مشاهده نسخه کامل
: FIFA 12
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
[
7]
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
سلام بچه ها من فیفا 12 امروز 9 مهر یکی از شرکت هایی به نام زرین لوح نقره ای :4:خریدم برای (pc)ولی از فیفا 11 گرافیکش پابه نظرم پایین تره و کلا بازی باهاش سخته نمیشه توپ گرفت یا رفت جلو و کلا مزخرفه اگه این پس کو این همه تعریفی که میکردن از 12:2:
لطفا به خصوصی جواب بدین چو ممکن تایپیک رو گم کنم
مرسی منتظرم:41::41::41::37::37::37:
فیفا واسه حرفه ای ها هسش pes واسه آماتورا! از اونجایی ک تو ایران ملت بیشترشون اماتورن عاشق pes هسن!
کافبه ب امتیازا نیگا کنین!
ahmad rezaa
02-10-2011, 01:31
خوب دوستان من چون بلد نیستم کیبورد رو تنظیم کنم روی word class نه تا از tevez و dzeko خوردم نابودم کردن یکی محبت کنه بگه چطور کیبورد رو میتونم دکمه هاشو تنظیم کنم داخل fifa setup هم تنظیمات دسته فقط دیدم
اما پاسخ شماها
اول اینکه برای شوت محکم کافیه با یک بازیکن شوت زن یبار از پشت 18 قدم شوت کنی تور رو پاره کنی که من با نانی زدم محکم نزد آرام زد گوشه دروازه که تنها گل بازیم بود.
دوم اینکه اونا که مشکل توپ گیری دارن باید اینجوری در نظر بگیرن خودشونو که تو فوتبال واقعی میری جلوی اونی که میخواین ازش توپ بگیرید وای می ایستید(فلش های حرکت در بازی)و بعدش به سمت پای بازیکن هجوم میبرید(دکمه پاس)و بعدش توپ رو با زدن توپ حریف میگیرید(دکمه ی شوت)
به همین راحتی
به نظر من این بازی یکی دو تا مشکل تا حالا داشته
اون هم اینه که سرعت بازی زیاده و به نظر طبیعی نیست...البته این روند زمانی شدت بیشتری پیدا میکنه که تیم تحت کنترل Cpu بخواد حمله کنه
حملات تیم های مختلف خیلی سریع صورت میگیره که غیر منطقیه...تیم ها خیلی سریع از فاز دفاع به حمله میرسن
تا اونجایی که من دیدم اکثر نفوذهای تیم های تحت کنترل Cpu از کناره ها انجام میشه.
البته فیفا 12 نقاط قوت زیادی داره...ولی این قسمت حملات تیم های حریف یک کم به نظر من آزار دهنده است و طبیعی نیست
دروازبان چرا نمیپره موقع پنالتی زدن؟
---------- Post added at 01:59 AM ---------- Previous post was at 01:56 AM ----------
تکلا ایراد دارن ،نمیگیرن ! وقتی تکل میزنی پا میخوره ب بازیکن ولی نمیندازتش!
Javad-ht
02-10-2011, 02:06
این سیستم دفاعی جدید جلوی cpu به جز اعصاب خوردی چیزی نداره!
چون یه جورایی الکی سختش کردن!بعضی وقتا فکر میکنم cpu تقلب میکنه.(مخصوصا تو اسلاید تکل)
همین سیستم تو pes هم هست که نمیشه یه دکمه رو گرفت تا خود کامپیوتر توپ رو بگیره ولی خیلی راحتتره!
به نظرم تنها برتری pes همین سیستم دفاعیه که البته این برتری فقط برای بازی با کامپیوتر هست!
اینم بگم که من تو فیفا 11 فقط با jucky دفاع میکنم و وقتی نزدیک بازیکن حریف میشدم توپش رو میزنم!(یعنی کاملا شبیه مدل دفاعی pes)
ولی فکر کنم سیستم دفاعی جدید تو بخش آنلاین و بازی با player خیلی عالی باشه و لذت بازی رو چند برابر کنه!
چون هم امکان دریبل بیشتر میشه و هم به واقعیت نزدیکتر!
من تا هفته دیگه cdkey میگیرم تا آنلاین بزنم چون حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا کامپیوتر توپ رو لو بده!
البته من خیلی بازی نکردم تا به سیستم جدید عادت کنم و ممکنه به زودی نظرم عوض بشه!:31:
hamid_hitman47
02-10-2011, 02:30
سلام.
چه طوری میشه تو حین بازی فلشو آورد رو سرِ دروازه بان و کنترل دروازه بانو بدست گرفت؟
با دسته بازی می کنم...
وین رونی
02-10-2011, 08:32
این سیستم دفاعی جدید جلوی cpu به جز اعصاب خوردی چیزی نداره!
چون یه جورایی الکی سختش کردن!بعضی وقتا فکر میکنم cpu تقلب میکنه.(مخصوصا تو اسلاید تکل)
همین سیستم تو pes هم هست که نمیشه یه دکمه رو گرفت تا خود کامپیوتر توپ رو بگیره ولی خیلی راحتتره!
به نظرم تنها برتری pes همین سیستم دفاعیه که البته این برتری فقط برای بازی با کامپیوتر هست!
اینم بگم که من تو فیفا 11 فقط با jucky دفاع میکنم و وقتی نزدیک بازیکن حریف میشدم توپش رو میزنم!(یعنی کاملا شبیه مدل دفاعی pes)
ولی فکر کنم سیستم دفاعی جدید تو بخش آنلاین و بازی با player خیلی عالی باشه و لذت بازی رو چند برابر کنه!
چون هم امکان دریبل بیشتر میشه و هم به واقعیت نزدیکتر!
من تا هفته دیگه cdkey میگیرم تا آنلاین بزنم چون حوصله ندارم 2 ساعت وایسم تا کامپیوتر توپ رو لو بده!
البته من خیلی بازی نکردم تا به سیستم جدید عادت کنم و ممکنه به زودی نظرم عوض بشه!:31:
بله فقط کافیه مقابل بارسلون بازی کنید یا باید دسته رو بشکونید تا توپو بگیرید یا شانسی خودشون توپ رو لو بدن
اگه دوستان کمک نکنن و راهنمایی نکنن فکر کنم امسال علیرغم میل باطنی باید سوئیچ کنم رو pes
شوخی نیست من پدر دسته رو در میارم تا توپ بگیرم
حیف حیف...
سلام
دزسته دفاع کردن سخت شده ولی خیلی عالیه
فقط یه سوال چطوری سانتر دقیق و پاس تو عمق دقیق بدم تو این دو تا مشکل دارم یکی بگه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن
آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو کجا بریزم تا لگ از بین بره بلد نبودم
تو ویرایش نقل قول بزارم
CRIS Joon CR7
02-10-2011, 09:44
سلام
دزسته دفاع کردن سخت شده ولی خیلی عالیه
فقط یه سوال چطوری سانتر دقیق و پاس تو عمق دقیق بدم تو این دو تا مشکل دارم یکی بگه لطفا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در ضمن
آقا اون پچ بود واسه لگ غوغا کرد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینو کجا بریزم تا لگ از بین بره بلد نبودم
تو ویرایش نقل قول بزارم
پوشه ی game رو بده به نرم افزار بعد نرم افزار رو باز کن هر سه تاشو نصب کن یعنی دکمه ی Go رو بزن
IT's OK LET's Go
SevenCity
02-10-2011, 09:59
بعضی وقت ها Speed بازی رو میزاریم Slow ولی اصلا اتفاقی نمیفته!
نکته ای که کشف کردم فیفا به قطعات سخت افزاری خیلی حساسه با یه سیستم Core i5 تست کردم سرعت بازیرو دقیقا همون چیزیه که میخوایم سرعت Slow واقعا خیلی جالبه فوتبال واقعی و فکری رو تداعی میکنه ولی با سیستم های پایینتر اصلا Slow یا Fast خیلی مشکل دارند
نمیدونم چرا
حتما چند دست فیفا 12 رو Slow واقعی بازی کنید دیگه سراغ Normal و Fast نمیرید
hobgoblin
02-10-2011, 10:17
بله فقط کافیه مقابل بارسلون بازی کنید یا باید دسته رو بشکونید تا توپو بگیرید یا شانسی خودشون توپ رو لو بدن
اگه دوستان کمک نکنن و راهنمایی نکنن فکر کنم امسال علیرغم میل باطنی باید سوئیچ کنم رو pes
شوخی نیست من پدر دسته رو در میارم تا توپ بگیرم
حیف حیف...
شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PES
rose_cute720
02-10-2011, 10:23
من هر کاری میکنم توی پنالتی گرفتن دربازه بانم جهش نمی کنه آنالوگ سمت راست رو هم که به چپ یا راست میدم باز خبری از پریدن نیست . چی کار کنم ؟
وین رونی
02-10-2011, 10:24
شما اگه با اين سيستم تاكتيكال ديفنس نمي تونيد بازي كنيد چرا دفاع رو به حالت كلاسيك و قديميش بر نمي گردونين. اونجوري دقيقا ميشه مثل فيفا هاي قبل و PES
رفیق جان هرکی دوست داری بگو چطوری
تونه خدا بگو پدر دستم دراومد ما که مثل شما حرفه ای نیستیم
سلام
کمی سخته ولی با بازی کردن دستت میاد تازه اینطوری جذابیت بیشتر هم میشه ولی فکر کنم توی مای فیفا یا توتریال (بگرد تو صفحه اول ) پیدا میکنی یه تمرین درباره نحوه دفاع کردن داره اونجا بهتر میتونی دفاع رو یاد بگیری
من که ار تی رو نگه میدارم و تو بهترین زمان دایره یا سانتر رو میزنم و توپ میگیرم
اونجا بهتر نوشته:20:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
یکی به من روش دقیق سانتر کردن رو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
hobgoblin
02-10-2011, 11:24
بايد توي منوي Setting بري قسمت Controller Setting . اونجا آخرين گزينه Defending هست كه بايد اونو به جاي Tactical defending بزاري روي Legacy defending.
اينجوري سيستم دفاع مثل ورژن هاي قبل و Pes ميشه.
لیــــــــــــــــــــگ ایران (جام خلیــــــــــــــــــــــ ـج همیــــــــــــــــــــــ شه فــــــــــــــــــــارس) رو هم داره یا نه؟
SevenCity
02-10-2011, 11:28
Analog Sprint دقیقا چیکار میکنه؟
سلام.
چه طوری میشه تو حین بازی فلشو آورد رو سرِ دروازه بان و کنترل دروازه بانو بدست گرفت؟
با دسته بازی می کنم...
دکمه Back رو بزن !
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:57 PM ----------
لیــــــــــــــــــــگ ایران (جام خلیــــــــــــــــــــــ ـج همیــــــــــــــــــــــ شه فــــــــــــــــــــارس) رو هم داره یا نه؟
نه عزیزم نداره !
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
Analog Sprint دقیقا چیکار میکنه؟
اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !
torkamans
02-10-2011, 13:40
بچه ها "ال تی پلاس" یعنی چی ؟
میشه یکی توضیح بده !!!
ahmad rezaa
02-10-2011, 13:47
من هر کاری میکنم توی پنالتی گرفتن دربازه بانم جهش نمی کنه آنالوگ سمت راست رو هم که به چپ یا راست میدم باز خبری از پریدن نیست . چی کار کنم ؟
باید با شوک بپری نه با جهت ها
---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:44 PM ----------
سلام
کمی سخته ولی با بازی کردن دستت میاد تازه اینطوری جذابیت بیشتر هم میشه ولی فکر کنم توی مای فیفا یا توتریال (بگرد تو صفحه اول ) پیدا میکنی یه تمرین درباره نحوه دفاع کردن داره اونجا بهتر میتونی دفاع رو یاد بگیری
من که ار تی رو نگه میدارم و تو بهترین زمان دایره یا سانتر رو میزنم و توپ میگیرم
اونجا بهتر نوشته:20:
---------- Post added at 10:51 AM ---------- Previous post was at 10:49 AM ----------
یکی به من روش دقیق سانتر کردن رو بگه؟؟؟؟؟؟؟؟
عزیزم باید با پای موافق سانتر کرد با نانی از سمت چپ سانتر کردم ولی زد توپ رو بیرون
سانتر مانند همون pes هستش فقط دکمه ی سانتر رو بگیر شدت ضربه رو تنظیم کن بعدش درست سانتر میکنه اگه پشت به دروازه یا کج نباشی
بچه ها "ال تی پلاس" یعنی چی ؟
میشه یکی توضیح بده !!!
عزیزم اینجا جاش نبود ! خلاصه بگم LT یه نوع Firmware هست که توسط هکر ها واسه Xbox ساخته میشه تا بتونن بازی های کپی رو ، رو دستگاه اجرا کنن . الان جدید ترین ورژن اون 1.91 هست قراره به همین زودی 2.00 بیاد
Behnam_o2
02-10-2011, 14:40
منظور از لگ چیه؟
لگ همون تیک داشتن و افت فریم تو بازی..
کسایی که این مشکلو داشتن این پچو نصب کردن؟؟
Spaniuly
02-10-2011, 14:56
خوب بالاخره دیشب بازی رو گذاشتم توی دستگاه و خوشبختانه مشکلی نداشت با ال تی پلاس 1.9 فقط یه آپدیت ناقابل کرد داشبورد رو که ap2.5 رو فعال کرد اینم که اصلا مهم نیست چون فعلا هیچ بازی که AP2.5 داره ازی نمی کنم...
اولین کاری که انجام دادم یه بازی با اسپانیا انجام دادم پرتغال رو بردم اچیومنتای جالب هم داره بازی... بعد از اون ویرتوال پرو رو ایجاد کردم و کل اکامپلیشمنت های آرنا رو گرفتم و بعد با همین پرو کریر رو آغاز کردم تا ساعت دو شب نمی تونستم پا شم بخوابم حس عجیبی می ده بهم بازی درست حسی که از بازی کردن فیفا 11 می گرفتم سیستم دفاعی سخت هم خیلی خوبه چون دیگه احساس بچه بازی به آدم دست نمیده امیدوارم با باز کردن زیاد توانایی لازم رو بدست بیارم دفاع کردن توی فیفا از حمله کردن بیشتر فاز میده...دمو یکم مشکل ریسپانس تایم داشت ولی الان حل شده کاملا...
CRIS Joon CR7
02-10-2011, 15:13
لگ همون تیک داشتن و افت فریم تو بازی..
کسایی که این مشکلو داشتن این پچو نصب کردن؟؟
آره
واسه من که خوب شد
ثابت رو 30
soheilnouri
02-10-2011, 15:17
خوب بالاخره دیشب بازی رو گذاشتم توی دستگاه و خوشبختانه مشکلی نداشت با ال تی پلاس 1.9 فقط یه آپدیت ناقابل کرد داشبورد رو که ap2.5 رو فعال کرد اینم که اصلا مهم نیست چون فعلا هیچ بازی که AP2.5 داره ازی نمی کنم...
اولین کاری که انجام دادم یه بازی با اسپانیا انجام دادم پرتغال رو بردم اچیومنتای جالب هم داره بازی... بعد از اون ویرتوال پرو رو ایجاد کردم و کل اکامپلیشمنت های آرنا رو گرفتم و بعد با همین پرو کریر رو آغاز کردم تا ساعت دو شب نمی تونستم پا شم بخوابم حس عجیبی می ده بهم بازی درست حسی که از بازی کردن فیفا 11 می گرفتم سیستم دفاعی سخت هم خیلی خوبه چون دیگه احساس بچه بازی به آدم دست نمیده امیدوارم با باز کردن زیاد توانایی لازم رو بدست بیارم دفاع کردن توی فیفا از حمله کردن بیشتر فاز میده...دمو یکم مشکل ریسپانس تایم داشت ولی الان حل شده کاملا...
Virtual pro چه جور بخشيه تو فيفا؟منظورت از accolplish arena چيه عزيزم؟به استاديوم مربوطه؟شما با xb بازي ميكني؟لايو رفتي؟
soheilnouri
02-10-2011, 15:39
يه سوال اكثر حرفه ايها شما ها sprit analog ميزارين ابشنو؟تاكتيكال ديفنس ميزارين؟
Behnam_o2
02-10-2011, 15:47
آره
واسه من که خوب شد
ثابت رو 30
کریس جان این پچ واسه برطرف کردن لگ بازیو تو چه ویتدوزی نصب کردی؟ من تو 7 نتونستم نصب کنم موقع باز شدن برنامه regenerator ارور نت فریم ورک میده ،نت فریم نصب میکنم بازم ارور میده. تو تو ایکس پی نصبیدی؟ (بهت پیام خصوصی هم دادم)
SevenCity
02-10-2011, 15:49
اگه On کنی میزان سرعت بازیکنت به میزان فشار دادن RS بستگی داره یعنی هر چی بیشتر فشار بدی به همون اندازه میدوه بازیکنت !
پس در صورت off بودن همون حالت کلاسیک رو داره؟
کلا تو فیفا 12 بازیکنی که توپ رو میگیره سرعتش از بازیکنی که توپ نداره کمتره
amir9898
02-10-2011, 15:50
سلام رفقا. سی دی کی ارجینال فیفا 12 را ازکجا تهییه کنم؟i
آرمین نگفتی چند چند درهم کوبیده شدی ؟ :دی
سلام رفقا. سی دی کی ارجینال فیفا 12 را ازکجا تهییه کنم؟i
از اینجا : game..ir.com
(بین Game و ir فقط یکی نقطه باشه )
Virtual pro چه جور بخشيه تو فيفا؟منظورت از accolplish arena چيه عزيزم؟به استاديوم مربوطه؟شما با xb بازي ميكني؟لايو رفتي؟
شرمنده آرمین پا تو کفشت کردیم :دی
VP در واقع شما یه بازیکن میسازی فرقش با Create Player شما اینه
که شما نمیتونی قدرتش رو زیاد کنی خودش خود به خود زیاد میشه !
Arena هم خلاصه بگم اون فضایی هست که اول بازی با دروازه بان تک به تکی
عزیزم شما دیگه لایو نمیای ؟ بن شدی تموم ؟
night lord
02-10-2011, 16:15
سلام دوستان . این نسخه از فیفا واقعا فوق الاده است . من میپرستمش .نمیدونم کسی اینو فهمیده یا نه ولی اگه تا حالا کسی نگفته من میگم:
دو نوع توپ گیری داریم تو این نسخه یکی به روش جدید هستش که به صورت پیش فرض انتخاب شده و باید Lt جلوی حمله بایستید و تو زمان مناسب دکمه آبی رنگ رو روی دسته بزنید همون مربع تو دسته PS3 ;i که پاشو بزاره جلوی توپ که خیلی بازیو جذابتر و طبیعی تر کرده ولی سختر هم کرده .
اما روش دوم و همون روش قبلیه فیفا که با گرفتن X و دکمه سرعت توپ رو میگرفتید : برای اینکه برگردید روی این روش توی
Game Setting تو قسمت controller برید قسمت Diffending رو از روی Tactical Defending بزارید رو Legacy و تمام .
تمام درد سراتون تموم میشه .
ولی پیشنهاد من اینه که شیوه جدید رو یاد بگیرید ، چون واقعا بازیو جذاب کرده و خیلی حرکت های بازیکنارو تو زمین طبیعی تر کرده . این نسخه واقعا یه سیمولیشن واقعی هستش و فکر کنم هر کی Pes رو فقط بازی کنه لذت یه سیمولیشن واقعی رو از دست داده .
يه سوال اكثر حرفه ايها شما ها sprit analog ميزارين ابشنو؟تاكتيكال ديفنس ميزارين؟
فرقی نداره On یا Off بودنش !
من خودم میذارم Tactical Defending چون بعد از یه مدت عادت میشه بعدش خیلی تو شیوه دفاع کردن تاثیر داره !
یه چیز میگم اسمشو نمیشه باگ گذاشت . تو بازی جام حذفی انگلیس با یه تیم نا شناخته افتادم یه بازیکن داشت نامرد هر دفعه توپ دستش میومد فقط حفظ توپ میکرد نه پاس میداد نه شوت میکرد حداقل 30 دقیقه از 90 دقیقه توپ دست این یارو بود . خیلی باحال بود . اینگار داشت تو زمین واسه خودش دور میزد هیچ اغراقی هم در کار نیست به خدا ! :دی
ahmad rezaa
02-10-2011, 16:44
یه چیز جالب
دوستان حتما دروازبانی هم بازی کنید پست دروازبان گذشته ها تو آنلاین میشد بازی کرد ولی اینجا بیرون آنلاین هم میشه.
تیم منچستر بودم تنها چیزی که با دروازبان هستش شیرجه زدن هست ولی تو پا رفتن و پرش های عقابی تو پای بازیکن ها با خودمون توسط دکمه انجام میشه
حتی میشه با بازیکن ها حرف زد که برن عقب یا جلو من فرمان حمله دادم رفتن برای گل زدن و گل هم زدن چون روحیه میدادم بهشون به شدت هرچه بیشتر!!!
چیزهای مثبت که در دروازبانی دیدم:
روحیه دادن به بازیکن ها
حرف زدن با بازیکن ها
فرمان حمله زدن یا حمله نزدن
کمک کامپیوتر توسط دیدن انیمیشن برای اینکه جای خالی رو بتونیم پیدا کنیم
اخطار دادن به دروازبان توسط کامپیوتر که با دایره اخطارهایش رو روی قسمت های مختلف خالی دروازه نشون میداد.
شیرجه زدن اتوماتیک
زمینی شیرجه رفتن به صورت عقابی در پای حریف با زدن دکمه
چیزهایی هم که بد بود:
معلوم نبودن بازیکن ها در زمین حریف(میتونید بازیکن هارو ببینید و بهشون بگید پاس بدن یا شوت کننت ولی اگر این کارم نکنید کامپیوتر خودش کارارو خودش انجام میده)
دور بودن دوربین از دروازبان
آزادی بیش از حد دادن به دروازبان جوری که میشه حتی اون رو به راحتی بیرون از زمین هم برد و دروازه رو خالی کرد برا حریف!!
soheilnouri
02-10-2011, 17:48
كسايي كه لايو بازي مكنن با كنسول ارجينالن؟مجاني لايو ميرن؟
kouhsar j0n
02-10-2011, 17:54
سلام بچه ها من بعده چند سال pes بازی کردن امسال فیفارو گرفتم نصب کردم فوق العاده شده فقط اگه لطف کنید کمکم کنید کانفیگ دسته مثل pes بشه من هرکاری می کنم نمی شه منظورم اینه که L1 بازیکن عوض کنه R2 سرعت آیا شدنی هست ؟
من هرکاری می کنم نمیشه جواستیکمم viera vi-811
p3yman_xl
02-10-2011, 17:59
اکثراً با سیستم دفاع مشکل دارن و خوب طبیعی هم هست.
من دارم به همین روش بازی میکنم و درسته نمیشه درست حسابی دفاع کرد اما دیگه مثل 11 نیست 2 پا بری تو ساق پای بازیکن توپ رو مثل آب خوردن بگیری!
عادت میکنی.
وین رونی
02-10-2011, 18:00
یه چیز جالب
دوستان حتما دروازبانی هم بازی کنید پست دروازبان گذشته ها تو آنلاین میشد بازی کرد ولی اینجا بیرون آنلاین هم میشه.
تیم منچستر بودم تنها چیزی که با دروازبان هستش شیرجه زدن هست ولی تو پا رفتن و پرش های عقابی تو پای بازیکن ها با خودمون توسط دکمه انجام میشه
حتی میشه با بازیکن ها حرف زد که برن عقب یا جلو من فرمان حمله دادم رفتن برای گل زدن و گل هم زدن چون روحیه میدادم بهشون به شدت هرچه بیشتر!!!
چیزهای مثبت که در دروازبانی دیدم:
روحیه دادن به بازیکن ها
حرف زدن با بازیکن ها
فرمان حمله زدن یا حمله نزدن
کمک کامپیوتر توسط دیدن انیمیشن برای اینکه جای خالی رو بتونیم پیدا کنیم
اخطار دادن به دروازبان توسط کامپیوتر که با دایره اخطارهایش رو روی قسمت های مختلف خالی دروازه نشون میداد.
شیرجه زدن اتوماتیک
زمینی شیرجه رفتن به صورت عقابی در پای حریف با زدن دکمه
چیزهایی هم که بد بود:
معلوم نبودن بازیکن ها در زمین حریف(میتونید بازیکن هارو ببینید و بهشون بگید پاس بدن یا شوت کننت ولی اگر این کارم نکنید کامپیوتر خودش کارارو خودش انجام میده)
دور بودن دوربین از دروازبان
آزادی بیش از حد دادن به دروازبان جوری که میشه حتی اون رو به راحتی بیرون از زمین هم برد و دروازه رو خالی کرد برا حریف!!
تمامی اینها در سری قبلی هم بود حداقل برای ایکس باکس که بود.تو شماره 11 هم میشد غیر آنلاین دروازه بان بود-اگه ایکس باکس داری برای اینکه بتونی بری تو دل بازی منظورم اینه که بری از نزدیک بازی رو ببینی باید دکمه back را یه بار بزنی.اگه دوباره بزنی دوربین برمیگرده رو دروازه بان
Spaniuly
02-10-2011, 19:22
آرمین نگفتی چند چند درهم کوبیده شدی ؟ :دی
3-1 بردم بابا درهم کوبیده نداریم با اسپانیا :31: گل اول هم خیلی سریع بود اچیومنت در یک چشم بر هم زدن رو هم داد با اینیستا پاس در عمق دادم با تورس بدون اینکه پا به توپ شم به همون توپ در حال حکت اینیستا یه شوت جانانه زدم گل شد از بیرون محوطه هم بود خودم فاز گرفتم با همین گل... بازی خیلی توپه اصلا نمیشه دوریش رو تحمل کرد... الان واسه رسیدن به خونه لحظه شماری می کنم :20:
VP رو که توضیح دادن
اکامپلیشمنت ها یه سری از دستوراتی هست که با انجام این اعمال با VP یک یا چند واحد به هر پارامتر اضافه میشه و باعث تقویت پارامترهای بازیکن میشه آرنا که همون جایی هست که از پشت نشون میده داری تمرین می کنی بعد از ایجاد VP اون کاکا یا هر بازیکنی که هست جاش رو به VP می ده بعد شما با VP کارهایی رو انجام میدی و یه سری چیزها رو یاد میگیری اکامپلیشمنت ها متفاوت هستند می تونید چک کنید که ازتون می خواد چیکار کنید اونها رو انجام میدید بعضی ها سخت هستند...
كسايي كه لايو بازي مكنن با كنسول ارجينالن؟مجاني لايو ميرن؟
ببنیند اگه ارجینال باشه کنسول و دیسک که خیالتون راحته فقط یه سرعت خوب اینترنت نیاز دارید اما اگه کنسول کپی خور باشه فعلا که نمیتونید برید لایو و فیفا بازی کنید چون آخرین lt پلاس توی لایو اصلا امن نیست خیلی ها با داشتن lt 1.91 هم بن شدند... بنابراین فعلا تا اومدن ال تی مکس (همون lt 2 ) صبر کنید... اینم بگم در کل برای آنلاین بازی کردنباید ریدیم کد بگیرید که قیمت فیفا 11 هشتصد تا مایکروسافت پوینت بود این 800 تا مایکی پویینت معادل چیزی حدود 16 هزار تومنه میگیرید و بازی می کنید ولی اگه دیسک اورجینال بگیرید داخل جعبه این ریدیم کد هست و نیازی به پرداخت پوینت نیست... این فیفا چقدر مهربون به فکر اون دسته از عزیزانی هست که بازی رو کپی می خرن :31: میگه عیب نداره فدای سرت بیا 16 تومن بده ریدیم کد بگیر!
کلا فیفا بدون لایو مزه نداره البته برای اونی که مزه لایو رو چشیدی باشه
اکثراً با سیستم دفاع مشکل دارن و خوب طبیعی هم هست.
من دارم به همین روش بازی میکنم و درسته نمیشه درست حسابی دفاع کرد اما دیگه مثل 11 نیست 2 پا بری تو ساق پای بازیکن توپ رو مثل آب خوردن بگیری!
عادت میکنی.
شدیدا تائید میشه اگه بشه حرفه ای شد و تجربه کسب کرد این قابلیت های جدید واقعا ارزشمندن... بخصوص که دفاع کردن توی فیفا خیلی حساسه دقت کردید که معمولا توی بازیها Man of Match از مدافعینی میشه که خوب تکل زدن و توپ رباعی کردن؟
hamidkabiri6270
02-10-2011, 19:42
سلام
بچه ها این تنظیمات بازی باید به چه شکل باشه؟.مال من این طوریه(تصویر 1 و تصویر 2).ولی فکر کنم دمو را که بازی میکردم تنظیماتش با این فرق داشت و کلا بازی سختر بود.تنظیمات شما همین طوریه؟من از اول که بازی را نصب کردم به صورت پیش فرض این طوری بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 38cad6d6a07ce25g.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4699066515c4b85g.jpg
madhatter
02-10-2011, 19:57
دوستان لطفا یکی یه لینک دانلود کامل و مطمئن برای PC بده .
مستقیم باشه.
ممنون
ahmad rezaa
02-10-2011, 20:03
یه سویپرایز برا اونایی که بلد نبودند پاس پیکنیکی(ببخشید تیکنیکی)بدن:
دکمه ی RB رو بگیرید و بعد پاس بدین میبینین توپ به شکل پیکنیکی :31:پاس داده میشه.
برای سه بعدی کردن نقشه هم به قسمت CUSTOMISE FIFA بریدبعدSETTINGS بعدشGAME SETTINGS برید و بعد دو بار RT بزنید که وارد قسمت VISUAL میشید در قسمت VISUAL بر روی Rader برید و2Dرو بکنید 3D
پیشنهاد میکنم بازی رو هم slow کنید من رو این گزینه هم حتی بازیم خیلی سریع هستش و بازی رو هم حتما روی درجه ی سختی انجام بدید.
اگر با گرفتن توپ مشکل داشتید از RB کمک بگیرید که کامپیوتر براتون یار گیری انجام بده و محاصره هم بکنه بازیکن حریف رو اینجوری 2 یا 3 نفره میرید توی پای کامپیوتر.
سلام آقا چپ و راست شماهم با این ماس ماسک هواپیمایی حرکت می کنه اگر نخوایم کیو باید ببینیم؟
هی بچه ها اینجا نشستید نمیدونید تو دنیا چه خبره .
خبر مهم (نه چندان مهم)
هر کی واسه PC سریال ارجینال نخرید سود کرد . همین کرک رو محکم بچسبید و بیخیال انلاینش بشید .
نسخه ارجینال فیفا واسه pc با مشکلاتی رو به رو شده که بد جور صدای فن های pc باز رو دراورده .
یه سری از این مشکلات تو فروم EA :
فیفا 12 توی کشورهای هونگ کونگ و تایوان و ... کلا شرق اسیا که به هیچ وجه روی سیستماشون اجرا نمیشه . اون هم مثل اینکه به دلیل زبونشونه . حالا نمیدونم دقیقا چرا و چجوری
واسه خیلی از Dvd ها یا بهتر بگم hard copy ها نرم افزار origin (که نرم افزار جدید EA یا همون EADM سابق برای جلوگیری بیشتر از بازی های غیر قانونی است) اصلا بازی رو نمیشناسه و باید بازی رو از خود origin دانلود کرد .
بعضی ها موقع دانلود با مشکل مواجه شدن و بعضی دانلودهاشون (از جمله خود من) تا نصفه رفته و بعدش یا کلا پاک شده و یا درصد کمی از مقدار دانلود کم شده :18:
کسایی هم که بازی رو تا اخر دانلود کردن با یه مشکل (که بیشترین درصد مشکلات مربوط به اینه) رو به رو شدن اونم اینه که بعد از دانلود بازی origin درخواست یه اپدیت میده که اکثرا 42 مگابایتی هست و بعد از تموم شدنش دوباره درخواست میده و ... کلا میفته تو یه حلقه بینهایت اپدیت . بعضی ها هم میگن اپدیتهای درخواستی در حد 3 گیگه .
خیلیها هم بعد از دانلود وقتی میخوان بازی رو نصب کنن میره تو لودینگ نصب و هیچ اتفاقی نمیفته و دوباره باید نصب کنن و باز هم هیچی و ... اینهم یه حلقه بینهایت .
این مطلب رو گفتم که اشتباه من رو تکرار نکنید .
تعداد کمی هم بازی رو که اجرا کردن تو همون صفحه اولش میمونه و تو بازی نمیره .
یعنی برای اولین بار تو عمرم خواستم قانون کثیف کپی رایت رو رعایت کنم اینطوری شد . یعنی دیگه عمرا به این چیزا اهمیت بدم . حقشونه که یک رو بعد بازیشون کرک میشه .
khorzooghkhan
02-10-2011, 20:28
بچه ها کسی میدوه چطوری میشه دکمه هاشو برای کیبورد pc تغییر داد؟
پس جریانه اون نظر سنجی که گذاشته بودن که لیگ ایران یا عربستانو اضافه کنن چی بود؟
ahmad rezaa
02-10-2011, 20:59
بچه ها کسی میدوه چطوری میشه دکمه هاشو برای کیبورد pc تغییر داد؟
من دارم با کیبورد بازی میکنم هیچ فاز نمیده با کیبورد
برو تو
SETTINGS
CUSTOMISE SETTINGS
CONTROL
حالا با Caps Lock و shift برو تنظیمات کیبورد رو پیدا کن
پیشنهاد میکنم بری یکی از این دسته گرونا که یه دونه ایم هست و 15 هزار هستش بخری
بچه ها نسخه كرك شده اومده ديگه نه؟
ahmad rezaa
02-10-2011, 21:02
پس جریانه اون نظر سنجی که گذاشته بودن که لیگ ایران یا عربستانو اضافه کنن چی بود؟
ارشیا جان کوشی تو؟
کارایی که گفتمو انجام دادی برا فوتوشاپ؟
داداش اگه بخوان لیگ ایران رو بسازن باید از یکی اجازه بگیرن از فدراسیون فوتبال وقتی لیگ بی درو پیکر ایران بی صاحاب باشه از کی جقوق ساخت لیگ برتر رو بگیرن؟
ساخته نشده لیگ ایران و نخواهد شد.
امروز دیگه نتونستم تحمل کنم ریختم 1.91 رو :31:
خیلی تفاوت انچنانی نسبت به نسخه قبل نداره ولی در جززییات زیاد کار شده توپ گرفتن ها و کلا هجوم سختتر شده اما تاکتیکی تر شده
اولین اچیومنت بازی رو هم گرفتم :31:
حال میده اساسی کمی تمرین کنم بریم تو لیگ که داغ داغ میچسبه
من pes بازی میکردم ولی حالا فیفا..کمی مستر لیگ و نقل و انتقالات مبهمه! کسی نیست توضیح جامع بده؟
clickestan
02-10-2011, 22:07
اه حام به هم خورد
من pes باز میکردیم ولی بازیکناش تو 2011 مثله معتادا یا مرده ها را ه میرفتن(انگار چوب کرده بودن تو ....شون) :27:
2111 اومدیم سراغ فیفا دیدیم به به عجب چیزیه
خلاصه معتاد فیفا شدیم
حالا اومدیم فیفا 12 رو نصب کردیم میبینیم اینا به همون شکل معتادی pes2011راه میرن(یه حالت قوز کرده و مصنوعی )
مگه 2011 fifa چش بود حالت بازیکنا که زدن خرابش کردن؟
اصلا حالم بهم خورد
کلی دپرس شدم
ahmad rezaa
02-10-2011, 22:13
من pes بازی میکردم ولی حالا فیفا..کمی مستر لیگ و نقل و انتقالات مبهمه! کسی نیست توضیح جامع بده؟
به به شماهم فیفا باز شدی این همه چندوقت پیش داشتی از pes طرفداری میکردی؟:31:
داخل transters میتونی بری بازیکن بخری داخل manager
بازیکن های خودت هم داخل اس ام اس هایی که برات میاد میتونی بفروشیشون یا بزاریشون N/A که اگه عشقشون کشید بمونن اگرم خواستن برن
میتونی تغییرشم بدی بکنیش yes و بعدش بفروشیشون
بازیکن باید مبلغش بالا باشه و بعدش بهش پیشنهاد داده شه یه 0% هم میبینی اون اگه به 50 درصد برسه امکانش هست بیاد که به احتمال زیاد نمیاد چون که تاحالا شده من 60 هم بکنمش ولی نیومده بازیکن
---------- Post added at 10:13 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
اه حام به هم خورد
من 2010 pes باز میکردیم ولی بازیکناش مثله معتادا یا مرده ها را ه میرفتن(انگار چوب کرده بودن تو ....شون) :27:
2111 اومدیم سراغ فیفا دیدیم به به عجب چیزیه
خلاصه معتاد فیفا شدیم
حالا اومدیم فیفا 12 رو نصب کردیم میبینیم اینا به همون شکل معتادی راه میرن(یه حالت قوز کرده و مصنوعی )
مگه 2011 چش بود که زدن خرابش کردن؟
اصلا حالم بهم خورد
کلی دپرس شدم
من مشکل شمارو ندارم نمیدونم چرا برا شما اینجوره ولی کلا این نسخه اصلی نیست چون که استخون بندی ندارند بازیکن ها و دست از بدن بقیه رد میشه که با وجود داشتن استخون بندی از فیفا 09 چنین چیزی تاحالا ندیده بودم
ESTEGHLAL 67
02-10-2011, 22:32
خدا لعنتت کنه که بازی رو اینجوری دادی بیرون چقدر سخته من و داداشم خودمون کشتیم این کریر رو حریفه بعضی از تیمها نشدیم
با یکی دو تا هم که راضی نمیشن تا 4-5 تا بهت نزنن ولت نمیکنن اینم بگم خدایی بازی ما چرت نیست ولی این سیستم دفاعی رو هنوز باهاش غریبم امیدوارم یه جوری باهاش کار بیام که میام حریفه من نمیشه:31:
SevenCity
02-10-2011, 22:40
من مشکل شمارو ندارم نمیدونم چرا برا شما اینجوره ولی کلا این نسخه اصلی نیست چون که استخون بندی ندارند بازیکن ها و دست از بدن بقیه رد میشه که با وجود داشتن استخون بندی از فیفا 09 چنین چیزی تاحالا ندیده بودم
نسخه اصلی نیست پس چیه؟ نسخه ی اصلی کجاست اصلا وجود خارجی داره!؟
یک صحنه بیار که تو جریان بازی بازیکنا از هم رد شن
این مشکل خیلی وقته تو فیفا وجود داره که وقتی بازی جریان نداره مثلا بعد از زدن گل و خوشحالی یا تعویض و ...، بازیکنان روح میشن و از هم رد میشن توی 11 بود توی فیفا 10 و 9 هم بود (PC) ولی تو جریان بازی این اتفاق هرگز نمیفته
arman405
02-10-2011, 23:19
سلام
دوستان برای لایو باید حتما منتظر lt 2 باشیم؟
ممنون
dr_shahrooz
02-10-2011, 23:44
یکی از معدود نکاتی که این بازی داره و جدا تو ذوق میزنه،به تیر خوردن های خیلی زیاد توپه که تو واقعیت اصلا اینطور نیست
خیلی وقتا تو بازی دیده میشه که مثلا 5 6 بار توپ به تیرک دروازه میخوره که این اصلا خوب نیست...
ولی انقد این بازی نکته ی مثبت داره که این یک نکته ی منفی چیزی در مقابل اون همه اویژگی ها نیستن..
devilboys
03-10-2011, 00:14
بچه ها من یه مشکل عجیب توی fifa 12 دارم به هر بازیکنی که پاس میدم بدون فلش دادن من به دفعه توپو 3 متر میندازه بالا بعدش میتونم به هر طرفی دوست دارم حرکت کنم اعصابمو خورد کرده لطفا راهنمایی کنید چه خاکی تو سرم بریزم؟
shiraz_2010
03-10-2011, 02:52
1.توی بعضی از صحنه ها موقع خوشحالی یا موقعی که توپ در جریان بازی نیست بازیکن ها به هم می خورن و با پوز می خورن زمین.....
2.گل زدن از پشت محوطه جریمه در جریان بازی بسیار آسونه...مخصوصا اگه بازیکن معروف صاحب توپ باشه و فضای جلوش هم باز باشه با یک شوت می تونه دروازه رو باز کنه.....
3.cpu در اکثر مواقع به کناره ها میره و اقدام به سانتر می کنه....کمتر پاس تو عمق دیدم....یا حرکات ترکیبی....
4.روی سانتر بازیکن ها بسیار ضعیف عمل می کنند و بعضی از دروازه بان ها یه سوتی هایی می دن که ادم شاخش در میاد.....
5.من هم بالاخره سیستم دفاعی رو از حالت تاکتیکال خارج کردم...اینطوری بازی بهم بیشتر می چسبه.....
سلام دوستان . این نسخه از فیفا واقعا فوق الاده است . من میپرستمش .نمیدونم کسی اینو فهمیده یا نه ولی اگه تا حالا کسی نگفته من میگم:
دو نوع توپ گیری داریم تو این نسخه یکی به روش جدید هستش که به صورت پیش فرض انتخاب شده و باید Lt جلوی حمله بایستید و تو زمان مناسب دکمه آبی رنگ رو روی دسته بزنید همون مربع تو دسته PS3 ;i که پاشو بزاره جلوی توپ که خیلی بازیو جذابتر و طبیعی تر کرده ولی سختر هم کرده .
اما روش دوم و همون روش قبلیه فیفا که با گرفتن X و دکمه سرعت توپ رو میگرفتید : برای اینکه برگردید روی این روش توی
Game Setting تو قسمت controller برید قسمت Diffending رو از روی Tactical Defending بزارید رو Legacy و تمام .
تمام درد سراتون تموم میشه .
ولی پیشنهاد من اینه که شیوه جدید رو یاد بگیرید ، چون واقعا بازیو جذاب کرده و خیلی حرکت های بازیکنارو تو زمین طبیعی تر کرده . این نسخه واقعا یه سیمولیشن واقعی هستش و فکر کنم هر کی Pes رو فقط بازی کنه لذت یه سیمولیشن واقعی رو از دست داده .
تازه اومدم بنویسم دوباره فیفا نا امیدم کرد و چه بازی مضخرفی و از این حرفا که نوشته این دوستمون رو دیدم...
تشکر دوست من
Konami_Pc
03-10-2011, 07:12
کلا این فیفا جذابیتش تا 1 سال بعد و اومدن نسخه جدید بخاطر همینه که هم سخته هم واقعی تر این چند روز که فیفا بازی کردم میتونم بگم کاش زودتر گیم پلی فیفا رو لمس میکردم pes هم خوبه جذابیت های خاص خودشو داره ولی فوتبال واقعی تر فیفا هستش هر دوتا امسال سرگرم میکنن فوتبال دوستان رو که بشینن بخصوص با فیفا یه لیگ جذاب رو تجربه کنن
حال به هم زنه اینکه بخوای یادبگیری چپ و راست سنگین ببازی ...
CRIS Joon CR7
03-10-2011, 08:42
سلام یه سایت واسه دانلود پچ و بسته های الحاقی :31: بزارید دیگه
:21:
سلام یه سایت واسه دانلود پچ و بسته های الحاقی :31: بزارید دیگه
:21:
بزار فیفا از راه برسه بعد .
اینجا همه پچ ها رو میدن
...وای خودم هنوز بازی نکردم . چه غلطی کردم سریال ارجینال خریدم .
Spaniuly
03-10-2011, 09:18
1.توی بعضی از صحنه ها موقع خوشحالی یا موقعی که توپ در جریان بازی نیست بازیکن ها به هم می خورن و با پوز می خورن زمین.....
2.گل زدن از پشت محوطه جریمه در جریان بازی بسیار آسونه...مخصوصا اگه بازیکن معروف صاحب توپ باشه و فضای جلوش هم باز باشه با یک شوت می تونه دروازه رو باز کنه.....
3.cpu در اکثر مواقع به کناره ها میره و اقدام به سانتر می کنه....کمتر پاس تو عمق دیدم....یا حرکات ترکیبی....
4.روی سانتر بازیکن ها بسیار ضعیف عمل می کنند و بعضی از دروازه بان ها یه سوتی هایی می دن که ادم شاخش در میاد.....
5.من هم بالاخره سیستم دفاعی رو از حالت تاکتیکال خارج کردم...اینطوری بازی بهم بیشتر می چسبه.....
سلام چند نوع درجه سختی هست وقتی این درجه سختی رو بذارید روی World Class یا Legendary دیگه موارد 2 و 3 و 4 اذیتتون نمی کنه عزیزم معلومه که روی درجه آماتور دلخوشی ایجاد میشه عزیزم
در مورد ریتینگ هم یه چیزی بگم خیلی احمقانه اس امروز من یه بازی در ترکیب بارسا انجام دادم اولین بازی بود که با پیراهن بارسا انجام دادم فصل قبل توی تیم شمراک ایرلند بازی می کردم بارسا و اینتر پیشنهاد های خوبی دادن رفتم بارسا... خلاصه گفتم بازی خوب و کم اشتباهی ارائه بدم تیم کلا یکدست بازی می کرد و من هم دو پاس گل و یک گل زدم دفاع عالی کار کرد طوری که والدس اصلا توپ رو تجربه نکرد و نمره اش 10 شد! کلا جالبه بدونید اگه یه بازیکن توی زمین فقط راه بره و هیچ کاری انجام نده آخر سر نمره اش میشه 10! گند زده فیفا با این سیستم ریتنگ مسخره اش :2: پارسال هم مسخره بود امسال مسخره تر و شاید مسخره ترین!
amir_p30world
03-10-2011, 10:59
1.ما که هیچی از این impact engine ندیدیم.تازه نسبت به فیفا 11 برخوردها و درگیری ها بد تر هم شده.
2.دریبل زدن تقریبا محاله
3.شوت به زاویه موافق اکثرا گل میشه.یه جورایی باگ محسوب میشه.
4.چمن سه بعدی (3D Grass) کجاست پس؟؟؟
5.با دسته نمیشه از حرکات تکنیکی (skill movement) استفاده کرد، شاید من بلد نیستم
کلا انتظار بیشتری از فیفا 12 داشتم.
راستی نکنه این نسخه، نسخه کامل و نهایی نباشه؟؟؟!!!
CRIS Joon CR7
03-10-2011, 11:23
1.ما که هیچی از این impact engine ندیدیم.تازه نسبت به فیفا 11 برخوردها و درگیری ها بد تر هم شده.
2.دریبل زدن تقریبا محاله
3.شوت به زاویه موافق اکثرا گل میشه.یه جورایی باگ محسوب میشه.
4.چمن سه بعدی (3D Grass) کجاست پس؟؟؟
5.با دسته نمیشه از حرکات تکنیکی (skill movement) استفاده کرد، شاید من بلد نیستم
کلا انتظار بیشتری از فیفا 12 داشتم.
راستی نکنه این نسخه، نسخه کامل و نهایی نباشه؟؟؟!!!
1-قبول موافقم
2-محال نیست یخورده سختتر شده
3-گل که میشه هیچی اینگار موشک کروز لانچ کردی:31:
4-3D Grass:18:
5-بلد نیستی سعی کن بیشتر
shahabprince
03-10-2011, 11:30
منم دقیقا همین مشکلو دارم...بابا یکی کمک کنه خوب:19:
اشکال از دسته ها تون هست که fifa 12 شناسایی نمیکنه
باید اسم دستتون رو تو رجیستری به Rumple pad 2 تغییر بدبد منم هیمن کار رو کردم.
وین رونی
03-10-2011, 12:38
اگه با منچستر بازی داشتید راستش اتوبانه 4 به 3 باختم به منچستر اما سه تا گل زدم از راست بود.با آرسنال سه تاش رو هم فن پرسی زد فکر کنم راست من یو اورا باشه.تو پاسهای عمقی جا می موند البته رو سختی world class
من بازی رو امروز گرفتم مشکلی ندارم جز تنظیمات دسته بازی دسته معمولی دارم شوک نداره چطوری میتونم مثل PES دسته رو تنظیم کنم؟؟؟
من یه بازیکن خریدم باشگاه موافقت کرده حالا رفته تو حالت Player waiting چقدر طول میکشه این یارو قبول کنه؟
hamidkabiri6270
03-10-2011, 13:17
سلام
بچه ها این تنظیمات بازی باید به چه شکل باشه؟.مال من این طوریه(تصویر 1 و تصویر 2).ولی فکر کنم دمو را که بازی میکردم تنظیماتش با این فرق داشت و کلا بازی سختر بود.تنظیمات شما همین طوریه؟من از اول که بازی را نصب کردم به صورت پیش فرض این طوری بود:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 38cad6d6a07ce25g.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4699066515c4b85g.jpg
بچه ها تنظیمات پیش فرض بازی شما هم به همین شکله؟
ashk1377
03-10-2011, 13:33
ها ها من همین الان بازی رو پیش خرید کردم
با قیمت 33500 تومان
SevenCity
03-10-2011, 14:01
1_ با اینتر بعد از 10 هفته در رده های پایینم چرا اخراجم نکردند؟!
2_چرا تو قسمت کریر اون ریت کلی(همون 5 ستاره ) تیم های حریف رو نمیبینیم؟
من یه بازیکن خریدم باشگاه موافقت کرده حالا رفته تو حالت Player waiting چقدر طول میکشه این یارو قبول کنه؟
یک بجوابه جون ما
Marshall_
03-10-2011, 14:42
یک بجوابه جون ما
چند مرحله داره خرید بازیکن! اول به باشگاهش پیشنهاد میدی ، اگه موافقت کنن ، چند روز بعدش باید به بازیکن پیشنهاد قرارداد بدی. بعد از اون اگر بازیکن هم قبول کنه شرایط رو ، 2-3 روز بعدش خرید نهایی میشه.
---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:36 PM ----------
1_ با اینتر بعد از 10 هفته در رده های پایینم چرا اخراجم نکردند؟!
سیستم کریر مد امسال با سال پیش فرق کرده. من با کنسول که بازی کردم 11 رو ، هفته ی هشتم ، هیئت مدیره یه ایمیل بهم میزد و میگفت عملکردتون رو بررسی خواهیم کرد. اگر تیم در کورس قهرمانی نمی بود ، حتما اخراجت می کردن. امسال اینجوری شده که آخر فصل نگاه می کنن ببینن تونستی به اهداف باشگاه برسی یا نه!
---------- Post added at 04:42 PM ---------- Previous post was at 04:38 PM ----------
بچه ها تنظیمات پیش فرض بازی شما هم به همین شکله؟
تنظیمات پیش فرض من هم همینه. ولی شما کاری به تنظیمات پیش فرض نداشته باش. خودت میتونی بر اساس مهارتت ، عوض کنی ستینگ بازی رو.
Marshall_
03-10-2011, 14:48
دوستانی که فکر می کنن شوت زدن ساده شده و همه گل میشه ، شاهکار نکردن با حالت assisted بازی می کنن و گل میزنن! اگر می خواین واقعا زحمت بکشین واسه گل زدن ، توصیه می کنم :
1- سری جا نزنید و روی تاکتیکال دفندینگ بمونید ، خیلی لذت داره
2- اگر می خواید فیفای واقعی رو ببینید ، روی legendary بزارید و بازی کنید
3- ستینگ بازی رو از حالت assisted در بیارید تا ببینید که دیگه شوت هاتون به دروازه هم نمیرسه!!
mrbahram
03-10-2011, 14:58
سلام
دیگه کمک مربی برای تعویض اتومات رو برداشتند تو 12؟
با قیمت 33500 تومان
درست نوشتی قیمتو ؟ :دی مگه اوریجه ؟
soheilnouri
03-10-2011, 15:12
دوستانی که فکر می کنن شوت زدن ساده شده و همه گل میشه ، شاهکار نکردن با حالت assisted بازی می کنن و گل میزنن! اگر می خواین واقعا زحمت بکشین واسه گل زدن ، توصیه می کنم :
3- ستینگ بازی رو از حالت assisted در بیارید تا ببینید که دیگه شوت هاتون به دروازه هم نمیرسه!!
تاكتيكال دفندينك خيلي فاز ميده.ادم تا بازيش تموم ميشه از استرس مينميره.اون شوت جطوري درست كنم؟
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:10 PM ----------
Shot eror,fullback push واينا منظورش جيه تو ستينك بازي؟
hitman111
03-10-2011, 16:40
من بازی رو امروز گرفتم مشکلی ندارم جز تنظیمات دسته بازی دسته معمولی دارم شوک نداره چطوری میتونم مثل PES دسته رو تنظیم کنم؟؟؟
برو به این لینک:
آموزش استخراج موزیک های FIFA 12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بابا حرفه ای نداریم کسی چرا تو انجمن پرسش و پاسخ جواب ما رو نمیده به احترام دوستان سوالم رو اونجا مترح کردم لطفا جواب بدید
shahabprince
03-10-2011, 17:36
با قیمت 33500 تومان
ها ها منم هفته ی پیش بازی رو با 2000 تومن خریدم:31:
البته اورجیناله ولی کرکم روش هست:31:
ها ها منم هفته ی پیش بازی رو با 2000 تومن خریدم:31:
البته اورجیناله ولی کرکم روش هست:31:
سلام
2 دلیل اصلی برای خرید نسخه ی اورجینال وجود داره :
1. امکان بازی کردن بصورت آنلاین
2. دانلود و نصب خودکار نقل و انتقالات جدید
موفق باشید :40:
SevenCity
03-10-2011, 18:18
سیستم کریر مد امسال با سال پیش فرق کرده. من با کنسول که بازی کردم 11 رو ، هفته ی هشتم ، هیئت مدیره یه ایمیل بهم میزد و میگفت عملکردتون رو بررسی خواهیم کرد. اگر تیم در کورس قهرمانی نمی بود ، حتما اخراجت می کردن. امسال اینجوری شده که آخر فصل نگاه می کنن ببینن تونستی به اهداف باشگاه برسی یا نه![COLOR="Silver"]
-بله منم برای همین متعجب شدم که چرا اخراج نمیکنه و این خیلی بده
مطمئنا فیفا 11 تو این زمینه بهتر بود هرچند اشکال داشت ولی هیجانش بیشتر بود یعنی چی که هر تیمی رو دوست داریم برداریم برای یک فصل تو فیفا12؟
خرید و فروش بازیکن خیلی بهتر شده فکر کنم کاملا واقعی شده دیگه!
-----------------
-اما تو کریر قدرت حریف رو چطور میفهمیدین؟ همونطور که میدونید استارهای فیفا 11 برابر بود با میانگین امتیازهای overall بازیکنان و خیلی کمک میکرد که بدونیم با چه حریفی روبرو هستیم الان چطوری میفهمید؟ مثلا فکر کنید در چهارمین سال کریر هستید و در جام باشگاههای اروپا با یه تیم گمنامی روبرو شدین!
-چقدر برخورد توپ با بازیکنا زیاد شده من شیفته ی این ویژگی فیفا12 هستم انگار تو زمینم تو نسخه های قبلی توپ راحت از میون 10 تا بازیکن رد میشد راحت میشد سانتر کرد ولی تو فیفا 12 با حصور 2 ..3تا بازیکن در روبروت توپت برخورد میکنه به بازیکنان یه سیکل خوبی برقرار شده تو این زمینه درست مثل فوتبال واقعی زمان سانتر حتما باید بازیکن حریف رو از پیش رو برداری یا با سرعت بازیکن رو جا بزاری که همین امر تو فوتبال واقعی هم هست،
این ویژگی هم مربوط به impact engine هست؟
masoodbr
03-10-2011, 18:34
SevenCity
اما نظر من كاملا برعكس نظر شماست .تودنياي واقعي كجا اين همه جابجايي بازيكن بزرگ انجام ميشه؟
توفيفا12 فقط كافي پول داشته باشي در اين صورت به هركي پيشنهاد بدي با كله مياد :41:ولي 11 خيلي قشنگ و واقعي تر بود تو 11 هر كاري كردم نتونستم فابرگاس رو بخرم يا شويني رو اما تو 12 با اولين پيشنهاد شويني از بايرن اومد تو تيمم:41:
soheilnouri
03-10-2011, 18:40
بچه ها يه نكته رو از ياد نبريد كه اسم اين بازي fifa 12 هستش و نه fifa manager ya football manager.
سلام
2 دلیل اصلی برای خرید نسخه ی اورجینال وجود داره :
1. امکان بازی کردن بصورت آنلاین
2. دانلود و نصب خودکار نقل و انتقالات جدید
موفق باشید :40:
از کجا میشه گیر اورد؟
SevenCity
03-10-2011, 18:50
SevenCity
اما نظر من كاملا برعكس نظر شماست .تودنياي واقعي كجا اين همه جابجايي بازيكن بزرگ انجام ميشه؟
توفيفا12 فقط كافي پول داشته باشي در اين صورت به هركي پيشنهاد بدي با كله مياد :41:ولي 11 خيلي قشنگ و واقعي تر بود تو 11 هر كاري كردم نتونستم فابرگاس رو بخرم يا شويني رو اما تو 12 با اولين پيشنهاد شويني از بايرن اومد تو تيمم:41:
البته منظورم سیستم خرید و فروش بود هنوز با سیاست خرید فروش که فله ای بازیکنا میرن این تیم اون تیم کار نکردم هرچند فیفا11 هم اینطور بود فقط بازیکنا به تیم های رقیب سنتی نمیرفتن!
GAMELAIN
03-10-2011, 19:13
سلام
من تنظیمات دسته رو چی جوری انجام بدم هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟
adel0098711
03-10-2011, 19:35
آقا بازی های رو دررو چند چند میشه من که pes بازی می کنم با داداشم همش نتایج پرگل می گیریم عصبی شدم.
خدا کنه فیفا سخت تر شده باشه
shiraz_2010
03-10-2011, 20:00
خوب روی assisted که خارج کنم بذارم روی کدوم حالت؟؟کلا همه موارد رو از assisted خارج کنم؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقد و بررسی بازی فیفا FIFA 12:
کمپانی EA Sports با تغییرات فراوانی که در FIFA 12 ایجاد کرده ، این نسخه را برای هواداران این سری از بازی ها هیجان انگیزتر کرده است. هر چه باشد، سری FIFA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یکی از پر درآمدترین بازی های ورزشی دنیا، بخصوص برایEA است و آن ها هم دوست ندارند با عرضه یک بازی ضعیف، هم فروش این عنوان را از دست بدهند و هم طرفداران را ناراضی کنند.
در این نسخه از بازی فیفا ، مشکلات گرافیکی نسخه قبلی برطرف شده است و اصلاحات گوناگونی در آن به وجود آمده که در این نسخه شاهد انیمیشن های فوق العاده روان تر و سریعتر خواهید بود.
همچنین در این نسخه شاهد تغییر در گیم پلی و ... هستیم.
گرافیک
اصولاً در بازی هایی که هر سال عرضه می شوند، نمی شود انتظار تغییرات اساسی در گرافیک را داشت. FIFA 12 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مقایسه باFIFA 11 تغییرات اساسی ای به لحاظ گرافیک نکرده و همان طور که سازندگان به آن اشاره کرده بودند، مشکلات این قسمت را برطرف کردند و اصلاحات گوناگونی در آن به وجود آوردند. در این نسخه شاهد انیمیشن های فوق العاده روان تر و سریعتر خواهید بود. طراحی استادیوم ها همچنان بسیار عالی است و بازی کردن در آن ها هیجان خاصی دارد. طراحی چهره فوتبالیست های معروف مانند مسی، کریستینو رونالدو، جابی و... واقعاً خوب کار شده، اما چهره بازیکنان معمولی مانند ستاره ها عالی نیست و می توان گفت که خوب طراحی شده اند.
نورپردازی هایی که برای بازی های شب طراحی شده، رنگ و روی خوبی به استادیوم ها بخشیده اند. 55 استادیوم مختلف بصورتی بسیار عالی در بازی طراحی شده اند و سازندگان به کیفیت زمین و دیگر مسائل آن هم توجه کرده اند. البته اگر دوست دارید، جزئیات بازی را از نزدیک مشاهده کنید و شاهد انیمیشن های شگفت انگیز به کار رفته در بازیکن ها باشید، پیشنهاد می کنم، سری به قسمت Be A Pro بزنید. لازم به ذکر است که امکانات بسیار بهتری برای این بخش در نظر گرفته شده که در بین آن ها می توان به قسمت ویژه ای که برای طراحی صورت در نظر گرفته شده، اشاره کرد.
موسیقی/صداگذاری
گزارش بازی ها همچنان عالی هستند. بر خلاف نسخه های گذشته، اینبار دو تیم گزارشگری در بازی حضور دارند و بازی های مختلف را گزارش می کنند. تیم اول از مارتین تایلر (Martin Tyler) و آلان اسمیت (Alan Smith) تشکیل شده است. مهارت تایلر در گزارش مسابقات باعث شده که همانند سال های گذشته، شاهد گزارش های فوق العاده ای در این بازی باشیم. تایلر توضیحات فوق العاده ای درباره استادیوم ها، بازیکن ها، مسابقات خاص همانند ال کلاسیکوی اسپانیا و اتفاقات رخ داده در بازی می دهد. با شنیدن گزارش او اطلاعات بسیار خوبی را بدست خواهید آورد. در نسخه های قبلی آقای اندی گری (Andy Gray) در کنار مارتین تایلر به تفسیر بازی می پرداخت، اما به دلیل مشکلات خاصی که گری در گزارش یک بازی فوتبال به وجود آورد، EA او را از این سری از بازی ها کنار گذاشت و بجای او از آقای آلان اسمیت استفاده کرد.
اسمیت به خوبی حمله ها، گل ها و صحنه های حساس بازی را تفسیر می کند و توضیحات او گزارش تایلر را کامل تر می کند. تیم دوم گزارشگری بازی از اندی تانسند (Andy Townsend) و کلایو تایلدسلی (Clive Tyldesley) تشکیل شده که به طور پیش فرض صدای آن ها را در برخی تورنومنت ها خواهید شنید. البته این امکان هم در بازی طراحی شده که بتوانید گزارشگر ها را تعویض کنید و هر شخصی را که دوست داشتید، به عنوان گزارشگر در بازی قرار دهید. EA Sports بیش از 10000 دیالوگ از گزارشگران در بازی قرار داده و به همین دلیل با کوچکترین اتفاقاتی که در بازی رخ می دهد، سخنی از گزارشگران را می شنوید. از دیگر نکات جالب این نسخه، صدای تشویق تماشاگران است. تماشاگران به خوبی تیم های خود را تشویق می کنند و صدای شعارهای آن ها به خوبی در بازی شنیده می شود. حتی می توانید صدای تشویق برخی از بازیکنان را هم بشنوید. مانند هر سال، موسیقی های زیادی برای بازی لایسنس شده اند که در منوهای مختلف می شنوید. موسیقی هایی که شنیدن آن ها قبل از بازی می تواند روحیه را افزایش دهد.
گیم پلی
FIFA 12 نسبت به هر نسخه دیگری از این سری از بازی ها شاهد تغییر در گیم پلی بوده است. EA Sports با خلق Impact Engine مخصوص این عنوان، چالشی جدید را پیش روی بازیکنان قرار داده است. یکی از اولین تغییراتی که IE در بازی به وجود آورده، روان تر شدن حرکت بازیکنان و افزایش چشم گیر انیمیشن هایی است که برای حرکات بازیکنان طراحی شده اند. بازیکنان بسیار عالی می دوند و نمایش های خوبی را از خود نشان می دهند. IE باعث شده که برخوردهای بازی بسیار طبیعی تر به نظر برسند. بازیکنان با برخورد از قسمت های مختلف بدن به بازیکنان حریف، با شکل و شمایلی خاص تعادل خود را از دست می دهند.
نبردهای تن به تن برای گرفتن توپ نیز در این نسخه بسیار خوب هستند. اینبار می توانید زمانی که به بازیکن حریف نزدیک شدید، با نگه داشتن دکمه B (در نسخه Xbox 360 یا PC) در حرکت رو به جلوی بازیکن حریف اختلال ایجاد کنید. البته افراط در انجام این کار، باعث می شود که داور خطا بگیرد. کلاً در این بازی نحوه دفاع کردن بسیار تغییر کرده است. این تغییر باعث شده که بازیکنان با روندی تازه در مسابقات روبرو شوند. اینبار علاوه بر اینکه با نگه داشتن دکمه A می توانید توپ را بدست بیاورید، می توانید با استفاده از دکمه B و حتی X که باعث تکل کردن بازیکن می شود، بتوانید توپ ها را بسیار بهتر بدست بیاورید.
همچنین باید به این موضوع اشاره کرد که با زدن دکمه B می توانید برای بازیکن حریف پا بیندازید تا بتوانید توپ را بگیرید. البته انجام اشتباه این حرکت نیز باعث خطا می شود. در طول این عنوان و در هر بخشی که بازی کنید، میزان مشخصی XP به شما داده می شود. این XPها Level شما را مشخص خواهند کرد. هر چه Level شما بالاتر برود، می توانید جایگاه خود را در Leaderboard جهانی بازی تغییر دهید. دیگر تغییراتی که IE در بازی ایجاد کرده، سیستم پاسکاری بازیکنان با یکدیگر است. سرعت پاس ها بالا رفته و همین موضوع سرعت حرکت از دفاع به حمله بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) را افزایش داده است. پاس ها کاملاً بر اساس میزان قدرت و جهتی که می خواهید ارسال می شوند.
پس باید در ارسال پاس ها کمی بیشتر دقت کنید. شوت های از راه دور بسیار خوب شده اند و کاملاً می توان حس شوت کردن را در بازی احساس کرد. کلاً حرکات پا به توپ در این عنوان بسیار پیشرفت کرده و دقیقاً می توانید برخورد پای بازیکنان با توپ را حس کنید. هوش مصنوعی بازیکنان تقویت شده و حرکات بدون توپ آن ها فوق العاده است. بازیکنان بدون توپ می توانند به خوبی خودشان را در موقعیت های خوبی قرار دهند. مودهای آنلاین بازی نیز بسیار هیجان انگیز هستند و باعث شده که بازیکنان زیادی این عنوان را در قسمت آنلاین تجربه کنند. مودهایی هم که برای قسمت تک نفره در نظر گفته شده که چیز جدیدی نیستند و همان هایی هستند که در نسخه قبلی دیده شدند. در آخر نیز باید به این موضوع اشاره کرد که در ابتدای بازی، آموزش هایی برای تغییراتی که در بازی به وجود آمده، قرار داده شده که توصیه می کنم حتماً آن ها را ببینید و تمرین های خواسته شده را انجام دهید.
منبع:wwebest.com
وین رونی
03-10-2011, 20:46
خریدهای من سیتی:
اشنایدر از اینتر با مبلغ 39 میلیون یورو!!!
چیکاریتو از من یونایتد
کلی با خواهش و التماس سانیا از تیم من یعنی آرسنال با 38 میلیون یورو!!!!
AlexMercer
03-10-2011, 22:05
خریدهای من سیتی:
اشنایدر از اینتر با مبلغ 39 میلیون یورو!!!
چیکاریتو از من یونایتد
کلی با خواهش و التماس سانیا از تیم من یعنی آرسنال با 38 میلیون یورو!!!!
اره از قبل رفتن اشنایدر به منچستر سیتی برنامه ریزی شده بوده.چون در واقعیت هم منچستر سیتی انتظار داشت بتونه اشنایدر رو بخره ولی اشنایدر رد کرد.
من تو بازی به اینتر 55 میلیون دلار پیشنهاد دادم قبول نکردند!
سانیا رو هم درسته برای من هم از ارسنال خرید.کامبیاسو رو هم خرید ولی برای خرید چیکاریتو به من پیشنهاد نداد.
در ضمن جالبه مثل واقعیت تمام تیم ها دنبال خرید نانی بودند!
sadeghbb
03-10-2011, 22:13
خرید های فصل 2013 من در آرسنال: :دی
کیسوکه هوندا با 33 میلیون دلار
رمی با 35میلیون دلار
گومیس با 27میلیون دلار
مدل با 15میلیون دلار
آری با 17 میلیون یورو (خیلی شاخه این بازیکن بخریدش :دی)
البته اینا خرید های شاخ بودن :دی
از همون اول فصل هم فن فن رو چون دلش با تیم نبود رد کردیم اینتر با دو برابر قیمت!
فن فن که فروخته شد با پولش دوتا مهاجم تاپ گرفتم ...رمی و گومیس
الان میشه با نصف اون قرارداد برش گردوند...
خیلی حال میکنم با این نقل و انتقالات...
نسخه اورجینالو از کجا باید خرید؟ قیمت چنده؟
بدون ارجینال نمیشه انلاین بازی کرد؟
AlexMercer
03-10-2011, 22:52
خرید های فصل 2013 من در آرسنال: :دی
کیسوکه هوندا با 33 میلیون دلار
رمی با 35میلیون دلار
گومیس با 27میلیون دلار
مدل با 15میلیون دلار
آری با 17 میلیون یورو (خیلی شاخه این بازیکن بخریدش :دی)
البته اینا خرید های شاخ بودن :دی
از همون اول فصل هم فن فن رو چون دلش با تیم نبود رد کردیم اینتر با دو برابر قیمت!
فن فن که فروخته شد با پولش دوتا مهاجم تاپ گرفتم ...رمی و گومیس
الان میشه با نصف اون قرارداد برش گردوند...
خیلی حال میکنم با این نقل و انتقالات...
خرید های من برای منچستر:
پودولسکی
شواین اشنایدر
ده روسی
کاکا
بکام
:31:
برداشت من بعد از حدود 5-6 بازی:
Impact Engine : چیکاریتو زیر رونی چی کار می کنه؟! چرا فردیناند از روی مسی بلند نمیشه؟!
Precision Dribbling = دکمه ی LB رو بگیر تا حریف دریبت کنه!
Tactical Defending = اسکورت مهاجم تا دروازه ی خودی!
AI : آیا cpu مخفف Codan processing unit است؟
Alan Smith = مفسر نعشه!
Manchester City = Transfer Season
منوی جدید: قوز بالا قوز !
Mailbox Mode = Career Mode
ali_pes2008
03-10-2011, 23:09
سلام به همگی
فیفا رو چطوری میشه رو ویندوز سِون 64 بیت اجرا کرد؟
کسی نمیدونه؟:11:
CRIS Joon CR7
03-10-2011, 23:13
کسی نمیدونه؟:11:
من اجرا میکنم
مشکلت چیه؟
بعدش اصلا جای این اینجا نیست
AlexMercer
03-10-2011, 23:20
جالبه بازی جوان مردانه وجود نداره. همین الان توپو زدم بیرون بازیکن حرف توپ رو بر نگردوند به من. تنها در صورتی که داور بازی رو متوقف کنه drop ball انجام میشه و بازی جوانمردانه رعایت میشه.
اگه بازیکن برای معینه بره بیرون خیلی باحال میاد کنار زمین دست تکون میده تا داور بگه بیا تو جالب بود
alone_boy
03-10-2011, 23:56
Quick Tactics رو چطوری فعال کنیم؟
(اگه دکمه های کیبرد رو بگین که چه بهتر)
Impact Engine : چیکاریتو زیر رونی چی کار می کنه؟! چرا فردیناند از روی مسی بلند نمیشه؟!
Alan Smith = مفسر نعشه!
یه دفه بگید صفر از 10 !
اغراق کردید ،اگه اینجوری بود نمره هاش تا این حد بالا نمیشد ،بعد از چن تا بازیه دیگه نظرتون عوض میشه !
soheilnouri
04-10-2011, 00:16
واقعا داع كردن تو لجندري سخته،يه كم افراطيه.كامبيوتر همه جوره متونه گل بزنه اونم تو سه سوت
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
بجه هاي عزيز يه سوال: posseion و high pressure چكار مكنن تو بازي؟
واقعا داع كردن تو لجندري سخته،يه كم افراطيه.كامبيوتر همه جوره متونه گل بزنه اونم تو سه سوت
آره واقعا سخته،فک نمیکنم کسی بتونه از پسش بر بیاد...
---------- Post added at 02:16 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
بجه هاي عزيز يه سوال: posseion و high pressure چكار مكنن تو بازي؟
خب برا همین این کارو کردن که شما حرفه ای بشی :11:
sadeghbb
04-10-2011, 00:20
این فیفا 12 فکر فوتبالی میخواد برا مود لجندری!
تا هفته پیش هر بازی 3-4 بعضی وقتا بیشتر هم میخوردم ولی الان میتونم بازی رو که میخوام رو ببرم! ولی هنوز بسختی! در حد 1 الی 2گل... گل خوردن تو فیفا12 خیلی چیزه غیر عادی نیست اون چیزی که مهمه اینه که بتونی گل بیشتر بزنی و خوب دفاع کنی!
ولی در بهترین حالت هم احتمال گل خوردن شما هست!
سیستم مورد علاقه من :
3-5-2
دوستان چجوری میشه ازدسته استفاده کرد و تنظیماتش کجاست؟!
Masoud King
04-10-2011, 00:24
3- ستینگ بازی رو از حالت assisted در بیارید تا ببینید که دیگه شوت هاتون به دروازه هم نمیرسه!!با مورد سومی خیلی موافقم...هنر این نیست که جهت نصفه و نیمه بگیری و پاس بدی یا شوت بزنی و یا سانتر کنی...وقتی تنظیمات رو بزاری رو حالت دستی و اگه تونستی همون کارایی رو که رو حالت کمکی می کردی انجام بدی اونوقت بازی برات یه معنی دیگه پیدا و به معنای واقعی از بازی و بازی کردنت لذت می بری چون میدونی همه اینکارا رو با هنر و قابلیت های خودت انجام دادی.
سیستم مورد علاقه من :
3-5-2
این سیستم برا فیفا 2005 خیلی خوب بود و البته تو pes 2005-6
به نظر من این سیستم دیگه کارایی نداره چون واقعا خیلی گوشه هاش بازه و پیستون های خیلی قوی ای می خواد و تو ضده حمله آسیب پذیری زیادی داره و کلا تو فوتبال مدرن امروز هم جایی به اون صورت نداره.
من خودم سیستم 1-3-2-4 رو خیلی دوست دارم..چون هم خوب میشه دفاع کرد و هم خوب میشه حمله کرد.
البته این نظر منه
hitman111
04-10-2011, 00:28
امسال فیفا گند زده.......... یه توپ میخوای بگیری باید دسترو بشکونی.بعد از چند بازیم که انگشت دست چپت داره از جا کنده میشه.
اومدن تو این نسخه یه کار جدید بکنن ولی روش وقت زیادی نذاشتن برای همین خوب از آب در نیومده.(شاید 1 سال وقت برای این همه تغییرات کم بوده).
شوت زدن مثل شلیک موشک شده،پاسکاری جذابیتش اصلا مثل فیفا 11 نیست.
یکی در میون رو چهره بازیکنها کار کردن.
impact engine هم خیلی جاها خنده دار از آب در میاد.خیلی بی مورد بازیکنای خودی به هم برخورد می کنن و میخورن زمین.
واقعا انتظار بیشتری از فیفا 12 داشتم چون فیفا 11 عالی بود.
dr_shahrooz
04-10-2011, 00:57
این سیستم برا فیفا 2005 خیلی خوب بود و البته تو pes 2005-6
به نظر من این سیستم دیگه کارایی نداره چون واقعا خیلی گوشه هاش بازه و پیستون های خیلی قوی ای می خواد و تو ضده حمله آسیب پذیری زیادی داره و کلا تو فوتبال مدرن امروز هم جایی به اون صورت نداره.
من خودم سیستم 1-3-2-4 رو خیلی دوست دارم..چون هم خوب میشه دفاع کرد و هم خوب میشه حمله کرد.
البته این نظر منه
منم امسال سیستمم،سیستم default بارسلونا هست + یه سری تغییرات جرئی که بهش دادم
من career mode رو رو حالت Legendary و از تیم دسته دومی Brighton شروع کردم و میخوام فهرمات اروپاش کنم که بعیید میدونم همچین چیزی بتونه اتفاق بیفته با توجه به بودجه ی کمی که واسه تیم در نظر میگیرن !
Alan Smith = مفسر نعشه!
فعلا با گزینه های زیر موافقم...با حرفات..
منو نیست مشکل گشت و گذاره معلوم نیست کجا بردن ریختن تشکیلات رو
کلا باید ادم زیاد ور بره تا با این منو چفت بشه
ادم اشتباه میکنه می خواد یه بازیکن رو بفروشه یا به خدمت بگیره زود زود ایمیل میاد بابا بیخیال دیگه برو تو بازی اعصاب خرد کن میشه
کلا بهتره تکلو بزنی کارت رو بگیری راحتتره
میتونی دکمه X هم بگیری راحت توپ رو میگیره
king 2009
04-10-2011, 01:37
یه بازیکن آسیب دید داور یکم صبر کرد بعد بازی رو متوقف کرد تا اون رو بیرون ببرند.
تا اینجاش مشکلی نداره ولی خب زمانی که بازی رو نگه داشت توپ 3 4 متری دروازه من بود!!! :18:داور توپ رو آورد همون جا .... من دیگه داشتم سکته میکردم توپ رو پرت کرد تویه هوا مهاجم حریف زود تر توپ رو گرفت. :-j
ولی پاس داد به بازیکن من .یه نفس راحت کشیدم.:d
خیلی باگ ناجوریه! برای خودم این موقعیت پیش می اومد بدون اینکه لحظه ای فکر کنم توپ رو به طرف دروازه شوت میکردم.گور بابا بازی جوانمردانه.:-j :27:
نباید وقتی توپ نزدیکه دروازه و تویه منطقه خطره بازی رو نگه داره.
soheilnouri
04-10-2011, 03:00
اخه لجندري مود هم بايد يه منطقي پشتش باشه.مثلا منولاتسيو هستم تيم حريف يكي مثل كييوو يه كاتانياست اراده كنه گل ميزنه منم هيچ رقم نمتونم دفاع كنم.يعني اگه احساس كنه بايد گل بزنه ميزنه حتا اگر همه راه نفوذو ببندي ميتونه از ٣٠ متري گل بزنه!
SevenCity
04-10-2011, 07:22
اخه لجندري مود هم بايد يه منطقي پشتش باشه.مثلا منولاتسيو هستم تيم حريف يكي مثل كييوو يه كاتانياست اراده كنه گل ميزنه منم هيچ رقم نمتونم دفاع كنم.يعني اگه احساس كنه بايد گل بزنه ميزنه حتا اگر همه راه نفوذو ببندي ميتونه از ٣٠ متري گل بزنه!
بله
هوش مصنوعی باید بالا باشه
اما دقت کنیم که تو تمام نسخه های قبلی فیفا (با همین مشکلات هوش مصنوعی) لول افسانه ای رو بعد از یه مدت راحت میبردیم اینقدر میبردیم که دیگه زده میشدیم با CPU بازی کنیم ولی الان لذت بخشه که حتی از CPU یک تساوی بگیریم بهرحال به نظر من یک حدی باید بالاترین باشه یعنی شکست ناپذیر (افسانه ای) باشه
یه ایرادی که تو بازی هست اینه که شوتهایی که از کناره های محوطه جریمه زده میشن رو اگه دروازه بان نتونه جمع کنه با سرعت خیلی زیادی برمیگردن (سرعتی بیشتر از سرعت توپ در زمان رفتن به سمت دروازه).
من تقریبا با این نسخه خو گرفتم ولی اصلا نمیتونم از بازیکنان هایی که تو کنارهای زمین میزارم استفاده کنم.4-4-2 بازی میکنم یا 4-3-3 باز هم بازیکنهای کناری تیمم خیلی از جناحین حرکت نمیکنن. جالب اینکه که به مرکز هم نمییان میرن یه جایی وایمیستن.
سلام
من تنظیمات دسته رو چی جوری انجام بدم هر کاری میکنم نمیشه ؟؟؟؟
سلام
دوستمون در پست 159 جواب داده:5:
سلام .
منم یه مدت طولانی بازی کردم . باید بگم معرکه اس . اما ... اما دفاع بازی اعصاب برای من نمیزاره . خیلی دفاع سخت شده . تیم هایی مثل بارسا براحتی تو درجه professional میان و قدم میزنن تو محوطه من و گل ! من 11 رو legendary بازی میکردم و بارسا رو راحت لوله میکردم همیشه !!! اما حالا رو professional هم میبازم ! اگه یه بازی هم حال داشته باشم و از دل و جون دفاع کنم ، بعد از چند دقیقه انگشتام درد میگیره ! خلاصه که خیلی سخت شده . :13:
گرافیکش خیلی بهتر شده خصوصا مو ها . گیم پلی هم که عالی . درضمن وقتی سیستم فیرپلی که وقتی بازیکن حریف مصدوم میشه ، توپ رو برمیگردونه به من رو دیدم ، به وجد اومدم ... :18:
پ.ن: یه باگ جالب تو career mode دیدم : یه بازیکن رو بزارید برا فروش ، بعد کنسل کنید . مینویسه Purchased this season !!!! :31:
یه بازیکن آسیب دید داور یکم صبر کرد بعد بازی رو متوقف کرد تا اون رو بیرون ببرند.
تا اینجاش مشکلی نداره ولی خب زمانی که بازی رو نگه داشت توپ 3 4 متری دروازه من بود!!! :18:داور توپ رو آورد همون جا .... من دیگه داشتم سکته میکردم توپ رو پرت کرد تویه هوا مهاجم حریف زود تر توپ رو گرفت. :-j
ولی پاس داد به بازیکن من .یه نفس راحت کشیدم.:d
خیلی باگ ناجوریه! برای خودم این موقعیت پیش می اومد بدون اینکه لحظه ای فکر کنم توپ رو به طرف دروازه شوت میکردم.گور بابا بازی جوانمردانه.:-j :27:
نباید وقتی توپ نزدیکه دروازه و تویه منطقه خطره بازی رو نگه داره.
نه داداش من اینو امتحان کردم داور توپ رو داد به من اومدم بازی کنم حال کامپیوتر بگیرم دیدم خود بازیکن توپ شوت کرد به حریف داد:18:
وین رونی
04-10-2011, 10:35
بازی خلی سخت شده حتی با تغییر دفاع به حالت قبل و حتی روی world class خیلی سخت میشه برنده بازی بود
هوش مصنوعی بازی به شدت بالا رفته پاسهای تو به عمق سخت میشه داد جاهای نفوذ رو دفاع خوب میبنده
cpu در موقعیت سانتر هم سانتر نمی کنه بیشتر توپ را از روی زمین میاره تو محوطه 18
برخی بازیکنان همون وظایفی که در واقعیت دارن را اینجا هم انجام میدن مثل رونی که اکثر اوقات برمیگرده عقب برای توپگیری و پخش توپ
اما ایمیل ها را دقیق بخونید مخصوصاً هنگام خرید و فروش تا مثل من الکی یه بازیکن توپتون نپره که هنوز هم نفهمیدم چی شد!!!
alihashtaad
04-10-2011, 10:40
دوستان ببخشید این سؤالو میکنم چون هنوز بازیو نگرفتم :11:
این بازی گزارش عربی داره ؟؟؟
چون تو اینترنت خوندم گزارش عصام شوالی و رؤوف خلیف داره
MCSE MAN
04-10-2011, 10:59
بالاخره منم موفق شدم بازی کنم
رو درجه world class بازی میکنم.چقدر بازی سختیش شیرینه!! خیلی حال کردم. دفاع حریف چه یارگیری میکنه.اصلا نمیشه پاس پشت دفاع و پاس تو عمق زیاد داد.تا دم محوطه جریمه راحت میشه رفت ولی بعدش باید خودکشی کنی. فعلا اینجوری که میبینم برای گل زدن بیشتر باید از کنار حرکت کرد.
با یه چیزی که شدید حال کردم جو ورزشگاه بود. رئال برداشته بودم و حریفمم اینتر بود. 2-0 عقب افتادم ولی خودمو کشتم آخر نیمه اول بازی رو که 2-2 کردم،ورزشگاه به معنای واقعی کلمه منفجر شد،کفم برید انصافا. هرچند بازی رو آخر 4-3 باختم:41:
با بارساش هم خیلی خوب میشه از کنارا فرار کرد ولی به نظرم مسی تو بازی قدش بلندتر از چیزیه که واقعا هست!!
سلام
یکی میشه توضیح بده در فیفا این افسانه شدن یعنی همون کنترل و ساخت یه بازیکن کجاش قرار داره خیلی گشتم پیدا نکردم؟
Spaniuly
04-10-2011, 12:32
سلام
یکی میشه توضیح بده در فیفا این افسانه شدن یعنی همون کنترل و ساخت یه بازیکن کجاش قرار داره خیلی گشتم پیدا نکردم؟
Virtual Pro
MJ assassins creed
04-10-2011, 13:44
واقعا غول نقل و انتقالات من سیتی هست.
با دورتمند بازی میکردم.hummles دفاع نسبتا قوی هست.من سیتی برای خرید بازیکنم پیشنهاد داد ندادم.بعد چند بار اصرار من سیتی بالاخره Hummles رو 52 میلیون فروختم:18:
ashk1377
04-10-2011, 13:45
اون وقت کجاست این virtual pro ؟
دوستان من هر وقت توپ از دست میدم اینگار طلا از دست دادم چون خیلی سخته دوباره توپ بگیری ! تیم دسته 2 انگلیس مقابل من (چلسی) سوپر تیکی تاکا بازی میکنه به خدا ! به خدا چنین حفظ توپی رو تو واقعیت فقط بارسا بلده انجام بده نه منچستر بلده نه چلسی ! چنین پا به توپی رو هم افرادی مثل ژاوی و اشنایدر بلدن نه بازیکن دسته 2 انگلیس !
hadi_vazi
04-10-2011, 13:58
من دستم شوک دار نیست سادست میتونم باهاش دریبل های مختلف رو بزنم ؟
اگه آره بگید باید چیکار کنم چون اصلا نمیدونم.
M-I-L-A-D
04-10-2011, 14:15
ببین دوست من شما تو وسط یه ژاوی داری با overall 92
یه اینیستا داری با overall 92
و یه بوسکتس داری با overall 83
کلا اینا 3 نفرن
ولی شما تو دفاع یه پیکه داری باoverall 88
یه پویول داری با overall 87
یه دنی آلوز داری با overall 87
و یه ابیدال با overall 82
و به ویکتور والدز با overall 87
سلام
تو یه جایی خونده بودم برای اینکه بتونی یه بازیکن برداری و افساه شدن رو تجربه کنی اینبار قراره از پایه فونبال بازی کنی یه چیزی تو مایه های زمین خاکی و این چیزها !!!!
حالا تو ویترال پرو من یه بازیکن ساختم یه راست تو آرسنال سر درآورد این که اونی نیست که میگفتن
پس چطوریه کسی توضیح میده دربارش و یا روش درستش؟
اون وقت کجاست این virtual pro ؟
تو همون منو بازی توجه کنی هستش
کسی فیفا 12 رو ارجینال خریده؟؟؟
paroucia
04-10-2011, 15:03
کسی هست ما رو راهنمایی کنه که چجوری میشه ضربات پنالتی رو زد و چجوری میشه پنالتی ها رو گرفت؟؟؟
soheilnouri
04-10-2011, 15:04
به نظر من این بازی یکی دو تا مشکل تا حالا داشته
اون هم اینه که سرعت بازی زیاده و به نظر طبیعی نیست...البته این روند زمانی شدت بیشتری پیدا میکنه که تیم تحت کنترل Cpu بخواد حمله کنه
حملات تیم های مختلف خیلی سریع صورت میگیره که غیر منطقیه...تیم ها خیلی سریع از فاز دفاع به حمله میرسن
تا اونجایی که من دیدم اکثر نفوذهای تیم های تحت کنترل Cpu از کناره ها انجام میشه.
البته فیفا 12 نقاط قوت زیادی داره...ولی این قسمت حملات تیم های حریف یک کم به نظر من آزار دهنده است و طبیعی نیست
كاملا يه نظر درست و منطقيًً....جوري حمله ميكنن كه با هر جون كندني كه موقع دفاع ميكني سه سوته ميرسن به دروازت كه تو لجندري خيلي اين داستان اغراق اميز و افراطي ميشه
Spaniuly
04-10-2011, 15:08
سلام
تو یه جایی خونده بودم برای اینکه بتونی یه بازیکن برداری و افساه شدن رو تجربه کنی اینبار قراره از پایه فونبال بازی کنی یه چیزی تو مایه های زمین خاکی و این چیزها !!!!
حالا تو ویترال پرو من یه بازیکن ساختم یه راست تو آرسنال سر درآورد این که اونی نیست که میگفتن
پس چطوریه کسی توضیح میده دربارش و یا روش درستش؟
اطلاعات غلط دادن از فیفا 10 تا الان همینطوری بوده اینم که از کجا سر در بیاره دست خودت هست من تیم پرو رو Free Agent میذارم تا ترکیب تیم دیگه به هم نخوره
البته به جز زمین خاکی سایر چیزها از صفر شروع میشه شما در ابتدای کار هیچ کاری بلد نیستی توی آرنا با آنالوگ راست دریبل اینا می زنی هرچی دریبل های متنوعی بزنی تعداد ستاره های دریبلینگت میره بالا پنج ستاره که شدی دیگه تکنیکی میشی کارهایی مطابق خواسته های اکامپلیشمنت ها انجام میدی که با انجام اونها واحد هایی به قدرت هات اضافه میشه و Overal شما افزایش پیدا می کنه در ضمن بعضی از اکامپلیشمنت ها مربوط به آیتم ها هستند شما می تونی با انجام اونها این آیتم ها رو آنلاک کنید:
ل-وازم اضافه مثل : مچ بند هد بند انگشتر ساق بند و ...
-مدل های موی بیشتر و جدید و تابلو و رنگ های موی تابلو و غیر نرمال
-کفش های خاص طلایی
-توانایی های ویژه مثل ضربه ایستگاهی سنگین و پرقدرت - کسب پاس های نمایشی و حرکات نمایشی - پرتاب اوت بلند - فاینس شوت فنی
-شادی های بعد از گل جدید
و غیره که نهایتا شما به یه بازیکن کامل تبدیل میشی
soheilnouri
04-10-2011, 15:25
دوستان من هر وقت توپ از دست میدم اینگار طلا از دست دادم چون خیلی سخته دوباره توپ بگیری ! تیم دسته 2 انگلیس مقابل من (چلسی) سوپر تیکی تاکا بازی میکنه به خدا ! به خدا چنین حفظ توپی رو تو واقعیت فقط بارسا بلده انجام بده نه منچستر بلده نه چلسی ! چنین پا به توپی رو هم افرادی مثل ژاوی و اشنایدر بلدن نه بازیکن دسته 2 انگلیس !
منم دقيقا همينوميگم ديگه.....چرا بايد يه مهاجم مثل vantaggiato كه تو بولونيا هست همه توپهايي كه نيستلرووي ميتونه تازه ٧٠ به ٣٠ گل كنه اون ١٠٠ درصد گل كنه؟
---------- Post added at 05:25 PM ---------- Previous post was at 05:22 PM ----------
اطلاعات غلط دادن از فیفا 10 تا الان همینطوری بوده اینم که از کجا سر در بیاره دست خودت هست من تیم پرو رو Free Agent میذارم تا ترکیب تیم دیگه به هم نخوره
البته به جز زمین خاکی سایر چیزها از صفر شروع میشه شما در ابتدای کار هیچ کاری بلد نیستی توی آرنا با آنالوگ راست دریبل اینا می زنی هرچی دریبل های متنوعی بزنی تعداد ستاره های دریبلینگت میره بالا پنج ستاره که شدی دیگه تکنیکی میشی کارهایی مطابق خواسته های اکامپلیشمنت ها انجام میدی که با انجام اونها واحد هایی به قدرت هات اضافه میشه و Overal شما افزایش پیدا می کنه در ضمن بعضی از اکامپلیشمنت ها مربوط به آیتم ها هستند شما می تونی با انجام اونها این آیتم ها رو آنلاک کنید:
ل-وازم اضافه مثل : مچ بند هد بند انگشتر ساق بند و ...
-مدل های موی بیشتر و جدید و تابلو و رنگ های موی تابلو و غیر نرمال
-کفش های خاص طلایی
-توانایی های ویژه مثل ضربه ایستگاهی سنگین و پرقدرت - کسب پاس های نمایشی و حرکات نمایشی - پرتاب اوت بلند - فاینس شوت فنی
-شادی های بعد از گل جدید
و غیره که نهایتا شما به یه بازیکن کامل تبدیل میشی
دوست عزيزم ايا مربوط به بخش virtual pro هستش؟
MJ assassins creed
04-10-2011, 15:48
دوست عزيزم ايا مربوط به بخش virtual pro هستش؟
بله مربوط به بخش Vitrual pro هست.کسانی که نمیدونند کجاست توی منو اصلی بازی کاملا مشخص هست.قسمت اکامپلیشمنت هم مورد اولش هست.
سلام ببخشید چجوری میشه گزارشگر بازی رو عوض کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
p3yman_xl
04-10-2011, 17:37
نمـیــشـه!
alone_boy
04-10-2011, 18:19
نمـیــشـه!
چرا میشه!
من خودم الان با گزارشگر مجاری بازی کردم
انگلیسیش هم دو تا گروه گزارشگری داره.قبل از شروع بازی(قسمت انتخاب ترکیب و اینا)توی تنظیمات خودش نوشته Commentary.از اونجا انتخاب کن
بالاخره یه بازی رو بردم:دی
با من سیتی 2-0 من یونایتد رو بردم
آگرو و کومپانی گلها رو زدن.گل کومپانی از روی نقطه کرنر بود:دی
با فیفا خیلی حال کردم!
برعکس بعد از 1 بار بازی کردن PES بالا آوردم و بلافاصله بازی را پاکش کردم!
من دستم شوک دار نیست سادست میتونم باهاش دریبل های مختلف رو بزنم ؟
اگه آره بگید باید چیکار کنم چون اصلا نمیدونم.
نه نمیتونی
کسی هست ما رو راهنمایی کنه که چجوری میشه ضربات پنالتی رو زد و چجوری میشه پنالتی ها رو گرفت؟؟؟
موقع زدن پنالتی گوشه ی پایین تصویر یه چیزی داره تکون میخوره موقعی که سبز هست بزنی خیلی خوب میزنه ولی هر چقدر که از مرکز (نقطه ی قرمز فاطله بگیره و بزنی ضربه ی بدتری میزنه)
شما تو تمرینات (همون جایی که کاکا دست هست) برو قسمت زدن ضربه ی پنالتی راحت یاد میگیری
Spaniuly
04-10-2011, 19:45
بستگی به نسخه شما داره PC رو نمی دونم نسخه ای که منتشر شده چه زیون هایی داره ولی نسخه ایکس باکس دارای زبان های گزارش انگلیسی (دو گروه یکی مارتین تیلور و اون یکی اکیپ دیگه همون گزارشگر و مفسر فیفای کارنت هست اندی گری و کلایو توزلی می تونید چنج کنید روی دیفالت هم بذارید توی کریر مود بازی های جام حذفی رو اندی گری و کلایو گزارش می کنن مهم ها رو مارتین تیلور) فرانسوی و هلندی هست که می تونید انتخاب کنید.
فکر کنم پیمان فکر کرد منظور شما اضافه کردن گزارشگر هست که حق با پیمان هست مثل PES نیست که یه فایل دانلود کنید بریزید گزارشگر اضافه بشه واسه نسخه PC بازی PES میشد با دانلود فایل گزارش هر زبانی که موجود بود رو اضافه کرد یادمه برای PES 2010 من تمام فایل های گزارش رو دانلود کرده بودم حتی ژاپنی متاسفانه این امکان برای فیفا وجود نداره.
black.assassin
04-10-2011, 20:34
بستگی به نسخه شما داره PC رو نمی دونم نسخه ای که منتشر شده چه زیون هایی داره ولی نسخه ایکس باکس دارای زبان های گزارش انگلیسی (دو گروه یکی مارتین تیلور و اون یکی اکیپ دیگه همون گزارشگر و مفسر فیفای کارنت هست اندی گری و کلایو توزلی می تونید چنج کنید روی دیفالت هم بذارید توی کریر مود بازی های جام حذفی رو اندی گری و کلایو گزارش می کنن مهم ها رو مارتین تیلور) فرانسوی و هلندی هست که می تونید انتخاب کنید.
فکر کنم پیمان فکر کرد منظور شما اضافه کردن گزارشگر هست که حق با پیمان هست مثل PES نیست که یه فایل دانلود کنید بریزید گزارشگر اضافه بشه واسه نسخه PC بازی PES میشد با دانلود فایل گزارش هر زبانی که موجود بود رو اضافه کرد یادمه برای PES 2010 من تمام فایل های گزارش رو دانلود کرده بودم حتی ژاپنی متاسفانه این امکان برای فیفا وجود نداره.
اندی گری که نیست. هنوز هستش ؟؟؟ آخه ... بزار برم ببینم.
اندی گری که نیست. هنوز هستش ؟؟؟ آخه ... بزار برم ببینم.
نه عزیزم اندی گری به دلیل نژاد پرستی اخراج شده . گزارشگر رو هم برید به Settings > Match Commentary
واسه زبان انگلیسی دوتا گزارشگر داره ولی زبان های هلندی و اسپانیایی و سوءدی تک هستن . کسانی که تو کف گزارشگر عربی هستن بذارن رو اسپانیایی کم از اون عربه نداره ! :دی
سلام
دوستان این فایل حجمش 8 مگه
من هر کاری میکنم نمیتونم صفحه شو باز کنم کسی میتونه برام جای دیگه آپلود کنه
با تشکر
ali gamma
04-10-2011, 21:22
دوستان نمیشه انلاین زد؟
ashk1377
04-10-2011, 21:25
نسخه اورجینال باید داشته باشی
ahmad rezaa
04-10-2011, 21:26
مهم مهم
برای کیفیت بهتر بازی
توجه کردید تصویر خیلی تاریک شده؟
داخل بازی یه بازی رو شروع کنید
سپس Esc بزنید برید تو SETTINGS بعدش GAME SETTINGS بعدش GAME BERIGHTTNES CONTROLحتما باید داخل مسابقه باشید تا این گزینه باشه وگرنه تو خارج از مسابقه نمیاد .
دوتا گزینه داخلش میاد
اولی رو دوتا خالی بذارید.
دومی هم تا آخر پر کنید.
حالا از نورپردازی جدیدتون لذت ببرید.
برای دفاع بهتر هم کافیه با سرعت بیوفتین دنبال بازیکنی که توپ دستشه طرف کلا هول میشه بعدش مربع چندبار بزنید این روش پاسخ میده برا من که پاسخ داد دارم حالشو میبرم.
نقشه بازی هم که بهتون گفته بودم چطور سه بعتی کنید که؟
تو همون SETTINGS یه VIUAL هست کافیه برید داخلش گزینه RADER رو که 2Dهستش بکنیدش 3D
Mr.Pooya
04-10-2011, 21:33
سلام
به نظرم وقتی توپ به تیر دروازه برخورد می کنه خیلی صدای بدی میده اصلاً صدای طبیعی نمیده !! معلومه صدای توپ نیست مثل آهن می مونه صداش !! نظر شما چیست ؟؟
موفق باشید.
ali gamma
04-10-2011, 21:46
با gameranger چی؟ نمیشه انلاین زد؟
black.assassin
04-10-2011, 21:56
با gameranger چی؟ نمیشه انلاین زد؟
نرم افزارایی مثل هاماچی گیم رنجر تانگل و ... فقط در صورتی می تونی باهاشون آنلاین بازی کنی که بازی تو بازی تحت شبکه یا همون لن داشته باشه. بازیهایی که این گزینه رو ندارن نمیشه با این نرم افزارها به صورت کرک شده آنلاین بازیشون کرد.
---------- Post added at 09:53 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
برای دفاع بهتر هم کافیه با سرعت بیوفتین دنبال بازیکنی که توپ دستشه طرف کلا هول میشه بعدش مربع چندبار بزنید این روش پاسخ میده برا من که پاسخ داد دارم حالشو میبرم.
مطمئنی داری روی level world class بازی می کنی ؟ چون وقتی با سرعت نزدیک بازیکنا میشی به راحتی با یه سر توپ جات میذارن. فقط باید صبور باشی و دقیق.
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
سلام
به نظرم وقتی توپ به تیر دروازه برخورد می کنه خیلی صدای بدی میده اصلاً صدای طبیعی نمیده !! معلومه صدای توپ نیست مثل آهن می مونه صداش !! نظر شما چیست ؟؟
موفق باشید.
به نظر من خیلی طبیعیه. چون اگه طبیعی هم بازی کرده باشین می بینین که صدای تیر دروازه میاد نه صدای توپ. ولی تو فیفا اگه اینکارو می کردن که شدت ضربه روی این صدا تاثیر داشت بهتر میشد چون بعضی وقتا شوتای آروم هم این صدا رو دارن. :13:
ahmad rezaa
04-10-2011, 22:03
با سرعت از کناره های بازیکن برید تو پاشون مخصوصا از پشت
از جلو هم یه مربع کافیه
رو لژیون بازی میکنم من
بالاخره بعد از دادن 25000 تومن پول بی زبون و دوبار دانلود بازی از origin بالاخره برای اولین بار در عمرم یه بازی ارجینال بازی کردم تا وقتی که مردم نگن ارجینال ندیده :31:
اولین نکته ای که باید بگم اینه که متاسفانه اینترنت مخابرات من پورتهای EA سرور رو بسته و نمیتونم بدون چیز شکن وصل شم . اونم فکر کنم پینگش اصلا بدرد انلاین نخوره . کلا به نظرم ضرر کردم .
اولش کلی دنگ و فنگ داشت واسه وصل شدن به EA و کلی قبول کردن قوانین و ... . هنوز انلاینش رو امتحان نکردم ببینم چجوریه . خدا کنه فقط پینگش مشکل نداشته باشه .
saed.omid
04-10-2011, 22:34
سلام.
طريقه تغيير دكمه هاي كيبورد يا صحفه كليد در بازي فيفا 12؟ لطفا راهنماييم كنيد با تشكر
pouyasony
04-10-2011, 22:38
سلام به همگی من قبلا از pes بازهای معروف بودم دیروز امتحانی فیفا 12 خریدم تازه تازه دارم معنی فوتباله واقعیو میفهمم خیلی جذابه. pes به کل از زندگیم انداختم بیرون.ولی خیلی سخته ه ه ه ه دفاع کردن تو این بازی.میشه بگید کدوم بخشش از همه جذابتره؟من اصلا از منوهاش سر در نمیارم اگه میشه کاری کرد که بازی جذابیتو هیجانش بیشتر بشه لطفا بهم بگید
LiverBarca
04-10-2011, 23:06
من تازه از دیروز متوجه شدم این کریر مود چی هست(کلا 3 روزه دارم فیفا 12 رو بازی میکنم) و چه حالی داره!!!!!(تا به حال تو فیفا به جز بازی دوستانه و یه لیگ 24 تیمه که خودم ساخته بودمش دیگه هیچی بازی نکرده بودم!!!)
دیروز شانسی رفتم کریر مود و سه تا گزینه اورد که وسطی رو انتخاب کردم(یعنی خودش رو وسطی بود و منم بهش دست نزدم(منیجر مود))
تنظیمات رو اورد و هر دو رو گذاشتم روlegendary و 3 تا ایمیل اومد(فقط نامردا 17.5 میلیون یورو پول دادن!) و رفتم برای نقل و انتقالات(لیورپول بودم دیگه!!!)
کلا هر چی بازیکن زیر 70 داشتم یا فروختم یا قرضی دادم رفتن و 2 تا بازیکن(78 و 75)گرفتم و لوکاس و اورلیو و اسپرینگ رو هم فروختم و رفتم بازی و همه ی بازیها رو تا الان یا 1-0 یا 2-0 یا 3-0 و یا 3-1 میبرم راحت و الان هم هم تو لیگ اولم و هم همه ی بازیهای دوستانه رو هم بردم و کلآ تا حالا نه مساوی داشتم و نه باخت!!!:21:(البته قبلا 2 بار تو فیفا 12 باختم)
اینا رو گفتم چون واقعا حرفاتون برام عجیب بود!!!درسته بازی نسبت به11 pc سخت تر شده ولی خداییش دیگه اینقدر سخت نشده که نشه برد(هر چند هر وقت توپ پای cpu میوفته خیلی سخت میتونم بگیرم ولی عوضش وقتی توپ پای منم هستش اونا خیلی سخت میتونن بگیرن)
نامردا تا بهشون میرسی یا 180 درجه تغییر مسیر میدن یا پاسهایی که عمرا به فکر ماها برسه!!!:18:
در ضمن اینو هم بگم که من حالت دفاعی رو رو قدیمی گذاشتم و به نظرم با این وضعیت بازی cpu بازی رو حالت دفاعی جدید یه اشتباه محضه(هر چند کلا بازی رو این حالت اشتباه محضه(چه اماتور چه لجنداری) چون اگه بهش عادت کنی دیگه نمیتونی هیچ فوتبال دیگه ای رو بازی کنی!)
در ضمنیه چیز دیگه م برای من خیلی عجیب بود:میخواستم Diaby بازیکن ارسنال رو بخرم که هر کاری کردم زیر 7,500,000 بهم ندادن و حتی بعد ازچندین بار پیشنها دادن اخرش یه ایمیل عجیب برام اومد که فکر کنم بهم فهش داده بودن توش!:31:بعدش دیدم همین Diaby رو با 5,000,000 یورو فروختن به لورکوزن!!!:18:
از چلسی هم خواستم میکل و دروگبا رو بخرم که با پیشنهادهای عجیب:18::31:ازم استقبال کردن و لوکاکو رو هم هیچ رقمه بهم ندادن!!!
خلاصه 14 میلیون یورو خرید کردم(2 تا بازیکن در پیتی:31:) و بیش از 25 تا هم فرختم و پولم هم الان بیشتر از زمانی هست که اول بازی بهم دادن!(این پول که جایی نمیره و اضافه میشه به پول نقل و انتقالات زمستانی دیگه؟؟؟)
فقط چند تا تا سوال داشتم از دوستان حرفه ای این قسمت:
1-من چون بار اولم هست این قسمت رو بازی میکنم نمیدونم چطوری قرارداد بازیکنام رو تمدید کنم؟؟؟ و اینکه یه درصد هم هست که من هرچی خریدم و فروختم رو 0 اون انجام شده!!!اون چیه؟؟؟
2-تیم اکادمی چیه و بازیکناش کیا هستن؟؟؟من اصلا همچین تیمی ندارم!!!
3-من الان چند تا بازیکن قرضی دادم رفتن که دیدم 1 سال از قراردادشون مونده(ای کاش میفروختمشون:31:نه؟) و منم 12ماه(همون یه سال دیگه)قرضشون دادم به یه تیم دیگه!!!
اینا الان بعد از اینکه این یه سال گذشت به تیم برمیگردن یا مفقود و فراری میشن!!!:31:
ببخشید اگه زیاد حرف زدم و سرتون رو درد اوردم:11:
ویرایش:نکنه اون بازیکنای زیر 70 ای که قرضشون دادم بازیکنای اکادمی باشن و تیمو فلج کرده باشم؟؟؟:18:
LiverBarca
04-10-2011, 23:12
راستی دوستان یه RM خوب میخوام تو زمستان برای تقویت تیم بخرم!!!:31:
کی رو بخرم بهتره و میصرفه نسبت به پولی که میخوام بهش بدم؟؟؟:31:(حدود 10 تا 20 تا میتونم خرج کنم)
تو نقل و انتقالات پیش فصل هرچه قدر سعی کردم ان زوگبیا رو بخرم ندادن بهم!!!:41:
Mr.Pooya
04-10-2011, 23:13
به نظر من خیلی طبیعیه. چون اگه طبیعی هم بازی کرده باشین می بینین که صدای تیر دروازه میاد نه صدای توپ. ولی تو فیفا اگه اینکارو می کردن که شدت ضربه روی این صدا تاثیر داشت بهتر میشد چون بعضی وقتا شوتای آروم هم این صدا رو دارن. :13:
اخه به نظرم اون صدا اصلاً صدای تیر دروازه نیست :31:
ولی خیلی بازیه خوبیه. شاید ضعف های کوچک داشته باشه اما شاید در خیلی از موارد اصلاً به چشم نیاد.
farhad07
04-10-2011, 23:14
منم یه سوال در مورد کریر مود داشتم اونم اینه که میشه بازیکن رو پرورش داد یعنی قدرتشونو ببری بالا بعد با قیمت بالا بفروشیمش ؟؟ اگه اره کدوم قسمت ؟
pcforlife
04-10-2011, 23:48
کریر رو شروع نکرده رونی پیغام داد که میخواد بره... بعد منم تحویلش نگرفتم و از لجش نگرش داشتم تو ترکیب ثابت تیم!:31: (موقع بازی دمو جالب (البته تعجب آمیز) واسه رونی پخش کرد)!
حالا سوالم اینه که قرار داد نبستن بازیکن و درخواست به رفتنش و عدم توجه بهشٰ بعد از اتمام ترانسفر سیزنٰ تاثیر میزاره رو عملکرد بازیکن که قراره موندنی بشه؟!:20:
+
چه جالب... اخراجی (کارت قرمز مستقیم) بدی تو پریمیر لیگ، درست مثل واقعیت ممکنه سه جلسه محروم بشی...:20:
کریر رو شروع نکرده رونی پیغام داد که میخواد بره... بعد منم تحویلش نگرفتم و از لجش نگرش داشتم تو ترکیب ثابت تیم!:31: (موقع بازی دمو جالب (البته تعجب آمیز) واسه رونی پخش کرد)!
حالا سوالم اینه که قرار داد نبستن بازیکن و درخواست به رفتنش و عدم توجه بهشٰ بعد از اتمام ترانسفر سیزنٰ تاثیر میزاره رو عملکرد بازیکن که قراره موندنی بشه؟!:20:
+
چه جالب... اخراجی (کارت قرمز مستقیم) بدی تو پریمیر لیگ، درست مثل واقعیت ممکنه سه جلسه محروم بشی...:20:
البته توجه چند راه داره میتونی تو قسمت ترانسفر بری و مبلغ قرارداد رو ببری بالاتر تا دیگه فکر رو خیال برش نداره بخواد بره عدم توجه هم هی باعث میشه برات ایمیل بیاد زود زود ادمو خسته کنه
تو مواقع نقل و انتقالات این موارد پیش میاد
این گلر رو چجوری باید تو پنالتی زدن هدایت کرد؟، فقط وسط وایمیسه!
shahin_mp3
05-10-2011, 00:57
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟ :21:
كلا اين پنالتي زدنش چي جوريه دروازه بان با چي اين طرف و اون طرف مي پره ؟ :21:
منم این مشکل رو دارم
منم این مشکل رو دارم
با انالوگ سمت راست تکون میخوره شما انالوگ رو تکون بده تا دروازره بان تکون بخوره
ali_z051
05-10-2011, 09:15
رزولیشن از کجا تنظیم کنم؟ خیلی گرافیکش پاینه
soheilnouri
05-10-2011, 09:30
راستی دوستان یه RM خوب میخوام تو زمستان برای تقویت تیم بخرم!!!:31:
کی رو بخرم بهتره و میصرفه نسبت به پولی که میخوام بهش بدم؟؟؟:31:(حدود 10 تا 20 تا میتونم خرج کنم)
تو نقل و انتقالات پیش فصل هرچه قدر سعی کردم ان زوگبیا رو بخرم ندادن بهم!!!:41:
James milner رو بخر....عاليه.البته اگر تا اون موقع من سيتي نفروختتش
miladborhani
05-10-2011, 09:32
چطور میشه موقع تک به تک ها حرکت مناسبی کرد ؟ دروازبان من اصلا نمیپره.واستاده اونا میرنن.پیتر چک !
soheilnouri
05-10-2011, 09:34
+
كلا يه بازيكن كه ميخاد بره بهترين كار فروششه.اگه بزور نگه داريش صد درصد روحيه ياmorale مياد پايين و تو بازيش تاثير مستقيم ميذاره
soheilnouri
05-10-2011, 09:47
چطور میشه موقع تک به تک ها حرکت مناسبی کرد ؟ دروازبان من اصلا نمیپره.واستاده اونا میرنن.پیتر چک !
اگه فك ميكني خودت بصورت manual متوني دروازباني كني دكمه sسمت چپي start رو بزن تا كنترل دروازبانتو بدست بگيري.بعدشم واسه واكنش برو practice mode اول تمرين كن چون سخته.
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
Liverbarcaجون همه ي سختي كه بچه ها ازش دم ميزنن همه و همه برميگرده به سيستم tactical defending.وگرنه با legacy defending راحت ميشه برد.اينكه شما ميگي بازي با سيستم دفاعي جديد واسع ادم 'بد عادت' ميشه يكم عجيبه.تنوع اين لازي به همون تاكتاكال دفندينگشه وگرنه از لحاظ كليت تفاوتي با ١١ نداره.
سلام من اولین بارمه fifa 12 نصب کردم اما وقتی میخوام بازی کنم میره تو قسمت تمرین بعدش هم بازی شروع میشه و به تنهایی بازی میکنم
چی کار کنکم؟؟
سلام من اولین بارمه fifa 12 نصب کردم اما وقتی میخوام بازی کنم میره تو قسمت تمرین بعدش هم بازی شروع میشه و به تنهایی بازی میکنم
چی کار کنکم؟؟
شما استپ بزن برو تو kick of و از بازی لذت ببر
---------- Post added at 10:01 AM ---------- Previous post was at 09:58 AM ----------
رزولیشن از کجا تنظیم کنم؟ خیلی گرافیکش پاینه
برو تو محل نصب بازی Game\fifasetup تو این پوشه فایل fifaconfig رو باز بکن و تنظیمات دلخواه رو اعمال بکن
با انالوگ سمت راست تکون میخوره شما انالوگ رو تکون بده تا دروازره بان تکون بخوره
تکون میخوره ولی نمیپره ،باید بپره دیگه
MCSE MAN
05-10-2011, 11:00
یکی بگه برای ما کیبورد بازها که آنالوگ نداریم چجوری باید شیرجه بزنیم موقع پنالتی؟؟
LiverBarca
05-10-2011, 11:16
James milner رو بخر....عاليه.البته اگر تا اون موقع من سيتي نفروختتشاره تو نقل و انتقالات تابستانی دیدم سیتی گذاشته تو ترنسفر لیستش و خواستم بخرمش که دیدم پول زیادی میخوان...
قیمتش توسط بازی 13.5 میلون یورو انتخاب شده اگه اشتباه نکنم ولی سیتی 18.5 میخواست!!!
LiverBarca
05-10-2011, 11:24
اگه فك ميكني خودت بصورت manual متوني دروازباني كني دكمه sسمت چپي start رو بزن تا كنترل دروازبانتو بدست بگيري.بعدشم واسه واكنش برو practice mode اول تمرين كن چون سخته.
---------- Post added at 11:47 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------
Liverbarcaجون همه ي سختي كه بچه ها ازش دم ميزنن همه و همه برميگرده به سيستم tactical defending.وگرنه با legacy defending راحت ميشه برد.اينكه شما ميگي بازي با سيستم دفاعي جديد واسع ادم 'بد عادت' ميشه يكم عجيبه.تنوع اين لازي به همون تاكتاكال دفندينگشه وگرنه از لحاظ كليت تفاوتي با ١١ نداره.
والا خیلیها اومدن و گفتن نمیتونن با حالت قدیمی هم بازی رو ببرن!!!
در مورد tactical defending هم باید بگم درسته شاید کمی توع بد نباشه ولی دیگه نه اینقدر!!!
اوردن سبک دفاع رو عین فوتبال خیابانی کردن!!!
منکه چون حوصلش رو ندارم خوشم نیومد و امیدوارم تو فیفا 13 هم حالت قبلی باشه...
راستی دقت کردین cpu...شده از هر دو روش برای توپ گیری استفاده میکنه؟؟؟:18::31:
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
من تازه از دیروز متوجه شدم این کریر مود چی هست(کلا 3 روزه دارم فیفا 12 رو بازی میکنم) و چه حالی داره!!!!!(تا به حال تو فیفا به جز بازی دوستانه و یه لیگ 24 تیمه که خودم ساخته بودمش دیگه هیچی بازی نکرده بودم!!!)
دیروز شانسی رفتم کریر مود و سه تا گزینه اورد که وسطی رو انتخاب کردم(یعنی خودش رو وسطی بود و منم بهش دست نزدم(منیجر مود))
تنظیمات رو اورد و هر دو رو گذاشتم روlegendary و 3 تا ایمیل اومد(فقط نامردا 17.5 میلیون یورو پول دادن!) و رفتم برای نقل و انتقالات(لیورپول بودم دیگه!!!)
کلا هر چی بازیکن زیر 70 داشتم یا فروختم یا قرضی دادم رفتن و 2 تا بازیکن(78 و 75)گرفتم و لوکاس و اورلیو و اسپرینگ رو هم فروختم و رفتم بازی و همه ی بازیها رو تا الان یا 1-0 یا 2-0 یا 3-0 و یا 3-1 میبرم راحت و الان هم هم تو لیگ اولم و هم همه ی بازیهای دوستانه رو هم بردم و کلآ تا حالا نه مساوی داشتم و نه باخت!!!:21:(البته قبلا 2 بار تو فیفا 12 باختم)
اینا رو گفتم چون واقعا حرفاتون برام عجیب بود!!!درسته بازی نسبت به11 pc سخت تر شده ولی خداییش دیگه اینقدر سخت نشده که نشه برد(هر چند هر وقت توپ پای cpu میوفته خیلی سخت میتونم بگیرم ولی عوضش وقتی توپ پای منم هستش اونا خیلی سخت میتونن بگیرن)
نامردا تا بهشون میرسی یا 180 درجه تغییر مسیر میدن یا پاسهایی که عمرا به فکر ماها برسه!!!:18:
در ضمن اینو هم بگم که من حالت دفاعی رو رو قدیمی گذاشتم و به نظرم با این وضعیت بازی cpu بازی رو حالت دفاعی جدید یه اشتباه محضه(هر چند کلا بازی رو این حالت اشتباه محضه(چه اماتور چه لجنداری) چون اگه بهش عادت کنی دیگه نمیتونی هیچ فوتبال دیگه ای رو بازی کنی!)
در ضمنیه چیز دیگه م برای من خیلی عجیب بود:میخواستم Diaby بازیکن ارسنال رو بخرم که هر کاری کردم زیر 7,500,000 بهم ندادن و حتی بعد ازچندین بار پیشنها دادن اخرش یه ایمیل عجیب برام اومد که فکر کنم بهم فهش داده بودن توش!:31:بعدش دیدم همین Diaby رو با 5,000,000 یورو فروختن به لورکوزن!!!:18:
از چلسی هم خواستم میکل و دروگبا رو بخرم که با پیشنهادهای عجیب:18::31:ازم استقبال کردن و لوکاکو رو هم هیچ رقمه بهم ندادن!!!
خلاصه 14 میلیون یورو خرید کردم(2 تا بازیکن در پیتی:31:) و بیش از 25 تا هم فرختم و پولم هم الان بیشتر از زمانی هست که اول بازی بهم دادن!(این پول که جایی نمیره و اضافه میشه به پول نقل و انتقالات زمستانی دیگه؟؟؟)
1-من چون بار اولم هست این قسمت رو بازی میکنم نمیدونم چطوری قرارداد بازیکنام رو تمدید کنم؟؟؟ و اینکه یه درصد هم هست که من هرچی خریدم و فروختم رو 0 اون انجام شده!!!اون چیه؟؟؟
3-من الان چند تا بازیکن قرضی دادم رفتن که دیدم 1 سال از قراردادشون مونده(ای کاش میفروختمشون:31:نه؟) و منم 12ماه(همون یه سال دیگه)قرضشون دادم به یه تیم دیگه!!!
اینا الان بعد از اینکه این یه سال گذشت به تیم برمیگردن یا مفقود و فراری میشن!!!:31:
ویرایش:نکنه اون بازیکنای زیر 70 ای که قرضشون دادم بازیکنای اکادمی باشن و تیمو فلج کرده باشم؟؟؟:18:
یه نفر از اساتید جواب بده،ممنون:40:
دوستان تو پنالتی با دسته با چی میپره؟!من از آنالوگ سمت راست هم استفاده کردم ولی نپرید!
afshin-434
05-10-2011, 11:57
آقا ما بازی اصلی رو خریدم (key) و دارم آنلاین بازی میکنم (بدون هیچگونه Lag / Delay) برام خیلی جالب بود که اصلاْ delay یا لگ نداره! در صورتی که توی گیم رنجر اعصابم از دست Delay خورد شد. و حد اکثر ۱ دقیقه صبر میکنی تا یه نفر پیدا بشه باهات بازی کنه نه مثل گیم رنجر که باید نیم ساعت وایمیستادی تا تا یه نفر دلش به رحم بیاد و بیاد هاست بشه بعد وسطش یارو گل میخوره بازی رو قطع کنه. اگر وسطش بازی رو قطع کنی درصد DNF میره بالا و توی لیگ ها بازیت نمیدن !تازه بازی رو ۳-۰ میبازی :D
قسمت آنلاینش کلی امکانات داره :
1- لیگ آنلاین
2- بازی کردن ۲۲ نفره! ۱۱ به ۱۱
3-بازی دوستانه
4- virtual pro آنلاین
و کلی امکانات دیگه
حالا هرکی بازی رو به صورت اصل خریده یوزرنیمش رو توی Origin بده تا ما ادد کنیم.
یوزر نیم من : muhammadzangeneh
miladborhani
05-10-2011, 12:11
میشه یک توضیح بدی بعد خرید سریال دیگه باید چه کرد ؟
من با رئال مادرید بازی میکنم و نیمار رو از سانتوس یه قیمت 116،000،000 خریدم....ولی لامصب عجب بازیکنیه.. ضرر نکردم..:5:
من تو حالت پروفشنال بازی میکنم و بعد از 30 تا بازی دقیقا لم بازی دستم اومده و الان حداقل به هر تیمی 3 تا میزنم:31:
ولی خدایی خیلی بازیه توپیه من که اصلا خسته نمیشم:46:
afshin-434
05-10-2011, 12:28
میشه یک توضیح بدی بعد خرید سریال دیگه باید چه کرد ؟
بعد از خرید یه سریال میده بهت . بعد نرم افزار Origin رو که 40 مگابایت هست دانلود میکنی بعد یه اکانت از طریق نرم افزار توی EA میسازی بعد رمز رو که خریدی بهش میدی خودش بازی رو تشخیص میده و لینک دانلود رو بهت میده.
حالا دو حالت داره:
1- بازی رو دانلود کنی از خود Origin
2- بازی رو از بیرون خریده باشی که در این صورت بازی رو بهش معرفی میکنی که بعدش میگه بازی ناقصه و باید 300 مگ دانلود کنه.
بعدش میتونی با تمام دنیا به راحتی بازی کنی.
Hirad HRD
05-10-2011, 12:37
1-توي قسمت بازيكنهات يك جا هست به نام قرارداد يا contract اونجا بازي كنها رو ميبيني كه قراردادشون ماه يا سالشون چقدر مونده بعد بازي كن و روش ميزني و گزينه new contract رو انتخاب ميكني و يك جا سال نوشته يكجا هم دستمزدش هست
2- ميري به بخش Yong academi و يك مربي ميفرستي به نقاط جهان كه برات بگردن بازيكن بيارن بعد از يك ماه يك ايميل برات مياد كه فلان بازيكنها رو پيدا كرده و شنا هم به بخش yong academi ميري و بازيكنهات رو بعد از چند وقت استخدام ميكني
3-بله اگه قرارداد داشته باشن برميگردن اون بازيكنهاي 0 هم كه ميگي جزو ذخيره هاتون هستند و به آكادمي ربطي نداره
بعد از خرید یه سریال میده بهت . بعد نرم افزار Origin رو که 40 مگابایت هست دانلود میکنی بعد یه اکانت از طریق نرم افزار توی EA میسازی بعد رمز رو که خریدی بهش میدی خودش بازی رو تشخیص میده و لینک دانلود رو بهت میده.
حالا دو حالت داره:
1- بازی رو دانلود کنی از خود Origin
2- بازی رو از بیرون خریده باشی که در این صورت بازی رو بهش معرفی میکنی که بعدش میگه بازی ناقصه و باید 300 مگ دانلود کنه.
بعدش میتونی با تمام دنیا به راحتی بازی کنی.
اورجینال الان تو بازاز هست؟ قیمت چنده؟
تکون میخوره ولی نمیپره ،باید بپره دیگه
دوستان تو پنالتی با دسته با چی میپره؟!من از آنالوگ سمت راست هم استفاده کردم ولی نپرید!
والا برا من با همون میپره
شما میتونید حرکات تکنیکی رو انجام بدین
afshin-434
05-10-2011, 12:52
اورجینال الان تو بازاز هست؟ قیمت چنده؟
بله هست. قیمتش 25 تومنه.
amir_k2m
05-10-2011, 12:57
خب بعد از تست دو نسخه کنسول و Pc متوجه شدم که باز نسخه Pc ضعیف کار شده هم در گرافیک و هم در گیم پلی.گیم پلی بازی در pc خیلی خشک و پاسکاری آسون هست اصلا حال نکردم یه جورایی طبیعی نبود شوتها منو یاد 11 انداخت در صورتی که نسخه کنسول شوتها و پاسکاریها طبیعی تر هست.گراف بازی در حد همون 11 شایدم 10 در آخرین رزولیشن و تنظیمات.بافتهایه بازی ضعیف دوربین برودکاست جدید بازی هم نزدیکتر به زمین بود ویه جورایی همون تله بود در حالی که در کنسول تمام زمین دیده میشه و متفاوت هست.باز هم برتری کنسول در فیفا 12 رونمایی شد برعکس حرفی که گفته بودن که 2 نسخه باهم برابری میکنه
you_love_sky1
05-10-2011, 13:09
سلام.دکمه rs و ls کجا دسته بازی هست واسه من کار نمیکنه
دوستان پس الان تو مود بی ا پرو بازیکن از اول تو تیم اصلی هست؟؟؟
ashk1377
05-10-2011, 13:51
بله هست. قیمتش 25 تومنه.
از کجا بخریم؟
afshin-434
05-10-2011, 14:09
تبلیغات نشه!
Expanded Edition رو که میده 38000 تومن فرقش اینه که Ultimate Team داره که میتونی یه تیم برای خودت جمع کنی که فکر نکنم به درد بخوره.
سلام.دکمه rs و ls کجا دسته بازی هست واسه من کار نمیکنه
انالوگهای دسته همین ls , rs هستن
دوستان پس الان تو مود بی ا پرو بازیکن از اول تو تیم اصلی هست؟؟؟
بله من یه بازیکن ساختم و دارم با لیورپول تو لیگ بازی میکنم تمام بازیها هم ثابت بازی میکنم.
afshin_baranii67
05-10-2011, 14:36
خب بعد از تست دو نسخه کنسول و Pc متوجه شدم که باز نسخه Pc ضعیف کار شده هم در گرافیک و هم در گیم پلی.گیم پلی بازی در pc خیلی خشک و پاسکاری آسون هست اصلا حال نکردم یه جورایی طبیعی نبود شوتها منو یاد 11 انداخت در صورتی که نسخه کنسول شوتها و پاسکاریها طبیعی تر هست.گراف بازی در حد همون 11 شایدم 10 در آخرین رزولیشن و تنظیمات.بافتهایه بازی ضعیف دوربین برودکاست جدید بازی هم نزدیکتر به زمین بود ویه جورایی همون تله بود در حالی که در کنسول تمام زمین دیده میشه و متفاوت هست.باز هم برتری کنسول در فیفا 12 رونمایی شد برعکس حرفی که گفته بودن که 2 نسخه باهم برابری میکنه
کاملا تکذیب میشه ، دو بازی اپسیلونی با هم فرق ندارند .
بازی کاملا و کاملا و کاملا با نسخه ی کنسولی برابر هست و بلکه بخاطر داشتن ِ AA و رزولوشن بالاتر گرافیک خیلی بهتری روی PC داره . تازه توی صحنه های آهسته و خوشحالی های بعد از گل بر عکس ِ نسخه ی کنسولی فریم ریت ، Drop نمیکنه به 30 و روی 60 فیکس هست.من هر دو بازی رو به طور همزمان ران کردم و جز به جز ِ بازی رو بررسی کردم ، هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند.دوربین ِ BroadCast هم دقیقا همون دوربین ِ کنسولی هست . شوت ها هم دقیقا همانند نسخه ی کنسولی هست ، فیزیک توپ دقیقا یکسان هست و کوچکترین تفاوتی نداره با نسخه ی کنسولی .
اصلا این بازی خود ِ بازی 360 هست که عینا همون رو برای PC پورت کردن . نهایت ِ تفاوتش تواناییه بازی کردن با کیبورد ِ و بس !
لطفا اطلاعات غلط ندید به مردم .
سلام دوستان
1 - چرا وقتی کامپیوتر توپ رو میگیره و استارت میزنه هر چی سرعت رو نگه میدارم بهش نمیرسم؟
2 - چرا سانتر اونها خیلی دقیقه و برای من بلعکس؟(روش خاصی داره)
تازه من روی ورد کلاس بازی میکنم لوله میشم با تاکتیکال دیفندینگ
soheilnouri
05-10-2011, 14:54
اره تو نقل و انتقالات تابستانی دیدم سیتی گذاشته تو ترنسفر لیستش و خواستم بخرمش که دیدم پول زیادی میخوان...
قیمتش توسط بازی 13.5 میلون یورو انتخاب شده اگه اشتباه نکنم ولی سیتی 18.5 میخواست!!!
اگه حتما Rm ميخواي ميتونه به مارك هامشيك كه تو ناپوليه و اهل اسلواكيه و همچنين بازيكني مثل گوخان اينلر كه اونم تو همين تيمه فك كني.همه ميلنر خيلي كامله تو راست.واسه هافبك ميني يا هجومي حتما يه نگاهي به hernanes بنداز.....برزيليه و عضو عشق من يعني Lazio
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
من با رئال مادرید بازی میکنم و نیمار رو از سانتوس یه قیمت 116،000،000 خریدم....ولی لامصب عجب بازیکنیه.. ضرر نکردم..:5:
من تو حالت پروفشنال بازی میکنم و بعد از 30 تا بازی دقیقا لم بازی دستم اومده و الان حداقل به هر تیمی 3 تا میزنم:31:
ولی خدایی خیلی بازیه توپیه من که اصلا خسته نمیشم:46:
با tactical defending يا legacy؟:18:
afshin_baranii67
05-10-2011, 14:56
سلام دوستان
1 - چرا وقتی کامپیوتر توپ رو میگیره و استارت میزنه هر چی سرعت رو نگه میدارم بهش نمیرسم؟
شما دکمه ی A رو نگه دار (با دسته ی 360) اجازه ی نفوذ بهش نمیده و یه جورایی پرس با فاصله انجام میده و وقتی که خیلی بهش نزدیک شدی ، از دکمه ی شوت برای توپ گیری استفاده کن .
سانتر ها هم حالت ِ Manual داره یعنی هم باید به اندازه دکمه رو فشار بدید و هم اینکه جهت رو هم با آنالوگ مشخص کنید ، اگه کمی تمرین کنید هرجور که خودتون دوست داشته باشید میتونید سانتر کنید:8:
بازی هم سخت شده و شیوه ی جدید دفاعی بازی و بالارفتن هوش مصنوعی CPU به میزان خیلی زیاد باعث شده که گل زدن به CPU و گل نخوردن ازش بسیار سخت باشه . به نظر من اگه خیلی واستون سخته از Professional شروع کنید و وقتی مسلط شدید روی WC و Legendary بازی کنید.
amir_k2m
05-10-2011, 15:00
بازی کاملا و کاملا و کاملا با نسخه ی کنسولی برابر هست و بلکه بخاطر داشتن ِ AA و رزولوشن بالاتر گرافیک خیلی بهتری روی PC داره . تازه توی صحنه های آهسته و خوشحالی های بعد از گل بر عکس ِ نسخه ی کنسولی فریم ریت ، Drop نمیکنه به 30 و روی 60 فیکس هست.من هر دو بازی رو به طور همزمان ران کردم و جز به جز ِ بازی رو بررسی کردم ، هیچ گونه تفاوتی با هم ندارند.دوربین ِ BroadCast هم دقیقا همون دوربین ِ کنسولی هست . شوت ها هم دقیقا همانند نسخه ی کنسولی هست ، فیزیک توپ دقیقا یکسان هست و کوچکترین تفاوتی نداره با نسخه ی کنسولی .
اصلا این بازی خود ِ بازی 360 هست که عینا همون رو برای PC پورت کردن . نهایت ِ تفاوتش تواناییه بازی کردن با کیبورد ِ و بس !
ببخشید اطلاعات غلط؟فکر کنم شما 2تا کنسول رو کنار هم داشتی مقایسه میکردی.از نظر گیم پلی تابلویه که با 360 فرق میکنه نه اینکه خیلی زیاد در شوت زنی و پاسکاری و فیزیک بازیکن تفاوت داره پاسها خیلی راحت تر از نسخه 360 هستش توی نسخه 360 باید دقت و قدرت بیشتری به توپ بدی تا پاست درست باشه اما در pc برعکس شده فیفا 10 به راحتی پاسکاری صورت میگیره به هرحال شما دقت بیشتری روی این 2 نسخه کن.
soheilnouri
05-10-2011, 15:05
سلام دوستان
سعي كن همينجوري با tac defending بازي كني چون لذت بخش تره.....حالا جوابات:
١-بستگي به اين داره كه كدوم بازيكن حريف داره استارت ميزنه و مهمتر اسنكه تو با كدوم بازيكن افتادي دنبالش:13: مثلا فرض كن كسي مثل teo walcott كه سرعت بالاي ٩٠ داره درحال استرته و تو مثلا با مدافعي مثل christian chivu كه سرعتش به ٧٥ هم نميرسه داري بازي مكني كه هيچ وقت بهش نخواهي رسيد.قبل از بازي ببين هافبك يا بال راست حريف كدوم بازيكنه.اگه سرعتي بود تو هم بايد هافبك چپ (LM) يا مدافع چپ(LB) تيمتو يه بازيكني بذاري كه (تو اون پست) از همه سريعتر باشه.
٢-روش خاصي نداره اما بايد ببيني بال يا هافبك يا مدافع كناريت كه داره سانتر ميكنه crossing اش در چه حديه....٨٠ به بالا يعني ارماني و پايينتر از اين يعني اينكه طرف سانتر كننده (اين يه غلط مصطلح شده) يا بهتره بگيم (كراسر-crosser)خوبي نيست.
afshin_baranii67
05-10-2011, 15:06
ببخشید اطلاعات غلط؟فکر کنم شما 2تا کنسول رو کنار هم داشتی مقایسه میکردی.از نظر گیم پلی تابلویه که با 360 فرق میکنه نه اینکه خیلی زیاد در شوت زنی و پاسکاری و فیزیک بازیکن تفاوت داره پاسها خیلی راحت تر از نسخه 360 هستش توی نسخه 360 باید دقت و قدرت بیشتری به توپ بدی تا پاست درست باشه اما در pc برعکس شده فیفا 10 به راحتی پاسکاری صورت میگیره به هرحال شما دقت بیشتری روی این 2 نسخه کن.
نخیر ، نسخه ی PC با نسخه ی کنسول مقایسه شد . فرقی هم دیده نشد.
شما هم حتما یه اشکالی تو کارتون بوده که تفاوتی دیدید ، هیچ فرقی نداره ، اصلا همون بازیه که واسه PC پورت شده . پارسال نسخه ی 2010 کنسول واسه PC پورت شده بود امسال نسخه ی 2012 .
حرف من رو که قبول ندارید ، تشریف ببرید و سایت های مقایسه و ببینید که چی گفتن ، بازی کوچکترین تفاوتی از نظر GamePlay با نسخه ی کنسولی نداره .
این قضیه ی دقت پاسها و ... همه و همه توی تنظیمات ِ بازی قابل تنظیم هست ، احتمالا شما روی حالت Default بازی نمیکردید :31:
بازم میگم اگه حرف ِ من و قبول نداری برو نقد ِ 4 تا سایت معتبر و مقایسه ی نسخه های PC و کنسول رو بخون . اصلا اگر غیر از این بود باید شک میکردی ، فکر کردی EA بیکاره واسه PC یه نسخه ی جداگونه بسازه ؟ همون بازی 360 رو پورت کردن واسه PC که نتیجش هم شده این همه لگ و افت ِ فریمی که یوزرای بدبخت دارن !
طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !
CRIS Joon CR7
05-10-2011, 15:11
آقا شاید واقعا دو نسخه فیفا تو بازار هست ریجن رو نمیگم
اصل بودن و اصل نبودن هم نمیگم
منظورم کامل بودن و ناقص بودن هست واقعا گرافیکش پایینه
تو بالا ترین تنظیمات در صورتی که من همینو با رزولیشن پایینتر تو کنسول کهaa نداره تست کرم همه چیز فرق داشت
حتی فیزیک بازی
شاید افشین نسخه ی کامل رو داره که متوجه این تفاوت ها نشده
یکی مارو ازین خماری در بیاره
شما افشین خان میتونی از بازیت حداقل سه تا اسکرین شات بزاری
امیر جان شما هم همین کار رو بکن شاید به یه نتیجه ای برسیم
soheilnouri
05-10-2011, 15:14
دوربيني كه بازي ميكنم broadcaste.ماله شماها چيه؟
pouyasony
05-10-2011, 15:16
سلام بچه ها تو این بازی نمیشه تمرین کرد؟اونو که قبله هر بازی یه نفر تمرین میکنه رو نمیگم ها میخوام به صورت گروهی تمرین کنم مثلا ضربه ازادارو یا پنالتی هارو تمرین کنم؟اگه میشه لطفا بگین که چطوری برم به اون قسمت
afshin_baranii67
05-10-2011, 15:18
تو بالا ترین تنظیمات در صورتی که من همینو با رزولیشن پایینتر تو کنسول کهaa نداره تست کرم همه چیز فرق داشت
حتی فیزیک بازی
ببین از نظر ِ گرافیک که شک نکن نسخه ی PC بهتره . شما یه تلویزیون LCD مناسب رو برای مقایسه انتخاب کن ، بازی رو روی یه PC که کارت درست حسابی داره اجرا کن . نه با 9500 و 9600 !
حداقل با یه کارتی در حد و اندازه ی GTS 450 یا بهتر ، من خودم با 560ti بازی رو تست کردم.
نسخه ی کنسولی به شدت از نبود ِ AA رنج میبره و لبه لبه بودن ِ اطراف بازیکنان ، تیرک دروازه و خط کشی های زمین به شدت توی ذوق میزنه.
در ضمن اینو بدونید که نسخه ی کنسولی روی رزولوشن 1280*720 یا همون 720p Native اجرا میشه ، ولی با داشتن ِ یه کارت ِ خوب میتونید روی PC با رزولوشن 1920*1080 یا همون 1080p Native بازی کنید . اون موقع هست که تفاوت رو احساس میکنید !
من این تاپیک رو خوندم طرف انتظار داره با 9500 بازی رو بهتر از کنسول اجرا کنه ! خب معلومه که نمیشه ! برای گرفتن نتیجه ی بهتر از نسخه ی کنسول مینیمم به یک GTS 450 یا 5770 احتیاج دارید . چند تا عکس هم میگیرم و براتون قرار میدم به زودی.
amir_k2m
05-10-2011, 15:42
نخیر ، نسخه ی PC با نسخه ی کنسول مقایسه شد . فرقی هم دیده نشد.
شما هم حتما یه اشکالی تو کارتون بوده که تفاوتی دیدید ، هیچ فرقی نداره ، اصلا همون بازیه که واسه PC پورت شده . پارسال نسخه ی 2010 کنسول واسه PC پورت شده بود امسال نسخه ی 2012 .
حرف من رو که قبول ندارید ، تشریف ببرید و سایت های مقایسه و ببینید که چی گفتن ، بازی کوچکترین تفاوتی از نظر GamePlay با نسخه ی کنسولی نداره .
این قضیه ی دقت پاسها و ... همه و همه توی تنظیمات ِ بازی قابل تنظیم هست ، احتمالا شما روی حالت Default بازی نمیکردید :31:
بازم میگم اگه حرف ِ من و قبول نداری برو نقد ِ 4 تا سایت معتبر و مقایسه ی نسخه های PC و کنسول رو بخون . اصلا اگر غیر از این بود باید شک میکردی ، فکر کردی EA بیکاره واسه PC یه نسخه ی جداگونه بسازه ؟ همون بازی 360 رو پورت کردن واسه PC که نتیجش هم شده این همه لگ و افت ِ فریمی که یوزرای بدبخت دارن !
طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !
حتی فیزیک بازی
ببین از نظر ِ گرافیک که شک نکن نسخه ی PC بهتره . شما یه تلویزیون LCD مناسب رو برای مقایسه انتخاب کن ، بازی رو روی یه PC که کارت درست حسابی داره اجرا کن . نه با 9500 و 9600 !
حداقل با یه کارتی در حد و اندازه ی GTS 450 یا بهتر ، من خودم با 560ti بازی رو تست کردم.
نسخه ی کنسولی به شدت از نبود ِ AA رنج میبره و لبه لبه بودن ِ اطراف بازیکنان ، تیرک دروازه و خط کشی های زمین به شدت توی ذوق میزنه.
در ضمن اینو بدونید که نسخه ی کنسولی روی رزولوشن 1280*720 یا همون 720p Native اجرا میشه ، ولی با داشتن ِ یه کارت ِ خوب میتونید روی PC با رزولوشن 1920*1080 یا همون 1080p Native بازی کنید . اون موقع هست که تفاوت رو احساس میکنید !
من این تاپیک رو خوندم طرف انتظار داره با 9500 بازی رو بهتر از کنسول اجرا کنه ! خب معلومه که نمیشه ! برای گرفتن نتیجه ی بهتر از نسخه ی کنسول مینیمم به یک GTS 450 یا 5770 احتیاج دارید . چند تا عکس هم میگیرم و براتون قرار میدم به زودی.
طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !!!!!پس من که eah5570 1g دارم با dx11 اونم hd چرا لکو پرو از اینچیزا ندارم!!!نخیر دیفالت دیفالته فکر کنم شما تفاوت رو احساس نمیکنی شما سیاستهایه ea رو نمیدونی 4 تا سایت که به همین شرکتها وابسته هست نشد دلیل خودت ببین باور کن تفاوتشم احساس کن.فکر کنم شما اصلا کنسول نداری که داری اینطوری میحرفی از اون فنهایه pc هستی اما خداییش من طرفداریه هیچ پلتفرمی رو نمیکنم اما میگم این فیفا فیفایه کنسولی نیست آخه دادش من رو بالاترین تنظیمات بازم مثل فیفا 10 هستش چطوری بگه بهت!والا من که لبه لله ای تویه نسخه کنسول ندیدم شمارو نمی دونم افت فریمی هم تویه شادیها و هدلاینها نبود واقعا نسخه کنسول چشمنوازتر از نسخه pc هست تنها دلیلشم همون سیاستهایه شرکت و بازار پایین pc.
اگه حتما Rm ميخواي ميتونه به مارك هامشيك كه تو ناپوليه و اهل اسلواكيه و همچنين بازيكني مثل گوخان اينلر كه اونم تو همين تيمه فك كني.همه ميلنر خيلي كامله تو راست.واسه هافبك ميني يا هجومي حتما يه نگاهي به hernanes بنداز.....برزيليه و عضو عشق من يعني Lazio
---------- Post added at 04:54 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
با tactical defending يا legacy؟:18:
tactical defending
در واقع از هر توپی که من میگیرم نهایت پاسکاری رو میکنم و گل میزنم...
یه نکته خوب برا گل زدن دارم که وقتی با بازیکنام میرسم به پشت محوطه جریمه اصلا از سرعت استفاده نمیکنم و بدون سرعت گرفتن پاسکاری میکنم و توپ رو میبرم داخل محوطه جریمه و یا پنالتی میگیرم یا گل میزنم یا اگه هم نشد توپ رو دوباره بر میگردونم عقب تا یه حمله دیگه رو طراحی کنم
afshin_baranii67
05-10-2011, 15:53
طرف i7 2600K و GTX 570 داره بازیش لگ داره !!!!!پس من که eah5570 1g دارم با dx11 اونم hd چرا لکو پرو از اینچیزا ندارم!!!نخیر دیفالت دیفالته فکر کنم شما تفاوت رو احساس نمیکنی شما سیاستهایه ea رو نمیدونی 4 تا سایت که به همین شرکتها وابسته هست نشد دلیل خودت ببین باور کن تفاوتشم احساس کن.فکر کنم شما اصلا کنسول نداری که داری اینطوری میحرفی از اون فنهایه pc هستی اما خداییش من طرفداریه هیچ پلتفرمی رو نمیکنم اما میگم این فیفا فیفایه کنسولی نیست آخه دادش من رو بالاترین تنظیمات بازم مثل فیفا 10 هستش چطوری بگه بهت!والا من که لبه لله ای تویه نسخه کنسول ندیدم شمارو نمی دونم افت فریمی هم تویه شادیها و هدلاینها نبود واقعا نسخه کنسول چشمنوازتر از نسخه pc هست تنها دلیلشم همون سیاستهایه شرکت و بازار پایین pc.
نگفتم که همه لگ دارن ، گفتم خیلی ها .... شک داری ؟ تاپیک ِ فروم ِ خود EA رو ببین . کارِ سختی نیست . یه کلیلک کن روی لینک ِ زیر :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن 5570 ؟!!! LOL بابا !!!
معلومه که با 5570 بازی کنی کیفیتی بهتر از کنسول نمیگیری . اصلا 5570 و چه به AA و 1080P !!!
این دفعه بازی رو از خودِ 360 پورت کردن برای PC .
شما بازی رو با رزولوشون Full HD و 4X AA اجرا کن تا متوجه لبه لبه های موجود توی بازی بشی !
اتفاقا علت ِ پورت کردن ِ بازی برای PC همون بازار و فروش ِ کمتر روی PC هست ، چون دلیلی نداره وقت و انرژی زیادی صرف کنن و نسخه ی مخصوص PC بسازن ، چون گه قرار بود این کار رو بکنن الان گرافیک ِ بازی اینجور نبود ، کارت گرافیک های موجود تا 5-6 برابر این گرافیکی که فیفا داره رو میتونن به راحتی هندل کنن !
دقیقا بخاطر ِ همین سیاست هاست که Lead Platform ـه این بازی 360 ـه نه PC !
برو توی همون لینکی که دادم ببین همین پورت کردن چقدر دردسر برای مردم ایجاد کرده و با سیستم های مختلف چقدر مشکل لگ و افت فریم داشتن و دست به دامان D3DOverrider و کنترل پنل کارت گرافیکاشون شدن!
این که میگی شبیه فیفا 10 بود هم امیدوارم منظورت Fifa ـه کنسول باشه چون اگه منظورت مثل Fifa 10 ـه PC باشه دیگه باید تا آخر حرفاتو خوند ...
اینم چند تا عکس از نسخه ی PC :
CRIS Joon CR7
05-10-2011, 15:55
QUOTE]
ببین امیر الپاچینو خوبی
بالاخره یکی پیدا شد حرف منو بفهمه
یکی میگه با یه lcd خوب و یه سیستم خوب میشه راحت اجرا کرد
بالام جان من مشکلم اینا نیست همه چیز ردیفه
اینم سیستم من cpu core i5 و چار گیگ رم و گرافیکم هم بالائه
lcd هم ندارم بهترین led بازارو خریدم
ولی بازم گرافیک تو زوقه بعضی وقتا گرفیک فیفا 11 pc ازین بهتر بود
اون فرضیه ی نسخه ی ناقص چی اون رد میشه؟
amir_k2m
05-10-2011, 16:07
نگفتم که همه لگ دارن ، گفتم خیلی ها .... شک داری ؟ تاپیک ِ فروم ِ خود EA رو ببین . کارِ سختی نیست . یه کلیلک کن روی لینک ِ زیر :
در ضمن 5570 ؟!!! LOL بابا !!!
معلومه که با 5570 بازی کنی کیفیتی بهتر از کنسول نمیگیری . اصلا 5570 و چه به AA و 1080P !!!
این دفعه بازی رو از خودِ 360 پورت کردن برای PC .
شما بازی رو با رزولوشون Full HD و 4X AA اجرا کن تا متوجه لبه لبه های موجود توی بازی بشی !
اتفاقا علت ِ پورت کردن ِ بازی برای PC همون بازار و فروش ِ کمتر روی PC هست ، چون دلیلی نداره وقت و انرژی زیادی صرف کنن و نسخه ی مخصوص PC بسازن ، چون گه قرار بود این کار رو بکنن الان گرافیک ِ بازی اینجور نبود ، کارت گرافیک های موجود تا 5-6 برابر این گرافیکی که فیفا داره رو میتونن به راحتی هندل کنن !
دقیقا بخاطر ِ همین سیاست هاست که Lead Platform ـه این بازی 360 ـه نه PC !
برو توی همون لینکی که دادم ببین همین پورت کردن چقدر دردسر برای مردم ایجاد کرده و با سیستم های مختلف چقدر مشکل لگ و افت فریم داشتن و دست به دامان D3DOverrider و کنترل پنل کارت گرافیکاشون شدن!
این که میگی شبیه فیفا 10 بود هم امیدوارم منظورت Fifa ـه کنسول باشه چون اگه منظورت مثل Fifa 10 ـه PC باشه دیگه باید تا آخر حرفاتو خوند ...
ببخشید شما بیا سیستمتو بگو شاید فضایی باشه ما نمیدونستیم.البته شما فقط از کارت گرافیک گفتی انگار همه بازیو کارت گرافیک میخواد رندر کنه پس رم و سیپیو و هارد چیکارست؟!بوق میزنه دیگه:31:ببین سیستم من اینه 5570 hd 1g dx11 4 گیگ رم ddr3 سیپیو phenom 3.0 gh 4هسته ای بلک هارد 1 ترا وسترن بلک حالا شما بگو شاید ماله ما واسه دورانه دیبدمینیه:27:بعدش خیالت جم aa من فعاله تا ته در ضمن میتونه پورت 11 باشه با گیم پلیه دستکاری شده
ahmad rezaa
05-10-2011, 16:08
من lcd 19 اینچ دارم دوستم 21 اینچ داره
گرافیک من 512 و مال دوستم 1گیگ هستش ولی اصلی و پرقدرت ATI از این گرون هاش که 170 به بالا قیمت دارن مال من ddr3 مال دوستم ddr5 هستش
ولی چون lcd من کوچیکتر و مربع بودش برای من دوربین نزدیکتر بود و برعکس دوستم زاویه ی بیشتر از بازی رو میدید و دوربینشم بدون اینکه دور کنه خیلی از مال من دورتر بود.
یکی از دوستامون برا همین فکر کرده نسخه ایک باکس فرق داره چون احتمالا اونم چنین چیزی دیده و فکر کرده دوربین نزدیکتره
دوستان بدونین روزولیشن اگه روی 1200*1600باشه دوربین خیلی دورتر نشون میده و lcd بزرگتر هم تأثیر زیادی داره در دور نشون دادن مخصوصا اگه lcd مستطیل باشه.
lcd مربع زاویه های زمین رو کمتر نشون میده.
نسخه ی ایک باکس با کامپیوتر هیچ تفاوتی ندارند فقط من نمیدونم چرا برخلاف نسخه های قدیمی بازیکن ها از داخل بدن هم رد میشن.
amir_k2m
05-10-2011, 16:13
QUOTE]
ببین امیر الپاچینو خوبی
بالاخره یکی پیدا شد حرف منو بفهمه
یکی میگه با یه lcd خوب و یه سیستم خوب میشه راحت اجرا کرد
بالام جان من مشکلم اینا نیست همه چیز ردیفه
اینم سیستم من cpu core i5 و چار گیگ رم و گرافیکم هم بالائه
lcd هم ندارم بهترین led بازارو خریدم
ولی بازم گرافیک تو زوقه بعضی وقتا گرفیک فیفا 11 pc ازین بهتر بود
اون فرضیه ی نسخه ی ناقص چی اون رد میشه؟
والا بخدا منم همینو میگم شما برو نسخه کنسول رو نگاه کن ماه آدم حال میکنه اما pc میزنه تو زوقه آدم بافتهایه بازی چمن بازی خیلی سبک کار شده شما به این دوست خوبمون حالی کن ماشالا سیستمتم که بالاست بابا ابن فیفا چیزی نداره که حرف از فلان کارت میزنید انگار میخوان کرایسیس بزنن.من با شما موافقم کاملا.
Audiophile
05-10-2011, 16:21
برای اجرای بازی در بهترین حالت گرافیکی چه سیستمی لازمه ؟
ببخشید اگه سوال تکراریه.
و بعد اینکه نسبت به 11 بهتر شده با فرق چندانی نکرده ؟
CRIS Joon CR7
05-10-2011, 16:27
والا بخدا منم همینو میگم شما برو نسخه کنسول رو نگاه کن ماه آدم حال میکنه اما pc میزنه تو زوقه آدم بافتهایه بازی چمن بازی خیلی سبک کار شده شما به این دوست خوبمون حالی کن ماشالا سیستمتم که بالاست بابا ابن فیفا چیزی نداره که حرف از فلان کارت میزنید انگار میخوان کرایسیس بزنن.من با شما موافقم کاملا.
فیفا 12 pc = فیفا 11 pc با یه خرده تغییرات
afshin_baranii67
05-10-2011, 16:31
ببخشید شما بیا سیستمتو بگو شاید فضایی باشه ما نمیدونستیم.البته شما فقط از کارت گرافیک گفتی انگار همه بازیو کارت گرافیک میخواد رندر کنه پس رم و سیپیو و هارد چیکارست؟!بوق میزنه دیگه:31:ببین سیستم من اینه 5570 hd 1g dx11 4 گیگ رم ddr3 سیپیو phenom 3.0 gh 4هسته ای بلک هارد 1 ترا وسترن بلک حالا شما بگو شاید ماله ما واسه دورانه دیبدمینیه:27:بعدش خیالت جم aa من فعاله تا ته در ضمن میتونه پورت 11 باشه با گیم پلیه دستکاری شده
ببین دوست خوبه من ، شما وقتی کارت گرافیکتون Bottleneck بشه باقی سیستمتون فضایی هم باشه فایده نداره ! همون طور اگه CPU پایین باشه توی خیلی از بازیا گرافیک ِ 590 هم داشته باشید فایده نداره !
اینقدر هم DX11 نگو ، این بازی اصلا DX 11 رو ساپورت نمیکنه چون پورت ِ کنسول هست و کنسول بالاتر از DX 9 رو ساپورت نمیکنه.
درضمن کارتای زیر GTX 570 شوخی هم نیستن برای DX11 ! مینیمم 570 لازمه واسه اجرای ِ خوب ِ بازیهای با11 DX ـه سنگین.
سیستم من هم خیلی خفن نیست ، ولی به اندازه ی سیستم تو داغون نیست خدایی :31:
I5 2500K
6 GB Corsair - 1600
GTX 560Ti
PHP67Pro Asus
چند تا عکس هم تو پست قبل گذاشتم که چون افتاد ته صفحه این جا هم میزارم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن تفاوت ِ گیم پلی اونقدر با نسخه ی 11 زیاد هست که جای بحثی نمیمونه ! یعنی شما واقعا اثرات ِ Impact Engine رو توی برخورد ها نمیبینید که میگید یه خورده تغییر توی 11 دادن شده این ؟!
کسایی هم که میگن بازی همون نسخه ی 11 هست دلیل بیارن با اسمایلی و خنده حرفتون اثبات نمیشه !
بافتهای چمن کلا سبک کار شده توی این نسخه ، توی خود کنسول هم خیلی از کنسول بازها اعتراض کردن که چرا چمن مثل سال ِ گذشته برجستگیش حس نمیشه . درسته در حد ِ کرایسیس نیست ، ولی بخوای Full HD و با 4X AA بازی کنی 5570 میزائه زیرش !
البته اگه به حرف باشه منم میگم The Witcher 2 رو با 7300LE اجرا کردم و زیر 60 فریم هم نمیگرفتم !
نشستین با مانیتور 17-19 اینچ بازی کردین و با کنسول روی تلویزیون ِ خوب با کابل HDMI بازی کردین معلومه که این نظرات خوشحال رو میدید ! شما یه سیستم قوی داشته باش همه چیز رو تا آخر بالا ببر و همون سیستم رو به تلویزیون وصل کن و یه سوئیچ کن بین 2 تا بازی تا متوجه تفاوت ِ گرافیکی بشی ! همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست ، فقط توی P30World این قضیه اثبات نشده !
djalireza_mixer
05-10-2011, 16:32
سلام به همگی اگه میشه یکی این دریبلای فیفا 12 رو یاد بده من که خودمو کشتم فقط تونستم با توپ روپایی بزنم اونم به صورت شانسی با دکمه l1 و r2 لطفا یاد بدید من با پی سی بازی میکنم و با دسته
یه نکته... این قسمتشو اینجوری کنید:
خیلی بهتر میشه به نظرم.
قبل از اقدام مزبور:
بعد از اقدام مزبور:
amir_k2m
05-10-2011, 16:55
ببین دوست خوبه من ، شما وقتی کارت گرافیکتون Bottleneck بشه باقی سیستمتون فضایی هم باشه فایده نداره ! همون طور اگه CPU پایین باشه توی خیلی از بازیا گرافیک ِ 590 هم داشته باشید فایده نداره !
اینقدر هم DX11 نگو ، این بازی اصلا DX 11 رو ساپورت نمیکنه چون پورت ِ کنسول هست و کنسول بالاتر از DX 9 رو ساپورت نمیکنه.
درضمن کارتای زیر GTX 570 شوخی هم نیستن برای DX11 ! مینیمم 570 لازمه واسه اجرای ِ خوب ِ بازیهای با11 DX ـه سنگین.
سیستم من هم خیلی خفن نیست ، ولی به اندازه ی سیستم تو داغون نیست خدایی :31:
I5 2500K
6 GB Corsair - 1600
GTX 560Ti
PHP67Pro Asus
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر ضمن تفاوت ِ گیم پلی اونقدر با نسخه ی 11 زیاد هست که جای بحثی نمیمونه ! یعنی شما واقعا اثرات ِ Impact Engine رو توی برخورد ها نمیبینید که میگید یه خورده تغییر توی 11 دادن شده این ؟!
کسایی هم که میگن بازی همون نسخه ی 11 هست دلیل بیارن با اسمایلی و خنده حرفتون اثبات نمیشه !
بافتهای چمن کلا سبک کار شده توی این نسخه ، توی خود کنسول هم خیلی از کنسول بازها اعتراض کردن که چرا چمن مثل سال ِ گذشته برجستگیش حس نمیشه . درسته در حد ِ کرایسیس نیست ، ولی بخوای Full HD و با 4X AA بازی کنی 5570 میزائه زیرش !
البته اگه به حرف باشه منم میگم The Witcher 2 رو با 7300LE اجرا کردم و زیر 60 فریم هم نمیگرفتم !
نشستین با مانیتور 17-19 اینچ بازی کردین و با کنسول روی تلویزیون ِ خوب با کابل HDMI بازی کردین معلومه که این نظرات خوشحال رو میدید ! شما یه سیستم قوی داشته باش همه چیز رو تا آخر بالا ببر و همون سیستم رو به تلویزیون وصل کن و یه سوئیچ کن بین 2 تا بازی تا متوجه تفاوت ِ گرافیکی بشی ! همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست ، فقط توی P30World این قضیه اثبات نشده !
همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!:31:ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه:31:
afshin_baranii67
05-10-2011, 17:11
همه ی دنیا میدونن که نسخه ی PC از نظر ِ گرافیکی بهتره و علتش هم همون مساله ی همیشگی کمبود AA و پایین بودن رزولوشن توی نسخه ی کنسولی هست!!!!!!!!!:31:ببین افشین اینو نگی جایی ها بهت میخندن.الان کاملا مشخص شد یه فن باز pc هستی آخه چرا یک طرفه میحرفی بازم میگم فیفا گراف شاخی نداره که تو با اون سیستمی که نوشتی میخوای بازیش کنی بعدشم من پلتفرم pc رو قبول ندارم آخه چی بیان بسازن واسه یه قوطی کبریتی کهحتی فیفا رو مثل خودش واسش پورت نمیکنم میدونم قبولش سخت واست که کلی انتظار کشیدی حرف این ea تاقلا رو هی تویه فکرت میاوردی که بلاخره یه نسخه از خود کنسول پورت میکنن واسش اما از این حرفها که شرکتها میزنن ما فلان میکنیم زیاد زده و دیده شده که همش هارتو پورت بوده من احتیاجی به pc ندارم دیوونم که کنسول دارم برم 3یا 4 میلیون تومن واسه pc هم خرج کنم آخه میدونم هرچیم خرجش کنی بازم داغونه بخدا ea بازم بخاطره سیاستهایی که برای کنسولها داره بهترین بازیشو نمیاد رو یه پلتفرم عقبمونده دقیقا مثل همون بیاره.اما خودمونیما سیستمم با اینکه ماله 2 سال پیشه ماله تورو سوسک کردها برو یه کنسول بخر البته xbox نه ps3 بزن led full hd حال کن بعد بیا ببینم بازم میگی فیفایه من بهتره یا نه:31:
بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
یه روز میاد میگه رزولوشن نسخه ی کنسول از 720p فلان خط ِ عمودی کم تر داره
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی 30 فریم هست
ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
چرا ؟! چون میدونه آنلاین ِ BF3 رو PC واسش چقدر سود داره !
اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی
آخه عزیزمن کنسول کجا pc کجا ؟ pc راحت کنسولو میخوره ،تا یه سال دیگه عملا کنسولا شوت میشن مگه این ک جدید ش بیاد!
---------- Post added at 05:19 PM ---------- Previous post was at 05:19 PM ----------
بابا جان به پیر به پیغمبر من هم 360 دارم هم PS3 ، هم LED Full HD دارم . مرض ندارم بیام یه ساعت با شمایی که فقط یه کنسول داری و فکر میکنی آخر ِ دنیا همونه بحث کنم .
مطمئن باش هر جایی که اندک سوادی در مورد بازیهای کامپیوتری داشته باشن بری بگی که الان نسخه های کنسولی گرافیک ِ بهتری دارن بهت میخندن . همیشه همین طور بوده و آخرای نسل کنسول ها به دلیل ثابت بودن سخت افزارشون کم اوردن و بعد نسل بعد شروع شده و ...
متاسفانه اکثر کسایی که بیخود سنگ وسایلی که خریدن رو به سینه میزنن علتش اینه که باقی وسایل رو تجربه نمیکنن ، شمایی که متوجه نمیشی توی خوشحالی های بعد از گل بازی 30 فریم میشه و تشخیصش از 60 فریم واست ممکن نیست دیگه مشخصه چطور بازی رو بررسی میکنی !
در مورد محدودیت سخت افزاری کنسول ها در آخرای نسل همین بس که امسال 99.99% بازی هایی که واسه کنسول میان روی 30 فریم اجرا میشن و بعضی هاشون مثل ِ BF3 که کلا رزولوشن رو از 720P هم کمتر کردن !
برای بار صدم میگم ، Fifa گرافیک ِ خفنی نداره ، ولی بخوای روی 1080P و با 4X AA بازی کنی کارت ِ شما زیرش میزائه ! قبول نداری ؟ برو چار تا بنچمارک ببین !
من واقعا نمیدونم چرا P30World اینجوریه ! فکر نمیکنم چهار تا مقاله و وبسایت ِ معتبر خوندن کار ِ سختی باشه واستون !
ولی مطمئنم ، اگه شما هم یه PC ـه درست و حسابی داشتی و همون PC رو به همون LED Full HD ـه مبارکتون وصل میکردین و تفاوت ها رو میدیدید نسخه ی کنسولی رو میبوسیدید و میذاشتید کنار!
الانم میگم واسه کسی که بخواد آنلاین بازی کنه به علت شلوغ تر بودن ِ Live و PSN بهشون همون نسخه ی کنسولی رو معرفی میکنم .
در مورد EA و سیاست هاش هم بنده به شخصه هیچ فکر ِ خاصی نکردم ، چون قصد ندارم که بازی رو اوریج بخرم ، 2 تومن بیشتر خرجش نیست واسه من ، همون روزی که اومد هم نسخه ی 360 رو امتحان کردم هم نسخه ی PC ، وقتی دیدم روی PC بهتره با PC بازی کردم . همیشه هم به ریش EA میخندم چون با 15 تومن فریمور دستگاهمو آپدیت میکنم با 3 تومن بازی 60 دلاریش و میخرم و توی لایو بازی میکنم !
EA واسش کنسول و PC ملاک نیست ، واسش پول ملاکه ! چطور توی BF3 هر روز یه خبر ِ بد در مورد نسخه ی کنسولی میده و نسخه ی PC رو بالا میبره ؟!
یه روز میاد میگه نسخه ی کنسولی مپ هاش 24 نفره هستند و نسخه ی PC تا 64 نفر ساپورت میکنه
ولی در مورد PC روز به روز هایپش بیشتر میشه و این نسخه رو بالاتر میبره ، تا این که دیروز هم بالاخره اعلام کردن که بازی روی استیم هم عرضه میشه !
اونوقت من و شما سر ِ یه چیز ِ بدیهی که همه ی عالم و آدم ازش اطلاع دارن میزنیم توی سر و کله ی هم !
عکس ها رو هم گذاشتم ، یه نگاهی بندازی بهشون و وجدان ِ خودت رو قاضی کنی دیگه نمیای اون حرفا رو تکرار کنی
کاملا موافقم !
LiverBarca
05-10-2011, 17:24
یه نکته... این قسمتشو اینجوری کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدخیلی بهتر میشه به نظرم.
قبل از اقدام مزبور:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اقدام مزبور:
دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن!!!
به خدا چشماتو کور میکنیا!!!!
درسته شاید کمی گرافیک به نظرت بهتر بشه و اگه کنتراست رو تا اخر پر کنی خیلی به چشمات فشار میاد و مطمئن باش اگه زیاد با این وضعیت بازی کنی چشمات ضعیف و حساس میکنه...
amir_k2m
05-10-2011, 17:41
ببین من مثل شما نیستم که برم همه کنسولها رو دور خودم جم کنم که ببینم این کدومش بهتر یا بدتر من چیزی رو میخرم که از همه باکیفیت تره همه میدونن 360 به ps3 از همه نظر برتری داره چه سخت افزار چه live همه هم میدونن لذت بازی رو کنسول از pc شما هم بالاتره بازم بخاطره سخت افزار بالا نه اینکه از ورژن گراف من یا تو بهتره در کل سخت افزارش از مال من تو بالاتره میتونی تحقیق کنی و ببینی رو 360 چه چیزهایی بسته شده که 5 ساله همه بازیها رو ساپورت کرده حالا dx9 بماندخیلیم بازی با dx10 یا 11 میاد بیرون که این کنسول استفاده کنه ازش.این BF3 که ازش حرف میزنی والا اینجا تاپیک فیفاست و منم از فیفا حرف میزنم اما یه نکته از همین BF3 شما بگم که در کل تا COD هست این بازی از قبلها هم شکست خورده بود چه برسه در مقایسات کنسولی و PC بخواد کنسول شکست بخوره در ضمن من خودم7 تا 360 دارم شما نمیخواد کنسولهات رو به رخ بکشی ps3 یک شکست از همه لحاظه همینطور pc مگر اینکه یه بازی ای اختصاصی واسه pc یا ps3 ساخته شه فعلا که امار نشون میده 360 اول اگه چیزه بدی بود اون بالا نمیموند
sima_6600
05-10-2011, 17:42
کنسول ها خوب هستن ولی باید بگم هیچ وقت در مقابل PC شانسی ندارن.حالا شما کنسول داری مبارک باشه اینشالله 100 سال واست کار کنه و 10000 بار هم برات 3 چراقه بشه(شوخی :31:).ولی خوب باز هم بعضی بازی های انحصاری ادم رو وادار میکنه کنسول بخریم مثلا GEOW and GOW and Killzone2 ... خوب.کنسول ها رو باید حد وسط قرار بدیم و قبول کنیم کنسول فقط برای بازی هست و این که یک رابط فرندلی(دوستانه)با گیمر ها داره.ولی PC خوب این هم برای کسای هست که میخوان از تمام جزیات بازی لذت ببرن و این که خدایش بازی های سبک FPS رو من با کامپیوتر که بازی میکنم دیگه نمیتونم پای کنسول بشینم.
SevenCity
05-10-2011, 17:45
- دقت کردین استوک ها داخل چمن نمیرن؟ تو فیفا 11 داخل چمن بود تو 12 بازیکنا انگار روی موکت راه میرن! خیلی عجیبه
- یکی از نکات انقلابی نچسبیدن توپ به پای بازیکنا ست مظورم اینه که توی pes یا fifa11 ما همیشه مجبور بودیم با کمک کلیدهای جهت دار + کلیدهای دفاعی توپ رو بگیریم ولی تو فیفا 12 با کلیدهای جهت دار میتونیم توپ رو با تیزهوشی و بدون کمک کلیدهای دفاعی از بازیکنان حریف بگیریم این بنظرم فوق العاده است
- دوستان از نسخه های کنسول عکس بزارید تا متوجه بشیم فرق دارند یا خیر
- اگر لول افسانه ای بی منطق و با هوش مصنوعی کم بود هیچگاه تیم های ضعیف رو با تیم های قوی نمیتونستیم ببریم اگر باور ندارید بارسلونا رو بردارید با مثلا تیم های دو سه ستاره و زمان هم 8 دقیقه به بالا ...به نظر من هوش مصنوعی هم زیاد بد نیست تو این نسخه
- دوستان راست میگفتند تو ترنسفر بازیکنا در کریر هر بازیکنی رو میشه با پول خرید فقط کافیه پول داشته باشید
دوست عزیز هیچ وقت این کارو نکن!!!
به خدا چشماتو کور میکنیا!!!!
درسته شاید کمی گرافیک به نظرت بهتر بشه و اگه کنتراست رو تا اخر پر کنی خیلی به چشمات فشار میاد و مطمئن باش اگه زیاد با این وضعیت بازی کنی چشمات ضعیف و حساس میکنه...
من فیفا 11 رو هم یه سال همینطوری بازی کردم! :20: چشام مثل هویجه هنوز!
شما با چند درصد قطعیت این حرفو می زنی؟
afshin_baranii67
05-10-2011, 17:45
ببین من مثل شما نیستم که برم همه کنسولها رو دور خودم جم کنم که ببینم این کدومش بهتر یا بدتر من چیزی رو میخرم که از همه باکیفیت تره همه میدونن 360 به ps3 از همه نظر برتری داره چه سخت افزار چه live همه هم میدونن لذت بازی رو کنسول از pc شما هم بالاتره بازم بخاطره سخت افزار بالا نه اینکه از ورژن گراف من یا تو بهتره در کل سخت افزارش از مال من تو بالاتره میتونی تحقیق کنی و ببینی رو 360 چه چیزهایی بسته شده که 5 ساله همه بازیها رو ساپورت کرده حالا dx9 بماندخیلیم بازی با dx10 یا 11 میاد بیرون که این کنسول استفاده کنه ازش.این BF3 که ازش حرف میزنی والا اینجا تاپیک فیفاست و منم از فیفا حرف میزنم اما یه نکته از همین BF3 شما بگم که در کل تا COD هست این بازی از قبلها هم شکست خورده بود چه برسه در مقایسات کنسولی و PC بخواد کنسول شکست بخوره در ضمن من خودم7 تا 360 دارم شما نمیخواد کنسولهات رو به رخ بکشی ps3 یک شکست از همه لحاظه همینطور pc مگر اینکه یه بازی ای اختصاصی واسه pc یا ps3 ساخته شه فعلا که امار نشون میده 360 اول اگه چیزه بدی بود اون بالا نمیموند
Epic LoL !!!:27:
باو تو کلا خارج میزنی ! شما درست میگی ... خوش باش با سخت افزار ِ 5 سال پیشت . هدف اطلاع رسانی بود که اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! نمیدونم چطور قضیه رو ربط داد به PS و Xbox !!!
آدم چه چیزایی که نمیبینه توی این نت !
amir_k2m
05-10-2011, 17:49
عکسه رو هم دیدم واقعا مسخرس تیرک دروازه رو نگاه ماله فیفا 10:31:در صورتی که اگه کنسولیشو نگاه کنی واقعا عالی کار شده.بازیکنها هم بافتهایه سبک دارن من فکر کنم رو pc من بهتر بوده تا ماله تو دیگه این خیلی خرابه:27:
afshin_baranii67
05-10-2011, 17:52
عکسه رو هم دیدم واقعا مسخرس تیرک دروازه رو نگاه ماله فیفا 10:31:در صورتی که اگه کنسولیشو نگاه کنی واقعا عالی کار شده.بازیکنها هم بافتهایه سبک دارن من فکر کنم رو pc من بهتر بوده تا ماله تو دیگه این خیلی خرابه:27:
بله تو پست قبلی هم گفتم دیگه ، شما کلا درست میفرمایید !
اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! هدف ِ منم بیدار کردن ِ کسی که خودش رو به خواب زده نیست:8:
amir_k2m
05-10-2011, 17:55
Epic LoL !!!:27:
باو تو کلا خارج میزنی ! شما درست میگی ... خوش باش با سخت افزار ِ 5 سال پیشت . هدف اطلاع رسانی بود که اونایی که باید میفهمیدن فهمیدن ! نمیدونم چطور قضیه رو ربط داد به PS و Xbox !!!
آدم چه چیزایی که نمیبینه توی این نت !
آقایه LOL من گفتم خیلیم بازی با DX10یا11 یعنی تعداد کمی از بازیها از این اسفاده میکنن اکثرا همون 9 رو دارن.واقعا چطوری درک میکنی چیزی رو!!!!!!!!!!!!!:2:
afshin_baranii67
05-10-2011, 17:58
آقایه LOL من گفتم خیلیم بازی با DX10یا11 یعنی تعداد کمی از بازیها از این اسفاده میکنن اکثرا همون 9 رو دارن.واقعا چطوری درک میکنی چیزی رو!!!!!!!!!!!!!:2:
وقتی چنین جمله ای رو میخواید بگید میتونید از اختراع ِ جدید ِ علم زبان شناسی یعنی علامت ِ سوال "؟" در آخر ِ جملتون استفاده کنید که معنی Sarcasm ی که توی جملتون استفاده کردید مشخص باشه.
درضمن اینا رو که یادت نرفته ؟
BF3
C2
Devil May Cry 4
BF BC2
Resident Evil 5
Dirt 3
Lost Planet 2
Metro 2033
و ....
amir_k2m
05-10-2011, 18:00
- دقت کردین استوک ها داخل چمن نمیرن؟ تو فیفا 11 داخل چمن بود تو 12 بازیکنا انگار روی موکت راه میرن! خیلی عجیبه
- یکی از نکات انقلابی نچسبیدن توپ به پای بازیکنا ست مظورم اینه که توی pes یا fifa11 ما همیشه مجبور بودیم با کمک کلیدهای جهت دار + کلیدهای دفاعی توپ رو بگیریم ولی تو فیفا 12 با کلیدهای جهت دار میتونیم توپ رو با تیزهوشی و بدون کمک کلیدهای دفاعی از بازیکنان حریف بگیریم این بنظرم فوق العاده است
- دوستان از نسخه های کنسول عکس بزارید تا متوجه بشیم فرق دارند یا خیر
- اگر لول افسانه ای بی منطق و با هوش مصنوعی کم بود هیچگاه تیم های ضعیف رو با تیم های قوی نمیتونستیم ببریم اگر باور ندارید بارسلونا رو بردارید با مثلا تیم های دو سه ستاره و زمان هم 8 دقیقه به بالا ...به نظر من هوش مصنوعی هم زیاد بد نیست تو این نسخه
- دوستان راست میگفتند تو ترنسفر بازیکنا در کریر هر بازیکنی رو میشه با پول خرید فقط کافیه پول داشته باشید
خدا بخیر کنه یکی میگه بازیکنها از هم رد میشن شما هم میگی استوکها به زمین نمیچسبن خدا بعدیاشو خیر کنه من گفتم به اون دادش lol هم گفتم با میگه مرغ یک پا داره گفتم ea سیاست داره تویه کاراش یارو نگرفت این فیفا هم مونت شده 12 نست به نسخه قدیمیاش بیشتر شباهت داره تا 12
afshin_baranii67
05-10-2011, 18:02
خدا بخیر کنه یکی میگه بازیکنها از هم رد میشن شما هم میگی استوکها به زمین نمیچسبن خدا بعدیاشو خیر کنه من گفتم به اون دادش lol هم گفتم با میگه مرغ یک پا داره گفتم ea سیاست داره تویه کاراش یارو نگرفت این فیفا هم مونت شده 12 نست به نسخه قدیمیاش بیشتر شباهت داره تا 12
اون از توی هم رد شدن توی نسخه ی کنسول هم هست ، علتش هم مشکلات و باگهای Impact Engine هست ، بیخود ربطش نده به PC .
amir_k2m
05-10-2011, 18:04
وقتی چنین جمله ای رو میخواید بگید میتونید از اختراع ِ جدید ِ علم زبان شناسی یعنی علامت ِ سوال "؟" در آخر ِ جملتون استفاده کنید که معنی Sarcasm ی که توی جملتون استفاده کردید مشخص باشه.
درضمن اینا رو که یادت نرفته ؟
BF3
C2
Devil May Cry 4
BF BC2
Resident Evil 5
Dirt 3
Lost Planet 2
Metro 2033
و ....
درک اینم نداشتی که از حرفات تعجب کردم:27:بابا از 100 تا بازی 5 تاش DX10 یا 11 هستش پس بقیه چی؟؟!!!اندفه هم تعجب کردم هم سوال دیگه شاخه داره در میاد:27:
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
اون از توی هم رد شدن توی نسخه ی کنسول هم هست ، علتش هم مشکلات و باگهای Impact Engine هست ، بیخود ربطش نده به PC .
والا ما بالایه50 دست بازی کردیم ندیدیم احتمالان همون 11 رو سفارشی واسه نسخه pc پیچیدن دادن خدمتتون:27:
afshin_baranii67
05-10-2011, 18:09
درک اینم نداشتی که از حرفات تعجب کردم:27:بابا از 100 تا بازی 5 تاش DX10 یا 11 هستش پس بقیه چی؟؟!!!اندفه هم تعجب کردم هم سوال دیگه شاخه داره در میاد:27:
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
والا ما بالایه50 دست بازی کردیم ندیدیم احتمالان همون 11 رو سفارشی واسه نسخه pc پیچیدن دادن خدمتتون:27:
با اسمایلی و اینجور جفنگیات هم درستی حرفتون ثابت نمیشه ، 2 تا عکس بگیر و بزار ملت خودشون با عقل و شعورشون تشخیص بدن کدوم یکی بهتره !
درضمن کلاس ِ ادبیات و زبان ِ فارسی هم دو وعده در روز توصیه میشه .
وقتی هم بازی رو نمیتونید روی همه ی Platform ها تجربه کنید بیخود اطلاعات ِ غلط فرو نکنید تو حلق ِ ملت ! میخوای 1 دونه 360 داشته باش یا 100 تا ، وقتی سخت افزار ِ لازم برای مقایسه ی نسخه های PS3 و PC رو نداری بیخود با 5570 مقایسه انجام نده ، 4X AA توی فول اچدی با 5570 :27:
Get A Life جوون ... پیرشی ایشالله ! عجب غلطی کردیم توی این P30World پست دادیم ! به نظرات ِ خوشحالتون ادامه بدید !
SevenCity
05-10-2011, 18:10
-نگفتم نمیچسبن!!!
-بازیکنها به هیچ عنوان در جریان بازی از هم رد نمیشن اصلا نمیتونید نمونه ای بیارید که بازیکنها در جریان بازی از هم رد میشن
-با بازی زیاد و کسب تجربه، یوزرها متوجه خواهند شد فیفا 12 واقعا انقلابی ست
Arrowtic
05-10-2011, 18:21
آقا گرفتن پنالتی با دسته رو میگید چطوره؟فقط واسه من تکون میخوره شیرجه نمیزنه با هیچ کدوم از آنالوگا!
amir_k2m
05-10-2011, 18:24
با اسمایلی و اینجور جفنگیات هم درستی حرفتون ثابت نمیشه ، 2 تا عکس بگیر و بزار ملت خودشون با عقل و شعورشون تشخیص بدن کدوم یکی بهتره !
درضمن کلاس ِ ادبیات و زبان ِ فارسی هم دو وعده در روز توصیه میشه .
وقتی هم بازی رو نمیتونید روی همه ی Platform ها تجربه کنید بیخود اطلاعات ِ غلط فرو نکنید تو حلق ِ ملت ! میخوای 1 دونه 360 داشته باش یا 100 تا ، وقتی سخت افزار ِ لازم برای مقایسه ی نسخه های PS3 و PC رو نداری بیخود با 5570 مقایسه انجام نده ، 4X AA توی فول اچدی با 5570 :27:
Get A Life جوون ... پیرشی ایشالله ! عجب غلطی کردیم توی این P30World پست دادیم ! به نظرات ِ خوشحالتون ادامه بدید !
ای بابا آدمی که کم میاره میخواد با یه مشت حرف مفت ملت رو به طرف خودش بکشه همینه اگه آدم مقایسگری بودی همه چیز از نظرت عالی نمیومد به شما مقوا هم بدی جایی پیتزا نوشجان میفرمایی میگی عالیه.خوش باش Get a Life یا آقایه lol نمیدونم چی صدات کنم 2 کلاس en خوندی دیبدمینی که میگفتی یادت رفته ما که بابا ننه خودم یه پا اینجا یه پا سویس هستیم نمیایم با یه ایرانی کلماته en بندازیم که چی بشه؟خوش باش با pc یا قوطی کبریتت آره عزیز فیفات حرف نداره انقدر طبیعیه که طبیعت بهش فحش داده.
pouya_1631
05-10-2011, 18:56
آقا گرفتن پنالتی با دسته رو میگید چطوری هست من خودم رو کشتم ولی نشد فقط چپ و راست میره شیرجه نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
MJ assassins creed
05-10-2011, 20:00
آقا گرفتن پنالتی با دسته رو میگید چطوری هست من خودم رو کشتم ولی نشد فقط چپ و راست میره شیرجه نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟
باید با آنالوگ سمت راست برای پرش استفاده کنی.
آقا امین آقا افشین لطفا این دعوا های الکی رو تموم کنید.هرکس قرار باشه بفهمه تا حالا حتما فرق این دو کنسول رو فهمیده هر کسی یه عقیده ای داره.
این بحث ها همیشه بوده و از هیچ کدوم خاطره خیلی خوشی باقی نمونده بعضی مواقع حتی به بن شدن هم کشیده.
تا قبل سر فیفا و pes و حالا سر کنسول ها.به نظر من خوب نیست بخاطر یه کنسول این بحث به جای باریک کشیده بشه و دوستی شما بهم بخوره.
(در ضمن یه نکته کوچولو.شما میشه یه نگاهی به پست هاتون بکنید که چند نفر از پست های شما تشکر کردند؟)
SevenCity
05-10-2011, 20:44
-چقدر تفاوته بین صحنه های خوشحالی و تصاویری مثل زوم کردن رو بازیکن یا تعویض با صحنه های اصلی بازی
یه اشتباه کردم چمن رو باید تو تصاویر اصلی میدیدم که خیلی فرق داره با صحنه های مثل خوشحالی که استوک ها اصلا توی چمن نمیرن
تصویر زیبای چمن Full HD HIGH:
[[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
LiverBarca
05-10-2011, 21:05
من فیفا 11 رو هم یه سال همینطوری بازی کردم! :20: چشام مثل هویجه هنوز!
شما با چند درصد قطعیت این حرفو می زنی؟
منم حدودا 1 ماه فیفا 11 رو اینطوری بازی کردم که رید تو چشمام!!!
البته شاید شما هر 1-2 روز 2 3 بار بازی کنید که در این صورت فکر نکنم مشکلی چندانی پیش بیاد ولی اگه زیاد بازی میکنید اصلآ این کارو نکنید...:46:
از ما گفتن بود...
موفق باشی...
سلام بچه ها تو این بازی نمیشه تمرین کرد؟اونو که قبله هر بازی یه نفر تمرین میکنه رو نمیگم ها میخوام به صورت گروهی تمرین کنم مثلا ضربه ازادارو یا پنالتی هارو تمرین کنم؟اگه میشه لطفا بگین که چطوری برم به اون قسمت
چرا نمیشه شما اگه بخواهی تمرین کنی میتونی دکمه ی select (کناری دکمه ی start) رو بزنی و بری تو تمرینات اونحا میتونی انتخاب بکنی که میخواهی ضربه ازاد بزنی کرنر بزنی پنالتی بزنی یا هر چیز دیگه ای
ولی اگه میخواهی با همون بازیکنی که تو منوی اولی داری (در حالت پیش فرض کاکا) ضربه ازاد بزنی یا پنالتی بزنی وقتی که چراغ انالوگ روشن هست هر کجا که جهتها رو تکون بدی میتونی از همنجا ضربه ای بزنی که جلوت دیوار دفاعی نیست
امیدوارم خوب توضیح داده باشم
pouyasony
05-10-2011, 21:08
دست گلت درد نکنه ولی اخه من با کیبورد بازی میکنم!!!
Arrowtic
05-10-2011, 21:09
-چقدر تفاوته بین صحنه های خوشحالی و تصاویری مثل زوم کردن رو بازیکن یا تعویض با صحنه های اصلی بازی
یه اشتباه کردم چمن رو باید تو تصاویر اصلی میدیدم که خیلی فرق داره با صحنه های مثل خوشحالی که استوک ها اصلا توی چمن نمیرن
تصویر زیبای چمن Full HD HIGH:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این چمن از اول فعاله یا باید جایی فعالش کرد؟
کلا به غیر از فایل کانفیگ جای دیگه ای هست که بشه گرافیکو بالا برد و مثلا اگه نرمال باشه یه چی High کردش؟
afshin_baranii67
05-10-2011, 21:20
ای بابا آدمی که کم میاره میخواد با یه مشت حرف مفت ملت رو به طرف خودش بکشه همینه اگه آدم مقایسگری بودی همه چیز از نظرت عالی نمیومد به شما مقوا هم بدی جایی پیتزا نوشجان میفرمایی میگی عالیه.خوش باش Get a Life یا آقایه lol نمیدونم چی صدات کنم 2 کلاس en خوندی دیبدمینی که میگفتی یادت رفته ما که بابا ننه خودم یه پا اینجا یه پا سویس هستیم نمیایم با یه ایرانی کلماته en بندازیم که چی بشه؟خوش باش با pc یا قوطی کبریتت آره عزیز فیفات حرف نداره انقدر طبیعیه که طبیعت بهش فحش داده.
حرف ِ مفت رو کسی میزنه که هیچ مدرکی برای حرفش نداره ، واست عکس گذاشتم ، مرد باش ، تو هم از نسخه ی کنسول عکس بگیر و بزار اینجا ! منم نگفتم فیفا عالیه ، گفتم از نسخه ی کنسولی گرافیکش بهتره و گیم پلیش فرقی نداره ! این شمایی که با قوطی کبریت ِ 5 سالت بازی میکنی و فکر میکنی آخر ِ دنیا همون XBox 360 ِ که نهایت ِ قدرتش 720P ِ و بعضی مواقع که زور میزنه Upscale میکنه به 1080 :27:
البته مشکل ِ تو نیست ، چیزی جز 360 ِ قشنگت ندیدی فکر میکنی هیچی بهترش نیست !
در ضمن دو وعده کلاس در روز فراموش نشه ... شدیدا محتاجی بهش
FCBarcelona.ir
05-10-2011, 21:24
آیا زدن پنالتی روی زمین ممکنه؟ :31:
هرچی هم کم پر کنی، باز با ارتفاع می زنه! لذت پنالتی روی زمین زدن از بین رفته.
afshin_baranii67
05-10-2011, 21:27
آیا زدن پنالتی روی زمین ممکنه؟ :31:
هرچی هم کم پر کنی، باز با ارتفاع می زنه! لذت پنالتی روی زمین زدن از بین رفته.
با آنالوگ ِ سمت ِ چپ فلش ِ پایین رو بگیر زمینی میزنه!
اون پر کردن ، قدرت رو مشخص میکنه نه جهت ! برای جهت گرفتن از آنالوگ ِ سمت ِ چپ به همون جهتی که میخواید پنالتی بزنید استفاده کنید.هر چقدر هم بیشتر فلش رو نگه دارید توپ زاویه ی بیشتری پیدا میکنه و اگه بیش از حد نگه دارید به اوت میره
amir_k2m
05-10-2011, 21:34
حرف ِ مفت رو کسی میزنه که هیچ مدرکی برای حرفش نداره ، واست عکس گذاشتم ، مرد باش ، تو هم از نسخه ی کنسول عکس بگیر و بزار اینجا !
حیف که مثل تو الافه نت نیستم وگرنا عکسی میذاشتم که پش... فر بخوره با او سیستم آبکیت بار آخرتم باشه که کنسول 9 هسته ای رو با قوطی کبریتت مقایسه میکنی آخه به چیت مینازی به سیستم نفتیت؟عکست هم دیدم والا بیشتر شبیه 11 بود تا 12 من که بعید میدونم تنظیمات رو تا آخرین حد گذاشته باشیش کاش وقتشو داشتم رو سیستمم بودم الان با سیستم دومم توی نتم دلمم واست میسوز که عکسها رو ببینی بری گریه کنی به حاله خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم در دیدن و برداشت کردن دوربرت خوب دقت و درک کن گرچه میدونم IQ نداری که بخوای درک کنی خوش باشی با فیغا 10 یا بهتر بگم 11هت
---------- Post added at 11:34 PM ---------- Previous post was at 11:34 PM ----------
حرف ِ مفت رو کسی میزنه که هیچ مدرکی برای حرفش نداره ، واست عکس گذاشتم ، مرد باش ، تو هم از نسخه ی کنسول عکس بگیر و بزار اینجا !
حیف که مثل تو الافه نت نیستم وگرنا عکسی میذاشتم که پش... فر بخوره با او سیستم آبکیت بار آخرتم باشه که کنسول 9 هسته ای رو با قوطی کبریتت مقایسه میکنی آخه به چیت مینازی به سیستم نفتیت؟عکست هم دیدم والا بیشتر شبیه 11 بود تا 12 من که بعید میدونم تنظیمات رو تا آخرین حد گذاشته باشیش کاش وقتشو داشتم رو سیستمم بودم الان با سیستم دومم توی نتم دلمم واست میسوز که عکسها رو ببینی بری گریه کنی به حاله خودت این آخرین جوابیه که بهت میدم در دیدن و برداشت کردن دوربرت خوب دقت و درک کن گرچه میدونم IQ نداری که بخوای درک کنی خوش باشی با فیغا 10 یا بهتر بگم 11هت:27:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.