ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19

CRIS Joon CR7
14-01-2012, 11:58
دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :

من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا

در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu

ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :

ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...

اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم

ممنونم که گوش دادین

بهترین فیلم ها و سریال ها و بازی ها هم مشکلاتی دارن:46:
تنها چیزی که بدون عیب هست چیزی هست که خدا خلقش کنه:20:
فیفا اینقدر خوب هست که بشه از این مشکلاتش چشم پوشی کرد و از فوتبال مجازی لذت ببریم
از اون PES که بهتره

AlirezaLamLam
14-01-2012, 12:02
دوستان سلام
یکی می تونه بم یه ترکیب خوب بگه که بشه محاجمایه سرعتیه حریفو کنترل کرد که در نرن؟
مثلا من با ریال بازی می کنم (من ناپولیم کامپیوتر ریال) رونالدو و بنزما مثه چی از دفاع های من فرار می کننو گل می زنن. چیکار کنم که بشه اینجور بازی کنارو کنترل کرد؟

CATALONIA
14-01-2012, 12:08
دوستان سلام
یکی می تونه بم یه ترکیب خوب بگه که بشه محاجمایه سرعتیه حریفو کنترل کرد که در نرن؟
مثلا من با ریال بازی می کنم (من ناپولیم کامپیوتر ریال) رونالدو و بنزما مثه چی از دفاع های من فرار می کننو گل می زنن. چیکار کنم که بشه اینجور بازی کنارو کنترل کرد؟

سلام

شما یه ترکیب 4 - 5 - 1 بچین ... ( حالا من بازیکنان ناپولی رو خیلی آشنایی ندارم وگرنه اسم بازیکنا رو هم بهت میگفتم ) ولی یه نوک کلاسیک بزار فک کنم کاوانی رو داشته باشی ... بعد هم به جای پست CM که داره توی هافبک ها یه بازیکن CDM بزار ... بعد هم تا بازی شروع شد وضعیت تیم رو بزار روی Defense و سعی کن توی خط هافبک که بازیکن زیاد داری پاسکاری کنی و توپ رو نگه داری ...
مشکلی تیم ها معمولا اینه که چون توی ترکیب هاشون RM یا LM ندارن مدافع های کناریشون مثل وینگ عمل میکنند و از RB و LB میشن RWB و LWB ..البته این دسته بازیکن نیست که مدافع کناریشون وینگ بشن یا نه ..و سیستم بازیشون اینو ایجاب میکنه .. و وقتی مدافع های کناری رفت جلو دفاع خالی میشه ... و شما که اشاره به رونالدو میکنی برای همینه که راحت از اون فضا استفاده میکنه ، سرعتشم که زیاده و تمام ! ولی این ترکیب 4 - 5 - 1 خوبی که داره اینه که LM و RM داره و کناره ها رو خوب میبنده ، و مرکز زمین هم سه تا هافبک داری .. مشکلش هم فقط اینه که حمله ات یه کم ضعیف میشه .. که البته اگه مهاجم نوکت خوب باشه یا مثلا پشت سرش که دو تا بازیکن CAM داری یه بازیکن ST بزاری اون ضعف هم مقداری برطرف میشه ...

AlirezaLamLam
14-01-2012, 12:13
سلام

شما یه ترکیب 4 - 5 - 1 بچین ... ( حالا من بازیکنان ناپولی رو خیلی آشنایی ندارم وگرنه اسم بازیکنا رو هم بهت میگفتم ) ولی یه نوک کلاسیک بزار فک کنم کاوانی رو داشته باشی ... بعد هم به جای پست CM که داره توی هافبک ها یه بازیکن CDM بزار ... بعد هم تا بازی شروع شد وضعیت تیم رو بزار روی Defense و سعی کن توی خط هافبک که بازیکن زیاد داری پاسکاری کنی و توپ رو نگه داری ...
مشکلی تیم ها معمولا اینه که چون توی ترکیب هاشون RM یا LM ندارن مدافع های کناریشون مثل وینگ عمل میکنند و از RB و LB میشن RWB و LWB ..البته این دسته بازیکن نیست که مدافع کناریشون وینگ بشن یا نه ..و سیستم بازیشون اینو ایجاب میکنه .. و وقتی مدافع های کناری رفت جلو دفاع خالی میشه ... و شما که اشاره به رونالدو میکنی برای همینه که راحت از اون فضا استفاده میکنه ، سرعتشم که زیاده و تمام ! ولی این ترکیب 4 - 5 - 1 خوبی که داره اینه که LM و RM داره و کناره ها رو خوب میبنده ، و مرکز زمین هم سه تا هافبک داری .. مشکلش هم فقط اینه که حمله ات یه کم ضعیف میشه .. که البته اگه مهاجم نوکت خوب باشه یا مثلا پشت سرش که دو تا بازیکن CAM داری یه بازیکن ST بزاری اون ضعف هم مقداری برطرف میشه ...

دستت درد نکنه. تست می کنم اگه جواب داد دعات می کنم:31:

CATALONIA
14-01-2012, 12:18
دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :

من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا

در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu

ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :

ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...

اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم

ممنونم که گوش دادین

خب بحث در مورد مشکلات که بد نیست ولی قسمت اصلی حرف شما که درباره ی ازسال این نظرات بود
همه ی بازی ها و شرکت های بازی سازی قسمتی دارند که به عنوان feedback محسوب میشه یعنی هر کی بازی رو انجام داده باشه چیز هایی که به نظرش کمبود داشته بازی رو ارسال میکنه ..
برای Fifa 13 من غیر از
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جای دیگه ای رو ندیدم و معتبر بودنش رو هم مطمئن نیستم ...ولی اینجا هست که از تمام دنیا گیمر ها نظراتشون رو میگن ...
+
اگر ما ایرانی ها میخواستیم خودمون رو نشون بدیم باید دست از این بازی های رایتی ورمیداشتیم و برای هر بازی که هر سال میومد 50 - 60 هزار تومان میدادیم که اون وقت EA بفهمه ایرانی هم وجود داره که بازی رو میخرن .. اون طوری بعد از 2 - 3 سال هم تیم می ایران و بعدش هم لیگ ایران رو میدیدیم ... ولی تا وقتی که EA بدونی که یک قرون هم از فروش بازی هاش توی ایران توی جیبش نمیره برای صرفی نمیکنه که لیگ ایران رو بزاره یا نزاره ...

farid_1
14-01-2012, 18:01
دوستان سلام
سلام برای ترکیب تیم بهترین راهی که می دونم استفاده از ترکیب تیمهای موجود در بازیه و همون 4-5-1 که دوستمون گفت عالیه من با ترکیب رئال و یونایتد خیلی حال می کنم مهاجم نوک هم اگه بتونی Welliton رو از اسپارتاک بخری فوقالعاده است البته شما کاوانی رو داری که اونم حرف نداره
فقط تو این ترکیب برا حمله باید صبور باشی و یکم پاسکاری کنی

Gregar
15-01-2012, 01:08
خب بحث در مورد مشکلات که بد نیست ولی قسمت اصلی حرف شما که درباره ی ازسال این نظرات بود
همه ی بازی ها و شرکت های بازی سازی قسمتی دارند که به عنوان feedback محسوب میشه یعنی هر کی بازی رو انجام داده باشه چیز هایی که به نظرش کمبود داشته بازی رو ارسال میکنه ..
برای Fifa 13 من غیر از
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fifa13-wishlist%2F)
جای دیگه ای رو ندیدم و معتبر بودنش رو هم مطمئن نیستم ...ولی اینجا هست که از تمام دنیا گیمر ها نظراتشون رو میگن ...
+
اگر ما ایرانی ها میخواستیم خودمون رو نشون بدیم باید دست از این بازی های رایتی ورمیداشتیم و برای هر بازی که هر سال میومد 50 - 60 هزار تومان میدادیم که اون وقت EA بفهمه ایرانی هم وجود داره که بازی رو میخرن .. اون طوری بعد از 2 - 3 سال هم تیم می ایران و بعدش هم لیگ ایران رو میدیدیم ... ولی تا وقتی که EA بدونی که یک قرون هم از فروش بازی هاش توی ایران توی جیبش نمیره برای صرفی نمیکنه که لیگ ایران رو بزاره یا نزاره ...

نه بابا . همش الکیه .
مگه واسه فیفا 12 نبود که ملت پیغام میدادن که یه سری مشکلات فیفا 11 رو تو 12 برطرف کنه . کدوم یکیش برطرف شد ؟
سایتش فکر کنم هنوز هست . برید نگاه کنید ببینید چقدر از هوش پایین لجندری مینالیدن . چقدر از فیزیک بازی مینالیدن . چقدر از ...

کدوم یکیش خوب شد ؟
هوش مصنوعی که همون گاوی که بود هست . فقط یاد داره تقلب کنه .
واسه فیزیک بازی که اومدن یه موتور جدید دادن که خاک بر سرشون با این موتورشون . موتور گازی بود بهتر کار میکرد . یکی نیست بگه اخه EA تو که نمیتونی موتور impact بسازی چرا میسازی . 50 درصد گلهایی که cpu میزنه از سر همین موتور لعنتی بازیه .
سیستم assisted خوب شد ؟ نشد . بدتر هم شد . سیستم منوال هم که دیگه از اون بدتر .
البته خوبی هایی هم داره که باعث میشه بهش اعتیاد پیدا کنی . ولی اینا مشکلاتی بود که EA میدونسته و یا نخواسته یا نتونسته درستشون کنه . البته حق هم داره بیچاره . اگه این مشکلات رو درست کنه بازی اسون میشه . چون هوش مصنوعی ر...ده .

rouzbeh_ziafati
15-01-2012, 08:06
راهی که در وازه بان سر کرنل ها بیاد تو منطقه جریمه حریف چی هست؟

CRIS Joon CR7
15-01-2012, 09:08
دقایق پایانی مثلا 85 به بعد اگه تیم یه گل عقب باشه و کرنر بشه یه دکمه میزنی خودش میاد
دقیقه یک که نمیشه بیاریش:20:

mehdimvi
15-01-2012, 09:57
CB join to attack کجاست؟

CRIS Joon CR7
15-01-2012, 11:31
CB join to attack کجاست؟
من که با 360 بازی میکنم با دکمه ی دیجیتال (آنالوگ نه اون یکی) یه بار میزنم بالا بعدش راست معلومه خداییش

nasrGod
15-01-2012, 13:28
سلام نسخه اورجیمالش رو چجوری بدست بیارم

mb_stfu
15-01-2012, 14:31
دوستان کسی میدونه آهنگای توی خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد یا دانلود کرد ؟؟؟؟

CATALONIA
15-01-2012, 19:10
دوستان کسی میدونه آهنگای توی خود بازی رو از کجا میشه گیر آورد یا دانلود کرد ؟؟؟؟

با توجه به این پست از تاپیک استخراج صدا های بازی های میتونی آهنگ ها رو استخراج کنی
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یا اگه میخوای از اینجا میتونی هر آهنگی رو که خواستی دان کنی :

اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] fifa12_soundtrack%2F)

Hamid Hamid
15-01-2012, 19:29

سلام ...

ممنون از پاسخ شهاب عزيز.

دوست عزيز شما به اين آدرس بريد و هر كدوم رو كه خواستيد دانلود كنيد :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+

پايين همون صفحه لينكي از مگاآپلود هست كه ميتونيد آهنگ ها رو تو يه فايل زيپ دانلود كنيد.

EngineeR EhsaN
15-01-2012, 20:10
من تازه از PES کوچ کردم به FIFA ولی درست نمیتونم تک به تکا رو گل کنم :37: روشی خاصی داره؟ بعد ضربه آزادو چطور بزنم؟

Alex Fera
15-01-2012, 20:41
برای تک به تک ها بهترین نوع ضربه زدن دکمه RB و x هستن((در XBOX)) یا دکمه های معادل در پلتفرم های دیگه...................
ضربه آزاد هم اگه نزدیک بود از روش 3 نفره استفاده کن و اگه از 24 متر دورتر بود سعی کن توپ رو از بالای سر مدافعا با یه کات کوچیک که با همون RB میتونی بدیرد کنی..........
در ضمن هر چی ارتفاع کمتر باشه توپها بهتر گل میشه.............

alessandroo
15-01-2012, 20:48
چرا کسی از کریشن مستر چیزی نمیگه.کسی رو ویندوز سون نصبش کرده؟

rouzbeh_ziafati
16-01-2012, 09:17
برای تک به تک ها بهترین نوع ضربه زدن دکمه RB و x هستن((در XBOX)) یا دکمه های معادل در پلتفرم های دیگه...................
ضربه آزاد هم اگه نزدیک بود از روش 3 نفره استفاده کن و اگه از 24 متر دورتر بود سعی کن توپ رو از بالای سر مدافعا با یه کات کوچیک که با همون RB میتونی بدیرد کنی..........
در ضمن هر چی ارتفاع کمتر باشه توپها بهتر گل میشه.............

اگه میشه بجای اسم دکمه ها ، کارشون رو بنویسید به انگلیسی (همون عنوانی که در تنظیمات کنترل در بازی نوشته) مثلا دکمه pass یا دکمه sprint
اینطوری بهتر میشه فهمید کدوم دکمه رو باید زد ، برای کسانی که دکمه هاشون رو جابه جا کردند بهتره
ممنون

---------- Post added at 09:17 AM ---------- Previous post was at 09:15 AM ----------

دقایق پایانی مثلا 85 به بعد اگه تیم یه گل عقب باشه و کرنر بشه یه دکمه میزنی خودش میاد
دقیقه یک که نمیشه بیاریش:20:

منم اینرو میدونستم ، اون دکمه کدوم دکمست که دروازه بیان رو میاره بیرون؟

CRIS Joon CR7
16-01-2012, 10:05

منم اینرو میدونستم ، اون دکمه کدوم دکمست که دروازه بیان رو میاره بیرون؟
دقیقا یادم نیست چون خیلی کم واسم پیش اومده ولی فکر کنم Y تو 360 یا مثلث تو PS3 :46:

alone_boy
16-01-2012, 12:40
این CPU عجب متقلبیه!
پاس میدی دستتو میخونه،شوت میزنی یه پا میندازه جلو بلاکش میکنه،سانتر میکنه مستقیم میرسه به بازیکنش . . .
لذت بازی رو گرفتن با این هوش مصنوعی

CRIS Joon CR7
16-01-2012, 13:08
این CPU عجب متقلبیه!
پاس میدی دستتو میخونه،شوت میزنی یه پا میندازه جلو بلاکش میکنه،سانتر میکنه مستقیم میرسه به بازیکنش . . .
لذت بازی رو گرفتن با این هوش مصنوعی
راست میگی مسخرشو دراورده دیگه:2:
من که دیگه رو لیجندری بازی نمیکنم ولی تقلب حرف اول رو میزنه
متقلب ترین تیم ها هم منچستر سیتی و اتلتیکو مادریده
این دو تیم حتی از رئال و بارسا هم قوی ترن:18:
قبول نداری برو لیجندری بازی کن همش تقلب میکنن:13:

Gregar
16-01-2012, 16:00
راست میگی مسخرشو دراورده دیگه:2:
من که دیگه رو لیجندری بازی نمیکنم ولی تقلب حرف اول رو میزنه
متقلب ترین تیم ها هم منچستر سیتی و اتلتیکو مادریده
این دو تیم حتی از رئال و بارسا هم قوی ترن:18:
قبول نداری برو لیجندری بازی کن همش تقلب میکنن:13:

و ناپولی . به کسی برنخوره :31:

CRIS Joon CR7
16-01-2012, 16:20
کسی--->alireza Lam Lam
با ناپولی بازی نکردم ولی اگه تو میگی ناپولی هم به لیستمون اضافه میکنیم ولی اون دوتا که گفتم واقعا اصن یه طلسم اند واسه خودشون:27:

makmakf
16-01-2012, 18:32
سلام دوستان
میخاستم ببینم میشه سیو گلهارو با برنامه دید یعنی داخل بازی نریم دیگه؟
مرسی

soheilnouri
16-01-2012, 18:52
ادم عقب میافته سخت میتونه برگرده به بازی

p3yman_xl
16-01-2012, 19:33
درجه سختی بازی عجیبه!
به عنوان مثال بازی آرسنال - استون ویلا روی درجه سختی semi-pro به تیم حریف 4-5 تا گل میزنم، اما روی درجه سختی professional یا بازی مساوی میشه یا اون 4-5 تا میزنه.! من چند بار با چند تیم مختلف امتحان کردم؛ بدی این سیستم اینه که حتی ضعیف ترین تیم ها ( مثلا ویگان ) واسه خودشون بارسلونا میشن!

AlirezaLamLam
16-01-2012, 19:35

دیگه بحث ناموسی شد. داداش اینجا کسی از ناپولی جونم حرف زد؟ بلند بگو نشنیدم:31::31::31:

ولی در کل خو خوب درستش کردن دیگه. خدایی توو واقعیتم خیلی غوله. حالا من به رفیقام می گم بازم کاوانیو یکم ضعیف درست کردن:13:

Gregar
17-01-2012, 00:08
از این به بعد میخوام گل های برتر هر هفته رو تو تاپیک بزارم که فقط ببینید چه گلهایی میشه تو فیفا 12 زد که ماها مثل :34: ازشون بی خبریم.
البته خیلی هاش گل هایی هست که یاد داریم بزنیم فقط خیلی سخته ولی بعضی هاش :18: ... که اصلا فکر نمیکردم همچین حرکاتی تو فیفا 12 باشه .

خفن ترین گلها مال همین هفته است که لینکش رو فردا میزارم .

اول از همه گل های هفته 11 ام که مال دو هفته پیش میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Spaniuly
17-01-2012, 09:31
از این به بعد میخوام گل های برتر هر هفته رو تو تاپیک بزارم که فقط ببینید چه گلهایی میشه تو فیفا 12 زد که ماها مثل :34: ازشون بی خبریم.
البته خیلی هاش گل هایی هست که یاد داریم بزنیم فقط خیلی سخته ولی بعضی هاش :18: ... که اصلا فکر نمیکردم همچین حرکاتی تو فیفا 12 باشه .

خفن ترین گلها مال همین هفته است که لینکش رو فردا میزارم .

اول از همه گل های هفته 11 ام که مال دو هفته پیش میشه

نمی خوام پز چیزی بدم ولی اگه اینا بهترین ها باشن واقعا...
من دیدم تعدادی گل نشون داد غیر از یه دونه اش بقیه همچین چیزی نبودن! بیشترشونم که دریبل های قبل از گل بودن که دیگه زیایی گل محسوب نمی شن... وقتی حرف از بهترین گل میشه باید نوع شوت و موقعیتش در نظر گرفته بشه شوت های از راه دورشونم که رکورد من رو نشکسته من از دایره میانی گل زدم... به نظرم فیفا 12 خیلی جوک شده به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! به همین علت بعد از مدت ها سال 12 رو بی فوتبال داریم سر می کنیم من همیشه هر سال فوتبال گیم جزو خوراکی های اصلیم بود ولی امسال بعد از اینکه فیفا 12 خیلی سورپرایز کننده نبود بیخیالش شدم چون بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
اگه فرصتی پیش بیاد چند تا از گل هایی که حداقل پوز این گل هایی که توی ویدیو بود رو میزنه می ذارم ولی معتقدم هنر نیست چون به لطف اسلایدر ها و پائین اومدن هوش مصنوعی در درجه سختی آماتور کارهای عجیب و غریب زیاد میشه انجام داد

CRIS Joon CR7
17-01-2012, 10:25
من دیدم تعدادی گل نشون داد غیر از یه دونه اش بقیه همچین چیزی نبودن! بیشترشونم که دریبل های قبل از گل بودن که دیگه زیایی گل محسوب نمی شن... وقتی حرف از بهترین گل میشه باید نوع شوت و موقعیتش در نظر گرفته بشه شوت های از راه دورشونم که رکورد من رو نشکسته من از دایره میانی گل زدم... به نظرم فیفا 12 خیلی جوک شده به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! به همین علت بعد از مدت ها سال 12 رو بی فوتبال داریم سر می کنیم من همیشه هر سال فوتبال گیم جزو خوراکی های اصلیم بود ولی امسال بعد از اینکه فیفا 12 خیلی سورپرایز کننده نبود بیخیالش شدم چون بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
اگه فرصتی پیش بیاد چند تا از گل هایی که حداقل پوز این گل هایی که توی ویدیو بود رو میزنه می ذارم ولی معتقدم هنر نیست چون به لطف اسلایدر ها و پائین اومدن هوش مصنوعی در درجه سختی آماتور کارهای عجیب و غریب زیاد میشه انجام داد
عزیز من معلومه قدرت و سرعت شوت رو بزاری رو 100 و خطای شوت یا به عبارتی شوت اررور رو بزاری رو صفر از جلو در وازه خودتم میتونی گل بزنی میخواستن فوتبال شائولین رو پیاده کنن خیلی بازی خوبیه:31:

به خصوص با اون اسلایدر های مسخره اش! باع:31:

بهتر از این رو با فیفا 11 سر کردم منتظر فیفا 13 هستم...
ولی با این موافقم عجیب 11 خیلی خیلی ازین بهتر بود:20:

mehdimvi
17-01-2012, 17:25
به خاطر اینکه فیفا 12 سخت تر شده فیفا 11 بهتره !

Spaniuly
17-01-2012, 18:02
به خاطر اینکه فیفا 12 سخت تر شده فیفا 11 بهتره !
اتفاقا فیفا 11 سخت تر بود! دیگه نهایتش اینه می بینی CPU خیلی گاد شده می ری یکی دو واحد سرعت CPU رو میاری پائین ولی توی 11 از این بچه بازیا وجود نداشت... البته این بد هم نیست خودت می تونی میزان چالش برانگیز بودن بازی رو با اسلایدرها تنظیم کنی ولی در کل من قبول ندارم که فیفا 12 سخت تر شده... فیفا 11 واقعا نسخه استاندارد هست و اندازه 12 باگ نداره... ولی نسخه 12 الحق عالیه چون استارت یک نوآوری هست ایمپکت انجین به عنوان اولین تجربه اش در فیفا درسته باگ کم نداشت ولی باید قبول کرد برای شروع ن. آوری قابل قبول بود و شما زیاد شاهد باگ نیستید در متن بازی و به ندرت اتفاق می افته که صحنه های مضحک اتفاق بیفته

Gregar
17-01-2012, 18:06

البته اینا که گفتم سری 11 بود . سری 13 یعنی مال این هفته که پایین لینکش رو میزارم گلهای خفنتری زده میشه .
اینا رو هم خود EA هم انتخاب کرده من مقصر نیستم وگرنه خودم گلهایی زدم که اینا رو میخوره منتهی اون موقع یادم نبود که سیوش کنم و بزارم واسه مسابقه بهترین گل .
بیشتر طرفدارای فیف 12 هم بازیکنهای PC هستن . دلیلش هم که میدونی . من که فیفا 11 کنسول ندیدم ولی این فیفا بهترین فیفا تو عمرم بوده .
در ضمن این گلها رو هم نه با اسلایدر تنظیم شده نه با درجه سختی پایین . اگه دقت کنی بیشترش مربوط به ultimate team هست که انلاینه .
گلهایی هم که با cpu بوده شما وقتی گلت رو تو سایت فیفا اپلود میکنی دقیقا تو صفحه مربوط به فیلمت اطلاعات بازی رو مینویسه که رو چه درجه ای بوده یا با کی بوده و با چی تیمی و ....
البته اگرم دقت کنین توی بعضی از گلها حریف واقعا نووبه . به همین خاطر من شک کردم که چجوریاست .

Gregar
17-01-2012, 18:12
سری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)

و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین :18: که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما :41:

سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)

jtalk
17-01-2012, 19:35
سلام.خواستم راهنمایی ام کنید تا بازیکنای جوان و گمنام رو مثل فیفا 11 که اسکوت تیم پیدامیکرد سریع رشد میکردم توی فیفا 12 هم پیدا کنم.من بلدم بازیکن رو پیدا کنم اما همه اونا قدرت های کمی دارند.توی فیفا 11 مثلا نسبت به تیم ها بازیکنا قدرتاشون فرق میکرد مثلا توی بارسا بیشترشون قدرت های بالا 70 داشتن اما این همه قدرت های کم دارند.اصلا اگر میشه یکم در مورد قسمت youth team توضیح دهید.

Gregar
18-01-2012, 00:29
سلام.خواستم راهنمایی ام کنید تا بازیکنای جوان و گمنام رو مثل فیفا 11 که اسکوت تیم پیدامیکرد سریع رشد میکردم توی فیفا 12 هم پیدا کنم.من بلدم بازیکن رو پیدا کنم اما همه اونا قدرت های کمی دارند.توی فیفا 11 مثلا نسبت به تیم ها بازیکنا قدرتاشون فرق میکرد مثلا توی بارسا بیشترشون قدرت های بالا 70 داشتن اما این همه قدرت های کم دارند.اصلا اگر میشه یکم در مورد قسمت youth team توضیح دهید.

معمولا خیلی توصیه نمیشه تو فیفا 12 . بازیکنهای بهتری همینجوری هستش که اگه روی اونا سرمایه گذاری کنی بهتر نتیجه میده .
youth squad خیلی به من نساخت البته من از یک تیم رده پایین شروع کردم و اسکاتم ضعیف بود . حالا نمیدونم ایا با این اسکات ها درجه بالا نتیجه بهتری میده یا نه .
راستی تو فیفا 11 کنسول اسکات داشت ؟ :eh:

Spaniuly
18-01-2012, 09:09
معمولا خیلی توصیه نمیشه تو فیفا 12 . بازیکنهای بهتری همینجوری هستش که اگه روی اونا سرمایه گذاری کنی بهتر نتیجه میده .
youth squad خیلی به من نساخت البته من از یک تیم رده پایین شروع کردم و اسکاتم ضعیف بود . حالا نمیدونم ایا با این اسکات ها درجه بالا نتیجه بهتری میده یا نه .
راستی تو فیفا 11 کنسول اسکات داشت ؟ :eh:
بله داشت! فیفا 11 کنسول هیچ چی از این 12 کم نداشت ولی خوب یه کمی نو آوری داشته قسمت مربیگری فیفا 12 ولی نه در اون حدی که بخواد یه 12 ماه دیگه درگیرم کنه

+

بابت گلهایی که گذاشتی ممنون جالبن واسه یه بار دیدنش می ارزن ولی خوب شاید برای کسانی که پارسال فیفا 11 کنسول رو تجربه نکردن الان این حرکت جذاب تر باشن من امسال بعد عید بود که می رفتم و توی لایو فیفا 11 رو آنلاین بازی می کردم ابر فوتبال گیمر هایی بودن که حرکت و تکنیک هاشون آدم رو متعجب می کرد بخصوص توی قسمت پرو تیمی که 11 به 11 بازی می کردیم دریبلهایی می زدن که نگو توی این فیلمها بیشتر تکنیک زدن های قبل گل هست که جالبه بیشتر گل های زیبا به خاطر فاصله دور بودن هستن... توی فیفا 11 PC خیلی انعطاف نداشت بازی ولی الان این انعطاف باعث شده که دریبل های خیلی خفنی بزنی این دریبل ها جذاب هستن ولی از اونجایی که اجرا کردنشون واقعا ساده اس خیلی دور از ذهن نیستن بخصوص اینا که معلومه روی آسون ترین درجه سختی این ها رو اجرا می کنن کاملا از سرعت بالای گیمر معلومه این قضیه... ولی خوب نهایتا این یک هدیه بزرگ از سوی EA به عاشقان فوتبال سیمولیشن هست کسانی که دیدن چنین تکنیک هایی رو توی آسمونها دنبالش بودن و یه قطعه کم کیفیت رو می ذاشتن رو چششون ولی حالا با اعجوبه ای به اسم فیفا دارن خودشون این ها رو انجام میدن ضبطش می کنن و برای دوستانشون و کل دنیا ارسال و به اشتراک می ذارن و تنها کاری که در مقابل این سخاوت EA میشه کرد اینه که بازیش رو اورجینال خرید... و بهش تبریک گفت و به راستی که مستحق بهترین بازی ورزشی سال هست

nasrGod
18-01-2012, 15:00
سلام دوستان خواهش ميكنم اگه كسي سيو فيفا(نقل و انتقالات جديد) براي ايكس باكس داره رو بزاره تا منم استفاده كنم ممنون ميشمَ

ragbar12
18-01-2012, 16:58
دوستان يه سوال
چرا در صد انجام خطا تو بازي كمه كارت زرد و قرمز هم تو بازي كمه من تو 20 بازي با ارسنال تو كرير مود يه كارت زرد گرفتم cpu هم كه اصلا خطا نميكنه كه كارت بگيره! ميخواستم بدونم تنظيمات خاصي نداره كاري كنيم خطا تو بازي بيشتر بشه تكلا بهتر بشن من كه جرات نمي كنم تكل بزنم چون فايده نداره حريف مثل ماهي تكلو رد ميكنه يه فضاي خالي هم جولوش ايجاد ميشه جه جوري اين مشكل حل ميشه؟

jtalk
18-01-2012, 18:29
آقای spaniuly میشه شما هم یکم توضیح بدید.البته از جواب دوست خوبم هم بسیار ممنونم.

soheilnouri
18-01-2012, 18:39
بچه ها با انالوگ باید دریبل زد؟کلا چطوریه دریبل زدن...من فقط یه نوع دریبل میتونم بزنم...r2 و l2 رو با هم میگرم و با همم دکمه ی باس و شوت رو میزنم...هر کی عملا خودش دریبلی زده بیاد اینجا قشنگ توضیح بده.......

در ضمن خطرناک ترین شیوه سانتر چیه؟سانتر زمینی که تند باشه و فقط با یه نیش ضربه بره تو گل....سانتر بلند دقیق با چیه؟

B U L U T
18-01-2012, 18:52
youth teamهمون قسمت جوانان شما بايد بيشتر افرادي كه استعداد كمي دارند رو بريزيد بيرون با گذاشتنyouth كمپ هاي در خارج كشور مثل اسپانيا و ايتاليا و حتي كشور خودتون ميتونيد جوانان با قدرت رو جذب كنيد بعد با هاشون قرار داد ببنديد البته در 16 سالگي

Spaniuly
18-01-2012, 19:41
آقای spaniuly میشه شما هم یکم توضیح بدید.البته از جواب دوست خوبم هم بسیار ممنونم.
تمنا می کنم دوست عزیز... ولی به عنوان کسی که قسمت منیجر رو فقط ساعاتی بازی کرده خیلی نمی تونم اظهار عقیده کنم من تمام وقتم برای فیفا 12 برای قسمت Pro بوده و اکزیبیشن جالبه بدونید شاید بین همه بچه های اینجا من کمترین وقت رو برای فیفا 12 گذاشتم ولی با این حال درصد اکامپلیشمنت های پرو ام 98 درصد هست! برای فیفا 11 هم دو بار این درصد رو به 100 رسوندم! در مورد قسمت کریر فقط برای پرو اطلاعاتی دارم جهت گرفتن اچیومنت های قسمت منیجر مود این قسمت رو ساعاتی بازی کردم ولی احتمالا بعدها باز هم بازی کنم این قسمت رو... راستش بعد از چند سال که اکثر اوقات گیمینگم صرف فوتبال میشد امسال دیگه احساس می کنم زده شدم از فوتبال گیم به همین علت می خوام کمی بازی های غیر فوتبالی انجام بدم که حقیقتا سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تر از فوتبال هستند...

omid07
19-01-2012, 00:30
آقا من بازیو نصب که می کنم می خوام برم تو بازی غث ارور میده میزنه e0001 فقط همینو زده .کمکم کنید

Gregar
19-01-2012, 13:10
بله داشت! فیفا 11 کنسول هیچ چی از این 12 کم نداشت ولی خوب یه کمی نو آوری داشته قسمت مربیگری فیفا 12 ولی نه در اون حدی که بخواد یه 12 ماه دیگه درگیرم کنه

+

بابت گلهایی که گذاشتی ممنون جالبن واسه یه بار دیدنش می ارزن ولی خوب شاید برای کسانی که پارسال فیفا 11 کنسول رو تجربه نکردن الان این حرکت جذاب تر باشن من امسال بعد عید بود که می رفتم و توی لایو فیفا 11 رو آنلاین بازی می کردم ابر فوتبال گیمر هایی بودن که حرکت و تکنیک هاشون آدم رو متعجب می کرد بخصوص توی قسمت پرو تیمی که 11 به 11 بازی می کردیم دریبلهایی می زدن که نگو توی این فیلمها بیشتر تکنیک زدن های قبل گل هست که جالبه بیشتر گل های زیبا به خاطر فاصله دور بودن هستن... توی فیفا 11 PC خیلی انعطاف نداشت بازی ولی الان این انعطاف باعث شده که دریبل های خیلی خفنی بزنی این دریبل ها جذاب هستن ولی از اونجایی که اجرا کردنشون واقعا ساده اس خیلی دور از ذهن نیستن بخصوص اینا که معلومه روی آسون ترین درجه سختی این ها رو اجرا می کنن کاملا از سرعت بالای گیمر معلومه این قضیه... ولی خوب نهایتا این یک هدیه بزرگ از سوی EA به عاشقان فوتبال سیمولیشن هست کسانی که دیدن چنین تکنیک هایی رو توی آسمونها دنبالش بودن و یه قطعه کم کیفیت رو می ذاشتن رو چششون ولی حالا با اعجوبه ای به اسم فیفا دارن خودشون این ها رو انجام میدن ضبطش می کنن و برای دوستانشون و کل دنیا ارسال و به اشتراک می ذارن و تنها کاری که در مقابل این سخاوت EA میشه کرد اینه که بازیش رو اورجینال خرید... و بهش تبریک گفت و به راستی که مستحق بهترین بازی ورزشی سال هست

گلها رو موافقم . البته یه نکته ای . بیشتر گلها توی مود انلاین بود اگه دقت میکردی . ولی طرف از اماتور هم اماتورتر بود که نمیتونست چنین توپ هایی رو بگیره . بماند
+
یک سوال داشتم فقط . اینترنتت جون من چیه که میتونی Pro Online بازی کنی بدون مشکل .
ما همینجوریش توی پی سی و توی مود head to head مشکل لگ داریم چی برسه به پرو که اصلا dc میشیم .
مگه توی ایکس باکس فرق داره ؟

واسه ارجینال هم بگم که بله حق فیفا هم هست که بازیش رو ارجینال بخری ولی فقط برای کنسول و فقط برای خارجی ها .
دلیلش هم ساده است . چرا من باید به همون اندازه ای که خارجیها واسه بازی پول میدن پول بدم بعد امکاناتی که میتونم ازش استفاده کنم کمتر باشه .
چرا نباید بتونم از ultimate team یا pro club یا head to head seasons استفاده کنم . چرا بعضی از قابلیت های فیفا باید واسه ما ایرانی ها ق.ل.ت.ر باشه در حالی که پول ارجینال هم دادیم .
البته اینا تقصیر EA نیست . تقصیر اینترنت کشورمونه . ولی به هر حال ما چه کنیم . وقتی باید به EA پول بدیم که قابلیت استفاده از تمام امکاناتش رو داشته باشیم .
فکر کنم دیدی که اونجا به ملتی که کپی میخرن چی میگن . درک که نمیکنن ما چه مشکلاتی داریم . فقط میگن دزد دیگه کار به دلیلش ندارن .
الان من به شدت از خرید ارجینال فیفا پشیمونم چون تنها کاری که میتونم توی فیفای ارجینال انجام بدم همین بازیهای Friendly هستش .
موقع نصب بازی هم که هستن بچه های همینجا که ارجینال خریدن . فقط بپرس ببین چه مشکلاتی با نصب فیفا داشتن . در این حد رفتن که دیگه فکر میکردن پولشون هدر رفته .
یه امار بدم که الان تقریبا نصف لیست friend هام توی اکانت اریجینم بیشتر از 2 ماهه که کلا بیخیال ارجینال شدن .
در کل میگم تقصیر EA نیست . البته بعضی وقتها کمی تحریمها انجام میشه ولی در کل چه کنیم که اینترنتمون همینه و این ماهی 20 تومنی رو هم که واسه ADSL میدیم رو بیشترش هم بکنیم بازم خانه از بنیاد خراب است .

پس در نتیجه من یکی توصیه میکنم اصلا سمت ارجینال واسه هیچ بازی ای نرین .

Alex Fera
19-01-2012, 13:51
تویه کنسول خوب به دلیل داشتن سرورهای بهتر با یه پینگ خوب،مثلا زیر 100،میتونید به راحتی بازیهایی که سرورهای خیلی خوبی دارن،مثل فیفا یا مثل Uncharted یا GeoW رو تویه مدهای شلوغ مثل 11Vs11 بازی کنید،البته با اشتراک کیفیت پایین مثلا Head To Had رو هم میتونید راحت بازی کنید..............

Mohammad Yek110
19-01-2012, 13:58
سلام
لطفا یه ترکیب خوب برای بارسا معرفی کنید.تا توی اون بازیکنا به هم نزدیک تر باشند و بشه تیکی تاکا رو به راحتی اجرا کرد.یعنی مثل خود بارسا بشه باهاش بازی کرد.
ممنون
راستی برد مقابل رئال رو به بارساییها تبریک میگم

rz21
19-01-2012, 15:14
اقا این چرا این همه سخت شده؟من روی ps3 بازی میکنم.قربون فیفا 11!5 تا بازی کردم یک گل هم نزدم!کلی گل خوردم و 4 تا هم گل به خودی!!!دفاع رو هم برمیگردونم مثل پارسال بازم تغییر نمیکنه.چه کنم؟یکی اموزشی چیزی نمیتونه بده؟همه ی دکمه هاشو بلدم و تمرینی خود فیفا رو مثل آب خوردن رد کردم!
نمیشه برد اقا نمیشه برد....

MJ assassins creed
19-01-2012, 18:03
بچه ها با انالوگ باید دریبل زد؟کلا چطوریه دریبل زدن...من فقط یه نوع دریبل میتونم بزنم...r2 و l2 رو با هم میگرم و با همم دکمه ی باس و شوت رو میزنم...هر کی عملا خودش دریبلی زده بیاد اینجا قشنگ توضیح بده.......

در ضمن خطرناک ترین شیوه سانتر چیه؟سانتر زمینی که تند باشه و فقط با یه نیش ضربه بره تو گل....سانتر بلند دقیق با چیه؟
شما میتونید دکمه L2 را و با Right Stick دریبل ها رو انجام بدید.راهنمای دریبل ها در Help خود فیفا هم وجود داره.

تمنا می کنم دوست عزیز... ولی به عنوان کسی که قسمت منیجر رو فقط ساعاتی بازی کرده خیلی نمی تونم اظهار عقیده کنم من تمام وقتم برای فیفا 12 برای قسمت Pro بوده و اکزیبیشن جالبه بدونید شاید بین همه بچه های اینجا من کمترین وقت رو برای فیفا 12 گذاشتم ولی با این حال درصد اکامپلیشمنت های پرو ام 98 درصد هست! برای فیفا 11 هم دو بار این درصد رو به 100 رسوندم! در مورد قسمت کریر فقط برای پرو اطلاعاتی دارم جهت گرفتن اچیومنت های قسمت منیجر مود این قسمت رو ساعاتی بازی کردم ولی احتمالا بعدها باز هم بازی کنم این قسمت رو... راستش بعد از چند سال که اکثر اوقات گیمینگم صرف فوتبال میشد امسال دیگه احساس می کنم زده شدم از فوتبال گیم به همین علت می خوام کمی بازی های غیر فوتبالی انجام بدم که حقیقتا سرگرم کننده تر و هیجان انگیز تر از فوتبال هستند...
آرمین 98 درصد شدی!!!!!!!!
خوب پیشرفت کردی.به نظر من هم امسال یکم نسبت به پارسال کسل کننده تر شده البته بخش منیجر.پارسال در صورت گرفتن نتایج ضعیف بعد چند هفته اخراج میشدی ولی توی 12 من همچین چیزی رو ندیدم.انشاالله که سال دیگه جذاب تر باشد

paroucia
19-01-2012, 18:24
درود بر دوستان
من یه بازیکن ساختم برای اون قسمتی که فقط با یه بازیکن می تونی بازی کنی!!! ببخشید اسمشو یادم رفته :دی
حتی تو کریر مد هم آوردمش و تو تیمم گذاشتم اما وقتی تیمم رو عوض کردم یادم رفت که بازیکنم رو هم با خودم بیارم! الان موقع تمدید قرارداد هم نمی تونم برگردونمش! و اینکه حتی اون قسمتی که فقط با یه بازیکن جلو بازی می کردم رو هم دیگه پیداش نمی کنم!!!
یکی در این زمینه توضیح میده؟

و اینکه آیا پچی برای آپدیت بازی نیومده؟
لطف می کنید یه پچ هم معرفی کنید برای تبلیغات دور زمین.
:)

shahin_mp3
19-01-2012, 18:54
درود بر دوستان
من یه بازیکن ساختم برای اون قسمتی که فقط با یه بازیکن می تونی بازی کنی!!! ببخشید اسمشو یادم رفته :دی
حتی تو کریر مد هم آوردمش و تو تیمم گذاشتم اما وقتی تیمم رو عوض کردم یادم رفت که بازیکنم رو هم با خودم بیارم! الان موقع تمدید قرارداد هم نمی تونم برگردونمش! و اینکه حتی اون قسمتی که فقط با یه بازیکن جلو بازی می کردم رو هم دیگه پیداش نمی کنم!!!
یکی در این زمینه توضیح میده؟

و اینکه آیا پچی برای آپدیت بازی نیومده؟
لطف می کنید یه پچ هم معرفی کنید برای تبلیغات دور زمین.
:)

پست تكميلي مشكلات FIFA 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

CATALONIA
19-01-2012, 19:29
سلام
لطفا یه ترکیب خوب برای بارسا معرفی کنید.تا توی اون بازیکنا به هم نزدیک تر باشند و بشه تیکی تاکا رو به راحتی اجرا کرد.یعنی مثل خود بارسا بشه باهاش بازی کرد.
ممنون
راستی برد مقابل رئال رو به بارساییها تبریک میگم
سلام

والا اون تيكي تاكاي واقعي رو كه نميشه توي بازي پياده كرد ولي
توي فيفا يه تركيب هست 4 - 3 - 1 - 2 كه تقريبا مثل تركيب بارسا توي اين چند وقته ...
توي اين تركيب كه 4 دفاع معلوم هستن ... سه تا بازيكن CM هست جلوي مدافع كه اخري رو ميتوني ماسچرانو يا بوسكتس بزاري .. بستگي به خودت داره ( ولي من ماسچرانو رو ترجيح ميدم چون هم اورال بيشتري داره و هم توي پست هاش CB هم ديده ميشه كه سيستم خودش وقتي توي حالت دفاع يا ضد حمله ميره بازيكن بر ميگرده عقب ) بعد كنار اين بازيكن ژاوي و اينيستا رو بزار .. جلو اين ها فابرگاس رو بزار كه توي پست تخصصيش يعني CAM بازي ميكنه خيلي خوب ميدرخشه توي اين تركيب ... توي پست مهاجم هم كه دو تا بازيكن ST ميخواي ميتوني مسي و ويا رو بزاري كه هر دو توانايي بازي توي اين پست رو دارن .. مشكل اين تركيب يه كم ميشه گفت كناره هاي زمين هست كه اگه مهارتت خوب باشه و خوب شيفت كني ميتوني كناره ها رو ببندي ...
+
منم همينطور :31:

jtalk
19-01-2012, 22:29
سلام.بابت توجه به پستم و جواباتون ممنونم.یه سوال دیگه دارم.
من مثلا یه بازیکن جوان میگیرم میخوام که رشد کنه و اورال و یا قدرت های دیگه اش زیاد شود چکار باید بکنم?
برای به دست آوردن توانایی خاص specialities چکار باید بکنم؟

MJ assassins creed
19-01-2012, 22:40
سلام

والا اون تيكي تاكاي واقعي رو كه نميشه توي بازي پياده كرد ولي
توي فيفا يه تركيب هست 4 - 3 - 1 - 2 كه تقريبا مثل تركيب بارسا توي اين چند وقته ...
توي اين تركيب كه 4 دفاع معلوم هستن ... سه تا بازيكن CM هست جلوي مدافع كه اخري رو ميتوني ماسچرانو يا بوسكتس بزاري .. بستگي به خودت داره ( ولي من ماسچرانو رو ترجيح ميدم چون هم اورال بيشتري داره و هم توي پست هاش CB هم ديده ميشه كه سيستم خودش وقتي توي حالت دفاع يا ضد حمله ميره بازيكن بر ميگرده عقب ) بعد كنار اين بازيكن ژاوي و اينيستا رو بزار .. جلو اين ها فابرگاس رو بزار كه توي پست تخصصيش يعني CAM بازي ميكنه خيلي خوب ميدرخشه توي اين تركيب ... توي پست مهاجم هم كه دو تا بازيكن ST ميخواي ميتوني مسي و ويا رو بزاري كه هر دو توانايي بازي توي اين پست رو دارن .. مشكل اين تركيب يه كم ميشه گفت كناره هاي زمين هست كه اگه مهارتت خوب باشه و خوب شيفت كني ميتوني كناره ها رو ببندي ...
+
منم همينطور :31:
دقیقا شهاب این ترکیب خیلی خوبه.ترکیب پیش فرض بارسا یکم به نظرم ایراد داره.
چون اینیستا تقریبا یه هافبک تکنیکی هست و در پست مهاجم سمت راست یکم از توانایی هایی نظیر پاس کاری های بی نظیرش با ژاوی و پاس های تو عمقش کاسته میشه.البته شهاب میخواستم نظرت رو درباره سیستم 4-1-2-1-2 رو بپرسم.نظرت در مورد این سیستم چیه؟میشه هافبک دفاعی رو بوسکتس یا ماسچرانو بزاری بعد ژاوی و اینیستا در خط بعد و بقیه ترکیب بازیکنا مثل ترکیب خودت.

Gregar
19-01-2012, 23:31
سلام.بابت توجه به پستم و جواباتون ممنونم.یه سوال دیگه دارم.
من مثلا یه بازیکن جوان میگیرم میخوام که رشد کنه و اورال و یا قدرت های دیگه اش زیاد شود چکار باید بکنم?
برای به دست آوردن توانایی خاص specialities چکار باید بکنم؟

میدونی اصلا فرق specialties با trait چیه ؟

توی Edit Virtual Pro میتونی یک سری Trait که یه خاصیت یا ویژگی به VP ات اضافه میکنی فقط 5 تا بهش اختصاص بدی . البته باید باهاش بازی کنی تا این قابلیتها انلاک بشه .

specialties برعکس تریتها قابلیت خاص نیستن . در واقع اگه attribute خاصی مثل سرعت یا تاکتیکال یا تکل و ... واسه یک بازیکن بیشتر از 90 باشه یک specialty به بازیکن فقط واسه شناخت سریع یک بازیکن اختصاص میابه که چیز اضافه ای نیست و نشونی از attribute بالای اون بازیکنه .
فقط بعضی از بازیکنها یک specialty مخصوص که طلایی هستش مثل complete forward رو میگیرن که فکر میکنم خاصه و کسی با پیشرفت نمیتونه این رو بگیره . مثلا مسی یا رونالدو .

پس با تغییر قدرت VP ات شاید یک specialty بگیره .

یادم رفت بگم واسه اینکه بازیکن جوونت قدرتش بالا بره اول باید ببینی بازیکنت پتانسیل داره واسه افزایش قدرت یا نه . خواستی تو این سایت یه چک بکن .

از اینجا بازیکن خوب میتونی انتخاب کنی واسه خرید یا ببینی چقدر قدرت بازیکنات افزایش پیدا میکنه .

بعد که دیدی پتانسیلش خوبه فقط باید تا میتونی بازیش بدی و توی ترکیب اصلی تیمت باشه همیشه . در واقع اگه فرمش هم بالا باشه کمی تاثیر داره .

jtalk
19-01-2012, 23:53
میدونی اصلا فرق specialties با trait چیه ؟

توی Edit Virtual Pro میتونی یک سری Trait که یه خاصیت یا ویژگی به VP ات اضافه میکنی فقط 5 تا بهش اختصاص بدی . البته باید باهاش بازی کنی تا این قابلیتها انلاک بشه .

specialties برعکس تریتها قابلیت خاص نیستن . در واقع اگه attribute خاصی مثل سرعت یا تاکتیکال یا تکل و ... واسه یک بازیکن بیشتر از 90 باشه یک specialty به بازیکن فقط واسه شناخت سریع یک بازیکن اختصاص میابه که چیز اضافه ای نیست و نشونی از attribute بالای اون بازیکنه .
فقط بعضی از بازیکنها یک specialty مخصوص که طلایی هستش مثل complete forward رو میگیرن که فکر میکنم خاصه و کسی با پیشرفت نمیتونه این رو بگیره . مثلا مسی یا رونالدو .

پس با تغییر قدرت VP ات شاید یک specialty بگیره .

یادم رفت بگم واسه اینکه بازیکن جوونت قدرتش بالا بره اول باید ببینی بازیکنت پتانسیل داره واسه افزایش قدرت یا نه . خواستی تو این سایت یه چک بکن .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا بازیکن خوب میتونی انتخاب کنی واسه خرید یا ببینی چقدر قدرت بازیکنات افزایش پیدا میکنه .

بعد که دیدی پتانسیلش خوبه فقط باید تا میتونی بازیش بدی و توی ترکیب اصلی تیمت باشه همیشه . در واقع اگه فرمش هم بالا باشه کمی تاثیر داره .
ممنون خیلی خیلی کمک کرد.مخصوصا سایت

CATALONIA
20-01-2012, 18:09
دقیقا شهاب این ترکیب خیلی خوبه.ترکیب پیش فرض بارسا یکم به نظرم ایراد داره.
چون اینیستا تقریبا یه هافبک تکنیکی هست و در پست مهاجم سمت راست یکم از توانایی هایی نظیر پاس کاری های بی نظیرش با ژاوی و پاس های تو عمقش کاسته میشه.البته شهاب میخواستم نظرت رو درباره سیستم 4-1-2-1-2 رو بپرسم.نظرت در مورد این سیستم چیه؟میشه هافبک دفاعی رو بوسکتس یا ماسچرانو بزاری بعد ژاوی و اینیستا در خط بعد و بقیه ترکیب بازیکنا مثل ترکیب خودت.

اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...
سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
+
این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..

rz21
20-01-2012, 19:15
دوستان تکنیک های کاربردی و دریبل های کاربردی رو توضیح بدن ممنون میشم.آخه حالا دفاعم بهتر شده بدتر نمیتونم گل بزنم!

AlexMercer
20-01-2012, 22:57
اقا پچی رسمی یا غیر رسمی واسه بازی اومده؟ اگه آره لطفا لینک

Gregar
21-01-2012, 01:37
اقا پچی رسمی یا غیر رسمی واسه بازی اومده؟ اگه آره لطفا لینک

هیچ گونه پچ رسمی برای بازی نخواهد امد . نقل و انتقالات جدید از توی بازی و خود بازی هم از طریق اریجین اپدیت میشه که تا حالا دو بار همون اولا اپدیت شد و کمی تغییر تو گیم پلی دیده شد .

Gregar
21-01-2012, 01:46
اره ..دقیقا .. پست سمت راست یا RW برای یه بازیکن سرعتی و باتکنیک و کسی که خط دفاع رو دور بزنه خوبه .. مثل بازیکنی مانند cerci که توی این پست عالیه و چپ پا هست ولی مناسب این پسته و البته فک کنم اورالش 77 ولی توی منیجر مود اگر بخرینش از فیورنتیا اگه اشتباه نکنم تا 86 هم فک کنم رشد کنه ...
سیستم 4 - 1 - 2 -1 - 2 در اصل مثله سیستم 4 - 4 - 2 لوزی شکلیه که تیم ملی انگلیس زیاد ازش استفاد میکرد .. این سیستم فوق العاده عالیه ... ولی عیبی که داره اینه که CM نداره .. هر تیمی به نظر من باید توی ترکیبش CM و CDM باشه .. این دو پست حیاتی هستن ...
+
این پست برای بارسا خیلی خوب نیست ... چون ژاوی و اینیستا RM و LM نیستند و این دو پست بیشتر برای بازیکن های کناریه .. و پست تخصصی این دو بازیکن حساب نمیشه .. البته ترکیب ها به توانایی خوده گیمر ها هم بستگی داره و سبک بازیکن یه گیمر ممکنه با این ترکیب راحت تر باشه و بیشتر بخوره و در کل هر ترکیبی که بیشتر باهاش راحتین رو بزارین که اگر ایرادی هم نداشته باشه و بازیکنا توی پست های تخصصیشون باشن خیلی بهتر و بازم به نظر من شیفت کردن بین دو ترکیب خیلی مهم تره ... من نمیدونم چرا فیفا قابلیتی رو نداره که بشه مثلا یک سوم بازی رو با یه ترکیب و بعدش با یه ترکیب دیگه بازی کنیم و سیستم خودش سویچ کنه ... یا مثلا امکانی داشته باشه که اگه تیم گل خورد به طور اتوماتیک ترکیب رو عوض کنه و موقع حمله و دفاع ارایش دفاعی تفاوت داشته باشه ... میدوارم این مشکل که به نظر من خیلی هم جدی هست رو برطرف کنن ..

خیلی ممنون . استفاده کردیم .

توی پستهای قبلی گفتی از 4-3-1-2 استفاده خوبی میشه بکنی .
یه چندتا بازی رو با این سیستم رفتم حس کردم بازیم بهتر شد . مخصوصا پاس کاریها . حتی با یک تیم درجه پایین هم خوب جواب داد .
ولی همون طور که گفتی از جناحین خیلی حمله میکنن . ولی مشکل ترکیبم اینجا نبود .
مشکل در واقع اینجا بود که بعضی مواقع هافبکها برای دفاع از جناحین میرفتن و وسط زمین خلأ ای دیده میشد که از اونجا نفوذ میکردن .
البته خوب میشد با کمی شانس دفاع کرد و بازی رو برد . واقعا پاس کاری بهتر میشد .
حالا بماند میخواستم ببینم نظرت واسه سیستم 4-3-3 چیه . نه اون همیشگی . منظورم این شکله .
البته تقریبی کشیدم ولی معلوم میشه . این تقریبا همون 4-3-1-2 هستش که CAM اومده در خط حمله و نوک واستاده . من معمولا جلوی 4-4-2 با این سیستم خوب نتیجه میگیرم.

ستاره ها رو پست بازیکنها در نظر بگیر .

....*
.................*.......*
.*
.............*...............*
.*
....*

Mohammad Yek110
21-01-2012, 12:04
سلام
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی ممنون از جنابCATALONIAبه خاطر ترکیب خوبی که معرفی کردن.من که یه گیمر آماتورم تونستم با این ترکیب توی حالتPROFESSIONALچهار تا به مادرید بزنم.بدون هیچ تقلبی.از استراتژی COUNTER ATTACKاستفاده کردم.
از سمت راست:4-1-2-1-2
فقط شما فرمودین که این ترکیب روی کناره ها مشکل داره ولی تونستم حلش کنم:
اگه RSتون مشکل نداره به قسمتEDITدرFORMATIONتون برید.شما یه RCMدارید که همون ژاویه و یهLCMکه اینیستاست.یکیشون رو انتخاب کنید. و POSITIONINGتویDEFENCEرو به کناره ها انتقال بدید.
در کل ترکیب خیلی مناسبی برای بارساست.
بازم ممنون از کمکهاتون

CATALONIA
21-01-2012, 14:55
خیلی ممنون . استفاده کردیم .

توی پستهای قبلی گفتی از 4-3-1-2 استفاده خوبی میشه بکنی .
یه چندتا بازی رو با این سیستم رفتم حس کردم بازیم بهتر شد . مخصوصا پاس کاریها . حتی با یک تیم درجه پایین هم خوب جواب داد .
ولی همون طور که گفتی از جناحین خیلی حمله میکنن . ولی مشکل ترکیبم اینجا نبود .
مشکل در واقع اینجا بود که بعضی مواقع هافبکها برای دفاع از جناحین میرفتن و وسط زمین خلأ ای دیده میشد که از اونجا نفوذ میکردن .
البته خوب میشد با کمی شانس دفاع کرد و بازی رو برد . واقعا پاس کاری بهتر میشد .
حالا بماند میخواستم ببینم نظرت واسه سیستم 4-3-3 چیه . نه اون همیشگی . منظورم این شکله .
البته تقریبی کشیدم ولی معلوم میشه . این تقریبا همون 4-3-1-2 هستش که CAM اومده در خط حمله و نوک واستاده . من معمولا جلوی 4-4-2 با این سیستم خوب نتیجه میگیرم.

ستاره ها رو پست بازیکنها در نظر بگیر .

....*
.*
.............*...............*
.*
....*
4 - 3 - 1 - 2 به نظرم بهترین ترکیب برای بارساست ... نظر شخصی خوده من ترکیب 4 - 5 - 1 که خیلی ترکیب عالی هست ... ولی برای بارسا این بهترین ترکیب هست ...
اره .. مشکل این ترکیب نبود LM و RM توی بازیه .. والا این نکته که اشاره کردید من با گذاشتن ماسچرانو حلش کردم .. یعنی ترکیب رو یه جوری چیدم که ماسچرانو در مواقع دفاع یا ضد حمله حریف بیاد وسط و مداف مرکزی های برن عقب .. توی قسمت ادیت ترکیب یه قسمت داره که فلش دارن بازیکن ها ، اون قسمت فلش ماسچرانو رو بزارین عقب اینطوری برمیگرده عقب ...
این سیستم هم همون طور که گفتید یه تعمیمی از سیستم 4- 3 - 1 - 2 هست که البته هجومی تره ...
+
اینا دیگه فرق زیادی نداره ..
فقط با توجه به چند نکته باید ترکیب رو انتخاب کنید ..
1 ) با توجه به بازیکن هایی که دارید ( که البته توی منیجر مود اگه میرین برعکسه .. یعنی باید با توجه به ترکیبی که دارید بازیکن بخرید )
2 ) با توجه به تیمی که جلوی شما بازی میکنه
3 ) با توجه به نتیجه .. ( که این رو گفتم که هنوز فیفا این امکان رو نداره که به طور خودکار سویچ کنه و باید دستی این کار رو بکنید ... )

سلام
خیییییییییییییییییییییییی یییییییییییلی ممنون از جنابCATALONIAبه خاطر ترکیب خوبی که معرفی کردن.من که یه گیمر آماتورم تونستم با این ترکیب توی حالتPROFESSIONALچهار تا به مادرید بزنم.بدون هیچ تقلبی.از استراتژی COUNTER ATTACKاستفاده کردم.
از سمت راست:4-1-2-1-2
فقط شما فرمودین که این ترکیب روی کناره ها مشکل داره ولی تونستم حلش کنم:
اگه RSتون مشکل نداره به قسمتEDITدرFORMATIONتون برید.شما یه RCMدارید که همون ژاویه و یهLCMکه اینیستاست.یکیشون رو انتخاب کنید. و POSITIONINGتویDEFENCEرو به کناره ها انتقال بدید.
در کل ترکیب خیلی مناسبی برای بارساست.
بازم ممنون از کمکهاتون

خواهش میکنم ...
من گفتم قسمت کناره های ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 مشکل داره نه این ترکیب 4-1-2-1-2
مشکل این ترکیب اینه که ژاوی و اینیستا توی پست تخصصیشون نیستن .. همین کاری هم که شما میگید اینه که بازیکن ها رو ببرید به کناره که در اصل یه بازیکنی مثل ژاوی یا اینیستا رو از جای اصلی که میتونه ثمر بخش باشه و بازیگردانی کنه دور میکنه و میکشه به قسمتی که بیشتر باید نفوذ کنه و دفاع رو دور بزنه . شاید خوب باهاشون بشه بازی کرد ، ولی بازیکن که توی پست تخصصی خودش باشه یه چیز دیگس !

Mohammad Yek110
21-01-2012, 16:50
نه
این سیستمی که من گفتم همون4-3-1-2هست فقط فرقش اینه که از این سه تا هافبک که جلوی مدافعا هستن،وسطی رو اوردم عقب تر تا توی دفاع به مشکل نخورم.به محل اون دو تای دیگه هم اصلا دست نزدم فقط یه جوری تنظیم کردم که موقعی که توپ میفته دست حریف توی کناره ها دفاع کنن ولی موقع حمله همونcmها باشن تا از اوورالشون بیشترین استفاده رو ببرن.اگه تونستم یه عکس براتون میذارم
ممنون

سری گل های برتر + بدترین سوتی هفته 12 ام (هفته پیش)
کد:

و حالا سری 13 که گفته بودم با این گلها اینجوری میشین که چه حرکاتی تو فیفا هست و ما

سری گل های برتر هفته 13 ام (همین هفته)
کد:

واقعا که خدا شانس بده:31:

Gregar
21-01-2012, 18:23
ممنون کاتالونیا جان

میگم اواتارت فابرگاسه ولی هیچی از فابرگاس نگفتی . میگم به نظرت کدوم دو نفر زیر واسه هافبک خوبن

ژاوی ، اینیستا
ژاوی ، فابرگاس
فابرگاس ، اینیستا

این واقعا چیزیه که من موندم . معمولا با بودن ژاوی موافقم ولی بین اینیستا و فابرگاس موندم کدوم و بزارم . خداییش دو تاشون توانایی بالایی دارن تو اون پست . ولی حدسم اینه که اینیستا چون تکنیکی تره بهتر باشه . چی میگی ها ؟

soheilnouri
21-01-2012, 19:18
الله اکبر...الله اکبر.......اینا دیگه چه گلایی بود...مگه ممکنه؟مگه میشه؟اخه چطوری میشه؟اصن میگیم تیم حریف داشت دفاع نمی کرد از قصد...همینجوری تو تمرین هم نمیشه این کار رو کرد.....

CRIS Joon CR7
21-01-2012, 23:01
احتمالا
نه واقعا میشه گفت 100 درصد روی آماتور یا یه درجه بالاتره
همه مدافع ها مثل چوب خشکشون زده:27:
کلا فکر زدن یه سری ازین گل هارو از ذهنمون بیرون کنیم:20:

Gregar
22-01-2012, 01:14
الله اکبر...الله اکبر.......اینا دیگه چه گلایی بود...مگه ممکنه؟مگه میشه؟اخه چطوری میشه؟اصن میگیم تیم حریف داشت دفاع نمی کرد از قصد...همینجوری تو تمرین هم نمیشه این کار رو کرد.....

:27: مشکل ما هم همینه که تو کتمون نمیره همچین گلهایی بشه زد :27:

soheilnouri
22-01-2012, 03:08
:27: مشکل ما هم همینه که تو کتمون نمیره همچین گلهایی بشه زد :27:

========================

امکان نداره...تو تکنیکی که توبو مهاجم از بشت سر خودش از مدافع روبرو رد میکنه و توبو از بالای سر مدافع هم رد میشه چجوری میشه زد؟

Gregar
22-01-2012, 10:53
========================

امکان نداره...تو تکنیکی که توبو مهاجم از بشت سر خودش از مدافع روبرو رد میکنه و توبو از بالای سر مدافع هم رد میشه چجوری میشه زد؟

اون که خیلی حرکت گلابی هستش . من زیاد میزنم . البته تو درجه اسون

ولی اون گل اول که کریس رونالدو اون حرکت رو با پای راستش بعد پای چپش میره من اینجوری شدم :18:
گل بعدش هم که اون سیاهپوسته یه Diving head میاد بزنه ولی با پشت پا گل میزنه رو که دیدم اینجوری شدم :34:

alone_boy
22-01-2012, 12:20
یا خدا . . .
این پاریس سن ژرمن رو چه رویایی ساختن!
نه پاسکاریشون،نه پاس در عمقشون،نه سانترشون هیچکدوم طبیعی نیستن و بدون کمترین خطایی میرسن دست بازیکنشون
در عرض 3 دقیقه 2 گل بهم زدن

Spaniuly
22-01-2012, 12:37
سلام... دیشب درصد اکامپلیشمنت هام به 99 درصد رسید کلا 3 کار مونده برای انجام یکیش عمومی هست اینکه در هر پستی که هستم 1200 تا تکل بزنم که تا به حال 320 تا تکل زدم (سر پایی یا زمینی فرقی نمی کنه)
2 تا دیگه هم برای دروازبانی هست: اینکه 10 تا پنالتی رو مهار کنم که تا حالا 2 تا رو مهار کردم و اینکه 150 تا بازی رو ببرم در حالیکه بازیکن پرو ام به عنوان دروازبان باشه...

اما خدمت سهیل جان بگم که حرکت های تکنیکی فیفا خیلی آسون هست شما برو ارنا کلی کار یاد می گیری... یه ویدیو گذاشتم که جیگرت حال بیاد...

اما بریم سراغ ویدیویی که دیشب سر دراگ بال اتفاق افتاد روی اکس باکس بازی می کنم واسه همین مجبورم آنسکرین با موبایلم فیلم بگیرم شرمنده بابت پائین بودن کیفیت فیلم ها

از اونجایی که ممکنه دانلود نکنید... یه اشاره به ویدیوی باگ بکنم که دراک بال شدنی از هر تیم یه بازیکن وایمیسته کنار داور ولی از تیم من پویول دنی آلوز و بوسکتز می خواستن پشت توپ باشن البته پویول و دنی آلوز 2 روحن در یک بدن که اون ابتدای ویدیو دنی الوز از پویول استخراج میشه و تعادلش هم به هم می خوره که نهایتا درگیری میشه بینشون و پویول کله پا میشه و مجبور میشه تلافی این کار ها رو سر بوسکتز در بیاره که این نتیجه اش چیزی نبود جز رو سفید کردن محمد نصرتی و شیث رضایی:31: دیگه ادامه ندم خودتون دانلود کنید ببینید ویدیو رو

alone_boy
22-01-2012, 12:51
این ویدئوی دراپ بال خیلی جالب بود:31:
انگار سه نفری دارن سر اینکه کی توپو بده به حریف با هم دعوا میکنن:دی

linkin_park
22-01-2012, 13:45
سلام
من میخوام fifa Cd Key بحرم ... راستش جای مطمئن میخوام بگیرم ..... در کل میخوام بدونم آنلاین فیفا چجوریه ؟! حال میده واقعا ؟!

lovelyboy342000
22-01-2012, 14:57
سلام
من میخوام fifa Cd Key بحرم ... راستش جای مطمئن میخوام بگیرم ..... در کل میخوام بدونم آنلاین فیفا چجوریه ؟! حال میده واقعا ؟!
aligame.ir
کاملا خیالت راحت باشه.

shahin_mp3
22-01-2012, 15:13
سلام... دیشب درصد اکامپلیشمنت هام به 99 درصد رسید کلا 3 کار مونده برای انجام یکیش عمومی هست اینکه در هر پستی که هستم 1200 تا تکل بزنم که تا به حال 320 تا تکل زدم (سر پایی یا زمینی فرقی نمی کنه)
2 تا دیگه هم برای دروازبانی هست: اینکه 10 تا پنالتی رو مهار کنم که تا حالا 2 تا رو مهار کردم و اینکه 150 تا بازی رو ببرم در حالیکه بازیکن پرو ام به عنوان دروازبان باشه...

اما خدمت سهیل جان بگم که حرکت های تکنیکی فیفا خیلی آسون هست شما برو ارنا کلی کار یاد می گیری... یه ویدیو گذاشتم که جیگرت حال بیاد...

اما بریم سراغ ویدیویی که دیشب سر دراگ بال اتفاق افتاد روی اکس باکس بازی می کنم واسه همین مجبورم آنسکرین با موبایلم فیلم بگیرم شرمنده بابت پائین بودن کیفیت فیلم ها

از اونجایی که ممکنه دانلود نکنید... یه اشاره به ویدیوی باگ بکنم که دراک بال شدنی از هر تیم یه بازیکن وایمیسته کنار داور ولی از تیم من پویول دنی آلوز و بوسکتز می خواستن پشت توپ باشن البته پویول و دنی آلوز 2 روحن در یک بدن که اون ابتدای ویدیو دنی الوز از پویول استخراج میشه و تعادلش هم به هم می خوره که نهایتا درگیری میشه بینشون و پویول کله پا میشه و مجبور میشه تلافی این کار ها رو سر بوسکتز در بیاره که این نتیجه اش چیزی نبود جز رو سفید کردن محمد نصرتی و شیث رضایی:31: دیگه ادامه ندم خودتون دانلود کنید ببینید ویدیو رو

ایول خیلی حال کردم :31:

فقط اون دراپ بال :31:

MJ assassins creed
22-01-2012, 15:25
+
شهاب فکر کنم یه اشتباهی کردی.این سیستم دو شماره داره که توی پرانتز کنارش هست.من منظورم شماره 2 هست.این سیستم هم به جای RM و LM پست RCM و LCM داره که یکم هم جمع تره.
نظرتون درباره ی اینکه بعضی از بچه ها دریبل ها و حرکات تکنیکی رو آموزش بدن؟بعضی ها که اینترنت پر سرعت دارن میتونن یه کلیپ هم از تکنیک بزارن.

Mohammad Yek110
22-01-2012, 18:40
سلام
آموزش حرکات تیک نیکی(تکنیکی:31:)توی فیفا12.شاید به دردتون بخوره
فرمت:MP4
حجم:56مگابایت

فرمت:AVI
حجم:13مگابایت

فرمت:3GP
حجم:2.2مگابایت

amirhoseinn
22-01-2012, 23:55
سلام
دوستان من یه پیچ دانلود کردم این لیست توش بود
اما نمیدونم چیند یا چجوری میشه ازشون استفاده کرد
ممنون میشم راهنماییم کنید
لیست:
Fifa 12 Chants for all English Premier League

FIFA 12 Empoli Kits Pack

FIFA 12 AS Bari Kits Pack

FIFA 12 Fast Start V.1.0

FIFA 12 Adidas MLS Works OM Ball

FIFA 12 ENB Series

FIFA 12 Mizuno Morelia Gold

FIFA 12 GAMEPLAY EVOLUTION TOOL PLUS

FIFA 12 Sponsor Patch

FIFA 12 K-League Mini Face Pack 2012

FIFA 12 Crowd Disable-Remover

FIFA 12 Nike Mercurial Superfly III Boots Pack

FIFA 12 China National Team Mod

FIFA 12 i86 Regenerator Full Version

FIFA 12 Nike Seitiro Ballpack

FIFA 12 Realistic Stadiums Names

Regularcat FIFA 12 Unlicensed Leagues, Teams & Tournaments

FIFA 12 Adidas Europa League Bal
l
FIFA 12 Goal and Entrance songs

FIFA 12 Asics GEL-Noosa Tri 6

FIFA 12 Chants for all Serie A

FIFA 12 Real Performance Optimizer V 1.0

FIFA 12 Career Tournament Mode Editor V 0.9 Beta

Fifa 12 Chants

FIFA 12 Adidas F50 adizero Leather White/Blue/Slime

soheilnouri
23-01-2012, 00:31
جالبه هیچکی توضیح نمیده تکنیک ها رو تو این تابیک....:8:اون دریبل رین بو که الان زدی تو این فیلم چطوری میشه رو دسته ایکس باکس زد.....

Kamyar_AnathemA
23-01-2012, 01:34
کلا 2 تا تکنیک هست که بلد نیستم . یکیش تو همین گل های هفته 13 بود گل یکی مونده به آخر . بازیکنی که بنزما بهش پاس میده نمیدونم چجوری اون حرکتو انجام داد . شاید شانسی باشه چون ندیدم تا حالا
یکی هم که بعدا کلیپشو میزارم هر کس بلد بود بگه چجوریه . از تکنیک های مخفی هست اما خیلی کم دیدم
2 گیگ فایل نصویری آموزشیه تکنینک های 11 و 12 دارم اما این توش نبوده

حالا بگذریم
اینجا کسی از ESL چیزی میدونه ؟ اگه میدونین سوال دارم

Masоud
23-01-2012, 03:44
سلام دوستان

عزیزان تو نسخه ی PC میتونید Rabona Fake یا Rabona Shot بزنید ؟

من تو نسخه ی 11 PC راحت میزدم ولی تو 12 هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا :31:

کسی از دوستان تکنیک هایی بجز اونایی که تو بخش Help خود بازی هست میدونه ؟

مرسی

SevenCity
23-01-2012, 04:30
حتما ترکیب 4 - 1 - 3 - 2 رو برای همه ی تیمهاتون تست کنید با این ترکیب روی اولترا اتک بیشتر بازی کنید واقعا برای من خوب جواب داده این ترکیب

soheilnouri
23-01-2012, 07:21
کلا 2 تا تکنیک هست که بلد نیستم . یکیش تو همین گل های هفته 13 بود گل یکی مونده به آخر . بازیکنی که بنزما بهش پاس میده نمیدونم چجوری اون حرکتو انجام داد . شاید شانسی باشه چون ندیدم تا حالا
یکی هم که بعدا کلیپشو میزارم هر کس بلد بود بگه چجوریه . از تکنیک های مخفی هست اما خیلی کم دیدم

حالا بگذریم

اون فایل اموزشی رو میشه ما هم داشته باشیم مهندس جان......؟:31:

Mohammad Yek110
23-01-2012, 08:42
سلام
آموزش حرکات تیک نیکی(تکنیکی:31:)توی فیفا12.شاید به دردتون بخوره
فرمت:MP4
حجم:56مگابایت

فرمت:AVI
حجم:13مگابایت

فرمت:3GP
حجم:2.2مگابایت

این پست چون افتاد آخر صفحه اینجا دوباره نقل قولشو گذاشتم
ممنون میشم اگه کسی آموزشrainbowرو برای PCبذاره
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه باگ باحال دیشب رخ داد.داشتم careerبازی می کردم که یهو دوتا از بازیکنام(ریبری و دنی آلوز)با هم برخورد کردن. یه دفعه دیدم این ریبری مثه یه بوگاتی(:31:)از سمت راست زمین درحالت نشسته منتقل شد به سمت چپ!!!!!!!!!!

Gregar
23-01-2012, 10:20
این پست چون افتاد آخر صفحه اینجا دوباره نقل قولشو گذاشتم
ممنون میشم اگه کسی آموزشrainbowرو برای PCبذاره
ممنون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یه باگ باحال دیشب رخ داد.داشتم careerبازی می کردم که یهو دوتا از بازیکنام(ریبری و دنی آلوز)با هم برخورد کردن. یه دفعه دیدم این ریبری مثه یه بوگاتی(:31:)از سمت راست زمین درحالت نشسته منتقل شد به سمت چپ!!!!!!!!!!

گفتی برای پی سی ؟ مگه فرقی هم داره ؟

Rainbow سه حالت داره : جهت ها مربوط به RS یا همون شوک سمت راست هستش . دیگه فرض میگیریم خودتون LT رو گرفتین .

1. Simple Rainbow : پایین ، بالا ، بالا
2.Advanced Rainbow : پایین ، بالا ، (با کمی مکس) بالا
3.Juggling Rainbow : همین جور که دارین پشت سر هم RB رو میزنین (همون روپایی) پایین ، بالا ، بالا

Gregar
23-01-2012, 10:25

حالا بگذریم

ها خداییش اون تکنیک نمیدونم چجوری زد . یا اون تکنیک که رونالدو تو گل اول روپایی میزنه بعد با پای چپش توپ رو میندازه رو پای راستش که شوت بزنه .
اسم این حرکتی که گفتی رو تو فوتبال واقعی فکر میکنم Luna Flick هستش اگه درست یادم بیاد . خیلی حرکت خداییه . نمیدونم تو فیفا چجوری میشه زدش . برم یه سرچ بکنم ببینم همچین چیزی پیدا میشه یا نه .

alone_boy
23-01-2012, 11:40
کلا مثل اینکه فیفا رو برای کنسول درست کردن و به فکر کسانیکه با کیبرد بازی میکنن نبودن!
کسایی مثل من که با کیبرد بازی میکنن چه گناهی دارن آخه؟.دی
نه میتونیم تکنیک بزنیم،نه کار خاصی انجام بدیم
یادمه PES یه دکمه داشت که روی C تنظیمش میکردم و با اون میشد پا عوض کرد یا تکنیک زد ولی فیفا مثل اینکه اسما برای PC هم میاد ولی باید مثل کنسول با دسته بازیش کنی

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 13:16
کلا مثل اینکه فیفا رو برای کنسول درست کردن و به فکر کسانیکه با کیبرد بازی میکنن نبودن!
یادمه PES یه دکمه داشت که روی C تنظیمش میکردم و با اون میشد پا عوض کرد یا تکنیک زد ولی فیفا مثل اینکه اسما برای PC هم میاد ولی باید مثل کنسول با دسته بازیش کنی
خب فیفا یه بازی حرفه ایه و حرفه ای ها حتما رو کنسول بازی میکنن:27:
البته اونایی که با کیبورد بازی میکنن اصن اعجوبه اند
چه جوری آخه میشه با کیبورد بازی کرد:18:

Spaniuly
23-01-2012, 14:51
ها خداییش اون تکنیک نمیدونم چجوری زد . یا اون تکنیک که رونالدو تو گل اول روپایی میزنه بعد با پای چپش توپ رو میندازه رو پای راستش که شوت بزنه .
اسم این حرکتی که گفتی رو تو فوتبال واقعی فکر میکنم Luna Flick هستش اگه درست یادم بیاد . خیلی حرکت خداییه . نمیدونم تو فیفا چجوری میشه زدش . برم یه سرچ بکنم ببینم همچین چیزی پیدا میشه یا نه .

سلام دوستان

عزیزان تو نسخه ی PC میتونید Rabona Fake یا Rabona Shot بزنید ؟

من تو نسخه ی 11 PC راحت میزدم ولی تو 12 هرکاری میکنم نمیشه نمیدونم چرا :31:

کسی از دوستان تکنیک هایی بجز اونایی که تو بخش Help خود بازی هست میدونه ؟

مرسی

جواب این 2 تا پست یکسان هست واسه همین یه جا نقل قول کردم...

برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ

در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...

برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن

حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...

امیدوارم مورد استفاده قرار بگیره...

Gregar
23-01-2012, 17:15

برای هر دو کار بازیکن باید ترایت Fancy Flick فعال باشه گلی توی اون ویدیو به اون شکل جالب از پشت محوطه می زنه به خاطر فعال بودن همین تریت هست و من مطمئنام شوت نمی زنه اونجا دکمه لوپ+سانتر میزنه که به اون شکل میره توپ

در مورد رابونا بگم رابونا به عنوان شوت حذف شده و فقط برای بازیکنانی که فنسی فلیک فعال هست براشون موقع سانتر شکل می گیره و البته به شرط اینکه کلید RB (اگه اسپرینت رو گذاشتید روی دکمه RB اونوقت RT رو باید بگیرید) در این حالت یا سانتر نمایشی می زنه یا هم که رابونا...

برای رابونا فیک هم وقتی داخل محوطه جریمه هستید وقتی می خواهید تو سر توپ بزنید (حرکت کنسل کردن شوت) باید در همون لحظه کلید LT + جهت مخالف حرکتتون رو بگیرید در این موقع رابونا فیک می زنه بازیکن

حرکت های نمایشی فلیک هم که در مورد پاس دادن هست ساده هست فقط کافیه موقع پاس دادن دستتون روی کلید LT باشه بازیکنانی که فنسی فلیک براشون فعال هست پاس نمایشی می دن...

یا این حساب پس اون x شوت ها (که با پاهای ضربدری شوت میکنه) یا مثلا x سانترها یا کلا شوتهای نمایشی (غیر از برگردون که باید تریتش فعال باشه) احتیاج به fancy flick داره ؟
خوب بر فرض این تریت رو هم داره . خوب بعدش چجوری اون حرکتها رو میره . من فقط میدونم که LT با شوت نمایشی میزنه . خوب اون حرکتی که مثلا کرسی رونالدو قبل از شوت زد با چیه .
در ضمن اون که پاس نمایشی با LT منظورت RB + pass هستش یا فرق میکنه . چون معمولا همه اون RB + pass رو میتونن بدن .

اسپانیولی جون . معلومه واقعا pro کار کردی . من خودم تو فیفا 11 pro میرفتم فقط . تنها چیزایی که باز نکرده بودم اکمپلیشمنتهای مربوط به دفاع بود . تقریبا 91 درصد پر شده بود و قدرت بازیکنم هم تقریبا 88 بود . ولی هیچ وقت اون تکنیک های خفن رو اونجا نتونستم برم . ولی تو فیفا 12 خیلی بهتر شده .

MJ assassins creed
23-01-2012, 17:31
یه حرکت جالب توی یکی از ویدئو آموزش دریبل دیدم که فکر کنم جالب باشه.
وقتی دارین روپایی میزنید همون جهت رو که صورت بازیکن به آن طرف هست رو بزنید بعد دکمه LS رو نگه داشته(Left Stick رو فشار دهید) و بعد دوبار سریع RS رو بزنید.حرکت سختی هست.امیدوارم تکراری نباشه.
کلیپ حرکت که یکم بد اجرا شد:

آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)
اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟

SevenCity
23-01-2012, 18:08

با کیبورد همه کار میشه کرد به جز قابلیت 360 درجه که اونم با دسته کامل نیست من خودم جوی استیک دارم اما با کیبورد بازی میکنم راستش برای بازی فقط باید به کنترلرهای مخصوص بازی ها عادت کرد نه به کیبورد که مخصوص تایپ کردنه

CRIS Joon CR7
23-01-2012, 18:43
با کیبورد همه کار میشه کرد به جز قابلیت 360 درجه که اونم با دسته کامل نیست من خودم جوی استیک دارم اما با کیبورد بازی میکنم راستش برای بازی فقط باید به کنترلرهای مخصوص بازی ها عادت کرد نه به کیبورد که مخصوص تایپ کردنه
قابلیت 360 درجه قفط رو دسته های اوریجینال PS3 و Xbox 360 موجوده:46:

Spaniuly
23-01-2012, 18:53
آرمین این حرکت توی فیفا 11 کنسول هم بود که کلیپ این گل توسط یکی از دوستان انجام شد و کلیپش توی سایت گذاشته شد(فکر کنم خودت بودی)
اگه میتونی میشه یکم دقیق تر بگی چگونه این حرکت رو انجام داد؟

زمانی که توپ به رونالدو می رسه به خاطر نوع ایستادن و موقعیتش به دلیل اینکه حرکت روپایی رو شروع میکنه و به این دلیل که استیک راست رو به جلو حرکت میده این انیمیشن خلق می شه این انیمیشن به راحتی نمی تونه در هر جا خلق بشه این رو مطمئن هستم نا گفته نمونه که برخی انیمیشن های بازی توسط بازیکنان تکنیکی به صورت رندومی خلق میشه برخیشون به چشم نمیان و این برمیگرده به پرسنالتی پلاسی که توی فیفا 11 (کنسول) به این ور ابداع شد

Kamyar_AnathemA
23-01-2012, 19:16
اون فایل اموزشی رو میشه ما هم داشته باشیم مهندس جان......؟:31:

کدوم فایل ؟

2 گیگ فایل دارم که اکثرش آموزشیه

با چه نرم افزاری میشه فرمت flv رو کات کرد که این تکنیک ناشناخته رو بزارم ؟

Kamyar_AnathemA
23-01-2012, 19:28

البته جسارت نباشه ها من فیفا با کنسول بازی نکردم اما تفاوتی بین رابونا در فیفا 11 کنسول و پی سی و فیفا 12 ندیدم
کلا تو هیچ فیفایی ندیدم بشه رابونا رو با قدرت شوت زد
رابونا برای سانتر بکار میره و در بعضی جاها میشه بصورت چیپ ازش استفاده کرد

پاس های نمایشی هم برای من با RB انجام میشه مگه تو کنسول با LT هست ؟

Fake Rabona هم لزوما نباید داخل محوطه جریمه باشه اما نسبت به فیفا 11 پی سی زدنش یکیم سخت تر شده

Gregar
23-01-2012, 20:03
البته جسارت نباشه ها من فیفا با کنسول بازی نکردم اما تفاوتی بین رابونا در فیفا 11 کنسول و پی سی و فیفا 12 ندیدم
کلا تو هیچ فیفایی ندیدم بشه رابونا رو با قدرت شوت زد
رابونا برای سانتر بکار میره و در بعضی جاها میشه بصورت چیپ ازش استفاده کرد

پاس های نمایشی هم برای من با RB انجام میشه مگه تو کنسول با LT هست ؟

Fake Rabona هم لزوما نباید داخل محوطه جریمه باشه اما نسبت به فیفا 11 پی سی زدنش یکیم سخت تر شده

اقا من هیچ وقت این Rabona رو نتونستم بزنم . یکی میشه بگه اصلا حرکتش بدرد بخوره ؟ چه کار میکنه ؟
اگه خوبه برم یاد بگیرم .

soheilnouri
23-01-2012, 20:30

============================

فنسی فلیک منظورت چیه؟چطوری فعال میشه؟رابونا چجور تکنیکیه؟:13:

soheilnouri
23-01-2012, 20:39
یا این حساب پس اون x شوت ها (که با پاهای ضربدری شوت میکنه) یا مثلا x سانترها یا کلا شوتهای نمایشی (غیر از برگردون که باید تریتش فعال باشه) احتیاج به fancy flick داره ؟
خوب بر فرض این تریت رو هم داره . خوب بعدش چجوری اون حرکتها رو میره . من فقط میدونم که LT با شوت نمایشی میزنه . خوب اون حرکتی که مثلا کرسی رونالدو قبل از شوت زد با چیه .
در ضمن اون که پاس نمایشی با LT منظورت RB + pass هستش یا فرق میکنه . چون معمولا همه اون RB + pass رو میتونن بدن .

اسپانیولی جون . معلومه واقعا pro کار کردی . من خودم تو فیفا 11 pro میرفتم فقط . تنها چیزایی که باز نکرده بودم اکمپلیشمنتهای مربوط به دفاع بود . تقریبا 91 درصد پر شده بود و قدرت بازیکنم هم تقریبا 88 بود . ولی هیچ وقت اون تکنیک های خفن رو اونجا نتونستم برم . ولی تو فیفا 12 خیلی بهتر شده .

====================
عزیزم اکومپلیشت ها چطوری باز میشن؟پرو تو قسمت انلاین بازی هست؟

Malware
23-01-2012, 21:54
این پنجمین هفته ی متوالی است که FIFA 12 در صدر جدول پرفروش ترین بازی های انگلستان قرار دارد. همچنین این هفته Rayman Origins نیز توانست به جدول ده بازی اول راه پیدا کند و بالاتر از Rage در رتبه ی نهم قرار گیرد.
اگر دو هفته ی سال قبل از زمان انتشار FIFA 12 یعنی ماه اکتبر را نیز حساب کنیم ، این هفتمین هفته ای است که FIFA 12 در صدر جدول فروش قرار داد و تبدیل به یکی از پرفروش ترین بازی های ورزشی در انگلستان شده است.
بازی های دیگری همچون Modern Warfare 3 ، Battlefield 3 ، Skyrim و Just Dance 3 نیز در لیست این هفته حضور دارند.
لیست کامل را در پایین می توانید مشاهده کنید :

1 – FIFA 12
2 – The Elder Scrolls V: Skyrim
3 – Just Dance 3
4 – Modern Warfare 3
5 – Battlefield 3
6 – Zumba Fitness
7 – Saints Row: The Third
8 – Zumba Fitness 2
9 – Rayman Origins
10 – RAGE

منبع:

Masоud
24-01-2012, 00:28

مرسی آرمین جان

نمیدونم مشکل از دسته بود از چی بود خلاصه هر چی بود درست شد :31:

راستی به قول دوستمون لزومی نداره تو محوطه باشی :11:

مرسی :11:

Kamyar_AnathemA
24-01-2012, 00:50
خب دوستان هر که دارد هوس کرببلا ...
دو تا کلیپ میزارم که تو این دو کلیپ 1 تکنیک زده میشه و هر کی میدونه اون تکنیک رو چجوری میزنن بگه لطفا
حسابی تو کف این تکنیکم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این کلیپ اون تکنیکی که رونالدو بالافاصله بعد از Fake Rabona دوم میزنه . اولی رو بلدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این یکی هم کاسانو میزنه بلافاصله بعد از Fake Rabona

فقط کانورت که کردم سرعت کلیپ یکم زیاد شد اگه دیده نمیشه با km player سرعت پخشو کم کنین

CATALONIA
24-01-2012, 12:35
من واقعا توی این تاپیک که میام لذت میبرم .. به نظرم یه سر و گردن از همه ی تاپیک های پی سی بالاتره ...
درسته قبل از این که بازی بیاد اصلا بحث های خوبی توی تاپیک انجام نمیشه ولی وقتی بازی عرضه میشه یه مدت ازش میگذره بحث بچه ها تخصصی میشه که جای بسی خوشحالی است که مثل بعضی از تاپیک های دیگه جای دعوا نشده ...

ممنون کاتالونیا جان

میگم اواتارت فابرگاسه ولی هیچی از فابرگاس نگفتی . میگم به نظرت کدوم دو نفر زیر واسه هافبک خوبن

ژاوی ، اینیستا
ژاوی ، فابرگاس
فابرگاس ، اینیستا

این واقعا چیزیه که من موندم . معمولا با بودن ژاوی موافقم ولی بین اینیستا و فابرگاس موندم کدوم و بزارم . خداییش دو تاشون توانایی بالایی دارن تو اون پست . ولی حدسم اینه که اینیستا چون تکنیکی تره بهتر باشه . چی میگی ها ؟

من اسمم شهابه ... کوچیک شما :31:

به نظر من استفاده از هر سه تای این بازیکنا خیلی بهتره .. برای همین هم معمولا ترکیب هایی رو برای بارسا انتخاب میکنم که 4 تا هافبک داشته باشه ... که از هر سه تای این بازیکن های به بهترین نحو بشه استفاده کرد ... ولی در کل اگه دو تای این بازی کن ها رو بخوای من ژاوی و فابرگاس رو میگم :31:

شهاب فکر کنم یه اشتباهی کردی.این سیستم دو شماره داره که توی پرانتز کنارش هست.من منظورم شماره 2 هست.این سیستم هم به جای RM و LM پست RCM و LCM داره که یکم هم جمع تره.
نظرتون درباره ی اینکه بعضی از بچه ها دریبل ها و حرکات تکنیکی رو آموزش بدن؟بعضی ها که اینترنت پر سرعت دارن میتونن یه کلیپ هم از تکنیک بزارن.

اره .. من اون ترکیب اولی رو دیدم ...
این ترکیبی که گفتی خیلی عالیه .. وجود LCM و RCM باعث میشه تقریبا کناره ها هم بسته بشه و همچنین پست تخصصی CDM که داره خیلی عالیه .. من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی به نظرم خیلی عالیه ....

AlirezaLamLam
24-01-2012, 14:17
سلام
من دیشب داشتم با چلسی بازی میکردم حریفمم ویگان بود. وسطای بازی گزارشگر حرف از مایکل جکسون زد. خدایی میگم. یه چیزی گفت بعد اخرشو فقط فهمیدم که گفت Like mickel jacson. جالبه ها. بعد من یه سوال دیگه داشتم. دوستان کسی هست بدونه توو کدوم سایت فیفا با گزارشگرایه ایرانی هست واسه خرید؟ اصلا اومده؟

CRIS Joon CR7
24-01-2012, 14:47
سلام
من دیشب داشتم با چلسی بازی میکردم حریفمم ویگان بود. وسطای بازی گزارشگر حرف از مایکل جکسون زد. خدایی میگم. یه چیزی گفت بعد اخرشو فقط فهمیدم که گفت Like mickel jacson. جالبه ها. بعد من یه سوال دیگه داشتم. دوستان کسی هست بدونه توو کدوم سایت فیفا با گزارشگرایه ایرانی هست واسه خرید؟ اصلا اومده؟
گزاشگر فارسی رو ولش چی گفت خب؟:19:
جایی کسی سراغ نداره متن گزارش های انگلیسی شو داشته باشه؟
خیلی واجبه:19:

afterten
24-01-2012, 17:16
دوستان کسی از کریشن مستر 12 چیزی میدونه؟اصلا اجرا نمیشه

CRIS Joon CR7
24-01-2012, 18:00
دوستان کسی از کریشن مستر 12 چیزی میدونه؟اصلا اجرا نمیشه
من خودم که الان رو 360 بازی میکنم ولی واسه 11 که باش کار کردم و استادشم باید net framework 4 به بالا نصب کنی تا اجرا بشه:46:
سوال داشتی بپرس:11:

SevenCity
24-01-2012, 18:29
لوکاس یه پلی میکر واقعیه به مثابه یک بازیساز واقعی فوتبال پوزیشن و هوش فوقالعاده ی مخصوص یک بازیساز فوتبال هر جا گیر میکنم به این بازیکن پاس میدم، با تشکر از یوزری که این بازیکن رو معرفی کرد...

moeenn
24-01-2012, 19:07
سلام
میشه بهترین ترکیب رو برای رئال مادرید معرفی کنید؟ترکیبی که بیشتر هجومی باشه و اساس کارش حفظ توپ باشه نه کانتر اتک.
با تشکر

Gregar
24-01-2012, 20:08
بچه هایی که انلاین بازی میکنن چرا نمیان ultimate team . خیلی حال میده مخصوصا اگه با friend بازی کنی.
این خارجیها لگ دارن اصلا نمیشه بازی کرد . خواستین خودم اموزشش رو میزارم .

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

من واقعا توی این تاپیک که میام لذت میبرم .. به نظرم یه سر و گردن از همه ی تاپیک های پی سی بالاتره ...
درسته قبل از این که بازی بیاد اصلا بحث های خوبی توی تاپیک انجام نمیشه ولی وقتی بازی عرضه میشه یه مدت ازش میگذره بحث بچه ها تخصصی میشه که جای بسی خوشحالی است که مثل بعضی از تاپیک های دیگه جای دعوا نشده ...

من اسمم شهابه ... کوچیک شما :31:

به نظر من استفاده از هر سه تای این بازیکنا خیلی بهتره .. برای همین هم معمولا ترکیب هایی رو برای بارسا انتخاب میکنم که 4 تا هافبک داشته باشه ... که از هر سه تای این بازیکن های به بهترین نحو بشه استفاده کرد ... ولی در کل اگه دو تای این بازی کن ها رو بخوای من ژاوی و فابرگاس رو میگم :31:

اره .. من اون ترکیب اولی رو دیدم ...
این ترکیبی که گفتی خیلی عالیه .. وجود LCM و RCM باعث میشه تقریبا کناره ها هم بسته بشه و همچنین پست تخصصی CDM که داره خیلی عالیه .. من خودم هنوز امتحانش نکردم ولی به نظرم خیلی عالیه ....

قربونت شهاب جان
خوب تو که میگی 4 تا هافبک میزاری که دیگه اونا تو پست تخصصیشون نیستن .
بعد هم اینکه گفته بودی 5-4-1 میزنی فکر کنم . یعنی تو قید سانچز و داوید ویا رو زدی ؟
البته میشه ها . ولی خداییش ادم دوس داره کل بازیکنهای برسا رو تو زمین داشته باشی . ادم حیفش میاد یکی رو بزاره کنار . مثلا اینیستا یا سس . داوید ویا یا سانچز ( چقدر این سانچز خداست:40:) واقعا من وقتی توپ دست سانچز میفته بهتر از مسی میتونم باهاش کار کنم .

h_13691990
24-01-2012, 22:26
دوستان آپدیت نقل و انتقالات ژانویه کی میاد؟!

پارسال یادمه تو فبریه دانلود کردم .. ولی یادم نیست چندم بود !

کسی دقیق میدونه چه تاریخی میاد؟

مرسی

shahin_mp3
25-01-2012, 01:50
دوستان آپدیت نقل و انتقالات ژانویه کی میاد؟!

پارسال یادمه تو فبریه دانلود کردم .. ولی یادم نیست چندم بود !

کسی دقیق میدونه چه تاریخی میاد؟

مرسی

فعلا خبری نیست

soheilnouri
25-01-2012, 13:29
این فایل های چندگانه ایی که مختص به دریبل هستش خیلی عالیه...اسم این دریبل ها تو فوتبال واقعی هم درسته؟این دریبل ها همون دریبل های گزینه help بازیه؟

اما یه بدی داره که فقط با بازیکنان خاص میشه این دریبل ها رو زد و طبیعتا با تیم های قوی...چون بازیکنان خاص در باشگاه های بزرگ هستن...من خودم با دوستان اکثرا عادت داریم با تیم های درجه دو تورنمنت برگزار کنیم چون جذاب تر و رئال تره میشه بازی...((واقعی تر))....این دریبل ها رو میشه فقط با امثال مسی و رونالدو و اگوئرو و روبن و زلاتان و نیمار زد فقط....

alone_boy
25-01-2012, 13:47
بهترین استراتژی و بهترین سیستم توی این بازی چیه؟(واسه تیم خاصی منظورم نیست)
من هر سیستم و استراتژی ای که انتخاب میکنم یا موقع حمله بازیکن کم میارم یا موقع دفاع ولی سی پی یو هم موقع حمله و هم موقع دفاع بازیکن کافی داره

MJ assassins creed
25-01-2012, 14:54
بهترین استراتژی و بهترین سیستم توی این بازی چیه؟(واسه تیم خاصی منظورم نیست)
من هر سیستم و استراتژی ای که انتخاب میکنم یا موقع حمله بازیکن کم میارم یا موقع دفاع ولی سی پی یو هم موقع حمله و هم موقع دفاع بازیکن کافی داره
بستگی به تیمت،بازیکنات،سبک بازیت و ..... داره لطفا یکم بیشتر توضیح بده تا بچه ها بتونن کمکت کنند

این فایل های چندگانه ایی که مختص به دریبل هستش خیلی عالیه...اسم این دریبل ها تو فوتبال واقعی هم درسته؟این دریبل ها همون دریبل های گزینه help بازیه؟

اما یه بدی داره که فقط با بازیکنان خاص میشه این دریبل ها رو زد و طبیعتا با تیم های قوی...چون بازیکنان خاص در باشگاه های بزرگ هستن...من خودم با دوستان اکثرا عادت داریم با تیم های درجه دو تورنمنت برگزار کنیم چون جذاب تر و رئال تره میشه بازی...((واقعی تر))....این دریبل ها رو میشه فقط با امثال مسی و رونالدو و اگوئرو و روبن و زلاتان و نیمار زد فقط....البته آقا سهیل این دریبل ها فقط برای بازیکنانی که گفتید نیست باید توی مشخصات تعداد ستاره های Skill move را نگاه کنید و متناسب با آن ها میتوانید دریبل بزنید.توی تیم های درجه دو هم بازیکن تکنیکی هست.
مثلا توی تیم سوانسی سیتی Dyer توانایی دریبل هاش 4 ستاره هست.
+
بچه های بارسایی(بخصوص شهاب)امشب چند تا بزنیم؟

CATALONIA
25-01-2012, 14:56
بچه هایی که انلاین بازی میکنن چرا نمیان ultimate team . خیلی حال میده مخصوصا اگه با friend بازی کنی.
این خارجیها لگ دارن اصلا نمیشه بازی کرد . خواستین خودم اموزشش رو میزارم .

---------- Post added at 08:08 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------

قربونت شهاب جان
خوب تو که میگی 4 تا هافبک میزاری که دیگه اونا تو پست تخصصیشون نیستن .
بعد هم اینکه گفته بودی 5-4-1 میزنی فکر کنم . یعنی تو قید سانچز و داوید ویا رو زدی ؟
البته میشه ها . ولی خداییش ادم دوس داره کل بازیکنهای برسا رو تو زمین داشته باشی . ادم حیفش میاد یکی رو بزاره کنار . مثلا اینیستا یا سس . داوید ویا یا سانچز ( چقدر این سانچز خداست:40:) واقعا من وقتی توپ دست سانچز میفته بهتر از مسی میتونم باهاش کار کنم .

من 4 هافبک رو ترجیح میدم ... یعنی ماسچرانو تو هافبک دفاعی
ژاوی و اینیستا توی LCM و RCM که اینجا اینیستا توی پست تخصصیش نیست ولی مشکلی نیست .. خوب بازی میکنه :31:
و سسک هم CAM توی همین ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 یا 4 - 1 - 2 - 1 - 2
برای بارسا این دو تا ترکیب به نظرم بهترینه ... برای بقیه ی تیم ها 4 - 5 - 1 بازی میکنم بلا استثنا !
بارسا شرایط خاص خودش رو داره .. البته توی منیجر مود هم که من بازی میکنم برای بارسا همین سیستم 4 - 5 - 1 رو میرم ... یعنی داوید ویا و سانچز و اینا رو همه میفروشم :31:
این Reus توی پست RM عالی کار میکنه ... یه پایه اصلی تیم های 4 - 5 -1 همین بازیکنه ...
این ترجیح دادن بازیکن ها دیگه کاملا سبیقه ای هست ...
سانچز خوبی که داره اینه که Skill Move اش 5 ستارس ... یعنی از مسی که 4 تا ستاره داره هم بیشتره .. برای همین روون حرکت میکنه و دریبل میزنه ...

soheilnouri
25-01-2012, 15:43
[این اموزش تصویری دریبل ها وقتی اونو اجرا می کنم نمیتونم دریبل بزنم.......مثلا یه دریبل به نام elastico chop نوشته:flick rs back+flick left((در حالی که LT هم گرفته شده))اما نمی زنه اون دریبلی که تو این تصویر هست؟LT من همون دکمه ایی که واسه تمرکز بازیکن روی دریبل هستش....STANDING و JOGGING منظورش اینه که هم موقعی که ایستادی و هم در حال دویدن میتونی بزنی؟دویدن با سرعت یا بدون سرعت.....BALL FROM JUGGLING به چه معنی هستش؟

نکته دیگه اینکه همون دریبل الاستیک چاب رو میزنم فقط بصورت ناقص توب رو از بشت سر خودش میندازه تا به سرش میخوره و حرکت ناقص انجام میشه...بازیکنم هم مسی هست تو بخش اره نا..........

یا مثلا حرکت LATWN که روبایی میزنه و باشو دور توب می چرخونه نوشته BALL FROM JUGGLING...یعنی روبایی بزنم اول؟اما روبایی میزنم ولی انجام نمیشه...همش توبو مثل اون بازیکن سابق تیم ملی مکزیک((کواتموک بلانکو اگه یادتون باشه))با جفت باهاش بلند میکنه...لطفا راهنمایی کنن دوستان....[/B][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE]

Maziar_69
25-01-2012, 15:51
سلام.
چند صفحه پیش یه ویدیو بود که چندتا دریبل آموزش میداد. چقدر سخته.
من هرکاری کردم نتونستم هیچ کدومشو اجرا کنم.
بعدش هم تو بازی واقعا سخته که یهو تمرکز کنی ببینی الان از کدوم ترکیب دکمه ها باید استفاده کنی.

حالا این به کنار.
یه ترکیب هجومی برای رئال میشه معرفی کنین؟
البته یه جوری که تو دفاع هم کم نیارن.
منظورم اینه که موقع دفاع قشنگ برگردن عقب.
من تو حالت دیفالت رئال خیلی با دفاع مشکل دارم. اصلا برنمیگردن سر پستشون. خیلی سرعتشون هم کمه انگار.

Kamyar_AnathemA
25-01-2012, 16:02
[این اموزش تصویری دریبل ها وقتی اونو اجرا می کنم نمیتونم دریبل بزنم.......مثلا یه دریبل به نام elastico chop نوشته:flick rs back+flick left((در حالی که LT هم گرفته شده))اما نمی زنه اون دریبلی که تو این تصویر هست؟LT من همون دکمه ایی که واسه تمرکز بازیکن روی دریبل هستش....STANDING و JOGGING منظورش اینه که هم موقعی که ایستادی و هم در حال دویدن میتونی بزنی؟دویدن با سرعت یا بدون سرعت.....BALL FROM JUGGLING به چه معنی هستش؟

نکته دیگه اینکه همون دریبل الاستیک چاب رو میزنم فقط بصورت ناقص توب رو از بشت سر خودش میندازه تا به سرش میخوره و حرکت ناقص انجام میشه...بازیکنم هم مسی هست تو بخش اره نا..........

یا مثلا حرکت LATWN که روبایی میزنه و باشو دور توب می چرخونه نوشته BALL FROM JUGGLING...یعنی روبایی بزنم اول؟اما روبایی میزنم ولی انجام نمیشه...همش توبو مثل اون بازیکن سابق تیم ملی مکزیک((کواتموک بلانکو اگه یادتون باشه))با جفت باهاش بلند میکنه...لطفا راهنمایی کنن دوستان....[/B][/FONT][/SIZE][/SIZE][/FONT][/SIZE]

مسی الاستیکو چاپ نمیتونه بزنه
اسکیل موو مسی 4 استار هست و الاستیکو 5 استار

alone_boy
25-01-2012, 18:09
بستگی به تیمت،بازیکنات،سبک بازیت و ..... داره لطفا یکم بیشتر توضیح بده تا بچه ها بتونن کمکت کنند
من بیشتر کلی منظورم بود.ولی الان دارم به یوونتوس کریر مود رو میرم.به نظرم استراتژی ها تاثیری توی بازی این تیم ندارن.حتی میزارم روی Ultra Attacking ولی زیاد اثری نداره
فکر کنم بهترین سیستم توی این بازی 4-5-1 باشه.چون با این سیستم دو بازی انجام دادم و 3-0 و 4-1(ورلد کلاس) بردم

Gregar
25-01-2012, 18:10
من 4 هافبک رو ترجیح میدم ... یعنی ماسچرانو تو هافبک دفاعی
ژاوی و اینیستا توی LCM و RCM که اینجا اینیستا توی پست تخصصیش نیست ولی مشکلی نیست .. خوب بازی میکنه :31:
و سسک هم CAM توی همین ترکیب 4 - 3 - 1 - 2 یا 4 - 1 - 2 - 1 - 2
برای بارسا این دو تا ترکیب به نظرم بهترینه ... برای بقیه ی تیم ها 4 - 5 - 1 بازی میکنم بلا استثنا !
بارسا شرایط خاص خودش رو داره .. البته توی منیجر مود هم که من بازی میکنم برای بارسا همین سیستم 4 - 5 - 1 رو میرم ... یعنی داوید ویا و سانچز و اینا رو همه میفروشم :31:
این Reus توی پست RM عالی کار میکنه ... یه پایه اصلی تیم های 4 - 5 -1 همین بازیکنه ...
این ترجیح دادن بازیکن ها دیگه کاملا سبیقه ای هست ...
سانچز خوبی که داره اینه که Skill Move اش 5 ستارس ... یعنی از مسی که 4 تا ستاره داره هم بیشتره .. برای همین روون حرکت میکنه و دریبل میزنه ...

میفروشیشون ؟ :18: بارسا پدرش در اومد سانچز رو خرید ولی تو .... اخ قلبم . عشقم رو فروختی به کی ای نامرد :40:
حالا داوید ویا رو میگیم فروختی جاش یه بهتر خریدی ولی چرا سانچز اخه :37:
البته وقتی پای مادیات بیاد وسط و بازیکنی لازم نشه باید به بعضی چیزا پشت کنی .

nilmar10
25-01-2012, 19:51
آقا من پایه آنلاین هستم هم آلتیمیت تیم هم دوستانه ، از دوستان اگر کسی هست اعلام کنه.مرسی.

soheilnouri
25-01-2012, 20:57
جواب ما رو کسی نمیخواد بده؟من پرسیدم وقتی نوشته تو اون ویدیو اموزشی ball from juggling منظورش چیه....تو برخی ها هم نوشته standing-jogging...اون منظورش چیه...وقتی نوشاع

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

جواب ما رو کسی نمیخواد بده؟من پرسیدم وقتی نوشته تو اون ویدیو اموزشی ball from juggling منظورش چیه....تو برخی ها هم نوشته standing-jogging...اون منظورش چیه...وقتی نوشته A+B یعنی باید همزمان اینارو بزنم؟

SevenCity
26-01-2012, 04:22
تو کریر مود هیچ ترکیبی برای همیشه موفق نیست چیزی که جالبه وقتی با یه ترکیب 10 بازی موفق باشید انگار ترکیبتون لو میره و بعد از چند بازی حسابی شکست میخورید، درسته که این موضوع در فوتبال واقعی یه چیز ساده و طبیعیه ولی واقعا این اتفاق تو فیفا 12 هم میفته؟

Gregar
26-01-2012, 10:11
تو کریر مود هیچ ترکیبی برای همیشه موفق نیست چیزی که جالبه وقتی با یه ترکیب 10 بازی موفق باشید انگار ترکیبتون لو میره و بعد از چند بازی حسابی شکست میخورید، درسته که این موضوع در فوتبال واقعی یه چیز ساده و طبیعیه ولی واقعا این اتفاق تو فیفا 12 هم میفته؟

تقریبا درسته . البته فیفا چندین چیز برای جلوگیری از برد شما استفاده میکنه که مثلا همین ترکیب لو رفتن یکی از اوناست .
چیزای دیگه مثلا اینه که گیم پلی لو میره . وقتی میبینه شما از طریق سانتر یا کلا توپ های هوایی بیشتر گل میخورید بعد از یه حدی میفهمه که این گل خوردن ها نتیجه ضعف بازی خود ما مثلا توی سر زدن هستش .
بعد میاد به خودش دیکته میکنه که بیشتر از توپ های هوایی استفاده کنه . دلیل اینکه بعد از چند بازی اینجوری میشه هم همینه .

دقیقا واسه من الان چون میدونه که نقطه ضعف من تو دفاع چیه از همون علیه من استفاده میکنه .
البته من نظرم اینه که اصلا هوش مصنوعی فیفا خوب نیست . فقط و فقط از اشتباه ها سو استفاده میکنه و بس . یعنی اگه کسی اشتباه نکنه عمرا بتونه برسه به دروازه . در واقع learning element توی هوش مصنوعی فیفا نسبت به بقیه قسمتهای برنامه cpu سرتره .

ویرایش :
راستی یادم رفت صعود بارسا رو تبریک بگم به تموم طرفداران بارسا . دیدین بنزما چه گلی زد . دقیقا عین همون رو من دیروز خوردم . چه میکشم از دست این بنزما .

Gregar
26-01-2012, 15:31
این هفته گلهاش خیلی مثل هفته قبل تخیلی نیست که بگی نمیشه زد البته همه اش skill move هست و نسبتا گلهای قشنگیه .

گلهای برتر هفته 14 ام

dark-sky
26-01-2012, 17:30
آقا من پایه آنلاین هستم هم آلتیمیت تیم هم دوستانه ، از دوستان اگر کسی هست اعلام کنه.مرسی.

منم پایه ام منتها سی دی کی ندارم .

nilmar10
26-01-2012, 17:59
بدون سی دی کی که نمیشه من با سی دی کی دارم بازی می کنم.

dark-sky
26-01-2012, 20:23
بدون سی دی کی که نمیشه من با سی دی کی دارم بازی می کنم.
خب منم می خرم خیالی نیس . فقط بگو وقتی سی دی کی رو خریدم دقیقا باید چی کار کنم چون من تا حالا از تانگل و استیمو اوریجین و ... استفاده نکردم. نکته بعدی اینه که یک ساعت انلان بازی کردن چقدر حجم کم میکنه چون پارس انلاین دزه و اینکه پینگ باید حداکثر چند باشه .چون پارس انلاین پینگش بالای هزاره .نکته اخر اینکه لوله می شی داداش:10:

alone_boy
26-01-2012, 22:19
این ضربات بغل پا رو چطوری میزنن؟

soheilnouri
27-01-2012, 00:52
باید فنی بزنی...دکمه ی شوت فنی واسه من lt با دکمه ی شوت هستش....

Dark Soul
27-01-2012, 00:55
این ضربات بغل پا رو چطوری میزنن؟
باید کلید Finesse Shot را نگه داری و کلید شوت یا پاس رو بزنی

afterten
27-01-2012, 11:23
من خودم که الان رو 360 بازی میکنم ولی واسه 11 که باش کار کردم و استادشم باید net framework 4 به بالا نصب کنی تا اجرا بشه:46:
سوال داشتی بپرس:11:
آخه کریشن مستر 12 هم اومده ولی اصلا اجرا نمیشه که بخوای کار کنی باهاش مثل اینکه باید روش یه سری تغییرات بدی.اگر میدونی بگو چجوری راش بندازم

CRIS Joon CR7
27-01-2012, 12:25
آخه کریشن مستر 12 هم اومده ولی اصلا اجرا نمیشه که بخوای کار کنی باهاش مثل اینکه باید روش یه سری تغییرات بدی.اگر میدونی بگو چجوری راش بندازم
شما بیا تاپیک مشکلات فیفا
اینجا جاش نیست:11:

Kamyar_AnathemA
27-01-2012, 16:03
دو تا کلیپ میزارم که تو این دو کلیپ 1 تکنیک زده میشه و هر کی میدونه اون تکنیک رو چجوری میزنن بگه لطفا
حسابی تو کف این تکنیکم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این کلیپ اون تکنیکی که رونالدو بالافاصله بعد از Fake Rabona دوم میزنه . اولی رو بلدم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو این یکی هم کاسانو میزنه بلافاصله بعد از Fake Rabona

فقط کانورت که کردم سرعت کلیپ یکم زیاد شد اگه دیده نمیشه با km player سرعت پخشو کم کنین

هیچ کس نمیدونه ؟

CRIS Joon CR7
27-01-2012, 17:10
هیچ کس نمیدونه ؟
خب سوالت چیه؟:20:

odysseus
27-01-2012, 17:18
سلام
برای پنالتی زدن مشکل بزرگی وجود داره.
پس از فشار دادن دکمه شوت(D),جهت راست یا چپ را انتخاب می کنم اما توپ بیرون از چهارچوب می رود.
توپ رو خوب شوت میکنم(عقربه را وسط فلش سبز می زنم) اما جهت یابی همیشه خراب میشود.1 بار نشده توپ سمت راست یا چپ دروازه گل شود.فقط می تونم توپ را بدون فشار دکمه جهت وسط چهارچوب بزنم که این خیلی بد هست.
اگر امکان هست من رو راهنمایی کنید.متشکرم.

alone_boy
27-01-2012, 17:34
سلام
برای پنالتی زدن مشکل بزرگی وجود داره.
پس از فشار دادن دکمه شوت(D),جهت راست یا چپ را انتخاب می کنم اما توپ بیرون از چهارچوب می رود.
توپ رو خوب شوت میکنم(عقربه را وسط فلش سبز می زنم) اما جهت یابی همیشه خراب میشود.1 بار نشده توپ سمت راست یا چپ دروازه گل شود.فقط می تونم توپ را بدون فشار دکمه جهت وسط چهارچوب بزنم که این خیلی بد هست.
اگر امکان هست من رو راهنمایی کنید.متشکرم.
شما به هر اندازه که فلش چپ یا راست رو بیشتر بگیرین به همون اندازه ضربه زاویه دار تر زده میشه و احتمال گل نشدنش بیشتر میشه.سعی کنید اول فلش بالا یا پایین(واسه نوع شوت) رو بگیرید،بعد موقعی که به سبز رسید تا نیمه شوت رو پر کنید و بعدش در حد 2-3 ثانیه فلش چپ یا راست رو فشار بدین و سریع رها کنید

shahin_mp3
27-01-2012, 19:14
خب سوالت چیه؟:20:

نقل قولشو نگاه کن :31:

feri2009
28-01-2012, 10:00
دوستان دفاع من خیلی جلو هستش باید چکار کنم . بعد تو تنظیمات دسته وقتی میخوای به شکل قبل توب گیری کنی (Legacy Defending ) باز تو قسمت آنلاین که میری به حالت جدید(Tactical Defending) بر میگرده . و دیگه هم نمیشه تغییرش داد.

Gregar
28-01-2012, 18:49
دوستان دفاع من خیلی جلو هستش باید چکار کنم . بعد تو تنظیمات دسته وقتی میخوای به شکل قبل توب گیری کنی (Legacy Defending ) باز تو قسمت آنلاین که میری به حالت جدید(Tactical Defending) بر میگرده . و دیگه هم نمیشه تغییرش داد.

چون کلا انلاین باید برابر باشی . legacy چون اسونه عادلانه نیست .

feri2009
28-01-2012, 20:02
چون کلا انلاین باید برابر باشی . legacy چون اسونه عادلانه نیست .

خوب دفاع چرا جلو هستش ؟

Gregar
28-01-2012, 23:42
خوب دفاع چرا جلو هستش ؟

میتونه از خیلی چیزا باشه . سیستمت . تیمت . بازیکنت . تاکتیکت . نگاه کن ببین توی تاکتیکت قسمت دفاع چقدر به دفاع ها گفتی push کنن به جلو . یا ببین رو مود افساید گیری هستش یا نه .
در ضمن توی سیستمت باید ببینی ایا موقع هجوم دفاع اجازه داره بیاد جلو یا نه . واسه دفاعت هم نگاه کن ببین attack rate و defense rate بازیکنات چقدره . ممکنه حمله شون زیاد باشه .
مثلا توی بارسا پیکه خیلی میاد جلو بعضی مواقع . مثل فوتبال واقعی هم هست .

Spaniuly
29-01-2012, 00:01
من مود مربیگری رو دیروز شروع کردم انگار خیلی باحال شده سری قبل که بازی کردن با هدف قربتا الی الاچیومنت بود زیاد متوجه ویژگی های جدیدش نشدم:31: پول می دی برات نوجوان 14 ساله از هر کشوری که دوست داری گیر میاره تا 16 سالگی می تونی توی آکادمیت نگهش داری بعد همون کسی که پیداش کرده در موردش قضاوت می کنه یعنی بهت می گه از این بازیکن یه مدافع در میاد می تونی بذاریش دفاع یا هر پستی که می خوای یه سری هم قضاوت های دیگه می کنه اسکوترت یعنی میگه اگه بتونی سرمایه گذاری کنی روی این نجوون تا اورال 90 رشد می کنه این بستگی به نحوه استفاده بهینه ما که مربی هستیم و تصمیم می گیریم داره این اسکوت خوب و بد داره خوباش گرونه تازه گرون ها رو وقتی می فرستی بره یه کشور خاص تا اونجا استعداد یابی بکنه هزینه ایاب ذهابش زیاد میشه هم زمان می تونی 3 تا استعداد یاب داشته باشی و بفرستیش به هر کشوری که می خوای امتحان نکردم ببینم ایران رو داره یا نه ولی تقریبا اکثر کشورهای دنیا می تونی بفرستیشون بازیکنان 14 الی 16 ساله گیر میارن 16 ساله ها خوبن بلافاصله می تونی درخواست بدی تا توی تیم بیان و قرارداد می بنی البته اگه شرایطش جور باشه میاد توی تیم اصلی... حالا این شده یه چیزی بعد فیفا 08 تو کف یه مربیگری به تمام معنا مونده بودیم! بسی از دیروز افق جدید باز شد:31:

Kaveh619
29-01-2012, 00:09
بچه ها من ی سوال مهم دارم که توضیح میدم سوالمو لطفا اگه کسی میدونه بگه:

من الان با بارسلون هستم دارم کریر مود منیجرش رو میرم،بعد الان تو transfer period هستم،بعد پول بسیار هنگفتی هم در اختیارم هست به دلیل قهرمانی هایی که اوردم و بازیکنایی که فروختم،حول و حوش 300 میلیون دلار دارم الان،من قصد کردم آخر فصل برم منچستر یونایتد،بعد میخوام این پولم که جمع کردم رو یه جوری با خودم ببرم،خب من گفتم بذار الان با یه مبلغ مثلا 300 میلیون دلاری یه بازیکن از منچستر خریداری کنم که این پول بره تو حساب منچستر برا سال آینده که من آخر فصل منتقل بشم اونجا،یعنی میتونم از این پول اونجا هم استفاده کنم؟؟؟چون پول ترنسفر در منچستر بسیار پایینه..........خب خواهشا دوستانی که میدونن جواب بدن یه موقع همه پولم هدر نره.....

Spaniuly
29-01-2012, 09:08
بچه ها من ی سوال مهم دارم که توضیح میدم سوالمو لطفا اگه کسی میدونه بگه:

من الان با بارسلون هستم دارم کریر مود منیجرش رو میرم،بعد الان تو transfer period هستم،بعد پول بسیار هنگفتی هم در اختیارم هست به دلیل قهرمانی هایی که اوردم و بازیکنایی که فروختم،حول و حوش 300 میلیون دلار دارم الان،من قصد کردم آخر فصل برم منچستر یونایتد،بعد میخوام این پولم که جمع کردم رو یه جوری با خودم ببرم،خب من گفتم بذار الان با یه مبلغ مثلا 300 میلیون دلاری یه بازیکن از منچستر خریداری کنم که این پول بره تو حساب منچستر برا سال آینده که من آخر فصل منتقل بشم اونجا،یعنی میتونم از این پول اونجا هم استفاده کنم؟؟؟چون پول ترنسفر در منچستر بسیار پایینه..........خب خواهشا دوستانی که میدونن جواب بدن یه موقع همه پولم هدر نره.....
فکر نکنم عملی باشه اینی که می گید. در کل اگه هدف تیم ساختنه باید تیمت رو عوض نکنی نه اگه می خوای تیمای مختلفی رو داشته باشی همیشه بازیکنان حرفه ای و اورال بالا رو توی تیمت داشته باش من الان والنسیا رو برداشتم می خوام تبدیلش کنم به یه تیمی که از دل جوونای کل دنیا برخواسته شده دی:

+ به نظر من یه سیو الان بکن بک آپ نگه دار اینی که گفتی انجام بده شد که فبها به ما هم یه ندایی بده اگه نشد که سیو قبلیت رو لود کن و با بارسا ادامه بده

nasrGod
29-01-2012, 09:23
سلام دوستان عزيز من تازه ايكس باكس خريدم ممكنه بصورت ساده بگيد چجوري بايد از طريق لايو فيفا رو آپديت كنم البته فيفام اورجينال نيست

Spaniuly
29-01-2012, 11:40
سلام دوستان عزيز من تازه ايكس باكس خريدم ممكنه بصورت ساده بگيد چجوري بايد از طريق لايو فيفا رو آپديت كنم البته فيفام اورجينال نيست
لایو رفتن یه مسئله اس آپدیت فیفا یه مسئله دیگه مسئله اول مهم و مشکل سازه نه آپدیت فیفا... چون آپدیت که راحته وقتی توی محیط لایو هستی بازی رو که اجرا می کنی یه آپدیت می کنه جهت تایتل و ورژن بازی بعد می ری به اسکواد و می زنی تا دانلود بشه برای این کارها هیچ نیازی به این نیست که اکانت گلد لایو رو داشته باشی ولی خوب مشکل حال حاضر رفتن به لایو با کنسول های کپی خور هست خطر بن در کمینه

nasrGod
29-01-2012, 13:07
لایو رفتن یه مسئله اس آپدیت فیفا یه مسئله دیگه مسئله اول مهم و مشکل سازه نه آپدیت فیفا... چون آپدیت که راحته وقتی توی محیط لایو هستی بازی رو که اجرا می کنی یه آپدیت می کنه جهت تایتل و ورژن بازی بعد می ری به اسکواد و می زنی تا دانلود بشه برای این کارها هیچ نیازی به این نیست که اکانت گلد لایو رو داشته باشی ولی خوب مشکل حال حاضر رفتن به لایو با کنسول های کپی خور هست خطر بن در کمینه

يعني برم تو لايو بعد دي وي دي بازيم رو بزارم آپديت ميشه ؟

CRIS Joon CR7
29-01-2012, 13:26
يعني برم تو لايو بعد دي وي دي بازيم رو بزارم آپديت ميشه ؟
دوستمون میفرمایند لایو امن نیست:19:
من هم پیشنهاد میکنم فعلا صرف نظر کنید:11:

moeenn
29-01-2012, 14:21
دوستمون میفرمایند لایو امن نیست:19:
من هم پیشنهاد میکنم فعلا صرف نظر کنید:11:
داداش چه طور میگی امن نیست؟
LT+3 که اومده.بازی هارو هم که اگر با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشند فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه.مگر اینک از قبل فلگ بوده باشه.

CRIS Joon CR7
29-01-2012, 14:34
داداش چه طور میگی امن نیست؟
LT+3 که اومده.بازی هارو هم که اگر با روش برنر مکس رایت و پچ شده باشند فکر نمیکنم دیگه مشکلی باشه.مگر اینک از قبل فلگ بوده باشه.
درسته حرف شما درست ولی هنوز فراگیر نشده و ایشون نگفتند که LT+3 دارن یا LT+2

Kamyar_AnathemA
29-01-2012, 15:15
حسابی تو کف این تکنیکم

خودم پیدا کردم

MJ assassins creed
29-01-2012, 15:31
خودم پیدا کردم
خوب به ما هم بگو آقا کامیار.
راستی آرمین متاسفانه ایران نداره.اگه میخوای خودم بیام برات تو والنسیا بازی کنم؟:31:
ولی به نظرم بهترین کار همینه که از تیم های خیلی قوی شروع نکنیم.منم از دورتموند شروع کردم.

h_13691990
29-01-2012, 15:45
squad update رسمی فیفا شامل نقل و انتقالات ژانویه و آپدیت اورال بازیکنا روز 8 فبریه میاد و میتونید دانلود کنید !

البته اگه بازی ارجینال دارید !

rz21
29-01-2012, 18:47
دوستان،وقتی که 2نفره بازی میکنید و حریف همش دریبل های زیدانی و سر توپ های زیبا میزنه،شما چی کار میکنید؟چه طوری توپاش رو بگیریم؟

MJ assassins creed
29-01-2012, 20:42
یه گل الان با تیمم منچستر با کلورلی به چلسی زدم خواستم نظرتون رو بدونم.به نظر من گل خیلی قشنگی بود.(اولش فکر کردم هد زد گفتم چقدر محکم بود بعدا دیدم .....)
تقریبا شبیه اون گلی(گل دوم)بود که توی گل های منتخب هفته 13 بود.توی کریر مود با چلسی بازی داشتم.

Kamyar_AnathemA
29-01-2012, 21:28
یه گل الان با تیمم منچستر با کلورلی به چلسی زدم خواستم نظرتون رو بدونم.به نظر من گل خیلی قشنگی بود.(اولش فکر کردم هد زد گفتم چقدر محکم بود بعدا دیدم .....)
تقریبا شبیه اون گلی(گل دوم)بود که توی گل های منتخب هفته 13 بود.توی کریر مود با چلسی بازی داشتم.

اسمش Scorpion Kick هست
تازه به فیفا اضافه شده
روش خاصی نداره و یک جورایی شانسی هست
چند تا آموزش یوتیوب هست برای اینکار اما معتبر نیست
منم 2-3 تا زدم اما گل نشده

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

خوب به ما هم بگو آقا کامیار.
راستی آرمین متاسفانه ایران نداره.اگه میخوای خودم بیام برات تو والنسیا بازی کنم؟:31:
ولی به نظرم بهترین کار همینه که از تیم های خیلی قوی شروع نکنیم.منم از دورتموند شروع کردم.

بلافاصله بعد از Fake Rbona باید الاستیکو بزنی
ابته اینم بگیر نگیر داره

CRIS Joon CR7
29-01-2012, 21:28
دوستان،وقتی که 2نفره بازی میکنید و حریف همش دریبل های زیدانی و سر توپ های زیبا میزنه،شما چی کار میکنید؟چه طوری توپاش رو بگیریم؟

خب ازون جایی که زیدان بازیکن بزرگی بود و من به شخصه خیلی دوسش دارم میشینیم و نگاه میکنیم:31:
ولی بی شوخی با چیدن یه ترکیب دفاعی و استفاده از تک موقعیت ها و کارهای دیگه میشه برد:11:

MJ assassins creed
29-01-2012, 21:32
اسمش Scorpion Kick هست
تازه به فیفا اضافه شده
روش خاصی نداره و یک جورایی شانسی هست
چند تا آموزش یوتیوب هست برای اینکار اما معتبر نیست
منم 2-3 تا زدم اما گل نشده

البته آقا کامیار برای زدن قیچی و این نوع شوت های تکنیکی باید دکمه LT رو وقتی میخواهید شوت بزنید نگه دارید.من هم همینکار رو کردم.اینجوری شد.فکر کنم بخاطر این بود که توپ کنارش بود نه رو بروش.

CRIS Joon CR7
29-01-2012, 21:54
البته آقا کامیار برای زدن قیچی و این نوع شوت های تکنیکی باید دکمه LT رو وقتی میخواهید شوت بزنید نگه دارید.من هم همینکار رو کردم.اینجوری شد.فکر کنم بخاطر این بود که توپ کنارش بود نه رو بروش.
این Scorpion Kick گه میگین چه جوریه؟
روش زدنش؟
چه حرکتی انجام میده؟
بازیکن باید چند ستاره باشه؟

Spaniuly
30-01-2012, 10:48
برای زدن ضربات نهایی به صورت نمایشی همیشه LT رو نگه دارید همون طور که جواد جان هم بهش اشاره کرد اگه توپ کمی جلوتر باشه دایوینگ هد اگه بالای سر باشه و شما پشت به دروازه قیچی برگردان اگه از بغل ها سانتر بشه بسته به تایمینگ و زمان بندی شما به شوت زدن شوت های وولی نمایشی می زنه بازیکنان تکنیکی قابلیت همه اینارو دارن شما بازیکن پرو خودتون رو می تونید به این ترایت ها مجهجز کنید...

Gregar
30-01-2012, 16:20
برای زدن ضربات نهایی به صورت نمایشی همیشه LT رو نگه دارید همون طور که جواد جان هم بهش اشاره کرد اگه توپ کمی جلوتر باشه دایوینگ هد اگه بالای سر باشه و شما پشت به دروازه قیچی برگردان اگه از بغل ها سانتر بشه بسته به تایمینگ و زمان بندی شما به شوت زدن شوت های وولی نمایشی می زنه بازیکنان تکنیکی قابلیت همه اینارو دارن شما بازیکن پرو خودتون رو می تونید به این ترایت ها مجهجز کنید...

فکر میکنم همون fancy flicks که گفتی باید واسه این گلها (البته بیشترشون) فعال باشه تا بشه زد .

Malware
30-01-2012, 19:15
این ششمین هفته امسال و در کل هشتمین هفته ای است که FIFA 12 همچنان در صدر جدول فروش انگلستان قرار دارد.
بازی Resident Evil: Revelations که برای کنسول دستی 3DS منتشر شده است، توانست این هفته به رتبه ششم دست یابد. یکی دیگر از تغییرات مهم این هفته صعود بازی Modern Warfare 3 به رتبه دوم است. لیست کامل را در زیر می توانید مشاهده کنید :

1 – FIFA 12
2 – Modern Warfare 3
3 – The Elder Scrolls V: Skyrim
4 – Just Dance 3
5 – Battlefield 3
6 – Resident Evil: Revelations
7 – Zumba Fitness
8 – Saints Row: The Third
9 – Assassin’s Creed; Revelations
10 – Zumba Fitness 2

منبع:

odysseus
30-01-2012, 19:19
با سلام
آیا در فیفا12 جایی برای تمرین پنالتی وجود دارد که در آن صرفا" تمرین پنالتی انجام گیرد؟

Kamyar_AnathemA
30-01-2012, 19:57
با سلام
آیا در فیفا12 جایی برای تمرین پنالتی وجود دارد که در آن صرفا" تمرین پنالتی انجام گیرد؟

تو آرنا که هستی دکمه Back گیمپد رو بزن و از قسمت Practice Set Piece گزینه Penalty Kick رو انتخاب کن

moeenn
30-01-2012, 20:42
بچه ها سوالم یکم ابتداییه :
موقع پنالتی وقتی اون شاخص توی قسمت سبز رنگ ایستاد و ما دکمه ی شوت رو زدیم باید چه دکمه ای رو بزنیم تا جهت بگیره؟(دسته ی اکس باکس مود Alternate)

CRIS Joon CR7
30-01-2012, 23:34
بچه ها سوالم یکم ابتداییه :
موقع پنالتی وقتی اون شاخص توی قسمت سبز رنگ ایستاد و ما دکمه ی شوت رو زدیم باید چه دکمه ای رو بزنیم تا جهت بگیره؟(دسته ی اکس باکس مود Alternate)
LS بعدش اگه توقسمت تمرینی باشی و دکمه LT رو بزنی دایره ی آبی رنگ میاد و قلقش میاد دستت:46::11:

odysseus
31-01-2012, 00:22
با سلام
کدوم دکمه کیبورد کار شیرجه زدن برای پنالتی گرفتن رو انجام میده؟

CRIS Joon CR7
31-01-2012, 07:03
با سلام
کدوم دکمه کیبورد کار شیرجه زدن برای پنالتی گرفتن رو انجام میده؟
شما باید RS رو خودت تنظیم کنی چون تنظیم واحدی نداره و نمیشه نظر داد
به نظرم RS رو روی عدد های سمت راست کیبورد تنظیم کنید:11:

Gregar
31-01-2012, 10:25
بچه ها تا حالا کسی با هر دو نوع دسته ps3 و xbox فیفا بازی کرده ؟

میخواستم ببینم کدومش واقعا واسه فیفا خوبه . خواهشا تعصبی جواب ندید . چون من خودم دسته ام ایکس باکسیه و به نظرم دسته ps3 بهتر جواب میده . به دلیل اینکه LS اش پایین هستش . خیلی وقتها پاس اشتباه میدم به خاطر همین . چون قبلا که حتی دسته ps2 بود پاس هام بهتر بود .

CRIS Joon CR7
31-01-2012, 10:30
بچه ها تا حالا کسی با هر دو نوع دسته ps3 و xbox فیفا بازی کرده ؟

میخواستم ببینم کدومش واقعا واسه فیفا خوبه . خواهشا تعصبی جواب ندید . چون من خودم دسته ام ایکس باکسیه و به نظرم دسته ps3 بهتر جواب میده . به دلیل اینکه LS اش پایین هستش . خیلی وقتها پاس اشتباه میدم به خاطر همین . چون قبلا که حتی دسته ps2 بود پاس هام بهتر بود .
من هم با ps3 بازی کردم هم با xbox ولی کلا دسته ی ps3 خوش دست تره و واسه فیفا مناسب تره ولی تفاوت هاشون خیلی محسوس نیست:11:

Spaniuly
31-01-2012, 13:43
والا سوالی که پرسیدی خیلی سخته همه چیز به عادت کردن ربط داره من الان به قدری شدید عادت کردم به دسته ایکس باکس که هیچ دسته دیگه ای نمی تونم دستم بگیرم! ولی مسلما اگه کسی دستش به PS3 عادت کنه بازیش روان تر می تونه باشه انصافا دسته راحتی داره PS

Big-Boss
31-01-2012, 14:01
Gregar@
به نظر من دسته ایکس باکس 360 به چند علت مثل محل قرار گیری آنالوگ سمت چپ و کلید های جهت نما، اندازه اش ، و همچین نحوه طراحی کلیدهای LT و RT برای بازی های ورزشی و شوتر خیلی مناسب تره.
از اون طرف دسته PS3 برای بازی های پلتفرمر و بازی های مبارزه ای بیشتر کارآمده.

Gregar
31-01-2012, 15:48
Gregar@
به نظر من دسته ایکس باکس 360 به چند علت مثل محل قرار گیری آنالوگ سمت چپ و کلید های جهت نما، اندازه اش ، و همچین نحوه طراحی کلیدهای LT و RT برای بازی های ورزشی و شوتر خیلی مناسب تره.
از اون طرف دسته PS3 برای بازی های پلتفرمر و بازی های مبارزه ای بیشتر کارآمده.

اینایی رو که پررنگ کردم به نظر من به ضرر هستش تو فیفا .
انالوگ سمت چپ وقتی انگشت شصت روش قرار بگیره شاید خیلی زمان ببره که بتونی توی بازی که حواست به دسته نیست جهت های واقعی رو بگیری . منظورم اینه که ممکنه مثلا با 10 درجه اختلاف پاس بدی .
کلیدهای جهت نما هم به نظر من تو فیفا باید بالا باشه واسه تعویض سریع تاکتیک . پد دسته ایکس باکس چون یک دکمه است (یعنی مثل دسته ps به صورت 4 دکمه مجزا نیست) من بعضی مواقع اشتباه میزنم تاکتیک رو .
واسه RT و LT که میگم تو فیفا خوش دسته ولی واسه من یکی یه کم کند هستش . یعنی تا من RT رو تا اخر فشار بدم بیشتر زمان میبره تا یک دکمه معمولی مثل R1 توی ps که واسه sprint کردن یه کم تاخیر داره . واسه من که اینجوریه .

hts1369
31-01-2012, 18:54
بچه ها کمترین نمره ای که دیدین یه بازیکن بگیره چنده بوده؟
امروز داشتم با بولتون بازی میکردم چهار صفر بردمش نه تا شوت به سمت دروازه زده بودم که چهارتاش تو دروارزه بود و هر چهار تا گل شده بودن
اخر بازی دیدم نمره ی دروازبان بولتون شده یک

CRIS Joon CR7
31-01-2012, 20:20
امروز داشتم با بولتون بازی میکردم چهار صفر بردمش نه تا شوت به سمت دروازه زده بودم که چهارتاش تو دروارزه بود و هر چهار تا گل شده بودن
کلا سیستم نمره دادنش حالش خوب نیست.
بازیکن هتریک میکنه بعضی وقتا 6 میده همون بازیکن دو تا پاس کل میده 8.5 میگیره:18:

rz21
31-01-2012, 21:21
من تو پروفشنال نمیتونم ببرم،یعنی با زور میبرم.بعد حالا شما میای میگی 4تا زدم!حتما لجندری هم بودین دیگه!!!؟؟؟؟؟
یکی به داد من برسه!نمیدونم چی شده!

shahin_mp3
31-01-2012, 21:26
Fifa 12 دیگه :31:

papillon11
31-01-2012, 22:26
من دو بار دسته ی سیمی ایکسباکس گرفتم هر دو بارش تقلبی بود یه دو ماه نشده خراب شده الان دسته ی پلی تری گرفتم هیچ مشکلی نداشته . ضمنا باتریش تریپه باتریه موبایله نیازی به ----- هم نداره یعنی یه یو اس بی ت الکی اشغال نمیشه . نظر من روی دسته ی ps3 ، تازه موشن هم داره

moeenn
31-01-2012, 22:37
من دو بار دسته ی سیمی ایکسباکس گرفتم هر دو بارش تقلبی بود یه دو ماه نشده خراب شده الان دسته ی پلی تری گرفتم هیچ مشکلی نداشته . ضمنا باتریش تریپه باتریه موبایله نیازی به ----- هم نداره یعنی یه یو اس بی ت الکی اشغال نمیشه . نظر من روی دسته ی ps3 ، تازه موشن هم داره
هرکس یه نظری داره ولی من بیشتر با دسته ی Xbox 360 حال میکنم.منظورتون از موشن Six Axis هست؟

soheilnouri
31-01-2012, 23:44
خواستم دريبل هارو تو بازي با دوستام امتحان كنم(قبلا انجامش داده بودم تو تمرين)به بدترين شكل مي باختم.تمركزم از ازن بازي منطقي گه هميشه انجام ميدادم(و همتون دوست داشتين:31:) دور شده بود:11:

Masоud
01-02-2012, 00:24
خواستم دريبل هارو تو بازي با دوستام امتحان كنم(قبلا انجامش داده بودم تو تمرين)به بدترين شكل مي باختم.تمركزم از ازن بازي منطقي گه هميشه انجام ميدادم(و همتون دوست داشتين:31:) دور شده بود:11:
دریبل ها رو اونقد باید انجام بدی که وقتی خواستی دریبل بزنی نیازی به فکر کردن نداشته باشی که این دریبل با چه حرکتی انجام میشد :31:

همه ی دریبل ها رو باهم یاد گرفتن این دردسر رو هم داره :31:

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

کلا سیستم نمره دادنش حالش خوب نیست.
بازیکن هتریک میکنه بعضی وقتا 6 میده همون بازیکن دو تا پاس کل میده 8.5 میگیره:18:
نمره دادن به بازیکن صرفا به خاطر تعداد گل ها و پاس های صحیح نیستش.

طرز جایگیری مناسب و فضاپرکردن هم جز ملاک های اصلیه.

farvincent
01-02-2012, 10:50
سلام میشه ازتون خواهش کنم یه صورت دقیق و واضح نحوه گرفتن توپ توسط دروازه بان در ضربات پنالتی توسط دسته)joyestik( را در بازی FIFA 12 توضیح بدهید ممنون از لطف شما

Maziar_69
01-02-2012, 11:24
سلام میشه ازتون خواهش کنم یه صورت دقیق و واضح نحوه گرفتن توپ توسط دروازه بان در ضربات پنالتی توسط دسته)joyestik( را در بازی FIFA 12 توضیح بدهید ممنون از لطف شما

معمولا اینجوری هست که با آنالوگ سمت راست شیرجه میزنه.
برای من پیشفرض همین بود. (PS3)

Gregar
01-02-2012, 11:47
دریبل ها رو اونقد باید انجام بدی که وقتی خواستی دریبل بزنی نیازی به فکر کردن نداشته باشی که این دریبل با چه حرکتی انجام میشد :31:

همه ی دریبل ها رو باهم یاد گرفتن این دردسر رو هم داره :31:

---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:22 AM ----------

نمره دادن به بازیکن صرفا به خاطر تعداد گل ها و پاس های صحیح نیستش.

طرز جایگیری مناسب و فضاپرکردن هم جز ملاک های اصلیه.

موافقم . فقط باید دریبلهای کاربردی رو یاد گرفت . من شاید فقط 3 تا دریبل کاربردی رو بتونم تو بازی بدون فکر کردن بزنم . ولی بیشتر مواقع به صورت شانسی RS رو اینور اونور میدم خیلی هم کارسازه .
توی مود دونفره اصلا همین که طرف ببینه داره تکنیک میری هول میشه . اصلا نمیخواد فکر کنی فقط یه جهتی رو شانسی بزن کارسازه .
ولی توی بازی با cpu امکانش خیلی کمه که رد کنی . یه بار شانسی یه دریبل دو طرفه با مسی زدم و بعدش هم گل اونهم عجب گلی بود . در حالی که اصلا نمیدونم دریبل دو طرفه چجوری زده میشه .

+

نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده .

soheilnouri
01-02-2012, 12:11
كلا يه دريبل زدن يا ٢ تا رو مسلط بشيم كفايت مي كناد....:46:

soheilnouri
01-02-2012, 12:31
موافقم . فقط باید دریبلهای کاربردی رو یاد گرفت . من شاید فقط 3 تا دریبل کاربردی رو بتونم تو بازی بدون فکر کردن بزنم . ولی بیشتر مواقع به صورت شانسی RS رو اینور اونور میدم خیلی هم کارسازه .
توی مود دونفره اصلا همین که طرف ببینه داره تکنیک میری هول میشه . اصلا نمیخواد فکر کنی فقط یه جهتی رو شانسی بزن کارسازه .
ولی توی بازی با cpu امکانش خیلی کمه که رد کنی . یه بار شانسی یه دریبل دو طرفه با مسی زدم و بعدش هم گل اونهم عجب گلی بود . در حالی که اصلا نمیدونم دریبل دو طرفه چجوری زده میشه .

+

نمره دادن ها که خداییش مضخرفه . یه نمونه کوچیکش Be a Goalkeeper هستش . اگه حتی یه حمله هم به دروازه ات نشه دروازه بانت اخر بازی حتی اگه 5-0 هم ببرین نمره اش میشه 1 . بعد اخر فصل میگن تو بدرد نمیخوری و باید از تیم بری .
یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده .

مهندس من ممنون....:11:اما با طرف مقابل هم داري بازي ميكني اونا هم اخر بازين نميشه تكنيك زد...من هميشه بازيم كند و ارومه و هدفم فقط حفظ توپه...

Behnam_o2
01-02-2012, 14:15
آقایون کریشن مستر چرا فایل بازیو باز نمیکنه ؟؟؟ راهنمایی کنین

Gregar
01-02-2012, 20:00
من موندم این تاریخ بازی ها تو کریر مود روی چه الگوریتمی محاسبه میشه . یعنی واقعا من در این الگوریتم موندم که یه بازی بزرگ همچین سوتیهایی بده .
به نظر اگه یه تیم مثل plymouth که نیم ستاره هست توی دو هفته 5 تا بازی (دوتا لیگ و دوتا هم کاپ) داشته باشه احتمال زنده موندن بازیکنها بعد از بازی پنجم چقدره ؟
بازی پنجم نگاه میکنم میبینم همون اول بازی تمام بازیکنهام حداکثر نفسشون 40 درصده . یکی که اصلا فکر کنم مرده بود . نفسش 5 درصد بود . دروازه بان که اصلا خسته نمیشه 60 درصد واسش نفس مونده بود . دیگه به طور صد در صد بازی رو باختم .
بازیکنهای ضعیف رو هم که میدونین چه جورین . وقتی نفس ندارن بازی نکنن بهتره . ممکنه به خودی هم گل بزنن . اینم از نکات صعف فیفا . یک بازیکن که نفس کم میشه چرا کنترلش سخت میشه . یعنی مثلا توپ رو وقتی میندازه جلو نمیتونه بهش برسه . خوب ننداز عموجون . هوشت اینقدر پایینه ؟

من یکی که واقعا تو کف این تعیین تاریخ بازی ها موندم .

Spaniuly
01-02-2012, 20:09
یا تا وقتی که بازی رو عقبین هر چی گل بزنین نمره بازیکنت بالا نمیره . ولی به محض اینکه گل پیروزی رو بزنین امتیاز بازیکن میشه 9 . البته نمره دادن ها از نسخه قبلی بهتر شده
افتضاحترین قسمتشه... برای اینکه بدونی چقدر مضخرفه و اطمینانت از 100 درصد هم بیشتر بشه باید بگم من یه بار با یه تیم بازی میکردم حریف رو لوله کردم... (آسون ترین درجه سختی بود که به دلیلی روی این درجه بازی می کردم) من بارسا بودم آخر بازی بی کار ترین شخص والدس بود که حتی توی تصویر هم نشون داده نشد! چون حتی به مدافعین هم نمی ذاشتم برسه توپ چه برسه به والدس... آخر بازی والدس با نمره 10 بهترین بازیکن زمین شد یعنی فقط می خواستم کسی اون اطراف نباشه همچین بزنم جد آباد EA رو با این سیتم نمره دهیش بیارم جلو چشمش... یعنی فاجعه بود بازیکنی که هیچ کاری انجام نداده نمره اش یا میشه 10 یا 1!

Masоud
01-02-2012, 20:36
بچه ها نمیدونم چرا 3 تا از Accomplishment ها تو بخش Arena گیر کرده. گفته باید با Volley (شوت) بیرون از نقطه پنالتی گل بزنی.

من 2 هزار بار این کارو کردم ولی بازم قبول نمیکنه.

همچنین گفته باید با دروازه بان 2 بار پشت سرهم توپ رو بگیری. حسابش از دستم در رفته انقد این کارو انجام دادم ولی فایده ای نداره.

چیکار کنم به نظرتون ؟

CRIS Joon CR7
01-02-2012, 20:49
پاک شود..............
دلیل: سوتی دادم اساسی:41:

khelane
01-02-2012, 21:03
به نظر من خیلی پیشرفته نیست این بخش be a pro من وقتی واردش شدم همون اول وارد ترکیب اول وهی بازی تا اینکه استراحت بهم میداد
الان من بعنوان بازیکن فینیشر خودم رو انتخاب کردم سرعتم 91 و شوتم 82 کلا در یه سال خیلی خوب رشد کردم ولی این واسه یه بازیکن 18 ساله خیلی زیاده و زود بری ترکیب اول تیم هم با عقل جور در نمیاد
خیلی کارا به نظرم مونده رو این بخش انجام بدن مثل بخش پی اس بشه خیلی عالیه من اخرین دفعه پی اس بازی کردم نسخه 10 اش بود خیلی عالی درست شده بود این بخش bal اش معره که بود ولی خوب فیفا جای خود رو داره
با سپاس

Alex Fera
01-02-2012, 21:31
آخ گفتی
اچیومنت من هم اینگار گیر کرده
گفته گل قیچی برگردون یا آکروباتیک بزنی
به جون خودم هفت هشت بار زدم ولی دریغ از دادن اچیومنت:13:
محسن جان،دلبندم،کینگ آف اسپم فروم،اچیومنت با اکامپلیشمنت زمین تا زیر زمین فرق داره....................
حداقل یه جوری اسپم بده مردم نفهمن،آخر فروم باز هم که شدی،دیگه چی میخوای؟؟؟
Sorry For Of Topic

nasrGod
01-02-2012, 23:48
سلام دوستان عزیز من میخوام فیفام رو آپدیت کنم میرم واسه آپدیت میگه باید اول بری تو لایو میرم اونجا پسورد میخواد چجور باید برم تو لایو ؟

Gregar
01-02-2012, 23:51
افتضاحترین قسمتشه... برای اینکه بدونی چقدر مضخرفه و اطمینانت از 100 درصد هم بیشتر بشه باید بگم من یه بار با یه تیم بازی میکردم حریف رو لوله کردم... (آسون ترین درجه سختی بود که به دلیلی روی این درجه بازی می کردم) من بارسا بودم آخر بازی بی کار ترین شخص والدس بود که حتی توی تصویر هم نشون داده نشد! چون حتی به مدافعین هم نمی ذاشتم برسه توپ چه برسه به والدس... آخر بازی والدس با نمره 10 بهترین بازیکن زمین شد یعنی فقط می خواستم کسی اون اطراف نباشه همچین بزنم جد آباد EA رو با این سیتم نمره دهیش بیارم جلو چشمش... یعنی فاجعه بود بازیکنی که هیچ کاری انجام نداده نمره اش یا میشه 10 یا 1!

ای گفتی . این همه من منتظر مود دروازه بانی واسه pc بودم وقتی اومد :2: شدم .

به نظر من خیلی پیشرفته نیست این بخش be a pro من وقتی واردش شدم همون اول وارد ترکیب اول وهی بازی تا اینکه استراحت بهم میداد
الان من بعنوان بازیکن فینیشر خودم رو انتخاب کردم سرعتم 91 و شوتم 82 کلا در یه سال خیلی خوب رشد کردم ولی این واسه یه بازیکن 18 ساله خیلی زیاده و زود بری ترکیب اول تیم هم با عقل جور در نمیاد
خیلی کارا به نظرم مونده رو این بخش انجام بدن مثل بخش پی اس بشه خیلی عالیه من اخرین دفعه پی اس بازی کردم نسخه 10 اش بود خیلی عالی درست شده بود این بخش bal اش معره که بود ولی خوب فیفا جای خود رو داره
با سپاس

اره منم دیده بودم توی pes به نظرم لااقل اونجاش از فیفا بهتر بود . در ضمن فکر میکنم اگه یه جورایی دوربینهاشون هم هم ترکیب بشه خوب میشه . دوربین فیفا خیلی دوره و دوربین pes خیلی نزدیک . منظورم توی مود pro هستش .

---------- Post added at 11:51 PM ---------- Previous post was at 11:50 PM ----------

سلام دوستان عزیز من میخوام فیفام رو آپدیت کنم میرم واسه آپدیت میگه باید اول بری تو لایو میرم اونجا پسورد میخواد چجور باید برم تو لایو ؟

:27: الکی که نیست برادر . باید پول بدی ارجینال بخری .
امسال هم پچ رسمی واسه پی سی نمیاد به نظر . چون از تو خود فیفا اپدیت میشه .

nasrGod
02-02-2012, 00:11
من فکر کردم با سی دی کپی هم میشه آپدیت کرد

Spaniuly
02-02-2012, 09:21
با سپاس
نه اشتباه نکن be a pro مثل مود BAL پی ای اس نیست مثل نسخه کارنت فیفا هم نیست که رشد کنی اینجا اکامپلیشمنت ها باعث افزایش قدرت پروی شما میشه نه صرف حضور در یک بازی کریر! رشد رو شما توی آرنا هم می تونی داشته باشی ربطی به یک فصل نداره یکی ممکنه اصلا اکامپلیشمنت رو کامل نکنه خوب اینجوری رشدی هم در کار نیست... سن بازیکن هم که ربطی نداره دست خودته! در واقع مود BE A PRO کلاسیکی که قبلا توی فیفا 09 و 10 فیفا بود حذف شده

محسن جان،دلبندم،کینگ آف اسپم فروم،اچیومنت با اکامپلیشمنت زمین تا زیر زمین فرق داره....................
حداقل یه جوری اسپم بده مردم نفهمن،آخر فروم باز هم که شدی،دیگه چی میخوای؟؟؟
Sorry For Of Topic

محمد جان این تیکه رو محسن اشتباه نکرده و در گفتن اچیومنت دچار اشتباه نشده دقیقا یک اچیومنت توی فیفا 12 داریم که میگه با قیچی برگردان در متن بازی گل بزنیم این مورد اچیومنت فیفا 12 هست بین اکامپلیشمنت ها موردی نداریم که بخواد ازمون قیچی گل کنیم...

من حدس می زنم محسن توی آرنا داره سعی می کنه که قیچی بزنه نه این قیچی باید توی متن بازی باشه نه آرنا 20 تا هم گیم اسکور میده اگه اشتباه نکنم

من فکر کردم با سی دی کپی هم میشه آپدیت کرد

بله میشه مهم خرید یک CD Key اورجینال هست نه خود بازی

بچه ها نمیدونم چرا 3 تا از Accomplishment ها تو بخش Arena گیر کرده. گفته باید با Volley (شوت) بیرون از نقطه پنالتی گل بزنی.

من 2 هزار بار این کارو کردم ولی بازم قبول نمیکنه.

همچنین گفته باید با دروازه بان 2 بار پشت سرهم توپ رو بگیری. حسابش از دستم در رفته انقد این کارو انجام دادم ولی فایده ای نداره.

چیکار کنم به نظرتون ؟

سعی کن اچومنت دیگه بگیری بعد اینارو تلاش کن خوشبختانه توی فیفا 12 مشکل این چنینی نداشتم ولی توی 11 چرا داشتم که حل شد...

من فقط 2 تا اکامپلیشمنتم مونده
1- زدن 1200 تا تکل با بازیکن پرو
2- بردن 100 بازی روی ورلد کلاس در حالیکه پرو درون دروازه اس

که مورد اول 400 تا تکل زدم تا حالا و مورد دوم هم فقط 65 تا بازی رو بردم مونده 35 تاش :46:

روی 99 درصده

CRIS Joon CR7
02-02-2012, 09:38
محمد جان این تیکه رو محسن اشتباه نکرده و در گفتن اچیومنت دچار اشتباه نشده دقیقا یک اچیومنت توی فیفا 12 داریم که میگه با قیچی برگردان در متن بازی گل بزنیم این مورد اچیومنت فیفا 12 هست بین اکامپلیشمنت ها موردی نداریم که بخواد ازمون قیچی گل کنیم...
من حدس می زنم محسن توی آرنا داره سعی می کنه که قیچی بزنه نه این قیچی باید توی متن بازی باشه نه آرنا 20 تا هم گیم اسکور میده اگه اشتباه نکنم

درود بر شما.....................
متاسفانه حدس شما درسته:41:
یکی به ما نگفت تو آرنا قبول نیست ما هم هی میرفتیم اونجا قیچی برگردون میزدیم:13:
واقعا ممنونم و آبرو مو خریدی و چون ...

Masоud
02-02-2012, 10:23
خدارو شکر مشکل اکامپلیشمنت حل شد :31: یکی از دریبل هارو زدم وقتی توپ رو هوا بود شوت کردم و گل شد و آزاد شد :31:

Spaniuly
02-02-2012, 11:20
خدارو شکر مشکل اکامپلیشمنت حل شد :31: یکی از دریبل هارو زدم وقتی توپ رو هوا بود شوت کردم و گل شد و آزاد شد :31:

ایول روی چند درصدی الان؟ من فکر می کنم اونی که شما می خواستی انجام بدی وولی با پای غیر تخصصی بوده فکر کنم یه همچین اکامپلیشمنتی هست احتمالا اون رو زدی...

در کل اگه در مورد اکامپلیشمنت ها کسی باهاشون مشکلی داه بگه تا فوت و فن رو راهنمایی کنم من فیفا 11 رو درست 2 بار 100 درصد کردم یه بار تا 100 درصد کامل کردم اما سیوم پاک شد دوباره 100 کردم

Gregar
02-02-2012, 11:44
موندم واقعا چجوری 99 درصدش کردی . من یکی واقعا تو کف اون اکمپلیشمنتهایی که میگه مثلا n تا ضربه ازاد رو گل کن موندم . چون اصلا توی کریر ضربه ازاد شاید هر 10 تا بازی یک دونه رخ بده که اون هم واقعا با یه همچین بازیکنی سخته ضربه ازاد گل بشه .
یا مثلا میگه diving header بزن . همینجوریش که بازی دست خودمونه به ندرت پیش میاد چه برسه این که cpu واسمون سانتر کنه .
در ضمن تو یه جوری نمیشی وقتی پرو میزنی . کل بازی رو باید بشینی نگاه کنی شاید چندتا موقعیت دستت بیاد که گلشون کنی .
مود دروازه بانی هم که واقعا حوصله ادم سر میره تو بازی . نمیگم بده ولی الان به این نتیجه رسیدم که اگه روی مود معمولی بازی کنیم بهتره .

+
ویرایش : راستی این laces shot ها چیه ؟ نوشته 2 تا زدی منتهی نمیدونم چجوری زدم . یا این 30 یاردی چیه که نوشته با از این فاصله گل کنی .

+
راستی بچه ها یه سوال دیگه . این مسخره بازی ها چیه فیفا تو کریر داره . چند تا بازیکن داشتم که قرضی بودن . وقتی برگشتن به باشگاهشون چرا wage ام افزایش نیافت . میخواستم اینا که تموم شدن یه بازیکن خوب بخرم عوضی هیچی پول به wage برنگردوند . مسخره شو دراورده .

Masоud
02-02-2012, 12:08
ایول روی چند درصدی الان؟ من فکر می کنم اونی که شما می خواستی انجام بدی وولی با پای غیر تخصصی بوده فکر کنم یه همچین اکامپلیشمنتی هست احتمالا اون رو زدی...

در کل اگه در مورد اکامپلیشمنت ها کسی باهاشون مشکلی داه بگه تا فوت و فن رو راهنمایی کنم من فیفا 11 رو درست 2 بار 100 درصد کردم یه بار تا 100 درصد کامل کردم اما سیوم پاک شد دوباره 100 کردم
نه شوت با Weak Foot نبود. شوت عادی بود.

من تازه 5 روزه شروع کردم. رو 48 درصدم الان.

فقط این Layoff رو متوجه نمیشم یعنی چی ؟

Alex Fera
02-02-2012, 16:30

نه حاجی ایشون خودشون هم فهمیدن که سوتی دادن،پست محسن درست بود ولی جواب سوال مسعود جان نبود..............
ایشون فکر کنم فروم رو با چت روم اشتباه گرفتن،والا ما 2 سال طول کشید 1000 پسته شدیم،ایشون تو 2 ماه 1000 تایی شد،چی بگم:18:

papillon11
03-02-2012, 09:29
سلام دوستان . این اکامپلیشمنت مربوط به ضربه آزاد تو قسمت شوت چجوری کامل می شن، هر چی با ورد کلاس بازی می کنم ضربه آزاد گل می کنم این قسمت کامل نمیشه ، اما تو قسمت کنترل توپ واسه curve اضافه میشه. چطوری باید ضربه آزاد تو قسمت شوت کامل کرد؟

MJ assassins creed
03-02-2012, 13:37

آرمین من پرو ام رو به علت تغییر تیم از دست دادم.نمیشه دوباره بیاد تو کریرم؟
یه سوال دیگه یه بازیکن برای پلی میکر شدن دقیقا باید چه قابلیت هاش بالا باشه؟روی چه زمینه باید سرمایه گذاری کنم؟
آرمین راستی دیروز دربی چند چند شد؟:31::31::21::21:

konami-pes
03-02-2012, 21:10
واسه فیفا 12 بازی کردن ردیم کد میخواد؟؟؟ من قبلا با فیفا 10 لایو میرفتم و بازی میکردم اما مشکلی نبود الان وصل شدم لایو واسه فیفا 12 گفته 2 روز مجانی میتونی بازی کنی بعدش ردیم کد میخواد!!! باید چی کار کنم؟من که دیسکم اورجینال نیست LT+3 ریختم و رفتم لایو

hellboyhint
04-02-2012, 14:11
سلام به همه ی بچه های باحال فوتبالی از نوع fifa:31:
میگم من هرچی سایتا را زیرو رو کردم گزارش عربی پیدا نکردم:41:
الان خیلی حالم گرفتس :19:
اگه کسی لینکی داره لطفا بگه:40:

Gregar
04-02-2012, 15:15
واسه فیفا 12 بازی کردن ردیم کد میخواد؟؟؟ من قبلا با فیفا 10 لایو میرفتم و بازی میکردم اما مشکلی نبود الان وصل شدم لایو واسه فیفا 12 گفته 2 روز مجانی میتونی بازی کنی بعدش ردیم کد میخواد!!! باید چی کار کنم؟من که دیسکم اورجینال نیست LT+3 ریختم و رفتم لایو

امسال فیفا سختگیر شده . redeem code نداریم که بخواد از تو خود بازی فعال بشه . البته من ایکس باکس ندارم . موقع نصب ازت میخواد .

سلام به همه ی بچه های باحال فوتبالی از نوع fifa:31:
میگم من هرچی سایتا را زیرو رو کردم گزارش عربی پیدا نکردم:41:
الان خیلی حالم گرفتس :19:
اگه کسی لینکی داره لطفا بگه:40:

گزارش گر عربی رو فکر کنم واسه پی سی نداره .

حالا به هر حال یه سوال داشتم .
دنبال گزارشگر عربی میگردی و از طرفی تو امضات ... .
میخوام قضیه چیه خیلی ها دنبال گزارشگر عربی میگردن . ایا اکثرا هموطنان جنوبی هستن ؟
یا چون تو ماهواره ها فوتبال عربی نگاه میکنن اینطوریه ؟
چون واقعا گزارش انگلیسی قشنگتره .

Spaniuly
04-02-2012, 15:38
آرمین من پرو ام رو به علت تغییر تیم از دست دادم.نمیشه دوباره بیاد تو کریرم؟
یه سوال دیگه یه بازیکن برای پلی میکر شدن دقیقا باید چه قابلیت هاش بالا باشه؟روی چه زمینه باید سرمایه گذاری کنم؟
آرمین راستی دیروز دربی چند چند شد؟:31::31::21::21:

این مشکل رو که تو قبلا واسه فیفا 11 داشتی اینجا هم باهاش درگیری دی:

ببین وقتی پست پرو رو تغییر میدی خودش کانفیک می کنه قدرت ها رو به عبارتی ادجاست می کنه که قدرت هات متناسب با پستت بشه مثلا اگه پستت هافبک هجومی باشه خیلی تکنیکی شوت زن و حتی شوت هات فنی تر میشه و یه ضربه آزاد زن خوب میشه و در عوض سایر پارامتر هات کاهش پیدا می کنه شما بهتره تمام اکامپلیشمنت ها رو انجام بدی اینجوری توی هر پستی بذاری می بینی بازیکنت اورال بالای 85 داره خیلی حال میده

سلام دوستان . این اکامپلیشمنت مربوط به ضربه آزاد تو قسمت شوت چجوری کامل می شن، هر چی با ورد کلاس بازی می کنم ضربه آزاد گل می کنم این قسمت کامل نمیشه ، اما تو قسمت کنترل توپ واسه curve اضافه میشه. چطوری باید ضربه آزاد تو قسمت شوت کامل کرد؟

ببین دوست عزیز شما هر چی می زنی curled می زنی باید درایون هم بزنی ضربه آزادی که دیوار رو از بغل دور بزنه کیورلد هست و اونی که از بالای دیوار دفاع عبور کنه درایو هست شما باید هر دو نوع رو بزنی حتی یه نوع هم هست ضربه آزاد بند (Bend) که باید منحنی دو بعدی باشه یعنی هم حالت دور زنی و برشی و هم حالت لوب فکر کنم توی 12 این رو واسه اکامپلیشمنت حذف کرده... اتفاقا ضربات آزاد اکامپلیشمنت های مورد علاقه منه دی:

نه حاجی ایشون خودشون هم فهمیدن که سوتی دادن،پست محسن درست بود ولی جواب سوال مسعود جان نبود..............
ایشون فکر کنم فروم رو با چت روم اشتباه گرفتن،والا ما 2 سال طول کشید 1000 پسته شدیم،ایشون تو 2 ماه 1000 تایی شد،چی بگم:18:

آره درسته جواب مسعود نبود ولی اینکه گفته اچیومنت غلط هم نبود... ولی اگر جهت اسپم و افزایش تعداد پست باشه کار صحیحی نیست چون به عقیده من هرچی تعداد پست کم تر و همون تعداد کم بهینه و با ارزش باشه بهتره من اگه فرصتش رو داشتم می نشست پست هایی که تا الان دادم رو پاک می کردم البته اونایی که مفید نیستن و بی ارزشن... بالا بودن تعداد پست خیلی ضایع هست

نه شوت با Weak Foot نبود. شوت عادی بود.

من تازه 5 روزه شروع کردم. رو 48 درصدم الان.

فقط این Layoff رو متوجه نمیشم یعنی چی ؟

متوجه نشدم Layoff ؟ کجاست؟

موندم واقعا چجوری 99 درصدش کردی . من یکی واقعا تو کف اون اکمپلیشمنتهایی که میگه مثلا n تا ضربه ازاد رو گل کن موندم . چون اصلا توی کریر ضربه ازاد شاید هر 10 تا بازی یک دونه رخ بده که اون هم واقعا با یه همچین بازیکنی سخته ضربه ازاد گل بشه .
یا مثلا میگه diving header بزن . همینجوریش که بازی دست خودمونه به ندرت پیش میاد چه برسه این که cpu واسمون سانتر کنه .
در ضمن تو یه جوری نمیشی وقتی پرو میزنی . کل بازی رو باید بشینی نگاه کنی شاید چندتا موقعیت دستت بیاد که گلشون کنی .
مود دروازه بانی هم که واقعا حوصله ادم سر میره تو بازی . نمیگم بده ولی الان به این نتیجه رسیدم که اگه روی مود معمولی بازی کنیم بهتره .

+
ویرایش : راستی این laces shot ها چیه ؟ نوشته 2 تا زدی منتهی نمیدونم چجوری زدم . یا این 30 یاردی چیه که نوشته با از این فاصله گل کنی .

+
راستی بچه ها یه سوال دیگه . این مسخره بازی ها چیه فیفا تو کریر داره . چند تا بازیکن داشتم که قرضی بودن . وقتی برگشتن به باشگاهشون چرا wage ام افزایش نیافت . میخواستم اینا که تموم شدن یه بازیکن خوب بخرم عوضی هیچی پول به wage برنگردوند . مسخره شو دراورده .

ببین اصلا نیاز نیست وقتی می خوای اکامپلیشمنت بگیری مود پرو بازی کنی کافیه تیمی رو که بازیکن پروت توش هست رو حالت کلاسیک اکزیبیشن برداری و کارهای خواسته شده رو انجام بدی می تونی کنترل همه بازیکنان رو به دست داشته باشی واسه اکامپلیشمنت گرفتن برید و از کیک آف با یه تیم در پیت بازی کنید تمام اسلایدر ها رو در نا عادلانه ترین شرایط به نفع یوزر بکنید... اینجوری دارها دار می تونید اکامپلیشمنت بگیرید انواع اقسام کار ها رو با بازیکن پرو انجام بدید اون اولین بازی دست کم می تونید 30 - 40 تا اکامپلیشمنت مختلف رو توی یک بازی بگیرید دریبل کردن پاس گل دادن و خیلی از اکاملپیشمنت ها راحت و روتین توی اولین باز که می کنید خود به خود کسب میشه درجه هم روی لجندری بذارید همیشه وقتی اسلایدرها به نفع شما باشه می تونید هر کاری دوست دارید انجام بدید

+

لکس شوت هم شوت سر ضرب با نوک پا هست شوت محکم و سر ضرت یعنی فاینس نباشه

اون 30 یاردی رو بخوای اوایل بزنی خوب سخته بهتره کمی تقویت کنی شوت بازیکنت رو اون اوایل دقت شوتش پائینه بهتره زمانی واسه گرفتن این اکامپلیشمنت تلاش کنی که بازیکنت یه مقدار شوتش بیشتر شده باشه دروازبان آرنا رو هم یه دروازبان خلق شده که توی بدترین حالت باشه بذارید ادیت نکنید دروازبانی رو چون ادیت کردنی نمی تونید فیزیکش رو تغییر بدید بهتره یه بازیکن خلق کنید دروازبان بذاریتش قدش رو کمترین بذارید و همه قدرتهاش رو تا ته بیارید پائین... کلا باید تقلب زیاد بکنید تا بتونید سریع بگیرید اکامپلیشمنت ها رو من اون ضجه ای رو که واسه فیفا 11 زدم خیلی زیاد بود توی فیفا 11 از این کارا نمی تونستید بکنید اینجا این اسلایدر ها واقعا کار رو راحت کردن و توی کمترین زمان ممکن میشه اکامپلیشمنت ها رو درو کرد

دایوینک هدر خیلی سخته در حالیکه این تریت فعال نباشه خیلی سخت میزنه ولی اگه بتونید یکی دو بار بزنید تریتش باز میشه واسه دایوینک هدر وقتی سانتر زمینی هست و جلو تر RB رو بگیرید و شوت بزنید احتمالا دایوینگ بزنه ولی خوب همگی می دونیم اگه بازیکن این تریت رو داشته باشه 100٪ می زنه مشکل اینه که شما واسه دایوینگ هدر زدن این تریت رو ندارید و قفله اگه شانسی بتونید بزنید دیگه این قفل باز میشه...

hellboyhint
04-02-2012, 19:24
امسال فیفا سختگیر شده . redeem code نداریم که بخواد از تو خود بازی فعال بشه . البته من ایکس باکس ندارم . موقع نصب ازت میخواد .

گزارش گر عربی رو فکر کنم واسه پی سی نداره .

حالا به هر حال یه سوال داشتم .
دنبال گزارشگر عربی میگردی و از طرفی تو امضات ... .
میخوام قضیه چیه خیلی ها دنبال گزارشگر عربی میگردن . ایا اکثرا هموطنان جنوبی هستن ؟
یا چون تو ماهواره ها فوتبال عربی نگاه میکنن اینطوریه ؟
چون واقعا گزارش انگلیسی قشنگتره .

درسته حق با شماست من تو چىز تىوب دىدم خىلى جذاب بود
واسه pc هم هست.ىعنى بود ولى الان همه لىنک ها را بر داشتند

shahin_mp3
04-02-2012, 20:56
قضیه این گزارشگر چیه که همه می پرسن ؟ مگه باحاله ؟ :31:

برای PC هست تو همین جا من فکر کنم دیدم

برای PS3 هست ؟

Maziar_69
04-02-2012, 21:35
ببین دوست عزیز شما هر چی می زنی curled می زنی باید درایون هم بزنی ضربه آزادی که دیوار رو از بغل دور بزنه کیورلد هست و اونی که از بالای دیوار دفاع عبور کنه درایو هست شما باید هر دو نوع رو بزنی حتی یه نوع هم هست ضربه آزاد بند (Bend) که باید منحنی دو بعدی باشه یعنی هم حالت دور زنی و برشی و هم حالت لوب فکر کنم توی 12 این رو واسه اکامپلیشمنت حذف کرده... اتفاقا ضربات آزاد اکامپلیشمنت های مورد علاقه منه دی:

سلام. خسته نباشید.
ببخشید میشه یه آموزش بدید نحوه ضربه آزاد زدن رو؟
من هم فقط از نوع اول میتونم بزنم.
چجوری میشه بزنی از بالای دیوار رد شه و صاف بیاد پایین؟
من میزنم همش با اختلاف از بالای دروازه میره بیرون.

Spaniuly
05-02-2012, 01:06
سلام. خسته نباشید.
ببخشید میشه یه آموزش بدید نحوه ضربه آزاد زدن رو؟
من هم فقط از نوع اول میتونم بزنم.
چجوری میشه بزنی از بالای دیوار رد شه و صاف بیاد پایین؟
من میزنم همش با اختلاف از بالای دروازه میره بیرون.
فقط جهت بالا رو نگه دار و دو واحد پر کن شوت رو همین درایون می شه مسیر توپ اگه تایمینگ خوبی داشته باشی می بینی چقدر خوب هست این نوع ضربه آزاد ولی عشقی ترین ضربه آزاد بند فری کیک هست

+

مسعود جان لای اف همون لایه هست وقتی پاس میرسه بهت دستت رو روی RB نگه دار تا توپ از بین پاهات رد بشه اگه این حرکتت باعث بشه هم تیمیت گل بزنه اکامپلیشمنت داره این حرکت

soheilnouri
05-02-2012, 01:33
واسه باز کردن اکومبلیشت ها باید حتما انلاین بازی کرد؟هممون اچیومنت منظورتونه دیگه؟کلا لیست اکومبلیشت ها رو کجا میشه دید؟؟

Spaniuly
05-02-2012, 08:51
واسه باز کردن اکومبلیشت ها باید حتما انلاین بازی کرد؟هممون اچیومنت منظورتونه دیگه؟کلا لیست اکومبلیشت ها رو کجا میشه دید؟؟
اکومبلیشت نه... اکامپلیشمنت... نه اچیومنت نیست منظور... اکامپلیشمنت های فیفا 400 تاست مربوط میشه به Pro شما توی منو به قسمت Virtual Pro می رید یه گزینه اش اکامپلیشمنت هست اونجا لیست کارهایی رو که باید انجام بدید تا VP شما رشد کنه رو نوشته شما یه Virtual Pro می سازید و با اون پرو کارهایی انجام می دید که توی اون لیست هست با تکمیل هر یک از اکامپلیشمنت ها واحد های مشخصی به پارامترهای شما اضافه میشه... تنها ورژنی از فیفا که من دیدم اکامپلیشمنت آنلاین داره نسخه 10 بود که البته فیفا 11 PC هم که در واقع فیفا 10 کنسول بود این شرایط رو داشت... تمام 400 اکامپلیشمنت ها رو اگه تکمیل کنید تبدیل به VP خاصی می شید چون هر پستی رو که برای VP تون تعریف کنید معدل قدرت هاتون در حدود 90 میشه انجامشون اصلا چیز اجباری نیست ولی اگه آنلاین باز هستید خیلی خوبه که بتونید پرو خودتون رو تا ته قوی کنید اینطوری توی بازیهای تیمی پرو ها حسابی می تونید هنر نمایی کنید من با فیفا 11 چه می کردم... 11 به 11 که هیچ وقت نمیشد بازی کنم چون وقتی شرکت کننده زیاد میشد کیک می شدم بیرون پینگ یاری نمی داد ولی 7-8 نفر به 7-8 نفر که می شدیم بین اون همه پرو می دیدی ضربات آزاد رو من می زدم چون پارامترهای مربوط به ضربه آزادم زیاد بود از اونجایی که رشدم توی اکامپلیشمنت ها 100٪ بود

AlexMercer
05-02-2012, 08:55
یه سوال جام ملت های اروپا 2012 هم بازیش توسط ea ساخته میشه دیگه درسته؟ هنوز اطلاعاتی بیرون نیومده؟ یا قراره به صورت dlc بیاد؟

konami-pes
05-02-2012, 09:23

واسه ایکس باکس میخواد.منم منظورم ایکس باکس بود هرچند شنیدم واسه PC هم میخواد.

راستی یه سوال فنی از کسایی دارم که فیفا 12 رو با PC آنلاین بازی میکنند .خواستم بدونم بخش آنلاین بازی در PC هم مثل ایکس باکس شلوغه؟

Gregar
05-02-2012, 13:12

راستی یه سوال فنی از کسایی دارم که فیفا 12 رو با PC آنلاین بازی میکنند .خواستم بدونم بخش آنلاین بازی در PC هم مثل ایکس باکس شلوغه؟

تا دلت بخواد هست . فقط اینترنتت خوب باشه . یعنی خیلی خیلی خوب باشه . نه مثل مخابرات 512 با پینگ 300 .

Spaniuly
05-02-2012, 17:17
یه سوال جام ملت های اروپا 2012 هم بازیش توسط ea ساخته میشه دیگه درسته؟ هنوز اطلاعاتی بیرون نیومده؟ یا قراره به صورت dlc بیاد؟
چیزی که 100 درصد مشخصه پروژه جام ملتهای 2012 در برنامه EA نیست چون ریلیز این بازی ها در ماه مارس میشه یعنی قبلی ها هم (چه جاام جهانی ها چه یورو ها) توی مارس میومدن... امسال پروژه ساخت فیفا استریت توی برنامه EA Sports گنجونده شده... بنابراین همگی منتظر ریلیز فیفا استریت هستیم نه یورو 2012

شایعاتی که توی سایت ها مبنی بر اینکه قراره به صورت اکسپنشن باشه نه تکذیب شد نه تائید ولی به نظر شایعه ای بیش نیست... ولی خوب تا ماه آینده فعلا باید منتظر موند چون فعلا مشخص نیست اما چیزی که واضح هست نسخه جدیدی در کار نیست و عنوان بعدی فیفا استریت هست

Kamyar_AnathemA
05-02-2012, 19:26

آره زیاده
تو رنکینگ که میری 130 هزار تا هست که اسم 100 نفر اول رو نوشته
خودمم 81 ام هستم :5:

$360$
05-02-2012, 21:21
به منه عاجز کمک کنین:31:
اقا fifa 12 رو برای ps3 گرفتم همه ی صداها میاد جز صدای گزارشگر.مشکل چیه؟

AlexMercer
05-02-2012, 21:37
چیزی که 100 درصد مشخصه پروژه جام ملتهای 2012 در برنامه EA نیست چون ریلیز این بازی ها در ماه مارس میشه یعنی قبلی ها هم (چه جاام جهانی ها چه یورو ها) توی مارس میومدن... امسال پروژه ساخت فیفا استریت توی برنامه EA Sports گنجونده شده... بنابراین همگی منتظر ریلیز فیفا استریت هستیم نه یورو 2012

شایعاتی که توی سایت ها مبنی بر اینکه قراره به صورت اکسپنشن باشه نه تکذیب شد نه تائید ولی به نظر شایعه ای بیش نیست... ولی خوب تا ماه آینده فعلا باید منتظر موند چون فعلا مشخص نیست اما چیزی که واضح هست نسخه جدیدی در کار نیست و عنوان بعدی فیفا استریت هست

جام ملت های اروپا 2008 ماه may اومد نده خیلی خیلی بده!:41:

meysad
06-02-2012, 09:55
سلام . من چند تا فیس واسه فیفا دانلود کردم حالا نمیدونم چجوری و با چه برنامه ای اونا را به بازی منتقل کنم ! همینطور چجوری ترانسفرها رو آپدیت کنم . ممنون میشم راهنماییم کنید .

Spaniuly
06-02-2012, 11:35
جام ملت های اروپا 2008 ماه may اومد نده خیلی خیلی بده!:41:
نه اینطور نیست یورو 2008 فروردین ماه اون سال اومد احتمالا دست شما خیلی دیر رسید... ماه مه خود ایونت بود همیشه این عنوان ها 2 ماه مونده به شروعشون میاد

Maziar_69
06-02-2012, 21:44
آقا یکی مارو کمک کنه.
خیلی راحت دفاعم باز میشه و گل میخورم.
الان با رءال توی لالیگا بهترین خط حمله و یکی از ضعیفترین خط دفاعا رو دارم.

فقط هم دریبل میزنن بی شرفا. منم که دریغ از یه دریبل. اصلا نمیتونم تمرکز کنم روی این حرکات نمایشی.
کمکم کنید چجوری دفاع بچینم توی تاکتیک ها چیا رو دستکاری کنم که اینقدر راحت تک به تک نشن.

CRIS Joon CR7
06-02-2012, 23:06
آقا یکی مارو کمک کنه.
خیلی راحت دفاعم باز میشه و گل میخورم.
الان با رءال توی لالیگا بهترین خط حمله و یکی از ضعیفترین خط دفاعا رو دارم.

فقط هم دریبل میزنن بی شرفا. منم که دریغ از یه دریبل. اصلا نمیتونم تمرکز کنم روی این حرکات نمایشی.
کمکم کنید چجوری دفاع بچینم توی تاکتیک ها چیا رو دستکاری کنم که اینقدر راحت تک به تک نشن.
شما اول بگو تاکتیکال یا لیگیسی دفاع میکنی؟
واسه تکنیک هم لازم نیست همشو یاد بگیری چندتا کاربردی یاد بگیری حله:20::46:

Maziar_69
06-02-2012, 23:51
شما اول بگو تاکتیکال یا لیگیسی دفاع میکنی؟
واسه تکنیک هم لازم نیست همشو یاد بگیری چندتا کاربردی یاد بگیری حله:20::46:

لگیسی. تاکتیکال رو زیاد نمیتونم کنار بیام باهاش نمیدونم چرا. :31:
بیشتر هم سعی میکنم خودم رو تو موقعیت مناسب قرار بدم و تکل بزنم و اکثرا هم موفق هستم.
ولی نیمه دوم همه خسته هستن همش جا میمونن.
مثلا چند بازی قبل بازی 5-2 برده از سویا رو تو 14 دقیقه آخر با 5-5 مساوی عوض کردم !!!:41:

تکنیک هم فقط یه دونه بلدم اونم اینه که L2 رو بگیری و آنالوگ راست رو اول بدی جلو بعد عقب. :31:
دیگه چه دریبل های ضروری خوبه که بلد باشم؟ :11:

shahin_mp3
07-02-2012, 03:41
بیشتر هم سعی میکنم خودم رو تو موقعیت مناسب قرار بدم و تکل بزنم و اکثرا هم موفق هستم.
مثلا چند بازی قبل بازی 5-2 برده از سویا رو تو 14 دقیقه آخر با 5-5 مساوی عوض کردم !!!:41:

تکنیک هم فقط یه دونه بلدم اونم اینه که L2 رو بگیری و آنالوگ راست رو اول بدی جلو بعد عقب. :31:

خب تعویض کن :31:

شما زیاد می دویی یه ذره دستتو از روی اون R2 بردار بازیکن نفس بکشه :31: همش دستت روش نباشه :31:

CRIS Joon CR7
07-02-2012, 08:35

خب تا اینجا رو خوب بلدی:20:
همین حرکت رو که میگم انجام بده واسه شروع خوبه
L2 که گرفتی جهت جلو (منظورم اون دکمه همش دستت روشه و باش تکنیک میریزی:31:آنالوگ راست RS ) جهتی که داری میری بعدش همون جور که دستت رو L2 هست جهت بالا یا پایین یعنی چپ یا راست که داری میری
بدون هیچ چنکولک بازی بازیکن رو دریبل میکنه:46:
واسه خستگی هم طبق این پست دوستمون( از معدود پست هایی بود که...:27:) تعویض کنی بهتر میشه
مشکل داشتی بگو:11:

bad_guy
07-02-2012, 10:46
برای خستگی بازیکن من یه راه بهتر پیشنهاد میکنم.
برید تو آپشن یه قسمتی هست در باره دویدن هست off هست اون رو on کنید،با این کار بسته به مقداری که دکمه دویدن رو فشار بدید سرعت بازیکن تغییر میکنه.
دیگه مثل قبلش نمیشه که با کمترین فشار رو دکمه بازیکن تا آخر سرعتش بدوه و خسته شه.

Maziar_69
07-02-2012, 11:54
خب تا اینجا رو خوب بلدی:20:
همین حرکت رو که میگم انجام بده واسه شروع خوبه
L2 که گرفتی جهت جلو (منظورم اون دکمه همش دستت روشه و باش تکنیک میریزی:31:آنالوگ راست RS ) جهتی که داری میری بعدش همون جور که دستت رو L2 هست جهت بالا یا پایین یعنی چپ یا راست که داری میری
بدون هیچ چنکولک بازی بازیکن رو دریبل میکنه:46:
واسه خستگی هم طبق این پست دوستمون( از معدود پست هایی بود که...:27:) تعویض کنی بهتر میشه
مشکل داشتی بگو:11:

خب دیگه اینقدر عقلم میرسه که تعویض کنم. :31:
ولی تعویضا رو نمیشه همش تو دفاع کرد که.
بیشتر خط میانی و حمله رو تعویض میکنم واسه بازیای بعدی جون داشته باشن. :31:
حالا شما یه ترکیب خوب برای رءال سراغ داری؟
راستی من چون تا 2010 PES بازی میکردم همش سرعتش با R1 بود فیفا رو هم گذاشتم رو R1.
بزارم رو R2 خیلی بهتر میشه؟ یا زیاد فرقی نداره؟

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

خب تعویض کن :31:

شما زیاد می دویی یه ذره دستتو از روی اون R2 بردار بازیکن نفس بکشه :31: همش دستت روش نباشه :31:

دستم رو سرعت هست بهشون نمیرسم چه برسه بردارم. :31:
خیلی زور داره بازیکن زاراگوزا چپ و راست دریبل بزنه اونوقت تو با اوزیل و رونالدو و دی ماریا هیچی دریبل بلد نباشی بزنی. :31:

CRIS Joon CR7
07-02-2012, 11:57
خب دیگه اینقدر عقلم میرسه که تعویض کنم. :31:
ولی تعویضا رو نمیشه همش تو دفاع کرد که.
بیشتر خط میانی و حمله رو تعویض میکنم واسه بازیای بعدی جون داشته باشن. :31:
حالا شما یه ترکیب خوب برای رءال سراغ داری؟
راستی من چون تا 2010 PES بازی میکردم همش سرعتش با R1 بود فیفا رو هم گذاشتم رو R1.
بزارم رو R2 خیلی بهتر میشه؟ یا زیاد فرقی نداره؟

---------- Post added at 11:54 AM ---------- Previous post was at 11:49 AM ----------

دستم رو سرعت هست بهشون نمیرسم چه برسه بردارم. :31:
خیلی زور داره بازیکن زاراگوزا چپ و راست دریبل بزنه اونوقت تو با اوزیل و رونالدو و دی ماریا هیچی دریبل بلد نباشی بزنی. :31:
به نظر خودت بهتر میشه
نه فرقی نمیکنه باید ببینی دستت به کدوم عادت کرده
من خودم به R1 عادت دارم
برای پرسینگ هم لابد همش می دوی به دنبال بازیکن حریف که زود خسته میشی
باید بیشتر از روبرو توپشو بگیری با Stand Takle:46:

ali_n2011
07-02-2012, 13:31
سلام
چطور می شه جام باشگاهی اوروپا یا جام جهانیو بازی کرد؟ من توی تورنومنت نتونستم اینا رو پیدا کنم در ضمن برای لیگ باشگاهی هم فقط جام حذفی رو می آره . البته رو تنظیمات دستی لیگو می آره ولی تیم ها مال اون کشور نیست یا تو جام جهانی تیم های باشگاهی هم هست.

rave-87
07-02-2012, 16:01
برادران! یکی به ما می گه که این دکمۀ back چیه که دقیقاً باید زد تا یرم توی practice

فیفا قبلیه یادم نیست چی رو میزدم؛ الأنم همۀ دکمه های دسته و کیبرد رو میزنم ولی انگار نه انگار

در ضمن یک روش کاربردی برای دریبل می گین، و اینکه چطور توپ رو از پای مهاجم ها بگیرم؛ یک مطلب دیگه اینه که بازیکن های من (یوونتوس) توی بازی خیلی از هم فاصله دارن و راحت نمی تونم مثل cpu پاسکاری کنم؛ حتی توی تنظیمات custom tactic و build up play ، مقدار pass روی 33 و در قسمت، chance creation ، مقدار pass روی 35 تازه team width رو هم روی 31 هست؛ کلاً این فیفا اعصاب نزاشته برای من؛ قدیما legendary رو را حت می بردم، الأن از professional تیم آرژانتین 4 تا خوردم؛ از منتخب جهان کلاسیک هم 3 تا نوش جان فرمودم. همش هم دریبل های مسخره می کردن و یهو تک به تک میشدن.
یکسری کمک بکنین تا اینجانب از عذاب رهایی پیدا کنم.

dogh
07-02-2012, 20:59
یه اتفاقی تو بازی افتاد خیلی باحال :31:
شوت زدم توپ از همه رد شد داشت میرفت تو گل یه مدافع روش یه نیمچه اثری گذاشت ولی توپ از خط دروازه رد شد من هم خوشحال از اینکه گل زدم دیدم داور کرنر گرفته :18:

Gregar
07-02-2012, 21:48
یه اتفاقی تو بازی افتاد خیلی باحال :31:
شوت زدم توپ از همه رد شد داشت میرفت تو گل یه مدافع روش یه نیمچه اثری گذاشت ولی توپ از خط دروازه رد شد من هم خوشحال از اینکه گل زدم دیدم داور کرنر گرفته :18:

امکان نداره :18:

dogh
08-02-2012, 01:02
منم شاخ در آوردم چند بار نگاه کردم دیدم گل شد :41:
اشتباههاتش تو آفساید گیری بیشتره:5:

shahin_mp3
08-02-2012, 02:05
منم شاخ در آوردم چند بار نگاه کردم دیدم گل شد :41:
اشتباههاتش تو آفساید گیری بیشتره:5:

تو افساید و که نگو

تمام مهاجمان من جلو اند به هم دیگه پاس میدن یه دفعه افساید می گیره یه دفعه نمی گیره

+

==============>(...........بد جوری حالت گرفتست...........:27:)<=================

Mohammad Yek110
08-02-2012, 09:01
برادران! یکی به ما می گه که این دکمۀ back چیه که دقیقاً باید زد تا یرم توی practice

فیفا قبلیه یادم نیست چی رو میزدم؛ الأنم همۀ دکمه های دسته و کیبرد رو میزنم ولی انگار نه انگار

در ضمن یک روش کاربردی برای دریبل می گین، و اینکه چطور توپ رو از پای مهاجم ها بگیرم؛ یک مطلب دیگه اینه که بازیکن های من (یوونتوس) توی بازی خیلی از هم فاصله دارن و راحت نمی تونم مثل cpu پاسکاری کنم؛ حتی توی تنظیمات custom tactic و build up play ، مقدار pass روی 33 و در قسمت، chance creation ، مقدار pass روی 35 تازه team width رو هم روی 31 هست؛ کلاً این فیفا اعصاب نزاشته برای من؛ قدیما legendary رو را حت می بردم، الأن از professional تیم آرژانتین 4 تا خوردم؛ از منتخب جهان کلاسیک هم 3 تا نوش جان فرمودم. همش هم دریبل های مسخره می کردن و یهو تک به تک میشدن.
یکسری کمک بکنین تا اینجانب از عذاب رهایی پیدا کنم.
سلام
دکمه back همون دکمه ی سمت چپ استارته.که توی دسته ایکس باکس با نام back وجود داره.البته دسته های چینی هم مشابه این دکمه رو دارن ولی فیفا با این دسته ها سازگاری نداره مثلا شوک سمت راستشون کار نمیکنه.باید"پست تکمیلی مشکلات fifa12"رو پیدا کنید و از روش استفاده از button data setup(من این کارو کردم درست شد.البته الان دسته ایکسباکس گرفتم)کنترلرتون رو تنظیم کنید.

CRIS Joon CR7
08-02-2012, 10:46
سلام
دکمه back همون دکمه ی سمت چپ استارته.که توی دسته ایکس باکس با نام back وجود داره.البته دسته های چینی هم مشابه این دکمه رو دارن ولی فیفا با این دسته ها سازگاری نداره مثلا شوک سمت راستشون کار نمیکنه.باید"پست تکمیلی مشکلات fifa12"رو پیدا کنید و از روش استفاده از button data setup(من این کارو کردم درست شد.البته الان دسته ایکسباکس گرفتم)کنترلرتون رو تنظیم کنید.
واسه من رو 360 وقتی Start رو میزنم میره تو Arena شما هم استارت رو بزن شاید رفت:11:

hellboyhint
08-02-2012, 12:51
:10:سلام
کسی نداره این لینک گزارش عربی را؟

Gregar
08-02-2012, 15:48
تو افساید و که نگو

تمام مهاجمان من جلو اند به هم دیگه پاس میدن یه دفعه افساید می گیره یه دفعه نمی گیره

+

==============>(...........بد جوری حالت گرفتست...........:27:)<=================

افساید رو که نگو . من فقط توی یک بازی بود دوتا گل درست زدم ولی افساید گرفت . توی صحنه اهسته قشنگ معلوم بود که نیست . البته خوبه که اشتباهات داوری هم به بازی اضافه بشه اما هم واسه user و هم cpu

mehdi_vsgh
08-02-2012, 15:52
:10:سلام
کسی نداره این لینک گزارش عربی را؟
بازم شروع شد؟>!!!!

گزارشگر عربی به هیچ وجه روی این نسخه ها نصب نمیشه فقط روی نسخه black box

dogh
08-02-2012, 18:46
افساید رو که نگو . من فقط توی یک بازی بود دوتا گل درست زدم ولی افساید گرفت . توی صحنه اهسته قشنگ معلوم بود که نیست . البته خوبه که اشتباهات داوری هم به بازی اضافه بشه اما هم واسه user و هم cpu

گافهای بازی کم کم رو میشه:21:
تو یه بازی زیاد گاف میده میره رو اعصاب:41:
ولی کلا از بازی کردن سیر نمیشم:31:

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

تو افساید و که نگو

+

اعصاب معصاب نمیذاره این داورا برای بازیکنا و مربی

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

بازم شروع شد؟>!!!!

گزارشگر عربی به هیچ وجه روی این نسخه ها نصب نمیشه فقط روی نسخه black box

داداش من اعصابت خیلی خوردها :41:
سر بچه مردم چرا داد میزنی گمپ گلم :31:

Gregar
08-02-2012, 19:00
گافهای بازی کم کم رو میشه:21:
تو یه بازی زیاد گاف میده میره رو اعصاب:41:
ولی کلا از بازی کردن سیر نمیشم:31:

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:43 PM ----------

اعصاب معصاب نمیذاره این داورا برای بازیکنا و مربی

---------- Post added at 06:46 PM ---------- Previous post was at 06:45 PM ----------

داداش من اعصابت خیلی خوردها :41:
سر بچه مردم چرا داد میزنی گمپ گلم :31:

داورا رو بیخیال . این بنزما رو بچسب که امروز 6 ثانیه توی والدز گیر کرد بعد از 6 ثانیه والدز مجبور شد خودش شوت کنه شوت که کرد خورد تو ک..ن بنزما و افتاد جلوش بعد راحت زد تو دروازه .
اخ که حرصم گرفت به خاطر ک..ن بنزما قهرمانی سوپرلیگا رو از دست دادم :19: (اینجا چرا اسمایلی دیوونگی همراه با عصبانیت نداره)

Mohammad Yek110
08-02-2012, 19:16
واسه من رو 360 وقتی Start رو میزنم میره تو Arena شما هم استارت رو بزن شاید رفت:11:
من که اصلا توی آرنا مشکل ندارم.من اصلا مشکل ندارم:31:
من میگم توی آرنا اگه بک رو بزنید قسمتcreat set peiceوteam practiceوfree kickمیاد
درهر حال ممنون