ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

4l1r3z4
29-07-2016, 19:59
فقط حجم اضافه ارزون شده چون دیگه اونو نمیتونستن عین سرویس ها باهاش بازی کنن و گرونتر کنن
این متن شکایت من توی سامانه 195 ئه که مثال درخواستی شما هم داخلشه:
سلام وقت بخير در راستاي ارزان سازي اينترنت كه چند روزي هست اجرا شده شركت پارس انلاين نه تنها ذره اي سرويس هاي خود را ارزان نكرده بلكه با بازي با اسم ها و طرح هاي مختلف سرويس هاي فعلي خود را گرانتر هم كرده. به عنوان مثال قبل از ارزان سازي اين شركت سرويس 512 و حجم سي گيگابايت را 63 هزارتومن به صورت ماهانه قيمت گذاري كرده بود ولي بعد از ارزان سازي و به صورت بازي با اسم ها و طرح ها اين سرويس را در زير مجموعه سرعت 4 مگ برده و 75 هزار تومن قيمت گذاري كرده. يعني همون سرويس قبلي را ده هزار تومن گرانتر داره به فروش ميرسونه (لازم به ذكر است كه سرعت 512 كيلو و 4 مگ هيچ تفاوتي در سرويس هاي حجمي شركت پارس انلاين ندارن و همونجور كه خودشون در سايت قيد كردن همه ي سرويس ها را در صورت امكان تا 16 مگ براي مشتري ميبندند) يعني هيچ تفاوت سرعتي بين سرويس 512 كيلو و 4 مگ وجود نداره و مهم همون مقدار حجم ارائه شده است كه الان اين شركت اين مقدار حجم رو نه تنها ارزونتر نكرده حتي قيمت قبلي هم حفظ نكرده و داره گرونتر ار قبل ارائه ميكنه فقط با استفاده از بازي در كلمات و طرح ها. ممنونم

- با وجود اینکه من خودم قبول دارم که همه ی این شرکتا کلاهبردار و شارلاتانن و با بازی با تعرفه ها ، نه تنها ضرر نکردند ، بلکه سود هم کردند ولی باید خدمت شما عرض کنم که متاسفانه شکایت شما وارد نمی شود و به جایی نخواهد رسید ؛ چرا که پارس آنلاین تعرفه هاشو تماما براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات تنظیم کرده و متاسفانه این سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیر ساخت هست که باعث و بانی این وضعیت است و هر موقع انحصار شرکت دزد زیرساخت رو برداشتن ، اون موقع میشه امیدی به نت این مملکت داشت! ( که اصلا چنین اتفاقی به دلایل امنیتی نخواهد افتاد )

- حالا یه توضیحاتی در خصوص قیمت و سرعت پارس آنلاین بدم ؛ مصوبه 237 اومده 7 مدل سرعت تعریف کرده که از 128 شروع میشه تا 8مگ ( = و بالاتر ) و برای هر کدوم اومده هزینه برقراری و نگهداری ماهانه تعیین کرده که حالا من سرویس 128 با 10 گیگ حجم رو برای شما مثال میزنم که به چه صورت میشه ( با احتساب مالیات ) : هزینه برقراری و نگهداری ماهانه 128 میشه 1635 و 10 گیگ حجمش به این صورت حساب میشه که 3 گیگش = 9810 تومن و 7 گیگش = 16786 که در کل 10 گیگ در میاد = 26596 تومن که با 1635 تومن هزینه برقراری میشه 28231 تومن ( به همان صورت که پارس آنلاین گذاشته ) که به همین صورت هزینه ما بقی سرویس ها رو هم تعیین کرده.

حالا اینکه شما میگی سرعت 128 با 8 مگ فرقی نداره و همه رو روی 16 میبنده ، پارس آنلاین در جواب به شما میگه که این یه پروموشنی هستش که ما در اختیارتون گذاشتیم! که در واقع این شرکت میتونه ارتقا تا 16 مگ رو برداره و بر حسب هر سرویس ، سرعت متناسب با اون رو بده مثلا 128 کیلوبیت رو همون 128 کیلوبیت بده و طبق مصوبه ای که سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده ، میتونه بابت سرعت 16 مگ از شما هزینه 19620 تومن رو بابت هزینه برقراری بگیره ( که با احتساب 10 گیگ حجم میشه 46216 تومان!! ) و اگر حتی این کار رو هم بکنه ، هیچ خلافی مرتکب نشده !! ( طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات ) در مورد سرویس های نامحدود هم به همین شکل میتونه کلا نامحدوداشو حذف کنه و همون تعرفه که تنظیم مقررات تصویب کرده رو اجرایی کنه! ( اینترنت غیر حجمی که در صورت اتمام حجم باید ترافیک بخرید! که در پارس آنلاین به اسم اینترنت ایران گذاشته شده! ) یعنی این امکان رو داره که نامحدوداشو حذف کنه و فقط اینترنت غیر حجمی ( که در سایتش با عنوان اینترنت ایران است ) که از 1مگ تا 8 مگ شروع میشه رو بذاره!!

- با این اوصاف ، نتیجه میگیریم که مشکل اصلی شرکتای اینترنتی نیستند ؛ بلکه مشکل و دزد اصلی ، سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیر ساخت هستش که با این شیوه ی تعرفه گذاری ، بستر لازم رو برای شرکتای اینترنتی فراهم میکنه! آب از سر چشمه گل آلود است!!

hrdpc1
29-07-2016, 20:12
منم شکایت فرستادم 2 ساله شاید بیشتر پارس آنلاین دست به سرویسای نامحدودش نمیزنه اصلا 128 که حذف کردن 256 همون قیمت با همون هدیه سرعت یا حداقل حجم ترافیک 512 هم که تا 35 گیگ قبلا میدادن 90 سرعت بالا الان هم همونه ! دست نمیزنه به این سرویسای نامحدود وحشت داره فقط فکر سود خودشونن بازم به شاتل حداقل تبادل ترافیکو کرده 55 گیگ 512 نامحدودشو پارس دست نمیزنه 1 مگ نامحدود به بالا هم که قیمتاش فضاییه خلاصه شکایتمو زدم شمام بزنین ایشالا نتیجه بده

k1ozil
29-07-2016, 20:14
- با وجود اینکه من خودم قبول دارم که همه ی این شرکتا کلاهبردار و شارلاتانن و با بازی با تعرفه ها ، نه تنها ضرر ، بلکه سود هم کردند ولی باید خدمت شما عرض کنم که متاسفانه شکایت شما وارد نمی شود و به جایی نخواهد رسید ؛ چرا که پارس آنلاین تعرفه هاشو تماما براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات تنظیم کرده و متاسفانه این سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیر ساخت هست که باعث و بانی این وضعیت است و هر موقع انحصار شرکت دزد زیرساخت رو برداشتن ، اون موقع میشه امیدی به نت این مملکت داشت! ( که اصلا چنین اتفاقی به دلایل امنیتی نخواهد افتاد )

- حالا یه توضیحاتی در خصوص قیمت و سرعت پارس آنلاین بدم ؛ مصوبه 237 اومده 7 مدل سرعت تعریف کرده که از 128 شروع میشه تا 8مگ ( = و بالاتر ) و برای هر کدوم اومده هزینه برقراری و نگهداری ماهانه تعیین کرده که حالا من سرویس 128 با 10 گیگ حجم رو برای شما مثال میزنم که به چه صورت میشه ( با احتساب مالیات ) : هزینه برقراری و نگهداری ماهانه 128 میشه 1635 و 10 گیگ حجمش به این صورت حساب میشه که 3 گیگش = 9810 تومن و 7 گیگش = 16786 که در کل 10 گیگ در میاد = 26596 تومن که با 1635 تومن هزینه برقراری میشه 28231 تومن ( به همان صورت که پارس آنلاین گذاشته ) که به همین صورت هزینه ما بقی سرویس ها رو هم تعیین کرده.

حالا اینکه شما میگی سرعت 128 با 8 مگ فرقی نداره و همه رو روی 16 میبنده ، پارس آنلاین در جواب به شما میگه که این یه پروموشنی هستش که ما در اختیارتون گذاشتیم! که در واقع این شرکت میتونه ارتقا تا 16 مگ رو برداره و بر حسب هر سرویس ، سرعت متناسب با اون رو بده مثلا 128 کیلوبیت رو همون 128 کیلوبیت بده و طبق مصوبه ای که سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده ، میتونه بابت سرعت 16 مگ از شما هزینه 19620 تومن رو بابت هزینه برقراری بگیره ( که با احتساب 10 گیگ حجم میشه 46216 تومان!! ) و اگر حتی این کار رو هم بکنه ، هیچ خلافی مرتکب نشده !! ( طبق مصوبه سازمان تنظیم مقررات ) در مورد سرویس های نامحدود هم به همین شکل میتونه کلا نامحدوداشو حذف کنه و همون تعرفه که تنظیم مقررات تصویب کرده رو اجرایی کنه! ( اینترنت غیر حجمی که در صورت اتمام حجم باید ترافیک بخرید! که در پارس آنلاین به اسم اینترنت ایران گذاشته شده! ) یعنی این امکان رو داره که نامحدوداشو حذف کنه و فقط اینترنت غیر حجمی ( که در سایتش با عنوان اینترنت ایران است ) که از 1مگ تا 8 مگ شروع میشه رو بذاره!!

- با این اوصاف ، نتیجه میگیریم که مشکل اصلی شرکتای اینترنتی نیستند ؛ بلکه مشکل و دزد اصلی ، سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیر ساخت هستش که با این شیوه ی تعرفه گذاری ، بستر لازم رو برای شرکتای اینترنتی فراهم میکنه! آب از سر چشمه گل آلود است!!

دقیقا پارس عملا تمام سرویساش 16 مگ بودن و هستن
قدیم 2 مگ30 گیگ رو میداد 50 تومن ( مثال)
الان 2 مگ 30 گیگ رو حذف کرده به جاش 8 مگ 30 گیگ رو میده 55 تومن (مثال )
در هر دو صورت سرعت 16 مگه ولی خیلی راحت چون سرویسی که در قرارداد ذکر میشه 8 مگ هست میتونه مصوبه رو دور بزنه
اینجا ایران است:n27:

993
29-07-2016, 21:20
- با وجود اینکه من خودم قبول دارم که همه ی این شرکتا کلاهبردار و شارلاتانن و با بازی با تعرفه ها ، نه تنها ضرر ، بلکه سود هم کردند ولی باید خدمت شما عرض کنم که متاسفانه شکایت شما وارد نمی شود و به جایی نخواهد رسید ؛ چرا که پارس آنلاین تعرفه هاشو تماما براساس مصوبه سازمان تنظیم مقررات تنظیم کرده و متاسفانه این سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیر ساخت هست که باعث و بانی این وضعیت است و هر موقع انحصار شرکت دزد زیرساخت رو برداشتن ، اون موقع میشه امیدی به نت این مملکت داشت! ( که اصلا چنین اتفاقی به دلایل امنیتی نخواهد افتاد )

بله من موافقم با شما فقط یه نکته رو باید در نظر گرفت. اکثر مشترکها پارس به خاطر همین سرعت بالاتر از سرعت اسمی مشترک این شرکت هستن و حاضرن نسبت به بقیه شرکتها هزینه ی بیشتری پرداخت کنن( البته خیلی از شرکتهای دیگه هم به این صورت رو سرویس هاشون سرعت بالاتر اعمال میکنن)
اینو در نظر بگیرید که مشتری فلان سرویس رو میخره چون میدونه سرعت تا 16 مگ رو داره. خب اگه قرار باشه سرعت اسمی رو تحویل بده خیلی از مشترکین اصلا پارس رو انتخاب نمیکنن و میرن( نمونه اش خود من! من از حدودا سال 81-2 اگه اشتباه نکنم مشترک پارسم ولی اگه بخواد الان سرعت اسمی بده و مثلا 512 رو واقعا 512 بده خب خر مغزم رو گاز نگرفته که بمونم پارس :دی
خود پارس هم این رو میدونه وگرنه الکی واسه چشم و ابروی قشنگ ما نمیاد همچین سرعتی رو با قیمت برابر بهمون بده حتی از اونجایی که سرعت بالاتر باعث دانلود سریعتر و در نتیجه دانلود بیشتر میشه پارس حتی سود هم میکنه
همونجور که گفتید از لحاظ قانونی اونا میتونن بزنن زیرش ولی خب دیگه پارسی وجود نخواهد داشت. حالا باید ببینیم چواب سامانه چیه

4l1r3z4
29-07-2016, 21:35
بله من موافقم با شما فقط یه نکته رو باید در نظر گرفت. اکثر مشترکها پارس به خاطر همین سرعت بالاتر از سرعت اسمی مشترک این شرکت هستن و حاضرن نسبت به بقیه شرکتها هزینه ی بیشتری پرداخت کنن( البته خیلی از شرکتهای دیگه هم به این صورت رو سرویس هاشون سرعت بالاتر اعمال میکنن)
اینو در نظر بگیرید که مشتری فلان سرویس رو میخره چون میدونه سرعت تا 16 مگ رو داره. خب اگه قرار باشه سرعت اسمی رو تحویل بده خیلی از مشترکین اصلا پارس رو انتخاب نمیکنن و میرن( نمونه اش خود من! من از حدودا سال 81-2 اگه اشتباه نکنم مشترک پارسم ولی اگه بخواد الان سرعت اسمی بده و مثلا 512 رو واقعا 512 بده خب خر مغزم رو گاز نگرفته که بمونم پارس :دی
خود پارس هم این رو میدونه وگرنه الکی واسه چشم و ابروی قشنگ ما نمیاد همچین سرعتی رو با قیمت برابر بهمون بده حتی از اونجایی که سرعت بالاتر باعث دانلود سریعتر و در نتیجه دانلود بیشتر میشه پارس حتی سود هم میکنه
همونجور که گفتید از لحاظ قانونی اونا میتونن بزنن زیرش ولی خب دیگه پارسی وجود نخواهد داشت. حالا باید ببینیم چواب سامانه چیه

آره خب ، 100% این کار رو نمی کنه! من به فرض گفتم ، مظورم نشون دادن این مورد بود که مشکل از سازمان تنظیم مقررات و شرکت زیر ساخته که به این شکل مصوبه رو تعریف میکنن!! واقعا خنده داره که الان که در سال 2016 هستیم ، وزارت ارتباطات میاد سرویس 128 کیلوبیت تعریف میکنه و حتی بابتش هزینه ای رو هم تعیین میکنه!!!! الان دیگه هیچ جا سرعت کمتر از 10 مگابیت رو اصلا دربارش بحث نمی کنن!!

binaafarin
30-07-2016, 00:46
دوستان سایتهای خارجی براتون باز میشه؟

Core
30-07-2016, 00:55
دوستان سایتهای خارجی براتون باز میشه؟

نه عزیز
مشکل داره

jafarr
30-07-2016, 01:16
بابا این چی وضعه اینترنته . نه سایت خارجی باز میشه . نه پینگ درسته . قیمت ها رو هم که کرده توش جدا از قدیم گفتیم سال بعد درسته میشه نشد . گفتیم وزیر بعدی بیاد درست میشه نشد . گفتیم شرکت فلان بیاد اونم نشد دوستان همیشه گفتم بازم میگم ما تو سال 2016 هستیم (سالی که سرعت اینترنت یه چیز پیش پا افتاده) و شرایط طوریه که تفریحات قشر متوسط یا پایین اینه پای کامپیوتر اینترنت بشینن و صحبت از خرابی همون اینترنت کنن .
خدا لعنت کنه هرکی تو این مملکت داره کم کاری یا دزدی گرگی میکنه
جدا قاطی کردم نمیدونم چی نوشتم

محمد7966
30-07-2016, 08:56
بالاخره پینگ پارس ظاهرا درست شده

الان پینگ گرفتم از 8.8.8.8 همون 150 شد

تا 3 روز پینگ روی 200 بود برام

a66sh
30-07-2016, 09:57
دوستان این اینترنت ایران قضیه ش چیه؟ و چرا تو پنل برای خرید وجود نداره؟

hrkhl
30-07-2016, 10:05
فقط سایت ها و سرور های داخل ایران یا همون شبکه ی ملی که اینترانت باشه

Sent from my NX403A using Tapatalk

محمد7966
30-07-2016, 10:06

چیز خاصی نیست

مثلا براش اسم انتخاب کردند مثل نامی که های وب برای سرویساش میذاره مثلا فشفشه و....

ویژگی هایی که دارن اینه که شبانه نداره یعنی شبانه تقسیم بر 3 نمیشه

و اینکه پهنای باند رو هم بالا نمیبندن اگر 1 مگ بخرید همون 1 مگ براتون میبندن

البته اینا رو خودشون نوشتن توسایت

ولی سوال دوم رو نمیدونم چرا سرویساشون رو نمیشه تو پنل انتخاب کرد،بهتره زنگ بزنید به پشتیبان فروش و بهشون بگید

a66sh
30-07-2016, 10:10
ممنون از پاسختون. اگه حالتی که محمد عزیز گفت باشه خوبه مشکلی ندارم ولی اگه اینترانت هست که بدرد نمیخوره. راستش به قسمت فروش زنگ زدم اصن نمیدونست همچین چیزی هست و در نهایت گفت اون مال جشنواره س و کسایی که تازه واردن ولی بعید بدونم این طور باشه! حالا از کجا بفهمیم آخر چیه..؟!؟:n13:

bigbang001
30-07-2016, 10:40
تخفیف ۲۰٪ اشتراک سالیانه را هم برداشته کرده ۸٪

Sent from my iPhone 6s+

Hammy
30-07-2016, 11:45
من ثبت شکایت کردم.

بقیه هم لطفا زحمت بکشید و شکایت کنید. چاقو دسته اش رو نمی بره. اگر شکایت نکنیم، تا اونجایی که بتونند، حق مشتری رو پایمال می کنند.

اینجوری اقلا می فهمند که مشتریانشون اینقدر هم حمار نیستند و هر چیزی رو بهشون نمی تونند تحمیل کنند.

Le0nard0
30-07-2016, 11:52
شکایت به جایی نمیرسه چون کاری بر خلاف قانون سازمان تنظیم مقررات انجام نشده و تمامی تعرفه هاش هم در محدوده تصویب شده سازمانه.

Hammy
30-07-2016, 11:56
شکایت به جایی نمیرسه چون کاری بر خلاف قانون سازمان تنظیم مقررات انجام نشده و تمامی تعرفه هاش هم در محدوده تصویب شده سازمانه.

چرا حداقل توی فروش حجم اضافی خلاف قانون عمل کردند. نمی تونند به شما تحمیل کنند که چقدر حجم بخری و تو هر مقداری که بخواهی باید بتونی بخری. اینها برای اینکه ضرر نکنند 100 گیگ رو حذف کردند و تا 50 گیگ بیشتر نمی دهند که هزینه پلکانی رو مجبور شی چندبار بدهی.

در ضمن این شکایت حالت اطلاع رسانی هم داره که برادران! مصوبه ای که تصویب کردید باعث شده قیمت ها رو تا 50 درصد بالا ببره و نارضایتی ایجاد کنه.

اقلش اینه که دفعه ی بعد که خواستن حق مشتری رو پایمال کنند یکم حواسشون بیشتر جمع می شه.

اما اگه هیچ کس صداش در نیاد دفعه بعد کلا شیرجه می روند تو ...... مشتری :n02::n02:

Le0nard0
30-07-2016, 12:11
چرا حداقل توی فروش حجم اضافی خلاف قانون عمل کردند. نمی تونند به شما تحمیل کنند که چقدر حجم بخری و تو هر مقداری که بخواهی باید بتونی بخری. اینها برای اینکه ضرر نکنند 100 گیگ رو حذف کردند و تا 50 گیگ بیشتر نمی دهند که هزینه پلکانی رو مجبور شی چندبار بدهی.

سرویس 6,8, 4 مگ حجم 100 گیگ داره .

IRAN_KING
30-07-2016, 12:14
دوست گرامی داستان این متنو میگید از چه قراره؟

یعنی افزایش پینگ که توی این 3 روزه برای ما اتفاق افتاده مربوط به حمله سایبری میشه؟؟
اطلاع ندارم فقط خبر انتشار دادم.:n01:

Hammy
30-07-2016, 12:18
سرویس 6,8, 4 مگ حجم 100 گیگ داره .

نه منظورم "خرید ترافیک اضافه" هست. قبلا 100 گیگ داشت الان 50 گیگ سقف هست. در ضمن بایستی این بخش حالت باز داشته باشه یعنی مثلا اگه من بخواهم 134 گیگ و نیم بخرم هم بایستی بتونم. کسی به شما نمی تونه تحمیل کنه که چقدر ترافیک اضافه بخری.

Le0nard0
30-07-2016, 12:24
تجربه ثابت کرده که هر بار که کاهش قیمت اینترنت تصویب شده هیچوقت کاربر کاهش قیمت رو احساس نکرده و به ضرر شرکتها هم نشده این کاهش قیمت . به نظرم سازمان تنظیم مقررات بدون هماهنگی با شرکتها کاهش قیمتی رو تصویب نمیکنه .

Thor God
30-07-2016, 17:39
تجربه ثابت کرده که هر بار که کاهش قیمت اینترنت تصویب شده هیچوقت کاربر کاهش قیمت رو احساس نکرده و به ضرر شرکتها هم نشده این کاهش قیمت . به نظرم سازمان تنظیم مقررات بدون هماهنگی با شرکتها کاهش قیمتی رو تصویب نمیکنه .

تجربه ثابت کرده هر فعالیتی جهت خدمت رسانی isp به مشتری ها و یا افزایش کیفیت سرویس ها موجب خدمت رسانی مشتری ها به isp و کاهش کیفیت سرویس ها شده.

Thor God
30-07-2016, 17:56
خارج از بحث و شاید اسپم، الان داشتم سایت مخابرات هرمزگان رو برای بررسی قیمت ها وارسی میکردم. متوجه یک فاجعه شدم :n02:

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

روی (تعرفه خدمات ADsl مصوبه جلسه 181) کلیک کنید تا متوجه بشید با چه ادمای با سوادی داریم کل کل میکنیم. :n02:( البته اینجا تاپیک پارس آنلاین هست اما خلاصه همه به هم ربط دارن )

milad_black70
30-07-2016, 18:00
باز شما یه اینترنتی دارین که در موردش بحث کنین! من الان یک هفته‌ست که به معنای واقعی adsl ندارم! البته سه روزشو پارس آنلاین اطلاع داده بود که مرکز مخابراتیتون نمیدونم داریم چیکار میکنیم اختلال و قطعی دارین ولی میگم که الان یه هفته شده و حتی چراغ adslم روشن نمیشه و زنگم میزنم میگن پیگیری میکنیم و هیچ اتفاقی هم نمی افته! البته ظاهرا من تنها کسی نیستم که تو مرکز مخابراتیمون اینترنتم برنگشته. خودشون گفتن برای بعضیا اینطوری شده. حالا چجوری قراره این مدت (که معلوم نیست تا کی ادامه داره) جبران بشه نمیدونم!
دنبال یه سرویس یکساله‌ی بهترم ولی انگار امسال شرکتا دوس ندارن طرح درست و حسابی بذارن:n03:

broosli
30-07-2016, 18:05
باز شما یه اینترنتی دارین که در موردش بحث کنین! من الان یک هفته‌ست که به معنای واقعی adsl ندارم! البته سه روزشو پارس آنلاین اطلاع داده بود که مرکز مخابراتیتون نمیدونم داریم چیکار میکنیم اختلال و قطعی دارین ولی میگم که الان یه هفته شده و حتی چراغ adslم روشن نمیشه و زنگم میزنم میگن پیگیری میکنیم و هیچ اتفاقی هم نمی افته! البته ظاهرا من تنها کسی نیستم که تو مرکز مخابراتیمون اینترنتم برنگشته. خودشون گفتن برای بعضیا اینطوری شده. حالا چجوری قراره این مدت (که معلوم نیست تا کی ادامه داره) جبران بشه نمیدونم!
دنبال یه سرویس یکساله‌ی بهترم ولی انگار امسال شرکتا دوس ندارن طرح درست و حسابی بذارن:n03:

الان های وب هم سر همین قضیه ارزون کردن کلا شبانه رو برداشت فشفشه هاشم خراب کرده سرویس ها رو هم بهم ریخت 10 روز هم هست که همش یا قطعه یا کلا تایم اوته سرعت ها هم 1/8 قبل شدن همه هم دارن تو اینستاگرامش مینالن ولی برای مدیران های وب انگار نه انگار که خبری شده

محمد7966
30-07-2016, 19:52
دوستان شاید عین من دچار مشکل نوسان snr بشید(من تو این یک ساله 2 بار دچار نوسان snr شدم)

البته از دوستمون karwan125 که تجربه خودشون رو به من گفتند بسیار سپاسگزارم

اگر دیدید مشکل از کابل خونه و تلفن و مودم نیست زنگ بزنید به سوپروایزرشون یا همون شماره 02182208000 و بگید پروفایل منو روی حالت تست بذارید

بعد خودش درست میشه

من الان 2 روزه این مشکل سراغم نیومده،البته امیدوارم

hrkhl
30-07-2016, 21:40
دوستان شاید عین من دچار مشکل نوسان snr بشید(من تو این یک ساله 2 بار دچار نوسان snr شدم)

اگر دیدید مشکل از کابل خونه و تلفن و مودم نیست زنگ بزنید به سوپروایزرشون یا همون شماره 02182208000 و بگید پروفایل منو روی حالت تست بذارید

بعد خودش درست میشه

تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره؟

hrkhl
30-07-2016, 21:41

بعد خودش درست میشه

تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره.

محمد7966
30-07-2016, 21:44
تو این حالت چه اتفاقی میفته پینگم کم میشه سرعت بیشتر میشه یا فقط بزای اس ان آره.

نه تو پینگ و سرعت دانلود تاثیری من ندیدم تو همون ثبات لینک

Hammy
30-07-2016, 22:05
من حدود 2 ماه این مشکل قطعی وصلی رو داشتم تقریبا روزی 100 بار قطع می شد!!! زنگ هم زدیم یک تغییری داد SNR بالارفت ولی باز یکهو SNR می افتاد و لینک می پرید. اینقدر صبر کردیم تا خودش درست شد:دی به احتمال قوی تجهیزات مرکز مخابراتیشون رو ارتقا دادند جای ما هم درست شده!!

ولی به احتمال بسیار زیاد مرتبط با منطقه مخابراتی هست. باید پورتت رو عوض کنند.

محمد7966
30-07-2016, 22:12
من حدود 2 ماه این مشکل قطعی وصلی رو داشتم تقریبا روزی 100 بار قطع می شد!!! زنگ هم زدیم یک تغییری داد SNR بالارفت ولی باز یکهو SNR می افتاد و لینک می پرید. اینقدر صبر کردیم تا خودش درست شد:دی به احتمال قوی تجهیزات مرکز مخابراتیشون رو ارتقا دادند جای ما هم درست شده!!

ولی به احتمال بسیار زیاد مرتبط با منطقه مخابراتی هست. باید پورتت رو عوض کنند.

اتفاقا پورتم رو هم عوض کردند ولی باز فایده نداشت

نه این مشکل از همون تنظیمات سمت تهران ،قبلا هم این مشکلو داشتم و از سمت تهران یهویی درست شد،خودم هم نمیدونم چطور درست شد(این مربوط میشه به پاییز 94)

بعدش از برج 2 سال 95 سراغم اومد،تا اینکه دوستمون karwan 125 هم مشکلی شبیه من داشتن و یه خانمی براشون به نام خانم احمدی درست کرده بود تو همون قسمت صدای مشتری

خودم چیز زیادی نمیدونم از این حالت تست پروفایل ولی به هر حال ظاهرا مشکلو حل میکنه

broosli
30-07-2016, 22:15
اینترنتت دائما قطع و وصل میشه

یعنی اعصاب خوردی داره

از snr 35 میپره روی 00 بعد از 00 میپره روی 20 بعد از 20 میپره روی 6 وهمینطوری ادامه داره داستان

لینک ثابت نمیمونه و دائما میپره

نه فک کنم سوال دوستمون راجع به حالت تست بود که گفتید
تو حالت تست چه تغییراتی رو خطتتون اعمال کردن؟ این حالت تست که گفتید فقط به ثبات SNR کمک کرده یا روی پینگ و سرعتتون هم تاثیر داشته؟
تو های وب هم بعضی مواقع که مشکلی قطعی های مکرر اتفاق میفتاد (البته SNR ثابت بود ولی چراغ لینک اینترنت می پرید) وقتی زنگ میزدم 1565 میگفتم مشکل قطعی وصلی دارم برام تست 1-2 ساعته میذاشتن میگفتن تلفن از پریز خارج بشه و مودمم قطع نکنم ولی باز تو همین فاصله زمانی تست قطعی اتفاق میفتاد!! بعد زنگ میزدم میگفتم چی شد؟ میگفتن چیزی نیست مشکل تو مرکز مخابراتی تون پیش اومده (که دروغ بود چون مشکلشون خیلی فراگیر و تو کل کشور اتفاق می افتاد)!!!! مشکل از شما نیست!! (یعنی کلا حالت تست تو های وب کشک بود و هیچ کمکی به من نکرد چون قطعی و وصلی ها از خود های وب بود نه اینکه خط من مشکل داشته باشه)

محمد7966
30-07-2016, 22:43
نه روی پینگ و سرعت من تاثیری ندیدم ولی snr برام ثبات پیدا کرد

broosli
30-07-2016, 22:46
نه روی پینگ و سرعت من تاثیری ندیدم ولی snr برام ثبات پیدا کرد

مدت زمان خاصی برای این حالت تست براتون مشخص نکردن (این حالت تست رو خطتتون دائمیه)؟ یا اینکه مثلا بگن تلفن از پریز خارج باشه یا مودمو خاموش و روشن نکنید؟

محمد7966
30-07-2016, 22:59
مدت زمان خاصی برای این حالت تست براتون مشخص نکردن (این حالت تست رو خطتتون دائمیه)؟ یا اینکه مثلا بگن تلفن از پریز خارج باشه یا مودمو خاموش و روشن نکنید؟

راستش من خیلی نمیدونم دوستمون آقای karwan125 گفتند که حتی به یک دقیقه نمیرسه

ولی کیفیت خط رو براتون بالا میبره از نظر نویز هم کمک میکنه که نویز کمتری داشته باشید و یه سری از این مسائل

broosli
30-07-2016, 23:11
راستش من خیلی نمیدونم دوستمون آقای karwan125 گفتند که حتی به یک دقیقه نمیرسه

ولی کیفیت خط رو براتون بالا میبره از نظر نویز هم کمک میکنه که نویز کمتری داشته باشید و یه سری از این مسائل

ممنون
من چند روز دیگه سرویس پارس آنلاینم وصل میشم خیلی خوب شد شما این تجربه تون رو گفتید که اگه امثال من که اطلاعی ندارن باید چی کار کنن اگه این مشکلو داشتن بتونن برطرفش کنن (چون ظاهرا این مشکل snr تو پارس خیلی شایعه ولی تو های وب که من این مشکلو نداشتم)

parsley
31-07-2016, 00:32
دوستان پارس آنلاینی اگر کسی ساکن کرج باشه بتونه فوری یه آماری درباره کیفیت این شرکت بده ممنونش می شم...

parsley
31-07-2016, 11:42
درمورد وضعیت سرویس پارس آنلاین که جواب ندادید! بی زحمت حداقل بگید چرا سایت پارس آنلاین قسمت فروش ADSL یکی دو صفحه که می ری جلو دیگه می رسه به یک صفحه خالی؟ برای شما هم همینطوره؟

993
31-07-2016, 14:30
از پارس قسمت صدای مشتری تماس گرفتن به خاطر شکایتم توی 195
میگفت برای رضایت مشتریه :دی گفتم یه نظر سنجی بذارید توی سایتتون برای دانلود رایگان شبانه و این طرح های جدیدتون تا ما هم این نظر سنجی که میگید انجام دادید و برای رضایت مشتری دانلود رایگان رو برداشتید و طرح ها رو حذف میکنید و گرون میکنید ببینیم :دی
میگفت خب الان سرعت رو از 512 بردیم روی 4 مگ گفتم هم من میدونم هم شما که سرعت هیچ تفاوتی نمیکنه. گفت توی مواقع شلوغ الویت با سرعت بالاس گفتم هیچ وقت برای من پیش نیومده که با حداکثر سرعتم نتونم دانلود کنم توی 512 و اون اولویت برای زمانی بود که شبانه رایگان داشتید که گفت برای رضایت مشتری این کارو کردیم و یه بیست دقیقه ای سر رایگان شبانه بحث کردیم و بیخیال نمیشد میگفت برای رضایت مشتریه و منم میگفتم برای سود شرکته :دی
به زور برش گردوندم سر قیمت :دی گفت اره مشتری توقع داشته قیمت قبلی ارزون بشه ولی الان سرعت بیشتری داریم میدیم که دوباره یه ربع سر تفاوت نداشتن سرعت بحث کردیم :دی گفتش خب شاید پارس به خاطر اینکه سرعت بالا میبنده توقعات مشتری زیاد شده گفتم بقیه شرکتها هم همین کارو میکنن و اگه شما بخواین سرعت واقعی و اسمی رو بدین چه دلیلی داره حتی یه نفر بمونه توی پارس؟ شبانه ندارید گرونه قیمت هاتون تنوع سرویس هاتون هم پایینه اگه بخواین سرعت رو بالا نبندین دلیلی نداره کسی از پارس استفاده کنه
خلاصه که هیچی :دی حالا چی میشه؟ خود 195 تماس میگیره؟

پ.ن:
راستی گفتم 100 گیگ رو هم برداشتید چند تا از سرویس ها رو هم حذف کردید گفت خب حذف شده گرون نشده که! گفتم خب اگه مشکل اینه یه شکایت اختفا به جای گرون فروشی پر میکنم توی 195 :دی

993
31-07-2016, 14:42
دوستان روند شکایت توی این 195 چجوریه؟ الان برای من اس ام اس اومد که درخواست شما نهایی شد و توی سایت هم اپراتور پارس انلاین توضیح نوشته. الان باید چیکار کنم؟ تجدید نظر رو بزنم؟

پ.ن:
اره طبق این فلوچارت باید تجدید نظر رو بزنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
31-07-2016, 14:47
دوستان روند شکایت توی این 195 چجوریه؟ الان برای من اس ام اس اومد که درخواست شما نهایی شد و توی سایت هم اپراتور پارس انلاین توضیح نوشته. الان باید چیکار کنم؟ تجدید نظر رو بزنم؟

خب اپراتور پارس چی نوشته؟اگر جوابش جوری باشه که شکایت به جایی نمیرسه بهتره بی خیال شید

993
31-07-2016, 15:05
خب اپراتور پارس چی نوشته؟اگر جوابش جوری باشه که شکایت به جایی نمیرسه بهتره بی خیال شید
برای چی بیخیال شیم؟ توی بدترین شرایط این سری از 195 تماس میگیرن و میگن پارس دوست داره گرون کنه همینی که هست :دی حداقل پیش خودم خیالم راحته که ممکن بود بتونم جلوی گرون فروشی یه شرکت رو هم برای خودم هم برای بقیه مردم که مظلوم هستن و صداشون در نمیاد رو بگیرم

این پیغام پارسه:
خدمت كاربر توضيح داده شد كه كاهش قيمت روي ترافيك اضافه و سرويس ها انجام شده . در پكيج هاي جديد ديگر 512-30 گيگ نداريم . ما سرعت 4 مگ را با پهناي باند 16 مگ به قيمت 74400 تومان ارائه ميدهيم . فرمايش ايشان بيشتر انتقاد از تغيير پكيجها بود كه خدمتشان اعلام شد كه انتقادشون قابل درك و پذيرش است در سيستم انتقادات شركت ثبت خواهد شد .

اینم تجدید نظر من:
شركت پارس انلاين توضيح قانع كننده اي ارائه نكرد و توضيحي كه درج كردند مبتني بر واقعيت نيست و صحبت بنده اين بود كه سرويس قبلي من به جاي اينكه ارزون بشه دوازده هزار تومن گرون هم شده! به همون شيوه ي بازي با اسم طرح ها و به قول خودشون پكيج هاي جديد دارند گرونفروشي ميكنن و از اين طرح ارزون سازي براي خودشون كلاهي دوختن و سودشون رو چند برابر كردن و اين وسط حق مشتري داره پايمال ميشه كه نه تنها ارزوني رو نديد بلكه بايد پول بيشتري هم بابت سرويس قبلي خودش پرداخت كنه . سرويس 4 مگ و 512 كيلو بايت در سرويس هاي حجمي پارس انلاين به "هيچ عنوان" تفاوتي ندارند. اگه پارس انلاين ادعا ميكنه كه سرويس ها ارزونتر شده چرا همون سرويس قبلي و گرونش رو دوباره ارائه نميده؟

4l1r3z4
31-07-2016, 15:09

پ.ن:
اره طبق این فلوچارت باید تجدید نظر رو بزنم

دوست عزیز ، همون طور که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم ، شما حتی اگه تا آخرین مرحله هم شکایتو ادامه بدید ، باز هم بی نتیجه خواهد بود و از بازرسی باهاتون تماس میگیرن و میگن که شکایتتون وارد نیست و ... پس بهتره که بیهوده وقتتونو هدر ندید و اعصابتونو برای این چیزا خرد نکنید.

broosli
31-07-2016, 15:22
به نظرم الان تنها ایرادی که میشه به پارس آنلاین گرفت اینه که برای خرید ترافیک اضافه داره به صورت بسته ای (و نه دینامیک که هر حجمی دلت خواست بخری) عمل میکنه و بسته بیشتر از 50 گیگ هم نداره این طوری اگه مثلا 100 گیگ نیاز داشته باشی مجبوری 2 تا بسته 50 گیگ بخری که با مالیات بر ارزش افزوده حدودا 196 هزار تومن میشه در حالیکه طبق این قیمت گذاری جدید باید هزینه خرید 100 گیگ ترافیک اضافه حداکثر حدود 180 هزار تومن (با احتساب مالیات بر ارزش افزوده) بشه در واقع با این کار قانون رو دور زدن و حدود 16 هزار تومن گرون فروشی در 100 گیگ دارن انجام میدن
به نظرم این شکایت قابلیت طرح داشته باشه ولی بحث سرویس ها رو فک نکنم
ولی منم با دوست خوبم 4l1r3z4 موافقم که این شکایت در رابطه با حذف شبانه رایگان یا سرویس نامحدود 128 یا تغییر تو بقیه سرویس ها به جایی نخواهد رسید (چون اگرچه به ضرر مشتری عمل کردن اما مطابق قانونیه که خود سازمان تنظیم مقررات تصویب کرده)
یه مثال ساده بزنم: الان همین شرکت های وب که این 4 تا مشتری هم که الان داره به خاطر فشفشه داره (شبانه رایگانشو خیلی راحت حذف کرد!!) اگه همین فردا فشفشه رو حذف کنه هیچ شکایتی به هیچ جا نخواهد رسید چون تعهدی بابت فشفشه نداره و قانون هم مکلفش نکرده فشفشه به کسی بده!!!

993
31-07-2016, 15:25
دوست عزیز ، همون طور که در این پست ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) توضیح دادم ، شما حتی اگه تا آخرین مرحله هم شکایتو ادامه بدید ، باز هم بی نتیجه خواهد بود و از بازرسی باهاتون تماس میگیرن و میگن که شکایتتون وارد نیست و ... پس بهتره که بیهوده وقتتونو هدر ندید و اعصابتونو برای این چیزا خرد نکنید.
یه چیز جالبی که توی اون مصوبه دیدم نحوه ی جدید محاسبه ی اپلود بود. تا قبل از این اپلود رایگان بود ولی الان اومدن توی این مصوبه گفتن اگه شرکت اپلود رو هم جز حجم حساب بکنه باید 25 درصد به حجم اضافه کنه. مثلا یه سرویس 10 گیگ رو میتونن 12.5 گیگ با احتساب اپلود حساب کنن! یعنی فقط ماهی 2.5 گیگ اپلود در مقایسه با نامحدود قبلی! کلا خانه از پایبست ویرانه! رگولاتوری دشمن دوست نماس!

پ.ن:
اوه! من یه چیز خیلی جالب دیدم توی این مصوبه! بند 14ش عالیه! :
شرکت بنا به درخواست مشترک باید همه ی گزینه ها و سطوح مختلف تعرفه رو ارائه کنه!!!

یعنی من الان همون سرویس 512 سی گیگ رو میخوام شرکت موظفه ارائه کنه

اصلا حالا که اینجور شد من 128 سی گیگ میخوام :دی

4l1r3z4
31-07-2016, 16:20
یه چیز جالبی که توی اون مصوبه دیدم نحوه ی جدید محاسبه ی اپلود بود. تا قبل از این اپلود رایگان بود ولی الان اومدن توی این مصوبه گفتن اگه شرکت اپلود رو هم جز حجم حساب بکنه باید 25 درصد به حجم اضافه کنه. مثلا یه سرویس 10 گیگ رو میتونن 12.5 گیگ با احتساب اپلود حساب کنن! یعنی فقط ماهی 2.5 گیگ اپلود در مقایسه با نامحدود قبلی! کلا خانه از پایبست ویرانه! رگولاتوری دشمن دوست نماس!

پ.ن:
اوه! من یه چیز خیلی جالب دیدم توی این مصوبه! بند 14ش عالیه! :
شرکت بنا به درخواست مشترک باید همه ی گزینه ها و سطوح مختلف تعرفه رو ارائه کنه!!!

یعنی من الان همون سرویس 512 سی گیگ رو میخوام شرکت موظفه ارائه کنه

اصلا حالا که اینجور شد من 128 سی گیگ میخوام :دی

درسته ، به نکته ریزی اشاره کردید که اصلا حواسمون نبود! : ))
پس شما میتونی شکایتو با دو مورد ادامه بدی ، یکی همون چیزی که دوستمون broosli اشاره کرد مبنی بر حذف خرید 100 گیگ حجم که باعث سود نزدیک 17 تومنی پارس شده و دیگری همین موردی که خودتون گفتید.

parsley
31-07-2016, 20:01
انقدر جواب ندادید منم خودم زنگ زدم به پارس آنلاین! (طرفم مخمو زد :n13:) آخرش پارس آنلاینی شدم:n27: حالام نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت؟!

محمد7966
31-07-2016, 20:05
انقدر جواب ندادید منم خودم زنگ زدم به پارس آنلاین! (طرفم مخمو زد :n13:) آخرش پارس آنلاینی شدم:n27: حالام نمی دونم باید خوشحال باشم یا ناراحت؟!

شما تجربه میکنی خودتون بهتر متوجه میشید هیچ چیزی مثل تجربه شخصی نمیشه

993
31-07-2016, 20:17
درسته ، به نکته ریزی اشاره کردید که اصلا حواسمون نبود! : ))
پس شما میتونی شکایتو با دو مورد ادامه بدی ، یکی همون چیزی که دوستمون broosli اشاره کرد مبنی بر حذف خرید 100 گیگ حجم که باعث سود نزدیک 17 تومنی پارس شده و دیگری همین موردی که خودتون گفتید.

شکایت قبلی رو انصراف دادم و میخوام اول برای صدای مشتری بنویسم که درخواست این سرویس رو بنا به فلان قانون دارم بعدش که به احتمال بالا جواب رد بدن از همون استفاده کنم و توی شکایت 195 بنویسم که میگن مصوبه کیلو چنده :دی
فقط یه کاری میتونن بکنن. اینکه مثلا بگه باشه این سرویس رو به شما میدیم ولی سرعت رو همون 512 میبندیم.
ولی کلا این بند مصوبه خیلی خوبه! از وضعیت شرکتهای دیگه خبر ندارم ولی به راحتی میشه سرویس مورد نظر رو از حلقوم شرکت ها کشید بیرون
فقط یه سوال! این اینترنت ایران منظور ار گیگی که گفته گیگ بین الملله؟ چون مثلا چهار مگ رو زده 34 گیگ. توی مصوبه زده 40 گیگ داخلی بیست گیگ خارجی. پس این اسم ایران که جلوشه الکیه دیگه؟ یعنی این هم یه سرویس معمولی با حجم 34 گیگ و مبلغ 60 تومنه؟

karwan125
31-07-2016, 21:20
این اینترنت ایران منظور ار گیگی که گفته گیگ بین الملله؟ چون مثلا چهار مگ رو زده 34 گیگ. توی مصوبه زده 40 گیگ داخلی بیست گیگ خارجی. پس این اسم ایران که جلوشه الکیه دیگه؟ یعنی این هم یه سرویس معمولی با حجم 34 گیگ و مبلغ 60 تومنه؟

خیر ، منظور ترافیک داخلی هست.

993
31-07-2016, 23:07
خیر ، منظور ترافیک داخلی هست.
به نظر این طور نمیاد چون طبق مصوبه ترافیک خارجی هم داره این سرویس و از اونجایی که پارس انلاین نمیتونه ترافیک رو جدا کنه(فعلا) مقدار یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک خارجی اضافی کرده

/
توی صدای مشتری گفتم طبق مصوبه باید سرویسی رو که من میخوام ارائه کنید حالا ببینم فردا چی میشه

4l1r3z4
01-08-2016, 01:41
فقط یه سوال! این اینترنت ایران منظور ار گیگی که گفته گیگ بین الملله؟ چون مثلا چهار مگ رو زده 34 گیگ. توی مصوبه زده 40 گیگ داخلی بیست گیگ خارجی. پس این اسم ایران که جلوشه الکیه دیگه؟ یعنی این هم یه سرویس معمولی با حجم 34 گیگ و مبلغ 60 تومنه؟

یا باید ترافیک داخل و خارج رو تفکیک کنه یا اگه امکانش رو نداره ، یک سوم ترافیک داخلی رو به ترافیک بین الملل اضافه کنه!! در صورتی که گفتن این مورد کلا اینترانته ، باید ازشون شکایت کنید ، چون هیچ جای مصوبه نگفته که کلا اینترانت بدن به ملت!

AmirHA2008
01-08-2016, 10:01
سلام دوستان
تا حالا ترافیک شبانه ای که استفاده میکنین رو دقیقا چک کردین؟
من اوایلی که اشتراک گرفته بودم چک کردم چندبار درست بود ولی دیشب به طور اتفاقی بعد از دانلود که چک کردم متوجه شدم حدود 1 کیگ اضافه بر چیزی که دانلود کردم برام محاسبه شده
دانلود شبانه من دقیقا 7 گیگ بوده که میشه 7168 مگ در صورتی که 8220 مگ توی سیستم برای من ثبت شده
شما تا حالا چک کردین؟

mohmisa
01-08-2016, 10:32
دوستان نظرتون راجع به سرویس اینترنت ایران که جدیدا اضافه شده چیه. گویا برای مشترکین قدیمی هنوز فعال نشده. به نظر میرسه برای کسایی که دانلود بالا ندارن مناسبه. اینترنت سرعت 1 مگ (سرعت اسمی 128) با حجم 17 گیگ که میشه 25 تومن برای من به شخصه خیلی خوبه.

محمد7966
01-08-2016, 10:53
دوستان نظرتون راجع به سرویس اینترنت ایران که جدیدا اضافه شده چیه. گویا برای مشترکین قدیمی هنوز فعال نشده. به نظر میرسه برای کسایی که دانلود بالا ندارن مناسبه. اینترنت سرعت 1 مگ (سرعت اسمی 128) با حجم 17 گیگ که میشه 25 تومن برای من به شخصه خیلی خوبه.

آره برای مشترکین قدیمی ظاهرا فعال نیست

شاید تبلیغ برای ورودی های جدیده میخان جذب مشتری کنند با این سرویساشون

فقط یه چیزی برای من هنوز ابهام داره:بعضی از دوستان میگن این فقط برای ترافیک داخلی با توجه به اسمش که زده اینرتنت ایران ولی من چیزی تو سایت پارس آنلاین ندیدم،اصلا ننوشته بود فقط برای اینترنت داخلی باشه

binaafarin
01-08-2016, 11:43
الان دیدمش
والا من 120میدم برای 6ماه یعنی ماهی 20 اگر ماهی 10اومن 10گیگ ماهیانه میدادند خوب بود شیانه هم مصرف چندانی ندارم

binaafarin
01-08-2016, 12:45
آره برای مشترکین قدیمی ظاهرا فعال نیست

شاید تبلیغ برای ورودی های جدیده میخان جذب مشتری کنند با این سرویساشون

فقط یه چیزی برای من هنوز ابهام داره:بعضی از دوستان میگن این فقط برای ترافیک داخلی با توجه به اسمش که زده اینرتنت ایران ولی من چیزی تو سایت پارس آنلاین ندیدم،اصلا ننوشته بود فقط برای اینترنت داخلی باشه

شما فکر شو بکنید برنامه های تلگرام و.. یانرتنت خارجی نیاز داره کسی میره سمت اینترمت داخلی اصلا؟
این سرویسها بعید میدونید داخلی باشه ضمن اینکه قیمتشم پایین نیست اونقدرهام

mohamadir
01-08-2016, 12:52
سلام دوستان
تا حالا ترافیک شبانه ای که استفاده میکنین رو دقیقا چک کردین؟
من اوایلی که اشتراک گرفته بودم چک کردم چندبار درست بود ولی دیشب به طور اتفاقی بعد از دانلود که چک کردم متوجه شدم حدود 1 کیگ اضافه بر چیزی که دانلود کردم برام محاسبه شده
دانلود شبانه من دقیقا 7 گیگ بوده که میشه 7168 مگ در صورتی که 8220 مگ توی سیستم برای من ثبت شده
شما تا حالا چک کردین؟

سلام
برای من از همون روز اول همین طور حساب میکرد ولی ظاهرا اینجا به غیر از من و شما کسی این مشکل رو نداره!
پارسال این مشکل رو توی انجمن مطرح کردم:
پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو سایت پارس آنلاین هم دوبار درخواست بررسی حجم دادم ولی عنوان شد سیستم درست محاسبه کرده!

ظاهرا اون مقدار اضافه ای که کم میکنه زکات دانلوده !

993
01-08-2016, 16:07
سلام
برای من از همون روز اول همین طور حساب میکرد ولی ظاهرا اینجا به غیر از من و شما کسی این مشکل رو نداره!
پارسال این مشکل رو توی انجمن مطرح کردم:
پست اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پست دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تو سایت پارس آنلاین هم دوبار درخواست بررسی حجم دادم ولی عنوان شد سیستم درست محاسبه کرده!

ظاهرا اون مقدار اضافه ای که کم میکنه زکات دانلوده !

به نظرم سیستم اکاتینگ و مصرف پارس نباید مشکلی داشته. حداقل توی این 10-15 سالی که من مشترکش هستم مغایرت ندیدم. احتمالا میدم شما برنامه هایی دارید که خودکار اقدام به اپدیت میکنن یا مثلا الان ویندوز 10 همیشه خودش اتومات اپدیت میکنه و نمیشه جلوش رو گرفت یا مثلا گوشیتون برنامه هاش اپدیت میشه و... حالا شاید اپدیت نباشه و چیزهای دیگه ای در حال دانلود باشه ولی خب از اونجایی که تقریبا تعداد افرادی که با مقادیری که پارس نشون میده مغایرت داره مصرفشون فکر کنم پارس درست محاسبه میکنه. پیشنهادم اینه که برنامه های مانیتورینگ نصب کنید مثل networx و مصرف برنامه ها و ساعت به ساعت سیستمتون رو کنترل کنید تا به متهم اصلی برسید

AmirHA2008
01-08-2016, 16:11
به نظرم سیستم اکاتینگ و مصرف پارس نباید مشکلی داشته. حداقل توی این 10-15 سالی که من مشترکش هستم مغایرت ندیدم. احتمالا میدم شما برنامه هایی دارید که خودکار اقدام به اپدیت میکنن یا مثلا الان ویندوز 10 همیشه خودش اتومات اپدیت میکنه و نمیشه جلوش رو گرفت یا مثلا گوشیتون برنامه هاش اپدیت میشه و... حالا شاید اپدیت نباشه و چیزهای دیگه ای در حال دانلود باشه ولی خب از اونجایی که تقریبا تعداد افرادی که با مقادیری که پارس نشون میده مغایرت داره مصرفشون فکر کنم پارس درست محاسبه میکنه. پیشنهادم اینه که برنامه های مانیتورینگ نصب کنید مثل networx و مصرف برنامه ها و ساعت به ساعت سیستمتون رو کنترل کنید تا به متهم اصلی برسید
من تمام آپدیت های ویندوز و گوشیم غیر فعاله
ماشاا... چه آپدیتی هست که نیمه شب شروع شده و 1 گیگ هم حجمشه
حالا فردا شب دوباره تستش میکنم ببینم چی جوریه:n13:

broosli
01-08-2016, 16:16
من تمام آپدیت های ویندوز و گوشیم غیر فعاله
ماشاا... چه آپدیتی هست که نیمه شب شروع شده و 1 گیگ هم حجمشه
البته شما به یه چیزی هم دقت کنید اونم اینکه حجم دریافتی تون برحسب مگابایت حدود 7500 هستش نه 7168
بعد یه مشکلی که اکثر مشترکین با شرکت ها سر حجم دانلود شبانه دارن ساعت سیستم شرکت و ساعت سیستم شماست (اختلاف حتی در حد یکی دو دقیقه تو بازه شروع و پایان دانلود، با توجه به اینکه سرعت دانلودتون نزدیک به 2 مگابایت برثانیه است میتونه حجمی نزدیک 300 مگ اضافی تر دانلود بشه و از حجمتون کم کنه)

Owave
01-08-2016, 16:18
دوستان سلام، من تقریبا خیلی از تمام شرکت های معتبر که پورت اصلی رو دارن و نمایند نیستن رو استفاده کردم، تمام اونها از یک ورودی و یک سیستم و قوانین مشترک و پهنای باند مشخص شده از سمت ارتباطات رادیویی استفاده میکنند اما نکته اصلی در خدمات دهی و کسر نکردن پهنای باند مشترکین با هم تفاوت محسوسی دارن، من پارس آنلاین رو بسیار رضایت دارم و انتخاب آخرم این شرکت هست.
فروشنده بست کمربندی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

AmirHA2008
01-08-2016, 16:27
البته شما به یه چیزی هم دقت کنید اونم اینکه حجم دریافتی تون برحسب مگابایت حدود 7500 هستش نه 7168
بعد یه مشکلی که اکثر مشترکین با شرکت ها سر حجم دانلود شبانه دارن ساعت سیستم شرکت و ساعت سیستم شماست (اختلاف حتی در حد یکی دو دقیقه تو بازه شروع و پایان دانلود، با توجه به اینکه سرعت دانلودتون نزدیک به 2 مگابایت برثانیه است میتونه حجمی نزدیک 300 مگ اضافی تر دانلود بشه و از حجمتون کم کنه)
- متوجه منظورتون از 7500 مگ نمیشم
7 گیگ رو اگر در 1024 ضرب کنیم 7168 مگ میشه، 7500 رو چجوری حساب میکنین؟!
- دقیقا به خاطر همین اختلاف زمانی من همیشه چند دقیقه بازه اطمینان میذارم براش ولی مشکل جای دیگس
مشکل اینجاس که توی استفاده رایگان 8220 مگ زده در صورتی که کل دانلودهای اون شب من 7168 بوده اگر خارج از بازه رایگان بود جز ترافیک رایگان حسابش نمیکرد
مشکل این هست که چیزی بیشتر از اون مقداری که دانلود کردم نشون میده حالا چه رایگان یا غیر رایگان

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

broosli
01-08-2016, 17:06
- متوجه منظورتون از 7500 مگ نمیشم
7 گیگ رو اگر در 1024 ضرب کنیم 7168 مگ میشه، 7500 رو چجوری حساب میکنین؟!
- دقیقا به خاطر همین اختلاف زمانی من همیشه چند دقیقه بازه اطمینان میذارم براش ولی مشکل جای دیگس
مشکل اینجاس که توی استفاده رایگان 8220 مگ زده در صورتی که کل دانلودهای اون شب من 7168 بوده اگر خارج از بازه رایگان بود جز ترافیک رایگان حسابش نمیکرد
مشکل این هست که چیزی بیشتر از اون مقداری که دانلود کردم نشون میده حالا چه رایگان یا غیر رایگان

ببینید همیشه یه مقدار اختلاف بین حجم فایل موقعی که شما دارید از اینترنت دانلود می کنید با حجمی که فایل ذخیره شده در کامپیوتر نشون میده وجود داره الان همین سایز که شما نشون دادید نوشته 7/523/000/000 bytes که اگه تقسیم بر 1000000 کنیم میشه 7523 مگابایت که پارس آنلاین حجم دانلود شده شما رو نوشته 8200 مگابایت
البته به نظرم بهترین راه برای اینکه مطئمن بشید حجم مصرفی داره درست محاسبه میشه نصب نرم افزاری مثل DU meter هستش
تو بازه های زمانی مختلف (البته موقعی که فقط با یه دستگاه متصل هستید) تست کنید ببینید چقد اختلاف هست

karwan125
01-08-2016, 18:03
از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..

ODADO
01-08-2016, 18:27
ببینید همیشه یه مقدار اختلاف بین حجم فایل موقعی که شما دارید از اینترنت دانلود می کنید با حجمی که فایل ذخیره شده در کامپیوتر نشون میده وجود داره الان همین سایز که شما نشون دادید نوشته 7/523/000/000 bytes که اگه تقسیم بر 1000000 کنیم میشه 7523 مگابایت که پارس آنلاین حجم دانلود شده شما رو نوشته 8200 مگابایت
البته به نظرم بهترین راه برای اینکه مطئمن بشید حجم مصرفی داره درست محاسبه میشه نصب نرم افزاری مثل DU meter هستش
تو بازه های زمانی مختلف (البته موقعی که فقط با یه دستگاه متصل هستید) تست کنید ببینید چقد اختلاف هست

نمیدونم آپلود تو پارس رایگانه یا نه ولی اگر رایگان نیست،باید مقداری رو هم برای آپلود مد نظر قرار بدن.

mo_ho
01-08-2016, 18:47
سلام
دو مورد درباره پارس آنلاین
1) چند وقتی هست که با قطعی مواجه میشم .چندین بار تماس گرفتم با پشتیبانی و همه بعد از چک کردن گفتن تو سیستم ما قطعی وجود نداره برای شما و ثبت نشده .تا اینکه یکیشون گفت خط شما نویز داره ، و یا کولر گازی یا آسانسور داره نویز میندازه . تا اینکه ما هم آسانسور و هم کولر و چک کردیم و مشکل از اون نبود . بعد یکسری تغییرات دادن رو تنطیمات و درست شد و گفتن مودم و تا فردا خاموش نکنید تا مانیتور کنیم و تماس بگیریم . توی همون شب حدود ساعت 2 و نیم همون مشکل درست شد و هیچی باز نمیشد . فردا که تماس گرفتن ، گفتم مشکل داشت دیشب گفتن برای ما قطعی ثبت نشده و .... . بعد از کلی بحث گفتن مشکل از سیم کشی شماست و این مشکل با شما خواهد موند . ممکنه الان درست باشه و بعد از چند روز مجدد خراب میشه.(با اینکه پشتیبانی واقعا مودب و پیگیر بودن ولی متاسفانه نتونستن مشکل رو حل کنن و من هر روز حداقل یکبار این مشکل برای چند دقیقه برام پیش میاد ) اگر کسی از دوستان مشکل مشابهی داره که تونسته حلش کنه ممنون میشم راهنمایی کنه
2) کم کردن قیمت ها از طرف پارس آنلاین:n09: :
واقعا باید به این مغز های فعال تبریک گفت که از عنوان ارزون کردن اینترنت:n02: در جهت گرون کردنش استفاده کردن
تا قبل از این داستان ارزون شدن اینترنت :n02: من سرعت 512 با حجم 30 گیگ ماهیانه رو 68000 تومان میخریدم در حالیکه خطم روی 9 مگ بسته شده بود اما حالا با این داستان جدید اون سرعت با اون حجم رو حذف کردن و به من موقع تمدید قرارداد بسته پیشنهادی میدن :
1 Mb ......>با حجم 20GB .........> با قیمت 52320 تومان + 10 گیگ حجم اضافه به قیمت 26500........> 78820 تومان
در حالیکه این هم روی 9 مگ بسته میشه
یا باید سرعت 4Mb و با حجم 30 گیگ در ماه رو به قیمت 81000 تومان بخریم در حالیکه این هم روی 9 مگ بسته میشه
و به همین سادگی اینترنت از طرف شرکت پارس آنلاین ارزون شد :n09:

پ.ن: امروز یه سیمکارت 4 جی ایرانسل گرفتم که با توجه به اینکه من از پارس برای کنسول گیم استفاده می کردم ، امیدوارم با 4 جی نتیجه مطلوب بگیرم تا از مشکلات پارس آنلاین راحت بشم ( البته پارس آنلاین شرکت عالی بود تا قبل از اون طرح یک سوم شبانه )

محمد7966
01-08-2016, 18:55
از اون دسته از دوستانی که توی این چند روزه شکایتی رو در سامانه 195 ثبت کردن ، آیا از سمت شرکت باهاتون تماس گرفتن ؟
شکایتی رو ثبت کردم ، 3 روز میگذره هیچ تماس و پیگیری از سمت شرکت مورد نظر نشده ..

منم هنوز تماس نگرفتند،البته امروز از سمت سامانه بهم زنگ زدند ولی افسوس که گوشیم همراهم نبود و گرنه بهشون میگفتند پارس هنوز با من تماس نگرفته

سلام
دو مورد درباره پارس آنلاین
1) چند وقتی هست که با قطعی مواجه میشم .چندین بار تماس گرفتم با پشتیبانی و همه بعد از چک کردن گفتن تو سیستم ما قطعی وجود نداره برای شما و ثبت نشده .تا اینکه یکیشون گفت خط شما نویز داره ، و یا کولر گازی یا آسانسور داره نویز میندازه . تا اینکه ما هم آسانسور و هم کولر و چک کردیم و مشکل از اون نبود . بعد یکسری تغییرات دادن رو تنطیمات و درست شد و گفتن مودم و تا فردا خاموش نکنید تا مانیتور کنیم و تماس بگیریم . توی همون شب حدود ساعت 2 و نیم همون مشکل درست شد و هیچی باز نمیشد . فردا که تماس گرفتن ، گفتم مشکل داشت دیشب گفتن برای ما قطعی ثبت نشده و .... . بعد از کلی بحث گفتن مشکل از سیم کشی شماست و این مشکل با شما خواهد موند . ممکنه الان درست باشه و بعد از چند روز مجدد خراب میشه.(با اینکه پشتیبانی واقعا مودب و پیگیر بودن ولی متاسفانه نتونستن مشکل رو حل کنن و من هر روز حداقل یکبار این مشکل برای چند دقیقه برام پیش میاد ) اگر کسی از دوستان مشکل مشابهی داره که تونسته حلش کنه ممنون میشم راهنمایی کنه
2) کم کردن قیمت ها از طرف پارس آنلاین:n09: :
واقعا باید به این مغز های فعال تبریک گفت که از عنوان ارزون کردن اینترنت:n02: در جهت گرون کردنش استفاده کردن
تا قبل از این داستان ارزون شدن اینترنت :n02: من سرعت 512 با حجم 30 گیگ ماهیانه رو 68000 تومان میخریدم در حالیکه خطم روی 9 مگ بسته شده بود اما حالا با این داستان جدید اون سرعت با اون حجم رو حذف کردن و به من موقع تمدید قرارداد بسته پیشنهادی میدن :
1 Mb ......>با حجم 20GB .........> با قیمت 52320 تومان + 10 گیگ حجم اضافه به قیمت 26500........> 78820 تومان
در حالیکه این هم روی 9 مگ بسته میشه
یا باید سرعت 4Mb و با حجم 30 گیگ در ماه رو به قیمت 81000 تومان بخریم در حالیکه این هم روی 9 مگ بسته میشه
و به همین سادگی اینترنت از طرف شرکت پارس آنلاین ارزون شد :n09:

پ.ن: امروز یه سیمکارت 4 جی ایرانسل گرفتم که با توجه به اینکه من از پارس برای کنسول گیم استفاده می کردم ، امیدوارم با 4 جی نتیجه مطلوب بگیرم تا از مشکلات پارس آنلاین راحت بشم ( البته پارس آنلاین شرکت عالی بود تا قبل از اون طرح یک سوم شبانه )

سلام

ببنید نوسان snr دارید یا نه؟

اگر دارید به من بگید چون من نزدیک 3 ماه این مشکلو داشتم یکی از دوستان کمک کرد حل شد

mo_ho
01-08-2016, 19:05
سلام

اگر دارید به من بگید چون من نزدیک 3 ماه این مشکلو داشتم یکی از دوستان کمک کرد حل شد

snr margin :
down stream : 12.7
upstream :16.8
اگه چیز دیگه ای رو باید چک کنم بگید
ممنون

محمد7966
01-08-2016, 19:22
snr margin :
ممنون

نگاه کنید شما هر بار صفحه رو رفرش کنید ببینید اعدادش نوسان میکنه یا نه

مثلا برای من اینطوری بود که از 30 میپرید روی 00 بعد از 00 میپرید روی 20 بعد از 20 میپرید روی6

همین نوسانها موجب قطعی و وصلی میشن

مواقعی که قطع میشه تست کنید یعنی هر بار رفرش کنید ببینید اعداد فرق میکنه یا نه

AmirHA2008
01-08-2016, 19:37

مثلا برای من اینطوری بود که از 30 میپرید روی 00 بعد از 00 میپرید روی 20 بعد از 20 میپرید روی6

من هم حدود یک ماه بعد از اینکه توی مرکز مخابراتی تغییراتی دادن احساس کردم قطعی های کوچیک زیادی پیدا کرده خطم
نویز من خیلی نوسان نمیکنه ولی کلا مارجینم پایینه!
Snr margin
Down stream: 6 - 6.9
Upstream: 9.7-10

Attenuation
Downstream :38.5
Upstream : 24
نمیدونم قبلا هم پایین بوده یا نه ولی با این اعداد پایین من نوسان خاصی نمیبینم توش

محمد7966
01-08-2016, 19:47
من هم حدود یک ماه بعد از اینکه توی مرکز مخابراتی تغییراتی دادن احساس کردم قطعی های کوچیک زیادی پیدا کرده خطم
نویز من خیلی نوسان نمیکنه ولی کلا مارجینم پایینه!
Snr margin
Down stream: 6 - 6.9
Upstream: 9.7-10

Attenuation
Downstream :38.5
Upstream : 24
نمیدونم قبلا هم پایین بوده یا نه ولی با این اعداد پایین من نوسان خاصی نمیبینم توش

نه شما مشکل نویز دارید بد نیست 6 ولی ممکنه مودم نکشه

به مودم هم بستگی داره

شما خطتون رو روی چند مگ بستند؟

اگر میبینید قطعی داره بگید خط رو براتون روی پهنای کمتری ببندن

یا برید تو مودم مودلاسیون رو بذارید روی g.dmt

AmirHA2008
01-08-2016, 20:06
نه شما مشکل نویز دارید بد نیست 6 ولی ممکنه مودم نکشه

به مودم هم بستگی داره

شما خطتون رو روی چند مگ بستند؟

اگر میبینید قطعی داره بگید خط رو براتون روی پهنای کمتری ببندن

یا برید تو مودم مودلاسیون رو بذارید روی g.dmt
یه خورده با تلفنا و سیما بازی کردم با اینکه چیزیو تغییر ندادم و فقط قطع و وصلشون کردم مارجین دانلود به 8.2 رسید (نوسان بین 7.9 تا 8.6)
مودمم دی-لینک 2750 هس (مدل دو آنتنه دی-لینک)
خطمو روی 9 مگ بستن
در کل بد نیست ولی اخیرا حس میکنم بعضی وقتا داره قطع و وصل میکنه

محمد7966
01-08-2016, 20:11
یه خورده با تلفنا و سیما بازی کردم با اینکه چیزیو تغییر ندادم و فقط قطع و وصلشون کردم مارجین دانلود به 8.2 رسید (نوسان بین 7.9 تا 8.6)
مودمم دی-لینک 2750 هس (مدل دو آنتنه دی-لینک)
خطمو روی 9 مگ بستن
در کل بد نیست ولی اخیرا حس میکنم بعضی وقتا داره قطع و وصل میکنه

برای اینکه بفهمید از خودشونه یا از سمت شما بگردید تو مودم مودلاسیون رو از adsl2+ بذارید روی g.dmt

ببنید باز قطع و وصل میشه یا نه

اگر شد عیب از سمت خودشونه و اگر نشد یعنی خط شما تا 9 مگ رو خوب نمیتونه ساپورت کنه

منم یه بار خطمو روی 16 مگ بستند ولی هر از گاهی یعنی خیلی کم قطع و وصل میشد به خاطر همین گفتم ببندن روی همون 9 مگ

bigbang001
01-08-2016, 20:22
دوستان snr باید حداقل رو چند باشه که خط ثابت داشته باشه؟

Sent from my iPhone 6s+

محمد7966
01-08-2016, 20:27
دوستان snr باید حداقل رو چند باشه که خط ثابت داشته باشه؟

Sent from my iPhone 6s+

بستگی به مودم داره

ممکنه مودمی باشه با 6 هم خط ثابت بمونه و مودم دیگری نه

ولی 10 به بالا خیالتون راحت باشه ،ثبات داره

bigbang001
01-08-2016, 20:28
من مودمم asus n55u هست و snr دانودم حدود ۶.۵ هست و سرعت روی ۱۶ مگابیت بسته شده صبح اول وقتم سرعتم تست میگیرم تا ۱۴ مگ میره
به نظرتون برم شکایت کنم که پایینه یا عادیه؟

Sent from my iPhone 6s+

AmirHA2008
01-08-2016, 20:41
توی تنظیمات مودم من همشون تیک خوردن
یعنی تیک همه رو بردارم فقط g.dmt تیک دار باشه یا تغییری ندم؟

محمد7966
01-08-2016, 20:48

فقط تیک همون g.dmt باشه

بقیه رو کنسل کنید
کلا این باعث میشه پهنا کم بشه و snr بره بالاتر

مثلا من از 9 مگ میرفت روی 1.5 مگ و snr هم بالاتر میرفت

حالا اگر snr بالاتر رفت و اینترنت باز قطع شد یعنی مشکل از خودشونه

فقط شما وقتی تیک رو زدید حواستون باشه که پهنا هم باید کمتر بشه

محمد7966
01-08-2016, 20:50
من مودمم asus n55u هست و snr دانودم حدود ۶.۵ هست و سرعت روی ۱۶ مگابیت بسته شده صبح اول وقتم سرعتم تست میگیرم تا ۱۴ مگ میره
به نظرتون برم شکایت کنم که پایینه یا عادیه؟

Sent from my iPhone 6s+

شما عادیه

شکایت شما به جایی نمیرسه
مگه پول بابت 16 مگ دادید؟اگر ندادید که نمیتونید شکایت کنید

AmirHA2008
01-08-2016, 21:02
فقط تیک همون g.dmt باشه

بقیه رو کنسل کنید
کلا این باعث میشه پهنا کم بشه و snr بره بالاتر

مثلا من از 9 مگ میرفت روی 1.5 مگ و snr هم بالاتر میرفت

حالا اگر snr بالاتر رفت و اینترنت باز قطع شد یعنی مشکل از خودشونه

فقط شما وقتی تیک رو زدید حواستون باشه که پهنا هم باید کمتر بشه
سرعت از 9 مگ به 8 مگ کم شد
مارجین دانلود از 6 به 7 فیکس شد که البته قبلا هم گاهی به 7 میرسید
ولی مارجین آپلود از 9.7 شد 7
چند روزی با این حالت تست کنم ببینم تغییری میکنه یا نه
بابت راهنمایی خیلی متشکر

993
01-08-2016, 21:28
منم هنوز تماس نگرفتند،البته امروز از سمت سامانه بهم زنگ زدند ولی افسوس که گوشیم همراهم نبود و گرنه بهشون میگفتند پارس هنوز با من تماس نگرفته

سلام

عجیبه! با من خیلی زود تماس گرفت شرکت! شاید میخواد تا ااواخر تایم قانونی برای پاسخ دادن صبر کنه و نخواد بقیه عین من عصبانی باشن و یه مقدار بیخیال شده باشن و بتونه راضیشون کنه
دیروز که توی صدای مشتری شکایت ثبت کردم هنوز تماس نگرفتن و احتمالا موندن که چیکار کنن چون قانونا موظفن سرویسی رو که من درخواست کردم بهم بدن و حالا نمیدونن چیکار باید بکنن و احتمالا دارن استعلامی مشورتی چیزی از سازمان تنظیم یا چای دیگه میگیرن

محمد7966
01-08-2016, 21:33
عجیبه! با من خیلی زود تماس گرفت شرکت! شاید میخواد تا ااواخر تایم قانونی برای پاسخ دادن صبر کنه و نخواد بقیه عین من عصبانی باشن و یه مقدار بیخیال شده باشن و بتونه راضیشون کنه
دیروز که توی صدای مشتری شکایت ثبت کردم هنوز تماس نگرفتن و احتمالا موندن که چیکار کنن چون قانونا موظفن سرویسی رو که من درخواست کردم بهم بدن و حالا نمیدونن چیکار باید بکنن و احتمالا دارن استعلامی مشورتی چیزی از سازمان تنظیم یا چای دیگه میگیرن

یه چیز دیگه

قبلا تو سامانه 2 تا تجدید نظر بود

یعنی تجدید نظر اول و تجدید نظر دوم

ولی الان رفتم دیدم فقط تجدید نظر دوم زدن

bigbang0661
01-08-2016, 23:50
نزدیک یه ماهه دارم این تاپیک رو نگاه میکنم. همش شد بحث درباره SNR!!
حالا میشه یه آدم با مرام از 146.66.152.155 پینگ بگیره؟ اگه میشه نوع سرویستون رو هم بنویسید. مرسی:n16:

993
02-08-2016, 00:09
یه چیز دیگه

قبلا تو سامانه 2 تا تجدید نظر بود

یعنی تجدید نظر اول و تجدید نظر دوم

ولی الان رفتم دیدم فقط تجدید نظر دوم زدن

برای منم همینجوری ولی وقتی پارس جواب داد تجدید نظر اول هم اومد و وقتی تجدید نظر رو زدم به عنوان تجدید نظر اول ثبت شد

993
02-08-2016, 00:12
حالا میشه یه آدم با مرام از 146.66.152.155 پینگ بگیره؟ اگه میشه نوع سرویستون رو هم بنویسید. مرسی:n16:

محمد7966
02-08-2016, 00:20

مال من هم 206 بود میانگین

سرویس نامحدود 128

bigbang0661
02-08-2016, 00:50
داداش سرویست چیه؟ پروفایل گیم فعال کردی؟

Sent from my HUAWEI G7-L11 using Tapatalk

mohamadir
02-08-2016, 07:24

دوست عزیز اگر پست دومی که گذاشته بودم رو مطالعه می کردید من این موارد رو از قبل هم مد نظر داشتم
هم نرم افزار مانیتورینگ و هم مصرف کانکشن و هم مجموع مصرف کارت شبکه و ... باز هم اختلاف 1 تا 2 گیگ دیده می شد!
مودم بدون wifi و تک پورت هم که امکان استفاده اشتراکی و مخفیانه نداره!
استفاده سیستمی اینترنت و آپدیت ویندوز 7 و نرم افزار های کرک شده هم به طور کلی قطع هستند

جالبه که با همه مشکلاتی که با صبانت دارم ، مورد محاسبه اشتباه رو تا به حال ندیدم . مگر اینکه تعریف بیت و بایت در صبانت با پارس آنلاین متفاوت باشه!

italodance
02-08-2016, 08:22

اینا کلکهای ISP هاست بر سر کیسه کردن و دنبال نخود سیاه فرستادن مردم هیچ دنیا اصلا این چیزها رو نمیدونند چیه اولش با کیفیت خط و نزدیکی منزل به مرکز شروع شد بعد گفتند DNS حالا میگند SNR خدا میدونه فردا چه جوی رو شروع میکنند ایران دیگه اقا ایرانه مردم هم ساده دل

به خدا آن ور دنیا این حرفها رو بزنید یارو از خنده میمیره فاصله خونه تا مرکز و....DNS بگذار قبول میشی...من تو عمرا تاحالا یک DNS هم ست نکردم و مشکلی نداشتم

reza_jolie
02-08-2016, 10:07
دوستان من کد پیگیری سامانه 195 رو گم کردم. راهی برای بازیابی ش هست؟

Le0nard0
02-08-2016, 10:42
دوستان من کد پیگیری سامانه 195 رو گم کردم. راهی برای بازیابی ش هست؟

اگر یه شکایت دیگه هم داشته باشی کد پیگیریش رو بزنی تمام شکایتهای دیگه ات رو هم میاره

محمد7966
02-08-2016, 11:28
دوستان از سمت پارس بهم زنگ زدند،واقعا خستگی رو میشه از صداشون تشخیص داد،دلم به حالشون سوخت که یه جورایی مجبور شدن بیشتر از 700 تیکت رو جواب بدن

و همش جوابای تکراری

گفت :تا حالا کسی به ما از سمت سازمان نظارت نامه نداده که سرویساتون مشکل داره،

گفت:ما سرویسامون رو قبلش هماهنگ کرده بودیم با سازمان نظارت
میگه چنین قانونی نداریم که شرکت موظف تمام سرویساشو ارائه بده

و درباره سرویس اینترنت ایران هم چیز عجیبی گفت:میگه باید شرایطشو چک کنیم که میشه برای هر شهر و مرکز مخابراتی ارائه داد یا نه.عجب توجیهی کرده البته خودش هم گفت نمیدونم شرایط چه جوری باید بپرسم

broosli
02-08-2016, 12:01
دوستان از سمت پارس بهم زنگ زدند،واقعا خستگی رو میشه از صداشون تشخیص داد،دلم به حالشون سوخت که یه جورایی مجبور شدن بیشتر از 700 تیکت رو جواب بدن

و همش جوابای تکراری

گفت :تا حالا کسی به ما از سمت سازمان نظارت نامه نداده که سرویساتون مشکل داره،

میگه چنین قانونی نداریم که شرکت موظف تمام سرویساشو ارائه بده

و درباره سرویس اینترنت ایران هم چیز عجیبی گفت:میگه باید شرایطشو چک کنیم که میشه برای هر شهر و مرکز مخابراتی ارائه داد یا نه.عجب توجیهی کرده البته خودش هم گفت نمیدونم شرایط چه جوری باید بپرسم

بله- به نظرم مقصر اصلی تو این قضایای گرونی و بی کیفیتی و... همین وزارت ارتباطات و سازمان تتنظیم مقررات هستن که نشستن یه سری تصمیماتی گرفتن واسه ملی تر کردن اینترنت!! ولی به اسم ارزان کردن خواستن به مردم قالب کنن
الان همه شرکت ها بدون استثنا هزینه سرویس هاشون گرون تر شده (من نمیدونم یعنی این سازمان تنظیم مقررات یه نگاه به تعرفه های اینا بندازه معلومه گرون کردن ولی همین که ساکته و همه شرکت ها هم همین کارا رو کردن یعنی خود رگولاتوری پشت این قضیه است)- اکثرا شبانه رایگان یا سایر آپشن های دانلود رایگان رو حذف کردن (که ملت نتونن رایگان استفاده کنن و مجبور بشن پول زیاد بدن واسه دانلود که منصرف بشن از دانلود) و از طرفی هم از روی اجبار موظف به ارائه اینترنت غیرحجمی (که 2/3 اینترانته و 1/3 اینترنت!!) شدن در حالیکه امکان ارائه این سرویس هنوز فراهم نشده (الان شاتل هم یه سرویسی به اسم art-base ارائه داده که مشابه همین اینترنت ایران پارسه و شاتل هم به مشتری هاش گفته اینو برای بستن دهن تنظیم مقررات اضافه کردیم ولی فعلا امکان ارائه همچین سرویسی نداریم) به خاطر همین منم میگم این شکایت ها غیر از اینکه اعصاب این کارمندای بیچاره رو تو شرکت ها (با حداقل حقوق) داغون کنه فایده ای نداره (باید شکایت رو به اون بالایی ها کرد و اونا باید پاسخگو باشن که دست ما بهشون نمیرسه)

Le0nard0
02-08-2016, 14:53

همونطور که گفتم تمام سرویسها و تغییر قیمتها قبلش هماهنگ میشه

محمد7966
02-08-2016, 15:20
دوستان کسی سرویس های اینترنت ایران رو میتونه انتخاب کنه؟

الان با من تماس گرفتن و ظاهرا هم خودشون میدونن هر کسی نمیتونه این سرویس رو انتخاب کنه ولی میگه مشکل حل شده!!!

الان رفتم سرویس 1 مگ اینترنت ایران انتخاب کنم ولی دیدم باز برای من نمیاد

البته من سرویسم 6 روز دیگه داره ولی روی تغییر سرویس هم زدم ولی اصلا نیوردش

4l1r3z4
02-08-2016, 15:58
دوست عزیز اگر پست دومی که گذاشته بودم رو مطالعه می کردید من این موارد رو از قبل هم مد نظر داشتم
هم نرم افزار مانیتورینگ و هم مصرف کانکشن و هم مجموع مصرف کارت شبکه و ... باز هم اختلاف 1 تا 2 گیگ دیده می شد!
استفاده سیستمی اینترنت و آپدیت ویندوز 7 و نرم افزار های کرک شده هم به طور کلی قطع هستند

جالبه که با همه مشکلاتی که با صبانت دارم ، مورد محاسبه اشتباه رو تا به حال ندیدم . مگر اینکه تعریف بیت و بایت در صبانت با پارس آنلاین متفاوت باشه!

من خودم تقریبا از تمام شرکتای اینترنتی نت داشتم و در بین شرکتا ، بیشترین حجم خوری رو پارس آنلاین داشت! با وجود اینکه حساسیت زیادی در این زمینه دارم و نرم افزار های مختلف رو در سیستم دارم و آپدیت ها و غیره رو توسط فایروال بلاک کردم ، ولی باز هم بیشتر از مقدار مصرفی ، حجم رو محاسبه می کرد!!
البته لازمه بگم که درسته این مشکلو داره ولی از لحاظ کیفیت و وضعیت ، یکی از خوباست...

محمد7966
02-08-2016, 16:07

من چندبار 1 گیگ 1 گیگ ازشون خرید میکردم

بعد میددیم نزدیکای 100 تا 200 مگ انگار غیب میشه،حالا شاید خودم بد حساب میکردم ولی 2 تا نرم افزار bwmeter و netlimitter نصب کرده بودم

گوشی بقیه اعضا رو هم چک میکردم

با این حال همش حس میکردم 100 مگی الکی مصرف میشه

رفتم تو برنامه مصرفشون دیدم بعضی از بازه ها رو چندین بار مینویسه مثلا میاد 9:00 تا 9:10 رو 2 بار یا 3 بار مینویسه

یا مثلا می اومد از بازه 9:00 تا 9:10 رو یه بار حساب میکرد بعدش به جای اینکه از 9:10 به بعد رو حساب کنه می اومد مثلا از 9:05 تا 9:15 رو حساب میکرد

یعنی یه سری از بازه ها رو چندین بار حساب میکرد

شما نگاه کنید ببینید برای شما این مشکل بوجود نیومده

italodance
03-08-2016, 07:41
من چندبار 1 گیگ 1 گیگ ازشون خرید میکردم

بعد میددیم نزدیکای 100 تا 200 مگ انگار غیب میشه،حالا شاید خودم بد حساب میکردم ولی 2 تا نرم افزار bwmeter و netlimitter نصب کرده بودم

گوشی بقیه اعضا رو هم چک میکردم

با این حال همش حس میکردم 100 مگی الکی مصرف میشه

رفتم تو برنامه مصرفشون دیدم بعضی از بازه ها رو چندین بار مینویسه مثلا میاد 9:00 تا 9:10 رو 2 بار یا 3 بار مینویسه

یا مثلا می اومد از بازه 9:00 تا 9:10 رو یه بار حساب میکرد بعدش به جای اینکه از 9:10 به بعد رو حساب کنه می اومد مثلا از 9:05 تا 9:15 رو حساب میکرد

یعنی یه سری از بازه ها رو چندین بار حساب میکرد

شما نگاه کنید ببینید برای شما این مشکل بوجود نیومده

دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی یک نکته تجربه ای بت میگم شما هر چی از اینترنت دریافت کنی میشه دانلود و این نکته مهم بدون در زمان دانلود شما اپلود هم میکنی چون الگوریتم شبکه همینه خوب این 100 تا میتونه اپلود هم باشه من دیشب 24 گیگ دانلود کردم و 500 مگا بایت هم اپلود الگوریتم برام اضافه شد.

AmirHA2008
03-08-2016, 09:12
دوست عزیز من پارس انلاینی نیستم ولی یک نکته تجربه ای بت میگم شما هر چی از اینترنت دریافت کنی میشه دانلود و این نکته مهم بدون در زمان دانلود شما اپلود هم میکنی چون الگوریتم شبکه همینه خوب این 100 تا میتونه اپلود هم باشه من دیشب 24 گیگ دانلود کردم و 500 مگا بایت هم اپلود الگوریتم برام اضافه شد.
سلام
پارس آنلاین آپلود و دانلود رو جدا نشون میده و محاسبه میکنه
مسئله دیگه مثل شما توی 24 گیگ 500 مگ منطقیه ولی توی به فرض 7 گیگ 1 گیگ آپلود (بر فرضی که بگیریم این اختلاف جهت آپلود هست) منطقی به نظر نمیرسه

italodance
03-08-2016, 09:14
سلام
پارس آنلاین آپلود و دانلود رو جدا نشون میده و محاسبه میکنه
مسئله دیگه مثل شما توی 24 گیگ 500 مگ منطقیه ولی توی به فرض 7 گیگ 1 گیگ آپلود (بر فرضی که بگیریم این اختلاف جهت آپلود هست) منطقی به نظر نمیرسه

خیر 7 به 1 اشتباست و غیر منطقی

محمد7966
03-08-2016, 10:48

خب مشکل اینجاست که تو تمام شرکتا از جمله پارس آپلود رایگانه

منم به خاطر همین فقط دانلود رو جمع میزنم

italodance
03-08-2016, 11:13
خب مشکل اینجاست که تو تمام شرکتا از جمله پارس آپلود رایگانه

منم به خاطر همین فقط دانلود رو جمع میزنم

شاید پارس انلاین رعایت نمیکنه یا دیگه رعایت نمیکنه

icao
03-08-2016, 11:55

اگه تیک همه این موارد رو برداری، هر تکنولوژی که روی dslam برای پورت شما ست بشه بی فایده میشه، بهتره به اونا دست نزنی،
bitswap هم که فعال باشه باعث میشه وقتی خطت نویز میگیره قطع نشه و مودمت تا جایی که میتونه سرعت رو میاره پایین، و البته اگر نویز برطرف هم بشه باز پایین میمونه تا اینکه مودم خاموش و روشن بشه
میتونی تیک اون رو هم برداری

AmirHA2008
03-08-2016, 12:45
اگه تیک همه این موارد رو برداری، هر تکنولوژی که روی dslam برای پورت شما ست بشه بی فایده میشه، بهتره به اونا دست نزنی،
bitswap هم که فعال باشه باعث میشه وقتی خطت نویز میگیره قطع نشه و مودمت تا جایی که میتونه سرعت رو میاره پایین، و البته اگر نویز برطرف هم بشه باز پایین میمونه تا اینکه مودم خاموش و روشن بشه
میتونی تیک اون رو هم برداری
مرسی:n01:
از وقتی همه تیک ها رو برداشتم یه مقدار احساس میکنم stableتر شده
سرعت رو خودش اورده پایین تا 6 مگ به مرور که باعث شده snr از 6 به 12 افزایش پیدا کنه
قبلا کمتر پیش میمومد سرعت رو کم کنه مگر وقتی وضع خط خیلی خراب باشه
اگر bitswap رو بردارم دیگه سرعت رو کم نمیکنه پس؟
چون با کاهش سرعت نویزم کم شده

محمد7966
03-08-2016, 14:37
دوستان کسی امتحان نکرد ببین این سرویس اینترنت ایران رو میشه انتخاب کرد یانه؟

من روی تغییر سرویس میزنم ،مثلا میخام سرویس اینترنت ایران 1 مگ،17 گیگ رو انتخاب کنم ولی اصلا برای من نمیاد

فقط من این مشکلو دارم یا بقیه هم دارند؟

دیروز بابت شکایت کردم ولی ظاهرا هم خودشون نمیدونن مشکل از چه قراره

ظاهرا اینو برای بسته بودن دهن سازمان نظارت گذاشتن،چون گفتن این سرویس معادل همون سرویسی که سازمان نظارت با عنوان ترافیک داخلی و ترافیک بین الملل گذاشته یعنی یه جورایی انگار دکوریه

بهم زنگ زدند،گفتند این مشکل سراسریه تا 2 شنبه قراره حل بشه فقط تهرانی ها میتونن درخواست این سرویس رو بدند فعلا اونم فقط از طریق تماس با ما

امیدوارم اینطور باشه.الکی ما رو پی نخود سیاه نفرستند.

mo_ho
03-08-2016, 20:29
snr margin :
ممنون

سلام
من موقع باز کردن صفحه چک کردم و ثابت بود
و اینکه امروز هم که چند دقیقه ای قطع بود ( چراغ مودم همه روشن بودن ولی هیچی باز نمیشد)و چک کردم باز همین عددها بودن
کلا علامت نوبز همین snr ه ؟ یا گزینه دیگه ای هم برای نویز وجود داره؟
ممنون

محمد7966
03-08-2016, 20:58
سلام
من موقع باز کردن صفحه چک کردم و ثابت بود
و اینکه امروز هم که چند دقیقه ای قطع بود ( چراغ مودم همه روشن بودن ولی هیچی باز نمیشد)و چک کردم باز همین عددها بودن
کلا علامت نوبز همین snr ه ؟ یا گزینه دیگه ای هم برای نویز وجود داره؟
ممنون

سلام امروز برای من هم چند دقیقه ای اینترنت به اینترانت تبدیل شده بود یعنی فقط سایتهای داخلی باز میشد البته خیلی زیاد نبود شاید به 10 دقیقه هم نمیرسید

اگر با همین مقادیر snr قطعی دارید مشکل از سمت خود پارس یا ممکنه مرکز مخابراتی تون هم مشکل داشته باشه،چراغای مودمتون همش سبز بودن؟چون مودم من اینطوری که اگر از سمت مرکز مشکل باشه چراغ لینک قرمز میشه

نه برای نویز خط همینه فقط یعنی چک کردن snr

شما برید نمایندگی ازشون مودم تست بگیرید یا از دوستی،مودم قرض بگیرید ببینید مشکل از مودم نیست،

مودم چند ساله دارین؟

اگر مودم هم سالمه باشه

زنگ بزنید همون صدای مشتری پارس آنلاین(02182208000) بهشون بگید پروفایل منو ببرید روی حالت تست

mo_ho
03-08-2016, 21:10
سلام امروز برای من هم چند دقیقه ای اینترنت به اینترانت تبدیل شده بود یعنی فقط سایتهای داخلی باز میشد البته خیلی زیاد نبود شاید به 10 دقیقه هم نمیرسید

اگر با همین مقادیر snr قطعی دارید مشکل از سمت خود پارس یا ممکنه مرکز مخابراتی تون هم مشکل داشته باشه،چراغای مودمتون همش سبز بودن؟چون مودم من اینطوری که اگر از سمت مرکز مشکل باشه چراغ لینک قرمز میشه

نه برای نویز خط همینه فقط یعنی چک کردن snr

شما برید نمایندگی ازشون مودم تست بگیرید یا از دوستی،مودم قرض بگیرید ببینید مشکل از مودم نیست،

مودم چند ساله دارین؟

اگر مودم هم سالمه باشه

زنگ بزنید همون صدای مشتری پارس آنلاین(02182208000) بهشون بگید پروفایل منو ببرید روی حالت تست

کلا تو قطعی های من 90 درصد همه چراغ های مودم روشنه
مودم هم فکر می کنم حدود 3 سال باشه که دارم و همون مودمی هست که خود پارس آنلاین اون موقع میداد (سیمفونی)
پروفایل رو ببرن رو حالت تست چی میشه ؟ و چه تاثیری داره؟

محمد7966
03-08-2016, 21:23
کلا تو قطعی های من 90 درصد همه چراغ های مودم روشنه
مودم هم فکر می کنم حدود 3 سال باشه که دارم و همون مودمی هست که خود پارس آنلاین اون موقع میداد (سیمفونی)
پروفایل رو ببرن رو حالت تست چی میشه ؟ و چه تاثیری داره؟

برای من جواب داد این حالت تست،چون من نوسان snr داشتم الان نوسان ندارم و خوبه

ولی شما میگید که نوسان snr ندارم و از همه عجیبتر میگید همه چراغ های مودم روشنه

چون وقتی اینترنت قطع بشه باید یکی از چراغ ها قرمز بشه یعنی از رنگ سبز به رنگ قرمز تغییر کنه

اینجا یه مشکل عجیب و غریب هست

من پیشنهاد میکنم از کسی مودم بگیرید ببینید باز قطعی دارید یا نه،یا اگر میخاین قبلش به پارس بگید پروفایلتون رو ببرن روی حالت تست شاید عیب از خودشون باشه و ربطی به مودم نداره

jafarr
03-08-2016, 22:33
دوستان امیدوارم این حرفی که میزنم یه فک نکنین مشکل از شما هست یا برین هزینه کنین .
چند وقت پیش توی گیم نت دچار مشکل timeout شدم که بد متوجه شدم SNR دانلود شده 4 خلاصه بعد از تماس های زیاد و پیگیری مرکز مخابرات و غیره رفتم مودم رو عوض کردم بازم مشکل حل نشد . از انجایی که اکثر مودم ها با یه اداپتور یه جور کار میکنن اصلا به ذهنم نرسید مودم رو با یه اداپتور نو تست کنم . بعد چند روز مودم رو بردم خونه دیدم درسته و هیچ مشکلی نیست تا اینکه متوجه شدم اداپتور مودم دچار مشکل شده . خلاصه مشکل حل شد.
به ندرت پیش میاد که مودم خراب باشه ولی واسه من پیش امد

parsley
03-08-2016, 22:48
در مورد تنظیمات مودم برای سرویس پارس آنلاین در یک مطلب آموزشی یکی از دوستان نوشته بود مقادیر VPI,VCI برخلاف اکثر سرویس دهنده ها، 0 و 95 هستن.
آیا تایید می کنید؟

محمد7966
03-08-2016, 22:54
در مورد تنظیمات مودم برای سرویس پارس آنلاین در یک مطلب آموزشی یکی از دوستان نوشته بود مقادیر VPI,VCI برخلاف اکثر سرویس دهنده ها، 0 و 95 هستن.
آیا تایید می کنید؟

نه برای من یادمه 0 و 35 بودش

karwan125
04-08-2016, 08:08
آیا تایید می کنید؟

پارس انلاین فقط 0/35 و 0/59 داره

parsley
04-08-2016, 12:47
بله فکر می کنم همون 0,59 نوشته بود...
نکته دیگه ای درباره کانفیگ مودم برای پارس آنلاین به نظرتون نمی رسه؟ برای همه مودم ها تنظیم به یک شکله؟

محمد7966
04-08-2016, 14:47
بله فکر می کنم همون 0,59 نوشته بود...
نکته دیگه ای درباره کانفیگ مودم برای پارس آنلاین به نظرتون نمی رسه؟ برای همه مودم ها تنظیم به یک شکله؟

برای مودمتون تو اینترنت سرچ کنید معمولا کانفیگ مودما تو اینترنت هست

من خودم از تو اینترت دراوردم برای مودمم

ولی بعضی از مودما راحت کانفیگ میشن

بعدش من هم چیز خاصی نزدم اتوماماتیک همین 0 و 35 اومد

شما اگر جایی گیر کردید عکس بذارید تا دوستان راهنمایی کنند

binaafarin
04-08-2016, 21:05
دوباره خیلی سایتها بازنمیشند تلگرام ازکار افتاد

ESPSV
04-08-2016, 21:10
برای من هم وصل هست ولی هیچ سایتی باز نمیشه
الان با ایرانسل کانکت شدم

AmirHA2008
04-08-2016, 23:29
دوستان اینترنت شما هم امشب همش قطع و وصل میشه یا مشکل از منه فقط؟
مخصوصا تلگرام

mo_ho
05-08-2016, 00:21
سلام
بله الان بیشتر از 1 ساعته برای من هم نوسان داره
و به سختی صفحه باز میکنه

senator2011
05-08-2016, 01:33
دوستان اینترنت شما هم امشب همش قطع و وصل میشه یا مشکل از منه فقط؟
مخصوصا تلگرام

اسیاتک هم دائما قطع و وصل میشه......

محمد7966
05-08-2016, 02:03
پارس آنلاین بعد از یک هفته برای بار هزارم که نوسان snr اومد سراغم ولی باز خوبه اینبار قطعی و صلی ندارم

bigbang001
05-08-2016, 07:41
دوستان کسی هست اپلودش بالای ۱ مگابین بسته شده باشه
میخوام زنگ بزنم درخواست بدم بکنن ۲ مگ میخوام ببینم انجام میدن؟

Sent from my iPhone 6s+

karwan125
05-08-2016, 08:37
دوستان کسی هست اپلودش بالای ۱ مگابین بسته شده باشه
میخوام زنگ بزنم درخواست بدم بکنن ۲ مگ میخوام ببینم انجام میدن؟

Sent from my iPhone 6s+

پارس آنلاین فقط تا 1 مگ اپلود رو میبندن.

993
06-08-2016, 13:08
یادم رفت که بیام نتیجه ی شکایتم توی صدای مشتری رو اینجا بنویسم
جالبه وقتی توی 195 شکایت پر کردم سریع فرداش زنگ زدن ولی توی صدای مشتری 3 روز طول کشید :دی به نظرم هر وقت خواستید با پارس حرف بزنید توی 195 بنویسید زودتر جوابتون رو میدن :دی
این سری یه پسره بود تا شماره ی پارس رو دیدم اماده بودم کل کل کنم ولی تا گفتم سلام شروع کرد معذرت خواهی و اینکه بالاخره شرکت هم دنبال سود خودش بوده و ما معذرت میخوایم که اینجوری شد و ولی اون بالا تصمیم گرفتن که یه مقدار قیمت رو بالاتر ببرن و کلا این شرمنده و تصمیمی بوده که گرفته شده و شما حق داری و ... اقا من تنها کلمه ای که گفتم این بود که باشه ممنون خدافظ :دی یعنی اصلا حال کل کل رو ازم گرفت :دی اون سری دختره میگفت نه و اشتباه میکنی و همه راضین گرون بشه و شبانه رایگان نباشه و ... من هی جوابش رو میدادم ولی این سری وقتی طرف بعد از سلام تا قبل از خدافظی فقط داره معذرت خواهی میکنه و میگه شما حق داری اصلا موندم چی بگم :دی
بیخیال شکایت توی 195 هم شدم به قول یکی از دوستان این مبلغ اصلا ارزش اعصاب خوردی رو نداره و حالا که خودمونیم ولی پارس نسبت به مصوبه ی جدید داره ارزونتر هم حساب میکنه(درسته که نسبت به قبل گرونتر شد)

محمد7966
06-08-2016, 13:18
یکی از دروغ های پارس آنلاین مشخص شد

گفته بود تا دوشنبه سرویس های اینترنت ایران رو راه اندازی میکنیم،الان میبینم کلا حذف شده

ظاهرا این سرویس برای این بوده که بگن ما طبق سازمان نظارت سرویس چیدیم

Le0nard0
06-08-2016, 13:22
یکی از دروغ های پارس آنلاین مشخص شد

گفته بود تا دوشنبه سرویس های اینترنت ایران رو راه اندازی میکنیم،الان میبینم کلا حذف شده

ظاهرا این سرویس برای این بوده که بگن ما طبق سازمان نظارت سرویس چیدیم

برداشته شده مجددا برمیگرده احتمالا . دوشنبه نشده که

محمد7966
06-08-2016, 13:27
برداشته شده مجددا برمیگرده احتمالا . دوشنبه نشده که

باشه تا دوشنبه صبر میکنیم
من قبلش بابت این سرویس اینترنت ایران ازشون شکایت کردم،گفتم چرا نمیتونم انتخابش کنم ولی تو لیست فروششون بود

الان برید ببینید از لیست فروش حذف شده،برای چی حذف شده؟

قبلش هم پشتیبانش به من گفت این سرویسا برای سازمان نظارت گذاشتیم که به ما گفته بود حجم رو داخلی و بین المللی کنید که ما این نوع تجهیزاتی نداریم که ترافیک مصرفی رو به 2 نوع داخلی و بین المللی نشون بده

Le0nard0
06-08-2016, 13:31
من قبلش بابت این سرویس اینترنت ایران ازشون شکایت کردم،گفتم چرا نمیتونم انتخابش کنم ولی تو لیست فروششون بود

قبلش هم پشتیبانش به من گفت این سرویسا برای سازمان نظارت گذاشتیم که به ما گفته بود حجم رو داخلی و بین المللی کنید که ما این نوع تجهیزاتی نداریم که ترافیک مصرفی رو به 2 نوع داخلی و بین المللی نشون بده

نتیجه شکایتت توی 195 چی شد؟ اگه برنگشت میتونی بازم شکایت کنی این جواب پشتیبانی رو هم بگی بهشون

993
06-08-2016, 13:34

توی مصوبه بهشون مهلت داده که تجهیزات نصب کنن و تا اون موقع یک سوم حجم داخلی رو به بین الملل اضافه کنن. دقیقا همون مقادیری که قبلا توی اینترنت ایران زده بودن درست بود ولی خب الان که برداشتن

محمد7966
06-08-2016, 13:38
نتیجه شکایتت توی 195 چی شد؟ اگه برنگشت میتونی بازم شکایت کنی این جواب پشتیبانی رو هم بگی بهشون

چون گفت تا 2شنبه این سرویسا راه اندازی میشه اونم نه در کل ایران فقط در تهران،تازه تهرانی ها هم از طریق سیستم نمیتونن انتخاب کنند ما از طریق سیستم خودمون میتونیم براشون انتخاب کنیم

در شهرستانا معلوم نیست راه اندازی بشن یا نه

من که انصراف دادم ،گفتم تا 2 شنبه صبر میکنم ولی یکی نیست بگه مگه این سرویس چی داره که بخاد راه اندازی بشه،2تا ویژگی داره یکی شبانه نداره و یکی خط رو هم بالاتر نمیبندن،دیگه این همه کلاس گذاشتن نداره،باید راه اندازی کنیم،مگه قراره آپولو هوا کنند:n08:

محمد7966
06-08-2016, 13:47
توی مصوبه بهشون مهلت داده که تجهیزات نصب کنن و تا اون موقع یک سوم حجم داخلی رو به بین الملل اضافه کنن. دقیقا همون مقادیری که قبلا توی اینترنت ایران زده بودن درست بود ولی خب الان که برداشتن

آره ولی این سرویس عملا پیاده سازی نمیشه حالا حالا ،نمیدونم شرکتی هست که این نوع سرویس رو داشته باشه یا نه

تویه سرویسشون هم ننوشته بودند که مثلا سرویس اینترنت ایران 1 مگ 17 گیگ دوتا ترافیک مجزا داره،کلا نوشته بودن 17 گیگ حجم دارید

من که شک دارم این ترافیک داخلی و بین الملل عملا پیاده بشه اونم این روزا

993
06-08-2016, 14:18
آره ولی این سرویس عملا پیاده سازی نمیشه حالا حالا ،نمیدونم شرکتی هست که این نوع سرویس رو داشته باشه یا نه

تویه سرویسشون هم ننوشته بودند که مثلا سرویس اینترنت ایران 1 مگ 17 گیگ دوتا ترافیک مجزا داره،کلا نوشته بودن 17 گیگ حجم دارید

من که شک دارم این ترافیک داخلی و بین الملل عملا پیاده بشه اونم این روزا

خب مثلا اون 17 گیگ اینجوری بوده که 10 گیگ خارجی 20 گیگ داخل بعد چون اینا فعلا نمیتونن جدا کنن باید یک سوم داخلی رو اضافه کنن به خارجی یعنی همون 17 گیگ. این 17 کلا بین الملله تا زمانی که بهشون مهلت دادن تجهیزات نصب کنن و جدا کنن

karwan125
08-08-2016, 13:17
امروز دوشنبه ، شرکت پارس انلاین میزان حجم ترافیک مصرفی را تفکیک سازی کرد.

ترافیک داخلی را جدا حساب کرده و ترافیک بین المللی هم جدا ..

yasidevil
08-08-2016, 17:10
امروز دوشنبه ، شرکت پارس انلاین میزان حجم ترافیک مصرفی را تفکیک سازی کرد.

ترافیک داخلی را جدا حساب کرده و ترافیک بین المللی هم جدا ..
کو؟
.............

broosli
08-08-2016, 17:13
کو؟
.............

3-4 ساعت گذاشت دوباره برش داشت
تازه همون موقع هم که بود جدا حساب نمی کرد

mojt90
08-08-2016, 17:13
یعنی چی که ترافیک داخلی و خارجی جدا محاسبه میشه ؟؟؟؟

محمد7966
08-08-2016, 17:16
یعنی چی که ترافیک داخلی و خارجی جدا محاسبه میشه ؟؟؟؟

یعنی 10 گیگ مثلا بین الملل حساب میشه

و 7 گیگ داخل ایران

broosli
08-08-2016, 17:18
یعنی 10 گیگ مثلا بین الملل حساب میشه

و 7 گیگ داخل ایران

این قابلیت اگر هم راه اندازی بشه فعلا فقط واسه سرویس اینترنت ایرانه
واسه بقیه سرویس ها فک نکنم جدا حساب کنه چون کلا یه قیمت هستن

dont9
09-08-2016, 18:09
چرا قیمت های شاتل نسبت به پارس آنلاین اینقد بالائه؟

amir_t6262
09-08-2016, 18:48
پارس آنلاین حجم اضافه را چقدر حساب میکنه؟
یعنی اگر الان طرح ویژه اش را (یک سال 12 گیگ) انتخاب کنیم و بعد بخواهیم حجم اضافه بخریم.

jafarr
09-08-2016, 21:32
امروز رفتم نمایندگی 2 تا از خط هامو خالی کردم . دلیل تخلیه هم افت سرعت و عدم پشیبانی زدم . اگه چند نفر دیگه هم از مشهد بودن ایکارو میکردن خیلی حرکت خوبی میشد تا یاد بگیرن مشتری Cow نیس
یکیش تو خونه هست و یکیش تو گیمنت که ماهانه 200GB مصرف داشت .
حالا از فردا میگین چرا تخلیه ؟
میخایین بگم پشتیبان مشکلو پیگیری کنه چرا افت سرعت دارین ؟

jafarr
09-08-2016, 21:56
چرا قیمت های شاتل نسبت به پارس آنلاین اینقد بالائه؟
تا اونجا که من یادم میاد پارس بالاتر بود

PC-PC
09-08-2016, 23:28
دوستان پارس انلاین 128 نامجدود رو حذف کرده ؟

محمد7966
09-08-2016, 23:32
دوستان پارس انلاین 128 نامجدود رو حذف کرده ؟

بله حذف کرد

الان من مجبور شدم برم نامحدو 256 بخرم

PC-PC
10-08-2016, 02:39
بله حذف کرد

الان من مجبور شدم برم نامحدو 256 بخرم

من به همین دلیل بعد 7 سال دارم می رم یه شرکت دیگه

Tom Clancy's
10-08-2016, 14:01
سلام دوستان
این 256 نامحدود که الان هست تا سقف چقدر مصرف محدود نمیشه؟؟

hosseinmet
10-08-2016, 14:05
سلام دوستان
این 256 نامحدود که الان هست تا سقف چقدر مصرف محدود نمیشه؟؟

سقف اول ۱۰ گیگ که از ۳ مگ به ۱ مگ کاهش پیدا میکنه
سقف دوم ۱۶ گیگ که از ۱ مگ به ۲۵۶ میرسه

Sent from my iPhone using Tapatalk

4l1r3z4
15-08-2016, 02:40
پارس آنلاین هم سرویس جشنواره با شبانه رایگان از ساعت 5 تا 8 صبح گذاشته که البته شرایط و جزئیاتشو هیچ جا ننوشته که به چه صورته!

منتها قیمتش زیاده و نمیصرفه! میشه ماهی 4گیگ با شبانه رایگان از 5 تا 8 با قیمت ماهی 23766 تومان که در کل 6 ماهش با 24 گیگ حجم میشه 142600 .

تو بخش جشنواره های فروشش ، تعدادی سرویس دیگه با هدیه شبانه گذاشته ولی هیچ جا توضیحی نداده که هدیه شبانش به چه شکله!

hkhafan
15-08-2016, 08:47
سلام
طرح ویژه یه ساله از پارس خریده بودم...
الان زنگ زدم درخواست جمع‌آوری دادم...
میگه تو این طرحا تا ته دوره امکان جمع‌آوری نیست!
درسته این قضیه؟
راهی نداره؟ :n29:

hrkhl
15-08-2016, 09:07
سلام
طرح ویژه یه ساله از پارس خریده بودم...
الان زنگ زدم درخواست جمع‌آوری دادم...
میگه تو این طرحا تا ته دوره امکان جمع‌آوری نیست!
درسته این قضیه؟
راهی نداره؟ :n29:
سلام باید تو ۱۹۵ شکایت کنید.

hkhafan
15-08-2016, 09:11
سلام باید تو ۱۹۵ شکایت کنید.

تو فایل قراردادی که تو پروفایل قابل دانلوده این بند وجود داره:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فکر کنم همینو می‌گقت!

به 195 چی باید بگم به نظرتون؟!

hrkhl
15-08-2016, 14:41

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

فکر کنم همینو می‌گقت!

کاری نمی تونید بکنید چون قبول کردید

karwan125
15-08-2016, 16:51

فکر کنم همینو می‌گقت!

اگر میبینید که کیفیت خط تون مطلوب نیست و قطع و وصلی دارید ، حرف شون آیه نیست که قابل بحث نباشه
شکایت کنید بگید از ارائه خدمات تون راضی نیستم لطف کنید سرویس رو جمع آوری کنید ! همین

bigbang001
15-08-2016, 17:59
اگر بحث پس گرفتن پول هست طبیعتا قرارداد دارید و تنها زمانی میتونید فسخ قرارداد کنید که به تعهداتشون عمل نکرده باشن.
اما اگر فقط مثاله جمع کردن سرویس باشه میتونید بگید حجم قراردادم تمام شده و میخوام جمع اوری کنن

Sent from my iPhone 6s+

bigbang001
15-08-2016, 18:05
اگر بحث پس گرفتن پول هست طبیعتا قرارداد دارید و تنها زمانی میتونید فسخ قرارداد کنید که به تعهداتشون عمل نکرده باشن.
اما اگر فقط مثاله جمع کردن سرویس باشه میتونید بگید حجم قراردادم تمام شده و میخوام جمع اوری کنن

Sent from my iPhone 6s+

broosli
15-08-2016, 18:11

فکر کنم همینو می‌گقت!

این چیزی که نوشته کلیه و ربطی به سرویس جشنواره و غیرجشنواره نداره
تو خود پنل کاربری یه قسمت هست که میتونید نحوه اتمام قرارداد رو براساس اتمام حجم (یا زمان) تغییر بدید
اگه حجمتون تموم بشه قانونا قراردادتون تموم شده به حساب میاد و طبق همین عکسی هم که شما گذاشتید چون قراردادتون به اتمام رسیده نمیتونن انجام ندن (دوستمون 4l1r3z4@ ظاهرا قبلا از پارس آنلاین به صورت جشنواره سرویس گرفتن و زود تخلیه کردن میتونید از ایشون سوال کنید راهنمایی تون کنن)

hkhafan
15-08-2016, 18:23
Sent from my iPhone 6s+

خب منم فقط می‌خوام سرویسشون رو جمع کنن (دقیقاً به علت اتمام حجمم + دندون‌گردی شدیدشون! )
ولی می‌گن تو این طرحای ویژه، طبق قرارداد شما تا پایان دوره همچین حقی ندارید!
===
جالب اینجاست همین سوالو از اپراتور فروش شاتل هم کردم...
با این که قرارداد طرح ویژشون جلوم باز بود و توشم همون مطلب نوشته بود:
طرف می‌گفت همچین چیزی نداریم! و شما هروقت بخواین جمع‌آوری می‌شه.

به هرحال یکیشون داره دروغ میگه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این چیزی که نوشته کلیه و ربطی به سرویس جشنواره و غیرجشنواره نداره
تو خود پنل کاربری یه قسمت هست که میتونید نحوه اتمام قرارداد رو براساس اتمام حجم (یا زمان) تغییر بدید
اگه حجمتون تموم بشه قانونا قراردادتون تموم شده به حساب میاد و طبق همین عکسی هم که شما گذاشتید چون قراردادتون به اتمام رسیده نمیتونن انجام ندن (دوستمون 4l1r3z4@ ظاهرا قبلا از پارس آنلاین به صورت جشنواره سرویس گرفتن و زود تخلیه کردن میتونید از ایشون سوال کنید راهنمایی تون کنن)

درست می‌فرمایید...الان دیدم تو پروفایلم...
پس با این حساب خودشون اتومات جمعش می‌کنن!
ممنون

broosli
15-08-2016, 18:34
خب منم فقط می‌خوام سرویسشون رو جمع کنن (دقیقاً به علت اتمام حجمم + دندون‌گردی شدیدشون! )
ولی می‌گن تو این طرحای ویژه، طبق قرارداد شما تا پایان دوره همچین حقی ندارید!
===
جالب اینجاست همین سوالو از اپراتور فروش شاتل هم کردم...
با این که قرارداد طرح ویژشون جلوم باز بود و توشم همون مطلب نوشته بود:
طرف می‌گفت همچین چیزی نداریم! و شما هروقت بخواین جمع‌آوری می‌شه.

به هرحال یکیشون داره دروغ میگه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

درست می‌فرمایید...الان دیدم تو پروفایلم...
پس با این حساب خودشون اتومات جمعش می‌کنن!
ممنون

البته شما حتما یه اعلام شکایت تو سامانه 195 هم بزنید و تهدید کنید که کارشون غیرقانونیه و شما مطابق با همین اصل اتمام قرارداد براساس اتمام حجم دارید عمل می کنید و باید درخواست تخلیه تون رو هرچه سریع تر بفرستن مخابرات (کلا برای جمع آوری و تخلیه باید از شکایت تو 195 استفاده کنید وگرنه خیلی اذیتتون میکنن) من خودم همین طوری با شکایت تو 195 سرویس های وبم رو 2-3 هفته زودتر از اتمام زمان جمع آوری کردم

sis72
16-08-2016, 14:19
سلام
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از پارس آنلاین سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.

افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم:n16:

amir_naser
16-08-2016, 20:15
دوستان راهنمایی کنید اینترنت سه ماهه با حجم کل 30 گیگ ایا کلا 15 تومنه یا هر ماهش ؟

AmirHA2008
16-08-2016, 20:27
دوستان راهنمایی کنید اینترنت سه ماهه با حجم کل 30 گیگ ایا کلا 15 تومنه یا هر ماهش ؟
عکست لود نمیشه عزیز
کجاس؟ توی طرحایی که بشه انتخاب کرد که نیست

amir_naser
16-08-2016, 21:24

amir_naser
16-08-2016, 21:25
عکست لود نمیشه عزیز
کجاس؟ توی طرحایی که بشه انتخاب کرد که نیست

AmirHA2008
16-08-2016, 21:32
هرماه 15 تومن هست
این طرح مخصوص کسایی هست که تازه میخوان از پارس آنلاین اشتراک بگیرن، اگر در حال حاظر مشتری پارس آنلاین هستین نمیتونین انتخابشون کنین!

amir_naser
17-08-2016, 01:07
هرماه 15 تومن هست
این طرح مخصوص کسایی هست که تازه میخوان از پارس آنلاین اشتراک بگیرن، اگر در حال حاظر مشتری پارس آنلاین هستین نمیتونین انتخابشون کنین!

هر ماه نیست اشتباه زدن براسه ماه 15 تومن اگه اونجوری باشه سرویس 65 گیگ یکساله هر ماهش 69 تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟

AmirHA2008
17-08-2016, 01:23
هر ماه نیست اشتباه زدن براسه ماه 15 تومن اگه اونجوری باشه سرویس 65 گیگ یکساله هر ماهش 69 تومنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
احتمال زیاد همین طوره
توی تبلیغشون هر ماه اشتباه تایپ شده
ولی چه فایده وقتی برای مشتری های سابقشون ارائه نمیکنن!

IRAN_KING
17-08-2016, 20:26
ترافیک ایران با محدودیت سرعت چیه باز ؟ یعنی سایت خارجی باز نمیشه ؟

karwan125
17-08-2016, 20:45
ترافیک ایران با محدودیت سرعت چیه باز ؟ یعنی سایت خارجی باز نمیشه ؟

نه دیگه باز نمیشه ، در این حالت اینترانت هست .. گرچه سایت هایی هستن که سرویس های تبدیل اینترانت به اینترنت رو ارائه میدن ، اما متاسفانه سرویس 1 مگ اینترانت پارس انلاین رو خریداری کردم با این سرویس تبدیل ها به دلیل محدودیت شدید از سمت پارس انلاین سرعت دانلود م از سرور های ایران 117 کیلوبایت بود.

D.War
19-08-2016, 08:42
سلام
من در منطقه کمرد-جاجرود هستم
دوستانی که در این منطقه از پارس آنلاین سرویس تهییه کردن ،لطف کنن نظر خودشونو اعلام کنن که عاقلانه هست از این شرکت اینترنت تهییه کنم یا نع.

افراتونوم برای سرویس های نامحدود بفرمایید.
اگر هم لطف کنید تجربه هاتونو با من به اشتراک بزارید خیلی خیلی ممنون میشم:n16:

من زیاد اینترنت عوض کردم نامحدوداش از همه بهتره
خودم ۱۲۸ نامحدود داشتم تا ۸ گیگ سرعت بالا بود بعد تازه محدود میشد رو ۴۰-۵۰
خوب بود ولی متاسفانه این سرویسو حذف کردن، به همین خاطر تخلیه کردم. :)))
۲۵۶ داره ۵۰ تومن، اگه هزینه برات مهم نیست،
محدوداشم دانلود شبانه ش رایگان نیست، یک سومه

دوستان کسی نمیدونه کجا نامحدود داره؟ :|
مخابرات کرمانشاه نامحدودشو برداشته
آسیاتک محدوده
بقیه هم ندارن
فقط صبانت داره ۱۲۸ نامحدود ولی نمیدونم وقتی محدود میشه سرعتش چقد پایین میاد
بعضی از دوستان گفتن که میاد رو ۱۵-۲۰ که در اینصورت بدرد نمیخوره.
همون ۴۰-۵۰ هم باشه راضیم

.:Bardia:.
19-08-2016, 12:30
من زیاد اینترنت عوض کردم نامحدوداش از همه بهتره
خودم ۱۲۸ نامحدود داشتم تا ۸ گیگ سرعت بالا بود بعد تازه محدود میشد رو ۴۰-۵۰
خوب بود ولی متاسفانه این سرویسو حذف کردن، به همین خاطر تخلیه کردم. :)))
۲۵۶ داره ۵۰ تومن، اگه هزینه برات مهم نیست،
محدوداشم دانلود شبانه ش رایگان نیست، یک سومه

دوستان کسی نمیدونه کجا نامحدود داره؟ :|
مخابرات کرمانشاه نامحدودشو برداشته
آسیاتک محدوده
بقیه هم ندارن
فقط صبانت داره ۱۲۸ نامحدود ولی نمیدونم وقتی محدود میشه سرعتش چقد پایین میاد
بعضی از دوستان گفتن که میاد رو ۱۵-۲۰ که در اینصورت بدرد نمیخوره.
همون ۴۰-۵۰ هم باشه راضیم

منم مثل شما تخلیه کردم .
مثل اینکه شاتل نامحدود داره سرعتش هم مثل پارس پایین میاره .
ولی نظر من اینه اگه دانلود خیلی زیاد نداری ایرانسل 4G بگیر با بسته نامحدودش میتونی شبی 20 گیگ راحت دان کنی اگه پوشش تون خوب باشه .

ali_titan
19-08-2016, 16:26
منم مثل شما تخلیه کردم .
ولی نظر من اینه اگه دانلود خیلی زیاد نداری ایرانسل 4G بگیر با بسته نامحدودش میتونی شبی 20 گیگ راحت دان کنی اگه پوشش تون خوب باشه .

من هم در آستانه تخلیه هستم احتمالا فردا درخواست تخلیه میدم با اینکه بیشتر از یک هفته دیگه قرار داد دارم:n01:
پارس آنلاین دیگه واقعا گرونه یه سرویس 1024 با 20گیگ ترافیک یک ماهه قیمتش بالا 52 تومن در میاد بدون شبانه رایگان که به نظر به صرفه نیست الان هم سرویس 256 نامحدود دارم که تا 16 گیگ سرعت بد نیس اما الان تقریبا روی 50 کیلوبایت برثانیه قفل شده
شما در حال حاضر چه اینترنتی گرفتین؟ شبانه هم دارید؟
راستی نزدیک 1500 امتیاز باشگاه مشتریان دارم که نمیدونم چی کارشون کنم. کسی از دوستان خواست پیام بده.

Malona
19-08-2016, 18:16
جدی نامحدود 128 رو حذفیدن؟ عجب آشغالهایی فقط پول رو میشناسن
دوستان یک سوال: ما پول تلفن رو ندادیم تلفن قطع شده میخواستم بدونم با این وجود میشه پارس رو تخلیه کرد و از شرکت دیگه ای سرویس گرفت؟ مخابرات اذیت نمیکنه؟

vahooli
19-08-2016, 23:33
دوستان یه سوال فنی

من گاهی به خصوص وقتی تازه روشن شده دیر وصل میشه اینترنت . لاگ مودم یه 10 دقیقه این پیغامو میده مرتب تا اینکه بلخره وصل بشه :

Couldn't get channel number: Transport endpoint is not connected
Couldn't reset tty to normal line discipline: Inappropriate ioctl for device

نظرتون چیه ؟

محمد7966
19-08-2016, 23:49
دوستان یه سوال فنی

من گاهی به خصوص وقتی تازه روشن شده دیر وصل میشه اینترنت . لاگ مودم یه 10 دقیقه این پیغامو میده مرتب تا اینکه بلخره وصل بشه :

Couldn't get channel number: Transport endpoint is not connected
Couldn't reset tty to normal line discipline: Inappropriate ioctl for device

نظرتون چیه ؟

مودمو ریست فکتوری کنید

ظاهرا مشکل کانال داره درست میگم؟!

کانالو دستی بدید درست نمیشه؟

vahooli
20-08-2016, 00:03
مودمو ریست فکتوری کنید

ظاهرا مشکل کانال داره درست میگم؟!

کانالو دستی بدید درست نمیشه؟

کانالو نمیشه اخه دستی بدم ... مودمم تی پی لینکه . با ریست حل نشد

محمد7966
20-08-2016, 00:19
کانالو نمیشه اخه دستی بدم ... مودمم تی پی لینکه . با ریست حل نشد

یه زنگی بزنید بهشون بگید پورتو برام ریست کنید

ببینید چی میشه

D.War
20-08-2016, 09:42
منم مثل شما تخلیه کردم .

به بسته نامحدود فک کردم یکم دردسر داره فقط ۲ تا ۸ صبح میتونیم استفاده کنیم
باید گوشی تا صبح نتش روشن باشه، گوشی منم مصرف باتریش زیاده تا صبح شارژ نمیشه هیچی، خالی هم میشه :))))
مشکلم اینه که یوتیوب و استپاتیفای زیاد استفاده میکردم، دانلودم زیاد نیست! (ماهانه ۴۰-۳۰ گیگ بدون دانلود :))) )
شاتل هم مصرف منصفانه داره، مث بقیه نمیگه تا چقد با سرعت بالا میتونی دانلود کنی
وقتیم محدود میشه میاد ۱۶ کیلوبایت :|
کلا فک نکنم دیگه اینترنت نامحدود ۳۰ تومنی وجود داشته باشه :))

D.War
20-08-2016, 09:50
جدی نامحدود 128 رو حذفیدن؟ عجب آشغالهایی فقط پول رو میشناسن
دوستان یک سوال: ما پول تلفن رو ندادیم تلفن قطع شده میخواستم بدونم با این وجود میشه پارس رو تخلیه کرد و از شرکت دیگه ای سرویس گرفت؟ مخابرات اذیت نمیکنه؟

خودشون که میگفتن که دستور تنظیم مقرراته و همه شرکتا موظفن تا آخر ماه ۱۲۸ و سرویس های بی کیفتشونو حذف کنن :| حالا چقد درسته نمیدونم
مخابرات بستگی به شهرش داره، کرمانشاه که افتضاحه
اگه تلفونتون کلا قط بشه یا واگذار بشه باید از سرویسای وایرلس و وایمکس استفاده کنین.

saeidsmxo
20-08-2016, 15:34
من دو تا پارس آنلاين دارم. نامحدود 128
يکيش رو دارم جمع ميکنم و ميرم شاتل.
اگر خوب بود ديگري هم جمع ميشه
عوضي ها اون موقع که من گرفتم نامحدود 128 تا 20 گيگ سرعت بالا بود. هي ذره ذره کم کردن

محمد7966
20-08-2016, 16:02
یه موردی برام تکرار شده هم پنج شنبه هم امروز یعنی شنبه

یه خانمی بهم زنگ زده بود و داشت درباره نحوه برخورد و رسیدگی صدای مشتری پارس آنلاین می پرسید و منم کلا راضی بودم

ولی نمیدونم چرا هم پنچ شنبه پرسیده بود از من هم امروز شنبه،یعنی همون پنج شنبه کافی نبود:n13:

karwan125
20-08-2016, 17:20
یه موردی برام تکرار شده هم پنج شنبه هم امروز یعنی شنبه

یه خانمی بهم زنگ زده بود و داشت درباره نحوه برخورد و رسیدگی صدای مشتری پارس آنلاین می پرسید و منم کلا راضی بودم

ولی نمیدونم چرا هم پنچ شنبه پرسیده بود از من هم امروز شنبه،یعنی همون پنج شنبه کافی نبود:n13:

اتفاقا واسه منم همین امروز تماس گرفتن ، فک کنم جدیدا این آپشن رو اضافه کردن :n08:
توی این 7 ساله ایی که مشترک پارس انلاین م به چنین موردی بر نخورده بودم ..

Malona
20-08-2016, 19:42
خودشون که میگفتن که دستور تنظیم مقرراته و همه شرکتا موظفن تا آخر ماه ۱۲۸ و سرویس های بی کیفتشونو حذف کنن :| حالا چقد درسته نمیدونم
مخابرات بستگی به شهرش داره، کرمانشاه که افتضاحه
اگه تلفونتون کلا قط بشه یا واگذار بشه باید از سرویسای وایرلس و وایمکس استفاده کنین.

منظورم این نیست که از مخابرات بگیرم
ما پول تلفن رو ندادیم و تلفن قطع شده یعنی حدود دویست هزارتومان به مخابرات بدهکاریم ولی ADSL پارس انلاین وصله، حالا
آیا من میتونم بدون پرداخت بدهکاری به مخابرات، شرکت ADSL رو تغییر بدم؟
احتمال داره تخلیه کنم و مخابرات اجازه ی رانژه شدن دوباره رو نده؟

D.War
20-08-2016, 23:06
در مورد بدهی و قط موقت نمیدونم، ولی اگه کلا قط کنن، یا واگذار بشه دیگه راه adslگرفتن ندارین. شاید دوستان دیگه بتونن راهنمایی کنن

mgha
22-08-2016, 12:06
منظورم این نیست که از مخابرات بگیرم
ما پول تلفن رو ندادیم و تلفن قطع شده یعنی حدود دویست هزارتومان به مخابرات بدهکاریم ولی ADSL پارس انلاین وصله، حالا
آیا من میتونم بدون پرداخت بدهکاری به مخابرات، شرکت ADSL رو تغییر بدم؟
احتمال داره تخلیه کنم و مخابرات اجازه ی رانژه شدن دوباره رو نده؟

نه نمیشه شما باید به همراه مدارک خط آخرین قبض پرداختی رو بدید به شرکتی که میخواید نت بگیرید و حتی اگه شرکت قبض نخواد ازتون و درخواست رانژه رو بفرسته برای مخابرات، مخابرات برگشت میزنه درخواست رو بدلیل بدهی خط.

k1ozil
22-08-2016, 17:43
نمایندگی پارس شهرمون 2 هفته منو الاف کرد میخوام دنش سرویس کنم مردکه..... :n34:
خود پارس شکایت کنم پیگیر میشن؟ یا 195 شکایت کنم ؟

محمد7966
22-08-2016, 17:50

منم پارسال علاف شدم

ظاهرا وقت نداشتن یا بلد نبودن کانفیگ کنند

آخر سر گفتم خانم شما فقط پسورد و یوزرنیم رو بهم بدید خودم کانفیگ میکنم،همون لحظه هم برام فرستاد،پیامش هم از سمت پارس اومد

حالا ببینید مشکل شما چی هست؟خط رانژه نشده؟یا دلیل دیگه ای داره

k1ozil
22-08-2016, 17:59
منم پارسال علاف شدم

ظاهرا وقت نداشتن یا بلد نبودن کانفیگ کنند

آخر سر گفتم خانم شما فقط پسورد و یوزرنیم رو بهم بدید خودم کانفیگ میکنم،همون لحظه هم برام فرستاد،پیامش هم از سمت پارس اومد

حالا ببینید مشکل شما چی هست؟خط رانژه نشده؟یا دلیل دیگه ای داره

بعد دو هفته زنگ زده میگه پورت نداریم :-|
15 روز منو الاف کرد بعد میگه پورت نداریم همون موقع ثبت نام بایستی این حرف رو میزد

broosli
22-08-2016, 18:00

یعنی درخواستتو هنوز نفرستادن مخابرات؟!!
عجب نامردیه
به نظرم زنگ بزن خود شرکت پارس (تهران) از نمایندگی شکایت کن بگو یارو گفته 1 هفته ای وصله الان 3 هفته است معطلت کرده هرچی هم از دهنت دراومد بگو و بگو اگه پیگیری نکنن از طریق 195 هم سرویشون میکنی:n02:
خود شرکت بهتر میتونه نمایندگیشو تنبیه کنه

karwan125
22-08-2016, 18:37
بعد دو هفته زنگ زده میگه پورت نداریم :-|
15 روز منو الاف کرد بعد میگه پورت نداریم همون موقع ثبت نام بایستی این حرف رو میزد

بهترین پیشنهادم به شما اگر شهرستان هستید ، تماس با سرپرست بخش فروش شهرستان یا سرپرست نمایندگان هست باهاشون صحبت بکنید همون موقع تماس کنفرانسی براتون تشکیل میدن ، خودتون + سرپرست + نمایندگی صحبت میکنه اگر حق با شما باشه خود تهران پیگیر کار شما میشه..

k1ozil
22-08-2016, 21:16
یعنی درخواستتو هنوز نفرستادن مخابرات؟!!
عجب نامردیه
به نظرم زنگ بزن خود شرکت پارس (تهران) از نمایندگی شکایت کن بگو یارو گفته 1 هفته ای وصله الان 3 هفته است معطلت کرده هرچی هم از دهنت دراومد بگو و بگو اگه پیگیری نکنن از طریق 195 هم سرویشون میکنی:n02:
خود شرکت بهتر میتونه نمایندگیشو تنبیه کنه

پورت نداشته منو ثبت نام کرده :-|

broosli
22-08-2016, 21:26
پورت نداشته منو ثبت نام کرده :-|

این دیگه نوبرشه
تا حالا ندیده بودم جایی پورت نداشته باشن بعد هم ثبت نام کنن هم وعده ی یه هفته ای بدن
لااقل شاتل راحت گفت پورت نداریم (اگرچه اونم هی وعده یه هفته دیگه دو هفته دیگه میداد ولی خب همین که ثبت نام نمیکرد من فهمیدم فعلا خبری از پورت نیست و تا امروز شاتل تو مرکز ما هنوز پورت اضافه نکرده) منم رفتم پارس
کاش زودتر پیگیرش میشدی (من گفتم مخابرات انقد طولش نمیده) چون به نظرم اون موقع پورت داشته ولی کم بوده گرفته واگذار کرده به دیگران (اینا تا هر روز نیفتی دنبالش شکایت کنی کارتو مثل آدمیزاد انجام نمیدن)

k1ozil
22-08-2016, 21:28
این دیگه نوبرشه
تا حالا ندیده بودم جایی پورت نداشته باشن بعد هم ثبت نام کنن هم وعده ی یه هفته ای بدن
لااقل شاتل راحت گفت پورت نداریم (اگرچه اونم هی وعده یه هفته دیگه دو هفته دیگه میداد ولی خب همین که ثبت نام نمیکرد من فهمیدم فعلا خبری از پورت نیست و تا امروز شاتل تو مرکز ما هنوز پورت اضافه نکرده) منم رفتم پارس
کاش زودتر پیگیرش میشدی (من گفتم مخابرات انقد طولش نمیده) چون به نظرم اون موقع پورت داشته ولی کم بوده گرفته واگذار کرده به دیگران (اینا تا هر روز نیفتی دنبالش شکایت کنی کارتو مثل آدمیزاد انجام نمیدن)

195 شکایت میکنم تا تجدید نظر دوم پیش میرم کوتاه نمیام

broosli
22-08-2016, 21:30
195 شکایت میکنم تا تجدید نظر دوم پیش میرم کوتاه نمیام

آره این از اون مواردیه که باید تا آخرش شکایت کنی
یارو کلی هم بهت ضرر زده
با پارس آنلاین تهران تماس گرفتی؟
الان نظرت اینه که وایستی پورت بهت بدن یا پولتو بگیری بری جای دیگه؟

k1ozil
22-08-2016, 21:38
آره این از اون مواردیه که باید تا آخرش شکایت کنی
یارو کلی هم بهت ضرر زده
با پارس آنلاین تهران تماس گرفتی؟
الان نظرت اینه که وایستی پورت بهت بدن یا پولتو بگیری بری جای دیگه؟

ب پارس تهران زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم
بهشون گفتم 195 از نمایندتون شکایت میکنم
پولمو میگیرم ( دیروز شاتل ثبت نام کردم)
دهن طرف رو سرویس میکنم
دیروز یه حس الاغ بودن بهم دست دادبعد 3 هفته پر رو پر رو :-|

broosli
22-08-2016, 21:52
ب پارس تهران زنگ زدم گفت پیگیری میکنیم
بهشون گفتم 195 از نمایندتون شکایت میکنم
پولمو میگیرم ( دیروز شاتل ثبت نام کردم)
دهن طرف رو سرویس میکنم
دیروز یه حس الاغ بودن بهم دست دادبعد 3 هفته پر رو پر رو :-|

آره موندن تو همچین وضعی فایده نداره
خوش به حالت شاتل پورت داشته
من که به خاطر افتضاحات های وب نمیتونستم صبرکنم تا چند ماه دیگه که آیا شاتل پورت اضافه میکنه یا نه؟
مجبور شدم که اومدم پارس (الان با این طرح های متعددی که شاتل گذاشته نه تنها پارس بلکه هیچ شرکت ADSL دیگه ای واقعا از نظر هزینه به صرفه نیست)

rahman4
24-08-2016, 07:47
سلام
قضیه "اینترنت ایران"که تو بخش سرویسها گذاشتن چیه؟!

فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk

signinfo
24-08-2016, 12:06
سلام

دوستان فرق سرویس 128 ده گیگ با 8 مگ ده گیگ چیه؟ با توجه به اینکه سرعت همه سرویسا از طرف پارس آنلاین تا 16 مگ بازه؟

سوال دیگه ام هم اینه که سرویس جشنواره 2 مگ 30 گیگ سه ماهه محدودیت ها و تفاوت هاش با سرویس های معمولی چیه. چون قیمتش فقط 15،000 تومانه و جزئیاتی هم ازش ننوشته.

ممنون

محمد7966
24-08-2016, 16:27
سلام
قضیه "اینترنت ایران"که تو بخش سرویسها گذاشتن چیه؟!

فرستاده شده از SM-G935Fِ من با Tapatalk

سلام همون سرویسی است که سازمان نظارت اعمال کرده برای اینترنت،یعنی 2 بخش مجزا داره یکی ترافیک داخل ایران و یکی ترافیک بین الملل،یعنی مثلا سرویس 1 مگ که 17 گیگ داره،10 گیگش برای بین الملل و 7 گیگش برای داخل ایران،اگر کم شد هم باید بخرید

سلام

دوستان فرق سرویس 128 ده گیگ با 8 مگ ده گیگ چیه؟ با توجه به اینکه سرعت همه سرویسا از طرف پارس آنلاین تا 16 مگ بازه؟

سوال دیگه ام هم اینه که سرویس جشنواره 2 مگ 30 گیگ سه ماهه محدودیت ها و تفاوت هاش با سرویس های معمولی چیه. چون قیمتش فقط 15،000 تومانه و جزئیاتی هم ازش ننوشته.

ممنون

سوال اولمو فقط میدونم

فرقش اینه که اگر پهنا کم بیارن،اونی که 128داره احتمال اینکه اینترنتش قطع بشه بیشتر تا اونی که 8 مگ داره

broosli
24-08-2016, 21:27
سوال اولمو فقط میدونم

فرقش اینه که اگر پهنا کم بیارن،اونی که 128داره احتمال اینکه اینترنتش قطع بشه بیشتر تا اونی که 8 مگ داره
به قطعی که فک نکنم ربطی داشته باشه چون قطعی هایی که از سمت شرکته معمولا در مراکز مخابراتی و برای تعداد زیادی از مشترکین اتفاق میفته و دیگه ربطی به اینکه مشترک سرویسش 2 مگه یا 128 نداره
چیزی که من متوجه شدم (و دیدم تو سایت پارس هم به طور مختصر نوشته بود) اینه که تو سرویس های حجمی پارس آنلاین در ساعات خلوتی شبکه (از 3 تا 10 صبح) سرعت (تک کانکشن که با سرعت لود شدن عکس وفیلم و.. برابره و در واقع نشون دهنده ی کیفیت سرویس مشترکه و نه سرعت دانلود)مشترک با سرعتی که خط روی اون بسته شده (مثلا 16 مگابیت) برابره ولی در ساعات اوج مصرف (8 تا 1 شب) چون سرعت ها افت میکنه حداقل سرعت (تک کانکشن) با سرعت اسمی سرویس خریداری شده (مثلا 2 مگابیت) برابر میشه و بنابراین کسی که سرویس خریداری شده اش سرعت اسمی بالاتری داره افت سرعت کمتری رو در وبگردی، بازی آنلاین، تماشای زنده تلویزیون و...حس خواهد کرد

سلام

ممنون
در مورد سرویس های جشنواره هم با توجه به اینکه سرویس خودم جشنواره است باید بگم که سرعت اسمی (حداقل سرعت) سرویس های جشنواره 2 مگ دانلود و 1 مگ آپلوده (که در واقع بالاترین سرویس حال حاضر پارس آنلاین به شمار میاد و درواقع بهترین سرعته) و سرعت دانلود قابلیت ارتقا تا 16 مگ (به شرط اینکه خط مشترک کشش داشته باشه و snr اونقد افت نکنه که باعث قطعی بشه) رو هم داره و در کل از نظر سرعت و کیفیت هیچ مشکلی و محدودیتی نیست (حتی تو ساعات شلوغی هم سرعت تک کانکشن که در واقع نشون دهنده ی کیفیت نت و سرعت لود ویدیو و عکس و... است از 220-230 کیلوبایت (سرعت اسمی سرویس) کمتر نمیشه) از نظر قیمت حجم اضافه و... هم که مثل سرویس های معمولیه و شبانه هم (مثل بقیه سرویس های حجمی پارس) از ساعت 2 تا 7 بامداد 1/3 حساب میشه :n16: و دلیل ارزون تر بودنش نسبت به قیمت سرویس های عادی اینه که شما برای اولین بار قراره مشترک پارس بشید و بنابراین تخفیف زیادی بهتون میدن ولی بعدا دیگه باید از سرویس های عادی بخرید ولی از نظر کیفیت خیالتون راحت باشه با سرویس های عادی هیچ فرقی نداره (من چون از کیفیت پارس و زیرساخت شهرمون و کیفیت خط خودم مطمئن بودم که خوبه به همین خاطر سرویس 1 ساله با 65 گیگ حجم رو به قیمت کلا 75 تومن (با مالیات و ...) خریدم که هم مدتش بیشتر بود و هم بیشترین حجم رو داشت)

broosli
24-08-2016, 21:33
سوال اولمو فقط میدونم

حذف شود....

محمد7966
24-08-2016, 21:39
[QUOTE=broosli;8872332]به قطعی که فک نکنم ربطی داشته باشه چون قطعی هایی که از سمت شرکته معمولا در مراکز مخابراتی و برای تعداد زیادی از مشترکین اتفاق میفته و دیگه ربطی به اینکه مشترک سرویسش 2 مگه یا 128 نداره
چیزی که من متوجه شدم (و دیدم تو سایت پارس هم به طور مختصر نوشته بود) اینه که تو سرویس های حجمی پارس آنلاین در ساعات خلوتی شبکه (از 3 تا 10 صبح) سرعت (تک کانکشن که با سرعت لود شدن عکس وفیلم و.. برابره و در واقع نشون دهنده ی کیفیت سرویس مشترکه و نه سرعت دانلود)مشترک با سرعتی که خط روی اون بسته شده (مثلا 16 مگابیت) برابره ولی در ساعات اوج مصرف (8 تا 1 شب) چون سرعت ها افت میکنه حداقل سرعت (تک کانکشن) با سرعت اسمی سرویس خریداری شده (مثلا 2 مگابیت) برابر میشه و بنابراین کسی که سرویس خریداری شده اش سرعت اسمی بالاتری داره افت سرعت کمتری رو در وبگردی، بازی آنلاین، تماشای زنده تلویزیون و...حس خواهد کرد
در مورد سرویس های جشنواره هم با توجه به اینکه سرویس خودم جشنواره است باید بگم که سرعت اسمی (حداقل سسرویس های جشنواره 2 مگ دانلود و 1 مگ آپلوده (که در واقع بالاترین سرویس حال حاضر پارس آنلاین به شمار میاد و دروقاع بهترین سرعته) و سرعت دانلود قابلیت ارتقا تا 16 مگ (به شرط اینکه خط مشترک کشش داشته باشه و snr اونقد افت نکنه که باعث قطعی بشه) رو هم داره و در کل از نظر سرعت هیچ مشکلی و محدودیتی نیست (حتی تو ساعات شلوغی هم سرعت تک کانکشن که در واقع نشون دهنده ی کیفیت نت و سرعت لود ویدیو و عکس و... است از 220-230 کیلوبایت (سرعت اسمی سرویس) کمتر نمیشه) از نظر قیمت حجم اضافه و... هم که مثل سرویس های معمولیه و شبانه هم (مثل بقیه سرویس های حجمی پارس) از ساعت 2 تا 7 بامداد 1/3 حساب میشه:n16:

---------------------------------------------------------------------------------
البته درست به قطعی ربط نداره

قبلا زمستان 94 یکی از دوستان بهم جواب داد

گفت فرقش اینه اگر پهنا کم بیارن اونی که 2 مگ داره اولویت داره تا اونی که 128 داره یعنی اون 2 مگی با سرعت بیشتری میتونه دانلود کنه تا اونی که 128 داره

ولی آخه من چند ما پیش 128 نامحدود داشتم چندین ساعت قطع بود برام

پشتیبانش بهم گفت ما تو اونروز پهنا کم آوردیم و نتونستیم پهنای 9 مگ رو به همه بدیم

broosli
24-08-2016, 21:54
البته درست به قطعی ربط نداره

قبلا زمستان 94 یکی از دوستان بهم جواب داد

گفت فرقش اینه اگر پهنا کم بیارن اونی که 2 مگ داره اولویت داره تا اونی که 128 داره یعنی اون 2 مگی با سرعت بیشتری میتونه دانلود کنه تا اونی که 128 داره

ولی آخه من چند ما پیش 128 نامحدود داشتم چندین ساعت قطع بود برام

پشتیبانش بهم گفت ما تو اونروز پهنا کم آوردیم و نتونستیم پهنای 9 مگ رو به همه بدیم

دقیقا اون حرف دوستمون درست بوده منتها من دیدم بعضی از مشترکین سرویس های حجمی پارس میگن حتی تو ساعات شلوغی هم هیچ فرقی بین سرویس 128 با 2 مگ نیست باید بگم شاید تو سرعتی که دانلود منیجر نشون میده (مولتی کانکشن) فرقی به نظر نیاد ولی تو سرعت تک کانکشن (که در واقع اصل سرعت اینترنت هم همین تک کانکشنه و مشکل اکثر isp ها تو ایران (مثل مخابرات، بای وب، آسیاتک و ... اینه که تک کانکشن ضعیفی دارن و به خاطر همین با وجود سرعت دانلود (منیجر) بالا اکثر مشترکین این شرکت ها از کندی اینترنت مینالن) ولی خوشبختانه پارس و یکی دوتا شرکت دیگه (شاتل و فک کنم صبانت) این مشکل تفاوت شدید بین تک کانکشن و مولتی کانکشن رو ندارن (من خودم بای وب که داشتم سرعت دانلود تا 1100 کیلوبایت هم بود ولی درهمون لحظه سرعت تک کانکشن در حد 30-40 کیلوبایت بود که اصلا برای کارهای غیر از دانلود (از قبیل تماشای فیلم و عکس و بازی آنلاین و تلگرام و اینستا و ...) به درد نمیخورد
در مورد حرفی که پشتیبانی به شما زده هم باید بگم که یکی از ضعف های پارس به نظرم همین (لایه بندی) پشتیبانیه
وقتی شما زنگ میزنید پشتیبانی پارس در واقع با پشتیبانی لایه 1 تماس گرفتید که زیاد معلومات و اختیارات و... ندارن و صرفا درخواست های مشترکین رو ثبت میکنن به همین علت دلایلی هم که میارن زیاد درست و منطقی نیست (من خودم تازه که سرویس گرفته بودم خط رو 4 مگ دانلود و 512 آپلود بسته شده بود! بعد زنگ زدم 1585 دانلود رو تا 9 مگ و آپلود هم تا 1 مگ بالا برد ولی گفت بیشتر از 9 مگ دست ما نیست خلاصه با کلی دردسر و تست (قطعی و وصلی) از طرف پشتیبان های لایه بالاتر (که من هیچ وقت نتونستم مستقیما باهاشون صحبت کنم) و... بعد از 1 هفته 10 روز خطم رو 12 مگ دانلود و 1 مگ آپلود تثبیت شد
در کل میخوام بگم اونایی که تلفن جواب میدن زیاد مطلع نیستن و این دلیل هم که به شما گفته اصلا منطقی و درست نیست (اگرهم به فرض قطعی ایجاد شده به خاطر کمبود پهنای باند بوده خب پهنای باند شما 128 کیلوبیت بوده که کمترین پهنا محسوب میشه اومدن مال شما رو قطع کردن که اونی که 9 مگ پهنای باند داره وصل بمونه؟!!!) البته شاید هم منظورش این بوده که پهنای باند پارس تو مرکز شما محدود بوده و چون پهنای باند مصرفی مشترکین بیشتر از پهنای باند در دسترس شده باعث شده تو اون چند ساعت قطعی پیش بیاد (تو های وب هم به علت وجود فشفشه و پرشدن پهنای باند هر روز این مشکل وجود داشت و فقط هم به یه مرکز و شهر خاص محدود نمیشد ولی من ندیدم هیچ حرکت خاصی (مثل افزایش پهنای باند شرکت یا مثلا ایجاد محدودیت تو استفاده از فشفشه و ...) از سمت بای وب برای توقف این روند قطعی ها به علت کمبود پهنای باند اتفاق بیفته و حتی به صورت خیلی احمقانه ای های وب دانلود شبانه رو حذف و به جاش سرعت همه سرویس ها رو تا 16 مگ ارتقا داد که طبیعتا وضعی که راجع بهش صحبت کردم بسیار بدتر از قبل خواهد شد)

ARASH66
25-08-2016, 10:20
باز چی شده ؟ دو هفته هست که مدام نت ما قطع و وصل میشه، پارس آنلاین که میگه از سمت ما نیست ....

mohebronaldo
25-08-2016, 14:07
سلام دوستان.پارس آنلاین طرح نداره مودم رایگان با حجم بده

broosli
25-08-2016, 14:35
سلام دوستان.پارس آنلاین طرح نداره مودم رایگان با حجم بده

اگه جشنواره ثبت نام کنی مودم رایگان همراه حجم بهت میدن

محمد7966
25-08-2016, 18:20
باز چی شده ؟ دو هفته هست که مدام نت ما قطع و وصل میشه، پارس آنلاین که میگه از سمت ما نیست ....

ببینید نوسان Snr ندارید؟

منظورم اینه که مودمو هر بار رفرش کنید Snr نوسان شدید داره مثلا از 20 بپره روی 00

اگر مشکلتون این باشه من با پارس زیاد داشتم،دائما هم قطع و وصل میشد

مشکل از خودشونه

باید بهشون بگید خطم رو روی بهترین کیفیت بذارن یعنی روی حالت Adsl2plus

محمد7966
25-08-2016, 18:54
دوستان این هدایای جشنواره یکیشون یه روز بهت اینترنت نامحدود میده که 70 امتیاز لازم داره

خواستم ببینم سرعت دانلود تو این هدیه چقدره ؟همون سرعت اسمی هست؟

mahan999
26-08-2016, 10:39
اگه جشنواره ثبت نام کنی مودم رایگان همراه حجم بهت میدن
campaign/pv2-news/?sl=mehrnews&utm_source=mehrnews&utm_medium=banner&utm_campaign=mordad-phase2&utm_content=home/

این لینک رو از کجا آوردید ؟ قبلا تو خود سایت بود سرویسهای ارزونتر هم بود ولی الان نیست
parsonline.com
هر چی میگردم نیست.

mahan999
26-08-2016, 10:41
اینجا چرا اینجوریه نمیشه لینک گذاشت . لینکها رو هم نشون نمیده باید عضو شد.

mahan999
26-08-2016, 11:01
پیدا کردم جشنوره های فعال

Dr Nima
26-08-2016, 11:27
t e l e g r a m . me /parsonlinerobot

mamed3000
27-08-2016, 08:21
پارس آنلاین هم سرویس جشنواره با شبانه رایگان از ساعت 5 تا 8 صبح گذاشته که البته شرایط و جزئیاتشو هیچ جا ننوشته که به چه صورته!

منتها قیمتش زیاده و نمیصرفه! میشه ماهی 4گیگ با شبانه رایگان از 5 تا 8 با قیمت ماهی 23766 تومان که در کل 6 ماهش با 24 گیگ حجم میشه 142600 .

تو بخش جشنواره های فروشش ، تعدادی سرویس دیگه با هدیه شبانه گذاشته ولی هیچ جا توضیحی نداده که هدیه شبانش به چه شکله!

سلام

کسی این سرویس رو تست کرده؟ شبانه چند گیگ دانلود میکنه؟

ممنون:n12:

MR.MAHMOOD
28-08-2016, 08:28
پینگ پارس انلاین چطوره واسه بازی انلاین
تو جشواره زده ویژه گیمرا ایا از نظر پینگ با ویژه دانلودرا فرق داره؟

karwan125
28-08-2016, 12:05
پینگ پارس انلاین چطوره واسه بازی انلاین
تو جشواره زده ویژه گیمرا ایا از نظر پینگ با ویژه دانلودرا فرق داره؟

پینگ ش واسه خارج 15 الی 80 هستش :n08:
اما فیک هست ..

maniya12
28-08-2016, 13:39
اما فیک هست ..
یعنی مال شاتل هم فیکه؟!

MR.MAHMOOD
28-08-2016, 13:57
اما فیک هست ..

جدی!!
حالا چطوری بفهمیم چنده پینگش
من یه سرویس میخوام فقط واسه بازی انلاین اونم فقط فیفا
کسی انلاین زده با پارس ببینیم چطوره
اگه کسی تو مخابرات ایت داره لطفا بگه کیفیت تو بازی انلاین چطوره

محمد7966
28-08-2016, 19:16
دوستان درباره امتیاز باشگاه سوال دارم

من 11 روز دیگه سرویس نامحدودم تموم میشه و میخام هدیه 5 گیگ با امتیاز 340 رو بخرم

الان اگر این 5 گیگ فردا تموم بشه سرویس نامحدودم هم کلا باطل میشه؟

تو این امتیاز باشگاه مبتدی هستم

dont9
28-08-2016, 20:06
در جشنواره
طرح دانلودرها
تخفیف شبانش چیه؟ نیم بها؟؟؟؟؟؟؟

broosli
28-08-2016, 21:24
دوستان درباره امتیاز باشگاه سوال دارم

من 11 روز دیگه سرویس نامحدودم تموم میشه و میخام هدیه 5 گیگ با امتیاز 340 رو بخرم

الان اگر این 5 گیگ فردا تموم بشه سرویس نامحدودم هم کلا باطل میشه؟

تو این امتیاز باشگاه مبتدی هستم

اگه سرویستون نامحدوده بهتره از هدیه روز اضافه استفاده کنید چون حجم به دردتون نمیخوره حجم اضافه بیشتر واسه سرویس های محدود (حجمی) کاربرد داره و روز اضافه برای سرویس های نامحدود (چون روز اضافه باعث میشه بتونید از اون هدیه سرعت بالاتر در سرویس های نامحدود هم استفاده کنید)

broosli
28-08-2016, 21:42
جدی!!
حالا چطوری بفهمیم چنده پینگش
من یه سرویس میخوام فقط واسه بازی انلاین اونم فقط فیفا
کسی انلاین زده با پارس ببینیم چطوره
اگه کسی تو مخابرات ایت داره لطفا بگه کیفیت تو بازی انلاین چطوره
اون پینگی که دوستمون میگن مربوط به سایت speedtest.net هستش که به نظر منم فیکه
ولی من با cmd خود ویندوز که پینگ می گیرم پینگم به این صورته (با فعال کردن سرویس گیم که تو پارس رایگانه):
پینگ 4.2.2.4 بین 95 تا 115 (با 1 پکت لاست تو 500 تا)
پینگ 8.8.8.8 بین 105 تا 120 (با 1 پکت لاست تو 250 تا)
پینگ 146.66.152.155 هم بین 105 تا 115
پینگ خود سایت گوگل هم مشابه پینگ 8.8.8.8
پینگ همه سایت ها و سرورهای داخلی هم بین 20 تا 25
کلا پارس از نظر پینگ جز شرکت های خیلی خوب محسوب میشه (گاهی اوقات و با بعضی از آی پی ها هم پینگش خراب میشه (کمتر این مورد پیش میاد) ولی در کل در شرایط عادی اگه بگید سرویس گیم رو واستون فعال کنن پینگش خوبه و همین مقادیریه که تو بالا گفتم)

p_p_k
29-08-2016, 12:57
سلام ، بچه ها من سرویس 128 نا محدود داشتم و برای کار من جواب میداد...الان که خواستم تمدید کنم دیدم دیگه سرویس 128 نا محدود رو ندارن.... ولی سرویس 1 مگ یک ماهه با ترافیک ایران و محدودیت سرعت قیمتش با اون 128 یکیه......این سرویسه چطوریه؟؟ 1 مگ با ترافیک ایران و محدودیت سرعت....

alp13
29-08-2016, 15:32
دوستانی که طرح صبحانت دارن سرعت دانلودشون تو بازه رایگان 5-8 چنده ؟ سرور داخلی و خارجی
همچنین طرح منصفانه نداره بعد یک مدت دانلود سرعت کاهش بدن ؟؟
ممنون

IRAN_KING
29-08-2016, 21:40
سلام
من میخوام 50 گیگ ترافیک بگیرم با اتمام سرویس ب دوره بعد منتقل میشه با منتقل شدن ترافیک کم شدن ترافیک اول از سرویس هست یا از اون ترافیکی که خریدم ؟ چون میخوام 1 ماه 1 ماه تمدید کنم ؟:n02:

محمد7966
29-08-2016, 21:44
سلام
من میخوام 50 گیگ ترافیک بگیرم با اتمام سرویس ب دوره بعد منتقل میشه با منتقل شدن ترافیک کم شدن ترافیک اول از سرویس هست یا از اون ترافیکی که خریدم ؟ چون میخوام 1 ماه 1 ماه تمدید کنم ؟:n02:

سلام

من قبلا که برام منتقل شده بود

یعنی چند گیگ از سرویسم باقی مونده بود،سرویس که تموم شد ترافیک باقی مانده به سرویس بعدی منتقل شد

broosli
29-08-2016, 21:48
سلام
معمولا در اکثر شرکت ها ترافیک پایه (مثلا 2 گیگ ماهیانه) به دوره بعدی منتقل نمیشه ولی ترافیک اضافه (مثلا همین 50 گیگ) قابلیت انتقال به دوره بعدی رو داره (البته فک کنم شرطش اینه که قبل از اتمام زمان سرویس رو تمدید کنید) و بنابراین اول ترافیک پایه مصرف میشه و بعد ترافیک اضافه (آپلود هم که در پارس و بیشتر شرکت های دیگه رایگانه)

KimNaMGil
31-08-2016, 10:58
منظور از ترافیک ایران با محدودیت سرعت چیه ؟ یعنی چند گیگه ؟؟؟

محمد7966
31-08-2016, 11:25
منظور از ترافیک ایران با محدودیت سرعت چیه ؟ یعنی چند گیگه ؟؟؟

منظورش از محدودیت سرعت اینه که خط رو بالاتر نمیبندن یعنی اگر سرویس 1 مگ بگیرید همون 1 مگ میبندن

سرویس 1 مگش هم 17 گیگ ترافیک داشت

اینا رو قبلا تو سایتشون خونده بودم الان نمیدونم تغییر کرده باشه یا نه

سرویس ایرانش هم ترافیک رو به 2 بخش تقسیم کرده بخشیش مربوط میشه به ترافیک داخلی یعنی داخل ایران

و بخشیش هم بین الملل

فکر نکنم تا حالا کسی استفاده کرده باشه چون تازه اضافه شده این سرویس

amir_t6262
02-09-2016, 20:50
سلام دوستان
منظور از "هدیه شبانه" در سرویس های جدید پارس آنلاین چیه؟

mgha
02-09-2016, 21:05
سلام دوستان
منظور از "هدیه شبانه" در سرویس های جدید پارس آنلاین چیه؟

هدیه شبانهترافیک مصرفی برای این سرویس از ساعات 2 تا 7 بامداد در تمامی روزهای هفته، یک سوم میزان استفاده منظور می گردد.به عنوان مثال اگر قبل از شروع ساعات مذکور، ترافیک باقیمانده شما 10 گیگابایت باشد و در این ساعات 3 گیگابایت مصرف نمایید، بعد از ساعت 7 صبح، ترافیک باقیمانده شما 9 گیگابایت خواهد بود. دارای تاییدیه شماره 102/52020 مورخ 1395/04/15 از سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی.پایان اعتبار تاییدیه: 1395/06/31

رضا
03-09-2016, 10:45
این تغییرات سرویس پارس آنلاین چرا اینجوریه ؟ به نظرم پارس آنلاین با برداشتن حداقل حجم 2 گیگ و 128 نامحدود رسما" گام بزرگی رو در پروندن مشتریان کم مصرف خودش برداشته و فرصت خوبیه برای سایر شرکتها برای جذب این مشتریان

fastfind
07-09-2016, 21:05
سلام. آقا پینگ پارس اوکیه؟ در طی مثلا یکی دو هفته اخیر دوستان مشکل تایم اوت و بالا پایین شدن
پینگ و عدم ثبات شبکه نداشتند؟
میخوام از آسیاتک کوچ کنم, هدف اصلی پینگ خوب و با ثبات از ساعتهای 6 عصر تا 2 صبحه, پینگش تو این ساعتها اوکیه؟
.
و اینکه جوون دار هست؟ ریپ میپ نمیزنه؟ اخه بعضی شرکتها پول ترافیک غیر رایگان هم میدی بازم سکته میزنه
سرعت دانلود. پول میدی یه چیز درست حسابی باشه. جواب میده در کل؟

IRAN_KING
07-09-2016, 21:05
............

mamed3000
07-09-2016, 21:35
سلام. آقا پینگ پارس اوکیه؟ در طی مثلا یکی دو هفته اخیر دوستان مشکل تایم اوت و بالا پایین شدن
پینگ و عدم ثبات شبکه نداشتند؟
میخوام از آسیاتک کوچ کنم, هدف اصلی پینگ خوب و با ثبات از ساعتهای 6 عصر تا 2 صبحه, پینگش تو این ساعتها اوکیه؟
.
و اینکه جوون دار هست؟ ریپ میپ نمیزنه؟ اخه بعضی شرکتها پول ترافیک غیر رایگان هم میدی بازم سکته میزنه
سرعت دانلود. پول میدی یه چیز درست حسابی باشه. جواب میده در کل؟

من الان آسیاتک دارم.

آسیاتک از نظر پینگ جزوه بدترین شرکتاست.
پارس آنلاین از نظر پینگ جزوه بهتریناست (شرکتهایی که تست کردم: پارس آنلاین . آسیاتک . های وب . مخابرات)

از نظر سرعت یکسال پیش که شبانه داشت، بعضی ساعتا افت سرعت داشت . البته روی حداکثر قدرت خطت میبندن.

fastfind
07-09-2016, 21:49
من الان آسیاتک دارم.

آسیاتک از نظر پینگ جزوه بدترین شرکتاست.
پارس آنلاین از نظر پینگ جزوه بهتریناست (شرکتهایی که تست کردم: پارس آنلاین . آسیاتک . های وب . مخابرات)

از نظر سرعت یکسال پیش که شبانه داشت، بعضی ساعتا افت سرعت داشت . البته روی حداکثر قدرت خطت میبندن.

ممنون. پس اوکیه دیگه؟
سایر دوستان نظری دارند؟
البته من تهران نیستم.

IRAN_KING
08-09-2016, 08:41
چرت و پرت گفته خواسته از سرش باز کنه منم یکبار این اتفاق افتاد یک باگ داره سیستمشون درستش هم نمی کنن چون به سودشون هست
باگش اینجوریه که تا موقعی که مودم خاموش روشن نشه تو اون مدتی که لینک داشته بر حسب ترافیک که قبلش که مصرف کردی حساب می کنه یه موقع قاطی میکنه تو دوره جدید که مودم دوباره خاموش و روشن کردی ترافیک دوره قبلو حساب میکنه
این مشکل برای منم پیش اومد حتما قبل خرید مودم روشن خاموش کنید و گرنه دوبل حجم کم می کنه !

Aria.A97
08-09-2016, 16:34
نظرتون راجع به اینترنت ۲ مگابیت ۳۰ گیگ ۳ ماهه چیه؟ ۱۵ تومن

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

محمد7966
08-09-2016, 20:27
دوستان من الان 600 امتیاز دارم

سرویسم هم نامحدوه،میخوام یه روز اضافه بخرم که 30 تا کم میکنه،ایا میتونم امروز کلا امتیازا رو صرف هدیه کنم و تا 20 روز خودش شارژ بشه یا نه؟

منظورم اینه که هی پشت سر هم 30 تا 30 تا امتیاز بخرم و کد هدیه رو وارد کنم تا به اندازه 20 روز شارژ بشه!!یا مجبورم یک روز یک روز بخرم؟

karwan125
08-09-2016, 21:14

سرویسم هم نامحدوه،میخوام یه روز اضافه بخرم که 30 تا کم میکنه،ایا میتونم امروز کلا امتیازا رو صرف هدیه کنم و تا 20 روز خودش شارژ بشه یا نه؟

منظورم اینه که هی پشت سر هم 30 تا 30 تا امتیاز بخرم و کد هدیه رو وارد کنم تا به اندازه 20 روز شارژ بشه!!یا مجبورم یک روز یک روز بخرم؟

واسه اطمینان هر روز یک کد هدیه رو بخر و وارد کن بهتره

I.LIKE.U
08-09-2016, 22:29
سلام
من اینترنت مخابرات دارم
اون موقع که گرفتم پارس آنلاین گفت خطتون فیبر نوریه بهتون اینترنت نمیدیم
الان چی هنوز همونطوره به فیبر نوری اینترنت نمیدن؟
راهی داره از مخابرات خلاص بشم از پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه بگیرم؟

محمد7966
08-09-2016, 23:04
سلام
من اینترنت مخابرات دارم
اون موقع که گرفتم پارس آنلاین گفت خطتون فیبر نوریه بهتون اینترنت نمیدیم
الان چی هنوز همونطوره به فیبر نوری اینترنت نمیدن؟
راهی داره از مخابرات خلاص بشم از پارس آنلاین یا هر شرکت دیگه بگیرم؟

سلام

یه سر یرید تایپیک آسیاتک بپرسید

شنیده بودم آسیاتک روی فیبر هم سرویس میده ولی نمیدونم شامل کل شهرهای ایران میشه یا نه

broosli
09-09-2016, 00:34

میتونی کدهای مختلف رو بخری و تو پنل کاربری وارد کنی (20 روز همین الان اضافه کنی)

محمد7966
10-09-2016, 11:50
سلام دوست بزرگوار @karwan125 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا هر از گاهی برای ما نوسان snr داره اتفاق میفته،نمیدونم چیکار کنم.اینا هم اصلا نمیفهمن که حالت تست چیه؟بهشون میگم خطم رو ببرید روی حالت تست تا به بالاترین کیفیت برسه ولی انگار نه انگار

جالبه روی حالت adsl2++ هم crc هر چند ثانیه یه بار زیاد میشه

تنها روی یه حالت crc برام نوسان زیاد نداشت اونم روی g.lite بوده یعنی یه حالت کمتر از g.dmt

خواهشمندم یه جوری برامون توضیح بدید که من دقیقا به اینها چی بگم که متوجه حرفم بشن.تشکر

سوال دوم:راستی حالت گیم تاثیری در بی کیفیتی داره یا نه؟یا در نوسان snr تاثیر داره یا نه؟

پ.ن.راستی بهش گفتم یه بار مودلاسیون رو تغییر بدید به g,dmt و بعد دوباره بذارید روی adsl2++ شاید درست بشه ولی اون موقع حواسم نبود که اسپلیتر و تلفن رو جدا کنم.چون شما به من گفتید باید اینا رو جدا کنید از خط و فقط مودم وصل باشه

broosli
10-09-2016, 12:20
سلام دوست بزرگوار @karwan125 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

آقا هر از گاهی برای ما نوسان snr داره اتفاق میفته،نمیدونم چیکار کنم.اینا هم اصلا نمیفهمن که حالت تست چیه؟بهشون میگم خطم رو ببرید روی حالت تست تا به بالاترین کیفیت برسه ولی انگار نه انگار

تنها روی یه حالت crc برام نوسان زیاد نداشت اونم روی g.lite بوده یعنی یه حالت کمتر از g.dmt

خواهشمندم یه جوری برامون توضیح بدید که من دقیقا به اینها چی بگم که متوجه حرفم بشن.تشکر

سوال دوم:راستی حالت گیم تاثیری در بی کیفیتی داره یا نه؟یا در نوسان snr تاثیر داره یا نه؟

من موقعی که گفتم خطمو رو 16 مگ بسته بودن مشکل قطعی و وصلی داشتم روی 14 مگ کمتر شد و الان هم رو 12 مگ خوبه (snr در طول روز از 12 به 8 میرسه ولی نت قطع نمیشه و تاثیری در کیفیت نداره)
به نظرم شما اگه سرویستون نامحدوده بگید خطتون رو حداکثر 4 مگ ببندن (یا modulation رو بذارن رو g.dmt یا g.lite ) احتمالا مشکلتون حل بشه (البته این تغییر modulation رو خودتون هم میتونید تو مودم انجام بدید)
سرویس گیم هم تا حدی باعث افت snr میشه (snr حالت گیم در حدود 3-4 دسی بل کمتر از حالت عادیه) ولی خب کیفیت و سرعت تک کانکشن نتتون رو بالاتر میبره (یعنی اگه خط رو 9 مگ باشه و سرویس گیم فعال باشه سرعت تک کانکشن و کیفیت بهتره تا خط رو 16 مگ باشه و سرویس گیم فعال نباشه) بنابراین اگه snr تون پایینه و میخوایید از سرویس گیم استفاده کنید بهتره بگید خطتتون رو سرعت دانلود کمتری ببندن

karwan125
10-09-2016, 12:46

پ.ن.راستی بهش گفتم یه بار مودلاسیون رو تغییر بدید به g,dmt و بعد دوباره بذارید روی adsl2++ شاید درست بشه ولی اون موقع حواسم نبود که اسپلیتر و تلفن رو جدا کنم.چون شما به من گفتید باید اینا رو جدا کنید از خط و فقط مودم وصل باشه

الان SNR ت روی چه عددی هست ؟ در ساعات های اوج مصرف چقدر هست ؟
در جواب سوال دوم : پروفایل گیم زیاد جالب نیست ؛ همراه با پکت لاست بالا و افت SNR هست . بهتره پروفایل گیم رو غیره فعال کنید !

broosli
10-09-2016, 13:06
در جواب سوال دوم : پروفایل گیم زیاد جالب نیست ؛ همراه با پکت لاست بالا و افت SNR هست . بهتره پروفایل گیم رو غیره فعال کنید !

پروفایل گیم یه کم پکت لاست ایجاد میکنه (در حد 1 در 100 و حتی کمتر) ولی چندان محسوس نیست و اگر وضعیت خط از نظر نسبت پهنای باند دریافتی و snr (حداقل 10) خوب باشه به نظرم پروفایل گیم فعال باشه بهتره چون سرعت وبگردی و استریمینگ و ... رو بالاتر میبره ولی خب اگه وضعیت خط مناسب نیست که فعال نباشه بهتره

محمد7966
10-09-2016, 13:21

الان نوسان داره روی 20 میاد روی 18 هم اومد روی 15 هم اومد

خطم هم روی 9مگ بسته شده،پروفایل گیم هم فعاله،جالبیش اینه crc تو این یک ساعته از 0 رسید به 270 تا

امروز ظهر هم که مودم رو تازه روشن کردم snr نوسان کرد رسید به 00

نوسان داشتم تو این یک ماه اخیر ولی قطع نمیشد و اگر هم قطع میشد از سمت مرکز بود

ولی الان چند روزیه تو شب ساعات اوج مصرف لینک میپره و نوسان میکنه snr

راستی تو حالت g.lite یعنی یه حالت کمتر از g.dmt نوسان نکرده ظاهرا،دیروز چند ساعت گذاشتم دیدم نوسان نمیکنه فقط پهنای باندم میاد روی 1.5 مگ و snr هم میره روی 36 ،خطاهای crc هم تو 3 ساعت فقط 4 بودن

karwan125
10-09-2016, 13:35
الان نوسان داره روی 20 میاد روی 18 هم اومد روی 15 هم اومد
خطم هم روی 9مگ بسته شده،پروفایل گیم هم فعاله،جالبیش اینه crc تو این یک ساعته از 0 رسید به 270 تا
امروز ظهر هم که مودم رو تازه روشن کردم snr نوسان کرد رسید به 00
نوسان داشتم تو این یک ماه اخیر ولی قطع نمیشد و اگر هم قطع میشد از سمت مرکز بود
ولی الان چند روزیه تو شب ساعات اوج مصرف لینک میپره و نوسان میکنه snr
راستی تو حالت g.lite یعنی یه حالت کمتر از g.dmt نوسان نکرده ظاهرا،دیروز چند ساعت گذاشتم دیدم نوسان نمیکنه فقط پهنای باندم میاد روی 1.5 مگ و snr هم میره روی 36 ،خطاهای crc هم تو 3 ساعت فقط 4 بودن

خطای CRC قبلا تجربه ش رو داشتم دلیل ش هم فقط فعال سازی پروفایل گیم هست .. اگر غیره فعال بشه این مورد حل خواهد شد
وقتی روی حالت گیم باشه پکتی ارسال میشه بدون بررسی ارسال میشه که این خود خطا به همراه داره.

شما تماس بگیرید به واحد فنی بگید که پروفایل گیم رو براتون غیره فعال کنن همچنین مدولاسیون خط رو از سمت پارس انلاین روی ADSL 2 PLUS قرار بگیره .. همچنین دفعه قبل هم خدمتون عرض کردم اگر از 20 میاد روی 18 یا حتی روی 15 میاد اگر قطع و وصلی نداشتید موردی نیست و میشه از اینترنت استفاده کرد

اما اگر پایین تر از 9 اومد و لینک تون قطع شد حتما باید مثل سری قبل از سمت مرکز مانیتورینگ بشه که علل رو جویا شوند.

محمد7966
10-09-2016, 13:45
خطای CRC قبلا تجربه ش رو داشتم دلیل ش هم فقط فعال سازی پروفایل گیم هست .. اگر غیره فعال بشه این مورد حل خواهد شد
وقتی روی حالت گیم باشه پکتی ارسال میشه بدون بررسی ارسال میشه که این خود خطا به همراه داره.

شما تماس بگیرید به واحد فنی بگید که پروفایل گیم رو براتون غیره فعال کنن همچنین مدولاسیون خط رو از سمت پارس انلاین روی ADSL 2 PLUS قرار بگیره .. همچنین دفعه قبل هم خدمتون عرض کردم اگر از 20 میاد روی 18 یا حتی روی 15 میاد اگر قطع و وصلی نداشتید موردی نیست و میشه از اینترنت استفاده کرد

اما اگر پایین تر از 9 اومد و لینک تون قطع شد حتما باید مثل سری قبل از سمت مرکز مانیتورینگ بشه که علل رو جویا شوند.

راستی الان پشتیبانش به من هم یه چیزی گفت که شاید تامل برانگیز باشه

من سرویسم نامحدود 256 و محدود شدم روی سرعت دانلود 45 کیلو،گفت احتمالش هست به خاطر همین محدودیت باشه که crc ها میره بالا:n13:

ولی اگر اینطوری باشه پس چرا مودلاسیون رو میذارم روی g.lite خطای crc بالا نمیره:n13:

karwan125
10-09-2016, 20:21
من سرویسم نامحدود 256 و محدود شدم روی سرعت دانلود 45 کیلو،گفت احتمالش هست به خاطر همین محدودیت باشه که crc ها میره بالا:n13:
ولی اگر اینطوری باشه پس چرا مودلاسیون رو میذارم روی g.lite خطای crc بالا نمیره:n13:

اصلا CRC مربوط به محدود شدن نیست .. نمیدونم این حرف رو از کجا اورده :n04:
پروفایل گیم رو غیره فعال بکنی قطعا مشکل CRC حل خواهد شد