ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 [27] 28 29 30 31 32 33 34

shaahani
22-01-2018, 22:51
دوستان شما راحت درباره جابجایی بین isp ها صحبت میکنید، مگه اون طرح تسهیل برای جابجایی اعمال شده؟ یا شما تخلیه و رانژه میکنید هر دفعه و هزینه راه اندازی و...؟ ؟

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk

نه اعمال نشده ، تماس گرفتم برای رانژه جدید همچنان گفت 3 تا 5 روز طول میکشه فقط رانژه روی خط تخلیه شده و خالی.

راحت حرف زدن نیست دیگه ،
به عنوان مثال وقتی من یک سرویسی رو دارم برای بازی میگیرم با پینگ 100 بعد هر چندوقت یکبار خراب میشه پینگ میشه 200
از یک طرف دیگه پروفایل گیم رو از روی خط به دلخواه خودشون حذف میکنن و باید التماس درخواست کنی که دوباره بگذارن ، یا مثل الان دائم بگن سرویس های گیم خرابه و حتا دیگه پروفایل گیم رو هم فعال نکنند.
مگه آدم دیوانه هست که هم پول بده و هم جون بده ؟ هم اعصاب و روانت رو خراب کنی و هم اینکه کلی منت کشی اینو اون رو بکنی .
جابجا میشه و خلاص . جابجایی ترس نداره یکی دو هفته از نت جایگزین استفاده میکین تا درست شه .

اگه قراره پینگ خرابم باشه ، بهتره این پینگ رو روی یک isp بهتر داشت که ترافیک خیلی زیادتری با همون پول داره به شما میده .
ترافیک کم بگیری ، پینگ بالا و داغون پر نوسان هم داشته باشی ... مگه آدم مرض خود آزاری داره که با چنین شرایطی سازش کنه .
اگه بجای دوهفته ، دو یا شش ماه هم قرار بود نتم رو قطع کنن بازم جابجا میشدم و از جایی سرویس میگرفتم که در ازای پولی که دارم پرداخت میکنم ؛ حداقل هایی رو برای رضایت من ارائه بده.

موندگار بودن روی isp هایی که سرویس های بدی میدن و باعث نارضایتی کامل شما هستند ؛ علاوه بر این که باعث میشه با روح و روان خودتون بازی کنید ، با پرداخت پول به اونها این شرکت ها رو سرپا نگه میداره و همچنان اجازه میده به همون روش همیشگی خون مردم رو توی شیشه کنن .

از قطع اینترنت و رانژه نترسید ، اینترنت جایگزین مثل 4G برای همین موقع هاست ، صبر کردن توی بعضی کارها بهتر از این هست که پول و سرمایه خودتون رو توی چاه بریزین.

shahram83
23-01-2018, 01:34
این دو روز گذشته که سرعت اتصالم ( مشخصاً تک کانکشن ) را نظارت می کردم متوجه شدم کیفیت اتصال من مانند ماه گذشته نیست. من ماه گذشته ویدیو ها را در twitch با کیفیت 720p تماشا می کردم و هر چند دقیقه یکبار ویدیو برای کمتر از 10 ثانیه متوقف می شد و سپس ادامه داده می شد. حتی گاه گداری نیم ساعت بدون هیچ وقفه ای نمایش داده می شد اما اکنون هر یک یا دو دقیقه یکبار ویدیو در حال پخش برای تقریباً 10 ثانیه متوقف می شود.
یک دوست چند پست قبل به ادغام ( خریداری شدن ) پارس آنلاین توسط شرکت دیگری اشاره کرد که من این موضوع رو می دونستم اما کمی در حافظه ام محو شده بود. این اتفاق داره کم کم خودش رو پدیدار می کنه و فکر کنم پارس آنلاین در آینده ی نزدیک اینطور که نشون می ده بتدریج بی کیفیت بشه. فکر کنم بعد از چند سال بایستی به فکر یک isp دیگه باشم.

misam5526
23-01-2018, 10:56
ویرایش . لطفا حذف شود

misam5526
23-01-2018, 14:35
سرویس 3 مگ (جشنواره) پارس انلاین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تست تک کانکشن خارجی (سرور آلمان)

پینگ 4.2.2.4 : (بدون پروفایل گیم و بصورت عادی)

misam5526
23-01-2018, 14:54
دوستان شما راحت درباره جابجایی بین isp ها صحبت میکنید، مگه اون طرح تسهیل برای جابجایی اعمال شده؟ یا شما تخلیه و رانژه میکنید هر دفعه و هزینه راه اندازی و...؟ ؟

هزینه سرجاشه. 12000 برای رانزه و تخلیه که موقع ثبت نام دریافت میشه

اما برای سرعت خیلی بهتر شده. الان من در 35 روز گذشته 2 بار شرکت عوض کردم و هربار حداکثر از زمان تخلیه تا رانژه 48 ساعت مخابرات زمانبرده

من شنبه ظهر زنگ زدم دیده بان نت برای تخلیه. سریع فرستادن. یکشنبه صبح تخلیه شده بود خط و ثبت نام کردم پارس انلاین که یه نیم روز معطل کرد پارس تا درخواست بره تهران تایید بشه (!) دوشنبه صبح درخواستم رو فرستادن مخابرات و ظهر خط رانژه بود.

HeRcKoOl
23-01-2018, 15:30
هزینه سرجاشه. 12000 برای رانزه و تخلیه که موقع ثبت نام دریافت میشه

اما برای سرعت خیلی بهتر شده. الان من در 35 روز گذشته 2 بار شرکت عوض کردم و هربار حداکثر از زمان تخلیه تا رانژه 48 ساعت مخابرات زمانبرده

من شنبه ظهر زنگ زدم دیده بان نت برای تخلیه. سریع فرستادن. یکشنبه صبح تخلیه شده بود خط و ثبت نام کردم پارس انلاین که یه نیم روز معطل کرد پارس تا درخواست بره تهران تایید بشه (!) دوشنبه صبح درخواستم رو فرستادن مخابرات و ظهر خط رانژه بود.

ببخشید قصد دخالت ندارم ولی چرا دیده‌بان رو تخلیه کردید؟چون میخوام به دیده‌بان کوچ کنم!

MOHAMMAD2010
23-01-2018, 16:02
سرویس 3 مگ (جشنواره) پارس انلاین

خط روی چند مگ بسته شده ؟

misam5526
23-01-2018, 16:19
ببخشید قصد دخالت ندارم ولی چرا دیده‌بان رو تخلیه کردید؟چون میخوام به دیده‌بان کوچ کنم!

خواهش می کنم. دیده بان نت واقعا از لحاظ رسیدگی به مشترک و بحث فنی سرویس تحویلی عالی بود و کوچکترین مشکلی نداشت.

صرفا بخاطر بصرفه تربودن جشنواره پارس برگشتم به این شرکت و اگه جشنواره نبود همون دیده بان می موندم. ولی چون من مصرفم خیلی زیاد نیست و سرعت 3 مگ هم بخاطر نویز برام کافیه این افر پارس رو مناسب دیدم.

خط روی چند مگ بسته شده ؟

بخاطر نویز نمیتونم به مودم و عددی که نشون میده اعتماد کنم. فعلا 3 و خورده ای رو نشون میده برام مودم. حدس میزنم روی 4 بسته شده باشه.

shahram83
23-01-2018, 16:41
خواهش می کنم. دیده بان نت واقعا از لحاظ رسیدگی به مشترک و بحث فنی سرویس تحویلی عالی بود و کوچکترین مشکلی نداشت.

صرفا بخاطر بصرفه تربودن جشنواره پارس برگشتم به این شرکت و اگه جشنواره نبود همون دیده بان می موندم. ولی چون من مصرفم خیلی زیاد نیست و سرعت 3 مگ هم بخاطر نویز برام کافیه این افر پارس رو مناسب دیدم.

بخاطر نویز نمیتونم به مودم و عددی که نشون میده اعتماد کنم. فعلا 3 و خورده ای رو نشون میده برام مودم. حدس میزنم روی 4 بسته شده باشه.

پارس آنلاین بدلیل مشکل تک کانکشن و کاهش پهنای باند واقعاً منو خسته کرده و اگر این مورد رو درست نکنند احتمالاً بخوام پارس آنلاین رو قطع کنم.
شرکت دیده بان مد نظرم هست. می تونی بگی سرعت تک کانکشن در این شرکت چطور هست؟ منظورم سرعت اتصال برای دیدن ویدیو های استریم شده مثلاً در twitch یا دیدن ویدیو در youtube و اینجور فعالیت هاست.
و اولویت دوم برای من، زمان تأخیر و اتلاف بسته در این شرکت چطور هست؟

misam5526
23-01-2018, 16:48
پارس آنلاین بدلیل مشکل تک کانکشن و کاهش پهنای باند واقعاً منو خسته کرده و اگر این مورد رو درست نکنند احتمالاً بخوام پارس آنلاین رو قطع کنم.
شرکت دیده بان مد نظرم هست. می تونی بگی سرعت تک کانکشن در این شرکت چطور هست؟ منظورم سرعت اتصال برای دیدن ویدیو های استریم شده مثلاً در twitch یا دیدن ویدیو در youtube و اینجور فعالیت هاست.
و اولویت دوم برای من، زمان تأخیر و اتلاف بسته در این شرکت چطور هست؟

در تاپیک دیده بان تست های خودم برای سرویس 2 مگش رو قرار دادم . یکی دو صفحه اخر میتونی پیداش کنی

مشکلی برای ویدئو 720 با یوتیوب نداشتم ولی چون سرویسم 2 مگ بود انتظار فول اچ دی نداشتم. تک کانکشنم هم خوب بود. 1.7 تقریبا تک کانکشن سرویس بود.

essien
23-01-2018, 17:36
تک کانکشن رو باید ترجیحا تو سرعتهای 8 و 16 مگ سنجید .
من دو هفته پیش 1080p 60fps و راحت از یوتیوب میدیدم و اصلا هم استپ تصویر نداشتم ، کمی با لایو iptv مشکل داشتم ولی رویهمرفته خوب بود .
منتها در حال حاضر یا سرعت تک کانکشن میره رو حوالی 5 مگ ، یا اگر هم نره نوسان شدید داره جوری که لایو iptv به هیچ وجه ، و یوتیوب هم با استپ تصویر و ...

حالا یه سوالی ، کسی اینجا هست سرویس 16 مگ همراه با پروفایل گیم استفاده کرده باشه ؟ این مساله از نظر فنی میتونه تفاوتی تو سرعت تک کانکشن ایجاد کنه !؟

پ.ن :
همین الان که تست کردم سرعت تک کانکشن 11.5 مگ بود از سرور فرانکفورت !
چشم نخوره اگر!!

shahram83
23-01-2018, 17:54
تک کانکشن رو باید ترجیحا تو سرعتهای 8 و 16 مگ سنجید .
من دو هفته پیش 1080p 60fps و راحت از یوتیوب میدیدم و اصلا هم استپ تصویر نداشتم ، کمی با لایو iptv مشکل داشتم ولی رویهمرفته خوب بود .
منتها در حال حاضر یا سرعت تک کانکشن میره رو حوالی 5 مگ ، یا اگر هم نره نوسان شدید داره جوری که لایو iptv به هیچ وجه ، و یوتیوب هم با استپ تصویر و ...

حالا یه سوالی ، کسی اینجا هست سرویس 16 مگ همراه با پروفایل گیم استفاده کرده باشه ؟ این مساله از نظر فنی میتونه تفاوتی تو سرعت تک کانکشن ایجاد کنه !؟

پ.ن :
همین الان که تست کردم سرعت تک کانکشن 11.5 مگ بود از سرور فرانکفورت !
چشم نخوره اگر!!

اگر واقعاً میخوای سرعت تک کانکشنت رو در لحظه بسنجی از سایت twitch استفاده کن. اینطوری می تونی سرعت تک کانکشن واقعی خودت رو ببینی. ویدیو های 720p را اجرا کن و سرعتت رو بررسی کن.
استفاده از idm و وبسایتهای آزمایش سرعت نتیجه ی دقیقی بهت نخواهند داد.

MOHAMMAD2010
23-01-2018, 17:59

ممنون
از این سایت هم یه تست تک کانکشن میگیری سرور امریکا و هلند

misam5526
23-01-2018, 18:19
ممنون
از این سایت هم یه تست تک کانکشن میگیری سرور امریکا و هلند

نتیجش برای اروپا مشابه همون speedtest میشه تقریباً

psycho0098
23-01-2018, 21:05
ماه پیش 16 مگ گرفته بودم اما روی 8 مگ بسته بودن (بخاطر اینکه خط کشش نداشت) و همون 8 مگ رو تمام و کمال دریافت میکرد یعنی سرعت دانلود چه از سرورو داخلی چه خارجی همیشه 1 مگابایت بود و تک کانکشن هم جز این اواخر همیشه 900 کیلوبایت تا 1 مگابایت
اما این ماه که 8 مگ تمدید کردم این دو روزه سرعت دانلود بیشتر 500 کیلوبایت نمیشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

از ابزار سرعت سنج خود پارس هم حتی استفاده کردم باز همینطور بود
اما پینگ مثل قبل خوبه و فرقی نکرده

یه کیفیتش خوب بود اونم داره نابود میشه

essien
23-01-2018, 21:32
اگر واقعاً میخوای سرعت تک کانکشنت رو در لحظه بسنجی از سایت twitch استفاده کن. اینطوری می تونی سرعت تک کانکشن واقعی خودت رو ببینی. ویدیو های 720p را اجرا کن و سرعتت رو بررسی کن.
استفاده از idm و وبسایتهای آزمایش سرعت نتیجه ی دقیقی بهت نخواهند داد.
نه بابا IDM چیه .
از سایت TESTMY.NET تست تک کانکشن میگیرم ، اونم چندیدن بار پشت سر هم تا بشه نتیجه گرفت ...

امروز کماکان تست که میگیرم تستها خوبه ولی با لایو IPTV مشکل دارم . البته نه رزولوشن آنچنانی ، 720P با بیت ریت بین 4 و 5 مگابیت .

feranko724
23-01-2018, 23:58
ماه پیش 16 مگ گرفته بودم اما روی 8 مگ بسته بودن (بخاطر اینکه خط کشش نداشت) و همون 8 مگ رو تمام و کمال دریافت میکرد یعنی سرعت دانلود چه از سرورو داخلی چه خارجی همیشه 1 مگابایت بود و تک کانکشن هم جز این اواخر همیشه 900 کیلوبایت تا 1 مگابایت
اما این ماه که 8 مگ تمدید کردم این دو روزه سرعت دانلود بیشتر 500 کیلوبایت نمیشه:

از ابزار سرعت سنج خود پارس هم حتی استفاده کردم باز همینطور بود
اما پینگ مثل قبل خوبه و فرقی نکرده

یه کیفیتش خوب بود اونم داره نابود میشه

معنم درست مشکل شمارو دارم 8مگ گرفتم جالبیش اینکه دیگه مثله قبل خط تابازنیست برهمه ونباید اینطوری باشه زنگم زدم میگن خط نویزداره

feranko724
24-01-2018, 00:11
دوستان پارس انلاینی که سرویس8مگ دارند همین مشکل منو دارند یانه سرعته دانلود اومد رو300تا انکارکه سرویس 3مگ گرفتی نه 8مگ این دیگه چه مدلشه تست همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The Respina
24-01-2018, 01:39
دوستان پارس انلاینی که سرویس8مگ دارند همین مشکل منو دارند یانه سرعته دانلود اومد رو300تا انکارکه سرویس 3مگ گرفتی نه 8مگ این دیگه چه مدلشه تست همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بین 450 و 500 نوسان داره

pooya777
24-01-2018, 01:45
دوستان پارس انلاینی که سرویس8مگ دارند همین مشکل منو دارند یانه سرعته دانلود اومد رو300تا انکارکه سرویس 3مگ گرفتی نه 8مگ این دیگه چه مدلشه تست همین الان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام.شما اون موقع که سرویستون رو تغییر دادید باید توی مودم میدیدید که روی چند بسته شده سرویس 8 مگتون و اینکه کشش خطتتون پایین تر اومده یا نه.من زیاد اطلاعات زیادی ندارم ولی تجربی به این رسیدم که مودم و کیفیت خط خیلی تاثیر داره.مثلا منکه خطم روی 4 مگ بسته شده بود یه روز دیدم سرعتم در حد 128 کیلوبایته! و فکر کردم که از isp تغییر دادند.جالبه که کشش خط هم بهمراهش اومده بود پایین! در حالیکه بعد از اینکه تغییراتی توی تنظیمات مودم دادم و سیم و اسپلیتر رو یه جابجایی انجام دادم با رستارت مودم دوباره همون سرعت 4 مگ و با کشش بیشتر خط حتی داشتم. فکر میکنم بصورت خودکار وقتی کیفیت خط میاد پایین کیفیت سرویس هم باهاش میاد پایین و دستی اینکار صورت نمیگیره.شما هم یه نگاه به تنظیمات مودم بندازید ببینید کشش خطتتون کاهش پیدا نکرده وگرنه که باید تماس بگیرید ازشون بخواهید سرعنتون رو زیاد کنند.

feranko724
24-01-2018, 18:58
سلام.شما اون موقع که سرویستون رو تغییر دادید باید توی مودم میدیدید که روی چند بسته شده سرویس 8 مگتون و اینکه کشش خطتتون پایین تر اومده یا نه.من زیاد اطلاعات زیادی ندارم ولی تجربی به این رسیدم که مودم و کیفیت خط خیلی تاثیر داره.مثلا منکه خطم روی 4 مگ بسته شده بود یه روز دیدم سرعتم در حد 128 کیلوبایته! و فکر کردم که از isp تغییر دادند.جالبه که کشش خط هم بهمراهش اومده بود پایین! در حالیکه بعد از اینکه تغییراتی توی تنظیمات مودم دادم و سیم و اسپلیتر رو یه جابجایی انجام دادم با رستارت مودم دوباره همون سرعت 4 مگ و با کشش بیشتر خط حتی داشتم. فکر میکنم بصورت خودکار وقتی کیفیت خط میاد پایین کیفیت سرویس هم باهاش میاد پایین و دستی اینکار صورت نمیگیره.شما هم یه نگاه به تنظیمات مودم بندازید ببینید کشش خطتتون کاهش پیدا نکرده وگرنه که باید تماس بگیرید ازشون بخواهید سرعنتون رو زیاد کنند.

نه دوست عزیزقبل اینکه 8مگ بگیرم زنگ زدم پشتیبانی از6مگ بست رو9مگ گفت خط کشش داره تا8مگ بعد سرویس گرفتم ولی کلن بعضی ساعات تو روز این نوسان داره کاریشم نمیشه کرد البته با خاموش وروشن کردنه مودم درست میشه بعضی وقتها

javidpolitic
24-01-2018, 19:57
نه دوست عزیزقبل اینکه 8مگ بگیرم زنگ زدم پشتیبانی از6مگ بست رو9مگ گفت خط کشش داره تا8مگ بعد سرویس گرفتم ولی کلن بعضی ساعات تو روز این نوسان داره کاریشم نمیشه کرد البته با خاموش وروشن کردنه مودم درست میشه بعضی وقتها

شما طرح های قدیمی دارید ؟ یا غیر حجمی جدید؟
اگه طرح قدیمی دارید که این مشکل منم بود و هست!
بارها با پشتیبانی فنی تماس گرفتم و میگفتم قبلا دو مگ جشنواره داشتم که خطم 9 مگ بسته شده بود و همون 9 مگ دریافت میکردم اما الان مدتیه که خطم با وجود اینکه نویز ندارم نوسان پیدا کرده! تقریبا پشتیبانی خوب جواب نمیداد.
در نهایت یکی از این پشتیبانی ها بهم گفت که دیگه مثل سابق نیست ما الان رو طرح های غیر حجمی جدید تضمین میکنیم سرعت رو اما رو طرح های قدیمی تو ساعت های شلوغ سرعت پایین میاد!!!!!!
در واقع کسایی که جشنواره ای چند ماه قدیمی دارن دیگه نباید فکر کنن که دقیقا خطشون رو همونی که بسته میشه یعنی مثلا 9 مگ یا 16 مگ بهشون سرعت میده! الان یه جورایی سرویس 9یا UP to 16 داریم! یعنی سرعت بر اساس میزان شلوغی نت نوسان پیدا میکنه اما قاعدتا کسایی که غیر حجمی میگیرن سرعتشون باید همون باشه که خریداری میکنن که جای شکایتم داره قطعا

feranko724
24-01-2018, 22:45
شما طرح های قدیمی دارید ؟ یا غیر حجمی جدید؟
اگه طرح قدیمی دارید که این مشکل منم بود و هست!
بارها با پشتیبانی فنی تماس گرفتم و میگفتم قبلا دو مگ جشنواره داشتم که خطم 9 مگ بسته شده بود و همون 9 مگ دریافت میکردم اما الان مدتیه که خطم با وجود اینکه نویز ندارم نوسان پیدا کرده! تقریبا پشتیبانی خوب جواب نمیداد.
در نهایت یکی از این پشتیبانی ها بهم گفت که دیگه مثل سابق نیست ما الان رو طرح های غیر حجمی جدید تضمین میکنیم سرعت رو اما رو طرح های قدیمی تو ساعت های شلوغ سرعت پایین میاد!!!!!!
در واقع کسایی که جشنواره ای چند ماه قدیمی دارن دیگه نباید فکر کنن که دقیقا خطشون رو همونی که بسته میشه یعنی مثلا 9 مگ یا 16 مگ بهشون سرعت میده! الان یه جورایی سرویس 9یا UP to 16 داریم! یعنی سرعت بر اساس میزان شلوغی نت نوسان پیدا میکنه اما قاعدتا کسایی که غیر حجمی میگیرن سرعتشون باید همون باشه که خریداری میکنن که جای شکایتم داره قطعا

نه براردر طرحم قدیمی نیست ازهمین جدیداس هرماه هم تمدیدمیکنم معنم همینو میگم چون دیگه مثله سابق خط برهمه بازنیست وخوبم هست حداقل این کارشون دیگه نباید تو سرعته هرسرویس نوسان باشه

shahram83
25-01-2018, 10:30
از قرارداد این ماه من 10 روز گذشته و من بدلیل کیفیت بد پارس آنلاین می خوام که قرارداد رو فسخ کنم در تماس با پارس آنلاین به من گفتند که مابه التفاوت را پرداخت نخواهند کرد و فقط سرویس پارس آنلاین از روی خط من جمع آوری خواهد شد. اگر کسی اطلاعات صحیح و دقیق حقوقی درباره ی این موضوع داره خواهش می کنم اینجا به اشتراک بگذاره. آیا من نباید بتونم مانده ی پولم را پس بگیرم؟
به هر روی گفت که در دو روز آینده کارشناس لایه یک آنها با من تماس خواهد گرفت احتمالاً برای تلف کردن وقت من و خالی نبودن عریضه وگرنه زر می زنند کمبود پهنای باند دارند. این دزدها چیزی که بایستی به یک نفر می فروختند را به ده نفر فروخته اند و حالا با لودگی شرکت رو اداره می کنند.

essien
25-01-2018, 11:50
از قرارداد این ماه من 10 روز گذشته و من بدلیل کیفیت بد پارس آنلاین می خوام که قرارداد رو فسخ کنم در تماس با پارس آنلاین به من گفتند که مابه التفاوت را پرداخت نخواهند کرد و فقط سرویس پارس آنلاین از روی خط من جمع آوری خواهد شد. اگر کسی اطلاعات صحیح و دقیق حقوقی درباره ی این موضوع داره خواهش می کنم اینجا به اشتراک بگذاره. آیا من نباید بتونم مانده ی پولم را پس بگیرم؟
به هر روی گفت که در دو روز آینده کارشناس لایه یک آنها با من تماس خواهد گرفت احتمالاً برای تلف کردن وقت من و خالی نبودن عریضه وگرنه زر می زنند کمبود پهنای باند دارند. این دزدها چیزی که بایستی به یک نفر می فروختند را به ده نفر فروخته اند و حالا با لودگی شرکت رو اداره می کنند.
ببینید فعلا بحث تک کانکشن انقد بولد نشده که بشه روش مانور داد ، ولی اگه سرعت دانلود شما چیزی که باید باشه نیست سریعا به 195 شکایت کنید و شکایت رو دنبال کنید هر چقدر هم که طول کشید مهم نیست ...
می بینید که شرکت هم دنبال پرداخت پول به شما نیست ، پس تخلیه فوری خط فایده ای هم شاید نداشته باشه .
من چند باری از این شکایت ها از فن آوا کردم اصلا بی تاثیر نیست ...

George Shelly
25-01-2018, 12:22
پیشگامان-جهت مقایسه!

CAPITAN MAC
25-01-2018, 15:03
دوستان سرعت و مشکلات پارس انلایندر چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

- - - Updated - - -

دوستان سرعت و مشکلات
پارس انلاین
در چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

pooya777
25-01-2018, 19:15
همین سواله که چرا با رستارت کردن مودم کیفیت خطت درست میشه؟ کسی که اطلاع بیشتری در این مورد داره بهتره توضیح بده

shahram83
25-01-2018, 21:08
دوستان سرعت و مشکلات پارس انلایندر چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

- - - Updated - - -

دوستان سرعت و مشکلات
پارس انلاین
در چه حد هست؟ نضر تون در مورد جشنواره هاش چی هست؟ به نظر تون شاتل بهتر از پارس انلاین هست؟

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

با توجه به تجربه من از این شرکت بویژه در دو هفته گذشته. سمت این شرکت نیا. بشدت کمبود پهنای باند داره و رسماً داره دزدی می کنه. چیزی را که باید به یک نفر بفروشه به ده نفر همزمان می فروشه و نتیجه می شه کیفیت پایین اتصال. اگر هم اومدی قید تماشای ویدیو استریم شده، IPTV و youtube twitch و از این جور چیز ها رو بزن و کاملاً از سرت بیرون کن. شرکت های دیگه ( البته نه همه ی اونها ) در مقایسه با پارس آنلاین در این مورد ها خدا هستند. خلاصه اینکه برای حفظ مشتری هاش به لودگی کردن متوسل شده و بقدری لاشخور شده که حتی حاضر نیست از 80 تومن من بگذره و با وقت کشی و پاسخ های کاملاً مضحک و کودن منو معطل کرده. این را نیز در نظر داشته باش که پارس آنلاین توسط های وب خریداری شده پس رفته رفته بدتر و کم کیفیت تر خواهد شد.

George Shelly
25-01-2018, 21:20
نت من به طرز وحشتناکی کنده به خصوص اینستا و تلگرم !!!
مال شما هم همین طوره ؟

shahram83
25-01-2018, 21:31
نت من به طرز وحشتناکی کنده به خصوص اینستا و تلگرم !!!
مال شما هم همین طوره ؟
:n02::n09::n18:

pooya777
25-01-2018, 23:45

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

به نظر من مقایسه ای که بین شرکتها میکنیم تا 4 مگ راضی کننده است شاتل قبلا داشتم که تفاوتی در کیفیتشون در این سرعت ندیدم.هرچند آستانه مصرف خیلی بیشتر از اینها باید باشه که الآن همه شرکتها تقریبا یکسانه تو این سرعتها. من سرویس 3 مگ دارم و یوتیوب رو فول اچ دی میتونم ببینم.حالا ممکنه شرایط متفاوت باشه در جاهای مختلف.بیشتر از اون باید دید کجا حجم بیشتری میده و از کیفیت هم نمیزنه.مسلما جایی که یک ترا میده در اولویت باید باشه مثلا برای 16 مگ.اینم فکر کنم آخرین تغییراتی بوده که شرکتها توی آستانه مصرف اعمال کردند.

feranko724
26-01-2018, 02:37
دوستان کسی این مشکل رو داره با سرویس 8مگ یا فقط شانس ما اینطوری بگه2مگ تمدیدکردم سرعت 220تا مودمم خاموش روشن میکنم فایدنداره اینم عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلن این طوری نبود نمیدونم خودشون محدودمیکنند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shahram83
26-01-2018, 10:10
دوستان کسی این مشکل رو داره با سرویس 8مگ یا فقط شانس ما اینطوری بگه2مگ تمدیدکردم سرعت 200تا مودمم خاموش روشن میکنم فایدنداره اینم عکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قبلن این طوری نبود نمیدونم خودشون محدودمیکنند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پارس آنلاین به معنی واقعی کلمه افتضاح شده و این یک حقیقت است. آنچه که در مورد شما عجیب است این است که سرعت دانلود شما با چندین اتصال ( توسط برنامه مدیریت دانلود ) بسیار پایین است و این به این معنی است که با این وضعیت شما احتمالاً خیلی کمتر از 1 م.بیت سرعت واقعی ( تک کانکشن ) دارید.

misam5526
26-01-2018, 10:36

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

- - - Updated - - -

دوستان سرعت و مشکلات
پارس انلاین

POS-3072-3M-180G-P02
۳ ماه
3Mbps
180GB
360GB
۵۵,۹۰۰

POS-3072-6M-360G-P02
۶ ماه
3Mbps
360GB
720GB
۱۰۰,۹۰۰

من هم همین جشنواره رو گرفتم. خیلی خوبه و کاملا رضایت دارم از سرویس تحویلی.

فکر نکنم با ماهی ۱۷ هزارتومن شرکت دیگه ای سرویس ۳ مگ با ماهی شصت گیگ بفروشه. امیدوارم برای شما هم همه چیز عالی باشه.

AmirHA2008
26-01-2018, 19:16
دقیقا سرویس من چون قدیمی هست چند روزه همینطور شده
سرعتش واقعا روی اعصابه
اکثر اوقات دیگه سرعت اسمی سرویس رو بهت میده، اگر لطف بفرمایند به ذره بالاتر میده بهت!
امروز دیگه خیلی وضع خراب بود
اصلا نمیشه باهاش هیچ کاری کرد
4 ساله مشترک پارس هستم ولی این دیگه نوبره!
هیچ وقت به این افتضاحی نبوده
تا آخر همین ماه قرارداد دارم بعدش جمعش میکنم

broosli
26-01-2018, 19:20
دقیقا سرویس من چون قدیمی هست چند روزه همینطور شده
سرعتش واقعا روی اعصابه
اکثر اوقات دیگه سرعت اسمی سرویس رو بهت میده، اگر لطف بفرمایند به ذره بالاتر میده بهت!
امروز دیگه خیلی وضع خراب بود
اصلا نمیشه باهاش هیچ کاری کرد
4 ساله مشترک پارس هستم ولی این دیگه نوبره!
هیچ وقت به این افتضاحی نبوده
تا آخر همین ماه قرارداد دارم بعدش جمعش میکنم
مال منم دقیقا همین وضعیت واسم پیش اومده
علتش هم ادغام با های وبه
چون قبل از پارس های وب داشتم دقیقا از نظر افت سرعت بقیه مشکلات مثل الان پارس آنلاین بود
از های وب فرار کردم اومدم پارس آنلاین دوباره های وب اومد سراغمون:n34:

ali65509
26-01-2018, 19:23
دوستان پارس انلاین سرویس 6 ماهه 3 مگ 60 گیگ بین الملل، 105 تومان میده میصرفه تمدید بزنیم؟

AmirHA2008
26-01-2018, 19:26
مال منم دقیقا همین وضعیت واسم پیش اومده
علتش هم ادغام با های وبه
چون قبل از پارس های وب داشتم دقیقا از نظر افت سرعت بقیه مشکلات مثل الان پارس آنلاین بود
از های وب فرار کردم اومدم پارس آنلاین دوباره های وب اومد سراغمون:n34:
الان خدا رو شکر میکنم گول تبلیغاتشون رو نخوردم برای شرکت توی مثلا قرعه کشی! 6 ماهه و یکساله تمدید نکردم!
اگر نه یک سال دیگه گیر این شرکت دزد بودیم
قرعه کشیشون هم که معلوم نیست واقعی باشه توی این 4 سال که چیزی گیر ما نیومد!

AmirHA2008
26-01-2018, 19:30
دوستان پارس انلاین سرویس 6 ماهه 3 مگ 60 گیگ بین الملل، 105 تومان میده میصرفه تمدید بزنیم؟
داداش دور پارس نیا
هر روز بدتر از دیروز:n34:

broosli
26-01-2018, 19:38
الان خدا رو شکر میکنم گول تبلیغاتشون رو نخوردم برای شرکت توی مثلا قرعه کشی! 6 ماهه و یکساله تمدید نکردم!
اگر نه یک سال دیگه گیر این شرکت دزد بودیم
قرعه کشیشون هم که معلوم نیست واقعی باشه توی این 4 سال که چیزی گیر ما نیومد!
متاسفانه من دقیقا قبل از قضیه ی ادغام با های وب (3-4 ماه قبل) یکساله تمدید کردم و کلی هم تو جشنواره فروش حجم خریدم واسه یکسال که یه دفعه خبر اومد بای وب دست گذاشته رو پارس آنلاین :n23:
الان گیر افتادم با کلی روز باقی مانده و حجم و اینترنت داغون بای وب

AmirHA2008
26-01-2018, 19:44
متاسفانه من دقیقا قبل از قضیه ی ادغام با های وب (3-4 ماه قبل) یکساله تمدید کردم و کلی هم تو جشنواره فروش حجم خریدم واسه یکسال که یه دفعه خبر اومد بای وب دست گذاشته رو پارس آنلاین :n23:
الان گیر افتادم با کلی روز باقی مانده و حجم و اینترنت داغون بای وببراتون صبر ایوب آرزو میکنم!
من این چند روز واقعا همه کارام فلج شده
یادش بخیر سرویس آلفا بدون پلاس همراه اول هم سرعتش از این بیشتر بود!

محمد7966
26-01-2018, 20:53
سلام

دوستان این وضعیت پارس تا کی اینطوری میمونه؟کسی ازشون نپرسیده؟آیا مشکلی پیش اومده یا واقعا پارس هم به سرنوشت شرکت های بی کیفیت دچار شده؟

من شاید حدود 2 هفته اس که نوسان snr همراه با کاهش پهنای باند دارم.سرویس هم 128 محدود شبانه دار،

جالبه قبلنا نوسان snr داشتم همراه با قطعی های پی در پی ولی اینبار فقط پهنا کم میشه ولی قطعی پی در پی ندارم

چند روزه هم شب ها پینگ میره بالا و صفحات خیلی کند باز میشه

broosli
26-01-2018, 21:01
سلام

دوستان این وضعیت پارس تا کی اینطوری میمونه؟کسی ازشون نپرسیده؟آیا مشکلی پیش اومده یا واقعا پارس هم به سرنوشت شرکت های بی کیفیت دچار شده؟

من شاید حدود 2 هفته اس که نوسان snr همراه با کاهش پهنای باند دارم.سرویس هم 128 محدود شبانه دار،

جالبه قبلنا نوسان snr داشتم همراه با قطعی های پی در پی ولی اینبار فقط پهنا کم میشه ولی قطعی پی در پی ندارم

چند روزه هم شب ها پینگ میره بالا و صفحات خیلی کند باز میشه
علتش اینه که ادغام پارس آنلاین با های وب وارد فاز اجرایی شده و عملا پهنای باند و سایر نیازهای شبکه پارس داره از طرف های وب تامین میشه تا چند وقت دیگه هم اسم پارس حذف میشه
بنابراین این مشکل دیگه هیچ وقت حل نخواهد شد بلکه بدتر از این هم خواهد شد و چند ساعت در شبانه روز شاهد قطعی های پی در پی و پکت لاست های وحشتناک و پینگ تایم بسیار بالا خواهیم بود

shahram83
27-01-2018, 14:04
من دو هفته است که دارم درباره این مشکل در اینجا اطلاع رسانی می کنم و اکنون می بینم که تعداد کسانی که مشکل یکسان دارند در حال افزایش است. به هیچ وجه سرویس پارس آنلاین رو تمدید نکنید و اگر براتون امکانش هست و ضرر نمی کنید همین امروز اون رو ترک کنید. این شرکت در حال از بین رفتن است و فقط دارند با شیادی تا می توانند پول به جیب می زنند که در پایان با جیب پر از پول محو بشوند.

چهارشنبه گذشته من با کارشناس ( غیرفنی ) گفتگو کردم و قرار شد کارشناس فنی لایه 1 ( یا چیزی مانند این ) در مدت حداکثر 48 ساعت با من تماس بگیره. 72 ساعت گذشته اما هیچ خبری نیست. همونطور که گفتم چیزی که باید به یک کاربر اختصاص داده بشه همزمان به چند نفر فروخته شده و اختصاص داده شده چونکه بسادگی می شه با این روش چند برابر پول بیشتری بدست آورد.

من دیروز در سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ثبت شکایت کردم و از شما هم خواهش می کنم این کار را بکنید و موضوع درخواست را هم "تحویل سرعت کمتر از قرارداد" گزینش کنید. حتماً این کا را انجام بدهید. در اینترنت جدید به کاربر سرعت فروخته میشه پس اگر شما 16 یا 8 خریداری کرده اید شما باید بدون وقفه در تمام طول قرارداد این سرعت را داشته باشید و هر چیزی کمتر از این تخلف محسوب میشه. اگر تعداد شکایت ها زیاد بشه پارس آنلاین مجبور خواهد شد پولمون رو پس بده. من گمان نمی کنم بتونه کیفیت رو به حالت عادی و درست برگردونه. پارس آنلاین قاتیه باقالیاست. سرعیتر خودتون رو از شرش راحت کنید.
بیشتر isp های دیگه دارند کارشون رو درست و همونطور که باید انجام میدهند ( البته به غیر از یکی دو تا شون ) مشکل خود پارس آنلاین است.

Dr Nima
27-01-2018, 15:54
مدیر «های وب» : پارس آنلاین برای ماست!

⬅️خرید پارس آنلاین در مرحله توافق نامه است و پله به پله پیش می رود تا به قرار داد برسد...

⬅️نگرانی اصلی ما این است که برخی عملا سنگ های جدید می اندازند

⬅️مشترکین پارس آنلاین در طی این قرار داد تغییری نمی کنند

⬅️اتهام ما این است که چرا توافقنامه را زودتر اعلام نکردیم

⬅️مورد اتهام هستیم که از ۶ ماه قبل می دانستیم این اتفاق قرار هست رخ دهد...

⬅️حمید اعرابی فعال حقیقی بازار سرمایه در حالی که شرکت «های وب» را به عدم شفافیت متهم می کرد ، نشست تحلیلی داده گستر عصر نوین را ترک کرد!

⬅️اعرابی : با معامله پارس آنلاین ، می خواهند به صورت صوری دارایی ایجاد کنند و از آورده مردم برای پیشبرد اهداف خود استفاده کنند!!!

مدیرعامل و مالک داده گستر عصر نوین:

⬅️ما تعهد کردیم که بلوک «های وب» را در یک فرآیند رقابتی عرضه کرده تا سهامداران پارس آنلاین بخرند.

⬅️این خرید بابت مالکیت ما در پارس آنلاین و ادغام این برند در «های وب» است.

⬅️پس از این عرضه؛ «های وب» وجهی را در اختیار مالکان فعلی پارس آنلاین قرار می دهد تا آن ها با برند خود رسما خداحافظی کرده و پروژه ادغام رسما کلید بخورد

آیا پارس آنلاین ۸۸۲میلیارد تومان می ارزد؟

سید ایمان میری ، مدیر و مالک «های وب»:

⬅️ما ابتدا گزارش ارزشگذاری پارس آنلاین را به بورس ارائه دادیم ولی از ما گزارش کارشناس رسمی دادگستری خواستند که آن را هم ارائه کردیم.

⬅️حتی هیات کارشناس رسمی دادگستری عددهای بالاتر از قیمت معامله را برای پارس آنلاین تایید کرده است...

سید ایمان میری مدیر «های وب» : من رفیق عاملی نیستم!

⬅️من در جایی شنیده ام که گفته اند بنده رفیق عاملی هستم.من از همین جا اعلام می کنم «های وب» با کنتور سازی فرق دارد، بنده رفاقتی هم با ایشان نداشته ام...

⬅️ به ما اعتماد کنید ما آدمی نیستیم که بفروشیم و برویم. به این کار اعتقاد داریم. ما اگر با قیمت بیشتری می فروشیم و سود می کنیم منطقی است کدام بخش خصوصی کار بدون فکر انجام می دهد؟

صف های «های وب» با بازارگردانی کنترل می شود...

روح الله حسینی مقدم معاون ناشران بورس تهران:

⬅️در فضایی که سهم رشد و یا افت دارد فقط بازار گردان و سهامدار عمده می تواند قیمت را کنترل کند

⬅️البته آقای میری می گوید طبق دستورالعمل ۱.۵ میلیون سهم عرضه می کنیم ولی سازمان می گوید باید به میزان معامله سهم درصد قابل توجهی عرضه شود تا سهم رشد منطقی داشته باشد

⬅️اعتقاد نداریم این سهم مانند کنتور سازی است؛ اگر مقایسه ای با کنتور سازی می شود باید جلسه ای تشکیل شود و نقد ها بررسی شود

منبع : وب سایت بورس نگار

shahram83
28-01-2018, 16:11
بروزرسانی گزارش شیّادی پارس آنلاین؛
با من تماس گرفتند بعد از 96 ساعت ( قرار بود حداکثر در 48 ساعت تماس بگیرند ) و وضعیت همونطور که گمان می کردم پیش رفت. من نرم افزار کنترل سرعت و ترافیک اینترنت networx ( نسخه 5.5.5 که freeware است ) را روی سیستمم نصب شده دارم. این نرم افزار سرعت در هر لحظه را نمایش می ده. چهارشنبه گذشته به من گفته شد که کارشناس فنی لایه 1 با من تماس خواهد گرفت اما همون کارشناس فنی ( جعلی ) که یکبار پیشتر من باهاش صحبت کرده بودم دوباره پیگیره کار من شد و گفت کارشناس لایه یکی وجود نداره ( این هم یک دروغ دیگه، کارشناس فنی لایه 1 یا n ی وجود نداره ). در ادامه اشاره خواهم کرد که این شخص یک کارشناس جعلی و ابله است.
کارشناس فنی شون از طریق برنامه AnyDesk به رایانه من متصل شد. من سایت twitch را باز کردم و اتفاقی یک ویدیو را انتخاب کردم و پخش ویدیو در حال استریم آغاز شد. سرعت من بطور میانگین 1.4 مگابیت ( bit ) بود و در گراف networkx کاملاً مشهود و واضح بود اما این شخص خزعبل گویی را آغاز کرد گفت این فایل ممکن است 5 گیگابایت باشد و این که مشکلی وجود نداره و خلاصه اینکه مدام من به گراف اشاره می کردم و می گفتم نگاه کن از این مقدار بالاتر نمی ره و خودش هم داشت می دید که ویدیو پیوسته قطع و وصل می شه و در پاسخ می گفت نه همه چیز درست است و مشکلی وجود نداره. هی من م یگفتم نگاه کن و هی اون می گفت مشکلی نداره. بهش گفتم باقی پهنای باند من کو اون می گفت همه چیز مرتب است. :n08:علاقه عجیبی به این داشت که بگه این فایل 5 گیگابات است و طبیعی است که همچین سرعتی داشته باشی. بهش گفتم چی داری می گی ( در ذهنم بهش گفتم ابله تو می دونی داری چی می گی! :n02: ) این یک استریم است همه چیز در لحظه فرستاده و توسط من ( کاربر ) دریافت می شه. یک نمایش دلقک بازی راه انداخته بود در آخر هم سایت yahoo را باز کرد و به من گفت که نگاه کن یک ثانیه ای باز شد پس مشکلی وجود نداره :n08:من در جواب گفتم 5 سال پیش نیز من وقتی که سرعتِ کمتر از این داشتم سایت یاهوو یک ثانیه ای بارگذاری می شد. من بعد از اون با کارشناس غیر فنی شون صحبت کردم در میان صحبت هامون نا خواسته یک سوتی داد و گفت که با این 1.5 مگابیت هم میشه ویدیو دید. این سوتی رو بروش آوردم و گفتم پس پهنای باند کامل به من نمی دید اما خودشو با لودگی کردن جمع کرد و باز انکار کرد. :n02:
نه حاضر شدن باقی پولم رو پس بدهند و نه اینکه سرعتم را کم کنند و مابه التفاوت را به من پس بدهند.

سرتون رو درد نیارم. یه شوی کمدی بود که باید می دیدید و یه دل سیر می خندیدید.
پند من به شما، پارس آنلاین آشغال است یک دزد واقعیست ازش نخرید و تمدید نکنید وگرنه ممکن است بدجوری گرفتار بشید و هم پول بپردازید و هم اعصابتون خرد بشه.
من هم مجبورم این 17 روز باقی مونده رو تحمل کنم و بعدش پارس آنلاین رو بندازم توو سطل آشغال.

farhad_usa
28-01-2018, 16:36
بروزرسانی گزارش شیّادی پارس آنلاین؛
با من تماس گرفتند بعد از 96 ساعت ( قرار بود حداکثر در 48 ساعت تماس بگیرند ) و وضعیت همونطور که گمان می کردم پیش رفت. من نرم افزار کنترل سرعت و ترافیک اینترنت networx ( نسخه 5.5.5 که freeware است ) را روی سیستمم نصب شده دارم. این نرم افزار سرعت در هر لحظه را نمایش می ده. چهارشنبه گذشته به من گفته شد که کارشناس فنی لایه 1 با من تماس خواهد گرفت اما همون کارشناس فنی ( جعلی ) که یکبار پیشتر من باهاش صحبت کرده بودم دوباره پیگیره کار من شد و گفت کارشناس لایه یکی وجود نداره ( این هم یک دروغ دیگه، کارشناس فنی لایه 1 یا n ی وجود نداره ). در ادامه اشاره خواهم کرد که این شخص یک کارشناس جعلی و ابله است.
کارشناس فنی شون از طریق برنامه AnyDesk به رایانه من متصل شد. من سایت twitch را باز کردم و اتفاقی یک ویدیو را انتخاب کردم و پخش ویدیو در حال استریم آغاز شد. سرعت من بطور میانگین 1.4 مگابیت ( bit ) بود و در گراف networkx کاملاً مشهود و واضح بود اما این شخص خزعبل گویی را آغاز کرد گفت این فایل ممکن است 5 گیگابایت باشد و این که مشکلی وجود نداره و خلاصه اینکه مدام من به گراف اشاره می کردم و می گفتم نگاه کن از این مقدار بالاتر نمی ره و خودش هم داشت می دید که ویدیو پیوسته قطع و وصل می شه و در پاسخ می گفت نه همه چیز درست است و مشکلی وجود نداره. هی من م یگفتم نگاه کن و هی اون می گفت مشکلی نداره. بهش گفتم باقی پهنای باند من کو اون می گفت همه چیز مرتب است. :n08:علاقه عجیبی به این داشت که بگه این فایل 5 گیگابات است و طبیعی است که همچین سرعتی داشته باشی. بهش گفتم چی داری می گی ( در ذهنم بهش گفتم ابله تو می دونی داری چی می گی! :n02: ) این یک استریم است همه چیز در لحظه فرستاده و توسط من ( کاربر ) دریافت می شه. یک نمایش دلقک بازی راه انداخته بود در آخر هم سایت yahoo را باز کرد و به من گفت که نگاه کن یک ثانیه ای باز شد پس مشکلی وجود نداره :n08:من در جواب گفتم 5 سال پیش نیز من وقتی که سرعتِ کمتر از این داشتم سایت یاهوو یک ثانیه ای بارگذاری می شد. من بعد از اون با کارشناس غیر فنی شون صحبت کردم در میان صحبت هامون نا خواسته یک سوتی داد و گفت که با این 1.5 مگابیت هم میشه ویدیو دید. این سوتی رو بروش آوردم و گفتم پس پهنای باند کامل به من نمی دید اما خودشو با لودگی کردن جمع کرد و باز انکار کرد. :n02:
نه حاضر شدن باقی پولم رو پس بدهند و نه اینکه سرعتم را کم کنند و مابه التفاوت را به من پس بدهند.

سرتون رو درد نیارم. یه شوی کمدی بود که باید می دیدید و یه دل سیر می خندیدید.
پند من به شما، پارس آنلاین آشغال است یک دزد واقعیست ازش نخرید و تمدید نکنید وگرنه ممکن است بدجوری گرفتار بشید و هم پول بپردازید و هم اعصابتون خرد بشه.
من هم مجبورم این 17 روز باقی مونده رو تحمل کنم و بعدش پارس آنلاین رو بندازم توو سطل آشغال.
چرا از سایت هایی مثل speedtest استفاده نکردید؟
ای کاش صدای اپراتور رو ضبط می کردید:n02:

feranko724
28-01-2018, 18:50
والا قبلنها که خطها برهمه بازبود حداقل من تا جائی که یادمه همچین مشکلی نداشتم نمیدونم سرویسهای غیرحجمی جدیدشون این مدلی شد سرعتا هرروز هرساعت نوسان دارند پول انداختیم تواشغال رفت مثلا8مگ گرفتیم درواقع 3مگ گوئی

محمد7966
28-01-2018, 19:23
تو 2 سال و نیمی که مشترک پارس بودم این اولین باره چنین اطلاعاتی در استاتوس مودم دیده میشه،نگاه به خطای crc کنید در عرض 1 روز و 8 ساعت رسیده به 23045 در صورتی که قبلا چنین عددی ندیده بودم

حالا نمیدونم از برکات ادغام با های وب اینطوری شده یا دلایل دیگه ای داره.معلوم نیست چه خبره

جالبه با اینکه snr روی 2.8 ولی اینترنتم قطع نیست

kourosh_ror
28-01-2018, 19:26
دوستان پارس انلاین اشغاله نگرید
من 6 روز سرویس گرفتم طرح 6 ماه 3 مگ 100 تومن. همش قطعی و سرعت پایین الان اسپید تست گرفتم سرعتم 1 مگ هست. توجه دارید؟ 1 مگ زنگ زدم بررسی کرده میگه مرکزتون کمبود پهنای باند دارید تو ساعت شلوغه مشکل برمیخورید. میگم موقع خرید با اطمینان میگفتید تا 4 مگ رو تضمین میکنیم. چی شد شماره صدای مشتری رو داد 88208888 زنگ زدم اشتباه بود. یه راست امشب به 195 شکایت میکنم. فکر کنید اگر میخواستم سرعت 1 مگ رو بگیرم با ماهی 20 تومن خیلی شیک و مجلسی ار هر جای میگرفتم این جوری خودم رو مسخره نمیکردم که 6 ماه پول رو پیش بدم بد به مشکل بخورم.

George Shelly
28-01-2018, 19:32
والا قبلنها که خطها برهمه بازبود حداقل من تا جائی که یادمه همچین مشکلی نداشتم نمیدونم سرویسهای غیرحجمی جدیدشون این مدلی شد سرعتا هرروز هرساعت نوسان دارند پول انداختیم تواشغال رفت مثلا8مگ گرفتیم درواقع 3مگ گوئی
آره چند روزه نت به شدت نوسانی شده!!!
قبلش اینطوری نبود!!!
من سرعت صفحه باز کردنم ساعت 5 عصر وحشتناک سریع بود!!! درجا لود میکرد!!!!! الان شده در حد 1 مگ!!!
باید چیکار کرد ؟
آی اس پی هم که سر در نمیاره حرفم بزنم باید یه بطری آب بزارم کنار دستم تا دهنم خشک نشه بس که نفهمن!!!
باید نیم ساعت توضیح بدم آخرسرم هیچی!!!
من اصلا به پشتیبانی دیگه زنگ نمیزنم این مسائل تقصیر اون بی ناموسایه اصلی هست نه چارتا کارمند ساده پشتیبانی!!!
البته من پیشگامان دارم ولی این مشکل همه گیر شده الان فقط من نیستم!!!
رو ایرانسلم همینه!!!

shahram83
28-01-2018, 21:23
دوستان برای اینکه فکر نکنید دارم مبالغه می کنم به مدت تقریباً 20 دقیقه با استفاده از Networx سرعت اتصالم رو رصد کردم و نتیجه این است که در پایین می بینید؛
من در تمام طول روز چنین وضعیتی دارم. :n02:

فقط پارس آنلاین دزد مشکل داره ( و احتمالاً پدر جدیدش ) و ISP های دیگه همان چیزی را که باید به مشتری بدهند، می دهند هرچند با کمی نوسان. اما قطعاً به این افتضاحی نیست. در بخش دیده بان نت از کاربرا خواستم که سرعتشون رو رصد کنند و نتیجه را به اشتراک بگذارند. یکی از کاربرا این کار را کرد. دمش گرم. به اونجا بروید و بررسی کنید و خواهید دید که در مقایسه با این بسیار عالی است و احتمال می دهم شرکت های دیگر هم مانند دیده بان نت هستند با کمی بالا و پایین.

pooya777
28-01-2018, 21:36
تو 2 سال و نیمی که مشترک پارس بودم این اولین باره چنین اطلاعاتی در استاتوس مودم دیده میشه،نگاه به خطای crc کنید در عرض 1 روز و 8 ساعت رسیده به 23045 در صورتی که قبلا چنین عددی ندیده بودم حالا نمیدونم از برکات ادغام با های وب اینطوری شده یا دلایل دیگه ای داره.معلوم نیست چه خبره جالبه با اینکه snr روی 2.8 ولی اینترنتم قطع نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما مثل اینکه سرویس 8 مگ دارید.اگه در مورد نویز نداشتن خطتتون مطمئنید در تنظیمات مودم dsl رو بذارید روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA رو بردارید.یه چیز دیگه هم هست اگر چند نفر با هم از یه نت استفاده میکنند چاره ای جز این نیست که بالاترین سرویس رو گرفته بشه!بخاطر فروش سرعت استفاده حتی دو نفر همزمان از یه سرویس که حالا خودم 3 مگ دارم باعث افت وحشتناک میشه وقتی هر دومون مصرف میکنیم چه برسه به سه نفر و بیشتر!

محمد7966
28-01-2018, 21:48
شما مثل اینکه سرویس 8 مگ دارید.اگه در مورد نویز نداشتن خطتتون مطمئنید در تنظیمات مودم dsl رو بذارید روی G.Dmt و تیک G.Lite و SRA رو بردارید.یه چیز دیگه هم هست اگر چند نفر با هم از یه نت استفاده میکنند چاره ای جز این نیست که بالاترین سرویس رو گرفته بشه!بخاطر فروش سرعت استفاده حتی دو نفر همزمان از یه سرویس که حالا خودم 3 مگ دارم باعث افت وحشتناک میشه وقتی هر دومون مصرف میکنیم چه برسه به سه نفر و بیشتر!

نه من سرویس 128 محدود دارم شبانه دار،8 اسفند هم تموم میشه،نمیدونم تا 8 اسفند کیفیتش بهتر میشه یا همینطوری میمونه

این پهنای باند هم نوسان میکنه هم 3 مگ میشه هم 4 هم 5 هم 6 و...

shahram83
28-01-2018, 22:52
دوستان خبر جدید. :n02:
یک ساعت است که اینترنت مدام قطع و وصل میشه. با پارس آنلاین تماس گرفتم و صدای ضبط شده این جمله رو گفت: بدلیل کمبود پهنای باند از جانب پارس انلاین کاربران با افت سرعت و اختلال مواجه می شوند کارشناسان پارس آنلاین برای رفع مشکل با مراجع ذیصلاح ( یا چیزی مانند این ) در تماس هستند.
بعد از دو هفته تازه بوی گندش دراومده. :n08:
چه رویی دارند اینا.
دم کاربرا گرم، من احتمال میدم که افراد زیادی تماس گرفته اند و شکایت کرده اند در نتیجه دیگه نمی شه قضیه رو پنهان کرد و ماستمالی نمود.

shaahani
29-01-2018, 09:07
من گفتم مشخص بود از اول
خود کارشناسشونم گفت مشکل پهنای باند داریم .
نمیدونم چجوری انقدر راحت به خودشون اجازه میدن پروفایل گیم مشتریکین رو بارها و بارها از روی سرویسش حذف کنند.
اما جالب اینجاست که مشکل پهنای باندشون به SNR دستگاه ها چه ربطی داره ، اخه چرا انقدر SNR من رو (بعد از درخواست پهنای باند بیشتر) کم کردن :n34:
مشخصه که میخوان به بهانه عدم کشش خط سرعت مشترکین رو پایین بیارن.
البته مشکل قطعی ندارم اما دیگه واقعا کلافه شدم.
علت استفاده من از پارس آنلاین این مدت فقط پینگ اون بوده ، چون قیمت های سرویس هاش همیشه از همه گرون تر بوده .
الان که پینگ بالا رفته و نوسان داره دیگه هیچ علتی برای موندن وجود نداره واسه من .
تازه اگه بخوان بعد از اینکه دیدن دارم تخلیه میکنم ، دوباره پروفایل گیم برام فعال کنند و نوسان پینگ رو بگیرن ، بازم هیچ ارزشی برام نداره ، نمی مونم ، چون مثل روز برام روشنه باز چند روز دیگه هر وقت دلشون بخواد پروفایل گیم رو از روی سرویسم بر میدارن :n04:

essien
29-01-2018, 12:01
سلام.
من سرویس 16 مگ دارم و روز اخرشه ، اگه این ماه و 512 کنم ( فقط میخام وصل باشه چون نمیخام تخلیه کنم فعلا ) دوباره میشه ماه بعد برش گردونم همون 16 مگ !؟
چون بعضی کامنتها ادمو میترسونه نکنه ماه بعد بگن ظرفیت 16 نداریم و ... کلی مشکلات دیگه پیدا بشه .
از خط دیگه ام دارم از یه شرکت دیگه اینترنت میگیرم اونم خیلی داره لفتش میده معلوم نیست این هفته برسن وصلش کنن یا نه . میخام یه ماه اینم تست کنم در نهایت یکی و انتخاب کنم دیگه هرطوری هم هست همونو مدام تمدید کنم .

Ghost wars
29-01-2018, 13:32
دوستان همه شرکتا به شدت نوسان دارن به نظر شما این برنمیگرده به صحبت وزیر که گفت اینا منظور مارو نفهمیدن تو حساب کردن حجم داخلی و بین‌المللی؟

f_s10224
29-01-2018, 17:23
دوستان برای اینکه فکر نکنید دارم مبالغه می کنم به مدت تقریباً 20 دقیقه با استفاده از Networx سرعت اتصالم رو رصد کردم و نتیجه این است که در پایین می بینید؛
من در تمام طول روز چنین وضعیتی دارم. :n02:

فقط پارس آنلاین دزد مشکل داره ( و احتمالاً پدر جدیدش ) و ISP های دیگه همان چیزی را که باید به مشتری بدهند، می دهند هرچند با کمی نوسان. اما قطعاً به این افتضاحی نیست. در بخش دیده بان نت از کاربرا خواستم که سرعتشون رو رصد کنند و نتیجه را به اشتراک بگذارند. یکی از کاربرا این کار را کرد. دمش گرم. به اونجا بروید و بررسی کنید و خواهید دید که در مقایسه با این بسیار عالی است و احتمال می دهم شرکت های دیگر هم مانند دیده بان نت هستند با کمی بالا و پایین.

من قدیم پارس داشتم و از پارس اومدم رو دیده بانت .....پینگ پارس عالیه برای گیمینگ خوبه ولی دیده بانت برای گیمینگ مناسب نیست ولی در عوض من هم نت فلیکس می بینم هم یوتوب که هر دوهم رو 1080 می رسن .....خطم رو پارس بیشتر استیبل بود ولی دیده بانت نویز خطم بیشتر شده البته اینا رو باز من مشکل اساسی نمی بینم ..این بهتر بودن ها هم شاید 5% باشه در کل مشابه هم هستن ...الان پارس رو نمی دونم چجوری شده ولی دیده بانت از روزی که گرفتم تا الان یجوره کلا .... همون سرعت رو بهت میده همون پینگ رو بهت میده و یوتوب هم از روز اول 1080 -60 فریم بود و الانم هست .

pooya777
29-01-2018, 19:46
نه من سرویس 128 محدود دارم شبانه دار،8 اسفند هم تموم میشه،نمیدونم تا 8 اسفند کیفیتش بهتر میشه یا همینطوری میمونه این پهنای باند هم نوسان میکنه هم 3 مگ میشه هم 4 هم 5 هم 6 و... تفاوتی نمیکنه سرویس های حجمی رو تا 8 یا 16 باز میذاشتن که الآن همون سرعت واقعی رو میدن که توی تک کانکشن بصورت سراسری انگار کمتر از سرعت واقعیه.یوتیوب رو مثلا میتونم بدون وقفه فول اچ دی ببینم ولی موقع دانلود کردن بصورت تک کانکشن بین هشتاد و 150 در نوسانه!

●●●FDR●●●
29-01-2018, 20:08
دوستان همه شرکتا به شدت نوسان دارن به نظر شما این برنمیگرده به صحبت وزیر که گفت اینا منظور مارو نفهمیدن تو حساب کردن حجم داخلی و بین‌المللی؟

میشه بیشتر توضیح بدین ؟ نوسان و اختلال که همه دارن . ارتباطش به این موضوع چیه ؟

George Shelly
29-01-2018, 20:15
مال من که از ساعت 7 عصر درست شده فعلا خراب نشده ظاهرا درست شده دیگه.....
البته من پیشگامان دارم گفتم چون بحث سرارسری بودن شد بگم .

●●●FDR●●●
29-01-2018, 20:17
و این بود سرنوشت سرویس دهنده ای که کوچکترین ارزشی برای مشتریهاش قائل نبود و به هر قیمتی حتی با ناراضی کردن مشتری قدیمیش سعی در جذب مشتری جدید بدون اضافه کردن امکانات لازم داشت. از اوج عزت تا حضیض ذلت. هر چند بقیه هم دست کمی از این یکی ندارن . همشون در واقع پادو و دلال زیرساخت هستند.

یادمه یه روز زنگ زدم گفتم پینگ من 420 هست و نمیتونم گیم بزنم. بر گشت گفت پینگ تا 500 برای ما نرماله . چند روز پیش زنگ زدم میگم دی ان اس های خارجی چرا کار نمیکنه میگه ما فقط دی ان اس داخلی رو جواب گو هستیم :|

shaahani
29-01-2018, 21:18
اینکه مشخصه نمیشه از DNS سرور های واقعی داخل ایران استفاده کرد.
شما آدرس هر DNS سروری رو هم تنظیم کنید باز درخواست های شما رو انتقال میدن به DNS سرور های خودشون تا با آدرس های جعلی و دروغین پر کنن و دسترسی شما رو به خیلی قسمت های اینترنت از همون ابتدا با مشکل روبرو کنند.

به عنوان مثال من ابتدا به طور معمولی سایت یوتوب رو پینگ کردم (با وجود اینکه در تنظیمات کامپیوتر DNS سرورهای گوگل را تنظیم کردم) همانطور که می بینید درخواست من بجای رسیدن به سرور گوگل در میان راه دزدیده شده و به DNS سرور های خودشون منتقل شده و بجای آدرس واقعی سایت یوتیوب؛ آدرس جعلی 10.10.34.34 را به من تحویل میدهند که نتوانم ارتباط برقرار کنم .
حالا در مزتبه دوم درخواست DNS خودم را از داخل یک درگاه امن به سرور گوگل ارسال کردم . همانطور که مشاهده میکنید درخواست بدرستی پاسخ داده شده و آدرس واقعی سایت یوتیوب برای من ارسال شده است.

شما هم میتونید به سادگی این آزمایش رو روی اینترنت خودتون انجام بدین و اگه ارتباط شما در میان راه دزدیده میشه دیگه فرقی نخواهد کرد که چه آدرس DNS سروری را وارد کنید. همیشه و به اجبار به DNS سرور های داخلی هدایت خواهید شد.

broosli
29-01-2018, 21:18
مال من که از ساعت 7 عصر درست شده فعلا خراب نشده ظاهرا درست شده دیگه.....
البته من پیشگامان دارم گفتم چون بحث سرارسری بودن شد بگم .
مشکل پارس آنلاین 2 هفته است که ایجاد شده
صبح ها تا ساعت 11-12 وضعیت نرماله از حدود ساعت 12-1 بعد از ظهر تک کانکشن و کلا سرعت دانلود (با دانلود منیجر) میاد روی 200-300 کیلوبایت (ولی پینگ همچنان خوبه) و تا ساعت 5-6 وضعیت به همین صورته دوباره از ساعت حدود 6 تا ساعت 10 شب وضعیت سرعت و پینگ نرماله دوباره از ساعت 10 سرعت دانلود افت می کنه دقیقا من 2 سال پیش به مدت 6 ماه های وب داشتم اونم همین طوری بود
حالا نمیدونم مشکل پیشگامان چی بوده و چند وقته مشکل داشته؟

George Shelly
29-01-2018, 21:31
صبح ها تا ساعت 11-12 وضعیت نرماله از حدود ساعت 12-1 بعد از ظهر تک کانکشن و کلا سرعت دانلود (با دانلود منیجر) میاد روی 200-300 کیلوبایت (ولی پینگ همچنان خوبه) و تا ساعت 5-6 وضعیت به همین صورته دوباره از ساعت حدود 6 تا ساعت 10 شب وضعیت سرعت و پینگ نرماله دوباره از ساعت 10 سرعت دانلود افت می کنه دقیقا من 2 سال پیش به مدت 6 ماه های وب داشتم اونم همین طوری بود

مال من یه هفته ست اینجوری شده!!!
سرعت صفحه و تک کانکشن نوسان زیادی داره!!!
همین الان باز خراب شد بعد از دوساعت پایدار بودن!!!
پینگ که عالیه صبح تا شب فقط تک کانکشن مهمه چون رو صفحه مستقیما تاثیر داره!!!
قبلش عالی بود همه چی !!!

broosli
29-01-2018, 21:48
مال من یه هفته ست اینجوری شده!!!
سرعت صفحه و تک کانکشن نوسان زیادی داره!!!
همین الان باز خراب شد بعد از دوساعت پایدار بودن!!!
پینگ که عالیه صبح تا شب فقط تک کانکشن مهمه چون رو صفحه مستقیما تاثیر داره!!!
قبلش عالی بود همه چی !!!
پس شبیه پارس آنلاینه مشکلته

George Shelly
29-01-2018, 21:56
پس شبیه پارس آنلاینه مشکلته

سراسریه!
دارن انگولک میکنن باز!!!!!!

aminkhan2014
29-01-2018, 22:09
جشنواره جدید تخفیفی برای مشترکین جدید پارس آنلاین نیومده که اینترنتبا حجم بیشتر یا ارزانتر بفروشه؟

shahram83
29-01-2018, 22:19
من قدیم پارس داشتم و از پارس اومدم رو دیده بانت .....پینگ پارس عالیه برای گیمینگ خوبه ولی دیده بانت برای گیمینگ مناسب نیست ولی در عوض من هم نت فلیکس می بینم هم یوتوب که هر دوهم رو 1080 می رسن .....خطم رو پارس بیشتر استیبل بود ولی دیده بانت نویز خطم بیشتر شده البته اینا رو باز من مشکل اساسی نمی بینم ..این بهتر بودن ها هم شاید 5% باشه در کل مشابه هم هستن ...الان پارس رو نمی دونم چجوری شده ولی دیده بانت از روزی که گرفتم تا الان یجوره کلا .... همون سرعت رو بهت میده همون پینگ رو بهت میده و یوتوب هم از روز اول 1080 -60 فریم بود و الانم هست .
سپاس برای پاسخت.
من در بخش دیده بان نت نتیجه های آزمایش زمان تأخیر کاربرها رو دیدم و در واقع اختلاف چندانی با پارس آنلاین نداره و از 10 تا حداکثر 20 میلی ثانیه است که در مقایسه کلی با پارس آنلاین دزد، از نظر من به مراتب بهتر است. فقط موضوع اتلاف بسته می مونه که اگر اون رو هم نداشته باشه برای من عالیست که از نوشته شما برداشت کردم، نداره.
در وبسایت دیده بان نت در بخش قیمت تعرفه در فهرستی که در زیر قرار داره یکی از ردیف ها این مضمون رو داره که در 95% زمان، شما سرعت خریداری شده را دارید، آیا در قرارداد دیده بان نت نیز این مورد بطور واضح بیان شده است؟ که اگر اینطور باشه می تونم مطمئن باشم که مثل پارس آنلاین دزد نخواهد شد.
و یک پرسش دیگه آیا بهتر است برای آغاز سرعت 8 مگابیت را خریداری کنم؟
البته من به شرکت های دیگه هم نگاه می کنم برای مثال فن آوا اما بعضی ها واقعاً از اون ناخرسند هستند. یک نفر در همین انجمن گفته بود که با این تعرفه های جدید بهتر است به ISP های کمتر شناخته شده بری، به نظر من این می تونه درست باشه چونکه اونها خودشون رو زودتر و آسان تر با شرایط وفق می دن و این رو فرصتی برای رشد در نظر می گیرند و از اون طرف isp هایی مثل پارس آنلاین رقت انگیز که سالها با دزدی فربه شده اند انگار که دیگه نمی تونن دزدی نکنند و از نظر روانی به این مسئله عادت کرده اند.

●●●FDR●●●
29-01-2018, 22:34
اینکه مشخصه نمیشه از DNS سرور های واقعی داخل ایران استفاده کرد.
شما آدرس هر DNS سروری رو هم تنظیم کنید باز درخواست های شما رو انتقال میدن به DNS سرور های خودشون تا با آدرس های جعلی و دروغین پر کنن و دسترسی شما رو به خیلی قسمت های اینترنت از همون ابتدا با مشکل روبرو کنند.

به عنوان مثال من ابتدا به طور معمولی سایت یوتوب رو پینگ کردم (با وجود اینکه در تنظیمات کامپیوتر DNS سرورهای گوگل را تنظیم کردم) همانطور که می بینید درخواست من بجای رسیدن به سرور گوگل در میان راه دزدیده شده و به DNS سرور های خودشون منتقل شده و بجای آدرس واقعی سایت یوتیوب؛ آدرس جعلی 10.10.34.34 را به من تحویل میدهند که نتوانم ارتباط برقرار کنم .
حالا در مزتبه دوم درخواست DNS خودم را از داخل یک درگاه امن به سرور گوگل ارسال کردم . همانطور که مشاهده میکنید درخواست بدرستی پاسخ داده شده و آدرس واقعی سایت یوتیوب برای من ارسال شده است.

شما هم میتونید به سادگی این آزمایش رو روی اینترنت خودتون انجام بدین و اگه ارتباط شما در میان راه دزدیده میشه دیگه فرقی نخواهد کرد که چه آدرس DNS سروری را وارد کنید. همیشه و به اجبار به DNS سرور های داخلی هدایت خواهید شد.

بله متوجه هستم این قضیه رو. حالا بدتر از این اینه که بخواید بجای 8.8.8.8 و 4.2.2.4 قلابی از دی ان اس داخلی استفاده کنید . اونوقت در کمال تعجب میبینید وبسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قاعدتا بدلیل تحریم نباید باز بشه (چون سرورش با آی پی
169.55.0.224 متعلق به softlayer هست و سافت لایر هم مدتیه آی پی های آیران رو تحریم کرده ) براحتی با آدرس 185.80.221.18 که یه سرور تو هلند هست باز میشه و در قسمت خرید نرم افزار شما رو هدایت میکنه به یک وبسایت ایرانی !!!

از این هم عجیبتر اینه که وبسایت شرکت سازنده این نرم افزار با آدرس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آی پی 127.0.0.1 باز میشه !!! یعنی لوکال

من از نرم افزار bitmeter برای کنترل ترافیک ورودی و خروجی استفاده میکنم . این نرم افزار میتونه روی آی پی لوکال یه وب سرور بسازه تا بتونید از طریق مرورگر دستگاه های داخل شبکه ترافیک دستگاه ها رو کنترل کنید . آی پی که من برای وب سرورش استفاده کرده بودم همین 127.0.0.1 بود. الان با کمال تعجب میبینم وقتی میخوام برم تو وبسایت tonec وب سرور bitmeter میاد بالا !!!

:n35:

feranko724
30-01-2018, 00:31
روزای دیگه خراب میشد بعدچندساعت برمیگشت سرجاش سرعتidm ازامروزفیکس گیرکرده 350تا500تا بالاترنمیره

MMDFullHD
30-01-2018, 01:17
بله متوجه هستم این قضیه رو. حالا بدتر از این اینه که بخواید بجای 8.8.8.8 و 4.2.2.4 قلابی از دی ان اس داخلی استفاده کنید . اونوقت در کمال تعجب میبینید وبسایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که قاعدتا بدلیل تحریم نباید باز بشه (چون سرورش با آی پی
169.55.0.224 متعلق به softlayer هست و سافت لایر هم مدتیه آی پی های آیران رو تحریم کرده ) براحتی با آدرس 185.80.221.18 که یه سرور تو هلند هست باز میشه و در قسمت خرید نرم افزار شما رو هدایت میکنه به یک وبسایت ایرانی !!!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با آی پی 127.0.0.1 باز میشه !!! یعنی لوکال

من از نرم افزار bitmeter برای کنترل ترافیک ورودی و خروجی استفاده میکنم . این نرم افزار میتونه روی آی پی لوکال یه وب سرور بسازه تا بتونید از طریق مرورگر دستگاه های داخل شبکه ترافیک دستگاه ها رو کنترل کنید . آی پی که من برای وب سرورش استفاده کرده بودم همین 127.0.0.1 بود. الان با کمال تعجب میبینم وقتی میخوام برم تو وبسایت tonec وب سرور bitmeter میاد بالا !!!

بله من رو شاتلم واسه منم اینطوریه خیلیم جالبه قضیه مشکوکه چرا اینقد
این ادرس بالا به ظاهر نمایندگیش تو ایران زده که برید ببنید فروشنده محصولشیم با ای پی ایران همچین صفحه ای هست ولی با وی پی ان برید همچین صفحه ای وجود نداره حالا دزدی هست؟ واقعا سایته یا نه سریالاش قانونیه؟
جالبیش اینجاست ادرسی هم که دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
فک کنم بخاطر تحریم های امریکا و فروش نرم افزار ها اومدن همیچن حرکتی رو زدن که بتونن فروشن و قانون امریکا رو دور بزنن:n13:
tonec واسه من درسته ایپیش با ۵۰ شروع میشه

●●●FDR●●●
30-01-2018, 01:52
بله من رو شاتلم واسه منم اینطوریه خیلیم جالبه قضیه مشکوکه چرا اینقد
این ادرس بالا به ظاهر نمایندگیش تو ایران زده که برید ببنید فروشنده محصولشیم با ای پی ایران همچین صفحه ای هست ولی با وی پی ان برید همچین صفحه ای وجود نداره حالا دزدی هست؟ واقعا سایته یا نه سریالاش قانونیه؟
جالبیش اینجاست ادرسی هم که دادی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست
فک کنم بخاطر تحریم های امریکا و فروش نرم افزار ها اومدن همیچن حرکتی رو زدن که بتونن فروشن و قانون امریکا رو دور بزنن:n13:
tonec واسه من درسته ایپیش با ۵۰ شروع میشه

بله احتمالش هست برای دور زدن تحریم این کار رو کرده باشن . وبسایت tonec برای من 127.0.0.1 هست ولی ظاهرا طبق تستی که از طریق وبسایت host-tracker.com انجام دادم فقط یکی از 6 تا سرور تست نشون میده که آی پیش 127.0.0.1 هست و بقیه جاهای ایران آی پیش درسته .

لینک تستش اینه

سرور متعلق به javan web co نشون میده آی پیش 127.0.0.1 هست

shaahani
30-01-2018, 09:48
به هرحال چیزی که مشخص هست اینه که سایت واقعی internetdownloadmanager.com در سطح بین المللی با آدرس واقعی 169.55.40.5 شناخته میشه و قابل دسترس هست.

اگر بصورت بین المللی و یا با استفاده از عبور داده های DNS از درگاه امن اقدام به پینگ کردن سایت کنید همین آدرس واقعی 169.55.40.5 سایت را مشاهده میکنید .
اما اگر بصورت معمولی اقدام به پینگ کردن این سایت کنید با آدرس جعلی 185.80.220.22 مواجه میشوید که نتیجه پاسخ DNS سرور های داخل کشور است.

به این صورت درخواست سایت واقعی کاربران داخل ایران دزدیده میشه و یک آدرس جعلی به اونها داده میشه که اون ها رو به یک سایت تقلبی هدایت میکنه .
شاهد این ادعا هم تفاوت سایت اصلی و تقلبی است ، علاوه بر این که لینک ها جابجا شده اند مشاهده کنید که Terms and Conditions در وب سایت تقلبی وجود ندارد.

مقایسه آدرس واقعی و تقلبی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(برای مشاهده آدرس واقعی باید از قندشکن استفاده کنید)

Mehran14233
30-01-2018, 10:48
وضعیت افتضاحه
همش قطع و وصل میشه و هی چراغ مودم قرمز میشه
معلوم نیست چه خبره چی کار می کنند
:n21::n21::n21::n21:
:n34::n34::n34::n34:

psycho0098
30-01-2018, 11:51

مشکل دقیقا همینطوره که این دوست عزیز گفتن
صبحا سرعت دانلود و تک کانکشن نرماله ، در ساعت شلوغی افت بسیار شدید داره.

feranko724
30-01-2018, 14:19
دوستان این تست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تقریبان یکسان هستند انگارکه سرویس6مگ داری نه 8 مگ 600تاکجا950تاکجا قبلنها باidmرو1مگ یا950تام بود پائینم نمی اومد ولی ازدیروز گیرکرد توهمین500تا600تا درضمن پائین ترم میاد توبعضی ساعات این اسمش دزدی دیگه سرویسی که میگیری تا اخر قراردادت تضمین شدنیست یعنی نمیدونم کلی هست یافقط به پارس انلاین محدود میشه درضمن دوستان این نوسان توسرعت به مرکزمخابراتی منطقه خودمون مربوط میشه یابازبرمیگرده به پارس انلاین:n35:

WhiteHat
30-01-2018, 15:33

چرا به سایت اصلی اطلاع نمیدید؟

L.utus
30-01-2018, 17:57
سرویس ما هم امروز وصل شد
از زمان درخواست تا وصل شدن سه روز طول کشید
سرویس 3 مگ 360 گیگ 6 ماهه جشنواره ای

نتایج تست
سرور ایران

سرور فرانکفورت

تک کانکشن هم با گوگل کروم یه چیزی دانلود کردم سرعت بین 300 تا 350 کیلوبایت بود

●●●FDR●●●
30-01-2018, 18:03

فکر نمیکنم فایده ای داشته باشه . مشکل به احتمال زیاد داخلیه و اونا کاری نمیتونن بکنند. البته من هم نیازی به این وبسایت ندارم. فقط برام خوشایند نیست اینطوری بزنن همه چیز رو خراب کنن. این الان فقط یه مورده که من پیدا کردم. احتمالا مشابه این موارد زیاده :n15:

shaahani
30-01-2018, 20:54

فکر خوبیه
یک ایمیل به سازندگان بزنیم و از این وب سایت جعلی شکایت کنیم ، اونها قطعا شکایت خواهند کرد و چون سرور سایت جعلی در هلند واقع شده و تابع قوانین بین الملل هست ، مسدودش خواهند کرد .

درسته که تو ایران بطور کاملا قانونی چنین کلاه برداری هایی انجام میدن ، اما این کار یک هک و دزدی تمام عیار هست و همه جای دنیا جرم محسوب میشه.
این روش هک و دزدی اطلاعات به man in the middle معروف هست. و البته fake page

کافیه تصاویری که توی تاپیک ارسال کردم رو به سازندگان ارسال کنید تا از تعجب شاخ دربیارن ....

من که حوصله مکاتبه و توضیح دادن ندارم ، اهمیتی هم برام نداره هر روز هزاران مورد کلاه برداری اینترنتی به شیوه قانونی به وسیله isp ها توی ایران انجام میشه .
به قولی من فقط کلاه خودم رو محکم میگیرم که باد نبره.

WhiteHat
30-01-2018, 21:41
اهمیتی هم برام نداره هر روز هزاران مورد کلاه برداری اینترنتی به شیوه قانونی به وسیله isp ها توی ایران انجام میشه .
به قولی من فقط کلاه خودم رو محکم میگیرم که باد نبره.

و این دقیقا همون چیزیه که اونا میخواند، اینکه اتحاد مردم و بنی آدم سعدی از بین بره
همین موضوع بهترین راه برای اعتراضه من شخصا به سایت اصلی ریپورت میدم باید با بقیه isp ها هم تست بشه
دست دزد جماعت باید برای مردم رو بشه!

shahram83
30-01-2018, 22:43
خوب دوستان گویا پیگیری ها نتیجه داد و سر کیسه را شل کردند. امروز پهنای باند من افزایش داده شد و اکنون می تونم در سایت twitch و جاهای دیگه ویدیو بدون توقف در رزولوشن 720p تماشا کنم هرچند در 1080 هر 20 یا 30 ثانیه یکبار به مدت چند ثانیه ویدیو متوقف می شه.
من اینجا به گزارش کیفیت ادامه خواهم داد چونکه معلوم نیست در روزهای آینده چه کار خواهند کرد.

broosli
30-01-2018, 23:02
خوب دوستان گویا پیگیری ها نتیجه داد و سر کیسه را شل کردند. امروز پهنای باند من افزایش داده شد و اکنون می تونم در سایت twitch و جاهای دیگه ویدیو بدون توقف در رزولوشن 720p تماشا کنم هرچند در 1080 هر 20 یا 30 ثانیه یکبار به مدت چند ثانیه ویدیو متوقف می شه.
من اینجا به گزارش کیفیت ادامه خواهم داد چونکه معلوم نیست در روزهای آینده چه کار خواهند کرد.
واسه من که مثل همین دو هفته گذشته افتضاحه و حتی بدتر هم شده
شما چه طوری پیگیری کردید واسه سرعت تک کانکشن؟ میشه منم راهنمایی کنید (به نظرتون یعنی الان خط شما رو فقط باز گذاشتن چون شکایت کردید؟)
یه تست از سایت whatbox.ca/speedtest میتونید بگیرید مشخص بشه سرعت تک کانکشنتون الان (ساعت 11 شب) چنده؟
سرویستون حجمیه یا غیر حجمی؟
خطتتون رو چند مگ دانلود بسته شده؟
ممنون

George Shelly
30-01-2018, 23:05
من پیشگامان دارم واسه من از ساعت 3 عصر تا الان خیلی باثبات بوده و ظاهرا درست شده بعد از 10 روز پرنوسان!
سرعت صفحه و ...عالیه!

shahram83
30-01-2018, 23:36
واسه من که مثل همین دو هفته گذشته افتضاحه و حتی بدتر هم شده
شما چه طوری پیگیری کردید واسه سرعت تک کانکشن؟ میشه منم راهنمایی کنید (به نظرتون یعنی الان خط شما رو فقط باز گذاشتن چون شکایت کردید؟)
یه تست از سایت whatbox.ca/speedtest میتونید بگیرید مشخص بشه سرعت تک کانکشنتون الان (ساعت 11 شب) چنده؟
سرویستون حجمیه یا غیر حجمی؟
خطتتون رو چند مگ دانلود بسته شده؟
ممنون
من به هیچ سایت آزمایش سرعتی اطمینان ندارم و به شما هم پیشنهاد می کنم ملاک سرعت رو اینجور سایت ها قرار ندهید. اگر پست های من رو بیابید و مطالعه کنید خواهید دید که من با وجود داشتن سرعت خوب در speedtest یا سایت های مشابه حتی نمی تونستم با کیفیت 240p در twitch ویدیو تماشا کنم ( stream ).
شما NetWorx را دانلود کن بعد به twitch برو و یک ویدیو با کیفیت 720p را تماشا کن و همزمان سرعتت را در networx رصد کن. بایستی در حدود 3 مگابیت باشد. اگر اینطور بود که هیچ اگر نبود همین موضوع رو با پشتیبانی فنی در میان بگذار اگر ترتیب اثر داده نشد در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ثبت شکایت کن با این مضمون که نمی تونی ویدیو های استریم شده را تماشا کنی و پارس آنلاین به اندازه سرعتی که خریداری کرده ای را در اختیار تو قرار نمی ده. اگر پست های من رو بخونی خودت متوجه میشی.
من سرعت 16 مگابیت با 275 گیگابایت حجم را دارم.
در واقع فکر می کنم سرعت الان من تقریباً مشابه سرعت کاربران دیگر شده است چونکه فکر می کنم هیچ کس مثل من اونقدر سرعت افتضاح نداشت. یکی دو صفحه قبل رصد سرعتم رو در نرم افزار networx قرار داده ام.

pooya777
31-01-2018, 10:52
منم الان میتونم با کیفیت 720p بدون وقفه از این سایت twitch فیلم ببینم.سرویس 3 مگ.عکس

shahram83
31-01-2018, 12:23
منم الان میتونم با کیفیت 720p بدون وقفه از این سایت twitch فیلم ببینم.سرویس 3 مگ.عکس

این خوب محسوب میشه و فکر کنم تنها موردی که باید در نظر بگیری حجم مصرفی است از اونجایی که 3 مگ داری گمان می کنم حجم سرویست باید در حدود 60 گیگ باشه و وقتی در twitch گم می شی تا دوباره خودت رو پیدا کنی میبینی که چندین گیگابایت مصرف شده است. :n09:

من واقعاً انتظار نداشتم 3 مگ بتونه 720p رو بدون وقفه نمایش بده و این یعنی اینکه اکنون تو همون چیزی رو داری که برای اون پرداخت کرده ای و خریداری کرده ای.
اکنون که دارم به دقت به تصویری که گذاشته ای نگاه می کنم می بینم که سرعت تو را روی 4 مگابیت قرار داده اند که البته با عقل جور در می آد و میشه حدس زد چرا!:n02: می خوان زودتر حجمت رو مصرف کنی.

essien
31-01-2018, 12:28
کلا یه فرقی کرده انگار. برای منم ظاهرا مثل اولش شده ...
البته این سایت twitch که میگید و زیاد سر درنمیارم چی به چیه :n02: ولی همون موقع که همه مشکل داشتید با سایتش ( خودم هم نتم مشکل داشت ) ویدیوهای 1080 اش و تست میکردم مشکلی نداشت .
این قضیه دزدی اطلاعات هم جالب بود دوستان بسیار ممنون :n40:
از این مطالب بذارید یه چیزیایی یاد بگیریم ...

shaahani
31-01-2018, 12:57
منم سرعت خطم 12Mbps هست (سرویس قدیمی دارم)
از سایت twitch.tv تست استریم گرفتم تا 720p60 جواب میده اما بالاترش که مثلا سورس خودشه 1080p60 دیگه جواب نمیده تصویر گیر میکنه .
با نرم افزار هم چک کردم حداکثر تا 3.7Mbps پهنای باند میده پارس آنلاین ، بیشترش دیگه برای من کار نمیکنه.

broosli
31-01-2018, 13:26
از سایت twitch.tv تست استریم گرفتم تا 720p60 جواب میده اما بالاترش که مثلا سورس خودشه 1080p60 دیگه جواب نمیده تصویر گیر میکنه .
با نرم افزار هم چک کردم حداکثر تا 3.7Mbps پهنای باند میده پارس آنلاین ، بیشترش دیگه برای من کار نمیکنه.

سرویس منم مثل شماست
شما ساعت چند چک کردید؟
قبل از ظهرها و موقع غروب سرعت (دانلود و تک کانکشن) خوبه ولی بعد از ظهرها و از ساعت 8 تا 12 شب سرعت افتضاحه (کمتر از 200 کیلوبایته)
با سایت های دیگه چک نکردید واسه تعیین سرعت؟
سرعت دانلودتون چه طوره؟

kourosh_ror
31-01-2018, 13:32
تو 195 شکایت کردم هنوز که خبری نشده رفتم پیگری اون اعدادی که تو کادر هست رو میزنم اینگلیسی اما وقتی تایپ میکنم فارسی میشه در نتیجه باز نمیکنه. راه حلش چیه؟

shahram83
31-01-2018, 13:54

این خوب است. من هم در 1080 کمی مشکل دارم و هر دقیقه یکبار برای چند ثانیه قطعی دارم. البته گویا در این مورد نوسان وجود داره چونکه یکبار توانستم تا چند دقیقه بدون وقفه، ویدیو در کیفیت 1080 تماشا کنم. در هنگام تماشای ویدیو 1080 پهنای باند تا پیرامون 5 و 6 بالا می رود.
در ضمن چونکه سرویس قدیمی داری و احتمالاً حجم کم، حواست به حجم مصرفیت باشه.

دوستان اصلاً بحث وبسایت twitch نیست هر وبسایتی که استریم ویدیو داره ( منظورم اینترنت است و نه اینترانت، اینترانت ارزش مطرح کردن هم نداره ) می تونه برای آزمایش پهنای باند در لحظه استفاده بشه. در وبسایت های استریم شما می تونی سرعت و پهنای باندت در لحظه رو ببینی و می خوام بگم که استریم کلاً چیزی است که پته ی ISP های دزد پهنای باند را روی آب میاره و اگر این مورد درست باشه شما می تونی مطمئن باشی که مورد های دیگر استفاده از اینترنت هم درست هستند.
ای کاش یه حرکتی انجام می شد که isp ها رو مجبور می کرد در قراردادهاشون به صراحت ذکر کنند که موظف هستند به اندازه سرعتی که کابر خریداری کرده به اونها در تمام لحظه های مدت قراردادشون پهنای باند اختصاص بدهند و در اون بطور واضح به استریم اشاره می شد تا اینجوری دست های isp ها از دزدی پهنای باند کوتاه بشوند.

shaahani
31-01-2018, 13:57
سرویس منم مثل شماست
شما ساعت چند چک کردید؟
قبل از ظهرها و موقع غروب سرعت (دانلود و تک کانکشن) خوبه ولی بعد از ظهرها و از ساعت 8 تا 12 شب سرعت افتضاحه (کمتر از 200 کیلوبایته)
با سایت های دیگه چک نکردید واسه تعیین سرعت؟
سرعت دانلودتون چه طوره؟

سرعت دانلود حدود 11Mbps هست
این رو دقیقا زمان ارسال پست تست کردم ، از ساعت یک تا دو ظهر که الان باشه دارم نگاه میکنم سرعت همونه
تست تک کانکشن نکردم و اینجوری نیست که خیلی استفاده داشته باشم ، در یوتیوب مشابه همینه

البته الان دوباره تست کردم روی 936p60 بالاتر هم اومد اما موقتی هست باز افت میکنه سرعت در همون حد 3مگابیت.

broosli
31-01-2018, 14:20
سرعت دانلود حدود 11Mbps هست
این رو دقیقا زمان ارسال پست تست کردم ، از ساعت یک تا دو ظهر که الان باشه دارم نگاه میکنم سرعت همونه
تست تک کانکشن نکردم و اینجوری نیست که خیلی استفاده داشته باشم ، در یوتیوب مشابه همینه

البته الان دوباره تست کردم روی 936p60 بالاتر هم اومد اما موقتی هست باز افت میکنه سرعت در همون حد 3مگابیت.
حالا اگر تونستید ساعت 10 شب هم چک کنید چون اوج افتضاح شدن سرعت اون موقع است نه میشه آنلاین ویدیو دید و نه میشه دانلود کرد

malthael
31-01-2018, 18:46
اون جوری که از صحبت های دوستان برداشت کردم انگار Twitch براتون فیلتر نیست ؟ درسته ؟ :n13:

feranko724
31-01-2018, 19:50
سلام دوستان یه سوال داشتم من وقتی با سایفون دانلود میکنم سرعتم با idm نصف میشه یعنی 950کیلوبایت میشه450تا600تا میشه خواستم بدونم کلی برهمه اینطوری میشه یا با وی پی درست حسابی سرعته نت خودمو میتونم داشته باشم درضمن این وی پی ها ی پولی درست شدن یانه

pooya777
31-01-2018, 19:59
این خوب محسوب میشه و فکر کنم تنها موردی که باید در نظر بگیری حجم مصرفی است از اونجایی که 3 مگ داری گمان می کنم حجم سرویست باید در حدود 60 گیگ باشه و وقتی در twitch گم می شی تا دوباره خودت رو پیدا کنی میبینی که چندین گیگابایت مصرف شده است. :n09:

من واقعاً انتظار نداشتم 3 مگ بتونه 720p رو بدون وقفه نمایش بده و این یعنی اینکه اکنون تو همون چیزی رو داری که برای اون پرداخت کرده ای و خریداری کرده ای.
اکنون که دارم به دقت به تصویری که گذاشته ای نگاه می کنم می بینم که سرعت تو را روی 4 مگابیت قرار داده اند که البته با عقل جور در می آد و میشه حدس زد چرا!:n02: می خوان زودتر حجمت رو مصرف کنی.

آره حواسم هست :n01: ماه قبل که تا آخرین روز 10 گیگ اضافه آورده بودم که یه فیلم 4k دانلود کردم الکی هدر نشه.چند روز پیش که از اینجا دیدم 720p وقفه داشت ولی الانم که امتحان کردم بدون وقفه میبینم ولی بیشتر از اون یا روی 60 فریم تیک میندازه.ورزش 3 هم ویدیوهاش فکر کنم مثل همینجا استریم بشه که فقط تا کیفیت 720 داره.ولی نمیدونم سیستم این یوتیوب چیه با اینکه با چیز پی ان میبینم فول اچ دی راحت پخش میکنه!
ماه قبل سرویس 2 مگ داشتم که تموم شد با تخفیف 3 مگ گرفتم که روی 4 بستن مصرف زیادی ام اونجور ندارم راستش بیشتر دانلودهامو کردم با 4g فعلا هم که فرصت گیم و اینا رو ندارم:n02:
اینام کارشون برعکسه بجای اینکه سقف مصرف واسه سرعتای بالا بیشتر بذارند واسه این سرعتای پایین بدتر گذاشند.دیگه واسه سرعت کمتر از 16 مگ آستانه مصرف مسخره است چون مگه چقدر میشه با مثلا 4 مگابیت دانلود کرد؟!

shaahani
31-01-2018, 22:22
حالا اگر تونستید ساعت 10 شب هم چک کنید چون اوج افتضاح شدن سرعت اون موقع است نه میشه آنلاین ویدیو دید و نه میشه دانلود کرد

اینم آخرین تست سرعت من روی پارس آنلاین ، ساعت ده شب که خواسته بودین تست کردم ، فرقی با ساعت های دیگه نداره
سرعت سرویس 12 مگابیت ، امکان تماشای ویدیوی زنده حداکثر تاحدود 7 مگابیت بر ثانیه در حدود رزولوشن 720p60 و 936p60 بیشتر جواب گو نیست .
ممکنه ویدیو 1080 رو چند دقیقه بدون گیر نشون بده ، به این دلیل که تصویر زیاد حرکت نداره و حجم اطلاعات رد و بدل شده کم هست ، اما بطور واقعی جوابگو نیست و من که سرعت 12مگابیت دارم امکان نداره بتونم با سرعت 9 یا 10 مگابیت ویدیو لایو تماشا کنم و بلافاصله سرعت افت پیدا میکنه .
اما در ساعت استفاده تفاوتی ندازه ، ظهر ، بعد از ظهر و شب نتیجه یکسان هست.

خط با اینکه روی 12 مگابیت هست در عمل داره همون 8مگابیت رو ارائه میده در تست سرعت پایین مشخصه (البته با دانلود منیجر بیشتر میگیره)

من که دیگه به سلامتی امروز درخواست تخلیه رو ارسال کردم .
خانه به دوش شدم هر ماه یک isp تست میکنم تا یک جا برای ماندگار شدن پیدا کنم
در درجه اول پینگ پایین و در درجه دوم ترافیک بصرفه تر رو مورد نظر قرار میدم تا یک isp پبدا بشه بتونه حداقل ها رو ارائه بده.

پارس آنلاین از روزی که پینگش در سرویس های گیمش بالا رفت دیگه پروندش شروع به بسته شدن کرد ، الانم که دیگه دل بخواه پروفایل های گیم رو حذف میکنند ، هرچند این پروفایل گیم الان دیگه معنی آنچنانی هم نداره ، پینگش که بطور کلی بالا رفته ، نوسان هم که داره ... پس دیگه چی ازش میمونه

امیدوارم زودتر یک isp خوب پیدا کنم.

●●●FDR●●●
31-01-2018, 22:23
اون جوری که از صحبت های دوستان برداشت کردم انگار Twitch براتون ... نیست ؟ درسته ؟ :n13:

نه نیست. مگه برای شما هست ؟

●●●FDR●●●
31-01-2018, 22:27
اوه الان تست کردم شده راست میگی

●●●FDR●●●
31-01-2018, 22:32
جالبه که بدونید آپارات چند روزه سرویس ویدئو استریم درست کرده. مدیونید اگه فکر کنید ارتباطی بین این دو تا موضوع و این همزمانی وجود داره. درست مثل مسیر یاب دال و قضیه waze

malthael
31-01-2018, 22:38
نه نیست. مگه برای شما هست ؟
من فن آوا دارم . Twitch رو که باز کردم فیلتر بود . بعد 10 دقیقه دوباره بازش کردم دیگه فیلتر نبود !

shahram83
31-01-2018, 22:41
وبسایت twitch برای من فیلتر نیست. دستور ipconfig /flushdns را در پنجره ی command prompt اجرا کنید اگر مشکل برطرف نشد احتمالاً موقتی است و بزودی حل خواهد شد.

●●●FDR●●●
31-01-2018, 22:43
من فن آوا دارم . Twitch رو که باز کردم .... بود . بعد 10 دقیقه دوباره بازش کردم دیگه ... نبود !

الان من تست کردم هست. البته با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز میشه . ولی اونم تا یه مدت دیگه احتمالا میبندن. من الان رفتم درخواست دادم دیدم ظاهرا تو بلک لیستشون ثبت شده .

●●●FDR●●●
31-01-2018, 22:45
وبسایت twitch برای من ... نیست. دستور ipconfig /flushdns را در پنجره ی command prompt اجرا کنید اگر مشکل برطرف نشد احتمالاً موقتی است و بزودی حل خواهد شد.

من الان توی وبسایت اینا در خواست رفع ... ثبت کردم . وقتی درخواست رو قبول میکنه یعنی این آدرس به بلک لیست اضافه شده

shahram83
31-01-2018, 22:54
البته هیچ حدی برای حماقت وجود نداره اما احتمال می دم اینا اینقدر کودن نباشند که بخوان چنین کاری بکنند. همینطوری مردم از اینا متنفر هستند اینجوری بیشتر متنفر می شوند بویژه جوانها.
و یک نکته دیگر اینکه اینجور وبسایت ها قطعاً دارای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستند و اینکه در وبسایت های معروف http منسوخ شده است و از نسخه ایمن اون یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده می کنند.

broosli
31-01-2018, 22:56
اینم آخرین تست سرعت من روی پارس آنلاین ، ساعت ده شب که خواسته بودین تست کردم ، فرقی با ساعت های دیگه نداره
سرعت سرویس 12 مگابیت ، امکان تماشای ویدیوی زنده حداکثر تاحدود 7 مگابیت بر ثانیه در حدود رزولوشن 720p60 و 936p60 بیشتر جواب گو نیست .
ممکنه ویدیو 1080 رو چند دقیقه بدون گیر نشون بده ، به این دلیل که تصویر زیاد حرکت نداره و حجم اطلاعات رد و بدل شده کم هست ، اما بطور واقعی جوابگو نیست و من که سرعت 12مگابیت دارم امکان نداره بتونم با سرعت 9 یا 10 مگابیت ویدیو لایو تماشا کنم و بلافاصله سرعت افت پیدا میکنه .
اما در ساعت استفاده تفاوتی ندازه ، ظهر ، بعد از ظهر و شب نتیجه یکسان هست.

خط با اینکه روی 12 مگابیت هست در عمل داره همون 8مگابیت رو ارائه میده در تست سرعت پایین مشخصه (البته با دانلود منیجر بیشتر میگیره)

من که دیگه به سلامتی امروز درخواست تخلیه رو ارسال کردم .
خانه به دوش شدم هر ماه یک isp تست میکنم تا یک جا برای ماندگار شدن پیدا کنم
در درجه اول پینگ پایین و در درجه دوم ترافیک بصرفه تر رو مورد نظر قرار میدم تا یک isp پبدا بشه بتونه حداقل ها رو ارائه بده.

پارس آنلاین از روزی که پینگش در سرویس های گیمش بالا رفت دیگه پروندش شروع به بسته شدن کرد ، الانم که دیگه دل بخواه پروفایل های گیم رو حذف میکنند ، هرچند این پروفایل گیم الان دیگه معنی آنچنانی هم نداره ، پینگش که بطور کلی بالا رفته ، نوسان هم که داره ... پس دیگه چی ازش میمونه

امیدوارم زودتر یک isp خوب پیدا کنم.
مال من امروزم مثل روزهای قبل همون مشکل افت شدید سرعت دانلود و تک کانکشن در ساعات اوج رو داره
خوش به حالتون که میتونید تخلیه کنید الان من موندم با قرارداد یکساله حجمی پارس آنلاین با کلی حجم خریداری شده در جشنواره فروش حجم:n03:
موندم چی کار کنم با این نت درب داغون:n34:

●●●FDR●●●
31-01-2018, 22:59
مال من امروزم مثل روزهای قبل همون مشکل افت شدید سرعت دانلود و تک کانکشن در ساعات اوج رو داره
خوش به حالتون که میتونید تخلیه کنید الان من موندم با قرارداد یکساله حجمی پارس آنلاین با کلی حجم خریداری شده در جشنواره فروش حجم:n03:

فرقی نمیکنه آخه . تخلیه هم بکنی بری یه جا دیگه این مشکلات سراسریه .

broosli
31-01-2018, 23:03
فرقی نمیکنه آخه . تخلیه هم بکنی بری یه جا دیگه این مشکلات سراسریه .
من قبل پارس آنلاین، 6 ماه های وب داشتم قبلشم مخابرات
اونها هم اون موقع همین طوری بودن (مخصوصا های وب که اکثر اوقات در ساعات اوج مصرف قطع بود)
ولی یکسال و نیم پارس دارم اصلا مشکل نوسان سرعت در طول روز نداشت انقد بهش مطمئن بودم که هم قرارداد بلند مدت تمدید کردم و هم حجم جشنواره خریدم که واسم به صرفه تره باشه ولی دو هفته است واقعا افتضاح شده مخصوصا اینکه سرعت دانلود (با دانلود منیجر) هم پایینه خیلی اعصاب خرد کنه
حالا به نظر شما این مشکل موقتی و سراسریه (مشترک یسن تمام isp ها) یا پارس آنلاین به آخر خط رسیده این طوری زده به پایه اش؟

shaahani
31-01-2018, 23:04

البته شما شاید مشکلتون از مرکز مخابراتی باشه اگه نه پارس آنلاین واسه من اینجوری نبوده که سرعت کم شه در ساعت پیک .
خوشبختانه مرکز مخابراتی من در شهر اصلی هست و تمام isp ها روی اون سرویس میدن راحت میتونم جابجا شم.
البته منم سرویس حجمی تا سال آینده از پارس آنلاین داشتم اما خوب ترافیک و حجم تو جشنواره بی خودی نمیخرم هیچوقت ، برای همین روزها
فقط به اندازه یک تا نهایت دوماه یک بار همیشه از isp خرید میکنم .
از ده دوازده سال پیش هیچ وقت در زندگی از isp ایرانی بیشتر از مدت یک تا دو ماه خرید نکردم .

برای پارس آنلاین هم من ابتدای سال سرویس یک ساله خریده بودم اما با یک حجم کم و قیمت بسیار مناسب و پایین ، اصل قیمت ترافیک بود در مدل قدیمی که هیچوقت بیشتر از یکی یا دوماه خرید نکردم.
امیدوارم برای شما هم تجربه بشه ، به یک isp ایرانی هیچوقت اعتماد نکنید و خرید طولانی مدت انجام ندین.

●●●FDR●●●
31-01-2018, 23:09
اونها هم اون موقع همین طوری بودن (مخصوصا های وب که اکثر اوقات در ساعات اوج مصرف قطع بود)
ولی یکسال و نیم پارس دارم اصلا مشکل نوسان سرعت در طول روز نداشت انقد بهش مطمئن بودم که هم قرارداد بلند مدت تمدید کردم و هم حجم جشنواره خریدم که واسم به صرفه تره باشه ولی دو هفته است واقعا افتضاح شده مخصوصا اینکه سرعت دانلود (با دانلود منیجر) هم پایینه خیلی اعصاب خرد کنه
حالا به نظر شما این مشکل موقتی و سراسریه (مشترک یسن تمام isp ها) یا پارس آنلاین به آخر خط رسیده این طوری زده به پایه اش؟

والا من حس میکنم سراسری و موقتیه . سرعت اسمی خطتون چنده و با چه سرعتی مودم کانکت میشه ؟ یعنی سرعتتون رو چند بسته شده ؟

broosli
31-01-2018, 23:12
البته شما شاید مشکلتون از مرکز مخابراتی باشه اگه نه پارس آنلاین واسه من اینجوری نبوده که سرعت کم شه در ساعت پیک .
خوشبختانه مرکز مخابراتی من در شهر اصلی هست و تمام isp ها روی اون سرویس میدن راحت میتونم جابجا شم.
البته منم سرویس حجمی تا سال آینده از پارس آنلاین داشتم اما خوب ترافیک و حجم تو جشنواره بی خودی نمیخرم هیچوقت ، برای همین روزها
فقط به اندازه یک تا نهایت دوماه یک بار همیشه از isp خرید میکنم .
از ده دوازده سال پیش هیچ وقت در زندگی از isp ایرانی بیشتر از مدت یک تا دو ماه خرید نکردم .

برای پارس آنلاین هم من ابتدای سال سرویس یک ساله خریده بودم اما با یک حجم کم و قیمت بسیار مناسب و پایین ، اصل قیمت ترافیک بود در مدل قدیمی که هیچوقت بیشتر از یکی یا دوماه خرید نکردم.
امیدوارم برای شما هم تجربه بشه ، به یک isp ایرانی هیچوقت اعتماد نکنید و خرید طولانی مدت انجام ندین.
من بعید میدونم مشکل از مرکز مخابراتی باشه چون این مشکل دقیقا مصادف شده با مشکلات مشابه سایردوستان در نقاط مختلف کشور و دلیل دوم اینکه تو این یک سال و نیم اصلا همچین مشکلی با پارس نداشتم
منم با درسی که از های وب و مخابرات گرفته بودم تا مدت ها قراردادم رو 1 ماه 1 ماه تمدید می کردم ولی بعد از یک سال فک کردم این isp قابل اعتماده (حداقل از نظر سرعت تک کانکشن که مهمترین معیار واسه من بود) از طرفی هم چون قیمت هاش خیلی بالا بودن مجبور شدم از طریق جشنواره حجم با مقدار بالا بخرم که یه کم واسم به صرفه تر باشه که دقیقا چند روز بعدش خبر اومد پارس به های وب فروخته شد و من تا ته قضیه رو خوندم و این روزها رو پیش بینی می کردم ولی دیگه افسوس که دیر شده بود. تو این کشور نه فقط روی isp اینترنت بلکه روی هیچ چیزی نباید سرمایه گذاری بلند مدت و برنامه ریزی کنی (ولو اینکه اون طرف تا سالیان سال امتحانشو پس داده باش) وگرنه بدجوری پشیمون و خسارت دیده میشی

shahram83
31-01-2018, 23:13
حتماً پیگیری کن بویژه اینکه سرعت تو حتی هنگامی که با مدیر دانلود هم دانلود می کنی پایین هست که این دیگه قابل انکار توسط پارس آنلاین نیست. در زمانی که سرعتت پایین است با اونها تماس بگیر و موضوع را مطرح کن.

broosli
31-01-2018, 23:17
حتماً پیگیری کن بویژه اینکه سرعت تو حتی هنگامی که با مدیر دانلود هم دانلود می کنی پایین هست که این دیگه قابل انکار توسط پارس آنلاین نیست. در زمانی که سرعتت پایین است با اونها تماس بگیر و موضوع را مطرح کن.
آخه من میدونم جوابشون چیه
میگن سرعت قراردادتت 2 مگ (حجمی) بوده الان داری 250 کیلوبایت دانلود می کنی اکیه!!! دیگه نمیگن بالاترین سرعت حجمی که میفروختن همین 2 مگ بوده که خطو بالاتر می بستن از طرفی هم نمیشه اعتراض و شکایت کرد ازشون چون به نوعی حرفشون درسته (ولی کلاهبرداریه)

broosli
31-01-2018, 23:20
والا من حس میکنم سراسری و موقتیه . سرعت اسمی خطتون چنده و با چه سرعتی مودم کانکت میشه ؟ یعنی سرعتتون رو چند بسته شده ؟
سرعت فروخته شده 2 مگ (سرویس حجمی قدیمی)
خط روی 12 مگ بسته شده
قبل از ساعت 12 صبح و از ساعت 4 بعداز ظهر تا 9 شب همون 12 مگ سرعت دانلود و تک کانکشنه
ولی بین ساعت 12 تا 4 بعداز ظهر و ساعت 9 شب به بعد سرعت همون سرعت اسمی (2 مگ) و حتی کمتر میشه ودر تمام حالات سرعت دانلود و تک کانکشن تقریبا برابره (دانلود یه کم بیشتره)

broosli
31-01-2018, 23:23
آخه نمونه اش این دوستمون که گفتن در طول روز سرعتشون ثابت و امروز واسشون مشکل نداشته منو به شک انداخت که مشکل سراسری نیست (و احتمالا همین طوری باقی بمونه و برطرف نشه)

●●●FDR●●●
31-01-2018, 23:28
آخه نمونه اش این دوستمون که گفتن در طول روز سرعتشون ثابت و امروز واسشون مشکل نداشته منو به شک انداخت که مشکل سراسری نیست (و احتمالا همین طوری باقی بمونه و برطرف نشه)

بله احتمالش هست. اصلا پارس آنلاین همه چیزش رو برای هر مشتری اختصاصی کار میکنه. نمونش این که توی پنل شما ممکنه تخفیف بزنه ولی توی پنل شخص دیگری که همسایه شما هم هست و مرکز مخابراتیتون یکیه نزنه ( با توجه به منافعی که از هر مشتری داره ) . سرعت رو هم ممکنه با همین روش کثیف حساب کنه

broosli
31-01-2018, 23:33
بله احتمالش هست. اصلا پارس آنلاین همه چیزش رو برای هر مشتری اختصاصی کار میکنه. نمونش این که توی پنل شما ممکنه تخفیف بزنه ولی توی پنل شخص دیگری که همسایه شما هم هست و مرکز مخابراتیتون یکیه نزنه ( با توجه به منافعی که از هر مشتری داره ) . سرعت رو هم ممکنه با همین روش کثیف حساب کنه
دقیقا و متاسفانه هیچ راه قانونی هم واسه شکایت باقی نذاشته

●●●FDR●●●
31-01-2018, 23:45
دقیقا و متاسفانه هیچ راه قانونی هم واسه شکایت باقی نذاشته

باقی هم میذاشت احتمال سناریوی زیر وجود میداشت :n02:

broosli
اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟
سرعت اتوماتیک روی 16 مگ بسته میشه یا باید زنگ بزنی واست ببندن؟

shaahani
سرعت فروخته شده 2 مگ (سرویس حجمی قدیمی)
خط روی 12 مگ بسته شده
قبل از ساعت 12 صبح و از ساعت 4 بعداز ظهر تا 9 شب همون 12 مگ سرعت دانلود و تک کانکشنه
ولی بین ساعت 12 تا 4 بعداز ظهر و ساعت 9 شب به بعد سرعت همون سرعت اسمی (2 مگ) و حتی کمتر میشه ودر تمام حالات سرعت دانلود و تک کانکشن تقریبا برابره (دانلود یه کم بیشتره)

متوجه شدم مشکل شما چی هست .
بعد از تغییر فروش اینترنت ، اومدن سقف باز گذاشته مشترکین قدیمی رو هم محدود کردن .
شما سرویس دو مگابیت خرید کردین و براتون تا ۱۶ مگابیت تا قبل این داستان ها باز بوده .
من سرویس سرعت هشت مگابیت ابتدای سال در فروردین خرید کردم و سرعت خطم دوازده مگابیت بوده.

بعد از مشکل پهنای باند پیدا کردن همه مشترکین قدیمی رو به سرعت اسمی محدود کردن ، برای من خیلی قابل تشخیص نیست چون سرعتم خیلی کاهش پیدا نکرده .
اما برای شما به وضوح مشخص هست و خیلی از ساعت ها دارن همون دومگابیت رو بهتون میدن .
مگه شبکه خلوت باشه.
دیگه توجه ندارن که من و شما سرویس قدیمی داریم ،اعمال محدودیت کردن و به محض اینکه شبکه شلوغ میشه پهنای باند مشترکین قدیمی رو هم به اون پهنای باند قراردادشون کاهش میدن.

این مشکل مخصوص پارس آنلاین هست ربطی به دیگر شبکه ها نداره .
ممکنه اونا هم مشکلات خاص خودشون رو داشته باشن ، اما چنین افت شدید سرعت این دوستمون کاملا مشخصه از کجا داره آب میخوره .

broosli
31-01-2018, 23:46
متوجه شدم مشکل شما چی هست .
بعد از تغییر فروش اینترنت ، اومدن سقف باز گذاشته مشترکین قدیمی رو هم محدود کردن .
شما سرویس دو مگابیت خرید کردین و براتون تا ۱۶ مگابیت تا قبل این داستان ها باز بوده .
من سرویس سرعت هشت مگابیت ابتدای سال در فروردین خرید کردم و سرعت خطم دوازده مگابیت بوده.

بعد از مشکل پهنای باند پیدا کردن همه مشترکین قدیمی رو به سرعت اسمی محدود کردن ، برای من خیلی قابل تشخیص نیست چون سرعتم خیلی کاهش پیدا نکرده .
اما برای شما به وضوح مشخص هست و خیلی از ساعت ها دارن همون دومگابیت رو بهتون میدن .
مگه شبکه خلوت باشه.
دیگه توجه ندارن که من و شما سرویس قدیمی داریم ،اعمال محدودیت کردن و به محض اینکه شبکه شلوغ میشه پهنای باند مشترکین قدیمی رو هم به اون پهنای باند قراردادشون کاهش میدن.

این مشکل مخصوص پارس آنلاین هست ربطی به دیگر شبکه ها نداره .
ممکنه اونا هم مشکلات خاص خودشون رو داشته باشن ، اما چنین افت شدید سرعت این دوستمون کاملا مشخصه از کجا داره آب میخوره .
دقیقا حرف شما درسته

حالا اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟

●●●FDR●●●
31-01-2018, 23:51
اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟

تو پنلتون مینویسه که حجم قابل انتقال چقدر هست. ولی اگه بخواید از حجمی به غیر حجمی برید مطمئن نیستم منتقل بشه . من یه بار از حجمی به نامحدود رفتم حجمم سوخت. البته حدود 5 سال پیش . الان رو مطمئن نیستم چی میشه . بهتره زنگ بزنید بپرسید

shaahani
31-01-2018, 23:55
بعید میدونم ، شرکت های دیگه این سرویس های جدید رو چند ماهه هم که میخرن ،از این ماه به ماه بعد منتقل نمیشه ،چه برسه به وضعیت شما.
بهتره با بخش فروش و پشتیبانی پارس تماس بگیرید و اگه شد سرویس جدید بخرین حالا به هر وضعیتی که کنار اومدین.

shahram83
01-02-2018, 00:00
آخه من میدونم جوابشون چیه
میگن سرعت قراردادتت 2 مگ (حجمی) بوده الان داری 250 کیلوبایت دانلود می کنی اکیه!!! دیگه نمیگن بالاترین سرعت حجمی که میفروختن همین 2 مگ بوده که خطو بالاتر می بستن از طرفی هم نمیشه اعتراض و شکایت کرد ازشون چون به نوعی حرفشون درسته (ولی کلاهبرداریه)
فکرشو می کردم بخوان چنین چیزی رو بهانه ای برای کاهش سرعتت استفاده کنند. من پیشنهاد می کنم با پشتیبانی فنی تماس بگیر و از اونها بخواه که بدلیل شرایط خاصی که داری می خوای با مدیریت بخش صحبت کنی به مدیریت بگو که من بدلیل بالاتر بسته شدن این سرعت در اون زمان این سرویس رو خریداری کرده ام اما لان با این مشکل نمی تونم از سرویسم استفاده کنم وراضی نیستم و داره در مورد من اجحاف میشه و از این حرفا و از مدیریت بخواه که برات معادل سازی انجام بدهند و سرویست رو به غیر حجمی تبدیل کنند ممکن است کمی به زیانت باشه اما به نظر من حرکت درستی است و می تونی اینطوری با از دست دادن یک چیزی حداقل از اتصالت راضی باشی. اونها هم دیگه اینقدر هم بی انصاف نیستند و احتمال می دم این کار عملی باشه.
این فقط پیشنهاد من بود و حتماً منافعت رو بسنج و اگر دیدی برات به صرفه هست انجامش بده.

broosli
01-02-2018, 00:07
فکرشو می کردم بخوان چنین چیزی رو بهانه ای برای کاهش سرعتت استفاده کنند. من پیشنهاد می کنم با پشتیبانی فنی تماس بگیر و از اونها بخواه که بدلیل شرایط خاصی که داری می خوای با مدیریت بخش صحبت کنی به مدیریت بگو که من بدلیل بالاتر بسته شدن این سرعت در اون زمان این سرویس رو خریداری کرده ام اما لان با این مشکل نمی تونم از سرویسم استفاده کنم وراضی نیستم و داره در مورد من اجحاف میشه و از این حرفا و از مدیریت بخواه که برات معادل سازی انجام بدهند و سرویست رو به غیر حجمی تبدیل کنند ممکن است کمی به زیانت باشه اما به نظر من حرکت درستی است و می تونی اینطوری با از دست دادن یک چیزی حداقل از اتصالت راضی باشی. اونها هم دیگه اینقدر هم بی انصاف نیستند و احتمال می دم این کار عملی باشه.
این فقط پیشنهاد من بود و حتماً منافعت رو بسنج و اگر دیدی برات به صرفه هست انجامش بده.
ممنون
آره غیر از این چاره ای ندارم بازم بهتر از اینه که کل قرارداد سوخته بشه
دقیقا باید با مدیر کدوم قسمت صحبت کنم؟
پشتیبانی این کارو انجام میده که وصل کنه به مدیریت یا ارجاع میده به نمایندگی شهرمون؟
شما تا به حال همچین موردی دیدید که معادل سازی انجام بدن واسه کسی؟

shahram83
01-02-2018, 00:56
آره، به یک شخص غیر فنی متصل خواهید شد که باید با اون این موضوع رو مطرح کنید.
درباره پرسش آخرت، راستش نه، چنین موردی تا حالا ندیده ام.

Mehran14233
01-02-2018, 09:15
من خونه پارسانلاین دارم سر کار هم پارسانلاین دارم

خونه که شب ها استفاده می کنم داغونه و هی قطع و وصل میشه ولی سر کار که هستم اینترنت خوبه

حالا یا به خاطر مرکز مخابراتیه یا به خاطر ساعت استفاده هست که مثلاً شبا کلاً داغون میشه

در هر صورت :n34::n34::n34:
پارسانلاین:n21::n21::n21::n21::n21:

Mt.Shadow
01-02-2018, 12:47

منم سرویس 3 مگ جشنواره رو دارم تو یوتیوب و twitch بدون هیچ مشکلی 720 پخش میشه

shahram83
01-02-2018, 17:00
بسیار خوب، همانی است که باید باشه و براش پرداخت کرده ای.

shaahani
01-02-2018, 18:12
دیروز روی اینترنت درخواست حمع آوری پارس آنلاین رو دادم و امروز که تماس گرفتم پیگیری انجام بدم
پشتیبانی بهم گفت باید حضوری مدرک بیاری اینجا تا تخلیه کنیم (حالا کار نداریم که isp های دیگه مثل صبانت با تماس تلفنی کار رو راه میندازن و اینا خوششون میاد ملت رو سر کار بگذارن)
رفتم شرکت ، گفتن کپی کارت ملی رو بیار گفتم ، کارت ملی هست اگه ممکنه کپی بگیرین که گفتن کپی نداریم و باید بری از بیرون بگیری .
بعد آدرس یه جایی رو دادن که اصلا کپی نمیگرفت و یه جورایی اذیت دیگه . کپی رو گرفتم براشون بردم و فرم جمع آوری رو پر کردم.
چندتا خانم اونجا بودن که برخوردشون درست اومد ، شانس من همون دم دریه نمیدونم چش بود با شوهرش صبح دعوا کرده بود یا چی
بعد ازش خیلی مودبانه پرسیدم شما درخواست جمع آوری سرویس رو برای مخابرات امروز ارسال میکنید ؟
یارو شروع کرد به پیچوندن و با لحن بد حرف زدن ! بعدش گفت آخر هفته دیگه زنگ بزن خبر بگیر ، یه جوری هم با دستش بهم اشاره کرد که یعنی هررری
هیچی دیگه کف من برید ، گفتم وزارت خونه ارتباطات اعلام کرده تخلیه خط یک روزه انجام بشه من شکایت میکنم .
آنچنان باحال برگشت گفت بررررررو شکایت کن که چشام از حلقه در اومد .
بجایی نمیرسه میاد دست خودمون . (مردم اعتماد به سقفشون بالاست اونم کی یک اوپراتور ساده ، انگار که ریاست کل شرکت دست اونه )
منم گفتم باشه اجازه بدین ، گوشی رو در آوردم ضبط صدا رو شروع کردم
اعلام تاریخ کردم و گفتم مراجعه کردم شرکت پارس آنلاین برای تخلیه خط با وجود اعلام وزیر کشور در مورد تخلیه یک روزه میگن آخر هفته آینده تازه زنگ بزن خبر بگیر !
بعد گفتم خانم پرسنل پارس آنلاین لطفا خودتون رو معرفی کنید و حرف هایی که زدین رو تکرار کنید .
هیچی دیگه پرید یه مرتبه با انگشت ضبط رو متوقف کرد بعد گفت آرامش کاری منو به هم زدی (آرامش کاریش تو حلقم) بعدم زیر لب یه جوری که بشنوم گفت مرتیکه عوضی .
تو این زمان من دوباره ضبط رو شروع کردم و گفت چند روز طول میکشه و منم حرف هایی که قبلا زده بود رو تکرار میکردم .
بعد گفت لزومی نمی بینم خودمو معرفی کنم بهت و من چندبار گفتم لطفا حرف هاتون رو تکرار کنید اما ساکت شده بود ، داشتم حرف از زبونش میکشیدم که بگه درخواست تخلیه رو امروز ارسال نمیکنم و هر وقت دلم بخواد میفرستم و غیره ... که دیگه طاقتش تموم شد و دوید به سمت اتاق مدیر .
منم گفتم آخ جون مدیر ....
همکارای دیگش گفتن اجازه نداری بری اونطرف ، اما من اهمیت ندادم رفتم اتاق مدیر .
آدم بسیار فهمیده و باشخصیتی بود ؛ احترامات لازم رو هم بجا آورد ، منم احترامش کردم و علت تخلیه خط رو گفتم که اول سعی کرد پیگیری کنه که نشون بده مثلا داره مشکل رو حل میکنه ، منم گفتم نیازی نیست و اگه مشکلم حل بشه موقتی هست و تصمیم قطعی من رفتن از پارس هست .
بعد درمورد جمع آوری صحبت کردیم و گفت شما که فرم رو نوشتین من امضا میکنم و همین امروز ارسال میشه مخابرات ، اما اونا اعلام کردن سه تا پنج روز طول میکشه و پنجشنبه و جمعه هم مخابرات تعطیله و از این حرف ها.
منم گفتم مسئله حله ، من همین رو میخوام شما امروز ارسال کنید ، دیگه کاری با شما ندارم من خودم از مخابرات پیگیری میکنم.
مشکلی باهم نداریم که ، مشکلی که با اون خانم اوپراتور دارم اینه که وقتی خیلی محترمانه ازش سوال میکنم که امروز درخواست ارسال میشه با گردن کلفتی میگه نه !
دیگه بیشتر ادامه ندادم بگم چی گفته ، دلم واسش سوخت نونش بیخودی آجر میشد .
جالبیش اینجاست که به ساعت نکشیده سرویسم جمع آوری شد :n04:

اومدم خونه نشستم فایل ضبط شده رو گوش میکنم ، میخندم ....
با خودم گفتم آخه آدم عاقل شکایت در وزارت ارتباطات هیچی ، همین فایل رو برای مدیرهای شرکت پارس آنلاین که بفرستم درجا اخراجی ...
اصلا به چه علت اجازه میدن به خودشون با مردم چنین رفتار زشت چاله میدونی بکنن ، اما بعد با خودم گفتم بیخیال درست نیست شکایت کنم، همین مقدار واکنشی که انجام دادم کافی بود و بنظر درس عبرت لازم رو گرفته و اگه تو خونه یادش ندادن احترام گذاشتن یعنی چی ، باز حداقل اینجا تو محیط اجتماع یک درسی بهش داده شده کافیه .
فایل ضبط شده رو اینجا بذارم کف میکنین خخخخ اما خوب نمیشه آبرو بنده خدا میره .

طفلی مدیر هم سریع بلند شد رفت دنبال فرمم و کارش رو پیگیر شد ، منم دیگه اومدم .

یعنی وجدانن این شده مملکت ما، محترمانه به اوپراتور میگم کارم رو انجام میدین و فرمم رو ارسال میکنید ، بعد بجای گفتن یک آره ساده ، برگشته میگه برو آخر هفته آینده زنگ بزن خبر بگیر !
متاسفانه بجای اینکه با احترام و سادگی کارهای معمول روز مره رو انجام بدیم حتما باید با واکنش تند و برخورد بد انجام بشه اگه نه انجام بشو نیست ...

misam5526
01-02-2018, 18:15
بسیار خوب، همانی است که باید باشه و براش پرداخت کرده ای.

پارس انلاین سرویس جشنواره رو برای همه روی چهار میزاره. خود منم یادتون باشه در جواب کاربر محمد چند وقت قبل اشاره کردم.

من الان برای استریم ای پی توی فول اچ دی مشکلی ندارم. این سایت بازی هم هر چند اهلش نیستم ولی ۷۲۰ رو تایید میکنم. مشکلی نداره.

بالاخره این عادیه که گاهی در یک مرکز شرکتها کمبود پهنای باند میارن و در همون مرکز شرکتی هم هست که بخاطر مشترک کم کیفیتش بهتر میشه. این دلیلش اینه که شرکتها برای هزینه و خرید پهنای باند ریسک نمیکنند و تمام تلاششون رو در خرید قطره چکانی میکنند.

misam5526
01-02-2018, 18:19
دیروز روی اینترنت درخواست حمع آوری پارس آنلاین رو دادم و امروز که تماس گرفتم پیگیری انجام بدم
پشتیبانی بهم گفت باید حضوری مدرک بیاری اینجا تا تخلیه کنیم (حالا کار نداریم که isp های دیگه مثل صبانت با تماس تلفنی کار رو راه میندازن و اینا خوششون میاد ملت رو سر کار بگذارن)
رفتم شرکت ، گفتن کپی کارت ملی رو بیار گفتم ، کارت ملی هست اگه ممکنه کپی بگیرین که گفتن کپی نداریم و باید بری از بیرون بگیری .
بعد آدرس یه جایی رو دادن که اصلا کپی نمیگرفت و یه جورایی اذیت دیگه . کپی رو گرفتم براشون بردم و فرم جمع آوری رو پر کردم.
چندتا خانم اونجا بودن که برخوردشون درست اومد ، شانس من همون دم دریه نمیدونم چش بود با شوهرش صبح دعوا کرده بود یا چی
بعد ازش خیلی مودبانه پرسیدم شما درخواست جمع آوری سرویس رو برای مخابرات امروز ارسال میکنید ؟
یارو شروع کرد به پیچوندن و با لحن بد حرف زدن ! بعدش گفت آخر هفته دیگه زنگ بزن خبر بگیر ، یه جوری هم با دستش بهم اشاره کرد که یعنی هررری
هیچی دیگه کف من برید ، گفتم وزارت خونه ارتباطات اعلام کرده تخلیه خط یک روزه انجام بشه من شکایت میکنم .
آنچنان باحال برگشت گفت بررررررو شکایت کن که چشام از حلقه در اومد .
بجایی نمیرسه میاد دست خودمون . (مردم اعتماد به سقفشون بالاست اونم کی یک اوپراتور ساده ، انگار که ریاست کل شرکت دست اونه )
منم گفتم باشه اجازه بدین ، گوشی رو در آوردم ضبط صدا رو شروع کردم
اعلام تاریخ کردم و گفتم مراجعه کردم شرکت پارس آنلاین برای تخلیه خط با وجود اعلام وزیر کشور در مورد تخلیه یک روزه میگن آخر هفته آینده تازه زنگ بزن خبر بگیر !
بعد گفتم خانم پرسنل پارس آنلاین لطفا خودتون رو معرفی کنید و حرف هایی که زدین رو تکرار کنید .
هیچی دیگه پرید یه مرتبه با انگشت ضبط رو متوقف کرد بعد گفت آرامش کاری منو به هم زدی (آرامش کاریش تو حلقم) بعدم زیر لب یه جوری که بشنوم گفت مرتیکه عوضی .
تو این زمان من دوباره ضبط رو شروع کردم و گفت چند روز طول میکشه و منم حرف هایی که قبلا زده بود رو تکرار میکردم .
بعد گفت لزومی نمی بینم خودمو معرفی کنم بهت و من چندبار گفتم لطفا حرف هاتون رو تکرار کنید اما ساکت شده بود ، داشتم حرف از زبونش میکشیدم که بگه درخواست تخلیه رو امروز ارسال نمیکنم و هر وقت دلم بخواد میفرستم و غیره ... که دیگه طاقتش تموم شد و دوید به سمت اتاق مدیر .
منم گفتم آخ جون مدیر ....
همکارای دیگش گفتن اجازه نداری بری اونطرف ، اما من اهمیت ندادم رفتم اتاق مدیر .
آدم بسیار فهمیده و باشخصیتی بود ؛ احترامات لازم رو هم بجا آورد ، منم احترامش کردم و علت تخلیه خط رو گفتم که اول سعی کرد پیگیری کنه که نشون بده مثلا داره مشکل رو حل میکنه ، منم گفتم نیازی نیست و اگه مشکلم حل بشه موقتی هست و تصمیم قطعی من رفتن از پارس هست .
بعد درمورد جمع آوری صحبت کردیم و گفت شما که فرم رو نوشتین من امضا میکنم و همین امروز ارسال میشه مخابرات ، اما اونا اعلام کردن سه تا پنج روز طول میکشه و پنجشنبه و جمعه هم مخابرات تعطیله و از این حرف ها.
منم گفتم مسئله حله ، من همین رو میخوام شما امروز ارسال کنید ، دیگه کاری با شما ندارم من خودم از مخابرات پیگیری میکنم.
مشکلی باهم نداریم که ، مشکلی که با اون خانم اوپراتور دارم اینه که وقتی خیلی محترمانه ازش سوال میکنم که امروز درخواست ارسال میشه با گردن کلفتی میگه نه !
دیگه بیشتر ادامه ندادم بگم چی گفته ، دلم واسش سوخت نونش بیخودی آجر میشد .
جالبیش اینجاست که به ساعت نکشیده سرویسم جمع آوری شد :n04:

اومدم خونه نشستم فایل ضبط شده رو گوش میکنم ، میخندم ....
با خودم گفتم آخه آدم عاقل شکایت در وزارت ارتباطات هیچی ، همین فایل رو برای مدیرهای شرکت پارس آنلاین که بفرستم درجا اخراجی ...
اصلا به چه علت اجازه میدن به خودشون با مردم چنین رفتار زشت چاله میدونی بکنن ، اما بعد با خودم گفتم بیخیال درست نیست شکایت کنم، همین مقدار واکنشی که انجام دادم کافی بود و بنظر درس عبرت لازم رو گرفته و اگه تو خونه یادش ندادن احترام گذاشتن یعنی چی ، باز حداقل اینجا تو محیط اجتماع یک درسی بهش داده شده کافیه .
فایل ضبط شده رو اینجا بذارم کف میکنین خخخخ اما خوب نمیشه آبرو بنده خدا میره .

طفلی مدیر هم سریع بلند شد رفت دنبال فرمم و کارش رو پیگیر شد ، منم دیگه اومدم .

یعنی وجدانن این شده مملکت ما، محترمانه به اوپراتور میگم کارم رو انجام میدین و فرمم رو ارسال میکنید ، بعد بجای گفتن یک آره ساده ، برگشته میگه برو آخر هفته آینده زنگ بزن خبر بگیر !
متاسفانه بجای اینکه با احترام و سادگی کارهای معمول روز مره رو انجام بدیم حتما باید با واکنش تند و برخورد بد انجام بشه اگه نه انجام بشو نیست ...

دوست خوبم. هم خودم و هم خیلیبرا با ارسال شکایت به سامانه ۱۹۵ کمتر از چهل و هشت ساعت نامه جمع اوری ارسال شده. من همزمان با درخواست حضوری تو سامانه شکایت کردم که فرداش پارس زنگید که درخواست جمع اوری داری و بعد از تاییدم گفت درخواستتون کردم و کمتر از یک روز بعد خط کامل تخلیع شد.

محمد7966
01-02-2018, 18:24
لطفا حذف شود.با تشکر

iliyad64
01-02-2018, 20:30
قیمت و شرایط ip static پارس آنلاین چطوریه؟ برای پایش دوربین مداربسته از دور لازم دارم.

Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk

shaahani
01-02-2018, 22:42
دوستان در مورد بحث رانژه دقت کنید که اگه کوتاه بیاید حقتون خورده میشه .
isp ها و یا شرکت مخابرات علاقه دارن که وضعیت جمع آوری و رانژه را به روال قبل انجام بدن و اعلام کنند که سه تا پنج روز کاری (روزهای تعطیل حساب نمی شود) زمان نیاز است تا عملیات رانژه انجام شود .
اگر پیگیری برای احقاق حق را در این زمان انجام ندهید ، دستور سازمان مقررات در مورد این موضوع به فراموشی سپرده خواهد شد و بعد از مدتی حذف خواهد گردید .
شما میبایست با حساسیت بسیار بالایی این موضوع را پیگیری کنید که به استاندارد کاملا مشخص تبدیل شود و شرکت ها؛ دیگر توان پشت گوش انداختن آنرا نداشته باشند .
در صورتیکه با مقاومت شدید روبرو شدین ، مثل من پیشنهاد میکنم با ضبط صدا و تصویر نافرمانان از دستور وزارت خانه ارتباطات اقدام به شکایت با سند و مدرک کنید تا به مرور این دستور جدید در بین شرکت های خدمات دهنده جا بیفتد.

جهت آگاهی شما من بخشی از مصاحبه عمومی معاون وزارت ارتباطات رو میگذارم تا از حقوق خودتون مطلع باشید :

رئیس سازمان تنظیم مقررات اعلام کرد:

در جلسه‌ای که با اپراتورها برگزار شد، الزام را بر این گذاشتیم که ظرف ۱۲ ساعت کاری از زمان درخواست مشترک یا ۲۴ ساعت معمولی (تعطیل غیر کاری) نسبت به راه‌اندازی سرویس با تعرفه‌های جدید اقدام کنند. در گذشته رانژه کردن سرویس مخابرات بیش از ۷۲ ساعت زمان می‌برد و تغییر یک اپراتور برای مشترک با مشکلاتی همراه بود که ما به اپراتورها و مخابرات الزام کرده‌ایم که ظرف مدت ۱۲ ساعت نسبت به درخواست راه‌اندازی مشترک یا تغییر اپراتور وی اقدام کند.

وی از مشترکان خواست درصورتی‌که در این زمینه با مشکلی مواجه شدند آن را به رگولاتوری منعکس کنند و شدیدا با این موضوع برخورد خواهد شد. وی همچنین اعلام کرد که به دو اپراتور که برخی تعرفه‌های مصوبه جدید را اشتباه اعلام کرده بودند اخطار داده شد و این اپراتورها موظف شدند که تعرفه‌های خود را اصلاح کنند.

لینک کامل صحبت را میتوانید در اینجا مطالعه بفرمایید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

essien
02-02-2018, 01:19
مراجعه حضوری برای تخلیه چه معنی داره اخه !؟
مگه برای برقراری سرویس حضوری میرین که برای تخلیه برین !

من قبلا سابقه تخلیه خط پارس انلاین داشتم از این لوس بازیا نبود.

misam5526
02-02-2018, 09:33
مراجعه حضوری برای تخلیه چه معنی داره اخه !؟
مگه برای برقراری سرویس حضوری میرین که برای تخلیه برین !

من قبلا سابقه تخلیه خط پارس انلاین داشتم از این لوس بازیا نبود.

بله برای خرید سرویس هم حداقل خودم بار اول حضوری گفتن باید برم

اگه به سایت دقت کنید در فرایند ثبت نام انلاین قسمت اخر یه کد میده و پرداخت پول رو نمیاره برای خریدار و میگه تماس گرفته خواهد شد.

MOHAMMAD2010
02-02-2018, 11:37
دوستان من دو تا سوال داشتم
اول اینکه تو این جشنواره ها اگه ترافیک زودتر از مدت زمان تموم بشه باید چی کار کرد ؟ ترافیک اضافه خرید ؟ یا میشه سرویس رو حذف کرد از سرویس های نامحدود معمولی خرید ؟
دوم تو جشنواره ها اپلود رو روی 1 مگ هم میبندن ؟

essien
02-02-2018, 12:03
بله برای خرید سرویس هم حداقل خودم بار اول حضوری گفتن باید برم

اگه به سایت دقت کنید در فرایند ثبت نام انلاین قسمت اخر یه کد میده و پرداخت پول رو نمیاره برای خریدار و میگه تماس گرفته خواهد شد.
منم تقریبا 1 ماه پیش ثبتنام کردم بعد تماس گرفتن و گفتن این ربات تلگرامی پارس برای دریافت مدارک ... و این هم کد دستوری برای پرداخت هزینه !
حتی کدشون مشکل داشت دوباره تماس گرفتم یه کد دیگه دادن مشکل برطرف شد و خیلی زود هم سرویس دایر شد ...

homaadib
02-02-2018, 14:46
من زیاد از پارس آنلاان راضی نیستم موقعی که قطع میشه هیچ کس پاسخگو نیست رسیدگی و پشتیبانیشون هم مورد پسند من نیست

ja137
02-02-2018, 15:38
سرویس 8 مگ
سرعت فیکس رو 550 عه الان
زنگ هم میزنی بصورت گویا میگه:کمبود پهنای باند!
درخواست جمع اوری بدم پول سرویسو بر میگردونن؟؟؟

psycho0098
02-02-2018, 17:09
سرویس 8 مگ
سرعت فیکس رو 550 عه الان

بالاتر دوستی درخواست جمع آوری داد گفت که بهش پول رو برنگردوندند

Mehran14233
02-02-2018, 18:52
به کارشناسای پارسانلاین یه چیزی آموزش دادند وقتی زنگ میزنی برای افت سرعت و قطعی همشون همونا رو تکرار می کنند

گوشی های تلفن رو از مسیر خط تلفنتون خارج کنید...
اسپلیتر رو از مسیر مودم خارج کنید...
سیم مودم رو عوض کنید...
به نزدیک ترین پریز به جعبه تقسیم وصل کنید...
برید دم در خونه مستقیم مودم رو وصل کنید...
پریز مودم باید معمولی باشه و قطع کن برق نداشته باشه...

من یه بار همه این کارا رو کردم هیچ تاثیری نداشته.
الان چند وقته دیگه خیلی افتضاح شده زنگ زدم باز هی میگن همین کارا رو بکن.
میگم آقا قبلاً همه این کارا رو کردم ربطی نداره. باز میگه حالا شما این کارا رو انجام بده بعد زنگ بزن.
گفتم آقا ربطی نداره مشکل سراسریه :n21::n21::n21::n21::n21:

feranko724
02-02-2018, 20:43
نهلت به پارس انلاین کاهش شدید سرعت دیگه تا این حد 200تا300تا بانوسان مثلا 8مگ داریم

shahram83
03-02-2018, 00:28
سرویس 8 مگ
سرعت فیکس رو 550 عه الان
اگر صدای ضبط شده این جمله را گفت پس احتمالاً اون را درست خواهند کرد. با توجه به تجربه ی من احتمالاً اینطور خواهد شد. به هر حال خودشون خوب می دونند که اگر این کار را نکنند مشتری هاشون رو از دست خواهند داد.
هزینه ی شما رو پس نمی دهند اما به صراحت به اونها بگید که از اتصالتون راضی نیستید و اگر اون بخواد اینطوری پیش بره تمدید نخواهید کرد و درخواست تخلیه خواهید داد.
دوستان توجه کنید که در اینترنت جدید به شما سرعت/پهنای باند می فروشند پس اونها باید همان مقدار پهنای باندی را که براش پول پرداخته اید، در اختیارتون قرار بدهند.

FAR FAR251
03-02-2018, 02:38
دوستان من دو تا سوال داشتم
اول اینکه تو این جشنواره ها اگه ترافیک زودتر از مدت زمان تموم بشه باید چی کار کرد ؟ ترافیک اضافه خرید ؟ یا میشه سرویس رو حذف کرد از سرویس های نامحدود معمولی خرید ؟
دوم تو جشنواره ها اپلود رو روی 1 مگ هم میبندن ؟

من جشنواره داشتم پارسال حجمم تموم شد یک ماه پیش ، قرار رو سوزوندم و از این غیر حجمی ها گرفتم ، پس محدودیتی نداری تو تعویض خریدن ، آپلود هم من زنگ زدم رو یک مگ ببنده ، طرف گفت نمیشه ، تو سیستم تعریف نشده ، گفتم بهش مسخره بازی در نیار اعصابمم خرابه ها ، بست رو یک مگ ، (عین گاو تشریف دارن ، قدیما راست گفتن که تا نباشد چوب تر ، فرمان نبرد این پشتیبانا)

MOHAMMAD2010
03-02-2018, 11:31
من جشنواره داشتم پارسال حجمم تموم شد یک ماه پیش ، قرار رو سوزوندم و از این غیر حجمی ها گرفتم ، پس محدودیتی نداری تو تعویض خریدن ، آپلود هم من زنگ زدم رو یک مگ ببنده ، طرف گفت نمیشه ، تو سیستم تعریف نشده ، گفتم بهش مسخره بازی در نیار اعصابمم خرابه ها ، بست رو یک مگ ، (عین گاو تشریف دارن ، قدیما راست گفتن که تا نباشد چوب تر ، فرمان نبرد این پشتیبانا)

ممنون
درباره سرعت جشنواره من از پشتیبانی هم سوال کردم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 میبندیم ! حالا نمیدونم واقعا رو 4 هم میزارن یا نه ؟ چون برای بعضیا انگار روی 4 گذاشتن

FAR FAR251
03-02-2018, 11:51
ممنون
درباره سرعت جشنواره من از پشتیبانی هم سوال کردم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 میبندیم ! حالا نمیدونم واقعا رو 4 هم میزارن یا نه ؟ چون برای بعضیا انگار روی 4 گذاشتن

از من میشنوی طرف پارس آنلاین نیا . من خودم امروز درخواست تخلیه فرستادم.
قطعی پی در پی . داره . نویز خیلی زیاد شده این اواخر.
زنگ هم بزنی به اپراتور وصل نمیشی یه صدای ظبط شده گذاشتن که مشکل پهنای باند داریم و به زودی بر طرف میشه رو هی تکرار میکنه.
برا تخلیه زنگ زدم میگه 10 روز کاری طول میکشه .:n24: منم گفتم قرار بود یک روزه انجام بشه :n04:
.گفت کی گفته :n04:.
گفتم وزیر ارتباطات گفته :n10:.
گفت نمیشناسم.:n08:
گفتم شکایت که کردم میشناسی:n08: :n08:
بعدش گفت سه روز طول میکشه:n08:

MOHAMMAD2010
03-02-2018, 11:56
از من میشنوی طرف پارس آنلاین نیا . من خودم امروز درخواست تخلیه فرستادم.
قطعی پی در پی . داره . نویز خیلی زیاد شده این اواخر.
زنگ هم بزنی به اپراتور وصل نمیشی یه صدای ظبط شده گذاشتن که مشکل پهنای باند داریم و به زودی بر طرف میشه رو هی تکرار میکنه.
برا تخلیه زنگ زدم میگه 10 روز کاری طول میکشه .:n24: منم گفتم قرار بود یک روزه انجام بشه :n04:
.گفت کی گفته :n04:.
گفتم وزیر ارتباطات گفته :n10:.
گفت نمیشناسم.:n08:
گفتم شکایت که کردم میشناسی:n08: :n08:
بعدش گفت سه روز طول میکشه:n08:

الان های وب دارم
قطعی خدایی اصلا ندارم ولی افت سرعت بعضی مواقع دارم
این جور که شما میگی انگار پارس انلاین هم این مشکل افت سرعت رو داره :n03:

FAR FAR251
03-02-2018, 17:27
عجب:n08:
از پارس آنلاین پس از شکایت برای جمع آوری سرویس اینترنت زنگ زدن
میگن 55000 ریال باید پول بدی تا سرویست رو جمع آوری کنیم:n09::n10:
بهشون میگم چرا ؟ میگه گرون شده الان رانژه و تخلیه :n24:
میگم مگه الان رانژه و تخلیه ارزون شده بود. شما باقی پولی که من پرداخته بودم رو پس میدادی/////؟ میگه نه:n02:
یه شکایت هم بابت کلاهبرداری براشون رد کردم:n16:

kourosh_ror
03-02-2018, 17:53
پارس انلاین شرایطش خیلی بده. کسی سمتش نیاد. من امروز با کارشناسش صحبت کردم ادم صادقی بود گفت پهنای باند داریم در حال افزایش هستیم. گفتم باشه اشکال نداره قطعی چطور؟ موند. در هر صورت اینها طمع کردن سرویس فروختن پهنای باند هم ندارن شرایط وخیم شدید. باور کنید مخابرات الان بهتره تا پارس انلاین. بزرگترین اشتباهم این بود که 6 ماه جشنواره گرفتم موندم توش سرعت میشه 1 مگ و قطعی هم روزی چند بار. سر در نمیارم قطعی چرا دارم. میگم پهنای باند کم زیاد فروختن اما قطعی رو دیگه کجای دلم بزارم؟

FAR FAR251
03-02-2018, 18:36
تو صفحه اینستاگرام پارس ان لاین ، گفتم چرا بابت تخلیه طلب پول کردید ، بلافاصله کامنت پاک و منو بلاک کرد :n08: بدبخت ها عوض پاسخگویی میزنن بلاک میکنن ، دوستان کسی سمت پارس ان لاین بیاد مصیبتی میشه براش . دو ماه دیگه به اشغالدونی نت میپیوندن

Bensonw3x
03-02-2018, 20:08
تبریک برا رسیدن تاپیک به صفحه 666

arminkoo
03-02-2018, 20:19
الان یه ماهی هست که برای این که تایک اوتم کم بشه و پکت لاست کم بشه مودمو خاموش روشن میکنم.پشتیبانی گفت پهنای بند کمه

migmig3000
04-02-2018, 01:44
قبلا سرعت رو بیشتر از اسمی میبستن حالا که پول 8 مگ رو دادیم دیگه چه بهونه ای برای این افت سرعت ها دارن که سرعت ما از نصف هم کمتر میشه و میرسه به 3 مگ!

javad_b76
04-02-2018, 06:40
قبلا سرعت رو بیشتر از اسمی میبستن حالا که پول 8 مگ رو دادیم دیگه چه بهونه ای برای این افت سرعت ها دارن که سرعت ما از نصف هم کمتر میشه و میرسه به 3 مگ!

شکایت کن حتما. اگرم گفتن زیر ۳ مگ بخرید بگو چون طبق قانون جدید باید سرعت رو تضمین کنید خسارت من رو باید پرداخت کنی!

shaahani
04-02-2018, 10:47
آخیش راحت شدم
الان صدای من رو از روی پیشگامان می شنوید :n08:

مدت زمان جمع آوری - یک ساعت / مدت زمان رانژه مجدد یک ساعت :n02:

میگفتن خطم نمیکشه بیشتر از 12 مگابیت / روی 16 مگابیت راحت سرویس گرفتم و تست سرعت جواب داد ، بنظرتون چرا ؟ :n10:

پروفایل گیم هم برام نمیبستن ، اینجا انجام دادن با سرعت 14مگابیت برثانیه - مشکل خاصی هم نداره
حداقل ها رو داره دیگه نیازی به تعویض isp ندارم.

migmig3000
04-02-2018, 14:16
شکایت کن حتما. اگرم گفتن زیر ۳ مگ بخرید بگو چون طبق قانون جدید باید سرعت رو تضمین کنید خسارت من رو باید پرداخت کنی!

امروزم کلا قطعی دارم... به 195 باید شکایت کنم؟

psycho0098
05-02-2018, 00:13
سرعت دانلود با IDM با سرویس 8 مگ بیشتر از 300 کیلوبایت نمیشه در این ساعت (23)
افتضاح شده پارس آنلاین
آخر این ماه تخلیه میکنم

m123f
05-02-2018, 09:56
سرعت دانلود با IDM با سرویس 8 مگ بیشتر از 300 کیلوبایت نمیشه در این ساعت (23)
افتضاح شده پارس آنلاین
آخر این ماه تخلیه میکنم به شدت کمبود پهنای باند در همه شرکتها احساس میشه دوست عزیز..من قبل از طرح های جدید پارس انلاین بودم خوب بود الان های وب هستم توی ساعاتی از شب و حدود یک و دو بعد از ظهر( کلا ساعات پیک مصرف ) سرعت به شدت افت میکنه...مثلا سرعت 16 مگ از 4 بالاتر نمیره

feranko724
05-02-2018, 18:54
من که تقریبان 8روز ازسرویسم 8مگ مونده بعید میدونم تمدیدکنم 9روز اول دانلود چه توروز وچه شبانه فیکس950 بودتا1مگ می رفت باidm تو5ساعت تایم شبانه 15گیک میزده ازموقعی که سرعتها چه تو روز وچه شب بیشترساعات با اوفت ونوسان همراه شد نه میتونم ازحجم روانه ام درست استفاده کنم نه شبانه که10گیکم به زورمیشه باسرویس 8مگ زد خلاصه زنگم میزنی پشتیبانی یه مشت چرندیات تحویل میده همین الانم نهایت500تامیده

FAR FAR251
06-02-2018, 08:54
دوستان ، پارس ان لاین تخلیه نمیکنه، میگه پنج و پونصد باید بدی تا تخلیه کنیم ، عجب مسخره بازی راه انداختن:n08:

George Shelly
06-02-2018, 10:14
این کندی های سراسری چیه داره اتفاق می افته ؟
الان تک کانکشن من شده در حد دایل آپ !
آی اس پی های دیگه هم شاکین و فقط من نیستم !
چند روز عالی میشه چند روز خراب!
من پیشگامان دارم البته!

محمد7966
06-02-2018, 13:30
پارس آنلاین امروز برای من وضعیتش بهتر شده،هر روز این موقع پهنا روی 6 مگ و 5 مگ بود با snr حدود 6 و 7 .اما الان دیدم پهنا روی 9 مگ و snr روی 28

البته باید صبر کنم ببینم تا شب و روزهای دیگه وضعیتش اینطور میمونه یا نه

ahwazp30
06-02-2018, 18:57
این کندی های سراسری چیه داره اتفاق می افته ؟
الان تک کانکشن من شده در حد دایل آپ !
آی اس پی های دیگه هم شاکین و فقط من نیستم !
چند روز عالی میشه چند روز خراب!
من پیشگامان دارم البته!

من هم مشکل کندی سرعت رو با شاتل دارم از غروب به بعد دیگه 512 هست و وبگردی کنده ولی اینکه میگید سراسریه فکر کنم بیشتر به شرکت ها مربوط میشه چون من اسیاتک هم دارم ولی در تمام ساعات شبانه روز ثابته و اصلا کندی سرعت نداره.

arminkoo
06-02-2018, 22:34
سلام به همه
دوستان من سرعت دانلود کم شده (1 مگابیت ) ولی تو پنل مودم سرعت رو 4 مگ هست .این مشکل مربوط به همین افت سرعت و کمبود پهنای باند خودشونه یا مشکل منه ؟!

ahwazp30
06-02-2018, 22:42
سلام به همه
دوستان من سرعت دانلود کم شده (1 مگابیت ) ولی تو پنل مودم سرعت رو 4 مگ هست .این مشکل مربوط به همین افت سرعت و کمبود پهنای باند خودشونه یا مشکل منه ؟!

اگر snr بالای 11 باشه بله مشکل از خودشون هست که تقریبا الان توی بیشتر سرویس دهدنده ها بوجود اومده ولی اگر نویز روی خط باشه و snr پایین باشه شما خطت روی 100 مگ هم که باشه دیال اپی میشه .در صورتی که مطمینی که نویز نداری مشکل کمبود پهنای باند سراسری هست.

pouria1369
07-02-2018, 11:38
سلام دوستان
ببخشید فردا می خوام پارس آنلاینمو لغو کنم
خونمون هم دولت هست (مرکز مخابرات پاسداران)
کدوم شرکت ISP رو پیشنهاد می کنید؟ چون انلاین بازی می کنم پینگ برام خیلی مهمه

محمد7966
07-02-2018, 18:33
پارس آنلاین از دیروز تا الان وضعیتش مثل سابق شده برای من،فقط تو ساعات شلوغی کمی صفحات دیر باز میشن که شاید به خاطر سرویس 128 باشه ولی پهنای باند روی 9 مگ

broosli
07-02-2018, 18:35
پارس آنلاین از دیروز تا الان وضعیتش مثل سابق شده،فقط تو ساعات شلوغی کمی صفحات دیر باز میشن که شاید به خاطر سرویس 128 باشه ولی پهنای باند روی 9 مگ و نسبت سیگنال به نویز هم تو محدوده 20 تا 30

وضعیت سرعت دانلود چه طوره؟(در ساعات شلوغی؟)

محمد7966
07-02-2018, 18:49
وضعیت سرعت دانلود چه طوره؟(در ساعات شلوغی؟)

تو این مدت چیزی دانلود نکردم ولی الان با اسپید تست یه تستی گرفتم پهنای دانلود روی 480 کیلو بود یعنی از 512 هم کمتره

همین الان یه فایلی رو از سایت سافت 98 گذاشتم دانلود بشه سرعت زیر 20 کیلو با idm

AmirF3
07-02-2018, 19:16
سلام دوستان
ببخشید فردا می خوام پارس آنلاینمو لغو کنم
خونمون هم دولت هست (مرکز مخابرات پاسداران)
کدوم شرکت ISP رو پیشنهاد می کنید؟ چون انلاین بازی می کنم پینگ برام خیلی مهمه

پارس بهترین پینگ رو برای بازی داره. چرا میخواهید لغو کنید؟

MOHAMMAD2010
07-02-2018, 19:47
تو این مدت چیزی دانلود نکردم ولی الان با اسپید تست یه تستی گرفتم پهنای دانلود روی 480 کیلو بود یعنی از 512 هم کمتره

همین الان یه فایلی رو از سایت سافت 98 گذاشتم دانلود بشه سرعت زیر 20 کیلو با idm

تست اسپید تست منظورت اینه 480 کیلو بیت بود !؟
عکس نداری ازش ؟

محمد7966
07-02-2018, 19:55
تست اسپید تست منظورت اینه 480 کیلو بیت بود !؟
عکس نداری ازش ؟

آره یعنی 0.480 مگابیت

اما الان هم تست گرفتم سرعت روی 6.92 مگا بیت بود

arminkoo
07-02-2018, 23:55
در یه کلام افتضاح
زنگ میزنم پشتیبانی میگه مشکل از سمت شماست از مرکز ما افت فشاری وجود نداره

FAR FAR251
08-02-2018, 08:46
دزدترین و بی مسیولیت شرکت اینترنتی همین پارس ان لاینه . بعد شش روز با دو تا شکایت و ده بار زنگ زدن هنوز تخلیه نکردن ، و میگن پول بده تخلیه کنیم ، ... ترشی هم بشون نمیدم ، دیروز همچی سر مسیول صدای مشترک داد زدم که خودمم ترسیدم:n08:

AmirHA2008
08-02-2018, 09:10
خط من که دیروز عملا قطع بود!
به خاطر به قول خودشون ترافیک پهنای باند بخوان سرعت رو باز نذارن ولی دیگه سرعت اسمی رو که به سرویسای قدیمشون باید بدن لااقل
سرعت من دیروز زیر 128 بود! در حد دایل آپ! در حد 7-8 کیلیوبایت
اصلا یه وضعی
صبحا هم که سرعت خوب بود امروز در حد همون سرعت اسمی 256 داره بهم میده
یعنی با این پارس آنلاین پیر شدیم به خدا توی این چند ساله
خدا رو شکر میکنم ده روز دیگه بیشتر قرارداد ندارم

FAR FAR251
08-02-2018, 10:14
دوست عزیز
شکایت کردم ازشون همین الان
متن شکایت هم خیلی تند نوشتم
ببینم چی میشه

ازشون شکایت کردی 195به خاطر پول گرفتن . ازت بابت تخلیه خط تاثیری داشت ؟
از منم پول میخواد پارس ان لاین بابت تخلیه 55000 ریال:n13:

George Shelly
08-02-2018, 10:18
دوستان این پول گرفتن واسه تخلیه واسه همه هست منتها خیلی از شرکت ها همون اول دریافت می کنن!
مثلا من پیشگامان دارم واسه دایری خط 12 تومن دادم که میشه 5500 رانژه + 5500 تخلیه!
بقیه ش هم مالیات!
در اصل من هم پرداخت کردم و اگر الان بخوام از پیشگامان تخلیه کنم در اصل هزینه ای نمی پردازم چون قبلا پرداخت کردم!
این پول رو شما اولش ندادید و الان ازتون میگیرن!
پس فک نکنم پول زور باشه چون همه ما دادیم!!!!!

misam5526
08-02-2018, 11:18
ازشون شکایت کردی 195به خاطر پول گرفتن . ازت بابت تخلیه خط تاثیری داشت ؟
از منم پول میخواد پارس ان لاین بابت تخلیه 55000 ریال:n13:

قبلا خدمت شما عرض کردم که پارس انلاین برای سرویس های جشنواره موقع تخلیه 5500 میگیره که در قراردادتون هم هست. چون این پول رو اولش و موقع ثبت نام ندادید. کاملا قانونیه. در اینجا شرکت بجای 12000 تومن که حقشه فقط پول تخلیه رو که عیناً به مخابرات میده میگیره و رانژه رو به شما بخشیده.

misam5526
08-02-2018, 11:35
سرویس جشنواره من خوشبختانه کاملا ثبات داشه. و این باز موید این نکتست که وضعیت شرکتها از یه مرکز تا مرکز دیگه متفاوته. بنابراین عاقلانه اینه که نه از چندتا گله و شکایت بترسه ادم برای خرید سرویس نه از چندتا تعریف و تمجید و به به و چه چه ذوق کنه واسه شرکت دیگه. مکنه وضعیت شما در مرکز خودتون نه به خوبی چیزایی که شنیدید باشه و نه به بدی فحشهایی که میدن به بعضی شرکتا.

MOHAMMAD2010
08-02-2018, 12:04
سرویس جشنواره من خوشبختانه کاملا ثبات داشه. و این باز موید این نکتست که وضعیت شرکتها از یه مرکز تا مرکز دیگه متفاوته. بنابراین عاقلانه اینه که نه از چندتا گله و شکایت بترسه ادم برای خرید سرویس نه از چندتا تعریف و تمجید و به به و چه چه ذوق کنه واسه شرکت دیگه. مکنه وضعیت شما در مرکز خودتون نه به خوبی چیزایی که شنیدید باشه و نه به بدی فحشهایی که میدن به بعضی شرکتا.

من اخرش نفهمیدم این جشنواره سه مگ رو پارس انلاین رو چند مگ میبنده
از خود پشتیبانی هم پرسیدم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 !
ولی تست هایی که بعضیا اینجا میزارن نشون میده روی 4 و اپلود 1 مگ بسته شده ( ولی بعضی تست ها هم انگار رو همون 3 مگ هست )
کسی درباره این موضوع اطلاعی داره ؟

mo_ho
08-02-2018, 14:30
سرعت 8 مگ پارس آنلاین

تا دو ماه پیش قبل از این طرح ها خطم براحتی روی 12 مگ بود ولی الان 8 مگ ور 3 مگ بستن و میگه نمیکشه و پشتیبانی حرف تکراری و احمقانه اینکه مودم و از سرخط وصل کن و اینجور چرت و پرت ها رو تحویل میده ؛ در حالیکه مشخصه خودشون مشکل ایجاد کردن
دوستان دیگه ای مشکل دارن ؟

shaahani
08-02-2018, 14:51
سرعت 8 مگ پارس آنلاین

تا دو ماه پیش قبل از این طرح ها خطم براحتی روی 12 مگ بود ولی الان 8 مگ ور 3 مگ بستن و میگه نمیکشه و پشتیبانی حرف تکراری و احمقانه اینکه مودم و از سرخط وصل کن و اینجور چرت و پرت ها رو تحویل میده ؛ در حالیکه مشخصه خودشون مشکل ایجاد کردن
دوستان دیگه ای مشکل دارن ؟

بله منم داشتم
خط من راحت 16 مگابیت را می کشید و حتا 6 ماه بر روی پارس آنلاین در این سرعت بدون هیچ مشکلی کار می کرد .
اما سرعت خط را خودم عمدی برای سرویس گیم کاهش دادم و هیچگاه دیگر سرعت آن را زیاد نکردند .
به من گفته میشد خط شما بیشتر از 12 مگابیت کشش نداره و حتا SNR من کم شده بود بر روی 6 رسیده بود ، در صورتی که قبلا بسیار بالا بود .

سرویس پارس آنلاین را جمع آوری کردم و در پیشگامان رانژه کردم
هم اکنون سرعت خط من 16مگابیت است و به همین میزان نیز میتوانم بدون کمترین مشکلی از اینترنت استفاده کرده و دانلود داشته باشم.

shaahani
08-02-2018, 14:54
البته اگه سرویس قدیمی دارید ، هم اکنون دیگر سرعت خریداری شده خط شما را به شما ارئه میدهند ، سرعتی که در قرارداد شماست و نه مانند سابق سرعتی که خط شما کشش استفاده دارد.
به این نکته نیز توجه داشته باشید.

mo_ho
08-02-2018, 15:05
البته اگه سرویس قدیمی دارید ، هم اکنون دیگر سرعت خریداری شده خط شما را به شما ارئه میدهند ، سرعتی که در قرارداد شماست و نه مانند سابق سرعتی که خط شما کشش استفاده دارد.
به این نکته نیز توجه داشته باشید.
درسته
مسئله اینه من 8 مگ خریدم و الان 3 مگه و این کم فروشیه
تنها دلیلم برای اینکه پارس مونده بودم به خاطر کیفیت بود که اینم با افتخار از دست دارن میدن

FAR FAR251
09-02-2018, 05:22
قبلا خدمت شما عرض کردم که پارس انلاین برای سرویس های جشنواره موقع تخلیه 5500 میگیره که در قراردادتون هم هست. چون این پول رو اولش و موقع ثبت نام ندادید. کاملا قانونیه. در اینجا شرکت بجای 12000 تومن که حقشه فقط پول تخلیه رو که عیناً به مخابرات میده میگیره و رانژه رو به شما بخشیده.

شما مثل اپراتور پارس ان لاین حرف میزنی . :n08:

feranko724
09-02-2018, 14:00
میخواستم برم پیشگامان ولی منطقه مارو پشتیبانی نمیکنه ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند کدوم ispسرعتش ثبات داره کم نمیشه

rahman0158
09-02-2018, 14:06
میخواستم برم پیشگامان ولی منطقه مارو پشتیبانی نمیکنه ممنون میشم دوستان راهنمائی کنند کدوم ispسرعتش ثبات داره کم نمیشه های وبی که همه از افت سرعت تک کانکشن و غیره اش مینالن تو مرکز ما عالی هستش و یا برعکس پارس آنلاین که همه میگن کیفیت نسبی خوبی داره افت سرعت زیادی داره تو مرکز ما پس با قاطعیت نمیشه گفت و همه چی بر میگرده به مرکز مخابراتی خودتون دوست عزیز و اینکه پهنای باند کافی اگه شرکت مورد نظر تو اون منطقه مخابراتی داشته باشه از افت سرعت خبری نیست و ثبات هم وجود داره. تجربه نشون داده برید سراغ شرکتی که یوزر کمتری داره تو منطقه مخابراتی شما اگه کیفیت میخواید.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Mt.Shadow
09-02-2018, 15:13
... برید سراغ شرکتی که یوزر کمتری داره تو منطقه مخابراتی شما ...

چطور میشه فهمید این قضیه رو ؟

rahman0158
09-02-2018, 15:29
چطور میشه فهمید این قضیه رو ؟با تماس با شرکت ها که اکثرا فکر نکنم جواب درستی بدن . بگردید آشنا پیدا کنید تو مخابرات تا اطلاعات درستی بده.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

shahram83
09-02-2018, 21:54
امروز این ساعت افت سرعت و کمبود پهنای باند وجود داره که هنگام تماشای استریم کاملاً مشهود است.
بروزرسانی؛
در تماس با پارس آنلاین درباره اینکه آیا کمبود پهنای باند وجود دارد؟ پرسیدم و پاسخ بله بود. مطمئن بودم که باز مشکل کاهش سرعت باز خواهد گشت. فکر کنم برای من بهتر شد چونکه فقط چند روز از قرارداد یک ماه ی من باقی مانده است.
این پارس آنلاین دست از دزدی برنخواهد داشت. پهنای باندی را که مخصوص یک مشترک است برای بدست آوردن پول بیشتر، بطور همزمان به چند مشترک فروخته است.
کارشناسی که با اون صحبت می کردم می گفت که با مخابرات مکاتبه دارند تا پهنای باند را افزایش دهند. در ذهن گفتم ( چونکه دیگه حوصله ی بحث کردن با این دلقک ها و هدر دادن وقتم را ندارم. یا متوجه نمی شوند یا وانمود می کنند که متوجه نمی شوند ) فرقی نمی کنه پارس آنلاین چه مقدار پهنای باند داشته باشه 1 میلیون مگابیت، 10 میلیون به توان 10 مگابیت :n02: در هر صورت یک پهنای باند مشخص مخصوص یک مشترک رو همزمان به چند مشترک خواهند فروخت و به دزدی ادامه خواهند داد و دوباره در پاسخ خواهند گفت کمبود پهنای باند داریم و روز از نو و روزی از نو.

mo_ho
10-02-2018, 01:56
امروز این ساعت افت سرعت و کمبود پهنای باند وجود داره که هنگام تماشای استریم کاملاً مشهود است.
بروزرسانی؛
در تماس با پارس آنلاین درباره اینکه آیا کمبود پهنای باند وجود دارد؟ پرسیدم و پاسخ بله بود. مطمئن بودم که باز مشکل کاهش سرعت باز خواهد گشت. فکر کنم برای من بهتر شد چونکه فقط چند روز از قرارداد یک ماه ی من باقی مانده است.
این پارس آنلاین دست از دزدی برنخواهد داشت. پهنای باندی را که مخصوص یک مشترک است برای بدست آوردن پول بیشتر، بطور همزمان به چند مشترک فروخته است.
کارشناسی که با اون صحبت می کردم می گفت که با مخابرات مکاتبه دارند تا پهنای باند را افزایش دهند. در ذهن گفتم ( چونکه دیگه حوصله ی بحث کردن با این دلقک ها و هدر دادن وقتم را ندارم. یا متوجه نمی شوند یا وانمود می کنند که متوجه نمی شوند ) فرقی نمی کنه پارس آنلاین چه مقدار پهنای باند داشته باشه 1 میلیون مگابیت، 10 میلیون به توان 10 مگابیت :n02: در هر صورت یک پهنای باند مشخص مخصوص یک مشترک رو همزمان به چند مشترک خواهند فروخت و به دزدی ادامه خواهند داد و دوباره در پاسخ خواهند گفت کمبود پهنای باند داریم و روز از نو و روزی از نو.

باز خوبه به شما جواب واضح رو دادن . من که دوباره تماس گرفتم گفتم سرعت 8 مگ رو 3 مگ محدود کردین باز جواب تکراری که مودم و ببر سر خط رو بهم داد و وقتی گفتم تا 2 ماه پیش 12 مگ میدادین و مشکلی هم نداشت خطم و یه دفعه با شروع ها طرح های حدید این محدودیت و درست کردین برگشت گفت به من ربطی نداره که اینحور فکر می کنید و مشکل من نیست . منم قطع کردم یه شکاین به 195 از نحوه پاسخگویی زدم. سرویسم تموم شد وگرنه یه شکایت کم فروشی هم میکردم ... تنها چیزی که به این بنده های خدا یاد دادن اینه که بگن مودم رو ببر سر خط بعد زنگ بزن ، در حالیکه میدونن 99 درصد اصلا اطلاعاتی ندارن که این کارا رو بکنن و اون 1 درصد هم نصفشون حوصله این مسخره بازی ها رو ندارن و فقط با این حواب خودشون و راحت می کنن و نه آموزش مشتری مداری و نحوه حرف زدن با مشتری بهشون دادن و نه آموزش درست حسابی فنی نه هیچی . 4 تا کلیک next برا تنظیمات اولیه مودم نشد که پشتیبانی !

AmirHA2008
10-02-2018, 17:33
امروز اگر چشمش نزنیم سرعت دوباره خوب شده
امیدوارم تداوم داشته باشه فقط

shahram83
10-02-2018, 17:56
در بحث کمبود پهنای باند مقصر اصلی قطعاً و بدون شک ISP ها هستند. بطور مثال 10 بسته 16 مگابیت بر ثانیه وجود داره که باید به 10 مشترک فروخته بشه و نه حتی 11 مشترک اما به 60 مشترک بطور همزمان فروخته میشه. این مصداق بارز دزدی و کلاهبرداری است. من در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای این مورد شکایت خواهم کرد و امیدوارم شما هم انجام خواهید داد چونکه از این آشکارتر نمیشه دزدی کرد به استثنای سرقت از بانک.

pooya777
10-02-2018, 17:57
وضعیت پارس انلاین امروز عصر...سرویس 3 مگ... روزهای قبل که نوسان سرعت بود.الآن حالت نرماله

اینم با چیز پی ان. سرور لندن چرا اینجوره؟! :n13:

وضعیت پینگ

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=105ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=102ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=103ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=101ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=53

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=112ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=114ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=49

MOHAMMAD2010
10-02-2018, 20:02
وضعیت پارس انلاین امروز عصر...سرویس 3 مگ... روزهای قبل که نوسان سرعت بود.الآن حالت نرماله

اینم با چیز پی ان. سرور لندن چرا اینجوره؟! :n13:

وضعیت پینگ

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=105ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=53
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=104ms TTL=53

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=115ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=138ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=113ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=170ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=120ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=111ms TTL=49
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=49

شما جشنواره 3 مگ خریدین ؟ میشه یه عکس از تنظیمات مودم بدین ببینم اپلود و دانلود رو چند مگ بسته شده ؟

pooya777
10-02-2018, 22:42
شما جشنواره 3 مگ خریدین ؟ میشه یه عکس از تنظیمات مودم بدین ببینم اپلود و دانلود رو چند مگ بسته شده ؟

من قبلش سرویس دو مگ داشتم که تغییر دادم به 3 مگ.وضعیت سیمکشی خونه هم زیاد تعریفی نداره و نویز کم و بیش روی خطم دارم.

shahram83
13-02-2018, 12:26
پس از چند روز اختلال در بخش ثبت شکایت سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، من امروز از پارس آنلاین باز شکایت کردم با این مضمون که کمبود پهنای باند دارند و این بدلیل فروختن یک پهنای باند یکسان به چند نفر بطور همزمان است تا بطور غیر قانونی پول بیشتری بدست بیاورند و این مصداق بارز دزدی و نوعی کلاهبرداری است و نیز اینکه بعضی شرکت های دیگر هم دارند این عمل مجرمانه را انجام می دهند و آیا وزارت نمی خواهد جلوی این کلاهبرداری های واضح را بگیرد!
امیدوارم که ترتیب اثر داده بشه.
دوستان شما هم اگر می تونید از این شرکت یا شرکت های دیگه برای کمبود پهنای باند شکایت کنید. گویا اوضاع پارس آنلاین بدتر از شرکت های دیگر است ( دزدتر است ) پس سعی کنید این شرکت را ترک کنید در غیر اینصورت زمینه را برای اینکه از شما دزدی بشه فراهم کرده اید. اگر هم اکنون کمبود پهنای باند ندارید، نگران باشید زیرا که بزودی خواهید داشت. :n02:

CAPITAN MAC
13-02-2018, 13:54
سلام
دو.ستان بنده یک سال پیش قراردام با پارس تمام شده و در خواست تخلیه خط دادم از ان موقع هم اینترنت 4g داشتم تا امروز بازهم خواستم ADSL یگبرم البته از شاتل گفتن هنوز پورت تخلیه نشده :n04: واقعا موندم هنوز بعد از یک سال پورتم خالی نکردن اگر از طریق 195 اقدام کنم ایا زود جواب می گیرم:n10:

feranko724
13-02-2018, 20:56
پس از چند روز اختلال در بخش ثبت شکایت سامانه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، من امروز از پارس آنلاین باز شکایت کردم با این مضمون که کمبود پهنای باند دارند و این بدلیل فروختن یک پهنای باند یکسان به چند نفر بطور همزمان است تا بطور غیر قانونی پول بیشتری بدست بیاورند و این مصداق بارز دزدی و نوعی کلاهبرداری است و نیز اینکه بعضی شرکت های دیگر هم دارند این عمل مجرمانه را انجام می دهند و آیا وزارت نمی خواهد جلوی این کلاهبرداری های واضح را بگیرد!
امیدوارم که ترتیب اثر داده بشه.
دوستان شما هم اگر می تونید از این شرکت یا شرکت های دیگه برای کمبود پهنای باند شکایت کنید. گویا اوضاع پارس آنلاین بدتر از شرکت های دیگر است ( دزدتر است ) پس سعی کنید این شرکت را ترک کنید در غیر اینصورت زمینه را برای اینکه از شما دزدی بشه فراهم کرده اید. اگر هم اکنون کمبود پهنای باند ندارید، نگران باشید زیرا که بزودی خواهید داشت. :n02:

حرفه شما درسته خودمن همین امروز سرویس 8 مگ 1ماه تمدید کردبودم تموم شد سرهمین غذیه پهنای باند 2به شک هستم تمدیدکنم یانه اسمن 8مگ میگیری توساعاتی از روز سرعت توری میشه انگار سرویس 3مگ گرفتی موندم تخلیه کنم پارس انلاین تنها مزیت خوبش شبانه رایگانش هست که محدودت نمیکنه وگرنه بقیه ipsها بر8مگ مصرف روزانه خیلی بیشترازپارس انلاین حجم میدن نظردوستان چیه با این شرایط

shahram83
13-02-2018, 22:59
حرفه شما درسته خودمن همین امروز سرویس 8 مگ 1ماه تمدید کردبودم تموم شد سرهمین غذیه پهنای باند 2به شک هستم تمدیدکنم یانه اسمن 8مگ میگیری توساعاتی از روز سرعت توری میشه انگار سرویس 3مگ گرفتی موندم تخلیه کنم پارس انلاین تنها مزیت خوبش شبانه رایگانش هست که محدودت نمیکنه وگرنه بقیه ipsها بر8مگ مصرف روزانه خیلی بیشترازپارس انلاین حجم میدن نظردوستان چیه با این شرایط
دوستان همه ی آنچه که من در اینجا می نویسم تجربه های خودم از این شرکت در این زمان است و کاملاً صادقانه می باشد و مقصودم از این حرف این است که نباید فقط حرف های من را ملاک مطلق برای سنجش یا نتیجه گیری قرار بدهید. این روش صحیح در اینترنت است و این روش در اینترنت کار می کند. همیشه چندین نظر از منابع مختلف را ببینید و بشنوید و هر آنچه که برای شما بهترین است را گزینش کنید و درکل صلاح مملکت خویش خسروان دانند و این احتمال هست که در شرکت دیگر نیز تجربه خوبی نداشته باشید ( هرچند که با دیده و شنیده های من این احتمال کم است )
اما با این اوصاف به نظر من با توجه به فروخته شدن پارس آنلاین که گمان می کنم همه درباره ی آن می دونند و نیز اینکه این شرکت به شکل بدنام و آشکاری داره پهنای باند مشترک هاشو یکجورایی می دزده، ماندن در این شرکت یعنی هدر دادن پول ( دزدیده شدن پول توسط اون ) و اعصاب-خوردی بیشتر. این شرکت حتی اجازه نداد چند ماه از روش جدید ارائه اینترنت بگذره و درست یک ماه بعد از اون ( از یک ماه پیش ) پر کردن جیبش را با دزدی پهنای باند و فروختن یک پهنای باند به چندین مشترک آغاز کرد.
وقتی بهش فکر کنید می بینید چه پولایی به جیب می زنه. 16 م.بیت که 80 تومن قیمت داره رو به 6 مشترک می فروشه و در عوض 80 تومن، 480 تومن گیرش می آد. تازه اگه به تعداد بیشتر نفروشه. :n02: اینجوری است که جهان سوم شکل می گیرد و هر روز ویرانتر می شود.
من تا دو روز دیگه این شرکت لعنتی رو ترک خواهم کرد و امیدوارم در شرکت بعدی با این حجم از دزدی روبرو نشوم.

mo_ho
14-02-2018, 00:03
خیلی جالبه تقریبا برا همه 8 مگ رو محدود میکنن به 3 مگ و وقتی زنگ می زنی به پشتیبانی بی سوادشون با وقاحت می گن خطتون نمیکشه و این جوابیه که به همه میدن .انگار که روز اولمونه از اینا نت گرفتیم . چند ساله خط من رو 12 مگ بسته شده بود و یهو بعد این تعرفه های جدید خطم نمیکشه ! احمق خودشونن که به مشتری دروغ میگن
من رو یه خطم پارس داشتم که الان 4 روز تموم شده و 8 مگ بود و مث شما رو 3 مگ تنظیمش کرده بودن و الان روی یه خط دیگه آسیاتک دارم .روی 16 مگ بسته شده .سرعت دانلودش 1.5 MB رو حالا یه کم بالا پایین میده بهم .حجم بیشتر نسبت به پارس میده ولی مثلا با این سرعت تو بعضی ساعت ها به شدت مشکل استریم دیدن دارم مخصوصا از twitch . و دارم دنبال یه شرکت می گردم تا استیبل تر باشه و ماه دیگه خط پارس که الان هم سرویس نگرفتم رو تخلیه کنم و از اونجا سرویس بگیرم.
با این کم فروشی که پارس میکنه درصورتی که شرکت های دیگه منطقه تون رو ساپورت می کنن به نظر من پارس موندن صلاح نیست

migmig3000
14-02-2018, 02:13
دوستانی که از پارس آنلاین تخلیه کردن میشه اسم isp جدید رو بگن و اینکه راضی هستن یا خیر؟
این افت سرعت پارس آنلاین دیگه راهی جز تخلیه برای کاربرانشون باقی نمیذاره

pooya777
14-02-2018, 14:46
داداشای گل برای سرویس های بالاتر از 4 مگابیت باید مقایسه بین حجم آستانه مصرفی که میدن بشه و همچنین بررسی کیفیت اون شرکت با خوندن تجربیات مشترکینشون. الآن که هر گیگ اضافه قیمتش 2000 تومنه پس شما باید از جایی سرویس 8 یا 16 بگیرید که حجم بیشتری میده. توی این سرعتها اولویت به این ترتیبه فن آوا-پیشگامان-آسیاتک-شاتل.دیده بان نت اونجور که خوندم ترافیک داخلیش مشکل داره از لحاظ پینگ و پکت لاست.درسته حجم زیاد میده ولی هنوز نمیشه اعتماد کرد. آسیاتک و شاتل هم الآن جشنواره زمستانی دارند و سرعت 16 مگ رو توی آسیاتک با ماهی 24 تومن و 33 گیگ حجم 6 ماهه میشه گرفت البته شاتل شبانه هم میشه گرفت حجم بین المللش نسبت به آسیاتک بیشتره ولی دو برابر گرونتر میفته جشنواره اش.از نظر قیمتی گفتم یه مقایسه بکنم.

FAR FAR251
14-02-2018, 20:56
ده روزه درخواست تخلیه دادم چند بار هم شکایت کردم تو ۱۹۵ ، چند بار هم دعوا کردم با اپراتورهای پارس ، هنوزم تخلیه نکردن ، از ۱۹۵ زنگ زدن گفتن خودمون هم تو کار پارس آنلاین موندیم ،،، یه شکایت روغنی و پر ملات بکن تا سه روز بهت جواب میدیم ،،، فردا قراره جواب بدن :n08: فکر کنم چون پارس انلاین تا یک ماه اینده دیگه وجود خارجی نداره فقط داره یوزر میگیره ، بعد هم تعهداتش میفته گردن های وب:n09:

shaahani
15-02-2018, 02:48
درسته که تمام کارها مکانیزه شده و راحت میشه نشست تو خونه و شکایت کرد .
اما این مملکت هنوز به سیستم هزاران سال پیش اداره میشه و بهتره یک آدم با حوصله و دقیق شخصا به رگولاتوری و در درجه بعدی مستقیم و شخصا به معاون و رئیس سازمان تنظیم مقررات مراجعه کنه و تمامی سند ها و مدارک مربوط به تخلف از قانون isp رو به اونها ارائه بده .
صدا و ویدیو های ضبط شده و کپی یا تصویر درخواست جمع آوری با تاریخ اون و هرچه مستندتر و محکمتر بهتر ، تا اینکه در تنگنا نتونن کتمان کنند .
میشه علاوه بر شکایت کاری و قانونی از پرسنل و مدیران هم شکایت خصوصی و شخصی انجام داد و در این زمینه باید از مردان قانون و اشخاص مسلط به قوانین کمک گرفت .
و درضمن اگر آشنا و یا دوستانی در پست های حساس برای تسریع کارتون و به نتیجه رسیدن شکایتتون دارید باید از اونها کمک بگیرید.

اینها خیلی پرو هستند ، پرسنلشون به راحتی میگن برین شکایت کنید ، شکایتتون میاد زیر دست خودمون / رسیدگی میکنیم .
اینجوری نمیشه ، باید چند نفر پیدا بشن حسابی اینا رو سر جاشون بشونن ، از توی خونه و شکایت تلفنی بنظرم کاری از پیش نمیره .

حیف که تخلیه خط من رو از زمان درخواست در عرض کمتر از یک ساعت انجام دادن و موضوع شکایت رو از دست من گرفتن ، اگه نه خودم سرم درد میکرد واسه همچین کارهایی.

pepejoon
15-02-2018, 11:50
سلام
اقا ریت خط من روی 9 مگه و اس ان ار بالا 50 هستش
ولی سرعتم تا 500
علتش چیه؟تو تنظیمات مودم مشکل هست یا ارایه دهنده؟

mo_ho
15-02-2018, 13:05
سلام
اقا ریت خط من روی 9 مگه و اس ان ار بالا 50 هستش
ولی سرعتم تا 500
علتش چیه؟تو تنظیمات مودم مشکل هست یا ارایه دهنده؟
سلام
نه مودم مشکلی نداره احتمال زیاد . مثل من و خیلی های دیگه روی 3 مگ محدودتون کردن و کم فروشی از طرف پارس آنلاینه!

FAR FAR251
15-02-2018, 14:09
قبلا خط من چهار مگ بسته شده بود و ولی سرعت بیشتر از ۳۱۳ کیلو نمیشد ، زنگ زدم .خیلی هم ریلکس و راحت گفت نرم افزاری محدود شدید:n08:

pepejoon
15-02-2018, 14:53
سلام
نه مودم مشکلی نداره احتمال زیاد . مثل من و خیلی های دیگه روی 3 مگ محدودتون کردن و کم فروشی از طرف پارس آنلاینه!
اول روی دو مگ بود بعد سرعت 100 تا 150 میرفت
بعد که بردن روی 9 مگ اومده تا 500
روی هر پهنای باندی سرعت تا ی حد بیشتر نمیشه.

misam5526
15-02-2018, 15:06
اول روی دو مگ بود بعد سرعت 100 تا 150 میرفت
بعد که بردن روی 9 مگ اومده تا 500
روی هر پهنای باندی سرعت تا ی حد بیشتر نمیشه.

یه تصویر از مشخصات و وضعیت ADSL مودمتون قرار بدید بهتر میشه نظر داد.

pepejoon
15-02-2018, 15:35
یه تصویر از مشخصات و وضعیت ADSL مودمتون قرار بدید بهتر میشه نظر داد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم.png

misam5526
15-02-2018, 15:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مودم.png

کیفیت خط شما عالیه. خود شرکتم خط رو براتون رو 9 مگ بسته.

تنها بحثی که میمونه اینه که سرویستون چیه؟ اگه از سرویسهای جدید غیر حجمی بالای 4 مگ گرفتید حتما وضعیت رو به 195 گزارش کنید.

pepejoon
15-02-2018, 15:52
کیفیت خط شما عالیه. خود شرکتم خط رو براتون رو 9 مگ بسته.

تنها بحثی که میمونه اینه که سرویستون چیه؟ اگه از سرویسهای جدید غیر حجمی بالای 4 مگ گرفتید حتما وضعیت رو به 195 گزارش کنید.
4 مگ یک ماهه طرح حال حاضرمه
فقط میگم درک نمیکنم چرا وقتی تا 9 مگ بازه دست من در حد همون 4 مگ داره میاد!یا اصلا میتونم معترض باشم یا نه

misam5526
15-02-2018, 16:13
4 مگ یک ماهه طرح حال حاضرمه
فقط میگم درک نمیکنم چرا وقتی تا 9 مگ بازه دست من در حد همون 4 مگ داره میاد!یا اصلا میتونم معترض باشم یا نه

در سرویسهای جدید که خریداری کردید سرعت بر اساس سرویس خریداری شده تنظیم میشه (همون سرعت اسمی). یعنی کسی که 4 مگ میخره همون 500 سرعت حداکثرشه در دانلود.

اگه 8 مگ بگیرید سرعت شما به 1 مگ افزایش پیدا میکنه. شرکت های دیگه پینهادات خوبی دارن برای کسایی مثل شما که خطشون کشش بالا داره فقط باید مصرف حجمتون رو کنترل کنید در اون موارد (در حد مثلا ماهی40-50 گیگ)

ehsanehsan007
15-02-2018, 17:23
حذف شود....

pepejoon
15-02-2018, 17:38
در سرویسهای جدید که خریداری کردید سرعت بر اساس سرویس خریداری شده تنظیم میشه (همون سرعت اسمی). یعنی کسی که 4 مگ میخره همون 500 سرعت حداکثرشه در دانلود.

اگه 8 مگ بگیرید سرعت شما به 1 مگ افزایش پیدا میکنه. شرکت های دیگه پینهادات خوبی دارن برای کسایی مثل شما که خطشون کشش بالا داره فقط باید مصرف حجمتون رو کنترل کنید در اون موارد (در حد مثلا ماهی40-50 گیگ)
من این ماه استثنا این حجم رو گرفتم و مصرفم معمولا زیر 15 گیگه
شما میدونی کدوم ای اس پی ها سرعت رو باز میزارن به بالاتر که کمتر از 4 مگا بیت نباشه البته با مصرف من که معمولا پایینه؟
الان مثلا فن اوا حجم خوبی میده توی سرهتای پایین ولی ایا سرعت رو باز میزاره به 4 یا 8؟

misam5526
15-02-2018, 18:14
من این ماه استثنا این حجم رو گرفتم و مصرفم معمولا زیر 15 گیگه
شما میدونی کدوم ای اس پی ها سرعت رو باز میزارن به بالاتر که کمتر از 4 مگا بیت نباشه البته با مصرف من که معمولا پایینه؟
الان مثلا فن اوا حجم خوبی میده توی سرهتای پایین ولی ایا سرعت رو باز میزاره به 4 یا 8؟

هیچکدوم سرعت رو باز نمیزارن. اما به نظرم بهترین پیشنهاد برای شما سرویس زیر از شاتله:

FairLight 16384 - سرعت 16 مگ - حجم 60 گیگ در ماه (30 گیگ خارجی) - 40 هزار تومن در ماه

قیمتش دقیقا همین پولیه که برای 4 مگ میدید ولی سرعت 16 مگ میگیرید. برای مصرفم که 30 گیگ بین الملل میده که براتون کافیه.

javidpolitic
16-02-2018, 12:41
دوستان اینکه صفحه اینستاگرام پارس آنلاین میگه در صورتی که حجم شبانه تموم بشه دوباره تمدید میشه درسته؟
ایا امتحان کردید؟؟؟؟؟ درسته یا غلط؟؟؟

javidpolitic
16-02-2018, 12:46
دوستان اینکه صفحه اینستاگرام پارس آنلاین میگه در صورتی که حجم شبانه تموم بشه دوباره تمدید میشه درسته؟

George Shelly
16-02-2018, 12:49
های وب حجم سرویساشو بیشتر کرده!

javidpolitic
16-02-2018, 13:02

با پشتیبانی تماس میگیرید میگن تمدید نمیشه!
اینستاگرام میگه میشه!
هیچ کدوم هم حرف همو قبول ندارند

mpcreza
16-02-2018, 15:03
سمت این شرکت اصلا نیاید

8 مگ گرفتم عملا چهار مگ تحویلم دادن

فعلا ازشون شکایت کردم . پولمو از حلقومشون میکشم بیرون

شما هم بیکار نشینین .

D o l f i n
16-02-2018, 18:46
سرویس من داره تموم میشه بعد مدتها اومدم مشخصات سرویس رو نگاه کردم زده سرعت دریافت 1024
در صورتی که هنگام خرید 16مگ بوده این جریانش چیه؟

essien
16-02-2018, 23:33
بچه ها من با چیزشکن اصلا نمیتونم دانلود کنم ، یعنی در حد 1 مگ دانلود میشه بعد دیگه کلا متوقف میشه ...
میخام ببینم برای شما هم همینه یا اشکال از چیزشکن منه ؟

feranko724
17-02-2018, 18:07
دوستان شمارو نمیدونم ولی برمن که این سری باز8 مگ گرفتم تا همین امروز که3 روز از سرویس خریدم گذشته سرعت ثبات داره زیر930کیلوبایت نمیاد درضمن برسری قبلی چیزشکن میزدم سرعت دانلود به شدت نصف میشد رو450تا500 کیلو این سری باچیزشکنم نهایت 730تا رومیده درضمن چیزشکنم ازاین freeهستش طبیعی سرعته خودمو نده باز اینم تست با چیزشکن freeهستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H-R-N
17-02-2018, 22:30
جدول جدید تعرفه ها
داتک هم اضافه شده

feranko724
18-02-2018, 00:16
همین الان سرعت450تا :n38:

feranko724
18-02-2018, 00:22
همین الان سرعت450تا :n38:

javidpolitic
18-02-2018, 11:33
دوستانی که سرویس غیر حجمی دارید میشه بفرمایید آپلودتون چند قرار دادند؟

misam5526
18-02-2018, 14:13
من اخرش نفهمیدم این جشنواره سه مگ رو پارس انلاین رو چند مگ میبنده
از خود پشتیبانی هم پرسیدم میگه روی 3 مگ و اپلود 512 !
ولی تست هایی که بعضیا اینجا میزارن نشون میده روی 4 و اپلود 1 مگ بسته شده ( ولی بعضی تست ها هم انگار رو همون 3 مگ هست )
کسی درباره این موضوع اطلاعی داره ؟

شما رو همون 3 مگ (3072) حساب کنید و اپلودم مشکلی نداره تا 1 مگ میبندن. ولی چون قانون 3 مگه اگه مرکز شما به هر دلیل نوسان سرعت داشته باشه بیشتر نمیبندن براتون.

●●●FDR●●●
19-02-2018, 16:15
سرویس حجمی:

محمد7966
21-02-2018, 15:13
دوستان امیدی به بهبود وضعیت پارس آنلاین هست یا نه؟چند روز وضعیت برای من خوب بود ولی دوباره کمبود پهنای باند آوردند ظاهرا،crc حتی به 32000 هم رسید برای من

تو شهر ما هم به غیر از پارس آنلاین و مخابرات و چندتا شرکت محلی شرکت دیگه ای خدمات نمیده،(البته جدیدا ماهان نت تو اینترنت زده شهر ما نمایندگی داره)

2-یه سوال دیگه دارم،وضعیت سرویس های 2 مگ و 3 مگ هم به این صورته؟کمبود پهنای باند مشخص است؟(آخه من هنوز سرویس 128 دارم که 8 اسفند تموم میشه،گفتم شاید اگر 2 مگ یا 3 مگ بگیرم وضعیت بهتر باشه:n13:

FAR FAR251
21-02-2018, 15:21
دوستان امیدی به بهبود وضعیت پارس آنلاین هست یا نه؟چند روز وضعیت برای من خوب بود ولی دوباره کمبود پهنای باند آوردند ظاهرا،crc حتی به 32000 هم رسید برای من

تو شهر ما هم به غیر از پارس آنلاین و مخابرات و چندتا شرکت محلی شرکت دیگه ای خدمات نمیده

2-یه سوال دیگه دارم،وضعیت سرویس های 2 مگ و 3 مگ هم به این صورته؟کمبود پهنای باند مشخص است؟(آخه من هنوز سرویس 128 دارم که 8 اسفند تموم میشه،گفتم شاید اگر 2 مگ یا 3 مگ بگیرم وضعیت بهتر باشه:n13:

به شرکت های دیگه هم زنگ بزن شاید جدیدا تو شهر شما سرویس میدن ، از پارس هم خواستی سرویس بخری یک ماه یک ماه بخر ، به هیچ وجه چند ماهه نخر ، چون مجوز پارسذبرای سال اینده باطل شده و رسما میره زیر نظر های وب

ali65509
21-02-2018, 20:55
دوستان پارس انلاین چن وقتیه خیلی قط و وصلی داره سرعتش خیلی کنده ؟ عجب اشتباهی کردیم

AmirHA2008
22-02-2018, 15:24
من سرویس غیر حجمی تمدید کردم
سرعت تک کانکشن 90 درصد اوقات همون سرعت اسمی 4 مگ هست که خریدم
فقط عصرا حدود ساعت 5 تا 7 خیلی قطع و وصلی داره ولی بعدش stable میشه
البته طبق معمول همون حدود 10 تا 15 درصد حجم دزدی رو داره

pooya777
23-02-2018, 10:34
تست سرعت سرویس 3 مگابیت جمعه 4 اسفندماه 1396 ساعت 10

محمد7966
23-02-2018, 16:56
تست سرعت سرویس 3 مگابیت جمعه 4 اسفندماه 1396 ساعت 10

سلام

ببخشید شما که 3 مگ دارید،پهنای خط رو روی 3 مگ بستن براتون یا روی 9 مگ؟چون قبلا شنیدم که پارس آنلاین سرویس های 3 مگ به بالا رو روی 9 مگ می بنده.

pooya777
23-02-2018, 18:57
سلام ببخشید شما که 3 مگ دارید،پهنای خط رو روی 3 مگ بستن براتون یا روی 9 مگ؟چون قبلا شنیدم که پارس آنلاین سرویس های 3 مگ به بالا رو روی 9 مگ می بنده. سلام ببخشید دیر جواب دادم چون تازه دیدم.بعد از اینکه سرویس های غیرحجمی ارائه میشه دیگه خط رو به اندازه سرعت اسمی باز میذارند.قبلا منهم شنیده بودم بالاتر از 4 مگ خط رو باز میذارند ولی پارس آنلاین هم الآن دیگه اندازه سرعت اسمی خط رو باز میذاره.البته من سرویس 3 مگ دارم که روی 4 مگ بستند.

mosi_alfa
23-02-2018, 21:51
دوستان پارسی، برای استفاده از از آیو، آیسیما، تیوا، باید حتما اشتراک خرید که ترافیک رایگان محسوب بشه؟
مثلا این ها بطور رایگان صدا سیما پخش میکنن که نیازی به خرید اشتراک ندارن، اما شک دارم قبل خرید اشتراک ترافیکو رایگان حساب کنن

AmirHA2008
24-02-2018, 01:21
دوستان پارسی، برای استفاده از از آیو، آیسیما، تیوا، باید حتما اشتراک خرید که ترافیک رایگان محسوب بشه؟
مثلا این ها بطور رایگان صدا سیما پخش میکنن که نیازی به خرید اشتراک ندارن، اما شک دارم قبل خرید اشتراک ترافیکو رایگان حساب کنن

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalkمن از فیلیمو که بدون اشتراک استفاده میکردم با سرویس حجمی، رایگان حساب میکرد
با سرویس غیر حجمی تست نکردم

AmirHA2008
24-02-2018, 15:16

Sent from my WAS-LX1A using Tapatalkامروز تست کردم
بدون اشتراک (مثل تلویزیون آنلاین) از ترافیک کم میکنه

Milad4171
24-02-2018, 18:20

سلام . شما به صورت خودکار وقتی ثبت نام انجام بدید متوجه میشه که شما از چه سرویسی دارید استفاده میکند استفاده از هر بخشی که رایگانه براتون ترافیک مصرف نمیشه من تقریبا تمام برنامه های و فوتبال ها رو با این برنامه می بینم " آیو " ترافیک برام کم نکرده. ولی به تازگی یه بخشی اضافه شده تو لیست ترافیک های ماهیانه . فکر میکنم اون واسه مصرف این برنامه هاست از اون کم میشه ماهی 10 گیگ داشت واسه من.

L.utus
26-02-2018, 13:05
دوستان من سرویس 3 مگابیت 6 ماهه جشنواره ای دارم
کشش خطم معمولا 5500 هست و ریت 3072
ولی بعضی ساعتا کشش خط میاد روی 2000 و ریت هم 1024
مشکل از خط منه یا از ISP?
زنگ بزنم باهاشون مطرح کنم؟
ضمنا دیشب سایت پی سی ورلد با اینترنت پارس انلاین کلا باز نمیشد ولی بقیه سایتا باز میشد

feranko724
27-02-2018, 20:03
دوستان کسی همچین مشکلی رو داره با سرویس 8 مگ یا فقط مختص من هستش این سری هم مصرفم زیاد بود 8مگ گرفتم ولی حالا موندم بااین تعرفه ها بدون تنوع که کاربری خواهان سرعت بالا حجم کم هستند چیکارباید کند اینم تست 8 مگ[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فاجعه