بهتر باشه. کلا در این مورد نمی تونم زیاد نظر بدم.
برای تست ترافیک می تونید همه دیوایس ها رو قطع کنید. بعد روی کامپیوترتون نرم افزار networx و یا نرم افزار های مشابه رو نصب کنید. بعد در ساعات مختلف روز دانلود انجام بدید و ترافیک محاسبه شده در نرم افزار رو با مقداری که در سایت می زنه مقایسه کنید.
برای گوشی ها هم از این نرم افزار ها هست.
موفق باشید

یک مورد رو اشتباه گرفتید:n01: - ادم سرویس گیم رو باسه دانلود با حداکثر سرعت نمی گیره - باسه داشته پینگ پایین و پایدار می گیره.
این روش شما باسه بررسی کیفیت خط از لحاظ سرعت است.

من الان یک ماه گرفتم بررسی می کنم ببینم کیفیتش چطوره تا نقدش کنم.:n06:

بهتر بود روش و مورد شکایت رو هم می گفتی که دیگران یاد بگیرن تا حقوقشون را بگیرند:n01:
اینکه فقط بیای اعلام کنی مثل طبل تو خالی است.

محمد7966
01-03-2017, 21:44

دفترچه تنظیمات مودم شمارو هم نگاه کردم نزدیکترین صفحه به مال شما این است که باز مرتبط نیست:n41:
راه دیگری هست بتونم از روی مودم بفهمم:n13:؟ یا باید تسلیم بشم و به روش اماری جمع اوری پینگ روی بیارم:n02:؟

میخاین یه تایپیک بزنید و ببنید در مدل مودم شما چطور میشه فهمید گیم فعاله یا نه؟

به هر حال تعداد دوستانی که سرویس گیم دارن کم نیست و احتمال اینکه یه نفر مودمی مثل شما داشته باشه هم هست

یا یه راه دیگه هم هست: یه مودمی از دوستی گیر بیارید مثل همین مودم 2740 اون موقع دیگه میشه راحت فهمید سرویس گیم فعاله یا نه

hrkhl
01-03-2017, 23:01

یک مورد رو اشتباه گرفتید:n01: - ادم سرویس گیم رو باسه دانلود با حداکثر سرعت نمی گیره - باسه داشته پینگ پایین و پایدار می گیره.

بهتر بود روش و مورد شکایت رو هم می گفتی که دیگران یاد بگیرن تا حقوقشون را بگیرند:n01:
دوست عزیز سلام اول مدل کامل مودم رو بگید و دوم فعال نیست حالت گیم

zed2
01-03-2017, 23:16
میخاین یه تایپیک بزنید و ببنید در مدل مودم شما چطور میشه فهمید گیم فعاله یا نه؟

به هر حال تعداد دوستانی که سرویس گیم دارن کم نیست و احتمال اینکه یه نفر مودمی مثل شما داشته باشه هم هست

یا یه راه دیگه هم هست: یه مودمی از دوستی گیر بیارید مثل همین مودم 2740 اون موقع دیگه میشه راحت فهمید سرویس گیم فعاله یا نه

احتمال اینکه کسی بداند کم استT چون اکثرا سعی می کنند شبکه رو با یک ست سخت افزار ببندن و احتمال داشتن دو مودم در ان واحد کم میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این که از سرویس گیم باز زیاد هستن شکی نیست ولی اینکه بیان وارد بحث بشن مهم است:n02: .

رو پیشنهاد اخر باید پرس و جو کنم از کسایی که نزدیکم هستن:n13:

اگر عمر پارس انلاینم بیشتر شد شاید این مدل رو بگیرم و مودم فعلی رو بزارم باسه خط بعدی استفاده کنم ببینم از لحاظ تفاوت چطوری است و مقایسه کنم.:n15:

zed2
01-03-2017, 23:20
دوست عزیز سلام اول مدل کامل مودم رو بگید و دوم فعال نیست حالت گیم

مدلش TP-w8960N و ver 6.0 است.

از چه روشی با statistics تونستید بگید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahan999
01-03-2017, 23:54

شما telnet میزنید به مودم بعد هم :
adsl info --stats

سید بدون بدون تو میمیرم :n05:

apple021
01-03-2017, 23:57
دوستان تو رو خدا اینو جواب بدید ترافیک داخلی که زده سایت دانلودها و وطن دانلود و اسان دانلود اینا حجم کم نمیکنند و با خیال راحت میشه دانلود کرد؟

محمد7966
01-03-2017, 23:59
دوستان تو رو خدا اینو جواب بدید ترافیک داخلی که زده سایت دانلودها و وطن دانلود و اسان دانلود اینا حجم کم نمیکنند و با خیال راحت میشه دانلود کرد؟

آره با خیال راحت دانلود کنید

hrkhl
02-03-2017, 08:47
مدلش TP-w8960N و ver 6.0 است.

از چه روشی با statistics تونستید بگید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از آنجایی که چیپ مودم من و شما برودکام هست و صفحه ی مشترکی در این قسمت داره منتهی شما همون اول تنظیم کردن خط میگین که خط رو چه حالتی هست که تنظیم بشه و از اونجایی که برای من گیم فعال نیست عرض کردم اینجوری هست.

AmirHA2008
02-03-2017, 10:09
آره با خیال راحت دانلود کنید
دوستان برای همه سرویس ها داخلی رایگان شده یا فقط سرویس های جدید با ترافیک داخلی ایران؟
الان من قراردادم قدیمی هست هم ترافیک داخلی رایگانه؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

shk021051
02-03-2017, 10:38
سلام دوستان یه توضیحی درباره این سرویس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدین منظور از شبانه نامحدود
اینه که کاملا رایگانه یا یک سوم حساب میشه ؟

misagh1372
02-03-2017, 10:43
سلام دوستان یه توضیحی درباره این سرویس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میدین منظور از شبانه نامحدود
از وقتی که اپلود رو حذف کردن شبانه دیگه یک سوم نیست

yasidevil
02-03-2017, 11:04
کسی اخیراً از کدهای هدیه باشگاه مشتریان استفاده کرده؟
من الان می‌خوام از یکیشون استفاده کنم، ولی هر چی ثبتش می‌کنم سیستم پیام میده که کد را مجدداً وارد کنید.

karwan125
02-03-2017, 11:10

این سرویس از ساعت 2 شب تا 7 صبح کاملا دانلود رایگان هست.

از وقتی که اپلود رو حذف کردن شبانه دیگه یک سوم نیست

نه عزیزم اونایی که قرارداد شون مال قبل هست در حالت فعلی همون یک / سوم براشون حساب میشه

من الان می‌خوام از یکیشون استفاده کنم، ولی هر چی ثبتش می‌کنم سیستم پیام میده که کد را مجدداً وارد کنید.

همین دو روز پیش استفاده کردم ، مشکلی نداشت .. ارتباط اینترنت تون رو قطع کنید با ای پی جدید دوباره تست کنید ببینید مشکل حل شده یا نه

قبل ش چک کنید ببین کد هدیه براتون اعمال شده یا نه /

IRAN_KING
02-03-2017, 11:12
بعد این تغییرات سرویس گیم شد اشغال ...:n21:

AmirHA2008
02-03-2017, 11:23
منم چند روز پیش همینجور بود همش ارور میداد بعد که یه دور log out کردم دوباره وارد شدم دیدم اعمال کرده!

yasidevil
02-03-2017, 11:30
همین دو روز پیش استفاده کردم ، مشکلی نداشت .. ارتباط اینترنت تون رو قطع کنید با ای پی جدید دوباره تست کنید ببینید مشکل حل شده یا نه

منم چند روز پیش همینجور بود همش ارور میداد بعد که یه دور log out کردم دوباره وارد شدم دیدم اعمال کرده!

سه روزه دارم تست می‌کنم همش همین پیام رو میده! فکر نمی‌کنم ربطی به این مسائل داشته باشه.

Le0nard0
02-03-2017, 12:50
سه روزه دارم تست می‌کنم همش همین پیام رو میده! فکر نمی‌کنم ربطی به این مسائل داشته باشه.
با این شماره تماس بگیر 82204001 مشکلتو بگو باهات تماس میگیرن .

محمد7966
02-03-2017, 14:59
دوستان برای همه سرویس ها داخلی رایگان شده یا فقط سرویس های جدید با ترافیک داخلی ایران؟
الان من قراردادم قدیمی هست هم ترافیک داخلی رایگانه؟

اون ترافیک داخلی فقط مختص سرویس های ایرانشون یا همون سرویس های IR

هر سایتی هم نیست،فقط سایت به خصوصی هست

ترافیکشون هم محدود هست مثلا سرویس 1 مگ ،فقط 20 گیگ ترافیک داخل داره

سرویس 2 مگ فکر کنم 30 گیگ بود

فقط هم از سایتهای زیر میتونید دانلود داشته باشید

محمد7966
02-03-2017, 15:08

دوست عزیز

من پیام رو خوب متوجه نشدم

اگر منظورتون سرویس های IR هست،این سرویس های ترافیک دارن،فقط هم از سایتهای به خصوصی میتونید دانلود کنید که خودتون چندتایی رو نام بردید

مثلا 1 مگش ،20 گیگ ترافیک داخلی داره ولی رایگان نیست

shk021051
02-03-2017, 15:35
این سرویس از ساعت 2 شب تا 7 صبح کاملا دانلود رایگان هست.

نه عزیزم اونایی که قرارداد شون مال قبل هست در حالت فعلی همون یک / سوم براشون حساب میشه

از ایناست که اگه زیاد دانلود کنی محدود میشی؟

Sent from my HUAWEI M2-801L using Tapatalk

880446534
04-03-2017, 19:03
سلام.
فعلا من سوالی درمورد ترافیک داخلی و خارجی ندارم. ولی خدا کنه حداقل دوتا سایت دانلود نرم افزار بذرن ، تو لیست شاتل که همه سایت های خبری و بانک ها بودن.

سوالم اینه که ترافیک ارسالی تو پارس پولی شده؟؟؟؟

sent from my xperia™

Le0nard0
04-03-2017, 19:18
سوالم اینه که ترافیک ارسالی تو پارس پولی شده؟؟؟؟

پارس آنلاین هم مثل تمام شرکتها طبق مصوبه تنظیم مقررات آپلود رو حساب میکنه

TranceaweSome
04-03-2017, 21:17
دوستان شبانه نامحدود پارس آنلاین به چه صورته؟ از لحاظ سرعت و کیفیت و...
محدود هم میشه؟ کسی اطلاعی داره؟

محمد7966
04-03-2017, 21:56
دوستان شبانه نامحدود پارس آنلاین به چه صورته؟ از لحاظ سرعت و کیفیت و...
محدود هم میشه؟ کسی اطلاعی داره؟

من الان 6 روزه دارم تقریبا نزدیک 37 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم

TranceaweSome
04-03-2017, 22:07
من الان 6 روزه دارم تقریبا نزدیک 37 گیگ دانلود کردم و محدود نشدم
ممنون
پس سرعتش با روزانه تفاوتي نميكنه؟

محمد7966
04-03-2017, 22:34
ممنون
پس سرعتش با روزانه تفاوتي نميكنه؟

نه اتفاقا شبا سرعت هم بالاتر من خطم روی 9 مگ بسته شده

با سرعت 1 مگ هم دانلود کردم

فقط پنج شنبه شب چند دقیقه سرعت محدود شد بین سرعت 200 تا 300 کیلوبایت ،که فقط چند دقیقه اینطوری شد و بیشتر ساعات در حد 800 تا 1 مگ سرعت دانلود هست

broosli
04-03-2017, 22:49

فقط پنج شنبه شب چند دقیقه سرعت محدود شد بین سرعت 200 تا 300 کیلوبایت ،که فقط چند دقیقه اینطوری شد و بیشتر ساعات در حد 800 تا 1 مگ سرعت دانلود هست

شما سرویس جدید خریدید یا همون قبلی رو دارید؟ (کدوم سرویس؟)
اگه این طوری باشه که سرعت محدود نشه که خیلی عالیه منتها من تا مرداد ماه 96 قرار داد دارم (سرویس جشنواره 1 ساله) حالا نمیدونم چی کار کنم شبانه رایگان داشته باشم

محمد7966
04-03-2017, 23:17
شما سرویس جدید خریدید یا همون قبلی رو دارید؟ (کدوم سرویس؟)
اگه این طوری باشه که سرعت محدود نشه که خیلی عالیه منتها من تا مرداد ماه 96 قرار داد دارم (سرویس جشنواره 1 ساله) حالا نمیدونم چی کار کنم شبانه رایگان داشته باشم

نه سرویس جدید خریدم 128-6ماه-12 گیگ

فکر نکنم بشه کاری کرد،باید صبر کنید سرویس تون تموم بشه مگر اینکه سرویس جدید بخرید و قید این 5 ماه باقی مانده رو بزنید

TranceaweSome
04-03-2017, 23:24

پارس انلاین مثل شاتل مثلا بسته های 100 گیگی با تخفیف میذاره یا نه؟ کلا ازین جشنواره ها داره؟
مثلا شاتل معمولا بسته های 100 گیگیش بین 70 تا 100 تومن بود قیمتشون تو جشنواره ها

محمد7966
04-03-2017, 23:34
پارس انلاین مثل شاتل مثلا بسته های 100 گیگی با تخفیف میذاره یا نه؟ کلا ازین جشنواره ها داره؟
مثلا شاتل معمولا بسته های 100 گیگیش بین 70 تا 100 تومن بود قیمتشون تو جشنواره ها

جشنواره گذاشته بود که نمیدونم هنوز این جشنواره ها رو داره یا نه

فقط این جشنواره ها بیشتر برای جذب مشتری هست و برای منی که کاربر قدیمیشون هستن این جشنواره ها رو نمیتونم بخرم حتی نمیتونم ببینم مگر اینکه با فیل تر--شکن ببینم

karwan125
05-03-2017, 11:02

چرا جدیدا مثل سایر شرکت ها یاد گرفته از این جشنواره ها میذاره ...:n08:

جشنواره گذاشته بود که نمیدونم هنوز این جشنواره ها رو داره یا نه

فقط این جشنواره ها بیشتر برای جذب مشتری هست و برای منی که کاربر قدیمیشون هستن این جشنواره ها رو نمیتونم بخرم حتی نمیتونم ببینم مگر اینکه با فیل تر--شکن ببینم

نه برای همه کاربران از این جشنواره ها میتونن استفاده بکنن.. به عنوان مثال جشنواره خرید ترافیکی که الان فعال هست به شرح زیر :

ESPSV
05-03-2017, 14:16

نه برای همه کاربران از این جشنواره ها میتونن استفاده بکنن.. به عنوان مثال جشنواره خرید ترافیکی که الان فعال هست به شرح زیر :

درود
جشنواره خرید ترافیک اضافی برای بنده فعال نیست و ظاهرا برای همه قابل خرید نیست
در پنل من 50 گیگ به قیمت 98500 تومان قابل خرید هست

hotman1234
05-03-2017, 16:12

خیر این جشنواره ها برای همه نیست. برای بعضی از کاربران این تخفیف الان هست و برای بنده هم فعال نشده. نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن که هر سری فقط برای تعداد محدودی تخفیف میزنن.

karwan125
06-03-2017, 10:19
درود

خیر این جشنواره ها برای همه نیست. برای بعضی از کاربران این تخفیف الان هست و برای بنده هم فعال نشده. نمیدونم با خودشون چی فکر میکنن که هر سری فقط برای تعداد محدودی تخفیف میزنن.

خود بنده چند تا اکانت پارس انلاین در مراکز مختلف مخابراتی دارم ، توی هر چند تا اکانت م این تخفیف خرید حجم ترافیکی فعال هست .. اگر برای شما نمایش نمیده باید به واحد صدای مشتریان پارس انلاین مشکل تون رو گزارش بدید ..
اگر نتیجه نداشت حتما در سامانه 195 شکایت تون رو ثبت کنید ، قطعا به نتیجه میرسید.

m123f
06-03-2017, 10:36
تحفیف 50 درصدی ترافیک داخلی سه ماه عقب افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

IRAN_KING
06-03-2017, 10:42
دزدی جدید پارس انلاینه بنظرتون مشکل چیه ؟
من تو ساعت دانلود رایگان دانلود داشتم 900 مگابایت برای من غیر رایگان زده من ساعت 7.05 دقیقه دانلود قطع و سیستم خاموش کردم بعد اومدم چک کردم !

AmirHA2008
06-03-2017, 10:49
من تو ساعت دانلود رایگان دانلود داشتم 900 مگابایت برای من غیر رایگان زده من ساعت 7.05 دقیقه دانلود قطع و سیستم خاموش کردم بعد اومدم چک کردم !
همیشه چند دقیقه اول و آخرش رو یه بازه اطمینان بذارین برای دانلود رایگان
معمولا ساعت سیستم شما با سرور پارس آنلاین 3-4 دقیقه اختلاف داره
دانلود شبانه هم 2 تا 7 صبح هست یا کمش کردن نسبت به قبل؟

karwan125
06-03-2017, 12:34

شما سرویس نامحدود ( 2 تا 7 صبح ) رو فعال کردید ؟
طبق این عکس نشون میده که سرویس محدود ( عادی ) فعال هست یعنی همون یک به سه براتون حساب کرده..
بعد یه سوال دیگ این سرویس بازی که شما خریداری کردید پینگ تون از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چند هست ؟
IP تون معمولا از چه رنچی هست ؟
پهناباندی که براتون باز کردن چه مقداری هست ؟

مورد اخر اگر سرویس نامحدود 2 تا 7 صبح رو فعال کردید ، اول با پشیتبانی فنی صحبت کنید و مشکل رو براشون شرح بدید ، اگر نتیجه ایی نداشت و زیر بار نرفتن حتما در سامانه 195 مشکل تون رو اعلام کنید!

IRAN_KING
06-03-2017, 13:17
شما سرویس نامحدود ( 2 تا 7 صبح ) رو فعال کردید ؟
طبق این عکس نشون میده که سرویس محدود ( عادی ) فعال هست یعنی همون یک به سه براتون حساب کرده..
بعد یه سوال دیگ این سرویس بازی که شما خریداری کردید پینگ تون از 8.8.8.8 و 4.2.2.4 چند هست ؟
IP تون معمولا از چه رنچی هست ؟
پهناباندی که براتون باز کردن چه مقداری هست ؟

مورد اخر اگر سرویس نامحدود 2 تا 7 صبح رو فعال کردید ، اول با پشیتبانی فنی صحبت کنید و مشکل رو براشون شرح بدید ، اگر نتیجه ایی نداشت و زیر بار نرفتن حتما در سامانه 195 مشکل تون رو اعلام کنید!
سرویس نا محدود سرویس گیم 2 تا 7 فعال بوده از زمان خرید
من فک کنم باگ باشه چون من مصرف رایگان داشتم فقط
8.8.8.8 اول روی 130 بود پینگ اوردن روی 100 بعد اینکه ارسال گفتن دیگه رایگان نیست تغییرات داشتن که کلا همچی بهم ریخت باز شد همون 130 دیگه سرویس گیم نمیگیرم.
ایپی نمیدونم
512 ارسال 4096 دانلود.دانلود 7 مگ بود قبلا.

880446534
06-03-2017, 14:19
سلام.
پارس الان دیگه 1/3 رو حذف کرد؟؟؟
الان شبانه نامحدود و غیر نامحدود کرده؟؟؟؟؟؟
الان من همون 1/3 رو با قیمت قبلی بخوام، باید چیکار کنم؟؟؟؟
سرویس شبانه نا محدود گرونه اخه.

sent from my xperia™

hotman1234
06-03-2017, 16:38
سلام.
پارس الان دیگه 1/3 رو حذف کرد؟؟؟
الان شبانه نامحدود و غیر نامحدود کرده؟؟؟؟؟؟
الان من همون 1/3 رو با قیمت قبلی بخوام، باید چیکار کنم؟؟؟؟
سرویس شبانه نا محدود گرونه اخه.

sent from my xperia™

فرق سرویس شبانه دارای نامحدود با بدون نامحدود فقط 5 هزار تومن هست. بدون نامحدود ها همون قیمت قبلی رو دارن. یعنی شما برای 5 هزار تومن در ماه احساس گرون شدن سرویس کردید؟

خود بنده چند تا اکانت پارس انلاین در مراکز مختلف مخابراتی دارم ، توی هر چند تا اکانت م این تخفیف خرید حجم ترافیکی فعال هست .. اگر برای شما نمایش نمیده باید به واحد صدای مشتریان پارس انلاین مشکل تون رو گزارش بدید ..
اگر نتیجه نداشت حتما در سامانه 195 شکایت تون رو ثبت کنید ، قطعا به نتیجه میرسید.
خیر با شکایت به نتیجه ای نمیشه رسید. خود پارس آنلاین میگه ما تخفیف هامون رو هر سری فقط برای یه سری از سرویس ها ارائه میدیم. قبلا به خاطر این شکایت کردم از 195.

Click here to view the original image of 1163x176px.
چند سال پیش هم که هنوز نامحدود داشت سرویس های پارس آنلاین بنده هم متوجه این مشکل شدم و شکایت کردم که فقط 30 گیگ برام اضافه کردن اما مشخص بود شبی حداقل از هر 1 گیگ 50-100 مگابایت رو غیر رایگان حساب میکرد.

880446534
06-03-2017, 23:08
فرق سرویس شبانه دارای نامحدود با بدون نامحدود فقط 5 هزار تومن هست. بدون نامحدود ها همون قیمت قبلی رو دارن. یعنی شما برای 5 هزار تومن در ماه احساس گرون شدن سرویس کردید؟.

نه . 5هزار تومن رو ندیدم اصلا.
من اون جشنواره رو دیدم، از اون بابت گفتم، اخه تو چشن واره 60 تومن یا 40 تومن بیشتر بود، گفتم حتما عادی هم همینه.
وگرنه 5 تومن که پولشو یه شبه در میاره

اپدیت: رفتم دیدم، مث اینکه به ازای هر ماه 5 تومن میگره.بخوام 12 ماهه بخرم همون 50-60 باید بیشتر بدم.تو زمان بالا 1/3 خیلی بهتره به نظرم.

sent from my xperia™

m123f
07-03-2017, 11:08
حداقل قیمت هر گیگ اینترنت داخلی 150 تومان جالبه که همه شرکتها با هم هم دست هستند و هیچ کدوم حاضر نیست به مشتری خدمات بده..الان میگه که قیمت کف هر گیگ اینترنت بین المللی 1800 تومن هست که آی اس پی ها میتونن به مشتری بدن و سقف قیمت هم 3000 تومن هست که همه شرکتها سقف قیمت رو به مشتری میدن و حاضر نیستن حتی 200 تخفیف بدن...سقف و کف قیمت اینترنت داخلی هم 150 تومن تا 1500 تومن هست که احتمال صد درصد شرکتها همون 1500 تومن حساب میکنن و خبری از مشتری مداری و دادن خدمات به مشتری و رقابت بین شرکتها و اپراتورها نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kar1591
07-03-2017, 13:19
حداقل قیمت هر گیگ اینترنت داخلی 150 تومان جالبه که همه شرکتها با هم هم دست هستند و هیچ کدوم حاضر نیست به مشتری خدمات بده..الان میگه که قیمت کف هر گیگ اینترنت بین المللی 1800 تومن هست که آی اس پی ها میتونن به مشتری بدن و سقف قیمت هم 3000 تومن هست که همه شرکتها سقف قیمت رو به مشتری میدن و حاضر نیستن حتی 200 تخفیف بدن...سقف و کف قیمت اینترنت داخلی هم 150 تومن تا 1500 تومن هست که احتمال صد درصد شرکتها همون 1500 تومن حساب میکنن و خبری از مشتری مداری و دادن خدمات به مشتری و رقابت بین شرکتها و اپراتورها نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همه شرکت ها دارن متحد جلو میرن و متاسفانه نهادی نیست که از مصرف کننده حمایت کنه

pars20
08-03-2017, 13:08
این سرویس شبانه نامحدود(حجمی با ترافیک شبانه نامحدود) پارس انلاین که 5 تومن از سرویس عادی گرون تره، آیا واقعا نامحدود و رایگانه؟ یعنی مثلا بعد از 10 گیگ محدود نمیشه؟

yasidevil
08-03-2017, 14:39
جالبه، منم از ۶ تا دقیقاً ۶:۴۱ حدود ۱.۵۵ گیگ دانلود داشتم که باید رایگان حساب می‌شده ولی همش رو غیر رایگان حساب کرده!

محمد7966
08-03-2017, 17:10
این سرویس شبانه نامحدود(حجمی با ترافیک شبانه نامحدود) پارس انلاین که 5 تومن از سرویس عادی گرون تره، آیا واقعا نامحدود و رایگانه؟ یعنی مثلا بعد از 10 گیگ محدود نمیشه؟

خیر محدودیت نداره،هر چقدر که بخواهید میتونید دانلود کنید

WhiteHat
08-03-2017, 18:07
خیر محدودیت نداره،هر چقدر که بخواهید میتونید دانلود کنید

سرعتش چنده محدود نمیشه؟

IRAN_KING
08-03-2017, 18:43
جالبه، منم از ۶ تا دقیقاً ۶:۴۱ حدود ۱.۵۵ گیگ دانلود داشتم که باید رایگان حساب می‌شده ولی همش رو غیر رایگان حساب کرده!

6 تا 7 حساب کتاب نداره دیروز 2 تا 6 دانلود داشتم مشکلی نبود دیگه ترسیدم از 6 رد بشه !

محمد7966
08-03-2017, 19:05
سرعتش چنده محدود نمیشه؟

محدود نمیشه

سرعتش متغیره ولی از 800 کیلو تا 1 مگ هست سرعت دانلود البته احتمالا چون خطم روی 9 مگ بسته شده

از یوتیوب هم دانلود داشتم خیلی نوسان شدید داشت از 100 کیلو تا 1 مگ ،که ظاهرا مشکل از سایت یوتیوب هست چون سایت های دیگه سرعت دانلود یک فایل بین 800 کیلو تا 1 مگ بود

saeidsmxo
10-03-2017, 13:38
از دوستان کسي از اين سرويسهاي جديد غير حجمي که سرعت واقعي 1 مگ ميده با 15 گيگ حجم استفاده کرده؟
ممنون ميشم نظرتون رو بگين

saeidsmxo
10-03-2017, 13:44
................

WhiteHat
10-03-2017, 16:36
تخفیف برای حجمهای بالا نداره؟ 100 200گیگ

darvishepir
12-03-2017, 15:09
درود

این تخفیف مربوط جشنواره مشترکین جدید بوده که 3 اسفند به پایان رسیده. در آن جشنواره برخی از سرویس‌ها تا یک ماه پس از فعال سازی امکان خرید حجم اضافه با تخفیف ۶۰ درصد داشتند که تا پایان دوره اعتبار داشت.

محمد7966
13-03-2017, 07:29
پارس آنلاین تخفیف گذاشته برای ترافیک

50 گیگ رو میده 81 هزارتومان

100 گیگ رو هم میده 144 هزارتومان

تا 25 اسفند هم بیشتر وقت نیست

محمد7966
13-03-2017, 07:34
حذف شود.با تشکر

ahmaditt
13-03-2017, 08:27
من سرویس جدید از پارس آنلاین گرفتم اول اسفند

یکسال، 12 گیگ حجم، از 5 تا 8 صبح رایگان ، 20 تومن

ولی چیز خوبی که داره، حجم با تخفیف 60% هست که میده

50 گیگ رو میخرم 40 تومن

منم نامردی نکردم و 350 گیگ خریدم :n31:

hotman1234
13-03-2017, 11:22

50 گیگ رو میخرم 40 تومن

ازین تخفیفا استفاده کنید که بعدش دیگه خبری نیست.

IRAN_KING
13-03-2017, 13:29

50 گیگ رو میخرم 40 تومن

برای من از این تخفیف ها نداره :n28:
زده 50 گیگ 75 تومان :n34:

Vahid67
13-03-2017, 20:52
چند روزیه خیلی وضعیت قطع و وصلی ها افتضاح شده !! هر چند دقیقه بای یک ربع نیم ساعت قطع میشه ... هفته قبل هم که سه روز به بهانه کابل برگردان قطع بود کلا ... اشتباه کردم یک ساله حجم بالا خرید کردم ...

●●●FDR●●●
15-03-2017, 03:17
6 تا 7 حساب کتاب نداره دیروز 2 تا 6 دانلود داشتم مشکلی نبود دیگه ترسیدم از 6 رد بشه !

آقا برای من هم همین اتفاق افتاده . 6 تا 7:58 من 1 گیگ دانلود رایگان داشتم و حدود 300 مگ هم غیر رایگان . توی سیستمشون همه رو غیررایگان حساب کرده.

این لاگ سیستم خودمه. چون از bitmeter استفاده میکنم میتونم رو ترافیک نظارت کنم.

اینم لاگ سیستم پارس آنلاینه که همه رو یکجا غیر رایگان حساب کرده :

زنگ زدم پشتیبانی بحث کردیم قبول نمیکرد. بهش میگم خوب اگه راست میگید بگید من از ساعت 6 تا 7 چقدر مصرف کردم ؟ میگه اصلا قابل محاسبه نیست . میگم اگه قابل محاسبه نیست چطور میخواین تفکیک کنید ترافیک رایگان رو از غیر رایگان

این چه وضعیته آخه ؟!!! :n34:

IRAN_KING
15-03-2017, 10:31
آقا برای من هم همین اتفاق افتاده . 6 تا 7:58 من 1 گیگ دانلود رایگان داشتم و حدود 300 مگ هم غیر رایگان . توی سیستمشون همه رو غیررایگان حساب کرده.

زنگ زدم پشتیبانی بحث کردیم قبول نمیکرد. بهش میگم خوب اگه راست میگید بگید من از ساعت 6 تا 7 چقدر مصرف کردم ؟ میگه اصلا قابل محاسبه نیست . میگم اگه قابل محاسبه نیست چطور میخواین تفکیک کنید ترافیک رایگان رو از غیر رایگان

میدونم زیر بار نمیرن...
یک نکته شما دانلود از 6 شروع کردی قبل 7 قطع نکردی مداوم از 7 هم رد شد دانلود می کردی ؟

●●●FDR●●●
15-03-2017, 10:54
میدونم زیر بار نمیرن...
یک نکته شما دانلود از 6 شروع کردی قبل 7 قطع نکردی مداوم از 7 هم رد شد دانلود می کردی ؟

بله دقیقا. از 6 شروع کردم تا 7 دانلود داشتم حدود 1 گیگ و بعد از ساعت 7 هم حدود 300 مگ دانلود داشتم. مودم یکضرب وصل بود و قطع نکرده بودم . ظاهرا سیستمشون اینطوریه وقتی از 7 رد بشه و شما قطع نکنی هر چی از 6 تا 7 دانلود کردی رو میکشه روی بازه زمانی بعد از 7 . و بازه زمانی 6 تا 7 رو مینویسه 0

در ضمن ساعت سرورشون هم حدود 5 تا 6 دقیقه جلوتر هستش. من امروز 6:29 قطع کردم توی لاگ زده 6:34 . یعنی اگر بخوای قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت کنی باید قبل از 6:55 مودمو قطع کنی

الان داره توجهم جلب میشه به اینکه احساس میکنم همش چند درصد اضافه ترافیک رو حساب میکنه. مثلا امروز 6 تا 7 من 743 مگابایت دانلود داشتم ولی توی لاگ نوشته 838

IRAN_KING
15-03-2017, 11:43
بله دقیقا. از 6 شروع کردم تا 7 دانلود داشتم حدود 1 گیگ و بعد از ساعت 7 هم حدود 300 مگ دانلود داشتم. مودم یکضرب وصل بود و قطع نکرده بودم . ظاهرا سیستمشون اینطوریه وقتی از 7 رد بشه و شما قطع نکنی هر چی از 6 تا 7 دانلود کردی رو میکشه روی بازه زمانی بعد از 7 . و بازه زمانی 6 تا 7 رو مینویسه 0

در ضمن ساعت سرورشون هم حدود 5 تا 6 دقیقه جلوتر هستش. من امروز 6:29 قطع کردم توی لاگ زده 6:34 . یعنی اگر بخوای قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت کنی باید قبل از 6:55 مودمو قطع کنی

الان داره توجهم جلب میشه به اینکه احساس میکنم همش چند درصد اضافه ترافیک رو حساب میکنه. مثلا امروز 6 تا 7 من 743 مگابایت دانلود داشتم ولی توی لاگ نوشته 838
اره نباید از 7 ادامه دانلود ادامه پیدا کنه وگرنه باگ داره حجم غیر رایگان میزنه.

WhiteHat
16-03-2017, 00:41

195 تنها راه چاره هست با داد و بیداد اینجا هیچی درست نمیشه
ولی ممنون که موضوع مطرح شد تا دست دزد آفلاین رو بشه

cotgnx
16-03-2017, 02:06
منم این چند وقت اخیر شدیدا حجم دزدی داشتم، جوری حجم کم میشه که اصلا میترسم یه سایت بیارم بالا، اول شک کردم کسی تو خونه داره حجم رو مصرف می کنه. برا مودم مک فیلتر گذاشتم و فقط با یک سیستم به نت وصل بودم چند روز که با نرم افزارهای مختلف مثل Du meter، Networx حجم مصرفی رو چک کردم و حجم دزدی خیلی زیاده. جالبه حجم جدید که میخرم میزان حجم دزدی زیاده ولی وقتی حجم باقیمانده میرسه به 200-300 مگ دیگه درست کم می کنه. ( ساعات دانلود نامحدود 2 تا 7 هم دانلود دارم )
امروز دیگه تو سایت درخواست جمع آوری زدم اینجوری اصلا نمیصرفه همش حجم باید بخرم. با این پول حجم اضافه ای که دارم میدم میتونم برم یه ISP دیگه سرویس نامحدود بگیرم

danial_crazy
16-03-2017, 16:43
واقعا مُردن 1 گیگ هدیه عید دادن !! خسته نباشن
هر سال گند تر از پارسال..

Vahid67
16-03-2017, 19:30
موافقم منم کلا شرکت خوبی نیست ... علاوه بر اون قطعی ها حجم هم خیلی بیشتر از حد انتظار کم میکنه ... منم اگر یکساله نگرفته بودم حتما خط رو تخلیه میکردم ...

●●●FDR●●●
17-03-2017, 10:41
آقا من پیگیری کردم بجای یک گیگ , یک و نیم گیگ برگشت دادن. ولی مساله اینجاست که دیگه نمیشه اعتماد کرد به سیستمشون. چون احتمال داره اگر قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت نکنید همین آش و همین کاسه دوباره پیش بیاد. مگر اینکه سیستم رو درست کنن و بعدش اعلام کنن که سیستم باگ داشته و از این به بعد دیگه اینطوری نمیشه

AmirHA2008
17-03-2017, 13:24
آقا من پیگیری کردم بجای یک گیگ , یک و نیم گیگ برگشت دادن. ولی مساله اینجاست که دیگه نمیشه اعتماد کرد به سیستمشون. چون احتمال داره اگر قبل از 7 صبح مودم رو ریستارت نکنید همین آش و همین کاسه دوباره پیش بیاد. مگر اینکه سیستم رو درست کنن و بعدش اعلام کنن که سیستم باگ داشته و از این به بعد دیگه اینطوری نمیشه
سرویسای قدیم که یک سوم هس که مشکل نداره در حال حاظر
نیاز به خاموش و روشن کردن مودم هم نداره ، قدیم هم که شبانه مجانی داشت نیاز به خاموش و روشن کردن مودم نبود
من چند سال پیش از شاتل بعد از 8 سال اومدم پارس به خاطر این مشکلات و دزدی ها، اگر بخواد اینجوری پیش بره مجبورم دوباره شرکتمو با اینکه دردسر زیاد داره عوض کنم
پارس در کل کلیه ترافیک ها را حدود 15 تا 20 درصد اضافه میزنه، چه صبح و چه شب، بهشونم بگی قبول نمیکنن فوقش یکی دو گیگ میدن بهت برای اینکه ساکتت کنن، دزدی در روز روشن...

khan-teh
17-03-2017, 16:30
من خیلی کم نظر میدم ولی در یه کلام بدترین isp حال حاظر ایران هست این پارس انلاین برای یه سرعت بالا بردن و خط رو بستن روی 12 4 روز من رو پیچوندن اخر میگن شما زیاد dicconect میشی بورو نمایندگی شهرتون تقاضا بده.در صورتی که snr من 16 هستش و 12 من هم از شاتل دارم هم هایوب اونا بدون دردسر هر تایم از شبانه روز خط رو بالا پایین میبندن اگه بخوام همچنین پشتی بانی به شدت بی ادب هست مثل اینکه مشتری هیچی ندونه با ادم رفتار میکنن در کل من به سرعت تخلیه میکنم از دو isp دیگه هم که دارم به شدت گرونتره.

humanaga
18-03-2017, 20:10
یه سوال الا سرویس که من خریدم از 2-5 نیم بها از 5-8 صبح رایگان بود الا اینم تغییر کرده زمانش یا نه؟

cotgnx
18-03-2017, 21:12
یه سوال الا سرویس که من خریدم از 2-5 نیم بها از 5-8 صبح رایگان بود الا اینم تغییر کرده زمانش یا نه؟

تا آخر قراردادتون به همین صورت می مونه و تغییر نمی کنه.

majidli
18-03-2017, 23:58
دوست من چند سالی هست از شرکت های وب نت گرفته
تقی به توقی بش هدیه میدن
یه ماه پیش بش 100 گیگ هدیه دادن
تازگی هم دوباره بش 100 گیگ دادن
سرعت دانلودشم 600kb/s هستش
این پارس انلاین واقعا دزده

cotgnx
19-03-2017, 02:21
دوست من چند سالی هست از شرکت های وب نت گرفته
تقی به توقی بش هدیه میدن
یه ماه پیش بش 100 گیگ هدیه دادن
تازگی هم دوباره بش 100 گیگ دادن
سرعت دانلودشم 600kb/s هستش
این پارس انلاین واقعا دزده

من از های وب اومدم پارس آنلاین.
مشتری هفت ستاره بودم که اون فشفشه 100 گیگ هارو هم هر 6 ماه میداد با مهلت استفاده 10 روزه. از وقتی دانلود رایگان شبانه رو حذف کرد منم کنسل کردم. کیفیت کلی هایوب هم اصلا جالب نیست. قطعی زیاد داره و پینگ اصلا خوب نیست . پارس آنلاین به نسبت های وب پینگش خیلی بهتره. حالا پارس آنلاین رو هم به علت حجم دزدی کنسل کردم و دارم میرم به سمت td lte. مودم مبین نت td lte دوستم رو گرفتم تست کنم و سرعت دانلود چیزی حدود 30 تا 35 مگابیت بود!!!! پینگ که فوق العاده عالی. از همه مهمتر قیمت مناسب. حجم 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه ماهی 60 تومن. که واقعا نسبت به پارس آنلاین که من ماهی حدود 70 هزارتومن با حجم های اضافه ای که بابت دزدیدن حجم میخریدم واقعا فوق العادس. سرعت 35 مگ با این حجم دانلود کجا و پارس آنلاین دزد با این سرعت و قیمت کجا!

binaafarin
19-03-2017, 13:02
3 روز پیش 10گیگ خریدم الان فقط1گیگ مونده دانلود خاصیم نداشتم:n03::n03:

binaafarin
19-03-2017, 13:31
3 روز پیش 10گیگ خریدم الان فقط1گیگ مونده دانلود خاصیم نداشتم:n03::n03:

MOHAMMAD2010
19-03-2017, 20:46
مشتری هفت ستاره بودم که اون فشفشه 100 گیگ هارو هم هر 6 ماه میداد با مهلت استفاده 10 روزه. از وقتی دانلود رایگان شبانه رو حذف کرد منم کنسل کردم. کیفیت کلی هایوب هم اصلا جالب نیست. قطعی زیاد داره و پینگ اصلا خوب نیست . پارس آنلاین به نسبت های وب پینگش خیلی بهتره. حالا پارس آنلاین رو هم به علت حجم دزدی کنسل کردم و دارم میرم به سمت td lte. مودم مبین نت td lte دوستم رو گرفتم تست کنم و سرعت دانلود چیزی حدود 30 تا 35 مگابیت بود!!!! پینگ که فوق العاده عالی. از همه مهمتر قیمت مناسب. حجم 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه ماهی 60 تومن. که واقعا نسبت به پارس آنلاین که من ماهی حدود 70 هزارتومن با حجم های اضافه ای که بابت دزدیدن حجم میخریدم واقعا فوق العادس. سرعت 35 مگ با این حجم دانلود کجا و پارس آنلاین دزد با این سرعت و قیمت کجا!

این td lte. مبین نت واقعا عالیه ! هم حجمی که میده برای روزانه و شبانه و هم قیمتش ! فقط شما میدونین تو کدوم شهر ها هست ؟ تو سایتش رفتم زیاد چیزی نفهمیدم

Le0nard0
19-03-2017, 21:03
این td lte. مبین نت واقعا عالیه ! هم حجمی که میده برای روزانه و شبانه و هم قیمتش ! فقط شما میدونین تو کدوم شهر ها هست ؟ تو سایتش رفتم زیاد چیزی نفهمیدم

توی تاپیک TD-LTE جواب دادم. ادامه بحث مبین نت رو توی تاپیک خودش پیگیری کنید

hotman1234
19-03-2017, 21:14
من برای دیشب از تو 5 ساعت دانلود رایگان 21 گیگ دانلود کردم اما تو سایتشون زده 29 گیگ دانلود داشتی. جالبه سرعت من 12 مگابیت هست که اگه بخوایم ایده آل در نظر بگیریم میشه 27 گیگ دانلود توی 5 ساعت.
یه شکایت با سند و مدرک برای 195 نوشتم ببینم بالاخره میشه دست این شرکت دزد رو از حجم خوری کوتاه کنیم یا نه.

WhiteHat
20-03-2017, 13:57

خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی، به زودی از شر شرکتهای dsl حروم خور راحت میشیم

KimNaMGil
22-03-2017, 13:14
جریان این چیه ؟ یعنی اپلود هم پولی شده ؟؟:n36:

مشترک گرانقدر
بر اساس مصوبه 253 کمسیون تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک سرویس ها از تاریخ 95/12/05 بر مبنای مجموع ترافیک ارسال و دریافت محاسبه خواهد شد. جزئیات این مصوبه در وب سایت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل رویت می باشد.
همچنین از تاریخ فوق شیوه محاسبه ترافیک شبانه در بسته های جدید تغییر نموده و به جای پرداخت یک سوم ترافیک مصرفی خود، شما می توانید با پرداخت فقط 5000 تومان در ماه در بین ساعات 2 الی 7 صبح از سرویس شبانه کاملا نامحدود بهره مند گردید.

pedibell
22-03-2017, 21:14
سلام دیشب یک گیگ شبانه رایگان دانلود کردم ولی غیر رایگان حساب کرده لعنت به پارس

binaafarin
31-03-2017, 22:09
من قصد تمدید رو دارم
مصرفم درماه تفریبا 15 گیگه
گشش خطم خوب نیست بنابراین روی 2مگ هست
سرویسی ک الان دارم256 هست
دارم نگا میکنم درعرض 3 ماه بااین کیفیت من 220تومن پول دادم!!!1 چون حجم تمام میکردم
چه سرویسی بخرم برام بصرفه تر باشه

binaafarin
31-03-2017, 22:15
من قصد تمدید رو دارم
دارم نگا میکنم درعرض 3 ماه بااین کیفیت من 220تومن پول دادم!!!1 چون حجم تمام میکردم

cotgnx
01-04-2017, 00:53
من قصد تمدید رو دارم

از پارس آنلاین نگیری بهتره! من که رفتم td lte مبین نت گرفتم بسیار راضی هستم سرعت هم تا 35 مگ میگیرم.

AmirHA2008
01-04-2017, 01:33
از پارس آنلاین نگیری بهتره! من که رفتم td lte مبین نت گرفتم بسیار راضی هستم سرعت هم تا 35 مگ میگیرم.
مبین نت هم شبانه رایگان داره؟
توی سایتش الان نگاه کردم توی طرح ویژه مشترکین جدیدش فقط 10 گیگ برای یک سال شبانه رایگان زده بود
این که به جایی نمیرسه!

cotgnx
01-04-2017, 01:43
مبین نت هم شبانه رایگان داره؟
توی سایتش الان نگاه کردم توی طرح ویژه مشترکین جدیدش فقط 10 گیگ برای یک سال شبانه رایگان زده بود
این که به جایی نمیرسه!

طرح های شبانه هم داره من طرح یک ماهه 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه گرفتم.

AmirHA2008
01-04-2017, 01:55
طرح های شبانه هم داره من طرح یک ماهه 30 گیگ روزانه و 1000 گیگ شبانه گرفتم.
بله الان دیدم
با یه جمع و تقسیم که حساب کردم دیدم خیلی با صرفه تره
من ماهی حدود 30 گیگ روزانه مصرف دارم و 30 گیگ هم شبانه، البته با این ترافیک اضافه ای که پارس حساب میکنه...
یعنی حدود 50 تومن هزینه میکنم ماهیانه برای اینترنت پارس آنلاین که با این طرح های مبین نت که دیدم با ماهی 40 تومن همین 30 گیگ روزانه ولی شبانه خیلی بیشتر میتونم بگیرم و سرعت بالاتر
فقط یه سوال
توی هوای بارونی و برفی و تغییرات جوی سرعتش کم نمیشه؟
مودم TD-LTE هم میشه مثل وایمکس همراهمون به جاهای دیگه ببریم یا ثابته دیگه کلا توی یه منطقه خاص؟

cotgnx
01-04-2017, 02:01
بله الان دیدم
من ماهی حدود 30 گیگ روزانه مصرف دارم و 30 گیگ هم شبانه، البته با این ترافیک اضافه ای که پارس حساب میکنه...
یعنی حدود 50 تومن هزینه میکنم ماهیانه برای اینترنت پارس آنلاین که با این طرح های مبین نت که دیدم با ماهی 40 تومن همین 30 گیگ روزانه ولی شبانه خیلی بیشتر میتونم بگیرم و سرعت بالاتر
فقط یه سوال
مودم TD-LTE هم میشه مثل وایمکس همراهمون به جاهای دیگه ببریم یا ثابته دیگه کلا توی یه منطقه خاص؟

تو تاپیک مبین نت سوالات رو بپرسید بهتره.
تو هوای بارونی و برفی فرقی نمی کنه. ثبات سرعتش خیلی خوبه. یعنی همینجوری بمونه که واقعا فوق العاده هست.
مودمش هم مثل وایمکس میشه همراهتون ببرید.

saman1010
01-04-2017, 02:17
بله الان دیدم
فقط یه سوال

سلام
البته اگه طرح یکساله که 20 درصد تخفیف هم داره رو بردارید به نظرم برد میکنید

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

AmirHA2008
01-04-2017, 02:22
سلام
البته اگه طرح یکساله که 20 درصد تخفیف هم داره رو بردارید به نظرم برد میکنید

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
بله من باب مقایسه گفتم
خوب که در مقایسه و تنوع طرح ها غرق شدم بعدش متوجه شدم منطقه من فعلا تحت پوشش td lte نیست [emoji23]
فعلا مجبورم چند ماهی رو با پارس سر کنم تا تحت پوشش قرار بگیره
من همیشه به خاطر مشکلات وقفه یکی دو هفته ای که بین رانژه پیش میاد سعی میکردم شرکتمو عوض نکنم ولی برای رفتن به lte این مشکل رو دیگه ندارم

AmirHA2008
01-04-2017, 12:05
امروز طرح تمدید 6 ماه و دو ماه اضافه رو به همراه شبانه رایگان خریداری کردم
بعد از خرید متوجه شدم پارس زحمت کشیده قرارداد فعلی من رو دوماه اضافه کرده، نه قرارداد بعدی که بعد از پایان طرح فعلیم فعال میشه!
یعنی طرحی رو اومده دوماه تمدید رایگان زده که شبانه یک سوم داره نه رایگان! در صورتی که توی هیچ قسمتی از تبلیغاتش و یا زمان خرید و فاکتور ننوشته که قرارداد فعلیتون دوماه تمدید میشه نه قرارداد جدید
یعنی دزدتر از پارس آنلاین خودشه! دیگه به دله دزدی رو آورده
آخرین باری هست که با پارس تمدید میکنم، به محض پوشش lte سریع از شر پارس خلاص میشم

ramin vao
02-04-2017, 03:47
من بعد 2 سال دوری دوباره از پارس سرویس گرفتم . سرویس گیم 6 ماه الان حدود 1 ماهی میشه دارم استفاده میکنم
و همینطور ip static هم 1 دونه خریدم. از حق نگذریم هیچ سرویسی برای گیم با این ثبات من ندیدم غیر از اینکه پینگ خیلی پایینه
سرعت وب گردی هم بالاتر هست نصبت به بقیه شرکتها که این مدت داشتم
سالها پیش من خیلی از isp های مختلف رو سرویس میگرفتم چون چند تا خط داشتیم تست میکردم هیچ کدوم به پای پارس نمیرسید
برای گیم البته یه دوره هایی بود خراب میشد که کلی بود برای جو اون موقع کشور . ولی حالا هم جالبه که هنوز همچین کیفیت خوبی داره
پروفایل گیمش.

cotgnx
02-04-2017, 10:45
من بعد 2 سال دوری دوباره از پارس سرویس گرفتم . سرویس گیم 6 ماه الان حدود 1 ماهی میشه دارم استفاده میکنم
و همینطور ip static هم 1 دونه خریدم. از حق نگذریم هیچ سرویسی برای گیم با این ثبات من ندیدم غیر از اینکه پینگ خیلی پایینه
سرعت وب گردی هم بالاتر هست نصبت به بقیه شرکتها که این مدت داشتم
سالها پیش من خیلی از isp های مختلف رو سرویس میگرفتم چون چند تا خط داشتیم تست میکردم هیچ کدوم به پای پارس نمیرسید
برای گیم البته یه دوره هایی بود خراب میشد که کلی بود برای جو اون موقع کشور . ولی حالا هم جالبه که هنوز همچین کیفیت خوبی داره
پروفایل گیمش.

از نظر کیفیت مناسب هست فقط حجم دزدی شدیدی که داره مشکل ساز میشه.
البته منم سرویس گیم رو داشتم و فیفا آنلاین که بازی می کردم از هر 10 تا بازی 2 تاش میپرید بیرون!!

Hammy
02-04-2017, 13:35
امروز طرح تمدید 6 ماه و دو ماه اضافه رو به همراه شبانه رایگان خریداری کردم
بعد از خرید متوجه شدم پارس زحمت کشیده قرارداد فعلی من رو دوماه اضافه کرده، نه قرارداد بعدی که بعد از پایان طرح فعلیم فعال میشه!
یعنی طرحی رو اومده دوماه تمدید رایگان زده که شبانه یک سوم داره نه رایگان! در صورتی که توی هیچ قسمتی از تبلیغاتش و یا زمان خرید و فاکتور ننوشته که قرارداد فعلیتون دوماه تمدید میشه نه قرارداد جدید

فکر می کنم بهتر باشه تماس بگیرید اعتراض کنید. شاید تغییر دادند. به هر حال ممنون بابت اطلاع رسانی. فکر کنم 3 ماهه تمدید کنم که هدیه نداشته باشه بهتره....

ahmaditt
02-04-2017, 13:40
از نظر کیفیت مناسب هست فقط حجم دزدی شدیدی که داره مشکل ساز میشه.
البته منم سرویس گیم رو داشتم و فیفا آنلاین که بازی می کردم از هر 10 تا بازی 2 تاش میپرید بیرون!!

کلاً برای بازی آنلاین، پارس آنلاین بهتر از بقیه ISP های ADSL هست. که البته پارس هم ساعات خاصی بهتره. مثلاً صبح ها در منطقه ما مشکل قطعی هست و برای بازی آنلاین چند بار قطع میشه ولی عصرها و شب ها بهتره!

من از شرکت های دیگه هم برای بازی آنلاین استفاده کردم و مزخرفترینشون آسیاتک هست! شاتل هم جالب نبود.

پارس آنلاین بهتره ولی قیمتش بالاتره و حجم رو هم یخورده فک میکنم زیاد کم میکنه!

در کل TD-LTE ایرانسل بهتره

AmirHA2008
02-04-2017, 17:00
فکر می کنم بهتر باشه تماس بگیرید اعتراض کنید. شاید تغییر دادند. به هر حال ممنون بابت اطلاع رسانی. فکر کنم 3 ماهه تمدید کنم که هدیه نداشته باشه بهتره....
بله حتما زنگ میزنم بهشون
ولی چون دیروز و امروز تعطیل بود و احتمال میدادم به نتیجه نرسم و دیروز هم کلا سر کار بودم و سرم شلوغ بود نتونستم زنگ بزنم
فردا حتما از خجالتشون درمیام[emoji6]

binaafarin
02-04-2017, 19:20
حجم خوریش خیلی زیاده
نمیدونم واقعا

k1ozil
02-04-2017, 20:27
سلام
بهترین بسته پارس چیه ؟!
جشنواره نداره عجب !

binaafarin
02-04-2017, 22:19
سلام
بهترین بسته پارس چیه ؟!
جشنواره نداره عجب !

m123f
03-04-2017, 10:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام دوستان عزیز ...آخه این چه جشنواره ای هست ...همه جای دنیا اینترنت ای دی اس ال انقدر ارزون هست که مردم کمتر سراغ اینترنت همراه میرن ولی تو ایران برعکس هست...انقدر ای دی اس ال گرون هست که الان اینترنت همراه با صرفه تر شده...الان مثلا پارس انلاین جشنواره گذاشته و بسته شیش ماهه با 12 گیگ حجم رو گذاشته 84000 تومن در حالی که ایرانسل بسته 12 گیگ با مدت اعتبار یک سال ,توجه کنید مدت اعتبار یک سال رو میده 42000 تومن .. دقیقا نصف قیمت با شیش ماه اعتبار بیشتر...تازه این رو هم اضافه کنید که سرعت پارس انلاین من به زور به 8 مگ میرسه در حالی که 4 جی ایرانسل سرعتش برا من 50 , 40 مگ هست و همیشه همراهم هست و هر جا برم اینترنت دارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

binaafarin
03-04-2017, 10:57
بله دقیقا حق با شماست
منم مجبورم موندم

AmirHA2008
03-04-2017, 13:11
امروز با پارس آنلاین برای هدیه جشنواره تمدید تماس گرفتم، گفتن با تموم شدن حجمتون قرارداد جدید با دوماه اضافه براتون استارت میخوره، حتی اگر شما توی تنظیمات سرویستون اتمام قرارداد رو براساس زمان (نه ترافیک و زمان) انتخاب کرده باشید! یعنی منی که 3ماه از قراردادم مونده بوده اگر تا قبل از اون ترافیکم تموم بشه خودشون اجبارا باقیش رو میسوزونن! با اینکه توی تنظیمات زدم براساس زمان باشه فقط، یعنی دزدی پشت دزدی!
بهش میگم خوب این سیستمون اشتباهه میگه آره به نظر منم اشتباهه[emoji52]
خدایا ما را از شر پارس آنلاین رها فرما [emoji24] [emoji24]

migmig3000
05-04-2017, 00:14
دوستان ترافیک شبانه رایگان برای همه مشترکین اعمال شده و ربطی به جدید و قدیم بودن مشترک نداره؟
بعد اینکه باید مودم رو ساعت دو خاموش و روشن کرد یا خودکار شبانه محاسبه میکنه؟
ممنون

migmig3000
05-04-2017, 00:19
دوستان ترافیک شبانه رایگان برای همه مشترکین اعمال شده و ربطی به جدید و قدیم بودن مشترک نداره؟
ممنون

AmirHA2008
05-04-2017, 00:19
ممنون
خیر براساس قراردادتون ترافیک شبانه رو محاسبه میکنه، اگر قرارداد فعلیتون از قبل یک سوم بوده تا پایان قرارداد همون یک سوم هست، قراردادهای جدید هم دو نوع با هدیه شبانه و بدون شبانه رایگان دارن
نیازی به خاموش و روشن کردن مودم نیست

tranceyou
06-04-2017, 10:41
سلام دوستان چند وقتیه قطعی های زیادی دارم و خیلی رو مخه ، خط رو چک کردیم هم خودم هم شرکت مشکل نویز
نداره با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم هیچ تلفنی هم روی خط وصل نیست با دو تا مودم دیگه هم تست کردم باز
همینطوره ببینید تو عکس کسی هست که این مشکل رو داشته باشه؟!

tranceyou
06-04-2017, 10:42
سلام دوستان چند وقتیه قطعی های زیادی دارم و خیلی رو مخه ، خط رو چک کردیم هم خودم هم شرکت مشکل نویز
نداره با اسپیلیتر و بدون اون هم تست کردم هیچ تلفنی هم روی خط وصل نیست با دو تا مودم دیگه هم تست کردم باز

Firebirds
08-04-2017, 17:00
برای منم گزارش همین طوری نشون میده

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

farshadb2
08-04-2017, 18:40
adsl ای هست که وقتی از ip داخل ایران دانلود میشه مصرف حجم کمتر بشه؟

persiancreed
08-04-2017, 19:13
واقعآ باید تاسف خورد به حال این شرکت
ماهی 60 تومن دارم پول 8مگ میدم شبانه نامحدود اونوقت سرعت دانلود با آپ استریم 16 شبانه روی 100 کیلوبایته
دیگه حرصی شدم درخواست جمع آوری دادم اول دختره گفت 4 روز دیگه باهاتون تماس گرفته میشه تا شکایت 195 زدم سریع تماس گرفت
یکی از بی ادب ترین اپراتورهایی بود که دیدم .. هرجور شده بود با بی ادبی کامل میخواست منو قانع کنه .. یعنی رفتارش جوری شد حاظرم به نت ایرانسل ماهی 100 بدم ولی به پارس آنلاین ندم
متاسفم فقط ..

WhiteHat
08-04-2017, 21:55
واقعآ باید تاسف خورد به حال این شرکت
ماهی 60 تومن دارم پول 8مگ میدم شبانه نامحدود اونوقت سرعت دانلود با آپ استریم 16 شبانه روی 100 کیلوبایته
دیگه حرصی شدم درخواست جمع آوری دادم اول دختره گفت 4 روز دیگه باهاتون تماس گرفته میشه تا شکایت 195 زدم سریع تماس گرفت
یکی از بی ادب ترین اپراتورهایی بود که دیدم .. هرجور شده بود با بی ادبی کامل میخواست منو قانع کنه .. یعنی رفتارش جوری شد حاظرم به نت ایرانسل ماهی 100 بدم ولی به پارس آنلاین ندم
متاسفم فقط ..

عجبا یعنی انقدر گند شده؟

Mehran14233
08-04-2017, 21:56
سلام دوستان

از تهران منطقه ی مخابراتی شهید غریبی کسی هست که اشتراک پارس آنلاین داشته باشه؟

چطوره خوبه سرعتش؟ قطعی وصلی یا مشکلی چیزی داره؟

محمد7966
09-04-2017, 00:22

چندتا از مشکلات خودم رو بگم که با پارس داشتم

1-نوسان snr یعنی هربار که مودم رو رفرش میزدم نوسان شدید در snr میدیدم مثلا از 25 میپرید روی 9 یا مثلا 6

اگر این مشکلو دارید بهشون بگید تا درستش کنند

2-این مشکلی که تو گزارش مصرف دارید رو من هم داشتم که ظاهر به خاطر این بوده که تو سیستمشون مک آدرس مودمم براشون 2 بار ثبت شده بود که بعد درستش کردن البته نمیدونم علتش این بوده یا نه،چون من شکایت کردم سامانه 195 و اونجا جوابمو دادن که الان یادم نیست چی جواب دادن

feranko724
09-04-2017, 15:17
سلام دوستان من میخوام ازصبانت برم پارس انلاین میشه ازصریق سایتش ثبت نام کردیانه شمارمم زدم پوشش میده ممنون یه راهنمائی بکنین

karwan125
09-04-2017, 18:49
سلام دوستان من میخوام ازصبانت برم پارس انلاین میشه ازصریق سایتش ثبت نام کردیانه شمارمم زدم پوشش میده ممنون یه راهنمائی بکنین

پیشنهاد م اینکه اگر شهرستان هستید حتما از طریق نمایندگی شهر تون اقدام به ثبت نام کنید !

saeidsmxo
13-04-2017, 19:32
ما که از پارس ان لاين فرار کرديم
خيلي عوضين

bsm1992
14-04-2017, 13:34

tranceyou
17-04-2017, 10:36
آقا این مشکل قطع و وصلی رو هنوز کسی داره؟ من با 3 تا مودم و دو تا pc دیگه هم وصل شدم به نت بازم این مشکل هست گاهی اینقدر زیاد میشه که
هر 10 دقیقه یا 15 دقیقه قطع میشه و دوباره مودم میاد بالا؟!!!! خطو باز سیمشو عوض کردم اصلا معلوم نیست چیکار باید کرد :n03:

محمد7966
17-04-2017, 15:46
آقا این مشکل قطع و وصلی رو هنوز کسی داره؟ من با 3 تا مودم و دو تا pc دیگه هم وصل شدم به نت بازم این مشکل هست گاهی اینقدر زیاد میشه که
هر 10 دقیقه یا 15 دقیقه قطع میشه و دوباره مودم میاد بالا؟!!!! خطو باز سیمشو عوض کردم اصلا معلوم نیست چیکار باید کرد :n03:

قبلا که بهتون گفتم

این مشکل من و یکی از دوستان انجمن هم بوده

شما برید تو صفحه مودم ببینید نوسان snr دارید یا نه؟یعنی تو همان لحظاتی که قطعی دارید ببینید snr براتون نوسان میکنه یانه؟

مثلا برای من از 25 نوسان میکرد روی عدد6 و همین نوسان باعث میشد قطعی صورت بگیره

اگر دیدید نوسان دارید باید زنگ بزنید و بهشون بگید که درستش کنند،از سمت خود شرکت و ربطی به مودم و سیم تلفن شما نداره

k1ozil
20-04-2017, 20:38
سلاام
سرویسها شبانه دار پارس سرعتشون ازاده؟

m123f
20-04-2017, 22:30
سلاام
سرویسها شبانه دار پارس سرعتشون ازاده؟ سلام دوست عزیز ...برا من که شبانه به صورت یک سوم حساب میشه (چون هنوز پنج ماه از قراردادم مونده) و دانلود شبانه رایگان ندارم سرعت دانلودم 1 مگابایت هست , چه در شب و چه در روز فرقی نداره

- - - Updated - - -

سلاام
سرویسها شبانه دار پارس سرعتشون ازاده؟ سلام دوست عزیز ...برا من که شبانه به صورت یک سوم حساب میشه (چون هنوز پنج ماه از قراردادم مونده) و دانلود شبانه رایگان ندارم سرعت دانلودم 1 مگابایت هست , چه در شب و چه در روز فرقی نداره

محمد7966
20-04-2017, 22:39
سلاام
سرویسها شبانه دار پارس سرعتشون ازاده؟

بله سرویس های جدیدشون که شبانه رایگان داره،از ساعت 2 تا 7 تا حداکثر پهنا باند میتونید دانلود کنید

خط من روی 9 مگ بسته شده،با سرعت 1 مگ دانلود میکنم

k1ozil
20-04-2017, 23:13
بله سرویس های جدیدشون که شبانه رایگان داره،از ساعت 2 تا 7 تا حداکثر پهنا باند میتونید دانلود کنید

خط من روی 9 مگ بسته شده،با سرعت 1 مگ دانلود میکنم

حتی سرویس 128 ؟؟؟

محمد7966
20-04-2017, 23:15
حتی سرویس 128 ؟؟؟

بله

حتی سرویس 128

من خودم سرویس محدود 128 رو دارم