مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
سلام
کدوم یک از سرویسهای پارس انلاین شبانه رایگان دارند؟
الان مخابرات دارم و مثل اینکه مخابرات شبانه رایگانش رو کلا برداشته !
پینگ سرویس 2 Mbps چطوره؟ بدرد بازی آنلاین میخوره؟با سلام
برای مشترک های جدید شبانه رایگان نداره. فقط ظاهرا برای مشترکان قدیمی در پنل هست.
برای بازی هم طاهرا بعید زنگ برنید که پروفایل گیم رو براتون فعال بکنند که کمی پینگ بهتر بشه.
Sent from my E2333 using Tapatalk
سلام
کدوم یک از سرویسهای پارس انلاین شبانه رایگان دارند؟
الان مخابرات دارم و مثل اینکه مخابرات شبانه رایگانش رو کلا برداشته !
پینگ سرویس 2 Mbps چطوره؟ بدرد بازی آنلاین میخوره؟
من دو سال پیش از مخابرات رفتم پارس آنلاین ... الانم از پارس آنلاین رفتم ایرانسل ... نیای سمت پارس آنلاین بهتره ... برای بازی هم اصلا خوب نیست ... بازی های که من تست کردم FIFA17 - Starwars - NFS
sara_2656
24-08-2017, 20:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی از شما و بقیه ولی با این عگس سرویس خودم بهتر هست من الان دارم بین85 تا 89 دارم با این حساب زیادی تفاوتی نیس من فکر کردم این قدر تعریف می کنن از پارس انلاین وضعیت گیمینگ بهتر هست ولی گویا بهتر نیس و در همون سطح هست
hotman1234
24-08-2017, 20:19
پارس آنلاین داره حجم رو زیاد محاسبه میکنه.
حجم ایران خریدم و دارم از شاتل لند دانلود میکنم، بعد از 22 گیگ دانلود زده 26.5 گیگ مصرف کردید.
پشتیبان ها در مورد حل این مشکل پاسخگو هستند یا بعد از تموم شدن سرویسم جمع کنم برم شرکت دیگه؟
بله حجم رو الکی محاسبه میکنه پشتیبانی هم پاسخگو نیست. اگه میتونید از isp دیگه سرویس بگیرید.
مرسی از شما و بقیه ولی با این عگس سرویس خودم بهتر هست من الان دارم بین85 تا 89 دارم با این حساب زیادی تفاوتی نیس من فکر کردم این قدر تعریف می کنن از پارس انلاین وضعیت گیمینگ بهتر هست ولی گویا بهتر نیس و در همون سطح هست
گول پینگ پایین رو نخورید. پارس آنلاین پینگ 20 هم بده وقتی هر 5 دقیقه اینترنت 10-20 تا و time out میده اصلا نمیشه بازی کرد. این پینگ الان به هیچ دردی نمیخوره یه پینگ 200 بدون time out ازین پینگ بهتره.
misam5526
24-08-2017, 20:28
این دوستمون اوضاعش خیلی هم خوبه. نگاهی به وضعیت سرویس من بندازید!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حجم ایران خریدم و دارم از شاتل لند دانلود میکنم، بعد از 22 گیگ دانلود زده 26.5 گیگ مصرف کردید.
پشتیبان ها در مورد حل این مشکل پاسخگو هستند یا بعد از تموم شدن سرویسم جمع کنم برم شرکت دیگه؟
پارس آنلاین به حجم دزدی معروفه، منم به علت حجم دزدی از پارس آنلاین رفتم، پشتیبانی هم تماس بگیری خیلی پاسخگو نیست و خیلی پیگیر باید باشی و وقت بزاری بتونی ثابت کنی شاید حجم رفته رو برگیردونن و این روال همینجوری ادامه داره! شما حجم عادی مصرف رو هم کنترل کنی میفهمی بسیار بیشتر از مصرف حجم کم می کنه!
من تازه پروفایل گیم داشتم با پینگ زیره 100 و بدون تایم اوت و زمانیکه فیفا 17 بازی می کردم از هر 10 بازی حداقل 2 تاش مپرید بیرون!!!
AliMirzaie
24-08-2017, 22:23
سلام دوستان
پارس آنلاین تو تایم رایگان سرعت سرویسا رو محدود میکنه؟ یا تا همون قدری که دان استریم خط بسته شده باشه بالا میره؟ فرقی بین سرویسای 128 کیلوبیت تا 8 مگش از لحاظ محدودیت سرعت تو تایم رایگان هست؟
در ضمن تایم رایگان محدودیت حجمی نداره؟ که بعد از دانلود چند گیگ در روز یا در ماه سرعت تو این تایم پایین بیاد و محدود شه؟
یعنی هیچ کدوم از دوستان از شرایط تایم رایگان اطلاع نداره؟
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید، آخه تایم رایگان خیلی واسم مهمه.
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید، آخه تایم رایگان خیلی واسم مهمه.با سلام
دوست عزیز اگر که الان مشترک پارس آنلاین نیستید برای مشترکان جدید، شبانه رایگان نداره.
اونهایی هم که از قبل دارند، هم تاجایی که من میدونم محدودیت خاصی نداره.
lordsajad7
24-08-2017, 22:44
خراب شه این پارس انلاین
زنگ زدم 10 امین نفر تو پشتیبانی ایم یکسال از عمرت میگذره هیچ
واسه یه بالاتر بردن سرعت خط که تابلوه کشش داره میگه باید 48 ساعت مانیتور بشه!
صد رحمت به پشتیبانی های وب ادم زنگ میزنه نه شماره ای چیزی وارد میکنه نه انتظار تو صف میکشه درجا میگی خط رو ببند میبنده و میبنه کشش داره یه خدافظی میکنه با ادم
ولییی جان ممد چ دخترایی اینداختن واسه پاسخگویشون اینقد اب دار با ادممم صحبتتت میکننن نگووو ! اصن ادم بیکار شه بشینه کلا با پشتیبانی پارس کلا فک بزنه
منم قبل از مخابرات پارس آنلاین داشتم گیر یدونه از همین آب دار ها (به قول خودت:n33:) تو پشتیبانی افتادم! جواب داد؛ گفت سلام اپراتور شمارهی فلان. آقا اصلا یادم رفت چی میخواستم بگم:n19:
پارس آنلاین به حجم دزدی معروفه، منم به علت حجم دزدی از پارس آنلاین رفتم، پشتیبانی هم تماس بگیری خیلی پاسخگو نیست و خیلی پیگیر باید باشی و وقت بزاری بتونی ثابت کنی شاید حجم رفته رو برگیردونن و این روال همینجوری ادامه داره! شما حجم عادی مصرف رو هم کنترل کنی میفهمی بسیار بیشتر از مصرف حجم کم می کنه!
من تازه پروفایل گیم داشتم با پینگ زیره 100 و بدون تایم اوت و زمانیکه فیفا 17 بازی می کردم از هر 10 بازی حداقل 2 تاش مپرید بیرون!!!
بله حجم رو الکی محاسبه میکنه پشتیبانی هم پاسخگو نیست. اگه میتونید از isp دیگه سرویس بگیرید.
گول پینگ پایین رو نخورید. پارس آنلاین پینگ 20 هم بده وقتی هر 5 دقیقه اینترنت 10-20 تا و time out میده اصلا نمیشه بازی کرد. این پینگ الان به هیچ دردی نمیخوره یه پینگ 200 بدون time out ازین پینگ بهتره.
32 گیگ دانلود از شاتل لند رو 40 گیگ محاسبه کرده.
من هم به خاطر پینگ پایین های وب رو ول کردم اومدم روی پارس آنلاین، این شده وضعیتمون
آخه اینترانت ایران چی داره که من 8 گیگ بیشتر دانلود کرده باشم؟
باز اگر اینترنت عادی بود میشد بهانه اورد که شاید یه دستگاهی اتوماتیک آپدیت شده و استفاده روزمره بوده و از این چیزا!
misam5526
25-08-2017, 09:45
32 گیگ دانلود از شاتل لند رو 40 گیگ محاسبه کرده.
من هم به خاطر پینگ پایین های وب رو ول کردم اومدم روی پارس آنلاین، این شده وضعیتمون
آخه اینترانت ایران چی داره که من 8 گیگ بیشتر دانلود کرده باشم؟
باز اگر اینترنت عادی بود میشد بهانه اورد که شاید یه دستگاهی اتوماتیک آپدیت شده و استفاده روزمره بوده و از این چیزا!
شما فقط 32 گیگ دانلود رو حساب کردید یا آپلود احتمالی (هرچند کم ) رو هم بهش اضافه کردید؟ چون ترافیک حساب شده مجموع این دوتاست. معمولا یه پونزده درصدی در زمان دانلود ترافیک برای آپلود صرف میشه . یعنی برای شما به ازای 32 گیگ دانلود بین 4تا 5گیگ اپلود محاسبه و در ترافیک حساب میشه. وقتی این موارد رو حساب کنید این حجم مفقود شده مقدارش کمتر و کمتر میشه...
AliMirzaie
25-08-2017, 10:20
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید، آخه تایم رایگان خیلی واسم مهمه.
مرسی رفیق، یعنی اگه من سرویس جشنواره بگیرم که تایم صبحانه 5 تا 8 رایگان داره و خطم که همیشه با همه سرویس دهنده ها 16 مگ رو بدون مشکل آپ شده،می تونم بدون محدودیت حجمی با سرعت حدودا 1.7 مگابایت دانلود کنم توی اون ساعات؟
شما فقط 32 گیگ دانلود رو حساب کردید یا آپلود احتمالی (هرچند کم ) رو هم بهش اضافه کردید؟ چون ترافیک حساب شده مجموع این دوتاست. معمولا یه پونزده درصدی در زمان دانلود ترافیک برای آپلود صرف میشه . یعنی برای شما به ازای 32 گیگ دانلود بین 4تا 5گیگ اپلود محاسبه و در ترافیک حساب میشه. وقتی این موارد رو حساب کنید این حجم مفقود شده مقدارش کمتر و کمتر میشه...
اون 15 درصد شگرد آی اس پی هاست وگرنه من با networx و dumeter چک کردم خیلی کمتره در حد یکی دو درصد.
مرسی رفیق، یعنی اگه من سرویس جشنواره بگیرم که تایم صبحانه 5 تا 8 رایگان داره و خطم که همیشه با همه سرویس دهنده ها 16 مگ رو بدون مشکل آپ شده،می تونم بدون محدودیت حجمی با سرعت حدودا 1.7 مگابایت دانلود کنم توی اون ساعات؟
اون 15 درصد شگرد آی اس پی هاست وگرنه من با networx و dumeter چک کردم خیلی کمتره در حد یکی دو درصد.با سلام
ببینید تا جایی که من میدونم اینجور هست، منتهی به شلوغی مرکز شما وپهنای باند پارس آنلاین در مرکزتون و سایر کاربرهاو مسائل دیگه هم مربوطه.
AmirHA2008
25-08-2017, 10:42
[emoji621] به گفته وزیر ارتباطات، از این پس شکایات مردم از کم فروشی اینترنت رسانه ای خواهد شد.
[emoji621] آذری جهرمی همچنین از تدوین مکانیزم جدید حذف اینترنت حجمی ظرف یک ماه آینده خبر داد.
خدا کنه واقعا همینجور باشه....
Sent from my SM-P601 using Tapatalk
4 تا 5 گیگ آپلود برای چی آخه؟
5 گیگ آپلود خیلیه ها!! یه مقدار کم نیست که بگیم تو هر دانلودی پیش میاد!
تنها آپلودی که روی سرور شاتل دارم درخواست های get از سمت کامپیوتره که حجمی نداره. داریم در مورد 5 گیگ آپلود حرف میزنیما.
میزان آپلود برای هر 10 گیگ دانلود حداکثر 250 تا 300 مگ هست که برای 32 گیگ دانلود در حالت بیشترین مصرف میشه 1 گیگ آپلود!!
misam5526
25-08-2017, 11:13
میزان آپلود برای هر 10 گیگ دانلود حداکثر 250 تا 300 مگ هست که برای 32 گیگ دانلود در حالت بیشترین مصرف میشه 1 گیگ آپلود!!
خود سازمان تنظیم 20 درصد اپلود رو لحاظ میکنه از سهم ترافیک. فک کنم باید بیشتر مطالعه داشته باشید راجع به این موضوع.
misam5526
25-08-2017, 11:15
4 تا 5 گیگ آپلود برای چی آخه؟
5 گیگ آپلود خیلیه ها!! یه مقدار کم نیست که بگیم تو هر دانلودی پیش میاد!
تنها آپلودی که روی سرور شاتل دارم درخواست های get از سمت کامپیوتره که حجمی نداره. داریم در مورد 5 گیگ آپلود حرف میزنیما.
میدونم در مورد اپلود حرف میزنیم. کسانی که در ایام قدیم اینترنت ماهواره ای داشتند و دانلود انلاین میکردند این موضوع رو خیلی خوب حس می کردند که به طرز عجیبی خط 64 اون موقعشون برای دانلود دائم در حال اپلود بود.
خود سازمان تنظیم 20 درصد اپلود رو لحاظ میکنه از سهم ترافیک. فک کنم باید بیشتر مطالعه داشته باشید راجع به این موضوع.
لینکی که این موضوع زو نوشته و شما مطالعه کردید قرار بدین لطفا
misam5526
25-08-2017, 11:21
لینکی که این موضوع زو نوشته و شما مطالعه کردید قرار بدین لطفا
اگه وقت کردم و به خاطر شما بتونم به درسهایی که در دوران جوانی خوندم بازگشتی داشته باشم براتون قرار خواهم داد.
میدونم در مورد اپلود حرف میزنیم. کسانی که در ایام قدیم اینترنت ماهواره ای داشتند و دانلود انلاین میکردند این موضوع رو خیلی خوب حس می کردند که به طرز عجیبی خط 64 اون موقعشون برای دانلود دائم در حال اپلود بود.
من دو سه هفته پیش 17 گیگ دانلود از شاتل لند داشتم، اون موقع هنوز های وب داشتم. (تو تاپیک های وب هم در موردش گفتم که حجم نصف حساب نشد و عین 17 گیگ کم شد.)
برای دانلود 16.9 گیگ کمتر از 17.5 گیگ مصرف کردم. از همون سرور شاتل لند
حالا روی پارس آنلاین دو برابر دانلود کردم و به جای 1 گیگ، 8 گیگ بیشتر از حجمم کم شده :n04:
و شما هم میگید قانونیه و نمیشه اعتراض کرد :n27:
misam5526
25-08-2017, 11:39
من دو سه هفته پیش 17 گیگ دانلود از شاتل لند داشتم، اون موقع هنوز های وب داشتم. (تو تاپیک های وب هم در موردش گفتم که حجم نصف حساب نشد و عین 17 گیگ کم شد.)
برای دانلود 16.9 گیگ کمتر از 17.5 گیگ مصرف کردم. از همون سرور شاتل لند
حالا روی پارس آنلاین دو برابر دانلود کردم و به جای 1 گیگ، 8 گیگ بیشتر از حجمم کم شده :n04:
و شما هم میگید قانونیه و نمیشه اعتراض کرد :n27:
سرور همه شرکتها به طور کامل لاگ میگیرن از تمام تبادلات دیتا. از میزان دیتایی که در هر زمان از کدوم ای پی به کدوم ای پی رفته. و البته قابل دستکاری هم نیست (چه از لحاظ امنیتی چه قانونی)
شما میتونید یه شکایت به سازمان تنظیم بکنید. اونها خودشون به صورت روتین در یه درخواست این لاگ رو چک میکنند. و شرکت به شما جواب رو خواهد گفت. خیلی خودتون رو پریشان نکنید
hotman1234
25-08-2017, 13:42
میزان دانلود و آپلود هم توی پنل پارس آنلاین هم توی برنامه هایی میزان مصرف رو دقیق نشون میدن به صورت جدا نمایش داده میشه. خیلی راحت میشه مقایسه کرد و به این بحث ها نیازی نیست.
برنامه ای که خود شرکت پارس آنلاین قبول داره Wireshark هست. یه بار با این برنامه تست کنید و نتیجه رو مقایسه کنید و اگه تفاوت داشت شکایت کنید. فوقش خیلی لطف کنن یه 5 گیگ میدن بهتون میگن برای جلب رضایت مشتری!!!!
من خودم قبلا 3 بار مقایسه کردم کاملا تفاوت داشت به 195 شکایت هم کردم بعد 1 ماه کارشناسی که کردن آخرش گفتن درسته فرق داره اما نمیدونیم از کجا کم شده از طرف ما که نیست. به همین راحتی یعنی گفتن همینه که هست میتونیم بیشتر کم میکنیم.
یه بار هم توی تایم رایگان اگه من با نهایت سرعت دانلود میکردم میشد 22 گیگ کلا اما تو پنل زده بود 29 گیگ حجم مصرف شده. این هم قبول نکردن چون تو تایم رایگان بوده حجمی کم نشده!!!
در کل اگه بقیه شرکت ها توی مرکز مخابراتیتون سرویس میدن طرف پارس آنلاین نیاید.
سلام، دوستان کسی این طرح ترافیک داخل نامحدود+4 گیگابایت بین الملل رو گرفته ؟ من گرفتم ولی میخوام ببینم اگه دانلود بذارم از یه حجمی به بعد سرعتم رو داغون میکنه یا نه، تست کردم رو خیلی از سایتایی که نوشته تو لیست واقعا نامحدود هست و جزء حجم 4 گیگ حساب نمیکنه، اما مثلا برای سایت namava که جز این لیست هست مشکل داره و برای من چند گیگ کم کرد که مورد رو به پشتیبانی اطلاع دادم، حالا میخوام ببینم اگه زیاد دانلود بذارم مثل اون قضیه مصرف منصفانه که تو سرویس های نامحدود دارن اینم سرعت رو کم میکنه یا نه
misam5526
26-08-2017, 20:14
دوستان کسی از بسته انرژی "بین الملل ساعتی" استفاده کرده؟ همون که برا دانلود بین 8-10 صبحه؟
سقف دانلود در کل ماه چقدره براش؟
میزان دانلود و آپلود هم توی پنل پارس آنلاین هم توی برنامه هایی میزان مصرف رو دقیق نشون میدن به صورت جدا نمایش داده میشه. خیلی راحت میشه مقایسه کرد و به این بحث ها نیازی نیست.
برنامه ای که خود شرکت پارس آنلاین قبول داره Wireshark هست. یه بار با این برنامه تست کنید و نتیجه رو مقایسه کنید و اگه تفاوت داشت شکایت کنید. فوقش خیلی لطف کنن یه 5 گیگ میدن بهتون میگن برای جلب رضایت مشتری!!!!
من خودم قبلا 3 بار مقایسه کردم کاملا تفاوت داشت به 195 شکایت هم کردم بعد 1 ماه کارشناسی که کردن آخرش گفتن درسته فرق داره اما نمیدونیم از کجا کم شده از طرف ما که نیست. به همین راحتی یعنی گفتن همینه که هست میتونیم بیشتر کم میکنیم.
یه بار هم توی تایم رایگان اگه من با نهایت سرعت دانلود میکردم میشد 22 گیگ کلا اما تو پنل زده بود 29 گیگ حجم مصرف شده. این هم قبول نکردن چون تو تایم رایگان بوده حجمی کم نشده!!!
در کل اگه بقیه شرکت ها توی مرکز مخابراتیتون سرویس میدن طرف پارس آنلاین نیاید.
اتفاقا دیروز با wireshark تست کردم.
۹۴ مگ دانلود کردم، وایرشارک ۱۰۰.۲ مگ نشون میداد، پارس آنلاین ۱۱۶ مگ کم کرد.
یعنی تو ۵۰ گیگ حجمی که میخرم ۸ گیگ تلف میشه.
اومدم زنگ بزنم پشتیبانی، تو صف انتظار بودم که گفتم به جهنم، حوصله ندارم به خاطر ۳۲ گیگ با اینا جر و بحث کنم. (جمعا ۲۰۰ گیگ ترافیک دارم که حجم تلف شدش میشه ۳۲ گیگ)
تموم بشه میگم جمع کنن و برمیگردم های وب
AnonymousX
26-08-2017, 23:07
از من حجم کم نمیکنه چرا؟ دقیقا همونقدری که دانلود کردم کم میکند! آون حجمی که دانلود منیجر نشون میده اشتباس خود ویندوز جلوی فایل حجم واقعیشو نشون میده مثلا من یه فایل 8.3 گیگی دان کردم ویندوز زده 8.7 پارس آنلاینم دقیقا 8.7 محاسبه کرده!
از من حجم کم نمیکنه چرا؟ دقیقا همونقدری که دانلود کردم کم میکند! آون حجمی که دانلود منیجر نشون میده اشتباس خود ویندوز جلوی فایل حجم واقعیشو نشون میده مثلا من یه فایل 8.3 گیگی دان کردم ویندوز زده 8.7 پارس آنلاینم دقیقا 8.7 محاسبه کرده!
دانلود منیجر اشتباه نشون نمیده، فکر کنم شما داری Size on Disc توی ویندوز رو میگی.
D o l f i n
27-08-2017, 20:25
ببینید همه همینطورن هیچکدوم رضایت بخش نیستن
مخابرات که اصلا من عمرا طرفش نمیرم چند بار رفتم و اخر هم زدم بیرون
شاتل اوایلش خوب بود الان افتضاح زدم بیرون
جدیدا پارس انلاین گرفتم فعلا راضیم تا ببینم بعدا چی میشه
های وب رو فقط بیشتر تعریف شندیم تا بدش رو که اونم منطقه ما جواب نمیده تست کنم
محمد7966
28-08-2017, 11:06
یه تجربه ای بگم اینجا.شاید به درد بعضی ها بخوره.همانطور که میدونید بعضی ها مشکل نوسان snr دارند با پارس.تو سیم تلفن تغییری دادم و بهتر شد ولی نمیدونم به خاطر این تغییر بوده که خوب شده یا ربطی نداره ولی به هر حال تجربه رو میگم شاید برای دوستان نتیجه بخش باشه
سیم تلفن ما از این سیم هایی که 4 سیم تکی داره:2 سفید و یک دونه آبی و یک دونه قرمز
قبلا یه سفید رو با یک آبی و سفید دیگر رو با قرمز تاب میدادم و به پریز وصل میکردم و نوسان snr هم شدیدا داشتم
الان یه نفر اومد یه کار دیگه ای کرد:سیم سفیدها رو فقط وصل کرد به پریز و سیم آبی و قرمز رو کلا وصل نکرد و با کمال تعجب دیدم نوسان snr کلا قطع شده و snr ثبات داره
misam5526
28-08-2017, 12:04
دوستان کسی از بسته انرژی "بین الملل ساعتی" استفاده کرده؟ همون که برا دانلود بین 8-10 صبحه؟
سقف دانلود در کل ماه چقدره براش؟
جواب سوالم رو خودم حداقل بدم شاید بدرد خورد...
تا اینجا که دو روز استفاده میشه روزانه 4-5 گیگ گرفتم و مشکلی برای محدودیت و سقف فعلا نداشته و از پشتیبانیم پرسیدم گفت الگوی مصرفی نداره و میتونم بقیه ماه رو هم به همین شکل دانلود کنم (البته خودم اینقدر نیاز ندارم و این دو روزم برا تست بود :n02:)
mohamedx6
29-08-2017, 05:24
سلام
من ویژه جشنواره رو گرفتم (6 ماهه با 100 گیگ حجم)
در توضیحات این سرویس نوشته بود که از ساعت 5 تا 8 رایگان ولی الان اصلا چنین نیست
شکایت کنم؟
راجع به کیفیت سرویس بگم که هم سرعت و هم پینگش برای بازی آنلاین بهتره از شاتل(در این حد که باهاش for honor بازی می کنم)
mohamedx6
29-08-2017, 05:29
سلام
من ویژه جشنواره رو گرفتم (6 ماهه با 100 گیگ حجم)
در توضیحات این سرویس نوشته بود که از ساعت 5 تا 8 رایگان ولی الان اصلا چنین نیست
شکایت کنم؟
راجع به کیفیت سرویس بگم که هم سرعت و هم پینگش برای بازی آنلاین بهتره از شاتل(در این حد که باهاش for honor بازی می کنم)
Zachyrock
29-08-2017, 10:01
سلام دوستان ميخوام پارس بگيرم راهنمايي كنيد لطفا.
مصرفم بيشتر بازي و تماشاي فيلم انلاينه
الان نامحدود ٢٥٦ پارس چطوره ؟؟؟؟ سرعت دانلودش چقدره ؟ هرچي دانلود كنم بعدا سرعتش كم ميشه؟؟؟؟اگه اره مثلا چقدر ميشه من قبلا ارت ٢ شاتل داشتم خيلي راضي بودم الان مركزمون شلوغه مجبورم پارس بگيرم لطفا راهنمايي كنيد
دوستان پارس انلاین سیاست کثیفی داره :n09:توی پیج اینستاگرمش هر کاربری میگه نتم خوب نیست یا انتقاد می کنه :n24:سریع کامنت شو پاک میکنه یا کاربر مربوطه زیاد از مشکلات پارس انلاین بگه بلاک میشه :n10::n10::n10:
لعنت بهشون :n19::n19:
lordsajad7
29-08-2017, 11:22
دوستان پارس انلاین سیاست کثیفی داره :n09:توی پیج اینستاگرمش هر کاربری میگه نتم خوب نیست یا انتقاد می کنه :n24:سریع کامنت شو پاک میکنه یا کاربر مربوطه زیاد از مشکلات پارس انلاین بگه بلاک میشه :n10::n10::n10:
لعنت بهشون :n19::n19:
خخخخخ
با این کاراشون فکر میکنن میتونن مشتری رو خفه کنن
:n08::n08::n08::n21:
Zachyrock
29-08-2017, 20:24
سلام دوستان راسته ميگن اگه تو جشن واره باشي نميشه سرويس از رو خط جمع اوري كرد ؟ من ميخواستم تازه سرويس بگيرم اگه بدرد نميخوره تا پول نريختم كنسل كنم....طرف تلفني ثبت نام كرد ولي هنوز پول ندادم
Zachyrock
29-08-2017, 20:34
مصرفم بازي دوتا ٢ هست و فيلم انلاين نگاه ميكنم لطفا زود جواب بديد ممنون
ardeshir n
29-08-2017, 20:42
مصرفم بازي دوتا ٢ هست و فيلم انلاين نگاه ميكنم لطفا زود جواب بديد ممنون
سلام دوستان راسته ميگن اگه تو جشن واره باشي نميشه سرويس از رو خط جمع اوري كرد ؟ من ميخواستم تازه سرويس بگيرم اگه بدرد نميخوره تا پول نريختم كنسل كنم....طرف تلفني ثبت نام كرد ولي هنوز پول ندادمبرای گیم مخصوصا دوتا ۲ مخابرات و شاتل و بسس.
Sent from my ASUS using Tapatalk
Zachyrock
29-08-2017, 20:53
برای گیم مخصوصا دوتا ۲ مخابرات و شاتل و بسس.
مخابرات چون خط مسي هست خوب جواب ميده سرويس بگيرم ؟؟ شاتل هم جا نداشت
ardeshir n
29-08-2017, 21:17
مخابرات چون خط مسي هست خوب جواب ميده سرويس بگيرم ؟؟ شاتل هم جا نداشتمگه فیبر نوری میخواین؟!
الآن بنده خط مخابرات دارم.با اینکه فاصله از مرکز زیاده و سیم کشی های خونه رو هم بد زدن خط بهترین وضعیت رو داره.
Zachyrock
29-08-2017, 21:27
مگه فیبر نوری میخواین؟!
الآن بنده خط مخابرات دارم.با اینکه فاصله از مرکز زیاده و سیم کشی های خونه رو هم بد زدن خط بهترین وضعیت رو داره.
نه گفتم شايد مخابرات رو فيبر نوري بهتر جواب ميده الان شما كدوم سرويسو داري بعد يه سوال ديگه من سرعت ١ مگ 17 gig پس پرداخت بگيرم بعد گيگ اضافه بخوام هر گيگ 1500 تومنه ?
ardeshir n
29-08-2017, 21:32
نه گفتم شايد مخابرات رو فيبر نوري بهتر جواب ميده الان شما كدوم سرويسو داري بعد يه سوال ديگه من سرعت ١ مگ 17 gig پس پرداخت بگيرم بعد گيگ اضافه بخوام هر گيگ 1500 تومنه ?تعرفه ها توی tct.ir هست.۳۰۰۰ تومان ۱ گیگ.۹۰۰۰ تومان ۳ گیگ.
بنده سرویس ADSL نامحدود ۵۱۲ دارم که خیلی راضیم.
حدود ۸-۹ سال میشه.
فیبر نوری باید یک نوع دیگه و یه سرویس دیگه گرفت به اسم:FTTH/تانوما .
تاپیکش همینجا هست.
هزینه راه اندازی تانوما ۷۰۰ تومن...
Zachyrock
29-08-2017, 22:23
دوستان پينگتون تو دوتا ٢ چنده ؟
دوستان پينگتون تو دوتا ٢ چنده ؟
80 تا 100 متغیر
Zachyrock
29-08-2017, 23:44
80 تا 100 متغیر
جدا ؟؟ تو سرور استيم بازي ميكنيد ؟
پس چرا خيلي ها ميگن پينگ پارس انلاين بالاست
يه سوال ديگه گيم تو پارس انلاين از حجم كم نميكنه ؟
ardeshir n
29-08-2017, 23:52
يه سوال ديگه گيم تو پارس انلاين از حجم كم نميكنه ؟بستگی به فاصله تا مرکز+مودم+سیم کشی و... داره.
من پینگم با وضع افتضاح ۱۵۰ هست.
جان؟!ببینید شما گیم میرید و بازی میکنید حرکت های خودتون و یار ها یک فایل و چیز حجم دار هست.
Zachyrock
29-08-2017, 23:53
ءءءءءءءءءءءءءء
Zachyrock
30-08-2017, 00:00
بستگی به فاصله تا مرکز+مودم+سیم کشی و... داره.
من پینگم با وضع افتضاح ۱۵۰ هست.
جان؟!ببینید شما گیم میرید و بازی میکنید حرکت های خودتون و یار ها یک فایل و چیز حجم دار هست.
اخه پارس انلاين سرويس نامحدود يه سري گيم داره كه توش دوتا ٢ هم هست الان من دودل. شدم از صبح تاحالا كه مخابرات بگيرم يا پارس ار طرفي چون مستجرم و مالك خط ايران نيست سخته هي بخوام قطع كنم سرويسو مثلا مخابرات ميگه واسه قطع بايد مالك خط باشه از طرفي هم يكي ديگه تو اين تاپيك گفت. پارس اگه جشنواره بگيري تا تمام نشه مدتش نميتوني قعطش كني خوب شايد خيلي داغون باشه
ardeshir n
30-08-2017, 00:02
اخه پارس انلاين سرويس نامحدود يه سري گيم داره كه توش دوتا ٢ هم هست الان من دودل. شدم از صبح تاحالا كه مخابرات بگيرم يا پارس ار طرفي چون مستجرم و مالك خط ايران نيست سخته هي بخوام قطع كنم سرويسو مثلا مخابرات ميگه واسه قطع بايد مالك خط باشه از طرفي هم يكي ديگه تو اين تاپيك گفت. پارس اگه جشنواره بگيري تا تمام نشه مدتش نميتوني قعطش كني خوب شايد خيلي داغون باشهاینم حرفیه.
نامحدود؟
چه جالب.نمیدونستم.اگر ارزش خرید بالا باشه که خوبه.
شما رتبه بندی پارس آنلاین رو هم ببینید تو ایران شاید بدرد بخور باشه.
يه سوال ديگه گيم تو پارس انلاين از حجم كم نميكنه ؟
باید بگید پروفایل گیمینگ فعال کنند.
یک بسته داره که میخرید یک سری بازی های خاص حجم کم نمیکنه ولی شنیدم باگ داره و گاهی اوقات میکنه .
Zachyrock
30-08-2017, 08:29
من قبلا شاتل داشتم پينگم تو دوتا ٢ بهترين حالت ١٨٠ به بالا بود در حالت گيم مد .... بعد مخابرات داشتم ١٢٠ بود الان پارس بگيرم بنظرتون مثل همون شاتله پينگ ؟؟؟؟؟
من قبلا شاتل داشتم پينگم تو دوتا ٢ بهترين حالت ١٨٠ به بالا بود در حالت گيم مد .... بعد مخابرات داشتم ١٢٠ بود الان پارس بگيرم بنظرتون مثل همون شاتله پينگ ؟؟؟؟؟
پینگ پارس چند روزیه خیلی خوب شده
من بدون پروفایل گیم پینگ 8.8.8.8 روی 130 140 ه
سرور دوتا اروپا
Reply from 185.25.182.1: bytes=32 time=141ms TTL=51
Reply from 185.25.182.1: bytes=32 time=145ms TTL=51
Ping statistics for 185.25.182.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 141ms, Maximum = 145ms, Average = 144ms
امریکا
Pinging iad.valve.net [208.78.164.2] with 32 bytes of data:
Reply from 208.78.164.2: bytes=32 time=225ms TTL=48
Reply from 208.78.164.2: bytes=32 time=219ms TTL=48
Reply from 208.78.164.2: bytes=32 time=220ms TTL=48
Reply from 208.78.164.2: bytes=32 time=276ms TTL=48
Ping statistics for 208.78.164.2:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 219ms, Maximum = 276ms, Average = 235ms
پ.ن : تست ها رو با وای فای گرفتم احتمالن با کابل لن نوسان کم تره و کمی پینگ بهتر باشه
feranko724
30-08-2017, 17:50
دوستان این ریزمصرفش که حجمه مصرفی رو جداگانه کسرمیکنه برترافیک بین الملل بیشترحجم کسرمیکنه تا داخلی چرا اینجوری کردن:n38:
سلام به دوستان...
الان به صرفه ترين سرويس يك ماهه پارس انلاين،كه سرعتش قابل ارتقا تا ١٦ مگ باشه و تايم رايگان شب هم داشته باشه كدومه؟
- - - Updated - - -
سلام به دوستان...
الان به صرفه ترين سرويس يك ماهه پارس انلاين،كه سرعتش قابل ارتقا تا ١٦ مگ باشه و تايم رايگان شب هم داشته باشه كدومه؟
misam5526
31-08-2017, 11:51
سلام به دوستان...
- - - Updated - - -
سلام به دوستان...
سرویس حجمی 128 یا 256 با 5 گیگ حجم ماهانه. قیمتشم حدود 22 تومن میشه. ساعات رایگانشم 2 تا 5 صبحه.
misam5526
31-08-2017, 11:54
دوستان این ریزمصرفش که حجمه مصرفی رو جداگانه کسرمیکنه برترافیک بین الملل بیشترحجم کسرمیکنه تا داخلی چرا اینجوری کردن:n38:
ترافیک داخلی فقط شامل یک سری سایتای خاص میشه که لیستش در سایت پارس انلاین موجوده. مثل اپارت یا ورزش3
سرویس حجمی 128 یا 256 با 5 گیگ حجم ماهانه. قیمتشم حدود 22 تومن میشه. ساعات رایگانشم 2 تا 5 صبحه.
ممنون دوست عزيز كه جواب داديد...اطلاع داريد كه سرعت رو هر چقدر خطت بكشه برات ميبرن بالا..مثلا همين ٥١٢ كه شما رو ميگين اگه روي ٨ مگ بذارن برات...با اوني كه به اسم ٨ مگ ،خودشون ميفروشن فرقي نميكنه؟
misam5526
31-08-2017, 13:40
ممنون دوست عزيز كه جواب داديد...اطلاع داريد كه سرعت رو هر چقدر خطت بكشه برات ميبرن بالا..مثلا همين ٥١٢ كه شما رو ميگين اگه روي ٨ مگ بذارن برات...با اوني كه به اسم ٨ مگ ،خودشون ميفروشن فرقي نميكنه؟
در شرایط غیر پیک و مراکزی که شلوغی بیداد نکنه در اکثر اوقات روز تا جایی که خط شما بکشه سرعت خواهید داشت. من سرویسم 2 مگ هست ولی در هیچ ساعت روز سرعتم از 6 مگی که نهایت کشش خط منه (بخاطر نویط) کمتر نشده و عملا اگه سرویس 4 مگم میگرفتم همین بود.
فک کنم ساعت رایگان 2 تا 7 باشه
سرویس 128 6 ماهه 12 گیگ 80 تومن بهترین سرویس برای کساییه ک فقط شبانه رو نیاز دارن
در شرایط غیر پیک و مراکزی که شلوغی بیداد نکنه در اکثر اوقات روز تا جایی که خط شما بکشه سرعت خواهید داشت. من سرویسم 2 مگ هست ولی در هیچ ساعت روز سرعتم از 6 مگی که نهایت کشش خط منه (بخاطر نویط) کمتر نشده و عملا اگه سرویس 4 مگم میگرفتم همین بود.
الان 8 مگ سرعت،٥ گيگ،يك ماهه رو داره ميده ٣٨ هزار تومن،يني يه چيرزي تو حدود 16 تومن تفاوت با اون سرويس كه شما عرض كردي هست... اين شركتاي اينترنتي كه ميان روي قيمت ترافيك اضافي كه هيچ جاي دنيا نميفروشن ميان با ١٠درصد ماليات به مردم بيچاره ميفروشه،برام عجيبه كه از اين ١٦ تومن بگذرن؟!!!!
misam5526
31-08-2017, 16:33
الان 8 مگ سرعت،٥ گيگ،يك ماهه رو داره ميده ٣٨ هزار تومن،يني يه چيرزي تو حدود 16 تومن تفاوت با اون سرويس كه شما عرض كردي هست... اين شركتاي اينترنتي كه ميان روي قيمت ترافيك اضافي كه هيچ جاي دنيا نميفروشن ميان با ١٠درصد ماليات به مردم بيچاره ميفروشه،برام عجيبه كه از اين ١٦ تومن بگذرن؟!!!!
تست زیر مربوط به سرویس 2مگ منه . که حداکثر کشش خط من رو پوشش میده سرعت. و در همه ساعات شبانه روزم همینطوره اوضاع تقریباً.
برای باقی دوستان هم همین شکله و تا حد ممکن بالا بسته میشه سرعت. اما اینکه فلسفه اینکار چیه و عجیبه یا نه دیگه از مدیران شرکتا باید پرسید.
سلام دوستان راسته ميگن اگه تو جشن واره باشي نميشه سرويس از رو خط جمع اوري كرد ؟ من ميخواستم تازه سرويس بگيرم اگه بدرد نميخوره تا پول نريختم كنسل كنم....طرف تلفني ثبت نام كرد ولي هنوز پول ندادم
منم اینو شنیدم، ولی خلاف قانونه.
من خودم هم قصد جمع آوری دارم، احتمالا کار میکشه به شکایت به 195
سلام به دوستان...
- - - Updated - - -
سلام به دوستان...
سرویس به صرفه نداره قیمت هاش خیلی زیاده! همین سرویس 8 مگ 5 گیگ با مالیاتش میشه حدود 41 هزار تومن در ماه!
من سرویس ۱۲۸ دارم همیشه سرعت ۷۰۰ کیلوبایته ( خط بیشتر نمی کشه)
بعضی وقتا تایم شبانه ۴۰۰ ۵۰۰ کیلو میشه ( در حد ۵ ۶ شب در ماه )
الان 8 مگ سرعت،٥ گيگ،يك ماهه رو داره ميده ٣٨ هزار تومن،يني يه چيرزي تو حدود 16 تومن تفاوت با اون سرويس كه شما عرض كردي هست... اين شركتاي اينترنتي كه ميان روي قيمت ترافيك اضافي كه هيچ جاي دنيا نميفروشن ميان با ١٠درصد ماليات به مردم بيچاره ميفروشه،برام عجيبه كه از اين ١٦ تومن بگذرن؟!!!! دوست عزیز شما چه سرعت 128 کیلو بگیری چه 8 مگ فرقی نداره خط شما رو 16 مگ بسته میشه(البته اگه خطتون کشش داشته باشه ) من الان 128 پنج گیگ در ماه گرفتم 16000 تومن سرعت دانلودم 1 مگابایت یا همون 8 مگابیت هست و خطم هم بیشتر از این کشش نداره , حالا مگه مغز خر خوردم بیام پول بیشتر بدم برا همین سرعتی که الان دارم...در ضمن من بسته انرژی دو ساعت نامحدود یه ماهه هم گرفتم 2000 تومن که از ساعت 8 تا 10 صبح هست و تو این دوساعت 5, 6 گیگ به راحتی دانلود میکنم بدون افت سرعت...اینم عکس از خود سایت که سرعت 128 رو نوشته رو 16 مگ بسته میشه....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از همه دوستان واسه وقتي كه گذاشتن...
سرویس 128 6 ماهه 12 گیگ 80 تومن بهترین سرویس برای کساییه ک فقط شبانه رو نیاز دارن
سرعت دانلودش چنده؟
در کل چقدر میشه دانلود کرد؟ مصرف منصفانه و کاهش سرعت که نداره؟
سرعت دانلودش چنده؟
در کل چقدر میشه دانلود کرد؟ مصرف منصفانه و کاهش سرعت که نداره؟
600 تا 700 کیلوبایت
تقریبن شبی 10 گیگ
نه مصرف منصفانه و کم شدن سرعت نداره
پروفایل گیم رو تا حالا ۲ دفعه گفتم فعال کنند، باز بعد از یه هفته برمیگرده به حالت قبل
این چه وضعیه؟
DJMOKHTAR
03-09-2017, 20:27
امروز از طریق گوشی یه سرویس 2 مگ تو سایت پارس انلاین دیدم 100 گیگ 6 ماهه 77 هزار تومان . البته جشنواره بود و خواستم برگشتم بگیرمش حالا هرچی تو سایتش میردم پیداش نمیکنم !
اگه جشنواره بوده و تمام شده کسی میدونه کی دوباره فعال میشه ؟
DJMOKHTAR
03-09-2017, 20:32
امروز از طریق گوشی یه سرویس 2 مگ تو سایت پارس انلاین دیدم 100 گیگ 6 ماهه 77 هزار تومان . البته جشنواره بود و خواستم برگشتم بگیرمش حالا هرچی تو سایتش میردم پیداش نمیکنم !
Zachyrock
04-09-2017, 12:05
دوستان واسه كسي كه تازه سرويس خريده چند روزه وصل ميكنند؟؟؟
mehdi 78
04-09-2017, 19:46
سلام
سرویس 128 رو پیشنهاد ندید
سرعتش تو شبانه داغونه:n30:
سلام دوستان
در مورد این بسته های انرژی میشه یه توضیج کوچیک بدین؟
با تشکر :n16:
ho3in2012
05-09-2017, 06:23
سلام دوستان
در مورد این بسته های انرژی میشه یه توضیج کوچیک بدین؟
با تشکر :n16:
مثل همون فشفشه سایر شرکت ها هست با این تفاوت که سرویسش هم محدود شده
وقتی فشفشه میخرین مثلا 10 گیگ یکماهه برای همه سایتا میتونین استفاده کنین
اما بسته های انرژی مثلا 10 گیگ انرژی یکماهه اینستاگرام که میگیرین تنها وقتی از اینستاگرام استفاده کنین از اون 10 گیگ کم میشه و بقیش از حجم اصلی کم میشه
سلام
سرویس 128 رو پیشنهاد ندید
سرعتش تو شبانه داغونه:n30:
سلام
سرعتش برا من خوبه
javidpolitic
05-09-2017, 10:26
دوستان خواهشا بیام یه مقدار در مورد بسته های انرژی صحبت کنیم که هر کدوم چه مشکلاتی دارم یا راضی هستیم؟ الان از دوستان بسته انرژی 10-8 صبح نامحدود چقدر دانلود میتونید انجام بدید و اینکه آیا سقف دانلود یا مصرف منصفانه داره؟
javidpolitic
05-09-2017, 10:40
دوستان خواهشا بیام یه مقدار در مورد بسته های انرژی صحبت کنیم که هر کدوم چه مشکلاتی دارم یا راضی هستیم؟ الان از دوستان بسته انرژی 10-8 صبح نامحدود چقدر دانلود میتونید انجام بدید و اینکه آیا سقف دانلود یا مصرف منصفانه داره؟
hotman1234
05-09-2017, 16:01
هنوز هم هست این جشنواره تو سایتش.
محدودیت سرعت نداره. بستگی به این داره که خط رو چند بسته شده باشه برای من حدودا اگه خلوت باشه مرکز تو 2 ساعت 8 گیگ میگیره. سقف دانلود هم پشتیبانی میگه نداره.
DJMOKHTAR
05-09-2017, 21:40
هنوز هم هست این جشنواره تو سایتش.
بله ظاهرا برای تمدید نمیشه ! و یه طرح تشویقی مخصوص مهاجرت به پارس انلاینه
javidpolitic
06-09-2017, 09:50
دوستان کسی از ترافیک صبحانه استفاده کرده؟
من جشناوره صد گیگ 6 ماه گرفتم تو جزییاتش نوشته که از 5 تا 8 ترافیک صبحانه داره! من که مطمعن نبودم از شرایطش زنگ زدم 1585 خیلی اطلاع نداشت! یه بار گفت داره یه بارم گفت نداره!
در صورتی که تو جزئیات طرح هست
دوستان استفاده کردن؟
Zachyrock
06-09-2017, 12:05
دوستان اگه یه خط رو 4 مگ هی دیسکانکت بشه در صورتی که رو 2 مگ ببندن دیسکانکتیش درست میشه ؟
ho3in2012
06-09-2017, 12:23
دوستان اگه یه خط رو 4 مگ هی دیسکانکت بشه در صورتی که رو 2 مگ ببندن دیسکانکتیش درست میشه ؟
اگه پرش لینک دارین بله درست میشه
البته بهتره یه اسکرین شات از وضعیت خط بزارین تا بهتر بشه نظر داد
Zachyrock
06-09-2017, 12:30
اگه پرش لینک دارین بله درست میشه
البته بهتره یه اسکرین شات از وضعیت خط بزارین تا بهتر بشه نظر داد
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
12.0
db
Line Attenuation
:
52.5
31.5
db
Data Rate
:
3968
768
kbps
Max Rate
:
4352
1056
kbps
CRC
:
348
1
ho3in2012
06-09-2017, 12:34
Downstream
Upstream
SNR Margin
:
6.0
12.0
db
Line Attenuation
:
52.5
31.5
db
Data Rate
:
3968
768
kbps
Max Rate
:
4352
1056
kbps
CRC
:
348
1
نویز خطتون بالاس، برای همین قطعی دارین
بگین بزارن روی 3 مگ یا 2 مگ خطتون رو
اگه نیاز به ریت بالاتر دارین باید از سر خط وضعیت رو تست کنین
اگه اونجا خوب بود یه سیم مستقیم بکشین به مودم
دوستان
۱ بستهی انرژی رو ۲ روز پشت سر هم نمیشه گرفت؟
نامحدود بینالملل روزانه به طور مثال
javad_b76
07-09-2017, 02:59
دوستان بسته انرژی زودتر از ۳۰ روز تموم بشه نمیشه خرید دوباره؟؟
mohamedx6
08-09-2017, 09:04
دوستان کسی از ترافیک صبحانه استفاده کرده؟
من جشناوره صد گیگ 6 ماه گرفتم تو جزییاتش نوشته که از 5 تا 8 ترافیک صبحانه داره! من که مطمعن نبودم از شرایطش زنگ زدم 1585 خیلی اطلاع نداشت! یه بار گفت داره یه بارم گفت نداره!
در صورتی که تو جزئیات طرح هست
دوستان استفاده کردن؟
سلام منم تقریبا دو هفته پیش گرفتم
وقتی یک روز استفاده کردم دیدم از حجمم کم شد زنگ زدم تهران اطلاعی نداشتن،زنگ زدم نمایندگی قم اونجا هم اطلاعی نداشتن و گفتش که کاشکی موقع خرید می گفتید که دنبال همچین چیزی هستید(اینترنت رایگان در ساعت 5 تا 8) و بعد اون خانم پیشنهاد داد به من که از بسته انرژی استفاده کنم(از ساعت 8 تا 10 ماهی 2 هزار تومان)
تا همین الان 3 تا دروغ گفته شده به من:
1.از ساعت 5 تا 8 رایگان که نبود
2.هزینه سرویس 83900 میشه در حالی که نمایندگی از من 89400 گرفت
3.ترافیک دزدی هم که مثل سابق داره
باید با سی 4 تمامی این آی اس پی ها را با خاک یکسان کرد
javidpolitic
08-09-2017, 09:50
درسته به شکل عجیبی اپراتور اصلا نمیدونست اون 8-5 چی هست!
البته از اونجاییی که فعلا تو جشنواره هستیم و قیمت و حجم قابل قبوله فعلا من تقریبا راضی هستم و لی خوب اگه با قیمتای غیر جشنواره ای بخوایم بخریم واقعا گرون به نظر می رسه!
ولی مشکل اصلی من که واقعا بهم بر خورد تفاوت قیمت بسته های انرژی موقع ثبت نام با پنل کاربریه، یعنی من فکر کردم که بسته های انرژِی کلا با تخفیف هستند که بعد ثبت نام وقتی دیدم قیمتا بدون تخفیف هستند حالم گرفته شد.
فعلا که دارم از انرژی 10-8 صبح استفاده میکنم
javidpolitic
08-09-2017, 09:54
دوستان لطفا بگن تا حالا از بسته انرژی 10-8 صبح چقدر دانلود کردند؟
خداییش ان فکر که محدودیت سرعت تو این ساعت ها بیاد سراغم فعلا دستم به دانلود درست و حسابی نرفته!
چقدر دانلود کنیم حالا؟
اپراتور که نمیتونه بگه دچار کاهش سرعت میشین!
تا حالا چقدر دانلود کردین؟ مشکل کاهش سرعت ندارین؟
دوستان بسته انرژی یک روزه را میشه در جشنواره شش ماه صد گیگ فعال کرد ؟؟؟
آیا این بسته انرژی برای همه کاربران پارس آنلاین هست؟؟
javidpolitic
08-09-2017, 20:16
بله میشه منم همین جشنواره دارم، من گرفتم مشکلی نیست
مشکل اینجاست که این طرح در اوایل جشنواره ترافیک مجانی صبح داشت، بعد خورد به اون موضوع حذف ساعتهای رایگان که بعد هم در سایت هم ترافیک رایگان صبح برداشته شد وکلا این سرویس بدون ترافیک رایگان شد (من خودم هم همینو دارم که ترافیک رایگان نداره البته اون موقع که من گرفتم هم ترافیک رایگان از داخل سایت هم حذف شده بود)
mahdi1629
10-09-2017, 19:18
دوستان سرویسهای دارای هدیه شبانه شامل دانلود رایگانه شبانست (ساعت دانلود ) یا نصورت نیم بها یا یک سوم
behnamlider
10-09-2017, 20:07
دوستان سرویسهای دارای هدیه شبانه شامل دانلود رایگانه شبانست (ساعت دانلود ) یا نصورت نیم بها یا یک سوم
2 تا 7 صبح رایگان
javidpolitic
10-09-2017, 21:17
دوستان شما واسه ارتقا سرعت به 16 مشکلی نداشتین؟ اول بگم که خط من چه از نظرsnr و نویز اصلا مشکل نداره و مقادیرش خیلی خوبه و تقریبا نزدیک مخابرات هستم!
تماس گرفتم با اپراتور درخواست ارتقا سرعت کردم! همون روز زنگ زدن گفتن تو مرکز مخابراتی فعلا امکان اینو ندارن!
الان سرعتم رو 9 مگ بسته شده
من قبلا از همین مرکز اینترنت مخابرات داشتم که رو 12 مگ میومد!
الان میخوام بپرسم که الان منو پیچوندند یا واقعا به مخابرات ربطی داره!
البته تا جایی که میدونم پورت های پارس انلاین این مرکز تقریبا پره!
feranko724
10-09-2017, 22:36
سلام
سرعتش برا من خوبه
درسته من خود 1بار 128شارژ کردم به یک هفته نرسید تغییر دادم چون قبلن 2مگ داشتم سرعت دانلودم 1مگ بود الانم 1مگ چون سرویسم 2مگ 6ماه کسانی که میخوان 128شارژکنند پیشنهاد میکنم حداقل 512 شارژکنند اگر میخوان شبانه به مشکل اوفت سرعت برنخورند:n01:
rahman0158
11-09-2017, 10:16
تازه اومدم پارس آنلاین . خط رو 8 مگ بسته شده . سرویس گیم هم فعاله:n02:
دوستان سلام به همه به هیچ عنوان بسته گیمینگ پارس آنلاین خرید نکنید
طی 2 روز تست من از این بسته متوجه شدم از حجمم کم میکنه ! سیستمشون باگ داره شدید
من وای فای مودمو خاموش کردم مودمو روشن خاموش کردم حجممو یادداشت کردم رفتم 2 ساعت بازی کردم 100 مگابایت از بسته نامحدود گیمینگ مثلا! از حجمم کم کرده حالا خدا میدونه تو این چند ساعت و 1 ماه استفاده از این بسته که نامحدود نیست اسمشو گذاشتن نامحدود از حجم من کم
کرده پوله دو تا بسته دادم که از حجمم کم نکنن باز دیدم داره کم میکنه تماس گرفتم با پشتیبانی با بخش فنی دست آخر گفتن اولویت بندی داره !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! منو میگی ؟!!!! گفتم یعنی چی ؟ جواب درست ندادن فقط میگن باشه پیگیری میکنم الان 195 هم شکایت کردم هر چند که تاثیری نداره
دوستان بازیهایی هم که پشتیبانی میکنه خنده داره بازیای موبایل اومده تو لیست PS4 !!!! و بازیای قدیمی پشتیبانی میکنه اما از حجمتونم کم میکنه چه نامحدودیه من نمیدونم دیگه غلط بکنم این بسته گیمینگو بخرم مثلا بتلفیلد 1 که یه دنیا و خودمون داریم میریم تو لییستشون نیست بتلفیلد چندین ساله پیش تو لیستشونه نوشته کالاف دیوتی یعنی چی کدوم نسخشو ننوشته یعنی خیلی خنده داره پول مفت میگیرن از مردم
بازیه دستینی 2 نیست بتلفیلد 1 نیست از حجمتونم کم میکنه این بسته ی انرژی شون
وظیفه خودم دونستم که گیمرم اطلاع بدم همه دوستانم حجم بخرین خیلی به صرفه تره البته اونم حجم خوریو بگذریم .... به بقیه دوستانتونم هم بگید. یا علی
من جشنواره دارم اصلا تو پنل انرژی ها رو ندارم:n08:
MMDFullHD
12-09-2017, 11:19
دوستان شما واسه ارتقا سرعت به 16 مشکلی نداشتین؟ اول بگم که خط من چه از نظرsnr و نویز اصلا مشکل نداره و مقادیرش خیلی خوبه و تقریبا نزدیک مخابرات هستم!
تماس گرفتم با اپراتور درخواست ارتقا سرعت کردم! همون روز زنگ زدن گفتن تو مرکز مخابراتی فعلا امکان اینو ندارن!
الان سرعتم رو 9 مگ بسته شده
من قبلا از همین مرکز اینترنت مخابرات داشتم که رو 12 مگ میومد!
الان میخوام بپرسم که الان منو پیچوندند یا واقعا به مخابرات ربطی داره!
البته تا جایی که میدونم پورت های پارس انلاین این مرکز تقریبا پره!
دوست گرامی
کمبود امکانات هست تو مراکز مخابراتی خطتون کشش داره ولی پارس تو مرکزتون پهنا مناسب نداره واسه اینکه درخواست بدید
های وب هم همینطوریه خطت رو میذاره رو 22 مگ بسته به کشش
ولی عملا سرعتت از 4 مگ بالا تر نمیره پارس اینطوری نیست نداره جواب درست حسابی بهتون میده
فقط تنها باید منتظر زمان باشید که پارس انلاین شلوغ تر شه تو محلتون افزایش بخوره
برای اونهایی که جشنواره دارن فعال نشده(برعکس ادعاشون که برای همه فعال میشه)
ho3in2012
14-09-2017, 19:16
سلام
اگه من سرویس جشنواره این شرکت رو الان بخرم باز هم این انرژی ها فعال نمیشن؟
چون موقع ثبت نام که امکان خرید بسته انرژی رو میده
hotman1234
14-09-2017, 20:00
برای اونایی که جشنواره دارن هم فعال میشه. اما باید تاریخ خرید جشنواره بعد از اون زمانی باشه که انرژی ها اومد. اگه قبل از اون باشه تاریخ قرارداد نمیشه فعال کرد.
کلا انرژی رو همه سرویس ها فعال میشه اما باید تاریخ قرارداد بعد از اومدن انرژی ها باشه.
این پارس آنلاین خیلی پدر سوخته هست کوچیکترین انتقادی کنی در پیج هاش بلاکت میکنه لعنت بهشون
- - - Updated - - -
این پارس آنلاین خیلی پدر سوخته هست کوچیکترین انتقادی کنی در پیج هاش بلاکت میکنه لعنت بهشون
javidpolitic
16-09-2017, 09:54
شما با برنامه پارس آنلاین مشکلی ندارید؟ گزارش مصرف اصلا درست نیست
در صورتی که در وب سایت، مصرف مشکلی نداره!
javidpolitic
16-09-2017, 12:30
برنامه پارس آنلاین گزارش مصرف شما هم اشتباه نشون میده؟
javidpolitic
16-09-2017, 12:35
گزارش مصرف سایت درسته اما در اپلیکیشن ترافیک داخلی مخاسبه نمیشه!
بله مقداری حجم دزدی داره!
hassan.khk
16-09-2017, 15:15
من بررسی کردم تو اپلیکیشن ترافیک داخلی مصرف شده گزارش نمیشه واسه همین همه گیج میشیم، تو نسخه وب سایت مشکلی از این بابت نیست!
باید به برنامه ریز مصرف داخلی هم اضافه بشه
الان اگه برید تو وب سایت اونجا گزارش مصرف ترافیک داخلی به اضافه بین الملل نشون میده که جمع مصرف درسته!
اما تو اپلیکشین اصلا جمع بین الملل با ترافیک داخلی محاسبه نمیشه واسه همین جمع مصرف با اون چیزی که به صورت دیاگرام میبینیم متفاوته!
یعنی دیاگرام مصرف درستی که در نسخه وب سایتم همونه!
اما قسمت گزارش مصرف برنامه درست نیست چون مصرف با ترافیک داخلی جمع نشده!!!!!!
hassan.khk
16-09-2017, 15:21
بله مقداری حجم دزدی داره!
من بررسی کردم تو اپلیکیشن ترافیک داخلی مصرف شده گزارش نمیشه واسه همین همه گیج میشیم، تو نسخه وب سایت مشکلی از این بابت نیست!
الان اگه برید تو وب سایت اونجا گزارش مصرف ترافیک داخلی به اضافه بین الملل نشون میده که جمع مصرف درسته!
اما تو اپلیکشین اصلا جمع بین الملل با ترافیک داخلی محاسبه نمیشه واسه همین جمع مصرف با اون چیزی که به صورت دیاگرام میبینیم متفاوته!
اما قسمت گزارش مصرف برنامه درست نیست چون مصرف با ترافیک داخلی جمع نشده!!!!!!:n35:
hassan.khk
16-09-2017, 15:23
hassan.khk
16-09-2017, 15:24
[QUOTE=cotgnx;9002017]بله مقداری حجم دزدی داره![/QUOTE
گزارش مصرف سایت و اپلیکیشن متفاوته!
hassan.khk
16-09-2017, 17:27
javidpolitic
16-09-2017, 18:53
IRAN_KING
16-09-2017, 22:03
سلام
میخواستم بدونم من 50 روز به پایان قرار داد مانده بسته انرژِی 8 تا 10 بخرم چطور فعال میشه و بعد تو این ساعت حجم کم نمیشه ؟ هر ماه میشه فعال کرد ؟
javidpolitic
17-09-2017, 10:24
سلام
میخواستم بدونم من 50 روز به پایان قرار داد مانده بسته انرژِی 8 تا 10 بخرم چطور فعال میشه و بعد تو این ساعت حجم کم نمیشه ؟ هر ماه میشه فعال کرد ؟
در حال حاظر برای خیلی از دارندگان سرویس های قدیمی امکان خرید انرژی نیست، پس اگه تو پنل کاربری تون در وب سایت فعال نیست باید منتظر بشید تا اون طور که خودشون میگن به سرور جدید منتقل بشید!
یا اینکه بسته حال حاظرتون رو به بسته جدیدی تمدید کنید تا سرورتون تغییر کنه تا بتونید از انرژی استفاده کنید!
این انرژی 8تا 10 هم تقریبا بهترین انرژی و از حجم کم نمیشه
IRAN_KING
18-09-2017, 09:11
سلام
:n36::n02:؟؟؟
javidpolitic
18-09-2017, 09:39
:n36::n02:؟؟؟
اگه انرژی در پنل وب سایت پارس آنلاین براتون فعال نشده، در واقع شما در حال حاظر هیچ کاری نمیتونید بکنید، باید منتظر بمونید که پارس آنلاین سرور شما رو به سرور جدید تغییر بده که ممکن امروز باشه یا چند روز دیگه!
یعنی اصلا هیچ زمان مشخصی نداره!
یا اینکه بسته جدید تمدید کنید و اینی که الان دارید بسوزونید که خودکار برید به سرور جدید
اما اگه فعال شده بله ظاهرا هر ماه میشه خرید و از ترافیک کم نمیکنه
انرژی خوبی هم هست منم دارم استفاده میکنم راضیم!
javidpolitic
18-09-2017, 09:45
دوستان برای اینکه گزارش ریز مصرف ببینید اصلا به اپلیکیشن پارس آنلاین اکتفا نکنید!
به خاطر اینکه این برنامه گزارش مصرف دیتا داخلی رو در جمع کل مصرف ترفیک بین الملل اصلا محاسبه نمیکنه!
یعنی شما در این برنامه فقط دانلود و آپلود ترافیک بین الملل ملاحضه می کنید واسه همین ممکن حساب کتابتون به ترافیک مانده در صفحه اول نخونه و صد البته به اشتباه محاسباتی از طرف پارس آنلاین مواجه بشید!
پیشنهاد من ملاحضه گزارش مصرف از پنل وب سایت که اونجا همه چیز با ریز مصرف دقیق داخلی و خارجی نوشته شده و با جمع استفاده میخونه!
javidpolitic
18-09-2017, 09:49
دوستان برای اینکه گزارش ریز مصرف ببینید اصلا به اپلیکیشن پارس آنلاین اکتفا نکنید!
به خاطر اینکه این برنامه گزارش مصرف دیتا داخلی رو در جمع کل مصرف ترفیک بین الملل اصلا محاسبه نمیکنه!
یعنی شما در این برنامه فقط دانلود و آپلود ترافیک بین الملل ملاحضه می کنید واسه همین ممکن حساب کتابتون به ترافیک مانده در صفحه اول نخونه و صد البته به اشتباه محاسباتی از طرف پارس آنلاین مواجه بشید!
پیشنهاد من ملاحضه گزارش مصرف از پنل وب سایت که اونجا همه چیز با ریز مصرف دقیق داخلی و خارجی نوشته شده و با جمع استفاده میخونه!
یعنی شما در صفحه اول اپلیکیشن یه مانده مصرفی رو می بینید که با گزارش مصرف ترافیک غیر رایگان در اپلیکیشن اصلا همخوانی نداره!
اما وقتی به وب سایت میرید یک بخش ترافیک داخلی داره که عملا با مصرف پنجاه درصد تخفیف محاسبه میشه که با جمع اون با ترافیک بین الملل با مصرف کلی که در صفحه اول اپلیکیشن هست میخونه!!!!!!!!!!!!
IRAN_KING
18-09-2017, 10:32
اگه انرژی در پنل وب سایت پارس آنلاین براتون فعال نشده، در واقع شما در حال حاظر هیچ کاری نمیتونید بکنید، باید منتظر بمونید که پارس آنلاین سرور شما رو به سرور جدید تغییر بده که ممکن امروز باشه یا چند روز دیگه!
یعنی اصلا هیچ زمان مشخصی نداره!
یا اینکه بسته جدید تمدید کنید و اینی که الان دارید بسوزونید که خودکار برید به سرور جدید
اما اگه فعال شده بله ظاهرا هر ماه میشه خرید و از ترافیک کم نمیکنه
انرژی خوبی هم هست منم دارم استفاده میکنم راضیم!
برای من هست الان خریدم حالا خودش فعال میشه ؟
javidpolitic
18-09-2017, 12:09
برای من هست الان خریدم حالا خودش فعال میشه ؟
آره الان فعاله
تو پنل کاربری در وب سایت ببینی اونجا زیر حجم کلی الان باید این انرژی هم فعال شده باشه
AmirHA2008
21-09-2017, 18:51
سلام دوستان
من امروز تازه بسته های انرژی رو دیدم به پنلم اضافه شده، خیلی چیزی راجع بهش نمیدونم
شروع قرارداد فعلی من از حدود 3 ماه پیش هست، اگر یه بسته انرژی رو انتخاب کنم به همین سرویس فعلی من اضافه میشه یا سرویس بعدی یا خودشون کلا یه سرویس جدا هستن؟!
در صورت اضافه شدن به سرویس فعلی دیگه در اون بازه زمانی از ترافیک اصلی کم نمیکنه و فقط از بسته انرژی کم میکنه؟
سلام دوستان
من امروز تازه بسته های انرژی رو دیدم به پنلم اضافه شده، خیلی چیزی راجع بهش نمیدونم
شروع قرارداد فعلی من از حدود 3 ماه پیش هست، اگر یه بسته انرژی رو انتخاب کنم به همین سرویس فعلی من اضافه میشه یا سرویس بعدی یا خودشون کلا یه سرویس جدا هستن؟!
در صورت اضافه شدن به سرویس فعلی دیگه در اون بازه زمانی از ترافیک اصلی کم نمیکنه و فقط از بسته انرژی کم میکنه؟
Sent from my SM-P601 using Tapatalkبا سلام
این بسته های انرژی، بسته های اضافه اند و کاری به سرویس فعلی شما ندارند. مثلا اگر بسته انرژی 2 ساعته 8 تا 10 را بگیرید، در اون بازه زمانی فقط از انرژی استفاده میشه و نه بسته اصلی.
خود به خود ظاهر شد؟
یا سرویس جدید خریدید که اومد؟
سلام دوستان
خود به خود ظاهر شد؟
یا سرویس جدید خریدید که اومد؟
BATMAN-LOVE
22-09-2017, 01:14
قبلا وقتی ترافیکم تموم میشد یا قرار داد به پایان میرسید بصورت اتومات متصل میشدم به صفحه پارس آنلاین و میتونستم براحتی خرید یا تمدید کنم اما خیلی وقته این امکان از بین رفته و تو همچین مواقعی سیستم به پارس آنلاین متصل نمیشه ! برای همین مجبور میشم رمز و پسووردم بدم به شخصه دیگه ای تا برام خرید کنه، کسی میدونه مشکل چیه؟
اینم بگم فقط زمانی که قرار داد به اتمام رسیده یا ترافیک خالی شده یه همچین ماجرایی پیش میاد
AmirHA2008
22-09-2017, 06:43
خود به خود ظاهر شد؟
یا سرویس جدید خریدید که اومد؟خیر سرویس جدید نخریدم، خود به خود
البته سرویس من یک ساله هست + چند ماه هدیه ، ترافیک پایه من تا 2 روز پیش مهلت داشت که تموم شد
بعد که برنامه اندروید پارس آنلاین اخطار داد که ترافیک پایه شما مهلتش تموم شده تقریبا یک روز بعدش دیدم انرژی هم فعال شده
البته اگر ربطی به این مسئله داشته باشه، نمیدونم
AliMirzaie
22-09-2017, 11:15
دوستان جایی هست که بشه ریز اتصالات رو با ساعت قطع و وصلشون دید؟ حتی ده سال پیش هم که از آی اس پی مزخرف محلی سرویس دیال آپ گرفته بودم، یه قسمتی واسه ریز اتصالات داشت. تو این ده سال از خیلی از آی اس پی ها سرویس گرفتم و همشون این قابلیت نمایش ریز اتصالات رو داشتن. واقعا سیستم گزارش ترافیک پارس آنلاین خیلی غیر شفاف و ابتداییه و انقدر دیر به دیر آپدیت میشه که اصلا قابل اعتماد نیست. مثلا همین امروز با وجود این که کانکشن رو دقیقا قبل از ساعت 8 صبح که بسته انرژی هشت تا ده نامحدود شروع میشه، ریکانکت کردم ولی تا ساعت 8 و نیم که یه بار دیگه کانکشن رو ریکانکت کردم، 1700 مگ حجم کم کرده بود اما بعد از اون دیگه حجمی کم نکرد، ریز اتصالاتش رو هم ندارم که نشون بدم تو ساعات انرژی نامحدود بوده.
hehoraxavu
22-09-2017, 12:32
سلام
چه طوری میشه از این اقدام جدید پارس آنلاین شکایت کرد؟:
اینکه ریز گزارشات حذف شده و میزان مصرف فقط به صورت روزانه ارائه میشه
hotman1234
22-09-2017, 12:59
من از این ریز مصرف شکایت کردم چند هفته پیش نتیجه این شد که شرکت موظف نیست ریز مصرف رو بده همین روزانه هم کفایت میکنه. اگه ریز مصرف رو میخواید باید زنگ بزنید پشتیبانی بگید از فلان ساعت ریز مصرف رو میخوام.
AliMirzaie
22-09-2017, 13:12
من همین امروز از طریق سامانه 195 شکایت ثبت کردم، همه دوستانی که در این مورد می خوان شکایت ثبت کنن می تونن از لینک زیر این کارو انجام بدن:
اگه تعداد شاکیا زیاد شه مسلما نمی تونن با یه جواب ساده دست به سر کنن مشترکا رو و اگه این کارو کردن هم باید واسه شکایتتون پیگیری ثبت کنید.
در قسمت ثبت درخواست نوع سرویس رو ارتباطات ثابت، نوع شکایت رو اینترنت پر سرعت و موضوع رو "عدم ایحاد دسترسی به اطلاعات مصرف برای مشتری" انتخاب کنید و بقیه مشخصات رو پر کنید. یک نمونه شکایت که من فرستادم این بود:
با عرض سلام وخسته نباشيد حتي ده سال پيش نیز كه بنده از يك آي اس پي محلي سرويس ديال آپ دريافت مي كردم، در پنل كاربري قسمتي را مخصوص مشاهده ريز دقيق اتصالات با ساعت و دقيقه قطع و وصل ارتباطات، در نظر گرفته بودند. در طول اين ده سال از بسياري از آي اس پي ها سرويس گرفته ام كه همگي اين سرويس نمايش ريز اتصالات را ارائه مي دادند. جقيقتا سيستم گزارش ترافيك مصرفي در پنل كاربري شركت پارس آنلاين بسيار غير شفاف و ابتدايي بوده و حتي اين گزارش مصرف مبهم و بدون جزئيات واقعي اتصالات نيز آنقدر با تاخير به روز رساني مي شود كه اصلا قابل اعتماد نبوده و در صورت بروز اشتباه سيستمي و يا تخلف در محاسبه ترافيك هاي رايگان به هيچ وجه قابل استناد نيست. مثلا همين امروز بنده با وجود اين كه اتصال را دقيقا قبل از ساعت 8 صبح كه بسته انرژي هشت تا ده نامحدود شروع ميشود، قطع و وصل نمودم ولي تا ساعت 8 و نيم كه يه بار ديگ ر براي اطمينان كانكشن را مجددا قطع و وصل نمودم، 1700 مگابايت از حجم ترافيك عادي كم كرده بود و به اين خاطر كه كاربران مستقيما به ريز اتصالات دسترسي ندارند و تنها از طريق پشتيبان تلفني و فقط توسط خود شخص پشتيبان، ريز اتصالات قابل بررسي است عملا هيچ راه شفافي براي براي اثبات حرف بنده و پيش گيري از تخلف هاي بعدي وجود ندارد.
AliMirzaie
22-09-2017, 13:17
من از این ریز مصرف شکایت کردم چند هفته پیش نتیجه این شد که شرکت موظف نیست ریز مصرف رو بده همین روزانه هم کفایت میکنه. اگه ریز مصرف رو میخواید باید زنگ بزنید پشتیبانی بگید از فلان ساعت ریز مصرف رو میخوام.
شما واسه شکایتت تو سامانه 195 پیگیری ثبت کن، منم اگه این شکلی جواب بدن و کاری نکنن همین کارو می کنم. اگه نتیجه نگرفت پیگیری دوم و ... من خودم با پیگیری دوم حتی آی اس پی مخابرات استانی رو هم مجبور کردم که یک مشکل شبکشونو برطرف کنه.
hotman1234
22-09-2017, 14:40
شما واسه شکایتت تو سامانه 195 پیگیری ثبت کن، منم اگه این شکلی جواب بدن و کاری نکنن همین کارو می کنم. اگه نتیجه نگرفت پیگیری دوم و ... من خودم با پیگیری دوم حتی آی اس پی مخابرات استانی رو هم مجبور کردم که یک مشکل شبکشونو برطرف کنه.
من تو 195 شکایت کردم کلا هیچ وقت خود شرکت رو برای شکایت حساب نمیکنم. تجدید نظر دوم هم زدم اما جوابی ندادن. کلا 195 اینجوری هست که اصلا نگاه نمیکنه شما به چی شکایت کردی. من برای حجم خوری با مدرک ثابت کردم بعد تجدید نظر دوم خود شرکت پارس آنلاین شکایت رو راحت بست بدون اینکه حتی کارشناسان سازمان یک بار با من تماس بگیرن.
برای این ریز مصرف هم پارس میگه فعلا همینه که هست شاید بعدا مثل قبل کنیم شایدم نه. کلا این همینه که هست رو ما ایرانیا تو خیلی موارد دیگه هم عادت داریم بهش کاری هم نمیشه کرد چون نظارت و قانون درستی نیست!
AliMirzaie
22-09-2017, 14:48
به هر حال همون طور که همینی که هست جزو فرهنگمون شده، بی خیال شدن و منم یکی مثل بقیه و همرنگ جماعت و اکثریت شدنم جزو فرهنگمون شده. من یکی که تو این مورد تا تهش میرم و ول کنشون نیستم. مطمئنا اگه تعداد شکایتا زیاد شه بی تاثیر نیست.
karwan125
22-09-2017, 17:49
قبلا وقتی ترافیکم تموم میشد یا قرار داد به پایان میرسید بصورت اتومات متصل میشدم به صفحه پارس آنلاین و میتونستم براحتی خرید یا تمدید کنم اما خیلی وقته این امکان از بین رفته و تو همچین مواقعی سیستم به پارس آنلاین متصل نمیشه ! برای همین مجبور میشم رمز و پسووردم بدم به شخصه دیگه ای تا برام خرید کنه، کسی میدونه مشکل چیه؟
اینم بگم فقط زمانی که قرار داد به اتمام رسیده یا ترافیک خالی شده یه همچین ماجرایی پیش میاد
سلام نه اینطوری نیست هر موقع ترافیک یا قرار داد ت تموم میشه باید به صورت خودکار ریدایرکت بشه
اگر نشد خودت آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی صفحه مرورگر ت بزن
سلام
چه طوری میشه از این اقدام جدید پارس آنلاین شکایت کرد؟:
اینکه ریز گزارشات حذف شده و میزان مصرف فقط به صورت روزانه ارائه میشه
اگر تعداد شکایت ها در سامانه 195 حداقل به 100 برسه حتما رسیدگی میکنن ، مورد بعدی اینکه این قانونه که ISP ریز مصرف رو به کاربر نشون بده
مطمئنا اگه تعداد شکایتا زیاد شه بی تاثیر نیست.
قطعا همین طوره /
●●●FDR●●●
22-09-2017, 23:31
دوستان لطفا حتما این مورد گزارش ریز مصرف کاربران رو پیگیری بفرمایید . من هم همین کار رو میکنم. در صورتی که به ریز مصرف دسترسی نداشته باشیم علاوه بر اینکه توی مدیریت مصرف اختلال ایجاد میشه , در صورت اشتباه شدن در محاسبه حجم مصرفی قابل پیگیری نیست. چند مدت پیش حجم مصرفی من به اشتباه محاسبه شده بود و با همین ریز مصرف تونستم بهشون اثبات کنم که اشتباه شده و میزان اشتباه شده رو بهم برگشت دادن.
تشکر از همه
دوستان یعنی این پارس آنلاین حجم دزدی داره !؟؟؟
بیام نیام پارس آنلاین
دوستان یعنی این پارس آنلاین حجم دزدی داره !؟؟؟
بیام نیام پارس آنلاین
حجم دزدی داره، شاید ماه اول و دوم مشکلی نداشته باشی ولی بعد 2-3 ماه حجم دزدی شروع میشه، اگه مجبور نیستی نیا، اگرم مجبوری یه سرویس نامحدود بگیر.
حجم دزدی داره، شاید ماه اول و دوم مشکلی نداشته باشی ولی بعد 2-3 ماه حجم دزدی شروع میشه، اگه مجبور نیستی نیا، اگرم مجبوری یه سرویس نامحدود بگیر.
خیلی گرونه نامحدود های پارس
خیلی گرونه نامحدود های پارس
اگه از شرکت دیگه ای میتونی نت بگیری برو جای دیگه، به نظر من پارس آنلاین گزینه مناسبی نیست
اگه از شرکت دیگه ای میتونی نت بگیری برو جای دیگه، به نظر من پارس آنلاین گزینه مناسبی نیست
پارس ۱۰۰ گیگ میده ۷۷ تومن شش ماهه بده!؟
یک روز نامحدود دانلود میده هفت تومن بده؟؟
دیگه ببین باید سرویس بگیری ببینی چجوریه، در ظاهر که همه چی خیلی خوبه!!
دوستان من انرژی رو خریدم خودش فعال میشه؟
hotman1234
24-09-2017, 02:17
دوستان من انرژی رو خریدم خودش فعال میشه؟
آره
طرحش خوبه اما برای حجم اضافه پارس گرون ترین تعرفه رو گذاشته. حجم دزدی هم به این حجم گرون باید اضافه کنی.
یک روز نامحدود هم 11 هزار تومن هست.
آره
طرحش خوبه اما برای حجم اضافه پارس گرون ترین تعرفه رو گذاشته. حجم دزدی هم به این حجم گرون باید اضافه کنی.
یک روز نامحدود هم 11 هزار تومن هست.
چهار هزار تومان مالیات بر ارزش افزوده میگیره؟؟
rahman0158
24-09-2017, 10:03
چهار هزار تومان مالیات بر ارزش افزوده میگیره؟؟
خیر فقط برای بار اول موقع ثبت نام جدید قیمت انرژی نامحدود و بقیه بسته ها تخفیف داره. بعد از اون داخل پنل به قیمت واقعی خودش یعنی 10 هزار تومن برمیگرده
خیر فقط برای بار اول موقع ثبت نام جدید قیمت انرژی نامحدود و بقیه بسته ها تخفیف داره. بعد از اون داخل پنل به قیمت واقعی خودش یعنی 10 هزار تومن برمیگرده
مصرفم بالاست سرویس های حجمی دارای شبانه رایگان هم نسبتاً گرونه
انرژی هم باید موقت باشه
گزینه بهتر از پارس آنلاین هست؟؟
rahman0158
24-09-2017, 10:26
مصرفم بالاست سرویس های حجمی دارای شبانه رایگان هم نسبتاً گرونه
انرژی هم باید موقت باشه
گزینه بهتر از پارس آنلاین هست؟؟
اگه مصرف روزانتون بالاست و به حجم روزانه بیشتری برای وبگردی و غیره نیاز دارید برید سمت های وب . برای دانلود هم به نظر بنده برید سمت شاتل و با شاتل لند (آپلودسنتر ) دانلود هاتون رو انجام بدین. در کنار اینها بسته های شبانه اپراتورها هم پیشنهاد میشه اگه تو منطقتون سرعتش مناسب باشه.
اگه مصرف روزانتون بالاست و به حجم روزانه بیشتری برای وبگردی و غیره نیاز دارید برید سمت های وب . برای دانلود هم به نظر بنده برید سمت شاتل و با شاتل لند (آپلودسنتر ) دانلود هاتون رو انجام بدین. در کنار اینها بسته های شبانه اپراتورها هم پیشنهاد میشه اگه تو منطقتون سرعتش مناسب باشه.
های وب که بسته رایگان شبانه ندارن گرون تمام میشه برام بصرفه نیست
شاتل لند هم واسه سرور های خارجی نیست
منم مصرفم بالاست
مخابرات ۲۰ گیگ میده همراه دانلود شبانه. شبی ده گیگ دانلود ۴۰ تومن
حالا های وب ۲۵ گیگ میده ۴۰ تومن شبانه هم ندارد
چه تفاوتی بین بسته های جشنواره ۱۰۰ گیگ پارس آنلاین هست شش ماهه ۷۷ _ ۱۴۵ تومن؟؟؟
سلام
من درخواست جمع آوری سرویس رو دادم. پارس آنلاین میگه نمیشه و تا آخر مدت قرارداد باید صبر کنید. (5 ماه دیگه!!!)
من هم 195 شکایت کردم.
میگفت قانونه و تو مدت جشنواره نمیشه جمع بشه و از این حرفا. الان به مشکل نخورم تو جمع آوری خط
500 تومن پول دادم یک ساله های وب گرفتم. حالا پارس آنلاین تخلیه نمیکنه.
3 سال های وب داشتم الان متوجه شدم الکی ازش ناراضی بودم.
javad_b76
25-09-2017, 06:54
سلام
من درخواست جمع آوری سرویس رو دادم. پارس آنلاین میگه نمیشه و تا آخر مدت قرارداد باید صبر کنید. (5 ماه دیگه!!!)
من هم 195 شکایت کردم.
میگفت قانونه و تو مدت جشنواره نمیشه جمع بشه و از این حرفا. الان به مشکل نخورم تو جمع آوری خط
500 تومن پول دادم یک ساله های وب گرفتم. حالا پارس آنلاین تخلیه نمیکنه.
3 سال های وب داشتم الان متوجه شدم الکی ازش ناراضی بودم.
شکایت به کجا رسید؟
Tidus and Shayne
25-09-2017, 10:32
با پیگیری که انجام داده بودم ، سرویس منو که روی 9 مگ بسته بودن، بررسی کردن و حدود یک ماه و نیم قبل روی 14 مگ بستن.
سرویس من توی تایم های رایگان سرعت دانلودش 1.5 مگ بر ثانیه بود.
امروز حدود نیم ساعت قبل ار تمام شدن تایم رایگان، سرویسم دچار قطع و وصلی شدید شد و تا 2 ساعت هم صبر کردم که خودشون مشکل رو برطرف کنن ولی همچنان قطع و وصلی شدید داشت.
تماس گرفتم و گفتن که خط تلفن شما برای 14 مگ کشش نداره و روی 12 مگ بستن.
بنظر شما چنین چیزی امکان داره؟
توی بررسی قبلی خودشون، سرویسم تا 14 مگ کشش داشته و حالا میگن تا 12 مگ کشش داره.
این چیزا رو از خودشون میسازن که الکی سرعت دانلود رو پایین بیارن؟
javidpolitic
25-09-2017, 13:59
با پیگیری که انجام داده بودم ، سرویس منو که روی 9 مگ بسته بودن، بررسی کردن و حدود یک ماه و نیم قبل روی 14 مگ بستن.
امروز حدود نیم ساعت قبل ار تمام شدن تایم رایگان، سرویسم دچار قطع و وصلی شدید شد و تا 2 ساعت هم صبر کردم که خودشون مشکل رو برطرف کنن ولی همچنان قطع و وصلی شدید داشت.
شما اول وارد تنظیمات مودم بشید و میزان نویز خط رو بررسی کنید
همچنین ببینید که max rate چه عددی رو نشون میده
در واقع با این ها میتونید بسنجید که خطتون واقعا مشکل داره یا از طرف پارس آنلاینه!
البته ظاهرا اگه مرکز مخابراتی که هستید مشکلی نداشته باشه اینکه پارس آنلاین بخواد رو 16 ببندن مشکلی ندارن
javidpolitic
25-09-2017, 14:02
دوستان کسی روی پارس آنلاین مشکل اخطار dns هنگام وبگردی داره؟
Tidus and Shayne
25-09-2017, 18:34
شما اول وارد تنظیمات مودم بشید و میزان نویز خط رو بررسی کنید
همچنین ببینید که max rate چه عددی رو نشون میده
در واقع با این ها میتونید بسنجید که خطتون واقعا مشکل داره یا از طرف پارس آنلاینه!
البته ظاهرا اگه مرکز مخابراتی که هستید مشکلی نداشته باشه اینکه پارس آنلاین بخواد رو 16 ببندن مشکلی ندارن
مرسی
میزان نویز خط رو چجوری بررسی کنم؟
javidpolitic
25-09-2017, 18:44
مرسی
میزان نویز خط رو چجوری بررسی کنم؟
با بررسی میزان snr دانلود و آپلود
تو گوگل جستجو کنید مطالب خوبی در مورد نویز خط هست
ramin vao
25-09-2017, 19:15
دقیقا منم سرویسم به همین علت اومده روی 9 مگ از 16 . یه مدت خوب بود
بعد 2 هفته با نویز خیلی شدید بود توی پنل snr مدام پایین بالا میرفت میرفت روی 12 بعد 6 بعد 2 حتی 0
و همش قطع میشد ارتباط اخر هم اوردن روی 9 دیگه اینجور نشد . حالا هم گفتم بیارن روی 12 شاید اون خوب باشه برام.
راستی up هم از روی 1 مگ اوردن روی 512 چون اونم نویز شدید داشت که خوب شد . کلا نمیدونم چرا اینجوری شد کیفیت
قبلا مشکلی نبود
Tidus and Shayne
25-09-2017, 21:08
دقیقا منم سرویسم به همین علت اومده روی 9 مگ از 16 . یه مدت خوب بود
بعد 2 هفته با نویز خیلی شدید بود توی پنل snr مدام پایین بالا میرفت میرفت روی 12 بعد 6 بعد 2 حتی 0
و همش قطع میشد ارتباط اخر هم اوردن روی 9 دیگه اینجور نشد . حالا هم گفتم بیارن روی 12 شاید اون خوب باشه برام.
راستی up هم از روی 1 مگ اوردن روی 512 چون اونم نویز شدید داشت که خوب شد . کلا نمیدونم چرا اینجوری شد کیفیت
قبلا مشکلی نبود
بنظرت مشکل از چیه؟
پارس آنلاین داره بازی درمیاره یا واقعا کشش خط تلفن پایین اومده؟
Zachyrock
26-09-2017, 01:03
دوستان اگه سرویس 256 نامحدودشو بگیرم بعد از دانلود 20 گیگ رو چند میاد سرعت ؟
شکایت به کجا رسید؟
امروز زنگ زدند، یه فرم فرستادند گفتند برامون بفرستید تا خط رو جمع کنیم.
الکی با دغل و دروغ میخواستن به زور خط رو اشغال نگه دارند.
AnonymousX
26-09-2017, 21:50
بنظرت مشکل از چیه؟
از کنسول مودم نویز خط رو بررسی کن، اگر میشه عکسش رو بفرس، ولی اگر قبلا خطت 16 مگ میکشیده صد در صد پارس انلاین داره بازیت میده منم مشکل نوسان SNR داشتم که با پیگیری مشکلم حل شد و دیگه نوسان نداره.. مشکل از خودشونه خلاصه به من گفتن پورت مخابرات مشکل داشت تعویضش کردیم!
یا مشکل از پورته مخابراته یا مشکل از اسپیلیترهای پارس انلاین داخل مرکز مخابراتیه!
Milad4171
27-09-2017, 09:27
سلام دوستان من به تازگی به سرویس پارس آنلاین ملحق شدم. طرح جشنواره رو خریدم که روی 2 مگ بود ولی برای من روی 8 مگ بسته شده
دو تا سوال دارم از دوستان
1- برای شما هم اپلیکشن پارس آنلاین مشکل داره ( تا بازش میکنی سریع بسته میشه )
2- بسته انرژی بین الملل که روزی 2 ساعت هست ترافیک داخلی هست یا خارجی ؟ البته نوشته ترافیک بین الملل ساعتی اصولا نباید منظورش ترافیک داخلی باشه هیچ تبصره ای هم نداره. کسی استفاده کرده از این بسته ؟
BATMAN-LOVE
27-09-2017, 10:16
سلام نه اینطوری نیست هر موقع ترافیک یا قرار داد ت تموم میشه باید به صورت خودکار ریدایرکت بشه
اگر نشد خودت آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو توی صفحه مرورگر ت بزن
/
اتفاقا همینکارو میکنم اما صفحه باز نمیشه و ارور میده دقیقا مثل مواقعی که ترافیک تموم شده
اینم تصویرش
donya1370
27-09-2017, 11:01
سلام دوستان من به تازگی به سرویس پارس آنلاین ملحق شدم. طرح جشنواره رو خریدم که روی 2 مگ بود ولی برای من روی 8 مگ بسته شده
دو تا سوال دارم از دوستان
1- برای شما هم اپلیکشن پارس آنلاین مشکل داره ( تا بازش میکنی سریع بسته میشه )
2- بسته انرژی بین الملل که روزی 2 ساعت هست ترافیک داخلی هست یا خارجی ؟ البته نوشته ترافیک بین الملل ساعتی اصولا نباید منظورش ترافیک داخلی باشه هیچ تبصره ای هم نداره. کسی استفاده کرده از این بسته ؟
سلام. بله اپلیکیشنش مشکل داره. دائما می پره بیرون. نسخه ی قدیمی مشکل نداشت. از وقتی آپدیتش کردن اینطور شد.
بسته ی 2 ساعته هم ترافیک خارجی هست. دقیقا یه چیزیه مثل شبانه رایگان.
javidpolitic
27-09-2017, 12:00
سلام. بله اپلیکیشنش مشکل داره. دائما می پره بیرون. نسخه ی قدیمی مشکل نداشت. از وقتی آپدیتش کردن اینطور شد.
دوستان لطفا اگه مشکلی داریم همه با هم در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین مطرح کنیم، چون با تجربه ای که داشتم هم خوب جواب میدن هم پیگیری مناسبی دارند، البته با وجود اینکه من با اپلیکیشن مشکلی ندارم اما با نوع زمان و تاخیر گزارشات مصرف مشکل دارم که میتونیم اونجا مطرحش کنیم
ramin vao
27-09-2017, 14:56
بنظرت مشکل از چیه؟
والا نمیدونم فقط میدونم با پیگیری درست میشه تقریبا من تو این مدت حسابی خطم رو چک کردن
الان روی 15 مگ آوردن. رنج آی پی ها هم بهتر شده همش با 91 شروع میشه
ولی از نو اینترلیو آوردن روی اینترلیو انگار مشکل نویز حل شد فعلا پینگ و سرعت خوبه بدون نویز تا ببینم چی میشه
ولی بدون پیگیری کنی اگه خطط بکشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.
Tidus and Shayne
27-09-2017, 16:19
والا نمیدونم فقط میدونم با پیگیری درست میشه تقریبا من تو این مدت حسابی خطم رو چک کردن
الان روی 15 مگ آوردن. رنج آی پی ها هم بهتر شده همش با 91 شروع میشه
ولی از نو اینترلیو آوردن روی اینترلیو انگار مشکل نویز حل شد فعلا پینگ و سرعت خوبه بدون نویز تا ببینم چی میشه
ولی بدون پیگیری کنی اگه خطط بکشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.
بازم پیگیری های بیشتر کردم.
توی آخرین تماسی که داشتم، بهم گفتن که فاصله شما تا نزدیک ترین مرکز مخابراتی 2.5 کیلومتره و این باعث شده که خط شما نتونه بالاتر از 12 مگ رو بکشه.
حالا به فکر تغییر محل زندگی افتاده ام. یه جا برم که نهایتا 500 متر با مرکز مخابراتی فاصله داشته باشه. :n02:
ahmadpnu
27-09-2017, 17:15
با سلام خدمت دوستان گرامی
قرارداد من در پارس آنلاین شامل کسر یک سوم ترافیک به ازای دانلود شبانه است. اما الان سه روز هست که شبانه برای من رایگان شده و هیچ حجمی کم نمیشه. هم چنین گزارش مصرف هم که قبلا شامل جزئیاتی مثل زمان شروع و پایان اتصال بود هم تغییر کرده و کل ترافیک یک روز را فقط با تاریخ آن مشخص کرده است. هیچ گونه اطلاع رسانی یا پیامی هم در این مورد دریافت نکردم.
خواستم بپرسم آیا دوستان در این باره خبری دارند و با چنین تغییراتی برخورد کرده اند؟
Milad4171
27-09-2017, 21:40
سلام. امروز یه اپدیت اومد برای اپلیکشن که درست شد.
قبلش هم یک بار گوشی رو خاموش روشن کردم درست شد
ولی جالب اینه که بسته های انرژی که تو اپلیکشن به من نشون میده خیلی بیشتر از چیزی هست که تو سایته . مثلا بسته انرژی آخر هفته هست که تو سایت نیست یا انرژی ایران ( یکم ماهه 100 گیگ) یک روزه نامحدود و یک هفته 20 گیگ .
عجیبه.
کلا این هفته یکم پارس آنلاین ریخته به هم
امروز رفتم تو پنل دیدم اسم اشتراک و کد ملیم دوباره برگشته به مشترک قبلی این خط !
دوستان لطفا اگه مشکلی داریم همه با هم در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین مطرح کنیم، چون با تجربه ای که داشتم هم خوب جواب میدن هم پیگیری مناسبی دارند، البته با وجود اینکه من با اپلیکیشن مشکلی ندارم اما با نوع زمان و تاخیر گزارشات مصرف مشکل دارم که میتونیم اونجا مطرحش کنیم والا دوست عزیز من تو اینستاگرام پارس آنلاین یه مقایسه قیمت بین پارس انلاین , ایرانسل و آسیاتک انجام دادم بلاکم کردن:n13::n19:
والا دوست عزیز من تو اینستاگرام پارس آنلاین یه مقایسه قیمت بین پارس انلاین , ایرانسل و آسیاتک انجام دادم بلاکم کردن:n13::n19:
کوچک ترین انتقادی کنی بلاک میشی در پیج پارس آنلاین
hassan.khk
29-09-2017, 15:35
دوستان شما هم تو گزارش مصرفتون دیگه به میزان آپلود دسترسی ندارید؟
من که چه تو سایت و چه تو اپلیکیشن ندارم!
اینطوری که درست نیست!
باید تکلیف آپلود هم مشخص باشه
Hamid323
30-09-2017, 09:50
دوستان من دنبال شرکتی هستم که اینترنت شبانه رایگان مناسبی داشته باشه. پارس انلاین چطوره در این زمینه؟
در سایتشون مبالغی که برای سرویس ها نوشته بعد از افزودن مالیاته یا بدون مالیات؟
بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته
کلا از سرویسشون راضی هستید؟
دوستان من دنبال شرکتی هستم که اینترنت شبانه رایگان مناسبی داشته باشه. پارس انلاین چطوره در این زمینه؟
بعد مثلا برای سرویس 6 ماهه که ترافیکش 36 گیگ هست نوشته ترافیک هر ماه 6 گیگ! یعنی هر ماه بهت شیش گیگ میده بعد سوخت میشه؟؟ یا کل 36 گیگ ترافیک رو طی اون چند ماه میشه استفاده کرد؟ یکم عجیب نوشته
کلا از سرویسشون راضی هستید؟خطت تا چند مگ کشش داره؟؟
javad_b76
30-09-2017, 11:32
کلا از سرویسشون راضی هستید؟
شبانه هاش خوبه محدودت نمیکنن! اما اگر دانلود زیاد داری بیا سمت شاتل از شاتل لند استفاده کن.
36 گیگ رو همون اول سرویس میدن.
مالیاتم موقع پرداخت اضافه میشه.
Hamid323
30-09-2017, 12:01
حجم دانلود برام خیلی مهم نیست. شبی دو گیگ کافیمه. داشتن شبانه با قیمت معقول برام مهمه.
شاتل لند چیه
javad_b76
30-09-2017, 12:12
حجم دانلود برام خیلی مهم نیست. شبی دو گیگ کافیمه. داشتن شبانه با قیمت معقول برام مهمه.
شاتل لند چیه
من قبلا شبی 12 گیگ میتونستم دانلود کنم از شبانش.
شاتل لند یه بخش آپلودسنتر داره
11 تومن میدی 5 ترابایت حجم میده بهت.
هیچقدر دوست داری دانلود میکنی. چه شب چه روز.
Hamid323
30-09-2017, 12:24
سرویستون چند مگ بود؟
11 تومن هرماه میدی هرماه 5 ترا دانلود؟!
من قبلا شبی 12 گیگ میتونستم دانلود کنم از شبانش.
شاتل لند یه بخش آپلودسنتر داره
11 تومن میدی 5 ترابایت حجم میده بهت.
هیچقدر دوست داری دانلود میکنی. چه شب چه روز.دانلود از سرور خارجی باشه ارزش داره؟؟؟
BATMAN-LOVE
01-10-2017, 01:59
کسی راه حلی نداره؟! قبلا با پارس آنلاین تماس گرفتم جواب بی ربط داد ایمیل هم زدم فعلا جواب ندادن
__________________________________________________ ____________________________
Hamid323
01-10-2017, 09:37
شاید DNS هاتون رو دستی و رو سرور غیر پارس انلاین ست کردید که موقع اتمام سرویستون دسترسی به اون سرور قطع میشه و ...
hotman1234
02-10-2017, 16:07
دوستانی که برای ریز مصرف به 195 شکایت کردن نتیجه شکایتشون چی شد؟
amintamizi
02-10-2017, 23:13
کسی راه حلی نداره؟! قبلا با پارس آنلاین تماس گرفتم جواب بی ربط داد ایمیل هم زدم فعلا جواب ندادن
من هم چند سال پیش این مشکل داشتم بعد که تماس گرفتم به پارس متوجه شدم dns اشتباه بعد دیگه درست شد.
بالاخره انرژی ها برای ما هم فعال شد ( که قبل از اینکه انرژی ها بیاد جشنواره گرفته بودیم)
واسه آپدیت چند تا بازی نامحدود 24 ساعته گرفتم سرعتش کم نشد و مناسب بود
اگه همینطور بمونه خوبه
amin1374
03-10-2017, 20:58
من جشنواره داشتم که داره تموم میشه میخوام یک طرح با شبانه بگیرم خطمم راحت 16 مگ میکشه و 16 مگم هست سرعت شبانم چطوری میشه مثلا رو 128 یا 512 چجوریه؟؟
javidpolitic
04-10-2017, 11:01
من جشنواره داشتم که داره تموم میشه میخوام یک طرح با شبانه بگیرم خطمم راحت 16 مگ میکشه و 16 مگم هست سرعت شبانم چطوری میشه مثلا رو 128 یا 512 چجوریه؟؟
سئوال منم هست
باتجربه ها لطفا جواب بدن
اصولا ما اگه سرعت 128 بگیریم تو روز بازم سرعتمون 16 میمونه؟ یا کم تر میشه؟ و اینکه سرعت تو بازه شبانه چه جوریه؟
البته میدونم که پارس آنلاین گفته الویت با کسی که سرعت بیشتر گرفته اما میخواستم بدونم در عمل چی میشه
اصلا زیر یک مگ حساب نکن واسه دانلود شبانه !!!!!
Zachyrock
04-10-2017, 22:17
دوستان انژی اخر هفته خریدم 3500 الان هیچ جا نیومده !! از کجا چکش کنم ؟؟ دوم اینکه این فقط واسه 5 شنبه و جمعست ؟ خودش یعنی فعاله ؟ یهو از گیگم کم نکنه چون جشنواره 100 گیگ گرفته بودم :n16:
shaahani
05-10-2017, 11:47
منم بسته انرژی آخر هفته رو چهارشنبه خریدم
ساعت 12 دیشب (صفر پنجشنبه به مدت 2 روز فعال شد)
از گیگ ترافیکم کم نمیشه داره از ترافیک بسته کم میشه .
*نکته اینکه مقدار مصرفی توی گزارش مصرف (ترافیک بین الملل کسر شده) اضافه میشه اما از گیگ کم نمیشه .
برای بررسی این موضوع من از صفحه مصرفم در زمان های مختلف عکس گرفتم :
عکس اول 9:33 دقیقه صبح امروز :
عکس دوم 10:06 دقیقه صبح امروز (که در فاصله بین عکس اول و دوم 140 مگابایت موزیک دانلود کردم و یک بسته 8تا10 بینهایت داشتم هنوز در پنل ثبت نشده) :
عکس سوم بعد از ساعت ده صبح که مصرف معمولی کلاینت ها از شبکه شروع شده و 11:12 دقیقه مصرف امروزم به 744 مگابایت رسیده (بدون بخش رایگان دو تا هفت صبح) همینطور که مشاهده میکنید حتا یک مگابایت از ترافیک باقی مانده سرویس کم نشده
ترافیک 2 تا 7 صبح - هفت مگابایت استفاده کردم .
ترافیک 8 تا 10 صبح - حدود 140 مگابایت مصرف کردم که به ترافیک مصرف شده بین الملل اضافه شده اما از ترافیک سرویسم کم نشده (در تصویر دوم هنوز مقدار مصرف ثبت نشده بود)
در مجموع 600 مگابایت بطور معمولی از شبکه استفاده کردم که 340 مگابایت اون از ساعت 0 تا 8 صبح امروز بوده و 260 مگ اون بعد از ساعت ده صبح که تمام این مقدار از بسته انرژی کم شده و ترافیک باقی مونده من ثابت مونده.
ترافیک مصرفی من از ساعت دوازده شب تغییر نکرده و داره از بسته انرژی پنج شنبه و جمعه مصرف میشه
ساعت دو شب تا هفت صبح مصرف نداشتم و چیزی هم ثبت نشده
اختلاف مقدار مصرف بین الملل کسر شده و مقدار مصرف شده بسته انرژی هم به دلیل بسته دوم یک ماهه 8 تا 10 صبح بینهایت هست که در این تایم مصرف شده اما از بسته انرژی آخر هفته کم نشده.
در مورد سوال دومتون :
بسته انرژی آخر هفته فقط دو روز (48ساعت) فعاله از ساعت 0 روز پنج شنبه تا ساعت 0 روز شنبه - اگه پنج گیگ رو استفاده کنید تموم میشه و به حالت مصرف معمولی خواهید رفت ؛ اگه هم استفاده نکنید بعد این زمان دو روز مابقی ترافیک بسته سوخت میشه .
اگه بسته انرژی آخر هفته رو در روز پنج شنبه و جمعه خریده باشید ، مثلا ساعت 11 صبح روز جمعه ؛ فقط تا ساعت 11 شب جمعه فعاله و وقتی ساعت دوازده شد و وارد روز شنبه شدیم دیگه ترافیک بسته انرژی مصرف نمیشه و از ترافیک معمولی کسر میشه ، البته در این حالت بسته انرژی که خرید کردین سوخت نمیشه و هفته بعد روز پنجشنبه و روز جمعه تا ساعت 11 صبح که خرید کردین نیز میتونین از مابقی ترافیک باقی مانده بسته انرژی استفاده کنید.
shaahani
05-10-2017, 11:59
سئوال منم هست
باتجربه ها لطفا جواب بدن
اصولا ما اگه سرعت 128 بگیریم تو روز بازم سرعتمون 16 میمونه؟ یا کم تر میشه؟ و اینکه سرعت تو بازه شبانه چه جوریه؟
البته میدونم که پارس آنلاین گفته الویت با کسی که سرعت بیشتر گرفته اما میخواستم بدونم در عمل چی میشه
در عمل سرعت بالاتر رو بهتون میده ، اگه ترافیک زیاد باشه ممکنه سرعتتون در شب کاهش پیدا کنه
من سروبسم 8 مگ هست و سرعت رو به 12 بصورت تلفنی ارتقا دادم ، سرعت دانلود شبانه من در چهار ماه استفاده هیچوقت کمتر از 12 مگ نبوده.
اما شرکت همیشه این حق رو داره که سرعت سرویس شما رو حتا در زمان روز در وضعیت ترافیک سنگین به مقدار خریداری شده شما کم کنه و مخصوصا موقع زمان شبانه که ممکنه وضعیت ترافیکی خوب نباشه
shaahani
05-10-2017, 12:07
وارد پنل خودتون بشید و مدیریت سرویس رو باز کنید ، به بخش اطلاع رسانی وارد بشین و ریدایرکشن اطلاعات مالی رو فعال کنید .
DNS ها روی مودم و کامپیوتر به حالت خودکار تنظیم کنید و یا بطور دستی DNS های پارس آنلاین را در کانکشن خودتون ست کنید :
213.217.60.172
213.217.60.170
javidpolitic
05-10-2017, 15:42
وارد پنل خودتون بشید و مدیریت سرویس رو باز کنید ، به بخش اطلاع رسانی وارد بشین و ریدایرکشن اطلاعات مالی رو فعال کنید .
DNS ها روی مودم و کامپیوتر به حالت خودکار تنظیم کنید و یا بطور دستی DNS های پارس آنلاین را در کانکشن خودتون ست کنید :
213.217.60.172
213.217.60.170
مگه DNS اصلی پارس آنلاین 91.99.99.99 یا 98 نیست؟
شما از این DNS استفاده میکنید؟
shaahani
05-10-2017, 18:39
مگه DNS اصلی پارس آنلاین 91.99.99.99 یا 98 نیست؟
شما از این DNS استفاده میکنید؟
وقتی مودمتون رو حالت اتوماتیک کانکت میشه در بخش Status نگاه کنید DNS ها رو نوشته .
برای من در مودم همون ها هست که ذکر کردم ، پشتیبانی هم به من همین ها رو گفته ، اگه با پشتیبانی تماس بگیرید آدرس ها رو به شما میگن .
بعید میدونم پارس آنلاین برای شهر های مختلف DNS سرورهای متفاوت داشته باشه ، راه مطمئن شدن اول اینه که مودمتون رو بعد از اتصال به شبکه چک کنید که DNS هاتون رو نشون میده و یا تماس با بخش پشتیبانی پارس آنلاین جهت پرسیدن DNS ها.
javidpolitic
06-10-2017, 12:21
وقتی مودمتون رو حالت اتوماتیک کانکت میشه در بخش Status نگاه کنید DNS ها رو نوشته .
برای من در مودم همون ها هست که ذکر کردم ، پشتیبانی هم به من همین ها رو گفته ، اگه با پشتیبانی تماس بگیرید آدرس ها رو به شما میگن .
بعید میدونم پارس آنلاین برای شهر های مختلف DNS سرورهای متفاوت داشته باشه ، راه مطمئن شدن اول اینه که مودمتون رو بعد از اتصال به شبکه چک کنید که DNS هاتون رو نشون میده و یا تماس با بخش پشتیبانی پارس آنلاین جهت پرسیدن DNS ها.
اتفاقا من از خودشون پرسیدم و اینو بهم گفتن که اختصاصی پارس آنلاینه! شما اگه تو گوگلم DNS پارس آنلاین سرچ کنید همین میاد
afshinworld
06-10-2017, 14:53
داداش واسه منم همینطور، مصرف روزانه منو هر روز میزنه بالای یک گیگ کمتر ندیدم،، در صورتی که با موبایل دیتا همه دستگاهایی که وصل میشدن رو حساب کردم یک سوم اون مقدار نمیشد، فقط میخوان حجمت سریع تمام شه حجم بگیری. پشتیبانی هم چیز خاصی نمیگه، میگه شاید هکر وصل باشه.
داداش واسه منم همینطور، مصرف روزانه منو هر روز میزنه بالای یک گیگ کمتر ندیدم،، در صورتی که با موبایل دیتا همه دستگاهایی که وصل میشدن رو حساب کردم یک سوم اون مقدار نمیشد، فقط میخوان حجمت سریع تمام شه حجم بگیری. پشتیبانی هم چیز خاصی نمیگه، میگه شاید هکر وصل باشه.
من با اون برنامه ای که خودشون گفتن هم مصرف حجم رو محاسبه کردم. وای فای رو قطع کردم و لپ تاپ رو با کابل وصل کردم، تو هر 1 گیگ 250 مگ اضافه تر میزاشتن تو کاسه ام. یعنی تو 100 گیگ حجمی که داشتم 25 گیگ (معادل 45 هزار تومن!) میخوردن!
منم بعد از تموم شدن 100 گیگ گفتن جمع آوری کنند، اول زیربار نرفتند، منم به 195 شکایت کردم تا بالاخره جمع کردند.
afshinworld
06-10-2017, 15:06
Mehran14233
06-10-2017, 16:21
این تخفیفایی که برای خرید حجماشون بعضی وقتا میزارن تخفیف نیست در واقع همون حجم دزدیاشونه که به مشتری برمیگردونند
shaahani
06-10-2017, 16:22
اتفاقا من از خودشون پرسیدم و اینو بهم گفتن که اختصاصی پارس آنلاینه! شما اگه تو گوگلم DNS پارس آنلاین سرچ کنید همین میاد
حتما مال شما فرق میکنه یا اون DNS های شما قدیمی تر هستن و اصلی هستند .
من با این DNS هایی که اعلام کردم خدمتتون ارتباط و پینگ خیلی خوبی دارم ؛ در مودم زمان اتصال نیز همین ها رو به من نشون میده .
تماس تلفنی با پشتیبانی هم همونا رو به من اعلام کردم ، احتمالا سرور های متفاوت و مختلفی دارند و شما از یک سرور دیگشون مشغول استفاده هستید .
در کل خیلی اهمیت نداره ؛ مهم اینه که مشکلتون برطرف بشه.
shaahani
06-10-2017, 17:19
دوستان من یک آزمایش پیشنهاد میدم
خیلی خوب میشه اگه دوستانی وقت داشته باشند و این آزمایش رو انجام بدن و نتایج اون رو در این تاپیک اعلام کنن و تا به نوعی متوجه بشیم که پارس آنلاین توی محاسبه ترافیک تا چه حد خطا و اشتباه داره و یک ایده کلی در مورد اینکه سیستم محاسبه شون چقدر خطا داره دستمون بیاد .
متاسفانه چون کنتور مقدار مصرف پارس آنلاین خیلی دیر به دیر آپدیت میشه ، این آزمایش یک مقدار زمان بر خواهد بود .
1. ابتدا باید نرم افزار NetLimiter ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را برای کامپیوتر بگیریم و نصب کنیم.
2.باید وایرلس مودم رو خاموش کنیم و تمام اتصال های اضافه از اون رو قطع کنیم و فقط با یک کابل مستقیم زمینی اون رو به کامپیوتر یا لپتاب مون متصل کنیم.
3.باید حداقل دو ساعت مودم رو کاملا خاموش کنیم تا تمام مصرف های قبلی در پنل ثبت بشه و مبنا شروع آزمایش ما بشه.
4.وقتی مودم رو روشن کردیم ، اولین کاری که میکنیم یک عکس از صفحه گزارش وضعیت مقدار مصرف پارس آنلاین تهیه میکنیم و یک عکس دیگه از مقدار ترافیک مصرف شده در نرم افزار نت لیمیتر . عکس ها رو طوری بگیریم که فلش ها و بخش های مشخص شده نمونه که گذاشتم داخل تصویر قرار بگیره .
5.شروع به دانلود به مقدار دلخواه بکنیم و از اینترنت بطور اختصاصی با کامپیوتر مستقیم متصل به مودم ، استفاده کنیم .
6.بعد از این که مصرف رو انجام دادیم ، مودم رو دیسکانکت کنیم و خاموش کنیم . حداقل به مدت دوساعت بگذاریم خاموش باشه. (کامپیوتر رو خاموش نکنیم تا مقدار کانتر نرم افزار نت لیمیتر ریست نشه)
7.وقتی که مودم رو روشن کردیم یک عکس از مقدار مصرف اینترنت نت لیمیتر که دوساعت قبل انجام دادیم بگیریم (مجموع اعداد دریافت و ارسال رو باید با ترافیک مصرف شده داخل پنل مقایسه کنیم)
8.یک عکس از مقدار گزارش مصرفی پارس آنلاین بگیریم تا بشه اون رو با مقدار مصرفی واقعی که نرم افزار Netlimiter ثبت کرده مقایسه کنیم.
یعنی در نهایت شد چهارتا عکس (دوتا عکس در زمان شروع مصرف از صفحه کانتر پارس آنلاین و نرم افزار نت لیمیت و دوتا عکس دیگه پس از وقفه دوساعته از مقدار مصرف شده دیتا)
مهمترین موضوع فقط همون رعایت کردن اون زمان های دوساعت یا بیشتر هست که دقت آزمایش رو بالا میبره و اگه این زمان ها رعایت نشه ، پاسخ آزمایش درست نخواهد بود چون ثبت مقدار مصرف با تاخیر خیلی زیاد در پنل پارس آنلاین ثبت میشه و اگه رعایت نشه محاسبه غلط از آب در میاد.
اینجوری مشخص میشه اختلاف مقدار محاسبه ترافیک چقدر هست و اگه تعداد مختلفی از دوستان قبول زحمت کنند و این کار رو انجام بدن یک ایده کلی در این باره بدست میاد و در ضمن کار مفیدی هم در تاپیک انجام شده و مقداری هم سند و مدرک در مورد محاسبه ترافیک بدست میاد.
ممنون و خوشحال میشم اگه کسی آزمایش کنه و من رو هم در جریان نتایج آزمایشش قرار بده :n12::n12:
من با اون برنامه ای که خودشون گفتن هم مصرف حجم رو محاسبه کردم. وای فای رو قطع کردم و لپ تاپ رو با کابل وصل کردم، تو هر 1 گیگ 250 مگ اضافه تر میزاشتن تو کاسه ام. یعنی تو 100 گیگ حجمی که داشتم 25 گیگ (معادل 45 هزار تومن!) میخوردن!
منم بعد از تموم شدن 100 گیگ گفتن جمع آوری کنند، اول زیربار نرفتند، منم به 195 شکایت کردم تا بالاخره جمع کردند.
آره درسته برا منم دقیقا همین مقدار حدود 25 تا 30 درصد اضافه تر از حجم کم میکرد، ظاهرا مهندسی شده هست که چقدر اضافه کم کنه.
یک ماه برا مودم مک فیلتر گذاشته بودم فقط هم به سیستم دسکتاپ وصل بودم همه جور نرم افزاری که خودشون گفتن رو هم برای محاسبه ترافیک نصب کردم و برا خود پشتیبانی هم واضح بود این حجم دزدی، بعد یک هفته دیگه توجیهی نداشتن!! منم در آخر با شکایت به 195 سرویس رو جمع آوری کردم.
الان از 2 جا اینترنت دارم وقتی گزارش میگیرم کیلوبایتی میزان مصرف با میزان حجم کم شده مطابقت داره ولی پارس آنلاین ماشالا اختلاف حجم مصرفی و کم شده از اکانت در حد گیگ بود!! جالا هم سیستم همون سیستمه هم مودم همونه هم ویندوز همونه هم برنامه های مورد استفاده همونه!!!
من با 8-9 تا ISP تو این 6-7 سال کار کردم تنها شرکتی که حجم دزدی داشته پارس آنلاین بوده!!!
hotman1234
06-10-2017, 20:39
این حجم دزدیه پارس آنلاین خیلی وقته که هست و چیز جدیدی هم نیست. شکایت هم بکنید میگن ما قبول نداریم مدرک های کاربران رو!!! خیلی جالبه به 195 شکایت کنید در رابطه با حجم دزدی و با مدرک و خود برنامه wireshark هم براشون توضیح بدی که اینجا اینقدر حجم دزدی کردید خیلی راحت میگن ما هیچ چیزی از سمت کاربر قبول نداریم و همینه که هست. اگه تجدید نظر هم بزنید کارشناس سازمان بدون اینکه حتی با شما تماسی بگیره خیلی راحت میبنده شکایت رو. این سیستم جدیدی هم که برای محاسبه حجم پیاده کردن برای این بوده که دیگه هیچکس نفهمه که چقدر حجم تو چه ساعتی مصرف شده. حتی خود کارشناسان پارس آنلاین هم نمیدونن چقدر حجم شما مصرف کردی. دیگه هیچ سند و مدرکی هم نمیشه جمع کرد برای اثبات دزد بودن پارس آنلاین.
کلا هر کس میاد پارس باید با حجم دزدیش کنار بیاد. یا شما شانس دارید و تو منطقه مخابراتیتون پورت خالی هست برای شرکت های دیگه که راحت میرید از یه جای دیگه سرویس میگیرید یا نیست و باید به همین پارس راضی باشی.
دوستان الان شرکتی هست که شرایطش خوب باشه و حجم دزدی نداشته باشه؟
آخه تو همه تاپیک ها همه شاکی هستن
من آسیاتک هم داشتم اون که دیگه افتضاح بود از نظر حجم دزدی
البته من خودم زیاد از پارس حجم دزدی حس نکردم
این حجم دزدیه پارس آنلاین خیلی وقته که هست و چیز جدیدی هم نیست. شکایت هم بکنید میگن ما قبول نداریم مدرک های کاربران رو!!! خیلی جالبه به 195 شکایت کنید در رابطه با حجم دزدی و با مدرک و خود برنامه wireshark هم براشون توضیح بدی که اینجا اینقدر حجم دزدی کردید خیلی راحت میگن ما هیچ چیزی از سمت کاربر قبول نداریم و همینه که هست. اگه تجدید نظر هم بزنید کارشناس سازمان بدون اینکه حتی با شما تماسی بگیره خیلی راحت میبنده شکایت رو. این سیستم جدیدی هم که برای محاسبه حجم پیاده کردن برای این بوده که دیگه هیچکس نفهمه که چقدر حجم تو چه ساعتی مصرف شده. حتی خود کارشناسان پارس آنلاین هم نمیدونن چقدر حجم شما مصرف کردی. دیگه هیچ سند و مدرکی هم نمیشه جمع کرد برای اثبات دزد بودن پارس آنلاین.
کلا هر کس میاد پارس باید با حجم دزدیش کنار بیاد. یا شما شانس دارید و تو منطقه مخابراتیتون پورت خالی هست برای شرکت های دیگه که راحت میرید از یه جای دیگه سرویس میگیرید یا نیست و باید به همین پارس راضی باشی.
بحث اینه گزینه بهتر از پارس انلاین نیست
من که دانلودم بالاست
hotman1234
07-10-2017, 11:48
من که دانلودم بالاست
برای مصرف حجم بالا که پارس آنلاین گرون ترین شرکت هست.
شما سرویس ها و فشفشه های های وب رو بررسی کن.
اگه برای شبانه هم میخوای که خیلی راحت میشه از اپراتور های همراه استفاده کرد و تو یه شب حجم خیلی بیشتری رو گرفت.
برای مصرف حجم بالا که پارس آنلاین گرون ترین شرکت هست.
شما سرویس ها و فشفشه های های وب رو بررسی کن.
اگه برای شبانه هم میخوای که خیلی راحت میشه از اپراتور های همراه استفاده کرد و تو یه شب حجم خیلی بیشتری رو گرفت.
های وب کمه برام
مودم هم ۷۰۰ تومن پولشه که برای همه اوپراتور های همراه باشه
شبانه پارس آنلاین خوبه
hotman1234
07-10-2017, 12:11
های وب کمه برام
مودم هم ۷۰۰ تومن پولشه که برای همه اوپراتور های همراه باشه
شبانه پارس آنلاین خوبه
های وب 70 گیگ ماهانه رو میده 40 تومن اینجا پارس 50 گیگ رو میده 100 تومن. های وب حجمش ماهانس اما برای کسی که مصرفش بالاست خیلی به صرفه هست. حتی td-lte ایرانسل هم تعرفه هاش از پارس آنلاین بهتر هست.
مودم هم کی گفته 700 تومن باید پول بدید؟ یه مودم 100 تومنی e3372 که با زدن یک کد به سادگی آنلاک میشه کار آدم رو برای شبانه راه میندازه.
javidpolitic
07-10-2017, 15:55
دوستان تا حالا واسه ساعت دانلود رایگان مثل شبانه و انرژی 10-8 محدود شدید؟
من هر وقت میخوام دانلود کنم همیشه نگران این موضوع هستم:n35:
misam5526
07-10-2017, 16:13
دوستان تا حالا واسه ساعت دانلود رایگان مثل شبانه و انرژی 10-8 محدود شدید؟
من هر وقت میخوام دانلود کنم همیشه نگران این موضوع هستم:n35:
محدودیتی نمیزاره در استفاده و باقس دوستان هم راضی بودن از این بابت.
misam5526
07-10-2017, 16:17
من که دانلودم بالاست
اگه دانلود مدیریت شده بالایی دارید (فیلم، فایل، بازیی و...) دو گزینه دارید: شاتل و پارس انلاین!
ساعات رایگان پارس بالای 300-400 گیگ رو میتونید بگیرید و اگه کمه باید بفکر شاتل باشید.
شرکتهای دیگه خیلی گرون تموم میشن. مثلا های وب برای همچین حجمی باید چندصد هزارتومن بدید! یا ایرانسل هم حتی اگه سرعت نوسان نداشته باشه (که داره اخیرا) بازم صرف نمیکنه چون یه بیست تومن تا سی تومنی باید خرج کنید و مشکلات جانبی...
alijigari
07-10-2017, 16:59
درود
میخواستم اکانتم را برای یک سال تمدید کنم ، بعد از انتخاب سرویس ، صفحه ای میاد به نام انتخاب انرژی .این برای چی هست ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
های وب 70 گیگ ماهانه رو میده 40 تومن اینجا پارس 50 گیگ رو میده 100 تومن. های وب حجمش ماهانس اما برای کسی که مصرفش بالاست خیلی به صرفه هست. حتی td-lte ایرانسل هم تعرفه هاش از پارس آنلاین بهتر هست.
مودم هم کی گفته 700 تومن باید پول بدید؟ یه مودم 100 تومنی e3372 که با زدن یک کد به سادگی آنلاک میشه کار آدم رو برای شبانه راه میندازه.
های وب شبانه رایگان ندارد
ایرانسل هم شانسیه واسه همه خوب نیست
این چه مودمی هست که واسه همه اوپراتور ها جواب میده
hotman1234
07-10-2017, 18:54
درود
میخواستم اکانتم را برای یک سال تمدید کنم ، بعد از انتخاب سرویس ، صفحه ای میاد به نام انتخاب انرژی .این برای چی هست ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
یه سری بسته های جدیده که اگه به نیازتون میخوره میتونید بگیرید. مثلا یه 8 تا 10 صبح نامحدود داره که اگه بگیرید کلا تو این بازه حجمی کم نمیشه.
های وب شبانه رایگان ندارد
ایرانسل هم شانسیه واسه همه خوب نیست
این چه مودمی هست که واسه همه اوپراتور ها جواب میده
بحث شبانه رایگان با مصرف روزانه کلا متفاوت هست. من برای کسایی که مصرف روزانه بالا دارن گفتم که پارس کلا گرون ترین شرکت هست. برای شبانه هم بهترین گزینه اپراتور های همراه هستن که با 4-5 هزار تومن میشه راحت تا 100 گیگ هم گرفت اما قبلش باید تست کنید ببینید پهنای باند این اپراتور ها توی منطقتون چجوری هست.
مودم ایرانسل هست که با یه کد ساده آنلاک میشه و با همه اپراتور ها کار میکنه.
Saeed7Star
07-10-2017, 19:50
بحث شبانه رایگان با مصرف روزانه کلا متفاوت هست. من برای کسایی که مصرف روزانه بالا دارن گفتم که پارس کلا گرون ترین شرکت هست. برای شبانه هم بهترین گزینه اپراتور های همراه هستن که با 4-5 هزار تومن میشه راحت تا 100 گیگ هم گرفت اما قبلش باید تست کنید ببینید پهنای باند این اپراتور ها توی منطقتون چجوری هست.
مودم ایرانسل هست که با یه کد ساده آنلاک میشه و با همه اپراتور ها کار میکنه.
سلام
تا حالا تونستی مودم ایرانسلو آنلاک کنید؟ کدشو میشه بدی؟
hotman1234
07-10-2017, 20:35
سلام
تا حالا تونستی مودم ایرانسلو آنلاک کنید؟ کدشو میشه بدی؟
کد هر مودم با مودم دیگر متفاوت هست. برای هر مودمی که میخواهید آنلاک کنید تو گوگل سرچ کنید خیلی از سایت ها هستن توضیح دادن.
از این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هم میتونید کمک بگیرید.
rahman0158
08-10-2017, 17:54
حذف شود.....
سلام بسته انرژی یک روزه 24 ساعت حساب میشه؟؟؟
یا فقط توی همون روزی که فعال شده حساب میشه؟؟؟
ho3in2012
13-10-2017, 20:33
سلام
من از پارس آنلاین سرویس گرفتم
SNR من به شدت اومده پایین و نوسان داره
ولی کیفیت سرویسش بد نیس
کسی راه حلی برای مشکل SNR نداره؟
پارس انلاین کلا گل کاشته . اول با تغییر صفحه گزارش مصرف و الانم ی حرکتی زده که به هیچ عنوان نمیتونم از حساب کاربریم خارج بشم و ب صورت ناشناس برم تو سایت خود پارس انلاین تا از جشنوارش برای مشتریان جدید اطلاع پیدا کنم . (چون تخفیفات و جشنواره با قیمت پایینش رو فقط به مشتریهای جدیدش نشون میده و من چون دوتا خط تلفن دارم هرسری یکی رو تخلیه میکنم و قبل تموم شدن حجم حساب قدیمیم از جشنواره جوری خرید میکنم ک سرعت 1 مگ یک ساله حدودا 110 گیگ برام گیگی 1000 تومان درمیاد )
چند بار گزینه خروج رو میزنم میاد بیرون اما وقتی تو سایت parsonline.com ک میرم بازم اسمم رو مینویسه و وقتی رو آیکن پروفایل کلیک میکنم بدون اینکه (یوزر پسورد و کد تصویر امنیتی ک برای تشخیص ربات از انسان ) رو بخواد مستقیم میره تو صفحه حساب کاربری
خیلی باحالن . :n24:
ho3in2012
13-10-2017, 23:06
پارس انلاین کلا گل کاشته . اول با تغییر صفحه گزارش مصرف و الانم ی حرکتی زده که به هیچ عنوان نمیتونم از حساب کاربریم خارج بشم و ب صورت ناشناس برم تو سایت خود پارس انلاین تا از جشنوارش برای مشتریان جدید اطلاع پیدا کنم . (چون تخفیفات و جشنواره با قیمت پایینش رو فقط به مشتریهای جدیدش نشون میده و من چون دوتا خط تلفن دارم هرسری یکی رو تخلیه میکنم و قبل تموم شدن حجم حساب قدیمیم از جشنواره جوری خرید میکنم ک سرعت 1 مگ یک ساله حدودا 110 گیگ برام گیگی 1000 تومان درمیاد )
چند بار گزینه خروج رو میزنم میاد بیرون اما وقتی تو سایت parsonline.com ک میرم بازم اسمم رو مینویسه و وقتی رو آیکن پروفایل کلیک میکنم بدون اینکه (یوزر پسورد و کد تصویر امنیتی ک برای تشخیص ربات از انسان ) رو بخواد مستقیم میره تو صفحه حساب کاربری
خیلی باحالن . :n24:
تنها راهش اینه که کوکی های مرورگرتون رو پاک کنین و با وی پی ان وصل بشین برین تو سایت پارس آنلاین
Golbarg01
14-10-2017, 19:56
پاک شود ...............
Mehran14233
14-10-2017, 20:41
پاک شود :n16:
سلام بسته انرژی یک روزه 24 ساعت حساب میشه؟؟؟
یا فقط توی همون روزی که فعال شده حساب میشه؟؟؟
من یه بار استفاده کردم 24 ساعت بود
ولی توی پنل زمان اتمام رو ننوشته
بله منم همین مشکلو داشتم ، همون کاریو کنید که دوستمون گفت ، منم اگه جشنواره نبود میرم مخابرات میگیرم پارس آنلاین پشتیبانیش حرف نداره اما snr ضعیفه و قیمتاش فقط زمان جشنواره خوبه
پ ن : حالا که یه تابی خوردم مثل اینکه همین پارس فعلا بهتره ، صبانت شبانه داره اما استفاده منصفانه داره و قیمت گیگش زیاده
مخابرات هم کلا شبانه چند گیگ بیشتر نمیده در ماه ولی قیمت گیگ مازادش اگر 300 گیگ بخری نزدیکه هزار تومنه
من سرویسم جشنواره هست 5 تا 8 رایگانه ، بسته انرژی هم فعال کردم شده 5 تا 10 ، ولی قیمت گیگ روزانه اگه مثل مخابرات بزارن بسته های حجم بالا خیلی خوب میشه
الان من مشکلم قیمت گیگ روزانه هست فقط
vooroojack1989
17-10-2017, 14:34
دوستان سرعت دانلود نامحدود 128 چقدره ؟ ایا حجم مشخصی میده بعدش سرعت رو میاره پایین ؟
سلام دوستان ...میخواستم بدونم وضعیت خط من چطوره.... خوبه ؟... بده ؟.. نویز داره ؟ و اینکه روی چند مگ بسته شده و میشه اون رو بالاتر بست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
mahan999
18-10-2017, 00:45
سلام دوستان ...میخواستم بدونم وضعیت خط من چطوره.... خوبه ؟... بده ؟.. نویز داره ؟ و اینکه روی چند مگ بسته شده و میشه اون رو بالاتر بست؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرویست پارس آنلاینه ؟ نزدیک مرکز مخابراتی ؟ خطت عالیه 22 مگ هم ساپورت میکنه
سرویست پارس آنلاینه ؟ نزدیک مرکز مخابراتی ؟ خطت عالیه 22 مگ هم ساپورت میکنه
اره دوست عزیز مشترک پارس آنلاین هستم ..کمتر از 200 متر با مرکز مخابرات فاصلمون هست...ممنون از راهنمائیتون
دوستان گیمری که پارس دارند امروز پینگشون خراب نشده ؟
electronic0nt
18-10-2017, 22:21
داستان این سرویس چی هست؟
دوستان گیمری که پارس دارند امروز پینگشون خراب نشده ؟
بله امروز پینگ به طرز عجیبی رفته بالا کی درست بشه خدا میدونه
داستان این سرویس چی هست؟
ظاهرا من تنها نیستم:n02:
به علت این ویندوز 10 نبوغ که حجمم رو بدون اطلاع باسه اپدیت خورد امدم شارژ کنم دیدم این زدن:n38:
سیستم رو نگاه کردم هنوز 100 گیگ ماهی 190 تومن می دن.... این 1000 گیگ 14 تومن ماهانه از کجا در امده؟:n13:
توضیحات بیشتر هم نزاشته که ادم بفهمه سرویس چطوری است:n23:
karwan125
19-10-2017, 12:33
داستان این سرویس چی هست؟
سرویس اولی 1000 گیگ ، واسه مشترکین فعلی هست که میشه 250 گیگ ترافیک بین الملل و 750 گیگ ترافیک داخلی که در مجموع با یه جمع و ضرب میشه :
بیست و چهار ماه ضربدر 14500 میشه سیصد و هفتاد و نه هزار تومان اونم با احتساب مالیات و ... که در کنترل پنل تمامی کاربران پارس انلاین فعال و میتونید اقدام به خرید بکنید
سرویس دومی 100 گیگ ترافیک بین المللی داره که اون واسه مشتری های جدید لحاظ شده که در مجموع با احتساب مالیات هم میشه 34 هزار تومان .. خیلی هم مفت ..
mahan999
19-10-2017, 12:38
ظاهرا من تنها نیستم:n02:
به علت این ویندوز 10 نبوغ که حجمم رو بدون اطلاع باسه اپدیت خورد امدم شارژ کنم دیدم این زدن:n38:
سیستم رو نگاه کردم هنوز 100 گیگ ماهی 190 تومن می دن.... این 1000 گیگ 14 تومن ماهانه از کجا در امده؟:n13:
توضیحات بیشتر هم نزاشته که ادم بفهمه سرویس چطوری است:n23:
شرکت بیاد این همه تبلیغات اغوا کننده بده :n19: بعد توضیح هم بده .:n09:
معلومه دیگه 1000 گیگ ماهانه 14500 به علاوه مالیات و ارزش افزوده :n02:
البته بقیش رو نگفته که این حجم مال 24 ماهه و شما باید هزینه ماهانه رو یکجا بدی:n04:
تا اینجاش باز هم خوبه بقیش رو هم نگفته که فقط 250 گیگش خارجیه 750 گیگش داخلی :n21:
شاتل هم سرویس مشابه گذاشته ولی کامل توضیح داده هرچند که شاتل رو پیشنهاد نمیکنم که بعدا بدجوری طرف رو خفت میکنه
پیشنهاد اول
این بخش، ویژه مشتریان پرمصرف و پرکاربر است که با توجه به میزان ترافیک با قیمتی استثنایی طراحی شده است. در این پیشنهاد: ۱۸ ماه اینترنت پرسرعت شاتل (تا ۱۶ مگابیت بر ثانیه) با ۷۵۰ گیگابایت ترافیک (۵۰۰ گیگابایت ترافیک داخلی و ۲۵۰ گیگابایت ترافیک بینالملل)، سه ماه اشتراک سرویس نماوا (برای تماشای آنلاین فیلم و سریال) و نصب و راهاندازی، به قیمت ۳۴۲٬۰۰۰ تومان (ماهانه ۱۹٬۰۰۰ تومان)، به مشتریان ارایه میشود. (قیمت واقعی این بسته ۱٬۳۵۷٬۴۰۰ تومان است.)
ahmadpnu
19-10-2017, 16:36
سرویس اولی 1000 گیگ ، واسه مشترکین فعلی هست که میشه 250 گیگ ترافیک بین الملل و 750 گیگ ترافیک داخلی که در مجموع با یه جمع و ضرب میشه :
بیست و چهار ماه ضربدر 14500 میشه سیصد و هفتاد و نه هزار تومان اونم با احتساب مالیات و ... که در کنترل پنل تمامی کاربران پارس انلاین فعال و میتونید اقدام به خرید بکنید
سرویس دومی 100 گیگ ترافیک بین المللی داره که اون واسه مشتری های جدید لحاظ شده که در مجموع با احتساب مالیات هم میشه 34 هزار تومان .. خیلی هم مفت ..
درباره وضعیت شبانه اش (رایگان بودن یا نه) هم اطلاعی دارید؟
Milad4171
19-10-2017, 21:39
امروز گویا کلا اینترنت مشکل پیدا کرده . تماس که میگیری با پشتبانی میگه پهنای باند کم اومده اینترنت سرعت و کیفیتش دچار اختلال شده. نمیدونم کلی هست یا نه و کی درست میشه تقریبا هر ده دقیقه یک بار نت قطع میشه
mehrdadb3
20-10-2017, 00:38
برای تمدید سرویس میشه اون سرویس 100 گیگ 29 تومن رو سفارش داد یا نه ؟
mosi_alfa
20-10-2017, 08:33
دوستان برای استفاده کم در حد 5 گیگ حجم کل در ماه و 15 -20 گیگ شبانه در ماه چه سرویس دهنده ای خوبه؟
djbehnam73
20-10-2017, 12:28
سلام
دوستان فرق این سرویس های 128 با 2 مگ چیه ؟
هر دو مثلا تا 16 مگ باز میزارن
بعد تو شبانه محدود نمی کنن ؟
چون راستیاتش تو روز اصلا نمی تونم دانلود داشته باشم ، چون نیستم
فقط شبا میتونم
اونایی که شبانه دارن ، افت سرعت نداره ؟
ahmadpnu
20-10-2017, 15:42
سلام
دوستان فرق این سرویس های 128 با 2 مگ چیه ؟
هر دو مثلا تا 16 مگ باز میزارن
بعد تو شبانه محدود نمی کنن ؟
چون راستیاتش تو روز اصلا نمی تونم دانلود داشته باشم ، چون نیستم
فقط شبا میتونم
اونایی که شبانه دارن ، افت سرعت نداره ؟
سلام
فرق سرویس 128 با 2 مگ در زمان پیک ترافیک هست که به سرویس 2 مگ سرعت بیشتری اختصاص میده و سرعت 128 پایین میاد. ولی سایر زمانها فرقی نداره.
شبانه اش هم محدودیت یا افت سرعتی نداره
javidpolitic
21-10-2017, 09:14
نخیر دوست عزیز
سرویس دوم فقط 10 گیگ بین الملل داره و باقی 90 گیگ داخلیه
خودم ازشون پرسیدم
ehsanehsan007
21-10-2017, 14:41
نخیر دوست عزیز
سرویس دوم فقط 10 گیگ بین الملل داره و باقی 90 گیگ داخلیه
خودم ازشون پرسیدم
دقیقا...مشخصه صد گیگ این قیمت نمیده
WhiteHat
21-10-2017, 17:13
واقعا که عجب دزدهایی هستند اینا دیگه نوبرشند
djbehnam73
21-10-2017, 19:50
سلام
فرق سرویس 128 با 2 مگ در زمان پیک ترافیک هست که به سرویس 2 مگ سرعت بیشتری اختصاص میده و سرعت 128 پایین میاد. ولی سایر زمانها فرقی نداره.
شبانه اش هم محدودیت یا افت سرعتی نداره
مثلا پیک ترافیک مثل کی ؟
مثلا 6 بعدازظهر تا 10 شب ؟
حالا مثلا تو اون موقع میشه 128 یا مثلا از 16 مگ میاد میشه 8 مگ ؟
javad_b76
22-10-2017, 04:16
با هزار بدبختی و شکایت خطم رو تخیله کردم !!
خدایا تا عمر دارم منو به پارس آنلاین نرسون!!
تو حجم که مثل چی میدزدن!! پشتیبانی هم که افتضاح.
shaahani
22-10-2017, 16:03
با هزار بدبختی و شکایت خطم رو تخیله کردم !!
خدایا تا عمر دارم منو به پارس آنلاین نرسون!!
تو حجم که مثل چی میدزدن!! پشتیبانی هم که افتضاح.
مبارکه :n31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.