مشاهده نسخه کامل
: FIFA 12
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
سلام دوستان.
من تا حالا فیفا بازی نکردم ولی مثل اینکه در حال حاضر خیلی جلوتر از pes هست.
حالا میخوام برم فیفا رو بگیرم اما قبلش چند تا سوال داشتم , ممنون میشم جواب بدید.
توی فیفا هم میشه مثل PES بازیکن بسازیو بخریش؟
تیمی رو که ساختیو میشه توی بازی 2 نفره بیاریش؟(تو pes 2012 دیگه نمیشه)
گیم پلیش باpes خیلی متفاوته؟(یعنی خیلی باید تمرین کنم تا یاد بگیرم)
و آخر اینکه نسخه 2012 فرقی بین کنسول با PC هست؟
خیلی خوشحالم که این تصمیم عاقلانه رو گرفتی پشیمون نمیشی
شما تو منیجر مود میتونی بازیکنی رو که ساختی از ابتدا در ترکیب داشته باشی
نه این کارو متاسفانه نمیشه انجام داد (من قبلا خودم تو pes این کرو میکردم ولی از وقتی فیفا باز شدم این قضییه منتفی شده)
تفاوت زیاده ولی میشه یاد گرفت (بستگی داره روزی چقدر بازی بکنی)
هیچ تفاوتی وجود نداره
آقا به نظر من هم سیستم دفاعی قبلی خیلی به واقعیت نزدیک تره بابا این سیستم دفاعیه جدید جز خسته کردن ما چیزی نداشت ! من که برگشتم رو همون مود قبلی (Legacy )
شما رو همین legacy هم میتونید تاکتیکال دفاع رو انجام بدید ولی رو حالت تاکتیکال بخوای تو پایه حریف بری و توپ رو بزنی عملا سرویس میشی! چون با یه دریبل نرم مسیر رو عوض میکنه و حالا بیا برس بهش ! این سیستم جدید فعلا به نظرم جای کار داره .. (البته من فقط رو لول لجندری عرض کردم)
سلام ممنون ! از همه رفقا !
ميشه لينك دانلودشم بزاريد !؟
سلام
1. آقا مدل توپ گیری ی فیفا 12 رو میشه مثل فیفا 11 گذاشت ؟ اگه میشه چطوری و از کجا ؟
2. من مدل دسته رو مثل پلی استیشن درست کردم یعنی شوت مربع و ... یه سوال ایستگاهی چطوری باید زد من که هر جور میزنم توپ قدرت نداره و بجای این که تیز بره میره بالا :31:
ببخشید سوالاتم شاید بچه گانه باشه چون من توی این 19 سال عمر پر بارم به جز شرکت konami فوتبالی نکردم :20:
مرسی
سلام
1. آقا مدل توپ گیری ی فیفا 12 رو میشه مثل فیفا 11 گذاشت ؟ اگه میشه چطوری و از کجا ؟
2. من مدل دسته رو مثل پلی استیشن درست کردم یعنی شوت مربع و ... یه سوال ایستگاهی چطوری باید زد من که هر جور میزنم توپ قدرت نداره و بجای این که تیز بره میره بالا :31:
ببخشید سوالاتم شاید بچه گانه باشه چون من توی این 19 سال عمر پر بارم به جز شرکت konami فوتبالی نکردم :20:
مرسی
برا سوال اولت
کنترلر /ستینگ/ اخرین گزینه
فکر میکنم وقتی این رو از حالت پیش فرض خارج میکنیم (مثل نسخه ی قبلی میکنیم) سرعت بازی هم بیشتر میشه
وقتی L1 رو موقع زدن ضربه بگیری محکم میشوته ولی از نظر من بهترین روش زدن ضربه ازاد استفاده از دو بازیکن هست
Alireza.M67
11-10-2011, 22:39
سلام دوستان .
با توجه به گندی که امسال کونامی زد منم امسال برای اولین بار اومدم سمت فیفا .
فقط یه سوال :
کینکت دقیقا کجای این بازی به درد میخوره ؟
shahin_mp3
11-10-2011, 22:46
سلام دوستان .
فقط یه سوال :
تا اونجايي كه من مي دونم پنالتي مگر اينكه چيزي اضافه كرده باشه :21:
مرسی دوست عزیز . میخوام سرعت شوت و پاس رو سریع تر کنم یکی هست به نام pass error یا شوت ارور منظورش چیه ؟ و کدوم رو باید تغییر بدم ؟
کار این گذینه ها چیه ؟
siavashjal
11-10-2011, 22:49
سلام دوستان .
فقط یه سوال :
کینکت در این بازی قابل استفاده نیست و کاربردی نداره.
فیفا 13 اولین نسخه فیفاست که از کینکت پشتیبانی خواهد کرد.
rose_cute720
11-10-2011, 22:51
بچه ها میدونید مشکلی که من قبلا" داشتم و شما ها حالا دارید اینه که به یه نکته ای توجه نکردیم . ببینید مثلا" کال اف دیوتی احتمالا" بازی کردید دیگه ؟؟ وقتی میخواید بازی کنید از اول میرید روی سخت ترین لول بازی ؟ نه خوب . اتفاقی که برای فیفا افتاده اینه که سطحایی که واسه بازی ساخته شده واقعا" سختی های متفاوتی داره و بالاترین سطح واقعا" سخته و به این راحتی ها نمشه بازی کرد توش . اگر میخواید اعصابتون کم تر خراب بشه و از بازی لذت ببرید از پروفشنال شروع کنید سختی مناسبی داره بعد که تو این لول قوی شدید مثلا" دیدید تیمای قوی رو هم راحت میبرید برید لول بالاتر
soheilnouri
11-10-2011, 23:08
تمام عشق بازي به شيوه دفاع جديده
CRIS Joon CR7
11-10-2011, 23:17
نه بابا همه دارن انتقاد میکنن اون وقت تو:2:
ایشالله نسخه بعدی:46:
یه نظر سنجی بزاری بالای هفتاد درصد از تاکتیکال دفندینگ خوششون نمیاد:27:
SevenCity
11-10-2011, 23:32
در رابطه با سوتی فیفا در کریر کسی نظری نداشت؟
بازکن قرضی رو میتونیم با فسخ قرار داد و صفر بودن پول هفتگی و بدون هیچ پولی برگردونیم و کلی استفاده کنیم!
فکر کنید یک بازیکن بزرگ رو قرض میدین و 300000 دلار به دستمزد هفتگیتون اضافه میشه با خرج یا تبدیل 300000 دلار میتونید دوباره بازیکن رو برگردونید درحالیکه اگر 300000 دلارو خرج نکنید و بازیکن رو برگردونید پولتون صفر میشه وکسر میکنه ولی اگر 300000 دلارو خرج کرده باشید بازیکن رو میتونید مجانی به تیم برگردونید پولتون حتی منفی هم نمیشه :31:
چه ضد حالیه این باگ مسخره
shahin_mp3
11-10-2011, 23:42
مي خواي كم كنه حالا :31:
sadeghbb
11-10-2011, 23:50
بازکن قرضی رو میتونیم با فسخ قرار داد و صفر بودن پول هفتگی و بدون هیچ پولی برگردونیم و کلی استفاده کنیم!
فکر کنید یک بازیکن بزرگ رو قرض میدین و 300000 دلار به دستمزد هفتگیتون اضافه میشه با خرج یا تبدیل 300000 دلار میتونید دوباره بازیکن رو برگردونید درحالیکه اگر 300000 دلارو خرج نکنید و بازیکن رو برگردونید پولتون صفر میشه وکسر میکنه ولی اگر 300000 دلارو خرج کرده باشید بازیکن رو میتونید مجانی به تیم برگردونید پولتون حتی منفی هم نمیشه :31:
فک کنم آپدیت کنی مثل پارسال درست بشه...
soheilnouri
12-10-2011, 00:27
خيلي خوشالم كه تونستم با لتسيو تو هفته ي نوزدهم ميلانو ببرم
---------- Post added at 02:27 AM ---------- Previous post was at 02:26 AM ----------
تاكتيكال دفندينك timing يا زمان سنجي بالا مخاد
SevenCity
12-10-2011, 03:45
مي خواي كم كنه حالا :31:
من با کریر فیفا این زندگی سگی رو میگذرونم :31:
کریر جایی برای محک زدن خودمون و مقایسه با دیگران پس بهتره همه چیز درست باشه با این باگ میشه تمام ستارگان فیفارو تو یه تیم جمع کرد
فک کنم آپدیت کنی مثل پارسال درست بشه...
پارسال چه مشکلی بود؟ اپدیت از خود بازی که باید ارجینال باشه
h_starboy
12-10-2011, 08:22
بچه ها میدونید مشکلی که من قبلا" داشتم و شما ها حالا دارید اینه که به یه نکته ای توجه نکردیم . ببینید مثلا" کال اف دیوتی احتمالا" بازی کردید دیگه ؟؟ وقتی میخواید بازی کنید از اول میرید روی سخت ترین لول بازی ؟ نه خوب . اتفاقی که برای فیفا افتاده اینه که سطحایی که واسه بازی ساخته شده واقعا" سختی های متفاوتی داره و بالاترین سطح واقعا" سخته و به این راحتی ها نمشه بازی کرد توش . اگر میخواید اعصابتون کم تر خراب بشه و از بازی لذت ببرید از پروفشنال شروع کنید سختی مناسبی داره بعد که تو این لول قوی شدید مثلا" دیدید تیمای قوی رو هم راحت میبرید برید لول بالاتر
من از همین پروفشنال شروع کردم ولی باز خیلی سخته اصلا دیوانه میکنه آدمو . البته تونستم ببرما مثلا با میلان 2-0 بارسا رو بردم اما 4 دستم بهش باخته بودم :31:
بدیش اینه که semi هم خیلی آسونه و راحت همه بازیهارو میتونی ببری اصلا حال نمیده .:41:
یادش بخیر تو فیفا 11 لیجندری رو با گلهای بالا له میکردیم .
کاملا موافقم اگه یاد بگیری خیلی حال میده
البته در اینکه کار زیاد داره حرفی نیست و بعضی مواقع که یه سری بازیکن کپک مثله مارادونا دریبل میزنن اعصاب ادم خورد میشه ولی در کل خیلی حال میده و من راضی هستم.
سلام ممنون ! از همه رفقا !
ميشه لينك دانلودشم بزاريد !؟
سلام دوست عزیز
من از اینجا دانلود کردم که هیچ مشکلی نداره
18 تا پارت 400MB:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم: 7.3G
پسوورد:
موفق باشید
دوستان یکی میتونه بی زحمت تنظیمات پیش فرض حالت پاس و شوت و.. (semi ,assisted ) خود بازی رو بگه؟؟ اون قدر دستکاری کردم نفهمیدم تنظیمات اصلی کدوما بودن !
منم گذاشتم روی lagacy بازی برام لذت بخش تر شد ولی اون tactical defending هم لذت خودش رو داره . مخصوصا این timing ها واسه دفاع و حمله . یا همون تکل هایی که به صورت دستی بزنی حالی میده .
ولی واقعا میره رو اعصابت وقتی به خاطر یه سوتی توی کنترل کردن بازیکن یا یه لحظه Change player اشتباه که خود cpu واست انجام میده و بدترین حالت رو در نظر میگیره بازیکن حریف کافیه ازت رد شه دیگه تمومه و خودتم بکشی بهش نمیرسی و تک به تک هم که%100 گله . و بعد از اون چنان دفاعی بازی میکنه که محاله گل بزنی و باختت حتمیه ولی کلا توی legacy بازی Balance هستش .
mehdi_vsgh
12-10-2011, 12:36
دوستان یکی میتونه بی زحمت تنظیمات پیش فرض حالت پاس و شوت و.. (semi ,assisted ) خود بازی رو بگه؟؟ اون قدر دستکاری کردم نفهمیدم تنظیمات اصلی کدوما بودن !
اگه میخوای به تنظیمات پیشفرض برسی برو تو
my Documents\FIFA 12
و فایل buttonDataSetup.ini را پاک کن!!
ممنون دوست عزیز ولی من فیفا رو رو ps3 میزنم .. البته فکر کنم همشون به جز Cross Assistance روی assisted بود .
(دوستانی که به حالت پیش فرض دست نزدن لطفا یه نگاهی بندازن ببینن درسته) بازم ممنون....
hobgoblin
12-10-2011, 13:20
ممنون دوست عزیز ولی من فیفا رو رو ps3 میزنم .. البته فکر کنم همشون به جز Cross Assistance روی assisted بود .
(دوستانی که به حالت پیش فرض دست نزدن لطفا یه نگاهی بندازن ببینن درسته) بازم ممنون....
همين كه گفتي درسته
فقط Cross روي Semi هست و بقيش همه Assisted.
LiverBarca
12-10-2011, 13:48
(دوستانی که به حالت پیش فرض دست نزدن لطفا یه نگاهی بندازن ببینن درسته) بازم ممنون....خب یه پروفایل دیگه بساز و با اون برو ببین تنظیمات اولیش چیه!!!
denzelmovie
12-10-2011, 14:08
دوستان هیچ روشی نیست که توی بازی خود CPU برامون ترکیب درست کنه و تعویضها رو انجام بده؟
یعنی ما فقط بازی کنیم ترکیب و این چیزها بر عهده ی CPU باشه
دوستان هیچ روشی نیست که توی بازی خود CPU برامون ترکیب درست کنه و تعویضها رو انجام بده؟
یعنی ما فقط بازی کنیم ترکیب و این چیزها بر عهده ی CPU باشه
Career تنها با یه بازیکن رو شروع کن تیم همش دست cpu است و تو فقط یه بازیکن رو کنترل میکنی ولی بخوای همش رو کنترل کنی نمیشه .
denzelmovie
12-10-2011, 15:13
توی Career رو میدونم
میخواستم ببینم همین کار رو نمیشه برای بازیهای معمولی کرد؟
alone_boy
12-10-2011, 15:33
رئال با 3-5-2 عجب تیمی میشه
ولی حیف که هافبکهای کناریش سریع خسته میشن
راستی توی حالت Legacy با دکمه شوت واسه بازیکن مزاحمت ایجاد میشه؟!:20:
با سلام
اقایون ( خانوما ! )
کسی اهنگهای بازی رو استخراج نکرده برامون به آپه ( آپ کنه )
سپــــــــاسگذارم.
sarukhan
12-10-2011, 19:00
یه باگ توی فیفا ۱۱ بخش مربی گری هست که می تونی پولت رو بی نهایت کنی، نمی دونم توی فیفا ۱۲ درستش کردن یا نه ولی از این باگ ها استفاده نکنی بهتره چون بازی غیر واقعی میشه و لذتش رو از دست می ده.
sadeghbb
12-10-2011, 19:33
والا پارسال هم همین باگ تو بخش کریر بود ...ولی با آپدیت کردن مشکل بازی حل میشد...
ایکس باکس رو عرض میکنم ...
:5:
Spaniuly
12-10-2011, 20:35
این قسمت دروازبانیش خیلی حال میده اولین نمره 10 او رو با VP رو همین پست بدست آوردم با اینکه 1 بر صفر تیم باخت اما اوقدر نجات دادم دروازه رو در طول 90 دقیقه که 10 شد نمره ام :31:
توی لایو میبینی یه دروازبانی می کنن بعضیا که امکان گل زدن بهشون صفر میشه دارم سعی می کنم تا می تونم حرفه ای بشم درجه تکمیل اکامپلیشمنتام روی 88 درصد هست تعدادی اکامپلیشمنت دفاع و دروازبانی مونده اینا هم که اوکی بشن میشه 100 درصد انشالله
shahin_mp3
12-10-2011, 21:36
من با کریر فیفا این زندگی سگی رو میگذرونم :31:
کریر جایی برای محک زدن خودمون و مقایسه با دیگران پس بهتره همه چیز درست باشه با این باگ میشه تمام ستارگان فیفارو تو یه تیم جمع کرد
خب همه ي ستاره هارو جمع كن حالشو ببر :31:
رئال با 3-5-2 عجب تیمی میشه
ولی حیف که هافبکهای کناریش سریع خسته میشن
راستی توی حالت Legacy با دکمه شوت واسه بازیکن مزاحمت ایجاد میشه؟!:20:
من فقط با رئال بازي مي كنم تيم هارو مي تركونم :31:
این قسمت دروازبانیش خیلی حال میده اولین نمره 10 او رو با VP رو همین پست بدست آوردم با اینکه 1 بر صفر تیم باخت اما اوقدر نجات دادم دروازه رو در طول 90 دقیقه که 10 شد نمره ام :31:
توی لایو میبینی یه دروازبانی می کنن بعضیا که امکان گل زدن بهشون صفر میشه دارم سعی می کنم تا می تونم حرفه ای بشم درجه تکمیل اکامپلیشمنتام روی 88 درصد هست تعدادی اکامپلیشمنت دفاع و دروازبانی مونده اینا هم که اوکی بشن میشه 100 درصد انشالله
چجوری دروازه بانی میکنی . من دروازه بانیم عالیه ولی یه باگ خفن توی این فیفا هست که خیلی ها ازش مینالن و کلا بخش دروازه بانی رو بیخیال شدن مثل خود من .
اونم اینه که توی بازی با VP معمولی (یعنی غیر دروازه بان) یه تاثیر (نمره) منفی تو بازی هست اونم اینه که اگه تیم ما صاحب توپ باشه و توپ برای مدت زیادی به بازیکن نرسه (به پاش نخوره) ازش 0.1 امتیاز کم میشه و هر 15 ثانیه (توی بازی 10 دقیقه ای) تقریبا این عمل تکرار میشه .
از طرف خود EA هم که مسئولش تو فروم EA صحبت میکرد این قانونش تایید شده که یعنی باگ نیست .
اما مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که واسه دروازه بان هم همین الگوریتم رو به کار بردن که از قول فن های فیفا و مخصوصا VP هایی که دروازه بان هستند این باگ کاملا یه کار احمقانه و ناشیانه از طرف سازندگان فیفا بوده
که اگه دقت کنید میبینید چرا احمقانه حساب میشه و کاملا میشه گفت بخش Career با دروازه بان رو باید بیخیال شد چون تمام کسایی که از این باگ مینالیدند میگفتند تو اکثر بازی ها حتی روی legendary به دلیل بازی خوب تیمشون که cpu اون رو کنترل میکنه توپ بیشتر مواقع دست تیم خودیه و کمتر جلوی دروازه خودی میاد و به همین دلیل امتیاز دروازه بان حول و حوش 3.0 یا 4.0 در انتهای بازی است در حالی که بقیه بازیکنهای تیم امتیازی تقریبا 6 یا 7 دارن که اصلا غیر منطقی میاد .
به دلیل همین باگ تو Career بعد از چند بازی مدیر باشگاه بهتون پیغام میده که به دلیل بازی ضعیف شما در چند بازی اخیر (حالا خوبه که تیم مثلا حتی گل هم نخورده و تمام بازیهاشو برده) مجبوری بری رو نیمکت ذخیره ها و ممکنه حتی تا پایان فصل بازی زیادی نکنید و حتی هیچ تیمی شما رو نخره و افسرده بشید :31:
حالا کی همچین Career ای رو دوست داره . البته این پست هدفش این بود که کسی طرف Be A Goalkeeper توی Career نره .
نکته : این باگ توی حالت بازی معمولی وجود نداره و فقط توی Career .
----------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه بچه ها راجع به پنالتی : موقع پنالتی زدن دکمه LT رو بزنید تا Crosshair واسه شوتتون نمایش داده بشه که به صورت پیش فرض hidden هست . با این نشونه روی دروازه دیگه پنالتی زدن مثل اب خوردن میشه .
shahin_mp3
13-10-2011, 00:01
عجب باگ مسخره اي هست خب چرا برطرفش نمي كنند ؟ :21:
soheilnouri
13-10-2011, 00:21
من با لاتسيو بازي مكنم من و الان بعد از ٢٠ هفته ١٠ هم هستم.با بارسا و مادريد بازي كردن كه كاري نداره.
سلام من خیلی وقته فیفا بازی نکردم از فیفا 10 به بعد
دکمه ها عوض شدن میشه کمک کنید که من بتونم جاشونو مثل قبل کنم اصلا پیدا نکردم که کجا داره
رو کیبرد ها
اصلا فیفا واسه اینه که با دسته بلد نیستم بازی کنم
لطفا بگید که مثلا کدوم دکمه برای کدوم کاره انگاری همش عوض شده
نیم ساعت دنبال سرعت بودم که آخرم پیدا نکردم
من هم با والنسیا بازی میکنم .. یه فصل کامل بازی کردم : توی لیگ دوم (بارسا اول. و رئال سوم) شدم و جام حذفی اول (:5:)
والنسیا لیگ قبل سهمیه لیگ قهرمانان گرفت . چرا وقتی که من لیگ رو شروع کردم والنسیا تور لیگ قهرمانان نبود ؟؟!؟
+
چنتا دفاع جوون خوب معرفی کنید که قیمت بیشتر از 25.000.000$ نباشه
Mehdi.ss
13-10-2011, 01:02
با سلام
اقایون ( خانوما ! )
کسی اهنگهای بازی رو استخراج نکرده برامون به آپه ( آپ کنه )
سپــــــــاسگذارم.
سلام ارمین جان
خیلی راحته خودتم می تونی استخراج کنی
اینم آموزشش
soheilnouri
13-10-2011, 01:06
گزارشكر هلندي بازي باگه
راستی اینم نتیجه نظر خواهی واسه انتخاب شیوه دفاعی یا به نوعی شیوه دفاعی محبوب تر که توی فروم EA انجام شده
Tactical defending 76%
Legacy defending 24%
البته نتیجه نظر خواهی که معلوم بود و هست که TD هستش
به قول یکی از بچه های اونجا :
let's put it this way, TD for men and LD is for children
البته به نظر من اگه واقعا روی این شیوه دفاعی بیشتر کار میشد بهتر بود
من هم با والنسیا بازی میکنم .. یه فصل کامل بازی کردم : توی لیگ دوم (بارسا اول. و رئال سوم) شدم و جام حذفی اول (:5:)
والنسیا لیگ قبل سهمیه لیگ قهرمانان گرفت . چرا وقتی که من لیگ رو شروع کردم والنسیا تور لیگ قهرمانان نبود ؟؟!؟
+
چنتا دفاع جوون خوب معرفی کنید که قیمت بیشتر از 25.000.000$ نباشه
داداش مگه فیفا لیگ قهرمانان داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
shahin_mp3
13-10-2011, 01:31
سلام من خیلی وقته فیفا بازی نکردم از فیفا 10 به بعد
دکمه ها عوض شدن میشه کمک کنید که من بتونم جاشونو مثل قبل کنم اصلا پیدا نکردم که کجا داره
رو کیبرد ها
اصلا فیفا واسه اینه که با دسته بلد نیستم بازی کنم
لطفا بگید که مثلا کدوم دکمه برای کدوم کاره انگاری همش عوض شده
نیم ساعت دنبال سرعت بودم که آخرم پیدا نکردم
اگه مي خواي تنظيم كني برو تو FIFACONFIG مسير FIFA 12\Game\fifasetup
اگرم نشد اينجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA12
آقا فیفا لیگ قهرمانان اروپا نداره؟؟؟
راسی من دارم لیگ اسپانیا میرم ولی هر چی میگردم نمیتوم قسمت جدول رده بندی تیم ها رو پیدا کنم کجاس ؟ !
p3yman_xl
13-10-2011, 08:53
آقا فیفا لیگ قهرمانان اروپا نداره؟؟؟
راسی من دارم لیگ اسپانیا میرم ولی هر چی میگردم نمیتوم قسمت جدول رده بندی تیم ها رو پیدا کنم کجاس ؟ !
شما وقتی سیوت رو لد میکنی و وارد تورنومنت میشی سمت راست صفحه هم جدول تیم ها و امتیازات هست و هم جدول برترین گل زنان لیگ.
CRIS Joon CR7
13-10-2011, 09:36
خیلی بده چرا تو این بازی هیچ تورنومنت کشوری نداره
میخواستیم جام جهانی بازی کنیم نشد باید بریم تورنومنت بسازیم
خدا کنه یه پچ واسه این بیاد راستی لیگ قهرمانان کی از دست اونا خارج میشه؟:18:
راستی یه چیز جدید این بازی Resolation هر چی کمتر باشه کیفیتش بهتره
من رو بازی1600x900 میکنم که خیلی از full hdبهتره که قبلا بازی میکردم
LiverBarca
13-10-2011, 10:13
راستی اینم نتیجه نظر خواهی واسه انتخاب شیوه دفاعی یا به نوعی شیوه دفاعی محبوب تر که توی فروم EA انجام شده
Tactical defending 76%
Legacy defending 24%
البته نتیجه نظر خواهی که معلوم بود و هست که TD هستش
به قول یکی از بچه های اونجا :
let's put it this way, TD for men and LD is for children
البته به نظر من اگه واقعا روی این شیوه دفاعی بیشتر کار میشد بهتر بود
کسی که این حرفو زده:let's put it this way, TD for men and LD is for childrenمطمئن باش تو فیفا 11 بدجور لوله میشده!!!:27:
TD فعلا به جز باگ چیزی نیست و فک نکنم تو فیفا 13 هم باشه....
کسی که این حرفو زده:let's put it this way, TD for men and LD is for childrenمطمئن باش تو فیفا 11 بدجور لوله میشده!!!
من کلا با شما مخالفم و دقیقا با حرف اون شخص موافقم.شما به این دلیل این حرف رو میزنی که یکم بازی کردی و نتونستی یاد بگیری بعد اومدی میگی که به جز باگ چیزی نیست.اولش برای خودم هم سخت بود ولی بعد از یه فصل کریر مد با بارسا الان دیگه میدونم چه جوری دفاع کنم و بیشتر بازیهام رو هم میبرم.پس بهتره یکم بیشتر تمرین کنی که یاد بگیری تا از این سیستم جدید بد بگی.
Spaniuly
13-10-2011, 10:58
چجوری دروازه بانی میکنی . من دروازه بانیم عالیه ولی یه باگ خفن توی این فیفا هست که خیلی ها ازش مینالن و کلا بخش دروازه بانی رو بیخیال شدن مثل خود من .
اونم اینه که توی بازی با VP معمولی (یعنی غیر دروازه بان) یه تاثیر (نمره) منفی تو بازی هست اونم اینه که اگه تیم ما صاحب توپ باشه و توپ برای مدت زیادی به بازیکن نرسه (به پاش نخوره) ازش 0.1 امتیاز کم میشه و هر 15 ثانیه (توی بازی 10 دقیقه ای) تقریبا این عمل تکرار میشه .
از طرف خود EA هم که مسئولش تو فروم EA صحبت میکرد این قانونش تایید شده که یعنی باگ نیست .
اما مشکل کجاست ؟ مشکل اینجاست که واسه دروازه بان هم همین الگوریتم رو به کار بردن که از قول فن های فیفا و مخصوصا VP هایی که دروازه بان هستند این باگ کاملا یه کار احمقانه و ناشیانه از طرف سازندگان فیفا بوده
که اگه دقت کنید میبینید چرا احمقانه حساب میشه و کاملا میشه گفت بخش Career با دروازه بان رو باید بیخیال شد چون تمام کسایی که از این باگ مینالیدند میگفتند تو اکثر بازی ها حتی روی legendary به دلیل بازی خوب تیمشون که cpu اون رو کنترل میکنه توپ بیشتر مواقع دست تیم خودیه و کمتر جلوی دروازه خودی میاد و به همین دلیل امتیاز دروازه بان حول و حوش 3.0 یا 4.0 در انتهای بازی است در حالی که بقیه بازیکنهای تیم امتیازی تقریبا 6 یا 7 دارن که اصلا غیر منطقی میاد .
به دلیل همین باگ تو Career بعد از چند بازی مدیر باشگاه بهتون پیغام میده که به دلیل بازی ضعیف شما در چند بازی اخیر (حالا خوبه که تیم مثلا حتی گل هم نخورده و تمام بازیهاشو برده) مجبوری بری رو نیمکت ذخیره ها و ممکنه حتی تا پایان فصل بازی زیادی نکنید و حتی هیچ تیمی شما رو نخره و افسرده بشید :31:
حالا کی همچین Career ای رو دوست داره . البته این پست هدفش این بود که کسی طرف Be A Goalkeeper توی Career نره .
نکته : این باگ توی حالت بازی معمولی وجود نداره و فقط توی Career .
----------------------------------------------------------------------------------------------
یه چیز دیگه بچه ها راجع به پنالتی : موقع پنالتی زدن دکمه LT رو بزنید تا Crosshair واسه شوتتون نمایش داده بشه که به صورت پیش فرض hidden هست . با این نشونه روی دروازه دیگه پنالتی زدن مثل اب خوردن میشه .
سلام به نظرم باگ نیست چطور میشه یه دروازبان بهترین بازیکن بشه درحالیکه اصلا واکنش نشون نمی ده! این کم شدن با یه عکس العمل یه دفه میره بالا مثلا من دیروز که بازی می کردم نمره ام تا 5.8 اومده بود پائین این در حالی بود که اوایل بازی تا حدود 7.3 اینا بالا رفته بود به خاطر دو مورد Save و مشت سانتر بعد هی بازی دست بازیکنان ما بود و همینطور نمره ام پائین و پائین تر می رفت لامصب طوری بود که حتما باید بهترین بازیکن می دم چون بازی قبلیش 10 شده بودم و بهترین بازیکن اگه الان این بازی رو هم بهترین بازیکن میشدم اکامپلیشمنت مخصوصش آنلاک میشد همونی که می خواد دو بازی پیاپی بهترین بازیکن بشی خلاصه بازی داشت تموم میشد که مدافعین مرتکب پنالتی شدن و من موفق شدم بگیرم پنالتی رو یه دفعه نمره رفت روی 9.3
دقایق پایانی بود که یه شوت زدن و با یه رفلکس خوب توپ رو به کرنر فرستادم و نمره شد 9.8 حالا این 2 دهم نمره چی بود که ازم کم کرد نمی دونم بازی قبلیش یک گل هم خورده بودم ولی نمره ام 10 شد ولی تعداد سیو هام خیلی زیاد بود انواع اقسام... با گرفتن اکامپلیشمنت ها و افزایش پارامترها کلا رفلکس ها و دایوینگ ها بهبود پیدا می کنه
سلام
بلاخره بعد از کلی اعصاب خورد شدن روش خوبی یاد گرفتم که هم میشه در دفاع با تاکتیکال دیفندینگ خوب کار کرد و هم به راحتی دریبل و پاس در عمق و سانتر رو انجام داد
این روش حتما جواب میده و من در درجه سختی ورلد کلاس باهاش عالی جواب گرفتم ولی خوب کامپیوتر هنوز هم هوش مصنوعی خوبی داره و باید با احتیاط در برابرش بازی کرد
اما روش من
دکمه سرعت و دکمه شوت تکنیکی رو طوری قرار بدید که بتونید به راحتی هر دو رو بگیرید
موقع دفاع اگر این دو دکمه رو با هم بگیری یک بازیکن یا دو تا بازیکن میرن تو پای مدافع حریف و پرسش میکنن و شما با اون بازیکن که نشانگر شما روش هست و کنترلش دست شماست میتونید از سمت دیگه توپ رو ازش بگیرید یا یه بازیکن رو که میخواد پاس بده رو کنترل کنید
در موقع حمله هم شما باید به محض نزدیک شدن بازیکن کامپیوتر به خودتون با گرفتن این دو دکمه و دادن جهت به راحتی دریبلش بزنید و پاس و غیره بدید
فوق العادست
تشکر لازم نیست قابلی نداشت
من کلا با شما مخالفم و دقیقا با حرف اون شخص موافقم.شما به این دلیل این حرف رو میزنی که یکم بازی کردی و نتونستی یاد بگیری بعد اومدی میگی که به جز باگ چیزی نیست.اولش برای خودم هم سخت بود ولی بعد از یه فصل کریر مد با بارسا الان دیگه میدونم چه جوری دفاع کنم و بیشتر بازیهام رو هم میبرم.پس بهتره یکم بیشتر تمرین کنی که یاد بگیری تا از این سیستم جدید بد بگی.
دوست عزیز قوی ترین تیم رو ورداشتی اینجوری میگی شما 10تا بازی پشت هم با یه تیم مثل رم بری موهات سفید میشه تا دفاع رو جم و جور بکنی !
البته من خودم طرفدار دفاع تاکتیکال هستم چون کاملا حساب شده و منطقی هست و از روش تو پای حریف رفتن خیلی کارآمدتره ولی بحث من اینجاست که من خودم هم تو legacy به همین صورت دفاع میکنم ولی بعضی جاها باید محاجم حریف پرس شه که این روش تو tactical مکافاته ! شاید شما بهترین دفاع رو داشته باشی و راحت تر باشه کارت ولی باور کن با مدافعینی که تراز اول نیستن به مشکل خواهی خورد !
LiverBarca
13-10-2011, 11:18
خدا شاهده یه بازی کامل هم با این روش بازی نکردم و اون بازی رو هم نباختم ولی حرکت بازیکنا و طرز دفاع تو این سیستم جدید واقعآ یه باگه و اصلآ شبیه واقعیت نیست!!!
شما هم حتمآ بدجور تو فیفا 11 میباختی که رو اوردی به این روش مسخره و برو با کسایی بازی کن که با این روش بازی میکنن چون هیچ وقت نمیتونی یه نفر رو که با سیستم دفاعی قبلی بازی میکنه ببری...:46:
ویرایش:تازه داری با بارسا و اونم بعد یه فصل بازی میکنی و اکثرا میبری؟؟؟
مگه میشه با بارسا هم به اوساسونا باخت؟؟؟:دی
MCSE MAN
13-10-2011, 11:23
کسی که این حرفو زده:let's put it this way, TD for men and LD is for childrenمطمئن باش تو فیفا 11 بدجور لوله میشده!!!:27:
اتفاقا TD مطمئنا تو فيفا 13 هست چون تازه شروعش كردن ولي معلوم نيست LD باشه.
با اينكه خودم يكم با TD مشكل دارم و بعضي وقتا حرصمو در ميارهولي بايد قبول كرد كه واقعي تره هرچند كه EA مسلما بايد روش بيشتر كار كنه و بهتر و كاملترش كنه.
به نظرم فيفا 1-2 سال ديگه كلا LD رو برميداره
you_love_sky1
13-10-2011, 11:29
سلام.تو فیفا 12 اصلا نمی تونم حرکات تکنیکی انجام بدم لطفا راهنمایی کنید؟تو فیفا 11 راحت می شد حرکات تکنیکی انجام داد
MCSE MAN
13-10-2011, 12:07
دوست عزیز قوی ترین تیم رو ورداشتی اینجوری میگی شما 10تا بازی پشت هم با یه تیم مثل رم بری موهات سفید میشه تا دفاع رو جم و جور بکنی !
البته من خودم طرفدار دفاع تاکتیکال هستم چون کاملا حساب شده و منطقی هست و از روش تو پای حریف رفتن خیلی کارآمدتره ولی بحث من اینجاست که من خودم هم تو legacy به همین صورت دفاع میکنم ولی بعضی جاها باید محاجم حریف پرس شه که این روش تو tactical مکافاته ! شاید شما بهترین دفاع رو داشته باشی و راحت تر باشه کارت ولی باور کن با مدافعینی که تراز اول نیستن به مشکل خواهی خورد !
آقا گفتي رم داغ دلمو تازه كردي. سال اول 8هشتم شدم ولي سال بعدش پسرفت كردمو 12 شدم و اخراجم كردن:41:
تنها حسني كه داشت اين بود كه تو سال آخر بازي توتي، آقاي گلش كردم:31:
ميخوام 2-3 فصل با بارسا بازي كنم،وقتي بازي اومد دستم،برگردم با تيم هاي ضعيف تر بازي كنم
CRIS Joon CR7
13-10-2011, 12:56
ابتدا در مدیا پلیر ویندوز چند آهنگ را انتخاب نموده و دکمه ی Save List را بفشارید
و نامی برگزینید و باز دکمه ی Save List را بفشارید
حال به فیفا دخول میکنیم و این مسیر را طی میکنیم
Customise FiFA-My Music & Chants-Customise music & chants
باقیه راه روشن است میتوانید برای هر چیزی در فیفا آهنگی برگزینید
برای مثال
اول وارد My fifa میشوید و Arena & Menu را انتخاب و در این مکان با انتخاب پلی لیست خود مارا خوشحال میکنید:31:
GO TO MEDIA PLAYER SELECT YOUR SONGS & AVAZ:31:
PRESS SAVE LIST AND CHOOSE A NAME
GO TO FIFA
AND THIS PATCH
Customise FiFA-My Music & Chants-Customise music & chants
ANOTHER WAY IS CLEAR
GOOD LUCK
تهیه کننده محسن از اراک
التماس دعا و دکمه ی تشکر:27:
shovaliye2
13-10-2011, 13:00
سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون
CRIS Joon CR7
13-10-2011, 13:10
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا که گذاشتم دیدن فرمایید:31:
sadeghbb
13-10-2011, 13:20
والنسیا رو آباد کردم سال 2014 رفت!!! :31:
CRIS Joon CR7
13-10-2011, 14:16
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا12 که گذاشتم دیدن فرمایید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا12 که گذاشتم دیدن فرمایید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از راهنماییت
ولی دیگه این همه تکرار واسه چی ؟ :31:
Ali.Mirzaie
13-10-2011, 14:52
سلام.
آقا ما از اون فیفا بازهای قدیم هستیم که از سگا با فیفا92 بازی کردیم تا الان...
این چه وضعشه؟!
تقریباً 100% پاسهات و تیم حریف پیش بینی میکنه!!! تمام شوتهای اونها هم توی دروازه جا میگیره!!!
به نظرم گیم پلی به شدت مسخره شده.
اصلاً از فیفا این انتظار رو نداشتم. وحشتناک بازی کسل کننده و مسخره شده
CRIS Joon CR7
13-10-2011, 15:00
ممنون از راهنماییت
ولی دیگه این همه تکرار واسه چی ؟ :31:
ببخشید جاتون تنگ شد میرم اونور تر ولی به هر حال
به صفحه ی 206 بروید و از نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا که گذاشتم دیدن فرمایید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Marshall_
13-10-2011, 15:28
شما جزو معدود نفراتی هستید که از این سیستم خوشتون نیومده!
نظرسنجنی برگزار شد و 70 درصد به تاکتیکال رای دادن. نظرسنجی رسمی EA. بزرگترین نقطه مثبت فیفا 12 همین تاکتیکال دفندینگ هست. بازی رو جوری کرده که دیگه هرکسی نمیتونه بازی کنه. متاسفانه همه دوست دارن همه چیز ساده باشه! یه دکمه رو بگیری و خودش بره دنبال توپ!! ولی الان هم باید در دفاع تمرکز داشته باشی و هم در حمله و این یعنی فوتبال واقعی!
Arrowtic
13-10-2011, 15:38
من که عاشق تاکتیکال شدم!
ارزش توپو حالا میفهمم!قدیما توپ از دست میرفت فدا سرم میگرفتمش!اصلا تکل خیلی کم میزدم ولی حالا آدم به موقعیت ها توجه بیشتری میکنه تلاش میکنه توپو دیرتر از دست بده و میدونه کی تکل بزنه که وایستاده توپو بگیره + من یه استفاده دیگه هم از تکل میکنم مانع عبور توپ میشم!بعضی وقتا که میان تو محوطه میخوان پاس بدن سریع آماده تکل میکنم جلو توپو میگیرم!
واسه نصبش وقتي تا نصف ميره !
يه هم درايو كه محل نصبه بالا مياد مشكل چيه ؟!
aminkaka5530
13-10-2011, 16:15
ممنون چه جوری صدای موزیک رو میشه بیشتر کرد؟؟؟؟
خیلی کمه این صدا
دوستان این عکسه دسته ی منه:
کسی مدونه باید چیکار کنم که شماره4 پاس تو عمق باشه...
شماره2 سانتر و تکل باشه...
شماره 1 پاس کوتاه و توپ گیری از حریف....
شماره 3 شوت و هد...
فقط همینو یک نفر لطف کنه به من بگه میبوسمش...
از خیلیا پرسیدم پس لطفا تئوری نگید اگه بشه پچی جیزی نصب کرد که خود به خود درست بشه یا حداقل با عکس توضیح بدین ممنون میشم...
یک سوال فنی هم داشتم، من وقتی بازی میکنم گاهی اوقات او بالای صفحه سمت چپ که نتیجه ی بازی رو نوشته بعضی موقع ها کم رنگ میشه و انگار از روی صفحه محو میشه و بعد از چند ثانیه میاد....میخواستم بپرسم واسه شما هم اینطوریه؟
smallfrank
13-10-2011, 16:59
میشه یه بزرگواری لیست Goal Celebreation های جدید رو بزاره .....
shovaliye2
13-10-2011, 17:15
سلام دوستان . من اولین باریه که فیفا روی pc نصب کردم . یه مشکلی دارم که صفحه بازی رو کامل نشون نمیده . کسی می تونه راهنماییم کنه ؟ ممنون
:11: help me
aminkaka5530
13-10-2011, 17:59
ممنون که گذاشتی صدای ترانه رو چه جوری بیشتذ کنم؟؟!!!!
خلی کمه صدا!!!
mohammad_87
13-10-2011, 18:34
من که عاشق تاکتیکال شدم!
ارزش توپو حالا میفهمم!قدیما توپ از دست میرفت فدا سرم میگرفتمش!اصلا تکل خیلی کم میزدم ولی حالا آدم به موقعیت ها توجه بیشتری میکنه تلاش میکنه توپو دیرتر از دست بده و میدونه کی تکل بزنه که وایستاده توپو بگیره + من یه استفاده دیگه هم از تکل میکنم مانع عبور توپ میشم!بعضی وقتا که میان تو محوطه میخوان پاس بدن سریع آماده تکل میکنم جلو توپو میگیرم!
من تا امسال فیفای pc رو دوست نداشتم.اما حالا که اون هم ng شده و از طرفی کونامی بیاد نسخه 99 افتاده و بازیهاش فانتزیتر از قبل شده امسال بیشتر فیفا بازی میکنم.دقیق نمی دونم سیستمهای قبلی فیفا چی بوده اما این تکنیکالش عالیه.من خیلی زود بهش عادت کردم و نکته منفی توش ندیدم.
البته در کل نکاتی هست مثل سانتر و هد زدن که مثل اینکه مشکل خیلیهاست.
خیلیها هم مشکل پریدن دروازه بان در پنالتی رو میگفتن که من حتی پنالتی هم محار کردم.در کل گیم پلی فیفا خیلی بهتر از pes هستش.و بازم از تکنیکال دیفندینگ دفاع می کنم...:20:
---------------------
بازیکنی که میسازیم رو میشه توی مود کریر ازش استفاده کرد؟من پیداش نکردم.(مربی ام)
Marshall_
13-10-2011, 19:15
---------------------
بازیکنی که میسازیم رو میشه توی مود کریر ازش استفاده کرد؟من پیداش نکردم.(مربی ام)
میشه. ولی باید یه کریر از اول شروع کنی.
CRIS Joon CR7
13-10-2011, 19:38
شما جزو معدود نفراتی هستید که از این سیستم خوشتون نیومده!
نظرسنجنی برگزار شد و 70 درصد به تاکتیکال رای دادن. نظرسنجی رسمی EA. بزرگترین نقطه مثبت فیفا 12 همین تاکتیکال دفندینگ هست. بازی رو جوری کرده که دیگه هرکسی نمیتونه بازی کنه. متاسفانه همه دوست دارن همه چیز ساده باشه! یه دکمه رو بگیری و خودش بره دنبال توپ!! ولی الان هم باید در دفاع تمرکز داشته باشی و هم در حمله و این یعنی فوتبال واقعی!
عزیز من من اگه میخواستم بازی ساده باشهfifa بازی نمیکردم میرفتم pes :2: بازی میکردم که هر ننه قمری از در بیاد تو سلطان ساکر باشه همین حرکتهای ea که من از فن های اونام ولی من منظورم این بود که TD جای کار داره
و تا برطرف شدن بعضی از مشکلاتش ما با LD می حالیم:8:
LiverBarca
13-10-2011, 20:21
عزیز من من اگه میخواستم بازی ساده باشهfifa بازی نمیکردم میرفتم pes :2: بازی میکردم که هر ننه قمری از در بیاد تو سلطان ساکر باشه همین حرکتهای ea که من از فن های اونام ولی من منظورم این بود که TD جای کار داره
و تا برطرف شدن بعضی از مشکلاتش ما با LD می حالیم:8:دقیقآ زدی تو خال...:46:
البته که دفاع تاکتیکال خیلی بهتره ! شما تو سیستم روز فوتبال دنیا هم در نظر بگیری طوری هست که هیچ دفاع حرفه ای بی مهابا تو پای حریف نمیره چون امکان دریبل خوردنش زیاد میشه ! ولی به نظرم این سیستم هنوز کمی جای کار داره تو فیفا 12 .
دوستان کی حاضره لایو بزنه ؟گیمرتگ من AliN 11
hamidkabiri6270
13-10-2011, 21:07
بچه ها بازی تو حالت career mode برای من یه باگ بزرگ داره و اون اینه که موقعی که یه مسابقه را برای اول بازی میکنم اگه قبل از اتمام بازی از بازی خارج بشم برای اینکه اون بازی را دوباره از اول بازی کنم برای دفعه دوم بازی درجه سختیش کمتره میشه و راحتر بازی را میبرم نکته جالب توجه اینکه که اگه برای مرتبه سوم بخوام همون مسابقه را بازی کنم دوباره به همون حالت سخت اولین بازی بر میگرده؟یعنی یکی در میون بازی سخت و آسون میشه؟یه تستی بکنید ببینید برای شما هم همین طوره یا بازی من مشکل داره؟
LiverBarca
13-10-2011, 21:38
البته که دفاع تاکتیکال خیلی بهتره ! شما تو سیستم روز فوتبال دنیا هم در نظر بگیری طوری هست که هیچ دفاع حرفه ای بی مهابا تو پای حریف نمیره چون امکان دریبل خوردنش زیاد میشه ! ولی به نظرم این سیستم هنوز کمی جای کار داره تو فیفا 12 .
با نهایت احترام معلومه خیلی اماتوری که همش سرعت رو با A میگیری و میری توپ رو بگیری(لایی میخوری:دی)!!!
اگه فقط A رو بگیری هیچ وقت بی مهابا نمیره تو پای بازیکن و عمرا هم دریبل نمیخوره...:46:
تازه اگه LT+A رو هم بگیری دیگه اصلا دریبل نمیخوره و از فاصله 1 متری بازیکن پرس میکنه و به محض اشتباهتش توپشو میزنه!!!
paroucia
13-10-2011, 22:08
آیا راه در رو برای دانلود فیس برای بازیکنی که ساختیم وجود نداره؟ چون برای دانلود باید وصل بشه به سایت خود فیفا! نرم افزاری وجود نداره؟
آیا راه در رو برای دانلود فیس برای بازیکنی که ساختیم وجود نداره؟ چون برای دانلود باید وصل بشه به سایت خود فیفا! نرم افزاری وجود نداره؟
NO . فقط باید ارجینال داشته باشی
پچی چیزی نمیاد که جام جهانی و ملت های اروپا و باشگاه های اروپا داشته باشه؟
خیلی مسخرس میگه میشه فوتبال جام جهانی نداشته باشه !!!
بچه ها یه تذکر :
خیلی ها رو دیدم بعضی مواقع اکانت Origin شون انلاین هستش ولی تو بازی نیستن و یعنی همین جوری origin بازه و توی tray هستش .
میخواستم بگم من چند جایی خودنم که این origin درواقع نرم افزار جاسوسی EA واسه مقابله بازی های کرکی EA هم هستش .
یعنی میاد سیستم هایی که بازی های کرکی EA رو دارن رو بن میکنه . یه چیزی تو همون مایه های وصل شدن به لایو با XBOX -- شده که باعث بن شدن دستگاه میشه .
چند نفری یه جایی غیر از فروم EA گفته بودن که بازی های کرکی داشتن تو سیستم و وقتی به origin وصل میشدن یا اصلا نمیزاشته فیفا رو دانلود کنن یا وقتی فیفا رو دان میکردن نرم افزار فیفا رو از روی هارد پاک میکرده و در واقع Origin نمیزاشته فیفا بازی کنن که میگفتن با خرید یه سریال دیگه و پاک کردن تمام بازی های EA کرکی از تو سیستمشون مشکلشون برطرف میشد . پس هر وقت فیفا یا BF3 بازی نمیکنید از این نرم افزار بیان بیرون .
در ضمن فکر کنم با این نرم افزار دیگه نشه مثلا بازی BF3 رو به صورت کرکی بازی کرد . چون من موقعی که Origin فعال بود اومدم فیفا کرکی بازی کنم که نزاشت . حتی موقعی که ازش میومدم بیرون موقع بالا اومدن فیفا origin خودشو اجرا میکرد .
دیگه بیشتر جنبه هشدار داشت . چون من خودم یه بار فیفام همین جوری پاک شد یه کم سرچ کردم خوب شد اینا رو فهمیدم . حالا خود دانید .
با نهایت احترام معلومه خیلی اماتوری که همش سرعت رو با A میگیری و میری توپ رو بگیری(لایی میخوری:دی)!!!
اگه فقط A رو بگیری هیچ وقت بی مهابا نمیره تو پای بازیکن و عمرا هم دریبل نمیخوره...:46:
تازه اگه LT+A رو هم بگیری دیگه اصلا دریبل نمیخوره و از فاصله 1 متری بازیکن پرس میکنه و به محض اشتباهتش توپشو میزنه!!!
برادر حرفه ای !! با کمال احترام پست من رو یکبار درست بخون بعد حکم صادر کن ..
من گفتم تو "فوتبال واقعی" هیچ دفاعی همینجوری یلخی نمیره تو پای حریف !
خوبه خودم هم تو 10تا پست قبلی گفتم باید دفاع تاکتیکال رو پیاده کنی یعنی! یا علی مشهد نری تو پای طرف!
اونوقت خودم حرف های خودمو عمل نمیکنم ؟! :eh:
shahin_mp3
14-10-2011, 00:32
:11: help me
اگه مي خواي تنظيم كني برو تو FIFACONFIG مسير FIFA 12\Game\fifasetup
يه شصتي رو مانيتورت هست به نام AUTO اونم بزن :21:
اگرم نشد اينجا رو بخون
پست تكميلي مشكلات FIFA12
shiraz_2010
14-10-2011, 00:32
شاید بخواین به من هم بگید آماتور,اما من هم در حال حاظر LD رو به TD ترجیح می دم....TD تا وقتی که بیشتر روش کار نشه و ضعف هاش درست نشه اصلا به درد نمی خوره.....
....................
راجع به نمره دهی بازیکنان هم بعد از پایان بازی باشد بگم که سیستمش دچار نقص بزرگی هستش...مثلا یه بازیکن دو تا پاس گل میده و یک گل هم می زنه اما تا موقعی که توی زمین امتیازش 7.5 هست وقتی هم تعویض شه و بره رو نیمکت امتیازش به تدریج میاد پایین و حتی به 6.5 هم می رسه...خیلی مسخره هست.....
من شده بعضی بازی ها رو با 4 یا 5 گل بردم اما بهترین بازیکنم نمرش به زور به 7 می رسه....
سلام.
ممکنه یک لینک برای دانلود نسخه ی کامل و نهایی (بدون باگ- البته باگ های مربوط به کرک) بذارید؟ ترجیحا مستقیم.
با سپاس ./.!
LiverBarca
14-10-2011, 01:08
برادر حرفه ای !! با کمال احترام پست من رو یکبار درست بخون بعد حکم صادر کن ..
من گفتم تو "فوتبال واقعی" هیچ دفاعی همینجوری یلخی نمیره تو پای حریف !
خوبه خودم هم تو 10تا پست قبلی گفتم باید دفاع تاکتیکال رو پیاده کنی یعنی! یا علی مشهد نری تو پای طرف!
اونوقت خودم حرف های خودمو عمل نمیکنم ؟! :eh:
خب داداش تو LD هم قرار نیست همینجوری یا علی بری تو پای حریف!!!!
با این حرفت موافقم . من توی فیفا 11 هم بیشتر با Jockey کار میکردم و فقط در مواقع ضروری پرس میکردم .
ولی من از TD بیشتر خوشم میاد در عین حال میگم هنوز جای کار داره .
دلیلش که خوشم میاد اینه که به واقعیت بیشتر نزدیکه . خود بازیکنی که داره کنترل میشه رو نمیگم . کلا تیم ها رو میگم .
وقتی بازی روی حالت TD باشه تیم ها حساب شده و خیلی حساس بازی میکنن طوری که کافیه یه اشتباه کنی و کارت تمومه .
دقت کردین توی TD اگه سریع به سمت بازیکن حریف برین که توپ رو ازش بگیرین (شبیه گرفتن A توی LD ) احتمال اینکه دریبلتون کنه خیلی بالاست ولی معمولا توی LD کمتر پیش میاد که به نظرم بازی توی TD سخت تر میشه .
خودم خیلی توی TD بازی رو نبردم . شاید همش 3 تا بازی ولی واقعا با این دفاع تاکتیکی و زمان بندیش حال کردم .
تنها نکته ای که واسه این دفاع میمونه غیر منطقی بودن در بعضی موارده که خودتون هم حس کردین .
مثلا بعضی وقتها بازیکنتون که در حال Contain هست و به یارتون میگید پرس کنه خیلی بد پرس میکنه و اصلا باهوش نیست .
یا بر فرض تنها کاری که موقع تکل زدن انجام میده اینه که فقط پاشو میاره جلو و نه زاویه ای و نه هدفی . اگه یه کم بهتر بشه هم طبیعی تر و هم منطقی تر میشه تکل زد .
مشکلات زیادی هست که به نظرم اگه رفع بشه این شیوه دفاعی خوبه .
---------- Post added at 08:57 AM ---------- Previous post was at 08:52 AM ----------
بچه ها یک خبر . فکر کنم اولین پچ واسه بازی اومده . چون الان origin داره یه فایل 23 مگی رو به عنوان اپدیت فیفا دانلود میکنه .
mehdi_vsgh
14-10-2011, 10:32
بچه ها میخواستم یه مشورت باهاتون بکنم
الان رئال بد جور گیر داده بابت ژاوی!! تا 173 میلیون دلار هم پیش رفته و میخواتش
از طرفی اینیستا هم میخواد 193 تا هم حاضر بابتش پول بده
از یه طرف دلم نمیاد اینارو رد کنم برن از طرفی هم پیشنهاداش هم وسوسه برانگیزه!!
چه کنم به نظرتون؟؟
sirchicco
14-10-2011, 11:00
سلام دوستان
من اگه بخوام یه تیم توی لیگ اسپانیا بردارم و و لیگو شروع کنم کدوم قسمت باید برم؟
Be a Player -1
Manager -2،
3- اسمش یادم نیست الان!!:31:
پ.ن : من همین حالت 3 که نوشته بود هم می تونی بازی کنی و هم Line-up تیمو تغییر بدی انتخاب کردم بعد ازم خواست که یک بازیکن بسازم مشکل اینه که من نمی خوام بازیکن بسازم می خوام با همون بازیکنای خود تیم فصل رو شروع کنم، راهی داره؟
با عرض سلام برو بچه های فروم
میشه بگید چطوری میتونم ببرم؟؟
من همش دارم میبازم
اصلا نمیتونم توپ گیری کنم
توپم به پام نمی چسبه
امسال چون میگفتند فیفا تغیییر کرده اومدم سمت فیفا وگرنه پس کار میکردم
دکمه هاشم اصلا نمی دونم کجا و چه طوری میتونم عوض کنم
تازه تو Fifa Setting تو قسمت کنترلرش اصلا نمیشه وارد شد که بخوای چیزیرم تغییر بدی
چرا فیفا داره از پس اسکی میره
میمرد مثل همیشه میداد بیرون؟
جون مادرتون کمک کنید شاید مام بتونیم ببریم
من با یه تیم 5 ستاره ای رئال نتونستم تیم 2 ستاره ای رو هم ببرم
سلام.
ممکنه یک لینک برای دانلود نسخه ی کامل و نهایی (بدون باگ- البته باگ های مربوط به کرک) بذارید؟ ترجیحا مستقیم.
با سپاس ./.!
----------؟!
mrbahram
14-10-2011, 11:11
سلام
اینا سیستم td رو گذاشتن این ld رو هم ناقص کردن چرا بازیکن رو نمیشه شارژ کرد میشه یا من بلد نیستم....
آقا یه مرد بیاد جواب مارو بده
mehdi_vsgh
14-10-2011, 11:21
سلام دوستان
من اگه بخوام یه تیم توی لیگ اسپانیا بردارم و و لیگو شروع کنم کدوم قسمت باید برم؟
Be a Player -1
Manager -2،
3- اسمش یادم نیست الان!!:31:
پ.ن : من همین حالت 3 که نوشته بود هم می تونی بازی کنی و هم Line-up تیمو تغییر بدی انتخاب کردم بعد ازم خواست که یک بازیکن بسازم مشکل اینه که من نمی خوام بازیکن بسازم می خوام با همون بازیکنای خود تیم فصل رو شروع کنم، راهی داره؟
از حالت career mode استفاده کن!!
CRIS Joon CR7
14-10-2011, 11:23
بچه ها میدونم اینجا اصلا جاش نیست
ولی چکار کنم میخوام 360 کار کرده بگیرم
یکی رهنمایی کنه طرف سرم کلاه نزاره
چون اینجا خیلی فعاله آمدم
:11:
sirchicco
14-10-2011, 11:30
از حالت career mode استفاده کن!!
اینو که خودم می دونم، اون 3 تا گزینه ایی که نوشتم همون اول کریر مود ازم می پرسه دیگه
شما دقیقا متوجه مشکل من نشدین
mehdi_vsgh
14-10-2011, 11:38
اینو که خودم می دونم، اون 3 تا گزینه ایی که نوشتم همون اول کریر مود ازم می پرسه دیگه
شما دقیقا متوجه مشکل من نشدین
دومی رو انتخاب کن که حالت manager داره!
چه کنم به نظرتون؟؟
حالا یه نفر هم مشاوره به ما بده!
خداییش یه نگاه به پست های قبلی من کردی؟ :31:
منم کل حرفم همینه دیگه مرد مومن ! :20: من خودم همیشه گفتم رو حالت legacy هم میشه تاکتیکال رو رعایت کرد و درستش هم همینه ..
حالا legacy بمونه به کنار .. دیروز مقابل رئال بازی داشتم (تیم من یووه س) 2دست 1-0 و 3-2 باختم قاطی کردم گفتم من که دارم دستی تاکتیکال رو اجرا میکنم دفاع رو گزاشتم رو حالت tactical خیلی راحت تر و روونتر بازی کردم :blink:
دلیلش هم این بود که اون زاویه و فاصله مناسبی که شما تو legacy باید خودتون دستی اجرا کنید در مقابل بازیکن حریف , رو حالت tactical به صورت کاملا حرفه ای و استاندارد شده صورت میگیره و عملا خیلی کمک میکنه تو بستن راه حریف ! فقط کمی توپ گیریش نیاز به زمان بندی مناسب داره که اگر اونم بیاد دستتون خیلی مفیدتر از legacy میشه. (البته باز هم میگم تو legacy هم میشه همه این هارو رعایت کرد)
داداش از من میشنوی اینیستا رو ردکن بره ولی ژاوی رو نفروش! میتوی با پول اینیستا یه گلر خوب یا دفاع چپ واسه تیمت ردیف کنی (البته اگه نگرفتی) از اون طرف هم هیچ بازیکنی مثل ژاوی فوروارد هارو تغزیه نمیکنه حیفه !:46:
LiverBarca
14-10-2011, 12:40
دومی رو انتخاب کن که حالت manager داره!
اقا BD رو،رو چی گذاشتی که همچین پیشنهادهایی بهت میدن؟؟؟
من تو لجنداری که گذاشتم بهترین پیشنهادی که برام اومد 30 میلیون یورو agger بود(لیورپولم)
من اگه یکی از بازیکنامو حتی 100 تا بتونم بفروشم بهترین تیم دنیا رو با پولش میسازم!!!!:31:
شانس نداریم که!!!:2:
mehdi_vsgh
14-10-2011, 13:07
اقا BD رو،رو چی گذاشتی که همچین پیشنهادهایی بهت میدن؟؟؟
من تو لجنداری که گذاشتم بهترین پیشنهادی که برام اومد 30 میلیون یورو agger بود(لیورپولم)
من اگه یکی از بازیکنامو حتی 100 تا بتونم بفروشم بهترین تیم دنیا رو با پولش میسازم!!!!:31:
شانس نداریم که!!!:2:
من روی درجه پایین تر گذاشتم یادم نیست اصلا!!
راسی رونی رو تونستم بخرم!! :دی ولی خوب بابتش هرچی داشتم رو پرداخت کردم
حتی با اتوئو هم به توافق رسیدم ولی دیگه نخریدمش!!:دی فکرشو بکن اگه اینم میگرفتم چه نوک حمله ای داشتم
مسی
رونی
اتوئو
ویا
و..... :دی
soheilnouri
14-10-2011, 13:10
من لاتسيو هستم و تركيب اصليم اينه تازه فصل اول هفته ٢٧ هستم.........marcheti.....konko-radu-dias-lulic.......khedira.keita...zarate-milner.cisse.....klose
فعلا نهم هستم
soheilnouri
14-10-2011, 13:15
چه کنم به نظرتون؟؟
كلا نحوه marketing بازي خركيه......قيمتا و خريد و فروشا
SevenCity
14-10-2011, 13:24
دوستان خیلی زحمت میکشید خسته نباشید :31:
رئال و بارسا لیور و رم نمیدونم هر چی تیم گنده رو برمیدارین ....
تیمهای نیم ستاره بردارید و با زحمت برسید به تیمهای بزرگ ببینید چه لذتی داره
مخصوصا با سیستم جدید که دیگه اصلا فایده نداره تیم بزرگ بردارین چون تا اخر فصل اخراج نمیشید
من خودم macclesfield نیم ستاره رو برداشتم و یه مهاجم 37 ساله بزور با ovrall 70 خریدم و تازه از باگ هم استفاده نمیکنم و در حال حاضر در رده هفتم هشتم هستم سال بعد هم صدر در صد میرم از باشگاه بیرون :21: چون مطمئنم تیمهای 1.5 ستاره به بالا پیشنهاد میدن چه خوب کار چه خوب کار نکنم (اینم یه ایرادیه که میتونید ازش لذت ببرید و استفاده ازش اشکالی نداره و حرام نیست :20:)
--------------
کلا این پست رو میتونید جدی نگیرید و از همون اول تیم قوی بردارید و حالشو ببرید :31:
hamidkabiri6270
14-10-2011, 13:25
بچه ها بازی تو حالت career mode برای من یه باگ بزرگ داره و اون اینه که موقعی که یه مسابقه را برای اول بازی میکنم اگه قبل از اتمام بازی از بازی خارج بشم برای اینکه اون بازی را دوباره از اول بازی کنم برای دفعه دوم بازی درجه سختیش کمتره میشه و راحتر بازی را میبرم نکته جالب توجه اینکه که اگه برای مرتبه سوم بخوام همون مسابقه را بازی کنم دوباره به همون حالت سخت اولین بازی بر میگرده؟یعنی یکی در میون بازی سخت و آسون میشه؟یه تستی بکنید ببینید برای شما هم همین طوره یا بازی من مشکل داره؟
دوستان کسی این مورد را تست کرده؟
LiverBarca
14-10-2011, 16:11
دوستان تو بازی از کجا میشه قد بازیکن رو بلندتر یا کوتاهتر کرد؟؟؟
مثلا زلاتان رو 6.5 کردن که اشتباهه و باید 6.4 میشد و جرارد رو هم 6.0 کردن که باز اشتباهه و باید 6.1 میشد!!!
من نتونستم پیدا کنم،البته زیاد هم حوصله نداشتم برا همین زود بی خیالش شدم...
ولی اگه کسی میدونه بگه،ممنون...
Marshall_
14-10-2011, 16:48
قیمت پیشنهادی باشگاه ها برای بازیکناتون به Board Difficulty رابطه ی مستقیم داره. من خودم رو world class گذاشتم و واسه همین پیشنهاد غیر معقولانه ای نیومده واسم. بیشترین پیشنهادی که برام اومده لیورپول واسه ویلشر 49 میلیون پوند بود که رد کردم. قیمت ها درسته از نظر من . تورم توی قیمت ها در سال های اخیر خیلی زیاد شده. در واقعیت هم بازیکنی مثل ویلشر همین حدود ها خرج داره خریدنش.
===========
tactical defending بعد از یه مدت کاملا دستتون میاد. من وقتی که اوایل world class بازی می کردم ، خیلی اعصابم خورد میشد و تکل های بی موقع می زدم ، ولی الان کاملا با jockey ، اگر بازیکن پا راست باشه ، پای راستش رو می بندم و اگر چپ پا باشه بر عکس . بعد از اینکه توی دفاع حرفه ای شدم ، از رتبه ی هشتم رسیدم دوم!! بارسلونا و میلان رو هم در چمپیونز لیگ بردم ، البته به بدبختی!!
پیشنهاد من اینه که عوض نکنید سیستم دفاع رو. وقتی که یاد بگیرین ، فوق العاده شیرین و موثر میشه!
گل میزنم چیکار کنم که مثل کنه نچسبن به بازیکن و بازیکن خوشحالیش رو بکنه؟
قیمت پیشنهادی باشگاه ها برای بازیکناتون به Board Difficulty رابطه ی مستقیم داره. من خودم رو world class گذاشتم و واسه همین پیشنهاد غیر معقولانه ای نیومده واسم. بیشترین پیشنهادی که برام اومده لیورپول واسه ویلشر 49 میلیون پوند بود که رد کردم. قیمت ها درسته از نظر من . تورم توی قیمت ها در سال های اخیر خیلی زیاد شده. در واقعیت هم بازیکنی مثل ویلشر همین حدود ها خرج داره خریدنش.
===========
tactical defending بعد از یه مدت کاملا دستتون میاد. من وقتی که اوایل world class بازی می کردم ، خیلی اعصابم خورد میشد و تکل های بی موقع می زدم ، ولی الان کاملا با jockey ، اگر بازیکن پا راست باشه ، پای راستش رو می بندم و اگر چپ پا باشه بر عکس . بعد از اینکه توی دفاع حرفه ای شدم ، از رتبه ی هشتم رسیدم دوم!! بارسلونا و میلان رو هم در چمپیونز لیگ بردم ، البته به بدبختی!!
پیشنهاد من اینه که عوض نکنید سیستم دفاع رو. وقتی که یاد بگیرین ، فوق العاده شیرین و موثر میشه!
شما بازیکن ها رو از بچگی میشناسید که تو بازی در جا تشخیص میدید پا چپه یا پا راست ؟
مثلا من بوخوم بازی میکردم توی تیم های حریف چجوری ببینم طرف پا چپه یا پا راست . وقتی هم که شوت زد تا ببینیم دیگه فایده نداره . البته این کاری که گفتی جزو جزییات دفاع هستش و با این چیزا مشکل ما حل نمیشه و کلا خانه از پایه خراب است .
soheilnouri
14-10-2011, 17:22
من تا الان فقط لجندري بازي كردم.اما هنوز نميدونم چرا برخي تيما ي ضعيف بشكل اغراق اميز قوي هستش
MJ assassins creed
14-10-2011, 17:24
گل میزنم چیکار کنم که مثل کنه نچسبن به بازیکن و بازیکن خوشحالیش رو بکنه؟
با اجازه از دوستمون که چند صفحه قبل اینو گذاشته بود باید دکمه RT رو بزنید.
در ضمن در مورد ترنسفر بستگی داره تیم مقابلت چه تیمی باشه.مثلا من با دورتموند بازی میکنم.یه دفاع با اورال 84 داشتم به قیمت 55 میلیون به من سیتی فروختم در عوض هندا و مبلنر رو گرفتم.تازه لنون هم میخواست بیاد پول نداشتم.
به نظر من اگه یه بازیکن بزرگ رو با پول زیاد رد کنی بره بهتره چون میتونی چندتا بازیکن خوب و آینده دار رو بگیری.
shiraz_2010
14-10-2011, 17:32
خوب شما توی هر بازی چند تا گل می خوری؟؟
خدایی دستت درد نمی گیره با TD??بازیکن های حریف رو اعصابت نمیرن با دریبل های ریز و چرخش ها و حرکت های رو به عقب و در عرض؟؟
خوب شما توی هر بازی چند تا گل می خوری؟؟
خدایی دستت درد نمی گیره با TD??بازیکن های حریف رو اعصابت نمیرن با دریبل های ریز و چرخش ها و حرکت های رو به عقب و در عرض؟؟
دوست عزیز من خودم همیشه legendary بازی میکنم شیوه دفاعم هم اول رو legacy بود چون اصلا با شیوه جدید حال نمیکردم ولی بعد از یه هفته دوباره امتحانش کردم دیدم خداییش جواب میده فقط قلق داره . اینجا مهمترین کار اینه که مسیر توپ هارو ببندید که اگه بازی خونیتون خوب باشه راحت میتونید تیم حریف رو ببندید..
ولی باید اعتراف کنم رو درجه لجندری به سختی گل میزنم و یه حرکت اشتباه منجر به گل خوردن میشه که به قول یکی از دوستان تیم های کوچیک هم تو درجه legendary مثل رئال و بارسلونا بازی میکنن که کمی اغراق آمیز شده !(خودم هم بعضی اوقات به تیم های کوچیک میبازم میزنم از اول !)
بابا دیگه این موتر جدید هم از بس باعث خطا میشه که دیگه شورشو در اورده .
داشتم Be A Pro میزدم . بازی رو 2-1 باختم . حالا چجوری باختم رو که باید بگم یعنی تا حالا شده تو یه بازی هر تیم 3 تا پنالتی بگیره :18: ؟ که تیم من بتونه یکیش رو گل کنه (زننده پنالتی هم که Cpu است و اصلا ماهر نیست) حریف بتونه 2 تاش رو گل کنه . همین که تو منطقه جریمه یه برخورد میشد با تشکر از موتور جدید داور سوت میزد . اخه چه وضعشه . یه بازی به کل نامردی . اخه اخر بازی Details رو که اوردم دیدم من 15 تا موقعیت داشتم و حریف همش 2 تا .
بابا دیگه این موتر جدید هم از بس باعث خطا میشه که دیگه شورشو در اورده .
داشتم Be A Pro میزدم . بازی رو 2-1 باختم . حالا چجوری باختم رو که باید بگم یعنی تا حالا شده تو یه بازی هر تیم 3 تا پنالتی بگیره :18: ؟ که تیم من بتونه یکیش رو گل کنه (زننده پنالتی هم که Cpu است و اصلا ماهر نیست) حریف بتونه 2 تاش رو گل کنه . همین که تو منطقه جریمه یه برخورد میشد با تشکر از موتور جدید داور سوت میزد . اخه چه وضعشه . یه بازی به کل نامردی . اخه اخر بازی Details رو که اوردم دیدم من 15 تا موقعیت داشتم و حریف همش 2 تا .
برا منم خیلی این اتفاق میفته و با یه برخورد الکی پنالتی میگیره .این مسله اذار دهنده ترین چیز در فیفا 12 هست.
ولی نمیدونم چطوره که خیلی کم پنالتی گل میخورم اکثرشون رو با رینا میگیرم.
در مورد روش جدید دفاع کردن هم باید بگم خیلی با روش جدید دفاع حال میکنم واقعا وقتی یاد میگیری لذت میبری. به قول یکی از دوستان تو این نسخه دفاع کردن از حمله کردن لذت بخش تر شده ولی وقتی cpu رو جو میگیره و با یه بازیکن ناشناس شروع میکنه به دریبل کردن حسابی اعصاب خورد میشه.از نظر من باید از level های پایین شروع کرد و کمی که قل بازی دستت اومد بری رو سطوح حرفه ای تر.
آقا این پچ ها که توی دانلود ها گذاشته شده چی هست ؟
shiraz_2010
14-10-2011, 20:29
برا منم خیلی این اتفاق میفته و با یه برخورد الکی پنالتی میگیره .این مسله اذار دهنده ترین چیز در فیفا 12 هست.
ولی نمیدونم چطوره که خیلی کم پنالتی گل میخورم اکثرشون رو با رینا میگیرم.
در مورد روش جدید دفاع کردن هم باید بگم خیلی با روش جدید دفاع حال میکنم واقعا وقتی یاد میگیری لذت میبری. به قول یکی از دوستان تو این نسخه دفاع کردن از حمله کردن لذت بخش تر شده ولی وقتی cpu رو جو میگیره و با یه بازیکن ناشناس شروع میکنه به دریبل کردن حسابی اعصاب خورد میشه.از نظر من باید از level های پایین شروع کرد و کمی که قل بازی دستت اومد بری رو سطوح حرفه ای تر.
فکرکنم شما تو تنظیماتت خطای هند رو فعال کرده ای....برو تو تنظیمات و اون رو روی حالت "به غیر از پنالتی"تنظیم کن.....اینطوری خطای هند بیرون از محوطه رو می گیره داور.....
.......................
آقا این پچ ها که توی دانلود ها گذاشته شده چی هست ؟
اگه 23 مگ هستش پچ رسمی خود فیفاست . امروز یه اپدیت رسمی واسه ما اومد .
فکرکنم شما تو تنظیماتت خطای هند رو فعال کرده ای....برو تو تنظیمات و اون رو روی حالت "به غیر از پنالتی"تنظیم کن.....اینطوری خطای هند بیرون از محوطه رو می گیره داور.....
.......................
اون که اره فعاله ولی اینی که من میگم هند نیست . هند که خیلی تابلویه خود گزارشگر هم وقتی هند بشه میگه هند شده . کلا برخوردها زیاده . توی بازی بعدش هم 3 تا پنالتی گرفته شد . نمیدونم چی بگم دیگه . کلا بازی رو پنالتی میچرخه . پنالتی زن تیمم شده اقای گل لیگ :31:
اگه 23 مگ هستش پچ رسمی خود فیفاست . امروز یه اپدیت رسمی واسه ما اومد .
اون که اره فعاله ولی اینی که من میگم هند نیست . هند که خیلی تابلویه خود گزارشگر هم وقتی هند بشه میگه هند شده . کلا برخوردها زیاده . توی بازی بعدش هم 3 تا پنالتی گرفته شد . نمیدونم چی بگم دیگه . کلا بازی رو پنالتی میچرخه . پنالتی زن تیمم شده اقای گل لیگ :31:
پچ رسمی فیفا رو میشه بزارید ؟
15-10-2011, 00:52
بچه ها من تو بخش مشکلات یه سوال پرسیدم ولی جوابا اصلا به دردم نخورد گفتم اینجا بپرسم شاید یکی کمکمون کرد و تونستیم راحت FIFA رو بازی کنیم!!!
من با اینکه سیستمم بالاست ولی تو بازی پرش های اعصاب خورد کنی دارم!!!
اگه میشه دوستان یه راه حل خوبی ارائه بدن.
ممنون.
mohammad_87
15-10-2011, 02:35
چرا خطاهای هند رو میشه مستقیم زد؟این چه وضعشه...:31:
----------------------------------
میشه. ولی باید یه کریر از اول شروع کنی.
من قبل از شروع کریر یه بازیکن ساختم.بعد بردمش تو میلان.حالا کریر مود رو بعنوان مربی توی میلان هستم.نه توی تیمم اون بازیکن هست نه وقتی توی لیست برای خرید سرچ میکنم هست.در free هم نیست.کجا میره پس؟
shahin_mp3
15-10-2011, 02:38
بچه ها من تو بخش مشکلات یه سوال پرسیدم ولی جوابا اصلا به دردم نخورد گفتم اینجا بپرسم شاید یکی کمکمون کرد و تونستیم راحت FIFA رو بازی کنیم!!!
من با اینکه سیستمم بالاست ولی تو بازی پرش های اعصاب خورد کنی دارم!!!
اگه میشه دوستان یه راه حل خوبی ارائه بدن.
ممنون.
پست تكميلي مشكلات FIFA12
shiraz_2010
15-10-2011, 02:48
fifa-patch.com خیلی پچ ارائه داده....جالب ترینشون برام chants بوده.....کسی دانلود کرده و طرز کار باهاشون رو بلده؟؟کجا باید بریزیم فایل ها رو و چطور برای تیم ها تنظیمش کنیم؟؟
.................
دانلودها هم اکثر پچ ها رو توی یک فایل ارائه داده با حجم حدود 300 mb کسی دانلود کرد اینا رو؟؟بهترینشون کدوم ها هستند...
shahin_mp3
15-10-2011, 03:01
پچ درست و حسابي چيزي ارائه نشده ؟ :21:
Mohammad Yek110
15-10-2011, 07:50
سلام
اولین باره که فیفا بازی می کنم.خیلی حال کردم.خوش به حالتون!فن چه بازی باحالی هستید!
سه تا سوال
چه جوری freekick ها رو خوب بزنم؟
چه طور کنترل دروازه بان رو توی پنالتی ها داشته باشم یعنی چه طوری شیرجه بزنم؟
کلید RS بعنی شوک راست کار نمی کنه.چیکارش کنم؟
CRIS Joon CR7
15-10-2011, 10:43
سلام
اولین باره که فیفا بازی می کنم.خیلی حال کردم.خوش به حالتون!فن چه بازی باحالی هستید!
سه تا سوال
چه جوری freekick ها رو خوب بزنم؟
چه طور کنترل دروازه بان رو توی پنالتی ها داشته باشم یعنی چه طوری شیرجه بزنم؟
کلید RS بعنی شوک راست کار نمی کنه.چیکارش کنم؟
بابا برو تو یو تیوب(استغفر الله)بعد دنبال کلیپ های بارسا بوی بگرد
Barcaboy
آقا یه تاپ
یک تو این سایت واسه راهنمایی خرید 360 کار کرده یکی بگه سرم کلاه نره:46:
دوستان دسته رو میشه جوری تنظیم کرد که هم شوک ها کار کنه هم فلش ؟
چون من عادت ندارم با شک راه برم میخوام با فلش جهت بدم وبا شوک تکنیک ها رو انجام بدم .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
mahyar21
15-10-2011, 11:11
آقا شاهین کشتی ما رو با اون پست تکمیلیت ،اونجا در مورد برطرف کردن پرش بازی 2تا راهکار ارائه شده که اصلا به درد بخور نیست!!!:2:
CRIS Joon CR7
15-10-2011, 11:55
اینم واسه اونا که ندیدن
نحوه ي اضافه کردن فايلهاي صوتي در فيفا
نحوه ی فرار از دست یار خودی
:46:
MJ assassins creed
15-10-2011, 15:25
دوستان دسته رو میشه جوری تنظیم کرد که هم شوک ها کار کنه هم فلش ؟
چون من عادت ندارم با شک راه برم میخوام با فلش جهت بدم وبا شوک تکنیک ها رو انجام بدم .
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
برو تو قسمت Controller بعد RT(یا RB) تو قسمت تنظیمات کلید های دسته دو تا گزینه پایین رو عوض کن.
ahmad rezaa
15-10-2011, 16:31
مسخره ترین چیزی که در فیفا 12 دیدم قیافه مسی هست شبیه DECO درست شده انگار 30 سالشه و کریستین رونالدو که انگار داری به یه بچه خیابونی نگاه میکنی تازه این دوتا سفید برفی رو چقدر پوستاشونو تیره ساختن واقعا خاک توسر شرکت EA که این همه خرج میکنه ولی نمیاد چندتا چهره ساز جدیدتر استخدام کنه که بهتر کار کنن.
برو تو قسمت Controller بعد RT(یا RB) تو قسمت تنظیمات کلید های دسته دو تا گزینه پایین رو عوض کن.
نه . میخوام با فلش حرکت کنم ولی شوک روشن باشه و با Rs تکنیک ها رو بریزم مثل PES
alone_boy
15-10-2011, 18:33
حسرت به دل موندم که یه بار بازی کنم یا لگ نداشته باشم یا هر کاری میکنم حریف سریع دستم رو نخونه . . .
mahyar21
15-10-2011, 18:35
حسرت به دل موندم که یه بار بازی کنم یا لگ نداشته باشم یا هر کاری میکنم حریف سریع دستم رو نخونه . . .
دقیقا منم همین مشکل رو دارم!:19:
دیروز از طریق origin یه اپدیت 23 مگی دانلود شد میگن مثل اینکه لگ رو برطرف میکنه . حالا شاید هم پچ رسمیش بیاد . شایدم نیاد .
mahyar21
15-10-2011, 18:41
دیروز از طریق origin یه اپدیت 23 مگی دانلود شد میگن مثل اینکه لگ رو برطرف میکنه . حالا شاید هم پچ رسمیش بیاد . شایدم نیاد .
دوست عزیز از کجا دانلود کنیم این پچو؟!
من از وقتی تیک گذینه ی Ati رو فعال کردم با این که گرافیکم انویدیا هست دیگه لگ نداره .
دسته رو میشه مثل دسته ی PES تنظیم کرد ؟ که شوک روشنه فلش هم کار کنه ؟
چون میخوام تکنیک ها رو اجرا کنم ولی نمیخوام حرکت کردن بازیکن ها هم با شوک باشه میخوام حرکت با فلش باشه و تکنیک ها با شوک . میشه ؟
ahmad rezaa
15-10-2011, 18:56
من از وقتی تیک گذینه ی Ati رو فعال کردم با این که گرافیکم انویدیا هست دیگه لگ نداره .
دسته رو میشه مثل دسته ی PES تنظیم کرد ؟ که شوک روشنه فلش هم کار کنه ؟
چون میخوام تکنیک ها رو اجرا کنم ولی نمیخوام حرکت کردن بازیکن ها هم با شوک باشه میخوام حرکت با فلش باشه و تکنیک ها با شوک . میشه ؟
بله میشه تو تنظیمات دسته در داخل بازی قسمت سیتینگ-کنترل و بعدش controller برو بعدش rb یا rt یکی از اینارو اگه بزنی میری تو تنظیمات دسته و داخل تنظیمات دسته دو گزینه آخری رو جابجا کن حالا اگه شوکت روشن باشه هم پیکنیک میزنی هم با فلش ها بازیکنات رو حرکت میدی
حرکت با شوک برا xbox360 و ps3 هستش اونجاها بازیکن به 360 درجه حرکت میکنه متأسفانه رو کامپیوتر اینجور نیست
2 گذینه ی آخر رو با هم عوض میکنم دیگه نه با شوک حرکت میکنه نه با فلش
Ali.Mirzaie
15-10-2011, 19:21
آقا برای برطرف شدن لگ از پست تکمیلی استفاده کنید.
از توی کانفیگ تیک V-Sync رو بردارید و از توی منوی تنظیمات کارت گرافیک روشنش کنید.
من این کار و کردم... عالی شد.
ظاهراً روی گیم پلی هم تآثیر داره و روون تر میشه و دیگه اونجوری مسخره بازی نیست همه ی پاسهات لو بره!
paroucia
15-10-2011, 21:28
نمیشه تعدادا نقل و انتقالات رو کم کرد؟ نسخه قبلی یادمه که همچین گزینه ای داشت!
الان خیلی خرکی شده نقل و انتقالات! هر کی به هر کی شده!
masoodbr
15-10-2011, 21:36
نمیشه تعدادا نقل و انتقالات رو کم کرد؟ نسخه قبلی یادمه که همچین گزینه ای داشت!
الان خیلی خرکی شده نقل و انتقالات! هر کی به هر کی شده!
اره واقعا اگه راهي هست بگيد
راستي اين مدافع چپ ارسنال عجب گلزني هستش من باهرناندز21 گل زدم و اندره سانتوس 20 گل:blink:هر پيشنهادم بهش دادم نيومد حتي دستمزدشو از 20 تا كردم 200 تا بازم نيومد
SevenCity
15-10-2011, 22:10
اگر با این آپدیت باگ کریرت در رابطه با بازیکن قرضی برطرف شد حتما اطلاع بده که ما هم بخریم بازیو!
برای اطلاع: باگ کریر مربوط میشه به فسخ قرارداد بازیکن قرضی که دادی اگر بودجه دستمزد هفتگی تیمت صفر باشه با این فسخ باید بدهکار بشی و منفی بخوری یا اصلا نتونی بازیکن رو برگردونی ولی اینطور نمیشه و صفر باقی میمونه
دوستانی که لگ دارن، برین قسمت کنترل انویدیا، بعد قسمت maximum pre-rendered frames گزینه مربوط بهش رو روی 7-8 قرار بدین.
shahin_mp3
15-10-2011, 23:32
آقا شاهین کشتی ما رو با اون پست تکمیلیت ،اونجا در مورد برطرف کردن پرش بازی 2تا راهکار ارائه شده که اصلا به درد بخور نیست!!!:2:
خيلي ها انجام ادن كه به دردشون خورد ديگه شما نمي تونيد مشكل خودتونه
دوستان اين هم امتحان كنند براي رفع لگ بازي
یه خبر خوب واسه اونای که مثل خودم لگ داشتن تو بازی
با این پچ تماشاچیان تو استادیوم حذف میشه و خیلی پردازش گرافیکی از بازی کم میشه و سرعت بازی عالی میشه
FIFA 12 Crowd Disable-Remover
fileserver
filesonic
این برنامه رو هم لازم دارید وقتی فایلها رو تو پوشه کپی کردین دستور کار برنامه هم تو فولدر حذف تماشاگران نوشته هستش
FIFA 12 i86 Regenerator Full Version
اين لينك ها بدون ف ي ل ت ر
از این لینک ها میتونین استفاده کنین
دوست عزیز از کجا دانلود کنیم این پچو؟!
من که نگفتم به طور رسمی منتشر شده . فکر هم نمیکنم که امسال خبری از پچ واسه نسخه کرکی باشه و احتمالا تمام پچ ها از طریق Origin اعمال میشه .
اگر با این آپدیت باگ کریرت در رابطه با بازیکن قرضی برطرف شد حتما اطلاع بده که ما هم بخریم بازیو!
برای اطلاع: باگ کریر مربوط میشه به فسخ قرارداد بازیکن قرضی که دادی اگر بودجه دستمزد هفتگی تیمت صفر باشه با این فسخ باید بدهکار بشی و منفی بخوری یا اصلا نتونی بازیکن رو برگردونی ولی اینطور نمیشه و صفر باقی میمونه
البته من دیگه کریر نمیزنم . ولی فکر هم نمیکنم این باگ هیچ وقت درست بشه .
roohroba
16-10-2011, 11:10
بچه ها موقع پنالتی دروازه بانمون چه طوری باید شیرجه بزنه؟من که هر کاری میکنم نمیتونم!
ستاره آسمان
16-10-2011, 11:33
سلام به همه .اگه ممكنه راهنماييم كنيد
براي گرفتن پناليها چطور بايد عمل كرد . آخه دروازبانم هنگام زدن پنالتي ميخكوب ميشه .
يكيم تو منيجر مد بازيكنام خيلي تند تند مصدوم ميشن . بايد چيكار كنم .
براي گرفتن پناليها چطور بايد عمل كرد . آخه دروازبانم هنگام زدن پنالتي ميخكوب ميشه .
فقط با یک انالوگ نیستش که دروازبان میپره انالوگ سمت راستی تاثیر گذاره
سعی کن تو منجر مود زیاد از یه بازیکن چند بازی پشت سر هم بازیش ندی هر از گاهی یه استراحتی بده بهش
تازه تعویض هم بکن دقیقه 70 به بعد حتما از هر ناحیه یه مهره اصلیتو بکش بیرون تا خسته نشه
بچه ها موقع پنالتی دروازه بانمون چه طوری باید شیرجه بزنه؟من که هر کاری میکنم نمیتونم!
با شوک سمت راست شیرجه میزنه .
میگم یه بازی به این بزرگی چقدر اخه باگ داره .
توی همین ارنا چندتا باگ تا حالا دیدم . مثلا بعضی وقتها به طور خودکار منوی تمرینات هر چند ثانیه ظاهر میشه .
یا مثلا یه بازی head to head زدم با بارسا وقتی اومد توی ارنا به جای اینکه VP توی ارنا بازی کنه کاکا توی لباس بارسلونا بود و توی ارنا تمرین میکرد .
هوش مصنوعی بازیکنها توی Be A Pro هم که بزنم به تخته دومی نداره . این قدر خنگ ما ندیده بودیم . حتی توی فیفا 11 .
طرف توپ رو از فاصله دو متری میخواد پاس بده هوایی پاس میده .
یا درخواست پاس میدی بهت پاس میدن بین راه یار خودی توپ رو میگیره .
یا یکی از یارات داره پرس میکنه یار دیگه ات مثل ماست واستاده در حالی که میتونه با یه تکل توپ رو بگیره .
miladddd
16-10-2011, 15:01
آیا میشه تک تک دکمه های دسته رو مثل فیفا 11 تغییر داد؟
اگه نشه که خیلی بده، یعنی باید بریم دسته ایکس باکس بگیریم؟
آیا میشه تک تک دکمه های دسته رو مثل فیفا 11 تغییر داد؟
اگه نشه که خیلی بده، یعنی باید بریم دسته ایکس باکس بگیریم؟
بله میشه
شما فایل buttonDataSetup که تو پوشه ی My Documents\FIFA 11 هست رو تو My Documents\FIFA 12 کپی کن
واسه من با شوک سمت راستم شیرجه نمیزنه :41:
واسه من با شوک سمت راستم شیرجه نمیزنه :41:
شما میتونی حرکات تکنیکی رو انجام بدی؟؟
masoodbr
16-10-2011, 19:26
از منم شيرجه نميزنه:41:
Spaniuly
16-10-2011, 19:46
این رو بگم دوستانی که نمی تونن شیرجه برن مشکل گیم پدشون رو هنوز حل نکردن مین نمی دونم چطور می تونن بازی کنن بدون آنالوگ راست اصلا حیاتیه این آنالوگ... به هر حال کسانی که هنوز این مشکل رو دارن من توی پستی که در صفحه 32 تاپیک مشکلات فیفا 12 هست توضیح دادم نحوه ایجاد مپ اختصاصی برای دسته های مختلف رو
MJ assassins creed
16-10-2011, 20:14
نه . میخوام با فلش حرکت کنم ولی شوک روشن باشه و با Rs تکنیک ها رو بریزم مثل PES
خوب آقا پدرام برو ستینگز قسمت تنظیم دکمه ها دو تا دکمه آخری(یکی نوشته LS و اون یکی جهت هاست)جلوش نوشته Movement یا یه همچین چیزایی با اون که نوشته تاکتیکال عوض کن.همین.
اگه نفهمیدی بگو تصویری بگم ولی خیلی ساده است.
Mehdi.ss
16-10-2011, 21:24
دیشب برنامه Origin من تقریبه 440 مگ اپدیت کرد
کسی میدونه مال چی بود ؟
دیشب برنامه Origin من تقریبه 440 مگ اپدیت کرد
کسی میدونه مال چی بود ؟
مال من که چند روز پیش فقط 23 مگ دان کرد . 440 مگ مربوط به فیفا بود ؟
خوب آقا پدرام برو ستینگز قسمت تنظیم دکمه ها دو تا دکمه آخری(یکی نوشته LS و اون یکی جهت هاست)جلوش نوشته Movement یا یه همچین چیزایی با اون که نوشته تاکتیکال عوض کن.همین.
اگه نفهمیدی بگو تصویری بگم ولی خیلی ساده است.
اگه میشه تصویری بگو
آخه نمیشه
Mehdi.ss
16-10-2011, 22:36
مال من که چند روز پیش فقط 23 مگ دان کرد . 440 مگ مربوط به فیفا بود ؟
اره فیفا بود ولی هیچ تغییری ندیدم
نه لگ برطرف شد نه چیزی اضافه شد
بچه ها دوربینش رو اعصابه! یکم اکشنه... بدجور می ایسته... نمیشه درستش کرد؟
شما میتونی حرکات تکنیکی رو انجام بدی؟؟
نه اصلا ! ما تیمی بازی میکنیم تکنیکمکنیک تطیله !(البته دروغ چرا ،نمیشه !)
jackson2010
16-10-2011, 23:58
با سلام به همه دوستان
شرمنده میدونم ربطی به این تایپیک نداره ولی اگر کسی جوابم رو بده ممنون میشم
آیا FIFA 11 گزارشگر داره.چون من نسخه فشرده GLOBE رو دانلود کردم اما توی بازی گزارشگر نداره
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
در ضمن دوستان گرامی اگر از ADSL شاتل شکایت دارند در این تایپیک به جمع شاکیان بپیوندند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
amirpers
17-10-2011, 02:35
دوستان
کسی میتونه کاور کامل (پشت و رو) این بازی ، ترجیحا نسخه PC رو بذاره.
مرسی
نه اصلا ! ما تیمی بازی میکنیم تکنیکمکنیک تطیله !(البته دروغ چرا ،نمیشه !)
شما به این پست که توسط اقای Spaniuly نوشته شده برید مشکلتون حل میشه
با سلام به همه دوستان
آیا FIFA 11 گزارشگر داره.چون من نسخه فشرده GLOBE رو دانلود کردم اما توی بازی گزارشگر نداره
بله گزارشگر داره مثله بلبل حرف میزنه
بازی شما ایراد داره
roohroba
17-10-2011, 11:44
چرا وقتی وارد بازی میشم قبل از اینکه قسمت اصلی بیاد کانکشن اینترنت چک میشه و در حالی که من به اینترنت وصلم پیام میده که نمیتونه به سرور متصل بشه!؟ نمیشه غیر فعالش کرد؟
sirchicco
17-10-2011, 12:38
چرا وقتی وارد بازی میشم قبل از اینکه قسمت اصلی بیاد کانکشن اینترنت چک میشه و در حالی که من به اینترنت وصلم پیام میده که نمیتونه به سرور متصل بشه!؟ نمیشه غیر فعالش کرد؟
قبل از ورود به بازی اینترنت قطع کن اون پیغام 3 سوت میاد میره!
pouyasony
17-10-2011, 12:41
یادمه یه بار یکی گفته بود هرکی فیفا بازی کنه استاده pes میشه ولی من نظرم برعکسه چون امسال pes خیلی سخت شده منی که 10 روزه 24 ساعته دارم pes بازی میکنم هنوز نتونستم یه بازیشو ببرم اخه جدیدا حالت super star اومده خیلی سخت شده ولی وقتی فیفا بازی میکنم رو حالت world class و حالت td کم کم تو هر بازی به هر تیم 2 تا میزنم و میبرم فیفا یه جز گرافیک هیچی نداره نمیدونم چرا اینهمه طرفدار داره به خدا بدون تعصب میگم فیس بازیکنا که انگار فیس پدر بزرگشونه دویدنشون که خیلی مزخرفه ولی از لحاظ گرافیک فوق العادست ولی در کل کسی pes 12 بازی کنه دیگه نمیتونه به این بازی نگا کنه به فیفا بازا بر نخوره
اگه منظورت نسخه کرکیه که جلوشو با یه فایروال بگیر ولی نسخه اصلی به اینترنت احتیاج داره
یادمه یه بار یکی گفته بود هرکی فیفا بازی کنه استاده pes میشه ولی من نظرم برعکسه چون امسال pes خیلی سخت شده منی که 10 روزه 24 ساعته دارم pes بازی میکنم هنوز نتونستم یه بازیشو ببرم اخه جدیدا حالت super star اومده خیلی سخت شده ولی وقتی فیفا بازی میکنم رو حالت world class و حالت td کم کم تو هر بازی به هر تیم 2 تا میزنم و میبرم فیفا یه جز گرافیک هیچی نداره نمیدونم چرا اینهمه طرفدار داره به خدا بدون تعصب میگم فیس بازیکنا که انگار فیس پدر بزرگشونه دویدنشون که خیلی مزخرفه ولی از لحاظ گرافیک فوق العادست ولی در کل کسی pes 12 بازی کنه دیگه نمیتونه به این بازی نگا کنه به فیفا بازا بر نخوره
چرا بر بخوره ؟ هر کسی نظری داره و هر بازی یه ویژگی .
بالشخصه اصلا تعصبی نیستم و اگه یه روز pes تونست یه گیم پلی از فیفا بهتر ارائه بده میرم pes بازی میکنم و دور و بر فیفا نمیام . چون pes هم امکاناتی داره که فیفا نداره و من خودم دوست دارم که اون امکانات تو فیفا هم می بود .
ولی چه کنیم که واقعا pes نتونسته به یه گیم پلی خوب برسه . اینو منی که یه بار فقط pes زدم و در جا پاکش کردم نمیگم خود pes بازهایی میگن که حالا اومدن طرف فیفا و دارن اعتراف میکنن به بهتر بودن فیفا .
pes هر چی میخواد داشته باشه . فیس خوب ، گرافیک بهتر ، امکانات بیشتر و ... ولی هیچ چی واسه من جای گیم پلی رو نمیگیره .
راجع به سختیش هم باید بگم
اولا شما world class رو با super star مقایسه کردی . نه legendary رو .
دوما اینکه نظریه سخت بودن بازی دلیل بهتر بودن یه بازیه که اصلا ربطی به هم نداره . شما میای (از نظر خودم میگم ناراحت نشی) 24 ساعته یه فوتبال بی منطق بازی میکنی و بعدش میای میگی هنوز نتونستم ببرم .
خوب معلومه که یه CPU بی منطق رو با یک گیم پلی بی منطق از طرف user نمیشه برد .
دقیقا مثل حالت legendary فیفا . با این تفاوت که تو فیفا لااقل گیم پلیش واسه ما منطقیه و فقط cpu کمی بی منطق بازی میکنه و شما بعضی وقتها امکان بردن هم دارید .
راجع به اونی هم که گفتی هر کی fifa بازی کنه استاد pes میشه هم به نظرم کاملا اشتباه است . دلیلش هم کاملا معلومه چون گیم پلیش زمین تا اسمون فرق میکنه و من یکی که اصلا pes نمیتونم بازی کنم . یعنی واقعا نمیتونم . اصلا با کنترلش ارتباط برقرار نمیکنم .
pouyasony
17-10-2011, 13:17
ببخشید شما به چی میگی گیم پلی؟به اینکه با یه دفاع میتونی همرو دریبل کنی بزنی تو گل؟تو فیفا ادم بدون برنامه هم میتونه گل بزنه ولی تو pes باید با تمرکز و دقت بری جلو تا بتونی به گل برسی فیفا حالا حالاها کار داره مخصوصا با اون دفاع کردن td مسخرش
ببخشید شما به چی میگی گیم پلی؟به اینکه با یه دفاع میتونی همرو دریبل کنی بزنی تو گل؟تو فیفا ادم بدون برنامه هم میتونه گل بزنه ولی تو pes باید با تمرکز و دقت بری جلو تا بتونی به گل برسی فیفا حالا حالاها کار داره مخصوصا با اون دفاع کردن td مسخرش
داداش شرمنده اینو میپرسم ولی شما مطمئن هستی که pes و fifa رو با هم اشتباه نگرفتی؟؟؟
AlexMercer
17-10-2011, 13:40
ببین دوست من یکم زبان انگلیسی شما مشکل داره. یک عکس از بازی که میکنی بزار تا ما بهت بگیم فیفا داری بازی میکنی یا pes .:31:
برادر من شما میخوای فاز جدید کل کل ها رو راه بندازی؟ امسال پس بهتر از پارسال شد و لی نسبت به فیفا پیشرفتی نداشت. من نمیونم شما چطور میگی با مدافع میشه همه رو جا گذاشت؟ فکر کنم منظورت همون pes هست چون در فیفا حتی پا به توپ های طولانی با مسی و کریس رونالدو هم گاهی باعث لو رفتن توپ میشه.
من بعد سالها میبینم که واقعا برای حمله باید تو فیفا برنامه بریزی و گرنه در ضد حمله به مشکل میخوری. بعد سالها در یک بازی میبینم که مدافعان میانی واقعا تو بازی تاثیر دارند. وقتی دارم با منچستر بازی میکنم میبینم سبک بازی چقدر شبیه واقعیته.(اورا خیلی نفوظ میکنه جلو ولی بر عکس اسمالینگ کمتر نفوظ میکه)
من واقعا موندم شما میری 2 تا 3 هزار تومن میدی بازی رو میخری بعد بدون اینکه باهاش کلنجار بری و چون نمیتونی خوب بازی کنی ولش میکنی و بعد میری تراوشات نادرست ذذهنت رو در اختیار دوستات و سایتها میزاری؟
نمیتونی فیفا بازی کنی برو همون بازی کودکان رو بازی کن. :46:
vahidgame
17-10-2011, 13:47
به عنوان یه کسی که یه زمانی خیلی طرفدار pes بودم باید بگم که دقیقا برعکس اینه!
توی فیفا هستش که باید صد در صد با برنامه رفت جلو رفت و بدون اون نمیشه به نتیجه ای رسید
توی این شماره هم که دیگه نسخه پی سی مثل نسخه کنسول شده و دیگه همه می تونن اونو بازی کنن و قابلیت های اونو ببینن...
من از 2007 به بعد دیگه فیفا بازی نکردم ولی امسال انقدر فیفا خوب شده که اصلا طرف pes نرفتم
با سلام به همه دوستان
لطفا بنده رو راهنمایی کنید
با تشکر فراوان
در ضمن دوستان گرامی اگر از ADSL شاتل شکایت دارند در این تایپیک به جمع شاکیان بپیوندند
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سايت دانلود ها فايل گزارش نسخه بلك باكس اين بازي رو به صورت جداگانه براي دانلود گذاشته.:5:از اينجا دانلود كن شايد كار كنه.
Spaniuly
17-10-2011, 14:49
اینکه با یه دفاع میتونی همرو دریبل کنی بزنی تو گل؟تو فیفا ادم بدون برنامه هم میتونه گل بزنه
همین یک جمله کافیه که به ترول بودن این یوزر پی ببرید پس چرا جواب می دید دوستان خوبم؟
اگر همین ترولینگ رو ادامه بده این یوزر مجبورم درخواست اخطار بدم برای ایشون... لطفا این قضیه رو بیخیال بشید
سلام . این سایت fifa-patch یه سری کفش و توپ گذاشته اما نمیدونم چجوری وارد بازیش کنم . کسی بلده آموزش بده .
ممنون
Davood_titan
17-10-2011, 14:56
دسته بازی من درست کار نمیکنه
تو فیفا 11 خوبه ولی تو 12 قاطی داره چکار کنم درست بشه ؟
هاهاها بین همه دوستام تو لایو بنده دارای بیشترین برد پیاپی تو تو بخش H2H Seasons دارم با 15 برد پیاپی !:21:
اینو هم بگم دوستان FIFA بازم حدود 10 15 نفر بیدن !
خدمت اون دوست عزیزی که اینجا رو میخواد به حاشیه بکشونه بگم که : دوست عزیز شما مفهوم گرافیک بالاتر و پایین تر فکر نکنم بدونی . یا به قول دوستمون انگلیسیت مشکل داره و pes و Fifa رو با هم اشتباه گرفتی چون کلا حرف های بی ربطی تحویل همه میدی که باعث خنده شده!!
من خودم به عنوان کسی که 9 ساله از فوتبال های شرکت konami از Ps1 تا Ps3 استفاده میکردم و لذت هم میبردم باید بگم که توی pes همه رو میتونی دریبل کنی و گل بزنی نه توی فیفا توی فیفا اگه تونستی 3 بازیکن رو دریبل کنی با یه بازیکن معمولی یا خوب بیا بهت جایزه بدیم ما . بعدش هم اگه pes 2012 بازی کردی و 2 بازی باختی و جو گیر شدی که ایول عجب بازی ای شده و به راحتی نمیشه برد باید بهت بگم که منی که این همه ساله pes بازی میکنم به خاطر همین مزخرف بودن قدرت کامپیوترش هست که گذاشتمش کنار.
توی فیفا اگه با دریبل کسی نتونه راهی باز کنه با پاس کاری حساب شده میتونه به نتیجه برسه ولی توی pes امسال با پاسکاری به جای نمیشه رسید چون هیچ راه نفوذی توی دفاع های تیم هایی حتی در حد کلاس C هم وجود نداره و ماشالا همه بازیکنانه همه ی تیم هایی که کامپیوتر میگیره ایستگاهی زنیشون در حد دیوید بکام شده :31:
دوستان من کوچیک همتونم جون هر کی دوست دارین یه بار درست حسابی جواب منو بدین!
1. ایا پچی برای فیفا اومده؟ اگه اره چه خصوصیاتی داره؟
2. میشه تو این بازی ورزشگاه hd یا زیبا تر بریزیم مثل ورزشگاهایی که برای pes اومده؟
3. دفاع کردن چجوریه؟ روش خاصی داره؟
4. من وقتی تو شب بازی میکنم هوا بارندگی داره! نمیشه تو شب تو هوای صاف بازی کرد؟
4. راه حل اساسی برای رفع تیک در بازی هست؟ برای من تیک داره!!
اگه سولاتم احمقانس ببخشید ولی لطف کنین جواب بدین
AlexMercer
17-10-2011, 16:31
دوستان من کوچیک همتونم جون هر کی دوست دارین یه بار درست حسابی جواب منو بدین!
1. ایا پچی برای فیفا اومده؟ اگه اره چه خصوصیاتی داره؟
2. میشه تو این بازی ورزشگاه hd یا زیبا تر بریزیم مثل ورزشگاهایی که برای pes اومده؟
3. دفاع کردن چجوریه؟ روش خاصی داره؟
4. من وقتی تو شب بازی میکنم هوا بارندگی داره! نمیشه تو شب تو هوای صاف بازی کرد؟
4. راه حل اساسی برای رفع تیک در بازی هست؟ برای من تیک داره!!
اگه سولاتم احمقانس ببخشید ولی لطف کنین جواب بدین
دسوت من هرکسی سوال یا مشکلی داره و بیان کردنش احمقانه به نظر نمیاد . احمقانه چیزیه که با وجود اینکه میدونی بهتره بازم قصد در تخریبش داشته باشی .
1-پچ واسه فیفا زیاد اومده ولی همش پچ های غیر رسمیه. از پچ گیم پلی تا شعارهای هواداران مخصوص هر تیم توپ و دستکش و کفش. مجموعه همه این پپچ ها چند صفحه قبل دوستمو لینکشو گذاشته بود. ولی فیفا مثله pes نیاز به پچ نداره چون خودش به صورت لایسنس شده تیم ها و لباس ها و حتی ورزشگاه ها رو قرار داده. بهترین موقع دانلد پچ زمانیه که اقای رینالدو برنامه creation master 12 رو پخش کنه و البته فیس بازیکنان رو بشه وارده بازی کرد و یا قبل از اغاز فصل جدید(فثل اینده) که لباس تیم ها عوض میشه.
2-نه معمولا من ندیدم چنین پچی تا الن دوستان دیدن بگن. چون معمولا فیفا 2 باربر pes ورزشگاه داره و کاملا هم ورزشگاه شبیه واقعیته.
3-دفاع کردن تو این نسخه سخت تر شده. شما باید در جلوی مهاجم حریف قر بدی:31: بعد در یک موقعیت و زمانبندی درست برای توپ گیری اقدام کنی. اگر زمان بندی درست نباشه مهاجم ازت رد میشه:46:
4-برو تو fifaconfig از ادرس
x:\Program Files\FIFA12\Game\fifasetup
و تیک کنار wait for the vsynce رو بردار و اگر کارت گرافیکت ati هست تیک کنار Ati micro stuttering رو بزن و MSAA option رو off کن. اخرین درایور کارت گرفیکت رو هم بریز.
5- بارندگی هم بسته به فصلی که توش بازی میکنید اتفاق میفته و هرچه به کریسمس نزدیک میشین بارون بیشتر میشه و حتی برف میاد ولی اتفاق میفته که شب هوا صاف باشه.
MJ assassins creed
17-10-2011, 17:03
اگه میشه تصویری بگو
آخه نمیشه
بابا این دو مورد آخر رو با هم عوض کن.
jackson2010
17-10-2011, 17:16
سايت دانلود ها فايل گزارش نسخه بلك باكس اين بازي رو به صورت جداگانه براي دانلود گذاشته.:5:از اينجا دانلود كن شايد كار كنه.
سلام دوست عزیز
این که برای fifa 12 هستش . من مال fifa 11 رو میخواستم. چون تایپیک 11 تقریبا تعطیل بود اینجا مطرح کردم . شرمنده
خدمت اون دوست عزیزی که اینجا رو میخواد به حاشیه بکشونه بگم که : دوست عزیز شما مفهوم گرافیک بالاتر و پایین تر فکر نکنم بدونی . یا به قول دوستمون انگلیسیت مشکل داره و pes و Fifa رو با هم اشتباه گرفتی چون کلا حرف های بی ربطی تحویل همه میدی که باعث خنده شده!!
من خودم به عنوان کسی که 9 ساله از فوتبال های شرکت konami از Ps1 تا Ps3 استفاده میکردم و لذت هم میبردم باید بگم که توی pes همه رو میتونی دریبل کنی و گل بزنی نه توی فیفا توی فیفا اگه تونستی 3 بازیکن رو دریبل کنی با یه بازیکن معمولی یا خوب بیا بهت جایزه بدیم ما . بعدش هم اگه pes 2012 بازی کردی و 2 بازی باختی و جو گیر شدی که ایول عجب بازی ای شده و به راحتی نمیشه برد باید بهت بگم که منی که این همه ساله pes بازی میکنم به خاطر همین مزخرف بودن قدرت کامپیوترش هست که گذاشتمش کنار.
توی فیفا اگه با دریبل کسی نتونه راهی باز کنه با پاس کاری حساب شده میتونه به نتیجه برسه ولی توی pes امسال با پاسکاری به جای نمیشه رسید چون هیچ راه نفوذی توی دفاع های تیم هایی حتی در حد کلاس C هم وجود نداره و ماشالا همه بازیکنانه همه ی تیم هایی که کامپیوتر میگیره ایستگاهی زنیشون در حد دیوید بکام شده :31:
تایید میشه!
بابا این دو مورد آخر رو با هم عوض کن.
خوب داداش گل من هم همینکار رو میکنم دیگه ولی با ین که شوک روشنه نه با شک بازیکن راه میره نه با فلش . فقط یک سری نوشته روی صفحه بازی میاد گاهی بالای اسم بازیکن
Loaded_nigga
17-10-2011, 20:35
عزیزان فیفا-باز خسته نباشید !
من چون فعلا نمیتونم فیفا رو آنلاین بازی کنم یه مدتی هست که این Trainer جدید گروه Kelsat رو از آدرس زیر دانلود کردم و ازش تو بخش Tournament Mode ( کنترل یک بازیکن: مثل Become a Legend ) برای خستگی-ناپذیر کردن بازیکن تحت کنترل خودم استفاده میکنم :
FIFA 12 v1.0 +5 TRAINER by Kelsat
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی Trainer خوبیه و به راحتی جواب میده.
فقط تنها مشکل اینه که:
قبلا وقتیکه تیم دوتا بازی به فاصله ی مثلا 2 روز از هم داشت خیلی از بازیکنا برای بازی دوم خسته میشدن و مربی حتی به خود من sms میداد که برای بازی بعدی نمیتونم بازی کنم چون خسته هستم و حتی رو نیمکت هم نمیذاشت بشینم
الان وقتی از این Trainer استفاده میکنم نه فقط من بلکه همه ی بازیکنای تیم خودمون که با من تو زمین بازی هستن خستگی-ناپذیر میشن و کلا اگه مصدومیت یا کارت قرمزی تو کار نباشه مربی هیچوقت از بازیکنای تعویضی برای ترکیب اولیه تیم استفاده نمیکنه فقط آخرای بازی تعویض انجام میده که همشون تاکتیکی هستن و اینجوری یخورده کسل کننده میشه !
خلاصه ی مطلب اینکه کسی از دوستان روشی به نظرش میرسه که این trainer فقط بازیکن تحت کنترل منو خستگی-ناپذیر بکنه ؟
خیلی ممنون.
Davood_titan
17-10-2011, 20:48
دسته بازی من درست کار نمیکنه
تو فیفا 11 خوبه ولی تو 12 قاطی داره چکار کنم درست بشه ؟
کسی میدونه :13:
shahin_mp3
17-10-2011, 21:17
کسی میدونه :13:
پست تكميلي مشكلات FIFA12
AlexMercer
17-10-2011, 21:26
عزیزان فیفا-باز خسته نباشید !
من چون فعلا نمیتونم فیفا رو آنلاین بازی کنم یه مدتی هست که این Trainer جدید گروه Kelsat رو از آدرس زیر دانلود کردم و ازش تو بخش Tournament Mode ( کنترل یک بازیکن: مثل Become a Legend ) برای خستگی-ناپذیر کردن بازیکن تحت کنترل خودم استفاده میکنم :
FIFA 12 v1.0 +5 TRAINER by Kelsat
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی Trainer خوبیه و به راحتی جواب میده.
فقط تنها مشکل اینه که:
قبلا وقتیکه تیم دوتا بازی به فاصله ی مثلا 2 روز از هم داشت خیلی از بازیکنا برای بازی دوم خسته میشدن و مربی حتی به خود من sms میداد که برای بازی بعدی نمیتونم بازی کنم چون خسته هستم و حتی رو نیمکت هم نمیذاشت بشینم
الان وقتی از این Trainer استفاده میکنم نه فقط من بلکه همه ی بازیکنای تیم خودمون که با من تو زمین بازی هستن خستگی-ناپذیر میشن و کلا اگه مصدومیت یا کارت قرمزی تو کار نباشه مربی هیچوقت از بازیکنای تعویضی برای ترکیب اولیه تیم استفاده نمیکنه فقط آخرای بازی تعویض انجام میده که همشون تاکتیکی هستن و اینجوری یخورده کسل کننده میشه !
خلاصه ی مطلب اینکه کسی از دوستان روشی به نظرش میرسه که این trainer فقط بازیکن تحت کنترل منو خستگی-ناپذیر بکنه ؟
خیلی ممنون.
از معضلات استفاده از ترینر همین مشکلات هست.راهی نیست. حتی ترینر چیت هپن هم چنین قابلیتی نداره
دوستان عزیز سلام
من بازی فیفا 12 نصب کردم تو بازی پیکان موس تو بازیه و تصویر هم یه لرزش خفیفی داره که چشممو خسته میکنه اگه میشه راهنمایی کنید
پیشا پیش ممنون:31:
سلام
یادم یه بار پرسیدم میشه مثلا در مستر لیگ دورتموند آلمان رو برداشت و در لیگ انگلیس بازی کرد که یکی از دوستان گفت مگه پی ای اسه؟
اما حالا باید عارض بشم که من اینکار رو کردم و با دوتموند در لیگ انگلیس بازی کردم و چه حالی داد
آقا از این حرفا بگذریم بگید چکار کنیم روی ورلد کلاس بیشتر بازیها رو میبازم رو پروفشنال بیشتر رو میبرم چطور وقتی حریف با اینهمه سرعت چپ و راست میره من میتونم تو موقعیت دفاع قرار بگیرم که تو فرصت مناسب توپگیری کنم
خسته شدم از بس آبکشم کردن
سانترهاشو چطوری گل کنم نه دقیقه نه میشه رو مدافع حریف هد زد
کسی میتونه کمک کنه؟
متشکر
AlexMercer
17-10-2011, 22:39
سلام
یادم یه بار پرسیدم میشه مثلا در مستر لیگ دورتموند آلمان رو برداشت و در لیگ انگلیس بازی کرد که یکی از دوستان گفت مگه پی ای اسه؟
اما حالا باید عارض بشم که من اینکار رو کردم و با دوتموند در لیگ انگلیس بازی کردم و چه حالی داد
آقا از این حرفا بگذریم بگید چکار کنیم روی ورلد کلاس بیشتر بازیها رو میبازم رو پروفشنال بیشتر رو میبرم چطور وقتی حریف با اینهمه سرعت چپ و راست میره من میتونم تو موقعیت دفاع قرار بگیرم که تو فرصت مناسب توپگیری کنم
خسته شدم از بس آبکشم کردن
سانترهاشو چطوری گل کنم نه دقیقه نه میشه رو مدافع حریف هد زد
کسی میتونه کمک کنه؟
متشکر
بله اقا در نسخه 12 میشه. من خودم الان لیگ انگلیسم بیشتر شبیه لیگ اروپاست . رئال و بارسا میلا اینتر...... همه توی لیگم هستند و اتفاقا بیشتر حال میده ولی خوبیش اینه دسته های پایین تر از انگلیسه نه لیگ ایتالیا و هلند.
اولا توصیه فوتبال رو به صورت حرفه ای بازی کن. یعنی زمانش رو ببر بالا و روزی نهایت سه تا بازی نکن(خسته میشی و زده) تو بازیهات هم همش پاسکاری کن تا دفاع حرف اشتباه کنه و گل بزنی حتی تو لجندری هم جواب میده.
توی تنظیمات دسته یا کیبورد میتونی سانت و پاس رو در حالت کمکی قرار بدی و از حالت دستی و نیمه کمکی در باری
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:37 PM ----------
دوستان عزیز سلام
من بازی فیفا 12 نصب کردم تو بازی پیکان موس تو بازیه و تصویر هم یه لرزش خفیفی داره که چشممو خسته میکنه اگه میشه راهنمایی کنید
پیشا پیش ممنون:31:
لرزش رو نمیدونم والا بازم صفحه قبل من یک توضیح گرافیکی واسه دوستمون دادم اونو انجام بده ایشالا بهتر شه.
درباره اشاره گر موس هم که اگر شما همزمان با اجرای فیفا برنامه دیگیری(مثل مدیا پلیر یا عکسی باز کردین مثل خودم) نشانه گر موس ظاهر میشه ولی اگر برنامه دیری همزمان باز نباشه نمیاد
mohammad_87
18-10-2011, 00:30
اینو کسی جواب نداد:
من یه بازیکن ساختم بردمش تو میلان.بعد کریر رو بعنوان مربی شروع کردم.الآن هم دوتا فصل تموم کردم اما نه در میلان و نه در هیچ تیمی اون بازیکنه نیست.چرا؟
AlexMercer
18-10-2011, 02:10
اینو کسی جواب نداد:
من یه بازیکن ساختم بردمش تو میلان.بعد کریر رو بعنوان مربی شروع کردم.الآن هم دوتا فصل تموم کردم اما نه در میلان و نه در هیچ تیمی اون بازیکنه نیست.چرا؟
توی تنظیمات قبل از ورود به کریر مود اونجا که درجه سختی رو مشخص میکنی غث گزینه برای دیتا بیس بازیکنا هست که سه گزینه داره : default--default+virtua pro , customized.
اگر بازیکنت virtua هست که گزینه معلومه ولی اگر بازیکنت رو تو customize your fifa ساختی باید گزینه customized رو بزنی
که اگر انلاین بازی میکنی توصیه نمیشه چون امتیازات برای leaderboard نمیره
masoodbr
18-10-2011, 10:58
چطوري ميشه مثلا با منچستر تو ليگ ايتاليا بازي كرد؟
چطوري ميشه مثلا با منچستر تو ليگ ايتاليا بازي كرد؟
لام
وقتی وارد کرر مود میشی اول برو روی اون لیگی که میخوای توش بازی کنی بعد یه تیم ضعیف یا هر تیمی که نمیخوای تو اون لیگ باشه رو بیار بعد مثلث رو بزن طرف راست یه صفحه میاد که میتونی تیم خودت رو جایگزین در اون لیگ کنی امیدوارم درست رسونده باشم منظورم رو
majidadib
18-10-2011, 11:22
سلام خدمت دوستان
من Fifa 12 رو نصب کردم اما قسمتی به اسم Settings بیرون بازی ندارم که دسته و رزولوشون و ...تنظیم کنم
از داخل بازی هم نمیشه این کارو کرد اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
من از 2007 به بعد دیگه فیفا بازی نکردم ولی امسال انقدر فیفا خوب شده که اصلا طرف pes نرفتم
به جمع فیفا باز ها خوش اومدی
سلام خدمت دوستان
من Fifa 12 رو نصب کردم اما قسمتی به اسم Settings بیرون بازی ندارم که دسته و رزولوشون و ...تنظیم کنم
از داخل بازی هم نمیشه این کارو کرد اگه میشه راهنمایی کنید ممنون
جایی که بازی رو نصب کردی یه همچین پوشه ای هست Game\fifasetup تو این پوشه یه فایل به اسم fifaconfig میبینی که برا این کاره
در ضمن مشکلات مربوط به نصب بازی رو در تاپیپکی که به این منظور زده شده بپرسید.
عزیزم من میتونم بهت بگم که فیفا 100% از ساکر پیشرفته تره....
در مورد دریبل هم میتونم بهت بگم ، من با روبینیو در آث میلان ، دیروز 4 تا بازیکن رو دریبل دادم در حالت پروفشنال بازی.
با زلاتان هم گاهی یکی دوتا رو راحت دریبل میدم و مشکلی نارم
منم بعد از 6 سال ساکر بازی کردن اومدم طرف فیفا و تفاوت رو احساس کردم
عزیزم من میتونم بهت بگم که فیفا 100% از ساکر پیشرفته تره....
در مورد دریبل هم میتونم بهت بگم ، من با روبینیو در آث میلان ، دیروز 4 تا بازیکن رو دریبل دادم در حالت پروفشنال بازی.
با زلاتان هم گاهی یکی دوتا رو راحت دریبل میدم و مشکلی نارم
منم بعد از 6 سال ساکر بازی کردن اومدم طرف فیفا و تفاوت رو احساس کردم
منم خلاف حرف های تو رو نزدم که :46:
Kamyar_AnathemA
18-10-2011, 12:00
این تغییراتو در اسلایدر ها بدین بازی بهترم میشه
User Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 50
Pass Error – 55
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Positioning: Marking – 60
Positioning: Run Frequency – 80
Positioning: Line Height – 45
Positioning: Line Length – 40
Positioning: Line Width – 54
Positioning: Fullbacks – 57
Power Bar – 50
CPU Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 60
Pass Error – 60
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Positioning: Marking – 55
User Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 50
Pass Error – 55
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Power Bar – 50
CPU Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 60
Pass Error – 60
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
تجربه ی شخصی خود شماست یا جایی دیدین (سایت معتبری چیزی)
Kamyar_AnathemA
18-10-2011, 12:57
تجربه ی شخصی خود شماست یا جایی دیدین (سایت معتبری چیزی)
armany68
18-10-2011, 14:21
من عاشق فیفا هستم
miladddd
18-10-2011, 17:14
بله میشه
شما فایل buttonDataSetup که تو پوشه ی My Documents\FIFA 11 هست رو تو My Documents\FIFA 12 کپی کن
دکمه های دسته تغییر کرد ولی مثل قبل نشد
چکار کنم؟
یک سوال در مورد کریر مود:
بازیکنانی که بصورت قرضی و برای یک فصل در تیم حضور دارن رو به چه صورت باید قراردادشون رو دائمی کرد؟!
مثلا آکویلانی در میلان بصورت قرضی حضور داره و آخر فصل برمیگرده لیورپول.
حالا من چطور اون بازیکن رو بصورت دائمی در اختیار بگیرم و توی همون فصل اول اونو خریداری کنم؟!
کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟ یه چکی بکنین .
واسه VP توی ارنا همه accomplishment ها رو گرفتم جز اون که میگه باید 5 تا ضربه ازاد بزنم . تا حالا چند بار این اکمپلیشمنت رو گرفتم ولی وقتی میام از بازی بیرون و بعدا دوباره میرم تو میبینم دوباره قفل شده . یعنی اصلا نمیشه کاملش بدم . مردم از بس ضربه ازاد گل کردم تو ارنا . کسی همچین مشکلی با اکمپلیشمنتها داشته .
کسی تا حالا به این مشکل برخورده ؟ یه چکی بکنین .
واسه VP توی ارنا همه accomplishment ها رو گرفتم جز اون که میگه باید 5 تا ضربه ازاد بزنم . تا حالا چند بار این اکمپلیشمنت رو گرفتم ولی وقتی میام از بازی بیرون و بعدا دوباره میرم تو میبینم دوباره قفل شده . یعنی اصلا نمیشه کاملش بدم . مردم از بس ضربه ازاد گل کردم تو ارنا . کسی همچین مشکلی با اکمپلیشمنتها داشته .
ایول برا منم این مشکل پیش اومده بود این مشکل اینجوری حل میشه: باید بعد از گرفتن این اکمپلیشمنت باید یه بازی انجام بدی تا برات سیو بشه
من العان این رو گرفتم و دیگه برام پاک نشده
یعنی قرار باشه نبری هیچ رقمه نمیتونی ببری...
من 5 تا تیر زدم تو یه بازی...انواع مدل ها....دیگه کلافه شدم.....
sadeghbb
18-10-2011, 20:45
یه مشکل اساسی داره این نسخه!
اونم اینه که تکل های درست و محکم رو تو محوطه جریمه کلا خطا میگیره و پنالتی!
اصلا نمیشه تکل زد تو محوطه!
alone_boy
18-10-2011, 20:48
User Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 50
Pass Error – 55
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
Power Bar – 50
CPU Game Customisation
Sprint Speed – 52
Acceleration – 50
Shot Error – 60
Pass Error – 60
Shot Speed – 50
Pass Speed – 54
Injury Frequency – 75
Injury Severity – 60
Goalkeeper Ability – 50
این تغییرات رو من اعمال کردم و بازی یه کم بهتر شد!
یعنی حریف دیگه مثل سابق نیست که همه کاراش و پاساش درست باشن و بازیکن اشتباه کنه
با این تنظیمات تو طول بازی هم حریف اشتباه میکنه و بازی جذابتر میشه
shamsoddin
18-10-2011, 21:30
سلام به همگی..من فیفا 11 رو بازی کردم ولی تا حالا فرصت نداشتم 12 رو نصب کنم میخواستم بدونم اهنگای 12 هم به قشنگی و باحالی 11 هست یا نه؟واینکه کدومش رو به نظرتون دانلود کنم ممنون:20:
اره منم اعمال کردم بازی خیلی بهتر شده البته من یه بازی با لیورپول جلو منچستر (رو سطح لگندری) بازی کردم و یک صفر باختم ولی نفس منچستر رو بریده بودم (تا حالا به این خوبی بازی نکرده بودم)
کلا با اعمال این چیزها pc کمتر حرکات ویران کننده میکرد.
توصییه میکنم حتما این تغییرات رو اعمال کنید.
سلام به همگی..من فیفا 11 رو بازی کردم ولی تا حالا فرصت نداشتم 12 رو نصب کنم میخواستم بدونم اهنگای 12 هم به قشنگی و باحالی 11 هست یا نه؟واینکه کدومش رو به نظرتون دانلود کنم ممنون:20:
بنظر من که اهنگهای این بهتر شده (البته بنظر من)
اصلا فیفا 12 خدای فوتبالهای ارایه شده هست.
دم ea گرم عجب چیزی ساخته
pcforlife
18-10-2011, 22:20
تو کریر بخش تمرین دادن به بازیکنان رو نداره... تو نسخه های قبلی از طریق calendar میشد بازیکن رو تمرین داد...:20:
اره خیلی بهتر شده و منطقی تر . پیشنهاد منم اینه که این تغییرات رو اعمال کنید . :46:
اهنگهاش یه نظرم بهترینه توی سری های فیفا :8: در ضمن میتونی قابلیت custom music هم امسال ارائه شده که اهنگهای خودت رو میدی به بازی :8: مثلا میتونی توی منوها یه اهنگی پخش کنی یا حتی حین انجام بازی :8:
تو کریر بخش تمرین دادن به بازیکنان رو نداره... تو نسخه های قبلی از طریق calendar میشد بازیکن رو تمرین داد...:20:
مطمئنی اونی که بازی میکردی pes نبوده ؟ :20:
soheilnouri
18-10-2011, 23:06
توی تنظیمات قبل از ورود به کریر مود اونجا که درجه سختی رو مشخص میکنی غث گزینه برای دیتا بیس بازیکنا هست که سه گزینه داره : default--default+virtua pro , customized.
اگر بازیکنت virtua هست که گزینه معلومه ولی اگر بازیکنت رو تو customize your fifa ساختی باید گزینه customized رو بزنی
که اگر انلاین بازی میکنی توصیه نمیشه چون امتیازات برای leaderboard نمیره
الكس جون يه جا گفتي بازيارو تايمشو حرفه ايي بذار يعني چند دقيقه ايي؟
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
مبناي اين تغييرات چيه؟منطقش چيه؟
soheilnouri
18-10-2011, 23:12
اره خیلی بهتر شده و منطقی تر . پیشنهاد منم اینه که این تغییرات رو اعمال کنید . :46:
اهنگهاش یه نظرم بهترینه توی سری های فیفا :8: در ضمن میتونی قابلیت custom music هم امسال ارائه شده که اهنگهای خودت رو میدی به بازی :8: مثلا میتونی توی منوها یه اهنگی پخش کنی یا حتی حین انجام بازی :8:
تو ايكس باكسم ميشه اهنگ انتخابي خودمو بذارم؟
saeedblack
18-10-2011, 23:22
من بعد از فیفا 04 دیگه فیفا بازی نکردم و واقعا از این همه پیشرفت تو این بازی نسبت به pes شگفت زده شدم و دیگه فکر نکنم به او ن صورت طرف pes برم چون واقعا همه چیز تو بازی خوبه.دوتا سوالم داشتم چون تازه دارم بازی میکنم ممنون اگه جواب بدید.1-بهترین راه برای دفاع و گرفتن توپ از حریف چیه؟بهترین زمان برای هر بازی چند دقیقه است تا بازی طبیعی تر جلوه کنه چون من یه بازی رو روی ده دقیقه گذاشتم خودم بارسلونا و حریفم رئال و 4-3 بازی رو بردم.
AlexMercer
18-10-2011, 23:23
الكس جون يه جا گفتي بازيارو تايمشو حرفه ايي بذار يعني چند دقيقه ايي؟
---------- Post added at 01:06 AM ---------- Previous post was at 01:04 AM ----------
مبناي اين تغييرات چيه؟منطقش چيه؟
حداقل همون 10 .که فرصت داشته باشی با پاس کاری حمله بسازی وگرنه تو 4 دقیقه چون زمان زود تموم میشه تصممیم گیری های سریع باعث لو رفتن توپ میشه
pcforlife
18-10-2011, 23:37
pes چیه دادا!؟
والا من زیاد نوقتیدم FIFA11 رو بازی کنم... خصوصا بخش منجرمود (کریر)... ولی تو منیجرمود FIFA10 تو بخش تقویم (Calendar) وقتی روی روزهایی که بازی نداشتی اینتر میزدی، پیغام میومد که میخواهید چه جور تمرینی تو اون روز انجام بدید... تمرین برای دربازه بان، مدافعین، هافبک ها یا دربازه بان... همون تمرین باعث میشد که تیم قوی تر بشه و البته تو بازی پیش رو انرژی بازیکنا کمتر.
نمیدونم الان تو کریر هست یا نه... ولی به گمونم مثل جریان آپدیت کمک مربی ها و حضور اونا در نسخه های قبلی، این امکان هم حذف شده... ولی خداییش تو بحث ترانسفر بازیکن واقعا عالی شده فیفا...:20:
pes چیه دادا!؟
والا من زیاد نوقتیدم FIFA11 رو بازی کنم... خصوصا بخش منجرمود (کریر)... ولی تو منیجرمود FIFA10 تو بخش تقویم (Calendar) وقتی روی روزهایی که بازی نداشتی اینتر میزدی، پیغام میومد که میخواهید چه جور تمرینی تو اون روز انجام بدید... تمرین برای دربازه بان، مدافعین، هافبک ها یا دربازه بان... همون تمرین باعث میشد که تیم قوی تر بشه و البته تو بازی پیش رو انرژی بازیکنا کمتر.
نمیدونم الان تو کریر هست یا نه... ولی به گمونم مثل جریان آپدیت کمک مربی ها و حضور اونا در نسخه های قبلی، این امکان هم حذف شده... ولی خداییش تو بحث ترانسفر بازیکن واقعا عالی شده فیفا...:20:
آره حسین فک کنم FIFA10 میشد ولی FIFA12 رو مطمئنم که نمیشه !
دوستان بین خودمون بمونه این PES که داشتم بازی میکردم به این نکته پی بردم که PES نسخه های جدیدش از نسخه های قبلی آشغال ترن آشغال ! مفتش گرون بود .البته قبلا هم از PES2010 به این نکته پی برده بودم ولی PES2012 شاخشونه !:31:
بازی رو یه هفته پیش گرفتم تازه امروز بازی کردم !:27:
Spaniuly
19-10-2011, 01:37
pes چیه دادا!؟
بله توی فیفا 10 این امکان بود اما نه فیفا 10 نکست جن بلکه فیفا 10 کارنت و مخصوص PC این قابلیت از نسخه فیفا 08 اضافه شد ولی متاسفانه توی فیفا نکست این قابلیت برداشته شد
بله توی فیفا 10 این امکان بود اما نه فیفا 10 نکست جن بلکه فیفا 10 کارنت و مخصوص PC این قابلیت از نسخه فیفا 08 اضافه شد ولی متاسفانه توی فیفا نکست این قابلیت برداشته شد
اره ولی توی همین نسخه 11 کارنت هم نبود . مثل اینکه کلا قابلیتی بوده که بعد از pes 6 فیفا هم اومده اونو اضافه کرده و از پارسال دوباره برش داشته . البته من فیفا 07 رو تا فیفا 10 بازی نکردم .
از کجا مستر لیگو بازی کنم پیدا نمیکنم
amirpers
19-10-2011, 02:11
دوستان من تازه فیفا رو دانلود کردم.
من حرفه ای فیفا بازی نمی کنم و خیلی از این چیزها که شما میگید رو بلد نیستم.
دو تا سوال دارم :
1) چرا تمام کلیدهایی که باید توی بازی بزنیم بر مبنای کنترلر داده شده ؟ مثل کلید های B و A و LT , RT و ... ؟ وقتی بازی برای PC میاد باید بر مبنای کیبورد باشه. با این کارشون آدم رو اذیت می کنند و ما که با کیبورد بازی می کنیم مشکل داریم. شده مثل بازی های رزیدنت ایول که اینجوری بودند.(البته به استثنای 5)
2) چرا توی بازی فیفا ، نه فقط 12 بلکه تو قبلی ها هم بود ، گاهی اوقا مثلا جلوی دروازه هستیم و کلید های جهت رو میگیریم که کجای دروازه شوت بزنه ، بعد Space رو میزنیم که بشوته ، شوت نمی زنه و باید اون کلیدهای جهت رو یا رها کنیم یا یکی شون رو بگیریم ؟
ممنون
AlexMercer
19-10-2011, 02:15
از کجا مستر لیگو بازی کنم پیدا نمیکنم
داداش مستر لیگ نداره career mode داره که شامل be a pro یا همون become a legend هست. player manager که هم مربی تیم هستی و هم یکی از بازیکنان تیم و manager که مربگی گری تیم رو انجام میدی. اگر هم میخوای مثل مستر لیگ تیم هایی از سایر لیگ ها رو بیاری روی لیگ مورد نظر و تیم (ضعیف) رفته و با زدن دکمه( مثلت یا y( در پیسی)) تیم مورد نظر رو با تیم ضعیف انتخاب شده swap کن
SevenCity
19-10-2011, 06:33
دو تا سوال دارم :
1) چرا تمام کلیدهایی که باید توی بازی بزنیم بر مبنای کنترلر داده شده ؟ مثل کلید های B و A و LT , RT و ... ؟ وقتی بازی برای PC میاد باید بر مبنای کیبورد باشه. با این کارشون آدم رو اذیت می کنند و ما که با کیبورد بازی می کنیم مشکل داریم. شده مثل بازی های رزیدنت ایول که اینجوری بودند.(البته به استثنای 5)
2) چرا توی بازی فیفا ، نه فقط 12 بلکه تو قبلی ها هم بود ، گاهی اوقا مثلا جلوی دروازه هستیم و کلید های جهت رو میگیریم که کجای دروازه شوت بزنه ، بعد Space رو میزنیم که بشوته ، شوت نمی زنه و باید اون کلیدهای جهت رو یا رها کنیم یا یکی شون رو بگیریم ؟
ممنون
1- کلا فیفا کیبورد براش مهم نیست پس یا اون علامت های کنترلر رو بخاطر بسپار و با کیبورد انجام بده یا خیلی راحت با موس بزن
2- اصلا از دیفالت کیبوردی که فیفا تعیین کرده استفاده نکن خودت کلیدهارو تعیین کن مثلا مشکل شما با قرار دادن کلید شوت بروی کلیدهای حروف حل میشه مثلا اگر شوت رو بزاری S یا D این مشکلی که گفتی حل میشه!
اما تمام کلیدهایی رو که میتونسیتم با کنترلرها داشته باشیم با کیبورد هم داریم!
کسانی که با کیبورد بازی میکنند به علت اینکه از قابلیت 360 درجه نمیتونند استفاده کنند از Tactical Defending نمیتونند استفاده کنند خیلی کار سختیه و نشدنیه از Lagacy Defending استفاده کنید
و به هیچ عنوان با این 4 کلید جهت دار که نهایتا به 8 طرف حرکت میکنه نمیتونید Manual بازی کنید تمام گزینه هارو بروی assist بگذارید
hobgoblin
19-10-2011, 08:33
دو تا سوال دارم :
ممنون
درسته كه خيلي ها با كي برد بازي مي كنن و كم وبيش مهارت هم دارن ولي كي برد اصلا مناسب بازي هايي مثل فوتبال نيست.
حداقلش اينه كه كنترل 360 درجه بازي و دريبلها رو از دست ميدي.
فوتبال بازي كردن با كي برد مثل بيليارد بازي كردن با طنابه :)
دوست عزيز گيم پد هاي چيني 2 تايي الان با قيمت يه دونه ساندويچ تو بازار ريخته. خود منم دارم از همونا استفاده مي كنم هيچ مشكلي هم ندارم.
درسته كه خيلي ها با كي برد بازي مي كنن و كم وبيش مهارت هم دارن ولي كي برد اصلا مناسب بازي هايي مثل فوتبال نيست.
حداقلش اينه كه كنترل 360 درجه بازي و دريبلها رو از دست ميدي.
فوتبال بازي كردن با كي برد مثل بيليارد بازي كردن با طنابه :)
دوست عزيز گيم پد هاي چيني 2 تايي الان با قيمت يه دونه ساندويچ تو بازار ريخته. خود منم دارم از همونا استفاده مي كنم هيچ مشكلي هم ندارم.
البته همین گیم پد های چینی هم که 360 درجه نیست . یعنی فقط میشه باهاش دریبل زد وگرنه با اونهم مثل کیبرد با 8 جهت بیشتر نمیشه کار کرد .
تازه حتی با کیبرد هم میشه دریبل زد منتهی خیلی خیلی خیلی سخته . من توی 11 فقط واسه امتحانش میزدم و حتی با کیبرد تمام اکمپلیشمنتهای VP رو توی دریبل باز کرده بودم :31:
در واقع این گیم پدها هیچ تفاوتی با کیبرد نداره . تنها تفاوتش توی میزان گرفتن انالوگ هستش که مثل کیبرد دیجیتال (0 یا 1) نیست و یه مقدار متغیره .
فقط گیم پد های ایکس باکس یا ps3
mehdi_vsgh
19-10-2011, 09:00
یه سوال
این قضیه آنالوگ راست چی هست؟؟ من تازه شروع کردم با دسته بازی کردن قبلا با کیبورد بودم آنالوگ راست را که میزنم مثلا توپو چند متر میزنه جلوتر از خودش!!! آیا سالمه یا نه؟
از کجا بفهمم که انالوگ راستم سالمه یا نه؟ کلا؟
یه سوال
این قضیه آنالوگ راست چی هست؟؟ من تازه شروع کردم با دسته بازی کردن قبلا با کیبورد بودم آنالوگ راست را که میزنم مثلا توپو چند متر میزنه جلوتر از خودش!!! آیا سالمه یا نه؟
از کجا بفهمم که انالوگ راستم سالمه یا نه؟ کلا؟
انالوگ سمت راست واسه دو کاره :
1. میتونی توپ رو چند متر بندازی جلوتر یعنی هر طرف که بدی توپ چند متر میره جلوتر واسه توسرتوپ هم خوبه .
. همراه با LT میتونی تکنیکهارو انجام بدی
.Behnam.
19-10-2011, 09:51
سلام
توی این نسخه ،چرا اینقدر راحت میشه گل زد و راحت هم گل میخورم؟توی یه بازی 10 دقیقه ای راحت 5-6 تا گل زده میشه .برای شما هم همینجوره؟ ... دروازه بان انگار نیست اصلا ... فقط توپو نگاه میکنه ...حتی وقتی Goalkeeper Ability رو زیاد میکنم باز همین جوره.....
سلام
یه کار دیگه هم که تجربه خودمه اینه که برید تو تنظیمات کنترل و سانتر و پاس در عمق و چند تای دیگه رو از حالت assitan به simo اگر درست نوشته باشم تغیر بدید
من اینکار رو کردم و حالا هم بهتر پاس تو عمق میدم و هم موقع سانتر بازیکنام بهتر حرکت میکنن و هد میزنن
saeedsh7j
19-10-2011, 10:34
در مورد بازی چند تا سوال داشتم اگه جواب بدین ممنون میشم
اول اینکه میشه قسمت user game customisation رو توضیح بدین که هر کدومش چه تعغییراتی رو انجام میده ?
دوم اینکه وقتی تو setting به قسمت controller میری یه سری تنظیمات داره اگه اونارم توضیح بدین ممنون میشم با توجه به اینکه انگلیسیم خوب نیست و فکر کنم بدرد بقیه بچه ها هم بخوره
یه چیز دیگه با کیبورد چه جوری میشه واسه پنالتی شیرجه زد ?
mehdi_vsgh
19-10-2011, 11:05
یه سوال جطوری پنالتی میشه گرفت؟؟؟ با دسته البته!!
Marshall_
19-10-2011, 11:12
یه سوال جطوری پنالتی میشه گرفت؟؟؟ با دسته البته!!
با آنالوگ سمت راست.
سلام
توی این نسخه ،چرا اینقدر راحت میشه گل زد و راحت هم گل میخورم؟توی یه بازی 10 دقیقه ای راحت 5-6 تا گل زده میشه .برای شما هم همینجوره؟ ... دروازه بان انگار نیست اصلا ... فقط توپو نگاه میکنه ...حتی وقتی Goalkeeper Ability رو زیاد میکنم باز همین جوره.....
بازیرو تو legendary level بازی کن ببین بازم میشه اینقد گل زد ؟!!،در ضمن همه چیو از حالت assisted دربیار
Marshall_
19-10-2011, 12:39
یه مشکل اساسی داره این نسخه!
اونم اینه که تکل های درست و محکم رو تو محوطه جریمه کلا خطا میگیره و پنالتی!
اصلا نمیشه تکل زد تو محوطه!
میشه. ولی باید در شرایط کاملا مسلط به توپ باشی. توی محوطه ی جریمه باید فقط وقتی تکل بزنی که کاملا مطمئن باشی که میتونی توپ رو بگیری ، وگرنه خطا میشه. در واقعیت هم همینه. بازیکنا تا زمانی که مجبور نباشن توی محوطه تکل محکم نمیزنن.
من دیروز یه تکل فوق العاده خشن توی محوطه زدم ، چون مجبور بودم ، تک به تک بود! ولی چون توپ رو زدم خطا نگرفت.
بازیرو تو legendary level بازی کن ببین بازم میشه اینقد گل زد ،در ضمن همه چیو از حالت assisted دربیار
شما میتونی روی حالت manual سی پی یو رو ببری ؟ اون هم توی legendary ؟
SevenCity
19-10-2011, 13:32
اتفاقا توی فیفا 12 از نتایج پرگل فوتسالی خبری نیست پرگل ترین بازیهام همشون به نفع سی پی یو بوده احتمالا با 4 ..5 گل اما وقتی تو فیفا11 با دوستم بازی میکردم نفری 5 گل به هم میزدیم خیلی نتایج مسخره ای بود البته من خوره ی ساختن ترکیب هستم با ساخت هر ترکیبی نمیتونستم از نتایج پرگل جلوگیری کنم اما تو فیفا 12 وقتی بازی میکنیم نهایتا بازی پرگلمون میشه 3-2 بیشتر بازیها با نتایح 1-0 ، 2-1 تموم میشه با هر ترکیبی
جالب اینجاست که دیگه حتی توپ گیری هم سخت شده چون تنه زدن رو هم نداریم
شما میتونی روی حالت manual سی پی یو رو ببری ؟ اون هم توی legendary ؟
نه من در ج اینکه خیلی اسونه گل زدنواینا اینو گفتم !
؟یادم رف بزارم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.