مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
ahmadpnu
24-10-2017, 05:49
مثلا پیک ترافیک مثل کی ؟
مثلا 6 بعدازظهر تا 10 شب ؟
حالا مثلا تو اون موقع میشه 128 یا مثلا از 16 مگ میاد میشه 8 مگ ؟
تا جایی که من خبر دارم معمولا زمان پیک همان زمان اداری و سر شب است. کاهش سرعت بستگی به شلوغی خط داره و مقدار ثابتی نداره ولی از سرعت فروخته شده کمتر نمیشه
اگر فقط شبانه استفاده میکنید نگران زمان پیک نباشید :n01:
mosi_alfa
24-10-2017, 23:55
چن روز پیش پارس زنگ زد برای تمدید اینترنت، داشت طرحای فضایی با قیمتای فضایی ترش رو می گفت که گفتم من طرح 6 ماه می خوام، گفت یه طرح دارن 20 گیگ با دانلود رایگان 8 تا 10 حدود 44 تومن
طرحش هم هیچ جا تو سایتش نیس!!!
بنظر از اینکه خط خالی باشه بهتره نه؟؟
●●●FDR●●●
25-10-2017, 09:51
چن روز پیش پارس زنگ زد برای تمدید اینترنت، داشت طرحای فضایی با قیمتای فضایی ترش رو می گفت که گفتم من طرح 6 ماه می خوام، گفت یه طرح دارن 20 گیگ با دانلود رایگان 8 تا 10 حدود 44 تومن
طرحش هم هیچ جا تو سایتش نیس!!!
بنظر از اینکه خط خالی باشه بهتره نه؟؟
اگر از 8 تا 10 صبح بتونید روزی 1 گیگ دانلود داشته باشید با احتساب اون 20 گیگ میشه 50 گیگ در ماه که با قیمت 48 تومن ( با مالیات ) طرح مناسبی به نظر میرسه ( با توجه به این وضعیت تاسف بار قیمتها )
و این هم اثبات این موضوع که پیگیری و پافشاری بی نتیجه نیست .
بعد از تلاش عزیزانی که پیگیری کردن پارس آنلاین لاگ ساعت به ساعت رو در گزارش 48 ساعته دوباره بر قرار کرد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته نمیدونم قبلا کسی این مطلب رو پست داده یا نه . من همین الان متوجه شدم و دیگه نگاه نکردم قبلا گزارش شده یا نه
hotman1234
25-10-2017, 11:34
و این هم اثبات این موضوع که پیگیری و پافشاری بی نتیجه نیست .
بعد از تلاش عزیزانی که پیگیری کردن پارس آنلاین لاگ ساعت به ساعت رو در گزارش 48 ساعته دوباره بر قرار کرد
البته نمیدونم قبلا کسی این مطلب رو پست داده یا نه . من همین الان متوجه شدم و دیگه نگاه نکردم قبلا گزارش شده یا نه
سر این گزارش مصرف من قشنگ با کارشناس لایه دومشون دعوام شد که میگفت وقتی مودم خاموش روشن کنی خودش آپدیت میکنه اما تا من گفتم خوب امروز که مودم خاموش روشن نکردم چرا حجم انداخته طرف به یه تناقض رسید و قاطی کرد و گفت نمیدونم میگم بهتون جواب بدن. خلاصه که یه سیستم جدید آورده بودن هیچ کارشناسی نمیدونست چجوری حجم رو محاسبه میکنه. یه هفته گذشت دیدم پاسخی نمیدن یه شکایت دیگه هم کردم که این دفعه سرپرست بخش شکایت زنگ زده بود که چرا اینقدر شکایت میکنی:n08: اونم گفت میگم بررسی کنن که چجوری سیستم محاسبه میکنه اما هنوز جواب ندادن!! کلا دیدن خودشونم نمیدونن اون سیستم چجوری حجم مینداخته برگردوندن حالت قبلی!! یه مشکل بزرگی که سیستم قبلی داشت این بود که حتی کارشناس خودشون هم مقدار حجم مصرفی رو تا به این لحظه نمیدونست چون میگفتن سیستم هاشون 12 هر شب آپدیت میشه و تا اون موقع هیچ لوگی نمیندازه دیگه.
●●●FDR●●●
25-10-2017, 15:24
سر این گزارش مصرف من قشنگ با کارشناس لایه دومشون دعوام شد که میگفت وقتی مودم خاموش روشن کنی خودش آپدیت میکنه اما تا من گفتم خوب امروز که مودم خاموش روشن نکردم چرا حجم انداخته طرف به یه تناقض رسید و قاطی کرد و گفت نمیدونم میگم بهتون جواب بدن. خلاصه که یه سیستم جدید آورده بودن هیچ کارشناسی نمیدونست چجوری حجم رو محاسبه میکنه. یه هفته گذشت دیدم پاسخی نمیدن یه شکایت دیگه هم کردم که این دفعه سرپرست بخش شکایت زنگ زده بود که چرا اینقدر شکایت میکنی:n08: اونم گفت میگم بررسی کنن که چجوری سیستم محاسبه میکنه اما هنوز جواب ندادن!! کلا دیدن خودشونم نمیدونن اون سیستم چجوری حجم مینداخته برگردوندن حالت قبلی!! یه مشکل بزرگی که سیستم قبلی داشت این بود که حتی کارشناس خودشون هم مقدار حجم مصرفی رو تا به این لحظه نمیدونست چون میگفتن سیستم هاشون 12 هر شب آپدیت میشه و تا اون موقع هیچ لوگی نمیندازه دیگه.
یه اهرم بزرگ داره توی آی اس پی شون . موقعی که میخوان لاگ بندازه باید برن اون اهرم رو جابجا کنن . همینطور راس ساعت 2 شب و 7 بامداد هم همین اهرم رو جابجا میکنن تا از طرح رایگان یا یک سوم شبانه به طرح عادی سوییچ بشه و بر عکس . برای همین اگه دقت کرده باشید بعضی اوقات راس ساعت 2 شب و 7 صبح اینترنت یه قطعی کوچولو بر میداره.
اهرمشون این شکلیه
mosi_alfa
25-10-2017, 20:30
درخواست کمک فورررری
تنظیمات مودمم انجام میدم، استاتوس هم آپ هست ولی سایتی باز نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی یه کارایی کرد ولی وصل نشد گفت ساعت اداری زنگ بزنید نمایندگی شهرتون
کسی می تونه کمک کنه لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا مودم تی پی لینک
karwan125
26-10-2017, 09:12
درخواست کمک فورررری
تنظیمات مودمم انجام میدم، استاتوس هم آپ هست ولی سایتی باز نمیشه
زنگ زدم پشتیبانی یه کارایی کرد ولی وصل نشد گفت ساعت اداری زنگ بزنید نمایندگی شهرتون
کسی می تونه کمک کنه لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااا مودم تی پی لینک
یه عکس از صفحه Status مودم ت بذار ..
javidpolitic
26-10-2017, 10:51
پارس آنلاین پس از این همه تبلیغ و هزینه و تلاش برای جذب مشتری در مورد انرژی شبکه های اجتماعی!
این انرژی هارو مثل انرژی بازی ها حذف کرد بدون اینکه بگه اصلا چرا اومدن که بخوان اینقدر زود برن!
فقط میگن واسه ارتقا حذفشون کردیم، یکی نیست بگه انرژی بازی هم واسه ارتقا حذف کردین اما چی شد؟ اصلا برگشت؟
این کارشون حتی اگه مشتری کمی هم واسه انرژی شبکه های اجتماعی وجود داشت اما به خاطر اینکه به یکباره و غافل از اینکه خیلی ها به خاطر همین تبلیغاتشون اومدن پارس آنلاین، نهایت غیر حرفه ای گری بود!
RealFlow
27-10-2017, 05:55
پارس آنلاین پس از این همه تبلیغ و هزینه و تلاش برای جذب مشتری در مورد انرژی شبکه های اجتماعی!
این انرژی هارو مثل انرژی بازی ها حذف کرد بدون اینکه بگه اصلا چرا اومدن که بخوان اینقدر زود برن!
فقط میگن واسه ارتقا حذفشون کردیم، یکی نیست بگه انرژی بازی هم واسه ارتقا حذف کردین اما چی شد؟ اصلا برگشت؟
این کارشون حتی اگه مشتری کمی هم واسه انرژی شبکه های اجتماعی وجود داشت اما به خاطر اینکه به یکباره و غافل از اینکه خیلی ها به خاطر همین تبلیغاتشون اومدن پارس آنلاین، نهایت غیر حرفه ای گری بود!
ازاین حرکتها همه شرکتها دارن مثلا در صبانت سرویس یک ساله با چند گیگ حجم هست و که همراهش مودم هم میدن بهد اون سرویس کمتر از 100 90 هزار تومن هست!! البته فقط برای کاربران که برای اولین باز ازش سرویس میخوان بگیرن!! با یک مودم .30 40 هزار تومنی جذب کاربر میکنن!! یا های وب برخی حجمها تخفیفی داره که فقط به کاربرای تازه واردش مید اون برای یکبار !! با یک سرویس مناسب و کم قیمت جذب کاربر میکنن بعد دیگه اون سرویس برای بار دوم و دفعات بعد اماکن تمدید نداره که!! تازه شبانه نداره حجمها هم 3200 تومنیه و ..!! کاربر فقط میتونه یا حجم بخره دانلود کنه یا اینکه با اون حجم های سرویسش بیاد صفهات سایتهای دانلود رو تیترش رو بخوانه و بعد ببینه که فایلهای دانلود بازی فیلم و .... چقدر حجمشه و دانلود کردن بقیه رو تماشا کنه!! فقط یکسوال هنوز پارس آنلاین شبانه ش حذف کرده یا شبانه اش رایگانه؟؟
mosi_alfa
27-10-2017, 08:01
یه عکس از صفحه Status مودم ت بذار ..
مودمو عوض کردم یه زایسل تست شده و سالم گذاشتم ولی بازم درست نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
javidpolitic
27-10-2017, 09:50
ازاین حرکتها همه شرکتها دارن مثلا در صبانت سرویس یک ساله با چند گیگ حجم هست و که همراهش مودم هم میدن بهد اون سرویس کمتر از 100 90 هزار تومن هست!! البته فقط برای کاربران که برای اولین باز ازش سرویس میخوان بگیرن!! با یک مودم .30 40 هزار تومنی جذب کاربر میکنن!! یا های وب برخی حجمها تخفیفی داره که فقط به کاربرای تازه واردش مید اون برای یکبار !! با یک سرویس مناسب و کم قیمت جذب کاربر میکنن بعد دیگه اون سرویس برای بار دوم و دفعات بعد اماکن تمدید نداره که!! تازه شبانه نداره حجمها هم 3200 تومنیه و ..!! کاربر فقط میتونه یا حجم بخره دانلود کنه یا اینکه با اون حجم های سرویسش بیاد صفهات سایتهای دانلود رو تیترش رو بخوانه و بعد ببینه که فایلهای دانلود بازی فیلم و .... چقدر حجمشه و دانلود کردن بقیه رو تماشا کنه!! فقط یکسوال هنوز پارس آنلاین شبانه ش حذف کرده یا شبانه اش رایگانه؟؟
بحث انرژی شبکه های اجتماعی با اینی که شما گفتی کاملا متفاوته
بله شبانه رایگان داره
انرژی دو هزار تومنی 10-8 هم واقعا کار راه اندازه!
karwan125
27-10-2017, 11:10
مودمو عوض کردم یه زایسل تست شده و سالم گذاشتم ولی بازم درست نشد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ببین عزیز مودم ت ، ای پی داخلی پارس انلاین رو گرفته !
این یعنی چی ؟
یعنی پسورد اتصال به اینترنت ت اشتباه هست /
با پشتیبانی صحبت کنید که رمز رو یه بار براتون ریست بزنن و دوباره مودم تون رو کانفیگ کنید.
mahdi1629
27-10-2017, 12:26
بعد از دو سال که از مخابرات سرویس داشتم دوباره از پارس انلاین سرویس گرفتم تو این یک هفته ای که دارم استفاده می کنم برای کمک به دوستانی که می خوان بیان پارس چند تا نکته بگم
سرویسی که گرفتم 2 مگ با 6 گیگ حجم
معایبی که دیدم:
1-شدیدا حجم دزدی داره (بعد از 2 روز که مدام حجم مصرفی روچک کردم درست شد و حالا داره درست کم می کنه)
۲-سیستم گزارش مصرف عوض شده و شما نمی تونید میزان مصرف تو هر اتصال رو ببینید جالب اینجاست که طبق گزارش مصرف من تا بحال 8 گیگ حجم روزانه مصرف کردم و 2.5 گیگ از حجمم باقی مونده
۳-مدام دیس کانکت داره بعداز اینکه چند دقیقه از اینترنت استفاده نمی کنید دیس کانکنت میشه که دلیلش فروش سرویس بیش از ظرفیتشونه
خوب وقت مزایا شد:
تنها مزیت پارس تو این مدت دانلود شبانشه که برای افرادی مثل من که زیاد فیلم و سریال دانلود می کنن عالیه من یه بسته انرژی 8 تا 10 نامحدود هم گرفتم که در مجموع هر شب 34 تا 36 گیگ دانلود میکنم
mosi_alfa
28-10-2017, 16:45
ببین عزیز مودم ت ، ای پی داخلی پارس انلاین رو گرفته !
این یعنی چی ؟
یعنی پسورد اتصال به اینترنت ت اشتباه هست /
با پشتیبانی صحبت کنید که رمز رو یه بار براتون ریست بزنن و دوباره مودم تون رو کانفیگ کنید.
ممنون از راهنمایی و پیشنهادت دوست عزیز الان امتحان کرددم، رمزو عوض وکردم و ست کردم رو مدم ولی نشد!!!:n28:
پایان کار پارس آنلاین ؛ خرید غول اینترنتی ایران توسط های وب
دقایقی پیش سید ایمان میری، مدیرعامل شرکت های وب، در اینستاگرام خود با اعلام خبری غیرمنتظره، خرید پارس آنلاین توسط شرکت متبوعش را اعلام کرد.
بر اساس تفاق نامه ای که میان عبدالله فاتح (مدیرعامل پارس آنلاین) و ایمان میری امضا شده، سهام گروه شرکت های پارس آنلاین، به های وب فروخته شده و قرار است فرآیند ادغام تا پایان سال جاری به انجام رسد.
در بیانیه مشترک دو شرکت ابراز امیدواری شده با تجمیع فعالیت ها، شبکه و دارایی ها در قالب شرکت های وب، این اقدام به ارتقای بهره وری و توسعه روز افزون دسترسی به خدمات ارتباطی کشور شتاب بخشد.
ایمان میری، در توضیحات خود همچنین از وزیر ارتباطات نیز برای کمک به دستیابی به این توافق تشکر کرده است. در همین رابطه بیانیه دو شرکت اضافه می کند که:
«این اقدام به منظور تحقق بخشیدن به برنامه های اعلامی جناب آقای مهندسی آذری جهرمی مبنی بر شفاف سازی بازار و تشویق اپراتورهای غیر دولتی برای استفاده از ظرفیت های بازارهای مالی به ویژه از طریق حضور در بورس صورت گرفته است.»
جزییات بیشتر در رابطه با این توافق قرار است در آینده و در قالب یک کنفرانس خبری اعلام گردد.
SajjadKAZ2003
29-10-2017, 01:57
برای افرادی مثل من که زیاد فیلم و سریال دانلود می کنن عالیه من یه بسته انرژی 8 تا 10 نامحدود هم گرفتم که در مجموع هر شب 34 تا 36 گیگ دانلود میکنم
همراه اول فعلا 3 تا 9 رو مجانی کرده
f_s10224
29-10-2017, 08:20
پارس تمام شد .
سلام دوستان عزیز ایا طرح 1000 گیگ (250 گیگ بین الملل و 750 گیگ هم داخلی) ماهی 14000 تومن با سرعت 2 مگ با صرفه هست؟ من الان 5 گیگ در ماه رو با سرعت 128 میخرم ماهی 17000 تومن در حالی که این طرح میشه ماه 10 گیگ اینترنت بین المللی و 31 گیگ هم اینترنت داخلی با سرعت 2 مگ که تا 16 کشش داره .. خط من رو 16 بسته شده)...اگه یادتون باشه طرح اینترنت نا محدود قبلی که ملغی شد 10 گیگ بین المللی و 20 گیگ داخلی رو با سرعت 2 تا 6 مگ رو میداد ماهی 22000 تومن...الان دو تا سوال یکی اینکه ممکنه چند ماه دیگه اینترنت به قول خودشون نامحدود بیاد و طرح های بهتر از این رو بزاره؟؟ دو اینکه از حجم دزدی پارس آنلاین میترسم نکنه حجم و زود تموم کنه...ضمنا من فقط وب گردی میکنم... و یه چیز دیگه چرا انقدر تعرفه های های وب بالا هست .. مثلا 6 گیگ سه ماه رو گذاشته 34900 تومن در حالی که ایرانسل 6 گیگ سه ماهه رو میده 25000 تومن تازه ایرانسل 9 گیگ سه ماهه رو میده 33000 تومن با اینکه اینترنت موبایل گرون تر هست...صد رحمت به پارس انلاین .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
shaahani
29-10-2017, 10:23
من که به این مورد مشکوکم چطوری میشه یک شرکت درپیت بیاد بزرگترین غول اینترنت ایران رو بخره
تنها شرکتی که خدمات ماهواره ای داره ؛ تمام سازمان های بزرگ کشور رو سرویس میده طوری که حتا یکی از اپراتور های همراه کشور از مشتریان اونه
یه دفعه چه جوری میشه ناپدید بشه ! اونم توی سالروز کورش کبیر که نام و بک گراند پنل کاربرش مجموعه پاسارگاد هست ...
به هرحال با مدیریت های وب احتمال بسیار زیاد باید با پینگ های زیر صد به سرور های خارجی خداحافظی کنیم و موندن در شبکه برابر با های دق خواهد بود و چشممون پینگ زیر 200 نخواهد دید.
های وب همینجوری اش تو ساعات اوج مصرف ، سرعت دایل آپی بود ، الان که پارس آنلاین رو هم خریده ، کل روز دایل آپی هستیم.
مقصر خود پارس انلاین و سیاست های ضد کاربریش بود من ۸ سال بیشتر مشترک پارس بودم ولی وقتی دیدم پارس هر کاری میکنه مثل دزدی حجم تا حذف تعرفه ها و حذف ذنلود شبانه تا یوزر را تشویق به تخلیه کنه و از یک شرکت دیگه اینترنت بگیره این نتیجش میشه جای پارس انلاین اصلا خالی نیست همون بهتر که تعطیل شد ...
MMDFullHD
29-10-2017, 14:31
من که به این مورد مشکوکم چطوری میشه یک شرکت درپیت بیاد بزرگترین غول اینترنت ایران رو بخره
تنها شرکتی که خدمات ماهواره ای داره ؛ تمام سازمان های بزرگ کشور رو سرویس میده طوری که حتا یکی از اپراتور های همراه کشور از مشتریان اونه
یه دفعه چه جوری میشه ناپدید بشه ! اونم توی سالروز کورش کبیر که نام و بک گراند پنل کاربرش مجموعه پاسارگاد هست ...
به هرحال با مدیریت های وب احتمال بسیار زیاد باید با پینگ های زیر صد به سرور های خارجی خداحافظی کنیم و موندن در شبکه برابر با های دق خواهد بود و چشممون پینگ زیر 200 نخواهد دید.
های وب هم کم شرکتی نیست
الان FDD و TD داره اپراتور مجازی داره
رادیو ترانک خدمات سازمانی داره
دیتاسنتر داره
ادغام شرکت ها میتونه مشکل کمبود پورت و کمبود پهنای های وب و پارس رو جمع جور کنه
های وب هم بیشتر کاربر داره
ولی باید دید که وضع چی میشه
misam5526
29-10-2017, 15:10
های وب هم کم شرکتی نیست
الان FDD و TD داره اپراتور مجازی داره
رادیو ترانک خدمات سازمانی داره
دیتاسنتر داره
ادغام شرکت ها میتونه مشکل کمبود پورت و کمبود پهنای های وب و پارس رو جمع جور کنه
های وب هم بیشتر کاربر داره
ولی باید دید که وضع چی میشه
پارس در زیر ساخت خیلی وسیعتره و قابل قیاس نیست با های وب. سالهاست داره هاستینگ میده و دیتا سنتر پارس فقط برای خالی نبودن عریضه نیست بلکه بخشی از دیتاسنترهای کاربردی و مهم کشوره.
های وب فقط پول نقد و سرمایه تزریقی بیشتری داره. البته پارس و اسیاتک یه اینده نگری دارن میکنن و میدونن با وجود شاتل و ایرانسل سود چندانی برای اونا در بازار باقی نمیمونه.
MMDFullHD
29-10-2017, 15:47
پارس در زیر ساخت خیلی وسیعتره و قابل قیاس نیست با های وب. سالهاست داره هاستینگ میده و دیتا سنتر پارس فقط برای خالی نبودن عریضه نیست بلکه بخشی از دیتاسنترهای کاربردی و مهم کشوره.
های وب فقط پول نقد و سرمایه تزریقی بیشتری داره. البته پارس و اسیاتک یه اینده نگری دارن میکنن و میدونن با وجود شاتل و ایرانسل سود چندانی برای اونا در بازار باقی نمیمونه.
خب خیلی از پروانه های بهره برداری رو های وب داره خریده که واقعا ارزش بالایی داره
دوم در مورد زیر ساخت هم قبول دارم ولی های وب چون FDD وایمکس و ADSL و TDD داره بنظرم پهنای بیشتری داره
سوم سرمایه های وب بیشتر پس در کل شرکت بزرگ تری هست
حالا خدمتش شاید مفت نیارزه پارس کیفیتش بیشتره
ولی باید تایم بگذره
الان اسیاتک با های وبم میخوان ادغام کنن
من شاتل رو خیلی بیشتر از همه شرکت ها قبول دارم
امیدوارم شاتل هم صبانت داتک پیشگامان و فن اوا رو بخره
اینطوری فرصت های خیلی بیشتری گیر میاد
باید صبر کرد تا ایرانسل هم فیبر ثابت بده
کلا سه چهارتا شرکت باشه اما درست حسابی تو اینده بیان فیبر بدن سرمایه خیلی زیادی میخواد برای فیبر
اینطوری شرکت ها خورد خورد به جایی نمیرسن نمونش همین اپراتور مجازی هایی که اومدن مطمعنا ورشکست میشن میرن بقل تالیا
درمورد هاست اسیاتک فک کنم بزرگترین هاستینگ ایران باید باشه
بعد شاتل پارس انلاین
های وب دیتاسنتر خوبی هم داره یادمه قسمتی از اپارات و سافتگذر و پرشین بلاگ رو ساپورت میکنه
من چن ماه پیش تو جشنواره, 100 گیگ شش ماهه گرفتم, 100 هزار تومن
الان برا تمدید میبینم سرویس مشابه رو یک میلیون زده
پارس آنلاین چی میزنه!
دوستان سرویس با شبانه سراغ دارن بگن
kerminio
29-10-2017, 16:16
خصوصی ها دارن ادغام و تجمیع میزنن ، خیز برداشتن برای پروژه عظیم فیبر نوری به منازل . شهرداری و مخابرات که بیل و کلنگ بزنه میریزن سر فیبر نوری تا ** ***
misam5526
29-10-2017, 20:58
خب خیلی از پروانه های بهره برداری رو های وب داره خریده که واقعا ارزش بالایی داره
دوم در مورد زیر ساخت هم قبول دارم ولی های وب چون FDD وایمکس و ADSL و TDD داره بنظرم پهنای بیشتری داره
سوم سرمایه های وب بیشتر پس در کل شرکت بزرگ تری هست
حالا خدمتش شاید مفت نیارزه پارس کیفیتش بیشتره
ولی باید تایم بگذره
الان اسیاتک با های وبم میخوان ادغام کنن
من شاتل رو خیلی بیشتر از همه شرکت ها قبول دارم
امیدوارم شاتل هم صبانت داتک پیشگامان و فن اوا رو بخره
اینطوری فرصت های خیلی بیشتری گیر میاد
باید صبر کرد تا ایرانسل هم فیبر ثابت بده
کلا سه چهارتا شرکت باشه اما درست حسابی تو اینده بیان فیبر بدن سرمایه خیلی زیادی میخواد برای فیبر
اینطوری شرکت ها خورد خورد به جایی نمیرسن نمونش همین اپراتور مجازی هایی که اومدن مطمعنا ورشکست میشن میرن بقل تالیا
درمورد هاست اسیاتک فک کنم بزرگترین هاستینگ ایران باید باشه
بعد شاتل پارس انلاین
های وب دیتاسنتر خوبی هم داره یادمه قسمتی از اپارات و سافتگذر و پرشین بلاگ رو ساپورت میکنه
این لیست دیتاسنترهای کشور تا ابتدای سال جاریه:
دیتاسنتر افرانت
دیتاسنتر تبیان
دیناسنتر پارس آنلاین
دیتاسنتر زیرساخت
دیتاسنتر ایرانسل
دیتاسنتر همراه اول
دیتاسنتر رایتل
دیتاسنتر شاتل
دیتاسنتر آسیاتک
دیتاسنتر شهراد
دیتاسنتر بانک ملی
دیتاسنتر بانک ملت
دیتاسنتر بانک سامان
دیتاسنتر بانک دی
دیتاسنتر مبنا
دیتاسنتر جایگاه
دیتاسنتر هاست ایران
دیتاسنتر نگاه روشن پارس
دیتاسنتر پارس دیتا
دیتاسنتر فن آوا
دیتاسنتر آشنا
دیتاسنتر روند تازه
دیتاسنتر سروش رسانه
های وب کجا خدمات دیتاسنتری رو در عالم واقع و نه صرف گرفتن پروانه و اختصاص یه اتاق سرور و ادعاهای خبری منتشره در سایت خودشون، ارائه میده ، نمیدونم. عرض کردم جهت خالی نبودن عریضه و اخذ پروانه بوده مثل خیلی از پروانه های دهن پر کن های وب.
در بین این دیتاسنترها هم افرانت، پارس، اسیاتک و شاتل بیشترین خدمات فنی و توان میزبانی رو دارند.
* در مورد دوم هم اشتباه میکنید. اخذ پروانه ارتباطی به بیشتر بودن پهنای باند نداره. این پروانه ها رو شرکتهای دیگه هم میگیرن چون یه مینیمم خواسته های لازمشه و یه سرمایه مستقل در اون بخش!
آینده رو هم تکنولوژی و بروز بدون شرکتها براشون رقم میزنه. که در این بین شاتل پیشتازه ، خصوصا با اجرایی کردن ایده شاتل لند و شاتل تاک خیلی خوب اینده رو برای خودش هموار کرده. اولی که همین الانم جواب داده و شاتل تاک هم وقتی بحث صدای اچ دی و مکالمه تصویری جدی بشه خودش رو نشون میده.
های وب یک مصرف کننده صرفه که با پول پروانه میخره و الانم باقی شرکتا رو میخره نهایتا با این فرمون کاری از پیش نمیبره.
f_s10224
29-10-2017, 21:10
پارس واقعا حیف شد . من مدت زیادی های وب داشتم. در دو شهر ایران هم که یکی سمت شماله یکی هم سمت شرق از این شرکت سرویس گرفتم چون سریع تر وصل می شد ولی هر دو جا بد بود . یک روز خوب نداشتیم . گیم هم کلا تعطیل .....فشفشه هایی که توشون تا می تونست دزدی حجم می کنه . یادمه 15 گیگ فشفشه می گرفتم یه استریم نمی شد کرد باهاش بعدم دو روز نمی شد تموم می شد .یروز پی گیر شدم دیدم بله فشفشه دزدی می کنن و ملت هم بی خبرن انگار (بخاطر ارزونی کسی براش مهم نبود).خلاصه نوسانات شدید نویز هم داشتم در هر دو شهر و در سه منطقه مخابراتی !!! تا اینکه اومدم پارس .گرونتر بود ولی همه اون نویز ها یک شبه رفت !!! اینترنت ثبات پیدا کرد و حجم دزدیشونم کمتر شد !!! خیییلیییی کمتر شد نمی تونید تصور کنید از چه مقدار دزدی حرف می زنم !!!!!!! گیم هم پی اس 4 هم پی سی و دوتا خیلی بهتر شد برام و در کل ماه اگر دو روز مشکل داشتم از همراه اول یا ایرانسل استفاده می کردم . با این وضعیت من حتما خالی می کنم خط رو و احتمال زیاد شاتل می بندم . اگرم بشه میرم سمت فیبر نوری . به عنوان یه نصیحت به هیچ عنوان منتظر نشین که با ادغام های وب وضعیت خوب بشه !!! های وب افزایش باند دادنش هر چقدر باشه 300% حجم منطقه یوزر میگیره ..اونم یوزر هایی که فقط دانلود می کنن حتی با سرعت 10 کیلوبایت !!!!! .
من که قطعا میرم .قرار دادم اذر تموم میشه و تمدید نخواهم کرد . شده برم مخابرات ...های وب نخواهم امد .
DarkLords
29-10-2017, 22:54
اینا همهاش نتیجه گرانفروشی اینترنه. وقتی اینترنت ۲ مگابیت نامحدود رو به قیمت اینترنت ۴۰ مگابیت خارج از ایران میفروشن وقتی بازی «حجم داخلی و خارجی» راه میندازن وقتی شبانه رایگان رو برمیدارن و مصرف منصفانه میذارن مردم هم میرن به سمتی که کمتر هزینه بدن. من تا ۳ سال پیش پارسآنلاین داشتم از وقتی مصرف منصفانه گذاشتن اومدم بیرون. این اتفاقی که دیر یا زود برا بقیه هم میوفته. وقتی میگن چوب خدا صدا نداره همینه. هایوب هم آب تو هاون میکوبه، چند سال دیگه اونا هم باید برن.
پارس آنلاین مشکلات مدیریتی داره و از طریق گرون فروشی و حجم دزدی سعی داره ضررهاش رو جبران کنه. بهترین اتفاق برای پارس آنلاین همین ادغام شدنش با های وب هست و امیدواریم مشکلات گرون فروشی و حجم دزدی با ادغام حل بشه
mehdi 78
30-10-2017, 01:04
سلام
با همه مشکلات و معایبی که پارس آنلاین داره(داشت) :n08:مثل حجم دزدی و قیمت گرون تر و ... ، تقریبا تنها شرکتی بود که دانلود شبانه و پینگ خوبی داشت. چیزایی که های وب اصلا نداره.
دیگه چند ماهه نمی گیرم تا ببینم بعد (ادغام) چه اتفاقی میفته برای پینگ و شبانه
اگه اینا هم برداره دیگه کلا به درد هیییچ نمی خوره
David4None
30-10-2017, 02:32
های وبم که قراره با آسیاتک ادغام بشه ادغام تو ادغامی شده :n02: دیگه دارن همه رو باهم یکی میکنن کار ما رو راحت میکنن خدا خیرشون بده:n28: اینجوری نه رقابتی هست نه ما سرکاریم بریم از این شرکت به اون شرکت سرویس عوض کنیم قدیما میگفتن خر همون خرِ پالونش عوض میشه دیگه از این به بعد خرِ پالونم نداره خدا خیرشون بده:n02::n28:
f_s10224
30-10-2017, 08:19
خدا رو شکر انحصاری شد و از این به بعد هم حق ندن به شرکت دیگه ای که بیاد همین های وب خوبه ..مارو چه به الگو از غرب.تازه سرعتمونم زیاده بیارنش پایین همون 128 . همه سایتا هم فیلتر کنن .ایسنا و فارس همه چی دارن . :)))))))))))))))))
ایران با چین قراردادی در زمینه اینترنت بسته که منجر به ورشکستگی شرکتهایی مثل آسیا تک و پارس آنلاین خواهد شد پارس آنلاین با شراکت با های وب خودشو نجات داد
آسیا تک هم چاره ای جز شراکت با های وب ندارد
شرکت های وب در صدد شراکت با ودافون است .
تا سال 2020 تعداد دستگاههای متصل به اینترنت به 20میلیارد دستگاه افزایش خواهد یافت این بعنی به طور متوسط به ازای هر یک نفر سه دستگاه متصل به اینترنت است این همان حوزه فعالیت های وب است که مجوز اپراتور مجازی را گرفته و به سمت اینترنت اشیا پیش می رود.
donya1370
30-10-2017, 09:29
توی اینستاگرام پارس آنلاین میگه که همچنان همون بسته های قبلی رو با همین نام تجاری پارس آنلاین ارائه میدیم. از طرح های های وب هم نمی تونید استفاده کنید. از طرفی هم میگن ادغام شدیم که کیفیتو ببریم بالاتر. حالا مثلا چه فرقی کرده با گذشته؟ :n27:
f_s10224
30-10-2017, 11:02
توی اینستاگرام پارس آنلاین میگه که همچنان همون بسته های قبلی رو با همین نام تجاری پارس آنلاین ارائه میدیم. از طرح های های وب هم نمی تونید استفاده کنید. از طرفی هم میگن ادغام شدیم که کیفیتو ببریم بالاتر. حالا مثلا چه فرقی کرده با گذشته؟ :n27:
خیر .تا اخر سال همرو ادغام می کنن .نام تجاری هم های وب میشه . فعلا زمان هست
kerminio
30-10-2017, 11:37
با این اوصاف ، احتمالا های وب بودجه اش از این نهاد های معلوم الحال میاد ! مثل رایتل . یعنی دو تا فیبر نوری یکی مخابرات دولتی یکی هم فیبر میلیشیا ! چه شود ! عندلیب
فقط امیدوارم پینگ رو خراب نکنن :|
mohandes23
30-10-2017, 17:37
فقط امیدوارم پینگ رو خراب نکنن :|
پینگت با انگلیس و امریکا چند بوده؟
از نظر حجم دزدی که پارس با آسیاتک قابل مقایسه نیست (نیود) - من هر دو را دارم
حداقل از نظر پینگ خوب کار می کرد
بازی لیگ آف لجندز یه سایت زده که با اطلاعات پینگ کاربرای مختلف میگه که تو هر شهر بهترین isp ها کدومن
واسه تهران برای مثال پارس اوله و شاتل دوم
Bensonw3x
30-10-2017, 18:55
شرط میبندم اینایی که غر میزنن های وب فلان های وب بساله! جزئه اولین نفرتایی خواهند بود که فشفشه خرید خواهند کرد :n09:
تا ببینیم با ادغام کردن شرکت های اینترنتی اوضاع بهتر میشه یا بدتر !!!
من که خوش بین نیستم :n22:
هرچند نباید یادمون بره اینجا ایرانه :n10::n09:
توضیحات مدیرعامل"پارسآنلاین" در خصوص روند منتهیبه ادغام در"هایوب":
بخشهای FCP، دیتاسنتر و خدمات ماهوارهای پارسآنلاین به هایوب واگذار شد
عبدالله فاتح، مدیرعامل پارس آنلاین اعلام کرد بعد از ادغام "پارس آنلاین" با "هایوب" ازاینپس برند این شرکت متعلق به "های وب" خواهد بود: «تا چند روز دیگر قیمت خرید پارس آنلاین توسط هایوب در کدال بورس مشخص خواهد شد. از سوی دیگر ما نیز تا پایان سال و براساس تعهداتی که به کاربران خود داریم با برند پارس آنلاین در بازار به کار خود ادامه خواهیم داد.»
فاتح درباره اینکه هایوب قرار است چگونه هزینه این خرید را پرداخت کند میگوید: «گمان میکنیم با خرید پارس آنلاین ارزش سهام "هایوب" در #بورس دو برابر میشود و این یعنی نقدینگی خوبی برای شرکت "هایوب" ایجاد میشود که درنهایت میتواند هزینههای خرید شرکت پارسآنلاین را تأمین کند.»
فاتح از حضورش بهعنوان عضو هیئت مدیره در شرکت "هایوب" خبر میدهد و تصمیمگیری درباره اینکه از سال آینده برندی بانام پارس آنلاین وجود داشته باشد یا خیر را نیز بر عهده "هایوب" میگذارد.
او هدف از این ادغام را ایجاد یک اپراتور ارتباط قدرتمند ملی و منطقهای عنوان میکند و میگوید: «با توجه به هزینههای بالایی که توسعه اینترنت ثابت خصوصاً فیبرکشی به منازل برای شرکتهای خصوصی به همراه دارد و ازآنجاکه امکان سرمایهگذاری در این بازار برای شرکتها بهصورت جداگانه فراهم نیست، درنتیجه تصمیم گرفتیم با شرکت "هایوب" برای ادغام وارد مذاکره شویم.»
تا ببینیم با ادغام کردن شرکت های اینترنتی اوضاع بهتر میشه یا بدتر !!!
من که خوش بین نیستم :n22:
هرچند نباید یادمون بره اینجا ایرانه :n10::n09:
منم امیدوارم سرنوشت خودروسازی سر اینترنت نیاد که فاحته اش رو باید خوند:n27:
توضیحات مدیرعامل"پارسآنلاین" در خصوص روند منتهیبه ادغام در"هایوب":
بخشهای FCP، دیتاسنتر و خدمات ماهوارهای پارسآنلاین به هایوب واگذار شد
عبدالله فاتح، مدیرعامل پارس آنلاین اعلام کرد بعد از ادغام "پارس آنلاین" با "هایوب" ازاینپس برند این شرکت متعلق به "های وب" خواهد بود: «تا چند روز دیگر قیمت خرید پارس آنلاین توسط هایوب در کدال بورس مشخص خواهد شد. از سوی دیگر ما نیز تا پایان سال و براساس تعهداتی که به کاربران خود داریم با برند پارس آنلاین در بازار به کار خود ادامه خواهیم داد.»
فاتح درباره اینکه هایوب قرار است چگونه هزینه این خرید را پرداخت کند میگوید: «گمان میکنیم با خرید پارس آنلاین ارزش سهام "هایوب" در #بورس دو برابر میشود و این یعنی نقدینگی خوبی برای شرکت "هایوب" ایجاد میشود که درنهایت میتواند هزینههای خرید شرکت پارسآنلاین را تأمین کند.»
فاتح از حضورش بهعنوان عضو هیئت مدیره در شرکت "هایوب" خبر میدهد و تصمیمگیری درباره اینکه از سال آینده برندی بانام پارس آنلاین وجود داشته باشد یا خیر را نیز بر عهده "هایوب" میگذارد.
او هدف از این ادغام را ایجاد یک اپراتور ارتباط قدرتمند ملی و منطقهای عنوان میکند و میگوید: «با توجه به هزینههای بالایی که توسعه اینترنت ثابت خصوصاً فیبرکشی به منازل برای شرکتهای خصوصی به همراه دارد و ازآنجاکه امکان سرمایهگذاری در این بازار برای شرکتها بهصورت جداگانه فراهم نیست، درنتیجه تصمیم گرفتیم با شرکت "هایوب" برای ادغام وارد مذاکره شویم.»
من از قافله اینکه چی شد که به اینجا رسید جا موندم یکی می تونه بچه چی شد که شرکت ها شروع کردن به ادغام شدن؟:n02:
پینگت با انگلیس و امریکا چند بوده؟
با 8.8.8.8 حدود 110
با 4.2.2.4 حدود 120
من از قافله اینکه چی شد که به اینجا رسید جا موندم یکی می تونه بچه چی شد که شرکت ها شروع کردن به ادغام شدن؟:n02:
تو این لینک تقریبا کامل توضیح داده
www .s h a h r s a k h t a f z a r .com/fa/news/internet-operator/14922-asia-tech-joins-hiweb
لینک شهر سخت افزار رو انجمن فیلتر کرده خودتون فاصله ها رو حذف کنید
بنظرم علت اصلیش همینطور که در متن هس اینه
تصمیمگیری برای این ادغام ناگهانی و حضور یکپارچه شرکتهای ارایهکننده خدمات اینترنت ثابت با یک نام و نشان در پی افت شدید بازار این شرکتها در جذب مشتری و نداشتن توان رقابت با شرکت مخابرات ایران و ناتوانی برای گسترش و توسعه بازار اینترنت ثابت صورت گرفته است
و همچنین
در ماههای اخیر، خبرهایی از گوشه و کنار درباره اوضاع نابسامان شرکتهای ارایهدهنده اینترنت ثابت منتشر شده بود. گفته میشد مشترکان این شرکتها بهشدت ریزش داشته و تلاشهای مدیران آن برای جبران عقبماندگی از رقبا بیثمر بوده است و حالا با این ادغام مشخص نیست که دقیقا تکلیف خریداران اینترنت ثابت به کجا خواهد رسید.
و
دهها شرکتهای بخش خصوصی که زمانی با عنوان شرکتهای چند ده میلیارد تومانی توانسته بودند امتیاز ارایه شبکه اینترنت ADSL را بگیرند حالا با ورود پر قدرت اینترنت موبایل و مخابرات دچار زیان شدهاند. بنابراین؛ کسبوکار شرکتهای اینترنتی ADSL که عمده تمرکز خود را روی این سرویس گذاشته و به فکر آینده نبودند؛ به خطر افتاده است.
mohandes23
31-10-2017, 18:11
مثل اینکه قراره های وب توی فیبر وارد بشه برای همین این مسایل اتفاق افتاده.حالا باید دید
الان 60% کل ترافیک ایران رو پیام رسان تلگرام مصرف میکنه اونم به نتهایی! یعنی اینستا فیسبوک توییتر و یوتوب و امثال اینارو تازه حساب نکن ، دیگه خودت ببین چند درصد بازار دست همراه اول و ایرانسل هست ، این بزرگترین دلیل کاهش کاربر adsl بوده و همون مقدار باقی مونده کاربر adsl هم اکثرا گیمر ها و کسانی بودن که با pc کار میکردن و پینگ و دانلود نامحدود یا شبانه براشون خیلی مهم بود ، هیچکدوم از شرکتای داخلی به طور دائم شبانه ارایه نمیده و قیمت نا محدود مسخره هست همون مقدار باقی مونده نه از پینگ نه از قیمتی که براشون در میومد راضی نبودن .
الان یه نفر که صبح میره سر کار شب میاد خونه Adsl براش معنی نداره دیگه.
من بعد از امتحان کردن همه adsl ها پارس رو انتخاب کردم ، پارس قیمت گیگش دو برابر مخابرات بود ولی چون پشتیبانیش خیلی خوب بود (به جرات میگم شماره 1 ایران) من از پارس گرفتم به طور کلی شرکت با پرستیژی بود و کارکنای حسابی داشت ولی نتونست با بقیه رقابت کنه
بقیه شرکتا با استخدام کادر غیر مجرب و بی سواد و کم کردن تعداد کارکنا و کیفیت کار تونستن هزینه رو کم کنن ، من دورانی که مخابرات بودم خیلی پیش میومد 30 دقیقه تو صف باشم برای پشتیبانی و قطعی زیادو مشکلات دیگش دیونم کرد ، آخرین باری که رفتم مخابرات تو مرکز طالقانی کرج یه خانومی بود اینقدر بد با من برخورد کرد و زشت که من رفتم شکایت کردم رییس مرکز زنگ زد گفت بیا دفترم حرف بزنیم ، وقتی رفتم کار براش پیش اومد نبودش ولی مسئول حراستشون کلی باهام حرف زد گفت این خانومه بچه داره و هزارتا حرف تا راضی شدم شکایتمو پس گرفتم
فقط امیدوارم پشتیبانی و پینگشون مثل مخابرات نشه و شبانه بدن به مشتریا و قیمت گیگ بهتر
ولی به نظرم من پارس آنلاین در بحث پشتیبانی واقعا ضعیف بود اصلا انگار افراد رو آموزش ندادن، بر من تا حالا یک بار هم نشد پشتیبانی مشکلم رو حل کنه و بیشتر با مشتری جر و بحث میکردن و یه جوری میخاستن بفهمونن که شما چیزی نمیفهمید همینه که هست، ولی باز های وب مشخص بود که پشتیبانی یه آموزشی دیده و حتی اگه حق با شرکت بود با مشتری جر و بحث نمیکرد.
نتیجه تمام این عوامل و مدیریت ضعیف و فروش پایین منجر به فروش پارس آنلاین شده
دیگه شرکت به کجا رسیده که با حجم دزدی از کاربرها داره ضررهاشو جبران میکنه!!!
mahan999
01-11-2017, 11:50
بقیه شرکتا با استخدام کادر غیر مجرب و بی سواد و کم کردن تعداد کارکنا و کیفیت کار تونستن هزینه رو کم کنن ، من دورانی که مخابرات بودم خیلی پیش میومد 30 دقیقه تو صف باشم برای پشتیبانی و قطعی زیادو مشکلات دیگش دیونم کرد ، آخرین باری که رفتم مخابرات تو مرکز طالقانی کرج یه خانومی بود اینقدر بد با من برخورد کرد و زشت که من رفتم شکایت کردم رییس مرکز زنگ زد گفت بیا دفترم حرف بزنیم ، وقتی رفتم کار براش پیش اومد نبودش ولی مسئول حراستشون کلی باهام حرف زد گفت این خانومه بچه داره و هزارتا حرف تا راضی شدم شکایتمو پس گرفتم
خوب کاری کردی شکایت کردی و اشتباه کردی شکایتت رو پس گرفتی دلت نباید براشون بسوزه کارمندای مخابرات لش هستن زورشون میاد کار انجام بدن.
پشتیبانهای پارس آنلاین حرفه ای هستن ولی زیاد به قول خودمون دستمال کش نیستن ولی پیشتیبانهای شاتل دستمال کش و غیر حرفه ای یعنی باب میل مشتری حرف میزنن ولی کار از کار پیش نمیره.
sajad-tnt
01-11-2017, 14:29
طبق صحبت های یکی از عوامل اسیاتک ، پارس انلاین با های وب ادغام نشده، بلکه کل مجموعه توسط های وب خریداری شده و بعداز عید عملا مسئول و اسمی از پارس انلاین باقی نخواهد ماند!.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
طبق صحبت های یکی از عوامل اسیاتک ، پارس انلاین با های وب ادغام نشده، بلکه کل مجموعه توسط های وب خریداری شده و بعداز عید عملا مسئول و اسمی از پارس انلاین باقی نخواهد ماند!.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
بله درسته ادغامی صورت نگرفته کلا پارس آنلاین خریداری شده، اسم برند پارس آنلاین هم فقط تا آخر امسال هست از سال دیگه های وب تصمیم میگیره برندی به اسم پارس آنلاین وجود داشته باشه یا نه!
sajad-tnt
01-11-2017, 14:58
بله درسته ادغامی صورت نگرفته کلا پارس آنلاین خریداری شده، اسم برند پارس آنلاین هم فقط تا آخر امسال هست از سال دیگه های وب تصمیم میگیره برندی به اسم پارس آنلاین وجود داشته باشه یا نه!
آخر و عاقبت توجه نکردن به حقوق کاربران همین میشه دیگه!...فکر کردن اگه کاربر نارحت باشه چیزی نمیشه! ولی ذهی خیال باطل ... با اون همه سابقه وقتی کاربر بخواد میتونه شرکت رو زمین بزنه!...
الان دیگه برن واسه خودشون تبلیغ و تیزرهای خوش آب و رنگ با کیفیت 4K بسازن!...
حداقل ای کاش باقی ISP ها ببینن و درس عبرتی واسشون بشه!...
بخاطر این ادغام از سال دیگه قضیه دانلود رایگان شبانه که توسط پارس آنلاین ارائه میشه برداشته میشه؟
بخاطر این ادغام از سال دیگه قضیه دانلود رایگان شبانه که توسط پارس آنلاین ارائه میشه برداشته میشه؟
فعلا هیچی مشخص نیست
ShadowDragon
01-11-2017, 23:08
سیاست های وب شبانه رایگان نیست...
سیاست های وب شبانه رایگان نیست...
اگه احیانا شبانه رایگان برداشته بشه دیگه نمیصرفه و مجبورم سراغ شاتل برم احتمالا
f_s10224
02-11-2017, 07:43
همه طرح ها یکی میشه ....احتمالا بالای 99% هم در پنل های وب باید لاگین کرد و حجم خرید ...های وب در واقع از زیر ساخت های پارس می خواد استفاده کنه + یوزر هایی که داره . برای همین بحث درامدی براش خیلی مهمه و اینکه افزایش باند هم نخواهد داد.
بابا ول کنید دیگه 20 صحفه درباره ادغام پارس و های وب پست زدین بسه دیگه :n03::n03::n03:
ولی به نظرم من پارس آنلاین در بحث پشتیبانی واقعا ضعیف بود اصلا انگار افراد رو آموزش ندادن، بر من تا حالا یک بار هم نشد پشتیبانی مشکلم رو حل کنه و بیشتر با مشتری جر و بحث میکردن و یه جوری میخاستن بفهمونن که شما چیزی نمیفهمید همینه که هست، ولی باز های وب مشخص بود که پشتیبانی یه آموزشی دیده و حتی اگه حق با شرکت بود با مشتری جر و بحث نمیکرد.
نتیجه تمام این عوامل و مدیریت ضعیف و فروش پایین منجر به فروش پارس آنلاین شده
دیگه شرکت به کجا رسیده که با حجم دزدی از کاربرها داره ضررهاشو جبران میکنه!!!
من هم تجربه مثل شما را در قسمت پشتیبانی پارس انلاین دارم و حتی بدتر مثلا وقتی اینترنت مشکل داشت تلفنشون را اشغال میکردن که حتی با کاربر هم صحبت نکنند این یعنی پشتیبانی افتضاح ولی های وب ممکنه سرعت و پینگش در حد پارس انلاین نباشه ولی حداقل پشتیبانی خوبی داره
javidpolitic
02-11-2017, 14:59
فقط امیدوارم این ادغام به نفع مشترکین باشه و یه مقدار هزینه هارو بیارن پایین!
ولی واقعا اگه در آینده ساعت دانلود رایگانی وجود نداشته باشه، شکی نیست که مشترکین فعلی پارس آنلاین که در آینده منتقل میشن به های وب، تو این شرکت دوام نمیارن!!
خیلی از ما حاظر بودیم با تمام کاستی ها به خاطر ساعت دانلود رایگان رو همین پارس آنلاین بمونیم. به شخصه فشفشه های های وب هم برام کمه و هزینه هام رو واقعا زیاد میکنه و اونجا سر کردن به دردم نمیخوره!
hosseinzfff
02-11-2017, 21:27
تکلیف مشتریان پارس آنلاین حالا که های وب خریدنش چی میشه؟؟
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
FAR FAR251
04-11-2017, 03:30
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
مشتریان پارس آنلاین من بعد میشن مشتریان های وب. همین:n06:
اینجا همه فقط از ارائه خدمات ای دی اس ال میگن و های وب رو با پارس مقایسه میکنن
در صورتی که های وب پس ار حضور در بورس یه سرمایه بزرگی دستش اومد.با اینکار تونست سهام پارس آنلاین رو بگیره که یکی از برگترین دیتا سنترهای کشور رو داره.دوتا اپراتو بزرگ با یک دیتاسنتر عالی.پس یه معامله دوسر سود برای هردوشرکت هست.شاید اثری از اسم پار آنلاین نمونه ولی این شرکت خیلی قویتر از قبل توی زیرمجموعه های وب کار میکنه.بحث سرویسهای داخلی و اینترنت باصطلاح ملی هم که بیاد وسط بهتر میشه در مورد این ادغام فکر کرد.یکی دوماه پیش پارس آنلاین چندتا سرویس داخلی مثل آپارات رو برای یکسری از کاربرا(اکثرا کارکنان خودش) نامحدود و رایگان کرده بود تا پنهای باند رو آزمایش کنه
چند وقت دیگه هم که اپراتورهای مجازی و اینترنت تی دی و IPTV میان وسط و معلوم میشه بهترین کار رو این دوشرکت کردن که باهم ادغام شدن تا بتونن با قدرت در میدان رقابت حاضر بشن نه اینکه زیر دست و پای بقیه شرکتها که پشتشون هم گرم جاهای دیگه هست له بشن
mohandes23
05-11-2017, 18:12
اینجا همه فقط از ارائه خدمات ای دی اس ال میگن و های وب رو با پارس مقایسه میکنن
در صورتی که های وب پس ار حضور در بورس یه سرمایه بزرگی دستش اومد.با اینکار تونست سهام پارس آنلاین رو بگیره که یکی از برگترین دیتا سنترهای کشور رو داره.دوتا اپراتو بزرگ با یک دیتاسنتر عالی.پس یه معامله دوسر سود برای هردوشرکت هست.شاید اثری از اسم پار آنلاین نمونه ولی این شرکت خیلی قویتر از قبل توی زیرمجموعه های وب کار میکنه.بحث سرویسهای داخلی و اینترنت باصطلاح ملی هم که بیاد وسط بهتر میشه در مورد این ادغام فکر کرد.یکی دوماه پیش پارس آنلاین چندتا سرویس داخلی مثل آپارات رو برای یکسری از کاربرا(اکثرا کارکنان خودش) نامحدود و رایگان کرده بود تا پنهای باند رو آزمایش کنه
چند وقت دیگه هم که اپراتورهای مجازی و اینترنت تی دی و IPTV میان وسط و معلوم میشه بهترین کار رو این دوشرکت کردن که باهم ادغام شدن تا بتونن با قدرت در میدان رقابت حاضر بشن نه اینکه زیر دست و پای بقیه شرکتها که پشتشون هم گرم جاهای دیگه هست له بشن
"اینترنت باصطلاح ملی هم که بیاد وسطبهترمیشه" ما اینترنت ملی نخوایم کی رو باید ببینیم؟ اخه چیزی که ملی باشه اونم از نوع اینترنت به چه درد می خوره.اولن که اسمش اینترنت نیست .دومن فلسفه اینترنت جهانی شدن هست نه ملی شدن.
attenuationمودم تغییر کنه از طرف کیه شرکت پارس آنلاین یا مرکز مخابراتی؟؟؟
هشت ساله از شرکت های مختلف نت داشتم واسم پیش نیومده تا ..از امروز ۴۲ شده ۵۰ چرا؟؟؟
"اینترنت باصطلاح ملی هم که بیاد وسطبهترمیشه" ما اینترنت ملی نخوایم کی رو باید ببینیم؟ اخه چیزی که ملی باشه اونم از نوع اینترنت به چه درد می خوره.اولن که اسمش اینترنت نیست .دومن فلسفه اینترنت جهانی شدن هست نه ملی شدن.
اول یادت نره تو چه کشوری زندگی میکنی و چقدر از جهانی شدن میترسن ومیخوان همه چیز رو محدود و تحت کنترل خودشون بگیرن
پروژه اینترنت ملی هم از همون اول یه پروژه الکی بود که با پسوند ملی چه بودجه هایی گرفتن و چه محدودیتهایی درست کردن.
این لفظی که الان داره به اسم اینترنت ملی یا داخلی بکار برده میشه همون ترافیک داخلی هست که روی دیتاسنترهای داخلی استفاده میشه.همون ترافیکی که الان دارن به اسم ترافیک داخلی میفروشن.هم هزینه خیلی پایین تری داره هم کنترل کاملی روش دارن.برای دولت منافع زیادی داره.درست برعکس مصرف کننده
hosseinzfff
06-11-2017, 19:07
attenuationمودم تغییر کنه از طرف کیه شرکت پارس آنلاین یا مرکز مخابراتی؟؟؟
هشت ساله از شرکت های مختلف نت داشتم واسم پیش نیومده تا ..از امروز ۴۲ شده ۵۰ چرا؟؟؟
میرایی خط مربوط به مرکز مخابراتی و مشکل مخابراته به پارس(خدابیامرز) مربوط نیست
IRAN_KING
09-11-2017, 09:16
سلام
این انرژِی بین الملل 1 روزه نا محدود بگیریم همونجا فعال میشه یا میشه روز دلخواه فعال کرد ؟
f_s10224
09-11-2017, 21:57
سلام
این انرژِی بین الملل 1 روزه نا محدود بگیریم همونجا فعال میشه یا میشه روز دلخواه فعال کرد ؟
همون لحظه فعال میشه . خیر روز دیگری نمی تونید بگیرید .
moviesansor
15-11-2017, 12:11
این ۱۰۰۰ گیگ ۱۴.۵۰۰ قضیش چیه هیچ توضیحی نداده
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
yasidevil
15-11-2017, 12:25
این ۱۰۰۰ گیگ ۱۴.۵۰۰ قضیش چیه هیچ توضیحی نداده
فرستاده شده از MI 5sِ من با Tapatalk
ماهی ۱۴.۵۰۰ میفته پای مشتری!
mosi_alfa
15-11-2017, 20:17
دوستان من پارس انلاین دارم، دو روزه فیلیمو نه تو اپ اندروید نه رومرورگر گوشی نه اپ تلوزیون برام باز نمیشه ولی روی لپتاپ باز میشه!!
روی نت بقیه شرکتا مشکل نداره باپارس اینطوریه
نظری دارید؟
feranko724
16-11-2017, 17:04
سلام دوستان یه مدت بود تایپگ پارس انلاین سرنمیزدم مشکلی هم نداشتم که بیام سربزنم ولی امروزاتفاقی اومدم چندصفحه خوندم دیدم نوشته شد که پارس انلاین قراربا های وب ادغام شن درسته این خبر یعنی شبانه رایگانم جمع میشه به مرورزمان یه سوالم دیگم داشتم من یک سرویس6ماه دارم که1ماه دیگه رو به اتمام اگر بخوام دوباره یه سرویس 6ماه بگیرم که شبانه رایگان داشته باشه یعنی دیگه پارس انلاین مثله سابق هیچ تعدی به سرویس نداره ممنون یکی راهنمائی کنه که بدونیم سرویس مون رو تمدید کنیم یانه
Mehran14233
16-11-2017, 19:41
ماهی ۱۴.۵۰۰ میفته پای مشتری!
این چجوریه؟
250 گیگ بین المللیش تموم شه میشه میشه سرویس رو تموم کرد و یه سرویس جدید گرفت یا حتماً باید وایسیم اون 750 گیگ هم تموم بشه؟
f_s10224
16-11-2017, 20:03
این چجوریه؟
250 گیگ بین المللیش تموم شه میشه میشه سرویس رو تموم کرد و یه سرویس جدید گرفت یا حتماً باید وایسیم اون 750 گیگ هم تموم بشه؟
شما قرار داد رزرو رو هر موقع بخواین می تونین فعال کنین حتی اگر حجم داشته باشین
سلام دوستانی ک مشکل نویز داشتن( نوسان نویز) چکار کردن؟ من شدیدن ۱ ماهه مشکل دارم پشتیبانی هم همش میگه مشکل از طرف خودتونه :/
محمد7966
18-11-2017, 18:10
سلام دوستانی ک مشکل نویز داشتن( نوسان نویز) چکار کردن؟ من شدیدن ۱ ماهه مشکل دارم پشتیبانی هم همش میگه مشکل از طرف خودتونه :/
سلام
زنگ بزنید به صدای مشتری به شماره 02182208000
hosseinzfff
18-11-2017, 18:37
مشکل از خودشونه، باید پیگیر باشی وگرنه میپیچوننت منم همین مشکلو داشتم آخر سر انداختن گردن مخابرات گفتن پورت خراب بود تغییرش دادیم!
binaafarin
18-11-2017, 23:52
بالاخره پارس وب کی رونمای نمیشه؟
Mehran14233
19-11-2017, 00:14
من خطم تا 6 مگ میکشه ولی توی پنل کاربریم سرویسای بیشتر از 2 مگ رو نمی بینم که بخوام بخرم
زنگ زدم میگم چرا اینجوریه میگه مرکز مخابراتی بیشتر از 2 مگ نمیده
یعنی چی مگه میشه؟ :n34:
Zachyrock
20-11-2017, 18:04
سلام دوستان این جشنواره ترافیک ابان که گذاشته برای چه مدته ؟
مثلا اولیش 90000 تومان برای چقدره چجوریه ؟
shaahani
20-11-2017, 22:51
این جشنواره ها فقط مال خرید ترافیک اضافه است که روی سرویسی که داری بخوای ترافیک اضافه کنی ، البته اگه سرویست تموم شه ترافیکی که خریدی روی سرویس بعدی منتقل میشه .
اون زمان درحال کم شدن و باقی مانده کنارش هم مدت زمانی هست که جشنواره فرصت خرید داره .
مثلا اولیش که با مالیات حدود صدتومن میشه ، در حالت معمولی غیر جشنواره 50 گیگ ترافیک میشه خرید با این قیمت
توی جشنواره اما بجای 50 گیگ میشه 60گیگ رو با همون قیمت خرید .
بعدتا یک هفته هم 10 گیگ بسته انرژی بهت میده ، که این 10 گیگ رو اگه توی یک هفته استفاده نکنی سوخت میشه .
یعنی از موقعی که خریدی تا یک هفته اگه ده گیگ استفاده کنی هنوز اون 60 گیگی که خرید شده مصرف نمیشه ، بعد از اون ترافیکی که خرید شده شروع به مصرف میشه و زمان نداره تا هروقت که تموم نشده باشه میتونی از اون 60 گیگ استفاده کنی .
در واقع 70گیگ میخری که ده گیگ اون فقط یک هفته اعتبار داره و بعد از اتمام یک هفته هرچی از اون ده گیگ بمونه سوخت میشه .
misam5526
21-11-2017, 01:55
کمتر از یک هفته برای خرید فرصت دارید.
این حجم ترافیک معمولیه و قابل انتقال. یعنی محدودیت زمانی برای استفاده ندارید.
از 20 تا 35 درصد تخفیف دادند. که خب خیلی هم رویایی نیست
milad_black70
21-11-2017, 18:58
دوستان کسی میدونه جریان این اینترنت 6 ماهه با 330 گیگ ترافیک و فقط 29000 تومن چیه؟! برام اساماس اومده از پارس آنلاین!
milad_black70
21-11-2017, 19:03
دوستان کسی میدونه جریان این اینترنت 6 ماهه با 330 گیگ ترافیک و فقط 29000 تومن چیه؟! برام اساماس اومده از پارس آنلاین!
behnamlider
21-11-2017, 19:05
حتما برای مشترکین جدیده تو پروفایل من که همچین چیزی نیست.
milad_black70
21-11-2017, 19:10
حتما برای مشترکین جدیده تو پروفایل من که همچین چیزی نیست.
تو پروفایل خودمم نیست، حتی تو سایت هم نیست! نمیدونم چیه داستانش!
behnamlider
21-11-2017, 19:17
تو پروفایل خودمم نیست، حتی تو سایت هم نیست! نمیدونم چیه داستانش!
زنگ بزن خوب شاید بدن واقعا :|
rahman0158
21-11-2017, 19:18
داستان این سرویس جشنواره هست که ۳۰۰ گیگ از ساعت ۵ صبح تا ۱۰ صبح و ۳۰ گیگ مابقی ساعات هستش.
milad_black70
21-11-2017, 22:30
داستان این سرویس جشنواره هست که ۳۰۰ گیگ از ساعت ۵ صبح تا ۱۰ صبح و ۳۰ گیگ مابقی ساعات هستش.
ممنون. ولی هیچ جای سایت نیست و تو گزینههای قابل خرید هم نیست برای تمدید :n29:
behnamlider
21-11-2017, 22:34
به درد نمیخوره شبانه نداره
rahman0158
21-11-2017, 23:55
عرض کردم که جشنواره هست فقط برای ثبت نام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو شرکت های وب و دیده بان نت تعرفه های جدید و میزان حجم مصرف منصفانه رو اعلام کردن... یه قانون نا نوشته تو ایران هست که شرکتها هر چه مشتریشون زیاد تر میشه خدماتشون کمتر میشه..مثل پارس انلاین..دیجی کالا و خیلی شرکتهای دیگه داخل ایران که وقتی خیلی معروف نبودن مشتری مداریشون بهتر بود...الان هم نوبت های وب هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دو شرکت های وب و دیده بان نت تعرفه های جدید و میزان حجم مصرف منصفانه رو اعلام کردن... یه قانون نا نوشته تو ایران هست که شرکتها هر چه مشتریشون زیاد تر میشه خدماتشون کمتر میشه..مثل پارس انلاین..دیجی کالا و خیلی شرکتهای دیگه داخل ایران که وقتی خیلی معروف نبودن مشتری مداریشون بهتر بود...الان هم نوبت های وب هست
به نظر مناسب میاد که الان ارزون ترین سرویس 20 گیگ پارس 50 تومن هست
به نظر مناسب میاد که الان ارزون ترین سرویس 20 گیگ پارس 50 تومن هست
آره حجم اینترنت دیده بان نت خیلی خوبه ...اما حجم مصرف منصفانه های وب مناسب نیست و متاسفانه پارس انلاین رو هم که خریده و احتمالا مصرف منصفانه پارس انلاین هم شبیه های وب باشه که اصلا جالب نیست
۱۰ اذر شد پارس نمیخواد تعرفه ها بده؟ امکانش هست شبانه رو حفظ کنه؟
شاتل تعرفه های جدیدش رو اعلام کرد, اون دیگه واقعا فاجعه هست
فعلن دیده بان نت خوبه ک پوشش سراسریش ضعیفه و طرحش برا جذب مشتریه
پارس مثل های وب باشه خوبه
محمد7966
30-11-2017, 11:28
سلام
دوستانی که با پارس مشکل نوسان snr همراه با قطعی های پی در پی دارند چطور مشکلشون حل میشه؟
الان زنگ زدم طرف حرفهای تکراری تحویلم داد برو مودم رو سر خط تست کن و از اینجور حرفها
قبلا یه بار یکی از پشتیباناشون مشکل راحت حل کرد ولی این یکی حرف تکراری تحویلم داد
سلام
دوستانی که با پارس مشکل نوسان snr همراه با قطعی های پی در پی دارند چطور مشکلشون حل میشه؟
الان زنگ زدم طرف حرفهای تکراری تحویلم داد برو مودم رو سر خط تست کن و از اینجور حرفها
قبلا یه بار یکی از پشتیباناشون مشکل راحت حل کرد ولی این یکی حرف تکراری تحویلم داد
ن داداش مشکل من همچنان برقراره
shaahani
30-11-2017, 12:48
پهنای باند و سرعت خطتت رو کم کن ؛ snr زیاد میشه مشکل حل میشه .
در زمان اداری با 1585 تماس بگیری و کارشناس های رده بالاتر تهران جواب بدن ؛ دستشون واسه تغییرات بازتره .
حرف تکراری هم نیست دیگه ؛ راهش همینه کار دیگه نمیشه کرد
باید سیم کشی داخل خونه رو کامل از مدار خارج کرد و مودم رو مستقیم به سرخط زد ، بعد SNR رو چک کرد و زنگ زد کارشناس هاشون و اعلام کرد که مودم سر خط وصل هست و تا حداکثر ممکن سرعت رو تنظیم کنن برای اینترنت
بعد اگه توی خونه همچنان مشکل پا برجا بود ؛ میتونی مثل من 60 متر کابل فشار قوی برق بخری که عایق خیلی خوب و زیادی داشته باشه و رشته های افشان خوبی داخلش باشه ، اونوقت بدون قطع کرد و تیکه کردن کابل تا محل مودم سیم کشی انجام بدی ، اتصالات رو لحیم کنی و بطور کلی تلفن ؛ فکس ؛ اسپلیتر و هرچیز دیگه ای رو خط تلفن داری واسه همیشه ببوسی بگذاری کنار ، تا SNR خط تلفن در محل ورود به خونه تبدیل به SNR همیشگی مودم شه .
دوساله کیفیت خط من با انجام این کارها تکون نخورده ؛ با اینکه بخشی از کابل در فضای بیرون قرار داره و آب و برف و بارون خورده بازم مشکلی پیش نیومده ؛ کابل رو از یک مسیر بطورکلی مجزا اوردم که از سیم های برق دورهست.
شش ماه خطم روی 16 مگ بود و هیچ مشکل و قطعی هم نبود اما چون SNR شده بود 9 زنگ زدم سرعت خط رو کم کردم 12 کردم ؛ الان SNR همیشه بین 15.5 تا 17.5 هست برای دانلود ؛ آپلود روی 1 مگ هست و SNR اونم 16 تا 18 هست.
۱۰ اذر شد پارس نمیخواد تعرفه ها بده؟ امکانش هست شبانه رو حفظ کنه؟
جشنواره ترافیک را هم تمدید کردن
میخوان تا آخرین لحظه ترافیک بفروشن
از های وب بهتره باز
babak13592006
30-11-2017, 15:33
از های وب بهتره باز
شاتل از های وب بهتره تعرفه هاش ؟
فکر کنم هیچکدوم از تاپیک ها رو نخوندین از صبح دروضعیت مشابه مثلا برای 30گیگ حجم شاتل گفته فقط ده گیگ خارجی بقیه داخلی اما های وب زده همه خارجی اگه داخلی استفاده بشه حجم نصف حساب می شه
شاتل درواقع خودکشی کرده
شاتل از های وب بهتره تعرفه هاش ؟
فکر کنم هیچکدوم از تاپیک ها رو نخوندین از صبح دروضعیت مشابه مثلا برای 30گیگ حجم شاتل گفته فقط ده گیگ خارجی بقیه داخلی اما های وب زده همه خارجی اگه داخلی استفاده بشه حجم نصف حساب می شه
شاتل درواقع خودکشی کرده
آره ندیدم
من فکر کردم این حجم های بین الملل هست
بعد اینو دیدم:
کاربر میتواند به اندازه یک سوم میزان مصرف منصفانه را برای ترافیک بینالملل استفاده کند.
:n04::n04:
عملا افتضاحه
از های وب بهتره باز
مگه نباید از فردا طرحهای جدید اجرایی بشن؟
اسیاتک و پارس انلاین و صبانت هنوز تعرفه های جدیدشون اعلام نکردن
f_s10224
30-11-2017, 19:31
اسیاتک و پارس انلاین و صبانت هنوز تعرفه های جدیدشون اعلام نکردن
من که چشام اب نمی خوره ...
احساس می کنم باهم حسابی توافق کردن ...قشنگ معلومه حجماشون 4-5 گیگ باهم فرق می کنه که یعنی هیچی
I Walk Alone
30-11-2017, 22:56
10 آذر شد هنوز خبری از تعرفه های پارس آفلاین نیست.:n15:
10 آذر شد هنوز خبری از تعرفه های پارس آفلاین نیست.:n15:
دوست گرامي پارس آنلاين تمام شد هاي وب آن را خريد مشتركان فعلي پارس آنلاين تا تمام شدن سرويسشان پارس آنلايني هستند بعد از آن مشترك هاي وب هستند و اگر نخواستند به شركت ديگري كوچ مي كنند.
من نمیدونم این پارس آنلاین چه غلطی داره میکنه که تا حالا مصوبه رو اجرا نکرده الان سه روزه که سرویسم تموم شده و مجبور شدم از اینترنت همراه اول استفاده کنم انگار قراره اپلو هوا کنن
دوست گرامي پارس آنلاين تمام شد هاي وب آن را خريد مشتركان فعلي پارس آنلاين تا تمام شدن سرويسشان پارس آنلايني هستند بعد از آن مشترك هاي وب هستند و اگر نخواستند به شركت ديگري كوچ مي كنند.
اون که از ابتدای سال بعد اجرا میشه
الان پارس باید تعرفه جدید بده مثل همه شرکت ها
FlashGet
01-12-2017, 12:35
ای بابا پس چرا پارس آنلاین تعرفه جدید رو قرار نمیده
من که حجمم تموم بشه از این شرکت آشغال گرون فروش حجم دزد میرم
majnoon21
01-12-2017, 13:14
ای بابا پس چرا پارس آنلاین تعرفه جدید رو قرار نمیده
من که حجمم تموم بشه از این شرکت آشغال گرون فروش حجم دزد میرم
آسیاتک، پارس آنلاین، صبا نت، فن آوا، پیشگامان، ماهان نت، سپنتا, رهام داتک و بیتانت هنوز تعرفه هاشونو اعلام نکردن البته فن آوا گفته امروز تعرفه های جدید رو می زاره
humanaga
01-12-2017, 15:03
میگم جدیدا کسی مشکل پینگ نداره بعده ساعت 10 شب به بعد؟
الا 1 هفته است قشنگ بعده ساعت 10 شب پینگ با این که کمه 100 اینا ولی کافیه بری تو گیم یا یه سایت باز کنی هی بالا پایین میره 168 235 500 و... رسما نمیشه بازی کرد بعد ساعت 1شب اینا درست میشه
دوستان کسی با پارس آنلاین تماس نگرفته ببینه کی لیست تعرفه هارو اعلام میکنن؟
گند زدن
سرویس ۱۶ مگ ۵۰ گیگ ترافیکش کمتر از اسیاتک :/
poorya_2
02-12-2017, 00:09
اینم از تعرفه های جدید پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من ک جمش میکنم سرویس ۴ مگش ۱۸ گیگ کمتر اسیاتک و ۶۸ گیگ کمتر از دیده بان نت :/
f_s10224
02-12-2017, 00:15
اینم از تعرفه های جدید پارس آنلاین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از شاتل فقط بیشتره :)))))))))) ولی خوب باید 16 مگ رو بگیری تا مثلا بگیم اره !!!! تازه خط ها که همه رو 8-9 مگن مجبورن پوله 16 مگ رو بدن ولی بازم جای شکرش مثل شاتل و مخابرات نشده
hotman1234
02-12-2017, 00:16
تعرفه های جدید نسبت به خود شرکت پارس آنلاین که گرون فروش ترین isp هست خوبه. من قبلا 58 گیگ میگرفتم 140 تومن الان 100 گیگ میشه 80.
به حجم دزدی هم مثل گذشته ادامه بده بازم برای من 100 گیگ در ماه کم نمیاد.
FAR FAR251
02-12-2017, 00:18
من ترافیکم تموم بشه خطمو جمع میکنم از این گران فروش ، حجم دزد
FAR FAR251
02-12-2017, 00:20
از شاتل فقط بیشتره :)))))))))) ولی خوب باید 16 مگ رو بگیری تا مثلا بگیم اره !!!! تازه خط ها که همه رو 8-9 مگن مجبورن پوله 16 مگ رو بدن ولی بازم جای شکرش مثل شاتل و مخابرات نشده
مخابرات تعرفشو عین های وب زده الان ، شاتل هم قیمت ها رو پس گرفت
تعرفه های جدید نسبت به خود شرکت پارس آنلاین که گرون فروش ترین isp هست خوبه. من قبلا 58 گیگ میگرفتم 140 تومن الان 100 گیگ میشه 80.
به حجم دزدی هم مثل گذشته ادامه بده بازم برای من 100 گیگ در ماه کم نمیاد.
فقط شبانش خوبه
اگه شبانه رو حذف کنه منم ۱۰ گیگم تمام شه جمع میکنم
f_s10224
02-12-2017, 00:29
مخابرات تعرفشو عین های وب زده الان ، شاتل هم قیمت ها رو پس گرفت
اره - شاتل هم به غلط کردن افتاد.البته پارس کلا سه یا چهار ماه با این تعرفه می مونه اخرش میشه جز های وب دیگه تموم میشه
misam5526
02-12-2017, 00:32
فقط شبانش خوبه
اگه شبانه رو حذف کنه منم ۱۰ گیگم تمام شه جمع میکنم
منم از جدول تعرفه پارس راضی نیستم میتونست یه سی درصدی بیشتر اختصاص بده به سرعتهای پایین تر از 16 چون سه شرکت مخابرات و های وب و اسیاتک این کار رو کردند!
فقط یه جه نوشته انرژی ها باقی میمونه و یکی از انرژی ها هم دانلود رایگان 8-10 هست! الان میخوان باشه دانلود رایگان یا نباشه بالاخره؟!
محمد7966
02-12-2017, 00:32
ن داداش مشکل من همچنان برقراره
آقا یه راه حلی به شما میدم که موقتا میتونه مشکل نوسان snr رو حل کنه
مثلا سوکت رو از پریز تلفن در بیارید و دوباره جا بندازید،یا سیم تلفنی که به پریز وصل رو دربیارید و دوباره جا بندازید(ولی خب اینطوری ممکنه جا پیچ پریز تلفن هرز بره مثل پریز تلفن ما که از نوع سوکت داره و هرز رفت)
اگر هم دیدید اوضاع خیلی خرابه شکایت کنید سامانه 195 چون اینها به جای اینکه کمی وقت بذارن تا مشکلو از سمت خودشون حل کنند میخاین مشترک رو بفرستند دنبال نخود سیاه
----------------------------------------------------------------------------------------
یه سوال این مصرف منصفانه که زده مثلا 2 مگ 16 گیگ یعنی چند گیگش برای ترافیک خارجی میشه و چند گیگش برای داخل؟
misam5526
02-12-2017, 00:34
یه سوال این مصرف منصفانه که زده مثلا 2 مگ 16 گیگ یعنی چند گیگش برای ترافیک خارجی میشه و چند گیگش برای داخل؟
این کلا خارجیه. اگه از داخلی استفاده بشه نصف این خارجی حساب میکنن مصرفش رو
یعنی هر 2 گیگ داخلی برابر 1 گیگ خارجی (خودشون معادل میکنن تو پنل)
آقا یه راه حلی به شما میدم که موقتا میتونه مشکل نوسان snr رو حل کنه
مثلا سوکت رو از پریز تلفن در بیارید و دوباره جا بندازید،یا سیم تلفنی که به پریز وصل رو دربیارید و دوباره جا بندازید(ولی خب اینطوری ممکنه جا پیچ پریز تلفن هرز بره مثل پریز تلفن ما که از نوع سوکت داره و هرز رفت)
اگر هم دیدید اوضاع خیلی خرابه شکایت کنید سامانه 195 چون اینها به جای اینکه کمی وقت بذارن تا مشکلو از سمت خودشون حل کنند میخاین مشترک رو بفرستند دنبال نخود سیاه
----------------------------------------------------------------------------------------
همین کار میکنم دوباره بعد یکی دو ساعت snr افت میکنه
با این تعرفه ها مجبورم تخلیه کنم
دوباره کارمندای گند مخابرات باید سر کله بزنم پووف:n34:
منم از جدول تعرفه پارس راضی نیستم میتونست یه سی درصدی بیشتر اختصاص بده به سرعتهای پایین تر از 16 چون سه شرکت مخابرات و های وب و اسیاتک این کار رو کردند!
فقط یه جه نوشته انرژی ها باقی میمونه و یکی از انرژی ها هم دانلود رایگان 8-10 هست! الان میخوان باشه دانلود رایگان یا نباشه بالاخره؟!
اگه روی همین سرویسا با همین تعرفه دانلود۲ تا ۷ رو نگه دارن حداقل دانلودر ها میانسمت پارس وگرنه کلی ریزش میکنه و مشتریاشون کوچ میکنن اینور اونور
FAR FAR251
02-12-2017, 00:41
وای اینا چرا اینطورین ، تو ده دقیقه دو اکانت خودم و داداشمو بلاک کرد
misam5526
02-12-2017, 00:43
اگه روی همین سرویسا با همین تعرفه دانلود۲ تا ۷ رو نگه دارن حداقل دانلودر ها میانسمت پارس وگرنه کلی ریزش میکنه و مشتریاشون کوچ میکنن اینور اونور
یک هفته دیگه طول میکشه این وضعیت استیبل بشه.
الان قراردادها مشکل دارن و احتمالا از فردا سازمان تنظیم مقررات شروع کنه گیردادنها رو...
یه ایراد تفکیک داخلی خارجی بود که بصراحت سازمان گفت همچین جدولی مردوده .... و شاتل هم رو هواست
یه ایراد نرخهای بالا برای نیمه پایینی سرعتاست که احتمالا پای همین پارس رو بگیره
بحث تضمین سرعت که باید تکلیفش روشن بشه
و بخث دانلود شبانه!
تا اخر هفته بعد کمی وضعیت بیشتر شفاف میشه
وای اینا چرا اینطورین ، تو ده دقیقه دو اکانت خودم و داداشمو بلاک کرد
من گفتم ۵۰ گیگ حجم کمتر از اسیاتک بلاک شدم :/
FAR FAR251
02-12-2017, 00:59
کلن پنج گیگ ترافیک دارم . تموم بشه تخلیه و میرم یه جا دیگه ثبت نام میکنم.:n13:
کلن شرکت کلاهبرداری هست این پارس ان لاین . هم گرون فروشه هم دزدی ترافیک میکنه . :n34:
بسته انرژی خریدم رفتم سایت آپارات همشو بین الملل حساب کرده . زنگ زدم میگم چرا این جوریه . میگه خیلی هم دلت بخواد چهار تومن دادی بهت پنج گیگ ترافیک دادیم :n10:
حیف که میخوام تخلیه کنم وگرنه ازشون شکایت میکردم . هم بابت این حرفش و هم بابت بلاک کردن تو اینستاگرام چون سری قبل هم بعد از دو ماه بیست گیگ ترافیک بابت پولی کردن آپلود رایگان خسارت دریافت کردم:n01:
psycho0098
02-12-2017, 01:41
واس منی که فقط از مخابرات و شاتل و پارس میتونم بگیرم ، با حساب اینکه مخابرات تکلیف حجمشو مشخص نکرده و هر سایتشم یه جدول متفاوت گذاشته فعلا مجبورم همین پارس آنلاین بمونم ، تا ببینم جدول جدید شاتل چطور میشه
یه سوال ، چند ماه یگه کل مشترکا منتقل میشن به های وب با همون قیمتا های وب دیگه؟
چون های وب الان تو منطقه ما پورت نداره
بدترین تعرفه!!!
دوستان اعتراض کنید...
I Walk Alone
02-12-2017, 01:52
کلا کم فروشی و حریص بودن تو ذات پارس آنلاین هست. امیدوارم دوستان اعتراض کنند شاید پارس آنلاین هم مثل شاتل تصمیم به تغییر تعرفه هاش بگیره.
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 30 گیگ ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 16 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 42 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: نداره
پارس آنلاین: 25 گیگ خارجی
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 57 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 32 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 96( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 48 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 130( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 100 گیگ خارجی
babak13592006
02-12-2017, 01:58
داداش اسیاتک که دومگش 25 نیست 16 اندازه همین پارس هستش مخابراتم نصفه است می شه همون 15 همشون سرتا پا یک کرباسن
- - - Updated - - -
داداش اسیاتک که دومگش 25 نیست 16 اندازه همین پارس هستش مخابراتم نصفه است می شه همون 15 همشون سرتا پا یک کرباسن
misam5526
02-12-2017, 03:13
با توجه به اینکه در حال حاضر بدترین پیشنهاد تعرفه به پارس انلاین تعلق داره (با اصلاح احتمالی شاتل) یه مقایسه بین انچه در تعرفه های قبلی نسبت به جدید در این شرکت انجام میدم که مشخص بشه تعرفه جدید این شرکت چقدر جاذبه و چقدر دافعه در رنج قیمتهای مختلف داشته: (گذشته از بحث جشنواره ها)
سرویس یک ماهه
8 مگ با 100 گیگ حجم = 186400 تومن (+ شبانه = 191400)
8 مگ با 30 گیگ حجم = 80800 تومن (+دانلود شبانه = 85800)
8 مگ با 10 گیگ حجم = 44000 تومن (+دانلود شبانه = 49000)
8 مگ با 5 مگ حجم = 33000 تومن (+دانلود شبانه 38000)
------------------------------------------------------------------------------------
6 مگ با 100 گیگ حجم = 186400 تومن (+ شبانه = 189400)
6 مگ با 30 گیگ حجم = 78800 تومن (+دانلود شبانه = 83800)
6 مگ با 10 گیگ حجم = 47000 تومن (+دانلود شبانه = 42000)
6 مگ با 5 مگ حجم = 31000 تومن (+دانلود شبانه 36000)
------------------------------------------------------------------------------------
4 مگ با 100 گیگ حجم = 182400 تومن (+ شبانه = 187400)
4 مگ با 30 گیگ حجم = 76800 تومن (+دانلود شبانه = 81800)
4 مگ با 10 گیگ حجم = 40000 تومن (+دانلود شبانه = 45000)
4 مگ با 5 مگ حجم = 29000 تومن (+دانلود شبانه 34000)
2 مگ با 20 گیگ حجم = 52800 تومن (+دانلود شبانه = 57800)
2 مگ با 4+4 گیگ حجم = 26000 تومن
2 مگ با 4 گیگ حجم+ ترافیک داخلی نامحدود= 36000 تومن
2 مگ با 6 گیگ حجم = 25200 تومن (+دانلود شبانه 30200)
2 مگ نامحدود = 395000
1 مگ نامحدود = 219000
512 نامحدود =90000
سرویس های جدید:
نکته اول:
وجود یا عدم وجود سرویس شبانه در اینده تعرفه های پارس تعیین کنندست اگه پارس داشته باشه و اسیاتک شبانه رو حذف کرده باشه قابل هضم میشه و گرنه اختلاف بین دو شرکت زیاده
با کنار گذاشتن بحث دانلود شبانه؛
بیشتر سود از تغییر سرویس:
1- کاربرانی با مصرف ماهانه 100 گیگ حجم بیشترین کاهش قیمت رو داشتن و سود کردند
2- کاربرانی با مصرف حداقل 30 گیگی (30 گیگ و بیشتر) دومین دسته از کسایین که هزینه کمتر شده
کاربرانی که سود و ضررشون نزدیک به همه:
1- کاربرانی با مصرف 10-25 گیگ در ماه که حجم بیشتر با قیمتی کمتر بدست اورده اما سرعتی کمتر به اونها داده میشه
2- کابرانی با مصرف 10-15 گیگ حجم که حجم بیشتر اما سرعتی کمتر بهشون میرسه
کاربرانی که ضرر میکنند :
کاربرانی که حجم مصرفیشون زیر 10 بوده و سرعت بالا رو میخواستند (چون خط رو 16 بسته میشده در سرویس قبلی)
f_s10224
02-12-2017, 06:41
با توجه به اینکه در حال حاضر بدترین پیشنهاد تعرفه به پارس انلاین تعلق داره (با اصلاح احتمالی شاتل) یه مقایسه بین انچه در تعرفه های قبلی نسبت به جدید در این شرکت انجام میدم که مشخص بشه تعرفه جدید این شرکت چقدر جاذبه و چقدر دافعه در رنج قیمتهای مختلف داشته: (گذشته از بحث جشنواره ها)
سرویس یک ماهه
8 مگ با 100 گیگ حجم = 186400 تومن (+ شبانه = 191400)
8 مگ با 30 گیگ حجم = 80800 تومن (+دانلود شبانه = 85800)
8 مگ با 10 گیگ حجم = 44000 تومن (+دانلود شبانه = 49000)
8 مگ با 5 مگ حجم = 33000 تومن (+دانلود شبانه 38000)
6 مگ با 100 گیگ حجم = 186400 تومن (+ شبانه = 189400)
6 مگ با 30 گیگ حجم = 78800 تومن (+دانلود شبانه = 83800)
6 مگ با 10 گیگ حجم = 47000 تومن (+دانلود شبانه = 42000)
6 مگ با 5 مگ حجم = 31000 تومن (+دانلود شبانه 36000)
4 مگ با 100 گیگ حجم = 182400 تومن (+ شبانه = 187400)
4 مگ با 30 گیگ حجم = 76800 تومن (+دانلود شبانه = 81800)
4 مگ با 10 گیگ حجم = 40000 تومن (+دانلود شبانه = 45000)
4 مگ با 5 مگ حجم = 29000 تومن (+دانلود شبانه 34000)
2 مگ با 20 گیگ حجم = 52800 تومن (+دانلود شبانه = 57800)
2 مگ با 4+4 گیگ حجم = 26000 تومن
2 مگ با 4 گیگ حجم+ ترافیک داخلی نامحدود= 36000 تومن
2 مگ با 6 گیگ حجم = 25200 تومن (+دانلود شبانه 30200)
2 مگ نامحدود = 395000
1 مگ نامحدود = 219000
512 نامحدود =90000
سرویس های جدید:
نکته اول:
وجود یا عدم وجود سرویس شبانه در اینده تعرفه های پارس تعیین کنندست اگه پارس داشته باشه و اسیاتک شبانه رو حذف کرده باشه قابل هضم میشه و گرنه اختلاف بین دو شرکت زیاده
با کنار گذاشتن بحث دانلود شبانه؛
بیشتر سود از تغییر سرویس:
1- کاربرانی با مصرف ماهانه 100 گیگ حجم بیشترین کاهش قیمت رو داشتن و سود کردند
2- کاربرانی با مصرف حداقل 30 گیگی (30 گیگ و بیشتر) دومین دسته از کسایین که هزینه کمتر شده
کاربرانی که سود و ضررشون نزدیک به همه:
1- کاربرانی با مصرف 10-25 گیگ در ماه که حجم بیشتر با قیمتی کمتر بدست اورده اما سرعتی کمتر به اونها داده میشه
2- کابرانی با مصرف 10-15 گیگ حجم که حجم بیشتر اما سرعتی کمتر بهشون میرسه
کاربرانی که ضرر میکنند :
کاربرانی که حجم مصرفیشون زیر 10 بوده و سرعت بالا رو میخواستند (چون خط رو 16 بسته میشده در سرویس قبلی)
البته پارس همرو روی 16 یا 9 مگ می بنده ...باند رو باز می زاره ...در واقع اون قسمت سرعت کمتر از بین بره .....
پارس یه طرح داشت 4 گیگ خارجی .بی نهایت داخلی 30 تا 40 تومن بود . سایت هایی مثل شاتلند و دانلود ها هم جزوش بودن . این طرح برداشتنش کلا ضرر شد . خصوصا که کلی گیم دانلود می کردم
شاتل دوباره همون تعرفه مزخرفش رو گذاشت
دوستان این تعرفه هارو از چه تاریخی میزارن تو پنل کاربری برای خریداری؟
- - - Updated - - -
25 گیگ هست
.
.
.
الان فقط دیده بان نت هست که حجم های خوبی میده، اونم احتمالا واسه جذب مشتری هست. اگر پینگشون خوب باشه که عالیه
babak13592006
02-12-2017, 12:30
[QUOTE=L05T;9021570]25 گیگ هست
.
.جالبه تو جدولی که دیروز دیدم 16 بود اگه این باشه برای کسی که احتیاج به دانلود شبانه نداره خیلی خوبه اگه هم تشویقی شبانه بزارن که می شه گفت واقعا بهتر شده
.
f_s10224
02-12-2017, 12:51
25 گیگ هست
.
.
.
الان فقط دیده بان نت هست که حجم های خوبی میده، اونم احتمالا واسه جذب مشتری هست. اگر پینگشون خوب باشه که عالیه
و اینکه ظرفیت پهنای باندشون چقدره ...شرکتای کوچیک اوضاع جالبی معمولا ندارن
از اونجایی که پارس آنلاین بعد از عید با های وب ادغام میشه بهتر نبود تعرفه هاش رو کپی های وب میداد؟
تو همین سه چهار ماهی هم که از عمر برندش باقی مونده میخواد گرون فروشی کنه؟
دوستان اگر بخوام از پارس آنلاین تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه چیکار باید بکنم؟
FAR FAR251
02-12-2017, 17:49
دوستان اگر بخوام از پارس آنلاین تخلیه کنم برم یه شرکت دیگه چیکار باید بکنم؟
الان زنگ بزن به پارس آنلاین و درخواست تخلیه بده ، بلافاصله هم که گوشی رو قطع کردی برو سامانه ۱۹۵ شکایت کن ، که پارس انلاین خطتتو تخلیه نمیکنه
الان زنگ بزن به پارس آنلاین و درخواست تخلیه بده ، بلافاصله هم که گوشی رو قطع کردی برو سامانه ۱۹۵ شکایت کن ، که پارس انلاین خطتتو تخلیه نمیکنه
یعنی جدی جدی تا شکایت نکنم خطو تخلیه نمیکنن؟
FAR FAR251
02-12-2017, 17:55
یعنی جدی جدی تا شکایت نکنم خطو تخلیه نمیکنن؟
تا اونجایی که من هر شش ماه یه بار نتمو عوض میکنم ، میدونم تا شکایت نکنی اینا یه هفته طول میدن جمع آوری خطو ، قبلا من تجربه کردم ، ولی وقتی شکایت میکنم یه روزه تخلیه میکنن ، حالا شما زنگ بزن ، اگه تا ۲۴ساعت بعد تخلیه نکرد شکایت کن
الان با توجه به قیمت ها بدترین رو پارس داره
تا اونجایی که من هر شش ماه یه بار نتمو عوض میکنم ، میدونم تا شکایت نکنی اینا یه هفته طول میدن جمع آوری خطو ، قبلا من تجربه کردم ، ولی وقتی شکایت میکنم یه روزه تخلیه میکنن ، حالا شما زنگ بزن ، اگه تا ۲۴ساعت بعد تخلیه نکرد شکایت کن
تماس گرفتم میگه که فردا صبح با کپی کارت ملی بیایید من همون روز میفرستم مخابرات اونا هستن که ممکنه تا سه روز طولش بدن برای تخلیه پورتتون!! آیا حرفش صحت داره؟
I Walk Alone
02-12-2017, 18:33
خاک بر سر پارس آنلاین که تحمل انتقاد رو نداره. :n02:
بهشون گفتم شما الان دارین از همه سرویس دهنده های دیگه تعرفه های کمتری به مشتری هاتون میدین, کامنتم رو پاک کردن و بلاک کردن.
misam5526
02-12-2017, 18:36
تماس گرفتم میگه که فردا صبح با کپی کارت ملی بیایید من همون روز میفرستم مخابرات اونا هستن که ممکنه تا سه روز طولش بدن برای تخلیه پورتتون!! آیا حرفش صحت داره؟
وزیر امروز دستور داد که مخابرات زمان رو به 1 روز کاهش بده برا تخلیه یا رانژه
karwan125
02-12-2017, 19:53
سلام دوستان
لطفا وارد سایت سازمان تنظیم مقررات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشید و به دلیل گران فروشی بیش از حد پارس آنلاین شکایت ثبت کنید ..
اگر تعرفه های سایر شرکت های دیگر رو ببینید حتما گران فروشی رو به چشم خواهید دید ..
سلام دوستان
لطفا وارد سایت سازمان تنظیم مقررات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بشید و به دلیل گران فروشی بیش از حد پارس آنلاین شکایت ثبت کنید ..
اگر تعرفه های سایر شرکت های دیگر رو ببینید حتما گران فروشی رو به چشم خواهید دید ..
این شرکت کلن ۴ ماه دیگه هست
الان اکثر کاربرا تخلیه میکنن ما هم تخلیه میکنیم عرص و عرض کشی هم نداره
hotman1234
02-12-2017, 20:27
سلام دوستان
به دلیل گران فروشی نمیشه ازشون شکایت کرد. چون بازه حجمی تو قانون تعریف نشده. حتی اگه میومد 10 گیگ میزاشت برای سرویس 80 تومنی باز هم نمیشد چیزی گفت.کلا این حجم ها به رقابت گذاشته شده که خود ملت انتخاب کنن بین isp ها. پارس هم یه isp نابود شدس دیگه براش مهم نیست مشتری از دست بده یا نه.
بهترین رو پیشگامان داره میده با 225 گیگ حجم 80 هزار تومن. بد شانسی من اینه که هیچ شرکت دیگه ای پورت خالی نداره تو منطقه مخابراتی اگه این پیشگامان داشته باشه همین فردا خالی میکنم خط رو میرم پیشگامان. این مقدار حجم با این قیمت یه چیز رویایی هست. با این طرح پیشگامان فکر کنم مشتری های خیلی زیادی رو بکشونه سمت خودش.
FAR FAR251
02-12-2017, 20:48
کارت ملی رو میخواد چکار
mehdi 78
02-12-2017, 20:49
سلام
مثل این که اینا کلا می خوان خودشون رو بدبخت کنن. آخه 32 گیگ برای 4 مگ؟:n27::n27::n27:
بقیه شرکت ها ازشون بهترن
اگه یه دانلود شبانه هم بزاره یه چیزی.
اونم انگار نیست:n04::n04:
FAR FAR251
02-12-2017, 20:49
مخابرات یه ساعته قطع میکنه اگه نامه رو بفرسته
به دلیل گران فروشی نمیشه ازشون شکایت کرد. چون بازه حجمی تو قانون تعریف نشده. حتی اگه میومد 10 گیگ میزاشت برای سرویس 80 تومنی باز هم نمیشد چیزی گفت.کلا این حجم ها به رقابت گذاشته شده که خود ملت انتخاب کنن بین isp ها. پارس هم یه isp نابود شدس دیگه براش مهم نیست مشتری از دست بده یا نه.
بهترین رو پیشگامان داره میده با 225 گیگ حجم 80 هزار تومن. بد شانسی من اینه که هیچ شرکت دیگه ای پورت خالی نداره تو منطقه مخابراتی اگه این پیشگامان داشته باشه همین فردا خالی میکنم خط رو میرم پیشگامان. این مقدار حجم با این قیمت یه چیز رویایی هست. با این طرح پیشگامان فکر کنم مشتری های خیلی زیادی رو بکشونه سمت خودش.
آقا گول نخورید پیشگامان اومده از آب گل آلود ماهی بگیره تعرفه هایی که گذاشته یک سوم می شن یعنی 450 گیگش 150 گیگ اینترنته نه 225 گیگ توضیحات اینستاگرامش رو بخونید
مشترکین عزیز پیشگامان
تعرفه های جدید پیشگامان اعلام می گردد .
سرویس های جدید مطابق با FUP :
کلیه ی تعرفه ها مطابق با مصوبه ی 266 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ( FUP ) به روز رسانی گردیده است که در این حالت در سقف مصرف منصفانه، ترافیک داخلی یک سوم بین الملل محاسبه خواهد شد. این بدان معناست که اگر مشترک پیشگامان فقط از ترافیک داخلی استفاده کند و سرویس 4 مگابیت را خریداری کرده باشد،۱۵۰ گیگابایت ترافیک، و اگر صرفا از ترافیک بین الملل استفاده کند، سقف مصرف وی 50 گیگابایت خواهد بود.
FAR FAR251
02-12-2017, 20:52
خاک بر سر پارس آنلاین که تحمل انتقاد رو نداره. :n02:
بهشون گفتم شما الان دارین از همه سرویس دهنده های دیگه تعرفه های کمتری به مشتری هاتون میدین, کامنتم رو پاک کردن و بلاک کردن.
وقتی منو بلاک کرد همین طور هنگ بودم ، یعنی من چیزی نگفته بودم که بلافاصله بلاک شدم ، یعنی بی احترامی به مشتری ، خاک تو سرشون باید ر .. تو سر در پارس آن لاین
hotman1234
02-12-2017, 21:01
آقا گول نخورید پیشگامان اومده از آب گل آلود ماهی بگیره تعرفه هایی که گذاشته یک سوم می شن یعنی 450 گیگش 150 گیگ اینترنته نه 225 گیگ توضیحات اینستاگرامش رو بخونید
مشترکین عزیز پیشگامان
تعرفه های جدید پیشگامان اعلام می گردد .
سرویس های جدید مطابق با FUP :
کلیه ی تعرفه ها مطابق با مصوبه ی 266 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ( FUP ) به روز رسانی گردیده است که در این حالت در سقف مصرف منصفانه، ترافیک داخلی یک سوم بین الملل محاسبه خواهد شد. این بدان معناست که اگر مشترک پیشگامان فقط از ترافیک داخلی استفاده کند و سرویس 4 مگابیت را خریداری کرده باشد،۱۵۰ گیگابایت ترافیک، و اگر صرفا از ترافیک بین الملل استفاده کند، سقف مصرف وی 50 گیگابایت خواهد بود.
درسته من اول فکر کردم مثل بقیه نصف میشه. پس هنوز شاتل بهترین تعرفه رو گذاشته.
کارت ملی رو میخواد چکار
والله یه خانم گوشی رو برداشت گفت کپی کارت ملی بیارید
درسته من اول فکر کردم مثل بقیه نصف میشه. پس هنوز شاتل بهترین تعرفه رو گذاشته.
البته دیده بان رو هم در نظر بگیرید که داره 240 گیگ اینترنت می ده
والله یه خانم گوشی رو برداشت گفت کپی کارت ملی بیارید
از تو اکانتتون درخواست تخلیه بدید
از تو اکانتتون درخواست تخلیه بدید
کجا باید برم راهنمایی بکنید لطفا
کجا باید برم راهنمایی بکنید لطفا
مدیریت سرویس _درخواست ها_ درخواست جمع اوری
Milad4171
02-12-2017, 21:44
تعرفه جدید پارس آنلاین اومده اما اونا هم با سیل حمله مشترکینشون رو به رو شدن احتمالش زیاده که تغییراتی رو در حجم بسته ها اعمال کنن اگر اینکار نشه من تخلیه میکنم صد در صد. فقط بخاطر جشنواره خوب بود
حیف که پارس آنلاین از لحاظ پینگ واقعا از بقیه بهتره وگرنه فورا تخلیه میکردم...
دوستان لطفا برید قسمت صدای مشتری و به این تعرفه های جدید اعتراض کنید ممکنه اگه تعداد اعتراضا زیاد بشه یه تغییری ایجاد کنن
بعد از اصلاحات شاتل، الان پارس آنلاین بدترین تعرفه رو داره. 2 بار هم تا الان کامنتم رو تو اینستا پاک کردن . واقعا آدم عاقل با قیمت مساوی جایی نمیمونه که خدمات کمتر بهش بدن ، مگر با توجه به پورت و اینجور چیزا مجبور باشه
hameo981
03-12-2017, 01:14
سلام. من با 2 مگ ماهی 20 گیگ شبانه رایگان پارس آنلاین ماهی نزدیک 1 ترابایت دانلود میکردم شبا. الان به نظرتون ارزش داره 2 ساله تمدید کنم ؟ (با ماهی 2 گیگ همین سرعت + شبانه رایگان دو ساله اش 450 تومنه) آیا توی این 2 سال تغییری میدن توی سرویس که مجبور شم کنسل کنم ؟ با این وضع تعرفه های جدید دانلود کردن امکان نداره.
FAR FAR251
03-12-2017, 02:39
سلام. من با 2 مگ ماهی 20 گیگ شبانه رایگان پارس آنلاین ماهی نزدیک 1 ترابایت دانلود میکردم شبا. الان به نظرتون ارزش داره 2 ساله تمدید کنم ؟ (با ماهی 2 گیگ همین سرعت + شبانه رایگان دو ساله اش 450 تومنه) آیا توی این 2 سال تغییری میدن توی سرویس که مجبور شم کنسل کنم ؟ با این وضع تعرفه های جدید دانلود کردن امکان نداره.
پارس آنلاین تا عید بیشتر نیست :n02:. بعد از اون دست های وب میوفته . میخوای طرح دو ساله بخری:n13:
hameo981
03-12-2017, 02:53
پارس آنلاین تا عید بیشتر نیست :n02:. بعد از اون دست های وب میوفته . میخوای طرح دو ساله بخری:n13:
امروز پرسیدم ازشون گفتن اگه تمدید کنی تا دو سال همونی که الان میخری رو بت میدیم. الان البته طرح فن آوا رو دیدم که شبانه رایگان ارایه میده اگه دروغ نباشه از پارس خیلی بهتره 150 گیگ ترافیک بین الملل با شبانه رایگان سرعت 16 قیمت 80
FAR FAR251
03-12-2017, 02:57
مصوبه ها اجرایی بشه میرم دیده بان نت یا فن آوا:n19:
یه روز هم وا نمیستم تو این پارس ان لاین:n02:
همین کارا رو کرد که ورشکست شد شرکتو فرو خت به های وب . فکر کرده ساله شصته و زمان کمیته :n08:
reza_meybod
03-12-2017, 10:42
تعرفه اينترنت غیرحجمی پارس آنلاین تغییر کرد: 16مگابیت، 200 گیگ ماهانه، 80تومان
ترافیک اعلام شده تفکیک نشده و میتونین از تمام اعداد درج شده در جدول (برای مثال 200 گیگ در سرعت 16مگ) برای ترافیک خارجی استفاده کنید.
ترافیک داخلی هم به صورت نیم بها کسر خواهد شد. به بیان سادهتر ترافیک بین الملل (تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از مقدارهای اعلام شده کسر خواهد شد. اگر 1 گیگ از سرور داخل ایران مصرف کنید، 500 مگابایت از ترافیک کسر خواهد شد
ارتباط اینترنتی بعد از رسیدن به سقف تعیین شده قطع نمیشه، اما سرعت شما به 128 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه که برای حل این کندی سرعت، باید بسته حجم اضافه خریداری کنید
منبع: زومیت
f_s10224
03-12-2017, 11:41
تعرفه اينترنت غیرحجمی پارس آنلاین تغییر کرد: 16مگابیت، 200 گیگ ماهانه، 80تومان
ترافیک اعلام شده تفکیک نشده و میتونین از تمام اعداد درج شده در جدول (برای مثال 200 گیگ در سرعت 16مگ) برای ترافیک خارجی استفاده کنید.
ترافیک داخلی هم به صورت نیم بها کسر خواهد شد. به بیان سادهتر ترافیک بین الملل (تلگرام، اینستاگرام، یوتیوب و ...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از مقدارهای اعلام شده کسر خواهد شد. اگر 1 گیگ از سرور داخل ایران مصرف کنید، 500 مگابایت از ترافیک کسر خواهد شد
ارتباط اینترنتی بعد از رسیدن به سقف تعیین شده قطع نمیشه، اما سرعت شما به 128 کیلوبیت کاهش پیدا میکنه که برای حل این کندی سرعت، باید بسته حجم اضافه خریداری کنید
منبع: زومیت
دیگه خوبه ...خصوصا که شبانه هم ممکنه بزارن ......
دیگه خوبه ...خصوصا که شبانه هم ممکنه بزارن ......
شرکتهای اینترنتی خوب ما ایرانی ها رو شناختن اول یک نخود میندازن جلومون بعد که اعتراض کردیم میکنن 1.5 نخود بعد همه ما میگیم به به ، چه چه چه خوب شد الان دیگه عالی شد در صورتی که حق ما این نیست
f_s10224
03-12-2017, 11:54
شرکتهای اینترنتی خوب ما ایرانی ها رو شناختن اول یک نخود میندازن جلومون بعد که اعتراض کردیم میکنن 1.5 نخود بعد همه ما میگیم به به ، چه چه چه خوب شد الان دیگه عالی شد در صورتی که حق ما این نیست
اتفاقا همین که زیر این پرچم زندگی می کنن ایرانیا یعنی همینا براشون بسه
در اقدامی عجیب، تعرفههای ارائه شده توسط پارسآنلاین برای بار دوم از روی سایت این شرکت حذف شد
تعرفهی سوم پارسآنلاین به محض انتشار به اطلاع شما خواهد رسید
منبع:زومیت
hotman1234
03-12-2017, 12:05
این تعرفه های جدید پارس خیلی خوبه حتی اگه دانلود شبانه هم نداشته باشه. نمیدونم چرا بقیه هنوز شاکی هستن؟ با این 200 گیگ حجم راحت میشه همه فیلم ها و موزیک ها رو استریم کرد. برای دانلود یه سری بازی ها با نرم افزار ها میمونن که اونم میشه با همین 200 گیگ انجام داد. حتی اگه خیلی دانلود حجیم هم داشته باشید میتونید انرژی 8 تا 10 صبح یا از شبانه های ایرانسل و همراه اول استفاده کنید.
خلاصه که این تعرفه 200 گیگ 80 تومن بسیار عالی هست و در نظر بگیرید همین الانش برای 200 گیگ حجم باید حداقل قیمتی که تو تخفیفا باید پرداخت کنید چیزی حدود 300 تومن هست. 100 درصد در آینده هم رقابت بیشتر میشه این حجم ها افزایش پیدا میکنه. همین الان توی 2-3 روز شرکتا چند بار تعرفه خودشون رو برای رقابت عوض کردن.
hameo981
03-12-2017, 12:14
این تعرفه های جدید پارس خیلی خوبه حتی اگه دانلود شبانه هم نداشته باشه. نمیدونم چرا بقیه هنوز شاکی هستن؟ با این 200 گیگ حجم راحت میشه همه فیلم ها و موزیک ها رو استریم کرد. برای دانلود یه سری بازی ها با نرم افزار ها میمونن که اونم میشه با همین 200 گیگ انجام داد. حتی اگه خیلی دانلود حجیم هم داشته باشید میتونید انرژی 8 تا 10 صبح یا از شبانه های ایرانسل و همراه اول استفاده کنید.
خلاصه که این تعرفه 200 گیگ 80 تومن بسیار عالی هست و در نظر بگیرید همین الانش برای 200 گیگ حجم باید حداقل قیمتی که تو تخفیفا باید پرداخت کنید چیزی حدود 300 تومن هست. 100 درصد در آینده هم رقابت بیشتر میشه این حجم ها افزایش پیدا میکنه. همین الان توی 2-3 روز شرکتا چند بار تعرفه خودشون رو برای رقابت عوض کردن.ا
ولا 200 گیگ نیست باید بگین 100 گیگ چون کسی از داخل مصرف نداره. دوما دانلود شبانه نعمتیه برای کسانی که دانلود زیاد دارن. اگه پارس انلاین اعلام بکنه دانلود شبانه داره میمونم و الا میرم فن آوا که شبانه رایگان داره. تازه ترافکیش هم بیشتره.
hotman1234
03-12-2017, 12:44
ا
ولا 200 گیگ نیست باید بگین 100 گیگ چون کسی از داخل مصرف نداره. دوما دانلود شبانه نعمتیه برای کسانی که دانلود زیاد دارن. اگه پارس انلاین اعلام بکنه دانلود شبانه داره میمونم و الا میرم فن آوا که شبانه رایگان داره. تازه ترافکیش هم بیشتره.
فعلا که این طرح جدید رو حذف کرده پارس. اما این 200 گیگ که گذاشته بود 200 گیگ بین الملل بود. اگه شما داخلی میخواستی استفاده کنی میشد 400 گیگ داخلی.
hosseinzfff
03-12-2017, 12:47
اینا همون تعرفه های قبلی هستند فقط پارس آنلاین جای ترافیک بین الملل اومده ترافیک داخلی سرویسها رو گذاشته که کاربر رو فریب بده در اصل اون 200 گیگ همون 100 گیگ و اون 96 گیگ همون 48 گیگ تعرفه قبلیه.. :n08:
siamosi60
03-12-2017, 12:48
کم نمیشه . حتما می خواد زیاد شه . بالاخره رقابته دیگه . مطمعنا تمام شرکت ها از مخابرات که ۱۷۵ گیگ خارجی گذاشته بیشتر میزارن با آپشن های بیشتر مثل شبانه یا سرعت باز یا سرعت منصفانه بیشتر از ۱۲۸ . یا مثل شاتلند و...
ولی یه چیزی رو مطمعنم های وب که الان کمترین حدو گذاشته آپدیت لیست می کنه و مطمعنا از پارس که زیر دستشه بیشتر می زاره ولی هر شرکتی باید یه آس رو کنه مثلا یکی شبانه -یکی شاتلند -یکی سقف سرعت بالا بعد مصرف -یکی فشفشه و... وگر نه این رقابت یه گیگ کمتر بیشتر تا ابد می تونه ادامه پیدا کنه.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
babak13592006
03-12-2017, 12:51
اینا همون تعرفه های قبلی هستند فقط پارس آنلاین جای ترافیک بین الملل اومده ترافیک داخلی سرویسها رو گذاشته که کاربر رو فریب بده در اصل اون 200 گیگ همون 100 گیگ و اون 96 گیگ همون 48 گیگ تعرفه قبلیه.. :n08:
شما درست نخوندی اگه می خوندی نوشته شده بود همه اینا ترافیک خارجیه اگه کسی ترافیک داخل رو استفاده کنه دوبرابر می شه
mosa1365
03-12-2017, 18:16
اگه پارس آنلاین تو تعرفه های جدیدش تغییری نده (مثلا شبانه نذاره یا حجم رو زیاد نکنه) صد در صد میرم به شرکتی که شرایط بهتری رو ارائه بده.
حالا جدا از حجم و سرعت و این داستان ها ، تو این چند روزه شرکت های اینترنتی کشور همه با هم ، سطح بازی با کلمات و سو استفاده کردن آگاهی کم بعضی از مردم رو برا اینکه سرشون کلاه بزارن چند لول بالا بردن . هر کدوم هم به یه شیوه ای ! کلا یه کلاس درس بود برا خلاف کارا . یکی حجم و قاطی میگه ، یکی با نسبت داخل به خارج بازی می کنه ، یکی ضریب سرعت رو اعلام نمیکنه ، یکی بد اعلام میکنه .... . کلا این داستان اینترنت یه مدل کوچیک از کل کشوره که بی نظمی و روراست نبودن و ... داخلش بیداد میکنه.
واقعا مسخره س که هر شرکت هر روز یه جدول میده چند ساعت بعد پاکش میکنه که خودش نشون میده چقد تصمیم گیری ها هردمبیلیه!
اقا نصفش بین الملله جم کنیم :)
کلا مشخصه با صبا نت هماهنگ بودن
هر دو با هم گند زدن
- - - Updated - - -
کلا مشخصه با صبا نت هماهنگ بودن
هر دو با هم گند زدن
- - - Updated - - -
رفتن حجم دو برابر زدن بعدش گفتن اگه بین الملل باشه نصفشه:n19:
قشنگ با این ادبیات هدفشون کلاه گذاشتن سر افراد مبتدیه
FAR FAR251
03-12-2017, 19:12
تعرفه جدید
اینستا تند تند بلاک میکنن :/ :n19:
humanaga
03-12-2017, 19:17
ارائه سرویس های با هدیه شبانه به قوت خود ادامه خواهد داشت.
اگه شبانه داشته باشه که عالی برای من!! پینگ خوب+حجم100گیگ+شبانه
f_s10224
03-12-2017, 19:22
خطتون اگر 16 نکشه کلا طرح های 16 در پنل براتون باز نمیشه .....
karwan125
03-12-2017, 19:22
اینستا تند تند بلاک میکنن :/ :n19:
یکی رو گذاشتن پای سیستم .. به ازای هر نفر که در اینستاگرام بلاک میکنه ، 2000 هزار تومن به حقوق ش اضافه میکنن :n08:
اگه شبانه داشته باشه که عالی برای من!! پینگ خوب+حجم100گیگ+شبانه
الان دقیقا این بندش گنگه و برا تصمیم گیری شما و من و خیلی های دیگه خیلی مهمه
الان این تعرفه ها شبانه دارن ؟ ( که تا حدودی قابل تحمله ) یا همین سرویس هایی که الان ما داریم و شبانه دارن باقی میمونن؟ ( که اینجور بدترین طرح رو پارس داده و باید تخلیه کنیم)
اصلا پیج پارس انلاین تو اینستا غیب شد:n02::n02::n02:
f_s10224
03-12-2017, 19:27
الان دقیقا این بندش گنگه و برا تصمیم گیری شما و من و خیلی های دیگه خیلی مهمه
الان این تعرفه ها شبانه دارن ؟ ( که تا حدودی قابل تحمله ) یا همین سرویس هایی که الان ما داریم و شبانه دارن باقی میمونن؟ ( که اینجور بدترین طرح رو پارس داده و باید تخلیه کنیم)
بله در پنل شبانه هست
سرویس های چند ماهه هم هست
الان 8 مگ رو با 300 گیگ حجم مجموع با شبانه میده 140 تومن (به فرض مثال)
دقیقن همون تعرفه ها اول گذاشتن با این تفاوت ک ب جای حجم خارجی داخلی رو گذاشتن :/
تو این چن روزه مرزهای دزدی و کلاهبرداری دریده شد
misam5526
03-12-2017, 19:36
تا زمانی که ترافیک مصرف منصفانه کاربر به پایان نرسیده باشد، تمامی بسته های انرژی پارس آنلاین کماکان قابل استفاده خواهند بود.
تنها نو اوری و خلاقیتشون پلکانی کردن ترافیک اضافی بود
I Walk Alone
03-12-2017, 19:37
من که فردا درخواست تخلیه میدم میرم فن آوا. در حال حاضر فن آوا داره بهترین تعرفه ها رو ارائه میده.
hosseinzfff
03-12-2017, 19:38
دیدین گفتم اینا همون تعرفه قبلیه از پارس آنلاین بخاری بلند نمیشه پیش به سوی تخلیه خط... :n19:
منم حجم تمام شه تخلیه
۹ گیگ مونده :n02:
خب دیگه
جمع کنیم
ولی حیف پینگش خوب بود
misam5526
03-12-2017, 19:49
منم اخر شب درخواست تخلیه رو میدم ... باید تا اخر وقت فردا تخلیه بشه قاعدتا در روش جدید
MOHAMMAD2010
03-12-2017, 19:53
مگه هدف از این طرح جدید این نبود که مدل حجمی متوقف بشه و طبق سرعت مردم اینترنت بخرن ؟
پس الان تو اینستاگرامشون ( خبر خوب چهارم ) چی نوشتن که سرعت همه تا 16 مگ بازه !؟
همینطور شبانه هم که نوشته هنوز هست !!!؟
اینا که رسما هر چی هدف طرح بود رو به هم ریختن
f_s10224
03-12-2017, 19:53
منم اخر شب درخواست تخلیه رو میدم ... باید تا اخر وقت فردا تخلیه بشه قاعدتا در روش جدید
چجوری در خواست تخلیه میدین؟
FAR FAR251
03-12-2017, 19:55
تعرفه جدید
دوستان پارس ان لاین واقعا مرده و باید خاکش کنیم :n08:. تو قسمت تمدید قرار داد سرویس بیشتر از سه ماه نیست.
پارس انلاین الان پیش خودش گفته دیگی که برا من نجوشه بزار سر سگ توش بجوشه .:n07::n08:
چون همه رو فروخته به های وب و براش خیلی مهمه که های وب سود نکنه . با این تعرفه ها خودش داره یوزر ها رو فراری میده.:n10:
:n09:
misam5526
03-12-2017, 19:55
داخل پنل ---> مدیریت ------> درخواستها ------> درخواست جمع اوری
دوستان پارس ان لاین واقعا مرده و باید خاکش کنیم :n08:. تو قسمت تمدید قرار داد سرویس بیشتر از سه ماه نیست.
پارس انلاین الان پیش خودش گفته دیگی که برا من نجوشه بزار سر سگ توش بجوشه .:n07::n08:
چون همه رو فروخته به های وب و براش خیلی مهمه که های وب سود نکنه . با این تعرفه ها خودش داره یوزر ها رو فراری میده.:n10:
:n09:
خوب های وب هم گند زده
کیفیتش پایینتره
حجم هم کمتر
:)
طبق قانون 8 مگ باید 50 تومن باشه که پارس علاوه بر اون برا 8مگ با شبانه 55 تومن میگیره پس شبانه ها طبق جدول اعلامی نیستن و قیمتا فرق دارن
( وقتی اینترنت نامحدود اسمش بشه غیر حجمی ، پارس هم باید برا هدیه 5 تومن بگیره:n08:)
humanaga
03-12-2017, 20:09
نکته خوب طرح پارس انلاین طرح شبانه است که از ساعت 2-7 هست راحت میشه یه +20گیگ دانلود کرد+پینگ عالی برای گیم
karwan125
03-12-2017, 20:12
داخل پنل ---> مدیریت ------> درخواستها ------> درخواست جمع اوری
اگر درخواست تون رو داخل سایت پارس آنلاین ثبت کنید ، خیلی دیر اقدام میکنن یا بهتر بگم هیچ اقدامی نمیکنن :n22:
برای تخلیه با شماره 82208000-021 تماس بگیرید بعد با شماره گیری کلید 1 به واحد ADSL وصل میشید در این مرحله کلید 5 رو فشار دهید
وقتی که با اپراتور صدای مشتری وصل شدید بگید که درخواست تخلیه رو براتون ثبت بکنن , وقتی که تماس تون رو قطع کردید وارد سایت سازمان تنظیم مقررات بشید به نشانی :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا شکایتی رو ثبت میکنید به دلیل تاخیر در تخلیه خط اینترنتون ..
در اولین زمان ممکن براتون تخلیه میکنن ; )
نکته خوب طرح پارس انلاین طرح شبانه است که از ساعت 2-7 هست راحت میشه یه +20گیگ دانلود کرد+پینگ عالی برای گیم
برا ی عده معدودی خوبه
اکثریت تخلیه میکنن
من ماهی ۳۰ گیگ شبانه دان میکردم الان همینو با روزانه سایر شرکتا راحت میتونم دان کنم
طرح ۴ مگ دیده بان نت ۶۸ گیک حجم بیشتر میده از پارس :/
misam5526
03-12-2017, 20:36
به اپراتور پارس زنگ زدم....میگم جمع اوری یک روزه شده. میگه ما چیزی نشنیدیم 72 ساعت بعد حداکثر میفرستیم!!
چیزی هست این پشتیبانی و اپراتورها ازش خبر داشته باشن؟
- - - Updated - - -
به اپراتور پارس زنگ زدم....میگم جمع اوری یک روزه شده. میگه ما چیزی نشنیدیم 72 ساعت بعد حداکثر میفرستیم!!
saeed ssd
03-12-2017, 20:39
درود
داشتم وبگردی میکردم به یه نکته جالب برخوردم این صحبتهای مدیر عامل شاتل با دیجیاتو رو بخونین
yon.ir/MxXJl
نخجوانی باور دارد که چنین فضایی، باعث میشود تا شرکتهایی که سهم کمتری از بازار دارند دست به کارهایی بزنند که در نهایت به زیان خودشان است: «در این حالت شرکتها برای جذب مشتری قیمتهای عجیبی ارائه داده و شروع به خودزنی میکنند. گاهی این شرکتها بسیار کوچکند و سهم چندانی ندارند، درحالی که بیشترین کاربر اینترنت خانگی در ایران متعلق به شاتل است. طرح اولیهای که ما پیش از دیگران ارائه دادیم بر اساس توافقات قبلی بود، ولی در نهایت دیدیم که شرکتهای دیگر برخلاف صورتجلسهای که امضا کرده بودند طرح ارائه کردند. در این شرایط بسیاری از شرکتها آسیب جدی خواهند خورد، از جمله خود شاتل. با این حال پای حرفمان میایستیم.»
یعنی اینا نشستن با هم بستن که چه طرحهایی بدن ولی حتی به خودشون هم رحم نمیکنن میزنن زیرش:n02:
به نظر من نباید برای تخلیه عجله کرد چون شرکتهایی مثل دیده بان نت فن آوا یا پیشگامان و... فعلا برای جذب مشتری طرحهای وسوسه انگیزی ارائه دادن که به احتمال زیاد در آینده به ضرر کاربران تغییر میکنه
f_s10224
03-12-2017, 20:39
- - - Updated - - -
من زنگ زدم میگم 16 مگ رو باز کنین حجمش رو می خرم ..میگه اصلا شما نمی تونین بخرین ..میگم ولی میره تا صفحه پرداخت بانکا ...گفت نه نمیشه نخرید صبر کنید :)))))))) اینا از صبح تا الان داشتن تو پنل وارد می کردن طرح هارو !!!!
- - - Updated - - -
۱۹۵ شکایت کن ۱ روزه میفرستن
misam5526
03-12-2017, 20:46
آره باید از همین راه اقدام کرد . زور بالا سرشون نباشه کار راه نمیندازن.
- - - Updated - - -
آره باید از همین راه اقدام کرد . زور بالا سرشون نباشه کار راه نمیندازن.
hotman1234
03-12-2017, 20:46
اون طرح جدیدی که گذاشته بودن دیدن خیلی به نفع کاربرا میشه از اون جایی هم که تا حالا پارس آنلاین کاری در جهت رضایت مشتری تو کل عمرش نکرده سریع به تعرفه قبلی برگردوندن.
جالبه پارس اومده برای 8 مگابیت مثلا 3 نوع حجم مشخص کرده و هر پولی دلش میخواد میگیره.
لطفا همه کسایی که پارس دارن سریع برن 195 شکایت کنن که پارس بیشتر از اون مقدار پول مشخص شده که 50 تومن هست داره پول میگیره از کاربر. پارس حق اینکه بخواد حجم بالاتر ارائه بده و پول بیشتر بگیره رو نداره. طبق قانون حداکثر پولی که برای 8 مگ باید بگیره 50 تومن هست.
برای من الان تو پنلم سرویس های 16 مگ نیست. پشتیابنی میگه چون سرعتتون رو 12 مگ بسته شده برا همین پنل هوشمنده سرویس 16 مگ نشون نمیده. هر کسی که اینجوری هست پنلش یه شکایت بکنه برای عدم ارائه خدمات. چون پارس موظف هست هر پلنی که کاربر میخواد بهش بده و نمیتونه بگه چون خط روی 16 مگ نیست پس نمیتونید بخرید چون از حداکثر سرعت نمیشه استفاده کرد. دیگه همین مونده پارس برای ما دلسوزی هم بکنه!!
این سرویس 8 مگش خیلی مزخرفه !!!! 300 گیگ یعنی 150 گیگ در واقع که با مالیات میشه 150 تومن ....خوب ما که داشتیم همینو با طرح های تشویقی می خریدیم که !!!! بعد طرح 16 مگ رو باز نمی کنه ...من فردا زنگ می زنم اگر طرح 16 مگ رو برای من باز کردن با یه بسته شبانه می خرمش ولی اگر نکرد جمع می کنم .....بخاطر پینگش برای گیم موندم فقط!!!
حتما 195 شکایت کن برای عدم ارائه خدمات. پارس نمیتونه تعیین تکلیف بکنه برا ما که کدوم سرویس رو بگیریم.
f_s10224
03-12-2017, 20:51
اون طرح جدیدی که گذاشته بودن دیدن خیلی به نفع کاربرا میشه از اون جایی هم که تا حالا پارس آنلاین کاری در جهت رضایت مشتری تو کل عمرش نکرده سریع به تعرفه قبلی برگردوندن.
جالبه پارس اومده برای 8 مگابیت مثلا 3 نوع حجم مشخص کرده و هر پولی دلش میخواد میگیره.
لطفا همه کسایی که پارس دارن سریع برن 195 شکایت کنن که پارس بیشتر از اون مقدار پول مشخص شده که 50 تومن هست داره پول میگیره از کاربر. پارس حق اینکه بخواد حجم بالاتر ارائه بده و پول بیشتر بگیره رو نداره. طبق قانون حداکثر پولی که برای 8 مگ باید بگیره 50 تومن هست.
این سرویس 8 مگش خیلی مزخرفه !!!! 300 گیگ یعنی 150 گیگ در واقع که با مالیات میشه 150 تومن ....خوب ما که داشتیم همینو با طرح های تشویقی می خریدیم که !!!! بعد طرح 16 مگ رو باز نمی کنه ...من فردا زنگ می زنم اگر طرح 16 مگ رو برای من باز کردن با یه بسته شبانه می خرمش ولی اگر نکرد جمع می کنم .....بخاطر پینگش برای گیم موندم فقط!!!
karwan125
03-12-2017, 21:09
donya1370
03-12-2017, 21:30
منم چون کیفیت خطم پایینه تو پنلم طرحای 8 و 16 مگ رو ندارم در صورتی که به خاطر حجم بالاتر می خواستم اونا رو بخرم. یعنی واقعا ما حق نداریم بگیریم این سرویسا رو؟! اون از حجمای پایینشون اینم از این. :n27:
misam5526
03-12-2017, 21:54
لطفا حذف بشه
humanaga
03-12-2017, 22:09
کسی از پشتیبان پرسیده این حجم که الا داریم با خرید این سرویس جدید به اون اضافه میشه یا نه؟
Dadashmohammad22
03-12-2017, 22:46
امتحان کنید در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین کامنت بذارید و بگید طرحهای جدیدتون رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید، و یه دلیل برای ما بیارید که هنوز پارس آنلاین رو انتخاب کنیم، احتمال زیاد کامنتتون حذف میشه و اگه مثل من خوش شانس باشید کلا بلاکتون میکنن.
امتحان کنید در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین کامنت بذارید و بگید طرحهای جدیدتون رو با سایر شرکت ها مقایسه کنید، و یه دلیل برای ما بیارید که هنوز پارس آنلاین رو انتخاب کنیم، احتمال زیاد کامنتتون حذف میشه و اگه مثل من خوش شانس باشید کلا بلاکتون میکنن.
اره منم بلاک شدم
این شرکت دیگه اخراشه
حداقل ی حالی میداد این ۳ ۴ ماهه ک نداد
mahan999
04-12-2017, 00:36
یعنی اینا نشستن با هم بستن که چه طرحهایی بدن ولی حتی به خودشون هم رحم نمیکنن میزنن زیرش:n02:
واقعا انتظار دیگه داشتید ؟ من قبل اینکه طرح اجرا بشه این رو گفتم این شاتل خودش از همه کلاهبردارتره همون بهتر که بقیه حالش رو گرفتن :
- - - Updated - - -
واقعا انتظار دیگه داشتید ؟ من قبل اینکه طرح اجرا بشه این رو گفتم این شاتل خودش از همه کلاهبردارتره همون بهتر که بقیه حالش رو گرفتن :
خیلی مسخرس من فقط تا 4 مگ تو پنلم وجود داره :| فقط سرعت 16 مگ به خاطر حجمش + شبانه یه مقدار قابل قبول بود که اونم پرید
اگه به پشتیبانی زنگ بزنم امکان داره 16 مگ رو برام باز کنن؟
حیف که پینگش خوبه و برای بازی میخوامش وگرنه حتی 1 ثانیه نمیموندم
malthael
04-12-2017, 01:09
پارس آنلاین پینگش با آلمان چنده ؟
پارس آنلاین پینگش با آلمان چنده ؟
hameo981
04-12-2017, 01:29
باید طرحاشو عوض کنه. ینی خودش کور نیست میبینه که ترافیکش از همه کمتره و مجبوری هم که شده میبره بالا. باید صبر کرد ببینیم چه میکنه.
mohandes23
04-12-2017, 01:32
خیلی مسخرس من فقط تا 4 مگ تو پنلم وجود داره :| فقط سرعت 16 مگ به خاطر حجمش + شبانه یه مقدار قابل قبول بود که اونم پرید
اگه به پشتیبانی زنگ بزنم امکان داره 16 مگ رو برام باز کنن؟
حیف که پینگش خوبه و برای بازی میخوامش وگرنه حتی 1 ثانیه نمیموندم
شما لگ و پکت لاس نداری؟ من به خاطر گیمینگش شاید بیام ولی می خواد با های وب ادغام شه نمی دونم چی کار کنم!
mohandes23
04-12-2017, 01:33
با 8888 . 4224 هم اگه لطف کنی بذاری ممنون می شم.
malthael
04-12-2017, 01:44
من کمتر از یه ماهه اومدم های وب . با همین IP پینگم 40ms بیشتره . پینگ و پکت لاست به شدت بالاست مسیر هم برای من فقط از امارات خراب شده رد میشه . زنگ زدم پشتیبانی میگه پینگت خیلی خوبه و تا 300ms مشکلی نیست !
شما لگ و پکت لاس نداری؟ من به خاطر گیمینگش شاید بیام ولی می خواد با های وب ادغام شه نمی دونم چی کار کنم!
با 8888 . 4224 هم اگه لطف کنی بذاری ممنون می شم.
نه قطعی داره نه پکت لاست، کلا از لحاظ کیفیت عالیه اما از لحاظ قیمت وضعش خرابه
آلان اینا از مصوبه تخلف کردند که
8 مگ را با قیمت بالاتر دارن میفروشن (الیته توی بقیه سزعت ها هم هست)
اسناد منتشر شده توسط هایوب در سامانهی کدال نشان از این دارد که مبلغ توافق شده برای تصاحب پارس آنلاین ۸۸۲ میلیارد تومان است.
براساس اسناد منتشر شده توسط هایوب در سامانهی کدال که متعلق به سازمان بورس و اوراق بهادار است، اطلاعات بیشتری در رابطه با جزئیات تصاحب پارس آنلاین توسط هایوب منتشر شده است. در صورتی که به سامانهی کدال مراجعه کنید، مشاهده خواهید کرد که تاریخ انتشار این اسناد بعدازظهر یکشنبه، ۱۲ آذرماه است.
از جملهی مواردی که میتوان به آن اشاره کرد، مبلغ مورد توافق برای تصاحب چهار شرکت از مجموع شرکتهای متعلق به پارسان لین ارتباطات است. براساس نامهای که مهر و امضای سید ایمان میری، مدیرعامل و نائب رئیس هیئت مدیرهی های وب را میتوان در پای آن دید، های وب مبلغی ۸٫۸۸۲ میلیارد ریالی را به سهامداران پارسان لین ارتباطات پرداخت خواهد کرد.
براساس این نامه، هایوب اعلام کرده با توجه به اینکه این شرکت خود دارای مجوز FCP است، از اینرو با موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، پروانهی FCP شرکت پارسان لین متوقف شده و سرویسدهی به مشترکان فعلی پارسان لین با بهرهگیری از مجوز FCP هایوب ادامه خواهد یافت.
در این نامه پیشبینی شده که مجموعهی چهار شرکت خریداری شدهی پارس آنلاین طی سال ۱۳۹۶ سودی ۸۰ میلیارد تومانی را بهدست خواهند آورد که از اینرو میزان سود کسب شده توسط هایوب ۲۰ تومان به ازای هر سهم این کمپانی خواهد بود.
در بند ۹ نامهی مورد نظر نیز هایوب اعلام کرده که در حال حاضر برنامهای برای ارائهی پیشنهاد ادغام یا تملک به شرکتهای دیگر را ندارد، هرچند در ادامه به این نکته اشاره شده که پیشبینی قطعی این موضوع غیرممکن بوده و تصمیمگیری در این خصوص تابع نیاز بازار و متناسب با امکانات و شرایط خواهد بود. نکتهی جالب توجه در مورد آمار و ارقام ارائه شده در این سند این است که سود سالیانهی پیشبینی شده برای پارس آنلاین ۸۰ میلیارد تومان عنوان شده که تقریبا یک یازدهم مجموع ارزش این شرکت است.
زومیت
f_s10224
04-12-2017, 11:19
آلان اینا از مصوبه تخلف کردند که
8 مگ را با قیمت بالاتر دارن میفروشن (الیته توی بقیه سزعت ها هم هست)
امروز کلی با انواع پشتیبانی صحبت کردم برای استفاده از تعرفه 80 تومانی...گفتن از دسترسشون خارجه
hotman1234
04-12-2017, 11:43
امروز کلی با انواع پشتیبانی صحبت کردم برای استفاده از تعرفه 80 تومانی...گفتن از دسترسشون خارجه
برای اینکه تعرفه 16 مگابیت داشته باشی باید اول زنگ بزنی پشتیبانی فنی بگی خط رو بزارن روی 16 مگ. اگه گفت نمیکشه بگو شما بزار میخوام تعرفه 16 مگ بزارم. اینا هم تیکت میکنن فردا پس فردا خط میره روی 16. بعد از اینکه تعرفه 16 مگ رو خریدی دوباره باید زنگ بزنی بگی بیارن پایین تر اگه خط نویز داشته باشه.
اما حتما برید 195 هم برای قیمت تعرفه ها و هم برای عدم ارائه خدمات ازشون شکایت کنید.
f_s10224
04-12-2017, 13:08
برای اینکه تعرفه 16 مگابیت داشته باشی باید اول زنگ بزنی پشتیبانی فنی بگی خط رو بزارن روی 16 مگ. اگه گفت نمیکشه بگو شما بزار میخوام تعرفه 16 مگ بزارم. اینا هم تیکت میکنن فردا پس فردا خط میره روی 16. بعد از اینکه تعرفه 16 مگ رو خریدی دوباره باید زنگ بزنی بگی بیارن پایین تر اگه خط نویز داشته باشه.
اما حتما برید 195 هم برای قیمت تعرفه ها و هم برای عدم ارائه خدمات ازشون شکایت کنید.
گفتمشون قبول نکردن .....
گفتن بعد اینکه ارتقا پیدا کنه باید مانیتورینگ بشه بعد سیستم دوباره خودش بر می گردونه
Mehran14233
04-12-2017, 15:57
گفتمشون قبول نکردن .....
گفتن بعد اینکه ارتقا پیدا کنه باید مانیتورینگ بشه بعد سیستم دوباره خودش بر می گردونه
حتی اونا هم اگه بیارن روی 16 مگ و منطقه ی مخابراتیتون محدود باشه باز نمی تونید بخرید.
من خطم تا 6 مگ میکشید ولی توی صفحه م بیشتر از 2 مگ نمی تونستم سرویس بخرم. زنگ زدم گفتند منطقه مخابراتی بشتر از این نمیده.
Milad4171
04-12-2017, 17:33
دوستانی که طرح جشنواره دارن باید از طریق قسمت تنظیمات سرویس ، طرح فعلی خودشون رو حذف کنن . البته قانون این هست که هیچ حجمی به طرح بعدی منتقل نمیشه ولی تنها راهی هست که بشه از بسته های جدید خریداری کرد. میتونین اول طرح مربوطه رو بخرید و بعد در این قسمت عبارت تمدید رو انتخاب کنید تا طرح قبلی حذف و جاش طرح ماهیانه یا سه ماهه ( هرکدوم که خریداری کردید) جاش بیاد.چیزی که وجود داره اینه که بسته های انرژی هم به طرح های جدی منتقل میشن ( واسه من شد )
قیمت حجم های اضافه هم تقریبا نصف شدن درسته که حجم بسته ها با توجه به شرکت های دیگه تقریبا کمترین هست ولی بودن تایم شبانه و بسته های انرژی نکته مثبتی هم هست.
درضمن . احتمالش زیاده که سرعت شما بالاتر بره. مثلا اگه سرویس 2 مگ رو خریداری کردین میتونین درخواست بدین که تا 6 مگ هم بالا ببرن ولی فکر میکنم بالاتر از 6 مگ نمی برن ( واسه من خطم نمیکشه )
mehdi 78
04-12-2017, 17:44
سلام
برای تخلیه حتما باید بری نمایندگی؟
زنگ زدم نمایندگی به من این شکل گفت. :n03::n04::n04::n13:
WhiteHat
04-12-2017, 18:14
حتی اونا هم اگه بیارن روی 16 مگ و منطقه ی مخابراتیتون محدود باشه باز نمی تونید بخرید.
من خطم تا 6 مگ میکشید ولی توی صفحه م بیشتر از 2 مگ نمی تونستم سرویس بخرم. زنگ زدم گفتند منطقه مخابراتی بشتر از این نمیده.
عجب دزدهایی هستند اینا از همه گرونتر میدند تازه برای دادن بهونه هم میارن!
یکی بگه شماها که سرعت پهنای باند رو بین 8نفر تقسیم می کنید که 16مگ حداقلش میشه 2مگ
دوستان شرکت دیگه سراغ دارین که از نظر پینگ و کیفیت مثل پارس آنلاین باشه؟
آخه پارس نسبت به بقیه کمترین حجم ها رو داره ارئه میده، حیف که واسه گیم از نظر پینگ و پکت لاست و تایم اوت خیلی خوبه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.