PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19]

EngineeR EhsaN
16-08-2012, 20:53
من که کلا از FIFA 12 زده شدم . اونم خاطر اینه که خودتون میدونید یعنی باگ های مسخره و تاثیر گذار ! یادتونه گفته بودم تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح ( وجدانا صحیج ) منو پنالتی اعلام کرد ؟ حالا از 3 تا بازی رسیده به 6 تا بازی پشت سر هم ! واسه همین گفتم فعلا فیفا رو بی خیال شم . الان یه هفته طرفش نرفتم !ُ

منم زدم تو فاز خود تحریمی این یکی دو هفته خیلی سخت گذشته :دی

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

Gregar
16-08-2012, 23:34
من که کلا از FIFA 12 زده شدم . اونم خاطر اینه که خودتون میدونید یعنی باگ های مسخره و تاثیر گذار ! یادتونه گفته بودم تو سه تا بازی پشت سر هم داور تکل صحیح ( وجدانا صحیج ) منو پنالتی اعلام کرد ؟ حالا از 3 تا بازی رسیده به 6 تا بازی پشت سر هم ! واسه همین گفتم فعلا فیفا رو بی خیال شم . الان یه هفته طرفش نرفتم !ُ

واسه منم فیفا 12 با اینکه انلاین میزنم زود خسته کننده شد . البته هنوز هم هفته ای دو یا سه بار میزنم اما نه مثل قبلا . سر فیفا 11 اون هم نسخه پی سی تا روزی که دموی فیفا 12 اومد داشتم بازی میکردم . فیفا 12 زود خسته کننده شد . دلیلش هم همونیه که گفتی .

khelane
17-08-2012, 12:20
دیشب داشتم با دوستم انلاین بازی میکردم بیچاره یه گلی خورد خودم به شخصه خیال کردم افساید بود وقتی صحنه اهسته رو دیدم دیگه دهنم وا مونده بود 100 در 100 افساید کامل بعد از اون دوستم تو شوک گل بود یهو داشتم میرفتم واسه گل دوم یه تکل از پشت زد ولی نه روبه دروازه نه .... هیچی اصلا یه دونه قرمز داد به بازیکنش بازی رو تحریم و اومد بیرون دوباره رفتیم تو بازی
بازم یه قرمز گرفت ولی یه اتفاق جالب افتاد خیلی حال داد یه باگ در حد تیم ملی
وقتی به بازیکنم پاس دادم داشتم به رونی پاس میدادم در حین اینکه رونی به سمت توپ میومد بازیکن بارسا فکر کنم پیکه یا پویل بود به هم برخورد کردند بازیکن بارسا با سرعت نور پرتاب شد و حدود 20 متری پرتاب شد و رونی هم سه چهار متری اونورتر نمیدونم چطوری بازیکن بارسا مصدوم نشد:31:
داشتم صحنه بازی سیو میکردم نامرد از بازی اومد بیرون نشد این صحنه طلای رو براتون بزارم

A.N.A.P
17-08-2012, 12:43
دیشب داشتم با دوستم انلاین بازی میکردم بیچاره یه گلی خورد خودم به شخصه خیال کردم افساید بود وقتی صحنه اهسته رو دیدم دیگه دهنم وا مونده بود 100 در 100 افساید کامل بعد از اون دوستم تو شوک گل بود یهو داشتم میرفتم واسه گل دوم یه تکل از پشت زد ولی نه روبه دروازه نه .... هیچی اصلا یه دونه قرمز داد به بازیکنش بازی رو تحریم و اومد بیرون دوباره رفتیم تو بازی
بازم یه قرمز گرفت ولی یه اتفاق جالب افتاد خیلی حال داد یه باگ در حد تیم ملی
وقتی به بازیکنم پاس دادم داشتم به رونی پاس میدادم در حین اینکه رونی به سمت توپ میومد بازیکن بارسا فکر کنم پیکه یا پویل بود به هم برخورد کردند بازیکن بارسا با سرعت نور پرتاب شد و حدود 20 متری پرتاب شد و رونی هم سه چهار متری اونورتر نمیدونم چطوری بازیکن بارسا مصدوم نشد:31:
داشتم صحنه بازی سیو میکردم نامرد از بازی اومد بیرون نشد این صحنه طلای رو براتون بزارماز این سوتی ، 2 ، 3 بار واسه خودم اتفاق افتاده !

A.N.A.P
17-08-2012, 12:44
داری خودتو تحریم میکنی صدرصد بازم میری دوروبرش مگر اینکه دمو زود بیاد:31:

باور کن دیگه نمیرم ! :دی اصلا دیگه زده شدم ازش . یادش میوفتم حالم بد میشه ! :دی

مانی 22
17-08-2012, 13:31
سلام
هیچکس واقعا نمی دونه چطوری پنالتی ها رو توی کامپیوتر می شه گرفت؟!!!!

EngineeR EhsaN
17-08-2012, 15:06
باور کن دیگه نمیرم ! :دی اصلا دیگه زده شدم ازش . یادش میوفتم حالم بد میشه ! :دی

بزن تو خط بسکتبال الان دو روزه دارم بازی میکنم خیلی حال میده انگار فیفایی وجود نداره :دی

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

CRIS Joon CR7
17-08-2012, 17:47
سلام

با آنالوگ راست یا RS :11:////

ezio29
17-08-2012, 17:52
سلام

اگه با دسته بازی میکنی با آنالوگ راست یا همون RS
ولی اگه با کیبورد بازی میکنی با دکمه های ماشین حساب سمت راست کیبوردت
دقیقشو نمیدونم ولی فکر کنم یا دکمه های 4و6 بود یا 2و8

Mohammad Yek110
17-08-2012, 18:13
منم زده شدم از فیفا.همون اوایلش برام خسته کننده شد.
هرچند الان ویندوز عوض کردم دی وی دی ها هم گم شده.چه بخوام چه نخوام نمیتونم بازی کنم:27::دی

MJ assassins creed
18-08-2012, 18:47
سلام.
کسی میدونه چجوری میشه Throw-in taker رو عوض کرد؟

Gregar
18-08-2012, 21:08
سلام.

اگه منظورت کسیه که اوت میندازه فکر نمیکنم بشه عوض کرد توی این بازی . البته خیلی هم ندیدم به کار بیاد .

Spaniuly
18-08-2012, 23:03

یه راه هست برای اینکار : ببینی بازیکنی که داره اوت میندازه کیه بعد استوپ کنی جای بازیکنی رو که می خوای باهاش اوت بندازی با همون بازیکن عوض کنی

اگه منظورت کسیه که اوت میندازه فکر نمیکنم بشه عوض کرد توی این بازی . البته خیلی هم ندیدم به کار بیاد .

بله عوض کردن نرمالی نداره همونطور که گفتم تنها راهش همون تعویض جای بازیکنان هست و البته تو 2 جا کاربرد داره یکی وقتیه که توی تیمت یه بازیکن مثل علی علیزاده داشته باشی (بازیکنی که ترایت جاینت یا لانگ ثرواین داشته باشه) اونقت می تونی یه پرتاب بلند داشته باشی باهاش کاربرد دیگه اش توی ویرتوال مود هست یه چند تا اکامپلیشمنت داره که می خواد تعدادی اوت بندازی با این روش می تونی سریع بگیریشون

Elendil1
19-08-2012, 03:27
یه راه هست برای اینکار : ببینی بازیکنی که داره اوت میندازه کیه بعد استوپ کنی جای بازیکنی رو که می خوای باهاش اوت بندازی با همون بازیکن عوض کنی

بله عوض کردن نرمالی نداره همونطور که گفتم تنها راهش همون تعویض جای بازیکنان هست و البته تو 2 جا کاربرد داره یکی وقتیه که توی تیمت یه بازیکن مثل علی علیزاده داشته باشی (بازیکنی که ترایت جاینت یا لانگ ثرواین داشته باشه) اونقت می تونی یه پرتاب بلند داشته باشی باهاش کاربرد دیگه اش توی ویرتوال مود هست یه چند تا اکامپلیشمنت داره که می خواد تعدادی اوت بندازی با این روش می تونی سریع بگیریشون

آرمین عجب غلطی کردم این X360 رو فروختم ! :دی
این فیفا12 رو ، روی PC تا حالا نتونستم درست بازی کنم. از دسته که بگذریم ، این لگ های بازی پدر منو در اورده ، می ذارم روی Low مشکل داره ، میذارم روی high مشکل داره . N تا پچ و آموزش و دیدم انجام دادم ، درست بشو نبوده. مشکل دسته هم که یه طرف ! یه دسته بسازم راحت تر از اینه که آموزش تنظیم دسته رو انجام بدم :دی

MJ assassins creed
19-08-2012, 10:59
ممنون آرمین.
ممنون از روشت.
البته من یه بار با پسر عموم بازی می کردم.اوت شد برای اون.بعد یکدفعه بازیکن اوت انداز توپ رو رها کرد و یکی دیگه اومد انداخت.البته همه ی اینها در جریان بازی بود.توی فروی EA نوشته بود LT+RT رو بزنید ولی چیزی نشد.
بازی ممنون.توی تیمم یه بازیکن لانگ ثرو این دارم. به کارم میاد.

Gregar
19-08-2012, 13:22
آرمین عجب غلطی کردم این X360 رو فروختم ! :دی
این فیفا12 رو ، روی PC تا حالا نتونستم درست بازی کنم. از دسته که بگذریم ، این لگ های بازی پدر منو در اورده ، می ذارم روی Low مشکل داره ، میذارم روی high مشکل داره . N تا پچ و آموزش و دیدم انجام دادم ، درست بشو نبوده. مشکل دسته هم که یه طرف ! یه دسته بسازم راحت تر از اینه که آموزش تنظیم دسته رو انجام بدم :دی

عجیبه . باز من چند وقت پیش توی جام دیجیتال که چندتا ایکس باکس اورده بودن همه شاکی بودن از اینکه فیفا روشون خوب اجرا نمیشه . یعنی به شدت لگ داره . من که ایکس باکس ندارم نمیدونم چجوریاست . ایا فریم ویرش اپدیت بشه این مشکلات رو نداره ؟

khelane
19-08-2012, 13:29
عجیبه . باز من چند وقت پیش توی جام دیجیتال که چندتا ایکس باکس اورده بودن همه شاکی بودن از اینکه فیفا روشون خوب اجرا نمیشه . یعنی به شدت لگ داره . من که ایکس باکس ندارم نمیدونم چجوریاست . ایا فریم ویرش اپدیت بشه این مشکلات رو نداره ؟
والا من ایکس باکسم ال تی 2 بود فیفا رو راحت اجرا میکرد
الان ال تی 3 هم هست هیچ مشکلی نداره
احتمالا مسوئلان برای اینکه جیب مبارکشون هم پر باشه رفتند برد فالکون خریدند یا یه چیز اوردن مال سال 2005 هست و داغون بوده:31:

Elendil1
19-08-2012, 13:36
من که X360 ندارم .(فروختم) ، رو PC مشکل دارم. سیستمم اینه :
MSI laptop :
Croi5 2450M
GT540m
8GB Ram DDR3

روی LOW هم لگ داره بازی !؟!؟(روی high هم تقریبآ همون مقدار لگ داره) ! هر کاری هم تو تاپیک رفع مشکله این بازی گفته انجام دادم ، که درست نشد که نشد ! :|

EngineeR EhsaN
19-08-2012, 18:03
من که X360 ندارم .(فروختم) ، رو PC مشکل دارم. سیستمم اینه :
MSI laptop :
Croi5 2450M
GT540m
8GB Ram DDR3

روی LOW هم لگ داره بازی !؟!؟(روی high هم تقریبآ همون مقدار لگ داره) ! هر کاری هم تو تاپیک رفع مشکله این بازی گفته انجام دادم ، که درست نشد که نشد ! :|

شما این کارو انجام بده:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یه مشکلیم که لپ تاپ خودمم داره اینه که بدون باتری و شارژر بازی لگ داره باید هر دو تا به لپ تاپ وصل باشن!

Elendil1
19-08-2012, 23:57
شما این کارو انجام بده:

یه مشکلیم که لپ تاپ خودمم داره اینه که بدون باتری و شارژر بازی لگ داره باید هر دو تا به لپ تاپ وصل باشن!

بدیهیست که اگر این کار رو انجام ندم ، اصلآ بازی Run نیمشه :دی ، فوقش سازنده ی فیفا همون موقع در میاد ، میگه مردک می خوای با گرافیکه Intel چه غلطی بکنی !؟!؟ :39:

ویرایش : مشکلم فقط با فیفا هست ، با بقیه ی بازیا مشکلی ندارم

EngineeR EhsaN
20-08-2012, 10:48
بدیهیست که اگر این کار رو انجام ندم ، اصلآ بازی Run نیمشه :دی ، فوقش سازنده ی فیفا همون موقع در میاد ، میگه مردک می خوای با گرافیکه Intel چه غلطی بکنی !؟!؟ :39:

ویرایش : مشکلم فقط با فیفا هست ، با بقیه ی بازیا مشکلی ندارم
'
بدیهی ترش اینه که اگه اینکارو نکنی بازی با افت فریم اجرا میشه :31: من که رو چند تا لپ تاپ تست کردم اینطوری بوده و با موردی که گفتم اجرا شده!

khelane
20-08-2012, 11:17
چرا فیفا رو حالت compatibilty اجرا نمیکنی شاید درست شد یه تست بزن ببین درست میشه
رو ایکون اصلی فیفا راست کلیک و پروپرتیس بزن تو تب های بالا گزینه compatibilty رو بزن در وسط صحفه comptability mode رو تیک دار کن بعد رو ویندوز اکس پی سویچ کن و اوکی بزن
ببین لگ داره
خداروچی دیدی شاید کار کنه

Spaniuly
21-08-2012, 00:31
خوب اینم از 15 سال آزگار از کریر مود... واسه خودم سوال بود که آیا این کریر بی نهایته یا مثل فیفا کارنت 15 ساله اس که خوب خودم نشستم بازی کردم دیدم دی:
فیفا نکست هم مثل فیفا کارنت 15 ساله هست کریر مودش اونجا منیجر مود بود اینجا کریر مود اونجا مربی بودی اینجا می تونی اولش بازیکن باشی بعد مربی بازیکن و بعد مربی و بعد 15 سال بازنشست

اما یه مطلب جالب در مورد کریر مود:
بازیکنانی که اسکوت میشن و براشون پیش بینی میشه که احتمالا تا اورال 91 - 92 رشد می کنن همه اش کشکه هیچ بازیکنی از 90 بالاتر نمیره
تمام بازیکنان بزرگ فوتبال در پایان 15 سال بازنشست و غیب میشن غیر از لیونل مسی که توی سال 2026 سی و نه ساله اس و هیچ وقت بارسا رو ترک نمی کنه حتی با بالترین پیشنهاد هم حاضر نشد از بارسا بیاد به تیم من خود بارسا راضی میشد ولی خودش نمی اومد و هیچ وقت هم در طول 15 سال بازنشست نمیشه! مسی 39 ساله با اورال 89 توی بارساس الان که به آخر رسیده کریر 15 ساله
هیچ اتفاق یا هایلایت خاصی به مناسبت پایان کریر دیده نمیشه (توی کارنت جشن مانند برگزار میشد یا تیم رو میشد اکسپورت کرد توی اکزیبیشن ازش استفاده کرد و ...) ولی اینجا یه ایمیل میاد که بازنشست شدی خوش اومدی به سلامت بعدش میاد توی منوی اصلی!!! (یعنی آخرت ضدحاله!)
سوالی اگه داشتید بپرسید اگه می خواهید ترکیب تیم رو بگم در واقع ترکیب تیم من مجموعه بزرگان فوتبال جهان در سال 2026 هست منهای مسی که نیومد توی این مجموعه!

امیدوارم فیفا 13 یه کریر بهبود یافته تر از این داشته باشه

soheilnouri
21-08-2012, 01:00
اسبانیولی جان فیفا نکست و فیفا کارنت چیه اصن؟من در جریان نیستم؟راستی لوکاس مورا و گانسو و نیمار رو خریدی؟

Gregar
21-08-2012, 02:52
خوب اینم از 15 سال آزگار از کریر مود... واسه خودم سوال بود که آیا این کریر بی نهایته یا مثل فیفا کارنت 15 ساله اس که خوب خودم نشستم بازی کردم دیدم دی:
فیفا نکست هم مثل فیفا کارنت 15 ساله هست کریر مودش اونجا منیجر مود بود اینجا کریر مود اونجا مربی بودی اینجا می تونی اولش بازیکن باشی بعد مربی بازیکن و بعد مربی و بعد 15 سال بازنشست

بازیکنانی که اسکوت میشن و براشون پیش بینی میشه که احتمالا تا اورال 91 - 92 رشد می کنن همه اش کشکه هیچ بازیکنی از 90 بالاتر نمیره
تمام بازیکنان بزرگ فوتبال در پایان 15 سال بازنشست و غیب میشن غیر از لیونل مسی که توی سال 2026 سی و نه ساله اس و هیچ وقت بارسا رو ترک نمی کنه حتی با بالترین پیشنهاد هم حاضر نشد از بارسا بیاد به تیم من خود بارسا راضی میشد ولی خودش نمی اومد و هیچ وقت هم در طول 15 سال بازنشست نمیشه! مسی 39 ساله با اورال 89 توی بارساس الان که به آخر رسیده کریر 15 ساله
هیچ اتفاق یا هایلایت خاصی به مناسبت پایان کریر دیده نمیشه (توی کارنت جشن مانند برگزار میشد یا تیم رو میشد اکسپورت کرد توی اکزیبیشن ازش استفاده کرد و ...) ولی اینجا یه ایمیل میاد که بازنشست شدی خوش اومدی به سلامت بعدش میاد توی منوی اصلی!!! (یعنی آخرت ضدحاله!)
سوالی اگه داشتید بپرسید اگه می خواهید ترکیب تیم رو بگم در واقع ترکیب تیم من مجموعه بزرگان فوتبال جهان در سال 2026 هست منهای مسی که نیومد توی این مجموعه!

چقدر تخیلی . بابا مسی به سن 30 سال برسه هم فکر کنم قدرتش زیر 90 باشه حالا اینجا با سن 39 سال 89 ؟ بعضی چیزا توی فیفا واقعا تخیلیه .
مثلا من بارسا برداشتم مسی همیشه بهترین بازیکنم بود اکثرا بازی میکرد . بعد از مدتی گفت همینجوری هوس کردم از باشگاه برم . منم گفتم بشین سر جات . ژاوی و پویول از تو بزرگترن هنوز تو عمرشون اونور بارسا رو ندیدن حالا تو جوجه فسقلی میخوای بری که چی بشه . بشین همینجا درستو بخون . دیگه نرفت .

راجع به اخر کریر مود هم باید بگم اینقدر بدم میاد وقتی کریر یا کاپی چیزی رو تموم میکنی همینجور خشک و خالی تموم میشه . به نظرم باید یه کم احترام به گیمر داشته باشه که لااقل یه چیزی نشون بده یه خبری یه جایزه ای که تو بازی بشه ازش استفاده کرد . همینجوری خشک خشک که نمیشه بازی کرد .

اسبانیولی جان فیفا نکست و فیفا کارنت چیه اصن؟من در جریان نیستم؟راستی لوکاس مورا و گانسو و نیمار رو خریدی؟

واسه پی سی این میشه که مثلا فیفا 11 current بود و فیفا 12 next شده . فکر کنم یعنی نسخه کنسول با پی سی برابر باشه میگن next .

Spaniuly
21-08-2012, 07:04
لوکاس مورا 89 هست و توی تیم هست و نیمار هم که 90 هست این دو تا رو دارم ولی گانسو رو نخریدم چون اولا هافبک تهاجمی هست که با وجود بازیکنانی مثل الشراوی - ماریو گوتزه و ... جایی براش نمی مونه چون از این ها کمتره اورالش ولی توی فیفا 11 داشتمش توی تیم اونجا وضعیت اورالش بهتر بود

کارنت جنریشن به گیم هایی اتلاق می شد که هم نسل و هم تراز با کیفت تصویر کنسول های PS2 , XBOX1 بودن و حول و حوش اواسط دهه قبل ارائه میشدن با عرضه کنسول های PS3 , XBO360 نسل جدیدی از کیفت تصویر رونمایی شد که این تکنولوژی واسه PC هم به کار گرفته شد در واقع این نسل جدید نکست جنریشن بود از 2010 به اینور تقریبا تمام گیم هایی که می بینید نسل نکست جنریشن هستند

من تیمم والنسیا بود و از پلیری تا الان که مربی بودم فقط با والنسیا بودم راستش سعی می کردم بازیکنان جدیدالورود رشد بدم از آکادمی بیارم و ... ولی کار بیهوده ای هست چون خیلی تو ذوق هستند نه تکنیکی نه استعداد توی ضربه آزاد نه فلایر بازیکنان فله ای که فقط الکی اورالشون میره بالا ولی هیچی هم بارشون نیست

soheilnouri
21-08-2012, 09:04
داشتم دیشب بازی اورتون من یونایتد رو میدیدم دیدم تو یکی از بوردهای تبلیغاتی فیفا 13 بود......

khelane
21-08-2012, 12:08

ماشالللللللله به پشتکارت پسر چقدر مگه بازی میکنی کل سال رو فکر کنم فیفا زدی:18: چه حوصله داشتی باید فیفا شما رو استخدام میکرد فقط برای به اخر رسوندن فوتبالشون ماکه فقط میتونیم شبهای دو ساعتی فیفا اونم به زور اگه دیروقت خوابم نبره نمیتونم بیشتر و زودتر این بازی کنم وقت واسم کفاف نمیکنه
همه چیز به کنار شما خیلی پشتکار دادید به خرج که تمومش کردید ولی خدای ضدحال تمام این تموم شدن و هیچ جشن یا چیزی که ادم رو خوشحال کنه رو نداشت
راستی شما اچمپیونت سیکرت فیفا رو بازی کردی ؟
من جای شما ارمین جان بودم ازش یه عکس یا فیلم میگرفتم وبرای ea اپ میکردم که به فکر این اخرای بازی هم باشند !

یادمه تو فیفا 10 یه تیم رو از لیگ دسته چهار اوردم لیگ برتر انگلیس عجب حالی داد اولاش به زور میتونستم خودمو تو ته جدول بیارم بالا سقوط نکنم بعد بازیکنان جوان و مخلوطی از بازیکنان پیر بود تیمم تا نهایتا به رتبه ای بهترا ز 9 نرسیدم ازبس بی بازیکنی کشیدم اصلا این تیمه مثل گدا بود اینقدر پول نداشت خب فیفا 11 اومد رنجمون به باد فنا رفت و خلاصه...داستان ادامه دارد

Gregar
21-08-2012, 12:23
لوکاس مورا 89 هست و توی تیم هست و نیمار هم که 90 هست این دو تا رو دارم ولی گانسو رو نخریدم چون اولا هافبک تهاجمی هست که با وجود بازیکنانی مثل الشراوی - ماریو گوتزه و ... جایی براش نمی مونه چون از این ها کمتره اورالش ولی توی فیفا 11 داشتمش توی تیم اونجا وضعیت اورالش بهتر بود

کارنت جنریشن به گیم هایی اتلاق می شد که هم نسل و هم تراز با کیفت تصویر کنسول های PS2 , XBOX1 بودن و حول و حوش اواسط دهه قبل ارائه میشدن با عرضه کنسول های PS3 , XBO360 نسل جدیدی از کیفت تصویر رونمایی شد که این تکنولوژی واسه PC هم به کار گرفته شد در واقع این نسل جدید نکست جنریشن بود از 2010 به اینور تقریبا تمام گیم هایی که می بینید نسل نکست جنریشن هستند

من تیمم والنسیا بود و از پلیری تا الان که مربی بودم فقط با والنسیا بودم راستش سعی می کردم بازیکنان جدیدالورود رشد بدم از آکادمی بیارم و ... ولی کار بیهوده ای هست چون خیلی تو ذوق هستند نه تکنیکی نه استعداد توی ضربه آزاد نه فلایر بازیکنان فله ای که فقط الکی اورالشون میره بالا ولی هیچی هم بارشون نیست

چجوری رفتی spaniuly جان .
سه تا مود داره درست . منتهی هیچ کدوم که به هم ربط ندارن . یعنی نمیشه که تیمی رو که توش player بودی و حق manage نداشتی (مود پلیر) رو بعدا ببری روی مود پلیر منیجر manage کنی و بعدش هم ببری مود منیجر . در کل منظورم اینه که نمیشه که از یه مود به مود دیگه ای رفت . چون اصلا به هم ربط ندارن . البته اگه بود خوب بود .

Armin 7
21-08-2012, 14:39
با سلام

پچی یا چیزی برا نقل وانتقالات جدید نیومده یا نمیـــــــــــــــاد ؟

از کدوم سایتها میشه نقل و انتقالات اروپا رو دید تا بتونم دستی وارد بازی کنم ؟

سپــــــــــــاسگذارم.

Spaniuly
21-08-2012, 17:15
چجوری رفتی spaniuly جان .
سه تا مود داره درست . منتهی هیچ کدوم که به هم ربط ندارن . یعنی نمیشه که تیمی رو که توش player بودی و حق manage نداشتی (مود پلیر) رو بعدا ببری روی مود پلیر منیجر manage کنی و بعدش هم ببری مود منیجر . در کل منظورم اینه که نمیشه که از یه مود به مود دیگه ای رفت . چون اصلا به هم ربط ندارن . البته اگه بود خوب بود .

دست بر قضا ربط دارن وقتی شما مود کریر رو انتخاب می کنی و با ویرتوال وارد میشی یه مدت بعد بهت پیشنهاد میشه توی همون تیمی که هستی مربی بازیکن بشی وقتی قبول می کنی یه فصل بعد مربی بازیکن بودن هم پیشنهاد مربی بازیکنی میاد بهت هم مربی گری خالی من با والنسیا 4 فصل بازیکن - 7 فصل مربی بازیکن و 4 فصل آخر رو فقط مربی بودم... و اتفاقا به قول تو این مسئله هست و خوب شده که هست

ماشالللللللله به پشتکارت پسر چقدر مگه بازی میکنی کل سال رو فکر کنم فیفا زدی:18: چه حوصله داشتی باید فیفا شما رو استخدام میکرد فقط برای به اخر رسوندن فوتبالشون ماکه فقط میتونیم شبهای دو ساعتی فیفا اونم به زور اگه دیروقت خوابم نبره نمیتونم بیشتر و زودتر این بازی کنم وقت واسم کفاف نمیکنه
همه چیز به کنار شما خیلی پشتکار دادید به خرج که تمومش کردید ولی خدای ضدحال تمام این تموم شدن و هیچ جشن یا چیزی که ادم رو خوشحال کنه رو نداشت
راستی شما اچمپیونت سیکرت فیفا رو بازی کردی ؟
من جای شما ارمین جان بودم ازش یه عکس یا فیلم میگرفتم وبرای ea اپ میکردم که به فکر این اخرای بازی هم باشند !

یادمه تو فیفا 10 یه تیم رو از لیگ دسته چهار اوردم لیگ برتر انگلیس عجب حالی داد اولاش به زور میتونستم خودمو تو ته جدول بیارم بالا سقوط نکنم بعد بازیکنان جوان و مخلوطی از بازیکنان پیر بود تیمم تا نهایتا به رتبه ای بهترا ز 9 نرسیدم ازبس بی بازیکنی کشیدم اصلا این تیمه مثل گدا بود اینقدر پول نداشت خب فیفا 11 اومد رنجمون به باد فنا رفت و خلاصه...داستان ادامه دارد

وهاب جان نا گفته نمونه من اکثر بازیها رو کوئیک سیم می کنم ولی با این همه خیلی طول میکشه اگه بخوای یه فصل رو تموم کنی درست حسابی راحت یه نصف روز طول میکشه که این اواخر عزمم رو جزم کردم که به پایان برسونم البته تا 7-8 فصل ابتدایی همه اش رو بازی می کردم
عکس لازم نیست که بگیرم خودش می دونه دیگه بخدا منیجر مود فیفا 08 از اینا باحال تر بود چه کیفی می کردم با اون منیجر 08

اچیومنت آفلاین هرچی داشته آنلاک شده برای من فیفا 12 دوتا سیکرت اچیومنت داره یکیش برا آفلاینه یکیش برا آنلاین سیکرت آفلاین 2012 رو باز کردم 50 ساعت بازی هست البته مسابقه توی منو بودن قبول نیست یادمه فیفا 11 هم همین بود سیکرت اچیومنتش

Gregar
21-08-2012, 18:55
دست بر قضا ربط دارن وقتی شما مود کریر رو انتخاب می کنی و با ویرتوال وارد میشی یه مدت بعد بهت پیشنهاد میشه توی همون تیمی که هستی مربی بازیکن بشی وقتی قبول می کنی یه فصل بعد مربی بازیکن بودن هم پیشنهاد مربی بازیکنی میاد بهت هم مربی گری خالی من با والنسیا 4 فصل بازیکن - 7 فصل مربی بازیکن و 4 فصل آخر رو فقط مربی بودم... و اتفاقا به قول تو این مسئله هست و خوب شده که هست

وهاب جان نا گفته نمونه من اکثر بازیها رو کوئیک سیم می کنم ولی با این همه خیلی طول میکشه اگه بخوای یه فصل رو تموم کنی درست حسابی راحت یه نصف روز طول میکشه که این اواخر عزمم رو جزم کردم که به پایان برسونم البته تا 7-8 فصل ابتدایی همه اش رو بازی می کردم
عکس لازم نیست که بگیرم خودش می دونه دیگه بخدا منیجر مود فیفا 08 از اینا باحال تر بود چه کیفی می کردم با اون منیجر 08

اچیومنت آفلاین هرچی داشته آنلاک شده برای من فیفا 12 دوتا سیکرت اچیومنت داره یکیش برا آفلاینه یکیش برا آنلاین سیکرت آفلاین 2012 رو باز کردم 50 ساعت بازی هست البته مسابقه توی منو بودن قبول نیست یادمه فیفا 11 هم همین بود سیکرت اچیومنتش

:18: جدا ؟ روی همه نسخه ها تایید شده ؟
اگه راست باشه که حیف عمر فیفا 12 تموم شد وگرنه کریر رو میرفتم . به جهنم cpu ور تحمل میکردیم . البته فیفا 13 رو نمیتونم این دفعه ارجینال بگیرم و احتمالا میرم سراغ کریرش .

Spaniuly
21-08-2012, 20:58
:18: جدا ؟ روی همه نسخه ها تایید شده ؟
اگه راست باشه که حیف عمر فیفا 12 تموم شد وگرنه کریر رو میرفتم . به جهنم cpu ور تحمل میکردیم . البته فیفا 13 رو نمیتونم این دفعه ارجینال بگیرم و احتمالا میرم سراغ کریرش .

والا تا اونجا که من می دونم تمام پلتفورم های فیفا 12 یکسان هست از هر لحاظ بنابراین نمیتونه روی pc اینطور نباشه...
راست بودنش که راسته ولی خوب چیزی از دست ندادی چون کریر فیفا 12 بدتر از نسخه های قبلی هست باگ زیاد داره فیفا 11 یه چند تا new commer درست حسابی پیدا میشد رشدشون بدی ولی توی این نسخه کلا قاطیه فکن یه بازیکن با پست CAM و اورال 87 تکنیک یک ستاره باشه براش دریبلینگ فعال باشه به این دلیل که صرفا فاکتور دریبلی و بال کنترلش بالای 90 هست ولی همین بازیکن قادر نیست یه دریبل زیدانی بزنه! مسخره اس یعنی آدم انگیزه ای واسه رشد دادن بازیکنان آینده دار هم پیدا نمی کنه! چون فقط اورال دارن و تموم!
اگه کمی مخشون رو به کار بندازن باید این نقیصه رو برطرف کنن... دلم برای منیجر های 07 و 08 تنگ شده چه بازیکنانی ظهور می کردن و از اونجایی که یه فیس های جذاب و قابلیت های فردی بخصوصی داشتن آدم رسما باهاشون ارتباط برقرار می کرد و از اونجایی که محصول باشگاه بودن آدم کیف می کرد از رشدشون انس می گرفتم باهاشون

Gregar
21-08-2012, 22:21
والا تا اونجا که من می دونم تمام پلتفورم های فیفا 12 یکسان هست از هر لحاظ بنابراین نمیتونه روی pc اینطور نباشه...
راست بودنش که راسته ولی خوب چیزی از دست ندادی چون کریر فیفا 12 بدتر از نسخه های قبلی هست باگ زیاد داره فیفا 11 یه چند تا new commer درست حسابی پیدا میشد رشدشون بدی ولی توی این نسخه کلا قاطیه فکن یه بازیکن با پست CAM و اورال 87 تکنیک یک ستاره باشه براش دریبلینگ فعال باشه به این دلیل که صرفا فاکتور دریبلی و بال کنترلش بالای 90 هست ولی همین بازیکن قادر نیست یه دریبل زیدانی بزنه! مسخره اس یعنی آدم انگیزه ای واسه رشد دادن بازیکنان آینده دار هم پیدا نمی کنه! چون فقط اورال دارن و تموم!
اگه کمی مخشون رو به کار بندازن باید این نقیصه رو برطرف کنن... دلم برای منیجر های 07 و 08 تنگ شده چه بازیکنانی ظهور می کردن و از اونجایی که یه فیس های جذاب و قابلیت های فردی بخصوصی داشتن آدم رسما باهاشون ارتباط برقرار می کرد و از اونجایی که محصول باشگاه بودن آدم کیف می کرد از رشدشون انس می گرفتم باهاشون

اره خداییش اون نسخه های قدیمی کریرش بهتر بود به نظرم . اگه دقت بکنی فیفاهای جدید اومدن یه چیزی رو کم کردن نمیدونم چی بهش بگم . در واقع همون چیزی بود که pes توش موفق بود (هنوز هم به نظرم pes قسمت کریرش بهتر از فیفاست . البته بازی نکردم اما همون نسخه های قبلش رو میگم) . از یه طرف اومد واسه گرفتم گوی سبقت از pes دست گذاشت روی گیم پلی که نتیجه اش رو هم دید . چون نگاه اول هر گیمر فوتبالی به گیم پلیشه و بعد به امکانات بازی .

soheilnouri
22-08-2012, 14:39
این سیکرت اچیومنت به چه دردی میخوره؟

واقعا اسبانیولی جون راست میگی...برورش دادن بازیکنان جوون خیلی فاز میده...انگار بچته...من الان دارم فوتبال منجیر میرم((مله سگا و نه فیفا منیجر))خیلی حال میده این برورش دادن بازیکنان...

Spaniuly
22-08-2012, 16:10
اره خداییش اون نسخه های قدیمی کریرش بهتر بود به نظرم . اگه دقت بکنی فیفاهای جدید اومدن یه چیزی رو کم کردن نمیدونم چی بهش بگم . در واقع همون چیزی بود که pes توش موفق بود (هنوز هم به نظرم pes قسمت کریرش بهتر از فیفاست . البته بازی نکردم اما همون نسخه های قبلش رو میگم) . از یه طرف اومد واسه گرفتم گوی سبقت از pes دست گذاشت روی گیم پلی که نتیجه اش رو هم دید . چون نگاه اول هر گیمر فوتبالی به گیم پلیشه و بعد به امکانات بازی .

ولی به نظرم مستر لیگ هیچ وقت به خوبی منیجر و کریر فیفا اعتیاد آور نبود فقط مود BAL نسخه 2010 منو دیوانه کرده بود مال 2009 هم همینطور

khelane
22-08-2012, 19:34
ولی به نظرم مستر لیگ هیچ وقت به خوبی منیجر و کریر فیفا اعتیاد آور نبود فقط مود BAL نسخه 2010 منو دیوانه کرده بود مال 2009 هم همینطور

واقعا من تنها خاطره از پی اس 2010 دارم همین مود بال بود اصلا ولش نکردم هکش هم نکردم یا چیت بزنم خیلی خیلی حال داد از اون موقع موفق به بازی کردن پی اس نشدم تاامسال پی اس 2012 اومد دوستم اورد و به خاطر اون تو سیستم مغازه ام نصبیدم ولی یه دوروزی رو تحملش کردم گذاشتم کنا اون 2010 یه چیز دیگه بود یادش بخیر
امیدوارم فیفا هم یه چیز تو همون مایه ها بزاره

EngineeR EhsaN
22-08-2012, 20:06
واقعا من تنها خاطره از پی اس 2010 دارم همین مود بال بود اصلا ولش نکردم هکش هم نکردم یا چیت بزنم خیلی خیلی حال داد از اون موقع موفق به بازی کردن پی اس نشدم تاامسال پی اس 2012 اومد دوستم اورد و به خاطر اون تو سیستم مغازه ام نصبیدم ولی یه دوروزی رو تحملش کردم گذاشتم کنا اون 2010 یه چیز دیگه بود یادش بخیر
امیدوارم فیفا هم یه چیز تو همون مایه ها بزاره

Pes 10 یه چیز دیگه بود واقعا کلی خاطره ازش دارم :40: ولی فیفا هم یه چیز دیگست :10:

Mohammad Yek110
22-08-2012, 20:30
Pes 10 یه چیز دیگه بود واقعا کلی خاطره ازش دارم :40: ولی فیفا هم یه چیز دیگست :10:

PES 2010 خیلی خوب بود
ولی 2011 و 2012 خوب نبودن
منم همون 2011 فیفا باز شدم ... هر چند پی ای اس هم میزدم
ولی از 12 به بعد فقط فیفا
خدا میدونه چند بار پی ای اس رو نصب کردم و دوباره فرداش حذفش کردم

Gregar
22-08-2012, 21:24
چند روز پیش جاتون خالی رفتم توی یکی از این فروم های اماتور که مربوط به بازی هم نبود و بیشتر مال فیلم بود . منتهی یه تاپیک زده بودن راجع به فیفا . تمام پستهاش اونجا راجع به برتری pes نسبت به فیفا بود . وای مردم از خنده . یکی که گنده شون بود اومده بود نوشته بود : "الان چندین ساله فیفا عقب تر از pes هستش و هنوز هم عقبه و عمرا بتونه به pes برسه . اینو فروش جهانی ثابت میکنه که pes بالاتر از فیفاست" . باز طرفدار دو اتیشه فیفاشون هم اومده بود میگفت "درسته فیفا فروش جهانیش کمتره از pes ولی دلیل نمیشه . مثلا فیلم dark knight rises کم فروخت امسال ولی این همه امتیاز داره . پس دلیل نمیشه"

وضعیتی بود ها . مردم از خنده . کلی غیر حرفه ای نشسته بودن راجع به برتری فیفا و pes صحبت میکردن تازه شم میگفتن فروش pes بالاتره . معلوم میشه واقعا بازیکنهای Pes چجور ادمایین .

Hamid Hamid
23-08-2012, 20:12
سلام ...

آقا يه بازيكن 20 ساله هستش تو كرير مود در سال 2020 واسه يه تيم آرژانتيني كه اورالش 81 هستش. منتها تيمش چون 18 نفر همش بازيكنداره من نمي تونم اين بازيكن رو بخرم ! پيغام ميده كه به اندازه ي كافي بازيكن ندارن !

خواستم ببينم راهي نيست اينو بشه خريد؟ رفتم ديدم همش 18 نفر هستش تيمشون. حتي 1 فصل ديگه هم نميشه؟

+

شبيه حكايت دفاع چپ تيم تولوز فرانسه كه اصلا نميشه خريدش چون ميگه تو اون پست بازيكن كافي ندارن ! ( اينم يه ايراد ديگه )

اگه راهي هست بگن دوستان.

AlirezaLamLam
24-08-2012, 11:31
سلام ...

آقا يه بازيكن 20 ساله هستش تو كرير مود در سال 2020 واسه يه تيم آرژانتيني كه اورالش 81 هستش. منتها تيمش چون 18 نفر همش بازيكنداره من نمي تونم اين بازيكن رو بخرم ! پيغام ميده كه به اندازه ي كافي بازيكن ندارن !

خواستم ببينم راهي نيست اينو بشه خريد؟ رفتم ديدم همش 18 نفر هستش تيمشون. حتي 1 فصل ديگه هم نميشه؟

+

شبيه حكايت دفاع چپ تيم تولوز فرانسه كه اصلا نميشه خريدش چون ميگه تو اون پست بازيكن كافي ندارن ! ( اينم يه ايراد ديگه )

اگه راهي هست بگن دوستان.

من الان توو فصل 2020-2021کم. اسم بازیکنو میشه بگی؟ توو کودوم باشگاه بازی می کنه؟ مر30

Gregar
24-08-2012, 12:45
سلام ...

+

اگه راهي هست بگن دوستان.

یادش بخیر توی فیفاهای قدیمی که اینجوری نبود که یه بازیکن رو بزاری واسه فروش . همینجوری میزدی میخوام بفروشمش بعد کلی تیم همون جا بهت درخواست میدادن که میخوایم بخریمش .

وقتی این مشکلی که گفتی توی اون بازی های پیش میومد من یه بازیکنم رو اینقدر میزدم برای فروش تا اون تیمه بخرش . بعد که 19 نفره میشد میرفتم اون بازیکنه رو میخریدم .

اما حالا فکر نمیکنم اصلا بتونی اونو بخری . چون هوش مصنوعی مدیریت تیمها اینقدر ضعیفه که اصلا اونا هم به فکر خرید بازیکن نمیفتن .

Hamid Hamid
24-08-2012, 20:32
من الان توو فصل 2020-2021کم. اسم بازیکنو میشه بگی؟ توو کودوم باشگاه بازی می کنه؟ مر30

MOntenegro

عزيز اسمش اينه منتها فكر كنم چون از ايناس كه تازه اومده اسمش رو حالت Random هستش.

اسم باشگاهش يادم نيستش ... يه باشگاه با لوگوي ابي و اول اسمش هم P بودش.

Mohammad Yek110
25-08-2012, 14:09
سلام
ترکیب بارسلونا توی بازی سوپر کاپ برام عجیب بود.تصمیم گرفتم توی فیفا تستش کنم.خیلی خوبه
چیدمان بازیکنا همونه فقط بازیکنا فرق می کنن
2-3-2-3

...................... V.V .......................
...........Puyol...............Pique............
.......Alves ....... A.Song .......Alba.......
.............Cesc ............Xavi...............
.......Iniesta ........Messi........Villa.........

Puyol & Pique : CB
Alves : RWB
A.Song : CDM
Alba : LWB
Cesc : RAM
Xavi : LAM
Iniesta : RW
Messi : ST
Villa : LW

:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :

55251

Gregar
26-08-2012, 07:59
سلام
ترکیب بارسلونا توی بازی سوپر کاپ برام عجیب بود.تصمیم گرفتم توی فیفا تستش کنم.خیلی خوبه
چیدمان بازیکنا همونه فقط بازیکنا فرق می کنن
2-3-2-3

...................... V.V .......................
...........Puyol...............Pique............
.......Alves ....... A.Song .......Alba.......
.............Cesc ............Xavi...............
.......Iniesta ........Messi........Villa.........

Puyol & Pique : CB
Alves : RWB
A.Song : CDM
Alba : LWB
Cesc : RAM
Xavi : LAM
Iniesta : RW
Messi : ST
Villa : LW

:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی:دی :

55251

فکر نکنم خوب جواب بده واسه بارسا . البته همه چی بستگی به شیوه بازی خودت داره که با این ترکیب بتونی بازی کنی .
دیگه فکر کنم معلوم باشه که این ترکیب اصل کارش روی پاس کاری میچرخه . دو تا بازی ساز وسط بازین (ببین فکر کنم ژاوی رو جاشون با سس عوض کنی بهتره)
با دفاعش موافقم . من خودم همچین دفاعی رو روی بارسا تست کردم و خوب جواب میده . کلا تمرکز دفاعی توی بارسا بالا میره .

سیستم منم توی بارسا عجیبه .
3-1-3-3
سه دفاع ابیدل و پیکه و پویول
هافبک ها ماسکرانو و دنی الوز و ژاوی و سس
حمله هم اینیستا و مسی و سانچز

وین رونی
26-08-2012, 08:40
دیروز یه روح اومد تو بازیم
تعویض کردم اندرسون رو آوردم تو بازی(من یو)بصورت نامرئی بازی می کرد و فقط فلش قرمز رنگ بالای سرش معلوم بود البته آخرای بازی مرئی شد ولی حیف که بازیکنان مقابل می دیدنش اگه اونها هم نمی دیدن خیلی کیف میداد

khelane
26-08-2012, 10:03
دیروز یه روح اومد تو بازیم
تعویض کردم اندرسون رو آوردم تو بازی(من یو)بصورت نامرئی بازی می کرد و فقط فلش قرمز رنگ بالای سرش معلوم بود البته آخرای بازی مرئی شد ولی حیف که بازیکنان مقابل می دیدنش اگه اونها هم نمی دیدن خیلی کیف میداد
واسه منم اتفاق افتاده یه دفعه هم تموم بازیکنان پشت ددراوزه بان حریف بودند

Gregar
26-08-2012, 11:11
یعنی دیگه باگهای فیفا به این حد رسیدن ؟

soheilnouri
31-08-2012, 09:59
جه سوتو کور شده اینجا بجچه ها........خیلی زود 12 به بایگانی داره میره ها...

khelane
31-08-2012, 10:21
دیگه با نزدیک شدن فیفا 13 بعضی از دوستان بازی نمیکنن تا فیفا 13 بیاد
منم شخصا نه گلد دارم ان بزنم تا اومدن فیفا 13 انلاین بازی نمیکنم دارم ویرچوال مود بازی میکنم خیلی حال میده
خدا کنه تو این نسخه جدید قابلیت و امکانات زیادی بزارن واسش

وین رونی
31-08-2012, 10:45
من منچستر رو دارم
دیروز با اجبار خود رونی و باشگاه رونی از تیم رفت جالب بود که کلی هم ضرر کردم یعنی سودم اومد پایین آخه رئال تا 90 میلیون پیشنهاد داد منم ندادم آخر سر خود باشگاه با 63 میلیون فروخت به مونیخ
اما اصل ماجرا اینه که رفتم کاوانی رو خریدم پا به توپش خوبه اما قدرت بدنیش کمه
برای دفاع راست هم آباته رو خریدم با اینکه اورالش فکر کنم 84 باشه اما تغییری در بازیش نسبت به دفاع راست قبلی که اورالش 78 بود ندیدم
امیدوارم تو 13 شاهد اختلاف سطح بازی محسوس بین بازیکنان و تیمها باشیم

وین رونی
31-08-2012, 17:09
یادمه اون اوایل که فیفا 12 اومده بود یکی از بچه ها توضیحاتی در مورد شوت و پاس ارور داده بود و گفت که چطور تنظیم کنیم تا بازی بهتر بشه الآن کلی تاپیک رو گشتم پیدا نکردم کسی می دونه بهترین تنظیم برای این بخش چیه؟

پیداش کردم:

این تغییراتو در اسلایدر ها بدین بازی بهترم میشه

User Game Customisation

Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 50
Pass Error – 55
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Positioning: Marking – 60
Positioning: Run Frequency – 80
Positioning: Line Height – 45
Positioning: Line Length – 40
Positioning: Line Width – 54
Positioning: Fullbacks – 57
Power Bar – 50

CPU Game Customisation

Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 60
Pass Error – 60
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Positioning: Marking – 55
Positioning: Run Frequency – 80
Positioning: Line Height – 45
Positioning: Line Length – 40
Positioning: Line Width – 54
Positioning: Fullbacks – 57

3Dmajid
01-09-2012, 19:37
سلام به تمام فیفا باز ها :31:

به عنوان یک PES باز ثابق ... از همین الان فیفا باز شدن خودم رو به طور رسمی اعلام میکنم ...

خوشبختانه به خواست الهی به راه راست هدایت شدم. :31: و فهمیدم pes در مقابل fifa پشمی بیش نیست.
حالا یه سوال ...

فیفا هم پچ داره ؟
اگه داره لطفا لینک دانلود آخرین پچ رو بدید.
ممنون :11:

Gregar
01-09-2012, 23:00

به عنوان یک PES باز ثابق ... از همین الان فیفا باز شدن خودم رو به طور رسمی اعلام میکنم ...

خوشبختانه به خواست الهی به راه راست هدایت شدم. :31: و فهمیدم pes در مقابل fifa پشمی بیش نیست.
حالا یه سوال ...

فیفا هم پچ داره ؟

خوش امدی برادر . باشد که بازیهایت مورد قبول درگاه حق واقع شود .

خیر فیفا پچ ندارد . چون از امسال به صورت انلاین فقط اپدیت میشود . بدرود

Kamyar_AnathemA
02-09-2012, 18:15
بالاخره بعد از حدود 2500 تا بازیه آنلاین از این گل هایی که میخواستم بزنم و نمیشد زدم :31:

Mohammad Yek110
02-09-2012, 18:53

حالا یه سوال ...

فیفا هم پچ داره ؟

خوب کردی:دی
من نمیدونم پس بازها چطور 2012 رو بازی می کنن:2:

khelane
02-09-2012, 22:27
بالاخره بعد از حدود 2500 تا بازیه آنلاین از این گل هایی که میخواستم بزنم و نمیشد زدم :31:

خواستن توانستن هست
فقط شاد باش قبل از اومدن نسخه جدید زدی وگرنه یه دونه گلی مثل این برات افسانه میشد تو نسخه 12:31:

Kamyar_AnathemA
02-09-2012, 22:40
خواستن توانستن هست
فقط شاد باش قبل از اومدن نسخه جدید زدی وگرنه یه دونه گلی مثل این برات افسانه میشد تو نسخه 12:31:

چرا آفساید ؟

وین رونی
03-09-2012, 08:29
چرا آفساید ؟

آره درسته یکی از باگهای آزار دهنده 12 همین بود که اگه دوتا بازیکنت تک به تک با دروازه بان می افتادن و به هم پاس میدادن در اکثر مواقع آفساید می گرفت البته فکر میکنم این زمانی اتفاق می افتاد که یه بازیکن حریف(دفاع)خیلی نزدیک به شما در پشت شما در حال تعقیبتون بود

Reza31001
03-09-2012, 12:22
چرا آفساید ؟
افسانه نوشتن ....

آره درسته یکی از باگهای آزار دهنده 12 همین بود که اگه دوتا بازیکنت تک به تک با دروازه بان می افتادن و به هم پاس میدادن در اکثر مواقع آفساید می گرفت البته فکر میکنم این زمانی اتفاق می افتاد که یه بازیکن حریف(دفاع)خیلی نزدیک به شما در پشت شما در حال تعقیبتون بود
:18:
من که ندیدم حقیقتش

Kaveh619
03-09-2012, 14:00
آقا من این چند وقته خیلی با دوستام فیفا بازی کردم،و هم میبرم هم بعضی وقتا میبازم ، یکی از دوستام هست هر تیمی که برداره از قبل بازی معلومه 95 درصد بازیو میبازه،ولی وقتی بایرن مونیخ برمیداره انگار دوپینگ کرده،منو میکنه تو قوطی قشنگ!!جریانش چیه؟؟؟بحث تقلب و اینا هم نیست ، چون نه اون بلده نه تو خونش بازی میکنیم که قدرت ها رو بخواد ببره بالا...!! راهش چیه؟؟؟به نظرتون چه تیمی جلوی بایرن بردارم خوبه؟؟؟میدونم به بازی خودم ربط داره بیشتر،اما یه تیمی بگید که بتونم این بایرن و ببرم روشو کم کنم!!؟؟ من تا الان با تاتنهام و منچستر سیتی و منچستر یونایتد و میلان نتونستم ببرمش......اما وقتی تیمای دیگه برمیداره جلوی من حرفی برای گفتن نداره!!

Kamyar_AnathemA
03-09-2012, 14:59

نه دوستان
اونی که شما میگید باگ نیست و اتفاقا قانون داوری هست که در فوتبال واقعی هم اجرا میشه

به این صورت که وقتی دو تا از بازیکن های شما با دروازه بان به قول معروف تک به تک میشن و مدافعی بین بازیکن های شما و دروازه بان نیست اگه قصد داشته باشین به یارتون پاس بدین باید بازیکن در حالتی باشه که وقتی شما برای پاس دادن به توپ ضربه میزنید بازیکنی که میخواین بهش پاس بدین از توپ جلوتر نباشه !

اگه جلوتر باشه آفساید میگیره که این قانون در فوتبال واقعی هم هست
اما تو این کلیپ همونجوری که مشخص هست موقعی که رونالدو پاس میده بنزما از توپ عقبتر هست برای همین آفساید نشد
من چون اکثرا جلو دروازه پاس میدم خیلی پیش اومذه که آفساید شده چون حواسم نبوده و بازیکن از توپ جلوتر بوده
و خیلی وقت ها هم آفساید نشده و گل صحیح بوده

وین رونی
03-09-2012, 17:23
نه دوستان
اونی که شما میگید باگ نیست و اتفاقا قانون داوری هست که در فوتبال واقعی هم اجرا میشه

به این صورت که وقتی دو تا از بازیکن های شما با دروازه بان به قول معروف تک به تک میشن و مدافعی بین بازیکن های شما و دروازه بان نیست اگه قصد داشته باشین به یارتون پاس بدین باید بازیکن در حالتی باشه که وقتی شما برای پاس دادن به توپ ضربه میزنید بازیکنی که میخواین بهش پاس بدین از توپ جلوتر نباشه !

اگه جلوتر باشه آفساید میگیره که این قانون در فوتبال واقعی هم هست
اما تو این کلیپ همونجوری که مشخص هست موقعی که رونالدو پاس میده بنزما از توپ عقبتر هست برای همین آفساید نشد
من چون اکثرا جلو دروازه پاس میدم خیلی پیش اومذه که آفساید شده چون حواسم نبوده و بازیکن از توپ جلوتر بوده
و خیلی وقت ها هم آفساید نشده و گل صحیح بوده

من تو سایت داوران و ویکی این قانون رو ندیدم تا به حال هم فکر نمی کردم که چنین قانونی باشه شما منبعی دارید برای این قانون.البته موردی که من اشاره کردم دقیقاً همین موردیه که شما گفتید

Kamyar_AnathemA
03-09-2012, 18:30
من اینو چند بار از تلوزیون از زبون گزارشگر ها و کارشناس های داوری شنیدم
یک جایی که یادمه شنیدم تو همین Euro 2012 بود بازی اسپانیا و و یک تیم دیگه که الان یادم نیست چی بود
اسپانیا دقیقه 89 یا 90 گل زد که اینیستا و ناواس با دروازه بان تک به تک بودن و اینیستا پاس داد و ناواس و اونم راحت زد تو گل
اونجا گفت که ناواس چون از توپ عقب تر بوده پس پاس اینیستا آفساید نیست

hoomanfarzin
03-09-2012, 19:13
سلام.می خواستم بدونم با توجه به اتمام فصل نقل و انتقالات اروپا که 3 روز پیش به اتمام رسید و همچنین با توجه به اینکه هنوز FIFA 13 به بازار نیومده آیا فایلی هست که کل نقل و انتقالات را در FIFA 12 بروز کرده باشه و تا اومدن FIFA 13 در FIFA 12 بشه با نقل و انتقالات جدید بازی کرد؟اگر برای pc اومده لطف کنید لینک دانلودش را قرار بدید.ممنون.

Kaveh619
04-09-2012, 14:18
آقا من این چند وقته خیلی با دوستام فیفا بازی کردم،و هم میبرم هم بعضی وقتا میبازم ، یکی از دوستام هست هر تیمی که برداره از قبل بازی معلومه 95 درصد بازیو میبازه،ولی وقتی بایرن مونیخ برمیداره انگار دوپینگ کرده،منو میکنه تو قوطی قشنگ!!جریانش چیه؟؟؟بحث تقلب و اینا هم نیست ، چون نه اون بلده نه تو خونش بازی میکنیم که قدرت ها رو بخواد ببره بالا...!! راهش چیه؟؟؟به نظرتون چه تیمی جلوی بایرن بردارم خوبه؟؟؟میدونم به بازی خودم ربط داره بیشتر،اما یه تیمی بگید که بتونم این بایرن و ببرم روشو کم کنم!!؟؟ من تا الان با تاتنهام و منچستر سیتی و منچستر یونایتد و میلان نتونستم ببرمش......اما وقتی تیمای دیگه برمیداره جلوی من حرفی برای گفتن نداره!! بالاخره تو یه بازی حیثیتی و مرگ و زندگی که قول داده بودم بش اگه باختم دیگه فیفا بازی نکنم با نتیجه ی خیره کننده ی 7-0 بردمش................و ایمان پیدا کردم فاکتور روحیه و انگیزه چقدر تو بازی شما مهمه......هر چند اگه سراپا روحیه باشی ولی مهارت بازی رو نداشته باشی صد در صد باختی...... با تشکر از دوستانی که جواب ندادن..........

Gregar
05-09-2012, 00:20
بالاخره تو یه بازی حیثیتی و مرگ و زندگی که قول داده بودم بش اگه باختم دیگه فیفا بازی نکنم با نتیجه ی خیره کننده ی 7-0 بردمش................و ایمان پیدا کردم فاکتور روحیه و انگیزه چقدر تو بازی شما مهمه......هر چند اگه سراپا روحیه باشی ولی مهارت بازی رو نداشته باشی صد در صد باختی...... با تشکر از دوستانی که جواب ندادن..........

من یکی رو که میگی همیشه یک کدوم از این عوامل رو ندارم . یا مهارت ندارم و خیلی روحیه ام بالاست . یا مهارت دارم و روحیه ام پایینه . البته داشتن مهارت باید در حین داشتن روحیه باشه که بشه ازش استفاده کرد .

AlirezaLamLam
05-09-2012, 13:24
اقا من یه چیزه کلی بگم.
زمانی که 2 بازیکن با دروازه بان تک به تک شدن و بازیکن دارنده ی توپ اگه از بازیکنی که می خواد بهش پاس بده جلوتر باشه به هیچ عنوان افساید نیست. ولی اگه 2 بازیکن با دروازبان تک به تک بشن و بازیکن دارنده ی توپ عقب تر از بازیکنی باشه که می خواد بهش پاس بده این صدرصد افسایده و گل مردوده (به شکل زیر دقت کنید). این از این. حالا اگه بازیکنی شوت بزنه و توپ به بدن بازیکن حریف بخوره و به بازیکنه خودی دوبازه توپ برسه , در حالی که بازیکن به فرض 1 متر توو افساید باشه به هیچ عنوان افساید نیست و گل کاملا قابله قبوله. (با تشکر علی رضا کامرانی فر :31: )

آفساید در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> ......

......... <-- بازیکنی که توپ توو پاشه و می خواد باس بده

آفساید نیست در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

...... <-- بازیکن دارنده ی توگ و میخواد پاس بده
بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> .......

Gregar
05-09-2012, 18:14
اقا من یه چیزه کلی بگم.
زمانی که 2 بازیکن با دروازه بان تک به تک شدن و بازیکن دارنده ی توپ اگه از بازیکنی که می خواد بهش پاس بده جلوتر باشه به هیچ عنوان افساید نیست. ولی اگه 2 بازیکن با دروازبان تک به تک بشن و بازیکن دارنده ی توپ عقب تر از بازیکنی باشه که می خواد بهش پاس بده این صدرصد افسایده و گل مردوده (به شکل زیر دقت کنید). این از این. حالا اگه بازیکنی شوت بزنه و توپ به بدن بازیکن حریف بخوره و به بازیکنه خودی دوبازه توپ برسه , در حالی که بازیکن به فرض 1 متر توو افساید باشه به هیچ عنوان افساید نیست و گل کاملا قابله قبوله. (با تشکر علی رضا کامرانی فر :31: )

آفساید در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> ......

......... <-- بازیکنی که توپ توو پاشه و می خواد باس بده

آفساید نیست در حالت تک به تک

........ <-- دروازبان

...... <-- بازیکن دارنده ی توگ و میخواد پاس بده
بازیکنی که منتظر پاس بهش بده --> .......

دقت کردین از این مورد دومیه خیلی کم پیش میاد توی فیفا

AlirezaLamLam
05-09-2012, 20:45
دقت کردین از این مورد دومیه خیلی کم پیش میاد توی فیفا

اره بات موافقم.

شـیـفــو
05-09-2012, 20:59
برای بازی کردن با دسته پچی چیزی میخواد ؟ خونه دوستم هرکاری کردیم نشد با دسته بازی کنیم .

CRIS Joon CR7
05-09-2012, 21:05
برای بازی کردن با دسته پچی چیزی میخواد ؟ خونه دوستم هرکاری کردیم نشد با دسته بازی کنیم .

بله میشه واسه این بازی و واسه خیلی از بازی های دیگه که دسته های USB رو ساپورت نمیکنن ، با این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مشکل رو برطرف کرد:11:

AlirezaLamLam
07-09-2012, 15:03
یکی از نکات جالب و بسیار زیبای فیفا اینکه وقتی مثلا با یه تیمی توو لیگ داری بازی می کنی , اگه با اختلاف زیاد توو جدول اول باشی اون تیم توو بازی می بینی زیاد خوب بازی نمی کنه. اما حالا همون تیم اگه مثه من توو مثلا توو جام باشگاه ها بهش بخوری می بینی اصلا یجور دیگه بازی میکنن. الان من درست دیشب همیجوری اتفاق افتاد. با استون ویلا توو لیگ بازی داشتم چون با اختلاف امتیاز 13 از رغیب دوم جدول اول بودم حریف میلی به بازی نداشت اما چندتا مسابقه بعد توو لیگ قهرمانان به همین استون ویلا خوردم که اصلا شده بود بارسلونا. انقد با انگیزه و خیلی خوب بازی میکرد که باس می دیدی. البته اخرشم 6 -1 باختا. کلا این حالت فیفا فوق العادست.

rezamorad
08-09-2012, 21:24
سلام لینک دانلود این بازیو ممنون میشم بزارین برام.
ولی پارت پارت نباشه با تشکر.

A.N.A.P
09-09-2012, 12:58

داداش یه سرچی تو سایتای دانلود ایرانی کن پیدا میکنی .
فکر کردی اوروچی هست ؟

khelane
09-09-2012, 16:45

دانلود نکن وایسا یه چند روز دیگه دمو نسخه 2013 میاد بزار با اون حال کنی نری یه دفعه 6 گیگ دان کنی بعد فیفا 13 میاد دموش اونو هم دان کنی یه مدت دندون رو جیگر بزار

مانی 22
10-09-2012, 18:59
سلام
آقا خبر ندارید فیفا 13 کی میاد؟؟ دموشو نمی گما، خودشو می گم

Mohammad Yek110
10-09-2012, 20:15
سلام
آقا خبر ندارید فیفا 13 کی میاد؟؟ دموشو نمی گما، خودشو می گم

این تاپیک خود بازی :
فیفا 13 هم 28 سپتامبر میاد
:11:

amin4d
11-09-2012, 21:54
سلام. ما تازه اومدیم فیفا 12 بازی کنیم، مسخرمون نکنیدا :41:

چند تا سوال داشتم. یکی اینکه چرا تو پاس دادن من انقد مشکل دارم. یعنی باید دقیقا درس جایی پاس بدم که بازیکن هست. اگه دو درجه هم اونورتر پاس بدم پاس میره یه جا دیگه اصن.
یا اینکه چه جوری بازیکن ها انقدر ایه جورین، سریع دریب می خورن، یه بازیکن دفاع ساده هم راحت دریب می کنه بهترین مدافع های تیم های خوبو!
و اینکه چی کار کنم که بازیکنم بره دنبال توپ وقتی بدون توپ هست.
و اینکه چطوری بازیکن صاحب توپ حریف رو تححت فشار بذارم؟
پیشاپیش تشکرات فراوان.

Gregar
11-09-2012, 23:38
سلام. ما تازه اومدیم فیفا 12 بازی کنیم، مسخرمون نکنیدا :41:

چند تا سوال داشتم. یکی اینکه چرا تو پاس دادن من انقد مشکل دارم. یعنی باید دقیقا درس جایی پاس بدم که بازیکن هست. اگه دو درجه هم اونورتر پاس بدم پاس میره یه جا دیگه اصن.
یا اینکه چه جوری بازیکن ها انقدر ایه جورین، سریع دریب می خورن، یه بازیکن دفاع ساده هم راحت دریب می کنه بهترین مدافع های تیم های خوبو!
و اینکه چی کار کنم که بازیکنم بره دنبال توپ وقتی بدون توپ هست.
و اینکه چطوری بازیکن صاحب توپ حریف رو تححت فشار بذارم؟
پیشاپیش تشکرات فراوان.

میگم ولش کنی بهتره . چون داره فیفا 13 میاد و معلومه که بهتر از قبل شده . صبر کنی بهتره . ولی به هر حال:

1.برو توی قسمت تنظیمات کنترل و ببین یه وقت روی منوال نذاشته باشی کنترل رو.
2.اینکه توی فیفا یه مدافع هم از تیم CPU بتونه دریبل کنه عجیب نیست . ولی اونقدر ها هم سخت نیست گرفتنش با اون مدافع های خفن . شما فقط باید رو دفاعت کار کنی.
3.اگه منظورت موقع دفاعست که یا همین جوری با حرکت معمولی میری دنبالش یا با گرفتن A روی دسته. اگه هم غیر از دفاع رو میگی که همین جوری برو سمت توپ خودش میره میگیره.
4.با همون گرفتن A بازیکن حریف تحت فشار میره. که اگه هم RB رو بزنی رفیقت میره فشار میاره . اگه هم با هم بزنین دو نفری به طرف فشار میارین تا از اونورش بزنه بیرون .

Spaniuly
13-09-2012, 23:13
امتحان کنید نمی خوام همینطوری حرف رو باور کنید چون باورش سخته برای خودم هم باور کردنی نبود...

بعضی وقتا پسر خالم میاد خونمون دو تایی توی یه تیم در دیفیکالتی لجندری سعی می کنیم منچستر یونایتد رو ببریم معمولا هم میلان بر میداریم خلاصه بگم که عملی نبود و نمی تونستیم ببریم بازیو دو تایی بعد قضیه یه مقدار بغرنج ش من خودم سعی می کردم تنهایی بازی کنم تیم ملی اسپانیا بر می داشتم یا تیمای قدرتمند ولی در کل بازنده بودم خیلی کم و یک در 100 احتمال برد داشتتم یه روز به پسر خالم گفتم سخته واقعا خقیقتا نمیشه برد توی لجندری... ولی پسر خالم خیلی راحت ادعا می کرد که چون با دسته ایکس باکس راحت نیست واسه همین نمی تونه بهم می گفت من توی لجندری با همون میلان بازی رو 4-2 یا 3 - 1 می برم منم اصلا باورم نمیشد خلاصه همین دیروز گفتم راست می گی بیا تنهایی بشین ببینم می تونی ببری یا نه... و دید که نمیشه حقیقتا نمی تونه ببره بازیو و توی همون نیمه اول 4-0 ابکش می شد.
خلاصه بهونه آورد گفت باید با PC بازی کنم گفتم اوکی پاشو PC رو بیار بازی کن ببینم آورد یدم بعله توی لجندری خیلی راحت بازی می کنه! ولی چشمم روشن لجندری نسخه PC در حد World Class ایکس باکس هم نیست برگشتم بهش گفتم هیچ ربطی به دسته نداره جیگر طلا اینا بازیشون خیلی ضعیفه گفت راست می گی بیا بازی کن دسته PC رو که اصلا هم باهاش راحت نیست برداشتم شروع کردم به سوراخ کردن! اسلایدر ها رو هم چک کردم که همه اشون روی 50 باشن ولی واقعا دیدم خیلی لجندری PC آسون تر از اکس باکسه واقعا اسون یه چیزی بین Professionale و World Class اکس باکس هست سختی بازیشون یعنی کسانی که روی PC نمی تونن لجندری رو راحت ببرن شک نکنن با اکس باکس آبکش می شن... اینارو برید امتحان کنید چون باور کردنی نیست برای خودم هم باور کردنی نبود اگه می خواهید ببینید تقریبا لجندری فیفا در اکس باکس توی چه سطحی سرعت و شتاب حریف رو بذارید روی 60 دقت پاس روی 65 و سرعت پاس 55 و شوت ارور روی 35 و سرعت شوت 55 دیفیکالتی دروازبان حریف روی 65 و گزینه های Run و Marking رو بذارید روی 65 و بذارید مال خودتون روی 50 باشه همه شون حالا برید بازی کنید و دیفیکالتی اکس باکس رو توی لجندری تجربه کنید... حتما می گم PC باز ها یه بار روی اکس باکس بازی کنن ببینن که چه مدلی وحشیانه بازی می کنه حریف

AlirezaLamLam
13-09-2012, 23:45
امتحان کنید نمی خوام همینطوری حرف رو باور کنید چون باورش سخته برای خودم هم باور کردنی نبود...

بعضی وقتا پسر خالم میاد خونمون دو تایی توی یه تیم در دیفیکالتی لجندری سعی می کنیم منچستر یونایتد رو ببریم معمولا هم میلان بر میداریم خلاصه بگم که عملی نبود و نمی تونستیم ببریم بازیو دو تایی بعد قضیه یه مقدار بغرنج ش من خودم سعی می کردم تنهایی بازی کنم تیم ملی اسپانیا بر می داشتم یا تیمای قدرتمند ولی در کل بازنده بودم خیلی کم و یک در 100 احتمال برد داشتتم یه روز به پسر خالم گفتم سخته واقعا خقیقتا نمیشه برد توی لجندری... ولی پسر خالم خیلی راحت ادعا می کرد که چون با دسته ایکس باکس راحت نیست واسه همین نمی تونه بهم می گفت من توی لجندری با همون میلان بازی رو 4-2 یا 3 - 1 می برم منم اصلا باورم نمیشد خلاصه همین دیروز گفتم راست می گی بیا تنهایی بشین ببینم می تونی ببری یا نه... و دید که نمیشه حقیقتا نمی تونه ببره بازیو و توی همون نیمه اول 4-0 ابکش می شد.
خلاصه بهونه آورد گفت باید با PC بازی کنم گفتم اوکی پاشو PC رو بیار بازی کن ببینم آورد یدم بعله توی لجندری خیلی راحت بازی می کنه! ولی چشمم روشن لجندری نسخه PC در حد World Class ایکس باکس هم نیست برگشتم بهش گفتم هیچ ربطی به دسته نداره جیگر طلا اینا بازیشون خیلی ضعیفه گفت راست می گی بیا بازی کن دسته PC رو که اصلا هم باهاش راحت نیست برداشتم شروع کردم به سوراخ کردن! اسلایدر ها رو هم چک کردم که همه اشون روی 50 باشن ولی واقعا دیدم خیلی لجندری PC آسون تر از اکس باکسه واقعا اسون یه چیزی بین Professionale و World Class اکس باکس هست سختی بازیشون یعنی کسانی که روی PC نمی تونن لجندری رو راحت ببرن شک نکنن با اکس باکس آبکش می شن... اینارو برید امتحان کنید چون باور کردنی نیست برای خودم هم باور کردنی نبود اگه می خواهید ببینید تقریبا لجندری فیفا در اکس باکس توی چه سطحی سرعت و شتاب حریف رو بذارید روی 60 دقت پاس روی 65 و سرعت پاس 55 و شوت ارور روی 35 و سرعت شوت 55 دیفیکالتی دروازبان حریف روی 65 و گزینه های Run و Marking رو بذارید روی 65 و بذارید مال خودتون روی 50 باشه همه شون حالا برید بازی کنید و دیفیکالتی اکس باکس رو توی لجندری تجربه کنید... حتما می گم PC باز ها یه بار روی اکس باکس بازی کنن ببینن که چه مدلی وحشیانه بازی می کنه حریف

من که ایکس باکسم بازی کردم مشکلی نداشتم. بحث ایکس باکسو PC نیست. درسته درجه های سختی توو ایکس باکسو پی سی فرق دارن اما بحث قلقه بازیه که باس دستت بیاد. مثلا قلقه لجندری پی سی: توپو بده فورواردت ببر گوشه ی زمین هی سرتوپ بزن با پایین بعد کافیه یه نیش به توپ بزنی تا گل شه. حالا می خواد هر تیمی باشه. من با این کار محاجمم 69 توو یه فصل گل زد. همچی به خوده ادمه که قلقه بازی دستش اومده یا نه.

Spaniuly
14-09-2012, 00:32
69 تا که سهله شما رو ایکس باکس بری 6 تا گل هم نمی تونی توی کل کریر بزنی چه برسه یه فصل!
اتفاقا چون با یه مهاجم می تونی 69 تا گل بزنی مطمئن باش که درجه سختی PC خیلی آسون تر از ایکس باکسه خواهشا برو ایکس باکس گیر بیار بازی کن یا اسلایدر ها رو اونطور که گفتم تنظیم کن ببین بازی وحشیانه حریف رو

69 گل توی یک فصل با یک بازیکن؟ اونم توی لجندری؟ اونوقت حال اسلایدر ها چطور بود ؟ خوب بودن؟ احیانا سرعت یوزر تیم روی 75 اینا نبود که؟ یا شوت ارور روی صفر نبود که؟ البته خوب با دیفیکالتی راحتی که امروز از PC دیدم خیلی هم سخت نیست ولی این کار رو روی ایکس باکس نمی تونی محاله! جدا می گم یا ایکس باکس گیر بیار یا اسلایدر ها رو تنظیم کن تا بدونی چی می گم

Gregar
14-09-2012, 00:50

من همیشه میگفتم نسخه پی سی با کنسول فرق میکنه . حتی گرافیکش .
اما فکر نمیکنم درجه سختییاشون فرق کنه . من خودم PC با دسته ایکس باکس بازی میکنم . تنها سختی ای که توی نسخه ایکس باکس دیده بودم کنترل سختتر تیم هست نه هوش مصنوعی و قدرت تیم حریف . ایکس باکس روونتره اما کنترلش سختتره . چون اینو حتی انلاین بازها هم میگن . پس از CPU نیست از کنترل بازیه .

Spaniuly
14-09-2012, 08:15
من یه چیز ساده گفتم :
امتحان کنید!
اگه نمی خواهید امتحان کنید دیگه نگید فرق نمی کنه چون نکردید و نگید فکر نمی کنم اینطور باشه چون توی پست قبلیم هم گفتم خودمم فکر نمی کردم پس توی فکر نکردن تفاهم داریم فرقمون اینه من هر دو رو موشکافانه بازی کردم و مقایسه کردم ولی شما توی مرحله فکر نکردن هستید که یه مرحله قبل از امتحان کردنه

AlirezaLamLam
14-09-2012, 13:06
من یه چیز ساده گفتم :
امتحان کنید!
اگه نمی خواهید امتحان کنید دیگه نگید فرق نمی کنه چون نکردید و نگید فکر نمی کنم اینطور باشه چون توی پست قبلیم هم گفتم خودمم فکر نمی کردم پس توی فکر نکردن تفاهم داریم فرقمون اینه من هر دو رو موشکافانه بازی کردم و مقایسه کردم ولی شما توی مرحله فکر نکردن هستید که یه مرحله قبل از امتحان کردنه

عزیز من من هم ایکس باکسشو بازی کردم هم PC. ایکس باکسم واسه خودش قلقایی داره. مثلا شوت از راه دور توو ایکس باکس خیلی راحت می ره توو دروازه تا PC. من توو ایکس باکسم لجندری بازی کردم با چلسی قهرمان شدم. عزیز در ضمن من هیچ کدوم ازون تنظیماتی که گفتیو دست نمی زنم همشون رو 50 هه. اگه باور نمی کنی سیومو می خوی واست بزارم ببین. من اونقد قلق PC رو بلدم که واست چشم بسته بازی می کنم. ایکس باکسشم واسم زیاد سخهت نبود. بازیم می گم به خود ادم بستگی داره.

H 2 H
14-09-2012, 13:14
من یه چیز ساده گفتم :
امتحان کنید!
آرمین جان با حرفت 100% موافقم .... دوست من روی پی سی بازی میکنه بعد همین که میاد پیش من نمیتونه با ایکس باکس روون بازی کنه میگه گل زدن سخته و کلا قدرت پاس و این چیزاش فرق داره !! مثلا همیشه گیر میده که چرا پاس های تو عمق هوایی اینطوری میرن .

Spaniuly
14-09-2012, 14:16
من اونقد قلق PC رو بلدم که واست چشم بسته بازی می کنم
بله جوابم رو گرفتم ممنونم

AlirezaLamLam
18-09-2012, 18:22
یه چیزه بزیار بزیار جالب (صدری گفتم :31:) اقا پنالتی شد بعد یارو اومد پنالتی زد توپ خورد توو تیر , البته به تیر بعد اومد دوباره جلو پایه خودش کمک داور افساید گرفت. :22:الان اجازه هست برم توو دیوار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!

Reza31001
18-09-2012, 20:29
آفساید نگرفته
خطا هست
اگه تو پنالتی توپ به تیر بخوره (واصلا به دروازه بان نخوره) پنالتی زننده توپ برگشتی رو نمیتونه بزنه

مثل این میمونه که پنالتی رو بخواد دو ضرب بزنه که نمیشه!

AlirezaLamLam
18-09-2012, 21:37
آفساید نگرفته
خطا هست
اگه تو پنالتی توپ به تیر بخوره (واصلا به دروازه بان نخوره) پنالتی زننده توپ برگشتی رو نمیتونه بزنه

مثل این میمونه که پنالتی رو بخواد دو ضرب بزنه که نمیشه!

اخه قشنگ بعدش صحنه اهسته ی افسایدو نشون داد. 2 تا خط زردو قرمزم نشون داد که موقع افسایدو نشون می داد.

EngineeR EhsaN
18-09-2012, 22:03
اخه قشنگ بعدش صحنه اهسته ی افسایدو نشون داد. 2 تا خط زردو قرمزم نشون داد که موقع افسایدو نشون می داد.

سیو کردی ریپلیشو؟ سوتی جالبیه :31:

AlirezaLamLam
19-09-2012, 00:01
سیو کردی ریپلیشو؟ سوتی جالبیه :31:

نه شرمنده . خودمم خندم گرفت :31:

soheilnouri
20-09-2012, 12:21
اقا من يه سوال دارم اگه با يك كنسولي كه بازي هاي كپي اجرا ميكنه بخام استثنايا فيفا ١٣ رو ارجينال بخرم و باهاش لايو برم بازم خطر بن شدن دارم؟

ali_n2011
20-09-2012, 13:13
سلام
تو فیفا چرا همش پنالتیو به وسط می زنه؟ چه جوری می شه به گوشه ها زد؟ دروازه بان چه جوری شیرجه می زنه؟(تو پنالتی) اینا رو برا جویستک می شه توضیح بدید

EngineeR EhsaN
20-09-2012, 16:49
سلام
تو فیفا چرا همش پنالتیو به وسط می زنه؟ چه جوری می شه به گوشه ها زد؟ دروازه بان چه جوری شیرجه می زنه؟(تو پنالتی) اینا رو برا جویستک می شه توضیح بدید

باید موقع زدن پنالتی وقتی اون جهته رفت رو قسمت سبز شوت بزنی و جهت دلخواهتو با آنالوگ چپ انتخاب کنی ، موقع گرفتنم با آنالوگ راست میپری اینور اونور

hmosakazemi
20-09-2012, 18:27
از آیتمهایی که برای مشخصات بازیکن یا اصطلاحا player bio هست کدومها مهمتر هست؟ چه جوری این مشخصات را باید آنالیز کرد تا بازیکن رو در محل و نقش مناسب قرار بدیم؟ سوال آخر اینکه چه جوری باید ورزشگاه رو خودمون انتخاب کنیم؟

A.N.A.P
21-09-2012, 01:14
اقا من يه سوال دارم اگه با يك كنسولي كه بازي هاي كپي اجرا ميكنه بخام استثنايا فيفا ١٣ رو ارجينال بخرم و باهاش لايو برم بازم خطر بن شدن دارم؟

اگه همین جوری که میگی باشه و سوتی ندی مشکلی نداره !

M A X I M U M
22-09-2012, 09:44
سلام دوستان
من وقتی PES بازی می کنم همیشه فریم ریت بسیار خوبی دارم
رزولیشن مانیتورم 1080p هست و میشه گفت PES خیلی روان و راحت اجرا میشه برام
اما نمیدونم چرا وقتی Fifa 12 رو نصب می کنم بازی خیلی کند اجرا میشه
فریم ریت خیلی پایینه
نت رو جستجو کردم همه میگن برای فیفا و pes سیستم مورد نیاز زیاد بالا نیست
واقعا آرزو به دل موندم فیفا رو با یه فریم ریت عالی و روان بازی کنم
الان رزولیشن رو گذاشتم روی 1280x720 و کلی آپشن هارو غیرفعال کردم و بازم یه کم بهتر شده
اما pes همه چیز روی آخرشه و همه اپشن ها فعال هستن اما کیفیت تصویر و فریم ریت عالیه

کسی میتونه کمکم کنه ؟ اصلا دوست ندارم fifa13 رو اینطوری بازی کنم

SevenCity
01-10-2012, 22:14
مارکینگ سی پی یو رو حتما بالا بزارید تا لجند هم شبیه یوزر بشه
یکی از فرقای اساسی یوزر با لجند همینه
من مارکینگ لجند خیلی ضعیفه
با ضعیفترین بازیکن هم میشه توپ رو برد گوشه 6 قدم بعد مسیرو رو عوض کرد مدافع لجند هم همیشه دریبل میخوره و با دروازه بان تک به تک میشی
این ضعف حتی تو دموی 13 هم بود

SevenCity
06-10-2012, 09:19
فرض کنید مارکینگ cpu رو گذاشتیم روی 100 امکان داره حتی به ضررش تموش شه؟ (مارکینگ cpu رو گذاشتم بالا بازیها کم گل شده!)
مثلا امکان داره اگر اسپید cpu رو بالا بزاریم staminaش بدلیل دوندگی زیاد بیاد پایین؟

hmosakazemi
09-10-2012, 10:57
از آیتمهایی که برای مشخصات بازیکن یا اصطلاحا player bio هست کدومها مهمتر هست؟ چه جوری این مشخصات را باید آنالیز کرد تا بازیکن رو در محل و نقش مناسب قرار بدیم؟

بابا کسی پیدا نمیشه جواب اینو بده!!!

hamed_dij
10-10-2012, 12:57
سلام دوستان، آیا واسه فیفا 12 پچی وجود داره که نقل انتقالات فصل 2012-13 توش انجام شده باشه؟ فیفا 13 که مالی نیست مذخرف شده

sepehrmax
01-07-2013, 15:42
سلام ببخششید اگه کسی بعضی از تکنیک های فیفا 12 رو بلده لطفا بگه یا فیلمشو بزاره.:n02:

soheilnouri
01-07-2013, 20:37
اینجا دیگه متروکه است...به 13 سر بزن...اونجا بچه ها گذاشتن...یا برو تو گوگل بنویس fifa 12 skills tutorial

+ f.a.r.i
18-05-2014, 11:05
سلام
دوستان تو رو خدا یکی بگه کلید های کنترل در کیبورد کامپیوتر هر کدوم چی کار میکنن ؟

مثلا شوت به دروازه کدومه ؟؟؟؟؟؟ :n04:

نخندید اولین بارمه بازی میکنم فوتبال :n02:

banii
18-05-2014, 14:16
سلام
دوستان تو رو خدا یکی بگه کلید های کنترل در کیبورد کامپیوتر هر کدوم چی کار میکنن ؟

مثلا شوت به دروازه کدومه ؟؟؟؟؟؟ :n04:

نخندید اولین بارمه بازی میکنم فوتبال :n02:
A شوت
D سانت
X پاس کوتاه
W پاس عمقی
E سرعت
Q ، C و Z هم کاربرد هایی دارند ...

+ f.a.r.i
20-05-2014, 21:38
سلام

دریبل رو با کدوم دکمه کیبورد باید بزنیم ؟

Abas1100
17-09-2015, 14:23
سلام اینجا کسی هست؟ بهم کمک کنه ؟ در