PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 [31] 32 33 34

broosli
06-05-2019, 19:24
من احتمال میدم این بازیا رو دراوردن که دوباره گرونش کنن (مثل شاتل سرویس ها رو نقره ای و برنزی و ... کنن و مثلا بگن شما که سرعت پایدارتر میخوایید باید پول بیشتر بدید و ...) چون خود سازمان تنظیم مقررات هم قبول داره که سوددهی شرکتها با این گرونیها کم شده و دنبال آزادسازی تعرفه هاست

m123f
07-05-2019, 13:01
پیشنهاد ویژه پارس آنلاین
اینترنت پرسرعت ماهانه از 9000 تومان!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

morteza_mombeini
13-05-2019, 11:58
این بسته های انرژی که مخصوص تلگرام و اینستاگرام بودند هنوز هستن یا حذفشون کرده ؟ اگر هستن بی زحمت لینکش رو بزارید.

MOHAMMAD2010
15-05-2019, 16:05
من تا حالا ماه به ماه تمدید میکردم ، به نظرتون با توجه به افزایش قیمتی که بعضی شرکت ها دادن 3 ماهه تمدید کنم ؟ یعنی امکانش هست پارس انلاین هم گرون کنه ؟

mitokomon
15-05-2019, 19:31
من تا حالا ماه به ماه تمدید میکردم ، به نظرتون با توجه به افزایش قیمتی که بعضی شرکت ها دادن 3 ماهه تمدید کنم ؟ یعنی امکانش هست پارس انلاین هم گرون کنه ؟

مثلا کدوم شرکت گرون کرده ? من ندیدم جایی گرون کرده باشن

mitokomon
15-05-2019, 19:33
این بسته های انرژی که مخصوص تلگرام و اینستاگرام بودند هنوز هستن یا حذفشون کرده ؟ اگر هستن بی زحمت لینکش رو بزارید.
حذف شده

'''''''''

broosli
15-05-2019, 22:20
به نظرم بلندمدت تمدید نکن چون ممکنه پارس محدودیت سرعت بیشتری روی پورتت اعمال کنه (من همین طوری شدم دقیقا بعد از اینکه 1 ساله تمدید کردم که مثلا به گرونی نخورم محدودیت سرعت تو ساعات اوج مصرف رو (بدون اینکه بهم بگن) رو پورتم گذاشتن و با وجود شکایت تو 195 و تماس با پشتیبانی و ... تنها چیزی که جواب گرفتم اینه که شرکت کمبود پهنای باند داره و قراره درست بشه ( 3ماهه این وضع ادامه داره) و من حس میکنم چون میدونن نمیتونم تخلیه کنم (پولم رو بهم برنمیگردونن) این بلا رو سرم اوردن) داغ گذاشتم پشت دستم حتی اگه قیمت یهو 3 برابر هم بشه دیگه تو هیچ شرکت اینترنتی بیشتر از 1 ماه تمدید نکنم

MOHAMMAD2010
16-05-2019, 16:22
مثلا کدوم شرکت گرون کرده ? من ندیدم جایی گرون کرده باشن

شاتل

به نظرم بلندمدت تمدید نکن چون ممکنه پارس محدودیت سرعت بیشتری روی پورتت اعمال کنه (من همین طوری شدم دقیقا بعد از اینکه 1 ساله تمدید کردم که مثلا به گرونی نخورم محدودیت سرعت تو ساعات اوج مصرف رو (بدون اینکه بهم بگن) رو پورتم گذاشتن و با وجود شکایت تو 195 و تماس با پشتیبانی و ... تنها چیزی که جواب گرفتم اینه که شرکت کمبود پهنای باند داره و قراره درست بشه ( 3ماهه این وضع ادامه داره) و من حس میکنم چون میدونن نمیتونم تخلیه کنم (پولم رو بهم برنمیگردونن) این بلا رو سرم اوردن) داغ گذاشتم پشت دستم حتی اگه قیمت یهو 3 برابر هم بشه دیگه تو هیچ شرکت اینترنتی بیشتر از 1 ماه تمدید نکنم

1 ساله که نه مثلا سه ماهه

broosli
16-05-2019, 23:10
شاتل

1 ساله که نه مثلا سه ماهه
همون سه ماهه هم اعصابتو خرد میکنن
اگر هم گرون بشه یه شبه گرون نمیشه (قبلش تنظیم مقررات و ... اعلام میکنن) و بعد هم فک نمیکنم نهایتا بیشتر از 10-20 درصد گرون بشه (با توجه به قیمت های جدید شاتل و ...) یا اینکه تو همین قیمت ها حجم ها رو کم میکنن که به نظرم مبلغش در برابر مشکلاتی که بهش اشاره کردم زیاد به حساب نمیاد. حالا بازم تصمیم به خودتون بستگی داره

Abolfazl-Star
17-05-2019, 13:13
سلام این بسته های جشنواره ای خوب هستن بگیریم؟
اصلا پارس آنلاین رو توصیه میکنیم بیاییم یا نه؟!
اخه من قبلا تجربه از پارس داشتم جای قبلی که بودیم سرویس 2 مگ داشتم سرعت نصف سرویسم
ندادن آخر مجبور شدم ترک کنم ولی الان از اون موقع 5 سالی میگذره
نظرتون؟!

720 گیگابایت بین الملل | معادل ۱۴۴۰ گیگابایت داخلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصب و راه اندازی رایگان
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ترافیک شبانه در بازه زمانی 2 تا 7 صبح
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حداکثر سرعت بسته 16 مگابیت برثانیه

۶۰۰,۰۰۰
قیمت ۳۰۰,۰۰۰ تومان

blackbird
18-05-2019, 11:58
من پارس آنلاین چند بار کنسل کردم وجه رو پس میدن موردی نبوده باید اعلام کنید گه سرویس رو قطع کنن از همون جا باقی مونده رو حساب میکنن، مگه سیاست جدیدی باشه پول رو پس ندن

broosli
18-05-2019, 14:36
من پارس آنلاین چند بار کنسل کردم وجه رو پس میدن موردی نبوده باید اعلام کنید گه سرویس رو قطع کنن از همون جا باقی مونده رو حساب میکنن، مگه سیاست جدیدی باشه پول رو پس ندن
اگر از زمان قرارداد مونده باشه و قرارداد رزرو هم داشته باشیم (و همچنین حجم قابل انتقال) آیا با شکایت از اینکه سرعت خریداری شده تضمین نشده و افت سرعت مکررا ارز جانب شرکت تکرار شده میشه قرارداد رو کنسل و پول باقیمانده رو دریافت کرد؟
من یکبار این کارو کردم گفتن امکانش نیست و فقط به ازای هر ماه افت سرعت 5 روز به قراردادم اضافه کردن ولی مشکل افت سرعت حل نشه و دیگه کلافه شدم میخوام تخلیه کنم به نظرتون چه کار کنم که پولمو (مربوط به مدت باقیمونده) رو برگردونن؟

blackbird
18-05-2019, 17:34
اگر از زمان قرارداد مونده باشه و قرارداد رزرو هم داشته باشیم (و همچنین حجم قابل انتقال) آیا با شکایت از اینکه سرعت خریداری شده تضمین نشده و افت سرعت مکررا ارز جانب شرکت تکرار شده میشه قرارداد رو کنسل و پول باقیمانده رو دریافت کرد؟
من یکبار این کارو کردم گفتن امکانش نیست و فقط به ازای هر ماه افت سرعت 5 روز به قراردادم اضافه کردن ولی مشکل افت سرعت حل نشه و دیگه کلافه شدم میخوام تخلیه کنم به نظرتون چه کار کنم که پولمو (مربوط به مدت باقیمونده) رو برگردونن؟

جدیدا انجان ندادم اما قبلا هیچ مشکلی نبود دلیل نمی خواست اصلا، زنگ میزنی میگی سرویس رو نمیخوام دیگه از همین الان قطع کنید باقی مانده رو حساب کنید اگه انجام نشد شکایت کن برو حضوری پارس آنلاین.

broosli
18-05-2019, 22:15
جدیدا انجان ندادم اما قبلا هیچ مشکلی نبود دلیل نمی خواست اصلا، زنگ میزنی میگی سرویس رو نمیخوام دیگه از همین الان قطع کنید باقی مانده رو حساب کنید اگه انجام نشد شکایت کن برو حضوری پارس آنلاین.
والا اون سری با وجود اینکه تو 195 شکایت هم کرده بودم و خوشون از صدای مشتری تهران زنگ زدن گفتن نمیشه قراردادی که شروع شده رو کنسل کنی (اگه کنسل کنی پولشو نمیدن) حتی من گفتم حداقل پول قرارداد رزرو رو بهم برگردونن اونم انجام ندادن حالا این سری دوباره شکایت کردم تا پولمو بهم ندن و تخلیه نکنن رضایت نمیدم.
شما پول رو حضوری بهتون برگردوندن یا ریختن به حسابتون؟

mirsina1979
19-05-2019, 23:43
شبا شما هم افزایش پینگ دارین؟؟؟
اومدم بتلفیلد بازی کنم اولش بد نبود نیم ساعت بعد۶۰۰-۵۰۰ پینگم شد :n27::n27::n27::n27:

broosli
20-05-2019, 21:09
اومدم بتلفیلد بازی کنم اولش بد نبود نیم ساعت بعد۶۰۰-۵۰۰ پینگم شد :n27::n27::n27::n27:
کلا شب ها تو ساعات اوج مصرف نت پارس میپوکه

George Shelly
20-05-2019, 21:27

هیچ وقت اونقدر نمیره بالا ، احتمالا یه مشکل داخلی داری ...
من دیده بان دارم تو بتل 5 همین الان 117 بود .

STTIGER
20-05-2019, 22:32

آره حدودا بین ساعت ۱۱ تا ۱ شب خیلی داغون میشه اصلا نمیشه بازی کرد.

mirsina1979
21-05-2019, 09:26
هیچ وقت اونقدر نمیره بالا ، احتمالا یه مشکل داخلی داری ...
من دیده بان دارم تو بتل 5 همین الان 117 بود .
ربطی به بازی نداره یکی 2 روز ایرانسلم خراب بود ولی لز دیروز اون بهتر شده با 110-120 راحت بازی میکنم
فکر کنم گلدم امروز تموم میشه دیگه خیالم راحت میشه :n28::n28::n27::n27:
دوستان صبانت پروفایل گیمینگ داره یا نه
چند روزیه به جای های وب برای مغازه گرفتم عالی جواب داده

George Shelly
21-05-2019, 09:30
ربطی به بازی نداره یکی 2 روز ایرانسلم خراب بود ولی لز دیروز اون بهتر شده با 110-120 راحت بازی میکنم
فکر کنم گلدم امروز تموم میشه دیگه خیالم راحت میشه :n28::n28::n27::n27:
دوستان صبانت پروفایل گیمینگ داره یا نه
چند روزیه به جای های وب برای مغازه گرفتم عالی جواب داده

من نگفتم به بازی ربط داره چون نداره ، منتها چون خیلیا به صورت وای فای نت رو استفاده می کنن ممکنه ارتباط کارت شبکه وایرلس پی سی یا لپ تاپ با روتر درست نباشه و اینجور مشکلات پیش بیاد و از این دست موارد هم زیاده ...
مطمئن شو پینگ داخلیت و پینگت با روتر درسته و تایم اوت نداره .

mirsina1979
21-05-2019, 10:12
من نگفتم به بازی ربط داره چون نداره ، منتها چون خیلیا به صورت وای فای نت رو استفاده می کنن ممکنه ارتباط کارت شبکه وایرلس پی سی یا لپ تاپ با روتر درست نباشه و اینجور مشکلات پیش بیاد و از این دست موارد هم زیاده ...
مطمئن شو پینگ داخلیت و پینگت با روتر درسته و تایم اوت نداره .
حتما این موردم چک میکنم
اخرش نتونستم یک اینترنت پیدا کنم هم سرعتش خوب باشه هم مشکل نت تایپ نداشته باشه هم پینگ خوبی داشته باشه:n35:

George Shelly
21-05-2019, 10:32
حتما این موردم چک میکنم
اخرش نتونستم یک اینترنت پیدا کنم هم سرعتش خوب باشه هم مشکل نت تایپ نداشته باشه هم پینگ خوبی داشته باشه:n35:

پینگ حتما با روتر باید حتما بین 1 تا دیگه نهایتا 3 باشه، بیشتر شد نوسان شدید پیش میاد تو بازی یهو از 110 مثلا میره رو 500 و بیشتر ...
یا اینکه کلا اگر گیمر از کابل استفاده کنه واسه وصل شدن به روتر دیگه خیلی بهتره ، وای فای احتمال بروز مشکل هست

arsinn
26-05-2019, 15:24
خاک بر سر پارس آنلاین با این سرویسش گول اسمش رو خوردم اون ماه ده پانزده روز کلا شده بود اینترانت یعنی هیچ قندشکنی وصل نمیشد (همون ها با ایرانسل یا نت مخابرات محل کارم راحت کار می‌کردن ) یه دو هفته ای درست شد الان مجددا چهار پنج روزه همون اش و همون کاسه. 18 ماه شاتل داشتم یکروز هم چنین مشکلی با قند شکن ها نداشتم کاش عوضش نکرده بودم.

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

broosli
26-05-2019, 15:40
خاک بر سر پارس آنلاین با این سرویسش گول اسمش رو خوردم اون ماه ده پانزده روز کلا شده بود اینترانت یعنی هیچ قندشکنی وصل نمیشد (همون ها با ایرانسل یا نت مخابرات محل کارم راحت کار می‌کردن ) یه دو هفته ای درست شد الان مجددا چهار پنج روزه همون اش و همون کاسه. 18 ماه شاتل داشتم یکروز هم چنین مشکلی با قند شکن ها نداشتم کاش عوضش نکرده بودم.

غیر از این مشکل، شب ها از ساعت 10 تا 1 شب به مدت سه ساعت سرعت دانلود (چه تک کانکشن و چه مولتی کانکشن چه داخلی و چه خارجی) نصف و یا حتی کمتر از 1/3 سرعت قرارداد میشه و این مشکل الان چند ماهه که وجود داره هرچی هم شکایت کردم میگن همین که هست پهنای باندمون کمه میخوام قرارداد رو فسخ کنم میگن پولتو برنمیگردونم واقعا چل شدم از دستشون
شاتل مشکل افت سرعت و کیفیت تو ساعات مشخص نداشت؟

malthael
26-05-2019, 23:57
غیر از این مشکل، شب ها از ساعت 10 تا 1 شب به مدت سه ساعت سرعت دانلود (چه تک کانکشن و چه مولتی کانکشن چه داخلی و چه خارجی) نصف و یا حتی کمتر از 1/3 سرعت قرارداد میشه و این مشکل الان چند ماهه که وجود داره هرچی هم شکایت کردم میگن همین که هست پهنای باندمون کمه میخوام قرارداد رو فسخ کنم میگن پولتو برنمیگردونم واقعا چل شدم از دستشون
شاتل هم همچین مشکلی داره . برای من که اواخرش حتی تو روز هم مشکل داشت . در کل تو ایران هیچوقت یه اینترنت بدون دردسر گیرت نمیاد . دلیلش هم که کاملا مشخصه !:n21:

arsinn
27-05-2019, 07:10
تو چند ساعت آخر شب شاتل برای تک کانکشن خارجی افت سرعت داشت اما نه دیگه یک‌سوم. داخلی رو که من گاهی ندیدم افت کنه یا بهرحال محسوس نبود. اسیاتک هم قبل شانل داشتم و همین مسخره بازی قندشکن هارو داشت بنظرم شاتل بازهم از بقیه خیلی بهتره.

irmedia
27-05-2019, 11:32
سلام

دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارن آیا از بعدظهر به بعد به غیر از افت سرعت با دانلود از فروشگاه مایکروسافت و گوگل مشکل دارن؟

الان اگه بخواهی از فروشگاه مایکروسافت یا گوگل چیزی دانلود کنیم یا باید از وی پی ان استفاده کنی با سرعت بسیار پایین چیزی حدود 50 تا 60 کیلوبیت تازه اگر دانلود بشه یا تا فردا صبح صبر کنی!!! به پشتیبانی زنگ زدم میگه درسته این مشکل مدت طولانی هست که وجود داره مشخص هم نیست کی درست بشه!!! با این وضعیت چند روز دیگه که سرویسم تموم بشه از پارس آنلاین جمع می کنم به نظرتون تو تهران مرکز کاشانی کدوم شرکت فعلا خدمات مناسبی ارائه میده؟

broosli
27-05-2019, 11:56
سلام

دوستانی که از پارس آنلاین سرویس دارن آیا از بعدظهر به بعد به غیر از افت سرعت با دانلود از فروشگاه مایکروسافت و گوگل مشکل دارن؟

الان اگه بخواهی از فروشگاه مایکروسافت یا گوگل چیزی دانلود کنیم یا باید از وی پی ان استفاده کنی با سرعت بسیار پایین چیزی حدود 50 تا 60 کیلوبیت تازه اگر دانلود بشه یا تا فردا صبح صبر کنی!!! به پشتیبانی زنگ زدم میگه درسته این مشکل مدت طولانی هست که وجود داره مشخص هم نیست کی درست بشه!!! با این وضعیت چند روز دیگه که سرویسم تموم بشه از پارس آنلاین جمع می کنم به نظرتون تو تهران مرکز کاشانی کدوم شرکت فعلا خدمات مناسبی ارائه میده؟
منم تو پارس آنلاین این مشکل رو دارم
ولی از مخابرات هم adsl دارم اونم (با وجود اینکه مشکل افت سرعت شب به شدت پارس آنلاین نداره) این مشکل دانلود از گوگل پلی رو داره
ظاهرا این مشکل مربوط به شرکت زیر ساخته و از اونجا محدود میشه و ربطی به isp ها نداره

irmedia
27-05-2019, 13:32
منم تو پارس آنلاین این مشکل رو دارم
ولی از مخابرات هم adsl دارم اونم (با وجود اینکه مشکل افت سرعت شب به شدت پارس آنلاین نداره) این مشکل دانلود از گوگل پلی رو داره
ظاهرا این مشکل مربوط به شرکت زیر ساخته و از اونجا محدود میشه و ربطی به isp ها نداره

ظاهرا بعضی از ای اس پی ها این مشکل دانلود از فروشگاه های مایکروسافت و گوگل رو دارن ولی جالبه برای من فقط شب ها اینطوری هست !!! ولی مشکل افت سرعت و پینگ رو من کمتر از یک ماه هست دارم قبلش این مشکل رو نداشتم الان هم چند ماهه که مشترک پارس آنلاین شدم قبلش از مخابرات داشتم با اینکه اکثرا ازش ناراضی هستن و خدایی مشکلاتی که الان با پارس آنلاین دارم با اون نداشتم!!! به نظرتون شاتل چه طوره ؟

broosli
27-05-2019, 15:45
ظاهرا بعضی از ای اس پی ها این مشکل دانلود از فروشگاه های مایکروسافت و گوگل رو دارن ولی جالبه برای من فقط شب ها اینطوری هست !!! ولی مشکل افت سرعت و پینگ رو من کمتر از یک ماه هست دارم قبلش این مشکل رو نداشتم الان هم چند ماهه که مشترک پارس آنلاین شدم قبلش از مخابرات داشتم با اینکه اکثرا ازش ناراضی هستن و خدایی مشکلاتی که الان با پارس آنلاین دارم با اون نداشتم!!! به نظرتون شاتل چه طوره ؟
شاتل تا حالا نداشتم نمیدونم ولی مخابرات الان خیلی خیلی بهتر و باثبات تر و با کیفیت تر از پارس آنلاینه
الان مخابرات نسبت به 3-4 سال پیش خیلی پیشرفت کرده و برعکس پارس آنلاین که جز بهترین isp ها بود خیلی پسرفت داشته (مخصوصا در چند ماه اخیر و بعد از قضایای واگذاری شرکت)
منم مشکل گوگل پلی ام مربوط به شب هاست که تو هر دوتا isp مثل همه و دقیقا همون شکلیه که شما گفتید ولی به غیر از اون مخابرات مشکل خاص دیگه ای نداره و تقریبا در تمام ساعات شبانه روز یه نت معقول ارائه میده
اگر مخابرات گیمینگ هم داشته و پینگ رو 40-50 میلی ثانیه کمتر میکرد به نظرم بهترین isp بود (ضمنا در حال حاضر یه مشکل دیگه مخابرات تو اینترنت غیرحجمی اینه که حجم بین المللش کمتر از سایر isp هاست و بنابراین گرون تر محسوب میش

arsinn
28-05-2019, 16:42
مشکل دانلود نشدن از گوگل پلی در ساعات شب رو من با شاتل اصلا نداشتم شب و روز فرق آنچنانی نداشت و خوب بود اما پارس اشغال چرا دارم حالا خوبه مال شما حداقل قبول کردن مشکل وجود داره من که همون اوایل به پشتیبانیش این مورد رو گفتم اساسا آنکار کردن و گفتن هیچ مشکلی با گوگل پلی ندارد! اينترنت مخابرات رو الان در محل کارم دارم و خیلی بهتر از پارس آنلاین هست من غیر این مشکلاتی که شما گفتید و دارم مسئله اصلیم با پارس آنلاین اینه که نود درصد قند شکن ها کار نمیکنند تک توکی هم کار کنه بسیار کند ولی همونها با مخابرات راحت کار می‌کنند شاتل هم 18 ماه داشتم و یکروز هم چنین موردی نداشتم اما اینجا ده پانزده روز ماه پیش اینطور بود بعد دوهفته ای درست شدن الان دوباره یک هفته ای است که کار نمی‌کنند.پارس آنلاین ثبات نداره قبلن ها تعریفش رو میکردند اما فعلا که اینجوری خرابه اوضاعش

irmedia
28-05-2019, 18:22
مشکل دانلود نشدن از گوگل پلی در ساعات شب رو من با شاتل اصلا نداشتم شب و روز فرق آنچنانی نداشت و خوب بود اما پارس اشغال چرا دارم حالا خوبه مال شما حداقل قبول کردن مشکل وجود داره من که همون اوایل به پشتیبانیش این مورد رو گفتم اساسا آنکار کردن و گفتن هیچ مشکلی با گوگل پلی ندارد! اينترنت مخابرات رو الان در محل کارم دارم و خیلی بهتر از پارس آنلاین هست من غیر این مشکلاتی که شما گفتید و دارم مسئله اصلیم با پارس آنلاین اینه که نود درصد قند شکن ها کار نمیکنند تک توکی هم کار کنه بسیار کند ولی همونها با مخابرات راحت کار می‌کنند شاتل هم 18 ماه داشتم و یکروز هم چنین موردی نداشتم اما اینجا ده پانزده روز ماه پیش اینطور بود بعد دوهفته ای درست شدن الان دوباره یک هفته ای است که کار نمی‌کنند.پارس آنلاین ثبات نداره قبلن ها تعریفش رو میکردند اما فعلا که اینجوری خرابه اوضاعش

دقیقا من الان چند ماه بیشتر نیست مشترک پارس آنلاین شدم دلیلش هم خوش نام بودن این شرکت در ارائه خدمات بود اما ظاهرا این موضوع مربوط به قدیم میشده و الان کیفیت و سرویس دهی مناسبی مانند گذشته ها رو نداره!!! امروز با شاتل تماس گرفتم اما ظاهرا مرکز مخابراتی ما ظرفیتشون تکمیل هست . فعلا باید ارزیابی کنم ببینم کدوم شرکت تو مرکز مخابراتی ما خدمات بهتری ارائه میده نسبت به بقیه.

در مورد مشکل دانلود از فروشگاه گوگل و مایکروسافت هم دیروز باز زنگ زدم بهم میگه اونها ما رو تحریم کردن باید وی پی ان بری!!! بعد بهش میگم چه طور صبح ها تحریم نیستیم یعنی فقط بعد از ظهرها مار و تحریم میکنن!!!:n04:

در مورد نوسان پینگ هم بهم میگه خط شما نویز داره به خاطر اون هست بعد بهش میگم از کی تا حالا مشکل پینگ تایم با نویز خط ارتباط داره!!! یعنی فقط قشنگ بلدن یکجوری بپیچونن ملت رو

Black Boy67
29-05-2019, 12:53
من هم قبلا شاتل داشتم اونجا هم شب ها سرعت دانلود کم میشد و پینگ سی چهل تا زیاد میشد. تعرفه هاشونم که الان گرون کردند. پارس انلاین هم هر چند شب یکبار سرعت دانلود نصف هم کمتر میشه و پنیگ نوسان داره.
دانلود از پلی استور هم کلا شب ها منتفیه! اما مثل اینکه قضیه سراسری هست. دوست دیگرم هم در شاتل همین مشکلات رو داره.

broosli
29-05-2019, 13:40
من هم قبلا شاتل داشتم اونجا هم شب ها سرعت دانلود کم میشد و پینگ سی چهل تا زیاد میشد. تعرفه هاشونم که الان گرون کردند. پارس انلاین هم هر چند شب یکبار سرعت دانلود نصف هم کمتر میشه و پنیگ نوسان داره.
دانلود از پلی استور هم کلا شب ها منتفیه! اما مثل اینکه قضیه سراسری هست. دوست دیگرم هم در شاتل همین مشکلات رو داره.
شما الان چند وقته از شاتل اومدید پارس؟
بله پارس ظاهرا مواقع تعطیلی و آخر هفته و عید و... (مثل این 3-4 روز گذشته) کمتر افت سرعت اتفاق میفته و بیشتر در مواقع روزهای عادی سرعت کم میشه

David4None
30-05-2019, 11:46
سلام دوستان سرعت من داغونه یا مال شمام همینطوره؟ باید هی ای پی عوض کنی تا یکم خوب شه :n28:فک کنم عملا فقط سایت های داخلی خوب باز میشن و برای دانلود سرعت میدن
جالبیش اینجاس دی ان اس کانکشن و وقتی از پیش فرض پارس به 1.1.1.1 یا 8.8.8.8 تغییر میدم جون میکنه تا یه چی باز شه
بماند که تمام سایت های روی بستر cloudflare که از اس اس ال استفاده میکنن کلا باز نمیشن:n24:
برای شما هم به همین شکله؟ سراسریه؟ یا پارس داغونه؟ یا نت من داغونه؟ ینی چی میتونه باشه؟؟؟ :n28:

David4None
30-05-2019, 11:57
[QUOTE=David4None;9095194]سلام
هیچ شرکت adsl برای استریم خوب نیست چون سرعت آپلود و روی 1 مگابیت محدود کردن روی تمام سرویس ها بهترین گزینه برای استریم اینترنت سیم کارت هست[/QUOadslسلام،تشکر از پاسختون،اتفاقا استریم نیاز به اپلود بالا نداره،واینترنت ای دی اس ال برای استریم مناسبتره،البته باید سرعت ده مگ به بالا داشته باشی،القصه،شما از پارس انلاین برای استریم استفاده کردید و الان این نظر رو دارید یا حدس و گمانتون رو گفتید؟

وقتی شما استریم میکنی اونم مثلا یک بازی و با کیفیت HD یا بالاتر باید فریم به فریم اون در ثانیه آپلود شه روی سرور و ارسال شه به سمت سرور و این مستقیما به سرعت آپلود شما بستگی داره وگرنه کسی که داره استریم شما رو میبینه یا لگ میبینه تصویر و یا اصلا هیچی نمیبینه :n24:

بله من چند سالی هست پارس استفاده میکنم و اصلا نه تنها پارس و بلکه هیچ شرکت adsl پیشنهاد نمیدم برای استریم و خود استریم های حرفه ای هم فقط از نت سیم کارت و سرویس های مشابه استفاده میکنن

Alime90
30-05-2019, 18:24
سلام دوستان سرعت من داغونه یا مال شمام همینطوره؟ باید هی ای پی عوض کنی تا یکم خوب شه :n28:فک کنم عملا فقط سایت های داخلی خوب باز میشن و برای دانلود سرعت میدن
جالبیش اینجاس دی ان اس کانکشن و وقتی از پیش فرض پارس به 1.1.1.1 یا 8.8.8.8 تغییر میدم جون میکنه تا یه چی باز شه
بماند که تمام سایت های روی بستر cloudflare که از اس اس ال استفاده میکنن کلا باز نمیشن:n24:
برای شما هم به همین شکله؟ سراسریه؟ یا پارس داغونه؟ یا نت من داغونه؟ ینی چی میتونه باشه؟؟؟ :n28:
منم همین مشکلو دارم یک ماهه هر روز هم بدتر میشه. امروز دیگه فیلمای یوتیوب با کیفیت 240 هم وسطات همش قطع میشه قبلا 720 هم قطع نمیشد. چند تا وی پی ان عوض کردم ولی بازم فرقی نکرد. فکر نکنم تغییر دی ان اس جواب بده من از تو تنظیمات روتر دی ان اسو عوض کردم الان بعضی وی پی انها هم از کار افتادن...

George Shelly
30-05-2019, 18:54
دوستان من از یه آی اس پی دیگه دارم پهنای باند 18 مگابیت ، تو استریمم هیچ مشکلی ندارم یعنی مکث و ... نداره موقع استریم کردن ، ولی یه چیز رو دیدم که میگم اکثرا از چیز پی ان های بد استفاده می کنن ، مثلا یکی از دوستام لپ تاپش رو آورزه بود درست کنم میگفت اینترنتم با فیلتر شکن خیلی کنده و ... بعد نگاه کردم دیدم داره از سایفون آشغال استفاده می کنه!!! مسلما باید سرعتش بد باشه ...
من الان چیز پی ان ست اپ کردم تو روتز بیشتر رو تی وی به صورت 4k یوتیوب استفاده می کنم همون اولش که باز میشه میره رو 1440p کیفیتش ، ولی با همین سرویس اگر رو سیستمم از سایفون استفاده کنم به زور رو FHD نشون میده ، خلاصه خواستم بگم مهمه چه چیز پی انی دارید .

mgha
30-05-2019, 19:02
دوستان من از یه آی اس پی دیگه دارم پهنای باند 18 مگابیت ، تو استریمم هیچ مشکلی ندارم یعنی مکث و ... نداره موقع استریم کردن ، ولی یه چیز رو دیدم که میگم اکثرا از چیز پی ان های بد استفاده می کنن ، مثلا یکی از دوستام لپ تاپش رو آورزه بود درست کنم میگفت اینترنتم با فیلتر شکن خیلی کنده و ... بعد نگاه کردم دیدم داره از سایفون آشغال استفاده می کنه!!! مسلما باید سرعتش بد باشه ...
من الان چیز پی ان ست اپ کردم تو روتز بیشتر رو تی وی به صورت 4k یوتیوب استفاده می کنم همون اولش که باز میشه میره رو 1440p کیفیتش ، ولی با همین سرویس اگر رو سیستمم از سایفون استفاده کنم به زور رو FHD نشون میده ، خلاصه خواستم بگم مهمه چه چیز پی انی دارید .

شما از کدوم چیز پی ان استفاده میکنید ؟ در صورت امکان لینک خرید یا دانلودش رو پی ام کنید ممنون میشم.

broosli
30-05-2019, 20:28
لطفا واسه منم اسم وی پی که استفاده می کنید و طریقه ست آپ که میفرمایید رو پیغام خصوصی کنید. ضمنا سرعت آپلود، پینگ 4.2.2.4 و اسم آی اس پی رو هم اگه میشه بگید.

arsinn
31-05-2019, 15:17
اخه مسئله اینجاست که همین چیز پی ان که رو پارس انلاین کار نمیکنه وقتی به ایرانسل یا نت مخابرات یا شاتل وصل میشم خیلی راحت و خوب کار میکنه پس مشکل بدون شک از پارس اشغال هست که داره اینترانت رو بجای اینترنت به مردم میفروشه و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنه طبیعیه که وقتی مانند شما از چیز پی ان پولی استفاده کنی سرعت بهتری داری ولی همون مجانیها هم بالاخره تا یه حدی افت سرعت دارن و اگر سرویس Adsl اشغال نباشه با همونها هم باید کار راه بیافته مثلا منی که سرویس 8 مگ دارم اصلا گیرم اون مجانیه 50 درصد هم که افت سرعت بهم بده بازهم نتیجه سرعت قابل قبولی هست اما مسئله اینجاست که من تست که میکنم میبینم با سرویس 8 مگ سرعت سرور های خارجی که بهم میده حدود یک مگ هست! حالا قبلن ها فقط چند ساعت شب اینجوری بود الان مدتیه اکثر ساعات روز همینه معلومه که با سرعت یک مگ بخوای قندشکن هم استفاده کنی دیگه نتیجه چی میشه!

irmedia
31-05-2019, 15:34
اخه مسئله اینجاست که همین چیز پی ان که رو پارس انلاین کار نمیکنه وقتی به ایرانسل یا نت مخابرات یا شاتل وصل میشم خیلی راحت و خوب کار میکنه پس مشکل بدون شک از پارس اشغال هست که داره اینترانت رو بجای اینترنت به مردم میفروشه و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود میکنه طبیعیه که وقتی مانند شما از چیز پی ان پولی استفاده کنی سرعت بهتری داری ولی همون مجانیها هم بالاخره تا یه حدی افت سرعت دارن و اگر سرویس Adsl اشغال نباشه با همونها هم باید کار راه بیافته مثلا منی که سرویس 8 مگ دارم اصلا گیرم اون مجانیه 50 درصد هم که افت سرعت بهم بده بازهم نتیجه سرعت قابل قبولی هست اما مسئله اینجاست که من تست که میکنم میبینم با سرویس 8 مگ سرعت سرور های خارجی که بهم میده حدود یک مگ هست! حالا قبلن ها فقط چند ساعت شب اینجوری بود الان مدتیه اکثر ساعات روز همینه معلومه که با سرعت یک مگ بخوای قندشکن هم استفاده کنی دیگه نتیجه چی میشه!

اتفاقا سر همین مسئله افت سرعت من یا بخش فنی پارس که صحبت کردم گفت این مشکل بیشتر برای کسانی هست که سرویس 8 مگ دارن استفاده می کنن چون تعداد کسانی که از این سرعت استفاده می کنن زیاد هست و ترافیک مصرفی رو پنل اونها زیاد هست به خاطر همین این مشکلات به وجود اومده!!! :n04:

Black Boy67
01-06-2019, 08:53
شما الان چند وقته از شاتل اومدید پارس؟
بله پارس ظاهرا مواقع تعطیلی و آخر هفته و عید و... (مثل این 3-4 روز گذشته) کمتر افت سرعت اتفاق میفته و بیشتر در مواقع روزهای عادی سرعت کم میشه

الان نزدیک 6 ماه شده. ماه های اول خیلی خوب بود اما دو ماه گذشته افتضاح شده. اصلا پایدار نیست متاسفانه. سرعت دانلود سرور های خارج روی یک مگ هست شبها هم که کلا مرخص.

broosli
01-06-2019, 14:52
الان نزدیک 6 ماه شده. ماه های اول خیلی خوب بود اما دو ماه گذشته افتضاح شده. اصلا پایدار نیست متاسفانه. سرعت دانلود سرور های خارج روی یک مگ هست شبها هم که کلا مرخص.
جدیدا (حدود 1 ماهه) سرعت تک کانکشن خارجی پارس آنلاین بستگی به ip داره
با قطع و وصل اینترنت و گرفتن ip جدید ممکنه حل بشه
ولی مشکل افت سرعت شبها هیچ راه حلی نداره و برای من حدود 3 ماهه این مشکل وجود داره و طوری که از بعضی از پشتیبان هاشون فهمیدم شرکت نمیخواد درستش کنه (چون باید هزینه خرید پهنای باند کنه و بنا نداره این کارو انجام بده)

arsinn
01-06-2019, 18:34
اتفاقا سر همین مسئله افت سرعت من یا بخش فنی پارس که صحبت کردم گفت این مشکل بیشتر برای کسانی هست که سرویس 8 مگ دارن استفاده می کنن چون تعداد کسانی که از این سرعت استفاده می کنن زیاد هست و ترافیک مصرفی رو پنل اونها زیاد هست به خاطر همین این مشکلات به وجود اومده!!! :n04:
بله دقیقا همینه سرویس هشت مگ سالانه رو بصورت جشنواره ای با تخفیف فروختن حالا میخوان اون تخفیف رو با دزدی و کم فروشی جبران کنند و پهنای باندش رو کم کردن وگرنه نمیشه که فقط یک سرویس خاص در یک شرکت مشکل داشته باشه ولی بهرحال اینها تعهد دارن که اون حداقل سرعت اسمی رو در 95 درصد موارد ارائه بدن بنظرم باید تست سرعت در ساعات مختلف گرفت و به سامانه تنظیم مقررات شکایتشون رو کرد.

broosli
01-06-2019, 20:17
بله دقیقا همینه سرویس هشت مگ سالانه رو بصورت جشنواره ای با تخفیف فروختن حالا میخوان اون تخفیف رو با دزدی و کم فروشی جبران کنند و پهنای باندش رو کم کردن وگرنه نمیشه که فقط یک سرویس خاص در یک شرکت مشکل داشته باشه ولی بهرحال اینها تعهد دارن که اون حداقل سرعت اسمی رو در 95 درصد موارد ارائه بدن بنظرم باید تست سرعت در ساعات مختلف گرفت و به سامانه تنظیم مقررات شکایتشون رو کرد.

من سرویس 16 مگ دارم. قراردادمم عادی و یکساله است. چند سال هم هست که مشتری شون هستم. این مشکل افت سرعت رو منم دارم. شب ها بین ساعت 10 تا 1 سرعت نصف و یا حتی 1/3 میشه و بعد دوباره به حالت عادی برمیگرده. گوگل پلی هم حتی با قندشکن هم دانلود نمیشه کرد. تو 195 هم دوبار شکایت کردم هر دوبار پارس آنلاین جواب داد که مشکل کمبود پهنای باند دارنم و به زودی حل خواهد شد. همین!

arsinn
02-06-2019, 12:15
من سرویس 16 مگ دارم. قراردادمم عادی و یکساله است. چند سال هم هست که مشتری شون هستم. این مشکل افت سرعت رو منم دارم. شب ها بین ساعت 10 تا 1 سرعت نصف و یا حتی 1/3 میشه و بعد دوباره به حالت عادی برمیگرده. گوگل پلی هم حتی با قندشکن هم دانلود نمیشه کرد. تو 195 هم دوبار شکایت کردم هر دوبار پارس آنلاین جواب داد که مشکل کمبود پهنای باند دارنم و به زودی حل خواهد شد. همین!
دادش اون افت سرعت چند ساعت آخر شب که تقریبا همه اپراتورها دارن و تا حدی قابل قبوله چون اون ساعات بار ترافیکی و استفاده مردم زیاده ولی مال ما الان مدتیه که دیگه افت سرعت خارجی 24 ساعته شده اونهم نه نصف بلکه حدود یک پنجم! کمبود پهنای باند دارن اما هنوز هم دارن همون سرویس ها رو میفروشن این دیگه سواستفاده از کاربر هست. بهرحال وقتی شکایت‌ها زیاد باشن مجبورن زودتر اقدامی انجام بدن.

broosli
02-06-2019, 13:55
دادش اون افت سرعت چند ساعت آخر شب که تقریبا همه اپراتورها دارن و تا حدی قابل قبوله چون اون ساعات بار ترافیکی و استفاده مردم زیاده ولی مال ما الان مدتیه که دیگه افت سرعت خارجی 24 ساعته شده اونهم نه نصف بلکه حدود یک پنجم! کمبود پهنای باند دارن اما هنوز هم دارن همون سرویس ها رو میفروشن این دیگه سواستفاده از کاربر هست. بهرحال وقتی شکایت‌ها زیاد باشن مجبورن زودتر اقدامی انجام بدن.

بله احتمالش هست که کاهش پهنای باند رو برای برخی سرویس ها (مثل جشنواره) بیشتر اعمال میکنن
چیزی که من از پارس آنلاین فهمیدم اینه که پهنای باند رو برای کاربرا با توجه به مدت و نوع قراردادشون کم میکنن و مثل آسیاتک نیست که مثلا کل کاربرای یه مرکز نتشون ضعیف یا قوی باشه
البته این مشکل تک کانکشن خارجی تا حدودی هم ربط به ip داره اگر تک کانکشن داخلیتون خوبه با نرم افزارهای v. p. n پولی که کیفیت مناسبتری دارند و کمتر سرعت رو کم میکنن (تقریبا با سرعت داخلی برابر هستند) یا با قطع و وصل مودم و گرفتن ip جدید امتحان کنید شاید وضع تک کانکشن خارجی بهتر بشه
در زمینه 195 هم منم قبول دارم اگر شکایت ها زیاد بشه ممکنه وضع بهتر بشه به همین دلیل خودم 2 بار اونجا شکایت کردم ولی متاسفانه به خواسته ام که برگردوندن پول مدت باقیمانده از قرارداد بود نرسیدم اینه که مجبورم تحمل کنم
(جالبه مشکلات برام از وقتی شروع شد که یکساله تمدید کردم)

mojt90
07-06-2019, 14:45
این شرکت حجم دزدی شدیدی داره .. :n04:

sepehr_sn
09-06-2019, 09:41
سلام
وقت بخیر
دوستان من میخواستم از جشنواره پارس آنلاین طرح 16 مگ 1200 گیگ 1 سال رو بگیرم
عزیزانی که از پارس آنلاین اشتراک دارن کیفیت سرویس ها به چه شکلی هستش ؟؟

متشکرم

mehdi 78
09-06-2019, 09:46
سلام
وضعیت پارس آنلاین چه شکلی هست؟ من چند سال پیش داشتم کیفیتش بد نبود نسبت به بقیه ولی الان نمیدونم.
سرعت تک لینک چطوره؟
پینگش برای گیم خوبه هنوز؟
و این که چیز پی ان ها چه وضعی دارن رو پارس؟ قبلا یادمه نسبت به بقیه isp ها بیشتر مشکل داشت.
ممنون

irmedia
09-06-2019, 16:25
سلام
وقت بخیر
دوستان من میخواستم از جشنواره پارس آنلاین طرح 16 مگ 1200 گیگ 1 سال رو بگیرم
عزیزانی که از پارس آنلاین اشتراک دارن کیفیت سرویس ها به چه شکلی هستش ؟؟

متشکرم

سلام
وضعیت پارس آنلاین چه شکلی هست؟ من چند سال پیش داشتم کیفیتش بد نبود نسبت به بقیه ولی الان نمیدونم.
سرعت تک لینک چطوره؟
پینگش برای گیم خوبه هنوز؟
و این که چیز پی ان ها چه وضعی دارن رو پارس؟ قبلا یادمه نسبت به بقیه isp ها بیشتر مشکل داشت.
ممنون

وضعیت فعلی پارس آنلاین اصلا مناسب نیست من هم گول خوشنام بودن این شرکت رو خوردم ولی به شدت ناراضی هستم عصر به بعد سرعت و پینگ نوسان داره و سرعت تک کانکشن به یک سوم میرسه همچنین امکان دانلود برنامه از فروشگاه گوگل و مایکروسافت امکان پذیر نیست ( حتی با چیزشکن ها چه رایگان چه پولی ) فعلا پاسخگو نیستن که کی این مشکلات حل میشه!!! این مشکلات چندماه هست که به همین صورته.

irmacfa
09-06-2019, 16:36
دوستان پارس آنلاین چر اینجوریه حجم زیاد میخوره واسه شما هم اینطوریه؟

sepehr_sn
10-06-2019, 07:39
وضعیت فعلی پارس آنلاین اصلا مناسب نیست من هم گول خوشنام بودن این شرکت رو خوردم ولی به شدت ناراضی هستم عصر به بعد سرعت و پینگ نوسان داره و سرعت تک کانکشن به یک سوم میرسه همچنین امکان دانلود برنامه از فروشگاه گوگل و مایکروسافت امکان پذیر نیست ( حتی با چیزشکن ها چه رایگان چه پولی ) فعلا پاسخگو نیستن که کی این مشکلات حل میشه!!! این مشکلات چندماه هست که به همین صورته.

ممنونم از توضیحاتی که فرمودید
شما تهران هستید و از این شرکت سرویس دارید ؟؟
پینگ تایم توی عصر روی چه رنجی هستش ؟؟
حتی اگر روی پروفایل گیم هم باشه باز همین مشکل هستش ؟؟

irmedia
10-06-2019, 12:28
ممنونم از توضیحاتی که فرمودید
شما تهران هستید و از این شرکت سرویس دارید ؟؟
پینگ تایم توی عصر روی چه رنجی هستش ؟؟
حتی اگر روی پروفایل گیم هم باشه باز همین مشکل هستش ؟؟

بله تهران هستم مرکز مخابرات کاشانی. پینگ 8.8.8.8 تو طول صبح و ظهر تو رنج 105 تا 115 هست ولی از بعد از ظهر تا بامداد میره رو 120 تا 170 حتی بیشتر بسته به روز کاری یا تعطیلی داره . من از بهمن ماه سال پیش مشترک پارس آنلاین شدم تا عید اوضاع خوب بود پینگ بین 95 تا 100 بود اما الان چند ماه میشه اضاع پینگ و سرعت جالب نیست مدام نوسان داره ابتدا سرویس 8 مگ داشتم بعد معترض شدم که چرا کیفیت افت داره بهم گفتن روی پروفایل 8 مگ تعداد مشترک زیاد هست و به خاطر همین نوسان داره وضعیت و اگه سرعت پایین تر بگیری وضعیت بهتر میشه ( ضمنا گفتن یک مقدار رو 8 مگ نویز داری به خاطر همین پینگ تایم بالا میره در صورتی که پینگ به نویز خط ارتباطی نداره !!! ) من هم این ماه سرویس 4 مگ گرفتم ولی باز اوضاع به همین صورت هست و فهمیدم که چرت و پرت تحویلت میدن سرعت با چیزشکن ها هم تو طول روز خوب هست اما در شب افتضاح میشه کلا مشکل پهنا دارن مشخص هم نیست کی حل میشه طبق گفته خودشون.اما فکر کنم از زمانی که های وب پارس آنلاین رو خریداری کرد رسما نابود شد رفت حالا هم منتظرم ببینم تو مرکز ما کدوم شرکت خدمات بهتری ارائه میده از پارس آنلاین جمع آوری بزنم بره.

broosli
10-06-2019, 17:06
بله تهران هستم مرکز مخابرات کاشانی. پینگ 8.8.8.8 تو طول صبح و ظهر تو رنج 105 تا 115 هست ولی از بعد از ظهر تا بامداد میره رو 120 تا 170 حتی بیشتر بسته به روز کاری یا تعطیلی داره . من از بهمن ماه سال پیش مشترک پارس آنلاین شدم تا عید اوضاع خوب بود پینگ بین 95 تا 100 بود اما الان چند ماه میشه اضاع پینگ و سرعت جالب نیست مدام نوسان داره ابتدا سرویس 8 مگ داشتم بعد معترض شدم که چرا کیفیت افت داره بهم گفتن روی پروفایل 8 مگ تعداد مشترک زیاد هست و به خاطر همین نوسان داره وضعیت و اگه سرعت پایین تر بگیری وضعیت بهتر میشه ( ضمنا گفتن یک مقدار رو 8 مگ نویز داری به خاطر همین پینگ تایم بالا میره در صورتی که پینگ به نویز خط ارتباطی نداره !!! ) من هم این ماه سرویس 4 مگ گرفتم ولی باز اوضاع به همین صورت هست و فهمیدم که چرت و پرت تحویلت میدن سرعت با چیزشکن ها هم تو طول روز خوب هست اما در شب افتضاح میشه کلا مشکل پهنا دارن مشخص هم نیست کی حل میشه طبق گفته خودشون.اما فکر کنم از زمانی که های وب پارس آنلاین رو خریداری کرد رسما نابود شد رفت حالا هم منتظرم ببینم تو مرکز ما کدوم شرکت خدمات بهتری ارائه میده از پارس آنلاین جمع آوری بزنم بره.
دقیقا تمام مواردی که فرمودید درسته و برای من هم که تو شهرستان هستم عینا همین مشکلات وجود داره

irmacfa
14-06-2019, 09:37
دوستان پارس آنلاین بسته های گیگ بالا نداره ؟
یادمه قبلا میگفتند همه دیگ یکسان هست سرویس دعیشون چی شد پس ؟
الان های وب مثلا ۲۰۰ گیگ ۸ مگ میده ۵۰ تومن
پارس آنلاینم داره اینطوری؟

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

shakib zero
14-06-2019, 13:17
دوستان پارس آنلاین بسته های گیگ بالا نداره ؟
یادمه قبلا میگفتند همه دیگ یکسان هست سرویس دعیشون چی شد پس ؟
الان های وب مثلا ۲۰۰ گیگ ۸ مگ میده ۵۰ تومن
پارس آنلاینم داره اینطوری؟

بله داره 8 مگ 150 گیگ 50 تومن

irmacfa
14-06-2019, 16:40
بله داره 8 مگ 150 گیگ 50 تومن

ولی وحشتانک میخوره پارس آنلاین حجمو
دیشب 10 گیگ خریدم 18 هزار امروز شده 4 هزار
جز اینستا و تلگرام استفده ای نداشتم ، وای فای هم خاموشه فقط با lan کار میکنم نمیدانم چرا اینجوریه

shakib zero
14-06-2019, 20:09
جز اینستا و تلگرام استفده ای نداشتم ، وای فای هم خاموشه فقط با lan کار میکنم نمیدانم چرا اینجوریه

یه وقت ویندوز آپدیت نکرده؟ یا گوشی آپدیتی دریافت کرده باشه ...

چک کن wps و این چیزا هم خاموش باشه یه وقت کسی استفاده نکنه از مودمت :n02:

mohamadgh1376
14-06-2019, 20:16
سلام دوستان یک ماهه هست اینترنت من مشکل داره پینگ 8.8.8.8 برام 200 کمتر نمیشه سرعت 8 مگ دارم قبلا این مشکل نداشتم آیا برای شما هم اینجوری هست؟

arsinn
14-06-2019, 20:23
کاملا تایید میشه منهم شاتل داشتم و گول خوشنامی قبلی پارس اشغال رو خوردم و سه ماهی میشه اومدم همه این مشکلات رو دارم و کاملا ناراضی هستم. مهمترین چیز برای من ترافیک خارجی و استفاده از قندشکن ها هست که میتونم بگم در هفتاد درصد مواقع اختلال داشتم اکثرشون که اساسا کانکت نمیش و میزنه آفلاین هستی یکی دوتا هم بزحمت با سرعت کیلوبایتی و قطعی ممکنه کار کنند اگه طرحم یکساله نبود فورا تخلیه میکردم. اینها اینترانت رو بجای اینترنت میفروشند و پهنای باند خارجی رو شدیدا محدود می‌کنند خصوصا در سرویس های جشنواره‌.

arsinn
14-06-2019, 20:26
راستش من چون حجم زیادی در ماه دارم زیاد تاحالا تو نخ حساب کتابش نرفتم چون زیاد هم میارم اما چیزی که تو سایتشون دیدم پارس آنلاین بر خلاف دیگر شرکت‌ها یک گیگ رو 1000 تا حساب میکنه نه 1024 تا و به این صورت حجم بیشتری پات حساب میشه هرچند اینجوری که شما میگی "وحشتناک" احتمالا قضیه چیز دیگری و از سمت خودت باشه برنامه ای ویندوزی چیزی اپدیت شده باشه

irmacfa
14-06-2019, 21:11
یه وقت ویندوز آپدیت نکرده؟ یا گوشی آپدیتی دریافت کرده باشه ...

چک کن wps و این چیزا هم خاموش باشه یه وقت کسی استفاده نکنه از مودمت :n02:آره بابا همه چیز غیر فعاله اصلا برای خودمم نادره جوابش

irmacfa
14-06-2019, 21:18
راستش من چون حجم زیادی در ماه دارم زیاد تاحالا تو نخ حساب کتابش نرفتم چون زیاد هم میارم اما چیزی که تو سایتشون دیدم پارس آنلاین بر خلاف دیگر شرکت‌ها یک گیگ رو 1000 تا حساب میکنه نه 1024 تا و به این صورت حجم بیشتری پات حساب میشه هرچند اینجوری که شما میگی "وحشتناک" احتمالا قضیه چیز دیگری و از سمت خودت باشه برنامه ای ویندوزی چیزی اپدیت شده باشه

Sent from my HTC 10 using Tapatalkهمه چیزو چک کردم حتی وای فای هم خاموش گذاشتم برنامه باند ویت هم دارم اما واقعا موندم توش چرا اینجوری شده
حالا گذشته از اینا ورا اینقدر کم بهمون گیگ میده؟
الان های وب دارم در شهرستان کلی گیگ میده با ۵۰ هزار نت ۸ مگ سر ماه هم ۱۰۰ گیگ میمونه اما پارس آنلاین ...

masooumi
14-06-2019, 22:24
همه چیزو چک کردم حتی وای فای هم خاموش گذاشتم برنامه باند ویت هم دارم اما واقعا موندم توش چرا اینجوری شده
حالا گذشته از اینا ورا اینقدر کم بهمون گیگ میده؟
الان های وب دارم در شهرستان کلی گیگ میده با ۵۰ هزار نت ۸ مگ سر ماه هم ۱۰۰ گیگ میمونه اما پارس آنلاین ...

انشالا از ابتدای تیر شبکه پارس آنلاین و های وب یکی خواهد شد

irmacfa
14-06-2019, 22:30
انشالا از ابتدای تیر شبکه پارس آنلاین و های وب یکی خواهد شدهههههه والا پارس آنلاین کم فروشی میکنه
یک ماه ۸ مگ میده ۱۵۰ گیگ
های وب میده ۲۰۰ گیگ

MOHAMMAD2010
14-06-2019, 22:40
به نظر من الان بزرگترین مشکل پارس انلاین کاهش سرعت تو بعضی ساعت ها مثل 9 تا 1 شب هست !

ERF@NIAN
14-06-2019, 22:45
جالبه اگه همونطور که سایت پارس آنلاین گفته هر کیلو و مگا و .... رو به جای ضرایب 1024 ضریب 1000 در نظر بگیرید. در هر 100 گیگابایت نزدیک 7 گیگ کم فروشی دارن
(تازه اگه داستانای حجم دزدی حقیقت نداشته باشه. خیلیارو دیدم مینالن)

broosli
14-06-2019, 23:10
به نظر من الان بزرگترین مشکل پارس انلاین کاهش سرعت تو بعضی ساعت ها مثل 9 تا 1 شب هست !
دقیقا
و الانم تو همین پیج مشخص شد علتش چیه
ادغام پارس و های وب که قراره از تیرماه اجرایی بشه
از این به بعد باید بیشتر منتظر قطعی و افت سرعت بود
بدبختی داریم از دست های وب اومدم پارس حالا دوباره های وب اومد سراغمون با نت افتضاحش

irmedia
14-06-2019, 23:25
دقیقا
و الانم تو همین پیج مشخص شد علتش چیه
ادغام پارس و های وب که قراره از تیرماه اجرایی بشه
از این به بعد باید بیشتر منتظر قطعی و افت سرعت بود
بدبختی داریم از دست های وب اومدم پارس حالا دوباره های وب اومد سراغمون با نت افتضاحش

این خبر ادغام از تیرماه رو کجا اعلام کردن؟

broosli
15-06-2019, 00:06
این خبر ادغام از تیرماه رو کجا اعلام کردن؟

irmedia
15-06-2019, 08:43

این پست دوستمون رو دیدم ولی منظورم به صورت خبر رسمی بود چون جایی اعلام نشده ظاهرا !

broosli
15-06-2019, 09:56
این پست دوستمون رو دیدم ولی منظورم به صورت خبر رسمی بود چون جایی اعلام نشده ظاهرا !
این آقای معصومی جز کارکنان های وب هستن و اطلاع دقیق دارن
با توجه به اینکه الان ۴ ماهه که مشکلات شروع شده و با توجه به بی خیالی عجیب مدیران پارس و گفته های پشتیبانان پارس که پهنای باند کمبود داره و خریداری نشده و وضعیت تا یکی دو ماه آینده به همین شکل و یا حتی بدتر خواهد شد میشه حدس زد مشکل از کجاست ضمنا قرارداد ادغام پارس و های وب در سال ۹۶ امضا و قرار بود از ابتدای ۹۷ اجرایی بشه که با مشکلات مربوط به های وب در بورس به تاخیر افتاد و احتمالا از زمستان ۹۷ فاز اجرایی ادغام شروع شده که در نهایت در تابستان اعلام خواهد شد

fery74
15-06-2019, 10:45
بنده هم تجربه ام رو از پارس آنلاین بگم :
از سال 94 پارس آنلاین دارم ..
آخرین قطعی که داشتم مربوط به 6 ماه پیش بود ... قطعی که نداره ... (البته ما از 1 شب تا صبح اصلا نت استفاده نمیکنیم ،برای همین نمیدونم سرعت و قطعی شب تا صبح به چه صورت است )
چند ماه یکبار درگیر هستم ،همش میگم سرعتم انقدر شد و اونا میگن جابجا کن این کار رو کن و سرعت درست میشه و دوباره 6 روز بعد خراب
مثال واضح تر : سرعت 4 مگ دارم اکثرا سه و نیم و سه است ،سرعت دانلود باید 500 باشه اما اصلا عدد 500 رو نمیبینم 340 تهش 420 است (برا دانلود سایتهای داخلی حتی )
جدیدا فکر کردم اعضای خانوادم دارن الکی نت مصرف میکنند در یک روز 600 مگ حجم برده بود در حالی که اونا در حد 50 مگ پی دی اف دانلود کرده بودند و گشت و گذارشون هم تقریبی 100 مگ بود ..
البته متاسفانه میدونم اکثر شرکت ها این مشکلات سرعت و قطعی رو دارن ... اما بفکر افتادم یکی از شرکتها جشنواره خوب بزنه و برم اون رو امتحان کنم ...

البته یکی شدن پارس آنلاین با های وب نمیدونم چقدر میتونه این مشکلات رو برطرف کنه ..

irmedia
15-06-2019, 11:24
این آقای معصومی جز کارکنان های وب هستن و اطلاع دقیق دارن
با توجه به اینکه الان ۴ ماهه که مشکلات شروع شده و با توجه به بی خیالی عجیب مدیران پارس و گفته های پشتیبانان پارس که پهنای باند کمبود داره و خریداری نشده و وضعیت تا یکی دو ماه آینده به همین شکل و یا حتی بدتر خواهد شد میشه حدس زد مشکل از کجاست ضمنا قرارداد ادغام پارس و های وب در سال ۹۶ امضا و قرار بود از ابتدای ۹۷ اجرایی بشه که با مشکلات مربوط به های وب در بورس به تاخیر افتاد و احتمالا از زمستان ۹۷ فاز اجرایی ادغام شروع شده که در نهایت در تابستان اعلام خواهد شد

اتفاقا دیشب پیرو این خبر تو گوگل سرچ کردم یک خبر دیدم برای چند روز پیش با این عنوان که تمامی سهام بورسی پارس آنلاین هم توسط های وب خریداری شده با این حساب دیگه شرکتی به نام پارس لین ارتباطات وجود خارجی ندارد و از این به بعد باید همون های وب بگیم!

broosli
15-06-2019, 13:31
اتفاقا دیشب پیرو این خبر تو گوگل سرچ کردم یک خبر دیدم برای چند روز پیش با این عنوان که تمامی سهام بورسی پارس آنلاین هم توسط های وب خریداری شده با این حساب دیگه شرکتی به نام پارس لین ارتباطات وجود خارجی ندارد و از این به بعد باید همون های وب بگیم!
تاریخ خبر ندیدید کی بود؟
شاید مربوط به همون سال ۹۶ بوده
چون جدیدا من ندیدیم خبری در این مورد تو سایت ها باشه
اگه خبر رو دوباره پیدا کردید لینکشو بفرستید

Dr Nima
15-06-2019, 13:56
تاریخ خبر ندیدید کی بود؟

البته تو این خبر لینک پایین که تاریخش اردیبهشت 98 زده ضمن اعلام خرید سهام ایرانیان نت مجری اتصال منازل به فیبرنوری (اپراتور فیبرنوری) توسط هایوب
توانسته در آخرین ماه‌های سال ۹۷ قرارداد خرید پارس‌آنلاین را نهایی کند و در حال‌حاضر تنها بحث انتقال سهام پارس‌آنلاین به این شرکت باقی‌مانده است.
براساس بررسی‌های پیوست های‌وب کل شرکت پارس‌انلاین را خریداری کرده و در توافق نهایی اخیر تنها اعداد خرید و مدل پرداخت بین این دو شرکت تغییر پیدا کرده است .

های‌وب سهام ایرانیان‌نت را پس از پارس‌آنلاین خرید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این خبر هم برای آبان 96 بود

موافقت رسمی رگولاتوری با خرید 100 درصد سهام پارس آنلاین توسط های‌وب ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایستنا: سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی درخصوص خرید صد درصد سهام شرکت پارس آنلاین از سوی شرکت های‌وب اعلام رای کرد و نظر موافق خود را درباره این معامله اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، در نامه رگولاتوری به های وب که به امضای حسین فلاح جوشقانی، معاون وزیر و رییس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی رسیده، آمده است: «درخصوص خرید چهار شرکت از شرکت‌های گروه پارسان لین و خرید 100 درصد سهام شرکت‌های فوق در نتیجه خاتمه پروانه ایجاد و بهره‌برداری از شبکه ارتباطات ثابت (FCP) شرکت پارسان لین و انتقال پروانه‌های SAP و Contact Center شرکت مذبور به آن شرکت، بدینوسیله به اطلاع می‌رساند انتقال 100 درصد سهام شرکت‌های یاد شده به آن شرکت از نظر پروانه‌ای، در صورت خاتمه اعتبار پروانه FCP شرکت پارسان لین ارتباطات مطابق شرایط موافقت‌نامه و با تعیین تکلیف مشترکین ذیربط از نظر این سازمان بلامانع است.»

در ادامه این نامه آمده است: «درخصوص پروانه ارایه خدمات عمومی انتقال داده‌ها از طریق ارتباطات ماهواره‌ای (SAP) شرکت پارس ارتباطات نیز انتقال پروانه مزبور با رعایت مفاد پروانه و موافقت‌نامه پروانه صادره بلامانع است. درخصوص پروانه Contact Center نیز لازم به ذکر است گروه پارسان لین دارای پروانه ارایه خدمات مرکز تماس (Contact Center) از این سازمان نمی‌باشد.»

irmedia
15-06-2019, 14:11
تاریخ خبر ندیدید کی بود؟

خبر جدید هست این هم لینک :

این هم لینک دیگه :

broosli
15-06-2019, 14:42
خبر جدید هست این هم لینک :

این هم لینک دیگه :

ممنونم
پس با این حساب حتما باید تخلیه کرد چون صددرصد وضع کیفیت آشغال تر از قبل خواهد شد.
دوستان اطلاع ندارند چه طور میشه (با چه دلیلی (مثلا جابجایی یا ...)) قرارداد با پارس آنلاین رو کنسل کرد طوری که پول باقیمانده از قرارداد رو پس بدن؟
(من حدود ۱۰ ماه از قرارداد فعلیم مونده و یه قرارداد رزروم دارم)
به نظرتون شاتل کیفیتش در حال حاضر مناسبتر هست برم اونجا؟

irmedia
15-06-2019, 15:13
ممنونم
پس با این حساب حتما باید تخلیه کرد چون صددرصد وضع کیفیت آشغال تر از قبل خواهد شد.
دوستان اطلاع ندارند چه طور میشه (با چه دلیلی (مثلا جابجایی یا ...)) قرارداد با پارس آنلاین رو کنسل کرد طوری که پول باقیمانده از قرارداد رو پس بدن؟
(من حدود ۱۰ ماه از قرارداد فعلیم مونده و یه قرارداد رزروم دارم)
به نظرتون شاتل کیفیتش در حال حاضر مناسبتر هست برم اونجا؟

دقیقا وضیعت بدتر خواهد شد چون معلوم شد دلیل افت کیفیت سرویس ها در چند ماه اخیر چی بوده حالا من یک ماهه قرارداد بستم حتما زمان اتمام بسته تخلیه می کنم. فقط موندم از کدوم شرکت بگیرم!

تا حالا از آسیاتک - های وب - مخابرات و پارس آنلاین به ترتیب سرویس داشتم حالا موندم از کدوم اپراتور سرویس بگیرم . شاتل که مرکز ما فقط پیش ثبت نام داره و ظاهرا ظرفیت تکمیل هست از کیفیت پیشگامان هم اطلاعی ندارم آسیاتک و های وب هم خیلی وقته ازشون سرویس نداشتم و نمی دونم کیفیت فعلیشون به چه شکل هست.

دوستان کسی اگه تهران مرکز کاشانی هست اطلاعی داره کدوم شرکت وضعیت کیفی بهتری داره تو این مرکز ؟

STTIGER
15-06-2019, 19:19
دوباره زدن سرعت آپلود رو ترکوندن هر چند ماه این مشکل پیش میاد
ظاهراً کمبود پهنای باند جدیه، متاسفانه تنها شرکتی که من می‌شناختم که کیفیت مناسبی از نظر پینگ پایین برای بازی آنلاین داشت همین پارس آنلاین بود الان واقعا نمیدونم کجا برم با این وضعیت
احتمال داره کیفیت پارس بعد از نهایی شدن خرید توسط های وب بهتر بشه؟ مثلا های وب بودجه خرید پهنای باند پارس آنلاین رو تامین کنه و کیفیت به حالت سابق برگرده

broosli
15-06-2019, 19:54
دوباره زدن سرعت آپلود رو ترکوندن هر چند ماه این مشکل پیش میاد
ظاهراً کمبود پهنای باند جدیه، متاسفانه تنها شرکتی که من می‌شناختم که کیفیت مناسبی از نظر پینگ پایین برای بازی آنلاین داشت همین پارس آنلاین بود الان واقعا نمیدونم کجا برم با این وضعیت
احتمال داره کیفیت پارس بعد از نهایی شدن خرید توسط های وب بهتر بشه؟ مثلا های وب بودجه خرید پهنای باند پارس آنلاین رو تامین کنه و کیفیت به حالت سابق برگرده
مطمئنا کیفیت پارس بعد از ملحق شدن به های وب افتضاح تر خواهد شد چون های وب خودش به شدت کمبود پهنای باند خارجی داره و حالا بار پارس هم که بیفته روش بالا رفتن پینگ، پکت لاست و در نهایت قطعی های مکرر بهمراه با افت شدید کیفیت (به خصوص در ساعات ابتدای شب و اوج مصرف مشترکان) به وجود خواهد آورد

STTIGER
15-06-2019, 20:59
مطمئنا کیفیت پارس بعد از ملحق شدن به های وب افتضاح تر خواهد شد چون های وب خودش به شدت کمبود پهنای باند خارجی داره و حالا بار پارس هم که بیفته روش بالا رفتن پینگ، پکت لاست و در نهایت قطعی های مکرر بهمراه با افت شدید کیفیت (به خصوص در ساعات ابتدای شب و اوج مصرف مشترکان) به وجود خواهد آورد

چیزی که هست اینه که پارس آنلاین تجهیزات خودشو داره و فک نکنم های وب بخواد کل شبکه و تجهیزات پارس آنلاین رو تغییر بده عامل کیفیت خوب پارس هم همین تجهیزاتش باید باشه ، علاوه بر اون پارس آنلاین با این همه مشترکی که داره قطعا باری روی دوش های وب نیست و سود خودشو در میاره وگرنه دلیلی نداشت های وب یک شرکت زیان ده رو بخره و هزینه هاشو افزایش بده قطعا سودی برای های وب داره. فقط سوالی که باقی میمونه اینه که آیا های وب پول به پارس آنلاین تزریق می‌کنه برای خرید پهنای باند یا نه

sh93
15-06-2019, 21:07
دوستان وضعیت خط چطوره و کشش تا چقدر هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

irmedia
15-06-2019, 21:44

با توجه به Downstream Attenuation در مشخصات مودم باید حداکثر سرعت دریافتی 18 مگ باشه ولی نویز خط بالا هست باید بررسی کنید مشکل از کجاست ضمنا چرا روی مودلاسیون ADSL2+ ست نشده از طرف شرکت؟ الان روی مود ADSL نسل یک یا همان G.dmt ست شده!

irmacfa
15-06-2019, 21:46
کاش بسته فشفه داشت پارس آنلاین
همش که موکل به اخر هفتس

broosli
15-06-2019, 21:46
چیزی که هست اینه که پارس آنلاین تجهیزات خودشو داره و فک نکنم های وب بخواد کل شبکه و تجهیزات پارس آنلاین رو تغییر بده عامل کیفیت خوب پارس هم همین تجهیزاتش باید باشه ، علاوه بر اون پارس آنلاین با این همه مشترکی که داره قطعا باری روی دوش های وب نیست و سود خودشو در میاره وگرنه دلیلی نداشت های وب یک شرکت زیان ده رو بخره و هزینه هاشو افزایش بده قطعا سودی برای های وب داره. فقط سوالی که باقی میمونه اینه که آیا های وب پول به پارس آنلاین تزریق می‌کنه برای خرید پهنای باند یا نه
بله تجهیزات و زیرساخت پارس سرجاشه و از این نظر بین مشترکان پارس و مشترکان های وب تفاوت خواهد بود (حتی بعد از ادغام کامل) ولی خب در نهایت عامل اصلی کیفیت که پهنای بانده به صورت کلی و از طرف های وب قراره تامین بشه (چه برای مشترکان های وب و چه برای پارس آنلاین) که از این نظر های وب اصلا خوش سابقه نیست و خیلی جای نگرانیه
ضمنا مدیران های وب نشون دادن سیاستشون فقط جذب مشتریه به هر قیمتیه و ارائه کیفیت خوب و پایدار مدنظرشون نیست
در هر صورت امیدوارم شرایط بدتر از اینی که هست نشه چون پارس آنلاین دیگه مثل قبل بابت فسخ قراردادهایی که از مدتشون زیاد مونده پولی به مشتری (مثل من) نمیده و مشتری یا باید ضرر زیادی متحمل بشه و تخلیه کنه یا با شرایط موجود بسوزه و بسازه

misam5526
15-06-2019, 22:19

دوستمون اشاره درستی داشت.

نویز شما برای خطی با این مشخصات خیلی زیاده. یه تست سر خط بگیرید و ببینید تفاوتی در snr بوجود میاد یا نه.

lordthunder
15-06-2019, 23:27
اینا یک مشت دزدن عوضی ها
100 تومن پول ای دی اس ال گیمینگ گرفتند عوضی ها
بعد همون روز اول تایم اوت زد وسط رنک
فاتحه رنک م خونده شد

- - - Updated - - -

زنگ می زنی پشتیبانی نفر 6 م ام! قشنگ یک ربع زمان می بره وصل بشه!!!!!

alidorost
16-06-2019, 01:31
سلام اقای معصومی بالاخره این «یکی شدن» باعث درست شدن مشکل پهنای باند و افت کیفیت پارس انلاین خواهد شد یا نه؟
چون من دائما سرعتم شده زیر صد کیلوبایت! و پینگ هم شدیدا بالاست!

منتظر بمانم یا نه؟
ممنون

alidorost
16-06-2019, 01:32
انشالا از ابتدای تیر شبکه پارس آنلاین و های وب یکی خواهد شد

سلام اقای معصومی بالاخره این «یکی شدن» باعث درست شدن مشکل پهنای باند و افت کیفیت پارس انلاین خواهد شد یا نه؟
چون من دائما سرعتم شده زیر صد کیلوبایت! و پینگ هم شدیدا بالاست!

منتظر بمانم یا نه؟
ممنون

...Moein...
16-06-2019, 02:17
حدود 5 ماهه واسه من اینطوریه الان یک ماهه ظهر ها هم وضعیتش همینطوریه پکت لاست شدید+افت سرعت+افزایش پینگ

lordthunder
16-06-2019, 23:53
ببین ، پارس انلاین اگر چیزی از سیستماتیک شون ندونی ، یه جواب سر بالا بهت تحویل میدن و دایورتت میکنن به سیستم نظرسنجی شون .
اگر از پروفایل گیم شون استفاده میکنی حتما بگو که روی حالت تست برات ببندن که کیفیت خط ت بالا باشه ..
سلام
خیلی ممنون رفیق
بله حالت گیم رو فعال کردم
هیچ فرقی با حالت عادیش نداره
فقط 30-40 تومن گرون تره
رون روز مشکل داشت میگفت از زیرساخته
خدا این زیرساخت رو به اینا داد راحت شدند!
هر وقت مشکل میشه سریع دایورت میشه به مشکل زیرساخت!!!

alidorost
17-06-2019, 11:59
سلام
خیلی ممنون رفیق
بله حالت گیم رو فعال کردم
هیچ فرقی با حالت عادیش نداره
فقط 30-40 تومن گرون تره
رون روز مشکل داشت میگفت از زیرساخته
خدا این زیرساخت رو به اینا داد راحت شدند!
هر وقت مشکل میشه سریع دایورت میشه به مشکل زیرساخت!!!

شما گول تبلیغاتشونو خوردی
پروفایل گیم یه چیزیه که به رایگان رو همه اشتراکا با یه تماس فعال میکنن
الان برا منم فعاله

راستی دیروز وضع پارس انلاین طی روز و تا اخر شب خوب شده بود نمی دونم چرا!

broosli
17-06-2019, 12:29
شما گول تبلیغاتشونو خوردی
پروفایل گیم یه چیزیه که به رایگان رو همه اشتراکا با یه تماس فعال میکنن
الان برا منم فعاله

راستی دیروز وضع پارس انلاین طی روز و تا اخر شب خوب شده بود نمی دونم چرا!
واسه من دیشبم مثل شبهای قبل افت سرعت داشت ولی افتش کمتر از شب های قبل شده بود و پینگ هم خیلی بالا نرفت ولی نسبت به روز بیشتر شد

iman_s
17-06-2019, 14:26
بله تجهیزات و زیرساخت پارس سرجاشه و از این نظر بین مشترکان پارس و مشترکان های وب تفاوت خواهد بود (حتی بعد از ادغام کامل) ولی خب در نهایت عامل اصلی کیفیت که پهنای بانده به صورت کلی و از طرف های وب قراره تامین بشه (چه برای مشترکان های وب و چه برای پارس آنلاین) که از این نظر های وب اصلا خوش سابقه نیست و خیلی جای نگرانیه
ضمنا مدیران های وب نشون دادن سیاستشون فقط جذب مشتریه به هر قیمتیه و ارائه کیفیت خوب و پایدار مدنظرشون نیست
در هر صورت امیدوارم شرایط بدتر از اینی که هست نشه چون پارس آنلاین دیگه مثل قبل بابت فسخ قراردادهایی که از مدتشون زیاد مونده پولی به مشتری (مثل من) نمیده و مشتری یا باید ضرر زیادی متحمل بشه و تخلیه کنه یا با شرایط موجود بسوزه و بسازه
تاجایی که من از قراردادشون متوجه شدم از اول تیرماه هه قراردادهای جدید اینترنت به پارس آنلاین منتقل میشه و اونایی هم که با های وب قرارداد دارن بعد اتمام مدت قرارداد برای تمدید به پارس منتقل میشن.یعنی کل بستر ADSL به پارس منتقل میشه

broosli
17-06-2019, 14:52
تاجایی که من از قراردادشون متوجه شدم از اول تیرماه هه قراردادهای جدید اینترنت به پارس آنلاین منتقل میشه و اونایی هم که با های وب قرارداد دارن بعد اتمام مدت قرارداد برای تمدید به پارس منتقل میشن.یعنی کل بستر ADSL به پارس منتقل میشه
ببخشید منظورتون قراردادهای های وبه؟
به چه شکل هستن که تا اول تیرماه اعتبار دارن و کجا مشخص کردن که به پارس منتقل میشه؟

After4Ever
18-06-2019, 01:20
سلام
من تازه پارس آنلاین گرفتم
الان وقتی فیل شکن نصب می کنم فیل شکن قطع میشه
مشکل از سیستم نیست
چون اینترنت موبایل رو شیر می کنم مشکل نداره فیل شکن قطعی نداره
ولی با پارس انلاین 30 ثانیه دوم میاره:n28:

arsinn
18-06-2019, 11:24
سلام
من تازه پارس آنلاین گرفتم
الان وقتی فیل شکن نصب می کنم فیل شکن قطع میشه
مشکل از سیستم نیست
چون اینترنت موبایل رو شیر می کنم مشکل نداره فیل شکن قطعی نداره
ولی با پارس انلاین 30 ثانیه دوم میاره:n28:
تسلیت میگم شمام به درد ما گرفتار شدید مشکل از سمت شما نیست از پارس آشغاله منهم با اينترنت مخابرات و موبایل راحت به قندشکن ها وصل میشم اما با پارس آنلاین باهاشون مشکل دارم

After4Ever
18-06-2019, 11:31
تسلیت میگم شمام به درد ما گرفتار شدید مشکل از سمت شما نیست از پارس آشغاله منهم با اينترنت مخابرات و موبایل راحت به قندشکن ها وصل میشم اما با پارس آنلاین باهاشون مشکل دارم

چه غلطی کردم پارس آنلاین گرفتم
یعنی هیچ راهی نیست؟؟؟؟
فاک

iman_s
18-06-2019, 14:54
ببخشید منظورتون قراردادهای های وبه؟
به چه شکل هستن که تا اول تیرماه اعتبار دارن و کجا مشخص کردن که به پارس منتقل میشه؟

تو سامانه کدال قراردادشون هست

بند9قرارداد:
به دلیل مزیت های اقتصادی از تاریخ 94/4/1 فروش به مشتریان جدید این شرکت(های وب) از طریق شرکت پارس آنلاین انجام خواهد پذیرفت و با پایان یافتن قراردادهای فعلی مشتریان های وب کل فرآیندهای فروش (غیر از قرارداهای USO) به شرکت پارس آنلاین منتقل خواهد گردید

broosli
18-06-2019, 15:47

بند9قرارداد:
به دلیل مزیت های اقتصادی از تاریخ 94/4/1 فروش به مشتریان جدید این شرکت(های وب) از طریق شرکت پارس آنلاین انجام خواهد پذیرفت و با پایان یافتن قراردادهای فعلی مشتریان های وب کل فرآیندهای فروش (غیر از قرارداهای USO) به شرکت پارس آنلاین منتقل خواهد گردید
94 یا 98؟!
امکانش هست لینک یا فایل این متن رو بفرستید؟

alidorost
18-06-2019, 16:17

بند9قرارداد:

بزرگوار میشه لینک این قرارداد رو بدید؟

و راستی این که گذاشتید میگه از 94! الان 98 هست چه ربطی داره مگه 94 های وب پارس رو خرید؟

iman_s
18-06-2019, 17:15
98 درسته.اشتباه تایپی بود:n02:

فایل ضمیمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%3d%3d

MOHAMMAD2010
18-06-2019, 20:03
واقعا پارس انلاین گند زده !
بعضی وقتا واقعا سرعت کم میشه مخصوصا شبا و حتی بعضی مواقع قطع میشه ! ( مثلا اینستا هیچی لودنمیشه ولی همون موقع با قند شک.ن باز میشه ! )

broosli
18-06-2019, 20:30
بعضی وقتا واقعا سرعت کم میشه مخصوصا شبا و حتی بعضی مواقع قطع میشه ! ( مثلا اینستا هیچی لودنمیشه ولی همون موقع با قند شک.ن باز میشه ! )
دقیقا همین مشکلات واسه منم وجود داره
ولی با حساب فایل قرارداد های وب و پارس آنلاین که دوستمون اینجا لینکشو گذاشتن باید پارس آنلاین رو مرحوم خطاب کرد و الان ما داریم از نت های وب به اسم مرحوم پارس آنلاین استفاده می کنیم.
(تاریخ وفات پارس آنلاین: اسفند 1397)

...Moein...
18-06-2019, 20:39
ولی با حساب فایل قرارداد های وب و پارس آنلاین که دوستمون اینجا لینکشو گذاشتن باید پارس آنلاین رو مرحوم خطاب کرد و الان ما داریم از نت های وب به اسم مرحوم پارس آنلاین استفاده می کنیم.
این پارس دیگه پارس قدیم نیست Rest in peace

After4Ever
18-06-2019, 20:42

باز خوبه برا شما فیل شکن وصل میشه
برا من بعد 2 مین قطع میشه:n34:

...Moein...
18-06-2019, 20:43
باز خوبه برا شما فیل شکن وصل میشه
برا من بعد 2 مین قطع میشه:n34:
فیلترشکن خوب استفاده کنید

irmacfa
18-06-2019, 21:23
سلام لطفا به من بگید ایا این اپدیت ها حجمشون بالاست یا واقعا حجم دزدی شرکت پارس انلاینه که از ساعت 5 غروب تا 9 شب 5 گیگ دانلود داشتم.
کانکشن ارتباطی من lan هس

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shakib zero
18-06-2019, 21:56
سلام لطفا به من بگید ایا این اپدیت ها حجمشون بالاست یا واقعا حجم دزدی شرکت پارس انلاینه که از ساعت 5 غروب تا 9 شب 5 گیگ دانلود داشتم.
کانکشن ارتباطی من lan هس

کل ویندوز 10 رو دانلود کنید حجمش 4 گیگه این آپدیت هایی که تو عکس هستن حجمشون اینقدر نیست ...

irmacfa
18-06-2019, 21:58
کل ویندوز 10 رو دانلود کنید حجمش 4 گیگه این آپدیت هایی که تو عکس هستن حجمشون اینقدر نیست ...پس جریان چیه [emoji28]

irmedia
18-06-2019, 22:03
امشب که حتی با چیزشکن هم نمیشه از گوگل پلی و استور مایکروسافت چیزی دانلود کرد حتی با چیزشکن نمیشه وارد انجمن شد هر روز داره اوضاع بدتر میشه!!!

broosli
18-06-2019, 22:12
امشب که حتی با چیزشکن هم نمیشه از گوگل پلی و استور مایکروسافت چیزی دانلود کرد حتی با چیزشکن نمیشه وارد انجمن شد هر روز داره اوضاع بدتر میشه!!!
به های وب باید سلام کرد!!
هنوز رسما ورودش اعلام نشده این پیش لرزه هاشه
وای به حال روزی که ادغام رسما اعلام و شبکه اش با پارس یکی بشه!!!

محمد7966
18-06-2019, 22:17
شما قندشکن های نسخه موبایلتون مشکل داره؟ چون من قندشکن های نسخه ویندوزم اصلا مشکل نداره.مرورگر تور،و خود مرورگر اپرا.هر دو درست کار میکنن

MOHAMMAD2010
18-06-2019, 22:31

دقیقا
یادمه اون زمانی که های وب هم داشتم شبا کلافم میکرد

broosli
18-06-2019, 22:35
دقیقا
یادمه اون زمانی که های وب هم داشتم شبا کلافم میکرد
می ترسم از پارس هم برم شاتل یا شرکت دیگه ای دوباره های وب اونجا هم سر و کله اش پیدا بشه گند بزنه به تمام هزینه هامون!!!

broosli
18-06-2019, 22:46
پیشنهاد می کنم این تاپیک با تاپیک های وب ادغام بشه چون عملا ما داریم از نت های وب استفاده می کنیم و اثری از پارس آنلاین که می شناختیم دیگه وجود نداره

irmacfa
18-06-2019, 23:04
به های وب باید سلام کرد!!
هنوز رسما ورودش اعلام نشده این پیش لرزه هاشه
وای به حال روزی که ادغام رسما اعلام و شبکه اش با پارس یکی بشه!!!

دقیقا :n02: الان من هر دو رو دارم رو های وب خیلی خوبه این پارس آنلاین داغون تر شده امشب
کلا فیلترشکن هم کار نمیکنه

mehdi 78
19-06-2019, 07:39
دقیقا :n02: الان من هر دو رو دارم رو های وب خیلی خوبه این پارس آنلاین داغون تر شده امشب
های وب الان خوبه؟
میخواستم بیام های وب الان این وضع پارس آنلاین رو دیدم ترسیدم که یه وقت های وب هم این طور خراب شده باشه
یه پینگ از 8.8.8.8 لطف میکنید بگیرید؟ حدود ۱ دقیقه بزارید پینگ بگیره . ممنون

George Shelly
19-06-2019, 10:30
اختلالات فقط رو این شرکت نیست مال منم که دیده بان دارم هست بخصوص رو ovpn که کلا بسته ست کانکت میشه ولی سند و ریسیو نداره ، رو ال تو تی پی هم وصل میشه سرعتش نرماله ولی هر چند وقت یکبار به قاصله کم که نمیشه گفت ولی هر 5 ساعت یه بار قطه و وصل میشه ولی نت وصله ...
دارن انگولک می کنن کاملا مشخصه .

broosli
19-06-2019, 12:32
های وب مشکل افت سرعت و نوسان و بالا رفتن پینگ و کاهش تک کانکشن و ... تو شب (بین ساعت 9 تا 1 شب) نداره؟
در تمام ساعات یکنواخت هست یا نه؟

malthael
19-06-2019, 14:08
های وب مشکل افت سرعت و نوسان و بالا رفتن پینگ و کاهش تک کانکشن و ... تو شب (بین ساعت 9 تا 1 شب) نداره؟
پینگ که خوبه (های وب پروفایل گیمینگ نداره) ولی شب ها کاهش سرعت وجود داره .

qw1212
19-06-2019, 16:54
سلام دوستان چند روزه مشکل پینگ ندارید ؟ پینگ من حدود 95 بود با 8.8.8.8
الان 2-3 روزه اومده روی حدودای 130 شب و روزم نداره همیشه همینه ولی سرعتم همونه افت نداشته
داستان چیه ؟ شما مشکلی ندارید ؟

broosli
19-06-2019, 17:08
سلام دوستان چند روزه مشکل پینگ ندارید ؟ پینگ من حدود 95 بود با 8.8.8.8
الان 2-3 روزه اومده روی حدودای 130 شب و روزم نداره همیشه همینه ولی سرعتم همونه افت نداشته
داستان چیه ؟ شما مشکلی ندارید ؟
واسه من 2-3 روزه علاوه بر شب روزها هم پینگ بالا میره ولی نوسان داره و مثلا یکساعت پینگ حدود 140-160 میشه ولی بعد دوباره به حدود 90 برمیگرده ولی شبها الان حدود 4 ماهه هم پینگ و هم سرعت خراب میشه
شما اگر کلا پینگتون ثابت بالا رفته پینگ داخلی بگیرید ببینید با قبل فرق کرده یا نه
ممکنه پینگ داخلی که بالا رفته پینگ خارجیتونم بالا برده

qw1212
19-06-2019, 18:51
واسه من 2-3 روزه علاوه بر شب روزها هم پینگ بالا میره ولی نوسان داره و مثلا یکساعت پینگ حدود 140-160 میشه ولی بعد دوباره به حدود 90 برمیگرده ولی شبها الان حدود 4 ماهه هم پینگ و هم سرعت خراب میشه
شما اگر کلا پینگتون ثابت بالا رفته پینگ داخلی بگیرید ببینید با قبل فرق کرده یا نه
ممکنه پینگ داخلی که بالا رفته پینگ خارجیتونم بالا برده

افت سرعت و بالارفتن پینگ از ساعت 10 شب به بعد که خیلی وقته هست
ولی روزها سرعت و پینگ حات عادی داشت ، الان 2-3 روزه من توی روز و ساعت عادی سرعتم خوبه ولی پینگم خرابه :/

آرین 0098
19-06-2019, 22:22
آدرس‌هایی مثل 8.8.8.8 اصطلاحاً Anycast هستن و بسته به مسائلی مثل موقعیت جغرافیایی، لود و ... به سرور دیگه‌ای با آدرس یکتا متصل می‌شید ... اون موقع که پینگ ۹۵ میلی‌ثانیه بوده، ممکن بوده به سروری مثلاً توی فنلاند وصل می‌شدید، الآن به آلمان ...
Gateway هم در پینگ مؤثره.

mehdi 78
20-06-2019, 12:45
چه قدر اطلاعات کاربرهای این جا کمه ... آدرس‌هایی مثل 8.8.8.8 اصطلاحاً Anycast هستن و بسته به مسائلی مثل موقعیت جغرافیایی، لود و ... به سرور دیگه‌ای با آدرس یکتا متصل می‌شید ... اون موقع که پینگ ۹۵ میلی‌ثانیه بوده، ممکن بوده به سروری مثلاً توی فنلاند وصل می‌شدید، الآن به آلمان ...
درست میگید. برای همین بهتره که قبل تست پینگ یه تریس گرفت دید مسیر به کجا میره. البته اکثر مواقع 8.8.8.8 که مربوط به dns گوگل هست به Frankfurt آلمان میره. حالا بگیم به یه کشور اروپایی دیگه هم برن فرقش در نهایت 20 30 میلی ثانیه میشه ولی باز میشه حدودی فهمید وضعیت یه ISP چطور هست. اگه پینگ یه isp نوسان شدید داشته باشه یا حدود 50 میلی ثانیه یا بیشتر افزایش داشته باشه تو ساعات خاصی، این مورد خودش رو به راحتی نشون میده و با تغییر مسیر اشتباه نمیشه.

broosli
20-06-2019, 14:00
درست میگید. برای همین بهتره که قبل تست پینگ یه تریس گرفت دید مسیر به کجا میره. البته اکثر مواقع 8.8.8.8 که مربوط به dns گوگل هست به Frankfurt آلمان میره. حالا بگیم به یه کشور اروپایی دیگه هم برن فرقش در نهایت 20 30 میلی ثانیه میشه ولی باز میشه حدودی فهمید وضعیت یه ISP چطور هست. اگه پینگ یه isp نوسان شدید داشته باشه یا حدود 50 میلی ثانیه یا بیشتر افزایش داشته باشه تو ساعات خاصی، این مورد خودش رو به راحتی نشون میده و با تغییر مسیر اشتباه نمیشه.
دقیقا همینه که شما می فرمایید و این رو نباید به حساب بی اطلاعی کاربرا گذاشت

irmacfa
20-06-2019, 22:32
های وب الان خوبه؟
میخواستم بیام های وب الان این وضع پارس آنلاین رو دیدم ترسیدم که یه وقت های وب هم این طور خراب شده باشه
یه پینگ از 8.8.8.8 لطف میکنید بگیرید؟ حدود ۱ دقیقه بزارید پینگ بگیره . ممنون

یک دقیقه گذاشتمس
پینگ تایمش کلا 46 میزنه برای بنده

نه سرعتش خوبه مشکلی نداره زیاد

irmacfa
20-06-2019, 22:37
پینگ که خوبه (های وب پروفایل گیمینگ نداره) ولی شب ها کاهش سرعت وجود داره .

پارس انلاین پروفایل گیمینگ داره

qw1212
20-06-2019, 22:47
چه قدر اطلاعات کاربرهای این جا کمه ... آدرس‌هایی مثل 8.8.8.8 اصطلاحاً Anycast هستن و بسته به مسائلی مثل موقعیت جغرافیایی، لود و ... به سرور دیگه‌ای با آدرس یکتا متصل می‌شید ... اون موقع که پینگ ۹۵ میلی‌ثانیه بوده، ممکن بوده به سروری مثلاً توی فنلاند وصل می‌شدید، الآن به آلمان ...

دوست با سواد به فرض مسیر از یه کشور اروپایی بره یه کشور اروپایی دیگه فوقش 5 تا 10 پینگ کم و زیاد بشه نه 40-50 تا یه دفه زیاد بشه و ثابت بمونه

mehdi 78
21-06-2019, 01:31
یک دقیقه گذاشتمس
پینگ تایمش کلا 46 میزنه برای بنده

نه سرعتش خوبه مشکلی نداره زیاد

مطمئن هستید 46ه؟؟؟؟:n04::n04::n04:
شاید شما دارید TTL رو میخونید. باید اون مقداری رو بخونید که جلوی تایم هست و بعد عددش نوشته ms. اگه بشه یه اسکرین شات بفرستید عالی میشه.

irmacfa
21-06-2019, 18:12
مطمئن هستید 46ه؟؟؟؟:n04::n04::n04:
شاید شما دارید TTL رو میخونید. باید اون مقداری رو بخونید که جلوی تایم هست و بعد عددش نوشته ms. اگه بشه یه اسکرین شات بفرستید عالی میشه.

بله درسته

خدمت شما

qw1212
22-06-2019, 09:09
پینگ امروز درست شد و عادی شد

alidorost
22-06-2019, 13:07
امروز 1ام تیر هست

الان های وب و پارس آنلاین که از امروز قرار بر ادغامشون بود، یکی شدن؟
خبری، نشونه ای چیزی نیست که!

پهنای باند هم هنوز پوکیده

broosli
22-06-2019, 22:21
امشب پینگ پارس آنلاین عادی و یکنواخت شده و دیگه افزایش و نوسان شدید نداره (برخلاف هفته قبل) ولی افت سرعت در شب همچنان ادامه داره

alidorost
22-06-2019, 22:51
امشب پینگ پارس آنلاین عادی و یکنواخت شده و دیگه افزایش و نوسان شدید نداره (برخلاف هفته قبل) ولی افت سرعت در شب همچنان ادامه داره

من که عادی جز لحظاتی ندیدم و انقدر افت سرعت و پهنای باند زیاده کهبه زور وارد بازی میشه پینگ که هیچی!

broosli
22-06-2019, 23:08
من که عادی جز لحظاتی ندیدم و انقدر افت سرعت و پهنای باند زیاده کهبه زور وارد بازی میشه پینگ که هیچی!
واسه من که به آی پی هم وابسته است
رو تمام آی پی ها افت سرعت داره ولی پینگش رو بعضی از رنج آی پی ها (مثلا رنج آی پی 134.255 ) مناسب تر و مشابه روزه

™ Hadi
23-06-2019, 11:57
بعضی وقتا واقعا سرعت کم میشه مخصوصا شبا و حتی بعضی مواقع قطع میشه ! ( مثلا اینستا هیچی لودنمیشه ولی همون موقع با قند شک.ن باز میشه ! )دقیقا همین مشکلات واسه منم وجود داره
(تاریخ وفات پارس آنلاین: اسفند 1397)این پارس دیگه پارس قدیم نیست Rest in peace

اینستا نمیشه استفاده کرد اصلا. مخصوصا توی دایرکت با دوستت میخوای صحبت کنی هی قطع میشه... هم خودت کلافه میشی هم طرف!
شورش در اومد دیگه:n21:

broosli
24-06-2019, 00:07
ظاهرا امشب با قطع تلگرام طلایی و هاتگرام و در نتیجه کاهش مصرف پهنای باند توسط کاربران تا حدودی افت سرعت پارس آنلاین کمتر شده ولی افزایش پینگ (البته باز نسبت به شب های قبلی افزایش پینگ کمتره) و مشکل دانلود از گوگل پلی همچنان وجود داره

sepehr_sn
24-06-2019, 08:49
ظاهرا امشب با قطع تلگرام طلایی و هاتگرام و در نتیجه کاهش مصرف پهنای باند توسط کاربران تا حدودی افت سرعت پارس آنلاین کمتر شده ولی افزایش پینگ (البته باز نسبت به شب های قبلی افزایش پینگ کمتره) و مشکل دانلود از گوگل پلی همچنان وجود داره

سلام
من روی سامانه سازمان تنظیم شکایت کردم در خصوص پکت لاست ، پینگ و کمبود پهنای باند و مسر و به جد پیگیر بود با مدیر صدای مشتری که نتونست منو بپیچونه صحبت کردم ، حتی با لایه NOC هم جلو رفتم
بهم قول ۱۰ روزه دادن که مشکل حل بشه ( این داستان مال پریروز هستش ) که از دیروز تغییرات تقریبا مشهوده
متاسفانه من توی شکایتم صحبتی از گوگل پلی نکردم
پیشنهاد میکنم اگر وقت دارید روی سامانه سازمان شکایت کنید و خودشون باهاتون تماس میگیرن
من متاسفانه چون تیکتم بسته شده و قول و قرار گذاشتیم دیگه درست نیست مجدد شکایت کنم

MOHAMMAD2010
24-06-2019, 11:29
اینستا نمیشه استفاده کرد اصلا. مخصوصا توی دایرکت با دوستت میخوای صحبت کنی هی قطع میشه... هم خودت کلافه میشی هم طرف!
شورش در اومد دیگه:n21:

برای منم تو اینستاگرام بعضی وقتا چند ثانیه کلا قطع میشه بعدش درست میشه !

broosli
24-06-2019, 13:17
سلام
من روی سامانه سازمان تنظیم شکایت کردم در خصوص پکت لاست ، پینگ و کمبود پهنای باند و مسر و به جد پیگیر بود با مدیر صدای مشتری که نتونست منو بپیچونه صحبت کردم ، حتی با لایه NOC هم جلو رفتم
بهم قول ۱۰ روزه دادن که مشکل حل بشه ( این داستان مال پریروز هستش ) که از دیروز تغییرات تقریبا مشهوده
متاسفانه من توی شکایتم صحبتی از گوگل پلی نکردم
پیشنهاد میکنم اگر وقت دارید روی سامانه سازمان شکایت کنید و خودشون باهاتون تماس میگیرن
من متاسفانه چون تیکتم بسته شده و قول و قرار گذاشتیم دیگه درست نیست مجدد شکایت کنم
البته به نظرم این بهبود شرایط موقتی و مربوط به کاهش مصرف پهنای باند توسط کاربران به علت مسدود شدن تلگرام طلایی و ... که بیشترین مصرف پهنای باند رو به خودشون اختصاص میدادن هست و پارس آنلاین به دلیل هزینه ای که باید در این شرایط گرونی پرداخت کنه پهنای باند به شبکه اش اضافه نکرده تا بتونه سود خودش رو حفظ کنه
حالا باید دید این وضعیت در روزهای آینده ادامه پیدا خواهد کرد یا بازهم مشکل کمبود پهنای باند پابرجا خواهد بود
من هم همین مراحل رو طی کردم و حتی در 1 ماه (اردیبهشت ماه) 2 بار شکایت کردم در 195 و قبول کردن مشکل پهنای باند دارن و قراره درستش کنن منتها زمان خاصی رو برای حل مشکل اعلام نکردن و به ازای هر ماه که این مشکل وجود داشته 5 روز به قراردادم اضافه کردن
تو اون زمان من هم صحبتی از مشکل گوگل پلی نکردم ولی این سری (که خودشون به شما گفتن تا اواسط تیرماه) اگه مشکل حل نشه دوباره شکایت و این مورد هم اعلام می کنم

irmedia
26-06-2019, 18:35
با درود
من سه روز پیش باز با پشتیبانی فنی در مورد مشکلات شبکه صحبت کردم به خصوص موضوع محدودیت فروشگاه گوگل و مایکروسافت همون روز گفت مسئله رو فرستادیم لایه دو و .... به زودی باهاتون تماس میگیرن و مشکل حل میشه تا حالا نه تماسی گرفته شده و نه مشکلی حل شده فقط بلدن بپیچونن به همین راحتی کاملا مشخصه که به این زودی ها این مشکلات حل نخواهد شد!

shakib zero
26-06-2019, 19:05
با درود
من سه روز پیش باز با پشتیبانی فنی در مورد مشکلات شبکه صحبت کردم به خصوص موضوع محدودیت فروشگاه گوگل و مایکروسافت همون روز گفت مسئله رو فرستادیم لایه دو و .... به زودی باهاتون تماس میگیرن و مشکل حل میشه تا حالا نه تماسی گرفته شده و نه مشکلی حل شده فقط بلدن بپیچونن به همین راحتی کاملا مشخصه که به این زودی ها این مشکلات حل نخواهد شد!

سامانه 195 ثبت شکایت کنید یک ساعت بعد خودشون تماس میگیرن عذرخواهی هم میکنن :D

irmedia
26-06-2019, 20:19
سامانه 195 ثبت شکایت کنید یک ساعت بعد خودشون تماس میگیرن عذرخواهی هم میکنن :D

سامانه ۱۹۵ فقط برای زمان هایی مثل تاخیر در جمع آوری و رانژه خط یا مشکلات مربوط به سرعت و ... کاربرد داره اون هم اگه به نتیجه مطلوبی برسه اما دیگه مشکل هایی مانند پهنای باند اپراتور یا مشکلات زیرساختی رو که نمی تونه کاری انجام بده.

shakib zero
26-06-2019, 20:22
سامانه ۱۹۵ فقط برای زمان هایی مثل تاخیر در جمع آوری و رانژه خط یا مشکلات مربوط به سرعت و ... کاربرد داره اون هم اگه به نتیجه مطلوبی برسه اما دیگه مشکل هایی مانند پهنای باند اپراتور یا مشکلات زیرساختی رو که نمی تونه کاری انجام بده.

به هر حال هر مشکلی که کوتاهی از شرکت باشه میتونید پیگیری کنید از طریق این سامانه اگه هم فکر میکنید کوتاهی از شرکت نیست و کاری نمیشه کرد دیگه کاریش نمیشه کرد باید صبر کنید.

black sabbath
26-06-2019, 22:15
برای سرعت کم و قطعی که من از 195 جواب خوبی گرفتم

...Moein...
26-06-2019, 23:54
مرسی از پارس افلاین ک هیچ سایتی رو باز نمیکنه زنگ هم میزنی 1585 کلا قطعه

...Moein...
26-06-2019, 23:56
برای سرعت کم و قطعی که من از 195 جواب خوبی گرفتم
مرسی از پارس افلاین ک هیچ سایتی رو باز نمیکنه زنگ هم میزنی 1585 کلا قطعه

arsinn
27-06-2019, 19:14
پارس اشغال هر روز بدتر از دیروز رسما شده اینترانت

George Shelly
27-06-2019, 19:18
پارس اشغال هر روز بدتر از دیروز رسما شده اینترانت

به نظرم نگیم پارس بهتره چون برابر با نام زیبای ایران هست از نظر مقهومی ..

arsinn
28-06-2019, 00:59
به نظرم نگیم پارس بهتره چون برابر با نام زیبای ایران هست از نظر مقهومی ..
درسته حیف از این نام که این شرکت درپیت خرابش کرده آخه کفر آدمو بالا میارن اگه مشکل سراسری بود که باید همه isp ها داشتند مخابرات که دولتی هست و اسمش هست مال سپاهه من هیچ مشکلی با قند شکن ها روش ندارم همگی راحت وصل میشن اما این شرکت دزد علنا باند خارجی رو شدیدا محدود کرده تا بتونه با همین امکانات تعداد بیشتری اشتراک بفروشه و سود بیشتری ببره . هیچکس هم نیست کنترل نظارتی بکنه و بهش بگه چرا. نه پولت رو پس میدن نه کیفیت رو درست میکنن

Amir1234646
28-06-2019, 11:36

بند9قرارداد:

سلام
مگه های وب پارس آنلاین رو نخریده؟ پس چرا نوشته فروش از طریق پارس انجام میشه؟!
میخوام تخلیه کنم از پارس بیام های وب نمیدونم الان با این وضعیت چطور میشه!

irmedia
28-06-2019, 12:06
سلام
مگه های وب پارس آنلاین رو نخریده؟ پس چرا نوشته فروش از طریق پارس انجام میشه؟!
میخوام تخلیه کنم از پارس بیام های وب نمیدونم الان با این وضعیت چطور میشه!

اتفاقا من هم تو این فکر بودم و قصد داشتم های وب رو امتحان کنم چون از چند نفر پرسیدم راضی بودن اما نمیدونم وضعیت جدیدش به چه شکل هست!؟

George Shelly
28-06-2019, 17:24
اونایی که چیز پی ان براشون درست کانکت نمیشه اینو تست کنن راحت کانکت میشه واسه مواقع ضروری و حتی روزمره هم خوبه ، منتها فقط سرور اروپا نداره و محدودیت سرعت داره من 18 مگابیت دارم باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه ولی با 500 کیلو دانلود می کنه ولی بازم از هیچی بهتره و سریع کانکت شدنش مزیته .
لینک دریافت بدون ثبت نام و محدودیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arsinn
29-06-2019, 11:23
اونایی که چیز پی ان براشون درست کانکت نمیشه اینو تست کنن راحت کانکت میشه واسه مواقع ضروری و حتی روزمره هم خوبه ، منتها فقط سرور اروپا نداره و محدودیت سرعت داره من 18 مگابیت دارم باید با 2 مگابایت بر ثانیه دانلود کنه ولی با 500 کیلو دانلود می کنه ولی بازم از هیچی بهتره و سریع کانکت شدنش مزیته .
لینک دریافت بدون ثبت نام و محدودیت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سپاس دوست گرامی ظاهرا این فقط برای pc کار میکنه چون فایل exe بود من با موبایل سروکار دارم

irmedia
30-06-2019, 18:09
با درود

یکی از مشکلاتی که من از زمان رانژه خطم با پارس آنلاین دارم اینکه SNR Margin Downstream فقط در مد G.dmt بالا 6 هست و Output Power سیگنال داره و در باقی مدها مثل ADSL2 و ADSL2+ نویز از 6 به بالا نمیشه و قدرت خروجی سیگنال صفر هست! که در تصاویر پایین از مودم کاملا مشخص هست .
آیا باقی دوستان هم چنین مشکلی داشته و یا دارن ؟

در مد ADSL G.dmt :

در مد ADSL2+ :

blackbird
30-06-2019, 19:39
من تو همه مود ها تقریبا این مشکل رو دارم مرکز شیخ فضل الله 8 مگ خریدم به زوره چک و لگد 5 آپ شده میگن از مرکز دوری :n15:
20 روز از قرار دادم مونده نمیدونم کجا برم چه کنم :n03:

MOHAMMAD2010
30-06-2019, 20:45
با درود

یکی از مشکلاتی که من از زمان رانژه خطم با پارس آنلاین دارم اینکه SNR Margin Downstream فقط در مد G.dmt بالا 6 هست و Output Power سیگنال داره و در باقی مدها مثل ADSL2 و ADSL2+ نویز از 6 به بالا نمیشه و قدرت خروجی سیگنال صفر هست! که در تصاویر پایین از مودم کاملا مشخص هست .
آیا باقی دوستان هم چنین مشکلی داشته و یا دارن ؟

در مد ADSL G.dmt :

در مد ADSL2+ :

اره واسه منم دقیقا همینه

hosseinzfff
30-06-2019, 22:06
من تو همه مود ها تقریبا این مشکل رو دارم مرکز شیخ فضل الله 8 مگ خریدم به زوره چک و لگد 5 آپ شده میگن از مرکز دوری :n15:

یه عکس از نویز خطت بذار ببینیم وضعیت چجوره ...

irmedia
30-06-2019, 22:30

اره واسه منم دقیقا همینه

تو یکجا خوندم که ابن مشکل از عدم سازگاری تجهیزات اپراتور به خصوص DSLAM با مودم هست . من با دوتا مودم که هر دو از چیپ Broadcom هستن تست کردم که تو هر دو مودم این مشکل وجود داره!

MOHAMMAD2010
30-06-2019, 22:58
تو یکجا خوندم که ابن مشکل از عدم سازگاری تجهیزات اپراتور به خصوص DSLAM با مودم هست . من با دوتا مودم که هر دو از چیپ Broadcom هستن تست کردم که تو هر دو مودم این مشکل وجود داره!

اره برای منم برودکام هست - احتمالا واسه همینه

hosseinzfff
30-06-2019, 22:59

مشکل از خود شرکته به گیرنده هاتون دست نزنید اصلا ربطی به chip نداره هر مودمی با هر cpu داشته باشید تفاوت زیادی با هم ندارند حالا یه ذره برادکام بهتره ...

pars online از این قبیل مشکلات زیاد داره مشکل از داخل مرکز مخابراتیه باید از اونجا عیب یابی بشه ..

hosseinzfff
30-06-2019, 23:23
جالبه منم pishgaman هستم همین مشکل شما رو دارم روی حالت G.dmt snr بالاتری دریافت میکنم وقتی میذارم روی adsl2+ به شدت snr میاد بایین مثلا از 14 میاد رو 6 ...چیب مودم من هم برادکام نیست ریلتکه خداییش مشکل از مودمه ؟؟

مودم هم که یه جای خنک زیر کولره حتی رو چیبش هیت سینک هم زدم که داغ نکنه :n19:

irmedia
01-07-2019, 12:57
جالبه منم pishgaman هستم همین مشکل شما رو دارم روی حالت G.dmt snr بالاتری دریافت میکنم وقتی میذارم روی adsl2+ به شدت snr میاد بایین مثلا از 14 میاد رو 6 ...چیب مودم من هم برادکام نیست ریلتکه خداییش مشکل از مودمه ؟؟

مودم هم که یه جای خنک زیر کولره حتی رو چیبش هیت سینک هم زدم که داغ نکنه :n19:

خیر مشکل از مودم شما نیست مشکل از تجهیزات داغون مخابرات و isp ها هست که هیچ وقت هم قبول نمی کنن که اکثر مشکلات فنی از سمت خودشون هست نه کاربر!!!

irmacfa
02-07-2019, 11:32
دوستان بسته یک‌ ماه هشت مگ ۱۵۰ گیگ برای اینستا آیا یک ماه جواب میده

arsinn
02-07-2019, 14:23
دوستان بسته یک‌ ماه هشت مگ ۱۵۰ گیگ برای اینستا آیا یک ماه جواب میده

نصفش هم زیاده

irmacfa
03-07-2019, 10:33
نصفش هم زیاده

Sent from my HTC 10 using Tapatalkاخه ۱۰ گیگ میخرم ۳ روز میبره
با وصف اینک ارتباط فقط خودمم کسی دیگ ای هم نصب نیست

irmacfa
04-07-2019, 20:18
دوستان من یه خونه کرایه کردم ، اجاره نشین قبلی اسیاتک داشته ، الان من بخوام عوضش کنم پارس آنلاین ، همین که ثبت نام کنم کافیه ؟

shakib zero
04-07-2019, 20:56
دوستان من یه خونه کرایه کردم ، اجاره نشین قبلی اسیاتک داشته ، الان من بخوام عوضش کنم پارس آنلاین ، همین که ثبت نام کنم کافیه ؟

اگه خط هنوز رانژه آسیاتک هست باید درخواست تخلیه خط رو بدید ...

irmacfa
04-07-2019, 21:01
اگه خط هنوز رانژه آسیاتک هست باید درخواست تخلیه خط رو بدید ...به من میدن؟

محمد7966
04-07-2019, 21:04
به من میدن؟

حقیقی با حقوقی فرق میکنه.فکر کنم باید از صاحب ملک اجازه بگیرید.که صاحب ملک ظاهرا اجازه میده.چون به مستاجر قبلی که اجازه داده

irmedia
04-07-2019, 21:36
حقیقی با حقوقی فرق میکنه.فکر کنم باید از صاحب ملک اجازه بگیرید.که صاحب ملک ظاهرا اجازه میده.چون به مستاجر قبلی که اجازه داده

خیر احتیاجی به اجازه مالک نیست چون ایشون الان خونه رو اجاره کردن می تونن درخواست جمع آوری بدن فقط ممکنه کپی اجاره نامه رو ازشون درخواست کنن کلا برای کسانی که مستاجر هستن هنگام رانژه یا جمع آوری خط اصلا به مالک کاری ندارن اونها فقط به کسی که در حال حاضر در محل مورد نظر سکونت دارن طرف حسابشون هست.

shakib zero
04-07-2019, 21:49
به من میدن؟

بله میدن احتیاجی هم به مالک نیست.

...Moein...
04-07-2019, 23:00

پارس نگیر پشیمون میشی

irmacfa
04-07-2019, 23:17
پارس نگیر پشیمون میشیوالا ترسیدم به کسی بر بخوره اسم آسیاتک رو آوردم [emoji16] این پارس آنلاینه و من میخوام عوضش کنم به یه چیز دیگ
خونم تو چهارراه شاپوره ولی نمیدونم چی جوابگو باشه براش

irmedia
05-07-2019, 11:59
دوستان من بسته یک ماهه ام فردا تموم میشه و با توجه به اینکه وضعیت اکثر اپراتور ها یا جالب نیست ( مثل پیشگامان و های وب و ... ) و یا تو مرکز ما فعلا امکان سرویس دهی ندارند مثل شاتل به نظرتون دوباره تمدید کنم یا برگردم به مخابرات؟ البته الان تو بسته های جشنواره یک سرویس ۶ ماهه دیدم وسوسه شدم همین رو تمدید کنم نظرتون چیه؟ از نظر قیمتی مثل سرویس های یک ماهه ۴ مگ هست البته با ده گیگ کمتر ولی به اسم بسته ۸ مگ که همین شک برانگیز هست که نکنه محدودیت هایی داشته باشه مثل افت سرعت و کیفیت!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).png

broosli
05-07-2019, 12:51
دوستان من بسته یک ماهه ام فردا تموم میشه و با توجه به اینکه وضعیت اکثر اپراتور ها یا جالب نیست ( مثل پیشگامان و های وب و ... ) و یا تو مرکز ما فعلا امکان سرویس دهی ندارند مثل شاتل به نظرتون دوباره تمدید کنم یا برگردم به مخابرات؟ البته الان تو بسته های جشنواره یک سرویس ۶ ماهه دیدم وسوسه شدم همین رو تمدید کنم نظرتون چیه؟ از نظر قیمتی مثل سرویس های یک ماهه ۴ مگ هست البته با ده گیگ کمتر ولی به اسم بسته ۸ مگ که همین شک برانگیز هست که نکنه محدودیت هایی داشته باشه مثل افت سرعت و کیفیت!

در حال حاضر وضعیت نت مخابرات خیلی باثبات تر از پارس آنلاینه
اگرهم فعلا امکان جابجایی شرکت رو ندارید حداکثر 1 ماه به 1 ماه تمدید کنید (چون اگه سرویستون مزخرف باشه و بخوایید به هر دلیل خطتون رو تخلیه کنید پارس هیچ مبلغی رو بهتون برنمی گردونه و یا باید بمونید و بسازید و یا قید پولتون رو بزنید)
چون طبق گفته خودتون ممکنه سرویس هایی که بلندمدت تر و با تخفیف بیشتر هستند محدودیت بیشتری هم از سوی پارس روشون اعمال بشه
تازه سرویس های معمولی پارس با سرعت 16 مگ هم شب ها با افت سرعت و کیفیت و افزایش پینگ مواجه هستن چه به برسه به سرویس 8 مگ 6 ماهه تخفیف دار
حیف پوله که برای نت بی کیفیت پارس پرداخت بشه
(پارس تا قبل از عید که مالکیتش به های وب واگذار بشه خوب و قابل قبول بود ولی الان همراه با های وب آشغال ترین و بی ثبات ترین نت رو ارائه میده)

irmedia
05-07-2019, 13:08
در حال حاضر وضعیت نت مخابرات خیلی باثبات تر از پارس آنلاینه
اگرهم فعلا امکان جابجایی شرکت رو ندارید حداکثر 1 ماه به 1 ماه تمدید کنید (چون اگه سرویستون مزخرف باشه و بخوایید به هر دلیل خطتون رو تخلیه کنید پارس هیچ مبلغی رو بهتون برنمی گردونه و یا باید بمونید و بسازید و یا قید پولتون رو بزنید)
چون طبق گفته خودتون ممکنه سرویس هایی که بلندمدت تر و با تخفیف بیشتر هستند محدودیت بیشتری هم از سوی پارس روشون اعمال بشه
تازه سرویس های معمولی پارس با سرعت 16 مگ هم شب ها با افت سرعت و کیفیت و افزایش پینگ مواجه هستن چه به برسه به سرویس 8 مگ 6 ماهه تخفیف دار
حیف پوله که برای نت بی کیفیت پارس پرداخت بشه
(پارس تا قبل از عید که مالکیتش به های وب واگذار بشه خوب و قابل قبول بود ولی الان همراه با های وب آشغال ترین و بی ثبات ترین نت رو ارائه میده)

مخابرات الان محدودیت های پارس آنلاین رو نداره ؟ مثل مشکل دانلود از گوگل پلی یا مایکروسافت استور؟ وضعیت پینگ و پایداری سرعت تو شبانه روز چه طوره ؟

broosli
05-07-2019, 14:43
مخابرات الان محدودیت های پارس آنلاین رو نداره ؟ مثل مشکل دانلود از گوگل پلی یا مایکروسافت استور؟ وضعیت پینگ و پایداری سرعت تو شبانه روز چه طوره ؟
من 2 تا خط تلفن تو خونه مون دارم که روی هر دوتاش سرویس ADSL فعال کردم. در حال حاضر یکیش پارس آنلاینه و دیگری مخابرات هر دو هم سرویس 16 مگابیت (تو پارس سرویسم رو به پشتیبانی گفتم رو حالت گیمینگ واسم قراردادن ولی مخابرات حالت عادی و غیرگیمینگه) چیزهایی که میگم براساس تجربیات شخصی چند سالیه که نت مخابرات و پارس رو داشتم. ممکنه تو مرکز و یا شهر شما فرق داشته باشه ولی واسه من در حال حاضر وضعیت به این شکله که میگم
از نظر پایداری سرعت دانلود و پینگ که مخابرات خیلی باثبات تر از پارس (پینگ 4.2.2.4 تو مخابرات بدون پکت لاست همیشه بین 130-140 و نه کمتر میشه و نه بیشتر (درحالیکه تو پارس روزها و موقع خلوتی شبکه پینگ 80-90 میلی ثانیه است ولی شبها میشه 180-220 میلی ثانیه که افتضاحه) سرعت دانلود 16 مگ هم تو مخابرات حدود 1.7-1.8 مگابایته و ربطی به روز و شب و تعطیلی و غیر تعطیل بودن نداره و همیشه ثابته (ولی تو پارس موقع خلوتی هم تک کانکشن و هم با idm سرعت همین 1.8 مگابایته ولی شب ها مخصوصا شب های ایام شنبه تا چهارشنبه و روزهای غیرتعطیل به مدت 3 ساعت سرعت دانلود چه تک کانکشن و چه با idm حتی تا 1/3 هم کم میشه و به حدود 600 کیلوبایت میرسه و مشکل دانلود از گوگل پلی هم وجود داره ضمنا مشکلات با وی پی ان و قند شکن هم بیشتر از مخابراته) ولی تو مخابرات سرعت تک کانکشن تو روز 1.4 مگابایته و تو شب فقط بین 11-12 شب به حدود 1.2 مگابایت میشه که بازم خیلی بهتر از پارسه که به کمتر از 600 کیلو بایت میرسه و حتی سرعت دانلود منیجرشم همین میشه ضمنا همون طور که گفتم سرعت با idm تو مخابرات ثابته)
ضمنا هر دو خطم به علت نزدیکی به مرکز مخابراتی و سیم کشی جداگانه که از دم در سیم مستقل به مودم کشیدم مشکل نویز ندارن و دانلود و آپلود روی حداکثر کشش خط بسته شدن (دانلود همون 16 مگ و آپلود 1 مگ رو راحت جواب میدن)
مشکل دانلود از گوگل پلی هم قبلا مدتی در مخابرات وجود داشت ولی الان برطرف شده اما تو پارس مثل سایر موارد افت کیفیت افت شدید سرعت و عملا غیر ممکن شدن دانلود و آپدیت گوگل پلی تو ساعات خاص وجود داره
ضمنا من قراردادم رو با مخابرات ماه به ماه تمدید می کنم ولی تو پارس اشتباه کردم و قبل از عید من هم با وسوسه شدن به علت تخفیف و همچنین سابقه خوب 3 ساله که از پارس سراغ داشتم متاسفانه 1 ساله تمدید کردم که این وضعیت برای نتم به وجود اومد و بعد فهمیدم علتش تغییر مدیریت شرکت هست و چون تجربه های وب هم دارم میدونم مالک و مدیر فعلی پارس که مالک و مدیر های وب هم هست اصلا به کیفیت اهمیت نمیده و به شدت به دنبال سودجویی از طریق کم فروشی هست و پهنای باندی که برای شرکت میخره اصلا متناسب با تعداد یوزرها نیست و به همین علت به محض اینکه پهنای باند شبکه پر میشه سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه در حالیکه به نظرم تنها وظیفه یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت همین تخصیص پهنای باند متناسب با نیاز و تعداد کاربران و قراردادهاشون هست که فرد مذکور (مالک های وب و پارس) با نادان فرض کردن مشتری ها همین تنها وظیفه اش رو انجام نمیده و فقط به دنبال خالی کردن جیب مشتری ها و سرگرم کردن مشتری ها با بهانه ها و دروغ تراشی های پشتیبان های بیچاره است (دقیقا همین وضعیت افت و نوسان شدید کیفیت تو های وب هم بود و اونجا حتی قطعی هم به علت اوج مصرف شبکه زیاد داشتم) به همین علت اطمینان دارم اوضاع پارس بهتر نخواهد شد و مسلما بدتر میشه ضمنا دو بار تو 195 شکایت کردم که هر باز با قول اینکه این وضعیت موقته و اضافه کردن 5 روز به ازای هر ماه که این مشکل وجود داشته به عنوان جبران خسارت شکایتم رو مختومه کردن ولی مشکل حل نشد و حتی هرکاری کردم که خطم رو تخلیه و پولم رو پس بگیرم گفتن قبلا این طوری بوده که پول مانده از سوریس رو بهت برمی گردوندن ولی الان 2-3 ساله که به هر دلیلی بخوای از پارس آنلاین بری و خطت رو تخلیه کنی هیچ مبلغی بهت بر گردونده نمیشه
مخابرات تا حدود 2-3 سال پیش جالب نبود ولی الان حدود 1 سالی هست که پهنای باند مناسبی رو داره به مشتری ها ارائه میده و به همین علت ثبات و کیفیتش نسبتا خوبه و از سایر شرکت ها خیلی بهتره (ظاهرا تو بخش ADSL فقط شاتل از نظر کیفیت مثل مخابرات و یا بهتر از اونه و سایر شرکت ها هم از نظر تعداد مشتری ها و هم از نظر کیفیت تحویلی اینترنت و به خصوص ثبات در طول شبانه روز و ایام مختلف هفته خیلی از شاتل و مخابرات ضعیف ترن) دقیقا برعکس پارس آنلاین که تا اواخر سال 97 جز بهترین شرکت های اینترنتی بود و ثبات و کیفیت خیلی خوبی داشت ولی الان حدود 4-5 ماهه که خیلی ضعیف بی ثبات و بد شده
حالا به نظرم باز شما اگه از مخابرات یا پارس یا هرجای دیگه که خواستی بگیری 1 ماهه بیشتر نگیر چون اوضاع شرکت ها ممکنه فرق کنه ولی الان به نظرم ارزش داره اگه میتونی خطت رو از نت مزخرف پارس تخلیه کنی و بری از مخابرات بگیری اگر بد بود چون قراردادت 1 ماهه هست اون موقع باز میتونی بری یه شرکت دیگه (مثل خود پارس یا ...)
دوستان اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم

irmedia
05-07-2019, 17:32
نتایج جدید ارزیابی اپراتورهای اینترنت ثابت و موبایل اعلام شد که در اینترنت ثابت شاتل ، آسیاتک و داتک به ترتیب اول تا سوم شدن و پارس آنلاین هم از بین ده اپراتور ششم شده !

نظرتون درباره آسیاتک و داتک چی هست؟

MOHAMMAD2010
06-07-2019, 12:31

من این بسته رو نمیبینم چرا !؟

irmedia
06-07-2019, 13:14

تو صفحه اول پنل کاربری روی جشنواره کلیک کنید داخل اونجا هست اما شاید بسته به شهر یا مرکز مخابراتی متفاوت باشه .

محمد7966
06-07-2019, 13:18

این جشنواره ها رو برای همه اعمال نمیکنند.برای هر مشترکی فرق میذارن.یه سری هم هست که اصلا برای جذب مشترک جدید اعمال میکنند و برای قدیمی ها اصلا نشون نمیدن.اما به گفته دوستان اگر به نمایندگی بگید براتون میتونند فعال کنند

EHSANRF
06-07-2019, 16:56
سلام
خط بنده بعد از عید افت بسیار شدیدی داشت
تمام لوازم و اتصالات منزل رو بررسی و تعویض کردیم مشکل کماکان پابرجا بود
مخابرات میگه چون خط‌تون بوق داره یعنی سالمه :n04:
پارس آنلاین میگه که کیفیت خط‌تون همینه! در صورتی که کیفیت خط من بسیار بالا بود و می‌دونم به صورت تعمدی کاری کردن کیفیت خط و در نتیجه استفاده‌ام از سرویس بیاد پایین...

دقیقا طبق اسکرین‌شات‌هایی که دوستان در صفحات قبلی گذاشته بودن و SNR رسیده بود به 6 یا پایین‌تر از اون، خط منم همینطوری شده...

قصد شکایت دارم
به نظرتون چی بنویسم و دقیقا توی متن شکایتی علیه پارس آنلاین بنویسم یا مخابرات یا هر دو؟!
آیا احتمالش هست که تاثیر بدن؟ چون SNR خط من قبلا زیر 20 نبود و به راحتی تا اینترنت 30 مگ هم می‌کشید

misam5526
06-07-2019, 17:52
سلامخط بنده بعد از عید افت بسیار شدیدی داشتتمام لوازم و اتصالات منزل رو بررسی و تعویض کردیم مشکل کماکان پابرجا بودمخابرات میگه چون خط‌تون بوق داره یعنی سالمه :n04:پارس آنلاین میگه که کیفیت خط‌تون همینه! در صورتی که کیفیت خط من بسیار بالا بود و می‌دونم به صورت تعمدی کاری کردن کیفیت خط و در نتیجه استفاده‌ام از سرویس بیاد پایین...دقیقا طبق اسکرین‌شات‌هایی که دوستان در صفحات قبلی گذاشته بودن و SNR رسیده بود به 6 یا پایین‌تر از اون، خط منم همینطوری شده...قصد شکایت دارمبه نظرتون چی بنویسم و دقیقا توی متن شکایتی علیه پارس آنلاین بنویسم یا مخابرات یا هر دو؟!آیا احتمالش هست که تاثیر بدن؟ چون SNR خط من قبلا زیر 20 نبود و به راحتی تا اینترنت 30 مگ هم می‌کشیدمتاسفانه کارمندان پارس خیلی حرفه ای دروغ میگن و در بین همه اپراتورها باید یه جایزه ای از این لحاظ بهشون داده بشه. درخواست تغییر پورت بدید ابتدا اگه درست نشد (که این روزا احتمالش کمه) ایراد از تجهیزات پارسه.اخرین سرویسی که داشتید رو در متن شکایت ذکر کنید و اینکه الان سرویس دریافتی فلانقدره و گردن نویز میندازن. البته پارس ممکنه درخواست بده یک متخصص سر خط چک کنه. قبول کنید در این صورت. باقی مراحل شکایت رو با زدن درخواست تجدید نظر به سطوح بالاتر برسونید تا داخل خود مخابرات هم یه چک بشه.

arsinn
06-07-2019, 20:56
منهم در محل کار از مخابرات سرویس دارم و تایید میکنم که از هر جهت بهتر از پارس آنلاین هست اونهم با چه قیمت خوبی شش ماهه چهل گیگ بین الملل در ماه (معادل 160 گیگ داخلی) فقط 75 تومن. نمیدونم هنوز این جشنواره هارو داشته باشه یا نه

محمد7966
06-07-2019, 21:09
سلام
خط بنده بعد از عید افت بسیار شدیدی داشت
تمام لوازم و اتصالات منزل رو بررسی و تعویض کردیم مشکل کماکان پابرجا بود
مخابرات میگه چون خط‌تون بوق داره یعنی سالمه :n04:
پارس آنلاین میگه که کیفیت خط‌تون همینه! در صورتی که کیفیت خط من بسیار بالا بود و می‌دونم به صورت تعمدی کاری کردن کیفیت خط و در نتیجه استفاده‌ام از سرویس بیاد پایین...

دقیقا طبق اسکرین‌شات‌هایی که دوستان در صفحات قبلی گذاشته بودن و SNR رسیده بود به 6 یا پایین‌تر از اون، خط منم همینطوری شده...

قصد شکایت دارم
به نظرتون چی بنویسم و دقیقا توی متن شکایتی علیه پارس آنلاین بنویسم یا مخابرات یا هر دو؟!
آیا احتمالش هست که تاثیر بدن؟ چون SNR خط من قبلا زیر 20 نبود و به راحتی تا اینترنت 30 مگ هم می‌کشید

پارس مدت زیادی برای من مشکل نوسان snr داشت.الان هم شاید 6،7 ماه یا بیشتر هست که این مشکلو نداره.نمیدونم چیکار کرده که این مشکلو حل کرده ولی تقریبا من این اواخر که مشکل داشت بیخیال زنگ زدن به پشیبانی و شکایت به سامانه بودم.حرفایی که تحویل میدادن هم تکراری بود.

یه راه موقتی هم برای خودم درست کرده بودم به این صورت که وقتی نوسان snr پیش می اومد،پریز برق رو برای چند دقیقه درمی اوردم و دوباره میزدم تا snr ثابت بمونه.

البته بهتره قبلش چک کنید سیم تلفن،پریز تلفن،سوکت ها.ولی در کل مخابرات فقط وظیفه بوق رو داره.اگر بوق داشته باشه و بوق واضحی هم داشته باشید مشکل از مخابرات نیست و شکایت از مخابرات معنی نداره.

alireza20202003
07-07-2019, 13:41
از ظهر قطعه به سلامتی. از های وب اومدم پارس یه مدت راحت بودم های وب پارس رو خرید، اینم شد مثل اون. انتهای دوره میرم شاتل امیدوارم که شاتلو دیگه نخره.

irmedia
08-07-2019, 18:42
از دوستان کسی تجربه استفاده سرویس از داتک داشته ؟ چطوریاست کیفیتش؟

Amir1234646
09-07-2019, 21:27
من 2 تا خط تلفن تو خونه مون دارم که روی هر دوتاش سرویس ADSL فعال کردم. در حال حاضر یکیش پارس آنلاینه و دیگری مخابرات هر دو هم سرویس 16 مگابیت (تو پارس سرویسم رو به پشتیبانی گفتم رو حالت گیمینگ واسم قراردادن ولی مخابرات حالت عادی و غیرگیمینگه) چیزهایی که میگم براساس تجربیات شخصی چند سالیه که نت مخابرات و پارس رو داشتم. ممکنه تو مرکز و یا شهر شما فرق داشته باشه ولی واسه من در حال حاضر وضعیت به این شکله که میگم
از نظر پایداری سرعت دانلود و پینگ که مخابرات خیلی باثبات تر از پارس (پینگ 4.2.2.4 تو مخابرات بدون پکت لاست همیشه بین 130-140 و نه کمتر میشه و نه بیشتر (درحالیکه تو پارس روزها و موقع خلوتی شبکه پینگ 80-90 میلی ثانیه است ولی شبها میشه 180-220 میلی ثانیه که افتضاحه) سرعت دانلود 16 مگ هم تو مخابرات حدود 1.7-1.8 مگابایته و ربطی به روز و شب و تعطیلی و غیر تعطیل بودن نداره و همیشه ثابته (ولی تو پارس موقع خلوتی هم تک کانکشن و هم با idm سرعت همین 1.8 مگابایته ولی شب ها مخصوصا شب های ایام شنبه تا چهارشنبه و روزهای غیرتعطیل به مدت 3 ساعت سرعت دانلود چه تک کانکشن و چه با idm حتی تا 1/3 هم کم میشه و به حدود 600 کیلوبایت میرسه و مشکل دانلود از گوگل پلی هم وجود داره ضمنا مشکلات با وی پی ان و قند شکن هم بیشتر از مخابراته) ولی تو مخابرات سرعت تک کانکشن تو روز 1.4 مگابایته و تو شب فقط بین 11-12 شب به حدود 1.2 مگابایت میشه که بازم خیلی بهتر از پارسه که به کمتر از 600 کیلو بایت میرسه و حتی سرعت دانلود منیجرشم همین میشه ضمنا همون طور که گفتم سرعت با idm تو مخابرات ثابته)
ضمنا هر دو خطم به علت نزدیکی به مرکز مخابراتی و سیم کشی جداگانه که از دم در سیم مستقل به مودم کشیدم مشکل نویز ندارن و دانلود و آپلود روی حداکثر کشش خط بسته شدن (دانلود همون 16 مگ و آپلود 1 مگ رو راحت جواب میدن)
مشکل دانلود از گوگل پلی هم قبلا مدتی در مخابرات وجود داشت ولی الان برطرف شده اما تو پارس مثل سایر موارد افت کیفیت افت شدید سرعت و عملا غیر ممکن شدن دانلود و آپدیت گوگل پلی تو ساعات خاص وجود داره
ضمنا من قراردادم رو با مخابرات ماه به ماه تمدید می کنم ولی تو پارس اشتباه کردم و قبل از عید من هم با وسوسه شدن به علت تخفیف و همچنین سابقه خوب 3 ساله که از پارس سراغ داشتم متاسفانه 1 ساله تمدید کردم که این وضعیت برای نتم به وجود اومد و بعد فهمیدم علتش تغییر مدیریت شرکت هست و چون تجربه های وب هم دارم میدونم مالک و مدیر فعلی پارس که مالک و مدیر های وب هم هست اصلا به کیفیت اهمیت نمیده و به شدت به دنبال سودجویی از طریق کم فروشی هست و پهنای باندی که برای شرکت میخره اصلا متناسب با تعداد یوزرها نیست و به همین علت به محض اینکه پهنای باند شبکه پر میشه سرعت و کیفیت به شدت افت میکنه در حالیکه به نظرم تنها وظیفه یک شرکت ارائه دهنده خدمات اینترنت همین تخصیص پهنای باند متناسب با نیاز و تعداد کاربران و قراردادهاشون هست که فرد مذکور (مالک های وب و پارس) با نادان فرض کردن مشتری ها همین تنها وظیفه اش رو انجام نمیده و فقط به دنبال خالی کردن جیب مشتری ها و سرگرم کردن مشتری ها با بهانه ها و دروغ تراشی های پشتیبان های بیچاره است (دقیقا همین وضعیت افت و نوسان شدید کیفیت تو های وب هم بود و اونجا حتی قطعی هم به علت اوج مصرف شبکه زیاد داشتم) به همین علت اطمینان دارم اوضاع پارس بهتر نخواهد شد و مسلما بدتر میشه ضمنا دو بار تو 195 شکایت کردم که هر باز با قول اینکه این وضعیت موقته و اضافه کردن 5 روز به ازای هر ماه که این مشکل وجود داشته به عنوان جبران خسارت شکایتم رو مختومه کردن ولی مشکل حل نشد و حتی هرکاری کردم که خطم رو تخلیه و پولم رو پس بگیرم گفتن قبلا این طوری بوده که پول مانده از سوریس رو بهت برمی گردوندن ولی الان 2-3 ساله که به هر دلیلی بخوای از پارس آنلاین بری و خطت رو تخلیه کنی هیچ مبلغی بهت بر گردونده نمیشه
مخابرات تا حدود 2-3 سال پیش جالب نبود ولی الان حدود 1 سالی هست که پهنای باند مناسبی رو داره به مشتری ها ارائه میده و به همین علت ثبات و کیفیتش نسبتا خوبه و از سایر شرکت ها خیلی بهتره (ظاهرا تو بخش ADSL فقط شاتل از نظر کیفیت مثل مخابرات و یا بهتر از اونه و سایر شرکت ها هم از نظر تعداد مشتری ها و هم از نظر کیفیت تحویلی اینترنت و به خصوص ثبات در طول شبانه روز و ایام مختلف هفته خیلی از شاتل و مخابرات ضعیف ترن) دقیقا برعکس پارس آنلاین که تا اواخر سال 97 جز بهترین شرکت های اینترنتی بود و ثبات و کیفیت خیلی خوبی داشت ولی الان حدود 4-5 ماهه که خیلی ضعیف بی ثبات و بد شده
حالا به نظرم باز شما اگه از مخابرات یا پارس یا هرجای دیگه که خواستی بگیری 1 ماهه بیشتر نگیر چون اوضاع شرکت ها ممکنه فرق کنه ولی الان به نظرم ارزش داره اگه میتونی خطت رو از نت مزخرف پارس تخلیه کنی و بری از مخابرات بگیری اگر بد بود چون قراردادت 1 ماهه هست اون موقع باز میتونی بری یه شرکت دیگه (مثل خود پارس یا ...)
دوستان اگه بازم سوالی داشتید در خدمتم

سلام
من میخواستم از پارس تخلیه کنم از های وب بگیرم، گقتم شاید پارس خریداری شده، دیگه توجهی به کیفیت نداره. الان یعنی های وب هم مشکل افت سرعت داره؟ یکی از دلایلی که خواستم از های وب بگیرم این بود که سرویس های بلند مدت با قیمت و FUP کمتر و سرعت بالاتر داره.

broosli
09-07-2019, 21:48
سلام
من میخواستم از پارس تخلیه کنم از های وب بگیرم، گقتم شاید پارس خریداری شده، دیگه توجهی به کیفیت نداره. الان یعنی های وب هم مشکل افت سرعت داره؟ یکی از دلایلی که خواستم از های وب بگیرم این بود که سرویس های بلند مدت با قیمت و FUP کمتر و سرعت بالاتر داره.
من قبلا بای وب داشتم در ساعات اوج مصرف همیشه افت سرعت و پکت لاست و پینگ افتضاح و قطعی داشت الان در حال حاضر از های وب نت ندارم ولی مطابق گفته های دوستان های وب هم شبیه همین مشکلات پارس رو داره و همون طور که گفتم ظاهرا علتش دید مدیریت حاکم بر این دو شرکت هست که نت بی کیفیت میدن و اگر کسی شکایت کرد با اضافه کردن به مدت قراردادش و ... به قول خودشون جلب رضایتش میکنن
حالا باز همین سوالتون رو تو تاپیک های وب از دوستانی که اونجا هستن سوال کنید ولی بازم تا جایی که من اطلاع دارم کیفیت های وب برخلاف کمیتش که ظاهرا سرویس های به صرفه و اقتصادی رو ارائه میده کیفیت اصلا جالب نیست

STTIGER
13-07-2019, 13:23
این مشکل کمبود پهنای باند نمیخواد درست شه؟ جدا خسته شدیم دیگه. سرویس 8 مگ خریدم خط رو 6 مگ بسته شده 3 مگابیتم سرعت میده :| پینگم که همون مواقعی با اینترنت کار داری فضایی میشه. آخر شب ها هم که اینترنت کلا تعطیله، پکت لاس هم دیگه عادی شده
بقیه هم از اینا بدتر نباشن بهتر فکر نکنم باشن. کلی ISP عوض کردم تا رسیدم به پارس که هم پینگش خوب بود و هم شبانه رایگان داشت که اینم داغون شد رفت

...Moein...
13-07-2019, 14:56
این مشکل کمبود پهنای باند نمیخواد درست شه؟ جدا خسته شدیم دیگه. سرویس 8 مگ خریدم خط رو 6 مگ بسته شده 3 مگابیتم سرعت میده :| پینگم که همون مواقعی با اینترنت کار داری فضایی میشه. آخر شب ها هم که اینترنت کلا تعطیله، پکت لاس هم دیگه عادی شده
بقیه هم از اینا بدتر نباشن بهتر فکر نکنم باشن. کلی ISP عوض کردم تا رسیدم به پارس که هم پینگش خوب بود و هم شبانه رایگان داشت که اینم داغون شد رفت
کلا adsl وضعیتش همینه.10 بار شکایت کردم از پارس به خاطر پکت لاست و افت سرعت اخرشم هیچی نشد.الانم افتادم دنبال تانوما ببینم چی میشه

shakib zero
13-07-2019, 15:10

وضعیت پیشگامان هم همینه

ظاهرا همه isp ها به مشکلات اینچنینی خوردن و همه مینالن ...

قبلا تو 24 ساعت 3-4 ساعتش سرعت محدود میشد الان فک کنم 3-4 ساعت سرعت محدود نمیشه بقیه ساعات سرعت محدوده !!

arsinn
14-07-2019, 07:46
فعلا isp ها دست به یکی کردن پهنای باند رو محدود و کیفییت رو پایین آوردن که بگن نمیصرفه برامون باید قیمت ها رو بالا ببریم. آقای وزیر هم بهشون گفتن شما کیفیت رو ببرید بالا تا افزایش قیمت توجیه داشته باشه قیمت‌ها رو که بحد مورد نظرشون رسوندن شیرش رو باز می‌کنند

sima_6600
17-07-2019, 17:18
امروز از صبح سرعت من بین 0.5 مگابیت تا 2 مگابیت محدود شده و بالا نمیره زنگ هم زدم میگه مشکلی نیست و شبکه مشکلی نداره خیلی جالب هست از حجم FUP من هنوز 60 گیگ باقی مانده چند روز پیش از ساعت 8 شب اینجور میشد و سرعت کم میشد الان دیگه از ساعت9 صبح به بعد باید کلا از نت استفاده نکنی این جور که نمیشه هر وقت دوست دارن سرعت رو کم و زیاد کنن پس حقوق مصرف کننده چی میشه؟؟؟
های وب و پارس انلاین باید جریمه بشن جریمه سنگین.

masooyan
17-07-2019, 17:42
امروز از صبح سرعت من بین 0.5 مگابیت تا 2 مگابیت محدود شده و بالا نمیره زنگ هم زدم میگه مشکلی نیست و شبکه مشکلی نداره خیلی جالب هست از حجم FUP من هنوز 60 گیگ باقی مانده چند روز پیش از ساعت 8 شب اینجور میشد و سرعت کم میشد الان دیگه از ساعت9 صبح به بعد باید کلا از نت استفاده نکنی این جور که نمیشه هر وقت دوست دارن سرعت رو کم و زیاد کنن پس حقوق مصرف کننده چی میشه؟؟؟
های وب و پارس انلاین باید جریمه بشن جریمه سنگین.سرویستون چیه؟

فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk

sima_6600
17-07-2019, 18:34
سرویستون چیه؟

فرستاده شده از MI 4Wِ من با Tapatalk
8 مگابیت 160 گیگ ماهانه

ESPSV
17-07-2019, 18:42
متاسفانه از پارس سرویس گرفتم سرویس شدم
۸ مگ گرفتم به زور 3 مگ میده .. زنگ میزنم میگه مشکلی نداریم
از مودمته ... کاملا مشخصه پهنای باند کم دارند
حتی دانلود از سایتهای داخلی هم همینه . اسپید تست هم اصلا قبول نداره
پشتیبانی ....
پارس آنلایناصفهان
افتضاح

amintamizi
18-07-2019, 21:29
متاسفانه از پارس سرویس گرفتم سرویس شدم
۸ مگ گرفتم به زور 3 مگ میده .. زنگ میزنم میگه مشکلی نداریم
از مودمته ... کاملا مشخصه پهنای باند کم دارند
حتی دانلود از سایتهای داخلی هم همینه . اسپید تست هم اصلا قبول نداره
پشتیبانی ....
پارس آنلایناصفهان
افتضاح

ببخشید منظورتون از 3 مگ کشش خط یا سرعت دانلود؟؟

ESPSV
19-07-2019, 06:22
ببخشید منظورتون از 3 مگ کشش خط یا سرعت دانلود؟؟

درود
خط روی ۱۶ جواب میده ولی ۸ خریدم ولی ۳ مگابیت بیشتر نمیده
دیشب از گوگل پلی خواستم یه اپ آپدیت کنم ۵۰ کیلوبایت بیشتر نمیداد

blackbird
20-07-2019, 01:16
درود
خط روی ۱۶ جواب میده ولی ۸ خریدم ولی ۳ مگابیت بیشتر نمیده
دیشب از گوگل پلی خواستم یه اپ آپدیت کنم ۵۰ کیلوبایت بیشتر نمیداد

پارس آنلاین یه سری جاها رو میبنده و یا خیلی کند میکنه از جمله همین گوگل پلی از ساعات شروع مصرف تا حدودا نمیه شب. پیشگامان هم این کار رو میکنه با قند شکن وصل بشید معمولا مشکل حل میشه.

mostafa mazloom
20-07-2019, 22:56
سلام
حدودا 1 ماهی هست که پینگ من افتضاح شده!
آنلاین که بازی میکنم پینگم تا 80 میومد ولی چن وقته دارم نزدیک 200 میگیرم!!
کسی همچین مشکلی نداشته؟

STTIGER
20-07-2019, 23:14
سلام
حدودا 1 ماهی هست که پینگ من افتضاح شده!
آنلاین که بازی میکنم پینگم تا 80 میومد ولی چن وقته دارم نزدیک 200 میگیرم!!
کسی همچین مشکلی نداشته؟
همین الان پینگ گرفتم با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 حدود 140~150 هست در حالی که همین امروز عصر حدود 95~100 بود
مدتی هست بعضی شب ها کیفیت خیلی افت میکنه قبلا خیلی شدیدتر بود اما اخیرا احساس میکنم یکم بهتر شده

broosli
20-07-2019, 23:36
همین الان پینگ گرفتم با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 حدود 140~150 هست در حالی که همین امروز عصر حدود 95~100 بود
مدتی هست بعضی شب ها کیفیت خیلی افت میکنه قبلا خیلی شدیدتر بود اما اخیرا احساس میکنم یکم بهتر شده
مشکل افت سرعت در شب برای شما هنوز وجود داره یا برطرف شده؟

STTIGER
21-07-2019, 00:11
همچنان وجود داره. الان سرعت تک کانکشن 1 مگ هست و مولتی کانکشن 3.5 الی 4 مگ. خطم هم 6 مگابیت کشش داره و سرویس 8 مگ هم دارم
البته پینگ خوب شده الان و برگشته روی همون حدود 100

irmedia
21-07-2019, 00:11
مشکل افت سرعت و بالا رفتن پینگ و دانلود برنامه یا به روز رسانی از فروشگاه گوگل و مایکروسافت از بعدظهر ها تا بامداد هنوز بعد از چهار ماه حل نشده حتی دیگه برای آپدیت های ویندوز و برخی مواقع آپدیت آنتی ویرویس از بعد ظهر به بعد باید از وی پی ان استفاده کرد !!!

واقعا فکر کنم دیگه امسال لقب بدترین اپراتور اینترنت ثابت برازنده پارس آفلاین باشه.

mosi_bamaram
21-07-2019, 16:15
به نظر من ضعیفترین از لحاظ پشتیبانی

qosmio
27-07-2019, 00:39
دوستان مدتی هست قطعی های لحظه ای دارم ، پینگ که میگیرم 3 تا general failure میگیرم ، کسی میدونه دلیل احتمالیش چیه؟

Firebirds
28-07-2019, 10:56
دوستان روی اینترنت پارس آنلاین؛ گوگل فوتو فی لتر هست ؟

هرچی سعی میکنم از عکس ها بکاپ بگیرم، هیچی به هیچی :n37:

arsinn
28-07-2019, 14:52
درود. در پنل کاربری پارس آنلاین برای سرویس هایی که شبانه رایگان داره من هرچه گشتم جایی برای گزارش مصرف شبانه و اینکه چقدر مصرف کردم یا باقي مونده ندیدم. چطور میشه مصرف شبانه رو فهمید؟ سرویس 8 مگ یکساله ششصد مگ با 1200 مگ شبانه دارم.

blackbird
29-07-2019, 00:29
درود. در پنل کاربری پارس آنلاین برای سرویس هایی که شبانه رایگان داره من هرچه گشتم جایی برای گزارش مصرف شبانه و اینکه چقدر مصرف کردم یا باقي مونده ندیدم. چطور میشه مصرف شبانه رو فهمید؟ سرویس 8 مگ یکساله ششصد مگ با 1200 مگ شبانه دارم.

من یک ساله داشتم دیگه تمدید نکردم همون اول همین مورد رو زنگ زدم پشتیبانی فکر کنم غیر مستقیم منظورش این بود که نامحدوده من تو این یک سال ندیدم حجمی کم کنه، البته مصرفم هم خیلی زیاد نبود یاز الان شاید تغییر کرده یاشه اما تا همین یک ماه پیش که داشتم چیزی جایی برای شبانه نشون نمیداد.

Firebirds
29-07-2019, 10:04
دوستان روی اینترنت پارس آنلاین؛ گوگل فوتو فی لتر هست ؟

یعنی هیچکس از عکس هاش با گوگل فوتو بکاپ نمیگیره ؟!!!

George Shelly
29-07-2019, 12:49
یعنی هیچکس از عکس هاش با گوگل فوتو بکاپ نمیگیره ؟!!!

من دیده بان دارم امروزم از یه سری از عکسام بک آپ گرفتم ولی بیشتر تو تلگرم سیو می کنم راحت تره ...
واسه من مشکلی نداره .

Firebirds
29-07-2019, 12:58
من دیده بان دارم امروزم از یه سری از عکسام بک آپ گرفتم ولی بیشتر تو تلگرم سیو می کنم راحت تره ...
واسه من مشکلی نداره .

مرسی ولی حس میکنم، گوگل فوتو روی پارس آنلاین فیلتره.

George Shelly
29-07-2019, 13:04

dns بزار ببین رد می کنه ...
با موبایل امتحان کردی ؟

arsinn
29-07-2019, 14:07
درسته بدون فیلتر آپ نمیشه پارس آفلاین چیش درسته که اینش باشه

lordthunder
29-07-2019, 23:22
امشب چقدر داغون ه!!!
جالبه سایت پارس آنلاین هم باز نمیشه
اما اینجا باز میشه!!!

lordthunder
30-07-2019, 00:15
آره
خیلی راحت هم میگن تا 2 افت سرعیت داریم!
من شبا 11 میرسم خونه تا برم پای پی سی میشه 12
همش خرابه تا وقت خواب

mitokomon
30-07-2019, 03:15
دوستان روی اینترنت پارس آنلاین؛ گوگل فوتو ی لتر هست ؟

از چه طریقی سعی میکنید ? اگه از قابلیت سینک اکانت میخواید بک آپ بگیرید متاسفانه بیشتر از ۳ ساله کار نمیکنه اما اگه از داخل برنامه گوگل فوتوز اقدام میکنید و نمیشه بنظر یه مورد جدیده

از طریق مرورگر وارد گوگل فوتوز میشه ?

MOHAMMAD2010
30-07-2019, 19:44
آره
خیلی راحت هم میگن تا 2 افت سرعیت داریم!

کجا میگن ؟

broosli
30-07-2019, 21:29
کجا میگن ؟
پشتیبانی تلفنی
حتی تو جواب شکایت تو 195 هم همینو میگن و خجالت هم نمیکشن

mahi58
31-07-2019, 02:48
بچه ها چند وقت قبل می گفتند شرکت های وب داره پارس آنلاین رو می خره و تا چند وقت دیگه این دو شرکت در هم ادغام مشین.

خبر جدیدی از این قضیه نشده؟

miladrazor
02-08-2019, 18:19
با سلام.
بنده طرح 8 مگ یک ساله از پارس انلاین دارم و تقریبا 70 روز از سرویس مونده.
اوایل سرعت خوب بود و بعضی وقت ها شبا سرعت تا 600 افت میکرد ولی الان که دارم تایپ میکنم سرعت دانلود رو 300 هست! یک مشکل دیگه هم دارم اینه که snr من نوسان میکنه. اکثر موقع ها رو 6 هست که چون من تو اپارتمان زندگی میکنم با حرکت اسانسور dsl قطع و وصل میشه. این عکس وضعیت الان خطم رو نشون میده که snr رو 17.6 هست تو این حالت با حرکت اسانسور قطع نمیشه. یک مورد دیگه الان که snr بالا رفته خطم انگار رو تقریبا 3 مگ بسته شده عجیب نیست؟!

میخواستم بدونم مشکل از خطه یا isp ؟ اگه بخوام isp رو عوض کنم از چه شرکتی نت بگیرم؟
استان بنده هم مازندرانه.

sima_6600
02-08-2019, 23:55
مثلا سرویس گیمینگ فعال هست ولی پینگ داخلی من 39 هست خیلی جالبه که ماه پیش پینگ من 19 بود اما بعد از چند روز اختلال وقتی درست شد این جوری شد.
باز چند روز پیش دوباره شده بود 19 ولی باز دوباره برگشت به حالت اول و این که شب ها سرعت در حد 2Mb میشه در حالی که سرویس من 8Mb هست دزدی و کثافت کاری از این واضح تر؟

hosseinzfff
03-08-2019, 00:57
مثلا سرویس گیمینگ فعال هست ولی پینگ داخلی من 39 هست خیلی جالبه که ماه پیش پینگ من 19 بود اما بعد از چند روز اختلال وقتی درست شد این جوری شد.
باز چند روز پیش دوباره شده بود 19 ولی باز دوباره برگشت به حالت اول و این که شب ها سرعت در حد 2Mb میشه در حالی که سرویس من 8Mb هست دزدی و کثافت کاری از این واضح تر؟

پارس انلاین مشکلات جدی داره و انگار قرار نیست حل بشن ...بهتره به یک isp دیگه مهاجرت کنید اگر براتون مقدوره...

ESPSV
03-08-2019, 08:49
بعد از خرید سرویس 8 مگ پارس و افت سرعت روی 2 ... بعد از 2 روز تخلیه کردم
و از خیر پولم هم گذشتم ... 67 هزارتومن برای رانژه و سرویس 8 مگ 1 ماهه داده بودم

amirniack
04-08-2019, 22:25
پارس آنلاین میشه سرویس عادی گرفت بعد پروفایل گیم فعال کرد؟
چون سرویس 4 مگ گیمینگش حجمش خیلی بالاست قیمتشم 87 تومن

...Moein...
04-08-2019, 22:38
بله میشه
سرویس گیمینگش با سرویس های عادیش هیچ تفاوتی نداره فقط پشتیبانی بهتر و حجم بالاتری داره

amirniack
04-08-2019, 22:40
بله میشه
سرویس گیمینگش با سرویس های عادیش هیچ تفاوتی نداره فقط پشتیبانی بهتر و حجم بالاتری داره
پینگ تو بازی های خارجی چقد میگیرید؟
اگه امکانش هست براتون یه تست از 8.8.8.8 هم بگیرید

broosli
04-08-2019, 22:43
آره میشه
میتونید بعد از خرید و راه اندازی بسته مورد نظرتون با پشتیبانی فنی مستقر در تهران (02182200) تماس بگیرید بگید بذارن رو حالت گیمینگ
اون بسته حجم بالا هم لازم نیست بخرید
همون سرویس عادی بخرید بعد به پشتیبانی بگید حالت گیمینگتون رو فعال کنن
برای اینکه مطمئن هم بشید گیمینگ هست پینگ داخلی تون رو قبل از تماس و در حین تماس که پشتیبانی میذاره رو گیمینگ با هم مقایسه کنید (پینگ با سرورهای داخلی حدودا 20-30 میلی ثانیه باید کمتر بشه و باید بیاد بین 10 تا 20 میلی ثانیه)
پینگ خارجی هم بسته به اینکه رو چه مسیری بیقتید (و با توجه به کاهش 20-30 میلی ثانیه ای پینگ داخلی) حدودا 40-50 میلی ثانیه کمتر میشه

...Moein...
05-08-2019, 08:40
پینگ تو بازی های خارجی چقد میگیرید؟
اگه امکانش هست براتون یه تست از 8.8.8.8 هم بگیرید
پینگ 8.8.8.8 رپطی به هیچ بازی در جهان نداره ولی اوکی
C:\Users\Moein>ping asiadl.ir

Pinging asiadl.ir [185.49.85.212] with 32 bytes of data:
Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=15ms TTL=55
Reply from 185.49.85.212: bytes=32 time=14ms TTL=55

C:\Users\Moein>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=89ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=89ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=88ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=90ms TTL=49

C:\Users\Moein>ping 4.2.2.4

Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=91ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=88ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=89ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=87ms TTL=50

C:\Users\Moein>ping 185.179.202.53

Pinging 185.179.202.53 with 32 bytes of data:
Reply from 185.179.202.53: bytes=32 time=57ms TTL=49
Reply from 185.179.202.53: bytes=32 time=56ms TTL=49
Reply from 185.179.202.53: bytes=32 time=57ms TTL=49
Reply from 185.179.202.53: bytes=32 time=56ms TTL=49

C:\Users\Moein>ping 52.94.17.74

Pinging 52.94.17.74 with 32 bytes of data:
Reply from 52.94.17.74: bytes=32 time=92ms TTL=234
Reply from 52.94.17.74: bytes=32 time=89ms TTL=234

MOHAMMAD2010
05-08-2019, 10:37
افزایش قیمت از هفته اینده صحت داره ؟

broosli
05-08-2019, 10:44
افزایش قیمت از هفته اینده صحت داره ؟
پارس آنلاین یا همه شرکت ها؟
شما کجا شنیدید؟

arsinn
05-08-2019, 19:14
شما کجا شنیدید؟
بعضی‌ شرکتها که پیش تر افزایش نرخ رو ‌شروع کردن

MOHAMMAD2010
06-08-2019, 11:48
شما کجا شنیدید؟

بهم زنگ زدن گفتن 3 ماهه یا 6 ماهه تمدید کن افزایش قیمت یا کاهش حجم داریم

EHSANRF
06-08-2019, 12:33
درود
بعد از چندماه پیگیری
نمایندگی اومد از منزل، جلوی منزل (تقسیم)، پست محله همه رو بررسی کرد و تائید کرد مشکل از سمت ما نیست
به مرکز مخابرات هم رفته بود و اونجا کشش خط و کیفیت خط بسیار عالی بود، نتیجه ای که گفت: مشکل از مخابرات تا پست محله‌ی شماست
حالا با توجه به این موضوع به نظرتون چکار کنیم؟ مخابرات تماس می‌گیره میگه بوق داری حله، نماینده اینترنت هم که میگه از سمت ما نیست و البته درست میگه...

SNR خط من قبل از این مشکل با سرویس 16 مگ بالای 17 بود و با سرویس 8 مگ بالای 35
الان در همه حالات بین 0 تا 6 نوسان داره و افت سرعت و قطعی زیادی دارم...

broosli
06-08-2019, 15:36
بهم زنگ زدن گفتن 3 ماهه یا 6 ماهه تمدید کن افزایش قیمت یا کاهش حجم داریم
بیخود کردن
قبلا هم از این کارا کرده بودن
حقه بازی جدید برا پرکردن کیسه شونه
خیلی نتشون کیفیت داره حیف پول نیست که 6 ماهه تمدید کنی؟
اگر گرون کردن برو یه شرکت دیگه مثل شاتل که حداقل اگر گرون کرده کیفیت داشته باش

irmedia
06-08-2019, 16:03
با درود

دوستان من درخواست جمع آوری دادم حالا برام یک فرم جمع آوری به ایمیل ارسال کردن و گفتن باید پرش کنی و همراه کپی کارت ملی از طریق فکس یا ایمیل و یا تلگرام ارسال کنید تا بفرستیم مخابرات تا خط تخلیه بشه حالا می خواستم ببینم برای دوستانی که درخواست جمع آوری دادن هم به همین شکل بوده؟

چون بقیه شرکت ها همون تلفنی درخواست بدی خودشون فرم جمع آوری رو میزنن!

sat15000
06-08-2019, 18:35
با درود

دوستان من درخواست جمع آوری دادم حالا برام یک فرم جمع آوری به ایمیل ارسال کردن و گفتن باید پرش کنی و همراه کپی کارت ملی از طریق فکس یا ایمیل و یا تلگرام ارسال کنید تا بفرستیم مخابرات تا خط تخلیه بشه حالا می خواستم ببینم برای دوستانی که درخواست جمع آوری دادن هم به همین شکل بوده؟

چون بقیه شرکت ها همون تلفنی درخواست بدی خودشون فرم جمع آوری رو میزنن!
بله من فکس کردم. برای من رو کمتر از 24 ساعت جمع کرد. البته من راضی بودم از پارس آنلاین مخصوصا شب ها مشکلی نداشت . 16 مگ داشتم. ساعت یک بعدازظهر فکس زدم فرداش نه صبح تخلیه شده بود!

mehdi 78
07-08-2019, 21:51
درود
بعد از چندماه پیگیری
نمایندگی اومد از منزل، جلوی منزل (تقسیم)، پست محله همه رو بررسی کرد و تائید کرد مشکل از سمت ما نیست
به مرکز مخابرات هم رفته بود و اونجا کشش خط و کیفیت خط بسیار عالی بود، نتیجه ای که گفت: مشکل از مخابرات تا پست محله‌ی شماست
حالا با توجه به این موضوع به نظرتون چکار کنیم؟ مخابرات تماس می‌گیره میگه بوق داری حله، نماینده اینترنت هم که میگه از سمت ما نیست و البته درست میگه...

SNR خط من قبل از این مشکل با سرویس 16 مگ بالای 17 بود و با سرویس 8 مگ بالای 35
الان در همه حالات بین 0 تا 6 نوسان داره و افت سرعت و قطعی زیادی دارم...
اگه راه حلی برای این مشکل پیدا کردید ممنون میشم بگید. من هم از پارسال به شکل ناگهانی افت snr پیدا کردم ولی الان خط بین 4 تا 6 مگ میکشه. مخابرات هم پاسخگو نیست.

x_zarbat
07-08-2019, 23:37
سلام
من دارم از اسیاتک فرار میکنم بیام روی پارس انلاین
اسیا به شدت گرون‌ کرده نزدیک ۶۰‌درصد
حالامیخوام ببینم کلا پارسانلاین چه جوریاس؟
کیفیت خطم خوبه در حدیه که قبلا رو ۲۴ برام میبستن و‌کشش ۲۴‌داره
یک‌ طرح پارس انلاین بهم گفته ۳۰۰گیگ با ۶۰۰شبانه ۸مگ ۶ماه ۱۰۵ تومان
میخوام این بگیرم، نظرتون چیه
بین پارس انلاین مخابرات و دیدبان نت موندم

Amir1234646
07-08-2019, 23:45
سلام
بین پارس انلاین مخابرات و دیدبان نت موندمسلام
من هم دارم از پارس آنلاین فرار میکنیم بخاطر:
1-افت سرعت در شب (از ساعت حدود 8-9 شب تا 1)
2-کم فروشی (1 گیگ 1000 مگ بجای 1024 مگ)
3-اضافه نکردن 5 درصد به حجم بسته ها

فرستاده شده از TRT-L21Aِ من با Tapatalk

irmedia
07-08-2019, 23:56
سلام
بین پارس انلاین مخابرات و دیدبان نت موندم

اگر کیفیت برات مهم نیست بیا پارس آنلاین ! من الان خودم حاضرم هزینه بیشتر بدم ولی نت با کیفیتی داشته باشم . پارس آنلاین بشدت دچار مشکلات متعددی هست و اصلا بهت پیشنهاد نمی کنم از افت سرعت و نوسان پینگ گرفته تا محدودیت دانلود از فروشگاه های گوگل و مایکروسافت و ... دیروز جمع آوری رو زدم اول می خواستم شاتل بگیرم ولی مرکز ما فعلا پورت خالی ندارن و به احتمال زیاد از آسیاتک بگیرم . ممکنه مقداری قیمت هاشون رو بالا بردن ولی لااقل نت بهتری دست مشترک میدن.

x_zarbat
08-08-2019, 00:02
اسیاتک هم گند شده قبلا خوب بود
الان من ۱۶ مگ دارم خطمم رو‌۱۶ هست نویز هم ندارم سرعت ۴۰۰کیلو داره میده
شاتل خوبه اما گرونه ، مخابراتم بدک‌ نیس

MOHAMMAD2010
08-08-2019, 11:23
بیخود کردن
قبلا هم از این کارا کرده بودن
حقه بازی جدید برا پرکردن کیسه شونه
خیلی نتشون کیفیت داره حیف پول نیست که 6 ماهه تمدید کنی؟
اگر گرون کردن برو یه شرکت دیگه مثل شاتل که حداقل اگر گرون کرده کیفیت داشته باش

چی بگم والا
ولی یه شرکت دیگه فعلا نمیتونم برم چون اولا وقت تخلیه و این کارارو ندارم
دوما چند تایی که تست کردم اصلا کیفیت نداشتن یعنی میترسم بد تر هم بشه ( همین شاتل که اینقدر تعریفشو میکنن رو پارسال 1 ماه گرفتم اینقدر منطقه من داغون بود بعد یک ماه تخلیه کردم )
فقط چیزی که هست بیشتر پول نمیتونم بدم - الان دارم ماهی 40 میدم با ترافیک 80