مشاهده نسخه کامل
: [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین
migmig3000
24-12-2017, 19:39
سرویس های جدید تثبیت شدن یا بازم امکان تغییر هست؟
Milad4171
24-12-2017, 21:25
سرویس های جدید تثبیت شدن یا بازم امکان تغییر هست؟
اگر شرکت ها تغییراتشون رو پیش ببرن احتمالش زیاده که تغییرات انجام بشه ما که امیدوارم بهتر بشه . البته من به شخضه دوست ندارم که این ریسمان ادامه دار باشه و به نظرم اگه قانونی برای متوقف کردنش ایجاد نشه کسی که ضرر میکنه خود مشترکین هستن . مثلا خود من اومدم سرویس خریداری کردم تا پنل من آپدیت شد سرویس جدید رو آوردن. حالا اگه قرار باشه هر ماه تغییر بدن خیلی ها ممکنه ضرر کنن چون تغییرات قابل پیش بینی نیستن و از قبل نمیگن که فلان روز میخوایم تغییر تعرفه بدیم که کسی شارژ نکنه و صبر کنه
:n15:
aminhitman
24-12-2017, 21:43
نه سرویس حجمی داشتم تا 16 باز بود
حالا سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفته بودم:n29:۴ مگرو تا ۱۶ برات باز کردن؟ برات پایین و بالا ام کردن ریت رو؟ دمشون گرم خیلی عالیه ک اگه حقیقت باشه
Sent from my SM-A710F using Tapatalk
migmig3000
24-12-2017, 22:03
اگر شرکت ها تغییراتشون رو پیش ببرن احتمالش زیاده که تغییرات انجام بشه ما که امیدوارم بهتر بشه . البته من به شخضه دوست ندارم که این ریسمان ادامه دار باشه و به نظرم اگه قانونی برای متوقف کردنش ایجاد نشه کسی که ضرر میکنه خود مشترکین هستن . مثلا خود من اومدم سرویس خریداری کردم تا پنل من آپدیت شد سرویس جدید رو آوردن. حالا اگه قرار باشه هر ماه تغییر بدن خیلی ها ممکنه ضرر کنن چون تغییرات قابل پیش بینی نیستن و از قبل نمیگن که فلان روز میخوایم تغییر تعرفه بدیم که کسی شارژ نکنه و صبر کنه
:n15:
کاش حداقل یه بازه زمانی مشخص میکردن که شرکت ها توی اون بازه قیمت ها رو مشخص و تصویب کنن که کسی هم مجبور نشه شرکت عوض کنه و پول رانژه بده بعد ببینه دوباره تعرفه ها تغییر کرده و شرکت قبلی بهتر شده
malthael
24-12-2017, 23:06
یکی لطف میکنه یه پینگ از 146.66.152.2 بزاره . میخوام ببینم اوضاع پارس آنلاین چه طوره . بین پارس و فن آوا گیر کردم .:n13:
۴ مگرو تا ۱۶ برات باز کردن؟ برات پایین و بالا ام کردن ریت رو؟ دمشون گرم خیلی عالیه ک اگه حقیقت باشه
نه عزیزم این که دیگه شدنی نیست....
گفتم اومدم سرویس 4 مگ غیر حجمی گرفتم (سرویسا یه جدید فقط با سرعت اسمی به کاربر میدن)
چون یک ماه قبل خطم تا 16 باز بود رویه همون مونده بود دیدم الکی رو 16 گفتم برام ببندش رویه 8 گفت خطط نمیکشه:n29:
اون لحظه با کله باید میرفتم تو دیواااااااااااار:n34:
دوستان مخابرات زده نت منو قط کرده ازشون شکایت کردم الان فردا پسفردا که وصل شد خسارتو باید از پارس بگیرم یا مخابرات ؟
soheil_66
24-12-2017, 23:59
سلام
آقا این چه وضعشه خداوکیلی ؟ یک ماه قبل 128 نامحدود گرفتم که امشب تموم شد
با توجه به اتمام قرار داد مجبور شدم از سرویس های جدید استفاده کنم و 4 مگ با حجم 160GB گرفتم توی 4 ساعت 2.8 گیگ زده مصرف شده
5 دقیقه تلگرام گردی کردم 200 مگ کم کردش ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی اطلاع داره اینا با چه ضریبی دارن سر ملت کلاه میزارن ؟
The Respina
25-12-2017, 00:09
سلام
با توجه به اتمام قرار داد مجبور شدم از سرویس های جدید استفاده کنم و 4 مگ با حجم 160GB گرفتم توی 4 ساعت 2.8 گیگ زده مصرف شده
سلام
شدیدا دزدی میکنن بی شرفا
بنده ماهانه به زور 30 گیگ مصرف میکنم ولی با این طرحهای جدیدشون یه هفته ای تموم شد
shahram83
25-12-2017, 00:09
امروز وضعیت اتصال پارس آنلاین افتضاح بود. دو بار قطعی لحظه ای ( به مدت تقریباً نیم دقیقه ) و همچنین نوسان شدید زمان تأخیر داشتم.
malthael
25-12-2017, 00:17
یکی لطف میکنه یه پینگ از 146.66.152.2 بزاره . میخوام ببینم اوضاع پارس آنلاین چه طوره . بین پارس و فن آوا گیر کردم .:n13:
shahram83
25-12-2017, 01:25
اجرای دستور پینگ با 50 بار تکرار برای آی.پی ذکر شده نتیجه زیر را داشت:
کمینه= 85 بیشینه=91 میانگین=86
بدون اتلاف بسته
روز گذشته همونطور که گفتم افتضاح بود اما در طول روز نوسان است و همیشه این اندازه خوب نیست و در کل زمان تأخیر مناسب است. ( البته با معیار های جهان سوم - ایران )
shaahani
25-12-2017, 02:41
اجرای دستور پینگ با 50 بار تکرار برای آی.پی ذکر شده نتیجه زیر را داشت:
کمینه= 85 بیشینه=91 میانگین=86
بدون اتلاف بسته
روز گذشته همونطور که گفتم افتضاح بود اما در طول روز نوسان است و همیشه این اندازه خوب نیست و در کل زمان تأخیر مناسب است. ( البته با معیار های جهان سوم - ایران )
شهرام جان شما سرویس مخصوص گیم خریداری کردین ؟
از چه شهری پینگ گرفتین ، تهران ؟
برای من در مشهد با سرویس معمولی 105 هست بطور متوسط :n36:
بابت ۴ روزی قطعی ( ۱۰۰ ساعت ) چقد میتونم از پارس خسارت بگیرم؟
daniyal62
25-12-2017, 17:04
سرویس 8 مگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sat15000
25-12-2017, 18:25
16 مگ پارس آنلاین
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پینگ lux.valve.net
پینگ سرورهای دی ان اس
●●●FDR●●●
25-12-2017, 19:10
این قضیه آستانه مصرف منصفانه و ترافیک افزوده چیه ؟
shahram83
25-12-2017, 21:47
شهرام جان شما سرویس مخصوص گیم خریداری کردین ؟
از چه شهری پینگ گرفتین ، تهران ؟
برای من در مشهد با سرویس معمولی 105 هست بطور متوسط :n36:
من عادی ترین خدمت 16 م.بیت.ب.ث با 550 گیگابایت ( اینترنت این مقدار = 275 گیگابایت ) حجم، بدون بازه ی زمانی رایگان شبانه ( صحیحتر است بنامیم نیم بها ) را دارم.
ساکن تهران هستم.
خدمت بازی پیشتر هم که ارائه می شد فقط 5K با خدمت عادی اختلاف بها داشت و در واقع شما اکنون بهای حجم بیشتر، در کنار مناسبِ بازی بودن این خدمت را می پردازید. این خدمت اینطور عمل می کند که شما همواره هنگام روشن کردن مودم ( روتر ) خودتون، IP_ای را می گیرید که بهترین مسیر ( شاید کوتاهترین ) را دارد در نتیجه پایین ترین پینگ را خواهید داشت. دقت کنید که کاربران عادی هم امکان دارد از این IP بگیرند اما همیشه اینطور نیست و گاهی حتی با روشن و خاموش کردن مودم از این رنج IP نمی توانید داشته باشید. به هر روی اگر می توانی این خدمت را بخر تا آسوده باشی ( نسبت به اتصال من، حجم اندکی بیش از 2 بار بیشتر هم دارد )
shahram83
25-12-2017, 22:01
این قضیه آستانه مصرف منصفانه و ترافیک افزوده چیه ؟
ذهنت رو به این چیز ها مشغول نکن. نیمی از ترافیک ذکر شده همون چیزی است که اینترنت نامیده می شه و باقی اون رو توو سطل آشغال بریز. چرایی اینطور نوشتن رو هم من گمان می کنم بدلیل مسائل حقوقی است تا وزارت ارتباطات یا چیز هایی مثل این بهشون گیر ندن. همچنین شبانه نیز دارای فرمول یکسانی در نحوه ی محاسبه است. پس با یک عمل جمع ساده می تونی به حجم اینترنت خودت برسی:
نصف حجم خدمت + نصف حجم بازه ی شبانه ( در صورت وجود ) = حجم اینترنت
ترافیک افزوده (توضیح به روش کوچه بازاری ) = داداش پول بیشتری دادی، دمتم گرم، بیا، حجم بیشتری هم گیرت میاد. در کل 1000 /2 = 500 به همین سادگی
16 مگ پارس آنلاین
پینگ lux.valve.net
پینگ سرورهای دی ان اس
عزیز یه سوال داشتم
تقریبا چند سایت آپ تایم مودمت بوده که crc error شما شده 695
اسکرین شاتت رو کات کردی اگه بهم بگی ممنون میشم:n12:
sat15000
26-12-2017, 07:48
عزیز یه سوال داشتم
تقریبا چند سایت آپ تایم مودمت بوده که crc error شما شده 695
اسکرین شاتت رو کات کردی اگه بهم بگی ممنون میشم:n12:
برای چهار ساعت
الان تو 17 ساعت 1576 ارور
ذهنت رو به این چیز ها مشغول نکن. نیمی از ترافیک ذکر شده همون چیزی است که اینترنت نامیده می شه و باقی اون رو توو سطل آشغال بریز. چرایی اینطور نوشتن رو هم من گمان می کنم بدلیل مسائل حقوقی است تا وزارت ارتباطات یا چیز هایی مثل این بهشون گیر ندن. همچنین شبانه نیز دارای فرمول یکسانی در نحوه ی محاسبه است. پس با یک عمل جمع ساده می تونی به حجم اینترنت خودت برسی:
نصف حجم خدمت + نصف حجم بازه ی شبانه ( در صورت وجود ) = حجم اینترنت
ترافیک افزوده (توضیح به روش کوچه بازاری ) = داداش پول بیشتری دادی، دمتم گرم، بیا، حجم بیشتری هم گیرت میاد. در کل 1000 /2 = 500 به همین سادگی
تو اینستگرام پارس آنلاین گفته شده که حجم شبانه اتون تمام بشه دوباره خودش شارژ میشه و نیاز به خرید ترافیک اضافه نداره
behnamlider
26-12-2017, 11:26
سلام
ممکنه مودمت رو هم هک کرده باشن....
چون شما قبلا نامحدود داشتین ممکنه اینو متوجه نشده بودین.
برای اطمینان اول پسورد مودم و قسمت لوگین مودم رو عوض کن . بعد وی پی اس مودم رو خاموش کن تمام دستگاه هایی که به مودم وصل میشن مک آدرسشون رو دربیار بده به قسمت مک فیلتر مودم (با این کار هکر اگه پسووردم داشته باشه نمیتونه وصل بشه)
منم سرویس قدیمی داشتم، حجمم تموم شد
وقتی حجم میگرفتم یه روزه یک گیگ تموم میشد, مجبور شدم ازین جدیدا بگیرم
بنظرم الان دولا پهنا کم میکنه
تو اینستگرام پارس آنلاین گفته شده که حجم شبانه اتون تمام بشه دوباره خودش شارژ میشه و نیاز به خرید ترافیک اضافه نداره
یعنی شبانه نا محدوده ؟
behnamlider
26-12-2017, 14:20
یعنی شبانه نا محدوده ؟
بله اینا مشکلی با حجم شبانه ندارن.
چیزی که میگن اینه که بهشون گفتن شبانه هم مصرف منصفانه داشته باشه . اینا هم انجام دادند ولی خیلی صریح میگن نگران شبانه نباشید بعدر از اتمام خود به خود شارژ میشه.
sat15000
26-12-2017, 14:41
یعنی شبانه نا محدوده ؟
همونطور که دوستمون گفت تو صفحه اینستاگرام یکی پرسیده و گفتند نامحدوده و اون سقف دانلود اتوماتیک شارژ می شه!
Mt.Shadow
26-12-2017, 15:26
از دوستان کسی طرح های جشنواره رو گرفتن ؟ چجوریاس ؟ از لحاظ سرعت
طرح های 3 ماه 360 گیگ و 6 ماهه 720 گیگ
electronic0nt
26-12-2017, 16:35
از دوستان کسی طرح های جشنواره رو گرفتن ؟ چجوریاس ؟ از لحاظ سرعت
طرح های 3 ماه 360 گیگ و 6 ماهه 720 گیگ
خدمت شما
3ماهه گرفتم
aminhitman
26-12-2017, 16:52
همونطور که دوستمون گفت تو صفحه اینستاگرام یکی پرسیده و گفتند نامحدوده و اون سقف دانلود اتوماتیک شارژ می شه!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پس چرا حجم نوشته براش،؟؟؟
ایا کسی تست کرده ببینه شبا میارن پایین یا نه
Mt.Shadow
26-12-2017, 17:20
خدمت شما
3ماهه گرفتم
ممنون میشم سرور خارجی رو هم تست بگیرید
sat15000
26-12-2017, 17:35
پس چرا حجم نوشته براش،؟؟؟
ایا کسی تست کرده ببینه شبا میارن پایین یا نه
من از دیروز مشترک پارس آنلاین شدم و دیشب نزدیک سی گیگ دانلود داشتم.تو پنج ساعت رایگان... سرویس 16 مگ دارم ... حدود چهارده مگ هست اینی که به من می رسه!
electronic0nt
26-12-2017, 18:29
binaafarin
26-12-2017, 21:41
خدمت شما
3ماهه گرفتم
این چشنواره برای مشتریکین حدیده فقط یا قدیمی هم میشه؟
لینک صفحه خریدشو میشه بدید
binaafarin
26-12-2017, 22:47
کجا زده این جشنواره رو
حیف که بسته های بازی تو بسته های جدید گرونه:n29:
من رفتم رو 8 مگ با شبانه باسه خط بک اپم ... ببینم چطور میشه کیفیتش نسبت به قبل:n15:
electronic0nt
26-12-2017, 23:29
این چشنواره برای مشتریکین حدیده فقط یا قدیمی هم میشه؟
لینک صفحه خریدشو میشه بدید
کجا زده این جشنواره رو
انگار برداشتن از سایت
واسه مشترکین جدید هست
David4None
27-12-2017, 02:12
عزیز انقد عجول نباش من کاری به بورس اینچیزا ندارم چیزی که شما میگی 3 ماهه دیگه اسمی از پارس نمیمونه من میگم خیر
و اینکه اینحرفا رو از کجاتون درمیارید سرویس ها تحت شبکه هایوب باقی میمونه
اطلاعات شما محدود به چند سایت خبریه ولی من قبلا برای این شرکت کار کردم و رابطه هایی دارم و هیچ حرفی رو الکی به خورد ملت نمیدم....
تایید میشه
درسته ادغام صورت میگیره ولی پارس انلاین به فعالیتش با همین نام پارس انلاین و همین سرویس ها ادامه میده و اتفاق عجیبی قرار نست بیوفته
cartesiba
27-12-2017, 09:29
سلام دوستان جشنواره پارس آنلاین انگار تا 3 مگ سرعت بیشتر نداره / من اگه 4 مگ بخرم همون 4 مگ واقعی را میدن یا نه کمتر؟
shaahani
27-12-2017, 09:43
سلام دوستان جشنواره پارس آنلاین انگار تا 3 مگ سرعت بیشتر نداره / من اگه 4 مگ بخرم همون 4 مگ واقعی را میدن یا نه کمتر؟
چهار مگابیت درثانیه معادل 512کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلود به شما میدن ، البته در نظر داشته باشید یک مقدار جزئی اتلاف سرعت بخاطر خطوط تلفن نیز خواهید داشت که از سرعت اسمی شما در عمل مفدار اندکی کم میشه.
کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...
shaahani
27-12-2017, 12:01
دیروز با من برای خرید سرویس های جدید تماس گرفتن
بیکار بودم یه نیم ساعتی با isp صحبت کردم خخخ
گفتن دیگه هیچ سرویسی سقف سرعتش باز نیست ، هر سرویسی بخرید فقط همون مقدار سرعت به شما میده
از این لحاظ دوستان باید دقت کنند که اشتباه پیش نیاد.
3 مگابیت در ثانیه میشه 384 کیلوبایت در ثانیه
دیروز با من برای خرید سرویس های جدید تماس گرفتن
بیکار بودم یه نیم ساعتی با isp صحبت کردم خخخ
گفتن دیگه هیچ سرویسی سقف سرعتش باز نیست ، هر سرویسی بخرید فقط همون مقدار سرعت به شما میده
از این لحاظ دوستان باید دقت کنند که اشتباه پیش نیاد.
3 مگابیت در ثانیه میشه 384 کیلوبایت در ثانیه
این سرویس جشنواره اس البته ، یعنی الکی گفتن سقفش بازه !؟
shaahani
27-12-2017, 12:25
این سرویس جشنواره اس البته ، یعنی الکی گفتن سقفش بازه !؟
لینک سرویس جشنواره تون رو قرار بدین تا بررسی کنیم ، شاید یک سرویس خاص رو باز گذاشته باشند .
نماینده فروش دقیقا به من گفت هر سرویسی که خریده میشه حداکثر همون سرعت سرویس رو ارائه میده و دیگه مثل قبل نیست و هیچ سرویسی سقفش باز نیست .
اما به هرحال دقت کنید که یک راهنمای کم اطلاع فقط برای فروش سرویس و دریافت پورسانت خودش شما رو توی دردسر نندازه.
اگه لینک رو پیدا نمیکنید خودتون مستقیم با دفتر فروش تهران یکی دو باری تماس بگیرید و از آدم های متفاوت در مورد سرویس سوال کنید تا اطمینان پیدا کنید.
لینک سرویس جشنواره تون رو قرار بدین تا بررسی کنیم ، شاید یک سرویس خاص رو باز گذاشته باشند .
نماینده فروش دقیقا به من گفت هر سرویسی که خریده میشه حداکثر همون سرعت سرویس رو ارائه میده و دیگه مثل قبل نیست و هیچ سرویسی سقفش باز نیست .
اما به هرحال دقت کنید که یک راهنمای کم اطلاع فقط برای فروش سرویس و دریافت پورسانت خودش شما رو توی دردسر نندازه.
اگه لینک رو پیدا نمیکنید خودتون مستقیم با دفتر فروش تهران یکی دو باری تماس بگیرید و از آدم های متفاوت در مورد سرویس سوال کنید تا اطمینان پیدا کنید.
آقا ممنون تماس گرفتم پرسیدم ، باز همون کارشناس هم از بقیه سوال کرد در نهایت حرف شما رو زدن .
ولی کلی اصرار میکردن شما همونو بگیر یا نهایتش 4 مگ بخر خطتتو بررسی کنیم ماه اول!
اگه نخان اذیت کنن من رو این خط چند سال 16 مگ داشتم کشش خطم مناسبه .
خلاصه قرار شد تغییر فاکتور بدن برام ...
Mt.Shadow
27-12-2017, 13:44
کسی سرویس جشنواره 3 مگ گرفته ؟ البته گفته بودن سقف سرعتش بازه تا هر چقدر خط بکشه ...
من گرفتم سه ماه 360 گیگ سرعت اسمی که گفتن سه مگ هست ولی یکم بیشتره من تست کردم تا 415 کیلوبایت میره سرعتش.
hameo981
27-12-2017, 14:13
کی گفته شبانه بعد از اتمام سقف تمدید میشه ؟!
من الان زنگ زدم پارس آنلاین گفتم بعد از اتمام سقف شبانه چی میشه؟ گفت هیچی دیگه دانلود شبانت تعطیل میشه از ترافیک روزانت کم میشه. گفتم من قبل از این که این مدلی بشه سرویس ها شبانه هر چه قدر میخواستم دان میکردم محدودیت نداشتم. گفت حالا دیگه نمیتونی اون کارو بکنی سقفش همینه که میبینی. :n02: هیچ انگیزه ای نداشت که من مشترکشون بمونم.
دارم جمع میکنم میرم آواره فن آوا و جاهای دیگه بشم ببینم مشکلات اونا چیه. خوبی پارس ثبات سرعت و کیفیت خوبش بود و این که با قند شکن ها مشکلی نداشت. ولی حیف که طرحاشون آشغاله برای کسانی که دانلود زیاد دارن.
sat15000
27-12-2017, 14:55
کی گفته شبانه بعد از اتمام سقف تمدید میشه ؟!
من الان زنگ زدم پارس آنلاین گفتم بعد از اتمام سقف شبانه چی میشه؟ گفت هیچی دیگه دانلود شبانت تعطیل میشه از ترافیک روزانت کم میشه. گفتم من قبل از این که این مدلی بشه سرویس ها شبانه هر چه قدر میخواستم دان میکردم محدودیت نداشتم. گفت حالا دیگه نمیتونی اون کارو بکنی سقفش همینه که میبینی. :n02: هیچ انگیزه ای نداشت که من مشترکشون بمونم.
دارم جمع میکنم میرم آواره فن آوا و جاهای دیگه بشم ببینم مشکلات اونا چیه. خوبی پارس ثبات سرعت و کیفیت خوبش بود و این که با قند شکن ها مشکلی نداشت. ولی حیف که طرحاشون آشغاله برای کسانی که دانلود زیاد دارن.
تو پنل کاربری جایی نگذاشتند که مصرف شبانه رو جدا حساب کنه
درسته تو ریزکارکرد به عنوان ترافیک رایگان هست ولی اگه قرار بود اینطور باشه حتما یه بخش جدا هم می گذاشتند تو پنل برای دیدن مصرف شبانه...
البته بگذارید من به 200 که رسیدم قطع شد اون موقع می فهمیم ... هفت روز دیگه با روزی سی گیگ دانلود...
electronic0nt
27-12-2017, 15:05
لینک جشنواره
سلام دوستان طبق گفته سایت تابناک بعد از اتمام حجم مشترک فقط به سایتهای داخلی دسترسی داره که اگه اینطور باشه دیگه فایده نداره و عملا مثل این میمونه که اینترنت نداری..((
رویایی که خیلی زود سراب بودنش ثابت شد؛ زمانی که برخی کاربران حجم های خریداری شده شان تمام شد و دریافتند که با اتمام حجم نت، تنها به چند سایت وطنی دسترسی دارند و همین دسترسی هم، با اعمال شاقه است چراکه سرعت نت در این حالت تفاوت چندانی با سرعت اینترنت دیال آپ قدیمی ندارد..))[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
migmig3000
27-12-2017, 17:22
8 مگ 50 تومانی
binaafarin
27-12-2017, 18:16
لینک جشنواره
برا مشترکین جدیده فقط؟
iliyad64
27-12-2017, 18:35
با تغییر تکنولوژی مودم از ADSL2+ به ADSL gmt نرخ downstream snr از ۱۰ شد ۲۱
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
iliyad64
27-12-2017, 18:47
سرویس 2Mb بیست و پنج تومنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Gesendet von meinem SM-G570F mit Tapatalk
feranko724
27-12-2017, 19:01
سلام دوستان سرویس 3مگ 1ماه دارم نتم 9روزدیگه تموم میشه سرعت هارو اسمی با ای ذی ام450 تامیده درحالی که خطم رو9مگ کسی 4مگ روگرفته ممنون میشم بگه تقریبان چه قدر سرعت میده میخوام بدونم 600تا رومیده اگرنه همون8مگ بگیریم
psycho0098
27-12-2017, 20:17
16 مگ گرفتم اما چون خط نمیکشید پشتیبانی برام بست رو 8 مگ منم بخاطر حجمش نرفتم سرویس رو به هشت مگ تغییر بدم
در طول شبانه روز سرعت همینقد ثابته نهایت افتش تا 900 کیلوبایت در ثانیه ست
تک کانکشن هم تست کردم 900 کیلوبایت بود
اینم پینگ همین الان (ساعت 20:16)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])]
electronic0nt
27-12-2017, 20:26
برا مشترکین جدیده فقط؟
به من که گفتن واسه مشترکین جدید هست
سرویس 8 مگ پارس آنلاین
migmig3000
28-12-2017, 00:51
سلام دوستان سرویس 3مگ 1ماه دارم نتم 9روزدیگه تموم میشه سرعت هارو اسمی با ای ذی ام450 تامیده درحالی که خطم رو9مگ کسی 4مگ روگرفته ممنون میشم بگه تقریبان چه قدر سرعت میده میخوام بدونم 600تا رومیده اگرنه همون8مگ بگیریم
فرقی نداره خط چند مگ بسته شده باشه و خود سیستم سرعت رو قفل میکنه و اگه شما 4 مگ بگیری سرعت دانلود حداکثر 500 تا میشه
shaahani
28-12-2017, 01:57
لینک جشنواره
این سرویس دقیقا بدون جشنواره برای مشترکین معمولی قابل خرید هست
سقف سرعت اون حداکثر 3 مگابیت برثانیه هست
فقط تفاوتش با سرویس معمولی در قیمت اون هست ، بطور معمولی قیمت سرویس 105هزار تومان هست و با جشنواره قیمت اون 56 هزار تومان شده
دقت کنید این سرویس بدون شبانه هست و اگه ترافیک شبانه بخواین به اون اضافه کنید برای هر ماه پنج هزار تومن به مبلغ سرویس اضافه میشه (سه ماه 15 هزار تومن)
shaahani
28-12-2017, 02:07
16 مگ گرفتم اما چون خط نمیکشید پشتیبانی برام بست رو 8 مگ منم بخاطر حجمش نرفتم سرویس رو به هشت مگ تغییر بدم
الان که روی 8مگ بسته شده SNR دانلود رو چک کن اگه زیاد بود ، مثلا 21 و 25 یا 30
این بار با پشتیبانی تماس بگیر و درخواست بده خطت رو روی 12 مگ ببندن .
اولش مقاومت میکنن چون چنین سرعتی توی سیستم هاشون تعریف نشده اما پافشاری کن
در ساعت اداری با کارشناسان درجه بالا تهران تماس بگیر - اگه خطت جواب بده میتونی روی 12 مگ تنظیمش کنی که سرعتت بیشتر شه.
من الان یک ساله خطم روی 12 مگ داره بدون هیچ اقت کیفیتی کار میکنه ، SNR من روی دوازده مگ حدود 14.5 تا 17 میچرخه.
psycho0098
28-12-2017, 13:37
الان که روی 8مگ بسته شده SNR دانلود رو چک کن اگه زیاد بود ، مثلا 21 و 25 یا 30
این بار با پشتیبانی تماس بگیر و درخواست بده خطت رو روی 12 مگ ببندن .
اولش مقاومت میکنن چون چنین سرعتی توی سیستم هاشون تعریف نشده اما پافشاری کن
در ساعت اداری با کارشناسان درجه بالا تهران تماس بگیر - اگه خطت جواب بده میتونی روی 12 مگ تنظیمش کنی که سرعتت بیشتر شه.
من الان یک ساله خطم روی 12 مگ داره بدون هیچ اقت کیفیتی کار میکنه ، SNR من روی دوازده مگ حدود 14.5 تا 17 میچرخه.
الان snr م روی 15 هست
از ماه دیگه همون 8 مگ میگیرم با شبانه کافی هست برام ، حوصله سروکله زدن با پشتیبانی ندارم
behnamlider
28-12-2017, 13:56
الان snr م روی 15 هست
از ماه دیگه همون 8 مگ میگیرم با شبانه کافی هست برام ، حوصله سروکله زدن با پشتیبانی ندارم
دوست عزیز سرو کله چیه .... 16 مگ گرفتی باید استفادشو ببری بگو تا آخرین حد کشش خط برات بزارن
shaahani
28-12-2017, 15:27
الان snr م روی 15 هست
اگه 15 هست که دیگه حداکثر توان خط شماست ، بیشتر جواب نمیده
KimNaMGil
28-12-2017, 16:27
مگه پارس انلاین دانلود رایگان داره ؟
مگه ۲ تا ۷ ⅓ حجم فایل دانلودی نیس؟
misam5526
28-12-2017, 16:34
مگه پارس انلاین دانلود رایگان داره ؟
مگه ۲ تا ۷ ⅓ حجم فایل دانلودی نیس؟
رایگانه. البته پنج هزار قیمت شبانه رایگانشه کت رو سرویس میکشن
Mt.Shadow
29-12-2017, 11:30
این سرویس دقیقا بدون جشنواره برای مشترکین معمولی قابل خرید هست
سقف سرعت اون حداکثر 3 مگابیت برثانیه هست
فقط تفاوتش با سرویس معمولی در قیمت اون هست ، بطور معمولی قیمت سرویس 105هزار تومان هست و با جشنواره قیمت اون 56 هزار تومان شده
دقت کنید این سرویس بدون شبانه هست و اگه ترافیک شبانه بخواین به اون اضافه کنید برای هر ماه پنج هزار تومن به مبلغ سرویس اضافه میشه (سه ماه 15 هزار تومن)
منکه خواستم بگیرم گفتن شبانه نداره و نمیشه روش گذاشت :n35:
الان که سرویسم فعال شده میشه این شبانه رو بهش اضافه کرد ؟ اگه آره چجوری ؟
shaahani
29-12-2017, 13:52
منکه خواستم بگیرم گفتن شبانه نداره و نمیشه روش گذاشت :n35:
الان که سرویسم فعال شده میشه این شبانه رو بهش اضافه کرد ؟ اگه آره چجوری ؟
جشنواره رو خبر ندارم
خارج از جشنواره و معمولی این سرویس دوتا هست یکی بدون شبانه ، یکی همراه شبانه که ماهانه 5 هزارتومن گرون تره
نمیدونم الان میشه شبانه رو اضافه کنید یا نه ، باید تماس بگیرین درخواست شبانه کنید و بگین هزینشو پرداخت میکنید شاید اضافه کردن براتون.
الان آخر سر حرف admin اینیستا شونو باور کنیم؟؟!!
شبانه هر چقدر دوست داشتیم دانلود کنیم یا بعد از رسیدم به سقف از حجم اصلی کم میشه؟! یا دوباره شارژ میشه؟!
محمد7966
29-12-2017, 19:42
الان آخر سر حرف admin اینیستا شونو باور کنیم؟؟!!
شبانه هر چقدر دوست داشتیم دانلود کنیم یا بعد از رسیدم به سقف از حجم اصلی کم میشه؟! یا دوباره شارژ میشه؟!
شما خیالتون راحت باشه،اصلا به اون مقدار حجم نمیرسه،فکر کنم خودشون هم الان نوشتم که اصلا به اون مقدار نمیرسه و نگرانی بابت این مورد نیست
من خطم روی 9 مگ بود حداکثر شبی 15 گیگ میتونستم دانلود کنم،که در یک ماه میشه 15*30=450 گیگ
دیگه شما حساب کنید سرویس 2 مگ بگیرید نهایت شبی 5 گیگ بگیرید که در یک ماه میشه 150 گیگ
ویرایش:البته من الان رفتم دیدم سرویس 2 مگ ترافیک شبانه رو 100 گیگ زده ولی باز بعید میدونم کسی بتونه شبانه ماهی 100 گیگ دانلود کنه
شما برید تو سوالات متداول هم اینو نوشته
هنگامیکه ترافیک شبانه به اتمام برسد چه می شود؟ حجم شبانه بسته ها به نحوی طراحی شده اند که با توجه به سرعت سرویس هیچ گاه به اتمام نمیرسند و مشترک میتواند با خیال آسوده و به صورت نامحدود در این ساعات استفاده کند.
shahram83
29-12-2017, 23:40
پارس آنلاین امروز وضعیت پایداری نداره و همین چند دقیقه پیش دو بار بصورت کوتاه اتصال اینترنت قطع شد و نیز اینکه سرعت تک کانکشن امروز افتضاح است.
feranko724
30-12-2017, 01:16
پارس آنلاین امروز وضعیت پایداری نداره و همین چند دقیقه پیش دو بار بصورت کوتاه اتصال اینترنت قطع شد و نیز اینکه سرعت تک کانکشن امروز افتضاح است.
درست میگن این دوستمون معنم سرویسم 3مگ دارم لینک میپره هرچندساعت یبار موندم چندروز دیگه 8مگ بگیرم چی میشه قبلن اینطوری نبود خطم رو9مگ بود قطعی نداشتم سرعته دانلودمم 900تامیدادنمیدونم جدیدن چرا این مدلی شده تازه سرعتارم که بستند وبراساس نوع سرویس سرعت داده میشه بازم با این حال بدترشده کسی دیگرهم به این مشکل خورده بخصوص با سرویسهای 16مگ و8مگ
shahram83
30-12-2017, 12:29
البته باید این نکته را هم ذکر کنم که سرعت نوسان داره و سرعت تک کانکشن در صورتی که مشکل کلی در اتصال وجود نداشته باشه ( مثل دیروز که در پست های بالاتر به آن اشاره کردم ) با وجود داشتن نوسان قابل قبول است.
بگذارید اینطور براتون این رو روشن کنم که وقتی در twitch ویدیویی رو آغاز به تماشا کردن می کنم در رزولوشن 480p ابداً مشکلی وجود نداره اما در 720p ( نه 720p 60، در این حالت lag خیلی زیاد می شود ) اگر سرعت تک کانکشن ( در video stream فقط از یک اتصال برای گرفتن داده های ویدیو میشه استفاده کرد در نتیجه مبحث تک اتصال ( کانکشن ) اهمیت پیدا می کنه ) مشکلی نداشته باشه در اغلب موارد بدون lag و گاه گداری lag برای چند ثانیه میشه ویدیو رو تماشا کرد.
aminhitman
30-12-2017, 15:03
شما خیالتون راحت باشه،اصلا به اون مقدار حجم نمیرسه،فکر کنم خودشون هم الان نوشتم که اصلا به اون مقدار نمیرسه و نگرانی بابت این مورد نیست
من خطم روی 9 مگ بود حداکثر شبی 15 گیگ میتونستم دانلود کنم،که در یک ماه میشه 15*30=450 گیگ
دیگه شما حساب کنید سرویس 2 مگ بگیرید نهایت شبی 5 گیگ بگیرید که در یک ماه میشه 150 گیگ
ویرایش:البته من الان رفتم دیدم سرویس 2 مگ ترافیک شبانه رو 100 گیگ زده ولی باز بعید میدونم کسی بتونه شبانه ماهی 100 گیگ دانلود کنه
شما برید تو سوالات متداول هم اینو نوشته
هنگامیکه ترافیک شبانه به اتمام برسد چه می شود؟ حجم شبانه بسته ها به نحوی طراحی شده اند که با توجه به سرعت سرویس هیچ گاه به اتمام نمیرسند و مشترک میتواند با خیال آسوده و به صورت نامحدود در این ساعات استفاده کند.داداش برا ۴ مگ ۷۵ گیگ گذاشته
با ۴ مگ خیلی بیش از اینا میشه دانلود کرد
●●●FDR●●●
31-12-2017, 00:02
داداش برا ۴ مگ ۷۵ گیگ گذاشته
با ۴ مگ خیلی بیش از اینا میشه دانلود کرد
کدوم پلنش 75 گیگه ؟
shaahani
31-12-2017, 06:21
البته درست میگن ، مقدار ترافیک شبانه ارائه شده کمتر از حداکثر میزان مصرف در ماه است .
به عنوان مثال سرعت 4 مگابیت بر ثانیه 140گیگابایت ترافیک شبانه داره که نصف این مقدار ترافیک بین الملل قابل استفاده است که میشه 70 گیگابایت برای کل ماه.
محاسبه اینکه چه مقدار بطور حداکثری میشه از سرویس شبانه استفاده کرد
تعداد ساعت کل دانلود شبانه از این قرار است ، فاصله زمانی بین 2 تا 7 ، پنج ساعت است که اگر در کل ماه ضرب کنیم 5*30=150 ساعت می شود.
4مگابیت بر ثانیه معادل ، نیم مگابایت در ثانیه ، 30 مگابایت در دقیقه و 1800 مگابایت در ساعت است . 4/8=0.5 ..... 0.5*60=30 ..... 30*60=1800
حالا اگر مقدار حداکثر مصرف در ساعت را ضرب در ساعات کل ماه کنیم میشود 270000 مگابایت در ماه معادل 263.5 گیگ برای یک ماه . 1800*150=270000 .... 270000/1024=263.67
مقدار حداکثر مصرف 264 گیگابایت برای یک ماه 30 روزه است ، در حالی که مقدار ترافیک شبانه سرویس 70 گیگابایت است که نزدیک به یک چهارم مقدار حداکثر مصرف است.
دوستان اینترنت من بالاخره وصل شد.
سرویس انتخابی 16مگ و اینهم وضعیت خط من ...
با توجه به کشش مناسب خط من ، راحت سرعت و می برن بالا یا شکایت و دعوا لازم داره ؟
دوستانی که تجربه کار با پارس آنلاین داشتن راهنمایی کنن لطفا ...
ممنون .
با توجه به کشش مناسب خط من ، راحت سرعت و می برن بالا یا شکایت و دعوا لازم داره ؟
ممنون .
درسته ریت خط شما الان حدود 18-19 مگ هست ولی یا دان استریم 9 مگ SNR خط شما 11 هست که خوب نیست
من پارس آنلاین بودم اونها خط شما رو سه روز مانیتورینگ میکنند اگر دی سی داشتی دان استریم رو از 16 روی 12 یا 8 میزارن
تو این سه روز به هیچ وجه مودم رو حتی خاموش نکن چون نرم افزار اونها فکر میکننه بخاطر snr پائین ارتباط خط شده :n02:
●●●FDR●●●
31-12-2017, 18:43
ممنون .
دعوا و شکایت که به احتمال قوی نیاز نداره. زنگ بزنید درستش میکنن . البته خیلی هم به این عدد فکر کنم نمیشه اعتماد کرد. خط من تا 8 مگ هم مینوشت که میتونه سرویس بده ولی وقتی رو 8 بسته میشد کلی پکت لاست میگرفت و نمیشد درست کار کرد . حالا شما زنگ بزن بگو روی همون سرعت اسمی ببندن تا تست کنی. اگر یه مدت سرعت 16 رو تست کردی و مشکلی نداشتی که هیچ اگر هم مشکل داشتی دوباره زنگ میزنی میگی بیارنش پایین
الان این خط منه که نوشته تا 8 مگ میکشه ولی بخاطر پکت لاست خودم گفتم بزارنش رو 6
درسته ریت خط شما الان حدود 18-19 مگ هست ولی یا دان استریم 9 مگ SNR خط شما 11 هست که خوب نیست
من پارس آنلاین بودم اونها خط شما رو سه روز مانیتورینگ میکنند اگر دی سی داشتی دان استریم رو از 16 روی 12 یا 8 میزارن
تو این سه روز به هیچ وجه مودم رو حتی خاموش نکن چون نرم افزار اونها فکر میکننه بخاطر snr پائین ارتباط خط شده :n02:
من رو این خط چند سال از عصرتله کام 16 مگ داشتم هیچ مشکلی از روز اول نداشت .
snr هم همین حدودا بود ...
ولی به شخصه فکر میکنم اکثر مشکلات بخاطر سرعت اپلوده . یه وقتایی این سرعت و مقداری پایین بیارن کل مشکلات با هم حل میشن!
shahram83
31-12-2017, 19:17
ذکر این نکته در اینجا لازم است. SNR با SNR Margin تفاوت دارد. SNR Margin بیشتر، بهتر است ( SNR = Signal to Noise Ratio و نشان دهنده مقدار نویز موجود بر سیگنال اتصال شما است ) و دقیقتر اینکه مقدار بالای 6 db خوب است. درباره ی میرایی/تضعیف ( Attenuation ) که بستگی به فاصله شما از وسابل اولیه ISP شما در مرکز مخابراتیِ تان دارد رقم کمتر از 20 بسیار عالی محسوب می شود و اگر اشتباه نکنم کمتر از 40 در دسته بندی خوب قرار می گیرد.
با یک جستجوی ساده در گوگل می توانید به چندین وبسایت که این موضوع را با جزئیات بیشتر به زبان انگلیسی توضیح داده اند دست بیابید.
shahram83
31-12-2017, 19:26
تلگرام و اینستاگرام هم به مجموعه ی پر تعداد مسدود شده ها در این کشور پیوستند. ترس باعث دیوانه شدن می شود و دیوانه تصمیم های کودن می گیرد. ( پیش بسوی کره شمالی نوین تا 1400 )
behnamlider
31-12-2017, 19:42
تلگرام و اینستاگرام هم به مجموعه ی پر تعداد مسدود شده ها در این کشور پیوستند. ترس باعث دیوانه شدن می شود و دیوانه تصمیم های کودن می گیرد. ( پیش بسوی کره شمالی نوین تا 1400 )
همیشگی نیست این فیلتر (هرچند دوست دارم برای همیشه فیلتر کنن تا این ملت بفهمن با چه کسایی طرفن و دوباره گول نخورن)
خوشبختانه در حال حاظر برقراری با سرورهای خارجی مشکلی نداره
فیل.تر شکنا شما هم وصل نمیشن؟
behnamlider
31-12-2017, 20:52
فیل.تر شکنا شما هم وصل نمیشن؟
سایفون بدون مشکل کار میکنه ولی هات اسپات به سختی وصل میشه بقیه رو تست نکردم
ویرایش:هات اسپات دیگه وصل نمیشه....
کدوم یکی از فندق شکنا سرعتشون خوبه؟
reza_meybod
01-01-2018, 14:31
کدوم یکی از فندق شکنا سرعتشون خوبه؟
برای android
Hi وی پی ان...
rahyarpaul
01-01-2018, 14:43
با cisco کانکت میشم
اما اکانتی هست
ولی kerio و اینا رو از کار انداختن
aminhitman
01-01-2018, 18:39
کدوم پلنش 75 گیگه ؟ضمیمه کردم ۷۰ گیگ شبانشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
feranko724
01-01-2018, 18:44
نت پارس چرا اینطوری فیلترمیزنی کارنمیکنه:n34:
behnamlider
01-01-2018, 19:12
نت پارس چرا اینطوری فیبترمیزنی کارنمیکنه:n34:
وضعیت داغونه کلا
من در حالت عادی نمیوتنم بیام فروم باید با قند شکن وارد بشم(ا و ل ت ر ا س ا رف فعلا سرعت خوبی میده)
دوستان وضعیت تک کانکشن شما چطوره امشب ؟
دیروز بدک نبود ولی امشب افتضاحه ...
behnamlider
01-01-2018, 21:58
دوستان وضعیت تک کانکشن شما چطوره امشب ؟
دیروز بدک نبود ولی امشب افتضاحه ...
چند تا تست گرفتم زیاد جالب نیست امروز (طبیعیه با این اوضاع)
من قندشکنهای زیادی رو برای موبایل تست کردم همه افتضاح شده سرعتشون
(هات اسپات رو نصب کنید یکم طول میکشه باید صبور باشید وصل بشه ولی سرعتش توپه)
siamak_mu
02-01-2018, 01:05
دوستان توی کنسول مودم Up Stream چند بستن؟ ترجیحاً سرویس 2مگ.
دوستان درخاست کردم سرعتمو خیلی راحت گذاشتن روی 16 مگ . همه چی هم خیلی خوبه تقریبا ...
قطعی هم تو این دو سه روز فقط یکبار دیشب بود اونم لینکم خاموش نشد ولی دیدم نت قطعه یکبار مودمو خاموش روشن کردم درست شد .
منتها مساله ای که هست اینه که snr margin اول که سرعت روی 9 مگ بود حدودای 10 بود ، حالا که 16 مگ شده بین 5 تا 6.6 تغییر میکنه هر بار چک می بینم .
این باعث دردسر میشه ؟
البته دانلود زیاد کردم فیکس روی 1.8 مگابایت دانلود میکنه بی وقفه ، پینگ هم نرماله .
فقط تک کانکشن اندازه ای که باید نیست ، تست هم که میگیرم نهایتش 9 مگابیت میشه ولی خب نوسان هم داره بالا پایین میشه ...
psycho0098
02-01-2018, 13:32
دوستان درخاست کردم سرعتمو خیلی راحت گذاشتن روی 16 مگ . همه چی هم خیلی خوبه تقریبا ...
قطعی هم تو این دو سه روز فقط یکبار دیشب بود اونم لینکم خاموش نشد ولی دیدم نت قطعه یکبار مودمو خاموش روشن کردم درست شد .
منتها مساله ای که هست اینه که snr margin اول که سرعت روی 9 مگ بود حدودای 10 بود ، حالا که 16 مگ شده بین 5 تا 6.6 تغییر میکنه هر بار چک می بینم .
این باعث دردسر میشه ؟
البته دانلود زیاد کردم فیکس روی 1.8 مگابایت دانلود میکنه بی وقفه ، پینگ هم نرماله .
فقط تک کانکشن اندازه ای که باید نیست ، تست هم که میگیرم نهایتش 9 مگابیت میشه ولی خب نوسان هم داره بالا پایین میشه ...
Snr حدود 6 مرز حساب میشه
من رو 16 مگ همین snr رو داشتم پشتیبانی گفت باعث قطعی میشه گذاشت رو 8 مگ
اگه ممکنه بازم اینجا گزارش بدید که آیا قطعی براتون پیش اومد یا نه
با تشکر
Snr حدود 6 مرز حساب میشه
من رو 16 مگ همین snr رو داشتم پشتیبانی گفت باعث قطعی میشه گذاشت رو 8 مگ
اگه ممکنه بازم اینجا گزارش بدید که آیا قطعی براتون پیش اومد یا نه
با تشکر
چرا حالا 8 مگ!
16 رو بذارن رو 12 مگ کافیه ولی با سرویس 16 مگ استفاده کن . 8 مگ خیلی کمه ...
البته من قبلا رو این خطم از شرکت دیگه یی 16 مگ داشتم هیچ مشکل خاصی هم نبود .
binaafarin
02-01-2018, 23:41
این اس ان ار اپلودم بالا پایین میکنن تغییر میکنه؟
منظورم اینه اپلودم رو از یک مگ بیارک رو نیم بهتر میشه؟
feranko724
02-01-2018, 23:51
این نت پارس انلاین چه مرگشه وی پی ان پوچ اصلا کار نمی کنه مسخره بازی که
این اس ان ار اپلودم بالا پایین میکنن تغییر میکنه؟
منظورم اینه اپلودم رو از یک مگ بیارک رو نیم بهتر میشه؟
من تا حالا رو دو تا isp مختلف تجربه اش و داشتم که خیلی بهتر میشه .
یکبارش که پرش لینک خیلی ناجور بود ، حتی تلفن زنگ میخورد با وجود اسپلیتر و ... درجا قطع میشد . بعد سرعت اپلود و کم کردن درست شد .
یکبار دیگه هم یجا خطم رو 12 مگ بسته شده بود ، زنگ زدم گفتم خطم وقتی کشش داره چرا بالاتر نمی برید سرعتو ؟ گفتن بخاطر snr قطعی پیدا میکنی ولی حالا که اصرار میکنی یکم آپلودتو میاریم پایین سرعتتو میذاریم رو 16 خودت تست کن . بعد دیگه نمیدونم با اینکار snr چقد بالا پایین شد ولی خب هیچ مشکل پرش لینک یا قطعی دیگه نداشتم .
darvishepir
03-01-2018, 10:28
بسته ساعتی ۸ تا ۱۰ صبح که قبلا نامحدود بود در حال حاضر محدود به ۱۴ گیگ شد. کسی تازگی خرید کرده که آیا این محدودیت اجرا میشه یا نه؟
javidpolitic
03-01-2018, 12:20
بسته ساعتی ۸ تا ۱۰ صبح که قبلا نامحدود بود در حال حاضر محدود به ۱۴ گیگ شد. کسی تازگی خرید کرده که آیا این محدودیت اجرا میشه یا نه؟
بله محدود شده متاسفانه
shahram83
03-01-2018, 13:38
اینترنت در عمل بلا استفاده شده. ویدیو ها در سایت twitch اغلب پخش نمی شوند. بزدل ها از ترس نمی دونند دارند چه کار می کنند.
بالای 20 تا قندشکن دانلود کردم همگی از دم داره تایم اوت میده...وضع همگی همینه؟
George Shelly
03-01-2018, 14:48
بالای 20 تا قندشکن دانلود کردم همگی از دم داره تایم اوت میده...وضع همگی همینه؟
نصب کن رو کروم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
George Shelly
03-01-2018, 14:54
این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی خوب کار می کنه سرعت بالایی هم داره و واسه یوتیوب عالیه! منتها باید Reg کنید و ایمیل تون رو Verify کنید!
shahram83
03-01-2018, 19:01
این یکی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خیلی خوب کار می کنه سرعت بالایی هم داره و واسه یوتیوب عالیه! منتها باید Reg کنید و ایمیل تون رو Verify کنید!
من ثبت نام نکردم. پس از نصب، یک سرور رو انتخاب کردم و متصل شد و اکنون دارم استفاده می کنم. آیا نیاز\بهتر هست ثبت نام کنم؟
George Shelly
03-01-2018, 19:20
من ثبت نام نکردم. پس از نصب، یک سرور رو انتخاب کردم و متصل شد و اکنون دارم استفاده می کنم. آیا نیاز\بهتر هست ثبت نام کنم؟
نه!
نیاز نیست!
این فعلا بهترینه!
shahram83
03-01-2018, 19:34
البته این رو هم اضافه کنم که در پنجره اصلی عبارت " Protected till 10 Jan 2018" وجود داره که این معنی رو می ده که فقط 7 روز می تونم از این استفاده کنم.
Zachyrock
05-01-2018, 00:32
دوستان من ماهی 40 گیگ تقریبا مصرف دارم الان کدوم سرویس رو بگیرم که به صرفه باشه سرعت هم بیشتر از 3 مگ رو خطم جواب نمیده
pipo4713
05-01-2018, 01:14
دوستان من ماهی 40 گیگ تقریبا مصرف دارم الان کدوم سرویس رو بگیرم که به صرفه باشه سرعت هم بیشتر از 3 مگ رو خطم جواب نمیده
شما باید یا 2مگابیت رو بگیرید که دارای 40 گیگ حجم هست، یا 3مگابیت که دارای 60 گیگ حجم هست...
دوستان من ماهی 40 گیگ تقریبا مصرف دارم الان کدوم سرویس رو بگیرم که به صرفه باشه سرعت هم بیشتر از 3 مگ رو خطم جواب نمیدهدوست عزیز اینجور که شما آدرس میدی همون 2 مگ 40 گیگ:n26:
یه سوال:!
پارس آنلاین شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
javidpolitic
05-01-2018, 10:35
یه سوال:!
پارس آنلاین شبانه رایگان داره یا نه ؟
ما اندیشه سبز خزر داریم شبانه 200 گیگ 7500 میدیم
اگه شرایط خوب باشه کوچ کنم !
تا شبانه رایگان چی تعریف کنیم!
بله پارس آنلاینم شبانه داره که 5000تومن باید پرداخت کنید!
البته اونطوری که خودشون گفتن با وجودی که واسش سقف تعیین کردن اما نامحدوده و سقفی در عمل وجود نداره
متاسفانه اندیشه حجم های بدی ارائه داده که منم اگه اندیشه بودم ازش فرار میکردم
shahram83
05-01-2018, 18:56
twitch نیز داره به جمع فیلتر شده ها می پیونده. فقط هنوز این فیلتر کامل نشده. صفحات بارگذاری می شوند اما ویدیو ها به ندرت پخش می شوند و اگر ویدیویی پخش بشه با تأخیر همراه است و عملاً نمی شه ویدیو را تماشا کرد و نیاز است که از چیز_ش.کن استفاده کنی.
این خوک های نادان معمولاً برای کاری که می کنند دلیل منطقی ندارند پس من نمی خوام بگم؛ این سایت رو دیگه چرا فیلتر کردید! :n02:
shaahani
05-01-2018, 23:53
twitch نیز داره به جمع فیلتر شده ها می پیونده. فقط هنوز این فیلتر کامل نشده. صفحات بارگذاری می شوند اما ویدیو ها به ندرت پخش می شوند و اگر ویدیویی پخش بشه با تأخیر همراه است و عملاً نمی شه ویدیو را تماشا کرد و نیاز است که از چیز_ش.کن استفاده کنی.
این خوک های نادان معمولاً برای کاری که می کنند دلیل منطقی ندارند پس من نمی خوام بگم؛ این سایت رو دیگه چرا فیلتر کردید! :n02:
مثل یوتیوب دارند عمل میکنن .
موقع باز شدن ویدیو درخواست ip یکی از سرورها با نام سرور به DNS داده میشه . حالا این دوستان لطف میکنن وسط راه توی داده های ارسالی شما به سرور DNS دستبرد میزنن و به سرور های خودشون هدایتش میکنن ، بعد هم یک ادرس تقلبی که وجود خارجی نداره یا مال خودشون هست رو برمیگردونن و قالب میکنن به شما بجای آدرس اصلی واقعی سرور ویدیو .
در زمان استفاده از قند شکن باید حتما داده های ارسالی شما برای پورت 53 که مربوط به DNS هست از داخل تونل امن ایجاد شده بگذره ، در غیر اینصورت با وجود شکستن فیلتر بازهم قادر به تماشای ویدیو نخواهید بود .
اگه رو کامپیوتر یا موبایل خودتون مثلا DNS شرکت گوگل 8.8.8.8 رو هم تنظیم کنید بازم فایده نداره بجای اینکه درخواست شما به گوگل فرستاده بشه در میان راه دزدیده میشه و به سرور های فیلتر منتقل میشه ، برای همین باید حتما اطلاعات با مقصد پورت 53 نیز از داخل تانل امن رمزگذاری شده بگذرد که قابل دستبرد نباشه .
دریغ از یک سر سوزن شرف که این ها ندارند ، اگر به حال خودشان رهایشان کنید و به دلخواه آن ها باشه، تمایل دارند تمام آثار تمدن و پیشرفت بشریت را نابود کنند ، زندگی را به هزاران سال پیش برگردانند که در ان کمترین آثاری از تمدن و انسانیت وجود نداشته است و با شتر این طرف و آن طرف بروند.
sat15000
06-01-2018, 10:15
دیگه با اطمینان می تونم بگم اون سقف دانلود شبانه که گذاشتن الکی هست... و سقفی وجود نداره
از چهار دی که مشترک پارس آنلاین شدم تا به الان بیش از دویست و هفتاد گیگ دانلود شبانه داشتم ... سقفی که برای 16 مگ گذاشتن دویست گیگ دانلود شبانه هست...
hameo981
06-01-2018, 14:43
دیگه با اطمینان می تونم بگم اون سقف دانلود شبانه که گذاشتن الکی هست... و سقفی وجود نداره
از چهار دی که مشترک پارس آنلاین شدم تا به الان بیش از دویست و هفتاد گیگ دانلود شبانه داشتم ... سقفی که برای 16 مگ گذاشتن دویست گیگ دانلود شبانه هست...
من تلفنی پرسیدم به صراحت گفتن که وقتی دانلود شبانه سقفش تموم شه از ترافیک روزانتون کم میشه. دو سه بار پرسیدم و دو سه بار صراحتن گفتن محدودیت داره شبانه.
hameo981
06-01-2018, 16:12
خوب من محض اطمینان خاطر همین یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم با پارس آنلاین تا ببینم این دانلود شبانه همون طوری که دوستان گفتن محدودیت داره یا نه. باز هم جواب قبلی رو دادن و گفتن که صحت نداره و محدودیت دانلود دارید در شب. زمانی که تموم میشه محدودیت شبانه از ترافیک روزانتون کم میشه.
من روی یکی از خط هام پارس آنلاین داشتم که از دانلود شبانه اش استفاده می کردم. ماهی حدود 900 گیگ دانلود میکردم. که متاسفانه در طرح های جدید این امکان نیست.سرعت و ثبات و کیفیت ارتباطی بسیار عالی بود. قطعی خیلی کم داشت و خیلی راضی بودم. سرعت رو روی 1 مگ و 800 برام بسته بودن. سرویسی که داشتم 2 مگ 1 ماهه 20 گیگ ترافیک با دانلود شبانه رایگان بود ماهی 60 تومن. 2 تومن هم طرح 8 تا 10 خریده بودم. یعنی با حدود 62 تومن ماهی 900 گیگ دانلود میکردم !
درسته که ترافیک روزانش افتضاح بود اما برای دانلود شبانه عالی بود. بدون افت و نوسان سرعت با 1800 دان میکرد.
خلاصه بعد از این که دیدم شبانه ها محدود شده و قصد تغیر تعرفه هاشونم ندارن امروز با کمال تاسف درخواست جمع آوری دادم.
یک ماهی هست که پارس آنلاین رو توی آب نمک خوابونده بودم و روی یک خط دیگم فن آوای آشغال رو سفارش دادم. میترسیدم تعرفه های پارس عوض شه. اما دیگه دیدم فایده نداره .
شرکت بعدی ای که قراره تست کنم داتک هست. البته در صورتی که فن آوا خودش رو درست نکنه روی خطم تا آخر امشب!
aminhitman
06-01-2018, 16:23
خوب من محض اطمینان خاطر همین یک ساعت پیش دوباره تماس گرفتم با پارس آنلاین تا ببینم این دانلود شبانه همون طوری که دوستان گفتن محدودیت داره یا نه. باز هم جواب قبلی رو دادن و گفتن که صحت نداره و محدودیت دانلود دارید در شب. زمانی که تموم میشه محدودیت شبانه از ترافیک روزانتون کم میشه.
من روی یکی از خط هام پارس آنلاین داشتم که از دانلود شبانه اش استفاده می کردم. ماهی حدود 900 گیگ دانلود میکردم. که متاسفانه در طرح های جدید این امکان نیست.سرعت و ثبات و کیفیت ارتباطی بسیار عالی بود. قطعی خیلی کم داشت و خیلی راضی بودم. سرعت رو روی 1 مگ و 800 برام بسته بودن. سرویسی که داشتم 2 مگ 1 ماهه 20 گیگ ترافیک با دانلود شبانه رایگان بود ماهی 60 تومن. 2 تومن هم طرح 8 تا 10 خریده بودم. یعنی با حدود 62 تومن ماهی 900 گیگ دانلود میکردم !
درسته که ترافیک روزانش افتضاح بود اما برای دانلود شبانه عالی بود. بدون افت و نوسان سرعت با 1800 دان میکرد.
خلاصه بعد از این که دیدم شبانه ها محدود شده و قصد تغیر تعرفه هاشونم ندارن امروز با کمال تاسف درخواست جمع آوری دادم.
یک ماهی هست که پارس آنلاین رو توی آب نمک خوابونده بودم و روی یک خط دیگم فن آوای آشغال رو سفارش دادم. میترسیدم تعرفه های پارس عوض شه. اما دیگه دیدم فایده نداره .
شرکت بعدی ای که قراره تست کنم داتک هست. البته در صورتی که فن آوا خودش رو درست نکنه روی خطم تا آخر امشب!سلام
اگر امکانش هست حتما از سرویس های داتک هم یه فیدبک یا بهتره بگم Review مثل همین ک کامل و جامع توضیح دادید بعدا قرار بدید
چرا فن اوا از نظر شما بدرد نخوره؟؟ حجمای خوبی داره میده ک
hameo981
06-01-2018, 17:05
سلام
اگر امکانش هست حتما از سرویس های داتک هم یه فیدبک یا بهتره بگم Review مثل همین ک کامل و جامع توضیح دادید بعدا قرار بدید
چرا فن اوا از نظر شما بدرد نخوره؟؟ حجمای خوبی داره میده ک
سلام. حتما این کارو میکنم. برای فن آوا هم میخواستم اسکرین شات و .. .بدم که اصن فن آوا اینترنت رو روم 2 3 روزه قطع کرده ! نمیتونم اسکرین بدم.
توضیحات بیشتر در مورد فن آوا رو این جا عرض کردم :
اما به خاطر تجربه ی بد من و یا کسان دیگه بی خیال فن آوا یا هیچ شرکتی نباید شد. چون تجربه ثابت کرده که کاملا بستگی به موقعیت مرکز مخابراتی و خط هر فرد داره . همین پارس آنلاین که من انقدر راضی بودم بعضی از دوستان فحش میدن بش ! یا مثلا همین فن آوا که من رو بی چاره کرده برای بعضی از دوستان بسیار عالی داره سرویس میده.
ولی در هر صورت review ها به قول شما موثره مثلا یکی هست از داتک گذاشته با سرعت 1.9 داره دان میکنه :| آدم خیالش راحت میشه که اقلا یه نفر رو داره ساپورت میکنه و امید است که من رو هم ساپورت کنه!
feranko724
06-01-2018, 17:08
دوستان ایا کسی سرویسش امروز کلن قطع بود منظورم لینک نت مودم هست نه بر رانژه زنگم زدم پشتیبانی گفت ساعت 5بعدازظهر درست میشه البته 4درست شد درضمن چرا یه بارون میاد snr نتم به شدت میاد پائین جوری که لینک مودم میپره اینم برموقع قطع بودنه نتم snr هست 3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن با اینکه سرویسم 3مگ بازم لینک هرازچند گاهی میپره
sat15000
06-01-2018, 20:50
من تلفنی پرسیدم به صراحت گفتن که وقتی دانلود شبانه سقفش تموم شه از ترافیک روزانتون کم میشه. دو سه بار پرسیدم و دو سه بار صراحتن گفتن محدودیت داره شبانه.
برای من که کم نشده از ترافیک روزانه
تو نمودار هم مشخصه زده ترافیک رایگان
sat15000
06-01-2018, 20:55
دوستان ایا کسی سرویسش امروز کلن قطع بود منظورم لینک نت مودم هست نه بر رانژه زنگم زدم پشتیبانی گفت ساعت 5بعدازظهر درست میشه البته 4درست شد درضمن چرا یه بارون میاد snr نتم به شدت میاد پائین جوری که لینک مودم میپره اینم برموقع قطع بودنه نتم snr هست 3[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن با اینکه سرویسم 3مگ بازم لینک هرازچند گاهی میپره
شاید اتصالات سیم تلفنتون در بیرون از خونه آب می خوره بهش
برای من snr 6 دارم و روی 16 مگ بسته شده اصلا قطعی ندارم...
feranko724
08-01-2018, 18:44
سلام دوستان یک سوال داشتم با این قیمتهای پارس انلاین و فروش به اجبار حجم زیاد در سرویسها وتنوع نداشتنه سرویسها بخصوص1و3ماه ایا همچنان امکان تغییرسرویس ها وقیمتها وجود داریانه و ایا همه isp ها قیمت سرویسهاشون مثله پارس انلاین هست یا نه من خودم به شخصه مصرفم زیاد بابته زیاد بودنه حجم برای مصرفه روزانه راضی ام ولی قیمتها برای سرویسهای 3و6ماه تخفیف نخورده درواقع مثله این هست که همون هزینه که برتمدید 1ماه سرویس میدی دراینجا یکجا تمدید3ماه میکنی و همان هزینه رو پرداخت میکنی ایا به نظرتون بهترین کارفیلن همان تمدید1ماه هست
Zachyrock
08-01-2018, 23:20
سلام
دوستان اینا یعنی چه ؟
نام سرویس
POS-4096-3M-240G-N01 آستانه مصرف منصفانه
(در صورت مصرف داخلی)
480 گیگابایت
آستانه مصرف منصفانه
(در صورت مصرف بین الملل)
240 گیگا بایت
سرعت
4 مگابیت بر ثانیه
مدت
3 ماهه
قیمت
۱۲۰,۰۰۰ تومان
یعنی 3 ماه میتونم 240 مگ بین الملل دانلود کنم با سرعت 3 مگ که میشه 300 کیلو بایت در ثانیه ؟؟:n04:
اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!
psycho0098
09-01-2018, 00:36
سلام
دوستان اینا یعنی چه ؟
نام سرویس
(در صورت مصرف داخلی)
480 گیگابایت
آستانه مصرف منصفانه
(در صورت مصرف بین الملل)
240 گیگا بایت
سرعت
4 مگابیت بر ثانیه
مدت
3 ماهه
قیمت
۱۲۰,۰۰۰ تومان
یعنی 3 ماه میتونم 240 مگ بین الملل دانلود کنم با سرعت 3 مگ که میشه 300 کیلو بایت در ثانیه ؟؟:n04:
اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!
واسه کل 3 ماه 240 گیگ بین الملل
یعنی همون ماهی 80 گیگ
عملا با تمدید ماهیانه فرقی نداره
aminkhan2014
09-01-2018, 13:42
پارسآنلاین شبانه رایگان برای سرویس جدیداش نداره؟
zofishel
09-01-2018, 14:29
واسه کل 3 ماه 240 گیگ بین الملل
یعنی همون ماهی 80 گیگ
عملا با تمدید ماهیانه فرقی نداره
یه فرقی داره اونم این که اگه مثلا 3 ماهه بگیری اگه ماه اول 80 گیگت مصرف نشد میره تو ماه دوم و می تونی علاوه بر 80 گیگ دوم از باقی مانده ماه اول هم استفاده کنی.
سلام
دوستان برای ارسال عکس مدارک درخواستی میخوام از ایمیل استفاده کنم فقط میخواستم بپرسم ایمیلی که به من دادن اینه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادرسش درسته یا اشتباه نوشتم؟
09-01-2018, 18:56
سلام
دوستان برای ارسال عکس مدارک درخواستی میخوام از ایمیل استفاده کنم فقط میخواستم بپرسم ایمیلی که به من دادن اینه:
ادرسش درسته یا اشتباه نوشتم؟
سلام دوستان
من از پارس آنلاین سرویس 24 ماه گرفته بودم که داره تموم میشه، در این چند ماه بخواطر نکشیدن خطم روی 9 مگ بسته بودن! یک ماه پیش زنگ زدم گفتم میخوام از این سرویسهای جدید بگیرم ولی قبلش میخوام خطم روی 16 مگ بسته بشه تا ببینم میکشه یا نه؟! در جواب گفت آره چرا نمیکشه! الان برات روی 16 مگ بستم! درحالیکه قبلا بشدت مقاومت میکردن و میگفتن که خطت به زور 9 مگ میکشه! خلاصه روی 16 مگ بستن و نویز خطم بدتر نشد هیچ بهتر هم شد!!
حالا دوباره بدون اطلاع من روی 8 مگ بستن! زنگ زدم میگن که پورتها رو عوض کردیم و اجباراً خطت روی 9 مگ بسته شده:|||
#شارلاتانیسم_پارسانلاین
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
amintamizi
10-01-2018, 21:44
پارسآنلاین شبانه رایگان برای سرویس جدیداش نداره؟
چرا البته یک حجم مشخصی گذاشته ولی طبق سرعتی که بستند به احتمال زیاد بیشتر از اون نمیتونی مصرف کنی به هرحال خودشون میگن بیشتر از اون مصرف شد دوباره شارژ میشه.
shaahani
10-01-2018, 22:01
من خطتم 12 مگ با پروفایل گیم بود
چند روز پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو اضافه کنن ، یک روز 16 بود بدون هیچ مشکلی کار کرد
فرداش دوباره خط رو 12 کردن ، احتمالا روشون نشده کمتر کنن .
زنگ زدم گفتم خط من نکشیده عیبی نداره ، پروفایل گیم رو که قبلا رو خط بوده دوباره فعال کنید
گفت بخاطر تلگرام مشکل هست و اصلا درست نمیشه و از این حرفا ، قشنگ به راحتی پیچوند بدون نظر سنجی هم قطع کرد .
گفتم اگه سرویس گیم مشکل داره عیبی نداره بگید کی دوباره زنگ بزنم برای درخواست پروفایل گیم ، جواب نداد .
به هرحال دیگه حوصله ندارم منم سرویس یک ساله داشتم در حال فکر برای انتخاب سرویس جدید بودم
اینا وقتی میخوان سرویس جدید بفروشن کلی جلوت خم و راست میشن اما کافیه یه مدت از سرویست بگذره ... دیگه ادمم حسابت نمیکنن با این که سرویست کلی اعتبار داره میخوان زوری یک سرویس جدید بفروشن بهت و با حروم شدن پول سرویس قبلی یک جوری دزدی خودشون رو کامل کنن.
SNR من قبل درخواست 16 مگ روی 17 بود الان دوباره سرعتم رو 12 کردن SNR هم شده 8.5
بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتم
aminhitman
10-01-2018, 22:23
سلام
دوستان اینا یعنی چه ؟
نام سرویس
(در صورت مصرف داخلی)
480 گیگابایت
آستانه مصرف منصفانه
(در صورت مصرف بین الملل)
240 گیگا بایت
سرعت
4 مگابیت بر ثانیه
مدت
3 ماهه
قیمت
۱۲۰,۰۰۰ تومان
اگه اینجوریه مگه ادم دیونست بره 30 گیگ ترافیک بخره 50 تومن !!!!میره 3 ما 3 ماه میخره ؟!!!!۳ ماه ۱۲۰ تومن (به علاوه ۹درصد مالیات و اگر مشترک نیستید هزینه رانژه) ۲۴۰ گیگ با سرعت ۵۰۰ کیلوبایت (۴مگابیت هستش)
خلاصه ی صحبت هات میشه این
WhiteHat
11-01-2018, 14:43
سلام دوستان
من از پارس آنلاین سرویس 24 ماه گرفته بودم که داره تموم میشه، در این چند ماه بخواطر نکشیدن خطم روی 9 مگ بسته بودن! یک ماه پیش زنگ زدم گفتم میخوام از این سرویسهای جدید بگیرم ولی قبلش میخوام خطم روی 16 مگ بسته بشه تا ببینم میکشه یا نه؟! در جواب گفت آره چرا نمیکشه! الان برات روی 16 مگ بستم! درحالیکه قبلا بشدت مقاومت میکردن و میگفتن که خطت به زور 9 مگ میکشه! خلاصه روی 16 مگ بستن و نویز خطم بدتر نشد هیچ بهتر هم شد!!
حالا دوباره بدون اطلاع من روی 8 مگ بستن! زنگ زدم میگن که پورتها رو عوض کردیم و اجباراً خطت روی 9 مگ بسته شده:|||
#شارلاتانیسم_پارسانلاین
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
آسیاتر هم همینطوری بود کی بشه از دست این عوضی ها خلاص بشیم خدا می دونه
مگه اینکه این امت از این شرکتهای دزد خرید نکنند
Angel Of Darkness
11-01-2018, 18:04
چند روز پیش زنگ زدم گفتم سرعت رو اضافه کنن ، یک روز 16 بود بدون هیچ مشکلی کار کرد
زنگ زدم گفتم خط من نکشیده عیبی نداره ، پروفایل گیم رو که قبلا رو خط بوده دوباره فعال کنید
گفت بخاطر تلگرام مشکل هست و اصلا درست نمیشه و از این حرفا ، قشنگ به راحتی پیچوند بدون نظر سنجی هم قطع کرد .
گفتم اگه سرویس گیم مشکل داره عیبی نداره بگید کی دوباره زنگ بزنم برای درخواست پروفایل گیم ، جواب نداد .
به هرحال دیگه حوصله ندارم منم سرویس یک ساله داشتم در حال فکر برای انتخاب سرویس جدید بودم
اینا وقتی میخوان سرویس جدید بفروشن کلی جلوت خم و راست میشن اما کافیه یه مدت از سرویست بگذره ... دیگه ادمم حسابت نمیکنن با این که سرویست کلی اعتبار داره میخوان زوری یک سرویس جدید بفروشن بهت و با حروم شدن پول سرویس قبلی یک جوری دزدی خودشون رو کامل کنن.
بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتم
سلام فرق پروفایل گیم با معمولی چقدره ؟
کجا رفتین پینگش بهتره ؟
شاتل ؟
aminhitman
11-01-2018, 18:09
بدون پروفایل گیم الان isp خوب دیگه سراغ دارم که پینگش از پارس کمتره ، مدت قراردادم تموم شه ، تخلیه کردم رفتمداداش کدوم شرکت بی پروفایل میگی پینگش بهتر از پارسه؟ مخابرات؟ فک کنم مخابرات از همشون بهتر باشه پینگش
shaahani
11-01-2018, 22:34
داداش کدوم شرکت بی پروفایل میگی پینگش بهتر از پارسه؟ مخابرات؟ فک کنم مخابرات از همشون بهتر باشه پینگش
مخابرات شانسیه ، ممکنه خوب در نیاد
بستگی به بازی یا سروری که میخوای داره ، برادر من LOL بازی میکنه یک سایت هست بطور آماری نشون میده کدوم isp ها به سرور های بازی پینگ کمتری دارند .
آمار بر اساس تفکیک شهر به شهر هست . برای تهران پارس آنلاین کمترین پینگ رو داره اما برای مشهد که من زندگی میکنم صبانت کمتره و رنک یک پایین ترین پینگ مال اونه.
قبلا هم مشترکشون بودم مشکلی ندارن از نظر قطعی و پینگ (البته پشتیبانیش یه مقدار ضعیفه که الان دیگه با پارس فرقی نمیکنه پشتیبانیشم)
shaahani
11-01-2018, 22:40
سلام فرق پروفایل گیم با معمولی چقدره ؟
کجا رفتین پینگش بهتره ؟
شاتل ؟
سلام
تفاوت بین پروفایل گیم تا معمولی پارس آنلاین بین 30 تا 50 میلی ثانیه است.
برای تست میشه از آدرس ip سرور فروت کرفت که یک بازی موبایل هست و روی سرور های پارس آنلاین سرویس میده استفاده کرد.
بدون پروفایل گیم پینگ این سرور از مشهد بین 45 تا 60 میلی ثانیه هست اما اگه پروفایل گیم براتون فعال باشه پینگ من از مشهد 18 میلی ثانیه هست.
Angel Of Darkness
12-01-2018, 09:31
دوستم شاتل داره پینگش به گوگل 80 هست همیشه منم فک کنم برم شاتل بهتره نسبت به پارس حجم بیشتریم میده
feranko724
12-01-2018, 18:06
دوستم شاتل داره پینگش به گوگل 80 هست همیشه منم فک کنم برم شاتل بهتره نسبت به پارس حجم بیشتریم میده
دوسته عزیزحرفه شما درسته حتی شاتلم ازپارس بیشترحجم میده ولی تنها ایرادی که داره شبانه هست که با وجود پرداخت هزینه شبانه باز هم زیاد مصرف کنی محدودت میکنه ولی خوبی پارس اینکه حداقل نامحدود البته اینم بگم به نوع مصرف هرکاربرازنتم مونده درضمن پینگشم ازخیلی isp دیگه قابل قبول تر حداقل من که غیر پارس از 2جا دیگه نت داشتم
aminhitman
12-01-2018, 18:17
دوسته عزیزحرفه شما درسته حتی شاتلم ازپارس بیشترحجم میده ولی تنها ایرادی که داره شبانه هست که با وجود پرداخت هزینه شبانه باز هم زیاد مصرف کنی محدودت میکنه ولی خوبی پارس اینکه حداقل نامحدود البته اینم بگم به نوع مصرف هرکاربرازنتم مونده درضمن پینگشم ازخیلی isp دیگه قابل قبول تر حداقل من که غیر پارس از 2جا دیگه نت داشتمپارس شبانش نامحدوده؟ حجمشو میگی یا سرعتشو؟؟
حجمش ک محدوده
feranko724
12-01-2018, 18:44
پارس شبانش نامحدوده؟ حجمشو میگی یا سرعتشو؟؟
حجمش ک محدوده
حجم نه شبانه نامحدود زمانی که 3مگ داشتم تو 5ساعت تایم رایگان7گیک میگرفت الان باسرویس 8مگ سرعت دانلود 1مگ هست 14تا15گیکم میگیره
aminhitman
12-01-2018, 22:50
حجم نه شبانه نامحدود زمانی که 3مگ داشتم تو 5ساعت تایم رایگان7گیک میگرفت الان باسرویس 8مگ سرعت دانلود 1مگ هست 14تا15گیکم میگیرهمیدونم منظورم اینه
حجمت که یه مقدار مشخصی داره
سرعت رو شما میگی محدود نمیکنه و کم نمیکنه و همون سرعتی که خریدی رو میده بت
منظورتون اینه
feranko724
12-01-2018, 22:54
میدونم منظورم اینه
حجمت که یه مقدار مشخصی داره
سرعت رو شما میگی محدود نمیکنه و کم نمیکنه و همون سرعتی که خریدی رو میده بت
منظورتون اینه
من که 7ماه اومدم پارس انلاین شبانه محدود نشده تا الان
aminhitman
12-01-2018, 23:03
من که 7ماه اومدم پارس انلاین شبانه محدود نشده تا الانینی شما هرچقدر دانلود کردی
هیچوقت نشده که بعد از یه حجم مشخصی دانلود
اضافه ی دانلودت از حجم روزانت کم بشه؟ ایا سنگین دانلود کردی یا کم کم ؟
sat15000
13-01-2018, 07:57
ینی شما هرچقدر دانلود کردی
هیچوقت نشده که بعد از یه حجم مشخصی دانلود
اضافه ی دانلودت از حجم روزانت کم بشه؟ ایا سنگین دانلود کردی یا کم کم ؟
دوست عزیز من تو این بیست روز که آمدم پارس آنلاین نزدیک پانصد گیگ دانلود شبانه داشتم... نه سرعت محدود می شه و نه از حجم روزانه کم می کنه... تعیین سقف دانلود شبانه فکر کنم صرفا برای این بوده که کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات گیر ،نده وگرنه هیچ محدودیتی وجود ندارد....
متاسفانه امروز به وضوح حجم خوری رو هم دیدیم
تو قسمت گزارش مصرف برای یکی از دوستان 100 مگابایت برای vod کم شده بود ازش که با پشتیبانی که تماس گرفتیم بعد از کلی بررسی عذرخواهی کردن و گفتن نمیدونیم واسه چی 100 مگ از شما کم کرده!
شما هم ریز مصرفتون رو حتما کنترل کنید.
من یک خط رو بردم رو شاتل ...
ولی از بابت سرعت تک کانکشنم اصلا راضی نبودم واقعا
از اشتراک پارسم یه 2_3 روز مونده میخوام تغییرش بدم به سرویس 16 مگابیت+شبانه
اون عزیزایی که استفاده کردن..
اون سقف شبانش سره کاری بود آخر سر؟!!
تو فروم دیدم عزیزی گفت الکیه
ولی پشتیبانی زنگ میزنی خیلی شیک میگه بعد از رد شدن از سقف از روزانت کم میکنه:n29:
بعد از تک کانکشن راضی هستین فعلا؟!
George Shelly
14-01-2018, 10:51
دوستان ظاهرا دوباره اختلالات از دیشب شروع شده چون دوباره پینگ یهو میپره رو 1500 بعد میاد گایین واسه 10 ثانیه دوباره میره بالا!!!
XPN هم کانکت نمیشه.
●●●FDR●●●
14-01-2018, 11:11
متاسفانه امروز به وضوح حجم خوری رو هم دیدیم
تو قسمت گزارش مصرف برای یکی از دوستان 100 مگابایت برای vod کم شده بود ازش که با پشتیبانی که تماس گرفتیم بعد از کلی بررسی عذرخواهی کردن و گفتن نمیدونیم واسه چی 100 مگ از شما کم کرده!
شما هم ریز مصرفتون رو حتما کنترل کنید.
مگه مصرف vod از ترافیک سرویس کم میکنه ؟ برای من زده 9.25 گیگابایت
دوستان ظاهرا دوباره اختلالات از دیشب شروع شده چون دوباره پینگ یهو میپره رو 1500 بعد میاد گایین واسه 10 ثانیه دوباره میره بالا!!!
XPN هم کانکت نمیشه.
این پینگ گرفتن که udp رو مشخص نمیکنه . از کجا میگید udp مشکل داره ؟ توی گیم ها مشکل بوجود اومده ؟
sat15000
14-01-2018, 11:18
من یک خط رو بردم رو شاتل ...
ولی از بابت سرعت تک کانکشنم اصلا راضی نبودم واقعا
از اشتراک پارسم یه 2_3 روز مونده میخوام تغییرش بدم به سرویس 16 مگابیت+شبانه
اون عزیزایی که استفاده کردن..
اون سقف شبانش سره کاری بود آخر سر؟!!
تو فروم دیدم عزیزی گفت الکیه
ولی پشتیبانی زنگ میزنی خیلی شیک میگه بعد از رد شدن از سقف از روزانت کم میکنه:n29:
روزی 28 گیگ دانلود شبانه دارم .. سقفی وجود نداره...
George Shelly
14-01-2018, 11:20
مگه مصرف vod از ترافیک سرویس کم میکنه ؟ برای من زده 9.25 گیگابایت
این پینگ گرفتن که udp رو مشخص نمیکنه . از کجا میگید udp مشکل داره ؟ توی گیم ها مشکل بوجود اومده ؟
دقیقا مشخص می کنه!!
مثل چند سال قبل نیست که کلا پورت رو نابود کنن!!! به جاش مختل می کنن و نتیجه ش میشه شات بالا!!!
بله قطع میشه و به شدت تله پورت میشه تو بازی !
sat15000
14-01-2018, 11:26
من 16 گرفتم و تو تمام ساعات روز کاهش سرعت ندارم و همیشه 14 مگ سرعتم هست.
●●●FDR●●●
14-01-2018, 11:51
دقیقا مشخص می کنه!!
مثل چند سال قبل نیست که کلا پورت رو نابود کنن!!! به جاش مختل می کنن و نتیجه ش میشه شات بالا!!!
بله قطع میشه و به شدت تله پورت میشه تو بازی !
الان برای من پینگ هیچ مشکلی نداره .
+[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه توی بازی مشکل دارید احتمالا از udp میتونه باشه اما اگر بخواین تستش کنید فکر کنم با پینگ گرفتن نمیشه و باید از ابزار خاص خودش استفاده کنید . یادمه چند سال پیش کلی از بازیها از کار افتاده بود بعد مشخص شد اینا میخواستن جلوی voip غیر مجاز رو بگیرن برای همین کل udp رو نابود کرده بودن
الان کدوم بازی مشکل داره ؟
shaahani
14-01-2018, 19:40
کانکشن های VPN رو بطور کلی بستن
ارتباط به خارج از کشور مشکل داره ، مشخصه واضح اون هم سرعت پایین تلگرام و تایم اوت ها در دیگر برنامه های شبکه اجتماعی و بازی هست .
اول اینکه پینگی که شما از 8.8.8.8 میگیرید واقعی نیست به این دلیل که isp قبل از اینکه ارتباط به گوگل برسه مقصد بسته شما رو به سرور DNS خودش تغییر میده.
برای چک کردن پینگ واقعی میتونید آدرس سرور های بازی های مختلف رو پینگ بگیرید.
در همین شاتی که گذاشتین پینگ شما از 100 به 120 پرش کرده و این مشکل بسیار بزرگی در انجام بازی هست که نمیشه نادیده گرفتش.
دوستمون در مورد VPN و مختل شدن کل ارتباطات خارجی درست میگه اما شاتی که گذاشته و بطور ناگهانی 1321 میلی ثانیه شده ، این از ارتباط isp نیست ؛ مشکلشون باید در ارتباط داخلی؛ نرم افزارهای سیستمی ، پر شدن پهنای باند خط شون یا سیم ارتباطی تلفن تا مخابرات باشه.
چیزی که مشخصه وضعیت بد اینترنت چه از نظر پینگ چه از نظر محدودیت فیلترینگ بر روی خط های پارس آنلاین هست ؛ برای من یکی به هیچ عنوان قابل قبول نیست ، درچند روز آینده با اتمام ترافیک ؛ تعویض isp برای من قطعی است.
George Shelly
14-01-2018, 20:00
کانکشن های VPN رو بطور کلی بستن
ارتباط به خارج از کشور مشکل داره ، مشخصه واضح اون هم سرعت پایین تلگرام و تایم اوت ها در دیگر برنامه های شبکه اجتماعی و بازی هست .
اول اینکه پینگی که شما از 8.8.8.8 میگیرید واقعی نیست به این دلیل که isp قبل از اینکه ارتباط به گوگل برسه مقصد بسته شما رو به سرور DNS خودش تغییر میده.
برای چک کردن پینگ واقعی میتونید آدرس سرور های بازی های مختلف رو پینگ بگیرید.
در همین شاتی که گذاشتین پینگ شما از 100 به 120 پرش کرده و این مشکل بسیار بزرگی در انجام بازی هست که نمیشه نادیده گرفتش.
دوستمون در مورد VPN و مختل شدن کل ارتباطات خارجی درست میگه اما شاتی که گذاشته و بطور ناگهانی 1321 میلی ثانیه شده ، این از ارتباط isp نیست ؛ مشکلشون باید در ارتباط داخلی؛ نرم افزارهای سیستمی ، پر شدن پهنای باند خط شون یا سیم ارتباطی تلفن تا مخابرات باشه.
چیزی که مشخصه وضعیت بد اینترنت چه از نظر پینگ چه از نظر محدودیت فیلترینگ بر روی خط های پارس آنلاین هست ؛ برای من یکی به هیچ عنوان قابل قبول نیست ، درچند روز آینده با اتمام ترافیک ؛ تعویض isp برای من قطعی است.
تایم اوت وجود نداره مشکل اینه UDP رو مختل می کنن دیگه مثل سال 2009 به دلیل نداشتن تجهیزات پیشرفته فیلترینگ نمیان کل پورت رو ببندن همه چی نابود شه میان مختلش می کنن که نتیچه ش میشه همینی که داره اتفاق می افته!!!!
پریدن پینگ از 100 به 120 به هیچ عنوان مشکلی درست نمی کنه من بالای 7000 ساعت پلی تایم بازی های شوتر دارم اصلا اتفاقی نمی افته با تغییر پینگ از 100 به 120 مشکل چیزی دیگه ای هست!!!
شما تو چند روز گذشته مگه تو ایران نبودی و نت استفاده نکردی ؟ پرشدن پهنای باند و نرم افزار سیستمی چیه دوست من من دارم حرفه ای استفاده می کنم می دونم داره چه اتفاقی می افته و چه اتفاقی نمی افته اینا دقیقا دارن تلافی تو دهنی اخیری رو که خوردن سر ما در میارن مطمئن باش کاری می کنن با 50000 هزارگیگ ترافیک نت هم که داشته باشی کلافه بشی از دست این نت!!!
الان من نه می تونم بازی کنم نه دانلود کنم نه برم یوتیوب !!!
خب این اسمش چیه ؟ اینا نمی خوان ما راحت از نت استفاده کنیم همون جوری که خودشونم گفتن اینترنت باعث تمام بدبختی هاشون هست و شما دیگه خودت باید تا آخرش رو بری ....
نیازی به توضیح واضحات نیست!
می خوای من الان ویدیو بزارم از بازی که تو یه جای نقشه ایستادم و یهویی تله پورت میشم 100 متر اون ور تر؟
تمام سرویس ها و بازی ها با udp سروکار دارن و کوچکترین اختلالی منجر میشه به مشکلات شدید و غیر قابل استفاده شدن نت !!!
کاربر عادی که بازی نمی کنه و خیلی کار خاصی نداره براش مهم نیست اما برای امثال من مهمه!!!!
پینگ من هم با یکی از سرورهای آلمان تو بازی 99 درصد مشابه پینگ با 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هست!
feranko724
14-01-2018, 23:09
سلام دوستان همین امروزسرویس 8مگ گرفتم مثله اینکه دیگه واقعن سرعت فروخته میشه نه حجم البته کشش خط من بیشتراز8مگ نیست همونم گرفتم خطم رو9مگ بستند ولی سرعته دانلودم زیر950نمیاد 1مگ نمیشه دیگه کشش خط ما همین هست تستم میزارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درضمن دوستام vpn پولی کارمیکنند مثله سابق بریم بخریم یانه
●●●FDR●●●
14-01-2018, 23:25
تایم اوت وجود نداره
دوست عزیز من درکت میکنم. میدونم چه حسی داری . من خودم به خاطر همین مشکلات دائما افسرده هستم . همه بازی ها و نرم افزارهای voip و هزاران سرویس از udp استفاده میکنن.
همین امروز به خاطر موارد مشابه از شدت افسردگی رفتم گرفتم خوابیدم . امروز اومدم دیدم medium و foursquare و soundcloud و swarm که چند مدت پیش درست شده بود رو دوباره از دسترس خارج کردن. همچنین voxer و talkray و zello رو هم به این لیست اضافه کردن.
دیگه واقعا چیزی نمونده از نت .
داشتم بوکمارکهای یک سال گذشته رو چک میکردم متوجه شدم تقریبا 30 درصدشون دیگه در دسترس نیستن ( همه وبسایتها و سرویسهای کاربردی و مفید)
برای همین دائما افسرده هستم و همش میخوابم
فکر کنم چایی خوردن و نگاه کردن به آسمون هنوز در دسترسه. :n03:
●●●FDR●●●
14-01-2018, 23:31
سلام دوستان
نه داداش فایده نداره نخر .
iDownload & iGame
15-01-2018, 02:44
درضمن دوستام vpn پولی کارمیکنند مثله سابق بریم بخریم یانه
بله کار میکنه.
توضیحات بیشتر در پیغام خصوصی
shaahani
15-01-2018, 02:50
این وضعیت اتصال روتر من از موقعی که با اون وضعیت داغون تلگرام رو باز کردند .
اتصال به یک سرور کاملا باز و محدود نشده در آلمان هست که از اون اکانت خریدم .
ملاحظه کنید 3078 تلاش برای اتصال ناموفق ، بطور کلی تمام اتصالات مختل شده است.
درضمن همزمان در سرتاسر دنیا با اکانتم میتوانم ارتباط برقرار کنم اما اتصال PPTP و VPN با هیچکدام از آنها امکان پذیر نیست ، به این دلیل که بطور کامل این اتصال را قطع کرده اند.
javidpolitic
15-01-2018, 16:22
واقعا دیگه کلافه شدم!!
من سرویس جشنواره دو مگ قدیمی دارم که همیشه رو 9 بسته شده بود!
امروز زنگ زدم پشتیبانی در خواست ارتقا به 16 مگ رو دادم! یه خانمی برداشت تو لایه یک و بدون اینکه هیچچچچ گونه تیکتی رد کنه در لحظه گذاشت رو 16 مگ!!!!! ( این رو هم اضافه کنم که سابقا که تماس میگرفتم میگفتن تو منطقه شما پورت 16 نداریم!)
سرعت که تست کردم اومده بود رو حدود 1500 کیلو بایت! اما دو سه ساعت نکشید که اومد رو 200 کیلوبایت یعنی شده بود شبیه 2 مگ غیر حجمی! اینو هم اضافه کنم که من رو خطم هیچ نویز خاصی ندارم و اوضاع مناسبه!!!
دوباره زنگ زدم گفتم که شاید اختلال پیدا کرده یه خانم دیگه برداشت گفتم بزار رو 12 بازم سرعتم هیچچچچ تغییری نکرده همون 200 مونده!
دوباره زنگ زدم یه آقایی برداشت گفت که ارتقا سرعت براتون اشتباه انجام شده و بدون مانیتورینگ بودهههه!
گفت دوباره باید بزارم رو 9 مگ!!!!
ولی سرعتم بازم رو 200 کیلو مونده! میگم چرا سرعتم مثل 4-5 ساعت قبل نمیشه آخههه!
میگه باید دوباره 72 ساعت صبر کنی که مانیتورینگ بشه که بتونیم سرعت برگردونیم رو 9 مگ!!!!!!!
الان من چی بگم؟؟؟؟
این پشتیبانی بیسواد نیست؟
یعنی اینا یه ذره اصول اولیه کارشونو نمیدونن؟؟؟؟؟
الان 3 روز باید بمونم که سرعت 4 ساعت پیشمو که 5 ماه ازش استفاده میکردم بهم برگردوننننننننننن!!!!!!!!!!!!!!!! !
misam5526
15-01-2018, 16:36
:n05::n05::n05::n05::n05::n05::n05:
سرعت تک کانکشن سرویس 16 مگ : در حال حاضر زیر 1 مگابیت از سرور داخلی :n27:
javidpolitic
15-01-2018, 17:02
سرعت تک کانکشن سرویس 16 مگ : در حال حاضر زیر 1 مگابیت از سرور داخلی :n27:
غیر حجمی جدید؟
sat15000
15-01-2018, 17:26
وضعیت الان اینترنت پارس آنلاین (16مگ)
تک کانکشن لینک خارجی
تک کانکشن لینک داخلی
تک کانکشن با وی پی ان l2tp سرعت افتضاح
با وی پی ان و دانلود منیجر
غیر حجمی جدید؟
بله . البته امروز اینجوری شده ...
این تست لحظه ای از سرور فرانکفورت با تک کانکشن :
با سرور داخلی هم چک میکنم کماکان زیر 1 مگابیته !
sat15000
15-01-2018, 19:45
بله . البته امروز اینجوری شده ...
این تست لحظه ای از سرور فرانکفورت با تک کانکشن :
با سرور داخلی هم چک میکنم کماکان زیر 1 مگابیته !
سرور فرانکفورت
سرور نیویورک
سرور توکیو
●●●FDR●●●
16-01-2018, 05:50
سرور فرانکفورت
سرور نیویورک
سرور توکیو
ببخشید سرور دالاس برای شما هم کار نمیکنه یا فقط برای من اینطوریه ؟
sat15000
16-01-2018, 07:43
ببخشید سرور دالاس برای شما هم کار نمیکنه یا فقط برای من اینطوریه ؟
فکر کنم آی پی های ایران رو مسدود کرده.. با فیلتر شکن کار می کنه
وضعیت تک کانکشن الان که چک میکنم خیلی بهتر شده ولی کماکان بین 7 تا 10 مگابیت نوسان داره ...
البته از اولش هم برای من رو 12 مگ و 13 مگ نمیرفت ، ولی خب سرعت دانلود فیکس رو 1.8 همیشه ثابته .
سرعت تک کانکشن داخلی هم نرمال شده .
وضعیت تک کانکشن الان که چک میکنم خیلی بهتر شده ولی کماکان بین 7 تا 10 مگابیت نوسان داره ...
البته از اولش هم برای من رو 12 مگ و 13 مگ نمیرفت ، ولی خب سرعت دانلود فیکس رو 1.8 همیشه ثابته .
سرعت تک کانکشن داخلی هم نرمال شده .
واسه منم دقیقا 1.8 هست
shaahani
16-01-2018, 20:34
به تجربه وقتی موضوع فیلترینگ پیش میاد isp های بزرگ از همه بدتر هستند و وضعیت اتصال رو بسیار خراب میکنن .
در حالی که isp های کوچکتر بی سر صدا کیفیت خوبی ارائه میدن ؛ اسم نمیبرم اما حتا isp بوده برای من از داخل خودش وی پی ان زده با سرعت بسیار بالا و یک اینترنت خارجی باسرعت زیاد و پینگ پایین ارائه داده .
شرکت های بزرگ نه تنها قانون گریزی نمیکنن بلکه خودشون هم از عاملین فیلترینگ هستند .
وضعیت شرکت پارس آنلاین هم الان به همین شکل هست و وضعیت ارتباطی با سایت های خارجی بسیار بد یا فیلتر هست . تلگرام هم که اگر اعلام میشد فیلتر هست خیلی سنگین تر بود از وضعیت فعلی اون روی این isp .
ارتباط های قندشکن ها رو هم خیلی زیاد روی پارس مسدود کردن .
بنظر من اشتباهه با این وضعیت برای چنین اینترنتی پولی رو به حساب این شرکت و دیگر شرکت های بزرگ اینترنتی کشور واریز کرد .
نباید بهشون پول داد تا به خاک سیاه بشینن و بفهمن یک من ماست چقدر کره داره .
من که برای تخلیه روز شماری میکنم ، دقیقا قبل از این موضوعات حسابم رو شارژ کردم برای همین صبر میکنم تا آخرین ریالش مصرف بشه ، حتا تمام ترافیک رایگان باشگاه مشتریان رو هم ازشون گرفتم ؛ حداکثر تا ده یا 15 روز دیگه به اتمام میرسه و بسرعت نیز بعد دوسال تخلیه خواهم کرد .
از من میشنوین شما هم همینکار رو بکنید ، بخاطر سرویس داغون پر نوسان و فیلتر شده ریالی خرج نکنید .
دوستانی هم که بخاطر وضعیت کنونی اینترنت به فکر تغییر isp افتادن و میخوان بخاطر کیفیت به پارس آنلاین بیان ، بهشون پیشنهاد میکنم ابدا به سراغ این شرکت نیان
نهایتش اینه که چندماه ، هر ماه یک isp کم نام و نشان رو امتحان کنید ، شک نکنید بعد یکی دوبار تعویض isp بهترین سرویس رو از هر لحاظ از همین isp های کوچک دریافت خواهید کرد.
shahram83
17-01-2018, 16:44
امروز سرعت تک اتصال پایین است و به این مشکل متصل نشدن چیزشکن و در صورت اتصال سرعت بسیار پایین را اضافه کنید.
feranko724
17-01-2018, 18:23
دوستان یه سوال داشتم قبلنم خطم رو9مگ بود سرویس2 مگ میگرفتم یا 128 سرعت نتم همونی بود که خط می بستند البته اینم بگم ما که همون 2مگ شارژ میکردیم تا تو دانلود شبانه با اوفته سرعت همرا نباشیم یه روز10گیک یه روز12گیک میگرفت تو تایم شبانه سرعت ثبات نداشت ولی توی سرویسهای غیرحجمی این سری که 8مگ شارژکردم سرعت عالی بدونه اوفت چه روز وچه شبانه تا17گیکم دانلود داشتم خیلی خوب شد که دیگه مثله قبل خط باز نیست انصاف نبود کسی128 میگیره ممکنه خطش 16مگ جواب بده براش بازبود کسی هم که اون زمون 2مگ میگرفت مثله خودم خطم نهایتش تا همین 8مگ جواب میداد ازاین لحاظ خوب شده ولی یه ایرادی که داره سرویساش متنوع نیست زیاد 60تومان هرما بایدهزینه نت کنم
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟
shahram83
17-01-2018, 21:05
در یک روز گذشته آیا اتفاق خاصی توو کشور افتاده است؟ امروز سرعت استریم ویدیو بسیار افتضاح است. من تا دیروز در یوتوب ویدیو ها را با کیفیت 720p به آسانی با چیزشکن معروف که همه شما می شناسید تماشا می کردم اما امروز به اندازه ای وضعیت اتصال افتضاح است که اتصال من برای پخش با کیفیت 360p تقلا می کنه.
در کل این پارس آنلاین با توجه به مزیت هاش که البته درباره ی آنها اغراق می شه در زمینه ی ف_لتر کردن و ضد-ف_لترشکن نه تنها با حکومت همکاری کامل و بی نقصی داره که گاهی من فکر می کنم خودش از متولیان ف_لتر کردن و روشهای نوین ف_لترینگ در ایران است طوری که اگر شرکتهای دیگر در این زمینه بد باشند پارس آنلاین از آنها بدتر است. همیشه درباره این موضوع یک سطح پایینتر ( بدتر ) از شرکتها دیگر است. هرچند در یک دوره شنیدم که صاحبان این شرکت از عوامل مستقیم سپاه هستند پس چندان متعجب کننده هم نباید باشه.
این شرکت داره می ره که گند بشه. من 16 م.بیت می خرم تا اغلب در یوتوب ویدیو با کیفیت خوب ببینم که اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه چنین هزینه ای توجیه نداره.
دوستان یک سوال الان اگه من سرویس 512kb رو بگیرم خطم رو روی همون 512kb میبندن یا بیشتر؟ بله... طبق قانون شما از هر شرکتی سرویس بگیری همون سرعت اسمی رو بهت میدن
f_s10224
17-01-2018, 23:18
در یک روز گذشته آیا اتفاق خاصی توو کشور افتاده است؟ امروز سرعت استریم ویدیو بسیار افتضاح است. من تا دیروز در یوتوب ویدیو ها را با کیفیت 720p به آسانی با چیزشکن معروف که همه شما می شناسید تماشا می کردم اما امروز به اندازه ای وضعیت اتصال افتضاح است که اتصال من برای پخش با کیفیت 360p تقلا می کنه.
در کل این پارس آنلاین با توجه به مزیت هاش که البته درباره ی آنها اغراق می شه در زمینه ی ف_لتر کردن و ضد-ف_لترشکن نه تنها با حکومت همکاری کامل و بی نقصی داره که گاهی من فکر می کنم خودش از متولیان ف_لتر کردن و روشهای نوین ف_لترینگ در ایران است طوری که اگر شرکتهای دیگر در این زمینه بد باشند پارس آنلاین از آنها بدتر است. همیشه درباره این موضوع یک سطح پایینتر ( بدتر ) از شرکتها دیگر است. هرچند در یک دوره شنیدم که صاحبان این شرکت از عوامل مستقیم سپاه هستند پس چندان متعجب کننده هم نباید باشه.
این شرکت داره می ره که گند بشه. من 16 م.بیت می خرم تا اغلب در یوتوب ویدیو با کیفیت خوب ببینم که اگر این وضعیت ادامه پیدا کنه چنین هزینه ای توجیه نداره.
نوع اتصالات رو بازی میدن که فکر کنم کار خاصی دارن کی کنن ...مثلا چند ساعت یودی پی خوبه بعد تی سی پی خوبه بعد پی پی تی پی خوبه ...یبارم اچ تی تی پی خوب میشه .....به نظر میاد دارن کار خاصی می کنن .الان البته اکثرا خوبن
shahram83
17-01-2018, 23:49
من چند لحظه پیش با پشتیبانی فنی پارس آنلاین تماس گرفتم و به من گفته شد که مشکل پهنای باند دارند ( در منطقه مخابراتی من اما گمان می کنم در جاهای دیگر هم همینطور است ) و این ارتباطی به پارس آنلاین ندارد و در واقع بصورت غیر مستقیم به من فهماند که شرکت زیرساخت ( خارج از اختیارات ما ) پهنای باند اینترنت بین الملل ( هربار با گفتن این کلمه احساس بد و مضحکی دارم ( کلمات بی معنی و نادرست در این کشور ساخته میشه ) ) :n02: را بصورت عمدی کاهش داده است. فصل جدیدی از اینترنت در حال آمدن است. دوستان دیگه مهم نیست حجم بینهایت دارید یا سرعت بسیار بالا :n02: وقتی بخواهید به اینترنت ( نه اینترانت (داخلی ) ) دسترسی داشته باشید سرعت شما همان چیزی نخواهد بود که خریده اید و کاهش شدید خواهد داشت بویژه در هنگام استریم کردن ویدیو. البته در پایان گفته شد که آنها در کوشش برای حل مشکل هستند.
واقعاً مهم نیست چه مقدار اینترنت در این کشور پیشرفت کنه تا وقتی که در این کشور خوکها ذبح نشوند اوضاع همینطور خواهد بود.
shahram83
18-01-2018, 00:01
نوع اتصالات رو بازی میدن که فکر کنم کار خاصی دارن کی کنن ...مثلا چند ساعت یودی پی خوبه بعد تی سی پی خوبه بعد پی پی تی پی خوبه ...یبارم اچ تی تی پی خوب میشه .....به نظر میاد دارن کار خاصی می کنن .الان البته اکثرا خوبن
بله این بار واقعاً دارند کار خاصی می کنند و من گمان می کنم این بار اینترنت بین الملل را یا نابود می کنند و یا بشدت بی کیفیت خواهند کرد و عملاً بزودی اینترنتی وجود نخواهد داشت :n01: تف به روی خوک بزرگ
WhiteHat
18-01-2018, 00:18
در یک روز گذشته آیا اتفاق خاصی توو کشور افتاده است؟
ظاهرا تو این مملکت زندگی نمی کنید بد نیست سری به بیرون بزنید بس که پای گروه ها نشستید کلا خبر ندارید...
shahram83
18-01-2018, 00:26
ظاهرا تو این مملکت زندگی نمی کنید بد نیست سری به بیرون بزنید بس که پای گروه ها نشستید کلا خبر ندارید...
بیرون خبری نیست. منظورت از گروه ها رو متوجه نشدم و در کل اگر چیزی هست مستقیم بیان کن تا دیگران هم آگاه بشوند.
feranko724
18-01-2018, 01:27
بله این بار واقعاً دارند کار خاصی می کنند و من گمان می کنم این بار اینترنت بین الملل را یا نابود می کنند و یا بشدت بی کیفیت خواهند کرد و عملاً بزودی اینترنتی وجود نخواهد داشت :n01: تف به روی خوک بزرگ
این دوستمون درست میگن سرعتارو بازی میدن مثلا من که8مگ دارم بعضی وقتا به نصف خواهش پیدامیکنه از1مگ میادمیشه400تا خط هاکه دیگه مثله قبل باز نیست بگیم اوفته سرعت بود هر سرویس بگیری همون سرعتو میگیری اینطورکه ازنت پیداست داره داخلی میشه اینترنت بین الملل درایندنزدیک یا تعطیل میشه اعتمالش کمه ولی صددرصد بی کیفیت میشه الان این همه وی پی یا وصل نمیشن اونی هم که وصل میشه سرعت میشه حلزونی
javidpolitic
18-01-2018, 11:07
عجیبه
من سرویس جشنواره دارم که خطم همیشه رو 9 مگ بسته شده بود، از سرعتمم تقریبا راضی بودم و همیشه در حده 900 تا 1000 کیلو بایت بایت بود.
چند روز قبل تماس گرفتم که سرعتم بزارن رو 16 مگ الان که 16 مگ گرفتم و با وجودی که رو خطم هیچ نویزی ندارم و خود پشتیبانی هم گفت خطتون داره خوب جواب میده اما سرعتم خیلی نوسان داره! یعنی تقریبا صبح ها رو 12-13 مگه اما از ظهر تا شب میاد رو 4-5 مگ!!!!
این دیگه چه 16 مگی آخه؟؟؟
اومدم ابرو درست کنم زدم چشم کور کردم!
دوستان مشکل منو دارند یا اینکه مشکل از مرکز مخابراتی منه؟؟؟؟؟
javidpolitic
18-01-2018, 11:17
دوستان کسی از شما با نت پارس آنلاین، بازی ps4 با کنسول دانلود میکنید؟ واسه شما هم سرعت داغونه؟
من که پیر میشم تقریبا!!!!!
سرعت خیلیییییییییی پایین میاد!
یک سئوال دیگه، من که الان جشنواره قدیمی دارم، درخواست پروفایل گیم بدم، هزینه دریافت میکنن؟ چه قدر؟
دوستان کسی از شما با نت پارس آنلاین، بازی ps4 با کنسول دانلود میکنید؟ واسه شما هم سرعت داغونه؟
من که پیر میشم تقریبا!!!!!
سرعت خیلیییییییییی پایین میاد!
یک سئوال دیگه، من که الان جشنواره قدیمی دارم، درخواست پروفایل گیم بدم، هزینه دریافت میکنن؟ چه قدر؟
پروفایل گیم همه شرکت ها رایگان هستند
javidpolitic
18-01-2018, 12:04
پروفایل گیم همه شرکت ها رایگان هستند
پروفایل گیم جدای پینگ چه تاثیری رو سرعت داره؟
تو مودم میشه متوجه شد پروفایل گیم بسته شده یا نه؟
binaafarin
18-01-2018, 13:52
من سرویس سه مگ رو گرفتم ولی سرعتم از 1.5 بیشتر نمیره تو تست سرعت
shahram83
18-01-2018, 13:54
بروز رسانی گزارش سرعت و کیفیت اتصال پارس آنلاین:
من خدمت 16م.بیت با 550 گیگابایت ( در واقع 275 گیگابایت اینترنت ) را از پارس آنلاین دارم. این مشکلی که دارم درباره اش توضیح می دم از دیروز آغاز شده است منتهی با این تفاوت که این مشکل کاملاً عمدی و از سوی ISP یا زیرساخت ( هیچ فرقی در عمل با یکدیگر ندارند ) است و از نظر پارس آنلاین اختلالی وجود ندارد.
از دیروز سرعت اینترنت ( بین الملل ) هنگام مرور وبسایت های خارجی برای من حداکثر 2/5 م.بیت و با نوسان شدید است. در صورتی که از سروری با استفاده از برنامه مدیریت دانلود، فایلی را دانلود می کنید این مشکل را متوجه نخواهید شد اما اگر به وبسایت هایی که در خارج از کشور قرار دارند مراجعه کنید سرعت شما حداکثر 2/5 م.بیت با نوسان زیاد خواهد بود.
برای آزمایش این موضوع کافیست به سایت twitch.tv بروید و یک ویدیو را استریم کنید و اگر از برنامه های مونیتورینگ سرعت اتصال استفاده نمی کنید برنامه task manager را اجرا کنید و به تب networking بروید. در پایین با توجه به ستون link speed می توانید مقدار سرعت اتصال را در ستون network utilization مشاهده کنید. به این صورت که اگر link speed شما 100mbps است ( بیشتر پورت های ethernet مادربورد های شما دارای همین سرعت هستند ) در ستون network utilization درصد استفاده از این مقدار نمایش داده می شود. برای مثال 1% از 100Mbps یعنی 1م.بیت و کمتر از 1% یعنی کیلوبیت و مانند این.
شاید بگویید twitch.tv یکجورایی فی_لتر شده است شما می تونید در yahoo نیز این موضوع رو بررسی کنید. بعضی از خبرها بجای عکس دارای ویدیو هستند. کیفیت ویدیو را به high تغییر بدید ( برای استفاده از حداکثر پهنای باند خودتون ) و متوجه خواهید شد نتیجه یکسان است. در صورت استفاده از فیلترشکن هم شما حداکثر 2/5 م.بیت را خواهید داشت حتی اگر فی_لترشکن شما در بهترین وضعیت باشد.
دوستان، خواهش می کنم این موضوع را خودتون نیز بررسی کنید و نتیجه را اینجا به اشتراک بگذارید. کسانی که از isp های دیگر خدمت اینترنت دارند هم اگر امکان داره این کار رو بکنند.
اگر این موضوع ادامه دار باشه خرید سرعت بالای 3 یا 4 کاملاً اشتباه است. برای کسانی مثل من که بیشتر وبسایتهای خارجی رو مرور و ویدیو استریم می کنند و در کل کمتر دانلود مستقیم انجام می دهند این موضوع بسیار محسوس است.
راستش نمی دونم صبر کنم شاید این مشکل حل بشه یا با پارس آنلاین تماس بگیرم و خدمت اینترنتم را به سرعت های 2 یا 3 تغییر بدم؟!؟!؟!؟! چونکه اینجوری با سرعت 16 برای من مثل هدر دادن پولم می مونه.
الان یه چیزی یادم اومد که هنوز امنحان نکرده ام که می تونه مشخص کننده باشه و اون torrent است و از اونجایی که seeder ها در سراسر جهان پراکنده اند یعنی خارج از کشور هستند نتیجه می تونه قابل استناد باشه.
نتیجه تورنت رو بعداً با شما همینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
shaahani
18-01-2018, 15:35
سرعت ارتباطات خارجی رو کم کردن ، نوسان هم زیاد داره.
پروفایل گیم خودم رو برداشتن(مثلا بخاطر تست سرعت خط) ، چندبارم بهشون گفتم دوباره فعال کنن ؛ فعال نکردن.
قبلا نیز این موضوع برام پیش اومده حدود چند ماه پیش ، مدت زیادی با پشتیبانی تماس گرفتم و التماس درخواست کردم تا دوباره گیم رو فعال کردن .
چند ماه پیش که اصلا بدون هیچ علتی خود به خود پروفایل گیم من رو از روی خط برداشته بودن !
وقتی خط های یک شرکت خراب باشه براحتی قابل تشخیص هست ، وقتی مثلا یک سرور بازی در خارج از کشور رو پینگ گرفته میشه در هزارتا پینگ که بطور معمول پینگ 100 هست ، نوسان زیاد دیده میشه و بعد در نتایج دیده میشه که پینگ به سرور تا 300 یا بیشتر نیز افزایش پیدا کرده .
این کاملا مشخص میکنه وضعیت ارتباطی به چه صورت هست ، هیچ فرقی هم نداره حالا اونایی که سرویس یا پروفایل گیم دارن نهایت 20 میلی ثانیه پینگ پایین تری دریافت میکنن اما بازم برای تمام کاربران این نوسان وجود داره و جلوی بازی و استفاده مفید از اینترنت رو میگیره .
شرکت پارس آنلاین در دوره های زمانی حدود هر دوماه یک بار برای چند روز دچار چنین وضعیتی میشد اما الان چند هفته است این وضعیت دائمی شده و تحمل کردن و صبر کردن احمقانه بنظر میرسه.
راستش من یکی که دیگه نه حوصله زنگ زدن و پیگیری و التماس درخواست دارم و نه صبر کردن که بلکه یک روزی دوباره درست شه و باز هر وقت دلش خواست خراب شه .
این که میگن مشکل پهنای باند دارن یعنی اینترنت با کیفیتشون تموم شده و دوباره نمیتونن یا نمیخوان ارتباط خوب اینترنتی با کشورهای خارجی برقرار کنند. موضوع سراسری هست ربطی به یک محله و یک شرکت مخابرات نداره.
البته این که میگین سرعت ارتباط خارجی شده 2.5مگابیت خیلی بستگی به نوع ارتباط داره ، یک سری از ارتباطات VPN و قندشکن ها بطور کلی مسدود شدن ، یه مقدار خیلی زیادی از اونها هم ار روی isp پارس آنلاین بشدت افت سرعت و نوسان دارن و استفاده ازشون سخت و زجر آوره .
اما همه ارتباطات اینطوری نیستن ، به عنوان نمونه من با یک دستگاه روتربرد حرفه ای ، ارتباط اینترنت منزل را با یک دستگاه روتر مشابه خصوصی در خارج از کشور ، که به اینترنت آزاد متصل است ، وصل کرده ام و با کاهش اندک سرعت قادر به استفاده از تمامی سایت ها مثل یوتیوب و غیره هستم .
اگر هر روزی ارتباط من مسدود بشه یا کاهش سرعت پیدا کنه ، به هر دلیلی بلافاصله نوع ارتباط این دو دستگاه را عوض میکنم و روش های ارتباطی به وسعت خود اینترنت متفاوت هستند ، مگر اینکه اینترنت را کلا قطع کنند .
این کاری نیست که کاربران ساده خانگی براحتی بتونن انجام بدن ، اما همچنان میشه اینترنت آزاد با سرعت بالا روی خط های پارس آنلاین با فیلترینگ شدید نیر دریافت کرد.
نمونه اون رو در تصویر پایین مشاهده میکنید که مربوط به دیروز است ، سرعت خط من 12 مگابیت برثانیه است که بطور واقعی برای دانلود در حدود 10Mbps جواب گو هست .
همه این پهنای باند رو بصورت بین المللی برای دریافت ویدیو از یوتیوب بکار گرفتم و نتیجه پاسخگویی کامل بود .
البته ناگفته نماند خط من 16Mbps را نیز جواب گو است و نزدیک 6 ماه بدون هیچ مشکلی در این سرعت مشغول استفاده از پارس آنلاین بودم که مکالمه تلفنی با پشتیبانی باعث کاهش این سرعت شد ! و از آن به بعد دیگر همیشه گفتت که خط کشش نداره و بعد از مانیتور خط که قطعی در پی نداشت ، تماس گرفتن و گقتن خط شما کشش نداره (دو مرتبه افزایش سرعت رو انجام دادم بدون مشکل کار میکرد) باز هم کم کردن و به ظاهر میگن خط کشش نداره اما خط من دارای سیم کشی فوق العاده با کیفیت و اتصالات لحیم کاری شده است که فقط به مودم وصل است.
به این موضوع نیز شک کرده ام که در مورد کشش خط شروع به دروغ گویی کرده اند .
دلبخواهی مقدار SNR خط من را از سمت مخابرات کم و زیاد میکنند ! در صورتی که SNR در خط من به قدری ثابت است که ماه ها به اندازه یک شماره نیز کم و زیاد نمیشود.
وقتی که درخواست افزایش سرعت میدم SNR ثابت 18 من بر روی خط 12مگابیت ؛ تبدیل به 8 میشود ... !
shaahani
18-01-2018, 15:51
مشاهده بفرماید این وضعیت SNR خط من بعد از رد شدن درخواست افزایش سرعت است .
سرعت را مجدد به 12Mbps کاهش داده اند و SNR آن مثل زمانی است که خط در وضعیت 16 مگابیت است.
وضعیت خط من قبل از درخواست افزایش سرعت :
سرعت 12Mbps
دان استریم : 18
آپ استریم : 21
feranko724
18-01-2018, 15:54
بروز رسانی گزارش سرعت و کیفیت اتصال پارس آنلاین:
من خدمت 16م.بیت با 550 گیگابایت ( در واقع 275 گیگابایت اینترنت ) را از پارس آنلاین دارم. این مشکلی که دارم درباره اش توضیح می دم از دیروز آغاز شده است منتهی با این تفاوت که این مشکل کاملاً عمدی و از سوی ISP یا زیرساخت ( هیچ فرقی در عمل با یکدیگر ندارند ) است و از نظر پارس آنلاین اختلالی وجود ندارد.
از دیروز سرعت اینترنت ( بین الملل ) هنگام مرور وبسایت های خارجی برای من حداکثر 2/5 م.بیت و با نوسان شدید است. در صورتی که از سروری با استفاده از برنامه مدیریت دانلود، فایلی را دانلود می کنید این مشکل را متوجه نخواهید شد اما اگر به وبسایت هایی که در خارج از کشور قرار دارند مراجعه کنید سرعت شما حداکثر 2/5 م.بیت با نوسان زیاد خواهد بود.
برای آزمایش این موضوع کافیست به سایت twitch.tv بروید و یک ویدیو را استریم کنید و اگر از برنامه های مونیتورینگ سرعت اتصال استفاده نمی کنید برنامه task manager را اجرا کنید و به تب networking بروید. در پایین با توجه به ستون link speed می توانید مقدار سرعت اتصال را در ستون network utilization مشاهده کنید. به این صورت که اگر link speed شما 100mbps است ( بیشتر پورت های ethernet مادربورد های شما دارای همین سرعت هستند ) در ستون network utilization درصد استفاده از این مقدار نمایش داده می شود. برای مثال 1% از 100Mbps یعنی 1م.بیت و کمتر از 1% یعنی کیلوبیت و مانند این.
شاید بگویید twitch.tv یکجورایی فی_لتر شده است شما می تونید در yahoo نیز این موضوع رو بررسی کنید. بعضی از خبرها بجای عکس دارای ویدیو هستند. کیفیت ویدیو را به high تغییر بدید ( برای استفاده از حداکثر پهنای باند خودتون ) و متوجه خواهید شد نتیجه یکسان است. در صورت استفاده از فیلترشکن هم شما حداکثر 2/5 م.بیت را خواهید داشت حتی اگر فی_لترشکن شما در بهترین وضعیت باشد.
دوستان، خواهش می کنم این موضوع را خودتون نیز بررسی کنید و نتیجه را اینجا به اشتراک بگذارید. کسانی که از isp های دیگر خدمت اینترنت دارند هم اگر امکان داره این کار رو بکنند.
اگر این موضوع ادامه دار باشه خرید سرعت بالای 3 یا 4 کاملاً اشتباه است. برای کسانی مثل من که بیشتر وبسایتهای خارجی رو مرور و ویدیو استریم می کنند و در کل کمتر دانلود مستقیم انجام می دهند این موضوع بسیار محسوس است.
راستش نمی دونم صبر کنم شاید این مشکل حل بشه یا با پارس آنلاین تماس بگیرم و خدمت اینترنتم را به سرعت های 2 یا 3 تغییر بدم؟!؟!؟!؟! چونکه اینجوری با سرعت 16 برای من مثل هدر دادن پولم می مونه.
الان یه چیزی یادم اومد که هنوز امنحان نکرده ام که می تونه مشخص کننده باشه و اون torrent است و از اونجایی که seeder ها در سراسر جهان پراکنده اند یعنی خارج از کشور هستند نتیجه می تونه قابل استناد باشه.
نتیجه تورنت رو بعداً با شما همینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
معنم دقیقن مشکل شمارو دارم صفحه بازکردن خیلی کند وقتی وی پی میزنی بخصوص چه گوهی خوردن با نت بین الملل
feranko724
18-01-2018, 16:27
اوفته سرعت درساعت 4بعدازظهر سرویس 8مگ که زیر950 تا نمی اومد سرعتش الان شد500کیلوبایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نصف شده کسی هم مثله من این مشکل داشته این سرعت دانلود باید برسرویس4مگش باشه نه8مگ ازکجا میتونم بفهم خطمو روچند گذاشتندامکان داره بیارنش رو6مگ
mahan999
18-01-2018, 17:25
سرعت ارتباطات خارجی رو کم کردن ، نوسان هم زیاد داره.
پروفایل گیم خودم رو برداشتن(مثلا بخاطر تست سرعت خط) ، چندبارم بهشون گفتم دوباره فعال کنن ؛ فعال نکردن.
قبلا نیز این موضوع برام پیش اومده حدود چند ماه پیش ، مدت زیادی با پشتیبانی تماس گرفتم و التماس درخواست کردم تا دوباره گیم رو فعال کردن .
چند ماه پیش که اصلا بدون هیچ علتی خود به خود پروفایل گیم من رو از روی خط برداشته بودن !
وقتی خط های یک شرکت خراب باشه براحتی قابل تشخیص هست ، وقتی مثلا یک سرور بازی در خارج از کشور رو پینگ گرفته میشه در هزارتا پینگ که بطور معمول پینگ 100 هست ، نوسان زیاد دیده میشه و بعد در نتایج دیده میشه که پینگ به سرور تا 300 یا بیشتر نیز افزایش پیدا کرده .
این کاملا مشخص میکنه وضعیت ارتباطی به چه صورت هست ، هیچ فرقی هم نداره حالا اونایی که سرویس یا پروفایل گیم دارن نهایت 20 میلی ثانیه پینگ پایین تری دریافت میکنن اما بازم برای تمام کاربران این نوسان وجود داره و جلوی بازی و استفاده مفید از اینترنت رو میگیره .
شرکت پارس آنلاین در دوره های زمانی حدود هر دوماه یک بار برای چند روز دچار چنین وضعیتی میشد اما الان چند هفته است این وضعیت دائمی شده و تحمل کردن و صبر کردن احمقانه بنظر میرسه.
راستش من یکی که دیگه نه حوصله زنگ زدن و پیگیری و التماس درخواست دارم و نه صبر کردن که بلکه یک روزی دوباره درست شه و باز هر وقت دلش خواست خراب شه .
این که میگن مشکل پهنای باند دارن یعنی اینترنت با کیفیتشون تموم شده و دوباره نمیتونن یا نمیخوان ارتباط خوب اینترنتی با کشورهای خارجی برقرار کنند. موضوع سراسری هست ربطی به یک محله و یک شرکت مخابرات نداره.
البته این که میگین سرعت ارتباط خارجی شده 2.5مگابیت خیلی بستگی به نوع ارتباط داره ، یک سری از ارتباطات VPN و قندشکن ها بطور کلی مسدود شدن ، یه مقدار خیلی زیادی از اونها هم ار روی isp پارس آنلاین بشدت افت سرعت و نوسان دارن و استفاده ازشون سخت و زجر آوره .
اما همه ارتباطات اینطوری نیستن ، به عنوان نمونه من با یک دستگاه روتربرد حرفه ای ، ارتباط اینترنت منزل را با یک دستگاه روتر مشابه خصوصی در خارج از کشور ، که به اینترنت آزاد متصل است ، وصل کرده ام و با کاهش اندک سرعت قادر به استفاده از تمامی سایت ها مثل یوتیوب و غیره هستم .
اگر هر روزی ارتباط من مسدود بشه یا کاهش سرعت پیدا کنه ، به هر دلیلی بلافاصله نوع ارتباط این دو دستگاه را عوض میکنم و روش های ارتباطی به وسعت خود اینترنت متفاوت هستند ، مگر اینکه اینترنت را کلا قطع کنند .
این کاری نیست که کاربران ساده خانگی براحتی بتونن انجام بدن ، اما همچنان میشه اینترنت آزاد با سرعت بالا روی خط های پارس آنلاین با فیلترینگ شدید نیر دریافت کرد.
نمونه اون رو در تصویر پایین مشاهده میکنید که مربوط به دیروز است ، سرعت خط من 12 مگابیت برثانیه است که بطور واقعی برای دانلود در حدود 10Mbps جواب گو هست .
همه این پهنای باند رو بصورت بین المللی برای دریافت ویدیو از یوتیوب بکار گرفتم و نتیجه پاسخگویی کامل بود .
البته ناگفته نماند خط من 16Mbps را نیز جواب گو است و نزدیک 6 ماه بدون هیچ مشکلی در این سرعت مشغول استفاده از پارس آنلاین بودم که مکالمه تلفنی با پشتیبانی باعث کاهش این سرعت شد ! و از آن به بعد دیگر همیشه گفتت که خط کشش نداره و بعد از مانیتور خط که قطعی در پی نداشت ، تماس گرفتن و گقتن خط شما کشش نداره (دو مرتبه افزایش سرعت رو انجام دادم بدون مشکل کار میکرد) باز هم کم کردن و به ظاهر میگن خط کشش نداره اما خط من دارای سیم کشی فوق العاده با کیفیت و اتصالات لحیم کاری شده است که فقط به مودم وصل است.
به این موضوع نیز شک کرده ام که در مورد کشش خط شروع به دروغ گویی کرده اند .
دلبخواهی مقدار SNR خط من را از سمت مخابرات کم و زیاد میکنند ! در صورتی که SNR در خط من به قدری ثابت است که ماه ها به اندازه یک شماره نیز کم و زیاد نمیشود.
وقتی که درخواست افزایش سرعت میدم SNR ثابت 18 من بر روی خط 12مگابیت ؛ تبدیل به 8 میشود ... !
میکروتیک برای چیه ؟
shaahani
18-01-2018, 17:36
میکروتیک برای چیه ؟
برای تانل امن (مثلاvpn) زدن از روی شبکه اینترنت و اتصال اون به یک دستگاه میکروتیک دیگه که به اینترنت آزاد ارتباط داره.
mahan999
18-01-2018, 17:38
برای تانل امن (مثلاvpn) زدن از روی شبکه اینترنت و اتصال اون به یک دستگاه میکروتیک دیگه که به اینترنت آزاد ارتباط داره.
فکر کردم تجمیع پهنای باند انجام دادی
با میکروتیک تا حالا تجمیع نکردی ؟ لود بالانس رو نمیگم ها. تو تجمیع Ip کدوم رو میشه انتخاب کرد ؟
shaahani
18-01-2018, 17:59
فکر کردم تجمیع پهنای باند انجام دادی
با میکروتیک تا حالا تجمیع نکردی ؟ لود بالانس رو نمیگم ها. تو تجمیع Ip کدوم رو میشه انتخاب کرد ؟
جمع کردن اضافه کردن چندتا خط اینترنت برای یک محل میشه همون لودبالانس دیگه .
ip یک آدرس بین المللی هست که روی شبکه اینترنت شما رو با اون میشناسن داده ای که از روی هر کدوم از خط ها به سمت اینترنت بره ؛ ip همون خط به عنوان مشخصات ارسال کننده روی بسته ارسالی ثبت میشه .
ip ها با هم دیگه جمع نمیشن شما از هرکدوم از خط ها که استفاده کنید همون ادرس برای ارتباط با اینترنت برای شما شناخته میشه.
مگر اینکه روی یک خط اینترنت چندین ip ارائه بده isp که در اون صورت شما با روت کردن به سمت هرکدام از اونها میتونید از اون ip استفاده کنید .
مثلا سیستم الف با ip اول روی اینترنت شناخته بشه و دستگاه ب با آدرس ip دوم و مابقی دستگاه ها با NAT شدن همه با ip سوم در اینترنت شناخته بشن.
بنظرم اینجا جای چنین صحبتی نیست ؛ ربطی به فیلترینگ و اینترنت و isp نداره این موضوع
یک تاپیک جدید برای این بزنید یا موضوع رو روی انجمن های شبکه مثل persiannetworks.com مطرح کنید.
mahan999
18-01-2018, 18:09
جمع کردن اضافه کردن چندتا خط اینترنت برای یک محل میشه همون لودبالانس دیگه .
ip یک آدرس بین المللی هست که روی شبکه اینترنت شما رو با اون میشناسن داده ای که از روی هر کدوم از خط ها به سمت اینترنت بره ؛ ip همون خط به عنوان مشخصات ارسال کننده روی بسته ارسالی ثبت میشه .
ip ها با هم دیگه جمع نمیشن شما از هرکدوم از خط ها که استفاده کنید همون ادرس برای ارتباط با اینترنت برای شما شناخته میشه.
مگر اینکه روی یک خط اینترنت چندین ip ارائه بده isp که در اون صورت شما با روت کردن به سمت هرکدام از اونها میتونید از اون ip استفاده کنید .
مثلا سیستم الف با ip اول روی اینترنت شناخته بشه و دستگاه ب با آدرس ip دوم و مابقی دستگاه ها با NAT شدن همه با ip سوم در اینترنت شناخته بشن.
بنظرم اینجا جای چنین صحبتی نیست ؛ ربطی به فیلترینگ و اینترنت و isp نداره این موضوع
یک تاپیک جدید برای این بزنید یا موضوع رو روی انجمن های شبکه مثل persiannetworks.com مطرح کنید.
فرق داره اونی که من میگم میشه bandwidth bonding یعنی با تک کانکشن هم از کل پهنای استفاده میشه لود بالانس یعنی هر کانکشن رو از یک خط میگیره اینجوری کل پهنای باند ممکنه پر نشه.
shaahani
18-01-2018, 18:24
فرق داره اونی که من میگم میشه bandwidth bonding یعنی با تک کانکشن هم از کل پهنای استفاده میشه لود بالانس یعنی هر کانکشن رو از یک خط میگیره اینجوری کل پهنای باند ممکنه پر نشه.
اونم یک نوع لودبالانس هست
شما به ترتیب پاکت های ارسالی و دریافتی در روتر رو به خط های مختلف میفرستین .
در همون یک کانکشن پاکت اول از خط اول عبور میکنه ، پاکت دوم از خط دوم و الی آخر بعد از اخرین خط پاکت بعدی از خط اول دوباره عبور داده میشه.
درسته که دانلود با ip های مختلف انجام میشه اما معمولا سایت سرویس دهنده شما رو با همون آدرس ip اول که اولین بسته را دریافت کردین میشناسه ، یا به عنوان چند شخص متفاوت و مجزا که در حال دانلود هستند .
لود بالانس فقط یک روش نیست ، N روش متفاوت داره
خود شما نیز برحسب نیازتون میتونید یک روش جدید برای استفاده ابداع کنید.
چیزی که شما به عنوان لودبالانس در ذهن دارین مربوط به این روش از لودبالانس میشه که
کانکشن اول از خط اول عبور کنه ، کانکشن دوم از خط دوم .
یا مثلا تمام درخواست های WEB و بازی یا تماشای ویدیو از خط اول عبور کنن و دانلود از خط دوم انجام بشه.
در این صورت ها ممکنه یکی از خطوط خالی بمونه و شما همیشه از حداکثر ظرفیت برای دانلود استفاده نمیکنید .
مثلا اگه تک کانکشن دانلود کنید فقط از یک خط استفاده میشه در این حالت ها .
دوستان من سرعت1مگ گرفتم ولی سرعت دانلودم خیلی پایینه البته فایلهایی رو میخوام از تلگرام دانلود کنم ولی سرعت تقریبا صفره:n03:از ربات استفاده کردم وفایلو تبدیل کردم به لینک تا از طریق دانلود منیجر دانلود کنم ولی با سرعت ضعیف دانلود میکنه و وسط دانلود میزنه فایل خرابه:n27:اگه میتونید راهنمایی کنید خیلی نیاز دارم به این فایلهای اموزشی
mahan999
18-01-2018, 19:18
در همون یک کانکشن پاکت اول از خط اول عبور میکنه ، پاکت دوم از خط دوم و الی آخر بعد از اخرین خط پاکت بعدی از خط اول دوباره عبور داده میشه.
درسته که دانلود با ip های مختلف انجام میشه اما معمولا سایت سرویس دهنده شما رو با همون آدرس ip اول که اولین بسته را دریافت کردین میشناسه ، یا به عنوان چند شخص متفاوت و مجزا که در حال دانلود هستند .
چیزی که شما به عنوان لودبالانس در ذهن دارین مربوط به این روش از لودبالانس میشه که
یا مثلا تمام درخواست های WEB و بازی یا تماشای ویدیو از خط اول عبور کنن و دانلود از خط دوم انجام بشه.
در این صورت ها ممکنه یکی از خطوط خالی بمونه و شما همیشه از حداکثر ظرفیت برای دانلود استفاده نمیکنید .
درسته بالانس کردن الگوریتم های مختلف داره ولی با تجمیع فرق میکنه
- - - Updated - - -
درسته بالانس کردن الگوریتم های مختلف داره ولی با تجمیع فرق میکنه
shahram83
18-01-2018, 22:39
خوب دوستان من با تورنت هم اتصال اینترنت را بررسی کردم و همانطور که حدس می زدم سرعت ها برای اینترنت بین الملل عمداً محدود و کاهش داده شده است و برای من در حدود 2/5 و گاهی 3 م.بیت.ب.ث است. در این بررسی مطمئن شدم که هیچ فی_لتر شکنی روشن نیست و نیز اینکه فایلی که کوشیدم دانلود کنم دارای تقریباً 6500 سیدر و 500 لیچر بود.
خوب گویا اینترنت داره نابود میشه و می خوان مضخرفی با عنوان جعلی اینترنت داخلی ( در واقع اینترانت که یک شبکه محدود و خصوصی است ) را جایگزین کنند.
من همچنین در بخش صدای مشتری پارس آنلاین یک شکایت تنظیم کردم و در پایان متن شکایت که شامل توضیح کامل مشکل بود از آنها پرسیدم که آیا آنها این موضوع/اتفاق را تأیید و قبول می کنند! اگر پاسخ بدهند که احتمال آن کم است پاسخ را در اینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
feranko724
18-01-2018, 23:10
خوب دوستان من با تورنت هم اتصال اینترنت را بررسی کردم و همانطور که حدس می زدم سرعت ها برای اینترنت بین الملل عمداً محدود و کاهش داده شده است و برای من در حدود 2/5 و گاهی 3 م.بیت.ب.ث است. در این بررسی مطمئن شدم که هیچ فی_لتر شکنی روشن نیست و نیز اینکه فایلی که کوشیدم دانلود کنم دارای تقریباً 6500 سیدر و 500 لیچر بود.
خوب گویا اینترنت داره نابود میشه و می خوان مضخرفی با عنوان جعلی اینترنت داخلی ( در واقع اینترانت که یک شبکه محدود و خصوصی است ) را جایگزین کنند.
من همچنین در بخش صدای مشتری پارس آنلاین یک شکایت تنظیم کردم و در پایان متن شکایت که شامل توضیح کامل مشکل بود از آنها پرسیدم که آیا آنها این موضوع/اتفاق را تأیید و قبول می کنند! اگر پاسخ بدهند که احتمال آن کم است پاسخ را در اینجا به اشتراک خواهم گذاشت.
درسته کلن سرور خارجی میری چه صفحه چه دانلود سرعت بعدجور میاد پائین معنم همین الان با 2نوع وی پی زدم دانلود سرعت 150شده با idm فقطم پارس نیست تایپگهای دیگم بری مثله اسیاتک از اینکه هیچ نوع فیلترشکنی کارنمیکنه میگن
psycho0098
18-01-2018, 23:27
تایید میشه
سرعت از سرور های خارجی برای من بیشتر از 3.5 یا 4 مگابیت یا همون 500 کیلوبایت نمیشه
اما دانلود با idm مشکلی نداره
پروفایل گیم جدای پینگ چه تاثیری رو سرعت داره؟
تو مودم میشه متوجه شد پروفایل گیم بسته شده یا نه؟
پروفایل گیم باعث میشه که تبادل اطلاعات با سرعت بیشتری صورت بگیره و به طبع باعث میشه که پیچ سریع تر از قبل باز بشه ، در بازی های عکس العمل سریعتر داشته باشی ، در چت ویدیویی هم لک کمتره و تصویر شفاف تره ، در کل هر چه پینگ پایین تر باشه کیفیت اینترنت هم بهتره
بله از توی مودم هم میشه فهمید که پروفایل گیم فعال هست یا نه اگر غیر فعال باشه در قسمتی که وضعیت SNR مودم رو میزنه یه قسمت هست که زده Interleaved که یعنی پروفایل گیم فعال نیست مثل تصویر پایین که از یک مودم ایسوس هست
این هم از یک مودم دی لینک
اما اگر پروفایل گیم فعال باشه توی همون قسمتی که زده Interleaved میزنه Fast و یا FastPath مثل عکس های پایین
توی این مودم قسمت تایپ رو بببین
و این مودم هم قسمت Path Mode
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم :n16:
mohammad_1992
19-01-2018, 12:03
دوستان عزیز م می خوام شرکت ارائه دهنده اینترنتم رو عوض کنم ممنون میشم بگید سرعت تک کانکشن روی چند هست ؟
feranko724
19-01-2018, 16:49
ما همین الان اومدیم سرسیستم این سرعت نت ماست ساعت4/46دقیقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکاریم میکنیم بالاترنمیره دانلود ازیه سایت نرم افزارتازه سرویس 8مگ گرفتیم بگه سرعتارو نمی فروشن برچی اوردن پائین این مسخره بازی ها دیگه چیه کی میشینه اونجا انگولک میکنه کرم دارن اینطوری بودکه همون سرویس 3مگ میگرفتم با این سرعت تا سرماه هم نمیتونم حجم خودمونو مصرف کنیم
ما همین الان اومدیم سرسیستم این سرعت نت ماست ساعت4/46دقیقه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هرکاریم میکنیم بالاترنمیره دانلود ازیه سایت نرم افزارتازه سرویس 8مگ گرفتیم بگه سرعتارو نمی فروشن برچی اوردن پائین این مسخره بازی ها دیگه چیه کی میشینه اونجا انگولک میکنه کرمی جون اینطوری بودکه همون سرویس 3مگ میگرفتم با این سرعت تا سرماه هم نمیتونم حجم خودمو مصرف کنم
باید زنگ بزنی به پشتیبانی تهران
پشتیبانی شهرستان بدرد عمه هاشون میخوره
احتمالا خطط رو پایین تر بستن
feranko724
19-01-2018, 17:55
باید زنگ بزنی به پشتیبانی تهران
پشتیبانی شهرستان بدرد عمه هاشون میخوره
احتمالا خطط رو پایین تر بستن
زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتند خط نویزنداره اعتمالن ایراد از طرف خودته پشتیبانی گفت خطم رو9مگ بسته شد تا8مگ میکشه بدونه نویزدرضمن گفت چون سرعتا فروخته میشن ومثله قبل بازنیستند پائین نمتونیم بیاریم مگر خط کاربری کشش سرویسی که خریدرونداشته باشه الان مستقیم مودم ازخط تست کردم اوکی بود باید اسپلینترمم عوض کنم گفت درضمن دوستان اینکه اسپلینترم بعدمدتی خراب میشه درسته وقتی تست مستقیم از خط اوکی ایراد ازکجا میتونه باشه و قبل این سرویسای جدید خطم رو9بود بدونه کوچکترین ایرادی
زنگ زدم پشتیبانی فنی گفتند خط نویزنداره اعتمالن ایراد از طرف خودته پشتیبانی گفت خطم رو9مگ بسته شد تا8مگ میکشه بدونه نویزدرضمن گفت چون سرعتا فروخته میشن ومثله قبل بازنیستند پائین نمتونیم بیاریم مگر خط کاربری کشش سرویسی که خریدرونداشته باشه الان مستقیم مودم ازخط تست کردم اوکی بود باید اسپلینترمم عوض کنم گفت درضمن دوستان اینکه اسپلینترم بعدمدتی خراب میشه درسته وقتی تست مستقیم از خط اوکی ایراد ازکجا میتونه باشه و قبل این سرویسای جدید خطم رو9بود بدونه کوچکترین ایرادی
اگه تونستی یه اسکرین شات از وضعیت مودمت بزار
چون اسپیلتر به این ربطی نداره که خطی که رویه 9 بسته شده باشه سرعت 300 کیلو بایت ریت دانلودش باشه
feranko724
19-01-2018, 18:13
اگه تونستی یه اسکرین شات از وضعیت مودمت بزار
چون اسپیلتر به این ربطی نداره که خطی که رویه 9 بسته شده باشه سرعت 300 کیلو بایت ریت دانلودش باشه
مثله اینکه ازاسپلینتربود عوضش کردم درست شد این وضعیت مودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واینم دانلود باidm درست شد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MOHAMMAD2010
19-01-2018, 19:59
دوستان اینجا کسی هست سرویس 4 مگ گرفته باشه ؟ اگه هست از این سایت یه تست تک کانکشن سرور امریکا و هلند بگیره - ممنون
shahram83
20-01-2018, 11:43
خوب دوستان. در ادامه ی بحث شیرین اینترنت بین الملل، من با پارس آنلاین تماس گرفتم و در خواست کاهش سرعت به 3 یا 4 م.بیت و پس گرفتن مابه التفاوت پولم کردم. پس از کلی چانه زنی قرار است تماس بگیرند تا فرآیند انجام بشه ( بقول اون یارو دارن کژژ می دن ).
دوستان نمی دونم متوجه شدید داره چه اتفاقی می افته یا نه! با توجه به گفتگوی من با کارشناسان پارس آنلاین این تصمیم سازمان تنظیم مقررات است تا سرعت اینترنت بین الملل بطور عمد کاهش پیدا کنه و نمیشه کاری درباره ی اون کرد. ( گوسفند ---- خوک ------ اینترنت پر )
دوستان این چیزی که شما می خرید در واقع اینترانت است یک شبکه محدود و خصوصی و در هیچ جای جهان بابت اون پولی از کسی نمی گیرن ( در جهان این شبکه ها برای هدف مشخص حکومتی است نه استفاده ی عموم یا حتی فروختن اون ) اما توو ایران همینو دارن با عنوان اینترنت به شما می فروشند. در واقع شما بیشتر از حدوداً 3 م.بیت اینترنت واقعی ( بین الملل ) ندارید و هر سرعتی بیش از 3 یا حداکثر 4 در حقیقت دیگه اینترنت نیست و اینترانت است.
خلاصه اینکه دوستان این فقط یک پیشنهاد است و من خوشحال می شم بهش فکر کنید. اگر سرعت بالای 4 م.بیت خریداری کرده اید حتماً سرعت اینترنت خریداری شده خودتون رو تا به این مقدار از اونها بخواهید که کاهش بدن و مابه التفاوت پولتون رو پس بگیرید. اگر الان نمی خواهید این کار رو بکنید ( که از نظر من اشتباه است و دارید پولتون رو توو جیب کلاهبردارای دزد می ریزید. هزار تومن هم ارزشمند است ) ماه بعد اگر مشکل هنوز رفع نشده بود ( که به احتمال زیاد نمیشه ) سرعت های بالای 4 م.بیت نخرید.
اگر سرنخ ها رو دنبال کنید ( بیشتر مواقع واقعاً نیاز نیست ) به جایی می رسید که می بینید همه ی این isp ها بدون استثنا برای عوامل مستقیم حکومت هستند.
با این کار دست کم از نظر مالی به آنها زیان می رسه و شاید همین زیان مالی باعث ایجاد تغییر بشه. حتی اگر احتمالش کم است انجام بدهید.
malthael
20-01-2018, 14:23
این شماره سراسری پارس (1585) رو چرا من هر وقت تماس میگیرم اوپراتور میگه که تماس های ورودی به این شماره مسدود است ؟!! شماره دیگه ای داره ؟ با کد تهران هم جواب نمیده. بعد من قبل از تعرفه های جدید که می خواستم پارس ثبت نام کنم برای سرعت 8 مگ گفتن که نمیشه و باید ۳ ماه سرعت 2مگ بخری تا خطت رو به صورت هوشمند بررسی کنیم که کشش سرعت بیشتر رو داره یا نه !! شما هم روز اول همچین چیزی رو داشتین ؟
shahram83
20-01-2018, 15:53
شماره پارس آنلاین 82200 (021) است. من ساکن تهران هستم.
از پارس آنلاین با من تماس گرفتند و بحث رو بردند به سمت اینکه خط من نویز داره :n02: و کاربران دیگه دارن بدون مشکل استفاده می کنند. هرچند که من باز بررسی کردم و نسبت به ماه گذشته هیچ تغییری در کیفیت خطم ایجاد نشده. snr margin بالای 6 است که این مقدار خوب و قابل قبول است و line attenuation پایین تر از 20 است که این عدد عالی محسوب می شود.
کاربرای اینجا همکاری نمی کنند آیا کس دیگری اینجا هست که مثل من هنگام اتصال به وبسایت های خارجی کاهش شدید سرعت به زیر 3 م.بیت ( بسیار پایین تر از سرعت خریداری شده ) داشته باشه؟ منظورم دانلود از طریق برنامه های مدیریت دانلود مانند IDM نیست ( اگرچه بیشتر چیز هایی که مردم دانلود می کنند از سرور های داخل کشور است :n09: که اگر بررسی کنید متوجه می شوید ). منظور من لود صفحات وب، لود ویدیو و نیز استریم ویدیو است. چند پست پیشتر شرح داده ام که چطور می تونید این را بررسی کنید.
خواهش می کنم اگر کسی امکان آزمایش سرعت برای محتوای بین الملل را داره، انجام بده و نتیجه رو اینجا ذکر کنه.
hotman1234
20-01-2018, 15:55
خوب دوستان. در ادامه ی بحث شیرین اینترنت بین الملل، من با پارس آنلاین تماس گرفتم و در خواست کاهش سرعت به 3 یا 4 م.بیت و پس گرفتن مابه التفاوت پولم کردم. پس از کلی چانه زنی قرار است تماس بگیرند تا فرآیند انجام بشه ( بقول اون یارو دارن کژژ می دن ).
دوستان نمی دونم متوجه شدید داره چه اتفاقی می افته یا نه! با توجه به گفتگوی من با کارشناسان پارس آنلاین این تصمیم سازمان تنظیم مقررات است تا سرعت اینترنت بین الملل بطور عمد کاهش پیدا کنه و نمیشه کاری درباره ی اون کرد. ( گوسفند ---- خوک ------ اینترنت پر )
دوستان این چیزی که شما می خرید در واقع اینترانت است یک شبکه محدود و خصوصی و در هیچ جای جهان بابت اون پولی از کسی نمی گیرن ( در جهان این شبکه ها برای هدف مشخص حکومتی است نه استفاده ی عموم یا حتی فروختن اون ) اما توو ایران همینو دارن با عنوان اینترنت به شما می فروشند. در واقع شما بیشتر از حدوداً 3 م.بیت اینترنت واقعی ( بین الملل ) ندارید و هر سرعتی بیش از 3 یا حداکثر 4 در حقیقت دیگه اینترنت نیست و اینترانت است.
خلاصه اینکه دوستان این فقط یک پیشنهاد است و من خوشحال می شم بهش فکر کنید. اگر سرعت بالای 4 م.بیت خریداری کرده اید حتماً سرعت اینترنت خریداری شده خودتون رو تا به این مقدار از اونها بخواهید که کاهش بدن و مابه التفاوت پولتون رو پس بگیرید. اگر الان نمی خواهید این کار رو بکنید ( که از نظر من اشتباه است و دارید پولتون رو توو جیب کلاهبردارای دزد می ریزید. هزار تومن هم ارزشمند است ) ماه بعد اگر مشکل هنوز رفع نشده بود ( که به احتمال زیاد نمیشه ) سرعت های بالای 4 م.بیت نخرید.
اگر سرنخ ها رو دنبال کنید ( بیشتر مواقع واقعاً نیاز نیست ) به جایی می رسید که می بینید همه ی این isp ها بدون استثنا برای عوامل مستقیم حکومت هستند.
با این کار دست کم از نظر مالی به آنها زیان می رسه و شاید همین زیان مالی باعث ایجاد تغییر بشه. حتی اگر احتمالش کم است انجام بدهید.
شما سرعت چند کانکشنتون هم بیشتر از 4 مگابیت نمیشه با سرور خارجی؟
من الان سرویس قدیمی دارم هنوز و سرعت تک کانکشن با سرور خارجی راحت 12 مگابیت هست. اگه اینجوری باشه این سرویس های جدید که اصلا به درد نمیخورن. نه میشه فیلمی تو یوتیوب دید نه میشه از کنسول ها بازی دانلود کرد.
واقعا یه مشکلاتی پیش اومده ...
اگر از دوستان کسی تا به الان این مشکل براش پیش نیومده دلیل بر این نمیشه مشکل ما مربوط به سیستم خودمون باشه و یا ... و بزودی برای خودتون هم پیش میاد !
الان دیگه اوج قضیه بود .من سرویس 16 مگ دارم ، تا یک ربع پیش وضعیت نرمال بود ولی کاملا یکهو سرعت تک کانکشن شده 5 مگ !!
البته سرعت مولتی کانکشن از سرورهای خارجی همون 1.8 فیکسه ، ولی تک کانکشن شدیدا سرعت پایین و با نوسان زیاده ...
به نظر هم میرسه 100% مشکل از طرف خود پارس آنلاینه نه نهاد دیگه یی!
shahram83
20-01-2018, 19:04
شما سرعت چند کانکشنتون هم بیشتر از 4 مگابیت نمیشه با سرور خارجی؟
من الان سرویس قدیمی دارم هنوز و سرعت تک کانکشن با سرور خارجی راحت 12 مگابیت هست. اگه اینجوری باشه این سرویس های جدید که اصلا به درد نمیخورن. نه میشه فیلمی تو یوتیوب دید نه میشه از کنسول ها بازی دانلود کرد.
می دونید، کاریرانی که از شرکتای دیگه سرویس دارند نمی آن اینجا کامنت بزارن ببینیم اوضاع برای اونها چطوره! مشترک های پارس آنلاین هم گویا مثل من مشکل ندارند وگرنه باید یه چند نفری اینجا می اومد و مشکل رو مطرح می کرد. واقعاً نمی دونم الان وضعیت چطوره! مشکل همگانیست یا فقط پارس آنلاین.
یه چیز جالب وجود داره و اون این است که در هنگام دانلود ( برای مثال از سایت mega ) من مشکل افت سرعت ندارم اما در هر چیز دیگری غیر از دانلود افت شدید سرعت دارم که مانند وقتی که نویز داری نیست چونکه در اون صورت بایستی نوسان سرعت و قطعی وجود داشته باشه که من ندارم مثلاً چند ثانیه سرعت بره تا 14 م.بیت بعد بیاد پایین تا 1 م.بیت. چی می دونم یه بار قطع شه.
ای کاش دیگران هم بیشتر در اینجا فعال بودند تا من متوجه بشم ریشه این مشکل از کجاست.
در ضمن دوستان با فناوری های روز این امکان وجود داره که هر بخش کوچکی از اینترنت را یا قطع کرد یا محدود کرد و یا فیلتر کرد. در نتیجه ملاک نباید فقط دانلود یک فایل باشه.
می دونید، کاریرانی که از شرکتای دیگه سرویس دارند نمی آن اینجا کامنت بزارن ببینیم اوضاع برای اونها چطوره! مشترک های پارس آنلاین هم گویا مثل من مشکل ندارند وگرنه باید یه چند نفری اینجا می اومد و مشکل رو مطرح می کرد. واقعاً نمی دونم الان وضعیت چطوره! مشکل همگانیست یا فقط پارس آنلاین.
یه چیز جالب وجود داره و اون این است که در هنگام دانلود ( برای مثال از سایت mega ) من مشکل افت سرعت ندارم اما در هر چیز دیگری غیر از دانلود افت شدید سرعت دارم که مانند وقتی که نویز داری نیست چونکه در اون صورت بایستی نوسان سرعت و قطعی وجود داشته باشه که من ندارم مثلاً چند ثانیه سرعت بره تا 14 م.بیت بعد بیاد پایین تا 1 م.بیت. چی می دونم یه بار قطع شه.
ای کاش دیگران هم بیشتر در اینجا فعال بودند تا من متوجه بشم ریشه این مشکل از کجاست.
در ضمن دوستان با فناوری های روز این امکان وجود داره که هر بخش کوچکی از اینترنت را یا قطع کرد یا محدود کرد و یا فیلتر کرد. در نتیجه ملاک نباید فقط دانلود یک فایل باشه.
اگه مشکل شما هم تک کانکشن باشه ، 100% کمبود پهنای باند تو مرکزه .
نمونه اش و تو فن آوا هم همین ماه پیش دیدم . از ساعت 4 بعد از ظهر دقیقا اینترنت بوی جوراب میگرفت ... اتفاقی که امروز هم برای نت پارس انلاین مشاهده کردم!
ولی دوستان دیگه یی بودن بودن که تو یه مرکز خلوت همون موقع سرعت تک کانکشن فضایی داشتن .
من فقط به خاطر تک کانکشن بود که از پارس سرویس گرفتم تا چند روز پیش هم عالی نبود ولی خوب بود . منتها یدفه اوضاع بهم ریخت ...
ربطی هم بنظر من به فضای صد البته آرام کشور در حال حاضر نداره! در واقع تو بحبوحه جریانها کیفیت نتم خیلی عالی تر بود.
nima.g22
20-01-2018, 20:39
سلام دوستان
از پارس آنلاین راضی هستید ؟ من از صبانت رانژمو تخلیه کردم
بین شاتل و پارس آنلاین کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون؟
با تشکر
سلام دوستان
از پارس آنلاین راضی هستید ؟ من از صبانت رانژمو تخلیه کردم
بین شاتل و پارس آنلاین کدوم رو انتخاب کنم به نظرتون؟
با تشکر
پارس خوبه فقط حجمش گرونه در بین شرکت های اینترنتی
سرویس های دیگش هم گرون در میاد !!!
malthael
20-01-2018, 21:16
والله من از فن آوا دارم و هنوزم یک ماهم نشده که میخوام تخلیه کنم چون من 8 مگ خریده بودم ولی خودشون گفتن که ما نمیتونیم 8 مگ رو تضمین کنیم و ریت مودم رو گذاشتن رو 6 مگ ولی در عمل سرعت حتی به زیر 2 مگ هم میرسه .تو روزهای نمایش مردم سالاری دینی :n08:پینگ من تا فرانکفورت بدون سرویس گیمینگ بین 185 تا 210 میلی ثانیه بود.بعد از پایان نمایش اومد رو 150 تا 160 میلی ثانیه که بعد از فعال کردن پروفایل گیمینگ اومد رو 110 تا 125 میلی ثانیه اما بعد از چند روز دوباره 50 میلی ثانیه اضافه شد و همونجور هم ثابت مونده . اگه پروفایل گیم رو هم غیر فعال کنم یه 50 تای دیگه هم میره روش ! تو این مدت یه چند بار هم سنگ شکن ها فعال و غیر فعال شدن ولی هر وقت فعال بودن با یوتیوب مشکلی نداشتم . البته همونطور که گفتم به خاطر کمبود پهنای باند فن آوا و نوسان زیاد سرعت نمی تونم راجع به سرعت دانلود نظر دقیقی بدم ولی در اینکه مسئولان تمام تلاششون رو برای حل مشکلات مردم به کار می برند شک ندارم ! حالا تا یه 10 روز دیگه مهاجرت میکنم پارس تا ببینم اوضاع اون چه جوریاست .
والله من از فن آوا دارم و هنوزم یک ماهم نشده که میخوام تخلیه کنم چون من 8 مگ خریده بودم ولی خودشون گفتن که ما نمیتونیم 8 مگ رو تضمین کنیم و ریت مودم رو گذاشتن رو 6 مگ ولی در عمل سرعت حتی به زیر 2 مگ هم میرسه .تو روزهای نمایش مردم سالاری دینی :n08:پینگ من تا فرانکفورت بدون سرویس گیمینگ بین 185 تا 210 میلی ثانیه بود.بعد از پایان نمایش اومد رو 150 تا 160 میلی ثانیه که بعد از فعال کردن پروفایل گیمینگ اومد رو 110 تا 125 میلی ثانیه اما بعد از چند روز دوباره 50 میلی ثانیه اضافه شد و همونجور هم ثابت مونده . اگه پروفایل گیم رو هم غیر فعال کنم یه 50 تای دیگه هم میره روش ! تو این مدت یه چند بار هم سنگ شکن ها فعال و غیر فعال شدن ولی هر وقت فعال بودن با یوتیوب مشکلی نداشتم . البته همونطور که گفتم به خاطر کمبود پهنای باند فن آوا و نوسان زیاد سرعت نمی تونم راجع به سرعت دانلود نظر دقیقی بدم ولی در اینکه مسئولان تمام تلاششون رو برای حل مشکلات مردم به کار می برند شک ندارم ! حالا تا یه 10 روز دیگه مهاجرت میکنم پارس تا ببینم اوضاع اون چه جوریاست .
من از قبل این تغییرات اینترنت فن آوا داشتم ، کاملا واضح بود برام از پس این تعرفه ها نمیتونه بر بیاد .
برای پارس هم یکم دست نگهدارید اشکالاتش داره خودشون نشون میده ، یا اینکه شهر و مرکز مخابراتی تون و اعلام کنید و از بچه های تاپیک استعلام بگیرید شاید مرکز مدنظر شما وضعیتش خوب باشه .
malthael
20-01-2018, 22:56
من از قبل این تغییرات اینترنت فن آوا داشتم ، کاملا واضح بود برام از پس این تعرفه ها نمیتونه بر بیاد .
برای پارس هم یکم دست نگهدارید اشکالاتش داره خودشون نشون میده ، یا اینکه شهر و مرکز مخابراتی تون و اعلام کنید و از بچه های تاپیک استعلام بگیرید شاید مرکز مدنظر شما وضعیتش خوب باشه .
نمیدونم دیگه از دست این ISPها باید چیکارکنم ! همشون رو هم رو هم بریزی یه ISP درست و حسابی نمیشه ازشون درست کرد :n34:من تو مرکز امام علی گناوه (بوشهر) هستم تو مرکز ما خلیج آنلاین،مخابرات،پارس آنلاین،های وب،فن آوا سرویس میدن که بعضی هاشون (مثل فن آوا) از بقیه پورت اجاره کردن و خودشون تجهیزات مستقل ندارن . مخابرات که کیفیت تجهیزیاتش پایین و ریت بالا نمیتونه بده پشتیبانیش و تعرفه هاشم که افتضاحه . های وب هم که تا حالا چیزی راجع به کیفیت شبکه نشنیده ! خلیج آنلاینم یه شرکت کوچیکه . چند سال پیش که ازش داشتم چنگی به دل نمیزد . تا قبل از تعرفه های جدید هم کسی ازش راضی نبود . تجهیزاتشون هم احتمالا متعلق به عصر حجره ! فن آوا هم که شد این :n35: . فقط مونده پارس آنلاین که امتحانش نکردم . البته پیشگامان رو نمیدونم تو مرکز ما سرویس میده یا نه تو سایتش که میگه تحت پوشش هستید اما مرکز تلفن رو اشتباهی میگه ! حالا ما موندیم این وسط بلاتکلیف :n41:
mars1920
21-01-2018, 00:50
تایید میشه سرعت منم روی سرورهای خارجی محدود به ۴ مگ شده.
malthael
21-01-2018, 02:32
کسانی که خطشون 16 مگ رو کامل نمیکشه و مثلا 13-14 مگ رو میکشه میتونن 16 مگ رو بخرن و بعد پشتیبانی رو حداکثر کشش خط سرعت رو ببنده ؟ گیر نمیدن بگن سیستم ما فلانه و نمیشه تغییرش داد ؟ مثلا من به پشتیبانی های وب گفتم خطم رو بزار رو 10 مگ که گفت ما همچین سرعتی رو تو پروفایلمون نداریم ! یا 8 یا 12 یا 16 ! البته الان وضعیت خطم بهتر شده ولی خب به 16 هم نمیرسه .
shaahani
21-01-2018, 02:43
کسانی که خطشون 16 مگ رو کامل نمیکشه و مثلا 13-14 مگ رو میکشه میتونن 16 مگ رو بخرن و بعد پشتیبانی رو حداکثر کشش خط سرعت رو ببنده ؟ گیر نمیدن بگن سیستم ما فلانه و نمیشه تغییرش داد ؟ مثلا من به پشتیبانی های وب گفتم خطم رو بزار رو 10 مگ که گفت ما همچین سرعتی رو تو پروفایلمون نداریم ! یا 8 یا 12 یا 16 ! البته الان وضعیت خطم بهتر شده ولی خب به 16 هم نمیرسه .
نه گیر نمیدن .
اما اگه از من میشنوی اگه خطت کشش داشته باشه بازم پارس برات نمیذاره روی سرعت بالاتر
اگه همین الان های وب داری ده مگ میگیری بیای پارس قشنگ سرعتت رو میکنه 4 و 6
الان علاوه بر مشکل سرعت جالب ترم شده ، هر روز داره راس یک ساعت مشخص قطع میشه ! دو و نیم نیمه شب.
من از مشهد مرکز فرشچی دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم .
اصلا راضی نیستم و جابجا میشم ، اگه شد میرم پیشگامان اگه نشدم میرم صبانت ، درسته که صبا خیلی حجم داغونی داره میده اما حداقل خیال آدم میتونه بابت پینگ و سرعت راحت باشه
به شخصه نظر من اینه که پول رو درست باید خرج کرد ، من پول میدم اما فقط به کیفیت .
اگه یک سرویس هرچقدرم ارزون باشه اما وضعیت سرعت و پینگش خراب باشه ، حاضر نیستم یک ریال بابتش پول بدم .
پول حروم کردنه این کار
malthael
21-01-2018, 02:52
نه گیر نمیدن .
اما اگه از من میشنوی اگه خطت کشش داشته باشه بازم پارس برات نمیذاره روی سرعت بالاتر
اگه همین الان های وب داری ده مگ میگیری بیای پارس قشنگ سرعتت رو میکنه 4 و 6
الان علاوه بر مشکل سرعت جالب ترم شده ، هر روز داره راس یک ساعت مشخص قطع میشه ! دو و نیم نیمه شب.
من از مشهد مرکز فرشچی دارم از پارس آنلاین سرویس میگیرم .
اصلا راضی نیستم و جابجا میشم ، اگه شد میرم پیشگامان اگه نشدم میرم صبانت ، درسته که صبا خیلی حجم داغونی داره میده اما حداقل خیال آدم میتونه بابت پینگ و سرعت راحت باشه
به شخصه نظر من اینه که پول رو درست باید خرج کرد ، من پول میدم اما فقط به کیفیت .
اگه یک سرویس هرچقدرم ارزون باشه اما وضعیت سرعت و پینگش خراب باشه ، حاضر نیستم یک ریال بابتش پول بدم .
پول حروم کردنه این کار
من های وب رو یک ماه داشتم پشتیبانیش خوب بود ولی کیفیت شبکه افتضاح . پینگ بالا، پکت لاست و نوسان بالای سرعت . تخلیه کردم اومدم فن آوا که اینم تو مرکز ما به زور 4 مگ رو میده(8مگ خریدم) و محدودیت پهنای باند داره . حالا می خواستم تخلیه کنم بیام پارس . دیگه گزینه دیگه ای هم ندارم البته اگه پیشگامان تو مرکز ما سرویس بده شاید اون رو اول امتحان کردم .
shaahani
21-01-2018, 03:05
من های وب رو یک ماه داشتم پشتیبانیش خوب بود ولی کیفیت شبکه افتضاح . پینگ بالا، پکت لاست و نوسان بالای سرعت . تخلیه کردم اومدم فن آوا که اینم تو مرکز ما به زور 4 مگ رو میده(8مگ خریدم) و محدودیت پهنای باند داره . حالا می خواستم تخلیه کنم بیام پارس . دیگه گزینه دیگه ای هم ندارم البته اگه پیشگامان تو مرکز ما سرویس بده شاید اون رو اول امتحان کردم .
پارس پروفایل گیم برای من نمیبنده ، پینگش بالا رفته ، نوسان هم داره .
میتونی بیای یک ماه بگیری امتحان کنی ، شاید برات خوب در اومد اما همیشه هروقت نوسان پیش اومده تو شبکشون سراسری بوده .
سه سال پیش سرویس پارس خوب بود ، رفته رفته داغون شد ، الان با این تعرفه های جدید بطور کلی قابل تحمل نیست برای من .
شاید یکی چهارتا وب سایت باز کنه ، اینستا و تلگرام استفاده کنه ، سرعتش بیاد پایین و وقتش هدر بره متوجه نشه یا براش مهم نباشه راضی باشه .
اما تو بازی چندتا دونه پینگ بالا پایین بره کل بازی به باد میره ، چه برسه به نوسان صدتایی پینگ .
دوستان زیاد اشاره کردن بعضی ارتباطات خارجی هم مشکل داره یا سرعتش پایینه یا کلا ارتباطش قطعه !
نواسان پینگ پارس قدیم ها خیلی کم بود و میشد نادیده گرفت ، الان وضعیت خوب نیست .
این پینگ ها به هیچ درد من نمیخورن :
shaahani
21-01-2018, 04:08
اینم وضعیت نوسان پینگ و پاکت لاست روی سرور بسیار بزرگ و قدرتمند LOL در اروپا :
چنین نوسانی یا از همه بدتر پاکت لاست ، یعنی نابودی کامل بازی و عدم امکان بازی از روی isp پارس انلاین.
shahram83
21-01-2018, 11:56
ای کاش دیگران بیشتر و زودتر اینجا کامنت می گذاشتند تا من زودتر متوجه بشم که پارس آنلاین داره شیادی می کنه. زنگ زدم و ازشون خواستم که مشکل را حل کنند و در غیر اینصورت اگر برام زیان مالی زیادی هم داشته باشه، قرار دادم رو فسخ کنند و مابه التفاوت رو به من پس بدهند. جالب است بدونید؛ با سوپر کارشناس فنی شون حرف می زدم و بیشتر حرفاش اشتباه و نا مفهوم بود مانند اینکه استریم ویدیو چند گیگابایت حجم داره :n02: و چون حجمش زیاد ، فراموش کنید یکسری خزعبل تحویلم دادند و فکر می کنید پس از آن چی شد؟ آبرا گادابرا، همه چیز عادی شد. :n08:اینها 5 روز منو سرکار گذاشتند و وقتم رو تلف کردند.پارس آنلاین معمولاً پول بیشتری می گیره و مثلاً کیفیت خوبی نسبت به دیگران ارائه می ده اما دیگه اینطور نیست الان شروع کرده به دزدی کردن اینکه قبلاً چی بود رو فراموش کنید. خلاصه دوستان اینها دارند به هر کاری دست می زنند تا پول بیشتری گیرشون بیاد. حواستون رو جمع کنید.
دوستان این رو هم اضافه کنم که مهم نیست شما چقدر از نظر علمی و فنی به مفاهیم شبکه و اینترنت آگاه هستید. هر اندازه آگاهانه و کارشناسانه درباره ی مشکلتون بدونید و به اونها توضیح بدبد. اونها ( کارشناسشون ) نمایش اجرا خواهند کرد، لودگی خواهند کرد، متوجه حرفتون نخواهند شد و ایراداتشون رو قبول نخواهند کرد و در پایان ماستمالی انجام خواهد شد. پس حواستون رو جمع کنید.
از دوستانی که همکاری کردند سپاسگذارم.
الان که ساعت اداری هستیم سرعت تک کانکشن خارجی بدک نیست !
ولی دقیقا 4 به بعد یهو میشه 5 مگ!!
این داد میزنه کرم از خودشونه ...
ای کاش دیگران بیشتر و زودتر اینجا کامنت می گذاشتند تا من زودتر متوجه بشم که پارس آنلاین داره شیادی می کنه. زنگ زدم و ازشون خواستم که مشکل را حل کنند و در غیر اینصورت اگر برام زیان مالی زیادی هم داشته باشه، قرار دادم رو فسخ کنند و مابه التفاوت رو به من پس بدهند. جالب است بدونید؛ با سوپر کارشناس فنی شون حرف می زدم و بیشتر حرفاش اشتباه و نا مفهوم بود مانند اینکه استریم ویدیو چند گیگابایت حجم داره :n02: و چون حجمش زیاد ، فراموش کنید یکسری خزعبل تحویلم دادند و فکر می کنید پس از آن چی شد؟ آبرا گادابرا، همه چیز عادی شد. :n08:پارس آنلاین معمولاً پول بیشتری می گیره و مثلاً کیفیت خوبی نسبت به دیگران ارائه می ده اما دیگه اینطور نیست الان شروع کرده به دزدی کردن اینکه قبلاً چی بود رو فراموش کنید. خلاصه دوستان اینها دارند به هر کاری دست می زنند تا پول بیشتری گیرشون بیاد. حواستون رو جمع کنید.
البته الان دیگه نمیشه گفت پول بیشتری میگیره ...
کاش اگه مشکلشون پوله مثل آدم بیان بگن ، همونطور که برای شبانه پول اضافه تری میگیرن .
ولی خب فک میکنم نیم نگاهی به ادغامشون با شرکت بی کیفیت های وب هم داشته باشیم .
MOHAMMAD2010
21-01-2018, 12:13
دوستان اینجا کسی هست سرویس 4 مگ گرفته باشه ؟ اگه هست از این سایت یه تست تک کانکشن سرور امریکا و هلند بگیره - ممنون
دوستان کسی 4 مگ نخریده ؟
feranko724
21-01-2018, 12:36
این چه وضعی میدونستم سرویس 8مگ نمیگرفتم همون4مگ میگرفتم عملن زدن بین الملل اوردن پائین از500تا بالانمیره
pooya777
21-01-2018, 12:38
من سه مگ گرفتم روی چهار مگ بستن قبلا شاتل بودم که بخاطر حجم دزدی و بی مسئولیتیشون دیگه تمدید نکردم.وگره که از نظر کیفیت مثل هم هستن.الآنم که فعلا راضی ام تا ببینم چی میشه.مشکلی هم اگه یه مقاطعی پیش میاد سراسریه واسه همه شرکتهاست.
malthael
21-01-2018, 13:12
ای کاش دیگران بیشتر و زودتر اینجا کامنت می گذاشتند تا من زودتر متوجه بشم که پارس آنلاین داره شیادی می کنه. زنگ زدم و ازشون خواستم که مشکل را حل کنند و در غیر اینصورت اگر برام زیان مالی زیادی هم داشته باشه، قرار دادم رو فسخ کنند و مابه التفاوت رو به من پس بدهند. جالب است بدونید؛ با سوپر کارشناس فنی شون حرف می زدم و بیشتر حرفاش اشتباه و نا مفهوم بود مانند اینکه استریم ویدیو چند گیگابایت حجم داره :n02: و چون حجمش زیاد ، فراموش کنید یکسری خزعبل تحویلم دادند و فکر می کنید پس از آن چی شد؟ آبرا گادابرا، همه چیز عادی شد. :n08:اینها 5 روز منو سرکار گذاشتند و وقتم رو تلف کردند.پارس آنلاین معمولاً پول بیشتری می گیره و مثلاً کیفیت خوبی نسبت به دیگران ارائه می ده اما دیگه اینطور نیست الان شروع کرده به دزدی کردن اینکه قبلاً چی بود رو فراموش کنید. خلاصه دوستان اینها دارند به هر کاری دست می زنند تا پول بیشتری گیرشون بیاد. حواستون رو جمع کنید.
دوستان این رو هم اضافه کنم که مهم نیست شما چقدر از نظر علمی و فنی به مفاهیم شبکه و اینترنت آگاه هستید. هر اندازه آگاهانه و کارشناسانه درباره ی مشکلتون بدونید و به اونها توضیح بدبد. اونها ( کارشناسشون ) نمایش اجرا خواهند کرد، لودگی خواهند کرد، متوجه حرفتون نخواهند شد و ایراداتشون رو قبول نخواهند کرد و در پایان ماستمالی انجام خواهد شد. پس حواستون رو جمع کنید.
الان اوضاع خطتون چه طوریه ؟ (پینگ،پکت لاست ، تک کانکشن و ۰۰۰)
shahram83
21-01-2018, 16:14
الان اوضاع خطتون چه طوریه ؟ (پینگ،پکت لاست ، تک کانکشن و ۰۰۰)
از نظر زمان تأخیر و اتلاف بسته، پارس آنلاین تقریباً خوب عمل می کنه ( فقط تقریباً ). بستگی داره IP شما در اون لحظه از چه رنج IP باشه. در این لحظه زمان تأخیر من برای این دو سرور 4.2.2.4 و 8.8.8.8 به ترتیب حدوداً 127ms و 90ms است. ( برای 8.8.8.8 من در این لحظه jitter کمی زیاد ( برای چندین ثانیه زمان تأخیر حدوداً 120 ms می شود ) و اتلاف بسته بسیار کم دارم ( 50 بار تکرار و یک بسته گمشده ) البته باید بگم که در این لحظه وضعیت زمان تأخیر خوب نیست. ( در این مورد ها معمولاً وضعیت در پارس آنلاین خوب است )
درباره ی تک کانکشن؛ من ماه گذشته بررسی نمی کردم که چه سرعتی در لحظه دارم اما اکنون طوری هست که بتونم در کیفیت 480p یا 720p ویدیو ی استریم شده ببینم. اکنون که سرعت را در سربرگ networking در پنجره windows task manager بررسی می کنم دارای نوسان است از 1م.بیت به 6 افزایش پیدا می کنه لحظه ی بعد به 2 پایین می آد سپس به 4 می ره. اینطور نوسان داره اما خوب دیگه مثل اون چند روز گذشته نیست و کارم رو راه می اندازه.
M . Sayid
22-01-2018, 13:29
هنوزم دانلود رایگان شبانه داره ؟
shahram83
22-01-2018, 13:36
امروز در این ساعت نوسان سرعت تک کانکشن وجود داره. زیاد نیست اما هست. خواستم اطلاع رسانی کنم. :n02:
بالاخره بعد از ده روز با صد باز زنگ زدن به پشتیبانی و مرکز مخابرات و شکایت و... خط پارس آنلاین تخلیه شد و از شرش راحت شدم. جالب بود که می گفتن تخلیه شده ولی من توی خونه هنوز به پارس آنلاین وصل بودم و قبول هم نمیکردن
shaahani
22-01-2018, 14:00
بالاخره بعد از ده روز با صد باز زنگ زدن به پشتیبانی و مرکز مخابرات و شکایت و... خط پارس آنلاین تخلیه شد و از شرش راحت شدم. جالب بود که می گفتن تخلیه شده ولی من توی خونه هنوز به پارس آنلاین وصل بودم و قبول هم نمیکردن
خوش بحالت راحت شدی :n19:
منم به زودی تخلیه میکنم ؛ موندم ترافیک خالی شه از دست این پینگ داغون راحت شم.
حالا هروقت نمیخوای؛ تند تند ترافیک تموم میشه ، وقتی میخوای تموم شه ترافیک کم نمیشه اصلا خخخخ
TranceaweSome
22-01-2018, 14:50
هنوزم دانلود رایگان شبانه داره ؟
یه سری تعرفه هاش 5 تومن گرون تره ولی دانلود شبانه داره
فکر هم نمیکنم محدود باشه چون حجم براش در نظر گرفته شده
mosi_alfa
22-01-2018, 19:49
دوستان شما راحت درباره جابجایی بین isp ها صحبت میکنید، مگه اون طرح تسهیل برای جابجایی اعمال شده؟ یا شما تخلیه و رانژه میکنید هر دفعه و هزینه راه اندازی و...؟ ؟
Sent from my WAS-LX1A using Tapatalk
پارس انلاین چرا تو 1 مگ انقدر کم حجم میده؟ فقط 12 گیگ
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.