PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : [بحث و بررسی] ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

محمد7966
17-01-2016, 20:40
دوستان برنامه قند شکن سیفن برای شما کارمیکنه؟
برایمن کارنمیکنه جایگزینی براش دارید رایگان باشه؟

با وب فریرر برید مشکل نداره برای من

ehsan-75
19-01-2016, 17:12
سلام دوستان .

من الان اینترنتم از آسیاتک هستش . شبا پهنای باندش افت میکنه .

میخوام ببینم پارس آنلاین وضعیتش چطوریه ؟ خوبه ؟ بده ؟

دوستانی که دارن ممنون میشم تجربشونو باهام در میان بزارن .
ممنون.

Mehran14233
19-01-2016, 19:56
سلام دوستان .

ممنون.

برای من تا وقتی که شبانه رایگان بود سرعت شبانه یهویی کم میشد. خیلی هم کم می شد. طوری که روزانه با 1 تا 1.5 بر ثانیه دانلود می کردم و شبانه میومد حدودای 100 کیلوبایت بر ثانیه (دقیق یادم نیست ولی یادمه خیلی کم می شد طوری که ارزش نداشت بزاری دانلود شه)

ولی بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد سرعت روزانه و شبانه تقریباً ثابته و روی 1 مگ بر ثانیه هستش.

ehsan-75
19-01-2016, 20:20
برای من تا وقتی که شبانه رایگان بود سرعت شبانه یهویی کم میشد. خیلی هم کم می شد. طوری که روزانه با 1 تا 1.5 بر ثانیه دانلود می کردم و شبانه میومد حدودای 100 کیلوبایت بر ثانیه (دقیق یادم نیست ولی یادمه خیلی کم می شد طوری که ارزش نداشت بزاری دانلود شه)

ولی بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد سرعت روزانه و شبانه تقریباً ثابته و روی 1 مگ بر ثانیه هستش.

آخع جالبیه آسیاتک اینجاست که از ساعت 19 شب تا 1 شب سرعت افتضاح میشه . فک کنم پهنای باند کم میارن . ولی تو بازه رایگان از سایت هایی که رو سرور خودش هست میشه حدود 10 گیگ فایل هر شب دانلود کرد . ولی مشکل سرعت وب گردی کمش خیلی بده .

پارس آنلاین سرعت وبگردیش چطوره ؟ صفحه هارو زود باز میکنه ؟ شبا که پهنای باندش افت نمیکنه ؟ کلا شما راضی هستین ازش ؟ از کیفیت و قطع وصلی

Mehran14233
20-01-2016, 00:57
آخع جالبیه آسیاتک اینجاست که از ساعت 19 شب تا 1 شب سرعت افتضاح میشه . فک کنم پهنای باند کم میارن . ولی تو بازه رایگان از سایت هایی که رو سرور خودش هست میشه حدود 10 گیگ فایل هر شب دانلود کرد . ولی مشکل سرعت وب گردی کمش خیلی بده .

پارس آنلاین سرعت وبگردیش چطوره ؟ صفحه هارو زود باز میکنه ؟ شبا که پهنای باندش افت نمیکنه ؟ کلا شما راضی هستین ازش ؟ از کیفیت و قطع وصلی

پارسان لاین یا هر ISP دیگه بستگی به منطقه مخابراتی که هست هم داره.
من الان از سرعت وبگردی و باز کردن صفحه ی پارسان لاین راضی هستم. اوایل بهتر بود ولی باز هم خوبه.
همونطور که گفتم بعد از اینکه رایگان شبانه برداشته شد افت سرعت شبانه هم تقریباً از بین رفته و افت سرعتش تقریباً نا محسوسه.
قطعی و وصلی هم خیلی زیاد نیست و معقوله. البته در یک مدت چند هفته ای زیاد قطع و وصل می شد که اون هم برطرف شد.

البته این رو هم بگم که من الان چند سالی هست که پارسان لاین دارم و قبلش دیال آپ بودم و بعد مستقیماً اومدم پارسان لاین. یعنی ISP دیگه ای رو واسه ای دی اس ال امتحان نکردم. ولی پارسان لاین خوبه. لا اقل از دیال آپ بهتره :n02:

bilmazlar
20-01-2016, 08:08
سلام دوستان .
ممنون.

دوست عزیز من تا 2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی کاشانی سرویس حجم 2مگابیت داشتم. مسأله کاهش سرعت تو ساعت‌های عصر و شب (از حدود 6 عصر تا 12 - 12:30 نیمه‌شب) رو تو سه-چهار ماه گذشته من هم تو پارس‌آنلاین به صورت جدی باهاش مواجه بودم.

2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم. اون اگر چه یه مقداری وضعیتش از پارس‌آنلاین بهتره، اما اون هم تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب سرعتش کم می‌شه.

ضمنن، روی سرویس پارس‌آنلای خطم روی 12مگابیت و روی سرویس عصرتلکام خطم روی 10مگابیت بسته شده و تو ساعت‌های خلوتی سرعتم تا 1مگابایت در ثانیه هم بالا می‌ره.

به هر حال افت سرعت این چنینی حتمن به این خاطره که پهنای باند ISP تو مرکز مخابراتی در ساعت‌های شلوغی پر می‌شه و همین تراکم باعث می‌شه به کاربرهای در حال استفاده سهم کمتری از پهنای باند برسه.

Zeitgeist
20-01-2016, 15:54
2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم.

شب ها سرعتش اسمی میشه یا همین 10 مگابیته؟ بعد آیا همه ی سرویسا رو مثل پارس، باز میگذاره؟

ehsan-75
20-01-2016, 17:00
دوست عزیز من تا 2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تو مرکز مخابراتی کاشانی سرویس حجم 2مگابیت داشتم. مسأله کاهش سرعت تو ساعت‌های عصر و شب (از حدود 6 عصر تا 12 - 12:30 نیمه‌شب) رو تو سه-چهار ماه گذشته من هم تو پارس‌آنلاین به صورت جدی باهاش مواجه بودم.

2 هفته پیش از پارس‌آنلاین تخلیه کردم و الآن از عصرتلکام سرویس 2مگابیت حجمی دارم. اون اگر چه یه مقداری وضعیتش از پارس‌آنلاین بهتره، اما اون هم تو ساعت‌های شلوغ عصر و شب سرعتش کم می‌شه.

ضمنن، روی سرویس پارس‌آنلای خطم روی 12مگابیت و روی سرویس عصرتلکام خطم روی 10مگابیت بسته شده و تو ساعت‌های خلوتی سرعتم تا 1مگابایت در ثانیه هم بالا می‌ره.

به هر حال افت سرعت این چنینی حتمن به این خاطره که پهنای باند ISP تو مرکز مخابراتی در ساعت‌های شلوغی پر می‌شه و همین تراکم باعث می‌شه به کاربرهای در حال استفاده سهم کمتری از پهنای باند برسه.

پس اگه پارس آنلاین هم مشکل داره که به درد نمیخوره . والا آسیاتک انصافا بقیه ساعات روز خوبه . همچنین قطعی نداره اصلا . شبانش هم خیلی با کیفیته و من تو دو شب اخیر 20 گیگ دانلود کردم ولی مشکل پهنای باند خیلی اذیت کنندس که انگار مشکل از مرکز مخابراتی هستش چون من قبلا از ISP های دیگه همین مشکل رو داشتم . امیدوارم با رفع تحریم ها مشکل پهنای باند هم حل شه .

های وب هم افتضاح کرده وگرنه اونم گزینه خوبی بود :n36:
در ضمن آیا این مشکل افت سرعت تو شبا با VPN حل میشه ؟ یا با سرویس های افزایش سرعت ؟

880446534
20-01-2016, 17:58
در یک کلام پیگیری برای افزایش پهنای باند اختصاص داده شده به مرکز مخابراتی. وضعیت پهنای باند مرکز مخابراتی شما به شدت بده. چون پهنای باند شبکه داخل کشورتون هم خیلی کمه. البته با توجه به این که به احتمال زیاد تعداد کاربران مرکز مخابراتی شما نباید خیلی زیاد باشه، بعیده سیاست‌های شرکت پارس‌آنلاین یا بقیه شرکت‌هایی که اونجا سرویس adsl می‌دن در کوتاه‌مدت افزایش پهنای باند باشه.

وضعیت شرکت‌های دیگه از جمله خود مخابرات رو اونجا بررسی کردین؟ اونا چه طورن؟

سرویس‌های بالاتر پارس‌آنلاین چه طور؟ اصلن بالاترین سرویس که پارس‌آنلاین اونجا می‌ده چه سرویسیه؟ اگه سرویس 2مگ رو می‌ده من پیشنهاد می‌کنم به جای سرویس 256 حتمن یه سرویس 1مگ یا 2مگ رو هم امتحان کنید. به هر حال سیاست پارس‌آنلاین اینه که در موارد مشابه مرکز مخابراتی شما که کمبود پهنای باند وجود داره، اولویت با سرویس‌های با سرعت بالاتره. یعنی مقدار محدودیت سرویس 2مگابیت قاعدتن باید کمتر از سرویس 256 باشه.

درسته پارس انلاین هم تایید کرد ترافیک مرکز کمه، گفتم خب چیکار کنم،یه کاریش بکنین بره بالا دیگه. گفت ما درخواست افزایش میدیم، تا موافقت بشه کمی طول میشکه.
محل ما فقط مخابرات هست و پارس. مخابرات رو اصلا خبر ندارم.
ولی پارس حداکثر تا 2 مگ میده .
کیفیت مخابرات رو هم نمیدونم.
مخابرات حدود 100 تا 150 تا کاربر و پارس هم حدود 80_90 تا کاربر داره به گمونم.
چند وقت پیش رفتم داخل MDF مخابرات شمردم پورت های پر شده رو!!

پورت خالی هردوشون زیاد دارن.

من هم که یه ساله دارم. باید تا مهر 95 سر کنم با 256 .
ممنون بابت همکاری

Sent from my C5303 using Tapatalk

bilmazlar
20-01-2016, 18:47
شب ها سرعتش اسمی میشه یا همین 10 مگابیته؟ بعد آیا همه ی سرویسا رو مثل پارس، باز میگذاره؟

من تازه چند روزه که گرفتم. ظاهرن که شب‌ها هم سرعتش با روز فرقی نداره. من یه شب بعد از چند وقت که دانلود شبانه نداشتم، یه 10 گیگ دانلود کردم. حالا نمی‌دونم بعدن محدود می‌کنه یا نه. تاپیکشم یه مقدار زیادی خلوته. اما اون جور که متوجه شدم اگه محدودیت پهنای باند نداشته باشه، سرعت رو باز می‌ذاره. یه جورایی شبیه پارس‌آنلاینه ظاهرن.

در مورد بقیه سرویس‌هاش اطلاعی ندارم.

bilmazlar
20-01-2016, 18:52
پس اگه پارس آنلاین هم مشکل داره که به درد نمیخوره . والا آسیاتک انصافا بقیه ساعات روز خوبه . همچنین قطعی نداره اصلا . شبانش هم خیلی با کیفیته و من تو دو شب اخیر 20 گیگ دانلود کردم ولی مشکل پهنای باند خیلی اذیت کنندس که انگار مشکل از مرکز مخابراتی هستش چون من قبلا از ISP های دیگه همین مشکل رو داشتم . امیدوارم با رفع تحریم ها مشکل پهنای باند هم حل شه .

های وب هم افتضاح کرده وگرنه اونم گزینه خوبی بود :n36:
در ضمن آیا این مشکل افت سرعت تو شبا با VPN حل میشه ؟ یا با سرویس های افزایش سرعت ؟

کلن به نظر می‌رسه مشکل عمومی شده. البته طبیعی هم هست. وقتی تعداد کاربر زیاد شده در کل کشور یا در هر مرکز مخابراتی ولی در عمل هیچ پهنای باندی هم اضافه نمی‌شه، نتیجه‌اش می‌شه همین دیگه. البته مشکل کمبود پهنای باند به خاطر تحریما نیست. سیاست کشوره که به جای افزایش دسترسی به منابع بین‌المللی، منابع داخل کشور رو تقویت کنن. به همین دلیل بعیده به این زودی‌ها پهنای باند اینترنت بین‌المللی خیلی اضافه بشه.

اگه پهنای باند اون VPN داخلی خودش مشکل نداشته باشه قاعدتن باید سرعت بهتر بشه شبا. من VPN داخلی رو غیر از یکی دو بار بیشتر تست نکردم.

S.A.M.S.U.N.G
22-01-2016, 16:31
دوستان VPI و VCI و DNS برای این شرکت چی ست باید بشه ؟ سرویس گیمش چطوره ؟؟ تشکر

aminkhan2014
22-01-2016, 18:56

سلام
چطور 2 مگ گرفتین؟چرا هایپرکمبو یا هایپر نگرفتین؟
راستی اگر مرکزتون امکانش را داشت اصلا سراغ شاتل میرفتین؟

bilmazlar
22-01-2016, 21:14
سلام
چطور 2 مگ گرفتین؟چرا هایپرکمبو یا هایپر نگرفتین؟
راستی اگر مرکزتون امکانش را داشت اصلا سراغ شاتل میرفتین؟

راستش من خیلی به این طرح‌های ویژه که شرکت‌ها می‌دن اعتمادی ندارم. معمولن یه جای کارش می‌لنگه. ظاهرن تو عصرتلکام هم این سرویس‌ها یه مشکلاتی از جنس محدودیت سرعت شبانه داشتن. این سرویس 2مگابیت برای من خوبه. پینگش روزا (ساعت‌های خلوتی) خیلی خوبه. اما ساعت‌های شلوغی عصرا و شب‌ها پینگش تعریفی نداره. اما با وب‌گردی مشکلی نداره و برای من بهتر از پارس‌آنلاینه وب‌گردیش. قطعیش هم تفاوت محسوسی با پارس‌آنلاین نداشته برام. سرعت هم خطم بیشتر از 10-12 مگابیت نمی‌کشه. با پارس‌آنلاین هم روی 12مگابیت بود.

شاتل برای روزانه خوبه. شبانه‌اش با این که شبانه رایگان داره، اما ظاهرن اگه زیاد دانلود شبانه داشته باشی محدود می‌کنه. اون شاتل‌لندش هم دیگه مثل این که تمدید نشد. من شاتل هم تماس گرفتم برای ثبت‌نام. اما مثل این که خیلی صف انتظارش طولانی بود.

فعلن از همین عصرتلکام راضیم. اگه ما‌ه‌های بعد هم همین جوری بمونه بد نیست.

AVAVA
22-01-2016, 22:34
دوستان VPI و VCI و DNS برای این شرکت چی ست باید بشه ؟ سرویس گیمش چطوره ؟؟ تشکر
سلام
خوب vci و vpi پارس انلاین روی 0/59 و یا 0/35 است. در مورد dns که خودکار شناسایی میشه
سرویس گیمش رو من فعال کردم ، با فعال سازیش پینگ بین 100 الی 130 میاد

S.A.M.S.U.N.G
23-01-2016, 01:20
سلام
خوب vci و vpi پارس انلاین روی 0/59 و یا 0/35 است. در مورد dns که خودکار شناسایی میشه
سرویس گیمش رو من فعال کردم ، با فعال سازیش پینگ بین 100 الی 130 میاد

سلام ! این شرکت هم که تو زرد از آب در اومد ! سرویس 256 نامحدود تازه گرفتم کلا سکته هست ! 30 ثانیه طول میکشه تا به یک سرور وصل بشه و شروع کنه دانلود و بعد تازه هی سکته میزنه و قطع و وصل میشه هر ثانیه وسط دانلود ! توی بازی آنلاین هم کل بازی فریز هست و لگه و اصلا نمیشه بازی کرد ! این بود پارس آنلاین پارس آنلاین ؟؟؟

IRAN_KING
23-01-2016, 11:14
سلام ! این شرکت هم که تو زرد از آب در اومد ! سرویس 256 نامحدود تازه گرفتم کلا سکته هست ! 30 ثانیه طول میکشه تا به یک سرور وصل بشه و شروع کنه دانلود و بعد تازه هی سکته میزنه و قطع و وصل میشه هر ثانیه وسط دانلود ! توی بازی آنلاین هم کل بازی فریز هست و لگه و اصلا نمیشه بازی کرد ! این بود پارس آنلاین پارس آنلاین ؟؟؟
بله در حال حاضر پارس اینه :n37:

tranceyou
23-01-2016, 15:02
سلام به همه ، آقا من یه سوال دارم نمیدونم چرا وقتی اینترنت وصل میشم همش منو از کشور آلمان نشون میده!!!
هیچ ای پی یا چیز خاصی ندارم گوگل میزنم de میاره سایت ثبت نام میکنم نشون میده از آلمان ثبت نام شدم چیکار باید
بکنم؟

hrkhl
23-01-2016, 19:51
سلام دوستان وضعیت کلی چطور هست خصوصا تو کرمان

bardia67m
23-01-2016, 21:52
سلام به همه ، آقا من یه سوال دارم نمیدونم چرا وقتی اینترنت وصل میشم همش منو از کشور آلمان نشون میده!!!
هیچ ای پی یا چیز خاصی ندارم گوگل میزنم de میاره سایت ثبت نام میکنم نشون میده از آلمان ثبت نام شدم چیکار باید
بکنم؟

به خاطر کمبود آی‌پی گاهی از آی‌پی‌های ترانزیت یا رنج‌های خریداری شده از سایر کشورها استفاده می‌شه که دیتابیس موقعیت-آی‌پی بعضی سایتا که قدیمی باشه متعلق به کشور قبلی اون رنج نشون می‌ده.
راهی نداره جز چند دقیقه خاموش کردن مودم و دوباره روشن کردن.
از ip2location.com می‌تونین موقعیت رو ببینید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

DJMOKHTAR
24-01-2016, 02:24
سلام

دوستان نمیدونم چرا اینطور شده وضعیت خط به شدت افت پیدا کرده از سر خط هم چک کردم همینه در ضمن تلفن هم بوق نداره و قطع کامل هست !! ولی نت وصله اونم با این وضع افتضاح

در ضمن این خط 6 مگ بسته شده در حالی که داره 256kb رو نشون میده !! ایا میشه با این SNR پهنای باند تا این حد پایین باشه ؟

در حالی که در حالت عادی با این SNR که 7.5 هست خطم کامل 6 مگ رو نشون میداد

و اینکه مودولایشن هم از ADSL2+ شده G.DMT !!! زنگ زدم پشتیبانی میگن مشکل از ما نیست میگم پس مودولایشن چطور تغییر کرده ایا ممکنه خودبخود تغییر کنه ؟

راه حل پیشنهادیتون چیه ؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محمد7966
24-01-2016, 02:32
سلام

دوستان نمیدونم چرا اینطور شده وضعیت خط به شدت افت پیدا کرده از سر خط هم چک کردم همینه در ضمن تلفن هم بوق نداره و قطع کامل هست !! ولی نت وصله اونم با این وضع افتضاح

در ضمن این خط 6 مگ بسته شده در حالی که داره 256kb رو نشون میده !! ایا میشه با این SNR پهنای باند تا این حد پایین باشه ؟

و اینکه مودولایشن هم از ADSL2+ شده G.DMT !!! زنگ زدم پشتیبانی میگن مشکل از ما نیست میگم پس مودولایشن چطور تغییر کرده ایا ممکنه خودبخود تغییر کنه ؟

راه حل پیشنهادیتون چیه ؟

سلام
مودلاسیون رو خودتون هم میتونید تغییر بدید ولی فکر کنم اینجا مودمتون خودش اتوماتیک تغییر داده چون دیده نویز زیاد شده رفته گذاشته روی G.Dmt

احتمالا خطتون از جایی مشکل پیدا کرده

در ضمن ببینید کابلی که به تلفن وصله مشکل داره یا نه

برای ما هم شبیه مشکل شما رو داشتیم
یعنی ایمنرنت وصل بود ولی تلفن بوق نمیزد که بعد فهمیدم سوکت مشکل داره

DJMOKHTAR
24-01-2016, 14:01
سلام

راه حل پیشنهادیتون چیه ؟

با تشکر از محمد7966 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز بابت توضیحات مفیدشون

از داخل کوچه قطع بود زنگ زدم مخابرات اومدن درستش کردن خوشبختانه مشکل حل شد

alireza3dshadow
24-01-2016, 21:37
من با نت ایرانسل اومدم اینجا از یک ساعت پیش نت قطعه( شده اینترانت) زنگ میزنی میگه از زیر ساخته
نمیدونم این زیرساخت نبود اینا چه گ... میخوردن !!!
پهنای باند خارجی به زیر 1 کیلوبایت رسیده !:n34:

Vahid67
25-01-2016, 22:13
دوستان من مشکلی ندارم سرعت هم خیلی خوبه ... تهران ...

alireza20202003
26-01-2016, 04:39
دوستان من مشکلی ندارم سرعت هم خیلی خوبه ... تهران ...

مطمئن ؟
والا شبا سرعت من تو تهران خیلی خوب نیست ، در حد سرعت اسمی میشه ولی بازم به نسبت بای وب که دارم بهتره حداقل دو تا عکس تو تلگرام لود میکنه (البته به کندی)

NEED FOR PC
26-01-2016, 08:35

من دیروز اومدم پارس فوق العاده س نسبت ب بای وب
دیشب ساعت 1 شب پینگ توی بازیم 90 تا 100 بود
صد در صد از سرور بازیتون هست !
سرور بازیه من توی روسیه هست البته !
+
سرویس من نامحدود نیست !

تجربه ثابت کرده هیچ وقت نباید نامحدود خرید از هیچ شرکتی :n09:

bilmazlar
26-01-2016, 09:01
من دیروز اومدم پارس فوق العاده س نسبت ب بای وب
دیشب ساعت 1 شب پینگ توی بازیم 90 تا 100 بود
صد در صد از سرور بازیتون هست !
سرور بازیه من توی روسیه هست البته !
+
سرویس من نامحدود نیست !

تجربه ثابت کرده هیچ وقت نباید نامحدود خرید از هیچ شرکتی :n09:

بازی آنلاین چقدر حجم در طول ماه مصرف می‌کنه؟ من هیچ تصویری ندارم از مصرف این بازی‌های آنلاین. چون تا حالا استفاده نکردم.:n13:

Vahid67
26-01-2016, 09:40
مطمئن ؟
والا شبا سرعت من تو تهران خیلی خوب نیست ، در حد سرعت اسمی میشه ولی بازم به نسبت بای وب که دارم بهتره حداقل دو تا عکس تو تلگرام لود میکنه (البته به کندی)

من که مشکلی ندارم فعلا خدا رو شکر هم روز خوبه هم شب

NEED FOR PC
26-01-2016, 09:43
بازی آنلاین چقدر حجم در طول ماه مصرف می‌کنه؟ من هیچ تصویری ندارم از مصرف این بازی‌های آنلاین. چون تا حالا استفاده نکردم.:n13:

نصف وبگردی
یا اندازه وبگردی نهایت
بستگی داره چقد بازی کنی
ولی درکل خیلی کم مصرف هستن ولی پینگ خوب میخان ک فعلا پارس مارو رو سفید کرده :n12:

bilmazlar
26-01-2016, 09:57
نصف وبگردی
یا اندازه وبگردی نهایت
بستگی داره چقد بازی کنی
ولی درکل خیلی کم مصرف هستن ولی پینگ خوب میخان ک فعلا پارس مارو رو سفید کرده :n12:

پس اگه در این حدا باشه که پیشنهاد من هم قطعن یه سرویس حجمی 2مگابیت (با 4 گیگ حجم ماهیانه) است. کسری حجم رو هم خوب در صورت نیاز می‌شه حجم اضافه خرید. من با سرویس 2مگ حجمی پارس‌آنلاین که روی 12مگابیت بسته شده بود واقعن کیفیت خطم خیلی خوب بود. پینگ هم هیچ وقت بالای 200 نمی‌رفت حتی تو ساعت‌های شلوغی عصر و شب. بقیه وقتا که زیر 150 بود. مطمئنن با فعال کردن سرویس پینگ و حتی خرید یه IP ثابت وضعیت بهتر هم می‌شه.

یه سرویس 256 نامحدود ماهیانه قیمتش 45 هزار تومنه و پهنای باندش تو وضعیت هدیه تازه 3مگابیته. در حالی که یه سرویس 2مگابیت حجمی با 4 گیگ حجم 24,200 تومنه با پهنای باند حداقل 9مگابیت. تازه اگه من باشم حجم اضافه مورد نیاز رو هم یک جا 100 گیگ می‌خرم که هر گیگ بشه 2000 تومن. این جوری اگه ماهی 10 گیگ اضافه‌تر هم استفاده کنی قیمت سر جمعش می‌شه تقریبن همون 45 هزار تومن. تازه اگه شبا بین ساعت 2 تا 7 صبح که استفاده کنی (که معمولن خیلیا بازی آنلاین رو همون ساعتا انجام می‌دن) با قاعده 1/3 مصرف شبانه، هر گیگ ارزون‌تر هم می‌افته.

NEED FOR PC
26-01-2016, 12:28
من 2048 سالانه گرفتم بعد خطم رو روی 9مگ بستن و خطم تا 18/19 مگ ساپورت میکنه
از طرفی تو سایت زده همه ی سرویس های حجمی بالاتر از 128 سرعتشون روی 15 مگ بسته میشه
الان چرا برا من 9هه ؟ بگم بهشون ؟

ی سوال دیگه همه ی سرویس های پارس انلاین شبانه نیم بها هستن دیگه درسته ؟

محمد7966
26-01-2016, 12:35
من 2048 سالانه گرفتم بعد خطم رو روی 9مگ بستن و خطم تا 18/19 مگ ساپورت میکنه
از طرفی تو سایت زده همه ی سرویس های حجمی بالاتر از 128 سرعتشون روی 15 مگ بسته میشه
الان چرا برا من 9هه ؟ بگم بهشون ؟

ی سوال دیگه همه ی سرویس های پارس انلاین شبانه نیم بها هستن دیگه درسته ؟

اینکه میگن براتون روی 16 مگ میبندن رو یه بار یکی از دوستان گفته بود
که بهشون درخواست داده بود و اونا هم چک میکنن
تا از نظر نویز به مشکل بر نخورید
یعنی باید خططتون کشش داشته باشه تا روی 16 مگ ببندن
شما یه عکس بذار تا ببینم کشش داره یا نه البته اونا بهتر میتونن تقریب بزنند

شبانه هم نیم بها نیست یک سوم است
یعنی اگر 3 گیگ انلود کنید فقط 1 گیگ از حجم کم می کنند

NEED FOR PC
26-01-2016, 12:43
اینکه میگن براتون روی 16 مگ میبندن رو یه بار یکی از دوستان گفته بود
که بهشون درخواست داده بود و اونا هم چک میکنن
تا از نظر نویز به مشکل بر نخورید
یعنی باید خططتون کشش داشته باشه تا روی 16 مگ ببندن
شما یه عکس بذار تا ببینم کشش داره یا نه البته اونا بهتر میتونن تقریب بزنند

شبانه هم نیم بها نیست یک سوم است
یعنی اگر 3 گیگ انلود کنید فقط 1 گیگ از حجم کم می کنند

آهان فهمیدم ممنون .:n40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خدایی تا دیروز 18 بود !
الان اومده 15
گویا از این بیشتر نمیشه با اون snr:n37:

bilmazlar
26-01-2016, 13:09
آهان فهمیدم ممنون .:n40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خدایی تا دیروز 18 بود !
الان اومده 15
گویا از این بیشتر نمیشه با اون snr:n37:

نویزتون بالاست. اگه مشکل نویز رو بتونین یه مقدار حل کنین با atten‌ 28db براتون می‌تونن روی 12مگابیت ببندن.

پروفایل‌های معمول پارس‌آنلاین این جوریه: 4مگابیت، 9مگابیت، 12مگابیت و 16 مگابیت.

من قبلن که داشتم با atten 31db و snr 7db روی 12مگابیت بسته بودن برام.

masoud20
26-01-2016, 13:29
سلام دوستان.منم سه روز پیش یک خط نت از پارس آنلاین گرفتم.خطم رو اول رو 9 و بعد بادرخواسته خودم رو 16 مگ بستن.مشکل من پینگه بالاست. با اسپیدتست حدوده دویست و خورده ای و پینگ 8 8 8 8 هم حدوده سیصد است آیا بگم پروفایله گیم برام فعال کنن و اینکه من بشتر فیلم های استریم سایتهایی مثله بوتیوب رو نگاه میکنم اگه بگم پروفایله گیم برام ببندن که پینگم بیاد پایین آیا تاثیر در فیلم استریم دیدن داره؟ الان موقع فیلم دیدن هی میاسته و باید صبر کن تا باز حرکت کنه

NEED FOR PC
26-01-2016, 15:29
نویزتون بالاست. اگه مشکل نویز رو بتونین یه مقدار حل کنین با atten‌ 28db براتون می‌تونن روی 12مگابیت ببندن.

پروفایل‌های معمول پارس‌آنلاین این جوریه: 4مگابیت، 9مگابیت، 12مگابیت و 16 مگابیت.

من قبلن که داشتم با atten 31db و snr 7db روی 12مگابیت بسته بودن برام.

الان میکرو فیلتر میتونه کمکی بکن با این شرایط ؟
میتونم مسیر سیم رو هم کلا عوض کنما ! از سردر مستقیم بیارم تو اتاقم :n09:
خونمون ویلاییه!

تاثیر داره ؟

محمد7966
26-01-2016, 15:37
الان میکرو فیلتر میتونه کمکی بکن با این شرایط ؟
میتونم مسیر سیم رو هم کلا عوض کنما ! از سردر مستقیم بیارم تو اتاقم :n09:
خونمون ویلاییه!

تاثیر داره ؟

آره اونم تاثیر داره

ولی اگر میخاین مطمئن بشید برید سر جعبه با 1متر سیم مودم به همون جعبه وصل کنید ببینید چقدر تغییر میکنه

880446534
26-01-2016, 20:24
آره اونم تاثیر داره

ولی اگر میخاین مطمئن بشید برید سر جعبه با 1متر سیم مودم به همون جعبه وصل کنید ببینید چقدر تغییر میکنه
یه سوال دارم.
میکرو فلیلتر چیه؟؟
مگه همون نیست که وصل میشه به تلفن (همون اسپلیتر فقط ماله تلفنه )

پسره میخواست 35 تومن بهم بفروشه !! نداشت ،،میگفت میارم.

در رابطه با پهنای باند هم من نظرم اینه که:
وقتی همین 9 مگ رو هم نمیتونین پُر کنین، دیگه بالاتر فایده اش چبه؟!
من خطم چه رو 4 چه رو 9 سرعتش هیچ فرقی نداره.
Snr
رو 4 مگ حدود 41 و رو 9 مگ حدود 21 هست. (الانم خطم رو 9 هست)
با یه زنگ زدن کم و زیادش میکنن.

سوال بعدی، چرا پارس افلاین، مث شاتل برنامه اندروید نداره؟؟؟؟؟

محمد7966
26-01-2016, 22:44
یه سوال دارم.
میکرو فلیلتر چیه؟؟
مگه همون نیست که وصل میشه به تلفن (همون اسپلیتر فقط ماله تلفنه )

پسره میخواست 35 تومن بهم بفروشه !! نداشت ،،میگفت میارم.

در رابطه با پهنای باند هم من نظرم اینه که:
وقتی همین 9 مگ رو هم نمیتونین پُر کنین، دیگه بالاتر فایده اش چبه؟!
من خطم چه رو 4 چه رو 9 سرعتش هیچ فرقی نداره.
Snr
رو 4 مگ حدود 41 و رو 9 مگ حدود 21 هست. (الانم خطم رو 9 هست)
با یه زنگ زدن کم و زیادش میکنن.

سوال بعدی، چرا پارس افلاین، مث شاتل برنامه اندروید نداره؟؟؟؟؟

میکرو فیلترو پارس میفروشه 5هزار تومن اونوقت اون شخص میخاد بفروشه 35 تومن:n04:

شاید چیز عجیب غریبی میخاد بفروشه؟!

اونم که شما میگید هم درسته یعنی اگر 4 مگ با 9 مگ سرعت دانلودتون یکیه پس مشکل پهنا دارند و مهم نیست براتون

ولی من تو شهرمون روی 9 مگ بسته شده و ساعات خلوت مثل نصف شبها با 1 مگ دانلود میکنم

محمد7966
27-01-2016, 01:04
سلام

دوستان این پار انلاین اعصاب ما رو خورد کرد

الان برای بار دوم است که برای من حجم مصرفی را به اشتباه میزند دوباره نزذیک 500 مگ الکی الکی از حجمم کم کرد

چیکار کنم
تو سامانه ثبت شکایت کردم فایده دارد

magidp
27-01-2016, 03:30
بچه ها من روز اضافه میخام کسی داره pm بده ممنون

محمد7966
27-01-2016, 15:16
سلام

الان برای بار دوم است که برای من حجم مصرفی را به اشتباه میزند دوباره نزذیک 500 مگ الکی الکی از حجمم کم کرد

چیکار کنم

دوستان چیکار کنم؟الان بار دومه که حجم به اشتباه برام میزنن به سامانه هم شکایت کردم

قبلا هم زنگ زدم بهم میگن رمزو کسی نداره؟:n34:

بعید هم میدونم همسایه هامون هم هک کردن بلد باشند

الان میگید چیکار کنم عوض کنم شرکتو برم مخابرات؟
ما تو شهرمون خیلی isp نداریم متاسفانه

hrkhl
27-01-2016, 16:32
دوستان چیکار کنم؟الان بار دومه که حجم به اشتباه برام میزنن به سامانه هم شکایت کردم

سلام پیشنهاد نمی کنم که عوض کنید پارس رو ولی شما به تهران زنگ بزنین و شکایتتون رو بگید در ضمن قابلیت wps رو هم تو مودم خاموش و از حالت رمز نگتری wpa2 استفاده کنید و شبکه رو مخفی و اسم شبکه و رمز هم عوض کنید و قابلیت mac فیلتر هم فعال و تعداد آپی هارو کم کنید ولی برای mac فیلتر باید با کابل شبکه تنظیم کنید موفق باشید

hrkhl
27-01-2016, 16:33

سلام پیشنهاد نمی کنم که عوض کنید پارس رو ولی شما به تهران زنگ بزنین و شکایتتون رو بگید در ضمن قابلیت wps رو هم تو مودم خاموش و از حالت رمز نگتری wpa2 استفاده کنید و شبکه رو مخفی و اسم شبکه و رمز هم عوض کنید و قابلیت mac فیلتر هم فعال و تعداد آپی هارو کم کنید ولی برای mac فیلتر باید با کابل شبکه تنظیم کنید موفق باشید.

محمد7966
27-01-2016, 16:44
سلام پیشنهاد نمی کنم که عوض کنید پارس رو ولی شما به تهران زنگ بزنین و شکایتتون رو بگید در ضمن قابلیت wps رو هم تو مودم خاموش و از حالت رمز نگتری wpa2 استفاده کنید و شبکه رو مخفی و اسم شبکه و رمز هم عوض کنید و قابلیت mac فیلتر هم فعال و تعداد آپی هارو کم کنید ولی برای mac فیلتر باید با کابل شبکه تنظیم کنید موفق باشید

خیلی ممنون

راستش همه اینها رو انجام دادم فقط مخفی کردن مونده که انجام ندادم

حالا برام یه سوال مونده اگر مخفی کنم دیگران مثل اعضای خانواده چطوری به مودم وصل بشند؟بعدش هم به همسایه هامون نمیخوره کدئ نویسی بلد باشند تا بیان هک کنند

پ.ن:اگر چه بعضی از دوستان میگن نرمافزارشون باگ داره
اصلا برید الگوریتم محاسبه ترافیکشون ببینید :n08:

4l1r3z4
27-01-2016, 17:09
خیلی ممنون

راستش همه اینها رو انجام دادم فقط مخفی کردن مونده که انجام ندادم

حالا برام یه سوال مونده اگر مخفی کنم دیگران مثل اعضای خانواده چطوری به مودم وصل بشند؟بعدش هم به همسایه هامون نمیخوره کدئ نویسی بلد باشند تا بیان هک کنند

پ.ن:اگر چه بعضی از دوستان میگن نرمافزارشون باگ داره
اصلا برید الگوریتم محاسبه ترافیکشون ببینید :n08:

یا سیستمشون یه کم باگ داره، یا اینکه از قصد این کارو میکنن که بعضی اوقات حدود 500 مگ بالا و پایین حساب میکنه! شما در سایت 195 ازشون شکایت کن و در مستنداتت ، عکس از برنامه های مانیتورینگ ( مثلا networx ) بذار ( ترجیحا 2تا برنامه باشه که بهونه نیارن که این برنامه اشتباه حساب کرده!!! ) و از صفحه wireless client مودمت هم عکس بذار که معلوم شه غریبه کانکت نشده و بعد شکایتو بفرست...
منتها بعدش یکی از پشتیبانی بهت زنگ میزنه و با teamviewer میاد تو سیستمت و میگه برنامه wireshark رو دانلود کن و بریز و غیره که در آخر بهت میگه ببین طبق wireshark الان داره واست درست محاسبه میکنه!!! که شما نباید کوتاه بیای و بگی که الان داره درست حساب میکنه ، چه ربطی به قبلا داره!!! و بگو که باید حجمه منو بدین ، چون اون موقع اشتباه حساب کرده! و اگه قانع نشدن ، تجدید نظر دوم رو بزن و مجبور میشن که حجمو بهت بدن و دیگه اشتباه حساب نکنن :))

bilmazlar
27-01-2016, 20:26
سلام

چیکار کنم

محمد عزیز

من 2 سال پارس‌آنلاین سرویس حجمی داشتم. راستش برای من تو این دو سال پیش نیومد که پارس‌آنلاین حجم‌خوری داشته باشه.

الآن این 500مگابایت رو روی چه مقدار حجم کم کرده؟ منظورم اینه که کلن چقدر دانلود برات زده و شما خودت چقدر حساب کردی که تفاوتش شده 500مگاباییت؟

saeed_punisher2013
27-01-2016, 21:30
سلام دوستان خسته نباشید از دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدن

کسی اینجا از تبریز استفاده میکنه؟؟کیفیتش چطوره؟؟

سرویسای نامحدودش چطوره؟سرعت دانلودشون چنده؟خط رو روی چند میبندن؟

سرویسای حجمی چطورن؟؟سرعت سرویسای حجمی چقدره؟مثلا الان یک یا دو مگ بخری خط رو روی چند میبندن؟

sleeplessness
27-01-2016, 23:49
سلام دوستان خسته نباشید از دوستانی که پارس آنلاین استفاده میکنن چندتا سوال دارم ممنون میشم جواب بدن

کسی اینجا از تبریز استفاده میکنه؟؟کیفیتش چطوره؟؟

سرویسای نامحدودش چطوره؟سرعت دانلودشون چنده؟خط رو روی چند میبندن؟

سرویسای حجمی چطورن؟؟سرعت سرویسای حجمی چقدره؟مثلا الان یک یا دو مگ بخری خط رو روی چند میبندن؟

سلام دوست گرامی
من از مشهد پارس انلاین داشتم
ثبات خوبی داشت پینگش بدک نبود خوب بود
و سرویس های نامحدودش کاملا بر اساس جدول پلکانی سایت اعمال میشه
512
90 هزارتومن
256
45 هزار تومن

saeed_punisher2013
27-01-2016, 23:56
سلام دوست گرامی
من از مشهد پارس انلاین داشتم
ثبات خوبی داشت پینگش بدک نبود خوب بود
و سرویس های نامحدودش کاملا بر اساس جدول پلکانی سایت اعمال میشه

الان عوض کردین؟سرویسای حجمیش چطورن؟سرعت خیلی برام مهمه

sleeplessness
28-01-2016, 00:02
الان عوض کردین؟سرویسای حجمیش چطورن؟سرعت خیلی برام مهمه

من به خاطر شبانش میخواستم که خیلی وقت حذف کردن
اون زمان تا 9 مگ می بستن الان تا 16 مگ هم شده بستگی دارد که خطتت بکشه
اما یه مشکلی که داشت افت سرعت تو ساعت های شلوغی بود و این افت سرعت توی سرویس های کمتر مشهود تر بود
روال کار پارس این شکلی بود که به سرویس های گران در ساعات شلوغی سرعت بیشتری اختصاص می ده
الان هزینه دانلود شبانه یک سوم

محمد7966
28-01-2016, 07:11
محمد عزیز

من 2 سال پارس‌آنلاین سرویس حجمی داشتم. راستش برای من تو این دو سال پیش نیومد که پارس‌آنلاین حجم‌خوری داشته باشه.

الآن این 500مگابایت رو روی چه مقدار حجم کم کرده؟ منظورم اینه که کلن چقدر دانلود برات زده و شما خودت چقدر حساب کردی که تفاوتش شده 500مگاباییت؟

از وقتی که نرم افزار شونو عوض کردن به این مشکل برخوردم نرم افزار قبلیشون درست تر حساب می کرد

الان هم بار دومه که داره برام حجمو اشتباه میزنه دفعه اول شاید 200 مگ بوده

ولی این بار 500 مگ بوده

رفتم گزارش مصرفو نگاه کردم از ساعت 11 صبح روز دوشنبه 5 بهمن تا 7 صبح سه شنبه 6 بهمن برام 500 مگ کم کرده در صورتی که با برنامه نت لیمیتر زده فقط 37 مگ مصرف کردم

در صورتی که من دوشتبه از ساعت8 صبح تا 8 شب رفتم اهواز بعدش هم اینقدر خسته بودم تا 6 صبح روز بعدش گرفتم خوابیدم به غیر از من هم فقط خواهرم با گوشی از اینترنت استفاده می کنه که اونم تو برنامه موبایل کانتر در طی 7 روز گذشته فقط 300 مگ مصرف کرده

همسایه هامونو هم بعید میدونم برنامه نویسی بلد باشند که بخان هک کنند

hrkhl
28-01-2016, 11:22
از وقتی که نرم افزار شونو عوض کردن به این مشکل برخوردم نرم افزار قبلیشون درست تر حساب می کرد

الان هم بار دومه که داره برام حجمو اشتباه میزنه دفعه اول شاید 200 مگ بوده

ولی این بار 500 مگ بوده

رفتم گزارش مصرفو نگاه کردم از ساعت 11 صبح روز دوشنبه 5 بهمن تا 7 صبح سه شنبه 6 بهمن برام 500 مگ کم کرده در صورتی که با برنامه نت لیمیتر زده فقط 37 مگ مصرف کردم

در صورتی که من دوشتبه از ساعت8 صبح تا 8 شب رفتم اهواز بعدش هم اینقدر خسته بودم تا 6 صبح روز بعدش گرفتم خوابیدم به غیر از من هم فقط خواهرم با گوشی از اینترنت استفاده می کنه که اونم تو برنامه موبایل کانتر در طی 7 روز گذشته فقط 300 مگ مصرف کرده

همسایه هامونو هم بعید میدونم برنامه نویسی بلد باشند که بخان هک کنند
دوست عزیز این مشکل برای منم که پیشگامان دارم وجود داره اما به صورت 4 گیگی شما خیلی اوضاعت خوبه ولی شما یه کاری بکن نکات امنیتی که گفتم + بستن تمام را های ویندوز برای آپدیت و استفاده از فایروال قوی تت بتونی جلوی تمامی بهانه ها رو بگیری.موفق باشی

magidp
28-01-2016, 15:31
یه برنامه هست که با اون وای فایو اگر انتن دهی خوب باشه( 70%) سه سوت هک میکنن
فقط باید مک تعریف کنی و هیدن کنی و رمز ادمین رو هم عوض کنی
بعضی از مودم ها قسمت فعال کردن برای مهمان دارن که ببین فعال نباشه
---

آقا کسی دو الی سه روز اضاف نداره بفروشه به من لازم دارم:n03:

4l1r3z4
28-01-2016, 17:41
بعضی از مودم ها قسمت فعال کردن برای مهمان دارن که ببین فعال نباشه
---

آقا کسی دو الی سه روز اضاف نداره بفروشه به من لازم دارم:n03:

این برنامه ها از طریق WPS ، مودمو هک میکنن و در صورتی که WPS مودم disable باشه ، هیچ کاری نمیتونن بکنن!!!

Zeitgeist
28-01-2016, 17:42

wpa2 قابل هک شدن به این راحتی ها که میگید نیست. wep و امثالهم ممکنه.

mac filtering و مخفی کردن ssid هیچ فایده ای ندارن اگر اصول شبکه های بیسیم و نحوه ی کار این دستگاه ها رو درک کنید.

از روترهای به روز استفاده نمایید.

magidp
29-01-2016, 04:12
پاک شود اشتباه ارسال شد.

tranceyou
29-01-2016, 12:04
سلام دوستان پارس آنلاینی ، یه سوال دوستان کرجی و تهرانی میخوام بدونم توی باز کردن سایت گوگل با کندی روبرو میشن؟
و اینکه من پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم ما بینش time out میده ولی پینگ 4.2.2.4 یا 4.2.2.6 رو میگیرم اصلا تایم اوت نداره! یعنــی
مشکل کجاست؟؟

Gamemaster
29-01-2016, 12:24
سلام دوستان پارس آنلاینی ، یه سوال دوستان کرجی و تهرانی میخوام بدونم توی باز کردن سایت گوگل با کندی روبرو میشن؟
و اینکه من پینگ 8.8.8.8 رو میگیرم ما بینش time out میده ولی پینگ 4.2.2.4 یا 4.2.2.6 رو میگیرم اصلا تایم اوت نداره! یعنــی
مشکل کجاست؟؟
مشکل از شرکته چون جاهای دیگه مشکل ندارن

tranceyou
29-01-2016, 13:00
مشکل از شرکته چون جاهای دیگه مشکل ندارن

منم پارس آنلاین هست سرویسم واسه همین میخوام بدونم کسی مشکلی رو که مطرح کردم داره؟

LEO.M
30-01-2016, 06:19
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس

محمد7966
30-01-2016, 10:17
20 دقیقه با کارشناس لایه صحبت کردم سر اینکه این نرم افزارتون 500 مگ الکی ازم کم کرده واقعا باید به خودم بخندم:n09: واقعا میصرفید 20 دقیقه پول تلفن بدی به خاطر 500 مگ

آخر سر میگه همسایه ها هک کردند

واقعا خنده داره،یکی نیست بگه مگه همسایه هامون برنامه نویسی خوندند که بیان هک کنند

الان برای بار دومه که داره حجم ازم کم میکنند

راستی ممکنه به اشتباه زده باشند

مثلا من روز 5 بهمن تا 7 صبح 6 بهمن زدند 500 مگ مصرف داشتی درصورتی که اصلا استفاده زیادی نداشتم شاید در حد 40 مگ
ولی روز 6 بهمن استفاده داشتم شاید اومدن استفاده های روز 6 بهمن رو تو اون بازه زمانی حساب کردند؟!

ولی نرم افزارشون خیلی مزخرفه

بدبختی اینجاست که از ساعت 8/5 صبح تا 8 شب کار داشتم و مودمو هم خاموش نکردم

ظاهرا مودم روشن باشه بد میشه حتما خاموش باید بشه

AVAVA
30-01-2016, 12:15
من بسیار راحت دارم بازی میکنم (در یک بازی که 80 نفر ریخته باشن هم لگ ندارم)
البته بگم باید پروفایل پینگ رو فعال کنی

محمد7966
31-01-2016, 15:22
سلام

دوستان چندتا سوال دارم

امروز یه نفر پیرو مشکل حجم خوری بام صحبت کرد اینبار کمی بهتر بود اطلاعات خوبی داشت

ولی باز یه چیزی گفت برام سوال

میگه الان هک کردن هم راحت شده نیازی به برنامه نویسی و کد نویسی نیست درست میگه؟:n13:
من که هر جا دارم میخونم میگه تا کد نویسی بلد نباشن نمیتونند مودمو هک کنند

الان بار دومه که داره حجمم خورده میشه :n37:

بعد میگه شما برای امنیت بیشتتر مودمو هر وقت نخاستید خاموش کنید

مشکل اینجاست که از ساعت 8.5 صبح تا 8 شب 5 بهمن برای نمایشگاه رفتم اهواز و بعدش هم خسته بودم گرفتم خوابیدم تا 7 صبح روز 6 بهمن و متاسفانه مودمو هم خاموش نکردم
و گوشی خواهرم رو دیدم که در طی روزای 5 بهمن و 6 بهمن 120 مگ فقط استفاده داشته

ولی اینا 500 مگ ازم کم کردند

بر فرض مثال همسایه ها هک کردند این چه هکر خوبی بوده فقط 500 مگ مصرف کرده خب همشو مصرف میکرد:n33:
نمیدونم چیکار کنم؟؟:n34:

برام سوال که چرا نرم افزارشون قاطی داره اونجایی که با رنگ آبی مشخص کردمو ببینید

alireza3dshadow
31-01-2016, 16:15
سلام

این باگ رو چند ماه پیش گفتم که العان معلومه از عمد هستش که ترافیک بخوره
من که مشکل پینگ-قطعی مکرر طوری صفحه گوگل بالا نمیاد !!! فقط شبها یکم خلوت میشه استفاده کرد !!!
نت مخابرات دارم وضعش این طوری نیست !!!

bardia67m
31-01-2016, 16:17
سلام

دوستان چندتا سوال دارم

امروز یه نفر پیرو مشکل حجم خوری بام صحبت کرد اینبار کمی بهتر بود اطلاعات خوبی داشت

میگه الان هک کردن هم راحت شده نیازی به برنامه نویسی و کد نویسی نیست درست میگه؟:n13:

مشکل اینجاست که از ساعت 8.5 صبح تا 8 شب 5 بهمن برای نمایشگاه رفتم اهواز و بعدش هم خسته بودم گرفتم خوابیدم تا 7 صبح روز 6 بهمن و متاسفانه مودمو هم خاموش نکردم

بر فرض مثال همسایه ها هک کردند این چه هکر خوبی بوده فقط 500 مگ مصرف کرده خب همشو مصرف میکرد:n33:

مودم شما اگر آسیب‌پذیری رو داشته باشه در کمتر از ۱۰-۱۲ ثانیه با یه برنامه هک می‌شه. نیاز به دانش برنامه‌نویسی خاصی هم نداره.
البته با برنامه‌هایی یا از طریق خود مودم می‌شه کل دستگاه‌های متصل رو به همراه آی‌پی اون‌ها مشاهده کرد که آیا مورد مشکوکی هست یا خیر.
برای امنیت بیشتر کلمه عبورتون رو تغییر بدهید و از wpa2 استفاده کنید و wps رو هم غیر فعال کنید.
یک سری از tp-link ها هم یک مشکل امنیتی دارند که نمی‌دونم با آپدیت برطرف می‌شه یا نه!

محمد7966
31-01-2016, 16:29
مودم شما اگر آسیب‌پذیری رو داشته باشه در کمتر از ۱۰-۱۲ ثانیه با یه برنامه هک می‌شه. نیاز به دانش برنامه‌نویسی خاصی هم نداره.
البته با برنامه‌هایی یا از طریق خود مودم می‌شه کل دستگاه‌های متصل رو به همراه آی‌پی اون‌ها مشاهده کرد که آیا مورد مشکوکی هست یا خیر.
برای امنیت بیشتر کلمه عبورتون رو تغییر بدهید و از wpa2 استفاده کنید و wps رو هم غیر فعال کنید.
یک سری از tp-link ها هم یک مشکل امنیتی دارند که نمی‌دونم با آپدیت برطرف می‌شه یا نه!

من اتفاقا مودمم 2740 دی لینک است و هم wps و همupnp رو غیر فعال کردم

میشه اسم اون برنامه رو بگید

من که پارسال دنبال اطلاعاتی درباره هک بودم فقط یه جا پیدا کردم و اون با لینوکس بوده و تازشم گفته بود باید کلی وقت صرف بشه تا رمز مودمو بهتون بده

بقیه برنامه ها همش سرکاری بود
سیستم امنیتی رو هم wpa2 گذاشتم

ESPSV
31-01-2016, 16:31
سلام

دوستان چندتا سوال دارم

دوست عزیز هک کردن این زمونه نیازی به برنامه نویسی نداره
برنامه های هک نوشته شده هستن و اسکریپتها آماده اجرا هستن نیازی به نوشتن مجدد نیست.

هک مودمی که روی wpa2 تنظیم باشه تقریبا غیر ممکن هست
شما وایرلس را روی wpa2 تنظیم کنین و پسورد حداقل 8 رقمی بذارید که ساده نباشه
خیالتون از بابت هک راحت باشه دیگه
اگر تنظیم wpa هست بله میشه هک کرد ولی اونم کار هر کسی نیست
شما یک فایروال هم روی ویندوز نصب کنین تا بتونین ترافیک را کنترل کنین
من 8 ساله adsl دارم 1 مگم از حجمم کم نشده

bardia67m
31-01-2016, 16:38
من اتفاقا مودمم 2740 دی لینک است و هم wps و همupnp رو غیر فعال کردم

میشه اسم اون برنامه رو بگید

من که پارسال دنبال اطلاعاتی درباره هک بودم فقط یه جا پیدا کردم و اون با لینوکس بوده و تازشم گفته بود باید کلی وقت صرف بشه تا رمز مودمو بهتون بده

بقیه برنامه ها همش سرکاری بود
سیستم امنیتی رو هم wpa2 گذاشتم

نمونه‌اش reaver هست که روی کالی لینوکس هست. اونم فقط در صورتی که wps فعال باشه و مودم آسیب‌پذیری رو داشته باشه می‌تونه رمز رو (حتی wpa2) در چند ثانیه پیدا کنه. با شرایطی که گفتید خیر چنین احتمالی نزدیک به صفر هست. بهتره علاوه بر گوشی، روی کامپیوتر هم نرم افزار محاسبه پهنای باند نصب کنید شاید برنامه‌ای داره آپدیت می‌کنه یا ویروسی چیزی باشه که این ترافیک رو مصرف می‌کنه.

محمد7966
31-01-2016, 16:46
نمونه‌اش reaver هست که روی کالی لینوکس هست. اونم فقط در صورتی که wps فعال باشه و مودم آسیب‌پذیری رو داشته باشه می‌تونه رمز رو (حتی wpa2) در چند ثانیه پیدا کنه. با شرایطی که گفتید خیر چنین احتمالی نزدیک به صفر هست. بهتره علاوه بر گوشی، روی کامپیوتر هم نرم افزار محاسبه پهنای باند نصب کنید شاید برنامه‌ای داره آپدیت می‌کنه یا ویروسی چیزی باشه که این ترافیک رو مصرف می‌کنه.

خیلی ممنون

من دوتا برنامه رو لبتاب دارم هم نت لیمیتر

هم bwmeter

روی گوشی هم موبایل کانتر

از همه این برنامه ها هم استفاده کردم که و حجم مصرفی رو محاسبه کردم شاید حدود 100 مگ مصرف کردم ولی اینا برام 500 مگ کم کردند

bilmazlar
01-02-2016, 09:29
سلام

دوستان چندتا سوال دارم

سلام محمد جان

بله نرم‌افزار آماده که برای هک مودم هست. دوستان هم معرفی کردن. اکثرشون هم تحت لینوکس هستن. اما مودم جدید با فرم‌ویر آپدیت‌شده و با رعایت شرایط ایمنی مثل همینایی که دوستان درباره استفاده از WPA2 با کلمه عبور قوی (حداقل 8 کاراکتر و شامل حرف و عدد) و غیرفعال کردن WPS با این نرم‌افزارهای آماده قاعدتن قابلیت هک کردن نداره. شاید یه هکر حرفه‌ای بتونه با کدنویسی این کار رو بکنه اما اونم خیلی بعیده. به نظرم مشکل شما هک شدن مودم نیست.

مشکل شما یا باگ سیستم اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا از اشکال در نحوه محاسبه خود شما.

به هر حال باگ ممکنه تو نرم‌افزار اکانتینگشون وجود داشته باشه و من منکرش نیستم. اما خودم به شخصه تو 2 سالی که ازش سرویس داشتم با مورد مشابه شما برخورد نکردم. البته همیشه یه درصدی (بین 3 تا 7 درصد) ترافیک محاسبه شده‌اش بیشتر از ترافیک محاسبه شده نرم‌افزاری خودم بوده که به نظرم طبیعیه. اما این که شما 120 مگابایت مصرف کنی و اون 500 مگابایت کم کرده باشه یعنی نزدیک به 300 درصد اضافه مصرف غیرطبیعیه.

مشکل محاسبه حجم وقتی که چند تا یوزر با هم از یه مودم به طور مستقیم اینترنت استفاده کنن و این وسط یه تعدادیشون هم موبایل باشن، خیلی وقتا پیش می‌آد. همین چند وقت پیش خود شما یه تاپیک درباره دقت نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک شبکه و اینترنت روی سیستم‌های ویندوزی داشتین. تازه این ویندوزه که وضعیتش این جوریه. روی موبایل که وضعیت به نظرم بدتر هم هست. ممکنه نرم‌افزاری که برای محاسبه مصرف موبایل دارین اشکال داشته.

در مورد اون بخش آبی رنگ که مشخص کرده بودی، من چیز غیرطبیعی متوجه نشدم. اون تیکه فقط نشون می‌ده حد فاصل 11:01 روز 5 بهمن تا 11:40 همون روز (یعنی ظرف 39 دقیقه) 3 بار به دلایلی لینک مودم با مرکز مخابراتی پریده و مجدد وصل شده که تو این فاصله هم مصرف ناچیزی در حد چند 40کیلوبایت ثبت شده که اونم غیر طبیعی نیست.

به هر حال به نظرم بحث هک شدن مودمتون منتفیه. مشکل یا همون باگ اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا مشکل در نحوه محاسبه ترافیک مصرفی یوزرهای استفاده‌کننده از مودمتون.

LEO.M
01-02-2016, 10:29
سلام
دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس

Zeitgeist
01-02-2016, 13:40
امتیاز باشگاه پارس آنلاین خریداریم.

منطقه ی خوبیه ولی در کل سرعت و کیفیت خطتون ارتباط مستقیمی با طول کابلی داره که از مودم شما تا مرکز مخابراتی کشیده شده!

برید مرکز مخابراتی، آدرس خونه تون رو بدید و بپرسید وضعیت خطوط اونجا چطوره و حداکثر چه سرعتی میکشه.

محمد7966
01-02-2016, 13:47
سلام محمد جان

بله نرم‌افزار آماده که برای هک مودم هست. دوستان هم معرفی کردن. اکثرشون هم تحت لینوکس هستن. اما مودم جدید با فرم‌ویر آپدیت‌شده و با رعایت شرایط ایمنی مثل همینایی که دوستان درباره استفاده از WPA2 با کلمه عبور قوی (حداقل 8 کاراکتر و شامل حرف و عدد) و غیرفعال کردن WPS با این نرم‌افزارهای آماده قاعدتن قابلیت هک کردن نداره. شاید یه هکر حرفه‌ای بتونه با کدنویسی این کار رو بکنه اما اونم خیلی بعیده. به نظرم مشکل شما هک شدن مودم نیست.

مشکل شما یا باگ سیستم اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا از اشکال در نحوه محاسبه خود شما.

به هر حال باگ ممکنه تو نرم‌افزار اکانتینگشون وجود داشته باشه و من منکرش نیستم. اما خودم به شخصه تو 2 سالی که ازش سرویس داشتم با مورد مشابه شما برخورد نکردم. البته همیشه یه درصدی (بین 3 تا 7 درصد) ترافیک محاسبه شده‌اش بیشتر از ترافیک محاسبه شده نرم‌افزاری خودم بوده که به نظرم طبیعیه. اما این که شما 120 مگابایت مصرف کنی و اون 500 مگابایت کم کرده باشه یعنی نزدیک به 300 درصد اضافه مصرف غیرطبیعیه.

مشکل محاسبه حجم وقتی که چند تا یوزر با هم از یه مودم به طور مستقیم اینترنت استفاده کنن و این وسط یه تعدادیشون هم موبایل باشن، خیلی وقتا پیش می‌آد. همین چند وقت پیش خود شما یه تاپیک درباره دقت نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک شبکه و اینترنت روی سیستم‌های ویندوزی داشتین. تازه این ویندوزه که وضعیتش این جوریه. روی موبایل که وضعیت به نظرم بدتر هم هست. ممکنه نرم‌افزاری که برای محاسبه مصرف موبایل دارین اشکال داشته.

در مورد اون بخش آبی رنگ که مشخص کرده بودی، من چیز غیرطبیعی متوجه نشدم. اون تیکه فقط نشون می‌ده حد فاصل 11:01 روز 5 بهمن تا 11:40 همون روز (یعنی ظرف 39 دقیقه) 3 بار به دلایلی لینک مودم با مرکز مخابراتی پریده و مجدد وصل شده که تو این فاصله هم مصرف ناچیزی در حد چند 40کیلوبایت ثبت شده که اونم غیر طبیعی نیست.

به هر حال به نظرم بحث هک شدن مودمتون منتفیه. مشکل یا همون باگ اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا مشکل در نحوه محاسبه ترافیک مصرفی یوزرهای استفاده‌کننده از مودمتون.

خیلی ممنون

از تمام پارس انلاینی ها و دوستداران پارس انلاین و مردم ایران و مردم جهان عذر خواهی میکنم که تهمت زدم :n40::n40::n40:

در همون روزی که مودم روشن بوده و من اهواز بودم یکی از اقواممون اومده بوده منزل و رمزو هم از قبل داشته ولی رفتم ازش پرسیدم گفته چندتا برنامه و چند تا کلیپ کوتاه دانلود کرده که اگر با ارفاق حساب کنم شاید 200 مگ مصرف کرده باشه ولی باز هم 200 مگ باقی میمونه

بار قبلی هم همین وضع پیش اومده نزدیک 200 مگ معلوم نیست کجا پریده

اونجاهایی که با آبی مشخص کردم برای من سوال که چرا یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه
مثلا یه جا زده 11:29 تا 11:40 و بعدش باید بیاد از 11:40 حساب کنه ولی دوباره رفته از 11:39 حساب کرده در صورتی که 11:39 قبلش یه بار حساب شده
از این موارد خیلی اتفاق افتاده تو گزارش مصرف پارس آنلاین

اما در باره نرم افزارهای محاسبه مصرف موبایل دیروز پشتیبانش گفت data usage موبایلو ببینید

احتمالا دیتا یوسیج موبایل مصرفو ذقیق نشون میده

alireza3dshadow
01-02-2016, 13:52
العان یک ساعته نت ما قطعه !!!!:n34:

bilmazlar
01-02-2016, 14:45
خیلی ممنون

از تمام پارس انلاینی ها و دوستداران پارس انلاین و مردم ایران و مردم جهان عذر خواهی میکنم که تهمت زدم :n40::n40::n40:

در همون روزی که مودم روشن بوده و من اهواز بودم یکی از اقواممون اومده بوده منزل و رمزو هم از قبل داشته ولی رفتم ازش پرسیدم گفته چندتا برنامه و چند تا کلیپ کوتاه دانلود کرده که اگر با ارفاق حساب کنم شاید 200 مگ مصرف کرده باشه ولی باز هم 200 مگ باقی میمونه

اونجاهایی که با آبی مشخص کردم برای من سوال که چرا یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه
مثلا یه جا زده 11:29 تا 11:40 و بعدش باید بیاد از 11:40 حساب کنه ولی دوباره رفته از 11:39 حساب کرده در صورتی که 11:39 قبلش یه بار حساب شده

اما در باره نرم افزارهای محاسبه مصرف موبایل دیروز پشتیبانش گفت data usage موبایلو ببینید

دوست عزیز واقعن بحث طرفداری از پارس‌آنلاین نیست. حداقل برای من چه اون زمان که سرویس ازش داشتم و چه الآن که دیگه از این شرکت سرویس نمی‌گیرم هدف طرفداری از اون نیست. هدف اصلی بحثایی که اینجا مطرح می‌شه اینه که عامل اصلی مشکل مشخص بشه که راه‌حل مناسبش هم پیدا بشه. من هم تجربه شخصی خودم تو دو سال گذشته با پارس‌آنلاین رو عرض کردم.

------------------------------------------------------------------------------------
راستش نمی‌دونم اون 200 مگ دیگه کجا رفته. یکی از چیزایی که این روزا خیلی مصرف رو برده بالا همین تلگرام و شبکه‌های اجتماعیه مشابه اونه. یه مثال عینی بزنم. یکی از اهل خانه ما فقط تو 2-3 تا گروه تلگرامی عضوه که یکیشون نسبتن فعاله و بقیه در حد گروه‌های 2-3 نفره خانوادگی یا همکاراشه. اون 1 هفته‌ای که اینترنتمون قطع بود به خاطر تغییر ISP، تلگرام روی گوشیش نتونسته بود روند بحث‌های داخل این گروه‌ها رو به‌روز کنه. تا اینترنتمون وصل شد و ایشون سر زدن به تلگرام همون جا نزدیک 250 مگابایت ترافیک بابت به‌روز شدن مطالب یه هفته‌ای 3 تا گروه مصرف شد.

این جور مصرف‌ها روی گوشی‌ها هم باید در نظر گرفته بشه نه صرفن دانلود مستقیم نرم‌افزارها یا فایل‌ها. این مشکلیه که تو این 1 سال گذشته برای کسایی که سرویس حجمی دارن زیاد پیش می‌آد. یادمه تو همین تاپیک‌ها خیلیا گفتن که قبلن مصرفشون زیر 4-5 گیگ در ماه بوده الآن مثل آب خوردن 10 گیگ در ماه مصرف دارن.

اون اختلاف 11:39 و 11:40 رو من هم دیدم. البته علتش به خاطر اینه که قطع و وصل دقیقن رأس اون دقیقه‌ها اتفاق نیافتاده ولی گزارش مصرفشون جوری طراحی شده که اون رو گرد می‌کنه. یعنی اگه لحظه قطع و وصل شدن خورده ثانیه‌ای داشته باشه ممکنه اونو به سمت پایین یا بالا گرد کنه که اینجا سیستمشون باگ داشته.

Data Usage گوشی (حداقل توی گوشی Galaxy S2 من با اندروید 5.1.1) فقط مصرف دیتای از طریق سیم‌کارت رو نشون می‌ده و به مصرف روی وای‌فای کاری نداره. جالبه برای من از 25 دسامبر 2015 تا 24 ژانویه 2016 کلن زده 1.70 مگابایت. در حالی که من با وای‌فای کلی آپدیت برنامه‌ها و چیزای دیگه گرفتم تو این 1ماه.

به هر حال وقتی چندین دیوایس مختلف می‌تونن مستقیم از مودم IP بگیرن و به اینترنت متصل بشن، لازمه که برای همه اونا نرم‌افزار مدیریت ترافیک جداگانه نصب بشه. تا زمانی هم که این کار نشده باشه واقعن با خیال راحت نمی‌شه گفت که آیا اکانتینگ باگ داره یا نه.

محمد7966
01-02-2016, 14:53
دوست عزیز واقعن بحث طرفداری از پارس‌آنلاین نیست. حداقل برای من چه اون زمان که سرویس ازش داشتم و چه الآن که دیگه از این شرکت سرویس نمی‌گیرم هدف طرفداری از اون نیست. هدف اصلی بحثایی که اینجا مطرح می‌شه اینه که عامل اصلی مشکل مشخص بشه که راه‌حل مناسبش هم پیدا بشه. من هم تجربه شخصی خودم تو دو سال گذشته با پارس‌آنلاین رو عرض کردم.

------------------------------------------------------------------------------------
راستش نمی‌دونم اون 200 مگ دیگه کجا رفته. یکی از چیزایی که این روزا خیلی مصرف رو برده بالا همین تلگرام و شبکه‌های اجتماعیه مشابه اونه. یه مثال عینی بزنم. یکی از اهل خانه ما فقط تو 2-3 تا گروه تلگرامی عضوه که یکیشون نسبتن فعاله و بقیه در حد گروه‌های 2-3 نفره خانوادگی یا همکاراشه. اون 1 هفته‌ای که اینترنتمون قطع بود به خاطر تغییر ISP، تلگرام روی گوشیش نتونسته بود روند بحث‌های داخل این گروه‌ها رو به‌روز کنه. تا اینترنتمون وصل شد و ایشون سر زدن به تلگرام همون جا نزدیک 250 مگابایت ترافیک بابت به‌روز شدن مطالب یه هفته‌ای 3 تا گروه مصرف شد.

این جور مصرف‌ها روی گوشی‌ها هم باید در نظر گرفته بشه نه صرفن دانلود مستقیم نرم‌افزارها یا فایل‌ها. این مشکلیه که تو این 1 سال گذشته برای کسایی که سرویس حجمی دارن زیاد پیش می‌آد. یادمه تو همین تاپیک‌ها خیلیا گفتن که قبلن مصرفشون زیر 4-5 گیگ در ماه بوده الآن مثل آب خوردن 10 گیگ در ماه مصرف دارن.

اون اختلاف 11:39 و 11:40 رو من هم دیدم. البته علتش به خاطر اینه که قطع و وصل دقیقن رأس اون دقیقه‌ها اتفاق نیافتاده ولی گزارش مصرفشون جوری طراحی شده که اون رو گرد می‌کنه. یعنی اگه لحظه قطع و وصل شدن خورده ثانیه‌ای داشته باشه ممکنه اونو به سمت پایین یا بالا گرد کنه که اینجا سیستمشون باگ داشته.

Data Usage گوشی (حداقل توی گوشی Galaxy S2 من با اندروید 5.1.1) فقط مصرف دیتای از طریق سیم‌کارت رو نشون می‌ده و به مصرف روی وای‌فای کاری نداره. جالبه برای من از 25 دسامبر 2015 تا 24 ژانویه 2016 کلن زده 1.70 مگابایت. در حالی که من با وای‌فای کلی آپدیت برنامه‌ها و چیزای دیگه گرفتم تو این 1ماه.

به هر حال وقتی چندین دیوایس مختلف می‌تونن مستقیم از مودم IP بگیرن و به اینترنت متصل بشن، لازمه که برای همه اونا نرم‌افزار مدیریت ترافیک جداگانه نصب بشه. تا زمانی هم که این کار نشده باشه واقعن با خیال راحت نمی‌شه گفت که آیا اکانتینگ باگ داره یا نه.

خیلی ممنون

بنده اصلا منظورم این نبود که شما طرفدار پارس آنلاین باشی
به هرحال بابت تهمتی که به پارس زدم عذزخواهی کردم
چون ممکنه کسی باشه که از بعضی از شرکتها بیشتر خوشش بیاد
---------------------------------------------------------------------------------

درباره data usage اگر گوشیتون از اندروید بالایی برخوردار باشه مصرف وای فایو هم نشون میده دیروز پشتیبانش بهم گفت و رفتم تو گوشی دیدم بله چنین قابلیتیو داره

اولش که باز میشه فقط دیتا سیم کارتو نشون داده ولی اگر تو همون صفحه کلید کلید تنظیماتو بزنید می بینید برای وای فای هم داره

bilmazlar
01-02-2016, 15:38
خیلی ممنون

بنده اصلا منظورم این نبود که شما طرفدار پارس آنلاین باشی
به هرحال بابت تهمتی که به پارس زدم عذزخواهی کردم
چون ممکنه کسی باشه که از بعضی از شرکتها بیشتر خوشش بیاد
---------------------------------------------------------------------------------

درباره data usage اگر گوشیتون از اندروید بالایی برخوردار باشه مصرف وای فایو هم نشون میده دیروز پشتیبانش بهم گفت و رفتم تو گوشی دیدم بله چنین قابلیتیو داره

اولش که باز میشه فقط دیتا سیم کارتو نشون داده ولی اگر تو همون صفحه کلید کلید تنظیماتو بزنید می بینید برای وای فای هم داره

در مورد Data Usage خیلی ممنون. من از این آپشن اندروید اطلاعی نداشتم. الآن دیدم تو 1 ماه گذشته برای وای‌فای روی گوشیم 1.05GB مصرف زده که فقط 323MB اش برای نرم‌افزار SpeedTestاه.:n38: چه می‌کنه این اسپیدتست.

گزینه خوبیه. اما هر چی گشتم گزارش مصرف ساعتی یا حتی روزانه توش پیدا نکردم. برای من فقط مصرف سرجمع ماهیانه رو نشون می‌ده.

alireza20202003
01-02-2016, 15:45
در مورد Data Usage خیلی ممنون. من از این آپشن اندروید اطلاعی نداشتم. الآن دیدم تو 1 ماه گذشته برای وای‌فای روی گوشیم 1.05GB مصرف زده که فقط 323MB اش برای نرم‌افزار SpeedTestاه.:n38: چه می‌کنه این اسپیدتست.

گزینه خوبیه. اما هر چی گشتم گزارش مصرف ساعتی یا حتی روزانه توش پیدا نکردم. برای من فقط مصرف سرجمع ماهیانه رو نشون می‌ده.

:n02:

یادمه اون موقع که تازه 3G ایرانسل اومد یه بسته 50 مگی فقط برای تست سرعت گرفتم بعد دو تا تست زدم اس ام اس اومد 5‌ مگ مونده از حجمت. اگه سرعتت خیلی خوب باشه یک تستش راحت 25 مگ تا حتی 50 مگ مصرف میکنه.

پ.ن : این پارس آنلاین نمیخواد تخفیف حجم بذاره ؟

محمد7966
01-02-2016, 15:52

چرا روزانه رو هم نشون میده کافیه ابتدا و انتهای نمودار رو از پایین جا به جا کنید

bilmazlar
01-02-2016, 19:39
چرا روزانه رو هم نشون میده کافیه ابتدا و انتهای نمودار رو از پایین جا به جا کنید

گوشی من آخه Galaxy S2 با رام کاستومه. هر کاریش کردم دست از لجبازی برنداشت و به راه راست هدایت نشد.:n09:

من البته برای گوشی از نرم‌افزار My Data Manager استفاده می‌کنم. اون حتی به ساعت هم میزان مصرف برنامه‌های مختلف رو نشون می‌ده. امروز با وای‌فای گوشی به مودم 4G با سیم‌کارت ایرانسل وصل شدم و دو تا تست با اسپیدتست از سرورهای داخلی گرفتم سرجمع 106مگابایت خرج دانلود و آپلود شد.

محمد7966
02-02-2016, 13:16
دوستان یه مشکلی با پارس دارم

حس میکنم همیشه یه مقداری از حجمم خورده میشه و بعدش تو گزارش مصرف که میرم می بینم نرم افزارشون چندین جا یه ترافیکو دوباره حساب میکنه

مثلا میاد یه بار از ساعت 8:00 تا 8:10 رو حساب می کنه
بعدش به جای اینکه بیاد از 8:10 به بعد رو حساب کنه میاد از 8:09 رو حساب میکنه در صورتی که از 8:09 تا 8:10 یه بار حساب شده
یعنی 8:09 تا 8:10 دوبار حساب میشه حالا شما فرض کنید تو همون 1 دقیقه ای 3 دستگاه به مودم وصل باشند و هرکدوم 5 مگ دانلود کنند که حجم میشه 15=3*5
و چون 2 بار حساب میشه ترافیک مصرفی میشه 30=15*2

به نظرتون طرح شکایت بزنم به سامانه 195

Le0nard0
02-02-2016, 13:39

حس میکنم همیشه یه مقداری از حجمم خورده میشه و بعدش تو گزارش مصرف که میرم می بینم نرم افزارشون چندین جا یه ترافیکو دوباره حساب میکنه

بعدش به جای اینکه بیاد از 8:10 به بعد رو حساب کنه میاد از 8:09 رو حساب میکنه در صورتی که از 8:09 تا 8:10 یه بار حساب شده
یعنی 8:09 تا 8:10 دوبار حساب میشه حالا شما فرض کنید تو همون 1 دقیقه ای 3 دستگاه به مودم وصل باشند و هرکدوم 5 مگ دانلود کنند که حجم میشه 15=3*5

پارس آنلاین اگه بخواد حجم دزدی کنه فقط از شما که دزدی نمیکنه ! باحس که نمیشه شکایت کرد. شما توی متن شکایتت میخوای بزنی حس میکنم ازم دزدی میشه؟ شما باید علت مصرف حجمتون رو پیدا کنی مثل استفاده سایر دستگاه ها ؛ آپدیت خودکار دستگاه ها ؛ هک شدن , و مسائل دیگه

محمد7966
02-02-2016, 15:07
پستمون که حذف شد البته کار درستی کردند بی جهت به دوستمون تهمت زدم:n40:

فقط خواستم به دوستانی که فکر می کنند پارس نرم افزارش درستت کار میکنه بگم بهتره خودتون برید و گزارش مصرف دوماهه رو بزنید متوجه عرایض بنده میشید

Archangel
03-02-2016, 00:03
256 نامحدود پارس آنلاین ارزش گرفتن داره یا باید به گزینه های بالاتر فکر کرد؟

آپدیت: اگه طبق جدول گفته شده باشه که 256 اصلا نمیصرفه فقط باعث استهلاک pc میشه گزینه های بالاتر هم که از نظر قیمت نمیصرفه

محمد7966
03-02-2016, 00:05

والا ما 512 محدود داریم ساعات شلوغی به زور صفحه باز میکنه

ولی سرعت دانلودش خوبه علی الخصوص نیمه های شب

bilmazlar
03-02-2016, 09:10

آپدیت: اگه طبق جدول گفته شده باشه که 256 اصلا نمیصرفه فقط باعث استهلاک pc میشه گزینه های بالاتر هم که از نظر قیمت نمیصرفه

برای چه کاری می‌خواید استفاده کنید از نامحدود پارس‌آنلاین؟ اگه این رو مشخص‌تر بگین بهتر می‌شه راهنمایی کرد که آیا ارزشش رو داده یا نه؟

-----------
چه چیز 256 نامحدود باعث استهلاک PC می‌شه؟ سرعت پایینش؟ اگه سرعت پایین منظورتونه که همه سرویس‌های نامحدود تو شرکت‌های مختلف سرعتشون در حد سرعت اسمی خود سرویسه. یعنی نباید انتظار داشته باشین با سرویس نامحدود 256کیلوبیت به طور معمول سرعت بالاتر از 32 کیلوبایت در ثانیه بگیرین. اگه تو یه بازه زمانی هم یه شرکتی سرعت رو بالاتر ببنده در واقع یه مزیت اضافه داره به کاربر می‌ده که قطعن تو کل دوره سرویس این جوری نخواهد بود.

bilmazlar
03-02-2016, 09:40
پستمون که حذف شد البته کار درستی کردند بی جهت به دوستمون تهمت زدم:n40:

فقط خواستم به دوستانی که فکر می کنند پارس نرم افزارش درستت کار میکنه بگم بهتره خودتون برید و گزارش مصرف دوماهه رو بزنید متوجه عرایض بنده میشید

بعضی وقتا منم می‌بینم یه پیغام اومده که یکی از پستام حذف شده. راستش چون تو ایمیلی که می‌آد مشخص نیست دلیل حذف و به طور کلی گفته می‌شه بر خلاف قوانین انجمن و تاپیک، منم نمی‌فهمم علتش چیه. به هر حال کاش موقعی که مدیران محترم زحمت حذف پستی رو می‌کشیدن، درباره دلیل حذفش یا مصداق نقض قوانینش هم به طور مشخص یه یاد‌آوری می‌کردن تو ایمیلی که فرستاده می‌شه.

--------------
در مورد اون مشکل خاصی که برای شما تو گزارش مصرف وجود داشت (و عکسش رو گذاشته بودین) به نظرم با پشتیبانی خود پارس‌آنلاین پیگیری کنین. به هر حال باگیه که باید رفعش کنن. البته من فکر می‌کنم مشکل تو نرم‌افزار اکانتینگ نیست، مشکل تو طراحی جدید سایت و اسکریپت‌های مربوطه‌اشه. اگه تو نمایش ثانیه‌ها رو حذف نمی‌کردن نیازی به گرد کردن هم نبود و این مشکل پیش نمی‌اومد. من به شخصه بعید می‌دونم که سیستم اکانتینگ حجم مصرف شده تو اون بازه 1 دقیقه مشترک بین دو ردیف تو گزارش مصرف رو دوبار حساب کنه. اشکال بیشتر همونه که عرض کردم. نحوه نمایش اطلاعات.

---------------
این یکی نظر شخصیمه و قصدم دفاع از شرکت‌ها نیست و در واقع در نتیجه تجربه شخصی خودم بهش رسیدم:

چه اون موقع که پارس‌آنلاین داشتم و چه الآن که از عصرتلکام دارم و چه قبلنا تو 10 سال گذشته که از سرویس ADSL استفاده می‌کنم و از 3-4 تا شرکت دیگه مثل فن‌آوا، آسیاتک، شهراد و سپنتا سرویس داشتم، من با چیزی به شکل حجم‌خوری (یا به تعبیر بعضی از دوستان حجم‌دزدی) به شکل تعمدی و سیستماتیک مواجه نشدم.

کلن اگه شرکتی بخواد تعمدن حجم‌خوری کنه به راحتی دستش رو می‌شه و عواقب بدی هم می‌تونه براش از نظر قانونی داشته باشه. علت این حجم‌خوری‌ها ممکنه یکی از موارد زیر باشه:

1. باگ نرم‌افزاری سیستم اکانتینگ شرکت‌ها به ویژه تو سرویس‌هایی که شبانه دارن. (چه شبانه رایگان باشه چه شبانه با تخفیف) مثلن تو آسیاتک مواردی پیش اومده بود که دانلود نزدیک به زمان تغییر وضعیت از عادی به شبانه یا بالعکس جزو ترافیک روزانه محسوب شده بود. یا بسته‌های افزایشی حجمی 5 گیگ ایرانسل رو من تست کردم یه 60 - 70 مگ آخرش رو نگه می‌داشت و اجازه مصرف نمی‌داد.

2. اختلاف در مورد نحوه اندازه‌گیری ترافیک مصرفی بین نرم‌افزار شرکت و کاربر و/یا حتی اختلاف بین خود تعریف ترافیک مصرفی از نظر شرکت و کاربر (مثلن بعضی از نرم‌افزارهایی که کاربرا استفاده می‌کنن فقط بخش payload (دیتا اصلی) دانلود و آپلود رو نشون می‌دن و اورهد بسته‌های دیتا رو محاسبه نمی‌کنن یا بسته‌های ناموفق رو اصلن حساب نمی‌کنن در حالی که ممکنه اکانتینگ شرکت کل این موارد رو جزو ترافیک محاسبه کنه.

3. در مواردی که کم هم نیست ناآشنایی کاربر با کنترل و مانیتورینگ ترافیک مصرفی که نتیجه‌اش می‌شه این که سیستم اکانتینگ شرکت یه مصرفی رو نشون می‌ده اما کاربر تصور می‌کنه خیلی کمتر از اون مقدار مصرف کرده. مثل فعال بودن آپدیت ویندوز یا برنامه‌های دیگه، استفاده هم‌زمان چند دستگاه از اینترنت و نداشتن نرم‌افزار مانیتورینگ روی همه این دستگاه‌ها یا عدم انطباق بازه‌های زمانیی که نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک مصرفی رو بر اساس اون ثبت می‌کنن با بازه‌های زمانی اکانتینگ شرکت. مثلن اکانتینگ شرکت شهراد یا آسیاتک قبلن که داشتم ریز مصرف رو به ساعت می‌دادن که می‌شد با گزارش نرم‌افزارهای روی سیستم بهتر مقایسه‌اش کرد اما پارس‌آنلاین و الآن هم عصرتلکام فقط مقدار مصرف بین زمان‌های قطع و وصل رو یکجا نشون می‌دن و گزارش ساعت به ساعت ندارن.

Archangel
03-02-2016, 10:53
برای چه کاری می‌خواید استفاده کنید از نامحدود پارس‌آنلاین؟ اگه این رو مشخص‌تر بگین بهتر می‌شه راهنمایی کرد که آیا ارزشش رو داده یا نه؟

-----------
چه چیز 256 نامحدود باعث استهلاک PC می‌شه؟ سرعت پایینش؟ اگه سرعت پایین منظورتونه که همه سرویس‌های نامحدود تو شرکت‌های مختلف سرعتشون در حد سرعت اسمی خود سرویسه. یعنی نباید انتظار داشته باشین با سرویس نامحدود 256کیلوبیت به طور معمول سرعت بالاتر از 32 کیلوبایت در ثانیه بگیرین. اگه تو یه بازه زمانی هم یه شرکتی سرعت رو بالاتر ببنده در واقع یه مزیت اضافه داره به کاربر می‌ده که قطعن تو کل دوره سرویس این جوری نخواهد بود.

منظورم واسه دانلود بود چون حال تخلیه خط رو نداشتم فکر نامحدود به سرم زد انگار چاره ای جز تعویض شرکت نیست

bilmazlar
03-02-2016, 11:11
منظورم واسه دانلود بود چون حال تخلیه خط رو نداشتم فکر نامحدود به سرم زد انگار چاره ای جز تعویض شرکت نیست

واسه دانلود خیلی به درد نمی‌خوره. به ویژه اگه نیاز دانلود ماهیانه‌ات بالاتر از 60-70 گیگ در ماه باشه اصلن به درد نمی‌خوره. این 256 نامحدود بیشتر به درد کسی می‌خوره که مصرف ماهیانه‌اش حدود 30 گیگ بیشتر نباشه. یعنی روزی 1 گیگ.

من حتی یه سرویس 1مگابیت نامحدود با قیمت 200 هزارتومن رو هم خیلی به صرفه نمی‌بینم برای کسی که دانلود زیادی (ماهی حداقل 250 گیگ) داره. به قول شما به استهلاکش نمی‌ارزه. الآن تو شرکت‌های دیگه گزینه‌های بهتری هست که حداقل هزینه برق و استهلاک سیستم توش خیلی کمتره.

محمد7966
03-02-2016, 12:20
بعضی وقتا منم می‌بینم یه پیغام اومده که یکی از پستام حذف شده. راستش چون تو ایمیلی که می‌آد مشخص نیست دلیل حذف و به طور کلی گفته می‌شه بر خلاف قوانین انجمن و تاپیک، منم نمی‌فهمم علتش چیه. به هر حال کاش موقعی که مدیران محترم زحمت حذف پستی رو می‌کشیدن، درباره دلیل حذفش یا مصداق نقض قوانینش هم به طور مشخص یه یاد‌آوری می‌کردن تو ایمیلی که فرستاده می‌شه.

--------------
در مورد اون مشکل خاصی که برای شما تو گزارش مصرف وجود داشت (و عکسش رو گذاشته بودین) به نظرم با پشتیبانی خود پارس‌آنلاین پیگیری کنین. به هر حال باگیه که باید رفعش کنن. البته من فکر می‌کنم مشکل تو نرم‌افزار اکانتینگ نیست، مشکل تو طراحی جدید سایت و اسکریپت‌های مربوطه‌اشه. اگه تو نمایش ثانیه‌ها رو حذف نمی‌کردن نیازی به گرد کردن هم نبود و این مشکل پیش نمی‌اومد. من به شخصه بعید می‌دونم که سیستم اکانتینگ حجم مصرف شده تو اون بازه 1 دقیقه مشترک بین دو ردیف تو گزارش مصرف رو دوبار حساب کنه. اشکال بیشتر همونه که عرض کردم. نحوه نمایش اطلاعات.

---------------
این یکی نظر شخصیمه و قصدم دفاع از شرکت‌ها نیست و در واقع در نتیجه تجربه شخصی خودم بهش رسیدم:

چه اون موقع که پارس‌آنلاین داشتم و چه الآن که از عصرتلکام دارم و چه قبلنا تو 10 سال گذشته که از سرویس ADSL استفاده می‌کنم و از 3-4 تا شرکت دیگه مثل فن‌آوا، آسیاتک، شهراد و سپنتا سرویس داشتم، من با چیزی به شکل حجم‌خوری (یا به تعبیر بعضی از دوستان حجم‌دزدی) به شکل تعمدی و سیستماتیک مواجه نشدم.

کلن اگه شرکتی بخواد تعمدن حجم‌خوری کنه به راحتی دستش رو می‌شه و عواقب بدی هم می‌تونه براش از نظر قانونی داشته باشه. علت این حجم‌خوری‌ها ممکنه یکی از موارد زیر باشه:

1. باگ نرم‌افزاری سیستم اکانتینگ شرکت‌ها به ویژه تو سرویس‌هایی که شبانه دارن. (چه شبانه رایگان باشه چه شبانه با تخفیف) مثلن تو آسیاتک مواردی پیش اومده بود که دانلود نزدیک به زمان تغییر وضعیت از عادی به شبانه یا بالعکس جزو ترافیک روزانه محسوب شده بود. یا بسته‌های افزایشی حجمی 5 گیگ ایرانسل رو من تست کردم یه 60 - 70 مگ آخرش رو نگه می‌داشت و اجازه مصرف نمی‌داد.

2. اختلاف در مورد نحوه اندازه‌گیری ترافیک مصرفی بین نرم‌افزار شرکت و کاربر و/یا حتی اختلاف بین خود تعریف ترافیک مصرفی از نظر شرکت و کاربر (مثلن بعضی از نرم‌افزارهایی که کاربرا استفاده می‌کنن فقط بخش payload (دیتا اصلی) دانلود و آپلود رو نشون می‌دن و اورهد بسته‌های دیتا رو محاسبه نمی‌کنن یا بسته‌های ناموفق رو اصلن حساب نمی‌کنن در حالی که ممکنه اکانتینگ شرکت کل این موارد رو جزو ترافیک محاسبه کنه.

3. در مواردی که کم هم نیست ناآشنایی کاربر با کنترل و مانیتورینگ ترافیک مصرفی که نتیجه‌اش می‌شه این که سیستم اکانتینگ شرکت یه مصرفی رو نشون می‌ده اما کاربر تصور می‌کنه خیلی کمتر از اون مقدار مصرف کرده. مثل فعال بودن آپدیت ویندوز یا برنامه‌های دیگه، استفاده هم‌زمان چند دستگاه از اینترنت و نداشتن نرم‌افزار مانیتورینگ روی همه این دستگاه‌ها یا عدم انطباق بازه‌های زمانیی که نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک مصرفی رو بر اساس اون ثبت می‌کنن با بازه‌های زمانی اکانتینگ شرکت. مثلن اکانتینگ شرکت شهراد یا آسیاتک قبلن که داشتم ریز مصرف رو به ساعت می‌دادن که می‌شد با گزارش نرم‌افزارهای روی سیستم بهتر مقایسه‌اش کرد اما پارس‌آنلاین و الآن هم عصرتلکام فقط مقدار مصرف بین زمان‌های قطع و وصل رو یکجا نشون می‌دن و گزارش ساعت به ساعت ندارن.

دلیل حذفشو پرسیدم

من به دوستمون تهمت زدم گفتم شما از پارس حقوق میگیرید که تو این تایپیک و تایپیک نویز ازش تعریف میکنید

که ناظر پاکش کردند و تو خصوصی گفتند که هیچ وقت بدون مدرک از این حرفا نزنید

راستش امروز بهم زنگ زدند

گفتن ما اینجا دوتا سکشن یا تنظیمات از مودم داریم که گفتند ریست فکتوری کنید
که من قبلش هم ریست فکتوری کردم چند ماه پیش

و میگن مشکل از مودم شاید باشه
مودم تست بگیرید ببینید
باز هم هست یا نه

محمد7966
03-02-2016, 12:37

دوستان زنگ زدن بهم
گفتن مشکل از مودمتونه
ما این مشکلو برای بقیه نداریم
دوستانی که پارس دارند اگر زحمتی نیست میشه یه تست بگیرند ببینند برای خودشون این مشکل هست یا نه:n16:

چندتا عکس میذارم ببینید واقعا برای شما هم همینطوریه یا فقط برای من این مشکل هستت

یکی از مشکلام اینه که یه بازه زمانی رو چند بار حساب میکنه

میگن مودمتون برای ما 2 تا سکشن یا تنظیم میزنه

راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده برایه کارت خوانش همین

نکنه به خاطر این دو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه:n13:

bilmazlar
03-02-2016, 12:48
دوستان زنگ زدن بهم
گفتن مشکل از مودمتونه
چندتا عکس میذارم ببینید واقعا برای شما هم همینطوریه یا فقط برای من این مشکل هستت

من تو دو سالی که داشتم یادم نمی‌آد یه همچین موردی رو دیده باشم. حالا اگه تعداد دفعاتی که اتفاق افتاده باشه انگشت‌شمار باشه ممکنه بشه یه جوری توجیهش کرد ولی مورد شما خیلی متفاوته. این که مودم دو بار درخواست بفرسته یا با دو تا مشخصات متفاوت درخواست بزنه و این کار موردی هم نباشه، کلن این جوری باشه عجیبه. حتمن با یه مودم دیگه تست کنید.

راستی شما قاعدتن از حالت PPPoE دارین استفاده می‌کنین دیگه؟ می‌تونین از صفحه تنظیمات کانکشن‌ها تو مودمتون عکس بذارین؟ ممکنه روی ویندوز کانکشن دستی هم تعریف کرده باشین؟

با این عکسایی که گذاشتین خیلی احتمال داره اون 200 مگابایت معروفتون هم به همین ترتیب پریده باشه. سیستم دو بار ثبت کرده باشه.

محمد7966
03-02-2016, 12:56
من تو دو سالی که داشتم یادم نمی‌آد یه همچین موردی رو دیده باشم. حالا اگه تعداد دفعاتی که اتفاق افتاده باشه انگشت‌شمار باشه ممکنه بشه یه جوری توجیهش کرد ولی مورد شما خیلی متفاوته. این که مودم دو بار درخواست بفرسته یا با دو تا مشخصات متفاوت درخواست بزنه و این کار موردی هم نباشه، کلن این جوری باشه عجیبه. حتمن با یه مودم دیگه تست کنید.

راستی شما قاعدتن از حالت PPPoE دارین استفاده می‌کنین دیگه؟ می‌تونین از صفحه تنظیمات کانکشن‌ها تو مودمتون عکس بذارین؟ ممکنه روی ویندوز کانکشن دستی هم تعریف کرده باشین؟

با این عکسایی که گذاشتین خیلی احتمال داره اون 200 مگابایت معروفتون هم به همین ترتیب پریده باشه. سیستم دو بار ثبت کرده باشه.

راستش من کانفیگ مودم رو از اینترنت گرفتم و کانفیگ کردم

و تو همین حالت pppoe گذاشتم اصلا دستکاری نکردم

vpi هم صفر

vci هم 35

اصلا به این صفحه دست نزدم فقط یوزر و پسوردی که پارس بهم دادو وارد کردم همین

محمد7966
03-02-2016, 13:16

راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده

نکنه به خاطر این تو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه:n13:

bilmazlar
03-02-2016, 15:28
راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده

نکنه به خاطر این تو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه:n13:

یعنی از همین خط تلفنی که شما روش ADSL داری، استفاده می‌کنه همسایه؟ اون وقت مشکل پرش لینک و اینا نداری؟ ممکنه اونا هم دارن ADSL خط شما استفاده می‌کنن؟

راستش نمی‌دونم. مورد شما جزو موارد نادره واقعن که تو سیستم ISP، دو تا تنظیمات و مشخصات ثبت شده.

محمد7966
03-02-2016, 15:32
یعنی از همین خط تلفنی که شما روش ADSL داری استفاده می‌کنه همسایه؟ اون وقت مشکل پرش لینک و اینا نداری؟ ممکنه اونا هم دارن ADSL خط شما استفاده می‌کنن؟

راستش نمی‌دونم. مورد شما جزو موارد نادره واقعن که تو سیستم ISP، دو تا تنظیمات و مشخصات ثبت شده.

نه این تلفن ما هم قبلا گفتم مشکل نویز داشت و نوسان snr
حتی خش خش هم داشت که دیگه الان هیچ مشکلی نداره درست شد خود به خود

همسایه ما از تو جعبه تو کوچه یه خط برا مغازه اش کشیده برای دستگاه کارت خوانش فقط از خط ما برای کارت خوانش استفاده میکنه

اصلا هم پرش لینک دیگه ندارم درست شد قبلا داشتم که نویزشو گرفتم

alireza20202003
04-02-2016, 16:48
نه این تلفن ما هم قبلا گفتم مشکل نویز داشت و نوسان snr
حتی خش خش هم داشت که دیگه الان هیچ مشکلی نداره درست شد خود به خود

همسایه ما از تو جعبه تو کوچه یه خط برا مغازه اش کشیده برای دستگاه کارت خوانش فقط از خط ما برای کارت خوانش استفاده میکنه

اصلا هم پرش لینک دیگه ندارم درست شد قبلا داشتم که نویزشو گرفتم

دستگاه کارت خوان ایشون حتما دیال آپه. از شما که یوزر پس اینترنت نگرفته ؟!

محمد7966
04-02-2016, 16:56
دستگاه کارت خوان ایشون حتما دیال آپه. از شما که یوزر پس اینترنت نگرفته ؟!

نه نگرفته

ولی نمیدونم چرا کارشناسشون میگه برای ما از سمت مودمتون 2 تا تنظیم ثبت شده

بعدش همسایه مون قبلش هم از خط ما گرفته بود برای کارت خوانش
ولی پارس انلاین نگفته بود که از سمت شما دو تا تنظیم ثبت شده

الان یکی دو ماه که داره میگه

darkninja
05-02-2016, 09:02
سلام ... دنبال یک اینترنت نامحدود میگردم که تا حد ممکن پینگ پائینی داشته باشه و Packet Lost معقولی هم داشته باشه دانلود هم برام مهم نیست حدود 30 الی 60 برام کفایت میکنه ....
بعضی از دوستان پارس رو پیشنهاد دادن خواستم از دوستان این تاپیک بپرسم که آیا پارس آنلاین گزینه مناسبی هست یا نه؟

880446534
05-02-2016, 09:43
خیلی ممنون

سلام.
داداش شما اگه بازم حس میکنی کسی بدون اجازه میاد استفاده میکنه، از تنظیمات مودم، MAC فیلتر بذار. تو گوگول سرچ بزنی هست.

mahdi--
05-02-2016, 15:00
من مخابرات احمق دارم ک اصلا سرعت نداره.
میخوام بیام پارس آنلاین ولی چنتا سوال دارم.
۱:برا آنلاین بازی کردن سرویس۵۱۲ بهتره یا ۱ مگ
۲:این ۱۶ مگابیت سرعت برای ۱۲۸ کیلوبایت ب بالا جریانش چیه

Sent from my H30-U10 using Tapatalk

IRAN_KING
05-02-2016, 15:30

WhiteHat
05-02-2016, 23:28
والا ما 512 محدود داریم ساعات شلوغی به زور صفحه باز میکنه

ولی سرعت دانلودش خوبه علی الخصوص نیمه های شب

timeout داره؟ تک کانکشن چطور؟

محمد7966
05-02-2016, 23:40
timeout داره؟ تک کانکشن چطور؟

تایم اوت داره برای بعضی از سایتها مثل همین سایت

این مشکل تایم اوت هر از گاهی بهش برمیخورم

خیلی زیاد اتفاق نمی افته بعدش من خوزستانم شاید برای شهرهای دیگه این مشکل نباشه

مثلا سایت خبرگزاری الف رو باز میکنه سایت پی سی رو باز نمیکنه

پینگش هم 50،60

به خاطر همین نسبت به زمان دانشجوییم تو قم که از شرکتای مخابرات و شاتل داشتم کمی دیرتر پیجا رو باز میکنه

ولی دانلودش خوبه

تازه شبانه اش هم که یک سومه ولی سرعتش عالی میشه با سرعت بالای 1 مگ هم دانلود دارم البته خطمو روی 9 مگ بستند

mahdi--
05-02-2016, 23:42

نبود

محمد7966
05-02-2016, 23:45
دوستان زنگ زدن بهم
گفتن مشکل از مودمتونه
دوستانی که پارس دارند اگر زحمتی نیست میشه یه تست بگیرند ببینند برای خودشون این مشکل هست یا نه:n16:

راستی من یه چیزی بگم

این همسایه ما مغازه داره و چون خط تلفن ندارند برای مغازش از ما خط کشیده برایه کارت خوانش همین

نکنه به خاطر این دو سکشن و تنظیم رو دستگاشون باشه:n13:

پیرو این مشکل که دوتا تنظیم از مودم برای پارس آنلاین ثبت شده

و بعضی از بازه ها رو چندین بار حساب کرده و هر از گاهی 100 مگ یا 200 مگ کم میشد

امروز زنگ زدم صحبت کردم و درست شد

خودشون هم گفتند که الان یک تنظیم داریم رو دستگاه

فک کنم مشکل از خودشون بود

الکی میگفتن مشکل از مودم خودتونه

bilmazlar
06-02-2016, 09:57

1. کاملن بستگی به مرکز مخابراتی و همین طور ساعت استفاده داره. اما در کل تو پارس‌آنلاین بین سرعت تک‌کانکشن خارجی و داخل کشورش تفاوت جدی وجود نداره. البته ساعت‌های شلوغی (7 عصر تا 12 نیمه‌شب) یه چند وقتیه که کلن سرعتش افت می‌کنه که اینم سراسریه، یعنی تو اغلب ISPها وجود داره. پینگش هم به نسبت سرویس‌های مختلفی که من تو 4-5 سال گذشته داشتم به نسبت قابل قبول بوده. (البته با این توضیح که سرویس من 2مگابیت حجمی بوده نه نامحدود.) اما برای بازی آنلاین قاعدتن یه سرویس 512 هم جواب می‌ده. با توجه به این که تو 20 گیگ اول مصرف تو ماه سرعتش روی 4مگابیت بسته می‌شه و بعدش هم تا 15 گیگ دیگه سرعتش روی 2مگابیته مشکل خاصی نباید برای بازی پیش بیاد. اختلاف سرعت هدیه 512 نامحدود با 1مگابیت نامحدود خیلی قابل توجه نیست. مگر این که بخوای از حجم هدیه بالاتری برخوردار باشی که باید 100 هزارتومن بیشتر بدی.

2. این 16مگابیت برای سرویس‌های حجمیه. یعنی روی هر سرویس حجمی که بگیری پهنای باند مجازت رو پارس‌آنلاین به شرط این که خطت بکشه و مرکز مخابراتی هم به طور کلی محدودیت پهنای باند نداشته باشه، روی 16 مگابیت می‌بنده. حالا فرقی نمی‌کنه 256 کیلوبیت باشه سرویست یا 2مگابیت. البته این رو بگم که تفاوت این سرویس‌ها تو ساعت‌های شلوغی مشخص می‌شه. یعنی سرویس 2مگابیت اولویت بالاتری داره و کمتر محدودیت رو حس می‌کنه تا یه سرویس 256 کیلوبیت یا 512کیلوبیت.

AVAVA
06-02-2016, 18:58

اول بگو از طریق کنسول بازی میکنی یا کامپیوتر
من خودم با کنسول بازی انلاین انجام میدم و سرویس ۲۵۶ نامحدود برداشتم که تا ۱۰ گیگ ۳ مگه بعدش ۶ گیگ ۱ مگه و در اخر تا اخر دوره سرعت اسمی که با همونم انلاین انجام میدم

club2energy
06-02-2016, 22:54
اول بگو از طریق کنسول بازی میکنی یا کامپیوتر
من خودم با کنسول بازی انلاین انجام میدم و سرویس ۲۵۶ نامحدود برداشتم که تا ۱۰ گیگ ۳ مگه بعدش ۶ گیگ ۱ مگه و در اخر تا اخر دوره سرعت اسمی که با همونم انلاین انجام میدم

بعد از پایان حجم سرعت بالا سرعت دانلودتون روی 48 میاد یا 56؟

kasra2012
07-02-2016, 12:26
دوستان من درخواست تغيير شماره دادم ك امروز خط جديدم وصل شد اما خط قبليم با اينكه snr رو ١٤ بود دانلود ١٢ مگ و اپلود ١ مگ بسته بودن اما خط جديد snr حدود ٢٢ هست ولي دانلود ٤٠٩٦ و اپلود ٥١٢ بستن
سرويسمم ٥١٢ هست
امكان افزايشش نيست؟

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

bilmazlar
07-02-2016, 13:43
دوستان من درخواست تغيير شماره دادم ك امروز خط جديدم وصل شد اما خط قبليم با اينكه snr رو ١٤ بود دانلود ١٢ مگ و اپلود ١ مگ بسته بودن اما خط جديد snr حدود ٢٢ هست ولي دانلود ٤٠٩٦ و اپلود ٥١٢ بستن
سرويسمم ٥١٢ هست
امكان افزايشش نيست؟

یه عکس از صفحه وضعیت خط تو مودمتون بذارین اینجا تا بشه نظر داد. اما به طور کلی خطتون که الآن روی 4مگابیته و SNR دان‌استریمش 22 اه بعیده بالاتر از 9مگابیت رو بکشه. ممکنه خط جدید نویز بالاتری داره یا مشکل از مرکز مخابراتی باشه.

kasra2012
07-02-2016, 15:16
یه عکس از صفحه وضعیت خط تو مودمتون بذارین اینجا تا بشه نظر داد. اما به طور کلی خطتون که الآن روی 4مگابیته و SNR دان‌استریمش 22 اه بعیده بالاتر از 9مگابیت رو بکشه. ممکنه خط جدید نویز بالاتری داره یا مشکل از مرکز مخابراتی باشه.

مركز مخابراتي همون مركزه
مگه هر چي snr خط بيشتر باشه كيفيت بهتر نيست؟
البته خونه تلفن بي سيم هست ك هنوز اسپيليتر نزدم تاثير داره؟
عكس هم برم خونه ميزارم
با توجه به اينكه ساختمون همون ساختمونه فقط واحد عوض شده راهي براي كاهش نويز هست؟

bilmazlar
07-02-2016, 15:37
مركز مخابراتي همون مركزه
مگه هر چي snr خط بيشتر باشه كيفيت بهتر نيست؟
البته خونه تلفن بي سيم هست ك هنوز اسپيليتر نزدم تاثير داره؟
عكس هم برم خونه ميزارم
با توجه به اينكه ساختمون همون ساختمونه فقط واحد عوض شده راهي براي كاهش نويز هست؟

در شرایط یکسان (به ویژه از نظر Attenuation و همین طور دیتا ریتی که خط روش بسته شده)، هر چی SNR بیشتر باشه یعنی کیفیت اون خط بهتره. اما با توضیحاتی که شما دادین به طور مشخص دیتا ریت خط جدید (4مگابیت) کمتر از دیتا ریت خط قبلیه (12مگابیت) که باعث شده SNR بیشتر بشه و در واقع الآن شرایط یکسان محسوب نمی‌شه. (توضیح این که هر چی دیتاریتی که ISP خط رو روش می‌بنده کمتر باشه یعنی فرکانس‌های پایین‌تر دارن استفاده می‌شن و دامنه فرکانس‌ها هم کمتره که نتیجه‌اش می‌شه SNR بالاتر).

استفاده نکردن از اسپلیتر یا میکروفیلتر برای دستگاه تلفن هم می‌تونه روی مقدار نویز و پایین اومدن کیفیت تأثیرگذار باشه.

در مورد کاهش نویز هم که تاپیک جدایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2) داره که می‌تونین بهش سر بزنین و راهنمایی‌های خوبی داره. اما به طور خلاصه به شرطی که نویز از داخل ساختمان باشه می‌شه یه کارایی برای کم کردنش کرد. اما خارج از ساختمان عملن دست شما نیست.

kasra2012
07-02-2016, 16:38
در شرایط یکسان (به ویژه از نظر Attenuation و همین طور دیتا ریتی که خط روش بسته شده)، هر چی SNR بیشتر باشه یعنی کیفیت اون خط بهتره. اما با توضیحاتی که شما دادین به طور مشخص دیتا ریت خط جدید (4مگابیت) کمتر از دیتا ریت خط قبلیه (12مگابیت) که باعث شده SNR بیشتر بشه و در واقع الآن شرایط یکسان محسوب نمی‌شه. (توضیح این که هر چی دیتاریتی که ISP خط رو روش می‌بنده کمتر باشه یعنی فرکانس‌های پایین‌تر دارن استفاده می‌شن و دامنه فرکانس‌ها هم کمتره که نتیجه‌اش می‌شه SNR بالاتر).

استفاده نکردن از اسپلیتر یا میکروفیلتر برای دستگاه تلفن هم می‌تونه روی مقدار نویز و پایین اومدن کیفیت تأثیرگذار باشه.

در مورد کاهش نویز هم که تاپیک جدایی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %B2) داره که می‌تونین بهش سر بزنین و راهنمایی‌های خوبی داره. اما به طور خلاصه به شرطی که نویز از داخل ساختمان باشه می‌شه یه کارایی برای کم کردنش کرد. اما خارج از ساختمان عملن دست شما نیست.

با توجه به اينكه ساختمان همون ساختمونه فقط واحد عوض شده و اينكه سرعت خريداري شده ٥١٢ هست والا سرعت دانلودم دقيق ٥١٢ هست ممكن نيست خود شركت مخصوصا اين سرعت بسته باشه؟

پ ن: اين هم مشخصات خطم:

Snr margin: 20.6
Attenaution: 26
براي دان استريم

IRAN_KING
08-02-2016, 13:43
دوستان برای کنترل مصرف حجم هم ویندوز هم وای فای که وصل میشن چه نرم افزاری خوبه؟

alireza3dshadow
10-02-2016, 15:46
العان یک هفته هست مرکز هفت تیر تهران قطعی داره sms میدن 96 ساعت اختلال هست حالا امروز دوباره 96 ساعت دیگه تمدید کردن:n34:

fanixhd
11-02-2016, 18:03
نمیدونم چرا نرم افزار هایی مثل networx حجم مصرفی رو یک مقدار نشون میده و سایت پارس انلاین دو برابر مصرف رو نشون میده .

یعنی پارس انلاین داره حجم دزدی میکنه ؟!

محمد7966
11-02-2016, 23:11
نمیدونم چرا نرم افزار هایی مثل networx حجم مصرفی رو یک مقدار نشون میده و سایت پارس انلاین دو برابر مصرف رو نشون میده .

من خودم پارس دارم برنامه نت ورکس خوب نیست بیاید به تایپیک [فصلی] کدام یک از نرم افزارهای مدیریت ترافیک مقدار ترافیک واقعی را نشان میدهد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و یه مشکلی که من با پارس داشتم رو تو این پست بخونید شاید برای شما هم همینطور شده

#2844 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

محمد7966
12-02-2016, 00:24
دوستان من تا 12 روز دیگه اشتراکم با پارس تموم میشه همین الانش هم رفتم 5 گیگ خریدم

می خواستم ببینم اگر از این اشتراکم حجم اضاف موند به اشتراک بعدیم اضافه میشه یا نه؟

اگر اضافه نمیشه بهم بگید که برم چندتا فایل دانلود کنم

ممنون

bilmazlar
12-02-2016, 01:00
دوستان من تا 12 روز دیگه اشتراکم با پارس تموم میشه همین الانش هم رفتم 5 گیگ خریدم

می خواستم ببینم اگر از این اشتراکم حجم اضاف موند به اشتراک بعدیم اضافه میشه یا نه؟

اگر اضافه نمیشه بهم بگید که برم چندتا فایل دانلود کنم

ممنون

پارس‌آنلاین قبلن که حجم اضافه خریده شده رو منتقل می‌کرد دوره بعدی. از این بابت خیلی خوب بود. الآن هم باید همین جوری باشه. البته من دیگه تجربه‌ام از پارس‌آنلاین داره قدیمی می‌شه.

bsm1992
13-02-2016, 02:42

tornado_irtr
13-02-2016, 16:09
سلام دوستان يه سوال داشتم:
من اينترنت حجمي 512 دارم. طي درخواستي كه داشتم خطم رو از 9 مگ روي 16 مگ بستن. توي قسمت وضعيت خط (در مديريت سرويس اشتراكم كه از طريق سايت پارس آنلاين قابل رؤيته)، Dwon Stream SNR قبلا 22 بود ولي بعد از 16 مگ شدن خط، به 6 تا 6.5 تغيير پيدا كرده. ميشه كسي اگه اطلاعي داره اين وضعيت رو واسم تشريح كنه كه علت چي هست و چه تأثيري ميزاره؟ ممنونم

bsm1992
13-02-2016, 16:19
من اينترنت حجمي 512 دارم. طي درخواستي كه داشتم خطم رو از 9 مگ روي 16 مگ بستن. توي قسمت وضعيت خط (در مديريت سرويس اشتراكم كه از طريق سايت پارس آنلاين قابل رؤيته)، Dwon Stream SNR قبلا 22 بود ولي بعد از 16 مگ شدن خط، به 6 تا 6.5 تغيير پيدا كرده. ميشه كسي اگه اطلاعي داره اين وضعيت رو واسم تشريح كنه كه علت چي هست و چه تأثيري ميزاره؟ ممنونم
هرچه قدر که پورت بالاتر بسته بشه میزان SNR پایین تر میاد منم عین این حالتو دارم

محمد7966
13-02-2016, 16:24

تاثیرش اینه که احتمال پرش لینک میره بالا

یعنی ممکنه قطع و وصلیت زیاد بشه

البته الان که 6 خیلی مشکل نیست

کمتر از 6 بشه قطع و وصلی میگیری

farshad0123
13-02-2016, 17:23

Net limiter نصب کن سرعت واقعی رو نشون میده

NEED FOR PC
13-02-2016, 17:30
تاثیرش اینه که احتمال پرش لینک میره بالا

یعنی ممکنه قطع و وصلیت زیاد بشه

البته الان که 6 خیلی مشکل نیست

کمتر از 6 بشه قطع و وصلی میگیری
مشکلی نیست ؟
ماله من 6.8 بود حدودا همش قطعی و وصلی داشتم تو ساعات اوج هم که حتما باید از نرم افزار های محدود کننده پهنای باند استفاده میکردم وگرنه بعد از 29 ثانیه چراغ مودم خاموش میشد !
آپلود روی 1012 بود
گفتم بزارن روی 512
الان شده 13.8 تا 16 روز های بارونی هم از 11 تا 14 هست
قطعی هم نداشتم

تاثیرش رو امشب مشاهده میکنی :n08:
بگو سرعت آپلود رو نصف کنن بی زحمت :n05:

farshad0123
13-02-2016, 17:51
مشکلی نیست ؟
ماله من 6.8 بود حدودا همش قطعی و وصلی داشتم تو ساعات اوج هم که حتما باید از نرم افزار های محدود کننده پهنای باند استفاده میکردم وگرنه بعد از 29 ثانیه چراغ مودم خاموش میشد !
آپلود روی 1012 بود
گفتم بزارن روی 512
الان شده 13.8 تا 16 روز های بارونی هم از 11 تا 14 هست
قطعی هم نداشتم

تاثیرش رو امشب مشاهده میکنی :n08:
بگو سرعت آپلود رو نصف کنن بی زحمت :n05:

مودم اگه چیپست برودکام باشه نیازی نیست بگید استریم ها رو کم کنن ولی اگه برودکام نباشه تنها راه حل همینه که به پشتیبانی بگی استریم ها رو کم کنن

kasra2012
13-02-2016, 19:55
من نويز خطم خيلي بالاست و حتي ١ مگ هم نميكشه :((((((
اما قرار داده ١ ساله دارم
هيچ راهي براي تخليش نيست؟

NEED FOR PC
13-02-2016, 22:28
مودم اگه چیپست برودکام باشه نیازی نیست بگید استریم ها رو کم کنن ولی اگه برودکام نباشه تنها راه حل همینه که به پشتیبانی بگی استریم ها رو کم کنن

خـــب؟:n36:

Gamemaster
13-02-2016, 23:06
من نويز خطم خيلي بالاست و حتي ١ مگ هم نميكشه :((((((
اما قرار داده ١ ساله دارم
هيچ راهي براي تخليش نيست؟

از قسمت شارژ کردن می تونید قراردادتونو حذف کنید

kasra2012
14-02-2016, 00:33
از قسمت شارژ کردن می تونید قراردادتونو حذف کنید

چقد از مبلغش برميگرده؟

Silent TR
14-02-2016, 01:37
الان با 128 پارس انلاین نامحدود با دانلود منیجر با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
الان مخابرات 512 دارم و با سرعت 60 70 هرچقدر که بخوام میتونم دانلود کنم میخوام ببینم مخابرات 512 بهتره یا 128 نامدود پارس ؟

Ali*Reza
14-02-2016, 02:10
سلام.
من سرویس 512 حجمی دارم. Snr من 14.5 هست و خطم رو روی 4 مگ بستن.
امکانش هست بگم بالاتر ببندن؟ یا بیشتر از این کشش نداره؟

farshad0123
14-02-2016, 03:49
سلام.

بله به پشتیبانی بگید بالا ببره اگه مودم چیپستش برودکام باشه که مهم نیست هر چقدر بالا ببره چون وقتی snr خیلی اومد پایین مودم اتوماتیک لینک میپرونه و استریم رو کم میکنه تا snr بره بالا ولی اگه چیپست دیگه ای باشه snr پایینتر از 7نیاد چون قابلیت چیپست برودکام رو ندارن بعلاوه dmt هم روشون کار نمیکنه که خودتون استریم ها رو تغییر بدید

tornado_irtr
14-02-2016, 07:45
سلام دوباره
ديشب تست كردم سرعت بهتر شده بود. البته بايد يه تست كامل ديگه انجام بدم. احساس ميكنم سرعت باز كردن پيج هم بهتر شده.
خوشبختانه اصلا قطعي نداشتم :)
مودم من مدل Dlink 2730U مشكي رنگ هستش. از كجا بفهمم برودكام هست يا خير. تشكر

محمد7966
14-02-2016, 07:47
سلام دوباره
ديشب تست كردم سرعت بهتر شده بود. البته بايد يه تست كامل ديگه انجام بدم. احساس ميكنم سرعت باز كردن پيج هم بهتر شده.

فکر کنم تو استاتوس مودم میزنه

برای من 2740 تو استاتوسش زده

bilmazlar
14-02-2016, 08:00
الان با 128 پارس انلاین نامحدود با دانلود منیجر با چه سرعتی میشه دانلود کرد ؟
الان مخابرات 512 دارم و با سرعت 60 70 هرچقدر که بخوام میتونم دانلود کنم میخوام ببینم مخابرات 512 بهتره یا 128 نامدود پارس ؟

با 128 نامحدود پارس‌آنلاین، به شرطی که مشکل عمومی پهنای باند نداشته باشه مرکز مخابراتی، تا 5 گیگ اول رو با سرعت حدودن 250 کیلوبایت می‌تونی دانلود کنی. 3 گیگ بعدیش رو هم با سرعت حدود 60 کیلوبایت و بعد از اون دیگه سرعتت روی سرعت اسمی سرویس فیکس می‌شه و سرعت دانلودت حدود 16 کیلوبایته.

طبیعتن با سرویس 128 نامحدود پارس‌آنلاین به اندازه سرویس 512 نامحدود مخابرات نمی‌تونی دانلود کنی. اما این که کدوم بهتره بستگی به استفاده‌ات داره. اگه فقط دنبال دانلودی همون 512 نامحدود مخابرات برات به‌صرفه‌تره. به هر حال در نظر داشته باش که سرویس‌های نامحدود قاعدتن سرعتشون حداکثر روی سرعت اسمی سرویس باید باشه و بالتبع، سرویس 128 نامحدود سرعتش یک‌چهارم سرویس 512 نامحدوده. حالا این که بعضی شرکت‌ها مثل همین پارس‌آنلاین تا یه حجم مشخصی سرعت سرویس نامحدود رو بالاتر از سرعت اسمی سرویس می‌بندن در واقع یه جور مزیت تبلیغاتیه.

bilmazlar
14-02-2016, 08:03
سلام.

با این اطلاعاتی که دادین، خط شما خونه پرش تا 6-6.5مگابیت کشش داشته باشه بدون دردسر. با توجه به این که پروفایل‌های استاندارد پارس‌آنلاین برای سرویس‌های حجمی 2مگابیت، 4مگابیت، 9مگابیت، 12مگابیت و 16مگابیت هستن، باید با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین روی 6مگ براتون ست می‌کنن یا نه. چون 9مگ رو که بعیده خطتون بکشه.

البته اینا به شرطیه که شما داخل ساختمان نویزی نداشته باشین.

tornado_irtr
14-02-2016, 10:05
با این اطلاعاتی که دادین، خط شما خونه پرش تا 6-6.5مگابیت کشش داشته باشه بدون دردسر. با توجه به این که پروفایل‌های استاندارد پارس‌آنلاین برای سرویس‌های حجمی 2مگابیت، 4مگابیت، 9مگابیت، 12مگابیت و 16مگابیت هستن، باید با پشتیبانی تماس بگیرین ببینین روی 6مگ براتون ست می‌کنن یا نه. چون 9مگ رو که بعیده خطتون بکشه.

البته اینا به شرطیه که شما داخل ساختمان نویزی نداشته باشین.

روش محاسبش و اینکه با توجه به SNR چند مگ میکشه, به چه صورته؟

محمد7966
14-02-2016, 10:14

هیچ روش محاسبه ای نداره یعنی براش فرمول هنوز درست نشده(شاید هم درست شده من خبر ندارم:n02:)

ولی من از یک سایت خارجی میگم که گفته بود اگر هر پهنایی رو در 2 ضرب کنید میانگین کاهش 6 واحد است

البته اگر دقت کنید گفته میانگین ولی برای من صدق نکرد

من خط رو از 512 به 9 مگ ارتقا دادند ولی snr از 35 به 25 کاهش یافت

مهم اینه که شما snr زیر 6 نباشه

حالا ممکنه با 2 مگ اس ان آر زیر 6 نیاد

ممکنه با 10 مگ هم زیر 6 نیاد

بستگی به کیفیت خطتون داره

bilmazlar
14-02-2016, 10:45

همون طور که محمد7966 گفته، روش محاسبه نداره. یه تخمین برآوردی می‌شه زد. من به ازای هر مگابیت افزایش پهنای باند حدودن 3 تا 3.5 db کاهش SNR دان‌استریم رو تقریب خوبی می‌دونم. البته موردی که محمد7966 از تجربه خودش گفته، خیلی تغییر زیادی بوده و از 512 یه دفعه پریده روی 9مگابیت. اما برای شما که الآن 4مگابیته پروفایلت و SNRت هم 14.5، شرایط لب مرزه. خیلی خطت بکشه و مشکل پایداری برات پیش نیاد SNRت بتونه تا 7db پایین بیاد. این یعنی ریت خطت تا 2مگابیت می‌تونه افزایش پیدا کنه که سرجمعش می‌شه همون 6مگابیت. البته اگه بتونی از صفحه Status خطت تو کنترل پنل مودم یه عکس بذاری بهتر می‌شه نظر داد. ممکنه اصلن میرایی خطت به حدی باشه که بالاتر از این همین 4مگابیت رو هم نکشه.

عامل اصلی در مورد حداکثر کشش خط میرایی یا Attenuation اونه. مثلن یه خطی که میراییش 50db باشه قاعدتن بیشتر از 5-6مگابیت کشش نداره روی خانواده تکنولوژی‌های ADSL. اما با همین شرایط اگه نویز خط هم بالا باشه ممکنه شرایط بدترم بشه. حالا شما همون عکس از صفحه Status‌ مودمت بذاری بهتر می‌شه نظر داد.

Gamemaster
14-02-2016, 10:48
چقد از مبلغش برميگرده؟

از این روش هیچی اگه میخاین پولو زنده کنید که بعید میدونم .فقط مراجعه حضوری

tornado_irtr
14-02-2016, 11:15
هیچ روش محاسبه ای نداره یعنی براش فرمول هنوز درست نشده(شاید هم درست شده من خبر ندارم:n02:)

ولی من از یک سایت خارجی میگم که گفته بود اگر هر پهنایی رو در 2 ضرب کنید میانگین کاهش 6 واحد است

البته اگر دقت کنید گفته میانگین ولی برای من صدق نکرد

من خط رو از 512 به 9 مگ ارتقا دادند ولی snr از 35 به 25 کاهش یافت

مهم اینه که شما snr زیر 6 نباشه

حالا ممکنه با 2 مگ اس ان آر زیر 6 نیاد

ممکنه با 10 مگ هم زیر 6 نیاد

بستگی به کیفیت خطتون داره

همون طور که محمد7966 گفته، روش محاسبه نداره. یه تخمین برآوردی می‌شه زد. من به ازای هر مگابیت افزایش پهنای باند حدودن 3 تا 3.5 db کاهش SNR دان‌استریم رو تقریب خوبی می‌دونم. البته موردی که محمد7966 از تجربه خودش گفته، خیلی تغییر زیادی بوده و از 512 یه دفعه پریده روی 9مگابیت. اما برای شما که الآن 4مگابیته پروفایلت و SNRت هم 14.5، شرایط لب مرزه. خیلی خطت بکشه و مشکل پایداری برات پیش نیاد SNRت بتونه تا 7db پایین بیاد. این یعنی ریت خطت تا 2مگابیت می‌تونه افزایش پیدا کنه که سرجمعش می‌شه همون 6مگابیت. البته اگه بتونی از صفحه Status خطت تو کنترل پنل مودم یه عکس بذاری بهتر می‌شه نظر داد. ممکنه اصلن میرایی خطت به حدی باشه که بالاتر از این همین 4مگابیت رو هم نکشه.

عامل اصلی در مورد حداکثر کشش خط میرایی یا Attenuation اونه. مثلن یه خطی که میراییش 50db باشه قاعدتن بیشتر از 5-6مگابیت کشش نداره روی خانواده تکنولوژی‌های ADSL. اما با همین شرایط اگه نویز خط هم بالا باشه ممکنه شرایط بدترم بشه. حالا شما همون عکس از صفحه Status‌ مودمت بذاری بهتر می‌شه نظر داد.
این وضعیت خط منه : خطم روی 9 مگ بود و SNR روی 22 . بعد از درخواستم خطم رو روی 16 مگ بستن و SNR شد بین 6 تا 7 . پارس آنلاین دارم

farshad0123
14-02-2016, 11:22
سلام دوباره

2730مشکی قدیمیاش چیپست برودکام بود ولی 2730مشکی جدید ریلتکن یه عکس از منوش برام بفرست تا ببینم چیپستش چیه

farshad0123
14-02-2016, 11:25
این وضعیت خط منه : خطم روی 9 مگ بود و SNR روی 22 . بعد از درخواستم خطم رو روی 16 مگ بستن و SNR شد بین 6 تا 7 . پارس آنلاین دارم

خوبه زیاد حساس نباش مودمت هم خوبه چیپستش برودکامه فقط یخورده پورت داره نویز میندازه که مهم نیست خطت کیفیتش خوبه ولی پورتی که بستن زیاد جالب نیست

bilmazlar
14-02-2016, 11:31

ببخشید. من شما رو با اون دوستمون که براش کامنت گذاشته بودم اشتباه گرفتم تو مطلب قبلیم.

خط شما خیلی وضعیت خوبی داره. البته با میرایی 20 شما باید در شرایط ایده‌آل بالای 20مگابیت بتونین دیتاریت بگیرین. اما شرایط نویز اجازه بیشتر از 16مگابیت رو نداده. ضمن این که خود پارس‌آنلاین هم در عمل پروفایل بالاتر از 16مگابیت نداره مگر برای موارد تست. با توجه به این که SNR فعلیتون 7.6db اه، خطتون کشش بیشتری نداره در عمل و افزایش ریت با تغییر پروفایل هیچ کمکی به شما نمی‌کنه و حتی می‌تونه براتون مشکل‌ساز هم بشه.

خوشبختانه شرایط نویز شما جوری بوده که با افزایش 7مگابیت پهنای باند، حدودن 14db از SNRتون کم شده. یعنی متوسط 2db به ازای هر مگابیت افزایش.

IRAN_KING
14-02-2016, 16:47
من به نمایندگی شهرمون زنگ میزنم میگه برای مشکلات فنی عدد 1 بزن میزنم بعد وصل میشه تهران چرا ؟!

محمد7966
14-02-2016, 16:53
من به نمایندگی شهرمون زنگ میزنم میگه برای مشکلات فنی عدد 1 بزن میزنم بعد وصل میشه تهران چرا ؟!

شاید نمایندگی شهرتون کارشناس فنی نداشته باشه که ارجاع میده به تهران

alijigari
14-02-2016, 18:37

درود
شما الان با 16 مگ ، سرعت دانلودتون چقدر هست ؟

IRAN_KING
14-02-2016, 19:35
میخواستم بدونم با بالا بستن خط سرعت دانلود بیشتر میشه ؟ اگه اره پس فرقش با این که من برم پول بیشتر بدم اشتراکم از 128 به 512 تمدید کنم چیه ؟

محمد7966
14-02-2016, 20:15
میخواستم بدونم با بالا بستن خط سرعت دانلود بیشتر میشه ؟ اگه اره پس فرقش با این که من برم پول بیشتر بدم اشتراکم از 128 به 512 تمدید کنم چیه ؟

فرقش اینه که اگر تو ساعات شلوغی پهنا کم بیارن اونی که 512 داره تو اولویت تا اونی که 128 داره

اینو من الان که 512 دارم با زمانی که 1 مگ و 2 مگ داشتم حس میکنم

binamplayer
14-02-2016, 20:19
کسی از 1.5 سرعتش بالاتر رفته؟ من 6 ماه پیش با مخابرات 1.5 سرعت داشتم چه شبانه چه روز ولی الان که برداشتن اینم اولین و اخرین سرعت بالای من بود نتم هم 2 مگه 1 ساله بود

Sent from my LT26w using Tapatalk

IRAN_KING
14-02-2016, 21:36
فرقش اینه که اگر تو ساعات شلوغی پهنا کم بیارن اونی که 512 داره تو اولویت تا اونی که 128 داره

اینو من الان که 512 دارم با زمانی که 1 مگ و 2 مگ داشتم حس میکنم
از طریق سایت پارس انلاین خودم ارتقا بدم و تمدید کنم اون اولویت لحاظ میشه یا باید برم پیش پشتیبانی شهرمون ؟

سوال دیگه من 10 گیگ میگیرم 35000 تومان بعد یک ماهه 10 گیگ سرعت 256 29500 هست 6 ماه زمان سرویسم مانده تغییر بدم 1 ماه 1 ماه تمدید کنم سود نکردم ؟

محمد7966
14-02-2016, 21:39
از طریق سایت پارس انلاین خودم ارتقا بدم و تمدید کنم اون اولویت لحاظ میشه یا باید برم پیش پشتیبانی شهرمون ؟

سوال دیگه من 10 گیگ میگیرم 35000 تومان بعد یک ماهه 10 گیگ سرعت 256 29500 هست 6 ماه زمان سرویسم مانده تغییر بدم 1 ماه 1 ماه تمدید کنم سود نکردم ؟

به نظرم بذارید اشتراکتون تموم بشه بهتره

اگر منظورتون اینه که سرویس 128 به 512 یا بیشتر تغییر بدید میتونید همین الان یه اشتراک بخرید ولی به نظرم صبر کنید اشتراکتون تموم بشه
مگه الان مشکلتون با پارس چیه؟

IRAN_KING
14-02-2016, 22:03
به نظرم بذارید اشتراکتون تموم بشه بهتره

اگر منظورتون اینه که سرویس 128 به 512 یا بیشتر تغییر بدید میتونید همین الان یه اشتراک بخرید ولی به نظرم صبر کنید اشتراکتون تموم بشه
مگه الان مشکلتون با پارس چیه؟
مشکل اینکه از ساعت 11 صبح تا 12 شب سرعت از 400 کیلو میاد روی 50کیلو پینگ میره 500 دیگه نمیشه انلاین بازی کرد حتی دانلود کرد!

* حجمم تموم شده باید 10 گیگ هر ماه بدم که 35000 تومان میشه میگم همین 1 ماه 10 گیگ سرعت 256 بالاتره 29500 تومانه چرا 5500 اضاافه بدم با سرعت کم ؟ میخوام نظر دوستان بدونم..؟؟؟
محمد7966
14-02-2016, 22:20
مشکل اینکه از ساعت 11 صبح تا 12 شب سرعت از 400 کیلو میاد روی 50کیلو پینگ میره 500 دیگه نمیشه انلاین بازی کرد حتی دانلود کرد!

* حجمم تموم شده باید 10 گیگ هر ماه بدم که 35000 تومان میشه میگم همین 1 ماه 10 گیگ سرعت 256 بالاتره 29500 تومانه چرا 5500 اضاافه بدم با سرعت کم ؟ میخوام نظر دوستان بدونم..؟؟؟

من 512 دارم هر از گاهی مشکل پینگ دارم البته اوضاعم به خرابی شما نیست منم اهل بازی نیستم ولی تو ساعات شلوغی مشکل تایم اوت دارم هر از گاهی

سرعت دانلودم هم خوبه

ببینید 512 سرویس مناسبی نداره

IRAN_KING
14-02-2016, 22:33
خب 256 هم فکر نکنم تعریفی داشته باشه

من 512 دارم هر از گاهی مشکل پینگ دارم البته اوضاعم به خرابی شما نیست منم اهل بازی نیستم ولی تو ساعات شلوغی مشکل تایم اوت دارم هر از گاهی

سرعت دانلودم هم خوبه

ببینید 512 سرویس مناسبی نداره
اره 512 31000 تومان 10 گیگ 1ماه هم هست... میگم من این 6 ماه بیخیال بشم بهتره نه چون حجم که ندارم ؟

محمد7966
14-02-2016, 22:45
اره 512 31000 تومان 10 گیگ 1ماه هم هست... میگم من این 6 ماه بیخیال بشم بهتره نه چون حجم که ندارم ؟

بستگی به مصرفتون داره اگر فکر میکنید نیاز دارید 512 بخرید

راستی دوستان میگن پارس سرویس گیم داره

میخاین درخواست بدید شاید براتون انجام بدن ولی نمیدونم برای همه هست یا برای 512 به بالا؟؟!!

IRAN_KING
14-02-2016, 23:06
بستگی به مصرفتون داره اگر فکر میکنید نیاز دارید 512 بخرید

راستی دوستان میگن پارس سرویس گیم داره

میخاین درخواست بدید شاید براتون انجام بدن ولی نمیدونم برای همه هست یا برای 512 به بالا؟؟!!
برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !

محمد7966
14-02-2016, 23:15
اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان بهم گفت از شهرتون

یعنی مخابرات یه پهنایی به شرکت تو شهرتون میده حالا اگر پهنا کم بیارن اونوقت اولویت بندی هم صورت میگیره

راستش من تو شهرمون که دارم 512 هر از گاهی کم میاره تو پینگ و تایم اوت وگرنه سرعت دانلودش خوبه

بهتره از دوستی یا آشنایی که تو شهرتون پارس داره بپرسید ببینید اونا چی میگن

Mehran14233
15-02-2016, 00:31
فکر می کنم این دوبل کم کردن و شارژ دزدی پارس آنلاین با مدل سرویسی که داریم نسبت مستقیم داره :n02:
یعنی هرچی سرویستون پر حجم تر باشه به همون نسبت شارژ دزدی و دوبل کم کردنشون بیشتره :n34:

farshad0123
15-02-2016, 02:32
برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !

اکانتینگ پارس انلاین تهرانه و همه شهرا از تهران کنترل میشن مثل مخابرات نیست که هر استان جدا باشه و از مرکز استان کنترل بشه
حالا یاخودشون از اکانتینگ سرعتو محدود میکنن یا اینکه سرعتا رو بیش از حد از اکانتینگ باز گذاشتن و اون ساعت ترافیک میره بالا و سرعتتون کم میشه اگه خودشون محدود کنن مشخصه سرعت از یه حدی بالاتر نمیره شما چند تا دانلود با هم بزار ببین سرجمع چند کیلوبایت میده اگر باز همون 50کیلوبایت بود که از اکانتینگه و خودشون محدود میکنن

tornado_irtr
15-02-2016, 08:13
درود
شما الان با 16 مگ ، سرعت دانلودتون چقدر هست ؟
سلام صبح بخير به همگي
ديشب تو ساعت هاي مختلف و اول صبح تست كردم
بعد از تغيير لاينم از 9 مگ به 16 مگ و با اشتراك 512 حجمي وضعيت دانلود من به اين صورته : دوستان نظر بدن. ممنون

IRAN_KING
15-02-2016, 10:33
اکانتینگ پارس انلاین تهرانه و همه شهرا از تهران کنترل میشن مثل مخابرات نیست که هر استان جدا باشه و از مرکز استان کنترل بشه
حالا یاخودشون از اکانتینگ سرعتو محدود میکنن یا اینکه سرعتا رو بیش از حد از اکانتینگ باز گذاشتن و اون ساعت ترافیک میره بالا و سرعتتون کم میشه اگه خودشون محدود کنن مشخصه سرعت از یه حدی بالاتر نمیره شما چند تا دانلود با هم بزار ببین سرجمع چند کیلوبایت میده اگر باز همون 50کیلوبایت بود که از اکانتینگه و خودشون محدود میکنن
تا قبل ساعت 11 مشکلی ندارم 400 kb سرعت داره بعد 11 افت شدید دارم میره روی 50 1 ساعت بعد میره رو 80 سرعت همینطور کم زیاد میشه تا با مداد ! الان این مشکل پهنای باند پارس هست 512 تمدید کنم باید رفع بشه درسته ؟

محمد7966
15-02-2016, 10:37
تا قبل ساعت 11 مشکلی ندارم 400 kb سرعت داره بعد 11 افت شدید دارم میره روی 50 1 ساعت بعد میره رو 80 سرعت همینطور کم زیاد میشه تا با مداد ! الان این مشکل پهنای باند پارس هست 512 تمدید کنم باید رفع بشه درسته ؟

من 512 دارم خوزستانم

اتفاقا نیمه شبا سرعت دانلودم بالای 1 مگ هم میره

به نظرم شما تو شهرتون پهنا کم اوردن به خاطر همینه که سرعت دانلودتونو کم میکنن

شما هم 128 دارید درسته؟

IRAN_KING
15-02-2016, 10:47
من 512 دارم خوزستانم

اتفاقا نیمه شبا سرعت دانلودم بالای 1 مگ هم میره

به نظرم شما تو شهرتون پهنا کم اوردن به خاطر همینه که سرعت دانلودتونو کم میکنن

شما هم 128 دارید درسته؟
اره 128 1ساله دارم .
خط من روی 4 مگ هست که ساعت 12 بامداد تا 11 خوبه بعد اون نمیدونم پهنای باند شهرمون کم میاره یا چون 128 دارمه!

پینگ شما8.8.8.8 روی چنده ؟

محمد7966
15-02-2016, 10:54
اره 128 1ساله دارم .
خط من روی 4 مگ هست که ساعت 12 بامداد تا 11 خوبه بعد اون نمیدونم پهنای باند شهرمون کم میاره یا چون 128 دارمه!

اگر روی 4مگ بسته شده خب پس سرعت دانلود تا 400 کیلو عجیب نیست

ظاهرا دوستان میگفند اونایی که نامحدود دارند رو بعد از مدتی محدود میکنن ولی شما که سرویستون محدوده

نگاه کنید تو ساعات شلوغی اینطوری میشه که اگر پهنا کم بیارن اولویت رو میدن با اونی که سرویسش بالاتتره

ولی شما میگید همیشه همینطوریه

یعنی تو شهر شما همیشه ساعات 11 به بعد ساعات شلوغی میشه و پهنا کم میارن:n13:

به نظرم خودشون شما رو محدود کردند و فکر کنم شکایت هم نمیتونید بکنید چون خلاف قوانین نیست

حالا میخاین بذارید بقیه هم نظر بدند

NEED FOR PC
15-02-2016, 12:16

عجب
من هروقت زنگ میزنم پشتیبانی رشت همونجا میگم سرعتو بیارین پایین فرتی میاره پایین یا برعکس
اصلا دلیلی نداره اکانتینگ پارس تو تهران باشه فقط

IRAN_KING
15-02-2016, 12:22
امروز افت سرعتم ساعت 12 شد !!!

ساعت 1:40

fanixhd
16-02-2016, 09:17
جشنواره ترافیک هدیه بهمن ماه 94

بسته 20 گیگابایتی / 56,000 تومان

بسته 50 گیگابایتی / 112,000 تومان

bsm1992
16-02-2016, 12:23

Zeitgeist
16-02-2016, 15:17
من نمیدونم توی این مرکز مخابرات زارعی، تجهیزاتشونو کجا گذاشتن (یا سیمکشی مسیر چطوره) که هر وقت هوای تهران میره سمت 0 و زیر صفر، کلاً اینترنت دچار مشکل و نویز فراوان میشه و کیفیت ارتباط میاد پایین! :n09:

p.s.: کسی امتیاز باشگاه نداره؟

bigbang0661
17-02-2016, 19:42
دوستان پارس آنلاینی یه راهنمایی میخواستم. من میخوام اینترنت یک ساله بگیرم. هم جشنواره زمستانی هست و هم طرح 2 مگ عادی. به نظرتون کدوم بهتره؟ آخه یکی از دوستان تو همین انجمن میگفت که زمان افت سرعت کسایی که دو مگ دارن افت کمتری دارن نسبت به بقیه طرح ها. به نظرتون کدومو بگیرم؟

محمد7966
17-02-2016, 19:56
دوستان پارس آنلاینی یه راهنمایی میخواستم. من میخوام اینترنت یک ساله بگیرم. هم جشنواره زمستانی هست و هم طرح 2 مگ عادی. به نظرتون کدوم بهتره؟ آخه یکی از دوستان تو همین انجمن میگفت که زمان افت سرعت کسایی که دو مگ دارن افت کمتری دارن نسبت به بقیه طرح ها. به نظرتون کدومو بگیرم؟

خب جشنواره زمستانیش سرعتش چنده؟

بعدش این چیزا بستگی به شهرتون داره

چون اگر پهنا کم بیارن اولویتت بندی میکنن اگر کم نیارن مشکلی نیست

bigbang0661
17-02-2016, 20:30
خب جشنواره زمستانیش سرعتش چنده؟

بعدش این چیزا بستگی به شهرتون داره

چون اگر پهنا کم بیارن اولویتت بندی میکنن اگر کم نیارن مشکلی نیست
تا 16 مگ میبندن ولی من کلا خطم تا 9 مگ رو بیشتر نمیکشه

محمد7966
17-02-2016, 20:33
تا 16 مگ میبندن ولی من کلا خطم تا 9 مگ رو بیشتر نمیکشه

آره اینو میدونم

شما گفتید بین 2 طرح گیر کردید

یکیش 2 مگ عادی

یکیش جشنواره زمستانی

این زمستانی رو با پهنای چند بهتون میفروشند؟با سرعت 512 با 1 مگ یا با 2 مگ؟

bigbang0661
17-02-2016, 22:01
آره اینو میدونم

شما گفتید بین 2 طرح گیر کردید

یکیش 2 مگ عادی

یکیش جشنواره زمستانی

این زمستانی رو با پهنای چند بهتون میفروشند؟با سرعت 512 با 1 مگ یا با 2 مگ؟
چیزی ننوشته تو این طرح. فقط نوشته تا 16 مگ ولی ننوشته با چه پهنای باندی حساب میشه.
یک سالش با 65 گیگ حجم میدن 69 تومن. شاید با پهنای 128 باشه که اینقدر ارزونه.
کلا این جشنواره ها ارزش داره؟

محمد7966
17-02-2016, 22:04
چیزی ننوشته تو این طرح. فقط نوشته تا 16 مگ ولی ننوشته با چه پهنای باندی حساب میشه.
یک سالش با 65 گیگ حجم میدن 69 تومن. شاید با پهنای 128 باشه که اینقدر ارزونه.
کلا این جشنواره ها ارزش داره؟

راستش تا حالا از این جشنواره استفاده نکردم

بذارید بقیه دوستان بیان نظر بدن

kasra2012
18-02-2016, 13:57
جشنواره ترافیک هدیه بهمن ماه 94

بسته 20 گیگابایتی / 56,000 تومان

بسته 50 گیگابایتی / 112,000 تومان

ارزش داره؟
البته ٢٨ گيگ و ٧٠ گيگ است

NEED FOR PC
18-02-2016, 13:57
دوستان پارس آنلاینی،تلگرامتون کند نشده احیانا ؟ :n21:

محمد7966
18-02-2016, 14:20
دوستان پارس آنلاینی،تلگرامتون کند نشده احیانا ؟ :n21:

برای من نه همونه

البته دیروز هم تلگرام رو اپدیت کردم و از نسخه دسکتاب استفاده میکنم

amirdiba
18-02-2016, 15:22
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟

kasra2012
18-02-2016, 15:31
ده ساله از پارس انلاین نت دارم. سه روز تلفن هامون قطع شد. و گفتن شده فیبر نوری .حالا میگن دیگه نمیشه از شرکت خصوصی نت گرفت و باید از مخابرات بگیری؟ یعنی چی؟ انحصار مخابراتی که پول زیرساختشو ملت دادن کی تمام میشه؟ اصلا رو فیبر نوری مگه میشه adsl داد؟ اگه میشه ،مگه میشه پورت از شرکتی که قبلا کار میکرده گرفت و داد به کسی دیگه؟

متاسفانه فيبر نوري فقط مخابرات نت ميده و فاجعه به تمام معناست[emoji52]

fanixhd
18-02-2016, 15:58
ارزش داره؟
البته ٢٨ گيگ و ٧٠ گيگ است

اصلا و ابدا .

من خودم قصد خرید داشتم . دیدم به صرفه نیست .

NEED FOR PC
18-02-2016, 19:11
برای من نه همونه

البته دیروز هم تلگرام رو اپدیت کردم و از نسخه دسکتاب استفاده میکنم

منم کاربر دسکتاپ هستم + آخرین نسخه همیشه
الان یک هفته هست مثله های وب شده :n21:

Milad4171
18-02-2016, 20:41
سلام دوستان نظرتون در مورد سرویس نامحدود 128- Up to 2MB چیه.؟
سرویس حدودا رو چه سرعتی هست؟

محمد7966
18-02-2016, 21:35

سلام

من که 512 دارم روی 9 مگ بستند

بعدش یه بار دوستمون آقای bilmazlar گفتند که 128 رو هم اگر خطتون اجازه بده تا 16 مگ هم میبندن

و ظاهرا گفتند نامحدود رو بعد از حجم به خصوصی که دانلود کنید میرید تو لیست سیاه

یعنی سرعت رو براتون محدود میکنن

محمد7966
18-02-2016, 22:50

اینایی که می نویسیم از آقای bilmazlar است البته مربوط به 3 ماه پیشه تقریبا

اتفاقن سرویس‌های نامحدود پارس‌آنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارس‌آنلاین خوبه. البته هزینه‌اش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.

در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن می‌گیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمی‌آد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه

amirdiba
19-02-2016, 00:50
اصلا و ابدا .

چرا به صرفه نیست؟ گیگی 1700 میفته؟ خوبه دیگه. تازه ی بار میخایم مثل اسیاتکی ها بخریم. دلیلشو میگی؟

- - - Updated - - -

اصلا و ابدا .

چرا به صرفه نیست؟ گیگی 1700 میفته؟ خوبه دیگه. تازه ی بار میخایم مثل اسیاتکی ها بخریم. دلیلشو میگی؟

fanixhd
19-02-2016, 09:57

- - - Updated - - -

جشواره قبلی خیلی خیلی عالی بود . گیگی کمتر از 1700 بود. منتها لینکش نیست که اینجا بزارم .

amirdiba
19-02-2016, 12:43
اینایی که می نویسیم از آقای bilmazlar است البته مربوط به 3 ماه پیشه تقریبا

اتفاقن سرویس‌های نامحدود پارس‌آنلاین خوبه. یعنی اگه به طور کلی مشکلی نداشته باشه خطتون، کیفیت نامحدودای پارس‌آنلاین خوبه. البته هزینه‌اش در قیاس با نامحدود مخابرات (اگه هنوزم باشه) یا نامحدودای برنزی آسیاتک بیشتره. در واقع معادل نامحدودای طلایی آسیاتک هستن.

در مورد سرعت هم، در هر شرایطی شما سرعت اسمی سرویس رو حتمن می‌گیرین. یعنی اگه 512 داشته باشین معمولن پیش نمی‌آد که سرعتتون از اون 64 کیلوبایت در ثانیه کمتر بشه. تازه سرویسای نامحدود پارس‌آنلاین دو تا سقف هدیه سرعت بالا دارن. مثلن برای همین سرویس 512، تا 20 گیگ ترافیک مصرفی، سرعت سرویس روی 4مگابیت بسته شده که سرعتی نزدیک به 500 کیلوبایت در ثانیه بهت می‌ده. بعد از این 20 گیگ اول، تا 15 گیگ دیگه هم با سرعت 2مگابیت در ثانیه یعنی حدود 250 کیلوبایت در ثانیه می‌تونی استفاده کنی. تازه بعد از این که این دو تا سقف رو رد کردی سرعت سرویست نامحدود می‌شه همون سرعت اسمی سرویس یعنی 512 کیلوبیت یا همون حدود 64 کیلوبایت در ثانیه

بله اون موقع ترافیک هدیشون زیاد بود بعد مدتی ترافیک هدیشو به طرز مسخره ای کم کردن و پولی رو که میدی دقیقا واسه همون هدیه فعلی شایدم بیشتر. الان دیگه واسه من پرمصرف این بی معنی شده. قبلا خوب بود. فقط اینه که اگه ترافیک به اصطلاح هدیت تموم شه قطع نمیشی ولی واسه سرعت 128 دانلودتت رو 16 کیلوبایت و 256 30 قفل میشه. که اونم تو این زمونه واقعا مسخرس

pipo4713
19-02-2016, 14:50
دوستان سلام..
کسی هست که توی کرج و منطقه مخابرات امیر کبیر سرویس داشته باشه؟ میخوام ببینم راضیه یا خیر.. سرویس انتخابیش رو همه بگه چون من بیشتر برای فیس تایم میخوام...تشکر

bsm1992
20-02-2016, 15:37
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روز

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جمعه شب

kasra2012
21-02-2016, 20:09
دوستان پارس انلاين اپلودو رايگان حساب ميكنه؟

محمد7966
21-02-2016, 20:16

من یه بار ازشون پرسیدم ولی فکر کنم میخواست یه جورایی منو دک کنه

گفت فقط 20 درصدش رایگانه ولی فکر کنم اشتباه میکنه

کلا قانونه دولته که آپلودها رایگان باشه

حالا بذارید بقیه هم بگن
برای منم سواله که آخرش تو این مملکت آپلود رایگانه یا نه!!

IRAN_KING
22-02-2016, 11:16

رایگانه ..

NEED FOR PC
22-02-2016, 13:33
دوستان این عکس پس زمینه کنترل حساب شما هم اینقد بی کیفیت و تاره یا فقط برا من اینجوریه ؟ :n21:

Mehran14233
22-02-2016, 15:06
دوستان این عکس پس زمینه کنترل حساب شما هم اینقد بی کیفیت و تاره یا فقط برا من اینجوریه ؟ :n21:

برای منم بی کیفیته ولی چه انتظاراتی داریا اینا اینترنتشون بی کیفیته چه برسه به عکس پس زمینه ی کنترل حساب :n02:

senator2011
22-02-2016, 15:25

یعنی واقعا الان مشکلت بی کیفیتی عکس پس زمینه حساب کاربریته؟؟

Le0nard0
22-02-2016, 15:32

این پست باید پست سال انتخاب بشه !! یعنی واقعا مشکل جوونای من کیفیت عکس این مرتیکه هست؟

kooolak
22-02-2016, 15:36
دوستان از خدمات پارس آنلاین تا چه اندازه رضایت دارید؟
مرکز مخابراتی ما شاتل و آسیاتک پورت خالی نداره ، بین پارس انلاین و های وب و مخابرات کدام را پیشنهاد میکنید؟

محمد7966
22-02-2016, 15:43
مرکز مخابراتی ما شاتل و آسیاتک پورت خالی نداره ، بین پارس انلاین و های وب و مخابرات کدام را پیشنهاد میکنید؟

بستگی به مصرفتون داره

اینکه معیارتون چیه؟دانلود رایگان

سرعت بالا و قیمت پایین و..

kooolak
22-02-2016, 16:02
بستگی به مصرفتون داره

اینکه معیارتون چیه؟دانلود رایگان

سرعت بالا و قیمت پایین و..

دانلود خیلی ندارم ، تنها چیزی که برام مهم قطعی و افت سرعت نداشته باشه

محمد7966
22-02-2016, 16:06
دانلود خیلی ندارم ، تنها چیزی که برام مهم قطعی و افت سرعت نداشته باشه

پارس آنلاین بهتره به نظرم نسبت به های وب و مخابرات

یه نظر سنجی هم مدیریت محترم گذاشتند میتونید برید ببینید دوستان چی گفتند

البته اینو بگم برای منی که پارس دارم 512 گاهی اوقا علی الخصوص شبا که اوج مصرف گاهی مشکل باز کردن صفحه دارم دیر برام باز میشن

حتی بعضیاشون اصلا باز نمیشن

فکر کنم 1 مگ یا 2 مگ وضعیتش بهتر باشه برای پارس

NEED FOR PC
22-02-2016, 16:54
یعنی واقعا الان مشکلت بی کیفیتی عکس پس زمینه حساب کاربریته؟؟

این پست باید پست سال انتخاب بشه !! یعنی واقعا مشکل جوونای من کیفیت عکس این مرتیکه هست؟

خب عزیز من کاملا راضی ام از اینترنتم !
کل 24/7 همیشه پینگم عالی بوده تو بازی هیچوقت مشکل نداشتم
هیچوقت سرعتم کم نبوده یا کم نشده !
فقط قیمت اینترنت در کل تو کشور گرونه وگرنه هیچ مشکلی با کیفیت فوق العاده پارس آنلاین تا امروز بنده نداشتم !
قبلا من های وب بودم پست هامو ببین اونجا ! ده سال پیرم کرد ! اما واقعا پارس بجز همین عکس پس زمینه هیچ ایرادی نمیتونم ازش بگیرم!
روزگارتون بکام دوستان :n40:

پ.ن: سرویس من 2مگ هست

IRAN_KING
22-02-2016, 18:02
فقط قیمت اینترنت در کل تو کشور گرونه وگرنه هیچ مشکلی با کیفیت فوق العاده پارس آنلاین تا امروز بنده نداشتم !
قبلا من های وب بودم پست هامو ببین اونجا ! ده سال پیرم کرد ! اما واقعا پارس بجز همین عکس پس زمینه هیچ ایرادی نمیتونم ازش بگیرم!

پینگ تو سرور اروپا چنده ؟
سرویس 2 مگ بالاترین هست دیگه بایدم مشکل نداشته باشین :n02:

NEED FOR PC
22-02-2016, 18:45
پینگ تو سرور اروپا چنده ؟
سرویس 2 مگ بالاترین هست دیگه بایدم مشکل نداشته باشین :n02:

سلام والا من نمیدونم شما کدوم سایت رو معتبر میدونید برا همین چندتا پیدا کردم تو گوگل تست گرفتم ازشون + cmd،بفرمایید همین الان یهویی :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته سرعت آپلود من روی 1024 بود ولی خطم نمیکشید این نتایج با سرعت آپلود 510 هستش:n15:

محمد7966
23-02-2016, 01:19
سلام

دوستان پارس آنلاین سرویساشو گرون نکرده احیانا؟

من 3 ماه پیش اشتراک 512 3 ماه 2گیگ خریدم

الان هم تموم شده

ولی ظاهرا نزدیک 5 هزارتومن گرون شده یا اشتباه میکنم ثابت بوده تغییر نکرده؟

ممنون

محمد7966
23-02-2016, 03:51
دوستان من تا حالا سرویس 512 و 1 مگ و 2 مگ پارس رو امتحان کردم فقط 512 گاهی اوقات علی الخصوص ساعات شلوغی مشکل تایم اوت داره برای بعضی از سایتا و گرنه خوبه

حالا میخواستم ببینم 128 و 256 اگر کسی تایید میکنه بگیرم؟اصلا قیمت سرویساش خیلی بالاس و دانلود رایگان هم که نداره

اگر کسی از دوستان سرویس 128 و 256 داشته ممنون میشم بگه کیفیتش چطوری بوده!!

:n16:

IRAN_KING
23-02-2016, 09:41
دوستان من تا حالا سرویس 512 و 1 مگ و 2 مگ پارس رو امتحان کردم فقط 512 گاهی اوقات علی الخصوص ساعات شلوغی مشکل تایم اوت داره برای بعضی از سایتا و گرنه خوبه

حالا میخواستم ببینم 128 و 256 اگر کسی تایید میکنه بگیرم؟اصلا قیمت سرویساش خیلی بالاس و دانلود رایگان هم که نداره

اگر کسی از دوستان سرویس 128 و 256 داشته ممنون میشم بگه کیفیتش چطوری بوده!!

:n16:
سلام
من 128 دارم چون گیم میزنم راضی نیستم ساعات شلوغی تایم اوت ندارم ولی نوسان شدید پینگ دارم خوب سرعتم میاد روی 20kb برای وب گردی تمام ساعت و دانلود ساعات یک سوم خوبه فقط.
میتونی یک ماهه بگیری تست کنی.

kasra2012
23-02-2016, 20:05

دقيقا واقعا كيفيت پارس عاليه براي وب و گيم
منم هيچ مشكلي نداشتم تا حالا

hkhafan
24-02-2016, 22:53
سلام؛

دوستان این جشنواره‌ی خرید ترافیک تا امشبه؟
بعد باقیموندش منتقل می‌شه به دوره‌ی بعد یا خیر؟

ممنون

fanixhd
26-02-2016, 18:13
سلام

دوستان من مشکل بسیار جدی دارم . همیشه این مشکل رو دارم .

در بازه روزانه منظورم هست . 1 گیگ خریدم . یک فیلم 750 مگی رو گزاشتم برای دانلود . (بدون اینکه استفاده دیگه ای از اینترنت کنم) بعدش یک ساعت بعد اومدم دیدم وقتی به 700 تا رسیده دانلود قطع شده و باز ترافیکم صفر شده !!!!!!! و درخواست تمیدید ترافیک میکنه .

چی کار کنم :n34::n03:

Archangel
26-02-2016, 21:35
سلام

دوستان من مشکل بسیار جدی دارم . همیشه این مشکل رو دارم .

در بازه روزانه منظورم هست . 1 گیگ خریدم . یک فیلم 750 مگی رو گزاشتم برای دانلود . (بدون اینکه استفاده دیگه ای از اینترنت کنم) بعدش یک ساعت بعد اومدم دیدم وقتی به 700 تا رسیده دانلود قطع شده و باز ترافیکم صفر شده !!!!!!! و درخواست تمیدید ترافیک میکنه .

چی کار کنم :n34::n03:

راه حلش اینکه شب دانلود کنی 1/3 حساب کنه

fanixhd
26-02-2016, 23:14
راه حلش اینکه شب دانلود کنی 1/3 حساب کنه

شبانه هم دقیقا همینطور هست .

بیشتر از حجم واقعی مصرف میشه .

محمد7966
26-02-2016, 23:19
شبانه هم دقیقا همینطور هست .

بیشتر از حجم واقعی مصرف میشه .

ببینید برنامه های دیگر ویندوز از حجمتان استفاده نمیکنند
برنامه هایی مثل آپدیت ویندوز یا ..

بهتر است برنامه هایی مثل نت لیمیتر یا bwmeter داشته باشید تا برنامه هایی که به اینترنت وصل میشن رو بلاک کنید.

binamplayer
26-02-2016, 23:30
اگر با ای دی ام دانلود می کنی ای دی ام همنطوره من هر موقع حساب می کنم 1 2 گیگم نیست باید ای دی امتو روی تک کانکشن تنظیم کنی من اینطور کردم درست شد

من از انتی ویروسه اوست استفاده می کنم اون برنامه هایی رو که می دونم به اینترنت نیازی نداره بلاک می کنم چون بعد برنامه ها چون روی اپدیت اتوماتیک تنظیمه خودش برای خودش دانلود میکنه راهکارشم اینه بلاکشونی یا از تو خوده انتی ویروس ببینی کدوم برنامه ها داره حجمتو می خوره

Sent from my LT26w using Tapatalk

Vahid67
27-02-2016, 01:11
دوستان قطعی امروز خیلی زیاد بود مخصوصا از عصر به بعد برای بقیه هم همینطوره ؟ پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه از زیر ساخته !!

Hossein_it
27-02-2016, 01:17
دوستان قطعی امروز خیلی زیاد بود مخصوصا از عصر به بعد برای بقیه هم همینطوره ؟ پشتیبانی هم که زنگ میزنی میگه از زیر ساخته !!

تایید میشه.

lamp23
27-02-2016, 02:06
سلام والا من نمیدونم شما کدوم سایت رو معتبر میدونید برا همین چندتا پیدا کردم تو گوگل تست گرفتم ازشون + cmd،بفرمایید همین الان یهویی :

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

البته سرعت آپلود من روی 1024 بود ولی خطم نمیکشید این نتایج با سرعت آپلود 510 هستش:n15:

پارس آنلاین سرور ها رو cache میکنه در نتیجه پینگ و سرعت واقعی با اون سرور ها نشون داده نمیشه

bardia67m
27-02-2016, 09:32
پارس آنلاین سرور ها رو cache میکنه در نتیجه پینگ و سرعت واقعی با اون سرور ها نشون داده نمیشه

امکان کش کردن سرویس معتبر speedtest.net میسر نیست اصلا!

lamp23
27-02-2016, 10:49
امکان کش کردن سرویس معتبر speedtest.net میسر نیست اصلا!

اتفاقا خیلی از شرکت ها سرور های speedtest رو کش می کنن :n33:
به نظر شما منطقیه که پینگ سرور grundarfjordur که شهر کوچکی در iceland هست از پینگ کرج پایین تر باشه ؟!!!!!!

IVAN
27-02-2016, 13:26
اتفاقا خیلی از شرکت ها سرور های speedtest رو کش می کنن :n33:
به نظر شما منطقیه که پینگ سرور grundarfjordur که شهر کوچکی در iceland هست از پینگ کرج پایین تر باشه ؟!!!!!!

مهندس اون پینگ شما نیست که! سایت از یه سرور دیگه آی پی 4.2.2.4 رو پینگ میکنه. امکان کش کردن درخواست های icmp که وجود نداره!
بعد هم دیگه فکر نکنم شرکتی تو سطح گسترده از کش سرور استفاده کنه. الان هر دقیقه اطلاعات به روز میشه و چون سرعتها بالاست اصلا سرور جواب گو نخواهدبود و باعث کندی هم میشه! شاید نزدیک به نصف سایتها هم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنن و اونو هم که اصلا نمیشه کش کرد

lamp23
27-02-2016, 23:36
مهندس اون پینگ شما نیست که! سایت از یه سرور دیگه آی پی 4.2.2.4 رو پینگ میکنه. امکان کش کردن درخواست های icmp که وجود نداره!
بعد هم دیگه فکر نکنم شرکتی تو سطح گسترده از کش سرور استفاده کنه. الان هر دقیقه اطلاعات به روز میشه و چون سرعتها بالاست اصلا سرور جواب گو نخواهدبود و باعث کندی هم میشه! شاید نزدیک به نصف سایتها هم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده میکنن و اونو هم که اصلا نمیشه کش کرد

سایت از یه سرور دیگه 4.2.2.4 رو پینگ میکنه ؟!
!
توضیحی در مورد پینگ speedtest :

This test is performed by measuring the time it takes for the server to reply to a request from the user's client. The client sends a message to the server, upon receiving that message, the server sends a reply back
منبع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

bilmazlar
28-02-2016, 09:29

راستش کش کردن سرورها که شما می‌گی یعنی چی؟ یعنی پارس‌آنلاین بدون این که دسترسی ادمین به اون سرور داشته باشه تونسته کل محتویات اون سرور رو کش کنه؟ این رو که بعید می‌دونم امکانش باشه مگر این که مثلن اسپیدتست هم زیرآبی بره و اجازه بده یه سرور Mirror برای سرورهاش تو پارس‌آنلاین وجود داشته باشه که نه اسپیدتست زیر بارش می‌ره به خاطر اعتبارش، نه پارس آنلاین می‌تونه چند صد تا سرور اسپیدتست تو جاهای مختلف رو این جوری بازسازی کنه.

تنها راهی که برای کش کردن می‌مونه همون کشی هستش که مرورگرها هم ازش استفاده می‌کنن: کش کردن فایل‌هایی که مراجعه زیادی بهش می‌شه. چون طرز کار اسپیدتست این جوریه که یه سری فایل رو روی سیستم کاربر دانلود می‌کنه و مجموع سرعت اون‌ها رو به عنوان سرعت گزارش می‌ده. تنها در صورتی که پارس‌آنلاین این فایل‌ها از روی سرورهای اسپیدتست رو کش کنه می‌تونه تو تست‌هاش سرعت رو بالاتر از حد واقعی نشون بده و در واقع سرعت شبکه داخلی خودش رو به جای شبکه اینترنت جا بزنه.

اما اینجا هم چند تا ملاحظه وجود داره:
1. در عمل با توجه به الگوریتمی که اسپیدتست استفاده می‌کنه، این کار عملی نیست برای پارس‌آنلاین. یعنی اسپیدتست برای همون فایل‌ها هم با اضافه کردن یه کد تصادفی طولانی (حداقل بیشتر از 12 کاراکتر بود یه بار که کنترل کردم) امکان استفاده از نسخه کش شده رو غیرممکن کرده در عمل.

2. وقتی موقع تست گرفتن از سرورهای اسپیدتست با استفاده از نرم‌افزارهای Packet Sniffer مثل Wireshark، بسته رو کنترل می‌کنی، نشانه‌ای که مشخص کنه مسیر بسته‌ها به جای سرور اصلی به یه سرور واسطه (Cache) منتقل می‌شه هم پیدا نمی‌شه.

3. بر فرض که پارس‌آنلاین یا هر ISP دیگه‌ای تو ایران یا هر جای دنیا بتونه سرور اسپیدتست رو کش کنه. آیا به نظر شما اسپیدتست می‌آد اجازه بده اعتبار تست‌هاش این جوری زیر سؤال بره؟

---------------------------------------
تنها چیزی که من متوجه نشدم، اشکال اسپیدتست تو محاسبه پینگ بود. از یه زمانی به بعد نتیجه پینگ‌های اسپیدتست از سرورهای خارجی تقریبن 1/3 پینگ واقعی (با دستور ping از cmd ویندوز) از همون سرورها درمی‌اومد. البته این اواخر زیاد با اسپیدتست سروکله نزدم ببینم وضعیتش چه طوریه.

NEED FOR PC
28-02-2016, 09:30

مهم نیست
تو بازی همیشه پینگ رو دارم میبینم خوشبختانه پینگ و فریم رو پایین سمت راست صفحه همیشه نشون میده بازیم
پینگم شب ها همونی هست که درcmd یا pingtest میبینید
روز ها هم 65 تا 90 (سرور بازی تو روسیه هست)

bilmazlar
28-02-2016, 09:43
یه راهی که به نظرم ممکنه باعث بشه نتیجه تست‌های اسپیدتست از سرورهای خارجی هم بهتر از حد انتظار دربیاد اینه که پارس‌آنلاین یا هر ISP دیگه‌ای بیاد کلیه سرورهای اسپیدتست یا حداقل اون دسته از سرورهای اسپیدتست رو که کاربرای خودش بیشتر بهشون مراجعه می‌کنن رو شناسایی کنه و برای اونا اولویت قائل بشه. این کار خیلی عملی‌تره.

این طوری وقتی یکی از کاربرای پارس‌آنلاین داره از یه سرور اسپیدتست، تست می‌گیره، موقع پردازش درخواستش تو تجهیزات ISP، چون اولویت بالایی داره، درخواستش زودتر رد می‌شه و پینگش بهتر از حالت عادی در می‌آد.

در مورد سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم که پارس‌آنلاین غیر از ساعت‌های شلوغی عصر، در بقیه اوقات کلن خیلی عملکرد خوبی داشته و نزدیک بودن نتیجه تست دانلودش از سرور خارجی به تست دانلودش از سرور داخلی عجیب نیست. من خودم با تک‌کانکشن پارس‌آنلاین سرعت نزدیک به 90% پهنای باند خطم رو هم داشتم اون زمانی که از پارس‌آنلاین سرویس می‌گرفتم. با توجه به این که تست‌های اسپیدتست در واقع مولتی‌کانکشن هستن، سرعت بالای تست‌های دانلودش تو ساعت‌های به نسبت خلوت‌تر اصلن دور از ذهن نیست.

hotman1234
28-02-2016, 11:51
یه کد پارس آنلاین برای طرح ستارگان فرستاده که تو بعضی مناطق 6 ماه اینترنت 6 گیگ مجانی میده. اگه کسی خواست و واقعا میخواد استفاده کنه pm بده به من.

lamp23
28-02-2016, 12:56
راستش کش کردن سرورها که شما می‌گی یعنی چی؟ یعنی پارس‌آنلاین بدون این که دسترسی ادمین به اون سرور داشته باشه تونسته کل محتویات اون سرور رو کش کنه؟ این رو که بعید می‌دونم امکانش باشه مگر این که مثلن اسپیدتست هم زیرآبی بره و اجازه بده یه سرور Mirror برای سرورهاش تو پارس‌آنلاین وجود داشته باشه که نه اسپیدتست زیر بارش می‌ره به خاطر اعتبارش، نه پارس آنلاین می‌تونه چند صد تا سرور اسپیدتست تو جاهای مختلف رو این جوری بازسازی کنه.

تنها راهی که برای کش کردن می‌مونه همون کشی هستش که مرورگرها هم ازش استفاده می‌کنن: کش کردن فایل‌هایی که مراجعه زیادی بهش می‌شه. چون طرز کار اسپیدتست این جوریه که یه سری فایل رو روی سیستم کاربر دانلود می‌کنه و مجموع سرعت اون‌ها رو به عنوان سرعت گزارش می‌ده. تنها در صورتی که پارس‌آنلاین این فایل‌ها از روی سرورهای اسپیدتست رو کش کنه می‌تونه تو تست‌هاش سرعت رو بالاتر از حد واقعی نشون بده و در واقع سرعت شبکه داخلی خودش رو به جای شبکه اینترنت جا بزنه.

1. در عمل با توجه به الگوریتمی که اسپیدتست استفاده می‌کنه، این کار عملی نیست برای پارس‌آنلاین. یعنی اسپیدتست برای همون فایل‌ها هم با اضافه کردن یه کد تصادفی طولانی (حداقل بیشتر از 12 کاراکتر بود یه بار که کنترل کردم) امکان استفاده از نسخه کش شده رو غیرممکن کرده در عمل.

2. وقتی موقع تست گرفتن از سرورهای اسپیدتست با استفاده از نرم‌افزارهای Packet Sniffer مثل Wireshark، بسته رو کنترل می‌کنی، نشانه‌ای که مشخص کنه مسیر بسته‌ها به جای سرور اصلی به یه سرور واسطه (Cache) منتقل می‌شه هم پیدا نمی‌شه.

3. بر فرض که پارس‌آنلاین یا هر ISP دیگه‌ای تو ایران یا هر جای دنیا بتونه سرور اسپیدتست رو کش کنه. آیا به نظر شما اسپیدتست می‌آد اجازه بده اعتبار تست‌هاش این جوری زیر سؤال بره؟

تنها چیزی که من متوجه نشدم، اشکال اسپیدتست تو محاسبه پینگ بود. از یه زمانی به بعد نتیجه پینگ‌های اسپیدتست از سرورهای خارجی تقریبن 1/3 پینگ واقعی (با دستور ping از cmd ویندوز) از همون سرورها درمی‌اومد. البته این اواخر زیاد با اسپیدتست سروکله نزدم ببینم وضعیتش چه طوریه.

بله درست می فرمایید من با توجه به تست های سرعت نامعقولی که توی چند ماه اخیر دیدم گفتم که یک نمونه اش هم در بالا اشاره کردم
یادمه یه زمانی نت پارس آنلاین مشکل سرعت به خصوص با سرور خارجی پیدا کرده بود و پشتیبانی همیشه اصرا داشت که برای سرور داخلی از سایت poldownload تست گرفته بشه و برای سرور خارجی هم از سایت cachefly که دو تا فایل تست داشت استفاده بشه جالب این بود که سرعت فقط با این سرور خوب بود که نشان از کش شدن داشت .

مهم نیست
تو بازی همیشه پینگ رو دارم میبینم خوشبختانه پینگ و فریم رو پایین سمت راست صفحه همیشه نشون میده بازیم
پینگم شب ها همونی هست که درcmd یا pingtest میبینید
روز ها هم 65 تا 90 (سرور بازی تو روسیه هست)

دوست عزیز بنده به کیفیت بالای پارس آنلاین از نظر پینگ و نداشتن پکت لاس واقف هستم ولی یادتون نره که کل پهنای باند کشور از شرکت زیرساخت تهیه میشه که از سیستم فیلترینگ میگذره در نتیجه پینگ با سرور های با مسافت بالای 2000 مایل به دلیل تعداد هاب های توی مسیر از این مقدار باید بیشتر باشه

یه راهی که به نظرم ممکنه باعث بشه نتیجه تست‌های اسپیدتست از سرورهای خارجی هم بهتر از حد انتظار دربیاد اینه که پارس‌آنلاین یا هر ISP دیگه‌ای بیاد کلیه سرورهای اسپیدتست یا حداقل اون دسته از سرورهای اسپیدتست رو که کاربرای خودش بیشتر بهشون مراجعه می‌کنن رو شناسایی کنه و برای اونا اولویت قائل بشه. این کار خیلی عملی‌تره.

این طوری وقتی یکی از کاربرای پارس‌آنلاین داره از یه سرور اسپیدتست، تست می‌گیره، موقع پردازش درخواستش تو تجهیزات ISP، چون اولویت بالایی داره، درخواستش زودتر رد می‌شه و پینگش بهتر از حالت عادی در می‌آد.

در مورد سرعت دانلود از سرورهای خارجی هم که پارس‌آنلاین غیر از ساعت‌های شلوغی عصر، در بقیه اوقات کلن خیلی عملکرد خوبی داشته و نزدیک بودن نتیجه تست دانلودش از سرور خارجی به تست دانلودش از سرور داخلی عجیب نیست. من خودم با تک‌کانکشن پارس‌آنلاین سرعت نزدیک به 90% پهنای باند خطم رو هم داشتم اون زمانی که از پارس‌آنلاین سرویس می‌گرفتم. با توجه به این که تست‌های اسپیدتست در واقع مولتی‌کانکشن هستن، سرعت بالای تست‌های دانلودش تو ساعت‌های به نسبت خلوت‌تر اصلن دور از ذهن نیست.

بله در مورد سرعت کاملا درست میفرمایید بنده شخصا سرعت نزدیک به 15 مگابیت رو راحت با سرور خارجی میگرفتم حتی در حالت تک کانکشن
ولی مساله پینگ حساب دو دو تا چهار تا هست البته ایده اولویت بندی شما هم قابل تامل هست

alireza20202003
28-02-2016, 13:14

مورد 1 و 2 : تو ارتباط HTTP اصلا این بحث ها مطرح نیست. MITM واژه صحیحیه که اگر به جای کش کردن استفاده کنیم اونوقت مورد 1‌ و 2‌ اصلا مطرح نمیشن.

مورد 3 : اسپید تست اعتبار خاصی نداره و ترکرهای خصوصی تورنت مدت هاست که تست های تقلبی اسپید تست رو قبول ندارن چون به راحتی میشه این تست ها رو fake‌ کرد و خود اسپید تست هم میدونه. یکی از faker های پرکاربرد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تست سرعت اینترنت از این سایت استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تست پینگ هم pingtest.net

اسپید تست رو هم برای پز دادن به دیگران که سرعتم خیلی خوبه و پینگ عالی میتونید استفاده کنید.

club2energy
29-02-2016, 10:34
اینترنت پارس آنلاین تهران چرا شبها حدود ساعت 9 به بعد بلا استفاده میشه؟ کسی پیگیری کرده؟

Farhad 8904
29-02-2016, 11:37
سلام
دوستان تلگرام برای شما هم اختلال داره؟ هیچ عکس و فیلم وفایلی دانلود نمیشه.

bilmazlar
29-02-2016, 11:50
مورد 1 و 2 : تو ارتباط HTTP اصلا این بحث ها مطرح نیست. MITM واژه صحیحیه که اگر به جای کش کردن استفاده کنیم اونوقت مورد 1‌ و 2‌ اصلا مطرح نمیشن.

مورد 3 : اسپید تست اعتبار خاصی نداره و ترکرهای خصوصی تورنت مدت هاست که تست های تقلبی اسپید تست رو قبول ندارن چون به راحتی میشه این تست ها رو fake‌ کرد و خود اسپید تست هم میدونه. یکی از faker های پرکاربرد : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تست سرعت اینترنت از این سایت استفاده کنید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای تست پینگ هم pingtest.net

اسپید تست رو هم برای پز دادن به دیگران که سرعتم خیلی خوبه و پینگ عالی میتونید استفاده کنید.

ممنون بابت توضیحاتی که دادی. به ویژه اون نرم‌افزاری که معرفی کردی برای خود من خیلی جالب بود. راستش من قبلنا (حدود 1 سال پیش) بدون استفاده از نرم‌افزار و فقط با ارسال یه درخواست به روش GET به api خود اسپیدتست از نوار آدرس مرورگر می‌تونستم تست فیک درست کنم اما ظاهرن اسپیدتست یه مقدار مکانیزم تشخیص تست‌های صحیح از تست‌های فیک رو ارتقا داده و به روش ساده‌ای که من ازش استفاده می‌کردم دیگه نمی‌شه سرکارش گذاشت. اما نرم‌افزاری که معرفی کردی کاملن جواب می‌ده.

بگذریم. یه توضیح هم بدم. راستش، بحث ما این نبود که می‌شه/یا نمی‌شه نتیجه تست‌های اسپیدتست رو دست‌کاری کرد و یه تست فیک توی سیستم اسپیدتست ثبت کرد که فقط به درد همین به قول شما پز دادن و فریب کاربرای دیگه می‌خوره. بحث این بود که آیا تست سرعتی که کاربر خودش بدون دست‌کاری (در ظاهر) داره از اسپیدتست می‌گیره برای خودش قابل اعتماده یا نه.

درسته که با استفاده از نرم‌افزاری که شما معرفی کردی می‌شه تست فیک درست کرد و حتمن این برای اسپیدتست و شرکت Ookla یه ضعف جدیه، اما آیا ISP (اینجا پارس‌آنلاین) هم درست به همین شیوه داره تست فیک درست می‌کنه یا به تعبیر شما از روش حمله MITM داره استفاده می‌کنه؟ من نمی‌دونم. ممکنه.

اما با توجه به این که چیزی که ما به عنوان کاربر سیستم تست اسپیدتست در عمل می‌بینیم، این تست‌ها در ظاهر یه تست کاملن زنده و واقعی و بدون دخالته. یعنی همه لینک‌ها و درخواست‌ها ظاهرن داره درست به مقصد اصلی یعنی سرور اصلی اسپیدتست و سرورهای تست اون می‌ره. تازه resourceهای دیگه استفاده شده در زمان تست هم به نظر واقعی و زنده هستن.

یعنی اگه پارس‌آنلاین به روشی مشابه روش مورد نظر شما (MITM) داره تست اسپیدتست رو شبیه‌سازی می‌کنه، خیلی هنرمندانه و بدون هیچ ردی داره این کار رو می‌کنه. خوب حق بدین که من به راحتی نتونم باور کنم که پارس‌آنلاین توان چنین کاری رو داشته باشه. ضمن این که باید به طور دقیق الگوریتم و ساختار تست‌های اسپیدتست رو هم از دید سرور و هم از دید کلاینت بدونه تا بتونه چنین شبیه‌سازی بی‌نقصی رو انجام بده.

به هر حال من امکان این موضوع رو نفی نمی‌کنم. به نظرم اگه ISP (پارس‌آنلاین) بخواد و توان فنیش رو داشته باشه حتمن می‌تونه چنین تقلبی رو انجام بده. اما چند تا ملاحظه برام وجود داره که نمی‌تونم بر اساس اونا قبول کنم که در عمل چنین اتفاقی داره می‌افته:

- اگه برای پارس‌آنلاین چنین امکانی وجود داشته و اونم ازش استفاده کرده، چرا نتایج تست‌های اسپیدتست اون همیشه شبیه هم نیست. حالا چه تو ساعت‌های مختلف برای یک کاربر، چه برای سرورهای مقصد مختلف و چه برای کاربرهای مختلف.

- اگه نتیجه تست اسپیدتستی که پارس‌آنلاین از یه سرور خارجی با مداخله داره نشون می‌ده غیرواقعی و شبیه‌سازی شده است (یعنی با واقعیت اختلاف جدی داره)، چه طور ممکنه که سرعت دانلود از یک سرور خارجی که ربطی به اسپیدتست نداره و مثلن یه فایل شخصی روشه با تک‌کانکشن به ویژه تو ساعت‌های خلوتی اختلاف جدی با نتیجه اسپیدتست نداره. (اینا برای خود من که تا 1.5 ماه پیش از پارس‌آنلاین سرویس داشتم در عمل اتفاق می‌افتاد.) دیگه تو این مورد که انتظار نمی‌ره پارس‌آنلاین از همین روش‌ها برای خوب جلوه داده سرعت خودش استفاده کرده باشه.

محمد7966
29-02-2016, 11:58
سلام

سلام نسخه موبایل دارید؟

من دوستم تو قم بود بهم گفت فیلم و عکس دانلود نمیتونم بکنم اونم پارس داره

ولی من خوزستانم نسخه دسکتاب دارم راحت دانلود میکنم

Farhad 8904
29-02-2016, 15:37
سلام نسخه موبایل دارید؟

من دوستم تو قم بود بهم گفت فیلم و عکس دانلود نمیتونم بکنم اونم پارس داره

ولی من خوزستانم نسخه دسکتاب دارم راحت دانلود میکنم

الان با نسخه دسکتاپ تست کردم مشکلی نبود نمیدونم چرا فقط با موبایل مشکل وجود داره. البته فقط پارس نیست شاتل و صبانت هم بعضی مناطق مشکل دارند.

djbehnam73
29-02-2016, 21:04
از این شرکت رفتم ، الان فکر میکنم که بهترین شرکت
وضعیت چطوره الان ؟

kasra2012
29-02-2016, 23:32
از این شرکت رفتم ، الان فکر میکنم که بهترین شرکت
وضعیت چطوره الان ؟

واقعا هم بهترين شركته هنوزم
من ك واقعا راضيم
تك كانكشن ١.٢ مگابايت ٣٢ كانكشن هم همين سرعت
سرور داخلي و خارجي سرعت يكيه
پينگ عالي
تو بازي هاي انلاين بهترين
فقط هر ٢ ٣ روزيه بار ممكنه قطعي داشته باشه ك با خاموش روشن كردن مودم اوكي ميشه :|

magidp
01-03-2016, 00:08
اشغال لاین
کسی از اینجا نت نگیره مفت نمی ارزه
از ساعت 6 الی 7 بعد از ظهر به بعد تعطیل میشه
مرکزمخابراتی مون پورت خالی فعلا نداره برای ای اس پی های دیگه مجبورم
ثبت نام کردم تا تخلیه

kasra2012
01-03-2016, 11:08
اشغال لاین
کسی از اینجا نت نگیره مفت نمی ارزه
از ساعت 6 الی 7 بعد از ظهر به بعد تعطیل میشه
مرکزمخابراتی مون پورت خالی فعلا نداره برای ای اس پی های دیگه مجبورم
ثبت نام کردم تا تخلیه

من ك مركز تندگويان ك جز بدترين مركزاي تهرانه مشكلي ندارم حتي ذره اي افت سرعت...

IRAN_KING
01-03-2016, 16:36
دوستان دلیل پینگ متفاوت چیه مثلا یکی تهرانه پینگ 50 هست با یک سرورو مشخص منم همون سرویس دارم خراسانم ولی پینگم روی 90 هست ؟

samannnn.hannibal
02-03-2016, 01:49
سرعت پارس عالی ولی حجم دزدی فراوون لطفا دقت فرمایید

محمد7966
02-03-2016, 07:41
سرعت پارس عالی ولی حجم دزدی فراوون لطفا دقت فرمایید

نگاه کنید من هم یه مشکی داشتم شبیه شما بود

بعضی وقتا ترافیک میخریدم می رفتم چک میکردم 100 تا 200 مگ از حجمم الکی الکی کم میشد

بعدش رفتم چک کردم دیدم تو پنل محاسبه ترافیکشون بعضی از بازه ها رو چندین بار حساب کردند

پستشو بخونید.آخر سر هم شکایت کردم تا خودشون درست کردند

یه مشکلی هم داشتم این بود که از سمت مودم من 2 تا تنظیم براشون نصب شده بود.

اونجایی که با رنگ زرد مشخص کردم رو ببینید شاید برای شما هم همین مشکل هست.

NEED FOR PC
02-03-2016, 14:45
سلام

اصن این نرم افزار تلگرام نسخه های جدیدش بلد نیستند از اینترنت استفاده کندد :n35:

نسخه وب مثله فشفشه کار میکنه نسخه دسکتاپ گویا نمیدونه open هست:n08:

مثه بوغ کلا تو لودینگه عکسو فیلم بالا نمیاد

samannnn.hannibal
02-03-2016, 23:15
نگاه کنید من هم یه مشکی داشتم شبیه شما بود

بعضی وقتا ترافیک میخریدم می رفتم چک میکردم 100 تا 200 مگ از حجمم الکی الکی کم میشد

بعدش رفتم چک کردم دیدم تو پنل محاسبه ترافیکشون بعضی از بازه ها رو چندین بار حساب کردند

پستشو بخونید.آخر سر هم شکایت کردم تا خودشون درست کردند

یه مشکلی هم داشتم این بود که از سمت مودم من 2 تا تنظیم براشون نصب شده بود.

اونجایی که با رنگ زرد مشخص کردم رو ببینید شاید برای شما هم همین مشکل هست.

پارس برام دیگه ارزشی نداشت و رفتم ازش الان آسیاتک دارم خیلی راضی ام

djbehnam73
04-03-2016, 15:31
پارس شاید حجم دزدی داشت ولی خوبیش این بود که ارزون بود :n03:

Zeitgeist
04-03-2016, 17:59
من خواستم برم عصر تلکام گفتن توی اسفند خطی رو برقرار نمیکنن و نیمه ی دوم فروردین تماس بگیرم... :|

djbehnam73
04-03-2016, 19:43
من خواستم برم عصر تلکام گفتن توی اسفند خطی رو برقرار نمیکنن و نیمه ی دوم فروردین تماس بگیرم... :|
شبا قاطیه :n27:
کلا فقط صرفا جهت داشتن شبانش خوبه وگرنه دنبال چیزه دیگه ای نیا

mahdi--
05-03-2016, 02:01
این پارس آنلاین چجوریاس؟ نامحدودش خوبه بگیرم؟