ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

thorn
06-01-2015, 18:24
سلام

از شرکت پارس آنلاین 512 سه ماه 6گیگ دارم{37 تومن}(اردبیل) 28 این ماه قراردادم تموم میشه

چون دانلود شبانورو حذف کردن میخام شرکتو عوض کنم نامردا

همین تعرفه رو میخام قیمتش 6 .7 تومان هم فرق کنه مشکلی نیست ..کدام شرکتها دانلود رایگان شبانه دارن

ممنون

Arsenal2012
06-01-2015, 21:43
سلام

از شرکت پارس آنلاین 512 سه ماه 6گیگ دارم{37 تومن}(اردبیل) 28 این ماه قراردادم تموم میشه

همین تعرفه رو میخام قیمتش 6 .7 تومان هم فرق کنه مشکلی نیست ..کدام شرکتها دانلود رایگان شبانه دارن

ممنون

سلام دوست عزیز منم 1 هفته هست از پارس انلاین خارج شدم و از فن آوا سرویس گرفتم
من که از فن آوا راضیم شبی راحت 2 الی 3 گیگ دانلود میکنم
سرویس 1 مگ با ترافیک 6 گیگ رو دارم که شبانه رایگان داره ساعت رایگانش 2 الی 7 صبح هست قیمتش 28 هست که با آبونمان و غیره میشه 30 تومن
بعضی سرویس های فن آوا شبانه رایگان نداره
واسه اطلاعات بیشتر حتما یه سر به تاپیک فن آوا بزن :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه اصلاع از قیمت تعرفه ها به سایت اصلی فن آوا:
سر بزن

اگه هم مرکز مخابراتی شما تحت پوشش فن آوا نیست از های وب هم میتونی سرویس بگیری شبانه رایگان هم داره
واسه اطلاعات بیشتر به تاپیک های وب مراجعه کن:

و برای اطلاع از قیمت تعرفه ها به سایت های وب مراجعه کن :

من اگه جای شما بودم زودتر حجم مو تمام میکردم و درخواست تخلیه میدادم پارس آنلاین خیلی د.ز.د.ه....

shahram20
07-01-2015, 02:20
سلام

ممنون

سلام همشهری
کار خیلی خوبی میکنی تخلیه میکنی
منم پارس آفلاین داشتم. با این توهینی که به شعور کاربراش کرد تخلیه کردم. خلاص ( بعد از چهار سال و خورده ای که مشتریشون بودم)
های وب و عصر تلکام رو مطمئنم شبانه دارن. مکس نت و آسیا تک و شاتل رو خبر ندارم. اما مخابرات اردبیل ( مرکز شهید قندی منظورمه بقیه رو خبر ندارم ) دانلود شبانه رو قبلاً داشت اما جدیداً حذف کرده. ( هر چند اون کیفیت لازم رو نداره - از روی تجربه ای که دوستام و همکارام دارن میگم)
بهتره یه سر حضوری بری تو شرکت ها تا خوب تعرفه ها و سرویش هاشونو از نزدیک بررسی کنی هر کدوم که راست کارت بود انتخاب کن. البته از من میشنوی از هر شرکتی سرویس میخوای بگیری یه ماهه بخر تست کن.
اگه خوب بود که دوباره تمدید میکنی اگه که نه لااقل متضرر نمیشی ( هم از لحاظ مالی و هم اینکه اعصابت واسه سه ماه یا بیشتر داغون نمیشه )
ایشالا که یه سرویس مناسب از یه شرکتی غیر از پارس آفلاین میگیری و حالشو میبری.
فدای همشهری گلم
:n16:

peyman_omnia2
07-01-2015, 13:02
سلام همشهری
کار خیلی خوبی میکنی تخلیه میکنی
منم پارس آفلاین داشتم. با این توهینی که به شعور کاربراش کرد تخلیه کردم. خلاص ( بعد از چهار سال و خورده ای که مشتریشون بودم)
های وب و عصر تلکام رو مطمئنم شبانه دارن. مکس نت و آسیا تک و شاتل رو خبر ندارم. اما مخابرات اردبیل ( مرکز شهید قندی منظورمه بقیه رو خبر ندارم ) دانلود شبانه رو قبلاً داشت اما جدیداً حذف کرده. ( هر چند اون کیفیت لازم رو نداره - از روی تجربه ای که دوستام و همکارام دارن میگم)
بهتره یه سر حضوری بری تو شرکت ها تا خوب تعرفه ها و سرویش هاشونو از نزدیک بررسی کنی هر کدوم که راست کارت بود انتخاب کن. البته از من میشنوی از هر شرکتی سرویس میخوای بگیری یه ماهه بخر تست کن.
اگه خوب بود که دوباره تمدید میکنی اگه که نه لااقل متضرر نمیشی ( هم از لحاظ مالی و هم اینکه اعصابت واسه سه ماه یا بیشتر داغون نمیشه )
ایشالا که یه سرویس مناسب از یه شرکتی غیر از پارس آفلاین میگیری و حالشو میبری.
فدای همشهری گلم
جمع اردبیلیاست انگاری
من با 2020 که تماس گرفتم گفتن که دانلود شبانه داره (دو برابر ترافیک هر ماه رو دانلود شبانه میده)
غیر اینه؟
منم پارس آنلاینم صبر کردم که کنکور ارشد و بدم بعد تخلیه کنم ولی میخوام مخابرات بگیرم شرکت بهتر دیگه ای سراغ دارین؟مرکزمون هم قندی هست

thorn
07-01-2015, 16:09
جمع اردبیلیاست انگاری
من با 2020 که تماس گرفتم گفتن که دانلود شبانه داره (دو برابر ترافیک هر ماه رو دانلود شبانه میده)
غیر اینه؟
منم پارس آنلاینم صبر کردم که کنکور ارشد و بدم بعد تخلیه کنم ولی میخوام مخابرات بگیرم شرکت بهتر دیگه ای سراغ دارین؟مرکزمون هم قندی هست

به نظرت مکس نت چطوری شبانه رایگان 2 تا 8 داره ولی 200 تومن برای هر روز میگره که تو هر ماه 6 تومن میشه

فکر میکنم خوبه

frozen01
07-01-2015, 16:50
کلاه برداری سرور های کاهش پینگ

دوستان جدیدا سرور های کاهش پینگ حجم هایی مثل 2 گیگ رو زدند 4 تومان.

خوب در این مورد که من تحقیق کردم متوجه شدم شارژ برای شما 2 گیگ هست ولی در هنگام کم کردن از شما به صورت 2 برابر شاید هم بیشتر کم میکنه و مشتری اصلا متوجه نمیشه.

پس دوستان گول تبلیغات رو نخورید.

و به این افراد اصلا اعتماد نکنید این شیوه فقط برای بازدید بیشتر سایت هست و عملا کلاه برداری هست

miladahmadi
07-01-2015, 18:40
نظرسنجی 50 امتیازی باشگاه مشتریان :

:n33:

Arsenal2012
07-01-2015, 18:58
من یه هفته هست از فن آوا خارج شدم" الان ایمیل 50 امتیازی باشگاه مشتریان پارس آنلاین واسم اومد منم سریع 50 امتیاز رو گرفتم 8 تا هم از قبل داشتم مجموع شد 58 هر کی واقعا احتیاج ضروری به این 58 امتیاز داره همین جا کامنت بزاره به اونی که واقعا نیاز داشت هدیه میدم:n33:

Alone-Star
07-01-2015, 19:15
من یه هفته هست از فن آوا خارج شدم" الان ایمیل 50 امتیازی باشگاه مشتریان پارس آنلاین واسم اومد منم سریع 50 امتیاز رو گرفتم 8 تا هم از قبل داشتم مجموع شد 58 هر کی واقعا احتیاج ضروری به این 58 امتیاز داره همین جا کامنت بزاره به اونی که واقعا نیاز داشت هدیه میدم:n33:

سلام
فدای معرفتت :n28::n12::n02:
من که نیاز شدید به امتیاز دارم عزیز :n02: نت نامحدود دارم از خجالتشون در میایم تا اینجا که زیر دو خمشونو گرفتم و بزودی ضربه فنی میکنیم :n10::n02:

a1l2i3z4a5h6r7
07-01-2015, 19:32
ما کل از این اینترنت 1 گیگ دارم اگه گیگ میرسی به ما خیر دنیا و آخرت رو ببین داداش بده در راه خدا :n02:

Arsenal2012
07-01-2015, 20:56
سلام
من که نیاز شدید به امتیاز دارم عزیز :n02: نت نامحدود دارم از خجالتشون در میایم تا اینجا که زیر دو خمشونو گرفتم و بزودی ضربه فنی میکنیم :n10::n02:
چاکریم حاجی
الان بیرونم شب ۲ الی ۳ میام پا نت واست پیام خصوصی میکنم
البته چونکه ۵۸ امتیاز هست ۳۰ امتیاز رو میتونم ۱ روز اضافه بر قرارداد واست بگیرم
۲۸ امتیاز می‌مونه رو دستم[emoji3]
بزن بترکون پارس آفلاینو [emoji3] [emoji3]

unname47
07-01-2015, 20:58
سلام
من پارس آنلاین دارم ولی میخوام بعد از اتمام قرارداد برم از مخابرات بگیرم
سرویس 16مگ رو هم آورده پارس، آخه فکر کرده مشکل یوزرهایی که تخلیه کردن سرعته؟ خودش خیلی خوب میدونه چه کلایی داره سره مشترکین میذاره،
چقد باید حرص این اینترنت رو بزنیم با اینهمه مشکلاتی که گریبان گیر همه هست...

Arsenal2012
07-01-2015, 21:03
ما کل از این اینترنت 1 گیگ دارم اگه گیگ میرسی به ما خیر دنیا و آخرت رو ببین داداش بده در راه خدا :n02:
داداش با ۵۸ امتیاز که نمیشه گیگ خرید
واسه ۱ گیگ ۷۰ امتیاز باید داشته باشی
من منظورم بیشتر واسه کسانی بود که نامحدود دارن و اضافه بر قرارداد میتونم بگیرم
شرمنده داداش[emoji106]

bigbang0661
07-01-2015, 23:05
من امروز رفتم فرم درخواست تخلیه رو پر کردم و گفتن که تا یکشنبه تخلیه میشه. خداییش پارس آنلاین واسه من خیلی خوب بود ولی چون شبانه دانلود زیاد دارم مجبور شدم تخلیه کنم.
به نظرم کسایی که یه ساله قبل 10 آذر تمدید کردن بردن چون سرعت شبانش خیلی خوب شده این چند وقت.

nini bad
07-01-2015, 23:45
داشتم فوتبال جام حذفی اسپانیا را میدیدم پارس انلاین تبلیغات داشت کنار زمین!!!!!!!!

hitler1945
08-01-2015, 00:18
بازم بگید پارس انلاین بده !!!

shahram20
08-01-2015, 01:10
داشتم فوتبال جام حذفی اسپانیا را میدیدم پارس انلاین تبلیغات داشت کنار زمین!!!!!!!!

این تبلیغات دور زمین همون پولایی هستن که از حذف دانلود شبانه به جیب زدن به اضافه خیلی چیزای دیگه که همه اطلاع دارن :n08:

با عینک بدبینی هم نگاه کنین شاید هم با صدا و سیما دست به یکی کردن اونا براشون فتوشاپ کردن:n08:

راستی کسی خبر داره تو اسپانیا چند نفر مشترک پارس آفلاین هستن ؟؟؟!!! دانلود رایگان شبانه دارن ؟؟؟!!! :n08:

یه خبر هم من بهتون بدم کف کنین شنیدم به مسی و رونالدو یه گیگ ترافیک رایگان هم هدیه دادن گفتن وقتی گل زدین؛ پیرهنتون رو دربیارین زیرش آرم ما ( شرکت پارس آفلاین ) رو نشون ملت بدین :n08::n08::n08::n08::n08::n08:

hitler1945
08-01-2015, 01:25
یکی نیست به اینا بگه شما جیب ما رو نزن تبلیغات دور زمین تو اسپانیا پیشکش!!!

Alone-Star
08-01-2015, 01:36
این تبلیغات دور زمین همون پولایی هستن که از حذف دانلود شبانه به جیب زدن به اضافه خیلی چیزای دیگه که همه اطلاع دارن :n08:

با عینک بدبینی هم نگاه کنین شاید هم با صدا و سیما دست به یکی کردن اونا براشون فتوشاپ کردن:n08:

راستی کسی خبر داره تو اسپانیا چند نفر مشترک پارس آفلاین هستن ؟؟؟!!! دانلود رایگان شبانه دارن ؟؟؟!!! :n08:

یه خبر هم من بهتون بدم کف کنین شنیدم به مسی و رونالدو یه گیگ ترافیک رایگان هم هدیه دادن گفتن وقتی گل زدین؛ پیرهنتون رو دربیارین زیرش آرم ما ( شرکت پارس آفلاین ) رو نشون ملت بدین :n08::n08::n08::n08::n08::n08:

در راستای اقتصاد مقاومتی، صادرات غیر نفتی و تو پوزی با کف پا (با جوراب) به دشمن. "سری آ ایتالیا" نیز بزودی مملوع از تبلیغات تک ماکارون، سیگار بهمن، تبلت دیمو و موبر عطری (واجبی معطر سوغات ایران-مخصوص صادرات) خواهد شد. :n09:

پ.ن:
برنده مسابقه رئال مادرید - اتلتیک مادرید یکساله شبانه رایگان حتما از شرکت معظم پارس میگیره دیگه؟ چه دانلودی بکنن اونها. :n31:

Arsenal2012
08-01-2015, 01:36
سلام

داداش پیغام خصوصی تو چک کن... بسته يکروز اضافي ... واست فرستادم

shahram20
08-01-2015, 01:42
یکی نیست به اینا بگه شما جیب ما رو نزن تبلیغات دور زمین تو اسپانیا پیشکش!!!

دَمت جیز داداش :n08::n08::n08::n08:

یه جوری گفتی یادِ خال قِزی افتادم :n08::n08::n08:

Alone-Star
08-01-2015, 01:44
داداش پیغام خصوصی تو چک کن... بسته يکروز اضافي ... واست فرستادم

سپاس فراوان :n12:

I Walk Alone
08-01-2015, 02:29
واقعا پارس انلاین چی فکر کرده برای اسپانیا تبلیغات میفرسته ؟ :n02:

left
08-01-2015, 10:15
احتمال بسیار زیاد کار خود صدا سیما بوده :n23:

دقیقه 43 و 13 بازی پخش شده از شبکه 3

همون دقیقه از بازی پخش از شبکه زنده HD+

hitler1945
08-01-2015, 11:37
اگه کار خودشون باشه از فردا تبلیغ کفش تن تاک و مایتابه اگریل و بن بن بن و ایرانسل رو تو نیوکمپ و سانتیاگو برنابئو و الیانز ارنا و..... دیدیم نباید تعجب کنیم!

shahram20
08-01-2015, 12:15

داداش کارت خیلی درسته
البته من قبل شما به فتوشاب کاری صدا و سیما اشاره کرده بودم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خدا میدونه که پارس آفلاین چقدر واسه این کارش از کاربرای بدبخت بیچاره دزدیده داده به صدا و سیما !!! :n35:

nini bad
08-01-2015, 12:18

کار صدا و سیما نیست این عکس دوم شما فیک بازیکن سه قدم اومده جلو اما یک ثانیه هم به تایم اضافه نشده ... بازی را از شبکه های خارجی دیدم که تبلیغ داشت... کافی برید یوتوب بازی دیشب و سرچ کنید همه چیز مشخصه...

left
08-01-2015, 12:24
کار صدا و سیما نیست این عکس دوم شما فیک بازیکن سه قدم اومده جلو اما یک ثانیه هم به تایم اضافه نشده ... بازی را از شبکه های خارجی دیدم که تبلیغ داشت... کافی برید یوتوب بازی دیشب و سرچ کنید همه چیز مشخصه...

فیک ؟ !

من تمامی دقایقی که تبلیغ پارس آنلاین توی نسخه شبکه 3 بوده رو تو همین بازی از شبکه hd+ چک کردم و اثری از تبلیغ پارس آنلاین نبود

میتونید خودتون ملاحظه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

shahram20
08-01-2015, 12:33

خب گیرم که کار صدا و سیما نباشه !
به فرض تبلیغات دور زمین لالیگا و بوندسلیگا و سری آ و لاشامپیونه و لیگ برتر انگلیس و همه لیگ های معتبر جهانی رو بکنن پارس آفلاین!!!
به چه درد ملت دنیا میخوره ؟؟؟!!! چه فرقی به حال اینترنت این کاربرای بیچاره تو داخل کشورمون میکنه؟؟؟!!!
این کار چه افتخاری داری ؟؟؟!!! وقتی از کاربرای بدبخت بیچاره داخل کشور دزدیده میشه و خرج این چیزای مضخرف تو خارج میشه؛
شما چه انتظاری داری ؟؟؟!!!
لطفاً منطقی باشیم!!!
همین

left
08-01-2015, 12:47

اینم به صورت دقیق تر , تفاوت فریمشون چند هزارم ثانیه هست ولی ثانیه روی همون 13 هست ؛ همون حرکت دست آربلوا

اینم نسخه صداسیما

اینم دقت کنید تبلیغ arcor از دقیقه 43 شروع شده ؛ پس اصلا جور در نمیاد با گفته شما

ضمنا اگر بازی رو از شبکه خارجی یا هر جایی دیده باشید حتما باید بدونید اینجا آربلوا داره عقب عقب میاد , جلو نمیره !

lamp23
08-01-2015, 12:50
اینم به صورت دقیق تر , تفاوت فریمشون چند هزارم ثانیه هست ولی ثانیه روی همون 13 هست ؛ همون حرکت دست آربلوا

اینم نسخه صداسیما

اینم دقت کنید تبلیغ arcor از دقیقه 43 شروع شده ؛ پس اصلا جور در نمیاد با گفته شما

دمت گرم حاجی دستشون رو ، رو کردی :n02:

unname47
08-01-2015, 13:02
عجب کلاه بردارهایی هستنا
من همین الان دیدم
حالا باید منتظر باشیم که کمیته مسابقان لیگ اسپانیا ازش شکایت کنه هه هه
حتما مشکل قضایی داره این موضوع،

Masoud-Susa
08-01-2015, 13:44
تکنولوژی جدیدی که صدا و سیما را دور زد
واقعیت‌های تبلیغ پارس آنلاین در بازی رئال‌مادید و آتلتیکو مادرید

در بازی رئال مادرید و آتلتیکو مادرید تبلیغی از پارس آنلاین پخش شد که بسیاری را به تعجب واداشت. یعنی پارس آنلاین در لالیگا تبلیغ داده ؟ خیلی‌ها تصور کردند این تصاویر یک جعل دیگه از صدا و سیمای ایران است برخی اسکرین شات‌هایی از ماهواره‌های دیگر را پیدا کردند که این گمان را تقویت می‌کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که صدا و سیما یک تحریف دیگر را انجام داده اما واقعیت ( حداقل این بار) چیز دیگری است. یک تکنولوژی جدید تبلیغاتی به نام digital replacement technology اخیرا توسط چند شرکت معدود تبلیغاتی با همکاری شبکه‌های ماهواره‌ای انجام می‌شه که توسط آن می‌توان تبلیغات کنار زمین را کاملا هدفمند برای مناطق مختلف تغییر داد. به این ترتیب تبلیغات محلی را در یک رویداد بین‌المللی مثل مسابقه مهم فوتبال جایگزین کرد. به این ترتیب بینندگان در هر نقطه از جهان تبلیغی را می‌بینند که آگهی‌دهندگان محلی سفارش داده‌اند. نکته جالب اینکه هزینه این تبلیغات برای شرکت تبلیغ دهنده به مراتب از هزینه تبلیغ در صدا و سیما پایین‌تر است.

اما این تکنولوژی چیست ؟

در سایت یک شرکتی که اینکار را انجام می‌دهد گفته شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : ما یکی از چند آژانس بین‌المللی هستیم که از تکنولوژی جایگزین تبلیغات Digital replacement technology استفاده می‌کنیم. بارسلونا یا رئال مادرید فرقی نمیکند در هر کشوری که باشید ما می‌توانید تبلیغ متفاوتی را ( کنار زمین ) به بینندگان نشان دهیم.
بر اساس این مدل تبلیغاتی حالا برندهای محلی می‌توانند از یک رویداد بین‌المللی مثل مسابقه فوتبال برای تبلیغ مستقیم خود استفاده کنند.
در این شیوه جدید تبلیغ بیلبوردهای LEDکنار زمین همچنان مشغول نمایش تبلیغات نرمال خود هستند اما بینندگان تلویزیونی در سراسر جهان تبلیغ‌های متفاوتی را مشاهده می‌کنند. این سیستم تصویری با همسان سازی دوربین‌ها و زاویه‌های آنان عملا تبلیغات را با چنان پرسپکتیوی به بینندگان نشان می‌دهد که انگار واقعا کنار زمین در حال پخش است.
یک نکته مهم اینکه هزینه تبلیغات در این شیوه به مراتب از هزینه تبلیغات در یک شبکه محلی ( مثل صدا و سیما ) پایین‌تر است و این احتمالا چالشی بزرگ برای همین شبکه‌هاست. صدا و سیما که خود در زمانی استاد صحنه‌های آهسته و جایگزین برای عدم پخش صحنه‌هایی که نامناسب تشخیص می‌داد بود حالا در این زمینه کاملا عقب افتاده و با توجه به اینکه این تبلیغات دور زمین را می‌پوشانند هم دیگر نمی‌توان از حربه صحنه‌های آهسته و تکراری برای عدم نمایش آنها سود جست.

منبع: آی‌تی ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ooo0PS
08-01-2015, 13:57
سلام دوستان
منم امروز درخواست تخلیه رو دادم و ایشالا از مخابرات میخوام بگیرم. ایده ال نیست اما دیگه مثله پارس نیست که دزدی رو به حد اعلای خودش رسونده.
به پیشنهاداتش هم زنگ زدم گفتم کارتون بیسته، یوزرهای 4، 5 ساله مثل من رو قشنگ دارین میپرونین + یکمی هم ناسزا نثارشون کردم.اخه خط من که نویزداره و نهایت 2مگ رو میکشه و ماهی نهایت 40 گیگ شبانه دارم مشکل اصلیه پارس انلاینم یا اونی که پهنای 10 تا 16 مگ داره و روزی 15 گیگ شبانه داره ؟
بهشون میگم نه تعرفه ای دارین که شبانه رایگان داشته باشه و دست یوزر بستیت ، از یه طرفم همه سرویس ها محدوده --> در جواب میگه این سایت جدید شرکته. ای تف به این سیایت شرکتتون:)
قبلا هم مخابرات داشتم البته و طعم ترافیک دزدیشو خیلی چشیدم اما پارس یه کاری کرد که دیگه حاظر نیستم که یه تک هزاری به جیب این بی صفت ها کنم.

دوستان بهترین راه برای اینکه اینا بفهمن طرف حسابشون یه گوش دراز نیست تخلیه کرده( البته دور از جون شما)
برید از مخابرات یا هرجایی که شبانه رایگان میده(اسیا تک، ماکس نت، فن اوا..) تا از شر پارس خبیس خلاص شیم.(اون هایی که قبل 10 اذر هم تمدید کردن نوش جونشون)
شاید که به راه راست هدایت شود:)

shahram20
08-01-2015, 15:38

در بازی رئال مادرید و آتلتیکو مادرید تبلیغی از پارس آنلاین پخش شد که بسیاری را به تعجب واداشت. یعنی پارس آنلاین در لالیگا تبلیغ داده ؟ خیلی‌ها تصور کردند این تصاویر یک جعل دیگه از صدا و سیمای ایران است برخی اسکرین شات‌هایی از ماهواره‌های دیگر را پیدا کردند که این گمان را تقویت می‌کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که صدا و سیما یک تحریف دیگر را انجام داده اما واقعیت ( حداقل این بار) چیز دیگری است. یک تکنولوژی جدید تبلیغاتی به نام digital replacement technology اخیرا توسط چند شرکت معدود تبلیغاتی با همکاری شبکه‌های ماهواره‌ای انجام می‌شه که توسط آن می‌توان تبلیغات کنار زمین را کاملا هدفمند برای مناطق مختلف تغییر داد. به این ترتیب تبلیغات محلی را در یک رویداد بین‌المللی مثل مسابقه مهم فوتبال جایگزین کرد. به این ترتیب بینندگان در هر نقطه از جهان تبلیغی را می‌بینند که آگهی‌دهندگان محلی سفارش داده‌اند. نکته جالب اینکه هزینه این تبلیغات برای شرکت تبلیغ دهنده به مراتب از هزینه تبلیغ در صدا و سیما پایین‌تر است.

اما این تکنولوژی چیست ؟

در سایت یک شرکتی که اینکار را انجام می‌دهد گفته شده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) : ما یکی از چند آژانس بین‌المللی هستیم که از تکنولوژی جایگزین تبلیغات Digital replacement technology استفاده می‌کنیم. بارسلونا یا رئال مادرید فرقی نمیکند در هر کشوری که باشید ما می‌توانید تبلیغ متفاوتی را ( کنار زمین ) به بینندگان نشان دهیم.
بر اساس این مدل تبلیغاتی حالا برندهای محلی می‌توانند از یک رویداد بین‌المللی مثل مسابقه فوتبال برای تبلیغ مستقیم خود استفاده کنند.
در این شیوه جدید تبلیغ بیلبوردهای LEDکنار زمین همچنان مشغول نمایش تبلیغات نرمال خود هستند اما بینندگان تلویزیونی در سراسر جهان تبلیغ‌های متفاوتی را مشاهده می‌کنند. این سیستم تصویری با همسان سازی دوربین‌ها و زاویه‌های آنان عملا تبلیغات را با چنان پرسپکتیوی به بینندگان نشان می‌دهد که انگار واقعا کنار زمین در حال پخش است.
یک نکته مهم اینکه هزینه تبلیغات در این شیوه به مراتب از هزینه تبلیغات در یک شبکه محلی ( مثل صدا و سیما ) پایین‌تر است و این احتمالا چالشی بزرگ برای همین شبکه‌هاست. صدا و سیما که خود در زمانی استاد صحنه‌های آهسته و جایگزین برای عدم پخش صحنه‌هایی که نامناسب تشخیص می‌داد بود حالا در این زمینه کاملا عقب افتاده و با توجه به اینکه این تبلیغات دور زمین را می‌پوشانند هم دیگر نمی‌توان از حربه صحنه‌های آهسته و تکراری برای عدم نمایش آنها سود جست.

منبع: آی‌تی ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ببخشید یه سئوال!!! مگه این این مسابقه و اون تبلیغات فتوشاپی از شبکه 3 صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش نشد ؟؟؟ پس شبکه های ماهواره ای این وسط چیکارن مسعود جان ؟؟؟!!!
حالا کاری به این مسئله ندارم که تکنولوژی پیشرفت خیلی زیادی کرده و داره اما اگه از بُعد حقوقی به قضیه نگاه کنیم این کار یه نوع تخلف و جرم محسوب میشه و مسئولان لیگ اسپانیا براحتی میتونن شکایت کنن!
و شکایت تو این سطح میتونه واسه اون شرکتی که اینکار رو کرده و همچنین شرکت دزد آنلاین ( پارس آفلاین ) گرون تموم بشه.

peyman_omnia2
08-01-2015, 15:43

اما این تکنولوژی چیست ؟

مگه صدا و سیما حق پخش این مسابقات رو داره که شرکت های خارجی بیان برا ایران تبلیغات اختصاصی پخش کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا معلومه که این کار بازم .... هست!

Sent from my iPhone using Tapatalk

peyman_omnia2
08-01-2015, 15:45
ببخشید یه سئوال!!! مگه این این مسابقه و اون تبلیغات فتوشاپی از شبکه 3 صدا و سیمای جمهوری اسلامی پخش نشد ؟؟؟ پس شبکه های ماهواره ای این وسط چیکارن مسعود جان ؟؟؟!!!
حالا کاری به این مسئله ندارم که تکنولوژی پیشرفت خیلی زیادی کرده و داره اما اگه از بُعد حقوقی به قضیه نگاه کنیم این کار یه نوع تخلف و جرم محسوب میشه و مسئولان لیگ اسپانیا براحتی میتونن شکایت کنن!
و شکایت تو این سطح میتونه واسه اون شرکتی که اینکار رو کرده و همچنین شرکت دزد آنلاین ( پارس آفلاین ) گرون تموم بشه.

مهم اینه که اصلا اونا نمیدونن که ایران اینارو پخش میکنه دلیلشم پخش نشدن این مسابقات با ماهوارست
درضمن شکایت کنه به کی!!!! فک کنم این به کپی رایت مربوطه که ایران!

shahram20
08-01-2015, 16:04
مهم اینه که اصلا اونا نمیدونن که ایران اینارو پخش میکنه دلیلشم پخش نشدن این مسابقات با ماهوارست

نه دوست من اینجورا که میگی نیست امتیاز پخش بعضی از مسابقات مهم رو صدا و سیما واقعاً خریداری میکنه البته مسابقه دیشب رو من ندیدم اما شاید اونو خریده باشه.
اگه لازم دونستن شکایت کنن به راحتی میکنن احقاق کنن مثه لیگ و فدراسون فوتبال ما بی در و پیکر نیستن.
ضمن اینکه اگه چند تا کامنت بالاتر رو بخونین که یکی از دوستان نوشته بودن؛ شرکتها و کشورهایی مثه جمهوری آذربایجان مبالغ چند صد میلیون دلاری و یورویی هزینه میکنن و یا اسپانسر میشن که تبلیغاتشون واسه یک یا چند بار و یا برای یکسال پخش بشه
البته اصل قضیهه رو دقیقاً نمیدونم چیه ! اون شرکتی که اینکار رو میکنه مجوز لازم رو برای انجامش داره یا غیر قانونی اینکار رو واسه کشورهای جهان سوم انجام میده!!!

Masoud-Susa
08-01-2015, 16:09

مگه صدا و سیما حق پخش این مسابقات رو داره که شرکت های خارجی بیان برا ایران تبلیغات اختصاصی پخش کنن؟؟؟؟؟؟؟؟
کاملا معلومه که این کار بازم .... هست!

هیچ تخلفی رخ نداده و این کار کاملا به صورت قانونی انجام میشه.
این یه شیوه تبلیغاتی جدید هست که یکی دو سالی میشه رایج شده و از طریق خود اپراتور تبلیغاتی در ورزشگاه برای نقاط مختلف دنیا ارسال میشه.
تو این روش از طریق فیدهایی که برای قاره های مختلف ارسال میشه تبلیغات متناسب با اون محل ارسال میشه؛
مثلا برای خاورمیانه و آفریقا از طریق فید تصویری که ارسال میشه تبلیغات مربوط به اینجا ضمیمه میشه و در اروپا و امریکا هم به همین ترتیب.
این هم لینک اون شرکتی که پارس آنلاین بهش تبلیغات رو سفارش داده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+انتهای همین خبر اومده که در بازی هفته آینده الچه بارسلونا باز هم از این شیوه تبلیغاتی استفاده میشه.

dj77
08-01-2015, 16:19
واقعا برای پارس آنلاین متاسفم...به جای اینکه به فکر کیفیت سرویس و ارتقا اون باشه ور میداره هزینه ملیاردی می کنه به صدا سیما پول میده که تبلیغ دور زمین فیک بره براش! شما این طرز فکر مسولین یک شرکت بزرگ رو ببین پی خواهی برد که چقدر مشترک و کیفیت سرویس براشون اهمیت داره...

shahram20
08-01-2015, 16:25
هیچ تخلفی رخ نداده و این کار کاملا به صورت قانونی انجام میشه.
این یه شیوه تبلیغاتی جدید هست که یکی دو سالی میشه رایج شده و از طریق خود اپراتور تبلیغاتی در ورزشگاه برای نقاط مختلف دنیا ارسال میشه.
تو این روش از طریق فیدهایی که برای قاره های مختلف ارسال میشه تبلیغات متناسب با اون محل ارسال میشه؛
مثلا برای خاورمیانه و آفریقا از طریق فید تصویری که ارسال میشه تبلیغات مربوط به اینجا ضمیمه میشه و در اروپا و امریکا هم به همین ترتیب.
این هم لینک اون شرکتی که پارس آنلاین بهش تبلیغات رو سفارش داده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+انتهای همین خبر اومده که در بازی هفته آینده الچه بارسلونا باز هم از این شیوه تبلیغاتی استفاده میشه.

پس خوبه که مجوز لازم رو دارن. ولی خدایی کِیف دیدن مسابقات فوتبال هم به تبلیغات دور زمین شرکتهای بزرگه نه این دزد آنلاین :n09:
خدایی شما حساب کن اتلتیکو مادرید و رئال مادرید بازی میکنن تبلیغات دور زمین اینچنین پخش بشه آدم یاد لیگ برتر دهات ایران میوفته و مسابقه کوفتش میشه :n08:
فقط مسعود جان! جون اون مادرت یه پیگیری بکن ببین اگه این دزد آنلاین هم میخواد تبلیغاتش پخش بشه؛ من بزنم تُرک سَت و هات برد، مسابقه رو اورجینال تماشا کنم :n31:
فدات

alireza20202003
08-01-2015, 16:59
برای دوستانی که علاقه دارن بدونن کدوم شبکه هدف پارس آنلاین بوده :n02:

shahram20
08-01-2015, 18:46
برای دوستانی که علاقه دارن بدونن کدوم شبکه هدف پارس آنلاین بوده :n02:

اوه اوه !!! یعنی از beIN SPORTS دزدی کرده ؟؟؟!!! :n08:
الحق که اسم دزد آنلاین برازند شه :n08::n08::n08:
بهتره یه کمپین بین المللی چیزی را بندازیم که حسابی حالشون جا بیاد کصافطا :n24:

iran79
08-01-2015, 19:17
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم
حساب کردم دیدم سالیانه 240 هزار تومن دارم بابت این سرویس گند میدم
حالا میخوام سرویس رو در صورت بودن سرویس بهتر تغییر بدم

بنظر شما با شرایط زیر از چه خدمات دهنده ای سرویس بگیرم و کدوم سرویسش رو بگیرم:

من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
قطعیش کم باشه و پشتیبانی خوبی هم داشته باشه
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
سیفون دستشویی (یا همون که میدونین) روش کار کنه
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ دیدم سرویس پارس انلاین جدیدا اینجوری زده که مثلا ماهی 10 گیگ و سالیانه فلان قدر حجم،واسه همین خواستم مطمئن بشم.
حالا بنظرتون چی بگیرم؟ سرویس های 16 مگ پارس انلاین که جدیدا ارائه داده خوبه؟ ISPهای دیگه کدوما خوبن؟

saeid.saeid20
08-01-2015, 20:04
رازتبلیغ شرکت ایرانی دورزمین رئال مادرħد کشف شد
خبرگزاری تسنیم: تبلیغ Ħارس آنلاین روی بیلبورد دور زمین بازی دو تیم اتلتیکو مادرħد و رئال مادرħد با وجود
هدفمندسازی تبلیغات، چندان چیز عجیبی بهنظرنمیرسد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، در جرħان Ħخش بازی دو تیم اتلتیکومادرħد و رئال
مادرħد،تبلیغات دور زمین بازی توجه مخاطبان برنامه تلویزیونی را برانگیخت.اما با توجه به گستره عمیق تبلیغات
دħجیتال، ازاین Ħس باħد منتظراقدامات بیشتری دراین قالب بود.
برĦاħه این گزارش،شرکت آویسی فوتبال ابتکار جدħدی برای تبلیغات دور زمین به کار برده که تبلیغات را هدفمند
میکند و برای هرنقطهتبلیغات مرتبط را نشان میدهد. این نکتهای است که ازنگاه مخاطبان تلویزیونی دور مانده
است.
به نظر میرسد ترفند هدفمندسازی تبلیغات در بهترین حالت به اħنجا میرسد که شرکتهای ایرانی نیزمیتوانند
برای بازیهای مهمی نظیر آرژانتین و برزیل تبلیغات دهند و از مجری Ħخش تبلیغات بخواهند که آن را تنها برای
منطقه خاورمیانهبهنماħش درآورد.
"آویسی فوتبال" در معرفی خود آورده است که ħکی از معدود آژانسهای تبلیغاتی هستیم که قادر به انجام چنین
کاری بوده ومیتوانیم تبلیغات دħجیتال را جاħگزین ħکدħگر کنیم.
این شرکت قادراست به عنوان مثال Ħخش تبلیغات کنارزمین بازی بارسلونا ورئال مادرħد در لالیگا را برای کشورهای
مختلف، به شکلی متفاوت نماħش دهد.
این شرکت روش خود را نوعی ساختارشکنی در ارائه تبلیغات دانسته که هزħنه انجام تبلیغات را نیزنسبت کمپینها
بسیار کاهش داده وبه هیچ عنوان قابل قیاس با تعرفهتبلیغات تلویزیونهای سراسری نیست.
کپی کردن یکم بد شد ببخشید
ولی در هر حال از پول باباش خرج نکرده برای تبلیغات که
هر چی هم باشه اینقدر گرونه که تا حالا تو ایران هیچ شرکتی نتونسته همچین کاری کنه
با پول ما این کارو کرده من که دیگه رفتنم 100 درصد شد تا الان یکم شک داشتم
چون اون یکی خطم فیبر نوریه باید یه خط دیگه بخرم ولی به خاطر اینکه از این دزد خونه برم میرم میخرم

shahram20
08-01-2015, 20:33
رازتبلیغ شرکت ایرانی دورزمین رئال مادرħد کشف شد
خبرگزاری تسنیم: تبلیغ Ħارس آنلاین روی بیلبورد دور زمین بازی دو تیم اتلتیکو مادرħد و رئال مادرħد با وجود
هدفمندسازی تبلیغات، چندان چیز عجیبی بهنظرنمیرسد.
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات و ارتباطات خبرگزاری تسنیم، در جرħان Ħخش بازی دو تیم اتلتیکومادرħد و رئال
مادرħد،تبلیغات دور زمین بازی توجه مخاطبان برنامه تلویزیونی را برانگیخت.اما با توجه به گستره عمیق تبلیغات
دħجیتال، ازاین Ħس باħد منتظراقدامات بیشتری دراین قالب بود.
برĦاħه این گزارش،شرکت آویسی فوتبال ابتکار جدħدی برای تبلیغات دور زمین به کار برده که تبلیغات را هدفمند
میکند و برای هرنقطهتبلیغات مرتبط را نشان میدهد. این نکتهای است که ازنگاه مخاطبان تلویزیونی دور مانده
است.
به نظر میرسد ترفند هدفمندسازی تبلیغات در بهترین حالت به اħنجا میرسد که شرکتهای ایرانی نیزمیتوانند
برای بازیهای مهمی نظیر آرژانتین و برزیل تبلیغات دهند و از مجری Ħخش تبلیغات بخواهند که آن را تنها برای
منطقه خاورمیانهبهنماħش درآورد.
"آویسی فوتبال" در معرفی خود آورده است که ħکی از معدود آژانسهای تبلیغاتی هستیم که قادر به انجام چنین
کاری بوده ومیتوانیم تبلیغات دħجیتال را جاħگزین ħکدħگر کنیم.
این شرکت قادراست به عنوان مثال Ħخش تبلیغات کنارزمین بازی بارسلونا ورئال مادرħد در لالیگا را برای کشورهای
مختلف، به شکلی متفاوت نماħش دهد.
این شرکت روش خود را نوعی ساختارشکنی در ارائه تبلیغات دانسته که هزħنه انجام تبلیغات را نیزنسبت کمپینها
بسیار کاهش داده وبه هیچ عنوان قابل قیاس با تعرفهتبلیغات تلویزیونهای سراسری نیست.
کپی کردن یکم بد شد ببخشید
ولی در هر حال از پول باباش خرج نکرده برای تبلیغات که
هر چی هم باشه اینقدر گرونه که تا حالا تو ایران هیچ شرکتی نتونسته همچین کاری کنه
با پول ما این کارو کرده من که دیگه رفتنم 100 درصد شد تا الان یکم شک داشتم
چون اون یکی خطم فیبر نوریه باید یه خط دیگه بخرم ولی به خاطر اینکه از این دزد خونه برم میرم میخرم

حتماً این کارو بکنن داداش
کارت خیلی درسته

shahram20
08-01-2015, 20:36
درود
دوستان من الان سرویس 512 نامحدود مخابرات رو دارم که هر دو ماه دارم 40 هزار تومن میدم

من اصلا دانلود فیلم و سریال ندارم و هر از گاهی بیشتر هر ماه یه بار سراغ البوم و اهنگ های جدید میرم و دانلود میکنم
بیشتر وب گردی میکنم و از برنامه های اجتماعی مثل وایبر و واتس اپ و لاین استفاده میکنم
فیسدوغ و این جور شبکه ها میرم هر از گاهی و کلا دانلودم کمه البته به غیر اجرای ویدئوهای انلاین و این چیزا که تو فیسدوغ هستش
شبکه های وایبر و اسکایپ و لاین و واتس و اپ واین چیزارو بلاک نکن(چون یادمه یکی از ISP ها اینکارو میکرد)
پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم

فقط یه سوال: اگه مثلا یه سرویس یکساله میگه ماهی 5 گیگ، اگه 5 گیگ تموم بشه سرویس تا شروع ماه بعد قطع هست یا میشه استفاده کرد؟ دیدم سرویس پارس انلاین جدیدا اینجوری زده که مثلا ماهی 10 گیگ و سالیانه فلان قدر حجم،واسه همین خواستم مطمئن بشم.
حالا بنظرتون چی بگیرم؟ سرویس های 16 مگ پارس انلاین که جدیدا ارائه داده خوبه؟ ISPهای دیگه کدوما خوبن؟

داداش شرکتهای خوب و مطرح دیگه ای به غیر این دزد آنلاین هستن که میتونی ازشون سرویس بگیری
از من میشنوی از همین الان قید این پارس آفلاین رو بزن

SaeedSaeed11
08-01-2015, 22:08
آقا من هر چی گشتم تاپیک پارس آنلاین خوزستان رو پیدا نکردم . چه بلایی سرش اومده چرا اینقدر سرعتش بد شده اینجا ؟ من 5 6 سال داشتم اینجا همیشه سرعتش خوب بود ( از دزدی هاش بگذریم ) ولی چند ماهه 2 روز خوبه 3 روز بد . کسی میدونه جریان چیه؟؟

شیطونه میگه عوضش کنم . الان کدوم شرکتا خوب سرویس میدن؟

Gamemaster
08-01-2015, 23:11
درود

پینگ خوبی داشته باشه
ریموت هم زیاد میزدیم

پارس مشکل جدی با اندروید و آاپ‌ها داره پس بهتره نیای سمتش

WhiteHat
08-01-2015, 23:31
واقعا برای پارس آنلاین متاسفم...به جای اینکه به فکر کیفیت سرویس و ارتقا اون باشه ور میداره هزینه ملیاردی می کنه به صدا سیما پول میده که تبلیغ دور زمین فیک بره براش! شما این طرز فکر مسولین یک شرکت بزرگ رو ببین پی خواهی برد که چقدر مشترک و کیفیت سرویس براشون اهمیت داره...
واقعا! چقدر بدبختند که جای ریزشو میخواند با این همه تبلیغات و کلاهبرداریها پر بکنند

ببینید پولاتون کجاها داره خرج میشه بازم برید بهشون پول بدید... کی میخواییم بفهمیم خدا میدونه 36 سال گذشت ولی افسوس که این ملت...

binaafarin
09-01-2015, 00:24
آقا من هر چی گشتم تاپیک پارس آنلاین خوزستان رو پیدا نکردم . چه بلایی سرش اومده چرا اینقدر سرعتش بد شده اینجا ؟ من 5 6 سال داشتم اینجا همیشه سرعتش خوب بود ( از دزدی هاش بگذریم ) ولی چند ماهه 2 روز خوبه 3 روز بد . کسی میدونه جریان چیه؟؟

پارس انلاین فقط ی تاپیک داره و به تفکیک استانها جدا نشده
تاپیک مخابرات اون طور حالتیه

shahram20
09-01-2015, 01:03

داداش از من میشنوی تخلیه کن برو یه شرکت دیگه
شرکتهای خوب و مطرح دیگه ای هم هستن که هم دانلود رایگان شبانه دارن و هم کیفیت سرویس هاشون از این دزد آنلاین بهتره

SaeedSaeed11
09-01-2015, 05:04
داداش از من میشنوی تخلیه کن برو یه شرکت دیگه
شرکتهای خوب و مطرح دیگه ای هم هستن که هم دانلود رایگان شبانه دارن و هم کیفیت سرویس هاشون از این دزد آنلاین بهتره

داداش حداقل اسم بیار ببینیم کدوم خوبه . آسیاتک رو که میدونم اینجا اصلا خوب نیست

j-f
09-01-2015, 18:40
سلام، با توجه به اینکه پارس آنلاین میگه سرعت سرویس هاش تا ۱۶مگابیت در ثانیه هست، و دیگه شبانه رایگان هم نداره، اونوقت تفاوت بیت سرویس های ۱۲۸ تا ۲ مگ چیه؟
و اینکه اگه ۱۲۸ بگیریم، واقعا تا ۱۶ مگ سرعت داره؟ سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ سرعت دیدن فیلم از آپارات چطور؟ سایت های خارجی کند تر باز میشن ؟ اشاره شد که با آندروید مشکل داره یعنی مثلا اپ بازار موقع دانلود سرعتش کمه؟ و نهایتا سرعت دانلود با idm تا چه حدیه؟
ببخشید طولانی شد، فقط میخواستم شرایط پارس آنلاین رو بررسی کنم، شاید یه اشتراک بگیرم ازش.

Gamemaster
09-01-2015, 18:51
ماکه سرعت 16 ندیدیم

فرقش در حجم‌ و قیمت

جدیدا که بافر هم می‌زنه تو ستریم بدرد انلاین نگاه کردن نمی‌خوره

hamidchi
09-01-2015, 22:55
سلام
من چند روز دیگه اشتراکم تموم میشه 512 دارم ، حالا چند تا سوال داشتم :
1- چند گیگی مصرف نشده دارم اگه اشتراکم رو تمدید کنم منتقل میشه به حجم دوره بعد ؟
2- این طرح 16 مگابیت که گذاشتن ، شبانه ش به طور کامل پولیه یا همون یک سومه ؟
3- من اگه تمدید کنم با همین طرح تمدید میشه ؟ یا حالت دیگه ای هم داره ؟ تخفیف 30 درصد فقط واسه متقاضیان جدیده یا واسه تمدیدی هام هست ؟
4- و سوال مهم این که اصن تمدید کنم یا نه و آیا شرکت بهتر دیگه هست که قطعی نداشته باشه شبانه رایگان داشته باشه و خوب باشه (اصفهان) ؟

Gamemaster
10-01-2015, 00:28
سلام

اگه خریدین حجم‌و انتقال می‌شه اگه نه که میپره

همون یک سومه

فقط جدیدا

بستگی به خودتون داره اگه باهاش کنار اومدین تمدید کنید اگه نه که بهتره به فکر جای جدید باشید

KING iMAN
10-01-2015, 04:00
سلام، با توجه به اینکه پارس آنلاین میگه سرعت سرویس هاش تا ۱۶مگابیت در ثانیه هست، و دیگه شبانه رایگان هم نداره، اونوقت تفاوت بیت سرویس های ۱۲۸ تا ۲ مگ چیه؟
و اینکه اگه ۱۲۸ بگیریم، واقعا تا ۱۶ مگ سرعت داره؟ سرعت باز کردن صفحات چطوره؟ سرعت دیدن فیلم از آپارات چطور؟ سایت های خارجی کند تر باز میشن ؟ اشاره شد که با آندروید مشکل داره یعنی مثلا اپ بازار موقع دانلود سرعتش کمه؟ و نهایتا سرعت دانلود با idm تا چه حدیه؟
ببخشید طولانی شد، فقط میخواستم شرایط پارس آنلاین رو بررسی کنم، شاید یه اشتراک بگیرم ازش.

من یه نکته رو بگم:
سرعت 16 برای سرویسهای حجمی بالای 128 هستش.ضمن اینکه خالص 16 نمیده چون خط تلفنت نمیکشه.
===

farshad0123
10-01-2015, 04:19
اینا هم دلشون خوشه اومدن ویدئو مسابقه سرعت گذاشتن نتی که شبانه رایگان نداره میخوام نباشه:n09:
الان سیمکارت ایرانسل هم بصرفه تره بسته شبانه 24گیگش
نتی که محدوده سرعت 130کیلوبایت هم کافیه براش من اگه جای شما بودم سرویس 256بالاتر نمیگرفتم

bilmazlar
10-01-2015, 08:16

در شرایط معمول تفاوت چندانی ندارند. اما در ساعت‌های شلوغی و پرترافیک (مثل ساعت‌های 7 عصر تا 1 نیمه شب)، اولویت با سرویس‌های با سرعت بالاتره. تو این جور وقتا سرویس 128 ممکنه بیشتر از 30 کیلوبایت در ثانیه سرعت نده اما سرویس 2 مگ ممکنه 400 تا 500 کیلوبایت سرعت داشته باشه. من تو آذر ماه سه تا سرویس حجمی 128، 1 مگ و 2 مگ رو در یه فاصله 10 روزه تست کردم. تو ساعت‌های شلوغی تفاوت این سرعت‌ها کاملن برام محسوس بود.

bilmazlar
10-01-2015, 08:22
اینا هم دلشون خوشه اومدن ویدئو مسابقه سرعت گذاشتن نتی که شبانه رایگان نداره میخوام نباشه:n09:
الان سیمکارت ایرانسل هم بصرفه تره بسته شبانه 24گیگش
نتی که محدوده سرعت 130کیلوبایت هم کافیه براش من اگه جای شما بودم سرویس 256بالاتر نمیگرفتم

ایرانسل هم مشکلات خودش رو داره. مثلن همه جا قابل استفاده نیست. خونه ما که به دلایل نامعلوم نه ایرانسل و نه همراه اول آنتن سرعت بالاشون (H+) فعال نمی‌شه. بعد هم احتمال قطعیش بیشتر از سرویس ADSLاه. این بسته‌های 24 گیگ 10 هزار تومن ایرانسل هم که گیگی می‌افته 416 تومن. با این هزینه می‌شه تو ADSLهای شرکت‌های دیگه سرویس‌های ارزونتری پیدا کرد.

babialex
10-01-2015, 15:41
من از آسیاتک ناراضی هستم و میخام سرویسمو عوض کنم

پارس آنلاین سرعت سرویس های حجمی اش چطوره ؟ حجم دزدی نداره ؟ سرعتش توی شبها و بعد از ساعت 12 چطوره ؟

چون من شدیدا احساس میکردم که آسیاتک حجم دزدی داره

پارس آنلاین کدوم سرعت هاش خوبه ؟ سرعت 128 و 256 چطوره ؟ سرعت 512 چطوره ؟

blueid
10-01-2015, 15:50
01
سلام دوستااان
امتیاز باشگاه مشتریان هرکی داره بگ ازش میخرم شدیدا نیاز دارم

gttwo
10-01-2015, 18:35
سلام
لطفا
pol-512 - 12gig night
و pol -512 u
1 )سرعت دانلود ؟ و 2 ) حداکثر حجم قابل دانلود در ماه با حداکثر سرعت و توضیح بدید
با تشکر

pedibell
10-01-2015, 19:13
سلام
من 128 نامحدود دارم اگه بخوام سرویس 256 نامحدود بگیرم باید کار خاصی انجام بدم؟؟
یا همون اینترنتی شارژ کنم کافیه؟؟

Gamemaster
10-01-2015, 19:19
انلاین عوض کنید مشکلی‌ نیست

babak_gww
10-01-2015, 23:46
..............

jimiii
11-01-2015, 08:37
سلام
من 128 نامحدود دارم اگه بخوام سرویس 256 نامحدود بگیرم باید کار خاصی انجام بدم؟؟
یا همون اینترنتی شارژ کنم کافیه؟؟

مشکل نداره، این که شما باید مدارک میبردی شرکت واسه زمان قدیم بود. الانم هیچ کاری لازم نیست انجام بدید. عادی شارژ کنید.

bigbang0661
11-01-2015, 13:30
دوستان کسی اینجا تخلیه کرده؟ من 5 روزه فرمو پر کردم ولی هنوز هیچ خبری از تخلیه نیست.

Gamemaster
11-01-2015, 13:59
دوستان کسی اینجا تخلیه کرده؟ من 5 روزه فرمو پر کردم ولی هنوز هیچ خبری از تخلیه نیست.
بهتره پیگیری کنید وگرنه پشت گوش میندازن

alireza20202003
11-01-2015, 18:07
خوب به سلامتی یه نیم ساعتیه پارس قطعه

jimiii
11-01-2015, 19:40
خوب به سلامتی یه نیم ساعتیه پارس قطعه

عزیزم پارس کی قطع نیست؟

halloween90
11-01-2015, 22:01
سلام دوستان! من یک سال پارس آنلاین داشتم، خیلی هم راضی بودم. دانلود شبانشم خوب بود. من ماه پیش نزدیک 150 گیگ دانلود کردم! خوش به حال اونا که یک ساله بستن دم 10 آذر و تا سال دیگه هم دانلود شبانه دارند...! دوستان حالا که سرویس شبانه رو برداشته منم شاید برم از پارس آنلاین! شما سرویسی سراغ دارید با کیفیت پارس آنلاین و دانلود شبانه؟ مثل سرویسی که من داشتم!!! یادش بخیر.......:n35:

sansa
11-01-2015, 22:28
سلام دوستان! من یک سال پارس آنلاین داشتم، خیلی هم راضی بودم. دانلود شبانشم خوب بود. من ماه پیش نزدیک 150 گیگ دانلود کردم! خوش به حال اونا که یک ساله بستن دم 10 آذر و تا سال دیگه هم دانلود شبانه دارند...! دوستان حالا که سرویس شبانه رو برداشته منم شاید برم از پارس آنلاین! شما سرویسی سراغ دارید با کیفیت پارس آنلاین و دانلود شبانه؟ مثل سرویسی که من داشتم!!! یادش بخیر.......:n35:

سلام

الان وضعیت های وب از همه بهتر هستش . شبانه رو با طرح های فشفشه جبران کرده و بعضی ها هم شبانه رایگان داره .

هر چی باشه از اسیاتک و شاتل بهتره.

Alone-Star
11-01-2015, 23:13
درود
دوستان کسی امتیاز نداره؟ سرویس نامحدودم داره تمام میشه باید پدر جد پارس رو در بیارم، لطفا همکاری کنید :n02:
اگر کوچ کردید یا نکردید و به دردتون نمیخوره امتیاز یا میخواهید بفروشید ما رو یادتون بیاد :n02:

به بسته روز نیازمندم، هر 1روز = 30 امتیاز

پیغام خصوصی کنید.

Afshin405
11-01-2015, 23:21
من چند روزیه از این شرکت سرویس گرفتم خدایی تا حالا سرعت دانلودش خوب بوده:n19: فقط امروز ساعت 5-6 یه قطعی داشت:n13: ////

amir.17
12-01-2015, 01:27
یه سوال.
میگفتین که هزینه عوض کردن isp فقط همون 5000 تومان پول رانژه هست ولی همه isp ها (مثلا همین پارس) 9500 تومان برای راه اندازی سرویس ها میگیرن!!
شماها اشتباه میکردین یا من اشتباه میکنم؟!! :n13:

mehdinik59
12-01-2015, 01:35
دوستان پینگ و سرعت روزانه پارس چطوره؟ اهل دانلود زیاد نیستم. بیشتر پینگ و سرعت برام مهمه.

Alone-Star
12-01-2015, 11:25
یه سوال.
میگفتین که هزینه عوض کردن isp فقط همون 5000 تومان پول رانژه هست ولی همه isp ها (مثلا همین پارس) 9500 تومان برای راه اندازی سرویس ها میگیرن!!
شماها اشتباه میکردین یا من اشتباه میکنم؟!! :n13:
زمانی که دوتا خط داشتم هردوش رانژه رایگان انجام دادم :n26:
5تومن مصوب رانژه هست و اگر به درخواست مشترک نیاز به راه اندازی و نصب و تنظیم مودم در محل باشه 9.500تومن بهش اضافه میشه که کاملا انتخابیست.

کسانی که اولین بارشون هست یا آشنایی با مصوبات ندارند شرکت ها حسابی از خجالتشون در میان حتی دیدم این 9.500 تومن را بخاطر مسافت 15تومن هم گفتن. :n31:

9vin
12-01-2015, 11:38
سلام

من همیشه این تاپیکو دنبال میکنم / باور کنید من 1 سال پارس دارم هیچ کدوم از مشکلات شما ها رو ندارم / با 1 مگ سرعت دقیقا با 1 مگ دانلود دارم / شبانه هم اصلا و یا خیلی کم استفاده میکنم که سرعت پایین تر هست و طبیعی !

تازه 2 خط دارم هر دو از پارس و راضیم

Gamemaster
12-01-2015, 12:19
دوستان پینگ و سرعت روزانه پارس چطوره؟ اهل دانلود زیاد نیستم. بیشتر پینگ و سرعت برام مهمه.
پینگ بین ۲۰۰-۳۰۰ می‌چرخه

تو روز هم اگه قطی کندی و پرش لینک نداشته باشی‌ می‌شه سر کرد باهاش

MOHAMMAD2010
12-01-2015, 14:06
اینم تست من !!!
الان نیم ساعته تو این وضع مونده !

binaafarin
12-01-2015, 14:44
3عصر512حجمی

sansa
12-01-2015, 16:41
سلام
دوستان در باشگاه مشتریان میخوام خرید کنم دکمه خرید رو میزنم . اما ایمیلی دریافت نمیکنم !!! حقه جدیدشون هست ...:n24:

mehdinik59
12-01-2015, 16:58
پینگ بین ۲۰۰-۳۰۰ می‌چرخه

تو روز هم اگه قطی کندی و پرش لینک نداشته باشی‌ می‌شه سر کرد باهاش

واقعا اینجوریه؟! من الان از فن آوا سرویس دارم، پینگم ۲۰ و سرعت دانلود از سرور داخلی ۶۰۰ و از سرور خارجی ۳۰۰ هست. یعنی نیام پارس آنلاین؟

halloween90
12-01-2015, 17:25
دوستان کسی آسیاتک 10 مگ داره؟ سرعت دانلودتون تو ساعت رایگان چند هست؟؟؟؟ شبی چقدر دانلود می شه کرد؟ :n01:

alireza20202003
12-01-2015, 17:59
فعلا که بد نیست، مخصوصا با کم شدن کاربرا روز به روز افت سرعتم کمتر میشه. البته مودم هم خیلی مهمه که من تازگیا رفتم یه مودم درست و درمون گرفتم :

N66U

W8951

sansa
12-01-2015, 18:29
سلام
دوستان در باشگاه مشتریان میخوام خرید کنم دکمه خرید رو میزنم . اما ایمیلی دریافت نمیکنم !!! حقه جدیدشون هست ...:n24:

دوستان برای شما هم همین طوره ؟

اصلا دکمه خرید نداره !!!!

:n03:

Gamemaster
12-01-2015, 19:22
واقعا اینجوریه؟! من الان از فن آوا سرویس دارم، پینگم ۲۰ و سرعت دانلود از سرور داخلی ۶۰۰ و از سرور خارجی ۳۰۰ هست. یعنی نیام پارس آنلاین؟
برا من که اوضاع اینجوریه جای بقیه نمیدونم باید تست کنید بهرینش همینه

Milad4171
12-01-2015, 20:05
سلام.یه موضوعی پیش اومده چند روز پیش در مورد تبلیغات دور زمین بازی باشگاه های اسپانیا ! که پارس آنلاین رونجا تبلیغات انجام داده بود!
یه چیزی هست که شاید خیلی ها هنوز باهاش آشنا نشدن. شرکت هایی ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی فوتبال ، در کشور ها یا باشگاه های مختلف ، بسته به کشوری که داره اون سرویس ( یعنی پخش زنده ) رو دریافت میکنه میتونه تبلیغاتی هم براش در نظر بگیره.
یعنی اون بیلبوردهایی که اطراف زمین هستن در اصل خالی ان ( مثل پرده آبی در جلوه های ویژه فیلم ) و هر کشور یا قاره ای که سرویس پخش زنده رو خریداری میکنه میتونه درخواست تبلیغات هم بده که در این صورت اون شرکت ارائه دهنده پخش زنده تبلیغات اون کشور رو روی نوار های اطراف زمین فوتبال نمایش میده.
البته این چیزی هست که هم خودم دیدم هم از چند سالی هست که این سیستم داره واسه تبلیغات پخش زنده در بازی ها استفاده میشه و خیلی چیز عجیبی نیس ( کار ایرانیا یا خود پارس آنلاین نیست یعنی )
همین!

Milad4171
12-01-2015, 20:05
سلام.یه موضوعی پیش اومده چند روز پیش در مورد تبلیغات دور زمین بازی باشگاه های اسپانیا ! که پارس آنلاین رونجا تبلیغات انجام داده بود!
یه چیزی هست که شاید خیلی ها هنوز باهاش آشنا نشدن. شرکت هایی ارائه دهنده خدمات تبلیغاتی فوتبال ، در کشور ها یا باشگاه های مختلف ، بسته به کشوری که داره اون سرویس ( یعنی پخش زنده ) رو دریافت میکنه میتونه تبلیغاتی هم براش در نظر بگیره.
یعنی اون بیلبوردهایی که اطراف زمین هستن در اصل خالی ان ( مثل پرده آبی در جلوه های ویژه فیلم ) و هر کشور یا قاره ای که سرویس پخش زنده رو خریداری میکنه میتونه درخواست تبلیغات هم بده که در این صورت اون شرکت ارائه دهنده پخش زنده تبلیغات اون کشور رو روی نوار های اطراف زمین فوتبال نمایش میده.
البته این چیزی هست که هم خودم دیدم هم از چند سالی هست که این سیستم داره واسه تبلیغات پخش زنده در بازی ها استفاده میشه و خیلی چیز عجیبی نیس ( کار ایرانیا یا خود پارس آنلاین نیست یعنی )
همین!

toilfulboy
12-01-2015, 23:15
یکی بگه DNS رو روی چی بذارم؟ ایا واسه شهر به شهر فرق میکنه؟

behnammoayed
12-01-2015, 23:15
سلام
من چند سالی هست پارس آنلاین دارم. دو سه ماه پیش دوستم از حجم دزدی پارس آنلاین گفت من زیاد توجه نکردم ولی وقتی 10 گیگ حجمی که خریده بودم دو ماهه تموم شد تازه به صحبتهای دوستم ایمان اوردم! میانگین مصرف من ماهی 2 گیگه ولی نمیدونم چه خیر شده که اینجوری حجم خوره پیدا کرده! آیا شخص دیگه ای هم این مشکل را داره در این 4-6 ماه اخیر؟!

binaafarin
12-01-2015, 23:23
سلام
من چند سالی هست پارس آنلاین دارم. دو سه ماه پیش دوستم از حجم دزدی پارس آنلاین گفت من زیاد توجه نکردم ولی وقتی 10 گیگ حجمی که خریده بودم دو ماهه تموم شد تازه به صحبتهای دوستم ایمان اوردم! میانگین مصرف من ماهی 2 گیگه ولی نمیدونم چه خیر شده که اینجوری حجم خوره پیدا کرده! آیا شخص دیگه ای هم این مشکل را داره در این 4-6 ماه اخیر؟!

من 2-3ماه پیش 1گیگ رو توی یک روز کشید
دو3تا فیلم کوناه از اپارات دیدم در حد 10دقیقه شاید باکیفیت متوسط رو ب پایین

milkyway1
12-01-2015, 23:25
من اگه بخوام شرکت سرویس دهنده ایتنرنتمو عوض کنم و برم یه شرکت دیگه باید چیکار کنم!?

binaafarin
12-01-2015, 23:26
واسه من خیلیخیلی بد شده چند روزه
11:30

milkyway1
12-01-2015, 23:27
مشکل نداره، این که شما باید مدارک میبردی شرکت واسه زمان قدیم بود. الانم هیچ کاری لازم نیست انجام بدید. عادی شارژ کنید.

یعنی الان دیگه مدارک دانشجویی و ... نمیخوان و راحت به همه متقاضیا واگذار میکنن!?

milkyway1
12-01-2015, 23:30
سلام

داش چی میگی واسه خودت، من هفته ای پنج گیگ مصرف دارم تو میگی رفیقت دو ماه 10 گیگ داره بعد شرکتا دزدن!?

amintamizi
12-01-2015, 23:32
سلام دوستان.از وقتی که پارس انلاین دانلود شبانه را برداشته خیلی به ضرر من شده.من در طول روز به اون صورت وب گردی ندارم و بیشتر دانلود دارم و پول زیادی هم برای اینترنت پرداخت نمی کردم.2گیگ 512 می گرفتم سه ماهه 40تومن و حالا موندم چه کارکنم؟دوستان خواهشا راهنمایی کنید.شرکتی سراغ ندارید با این شرایط من اینترنت بده پولش هم یک مقدار بیشتر مهم نیست فقط شبانه خوب رایگان داشته باشه.من ساکن تهران هستم.مرسی

blueid
13-01-2015, 02:25
دوستان برای شما هم همین طوره ؟

اصلا دکمه خرید نداره !!!!

:n03:
شماره اشتراکتو ثبت نکردی اگرم خاستی بیا من امتیازتو میخرم

DJMOKHTAR
13-01-2015, 02:47
این ارور OPEN DNS چی هست ؟ اخیرا روی پارس انلاین بجای صفخات فیلتر شده که SSL هستند و امکان فیلترش نیست با ارور OPEN DNS مواجه میشم !!! این دیگه چیه ؟

این ادرس براتون باز میشه شما ؟

link ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sansa
13-01-2015, 09:51
شماره اشتراکتو ثبت نکردی اگرم خاستی بیا من امتیازتو میخرم

اتفاقا شماره اشتراکمو ثبت کردم . اما هیچ ایمیل تاییدیه برام نمیاد :n03:

وقتی هیچ ایمیلی برام نمیاد اصلا چطور امتیازمو به کسی هدیه بدم یا بفروشم

Gamemaster
13-01-2015, 11:05
من اگه بخوام شرکت سرویس دهنده ایتنرنتمو عوض کنم و برم یه شرکت دیگه باید چیکار کنم!?
شما باید فرم تخلیرو پر کنید

milkyway1
13-01-2015, 11:16
دوستان تا چه مدت میشه بسته نخرید مثلا من اگه تا آخر این ماه بسته م تموم بشه تا کی میتونم بسته نخرم و پورتمو قطع نمیکنن!?

Alone-Star
13-01-2015, 17:43
دوستان کسی اگر کوچ کرده امتیاز داره خریدارم. :n16:
5روز از Saeed SSD عزیز که کوچ کردند، خریداری شد دیروز.

فقط زودتر اقدام کنید.

thorn
13-01-2015, 20:20
نظرتون در مورد عصر تلکام چیه ؟شبانش خوبه ؟ با سرویس 512 میشه تو 4 ساعت بالای 1 گیگ دانلود کرد ؟

سپاس

shahram20
13-01-2015, 20:23
میخوام بدونم پارس آفلاین کجای این آمار قرار داره ؟؟؟!!! :n36:

khoodet
13-01-2015, 20:50
دوستان تا چه مدت میشه بسته نخرید مثلا من اگه تا آخر این ماه بسته م تموم بشه تا کی میتونم بسته نخرم و پورتمو قطع نمیکنن!?
بستگی به مرکزت داره اگر پورت خالی نداشته باشند چند روز بعد تخلیه میکنند
والا معمولا تا 1ماه نگه میدارند یا بهتون زنگ میزنند

behnammoayed
13-01-2015, 20:54
داش چی میگی واسه خودت، من هفته ای پنج گیگ مصرف دارم تو میگی رفیقت دو ماه 10 گیگ داره بعد شرکتا دزدن!?

چه ربطی داره آخه؟هر کس یه نرم مصرفی داره شاید شما 100 گیگ در روز دانلود داشته باشی دلیل نمیشه بقیه هم مثل شما باشند! شما خوبی آقا آفرین

babak_gww
13-01-2015, 23:12

تو قسمت تاریخچه خرید کدهارو میتونی ببینی

DJMOKHTAR
13-01-2015, 23:27
اشتراک 6 ماهه داشتم حدود 3 ماهش مونده و تا 3 ماه اینده شبانه رایگان هست .

در این فرصتی که دارم در حال تحقیق برای شرکتی که شبانه رایگان داشته باشه هستم ولی هر کدوم مشکلات خاص خودشونو دارن از قیمت گرفته تا ساعات بد یا کم رایگان

شما که کوچ میکنید به کدوم ISP میرید ؟

alireza20202003
14-01-2015, 02:45
دوستانی که کوچ میکنن یا از امتیازشون استفاده نمیکنن : کد حجم خریداریم.

maniya12
14-01-2015, 04:51
با سلام خدمت همه دوستان
من آبادان زندگی میکنم میخواستم بدونم اگه سرویس 128 نامحدود پارس آنلاین رو بگیرم آیا بدرد گیم آنلاین میخوره و وقتی که حداقل حجم ترافیک تبادل مثلا 8 گیگش تموم شد میشه با اینترنت گیم آنلاین بازی کرد یا نه؟!
با تشکر

blueid
14-01-2015, 08:25

منم این مشکل رو داشتم ایمیل تایید میاد ب اون آدرسی ایمیلی ک تو حساب اصلیت ثبت کردی منظورم همون حسابیه ک باهاش اشتراک اینترنتت رو تمدید میکنی :n39:

sansa
14-01-2015, 09:12
منم این مشکل رو داشتم ایمیل تایید میاد ب اون آدرسی ایمیلی ک تو حساب اصلیت ثبت کردی منظورم همون حسابیه ک باهاش اشتراک اینترنتت رو تمدید میکنی :n39:

هم شماره ایمیل که در اشتراک اصلی پارس انلاین دارم و هم ایمیلی که در باشگاه مشتریان ثبت کردم یکی هست .

اما این ایمیل تاییدیه لعنتی نمیاد !

مهدی صفایی
14-01-2015, 09:24
چکار کنم که این لعنتی غیر حضوری تخلیه کنه؟:n34:
خدا اجداد اون شاتل و آسیاتک رو با اون همه مشکلات بیامرزه:n28:
این لعنتی کل ماه رو 1 به 8 شیر میکنه:n04: واقعا یه روزی میرسه ملت میفهمن این isp ها چقدر منصفانه و اسلامی باهاشون رفتار کردند:n30:
دیگه شاتل هم تو آرت اگه محدود میکنه بعد از چند روز محض رضای خدا خارج میکنه واقعا این پارس بدرد سر سوزنی دانلود نمیخوره:n21::n21:
فکر کنم آخرش مجبور بشم به مقررات رادیویی شکایت کنم تا تخلیه کنه:n09:
از ما گفتن بود هیچ کس نیاد پارس که حسابی ضرر میکنه:n37::n37::n37:

khoodet
14-01-2015, 10:51
چکار کنم که این لعنتی غیر حضوری تخلیه کنه؟:n34:
خدا اجداد اون شاتل و آسیاتک رو با اون همه مشکلات بیامرزه:n28:
این لعنتی کل ماه رو 1 به 8 شیر میکنه:n04: واقعا یه روزی میرسه ملت میفهمن این isp ها چقدر منصفانه و اسلامی باهاشون رفتار کردند:n30:
دیگه شاتل هم تو آرت اگه محدود میکنه بعد از چند روز محض رضای خدا خارج میکنه واقعا این پارس بدرد سر سوزنی دانلود نمیخوره:n21::n21:
فکر کنم آخرش مجبور بشم به مقررات رادیویی شکایت کنم تا تخلیه کنه:n09:
از ما گفتن بود هیچ کس نیاد پارس که حسابی ضرر میکنه:n37::n37::n37:

داداش لازم نیست اینقدر خودت اذیت بکنی برو 195 شکایت کن 3 روزه تخلیه میشه
سامانه 195 تنها فایده اش همینه و الا هیچ فایده دیگه ای نداره

Gamersland
15-01-2015, 00:41
منم بعد از این ماجرا دو ماه با هرچه سختی تحمل کردم و حالا دیگه میخوام سر این ماه تخلیه کنم، الان بجز پارس آنلاین فقط آسیاتک و مخابرات(بدون شبانه رایگان) و های وب هست توی شهر ما. بنظرتون برای یه نفر مثل من که توی ماه حداقل 10-20 گیگ مصرف روزانه و حداقل 50-60 گیگ مصرف شبانه کدوم ISP رو انتخاب کنم و چه سرویسی؟

مهدی صفایی
15-01-2015, 08:28
منم بعد از این ماجرا دو ماه با هرچه سختی تحمل کردم و حالا دیگه میخوام سر این ماه تخلیه کنم، الان بجز پارس آنلاین فقط آسیاتک و مخابرات(بدون شبانه رایگان) و های وب هست توی شهر ما. بنظرتون برای یه نفر مثل من که توی ماه حداقل 10-20 گیگ مصرف روزانه و حداقل 50-60 گیگ مصرف شبانه کدوم ISP رو انتخاب کنم و چه سرویسی؟

عزیز برای دانلود فقط و فقط آسیاتک خوبه . بهترین کلک اینه که ازش اینترانت 1 مگ 80 گیگی بگیری که من خودم با این سرویس ماهی تا 250 گیگ 24 ساعته دانلود میکردم .تنها ایراد آسیاتک تو منطقه ما پینگ مزخرفشه وگرنه از نظر قیمت و سرعت از همه بهتره .:n02:
البته به اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت هم نیاز داری :n09:

Alone-Star
15-01-2015, 19:42
خریدار بسته روز هستم. کسی نبود؟

MOHAMMAD2010
15-01-2015, 21:01
از ما گفتن بود هیچ کس نیاد پارس که حسابی ضرر میکنه
دقیقا !
خدا بخواد شنبه دیگه تخلیه میکنم

DJMOKHTAR
16-01-2015, 02:54
سامانه جدید فیلترینگ بر روی سرویس دهنده پارس انلاین از دیروز صبح حدود 4 پس از 30 دقیقه قطعی فعال گردید

صفحات فیلتر شده توسط این ISP با کد نام PO شروع میشوند

Gamemaster
16-01-2015, 09:47
سامانه جدید فیلترینگ بر روی سرویس دهنده پارس انلاین از دیروز صبح حدود 4 پس از 30 دقیقه قطعی فعال گردید

صفحات فیلتر شده توسط این ISP با کد نام PO شروع میشوند
الان فرقش با سیستم قبل چی‌؟

sansa
16-01-2015, 11:25
الان فرقش با سیستم قبل چی‌؟

والا سیستم قبلی که هر چی میمود دستش فی .تر میکرد .

اما سیستم جدید طبق قانون باید مثلا برای سایت فیسبوک فقط بعضی صفحات رو فی . تر کنه که محتوای سی. یا .30 و یا غیر اخلاقی دارند . اما اینجور که معلومه فقط اسمش تغییر کرده و روشش مثل قبلی هست .

الان هیچ کدوم از صفحهات فیسبوک ..مثلا خنده داره یه پیجی که برای کشاورزان و باغبانی هست رو هم فی .تر کرده !!!!:n02:

Gamemaster
16-01-2015, 11:38
سایت زیرنویس هم فیلتر که

سایت بازی هم فیلتر که Gamespot

واقعاً فرقی‌ نکرد :n27:

Alone-Star
16-01-2015, 14:50
سایت زیرنویس هم فیلتر که

سایت بازی هم فیلتر که Gamespot

واقعاً فرقی‌ نکرد :n27:

سایت های اخبار/بررسی، تحلیلی بازی مثل گیم اسپات سالهاست ف.یلتره. مگر قرار بود از ف.یلتر خارج بشن که ناراحتید؟
ف.یلتر هوشمند یعنی ف.یلتر مکانیزه و غیردستی ولی متاسفانه ایرانی جماعت سالهاست 2 زاریش کجه و برداشتشون از موضوعات غیر واقع بینانه است.

از ف.یلتر هم چیزی خارج بشه بدلیل پتانسیل ردگیری و شنود در اون زمینه است که وجود داره و بخاطر راحتی کسی چیزی رو از ف.یلتر خارج نمیکنند و همچنان باید از ف.یلتر شکن های رمزنگاری شده استفاده کرد.

این وات.س.اپ و وای.بر هم که ف.یلتر نکردن تا الان و باز گذاشتنش بخاطر این هست که ترافیکشون خام تبادل میشه و هیچ رمزنگاری روی ترافیک انجام نمیشه و راحت قابل ردگیری و شن.ود هست وگرنه ف.یلتر میکردن همون اول اینقدر کشش نمیدادن.
اگر ف.یلتر کنند همه به فکر جایگزین میافتند و اون موقع ممکنه گزینه هایی مطرح باشند که رمزنگاری میشه ترافیک و قابل ردگیری نیستند و دردسر میشه براشون. دلیل پر ندادن پرنده ها همین است و بس. :n09:

alireza20202003
16-01-2015, 18:09
وایتر ! رو میدونم که تمامی اطلاعاتش کد گذاری میشه فالس اپ رو نمیدونم چون استفاده نمیکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VLkiLtKUf74

Alone-Star
16-01-2015, 19:32
وایتر ! رو میدونم که تمامی اطلاعاتش کد گذاری میشه فالس اپ رو نمیدونم چون استفاده نمیکنم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ].VLkiLtKUf74

منظورم دقیقا یک پیام رسان خاص نبود مثال بود. هرچند وای.بر هم ننوشته از چه الگوریتم و کلیدی استفاده میکنه.
بطور مثال همین وات.س اپ میگفتن با کلید 40بیتی رمزنگاری میکرده (یا میکنه) ترافیکشو که بسیار ضعیف است و با یک کامپیوتر خیلی ساده هم میشه خیلی زود کلیدشو پیدا کرد. از یک نظر خوشا به حال N.S.A و امثالهم میشه...
فقط چندتا پیام رسان شنیدم امنیت خوبی نسبت به بقیه دارند مثل: CryptoC.at و ChatSec.ure و Telegram و...
مسائل دیگری هم مطرح هست مثل اینکه آیا شرکت مربوطه توانایی خواندن پیام ها و محتوای تبادل شده بین کاربران رو داره یا خیر! که این موضوع هم میتونه با مورد هدف قرار گرفتن سرورهای شرکت امن.یت کاربران رو پنچر کنه.
این به جز باگ هایی که وجود داشته و داره.
اسنپ چت هم که اسمش با ه.ک شدن و انتشار عکس های بر.هنه Celebs پیوند خورده بود اگر خاطرتون باشه، یکم مسخرست فکر کنیم همه پسوردشون 1234 بود و یا کلودشون ه.ک شده بود. :n02:
و...

پ.ن:
اگر خاطرم باشه وات.س اپ به خصوص بعداز خریداری شدن توسط فی.س بوک به سمت رمزنگاری کردن اطلاعات رفت ظاهرا از اکتبر 2014 بوده و قبلش ترافیک خام تبادل میشد و نا امن بود هرچند Privacy فی.س بوک که باشه یعنی همه چیزتون قابل خواندن است.

و همینطور 15تا از بهترین پیام رسان های امن:

alireza20202003
16-01-2015, 20:19
اینکه وایتر امن نیست رو که خودشون هم میدونن و ادعایی ندارن دلیل انتخاب اسم توسط من هم همینه :n02:. اما شما گفته بودین به صورت کد گذاری نشده ارسال میکنه که من گفتم اینطور نیست و end-to-end encryption داره.

در مورد امن ها هم اصلا چیزی مثل تلگرام از رده پرته و نباید با کرایپتو کت مقایسه بشه. تلگرام اصلا امن نیست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ادعا دارن که اونم از روسها چیز بعیدی نیست.

به منظور آف تاپیک نبودن : پارس آنلاین پس از خرید تبلیغات برای پخش مسابقات فوتبال ظاهرا الان هم اسپید تست رو خریده ! تست من با اسپید تست اینه :

ولی موقع دانلود از 150 بالاتر نمیره ! هر سروری هم که بگید تست کردم.

Gamemaster
16-01-2015, 20:41
با سرور دیگه تست کنید
--------------------------------
اینم حتما از برکات هوشمندش:n09:

Alone-Star
16-01-2015, 21:36
اینکه وایتر امن نیست رو که خودشون هم میدونن و ادعایی ندارن دلیل انتخاب اسم توسط من هم همینه :n02:. اما شما گفته بودین به صورت کد گذاری نشده ارسال میکنه که من گفتم اینطور نیست و end-to-end encryption داره.

در مورد امن ها هم اصلا چیزی مثل تلگرام از رده پرته و نباید با کرایپتو کت مقایسه بشه. تلگرام اصلا امن نیست : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ادعا دارن که اونم از روسها چیز بعیدی نیست.

به منظور آف تاپیک نبودن : پارس آنلاین پس از خرید تبلیغات برای پخش مسابقات فوتبال ظاهرا الان هم اسپید تست رو خریده ! تست من با اسپید تست اینه :

ولی موقع دانلود از 150 بالاتر نمیره ! هر سروری هم که بگید تست کردم.

این برنامه ها روند تکاملی داشتند اکثرا. اینطور نبوده که از روز اول همه چیز را عینا به کاربر ارائه داده باشند. ممکنه زمانی رمزنگاری نمیکردند الان میکنند دلیل نمیشه صحبت های امثال بنده اشتباه محتوایی داشته باشند. و یا شاید برای برخی منقضی شده باشه صحبت و برای برخی هنوز صدق میکنه. (مثلا یاهو مسنجر کجا رمز میکرد، الان رو اطلاع دقیق ندارم، ولی حتی صفحه لاگین ایمیل هم از SSL استفاده نمیکرد یاهو، بعداز چندتا تعویض مدیرعامل این اتفاق افتاد) هرچند الگوریتم ضعیف با نداشتن رمزنگاری فرقی نداره در حوزه امنیت سایبری. بنده سعی میکنم از این پیام رسان ها استفاده نکنم و اخبارشون رو مدتیه دنبال نمیکنم، بیشتر سنتی کار میکنیم :n02:
لینک شما هم بیشتر کامنت هست تا مطلب، حالا نمیدونم اشاره به کدوم کامنت بود. بهرحال ظاهرا تلگرام از RSA2048 و AES256bit استفاده میکنه چطور امن نیست؟ و در هر جلسه یک کلید 256بیتی به توافق میرسه و ادامه داستان. AES256 رو N.S.A رو هم به زحمت میندازه و تردید هست در مورد توان شکستن کلید توسط اون، چه برسه به دیگران. حتی اینقدر مطمئن هستند که جایزه برای مدعیان رمزگشایی هم گذاشتن. و غیره.

وا.بر بر خلاف فرمایش شما ظاهرا همه محتوا را رمزنگاری نمیکنه مثل ویدیو و...

کلا رمزنگاری وابسته است به متدهای بکار رفته. یک شرکت با یک کلید ثابت هم میتونه رمزنگاری کنه کل ترافیک کاربرانشو و اگر اون کلید مورد هدف قرار بگیره یا لو بره و تمام اطلاعات رمزگشایی میشه ولی آیا بازهم میشه به این متد میشه گفت رمزنگاری و یا امن؟ فلسفه و هدف از رمزنگاری امنیت است اگر قرار باشه خیلی زود بترکه و یا امن نباشه فرقی با اطلاعات خام نداره از اساس.

بعضی از این برنامه ها بعداز یکسری تحلیل های امنیتی که انجام شد و اسمشون با نا امن بودن بر سر زبان ها افتاد سطح امنیت رو کمی ارتقا دادند و به فکر افتادند یا دارن میافتند.

بنده در چند خط کوتاه خواستم توضیح بدم و همونطور که ذکر کردم مثال اول کلی بود منظور پیام رسان ها بودند که دوستان هوشیار باشن از هر برنامه ای استفاده نکنند. اگر کم و کاستی یا نقصی در پستهای بنده بود که شما به دل گرفتید امیدوارم شما به بزرگی خودت ببخشی :n29:

لپ مطلب بنده هم هشدار در مورد انتخاب های ناصحیح بود و قصد چت روم کردن اینجا رو نداشتم. :n02:
پایان.

alireza20202003
16-01-2015, 21:55
با سرور دیگه تست کنید
--------------------------------
اینم حتما از برکات هوشمندش:n09:

والا با سرور تهران تست گرفتم اون بود گفتم دیگه حتما سرعت اینترانت ! اونقدر هست دیگه ولی احتمالا یه کابل لن مستقیما از پارس کشیدن تا سرور تهران که نتایج تستها بره بالا. الان سرور کرج رو تست کردم تفاوت رو نگاه کنید :

هر روز ترفندی تازه :n21:

alijigari
16-01-2015, 22:02
عزیز برای دانلود فقط و فقط آسیاتک خوبه . بهترین کلک اینه که ازش اینترانت 1 مگ 80 گیگی بگیری که من خودم با این سرویس ماهی تا 250 گیگ 24 ساعته دانلود میکردم .تنها ایراد آسیاتک تو منطقه ما پینگ مزخرفشه وگرنه از نظر قیمت و سرعت از همه بهتره .:n02:
البته به اکانت تبدیل اینترانت به اینترنت هم نیاز داری :n09:

درود میشه در مورد تبدیل اکانت اینترانت به اینترنت توضیح بدی ؟

Sent from iphone 6+

alireza20202003
16-01-2015, 22:57
درود میشه در مورد تبدیل اکانت اینترانت به اینترنت توضیح بدی ؟

Sent from iphone 6+

یه چیز پی ان داخلی میگیری. در کل اگر کسی شبانه پارس نداشته باشه به نظر منم سرویس اینترانت آسیاتک از بقیه برای دانلود به صرفه تره. دانلودت کم باشه هم شاتل و صبانت.

mahmoodsoft
17-01-2015, 02:21
دوستان میگم این فیلترینگ هوشمند نزنه یه وقت کل نت رو به فتا بده !
یکی از صفحات سایتم فیلتر شده . در صورتی که مورد خاصی نداره :n15:

farshad0123
17-01-2015, 02:32
دوستان میگم این فیلترینگ هوشمند نزنه یه وقت کل نت رو به فتا بده !
یکی از صفحات سایتم فیلتر شده . در صورتی که مورد خاصی نداره :n15:

این که فیلتر نیست

darvish1900
17-01-2015, 10:42
دوستانی که 128 حجی دارند سرعت دانلودشون رو چند؟

راضی هستند؟
بین شاتل و پاسرآنلاین موندم. مخابرات سرویسمون کرده

Gamemaster
17-01-2015, 11:17
دوستانی که 128 حجی دارند سرعت دانلودشون رو چند؟

راضی هستند؟
بین شاتل و پاسرآنلاین موندم. مخابرات سرویسمون کرده
بین ۳۰۰-۴۰۰

نه همش قطع و وصل -پینگ بالا -

بهتره شاتل بگیرین

alijigari
17-01-2015, 12:11
یه چیز پی ان داخلی میگیری. در کل اگر کسی شبانه پارس نداشته باشه به نظر منم سرویس اینترانت آسیاتک از بقیه برای دانلود به صرفه تره. دانلودت کم باشه هم شاتل و صبانت.

ببخشید من بازم متوجه نشدم میشه یکم توضیح بدی

Sent from iphone 6+

mahmoodsoft
17-01-2015, 12:14
این که فیلتر نیست

اگه با نت پارس آنلاین باز کنی فیلتره

MOHAMMAD2010
17-01-2015, 12:28
بعد 7 سال امروز رفتم تخلیه کردم
گفت 24 تا 48 ساعت آینده اوکی میشه
فقط ازم پرسید کدوم شرکت میخوای بری گفتم احتمالا آسیا تک ، زنگ زد به یکی داشت میگفت میخواد بره آسا تک ! جریان چیه ؟

Gamemaster
17-01-2015, 12:33
احتمالا میخوان ببینن کاربراشون کجا می‌رن حالا این آمار به چه کاری میاد نمیدونم

lamp23
17-01-2015, 13:10
اگه با نت پارس آنلاین باز کنی فیلتره

واسه من با نت پارس آنلاین هم فیلتر نیست انگار این فیلترینگ همه جا راه نیفتاده هنوز

shahram20
17-01-2015, 16:04
بعد 7 سال امروز رفتم تخلیه کردم
گفت 24 تا 48 ساعت آینده اوکی میشه
فقط ازم پرسید کدوم شرکت میخوای بری گفتم احتمالا آسیا تک ، زنگ زد به یکی داشت میگفت میخواد بره آسا تک ! جریان چیه ؟

کارت درسته داداش :n16:

همت کنین تا چراغ پارس آنلاین هر چه زودتر خاموش بشه!!!:n24:
هر چند که همون لقب پارس آفلاین خیلی بهش میاد :n09:
من که یه ماهی میشه تخلیه کردم و همه جوره اعصابم راحته. بقیه دوستانُ نمیدونم معطل چی هستن
راستی از اون عاشق سینه چاک پارس آفلاین جناب آقای لئوناردو داوینچی چه خبر ؟؟؟!!! :n08:

ezio7
17-01-2015, 16:52
این دیگه چه سیستم فیلترینگ مسخره ایه فیلتر ها دو برابر شدن kerio و sstp هم هر 5 دقیقه قطع میشه چروکسی هم دیگه چیلتر رد نمیکنه :n34:

farshad0123
17-01-2015, 17:17
این دیگه چه سیستم فیلترینگ مسخره ایه فیلتر ها دو برابر شدن kerio و sstp هم هر 5 دقیقه قطع میشه چروکسی هم دیگه چیلتر رد نمیکنه :n34:

یعنی هیچ نوع فیلتر شکنی ردش نمیکنه؟

Gamemaster
17-01-2015, 17:26
itunes هم تو لیست رفته انگار:n27:
همش ارور میده

farshad.88
17-01-2015, 22:52
امروز درخواست تخلیه دادم. اولش گفت منتظر میمونیم برگردین. اخر که میخواستم برم. گفت روی برگه بنویسید دلیلتون چی بوده. ما باید به تهران توضیح بدیم.گفتم با تغییر سیاست های ساعت رایگان دیگه هزینه خرید ترافیک اضافه نمیتونم بدم
خلاصه گفت فردا درخواست رو میبریم مخابرات
از فردا یا پس فردا میرم آسیا تک ببینم اون 3 ساعت رایگانی که داره سرعتش چطوره

farshad0123
18-01-2015, 00:10
امروز درخواست تخلیه دادم. اولش گفت منتظر میمونیم برگردین. اخر که میخواستم برم. گفت روی برگه بنویسید دلیلتون چی بوده. ما باید به تهران توضیح بدیم.گفتم با تغییر سیاست های ساعت رایگان دیگه هزینه خرید ترافیک اضافه نمیتونم بدم

آسیاتک بدرد شبانه رایگان نمیخوره سرویس 10مگ با 10گیگ ترافیکش 250کیلوبایت میده شبا سرعت تک کانکشنش هم افتضاحه

alireza20202003
18-01-2015, 02:14
سیستم تِرینگ پارس واقعا دیگه گندشو در آورده ، هر سایتی با اینترنت مخابراتم بازه با پارس تِره !

نمونه :

shahram20
18-01-2015, 10:32
سیستم تِرینگ پارس واقعا دیگه گندشو در آورده ، هر سایتی با اینترنت مخابراتم بازه با پارس تِره !

نمونه :

خب داداش تخلیه کن برو یه شرکت دیگه
یه پرس و جو کنی بهتره، مخابرات هم گزینه ی خوبیه
همین کارا باعث شد که خیلی از دوستان قید پارس آفلاین رو بزنن.
یکیشم خود من

Alone-Star
18-01-2015, 11:12
همش چندروز از سرویسم مونده همش زرت و زورت قطع و افت سرعت پیدا کرده...
از دیشب ساعت 12 تا صبح 100مگ هم نگرفته با 2مگ نامحدود حالا می بینم ظرفیت خطم از 10مگ به 13مگ بالا رفته ولی روی 9مگ هنوز بسته شده.
با IP خارج زیر 100کیلوبایت با IP ایران 220-230کیلوبایت.

تقریبا دوسال مهلتی که وزیر ارتباطات خواسته بود هم تمام شد. دیدید اتفاقی نیافتاد؟:n09: همش حرفهای دهن پر کن و درو....

MOHAMMAD2010
18-01-2015, 12:29

آره از منم دقیقا دلیل خواست منم همین ترافیک شبانه رو گفتم !
هنوز که بعد 24 ساعت تخلیه نشده خطم
راستی آسیا تک که 3 ساعت نیست ! از 2 تا 8 هست !

آسیاتک بدرد شبانه رایگان نمیخوره سرویس 10مگ با 10گیگ ترافیکش 250کیلوبایت میده شبا سرعت تک کانکشنش هم افتضاحه

والا من که شنیدم تک کانکشن های وب خیلی افتضاحه ! آسیا تک بیشتر میگن پینگش خوب نیست

alireza20202003
18-01-2015, 14:23
یه پرسش نامه فرستادن برای بررسی رضایت مندی ! من الان چرا باید ۲ دقیقه از وقتم رو برای پر کردنش تلف کنم ؟ به بقیه هم توصیه میکنم وقتشون رو برای پر کردنش تلف نکنن حتی ۱۰ ثانیه ای که خرج خوندن ایمیلش کردم هم از عمرم تلف شد.

Alone-Star
18-01-2015, 15:15
یه پرسش نامه فرستادن برای بررسی رضایت مندی ! من الان چرا باید ۲ دقیقه از وقتم رو برای پر کردنش تلف کنم ؟ به بقیه هم توصیه میکنم وقتشون رو برای پر کردنش تلف نکنن حتی ۱۰ ثانیه ای که خرج خوندن ایمیلش کردم هم از عمرم تلف شد.

اگر 50 امتیاز میدادن یک چیزی، بی مایه فطیرست. :happy:

البته اگر مشتری مانده باشه تا فرم رضایت پر کنه. این رو باید در نظر داشت. :laughing:

سوال رو برعکس مطرح کردند:

10. چنانچه یکی از بستگان یا دوستان شما در پی خرید اينترنت پرسرعت باشد به چه میزان امکان دارد تا شما شرکت پارس آنلاین را به او پیشنهاد کنید؟
این باید می بود:

10. چنانچه یکی از بستگان یا دوستان شما در حال استفاده از اینترنت مافوق کم سرعت پارس آفلاین میباشند به چه میزان امکان دارد تا آنها نیز تمدید نکرده و درخواست تخلیه خط را ارسال نمایند؟ (صرفا جهت پیش بینی و برآورد ریزش پیش رو...) :laughing::blush:

ezio7
18-01-2015, 18:44
یعنی هیچ نوع فیلتر شکنی ردش نمیکنه؟

چرا ssh خوبه چروکسی ssl هم فکر کنم خوب باشه ولی چروکسی http با اینکه ip عوض میشه ولی سایت های چیز رو باز نمیکنه socks رو تست نکردم
دیگه pptp و l2tp که خیلی وقته وصل نمیشه sstp خوب بود که الان هر 5 مین قطع میشه باید دوباره کانکت شی kerio هم همینطور

ویرایش: درست شدههههههه

blueid
18-01-2015, 18:47
سلام دوستاان
ممنون میشم راهنماییم کنید
خطم ر و 16 بود هیچ مشکلی هم نداشتم تا اینک مخابرات لعنتی اومد خطا رو قطع کرد واس کابل برگردان الان ب زور خطم 11 مگ رو میکشه
ب نظرتون باید چیکار کنم !!؟

mostafa682
18-01-2015, 19:14
اقا راسته پارس پینگش اومده پایین؟تایم اوت اینا چی/؟سرعت دانلود مثلا 512 محدود در چه وضعیه؟

Gamemaster
18-01-2015, 19:35
پینگش دوروبر ۳۰۰
تا دلت بخواد تایم آوت

Firebirds
19-01-2015, 01:38
چه خبره دو باره دارن مانور میدن ؟
چرا هرچی فی لت ر شکن هست 2 دقیقه یکبار قطع میشه ؟

boose_bar_khoda
19-01-2015, 04:21
دوستان شما اخیرا با یاهو مسنجر مشکل ندارید؟ گاهی ارور میده باز نمیکنه

مهدی صفایی
19-01-2015, 07:32
ای خدا این چه بلایی هستش کهدست از سر ما یرنمیداره :n14:
اول از همه مخابرات مشهد داشتم که خدا لعنت کنه کسی که سهام مخابرات روخرید ونامحدودش روبا خاک یکسان کرد:n14:
بعد رفتم سراغ بدترین ارائه دهنده پینگ در ایران آسیاتر بزرگ:n21:
بعد به خاطر دانلود شبانه رفتم سراغ شاشتل برترین isp در زمینه کلاهبرداری اینترنتی از ملت شریف ایران که هر سال جایزه نفر اول رو میبره:n04::n04:
اونم ما رو بعد از مدتی طلاق داد و رفتیم دوباره سراغ همون آسیاشت:n28:
مجددا یک ماهه قبل توتله جدیدی افتادم و از چاله دراومدم افتادم تو عمیق ترین چاه جهان یعنی پارس آفلاین بزرگ:n30::n30:
یعنی پارس بهترین کیفیت اینترنت و پینگ رو بین همه این شرکت ها که تا حالا داشتم داره ولی از نظر دانلود که اصل هدف من هستش دیگه دست شاتل رو هم از پشت بسته :n14::n14::n14: شیر کامل 1 به 8 تا اخر ماه اونم 256 نامحدود ماهی 50 تومن با سرعت 32 :n04::n04::n04:
این بود که اومدم تخلیه کنم لعنتی میگه حضوری بیا اون ور شهر تا تخلیه کنیم:n30:
منم حوصله رفتن نداشتم یه خط دیگه از مخفی ترین برند اینترنت حداقل در مشهد یعنی فن آوا گرفتم:n19::n19:
به نسبت قیمت و کیفیتش خوبه ولی از چند روزه که حسابی حالم روگرفته الانم لعنتی قطعه:n28:
بالای 20 بار این مودم لعنتی رو ریست دستی و سیستمی کردم نشد که نشد .
خوش به حال هرکسی که از همون شاتل گرفته یا تو منطقه ای زندگی میکنه که براشون اینترنت مثل نون شب مهمه نه طلاب مشهد که خود شبکه موبایل هم بی کیفیته چه برسه به اینترنت همراه و adsl اش :n14::n14::n14:
شرمنده سرتون رو درد آوردم . خلاصه کلام نتیجه اینجانب از شرکت های فوق این میشه :
بهترین شرکت برای دانلود 24 ساعته و ارزان نسبت به بقیه : فقط و فقط آسیاتک
بهترین شرکت برای کمترین قطعی وپشتیبانی عالی و پینگ تایم راضی کننده : فقط و فقط شاتل
البته اگه کسی جایی مخابرات نامحدود داره از جفت این دو تا بهتره :n09::n09::n09:
باز هم میگم خدا نیامرزه کسی که نامحدود مخابرات مشهد روجمع کرد:n24::n24::n24:

MOHAMMAD2010
19-01-2015, 12:19
بعد دو روز هنوز خط منو تخلیه نکردن

aminkhan2014
19-01-2015, 13:51
بعد دو روز هنوز خط منو تخلیه نکردن

آقا من نميدونم چرا خودتون را عذاب ميدهين،دلتون به حال اين نامردا نشوزه، باعرض پوزش ولي بايد دهانشون را...
همون روز كه درخواست تخليه ميدهين سريع به 195.ir شكايت كنيد...سريع تخليه ميكنند

MOHAMMAD2010
19-01-2015, 15:09
آقا من نميدونم چرا خودتون را عذاب ميدهين،دلتون به حال اين نامردا نشوزه، باعرض پوزش ولي بايد دهانشون را...
همون روز كه درخواست تخليه ميدهين سريع به 195.ir شكايت كنيد...سريع تخليه ميكنند

حالا یه روز دیگه هم صبر میکنم اگه تخلیه نکردن همین کارو میکنم

shahram20
19-01-2015, 20:23

داداش صبر واسه چی ؟؟؟!!!
اون دوستمون راست میگه دیگه. چرا به 195 شکایت نمیکنی ؟؟؟!!!
سر جیک ثانیه واست تخلیه میکنن
پارس آفلاین عاشق چش و ابروت نیست داداش! عاشق جیبته !!!
صبر واسه کی ؟؟؟!!! واسه کسی که خیلی عذر میخوام به شعور کاربراش توهین میکنه و همه رو به چشِ یه گوسفند میبینه!!!
تخلیه کن بذار برن گم شن حروم لقمه ها رو!!!
همین امشب برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رسماً ازشون بابت عدم تخلیه شکایت کن. مطمئن باش تو سریعترین زمان ممکن رسیدگی میکنن.

AVAVA
20-01-2015, 01:44
برای من سه روز طول کشید تا جمع کنن :n01:

maniya12
20-01-2015, 02:23
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم برای گیم آنلاین از پارس آنلاین سرویس 128 نامحدودش رو بگیرم میخواستم اطلاعی در مورد سرویس گیم پارس آنلاین بگیرم
اگه پینگ من 45 باشه با سرویس گیم پارس آنلاین چند میشه؟!
آیا سرعت دانلود رو پایین میاره اگه میاره چند درصد کاهش میده؟!
با تشکر

AVAVA
20-01-2015, 02:55
با سلام خدمت دوستان
من میخواستم برای گیم آنلاین از پارس آنلاین سرویس 128 نامحدودش رو بگیرم میخواستم اطلاعی در مورد سرویس گیم پارس آنلاین بگیرم
اگه پینگ من 45 باشه با سرویس گیم پارس آنلاین چند میشه؟!
آیا سرعت دانلود رو پایین میاره اگه میاره چند درصد کاهش میده؟!
با تشکر
من پارس انلاین بودم الان نیستم ولی سرویس گیم رو فعال کرده بودم
تو سرعت دانلودت تاثیر دارهوپایین میاره
پینگ رو پایین میاره ولی نه انچنان زیاد

Memonex
20-01-2015, 03:01
این پارس آنلاین هنوز آدم نشده؟؟ حیف... با اون سیاست کثیف ده آذر بین کاربرا دو دستگی ایجاد کرد تا یکسری از تخلیه منصرف بشن و واسه یکسال زمان خرید تا بتونه دوباره جیب ملت رو خالی کنه. البته جاهای دیگه ام همینه حلوا خیر نمیکنن همه شرکت ها از هم بدتر و دزدترن. اینترنت خیلی محدود و بی کیفیت شده کسی هم اگه سرویس خوبی داره از شانسشه

AVAVA
20-01-2015, 03:48
این پارس آنلاین هنوز آدم نشده؟؟ حیف... با اون سیاست کثیف ده آذر بین کاربرا دو دستگی ایجاد کرد تا یکسری از تخلیه منصرف بشن و واسه یکسال زمان خرید تا بتونه دوباره جیب ملت رو خالی کنه. البته جاهای دیگه ام همینه حلوا خیر نمیکنن همه شرکت ها از هم بدتر و دزدترن. اینترنت خیلی محدود و بی کیفیت شده کسی هم اگه سرویس خوبی داره از شانسشه
من سریع شرکت رو عوض کردم الان مخابراتم نسبت به پارس وضع ام خــــــــــــــــــــــــ یــــــــــــــــــــــــ ـــــــــلی بهتر شده

bigbang0661
20-01-2015, 10:52
خدا لعنت کنه این پارس رو. من 17هم فرم درخواست نخلیه رو پر کردم ولی هنوز خطمو تخلیه نکردن. اعصابم خورده...........:n34:
آقا الان کدوم شرکت شبانه اش کیفیت خوبی داره؟ من فقط شبانه واسم مهمه

Alone-Star
20-01-2015, 11:35
دوستانی که تخلیه کردند کسی امتیاز نداره؟ اگر در حد 30 امتیاز هست برای بسته 1 روزه و بیشتر البته خریداریم، سرویس نامحدود دارم.
بزودی سرویس تمام میشه دیگه بدردم نمیخوره. بسته هاتونو بهم برستونید. :n06:
باید پولی که ریختم تو حلق پارس آفلاین در بیاد. :n29::34:

منتظر کمک های سبزتان هستم.

Gamemaster
20-01-2015, 11:39
خدا لعنت کنه این پارس رو. من 17هم فرم درخواست نخلیه رو پر کردم ولی هنوز خطمو تخلیه نکردن. اعصابم خورده...........:n34:
آقا الان کدوم شرکت شبانه اش کیفیت خوبی داره؟ من فقط شبانه واسم مهمه
شما بهتره پیگیری کنید و شکایت تا زودتر اقدام کنن

G U L D A N
20-01-2015, 12:03
اونهایی که پارس دارن لینک زیر رو براشون باز می کنه یا نه ؟

.:Bardia:.
20-01-2015, 13:49

باز نـکـــرد .

jimiii
20-01-2015, 15:47

تو حالت عادی نمیره ولی وقتی چیز زدم برام باز کرد. توام اگه چیز داری میتونی بازش کنی.

alaydyn
20-01-2015, 16:36
پارس انلاین میگه تمامی شرکت ها باید اینترنت رایگان شبانه را بردارند و مثل خودش محدود بشند و گفته این دستوری هست که باید همه شرکت های خدماتی اجرا کنند یعنی سیاست کشوری هستش
تا چقدر این حرف صحت داره ؟

اینو حرف پشتیبانی گفت !!!!

saeed ssd
20-01-2015, 16:42
پارس انلاین میگه تمامی شرکت ها باید اینترنت رایگان شبانه را بردارند و مثل خودش محدود بشند و گفته این دستوری هست که باید همه شرکت های خدماتی اجرا کنند یعنی سیاست کشوری هستش
تا چقدر این حرف صحت داره ؟

اینو حرف پشتیبانی گفت !!!!
اين ترفند پارسه تا از تخلیه یوزها جلوگیری کنه الان یکی دو ماهه همین حرفا رو دارن میزنن کجا همچین بخشنامه یا قانونی ثبت شده
گول این حرفا رو نخورید

alaydyn
20-01-2015, 20:56
اين ترفند پارسه تا از تخلیه یوزها جلوگیری کنه الان یکی دو ماهه همین حرفا رو دارن میزنن کجا همچین بخشنامه یا قانونی ثبت شده
گول این حرفا رو نخورید

من هم دنبال همین بخشنامه هستم کجاست ؟

Gamemaster
20-01-2015, 21:15
چنین چیزی وجود نداره

Mahdi9990
20-01-2015, 23:34
پارس آنلاین جدیداً بگیر نگیر داره

babak_eivazi
21-01-2015, 09:02
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1
قصد تعویض isp رو دارم و مهمترین چیز برام پینگ این ip ها هست

paket
21-01-2015, 09:10
سرویس 5 گیگ 256 یک ماهه گرفتم اما حس میکنم دیگه دانلود شبانه نداره درسته ؟؟؟

Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk

misagh1372
21-01-2015, 09:24
سرویس 5 گیگ 256 یک ماهه گرفتم اما حس میکنم دیگه دانلود شبانه نداره درسته ؟؟؟

Sent from my iPhone5s V.7.1.1 using Tapatalk

2 ماهی شده حذف شده

P.30.MAN
21-01-2015, 11:30
سلام

من آخر نفهمیدم از پارس آنلاین سرویس میگیرم یا شهراد؟؟!!!:n13:

دیروز زنگ زدم پشتیبانی میگه این برای اینه که اسپید تست نمیتونه نزدیکترین سرورو تشخیص بده :n08:

farshad.88
21-01-2015, 12:02
نمیدونم. حالا وقتی وصل شد باید ببینم سرعت و دانلود زمان رایگانش چجوریه. احتمالا 3 ماه اینجا میمونم. اگه بد بود میرم مخابرات
در هر صورت از پارس انلاین جدا شدم

آره از منم دقیقا دلیل خواست منم همین ترافیک شبانه رو گفتم !
هنوز که بعد 24 ساعت تخلیه نشده خطم
راستی آسیا تک که 3 ساعت نیست ! از 2 تا 8 هست !

من که روز بعدش زنگ زدم گفت نامه رو فرستادیم مخابرات.آسیا تک هم گفت 3 روز طول میکشه تا از تهران وصل کنن !! امروز یا فردا احتمالا وصل میشه
ساعت رایگان هر سرویسش فرق میکنه. بعضی هاش 2 تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگانه. بعضی ها 2 تا 8 نیم بها و بعضی ها هم 2 تا 8 رایگانه. سرویس هاش زیاده
من 4مگ با 6 گیگ حجم ماهیانه و تایم 2تا 5 نیم بها و 5 تا 8 رایگان رو انتخاب کردم به قیمت 3 ماهی 34 تومان
پارس انلاین فقط شبانه رو جمع کرد. به خودش زحمت نداد حداقل اون 4 گیگ رو به 6 گیگ ( مثل آسیا تک ) تبدیل نکنه. اگه این کارو میکرد شاید من نمیرفتم . چون سرعتم خوب بود

babak_eivazi
21-01-2015, 12:54
دوستان یه لطفی کنید از این ip ها برام پینگ تست بزارید در صورت امکان تو ساعات شلوغ باشه
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1

یعنی به این می گن تاپیک ! 4-5 تا پست رفته جلو کلی بازدید کننده داشته 1 بنده خدایی حوصله نکرده تست بگیره

Gamemaster
21-01-2015, 14:01
سلام

من آخر نفهمیدم از پارس آنلاین سرویس میگیرم یا شهراد؟؟!!!:n13:

دیروز زنگ زدم پشتیبانی میگه این برای اینه که اسپید تست نمیتونه نزدیکترین سرورو تشخیص بده :n08:
بهانهای پشتیبانی پارس ردخور نداره

alireza20202003
21-01-2015, 16:21
146.66.158.1
104.16.24.33
8.8.8.8
146.66.152.1

اولی 140 میلی ثانیه
دومی 111
سومی 102
چهارمی 113

miladahmadi
23-01-2015, 10:06
دوستان آپلود رایگانه تو پارس آنلاین دیگه درسته؟

Gamemaster
23-01-2015, 13:37
دوستان آپلود رایگانه تو پارس آنلاین دیگه درسته؟
تا الان که رایگان بود

mahmoodsoft
23-01-2015, 13:51
یعنی به این می گن تاپیک ! 4-5 تا پست رفته جلو کلی بازدید کننده داشته 1 بنده خدایی حوصله نکرده تست بگیره

C:\Users\Mahmood>ping 146.66.158.1

Pinging 146.66.158.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.158.1: bytes=32 time=224ms TTL=57
Reply from 146.66.158.1: bytes=32 time=222ms TTL=57
Reply from 146.66.158.1: bytes=32 time=228ms TTL=57
Reply from 146.66.158.1: bytes=32 time=226ms TTL=57

Ping statistics for 146.66.158.1:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 222ms, Maximum = 228ms, Average = 225ms

C:\Users\Mahmood>ping 104.16.24.33

Pinging 104.16.24.33 with 32 bytes of data:
Reply from 104.16.24.33: bytes=32 time=221ms TTL=56
Reply from 104.16.24.33: bytes=32 time=224ms TTL=56
Reply from 104.16.24.33: bytes=32 time=220ms TTL=56
Reply from 104.16.24.33: bytes=32 time=230ms TTL=56

Ping statistics for 104.16.24.33:
Minimum = 220ms, Maximum = 230ms, Average = 223ms

C:\Users\Mahmood>ping 8.8.8.8

Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=216ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=215ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=217ms TTL=54
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=219ms TTL=54

Ping statistics for 8.8.8.8:
Minimum = 215ms, Maximum = 219ms, Average = 216ms

C:\Users\Mahmood>ping 146.66.152.1

Pinging 146.66.152.1 with 32 bytes of data:
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=228ms TTL=55
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=229ms TTL=56
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=230ms TTL=55
Reply from 146.66.152.1: bytes=32 time=263ms TTL=56

Ping statistics for 146.66.152.1:
Minimum = 228ms, Maximum = 263ms, Average = 237ms

lionf3
23-01-2015, 14:41
چرا هر چی خوبه تهِش بد میشه.....!
دقیقا بهمن ماه پارسال که از وایمکس اومدیم تو کارِ پارس آنلاین
رفته رفته کیفیت سرویسِش افت کرد تا الآن که واقعا غیر قابل تحمله :(
دوستان من ساکن تهرانم و مرکز مخابراتی شهید باهنر هستیم.
الآن جز پارس کدوم ISP بهتره؟ (بهتر که چه عرض کنم بینِ بد و بدتر دیگه!)

4l1r3z4
23-01-2015, 14:52
چرا هر چی خوبه تهِش بد میشه.....!
دقیقا بهمن ماه پارسال که از وایمکس اومدیم تو کارِ پارس آنلاین
رفته رفته کیفیت سرویسِش افت کرد تا الآن که واقعا غیر قابل تحمله :(
دوستان من ساکن تهرانم و مرکز مخابراتی شهید باهنر هستیم.
الآن جز پارس کدوم ISP بهتره؟ (بهتر که چه عرض کنم بینِ بد و بدتر دیگه!)

منم مرکز شهید باهنرم؛
پس خوب شد چند ماه پیش پارس آنلاین نگرفتم.
الان داتک دارم که راضیم ازش؛ سرعتش هیچ موقع افت نمیکنه ولی پینگش بعضی روزا عالیه،بعضی روزا افتضاح...

rezahero
23-01-2015, 18:46
الان دانلود شبانه کامل برداشته شده یا شده یک سوم؟(شبانه یک سالش چطوره؟)

Gamemaster
23-01-2015, 19:29
یک سوم شده

فرقی‌ نداره چه یه ماه چه یک سال

boose_bar_khoda
24-01-2015, 08:27
آقا چرا یاهو مسنجر با پارس باز نمیشه؟:n04: هر ده روز یه بار باز میکنه

Ross Geller
24-01-2015, 13:37
POL-512-12GNight قضیه این نوع سرویس ها چیه که یک ساله میدن ازین سرویس ها هم یک سوم کسر میشه

lamp23
24-01-2015, 14:27
POL-512-12GNight قضیه این نوع سرویس ها چیه که یک ساله میدن ازین سرویس ها هم یک سوم کسر میشه

همون 1/3 هست فقط یه جور دیگه گفتن که سر ملت شیره بمالن :

12*12*3
یعنی اگر هیچی مصرف نکنی میتونی شبانه 432 گیگ مصرف کنی :n21:

__________________________________________________ _______________________________________

Ross Geller :n02: :n02::n02::n02::n02:

navid3941
24-01-2015, 21:00
سلام
دوستان سرویس نامحدود پارس آنلاین چطوره؟ سرعت رو پایین نمیارن؟

Gamemaster
24-01-2015, 21:12
سلام
چرا بده یه حجم تعریف شده سرعت پایین میاد

navid3941
24-01-2015, 21:20
تا چقدر که مصرف کنم میاد پایین؟

G U L D A N
24-01-2015, 21:21
وضعیت خط من چظوره ؟

Gamemaster
24-01-2015, 21:37
تا چقدر که مصرف کنم میاد پایین؟
به سایتش برین همرو لیست کرده

ARASH66
24-01-2015, 21:42
از دوستان کسی هست این سرویس جدید تا 16 مگ پار آنلاین رو فعال کرده باشه ؟
سرعت و قطعی چطوره ؟

alireza20202003
24-01-2015, 22:06
سلام

دقیقا مطابق با توضیحات سایتشون هست.

navid3941
24-01-2015, 22:23
میشه بگید کجای سایتش توضیح داده

alireza20202003
25-01-2015, 02:45
میشه بگید کجای سایتش توضیح داده

و همچنین هر 8kbps = 1kBps

ESPSV
25-01-2015, 07:50
دیروز تا الان فقط از این رنج 5.78.201 آی پی میگیرم
و هر چقدر خاموش روشن میکنم فقط همین ای پی رو میده
جدیده ؟ دیگه خبری از شهراد و ای پی های دیگه برای من نیست
وضع خوبی هم نداره این رنج آی پی

Alone-Star
25-01-2015, 11:36
دوستان سرویس پارسم تمام شد، پیشنهادتون چه شرکتی و چه سرویسیه که شبانه رایگان داشته باشه شبی حداقل 3-4گیگ دانلود بده و محدود هم نکنه. قطعی هم زیاد نداشته باشه.
حداکثر هزینه 20تا30تومن.
(بجز شاتل و صبانت البته :n02:)

استان فارس کسی تجربه ای داره؟

Gamemaster
25-01-2015, 13:55
از دوستان کسی هست این سرویس جدید تا 16 مگ پار آنلاین رو فعال کرده باشه ؟
سرعت و قطعی چطوره ؟
اگه سیم/ وضعیت منطقه‌ی مخابراتی خوب باشه رو ۱۶ میبندن

mostafa682
25-01-2015, 14:10
دوستان پارس انلاین باز وضعش همچنان خرابه؟همش قطعی؟

k1ozil
25-01-2015, 14:18
دوستان میشه روی خود مودم وی پی ان l2tp یا pptp ست کرد؟ (وی پی ان ایرانی خریدم میخام همینجوری روی خود مودم ست باشه تا همه با همون ip وصل بشن).ممنون

Gamemaster
25-01-2015, 14:42
دوستان پارس انلاین باز وضعش همچنان خرابه؟همش قطعی؟
بله قطی داره

boose_bar_khoda
25-01-2015, 18:45
دوستان چند تا سوال
من 20 بهمن قراردادم تموم میشه و شبانه هم تموم
1. اگه تمدید نکنم خودش تخلیه میشه؟ چقدر زمان میبره؟ چون حال و حوصله کل کل برای تخلیه ندارم
2. این 16 مگ که تبلیغ کرده نیاز به خرید داره؟ چون زده روی سرویسهای بالای 128 فعال میشه پس یعنی هر کسی که هر سرویس بالای 128 داشته باشه و خطش بکشه فعال میشه و نیازی به خریده اون بسته نیست؟
3.چرا قسمت تمدید توی پنل این 16 مگ رو نذاشتن
تشکررررررر

Le0nard0
25-01-2015, 21:09

باز مـــیشه

Paradise_human
26-01-2015, 18:02
سلام دوستان این optimize کردن برای game داستانش چیه ؟
چطور میشه فعالش کرد ؟

ARASH66
26-01-2015, 18:36
بله قطی داره
قطعی داره ؟ در چه زمان هایی، مقطعیه ؟
من الان مخابرات دارم اکثرا به خاطر کمبود ip مودم ip نمیگیره و قطعه، پارس آنلاینم همینه ؟

boose_bar_khoda
27-01-2015, 06:01
قطعی داره ؟ در چه زمان هایی، مقطعیه ؟
من الان مخابرات دارم اکثرا به خاطر کمبود ip مودم ip نمیگیره و قطعه، پارس آنلاینم همینه ؟

واسه منم قطعی داره
زمانش معمولا شب حدودای 2 3 و صبح حدودای 10 11 بوده و زمانشم از 4 تا 5 دقیقه بود تا بعضا 1 ساعت چند روز یه بارم اتفاق می افته

lionf3
27-01-2015, 22:52
دوستان سرویس پارسم تمام شد، پیشنهادتون چه شرکتی و چه سرویسیه که شبانه رایگان داشته باشه شبی حداقل 3-4گیگ دانلود بده و محدود هم نکنه. قطعی هم زیاد نداشته باشه.
حداکثر هزینه 20تا30تومن.
(بجز شاتل و صبانت البته :n02:)

استان فارس کسی تجربه ای داره؟

دوستان منم میخوام جمع کنم برم یه جا دیگه :(
مرکزمخابرات باهنر
تهران
کسی اگه پیشنهادی داره بده
دانلود شبانه خیلیی برام مهمه.

bigbang001
27-01-2015, 23:04
دوستان میشه روی خود مودم وی پی ان l2tp یا pptp ست کرد؟ (وی پی ان ایرانی خریدم میخام همینجوری روی خود مودم ست باشه تا همه با همون ip وصل بشن).ممنون

سلام
من قبلا مودم لینکسیس ۳۲۰ داشتم اون به صورت pptp داشت.
همه مودمها ندارن.

Sent from my iPad Air (IOS 8.1)

rznrz06
27-01-2015, 23:59
درود
تو مودم های لینکسیس WAG320N این قابلیت هستش.
ولی بهترین راه شر کردن با دستگاه میکروتیک.
یا بهتر از اون شر کردن کریوو در لپتاپ هستش که خیلی عالیه.

SONY XPERIA Z3

sansa
28-01-2015, 02:29
سلام
دوستان این پارس جدیدا خیلی قطعی داره ..دائما راغ internet قطع میشه برای 1 یا 2 دقیقه .

djbehnam73
28-01-2015, 13:52
سلام
دوستان این پارس جدیدا خیلی قطعی داره ..دائما راغ internet قطع میشه برای 1 یا 2 دقیقه .
واسه من که نداره :n02:
زنگ بزن به پشتیبانی

djbehnam73
28-01-2015, 13:56
مرکزمخابرات باهنر
تهران
والا کلا همه جا دارن شبانه رو جمع می کنن
پیشنهاد من اینه که شما دنبال این شرکت های جدید باشی چون شرکت های معروف یا کلا شبانه ندارن و یا شبانه رو با یه ترفند سودجویانه میدن بهت

mrmostafa
28-01-2015, 14:12
دوستان اين اينترنت 16 مگ پارس آنلاين چيه تبليغ ميكنن

djbehnam73
28-01-2015, 14:14
دوستان اين اينترنت 16 مگ پارس آنلاين چيه تبليغ ميكنن
هیچی پهنای باندت رو روی 16 مگ می بندن

boose_bar_khoda
29-01-2015, 00:37
آقا این 16 مگ اتومات اگه خط بکشه اعمال میشه یا باید خریده شه بسته خاصی داره

nima_solook
29-01-2015, 10:36

خیر بسته خاصی نداره هروقت سرویس گرفتی تست سرعت بگیر اگه 16 نبود برای ارتقا تماس بگیر با پشتیبانی هماهنگ کن
این هم به عنوان هدیه یا پیشنهاد تشویقی روی سرویس هاشون اعمال میشه

djbehnam73
29-01-2015, 16:43
رایگان برات می بندن
البته اگر خطتت بکشه

blueid
29-01-2015, 20:30
دوستااان کسی امتیاز باشگاه مشتریان داره من خریدارم

binaafarin
30-01-2015, 01:33
دوستان خواهشا امضاهاتونو عکس های بزرگ و حجیم نذارید
بفکر اون بنده خداییم که میاد اینجا باشید
منظره جالبی هم نداره
مراعات کنید لطفا

djbehnam73
30-01-2015, 14:52
دوستااان کسی امتیاز باشگاه مشتریان داره من خریدارم
من 588 تا دارم

Alone-Star
30-01-2015, 15:42
من 588 تا دارم

قیمت بسته 1روزه را PM کن مشتری بشیم. :n02:

Firebirds
30-01-2015, 16:54
دوستان خواهشا امضاهاتونو عکس های بزرگ و حجیم نذارید
بفکر اون بنده خداییم که میاد اینجا باشید
منظره جالبی هم نداره
مراعات کنید لطفا

موافقم،این امکان برای کاربر ها هست که بر مبنای اصل زیر مطلبی را ریپورت {گزارش تخلف} کنند.
اینجا یک فروم عمومی هست، نه جایی برای ترویج رفتاری خاص،

image369
31-01-2015, 02:39
داستان این IP های جدید پارس انلاین چیه؟:n13:
خیلی داغونن

binaafarin
31-01-2015, 11:47
بنظرتون چند درصد خطهای ایران میتونه 16مگ رو بکشه؟
شما الان 9مگ رو کامل میگیرن یعنی سرعتتون دانلودتون به1مگ میرسه؟
بن نظرم مخابرات باید بک فکری ب حال خطوط فرسوده خودش بکنه سرعت پیشرفت در این زمنه خیلی کنده

djbehnam73
31-01-2015, 12:59
داستان این IP های جدید پارس انلاین چیه؟:n13:
خیلی داغونن
شهراد رو منظورته ؟؟؟

Gamemaster
31-01-2015, 13:07
بنظرتون چند درصد خطهای ایران میتونه 16مگ رو بکشه؟
شما الان 9مگ رو کامل میگیرن یعنی سرعتتون دانلودتون به1مگ میرسه؟
بن نظرم مخابرات باید بک فکری ب حال خطوط فرسوده خودش بکنه سرعت پیشرفت در این زمنه خیلی کنده
۱۶ که هیچ ۹ هم آرزو شد برامون
انگار واقعاً مخابرات داغونه

blueid
31-01-2015, 16:49
قیمت بسته 1روزه را PM کن مشتری بشیم. :n02:
قیمیت رو pm کن

hamidchi
31-01-2015, 17:54
سلام
مگه وقتی قرارداد رو تمدید میکنیم ترافیک باقیمانده قبلی اضافه نمیشه به قرارداد جدید ؟
تو حساب کاربری من که اصلا اضافه نشده
:sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:

Gamemaster
31-01-2015, 18:57
سلام
مگه وقتی قرارداد رو تمدید میکنیم ترافیک باقیمانده قبلی اضافه نمیشه به قرارداد جدید ؟
تو حساب کاربری من که اصلا اضافه نشده
:sq_10::sq_10::sq_10::sq_10:
ترافیک در صورتی‌ اضافه می‌شه یا خرید باشین یا هدیه باشه وگرنه اضافه نمی‌شه

boose_bar_khoda
01-02-2015, 06:27
میشه یکی که میدونه جواب بده؟
8 روز دیگه قراردادم تموم میشه
تمدید نکنم چقدر طول میکشه تخلیه شه؟

radarz
01-02-2015, 12:22
میشه یکی که میدونه جواب بده؟
8 روز دیگه قراردادم تموم میشه
تمدید نکنم چقدر طول میکشه تخلیه شه؟

معمولا 5-6 روز کاری زمان میبره .... اما بهتره تماس بگیری بهشون بگی

radarz
01-02-2015, 12:26
مرکزمخابرات باهنر
تهران

هیچ جا رایگان نداره دیگه .... فقط مخابرات اونم تو بعضی مراکز

binaafarin
01-02-2015, 23:42
هنوز خیلی شرکتها شبانه رایگان دارند
میتونید برید تو تاپیک های مختلف و ببینید

faramobile
02-02-2015, 03:48

!!!! چرا نداره ؟!

فن آوا که مثل مرد داره شبانه میده

در ضمن وایمکس مبین نت هم من هفته پیش تست کردم رفته بودم مسافرت ، مثلا طرح ۲ مگ گرفتم ، تا ۴ مگ باز بود ، شبانه رایگان هم داشت ( تو سایتش گفته به اندازه ۲ برابر حجم خریداری شده میتونی دانلود کنید ولی الکیه ) من خودم هر شب گذاشتم دانلود شبی ۷ گیگ راحت میگرفت

irainian
02-02-2015, 10:27
منم امروز صبح جمع اوری کردم اخیش 6 بار طرف گفت پشیمون میشی گفتم اخه چی داره بخوام پشیمون بشم
شبانه داره پینگ خوب داره گفت نه روی 16 مگبایت بسته شده خیلی مسخره هست وقتی قراره همین جور واسه حجم پول بدم چه 1 گیگ توی 1 ساعت دانلود بشه چه توی 40 دقیقه خودشونو مسخره کردن

djbehnam73
02-02-2015, 11:51
چرا نداره ؟؟
خیلی از شرکت ها دارن
دوستانی که می خوان برن جای دیگه
یکسری شرکت ها رو شماره تلفنشون رو دارم خواستین پ.خ کنین تا بهتون بدم