مشاهده نسخه کامل
: FIFA 12
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
CRIS Joon CR7
04-07-2012, 13:55
تو فیفا 12 رو لیجنری CPU اگه بخواد گل بزنه زمین و زمان هم جلوشو بگیره نمیتونه و CPU گلش رو میزنه:9:
ازون ور بعضی وقت ها مثل آب خوردن گل میزنی ولی خیلی وقت ها باز ابر و باد و مه وخورشید و فلک هم دست هم بدن بازم نمیشه گل زد:19:
کلا خیلی تخیلیه:37:
باز روی درجه سختی یکی کمتر از لیجندری که بازی میکنم خیلی آسون میشه:41:
با دوستم که بازی میکنم خیلی بهتره:20:
dadshad2
04-07-2012, 13:59
سلام ببخشيد چند تا سوال داشتم:
1) چجوري ميشه يك تيم براي خودت درست كني و هر بازيكني رو كه بخواي بزاري توش؟ ( يك تيم خصوصي داشته باشي )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) تنظيم camera من خراب شده اگه ميشه بريد از روي بازي خودتون ببينيد قبلا چه جوري بوده منم رو همون بزارم خواهش ميكنم؟؟؟؟؟؟
3)از كدام قسمت ميتونم برم مربي گري يك تيم رو به دست بگيرم؟؟
ممنون ميشم جوابم رو بديد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](41).gif
سلام ببخشيد چند تا سوال داشتم:
1) چجوري ميشه يك تيم براي خودت درست كني و هر بازيكني رو كه بخواي بزاري توش؟ ( يك تيم خصوصي داشته باشي )؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2) تنظيم camera من خراب شده اگه ميشه بريد از روي بازي خودتون ببينيد قبلا چه جوري بوده منم رو همون بزارم خواهش ميكنم؟؟؟؟؟؟
3)از كدام قسمت ميتونم برم مربي گري يك تيم رو به دست بگيرم؟؟
ممنون ميشم جوابم رو بديد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1- باید با Xbox Live وارد قسمت Ultimate Team بشی !
2- برو تو قسمت Camera و از رو Custom بذار رو Default .
3- از قسمت Career Mode
dadshad2
04-07-2012, 15:20
1- باید با Xbox Live وارد قسمت Ultimate Team بشی !
2- برو تو قسمت Camera و از رو Custom بذار رو Default .
3- از قسمت Career Mode
xbox live چي هست؟
majid322
04-07-2012, 17:50
من خودم با این لجندری قبلا خیلی مشکل داشتم ولی الان راحت میبرمش...
با لجندری باید محتاط بازی کنی یعنی اصلا نباید بهش موقعیت بدی ...یه مقدار شل بگیری شاخ میشه.. :31: تا میتونی باید پرسش کنی که نتونه زیاد بیاد جلو..
ولی با این همه قبول دارم لجندری واقعا خیلی بیخوده و از واقعیت به دوره .... بازی با یه درجه کمترش خیلی بیشتر حال میده...
majid322
04-07-2012, 18:27
بچه ها کسی میدونه چجوری میشه replay های بازی رو تبدیل به فرمتهای مرسوم کرد؟
+
واقعا سیستم پخش replay ها در فیفا افتضاحه...
black.assassin
04-07-2012, 19:38
+
تنها راهش اینه موقعی که گل زدی با یه برنامه فیلم بگیری از گلت. البته یه راهم داره. آپلود کنی :دی
xbox live چي هست؟
به شبکه Xbox میگن Xbox Live !
توضیحات بیشتر اینجا :
[ آموزش ] اتصال به شبکه Xbox Live ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
شما باید فیلم ها تو EA آپلود کنی بعد وازد اکانتت تو سایت EA بشی و فیلم هاتو با IDM دانلود کنی !
کلا بازی با لجندری نه هیچ منطقی داره نه هیچ سودی .
کسی که میخواد از لجندری ببره تنها راهش فقط اینه که سرعت عملش با cpu یکی باشه . حتی بازی فکری و تاکتیک هم نداشته باشه میبره .
ولی جلوی ادم تنها با تاکتیک و کمی فکر کردن میشه بازی خوبی کرد . دیگه کسایی که سرعت عملشون بالاست و میتونن سریع فکر کنن و تاکتیک بچینن توی فیفا موفقن . من خودم سرعت عملم پایینه نمیدونم چرا ولی فکر کنم چون کم بازی میکنم . به خاطر همین جلوی cpu کم میارم . جلوی ادم هم اگه بازی طرف خیلی سریع نباشه میتونم ببرمش .
soheilnouri
05-07-2012, 11:00
من ميخام با مادريد فردا تو جام ديجيتال شركت كنم...يه تركيب ايدال بگين...سيستم كه بايد پيش فرض باشه...لاين اپهم پيش فرضه؟
٢-ديگ اينكه با چه كوييك تاكتيكي برم؟team pressing? يا لانگ بال يا پوزشن،
هاي برشر بزارم؟
soheilnouri
05-07-2012, 11:01
اين pace control واسه چيه؟
CRIS Joon CR7
05-07-2012, 11:08
اين pace control واسه چيه؟
من ميخام با مادريد فردا تو جام ديجيتال شركت كنم...يه تركيب ايدال بگين...سيستم كه بايد پيش فرض باشه...لاين اپهم پيش فرضه؟
٢-ديگ اينكه با چه كوييك تاكتيكي برم؟team pressing? يا لانگ بال يا پوزشن،
هاي برشر بزارم؟
پست ها ادغام نمیشن واسه بعضی ها خوب شده :27:
pace control : اصل بازی همینه :21:
با همون دکمه که میگیریم و باش آنالوگ راست رو میزنیم و تکنیک ها و ... رو میزنیم رو به تنهایی میگیریم - LT
واسه دریبل کشویی و تغییر مسیر ها در فضای کم یا یه جورایی همون تکنیک ریز هست. بازی کنی میاد دستت.
این رو خودت باید بش برسی ولی من همون پیشفرض رو میرم (فرمتیشن دیفالت) با تغییراتی جزئی
2- رئال مادرید خوراک کانتر اتک هستش.
واسه حمله هم CB join to attack بهترینه:46:
منم الان داشتم اسپانیا با آرژانتین بازی میکردم ( من اسپانیا بودم ) 3-1 جلو بودم تو 10 دقیقه آخر 3 تا گل زد 4-3 باختم . من تازه دارم یاد میگیرم که چه جوری بازی کنم رو لجندری چون درگیر کنکور بودم نتونستم زیاد بازی کنم ! ولی قبول دارم لجندری خیلی چیزه !
یه چیز کشف کردم : این CPU وقتی با یک اختلاف مثلا 0-1 عقبه تیمش رو سرتاسر هجومی میکنه تا گل مساوی رو بزنه ، آخر هم میزنه ، بعدش یادش میره که تیمش رو از هجومی بودن برداره ، همین جور فرط فرط گل میزنه ! تا دقیقه 90 همین جور تیمش هجومیه ! کم مونده وقتی جلو هم هست سر کرنر دروازه بانش رو بیاره جلو :دی !
به هر حال وقتی جلو میوفتی فاتحت خوندس مگر این که مثل عربا بازی کنی :دی !
علی من تو یه فصل کریر Legendry زدم تقریبا ما بین فصل بازی دستم اومده بود حتی تو Cup هم رئال رو 2-0 زدم با مالکیت 65% توپ !
یه جوری لم داره اونو باید پیدا کنی , الان چند وقته فقط آنلاین میزنم اونو یادم رفته همین پریروز رفتم بازی کنم از یه ناکجا آبادی 4 تا خوردم :31:
AlirezaLamLam
05-07-2012, 12:32
علی من تو یه فصل کریر Legendry زدم تقریبا ما بین فصل بازی دستم اومده بود حتی تو Cup هم رئال رو 2-0 زدم با مالکیت 65% توپ !
یه جوری لم داره اونو باید پیدا کنی , الان چند وقته فقط آنلاین میزنم اونو یادم رفته همین پریروز رفتم بازی کنم از یه ناکجا آبادی 4 تا خوردم :31:
از نظر من لجندری بازم اسونه. وقتی توو یه فصل لجندری 69 تا بازیکنم گل می زنه دیگه شما حسابشو بکن دیگه. به بازیه طرفم بستگی داره. در ضمن همیشه کامپیوتر چه جلو باشه چه عقب دقایق اخر بازی پرس می کنه به طرف دروازت
از نظر من لجندری بازم اسونه. وقتی توو یه فصل لجندری 69 تا بازیکنم گل می زنه دیگه شما حسابشو بکن دیگه. به بازیه طرفم بستگی داره. در ضمن همیشه کامپیوتر چه جلو باشه چه عقب دقایق اخر بازی پرس می کنه به طرف دروازت
اون آسونی بر میگرده به اینکه شما نقطه ضعف این درجه دستت اومده باشه . چون زمانی که تیم پرس میکنه دقیقا بهترین وقت برای ضد حمله هست و با کسی مثل Messi راحت میشه گل زد
منم اتفاقا تو این درجه با مسی 61 گل زدم :31:
majid322
05-07-2012, 13:35
میخوام گلهام رو اپلود کنم رو سایت ea ولی بازی به سرور وصل نمیشه مشکلش چیه؟
linkin_park
05-07-2012, 13:37
سلام ... من میخواستم بدونم اینجا کسی تجربه بازی با 3-5-2 رو داره ؟! من با یووه و ایتالیا با این فرمیشن بازی میکنم ولی ضعفش تو ضد حمله های حریفه که گوشه ها جا میمونن ... راهی نیست بهینه بشه این ترکیب ؟!
یا شاید tactic خاصی باید استفاده بشه ؟!
soheilnouri
05-07-2012, 13:56
Pace رو كه ميدونم واسه تكنيكه اما معناش ربطي به كارايي اش نداره
CRIS Joon CR7
05-07-2012, 13:58
Pace رو كه ميدونم واسه تكنيكه اما معناش ربطي به كارايي اش نداره
کنترل قدم یا کنترل سرعت .....
چرا دیگه وقتی LT رو میگیری سرعت بازیکن کامل دست خودته........
دوستان پچ گزارش فارسی نیومده ؟ اصلا میاد:دی؟
majid322
05-07-2012, 15:22
بچه ها کسی برنامه ای نداره که replay های فیفا رو به فرمتهای ویدیویی مثل mp4 تبدیل کنه؟
amir1_h_m
05-07-2012, 16:16
سلام به تمامیه بچه ها این پست،ازتون واقعا ممنونم چون خیلی استفاده کردم و خیلی سوالام رفع شد.قربون همگی بروبچ
فقط دوستان یه خواهش اگه میشه یه لینک سالم و تست شده واسه گزارشگر عربی و اسپانیولی میخوام.اگه لطف کنید بذارید ممنونتون میشم.میدونم شاید خیلی راجع بهش حرف زدید ولی اگه میشه لینک جدیدشو بذارید یا بگید کدوم پیج برم.بازم ممنون فقط اون فایل 207 مگابایتی نباشه که با برنامه black باز میشه،پون اونو دارم بازیو پاک میکنه کمپلت
فداتون بشم
majid322
05-07-2012, 17:28
بچه ها کسی برنامه ای نداره که replay های فیفا رو به فرمتهای ویدیویی مثل mp4 تبدیل کنه؟
دوستان کسی هیچ راه حلی نداره؟
تبدیل که نمیشه کرد...اپلودم که نمیشه کرد همش ارور ea server are not available now میده....replay theater هم که واقع افتضاحه..
پس چیکار کنیم ما این وسط؟ :31:
black.assassin
05-07-2012, 21:20
دوستان کسی هیچ راه حلی نداره؟
تبدیل که نمیشه کرد...اپلودم که نمیشه کرد همش ارور ea server are not available now میده....replay theater هم که واقع افتضاحه..
پس چیکار کنیم ما این وسط؟ :31:
هیچی باید همونطوری ببینی :دی واسه آپلود هم که باید فایل نصبی شما اصلی باشه و نسخه اورجینال داشته باشی (یا cd key ) + یه اکانت ea .
AlirezaLamLam
05-07-2012, 21:35
سلام ... من میخواستم بدونم اینجا کسی تجربه بازی با 3-5-2 رو داره ؟! من با یووه و ایتالیا با این فرمیشن بازی میکنم ولی ضعفش تو ضد حمله های حریفه که گوشه ها جا میمونن ... راهی نیست بهینه بشه این ترکیب ؟!
یا شاید tactic خاصی باید استفاده بشه ؟!
سلام
من با ناپولی یک فصل تجربه ی این سیستمو داشتم. اینو باید خدمتت بگم که برای بهتر شدن دفاع Castom Tactic رو بزار روو Counter Attack و ِDefender line رو بزار روو Cover و اون 3تا دفاتو سعی کن مدافع های اسپیدی بزاری. من اگه جات باشم کیه لینی رو میزارم وست و دو طرفشم 2 مدافع اسپیدی می زارم.
EngineeR EhsaN
05-07-2012, 21:59
میشه تو مسابقات جام دیجیتال ترکیب تیمو آورد رو یه ترکیب پیشرفض سیستمی؟ میخوام ترکیب سیتی رو بیارم رو 3-5-2 ، اگه نشه واقعا ستمه :37: تا اونجایی که خودم تو قوانین دیدم کاستوم فرمیشن ممنوعه ، یعنی عوض کردن جای بازیکنا و...
soheilnouri
05-07-2012, 23:21
مسابقات جام دیجیتال فقط با ترکییب بیش فرضه
amir1_h_m
06-07-2012, 00:05
بچه ها میشه یه کمکیم به من بکنید گزارشگر عربی میخوام بالا نوشتم بیشتر
اگه کسی داره لینک سالمشو بذاره ممنون میشم
کارمو راه بندازید خیلی وقته دنبالشم
مرسی
soheilnouri
06-07-2012, 01:19
یه کم فونتتو بزرگتر بزنی بیتر میبینیم...:((باور کن گزارشکر عربی خیلی هم اش دهن سوزی نیست...گزارشگری بهتر از اندی تاوندسند و یا کلایو تیلدسلی نیست...
AlirezaLamLam
06-07-2012, 09:42
بچه ها میشه یه کمکیم به من بکنید گزارشگر عربی میخوام بالا نوشتم بیشتر
اگه کسی داره لینک سالمشو بذاره ممنون میشم
کارمو راه بندازید خیلی وقته دنبالشم
مرسی
سلام عزیز
بیا واست پیدا کردم. توو اینجا برو اولش باس یه ثبت نام کوچولو بکنی بعد هم 4 , 5تا لینک هست واسه دانلود هم نحوه ی نصبش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم نصبش کردم . مثه خود واقعیشون اونجوری هیجانی نیست.
amir1_h_m
06-07-2012, 13:31
ممنون داداش،اولا خدمت اون دوستمون عرض کنم من همیشه فونت 5 میزنم بعدم خب بهرحال باید یه تنوعی باشه،من همه گزارشگرارو تست زدم جز عرب و اسپانیولی،در ضمن داداش میشه روش نصبشم بگی
ممنون
این پستا واسه حل کردن مشکلاست دیگه،حالا این که زیاد جدی نیست اما یه پست عربی رفتم واسه درست کردن مشکل گزارشگر اینقدر راهو رفتن تا برنامه black درستش کردن،اما حیف که رو سیستم من ج نمیده و بازیو پاک میکنه.خیلی حرف زدم
AlirezaLamLam
06-07-2012, 15:10
ممنون داداش،اولا خدمت اون دوستمون عرض کنم من همیشه فونت 5 میزنم بعدم خب بهرحال باید یه تنوعی باشه،من همه گزارشگرارو تست زدم جز عرب و اسپانیولی،در ضمن داداش میشه روش نصبشم بگی
ممنون
این پستا واسه حل کردن مشکلاست دیگه،حالا این که زیاد جدی نیست اما یه پست عربی رفتم واسه درست کردن مشکل گزارشگر اینقدر راهو رفتن تا برنامه black درستش کردن،اما حیف که رو سیستم من ج نمیده و بازیو پاک میکنه.خیلی حرف زدم
اره چرا نگم!
ببین بعد دانلود برنامه اون رو باس نصب کنی. نصبش مثه برنامه های عادیه دیگس. اما توو قسمت انتخاب مسیر نصب برنامه باس اونجایی که فیفا12 رو نصب کردیو ادرسشو بهش بدی. مثلا من فیفام توو درایو C هستش. پس مسیر نصب برنامه اینطوری می شه: C:/Program file/EA Sport/Fifa 12/Game. یعنی توو باس در اصل توو پوشه ی Game برنامه رو نصب کنی.
اما وقتی که این ادرسو انتخاب می کنی خود برنامه اخره این ادرس یه اسمه دیگه به نام myprog (یه همچین چیزی) رو می زاره یعنی اینجوری میشه C:/program file/EA sport/Fifa 12/Game/myprog اگه این حالتی شد ادرس خودت دستی اون /myprog رو پاک کن.یعنی ادرس نصبت فقط باس به صورت همون ادرسی باشه که اولش بهت گفتم. بعد دیگه نصب می شه و می ری توو بازی. اگه بازم مشکلی پیش اومد بهم بگو
EngineeR EhsaN
06-07-2012, 21:38
مسابقات جام دیجیتال فقط با ترکییب بیش فرضه
از مسئول برگزاری و چند نفر دیگه از جمله یکی از داوران پرسیدم گفتن تغییر ترکیب بازی بطوری که ترکیب جزو ترکیبهای پیشنهادی و پیشفرض باشه مشکلی نیست. یعنی میشه ترکیبو عوض کرد ولی نمیشه جای بازیکنا رو تغییر داد.
amir1_h_m
06-07-2012, 22:07
اره چرا نگم!
ببین بعد دانلود برنامه اون رو باس نصب کنی. نصبش مثه برنامه های عادیه دیگس. اما توو قسمت انتخاب مسیر نصب برنامه باس اونجایی که فیفا12 رو نصب کردیو ادرسشو بهش بدی. مثلا من فیفام توو درایو C هستش. پس مسیر نصب برنامه اینطوری می شه: C:/Program file/EA Sport/Fifa 12/Game. یعنی توو باس در اصل توو پوشه ی Game برنامه رو نصب کنی.
اما وقتی که این ادرسو انتخاب می کنی خود برنامه اخره این ادرس یه اسمه دیگه به نام myprog (یه همچین چیزی) رو می زاره یعنی اینجوری میشه C:/program file/EA sport/Fifa 12/Game/myprog اگه این حالتی شد ادرس خودت دستی اون /myprog رو پاک کن.یعنی ادرس نصبت فقط باس به صورت همون ادرسی باشه که اولش بهت گفتم. بعد دیگه نصب می شه و می ری توو بازی. اگه بازم مشکلی پیش اومد بهم بگو
داداش این که گفتی میدونم برداشتم کامل نصبش کردم اما وقتی برنامه black رو اجرا میکنم کامل بازیو پاک میکنه یکی از دوستان میگفت واسه اینه که اصلی نیست،از من واسه شرکت سریره،حالا بهرحال امروز با یه ترفندی نصبش کردم :3:
ولی فقط گزارشگر نه منوی عربی،برا من کافیه همین،حالا اگه لینک گزارشگر اسپانیایی داشتی واسم بذار
ممنون از وقتی که گذاشتی،خوشحال میشم کمکی از دستم بر اومد واست بکنم
یه چنتا (باس) بگو حال کنیم:3:
amir1_h_m
06-07-2012, 22:09
داداش این که گفتی میدونم برداشتم کامل نصبش کردم اما وقتی برنامه black رو اجرا میکنم کامل بازیو پاک میکنه یکی از دوستان میگفت واسه اینه که نسخم نسخه اصلی نیست،از من واسه شرکت سریره،حالا بهرحال امروز با یه ترفندی نصبش کردم :3:
ولی فقط گزارشگر نه منوی عربی،برا من کافیه همین،حالا اگه لینک گزارشگر اسپانیایی داشتی واسم بذار
ممنون از وقتی که گذاشتی،خوشحال میشم کمکی از دستم بر اومد واست بکنم
یه چنتا (باس) بگو حال کنیم:3:
ehsangolshaeian
07-07-2012, 19:23
سلام
موقع پنالتی گرفتن هر کاری میکنم ، دروازه بان واسه توپ شیرجه نمیره!
CRIS Joon CR7
07-07-2012, 20:11
سلام
موقع پنالتی گرفتن هر کاری میکنم ، دروازه بان واسه توپ شیرجه نمیره!
آنالوگ راست میخواد
اونو فعال کنی حله:46:
soheilnouri
07-07-2012, 20:38
امروز رفتم واسه بازی ها...ایکس باکس فیفا 20 نفر بیشتر نبود..احمقا میخاستن تک حذفی((رفت و برگشت))بذارن...
aramesh_61
07-07-2012, 20:50
سلام، آقا چجوری میشه بعد از زدن گل خوشحالی کرد؟ یادمه توی فیفا 11 میشد بعد از گل خوشحالی خودتو انتخاب کنی
ممنون
EngineeR EhsaN
07-07-2012, 21:06
سلام، آقا چجوری میشه بعد از زدن گل خوشحالی کرد؟ یادمه توی فیفا 11 میشد بعد از گل خوشحالی خودتو انتخاب کنی
ممنون
اینم همونطوره یه مثال جالب ، بعد از گل ال تی رو بگیر ، سه دور آنالوگ راستو بچرخون بعد آرتی رو بزن ، اینطوری بالانس میزنه :دی
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
soheilnouri
07-07-2012, 23:27
جام ديجيتاله نمي دونم چه تيمي بگيرم...واسم هافبك دفاعي خيلي مهمه و شم بسيار بسيار بالا يگلزني مهاجم چون جلو دروازه گند ميزنم...مادريد خوبه؟بهرست تركيب ممكن چيه با بازيكناي پيشنهادي؟
جام ديجيتاله نمي دونم چه تيمي بگيرم...واسم هافبك دفاعي خيلي مهمه و شم بسيار بسيار بالا يگلزني مهاجم چون جلو دروازه گند ميزنم...مادريد خوبه؟بهرست تركيب ممكن چيه با بازيكناي پيشنهادي؟
اگه هافبک دفاعی میخوای سمت رئال نرو . نمیدونم ولی اصلا یا الونسو و خدیرا حال نکردم . اصلا کلا سیستم رئال روی دفاع و حمله اش متمرکزه . حتی دفاعش هم فقط به درد گرفتن توپ و کانتر میخوره .
فکر کنم ملی انگلیس به دردت بخوره . وین رونیش که خیلی خوبه و هافبک بسیار عالی و ذفاع عالی هم داره .حمله ات رو هم با یکی دوتا تعویض به موقع میتونی بترکونی.
soheilnouri
08-07-2012, 08:49
انگليس؟اصن حرفشو نزن
majid322
08-07-2012, 09:22
انگليس؟اصن حرفشو نزن
از نظر بازیکن تمام کننده من هیچ کس رو مثل دروگبا ندیدم واقعا عالیه مخصوصا شوتاش...چلسی میتونی برداری..
بارسا هم از لحاظ بازیکن در سطح بالایی قرار داره اونم انتخاب خوبیه...
soheilnouri
08-07-2012, 10:27
من با رونالد خوب بازي ميكنم..بهترين تركيب واسه مادريد چيه؟بنزما يا ايكواين؟من نوري شاهين و الونسو و كاكا رو ميزارم هافبك..شاهين توبگيريش عاليه
AlirezaLamLam
08-07-2012, 14:30
دوست عزیز من یه نظری دارم. ببین مهم این نیست که من یا ما چه تیمی بهت بگیمو تو بری باهاش بازی کنی. مهم اینه که تو چه تیمی رو می شناسی و میدونی قلقه تیمت چیه. این مهمه. و الا بیا من بهت می گم واسم جام برو من سیتی بگیر. ببین کی میخواد از دفات رد شه. یا به دوازبانت گل بزنه. اما این همه ی کار نیست. منی که الان بهت می گم برو من سیتی بگیر , درسته من سیتی فوق العاده تخیلیه اما ایا تو می تونی باهاش بازیکنی؟ یا بازیکناشو درست و حسابی می شناسی. از نظر منی که سابقه ی مسابقاتو مقامو دارم بهت میگم که از همین الان برو شروع کن ببین چه تیمی رو کامل میشناسی و بازیکناشو درست می شناسی (این بازیکن چپ پای یا راست پا ؟ توو موقع حمله با کدوم پا با این بازیکن به دروازه بشوتم؟ این بازیکن توو کدوم پست بازی می کنه؟) اینان که مهمن و تورو می تونن موفق کنن. پسره توو جام رفته بود ارسنال گرفته بود ولی یجور باهاش بازی می کرد انگار منتخب جهان بود. نمی گم ارسنال تو فیفا تیمه کمیه اما فوقالعاده داشت باهاش بازی می کرد چون تیمشو می شناختو باهاش معلوم بود مدتی کار می کرد. تو ام از نظر من از الان بشین ببین کدوم تیمو نسبت به تیمایه دیگه می شناسی و به قوی یا ضعیف بودنش کار نداشته باش. تا موقع جام حسابی روش کار کنو تمرین کن که ایشالله موفق باشی.
Soroush-S
08-07-2012, 15:37
دوستان قبل از بازی توی چیدن ترکیب - بخوام ببینم مثلا سرعت یدونه از بازیکنای تیم یا قدرت شوت و ... چنده باید چیکار کنم - چون فقط OVERALL میشه دید
soheilnouri
08-07-2012, 16:41
منهم من سيتي رو ميشناسم هم مادريدو.مشكلم فقط كلنزدنه
Mohammad Yek110
08-07-2012, 16:45
سلام
توی کلوپ گیم پد کسی جواب نداد ، اومدم اینجا بپرسم چون دیدم خیلی از بچه ها دسته ایکس باکس دارن
چرا اینجوری میشه؟؟(حلقه نور چشمک می زنه)
یعنی گاهی وقتا فقط اینجور میشه.
گاهی هم به صورت عادی فقط یک چهارم حلقه روشنه
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلوبایته:
ممنون:) :11:
AlirezaLamLam
08-07-2012, 16:49
منهم من سيتي رو ميشناسم هم مادريدو.مشكلم فقط كلنزدنه
خو اگه اینطوریه نظر من من سیتیه. چون دروازبانش نسبت به ریال بهتره 2- دفاع های من سیتی انگار سیمانن 3- هافبک های عالی داره و هجومشم که دیگه کافیه پاس به اگویرو بدی عین چی میره. شوتاشم حرف نداره. من من سیتیو ترجیح می دم به ریال. ریال سوتی زیاد داره و به دفاش نمی شه اطمینان کرد.
soheilnouri
08-07-2012, 17:00
من ميخام بنالتي بزنم...بره اون كنج چرا وقتي فلش هم ميدن وسط ميره؟
majid322
08-07-2012, 17:04
باید وقتی بازیکن حرکت میکنه جهتو بدی...نه لحظه اخر که میخواد شوت کنه..
soheilnouri
08-07-2012, 19:41
كاسياس كجا هارت كوجا برادرم
amir1_h_m
08-07-2012, 19:55
لینک گزارشگر اسپانیایی اگه بذارید ممنون میشم
AlirezaLamLam
08-07-2012, 22:07
بله عزیز هارت خیلی غولتر از کاسیاسه. شما انگار فیفا12 بازی نکردی. کاسیاس قد کوتاهه و از راه دور و یا نزدیک گل می خوره. شما الان احساسی داری حرف می زنی . برادرم شما یبار من سیتی بگیر کامپیوترم ریال . خودت ببین. چون توو واقعیت کاسیاس خوبه فکر کردی توو فیفام اینطوریه؟؟؟ نه عزیز. هرچند همم میگن کاسیاس توو واقعیتم اونطور شاخ نیست فقط بزرگش کردن
بله عزیز هارت خیلی غولتر از کاسیاسه. شما انگار فیفا12 بازی نکردی. کاسیاس قد کوتاهه و از راه دور و یا نزدیک گل می خوره. شما الان احساسی داری حرف می زنی . برادرم شما یبار من سیتی بگیر کامپیوترم ریال . خودت ببین. چون توو واقعیت کاسیاس خوبه فکر کردی توو فیفام اینطوریه؟؟؟ نه عزیز. هرچند همم میگن کاسیاس توو واقعیتم اونطور شاخ نیست فقط بزرگش کردن
هارت که خوبه . اما همونطور که گفتم در بهترین دروازه بان بودن کاسیاس توی فیفا شک ندارم . همین امروز چندتا از بازی هایی که حریفم رئال بود رو کاملا من کنترل میکردم و بازی دست من بود . البته همش به لطف شما دوست عزیز .
اما همش رو باختم . اون هم فقط به دلیل وجود یک عدد کاسیاس تو دروازه حریف که تقریبا 10 تا از موقعیت هام رو گرفت . در حالی که حریف تنها دو موقعیت داشت . اخرش هم بهترین بازیکن زمین میشد . من واقعا نمیدونم چجوری میگی کاسیاس ضعیفه . هارت رو کار ندارم . اونم قویه ولی واقعا کاسیاس شورشو در اورده . با هیچ دروازه بانی حتی نوئر همچین مشکلی ندارم .
Elendil1
09-07-2012, 00:08
بهترین تیم اونه که شما تو فیفا عادت داری باهاش بازی کنی . مادرید هم خوبه ، اگر عادت داری با رئال بازی کنی ، با همین تیم شرکت کن. هافبک دفاعی های خیلی خوبی هم داره .
من با رونالد خوب بازي ميكنم..بهترين تركيب واسه مادريد چيه؟بنزما يا ايكواين؟من نوري شاهين و الونسو و كاكا رو ميزارم هافبك..شاهين توبگيريش عاليه
حالت پیش فرض فیفا 12 برای رئال خودش خیلی خوبه ، فقط حواست باشه formation رو هم روی پیش فرض باشه ، و نه 5-4-1 ، چون تو فیفا نسخه ی X360 ، واسه رئال اینو تیک زده و حالت پیش فرض رو تیک نزده :دی (حالت پیش فرض رئال 4 دفاع ، 2 تا هافبک دفاعی : آلونسو وخدیرا ، یه هافک بازی ساز پشت مهاجم ها : اوزیل ، دو تا وینگر + یه مهاجم )
برای تک مهاجم همون بنزما خوبه ، فقط از دقیقه ی 70 به بعد هیگواین رو بیار جای بنزما . خیلی تاثیر داره ، چون دفاع مقابل خسته هست ، یه پاس توی عمق بدی تمومه. اگر اوزیل خسته شد ، کاکا رو بیار ، ولی از همون اول بازیش نده. همون خدیرا و آلونسو برای هافبک دفاعی خیلی خوبن . دفاع هم که خوبه . ولی اگه می خوای توی دقیقه های آخر حمله کنی ، به جای مارسلو ، کنتراو رو بذار توی ترکیب اولیه ، از دقیقه ی 70 به بعد مارسلو رو بیار ، سرعت خوبی داره ، وقتی تیم مقابل خسته هست ، خیلی بدرد می خوره.
همین دیگه :) :7:
EngineeR EhsaN
09-07-2012, 20:11
خدا رو شکر بعد از تمرینات زیادی که داشتم تونستم مقام اول استان رو بدست بیارم.... بنظرم سطح برگزاری مسابقات بد نبود حداقل بازیکنا خیلی ضعیف نبودن :46: کسی به مسابقات کشوری صعود نکرده؟ از همین الان کری بخونیم :31:
AlirezaLamLam
09-07-2012, 20:21
خدا رو شکر بعد از تمرینات زیادی که داشتم تونستم مقام اول استان رو بدست بیارم.... بنظرم سطح برگزاری مسابقات بد نبود حداقل بازیکنا خیلی ضعیف نبودن :46: کسی به مسابقات کشوری صعود نکرده؟ از همین الان کری بخونیم :31:
عزیز شما یطور می گی انگار مسابقات کشوری اول شدی!!! توو استانی ها هیچ 20 نفرم فیفا شرکت نمی کنن. تازه اونم از 20تا شاید 6 و 7تاشون خوب فیفا بلد باشن. اگه بازیت خوبه اول نمی شدی تعجب می کردیم. برو مسابقات کشوری اونجا اوضاش کلا یجور دیگس. من توو 270 شرکت کننده ی حرفی از کل کشور جزو 16تای ایران شدم. سطحش واقعا حرفه ای بود. از اون گروهیش بگیر تا یک هشتمه نهاییش. (اره جانم)
EngineeR EhsaN
09-07-2012, 20:48
عزیز شما یطور می گی انگار مسابقات کشوری اول شدی!!! توو استانی ها هیچ 20 نفرم فیفا شرکت نمی کنن. تازه اونم از 20تا شاید 6 و 7تاشون خوب فیفا بلد باشن. اگه بازیت خوبه اول نمی شدی تعجب می کردیم. برو مسابقات کشوری اونجا اوضاش کلا یجور دیگس. من توو 270 شرکت کننده ی حرفی از کل کشور جزو 16تای ایران شدم. سطحش واقعا حرفه ای بود. از اون گروهیش بگیر تا یک هشتمه نهاییش. (اره جانم)
الان شما ناراحت شدی؟! ببخشید اول شدیم :دی
ایشالله اگه تو مسابقات باشین با هم حرف میزنیم :دی
EngineeR EhsaN
09-07-2012, 20:49
نسخه اصلی بازی تقریبا چند تموم میشه؟ آنلاینش درد سر نداره؟
AlirezaLamLam
09-07-2012, 22:20
الان شما ناراحت شدی؟! ببخشید اول شدیم :دی
ایشالله اگه تو مسابقات باشین با هم حرف میزنیم :دی
ناراحتی چیه داداشم. اخه یطور گفتی فکر کردم ... بگذریم. ایشالله فی تعالی موفق باشی. :31:
من توو اینجور مسابقاتا شرکت نمی کنم. زیاد سطحش بالا نیست. بیشتر واسه کساییه که واسه اولین بار می خوان مسابقاتو تجربه کنن گذاشتن. من دارم خودمو واسه WCG اماده می کنم. بیا اونجا اگه تونستی از گروهیت بالا بیای تو حذفی می بینمت برادر:31:
majid322
09-07-2012, 22:37
نسخه اصلی بازی تقریبا چند تموم میشه؟ آنلاینش درد سر نداره؟
38 تومن کد انلاینشه در مورد اذیت کردنش نمیدونم چون خودم ندارم ولی شنیدم خیلی وقتها اذیت میکنه چون سرور ea قطعی زیاد داره..
یک جمله معروف میگه از ان نترس که های و هو دارد از ان بترس که سر به تو دارد اره جانم موفق باشید تبریک هم میگم به اون دوستمون که مقام اول رو تو شهرشون اورده
AlirezaLamLam
10-07-2012, 11:09
یک جمله معروف میگه از ان نترس که های و هو دارد از ان بترس که سر به تو دارد اره جانم موفق باشید تبریک هم میگم به اون دوستمون که مقام اول رو تو شهرشون اورده
به به :31:
Mohammad Yek110
10-07-2012, 11:19
سلام
توی کلوپ گیم پد کسی جواب نداد ، اومدم اینجا بپرسم چون دیدم خیلی از بچه ها دسته ایکس باکس دارن
چرا اینجوری میشه؟؟(حلقه نور چشمک می زنه)
یعنی گاهی وقتا فقط اینجور میشه.
گاهی هم به صورت عادی فقط یک چهارم حلقه روشنه
دانلود کنید حجمی نداره فقط 40 کیلوبایته:
ممنون:) :11:
کسی نیست؟:19:
ehsangolshaeian
10-07-2012, 14:10
آنالوگ راست میخواد
اونو فعال کنی حله:46:
چه جوری فعالش کنم قربونت؟:23:
EngineeR EhsaN
10-07-2012, 18:31
چه جوری فعالش کنم قربونت؟:23:
اینو نصب کن ببین درست میشه!
CRIS Joon CR7
10-07-2012, 18:33
اینو نصب کن ببین درست میشه!
اگه اینی که احسان جان گفت نشد دسته رو شبیه ساز Xbox 360 کن:5:
کسی نیست؟:19:
اینجا بپرس خودم جوابت رو میدم . البته یکم بیشتر توضیح میدادی تو همین پست جوابتو میدادم !
salam.khahesh mikonam komakam konid.man laptab daram.4gig ram kart graphics amd radeon hd 6310.windows 7 64 bit.bazi ke shoro mishe hame harkata konde.ta ghable bazi hame chi ravone.moshkel kojast?khahesh mikonam khob rahnamaei konid.
AlirezaLamLam
12-07-2012, 09:58
salam.khahesh mikonam komakam konid.man laptab daram.4gig ram kart graphics amd radeon hd 6310.windows 7 64 bit.bazi ke shoro mishe hame harkata konde.ta ghable bazi hame chi ravone.moshkel kojast?khahesh mikonam khob rahnamaei konid.
سلام دوست عزیز
اول اینکه ازتون می خوام ازین به بعد فقط فارسی بنویسید چون ممکنه پستتون از طرفه مدیر حذف بشه. دوم اینکه احتمال زیاد بخاطر کرکه بازیته. برو یه کرک سالمو از یه سایت معتبر دانلود کن. به احتمال زیاد درست می شه.
Retired User
12-07-2012, 17:16
ضربه آزاد رو با رونالدو یا کاکا چه طوری گل کنم؟
majid322
12-07-2012, 17:30
ضربه آزاد رو با رونالدو یا کاکا چه طوری گل کنم؟
r1 رو بگیر شوک سمت چپ رو بده پایین و قدرت شوت رو تا کمتر از وسط بیار...بازیکن رو جوری تنظیم کن که به اندازه 1.5 تا 2 تا بازیکن از اخرین بازیکن فاصله داشته باشه..
denzelmovie
14-07-2012, 16:30
دوستان لطفا یه دسته ی خوب بهم معرفی کنید
هرچی میخرم زود خراب میشه
Retired User
14-07-2012, 17:34
پنالتی ها رو هم توضیح میدید؟
ضمن اینکه کدوم دریبل از همه پر کاربرد تره
مثلا یه مدافع دقیقا روبرومه چی کار کنم رد شه ازش
Soroush-S
16-07-2012, 12:11
هرچی میخرم زود خراب میشه
دسته فراسو یا acron بگیر . من 3 ساله فراسو دارم - اوایل یه بارم خراب شد که برام تعویضش کردن
Mohammad Yek110
16-07-2012, 12:30
هرچی میخرم زود خراب میشه
دسته xbox360 برای پی سی پیشنهاد میشه
بی سیم خیلی بهتره ولی علاوه بر گرون بودنش ،
یه خرجی هم باتری شارژی خوب و شارژرش داره
میگم دهن این من سیتی سرویس . چیه اخه این هارت . دیروز کاپ زدم نزدیک 5 تا موقعیت تکت به تک با رونالدو رو گرفت عوضی . یعنی 1-0 باختم اونهم به خاطر همین هارت . خیلی قویش کردن نامردا . حالا میفهمم علیرضا چی میگه .
Mohammad Yek110
16-07-2012, 17:04
این پست بالایی پاک بشه هر چه زودتر .
---------------------
.
چرا؟؟
................
Soroush-S
16-07-2012, 18:52
دسته xbox360 برای پی سی پیشنهاد میشه
بی سیم خیلی بهتره ولی علاوه بر گرون بودنش ،
یه خرجی هم باتری شارژی خوب و شارژرش داره
دسته acron هم بیسیم هست و قیمتی زیر 50 تومن داره . ضمنا ضمانت شرکت فراسو داره -
soheilnouri
16-07-2012, 18:55
تا حالا نیمار رو کسی خریده تو کربر مود...؟
اما خدایی بهترین مدافع این بازی نوان سوبوتیچ هستش...خیلی مسلط و با مغز بازی میکنه
این پست بالایی پاک بشه هر چه زودتر .
---------------------
میگم دهن این من سیتی سرویس . چیه اخه این هارت . دیروز کاپ زدم نزدیک 5 تا موقعیت تکت به تک با رونالدو رو گرفت عوضی . یعنی 1-0 باختم اونهم به خاطر همین هارت . خیلی قویش کردن نامردا . حالا میفهمم علیرضا چی میگه .
کلا" من سیتی تیم خیلی قدرتمندی درست شده
تا حالا نیمار رو کسی خریده تو کربر مود...؟
اما خدایی بهترین مدافع این بازی نوان سوبوتیچ هستش...خیلی مسلط و با مغز بازی میکنه
نیمار سریع رشد میکنه و سریع قیمتش میره بالا یکی از خصوصیاتش فینیشینگ خوب و سرعت و فرزی بالا بازیکن هستش
یکی از بهترین مدافع هاست ولی یکم کنده هاملس شرایط بهتری داره
دوستان اینو ببینید ته خندس . من که -- رفتم ! :39:
CRIS Joon CR7
18-07-2012, 12:57
دوستان اینو ببینید ته خندس . من که -- رفتم ! :39:
باز ازین صحنه های +18 گذاشتی؟ :13:
فیلــتر میشیم ها :31:
EngineeR EhsaN
18-07-2012, 16:27
چطوری میتونم گلهای منتخب هفتگی فیفا رو پیدا کنم؟
چطوری میتونم گلهای منتخب هفتگی فیفا رو پیدا کنم؟
برگشتی از مسابقات ؟ چی شد . حذف شدی دیگه . اره ؟ هر چی اصفهانی بود درو کردن همه رو .
در جواب سوالت هم باید بری توی این صفحه
باز ازین صحنه های +18 گذاشتی؟ :13:
فیلــتر میشیم ها :31:
بی خیال بابا خیلی باحاله . کلی از لذت فیفا به همین باگهاشه .
EngineeR EhsaN
18-07-2012, 17:52
برگشتی از مسابقات ؟ چی شد . حذف شدی دیگه . اره ؟ هر چی اصفهانی بود درو کردن همه رو .
در جواب سوالت هم باید بری توی این صفحه
آره دیروز برگشتم ، با گرفتن 3 اخطار ناقابل حذف شدیم :31: سطح بازیکنا از چیزی که من فکر میکردم خیلی پایین تر بود :13: آره این اصفهانیا هر چی بود درو کردن ، البته با سرمایه گذاری که اونا کردن اگه این اتفاق نمیفتاد باید تعجب میکردیم!
دوستان میشه بگید تو FIFA XBOX کی قهرمان شد ؟ اگه عمران جهانشاهی قهرمان شده رفیق منه . نمیدونم شایعه هست یا نه . تو سایت جام دیجیتال که خر پر نمیزنه !
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
بی خیال بابا خیلی باحاله . کلی از لذت فیفا به همین باگهاشه .
همین باگ های مزخرفش دیشب منو تو لایو -- داد ! :(
همین باگ های مزخرفش دیشب منو تو لایو -- داد ! :(
از اون لحاظ ها که اره . منم زیاد مخصوصا توی دفاع از این طریق به ... میرم .
AlirezaLamLam
19-07-2012, 00:21
از اون لحاظ ها که اره . منم زیاد مخصوصا توی دفاع از این طریق به ... میرم .
اقا از این ... 3نقطه ها نگید. :31: زشته. چی شد؟ حذف شدی یا رفتی؟ قرار بود بهمون خبر بدی ؟؟؟؟
EngineeR EhsaN
19-07-2012, 09:43
هیچ راهی نداره بشه آنلاینشو امتحان کرد؟ نسخه تریلی چیزی نیست؟ میخوام اگه درست کار کنه یدونه اریج بگیرم
black.assassin
19-07-2012, 15:02
هیچ راهی نداره بشه آنلاینشو امتحان کرد؟ نسخه تریلی چیزی نیست؟ میخوام اگه درست کار کنه یدونه اریج بگیرم
ارزش داره cd key بگیری. با اینترنت ایران هم هیچ مشکلی نداره. عین هلو. اگه packet lost نباشه البته. اما به نظر من صبر کن چند ماه دیگه 13 میاد اونو بگیر.
اقا از این ... 3نقطه ها نگید. :31: زشته. چی شد؟ حذف شدی یا رفتی؟ قرار بود بهمون خبر بدی ؟؟؟؟
صفحه پیش که گفتم . همون دور گروهی مسابقات استانی خوردم به گروه فینالیستها . سیستم هاشون هم که دیگه رو اعصاب بود با اون گرفیک 256 شون . بازی دوم دیگه اعصابم خورد شد و از خودمو باختم . کسایی که از مشهد شرکت کردن میدونن که بهروش و عامل صداقت رفتن کشوری . توی گروه منم همین دوتا بودن که من سوم شدم .
ولی راجع به چلسی و اون ترکیبه هیچ شکی وجد نداره که بهترین بود . تمام بازی دست من بود اما نتیجه به نفع اونا تموم شد .
AlirezaLamLam
19-07-2012, 18:08
صفحه پیش که گفتم . همون دور گروهی مسابقات استانی خوردم به گروه فینالیستها . سیستم هاشون هم که دیگه رو اعصاب بود با اون گرفیک 256 شون . بازی دوم دیگه اعصابم خورد شد و از خودمو باختم . کسایی که از مشهد شرکت کردن میدونن که بهروش و عامل صداقت رفتن کشوری . توی گروه منم همین دوتا بودن که من سوم شدم .
ولی راجع به چلسی و اون ترکیبه هیچ شکی وجد نداره که بهترین بود . تمام بازی دست من بود اما نتیجه به نفع اونا تموم شد .
عیب نداره ایشالله دفعه ی دیگه. همین که رفتی شرکت کردیو تجربه کسب کردی خیلیه. رو تیمت بیشتر کارکنی بهتر واست. راستی دیدی گفتم هارت خیلی غوله. من همه ی تیمای فیفارو خوب می شناسم
smallfrank
19-07-2012, 20:14
سلام
کسی میدونه چجوری میشه تور ورزشگاه رو اینجوری کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
CRIS Joon CR7
19-07-2012, 21:27
سلام
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
:دی مثه ورزشگاه آزادیه:21:
تو نسخه PC هزار مدل پچ و ادیت هست که میتونی کارهای فراتر از این رو هم انجام بدی:
اینا کارهای خودمه :
اینو :دی
تبلیغات رو ببین کار خودمه :دی
حتی لباس هارو هم خودم جدیدشون کردم
البته این واسه 11 هستش:21:
:دی مثه ورزشگاه آزادیه:21:
تو نسخه PC هزار مدل پچ و ادیت هست که میتونی کارهای فراتر از این رو هم انجام بدی:
اینا کارهای خودمه :
اینو :دی
تبلیغات رو ببین کار خودمه :دی
حتی لباس هارو هم خودم جدیدشون کردم
البته این واسه 11 هستش:21:
منم تو 11 خیلی تو کار مود بودم اما حالا ارجینال دارم میگم یه وقت خراب نشه بازی .
CRIS Joon CR7
19-07-2012, 21:55
منم تو 11 خیلی تو کار مود بودم اما حالا ارجینال دارم میگم یه وقت خراب نشه بازی .
اینا مود دانلودی نیست
همشونو با فوتوشاپ و Creation Master 11 درست میکردم
خیلی حال میداد:21:
اینا مود دانلودی نیست
همشونو با فوتوشاپ و Creation Master 11 درست میکردم
خیلی حال میداد:21:
ایول پس مودر بودی . کاش اون زمان واسه ما هم درست میکردی .
بچه ها واسه شما هم همچنان این ارور sync رو میده ؟
smallfrank
20-07-2012, 07:32
سلام
یافتم
با تغییر Net Shape در Settings بازی میتونید این کارو بکنید...
AlirezaLamLam
21-07-2012, 13:14
پروژه ی جدید علی رضا:
قهرمانی سوانسی در لیگ انگلیس و قهرمانی در F.A Cup
خدایی بهم تیمای ضعیف انگلیس مثه نوریچ , بلکبرن یا ساندرلندو بدن بارسا تحویل بگیرن :31:
پروژه ی جدید علی رضا:
قهرمانی سوانسی در لیگ انگلیس و قهرمانی در F.A Cup
خدایی بهم تیمای ضعیف انگلیس مثه نوریچ , بلکبرن یا ساندرلندو بدن بارسا تحویل بگیرن :31:
خداییش تیمهای انگلیسی پتانسیل بالایی برای تبدیل به یک تیم مثل من سیتی رو دارن . من یه تیم داشتم توی لیگ دسته دو انگلیس واقعا خوب کار میکرد . یه بار چلسی رو توی لجند با همون تیم 3-0 زدم .
AlirezaLamLam
22-07-2012, 17:00
خداییش تیمهای انگلیسی پتانسیل بالایی برای تبدیل به یک تیم مثل من سیتی رو دارن . من یه تیم داشتم توی لیگ دسته دو انگلیس واقعا خوب کار میکرد . یه بار چلسی رو توی لجند با همون تیم 3-0 زدم .
اره. انصافا حرفت درسته. میدونی چیه؟ توو 12 تیمهای ضعیفو طوری درست کردن که در مقابل تیمای بزرگ انگیزه دارنو اصلا یطور دیگه بازی می کنن. این حالت توو فیفا 11 هم بود. ولی یه چیزی که بنظرم جزو مشکلات فیفا به حساب میاد تعویضاییه که توو زمان بازی انجام می ده. اگه دقت کرده باشی کامپیوتر چه جلو باشه چه عقب حالا می خواد بازی دوستانه باشه یا فینال جام باشگاه های اروپا بازی کن هایی رو که تعویض می کنه درست همون بازیکن هایی رو میاره که توو همون پست بازی می کنن. منظورم اینه که تغییر تاکتیک به هیچ وجه توو بازی نمی ده. مثلا اگه توو یه فینالی عقب باشه کامپیوتر, توو 10 دقیقه ی اخر به جای اینکه تغییر تاکتیک بده و چندتا فوروارد داخل بازی بیاره مثلا دفاع رو تعویض می کنه یا هافبکو تعویض می کنه و درست یه هافبک دیگه یا دفاع دیگه میاره توو زمین. انگار مثلا هیچ اتفاقی داره نمی افته. این یکی از ضعفای هوش مصنوعی فیفا به شمار میاد که امیدوارم توو 13 جبران شه.
soheilnouri
22-07-2012, 17:09
اخه چطوری شما با سوانسی میتونین تو لجندری قهرمان بشین...
همون طور که من با Hull City به لیگ برتر صعود کردمو و قهرمان هم شدم ! :دی
سلام
من این بازی رو با کامپیوتر و کیبورد بازی میکنم .
عزیزان وقتی یه بازیکن حریف میره که ک گل بزنه وقتی دنبالش میدویم کدوم دکمه رو از روی کیبورد کامپیوتر بزنیم تا توپ رو بگیره ؟
چجوری با کیبورد کامپیوتر حرکات تاکتیکی و دریبل انجام بدیم ؟
ایا کتابی سراغ دارید که تمام منو های بازی و ترفند ها رو نشون بده ؟
بی خیال . واسه بعضی ها بازی با cpu عین اب خوردنه . ما که شده توی لجندری 5-0 بردیم و از یه طرف توی پروفشنال 3-0 باختیم . اصلا منطق نداره .
AlirezaLamLam
22-07-2012, 22:42
ببین من از خودم تعریف نمی کنم ولی اونقد کاپو جام گرفتم با چلسی که دیگه چشم بسته با تیما بازی می کنم. امارو ببین:
تیم : چلسی
تعداد فصل مربی گری در تیم: 9 فصل
قهرمانی در لیگ 6 دوره پیاپی
قهرمانی در چمپیونز لیگ: 6دوره پیاپی
F.A Cup: هفت دوره پیاپی
جام اتحادیه : 10 دوره پیاپی
و تعدادی جام های متفرقه ی دیگه
امار چطوره؟
soheilnouri
23-07-2012, 11:06
من اولین فصلم با یووه بود تازه اونم تو ورلد کلاس دوم شدم تو لیگ تو جام حذفی هم تو کوپا ایتالیا نیمه نهایی باختم به اودینزه...این اودینزه واقعا تیم شاخیه...یه بار مقابلش بازی کنین خیلی قویه....حالا فصل دوم میخام بترکونم...راستی این leaderboard بازی چیه که وقتی درجه رو میاریم پایین اخطار میده که اگه این کارو کنین ما تو لیدر برد نمیذاریم....
soheilnouri
23-07-2012, 11:07
راستی واسه اینکه وسط کریر یا هر تورنمنتی بازی ها دچار قاطی شدن نشن و تیم حریف 6 نفره نشه و وسط بازی هنگ نکنه هر چند دفعه یه بار باید پروفایل رو پاک کنم؟ترکیب ها و ستینگ ها رو از بین ببرم تا اونجوری نشه؟چون اینجوری ادم همیشه ترس داره که شاید یهویی بشه..
من اولین فصلم با یووه بود تازه اونم تو ورلد کلاس دوم شدم تو لیگ تو جام حذفی هم تو کوپا ایتالیا نیمه نهایی باختم به اودینزه...این اودینزه واقعا تیم شاخیه...یه بار مقابلش بازی کنین خیلی قویه....حالا فصل دوم میخام بترکونم...راستی این leaderboard بازی چیه که وقتی درجه رو میاریم پایین اخطار میده که اگه این کارو کنین ما تو لیدر برد نمیذاریم....
دیگه درجه سختی رو میخوای از Semi-Pro هم پایین تر بیاری که این ارور رو بگیری ؟ :دی
تو لیدربرد رکورد های مختلف شما ثبت میشه و با دوستان شما تو Xbox Live مقایسه میشه ! مثلا سریع ترین گل ، دور ترین گل ، رکورد هایی که تو کریر مود جا گذاشتی و ...
درکل واسه لایو هست !
ویرایش : لیدربرد یه چیز دیگست .اونجا امتیاز ها ثبت میشه .
linkin_park
23-07-2012, 14:29
آقا او کریر مود نمیشه کاری کرد نقل و انتقالات قبل شروع فصل انقدر تخیلی نشه ؟! نصف بازیکنا جابجا میشن خیلی رو مخه !
soheilnouri
24-07-2012, 17:35
اقا من یوونتوسم تو سال دوم....70 میلیون بول دارم....میخام هافبک هجومی و هافبک چب بگیرم کیا رو بیشنهاد میکنین...
به سه تا برزیلی جوون و معروف این روزها یعنی نیمار و لوکاس و گانسو هر کدوم 65 میلیون بیشنهاد کردم رد کردن...:((
f.a.r.i.21
24-07-2012, 21:55
سلامتوجــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــه:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: :دوستان این همه نظر میدین یه با معرفت یه بامرام جواب ما رو نمیده ! - دوستان تو این بازی درجه سختی ها به ترتیب چه چیز هایی هستند ؟ (بهترین حالت متوسط که نه زیاد سخت باشه نه زیاد اسون یعنی متعادل باشه کدومه )- اگه بخوای دریبل کنی باید کدوم دکمه رو روی کیبورد بزنی ؟ (کیبورد کامپیوتر )- اگه بخوای توپ رو بزنی باید چی کار کنی ؟- و هنگامی که حریف میخواد پنالتی بزنه با چه دکمه ای از روی کیبورد کامپیوتر توپ رو بگیری ؟؟؟؟؟؟
من یه چیزی در مورد درجه سختی بازی کشف کردم
اونم اینه که هرچی سریعتر بازی کنی با کامپیوتر بیشتر بهت فشار میاره
بهترین حالت بازی کردن با صبر زیاد هست فقط پاس پاس پاس
وقتی حریفم بایرن مونیخ هست رو درجه سختی world class درصد پاسهای صحیحش 87 هست
و رو درجه سختی legendary درصدش 92 هست
حالا تو هر بازی من تونستم درصد پاسهای صحیحم رو بالای 90 ببرم بردم
یه نکته دیگه اینکه تو درجه سختی legendary اخرای بازی وقتی جلو باشی کامپیوتر وحشتناک حمله میکنه
ولی بردن بازی تو اخرین درجه سختی اخرته هیجانه :46:
f.a.r.i.21
25-07-2012, 09:12
دوستان این همه نظر میدین یه با معرفت یه بامرام جواب ما رو نمیده ! - دوستان تو این بازی درجه سختی ها به ترتیب چه چیز هایی هستند ؟ (بهترین حالت متوسط که نه زیاد سخت باشه نه زیاد اسون یعنی متعادل باشه کدومه )- اگه بخوای دریبل کنی باید کدوم دکمه رو روی کیبورد بزنی ؟ (کیبورد کامپیوتر )- اگه بخوای توپ رو بزنی باید چی کار کنی ؟- و هنگامی که حریف میخواد پنالتی بزنه با چه دکمه ای از روی کیبورد کامپیوتر توپ رو بگیری ؟؟؟؟؟؟ کسی نیست مرا یاری کند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :37: :42:
afterten
25-07-2012, 11:16
چرا تو کریرمود در صورتی که نتایج بدی بگیری خطر اخراج تهدید نمیکنه مربی رو ؟....یا من اشتباه میکنم؟
soheilnouri
25-07-2012, 13:02
بستگی به شرط و انتظار اول فصل مدیران باشگاه داره...مثلا اگه مادرید رو ورداری و اخر فصل 12 بشی فک کنم اخراج بشی...اما اگه خیخون رو ورداری این واست یه دستاورد خوبه...من که یووه رو ورداشتم نایب قهرمان ایتالیا کردم به من گفتن از کارت راضی نیستیم....اما کلا نباید کریرمود این بازی رو با امثال فوتبال منجیر و یا فیفا منجیر مقایسه کرد.اونجا شبیه ساز تر هستش...
راستی بالاخره نیمار رو خریدم....67 میلیون
من یه چیزی در مورد درجه سختی بازی کشف کردم
اونم اینه که هرچی سریعتر بازی کنی با کامپیوتر بیشتر بهت فشار میاره
بهترین حالت بازی کردن با صبر زیاد هست فقط پاس پاس پاس
وقتی حریفم بایرن مونیخ هست رو درجه سختی world class درصد پاسهای صحیحش 87 هست
و رو درجه سختی legendary درصدش 92 هست
حالا تو هر بازی من تونستم درصد پاسهای صحیحم رو بالای 90 ببرم بردم
یه نکته دیگه اینکه تو درجه سختی legendary اخرای بازی وقتی جلو باشی کامپیوتر وحشتناک حمله میکنه
ولی بردن بازی تو اخرین درجه سختی اخرته هیجانه :46:
من یه مشکل حاد دارم تو فیفا اونم اینه که درصد پاسهای صحیحم زور بزنم بیشتر از 80 نمیشه . نه اینکه حریف توپ رو بگیره . یعنی پاس که میدم اشتباهی میرسه به یک یار دیگه ام که اون هم نمیتونه بگیره و توپ میرسه به حریف . موندم مشکل از کجاست . طرف دسته معمولی داره پاسهاش همه دقیق . ولی واسه من پاس ها رو میزنه تو بیابون . نمیدونم از قدرت پاسه یا جهتش . واقعا این سیستم Assist اش گند زده . توی فیفا قبلی که با کیبرد بازی میکردم پاس کاریم دقیقتر بود اما اینجا برعکسه . این مشکلم هم توی مود انلاینه هم با cpu . واقعا موندم .
تو تنظیمات بازی یه قسمتی هست که شما درصد ریسک رسیدن پاس هات رو کم و زیاد میکنی ممکنه اونو اشتباهی تغییر داده باشی
پاس صحیح تو این بازی فوق العاده مهمه شما همه هدفت رو بزار روی اینکه پشت محوطه حریف 20 تا پاس صحیح رد و بدل کنی و اصلا به گل زدن فکر نکن اصلا تو حین همین پاسکاریا یه موقعیتای گلی پیش میاد که کف میکنی
black.assassin
26-07-2012, 09:16
من یه مشکل حاد دارم تو فیفا اونم اینه که درصد پاسهای صحیحم زور بزنم بیشتر از 80 نمیشه . نه اینکه حریف توپ رو بگیره . یعنی پاس که میدم اشتباهی میرسه به یک یار دیگه ام که اون هم نمیتونه بگیره و توپ میرسه به حریف . موندم مشکل از کجاست . طرف دسته معمولی داره پاسهاش همه دقیق . ولی واسه من پاس ها رو میزنه تو بیابون . نمیدونم از قدرت پاسه یا جهتش . واقعا این سیستم Assist اش گند زده . توی فیفا قبلی که با کیبرد بازی میکردم پاس کاریم دقیقتر بود اما اینجا برعکسه . این مشکلم هم توی مود انلاینه هم با cpu . واقعا موندم .
باز به نظر من بهتره روی assisted بزاری و بازی کنی. بعد گیم پدت رو با شبیه ساز بشناسون شاید بهتر شد.
باز به نظر من بهتره روی assisted بزاری و بازی کنی. بعد گیم پدت رو با شبیه ساز بشناسون شاید بهتر شد.
نه بابا یعنی چی با شبیه ساز بشناسون . داره مثل چی کار میکنه بعد بیام شبیه ساز بزارم ؟
مشکل من اینه که به یار کناریم میخوام پاس بدم بعضی مواقع پاس میده به نا کجا اباد واسه کسی که اصلا تو جهت پاسم نیست . مثلا فکر کن با ابیدال یه پاس محکم میدم به بالا که برسه به پویول . یهو دنی الوز میدووه سمت توپ که توپ رو بگیره در حالی که توپ به پویول نزدیکتره دنی الوز از پویول هم رد میشه و توپ رو میگیره .
من میگم اگه مشکل از قدرت پاسه که زیاده پس چرا توپ همینجوریش حتی به پویول هم نمیرسه چه برسه به دنی الوز پس منتفیه . اگر هم از جهته که پویول و دنی هر دوتاشون توی یک خطن نسبت به ابیدال . حالا این سیستم assisted از چه الگوریتم تشخصی میده که من به دنی پاس دادم نه به پویول ؟
جالب اینجاست که حتی اگه حریف هم با دنی الوز به توپ برسن پویول کوچکترین دخالتی نمیکنه . چون عملا توپ دست منه و نمیشه سوییچ کرد روی پویول .
توی این تاپیک خیلی ها با من بازی کردن و اگه یادشون باشه میدونن راجع به پاس دادنم چی میگم . چون عمرا درصد پاسم بیشتر از 80 بشه . شده 2-0 جلو بودم ولی با دوتا پاس شروع دروازه بان گند زدم و گل خوردم و باختم .
Black Vengeance
26-07-2012, 21:35
منم این مشکلو دارم.100 درصد تایید می کنم
یادم نمیاد سال های قبل توی فیفا به چنین مشکلی برخورد کرده باشم
نمی دونم چه بلایی سر این بازی اومده !
این مشکلو منم داشتم . ولی الان حلش کردم . به نظرم شما یکم تو گل زدن و حمله کردن یکم عجله میکنی ! من یکم عجلم رو کم کردم درصد پاس های درستم تو بازی ها آنلاین زسید به 91 و نزدیک به 6 بازی پشت سر هم رو بردم . الان Division 1 هستم !
اگه تو فوتبال واقعی از هر 100 تا بازی 1 بار توپ بخوره به داور تو FIFA 12 تو هر بازی 100 بار توپ میخوره به این داور اضافی ! داوریش رو نمیگم واقعا چرته !
smallfrank
27-07-2012, 20:10
دوستان
نظرتون درباره این ویدیوهای Marious Hjerpseth توی یوتیوب چیه ؟:12:
این مشکلو منم داشتم . ولی الان حلش کردم . به نظرم شما یکم تو گل زدن و حمله کردن یکم عجله میکنی ! من یکم عجلم رو کم کردم درصد پاس های درستم تو بازی ها آنلاین زسید به 91 و نزدیک به 6 بازی پشت سر هم رو بردم . الان Division 1 هستم !
اره چون لگ دارم مجبورم سریع و عجله ای کار کنم . البته من خودم توی پاسکاری خوبم و سریع میبینم کجا پاس بدم اما این لگ باعث میشه عجله ای پاس بدم فکر کنم از همین باشه و گرنه توی بازی بدون لگ خوب بازی میکنم . تازگی ها فکر میکنم حریف داره بازی منو زودتر از خودم میبینه . خیلی اعصابم داغونه . بازیم اینقدر افتضاح شده که از بعد از این همه مدت توی دسته یک مستقیما رفتم دسته 2 . ولی فکر میکنم همه این مشکلات از لگ باشه .
AlirezaLamLam
28-07-2012, 02:01
من یه مطلبی راجبه گرفتن پای بازیکنها توو دقایقه پایانی بگم. اونم اینکه اخه ادمه حسابی پات نمی گیره نمی گیره همینچین میرسه به 8 قدم یدفه ای می گیره؟ بعدشم یجور پات میگیره انگار الان رفت تا 2 3 ماه مصدوم شی. درست بعدش پا می شه بازی می کنه. کاملانم سالم. سوم اینکه اخه بی دین, مگه میشه توو یه بازی 8 نفر پاشون بگیره توو 120 دقیقه؟ اقا اصلا من نمی خوام پای بازیکنم بگیره کیو باس ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوانه شدم دیگه :22:
آقا خدا کنه این مشکلات داوری تو FIFA 13 حل بشه . وگرنه خیلی فاجعه هست ! تکل میزنم مثل هلو توپ رو میگرم حالا داور تک از پشت حساب میکنه و قرمز میده !
ase_pase
28-07-2012, 12:52
سلام
این دفاع تاکتیکال دیوونم کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده کشتم خودمو اما نمیتونم کاری بکنم.
همه بازی ها رو 7-6 ، 5-4 ، حتی 8-7 میبازم :(
طرف با دفاعش میاد تک به تک میشه و یکبار (باور کن جدی میگم) با دروازه بانش تا نزدیک محوطه جریمه من اومد.
این تنظیمات دسته باید طور خاصی باشه؟ واسه من همه روی همون خالت اوتوماتیک که خودش بوده ، هست.
خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه که یادبگیرم یا چیکار کنم ، حتما بگه.
SevenCity
28-07-2012, 15:23
وقتی رسیدی به سبز شوتت رو باید تا میتونی پر کنی هر چی بیشتر پر باشه بهتر البته رو سبز
حالا دیگه باید اندازگیری کنی
منظورم طول و عرضه یعنی همون تیر افقی و عمودیه
وقتی میخوای به گوشه ی گوشه یعنی کنج بزنی توپ مسافت بیشتریو باید در حالت افقی طی کنه مثلا اگه میخوای به کنج راست بزنی باید فلش راست رو بیشتر از بالا نگه داری اگر مساوی جفتش رو نگه داری امکان به کنج نرفتن هست
حالا اگر نخوای به کنج بزنی راحت میتونی فلش چپ یا راست رو بگیری و رو درجه سبز شوت رو پر کنی به راحتی از بغل دیرک رد میشه و گل میشه
سلام
این دفاع تاکتیکال دیوونم کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده کشتم خودمو اما نمیتونم کاری بکنم.
همه بازی ها رو 7-6 ، 5-4 ، حتی 8-7 میبازم :(
طرف با دفاعش میاد تک به تک میشه و یکبار (باور کن جدی میگم) با دروازه بانش تا نزدیک محوطه جریمه من اومد.
این تنظیمات دسته باید طور خاصی باشه؟ واسه من همه روی همون خالت اوتوماتیک که خودش بوده ، هست.
خواهش میکنم اگه کسی میتونه کمکم کنه که یادبگیرم یا چیکار کنم ، حتما بگه.
اولا یادگیری فقط با تجربه به دست میاد اما اینکه بعضی ها فقط میان با تغییر جهت از لای مدافعین دور میشن یکی از مشکلات ناجور فیفاست که گفتن توی 13 دیگه نمیشه از این قابلیت استفاده کرد .
مشکل الان اینجوریه که کلا با دکمه تکل یا همون X تکلش رو میزنه و کار نداره که توپ رو گرفت یا نه . بازیکن تا دکمه X زده میشه حرکت تکل را تا انتها انجام میده و اگه توپ رو گرفت که هیچی اما اگه بازیکن ازش رد شد باید اون تاخیر پیش بیاد و تکلش رو بزنه که خیلی بده واسه همین گفتن قراره چنین چیزی رو بردارن توی نسخه بعدی .
تازه من موقع دفاع با اینکه خیلی از contain استفاده نمیکنم بعضی مواقع میشه که بازیکنم که عقب میمونه واسه اینکه تغییر جهت بده یه 180 درجه دوربرگردون رو دور میزنه بعد میره دنبال توپ .
من یه مطلبی راجبه گرفتن پای بازیکنها توو دقایقه پایانی بگم. اونم اینکه اخه ادمه حسابی پات نمی گیره نمی گیره همینچین میرسه به 8 قدم یدفه ای می گیره؟ بعدشم یجور پات میگیره انگار الان رفت تا 2 3 ماه مصدوم شی. درست بعدش پا می شه بازی می کنه. کاملانم سالم. سوم اینکه اخه بی دین, مگه میشه توو یه بازی 8 نفر پاشون بگیره توو 120 دقیقه؟ اقا اصلا من نمی خوام پای بازیکنم بگیره کیو باس ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دیوانه شدم دیگه :22:
راستی چرا من همون اولا که فیفا اومده بود چندباری پام گرفت اما الان دیگه نمیگیره . کسایی که مثل من بازیشون اپدیت هست هم همین جوریه ؟ چون الان یه 8 ماهی میشه هیچ بازیکنی توی فیفای من پاش نمیگیره .
AlirezaLamLam
29-07-2012, 12:38
راستی چرا من همون اولا که فیفا اومده بود چندباری پام گرفت اما الان دیگه نمیگیره . کسایی که مثل من بازیشون اپدیت هست هم همین جوریه ؟ چون الان یه 8 ماهی میشه هیچ بازیکنی توی فیفای من پاش نمیگیره .
حتما همون واسه اینکه تو اپدیت کردی درستش کردن. اخه واسه من اپدیت نیست. بازیکنا بعد اپدیت چجورین؟ چلسیش چجوریه؟ تورسش خوب هست؟
hatef_animat
29-07-2012, 12:54
سلام ببخشید دریبل ساده تو این بازی چجوریه؟ کدوم دکمه هاست؟
شوت کردن تو یورو 2012 سخت تر شده آره یا نسخه ای که من دارم اینجوریه؟ (دکمه رو باید بیشتر نگه داری، تو فیفا 2012 دست میزدی میرفت هوا!!)
بهترین راه توپ گیری همون سرعت +پاس هستش؟
وقتی توپ رو هواست بازیکنان من نمی رن دنبالش، چی کار کنم؟
ممنون از همه دوستان.
soheilnouri
29-07-2012, 13:18
بالاخره تونستم نیمار رو بخرم...واقعا فوق االعاده است.
حتما همون واسه اینکه تو اپدیت کردی درستش کردن. اخه واسه من اپدیت نیست. بازیکنا بعد اپدیت چجورین؟ چلسیش چجوریه؟ تورسش خوب هست؟
چلسی اره بهتر شده . کلا همه بازیکنهاش از جمله تورس بهتر شدن .
البته نسخه کرکی هم میتونه squad رو از روش دیگه اپدیت کنه ها . چرا اپدیت نمیکنی .
AlirezaLamLam
29-07-2012, 18:53
البته نسخه کرکی هم میتونه squad رو از روش دیگه اپدیت کنه ها . چرا اپدیت نمیکنی .
نسخه ی کرکیش فکر نکنما! من چند بار این کارو کردم می نیویسه نمی تونه به سرور کانکت شه.
AlirezaLamLam
29-07-2012, 19:00
نسخه ی کرکیش فکر نکنما! من چند بار این کارو کردم می نیویسه نمی تونه به سرور کانکت شه.
EngineeR EhsaN
29-07-2012, 19:50
آخرین آپدیت بازی مربوط به Squad مربوط به کی هست؟ من یدونه آپدیت Squad واسه زمستون دارم خوبه ، منچستر سیتی قویتر شده :31:
AlirezaLamLam
29-07-2012, 21:29
آخرین آپدیت بازی مربوط به Squad مربوط به کی هست؟ من یدونه آپدیت Squad واسه زمستون دارم خوبه ، منچستر سیتی قویتر شده :31:
ایشالله من سی تی رو توو 13 اینجور تخیلی درست نکنن.عوضش چلسیو تخیلی درست کنن:31: داش, ببین , این فصلو به زور قهرمان شدین فصل بعد باس جامو بیارین استمفورد.:31:
ایشالله من سی تی رو توو 13 اینجور تخیلی درست نکنن.عوضش چلسیو تخیلی درست کنن:31: داش, ببین , این فصلو به زور قهرمان شدین فصل بعد باس جامو بیارین استمفورد.:31:
تو FIFA 11 چلسی خیلی قوی بود ! منم همیشه چلسی رو میگرفتم ولی الان رئال رو میگیرم !
EngineeR EhsaN
30-07-2012, 15:00
چلسی که با رفتن دروگبا پرید دیگه ، احتمالا ضعیفترم بشه! من سیتی رو بچسب که دو برابر میشه قدرتش حالا ببین :دی
AlirezaLamLam
30-07-2012, 18:04
راسته که میگن تنها اسپانسر EA باشگاه چلسیه؟
EngineeR EhsaN
30-07-2012, 18:30
پس واسه همینه که خیلی تخلیه :31: واقعا نمیدونم چرا همیشه جلو این تیم به مشکل میخورم :9:
کی گفته ؟ منبع ؟
soheilnouri
30-07-2012, 20:15
چرا میگین چلسی ضعیفتره؟رامیرس و گری کهیل توررس رومئو لوکاکو قدرتشون بیشتر میشه...اضافه کنید ازن آزارد که فک کنم به 87 برسه...اسکار هم که عالی کلن...اونم فک کنم 85 بهش بدن...
AlirezaLamLam
30-07-2012, 21:32
منبع (دوستان :31:) . ببین من یچی می گم دیگه ختم کل کل. توو دنیا تمامه تیمها فقط به 2 تا تیم که میخورن به مشکل بر می خورن. یکی چلسیه ......................... اون یکیم ملوانه.
تمام
منبع (دوستان :31:) . ببین من یچی می گم دیگه ختم کل کل. توو دنیا تمامه تیمها فقط به 2 تا تیم که میخورن به مشکل بر می خورن. یکی چلسیه ......................... اون یکیم ملوانه.
تمام
البته من توی فیفا نظرم اینه که دوتا تیم هستن که بقیه باهاشون مشکل دارن . یعنی من یکی میخوام کلا این دوتا تیم از توی فیفا نیست و نابود بشن . یکی رئال و یکی هم من سیتی . هر دوتاش تخیلی درست شده .
در ضمن کی گفته چلسی تخیلیه . هر کی میگه بیاد جلو ببینم از کجاش این حرف رو زده .
AlirezaLamLam
31-07-2012, 11:13
البته من توی فیفا نظرم اینه که دوتا تیم هستن که بقیه باهاشون مشکل دارن . یعنی من یکی میخوام کلا این دوتا تیم از توی فیفا نیست و نابود بشن . یکی رئال و یکی هم من سیتی . هر دوتاش تخیلی درست شده .
در ضمن کی گفته چلسی تخیلیه . هر کی میگه بیاد جلو ببینم از کجاش این حرف رو زده .
وقتی با من بازی کنی از وسط زمین با لمپارت شوت گل خوردی اونوقت میگی چلسی تخیلیه
AlirezaLamLam
31-07-2012, 11:15
چرا میگین چلسی ضعیفتره؟رامیرس و گری کهیل توررس رومئو لوکاکو قدرتشون بیشتر میشه...اضافه کنید ازن آزارد که فک کنم به 87 برسه...اسکار هم که عالی کلن...اونم فک کنم 85 بهش بدن...
اخ اخ گری کیهیلو نگو که عاشقه دفاع کردنشم. پدر سگ دفاش حرف نداره. یعنی می خوام فیفا13 بیاد ببینم اورالشو چند درست می کنن. لعنتیو دیدی توو فینال جلو بایرن چه دفاعی می کرد. اشغال چقدم با تری مچه سگ بچه :31: عاشقشم
اگه این طور بود که همیشه باید قیافه رونی رو پکش میزاشت :2:
کلا از لیگ barclays pl متنفرم ..... :2:
لیگ فقط BBVA بازیکن میدرخشن :27:
وقتی با من بازی کنی از وسط زمین با لمپارت شوت گل خوردی اونوقت میگی چلسی تخیلیه
از وسط زمین ؟ با لمپارد ؟ دیگه این از اون ادعا ها بود . والا ما از یه کم جلوتر تونستیم زیرطاق بزنیم اما نه دیگه از وسط زمین . اگه بتونه گل بزنه که یعنی دروازه بان ماسته نه لمپارد تخیلی . بعد در ضمن تخیلی یعنی اینکه یکی مثل ابیدال یا ژاوی یا راموس بیان دریبلت کنن . شوت کردن از راه دور خودش یک مهارته .
CRIS Joon CR7
31-07-2012, 11:40
اگه این طور بود که همیشه باید قیافه رونی رو پکش میزاشت :2:
کلا از لیگ barclays pl متنفرم ..... :2:
لیگ فقط BBVA بازیکن میدرخشن :27:
BBVA چیه اونوقت؟ این که اسم یه بانکه :27:
حالا اگه منظورت لالیگاست ، اگه ازش بارسا و ر.مادرید رو کنار بزاریم خیلی سطحش پایینه ولی لیگ انگلیس چی؟
اگه تیم ها ی بزرگ یه خورده غفلت کنن ، نصف لیگ قابلیت قهرمان شدن دارن...
حتی اون تیم های بزرگشم اینقدر زیادن که در طول فصل از دیدن یه سری نتایج اصلا شگفت زده نمیشیم:27:
AlirezaLamLam
31-07-2012, 13:20
از وسط زمین ؟ با لمپارد ؟ دیگه این از اون ادعا ها بود . والا ما از یه کم جلوتر تونستیم زیرطاق بزنیم اما نه دیگه از وسط زمین . اگه بتونه گل بزنه که یعنی دروازه بان ماسته نه لمپارد تخیلی . بعد در ضمن تخیلی یعنی اینکه یکی مثل ابیدال یا ژاوی یا راموس بیان دریبلت کنن . شوت کردن از راه دور خودش یک مهارته .
اره خدایی. یه رفیق دارم اینجا هر روز تقریبا میاد بام فیفا می زنه. اخه توو شهرم سر فیفا بازام. بگذریم , اقا تو نمی دونی من چندبار از وسط زمین , خدا شاهده , به همین روزم قسم , چندبار با لمپارد از وسط زمین به کاسیاسش گل زدم. ریال می گیره. یعنی بهت می گم اعصابش خورد می شه ازین گلای تخیلی می خوره. میدونی ضعف دروازبانه. توو فیفا یکی از مشکلاتش اینه که دروازبانا زیاد از دروازه دور می شن. بعدشم کاسیاسم که قد کوتاهه که دیگه بدتر. یبارم رفیقم با رونی از وسط زمین بهم گل زد. اونم به پیتر چک
اره خدایی. یه رفیق دارم اینجا هر روز تقریبا میاد بام فیفا می زنه. اخه توو شهرم سر فیفا بازام. بگذریم , اقا تو نمی دونی من چندبار از وسط زمین , خدا شاهده , به همین روزم قسم , چندبار با لمپارد از وسط زمین به کاسیاسش گل زدم. ریال می گیره. یعنی بهت می گم اعصابش خورد می شه ازین گلای تخیلی می خوره. میدونی ضعف دروازبانه. توو فیفا یکی از مشکلاتش اینه که دروازبانا زیاد از دروازه دور می شن. بعدشم کاسیاسم که قد کوتاهه که دیگه بدتر. یبارم رفیقم با رونی از وسط زمین بهم گل زد. اونم به پیتر چک
من واقعا نمیدونم چی بگم . از وسط زمین اونم به کاسیاس . قبلا گفتی کاسیاس خوب نیست و من گفتم نه . اما مطمئنم همچین توپی رو میگیره . اخه دیروز فقط 10 تا موقعیت 100 درصد من توی بازی رو گرفت . از اخر هم rate اش شد 9.8 . موندم چرا توی اکثر بازی هایی که میکنم بهترین بازیکن زمین دروازه بان حریف میشه اون هم با امتیاز 9 به بالا .
BBVA چیه اونوقت؟ این که اسم یه بانکه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره محسن اسم بانکه مثل بانک Barclays و Barclays PL که این دوتا اسپانسر این دوتا لیگ هستن ! یه جورایی مثل جام ایرانسل ما !:27:
AlirezaLamLam
31-07-2012, 20:54
من واقعا نمیدونم چی بگم . از وسط زمین اونم به کاسیاس . قبلا گفتی کاسیاس خوب نیست و من گفتم نه . اما مطمئنم همچین توپی رو میگیره . اخه دیروز فقط 10 تا موقعیت 100 درصد من توی بازی رو گرفت . از اخر هم rate اش شد 9.8 . موندم چرا توی اکثر بازی هایی که میکنم بهترین بازیکن زمین دروازه بان حریف میشه اون هم با امتیاز 9 به بالا .
اره خدایی راس می گم به خدا. الان یه مدتیه که نمی تونم بزنم ولی قبلا خیلی می زدم. (البته شوت از وسطو دارم می گما:31:)
h_13691990
31-07-2012, 21:36
دوستان .. فیفا پچ آپدیت کلی نداره که لباسهای جدید، کفشهای جدید و نقل و انتقالات جدید رو به بازی اضافه کنه؟
دونه دونه تو creation master بخوام عوض کنم نابود میشم :31:
siamak_mu
01-08-2012, 00:07
دوستان یه سؤال داشتم اگه تکراریه ببخشید. فیفا 12 رو مثل فیفا های قبل بدون دردسر میشه آنلاین بازی کرد یا مثل pes شده و سریال اینا میخواد؟
ممنون.
majid322
01-08-2012, 00:40
دوستان یه سؤال داشتم اگه تکراریه ببخشید. فیفا 12 رو مثل فیفا های قبل بدون دردسر میشه آنلاین بازی کرد یا مثل pes شده و سریال اینا میخواد؟
ممنون.
خیر..باید سریال اورجینال تهیه کنید...
Kamyar_AnathemA
01-08-2012, 01:11
آقا یه شیر پاک حورده ای بیاد به من نحوه صحیح سانتر کردنو یاد بده
با اینکه رو Assissted گذلشتم بازم دقیق سانتر نمیکنه
با بعضیا که بازی میکنم خیلی خوبو دقیق سانتر میکنن رو سر همون بازیکنی که بهترین موقعیتو داره
برای سانتر کردن باید جهت بگیریم یا نه ؟
LB باید بگیریم یا نه ؟
از نزدیک نقطه کرنر چجوری سانتر کنم ؟
از داخل محوطه جریمه چجوری ؟
کی باید جهت بگیرم ؟
سانتر رو به جلو چجوریه ؟
وچیزای دیگه که بلد نیستمو یکی بیاد توضیح بده
با بعضیا که بازی میکنم خیلی خوبو دقیق سانتر میکنن رو سر همون بازیکنی که بهترین موقعیتو داره
LB باید بگیریم یا نه ؟
کی باید جهت بگیرم ؟
سانتر رو به جلو چجوریه ؟
چه عجب از این ورا
اولا سانتر رو بزار روی semi . روی Assist واقعا گند میزنه با سانت .
بعد جهت رو هم باید بگیری . البته خیلی تاثیر نداره . بیشتر همون قدرت سانتر هست که مهمه روی تیر دو باشه یا تیر یک .
LB رو نمیدونم ولی من فرقی توش ندیدم .
واسه سنتر یه چیزی میگم گه از پسر خالم یاد گرفتم و واسم خوب جواب میده . داخل یا نزدیک محوطه جریمه از 2xCross استفاده کن . خیلی تاثیر داره . یعنی واسه تیمهایی که header انچنانی ندارن (مثل بارسا و رئال) این مورد واسه کسایی مثل مسی و بنزما خیلی خوب جواب میده .
سانتر رو به جلو پیشنهاد میکنم RB رو هم بگیری . البته من هیچ وقت همچین سانتری نمیکنم چون کلا سرزنیم افت کرده . قبلا هر سانتری رو گل میکردم .
راستی یه سوال : تو مگه به سانتر هم احتیاج داری ؟ همینجوریش دهن همه رو سرویس میکنی :31:
EngineeR EhsaN
01-08-2012, 09:54
LB باید بگیریم یا نه ؟
کی باید جهت بگیرم ؟
سانتر رو به جلو چجوریه ؟
یه روش هست به اسم سانتر عمقی! من خودم ازین استفاده میکنم ، چون دو تا عنصر سر زن خیلی خوب دارم (کمپانی و بالوتلی) خیلی خوب این روش برام جواب میده
دکمه LT رو نگه میداری بعد سانترو به اندازه کافی پر میکنی و برای بازیکنی که میخوای میفرستی ، یعنی میکشی رو بازیکنی بعد سانترمیکنی
تو این شیوه چون سرعت ارسال کمه تو فرصت داری که بازیکنتو اینور اونورش کنی ، که به زدن ضربه خیلی کمک میکنه ، ضمنا اگه طرف دروازه بانو بیاره جلو 100 گلو خورده!
جهت ضربه هم باید سمت دروازه باشه یعنی فلش راست یا چپ البته میتونی گوشه ها رو هم بگیری البته درصد موفقیت کمه
یه شیوه هم برای سانتر پیدا کردم که خیلی جالبه :31: اگه عنصر سر زن مثل ابراهیموویچ داری که هیچ همینطوری از گوشه ها میدوی و با زدن LB بازیکنتو خبردار میکنی (دقت کنی دستشو دراز میکنه) تو این حالت به احتمال 70 80 درصد ضربه سرو میزنه
موقعیت بعدیم وقتیه که بازیکن سر زن نداشته باشی ، باید تو اینجور موقعیتها توپو ببری گوشها اونقدر معطل کنی که بازیکنایی میانی بیانو یجورایی محوطه شلوغ بشه ، بعد که شرایط فراهم شد بازم LB را میزنی و بعدش سانتر میکنی!
بعد زدن LB دقت کن ببین کدوم بازیکن دستشو بلند میکنه برای اون سانتر کن
اگه سوالی بود در خدمتیم
واقعا تو که همینجوری راحت دهن سرویس میکنی ضربه آزاد میخوای چیکار! داداش اگه میشه اون ضربات آزاد کات داری که میزنی رو یه آموزش بده :10:
Kamyar_AnathemA
01-08-2012, 21:09
چه عجب از این ورا
اولا سانتر رو بزار روی semi . روی Assist واقعا گند میزنه با سانت .
بعد جهت رو هم باید بگیری . البته خیلی تاثیر نداره . بیشتر همون قدرت سانتر هست که مهمه روی تیر دو باشه یا تیر یک .
LB رو نمیدونم ولی من فرقی توش ندیدم .
واسه سنتر یه چیزی میگم گه از پسر خالم یاد گرفتم و واسم خوب جواب میده . داخل یا نزدیک محوطه جریمه از 2xCross استفاده کن . خیلی تاثیر داره . یعنی واسه تیمهایی که header انچنانی ندارن (مثل بارسا و رئال) این مورد واسه کسایی مثل مسی و بنزما خیلی خوب جواب میده .
سانتر رو به جلو پیشنهاد میکنم RB رو هم بگیری . البته من هیچ وقت همچین سانتری نمیکنم چون کلا سرزنیم افت کرده . قبلا هر سانتری رو گل میکردم .
راستی یه سوال : تو مگه به سانتر هم احتیاج داری ؟ همینجوریش دهن همه رو سرویس میکنی :31:
آره خوب گاهی اوقات نیاز میشه هرچند از سانتر کردن خوشم نمیاد اما ...
بعضی وقتا از نزدیک محوطه جریمه سانتر میکنم با ینکه بنزما جلوی دروازه موقعیتش عالیه اما میفرسته وتسه یک نفر دیگه که موقعیتش خوب نیست همین خیلی رو اعصابه
ممنون
Kamyar_AnathemA
01-08-2012, 21:13
یه روش هست به اسم سانتر عمقی! من خودم ازین استفاده میکنم ، چون دو تا عنصر سر زن خیلی خوب دارم (کمپانی و بالوتلی) خیلی خوب این روش برام جواب میده
دکمه LT رو نگه میداری بعد سانترو به اندازه کافی پر میکنی و برای بازیکنی که میخوای میفرستی ، یعنی میکشی رو بازیکنی بعد سانترمیکنی
تو این شیوه چون سرعت ارسال کمه تو فرصت داری که بازیکنتو اینور اونورش کنی ، که به زدن ضربه خیلی کمک میکنه ، ضمنا اگه طرف دروازه بانو بیاره جلو 100 گلو خورده!
جهت ضربه هم باید سمت دروازه باشه یعنی فلش راست یا چپ البته میتونی گوشه ها رو هم بگیری البته درصد موفقیت کمه
یه شیوه هم برای سانتر پیدا کردم که خیلی جالبه :31: اگه عنصر سر زن مثل ابراهیموویچ داری که هیچ همینطوری از گوشه ها میدوی و با زدن LB بازیکنتو خبردار میکنی (دقت کنی دستشو دراز میکنه) تو این حالت به احتمال 70 80 درصد ضربه سرو میزنه
موقعیت بعدیم وقتیه که بازیکن سر زن نداشته باشی ، باید تو اینجور موقعیتها توپو ببری گوشها اونقدر معطل کنی که بازیکنایی میانی بیانو یجورایی محوطه شلوغ بشه ، بعد که شرایط فراهم شد بازم LB را میزنی و بعدش سانتر میکنی!
بعد زدن LB دقت کن ببین کدوم بازیکن دستشو بلند میکنه برای اون سانتر کن
اگه سوالی بود در خدمتیم
واقعا تو که همینجوری راحت دهن سرویس میکنی ضربه آزاد میخوای چیکار! داداش اگه میشه اون ضربات آزاد کات داری که میزنی رو یه آموزش بده :10:
قدرت سانتر باید چقدر باشه ار مناطق مختلف ؟
و اینکه حالا روش های دفاع کردن اینا چجوریه ؟
یعنی کسی که سانتر میکنه چیکار کنم که نتونه سر بزنه هم روی سانتر هم روی کرنر ؟
EngineeR EhsaN
01-08-2012, 21:56
قدرت سانتر باید چقدر باشه ار مناطق مختلف ؟
و اینکه حالا روش های دفاع کردن اینا چجوریه ؟
یعنی کسی که سانتر میکنه چیکار کنم که نتونه سر بزنه هم روی سانتر هم روی کرنر ؟
قدرت سانتر بستگی داره به نقطه ای که میخوای بفرستی داره ، بهتره یکم این موردو تمرین کنی تا دستت بیاد! ولی تنها راه دفاع کردنش اینه که دفاع رو بذاری تو مسیر توپ و X رو بزنی! یه سانتر جالب سرعتیم هست که اگه فرصت بشه فیلمشو برات آپ میکنم با توضیح یکمی سخته گفتنش
soheilnouri
02-08-2012, 16:41
منظورت سانتی هستش که سه بار متوالی دکمه رو میزنی؟
EngineeR EhsaN
02-08-2012, 17:46
منظورت سانتی هستش که سه بار متوالی دکمه رو میزنی؟
نه ، پاس عمقی را میدی به بازیکنی که میخواد سانتر کنه ، توپ نرسیده باید سانترو تا نصفه پر کنی ، شارایط بازیکنم باید طور خاصی باشه ، اینطوری توپ راحت میرسه به مهاجمت ،یه جورایی سانتر رو به جلو که حالت مواج داره!
----------------
کسی میدونه چطوری میشه از کنرنر سانتر کات دار فرستاد؟ دیدم طوری میفرستن که توپ محوطه رو دور میزنه میاد جلو دروازه!!
Kamyar_AnathemA
02-08-2012, 17:58
در مورد ضربه آزاد مواج هم بیشتر به درد 25 یارد به بالا میخوره
اگه بخوای محکم و مواج بزنی مقدار قدرت شوت باید کمتر از وقتی باشه که میخوای فنی و مواج بزنی
همزمان با زدن ضربه هم باید جهت رو مایل به بالا به سمت دروازه بگیری و چپ و راستش بستگی به مکانی داره که توپ قرار گرفته
تنظیمشم اینجوری نمیتونم بگم با ویدیو توضیح خواهم داد
در مورد ضربه آزاد مواج هم بیشتر به درد 25 یارد به بالا میخوره
اگه بخوای محکم و مواج بزنی مقدار قدرت شوت باید کمتر از وقتی باشه که میخوای فنی و مواج بزنی
همزمان با زدن ضربه هم باید جهت رو مایل به بالا به سمت دروازه بگیری و چپ و راستش بستگی به مکانی داره که توپ قرار گرفته
تنظیمشم اینجوری نمیتونم بگم با ویدیو توضیح خواهم داد
ضربه ازاد قدرتی کسی میتونه توضیح بده چجوری خوب بزنم . میدونم LB باید بگیری و شوت و .... . ولی چحوری خوب بزنی . من خودم تقریبا 90 درصد ضربه های bend رو گل میکنم اما قدرتی میخوام ببینم چجوری میشه دقیق و پرقدرت زد .
p3yman_xl
04-08-2012, 07:44
ضربه ازاد قدرتی کسی میتونه توضیح بده چجوری خوب بزنم . میدونم LB باید بگیری و شوت و .... . ولی چحوری خوب بزنی . من خودم تقریبا 90 درصد ضربه های bend رو گل میکنم اما قدرتی میخوام ببینم چجوری میشه دقیق و پرقدرت زد .
LB رو نگه میداری، شوت رو پر میکنی (3 خونه)، بعد آنالوگ سمت چپ رو همزمان به سمت جلونگه میداری.
اقا من زیاد تا حالا فوتبال بازی نکردم. اولین تجربمهمن تو حالت amator با بارسا بازی میکنم و رئال مادرید رو 35- 1 شکست میدم . و کلا بالای 30 تا تو 20 دقیقه گل میزنم.اما عجیبه تو حالت semi-pro به هیچ عنوان نمیتونم با بارسا رئال مادرید رو ببرم .حالت های سختی بازی به ترتیب چین ؟ --world class ---- ?????????amator---simi-pro---porfesonal-
smallfrank
04-08-2012, 16:11
دوستان این Ultimate team چیه ؟
اقا من زیاد تا حالا فوتبال بازی نکردم. اولین تجربمهمن تو حالت amator با بارسا بازی میکنم و رئال مادرید رو 35- 1 شکست میدم . و کلا بالای 30 تا تو 20 دقیقه گل میزنم.اما عجیبه تو حالت semi-pro به هیچ عنوان نمیتونم با بارسا رئال مادرید رو ببرم .حالت های سختی بازی به ترتیب چین ؟ --world class ---- ?????????amator---simi-pro---porfesonal-
بذار رو Legendary خیلی راحت میشه !
بذار رو Legendary خیلی راحت میشه !
Legendary داداش با ما از این شوخی ها نکن یهو دیدی قلبمون گرفت ...از دست رفتیم ها ...
عجیبه تو حالت های دیگه نمیشه گل زد اما تو Legendary میشه بازی رو برد!
.................
نکته : موقع اینکه میخواین دفاع کنین زیاد سریع حرکت نکنید چون سریع تو رو ازتون رد میکنن
نکته 2 : نزدیک دروازه زیاد تک روی نکنید و پاس کوتاه بدید.
ok
Legendary داداش با ما از این شوخی ها نکن یهو دیدی قلبمون گرفت ...از دست رفتیم ها ...
عجیبه تو حالت های دیگه نمیشه گل زد اما تو Legendary میشه بازی رو برد!
.................
نکته : موقع اینکه میخواین دفاع کنین زیاد سریع حرکت نکنید چون سریع تو رو ازتون رد میکنن
نکته 2 : نزدیک دروازه زیاد تک روی نکنید و پاس کوتاه بدید.
ok
خیلی عجیبه!!:دی
شما الان از سخت بودن بازی گله داری یا آسون بودنش؟
Kamyar_AnathemA
04-08-2012, 22:45
ضربه آزاد قدرتی بیشتر به درد 30 یارد تا 36 یارد میخوره و اونم بصورتی که از کنار دیوار دفاعی رد بشه
از روی دیوار سخت میشه مخصوصا زیر 30 یارد
باز بالای 37 یارد آسونتر میشه از روی دیواره قذرتی گل کرذ
دوستان این Ultimate team چیه ؟
عرضم به خدمتت که یه مود انلاینیه که توش با "کارت" سر و کار داری . یعنی مثلا خرید بازیکن یا مربی یا سرمربی یا تیم پزشکی و بست قرارداد و .... همه به صورت کارت هست که هر کارتی بنا به ارزشی که داره پول میخواد . توی بازی هم با هر بازی میتونی پول به دست بیاری . بنا به گلی که میزنی و کلا هر چی حرفه ای تر توی بازی بازی کنی بعدش بهت پول بیشتری میده که میتونی با این پول از خود فروشگاه UT یا حتی از بازیکنهای دیگه خرید کنی . کارتی رو که میخری میتونی از اون کارت استفاده کنی . مثلا کارت یه بازیکنی رو میخری و برای همیشه میتونی ازش توی بازی استفاده کنی . البته باید هر چند بازی قرار دادش رو تمدید کنی وگرنه نمیتونی توی ترکیب تیم بزاریش . ترکیب بندی هم فرق میکنه توی UT . یعنی برای مثال چون شما هر بازیکنی که دلت بخواد رو میخری رو میزاری توی ترکیب و میتونی ازش استفاده کنی جوری نیست که هر چی قوی باشه رو دور هم جمع کنی . اونجوری تیمت ضعیف میشه . یه تیم ضعیف که بازیکنهاش با هم و با ترکیبت مچ هستن خیلی بهتر از یه تیم قوی که مچ نیستن کار میکنه . برای مثال اگه کنار یه بازیکن یه بازیکن دیگه از همون تیم باشگاهی واقعیش باشه (مثلا رونالدو و بنزما) قدرتشون بیشتر میشه . یا حتی اگه اون کارت بازیکنی که خریدی اگه ترکیب مورد علاقه اش که روی کارت نوشته با تکیب تو یکی باشه خیلی خوب کار میکنه توی تیم . حتی جای تخصصیش هم اگه قرار بگیره به قدرتش توی بازی اضافه میشه .
این یه مختصر کوتاهی بود از UT . فقط بگم یه کم بیشتر وقت میبره از مودهای دیگه . حتی از career بیشتر وقت میگیره . چون مثلا واسه خرید یه بازیکن باید پولت رو بزاری توی مزایده که بعد از چند ساعت نتیجه مزایده میاد که ایا رقم پیشنهادی شما قوبل شده یا نه که کارت رو میگیری یا نه . پس یه کم معطلی زیاد داره . البته چون انلاینه لازم نیست همونجا صبر کنی . میتونی حتی فردا بیای ببینی چی شده .
توی همین تاپیک یه بار توضیح کاملتری دادم خواستی سرچ کن پیدا میکنی .
soheilnouri
06-08-2012, 01:18
اقا این 13 کی میاد؟
آقا من دهنم سرویس شد الان نزدیک 30 40 تا بازی هست که تو بخش H2H Season همش به عنوان تیم مهمان هستم . یعنی چی خب مهمان میزبان خیلی تاثیر داره تو روحیه بازیکنا ! باور کنید راست میگم یه بار خودتون امتحان کنید . این فیفا 12 سرتاسر باگ مسخره هست . مخصوصا تو بخش آنلاین . نمیدونم چرا وقتی تو بخش آنلاین ، بعضی موقع ها توپ ناگهانی میاد دستم و میخوام تک ضرب پاس بدم به یاری که 2 متر ازم فاصله داره ، یهو چنان پاسی میده که اگه ولش کنی میرسه به دروازه بان حریف !
تاره داشتم رکورد میزدم حدود 10 تا بازی بدون باخت داشتم ، یهو بازی یازدهم Disconnect شدم نتیجه 3-0 واگذار کردم . اینجاست که باید عالم و آدم رو ببندی به فحش !
اقا این 13 کی میاد؟
معمولا هر سال اوایل مهر میاد !
تاثیر داور تو بازی خیلی مسخرس!! هی توپ میخوره بهش سه بازی پشت سر هم باختم به همین خاطر
آقا من دهنم سرویس شد الان نزدیک 30 40 تا بازی هست که تو بخش H2H Season همش به عنوان تیم مهمان هستم . یعنی چی خب مهمان میزبان خیلی تاثیر داره تو روحیه بازیکنا ! باور کنید راست میگم یه بار خودتون امتحان کنید . این فیفا 12 سرتاسر باگ مسخره هست . مخصوصا تو بخش آنلاین . نمیدونم چرا وقتی تو بخش آنلاین ، بعضی موقع ها توپ ناگهانی میاد دستم و میخوام تک ضرب پاس بدم به یاری که 2 متر ازم فاصله داره ، یهو چنان پاسی میده که اگه ولش کنی میرسه به دروازه بان حریف !
تاره داشتم رکورد میزدم حدود 10 تا بازی بدون باخت داشتم ، یهو بازی یازدهم Disconnect شدم نتیجه 3-0 واگذار کردم . اینجاست که باید عالم و آدم رو ببندی به فحش !
شدیدا موافقم . تازه اگه بازی یه کم لگ یا همون تاخیر داشته باشه وقتی پاس بهت میرسه و میخوای سرضرب پاس بدی یا دور کنی یا هرچی دیگه ... به خاطر این لگ بازیکن توپ رو برای مدت خیلی کمی ممکنه نگه داره (چون دیتا دیر میرسه به سرور) . بعد از اینکه مثلا دستور پاس رو دریافت کرد پاس میده ولی به خاطر ایستی که قبلش کرده قدرت پاس چنان پایین میاد که توپ لو میره . از طرفی هم اون مشکلی که گفتی هم هست . کلا به نظرم توی فیفا 12 پاس دادن یه کم مسخره تر شده نسبت به نسخه قبلی . خدا کنه توی 13 همچین مشکلاتی نداشته باشیم . من تو اکثر بازی هایی که لگ دارم چون بارسا برمیدارم و پاس کاری باید سریع باشه این مشکل دیگه میره رو اعصاب .
Kamyar_AnathemA
06-08-2012, 13:51
عرضم به خدمتت که یه مود انلاینیه که توش با "کارت" سر و کار داری . یعنی مثلا خرید بازیکن یا مربی یا سرمربی یا تیم پزشکی و بست قرارداد و .... همه به صورت کارت هست که هر کارتی بنا به ارزشی که داره پول میخواد . توی بازی هم با هر بازی میتونی پول به دست بیاری . بنا به گلی که میزنی و کلا هر چی حرفه ای تر توی بازی بازی کنی بعدش بهت پول بیشتری میده که میتونی با این پول از خود فروشگاه UT یا حتی از بازیکنهای دیگه خرید کنی . کارتی رو که میخری میتونی از اون کارت استفاده کنی . مثلا کارت یه بازیکنی رو میخری و برای همیشه میتونی ازش توی بازی استفاده کنی . البته باید هر چند بازی قرار دادش رو تمدید کنی وگرنه نمیتونی توی ترکیب تیم بزاریش . ترکیب بندی هم فرق میکنه توی UT . یعنی برای مثال چون شما هر بازیکنی که دلت بخواد رو میخری رو میزاری توی ترکیب و میتونی ازش استفاده کنی جوری نیست که هر چی قوی باشه رو دور هم جمع کنی . اونجوری تیمت ضعیف میشه . یه تیم ضعیف که بازیکنهاش با هم و با ترکیبت مچ هستن خیلی بهتر از یه تیم قوی که مچ نیستن کار میکنه . برای مثال اگه کنار یه بازیکن یه بازیکن دیگه از همون تیم باشگاهی واقعیش باشه (مثلا رونالدو و بنزما) قدرتشون بیشتر میشه . یا حتی اگه اون کارت بازیکنی که خریدی اگه ترکیب مورد علاقه اش که روی کارت نوشته با تکیب تو یکی باشه خیلی خوب کار میکنه توی تیم . حتی جای تخصصیش هم اگه قرار بگیره به قدرتش توی بازی اضافه میشه .
این یه مختصر کوتاهی بود از UT . فقط بگم یه کم بیشتر وقت میبره از مودهای دیگه . حتی از career بیشتر وقت میگیره . چون مثلا واسه خرید یه بازیکن باید پولت رو بزاری توی مزایده که بعد از چند ساعت نتیجه مزایده میاد که ایا رقم پیشنهادی شما قوبل شده یا نه که کارت رو میگیری یا نه . پس یه کم معطلی زیاد داره . البته چون انلاینه لازم نیست همونجا صبر کنی . میتونی حتی فردا بیای ببینی چی شده .
توی همین تاپیک یه بار توضیح کاملتری دادم خواستی سرچ کن پیدا میکنی .
این مود مگه آنلاین نیست ؟
پس چرا من تونستم آفلاین هم بازی کنم ؟
البته هم آنلاین داشت هم آفلاین
من آفلاین زدمو شد !
ali_n2011
06-08-2012, 16:17
سلام
چطور می شه جام جهانی یا باشگاهای اروپا رو بازی کرد؟ تو تنظیمات این جامها اصلا نیستند. تنها ایراد فیفا کمی جامهای مهم و تعداد تیمهاست بنظرم باید تیمهای ضعیفم باید شبیه سازی کنند.
اون دوستمون همه چیز رو گفت ولی باید از خدات باشه که همیشه میهمانی چون اگه هاست باشی یعنی میزبان باید اینرنتت خوف باشه تا بتونه جواب بده عزیز با این ینترنت ما که تو ایران داریم و این دیسکانتی های پی در پی احتمالا در سن 30 سالگی همه مون یا سکته ای یا روانی بشیم از دستشون یه دوهفته ای میشه اینرتنت اکر جاها قاط میزنه
اون دوستمون همه چیز رو گفت ولی باید از خدات باشه که همیشه میهمانی چون اگه هاست باشی یعنی میزبان باید اینرنتت خوف باشه تا بتونه جواب بده عزیز با این ینترنت ما که تو ایران داریم و این دیسکانتی های پی در پی احتمالا در سن 30 سالگی همه مون یا سکته ای یا روانی بشیم از دستشون یه دوهفته ای میشه اینرتنت اکر جاها قاط میزنه
e e e ! من فک کردم فقط اینترنت من مشکل داره ! پس شما هم همدردی :دی !
به پدران ما میگفتن نسل سوخته . ای کاش ما هم برگردیم به اون نسل سوخته !:41:
نه چه ربطی داره . مثل فیفا 11 و گیم رنجر نیست که دیگه هاست و جوین داشته باشی . هر دوتا بازیکن توی یک سرور هستن که واقعا از گیم رنجر بهتره . من الان کلی بازی زدم که home بودم و اصلا لگ نداشتم و در مقابلش کلی هم بازی زدم که away بودم و از شدت لگ اصلا نمیشه بازی کنی . در کل بهترین مزیتی که من توی میزبانی میبینم اینه که همون اول بازی میتونی به دلیل دلخواهت بیای بیرون از بازی و خوبی دیگه اش هم که روی من بدجور تاثیر میزاره صدای تماشاگراست .
نه چه ربطی داره . مثل فیفا 11 و گیم رنجر نیست که دیگه هاست و جوین داشته باشی . هر دوتا بازیکن توی یک سرور هستن که واقعا از گیم رنجر بهتره . من الان کلی بازی زدم که home بودم و اصلا لگ نداشتم و در مقابلش کلی هم بازی زدم که away بودم و از شدت لگ اصلا نمیشه بازی کنی . در کل بهترین مزیتی که من توی میزبانی میبینم اینه که همون اول بازی میتونی به دلیل دلخواهت بیای بیرون از بازی و خوبی دیگه اش هم که روی من بدجور تاثیر میزاره صدای تماشاگراست .
نه داداش چه میزبان باشی چه مهمان فرقی نداره !
نه داداش چه میزبان باشی چه مهمان فرقی نداره !
فکر کنم منظورت اونجایی که قرمز کردی هست .
چرا دیگه اگه من میزبان باشم توپ اول دست منه که باعث میشه تا دیدم بازی مثلا لگ شدید داره بیام بیرون . اما اگه میهمان باشم باید توی همون 5 دقیقه اول توپ رو از حریف بگیرم تا بتونم بیام از بازی بیرون . البته خیلی کاربرد نداره .
Kamyar_AnathemA
07-08-2012, 14:21
فکر کنم منظورت اونجایی که قرمز کردی هست .
چرا دیگه اگه من میزبان باشم توپ اول دست منه که باعث میشه تا دیدم بازی مثلا لگ شدید داره بیام بیرون . اما اگه میهمان باشم باید توی همون 5 دقیقه اول توپ رو از حریف بگیرم تا بتونم بیام از بازی بیرون . البته خیلی کاربرد نداره .
لازم نیست حتما توپو از حریف بگیری که بتونی استارت بزنیو از بازی بیای بیرون
دکمه ویندوزو از روی کیبورد بزن که بازی مینیمایز بشه و دیسکانکت شه
لازم نیست حتما توپو از حریف بگیری که بتونی استارت بزنیو از بازی بیای بیرون
دکمه ویندوزو از روی کیبورد بزن که بازی مینیمایز بشه و دیسکانکت شه
راستم ها . چرا به ذهن خودم نرسید :9: .
گفتم پس چرا اینایی که بالای 3 تا بهشون میزنم یه دفعه دی سی میشن بدون اینکه منو رو بیارن . جل الخالق
ali_n2011
07-08-2012, 23:43
سلام
چطور می شه جام جهانی یا باشگاهای اروپا رو بازی کرد؟ تو تنظیمات این جامها اصلا نیستند. تنها ایراد فیفا کمی جامهای مهم و تعداد تیمهاست بنظرم باید تیمهای ضعیفم باید شبیه سازی کنند.
کسی نیست جواب بده
کسی نیست جواب بده
داداش این یوزرت چقدر شبیه گیمرتگ منه ! :دی ( گیمرتگ من AliN 11 هست ! )
جام جهانی و جام باشگاه های اروپا نداره . واسه جام جهانی EA یه بازی جدا ساخته بود . در ضمن کجاش تعداد تیم های فیفا کم هستن ؟ 30 تا لیگ دنیا و به همراه تیم هاشون همه License شدن . حد اقل میگفتی PES اینجوریه یه چیزی !
ali_n2011
08-08-2012, 04:43
داداش این یوزرت چقدر شبیه گیمرتگ منه ! :دی ( گیمرتگ من AliN 11 هست ! )
جام جهانی و جام باشگاه های اروپا نداره . واسه جام جهانی EA یه بازی جدا ساخته بود . در ضمن کجاش تعداد تیم های فیفا کم هستن ؟ 30 تا لیگ دنیا و به همراه تیم هاشون همه License شدن . حد اقل میگفتی PES اینجوریه یه چیزی !
درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش مثلا pes هم جام جهانی داره هم باشگاهای اورپا هم تیمای ضعیف مثل ایران کویت و ....
pes اگه گرافیک و گزارشگر و ورزشگاهاش مثل فیفا بود نقصی نداشت ولی نه هیجان داره گل می زنی گزارشگر خوابه تماشاگراش بدتر نه درست می شه شوت زد.
CRIS Joon CR7
08-08-2012, 13:58
درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش مثلا pes هم جام جهانی داره هم باشگاهای اورپا هم تیمای ضعیف مثل ایران کویت و ....
pes اگه گرافیک و گزارشگر و ورزشگاهاش مثل فیفا بود نقصی نداشت ولی نه هیجان داره گل می زنی گزارشگر خوابه تماشاگراش بدتر نه درست می شه شوت زد.
درسته فیفا خیلی بهتره ولی جامهاش و تیماش کمتر از pes هستش
آقا روزه فشار میاره بتون خب روزه نگیرید...
کجا تیمهای FIFA کمتر از ... هستش؟
PES خیلی هنر کرده لایسنس UCL و لیبرتادورس رو گرفته همین...
حتی لایسنس تیم های انگلیسی رو هم نداره نمونش کیت (لباس) های تیم های انگلیسی...
اونوقت فیفا حتی لایسنس لیگ دسته سوم انگلیس رو هم کامل تو خودش داره...
بیش از 30 تا لیگ کامل خریداری شده FIFA رو مقایسه کن با 10 تا لیگ ناقص PES...
مطمئن باش قرار داد یوفا با کونامی تموم بشه ، EA یه ثانیه هم فکر نمیکنه و سریع لایسنس UCL رو میگیره تا با اون یه فوتبال ناب رو شاهد باشیم...
تیمای ضعیف مثل ایران کویت
FIFA اگه این تیم هارو بیاره که آبروی خودشو برده...:27:
1.فکر نمیکنم الان کسی که بیاد سمت فیفا ذره ای به فکر جام هاش و تیماش باشه . من یکی که از پارسال فیفا میزدم هیچ وقت نگاه نکردم که چه جامی داره یا نداره یا غیر از تیمهای قوی خیلی سمت تیمهای دیگه نرفتم . تنها بخش انلاینش واسم مهمه و کریر مودش .
2.این یکی که گفتی موندم به قول دوستمون ایا روزه فشار اورده یا .... . جدا از شوخی شاید بشه گفت pes تنها چیزی رو که جلوی فیفا ادعا میکنه همین گرافیکش هست که همونم از نظر ما فیفا بازها اصلا در اون حد نیست . حالا شما اومدی میگی اگه گرافیک و گزارشگرش و ورزشگاههاش مثل فیفا بود اونوقت نقصی نداشت ؟ عزیزم تمام نقص pes توی گیم پلیش هست بعد از گرافیکش که کمی قابل قبول تره صحبت میکنی ؟ 80 درصد یک بازی فوتبال فقط به گیم پلیش هست .
denzelmovie
08-08-2012, 16:19
بچه ها چرا من هر وقت پاس میدم، خیلی آروم پاس میده طوریکه تا میاد توپ به یارم برسه حریف میاد توپ را قطع میکنه؟؟؟
یه چیز دیگه
موقع حمله اصلا به کسی که توپ رو داره نزدیک نمیشن هرکی میره یه طرف!!
با تنظیماتی چیزی توی ترکیب میشه اینا رو درست کرد؟؟
ali_n2011
08-08-2012, 16:54
1.فکر نمیکنم الان کسی که بیاد سمت فیفا ذره ای به فکر جام هاش و تیماش باشه . من یکی که از پارسال فیفا میزدم هیچ وقت نگاه نکردم که چه جامی داره یا نداره یا غیر از تیمهای قوی خیلی سمت تیمهای دیگه نرفتم . تنها بخش انلاینش واسم مهمه و کریر مودش .
2.این یکی که گفتی موندم به قول دوستمون ایا روزه فشار اورده یا .... . جدا از شوخی شاید بشه گفت pes تنها چیزی رو که جلوی فیفا ادعا میکنه همین گرافیکش هست که همونم از نظر ما فیفا بازها اصلا در اون حد نیست . حالا شما اومدی میگی اگه گرافیک و گزارشگرش و ورزشگاههاش مثل فیفا بود اونوقت نقصی نداشت ؟ عزیزم تمام نقص pes توی گیم پلیش هست بعد از گرافیکش که کمی قابل قبول تره صحبت میکنی ؟ 80 درصد یک بازی فوتبال فقط به گیم پلیش هست .
شما حالتون خوبه منم گفتم pes ضعف گیم پلی داره نه فیفا. حرفای منو با توضیحات بیشتر تکرار کردید من فقط گفتم کاش جام باشگاهای اروپا و جام جهانی و ... رو هم داشته باشه چون این جامها با حالتر از جام های هر کشوره فقط همین. در ضمن به نظر من گرافیک فیفا خیلی بهتره
AliN 11
تو لیست دوستان من هستی امشب عمری باقی بود بیا یه چند تا دست بازی بریم
راستی از دوستان خواهشمندم که بحث پی اس و فیفا رو راه نندازن هرچیزی جای خودش رو داره
شما حالتون خوبه منم گفتم pes ضعف گیم پلی داره نه فیفا. حرفای منو با توضیحات بیشتر تکرار کردید من فقط گفتم کاش جام باشگاهای اروپا و جام جهانی و ... رو هم داشته باشه چون این جامها با حالتر از جام های هر کشوره فقط همین. در ضمن به نظر من گرافیک فیفا خیلی بهتره
شما توی اون نقل قولتون کجا گفتید pes ضعف گیم پلی داره . من صد بار خوندم ندیدم .
در ضمن پس قبول داری گرافیک pes کمتر از فیفاست . اگه اینطوریه که دیگه جایی برای دفاع از pes نمیمونه .
در ضمن عزیزم ما هر دوتا فن فیفا هستیم . لازم نیست بحث کنیم راجع به ضعف های یه بازی مسخره دیگه . فقط فیفا هیچیش بیشتر از pes نباشه کمتر نیست . حتی تیمهاش و جامهاش . مطمئننا امسال هم حتی از نظر گرافیکی و جلوه های ویژه میترکونه .
دوستان به جای بحث در مورد بازی مسخره PES خواهشا بگید من چطوری میتونم پنالتی ها رو با دسته یا کیبورد بگیرم
دسته مم ماله کامیپوتره.دو تا شوک پایینش داره و چهار جهتشم سمت چپه دسته ست.
توی راهنمایی های خود فیفا نوشته باید RS + دایرکشن رو بگیری.ولی من شوک راستم کار دکمه های شوت و اینا رو میکنه
جهت ها رو فقط با شوک چپ و چهار جهت میتونم بگیرم.
ممنون میشم همه دوستان نظر بدن چون خیلی گشتم ولی نتونستم درستش کنم
AliN 11
تو لیست دوستان من هستی امشب عمری باقی بود بیا یه چند تا دست بازی بریم
راستی از دوستان خواهشمندم که بحث پی اس و فیفا رو راه نندازن هرچیزی جای خودش رو داره
شرمنده . دیشب نبودم . امشب اگه مراسم احیا زود تموم شد در خدمتم . فقط آروم بازی کن ما تازه واردیم :دی !
اصلا من نمیدونم PES ارزش حرف زدن داره ؟ البته اگه این باگ های FIFA 12 تو 13 هم باشه ، باید در مورد فیفا هم تجدید نظر کنیم ! باگ هاش واقعا رو مخه ! مخصوصا داوریش !
خب رکورد زدم . تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح منو پنالتی اعلام کرد . دیگه کلا از 12 زده شدم .!
اشتباه داوری جزئی از فوتباله :31:
نمیدونم چرا در مورد داوری تو فیفا خیلی کم صحبت میشه ولی چیزی که مشخصه اینه که داورای فیفا از قابلیتهای متفاوت برخوردارند
یعنی توشون خوب و بد داره
من تو همه بازیام اون داور کچلرو میزارم اسمش یادم نیست خیلی خوب ادامه بازی میده و بازیو از جریان نمیندازه
اشتباه داوری جزئی از فوتباله :31:
نمیدونم چرا در مورد داوری تو فیفا خیلی کم صحبت میشه ولی چیزی که مشخصه اینه که داورای فیفا از قابلیتهای متفاوت برخوردارند
یعنی توشون خوب و بد داره
من تو همه بازیام اون داور کچلرو میزارم اسمش یادم نیست خیلی خوب ادامه بازی میده و بازیو از جریان نمیندازه
نه بابا فکر نکنم در این مسخره باشه که نوع داور هم تاثیر بزاره تو داوری . اگه اینجوریه که بازی های انلاین که داورش رندمه و میزبانی هم رندمه اونوقت ممکنه ناداوری بشه ؟ امکان نداره . تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .
من 1 ساله دارم این بازیو میکنم کاملا تفاوت داوری رو حس کردم تو بازیای متفاوت که داوراشون متفاوت بودن
soheilnouri
10-08-2012, 01:34
در هنگام انتخاب تیم ها و در قسمت seting گزینه ایی برای انتخاب داورها وجود داره...که هر داوری در دو ویژگی گرفتن خطا و دادن کارت سه درجه ی lenient(به معنای اسون گیر)) normal(معمولی) و strict(سخت گیر و مقرراتی))داره....
در هنگام انتخاب تیم ها و در قسمت seting گزینه ایی برای انتخاب داورها وجود داره...که هر داوری در دو ویژگی گرفتن خطا و دادن کارت سه درجه ی lenient(به معنای اسون گیر)) normal(معمولی) و strict(سخت گیر و مقرراتی))داره....
دقیقا میخواستم همین رو بگم . ولی یه چیزی که تو همه داورا هست اونی هست که Gregar گفت یعنی :
تمام اشتباهات داوری مربوط به ضعف انجین جدید بازیه .
این سه درجه کجاست توی فیفا ؟
soheilnouri
10-08-2012, 11:29
وقتی که داری در قسمت game setting وقت بازی و درجه سختی بازی رو دستکاری میکنی((بر فرض اینکه شما داری exhibition میری))در همون بخش و با زدن r2(فک کنم یا r1))بخش مربوط به انتخاب داور میاد...هر داوری رو که روش میای زیر صفحه توضیحاتی در خصوص همون داور((و این سه ویژگی))وجود داره...
ولی تو بخش انلاین نیست اما تو بخش دوستانه افلاین هست فکر کنم
اگه تو این نسخه جدید 13 بشه تنظیمات زمین شب یا روز یا برف و بارانی رو تغییر داد چی میشه من عاشق بازی های شب تو فیفا هستم نمیدونم چه فرقی داره واسه من ولی خیلی خیلی دلم میخواد بازی ها تو یه شب صاف و بدونه باران باشه
EngineeR EhsaN
11-08-2012, 21:55
نمیدونم چرا کانفیگ بازی رو ویندوز 8 اجرا نمیشه :44: کسی میتونه یه سیوی از بازی بده که تنظیمات گرافیکی رو آخرین حالت باشه؟
CRIS Joon CR7
11-08-2012, 22:12
نمیدونم چرا کانفیگ بازی رو ویندوز 8 اجرا نمیشه :44: کسی میتونه یه سیوی از بازی بده که تنظیمات گرافیکی رو آخرین حالت باشه؟
رفیق به یه همچین فایلی نیاز داری:
خودت ادیتش کن:
میتونی دانلودش کنی؟
اصلا خودت داریش توی این پوشه:
My Document\fifa 12
فایل fifasetup.ini رو راحت ادیتش کن:46:
این متن فایل منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
AlirezaLamLam
11-08-2012, 22:18
اقا یه سوال دارم
برای اپدیت اسکواد و اینا حتما باید سی دی کی داشته باشم؟ همینجوری نمی شه؟
رفیق به یه همچین فایلی نیاز داری:
خودت ادیتش کن:
میتونی دانلودش کنی؟
اصلا خودت داریش توی این پوشه:
My Document\fifa 12
فایل fifasetup.ini رو راحت ادیتش کن:46:
این متن فایل منه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما اگه کل کدهای این فایلتو بذاری میتونه توی نوت پد کپی کنه و موقع سیو کردن با فرمت .ini ذخیره ش کنه
اینطوری دیگه نیازی به دانلود هم نیست
AlirezaLamLam
11-08-2012, 23:09
اقا یه سوال دارم
برای اپدیت اسکواد و اینا حتما باید سی دی کی داشته باشم؟ همینجوری نمی شه؟
چرا میشه . راه اسونش اینه که squad اپدیت رو دستی توی خود فیفا اضافه کنی . همون کاری که توی مسابقات دیجیتال میکردن . فکر کنم راه دیگه اش که با i68 regen باشه هم وجود داشته باشه اما چون نسخه ارجینال دارم سمت این چیزا نرفتم .
یک سوال :
پنالتی بصورت چیپ رو میشه به کناره ها زد یا فقط میشه وسط زد ؟!
AlirezaLamLam
12-08-2012, 20:35
چرا میشه . راه اسونش اینه که squad اپدیت رو دستی توی خود فیفا اضافه کنی . همون کاری که توی مسابقات دیجیتال میکردن . فکر کنم راه دیگه اش که با i68 regen باشه هم وجود داشته باشه اما چون نسخه ارجینال دارم سمت این چیزا نرفتم .
نه منظورم اینه که اون اپدیتی که بازیکنا اورالشون کم و زیاد میشه.
CRIS Joon CR7
12-08-2012, 20:41
یک سوال :
پنالتی بصورت چیپ رو میشه به کناره ها زد یا فقط میشه وسط زد ؟!
بله امکانش هست...
شما بعد ازینکه LB رو گرفتی و شوت رو پر کردی باید بهش جهت بدی
میتونی تو بخش تمرینی با زدن LT نشونه گر رو هم فعال کنی تا با تمرین قلقش بیاد دستت:46:
راستش من هر جوری میزنم ضربات چیپ رو به وسط دروازه میزنه . در بهترین حالت یک کمی با وسط دروازه فاصله داره ولی اصلا به کناره ها نمیشه زد!
نه منظورم اینه که اون اپدیتی که بازیکنا اورالشون کم و زیاد میشه.
اره منم منظورم همون بود دیگه . توی جام دیجیتال با اپدیت زمستونی بازی میشد و نسخه هم کرکی بود . اگه توی منوی squad فیفا بری میبینی که یه گزینه داره که squad رو دستی وارد میکنی . یعنی فایلش رو . توی سایت جام دیجیتال هستش اگه خواستی برو بگیر . روشش هم گفته .
AlirezaLamLam
13-08-2012, 11:57
اره منم منظورم همون بود دیگه . توی جام دیجیتال با اپدیت زمستونی بازی میشد و نسخه هم کرکی بود . اگه توی منوی squad فیفا بری میبینی که یه گزینه داره که squad رو دستی وارد میکنی . یعنی فایلش رو . توی سایت جام دیجیتال هستش اگه خواستی برو بگیر . روشش هم گفته .
دستت درد نکنه. پیر شی الهی:31:
EngineeR EhsaN
13-08-2012, 12:55
مثل اینکه سایت جام دیجیتال پریده دیروز خواستم این پچو دانلود کنم سایتو به آدرس دیگه میبرد! اگه کسی لینک دیگه داره دریغ نکنه
AlirezaLamLam
13-08-2012, 13:44
بیا عزیز
از خود سایت جام دیجیتال دانلود کردم پچو
Kamyar_AnathemA
13-08-2012, 17:20
راستش من هر جوری میزنم ضربات چیپ رو به وسط دروازه میزنه . در بهترین حالت یک کمی با وسط دروازه فاصله داره ولی اصلا به کناره ها نمیشه زد!
پنالتی چیپ نمیشه خیلی زاویه بهش داد
خیلی کم زاویه میگیره و اکثرا وسط باید زد
توی ضربات پنالتی میشه مکث کرد ؟! بعضی از بازیکنان موقع زدن ضربه مکث میکنن !
این خصلت خود بازیکناست یا این که روش خاصی داره . مثلا با اینتر که بازی میکردم فکر کنم زانتی موقع زدن پنالتی مکث کرد !!! در صورتی که در واقعیت استایل ضربه زدنش اینطوری نیست.
توی ضربات پنالتی میشه مکث کرد ؟! بعضی از بازیکنان موقع زدن ضربه مکث میکنن !
این خصلت خود بازیکناست یا این که روش خاصی داره . مثلا با اینتر که بازی میکردم فکر کنم زانتی موقع زدن پنالتی مکث کرد !!! در صورتی که در واقعیت استایل ضربه زدنش اینطوری نیست.
قبل از زدن ضربه اگه دوباره دکمه شوت رو بزنی مکث میکنه و در واقع یه فرصت دوباره میده که اون نشونه رو جابه جا کنی (همونطور که میدونی یه نشونه نامرئی روی دروازه هست که دیده نمیشه و توی ارنا موقع پنالتی زدن با دکمه LT میتونی ببینیش ) در عوض این مکث باعث میشه اون نشونه بزرگتر بشه و احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه .
کلا پنالتی زدن کمی مسخره است توی فیفا 12 .
امروز داشتم پنالتی کار میکردم از هر 10 تا پنالتی که حریف میزد 8 تاش قبلش مکث میکرد
در صورتی که قانون گذاشتن که قبل پنالتی حق مکث کردن نداری
چطوریه که من یوفا 2012 نصب کردم ولی این قانون هنوز توش نیومده؟
بعضی چیزای این فیفا هم واقعا مسخره ستا.ولی خب هرچی باشه یه دونه توپ هاش میرزه به کل PES
قبل از زدن ضربه اگه دوباره دکمه شوت رو بزنی مکث میکنه و در واقع یه فرصت دوباره میده که اون نشونه رو جابه جا کنی (همونطور که میدونی یه نشونه نامرئی روی دروازه هست که دیده نمیشه و توی ارنا موقع پنالتی زدن با دکمه LT میتونی ببینیش ) در عوض این مکث باعث میشه اون نشونه بزرگتر بشه و احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه .
کلا پنالتی زدن کمی مسخره است توی فیفا 12 .
ممنون بابت توضیحات . ولی این چه تاثیری داره وقتی احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه ؟!
امروز داشتم پنالتی کار میکردم از هر 10 تا پنالتی که حریف میزد 8 تاش قبلش مکث میکرد
در صورتی که قانون گذاشتن که قبل پنالتی حق مکث کردن نداری
چطوریه که من یوفا 2012 نصب کردم ولی این قانون هنوز توش نیومده؟
بعضی چیزای این فیفا هم واقعا مسخره ستا.ولی خب هرچی باشه یه دونه توپ هاش میرزه به کل PES
ولی در مورد پنالتی ها بگم که هنوز که هنوزه توی بعضی بازی ها یک مکث کوچیک موقع زدن ضربات پنالتی اتفاق میافته.
ممنون بابت توضیحات . ولی این چه تاثیری داره وقتی احتمال خطا رفتن پنالتی بیشتر بشه ؟!
ولی در مورد پنالتی ها بگم که هنوز که هنوزه توی بعضی بازی ها یک مکث کوچیک موقع زدن ضربات پنالتی اتفاق میافته.
خودم هم فرقش رو نمیفهمم . فکر هم نمیکنم فرق داشته باشه وگرنه توی انلاین عمرا ندیدم کسی همچین پنالتی بزنه .
CATALONIA
14-08-2012, 11:36
این قانون که قبل از زدن ضربات پنالتی نمیشه مکث کرد توی فیفا داره اجرا میشه ...
این قانون میگه که بازیکن توی گام اخر حرکتش نمیتونه مکث کنه وگرنه اگه مکث کنه و بعدش دو گام برداره مشکلی نیست ...
+
این نوع زدن پنالتی هم همونطور که گفته شد درصد خطا رفتن پنالتی رو زیاد میکنه ..
اما برای بعضی از دروازه بان ها ، شما می بینید که وقتی مکث میکنه بازیکن به یک طرف مایل میشن .. اون موقع میتونید همون نشونه رو که گفتند به طرف دیگه ببرید و گل بزنید ...
Kamyar_AnathemA
14-08-2012, 16:12
خودم هم فرقش رو نمیفهمم . فکر هم نمیکنم فرق داشته باشه وگرنه توی انلاین عمرا ندیدم کسی همچین پنالتی بزنه .
اتفاقا من اکثر پنالتی هامو تو آنلاین اینجوری میزنم
به نظرمم خیلی فرق میکنه
فرقش اینه که شما وقتی پنالتی معمولی میزنی سرعت حرکت اون نشانگری که با LT میاد نسبت به وقتی که پنالتی با مکس میزنی کمتره !
یعنی اگه شما پنالتیو معمولی بزنی و در همون لحظه ببینی حریف دروازه بانو با حرکت آنالوگ سمت چپ برد همون سمتی که شما میخوای بزنی دیگه اینجا اگه نظرت عوش بشه و بخوای بزنی اونور دیر شده و زاویه تغییر خیلی کمی میگیره و حتی به وسط درواره هم نمیتونی بزنی
اما در پنالتی با مکس اینقدر اون نشانگر زاویه حساس میشه که شما در همون گام آخر میتونی زاویه زدن توپو کاملا عوش کنی و اگه مثلا زدی سمت چپ و دیدی که حریف هم رفت سمت چپ که همون ور شیرجه بزنه بلافاصله میتونی زاویه رو کامل عوض کنی و کاملا سمت راست و گوشه بزنی پنالتی رو چون اون نشانگر LT حساس شده و خیلی سریع حرکت میکنه نسبت به پنالتی معمولی
soheilnouri
14-08-2012, 18:37
اقا یکی با من سیتی ترکیب ایده ال رو بیشنهاد میده؟زیاد رو زمین کار میکنم...اینم بگم..
AlirezaLamLam
14-08-2012, 23:13
دقت کردین هرچقد تعداد فصلا بیشتر می شه ع یعنی به فصل جلوتر می رین تیما قویتر می شنو بازی سختر می شه. مخصوصا اینکه 8 فصل پشت سرهم قهرمان لیگ شین. الان من فصل 2021-2022 هستمو فوق العاده تیما غول شدن. یادتونه قبلا می گفتم تیمارو مثلا 5 یا 6 تا می زدم ؟ الان به زور می تونم 2 تا 3 تا بزنم. خیلی قوی می شن
کلا سیستم نقل و انتقالات در فیفا 12 مشکل داشت . هزینه هایی که تیم های کوچک در بازار داشتن خیلی غیر طبیعی بود .
مثلا لاتزیو با فروش هرنانس پول خرید سه ستاره رو بدست میاورد !!! مثلا هرنانس رو با 30 تا 35 میلیون میفروخت و از اون طرف پاتو رو با 42 میلیون - آباته با 12 میلیون و داوید سیلوا رو با قیمت .... خریداری میکرد ؟!
جدا از این هزینه ها بازیکنان بزرگ به پیشنهاد تیم های کوچک خیلی راحت جواب مثبت میدادن . یعنی شخصیت و وجهه تیم اصلا تاثیرگذار نبود و کافی بود شما پول اون انتقال رو داشته باشی اون موقع میتونستی حتی با تیمی مثل کاردیف هم مسی و کریس رونالدو رو بخری به شرطی که فقط پولش رو داشته باشی !
رشد بازیکنان هم به اون صورت طبیعی نبود . بعضی بازیکنان طی یک فصل یا نیم فصل به طرز فوق العاده ای پیشرفت میکردن . مثلا یک بازیکن سرعت اون در طی یک فصل از 93 به 99 میرسید که کاملا غیر طبیعیه .
و خیلی مشکلات دیگه که یک کم از جذابیت کریر مود کم میکرد ولی به هر حال یک سری جذابیت های خودش رو داشت.
جای امیدواریه که در نسخه 13 این مشکلات دیده نشه و حتی گفتن که سیستم کریر مود رو از اول باز نویسی کردن!
Reza31001
15-08-2012, 10:53
درست میگین
همین که دیدم تو همون فصل اول منچستر رونی و ولبک و چیچاریتو رو فروخت، مونده بودم با چه مهاجمی می خواد بازی کنه!
البته بعضی بازیکنا مثل اینیستا تعصب دارن و بکشیشون هم نمیان گاهی اوقات
دقت کردین هرچقد تعداد فصلا بیشتر می شه ع یعنی به فصل جلوتر می رین تیما قویتر می شنو بازی سختر می شه. مخصوصا اینکه 8 فصل پشت سرهم قهرمان لیگ شین. الان من فصل 2021-2022 هستمو فوق العاده تیما غول شدن. یادتونه قبلا می گفتم تیمارو مثلا 5 یا 6 تا می زدم ؟ الان به زور می تونم 2 تا 3 تا بزنم. خیلی قوی می شن
اره دیگه . همینش هم مسخره است . من یادمه از فیفا 2005 این موضوع بود . فیفا از یه طرف شعار شبیه ساز بودن بازیش رو میده و از طرفی از یه سری المنت های غیرمنطقی واسه سختر شدن بازی استفاده میکنه .
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
سلام
دوستان می تونید بگید توی کامپیوتر چطوری میشه پنالتی ها رو گرفت؟ دروازه ببان من اصلا سمت توپم نمیره فقط باید وسط وایسم.
AlirezaLamLam
15-08-2012, 22:00
سلام.آقا یکی منو کمک کنه.من فیفا 12 از همون موقعی که اومد گرفتم و 10 ماه بدون مشکل بازی کردم.2-3 روز پیش فیف منیجر ریختم که بعدشم دوباره حذف کردم.ولی دیروز که رفتم فیفا بازی کنم وقتی همون اولش لوگوی فیفا 12 میاد گیر میکنه. همون جا میمونه .بعد 3-4 دیقه هم صفحه سیاه میشه.3بارم بازی حدف کردم دوباره نصب کردم اما بازم درست نشد.تروخدا یکی بگه باید چیکارکنم.
عزیز وقتی فیفا رو پاک کردی برو توو قسمت نصب بازی پوششم پاک کن چون پوشش می مونه. اگه هم می تونی با Your Uninstaller پاکش کن که بهتره. بعد نصب کن احتمالا حل می شه.
AlirezaLamLam
15-08-2012, 22:01
اره دیگه . همینش هم مسخره است . من یادمه از فیفا 2005 این موضوع بود . فیفا از یه طرف شعار شبیه ساز بودن بازیش رو میده و از طرفی از یه سری المنت های غیرمنطقی واسه سختر شدن بازی استفاده میکنه .
اره لعنتی تیما الان واسم خیلی مشکل شدن. اصلا طبیعی بازی نمی کنن.
من که کلا از FIFA 12 زده شدم . اونم خاطر اینه که خودتون میدونید یعنی باگ های مسخره و تاثیر گذار ! یادتونه گفته بودم تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح ( وجدانا صحیج ) منو پنالتی اعلام کرد ؟ حالا از 3 تا بازی رسیده به 6 تا بازی پشت سر هم ! واسه همین گفتم فعلا فیفا رو بی خیال شم . الان یه هفته طرفش نرفتم !ُ
داری خودتو تحریم میکنی صدرصد بازم میری دوروبرش مگر اینکه دمو زود بیاد:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.