PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19

dr_shahrooz
08-03-2012, 03:21
حتما میخوای دوباره 100 تومن هم بابت اون بدی :31:

آره خب ! شما بگو 200 تومن! منو که میشناسی ! نفر اول میخرم

---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:19 AM ----------

من با Brighton Hove Albions از دسته 3 شروع کردم و آوردمش لیگ برتر تو درجه سخنی Legendary وآلان دارم قهرمانش میکنم

Gregar
08-03-2012, 15:51
سلام

البت حرف شما درسته , پتانسیل نداره امــــــا بازی کردن با تیمهای درجه سومی و چهارمی لذت خاصی داره

الان من با اوساسونا تا پایان نیم فصل در رده دوم هستم با 3 امتیاز اختلاف با صدر جدول (رئال مادرید)

درجه سختی رو هم روی World Class گذاشتم .

حمل بر خودستایی نشه من کلا با تیمهای ضعیف حال میکنم .

واقعا لذت میبرم . ممنونم فیـــــــــــــــفا .

سپــــــاسگذرام.

الان لاتزیو کجاش درجه سه یا چهاره . درجه دو حساب میشه .
منظور من از پتانسیل اینه که بعضی تیم ها با اینکه ضعیف هستن ولی پتانسیل خوبی برای قوی شدن و اومدن به لیگ دارن .
مثلا یه تیم 0.5 ستاره مثل plymouth که دارم باهاش میرم پتانسیل خوبی داره که بیاد بالا . با اینکه ضعیفترین تیم انگلیسه .
یا مثلا ارسنال با اینکه جزو تیم های خوبیه ولی من یکی باهاش موفق نشدم . گیم پلی اولم با اون بود .
لاتزیو هم جزو همین تیم های کم پتانسیله . البته میشه با تعویض کلی بازیکنها و تغییر کلی تاکتیک به یک جایی رسید .

Alex Fera
08-03-2012, 16:00
من همیشه یه تیم از دسته سوم بر می دارم و اونو میارم لیگ برتر و چنتا بازیکن معمولی می خرم و همونا رو میکنم ستاره های تیمم
اینطوری خیلی بیشتر حال میده البته معمولا خیلی طول میکشه ولی وقتی بعد چهار فصل یا بیشتر میای لیگ برتر اصلا یه حس غروری داره که نگو.. وقتی تو لیگ منچستر رو میزنی و تیتر روزنامه رو می خونی تو اوج هستی : دی
وقتی تیمای بزرگ بازیکنات رو می خوان و بهشون ندی .. کلا احساس میکنی تیم مال خودته
ولی هیچ وقت به اندازه پارسال تو منیجر مد ضده حال نخوردم... داشتم manual بازی می کردم با کلی مشقت بعد سه فصل تیم پرستون رو آوردم لیگ برتر و اونجا حتی تو جام حذفی قهرمانش کردم ولی تو لیگ شدم شیشم و منو اخراج کردن... همچی رفت تو روحیم که نگو ..
امسال هم بعد عید باید منتظر خبرهای نسخه بعدی بود ولی خداکنه نسخه یه بازی برا یورو بدن

منم پارسال با Port Vale بازی میکردم،آوردمش لیگه برتر،قهرمان چمپیونز هم کردمش..........................
خیلی حال داد،ولی امسال چون فکر میکردم وقت بازی ندارم از اول با ناپولی بازی کردم...................

در مورد نسخه یورو،منم خیلی دوست دارم همچین نسخه ای بدن،مخصوصا با این پیشرفتایی که بازی تو این چند سال کرده..................

هنوزم اینو بازی میکنم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از تو آرشیو کشیدم بیرونا!!!
خیلی حال میداد،مثلا من با سوئد شروع کردم و تویه بازیهای انتخابی اول شدم و تویه مسابقات اصلی هم قهرمان کردم تیمو..................
یادش به خیر

mehdi_vsgh
08-03-2012, 16:02
تا به حال دقت کرده بودین اگه بعد گل زدن بازیکنی که گل زده رو به سمت توپ حرکت بدین در حین خوشحالی میره و توپ رو برمیداره و سریع بازی رو آغاز کنه؟؟؟؟:دی

Kamyar_AnathemA
08-03-2012, 16:06
تا به حال دقت کرده بودین اگه بعد گل زدن بازیکنی که گل زده رو به سمت توپ حرکت بدین در حین خوشحالی میره و توپ رو برمیداره و سریع بازی رو آغاز کنه؟؟؟؟:دی

ساعت خواب اخوی :31:

CRIS Joon CR7
08-03-2012, 16:48
good morning:31:
البته همیشه هم برنمیداره
اینگار فقط وقت هایی که تیم عقبه بر میداره:20:

Armin 7
08-03-2012, 18:26
الان لاتزیو کجاش درجه سه یا چهاره . درجه دو حساب میشه .
منظور من از پتانسیل اینه که بعضی تیم ها با اینکه ضعیف هستن ولی پتانسیل خوبی برای قوی شدن و اومدن به لیگ دارن .
مثلا یه تیم 0.5 ستاره مثل plymouth که دارم باهاش میرم پتانسیل خوبی داره که بیاد بالا . با اینکه ضعیفترین تیم انگلیسه .
یا مثلا ارسنال با اینکه جزو تیم های خوبیه ولی من یکی باهاش موفق نشدم . گیم پلی اولم با اون بود .
لاتزیو هم جزو همین تیم های کم پتانسیله . البته میشه با تعویض کلی بازیکنها و تغییر کلی تاکتیک به یک جایی رسید .

منظورم از درجه , رتبه کلی تو لیگ خودش یعنی ایتالیا بود .

قطعا با وجود تیمهایی مثل میلان و اینتر و یووه و ناپولی این تیم اولویت چهارم و پنجم برای کسب قهرمانیه .

farhad07
08-03-2012, 18:33
دوستان اپدیت براش نیومده البته از اول که من دانلود کردم اپدیت نشده.

mehdi_vsgh
08-03-2012, 19:10
البته همیشه هم برنمیداره
چه کنم خوب؟؟؟ من زیاد بازی نمیکنم مثله شماها نیستم که 48 ساعته درحال بازی باشم:دی
نه من امروز اولین بار این کارو کردم رفت برداشت 3تا گل هم جلو بودم اتفاقا!!:دی

Gregar
09-03-2012, 12:43
الهی شکر که توی این اپدیت نقل و انتقالات زمستانه clinical finisher برای بنزما حذف شد .
ولی حیف واسه داوید ویا dribbler اش حذف شد .

نوشته بود بیشترین تغییری که توی این اپدیت بوده مال یک بازیکن بوده که اورالش از 40 به 60 تغییر کرده .

Kamyar_AnathemA
09-03-2012, 15:22
البته همیشه هم برنمیداره

Good Morning Brother :31:
همیشه میشه این کارو انجام داد
حتی اگه 5 تا گل جلو باشی و گل ششم هم دقیقه 9 بازی بزنی :46:

milad_takjoo
09-03-2012, 17:53
بچه ها جایی نیست که همه ی تکنینک و روش های فیفا رو یاد بده؟انگلیسی هم شد عیب نداره...

ho0rezam
09-03-2012, 18:36
آقا بازیه من کرش میکنه میندازه بیرون... شما هم اینجوری بوده بازیتون؟ یه جا تو سایت های خارجی خوندم واسه دسته بازیه!!! تنظیمش کردم اما جواب نداد.

اعصابم داره خورد میشه... هی وسطه بازی میندازه مارو بیرون...شانسی هم هست...یه بار میذاره 2 ساعت بازی کنیم یه بار هم پشته هم یه تیپا میزنه بهمون :(:(:!!!!!

Gregar
09-03-2012, 19:26
نمیدونم این یک باگه تو کریر یا نه
بعضی وقتها ایمیل میزنه که فلانی بازیکن خوب و اینده داریه و جای پیشرفت داره . ولی توی ترکیب اصلی تیم نیست و داره حیف میشه طفلک .
در حالی که توی ترکیب اصلی هم گذاشتمش و حتی همیشه هم بازی میکنه مگه دو سه تا بازی از اول فصل . خوبم تا حالا پیشرفت کرده ولی این ایمیل رو میده نمیدونم واسه چی ؟

CATALONIA
09-03-2012, 19:48
نمیدونم این یک باگه تو کریر یا نه
بعضی وقتها ایمیل میزنه که فلانی بازیکن خوب و اینده داریه و جای پیشرفت داره . ولی توی ترکیب اصلی تیم نیست و داره حیف میشه طفلک .
در حالی که توی ترکیب اصلی هم گذاشتمش و حتی همیشه هم بازی میکنه مگه دو سه تا بازی از اول فصل . خوبم تا حالا پیشرفت کرده ولی این ایمیل رو میده نمیدونم واسه چی ؟
درسته .. برای من هم همینطور میشه بعضی مواقع ..
مثلا یه بازیکن ترکیب اصلی بوده از اول فصل بعد وسط فصل پیغام میده که چرا کم بهش بازی میدیم ! و Morale هم میره رو قرمز و نارنجی !

اگه بازی هاتون رو sim میکنید ، صد در صد مشکل اینجاست .. وقتی شما بازی ها رو Sim میکنید ، خود CPU نامرد این ترکیب رو به هم میریزه :31:
و ممکنه یه بازیکنی که شما گذشاتین ترکیب اصلی رو بزاره رو نیکت و اینطوری بعدا میشه ...

آقا بازیه من کرش میکنه میندازه بیرون... شما هم اینجوری بوده بازیتون؟ یه جا تو سایت های خارجی خوندم واسه دسته بازیه!!! تنظیمش کردم اما جواب نداد.

اعصابم داره خورد میشه... هی وسطه بازی میندازه مارو بیرون...شانسی هم هست...یه بار میذاره 2 ساعت بازی کنیم یه بار هم پشته هم یه تیپا میزنه بهمون :(:(:!!!!!

مشکل از بازی های بی کیفیت رایتیه .. اگه خیلی اذیتت میکنه یه بازی دیگه بگیر از یه جا دیگه ..
واقعا این قضیه خیلی رو اعصابه !
میتونی LT 3 بریزی و بازی های Burner Max بگیری که دیگه اونا این مشکل رو ندارن ولی دیسکی 5- 6 تومن در میاد !

بچه ها جایی نیست که همه ی تکنینک و روش های فیفا رو یاد بده؟انگلیسی هم شد عیب نداره...
من خودم به شخصه خیلی گشتم جایی رو پیدا نکردم !
ولی بهترین جا یوتیوب .. که اونم ...

sabar
09-03-2012, 20:30
سلام
خوب بلاخره تصمیم گرفتم از این بازی اعتیاد آور دست بکشم و امروز پاکش کردم و حالا منتظر میمونم تا انشا الله فیفا 13 بیاد و بهتر از این بشه
برام سخت بود اما دیدم خیلی غیر واقعیه و اعصابم رو خورد میکنه
همه لیوبل مسی هستن و همه تیمها بارسلونا
متاسفانه موقع دافع وقتی سوییچ میکنی تا بازیکن مورد نظرت جلوی مهاجم قرار بگیره یکی دیگه انتخاب میشه و تا بیای همون بازیکن رو انتخاب کنی نظم تیم بهم میخوره و گل میخوری
سرعت هم از کامپیوتر کمتر چه تو حمله من و چه در دفاع
من که با 11 بهتر حال کردم نظر شخصیمه امیدوارم به کسی بر نخوره
انشاالله منتظر تایپیک فیفا 13 هستم و اونجا میاییم در خدمتتون
تا بعد یا علی

ho0rezam
09-03-2012, 20:43
مشکل از بازی های بی کیفیت رایتیه .. اگه خیلی اذیتت میکنه یه بازی دیگه بگیر از یه جا دیگه ..
واقعا این قضیه خیلی رو اعصابه !
میتونی LT 3 بریزی و بازی های Burner Max بگیری که دیگه اونا این مشکل رو ندارن ولی دیسکی 5- 6 تومن در میاد !
ممنون دوست عزیز.
والا رو اعصاب که چه عرض کنم...امروز مجبور شدم یه مسابقه رو 4بار بازی کنم... یه بار دقیقه 85-88 بود انداخت بیرون!!!!
الان که دارم مینویسم یکم آتش بس کرده بود گذاشت یه 3تا بازی انجام بدیم...دوباره الان شروع کرده :دی:دی
میگم داداش جایی سراغ نداری دانلود کنم؟ مشکلی نیست رو دانلودش (دیگه bf3 رو دانلود کردیم این که دیگه چیزی نیست :دی:دی) فدات

hts1369
09-03-2012, 21:04
سلام
خوب بلاخره تصمیم گرفتم از این بازی اعتیاد آور دست بکشم و امروز پاکش کردم و حالا منتظر میمونم تا انشا الله فیفا 13 بیاد و بهتر از این بشه
متاسفانه موقع دافع وقتی سوییچ میکنی تا بازیکن مورد نظرت جلوی مهاجم قرار بگیره یکی دیگه انتخاب میشه و تا بیای همون بازیکن رو انتخاب کنی نظم تیم بهم میخوره و گل میخوری
تا بعد یا علی
دو سه روز دیگه نصبش میکنی
ببین کی گفتم

CRIS Joon CR7
09-03-2012, 21:29
سلام
تا بعد یا علی
وا یعنی اینقدر میره رو اعصابت؟:18:
درسته یه مشکلاتی داره ولی دیگه نه اینکه بخوای پاکش کنی:19:
من هم از 11 البته نسخه کنسولی خیلی خیلی خیلی بیشتر لذت بردم ولی دلیل نمیشه 12 رو بازی نکنم و دیسک شو بندازم دور(XBOX 360):20:

Gregar
10-03-2012, 01:29
سلام
تا بعد یا علی

نه بابا . کجا میری . بودیم دور همی حالا .
منم تازگیها خیلی میباختم . در حد چندتایی گل میخوردم .
داشتم نا امید میشدم که یه راهی پیدا کردم و فعلا منو امیدوار کرده .
قبلا سوییچینگ رو گذاشته بودم روی منوال . اصلا نمیدونستم مشکل من از اونه .
اما از وقتی گذاشتمش روی auto دیگه خیلی کم میبازم .
الان حس میکنم دفاع کردنم منطقی تر شده . تکل هام به موقع تر شده و کلا بازی هم واسم لذت بخش تر شده .
نکته ای که در مورد این auto هست اینه که به هیچ وجه از منوال استفاده نمیکنم . به این نتیجه رسیدم که اگه بدون استفاده از RS و با LB بازیکن رو عوض کنید بدترین بازیکن ممکن که بد جایی قرار داره سوییچ میشه .

به هر حال این روش واسه من خیلی خوب جواب داده . فعلا که دارم با همین تیم نیم ستاره در پیت از پس این غول ها بر میام .
ولی خداییش :18:چه تیمایین این تیم های ضعیف :18: . موندم چه قدرتی دارن دارن اینا .
نه stop نه پاس نه شوت نه دریبل نه تکل نه ... توی همش مشکل دارن در حد :2:

یه چی بگم . من کلا با سیستم اورال مخالفم . یعنی اینکه نباید قدرت بازیکنها به صورت کمی در نظر گرفته بشه .
مثلا بازیکن های ضعیف ایا واقعا اینقدر ضعیفن ؟ یا بازیکنهای قوی اینقدر قوی ان که توی فیفا نشون داده .
مثلا خیلی وقتها توی فوتبال واقعی یه بازیکن توی تیم نه چندان مطرح تکنیک خفن میره . حالا تو فیفا خودتم بکشی اون بازیکن نمیتونه همچین کاری بکنه .
یا مثلا واسه ضربه ازاد یه بازیکن ایرانی هم بعضی مواقع ضربه ازادی میزنه در حد لالیگا ولی توی فیفا همون بازیکن در حالی که که FK acc و FK pow و Curve اش خوب نباشه امکان نداره همچین ضربه ای بتونه بزنه .
یا مثلا کنترل توپ بازیکنهای ضعیف توی فیفا خیلی کمه . در حدی که وقتی باهاشون بازی میکنی در شرایط عادی که تحت فشار هم نیست به سختی میتونی کنترلش کنی .
یا مثلا قضیه نفس کم اوردن و ...

واقعا این کمی بودن قدرت ها به نظرم افت بازی های فوتبالیه . بازی RPG که بازی نمیکنیم .
باید نسل جدید فیفا عوض بشه . مثلا پرسنالیتی یکی از کارهایی بود که در این مورد صورت گرفت یا داشتن trait برای هر بازیکنی .

amir2011
10-03-2012, 11:08
سلام
تا بعد یا علی

من هم اوایل همینجوری بودم اصلا بازی حال نمیداد یه مدت هم کنار گذاشته بودمش........ ولی بعد از مدتی یک مطلب در مورد فیفا 12 خوندم که از اون موقع دارم بکوب بازی میکنم

CRIS Joon CR7
10-03-2012, 11:44
به نظرم یه خورده PES 2012 بازی کن بعد نا خود آگاه میای فیفا رو می پرستی :27::11:

LiverBarca
10-03-2012, 15:17
سلام
این فیفا پدرمون رو درآورده خلی بندی تا این حد
امروز بازی میکردم مهاجم حریف جلوی په په بود احمق یهو دستشو آورد بالا و وایستاد مهاجم هم اومد دریبلش زد اونم مثل بوق دستش برای آفساید بالا بود و تکان نمیخورد گل خوردم کف کردم
تازه اگه خدایی نکرده جلوب دروازه خودت توپ به پای مدافعت حتی آروم بخوره غیر ممکنه گل به خودی نشه
با مربع توپ میگیری یا نمیزنه یا میزنه خطا میشه یا بازیکن حریف خودش رو جلوت میزاره به توپ نرسی بعد توپ رو میگیره
با ضربدر هم که بازیکن همیشه یه فاصله 2 متری با بازیکن حریف رو رعایت میکنه و تو پاش نمیره
خلاصه گند ترین بازی فیفا رو دارم به خاطر اعتیادش بازی میکنم
امیدوارم فیفا به خاطر اینکه قانون هر سال نسخه جدید بده کم کاری نکنه و بازیهای به این مزخرفی رو روانه بازار کنه
راستی برای شما هم اینایی که من کفتم انجام میشه یا فیفای من ناقصه

سلام
تا بعد یا علی

اره خالی بندی و اغراق این نسخه خیلی زیاده و منو هم نا امید کرد!
با اینکه من وقتی بازی اومد با دفاع lagacy و روی legendary همه رو لوله میکردم و با لیور طوری قهرمان لیگ شدم که بارسا هم تا حالا نشده(101 امتیاز!:31:) ولی اصلآ هیجانی رو که تو نسخه 11 داشتم در این نسخه نداشتم و اتفاقات عجیبی که وقتی جلو می افتادی به ضررت می افتاد و کاملا غیر عادی بود و خیلی باگها و چیزهای دیگه باعث شد از این بازی دست بکشم و برم سراغ 99 ps1...:31:
ویرایش:همین اتفاقات عجیب و باگهای بازی باعث شدن 11 امتیاز از دست بدم و اگه این مسخره بازیها و حرکات فوق حرفه ای cpu بعد از عقب افتادن نبود الان رکورد جهانی زده بودم!:دی
ولی الان اتفاقی تو نت دیدم ترکیبها اپدیت شده و نقل و انتقالات زمستانی اضافه شده گفتم بیام ببینم چه تغییری در قدرت بازیکنا حاصل شده چون من عاشق این اپدیت شدن قدرتها هستم!:31:
خلاصه اگه کسی از دوستان میتونه فایل اپدیت xbox رو که از لایو دانلود کرده بزاره خیلی ممنونش میشم(من lt2 دارم واسه همین نمیتونم لایو برم!)...
اصلا میشه همچین کاری؟

Gregar
10-03-2012, 19:42
اره خالی بندی و اغراق این نسخه خیلی زیاده و منو هم نا امید کرد!
با اینکه من وقتی بازی اومد با دفاع lagacy و روی legendary همه رو لوله میکردم و با لیور طوری قهرمان لیگ شدم که بارسا هم تا حالا نشده(101 امتیاز!:31:) ولی اصلآ هیجانی رو که تو نسخه 11 داشتم در این نسخه نداشتم و اتفاقات عجیبی که وقتی جلو می افتادی به ضررت می افتاد و کاملا غیر عادی بود و خیلی باگها و چیزهای دیگه باعث شد از این بازی دست بکشم و برم سراغ 99 ps1...:31:
ویرایش:همین اتفاقات عجیب و باگهای بازی باعث شدن 11 امتیاز از دست بدم و اگه این مسخره بازیها و حرکات فوق حرفه ای cpu بعد از عقب افتادن نبود الان رکورد جهانی زده بودم!:دی
ولی الان اتفاقی تو نت دیدم ترکیبها اپدیت شده و نقل و انتقالات زمستانی اضافه شده گفتم بیام ببینم چه تغییری در قدرت بازیکنا حاصل شده چون من عاشق این اپدیت شدن قدرتها هستم!:31:
خلاصه اگه کسی از دوستان میتونه فایل اپدیت xbox رو که از لایو دانلود کرده بزاره خیلی ممنونش میشم(من lt2 دارم واسه همین نمیتونم لایو برم!)...
اصلا میشه همچین کاری؟

روی legacy بازی میکنی ؟ :46: خب legacy که نسبت به تاکتیکال اسونه .
در ضمن بیشتر باگ ها و مسخره بازی های cpu مربوط به دفاع تاکتیکاله . چون اینا بیشتر توی دفاع کردن رخ میده .

khelane
10-03-2012, 20:52
بابا کسی نیست باهم بریم لایو بازی کنیم حالم گرفته شد اینقدر با این خارجی ها بازی کردم دیشب داشتم بازی میکردم تو دقیقه 88 5 به 4 جلو بودم یارو یه زد حمله زد و داشتم دفاع میکردم یهو دسته بازی قطع شد و گل خوردم دیدم شارژش تموم شد با هزار بدبختی تونستم با این نصفه و نیمه بازی کردن همون مساوی رو بگیرم رفتم یه پلی شارژ بخرم تو شهر مثل اینکه قحطی بود دوتا اضافه باتری خریدم واسه امشب:31:
از دوستانی که لایو میرند
گیمر تک من
khelane
هست لطفا اد کنین با هم یه زمانی رو خوش بگذرونیم
راستی دوستان من اگر این clear cach رو بزنم چه اطلاعاتی رو از دست میدم؟
با سپاس

soheilnouri
10-03-2012, 21:18
بابا کسی نیست باهم بریم لایو بازی کنیم حالم گرفته شد اینقدر با این خارجی ها بازی کردم دیشب داشتم بازی میکردم تو دقیقه 88 5 به 4 جلو بودم یارو یه زد حمله زد و داشتم دفاع میکردم یهو دسته بازی قطع شد و گل خوردم دیدم شارژش تموم شد با هزار بدبختی تونستم با این نصفه و نیمه بازی کردن همون مساوی رو بگیرم رفتم یه پلی شارژ بخرم تو شهر مثل اینکه قحطی بود دوتا اضافه باتری خریدم واسه امشب:31:
از دوستانی که لایو میرند
گیمر تک من
khelane
هست لطفا اد کنین با هم یه زمانی رو خوش بگذرونیم
راستی دوستان من اگر این clear cach رو بزنم چه اطلاعاتی رو از دست میدم؟
با سپاس

==================

بنت میننا مسلمون....مثه من میشیا....من 7 ماه پیش بن شدم و الان مثه سگ پشیمونم:

LiverBarca
10-03-2012, 22:12
روی legacy بازی میکنی ؟ :46: خب legacy که نسبت به تاکتیکال اسونه .
در ضمن بیشتر باگ ها و مسخره بازی های cpu مربوط به دفاع تاکتیکاله . چون اینا بیشتر توی دفاع کردن رخ میده .
روی lagacy بازی میکردم!(فقط یه ماه اولی که بازی اومده بود و بعدش ازش زده شدم و کلا بازی رو گذاشتم کنار!)
منم میدونم اسون تر بود ولی من به خاطر اسون بودنش رو lagacy بازی نمیکردم،چون من هنوزم فوتبالهای ps2 و ps1 رو میکنم و نمیتونم ازشون دل بکنم نمیتونستم با سیستم دفاعی جدید بازی کنم!(اگه با روش جدید بازی میکردم تو اون فوتبالها دچار مشکل میشدم!)
در ضمن چون اصلآ به lagacy توجه نکرده بودن و همه ی تلاششون رو رو tactical گذاشته بودن حتی lagacy هم نسبت به 11 کلی افت کرده بود که تو ذوق میزد و نتونستم بعد از شاهکاری مثل نسخه ی 11 خودمو با این بازی پر باگ وفق بدم و صلاح در این دیدم که امسال فوتبالو بزارم کنار و با بازیهای دیگه خودمو سرگرم کنم تا نسخه ی 13 بیاد و ببینیم اون چطوری از اب در میاد!
در ضمن حمله و دفاع عجیب و غریب cpu فک نکنم به نوع دفاع بازی دخلی داشته باشه و چیزی که واضح بود اغراق بیش از حد بازی cpu بود و سوتهایی که به نفع اونها زده میشد و درگیریهایی که اکثرآ پیروزش اونا بودن!
در کل خواسته بودن cpu رو با راههای غیر اخلاقی قوی تر کنن که رو بازی تاثیر خیلی بدی گذاشته بود و بهتر بود به جای این روشها برای قوی تر کردن cpu راه های سالمتری انتخاب میکردن!:دی
خلاصه این بازی چیزی نشد که انتظار داشتیم و امیدوارم نسخه ی 13هش مثل 11 ادمو جلوی مانیتور میخکوب کنه و نتونی ازش دل بکنی!:40:

konami-pes
10-03-2012, 22:12
من در کل فیفا 12 رو ترجیح میدم گیم پلی عالی و زیبا اما PES واقعا در گرافیک Face یه سرو گردن بالاتره ! بازم میگم شخصا فن فیفا هستم و هر روز لایو فیفا 12 میزنم اما فقط کاش این گرافیک Face فیفا در حد PES بود دیگه بازی فوق اعاده میشد:5:

Gregar
10-03-2012, 23:06
من در کل فیفا 12 رو ترجیح میدم گیم پلی عالی و زیبا اما PES واقعا در گرافیک Face یه سرو گردن بالاتره ! بازم میگم شخصا فن فیفا هستم و هر روز لایو فیفا 12 میزنم اما فقط کاش این گرافیک Face فیفا در حد PES بود دیگه بازی فوق اعاده میشد:5:

خواهشا دیگه فیفا رو با :2: مقایسه نکنید . من همیشه میگم میخواین مقایسه کنید فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با :2: . چون فوتبال دیگه ای جز فیفا وجود نداره .
یه چیزی به شوخی بگم :31: این اسم یوزرت رو که میبینم این طوری میشم :2: :31:

CRIS Joon CR7
10-03-2012, 23:10
خواهشا دیگه فیفا رو با :2: مقایسه نکنید . من همیشه میگم میخواین مقایسه کنید فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با :2: . چون فوتبال دیگه ای جز فیفا وجود نداره .
زدی تو ذوق بچه:31:
به من قول داد اسمشو بعدا بزاره EA-FIFA:31:

فیفا رو با نسخه های قبلیش مقایسه کنید نه با :2:PES
واقعا گل گفتی اونوقت چرا تو ایران اون ... این همه طرفدار داره؟

soheilnouri
11-03-2012, 00:24
بچه ها مگه scoop turn 90 این نیست که در حالی که lt رو میگیریم باید x و a رو بزنیم و بعد انالوگ چب رو به سمت چب بزنیم...ماله من نمیشه هر کاری می کنم

lovelyboy342000
11-03-2012, 02:33
گزارشگر من زبونش عوض نمیشه. یکی کمک کنه. فقط انگلیسی دارم.

lovelyboy342000
11-03-2012, 08:05
من پچ اسکور بورد ها و overlays و همچنین فیس پک جدید رو از fifa infinity دان لود کردم اما نمیدونم چجوری باید نصبش کنم تا تو بازی اعمال بشه. لطفا کمک کنید. ممنون.

Spaniuly
11-03-2012, 11:23
فیفا 12 رو تعطیل می کنیم و سال نو رو با فیفا استریت فری استایل شروع می کنیم... ریلیز شاهکار فوتبال فری استایل رو به هواداران فیفا تبریک میگم

mehdi_vsgh
11-03-2012, 13:07
فیفا 12 رو تعطیل می کنیم و سال نو رو با فیفا استریت فری استایل شروع می کنیم... ریلیز شاهکار فوتبال فری استایل رو به هواداران فیفا تبریک میگم
حیف که روی pc عرضه نشده و نمیشه

LiverBarca
11-03-2012, 13:57
دقیقآ،بعد از کنار گذاشتن فیفا 12 فقط این بازی میتونه ادمو به اون اندازه و حتی بیشتر سرگرم کنه!
خدا رو شکر از شر 99 خلاص میشم و یه فوتبال مدرن رو تا اومدن فیفا13 تجربه میکنم!:40:

Gregar
11-03-2012, 14:48

دقیقا از اول خلقت 3 تا سوال هست که حل نشده

1.اول تخم مرغ بوده یا مرغ
2.بودن یا نبودن
3.دلیل علاقه ایرانی ها به :2: . توی این جمله :2: معنی PES نمیدهد . بلکه هر چیزی است که دوره اش به سر اومده و باید کنار گذاشتش که توی ایران این کار معمولا یه چند سالی زمان میبره .

بچه ها مگه scoop turn 90 این نیست که در حالی که lt رو میگیریم باید x و a رو بزنیم و بعد انالوگ چب رو به سمت چب بزنیم...ماله من نمیشه هر کاری می کنم

دقیقا مثل تو سر توپ زدنه ولی فقط باید در حال ایستاده باشی .
یا x , a رو همزمان نمیزنی یا در حال دویدنی که نمیتونی بزنی . ها راستی فکر کنم باید LT رو هم نگیری . یعنی بدون LT باشه .

دقیقآ،بعد از کنار گذاشتن فیفا 12 فقط این بازی میتونه ادمو به اون اندازه و حتی بیشتر سرگرم کنه!
خدا رو شکر از شر 99 خلاص میشم و یه فوتبال مدرن رو تا اومدن فیفا13 تجربه میکنم!:40:

حیف رو پی سی نیست . چجوریاست حالا . کسی بازی کرده یه توضیح بده . من یه زمانی روی ps2 دیده بودم جالب بود .

konami-pes
11-03-2012, 14:53

عزیز دلم من خودم فن فیفا هستم تو اون پستم هم گفتم:20: در مورد نام کاربریم هم کاملا حق داری چون خودم هم :2: میشم:31: متاسفانه از دوران طفولیت من PES بازی میکردم و این ماجرا تا فیفا 10 ادامه داشت اما بعد از بازی فیفا 10 بر روی کنسول کاملا تغییر جهت دادم و فیفا فن شدم:46:

و اما در مورد مقایسه این دو بازی:

آره قبول دارم گیم پلی این دو بازی زمین تا آسمان با هم فرق داره و PES اصلا و باز هم تاکید میکنم اصلا حرفی برای گفتن در مقابل Fifa نداره اما خداییش گرافیک Face و استیل بازیکنان در PES بهتر از Fifa هست فقط همین.به عبارت دیگر PES در جنبه مقایسه فقط در بخش گرافیک Face و استیل بهتر از Fifa عمل کرده.

مثل معلما حرف زدم:31:

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

راه داره واقعا این کارو انجام بدم؟:31:

konami-pes
11-03-2012, 14:59

آرمین جان یه تریلر خیلی باحال ازش اگه داری بذار که ببینیم چطوریاست:11:

CRIS Joon CR7
11-03-2012, 15:21
آرمین جان یه تریلر خیلی باحال ازش اگه داری بذار که ببینیم چطوریاست:11:

حیف رو پی سی نیست . چجوریاست حالا . کسی بازی کرده یه توضیح بده . من یه زمانی روی ps2 دیده بودم جالب بود .
دوستان برید تاپیک بازی
نمرات شو گزاشتم + چند تا ویدئو از گیم پلی و ...
کلا خیلی نسبت به فیفا 12 سرتره
واقعا همه اینجوری میشید :18:
من هم پرونده فیفا 12 رو میبندم و میرم سراغ فوتبال خیابونی:8:
FIFA Street ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [/URL] [URL="[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"]3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehdi_vsgh
11-03-2012, 16:12
عزیز دلم من خودم فن فیفا هستم تو اون پستم هم گفتم:20: در مورد نام کاربریم هم کاملا حق داری چون خودم هم :2: میشم:31: متاسفانه از دوران طفولیت من PES بازی میکردم و این ماجرا تا فیفا 10 ادامه داشت اما بعد از بازی فیفا 10 بر روی کنسول کاملا تغییر جهت دادم و فیفا فن شدم:46:

و اما در مورد مقایسه این دو بازی:

آره قبول دارم گیم پلی این دو بازی زمین تا آسمان با هم فرق داره و PES اصلا و باز هم تاکید میکنم اصلا حرفی برای گفتن در مقابل Fifa نداره اما خداییش گرافیک Face و استیل بازیکنان در PES بهتر از Fifa هست فقط همین.به عبارت دیگر PES در جنبه مقایسه فقط در بخش گرافیک Face و استیل بهتر از Fifa عمل کرده.

مثل معلما حرف زدم:31:

---------- Post added at 02:53 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------

راه داره واقعا این کارو انجام بدم؟:31:
یه چیزی هم هست شما از اون فاصله چطوری face رو میتونی تشخیص بدی؟؟؟؟ به نظر من که face خیلی مهم نیست بیشتر گیم پلی مهم تره.....
البته نه اینکه اصلا مهم نباشه ولی اهمیت گیم پلی به مراتب بیشتره

mehdi_vsgh
11-03-2012, 20:15
اقا وقتی عقب باشیم چطوری میشه دروازه بان رو توی کرنرها و... بکشیم جلو؟؟؟

konami-pes
11-03-2012, 20:23
یه چیزی هم هست شما از اون فاصله چطوری face رو میتونی تشخیص بدی؟؟؟؟ به نظر من که face خیلی مهم نیست بیشتر گیم پلی مهم تره.....
البته نه اینکه اصلا مهم نباشه ولی اهمیت گیم پلی به مراتب بیشتره

وقتی دورن چیکار به فیس دارم وقتی فیس اهمیت پیدا میکنه که دوربین روی بازیکن زوم کنه.درسته گیم پلی مهم ترینه که انصافا فیفا در این زمینه عالی عمل کرده منم نگفتم PES در گیم پلی برتره فقط گفتم فیس!

mohammad1196
11-03-2012, 22:50
چطوری مشه صدای گزارشگر جدید اضافه کرد؟

soheilnouri
12-03-2012, 10:54
فیفا از لحاظ گیم پلی اصلا قابل قیاس با پرو نیست....من خودم 8 سال پرو باز بودم که با فیفا 11 و اون گیم پلی انقلابی اش به جمع فیفا باز ها پیوستم و از این انتخاب خوشنود می باشم.....:8:

jtalk
12-03-2012, 10:57
سلام.
یه سوالی داشتم.اگه دقت کرده باشید سرعت بازی و گیم پلی فیفا روی کنسول(بخصوص نسخه جام جهانی که من یه کلیپ ازش دیدم)کمتر از PC هست.یعنی یه مدل دل چسبی هست نه زیاد تند و نه خیلی کند.من خیلی اینجوری دوست دارم.خواستم ببینم برای PC هم میشه اینکارو کرد؟من سرعت گیم پلی رو رو Slow گذاشتم اما خیلی تغییر نکرد.اگه راهی دارید ممنون میشم بگید.

mehdi_vsgh
12-03-2012, 11:20
اقا وقتی عقب باشیم چطوری میشه دروازه بان رو توی کرنرها و... بکشیم جلو؟؟؟
نبوووووووووووووووددددد؟

konami-pes
12-03-2012, 14:24
نبوووووووووووووووددددد؟

فکر نکنم بشه .اگر بشه خیلی خوبه

CRIS Joon CR7
12-03-2012, 14:30
تا جایی که میدونم اگه فاصله یه گل باشه مثلا یه گل عقب باشیم و دقیقه 85 به بعد یه دکمه فعال میشه که میتونیم دروازه بان رو بیاریم جلو:11:

mehdi_vsgh
12-03-2012, 15:59
تا جایی که میدونم اگه فاصله یه گل باشه مثلا یه گل عقب باشیم و دقیقه 85 به بعد یه دکمه فعال میشه که میتونیم دروازه بان رو بیاریم جلو:11:
خوب عزیز اون دکمه کدومه؟؟؟؟

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

چرا عزیز میشه...خود کامپیوتر هم وقتی عقب میفوته اون دقایق آخر تو کرنرها دروازبانشو میاره جلو

CRIS Joon CR7
12-03-2012, 16:34

چرا عزیز میشه...خود کامپیوتر هم وقتی عقب میفوته اون دقایق آخر تو کرنرها دروازبانشو میاره جلو
نمیدونم
اینقدر به ندرت اتفاق افتاده دکمه اش یادم نیست:20:
شاید R2 یا Y
فکر کنم Y یا همون مثلث باشه چون موقع دفاع هم با این دروازه بان رو میکشیم بیرون:20:
احتمالا همینه:21:

jtalk
12-03-2012, 19:38
سلام.
یه سوالی داشتم.اگه دقت کرده باشید سرعت بازی و گیم پلی فیفا روی کنسول(بخصوص نسخه جام جهانی که من یه کلیپ ازش دیدم)کمتر از PC هست.یعنی یه مدل دل چسبی هست نه زیاد تند و نه خیلی کند.من خیلی اینجوری دوست دارم.خواستم ببینم برای PC هم میشه اینکارو کرد؟من سرعت گیم پلی رو رو Slow گذاشتم اما خیلی تغییر نکرد.اگه راهی دارید ممنون میشم بگید.
کمممممممممممممممممممممممم مممممممممممکککککککککککککک
کسی نبود

B3HZ@D
12-03-2012, 20:43
فکر کنم جلو اومدن دورازه بان یک خصلت باشه که خود دروازه بان ها باید داشته باشن
هر دروازه بانی جلو نمیاد و اگه خصوصیات دروازه بان ها رو چک کرده باشین بعضی این خصیصه رو دارن و بعضی دیگه نه.

soheilnouri
12-03-2012, 21:07
دارم کم کم تو لیگ از قعر جدول جدا میشم....الان هفته ی نوزدهم هستش و تو رتبه ی چهاردهم هستم....

اقا یه سوال....ضربه ی ازاد زدن باید حتما از LT استفاده کرد....؟حالت پیش فرض دکمه های این بازی چطوریه چون من دکمه های بازی رو با استفاده از عادت خودم تغییر دادم....چون میرم تو یوتیوب و دستورالعمل میده اونجا دکمه های اونجا ظاهرا تو حالت DEFAULT هستش...لطفا اینا رو مشخص کنید:

PASS:
SHOOT:
LOB PASS:
THROUGH PASS:
SPRINT:
FINESEE SHOT MODIFIER:
CONTROL PLAYER MODIFIER:

Gregar
12-03-2012, 21:21

---------- Post added at 03:59 PM ---------- Previous post was at 03:58 PM ----------

چرا نشه . خوبم میشه . دکمه خاصی نداره .
وقتی عقبی اگه با Pad سمت راست و چپ مود تیم رو بزاری روی خیلی هجومی( ultra offensive ) اونوقت اگه دقایق اخر کرنر بگیری دروازه بانت هم میاد جلو .
در واقع این مود توی کرنرها تاثیر زیادی میزاره . بزارین روی defensive میبینین که مدافعاتون موقع کرنر توی منطقه حریف نمیان و شاید 2 نفر واسه کرنر بیان .
برعکس توی هجومی تقریبا همه بازیکنها غیر از 2 یا 3 تا خارج از منطقه جریمه حریف می ایستن که دقیقه اخر میشه فقط 1 بازیکن .

konami-pes
13-03-2012, 00:08
دکمه back دسته ایکس باکس رو در حین بازی بزنید کنترل دروازبان رو بر عهده میگیرید شاید به این طریق هم بشه دروازبان رو موقع کرنر جلو کشید.

sadeghbb
13-03-2012, 08:27
Ultra Attacking

hamid_hitman47
13-03-2012, 09:39
سلام دوستان, من چند وقتی نبودم تو تاپیک.تقریبا چهار ماه.

از زمان انتشار تا حالا, اصلا پچ رسمی واسه فیفا (گیم پلی ,نقل وانتقالات, رفع باگ و...) اومده!?
لینکی هم اگه هست بذاربد ممنون میشم.
البته فقط پچ رسمی

Gregar
13-03-2012, 11:25
سلام دوستان, من چند وقتی نبودم تو تاپیک.تقریبا چهار ماه.

از زمان انتشار تا حالا, اصلا پچ رسمی واسه فیفا (گیم پلی ,نقل وانتقالات, رفع باگ و...) اومده!?
لینکی هم اگه هست بذاربد ممنون میشم.
البته فقط پچ رسمی

پچ رسمی نیومده و فکر هم نکنم اصلا بیاد . چون امسال بازی از طریق اریجین اپدیت میشه . تا الان هم یک یا دو تا اپدیت داشته . نقل و انتقالات هم که از توی خود بازی اپدیت میشه .

hamid_hitman47
13-03-2012, 12:55
پچ رسمی نیومده و فکر هم نکنم اصلا بیاد . چون امسال بازی از طریق اریجین اپدیت میشه . تا الان هم یک یا دو تا اپدیت داشته . نقل و انتقالات هم که از توی خود بازی اپدیت میشه .

حالا اين يكي دو تا آپديت واسه چي بودن!؟ گيم پلي!؟ بدرد بخور بودن يا نه فقط باگ هاي جزئي رو حل مي كردن!؟
...
واسه آپديت نقل و انتقالات راه ديگه اي وجود نداره دوستان!؟

Maziar_69
13-03-2012, 13:27
سلام.

سلام دوست عزیز.
نمیدونم بگم متاسفانه یا خوشبختانه اینی که میگید درست هست.
اصــــــــــلا و ابـــــــــــدا قابل قیاس نیستن.
با اینکه همه جا میگن نسخه کنسول و PC یکی هست ولی من تفاوت های چشمگیری تو گیم پلی میبینم.
مثلا تو PC با دوستم بازی میکنیم معمولا رئال یا بایرن برمیدارم.
توپ رو میدم به رونالدو یا روبن همینجوری تو سر توپ میزنم 80 متر میرم جلو آخرش گل میزنم. همیشه هم با اختلاف زیاد میبرم.
ولی اون که میاد خونه ما با کنسول بازی میکنیم اصلا نمیشه. یعنی زیاد که با یه بازیکن میرم جلو آخرش دیگه کم میاره و نمیتونه اونجوری حفظ توپ کنه. حرکاتش هم خیلی خیلی نرم و طبیعی هست.
تو کنسول بازیامون خیلی نزدیک هست و حتی میبازم گاهی اوقات.

من فکر میکنم اگه همچین چیزی برای PC بزارن باید با سیستم های چند میلیونی اجرا بشه و واسه همین EA این کار رو نکرده.
من دقیقا از تنظیمات PC اطلاعی ندارم ولی شما Anti Aliasing رو یه دست کاری بکن ببین چی میشه. ولی بازم انتظار نسخه کنسول رو نداشته باش.

2raj_a
13-03-2012, 15:36
دوستان من تازه دارم فیفا بازی میکنم میخواستم بدونم یه بازی کن مثل اینیستا رو بخوام از cm به am تغییر بدم باید چکار کنم؟

jtalk
13-03-2012, 17:04
سلام دوست عزیز.
با اینکه همه جا میگن نسخه کنسول و PC یکی هست ولی من تفاوت های چشمگیری تو گیم پلی میبینم.
توپ رو میدم به رونالدو یا روبن همینجوری تو سر توپ میزنم 80 متر میرم جلو آخرش گل میزنم. همیشه هم با اختلاف زیاد میبرم.
ولی اون که میاد خونه ما با کنسول بازی میکنیم اصلا نمیشه. یعنی زیاد که با یه بازیکن میرم جلو آخرش دیگه کم میاره و نمیتونه اونجوری حفظ توپ کنه. حرکاتش هم خیلی خیلی نرم و طبیعی هست.

من فکر میکنم اگه همچین چیزی برای PC بزارن باید با سیستم های چند میلیونی اجرا بشه و واسه همین EA این کار رو نکرده.
من دقیقا از تنظیمات PC اطلاعی ندارم ولی شما Anti Aliasing رو یه دست کاری بکن ببین چی میشه. ولی بازم انتظار نسخه کنسول رو نداشته باش.
خوشحالم که شما هم به این نتیجه رسیدید.واقعا حرکات نرم تر و آهسته تر هست.اینجوری بازی خیلی دلچسب میشه.تازه توی این نوع گیم پلی راحت تر می تونی حرکات تکنیکی انجام بدی یا پاس کاری کنی یا خیلی کار های دیگه.امیدوارم نسخه بعد این گیم پلی به PC هم منتقل بشه.

Gregar
13-03-2012, 19:56
حالا اين يكي دو تا آپديت واسه چي بودن!؟ گيم پلي!؟ بدرد بخور بودن يا نه فقط باگ هاي جزئي رو حل مي كردن!؟
...
واسه آپديت نقل و انتقالات راه ديگه اي وجود نداره دوستان!؟

من که باگی ندیدم رفع بشه . فقط گیم پلی بوده که کمی بازی رو سخت تر کرده .

سلام دوست عزیز.

من اولش فکر میکردم فقط من میگم نسخه کنسول با پی سی فرق داره . ولی شما هم که گفتی مطمئن شدم .
چیزایی که گفتی توی پی سی درسته . یعنی من نسخه کنسول رو که دیدم گیم پلیش روون تر و بهتر بود .
اونی هم گفتی مثلا با دریبل تا اخر میرفتی تا قبل از اپدیت بود . یعنی همون نسخه کرکی . اما بعد از اپدیت خیلی تغییر کرد گیم پلیش .
اما باز هم گیم پلیش به کنسول نمیرسه . خیلی توی کنسول حرکات نرم و روون بود . ولی پی سی :41:

2raj_a
13-03-2012, 20:27
دوستان من تازه دارم فیفا بازی میکنم میخواستم بدونم یه بازی کن مثل اینیستا رو بخوام از cm به am تغییر بدم باید چکار کنم؟
بابا چه با معرفتین شما ها به یک تازه کار همینجوری کمک میکنن؟؟

AlirezaLamLam
13-03-2012, 20:29
سلام دوستان
دیشب مسابقات فیفا12 توو تهران , آکادمی ملی المپیک تموم شد. منم جزو 16تا شدم. البته از حدود 200 شرکت کننده. واقعا مسابقات جذابی بود. من از انزلی شرکت کرده بودمو الان تازه رسیدم. تنها نماینده گیلان بودم.

amir2011
13-03-2012, 22:09

اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدین.(منظورت تو ترکیب)

mhda69
13-03-2012, 23:15
سلام دوستان
کسی بلده تو بازیه فیفا 2012 چجوری میشه تکنیک زد؟؟؟؟
منظورم دریبل های تکنینیه مثل دریبل زیدانی و...
هرچی با دسته ور رفتم نتونستم.
ضمنا نسخه pc مد نظرمه.
دمتون گرم هرکی بلده بگه بدجور تو کفشم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی

Kaveh619
13-03-2012, 23:16
بابا چه با معرفتین شما ها به یک تازه کار همینجوری کمک میکنن؟؟

دوست عزیز،برو تو Team Management بعد برو تو گزینه ی دوم یعنی Formation حالا ترکیب مورد نظرت رو که انتخاب کردی برو روش،یعنی با فلش بالا و پایین برو روش بعد دکمه ی X یا همون شوت یا همون مربع رو بزن،حالا لیست بازیکنات میاد تو این قسمت دو کار مهم میتونی انجام بدی،یکی تغییر نقش بازیکن یعنی همون چیزی که میخوای ، و دیگری گزینه Base Position هست که بازیکن رو به طور دستی جاش رو تغییر میدید..........

خب حالا در این قسمت بازم با استفاده از گزینه ی X بخش Change Role یا همون تغییر نقش بازیکن براتون میاد بالا...........

امیدوارم متوجه شده باشید.........

Kaveh619
13-03-2012, 23:22
سلام دوستان
ضمنا نسخه pc مد نظرمه.
دمتون گرم هرکی بلده بگه بدجور تو کفشم!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی

امولیتور تبدیل دسته ی کامپیوتر به دسته ی ایکس باکس رو برای نسخه پی سی دانلود کنید از بخش پست تکمیلی فیفا ، پست 259 بخش مشکلات باید باشه فکرکنم،یا پست 259 همین تاپیک،

بعد برنامه رو تو پوشه ی اصلی بازی کپی و اجرا کنید ، دکمه های دسته رو تنظیم کنید،داخل بازی که رفتین،دکمه ی l2 رو نگه دارید و با آنالوگ سمت راست تکنیک بزنید،

اگرم با کیبرد میخواید که خیلی سخته و چند تا انگشت کم میارید به جای آنالوگ باید از دکمه های ماشین حساب استفاده کنید......

موفق باشید....

Kamyar_AnathemA
13-03-2012, 23:34
سلام دوستان
ضمنا نسخه pc مد نظرمه.
مرسی

تکنیک های فیفا زیاده
یکی دو تا نیست
آموزش هاش یوتیوب هست

CRIS Joon CR7
13-03-2012, 23:47
سلام دوستان
ضمنا نسخه pc مد نظرمه.
مرسی
درود...
واسه این کارها حتما باید آنالوگ راست دسته فعال باشه
بیا اینجا
آموزش کار خودمه
تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 و حل همه ی مشکلات مربوط به دسته های کامپیوتر ( پست اول حتما خوانده شود ) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درست کردی بیا همین جا بهت چند تا از کلیدی هاشو میگیم:11:

Gregar
14-03-2012, 13:05
امروزم که یک اپدیت 31 مگی اومد . بریم ببینیم چه فرقی کرده فیفا .

bahador2009
14-03-2012, 15:31
لینک دانلودش رو میزاری.
فقط رو ارجینال نصب میشه یا کرک داره؟

CRIS Joon CR7
14-03-2012, 15:38
لینک دانلودش رو میزاری.
فقط رو ارجینال نصب میشه یا کرک داره؟
فکر کنم اینایی که ایشون میگن خودش اتوماتیک آپدیت میشه
نه لینک نداره چون نسخه اوریجینال دارند:11:

soheilnouri
14-03-2012, 21:27
بچه ها یه تکنیکی هست تو فیفا که اینطوریه:

پاس و سانتر(شوت)رو با هم می زنیم و انالوگ سمت چپ رو سمت جپ میزنیم و یه حرکتی مثل رونالدینیو میکنه...خیلی سخت میتونم این کارو بکنم....کسی توضیحی نداره؟

CRIS Joon CR7
14-03-2012, 23:09
بچه ها یه تکنیکی هست تو فیفا که اینطوریه:

پاس و سانتر(شوت)رو با هم می زنیم و انالوگ سمت چپ رو سمت جپ میزنیم و یه حرکتی مثل رونالدینیو میکنه...خیلی سخت میتونم این کارو بکنم....کسی توضیحی نداره؟
من تونستم بزنم
البته خیلی بد توضیح دادی:31:
اسمش NO LOOK هست که اخیرا رونالدو هم یه چشمه هایی ازش میومد:8:
بعدش هم مگه ما کوریم خب با همین سایز پیش فرض هم بنویسیم میبینیم باور کن:21:

ziba12
15-03-2012, 01:02
یه بزرگواری سوالات منو جواب بده :

من تا حالا فوتبال کامپیوتر بازی نکردم . و برای بازی از کیبورد استفاده میکنم.

1- چطوری کشور ایران رو انتخاب کنم برای بازی با دیگر تیم ملی ها ؟

2- لیگ ایران رو چطور میشه انتخاب کرد ؟

3- دکمه های کیبورد رو چگونه تغییر بدیم .؟

soheilnouri
15-03-2012, 01:05
من تونستم بزنم
بعدش هم مگه ما کوریم خب با همین سایز پیش فرض هم بنویسیم میبینیم باور کن:21:

منظورم اینی که گفتی نبود

mehdi_vsgh
15-03-2012, 10:41
یه بزرگواری سوالات منو جواب بده :

من تا حالا فوتبال کامپیوتر بازی نکردم . و برای بازی از کیبورد استفاده میکنم.

1- چطوری کشور ایران رو انتخاب کنم برای بازی با دیگر تیم ملی ها ؟

2- لیگ ایران رو چطور میشه انتخاب کرد ؟

3- دکمه های کیبورد رو چگونه تغییر بدیم .؟
سلام...
جواب سوال یک و دو اینه که اصلا فیفا لیگ و تیم ملی ایران رو نداره!!!
جواب سوال سومت هم باید بری توی تاپیک مشکلات نصب و اجرا اینم لینکشه جستجو کنی راحت پیدا میشه

مشکلات نصب و اجرا - FIFA 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

soheilnouri
15-03-2012, 12:44
من تونستم بزنم
بعدش هم مگه ما کوریم خب با همین سایز پیش فرض هم بنویسیم میبینیم باور کن:21:..

.................................

بچه به چه ربطی داره که من با چه فونتی مینویسم...سرت به کار خودت باشه....حالا جوااااااب سوالمو بده بچه!:46:

SevenCity
15-03-2012, 16:56
یه اتفاق عجیب داره برام میفته در کریر مود مدیریت و لول بازی روی لجندری 3 بار پشت سرهم قهرمان شدم تو لیگ البته با کیبورد و اجبارا assist و با کلی ستاره و بازیکن خوب
تا یکی دوماه پیش آرزوم بود به لیگ قهرمانان برسم الان راحت قهرمان میشم
فکر میکنم هوش فیفا و لجندری داره برام تکراری و عادی میشه و دست فیفارو میخونم
اگر پیشرفت کرده بودم که مقابل یوزر هم خوب میبودم ولی مقابل یوزر مثل قبلم
و اینکه ترکیب مورد نطر یوزر C A T A L O N I A هم خیلی کمک کرد البته اون ترکیب رو برنمیدارم یکی از تیمها شبیه همون ترکیب رو داره از او استفاده میکنم و خیلی تاثیرگذاره قبلا هر ترکیبی بر میداشتم بعد از کمی موفقیت تندتند میباختم ولی با این ترکیب خیر
و یه چیز دیگه اینکه مثل اینکه فیفا خیلی علاقه داره ما از بازیکنان جوونمون استفاده کنیم من بازیکنای جوون رو کنار چندتا ستاره استفاده میکنم

و یک ضعف مسخره در زمان کرنر زدن حریف اینکه هر چی بازیکن کوتاه میاد برای دفاع

Gregar
15-03-2012, 17:28
یه اتفاق عجیب داره برام میفته در کریر مود مدیریت و لول بازی روی لجندری 3 بار پشت سرهم قهرمان شدم تو لیگ البته با کیبورد و اجبارا manual و با کلی ستاره و بازیکن خوب
تا یکی دوماه پیش آرزوم بود به لیگ قهرمانان برسم الان راحت قهرمان میشم
فکر میکنم هوش فیفا و لجندری داره برام تکراری و عادی میشه و دست فیفارو میخونم
اگر پیشرفت کرده بودم که مقابل یوزر هم خوب میبودم ولی مقابل یوزر مثل قبلم
و اینکه ترکیب مورد نطر یوزر C A T A L O N I A هم خیلی کمک کرد البته اون ترکیب رو برنمیدارم یکی از تیمها شبیه همون ترکیب رو داره از او استفاده میکنم و خیلی تاثیرگذاره قبلا هر ترکیبی بر میداشتم بعد از کمی موفقیت تندتند میباختم ولی با این ترکیب خیر
و یه چیز دیگه اینکه مثل اینکه فیفا خیلی علاقه داره ما از بازیکنان جوونمون استفاده کنیم من بازیکنای جوون رو کنار چندتا ستاره استفاده میکنم

و یک ضعف مسخره در زمان کرنر زدن حریف اینکه هر چی بازیکن کوتاه میاد برای دفاع

نمیدونم ما خیلی ناواردیم یا شما خیلی واردی یا کلا cpu تو فیفای شما تعطیله .
یه نگاه بکن چی گفتی .
روی لجند و لجند سه بار قهرمانی که ازش میگذریم چون شدنیه .
ولی دیگه به خدا با کیبرد و منوال توی کتم نمیره . به خدا نمیره .
اصلا امکان نداره با کیبرد بشه روی منوال بازی کرد
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19:

ما رفتیم دسته ایکس باکس گرفتیم ولی بازهم توی منوالش مشکل داره چه برسه با کیبرد :18::18::18::18::18:

نمیخوام بگم دروغ نگو . به جاش میگم اشتباه میکنی .
یا بازیت مشکل داره که اینقدر میگی اسونه . یا کیبردت انالوگه :31: . یا هم اینکه خودت ...:31: .
شرمنده ها ولی هر کار میکنم اینکه میگی با کیبرد روی منوال بازی میکنی و میبری توی چیزم نمیره .

در ضمن اون ترکیبی هم که گفتی خیلی باهات موافقم . خداییش بهترین ترکیبی بوده که واسه من جواب داده .
معمولا تیم های انگلیسی نمیتونن روی همچین ترکیبی بازی کنن اما من خوب دارم راهش میبرم .

4-3-1-2 رو میگی دیگه اره ؟

CRIS Joon CR7
15-03-2012, 17:34
بدور از هرگونه بحث سیا/سی ، با هر نژادی ، با هر دینی ، با هر مذهبی ، عده ای بیگناه در نقطه ای از دنیا سال هاست در خون خود می غلطند ...
رسانه هایی که در اختیار کامل دشمنان این مردم می باشد سعی در پیشبردن اهداف خود و بازی با افکار جهانیان را دارند و سال هاست که به موفقیت رسیده اند ،
نفوذ آنها در بسیاری از مجامع بین المللی ، مقر های مرکزی اکثر تشکیلات جهان ، همه و همه مثالی روشن از قدرت این گروه دارد...
اینبار نمیخوام مثل مقاله ی قبلی نتیجه گیری و جمع بندی رو درون مقاله ذکر کنم ، نتیجه گیری و جمع بندی به عهده ی خود شما ...

پرچم‌های خونین بارسا در اعتراض به میهمان ویِژه ال‌کلاسیکو +عکس

دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۱ ساعت ۱۱:۲۲

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سرباز رژیم اشغالگر قدس از سوی باشگاه بارسلونا برای دیدن این دیدار دعوت شد و این در حالی بود که مردم فلسطین و مظلومین مناطق اشغالی روی سکوهای گران قیمت نیوکمپ هیچ جایگاهی نداشتند و بارسلونا ادعا می‏کرد این کار را برای گسترش صلح و دوستی انجام داده است.

به گزارش جهان به نقل از آنا، پربیننده‌ترین بازی فوتبال جهان شب گذشته یک مهمان ویژه صهیونیست داشت.

شب گذشته دیدار دو تیم بارسلونا و رئال مادرید در شهر بارسلون و در ورزشگاه یکصد و بیست هزار نفری نیوکمپ برگزار شد، رقابت داغی که نهایتاً با نتیجه تساوی دو بر دو پایان یافت.

این دیدار با دیدارهای گذشته دو تیم، تفاوت داشت چرا که باشگاه ورزشی بارسلونا از یک "سرباز خاص" برای تماشای دیدار و حضور در ورزشگاه دعوت کرده بودند.

گیلعاد شالیط سرباز اسیر شده توسط گروه مقاومت اسلامی فلسطین، شب گذشته مهمان ویژه نیوکمپ بود.

رسانه‌های عربی منطقه شب گذشته گزارش دادند که یک فروند جنگنده اسرائیل با نقض حریم هوایی غزه، گذرگاه رفح را بمب‌باران کرده‌اند. این عملیات دقیقاً ساعتی قبل از آغاز بازی در اسپانیا و حضور شالیط در استادیوم بود.

گیلعاد شالیط سرجوخه وظیفه ارتش اسرائیل بود که در ژوئن سال ۲۰۰۶ میلادی در مجاورت خط مرزی غزه و اسرائیل توسط "حماس" به اسارت درآمده و به نوار غزه منتقل شد.

این اولین اسیر فلسطینیان در برابر هزاران مسلمان فلسطینی‌تبار دربند در زندان‌های اسرائیل بود.

آقای شالیط بعد از حدود ۵ سال در اکتبر ۲۰۱۱ در فرآیند و توافق مبادله اسرا آزاد شد.

باشگاه ورزشی بارسلونا ارتباط زیادی با سران اسرائیل دارد و حالا این ارتباطط با دعوت از شالیط برای تماشای بازی پرطرفدار لیگ اسپانیا علنی‌ترشد.

در سال 2011 پس از قهرمانی بارسا در لیگ قهرمانان اروپا، "پپ گواردیولا" سرمربی این تیم راهی تل‌آویو شد تا 5 روز در اسرائیل جشن قهرمانی بگیرد.

پیشتر نیز برخی بازیکنان شاخص بارسلونا از جمله " جرارد پیکه" به سرزمین‌های اشغالی فلسطین سفر کرده بودند. انتشار تصاویر وی با کلاه یهودی و انجام اعمال صهیونیست‌ها در کنار "دیوار ندبه" آن زمان واکنش های زیادی درپی داشت.

شکیرا خواننده غربی و کلمبیایی الاصل که ارتباط زیادی با اسرائیل دارد، هم‌اکنون همسر مدافع سرشناس بارسلونا است.

دربی ال‌کلاسیکو شب گذشته با تساوی تمام شد، اما 4 کوک فلسطینی نیز در جریان حمله همزمان جنگنده‌های اسرائیلی به نوار غزه راهی بیمارستان شدند.

حالا فلسطینیان، معترض هستند که چرا باید "شالیط"، سرباز صهیونیست باید در یک بازی فوتبال آن هم از سوی یک تیم پرطرفدار دعوتنامه حضور در ورزشگاه داشته باشد ولی کودکان فلسطینی باید از هراس بمب‌های خوشه‌ای اسرائیل از تلویزیون هم نتوانند بازی را تماشا کنند.

در همین حال، نامه هم نوشت: مردم خشمگین فلسطین و مسلمانان آندلوس، بارسلونا و مادرید شب گذشته در مناطق مختلف از جمله غزه، مناطق اشغالی و شهر بارسلونا همچنین در اطراف نیوکمپ به نشانه اعتراض به سیاست‌های بارسلونا پرچم خونین این باشگاه را بالای سر گرفتند.

طبق این گزارش، شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا در نیوکمپ پذیرای رئال مادرید بود و دو تیم در نهایت به تساوی ۲ بر ۲ رضایت دادند اما این تنها نتیجه نسبتا عادلانه ال کلاسیکودربی اسپانیا بود و روی سکوهای نیوکمپ هرگز شاهد رعایت عدالت نبودیم.

سرباز رژیم اشغالگر قدس از سوی باشگاه بارسلونا برای دیدن این دیدار دعوت شد و این در حالی بود که مردم فلسطین و مظلومین مناطق اشغالی روی سکوهای گران قیمت نیوکمپ هیچ جایگاهی نداشتند و بارسلونا ادعا می‏کرد این کار را برای گسترش صلح و دوستی انجام داده است.

هیچ کدام از فلسطینیان دعوت بارسلونا را قبول نکرده بودند و در نامه های خود به روابط عمومی بارسلونا نوشتند: در کنار کسی که دستش به خون فرزندانمان آلوده شده نخواهیم نشست و شما برای ایجاد صلح و دوستی بهتر است راه دیگری پیدا کن

مان مخابره: 1391/7/17
ساعت: 10:10
سرویس: نامه > ورزش

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در حاشیه ال کلاسیکو دربی دیشب
اهتزاز پرچم‌های خونین بارسلونا در اعتراض به دعوت سرباز اسرائیلی/عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مردم خشمگین فلسطین و مسلمانان آندلوس، بارسلونا و مادرید شب گذشته در مناطق مختلف از جمله غزه، مناطق اشغالی و شهر بارسلونا همچنین در اطراف نیوکمپ به نشانه اعتراض به سیاست‌های بارسلونا پرچم خونین این باشگاه را بالای سر گرفتند.
به گزارش نامه، شب گذشته تیم فوتبال بارسلونا در نیوکمپ پذیرای رئال مادرید بود و دو تیم در نهایت به تساوی 2 بر 2 رضایت دادند اما این تنها نتیجه نسبتا عادلانه ال کلاسیکودربی اسپانیا بود و روی سکوهای نیوکمپ هرگز شاهد رعایت عدالت نبودیم.
هیچکدام از فلسطینیان دعوت بارسلونا را قبول نکرده بودند و در نامه های خود به روابط عمومی بارسلونا نوشتند: در کنار کسی که دستش به خون فرزندانمان آلوده شده نخواهیم نشست و شما برای ایجاد صلح و دوستی بهتر است راه دیگری پیدا کنید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با رد دعوت از سرباز اسرائیلی به نیوکمپ
باشگاه بارسلونا 3 فلسطینی را برای تماشای ال‌کلاسیکو دعوت کرد
خبرگزاری فارس: باشگاه بارسلونا ضمن رد شایعه دعوت از سرباز اسرائیلی برای تماشای ال‌کلاسیکو، از ۳ فلسطینی دعوت کرد تا با حضور در ورزشگاه نیوکمپ یکی از حساس‌ترین دربی‌های جهان را تماشا کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از خبرگزاری فرانسه، حماس به نشانه اعتراض به دعوت یک سرباز اسرائیلی به ال‌کلاسیکو شانزدهم مهر تماشای این دیدار را تحریم کرد.
باشگاه بارسلونا نیز در واکنش به این خبر، با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که تقاضای سفارت فلسطین را برای صدور بلیت برای محمود السارساک، فوتبالیستی که به مدت 3 سال در زندان‌های اسرائیل اسیر بود و پس از اعتصاب غذا سرانجام امسال آزاد شد، پذیرفت. این باشگاه همچنین برای جبریل راجوب رئیس فدراسیون فوتبال فلسطین و سفیر فلسطین در این کشور نیز بلیت‌هایی صادر کرد.
دعوت از شالیت، سرباز اسرائیلی که توسط نیروهای نظامی غزه از سال 2006 تا 2011 به اسارت درآمده بود، اعتراضات گسترده‌ای از سوی گروه‌های فلسطینی در بر داشت.
بر اساس بیانیه‌ای فلسطینی دعوت شالیت سرپوش دیگری بر جنایات رژیم صهیونیستی به بهانه فوتبال است. چگونه یک باشگاه فوتبال محترم که داعیه فرهنگ و بشردوستی دارد یک جانی و تبهکار مانند شالیت را دعوت می‌کند تا او را تکریم کند؟
انتهای پیام/خ

اعتراض فلسطینی ها به بارسلونا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

شبکه های عربی منطقه خاورمیانه به حضور یک سرباز رژیم صهیونیستی طرفدار بارسا در ال کلاسیکو اعتراض کردند و حضور این سرباز در این بازی هنوز هم یکی از سوژه های خبری رسانه های خارجی است. بسیاری از رسانه های خارجی هم در کنار الجزیره اسپورت و دوبی اسپورت و دوری الکاس و ابوظبی اسپورت کماکان به بحث دعوت باشگاه بارسلونا از سرباز رژیم اشغالگر قدس با نام گیلعاد شالیت که سال گذشته با بیش از هزار زندانی فلسطینی مبادله شد می پردازند و عکس های مختلفی از وی منتشر کرده اند و پرسیده اند که چرا باید این سرباز در الکلاسیکو حضور داشته باشد. حضور وی با واکنش منفی مسلمانان و فلسطینی ها مواجه شد تا جایی که در برخی تظاهرات پرچم های خونین بارسلونا به نشانه اعتراض به این اتفاق برافراشته شد و البته درگیریهایی هم پیش آمد. برخی مقامات باشگاه بارسا از اینکه حضور این سرباز در ورزشگاه نیوکمپ رسانه ای شده عصبانی شده اند. البته مثل اینکه دوستان بارسایی هم مثل برخی مدیران فوتبال ما فراموش کرده اند در فوتبال هیچ چیز پنهان نمی ماند.

سفر به سرزمین های اشغالی از جیب امیر قطر/

خشم مسلمانان طرفدار بارسا از اقدام پیکه+عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جرارد پيكه، بازيكن تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا همراه نامزدش شکیرا به سرزمین های اشغالی سفر کرده است.
به گزارش خبرنگار ورزشی مشرق، مدافع بارسلونا که پیشتر اعلام نامزدی اش با خواننده کلمبیایی خبرساز شده بود این بار در اقدامی جنجالی خشم مسلمانان طرفدار این تیم را برانگیخت.
جرارد پيكه که در تعطيلات تابستاني به پیشنهاد شکیرا راهي بيت المقدس شده در حضور عکاسان و خبرنگاران در مقابل دیوار ندبه قرار گرفت.

انتشار تصاویر پیکه با كلاه يهودي روبروی 'ديوار ندبه' در بيت المقدس در حالیکه که شکیرا نیز او را همراهی می کند خشم مسلمانان هوادرا این تیم را برانگیخت که این مسئله می تواند تاثیر بسیار زیادی در کاهش محبوبیت او و باشگاه بارسلونا داشته باشد.

سفر هفته پیش گواردیولا سرمربی این تیم به تل آویو و حضور در کنسرت خواننده زن صهیونیست نیز با اعتراض گسترده رسانه ها عربی و هوادران مسلمان بارسلونا روبرو شده بود.

سفرهای پی در پی اعضای باشگاه بارسلونا به سرزمین های اشغالی در حالی صورت می گیرد که این باشگاه برای اولین بار در تاریخ 112 ساله خود با عقد قرارداد 150 میلیون یورویی با موسسه قطر كه يك NGO بين‌المللي است و از سال 1995 با رياست شيخ‌احمد بن‌خليفه‌آل‌ثاني، امير قطر افتتاح شده، سود سرشاری را به دست آورده است.

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گريه مسعود اوزيل براي کودک فلسطيني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کد خبر: ۲۸۶۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۴

مسعود اوزيل هافبک تيم رئال مادريد اسپانيا پس از ديدن تصوير کودک فلسطيني که با لباس وي به شهادت رسيده بود شروع به گريستن کرد.
به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ اوزيل با ديدن تصوير حميد ابودقة که در زمان شهادت به دست صهيونيستها تنها دوازده سال بيشتر نداشت به شدت منقلب شد وشروع به گريستن کرد.

وي در ادامه با بي گناه برشمردن کودکان فلسطيني خواستار آزادي غزه از دست صهيونيستيها شد.
گفتني است حميد ابودقة در زمان به شهادت رسيدن از سوي ارتش رژيم صهيونيستي پيراهن مسعود اوزيل در تيم رئال مادريد اسپانيا را به تن داشت.

گريه مسعود اوزيل براي کودک فلسطيني ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مسعود اوزيل هافبک تيم رئال مادريد اسپانيا پس از ديدن تصوير کودک فلسطيني که با لباس وي به شهادت رسيده بود شروع به گريستن کرد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به گزارش سرويس بين‌الملل باشگاه خبرنگاران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ؛ اوزيل با ديدن تصوير حميد ابودقة که در زمان شهادت به دست صهيونيستها تنها دوازده سال بيشتر نداشت به شدت منقلب شد وشروع به گريستن کرد.

وي در ادامه با بي گناه برشمردن کودکان فلسطيني خواستار آزادي غزه از دست صهيونيستيها شد.
گفتني است حميد ابودقة در زمان به شهادت رسيدن از سوي ارتش رژيم صهيونيستي پيراهن مسعود اوزيل در تيم رئال مادريد اسپانيا را به تن داشت.
ب

کد خبر: ۲۸۶۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۴

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ اوزيل با ديدن تصوير حميد ابودقة که در زمان شهادت به دست صهيونيستها تنها دوازده سال بيشتر نداشت به شدت منقلب شد وشروع به گريستن کرد.

بازگشت به ابتدای صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_to p) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرویس خبر:
ورزشی - جهان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد خبر:
216727

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاریخ مخابره:
۱۳۹۱/۹/۲

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زمان مخابره:
۲۰ : ۲

اشتراک گذاری
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%DA%A9%D9%81%D8%B4%20%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%20% D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20 %DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86%20%D9%81%D9%8 4%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%87%D8%AF%DB% 8C%D9%87%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0%DA%A9%D9%81%D8%B4%20%D8%B7%D9%84%D8%A7%DB%8C%20% D8%AE%D9%88%D8%AF%20%D8%B1%D8%A7%20%D8%A8%D9%87%20 %DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9%D8%A7%D9%86%20%D9%81%D9%8 4%D8%B3%D8%B7%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D9%87%D8%AF%DB% 8C%D9%87%20%DA%A9%D8%B1%D8%AF&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امتیاز دهی

ارسال به دوستان

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

رونالدو کفش طلای خود را به کودکان فلسطینی هدیه کرد

بازیکن رئال مادرید کفش طلای خود را برای کمک به کودکان فلسطینی به بنیاد خیریه این باشگاه داد.

به گزارش گروه ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، شبکه خبری تلویزیونی راشاتودی اعلام کرد، رونالدو مبلغ یک و نیم میلیون یورویی را به کودکان فلسطینی اعطا کرد و کفش طلای خود را که در سال 2011 به دست آورد به بنیاد خیریه باشگاه داد.

تاکنون رونالدو و بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید واکنشی رسمی به این خبر رسمی نداشته اند.

رونالدو سال گذشته بیشتر کفش‌هایش را در بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید به نفع کودکان فلسطینی به حراج گذاشت.

اهدا کفش طلائی‎ رونالدو به کودکان غزه
سایت شبکه خبری راشاتودی از کمک یک و نیم میلیون یورویی کریستیانیو رونالدو به کودکان فلسطینی خبر داد.
به گزارش ایسنا، شبکه خبری تلویزیونی راشاتودی اعلام کرد، رونالدو مبلغ یک و نیم میلیون یورویی را به کودکان فلسطینی اعطا کرده است. او همچنین کفش طلای خود را که در سال 2011 به دست آورد به بنیاد خیریه باشگاه داده است.

تاکنون رونالدو و بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید واکنشی رسمی به این خبر رسمی نداشته اند.

براساس گزارش دیگری، موسسه خیریه رئال مادرید 167 مدرسه را در 66 کشور مختلف احداث کرده است.

البته این برای نخستین بار نیست که رونالدو در اقدامی خیرخواهانه شرکت می‌کند. او سال گذشته بیشتر کفش‌هایش را در بنیاد خیریه باشگاه رئال مادرید به نفع کودکان فلسطینی به حراج گذاشت.

او پس از انتقال از منچستریونایتد به رئال مادرید با دریافت 93/9 میلیون یورو عنوان پردرآمدترین بازیکن تاریخ فوتبال دنیا را از آن خود کرد.
کد خبر:143603 -

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کریستیانو رونالدو کفش طلایش را فروخت/کمک ۱،۵میلیون دلاری رونالدو به کودکان غزه
پیام آفتاب: کریستیانو رونالدو کفش طلای خود را که در سال ۲۰۱۱ کسب کرده بود به باشگاه رئال مادرید تحویل داد تا غول‌های اسپانیا مبلغ ۱،۵میلیون یورویی، پول حاصل از فروش آن را به مدارس غزه اهدا کنند. کریستیانو رونالدو یا باشگاه رئال مادرید هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.
کد خبر: ۱۹۶۹۴
تاریخ انتشار: ۱۳۹۱/۹/۲ - ۱۷:۱۳
تعداد بازدید: ۱۱۹

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستاره پرتغالی رئال مادرید با فروش کفش طلایش به کودکان غزه کمک چندین میلیون دلاری کرد.
به گزارش پیام آفتاب و به نقل از راشاتودی، کریستیانو رونالدو کفش طلای خود را که در سال 2011 کسب کرده بود به باشگاه رئال مادرید تحویل داد تا غول‌های اسپانیا مبلغ ۱،۵میلیون یورویی، پول حاصل از فروش آن را به مدارس غزه اهدا کنند. کریستیانو رونالدو یا باشگاه رئال مادرید هنوز در این باره اظهار نظری نکرده‌اند.
بر اساس گزارش‌های مختلف، باشگاه رئال مادرید به ساخت 167 مدرسه در 66 کشور کمک کرده است.
این اولین باری نیست که رونالدو در کارهای خیرخواهانه شرکت می‌کند. وی سال گذشته اکثر کفش‌های ورزشی خود را در حراجی باشگاه به مزایده گذاشت تا به مدارس غزه کمک کند.
رونالدو پس از انتقال از منچستریونایتد به رئال مادرید با مبلغ 93.9 میلیون یورو گران‌قیمت‌ترین فوتبالیست جهان در تاریخ فوتبال لقب گرفت. علاوه بر این قرارداد وی با رئال مادرید به ارزش 12 میلیون یورو در هر سال او را یکی از پردرآمدترین بازیکنان فوتبال جهان کرده است.

فارس

SevenCity
15-03-2012, 17:55
نمیدونم ما خیلی ناواردیم یا شما خیلی واردی یا کلا cpu تو فیفای شما تعطیله .
یه نگاه بکن چی گفتی .
روی لجند و لجند سه بار قهرمانی که ازش میگذریم چون شدنیه .
ولی دیگه به خدا با کیبرد و منوال توی کتم نمیره . به خدا نمیره .
اصلا امکان نداره با کیبرد بشه روی منوال بازی کرد
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19:

ما رفتیم دسته ایکس باکس گرفتیم ولی بازهم توی منوالش مشکل داره چه برسه با کیبرد :18::18::18::18::18:

نمیخوام بگم دروغ نگو . به جاش میگم اشتباه میکنی .
یا بازیت مشکل داره که اینقدر میگی اسونه . یا کیبردت انالوگه :31: . یا هم اینکه خودت ...:31: .
شرمنده ها ولی هر کار میکنم اینکه میگی با کیبرد روی منوال بازی میکنی و میبری توی چیزم نمیره .

در ضمن اون ترکیبی هم که گفتی خیلی باهات موافقم . خداییش بهترین ترکیبی بوده که واسه من جواب داده .
معمولا تیم های انگلیسی نمیتونن روی همچین ترکیبی بازی کنن اما من خوب دارم راهش میبرم .

4-3-1-2 رو میگی دیگه اره ؟

فول ASSIST بازی میکنم اشتباه شد اگر دقت کنید گفتم اجبارا MANUAL در واقع میخواستم بگم اجبارا ASSIST چون با کیبورد اصلا و ابدا نمیشه با MANUAL بازی کرد داشتم تو دیکشنری اینارو کپی پیست میکردم که تلفظشو پیدا کنم که متاسفانه MANUAL جایگزین شد البته این گاف خوراک و سوژه ی این بچه هم شد :31:

در ضمن فقط به زبون سادست گفتن 3 بار قهرمانی پشت سرهم تو لیگ شدنیه بنده چشو چالم رو گذاشتم و خیلی با دقت بازی کردم خیلی زحمت کشیدم که حالا با یه پست این همه زحمتم نادیده گرفته میشه :31: تنها تکنیکمم دریبلهای کشویی بود

بله همون ترکیب رو میگم

PrinceEmir
15-03-2012, 21:13
آقایون یه سوال دارم،
من یه سیستم قدیمی دارم با این مشخصات:
cpu: intel 3
ram: 512
gpu: fx5200 128m
میدونم فیفا 12 رو نمیکشه، فقط میخوام بدونم آیا میشه باهاش قسمت منیجر رو بازی کرد یا نه، چون این قسمتش سنگین نیست و راحتتر اجرا میشه، با فیفا 09 هم که حداقل سیستمش بیشتر از این سیستم بود منیجرش رو راحت میتونستم بازی کنم.

SevenCity
15-03-2012, 22:32
آقایون یه سوال دارم،
من یه سیستم قدیمی دارم با این مشخصات:
cpu: intel 3
ram: 512
gpu: fx5200 128m
میدونم فیفا 12 رو نمیکشه، فقط میخوام بدونم آیا میشه باهاش قسمت منیجر رو بازی کرد یا نه، چون این قسمتش سنگین نیست و راحتتر اجرا میشه، با فیفا 09 هم که حداقل سیستمش بیشتر از این سیستم بود منیجرش رو راحت میتونستم بازی کنم.

منجر فیفا 12 رو فکر کنم با فیفا منجر اشتباه گرفتیا
با این سیستم به هیچ عنوان نمیتونی فیفا 12 رو بازی کنی حتی توی ارنا هم نمیتونی

PrinceEmir
15-03-2012, 22:59
منجر فیفا 12 رو فکر کنم با فیفا منجر اشتباه گرفتیا
با این سیستم به هیچ عنوان نمیتونی فیفا 12 رو بازی کنی حتی توی ارنا هم نمیتونی
اشتباه نگرفتم، فیفا 12 رو میگم، بازیش رو که گفتم خودمم میدونم نمیکشه، فقط اون قسمت مربیگریش که هست اون معمولا کمتر از مینی مم سیستم بازی لازم داره و گرافیکش سنگین نیست تو چند تا ورژنش امتحان کردم جواب داده ولی 12 رو امتحان نکردم، واسه همین گفتم بپرسم بعد بخرمش.

Alex Fera
15-03-2012, 23:33
تنها تکنیکمم دریبلهای کشویی بود

رفیق چجوری دریبل کشویی میزنی؟؟؟
به ما هم یاد بده..............

lovelyboy342000
15-03-2012, 23:46
من پچ اسکور بورد ها و overlays و همچنین فیس پک جدید رو از fifa infinity دان لود کردم اما نمیدونم چجوری باید نصبش کنم تا تو بازی اعمال بشه. لطفا کمک کنید. ممنون.
یکی کمک کنه

lovelyboy342000
15-03-2012, 23:51
در ضمن زبون گزارشگرمم عوض نمیشه. قفله رو انگلیسی. نمیدونم چرا.

CRIS Joon CR7
16-03-2012, 00:01
با PC بازی میکنی
احتملا دیگه زیادی از سروته نسخه ای که داری زدن:20:
همین که گزارش انگلیسی رو حذف نکردن هم خوبه
یه نسخه دیگه بگیر:46:

SevenCity
16-03-2012, 14:35
رفیق چجوری دریبل کشویی میزنی؟؟؟
به ما هم یاد بده..............

منظورم از اون جمله کنایه از این بود که هیچ تکنیک خاصی هم ندارم و این همون دریبلهای معمولیه باکلیدهای جهت (left arrow right arrow) که تو فوتبال واقعی به دریبلهای کشویی معروفند
با بازیکنایی که skills moves بالایی دارند و همچنین دریبلر هستند تا نزدیکیه یار حریف میرم بعد به راحتی به راست یا چپ سوییچ میکنم لجندری هم مثل احمقها پاشو پرت میکنه برای دفاع (stand tackle) بعد جا میمونه حالا فکرشو بکن این نوع بازیکنت (که برنده ی همیشگیه 1 به 1 هست) رو بزاری نوک حمله فارغ از اینکه بازیکنت مهاجم هست یا هافبک این بازیکن براحتی با یک دریبل میتونه تک به تک بشه

یک سوال: دیوید ویا و فورلان به راحتی میتونن از پشت محوطه شوت هایی رو گل کنند که با RB گرفته میشه (همون بغل پای خودمون) بارها همچین گلهایی رو زدم با همه ی بازیکنا هم میشه اما بازیکنای خاصی هستند که 90 درصد این شوتارو گل میکنند میدونم دیوید ویا ویژگی distance shooter داره اما هر بازیکنی که distance shooter داره نمیتونه این شوتارو همیشه گل کنه میخواستم بدونم چه ویژگی ای داره که با دیگران متمایزش میکنه تو این شوت ها؟ و چه بازیکنای دیگه ای میشناسید به جز مسی و رونالدو که همچین شوتایی رو همش گل میکنند

shiraz_2010
16-03-2012, 14:59
یکی به من بگه چطور می تونم ترکیب ها رو طبق نقل و انتقالات زمستونی آپدیت کنم؟؟

AlirezaLamLam
16-03-2012, 15:53
سلام دوستان
اقا کسی می دونه نحوه استفاده از Creation master12 چجوریه؟
ممنون

Gregar
16-03-2012, 17:55
منظورم از اون جمله کنایه از این بود که هیچ تکنیک خاصی هم ندارم و این همون دریبلهای معمولیه باکلیدهای جهت (left arrow right arrow) که تو فوتبال واقعی به دریبلهای کشویی معروفند
با بازیکنایی که skills moves بالایی دارند و همچنین دریبلر هستند تا نزدیکیه یار حریف میرم بعد به راحتی به راست یا چپ سوییچ میکنم لجندری هم مثل احمقها پاشو پرت میکنه برای دفاع (stand tackle) بعد جا میمونه حالا فکرشو بکن این نوع بازیکنت (که برنده ی همیشگیه 1 به 1 هست) رو بزاری نوک حمله فارغ از اینکه بازیکنت مهاجم هست یا هافبک این بازیکن براحتی با یک دریبل میتونه تک به تک بشه

یک سوال: دیوید ویا و فورلان به راحتی میتونن از پشت محوطه شوت هایی رو گل کنند که با RB گرفته میشه (همون بغل پای خودمون) بارها همچین گلهایی رو زدم با همه ی بازیکنا هم میشه اما بازیکنای خاصی هستند که 90 درصد این شوتارو گل میکنند میدونم دیوید ویا ویژگی distance shooter داره اما هر بازیکنی که distance shooter داره نمیتونه این شوتارو همیشه گل کنه میخواستم بدونم چه ویژگی ای داره که با دیگران متمایزش میکنه تو این شوت ها؟ و چه بازیکنای دیگه ای میشناسید به جز مسی و رونالدو که همچین شوتایی رو همش گل میکنند

خوب شد گفتی اشتباه بوده وگرنه داشتم تا مرز خودکشی میرفتم .
من موندم چرا هی کی با هر چی غیر از دسته خفن 60 تومنی بازی میکنه بازیش بهتره . من خودم فیفا 11 رو که با کیبرد بازی میکردم خیلی بهتر بازی میکردم .
الان پسرخالم دسته معمولی داره . از اونایی که هیچ فرقی با کیبرد ندارن . چنان راحت دریبل میزنه بدون skill move . حتی تو سر توپش رو هم همون جهت مخالف میگیره میزنه .
حالا ما با این دسته ها حتی تو سر توپ رو هم نمیشه بزنیم . مگه اینکه X و A رو بزنیم . واسه دریبل معمولی خیلی سخت میشه زد . چون تغییر جهت به نظرم به صورت ناگهانی نیست و به صورت انالوگه .

حالا سوال تو . بعضی بازیکن ها تریت Finesse shot دارن . مثل اینیستا . کمی هم long shots توش تاثیر گذاره به همراه curve .

moeenn
16-03-2012, 18:14
خوب شد گفتی اشتباه بوده وگرنه داشتم تا مرز خودکشی میرفتم .
من موندم چرا هی کی با هر چی غیر از دسته خفن 60 تومنی بازی میکنه بازیش بهتره . من خودم فیفا 11 رو که با کیبرد بازی میکردم خیلی بهتر بازی میکردم .
الان پسرخالم دسته معمولی داره . از اونایی که هیچ فرقی با کیبرد ندارن . چنان راحت دریبل میزنه بدون skill move . حتی تو سر توپش رو هم همون جهت مخالف میگیره میزنه .
حالا ما با این دسته ها حتی تو سر توپ رو هم نمیشه بزنیم . مگه اینکه X و A رو بزنیم . واسه دریبل معمولی خیلی سخت میشه زد . چون تغییر جهت به نظرم به صورت ناگهانی نیست و به صورت انالوگه .

حالا سوال تو . بعضی بازیکن ها تریت Finesse shot دارن . مثل اینیستا . کمی هم long shots توش تاثیر گذاره به همراه curve .
دسته ی 60 تومنی منظورت دسته ی اکس باکسه؟

Mohammad Yek110
16-03-2012, 19:04
سلام
فیفا رو میشه سه بعدی بازی کرد روی پی سی؟
ممنون:11:

farhad07
16-03-2012, 21:06
سلام تو کریر باید چیکار کنی که تیم های قوی بهت پیشنهاد مربیگری بدن ؟

Alex Fera
16-03-2012, 21:37
سلام تو کریر باید چیکار کنی که تیم های قوی بهت پیشنهاد مربیگری بدن ؟

شما اگه خوب تو تیمتون پیشرفت کنید و موفقیت به دست بیارید باعث میشه که تیم های خوب دیگه بهتون پیشنهاد بدن...............

amir2011
17-03-2012, 11:27

نسخه pc رونمیدونم ولی تو ایکس باکس و ps3 هم المانی داره هم فرانسوی............ .

CRIS Joon CR7
17-03-2012, 12:00
نسخه pc رونمیدونم ولی تو ایکس باکس و ps3 هم المانی داره هم فرانسوی............ .
اونم بستگه داره به ریجن که مثلا من نه آلمانی دارم و نه فرانسوی ولی اسپانیایی اسپانیا و پرتغالی پرتغال و پرتغالی برزیل رو دارم
اسپانیاییه خیلی باحاله
ولی هیچی انگلیسی گروه دوم نمیشه:8:

Alex Fera
17-03-2012, 13:03
نسخه عربی رو پس تجربه نکردید که اینطوری حرف میزنید،اگه 2 نفره بازی کنید و گزارشگرم عرب باشه یه جوری گزارش میکنه که حرارت بازیتون میشه 100 درجه،انقد با حال گزارش میکنه فقط دوست دارید بازی کنید...................

soheilnouri
17-03-2012, 17:47
یه دستور العمل واسه بهترین و بهینه ترین نحوه ی سانتر کردن دارین بدین بخونیم؟

mehdi_vsgh
17-03-2012, 18:20
نسخه عربی رو پس تجربه نکردید که اینطوری حرف میزنید،اگه 2 نفره بازی کنید و گزارشگرم عرب باشه یه جوری گزارش میکنه که حرارت بازیتون میشه 100 درجه،انقد با حال گزارش میکنه فقط دوست دارید بازی کنید...................
من که هرکاری کردم نتونستم گزارشگر عربی رو توی نسخه اصلی فیفا نصب کنم...همش پیغام خطا میده
ظاهرا گزارشگر عربی فقط روی نسخه خاصی جواب میده نه روی همه نسخه ها

CRIS Joon CR7
17-03-2012, 18:53
یه دستور العمل واسه بهترین و بهینه ترین نحوه ی سانتر کردن دارین بدین بخونیم؟
واسه سانتر نزدیک دو تا دایره
واسه سانتر دور یه دایره
واسه سانتر زمینی سه تا دایره
البته به نظرم روی semi manual خیلی بهتر از assisst هست:46:

Gregar
17-03-2012, 21:41

من که حالم از این لهجه عربا وقتی صحبت میکنن بهم میخوره چه برسه به گزارش با حرارت 100 درجه .
شاید چون بیشتر ما ایرانی ها توی ماهواره فوتبال ها رو با گزارش عربی میبینیم عادت کردیم بهش
ما که اصلا ماهواره نداریم ولی چند وقت پیش ال کلاسیکو رو که دانلود کردم گزارش گرش عربی بود حالم بهم میخورد از گزارشش .
بعد نسخه فکر کنم شبکه Sky بود یاد نیست دانلود کردم معرکه بود فقط . بعد ما میشینیم گزارش مزدک و خیابانی رو میبینیم . باز فردوسی پور خوبه . ولی همین که صدای ورزشگاه حذف میشه خیلی بده . کلا هیجان صفر میشه .

Alex Fera
17-03-2012, 21:43
من که هرکاری کردم نتونستم گزارشگر عربی رو توی نسخه اصلی فیفا نصب کنم...همش پیغام خطا میده
ظاهرا گزارشگر عربی فقط روی نسخه خاصی جواب میده نه روی همه نسخه ها

بستگی به رجین بازی شما داره...................
رو بیشتر نسخه های PS3 هست به صورت پیش فرض،روی پال 360 هم باید از لایو دانلود کنی،برای PC رو نمیدونم...............

SevenCity
17-03-2012, 22:00
cpu هم دیگه تکراری شد رفت
الان بهترین راه برای بازی انلاین نسخه کرک شده کدومه
نت 2مگ
پینگ نه چندان جالب

sadeghbb
18-03-2012, 01:00
بستگی به رجین بازی شما داره...................
رو بیشتر نسخه های PS3 هست به صورت پیش فرض،روی پال 360 هم باید از لایو دانلود کنی،برای PC رو نمیدونم...............
برا ایکس باکس پوینت میخواد؟

Alex Fera
18-03-2012, 19:19
برا ایکس باکس پوینت میخواد؟

نه نمیخواد...................

sadeghbb
18-03-2012, 19:49
نه نمیخواد...................

Spaniuly
18-03-2012, 20:06
آفلاین؟ منظورت اینه که از نت دانلود کنی و روی ایکس باکس استفاده کنی دیگه بدون اینکه به لایو وصل بشی درسته؟

بله میشه فقط باید jtag باشه دستگاهت من DLC های آلن ویک رو همینطوری دانلود کردم خدا به کنسول جی تگ شده برکت بده مفتی دی ال سی می زنیم به بدن:31:

sadeghbb
18-03-2012, 20:27
آفلاین؟ منظورت اینه که از نت دانلود کنی و روی ایکس باکس استفاده کنی دیگه بدون اینکه به لایو وصل بشی درسته؟

بله میشه فقط باید jtag باشه دستگاهت من DLC های آلن ویک رو همینطوری دانلود کردم خدا به کنسول جی تگ شده برکت بده مفتی دی ال سی می زنیم به بدن:31:

به داش آرمین :31:
برادر دقیقا منظورم همین بود...ولی کنسول ما که جی تک نشده...
راهی نـــــــــــــی؟

Gregar
18-03-2012, 20:51
اه خاک بر سر فیفا کنن با این هوش مصنوعیش .

بعد از کلی اعصاب خوردی به نتیجه رسیدم که بازی عادی فایده نداره .
گفتیم بریم بعد از چند وقتی Be a pro بازی کنیم . کریر رو شورع کردیم . virtual pro ی من قدرتش 84 هستش و توی خط حمله است .
یه پا مسی شده واسه خودش . یعنی توپ بیاد دستش 50 درصد گله .
حالا اومدیم توی یک تیم 1 ستاره که مثلا کله گنده تیم ماییم . حالم بهم خورد از این هوش مصنوعی هم تیمی ها .
کاملا اینو فهمیدم که هوش مصنوعی تیم ما اصلا برابر تیم حریف نیست . حالا ما هم که خط حمله ایم و به دفاع کار نداریم .
تیم حریف هم چنان حمله میکنه و تیم ما دفاع . کل بازی تماشا چی بودیم . مگه 3 تا موقعیت که کلا نصیبم شد و هر دوتا رو گل کردم .
ولی چه فایده که قبلش حریف سه تا گل زده بود . اونم چه گل های مفتی که وقتی خودم کل تیم رو داشتم لااقل همچین گل های نمیخوردم .

نمیدونم چه کار کنم . کسی تا حالا کریر player زده ؟ الان من بهترین بازیکن تیمم و اقای گل لیگ . اما به لطف گل هایی که خوردیم هم توی لیگ اون اخرای جدولیم هم من امتیاز کلیم به خاطر باختهامون اومده پایین .
حالا چجوریاست . چجوری میشه یک بازی خوب کرد وقتی تیمت فرط و فرط گل میخوره . فکر هم نمیکنم اخر فصل کسی منو بخره چون امتیازم اومده پایین .
یک فوتبال کاملا غیر واقعی . اقای گل باشی و قدرتت هم از تمام بازیکنهای توی لیگ بیشتر باشه اما امتیازت پایین باشه و بازیکن بی ارزش باشی .

عجب شبیه ساز فوتبالی دادن دست ملت . شبیه سازی که نصف کارهاتو cpu انجام بده و خیلی بد هم انجام بده بدرد خود EA میخوره . شرمنده دیگه اعصابم از فیفا خورد شد .

راستی کسی :2: نداره برای اولین بار بازی کنیم ببینیم چی هست اصلا . ایا فوتباله ؟ (میدونین که :2: چیه دیگه)

sadeghbb
18-03-2012, 21:07
میگم از کدوم قسمت باید بریم برا دانلود این گزارشگر عربی؟!
من میرم تو مارکـــــــــــت پلاس همش تریلر های فیفا12 هست خبری از این دی ال سی نیست...!

CRIS Joon CR7
18-03-2012, 21:38
اه خاک بر سر فیفا کنن با این هوش مصنوعیش .

بعد از کلی اعصاب خوردی به نتیجه رسیدم که بازی عادی فایده نداره .
گفتیم بریم بعد از چند وقتی Be a pro بازی کنیم . کریر رو شورع کردیم . virtual pro ی من قدرتش 84 هستش و توی خط حمله است .
یه پا مسی شده واسه خودش . یعنی توپ بیاد دستش 50 درصد گله .
حالا اومدیم توی یک تیم 1 ستاره که مثلا کله گنده تیم ماییم . حالم بهم خورد از این هوش مصنوعی هم تیمی ها .
کاملا اینو فهمیدم که هوش مصنوعی تیم ما اصلا برابر تیم حریف نیست . حالا ما هم که خط حمله ایم و به دفاع کار نداریم .
تیم حریف هم چنان حمله میکنه و تیم ما دفاع . کل بازی تماشا چی بودیم . مگه 3 تا موقعیت که کلا نصیبم شد و هر دوتا رو گل کردم .
ولی چه فایده که قبلش حریف سه تا گل زده بود . اونم چه گل های مفتی که وقتی خودم کل تیم رو داشتم لااقل همچین گل های نمیخوردم .

نمیدونم چه کار کنم . کسی تا حالا کریر player زده ؟ الان من بهترین بازیکن تیمم و اقای گل لیگ . اما به لطف گل هایی که خوردیم هم توی لیگ اون اخرای جدولیم هم من امتیاز کلیم به خاطر باختهامون اومده پایین .
حالا چجوریاست . چجوری میشه یک بازی خوب کرد وقتی تیمت فرط و فرط گل میخوره . فکر هم نمیکنم اخر فصل کسی منو بخره چون امتیازم اومده پایین .
یک فوتبال کاملا غیر واقعی . اقای گل باشی و قدرتت هم از تمام بازیکنهای توی لیگ بیشتر باشه اما امتیازت پایین باشه و بازیکن بی ارزش باشی .

عجب شبیه ساز فوتبالی دادن دست ملت . شبیه سازی که نصف کارهاتو cpu انجام بده و خیلی بد هم انجام بده بدرد خود EA میخوره . شرمنده دیگه اعصابم از فیفا خورد شد .

راستی کسی :2: نداره برای اولین بار بازی کنیم ببینیم چی هست اصلا . ایا فوتباله ؟ (میدونین که :2: چیه دیگه)

من هم همین مشکلات رو داشتم
از وقتی فیفا استریت بازی میکنم اصلا همچین چیزایی ندیدم
ورلد تور ش عالیه
تازه بعضی وقت ها هم دونفره میزنیم که خیلی بیشتر حال میده:8:
من که پرونده 12 رو بستم:5:

ase_pase
18-03-2012, 21:45
سلام

من دفعه اولم هست دارم FIFA 12 آنلابن میرم توی قسمت Head to Head Seaosn
میخواستم بپرسم راهی هست که اونجا سیستم دفاعی رو بکنم یLegacy یا نه ؟
آخه وقتی میرم روی Tactical قفل کرده

Gregar
19-03-2012, 14:00
من هم همین مشکلات رو داشتم
از وقتی فیفا استریت بازی میکنم اصلا همچین چیزایی ندیدم
ورلد تور ش عالیه
تازه بعضی وقت ها هم دونفره میزنیم که خیلی بیشتر حال میده:8:
من که پرونده 12 رو بستم:5:

واقعا خوش به حالت که لااقل داری با یکی دیگه حال میکنی . این فیفا دهن ما رو که سرویس کرده . شاید دورش رو خط بکیشم . حیف 25 تومن که واسش دادم .

سلام

من دفعه اولم هست دارم FIFA 12 آنلابن میرم توی قسمت Head to Head Seaosn
میخواستم بپرسم راهی هست که اونجا سیستم دفاعی رو بکنم یLegacy یا نه ؟
آخه وقتی میرم روی Tactical قفل کرده

نه نمیشه . چون ناعادلانه است . legacy سیستمش اسونتره . پس بازی راحت تر میشه . نمیشه عوض کرد . باید تاکتیکال رو یاد بگیری .

moeenn
19-03-2012, 14:16
واقعا خوش به حالت که لااقل داری با یکی دیگه حال میکنی . این فیفا دهن ما رو که سرویس کرده . شاید دورش رو خط بکیشم . حیف 25 تومن که واسش دادم .

نه نمیشه . چون ناعادلانه است . legacy سیستمش اسونتره . پس بازی راحت تر میشه . نمیشه عوض کرد . باید تاکتیکال رو یاد بگیری .
داداش میه فرق تاکتیکال با لگیسی رو توضیح بدی؟
ممنون

Alex Fera
19-03-2012, 21:59
داداش میه فرق تاکتیکال با لگیسی رو توضیح بدی؟
ممنون

توی تاکتیکال باید خودت بری دنبال توپ و با تکل یا اسلاید تکل توپ رو بگیری،اما تویه لگاسی یه دکمه رو میگیری و بازیکن میره دنبال توپ و خودش هم اونو از حریف میگیره.....................

SevenCity
20-03-2012, 18:23

واقعا؟ حیف پول ندارم اما 1 ملیون تومن هم برای خرید این بازی کمه
به نظر من فیفا12 بهترین بازیه که تاحالا اومده بهترین بازی
البته بازیهای منتخب دیگران و بهترین هارو هم بازی کردم
PORTAL 2
L.A.NOIRE
و بتمن و تو هاردم کلی بازی روز دیگه هست اما من فقط فیفا12 بازی میکنم لطفا یه سر به بازیهای دیگه هم بزن و بعد از هوش مصنوعی فیفا ایراد بگیر حتی از گرافیک فیفا هم نمیشه در مقابل بازیهای افتضاح امسال ایراد گرفت
Assassin's Creed: Revelations پرطرفدار رو بازی کردی؟ هوشش وگرافیکش کرکر خندست گیم پلیش هم از نظر من داغونه البته اشتباهه بازیهای سبکهای مختلف رو با هم مقایسه کرد اما ایراد شما همیشه ادر مورد هوش فیفا بود لطفا در صورت خلاف نظر من یک بازی نام ببر که هوش مصنوعی بالاتری نسبت به فیفا12 داشته باشه

دوستان طرفدار بازیهای دیگه این یه کری و کل کل نیست فقط همراهی کردن بحث و یک نظر شخصی از طرف یک طرفدار فیفاس

Gregar
20-03-2012, 20:24
واقعا؟ حیف پول ندارم اما 1 ملیون تومن هم برای خرید این بازی کمه
به نظر من فیفا12 بهترین بازیه که تاحالا اومده بهترین بازی
البته بازیهای منتخب دیگران و بهترین هارو هم بازی کردم
PORTAL 2
L.A.NOIRE
و بتمن و تو هاردم کلی بازی روز دیگه هست اما من فقط فیفا12 بازی میکنم لطفا یه سر به بازیهای دیگه هم بزن و بعد از هوش مصنوعی فیفا ایراد بگیر حتی از گرافیک فیفا هم نمیشه در مقابل بازیهای افتضاح امسال ایراد گرفت
Assassin's Creed: Revelations پرطرفدار رو بازی کردی؟ هوشش وگرافیکش کرکر خندست گیم پلیش هم از نظر من داغونه البته اشتباهه بازیهای سبکهای مختلف رو با هم مقایسه کرد اما ایراد شما همیشه ادر مورد هوش فیفا بود لطفا در صورت خلاف نظر من یک بازی نام ببر که هوش مصنوعی بالاتری نسبت به فیفا12 داشته باشه

دوستان طرفدار بازیهای دیگه این یه کری و کل کل نیست فقط همراهی کردن بحث و یک نظر شخصی از طرف یک طرفدار فیفاس

دیگه فکر کنم همه اینجا میدونن که من از فنهای فیفا هستم و توی عمرم بازی فوتبالی جز فیفا بازی نکردم . هر وقتم مقایسه میکنم فیفا رو با خودش مقایسه میکنم نه با رقیبش .
تمام اون بازی هایی رو هم که گفتی بازی کردم در حد دو سه بار هر کدوم رو .

واسه هوش مصنوعی که گفتی یه چیزی میگم خودت قضاوت کن .
توی بازی های دیگه غیر از فوتبال هوش مصنوعی چقدر واست مهمه نسبت به گیم پلی و گرافیک ؟
حالا واسه یه بازی فوتبالی مثل فیفا که داره ادعای شبیه ساز بودن میکنه چی ؟ معلومه که هوش مصنوعی بالاتر از گیم پلی و خیلی بالاتر از گرافیک مهمتره . هر کی مخالفه بگه .

کاملا مقایسه فیفا با یه بازی مثل assassin یا بتمن اشتباهه . یعنی بیشتر خنده داره .
من خودم هر سری اساسین رو سه بار بازی کردم (غیر از سری اخر) . هر سری بتمن رو هم دوبار بازی کردم .
هوش مصنوعی این بازی ها هم همینقدر هست که به خاطر گیم پلی عالی و داستان عالی و چیزای عالی دیگه شون بازیکن رو جذب کنه .
اما فیفا چی ؟ کافیه یک باگ تو هوش مصنوعیش پیدا بشه . که معمولا هم توی فیفا این باگ ها مربوط به تیم خودیه که بدجور باعث نارضایتی پلیر میشه . حالا فرق داره بعضی ها صبورترند و تحمل میکنن .

حالا هر چقدر هم گیم پلی عالی باشه فقط باعث میشه شخص به این بازی معتاد بشه یا حتی طرف به خاطر این گیم پلی عالیش قید گرافیک پایین رو بزنه . ولی هیچ باعث نمیشه که ضعف در هوش مصنوعی دیده نشه .

شما که میای بازی ای مثل بتمن رو با بازی ای مثل فیفا مقایسه میکنی و میگی هوش مصنوعی فیفا میارزه به اینا خوب منم بیام بگم گرافیک اونا و داستان اونا (که فیفا اصلا داستان نداره) میارزه به فیفا .
یا حتی بهتر بگم . توی بازی های دیگه من میام درجه سختی رو میبرم بالا . در نتیجه مثلا خون دشمن ها بیشتر میشه یا دمیجشون بیشتر میشه . شایدم هوششون کمی بیشتر بشه .
پس فیفا هم بیاد توی درجه لجندری قدرت همه بازیکنها رو بکنه 99 و به اصطلاح خودش بازی رو سخت کنه . هر چند توی لجندری هم همچین کاری میکنه ولی شدتش کمتره . چون با هوش مصنوعی خالی عمرا نمیتونه human رو شکست بده .

پس همچین مقایسه ای اشتباهه .

نظر کلیم اینه که : هوش مصنوعی فیفا اگه داره ادعای خدایی توی فوتبال رو میکنه باید بی نقص باشه . چون من به فیفا اعتیاد دارم و اعتراض به فیفا بدجور وارده .
بگو ببینم اصلا دوست داری به یک مخدر معتاد بشی و بعد جنسش توش خورده شیشه داشته باشه ؟ ها ؟

SevenCity
21-03-2012, 01:04
دیگه فکر کنم همه اینجا میدونن که من از فنهای فیفا هستم و توی عمرم بازی فوتبالی جز فیفا بازی نکردم . هر وقتم مقایسه میکنم فیفا رو با خودش مقایسه میکنم نه با رقیبش .
تمام اون بازی هایی رو هم که گفتی بازی کردم در حد دو سه بار هر کدوم رو .

واسه هوش مصنوعی که گفتی یه چیزی میگم خودت قضاوت کن .
توی بازی های دیگه غیر از فوتبال هوش مصنوعی چقدر واست مهمه نسبت به گیم پلی و گرافیک ؟
حالا واسه یه بازی فوتبالی مثل فیفا که داره ادعای شبیه ساز بودن میکنه چی ؟ معلومه که هوش مصنوعی بالاتر از گیم پلی و خیلی بالاتر از گرافیک مهمتره . هر کی مخالفه بگه .

کاملا مقایسه فیفا با یه بازی مثل assassin یا بتمن اشتباهه . یعنی بیشتر خنده داره .
من خودم هر سری اساسین رو سه بار بازی کردم (غیر از سری اخر) . هر سری بتمن رو هم دوبار بازی کردم .
هوش مصنوعی این بازی ها هم همینقدر هست که به خاطر گیم پلی عالی و داستان عالی و چیزای عالی دیگه شون بازیکن رو جذب کنه .
اما فیفا چی ؟ کافیه یک باگ تو هوش مصنوعیش پیدا بشه . که معمولا هم توی فیفا این باگ ها مربوط به تیم خودیه که بدجور باعث نارضایتی پلیر میشه . حالا فرق داره بعضی ها صبورترند و تحمل میکنن .

حالا هر چقدر هم گیم پلی عالی باشه فقط باعث میشه شخص به این بازی معتاد بشه یا حتی طرف به خاطر این گیم پلی عالیش قید گرافیک پایین رو بزنه . ولی هیچ باعث نمیشه که ضعف در هوش مصنوعی دیده نشه .

شما که میای بازی ای مثل بتمن رو با بازی ای مثل فیفا مقایسه میکنی و میگی هوش مصنوعی فیفا میارزه به اینا خوب منم بیام بگم گرافیک اونا و داستان اونا (که فیفا اصلا داستان نداره) میارزه به فیفا .
یا حتی بهتر بگم . توی بازی های دیگه من میام درجه سختی رو میبرم بالا . در نتیجه مثلا خون دشمن ها بیشتر میشه یا دمیجشون بیشتر میشه . شایدم هوششون کمی بیشتر بشه .
پس فیفا هم بیاد توی درجه لجندری قدرت همه بازیکنها رو بکنه 99 و به اصطلاح خودش بازی رو سخت کنه . هر چند توی لجندری هم همچین کاری میکنه ولی شدتش کمتره . چون با هوش مصنوعی خالی عمرا نمیتونه human رو شکست بده .

پس همچین مقایسه ای اشتباهه .

نظر کلیم اینه که : هوش مصنوعی فیفا اگه داره ادعای خدایی توی فوتبال رو میکنه باید بی نقص باشه . چون من به فیفا اعتیاد دارم و اعتراض به فیفا بدجور وارده .
بگو ببینم اصلا دوست داری به یک مخدر معتاد بشی و بعد جنسش توش خورده شیشه داشته باشه ؟ ها ؟

اعتیاد
مخدر
مواد
جنس
خورده شیشه
خوبی؟ :18:
آقا بیخیال :18:

Alex Fera
21-03-2012, 13:21
هوش مصنوعی فیفا بدون شک یکی از بهترین نوع هوش مصنوعی بین تمام بازیهاست،چون تویه زمین مسابقه شما فقط کنترل یک بازیکن رو در اختیار دارید ولی هوش مصنوعی باید 21 بازیکن دیگه رو کنترل کنه،اونم به 2 نوع مختلف Home & Away که هر کدوم از این ها هم پست و کار بخصوص خودشون تویه بازی رو دارن،پس زیاد از بازی ایراد الکی نگیرید و یه خورده هم کوتاه بیاید،هنوز تکنولوژی به اونجایی که شما انتظار دارید نرسیده...............

Gregar
21-03-2012, 16:14
هوش مصنوعی فیفا بدون شک یکی از بهترین نوع هوش مصنوعی بین تمام بازیهاست،چون تویه زمین مسابقه شما فقط کنترل یک بازیکن رو در اختیار دارید ولی هوش مصنوعی باید 21 بازیکن دیگه رو کنترل کنه،اونم به 2 نوع مختلف Home & Away که هر کدوم از این ها هم پست و کار بخصوص خودشون تویه بازی رو دارن،پس زیاد از بازی ایراد الکی نگیرید و یه خورده هم کوتاه بیاید،هنوز تکنولوژی به اونجایی که شما انتظار دارید نرسیده...............

الان این حرفت یکی از دلایلی بود که باید هوش مصنوعی فیفا بالا باشه که اونقدرا هم بالا نیست حداقل واسه من یکی .
در هر حال این درجه هوش مصنوعی واسه بازیکنهای خودی منو راضی نمیکنه . شما بشین یه دست be a pro بزن میبینی چی میگم . کاری جز کوتاه اومدن هم نداریم . چون به دعای گربه سیاه بارون نمیاد .

---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

اعتیاد
مخدر
مواد
جنس
خورده شیشه

:21::21::21:

khelane
21-03-2012, 17:59
اقا راست میگن باید بازی ها رو با توجه به نوعشون با هم مقایسه کنیم
ولی خدایش بگذریم من چندین بازی دارم ولی چیکار کنم فقط فیفا بازی میکنم اونم فقط ساعت 11 شب به بعد و انلاین دیگه ایکس باکس خالی تا فردا شب ولی خدایی بازی توپپپپپی هست
با سپاس

Farshadd
21-03-2012, 20:11
سلام
به نظر شما در مجموع FIFA 12 بهتره یا Pro Evolution Soccer 2012 ؟

Alex Fera
21-03-2012, 20:13
الان این حرفت یکی از دلایلی بود که باید هوش مصنوعی فیفا بالا باشه که اونقدرا هم بالا نیست حداقل واسه من یکی .
در هر حال این درجه هوش مصنوعی واسه بازیکنهای خودی منو راضی نمیکنه . شما بشین یه دست be a pro بزن میبینی چی میگم . کاری جز کوتاه اومدن هم نداریم . چون به دعای گربه سیاه بارون نمیاد .

نه خیر،یکی از دلایلی است که نشون میده هوش مصنوعی فیفا در باطن خیلی خوبه ولی در عمل چون تسک های بیشتری نسبت به بازیهای دیگه داره نمیتونه زیاد خوب عمل کنه...............
Be A Pro هم زیاد بازی میکنم،مشکل آنچنانی نداره،کدوم مشکلش بیشتر مد نظر شماست؟؟؟

Kamyar_AnathemA
21-03-2012, 21:45
یک بازی آنلاین بازی کردم به طرف 6-2 باختم و از این 6 تا گل 5 تاش از روی کرنر گل خوردم و همه رو هم مثل هم گل خوردم
هیچ کاری نمیتونستم بکنم
راحت بلند میشد سر میزد
توی محوطه جریمه فقط دو تا بازیکن داشت و من 7 تا بازیکن اما نمیتونستم جلوی گل شدنشو بگیرم

آقایونی که ادعا میکنن هوش مصنوعی بازی بالاست بگن چجوری جلوی این گل ها رو که با سانتر هستو میشه گرفت ؟

Gregar
21-03-2012, 22:47
نه خیر،یکی از دلایلی است که نشون میده هوش مصنوعی فیفا در باطن خیلی خوبه ولی در عمل چون تسک های بیشتری نسبت به بازیهای دیگه داره نمیتونه زیاد خوب عمل کنه...............
Be A Pro هم زیاد بازی میکنم،مشکل آنچنانی نداره،کدوم مشکلش بیشتر مد نظر شماست؟؟؟

خوب اون خط اولت رو هم که منم میگم . ولی پلیر چه کار داره به تسک های زیاد بازی که باعث اختلال توی هوش مصنوعی بشه . این از حرفهایی بود که سازندگان فیفا میزنن .
+
چطور پرو بازی کردی و مشکلی ندیدی . همه جا دارن به هوش مصنوعی ضعیف هم تیمی ها توی be a pro گیر میدن . یه سرچ بزنی میبینی توی فروم های مختلف گیم چقدر تاپیک واسه این موضوع زده شده .
واقعا به صورت افتضاحی بازیکنهای هم تیمیت بد بازی میکنن . در حالی که تیم حریف لجندریه و به طرز وحشتناکی هوشمنده .
من توی دسته سه انگلیس تیم دارم با اینکه قدرت دو تیم مساویه بیا ببین چه بازی میکنه تیم حریف در مقابل تیم ما . در حالی که من پستم ST هست و توی دفاع دخالت ندارم ولی دفاع پشت سر هم گل میخوره .
حالا هی من گل میزنم هی تیم حریف . معمولا هم بازی رو با اختلاف یک گل میبازیم .
خواستی توی گوگل در مورد FIFA 12 AI cheating یه سرچ بکن ببین چه چیزایی گفته شده . حتی فیلم هاش هم توی یو+توب موجوده .

یک بازی آنلاین بازی کردم به طرف 6-2 باختم و از این 6 تا گل 5 تاش از روی کرنر گل خوردم و همه رو هم مثل هم گل خوردم
هیچ کاری نمیتونستم بکنم
راحت بلند میشد سر میزد
توی محوطه جریمه فقط دو تا بازیکن داشت و من 7 تا بازیکن اما نمیتونستم جلوی گل شدنشو بگیرم

آقایونی که ادعا میکنن هوش مصنوعی بازی بالاست بگن چجوری جلوی این گل ها رو که با سانتر هستو میشه گرفت ؟

کامیار تو تا حالا با من بازی نکردی ها نامرد . این همه زور زدم بری دسته بخری از اخر نیومدی بازی . این دفعه ان بودی حتما مچت رو میگیرم .
میگم یه چیزی تو که توی تشخیص edit ای بودن باید حرفه ای باشی . طرف edit ای نبود ؟
یکی بود باهاش بازی کردم 7-0 باختم . 7 تا گل با دروگبا فقط زد اونم همش روی سانتر . یعنی پیکه مونده بود که چقدر باید بپره تا توپ به دروگبا نرسه . یه شیوه خاصی داره این سر زدن من توش موندم .

sarukhan
21-03-2012, 23:12
اعتیاد
مخدر
مواد
جنس
خورده شیشه

این دوستمون به این خوبی این همه برای شما توضیح داد، اون وقت شما فقط همون جمله ی اخر رو دیدید ؟

rezapassword
22-03-2012, 08:48
سلام
معضرت میخوام فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه . ولی چون تاپیک 2011 رو نیافتم اینجا می پرسم .
دوستان من چه طور تنظیمات بازی مربوط به controller یا همون دستگیره رو درست تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه . یعنی به عبارتی دایره سانتر باشه و مربع شوت .
اضافه کنم که من این کار رو برای دسته یک با تنظیم دستی در فایل کانفیگ و انتخاب حالت کلاسیک برای دسته در داخل بازی انجام میدم . اما برای دسته دوم ( که با یک usb مشترکا ) به لب تاپم وصل شده ، اعمال نمیشه .
ایا راهی برای تنظیم صحیح این تغیرات برای دسته دوم هم هست . کلافه شدم .
ممنونم ؟

SevenCity
22-03-2012, 10:24
این دوستمون به این خوبی این همه برای شما توضیح داد، اون وقت شما فقط همون جمله ی اخر رو دیدید ؟

شما مثه اینکه تازه به این بحث ها ورود کردی و باید بگم که خیلی تکراریه و قبلا بحث شده درضمن خودمم گفته بودم که مقایسه سبکهای مختلف باهم اشتباهه خب حالا باید چیو ببینم؟ البته یادم میاد قضیه اعتیاد و زدن یک تایپیک برای ترک اعتیاد فیفارو هم خودم اولین بار پیشنهاد دادم :31: و اون جمله ی اخر رو به شخصه از من پرسید و من هم پاسخ دادم و اینکه پستهامون حالت گپ دوستانه داره و تو خیلی چیزها باهم توافق داریم شما هم جدی گرفتیا یا شایدم دلت دعوا میخواد؟ :31:

دوستان من لجندریو میبرم ولی در مقابل ضعیف ترین دوستام کم میارم دوستای من اصلا با لجندری نمیتونن بازی کنن ولی من بهشون میبازم خیلی پول سر این قضیه دارم میبازم چه تاکتیکی رو باید پیش بگیرم؟ :31: حتی من کلاسیک رو هم برمیدارم از رئالشون هم میبازم یعنی چی :18: مقابل human چه ترکیب و تاکتیکی اتخاذ میکنید؟ جالب اینجاست که دوستام اصلا اهل ترکیب و تاکتیک و تکنیک هم نیستن
1- من فقط با cpuبازی کردم
2- اونا با هم خیلی بازی میکنند
سریعا توپ هام لو میره اصلا دستمو میخونن البته اونا دسته دارند و من با کیبوردم فکر نمیکنم مشکل این باشه چرا اینقدر درمقابل human ضعیفم؟ اونم نه یوزر حرفه ای

CRIS Joon CR7
22-03-2012, 11:13
سلام
معضرت میخوام فکر نکنم جای این سوال اینجا باشه . ولی چون تاپیک 2011 رو نیافتم اینجا می پرسم .
دوستان من چه طور تنظیمات بازی مربوط به controller یا همون دستگیره رو درست تنظیم کنم که مثل بازی pes بشه . یعنی به عبارتی دایره سانتر باشه و مربع شوت .
اضافه کنم که من این کار رو برای دسته یک با تنظیم دستی در فایل کانفیگ و انتخاب حالت کلاسیک برای دسته در داخل بازی انجام میدم . اما برای دسته دوم ( که با یک usb مشترکا ) به لب تاپم وصل شده ، اعمال نمیشه .
ایا راهی برای تنظیم صحیح این تغیرات برای دسته دوم هم هست . کلافه شدم .
ممنونم ؟
شما از این استفاده کنید تا 4 تا دسته هم میتونی تنظیم کنی:11:
لینک تو امضام:11:

Gregar
22-03-2012, 11:45

نه قربونت ما که با هم دعوا نداریم . یه بحث دوستانه شد راجع به هوش فیفا .
در واقع نتیجه ای که من گرفتم این بود که هوش فیفا یه سری ضعف هایی داره و یه سری نقاط قوتی . حالا این ضعفهاش واسه بعضی ها مثل ما مشکل ایجاد میکنه که باعث میشه به چشممون بیاد و احساس نارضایتی بکنیم .
اما واسه بعضی مثل چندتا از دوستانم این چیزا دیده نمیشه . چون سبک بازیشون فرق میکنه و اصلا به همچین باگ هایی توی هوش مصنوعی برخورد نکردن .

شما مثه اینکه تازه به این بحث ها ورود کردی و باید بگم که خیلی تکراریه و قبلا بحث شده درضمن خودمم گفته بودم که مقایسه سبکهای مختلف باهم اشتباهه خب حالا باید چیو ببینم؟ البته یادم میاد قضیه اعتیاد و زدن یک تایپیک برای ترک اعتیاد فیفارو هم خودم اولین بار پیشنهاد دادم :31: و اون جمله ی اخر رو به شخصه از من پرسید و من هم پاسخ دادم و اینکه پستهامون حالت گپ دوستانه داره و تو خیلی چیزها باهم توافق داریم شما هم جدی گرفتیا یا شایدم دلت دعوا میخواد؟ :31:

دوستان من لجندریو میبرم ولی در مقابل ضعیف ترین دوستام کم میارم دوستای من اصلا با لجندری نمیتونن بازی کنن ولی من بهشون میبازم خیلی پول سر این قضیه دارم میبازم چه تاکتیکی رو باید پیش بگیرم؟ :31: حتی من کلاسیک رو هم برمیدارم از رئالشون هم میبازم یعنی چی :18: مقابل human چه ترکیب و تاکتیکی اتخاذ میکنید؟ جالب اینجاست که دوستام اصلا اهل ترکیب و تاکتیک و تکنیک هم نیستن
سریعا توپ هام لو میره اصلا دستمو میخونن البته اونا دسته دارند و من با کیبوردم فکر نمیکنم مشکل این باشه چرا اینقدر درمقابل human ضعیفم؟ اونم نه یوزر حرفه ای

یه چیز طبیعیه . سبک و روش هر کی مختص خودشه . فیفا یه بازییه که سبک هر کی رو میتونه بپذیره و اجرا کنه .
الان دقیقا منم مثل توام . یعنی لجندری رو میبرم (البته 50 درصد مواقع) ولی تا حالا خیلی کم پیش اومده که بتونم human رو بزنم . واقعا هم موندم مشکل کجاست .
انلاین که بازی میکنم این همه تکنیک میرم و ... ولی اون دوستم که هیچی نمیره بازی رو میبره . تا حالا من فکر کنم توی انلاین 2 یا 3 بار بیشتر نبردم . یعنی شده 3 تا گل از طرف جلو بودم ولی از اخر مساوی کردم .

فکر کنم تلسم شدم :31:

Kamyar_AnathemA
22-03-2012, 14:10
خوب اون خط اولت رو هم که منم میگم . ولی پلیر چه کار داره به تسک های زیاد بازی که باعث اختلال توی هوش مصنوعی بشه . این از حرفهایی بود که سازندگان فیفا میزنن .
+
چطور پرو بازی کردی و مشکلی ندیدی . همه جا دارن به هوش مصنوعی ضعیف هم تیمی ها توی be a pro گیر میدن . یه سرچ بزنی میبینی توی فروم های مختلف گیم چقدر تاپیک واسه این موضوع زده شده .
واقعا به صورت افتضاحی بازیکنهای هم تیمیت بد بازی میکنن . در حالی که تیم حریف لجندریه و به طرز وحشتناکی هوشمنده .
من توی دسته سه انگلیس تیم دارم با اینکه قدرت دو تیم مساویه بیا ببین چه بازی میکنه تیم حریف در مقابل تیم ما . در حالی که من پستم ST هست و توی دفاع دخالت ندارم ولی دفاع پشت سر هم گل میخوره .
حالا هی من گل میزنم هی تیم حریف . معمولا هم بازی رو با اختلاف یک گل میبازیم .
خواستی توی گوگل در مورد FIFA 12 AI cheating یه سرچ بکن ببین چه چیزایی گفته شده . حتی فیلم هاش هم توی یو+توب موجوده .

کامیار تو تا حالا با من بازی نکردی ها نامرد . این همه زور زدم بری دسته بخری از اخر نیومدی بازی . این دفعه ان بودی حتما مچت رو میگیرم .
میگم یه چیزی تو که توی تشخیص edit ای بودن باید حرفه ای باشی . طرف edit ای نبود ؟
یکی بود باهاش بازی کردم 7-0 باختم . 7 تا گل با دروگبا فقط زد اونم همش روی سانتر . یعنی پیکه مونده بود که چقدر باید بپره تا توپ به دروگبا نرسه . یه شیوه خاصی داره این سر زدن من توش موندم .

حالا کی گفته من Edit بودن رو خوب تشخیص میدم ؟ :31:
این رفیقت علی حتما بهت گفته :31:
هنوز دست از سر ما برنداشته ها :31:
من نوکرتم داداش
هر وقت خواستی بیا بازی کنیم
من 99 درصد Head To Head بازی میکنم و اونجا چون Online Squad هست کسی ادیت نمیتونه بکنه
طرف ادیتور نبود البته بازیش خوب بود ولی همه گلاش روی کرنر بود و تو فیفا گل از روی سانتر و کرنر خیلی راحت شده
توی 100 نفر اول حدود 40 بود رتبش . حدود 60 پله از من بالاتر
توی Friendly هم اگه میخواین طرف ادیت نکنه موقع Invite دادن Squad رو روی آنلاین بزارین
اینجوری کسی نمیتونه ادیت کته

rezapassword
22-03-2012, 17:45
شما از این استفاده کنید تا 4 تا دسته هم میتونی تنظیم کنی:11:
لینک تو امضام:11:
کدوم عزیزم
چیزی تو متنت نیست ؟:40:

mehdi_vsgh
22-03-2012, 18:11
کدوم عزیزم
چیزی تو متنت نیست ؟:40:
تو اسپویلر هستش

Gregar
22-03-2012, 19:30
حالا کی گفته من Edit بودن رو خوب تشخیص میدم ؟ :31:
این رفیقت علی حتما بهت گفته :31:
هنوز دست از سر ما برنداشته ها :31:
من نوکرتم داداش
هر وقت خواستی بیا بازی کنیم
من 99 درصد Head To Head بازی میکنم و اونجا چون Online Squad هست کسی ادیت نمیتونه بکنه
طرف ادیتور نبود البته بازیش خوب بود ولی همه گلاش روی کرنر بود و تو فیفا گل از روی سانتر و کرنر خیلی راحت شده
توی 100 نفر اول حدود 40 بود رتبش . حدود 60 پله از من بالاتر
توی Friendly هم اگه میخواین طرف ادیت نکنه موقع Invite دادن Squad رو روی آنلاین بزارین
اینجوری کسی نمیتونه ادیت کته

علی که خودش یه بار گیر داده بود به من که ادیت کردی . یه بار با چلسی کوبوندمش بعد اومد گفت ادیت کردی . حالا ما هم اصلا اهل ادیت و ... نبودیم . چون گیم رنجری نبودیم و از ادیت چیزی نمیدونستیم .
از اون موقع به بعد به من شک کرده همیشه میزاره روی online squad . بدیش اینه که توی دوستانه طرف شاید لازم باشه کلی دانلود کنه .
این head to head هایی که میزنی لگ نداری ؟ من head to head میترسم بزنم به خاطر لگ یا ببازم یا dc بشم . خداییش ریسک بزرگیه .

Kamyar_AnathemA
23-03-2012, 12:15
علی که خودش یه بار گیر داده بود به من که ادیت کردی . یه بار با چلسی کوبوندمش بعد اومد گفت ادیت کردی . حالا ما هم اصلا اهل ادیت و ... نبودیم . چون گیم رنجری نبودیم و از ادیت چیزی نمیدونستیم .
از اون موقع به بعد به من شک کرده همیشه میزاره روی online squad . بدیش اینه که توی دوستانه طرف شاید لازم باشه کلی دانلود کنه .
این head to head هایی که میزنی لگ نداری ؟ من head to head میترسم بزنم به خاطر لگ یا ببازم یا dc بشم . خداییش ریسک بزرگیه .

بستگی به پینگ داره دیگه
اگه پینگه 4.2.2.4 از 200 کمتر باشه لگ نیست

khelane
23-03-2012, 20:54
من اینترنتم 64 کیلوبایت هست هر شب این خارجی ها رو داغون میکنم خدایش اخرشه پینگن هم ماشالله خوب بوده از این مخابراتی ها گرفتم
بخش seassion هم تا دیوژن 3 رفتم ولی ادامه ندادم
دوستنا کسی انلاین بازی میکنه گیرم تک رو بزار یا مال من رو اد کنه
khelane
گیمرتک من هست

khelane
23-03-2012, 21:12

عزیز دوستان راست میگن هر کس یه سبک داره ولی بعد از یه مدتی راحت بازی میاد دستت بخصوص اگه چند نفر رفیقت باشن چون اصولا با دو سه نفر بازی میکنی نوع بازی و سبکشون میاد دستت
اول برای اینکه بازیت قوی بشه باید زیاد با دوستانت بازی کنی ولی فعلا شرطی بازی نکن خب من الان با منچستر بازی میکنم چون لیگ بازی نمیکنم همه بازیکنان رو با هجومیترین میزاریم راحت میرسم به گل
من با منچستر 4-3-3 میزارم اونوقت دوتا مثل والنسیا و گیگس و یه هافبک قدرتی رو میزارم رو نمیکت که وقتی بازی رسید به دقیقه هفتاد سه تاشون رو میارم تو بازی یه بازیکنی مثل والنسیا رو با هرناندس تعویض میکنم و میزارمش نوک حمله چون دفاع حریف خسته هست خیلی راحت از بینشون در میره تو بازی که باید ببری و قصد داری رو کم کنی کنی باید اصول رو بزاری کنار فرضا تو لیگ شما باید طوری برنامه ریزی کنی که بازیکنات بازی بدی و نفشون هم خوب باشه برای بازی بعد ولی تو این بازی ها باید نفشون رو بگیری اینقدر بازی کنی اگه با ایکس باکس بازی میکنی و در حین دفاع هستی این پیشنهاد ها رو مثل یه دوست از من بپذیر
اول مستقیم نرو جلو برای دفاع مگر در مواقعی که یار اضافی باشه دوم تکل های بی مورد خیلی کار دستت میده پس مواظب باش سوم وقتی یه نفر رو اوردی دنبال بازیکن پابه توپ و نتونستی ازش بگیری کافیه دکمه rb ور بگیری تا دوتا بازیکن سویچ کنه و همزمان دوتا بازیکن بیاد دنبال بازیکن خاطی بعد با انالوگ راست رویکیشون سویچ کنی اونیکی خودکار میره دنبال توپ و این کیکی که دست خودته بهتر میتونی حریف رو قفل کنی
در مواقعی که دوتا بازیکن حریف جلو دروازه هست و شما یه دونه بازیکن داری و یه دروازه بان بهترین کار اینه که دروازه بان رو بیاری به طرف بازیکن پا به توپ و بازیکن خودت رو به سمت بازیکن بدونه توپ ببری
من انلاین زیاد بازی مکینم چون جریف میخواد گل صد در صدی داشته باشه ریکس نمیکنه و این گزینه که به بازیکن دومی پاس بده رو انتخاب میکنه که خیلی راحت تره من بارها و به کررات این کار رو کردم جواب هم گرفتم
در بعضی مواقع هم تک به تک میشم دروازه بان رو تا نصفه بیرون میارم بعد ولش میکنم میره دروازه وقتی جلو میاد حریفت خیال میکنه دروازه بان تمام میاد بیرون یه دونه چیپ میزنه که اینجوری حریفت رو مبهوت میکنی دروازه بان در نیمه راه بر میگرده و توپ رو میگیره ولی در بعضی مواقع حریفت خیلی قوی باشه دقیق تر و سریع تر چیپ یا میزنه قوی تر ها هم راحت دریبل یا فنی میزنن و دیگه گللللل

در حمله هم اول راحت ترین کار و مطمئن ترین کار رو انتخاب کن رو سانتر ها اگه بازین هایسر زن داری برو ولی بستگی به خودت داره همیشه باید طوری عمل کنی که دوستت فکرشو نکنه فرضا تو مواقعی که پاس بهت میدنه دوستت اگه چند دفعه باهاش بازی کردی میفهمه به محض رسیدن توپ در موقع گردش به کدوم طرف میره بجای این کار میتونی rb رو بگیری که توپ رو از بین پاهای خودت رد میکنه و یه جاخالی میده و به دوستت یه حال میده

ولی اصولا شما باید بازیتون رو عوض کنید چون دوستانتون راحت بازی شما رو میخونن من بعضی از بازی هام چون لگ یا لتنسیم بالا هست راحت بازیم رو میخونن تا دقیقه پنج میام بیرون
پس اول ببین تاتکیتک خوب بعد برو بازی خوب رو انجام انشالله میبری یه تیمی مثل بارسا بازی رو از وسط های زمین انجام بده راحت تره یه تیمی مثل رئال خیلی قدرتی هستنید هم وسط و هم کناره ها واسه سانتر عالیه

خب انشالله کمکتون کرده باشم
موفق باشید

arash-king
24-03-2012, 09:25
فیفا 12 رو میشه بدون نسخه اورجینال آنلاین بازی کرد ؟؟

khelane
24-03-2012, 10:02
اگه ایکس باکس داشته باشی باید انلاین پسس بخری که 800 پوینت میخواد در قبالش
ولی کامپیوتر باشه باید از طریق خودش یعنی تو بخش بازی های انلاین اموزش هست

Gregar
24-03-2012, 19:37

نه نمیشه . باید سی دی کی ارجینال داشته باشی بعد بری با اریجین بازی رو دانلود کنی .

---------- Post added at 07:37 PM ---------- Previous post was at 07:34 PM ----------

وای خدا من یکی که دیگه موندم چه کار کنم .
شیوه بازیم رو عوض میکنم چند تا بازی میبرم میگم خوبه دیگه همیشه همین شیوه رو به کار ببرم .
باز بعد چند وقت میبینی دیگه این شیوه جواب نمیده (نمیدونم چرا جواب نمیده . حریف که cpu هستش و من هم که منم)
باز بر میگردی به شیوه قبلیت میبینی این از اون یکی بهتر جواب میده ولی باز هم میبازی .

فیفا دیگه مارو هم اینجوری کرد :34:

alimechanic
24-03-2012, 20:17
سلام
یکی برام تنضیمات دسته رو بگه که چطوری مثه pes کنم

mojtaba_sa
24-03-2012, 21:27
سلام
دوستان من با یکی از دوستام بازی میکنم و همیشه میبازم !!! :31:

راهی ، پچی ، ترفندی هست که ببرمش ؟!

لطفا راهنمایی کنید !

alimechanic
25-03-2012, 00:12
از اساتید محترم یکی برام تنضیمات دسته رو بگه که چطوری مثه pes کنم.وقتی میخوام شوک های دسته رو روشن کنم تا با جهت ها وrs دریبل بزنم جهت ها کار نمیکنن و باید با شوک ها هدایتشون کنی و دریبل بزنی حالا یکی از دوستان جواب بدن جطوری جهات هارو راه بندازم تشکر

khelane
25-03-2012, 11:43
سلام
دوستان من با یکی از دوستام بازی میکنم و همیشه میبازم !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راهی ، پچی ، ترفندی هست که ببرمش ؟!

لطفا راهنمایی کنید ! فکر نکنم اندازه من تو عمرت چیت زده باشی ولی بهت بگم به هیچ جا تو زندگیت گیم ات نمیرسی فرضا بردی چه حالی میده هنری اصلا نکردی با چیت ضمنا این دوستت هم که فرضا قبول کرد چیت داشته باشی یا اصلا نفهمه شما چیت دی خدایش بازیت رو راحت میخونه واسه این میتونه ازت ببره با ده تا چیت هم داشته باشی همه ی بازیکنها غول هم باشند بازم میبری چون با همون سبک قدیمی بازی میکنی و تو حملات هم حتما مثل قبل گیج میش نمیتونی به کدوم پاس بدی
بهترین کار همون که باهاش بازی کنی و ببازی و لی بزرگان گفتند و خود قران هم گفته بدنبال هر سختی راحتی هست من اولین بار فیفا 12 رو بازی کردم نتونستم با تیم های قوی تو حالت پروفشنال بازی کنم هی گل میخوردم الان تیم هرکول تو دسته دوم اسپانیا رو اوردم تو لیک لایگا با حالت لجندری فقط از 10 بازی از دو تیم بارسلون و رئال(که اینم تو دقیقه 90 رونالدو یکی نثارم کرد) وگرنه همه تیم ها رو اوردم وقتی من با سی پی یو بازی میکردم بازیم یه حالت بود اما سه ماه میشه انلاین بازی میکنم تازه اون وقت فهمیدم اصلا فیفا بازی نمیکنم و پلیر استاندارد نیستم واقعا شوکه شدم بازیم من کجا و بازی کسای که ان یا با دوستانشون بازی میکنن کجا چون من با کامپیوتر بازی میکنم و یه حالت بازی میکنم ولی چون با افراد مختلف بازی میکردم تو این سه ماه الان بعد از 40 باخت انلاین که واسم ابروریزی بوده 60 بازی رو بردم و تا الان بعد از اون 40 باخت فقط 3 تاباخت داشتم باور کن اینقدر سخت نیست ولی باید بعد از هر اشتباهت یادبگیری مه اون حرکت رو اگه بازم انجام میدی کمترش کنی باید نوع بازیت رو عوض کنی تمرین کن رو ضربات هوای تمرین کن تو حملات هجومی من الان از هر سه تا کرنر که دیشب انلاین بودم هر سه تاشون گل کردم چون خیلی رو کرنر حساسم و بازیکنای مثل فردیناند ویدیچ و اسمالینگ خیلی عالین و بازیکنی مثل رونی و پارک و کاریک تو پشت محوطه واسه ریباند خدای شوت هستند تو این مواقع شما با دوستت وقتی بازی میکنی نمیتونی مستقیم بازی کنی باید بازی رو به کنارهها و ظربات ایمتسگاهی ببری چون کسی که نتونه مستقیم بازی کنه چاره ای جز این نداره مطمیئن باشه
ببین شما چن بار با دوستت بازی میکنی و باید از هر بازی یاد بگیری دوستت کدوم حرکت رو بیشتر میره با این نوع بزی دیگه میتونید تا کمی از حملاتش بکاهی
ضمنا خودتون رو باید قوی کنید تمرین های زیاد و سویچ کردن همزمان رو دو بازیکن و بسته کردن راه حریف عکس العمل هاتون رو تا جای که میتونید ببرید بالا اونوقت با حرص و جوش بازی میکنید و میبرید انگار فتح بزرگی کردی و خیلی حال میده و مقدمه ای واسه به خاک نشوندن دوستت میشه
موفق باشی

وای خدا من یکی که دیگه موندم چه کار کنم .
شیوه بازیم رو عوض میکنم چند تا بازی میبرم میگم خوبه دیگه همیشه همین شیوه رو به کار ببرم .
باز بعد چند وقت میبینی دیگه این شیوه جواب نمیده (نمیدونم چرا جواب نمیده . حریف که cpu هستش و من هم که منم)
باز بر میگردی به شیوه قبلیت میبینی این از اون یکی بهتر جواب میده ولی باز هم میبازی .

فیفا دیگه مارو هم اینجوری کرد ببین cpu تو حالت لجندری خیلی سمج هست وباید زود نری رو پاشون باید صبور باشی تو حالت لجندری باید پاسهای زیادی بدی تا به گل برسی عنصر تک مهاجم مثل مسی نمیتونه خودش به تنهای کاری کنه مگر در مواقعی که با یه بازی کن در حین کورس یا روبروش باشه میتونه کاری کنه
سعی کن دوتا تاکتیک داشته باشی یکی تو حالت نرمال و یکی تو حالت هجومی که مثل شما یه گل عقبی تو دقیقه 85 باید یه تاکتیکی داشته باشی بتونی تموم بازیکنات نهایت استفاده کنی مثل 352 یا 343 بتهرینه تو این مواقع من خودم تو حالت نرمال تو 4-3-3 میزارم و یقینا هم میبرم هیچ مشکلی هم ندارم عزیز بازی سی پی یو خیلی راحت میشه فهمید بعد از یه مدت نمیدونم شما چطوری من در بالا هم گفتم خداشاهده اینقدر از این سی پی یو گل میخوردم که از ترس اینکه برادرم و و پدرم بهم کنایه نزنن وقتی بازی میکردم که اونا نباشن ولی الان یه چیزی دیگه شده بازیم واقعا 180 دره فرق کردم شما میتونید بازیتون رو بای یه تیم قوی تو حالت پروفشنال بازی کنید شاید گل زدن راحت باشه ولی به فکر گل زدن نباشید به فکر راه حل های گل زدن جدید باشید یعنی مثل یه تمرینی باز ی کنید اینجوری صدرصد در های جدید به روی بازی شما وباز میشه خودم من این کرنر های که میزنم رو همینجوری یاد گرفتم
همیشه cpu نقطه ضعفهای داره بادی پیداش کنی ولی تو حالت هیمون(با دوستانتون ) چون تا دقیقه 20 دوستتون رو محک میزنید نمیتونید دقیق از نقاط ضعفش پی ببرید و باید صبورانه جلو بردید از اول هم اگه تونستید مجوج حلمات رو تو دقائق اول ابزی زیاد کنید چون همیهش من بازی کردم حریف های من هم دوستان و هم دیگران تو همون دقائق اول بازی رو زیاد گرم و حساس نمیگرین و اگه تونستید تو همین دقائق کار خوردتون رو بکنید که بعث میشه اعصاب رفقیتون رو بهم بریزید

Kaveh619
25-03-2012, 15:59
دوستان بنده از بس بازی کردم دیگه مخم سوت کشید،ولی لامصب این قدر جذابه که خستت نمیشه.........من بازیم نسبت به روز اول زمین تا اسمون تغییر کرده،اما وقتی میبینم هر روز چند تا چیز جدید یاد می گیرم میفهمم که هنوز اول راهم و تو گیمر ها آماتورم نیستم .........به هر حال،یه نکته ای برای کاهش گل خوردن میخوام بگم........

دوستان از اونجایی که ما همیشه دنبال بازی سالم هستیم تو یه بازی 90 دقیقه ای شاید به طور عادی 3تا خطا انجام بدیم.......اما خطا یه جاهایی خیلی لازمه.....تو ایام عید که موقع جام های خانوادگیه با دوستان و فامیل من تصمیم گرفتم یه کاری رو انجام بدم که الان خدمتتون می گمش و نتیجه هم گرفتم،برا همین گفتم بگم بقیه هم بدونن......

دوستان چیزی که میخوام بگم استفاده ی درست از خطای فنی و گرفتن کارت در مواقع نیاز هست........

پیشنهاد می کنم یه بار روبروی دوستتون وقتی دارید بازی کنید تا دیدید میخواد ضد حمله بزنه یه خطا روش بزنید....این خطا چند تا حسن داره که بزرگترینش جلوگیری از حمله ی حریف....حسن بعدی مصدومیت حریف،و یه چیز خیلی مهم عصبانیت حریفت از این مورد هست که در ادامه ی بازی روی بازی او تاثیر منفی میذاره و شما میتونید کارشو بسازید........این عصبانیتی که از خطای شما روی روح و روان طرف شکل میگیره واقعا براتون مفیده........

اولا اینکه سعی کنید بازیکنی که باش خطا می کنید دفاع وسط نباشه چون در ادامه با مشکل مواجه میشید......اما ارزش داره با هافبک وسط خطا بزنید و حتی طوری باشه که کارت بگیرید............سودش بیشتر از ضررشه.....تازه میتونید نیمه دوم هافبک وسطتتون رو تعویض هم بکنید و جا برای خطای بعدی بوجود میاد..........

ثانیا سعی کنید بازیکنی که میزنید سرعتی و شکننده باشه،هم ممکنه مصدوم بشه هم اینکه اگر یه بازیکن کند قدرتمند باشه ارزش نداره بزنیش چون دوباره بلند میشه و یه کارت الکی میگیری..........

معمولا کاکا زود مصدوم میشه،تا میتونی بزنش!!!!!!!!!!

من نمیگم همیشه از این روش استفاده کنید......ولی خیلی مفیده........

مورد بعدی استفاده از تاکتیک ‏posession هست که بازدن دکمه ی end و انتخاب گزینه ی posession این تاکتیک در تیمتون اعمال میشه....حالا حسنش چیه؟؟!!

خود کلمه معنیش یعنی مالکیت توپ در فوتبال........در واقع مفهمومش اینه....این تاکتیک به شما کمک می کنه بازیکن ها جاگیری خوبی داشته باشن برای پاسکاری و از دور خارج کردن بازیکنان حریف......میتونید امتحانش کنید،این قدر قشنگ بازیکناتون جاگیری می کنن وسط زمین............اگر میخواید از این روش استفاده کنید دیگه بازی هوایی رو باید تعطیل کنید و فقط رو زمین.......در ضمن هافبک وسطتتون باید قدرت پاسکاریش بالا باشه..........

مالکیت توپ (Possession Football) : در اختیار داشتن توپ و تسلط کامل به آن یکی از راه های موثر و مفید برای رسیدن به دروازه ی حریف است. این شیوه ی بازی کردن پاس های کوتاه و سریعی را بین بازیکنان طلب می کند که با تکیه بر آن می شود نظم تیمی حریف رابر هم زد و بازیکنان حریف را مجبور کرد تا برای بسدت آوردن توپ تلاش بیشتری انجام دهند. جا به جایی بازیکنان حریف و بر هم خوردن نظم تیمی آنها برای تصاحب توپ این موقعیت را به تیم مقابل خواهد داد تا با استفاده از روزنه های ایجاد شده به قلب دفاع حریف بزنند و با استفاده از پاس های تودر و سریع برای خود ایجاد موقعیت گل کنند.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم....

orgimagi
25-03-2012, 21:30
با سلام به تمامي دوستان فيفا باز

داخل پست ها ميخوندم كه خيلي ها با دوستانشون سر باخت مشكل دارن اول اينكه خب عزيز من بازي برد و باخت داره چون كه از قديم گفتن دست بالا دست زياده:27: پس هيچكس نميتونه بگه كه من نوب نوبم يا سلطان فيفا واما توصيه هاي من به شما :
سعي كنيد اول بازي يه خورده توپ داخل زمين خودتون بچرخونيد يه خورده تيكي تاكا بازي دربيارين :دي :31: حالا چرا ؟ به خاطر اينكه هم بازيكنان حريف و خسته مي كنيد هم ببينيد شيوه ي بازيش چطوره هم اينكه كلافه ميشه از اين پاس كاري ها سراسيمه حمله ميكنه واسه دفاع - نكته بعدي اينكه بيشتر سعي كنيد از مغز و هوشتون استفاده كنيد تا يه روش كليشه اي يه نكته ي حياتي ديگه كه خيلي ثواب داره :دي :31: استفاده از دكمه LB براي ايكس باكس هست حالا دقيق دكمه ي معادلشو روي پيسي نميدونم سعي كنيد همينجوري كه بازي مي كنيد همه حواستون به بازكني كه دارين حركت ميكنين نباشه با گوشه چشم يه نگاهي به بقيه بازيكن ها و فرار اونا داشته باشيد. استفاده از دكمه ها و به كار بردنشون تو بهترين موقعيت خيلي موثره سعي كنيد بازيكنارو هدفمند حركت بدين بيخود خستشون نكنيد يه چيزي هم كه بي تاثير نيست با حريفتون جنك رواني راه بندازين :21: ((عيدتون هم مبارك)) :11:

Gregar
26-03-2012, 00:54
با سلام به تمامي دوستان فيفا باز

داخل پست ها ميخوندم كه خيلي ها با دوستانشون سر باخت مشكل دارن اول اينكه خب عزيز من بازي برد و باخت داره چون كه از قديم گفتن دست بالا دست زياده:27: پس هيچكس نميتونه بگه كه من نوب نوبم يا سلطان فيفا واما توصيه هاي من به شما :
سعي كنيد اول بازي يه خورده توپ داخل زمين خودتون بچرخونيد يه خورده تيكي تاكا بازي دربيارين :دي :31: حالا چرا ؟ به خاطر اينكه هم بازيكنان حريف و خسته مي كنيد هم ببينيد شيوه ي بازيش چطوره هم اينكه كلافه ميشه از اين پاس كاري ها سراسيمه حمله ميكنه واسه دفاع - نكته بعدي اينكه بيشتر سعي كنيد از مغز و هوشتون استفاده كنيد تا يه روش كليشه اي يه نكته ي حياتي ديگه كه خيلي ثواب داره :دي :31: استفاده از دكمه LB براي ايكس باكس هست حالا دقيق دكمه ي معادلشو روي پيسي نميدونم سعي كنيد همينجوري كه بازي مي كنيد همه حواستون به بازكني كه دارين حركت ميكنين نباشه با گوشه چشم يه نگاهي به بقيه بازيكن ها و فرار اونا داشته باشيد. استفاده از دكمه ها و به كار بردنشون تو بهترين موقعيت خيلي موثره سعي كنيد بازيكنارو هدفمند حركت بدين بيخود خستشون نكنيد يه چيزي هم كه بي تاثير نيست با حريفتون جنك رواني راه بندازين :21: ((عيدتون هم مبارك)) :11:

میبینم همه جمع شدن نکات اموزنده یاد میدن . دسته همه درد نکنه بابت این نکات :11: عید شما هم مبارک

khelane
26-03-2012, 11:00
بتونید سریع به رادار بازی نگاه کنی به جاهای میرسید مثل پاس های تو عمق و هوای که خیلی عالیه جاتون خال دیشب یه کاپ شرکت کردم همه حریف ه رو در هم کوبیدم مخصوصا تو فینال یارو برزیل رو اورد اصلا نمیدونم چطوری اومده بود تو بازی تا دقیقه 20 دوتا گل زدم از هم پاشدی با 6 به 1 پیروز و برا اولین بار یه جام رو بردم از 4 کاپی که شرکت کرده بودم
دوستان همیشه حواستون به بازیکنان بدونه توپ باشه که خیلی کار میده دستتون

راستی کسی اموزش حرفه ای دریبلهای بازیکنان رو نداره من میبینم بعضی از بازی کنان باهاشون بازی میکنم یه دریبلهای باحالی میزنن که خیلی هم کارسازه یادمه واسه فیفا 09 یه کلیپ بود الان یه کلیپی نیست دان کنم و ببینیمش مخصوص فیفا 12
با سپاس

soheilnouri
26-03-2012, 11:41
اقا یه سوالی اینجا من دارم که کمتر کسی به اون پرداخته....تو کنسول و با دسته ی ایکس باکس...اون دکمه ی چپ بالا و پایین که یکی استراتژی رو تعیین می کنه((team pressing و اون یکی هم چهار تا انتخاب دیگه مثل افساید گیری و...کلا فلسفه اش چیه....ایا مثلا میخوایم ضد حمله بزنیم فقط تو اون لحظه ایی که احساس میکنیم واسه ضد حمله مناسبه گزینه counter attack رو بزنیم یا از همون اول بازی این گزینه رو فعال کنیم....مثلا custom tactic رو باید فعال کرد...که مشخص میکنه سرعت بازی و ریسک پذیری شوت ها و پاس ها...اینو که فعال می کنیم دیگه بقیه گزینه ها رو نمیشه فعال کرد؟

khelane
26-03-2012, 18:18
اقا یه سوالی اینجا من دارم که کمتر کسی به اون پرداخته....تو کنسول و با دسته ی ایکس باکس...اون دکمه ی چپ بالا و پایین که یکی استراتژی رو تعیین می کنه((team pressing و اون یکی هم چهار تا انتخاب دیگه مثل افساید گیری و...کلا فلسفه اش چیه....ایا مثلا میخوایم ضد حمله بزنیم فقط تو اون لحظه ایی که احساس میکنیم واسه ضد حمله مناسبه گزینه counter attack رو بزنیم یا از همون اول بازی این گزینه رو فعال کنیم....مثلا custom tactic رو باید فعال کرد...که مشخص میکنه سرعت بازی و ریسک پذیری شوت ها و پاس ها...اینو که فعال می کنیم دیگه بقیه گزینه ها رو نمیشه فعال کرد؟
فکر نکنم طولانی مدت باشه احتمالا واسه یه مدت انی باشه ولی کاستوم تاکتیک تا اخر بازی اعمال میشه

ولی امروز تو یه سایت رفتم یه اموزش های گذاشته بود خالی از لطف نبود و براتون گذاشتم که تو عکسش اسم سایت رو نوشته خودتون میتونید برید و اگاهی بیشتر رو کسب کنید

خب در اینجا منظورمون شیوه صحیح دفاع کردنه
وقتی یه مهاجم حریف در این حالت میبیند دو تا روش داره برای پاس (به گفته سایت) ولی به نظر من سه تا نوع پاس میتونه بده که میتونی خیلی خطر ناک ظاهر بشه اول از خود نوشته سایت شروع میکنم
همیشه نزدیک ترین بازیکن که میخواد توپ رو توسط پاس دهنده بگیرید یعنی همون بازیکن رو برای دفاع نتخاب که دروش نوار قرمز هست اینجوری سریع تر میتونید حمله رو بلوکه کنید اگه به بالا پاس بده به احتمال 70 درصد توپ توسط شما گرفته میشه ولی اگه توپ سالم به دست مهاجم دیگه برسه از سرعت حمله میکاهه و شمارو اماده تر میکنه واسه دفاع کردن
ولی تو یه حالت دیگه متیونه بازیکن حریف عمل کرنه که بهتره من بودم این کار رو میکردم با بازیکنی که تو پایین صفحه هست پاس میدادم ولی قبل از پاس دادن دکمه lb رو چند بار میزدم این کار باعث میشه بازیکن پاس دهنده سریع به جلو و زود به حالت حمله بره اینجوری حریف نمیتونه همزمان دو مهاجم رو اداره کنه و با یه پاس تو عمق کارش ساخته هست
یا یه روش دیگه هم برای این پاس هست ولی یه مقدار فرد کاردان و باهوش میخواد تو اون لحظه تصمیم بگیره به همون بازیکن حمله سفید رنگ وقتی پاس میده وقتی قبل ز رسیدن توپ میتونه دکمه rb رو بگیریه اینجوری دفاع میاد زود پرس کنه حریف توپ رو با استفاده از نگه داشتن دگمه ذکر شده میتون از بین پاهای خودشو دفاع عبور بده به نوعی جاخال میده خیلی خیلی جواب میده چون اکثر بازیکنان خیال میکنن شما به بالا یا به پایین میاید اینجوری درصد توپ از دست دادن کم میشه پس باید دفاع رو زود به حالت پرس در میارید باید یه کاور و پشتیبان داشته باشید
در عکس دوم موضوع به بحث کاور گیری (همون پشتیبان گیری هست)

در اینجا دو حالت ممکن هست برای بازیکن پا به توپ و باید هوشیار باشید
اولین حالت تو صحنه هست بازیکن به بازیکن دوم پاس میده در این حالت شما باید رو اون بازیکنی که نوار و حاشه قرمز هست با انالوگ راست سویچ کرده و سریع رو به طرف بازیکن مورد نظر برده و پاس رو قطع یا پرس کرده
در این حالت میتونی یه عقب گرد کنه و سریع به پشت خودش چرخش کرده و کافیه یه سانتر کنه یا باید تو محوطه و به همون بازیکن که علامت گذاری شده پاس رو به بیرون بده و یه فنی بزنه و خلاص
مثل رضا مارمولک که گفت راه های رسیدن به خدا زیاده
راه های رسیدن به گل م زیاد ولی فرق میکنه یکی با سر یکی با پا و یکی با .......:27:
ببینید همیشه درمواقع ضروری تکل بزنید بیخود و بی جهت این کار رو نکنید بعد میبینید چه کار انجام دادید
یه بازیکن حرفه ای باید با انالوگ راست راحت کار کنه و سریع سویچ و دریبل بزنه و......
سریع تصمیم گیری و انجام بده

Kaveh619
26-03-2012, 18:58

ببین این پستی که در جواب شما میدم فقط نظر خودمه........ممکنه درست باشه،ممکنه غلط،.....

فرقی که قسمت custom tactic داره با اون تاکتیکی که در حین بازی می چینید میتونه این باشه:

شما مثلا تاکتیک counter ‎attackرو حین بازی اتخاذ می کنید.....تغییری که اعمال میشه کلی هست،یعنی میل بازیکنان تیم شما در هر موقعیتی به بازی به سبک ضدحمله هست.........فرضا تیم شما در حالت دفاع هست مثلا اشلی یانگ رو در گوش چپ دارید بازی میدید،کسی که سرعتش بالاست اماده ی استارت و ضد حمله میشه..........خب الان شما فرض کن تاکتیکت ضدحملست و تو دفاع هستی ، فیفا با توجه به دستور counter attack ی که از شما دریافت کرده،یانگ رو میاره جایی میذارتش که توپ رو حریف تا لو داد شما برسونید بش و ضد حمله رو اغاز کنید........این فقط یه نمونه و مثال بود........خب یه نگاه کلی دوباره میندازیم به قضیه و نتیجه میگیریم:
شما دستور counter attack دادید،کاری که فیفا کرد چی بود؟؟مهیا کردن شرایط و راه های رسیدن به هدف مذکور که همون ضد حمله باشه با استفاده از اعمالی شبیه اون چیزی که مثال زدم................

امیدوارم منظورم رسیده باشه....

بقیه ی روش ها هم کار فیفا تقریبا همینه.....منتها هر روش به اقتضای خودش...کلیتش همونی بود که اشاره کردم...

اما در مورد custom tactic باید بگم نوع چینش بازیکنان برای انجام تاکتیک ها رو تغییر میده........مثلا شما تعیین می کنید تعداد سانتر های تیم زیاد باشه،خب اینو دیگه مهاجمتون وظیفشون این هست که اماده میشن برای استفاده از موقعیت های سانتر و جایگیری می کنن البته این فقط یه موردشه.......چند تا کار دیگه هم انجام میشه توسط خود فیفا که برای اون تاکتیکی که اتخاذ کردید مناسب باشه........

نمیشه زیاد در مورد این مسائل صحبت کرد،ی کتاب میشه اونوقت .....براهمین به یه مثال اکتفا کردم.........

اگه جایی منظورم خوب نرسید بگید دوباره توضیح بدم........

امیدوارم کمک کرده باشم......موفق باشید

Gregar
26-03-2012, 22:20
فکر نکنم طولانی مدت باشه احتمالا واسه یه مدت انی باشه ولی کاستوم تاکتیک تا اخر بازی اعمال میشه

ولی امروز تو یه سایت رفتم یه اموزش های گذاشته بود خالی از لطف نبود و براتون گذاشتم که تو عکسش اسم سایت رو نوشته خودتون میتونید برید و اگاهی بیشتر رو کسب کنید

خب در اینجا منظورمون شیوه صحیح دفاع کردنه
وقتی یه مهاجم حریف در این حالت میبیند دو تا روش داره برای پاس (به گفته سایت) ولی به نظر من سه تا نوع پاس میتونه بده که میتونی خیلی خطر ناک ظاهر بشه اول از خود نوشته سایت شروع میکنم
همیشه نزدیک ترین بازیکن که میخواد توپ رو توسط پاس دهنده بگیرید یعنی همون بازیکن رو برای دفاع نتخاب که دروش نوار قرمز هست اینجوری سریع تر میتونید حمله رو بلوکه کنید اگه به بالا پاس بده به احتمال 70 درصد توپ توسط شما گرفته میشه ولی اگه توپ سالم به دست مهاجم دیگه برسه از سرعت حمله میکاهه و شمارو اماده تر میکنه واسه دفاع کردن
ولی تو یه حالت دیگه متیونه بازیکن حریف عمل کرنه که بهتره من بودم این کار رو میکردم با بازیکنی که تو پایین صفحه هست پاس میدادم ولی قبل از پاس دادن دکمه lb رو چند بار میزدم این کار باعث میشه بازیکن پاس دهنده سریع به جلو و زود به حالت حمله بره اینجوری حریف نمیتونه همزمان دو مهاجم رو اداره کنه و با یه پاس تو عمق کارش ساخته هست
یا یه روش دیگه هم برای این پاس هست ولی یه مقدار فرد کاردان و باهوش میخواد تو اون لحظه تصمیم بگیره به همون بازیکن حمله سفید رنگ وقتی پاس میده وقتی قبل ز رسیدن توپ میتونه دکمه rb رو بگیریه اینجوری دفاع میاد زود پرس کنه حریف توپ رو با استفاده از نگه داشتن دگمه ذکر شده میتون از بین پاهای خودشو دفاع عبور بده به نوعی جاخال میده خیلی خیلی جواب میده چون اکثر بازیکنان خیال میکنن شما به بالا یا به پایین میاید اینجوری درصد توپ از دست دادن کم میشه پس باید دفاع رو زود به حالت پرس در میارید باید یه کاور و پشتیبان داشته باشید
در عکس دوم موضوع به بحث کاور گیری (همون پشتیبان گیری هست)

در اینجا دو حالت ممکن هست برای بازیکن پا به توپ و باید هوشیار باشید
اولین حالت تو صحنه هست بازیکن به بازیکن دوم پاس میده در این حالت شما باید رو اون بازیکنی که نوار و حاشه قرمز هست با انالوگ راست سویچ کرده و سریع رو به طرف بازیکن مورد نظر برده و پاس رو قطع یا پرس کرده
در این حالت میتونی یه عقب گرد کنه و سریع به پشت خودش چرخش کرده و کافیه یه سانتر کنه یا باید تو محوطه و به همون بازیکن که علامت گذاری شده پاس رو به بیرون بده و یه فنی بزنه و خلاص
مثل رضا مارمولک که گفت راه های رسیدن به خدا زیاده
راه های رسیدن به گل م زیاد ولی فرق میکنه یکی با سر یکی با پا و یکی با .......:27:
ببینید همیشه درمواقع ضروری تکل بزنید بیخود و بی جهت این کار رو نکنید بعد میبینید چه کار انجام دادید
یه بازیکن حرفه ای باید با انالوگ راست راحت کار کنه و سریع سویچ و دریبل بزنه و......
سریع تصمیم گیری و انجام بده

بیشتر اینایی که گفتی مال مبتدیهاست که حتی نمیتونن روی semi pro بازی کنن . یه چیزی نداری در حد لجندری :32: ؟ مردیم از بس دروازه این cpu رو به توپ بستیم اما نتیجه رو باختیم .

ولی من هنوز تو کف این تعویض بازیکن به صورت منوال و با RS موندم . خداییش خیلی سخته . یعنی اگه روی بازیکن مورد نظرت سوییچ نشه کلی حواست پرت میشه که به کدوم بازیکن سوییچ کرد و هول میشی .
کلا به نظرم کنترل منوال فیفا خیلی خطا داره . توی همه چی . مثلا دوتا بازیکن کنار هم رو به سختی میشه با RS سوییچ کرد . با LB هم که ممکنه دیر یا اصلا اشتباه سوییچ کنه . این سوییچ کردن بازیکنها توی دفاع هم که به نظرم مهمترین عامل توی دفاع هست .
من گذاشتم روی auto و شاید یک درصد مواقع از LB استفاده کنم . دیگه یه جورایی باهاش کنار اومدم ولی خیلی از این سوییچینگ مینالم .

راستی یه سوال . دیدین بعضی وقتها توی مود انلاین دقیقا وقتی چندتا گل جلو هستین و بردتون حتمیه dc میشین ؟
چرا بعد از عمری باید توی یه بازی انلاین نتیجه به نفع من باشه ولی دقیقه 80 dc بشم . اخ که سوختم :19:
(اینو باید به "تا حالا دقت کردین ... " اضافه کنن)

milad_takjoo
26-03-2012, 22:30
بچه ها من تو بازی صدای توپ ندارم....واسه شما هم همینجوریه؟یعنی بازیکنا بهم پاس میدن صداش خیلی خیلی کمه...

soheilnouri
27-03-2012, 10:11
اما سخته که مثلا تو زمین خودت در موقع مثلا کرنر حریف توب رو در اختیار گرفتی و میخوای ضد حمله بزنی سریع اون گزینه ضد حمله رو فعال کنی....اینجوری ادم زمانو از دست میده.....

mehdi_vsgh
27-03-2012, 10:39
راستی یه سوال . دیدین بعضی وقتها توی مود انلاین دقیقا وقتی چندتا گل جلو هستین و بردتون حتمیه dc میشین ؟
چرا بعد از عمری باید توی یه بازی انلاین نتیجه به نفع من باشه ولی دقیقه 80 dc بشم . اخ که سوختم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا مطمئنی که مشکل از طرف خودت بوده؟؟ شاید طرف مقابلت وقتی دیدیه نتیجه نمیگیره سریع خودشو dc کرده!

Kaveh619
27-03-2012, 10:41
اما سخته که مثلا تو زمین خودت در موقع مثلا کرنر حریف توب رو در اختیار گرفتی و میخوای ضد حمله بزنی سریع اون گزینه ضد حمله رو فعال کنی....اینجوری ادم زمانو از دست میده.....

یا اینکه از قبلش باید خودتو اماده کنی و قبل از کرنر اون دکمه رو بزنی.....اگرم نه که بدون اون دکمه ضد حمله کن مگه نمیشه؟؟؟؟؟!!!!ببین ما یه ضدحمله داریم،یه ضدحمله ی تاکتیکی داریم،تاکتیکی اونه که روش برنامه داری و تیمتو بر اون اساس میچینی......ضد حمله ای که در لحظه به وجود میاد دیگه باید سعی کنی به بهترین شکل انجام بدی.....چون تیمت رو اون برنامه ای نداره و ارایش تیمی به اون تاکتیک نمی خوره..........

khelane
27-03-2012, 14:27
بیشتر اینایی که گفتی مال مبتدیهاست که حتی نمیتونن روی semi pro بازی کنن . یه چیزی نداری در حد لجندری :32: ؟ مردیم از بس دروازه این cpu رو به توپ بستیم اما نتیجه رو باختیم .

ولی من هنوز تو کف این تعویض بازیکن به صورت منوال و با RS موندم . خداییش خیلی سخته . یعنی اگه روی بازیکن مورد نظرت سوییچ نشه کلی حواست پرت میشه که به کدوم بازیکن سوییچ کرد و هول میشی .
کلا به نظرم کنترل منوال فیفا خیلی خطا داره . توی همه چی . مثلا دوتا بازیکن کنار هم رو به سختی میشه با RS سوییچ کرد . با LB هم که ممکنه دیر یا اصلا اشتباه سوییچ کنه . این سوییچ کردن بازیکنها توی دفاع هم که به نظرم مهمترین عامل توی دفاع هست .
من گذاشتم روی auto و شاید یک درصد مواقع از LB استفاده کنم . دیگه یه جورایی باهاش کنار اومدم ولی خیلی از این سوییچینگ مینالم .

چرا بعد از عمری باید توی یه بازی انلاین نتیجه به نفع من باشه ولی دقیقه 80 dc بشم . اخ که سوختم :19:
(اینو باید به "تا حالا دقت کردین ... " اضافه کنن)
عزیز میدونم ولی دوستان هی گله دارن از باختن اونم در لول وردکلاس و لجندری شما اینها رو بلدباشی دیگه نمیدونم چی بهتون پیشنهاد بدم واقعا بلد باشی و در مواقع خودش بکار ببری نتیجه میگیری
این rs هم که گفتم خیلی ضروریه واسه پیشرفت و توانای های دیگر که باید سریع تر امنتخاب کنی وقتی نمیدونی رو کدومشون سوچ کردی با rs میتونی برای بازگشتن زود lb رو زده تا به دفاع جلو بازیکن انتقال سویچ داده و بازم ازاول شروع کن اینجوری میتونی از بهم خوردن حواست کم کنی
منم سویچم رو اوتو یا همون اوتماتیک هست که کار رو یه کم راحت تر میکنه ولی باید خودت سریعتر از اونی که اتو باشه و خودش انتخاب میکنه باشی و به میل خودت انتخاب کن
ضمنا بازم میگم شما باید یه طور بازی نکنید یعنی یکنواخت نباشه که عادت میکنید و عادت کنید دیگه فوتبالتون بدردنخور میشه
نمیدونم دوستان تو کدوم مود بیشتر بازی میکنن ولی اگه انلاین یا با دوستانشون بازی میکنن باید چهارچشمی و از نهایت توانایهای بازیکنانتون استفاده کنن چون خیلی کارسازه و همیشه دوتا تعویض بدربخور و سریع حداقل یکیشون سریع یا دریبل زن باشه تو نیکمت داشته باشید که خیلی کارسازه من همین کار رو میکنم و الان که فقط با منچستر بازی میکنم سه نفر مثل گیگز و بخصوص والنسیا که جون میده واسه دقائق 75 به بعد دیگه نفس تموم دفاع وسط های حریف چیده شده و راحت با سرعت از بینشون میره پیشنهاد میدم شما هم این کار رو انجام بدید واسه دقائق اخر بازی برنامه داشته باشید که خیلی کارسازه
من دیشب با یکی داشتم انلاین بازی میکردم یه زره تاخیر داشت بازی و نمیشد از بازی بیام بیرون واسه این مجبور شدم تا اخر با چنگ و دندون تو بازی بمونم واسه این بمونم که این تاخیر تو بازی (میلی ثانیه تاخیر داشت) حریف بازیم رو میخوند و هر دفعه یه کار انجام میدادم تا دقیقه 88 1-1 مساوی بودم همین والنسیا که بود رو اوردم تو بمحض ورود یه نفوذ و گل کرد ولی خب اعصابم نموند اینقدر مواظب بودم تا اینکه بازی تموم شد هردو چشمام درد میکرد ولی میارزید حریف رو بردم و به دیوژن 2 راه پیدا کردم
ضمنا شما میگید تو دقائق 80 قطع میشی ببین اگه تو حالت seassion باشی و بازی کنی اخرین نتایج رو مینویسه یعنی اگه برده باشی مینویسه و اگر مشکل از شما باشه به محض ورود به ارنا همون بخش تمرینی بعد از دیسکانت شدن ارور مبنی براینکه شما با سرور فیفا قطع ارتباط شدید میده یا نه اگه میده دیگه مشکل از شما بوده اگه بازم تونستید برید تو بخش انلاین مشکل از اون طرف خط بوده و یارو تحمل دیدن باخت شما رو نداره

دوستان من چون سیستم مغازه ام بالا نیست نمیتونم زیاد عکس و براتون اموزش تصویری با عکس بزارم تو خونه ام که یه کنسول دارم اونم فقط شبها ساعت 11 به بعد اگه فرصت داشتم میرم ان میزنم به بزرگی خودتون ببخشید اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم
به خبر که الان ویرایش کردم پستم رو همون عکس قبلی درموردش حرف میزدم و شرح دادم لینک ویدئوش رو پیدا کردم ولی خودم با هزار جور بدبختی تونستم ببینم باید با چیز ببینید
اگه اموزش و عکس های تو اینتر نت باشه براتون بازم میزارم
انشالله همتون یه گیمر حرفه ای باشید اگرچه که الان هم هستید ولی زیادترتتتترررررر:10:

ESTEGHLAL 67
27-03-2012, 14:31
بچه ها یه سوال من یه مشکلی که دارم با بازیکنایی که قرار دادشون تموم میشه وقتی تمدید نمیکنن دیگه نمیتونم پیداشون کنم مشکل از چیه ؟قبلا راموس رو به خاطر مشکل مالی نتونستم قراردادشو تمدید کنم الان که میخوام بخرمش هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم یا این فصل مسی رو نتونستم تمدید کنم هرچی سرچ میزنم نیستش انگار کلا محو میشن...
مشکل از چیه؟

H.P1366
27-03-2012, 15:57
سلام یه مشکل
من گیم پد فراسو داشتم تو فیفا هم خوب کار میکرد متأسفانه خراب شد مجبور شدم یکی دیگه بخرم یه دونه از این ایک باکسی ها خریدم ولی تو بازی خوب جواب نمی ده همه دکمه ها کار می کنه ولی جوی استیک راست در حالت آنالوگ کار نمی کنه برا همین نمی تونم دریبل بزنم می شه یکی یه راهنمایی بکنه
در ضمن من دسته فراسو رو با یه فایل که تو فیفا (اگه اشتباه نکنم) 09 بچه ها ساخته بودن (فایل خود گیم پد فیفا تو پوشه سیو بازی رو دست کاری کرده بودن) باهاش می تونستم کار کنم

moeenn
27-03-2012, 19:55
عزیز میدونم ولی دوستان هی گله دارن از باختن اونم در لول وردکلاس و لجندری شما اینها رو بلدباشی دیگه نمیدونم چی بهتون پیشنهاد بدم واقعا بلد باشی و در مواقع خودش بکار ببری نتیجه میگیری
این rs هم که گفتم خیلی ضروریه واسه پیشرفت و توانای های دیگر که باید سریع تر امنتخاب کنی وقتی نمیدونی رو کدومشون سوچ کردی با rs میتونی برای بازگشتن زود lb رو زده تا به دفاع جلو بازیکن انتقال سویچ داده و بازم ازاول شروع کن اینجوری میتونی از بهم خوردن حواست کم کنی
منم سویچم رو اوتو یا همون اوتماتیک هست که کار رو یه کم راحت تر میکنه ولی باید خودت سریعتر از اونی که اتو باشه و خودش انتخاب میکنه باشی و به میل خودت انتخاب کن
ضمنا بازم میگم شما باید یه طور بازی نکنید یعنی یکنواخت نباشه که عادت میکنید و عادت کنید دیگه فوتبالتون بدردنخور میشه
نمیدونم دوستان تو کدوم مود بیشتر بازی میکنن ولی اگه انلاین یا با دوستانشون بازی میکنن باید چهارچشمی و از نهایت توانایهای بازیکنانتون استفاده کنن چون خیلی کارسازه و همیشه دوتا تعویض بدربخور و سریع حداقل یکیشون سریع یا دریبل زن باشه تو نیکمت داشته باشید که خیلی کارسازه من همین کار رو میکنم و الان که فقط با منچستر بازی میکنم سه نفر مثل گیگز و بخصوص والنسیا که جون میده واسه دقائق 75 به بعد دیگه نفس تموم دفاع وسط های حریف چیده شده و راحت با سرعت از بینشون میره پیشنهاد میدم شما هم این کار رو انجام بدید واسه دقائق اخر بازی برنامه داشته باشید که خیلی کارسازه
من دیشب با یکی داشتم انلاین بازی میکردم یه زره تاخیر داشت بازی و نمیشد از بازی بیام بیرون واسه این مجبور شدم تا اخر با چنگ و دندون تو بازی بمونم واسه این بمونم که این تاخیر تو بازی (میلی ثانیه تاخیر داشت) حریف بازیم رو میخوند و هر دفعه یه کار انجام میدادم تا دقیقه 88 1-1 مساوی بودم همین والنسیا که بود رو اوردم تو بمحض ورود یه نفوذ و گل کرد ولی خب اعصابم نموند اینقدر مواظب بودم تا اینکه بازی تموم شد هردو چشمام درد میکرد ولی میارزید حریف رو بردم و به دیوژن 2 راه پیدا کردم
ضمنا شما میگید تو دقائق 80 قطع میشی ببین اگه تو حالت seassion باشی و بازی کنی اخرین نتایج رو مینویسه یعنی اگه برده باشی مینویسه و اگر مشکل از شما باشه به محض ورود به ارنا همون بخش تمرینی بعد از دیسکانت شدن ارور مبنی براینکه شما با سرور فیفا قطع ارتباط شدید میده یا نه اگه میده دیگه مشکل از شما بوده اگه بازم تونستید برید تو بخش انلاین مشکل از اون طرف خط بوده و یارو تحمل دیدن باخت شما رو نداره

دوستان من چون سیستم مغازه ام بالا نیست نمیتونم زیاد عکس و براتون اموزش تصویری با عکس بزارم تو خونه ام که یه کنسول دارم اونم فقط شبها ساعت 11 به بعد اگه فرصت داشتم میرم ان میزنم به بزرگی خودتون ببخشید اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم
به خبر که الان ویرایش کردم پستم رو همون عکس قبلی درموردش حرف میزدم و شرح دادم لینک ویدئوش رو پیدا کردم ولی خودم با هزار جور بدبختی تونستم ببینم باید با چیز ببینید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3D7Sx026HxOgc%26feature%3Drelated)
انشالله همتون یه گیمر حرفه ای باشید اگرچه که الان هم هستید ولی زیادترتتتترررررر:10:
داداش الان من لجندری و ورد کلاس رو میتونم ببرم(من رئال و تیم حریف بارسا) اگه بیام انلاین بزنم سطحم خوبه یا نه؟

Gregar
28-03-2012, 00:01

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3D7Sx026HxOgc%26feature%3Drelated)

ممنون . منظورم هم همون بود که خودم dc میشم . وگرنه که از خدامه طرف dc بشه 3-0 ببرم . خیلی رو اعصابه مخصوصا توی ultimate team .

داداش الان من لجندری و ورد کلاس رو میتونم ببرم(من رئال و تیم حریف بارسا) اگه بیام انلاین بزنم سطحم خوبه یا نه؟

فکر نمیکنم بشه نظر داد . چون کاملا شیوه بازی فرق میکنه . مثلا خود من جلوی لجندری بدجور کم میارم .
اما توی انلاین که گهگداری میزنم عالی بازی میکنم . چون حرکاتم معمولا غیر قابل پیشبینیه . دیگه بستگی به شیوه شما داره .

soheilnouri
28-03-2012, 00:35
کلا تو فیفا و تو لجندری اگه گل بزنی فقط باید اتلاف وقت کنی تا گل نخوری.............از هر نظر هوش مصنوعی به نفع کامبیوتر هستش....

papillon11
28-03-2012, 05:50
حالا مطمئنی که مشکل از طرف خودت بوده؟؟ شاید طرف مقابلت وقتی دیدیه نتیجه نمیگیره سریع خودشو dc کرده!

واسه منم خیلی اتفاق افتاده ، حتی بوده 4 به صفر جلو بودم دقیقه نود، فکر می کردم طرف زده بیرون ، بعد نتیجه سه بر صفر به نفع طرف، اونم کی وقتی آخرین بازی فصله و امتیازشو لازم داری .

khelane
28-03-2012, 12:14
ببین اینطوری اصلا فکر نکن تو انلاین قضیه فرق داره من هم مصل شما خیلی راحت لجندری رو میبردم ولی تازه انلاین بازی کردم شوکه شدم اینقدر حریفهای سرسختی اومده بود خب یه 10 بازی انجام بدی انلاین دیگه همه فوت و فن های حریفها رو یاد میگری اقلا میدونی دیگه چه کارهای نکنی پیشنهاد میکنم وقتی میخوای انلاین بازی کنی تو قسمت کاستوم مچ هد تو هد رو بزن که اونجا میتونی لتنسی خودت رو ببینی با ایرانی ها بازی کنی سبز هست باخارجی ها مال من اکثرا زرد هست و خوبه ولی قرمز و درمواقعی زرد هم نمیتونی اصلا بازی کنی پس اگه بازیت هم خیلی عالی باشه باید در انلاین بازی کردن حواس پینگ و لتنسی رو داشته باشی چون تاخیر بازیت زیاد باشه راحت بازیت خونده میشه پس باید انجام بدی تا بفهمی سطحت تو چه حده اگه خواستی با هم یه چند باری بازی کنیم در خدمتیم:5:

فکر نمیکنم بشه نظر داد . چون کاملا شیوه بازی فرق میکنه . مثلا خود من جلوی لجندری بدجور کم میارم .
اما توی انلاین که گهگداری میزنم عالی بازی میکنم . چون حرکاتم معمولا غیر قابل پیشبینیه . دیگه بستگی به شیوه شما داره .
با جازه شما
گفته شما کاملا صدق داره و بقول معروف همینی که گفتی درسته
مشکلات دیسکانت شدن مربوط به این سرویس های چرت ما هست این خارجی ها میرن 11 به 11 بازی میکنن هیچی ما که 1 به 1 بازی میکنیم یه دفعه جلو هستیم از شانس بدمون هم قطع میشه
احتمال واسه این قطع میشه تو این مواقع تراکم بازیکنان زیاد میشه و پردازش ها زیادتر میشه چون در اون مواقع حریف به دنبال توپ هست شاید زیاد دکمه ها و دستورات زدوبدل بشه که خارج از پهنای باند باشه (نظر شخصی)
ولی به نظر من بیشتر دوستانه برید تا فصلی اینجوریحداقل حرص ازدست دادن امتیاز رو ندارید
با سپاس

EngineeR EhsaN
28-03-2012, 12:36
کسی میتونه یه ترکیب مناسب واسه ناپولی و منچستر سیتی بده؟ البته بازی بنده کاملا سرعتی و چون خودم نمیتونم رو سیستم خودم بازی کنم نمیتونم ترکیبات مختلف رو امتحان کنم :41:

SevenCity
28-03-2012, 16:08
حیف نمیشه دو نفر کریر رو بازی کنند خیلی جالب میشد
البته میشه یک نفر تو کریر باشه و نفر بعدی نقش حریف به جای CPU ولی دونفر دوتیم داشته باشند نمیشه اگه میشد از صدتا انلاین بیشتر هیجان داشت

AlirezaLamLam
28-03-2012, 16:25
کسی میتونه یه ترکیب مناسب واسه ناپولی و منچستر سیتی بده؟ البته بازی بنده کاملا سرعتی و چون خودم نمیتونم رو سیستم خودم بازی کنم نمیتونم ترکیبات مختلف رو امتحان کنم :41:

سلام داداش
ترکیب می خوای واسه ناپولی؟
من خودم صابقه ی 2 فصل قهرمانی توو سری آ رو با ناپولی دارم. ترکیبمم این بود.

..................کاوانی...........لاوت ی................

........................همشیک................ ........

گرگنو.....................................ا لنر...........

.......................اون یکی هافبکو اسمشو یادم رفت(همونو همینجا بزار).....................

مدافع..............کاناوارو.......... .مدافع.............مدافع............

اونایی که نوشتم مدافع اسمشونو یادم رفته. سیستم: 4-1-2-1-2

با همشیک فقط شوت بزن. من عاشقشم شوتاش حرف نداره. لاوتزی هم که دیریپل , سرعت , همچی داره , کاوانی هم که دیگه مشخصه.

برو حالشو ببر. من خودم بعد چلسی عاشق ناپولیم.

88mohammad
28-03-2012, 16:39
سلام رفقا. من با کیبورد بازی میکنم . مشکلم در گرفتن پنالتی هاست دروازه بانم اصلا از جاش تکون نمیخوره . چکار کنم. ممنون

undercover
28-03-2012, 18:06
اگه مطلبی سوالی بود در خدمتم در حد توانای و سرچ اینترنتی باشه میتونم کمکتون کنم

باسلام
من گاهی اوقات فیفا12 روبازی میکنم ولی همچنان توزمان بندی برای زدن ضربه سر مشکل داردم.چندتاعامل هست که توزدن ضربه سراهمیت داره اگه از اون فاکتورهای فیزیکی وبدنیه خود بازیکن بگذریم یکی از فاکتورهایی که به نظرم خیلی اهمیت داره زمان فشار دکمه مربوط به ضربه سرهستش،اگه زودکمه زده بشه بازیکن معمولا عکس العملی نشون نمیده اگرم دیر زده بشه که کارازکارگذشته.روش واصول خاصی برای این زمان بندی سراغ دارید؟اصولا چه جوری میتونیم تو زدن ضربه سرنسبت به حریف موفق ترباشیم(اون مسایل فیزیکیه بازیکن روکاریش ندارم)

خیلی ممنون میشم حرفه ایاواستخوان شکنای فیفا:31:تو این مورد نظرشونو بگن.
باتشکر

soheilnouri
28-03-2012, 18:14
باسلام
من گاهی اوقات فیفا12 روبازی میکنم ولی همچنان توزمان بندی برای زدن ضربه سر مشکل داردم.چندتاعامل هست که توزدن ضربه سراهمیت داره اگه از اون فاکتورهای فیزیکی وبدنیه خود بازیکن بگذریم یکی از فاکتورهایی که به نظرم خیلی اهمیت داره زمان فشار دکمه مربوط به ضربه سرهستش،اگه زودکمه زده بشه بازیکن معمولا عکس العملی نشون نمیده اگرم دیر زده بشه که کارازکارگذشته.روش واصول خاصی برای این زمان بندی سراغ دارید؟اصولا چه جوری میتونیم تو زدن ضربه سرنسبت به حریف موفق ترباشیم(اون مسایل فیزیکیه بازیکن روکاریش ندارم)

باتشکر

==========================

دو عامل تو سر زدن یک بازیکن و موفق شدنش حیاتیه...اولی قدرت heading و دومی قدرت jumping...که اکثر مدافعان میانی خوب سرزن مثل ویدیچ و یا نوان سوبوتیچ و بیکه از jumping بالا برخوردارند...مهاجمان کلاسیک سرزن مثل کلوزه و یا هونتلار بیشتر قدرت heading بالایی دارن...مهم ترین کار نحوه ی ارسال توب یا همون سانتر کردن هستش.......که اگر خوب سانتر کنی موفق میشی....

undercover
28-03-2012, 18:22
==========================

دو عامل تو سر زدن یک بازیکن و موفق شدنش حیاتیه...اولی قدرت heading و دومی قدرت jumping...که اکثر مدافعان میانی خوب سرزن مثل ویدیچ و یا نوان سوبوتیچ و بیکه از jumping بالا برخوردارند...مهاجمان کلاسیک سرزن مثل کلوزه و یا هونتلار بیشتر قدرت heading بالایی دارن...مهم ترین کار نحوه ی ارسال توب یا همون سانتر کردن هستش.......که اگر خوب سانتر کنی موفق میشی....

اولا ممنون از نظرت ولی اگه دقت میکردی من منظورم مشخصات فیزیکیه بازیکن نبود(به خاطرتاکید این مورد رو دوبارذکرکردم)،منظورم فقط وفقط زمان مناسب درفشاردکمه سرهستش(البته جای گیری هم مهمه که اگه دوستان تو این مورد هم نظری داشته باشن خیلی ممنون میشم)

SevenCity
28-03-2012, 18:25
سلام رفقا. من با کیبورد بازی میکنم . مشکلم در گرفتن پنالتی هاست دروازه بانم اصلا از جاش تکون نمیخوره . چکار کنم. ممنون

برو تنظیمات کنترلر
RS میشه جهت شیرجه دروازه بان تو پنالتی
و تکنیک های بازیکنان
با شوت هم دروازه بان شیرجه میزنه

Alex Fera
29-03-2012, 00:41

با ناپولی زیاد بازی میکنم،بهترین ترکیب 4.3.3 هستش،چون دفاع زیاد باز نمیشه و چون کاوانی هم هد زن خوبیه راحت هم میتونی با هد گل بزنی هم میتونی از کناره ها نفوذ کنی،البته این ترکیب 2 تا عیب داره،دفاع چپ کلاسیک نداری با مهاجم راست خوب.................

GK:De Sancitis
Rb:Maggio
Cb:Cannavaro
Cb:Britos
Lb:Ansaldi پیشنهاد میشه
ِDm:inler
Dm:Gargano
Rw:Gareth Bale پیشنهاد میشه
Lw:Lavvezi
CAM:Hamsik
St:Cavani

khelane
29-03-2012, 11:34
3
باسلام

باتشکر
والا این سوالی که میفرماید خیی سخت و بقول معروف end سوال فنی هست این سوال رو از کجا گیراوردی:18::31:
نمیتونم چیز دقیقی بهتون بگم ولی روش خودم رو میگم شاید به دردتون بخوره وقتی دوازه بان شوت میزنه به وسطای زمین وقتی توپ به وسط و میانه نزدیک میشه زود یه چند قدمی بازیکن رو میارم جلو و به محض دیدن بازیکنم دو سه بار فشارش میدم و خب جواب میگرم
در مورد حمله هم ازاین قراره شرایط فرق میکنه وبستگی به جاگیری و موقعیت هست اگه شما تو یه موقعیت مطلوب هستید سع کنید جای بهتری رو بگیری وکرنه دقیق و سروقت هم بزنی نمیتونید درست وحسابی اون چیزی که میخواد رو کسب کنید
من مواقعی دکمه رو فشار میدم که توپ حدود 5 یا 6 متری مونده به بازیکن دکمه رو میشار میده اینجوری بازیکن رو توپ سوار میشه و راحت میتونه بزنه من بیشتر مواقع دیرتر سر میزنم که جواب هم میده ولی تو مواقعی که بازیکن خودم جلوتره یه سانتر سرعتی میزنم به حض دیدن بازیکن و نزدیک شدن توپ چند بار میزنم که گل میشه تو کرنر ها هم اول سانتر مکینم سریع بازیکن رو در جلو تیر اول قردار میدم و حدود 4 تا همون 5 قدم سریع دکه رو میزنم و دیگه با جتها معلوم مکینم ودیگه
خب شاید اینا به درد ت بخوره

این قضیه ناپولی چه حدود چند نفر اومدن هی ناپولی ناپولی مکنن این تیم چیه اخه هم هواشو دارن ماهم بریم ببینیم !!!!!!!!!!!!!!

EngineeR EhsaN
29-03-2012, 11:53
با ناپولی زیاد بازی میکنم،بهترین ترکیب 4.3.3 هستش،چون دفاع زیاد باز نمیشه و چون کاوانی هم هد زن خوبیه راحت هم میتونی با هد گل بزنی هم میتونی از کناره ها نفوذ کنی،البته این ترکیب 2 تا عیب داره،دفاع چپ کلاسیک نداری با مهاجم راست خوب.................

GK:De Sancitis
Rb:Maggio
Cb:Cannavaro
Cb:Britos
Lb:Ansaldi پیشنهاد میشه
ِDm:inler
Dm:Gargano
Rw:Gareth Bale پیشنهاد میشه
Lw:Lavvezi
CAM:Hamsik
St:Cavani

این فیفا 4 5 تا 4-3-3 داره کدومو بزنم؟

امروز هر چی بازی کردم باختم :2: البته فهمیدم مشکل اصلیم چیه! :31: یکی اینکه راحت دریبل میخورم ، یکیم اینکه وقتی توپ دستمه هیچ بازیکنی نمیاد سمتم که بهش پاس بدم!! یه مشکل دیگه هم که هستم نمیتونم توپو زیاد نگه دارم تا میام توپو اینور اونور کنم میگیرن ازم :2:

--------------

راستی یه سوال؟ این بازی اپدیت و یروزرسانی ترکیباتو نداره؟ اگه داره یه لینکی بدید لطفا :10:

Behnam_o2
29-03-2012, 11:57
آقایون این چیه؟ قراره واسه یورو 12 آپدیت بدن؟
EA SPORTS UEFA Euro 2012 Expansion Pack
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 45315_n.jpg

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AlexMercer
29-03-2012, 12:25
اقا یک expansion pack برای فیفا میاد که یورو 2012 رو میشه توش بازی کرد. خدارو شکر.
سعی هم کردن چهره بیشتر بازیکنان تیم های حاضر در یورو رو درست کنن. قیافه اریکسون روببینید

soheilnouri
29-03-2012, 14:16
این فیفا 4 5 تا 4-3-3 داره کدومو بزنم؟

امروز هر چی بازی کردم باختم :2: البته فهمیدم مشکل اصلیم چیه! :31: یکی اینکه راحت دریبل میخورم ، یکیم اینکه وقتی توپ دستمه هیچ بازیکنی نمیاد سمتم که بهش پاس بدم!! یه مشکل دیگه هم که هستم نمیتونم توپو زیاد نگه دارم تا میام توپو اینور اونور کنم میگیرن ازم :2:

--------------

راستی یه سوال؟ این بازی اپدیت و یروزرسانی ترکیباتو نداره؟ اگه داره یه لینکی بدید لطفا :10:

==============================================

گرت بیل کلا بازیکن چب بایی هستش....واسه منطقه ی بال راست اصلا مناسب نیست که شما اونو right winger گذاشتی....

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

کلا اگه داری با کامبیوتر تو سطح لجندری بازی می کنی استفاده از 3 دفاع اونم این 3 مدافع داغون نابولی که اورالشون به 80 هم نمیرسه اشتباهه محضه...اما کلا نابولی تیم دو بعدی هستش...تو میانی و حمله فوق العاده خطرناک و تو دفاع شکننده ....کاوانی درصد توب هاش 100 درصد هستش...بهترین مهاجم فیفا 12 کاوانی هستش به نظرم....

AlirezaLamLam
29-03-2012, 16:18

گرت بیل کلا بازیکن چب بایی هستش....واسه منطقه ی بال راست اصلا مناسب نیست که شما اونو right winger گذاشتی....

---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

کلا اگه داری با کامبیوتر تو سطح لجندری بازی می کنی استفاده از 3 دفاع اونم این 3 مدافع داغون نابولی که اورالشون به 80 هم نمیرسه اشتباهه محضه...اما کلا نابولی تیم دو بعدی هستش...تو میانی و حمله فوق العاده خطرناک و تو دفاع شکننده ....کاوانی درصد توب هاش 100 درصد هستش...بهترین مهاجم فیفا 12 کاوانی هستش به نظرم....

داداش سیستم منو بزار. حرف نداره. توو پستای قبلی نوشتم برات. یه فصل بازی کن اگه جواب نداد از باشگاه اخراجم کن:20:

amirfakhrian
29-03-2012, 16:34

گرت بیل کلا بازیکن چب بایی هستش....واسه منطقه ی بال راست اصلا مناسب نیست که شما اونو right winger گذاشتی....[COLOR="Silver"]

من خیلی وقته با سیستم 3-2-5 بازی می کنم. گرت بیل رو در سمت راست قرار می دم. و خیلی خوب هم جواب می ده. مخصوصا در ضربات کات دار.

Gregar
29-03-2012, 20:02
داداش سیستم منو بزار. حرف نداره. توو پستای قبلی نوشتم برات. یه فصل بازی کن اگه جواب نداد از باشگاه اخراجم کن:20:

البته به نظر من یکی خوبی یک سیستم فقط 50 درصدش بستگی به تیم داره و 50 درصدش هم بستگی به شیوه بازی طرف .
مثلا یک نفر سانتر و هدش خوبه که سیستمهایی مثل 3-3-4 یا 1-3-2-4 بهتر جواب میدن ولی بعضی ها نفوذی یا توی عمق کار میکنن مثل خود من که مثلا 2-1-3-4 خوبه .

در ضمن بچه ها یک سوال . واسه اینکه با RB+B سانتر سریع بکنیم طرف باید Early Crosser داشته باشه ؟

Spaniuly
29-03-2012, 21:11
جالبه بالاخره تائید کرد این خبر رو پس حرف ویرایشگرانی که گفته بودن به فایل های مرتبط با یورو 2012 برخوردند بی ربط و شایعه نبود...

این اکسپنشن 16 دلار قیمتشه که برای PC و اکس باکس 360 و PS3 در تاریخ 24 آوریل (5 اردیبهشت امسال) ریلیز می شه ایکس باکسی ها باید 1800 تا مایککی پوینت بدن و پی سی باز ها 2500 تا فیفا پوینت

هر هشت تا استادیوم برگزار کننده این مسابقات توی این اکسپنشن قرار دارن و گفته میشه جو ورزشگاه به طور کامل برای القای مسابقات شبیه سازی شده و میشه گفت با دریافت این دی ال سی به طور کامل حس یک بازی جدید به گیمر منتقل میشه

p3yman_xl
30-03-2012, 10:41
بچه ها من Career رو با تیم PSG پاریسن ژرمن شروع کردم ؛ خوبه به نظرتون ؟

Gregar
30-03-2012, 12:15
جالبه بالاخره تائید کرد این خبر رو پس حرف ویرایشگرانی که گفته بودن به فایل های مرتبط با یورو 2012 برخوردند بی ربط و شایعه نبود...

این اکسپنشن 16 دلار قیمتشه که برای PC و اکس باکس 360 و PS3 در تاریخ 24 آوریل (5 اردیبهشت امسال) ریلیز می شه ایکس باکسی ها باید 1800 تا مایککی پوینت بدن و پی سی باز ها 2500 تا فیفا پوینت

هر هشت تا استادیوم برگزار کننده این مسابقات توی این اکسپنشن قرار دارن و گفته میشه جو ورزشگاه به طور کامل برای القای مسابقات شبیه سازی شده و میشه گفت با دریافت این دی ال سی به طور کامل حس یک بازی جدید به گیمر منتقل میشه

OMG :19: اینم که پولیه:37: یعنی بی خیالش بشیم ؟

Alex Fera
30-03-2012, 12:33

خوبه،نه زیاد قویه نه زیاد ضعیفه..............
یه پاستوره داره به تمام CM,CAM های فیفا میارزه...............

hts1369
30-03-2012, 12:57
داشتم بازی میکردم مساوی شد و بازی به پنالتی کشید پنالتی اخر رو اگه cpu گل میکرد باز هم پنالتی میزدیم ولی اگه گل نمیشد میباخت.بازیکن پنالتی رو زد به تیرک و از ناراحتی دستش رو گذاشت رو سرش ولی توپ چرخید و رفت خورد به دروازبانم و گل شد.ولی دیگه اونو حساب نکردن و من بازی رو باختم.

faramarz2
30-03-2012, 12:58
سلام بچه ها
ببخشید من میخواستم بدونم با دسته با کدوم کلید ها میشه دریبل زد؟
این دکمه انالوگ چه کار میکنه؟چجوری میشه تنظیمش کرد؟
مفهوم RS چی هست؟
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید.

Spaniuly
30-03-2012, 15:33
OMG :19: اینم که پولیه:37: یعنی بی خیالش بشیم ؟
خوش تیپ خود فیفا 12 هم رایگان نیست که الان ملت نشستن دارن مفتی بازیش می کنن :31: من خودم دستگاهم جی تگ شده هست و قرار نیست 1800 تا مایکی پوینت برای بازی خرج کنم به محض اینکه اومد PC بازها فایل هاش رو از سایت های پایریسی دانلود می کنن و می ریزن و حالشو می برن ما ایکس باکسی ها هم که جی تگ کردیم می شنیم از نت دانلود می کنیم و میریزیم رو کنسول و حالشو می بریم...

ولی ایکاش که مملکتمون اینطوری نبود که اینقدر استفاده پایریسی از محصولات سایبری رایج باشه دلیل اینکه امروز توی فیفا 12 شامل تیم ملی کشورمون نیستیم ولی تیم های مثل چین و نیوزلند هستند همینه

با یه تیم باید حال کنی من خودم با والنسیا شروع کردم و تا آخرشم ترک نخواهم کرد این تیم رو و فقط روی این تیم سرمایه گذاری می کنم تیم هم الان خیلی خوبه عشقم اینه که بازیکنانی رو که اسکوت هام پیدا کردن رشد بدم یه مشکل وحشتناکی که این مسئله داره اینه که این بازیکنان یوث (امید) تکنیکی نیستن و اکثرا درجه تکنیکی بودنشون یک یا دو ستاره اس این باعث شده با اینکه رشد می کنن و تبدیل به یه ستاره می شن نمی تونن دریبل بزنن خیلی بی برنامه هست یه بازیکن مدافع آخر پیدا کرده بودن برام این بازیکن 5 ستاره بود درجه تکنیکی بودنش آخه یه بچه 16 ساله که پستش مدافع هست چطوری می تونه درجه تکنیکی بودنش مثله رونالدو باشه؟ یعنی حتی بهتر از مسی که 4 ستاره اس!!! امیدوارم روی این مسائل کار کنه EA

به هر شکل من عاشق والنسیا هستم و این تیم رو برداشتم و کلی هم حال می کنم باهاش البته فعلا فیفا استریت بازی می کنم دی:

Mohammad Yek110
30-03-2012, 15:35
سلام بچه ها
ببخشید من میخواستم بدونم با دسته با کدوم کلید ها میشه دریبل زد؟
این دکمه انالوگ چه کار میکنه؟چجوری میشه تنظیمش کرد؟
مفهوم RS چی هست؟
واقعا ممنون میشم اگه جواب بدید.

سلام
با L2 و شوک سمت راست
دکمه آنالوگ راست برای دریبل زندن و شیرجه زدن درازبان در موقع پنالتیه
توی فیفا با دسته ی ایکس باکس 360 برای کامپیوتر کار می کنه
برای به کار انداختنش در این دسته های معمولی باید برین به این تاپیک

rs مفهوم right shock یا همون شوک راسته

Gregar
30-03-2012, 16:31
خوش تیپ خود فیفا 12 هم رایگان نیست که الان ملت نشستن دارن مفتی بازیش می کنن :31: من خودم دستگاهم جی تگ شده هست و قرار نیست 1800 تا مایکی پوینت برای بازی خرج کنم به محض اینکه اومد PC بازها فایل هاش رو از سایت های پایریسی دانلود می کنن و می ریزن و حالشو می برن ما ایکس باکسی ها هم که جی تگ کردیم می شنیم از نت دانلود می کنیم و میریزیم رو کنسول و حالشو می بریم...

ولی ایکاش که مملکتمون اینطوری نبود که اینقدر استفاده پایریسی از محصولات سایبری رایج باشه دلیل اینکه امروز توی فیفا 12 شامل تیم ملی کشورمون نیستیم ولی تیم های مثل چین و نیوزلند هستند همینه

با یه تیم باید حال کنی من خودم با والنسیا شروع کردم و تا آخرشم ترک نخواهم کرد این تیم رو و فقط روی این تیم سرمایه گذاری می کنم تیم هم الان خیلی خوبه عشقم اینه که بازیکنانی رو که اسکوت هام پیدا کردن رشد بدم یه مشکل وحشتناکی که این مسئله داره اینه که این بازیکنان یوث (امید) تکنیکی نیستن و اکثرا درجه تکنیکی بودنشون یک یا دو ستاره اس این باعث شده با اینکه رشد می کنن و تبدیل به یه ستاره می شن نمی تونن دریبل بزنن خیلی بی برنامه هست یه بازیکن مدافع آخر پیدا کرده بودن برام این بازیکن 5 ستاره بود درجه تکنیکی بودنش آخه یه بچه 16 ساله که پستش مدافع هست چطوری می تونه درجه تکنیکی بودنش مثله رونالدو باشه؟ یعنی حتی بهتر از مسی که 4 ستاره اس!!! امیدوارم روی این مسائل کار کنه EA

به هر شکل من عاشق والنسیا هستم و این تیم رو برداشتم و کلی هم حال می کنم باهاش البته فعلا فیفا استریت بازی می کنم دی:

عرضم به خدمتت جناب خوشگل :46: که خیلی ها مثل من فیفا رو واسه pc ارجینال دارن و احتمالش خیلی کمه که بشه این dlc رو مجانی بگیری و بریزی تو بازی .
خداییش چی بگم . خیلی ها مثل من میگن پول زوره . ادم واسه یک بازی اینقدر پول بده ؟
بعدش اینکه الان خوب یاد گرفتن چند ساله با استفاده از dlc ها کلی پول دوباره میزنن به جیب . هر چند الان فقط واسه فیفا به مشکل خوردیم وگرنه همیشه dlc ها رو هم مجانی میگیریم .

EngineeR EhsaN
30-03-2012, 22:55
چطوری میشه تو این بازی ضربه بغل پا فنی زد؟ مثل PES

Mohammad Yek110
31-03-2012, 10:16
چطوری میشه تو این بازی ضربه بغل پا فنی زد؟ مثل PES

سلام
RTرو با شوت بگیرید فنی می زنه

khelane
31-03-2012, 11:01
دیشب داشتم به یه هموطنی بازی میکردم 1 به 1 بودم تو حوطه حریفبودم با نانی یه ضربه فنی زدم رفت گل یه زره خوشحالی کرد ولی داور پنالتی گرفت و متاسفانه پنالتی رو گل نکردم نمیدونم چه مرگش بود داور من گل رو زدم و خوشحالی هم کردم .......:18::18::18::18:

SamGun
31-03-2012, 11:20
اینم یه فیلم از تکنیک هایی که میتونید در بازی بزنید :

البته بگم که این Ability هایی که میبینید در تمام بازی کنان نیست حتی Messi !!

Mohammad Yek110
31-03-2012, 11:23
تعداد ستاره ها برای انجام کار های تکنیکی رو چجوری باید توی یه بازیکن زیاد کرد؟

Spaniuly
31-03-2012, 13:34
عرضم به خدمتت جناب خوشگل :46: که خیلی ها مثل من فیفا رو واسه pc ارجینال دارن و احتمالش خیلی کمه که بشه این dlc رو مجانی بگیری و بریزی تو بازی .
خداییش چی بگم . خیلی ها مثل من میگن پول زوره . ادم واسه یک بازی اینقدر پول بده ؟
بعدش اینکه الان خوب یاد گرفتن چند ساله با استفاده از dlc ها کلی پول دوباره میزنن به جیب . هر چند الان فقط واسه فیفا به مشکل خوردیم وگرنه همیشه dlc ها رو هم مجانی میگیریم .
سلام من پستاتون رو قبلا خوندم می دونستم که اورجینال خریدیفیفا 12 رو ایول به شما که ساپورت می کنی:46: ولی خوب این پولی بودن دی ال سی اصلا ملالی نیست یادمه من دی ال سی های مافیا 2 رو واسه pc تمام کمال دانلود کرده بودم ولی ایکس باکس که خریدم دیگه نمی تونستم مفتی داشته باشم چون اون موقع هنوز گلیچ هـک کشف نشده بود... ولی دی ال سی رو دانلود کن و بریز و حالشو ببر

اینم یه فیلم از تکنیک هایی که میتونید در بازی بزنید :

البته بگم که این Ability هایی که میبینید در تمام بازی کنان نیست حتی Messi !!
وقتی سعید همه رو سر کار می ذاره :31: فیلم کو بچه؟

تعداد ستاره ها برای انجام کار های تکنیکی رو چجوری باید توی یه بازیکن زیاد کرد؟
برای vp فقط تغییر می کنه برای بقیه ثابته و نمی تونی از داخل بازی تغییر بدی برای vp کافیه که توی آرنا هی تکنیک بزنی تا تا 5 ستاره برسه

SamGun
31-03-2012, 14:50

EEEEE آرمین !! گذاشتم دیگه چرا افکار عمومی رو متشنج میکنی آخه ! :31:

راستی ببین فیلمو اگه دیدی حرکاتی که توش آموزش داده ناقصه بگو باز یه سرچ بکنم

ویرایش
ای بابا !! مثل اینکه اشتباهی دستم خورده بود حذف رو زده بودم به جای Close

آپ کردم دوباره

Gregar
31-03-2012, 17:22
سلام من پستاتون رو قبلا خوندم می دونستم که اورجینال خریدیفیفا 12 رو ایول به شما که ساپورت می کنی:46: ولی خوب این پولی بودن دی ال سی اصلا ملالی نیست یادمه من دی ال سی های مافیا 2 رو واسه pc تمام کمال دانلود کرده بودم ولی ایکس باکس که خریدم دیگه نمی تونستم مفتی داشته باشم چون اون موقع هنوز گلیچ هـک کشف نشده بود... ولی دی ال سی رو دانلود کن و بریز و حالشو ببر

برای vp فقط تغییر می کنه برای بقیه ثابته و نمی تونی از داخل بازی تغییر بدی برای vp کافیه که توی آرنا هی تکنیک بزنی تا تا 5 ستاره برسه

یعنی امکان داره بدون خرید dlc بشه اونو توی ارجینال ریخت . راستی این EP هستش . یعنی توی خود فیفا نیست ؟

Spaniuly
31-03-2012, 18:40
یعنی امکان داره بدون خرید dlc بشه اونو توی ارجینال ریخت . راستی این EP هستش . یعنی توی خود فیفا نیست ؟
بله میشه مطمئنا میشه
در این مورد چیزی منتشر نکرده EA که این dlc یک اکسپنشن کامل هست یا آنلاک کننده البته مسلما تلفیقی از هر دوشونه یعنی نصب این دی ال سی بعضی از فایل های موجود در فیفا 12 رو فعال می کنه اما حجم dlc مشخص میکنه که تا چه اندازه فایل قراره اضافه کنه... اینش خیلی مهم نیست مهم اینه که EA بتونه در قالب این اکسپنشن جو بازی رو متحول کنه طوری که گیمر اصلا حس نکنه داره همون فیفا 12 رو بازی می کنه

امیدوارم چند تا اچیومنت هم اضافه کنه تا انگیزه برای دانلود و بازی کردنش ایجاد کنه

SamGun
01-04-2012, 01:13
بله میشه مطمئنا میشه
در این مورد چیزی منتشر نکرده EA که این dlc یک اکسپنشن کامل هست یا آنلاک کننده البته مسلما تلفیقی از هر دوشونه یعنی نصب این دی ال سی بعضی از فایل های موجود در فیفا 12 رو فعال می کنه اما حجم dlc مشخص میکنه که تا چه اندازه فایل قراره اضافه کنه... اینش خیلی مهم نیست مهم اینه که EA بتونه در قالب این اکسپنشن جو بازی رو متحول کنه طوری که گیمر اصلا حس نکنه داره همون فیفا 12 رو بازی می کنه

امیدوارم چند تا اچیومنت هم اضافه کنه تا انگیزه برای دانلود و بازی کردنش ایجاد کنه

آرمین قضیه DLC جدید چیه ؟ همین Champions رو میگین ؟

Gregar
01-04-2012, 01:44
بله میشه مطمئنا میشه

راستی یه سوال . قضیه این اچیومنتها توی ایکس باکس چیه ؟ یادمه زمانی game for windows هم یه سری اچیومنت داشت که با انجامش به اکانتت پوینت میداد که میشد واسه مثلا خرید و ... خرج کرد . حالا توی ایکس باکس هم همینطوره ؟

Spaniuly
01-04-2012, 09:49
راستی یه سوال . قضیه این اچیومنتها توی ایکس باکس چیه ؟ یادمه زمانی game for windows هم یه سری اچیومنت داشت که با انجامش به اکانتت پوینت میداد که میشد واسه مثلا خرید و ... خرج کرد . حالا توی ایکس باکس هم همینطوره ؟
نه توی ایکس باکس اچیومنت ها بی مصرف هستند ولی توی PS3 معادل اچیومنت تروفی رو داریم که واسه خرج کردن و خرید یه سری چیزا از شبکه PSN به درد می خوره... توی ایکس باکس یه گیم اسکور میده که صرفا جهت دلخوشی گیمره

آرمین قضیه DLC جدید چیه ؟ همین Champions رو میگین ؟
جام ملت های اروپا :46: ایشالا اسپانیا می ره که مقام قهرمانیش رو تکرار کنه اول خدا و بعد تلاش و همت ماتادورها که می خوان یه بار دیگه غیرت اسپانیولی رو به دنیا نشون بدن :20:
خدایا کمکشون که یه بار دیگه دل ملت دوست داشتنی اسپانیا رو شاد کنن:11:
حس نوستالژی دست داد :31: گل تورس به آلمان توی فینال یوره 2008 ،گل زیبای اینیستا به هلند توی فینال جام جهانی امسالم ایشالا یه اسپانیای قدرتمند رو شاهد خواهیم بود

iraaaaan
01-04-2012, 16:07
هورا اسپانیا هورا بارسلونا یا به قول عربا بارشیلونا D:
سلام
آقا اینی که میگفتن فیفا 2012 مشکل داره چی بود؟
چند وقت پیش رفتم بگیرم مغازه دار گفت همه PES 2012 میخرن و فیفا 2012 مشکل داره .
اگه مشکلی هست خواهشا بگین با هم حلش کنیم بلکه رفتیم خریدیم و حالشو بردیم
ها؟
بد میگم؟
برم بگیرم مشکلی داشته باشه میام یقه شما رو میگیرم ها !:34::34::34:

Mohammad Yek110
01-04-2012, 16:25
هورا اسپانیا هورا بارسلونا یا به قول عربا بارشیلونا D:
سلام
آقا اینی که میگفتن فیفا 2012 مشکل داره چی بود؟
چند وقت پیش رفتم بگیرم مغازه دار گفت همه PES 2012 میخرن و فیفا 2012 مشکل داره .
اگه مشکلی هست خواهشا بگین با هم حلش کنیم بلکه رفتیم خریدیم و حالشو بردیم
ها؟
بد میگم؟
برم بگیرم مشکلی داشته باشه میام یقه شما رو میگیرم ها !:34::34::34:

سلام
دوست عزیز فیفا هیچ مشکلی نداره
ایرانیا میخوان سلیقشون رو به دیگران تحمیل کنن.مثه همون فروشنده
ببینید توی کل دنیا GTA به دلیل مشکلات اخلاقی ممنوعه ولی توی ایران محبوبترین بازیه و همه براش سر و دست می شکنن
اگه شما دوست داری یه سر گرمی کوتاه داشته باشی و یا میخوای فوتبال تخیی بازی کنی پی ای اس

ولی اگه فوتبال دوست دارید که از بارسایی بودنتون معلومه و دوست دارید فوتبال واقعی بازی کنید فیفا بهترین گزینه ست

SamGun
01-04-2012, 17:02
یکی از دوستان تو همین صفحات اخیر فرموند کدوم دکمه رو بگیرن که وقتی شوت میزنن به صورت فنی ضربه زده بشه و بقلی بقل پا حساب بشه مثل بازی PES !! :31:

یادمه اون وقتی که فیفا بقل پا داشت من 9 سالم بود !

من خودم به شخصه یه PES بازه تیر بودم که وقتی 2009 عرضه شد من اونو روی 360 بازی کردم . بعدش زدم تو خط FIFA که البته از اون اوایل سال 98 هم همراه با PES یکم FIFA میزدم که دیگه از سال 2002 شدم FIFA باز تیر :31: بعد تا همین 2009 FIFA رو گذاشتم کنار و PES رو شروع کردم که همین بود اول و آخرین بازی PES من دیگه از 2010 فقط FIFA بازی کردم

چند روز پیش PES رو ریختم که ببینم چطوریه , فقط تنها چیزی که متعجبم کرد این بود که واقعا دوستان چرا وقت خودشون رو سره این بازی دارن تلف میکنن !

Gregar
01-04-2012, 18:02
یکی از دوستان تو همین صفحات اخیر فرموند کدوم دکمه رو بگیرن که وقتی شوت میزنن به صورت فنی ضربه زده بشه و بقلی بقل پا حساب بشه مثل بازی PES !! :31:

یادمه اون وقتی که فیفا بقل پا داشت من 9 سالم بود !

من خودم به شخصه یه PES بازه تیر بودم که وقتی 2009 عرضه شد من اونو روی 360 بازی کردم . بعدش زدم تو خط FIFA که البته از اون اوایل سال 98 هم همراه با PES یکم FIFA میزدم که دیگه از سال 2002 شدم FIFA باز تیر :31: بعد تا همین 2009 FIFA رو گذاشتم کنار و PES رو شروع کردم که همین بود اول و آخرین بازی PES من دیگه از 2010 فقط FIFA بازی کردم

چند روز پیش PES رو ریختم که ببینم چطوریه , فقط تنها چیزی که متعجبم کرد این بود که واقعا دوستان چرا وقت خودشون رو سره این بازی دارن تلف میکنن !

اگه تا اخر عمرت (که الهی زیاد باشه) به جواب این سوال رسیدی خواهشا یه پیغام خصوصی هم به ما بده . منم تو کفش موندم که واقعا چرا PES ؟ اخ ببخشید منظورم :2: بود.

SamGun
01-04-2012, 20:34
اگه تا اخر عمرت (که الهی زیاد باشه) به جواب این سوال رسیدی خواهشا یه پیغام خصوصی هم به ما بده . منم تو کفش موندم که واقعا چرا PES ؟ اخ ببخشید منظورم :2: بود.

PES تو یه دورانی واقعا زیبا کار کرد, من واقعا سری های 2005 و 2009 اش رو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا نمیتونه سیر پیشرفت رو روی کارش داشته باشه دقیقا مثل نمودار سینوسی بازی پیش میره که خب اصلا جالب نیست این کارش که جدیدا هم دستش درد نکنه داره کلا افول میکنه !!

بدترین سری FIFA ای هم که من بازی کرده بودم 2004 و 2008 بود که واقعا در نوبه ی خودش از این بدتر نمیشد ساخت !! مخصوصا 2004 که کلا سقوط کرد بازی.

الان دارم Technic های فیفا رو میبینم واقعا چیزایی داره که حتی تو فوتبال واقعی که خودم بازی میکردم به ذهنم نمیرسید برای زدن همچین حرکاتی !! :31:

فیفا الان باید روی فیزیک جدیدی که گذاشته بیشتر کار کنه , یکی از مشکلاتی که اصلا نباید انقدر تکرار بشه برخورد بازیکنان و توپ با داور هست که مشکل از بد بودن هوش مصنوعی داور در جایگیریه که خوده من تا حالا چندین بار گل خوردم سره این موضوع و حتی باختم .

همچنین اسکیل زدن کرنر در فیفا واقعا باید براش تجدید نظر بشه و نمونه های مختلفی براش در نظر گرفته بشه

اینم دیدم جالبه ببینید

کلا تفاوتی که اینجا بین این 2 بازی نشون داده میشه مثل این میمونه که طراح چهره PES کاریکاتوریست بوده ! :31:

khelane
01-04-2012, 21:53
سلام
لطفا از دوستان محترم میخوام دوباره بحث این دوبازی رو نکشن وسط هرکی واسه خودش سلیقه داره و باید به تمام کاربران و دوستداران هرنوع بازی احترام بزاریم (خودم از بازی مزرعه دار خوشم میومد سه سال ازگار بازی کردم تموم دوستام بهم میخندیدن ولی من خیلی علاقه بهش داشتم چون معتاد کننده و ادم رو گیر میده)فیفا هم تاحالا برای من اینطوری بود که خیلی پیچیده هست حتی امسال فهمیدم که میتونی بازیکن تو اکادمی خودم بزارم و الان هم حدود 2 ماهه اکانت گلد خریدم وانلاین بازی میکنم
فقط از دوستان تقاضا دارم که بحث دوبازی رو بکشن کنا چون انجمن به بیراه میره و مممکنه اسپم و شاید تایپیک طی مدتی توسط مدیران بسته بشه فکر کنم پارسال بود یه چند روزی بسته شد دقیق یادم نیست پس فیفای ها رو به خیر و پی اس باز ها رو به سلامت بسپاریم

راستی کسی نیست انلاین بازی کنه مردیم از بس با این اجنبی ها بازی کردیم یه چندتا ایرانی خودمون هم هست که به محض اینکه دوتا یا سه تا بازی کردم باهاش قطعش میکنه بهشون میگم میگن اینترنت مشکله نمیگن مشکل از خودمونه تحمل باخت ندارن الان هم سه شب هست تحریمشون کردم و هی میان و میگن بازی کنیم منم میگم صد رحمت به این خارجی ها از 10 تا شاید یکی صفر کنه اونم شاید تو دقیقه 85 به بعد با اختلاف سه یا دو گل ولی فقطبا سه نفر هموطنی بازی میکردم که همشون تو نصفه یا قبل از 80 صفر میکنن فقط یکیشون جزی اینا نیست واقعا بازیش عالیه ولی از شانس بد ما یا باهاش نمیرسیم بازی کنیم یا ان نیست

حالا این گیمر تک من هست لطفا هرکی انلاین بازی میکنه یا منو اد کنه یا گیمرتکش رو برام بزاره تا باهم یواشکی ثواب ببریم
khelane

راستی دوستان برای دیدن این کلیپ بالای که ف ی ل ت ر ه چیکار کرد یه چیز دارم اسمش تور هست ولی زیاد قوی نیست و قابلیت تماشا کردن انلاین هم نداره با سایت های واسطه هم که یه کم دیر میاد ممنون میشم تو پیغام خصوصی ذکر کنید
با سپاس

sabar
01-04-2012, 22:48
سلام
خوب گفتم که انجمن رو دنبال میکنم
راستش رفتم و پی ای اس رو خریدم و بازی کردم و حالم ...... خورد
ولی خداییش نگید امسال پی ای اس تخیلی و یا شائولینه
فیفا امسال سی پی یوش واقعا تخیلی بود
یارو با سر استپ میکرد بعد گل میزد
یا دفاع من توپ رو میگرفت نمیدونم مهاجم حریف که توپ رو لو داده بود کدوم پاش میاد جلو توپ رو همونجا میگرفت و گل میکرد
خداییش داشتم با چلسی بازی میکردم من آرسنال بود و 1 بر صفر جلو بودم که یه بازیکن چلسی اخراج شد
30 دقیقه از بازی گذشته بود بازی رو 2 بر 1 باختم
آمار جالب بود من 15 تا شوت داشتم اون 4 تا هر دومون هم 100 درصد شوتهامون تو چهارچوب بود
اما چک لامذهب هیچی گل نمیخورد اونی هم که من زدم پنالتی بود
جالبتر با نوریچ بازی میکردم تو حمله شوت زدم دروازه بانش توپ رو گرفت یه شوت بلند زد دیدم بازیکنش پشت مدافعهام در رفته و با یک بغل پا گل زد
تا حالا با دو ضرب گل خوردید
خداییش امسال آخر شائولین بود فیفا تو پی ای اس یه تیم بارسلونا داشتیم لامذهب تو فیفا همه تیمها بارسلونا هستند و همه لیونل مسی
والکات تو حمله با اون سرعت بالاش خداییش جلوی دفاع در پیتی حریف سرعت کم میاره تو تمام صحنه ها نگاه کنید کدوم مهاجمتون میتونه سرعتش بیشتر از حریف بشه
تو محوطه فاصلت با مدافع دو قدمه میری مربع رو بزنی شوت بشه نا خودآگاه یهو 3 تا مدافع رو پاهاتن از کجا میاد خدا میدونه
تازه همه اینها رو روی دور ورلد کلاس انجام دادم لنجدری پیشکش
ببخشید این همه ایراد گرفتم شاید من مبتدی باشم
ولی فیفا خیلی قشنگه و همه این ایراداتش رو میشه به زیباییش تحمل کرد که من نکردم

Kaveh619
01-04-2012, 23:15
بهتره دعا کنیم این اشکالات فیفا 12 تو سری بعدی حل شه و کاملا بی رقیب بشه......

این اشکالات رو هم همه میدونیم و بهش اشاره شده.....

Spaniuly
01-04-2012, 23:52
واقعا PES بازها سلیقه خاصی دارن که PES رو به فیفا ترجیح می دن مطمئن باشید فیفا رو هم بازی کردن و باز هم PES رو تائید می کنن یه سری مطلب توی صفحات اخیر تاپیک PES 2012 ترجمه کرده بودن یه آقای خارجی اتم شکافته بود و به این نتیجه رسیده بود PES 2012 بهتر از فیفا 2012 هست واقعا چیزهایی که نوشته بود برعکس و غیر قابل قبول بود از نظر من ولی از نظر خودش صحیح بود! به نظرم هیچ PES2012 باز رو نمیشه سرزنش کرد چون با تمام وجود قبولش داره گرچه اصلا واقعی و گیم پلی درستی نداره از نظر ما به هر حال سلیقه خیلی مهمه PES 2012 چیزهایی رو براش ارائه می ده که می خواد اون رو پس به نظرم نمیشه گفت یه نفر چرا PES بازی می کنه... جواب کاملا واضحه چون باهاش ارتباط برقرار می کنه والسلام... اما برای ما که فیفا نکست رو بازی می کنیم یک بازی با گیم پلی PES2012 فقط می تونه خاطرمون رو آزار بده برای من PES 2012 مثل خوردن یه غذایی بود که اصلا با مزاجم سازگار نیست به قدری فحش می دادم خودم رو که نشستم و وقتم رو دارم باهاش تلف می کنم ولی به هر حال خریده بودمش و حداقل می خواستم اچیومنتاشو بگیرم تا خودم رو راضی کنم که ایرادی نداره که دیسکش مونده توی کمدم و خاک می خوره چون تقریبا یه بازی تموم شده اس و انگیزه ای واسه بازی کردنش ندارم... بزرگترین ایرادی که براش می گیرم یکنواختی بازی هست وقتی آدم فیفا بازی می کنه و می بینه حمل توپ بازیکنان متنوع هست گاها توپ زیر پای بازیکن لیز می خوره و ... اینا همه عشق داره بخدا ولی توی PES همه چیز ثابت و یکنواخت هست اینا برای من ایراده ولی اونایی که PES بازی می کنن دقیقا همین رو می خوان و با این یکنواختی PES حال می کنن... بنابراین اینکه بشینیم و نکات ضعف و قوت رو مقایسه کنیم وقت تلف کردنه تمامی نقات ضعف PES از نظر ما نقاط قوت محسوب میشه از نظر PES بازها و دقیقا بالعکس برای همین همان بهتر که مقایسه نکنیم و حتی همدیگه رو تشویق به انجام یکیشون نکنیم مسلمایک فوتبال گیمر هر جفتشون رو دیده و بازی کرده... و به انتخاب خودش ایمان داره مطمئن باشید اون لذتی که ما از فیفا بازی کردنمون می بریم اونا از PES بازی کردن می برن و این اصلا چیزی نیست که ما بهش حساسیت نشون بدیم

شرمنده سر درد دادم و صحبتام طولانی شد... موفق و گیمر باشید

SamGun
02-04-2012, 01:09
سلام
لطفا از دوستان محترم میخوام دوباره بحث این دوبازی رو نکشن وسط هرکی واسه خودش سلیقه داره و باید به تمام کاربران و دوستداران هرنوع بازی احترام بزاریم (خودم از بازی مزرعه دار خوشم میومد سه سال ازگار بازی کردم تموم دوستام بهم میخندیدن ولی من خیلی علاقه بهش داشتم چون معتاد کننده و ادم رو گیر میده)فیفا هم تاحالا برای من اینطوری بود که خیلی پیچیده هست حتی امسال فهمیدم که میتونی بازیکن تو اکادمی خودم بزارم و الان هم حدود 2 ماهه اکانت گلد خریدم وانلاین بازی میکنم
فقط از دوستان تقاضا دارم که بحث دوبازی رو بکشن کنا چون انجمن به بیراه میره و مممکنه اسپم و شاید تایپیک طی مدتی توسط مدیران بسته بشه فکر کنم پارسال بود یه چند روزی بسته شد دقیق یادم نیست پس فیفای ها رو به خیر و پی اس باز ها رو به سلامت بسپاریم

راستی کسی نیست انلاین بازی کنه مردیم از بس با این اجنبی ها بازی کردیم یه چندتا ایرانی خودمون هم هست که به محض اینکه دوتا یا سه تا بازی کردم باهاش قطعش میکنه بهشون میگم میگن اینترنت مشکله نمیگن مشکل از خودمونه تحمل باخت ندارن الان هم سه شب هست تحریمشون کردم و هی میان و میگن بازی کنیم منم میگم صد رحمت به این خارجی ها از 10 تا شاید یکی صفر کنه اونم شاید تو دقیقه 85 به بعد با اختلاف سه یا دو گل ولی فقطبا سه نفر هموطنی بازی میکردم که همشون تو نصفه یا قبل از 80 صفر میکنن فقط یکیشون جزی اینا نیست واقعا بازیش عالیه ولی از شانس بد ما یا باهاش نمیرسیم بازی کنیم یا ان نیست

حالا این گیمر تک من هست لطفا هرکی انلاین بازی میکنه یا منو اد کنه یا گیمرتکش رو برام بزاره تا باهم یواشکی ثواب ببریم
khelane

راستی دوستان برای دیدن این کلیپ بالای که ف ی ل ت ر ه چیکار کرد یه چیز دارم اسمش تور هست ولی زیاد قوی نیست و قابلیت تماشا کردن انلاین هم نداره با سایت های واسطه هم که یه کم دیر میاد ممنون میشم تو پیغام خصوصی ذکر کنید
با سپاس

از اولی که تو این فروم بودم با پاک کردن صورت مسئله مخالف بودم چون همیشه راحت ترین کاره !

بحث نکنیم چون ممکنه یک عده ترول وارد بحث بشن تاپیک رو به بیراهه بکشن . مشکل از بحث نیست ! مشکل از کاربر ها هست .

هر کسی با دلیل و مدرک حرف بزنه با کمال میل قبول میکنیم .

شما الان آخرین پست من رو یکبار دیگه درست بخونی متوجه میشی که بنده چندین اشکال از بازی رو گقتم و هنوزم راضی نیستم از وضع بازی که تازه بازهم همه ی مشکلات رو نگفتم .

من با PC آنلاین بازی میکنیم اگه هستی که در خدمتم

ID : saamgun

در مورد لینک هم حتما باید ساکـس یا وی ...ان داشته باشی که سرعت خوبی داشته باشه . آنتی فـیلتر تور به خاطر اینکه از مرور گر خودش استفاده میکنه و اون مرور گر Flash Player نداره
قابلیت پخش رو به شما نمیده.

سلام
خوب گفتم که انجمن رو دنبال میکنم
راستش رفتم و پی ای اس رو خریدم و بازی کردم و حالم ...... خورد
ولی خداییش نگید امسال پی ای اس تخیلی و یا شائولینه
فیفا امسال سی پی یوش واقعا تخیلی بود
یارو با سر استپ میکرد بعد گل میزد
یا دفاع من توپ رو میگرفت نمیدونم مهاجم حریف که توپ رو لو داده بود کدوم پاش میاد جلو توپ رو همونجا میگرفت و گل میکرد
خداییش داشتم با چلسی بازی میکردم من آرسنال بود و 1 بر صفر جلو بودم که یه بازیکن چلسی اخراج شد
30 دقیقه از بازی گذشته بود بازی رو 2 بر 1 باختم
آمار جالب بود من 15 تا شوت داشتم اون 4 تا هر دومون هم 100 درصد شوتهامون تو چهارچوب بود
اما چک لامذهب هیچی گل نمیخورد اونی هم که من زدم پنالتی بود
جالبتر با نوریچ بازی میکردم تو حمله شوت زدم دروازه بانش توپ رو گرفت یه شوت بلند زد دیدم بازیکنش پشت مدافعهام در رفته و با یک بغل پا گل زد
تا حالا با دو ضرب گل خوردید
خداییش امسال آخر شائولین بود فیفا تو پی ای اس یه تیم بارسلونا داشتیم لامذهب تو فیفا همه تیمها بارسلونا هستند و همه لیونل مسی
والکات تو حمله با اون سرعت بالاش خداییش جلوی دفاع در پیتی حریف سرعت کم میاره تو تمام صحنه ها نگاه کنید کدوم مهاجمتون میتونه سرعتش بیشتر از حریف بشه
تو محوطه فاصلت با مدافع دو قدمه میری مربع رو بزنی شوت بشه نا خودآگاه یهو 3 تا مدافع رو پاهاتن از کجا میاد خدا میدونه
تازه همه اینها رو روی دور ورلد کلاس انجام دادم لنجدری پیشکش
ببخشید این همه ایراد گرفتم شاید من مبتدی باشم
ولی فیفا خیلی قشنگه و همه این ایراداتش رو میشه به زیباییش تحمل کرد که من نکردم

فیزیک بازی هنوز جای کار داره و باید بهبود پیدا کنه و این مشکلاتی که میبینید از همین موضوع نشأت میگیره .

در مورد گلهایی هم که خوردید مخصوصا 2 ضرب :31: مشکل از چیدمان دفاع و سبک تدافعی هست که باید با بازی کردن و نحوه ی بازی خودتون اصلاحش کنید و همچنین نوع دفاع انفرادی رو باید با بازی کردن زیاد تقویت کنید .

واقعا PES بازها سلیقه خاصی دارن که PES رو به فیفا ترجیح می دن مطمئن باشید فیفا رو هم بازی کردن و باز هم PES رو تائید می کنن یه سری مطلب توی صفحات اخیر تاپیک PES 2012 ترجمه کرده بودن یه آقای خارجی اتم شکافته بود و به این نتیجه رسیده بود PES 2012 بهتر از فیفا 2012 هست واقعا چیزهایی که نوشته بود برعکس و غیر قابل قبول بود از نظر من ولی از نظر خودش صحیح بود! به نظرم هیچ PES2012 باز رو نمیشه سرزنش کرد چون با تمام وجود قبولش داره گرچه اصلا واقعی و گیم پلی درستی نداره از نظر ما به هر حال سلیقه خیلی مهمه PES 2012 چیزهایی رو براش ارائه می ده که می خواد اون رو پس به نظرم نمیشه گفت یه نفر چرا PES بازی می کنه... جواب کاملا واضحه چون باهاش ارتباط برقرار می کنه والسلام... اما برای ما که فیفا نکست رو بازی می کنیم یک بازی با گیم پلی PES2012 فقط می تونه خاطرمون رو آزار بده برای من PES 2012 مثل خوردن یه غذایی بود که اصلا با مزاجم سازگار نیست به قدری فحش می دادم خودم رو که نشستم و وقتم رو دارم باهاش تلف می کنم ولی به هر حال خریده بودمش و حداقل می خواستم اچیومنتاشو بگیرم تا خودم رو راضی کنم که ایرادی نداره که دیسکش مونده توی کمدم و خاک می خوره چون تقریبا یه بازی تموم شده اس و انگیزه ای واسه بازی کردنش ندارم... بزرگترین ایرادی که براش می گیرم یکنواختی بازی هست وقتی آدم فیفا بازی می کنه و می بینه حمل توپ بازیکنان متنوع هست گاها توپ زیر پای بازیکن لیز می خوره و ... اینا همه عشق داره بخدا ولی توی PES همه چیز ثابت و یکنواخت هست اینا برای من ایراده ولی اونایی که PES بازی می کنن دقیقا همین رو می خوان و با این یکنواختی PES حال می کنن... بنابراین اینکه بشینیم و نکات ضعف و قوت رو مقایسه کنیم وقت تلف کردنه تمامی نقات ضعف PES از نظر ما نقاط قوت محسوب میشه از نظر PES بازها و دقیقا بالعکس برای همین همان بهتر که مقایسه نکنیم و حتی همدیگه رو تشویق به انجام یکیشون نکنیم مسلمایک فوتبال گیمر هر جفتشون رو دیده و بازی کرده... و به انتخاب خودش ایمان داره مطمئن باشید اون لذتی که ما از فیفا بازی کردنمون می بریم اونا از PES بازی کردن می برن و این اصلا چیزی نیست که ما بهش حساسیت نشون بدیم

شرمنده سر درد دادم و صحبتام طولانی شد... موفق و گیمر باشید

آرمین جان کاملا تائید میکنم حرفاتو مخصوصا مخصوصا مخصوصا این قسمت که در رابطه با تکراری بودن سبک صحبت کردی .

کلا بازیکنان PES دنبال یک نقطه ضعف کلی هستن که تا آخر بازی با همون نقطه ضعف گل بزنن و فقط برای گل زدن یک روش دارن.

البته 95% اینطوری هستن .

mojtaba0007
02-04-2012, 01:59
با سپاس

میتونید از اینجا دانلود کنید و راحت تماشا کنید:

اگه بازم لینک مشابهی داشتین میتونین تو تاپیک مستقیم کردن لینکها درخواست بدین تا براتون مستقیم کنم

p3yman_xl
02-04-2012, 08:01
من تا الان به هر کی فیفا رو معرفی کردم دیگه طرف PES نرفته!
اولش یه کم مقاومت نشون میدن ولی وقتی بازی میکنن دیگه PES رو میذارن کنار!

Dav0od
02-04-2012, 09:57
من هم طرفدار پروپا قرص فیفا هستم و یکی از مهم ترین دلایلش هم اینه که هیچ وقت احساس نمی کنی بازی برات تکراری شده !
PES رو هم تا زمانی که نخواد یه تغییر درست حسابی کنه دیگه امتحان نمی کنم و اون زمان هم فکر کنم موقعی باشه که نسل جدید کنسول ها وارد بازار بشن و کلا بازیسازها یه تکون اساسی به خودشون بدن و ...

khelane
02-04-2012, 10:13
از اولی که تو این فروم بودم با پاک کردن صورت مسئله مخالف بودم چون همیشه راحت ترین کاره !

بحث نکنیم چون ممکنه یک عده ترول وارد بحث بشن تاپیک رو به بیراهه بکشن . مشکل از بحث نیست ! مشکل از کاربر ها هست .

هر کسی با دلیل و مدرک حرف بزنه با کمال میل قبول میکنیم .

شما الان آخرین پست من رو یکبار دیگه درست بخونی متوجه میشی که بنده چندین اشکال از بازی رو گقتم و هنوزم راضی نیستم از وضع بازی که تازه بازهم همه ی مشکلات رو نگفتم .

من با PC آنلاین بازی میکنیم اگه هستی که در خدمتم

ID : saamgun

در مورد لینک هم حتما باید ساکـس یا وی ...ان داشته باشی که سرعت خوبی داشته باشه . آنتی فـیلتر تور به خاطر اینکه از مرور گر خودش استفاده میکنه و اون مرور گر Flash Player نداره
قابلیت پخش رو به شما نمیده.
خب شما راست میگی و خیلی اقای کری ولی خودتون هم فرمودید یه عناصر هستند به اسم کاربرهای ..... که خیلی بحث ها رو منحرف میکنن و شروع به بحث های جنجال برانگیز و ... میکنن هر بازی واسه خودش نقاط ضعف و قوتی داره ولی نمیدونم واسه چی هی میان و تعصبی کار میکنن من گفته شما رو با تمام وجود قبول دارم
اقا ارمین هم فرمودن که تو انجمن پی اس یه چیزی تفسیر شده و فکر کنم ترجمه شده که کاملا و 180 درجه فرق داره و جا داره یه بار دوستان بخونن و یه نظر سنجی هم راه بندازیم واسش اینقدر جالبه!!!!!!

من تا الان به هر کی فیفا رو معرفی کردم دیگه طرف PES نرفته!
اولش یه کم مقاومت نشون میدن ولی وقتی بازی میکنن دیگه PES رو میذارن کنار!

دقیقا منم مثل شما بودم وقتی فیفا بازی میکردم بهم میگفتن برو بچه برو کارتونت رو بازی کنن همینا بود حدود 5 تا ازپروپا قرص ترین طرفدارتین های پی اس رو اوردم و گفتم فقط یه بازی 6 دقیقه ای بازی کنید ببینید فرق رو خداشاهده الان سرودست میشکنن همین چند روز پیش یه لیگ رفت و برگشت برگزار کردیم که واسه خودمون هم جایزه گذاشیتم جاتون خالی الان هم این پست رو مینویسم یکشون هم هست از این طرفدارهای جدید فیفا و سلام به همتون هم میرسونه
یادمه تو پی اس 09 ساموئل اتوو دوستم همه رو دریبل میزد و گل میکرد اصلا نه یه بازیکن بلکه 8 نفر با هم داشتیم و نوبت به نوبت بازی میکردیم کسی جلو دارش نبود یا همین کریس رونالودو در پی اس 2010 که جلودارش نبود الان هم فیلمهاش رو داره که رو اعصاب ما راه میرفت کلی خاطه داشتیم اگه فیلمهاش رو حذف نکرده باشه براتون حتما میزارم
با سپاس

Gregar
02-04-2012, 10:14
PES تو یه دورانی واقعا زیبا کار کرد, من واقعا سری های 2005 و 2009 اش رو دوست داشتم ولی نمیدونم چرا نمیتونه سیر پیشرفت رو روی کارش داشته باشه دقیقا مثل نمودار سینوسی بازی پیش میره که خب اصلا جالب نیست این کارش که جدیدا هم دستش درد نکنه داره کلا افول میکنه !!

بدترین سری FIFA ای هم که من بازی کرده بودم 2004 و 2008 بود که واقعا در نوبه ی خودش از این بدتر نمیشد ساخت !! مخصوصا 2004 که کلا سقوط کرد بازی.

الان دارم Technic های فیفا رو میبینم واقعا چیزایی داره که حتی تو فوتبال واقعی که خودم بازی میکردم به ذهنم نمیرسید برای زدن همچین حرکاتی !! :31:

فیفا الان باید روی فیزیک جدیدی که گذاشته بیشتر کار کنه , یکی از مشکلاتی که اصلا نباید انقدر تکرار بشه برخورد بازیکنان و توپ با داور هست که مشکل از بد بودن هوش مصنوعی داور در جایگیریه که خوده من تا حالا چندین بار گل خوردم سره این موضوع و حتی باختم .

همچنین اسکیل زدن کرنر در فیفا واقعا باید براش تجدید نظر بشه و نمونه های مختلفی براش در نظر گرفته بشه

اینم دیدم جالبه ببینید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] watch%3Fv%3D_7h54dYEX58%26feature%3DBFa%26list%3DW L29320A2DF53F4FF5%26lf%3Dmh_lolz)

کلا تفاوتی که اینجا بین این 2 بازی نشون داده میشه مثل این میمونه که طراح چهره PES کاریکاتوریست بوده ! :31:

ما که اولش که سیستم خریدیم اولین بازی که کردیم فیفا 05 بود که خیلی خوب بود البته در اون زمان . البته قبلش توی کلوپ ها بعضی وقتها eleven یا همون pes میزدیم ولی هیچی واسم فیفا 05 نشد . یه جورایی کنترلش راحت و روون بود . هر چند روی پی سی و با کیبرد .
بعد از اون با PES6 اشنا شدیم و یه چندوقتی بازی کردیم و بعدش دیگه فوتبال رو گذاشتیم کنار . حتی نگاه کردن فوتبال و بازی کردنش رو هم گذاشتیم کنار .
رفت تا فیفا 11 که اومد و سیستم رو هم ارتقا دادیم و دوباره اومدیم تو خط فوتبال . جالبیش اینجا بود که بعد از چند سال که دوباره بازی میکردم واسم عجیب بود بازیکنهایی مثل نیستلروی و هانری و شوچنکو و ... که اون زمان توی فیفا خدا بودن کجا رفتن . با پدیده ای مثل مسی تازه دو سال پیش اشنا شدم . بگذریم ...

راجع به فیزیک فیفا هم به نظرم کاملا درسته . به علاوه اینکه هوش مصنوعی فیفا خیلی با فیزیکش نا سازگاره .
یعنی توی همچین بازی ای که برخوردهای معمولی غیر از تکل بین بازیکنهای خودی یا داور منجر به افتادن یا مصدوم شدن میشه اصلا روش کار نشده که مثلا طرف از جلو بازیکن دیگه بره کنار .
تا حالا شده چندین بار روی همین مسئله خوردن توپ به داور گل خوردم .

توی بازی دیشب هم که با هم زدیم اگه یادت بیاد یه بار توی دفاع که پیکه توپ رو ازت گرفت فکر کنم ابیدال بود خودشو زد به پیکه و یک موقعیت ناجور واسه تیمت فراهم شد که خوشبختانه گل نشد :15:

اون چهره ها هم جالب بود . من PES 12 ندیده بودم . ولی معلوم شد لااقل توی چهره ها هیچ پیشرفتی نداشته .
جالب اینجاست جزییات گرافیکی صورت توی PES خیلی بالا بود ولی فقط یه مشکل داشت . طراحی افتضاح :2:

راستی دیشب من موندم چجوری شده بود .
بچه ها تا حالا شده توی مود انلاین که با کسی بازی میکنین بازیتون خیلی سریع بشه ؟ مثل فیلم که میزارین روی دور تند . حتی از fast هم سریع تر ؟ در عوض بازی این samgun که باهاش بازی میکردم کند بوده .
یعنی میشه باگ باشه ؟

mf.designing
02-04-2012, 15:01
سلام به دوستان .
من هم PES باز بودم (شدید :دی) اما با نسخه های جدید فیفا ازش خوشم اومد . اما حالا مشکلی که دارم عادت چند سالم به ترتیب کلیدها در PES هست ! خواهشی که دارم اگه میشه یکی از دوستان لطف کنن رو تصویر ترتیب دقیقه دقیق جایگزینی کلیدهای فیفا طبق PES رو + آموزش بازی کردن درست فیفا و تکنیکاش رو برام بزاره

خیلی ممنون

nilmar10
02-04-2012, 17:36
آقا یه چیز عجیب
من یه طرح جدید برای جایگیری حمله موقع کرنر زدن طراحی کردم،بعد وقتی موقع کرنر زدنم شد ،اون طرح رو فراخونی کردم با کلید RS ،میدونید چی شد
تمام بازیکنام که براشون جا تعریف کیده بودم غیب شدن!!!
گفتم شاید باگ گرافیکیه !! کرنر رو سانتر کردم توپ رسید به حریف اونم نامردی نکرد 7-8 نفره حمله کرد گل زد،بعد که بازی خواست دوباره شروع بشه بعضی از بازیکنام از کنار زمین اومدن داخل!!بعضی هم تو زمین بودن،این اتفاق تا حالا شاید 5-6 بار برای من افتاده البته تو مود آنلاین،چون بازی رو بیشتر از 30 ثانیه نمیشه نگه داشت نمیشه فیلمشو سیو کنم. کسی نظری نداره؟

khelane
02-04-2012, 19:27
بچه ها تا حالا شده توی مود انلاین که با کسی بازی میکنین بازیتون خیلی سریع بشه ؟ مثل فیلم که میزارین روی دور تند . حتی از fast هم سریع تر ؟ در عوض بازی این samgun که باهاش بازی میکردم کند بوده .
یعنی میشه باگ باشه ؟
این باگ نیست شما وقتی بازی دوستانه در حالت انلاین میزنید قبل از دعوت کردن دوستتون نوع بازی رو سرعت بازی رو مشخص میکنه اکثر رو حالت نرمال هست ولی بستگی علاقه و سلیقه فرد میزبان هست

SevenCity
02-04-2012, 19:54
آقا یه چیز عجیب
من یه طرح جدید برای جایگیری حمله موقع کرنر زدن طراحی کردم،بعد وقتی موقع کرنر زدنم شد ،اون طرح رو فراخونی کردم با کلید RS ،میدونید چی شد
تمام بازیکنام که براشون جا تعریف کیده بودم غیب شدن!!!
گفتم شاید باگ گرافیکیه !! کرنر رو سانتر کردم توپ رسید به حریف اونم نامردی نکرد 7-8 نفره حمله کرد گل زد،بعد که بازی خواست دوباره شروع بشه بعضی از بازیکنام از کنار زمین اومدن داخل!!بعضی هم تو زمین بودن،این اتفاق تا حالا شاید 5-6 بار برای من افتاده البته تو مود آنلاین،چون بازی رو بیشتر از 30 ثانیه نمیشه نگه داشت نمیشه فیلمشو سیو کنم. کسی نظری نداره؟

دقیقا متوجه نشدم چی گفتی ولی این یک باگه
ترکیب های عجیب غریب باعث این نوع باگ ها میشن
من یه ترکیب شدیدا هجومی دارم که بعد از گل یا شروع بازی از وسط زمین یکی از بازیکنان هجومیم گوشه ی زمین خودم نزدیک کرنر ایستاده بعد کم کم میاد سرجاش کاملا هم اون لحظه افساید رو پر میکنه

Gregar
02-04-2012, 23:05
این باگ نیست شما وقتی بازی دوستانه در حالت انلاین میزنید قبل از دعوت کردن دوستتون نوع بازی رو سرعت بازی رو مشخص میکنه اکثر رو حالت نرمال هست ولی بستگی علاقه و سلیقه فرد میزبان هست

نه khelane جان . من خودم بازی رو invite کردم و گذاشتم روی نرمال . تازه گفتم که اصلا fast هم نبود . بالاتر بود . چون هزار بار تا حالا fast بازی کردم . ولی کلا سرعت بازیکنها رفته بود بالا جوری که اصلا نمیشد کنترلشون کنی . پشت سر هم توپ از دست میدادم .
البته موقع رفتن تو بازی یه بار پرید بیرون وقتی دوباره اومد توی ارنا بازیکنم فرز شده بود . حدس میزنم باگ بوده و دوبار بازی رو fast کرده .

SamGun
03-04-2012, 00:30
ما که اولش که سیستم خریدیم اولین بازی که کردیم فیفا 05 بود که خیلی خوب بود البته در اون زمان . البته قبلش توی کلوپ ها بعضی وقتها eleven یا همون pes میزدیم ولی هیچی واسم فیفا 05 نشد . یه جورایی کنترلش راحت و روون بود . هر چند روی پی سی و با کیبرد .
بعد از اون با PES6 اشنا شدیم و یه چندوقتی بازی کردیم و بعدش دیگه فوتبال رو گذاشتیم کنار . حتی نگاه کردن فوتبال و بازی کردنش رو هم گذاشتیم کنار .
رفت تا فیفا 11 که اومد و سیستم رو هم ارتقا دادیم و دوباره اومدیم تو خط فوتبال . جالبیش اینجا بود که بعد از چند سال که دوباره بازی میکردم واسم عجیب بود بازیکنهایی مثل نیستلروی و هانری و شوچنکو و ... که اون زمان توی فیفا خدا بودن کجا رفتن . با پدیده ای مثل مسی تازه دو سال پیش اشنا شدم . بگذریم ...

راجع به فیزیک فیفا هم به نظرم کاملا درسته . به علاوه اینکه هوش مصنوعی فیفا خیلی با فیزیکش نا سازگاره .
یعنی توی همچین بازی ای که برخوردهای معمولی غیر از تکل بین بازیکنهای خودی یا داور منجر به افتادن یا مصدوم شدن میشه اصلا روش کار نشده که مثلا طرف از جلو بازیکن دیگه بره کنار .
تا حالا شده چندین بار روی همین مسئله خوردن توپ به داور گل خوردم .

توی بازی دیشب هم که با هم زدیم اگه یادت بیاد یه بار توی دفاع که پیکه توپ رو ازت گرفت فکر کنم ابیدال بود خودشو زد به پیکه و یک موقعیت ناجور واسه تیمت فراهم شد که خوشبختانه گل نشد :15:

اون چهره ها هم جالب بود . من PES 12 ندیده بودم . ولی معلوم شد لااقل توی چهره ها هیچ پیشرفتی نداشته .
جالب اینجاست جزییات گرافیکی صورت توی PES خیلی بالا بود ولی فقط یه مشکل داشت . طراحی افتضاح :2:

راستی دیشب من موندم چجوری شده بود .
یعنی میشه باگ باشه ؟

05 که واقعا متحول کرد فیفا رو مخصوصا در نحوه ضربه زدن به توپ.

متاسفانه این مشکل سرعت هر از چند گاهی پیش میاد و خدا نکنه به من بیوفته کاملا کنترل بازی از دستم خارج میشه چون سرعتی بازی میکنم اصلا نمیتونم خودم رو با حرکات آهسته مچ کنم. حتی با سرعت Normal بازی گاهی مشکل پیدا میکنم چه برسه به اون افتضاحی که دیشب بود ! کلا میتونم بگم سرعتم کمتر از Slow بود.

سلام به دوستان .
من هم PES باز بودم (شدید :دی) اما با نسخه های جدید فیفا ازش خوشم اومد . اما حالا مشکلی که دارم عادت چند سالم به ترتیب کلیدها در PES هست ! خواهشی که دارم اگه میشه یکی از دوستان لطف کنن رو تصویر ترتیب دقیقه دقیق جایگزینی کلیدهای فیفا طبق PES رو + آموزش بازی کردن درست فیفا و تکنیکاش رو برام بزاره

خیلی ممنون

شما همه ی دکمه هارو قصد داری مثل PES کنی ؟

formol1
03-04-2012, 10:51
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه اما هرچی میگردم نمی دونم کجا باید رزولوشن بازی رو بذارم رو 1920 /1080

لطفا راهنمایی کنید

mehdi_vsgh
03-04-2012, 11:28
سلام دوستان من این بازی رو نصب کردم اجرا هم میشه اما هرچی میگردم نمی دونم کجا باید رزولوشن بازی رو بذارم رو 1920 /1080

لطفا راهنمایی کنید
از اینجا:

EA SPORTS\FIFA 12\fifasetup
بعد فایلfifaconfig را باز کن و تغییرات را اعمال کن

linkin_park
03-04-2012, 11:42
سلام ،
آقا من او فیفا کلا یووه ور میدارم ... ولی یه مساله ای بدجوری آزارم میده ، لباس Home یووه اشتباس یعنی شورت و جورابش بجای مشکی باید سفید باشه که نیست . هر چی هم گشتم کیت شو پیدا نکردم ...

ممنون میشم یه نفر راه حل اینو داشته باشه !

CRIS Joon CR7
03-04-2012, 12:02
سلام ،
آقا من او فیفا کلا یووه ور میدارم ... ولی یه مساله ای بدجوری آزارم میده ، لباس Home یووه اشتباس یعنی شورت و جورابش بجای مشکی باید سفید باشه که نیست . هر چی هم گشتم کیت شو پیدا نکردم ...

ممنون میشم یه نفر راه حل اینو داشته باشه !
با creation master میتونی هر بلایی که بخوای سر لباس تیمت بیاری:46:

mf.designing
03-04-2012, 13:58
شما همه ی دکمه هارو قصد داری مثل PES کنی ؟ بله ، دقیقا میخوام مو به مو مثل PES بشه برام
ممنون

City 17
03-04-2012, 15:26
اولین تریلر رسمی Euro 2012 :

همون طور که در آخر تریلر می بینید این DLC از 24 آوریل قابل دانلود هست.

linkin_park
03-04-2012, 17:17
با creation master میتونی هر بلایی که بخوای سر لباس تیمت بیاری:46:

مرسی من ریختم ولی مساله اینه که عکسشو ندارم که روش ایمپورت کنم .

CRIS Joon CR7
03-04-2012, 17:49
مرسی من ریختم ولی مساله اینه که عکسشو ندارم که روش ایمپورت کنم .
یه سرچی بکن
واسه پیدا کردن لباس هم از واژه ی kit استفاده کن:46:

ESTEGHLAL 67
04-04-2012, 17:46
بچه ها یه سوال من یه مشکلی که دارم با بازیکنایی که قرار دادشون تموم میشه وقتی تمدید نمیکنن دیگه نمیتونم پیداشون کنم مشکل از چیه ؟قبلا راموس رو به خاطر مشکل مالی نتونستم قراردادشو تمدید کنم الان که میخوام بخرمش هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم یا این فصل مسی رو نتونستم تمدید کنم هرچی سرچ میزنم نیستش انگار کلا محو میشن...
مشکل از چیه؟

دوستان کسی نمیدونه مشکل من چیه؟؟

khelane
04-04-2012, 18:12
دوستان کسی نمیدونه مشکل من چیه؟؟
والا کمک مشکل من هم مثل شما بود بعد از نیم فصل میتونی پیداشون کنی ولی الان شما از دستشون دادی فکر نکنم تولیست قرار داده بشه

soheilnouri
04-04-2012, 19:59
سلام...برخی از این دریبل ها رو نمیشه زد...یعنی مثلا وقتی میخوای elastico chop بزنی تو ترنینگ می تونی ولی تو بازی اصلا اجرا نمیشه حتی با بازیکن 5 ستاره....جریان چیه؟مثلا اگر انالوگ راست رو یه بار از سمت راست به چپ به جهت عقربه ساعت بزنی و l2 رو بگیری یه دریبل خاص می زنه که تو دستورالعمل هایی که تو یو تیوب هست موجوده ولی گاهی زده میشه و گاهی نه...چرا؟"

rz21
04-04-2012, 20:08
دوستان یکم درباره ی تاکتیک ها توضیح نمیدید؟مثلا توی زمین حریف در مقابل تیم قوی و ضعیف چه تاکتیکی انتخاب کنیم؟یا توی زمین خودمون؟من خیلی مشکل دارم.من منچستر برمیدارم.
بهترین شادی های گل چی هست؟
شادی گل رونی که قیچی به سیتی زد رو نمیدونید هست یا نه؟

ESTEGHLAL 67
04-04-2012, 23:18
والا کمک مشکل من هم مثل شما بود بعد از نیم فصل میتونی پیداشون کنی ولی الان شما از دستشون دادی فکر نکنم تولیست قرار داده بشه

به نظر شما این باگ نیست؟ مگه میشه اخه تو هیچ تیمی هم نمیشه پیداشون کرد گویا کلا از دیتا بیس بازی میرن بیرون .
واقعا رو اعصابه...:13:

vahid_civil
05-04-2012, 12:58
سلام
من پروفشنال بازی میکنم و تقریباً پایاپای هستم با کامپیوتر . ولی برام توپ گرفتن از بازیکن حریف خیلی سخته !
با دکمه شوت تکل ایستاده میره که همیشه موفق نیست و سرعت مدافعان هم خیلی کمتر از مهاجمان حریفه ! یا حتی مهاجم های من سرعتشون کمتر از مدافعاست توی کورس ! من با کیبرد کامپیوتر بازی میکنم . یه دکمه هست که باهاش سریعتر میدوه . آیا دکمه دیگه ای هم هست ؟ مثلا قبلاً روی فیفا شیفت رو که میزدیم توپ رو جلو مینداخت !
(دریبل خاص اسمش چیه که برم دکمه اش رو رو کیبرد تعریف کنم ؟)

arash-king
05-04-2012, 13:25
سلام دوستان من با دسته بازی میکنم و توی تنظیمات دسته گزینه RS یعنی شوک سمت راست را ندیدم
اگه تابحال pes بازی کرده باشین میدونید که با شوک سمت راست میشه حرکت تکنیکی مختلفی زد ولی اینجا اصلا نمیشه
چرا ؟ مشکل دیگه من با دسته اینه که اصلا و ابدا پنالتی ها را نمیتونم بپرم....تو تنظیمات بازی نوشته با شوک سمت راست میشه پنالتی گرفت ولی اصلا شوک من کار هم نمیکنه ...... چرا ؟

khelane
05-04-2012, 20:43
به نظر شما این باگ نیست؟ مگه میشه اخه تو هیچ تیمی هم نمیشه پیداشون کرد گویا کلا از دیتا بیس بازی میرن بیرون .
واقعا رو اعصابه...:13:
از نظری باگ هست که پیدا نمیشه و...
از نظر دیگه باگ نیست چون این بازیکن قبل از اتمام قرارداد یه میسج توسطمدیر مالیش برای شما ارسال میشه مبنی برا اینکه این بازیکن قرادادش تموم شده یا باید دوباره قرارداد با قیمت بالاتر ثبت بشه وقتی شما این کار رو نمیکنید به معنی اینه بازیکن رو نمیخواید شاید برای این هست این بازیکن کم پیدا یا ناپدید میشه بعد ازاین که قرارداد تو اون فصل تموم میشه و خودتون هم باشید قرارداد تموم بشه و از باشگاه برید بازم همون لحظه برمیگردید:20:
والا دیگه در اینجا من نمیتونم بگم باگ هست زیاد برام مهم نیست چون قبل از اتمام من همشون رو تمدید یا بیرونش میکنم از باشگاه

سلام
من پروفشنال بازی میکنم و تقریباً پایاپای هستم با کامپیوتر . ولی برام توپ گرفتن از بازیکن حریف خیلی سخته !
با دکمه شوت تکل ایستاده میره که همیشه موفق نیست و سرعت مدافعان هم خیلی کمتر از مهاجمان حریفه ! یا حتی مهاجم های من سرعتشون کمتر از مدافعاست توی کورس ! من با کیبرد کامپیوتر بازی میکنم . یه دکمه هست که باهاش سریعتر میدوه . آیا دکمه دیگه ای هم هست ؟ مثلا قبلاً روی فیفا شیفت رو که میزدیم توپ رو جلو مینداخت !
(دریبل خاص اسمش چیه که برم دکمه اش رو رو کیبرد تعریف کنم ؟) عزیز من نمیدونم رو کیبورد چی میگذره و دکمه هاش چیه فقط اینو میدونم شما باید قبل از بازیکن حرکات رو بفهمی یا حدس بزنی بعد برای ینکه بتونی راحت ز بازیکن بگیری با دکمه rb که میگیری دوتا بازیکن همزمان میان دونبال بازیکن که یکیش میتونی کنترلش کنی یعنی سویچ رو سر یکشون هست و یکی اتوماتیک میاد دنبال بازیکن اینجوری میتونی پرشون کنی در رابطه با تکل ایستاده باید درمواقعی این تکل رو بزنی که زمان بندی خاصی براش بکنی فرضا وقتی یه بازیکن حریف جلوت هست و توپ داره میاد دنبالش قطعا این بازیکن به محض رسیدن توپ بهش دو حالت داره یا پاس یا گردش به جلو راست یا چپ که با فاصله نیم متری ازش راحت میتونی با یه تکل ایستاده ازش بگیری با فرضا با یه بازیکن کورس میزاری یه کم ازش فاصله بیر وقتی یه زره ازش جلو هست بعد مثل یه اتوموبیل که تو فیلمها هست :21:میای و یه تنه مشت یهش میزنی که خیلی راحت میگیره توپ رو راههای زیاد هست ولی شما بتونی با همون دکمه rb کار کنی میتونی راحتتر ازشون بگیری

برای این دوستمون که شوک راست رو باید فعال کنه والا من زیاد سر رشته ندارم وگرنه کمکش میکردم الان هم وقت ندارم والا براش یه سرچ میکرم جواب رو براش میزارم
با عرض پوزش

vahid_civil
06-04-2012, 12:11
1-ضربات آزاد رو چطوری گل کنم ؟ یک روش امتحان شده بگید لطفاً ! (چقدر قدرت رو پر کنم و جهت کجا باشه ؟)

2- حرکات تکنیکی چطوریه ؟

3- چطوری سریعتر بدَوَم و حرکت کنم ؟ (به جز با دکمه RT )

mf.designing
06-04-2012, 12:14
سلام
از دوستان کسی هست که منو کمک کنه که بتونم کلیدهای فیفا رو دقیقا مثل PES روی کیبرد و کنترلر درست کنم ؟!

ممنون

SevenCity
06-04-2012, 14:09
kompany ناراضیه با این جمله:
team performing is badly
کمپانی از ترکیب ناراضیه؟ کنار هوملز بازی میکنه ایشون در پست اصلی یعنی cb بازی میکنه

mohsen_rkh
06-04-2012, 14:44
دوستان لیگ این بازی کجاست؟! من از هر طریقی لیگ درست میکنم امکان ورود به بازی وجود نداره و با زدن دکمه Advance فقط بازی شبیه سازی میشه و نتیجه اش نشون داده میشه!

mohsen_rkh
06-04-2012, 15:01
سلام
از دوستان کسی هست که منو کمک کنه که بتونم کلیدهای فیفا رو دقیقا مثل PES روی کیبرد و کنترلر درست کنم ؟!

ممنون
شما از منوی اصلی بازی وارد Customise FIFA بشید و بعد Settings رو انتخاب کنید و بعد Controls رو انتخاب کنید و بعد وارد منوی Controller بشید. حالا دکمه Ctrl رو از روی کیبوردتون فشار بدید و کلید ها رو مطابق دلخواهتون تنظیم کنید.