PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

afshin_baranii67
05-10-2011, 21:47
حیف که مثل تو الافه نت نیستم وگرنا عکسی میذاشتم که پش... فر بخوره با او سیستم آبکیت بار آخرتم باشه که کنسول 9 هسته ای رو با قوطی کبریتت مقایسه میکنی آخه به چیت مینازی به سیستم نفتیت؟عکست هم دیدم والا بیشتر شبیه 11 بود تا 12 من که بعید میدونم تنظیمات رو تا آخرین حد گذاشته باشیش کاش وقتشو داشتم رو سیستمم بودم الان با سیستم دومم توی نتم دلمم واست میسوز که عکسها رو ببینی بری گریه کنی به حاله خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم در دیدن و برداشت کردن دوربرت خوب دقت و درک کن گرچه میدونم IQ نداری که بخوای درک کنی خوش باشی با فیغا 10 یا بهتر بگم 11هت:27:

اطلاعات نداری مجبور نیستی بیای یه پست در کنی توی تاپیک که بعد هم مثه ... بمونی توی پستت ! حرف با دلیل و مدرک بزن که این جوری سکه ی یه پول نشی توی تاپیک !
360 هم سه هسته ای هست اگه نمیدونی بدون !
بازم میگم ، افراد خودشون عقل و شعور دارن و فهمیدن کی حرف مفت زده و کی از روی باد معده حرف زده !
منم به هیچیم نمینازم ، ولی خوش ندارم ببینم یکی بیاد بیخود و بیجهت یه بازی رو ترول کنه چون خودش یه 360 خریده و بهش مینازه .
همه باید حقایق رو بدونن و با طناب افراد ناآگاهی مثل شما توی چاه نرن.
این بازی روی کنسول و PC هیچ فرقی به جز گرافیک نداره که قطعا روی PC گرافیکش بیشتره !
درضمن خواهشا دلت نسوزه واسه من ، واسه شفاف سازی برای کاربرا هم که شده از کنسولت عکس بگیر بزار اینجا !

mjorh
05-10-2011, 21:53
این سایت جای دعوا کردن نیس ...لطفا به بقیه کاربرا احترام بزارید.

SevenCity
05-10-2011, 22:00
این چمن از اول فعاله یا باید جایی فعالش کرد؟
کلا به غیر از فایل کانفیگ جای دیگه ای هست که بشه گرافیکو بالا برد و مثلا اگه نرمال باشه یه چی High کردش؟

از همون اول فعاله فقط فیفا انگار خودزنی داره تو صحنه های دموییش مثل شادی پس از گل به شدت گرافیکو اورده پایین (شایدم بخاطر این باشه که افت فریم رو حل کنه)
شما مگه چمن رو مثل عکسی که گذاشتم نداری؟ فقط من گذاشتم روی 1080P و 4X و HIGH
مطمئنن داری فقط باید زوم کنی بیبنی

-----------------------------
کاش همه ی بازیکنارو مثه خولیو سزار طبیعی طراحی میکردن:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir_k2m
05-10-2011, 22:00
اطلاعات نداری مجبور نیستی بیای یه پست در کنی توی تاپیک که بعد هم مثه ... بمونی توی پستت ! حرف با دلیل و مدرک بزن که این جوری سکه ی یه پول نشی توی تاپیک !
360 هم سه هسته ای هست اگه نمیدونی بدون !
بازم میگم ، افراد خودشون عقل و شعور دارن و فهمیدن کی حرف مفت زده و کی از روی باد معده حرف زده !
منم به هیچیم نمینازم ، ولی خوش ندارم ببینم یکی بیاد بیخود و بیجهت یه بازی رو ترول کنه چون خودش یه 360 خریده و بهش مینازه .
همه باید حقایق رو بدونن و با طناب افراد ناآگاهی مثل شما توی چاه نرن.
این بازی روی کنسول و PC هیچ فرقی به جز گرافیک نداره که قطعا روی PC گرافیکش بیشتره !
درضمن خواهشا دلت نسوزه واسه من ، واسه شفاف سازی برای کاربرا هم که شده از کنسولت عکس بگیر بزار اینجا !
واقعا ارزش جواب دادن رو نداری حیف اون جوابایی که به تویه بیسواد زدم اینم یاد بگیر اون 3 هسته ای که میگی خود هر هسته داخلش 3 هسته دیگه هست شما برو توی کار قوطی کبریتت اینجا اطلاعات غلط به مردم در مورد کنسول نده که من از سن تولدت با کنسولو از این چیزا بودم اما تویی که هیچ اطلاعی از کنسول نداری میای یه سری حرف مفت تحویل مردم میدی که خودت هنوز باید دستگاهت رو واسه آپگرید ببری بیرون 30تومن 30 تومن خرجش کنی واسه فیفا بازی کردن بعد میای تو سر مال هم میزنی واقعا واسه همچین آدمها باید تاسف خورد خوش باش عزیزم

afshin_baranii67
05-10-2011, 22:05
واقعا ارزش جواب دادن رو نداری حیف اون جوابایی که به تویه بیسواد زدم اینم یاد بگیر اون 3 هسته ای که میگی خود هر هسته داخلش 3 هسته دیگه هست شما برو توی کار قوطی کبریتت اینجا اطلاعات غلط به مردم در مورد کنسول نده که من از سن تولدت با کنسولو از این چیزا بودم اما تویی که هیچ اطلاعی از کنسول نداری میای یه سری حرف مفت تحویل مردم میدی که خودت هنوز باید دستگاهت رو واسه آپگرید ببری بیرون 30تومن 30 تومن خرجش کنی واسه فیفا بازی کردن بعد میای تو سر مال هم میزنی واقعا واسه همچین آدمها باید تاسف خورد خوش باش عزیزم

آقای ادعا اونا هسته ی واقعی نیستن ، Virtual Core هستن ! اطلاعات نداری بزور اطلاعات ِ غلط غلوط نکن تو حلق ِ ملت !
در ضمن اینقدر نگو قوطی کبریت ، به جان ِ خودم اونی که بهش میگن قوطی کبریت کنسول ِ نه PC !
درضمن من کنسولم رو هم دوس دارم ، GeOW واسم داره ، Halo واسم داره ، Uncharted و GOW واسم داره :8:
آدم واسه فریمور پول بده و خودش لحیم و پیچ گوشتی دستش نگیره ولی لاقل سواد داشته باشه و از حرفی که میزنه مطمئن باشه نه از روی باد معده حرف بزنه :31:
درضمن اگه ارزش ِ جواب دادن ندارم پس جواب نده ، گندی که زدی رو پهن تر نکن ! حرف ِ بدون مدرک میزنی انتظار ِ نقل قول هم داشته باش.

amir_k2m
05-10-2011, 22:21
آقای ادعا اونا هسته ی واقعی نیستن ، Virtual Core هستن ! اطلاعات نداری بزور اطلاعات ِ غلط غلوط نکن تو حلق ِ ملت !
در ضمن اینقدر نگو قوطی کبریت ، به جان ِ خودم اونی که بهش میگن قوطی کبریت کنسول ِ نه PC !
درضمن من کنسولم رو هم دوس دارم ، GeOW واسم داره ، Halo واسم داره ، Uncharted و GOW واسم داره :8:
آدم واسه فریمور پول بده و خودش لحیم و پیچ گوشتی دستش نگیره ولی لاقل سواد داشته باشه و از حرفی که میزنه مطمئن باشه نه از روی باد معده حرف بزنه :31:
درضمن اگه ارزش ِ جواب دادن ندارم پس جواب نده ، گندی که زدی رو پهن تر نکن ! حرف ِ بدون مدرک میزنی انتظار ِ نقل قول هم داشته باش.
Virtual Core !!!!!!!!!!:2::2::2:واقعا در بیسواد بودنت دیگه شک ندارم:31:اگه یک زره سواد داشتی خودت کنسولت رو آپ میکردی اگه من بیسوادم که میتونم کنسولم رو آپ کنم ببین تو دیگه چی هستی:27:آخه فضاپیما تکنولوژی مهندس آپ کردنم کاری داره بخاطرش پول میدی دست مردم:31:الان تویه یه سایت توی تاپیکش اسمش نمیگم تبلیغات نشه پسر 13 سالشه آپ میکنه بعد توی مهندس....:27:بیخیال از بس حرف مفت زدی واقعا باد معدم درومد هر جور تو راحتی باسواد:27:

afshin_baranii67
05-10-2011, 22:48
Virtual Core !!!!!!!!!!:2::2::2:واقعا در بیسواد بودنت دیگه شک ندارم:31:اگه یک زره سواد داشتی خودت کنسولت رو آپ میکردی اگه من بیسوادم که میتونم کنسولم رو آپ کنم ببین تو دیگه چی هستی:27:آخه فضاپیما تکنولوژی مهندس آپ کردنم کاری داره بخاطرش پول میدی دست مردم:31:الان تویه یه سایت توی تاپیکش اسمش نمیگم تبلیغات نشه پسر 13 سالشه آپ میکنه بعد توی مهندس....:27:بیخیال از بس حرف مفت زدی واقعا باد معدم درومد هر جور تو راحتی باسواد:27:

خب دیگه ، حرفی نداری بیخود زدی به هوچی گری . دیگه مشخصه به کی فشار اومده . فرق ِ Virtual Core رو با هسته ی واقعی نمیدونی دیگه دم از سواد نزن !
آپدیت کردن ِ فریمور هم بلدی و غیر بلدی نداره ، خرجش خوندن ِ یه PDF ـه ! پس اینقدر به این حرکتت نناز ! گرچه واسه این حرفتم که خودت آپدیت میکنی مدرکی نداری و مثل ِ اون مقایست از باده معده هست !
فعلا برو با 5570 روی Full HD و 4XAA بازی کن :27:
در ضمن از روی باد ِ معده حرف نزن ،مرد باش سر حرفت بایست ، گفتی ارزش ندارم جوابمو بدی ، پس هیسسسسسس ! دیگه هی نقل و قول نکن و که بوی گند ِ دروغات تاپیک رو به فنا داده !

hompoil
05-10-2011, 22:53
من برای اولین بار فیفا رو بازی کردم واقعا یه چیزه................:2:
حالا شاید بعضی ها دوست دارند :5:
راستی چطوری میشه گرافیک بازی و رزولوشن را بالا برد هرچه گشتم چیز خاصی پیدا نکردم

amir_k2m
05-10-2011, 23:01
خب دیگه ، حرفی نداری بیخود زدی به هوچی گری . دیگه مشخصه به کی فشار اومده . فرق ِ Virtual Core رو با هسته ی واقعی نمیدونی دیگه دم از سواد نزن !
آپدیت کردن ِ فریمور هم بلدی و غیر بلدی نداره ، خرجش خوندن ِ یه PDF ـه ! پس اینقدر به این حرکتت نناز ! گرچه واسه این حرفتم که خودت آپدیت میکنی مدرکی نداری و مثل ِ اون مقایست از باده معده هست !
فعلا برو با 5570 روی Full HD و 4XAA بازی کن :27:
در ضمن از روی باد ِ معده حرف نزن ،مرد باش سر حرفت بایست ، گفتی ارزش ندارم جوابمو بدی ، پس هیسسسسسس ! دیگه هی نقل و قول نکن و که بوی گند ِ دروغات تاپیک رو به فنا داده !
:31: تکستهاتو میخونم کلی خندم میگیره ایول که باز یکی پیدا شد لحظهای شادی رو واسمون فراهم کنه:31:جان من دیگه اون Virtual Core رو نگو دوستم داره خفه میشه از خنده:31:اگه کارش یه pdf چرا یاد نمیگری خودت انجام بدی؟آهان الان واست میخونم نمیدونستم سواد نداری:27:حالا یه مشکل!چطوری میخوای یاد بگیری با IQ چند کیلوبیتیت؟:27:بیسواد خیال میکنه 5570 کم کارتیه از ماله تو سرتره اگه فن pc بودم انقدر عکس میذاشتم از فیفا که فیوز کلت بپره فیفا که گراف نداره چندتا از کرای 2 واست میزاشتم بعد میرفتی به حاله قوطی کبریتت گریه میکردی کوچولو:27:برو با آتاریت بازی کن تو موفق میشی:27:

Hirad HRD
05-10-2011, 23:11
دوستان عزیز این حرفارو میتونین تو تایپیکم نزنینا من خودم رو کنسول بازی کردم و هم خونه دوستم رو pc من فیفا رو از سال 1994 رو sega اون موقع به نام soccer بود 1995تا 1996 هم همینطور بعدشم 1997 تا 2007 روی pc و از سال 2008 تا 2012 روی کنسول / اینها رو گفتم بدونین تو این تاپیک شاید به اندازه انگشتان یک دست مثل من بازی نکرده دلیلی نداره به pc بگم قوطی کبریت و به کنسول بگم 5 ساله یک روز هم خودمون همونا رو داشتیم این چه استدلالیه که ما داریم / منم موافقم که 90% تو این نسخه کنسول و pc شبیه همند ولی تو گیم پلی نسخه کنسولیش واقعاً فرق میکنه حالا هم بیام بگم این بهتره اون بهتره بابا جون برین حالشو ببرین از هر چی دارین لذت ببرین این سیاست سازندگان بازیه هیچوقت نمیاد برای پلتفرما یک بازی رو یکسان بده مگه من میگم رو pc میتونم استراتجیک بازی میکنم ولی رو کنسول بازی نمیکنم همینطور تو بازی COD , MW مسلماً pc گرافیکش بهتره
بریییییییییییییین حالشششششششششششششششو ببریییییییییییییییییییییی یییییین

ragbar12
05-10-2011, 23:12
يا سلام
به نظرم اين تاپيك جاي بحثاي مفيده جنگ و دعوا رو ببريد جاي ديگه چند صفحه رو نابود كرديد

afshin_baranii67
05-10-2011, 23:16
بحث بر سر ِ اینه که ایشون قبول نمیکنه از سر ِ باد ِ معده حرف زده ، الانم با پستای کاملا بی ربط داره گندی که زده رو میپوشونه!
آقا جون دیگه یه بچه ی ناقص العقل هم میدونه آخرای نسل بازیهای مالتی پلتفرم روی PC گرافیک ِ بهتری دارن .
بیخود و بیجهت هم میاد میگه نسخه ی PC و 360 با هم فرق دارن ،علتش هم مشخصه ، کارت ِ خودش زیر ِ 1080 با AA میزائه و با 360ش بهتر اجرا میشه ، میخواد اینجور خودشو خالی کنه.
تا زمانی که کسی باشه بدون اطلاعات حرف بزنه من توی این تاپیک دستشو رو میکنم .
میخواد بگه من خیلی حالیمه ! میاد با یه پست خوشحال و بدون دلیل میگه با هم دیگه فرق دارن ! مدرک بیار عزیز !
کسی که نمیفهمه 5570 بهتره یا 560ti تکلیفش مشخصه !

amir_k2m
05-10-2011, 23:30
بحث بر سر ِ اینه که ایشون قبول نمیکنه از سر ِ باد ِ معده حرف زده ، الانم با پستای کاملا بی ربط داره گندی که زده رو میپوشونه!
آقا جون دیگه یه بچه ی ناقص العقل هم میدونه آخرای نسل بازیهای مالتی پلتفرم روی PC گرافیک ِ بهتری دارن .
بیخود و بیجهت هم میاد میگه نسخه ی PC و 360 با هم فرق دارن ،علتش هم مشخصه ، کارت ِ خودش زیر ِ 1080 با AA میزائه و با 360ش بهتر اجرا میشه ، میخواد اینجور خودشو خالی کنه.
تا زمانی که کسی باشه بدون اطلاعات حرف بزنه من توی این تاپیک دستشو رو میکنم .
میخواد بگه من خیلی حالیمه ! میاد با یه پست خوشحال و بدون دلیل میگه با هم دیگه فرق دارن ! مدرک بیار عزیز !
کسی که نمیفهمه 5570 بهتره یا 560ti تکلیفش مشخصه !
البته باید متذکر بشم که دوست بالاییمون حرف خوبی زد که در گیم پلی کنسول بهتر از قوطی کبریت جناب عالی بوده و من هم قبول دارم اما انقدر وراجی میکنی حواس واسه آدم نمیزاری بعدشم والا الان 5 ساله کنسول هرچی داده همه لذت بردن اینم بدون اون دوستمونم دونست که گفت شرکتها سیاستشونه که یه فرقی بین کنسول و pc بزارن آخه کی از قوطی کبریت نون میخوره پس 100% یه فرقی هم از نظر گرافیکی و گیم پلی تویه این نسخه با نسخه کنسولی هست الان آمارم بگیری کنسولیها بیشتر از pc ها حالشو میبرن ببین pc پلتفرم بازی نیست حتی میکرو هم ویندوزشو واسه بازی و پلتفرم بودن مناسب نمیدونه حالا تو هی زور بزن.انقدر میگی من دروغ میگم یه اثبات کن که اون عکسها ماله خودت بوده ما که هیچکاری نکردیم از الان زیر سوالیم چه برسه انجام بدیم.ای بابا نرود میخ فولادی در سنگ:27:ما رفتیم بخوابیم بای شما هم با قوطیت حال کن بگو آخر گرافه اگه گراف ببینی چی میگی:27:بای همگی

Loaded_nigga
05-10-2011, 23:36
بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!

آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi

در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله :thumbsdow اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ... :31:

یه سوال در مورد USER & CPU Game Customization :

من با سختی Legendary بازی میکنم
تو قسمت Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم

بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا

خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!

شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟

afshin_baranii67
05-10-2011, 23:39
البته باید متذکر بشم که دوست بالاییمون حرف خوبی زد که در گیم پلی کنسول بهتر از قوطی کبریت جناب عالی بوده و من هم قبول دارم اما انقدر وراجی میکنی حواس واسه آدم نمیزاری بعدشم والا الان 5 ساله کنسول هرچی داده همه لذت بردن اینم بدون اون دوستمونم دونست که گفت شرکتها سیاستشونه که یه فرقی بین کنسول و pc بزارن آخه کی از قوطی کبریت نون میخوره پس 100% یه فرقی هم از نظر گرافیکی و گیم پلی تویه این نسخه با نسخه کنسولی هست الان آمارم بگیری کنسولیها بیشتر از pc ها حالشو میبرن ببین pc پلتفرم بازی نیست حتی میکرو هم ویندوزشو واسه بازی و پلتفرم بودن مناسب نمیدونه حالا تو هی زور بزن.انقدر میگی من دروغ میگم یه اثبات کن که اون عکسها ماله خودت بوده ما که هیچکاری نکردیم از الان زیر سوالیم چه برسه انجام بدیم.ای بابا نرود میخ فولادی در سنگ:27:ما رفتیم بخوابیم بای شما هم با قوطیت حال کن بگو آخر گرافه اگه گراف ببینی چی میگی:27:بای همگی

بیخود حرفای صد من یه غازتو تکرار نکن ، بحث بر سر بازیهای کنسول و ... نیست !
شما بیخود و بیجهت و از روی باد ِ معده اومدی گفتی دو نسخه با هم فرق دارن چون یه دلیلی داره !! دلیلش توهمات تخیلی ذهن مشوش شماست
به هر دلیلی امسال نسخه ی PC و 360 فرقی با هم ندارن ! با پریدن از این شاخه به اون شاخه گندی که زدی و حرفی که بیخود و بی دلیل زدی رو ماس مالی نکن.
هیچ فرقی با هم ندارن از نظر ِ گیم پلی !
صد بار دیگه هم پست بدی میام و میگم که از روی باد ِ معده حرف زدی و اومدی بگی که آره ! منم هستم ! منم حالیمه ! در حالی که بدون ِ اطلاعات حرف زدی ، الانم توش موندی با کشوندن ِ بحث به مسائل بی ربط داری گندتو میپوشونی.
امیدوارم مرد باشی و سر حرفت بمونی بری بخوابی و دیگه نظرات LoLشناسانه ی گرانقدرتو توی تاپیک نبینیم ! البته بعید میدونم باشی ! چند بار تا همین الان بر عکسشو ثابت کردی

sirchicco
05-10-2011, 23:49
دوستان کسی میدونه چجوری میشه یک-دو زد؟!

afshin_baranii67
05-10-2011, 23:53

A+LB رو بزنید ، پاس میده و توی عمق حرکت میکنه بعد میتونید توپ رو واسش بفرستید (به هر طریقی که دوست داشتید ، پاس توی عمق ، پاس هوایی ...)

Loaded_nigga
05-10-2011, 23:59

مثل PES هست فکر کنم!
یعنی l1 یا همون تریگر چپ بالا رو همره با جهت میگیری بعد پاس میدی خودش بعد از پاس میدوه هر وقت دلت خواست میتونی بهش پاس بدی
ولی توی Be A Pro خودت باید بعد از پاس دادن فرار کنی و قبل از اینکه آفساید بشی پاس بخوای یا دکمه ی پاس عمقی رو بزنی تا توپو بندازه جلوت

من موندم چطور میشه وقتی 0-1 جلو هستی و دقیقه ی 89 بازی هست مثل Thierry Henry توپ رو ببری تو زمین حریف درست کنار پرچم کرنر حفظ توپ کنی تا وقت تموم بشه ، میدونم یخورده ناجوانمردانه هست ولی بعضی وقتا لازمه اما اصلا نمیتونم بیشتر از 5 ثانیه توپو نگه دارم همیشه هم میزنن به من توپ اوت میشه ضد حال میخورم :41:

afshin_baranii67
06-10-2011, 00:13
مثل PES هست فکر کنم!
یعنی l1 یا همون تریگر چپ بالا رو همره با جهت میگیری بعد پاس میدی خودش بعد از پاس میدوه هر وقت دلت خواست میتونی بهش پاس بدی
ولی توی Be A Pro خودت باید بعد از پاس دادن فرار کنی و قبل از اینکه آفساید بشی پاس بخوای یا دکمه ی پاس عمقی رو بزنی تا توپو بندازه جلوت

من موندم چطور میشه وقتی 0-1 جلو هستی و دقیقه ی 89 بازی هست مثل Thierry Henry توپ رو ببری تو زمین حریف درست کنار پرچم کرنر حفظ توپ کنی تا وقت تموم بشه ، میدونم یخورده ناجوانمردانه هست ولی بعضی وقتا لازمه اما اصلا نمیتونم بیشتر از 5 ثانیه توپو نگه دارم همیشه هم میزنن به من توپ اوت میشه ضد حال میخورم :41:

باو کنار ِ زمین رو بیخیال ، دوس داری CPU رو خر کنی ؟! توپ رو بده به دفاع ، با دروازه بان و مدافیعن میشه روی حالت Legendary هم یه نیمه ی کامل توپ رو به CPU نداد :31:
اونقدرا هم عاقل تشریف نداره این CPU

saed.omid
06-10-2011, 00:13
سلام
چه جوری میشه دکمه های صفحه کلید در فیفا 12 رو تغییر داد لطفا راهنماییم کنید ؟

torkamans
06-10-2011, 00:27
من فکر میکنم کلا گرافیک فیفا جا مونده از بازی ها فقط بخاطر این کنسولای مغز فندوقی !!!

ahmad rezaa
06-10-2011, 00:41
دعوا تموم شد؟:41:تازه داشتیم حال میکردیم با دعوا جان من بیاین باز دعوا کنین
دوربین رو سیستمدوستم دورتر نشون میده چون lcd مستطیل داره و روزیلیشنش تا آخر بالاست
مال من نزدیکتر نشون میده چون lcd مربع دارم روزولیشنمم به خاطر صفحه کوچیک lcdیم تا 1280 بالاتر نمیره مال دوستم 1600 هستش
خوب این پسره هم روی یه lcd کوچیک و روزولیشن کمتر بازی کرد رو کامپیوتر فکر کرد بنده خدا دوربین رو pc برا همه نزدیکتره نسبت ه کنسول چرا میزنین تو سر هم حالا؟:31:
ولی خداییش دعواتون باحال بود.

akam512
06-10-2011, 00:52
من برای اولین بار فیفا رو بازی کردم واقعا یه چیزه................:2:
حالا شاید بعضی ها دوست دارند :5:
راستی چطوری میشه گرافیک بازی و رزولوشن را بالا برد هرچه گشتم چیز خاصی پیدا نکردم

ببین... تازه چهارمین، پنجمین بار می فهمی داری چی بازی می کنی! :8:

Alireza-Khan
06-10-2011, 00:59
سلام دوستان ! من الان یه نسخشه گرفتم نصب شده ولی نمیدونم باید چجوری اجراش کنم ! Play رو میزنم یه ارور میده کهorigin نصب نشده ! origin رو از نو نصب کن ! پوشه ی کرک هم یه فایل فیفا 1 رو داره که خیلی کم حجم تره و بعد ریپلایس کردن اصلا اجرا نمیشه ! جریان چیه ؟

king 2009
06-10-2011, 01:07
سلام دوستان ! من الان یه نسخشه گرفتم نصب شده ولی نمیدونم باید چجوری اجراش کنم ! Play رو میزنم یه ارور میده کهorigin نصب نشده ! origin رو از نو نصب کن ! پوشه ی کرک هم یه فایل فیفا 1 رو داره که خیلی کم حجم تره و بعد ریپلایس کردن اصلا اجرا نمیشه ! جریان چیه ؟

این رو دانلود کن بریز روش احتمالا مشکلت برطرف میشه:

این کرک سالمه.

pouyasony
06-10-2011, 01:10
سلام میشه یه کاری کرد گرافیک بازیو بالاتر برد تا واقعی تر بشه ؟کلا تو تنظیمات چیزی هست که بازی باحالتر و جذابتر بشه؟

soheilnouri
06-10-2011, 01:44
منم حدودا 1 ماه فیفا 11 رو اینطوری بازی کردم که رید تو چشمام!!!
البته شاید شما هر 1-2 روز 2 3 بار بازی کنید که در این صورت فکر نکنم مشکلی چندانی پیش بیاد ولی اگه زیاد بازی میکنید اصلآ این کارو نکنید...:46:
از ما گفتن بود...
موفق باشی...

منظورت چجور تصويريه ؟

nima_p30
06-10-2011, 02:16
با سلام و عرض خسته نباشید
اگه ممکنه یکی از دوستان که اطلاع داره بگه آیا لینک دانلود از rapidshare گذاشته شده؟؟؟
ممنون میشم اگه هست لینک هارو بدین تا من بازی رو دانلود کنم
با تشکر

shahin_mp3
06-10-2011, 03:04
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟ :21:

منم این مشکل رو دارم

با انالوگ سمت راست تکون میخوره شما انالوگ رو تکون بده تا دروازره بان تکون بخوره

دوست عزيز من با كيبورد بازي مي كنم بايد چيكار كنم ؟ :31:

دسته ي PS3 رو وصل كردم تو اين چه جوريه انالوگ كدومه ؟ :31:

Locker
06-10-2011, 03:09
بعد از گذشت بیش از 5 سال از اومدن کنسول ها مقایسه اونها در بازی های مشترک و یکسان با PC ، در زمینه گرافیک ، کنسول بازنده هست ، دلیلش هم پایین بودن رزولوشن کنسول ها هست و کمبود AA و ... که دوستمون افشین اشاره کردن !

برای فهمیدن این موضوع لازم نیست حتما فیفا 12 کنسول و فیفا 12 پی سی رو با هم مقایسه کنیم ، کافیه فیفا 11 پی سی رو که یک سال از فیفا 11 کنسول عقب تره رو در کامپیوتر متوسط به بالا (رو آخرین تنظیمات) با مانیتور یا LCD/LED/TV یکسان اجرا و با کنسول مقایسه کنیم ، بعد با اولین نگاه متوجه میشید که چقدر نسخه PC از نظر گرافیک چشم نوازتر از نسخه کنسول هست و اون وقته که میگید : موقع اومدن نسل جدید کنسول ها رسیده ...
البته این صحبت ها رو به اون آقای بی سواد نزدم ، چون با خوندن حرف هاش به دو احتمال رسیدم : 1 - کاملا بی سواد هست 2 - از اومدن نسخه ای مانند کنسول برای PC ناراحته ، بعد می خواد با گفتن این چرندیات خودش رو خالی کنه ... بنابراین حرف زدن باهاش بی فایده هست !

نمی دونم چرا این بحث ها اینجا کشیده شد اما باید به کسی که اطلاعات غلط به کاربرها میده پاسخ داد.

sabar
06-10-2011, 09:25
سلام
نمیدونم مشکل دفاع ناکتیکال شما حل شده یا نه ولی من با آنالوگ راست تو بازی زیاد حرکت میکنم و در مواقع ضروری از مربع استفاده میکنم و به راحتی توپ میگیرم البته تا دیشب کمتر از 3 تا نمیخوردم تازه دیشب اینو فهمیدم امتحان کنید
بعد اون حرکت قشنگرو بیایید اینجا
(تشکر)

Loaded_nigga
06-10-2011, 09:26
یه چیز خیلی خیلی خیلی ضد حال پیدا کردم!!!

داشتم از قسمت BUTTON HELP > SKILL MOVES حرکات نمایشی رو اجرا میکردم با کریستیانو خیلی حال میداد ولی وقتی تو قسمت 4 STAR MOVES رسیدم به Simple Rainbow و Advanced Rainbow ( همون حرکت که با جفت پاهاش توپ رو از پشت میندازه بالای سرش بیفته جلوش ) ... این دو تا حرکت رو از هر 5 بار که انجام میدم فقط 2 یا 3 بار درست جواب میده!!! یه بار اشتباهی توپو میندازه اونطرف ... یه بار میخوره به اونجاش برمیگرده پنج متر عقبش !

برای شما هم همینطوریه یا کلا بدون ایراد و تمیز میتونین Rainbow مخصوصا Advanced Rainbow بزنین ؟!

تو Legendary MODE که خیلی تمرین و دقت میخواد تو بازی بتونی با حرکت Rainbow حریفو خر کنی اصلا توپو رو هوا میزنن لعنتیا !

سوال:
تو همون بخش SKILL MOVES اون دوتا پنجره ی آخر که 5 STAR JUGGLING TRICKS هستند رو حتی یکیشونو نمیتونم بزنم!!! Unlock میخواد یه روش خاصی داره ؟

همچنین تو پنجره ی آخر CELEBRATION MOVES که بالاش نوشته VP UNLOCKABLES چطوری میشه اون حرکتها رو آنلاکشون کرد ؟

ممنون

GAMELAIN
06-10-2011, 10:29
سلام

من تنظیمات دسته رو چی جوری انجام بدم هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟

rouzbeh_ziafati
06-10-2011, 10:39
من فیفا 11 رو گرفتم همه چی عالی بود الا یه چیز ، اونم صدای هیجان تماشاچیا بود وقتی که موقعیت خطرناکی روی دروازه ها اتفاق می افتاد ، اگر دقت کرده باشید وقتی موقعیت خطرناکی بوجود می اومد تا انتهای قضیه تماشاچیا هیچ عکس العملی نشون نمی دادند و وقتی توپ گل میشد یا شوت زده می شد و توسط دروازه بان دفع میشد تازه تماشاچیا صداشون در میومد
توی فیفا 12 این قضیه چطوره؟

matrix_3s
06-10-2011, 11:34
سلام

من تنظیمات دسته رو چی جوری انجام بدم هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟
مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12
دوستان راهی برای تنظیم کامل دسته پیدا کردن حتی RS

meysad
06-10-2011, 11:41
-چقدر تفاوته بین صحنه های خوشحالی و تصاویری مثل زوم کردن رو بازیکن یا تعویض با صحنه های اصلی بازی
یه اشتباه کردم چمن رو باید تو تصاویر اصلی میدیدم که خیلی فرق داره با صحنه های مثل خوشحالی که استوک ها اصلا توی چمن نمیرن

تصویر زیبای چمن Full HD HIGH:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
این چمن کجا فعال و غیر فعال میشه .
ممنون

alone_boy
06-10-2011, 12:55
کلا توی کارهای هوایی CPU حرف اول رو میزنه!!
حتی وقتی سانتر میکنه اگه مهاجم 10متر هم عقب تر از مدافعت باشه باز خودش رو میرسونه و ضربه سر رو میزنه
سانتر میکنم واسه مهاجمم که کسی جلوش نیست ولی مدافعا هر طور شده میان و ضربه سر رو میزنن

masoodbr
06-10-2011, 13:03
کلا توی کارهای هوایی CPU حرف اول رو میزنه!!
حتی وقتی سانتر میکنه اگه مهاجم 10متر هم عقب تر از مدافعت باشه باز خودش رو میرسونه و ضربه سر رو میزنه
سانتر میکنم واسه مهاجمم که کسی جلوش نیست ولی مدافعا هر طور شده میان و ضربه سر رو میزنن

اره تاييد ميشه.:41:
چرا شوتا اينطور موشكي هستند ؟

tahami7064
06-10-2011, 13:09
بچه ها دیشب داشتم فیفا 12 رو بازی میگردم یه صحنه هایی دیدم شوکه شدم همون سوتی هایه فیفا قبل از اومدن نسخه اصلی فضای طنز خونه ها شده بود رو سه بار توی یه بازی مشاهده کردم بار اول گفتم شاید همین یه مورده ولی دفعه هایه بعدی رو ذخیره کردم چرا اینجوری شده فیفا؟

smallfrank
06-10-2011, 13:29
بچه ها دیشب داشتم فیفا 12 رو بازی میگردم یه صحنه هایی دیدم شوکه شدم همون سوتی هایه فیفا قبل از اومدن نسخه اصلی فضای طنز خونه ها شده بود رو سه بار توی یه بازی مشاهده کردم بار اول گفتم شاید همین یه مورده ولی دفعه هایه بعدی رو ذخیره کردم چرا اینجوری شده فیفا؟

بخاطر اینکه فضای ظنز خونه ها همیجوری باقی بمونه....:31::31:

برو خدارو شکر کن که مثل من نیستی

سیستمم اینقدر قدیمیه روی low هم نمیتونم بازی کنم...
ز ناچاری روی آوردم به P E S ...

MCSE MAN
06-10-2011, 13:36
اين پنالتيش چرا اينجوريه!! انواع پنالتي هاي تو اوت رو زدم!!
اون نشونه اي كه پايين حركت ميكنه چيه؟ اون وسط باشه بهتره؟؟ قدرت ضربه هم مهمه ديگه؟؟
من اون نشونه رو ميذارم جايي كه سبزه و قدرتشم كم پر ميكنم باز ميره تو اوت !!

pedram9
06-10-2011, 13:45
فیفا هنوز آنلاینش فعال نشده ؟

توی GameRanger ندیدم کسی فیفا 12 باشه

smallfrank
06-10-2011, 13:53
اين پنالتيش چرا اينجوريه!! انواع پنالتي هاي تو اوت رو زدم!!
اون نشونه اي كه پايين حركت ميكنه چيه؟ اون وسط باشه بهتره؟؟ قدرت ضربه هم مهمه ديگه؟؟
من اون نشونه رو ميذارم جايي كه سبزه و قدرتشم كم پر ميكنم باز ميره تو اوت !!

آنالوگ چپ رو یکسره نگیر

به صورت چند ضربه متوالی بگیر سمتی که میخای بزنی...

فیفا هنوز آنلاینش فعال نشده ؟

توی GameRanger ندیدم کسی فیفا 12 باشه

Fifa 12 قابلیت LAN نداره

نمیشه توی gameRanger بازی کرد

باید اورجینالشو بگیری...

akam512
06-10-2011, 14:06
کی تونسته بارسلونا رو رو حالت Legendry ببره؟ واقعا خدای فیفاس هرکی بتونه! من 30-35 بار بازی کردم، یه بار، یک هیچ شکستش دادم! :5:

khorzooghkhan
06-10-2011, 14:41
آقا من با کیبورد بازی میکنم . توی پنالتی ها دروازه بان با چی میپره؟

soheilnouri
06-10-2011, 15:39
سلام
نمیدونم مشکل دفاع ناکتیکال شما حل شده یا نه ولی من با آنالوگ راست تو بازی زیاد حرکت میکنم و در مواقع ضروری از مربع استفاده میکنم و به راحتی توپ میگیرم البته تا دیشب کمتر از 3 تا نمیخوردم تازه دیشب اینو فهمیدم امتحان کنید
بعد اون حرکت قشنگرو بیایید اینجا
(تشکر)

واسه حركت حتما بايد از انالوك راست استفاده كرد ديگه

matrix_3s
06-10-2011, 15:54
آنالوگ چپ رو یکسره نگیر

به صورت چند ضربه متوالی بگیر سمتی که میخای بزنی...
اینقدرا هم سخت نیست.............
وقتی اون نشونه هه اومد وسط شوت کن و بعد از اینکه اقدام به حرکت کرد جهت بده.....با آنالوگ هر جایی که بخوای میتونی بزنی...................:46:

A/|\IR
06-10-2011, 16:00
دوستان فیفا 12 پچ چیزی نداره؟ مثل pes:2:
مثلا ورزشگاه های hd:8: من خیلی به ورزشگاه نیاز دارم ورزشگاه توپ نمیشه بهش اضافه کرد؟
راستی ما تازه به فیفا کوچ کردیم:27: یخورده بازی کردن یاد بدید به ما:27: من هر وقت بازی میکنم با هر تیمی نیمه اول 3 تا میخورم:31: میخوام دفام قوی بشه!:21:

shahin_mp3
06-10-2011, 16:42
با كيبورد چه جوريه پنالتي :21:

pouyasony
06-10-2011, 16:53
بچه ها بازی با کیبورد بیشتر حال میده یا با دسته؟دلیل؟

Kamyar_AnathemA
06-10-2011, 17:23
بزرگـــــــــــترین ایراد FIFA ها و کلا FIFA-12 اینه که قیافه ی بازیکنا حتی بازیکنای معروف به پدربزرگشون بیشتر شبیه هست تا خودشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای همینه که PES بیشتر دوست دارم با اینکه یخورده سطح GamePlay پائین تری نسبت به Fifa داره ولی خیلی Realistic تره !!!

آخه بگید انصافه: یه بازیکن تو لیگ سوئیس یا استرالیا (دقیق یادم نیست) پیدا کرده بودم تیپش خیلی واقعی میزد رفتم گوگل سرچ کردم عکسشو دیدم انصافا خود قیافه ی یارو رو درست کرده بودن. ولی قیافه ی یه بازیکن معروف مثل Messi زمین تا آسمون فرق میکنه با تیریپ خود Messi

در مورد FIFA 12 بگم که دفاع سخت و بسی ناجوانمردانه شیرین شده ! این سیستم جدید impact که دو تا بازیکن به هم میخورن آشغال تر از آشغاله :thumbsdow اینجور برخوردهایی تو فوتبال واقعی اتفاق بیفته هر دو بازیکن مصدوم که هیچی ضربه مغزی میشن داور هم به هردو طرف کارت قرمز میده میگه جمع کنید ببرید سردخونه این کفتران عاشق رو ... :31:

تو قسمت Game Settings اون دو تا پنجره ی آخر که ویژگیهای بازی خودتون و CPU رو تنظیم میکنه و در حالت نرمال همشون 50 هستن... وقتی همشون 50 بودن منم بارسلونا بودم با والنسیا میدادم خیلی سخت میتونستم پاس عمقی بدم چون با اینکه سرعت مثلا Villa و Mesi از دفاع اونا خیلی بیشتر بود و اوایل خوب سرعت میگرفت ولی بعدش دفاعشون تقریبا 20 متر مونده به دروازه از پشت پیرهنمو میکشد از اونطرف یکی تکل میرفت جلوم خلاصه ناک آوت میکردنمون داور هم که چایی میخوره خوبه مصدوم نمیشدم

بعد رفتم تو اون قسمت که بالا گفتم سرعت خودمو و سرعت پاسهامو از 50 بردم بالا کردم 70 حالا هم همیشه بالای 5 گل میزنم و گل نمیخورم چون دفاعهام هم سرعتشون رفته بالا

خلاصه خیلی ور رفتم با اون قسمت چون با 50 اصلا بازی حال نمیداد و حتی دفاعهای مایورکا هم جلوی کریستسانو رونالدو رو بعضی اوقات ناجوانمردانه میگرفتن و داور هم بیخیال !!!

شما خودتون چه تنظیماتی رو برای سختی Legendary پیشنهاد میکنین تا بازی متعادل و واقعی بشه بجای اینکه هر بازی 0-8 تموم بشه و یا اصلا دفاعها رو با پاس عمقی یا تکنیک نشه رد کرد ؟؟؟

قیافه مهم نیست برادر
تو فوتبال چیزهای دیگه ای مهمتر هست در درجه اول
قیافه بازیکن 50 درصد شبیه خودش باشه مشکلی پیش نمیاد اما اگه گیم پلی بد باشه ....

در مورد تکنیک ها هم همش قابل اجرا هست
خوشحالی ها هم بعضی هاش که جلوش نوشته VP باید از قسمت Virtual Pro آنلاک بشه که توضبحش مفصله
همه تکنینک های فیفا هم اونایی نیست که داخل بازی آموزش داده
چند تا دیگه هم هست که اونجا نیست

shahin_mp3
06-10-2011, 17:32
بچه ها بازی با کیبورد بیشتر حال میده یا با دسته؟دلیل؟

دو تاش حال ميده :31:

بستگي به خودت داره :21:

Masoud King
06-10-2011, 17:34
نمي دونم چرا بعضيا اينقدر با اين سيستم جديد دفاعي مشكل دارن...ديروز رفتم گيم سنتر سر كوچه يكم فيفا بزنم.

داشتم با بارسلون رو درجه لجندري بازي مي كردم. كلا دفه اولم بود كه نسخه اصلي رو بازي مي كردم اونم جلو سي پي يو.

بازي اول 4 بر صفر باختم..من بايرن بودم

از بازي دوم يكم اين دفاع اومد دستم و يك بر هيچ بردم...بازي سوم يك - يك ناتمام موند چون مجبور شدم برم خونه : دي

خيلي از چيزا رو اين سيستم جديد حل كرده...پاس ها رو راحت تر ميشه قطع كرد.. توپ رو بهتر ميشه دفع كرد..درسته يكم سخت تر شده ولي خوب بايد روش تمركز كنيد.

موتور جديد فيزيك با اينكه انيمشن ها رو روانتر و طبيعي تر و مرتبط تر به موضوع كرده ولي بعضي جاها مشكل داره...

pouyasony
06-10-2011, 17:39
بهترین ترکیب تو بازی چیه ؟بابا موقعی که من میخوام حمله کنم همش یکی 2نفر تو حمله ان واسه همین زود توپو لو میدم یه ترکیبه تهاجمی میخوام

amin 2010
06-10-2011, 17:50
مدیر محترم ، دوست خوبم، هومان عزیز!!!
میگم نیستی تو فروم همینه ! الان میخوای من دونه دونه جواب چرندیات صفحات قبلو بدم ؟ وقتشم دارم ! فقط این دفعه نوع برخوردمم عوض میکنم !
هر دفعه میایم شعر نوشتن اینجا جوابم میدی میگن از شما که فعالی انتظار اینطور برخوردو نداریم !!!

MCSE MAN
06-10-2011, 18:09
خوب من بالاخره فهميدم با كيبورد دروازه بان سر پنالتي چجوري مي پره. بايد از دكمه هاي 2 و4 و 6 و 8 قسمت اعداد استفاده كنن

يه تفاوت فاحشي كه اين نسخه با نسخه هاي قبل داره بازي تو زمين و خودي و حريف هست. بازي هايي كه من ميزبانم خيلي نتايج بهتري ميگيرم وي تو زمين حريف حتي تيم هاي ضعيف رو هم نميشه راحت برد

masoodbr
06-10-2011, 18:39
قیافه مهم نیست برادر
تو فوتبال چیزهای دیگه ای مهمتر هست در درجه اول:41:
قیافه بازیکن 50 درصد شبیه خودش باشه مشکلی پیش نمیاد اما اگه گیم پلی بد باشه ....

در مورد تکنیک ها هم همش قابل اجرا هست
خوشحالی ها هم بعضی هاش که جلوش نوشته VP باید از قسمت Virtual Pro آنلاک بشه که توضبحش مفصله
همه تکنینک های فیفا هم اونایی نیست که داخل بازی آموزش داده
چند تا دیگه هم هست که اونجا نیست

واقعا قيافه مهم نيست برادر؟ولي من ميگم انصافا خيلي درد داره اين قيافه ها
شوتهاي موشكي اين نسخه بماند:21: ولي انصافا بازيكني مثل فورلان كه از اين شوتها ميزنه گاردش عين واقعت هست

Gregar
06-10-2011, 20:02
واقعا قيافه مهم نيست برادر؟ولي من ميگم انصافا خيلي درد داره اين قيافه ها
شوتهاي موشكي اين نسخه بماند:21: ولي انصافا بازيكني مثل فورلان كه از اين شوتها ميزنه گاردش عين واقعت هست

کی گفته مهم نیست . اگه مهم نبود نمیومدن این همه وقت بزارن واسه چهره . فقط نکته اینه که نسبت به گیم پلی مهم نیست .
دیگه هر بازی ای اشکالاتی داره و واسه فیفا فکر کنم اشکالاتش نسبت به خوبیهاش به چشم نیاد . لااقل از pes که بهتره و انتخاب دیگه ای واسه بازی فوتبال نمیمونه .

راستی این دروازه بان هم خیلی حال میده ها . منتهی یه راهنمای درست حسابی ندیدیم واسش . کسی خوب یاد داره باهاش .

---------- Post added at 08:02 PM ---------- Previous post was at 07:57 PM ----------

این که تقلب محضه . من سرعت خودم رو گذاشتم روی 54 و سی پی یو رو گذاشتم رو 48 . نتیجه کاملا برعکس شد به نفع من . یعنی 5 - 0 . یه بار گذاشتم روی 100 رئال رو 22-0 زدم :27: (فقط واسه فهمیدن تاثیرش) و وقتی دیدم یه ذره اش هم این قدر تاثیر داره دیگه همون 50 گذاشتمشون .

masoodbr
06-10-2011, 20:40
من منكر خوبيهاي فيفا نميشم ولي نه به اين اندازه.هر چي pes توي لايسنس تيمها كم گذاشته فيفا انگار تو قيافه ها كم گذاشته به طوري كه از هر تيمي فقط چند نفرشون قيافشون به خودشون ميخوره.

M A X I M U M
06-10-2011, 21:06
من امسال هم فیفا بازی کردم و هم پی ای اس
شاید فیفا در طراحی چهره ها 50 درصد از پی ای اس عقب باشه اما 250 درصد در گیم پلی جلوتره
اینو من دارم میگم که فن پی ای اس هستم
من اول پی ای اس رو بازی کردم که ازش خوشم اومد و بهترین پی ای اس میتونه باشه
اما استثنا فیفا رو هم امسال بازی کردم
یعنی بازی به شکل عجیبی لذت بخش بود
با دوستم بازی کردم اصلا گیم پلی بازی جزئیاتی داشت که تا بحال ندیده بودم
یا میخواستم مسترلیگشو امتحان کنم که اسمش کریر بود تو بازی
تصاویر اخبار و ریپورت ها واقعی بود انگار داری واقعا یه باشگاه رو می چرخونی
برنامه ریزی ها هماهنگی ها همه و همه چیز واقعی بود
کلا یه فصل کریر رو تموم کردم میتونم بگم حدود 40 برابر پی ای اس Event برنامه ریزی شده داشت تازه اونم تو یه فصل
من با رئال رفتم
نمیدونم فکر نکنم طراحی چهره ضعیف باعث بشه بازی ضعیفی بشه

masoodbr
06-10-2011, 21:27
خودم منم از وقتي كه فيفا 11 رو بازي كردم ديگه طرف pes كه روزانه 7 الي 8 بازي ميكردم نرفتم و منكر بزرگي فيفا نميشم اما اين واقعا دليل نميشه كه چون گيم پلي فيفا خوبه ديگه بقيه چيزارو فراموش كنه از جمله همين فيس ها.نبايد وقتي داري با بازيكن مورد علاقه ات بازي ميكني باهاش حال كني و لذت ببري

hts1369
06-10-2011, 21:31
بهترین ترکیب تو بازی چیه ؟بابا موقعی که من میخوام حمله کنم همش یکی 2نفر تو حمله ان واسه همین زود توپو لو میدم یه ترکیبه تهاجمی میخوام
من اولش با یه مهاجم بازی میکردم تک مهاجم خیلی تنها میموند ولی العان از دوتا مهاجم استفاده میکنم خیلی بهتر نتیجه میگیرم.
دو مهاجم کنار هم نه بصورتی که یکی مهاجم کاذب باشه اونطوری خیلی با یه مهاجم فرقی نمیکنه

وین رونی
06-10-2011, 21:35
کسی می تونه در مورد این قسمت توضیح بده؟

در ایکس باکس
مخصوصاً ستون سمت چپ یعنی support your club

masoodbr
06-10-2011, 22:07

در ایکس باکس

كلا ميشه بگيد اين تو چه قسمتي هستش؟

clickestan
06-10-2011, 22:34

دو تا سوال:
1. بازیت اورجیناله؟
2.به نت وصل بودی؟

---------- Post added at 10:29 PM ---------- Previous post was at 10:24 PM ----------

این که تقلب محضه . من سرعت خودم رو گذاشتم روی 54 و سی پی یو رو گذاشتم رو 48 . نتیجه کاملا برعکس شد به نفع من . یعنی 5 - 0 . یه بار گذاشتم روی 100 رئال رو 22-0 زدم (فقط واسه فهمیدن تاثیرش) و وقتی دیدم یه ذره اش هم این قدر تاثیر داره دیگه همون 50 گذاشتمشون .
رو 50 بازی خیلی لوس و خشک و آرومه حتی رو گیم اسپید فست

بهترین کار اینه که هر تغییری تو اون قسمت دادی عین همون تغییرات رو برای کامپیوتر هم انجام بدید تا عادلانه بشه

---------- Post added at 10:34 PM ---------- Previous post was at 10:29 PM ----------

یه چیزم جدا از این مباحث:
راستی تو بازی برید تو بخش کنتراست تصویر و یه خونه افزایشش بدید
بعد میبینید چقدر گرافیک قشنگ میشه به خصوص چمن
دو خونه افزایش بدید که نور علی نور میشه فقط تو صحنه های نزدیک یکم تاریک میزنه
همون یه خونه افزایش کفایت میکنه

وین رونی
06-10-2011, 22:49

در ایکس باکس

با ایکس باکس به لایو وصل هستم تو منو بازی در قسمت کریر مود وقتی دکمه back دسته رو میزنم این صفحه میاد

chartab
06-10-2011, 22:50
اقا چطور گرافیک رو تنظیم کنم خیلی ضعیف؟

Gregar
06-10-2011, 23:11
كلا ميشه بگيد اين تو چه قسمتي هستش؟

من ارجینال پی سی رو دارم .
راجع به این قسمت فقط میتونم بگم وقتی شما اولین بار وارد بازی میشید ازتون میپرسه تیم دلخواهتون چیه . مثلا میگید بارسا . میتونید بخش ساپورت رو برای این باشگاه فعال کنید یا غیر فعال .
همون اولین ورود به بازی ازتون این رو میپرسه .

حالا این ساپورت چیه ؟ خوب هر کسی که یه تیم رو انتخاب کنه میشه فن اون تیم و اون وقت تمام Xp که میگیره به اون تیم هم میرسه و امتیاز اون تیم در بین تیم های دیگه بالاتر میره .
البته فکر کنم این کار فیفا بیشتر جنبه امار گرفتن داره و نشون میده که چه تیمی تو واقعیت بین فیفا بازها محبوبیت بیشتری داره و هر فیفا بازی که pro باشه و زیاد xp بگیره در واقع کمکی کرده در بالارفتن رتبه تیم محبوبش .

فعلا هم بگم که (البته توی pc و کنسول نمیدونم مشترکه یا نه) رئال در رتبه 1 و با اختلاف نسبتا خوبی از بارسا که در رتبه 2 قرار داره بالاتره . این نشون میده که هم طرفداران رئال بیشترن و هم بیشتر فیفا بازی میکنن .

پیشنهاد میکنم اون فیلم اول بازی رو دوباره از تو همین بخش ببینید . دکمه back رو هم توی هر منویی که هستی بزنی این صفحه مربوط به Xp و ساپورتت میاد . من خیلی توش نگشتم ببینم دقیقا چیه .

Masoud King
06-10-2011, 23:12
این فیفا رو نمیشه زیاد پشت سر هم بازی کرد ... رو آدم فشار زیادی میاره : دی

امشب داشتم بازی می کردم.. از بارسلون تا دقیقه 60 سه بر دو جلو بودم یهو تو 10 دقیقه نمی دونم چی شد که بازی رو 5 بر سه عقب افتادم...سه تا اشتباه کردم تو دفاع که هر سه تا رو گل کردن... این مسی که کافیه یه سوتی بدی جلوش.. گله رو خوردی.
اولین باری بود که درصد مالکیتم جلو بارسلون 55 به 45 به نفع من بود : دی
+
آلمانش چه قوی شده... الان یوواخیم لو رو درک میکنم...این همه ستاره آدم می مونه چه سیستمی بچینه که همشون رو بشه در آن واحد استفاده کرد.
انتقام یورو 2008 رو از اسپانیا گرفتم : دی
مسعوت اوزیل استیلش نسبت به نسخه قبلی خیلی بیشتر به واقعیت نزدیک شده.
ولی چرا نوئر رو 86 گذاشتن...پارسال که ترکوند بنده خدا

SevenCity
06-10-2011, 23:15
به "چمن مصنوعی" PES 2012 نگاه کنید:

__________________________________________________ ____________________________________

به چمن فیفا هم نگاه کنید:

قضاوت با خودتون

Mr.Pooya
06-10-2011, 23:53
یک چیزی که خیلی باحاله اینه که بازیکن های خودی وقتی با هم برخورد می کنند از درون هم رد نمی شوند !! اون دفعه دروازه بان اومد توپ رو جم کنه زد بازیکن خودم رو کله کرد خیلی باحال بود. :31:

bbp
07-10-2011, 00:08
سلام

دوستان فیفا باز !

اونایی که نسخه fifa 11 PC رو بازی کردن

آیا این نسخه یعنی FIFA 12 PC نسبت به نسخه قلی ( 11 ) پیشرفتی داشته یا نه ؟؟

من میخوام بدونم اگه پیشرفتی داشته بعد از سالیان سال فیفا رو مجددا تست ( باز هم تاکید میکنم فقط تست ) کنم

Mostafa 3D
07-10-2011, 00:21
سلام

چند تا سوال داشتم

1 - چطور میشه توی حالت تک به تک ضربه چیپ زد ؟
2 - چطور میشه یه خطای خیلی خفن انجام داد ؟ مثلا اینکه بازیکن رو بزنی یا حتی میشه مثلا داور رو زد ؟
3 - توی ضربه ایستگاهی چطور میشه کات دار زد ؟
4 - توی پنالتی چطور میشه مکث کرد طوری که دروازه بان گول بخوره ( حتی مکثی که خطا باشه )

ممنون

soccer 2009 update
07-10-2011, 05:14
سلام من بازی رو خریدم ولی یه مشکلی هست نمی تونم حرکات تکنیکی بزنم یعنی RS کار نمی کنه اگه چراغش خاموش باشه شوت پاس و سانتر میکنه ولی وقتی چراغش روشنه تاثیری تو بازی نداره من هم وقتی LT + RS میزنم تاثیری نداره
ممنون میشم کمک کنید

alessandroo
07-10-2011, 07:23
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H 2 H
07-10-2011, 08:07
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با آنالوگ راست

willhunting
07-10-2011, 09:29
سلام به همه طرفدارای فیفا
چندتا سوال داشتم
قبل از هرچیز باید بگم که گرافیک بازی خیلی بهتر شده مخصوصا چهره ها و حرکات واقعی تره...
اما سوالام:
1.تنظیمات گرافیک بازی کجاست؟هرچقدر گشتم پیدا نکردم
2.قبل از ورود به بازی یه سری تنظیمات داره که آخرش نوشته CPU اونا چیه؟واسه چیه؟
3.توپ گیری تو فیفا 12 چجوریه با کدوم دکمه هاست!؟
ممنون

smallfrank
07-10-2011, 10:13
سلام

دوستان فیفا باز !

اونایی که نسخه fifa 11 PC رو بازی کردن

آیا این نسخه یعنی FIFA 12 PC نسبت به نسخه قلی ( 11 ) پیشرفتی داشته یا نه ؟؟

من میخوام بدونم اگه پیشرفتی داشته بعد از سالیان سال فیفا رو مجددا تست ( باز هم تاکید میکنم فقط تست ) کنم

بازی خیلی پیشرفت داشته.

همین P+ واقعا بازیکنا رو متمایز کرده....
حتما بگیرو بازی کن...

سلام

چند تا سوال داشتم

1 - چطور میشه توی حالت تک به تک ضربه چیپ زد ؟
2 - چطور میشه یه خطای خیلی خفن انجام داد ؟ مثلا اینکه بازیکن رو بزنی یا حتی میشه مثلا داور رو زد ؟
3 - توی ضربه ایستگاهی چطور میشه کات دار زد ؟
4 - توی پنالتی چطور میشه مکث کرد طوری که دروازه بان گول بخوره ( حتی مکثی که خطا باشه )

ممنون

1_LB+ Shoot
2_با جاگیری خوب پشت یا کنار بازیکن هدف باید با سرعت زیاد تکل کنی.
3_بعد از اینکه Power Bar پر شد به جهتی که میخای L-Stick رو بگیر.
4_نمیشه...نداریم چنین چیزی....:31:

mask24
07-10-2011, 12:38
سلام . بچه ها فیفا 12 سرعتش از 11 پایین تره یا مال من اینطوریه؟حتی رو فست هم سرعتش خوب نیست. بعد اینا چطرا اینجوری می دوند خیلی سخت می شه بازیکنا رو کنترل کرد . انگار رو صابون دارن می دوند!!

mamal_69
07-10-2011, 13:57
سلام دوستان.
چمپیونز لیگ در فیفا 12 کجاست؟من پیدا نمیکنم؟!

hessi19
07-10-2011, 14:06
- توی پنالتی چطور میشه مکث کرد طوری که دروازه بان گول بخوره ( حتی مکثی که خطا باشه )
4_نمیشه...نداریم چنین چیزی....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه ... وقتی که شوت رو پر کردی و قبل از اینکه بازیکن ضربه بزنه به توپ یه باردیگه دکمه ی شوت رو بزن .. بازیکن یه مکثی میکنه !( ولی دوازه بان تکون نمی خوره :دی .. )

سلام دوستان.
چمپیونز لیگ در فیفا 12 کجاست؟من پیدا نمیکنم؟!
اونجوری که از لوگو و تم لیگ قهرمانان استفاده کنه نداره .. چون با pes قرار داد داره .. فعلا fifa نمیتونه ازش استفاده کنه !
ولی میتونی توی تورنومنت خودت بسازی ..

H A M A S
07-10-2011, 14:24
سلام
اولین باز که فیفا اجرا میشه-یه حالت اموزشی داره
اونو سریع رد کردم-حالا میبینم بازی سخت شده!
میخوام اون حالت آموزشی رو دوباره بیارم-اما پیداش نکردم
فقط یکی دیگه از اون اموزشی ها داشت که با اون اولی فرق میکرد

afterten
07-10-2011, 14:53
بچه ها کسی میدونه چجوری میتونم رو بازیکن خودم واسه فروشش خودم قیمت پیشنهادی بدم؟یا حتما باید پیشنهاد قبلی رو رد کنم تا قیمت بالاتر پیشنهاد بشه؟

Arrowtic
07-10-2011, 15:50
سلام
اولین باز که فیفا اجرا میشه-یه حالت اموزشی داره
اونو سریع رد کردم-حالا میبینم بازی سخت شده!
میخوام اون حالت آموزشی رو دوباره بیارم-اما پیداش نکردم
فقط یکی دیگه از اون اموزشی ها داشت که با اون اولی فرق میکرد
My fifa 12 میرفتی فکر کنم interactive tutorials

H00m@N
07-10-2011, 16:40
سلام دوستان من اولین باره فیفا میگیرم!

کلا فیفا فقط لیگ انکلیس داره فقط؟

smallfrank
07-10-2011, 17:04
سلام دوستان من اولین باره فیفا میگیرم!

کلا فیفا فقط لیگ انکلیس داره فقط؟

نه دوست عزیز

خیلی بیشتر لیگ داره

توی قسمت انتخاب تیم اون England رو که نوشته تغییر بدین تا بقیه لیگها بیاد...

MH7313
07-10-2011, 17:13
وقتی داخل بازی میخوام وارد شوم و گیم فیس دانلود کنم مینویسه the ea server is not available now
مشکل از کجاست لطفا راهنمایی کنید.

H00m@N
07-10-2011, 17:53
مود ULTIMATE TEAM برای چیه؟
واسه اپدیت بازیکن؟

m-a-88
07-10-2011, 17:57
من الان چند سال كه pes بازم! امسال براي اولين باره كه دارم Fifa را امتحان ميكنم... خب اعتراف ميكنم اولش

يكم گيج كننده بود برام ولي بايد بگم كه گاهي تجربه جديد ميتونه لذت بخش باشه:31:

به هر حال... من يه مشكل دارم كه نميدونم قبلا پرسيده شده يا نه! نميدونم مربوط به خود بازيه يا ايراد سيستم

منه . عكسها را ببينيد... بازي مات و تاره و تماشاچي ها به اين شكل اند

موقع بازي هم احساس ميشه كه تصوير بعضي جاها پرش داره. مشكل چيه ؟ اينم مشخصات سيستم من :

CPU : Intel(R) Pentium(R) Dual CPU E2180 @ 2.00GHz x 2 ‎(2.00Ghz)
RAM :2.6 GB
GPU :NVIDIA GeForce 9500 GT
VRAM :1.0 GB
WIN XP/SP3

(اينم بگم كه سيستم من pes 11 و 12 را با در بهترين حالت گرافيكي اجرا ميكنه و مشكلي نداره.)

hitman111
07-10-2011, 18:01
دوستان وقتی به اینترنت وصلی تو بازی نمیره اولش عکس رونی میاد گیر میکنه.
نمیشه درستش کرد؟

Arrowtic
07-10-2011, 18:23
من معمولا وقتی بازی میکنم قطع میکنم اینترنتو!
قدیما وای میستادی ارور مییداد رد میشد 12 رو نمیدوننم!

---------- Post added at 07:23 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------

من الان چند سال كه pes بازم! امسال براي اولين باره كه دارم Fifa را امتحان ميكنم... خب اعتراف ميكنم اولش

به هر حال... من يه مشكل دارم كه نميدونم قبلا پرسيده شده يا نه! نميدونم مربوط به خود بازيه يا ايراد سيستم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموقع بازي هم احساس ميشه كه تصوير بعضي جاها پرش داره. مشكل چيه ؟ اينم مشخصات سيستم من :

WIN XP/SP3

(اينم بگم كه سيستم من pes 11 و 12 را با در بهترين حالت گرافيكي اجرا ميكنه و مشكلي نداره.)
مربوط به خود بازی که نیست واسه من درسته درسته

ashk21
07-10-2011, 18:51
سلام من بازی رو خریدم ولی یه مشکلی هست نمی تونم حرکات تکنیکی بزنم یعنی RS کار نمی کنه اگه چراغش خاموش باشه شوت پاس و سانتر میکنه ولی وقتی چراغش روشنه تاثیری تو بازی نداره من هم وقتی LT + RS میزنم تاثیری نداره
ممنون میشم کمک کنید
دوست عزیز C:\Users\your user\Documents\FIFA 12فایل زیر رو در اینجا کپی کن مشکل انشالله که حل می شه حل نشد خبرم کن حلش می کنم برات:31:راستی باید قبلش فایل رو اکسترکت کنی

shahin_mp3
07-10-2011, 21:16
ممنون میشم کمک کنید

يه سر به اينجا بزن

پست تكميلي مشكلات FIFA12

موقع بازي هم احساس ميشه كه تصوير بعضي جاها پرش داره. مشكل چيه ؟ اينم مشخصات سيستم من :

WIN XP/SP3

دوست عزيز گرافيكتو تنظيم كن اگه نمي توني تو Fifa Config بري

اينجا رو بخون

پست تكميلي مشكلات FIFA12

دوستان وقتی به اینترنت وصلی تو بازی نمیره اولش عکس رونی میاد گیر میکنه.
نمیشه درستش کرد؟

يه چند لحظه وايسا بعد Enter رو بزن يا با ماووس كليك كن درست ميشه اگه با دسته اي ضربدر بزن درست ميشه :31:

Spaniuly
07-10-2011, 21:19
واقعا امروز متعجب شدم!

نمی دونم برای شما هم اینطوریه یا اشکال از بازی منه
درجه سختی آماتور با لجندری اصلا تفاوت نداره یا اگه داره خیلی خیلی نا چیزه کلا CPU خیلی خیلی خیلی ضعیف هست... اصلا قدرت CPU قابل مقایسه نیستبا فیفا 11 اینجا هر تیمی رو میشه آبکش کرد یه اچیومنت داره بازی که میگه توی درجه سختی لجندری ی تیم هم ستاره و هم سطح تیم خودت رو ببر من بارسا بودم رئال مادرید رو 9 بر صفر توی مدت 6 دقیقه بردم اصلا خیلی عجیبه اون اچیومنت رو هم گرفتم یعنی هیچ مشکلی نداره یعنی که بازی روی لجندری هست به نظرم این باگ هست هنوز بازی رو از لایو آپدیت نکردم ولی باید یه آپدیتی باشه که این معظل رو حل کنه... واقعا اگه اینطور باشه بازی هیچ لذتی نخواهد داشت

در ضمن اونچه که معلومه بازی به جای سخت شدن طوری شده که CPU هی توپ رو می بره اینور اونور و باید هی بدویی دنبالشون! اصلا جالب نیست

یه چیز دیگه که امروز باعث تعجب من شد اینه که بازی برای کنسول و PC یکی نیست در حالیکه گفته بودن یکی خواهد بود گیم پلی نسخه PC دقیقا گیم پلی نسخه فیفا 11 کنسوله که البته از این لحاظ PC بازها خوش به حالشونه چون گیم پلی فیفا 11 بهتر از اینه... حرکا فلایر و تکنیک های جدید توی نسخه PC مثل کنسول نیست... امروز پسر خالم کیسش رو آورده بود که دسته بازی و آنالوگ راستش رو فعال کنم برای اولین بار بود که نسخه PC رو دیدم قبلا رو PC فقط نسخه دمو رو دیده بودم که کلا فرق دشت با این نسخه نهایی... کلا اتفاقات عجیبی رخ داد...

farhad07
07-10-2011, 21:53
بابا امین ماله تو اینطوریه 100% تفائت داره اماتور با لجندری تو ماله من حتما نسخه ی تو ناقصه !!!

Arrowtic
07-10-2011, 22:01
واسه منم با شما فرق داره تو PC حداقل ولی یه چی رو قبول دارم:

در ضمن اونچه که معلومه بازی به جای سخت شدن طوری شده که CPU هی توپ رو می بره اینور اونور و باید هی بدویی دنبالشون! اصلا جالب نیست

منم اینطوره واسم.جالبیشم اینه اونا یکیشون سانتر میکنه بازیکن عقبم باشه عین جت میره هد بزنه اونوقت بازیکنای خودم موقع دفاع و حمله عین ماست نگاه میکنن مگر این که توپ رو سرشون سانتر بشه یا خیلی نزدیک بهشون!

ولی CPUمن به هیچ وجه ضعیف نیست!(این منم که 9 به صفر میبازم:31:)

srmsrm
07-10-2011, 22:18
اگه میشه بگید چیکار کنم تا به بازیکنم پاس میدم توپ که بهش میرسه استپ نمیکنه و توپ رو یه 20 متری میندازه جلو ممنون میشم راهنماییم کنید

pedram9
07-10-2011, 22:27
سلام دوستان ببخشید مزاحم شدم میدونم جاش اینجا نیست .
فقط یک راهنمایی میخواستم در مورد فیفا 11 آنلاین .

منو وقتی خودم host میسازم و کسی join میکنه تا بازی و بعد استارت میزنم باید توی کدوم صفحه منتظرش بمونم تا بیاد ؟

من اینجا موندم 2 3 مین کسی که join کرده بود توی GameRanger نیومد .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

meysad
07-10-2011, 22:38
سلام .
یک سایتی یه سری کفش و توپ گذاشته . کسی بلده چجوری میشه وارد بازی fifa12 کردش اینا رو .

ممنون:11:

Gregar
07-10-2011, 22:41
واقعا امروز متعجب شدم!

درجه سختی آماتور با لجندری اصلا تفاوت نداره یا اگه داره خیلی خیلی نا چیزه کلا CPU خیلی خیلی خیلی ضعیف هست... اصلا قدرت CPU قابل مقایسه نیستبا فیفا 11 اینجا هر تیمی رو میشه آبکش کرد یه اچیومنت داره بازی که میگه توی درجه سختی لجندری ی تیم هم ستاره و هم سطح تیم خودت رو ببر من بارسا بودم رئال مادرید رو 9 بر صفر توی مدت 6 دقیقه بردم اصلا خیلی عجیبه اون اچیومنت رو هم گرفتم یعنی هیچ مشکلی نداره یعنی که بازی روی لجندری هست به نظرم این باگ هست هنوز بازی رو از لایو آپدیت نکردم ولی باید یه آپدیتی باشه که این معظل رو حل کنه... واقعا اگه اینطور باشه بازی هیچ لذتی نخواهد داشت

یه چیز دیگه که امروز باعث تعجب من شد اینه که بازی برای کنسول و PC یکی نیست در حالیکه گفته بودن یکی خواهد بود گیم پلی نسخه PC دقیقا گیم پلی نسخه فیفا 11 کنسوله که البته از این لحاظ PC بازها خوش به حالشونه چون گیم پلی فیفا 11 بهتر از اینه... حرکا فلایر و تکنیک های جدید توی نسخه PC مثل کنسول نیست... امروز پسر خالم کیسش رو آورده بود که دسته بازی و آنالوگ راستش رو فعال کنم برای اولین بار بود که نسخه PC رو دیدم قبلا رو PC فقط نسخه دمو رو دیده بودم که کلا فرق دشت با این نسخه نهایی... کلا اتفاقات عجیبی رخ داد...

100% نسخه تو یه کاریش میشه . من تو اماتور ... اماتور که نه ولی semi pro راحت حریف رو 5 تایی میزنم ولی تو legendary یه 3 یا 4 تایی میخورم و میبازم . جالبش اینجاست که بازی من به وضوح بهتر از cpu هستش ولی برد با اونه . البته بعضی وقتها همین لجند رو بیشتر از سه تا میزنم ولی نه صفر خداییش ظلمه . حتما یه مشکلی داره .

در ضمن اینو هم بدون که cpu یه چیزی داره به اسم random gameplay . یه سرچ تو گوگل بزن . خیلی دربارش توضیح داده نشده اما من قبلا تو یکی دوتا فروم معتبر واسه فیفا 11 دیده بودم . در واقع واسه اینکه فیفا بازی رو واقعی تر کنه یه روز بازی سختتره یه روز اسون تر . دقت هم کردم دیدم به ساعت بستگی داره . مثلا من صبحها به وقت ایران اگه بازی کنم خفن میبرم . ولی بعد از ظهرها خفن میبازم . شاید خنده دار باشه ولی راسته .

pouyasony
07-10-2011, 22:42
سلام یکی به ما نحوه دریبل زدن با کیبورد و حرکتای تکنیکیشو یاد بده در راه خدا:11:

Kamyar_AnathemA
07-10-2011, 22:52
واقعا امروز متعجب شدم!

من با پی سی بازی میکنم
فرق آماتور با لجندری برای من از زمین تا آسمونه
اصلا یکی نیست
من لپ تایم به روز نیست و مربوط به 3-4 سال پیشه
رو 2 دارم DDR 2 و گرافیک 8600 MGT و سی پی یو 2.2 اینتل
روی بالاترین درجه گرافیک 60 فریم در ثانیه میده و هیچ مسگلی ندارم
تکنیک های نسخه پی سی هم فرقی با کنسول نداره و همشو داره
من هنوز تکنیکی پیدا نکردم که تو کنسول باشه و داخل پی سی نباشه
فقط دو تا مشکل هست
1.مثل اون دوست پی ای اس بازمون تماشاچیا برای من لبه لبه هستن اما بقیه قسمت های بازی خوبه . چرا ؟

2.همچنان اون مشکل رو دارم و تو قیقا 11 هم داشتم . روی بالاترین حالت گرافیک نو ر صفحه لپ تاپ به صورت نا منظم کم و زیاد میشه . تا چند روز پیش روی حالت مدیوم هم بود اما الان درست شده
اما همچنان روی های این مشکل هست

alone_boy
07-10-2011, 23:09
الکترونیک‌آرتز اعلام کرد که نخستین بهینه‌ساز برای FIFA 12 تا حدود دو یا سه هفته آینده عرضه خواهد شد. همچنین چند روز قبل از ارائه این پچ، این شرکت برای رفع مشکلاتی که در قسمت FIFA Ultimate Team بازی وجود دارند آپدیتی عرضه خواهد کرد.

یک آپدیت دیگر هم مخصوص PC برای رفع مشکلاتی در این بازی نیز عرضه خواهد شد.

منبع:dbazinews

soheilnouri
07-10-2011, 23:52
واسه منم با شما فرق داره تو PC حداقل ولی یه چی رو قبول دارم:

منم اینطوره واسم.جالبیشم اینه اونا یکیشون سانتر میکنه بازیکن عقبم باشه عین جت میره هد بزنه اونوقت بازیکنای خودم موقع دفاع و حمله عین ماست نگاه میکنن مگر این که توپ رو سرشون سانتر بشه یا خیلی نزدیک بهشون!

ولی CPUمن به هیچ وجه ضعیف نیست!(این منم که 9 به صفر میبازم:31:)

واسه من cpu وحشتناك قويه در لول لجندري.من تا حالا فقط لجندري بازي كردم كه با لاتسيو تا هفته ي ١٢ كرير مود هفدهم هستم:19:

Imanhjp
08-10-2011, 00:05
سلام دوستان
من از FIFA 07 به بعد دیگه اصلا FIFA بازی نکردم و مهاجرت کردم به PES!
امسال تصمیم گرفتم دوباره فیفا بگیرم و رفتم فیفا 12 خریدم و نصب کردم و خداییش حال کردم با بازی ش.
اما خیلی سخته و یه مشکلاتی باهاش دارم
مثلا چجوری بازیکن میره تو پای حریف؟ مثلا توی PES وقتی دکمه ی 3 دسته یا همون X پلی استیشن رو میگیری میره تو پای بازیکن که توپ رو بگیره اما این اصلا عین خیالش نیست. دکمه ها هم تنظیم کردم اما فقط دنبال یارو راه میرن و تو پاش نمیرن و باید به زور و شانسی 4 (مربع) رو بزنم تا هل اش بده یا سعی کنه توپ رو بگیره
بعدش چرا این اینقدر سخته؟ اصلا نمیشه دریبل کرد و RS کار نمیکنه و آموزش رو خوندم و فایل ها رو کپی کردم بازی خراب شد!
ای کاش مثل همون فیفا 07 بود و تنظیماتش ساده بود این خیلی داغونه
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

Kamyar_AnathemA
08-10-2011, 00:59
سلام دوستان
من از FIFA 07 به بعد دیگه اصلا FIFA بازی نکردم و مهاجرت کردم به PES!
امسال تصمیم گرفتم دوباره فیفا بگیرم و رفتم فیفا 12 خریدم و نصب کردم و خداییش حال کردم با بازی ش.
اما خیلی سخته و یه مشکلاتی باهاش دارم
مثلا چجوری بازیکن میره تو پای حریف؟ مثلا توی PES وقتی دکمه ی 3 دسته یا همون X پلی استیشن رو میگیری میره تو پای بازیکن که توپ رو بگیره اما این اصلا عین خیالش نیست. دکمه ها هم تنظیم کردم اما فقط دنبال یارو راه میرن و تو پاش نمیرن و باید به زور و شانسی 4 (مربع) رو بزنم تا هل اش بده یا سعی کنه توپ رو بگیره
بعدش چرا این اینقدر سخته؟ اصلا نمیشه دریبل کرد و RS کار نمیکنه و آموزش رو خوندم و فایل ها رو کپی کردم بازی خراب شد!
ای کاش مثل همون فیفا 07 بود و تنظیماتش ساده بود این خیلی داغونه
کسی میتونه راهنمایی کنه؟

اون روشی که داری دفاع میکنی سیستم جدید دفاعی فیفاست که از امسال اومده به اسم Tactical Defending و خب با دقاع کردن با نسخه های قبلی فیفا و پی ای اس فرق داره و سخت تر شده . برای گرفتن توپ باید بازیکن رو تعقیب کنی و در یک لحظه بخصوص باید همون به قول شما مربع رو برنی که توپو بگیره و روش های دیگه ای هست برای گرفتن توپ مثل Jockey
اگه نخواستی میتونی Setting گزینه Controller اونجا Tactical Defending رو بزار Legacy Defending که مثل قبل باشه
در مورد RS هم من از فایل کانفیگ فیفا 11 برای 12 استفاده کردم

SevenCity
08-10-2011, 02:51
لجندری در فیفا12 هم قویه و هم هوش مصنوعی بالایی داره (از تیمهای قدرتمند میبازم و تیمهای خیلی ضعیف رو میبرم)
در فیفا11 لجندری خیلی برام ضعیف بود و تیمهای متوسط تو لیگ هارو همیشه قهرمان میکردم اما در فیفا 12 با اینتر سقوط کردم :31:

_نسخه ی PC اچیومنت نداره؟ (من که ندیدم)

shahin_mp3
08-10-2011, 04:56
يكي بگه با كيبورد چي جوري دريبل مي زنند :31:

soccer 2009 update
08-10-2011, 05:05
دوست عزیز C:\Users\your user\Documents\FIFA 12فایل زیر رو در اینجا کپی کن مشکل انشالله که حل می شه حل نشد خبرم کن حلش می کنم برات:31:راستی باید قبلش فایل رو اکسترکت کنی
چاکریم
دعات می کنم یه دنیا ممنون

SevenCity
08-10-2011, 08:10

WIN XP/SP3

این عکسها هیچ مشکلی رو نشون نمیده و تماشاچی های فیفا دقیقا همینجوری هستند
هرکس منکر این قضیه است از تماشاچی ها از نزدیک عکس بزاره

Spaniuly
08-10-2011, 09:10
آقا حل شد مشکلم تمام ایرادات به خاطر دستکاری بود که نمی دونم کی و توسط چه کسی روی اسلایدرها اعمال شده بود گذاشتم روی دیفالت حل شد حتی با دستکاری اونها میشه بازی رو از اینی که هست هم سخت تر کرد... بخدا برازنده بهترین عنوان ورزشی سال هست...

willhunting
08-10-2011, 09:40
سلام به همه
بابا یکی مارو هم تحویل بگیره توروخدا :42:
دوتا سوال داشتم:
1.توپ گیری چجوریه؟با کدوم دکمه هاست؟(تو 11 با دکمه 2 توپ میگرفت،2 با 3 رو همزمان میگرفتیم دوتایی میرفتن توپ میگرفتن اما اینجا فقط کنار توپ می دوند و به زور شاید توپ بگیرن)
2.حرکات تکنیکی رو اگه کسی لیستشو داره کامل بگه.
ممنون

p3yman_xl
08-10-2011, 09:49
سلام به همه
بابا یکی مارو هم تحویل بگیره توروخدا :42:
دوتا سوال داشتم:
1.توپ گیری چجوریه؟با کدوم دکمه هاست؟(تو 11 با دکمه 2 توپ میگرفت،2 با 3 رو همزمان میگرفتیم دوتایی میرفتن توپ میگرفتن اما اینجا فقط کنار توپ می دوند و به زور شاید توپ بگیرن)
2.حرکات تکنیکی رو اگه کسی لیستشو داره کامل بگه.
ممنون
1. در ابتدای بازی آموزش توپ گیری و و سیستم دفاعی جدید کامل توضیح داده شده.
2. حرکات تکنیکی در سایت YouTube موجود هست.

soheilnouri
08-10-2011, 10:09
اون روشی که داری دفاع میکنی سیستم جدید دفاعی فیفاست که از امسال اومده به اسم Tactical Defending و خب با دقاع کردن با نسخه های قبلی فیفا و پی ای اس فرق داره و سخت تر شده . برای گرفتن توپ باید بازیکن رو تعقیب کنی و در یک لحظه بخصوص باید همون به قول شما مربع رو برنی که توپو بگیره و روش های دیگه ای هست برای گرفتن توپ مثل Jockey
اگه نخواستی میتونی Setting گزینه Controller اونجا Tactical Defending رو بزار Legacy Defending که مثل قبل باشه
در مورد RS هم من از فایل کانفیگ فیفا 11 برای 12 استفاده کردم

اين rs مگه جز دريبل زدن كار ديگه اي هم ميكنه؟

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

اين بازي با ايكس باكس راحتتره بازيش يا بي اس تري؟منظرم دسته هاشه.

M-I-L-A-D
08-10-2011, 11:01
سلام دوستان

وجود داشتن لیگ ایران تو فیفا 12 قطعی نشده؟

تو نظرسنجی که لیگ ایران اول شد!

LiverBarca
08-10-2011, 11:05
اين rs مگه جز دريبل زدن كار ديگه اي هم ميكنه؟

---------- Post added at 12:09 PM ---------- Previous post was at 12:07 PM ----------

اين بازي با ايكس باكس راحتتره بازيش يا بي اس تري؟منظرم دسته هاشه.بله با rs به چز دریبل زدن موقع پنالتی دروازبان باهاش کار میکنه و مثلا میشه سرعت دویدن رو هم باهاش افزایش داد...
در مورد دسته هم هر کسی با یه دسته ای راحتتره و نمیشه نظر کلی داد...

mehdi_vsgh
08-10-2011, 11:39
دوستان یه سوال
به نظرتون این دو بازیکن اونجا دارن چه کار مکینن؟؟ :31:من بارسلون هستم و اون حریفمم اوساسونا

mb_stfu
08-10-2011, 12:30
دوستان اگه میشه تنظیمات Button Setup تو Fifa 11 رو اینجا آپلود کنید .

kane32
08-10-2011, 12:50
اقا فیفا منیجر 12 کی میاد

srmsrm
08-10-2011, 13:14
لطفا کمک کنید بازیکنام توپ که بهشون میرسه استپ نمیکنن و 20 متر توپ رو میندازن جلو....

sadeghbb
08-10-2011, 13:25
احتمالا آنالوگ رو اوردین تو پد...تو تنظیمات پد دقت کنید ببینید اسپرینت اسپید رو آوردین رو کدوم دکمه...

mjorh
08-10-2011, 13:38
این دروازبان چرا نمیپره موقع پنالتی زدن ؟

alone_boy
08-10-2011, 13:49
دیشب داشتم بازی برگشت سوپرکاپ جلو بارسا رو انجام میدادم.اون اواخر که به بازیکنا فشار اومده بود و نوار انرژیشون زرد شده بود داشتم با هیگواین حمله میکردم که یهو توپ رو پرت کرد یه گوشه و پاشو گرفت،بعد که گزارش پزشکیش اومد نوشته بود از ناحیه همسترینگ مصدوم شده و یه هفته غایب خواهد بود . . .:20:

راستی توی Career نمیشه در پیش فصل بدنسازی انجام داد؟!

willhunting
08-10-2011, 14:01
1. در ابتدای بازی آموزش توپ گیری و و سیستم دفاعی جدید کامل توضیح داده شده.
2. حرکات تکنیکی در سایت YouTube موجود هست.

ممنون
درست اما من اونو زدم رفت!
حالا شمام اگه میگفتی کدوم دکمه توپ میگیره ممنون میشدم.
حرکات تکنیکی آموزشش اونجا هست؟ یا فقط کلیپشه؟

SevenCity
08-10-2011, 14:18
یه اچیومنت داره بازی که میگه توی درجه سختی لجندری ی تیم هم ستاره و هم سطح تیم خودت رو ببر من بارسا بودم رئال مادرید رو 9 بر صفر توی مدت 6 دقیقه بردم اصلا خیلی عجیبه اون اچیومنت رو هم گرفتم

توی کریر هم میتونید ستاره های تیم حریف رو ببینید؟ کدوم قسمت؟
اچیومنت ها کدوم قسمته؟

hts1369
08-10-2011, 14:19
تو نسخه های قبلی تیمها تو لیگ قوی تر از بازی دوستانه بودن و بهتر بازی میکردن ولی نه خیلی زیاد ولی تو این نسخه من پروفشنال رو تو بازی دوستانه راحت میبرم ولی تو لیگ خودمو میکشم نمیتونم بهش گل بزنم خیلی بهتر از cpu بازی میکنم ولی اونها یه حمله میکنن و گل میزنن

Spaniuly
08-10-2011, 14:54
یه خواهشی دارم از دوستان لطفا مسائل مربوط به مشکلات اجرا رو توی تاپیک خودش مطرح کنید هر صفحه یکی یه دونه داریم پست مربوط به مشکلات نصب رو لطفا مباحث بازی توی این تاپیک باشه فقط... باز هم ممنون از توجهتون

توی کریر هم میتونید ستاره های تیم حریف رو ببینید؟ کدوم قسمت؟
اچیومنت ها کدوم قسمته؟
نه نمی دونم چرا نمیاره ستاره های تیم ها رو خیلی بده اینجوری آدم نمی دونه رقیبش وضعش به خاطر ترانسفر اینا بهتر شده یا بدتر
اچیومنت امتیازهایی هست که توی ایکس باکس گرفته میشه توی نسخه PC مطرح نیست اچیومنت امسال برخلاف سال قبل که اکثر اچیومنت ها آفلاین بود نصف نصف هست یعنی 500 تا مال آفلاین 500 تا برا آنلاین
دو تا هم اچیومنت مخفی (سیکرت) داره که در این مورد هم عدالت رعایت شده یکی مال آنلاینه یکی مال آفلاین (پس از دقیقه 90 در وقت قانونی در حالیکه بازی مساوی هست گل بزنید و بازی رو ببرید : 15 امتیاز - فقط دقت کنید که در وقت تلف شده باید گل زده بشه)

SevenCity
08-10-2011, 15:12
مربوط به کریر:

ایشون دقیقا چی میخوان؟ منظورشو نمیفهمم

-تو فیفا 10 یه جایی بود برای تمرین و فیفا 11 هم باید یه چیزایی رو آپگرید میکردیم
فیفا 12 این چیزارو نداره؟
کلا بگید نکاتی رو که داخل کریر هست و از چشم بدوره

Toranj_mhg
08-10-2011, 15:18
مربوط به کریر:

ایشون دقیقا چی میخوان؟ منظورشو نمیفهمم

-تو فیفا 10 یه جایی بود برای تمرین و فیفا 11 هم باید یه چیزایی رو آپگرید میکردیم
فیفا 12 این چیزارو نداره؟
کلا بگید نکاتی رو که داخل کریر هست و از چشم بدوره
فکر کنم تقریبا اینو میگه:
من می خوام با شما یه صحبتی داشته باشم. جفتمون میدونیم که من رو مد مسابقات نیستم اما من نمی ذارم که شما سر افکنده بشی اگر اسم من رو در ترکیب اصلی قرار بدی!

aliex
08-10-2011, 15:22
سلام
آقا ما بعد از سالها بازی کردن pes گفتیم این نسخه از فیفا رو تست کنیم
اما نمیدونم چرا بعد از هر پاس که میدم خودش پاس به عقب میده خلاصه هر کاری کردم نشد دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون

sabar
08-10-2011, 15:26
سلام
دوستان
این سی پی یو پدرم رو درآورده اول با آنالوگ راست ازش راحت توپ میگرفتم ولی الان دیگه نمیتونم
1 - چکار کنم موقع دفاع هافبکهام سریع برگردن و مثل کامپیوتر تو دفاع بازیکنم بچسبه به حریف و تو موقع مناسب توپ رو ازش بگیرم؟
( اونا وقتی توپ دت منه همه بر میگردن و اصلا هر جا توپ من میره یکیشون میچسبه به من)
2 - موقع سانتر با چی بپرم هد بزنم هم تو دفاع و هم حمله؟
دخلم اومده تو حالت ورلد کلاس همش 3 تا 4 تا میخورم تو لیگ اسپانیا

sinasalar2007
08-10-2011, 15:41
راهی نداره که بشه کاری کرد که این انرژی بازیکنا کمتر تلف بشه ؟؟ تا بازی به دقیقه 60-70 میرسه پنج شیش تا بازیکن از دور خارج میشن !
توی fifa11 ایکس باکس هم به همین شکل بود ولی بازم کمتر بود ، تو فیفا 11 پی سی که اصلا به این شکل انرژی بازیکنا تموم نمیشد ...

MCSE MAN
08-10-2011, 16:36
تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!
يعني وقتي بازي تموم شد دوست داشتم با مشت بزنم وسط مانيتور ولي حيف كه نميشد:31:

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

بالاخره هم موفق شدم هم سر پنالتي دروازه بانم شيرجه بزنه و هم پنالتي رو گل كنم:31:

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

ببينيم فصل آينده چي در انتظارمونه

afterten
08-10-2011, 17:38
بچه ها کسی میدونه چجوری میتونم رو بازیکن خودم واسه فروشش خودم قیمت پیشنهادی بدم؟یا حتما باید پیشنهاد قبلی رو رد کنم تا قیمت بالاتر پیشنهاد بشه؟

karim messi
08-10-2011, 19:28
ببخشید اگه میشه من یه راهنمایی میخواستم.من تو فیفا 11 به وسیله ی L2 و انالوگ دیریبل میزدم اما تو فیفا 12 هر کاری میکنم نمیشه .ایا فوتبال مشکل داره یا بازی فیفا که خریدم اصل نیست یا دریبلش تغییر کرده.لطفا راهنمایی کنید

Gregar
08-10-2011, 20:02
تو همه نسخه هاي بازي حس ميكردم بعضي بازي ها هست كه سي پي يو هيچ جوره نميذاره ببري. تو فيفا 12 خيلي بازيا بود كه موقعيت هام بيشتر بود و بازي دست من بود ولي آخرش باختم اما به ذهنم نرسيد كه نميذاره ببرم ولي ديروز تو ليگ با رم جلوي يووه بازي داشتم و باز اين حس بهم دست داد كه سي پي يو نميذاره ببرم.به طور كل بازي دست من بود، 3تا تير زدم به نحوهاي مختلف،2تا گل زدم كه آفسايد شد و چندتا موقعيت عالي هم داشتم كه فقط يكيش گل شد. از اونور يووه 2تا حمله كرد جفتش رفت تو گل!!

راستي فصل رو با رتبه 8 به پايان رسوندم و شانس آوردم كه گذاشت باز تو تيم بمونم. البته بايد بگم 7-8 تا بازي آخر رو فوق العاده نتيجه گرفتم و اكثر تيم ها رو بردم

بالاخره هم موفق شدم هم سر پنالتي دروازه بانم شيرجه بزنه و هم پنالتي رو گل كنم:31:

يه چيزي كه فهميدم اين بود كه وقتي اعصابت خورده نبايد بازي كني چون حتما ميبازي. بايد خيلي آروم و ريلكس بازي كني

یعنی 1000 درصد باهات موافقم . ولی حیف که اگه دقت کنی از اواسط بازی کم کم نقشه cpu واسه بهم ریختن اعصاب شما اجرا میشه و در نهایت بازی رو میبازی .

وین رونی
08-10-2011, 20:17

یعنی چون یووه بوده(یک تیم ایتالیایی)اینجوری بازی کرده؟آخه فکر می کنم تیمهای ایتالیایی همینطوری بازی می کنن.دفاع و ضد حمله و ...
منکه با چلسی و منچستر بازی کردم خیلی تحت فشار بودم
یعنی اگه سبک بازی ها هم شبیه واقعیت باشه(مثل سیستم کاتاناچیو)که باید به فیفا دست مریزاد گفت
خیلی دوست دارم بدونم یعنی واقعاً سبک بازی لیگها با هم فرق داره و مثل واقعیت هست.فعلاً خودم نمی تونم اینو تست کنم

a.a1371
08-10-2011, 20:40
خواهشا یکی دقیق بگه چکار کنم :
1- پاس که میدم نمیتونه تو پاش نگه داره میخوره به پاش میوفته چند متر اون طرف تر.
2- کلید عوض کردن بازیکن الان L2 هست میخوام L1 باشه
تنکس

a.a1371
08-10-2011, 20:50
یک سوال دیگه : منوی من احتمالا فرانسویه. همینطور گزارشگر. تو تنظیماتشم انگلیسی نداشت. چه کار کنم ؟! چیزی باید دانلود کنم ؟!

mehdi_vsgh
08-10-2011, 21:03
دوستان چنتا سوال
1- چرا گزارشگر بازی به طور اتومات عوض نمیشه؟؟ من گزارشگر رو روی حالت defalt قرار دادم ولی همش یکی گزارش میکنه من میخوام به صورت رندم هر بازی یه نفر گزارش کنه
2- بچه ها میگفتن که در حین بازی هر لحظه نتیجه سایر بازیهای دیگه هم نشون میده و اعلام میکنه ولی برای من اینطور نیست چرا؟

hts1369
08-10-2011, 21:15
بچه ها میگفتن که در حین بازی هر لحظه نتیجه سایر بازیهای دیگه هم نشون میده و اعلام میکنه ولی برای من اینطور نیست چرا؟
مهدی جان باید تو لیگ بازیهاتون هماهنگ باشه بعضی مواقع بازیهای تیمهای دیگه قبل از بازی شماست و شما بین دو نیمه میتونید نتایج بازی اونها رو ببینید یه سری از بازیها کنارشون نوشته ft یعنی فول تایم و بازی تموم شده ولی بعضی مواقع مینویسه ht یعنی هالف تایم که یعنی بازی اونها هم با شما هماهنگه

mohammad1196
08-10-2011, 21:25
دوستان چنتا سوال
1- چرا گزارشگر بازی به طور اتومات عوض نمیشه؟؟ من گزارشگر رو روی حالت defalt قرار دادم ولی همش یکی گزارش میکنه من میخوام به صورت رندم هر بازی یه نفر گزارش کنه
2- بچه ها میگفتن که در حین بازی هر لحظه نتیجه سایر بازیهای دیگه هم نشون میده و اعلام میکنه ولی برای من اینطور نیست چرا؟

تو حالت دیفلت فقط گزارشگر اولی رو میاره .
کلا تو زبان انگلیسی دو گزارشگر بیشتر نداره.

mrbahram
08-10-2011, 21:27
سلام در فصل نقل و انتقالات راهی نیست تا بجز سمت راست(که خیلی سریع عوض میشه) تمام نقل و انتقالات رو دید....؟

karim messi
08-10-2011, 21:42
ببخشید اگه میشه من یه راهنمایی میخواستم.من تو فیفا 11 به وسیله ی L2 و انالوگ دیریبل میزدم اما تو فیفا 12 هر کاری میکنم نمیشه .ایا فوتبال مشکل داره یا بازی فیفا که خریدم اصل نیست یا دریبلش تغییر کرده.لطفا راهنمایی کنید کسی نیست جواب منو بده

MCSE MAN
08-10-2011, 21:48
یعنی 1000 درصد باهات موافقم . ولی حیف که اگه دقت کنی از اواسط بازی کم کم نقشه cpu واسه بهم ریختن اعصاب شما اجرا میشه و در نهایت بازی رو میبازی .
مخصوصا اگه سي پي يو جلو باشه دقيقا رو اعصابت رژه ميره. براي همين گفتم كه حتما بايد ريلكس بازي كني. بازي هاي اول وقتي اينجوري ميشد احساسي و جوگير ميشدم هي بيشتر گل ميخوردم ولي ديدم فايده نداره،الآن سعي ميكنم بازم خونسرد بازي كنم و تاكتيكمو عوض كنم تا نتيجه بگيرم و خوشبختانه خيلي وقتا نتيجه رو عوض كردم. حتي جلوي تيمي مثل ميلان كه تا دقيقه 85 2-1 عقب بودم ولي در نهايت 3-2 بردم:27:

یعنی چون یووه بوده(یک تیم ایتالیایی)اینجوری بازی کرده؟آخه فکر می کنم تیمهای ایتالیایی همینطوری بازی می کنن.دفاع و ضد حمله و ...
منکه با چلسی و منچستر بازی کردم خیلی تحت فشار بودم
یعنی اگه سبک بازی ها هم شبیه واقعیت باشه(مثل سیستم کاتاناچیو)که باید به فیفا دست مریزاد گفت
خیلی دوست دارم بدونم یعنی واقعاً سبک بازی لیگها با هم فرق داره و مثل واقعیت هست.فعلاً خودم نمی تونم اینو تست کنم
مطمئنا بازي تيم ها تو ليگ هاي مختلف تا حدودي فرق ميكنه،اين تو سري هاي قبل هم بود و ملموس بود ولي اينكه يووه از قصد اينجوري بازي ميكرد رو نميدونم.فقط ميتونم بگم تو قوطي بود و حداقل بايد 5تا گل رو ميخورد!! يعني جلوي هيچ تيمي انقدر موقعيت نداشتم

كاش قسمت ترنسفرش بعضي مواردش شبيه fifa manager بود. مثلا اينكه قيمت بازيكن رو خودمون تعيين كنيم و براي فروش بذاريم. يا وقتي به كسي پيشنهاد ميديم با يع علامت نشون بده كه احتمال قبول كردنش حدودا چقدر و از اين چيزا

shahin_mp3
08-10-2011, 22:14
يكي بگه با كيبورد چه جوري دريبل مي زنن چه جوري پنالتي مي زنن :21:

LiverBarca
08-10-2011, 22:19

ببينيم فصل آينده چي در انتظارمونهنمیدونم مشکلتون کجاست ولی من هر بازی رو مثل اب خوردن رو لجنداری میبرم و الان با اختلاف 12 امتیازی تو صدر جدول لیگ انگلیسم با لیورپول و منچستر رو هم دبل کردم!!!:31::27::21:
فقط یه اشتباهی کردم اول بازی board difficulty رو هم رو لجنداری گذاشتم و نامردا خیلی کم پول دادن و تو نیم فصل هم یه قرون هم دادن(مجبور شدم 2 3 تا بازیکن اماتور بخرم که خیلی هم کم بازیشون میدم)...
الان تازه دارم میرسم به اخرای فصل...
یه سوالم برام پیش امده اونم اینکه اخر فصل پول میدن یا نه؟؟؟
اگه ندن دیگه بدبخت میشم و باید با salkic برم فصل بعدی رو بازی کنم!!!:41:(یه سرچ بکنید این بازیکن رو پیدا میکنید!خیلی قویه!:31:)

Gregar
08-10-2011, 22:21
مخصوصا اگه سي پي يو جلو باشه دقيقا رو اعصابت رژه ميره. براي همين گفتم كه حتما بايد ريلكس بازي كني. بازي هاي اول وقتي اينجوري ميشد احساسي و جوگير ميشدم هي بيشتر گل ميخوردم ولي ديدم فايده نداره،الآن سعي ميكنم بازم خونسرد بازي كنم و تاكتيكمو عوض كنم تا نتيجه بگيرم و خوشبختانه خيلي وقتا نتيجه رو عوض كردم. حتي جلوي تيمي مثل ميلان كه تا دقيقه 85 2-1 عقب بودم ولي در نهايت 3-2 بردم:27:

مطمئنا بازي تيم ها تو ليگ هاي مختلف تا حدودي فرق ميكنه،اين تو سري هاي قبل هم بود و ملموس بود ولي اينكه يووه از قصد اينجوري بازي ميكرد رو نميدونم.فقط ميتونم بگم تو قوطي بود و حداقل بايد 5تا گل رو ميخورد!! يعني جلوي هيچ تيمي انقدر موقعيت نداشتم

كاش قسمت ترنسفرش بعضي مواردش شبيه fifa manager بود. مثلا اينكه قيمت بازيكن رو خودمون تعيين كنيم و براي فروش بذاريم. يا وقتي به كسي پيشنهاد ميديم با يع علامت نشون بده كه احتمال قبول كردنش حدودا چقدر و از اين چيزا

تو واقعیت هم که همین جوره . البته واسه بازیکنهای حریف نه ما . یعنی اگه خونسردیتو حفظ نکنی بد بازی میکنی و میبازی . یه چیز دیگه بگم . شبها بازی کنید احتمال باختتون بیشتره . سر صبح بهترین موقع است . نمیدونم چرا .

Layken
08-10-2011, 22:23
يكي بگه با كيبورد چه جوري دريبل مي زنن چه جوري پنالتي مي زنن :21:

با کیبورد میشه گفت اصلا نمیشه حتما نیاز به یه گیم پد هستش

oomidd
08-10-2011, 22:41
سلام دوستان چجوری میشه گرافیک این بازیرو کمو زیاد کرد

mohammad_87
08-10-2011, 22:47
سلام
من دسته ایکباکس دارم و با pc بازی میکنم.این تنظیمات که لازم نداره؟با rs یه کرایی میکنه ولی نمیدونم منظور از حرکات تکنیکی اوناست یا نه(آخه زیاد جالب نبودن)
اون آموزشها که اول بازی درباره دفاع کردن بودن رو دیگه نمیشه دوباره آورد؟

MCSE MAN
08-10-2011, 23:09
نمیدونم مشکلتون کجاست ولی من هر بازی رو مثل اب خوردن رو لجنداری میبرم و الان با اختلاف 12 امتیازی تو صدر جدول لیگ انگلیسم با لیورپول و منچستر رو هم دبل کردم!!!:31::27::21:
فقط یه اشتباهی کردم اول بازی board difficulty رو هم رو لجنداری گذاشتم و نامردا خیلی کم پول دادن و تو نیم فصل هم یه قرون هم دادن(مجبور شدم 2 3 تا بازیکن اماتور بخرم که خیلی هم کم بازیشون میدم)...
اگه ندن دیگه بدبخت میشم و باید با salkic برم فصل بعدی رو بازی کنم!!!:41:(یه سرچ بکنید این بازیکن رو پیدا میکنید!خیلی قویه!:31:)
چه جالب،البته تيم هم مهمه،شما تيمتون چيه؟؟
والا اينجا همه به زور بازيا رو ميبرن!

تو واقعیت هم که همین جوره . البته واسه بازیکنهای حریف نه ما . یعنی اگه خونسردیتو حفظ نکنی بد بازی میکنی و میبازی . یه چیز دیگه بگم . شبها بازی کنید احتمال باختتون بیشتره . سر صبح بهترین موقع است . نمیدونم چرا .
دقيقاااااا،همين الآن داشتم بازي ميكردم تو 5 تا بازي هيچكدوم رو نبردم. ديگه بيخيال شدم و اومدم بيرون:41:

alone_boy
08-10-2011, 23:25
تمام صحبتای MCSE MAN در مورد CPU رو قبول دارم!
همین الان توی Career با من سیتی اولین بازیم رو جلوی سوانسی انجام داد و 2-2 کردم
بالای 5 موقعیت گلزنی داشتم ولی یا مدافعا از وسط زمین خودشون رو میرسوندن بهم یا دروازه بان گل نمیخورد.3 تا تک به تک رو گرفت . . .

پ.ن:برنابئو رو بسیار افتضاح طراحی کردن!

shahin_mp3
08-10-2011, 23:33
با کیبورد میشه گفت اصلا نمیشه حتما نیاز به یه گیم پد هستش

يعني تو تنظيمات گند زدن رفته :21:

سلام دوستان چجوری میشه گرافیک این بازیرو کمو زیاد کرد

تنظيم رزولوشن و گرافيك

سلام دوستان.
یک هفته بود که fifa12 رو نصب کرده بودم ولی فایل fifaconfig برای تنظیمات گرافیک باز نمیشد.خیلی راه ها رو امتحان کردم. از آپدیت کردن ویندوز 7 تا نصب انواع ورژنهای برنامه NET framework تا پاک کردن fifa11 و نصب مجدد fifa12 ولی نشد که نشد.
تا اینکه با تغییر دستی یک فایل تونستم گرافیک بازی رو تنظیم کنم . گرافیکش واقعا عالی شد.حتی render quality رو تغییر دادم تا سطوح مشاهده شده اصطلاحا soft بشه.
ابتدا به محل نصب بازی برید بعد از داخل فولدر fifasetup فایل fifasetup_default رو با نوتپد باز کنید.
Render quality رو از صفر به 3 تغییر بدید.
حالا ببنید رزولیشن صفحه مانیتور یا lcd تون چند در چنده و روی چه رقمی تنظیم شده.( با کلیک راست در صفحه دسکتاپ و انتخاب گزینه propertise و انتخاب گزینه settings)
به عنوان مثال screen resolution سیستم من 1024x768
تنظیمات خود فایل باز شده به قرار زیره:
RESOLUTIONHEIGHT = 600
RESOLUTIONWIDTH = 800
که باید اونها رو نسبت به screen resolution سیستم خودتون اونها رو تغییر بدید.
یادتون نره عدد کوچیکه رو روبروی RESOLUTIONHEIGHT و عدد بزرگتره رو روبرویRESOLUTIONWIDTH بنویسید.
در آخر فایل نوتپد رو save کنید و خارج بشید. وبازی رو اجرا کنیدو لذت ببرید.
امیدوارم که تونسته باشم مطالب رو منتقل کنم.

دوستانی که با config مشکل دارند از این کرک استفاده کنند:

اگر هم جواب نداد هیچ مشکلی نداره به راحتی میتونند تموم تنظیمات بازی رو از طریق فایل fifa setup که توی پوشه_ی my document وجود داره انجام بدن به این صورت:

نقل قول:
RENDERINGQUALITY:
1=low 2=medium 3=high

WAITFORVSYNC:
1=on 0=off

MSAA_LEVEL:
0=off 2=2X 4=4X

ASPECTRATIO:
کاری باهاش نداشته باشید ولی اگه خواستید میتونید با توجه به رزولوشن مانتیتورتون تنظیمش کنید...(عددش حدودا از تقسیم رزولوشن افقی بر عمودی بدست میاد)

RESOLUTIONHEIGHT"
رزولوشن طولی تصویر مثلا 768

RESOLUTIONWIDTH:
رزولوشن عرضی تصویر مثلا 1024

پست تكميلي مشكلات FIFA12

soheilnouri
08-10-2011, 23:36

برخي بازيها اصلا محكوم به باختي.بقول تو ارمش مهمه تو بازي

mtn2008
08-10-2011, 23:40
دوستان منم بعد از سالها پیس بازی کردن اومدم سراغ فیفا و واقعا لذت بردم.یکی یه راهنمایی بکنه من چجوری با تیم میتونم برم تولیگ.مثل مستر لیگ پیس.چند تا گزینه بود امتحان کردم ولی تیم نبود یا بازیکن بود یا مربی.ممنون میشم راهنمایی کنید

shahin_mp3
08-10-2011, 23:50

اي گفتيا يعني اگه بخواد نبري نميبري :21:

تو 3تا زدي من با رونالدو همش تيرك مي زنم :31:

بعضي موقع يهويي از گوشه كنار مياد ميره هيچ وقت نميتونه گل بزنه ها ولي همچين گل مي زنه اصلا مي موني :27:

يه دفعه فكر كنم حرصش گرفته بود از پشت محوطه جريمه مستقيم شوت كرد نفهميدم چه جوري گل شد فقط مي خواستم فحشش بدم بد در جا گل زدم يك حالي داد :31:

mtn2008
09-10-2011, 00:07
دوستان منم بعد از سالها پیس بازی کردن اومدم سراغ فیفا و واقعا لذت بردم.یکی یه راهنمایی بکنه من چجوری با تیم میتونم برم تولیگ.مثل مستر لیگ پیس.چند تا گزینه بود امتحان کردم ولی تیم نبود یا بازیکن بود یا مربی.ممنون میشم راهنمایی کنید
یکی نیست منو راهنمایی کنه؟

Amin4All
09-10-2011, 00:10
دوستان xbox یا ps3 دار.
اگر میتونید کمک کنید در رابطه با تلویزیون یا lcd ای که باهاش بازی میکنید.

SevenCity
09-10-2011, 00:12
عجیبه اصلا نمیدونم چی شد یه دفعه سرعت بازی من زیاد شده چه رو کند بزارم چه رو تند و متوسط همشون بازی به صورت تند هست بازیکنها عین فرفره میدوئن، جالب اینجاست که تا چند ساعت پیش سرعت بازیم کاملا سالم و نرمال بود

soheilnouri
09-10-2011, 00:13
يه نكته ايي هست كه يكم ذهنمو مشغول كرده.گاهي تيم ما در لرابر تيم هاي مدعي ليگ قرار ميگيره(من لاتسيو مثلا مقابل اينتر يا ميلان)بازي ميكنم قبل بازي انتظار دارم تحت فشار باشم اما من بيشتر حمله مكنم و موقعيت دارم(كاري ندارم كه اونا با يه حمله به گل مرسن و ميبرن)اما حالا مقابل تيماي در پيت قرار ميگيرم(مثل نوارا و يا لچه) فك مكنم قبل از بازي راحت ميبرم اما همش تحت فشارم و سه چهار تا شايد بخورم.واسم عجيه.

sabar
09-10-2011, 00:25
نمیدونم مشکلتون کجاست ولی من هر بازی رو مثل اب خوردن رو لجنداری میبرم و الان با اختلاف 12 امتیازی تو صدر جدول لیگ انگلیسم با لیورپول و منچستر رو هم دبل کردم!!!:31::27::21:

سلام شما با تاکتیکال دیفندینگ بازی میکنی و میبری؟:18:
والا من که اعصابم بهم ریخته با بدبختی گل میزنم دقایق آخر لامذهب یه سانتر میکنه رو سر بازیکنش که خیلی هم سانترهاش دقیقه و ذرتی ما رو میبازونه
نمیدونم این سرعت لامذهبش چرا روی لاو هم که میذاری عین جت پاسکاری میکنن و شوتهاشون که دیگه.......
من که باورم نمیشه این بازی طبیعی باشه تنها جذابیتش گرافیک و گیم پلی عالیشع
فکر کنم به خاطر موتور جدیده و حتما سالهای بعد بهتر و واقعی تر و با کیفیتر میشه
امیدوارم

mrbahram
09-10-2011, 00:31
سلام در فصل نقل و انتقالات راهی نیست تا بجز سمت راست(که خیلی سریع عوض میشه) تمام نقل و انتقالات رو دید....؟

romell
09-10-2011, 01:10
با سلام به تمامی دوستان عزیز فیفا باز امسال بازی واقعا لذت بخش شده از هر لحاظ و البته سخت و من پاس ارور رو 58 گذاشتم و سرعت پاسم رو 40 ولی مال سی پی یو رو دست نزدم تا الان هم تو لیگ آلمان با بایرن سوم هستم تو حالت لجندری هم بازی میکنم زمان هم 10 دقیقه گذاشتم واقعا وقتی گل میزنی مخوای بپری هوا در مورد تاکتیکال دیفندینگ هم تو حالت لجندری باید کاستوم تاکتیک و مقابل هر تیم با سیستم های مختلف بازی کنین با فکر و حوصله بازی کنین و وقتی گل خوردین عصبی نشین چون اگه عصبی بشین کارتون تمومه من مقابل دورتمند لام رو مامور مهار گوتزه کرده بودم ویک هافبک دفاعی در حالت دفاع به لام کمک میکرد بازی تاخیری داشتم و از زمین حریف پرس رو انجام میدادم چون دورتمند تیم سرعتی هستش دفاع های سرعتی تو اون بازی گذاشته بودم اصلا نمیتونستم از عمقشون بازی کنم سوبوتیچ و هوملز کاملا بازی رو از عمق بسته بودن تنها راه حل تو اون بازی گرفتن خطا و ضربات استگاهی بود که البته تو بازی چند بار گرفتم و یکیش رو با ریبری گل کردم و بازی یک هیچ تموم شد ولی خوب تو باز ی برگشت تو زمین دورتمند بازی رو 2 بر یک باختم و تاکتیک هام جوابی ندادن میبینید بازی واقعی شده اگه میخواین بزن بریم بازی کنین محکوم به شکست هستین و البته هیچ بازی رو از پیش برنده نیستسن اگه با تدبیر و فکر برنامه ریزی نکنین بازنده هستین .

romell
09-10-2011, 01:25
یک نکته ای هستش اینه که جلوی بعضی از تیم ها مثل بارسا و.... نباید زیاد توپ لو بدین منظور اینه که حد اقلش تو منطقه های حساس اصلا اشتباه نکنین مثلا وسط زمین با هافبک های بازیساز یا در دفاع سعی کنین بتونین یاد بگیرین توپ رو خوب به گردش بیارین البته جلوی تیم های مثل بارسا از دفاع های سرعتی بازی بگیرین پرسینگ زیاد داشته باشن نذارین به راحتی توپ رو به گردش بیارن اگه این کار رو نکنین محکوم به شکست هستین در حالت تکاتیکال دیفندینگ سوییچ کردن بازیکن رو بازیکن دیگه رو خوب یاد بگیرین بازیکن های راست پا یا چپ پا بدن خودتون رو به سمت پاییی که قوی هستش نگه دارین مثلا فن پرسی اجازه بدین با پای چپش شوت کنه احتمال گل خوردن به تبع از اون یکی پاش بیشتره با هر بازیکنی رو که در اختیار دارین الکی تو زمین با هاش ول نچرخید دو بر رو نگاه کینن و با هاش یار گیری کنین وقتی عصبی میشین بازی نکنین بهتره دستگاه رو خاموش کنین و یه استراحتی کنین .

LiverBarca
09-10-2011, 01:26
چه جالب،البته تيم هم مهمه،شما تيمتون چيه؟؟
والا اينجا همه به زور بازيا رو ميبرن!

دقيقاااااا،همين الآن داشتم بازي ميكردم تو 5 تا بازي هيچكدوم رو نبردم. ديگه بيخيال شدم و اومدم بيرون:41:
تو همون پست گفتم که لیورپولم...:46:
البته من به روش قدیمی دفاع میکنم!
روش جدید مسخرس و همون روش فوتبال خیابانیه!!!دی

soheilnouri
09-10-2011, 02:10

دفاع جديد تنها فرق اين ورژن با ١٢ هستش.اكه اونم legacy كني كه همونه انگار!

naserentezar30
09-10-2011, 02:29
سلام میشه یکی به ما توضیح بده تو پی سی توبازی فیفا چطوری میشه دریبل زد

من روش دریبل وتکنیکارو دانلود کردم اما فکر میکنم برا ps3هستش برا پیسی نیستش نمیدونم از جویستوکه ؟یا اصلا تکنیک دریبل نداره فیفا 12من باشوکا بازی میکنم اما شوک دسته راستی برا دریبل تنظیم نیستش کار نمیکنه تو فیفا کارایی نداره ممنون میشه دوستای عزیز کمک کنن

vampyre
09-10-2011, 06:19
سلام.
دوستان فیفا 12 مثل اون فیفاهای قدیمی تیم منتخب جهان کلاسیک نداره؟!

matrix_3s
09-10-2011, 07:06
سلام میشه یکی به ما توضیح بده تو پی سی توبازی فیفا چطوری میشه دریبل زد

من روش دریبل وتکنیکارو دانلود کردم اما فکر میکنم برا ps3هستش برا پیسی نیستش نمیدونم از جویستوکه ؟یا اصلا تکنیک دریبل نداره فیفا 12من باشوکا بازی میکنم اما شوک دسته راستی برا دریبل تنظیم نیستش کار نمیکنه تو فیفا کارایی نداره ممنون میشه دوستای عزیز کمک کنن مشکل از دسته هستش که R3 فعال نیست البته اینجا جاش نیست ولی
با این میتونی به راحتی تنظیم کنی........

hts1369
09-10-2011, 07:45
سلام.
دوستان فیفا 12 مثل اون فیفاهای قدیمی تیم منتخب جهان کلاسیک نداره؟!
چرا هم منتخب جهان داره و هم منتخب بازیکنان کلاسیک
قویترین تیمبازی بازیکنهای کلاسیک هستن که اکثرا بالای 90 هستن

vampyre
09-10-2011, 07:53
باید آزادشون کرد یا همینجوری هستن؟به خاطر اینکه گشتم پیدا نکردم!
------------
یه سوال دیگه هم داشتم.
توی کریر مد من بازیکن از جوانانم کشیدم بالا اول قدرتش 40 تا بود ولی الان بعد از دو فصل بازم توتالش 40 تاست!اینا چه جوری پیشرت میکنن؟!

hts1369
09-10-2011, 07:59
توی rest of world
اخرین تیم و یکی مونده به اخر تیمهای منتخب هستن خوبیش نسبت به pes اینه که اسم بازیکنهای کلاسیک رو هم میگه

a.a1371
09-10-2011, 08:09
تنکس

:mellow: :hmm:

matrix_3s
09-10-2011, 09:05
سلام دوستان این توپ گیریش چجوریه
آموزشی هم رفتم ولی خیلی سخته ..........!!!!!!!!دیونه شدم...........!!!!!!
به خدا توپگیری تو واقعیت از این آسونتره.......

Layken
09-10-2011, 13:38
سلام دوستان این توپ گیریش چجوریه
آموزشی هم رفتم ولی خیلی سخته ..........!!!!!!!!دیونه شدم...........!!!!!!
به خدا توپگیری تو واقعیت از این آسونتره.......

سجاد سعی کن زیاد انگشتتون روی سرعت نباشه اصلا موقعی که دفاع میکنید سرعت رو بی خیال بشید چون سریع دریبل میخورید حتی نمیتونید تکل کنید که ممکن میشه خطا بشه

MJ assassins creed
09-10-2011, 13:41
تنکس
1-احتمالا شوک سمت راستت خراب شده و روی یک دکمه گیر کرده.برای فهمیدنش اگه بازی Pes هر سالی شو داشته باشی تو ستینگز بیرون بازی توی قسمت کنترل دسته ات رو بیار نشون میده.(این دلیل نمیشه من pes باز باشم.دوباره گر ندید دعوا شه من طرفدار فیفا ام.)
2-توی قسمت Select Side دکمه Y (مثلث یا شماره یک) رو بزن بعدیه صفحه باز میشه دکمه R2 رو بزن بعد وارد صفحه تنظیمات میشه.

h_starboy
09-10-2011, 13:59
واقعا بازی با بارسا سخته . آدم رو دیوونه میکنن. اصلا به هیچ وجه امکان نداره توپ رو بتونین از مسی یا اینیستا بگیرید یا گل میزنن یا دروازه بان میگیره یا اوت . هیچ راهی هم نداره . کچل شدم . با سیستم دفاع جدید , قدیم , با سرعت بدون سرعت خلاصه همه راهها رو رفتم امکان نداره بشه .

a.a1371
09-10-2011, 14:49
1-احتمالا شوک سمت راستت خراب شده و روی یک دکمه گیر کرده.برای فهمیدنش اگه بازی Pes هر سالی شو داشته باشی تو ستینگز بیرون بازی توی قسمت کنترل دسته ات رو بیار نشون میده.(این دلیل نمیشه من pes باز باشم.دوباره گر ندید دعوا شه من طرفدار فیفا ام.)
2-توی قسمت Select Side دکمه Y (مثلث یا شماره یک) رو بزن بعدیه صفحه باز میشه دکمه R2 رو بزن بعد وارد صفحه تنظیمات میشه.

من دستم معمولیه شوک نداره. با کیبرد که تست کردم درست بود.
احتمالا از تنظیمات دسته هست ولی من ب چیزی دست نزدم. چکار کنم ؟! :41:
:11:

Behnam_o2
09-10-2011, 15:25
آقا قضیه این آپدیت 3 گیگا بایتی که واسه پی سی ea داره میده چیه ؟؟؟!!!!!!

mehdi_vsgh
09-10-2011, 15:26
کی؟؟ کجا؟؟ کی گفته؟ کجا نوشته؟؟

vampyre
09-10-2011, 15:58
سلام.
یکی میشه جوابه من رو بده.
میگم الان 3 فصله دارم کریر مد میرم ولی بازیکنانی که از جوانان کشیدم بالا توتالشون هیچ تعغیری نکرده و روی همون 40 50 مونده!کسی نمیدونه چرا؟!

aliex
09-10-2011, 16:18
سلام
آقا ما بعد از سالها بازی کردن pes گفتیم این نسخه از فیفا رو تست کنیم
اما نمیدونم چرا بعد از هر پاس که میدم خودش پاس به عقب میده خلاصه هر کاری کردم نشد (هم بادسته هم با کیبورد) دوستان لطفا راهنمایی کنید
ممنون
کسی نیست جواب ما رو بده:13::19: ؟

shahin_mp3
09-10-2011, 17:09
مشکل از دسته هستش که R3 فعال نیست البته اینجا جاش نیست ولی
با این میتونی به راحتی تنظیم کنی........

دوست عزيز شما گفتي با دسته ي PS3 بازي مي كني با همين برنامه وصلش كردي يا اون يكي برنامه DS3 TOOL

من با اون وصل كردم ولي نه شوك ها نه RS هيچ كدوم كار نمي كنه ؟ :21:

MJ assassins creed
09-10-2011, 17:35
من دستم معمولیه شوک نداره. با کیبرد که تست کردم درست بود.
احتمالا از تنظیمات دسته هست ولی من ب چیزی دست نزدم. چکار کنم ؟! :41:
:11:
یکار بکن برو تو قسمت تنظیمات ببین برای دکمه RS یا Right Stick دکمه ای تعریف شده یا نه؟

A.N.A.P
09-10-2011, 19:22
دوستان کسی حاضره آنلاین بزنیم ؟

h_13691990
09-10-2011, 19:39
من یه فیفا 12 ریجن 3 برای ps3 خریدم ولی کد آنلاینش رو که میزنم میگه معتبر نیست ..

کس دیگه ای هم این مشکل رو داشته؟؟

Gregar
09-10-2011, 19:57

منبع ؟
احتمالا منظورت اون اپدیت سه گیگا بایتی هست که واسه بعضی ها موقع نصب فیفا 12 (نسخه ارجینال نه کرکی) توی origin میگه باید دانلود بشه و میشه گفت یه جور باگه . خیلی ها هم به EA اعتراض کردن واسه همین اپدیت .
در کل اگه غیر از این باشه که اپدیت نباید اینقدر زیاد باشه .

matrix_3s
09-10-2011, 20:00
دوست عزيز شما گفتي با دسته ي PS3 بازي مي كني با همين برنامه وصلش كردي يا اون يكي برنامه DS3 TOOL

من با اون وصل كردم ولي نه شوك ها نه RS هيچ كدوم كار نمي كنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله من هم دسته psرو نصب کردم با این برنامه ای که واسه دانلود گذاشته شد
و برای ps3 هم با DS3 Tool

pouyasony
09-10-2011, 20:21
سلام من وقتی تو دسته چراغ انالوگو روشن میکنم فقط انالوگا کار میکنه و اون فلشهای چپ راست بالا پایین کار نمیکنه وقتیم که خاموش میکنم انالوگا کار نمیکنه نمیشه کاری کرد که جفتشون کار کنن؟

denzelmovie
09-10-2011, 20:34
دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه

پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT

ممنون

mohammad_87
09-10-2011, 20:42
دوستان عزیز من هرکاری میکنم نمیتونم دسته رو تنظیم کنم
لطفا یه نفر دسته رو برای من اینطوری تنظیم کنه

پاس کوتاه : A
پاس تو عمق : Y
سانتر و تکل : B
شوت : X
سرعت : RB
سوئیچ پلیر : L1
حرکات تکنیکی : RT

ممنون
یعنی می خواید دقیقا مثل دکمه های pes بشه.من برای خودم رو اینجوری کردم.کدوم فایل رو باید بذارم براتون؟

بازیکنانی که میسازیم رو نمیشه توی کریر استفاده کرد؟

OSEN
09-10-2011, 20:43
سلام رفقا .
بالاخره تو فیفا ۱۲ میشه با گیم رنجر آنلاین زد یا راشو بستن و باید کِی بخریم حتما ؟؟

(ببخشید اگه قبلا پاسخ دادین . من تاپیک رو زیر و رو نکردم)

.

Gregar
09-10-2011, 21:04
سلام رفقا .
بالاخره تو فیفا ۱۲ میشه با گیم رنجر آنلاین زد یا راشو بستن و باید کِی بخریم حتما ؟؟

(ببخشید اگه قبلا پاسخ دادین . من تاپیک رو زیر و رو نکردم)

.

نه دیگه با گیم رنجر نمیشه .

خاک بر سر اینترنت ایران بکنن که از هیچ قابلیت انلاین این بازی نمیشه استفاده کرد .

denzelmovie
09-10-2011, 21:31
یعنی می خواید دقیقا مثل دکمه های pes بشه.من برای خودم رو اینجوری کردم.کدوم فایل رو باید بذارم براتون؟

بازیکنانی که میسازیم رو نمیشه توی کریر استفاده کرد؟

دوست عزیز به پوشه ای که بازی رو در اونجا نصب کردید برید و دو فایل buttonData.ini و buttonDataXenon.ini رو برام آپلود کنید
خیلی ممنون

CRIS Joon CR7
09-10-2011, 22:05
سرعت شوت رو گذاشتم رو 48
ازون حالت موشک کروز درومد
فقط منتظر اون پچ حجم بالائه حدود 3 گیگی هستم
تو یکی از صفحات فروم ea دیدم که گفته بود 3D grass فعال میشه و بعضی فیس ها فیس لیفت میشن و یه سری مشکلات تو شناسیی گیم پد و گرافیک و غیره
دیگه دانشگاه نمیرم فقط فیفا و GEARS of war 3:27:

Kamyar_AnathemA
09-10-2011, 22:18
تو کریر مود قسمت خرید و فروش نمیشه مثلا دو باشگاه بازیکن هاشونو با هم عوض کنن ؟
مثلا منچستر سی تی میخواست نیمار منو 107 تا بخره . من نمیتونم اینجا بهش بگم مثلا رونالدوتو بده و تا قیمت بازیکن ها برابر بشه من مابقیشو سر بدم ؟ :31: گویا از این بقالی ها تو کریر نیست :31:
نمیشه وقتی پیشنهاد برای بازیکنت میاد به باشگاه پیشنهاد دهنده یک قیمت بالاتری بگی و براشون بفرستی ؟ چون ار اون طرف میشه و وقتی یک بازیکن میخوای بخری و پیشنهاد میدی اونا میگن نه اما اگه فلان قیمت بدی بازیکونو میدن بهت

gta6767
09-10-2011, 22:29
سلام در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پچی گذاشته به نام گیم پلی انقلابی کسی دانلود کرده ببینه چطوریه

CRIS Joon CR7
09-10-2011, 22:35
سلام در سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک پچی گذاشته به نام گیم پلی انقلابی کسی دانلود کرده ببینه چطوریه
آره آره منم دیدم چیه؟:19:
گفتی انقلاب یاد اون روزا افتادم ایگار همین دیروز بود:31:

shahin_mp3
09-10-2011, 22:49
بله من هم دسته psرو نصب کردم با این برنامه ای که واسه دانلود گذاشته شد
و برای ps3 هم با DS3 Tool

دوست عزيز منم وصل كردم ولي نه شوك كار مي كنه نه RS يه دفعه شانسي كرد مشكل از كجا است

شما با USB وصل كردي اگه بخوايم با بلوتوث وصل كنيم قطعه ي مخصوص مي خواد يا با هر بلوتوثي ميشه ؟

alone_boy
09-10-2011, 22:55
بازی کم کم داره خسته کننده میشه
CPU سی دقیقه از 45 دقیقه رو پاسکاری میکنه،بعد که میای توپ رو میگیری و میخوای ضد حمله بزنی یا در جا دستتو میخونه و توپو هر طور شده(!)پس میگیره یا توی ضد حمله خودتی و 4-5 تا مدافع حریف
ولی عوضش CPU هر موقع بخواد با کلی بازیکن حمله میکنه و گل میزنه و با کلی بازیکن هم دفاع میکنه
هر سیستمی هم آزمایش میکنی هیچ تاثیری توی بازی تیمت نمیزاره

shahin_mp3
09-10-2011, 23:13
بازی کم کم داره خسته کننده میشه
CPU سی دقیقه از 45 دقیقه رو پاسکاری میکنه،بعد که میای توپ رو میگیری و میخوای ضد حمله بزنی یا در جا دستتو میخونه و توپو هر طور شده(!)پس میگیره یا توی ضد حمله خودتی و 4-5 تا مدافع حریف
ولی عوضش CPU هر موقع بخواد با کلی بازیکن حمله میکنه و گل میزنه و با کلی بازیکن هم دفاع میکنه
هر سیستمی هم آزمایش میکنی هیچ تاثیری توی بازی تیمت نمیزاره

ببين اگه بخواد ببره مي بره تو هم هر كاري كني نمي توني بخواي هم گل بزني مي خوره به تيرك :31:

يهويي از گوشه ها حمله ميكنه نمي فهمي چي شد :31: يه دفعه انقدر حرصش گرفت قبل از محوطه جريمه شوت كرد رفت تو گل فقط بايد فحش مي دادي باحاليش اينجا بود بعدش در جا گل زدم :31:

mehdi_vsgh
09-10-2011, 23:14
اخه این چه وضعشه؟؟؟؟
همه شوتها و حملات cpu گل میشه حتی یه دونش هم خطا نمیره!!! جالبه اینه که ضربه سر هایی که با پشت سر هم میزنن گله!!
از پشت محوطه جریمه ضربه ایستگاهی میزنه مستقیم میره تو گل!!!
حالا ما تک به تک میشیم شوت میکنیم میره تو اوووت!! ضربه سرهامون میره بیرون دروازه!!! ضربه ایستگاهیمون به دیوار دفاعی میخوره!!! شوتامون رو دروازه بان میگیره!!!
گرفتاری شدیم به خدا ها؟؟؟!

mjorh
09-10-2011, 23:21
اخه این چه وضعشه؟؟؟؟
همه شوتها و حملات cpu گل میشه حتی یه دونش هم خطا نمیره!!! جالبه اینه که ضربه سر هایی که با پشت سر هم میزنن گله!!
از پشت محوطه جریمه ضربه ایستگاهی میزنه مستقیم میره تو گل!!!
حالا ما تک به تک میشیم شوت میکنیم میره تو اوووت!! ضربه سرهامون میره بیرون دروازه!!! ضربه ایستگاهیمون به دیوار دفاعی میخوره!!! شوتامون رو دروازه بان میگیره!!!
گرفتاری شدیم به خدا ها؟؟؟!
وقتی همش رو assisted باشه همینجوری میشه دیگه !

Javad-ht
09-10-2011, 23:48
cpu به نظر من تقلب میکنه!
مخصوصا تو تکل ها!
از پشت تکل میزنم جا خالی میده!!
خدایی بازی با cpu اعصاب برای آدم نمیزاره.بهتره بریم آنلاین!
دوستانی که برای pc اورجینال خریدن بیان بگن مشکلی داره یا نه؟
میشه بازی کرد؟یکی تو همین تاپیگ گفته بود برنامه اش مشکل داره میخوام بدونم درست شده؟

pouyasony
10-10-2011, 00:02
یکی به ما بگه تو کریر مود چجوری میشه بازیکن خرید یکی بی زحمت کامل توضیح بده اصلا سردر نمیارم

Loaded_nigga
10-10-2011, 00:04
یه کلکسیون کفش از سایتهای مختلف دانلود کردم برای FiFA-12 و میخوام بندازمش داخل بازی ، هر کدوم از کفشها 3 تا فایل png هستن و نمی دونم چطوری باید به داخل بازی اضافه کنم ( یا جایگزین کنم )

لطفا یه سایت راهنما ( حتی به انگلیسی ) معرفی کنین یا توضیح بدین که چه نرم افزاری لازمه و چطور میشه یه کفش جدید به بازی اضافه یا جایگزین کرد.

پیشاپیش ممنون :11:

mohammad_87
10-10-2011, 00:14
دوست عزیز به پوشه ای که بازی رو در اونجا نصب کردید برید و دو فایل buttonData.ini و buttonDataXenon.ini رو برام آپلود کنید
خیلی ممنون
خواهش میکنم

----------------------------------------
امسال دوتا نکته مشترک در فیفا و pes دیده میشه که در هردو باعث اعصاب خوردکنی گیمرها شده:
1.بازی غیر طبیعی cpu...بجای یک بازی سخت و طبیعی،مواردی غیر طبیعی باعث سختی بازی شده:مثلا تیم حریف از دروازه بان گرفته تا مهاجم کل تیم گیمر رو راحت دریبل میکنه.در فیفا باید کلی دور حریف باهاش بچرخی تا توپ رو ازش بگیری.این وسط وقت و اعصاب هستش که تلف میشه...
2.توپ گیری از حریف:که با نسخه های قبل متفاوتند و فعلا اکثر افراد باهاش مشکل دارن.(بنظر من سیستم دفاعی جدید فیفا از pes خیلی بهتر و طبیعی تره)

Gregar
10-10-2011, 01:16
cpu به نظر من تقلب میکنه!
مخصوصا تو تکل ها!
از پشت تکل میزنم جا خالی میده!!
خدایی بازی با cpu اعصاب برای آدم نمیزاره.بهتره بریم آنلاین!
دوستانی که برای pc اورجینال خریدن بیان بگن مشکلی داره یا نه؟
میشه بازی کرد؟یکی تو همین تاپیگ گفته بود برنامه اش مشکل داره میخوام بدونم درست شده؟

نه مشکل نداره و درست شده و شما میتونید بدون دانلود بازی ارجینال فقط با خرید cd key بازی کنید . البته من یکی هنوز تست نکردم . اموزشش رو متین گذاشته تو بخش بازی های انلاین همین فروم .
الان یه روشی پیدا کردم هم واسه حمله و هم واسه دفاع که با این روش تونستم cpu رو اول 2-0 و بعد 3-1 شکست بدم . چند بار تست کنم ببینم این تاکتیکم جواب میده یا نه . توی این تاکتیک توی دفاع تقریبا دیگه خیلی از X استفاده نمیکنم و بیشتر از A استفاده میکنم .

Kamyar_AnathemA
10-10-2011, 01:19
من 2-3 دست که بازی میکنم خسته میشم . کسل کننده میشه بازی
همه چیزه این بازی آرومه و کسل کننده
اصلا نمیتونی سرعتی بازی کنی
من یک سال 11 رو گیم رنجر آنلاین بازی کردمو میکنم اصلا خسته نشدم و هنوزم خوشم میاد . چون اونجا میتونی سرعتی بازی کنی
اما اینجا تا بازیکن میخواد استیل شوت زدن بگیره یکی از وسط زمین میرسه بهت توپو میگیره
پاس آرومه اصلا نمیتونی بازیکنارو با پاس کاریه سریع رد کنی
اصلا نمیشه رو خصوصیت سرعت بازیکن حساب کرد . مثلا من الان کریر مود دارم بازی میکنم یک بازیکن دارم سرعت و اکسلریشن بازیکن هر دو تا 99 هست اما انگار نه انگار
مدافع های تیم های معمولی توپو ازش میگیرن
هر بازیکنیو هم که تو هر پستی بزاری اصلا از اورالش کم نمیشه
چند دست که 12 بازی میکنم بعدش میرم یک دست آنلاین 11 بازی میکنم دلم باز میشه
موقع 12 بازی کردن خوابم میگیره تا برسم پشت 18 قدم حریف

به نظرم تو این بازی ها جذابیت و سرعت بازی رو نباید فدای واقعی بودن و سخت شدن بازی کرد

m_h_hadavi
10-10-2011, 08:19
دوستانی که دنبال گزارش عربی بازی بودن. برای PC پورت شده:

من تست کردم بدون مشکل کار می کنه اینم لینک مستقیم :)

H00m@N
10-10-2011, 09:42
دربازبانش چرا اینجوریه؟

کرنر میزنی ضربه سرت خدا قدرتم داشته باشه از بالا سرش رد نمیشه همه رو عین بووووووووووووق میگره!یعنی صاف میچسبه به دستش!

mehdi_vsgh
10-10-2011, 10:34
وقتی همش رو assisted باشه همینجوری میشه دیگه !اره همش روی assisted هست!!!

Gregar
10-10-2011, 11:01
والا ما که غیر assisted نمیتونیم بازی کنیم . اصلا از ریشه مشکل داره . روی assisted میزاری پاس ها و شوتهاتو خود cpu خراب میکنه . روی manual میزاری از سختی بازی همشون یا miss میشه یا لو میره .

کلا توی بازی در مقابل cpu :
داوری اشتباه فقط واسه user
زمین خوردن ها همش واسه user
شوت بره بیرون همش واسه user
شوت بخوره به تیرک همش واسه user
گل نشدن تک به تک ها همش واسه user
هدر رفتن کرنر ها و سانترها همش واسه user
مصدومیتها همش واسه user
پاس لو رفتن ها همش واسه user
شلوغی جلوی دروازه واسه هر دو طرف ولی در هم پیچیدن بازیکنها و خوردن زمینشون همش واسه user
...

نمیدونم این وسط پس چی باعث میشه که از cpu ببریم .

mehdi_vsgh
10-10-2011, 11:24
والا ما که غیر assisted نمیتونیم بازی کنیم . اصلا از ریشه مشکل داره . روی assisted میزاری پاس ها و شوتهاتو خود cpu خراب میکنه . روی manual میزاری از سختی بازی همشون یا miss میشه یا لو میره .

کلا توی بازی در مقابل cpu :
داوری اشتباه فقط واسه user
زمین خوردن ها همش واسه user
شوت بره بیرون همش واسه user
شوت بخوره به تیرک همش واسه user
گل نشدن تک به تک ها همش واسه user
هدر رفتن کرنر ها و سانترها همش واسه user
مصدومیتها همش واسه user
پاس لو رفتن ها همش واسه user
شلوغی جلوی دروازه واسه هر دو طرف ولی در هم پیچیدن بازیکنها و خوردن زمینشون همش واسه user
...

نمیدونم این وسط پس چی باعث میشه که از cpu ببریم .
درسته که مشکل شده اخه سخت بودن هم یه حدی داره اصلا فکر کنم بازی طوری تعریف شده که cpu به هیچ وجه نبازه بازیو
من بازی داشتم که 5 تا گل زدم ولی خوب هر گلی که میزدم بلافاصله cpu جواب میداد و آخرش هم 7-5 شکست خوردم یعنی به این باور رسیدم که اگر قرار باشه بازی رو ببازی نیاز نیست انگشتان مبارکتو خسته کنی همونجا انصراف از بازی رو بزن و آبرومندانه 3-0 بباز بازیو وگرنه اگه خودتم بکشی نمیتونی بازیو ببری!!!

MH7313
10-10-2011, 11:28
سلام
یه سوال در مورد career mode دارم خواهشا جواب بدید
توی قسمت career mode که player یا player manager میشی آیا بازیکن انتخاب شده بازیهای ملی هم انجام میده و برای تیم ملی کشورش بازی میکنه؟

vampyre
10-10-2011, 11:38
سلام.
اون ارشگر عربی رو که دوستان گزاشتن باید کجا ریخت؟!
-------------
خب من این رو توی پوشه ی گیم بازی نصب کردم که یهو ارور % داد و کل بازی پوشه ی گیم بازی پاک کرد!!!!
ممنون از اون دوست عزیزی که این لینک رو داد!!:2:

MCSE MAN
10-10-2011, 12:13
آهان خوب پس بگو،اونجوري كه كاري نداره. اينجه همه مشكلش اصليشون گل نخوردنه.

زدم لاتزيو رو 6تايي كردم،چه حالي داد ولي 1-2 بازي بعد 6تا از اينتر خوردم:31:

لامصب اين دفاع سي پي يو نميدونم چجوري بعضي وقتا همه بازيكناي منو ميگيره ولي ما هركي رو ميگيريم 2 نفر ديگه آزادن!

Gregar
10-10-2011, 12:24
درسته که مشکل شده اخه سخت بودن هم یه حدی داره اصلا فکر کنم بازی طوری تعریف شده که cpu به هیچ وجه نبازه بازیو
من بازی داشتم که 5 تا گل زدم ولی خوب هر گلی که میزدم بلافاصله cpu جواب میداد و آخرش هم 7-5 شکست خوردم یعنی به این باور رسیدم که اگر قرار باشه بازی رو ببازی نیاز نیست انگشتان مبارکتو خسته کنی همونجا انصراف از بازی رو بزن و آبرومندانه 3-0 بباز بازیو وگرنه اگه خودتم بکشی نمیتونی بازیو ببری!!!

الان توی کریر من بوخوم بودم حریف یه تیم 2 ستاره . باورتون میشه موقعیتهای من 15 و موقعیت حریف 1 بود . یک صفر باختم :31:

masoodbr
10-10-2011, 12:31
بازي گاها اينقدر سخت ميشه كه نگو كه تو واقيعت هم ديگه اينطوري نيست يا لااقل از هر ده بازي يه تيم بزرگ مثل منچستر ميلان بارسا بايرن يا غيره فقط يك يا دو بازي به مشكل ميخورن ولي اينجا ديگه كاملا برعكس شده شايد فقط يك يا دو بازي رو شانسي بتوني ببري

shiraz_2010
10-10-2011, 12:49
FIFA 12 GAMEPLAY EVOLUTION TOOL PLUS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این رو کسی دانلود کرده بفهمیم چی کار می کنه؟؟
...........................
واقعا فیفا 11 برام جذابیت بیشتری داشت روزی 2 ساعت مشغولش بودم اما این فیفا 12 با یک بازی حوصلم سر میره و میام بیرون

mehdi_vsgh
10-10-2011, 13:07
الان توی کریر من بوخوم بودم حریف یه تیم 2 ستاره . باورتون میشه موقعیتهای من 15 و موقعیت حریف 1 بود . یک صفر باختم :31:

بازي گاها اينقدر سخت ميشه كه نگو كه تو واقيعت هم ديگه اينطوري نيست يا لااقل از هر ده بازي يه تيم بزرگ مثل منچستر ميلان بارسا بايرن يا غيره فقط يك يا دو بازي به مشكل ميخورن ولي اينجا ديگه كاملا برعكس شده شايد فقط يك يا دو بازي رو شانسي بتوني ببري
اره واقعا ..... کلا همونطوری که گفتم وقتی cpu اراده کنه بازی رو ببره خودتو هم بکشی بازم شکست میخوری...باورتون میشه تو بازی من دقیقه 80 گل زدم و جلو افتادم بعدش 2 تا گل خوردم!!!!:18::19:
اصلا امکان بردن نیست نمیدنم چرا اینطوری شده؟ خوبه حالا world class بازی میکنم و legency نیستم!!:13:

lincoln
10-10-2011, 13:12
میای با کلی آرامش بازی میکنی تا دیقه 70 دووم میاری خوب دفاع میکنی یه دفعه 1گاف کوچولو میدی و همین واسه باختت بس !
بریم world class ببینیم اونجا چه گلی به سرمون میزنیم بابا !!!!

Cris9 ripper
10-10-2011, 13:26
شما تازه world class هستین اینقدر شاکی این ؟!!
بیاین legacy دیگه چی میگین؟
من world class رو راحت میبرم...چون راحت دریبل میخوره cpu تو world class ..
اما دیشب تا دقیقه ی 70 2-1 جلو بودم الکلاسیکو (من رئال بودم) بعد بارسا '80 خیلی راحت یکی زد..دقیقه ی 90 هم یکی دیگه...میخواستم سرمو بزنم تو دیوار..!
مثلا اگه cpuحال کنه با مسی دریبلت بزنه خودتم بکشی نمیتونی توپو ازش بگیری..مخصوصا اگه تو محوطه جریمه باشی..
خیلی رویائی شده درجه ی legacy فیفا 12....واقعا باید مَستر باشی بتونی ببری...!

H00m@N
10-10-2011, 13:28
دوستان این پنالتیش چطور میگیرن و میزنن؟
+
زیادم سخت نیست لجندری ولی قبول دارم قرا باشه ببازی میبازی من الان یه فصل با بایرن تو کریر قهرمان شدم همه بازیاشم با کل تیم کردم با اختلاف 11 امتیاز نسبت به تیم دوم ولی جلو وردربرمن و شالکه باختم 1-0 هر دو تام بهم پنالتی زدن!
خیلی داور راحت پنالتی میگیره واسه سی پی یو!

لطف کنید بگید پنالتی زدنو گرفتن چطوریه اخه من تا سال فبل فقط PES بازی میکردم!
+
من میخوام از بعضی جاها عکس بگیرم پرینت اسکرینو میزنم فقط صدای عکس گرفتن درمیاد جایی پیست نمیشه!
نمیشه بصورت پنجره هم بازی کرذ فیفارو راهی هست بشه عکس گرفت؟

ممنونم!

soheilnouri
10-10-2011, 15:19
دربازبانش چرا اینجوریه؟

کرنر میزنی ضربه سرت خدا قدرتم داشته باشه از بالا سرش رد نمیشه همه رو عین بووووووووووووق میگره!یعنی صاف میچسبه به دستش!

اتفا قا كرنر زياد گل ميزنم.به زننده ي كرنر و سر زننده وابسته است

H00m@N
10-10-2011, 15:30
اتفا قا كرنر زياد گل ميزنم.به زننده ي كرنر و سر زننده وابسته است

کرنر که نمیگم نمیشه گل زد!اتفاقا گل های مهمییم رو کرنر زدم!

میگم ضربه سر میزنی باید حتما زاویه بدی از بالا سرش رد نمیشه توپ میچسبه به دستاش حتی کرنرم نمیشه!
+
من الان 3 تا بازیه تو کریر بخاطر نداشتن 18 بازیکن 3-0 بازنده میشم!تو نقل و انتقالات تیم 6 تا بازیکن از دست داد الان کلا تیم 19 بازیکن داره)=معمولا یه بازیکن مصدومه+بازیکن خودمم هر سه بازی یه بار اگه تو دو هفته باشه 3 بازی میگه باید استراحت کنی نمیذاره بازی کنم!بعدم 3-0 بازنده اعلام میشم!
البته 2 تا بازیم واسه یکی نورنبرگ یکیم تو لیگ قهرمانان 3-0 برنده اعلام شدم(اونا 18 تاشون کامل نبوده)

نمیشه بهش حالی کرد بزاره بازی کنم؟

واسه شمام پیش اومده؟

MH7313
10-10-2011, 15:39
سلام
توی قسمت career mode که player یا player manager میشی آیا بازیکن انتخاب شده بازیهای ملی هم انجام میده و برای تیم ملی کشورش بازی میکنه؟
لطفا جواب منم بدید

Spaniuly
10-10-2011, 16:38
سلام
خیر ملی اینا بازی نمی کنه ولی اگه بود عالی میشد

hts1369
10-10-2011, 16:40
سلام
تو fifa 11 نسخه ی pc میشد من یه بازیکن ساخته بودم ملیتم هم انگلیس بود (چون ایران رو نداره) و با اون بازیکن تو تیم ملی هم بازی میکردم

H00m@N
10-10-2011, 18:08
سلام

سلام دوست عزیز

نه تا اینجا که من فصل دوم کریر پلیر هستم نشده!
کلا تو تقویمشم بازی ملی نداره پس احتمالا نمیشه!

B3HZ@D
10-10-2011, 19:32
این دروازه بان ها به نظرم خوب طراحی نشدن
عکس العملشون در مقابل شوت های ضعیف و کم جون هم باید دو ضرب باشه
یک شوت زدم اینقدر آروم بود که به زور به محوطه شش قدم میرسید ولی دروازه بان در کمال تعجب همین توپ رو دو ضرب گرفت یا بهتره بگم اصلا نتونست بگیره و من هم برگشتش رو تبدیل به گل کردم

در کل دروازه بان ها ضعیف هستن...تنظیمات بخصوصی نداره که بشه اونا رو قوی تر کرد؟!

بهترین خصلت بازی همین Impact Engine هست
واقعا برخوردها خوب کار شدن و جلوه خیلی خوبی به بازی داده...هر چند هنوز یک سری ایراد داره

mehdi_vsgh
10-10-2011, 20:33
شما تازه world class هستین اینقدر شاکی این ؟!!
بیاین legacy دیگه چی میگین؟
من world class رو راحت میبرم...چون راحت دریبل میخوره cpu تو world class ..
اما دیشب تا دقیقه ی 70 2-1 جلو بودم الکلاسیکو (من رئال بودم) بعد بارسا '80 خیلی راحت یکی زد..دقیقه ی 90 هم یکی دیگه...میخواستم سرمو بزنم تو دیوار..!
مثلا اگه cpuحال کنه با مسی دریبلت بزنه خودتم بکشی نمیتونی توپو ازش بگیری..مخصوصا اگه تو محوطه جریمه باشی..
خیلی رویائی شده درجه ی legacy فیفا 12....واقعا باید مَستر باشی بتونی ببری...!
شرمنده ما مثله شما اینقدر حرفه ای نیستیم

amir_p30world
10-10-2011, 21:32
این دروازه بان ها به نظرم خوب طراحی نشدن
عکس العملشون در مقابل شوت های ضعیف و کم جون هم باید دو ضرب باشه
یک شوت زدم اینقدر آروم بود که به زور به محوطه شش قدم میرسید ولی دروازه بان در کمال تعجب همین توپ رو دو ضرب گرفت یا بهتره بگم اصلا نتونست بگیره و من هم برگشتش رو تبدیل به گل کردم

در کل دروازه بان ها ضعیف هستن...تنظیمات بخصوصی نداره که بشه اونا رو قوی تر کرد؟!

بهترین خصلت بازی همین Impact Engine هست
واقعا برخوردها خوب کار شدن و جلوه خیلی خوبی به بازی داده...هر چند هنوز یک سری ایراد داره

تو settings ، قسمت game settings و بخش CPU Game customisation میتونی goalkeeper ability رو زیاد کنی.

SevenCity
10-10-2011, 22:24
من همیشه لجندری بازی میکنم
در کل لجندری این نسخه فیفا بهترینه
من برخلاف دوستان معتقدم CPU با تاکتیک و پاسکاری توپ رو بهتون نمیده
اگر CPU غیرمنطقی بود بطور مثال نمیشد توپ رو از بازیکنها گرفت ولی اینطور نیست
CPU بسیار فعاله و هر لحظه در حال عوض کردن تاکتیکه ما یوزرها فقط با ترکیب دیفالت بازی میکنیم
خب چه انتظاری داریم یک حریف تنبل که ما باشیم نباید شکست بخوریم در مقابل حریف فعال که هر لحظه در حال عوض کردنه تاکتیکه؟
تا حالا دقت کردین وقتی CPU عقبه چه فشاری میاره در حمله و چقدر مدافعانش کم میشن و همه تو حمله شرکت میکنند
من 18 جدول بودم اما فکر کنم حدود 10 ..11 تا ترکیب ساختم بارها تاکتیک عوض کردم (حتی هنگام بازی) از بازیکنها در جاهای اصلی خودشون استفاده کردم منظورم این نیست که CB رو در دفاع قرار دادم جایی که به اسپید بازیکنها نیاز داشتم او بازیکن رو با هر پستی که داشت اونجا استفاده میکردم الات در 15 بازی اخیر 9 برد دارم و 5 شکست و 1 تساوی و در رده سوم جدولم
فصل قبل هم سقوط کرده بودم و اخراج شدم :31:
به نظر من این نسخه فیفا بهترینه

AlirezaLamLam
10-10-2011, 22:54
سلام
دوستان اخه کجایه بازی سخته که انقد می گید!!!!!!
من خودم با نسخه ی PC و تو قسمت منجر با اخرین درجه سختی یعنی لجنسی یه لیگو الان کامل رفتم قهرمان شدم هیچی, لمپاردمم اقای گل شد. البته با چلسی رفتم. الانم بازم 1 فصل دیگه با این تیم قرار داد بستم. منچسترو ارسنالو منسیتیو همرو چه توو خونه چه خارج از خونه می ترکوندم. کامپیوتر بیشتر از 2 گل نمی تونس بم بزنه اما من بالای 4 تا بهشون می زدم. بازی با ارسنال توو استادیوم امارات 4-1 بازیو بردم.
اگه نمی تونید ببرید حتما این قسمتو بخونید
تو قسمت تنظیماته دسته , نوعه دفاع کردنو نذارید رو Tactical, بزارید رو اون یکی گذینه. واسه اینکه اگه رو Tactcal بزارید دیگه تیمتون نمی تونه پرس بکنه تیمه حریفو. این باعث می شه واسه حریف موقعیت سازی بشه. بزارید رو اون گذینه و سعی کنید اگه دیدید توپ دست بازیکن ستارشون بود مثلا لیونل مسی با 2 نفر برید توو پاش. سیستمتونو 3 فوروارده کنید و نوعه سیستمتونو رو Counter Attack بزارید تا رو ضد حمله ها به راحتی می تونید گل بزنید. این کارارو بکنید و نتیجشو بم بگید. مطمعن باشید که قهرمانید

Gregar
11-10-2011, 00:05
CPU بسیار فعاله و هر لحظه در حال عوض کردن تاکتیکه ما یوزرها فقط با ترکیب دیفالت بازی میکنیم
خب چه انتظاری داریم یک حریف تنبل که ما باشیم نباید شکست بخوریم در مقابل حریف فعال که هر لحظه در حال عوض کردنه تاکتیکه؟
تا حالا دقت کردین وقتی CPU عقبه چه فشاری میاره در حمله و چقدر مدافعانش کم میشن و همه تو حمله شرکت میکنند
من 18 جدول بودم اما فکر کنم حدود 10 ..11 تا ترکیب ساختم بارها تاکتیک عوض کردم (حتی هنگام بازی) از بازیکنها در جاهای اصلی خودشون استفاده کردم منظورم این نیست که CB رو در دفاع قرار دادم جایی که به اسپید بازیکنها نیاز داشتم او بازیکن رو با هر پستی که داشت اونجا استفاده میکردم الات در 15 بازی اخیر 9 برد دارم و 5 شکست و 1 تساوی و در رده سوم جدولم

اره خوب درست میگی ولی مشکل اینجاست که cpu بعضی وقتها تقلب میکنه و بازی ما رو خراب میکنه .
نمیدونم شما چجوری بازی میکنی ولی برای مثال توی بازی با cpu من پاسهایی که میدم رو خیلی وقتها اصلا به اون جهتی که گرفتم نمیره . در حالی که توی بازی با user اصلا همچین اتفاقی نمیفته . از pass error هم نیست چون کلا روی assisted هستش cpu به هیچ وجه نمیتونه اون بازیکن مد نظر من رو بشناسه و پاس رو واسه یکی دیگه میفرسته . توی semi هم همینجوره . یا کلا تو برخوردها چرا فقط بازیکن من میخوره زمین . توی یه بازی 80 درصد برخوردها به نفع cpu تموم میشه و ....
کلا دست میبره تو کنترل بازیت . در حالی که من اصلا تو بازی با user با همچین مشکلاتی مواجه نیستم . بد بازی کردن با اینکه نتونی بازی رو کنترل کنی فرق میکنه . من اگه بد بازی کنم 15 تا موقعیت روی دروازه حریف ایجاد نمیشه که یکیش هم گل نشه ولی اونا فقط یه موقعیت رو تبدیل به گل میکنن . امشب هم واسه بار سوم همون مسابقه بوخوم رو بازی کردم 2 صفر جلو بودم تا دقیقه 75 و یه بازیکنم اخراج شد و 3 تاگل در جا خوردم .

دیگه نمیدونم چه کنم . جالبه پریروز دوتا بازی رو روی legendary با اختلاف زیاد بردم اما از دیروز اومدم رو world class اینجوری شد و هنوز نتونستم اون تیمه (یادم نیست چی بود) رو با بوخوم شکست بدم .
با حمله هیچ مشکلی ندارم ولی این دفاع بعضی وقتها سوراخ میشه .

سلام
دوستان اخه کجایه بازی سخته که انقد می گید!!!!!!
من خودم با نسخه ی PC و تو قسمت منجر با اخرین درجه سختی یعنی لجنسی یه لیگو الان کامل رفتم قهرمان شدم هیچی, لمپاردمم اقای گل شد. البته با چلسی رفتم. الانم بازم 1 فصل دیگه با این تیم قرار داد بستم. منچسترو ارسنالو منسیتیو همرو چه توو خونه چه خارج از خونه می ترکوندم. کامپیوتر بیشتر از 2 گل نمی تونس بم بزنه اما من بالای 4 تا بهشون می زدم. بازی با ارسنال توو استادیوم امارات 4-1 بازیو بردم.
اگه نمی تونید ببرید حتما این قسمتو بخونید
تو قسمت تنظیماته دسته , نوعه دفاع کردنو نذارید رو Tactical, بزارید رو اون یکی گذینه. واسه اینکه اگه رو Tactcal بزارید دیگه تیمتون نمی تونه پرس بکنه تیمه حریفو. این باعث می شه واسه حریف موقعیت سازی بشه. بزارید رو اون گذینه و سعی کنید اگه دیدید توپ دست بازیکن ستارشون بود مثلا لیونل مسی با 2 نفر برید توو پاش. سیستمتونو 3 فوروارده کنید و نوعه سیستمتونو رو Counter Attack بزارید تا رو ضد حمله ها به راحتی می تونید گل بزنید. این کارارو بکنید و نتیجشو بم بگید. مطمعن باشید که قهرمانید

خوب الان مشکل همه اینه که میخوان روی tactical بازی کنن . چون بازی هم خیلی طبیعی تره و هم به نظرم دفاعش اسونتره . فقط قلق میخواد . وگرنه اون lagacy که همون دفاع تو فیفا 11 هستش و راحت میشه توش ببری . کسایی که مشکل بردن دارن واسه این حالت دفاعی میگن .

chartab
11-10-2011, 01:06
اقا کفیت گرافیک خیلی کمه لطفا هم چطور دسته رو راهندازی کنم و هم چطور گرافیک رو ارتقا بدم

shahin_mp3
11-10-2011, 01:52
اقا کفیت گرافیک خیلی کمه لطفا هم چطور دسته رو راهندازی کنم و هم چطور گرافیک رو ارتقا بدم

اونجايي كه بازيو نصب كردي اين مسير رو برو FIFA 12\Game\fifasetup بعد Fifaconfig رو مي زني و تنظيم مي كني

اگه Fifaconfig باز نشد اينجا برو

پست تكميلي مشكلات FIFA12

MCSE MAN
11-10-2011, 01:55
تا حالا تونسته بوديد 8 گل رو با 7 نفر مختلف بزنيد؟:31:

خيلي بازي سرعتش بالاست، هوا باروني هم كه ميشه ديگه نور علي نور ميشه!! آدم خوابش ميگيره!!

يه چيزي كه اعصابمو خورد ميكنه اينه كه سي پي يو وقتي تو دفاع حسابي تحت فشار توپ رو دور ميكنه وسط زمين باز ميرسه به يار خودش!!!!!! حالا بعضي وقتا فشار كمه و سانتر ميكنه باز يه چيزي ولي بعضي وقتا كاملا مشخصه ميزنه زيرش بعد توپ ميرسه به بازيكنش تو حمله !

hts1369
11-10-2011, 08:25
کاملا با این صحبت شما موافقم تعویض کردن سیستم تو بازی فوق العاده تاثیر گذاره من این کار رو تو fifa 11 خیلی انجام میدادم مثلا وقتی دو سه تا بازی نتیجه نمیگرفتم سیستم رو عوض میکردم و نتیجه میگرفتم.

CRIS Joon CR7
11-10-2011, 10:43
آقا پس این PATCH هایی که گذاشتن چیه?
یکی دانلود کنه بیاد خبر بده
با نظر دوستمون که گفته CPU میکشه زیرش میرسه به یار خودش کاملا موافقم یه بازی حواسم بود بالای 90 درصد رسید به یار خودش
خیلی این حرکتش بیخوده
این باعث میشه که اصلا احساس نکنی که توپ
کامل دستته

AlirezaLamLam
11-10-2011, 11:20
خوب بنظرم اصلا حالت دفایی به شکل Tactical به درد نمی خوره. یعنی یه جورایی مسخرس. چون اینجوری راحت به بازیکن فرصته فکر کردنو میده و توو فوتبال واقعی حرفه ای تر هستش. بعدشم همه ی دفاعها که نمیرن کناره بازیکنو فقط اونو همراهی کنن. دفاع باید سریع توپو از بازیکن بگیره تا فرصته کاریو بازیکن نداشته باشه. مثلا تو بازیه بارسا - ریال (تو واقعیت) اگه دقت کرده باشید تا توپ دسته رونالدو می رسه دنی الوز سریع میاد توپشو می زنه و اصلا اجازه نمی ده کاری کنه. این یه دفاعه حرفه ایه. در کل به نظرم رو Tactical بازی نکنید چون همه ی مدافع ها یکجور دفاع می کنن و این کاملا غیر واقعیه.

SevenCity
11-10-2011, 11:41
یاران فیفاباز! :31:
آیا این یه باگه تو کریر؟
میدونید که وقتی بازیکن قرضیمون رو میخوایم برگردونیم به تیم یه مقدار کم فسخ قرار دارد میگیرند این مربوط میشه به پولی که تو Transfer budget داریم و به مقدار حقوق هفتگی wage budget همون بازیکن ازمون کم میشه تا اینجای کار که همه چیز اوکی هست!
حالا اگر ما wage budget نداشته باشیم و صفر باشه باز هم میتونیم بازیکن رو برگردونیم فقط همون مقدار فسخ قرار داد ازمون کم میشه
با این حساب اگر این یه باگ بزرگ باشه براحتی میشه بازیکنهای بزرگ رو قرض داد و وقتی هم قرض میدیم به حقوق هفتگیمون زیاد میشه و حالا میتونیم حقوق هفتگی رو خرج کنیم و روز بعد ترنسفر دوباره بازیکن بزرگمون رو برگردونیم!!!! به همین راحتی میشه پولدار شد!

CRIS Joon CR7
11-10-2011, 11:44
یه نکته جالب الان کشفش کردم
هنگام شادی گل دیدید سریع لطفشون فوران میکنه میگیرنتون سفت... بابا در آغوش میگیرنتون
میشه بازدن سریع و پشت سر هم دکمه ی RB یا R2 یا اونی که باهاش شوت های فنی میزنیم به اصطلاح Finnense shot
ناز کرد و با دست پسشون بزنیم و راحت به شادی گلمون بپردازیم
تشکر یادتون نره:27:

Marshall_
11-10-2011, 11:57
گرافیک بازی وحشتانک خوب شده!!! یعنی من یه چیزی میگم ، شما یه چیزی میشنوید!! اگر می خواید کاملا درک کنید گرافیک فیفا 12 رو ، کنسولتون رو با کابل HDMI به یه تلویزیون 40 اینچ وصل کنید، اونوقت میفهمید که EA امسال چه کرده!! من وقتی بازیکنا رو میدیدم ، دسته رو میزاشتم رو زمین ، فقط نگاه می کردمشون!!! میزان توجه به جزئیات صورت بازیکنا معرکه است!!

karo3211
11-10-2011, 13:06
سلام دوستان من يك آماتور هستم كه قبلا فقط پي اس بازي مي كردم اما جديدا ميخوام كلا فيفا بازي كنم .ديشب وقتي بازي ميكردم وقتي به عنوان مدافع بودم اصلا نميتونستم سرعت بگيرم و مهاجم از كنارم گوله ميكرد و ميرفت چطور بايد پا به پاي حريف بدوم حداقل اينقد فاصله نگيره

rouzbeh_ziafati
11-10-2011, 14:09
من فیفا 11 رو گرفتم همه چی عالی بود الا یه چیز ، اونم صدای هیجان تماشاچیا بود وقتی که موقعیت خطرناکی روی دروازه ها اتفاق می افتاد ، اگر دقت کرده باشید وقتی موقعیت خطرناکی بوجود می اومد تا انتهای قضیه تماشاچیا هیچ عکس العملی نشون نمی دادند و وقتی توپ گل میشد یا شوت زده می شد و توسط دروازه بان دفع میشد تازه تماشاچیا صداشون در میومد
توی فیفا 12 این قضیه چطوره؟لطفا دوستانی که بازی کردند راهنمایی کنند

Gregar
11-10-2011, 14:25
یه نکته جالب الان کشفش کردم
هنگام شادی گل دیدید سریع لطفشون فوران میکنه میگیرنتون سفت... بابا در آغوش میگیرنتون
میشه بازدن سریع و پشت سر هم دکمه ی RB یا R2 یا اونی که باهاش شوت های فنی میزنیم به اصطلاح Finnense shot
ناز کرد و با دست پسشون بزنیم و راحت به شادی گلمون بپردازیم
تشکر یادتون نره:27:

راست میگی ؟ چه باحال . کلا این خوشحالی های بعد گل خیلی بهتر از 11 شده .

sir payman
11-10-2011, 16:09
سلام دوستان.
من تا حالا فیفا بازی نکردم ولی مثل اینکه در حال حاضر خیلی جلوتر از pes هست.
حالا میخوام برم فیفا رو بگیرم اما قبلش چند تا سوال داشتم , ممنون میشم جواب بدید.
توی فیفا هم میشه مثل PES بازیکن بسازیو بخریش؟
تیمی رو که ساختیو میشه توی بازی 2 نفره بیاریش؟(تو pes 2012 دیگه نمیشه)
گیم پلیش باpes خیلی متفاوته؟(یعنی خیلی باید تمرین کنم تا یاد بگیرم)
و آخر اینکه نسخه 2012 فرقی بین کنسول با PC هست؟