ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19

karo3211
17-12-2011, 13:12
با سلام خدمت دوستان تو فيفا دروازبان براي پنالتي چطوري ميپره اصلا نحوه گرفتن پنالتي چجوريه؟ ممنون

ستاره آسمان
17-12-2011, 13:18
با سلام خدمت دوستان تو فيفا دروازبان براي پنالتي چطوري ميپره اصلا نحوه گرفتن پنالتي چجوريه؟ ممنون

دوست عزيز با آنالوگ سمت راست ميتوني دروازه بان رو حركت بدي

SevenCity
17-12-2011, 15:57
اینجا تایپیک بازی کامپیوتری فیفا 12 هست
درسته من و دیگران از تیم مورد علاقمون در جام باشگاههای اروپا تو تایپیک فیفا12 حمایت کنیم و کل کل کنیم؟
فکر کن طرفدار چلسی هم اینجا باشه و ناراحت بشه از اینکه گفتی میترکونیش!

تایپیک فوتبال خارجی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

CRIS Joon CR7
17-12-2011, 22:33
دوستان راهی هست رپلی ها بازی رو تبدیل کرد؟

pc دارم .frasps چیه؟ میشه بیشتر توضیح بدی(نحوه کار)ممنون
ی چیز خیلی خوبه:27:
یه نرم افزاره حدود یک گیگابایت:18::27:
نه بابا بزور یه مگ شه:31:

سرچ کن
نصب کن
سوال داشتی
پی ام بده فقط:46:

AlirezaLamLam
17-12-2011, 23:51
اینجا تایپیک بازی کامپیوتری فیفا 12 هست
درسته من و دیگران از تیم مورد علاقمون در جام باشگاههای اروپا تو تایپیک فیفا12 حمایت کنیم و کل کل کنیم؟
فکر کن طرفدار چلسی هم اینجا باشه و ناراحت بشه از اینکه گفتی میترکونیش!

تایپیک فوتبال خارجی:

سلام دوست عزیز
حق با تویه. من واقعا ازت معذرت می خوام. از همه بچه هام معذرت می خوام. شما راست میگی اینجا بحث فیفا12 هست من نباید حرفه دیگه ای می زدم. ببخشید

konami-pes
18-12-2011, 16:05
الان میشه فیفا 12 با ایکس باکس و آخرین آبدیت داشبورد و درایو فعلی لایو بازی کرد؟

smallfrank
18-12-2011, 18:10
امسال اصلا فیفا به دلم ننشسته
حتی یه بازی 90 دقیقش رو کامل بازی نکردم
من سال قبل 11 رو روزی دوسه تا بازی باهاش میکردم

امروز هم دموی 11 رو دان کردم و دارم بازی میکنم
واقعا خیلی زیباست

اگه کسی لینکی از نسخه کامل 11 (کنسول) داشت لطفا پ.خ کنه
هیچ جا پیداش نمیکنم...

amir2im
18-12-2011, 18:41
ی چیز خیلی خوبه:27:
یه نرم افزاره حدود یک گیگابایت:18::27:
نه بابا بزور یه مگ شه:31:

سرچ کن
نصب کن
سوال داشتی
پی ام بده فقط:46:
سرچ کردم
نصب کردم
سوال ندارم
باهاش کارم کردم
اما چیزی من میخام این نیست.نرم افزاری می خام که فایل های سیو شده با بازی رو تبدیل کنه.سراغ داری؟:21:

Alex Fera
18-12-2011, 20:56
الان میشه فیفا 12 با ایکس باکس و آخرین آبدیت داشبورد و درایو فعلی لایو بازی کرد؟

باید آخرین آپدیت داشبرد،LT +2،کد مخصوص بازی آنلاین فیفا و آخرین تایتل آپدیت مخصوص بازی خودتون رو داشته باشید...................
همچنین Ping زیر 150 هستش،چون سرورهای فیفا خیلی شلوغ است............

Mohammad Yek110
19-12-2011, 18:34
سلام
فیفا توی بخش کریر لایسنس لیگ قهرمانان رو داره؟
از کوپا دل ری که خبری نیست

مشکلRSبا دسته ایکس باکس حل میشه؟
ممنون

Alex Fera
19-12-2011, 19:09
خیر نداره...................

بله حل میشه.................

Kamyar_AnathemA
20-12-2011, 06:24
من یک سوال در مورد اچیومنت های Virtual Pro دارم

اون اچیومنت هایی که یکسری خوشحالی های جدید بعد از گل رو باز میکنه الان چندتاش برای من باز شده اما فقط میشه با همون بازیکن ساختگی زد
نمیشه کاری کرد که با همه بازیکن ها بشه زد ؟

جواب ما جی شد ؟

rouzbeh_ziafati
20-12-2011, 12:52
راهی وجود داره از جایی تلفظ نام بازیکن رو به لیست اضافه کنیم تا گزارشگر نامش رو توی بازه بگه؟
برای اضافه کردن چهره بازیکن خاصی چی ؟ راهی هست؟

Mohammad Yek110
20-12-2011, 13:49
سلام
چطوری میشه فری کیک ها رو خوب زد؟
ممنون

sabar
20-12-2011, 14:52
سلام
بعد از حدود 2 ماه بازی باید
بگم که امسال فیفا روی پی ای اس رو سفید کرد
یادمه یه روزی ما میگفتیم پی اس چیه هر چی سانتر میکنی دقیق میرسه و گل میشه
اما حالا باید بگم فیفا اینجوری شده یارو از 60 متری میزنه زیر توپ در شرایطی که داره میخوره زمین میرسه به بازیکن سی پی یو و گل میزنه
80 دقیقه حمله میکنی همه توپهات یا اوت میشه یا به تیرک میخوره کامپیوتر یه حمله میکنه همه رو با مته زاکر آرسنال با اون قد درازش دریبل میزنه و گل میزنه بهت
یارو هم چین تکل میزنه بازیکنت سوت میشه داور خطا نمیگیره بازیکن من بدنش ساییده میشه به حریف خطا میشه
هیچ سانتری رو نمیشه هد زد ولی اونا همشو میزنن
موقع حمله لونها 6 تاشون تو حملن و موقع دفاع 9 تا من موقع حمله همش باید دکمه ال 1 رو بزن و خواهش کنم بازیکنام بیان جلو
سرعت رو نگو وقتی با والکات میرم یه دفاع مسن حریف حالا بگو مال وست برون ویچ ضرف دو تا قدم بهت میرسه و وقتی اون حمله میکنه نمیدونم سرعت رو چطوری بگیرم بهش برسم
تا بهش نزدیک میشی توپ بگیری تغییر جهت میده و توپ رو با یه پاس در عمق میرسونه و گل میخوری
صد رحمت به کارتون فوتبالیستها واقعا
نمیدونم چطوری بعضیها میگن حرف نداره
سوال شما رو دور ورلد کلاس یا لنگدری تونستین حتی با بارسلونا دوم بشین قهرمانی پیش کش؟
ببخشید این همه ایراد گرفتم اعصابم از این همه خالی بتدی های فیفا که ساخته خورد شد
پایینتر از ورلد کلاس آسون میشه و بی مزه بالاتر خیلی تخیلی و سخت
حالا خوب تا حالا لنگدری بازی نکردم

arashpr9
20-12-2011, 15:10
عزیز چرا عصیانی میشی . منم مثل از اون اول همینجوری اعصابم رو خورد میکرد ولی شما تو این بازی باید اصولی و رو تاکتیک و پاسکاری بازی کنید تا بتونید بر حریف غلبه کنید . توی دنیای واقعی هیچ بازیکنی نمیتونه از دم دروازه خودشون تا گل رو همه رو دریبل برنه و گل کنه
شما بگو با چه تیمی بازی میکنی شاید من تاکتیکشو دونستم ( مال بارسلونا و چلسی رو میدونم )

اینکه دفاعت جا میمونه مربوط به قسمت Pressure نوی بخش custom tactics توی ترکیب هستش باید اون pressure رو تا حدی پایین بیارید که تیمتون بالانس شه . واس خاطر همینه مدافعاتون اینقدر تو کار Press کردن هستن که هیچی توان واسشون نمیمونه و عین آب خوردن جا میمونن . اگه یه کم دقت کنی میبینی تنها بازی ورزشی نزدیک به واقعیته

VAMP!RE
20-12-2011, 23:35
یه سوال دارم که همیشه پرسیده میشه
برای پی سی فیفا بهتره یا pes البته من خودم همیشه با pes حال میکردم ولی این شمارش زیاد حال نداد میخوام بدونم فیفا چطوره ؟!!!!

ferekans110
21-12-2011, 00:22
داداش کسی میدونه ضعف رـال چیه؟؟؟؟

A.N.A.P
21-12-2011, 01:22
جواب ما جی شد ؟
خیر نمیشه !

راهی وجود داره از جایی تلفظ نام بازیکن رو به لیست اضافه کنیم تا گزارشگر نامش رو توی بازه بگه؟
برای اضافه کردن چهره بازیکن خاصی چی ؟ راهی هست؟
خیر نمیشه !

اگه اسمتون علی (مثل من) یا فاطمه :31: هست ، تو لیست اینا هستن !

محمد هم نداره !

سلام
چطوری میشه فری کیک ها رو خوب زد؟
ممنون
قبل از ضربه جهت بالا رو نگه دار ...

سلام
اما حالا باید بگم فیفا اینجوری شده یارو از 60 متری میزنه زیر توپ در شرایطی که داره میخوره زمین میرسه به بازیکن سی پی یو و گل میزنه
80 دقیقه حمله میکنی همه توپهات یا اوت میشه یا به تیرک میخوره کامپیوتر یه حمله میکنه همه رو با مته زاکر آرسنال با اون قد درازش دریبل میزنه و گل میزنه بهت
یارو هم چین تکل میزنه بازیکنت سوت میشه داور خطا نمیگیره بازیکن من بدنش ساییده میشه به حریف خطا میشه
موقع حمله لونها 6 تاشون تو حملن و موقع دفاع 9 تا من موقع حمله همش باید دکمه ال 1 رو بزن و خواهش کنم بازیکنام بیان جلو
سرعت رو نگو وقتی با والکات میرم یه دفاع مسن حریف حالا بگو مال وست برون ویچ ضرف دو تا قدم بهت میرسه و وقتی اون حمله میکنه نمیدونم سرعت رو چطوری بگیرم بهش برسم
تا بهش نزدیک میشی توپ بگیری تغییر جهت میده و توپ رو با یه پاس در عمق میرسونه و گل میخوری
سوال شما رو دور ورلد کلاس یا لنگدری تونستین حتی با بارسلونا دوم بشین قهرمانی پیش کش؟
ببخشید این همه ایراد گرفتم اعصابم از این همه خالی بتدی های فیفا که ساخته خورد شد
سلام . چقدر دلت پره ؟:31:
عزیز من FIFA 12 خیلی صبر و حوصله میخواد که خوب بازی کنی ! سعی کن خیلی پاس بدی اگه تک ضرب باشه خیلی تاثیر داره یعنی واقعا تاثیرش رو میبینی ! به نظر من یه بار امتحان کن !

---------- Post added at 01:18 AM ---------- Previous post was at 01:13 AM ----------

باید آخرین آپدیت داشبرد،LT +2،کد مخصوص بازی آنلاین فیفا و آخرین تایتل آپدیت مخصوص بازی خودتون رو داشته باشید...................
همچنین Ping زیر 150 هستش،چون سرورهای فیفا خیلی شلوغ است............
محمد با اجازت یکم حرفات رو نقض میکنم ! :دی
واسه FIFA که Title Update نمیخواد !
پینگ زیر 200 عالیه !
اکانت گلد و 800 تا پوینت هم میخواد !

---------- Post added at 01:22 AM ---------- Previous post was at 01:18 AM ----------

سلام
فیفا توی بخش کریر لایسنس لیگ قهرمانان رو داره؟
از کوپا دل ری که خبری نیست

مشکلRSبا دسته ایکس باکس حل میشه؟
ممنون
داره ولی هیچ کدوم از اینا لایسنس شده نیست یعنی از لحاظ ظاهری هیچ شباهتی نداره ولی قوانین یکی هست !
کوپا دل ری هم داره ولی به اسم جام حذفی شناخته میشه !

A.N.A.P
21-12-2011, 01:30
دوستان راهی هست رپلی ها بازی رو تبدیل کرد؟
گزینه Save وجود داره که هم میتونی تو سرور EA آپلود کنی و بعدا دانلود کنی یا تو PC سیو کنی !
Fraps هم برنامه ای است که یه دکمه ای واسش تعریف میکنی که باز زدن اون دکمه واسط ضبط میکنه !
مثلا با زدن دکمه X برنامه شروع میکنه به ضبط کردن بازی

rouzbeh_ziafati
21-12-2011, 08:23
کیبرد را بیخیال شو باید با دسته بازی کنی

با کیبورد هم میشه با دکمه های ماشین حسابی باید این کار رو کرد

Mohammad Yek110
21-12-2011, 08:27
سلام
من با دسته بازی می کنم
موقع پنالتی ها اگه بخوام دروازبان شیرجه بره،میتونم از جایگزین های کیبردیRS استفاده کنم؟
کلید های جایگزین چی هستن؟
با تشکر

rouzbeh_ziafati
21-12-2011, 08:41
فیفا 2008 یادمه میشد بازکین هایی که دیگران ساخته بودند رو به بازی import کرد ، اما راهش یادم نیست کسی این کار رو برای فیفا 12 انجام داده؟
در مورد انتقاد بعضی دوستان از فیفا 12 ، من که خیلی حال کردم باهاش از فیفا 11 خیلی بیشتر چسبید ، ضمن اینکه در سایت معتبر gamespot این بازی از 10 امتیاز 9 امتیاز آورده ، امتیازی که فقط فیفا 98 (یادش بخیر) تونسته بود باهاش رقابت کنه

---------- Post added at 08:41 AM ---------- Previous post was at 08:39 AM ----------

فیفا 2008 یادمه میشد بازکین هایی که دیگران ساخته بودند رو به بازی import کرد ، اما راهش یادم نیست کسی این کار رو برای فیفا 12 انجام داده؟
در مورد انتقاد بعضی دوستان از فیفا 12 ، من که خیلی حال کردم باهاش از فیفا 11 خیلی بیشتر چسبید ، ضمن اینکه در سایت معتبر gamespot این بازی از 10 امتیاز 9 امتیاز آورده ، امتیازی که فقط فیفا 98 (یادش بخیر) تونسته بود باهاش رقابت کنه

Mohammad Yek110
21-12-2011, 08:48
سلام
من با دسته بازی می کنم
موقع پنالتی ها اگه بخوام دروازبان شیرجه بره،میتونم از جایگزین های کیبردیRS استفاده کنم؟
--------------------------------------------------------
و میخوام توی فیفا کریر در هر بازی برای مثال در دقیقه60بازیکنxبا بازیکنyبه صورت اتوماتیک تعویض شه.تا هیچ بازیکنی به بازی نکردن اعتراض نکنه
میشه؟
همسیک-نیمار-ریبری-فابرگاس-ژاوی-بیل و آلوز رو چجوری اداره کنم؟چون میخوام3-4-3بازی کنم مجبورم بیل و الوز رو بیارم هافبک.توی پست هافبک خیلی بازیکن دارم
با تشکر

AlirezaLamLam
21-12-2011, 13:41
دوستان سلام
سی دی کی فیفل12 رو از کدوم سایتا می شه خرید؟ سایتایه مطمعنا؟

SevenCity
21-12-2011, 14:20
سلام

لجندری نه تنها باهوشه بلکه سختکوشم هست
بازیکن نوکشون رو من مارک میکنم بازیکن رو یه خط میاره عقب بازیکن جدید جایگزین میکنه
میدونی این یعنی چی؟ یعنی دارم با یه شبه انسان بازی میکنم یعنی اگر من تنبل باشم کل ترکیبم بهم میریزه و اون به اهدافش میرسه
شطرنج کامپیوتر رو اگه رو سخت ترین حالت بزاری کمترین اشتباه رو داره چرا فوتبال اونم با اسم لجندری (افسانه ای) به قول شما کارتون فوتبالیستها اشتباه داشته باشه؟
در مورد سانترو شوت و این چیزا همه چیز عادلانه است سانترهای منم همشون رو سر مهاجم هام میشینن و راحت گل میزنم
در این مورد حق با شماست که چرا بیشتر سانترا به هدف میرسن چون این با واقعیت همخوانی نداره
اما سوالی که برای من پیش میاد در مورد این همه ایراد اینه که چرا شما وقتی بارسلونارو برمیداری براحتی میتونی مثلا فلان تیم درجه دو و سه رو ببری ولی به رئال میبازی؟ اگر به تیم های درجه دو و سه میباختیم اونوقت حق با شماست که فیفا تخیلیه ولی وقتی تیمهای ضعیف رو میبریم دیگه اینطور نیست پس باید در مورد تیم های قوی بیشتر تلاش کنیم تا اونارو هم ببریم
بعدشم ماها عادت کردیم هر نیمه 6 دقیقه بازی میکنیم یا کمتر این که نشد بازی باید دقایق بازی بیشتر باشه و اولش هم محتاط و با ترکیب دفاعی بازی کنیم بعد وسط بازی ترکیب عوض کنیم واقعا این برای من ثابت شده که با عوض کردن ترکیب و تاکتیک وسط بازی (حتی وسط لیگ و بین بازیها) لجندری گیج میشه و شکست میخوره
من تو لجندری قهرمان شدم البته نه براحتی به سختی بعد از قهرمانی در فصل بعد با همون تیم نزدیک بود سقوط کنم
چرا؟ چون با بیحوصلگی و تند تند بازی میکردم
خلاصه اینکه نبرد رقیب سختکوش و تنبل رو باید سختکوش ببره

CRIS Joon CR7
21-12-2011, 15:02
بچه ها میتونید بگید چجوری میشه یه ترکیب رو چید که اصطلاحا خیمه بزنیم پشت محوطه حریف و با پاس های کوتاه مثل بارسا حریف رو عصبی کنیم و بگن بیاید بزنین تو دروازه؟:31:
لطفا تو فورمتشین چهار دو سه یک بگین:11:

VAMP!RE
21-12-2011, 16:19
یه سوال دارم که همیشه پرسیده میشه
برای پی سی فیفا بهتره یا pes البته من خودم همیشه با pes حال میکردم ولی این شمارش زیاد حال نداد میخوام بدونم فیفا چطوره ؟!!!!

ممنون میشم جواب بدین !!!

Mohammad Yek110
21-12-2011, 17:27
ممنون میشم جواب بدین !!!
فوق العادس
پی ای اس12در حد گل کوچیکه.ولی من با پی ای اس11خیلی حال کردم.
با پی ای اس نمیتونی بارسلونایی بازی کنی.مثلا پاس ضربدری نمیتونی بدی.ولی میتونی توی زمین فوتبالrainbow flickبزنی!!!:31:
با فیفا میشه کار های ساده ولی قشنگ انجام داد.
شما اینو در نظر بگیر:
پی ای اس اومده4نوع دویدن گذاشته و به هر بازیکنی یکی از اونا رو نسبت داده.
ولی اگه شما فیفا12بازی کنی،می بینی که بیشتر بازیکنا به شکل واقعی خودشون می دون
گزارشگری هم که دیگه نیاز به مقایسه نداره
توی پی ای اس میتونی هر بلایی سر بازیکن محبوبت بیاری ولی فیفا این اجازه رو بهتون نمیده
--------------------------------
ما فرض می کنیم شما هوادار چلسی هستی.
کدوم اینا رو دوست داری؟
بازی کردن با یه تیم با لباسایی که شبیه به واقعیت نیستن-اسمش همlondon fcهست.تازه لوگو و اسپانسر و ورزشگاه و...هم هست
ولی با فیفا میتونی همه چیز چلسی رو واقعی داشته باشی

A.N.A.P
21-12-2011, 18:19
دوستان سلام
سی دی کی فیفل12 رو از کدوم سایتا می شه خرید؟ سایتایه مطمعنا؟
من خودم از اینجا خریدم :

g a m e.ir.com

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

بچه ها میتونید بگید چجوری میشه یه ترکیب رو چید که اصطلاحا خیمه بزنیم پشت محوطه حریف و با پاس های کوتاه مثل بارسا حریف رو عصبی کنیم و بگن بیاید بزنین تو دروازه؟:31:
لطفا تو فورمتشین چهار دو سه یک بگین:11:
من خودم همیشه 2-1-3-4 بازی میکنم میشه !
در ضمن سعی کن از Join CB to Attack استفاده کنی !

sabar
21-12-2011, 20:43
سلام
دوستان یکی بگه آیا این شوک سمت راست من مشکل داره یا نه؟
درسته که این شوک سمت راست یا همون آر اس برای جلو انداختن توپه و یا با نگه داشتن ال بی میشه باهاش دریبل زد
خوب تا اینجا درسته؟
حالا من وقتی دارم با شوک چپ حرکت میکنم اگر شوک راست رو به چپ یا راست بدم توپ رو یهو برعکس عقبی یا جلوی به فاصله 2 یا 3 متر میندازه و توپ حتما لو میره
اینجوری که نمیشه از شوک سمت راست استفاده کرد
میخواستم بدونم شوک من بد تعریف شده یا همه دسته ها همینطوری و اگر بدون ال بی بگیری توپها رو خراب میکنه
تازه اگر 2 بار شوک راست رو بزنم توپ رو 7 یا 8 متر میندازه جلو و دیگه خودمم بهش نمیرسم
اگر مشکل از دسته منه یکی میشه بگه چطور میتونم براش تعریف کنم
سایت مشکلات دسته در انجمن رو خوندم ولی کدومش مشکل رو حل میکنه
لطفا یکی با حوصله متن من رو بخونه و جواب بده
لطفا

AlirezaLamLam
21-12-2011, 21:16
من خودم از اینجا خریدم :

g a m e.ir.com

---------- Post added at 06:19 PM ---------- Previous post was at 06:14 PM ----------

ممنون عزیز[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

[QUOTE=A.N.A.P;6717531]من خودم از اینجا خریدم :

g a m e.ir.com

من خودم همیشه 2-1-3-4 بازی میکنم میشه !
در ضمن سعی کن از Join CB to Attack استفاده کنی !

ممنون عزیز

shahin_mp3
21-12-2011, 23:10
سلام
دوستان یکی بگه آیا این شوک سمت راست من مشکل داره یا نه؟
درسته که این شوک سمت راست یا همون آر اس برای جلو انداختن توپه و یا با نگه داشتن ال بی میشه باهاش دریبل زد
خوب تا اینجا درسته؟
حالا من وقتی دارم با شوک چپ حرکت میکنم اگر شوک راست رو به چپ یا راست بدم توپ رو یهو برعکس عقبی یا جلوی به فاصله 2 یا 3 متر میندازه و توپ حتما لو میره
اینجوری که نمیشه از شوک سمت راست استفاده کرد
میخواستم بدونم شوک من بد تعریف شده یا همه دسته ها همینطوری و اگر بدون ال بی بگیری توپها رو خراب میکنه
تازه اگر 2 بار شوک راست رو بزنم توپ رو 7 یا 8 متر میندازه جلو و دیگه خودمم بهش نمیرسم
اگر مشکل از دسته منه یکی میشه بگه چطور میتونم براش تعریف کنم
سایت مشکلات دسته در انجمن رو خوندم ولی کدومش مشکل رو حل میکنه
لطفا یکی با حوصله متن من رو بخونه و جواب بده
لطفا

مشکلی فکر نکنم داشته باشه چون داره کار می کنه و وقتی هم میزنی توپ و می اندازه جلو

Gregar
22-12-2011, 01:06
لجندری نه تنها باهوشه بلکه سختکوشم هست
بازیکن نوکشون رو من مارک میکنم بازیکن رو یه خط میاره عقب بازیکن جدید جایگزین میکنه
میدونی این یعنی چی؟ یعنی دارم با یه شبه انسان بازی میکنم یعنی اگر من تنبل باشم کل ترکیبم بهم میریزه و اون به اهدافش میرسه
شطرنج کامپیوتر رو اگه رو سخت ترین حالت بزاری کمترین اشتباه رو داره چرا فوتبال اونم با اسم لجندری (افسانه ای) به قول شما کارتون فوتبالیستها اشتباه داشته باشه؟
در مورد سانترو شوت و این چیزا همه چیز عادلانه است سانترهای منم همشون رو سر مهاجم هام میشینن و راحت گل میزنم
در این مورد حق با شماست که چرا بیشتر سانترا به هدف میرسن چون این با واقعیت همخوانی نداره
اما سوالی که برای من پیش میاد در مورد این همه ایراد اینه که چرا شما وقتی بارسلونارو برمیداری براحتی میتونی مثلا فلان تیم درجه دو و سه رو ببری ولی به رئال میبازی؟ اگر به تیم های درجه دو و سه میباختیم اونوقت حق با شماست که فیفا تخیلیه ولی وقتی تیمهای ضعیف رو میبریم دیگه اینطور نیست پس باید در مورد تیم های قوی بیشتر تلاش کنیم تا اونارو هم ببریم
بعدشم ماها عادت کردیم هر نیمه 6 دقیقه بازی میکنیم یا کمتر این که نشد بازی باید دقایق بازی بیشتر باشه و اولش هم محتاط و با ترکیب دفاعی بازی کنیم بعد وسط بازی ترکیب عوض کنیم واقعا این برای من ثابت شده که با عوض کردن ترکیب و تاکتیک وسط بازی (حتی وسط لیگ و بین بازیها) لجندری گیج میشه و شکست میخوره
من تو لجندری قهرمان شدم البته نه براحتی به سختی بعد از قهرمانی در فصل بعد با همون تیم نزدیک بود سقوط کنم
چرا؟ چون با بیحوصلگی و تند تند بازی میکردم
خلاصه اینکه نبرد رقیب سختکوش و تنبل رو باید سختکوش ببره

از طرفی من یکی با صحبتهای هر دوتون موافقم .
با صحبتهای نفر اول موافقم چون که مطمئنم و بهم ثابت شده که بعضی مواقع cpu قدرت و هوش بازیکنهاشو میبره بالاتر .
مثلا از طریق بالابردن morale و این اتفاق به صورت رندم رخ میده که از نظر فیفا مثل فوتبال واقعی یه روز یه تیم شانس داره و میبره یه روز نداره و میبازه .
در ضمن بعضی مواقع حالا از سر بی حالی یا یه اشتباه تو کنترلر بازی یا اشتباه cpu تو کنترل بازیکنهای دیگه تیم ما
cpu که همیشه هوشیاره به راحتی از فرصت استفاده میکنه و گل میزنه و اعصاب که بهم ریخت گلهای بیشتری هم میخوره .
مثلا توی یک شلوغی چندتا بازیکن به هم میخورن و معلوم نیست توپ دست کیه . خوب اینجا cpu به راحتی میدونه توپ دست کیه و ما نمیدونیم تا به خودمون بیایم و دکمه رو فشار بدیم تیم حریف رسیده دم دروازه .
جاتون خالی الان توی کریر اول فصل با یه تیم 1.5 ستاره هستم . خوب مثلا بازی دوستانه اول من با چلسی بود که توسنتم 3-0 بزنمش . کی فکرشو میکنه اونم توی لجندری .
خوب بعد بازی بعد با یه تیم 2 ستاره مسابقه دادم . به کل بازیکنهام از این رو به اون رو شده بودن . پاس که میرسید بهشون توپ رو 2 متر مینداختن جلو نمیدونم دلیلش چیه که تو بعضی بازیها این کار رو میکنن . از 20 تا شوتم 12 تاش تو چارچوب بود . در حالی که حریف فقط 2 تا شوت اونهم توی چارچوب داشت و هر دوتا گل شده بود و من بازی رو 2-0 باختم .
به نظرم قسمتی از نتیجه بازی به شانس بستگی داره .
اما راجع به صحبتهای این دوستمون باید بگم که کاملا درست میگی . در شرایطی که فیفا عادلانه بازی کنه . یعنی هیچ تقلبی تو بازی انجام نده (فقط هوش بالاشو به کار بگیره) تنها راه پیروز شدن تمرکز داشتن و حفظ خونسردیه .
من الان توی کریر غیر از بازی ها دوستانه فقط دوتا بازی رو از 10 بازی باختم و 1 دونه هم مساوی داشتم . دقیقا همون دوتا بازی رو وقتی باختم که حال نداشتم .
البته بازی خوب مهمتره که در مدت زمان زیادی باید یاد گرفت که ما هنوز اولشیم .

ولی خداییش چقدر بازی با این تیمهای رده پایین سخته . نه skill move میتونی بری نه کنترل توپ دارن نه پاساشون دقیقه نه قدرت بدنی دارن . موندم چجوری این همه بازی رو دارم میبرم .
یه نصیحت دیگه . اگه میبینین هر کار میکنین نمیتونین ببرین تیمتون رو عوض کنید .
واسه من یکی که خیلی تاثیر داشت . من خودم عاشق و دیوانه بارسا هستم و هر وقت بازی میکنم معمولا میبازم . بعدا فهمیدم مشکلم این بود که اصلا سبک بازیم به بارسا نمیخوره .
اومدم رفتم یه تیم انگلیسی . اونجا فهمیدم که کاملا میتونم با اون تیم و تاکتیکش ارتباط برقرار کنم . تیمش مثلا 1.5 ستاره است ولی همینطوری فصل قبل تونستم تا نیمه نهایی جام حذفی پیش برم .

SevenCity
22-12-2011, 08:17
البته اینم یه ایراده که بازیهای دوستانه اینقدر CPU ضعیف کار میکنه اونم با تمام ستاره هاش

در مورد توپ های در چارچوپ یا کلا تک به تک ها من یه دوست دارم که بازیش از بازی من ضعیف تره یعنی کلا همیشه توپ و میدون در اختیار منه ولی این دوست ما بیشتر بازیهارو از من میبره تمام تک به تک هاشو گل میکنه از کمترین فرصت ها استفاده میکنه اگر من 20 فرصت داشته باشم 2 گل میزنم اون از 3 فرصتش 3 گل میسازه حتی فیفا 11 هم همینطور بود با اینکه نحوه ی گل زدن ها تغییر داشته
فکر میکنم این ایراد نیست و باید تمرین گلزنی بیشتری کنیم مخصوصا تک به تک هارو که روش های خیلی زیادی داره

alex-sina
22-12-2011, 14:37
سلام. دوستان چطوری میتونم سانتر زمینی و سریع انجام بدم. خود کامپیوتر وقتی تو درجه سختی بالا قرارش میدی همش از این راه گل میزنه. لطفا کمک کنید.

CRIS Joon CR7
22-12-2011, 15:51
سلام. دوستان چطوری میتونم سانتر زمینی و سریع انجام بدم. خود کامپیوتر وقتی تو درجه سختی بالا قرارش میدی همش از این راه گل میزنه. لطفا کمک کنید.
سه بار سریع پشت سر هم دکمه ی مربوط به سانتر رو در زمان و مکان مناسب بزن:46:

A.N.A.P
22-12-2011, 16:51
یا اگه دسته داری RB یا همون R1 رو با دکمه سانتر بزن مثل فشنگ میره !

ferekans110
22-12-2011, 17:16
آقا یکی جواب ما رو بده میگم تو این بازی ضعف رــال تو کدوم قسمت هاشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

vivabarca
22-12-2011, 18:14
آیا امکان افزایش قدرت پاس ها هست ؟ چون خیلی ضعیفه قدرت پاس ها و معمولا به مقصد نمیرسه !

aliy2324
22-12-2011, 18:15
سلام
1-موقعی تیم عقبه و می خوام بازکنام جلو بکشن باید چه کار کنم ؟
2-برای کرنر زدن چه جوری باید بازیکن هایی که میان توی محوطه سر بزنن انتخاب کنم ؟

A.N.A.P
22-12-2011, 20:41
آقا یکی جواب ما رو بده میگم تو این بازی ضعف رــال تو کدوم قسمت هاشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ماشالله رئال هیچ ضعفی به نظر من نداره !

آیا امکان افزایش قدرت پاس ها هست ؟ چون خیلی ضعیفه قدرت پاس ها و معمولا به مقصد نمیرسه !
برو تو تنظیمات Controller و Pass Power رو On کن !

سلام
1-موقعی تیم عقبه و می خوام بازکنام جلو بکشن باید چه کار کنم ؟
2-برای کرنر زدن چه جوری باید بازیکن هایی که میان توی محوطه سر بزنن انتخاب کنم ؟

1-اگه با دسته بازی میکنی با استفاده از 4 جهت دوتا بزن راست یا چپ یادم نیست ، میره رو Ultra Attack ! اینجوری همه تیم جلو میکشه !

2-نمیشه ،میتونی از Create set Piece واسه استراتژی بازیکنا استفاده کنی !

max_3d
22-12-2011, 23:53
درود
بخدا چند ماهه رو سیستمم نصبه اما اقرار میکنم که هنوز و هنوزه نتونستم دستمو تنظیم کنم جان هر کی که دوست دارین این فایل تنظیمات بازی سیستم خودتون رو برای ما اپلود کنید تا ما جایگزیم فایل سیستم خودم کنم ..دسته از این شوک ها هست و میخوام تنظیمات دسته عین pes باشه
آموزش و غیره...ندید خواهش میکنم دوستان:40:

CRIS Joon CR7
22-12-2011, 23:57
ماشالله رئال هیچ ضعفی به نظر من نداره !:46:

1-اگه با دسته بازی میکنی با استفاده از 4 جهت دوتا بزن راست یا چپ یادم نیست ، میره رو Ultra Attack ! اینجوری همه تیم جلو میکشه !

2-نمیشه ،میتونی از Create set Piece واسه استراتژی بازیکنا استفاده کنی !
1-این کار باعث خالی شدن دفاع و در نتیجه:41:
2-کشتن غولهای پایانی بازی ها از این Create set Piece راحت تره:27:
کاریست بس دشوار

A.N.A.P
23-12-2011, 00:17
1-این کار باعث خالی شدن دفاع و در نتیجه:41:
2-کشتن غولهای پایانی بازی ها از این Create set Piece راحت تره:27:
کاریست بس دشوار
1-عزیز من وقتی تیم عقب باشه چیزی واسه از دست دادن داری ؟
2- وقت و حوصله میخواد !

CRIS Joon CR7
23-12-2011, 01:06
1-عزیز من وقتی تیم عقب باشه چیزی واسه از دست دادن داری ؟
2- وقت و حوصله میخواد !
1-یه مشت آبرو
باشه اونم بده بره:27:
2-تو تمرینی امتحان کردم پوستم کنده شد:41:

Mohammad Yek110
23-12-2011, 08:24
سلام
میتونی از کلید پایینی سرعت و کلید سانتر با هم استفاده کنی.
RB+کلید سانتر

---------- Post added at 08:24 AM ---------- Previous post was at 08:20 AM ----------

سلام
من با دسته بازی می کنم
--------------------------------------------------------
و میخوام توی فیفا کریر در هر بازی برای مثال در دقیقه60بازیکنxبا بازیکنyبه صورت اتوماتیک تعویض شه.تا هیچ بازیکنی به بازی نکردن اعتراض نکنه
میشه؟
همسیک-نیمار-ریبری-فابرگاس-ژاوی-بیل و آلوز رو چجوری اداره کنم؟چون میخوام3-4-3بازی کنم مجبورم بیل و الوز رو بیارم هافبک.توی پست هافبک خیلی بازیکن دارم
با تشکر
لطفا جواب بدید

shahin_mp3
23-12-2011, 13:15
درود
بخدا چند ماهه رو سیستمم نصبه اما اقرار میکنم که هنوز و هنوزه نتونستم دستمو تنظیم کنم جان هر کی که دوست دارین این فایل تنظیمات بازی سیستم خودتون رو برای ما اپلود کنید تا ما جایگزیم فایل سیستم خودم کنم ..دسته از این شوک ها هست و میخوام تنظیمات دسته عین pes باشه
آموزش و غیره...ندید خواهش میکنم دوستان:40:

پست تكميلي مشكلات FIFA 12

این از همشون بهتر جواب داده

saadat68
24-12-2011, 04:50
سلام دوستان چند تا سوال :10:

1 - دروازه بان چه شکلی توی پنالتی میپره ( کدوم دکمه کیبرد ؟ ) :11:
2 - Create set Piece این یعنی چی ؟ از کجا میشه توی کرنر اینو تمرین کرد یا واردش شد ؟ :31:
3 - قلق ضربات آزاد پشت محوطه چیه که بتونم گلشون کنم همش میره بیرون ؟ :41:

سپاسگذارم :11:

rouzbeh_ziafati
24-12-2011, 09:13

1 - دروازه بان چه شکلی توی پنالتی میپره ( کدوم دکمه کیبرد ؟ ) :11:
2 - Create set Piece این یعنی چی ؟ از کجا میشه توی کرنر اینو تمرین کرد یا واردش شد ؟ :31:

سپاسگذارم :11:

1- با دکمه های ماشین حسابی (سمت راست کیبورد)
3- دکمه بالا از دکمه های جهتی باید گرفته بشه

---------- Post added at 09:13 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------

ما آخرش نفهمیدیم چطور دریبل بزنیم ؟!
اگر میشه با دکمه های کی بورد و دسته هر دو رو شرح دهید

CRIS Joon CR7
24-12-2011, 17:31
[/QUOTE]

2-اینو بعدا میگم
3-برو تو سایت یوتیوب بعدش کلمه ی BARCABOY رو سرچ کن میاره آموزش ضربه کاشته هارو من همشو گرفتم
حالا بگو از چه فواصلی تا من قلق هاشو بت بگم:11:

Gregar
24-12-2011, 18:43
ای بابا . هر کاری میکنم و هر روشی رو پیش میگیرم تو دفاع بازم یه نقطه ضعف خفن دارم . چه کارش کنم بچه ها . اونم یک و دو یا پاس تو عمق های حریفهاست.
معمولا توی بازی با human این مشکلا رو دارم . تا مدافعم رو سوییچ میکنم طرف رسیده دم دروازه . اصلا نمیدونم چه کارش کنم پدرم در اومده ولی باز هم مدافعا خنگ میزنن .
با هر کی هم بازی میکنم چون نقطه ضعف منو یا میدونه یا سریع کشفش میکنه علیه من از این نوع پاسکاری استفاده میکنه و در نهایت معمولا میبازم .
تاکتیک رو روی cover بزارم بهتره یا افساید گیری ؟ چه سیستمی خوبه واسه مقابله با این یک و دو های متوالی و پاس تو عمق های زمینی یا مخصوصا هوایی (که به نظرم از نقطه ضعف های بارسا است)

arashpr9
24-12-2011, 19:20
ای بابا . هر کاری میکنم و هر روشی رو پیش میگیرم تو دفاع بازم یه نقطه ضعف خفن دارم . چه کارش کنم بچه ها . اونم یک و دو یا پاس تو عمق های حریفهاست.
معمولا توی بازی با human این مشکلا رو دارم . تا مدافعم رو سوییچ میکنم طرف رسیده دم دروازه . اصلا نمیدونم چه کارش کنم پدرم در اومده ولی باز هم مدافعا خنگ میزنن .
با هر کی هم بازی میکنم چون نقطه ضعف منو یا میدونه یا سریع کشفش میکنه علیه من از این نوع پاسکاری استفاده میکنه و در نهایت معمولا میبازم .
تاکتیک رو روی cover بزارم بهتره یا افساید گیری ؟ چه سیستمی خوبه واسه مقابله با این یک و دو های متوالی و پاس تو عمق های زمینی یا مخصوصا هوایی (که به نظرم از نقطه ضعف های بارسا است)

توی تاکتیک قسمت دفاع دو تا گزینه Pressure و یکی پاینش . سطح اون دوتا رو کم کن
+
اصلا از افساید تراپ استفادده نکن چون میبینی طرف تیزه تا میره تو افساید زود میاد بیرون و تموم بازیکنات جا میمونن

A.N.A.P
24-12-2011, 20:46
توی تاکتیک قسمت دفاع دو تا گزینه Pressure و یکی پاینش . سطح اون دوتا رو کم کن
+
اصلا از افساید تراپ استفادده نکن چون میبینی طرف تیزه تا میره تو افساید زود میاد بیرون و تموم بازیکنات جا میمونن
Offside Trap که واقعا چرته و اصلا نمیشه روش حساب باز کرد ! مثلا میخوای یکی که اون فقط آفساید رو پر کرده رو بیاری بیرون یهو کل دفاع میاد جلو ! فقط با Human میشه تشخیص داد یعنی میشه آفساید گیری کرد !

AlirezaLamLam
24-12-2011, 20:47
دوستان یه سوال دارم
الان من می خوام سی دی کی فیفا12 رو بخرم ولی یه مشکلی دارم. توو قسمت منو های فیفا نوشته Ultra team که می تونی با یه تیمی که درست می کنی بری با بقیه به صورت انلاین بازی کنی. اونوقت می خوام بدونم سرعت چجوریه توو بازی کردن انلاین. یعنی پینگش زیاده یا کم؟ کسایی که فیفا12 رو انلاین بازی می کنن یه کمکی بم بکنن ممنون می شم.

mehdi_vsgh
24-12-2011, 21:07
دوستان یه سوال دارم
الان من می خوام سی دی کی فیفا12 رو بخرم ولی یه مشکلی دارم. توو قسمت منو های فیفا نوشته Ultra team که می تونی با یه تیمی که درست می کنی بری با بقیه به صورت انلاین بازی کنی. اونوقت می خوام بدونم سرعت چجوریه توو بازی کردن انلاین. یعنی پینگش زیاده یا کم؟ کسایی که فیفا12 رو انلاین بازی می کنن یه کمکی بم بکنن ممنون می شم.
به نظرم تو ایران بی خیال بازی آنلاین باید شد....پینگ تو کشور ما خیلی بالاس و مطمئن باش تو بازی اعصابت رو خورد میکنه....من قبلا با فیفا 2010 آنلاین بازی میکردم واقعا روی اعصاب بود شوت میکردی 2 ثانیه بعد شوت میشد توپ و تو اون لحظه حریف توپو ازت میگرفت

A.N.A.P
24-12-2011, 22:07
دوستان یه سوال دارم
اول ببین پینگت تو SpeedTest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چنده !

دوما من که با Xbox بازی میکنم خوبه !

saadat68
24-12-2011, 22:55
2-اینو بعدا میگم
3-برو تو سایت یوتیوب بعدش کلمه ی BARCABOY رو سرچ کن میاره آموزش ضربه کاشته هارو من همشو گرفتم
حالا بگو از چه فواصلی تا من قلق هاشو بت بگم:11:[/QUOTE]

اگه ممکنه بگو با کدوم دکمه کیبرد باید ضربات رو بزنم ضرباتی مد نظرم هست که پشت و چسبیده به محوطه جریمه هستند و قابل گل شدن هست
آیا غیر از دکمه شوت دکمه دیگه لازمه زده بشه ؟ ( دوستمون گفتم جهت بالا رو باید بگیرم درسته ؟ )

AlirezaLamLam
24-12-2011, 23:33
به نظرم تو ایران بی خیال بازی آنلاین باید شد....پینگ تو کشور ما خیلی بالاس و مطمئن باش تو بازی اعصابت رو خورد میکنه....من قبلا با فیفا 2010 آنلاین بازی میکردم واقعا روی اعصاب بود شوت میکردی 2 ثانیه بعد شوت میشد توپ و تو اون لحظه حریف توپو ازت میگرفت

اون که بله زیاده اما پس چجوری کسایی هستن که سی دی کی گرفتن بعد دارن انلاین از سرور خود فیفا بازی میکنن؟

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

اول ببین پینگت تو SpeedTest ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چنده !

دوما من که با Xbox بازی میکنم خوبه !

داداش الان چجوری باس برم توو Speed test؟ بعد من ADSL 256 دارم, بنظرت خوبه؟

CRIS Joon CR7
25-12-2011, 00:43
2-
حالا بگو از چه فواصلی تا من قلق هاشو بت بگم:11:

اگه ممکنه بگو با کدوم دکمه کیبرد باید ضربات رو بزنم ضرباتی مد نظرم هست که پشت و چسبیده به محوطه جریمه هستند و قابل گل شدن هست
آیا غیر از دکمه شوت دکمه دیگه لازمه زده بشه ؟ ( دوستمون گفتم جهت بالا رو باید بگیرم درسته ؟ )[/QUOTE]
LB رو با جهت بالا و جایی بشوت که دروازه بان هست نه دیوار دفاعی یه خورده داخل دروازه و کات بیرون پا بسته به فاصله هم شوت رو پر کن هنگام زدن ضربه یعنی وقتی که پا به توپ میخوره دکمه Y یا واسه من رو ایکس باکس پاس تو عمق رو بزن اگه درست انجام بدی 95 در صد کار تمومه :46:

A.N.A.P
25-12-2011, 00:49
اون که بله زیاده اما پس چجوری کسایی هستن که سی دی کی گرفتن بعد دارن انلاین از سرور خود فیفا بازی میکنن؟

---------- Post added at 01:33 AM ---------- Previous post was at 01:32 AM ----------

خب بری اونجا مشخصات پینگ و سرعت دانلودت رو میبینی بعد میای اینجا میگی یا عکسش رو میذاری ما هم نظر میدیم :دی

AlirezaLamLam
25-12-2011, 10:45
خب بری اونجا مشخصات پینگ و سرعت دانلودت رو میبینی بعد میای اینجا میگی یا عکسش رو میذاری ما هم نظر میدیم :دی

اهان گرفتم. دمت گرم:31:

mehdi_vsgh
25-12-2011, 11:10

مهم پینگ هست نه سرعت شما برو به سایت speedtest.net و از یه شهری غیر از تهران یه تست بگیر......اگه پینگت بالا باشه نمیتونی لذت کامل رو ببری از بازی

این مثلا تست منه مثله شما 256 نامحدود دارم فعلا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Spaniuly
25-12-2011, 11:16
سلام دوستان چند تا سوال
1 - دروازه بان چه شکلی توی پنالتی میپره ( کدوم دکمه کیبرد ؟ )
2 - Create set Piece این یعنی چی ؟ از کجا میشه توی کرنر اینو تمرین کرد یا واردش شد ؟
3 - قلق ضربات آزاد پشت محوطه چیه که بتونم گلشون کنم همش میره بیرون ؟
سپاسگذارم
1- فقط با آنالوگ سمت راست... جهت نه ها آنالوگ راست
2- این دیگه همون حرکت تمرین شده اس دیگه شما یه استراتژی خلق می کنی توی آرنا بعد توی بازی استراتژی رو انتخاب می کنی استفاده می کنی مطمئن نیستم توی کرنر هم می شه استفاده کرد خودت از تو آرنا چک کن ببین داره یا نه
3- ببین ضربه آزاد زن خیلی خیلی خیلی مهمه فقط شانس می تونه باعث بشه یه بازیکن عادی ضربه آزادش رو گل کنه... وقتی یه ایستگاهی زن خوب پشت توپ وایسه شما میتونی روی ضربه ایستگاهی Curl قشنگ حساب کنی شما می تونی درایو بزنی یعنی دوازه رو هدف بگیری دور ترین نقطه به جایی که دروازبان ایستاده و اونجا رو به دیوار دفاعی واگذار کرده شما می تونی از بالای سر دیوار دفاعی رد کنی اینطوری که جهت بالا رو محکم نگه داری اینکه می گم محکم جدی میگم و حتی اگه بتونی 5 ثانیه ثابت جهت بالا رو نگه داری که به سمت چپ و راست حرکت نکنه زاویه خروجی کار عالی میشه بعد حدود 2 تا خط پر کن تایمینگت خوب باشه گل میشه یا اینکه ضربه آزاد رو curled بزن طوری که از بغل دور بزنه دیوار رو اول تا می تونی زاویه رو به سمت بیرون نگه دار یعنی ماکسیمم اختلاف بعد جهت رو به سمت بالا(مایل) طوری بگیر که برگردی به سمت دروازه این حرکت رو مایل به بالا بگیر وقتی جهت طوری شد که مطمئن شدی توپ می تونه از بغل دیوار رو دور بزنه به اندازه 1 خط پر کن شوت رو توپ به زیبایی وارد دروازه میشه ایستگاهی زن و تایمینگ و دقت در نحوه اجرا خیلی موثره

Gregar
25-12-2011, 12:33
مهم پینگ هست نه سرعت شما برو به سایت speedtest.net و از یه شهری غیر از تهران یه تست بگیر......اگه پینگت بالا باشه نمیتونی لذت کامل رو ببری از بازی

اشتباه فکر میکنی عزیزم . سرور های EA واقعا عالین .
اولا Friendly ها که با دوستان ایرانی میزنیم ذره ای لگ نداره . مگه هر چند وقت یک بار که اینترنت کلا میریزه به هم .
دوما با خارجی ها هم که میزنی 50 50 لگ داره . یعنی بعضی وقتها اصلا لگ نداره و بعضی وقتها هم که لگ داره به دلیل عادت داشتن ما ایرانی ها به لگ بازی طرف اصلا یا نمیتونه بازی کنه یا از بازی میره بیرون و کلا بازی رو تو میبری .

کلا مشکل انچنانی نداره . قبلا افتضاح بود اما الان چند وقتیه خوب شده . و در ضمن راجع به لگ هم بگم که مثل گیم رنجر نیست که host لگ نداشته باشه و اون که join میشه لگ شدید داشته باشه . این لگ یه جوری بین دو طرف تقسیم میشه .

تو فکر برم utimate team نمیدونم چی هست اصلا .

A.N.A.P
25-12-2011, 16:20
اولا Friendly ها که با دوستان ایرانی میزنیم ذره ای لگ نداره . مگه هر چند وقت یک بار که اینترنت کلا میریزه به هم .
دوما با خارجی ها هم که میزنی 50 50 لگ داره . یعنی بعضی وقتها اصلا لگ نداره و بعضی وقتها هم که لگ داره به دلیل عادت داشتن ما ایرانی ها به لگ بازی طرف اصلا یا نمیتونه بازی کنه یا از بازی میره بیرون و کلا بازی رو تو میبری .

کلا مشکل انچنانی نداره . قبلا افتضاح بود اما الان چند وقتیه خوب شده . و در ضمن راجع به لگ هم بگم که مثل گیم رنجر نیست که host لگ نداشته باشه و اون که join میشه لگ شدید داشته باشه . این لگ یه جوری بین دو طرف تقسیم میشه .

لگ که منم ندیدم ولی تاخیر داره !

راستی گیمرتگ نداری ؟

AlirezaLamLam
25-12-2011, 18:45

دستت درد نکنه . کمکم کردی

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

داداش می گم پینگت یکم زیاد نیست؟ 318 خیلیه ها. من فیفا11 رو با گیم رنجر می رفتم بازی می کردم پینگ روو 120 اونورا بود. الان که بازی می کنی باش لگ نمی زنه؟

mehdi_vsgh
25-12-2011, 19:11
دستت درد نکنه . کمکم کردی

---------- Post added at 08:45 PM ---------- Previous post was at 08:43 PM ----------

داداش می گم پینگت یکم زیاد نیست؟ 318 خیلیه ها. من فیفا11 رو با گیم رنجر می رفتم بازی می کردم پینگ روو 120 اونورا بود. الان که بازی می کنی باش لگ نمی زنه؟
من که گفتم پینگم خیلی زیاده الان هم دیگه اصلا آنلاین بازی نمی کنم ببین چطوریاس؟

shahin_mp3
25-12-2011, 20:06
چند وقته گند زدن به پینگ ها حالا نامحدودو که دیگه ولش کن

AlirezaLamLam
25-12-2011, 20:06
من که گفتم پینگم خیلی زیاده الان هم دیگه اصلا آنلاین بازی نمی کنم ببین چطوریاس؟

الان رفتم پینگمو گرفتم 172 بود.

mehdi_vsgh
25-12-2011, 21:11
الان رفتم پینگمو گرفتم 172 بود.
باز پینگت از من بهتره ولی از این پس بعد از اینکه تست گرفتی روی share this result کلیک کن که لینک تصویر برات بیاد مثله من بشه!! (فکر کنم مشکل خاصی تو بازی پیدا نکنی)

AlirezaLamLam
25-12-2011, 22:03
باز پینگت از من بهتره ولی از این پس بعد از اینکه تست گرفتی روی share this result کلیک کن که لینک تصویر برات بیاد مثله من بشه!! (فکر کنم مشکل خاصی تو بازی پیدا نکنی)

اره هواسم نبود. باشه. بازم ممنون

Gregar
26-12-2011, 11:57
لگ که منم ندیدم ولی تاخیر داره !

راستی گیمرتگ نداری ؟

من پی سی میزنم

sabar
26-12-2011, 15:39
سلام
یه سوال لطفا امتحان کنید بعد جواب بدید
اگر با ار اس یا شوک سمت راست توپی رو که براتون میاد استپ کنید چه طوری میشه یعنی راحت شما میتونید استپ کنید؟
حالا اگر بدون گرفتن ال 1 با شوک راست چپ و راست برید چی میشه باز هم راحت دریبل و تغییر جهت میدید؟
لطفا پاسخ بدید

AlirezaLamLam
26-12-2011, 18:12
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چجوری می شه فیفا12 رو به صورت Lan بازی کرد. یعنی با کابل شبکه. اصلا چنین چیزی می شه؟
ممنون

MOH333EN
26-12-2011, 18:48
اضافه کردن صدای تماشاچی به فیفا 2012 چگونه است من توی منوی بازی دیدم ولی چگونه و کدام گزینه را باید انتخاب کنم من تعدادی فایل صوتی صدای تماشاچی دارم که میخوام اضافه کنم ولی نمیدونم تو بازی آدرس کدوم درایو و از کجا بدم ممنونم کمک کنید

Gregar
26-12-2011, 20:58
اضافه کردن صدای تماشاچی به فیفا 2012 چگونه است من توی منوی بازی دیدم ولی چگونه و کدام گزینه را باید انتخاب کنم من تعدادی فایل صوتی صدای تماشاچی دارم که میخوام اضافه کنم ولی نمیدونم تو بازی آدرس کدوم درایو و از کجا بدم ممنونم کمک کنید

با ادرس نیست . مختصر میگم

با اهنگ هایی که میخوای صدای تماشاچی باشه یک playlist توی مدیا پلیر درست کن . توی فیفا خودش اسم play list رو میشناسه .

bushido
26-12-2011, 23:03
خسته نباشید آموزش تمام تکنیکاشو از کجا میتونم گیر بیارم؟

A.N.A.P
27-12-2011, 00:10
خسته نباشید آموزش تمام تکنیکاشو از کجا میتونم گیر بیارم؟
تو خود بازی آموزشش هست اگه به زبان English یکم آشنایی دارید !

cescjoon
27-12-2011, 00:12
دوستان بازی برای من توی قسمت منیجر مود قطع میشه.
یعنی بدون پیامی چیزی از بازی خارج میشه.
قبلا این مشکل رو نداشت و الان چند فصله که دارم بازی میکنم
ممنون

Kaveh619
27-12-2011, 19:08
با سلام و عرض ادب،

بعد از کلی بازی کردن و عشق و حال با فیفا 12 به جرئت میتونم بگم نزدیک ترین بازی به حقیقت در سبک خودش هست!گفتم هم بعد از یه مدت زیادی تو این سایت پست بدم،هم چیزایی که تو فیفا 12 یاد گرفتم بگم بتون شاید بلد نباشید!\

اولا شاید متوجه شده باشید که رو توپ های هوایی چقدر آسیب پذیر نشون میدید و یا شما نمیتونید سانتر ها رو تبدیل به گل کنید،یا سانتر های حریف رو نمی تونید خنثی کنید،اصلا انگار وقتی با دکمه های S و D که به ترتیب پاس و شوت هستن برای ضربه سر از روی زمین بلند نمیشه!

خب راه حلش خیلی سادست که من خیلی سخت کشفش کردم!البته شاید تا به حال شما یادش گرفته باشید یا از قبل بلد بودیدش!
راه حلش اینه که شما باید همراه با یکی از دکمه های S و D دکمه ی Z(همون دکمه ای که تو منو برای Jockey) تنظیم کردید استفاده کنید،یعنی توپ هوایی که اومد،در یه فاصله ی زمانی مناسب،یعنی نه خیلی دیر این دو دکمه رو بزنید نه خیلی زود،به موقع اول Z رو گرفته سپس ضربتون رو بزنید،

این از ضربه ی سر،

با بازیکنای تکنیکی مثل مسی و رونالدو و نیمار اگه نمی تونید دریبل بدید و شاید نخواید از دریبل های شوک سمت راست یا همون دکمه های ماشین حساب کیبرد استفاده کنید،میتونید باز همین دکمه ی Z رو گرفته و بدون اینکه دستتون رو سرعت باشه هی تغییر جهت بدید ، مدافع حریف هم جا می مونه،2-3 بار تمرین کنید خیلی راحت یادش می گیرید!

بچه ها فعلا حوصله ی نوشتن ندارم،وقت بشه حتما میام،سوالی بود در خدمتم من!

موفق باشید!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kaveh619
27-12-2011, 19:15
آها راستی یه راه حلی پیدا کردم به راحتی میتونید لگ بازی رو از بین ببرید،با راههای قبلی یکم تفاوت داره، و کامل کامل هستش،فعلا اینگلیسیش رو میذارم،بچه ها که همه استاد زبانن،اگه سوالی بود بگید:

FIFA 12 performance improvement

It is a fact that FIFA 12, with its “impact engine”, consumes a lot of computational power more than FIFA 11. So I think it is quite normal for all the owners of a “some years old PC” (like I am) to have performance problems. The game stutters and becomes impossible to have an enjoyable playing time. According to my experience, it is not a matter of graphic GPU but of CPU perormance. From a grapichal point of view FIFA 12 is more or less like FIFA 11 so if your GPU worked fine for FIFA 11 it will work fine also for FIFA 12. This is confirmed by the fact that the replays are very fluid so, when the CPU doesn’t have to spend time to compute what is happening on the field in real time, the GPU makes its rendering work pretty well. I verified the situation looking at the CPU load using the Task Manager. This is the report of the CPU load of my dual core processor while playing a game, as you can see there are many points where the core reaches the 100% of its capacity and, at that points, the game doesn’t work well.

Here there are some suggestions about how to improve the situation.

The most effective action is to change the priority of the process running FIFA.
Start the Task Manager pressing Ctrl-Alt-Del and then FIFA. Then, using the Task Manager select the process fifa.exe and, clicking the right mouse button, select priority and choose the value “high”. Now the game should work better.

Unfortunately every time you start FIFA again the priority returns “Normal” and you should repeat the operation… but there is a very useful free program [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] that allows to save the priority that you want to assign to a process so you have to do the job only once and it will do the job for you every time you will start FIFA again. I definitely recommend to try it.

There are other actions that you can do for improving the performance, I tried them and I obtained some improvements but they were not enough until I changed the priority of fifa.exe. But maybe they can be enough for you so I will report them here so you can try yourself.

In fifasetup.ini be sure to have:
RENDERINGQUALITY = 0
This has the main effect to keep the rendering frequency at 30Hz, otherwise the game tries to achieve the 60Hz when it has enough computational power. In my opinion 30Hz is a very acceptable frame rate (consider that the phisyologic limit of human eye is 25 Hz ). Doing this, you limit the CPU load drained by the rendering task and it helps.

You can then create a rna.ini text file in the Game subfolder and add the following lines:

[]

// Threads priorities
GAME_THREAD_PRIORITY = 0 // original was 0
RENDER_THREAD_PRIORITY = 1 // original was 0
INPUT_THREAD_PRIORITY = 2 // original was 2
AUDIO_THREAD_PRIORITY = 3 // original was 2
FE_THREAD_PRIORITY = 3 // original was 1
MAIN_THREAD_PRIORITY = 3 // original was 3

These lines change the priority assigned to the threads of the fifa.exe process. There are 4 levels available: 0 is the highest priority, 3 is the lowest.
My choice is different from the original and, in my opinion, generates a more smooth gameplay with the side-effect of some audio imperfections and a slower response of the menu (but both the effects are almost not perceivable at all)

In theory, there is another possibility to try, though I was not able to see any difference in the behaviour of the game so my guess is that the best choice is to keep the standard configuration. Anyway, if you want to try, these are the instructions:
Always in the rna.ini file add the following lines and uncomment the one corresponding to the kind of processor that you have:

[]

//---------------------------------------------------------
// Bitwise mask of which cores to allow running (so 3 for core 0 & 1)
//THREAD_AFFINITY_MASK = 15 // quad core
//THREAD_AFFINITY_MASK = 7 // tripple core
//THREAD_AFFINITY_MASK = 3 // dual core

In my case, cause I have a dual core, I uncommented
THREAD_AFFINITY_MASK = 3 // dual core

Then you can change the processor assigned to each of the following threads, replacing the –2 value with 0 or 1 if you have a dual core, 0, 1, 2 or 3 if you have a quad core. But as I said you before, I was not able to appreciate any difference in the game.

// Threads to run processes on and priority..
// -1 on a given processor means it isn't run as a thread, instead its run off the main loop
// -2 on a given processor means it isn't tied to a particular one, instead schedules itself on any available
// positive values tie us to a specific processor (generally not desired on PC)
AUDIO_THREAD_PROCESSOR = -2
FE_THREAD_PROCESSOR = -2
INPUT_THREAD_PROCESSOR = -2
RENDER_THREAD_PROCESSOR = -2
MAIN_THREAD_PROCESSOR = -2

Last I want to mention a patch done by Doctor+, it changes the setting

AUDIO_CPU_LOAD_LIMIT = 10 // original was 30

I tried but it didn’t solve my problems but maybe can be helpful for you. You can find more stuffs from this guy at this thread [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kaveh619
28-12-2011, 10:28
دوستان انواع مدل سانتر کردن به شرح زیر هستش،:

1بار دکمه ی سانتر یا همون B ایکس باکس یا همون A توی کامپیوتر که برای تکل به کار می ره،:سانتر به صورت Drop،زیاد به نظر من کاربرد نداره و از این روش سعی کنید در مواقعی که از محوطه جریمه یکم دور هستید و بازیکنتون که در موقعیت قرار داره فاصلش زیاد تره از این سانتر استفاده کنید،
2بار دکمه ی سانتر پشت سر هم:باعث میشه سانترتون یکم شدت ضعیف تری داشته باشه،اما باعث میشه دقت سانتر بالاتر بره و سرزن تیم راحت تر به توپ ضربه میزنه،
3بار دکمه ی سانتر پشت سر هم:سانتر زمینی برای مواقعی بهتره استفاده کنید که مدافع حریف پشت مهاجم شماست...ضمن اینکه تو این روش جهت و فلش گرفتن یادتون نره،

RB یا همون R2 یا برای من همون C همون دکمه ایه وقتی میگیریش بعد پاس میدی به صورت پشت پا یا به صورت کلی میخواد تکنیکی پاس بده:این دکمه رو اگه بگیری بعد سانتر کنی به صورت یه چیزی بین سانتر هوایی و زمینی توپ رو میفرسته،خود کامپیوتر همیشه از این روش گل میزنه،اما نکته ی مهم در این روش اگه دقت کرده باشید بازیکنی که برای کامپیوتر اینجوری میخواد سانتر کنه همیشه روبه سمت دروازه ست،یعنی هیچ وقت نمیشه از این روش وقتی استفاده کرد که دارید موازی خط طولی زمین حرکت می کنید استفاده کنید،چون توپیتون میره تو اوت،ضمن این که تو این روش هم فلش گرفتن خیلی مهم هستش

دو تا دکمه ی L1 و L2 یا همون LT و LB که اگه برای سانتر استفاده کنید ازشون زیاد فرقی ندارن با هم و هر دوشون برای سانتر های هوایی مناسبن،اما تنها فرقی که دارن اینه که از روش L1+B زمانی استفاده کنید که پشت محوطه جریمه هستید ، بازیکنتون یه دفعه پشت دفاع حرکت کنه،شما میخواید از بالاسر مدافعین براش توپو بندازید،این مدل ضربه ها زمانی که رونالدینیو تو بارسلونا بود خیلی استفاده می کرد،اما L2 یا همون LB+B :اگه یه بازیکن تکنیکی داشته باشید از این روش برای سانتر استفاده کنید میبینید اون حرکتی که اگه اسمش رو اشتباه نکنم یعنی رابونا رو انجام میده،یه زمانی محمد نوازی می کرد این کارو،این مثال ها رو میزنم که متوجه بشید کدوم حرکت رو می گم!کلا Rb+B رابونایی سانتر می کنه!

دو نکته ی مهم:

1:در مواقع سانتر کردن انتخاب روش صحیح سانتر کردن با شماست و شمایید که تصمیم می گیرید کدوم روش بهتره ، و هر روشی وقت خودش رو داره و باید در موقعیت مناسب خودش مورد استفاده قرار بگیره!این مهم به وسیله ی تمرین کردن شما و تجربتون به دست میاد.......ضمن این که با همه ی این مدل سانتر ها امکان به گل رسیدن وجود دارد!

2:در همه ی روش های بالا باید فلش سمت محلی باشه که میخواید سانتر کنید،شاید با استفاده از فلش های 4 جهته نتونید خوب سانتر کنید اما با آنالوگ مشکلی نیست....

دوستان نظرتون رو بگید در مورد این سه تاپستم تا ببینم اگه خوب بود ادامه بدم،چون مطلب بعدی در مورد انواع دریبل دادن به وسیله ی کیبرد هستش نه با شوک سمت راست دسته،البته تمام این چیز هایی که گفتم در مقابل شما اساتید دارم درس پس میدم،احتمال خیلی زیاد همش رو بلد هستید......

پس منتظر نظراتتون هستم....

موفق باشید!

soheilnouri
28-12-2011, 20:50
عالی بود اما RB فکر کنم R1 باشه...

soheilnouri
28-12-2011, 20:58
دوستان انواع مدل سانتر کردن به شرح زیر هستش،:

1بار دکمه ی سانتر یا همون B ایکس باکس یا همون A توی کامپیوتر که برای تکل به کار می ره،:سانتر به صورت Drop،زیاد به نظر من کاربرد نداره و از این روش سعی کنید در مواقعی که از محوطه جریمه یکم دور هستید و بازیکنتون که در موقعیت قرار داره فاصلش زیاد تره از این سانتر استفاده کنید،
2بار دکمه ی سانتر پشت سر هم:باعث میشه سانترتون یکم شدت ضعیف تری داشته باشه،اما باعث میشه دقت سانتر بالاتر بره و سرزن تیم راحت تر به توپ ضربه میزنه،
3بار دکمه ی سانتر پشت سر هم:سانتر زمینی برای مواقعی بهتره استفاده کنید که مدافع حریف پشت مهاجم شماست...ضمن اینکه تو این روش جهت و فلش گرفتن یادتون نره،

RB یا همون R2 یا برای من همون C همون دکمه ایه وقتی میگیریش بعد پاس میدی به صورت پشت پا یا به صورت کلی میخواد تکنیکی پاس بده:این دکمه رو اگه بگیری بعد سانتر کنی به صورت یه چیزی بین سانتر هوایی و زمینی توپ رو میفرسته،خود کامپیوتر همیشه از این روش گل میزنه،اما نکته ی مهم در این روش اگه دقت کرده باشید بازیکنی که برای کامپیوتر اینجوری میخواد سانتر کنه همیشه روبه سمت دروازه ست،یعنی هیچ وقت نمیشه از این روش وقتی استفاده کرد که دارید موازی خط طولی زمین حرکت می کنید استفاده کنید،چون توپیتون میره تو اوت،ضمن این که تو این روش هم فلش گرفتن خیلی مهم هستش

دو تا دکمه ی L1 و L2 یا همون LT و LB که اگه برای سانتر استفاده کنید ازشون زیاد فرقی ندارن با هم و هر دوشون برای سانتر های هوایی مناسبن،اما تنها فرقی که دارن اینه که از روش L1+B زمانی استفاده کنید که پشت محوطه جریمه هستید ، بازیکنتون یه دفعه پشت دفاع حرکت کنه،شما میخواید از بالاسر مدافعین براش توپو بندازید،این مدل ضربه ها زمانی که رونالدینیو تو بارسلونا بود خیلی استفاده می کرد،اما L2 یا همون LB+B :اگه یه بازیکن تکنیکی داشته باشید از این روش برای سانتر استفاده کنید میبینید اون حرکتی که اگه اسمش رو اشتباه نکنم یعنی رابونا رو انجام میده،یه زمانی محمد نوازی می کرد این کارو،این مثال ها رو میزنم که متوجه بشید کدوم حرکت رو می گم!کلا Rb+B رابونایی سانتر می کنه!

دو نکته ی مهم:

1:در مواقع سانتر کردن انتخاب روش صحیح سانتر کردن با شماست و شمایید که تصمیم می گیرید کدوم روش بهتره ، و هر روشی وقت خودش رو داره و باید در موقعیت مناسب خودش مورد استفاده قرار بگیره!این مهم به وسیله ی تمرین کردن شما و تجربتون به دست میاد.......ضمن این که با همه ی این مدل سانتر ها امکان به گل رسیدن وجود دارد!

2:در همه ی روش های بالا باید فلش سمت محلی باشه که میخواید سانتر کنید،شاید با استفاده از فلش های 4 جهته نتونید خوب سانتر کنید اما با آنالوگ مشکلی نیست....

دوستان نظرتون رو بگید در مورد این سه تاپستم تا ببینم اگه خوب بود ادامه بدم،چون مطلب بعدی در مورد انواع دریبل دادن به وسیله ی کیبرد هستش نه با شوک سمت راست دسته،البته تمام این چیز هایی که گفتم در مقابل شما اساتید دارم درس پس میدم،احتمال خیلی زیاد همش رو بلد هستید......

پس منتظر نظراتتون هستم....

موفق باشید!

============================

عزیزم فقط دریبل های ایکس باکسی رو هم یاد بده....من اصن نمیتونم از دریبلینگ استفاده کنم....اول لطف کن با دسته ایکس باکس یاد بده که تو پست قبلیت راجع به کراس وافعا لذت بردم مهندس جان...از رنگ های خیلی روشن و تو چشم زننده زیاد استفاده نکن مهندس جان.....:40:

Big-Boss
28-12-2011, 21:03

بیشتر در:

Kaveh619
28-12-2011, 22:24
دوستان در مورد ایکس باکس لطف کنید منو یه راهنمایی بکنید،مگه اون دکمه ای که مثل R2 دسته های معمولی هست،RB نیست؟!

یعنی R2 دسته های معمولی RT هست یا من اشتباه می کنم،

الان رفتم عکس دسته ایکس باکس رو تو نت پیدا کنم،متاسفانه همه ی عکسا از بالا دسته رو نشون دادن،امکان اینکه پشت دسته رو ببینم نیست،درضمن خودم هم ایکس باکس ندارم،پس لطف کنید این نکته رو بگید تا انشااله آموزش های صحیح تری قرار بدم....

راستی کدوم قسمت از نوشته ام رنگ بدی داشت،سعی کردم طوری بنویسم که از یاد آدم نره!

مرسی،موفق باشید!

Kamyar_AnathemA
28-12-2011, 23:41
سلام دوستان
یه سوال داشتم
چجوری می شه فیفا12 رو به صورت Lan بازی کرد. یعنی با کابل شبکه. اصلا چنین چیزی می شه؟
ممنون

فیفا 12 این قابلیتو نداره و نمیشه لن بازی کرد و گرنه الان گیم رنجر پر بود از 12

soheilnouri
28-12-2011, 23:46
دوستان در مورد ایکس باکس لطف کنید منو یه راهنمایی بکنید،مگه اون دکمه ای که مثل R2 دسته های معمولی هست،RB نیست؟!

یعنی R2 دسته های معمولی RT هست یا من اشتباه می کنم،

الان رفتم عکس دسته ایکس باکس رو تو نت پیدا کنم،متاسفانه همه ی عکسا از بالا دسته رو نشون دادن،امکان اینکه پشت دسته رو ببینم نیست،درضمن خودم هم ایکس باکس ندارم،پس لطف کنید این نکته رو بگید تا انشااله آموزش های صحیح تری قرار بدم....

راستی کدوم قسمت از نوشته ام رنگ بدی داشت،سعی کردم طوری بنویسم که از یاد آدم نره!

مرسی،موفق باشید!

========================

مهندس جان اول RB همون R1 و RT همون R2

Toranj_mhg
29-12-2011, 01:54
سلام دوستان بنده قبلا به علت لگ داشتن زیاد این بازی رو زها کرده بودم ، اما حالا یک سیسنم جدید بهم رسیده می خواستم روش فبفا بریزم بعد از نصب و ریختن کرک هنگامی که روی آیکن فیفا کلیک می کنم ، با این ارور روبرو می شم:
The program can't start becuase d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
دوباره هم نصب کردم فرقی نکرد
همون طور که گقتم با همین دی وی دی ها قبلا روی یه سیستم ضعیف تر ریختم و لگ داشته و بنابراین دی وی دی ها سالمن.
با تشکر

mehdi_vsgh
29-12-2011, 08:43
سلام دوستان بنده قبلا به علت لگ داشتن زیاد این بازی رو زها کرده بودم ، اما حالا یک سیسنم جدید بهم رسیده می خواستم روش فبفا بریزم بعد از نصب و ریختن کرک هنگامی که روی آیکن فیفا کلیک می کنم ، با این ارور روبرو می شم:
The program can't start becuase d3dx9_41.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem.
دوباره هم نصب کردم فرقی نکرد
همون طور که گقتم با همین دی وی دی ها قبلا روی یه سیستم ضعیف تر ریختم و لگ داشته و بنابراین دی وی دی ها سالمن.
با تشکر
دو راه داری
1- اخرین نسخه دایرکت ایکس رو نصب کنی
2- تو گوگل اسم فایل d3dx9_41.dll رو سرچ کنی و بعد از دانلود اونو تو پوشه system و system32 کامپیوترت کپی کنی

B3HZ@D
29-12-2011, 08:49
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که فکر کنم مشکل مربوط به Direct X باشه و در صورت نصب این نرم افزار مشکل شما حل میشه
با این حال میتونین از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین و مشکلتون احتمالا حل میشه

mehdi_vsgh
29-12-2011, 10:02
در تکمیل صحبت دوستمون بگم که فکر کنم مشکل مربوط به Direct X باشه و در صورت نصب این نرم افزار مشکل شما حل میشه
با این حال میتونین از لینک زیر این فایل رو دانلود کنین و مشکلتون احتمالا حل میشه

خوب منم تو راه حل اول گفتم نصب اخرین نسخه دایرکت ایکس(Direct X ) مشکل رو حل میکنه:دی

B3HZ@D
29-12-2011, 12:25
شرمنده من فکر کردم شماگفتی باید درایورها رو نصب کنه ... دیگه بی خوابی دیدمون رو مختل کرده بود
ممنون بابت تذکر :31:

dogh
29-12-2011, 14:46
سلام به ذوستان فیفا باز
نمیشه یه پچ بریزی تا سختی بازی از حالت لجندری بیشتر بشه

A.N.A.P
29-12-2011, 16:07
سلام به ذوستان فیفا باز
خیلی باحالی ! همین !:31:

CRIS Joon CR7
29-12-2011, 16:44
سلام به ذوستان فیفا باز
پچ نه نیست ولی میتونی همه ی assist ها رو بزاری رو حالت دستی یا منوال اونوقت بیا شاخ بازی در بیار:27:

amirhoseinn
29-12-2011, 17:48
سلام دوستان،میشه لینک سالم و مستقیم گزارش عربی را بزارید برام!!
اگه پیچی جدید چیزی هست هم ممنون میشم لینکشا در اختیارم قرار دهید :40:

sabar
29-12-2011, 18:12
سلام
یکی میتونه کامل توضیح بده این Chants رو چطوری بریزم؟

Kaveh619
29-12-2011, 18:52
سلام
یکی میتونه کامل توضیح بده این Chants رو چطوری بریزم؟
دوست عزیز کاش در تاپیک مشکلات فقط مطرح می کردید و ....:

به هر حال آموزش ریختن Chants به زبان ساده!:

you have to take VLC media player ..
and create playlists in M3U format..

take all the chants for a team

then click right >>> add to playlist with VLC

rename it as you want and you can select in fifa

put all your chants in a folder but in music section

exemple Music/Chants

then fifa will detect it ..

sound are impressive,i'll make a tutorial for how adding chants and how to increase sound and i'll probably release my pack.

My Tutorial and Video thread.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fforums%2Fshowthread.php%3Ft%3D170798)

thanks.

درهمین رابطه کاربری از ایشون سوال کرده:

The music folder has to be in the Fifa game directory ?

ایشون هم جواب دادن که:

nope in music folder (the one from windows)

and it will detect playlists .. i'm doing it for all the premiership [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

it's very simple take 10 seconds for every team.

Kaveh619
29-12-2011, 19:08
سلام دوستان،میشه لینک سالم و مستقیم گزارش عربی را بزارید برام!!
اگه پیچی جدید چیزی هست هم ممنون میشم لینکشا در اختیارم قرار دهید :40:
من چهارتا لینک دارم ولی مستقیم نیستن،همه از آپلود سنترن،به هر حال براتون قرارشون میدم،اگه میتونید یه اکانت رپید باز با قیمت خیلی ارزون بخرید و خودتون رو راحت کنید،شایدم تونستید از سایت های لیچ کننده ی رایگان استفاده کنید:

or
or
or

AlirezaLamLam
29-12-2011, 19:27
اقا یکی جواب مارو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم می شه فیفا12 رو با کابل شبکه با یه سیستم دیگه بازی کرد؟

mehdi_vsgh
29-12-2011, 20:06
یک اتفاق خیلی جالب
الان داشتن بازی میکردم دیدن بعضی وقتا داور اوانتاژ میده بعد در اولین فرصت که بازی متوقف شد به بازیکن اخطار میده.....همین اتفاق افتاد
و به ژاوی میخواست اخطار بده ولی مشکلی که بوجود اومده بود این بود که تو باگ گیر کرده بود و مرتبا هی بهش اخطار میداد یه صحنه رو 10-20 بار تکرار کرد و هی اخطار میداد بهش هی بازی دستاش رو میبرد بالا به معنای توقف بازی هی میرفت اخطار میداد :31:

خلاصه بعد این چند دفعه بالاخره راضی شدو دست از سر این ژاوی بدبخت برداشت و بازی ادامه یافت

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

اقا یکی جواب مارو نمی ده؟؟؟؟؟؟؟؟
گفتم می شه فیفا12 رو با کابل شبکه با یه سیستم دیگه بازی کرد؟
فکر کنم یکی از دوستان پاسخ گفتن
خیر نمیشه

AlirezaLamLam
29-12-2011, 22:00
یک اتفاق خیلی جالب
الان داشتن بازی میکردم دیدن بعضی وقتا داور اوانتاژ میده بعد در اولین فرصت که بازی متوقف شد به بازیکن اخطار میده.....همین اتفاق افتاد
و به ژاوی میخواست اخطار بده ولی مشکلی که بوجود اومده بود این بود که تو باگ گیر کرده بود و مرتبا هی بهش اخطار میداد یه صحنه رو 10-20 بار تکرار کرد و هی اخطار میداد بهش هی بازی دستاش رو میبرد بالا به معنای توقف بازی هی میرفت اخطار میداد :31:

خلاصه بعد این چند دفعه بالاخره راضی شدو دست از سر این ژاوی بدبخت برداشت و بازی ادامه یافت

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

فکر کنم یکی از دوستان پاسخ گفتن
خیر نمیشه

اره راس میگی واسه منم پیش اومده. با رفیقم توو ایکس باکس داشتم بازی می کردم پیش اومد. حالا اینو گفتی یاده یه حرکتی افتادم. با رفیقم داشتم بازی می کردم من ناپولی (عشقمو:31:) گرفته بودم برفیقمم میلان. یه خطا روی لاوزی شد بعد داور قشنگ دستشو کرد توو جیبه پشتش که کارتشو در بیاره نمی دونم باگ بود چی بود که تا برد سریع اورد کنار منصرف شد فقط یه تذکر داد . خیلی جالب بود. :31:

A.N.A.P
30-12-2011, 00:27
اره راس میگی واسه منم پیش اومده. با رفیقم توو ایکس باکس داشتم بازی می کردم پیش اومد. حالا اینو گفتی یاده یه حرکتی افتادم. با رفیقم داشتم بازی می کردم من ناپولی (عشقمو:31:) گرفته بودم برفیقمم میلان. یه خطا روی لاوزی شد بعد داور قشنگ دستشو کرد توو جیبه پشتش که کارتشو در بیاره نمی دونم باگ بود چی بود که تا برد سریع اورد کنار منصرف شد فقط یه تذکر داد . خیلی جالب بود. :31:
یه با توپ داشت میرفت سمت کمک داور بعد کمک داور از رو توپ پرید جهت عوض شد و به طرف تماشاگرا پرچم زد !:31:

AlirezaLamLam
30-12-2011, 19:17
یه با توپ داشت میرفت سمت کمک داور بعد کمک داور از رو توپ پرید جهت عوض شد و به طرف تماشاگرا پرچم زد !:31:

اون دیگه اخرشه :31::31:

CRIS Joon CR7
30-12-2011, 20:45
خب بسه دیگه بحث باگ های عجیب بازی رو بی زحمت تموم کنید:11::20:
اگه طرفداران ساکر:2: (PES:2: )بخوان بیان باگ های PES رو بگن تاپیک PES بالای سه هزار صفحه میشه
شایدم مهم شه:31::31::31:

amirhoseinn
30-12-2011, 21:05
کسی لینک سالم گزارشگر عربی داره؟؟

CRIS Joon CR7
30-12-2011, 21:12
کسی لینک سالم گزارشگر عربی داره؟؟
هر روز میای میگی؟:19:
سه تا لینک بت دادن برو یکیشو مستقیم کن دانلود کن دیگه:27::11::11::11::11::11:

amirhoseinn
30-12-2011, 21:16
هر روز میای میگی؟:19:
سه تا لینک بت دادن برو یکیشو مستقیم کن دانلود کن دیگه:27::11::11::11::11::11:

داداش مرسی:40::40:
ی اما راستیاتش من ازین کارا بلد نیستم،یعنی نکردم تا حالا:43::43:
چیطوری باید مستقیمشون کنم

Kaveh619
30-12-2011, 21:49
راستی من یادم رفت بگم،خوب شد یادم اومد:اون فایل گزارش عربی که لینک دادم پسورد داره که پسوردش اینه:

amirhoseinn
30-12-2011, 21:56
راستی من یادم رفت بگم،خوب شد یادم اومد:اون فایل گزارش عربی که لینک دادم پسورد داره که پسوردش اینه:

لینکت کو پس؟؟

Gregar
31-12-2011, 00:09
خب بسه دیگه بحث باگ های عجیب بازی رو بی زحمت تموم کنید:11::20:
اگه طرفداران ساکر:2: (PES:2: )بخوان بیان باگ های PES رو بگن تاپیک PES بالای سه هزار صفحه میشه
شایدم مهم شه:31::31::31:

باید خوبی ها و بدی های هر بازی رو گفت . همین فیفا خداییش مشکلاتی داره که بعضی وقتها میمونی به مشکلاتش گیر بدی یا از خوبی هاش تعریف کنی . از خوبی هاش که واسه من گذشته و دیگه فقط بدی هاشون میبینم .

نمیدونم چجوریاست . از بازیه یا از منه . چند وقت خوب بازی میکنم و باز چند وقت بد بازی میکنم . چند وقت هیچ بازی رو نمیبازم و حتی ممکنه گل هم نخورم . باز چند وقت چنان میبازم که دیگه حالم از فیفا به هم میخوره .

همین صبح سه تا بازی کردم هر سه تاش رو بردم . یکی 3-0 یکی 1-0 یکی 2-1 . امشب اومدم بازی کردم در حالی که بیشتر رو مود بازی بودم دوتا بازی 2-0 و 3-1 باختم .
فقط امشب هم نیستش . کلا یه حلقه است که تکرار میشه . یه بار خوبه یا بار بد .
واسه من فقط اینجوریه یا همه اینطورین . من که منم . گیم پلیم هم که همونه . پس چرا اینطوری میشم .
ببخشید ولی بدجوری گیر کرده بود و باید خودمو یه جایی خالی میکردم .
این مخابرات هم که ر..ده و کلا فیفا وصل نمیشه و انلاین بی انلاین . حالم داره بهم میخوره .

Kaveh619
31-12-2011, 00:50
لینکت کو پس؟؟

همونایی که صفحه ی قبل دادم دیگه!!همون سه تا که تو اسپویلر گذاشتم!

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 01:32
باید خوبی ها و بدی های هر بازی رو گفت . همین فیفا خداییش مشکلاتی داره که بعضی وقتها میمونی به مشکلاتش گیر بدی یا از خوبی هاش تعریف کنی . از خوبی هاش که واسه من گذشته و دیگه فقط بدی هاشون میبینم .

نمیدونم چجوریاست . از بازیه یا از منه . چند وقت خوب بازی میکنم و باز چند وقت بد بازی میکنم . چند وقت هیچ بازی رو نمیبازم و حتی ممکنه گل هم نخورم . باز چند وقت چنان میبازم که دیگه حالم از فیفا به هم میخوره .

همین صبح سه تا بازی کردم هر سه تاش رو بردم . یکی 3-0 یکی 1-0 یکی 2-1 . امشب اومدم بازی کردم در حالی که بیشتر رو مود بازی بودم دوتا بازی 2-0 و 3-1 باختم .
واسه من فقط اینجوریه یا همه اینطورین . من که منم . گیم پلیم هم که همونه . پس چرا اینطوری میشم .
ببخشید ولی بدجوری گیر کرده بود و باید خودمو یه جایی خالی میکردم :2: .:31:
این مخابرات هم که ریده :2: و کلا فیفا وصل نمیشه و انلاین بی انلاین . حالم داره بهم میخوره .
درسته :21:روز بد و خوب داره ولی واسه من فرقشون اینه که یه بازی رو بسختی یا شانسی میبرم یه بازیرو راحت میبرم
من رو لیجنری بازی میکنم
تایید میشه حرفت:11:
مولتی هم که پر:18: اینجا ایرانه ... :27:

Gregar
31-12-2011, 03:15
درسته :21:روز بد و خوب داره ولی واسه من فرقشون اینه که یه بازی رو بسختی یا شانسی میبرم یه بازیرو راحت میبرم
من رو لیجنری بازی میکنم
تایید میشه حرفت:11:
مولتی هم که پر:18: اینجا ایرانه ... :27:

خوشم میاد خودت واسه نقل قول من اسمایلی گذاشتی :21:

Armin 7
31-12-2011, 11:59
با ســــــلام

اقـــــــایون این فصل نقل و انتقالات اروپا تموم بشه

ایـــــــا فیفا پچ جدید جهت آپدیت نقل و انتقالات رو ارائه مکینه ؟

سپــــاسگذارم.

sabar
31-12-2011, 13:36

ببخشید ولی بدجوری گیر کرده بود و باید خودمو یه جایی خالی میکردم .
این مخابرات هم که ر..ده و کلا فیفا وصل نمیشه و انلاین بی انلاین . حالم داره بهم میخوره .

نه داداش ما هم همین مشکلات رو داریم
تازه من روی ورلد کلاس میبازم و اعصابم خورد میشه
همش فکر میکنم این شوک راست من خیلی غیر طبیعیه تا یه حرکت بهش میدم همچین توپ رو جلومیندازه که 100 درصد توپم لو میره نباید اینقدر جلو بندازه که خودمم بهش نرسم
من که موندم

Mohammad Yek110
31-12-2011, 13:54
سلام به ذوستان فیفا باز
میتونید از طریق اسلایدر ها cpuرو قوی تر کنید.
ما توی همینprofessionalموندیم.تو میخوای از لجدری سخت ترش کنی؟:31:

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 13:57
همش فکر میکنم این شوک راست من خیلی غیر طبیعیه تا یه حرکت بهش میدم همچین توپ رو جلومیندازه که 100 درصد توپم لو میره نباید اینقدر جلو بندازه که خودمم بهش نرسم
من که موندم
با چی بازی میکنی؟:31:(سوالات ایهام دار:31:)
کامپیوتر؟
من رو کامپیوتر این مشکل رو دارم ولی رو کنسول ندارم
علتش هم واسه غیر اصل بودن دسته های کامپیوتره:46:

Armin 7
31-12-2011, 14:00
من که موندم

با سلام

نه , شوک راست شما درسته

با این دکمه (شوک سمت راست) شما میتونید سرتوپهای ناگهانی بزنید در مواقعی که شرایط مهیــــا باشه

یا با یک یا دوبار زدن شوک به سمت جلو , توپ از پای شما فاصله میگیره تا بازیکن صاحب توپ با شتاب بیشتری به سمت جلو حرکت کنه این هم در مواقعی که جلوی شما دفاعی نباشه .

سپـــــــــــاسگذارم.

dipi
31-12-2011, 15:05
سلام ، فیلم آموزشی هست که تنضیمات وحرکات رو بطور کامل نشون بده؟!!

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 15:47
با سلام

نه , شوک راست شما درسته

با این دکمه (شوک سمت راست) شما میتونید سرتوپهای ناگهانی بزنید در مواقعی که شرایط مهیــــا باشه

یا با یک یا دوبار زدن شوک به سمت جلو , توپ از پای شما فاصله میگیره تا بازیکن صاحب توپ با شتاب بیشتری به سمت جلو حرکت کنه این هم در مواقعی که جلوی شما دفاعی نباشه .

سپـــــــــــاسگذارم.
برادر ایشون میگه خیلی خیلی بیش از حد میندازه جلو که بهش نمیرسه:41:
حرف شما هم میفهمم ولی ایشون میگه خیلی میندازه جلو
راه حل؟

Gregar
31-12-2011, 15:55
من که موندم

مال من که دسته ایکس باکس دارم همینجوریش بدون اینکه شوک سمت راست رو بزنم وقتی توپ رو به کسی پاس میدم همچین توپ رو میندازه جلو که توپ لو میره . مخصوصا با این تیمهای دسته پایینی .
نمیدونم مشکلش چیه که نمیتونن خوب توپ رو stop کنن . بعضی وقتها خوبه ولی معمولا اینطوریه .
واسه تکل ها هم نمیدونم چرا وقتی تکل میزنم این بازیکن منه که تعادلش از بین میره . وقتی هم روم تکل میشه باز هم بازیکن منه که تعادلش از بین میره . طرف strength اش بالای 90 ـه ولی روی یک بازیکن معمولی که تکل میزنه میخوره زمین و طرف هم به راحتی راهشو میره .
این موتور بازی جدید واقعا مشکلاتی داره که باید برطرف بشه . مثل ناداوری هایی که رو اعصاب میره .
نمونه اش اینکه طرف توپ رو ازت تکل میکنه و میگیره خطا نیست ولی بعدش که داره راه میره بازیکن تو رو میزنه زمین که خطاست ولی داور خطا نمیگیره .

Spaniuly
31-12-2011, 15:59
سلام ، فیلم آموزشی هست که تنضیمات وحرکات رو بطور کامل نشون بده؟!!
فیلم آموزشی رو من برای فیفا 09 دیده بودم واسه جدیدا هم هست ولی اگه انگلیسیت خوب باشه می تونی همه حرکات رو یاد بگیری چون داخل بازی اگه به قسمت هینت بری همه فوت و فنای بازی رو آموزش می ده به عبارتی بهترین آموزش ها داخل بازی هست فقط ما ایرونی ها که اصولا خودمون رو نوابغ قرن می دونیم قریب به اتفاق منتظر می مونیم فارسی همه چیز شسته رفته بیارن بذارن جلومون... دیگه حوصله گشتن نداریم جسارت نباشه البته کلی میگم در خیلی مواقع خودم هم این طوری هستم اینطوری عادت کردیم از بد روزگار... بگذرد... ولی چنانچه انگلیسیت خوبه به نظرم از داخل بازی خیلی چیزا می تونی یاد بگیری توی منو دنبال Help و Hints یا Tips بگرد حتی نحوه اجرای شادی های بعد از گل رو هم آموزش داده...
موفق باشی دوست عزیز:40:

CRIS Joon CR7
31-12-2011, 16:09
فیلم آموزشی رو من برای فیفا 09 دیده بودم واسه جدیدا هم هست ولی اگه انگلیسیت خوب باشه می تونی همه حرکات رو یاد بگیری چون داخل بازی اگه به قسمت هینت بری همه فوت و فنای بازی رو آموزش می ده به عبارتی بهترین آموزش ها داخل بازی هست فقط ما ایرونی ها که اصولا خودمون رو نوابغ قرن می دونیم قریب به اتفاق منتظر می مونیم فارسی همه چیز شسته رفته بیارن بذارن جلومون... دیگه حوصله گشتن نداریم جسارت نباشه البته کلی میگم در خیلی مواقع خودم هم این طوری هستم اینطوری عادت کردیم از بد روزگار... بگذرد... ولی چنانچه انگلیسیت خوبه به نظرم از داخل بازی خیلی چیزا می تونی یاد بگیری توی منو دنبال Help و Hints یا Tips بگرد حتی نحوه اجرای شادی های بعد از گل رو هم آموزش داده...
ممنون از کمک جامعت :27:
خیلی به درد من هم خورد:27::10:
البته من انگلیسیم خوبه:46:

sabar
31-12-2011, 18:47
با چی بازی میکنی؟:31:(سوالات ایهام دار:31:)
کامپیوتر؟
من رو کامپیوتر این مشکل رو دارم ولی رو کنسول ندارم
علتش هم واسه غیر اصل بودن دسته های کامپیوتره:46:
سلام
آره کامپیوتره
متاسفانه دستم هم دسته سونی هست و پدرم رو درآورده بیخیال کار با شوک راست شدم

sabar
31-12-2011, 19:09
با سلام

نه , شوک راست شما درسته

سپـــــــــــاسگذارم.

سلام
حالا میشه بگید چطوری میشه تو سر توپ زد شاید بتونم ازش استفاده کنم؟
خودمم توش موندم با گرفتن ال 1 میتونم باهاش دریبل بزنم ولی وقتی بدون اون باهاش به سمت چپ یا راست میزنم توپ رو با فاصله میندازه و لو میره
مرسی

dipi
31-12-2011, 19:32
قسمت های Help و Hints یا Tipsکجای بازی هستن ؟!! پیدا نکردم :41:

Spaniuly
31-12-2011, 20:33
باشه یکی دو ساعت صبر کن برم خونه دقیقا همه اش رو میگم

Kaveh619
31-12-2011, 23:50
سلام
حالا میشه بگید چطوری میشه تو سر توپ زد شاید بتونم ازش استفاده کنم؟
خودمم توش موندم با گرفتن ال 1 میتونم باهاش دریبل بزنم ولی وقتی بدون اون باهاش به سمت چپ یا راست میزنم توپ رو با فاصله میندازه و لو میره
مرسی

والا برا من که با ال 2 میزنه نه ال 1.....

sabar
01-01-2012, 10:21
والا برا من که با ال 2 میزنه نه ال 1.....

با ال 2 و شوک راست چطوری تو سر توپ میزنی ؟
جهتی چیزی داره
متشکر

mehdimvi
01-01-2012, 12:00
این Create new set Piece چرا ایجوریه وقتی میسازی تو بازی وقتی استفاده میکنی بازیکنا ناپدید میشن ؟

Kaveh619
01-01-2012, 12:17
با ال 2 و شوک راست چطوری تو سر توپ میزنی ؟
جهتی چیزی داره
متشکر

دوست عزیز من اصلا از شوک سمت راست برای این حرکت استفاده نمی کنم که،ببین یه بازیکن تکنیکی مثل نانی،نیمار،مسی،رونالدو که این حرکت رو خیلی خوب انجام میدن بردار،مخصوصا مسی قشنگ انجام میده:طبق روشی که بهت میگم عمل کن،یکم تمرین کنی یادمیگیری در چه زمانی باید این حرکتو انجام بدی،خب فرض می کنیم شما داری به سمت چپ زمین توپ میزنی،یعنی شما سمت راست زمین هستی،حریف سمت چپ

فرض کنیم مسی که یه بازیکن چپ پاست گذاشتی سمت راست زمین و میخوای دفاع چپ اونا رو جا بذاری،خب الان بازم فرض کنیم شما با استفاده از دو کلید ↓ و ← داری اریب حرکت می کنی،حالا وقتی بازیکن بهت نزدیک شد،L2 یا همون LT یا Z یا هر دکمه ای که برای Jockey تعریف کردید رو بگیر و سریع دو فلش ↑ و ←رو بگیر....خیلی قشنگ بازیکن رو جا میذاره...یکم تمرین کنید به خدا یادمیگیرید....کاری نداره....

من هر چی فکر کردم منظور شما رو فقط همین حرکت گرفتم،یعنی فکر نکنم حرکت دیگه مد نظرتون بوده باشه.....

اما یه حرکت دیگه هم هست برای جاگذاشتن دروازه بان مناسبه ، اونم فکر کنم همتون بلدید،اول دکمه ی شوت رو بزنید موقع تک به تک و بعدش سریع(خیلی سریع)دکمه ی پاس رو میزنید و با استفاده از فلش های 4 طرفه توپو بندازید طرفی که دوست دارید حرکت کنید و دروازه بان رو جا بذارید،یعنی فلش تو این حرکت نقش مهمی داره،به هر حال این دو روش رو من بلد بودم گفتم،با شوک سمت راست زیاد کار نمی کنم،با همین ترفند های کوچیک هم میشه حریف رو با اختلاف دو سه تا برد....

امیدوارم مفید بوده باشه...

موفق باشید!

---------- Post added at 12:17 PM ---------- Previous post was at 12:16 PM ----------

این Create new set Piece چرا ایجوریه وقتی میسازی تو بازی وقتی استفاده میکنی بازیکنا ناپدید میشن ؟

دوست عزیز میتونی بیشتر توضیح بدی تا ببینم مشکل چیه؟!شاید تونستم برات حلش کنم؟

Gregar
01-01-2012, 12:49
کسی تکنیک Scoop turn رو که بشه با زاویه ای غیر از زاویه پیش فرض توپ رو حرکت داد یاد داره ؟
وقتی دوبار RS رو به سمت مایل پایین بزنی تقریبا با انحراف 45 درجه نسبت به جلو توپ رو حرکت میده . ولی من دیدم بعضی ها با هر زاویه ای که میخوان این کار رو میکنن .
یک تکنیک دیگه هم هست که اصلا نمیدونم چیه ولی خیلی کارامده . کسی یاد داره ؟
همونی که طرف مثلا داره با سرعت میره بعد یه دفعه 180 درجه میچرخه و بعدش از سمت چپ یا راست خارج میشه .
turn and exit right or left نیست . کلا توی help بازی نیستش و از اون hidden skill هاست . کسی یاد داره ؟ cpu خیلی این حرکت رو مخصوصا توی جناحین بازی میزنه .

dipi
01-01-2012, 13:29

دوستان کسی میتونه کمک کنه ؟

amirhoseinn
01-01-2012, 13:43
دوست عزیز من اصلا از شوک سمت راست برای این حرکت استفاده نمی کنم که،ببین یه بازیکن تکنیکی مثل نانی،نیمار،مسی،رونالدو که این حرکت رو خیلی خوب انجام میدن بردار،مخصوصا مسی قشنگ انجام میده:طبق روشی که بهت میگم عمل کن،یکم تمرین کنی یادمیگیری در چه زمانی باید این حرکتو انجام بدی،خب فرض می کنیم شما داری به سمت چپ زمین توپ میزنی،یعنی شما سمت راست زمین هستی،حریف سمت چپ

فرض کنیم مسی که یه بازیکن چپ پاست گذاشتی سمت راست زمین و میخوای دفاع چپ اونا رو جا بذاری،خب الان بازم فرض کنیم شما با استفاده از دو کلید ↓ و ← داری اریب حرکت می کنی،حالا وقتی بازیکن بهت نزدیک شد،L2 یا همون LT یا Z یا هر دکمه ای که برای Jockey تعریف کردید رو بگیر و سریع دو فلش ↑ و ←رو بگیر....خیلی قشنگ بازیکن رو جا میذاره...یکم تمرین کنید به خدا یادمیگیرید....کاری نداره....

من هر چی فکر کردم منظور شما رو فقط همین حرکت گرفتم،یعنی فکر نکنم حرکت دیگه مد نظرتون بوده باشه.....

اما یه حرکت دیگه هم هست برای جاگذاشتن دروازه بان مناسبه ، اونم فکر کنم همتون بلدید،اول دکمه ی شوت رو بزنید موقع تک به تک و بعدش سریع(خیلی سریع)دکمه ی پاس رو میزنید و با استفاده از فلش های 4 طرفه توپو بندازید طرفی که دوست دارید حرکت کنید و دروازه بان رو جا بذارید،یعنی فلش تو این حرکت نقش مهمی داره،به هر حال این دو روش رو من بلد بودم گفتم،با شوک سمت راست زیاد کار نمی کنم،با همین ترفند های کوچیک هم میشه حریف رو با اختلاف دو سه تا برد....

موفق باشید![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
/B][/FONT][/SIZE]

داداش حرکته تکنکیه دیگه ای هم هست که بتونی یادمون بدی؟؟
البته یدون استفاده از شوک ها

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

موفق باشید![/COLOR][/B][/SIZE][/FONT]
/B][/FONT][/SIZE]

CRIS Joon CR7
01-01-2012, 13:54
ما رفتیم امروز از طریق Create new set Piece یه کار ترکیبی و تمرینی ساختیم از رو نقطه کرنر
بسی زیبا شد:46::8:
سه نفر دخیل اند تو کار نفر آخر توپ رو میگیره در موقعیتی مناسب پشت 18 یه شوت باحال میزنه
نفر آخر شماره هفت سفید پوش هست:27:
روی ساختش خیلی کار کردم:20:

Kaveh619
01-01-2012, 14:02
ما رفتیم امروز از طریق Create new set Piece یه کار ترکیبی و تمرینی ساختیم از رو نقطه کرنر
بسی زیبا شد:46::8:
سه نفر دخیل اند تو کار نفر آخر توپ رو میگیره در موقعیتی مناسب پشت 18 یه شوت باحال میزنه
نفر آخر شماره هفت سفید پوش هست:27:
روی ساختش خیلی کار کردم:20:

این Create New Set Piece که میگید،میشه بگید کدوم قسمت بازی هستش؟؟

---------- Post added at 03:43 PM ---------- Previous post was at 03:42 PM ----------

دوست عزیز روش روپایی زدن رو میخوام یادت بدم،ولی زیاد در جریان یه بازی تیمی کاربرد نداره و راحت توپتو می گیرن.......

ببین برای این کار از دو دکمه ی C و Z استفاده می کنم،Z من کار Jockey رو تو دفاع انجام میده،C هم همونه که وقتی میگیریش پاس میدی به یارت تکنیکی پاس میده یا پشت پا میده یا همچین چیزایی.....به هر حال شما دستت رو روی Z نگه دار و هی C رو بزن،تا دوسال دیگه هم C رو هی بزنی توپت زمین نمی خوره،دقت کنید در هنگام انجام حرکت یه دستون باید روی Z باشه به طور مداوم،وپشت سر هم باید C بزنید....

حرکت تکنیکی دوست عزیز بدون شک فعلا همینا رو بلدم،وبعید میدونم حرکت دیگه ای باشه،یا نه،ببخشید،داریم حرکت تکنیکی دیگه ای،ولی این قدر ساده و بدون کاربردن که ارزش نداره یادشون بگیری حتی....جدی میگم....

Kaveh619
01-01-2012, 14:08
یه حرکت تکنیکی دیگه هم هستش،ببینید مواقعی که دارید از کنار میاید تو محوطه جریمه بعد میخواید پاس بیرون بدید که بازیکنتون شوت کنه تو گل اگه معمولی شوت بزنید که معمولی شوتش می کنه،اما اگه با استفاده از Z+D بزنید ضربه رو خیلی قشنگ و تکنیکی میزنه با پشت پا،البته یه چیز مهم تو این روش اینه که شما دستتون رو Z که میگیرید میخواید D بزنید نباید در حدی باشه که بخواید قدرت ضربه رو پر کنید،متوجهین؟!یعنی فقط باید یه Tap بزنید،نه دستت رو D نگه داری،به هر حال احتیاج به تمرین داره......

کلا توپ های هوایی:اگه Z+D استفاده کنید،:اگه موقعیت مناسب باشه قیچی برگردون و برگردون و در مواقع سخت تر فقط ضربه سر میزنه که اگه اصلا بدون Z بخواید ضربه بزنید بازیکنتون عجیبه اصلا از رو زمین بلند نمیشه بخواد سر بزنه،حتما باید Z بگیرید،والا من که برای ضربه سر حتما باید Z بگیرم،بدون اون اصلا نمی تونم بزنم،شاید شما تونسته باشید!

!@موفق باشید@!

amirhoseinn
01-01-2012, 14:28
مرسی اما همشونا بلد بودم یه غیر از ضربه سر زدن با z
ممنون بازم از توضیحاتت :40:

Kaveh619
01-01-2012, 14:42

دوست عزیز شما پست های دو سه صفحه پیش منم خوندی؟؟!!فکر کنم در مورد z توضیح داده بودم،ولی شایدم من اشتباه می کنم...

Noctis Lucis
01-01-2012, 14:49
دوستان آنالوگ من کار نمیکنه ! نه میتونم تکنیک بزنم و پنالتی ها رو بگیرم ! هر کاری هم میکنم وصل نمیکه !

یکی کمک کنه !

Kaveh619
01-01-2012, 15:05

دوست عزیز شما پست های دو سه صفحه پیش منم خوندی؟؟!!فکر کنم در مورد z توضیح داده بودم،ولی شایدم من اشتباه می کنم...

---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------

دوستان آنالوگ من کار نمیکنه ! نه میتونم تکنیک بزنم و پنالتی ها رو بگیرم ! هر کاری هم میکنم وصل نمیکه !

یکی کمک کنه !

دوست عزیز شما باید از نرم افزار Xbox 360 Emulator که دوستان در پست تکمیلی مشکلا فیفا گذاشتن استفاده کنید، این نرم افزار رو باید در فولدر گیم فیفا 12 کپی کنید و اجرا کنید،مشکلتون حل میشه....

mehdimvi
01-01-2012, 17:46
من وقتی Create new set Piece میسازم درسته و مشکلی نداره
ولی وقتی دوباره وارد بازی میشم و میخوام از تاکتیک استفاده کنم (کرنر) فقط 3 یا 4 نقرشون هستن بقیشون ناپدید میشن !

CRIS Joon CR7
01-01-2012, 17:58
نه هیچ مشکلی نداره شاید به طرز صحیحی درست نمیکنی شاید کرکت واسه این کار مشکل داره
من رو کنسول بازی میکنم هیچ مشکلی نداره:46:
الانم دارم واسه ضربه کاشته ها میسازم:8:

Kaveh619
01-01-2012, 18:07
چرا کسی جواب منو نمیده؟این create new set piece کجای بازیه؟؟

mehdimvi
01-01-2012, 18:07
مال من ارجیناله(cd key) کرک میخواد!

dipi
01-01-2012, 18:41
چرا کسی جواب منو نمیده؟این create new set piece کجای بازیه؟؟
توی تمرین بین گزینه هاست ، تو آرنا دکمه جفت استارت رو بزنی میاد :)

amirhoseinn
01-01-2012, 18:43

نه متاسفانه نخونده بودم،الان که شما که گفتی خوندم،بازم دمت گرم!! :11:

Masоud
01-01-2012, 18:57
مال من ارجیناله(cd key) کرک میخواد!
سلام

باید سی دی کی ارجینال رو به نرم افزار Origin وارد کنید و نسخه ی اصل اونو از طریق این برنامه دانلود و نصب کنید.

موفق باشید :40:

aliy2324
02-01-2012, 09:31
سلام
من داشتم کریر مود بازی می کردم بعد جدول توی هفته 33 گیر کرد یعنی تقویم بازی ها درست بود و همه بازی ها انجام می دادم ولی جدول لیگ برای تیم ها تغییر نمی کرد !؟
علتش چی می تونه باشه

mehdimvi
02-01-2012, 10:07
Create new set Pieceمال من اینجوریه
با ارجین دانلود نکردم از روی دی وی دی نصب کردم همه چی درسته به غیر از Create new set Piece !!!!!!!

Mohammad Yek110
02-01-2012, 19:18
سلام
مشکلRSرو حل کردم.ولی چرا وقتی به بازیکنا پاس میدم توپ رو چند متر میندازن جلو؟

Masоud
02-01-2012, 23:15
سلام
مشکلRSرو حل کردم.ولی چرا وقتی به بازیکنا پاس میدم توپ رو چند متر میندازن جلو؟
سلام

مشکل از عدم تنظیم صحیح دسته هستش. به پست جامع مشکلات فیفا رجوع کنید.

sabar
03-01-2012, 19:27
خداییش
این بازی از تمرکز و اعصاب فراوانی میخواد
با تاتنهام روی ورلد کلاس با منستی بازی داشتم 15 تا موقعیت گل داشتم یکی گل شد اون 6 تا داشت 3 تا زد و منو برد
خیلی سخته و دفاع کردنش یه شاهکار اساسیه

soheilnouri
03-01-2012, 21:28
بچه ها میشه راجع به نحوه ی شوت های مختلف توضیح بدین....و اینکه بهترین شیوه واسه زدن ضربات ازاد چیه؟راجع به دریبل های کاربردی هم توضیح بدین

Gregar
03-01-2012, 22:24
خداییش
با تاتنهام روی ورلد کلاس با منستی بازی داشتم 15 تا موقعیت گل داشتم یکی گل شد اون 6 تا داشت 3 تا زد و منو برد

اره دیگه . واقعا باید گفت فیفا فقط واسه گیمرهای حرفه ای ساخته شده . من هنوز با کنترل دسته ام مشکل دارم چه برسه به فیفا .
پاس که میدم از هر 10 تا پاسم 3 تاش اشتباهه . منظورم اینه که به اون کسی که میخوام نمیرسه و گند میزنه به بازی . وگرنه اخر بازی pass accuracy معمولا 85 ـه . روی semi هم که میزارم اصلا خطا نداره ولی همیشه توپ رو یه دو سه متری اونجایی که میخوام پاس میده . از اساس مشکل دارم .

یه چیز جالب . راستی امروز plymouth رو برداشتم و مارسی بازی کردم . یه دفعه وسط بازی تماشاچیا شعار یا حسین سر میدادن . خیلی باحال بود . مگه شعارهای ایرانی ها رو هم تو فیفا گذاشتن ؟

shahin_mp3
03-01-2012, 23:18
پچی چیزی ارائه نشده

CRIS Joon CR7
04-01-2012, 00:14
اره دیگه . واقعا باید گفت فیفا فقط واسه گیمرهای حرفه ای ساخته شده . من هنوز با کنترل دسته ام مشکل دارم چه برسه به فیفا .
پاس که میدم از هر 10 تا پاسم 3 تاش اشتباهه . منظورم اینه که به اون کسی که میخوام نمیرسه و گند میزنه به بازی . وگرنه اخر بازی pass accuracy معمولا 85 ـه . روی semi هم که میزارم اصلا خطا نداره ولی همیشه توپ رو یه دو سه متری اونجایی که میخوام پاس میده . از اساس مشکل دارم .

یه چیز جالب . راستی امروز plymouth رو برداشتم و مارسی بازی کردم . یه دفعه وسط بازی تماشاچیا شعار یا حسین سر میدادن . خیلی باحال بود . مگه شعارهای ایرانی ها رو هم تو فیفا گذاشتن ؟
plymouth چیه؟
گرفتیمون رفیق؟:18::27::21:

d0gholooha
04-01-2012, 00:23
خوب بود ممنون

Masоud
04-01-2012, 00:28
خداییش

بچه ها میشه راجع به نحوه ی شوت های مختلف توضیح بدین....و اینکه بهترین شیوه واسه زدن ضربات ازاد چیه؟راجع به دریبل های کاربردی هم توضیح بدین

دقت میخواد و دید باز. نه اتفاقا زیادم سخت نیست. من با لجندری 3 تا میندازم زیر منچستر :31:

فقط سعی کنید ذهنشو بخونید میخواد چیکار کنه که کار راحتی نیست :31:

در مورد سؤال دوستمون که در رابطه با شوت ها و ضربات آزاد پرسیده بودند باید بگم که من خودم معمولا هنگام شوت دکمه ی Pace Control رو نگه میدارم که محکم بزنه.

ولی وقتی محوطه جریمه شلوغه معمولا از دکمه ی RB استفاده میکنم و خداروشکر جواب میده :31:

واسه ضربات آزاد فقط از RB استفاده میکنم. قبلا یه ویدئو در این رابطه دیدم که اگه پیداش کردم حتما میذارم.

Gregar
04-01-2012, 01:58
plymouth چیه؟
گرفتیمون رفیق؟:18::27::21:

اره plymouth دیگه . تا حالا خدمتش ارادت نداشتی ؟

mehdi_vsgh
04-01-2012, 08:48
اره plymouth دیگه . تا حالا خدمتش ارادت نداشتی ؟
میشه بیشتر توضیح بدی؟

Gregar
04-01-2012, 10:35
میشه بیشتر توضیح بدی؟

اینم یه توضیح بیشتر . ضعیفترین تیم تو فیفا 12 . روشن شد ؟ حالا حرف من اصلا ربطی به این تیم نداشت . فقط گفتم وسط بازی شعار یا حسین سر میدادن .

CRIS Joon CR7
04-01-2012, 10:41
چی میگی شعار یا حسین چیه؟
ضعیفترین تیم چیه؟
گرفتیمون؟:19:

mohsengolshan
04-01-2012, 13:17
آقایون کسی لینک گزارش عربی رو داره بده به ما. مدیا فایر باشه بهتره. خدا خیرتون بده.:5:

swastika
04-01-2012, 14:27
hاین گزارش عربی چیه اینقد خواهان داره؟ با حاله یا چی؟

AlirezaLamLam
04-01-2012, 20:03
سلام دوستان
منم اول فکر می کردم گزارشگر عربی باحاله اما وقتی نصبش کردم دیدم اصلا حال نمی ده. مثه گزارشگرایه واقعی عربی اونطوری هیجان به بازی نمی ده. بعدشم همه ی بازیکنارو اسماشو نمی خونه. تعداد خیلی کمی از هر تیمو اسمشو می خونه. مثلا توو تیمه من (غوله همه ی تیما ناپولی:31:) فقط اسمای همسیکو , دوسه نارو می خونه. ولی در کل ارزشه یبار نصبو داره

aliy2324
05-01-2012, 12:33
سلام
من داشتم کریر مود بازی می کردم بعد جدول توی هفته 33 گیر کرد یعنی تقویم بازی ها درست بود و همه بازی ها انجام می دادم ولی جدول لیگ برای تیم ها تغییر نمی کرد !؟
علتش چی می تونه باشه

کسی راهنمایی نمی کنه ؟؟؟؟؟؟

Mohammad Yek110
05-01-2012, 16:55
سلام
اینplymouthتوی کدوم لیگه؟
ممنون

soheilnouri
05-01-2012, 17:11
سلام
اینplymouthتوی کدوم لیگه؟
ممنون

لیگ دسته اول انگلستان

---------- Post added at 07:11 PM ---------- Previous post was at 07:08 PM ----------

دقت میخواد و دید باز. نه اتفاقا زیادم سخت نیست. من با لجندری 3 تا میندازم زیر منچستر :31:

فقط سعی کنید ذهنشو بخونید میخواد چیکار کنه که کار راحتی نیست :31:

در مورد سؤال دوستمون که در رابطه با شوت ها و ضربات آزاد پرسیده بودند باید بگم که من خودم معمولا هنگام شوت دکمه ی Pace Control رو نگه میدارم که محکم بزنه.

ولی وقتی محوطه جریمه شلوغه معمولا از دکمه ی RB استفاده میکنم و خداروشکر جواب میده :31:

واسه ضربات آزاد فقط از RB استفاده میکنم. قبلا یه ویدئو در این رابطه دیدم که اگه پیداش کردم حتما میذارم.

=============================================

rb تو دسته ی تو واسه ی کدوم حرکته؟اخه ماله من فک کنم سرعته

Kamyar_AnathemA
05-01-2012, 18:17
کسی تکنیک Scoop turn رو که بشه با زاویه ای غیر از زاویه پیش فرض توپ رو حرکت داد یاد داره ؟
وقتی دوبار RS رو به سمت مایل پایین بزنی تقریبا با انحراف 45 درجه نسبت به جلو توپ رو حرکت میده . ولی من دیدم بعضی ها با هر زاویه ای که میخوان این کار رو میکنن .
یک تکنیک دیگه هم هست که اصلا نمیدونم چیه ولی خیلی کارامده . کسی یاد داره ؟
همونی که طرف مثلا داره با سرعت میره بعد یه دفعه 180 درجه میچرخه و بعدش از سمت چپ یا راست خارج میشه .
turn and exit right or left نیست . کلا توی help بازی نیستش و از اون hidden skill هاست . کسی یاد داره ؟ cpu خیلی این حرکت رو مخصوصا توی جناحین بازی میزنه .

Scoop Turn دو حالت داره 90 درجه و 180 درجه
وقتی پشت به دروازه هستی و ایستاده هستی LT بگیر و جهت پشت هم بگیر و شوت و پاس رو با اختلاف خیلی کم با هم بزن اینجوری 180 درجه میشه
وقتی جهت رو مایل بگیری 90 درجه میشه

اون تکنیک دیگه هم روش زدنش مثل الاستیکو هست یه حورایی دلبخواه خودشه که کی الاستیکو بزنه کی اون یکی رو
کلا 2-3 تا تکنیک هست که روش های زدنشون مثل همه و فقط استارشون فرق داره و با باریکن های 5 استار که بخوای بزنی معلوم نیست کدومو بزنه مثل Stop and Turn و Mcgeedy Spin که روش هم دو یکیه اما اولی 4 ستاره هست و دومی 5 ستاره و بازیکنی مثل نیمار که هم 5 ستاره میزنه هم 4 ستاره معلوم نیست کدومه کی و کجا میزنه

Gregar
05-01-2012, 20:03
Scoop Turn دو حالت داره 90 درجه و 180 درجه
وقتی پشت به دروازه هستی و ایستاده هستی LT بگیر و جهت پشت هم بگیر و شوت و پاس رو با اختلاف خیلی کم با هم بزن اینجوری 180 درجه میشه
وقتی جهت رو مایل بگیری 90 درجه میشه

اون تکنیک دیگه هم روش زدنش مثل الاستیکو هست یه حورایی دلبخواه خودشه که کی الاستیکو بزنه کی اون یکی رو
کلا 2-3 تا تکنیک هست که روش های زدنشون مثل همه و فقط استارشون فرق داره و با باریکن های 5 استار که بخوای بزنی معلوم نیست کدومو بزنه مثل Stop and Turn و Mcgeedy Spin که روش هم دو یکیه اما اولی 4 ستاره هست و دومی 5 ستاره و بازیکنی مثل نیمار که هم 5 ستاره میزنه هم 4 ستاره معلوم نیست کدومه کی و کجا میزنه

اون scoop turn رو هم من هر کاری کردم نزد . یه کم بیشتر برم ببینم میشه زد یا نه . چون همش fake shot میره .
اون stop ball and turn حرکتش همینه که موقع حرکت باید RS رو بالا و و بعدش سریع چپ یا راست بزنی . اگه بازیکنت 4 ستاره باشه همیشه همین حرکت رو میره ولی اگه 5 ستاره باشه به جاش McGreedy رو میره .
واسه زدن stop ball and turn که همه میگفتن از McGreedy خیلی بهتره باید یا سرعتت بالا باشه و سریع این حرکت رو بزنی یا باید توپ رو بندازی جلو قبل از رسیدن بهش این حرکت رو بزنی تا بجای McGreedy حرکت stop ball and turn رو بره .

---------- Post added at 08:03 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------

لیگ دسته اول انگلستان

نه دیگه . لیگ دسته دو انگلستان میشه .

ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم :18: خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .

CRIS Joon CR7
05-01-2012, 21:12
ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم :18: خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .
میرم ببینم یا حسین واقعیت داره؟
ولی من از زبون برخی مربی ها کلمه ی ماشاالله رو زیاد شنیدم:19:
به جون خودم راست میگم تو 11 هم بود

konami-pes
05-01-2012, 21:55
ولی باور کنین این شعار یا حسین رو تو بازی شنیدم و برای اولین بار بود میشنیدم و اینجوری شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif خیلی عجیبه که فیفا از شعار های ایرانی هم استفاده کرده . میخواسته تنوع داشته باشه .

غیر ممکنه داداش ... قطعا با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی ... EA آخه چه دلیلی داره بیاد شعار یا حسین تو بازیش بذاره در حالی که این شعار حتی تو فوتبال کشور خودمون هم به اون صورت استفاده نمیشه!! EA حتی تیم ملی ایران رو هم نداره چه برسه به این چیزا!!!!!!!!!! کلا احتمال این کارش زیر 0.0001 درصده و حتی اگر باشه به نظرم 99 درصد کیفیت و محبوبیتشو از دست میده با این کار!

CRIS Joon CR7
05-01-2012, 22:04
غیر ممکنه داداش ... قطعا با یه چیز دیگه اشتباه گرفتی ... EA آخه چه دلیلی داره بیاد شعار یا حسین تو بازیش بذاره در حالی که این شعار حتی تو فوتبال کشور خودمون هم به اون صورت استفاده نمیشه!! EA حتی تیم ملی ایران رو هم نداره چه برسه به این چیزا!!!!!!!!!! کلا احتمال این کارش زیر 0.0001 درصده و حتی اگر باشه به نظرم 99 درصد کیفیت و محبوبیتشو از دست میده با این کار!
حالا شما برید امتحان کنید من میرم الان امنحان کنم
آخه من ماشالله رو شنیدم
اه اه بیکار بودی اینا چیه ماداریم سرشون بحث میکنیم نمیدونم بخندم یا گریه کنم؟:31::18:

CRIS Joon CR7
05-01-2012, 22:27
نه دیگه . لیگ دسته دو انگلستان میشه .

آره خیلی باحاله شور میگیرشون یکی از مداحی های حاج محمود کریمی رو هم میخونن و لخت میشن و میرن کربلا
من که یاد ایام محرم افتادم:27::18:
چجوری به این فکر رسیدی که بیان تو تشویق تماشاگرا صدای یا حسین رو بزارن
با این همه تبلیغات سو و اسلام هراسی که میشه هرکی نام و نشونی تو محصولش از اسلام بزاره بدبخت میشه
ما خودمون تو استادیم هامون از اشعاری مثل شیر سماور تو ... داور دقت کن :31: استفاده میکنیم اونوقت چجوری اینا میان
میگن یا حسین:19:
اشتباه شنیداری بوده عزیزم :27:

Masоud
06-01-2012, 00:04
rb تو دسته ی تو واسه ی کدوم حرکته؟اخه ماله من فک کنم سرعته

همون Dummy Move . همون دکمه ای که وقتی به هم تیمیت پاس بدی و اون دکمه ی رو بگیری همی تیمیت پاشو باز میکنه تا توپ ازش رد یشه :31:

خوب توضیح دادم ؟ :31:

Gregar
06-01-2012, 00:47

آره خیلی باحاله شور میگیرشون یکی از مداحی های حاج محمود کریمی رو هم میخونن و لخت میشن و میرن کربلا
من که یاد ایام محرم افتادم:27::18:
چجوری به این فکر رسیدی که بیان تو تشویق تماشاگرا صدای یا حسین رو بزارن
با این همه تبلیغات سو و اسلام هراسی که میشه هرکی نام و نشونی تو محصولش از اسلام بزاره بدبخت میشه
ما خودمون تو استادیم هامون از اشعاری مثل شیر سماور تو ... داور دقت کن :31: استفاده میکنیم اونوقت چجوری اینا میان
میگن یا حسین:19:
اشتباه شنیداری بوده عزیزم :27:

همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های بعدش هم تابلو میزد که از تشویق های ایرانی گرفته شده .
تشویق ها که اصلا معلوم نیست چی میگن . از رو اهنگش که میشه تشخیص داد .
اون یا حسین هم که من صد بار توی استادیوم شنیدم که میگن . 2 سال پیش هم توی جریان اعتراضات توی استادیوم یک میر حسین هم ته یا حسین چسبوندن و هی میگفتن . چطور نشنیدی تا حالا .
توی فیفا هم دقیقا لحنشون یا حسین تشویقی بود نه یا حسین عزاداری . یه چیزی تو مایه های اینکه قبل از بازی دور هم جمع میشن میگن یا مهدی اینم لحنش اینطوری بود . یا حسین
بعدش عزیزم فیفا که نمیاد تشویقهای قر و قاطی و نامفهوم ملت رو سانسور کنه و دوساعت معنیش رو چک کنه که اسلامیه یا یهودیه و ... .
من هم جای فیفا بودم واسه تنوع تو تشویقهای تو ورزشگاه های درپیت بازی از شعارهای رندم و کشورهای مختلف استفاده میکردم .
راستی با plymouth هم نمیخواد زحمت بکشید چک کنید . تو اون بازی میهمان بودم نمیدونم با کی بود و تو کدوم ورزشگاه بود .
ایا شما تا حالا تو همه ورزشگاه ها بازی کردید و به همه تشویق ها گوش کردید که میگید امکان نداره ؟
مرض دارم بیام دوساعت فکر کنم یه چی از خودم در بیارم که چی بشه ؟ فقط یه نکته بود که ارزش گفتن داشت .

bad_guy
06-01-2012, 00:57
در مورد تشویق تماشاچی ها من هم همین فکر رو کردم ولی بعد که دقت کردم مارسی مارسی میگند.
چون با صدای تشویقی میگن گوش ما هم عادت کرده در ابتدا فکر میکنیم یا حسین میگن.معمولا هم در شعار دادن ها ح حسین زیاد تلفظ نمیشه بجاش تاکید رو س هست،اینجا هم تاکید رو س مارسی هست. "ما"ی مارسی و "یا"ی یا حسین هم تقریبا شبیه هم بگوش میرسن.

CRIS Joon CR7
06-01-2012, 00:58
همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های ........
..
..
ایا شما تا حالا تو همه ورزشگاه ها بازی کردید و به همه تشویق ها گوش کردید که میگید امکان نداره ؟
مرض دارم بیام دوساعت فکر کنم یه چی از خودم در بیارم که چی بشه ؟ فقط یه نکته بود که ارزش گفتن داشت .
باشه حالا چرا ناراحت میشی داد میزنی؟:31:
از اول میگفتی میزبان نبودم:19:

mjorh
06-01-2012, 01:01
همچین میگی اشتباه شنیداری بوده که انگار یه بار رخ داد و من شانسی شنیدم . توپ که افتاد دستم و بازی رو ارومش کردم این تشویق رو کردن و کلی هم ادامه داشت . ریتم تشویق های بعدش هم تابلو میزد که از تشویق های ایرانی گرفته شده .
تشویق ها که اصلا معلوم نیست چی میگن . از رو اهنگش که میشه تشخیص داد .
اون یا حسین هم که من صد بار توی استادیوم شنیدم که میگن . 2 سال پیش هم توی جریان اعتراضات توی استادیوم یک میر حسین هم ته یا حسین چسبوندن و هی میگفتن . چطور نشنیدی تا حالا .
توی فیفا هم دقیقا لحنشون یا حسین تشویقی بود نه یا حسین عزاداری . یه چیزی تو مایه های اینکه قبل از بازی دور هم جمع میشن میگن یا مهدی اینم لحنش اینطوری بود . یا حسین
بعدش عزیزم فیفا که نمیاد تشویقهای قر و قاطی و نامفهوم ملت رو سانسور کنه و دوساعت معنیش رو چک کنه که اسلامیه یا یهودیه و ... .
من هم جای فیفا بودم واسه تنوع تو تشویقهای تو ورزشگاه های درپیت بازی از شعارهای رندم و کشورهای مختلف استفاده میکردم .
راستی با plymouth هم نمیخواد زحمت بکشید چک کنید . تو اون بازی میهمان بودم نمیدونم با کی بود و تو کدوم ورزشگاه بود .

من خودم همچین چیزی نشنیدم...اما نمیخوام بگم ک یو داری اشتباه میکنی...
با fraps وقتی شعار دادن ضبط کن ،آپ کن ببینیم ...
:10:

CRIS Joon CR7
06-01-2012, 01:02
در مورد تشویق تماشاچی ها من هم همین فکر رو کردم ولی بعد که دقت کردم مارسی مارسی میگند.
چون با صدای تشویقی میگن گوش ما هم عادت کرده در ابتدا فکر میکنیم یا حسین میگن.معمولا هم در شعار دادن ها ح حسین زیاد تلفظ نمیشه بجاش تاکید رو س هست،اینجا هم تاکید رو س مارسی هست. "ما"ی مارسی و "یا"ی یا حسین هم تقریبا شبیه هم بگوش میرسن.
پا برهنه پریدی تو بحث:31:
ایشونم خیلی مطمئن هستن
تازه علیه السلام شم میگه شنیدم:27:

Gregar
06-01-2012, 11:14

اوه بابا دمت گرم . موضوع رو روشن کردی . اینجا که بچه ها منو به توپ بستن میگن نه وجود نداره . خوب شد شما امتحان کردی . ممنون
بعضی ها بدون اینکه امتحان کنن الکی یه چیزی میگن .

---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------

پا برهنه پریدی تو بحث:31:
ایشونم خیلی مطمئن هستن
تازه علیه السلام شم میگه شنیدم:27:

اره پس چی صد در صد مطمئنم . یه ختم قران هم بعد از شعار تا پایان مسابقه برداشتن واسه بردن تیمشون . چه خوب هم جواب داد . نامردا بازی 2-0 باخته رو 2-3 بردن .

konami-pes
06-01-2012, 12:29
به جای اینکه به این موارد کامالا بی مورد حاشیه ای که وجود خارجی نداره توجه کنید به لذت بازی و گیم پلی روانش دقت کنید! واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله . کاش مسئولین Konami هم یه روزی به سمت بردن PES به شبیه ساز فوتبال برن چون سال به سال دارن دور تر میشن و بازی از قبل آرکید تر میشه . فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست:46:

mjorh
06-01-2012, 14:29
به جای اینکه به این موارد کامالا بی مورد حاشیه ای که وجود خارجی نداره توجه کنید به لذت بازی و گیم پلی روانش دقت کنید! واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله . کاش مسئولین Konami هم یه روزی به سمت بردن PES به شبیه ساز فوتبال برن چون سال به سال دارن دور تر میشن و بازی از قبل آرکید تر میشه . فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست:46:

پس شما میشی EA-FIFA!:31:1:

Gregar
06-01-2012, 17:44

خداییش عجب فیزیکی داره فیفا . طرف ازت تکل میکنه 2 متر پرت میشی اونور . ببین فقط میخوام اون حرفتو که راجع فیزیک بازی گفتی رو نقد کنم .
خواهشا الکی قضاوت نکنید . خود EA هم الان داره حسابی رو مشکلات تموم نشدنی موتور جدیدش کار میکنه که شاید در صد زیادی از این مشکلات برطرف بشه .
ملت شدن وکیل مدافع حقوق EA . فقط شما رو نمیگم . بعضی ها الان فیفا بازی میکنن فکر میکنن دیگه ته سیمولاتوره و دیگه هر چی بازیه قورت میده .
یه نگاه بر حرفت بکن ببین چقدر تعصبی گفتی اینا رو :

واقعا فیفا یه شبیه ساز حرفه ای از فوتباله
فیزیک فیفا 12 واقعا منو به وجد آورده فوق العادست
میدونی همه این ادعا ها از سر کل کل با pes بازها بلند میشه .
همین ملت اینقدر جایگاه فیفا رو قبل از release بازی بالابردن و فروشش رو بردن بالا که وقتی اومد ملت دیدن اون همه تریلر و فیلم و ... که از گیم پلی و فیزیک تو بازی گفته میشد کلیش ساختگی بوده و شاید فقط نصف از اون چیزی که قول داده شده بود اجرایی شده .
فیفا عالیه اما کامل نیست . اره نسبت به بازی های امروزی سرتره . مخصوصا اینکه تو بازی های ورزشی رقیب نداره ولی کلی مشکل داره که اصلا قابل چشم پوشی از نگاه یک گیمر نیست .

konami-pes
06-01-2012, 18:42
خداییش عجب فیزیکی داره فیفا . طرف ازت تکل میکنه 2 متر پرت میشی اونور . ببین فقط میخوام اون حرفتو که راجع فیزیک بازی گفتی رو نقد کنم .
خواهشا الکی قضاوت نکنید . خود EA هم الان داره حسابی رو مشکلات تموم نشدنی موتور جدیدش کار میکنه که شاید در صد زیادی از این مشکلات برطرف بشه .
ملت شدن وکیل مدافع حقوق EA . فقط شما رو نمیگم . بعضی ها الان فیفا بازی میکنن فکر میکنن دیگه ته سیمولاتوره و دیگه هر چی بازیه قورت میده .
.

لازم بود پاسخ بدم

داداش گلم من اصلا از دید تعصب حرف نزدم بلکه دیدگاه خودم رو به FIFA 12 گفتم. بله حق با شماست هیچ منفعتی چه از EA و چه از Konami به ما نمیرسه و ما اگر کمی واقع بین باشیم باید با دیدی باز و بدور از تعصب بچگانه در مورد این دو بازی صحبت کنیم.من نگفتم FIFA 12 هیچ مشکلی نداره و یا اینکه از همه لحاظ نظر منِ گیمر رو به عنوان یک گیمر حرفه ای(البته از دیدگاه خودم:31:) برآورده کرده بله قبول دارم Fifa 12 هنوز با اون چیزی که ما انتظار داریم فاصله داره اما من در قیاس با PES برتری کامل و مطلق رو به Fifa میدم و وقتی کار به مقایسه این دو بازی میرسه اون وقته که بدون اغراق میگیم که FIFA 12 در حال حاضر بهترین بازی ورزشی دنیاست!یه نگاهی به نمرات بازی هم بندازید کاملا این سوال رو در ذهن به وجود میاره که واقعا این بازی چرا باید این همه نمره بالا به خودش اختصاص بده؟؟ بعد از اینکه بازی رو چند ساعت با تمام جزئیات با دقت بررسی می کنیم می فهمیم بله این بازی به راستی لیاقت تک تک این نمرات خوب رو داره.من در مورد فیزیک بازی گفتم خیلی خوبه در مقایسه با PES از واژه خیلی خوب برای فیزیک فیفا استفاده کردم چون واقعا PES هیچی نداره اگر داشت منی که از 9 سالگی تو کلوپ ها ساکر باز بودم اینگونه بعد از این همه سال و در سال 2010 بعد از دیدن Fifa 10 Next به سمت Fifa نقل مکان نمی کردم.نه از EA بهم سودی رسیده نه مجبورم کردن Fifa رو انتخاب کنم بلکه چون Fifa رو شبیه ساز واقعی دیدم اونو انتخاب کردم.برعکس PES که یک بازی کاملا غیرواقعی و آرکید هستش که تنها برای کسایی ساخته شده که میگن " بچه ها بیاین دو دست شرطی با هم بازی کنیم ببینیم کی بیشتر تو یه بازی گل میزنه!!! "

همین ملت اینقدر جایگاه فیفا رو قبل از release بازی بالابردن و فروشش رو بردن بالا که وقتی اومد ملت دیدن اون همه تریلر و فیلم و ... که از گیم پلی و فیزیک تو بازی گفته میشد کلیش ساختگی بوده و شاید فقط نصف از اون چیزی که قول داده شده بود اجرایی شده .

.

از اون حرفا بود ها !!! به خدا بی انصافیه در حق سازندگان بازی .... بازم میگم این طرفداری نیست فقط آدم کمی ناراحت میشه وقتی این حرفا رو میشنوه.سازندگان بازی خودشون شخصا در فروم EA با گیمرها در ارتباطن و نظرات رو به صورت ملموس دریافت میکنند.واقعا امسال FIFA 12 از لحاظ گیم پلی جهش خیلی خیلی خوبی به نسبت Fifa 11 داشت طوری که بازی تقریبا اگه بگیم Change شده حرف به بیراه نزدیم.علتش تغییرات زیاد گیم پلی بازی و اضافه کردن نکات ریز و ملموس زیاد به گیم پلی بازی بوده که واقعا آدم وقتی بازی میکنه یه حس خوبی بهش دست میده .فروش EA هم اگه هر ساله بالاست نه به خاطر حرفهای من و شماست بلکه به خاطر موفقیت خودشه! امسال واقعا Fifa 12 حرفهایی زیادی واسه گفتن داشت و داره .من پارسال هم واسه نسخه دمو و هم نسخه کامل بازی Fifa 11 نقد هایی نوشتم که اگر کسایی باشه یادشون باشه انتقادهای زیادی کردم و تا حدودی از Fifa 11 راضی نبودم (هرچند که باز هم اونو برتر از PES 2011 میدونستم) اما امسال از Fifa 12 راضی هستم چون مشکلات کمتری داره و کیفیت کارشون به نسبت پارسال به مراتب بهتر بوده.

در کل در حال حاضر تنها شبیه ساز فوتبال همین Fifa 12 هست و متاسفانه و باز هم تاکید می کنم متاسفانه که نگین دارم طرفداری می کنم متاسفانه PES امسال هم نتوانست چیز خاصی ارائه بده و اگه بخواد به همین منوال پیش بره روز به روز از مسیر خودش دور تر میشه.بلکل گیم پلی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده و اصلا حواسش نیست ملت اول دنبال گیم پلی خوب و واقعی هستند بعد گرافیک و مثلا طراحی چهره مناسب از کاکا!!!!

شخصا منتظر حرفهای بیشتری از Konami هستم که خدا رو چی دیدی شاید یه روز تونست شبیه سازی خوبی ارائه بده (برتر از Fifa ) که دوباره به مکان سابق برگردم!

Gregar
06-01-2012, 19:24
لازم بود پاسخ بدم

داداش گلم من اصلا از دید تعصب حرف نزدم بلکه دیدگاه خودم رو به FIFA 12 گفتم. بله حق با شماست هیچ منفعتی چه از EA و چه از Konami به ما نمیرسه و ما اگر کمی واقع بین باشیم باید با دیدی باز و بدور از تعصب بچگانه در مورد این دو بازی صحبت کنیم.من نگفتم FIFA 12 هیچ مشکلی نداره و یا اینکه از همه لحاظ نظر منِ گیمر رو به عنوان یک گیمر حرفه ای(البته از دیدگاه خودم:31:) برآورده کرده بله قبول دارم Fifa 12 هنوز با اون چیزی که ما انتظار داریم فاصله داره اما من در قیاس با PES برتری کامل و مطلق رو به Fifa میدم و وقتی کار به مقایسه این دو بازی میرسه اون وقته که بدون اغراق میگیم که FIFA 12 در حال حاضر بهترین بازی ورزشی دنیاست!یه نگاهی به نمرات بازی هم بندازید کاملا این سوال رو در ذهن به وجود میاره که واقعا این بازی چرا باید این همه نمره بالا به خودش اختصاص بده؟؟ بعد از اینکه بازی رو چند ساعت با تمام جزئیات با دقت بررسی می کنیم می فهمیم بله این بازی به راستی لیاقت تک تک این نمرات خوب رو داره.من در مورد فیزیک بازی گفتم خیلی خوبه در مقایسه با PES از واژه خیلی خوب برای فیزیک فیفا استفاده کردم چون واقعا PES هیچی نداره اگر داشت منی که از 9 سالگی تو کلوپ ها ساکر باز بودم اینگونه بعد از این همه سال و در سال 2010 بعد از دیدن Fifa 10 Next به سمت Fifa نقل مکان نمی کردم.نه از EA بهم سودی رسیده نه مجبورم کردن Fifa رو انتخاب کنم بلکه چون Fifa رو شبیه ساز واقعی دیدم اونو انتخاب کردم.برعکس PES که یک بازی کاملا غیرواقعی و آرکید هستش که تنها برای کسایی ساخته شده که میگن " بچه ها بیاین دو دست شرطی با هم بازی کنیم ببینیم کی بیشتر تو یه بازی گل میزنه!!! "

از اون حرفا بود ها !!! به خدا بی انصافیه در حق سازندگان بازی .... بازم میگم این طرفداری نیست فقط آدم کمی ناراحت میشه وقتی این حرفا رو میشنوه.سازندگان بازی خودشون شخصا در فروم EA با گیمرها در ارتباطن و نظرات رو به صورت ملموس دریافت میکنند.واقعا امسال FIFA 12 از لحاظ گیم پلی جهش خیلی خیلی خوبی به نسبت Fifa 11 داشت طوری که بازی تقریبا اگه بگیم Change شده حرف به بیراه نزدیم.علتش تغییرات زیاد گیم پلی بازی و اضافه کردن نکات ریز و ملموس زیاد به گیم پلی بازی بوده که واقعا آدم وقتی بازی میکنه یه حس خوبی بهش دست میده .فروش EA هم اگه هر ساله بالاست نه به خاطر حرفهای من و شماست بلکه به خاطر موفقیت خودشه! امسال واقعا Fifa 12 حرفهایی زیادی واسه گفتن داشت و داره .من پارسال هم واسه نسخه دمو و هم نسخه کامل بازی Fifa 11 نقد هایی نوشتم که اگر کسایی باشه یادشون باشه انتقادهای زیادی کردم و تا حدودی از Fifa 11 راضی نبودم (هرچند که باز هم اونو برتر از PES 2011 میدونستم) اما امسال از Fifa 12 راضی هستم چون مشکلات کمتری داره و کیفیت کارشون به نسبت پارسال به مراتب بهتر بوده.

در کل در حال حاضر تنها شبیه ساز فوتبال همین Fifa 12 هست و متاسفانه و باز هم تاکید می کنم متاسفانه که نگین دارم طرفداری می کنم متاسفانه PES امسال هم نتوانست چیز خاصی ارائه بده و اگه بخواد به همین منوال پیش بره روز به روز از مسیر خودش دور تر میشه.بلکل گیم پلی رو فراموش کرده و فقط به گرافیک چسبیده و اصلا حواسش نیست ملت اول دنبال گیم پلی خوب و واقعی هستند بعد گرافیک و مثلا طراحی چهره مناسب از کاکا!!!!

شخصا منتظر حرفهای بیشتری از Konami هستم که خدا رو چی دیدی شاید یه روز تونست شبیه سازی خوبی ارائه بده (برتر از Fifa ) که دوباره به مکان سابق برگردم!

درسته کی گفته حرفاتون درست نیست . فیفا بهترین بازیه ورزشیه در حال حاضر . منم خر تو مخم جفتک نمیزد که برم ارجینال بخرم . حتما یه چیزی تو فیفا دیدم .
ولی من از اون حرفت که میگی فیزیک فیفا واقعا خارقالعاده است میگم باید واقع بین باشیم که مثلا این موتور جدید و سیستم دفاعی جدید برای اولین بار توی تمامی بازی های فوتبالی داره پیاده سازی میشه و صد در صد امکان نداره بهینه باشه .
نمونه اش همین شکایتهایی که همه جا از گرافیک بازی و برخوردهای غیر واقعی میشه .
در حالی که توی تریلرهای بازی قبل از رلیز شاهد گرافیک بالای بازی و فیزیک خفنش بودیم . ولی بعدش به هیچ وجه شاهد همچین گرافیک realistic ای نبودیم .
ولی بازهم فیفا خوبه . من اصلا کار به اون بازیه دیگه ... خدایا اسمش چی بود ؟ :9: اها یادم اومد :puke: pes :2: ندارم چون از موقعی که بدنیا اومدم اصلا pes رو بازی حساب نمیکردم و همیشه فیفا باز بودم .
واسه همین فیفا رو فقط با یه بازی ارمانی که هنوز وجود نداره مقایسه میکنم . pes اصلا در حدی نیست که بخواد با فیفا مقایسه بشه . من این فرض رو میگیرم که فوتبالی غیر از فیفا وجود نداره . پس باید بتونه نیازهای منو ارضا کنه که هنوز به طور 100 در 100 نکرده .

swastika
06-01-2012, 20:20
من نا حالا 50 60 تا بازی کردم تا حالا فقط 3 4 بار روم خطا شده.بقیه هم این قد کم روشون خطا میشه یا چی؟

smallfrank
06-01-2012, 21:42
سلام

من یه تورنومنت خودم درست کردم
ولی همه بازیهاش تو روز برگزار میشه
خود بازی انتخاب میکنه

راهی هست که بشه شب برگزارش کرد ؟

واسه شمام اینجوری میشه ؟

CRIS Joon CR7
07-01-2012, 09:34
آره اینجوری میشه
اگه تورنومنت های لایسنس شده مثل لا لیگا بازی کنی طبق تاریخ و فصل و ماه واقعیشون تغییر زمان و آب و هوا رو شاهد خواهی بود:46:

AlirezaLamLam
07-01-2012, 13:36
دوستان سلام

تاحالا دقت کردین که توو فیفا12 تیم های توو جام های مختلف یجور دیگه بازی می کنن. من الان دارم با عشقم ناپولی:31: هم لیگو هم جام حذفی هم جام قهرمانان اروپارو می رم. تیمم توو لیگ خیلی عالی بازی می کنه (رو اخرین درجه ی سختیه ها) الانم توو لیگ با تفاضل گل کمتر 3ومم. توو جام باشگاه های اروپا هم توو گروم اولم ولی احساس می کنم که تیمم خیلی عالی بازی نمی کنه. منظورم اینکه مثه توو لیگ بازی نمی کنه. این واسم خیلی جالبه.

Gregar
07-01-2012, 13:37
بچه ها نظورتون راجع به این گل به خودی چیه :39::39::39:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید داشتم با erfangame بازی میکردم دنی اومد توپ رو دور کنه .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AlirezaLamLam
07-01-2012, 13:44
اما یه چیزه دیگه راجب فیفا12. من یبار توو کلوپ داداش که همینجوری نشسته بودمو بازیه بچه ها رو نگاه می کردم. یکی داشت PES بازی می کرد, بعد دیدم اونچیه بعد لیگ قهرمانان اروپا (یارو با بارسلونا داشت می رفت) مسیو نشون داد (بصورت انیمیشنی ها) با کت و شلوار توو یه مراسمی داشت توپ طلا رو دریافت می کرد. بعد اومد پشت می کروفن حرف می زد. خدایی کفم برید , اصلا خشک شدم وقتی این صحنرو دیدم. اونجا بود که گفتم اخه چرا فیفایه لعنتی ازین جور کارا نمی کنه. خدایی اگه یکم فیفا به حاشیه هاش توجه بیشتری مثه PES می کرد الان توو بازی ها غول بود. (البته الانم هستا). یا مثلا توو PES جام باشگاه هاشو نگاه کن , کاملا محیطش مثه جام باشگاه هاست. تبلیغات دور زمین و... نمی دونم فیفا کی می خواد یکم به حاشیه هاش احمیت بیشتری بده. البته از بچه ها پرسیدم گفتن چون PES لیسانسه جام قرمانانو خریده دیگه فیفا نمی تونه بخره. پس چرا فیفا نمیاد زودتر از PES لیسانسشو بخره که طرفدارانش یکم حال کنن.

soheilnouri
07-01-2012, 14:05
اما یه چیزه دیگه راجب فیفا12. من یبار توو کلوپ داداش که همینجوری نشسته بودمو بازیه بچه ها رو نگاه می کردم. یکی داشت PES بازی می کرد, بعد دیدم اونچیه بعد لیگ قهرمانان اروپا (یارو با بارسلونا داشت می رفت) مسیو نشون داد (بصورت انیمیشنی ها) با کت و شلوار توو یه مراسمی داشت توپ طلا رو دریافت می کرد. بعد اومد پشت می کروفن حرف می زد. خدایی کفم برید , اصلا خشک شدم وقتی این صحنرو دیدم. اونجا بود که گفتم اخه چرا فیفایه لعنتی ازین جور کارا نمی کنه. خدایی اگه یکم فیفا به حاشیه هاش توجه بیشتری مثه PES می کرد الان توو بازی ها غول بود. (البته الانم هستا). یا مثلا توو PES جام باشگاه هاشو نگاه کن , کاملا محیطش مثه جام باشگاه هاست. تبلیغات دور زمین و... نمی دونم فیفا کی می خواد یکم به حاشیه هاش احمیت بیشتری بده. البته از بچه ها پرسیدم گفتن چون PES لیسانسه جام قرمانانو خریده دیگه فیفا نمی تونه بخره. پس چرا فیفا نمیاد زودتر از PES لیسانسشو بخره که طرفدارانش یکم حال کنن.

======================

اینو واقعا هستم...خیلی حرفت درسته....تبلیغات کنار زمین رو اگه میشد بیشتر کار می کردن و رنگ و لعاب حرفه ایی تر بخودش میگرفت عالی بود....ایکس باکس نمیشه پچ تبلیغات و توپ و لباس ریخت؟

CRIS Joon CR7
07-01-2012, 16:24

======================

اینو واقعا هستم...خیلی حرفت درسته....تبلیغات کنار زمین رو اگه میشد بیشتر کار می کردن و رنگ و لعاب حرفه ایی تر بخودش میگرفت عالی بود....ایکس باکس نمیشه پچ تبلیغات و توپ و لباس ریخت؟
اون موقع که ما فیفا رو روی پی سی بازی میکردیم فقط 11 رو
هرچی پچ بود دانلود کرده بودیم و ریخته بودیم رو بازی
و لایسنس هر چی تورنومنت که بگی رو داشت
لیگ قهرمانان هم تبلیفات دور زمین هم آهنگ هاش هم اسکور بورد و ... ولی رو ایکس باکس ازین خبرا نیست
راستی فکر کنم یوفا لایسنس لیگ قهرمانان رو تا 2014 به کنامی مزخرف:2: فروخته و حالا حالا ها واس سماق بمکیم:27:

nasrGod
08-01-2012, 11:18
سلام دوستان عزيز
من فيفا رو با ايكس باكس بازي ميكنم اگه بخوام از داخل بازي سيتماي جديد تيما رو دانلود كنم بايد حتمن نسخه اورجينال داشته باشم
اگه لازم نيست ممكنه راهنمائي بفرمائيد
يا سيوي در اختيار من قرار بديد كه من سيتمام رو به روز كنم(نقل و انتقالات جديد)

aliy2324
08-01-2012, 15:18

من خیلی وقت نیست زدم تو کار فیفا ولی چون چندین سال pes بازی کردم مگم
درسته pes حاشیه های زیاد تری داره مثلا لیگ قهرمانان ولی مستر لیگ پی ای اس با کریر مود فیفا قابل مقایسه نیست .
مستر لیگ پی اس اس که شروع کنید به خاطر اینکه تیم های کمی داره اصلا نمی شه بازیکن های امتیاز پایین قرضی داد. بعد چند سال می بینی ژاوی با 45 سال هنوز داره برای بارسا بازی می کنه . توی لیگ اصلا تساوی نایابه بعد 40 هفته تعداد کل تساوی ها به 10 تا نمیرسه در ضمن لیگ قهرمانان هم تیم هاش ثابت هستن به جز چند تا تیم که تغییر می کنن . من این همه pes 2011 یه بار نشد توی لیگ قهرمانان شاخدار دونسک هم گروه من نباشه .
ورزشگاه هم نصف بازی ها توی استادیوم کونامی برگزار می شه . الان این چند وقت زدم تو کار فیفا از بس لیگ توشه هر سال دارم تیم عوض می کنم :31:

AlirezaLamLam
08-01-2012, 15:55
من خیلی وقت نیست زدم تو کار فیفا ولی چون چندین سال pes بازی کردم مگم
درسته pes حاشیه های زیاد تری داره مثلا لیگ قهرمانان ولی مستر لیگ پی ای اس با کریر مود فیفا قابل مقایسه نیست .
مستر لیگ پی اس اس که شروع کنید به خاطر اینکه تیم های کمی داره اصلا نمی شه بازیکن های امتیاز پایین قرضی داد. بعد چند سال می بینی ژاوی با 45 سال هنوز داره برای بارسا بازی می کنه . توی لیگ اصلا تساوی نایابه بعد 40 هفته تعداد کل تساوی ها به 10 تا نمیرسه در ضمن لیگ قهرمانان هم تیم هاش ثابت هستن به جز چند تا تیم که تغییر می کنن . من این همه pes 2011 یه بار نشد توی لیگ قهرمانان شاخدار دونسک هم گروه من نباشه .
ورزشگاه هم نصف بازی ها توی استادیوم کونامی برگزار می شه . الان این چند وقت زدم تو کار فیفا از بس لیگ توشه هر سال دارم تیم عوض می کنم :31:

اصلا می دونی چیه مهم جذابیته بازیه که فیفا, مخصوصا 12دش 100 برابر بیشتر از Pesسه. خدایی بهت اصلا حال می ده می خوای بازی کنی:31:

hoss90
08-01-2012, 22:26
فیفا بهتره یا پس؟

bad_guy
08-01-2012, 22:28
فیفا بهتره یا پس؟

فیفا بسیار بهتره.

CRIS Joon CR7
08-01-2012, 22:36
فیفا بهتره یا پس؟
خواهشا این بحث رو شروع نکنید
خیلی بهتره:27:
باتشکر:11:

Gregar
08-01-2012, 23:01
فیفا بهتره یا پس؟

اه اه اینقدر بدم میاد از این سوال :2:
باید واسه این جمله توی دستور زبان فارسی یه سری قانون گذاشته بشه .
1. کلمه فیفا هیچ گاه با Pes در یک جمله نیاید .
2. زین پس به جای این جمله گفته شود « :2: بهتره یا Pes ؟ »

CRIS Joon CR7
08-01-2012, 23:19
فیفا بهتره یا پس؟

اه اه اینقدر بدم میاد از این سوال :2:
باید واسه این جمله توی دستور زبان فارسی یه سری قانون گذاشته بشه .
1. کلمه فیفا هیچ گاه با Pes در یک جمله نیاید .
2. زین پس به جای این جمله گفته شود « :2: بهتره یا Pes ؟ »
همون :2: بهتره
البته این حرکت یه فوایدی داره
تو اسپویلر:21:
بعد از این کار :2: میکروب های یا غذای مسموم از معده خارج میشه و ما راحت میشیم ولی pes چیزی هست که ما بعد از بازی کردنش هم راحت نمیشیم:31:

shahin_mp3
08-01-2012, 23:40
فیفا بهتره یا پس؟

Fifa 12 :31:

nasrGod
09-01-2012, 11:20
سلام دوستان عزيز
من فيفا رو با ايكس باكس بازي ميكنم اگه بخوام از داخل بازي سيتماي جديد تيما رو دانلود كنم بايد حتمن نسخه اورجينال داشته باشم
اگه لازم نيست ممكنه راهنمائي بفرمائيد
يا سيوي در اختيار من قرار بديد كه من سيتمام رو به روز كنم(نقل و انتقالات جديد)

سلا م دوستان كسي كمك نميكنه

konami-pes
09-01-2012, 11:51

شما وقتی برین لایو اگه آبدیتی برای نقل و انتقالات بیاد خودش واست میریزه تو پروفایلت پس وصل شو به لایو و وارد بازی شو:46:

Gregar
09-01-2012, 11:54

چرا عزیزم باید ارجینال داشته باشی تا بتونی از creation centre دانلود کنی . البته میدونی که دیگه تیماش غیر استاندارد هستش .

konami-pes
09-01-2012, 12:07
چرا عزیزم باید ارجینال داشته باشی تا بتونی از creation centre دانلود کنی . البته میدونی که دیگه تیماش غیر استاندارد هستش .

یعنی با این بازیهایی که واسه لایو اوکی هستند و البته اورجینال نیستند نمیشه؟! من که Fifa 10 رو آنلاین بازی میکردم خودش اتوماتیک ابدیت میکرد:13:

p3yman_xl
09-01-2012, 12:54
دوستان عزیز نقل و انتقالات ماه ژانویه تازه شروع شده و با پایان یافتن آن آپدیت نقل و انتقالات هم میاد!
موفق باشید

mehdimvi
09-01-2012, 17:35
تو career بازیکنا خدافظی کنن دیگه نمیان ؟

SevenCity
09-01-2012, 22:43
- برعکس واقعیت دروازه بان ها چقدر کم موقع کرنر میان بیرون تو فوتبال تمام توپ های هوایی شش قدم برای دروازه بانهاست
- ما که بالاخره نفهمیدیم تو فیفا یه بازیساز قهار مثل فابرگاس یا اینیستا چه فرقی دارن با یک هافبک دفاعی جنگنده مثل کامبیاسو خداقل تعداد پاس های درستشون باید خیلی فرق کنه پوزیشن شون که خیلی باید خوب باشه شاید چون دستی بازی نمیکنم فرق انچنانی نمیبینم
- بازیکنایی که خصوصیت اتک پوزیشنشون بالاست هیچ جایگیری درستی تو حمله ندارند هیچ فرقی احساس نمیکنم ولی تو دفاع این خصوصیت محسوسه
- فیفا چرا باز احمق بازی در اورد تو شروع مجدد از دروازه باز هم دروازه بان اشتباه میکنه و اگه بیای جلوی مدافع حریف بهت پاس میده! دقیقا تو این نسخه اینو درست کرده بودند ولی حتی با لجند هم اشتباه میکنه (عمدی) هر چندتا مسابقه البته فقط یکبار! اخه کجای فوتبال واقعی هر چند مسابقه این اشتباه پیش میاد؟
- دارم ایمان میارم به حرف دوستان که میگن لجند تقلب میکنه: دقت کردین نزدیک دروازه ی حریف (بیشتر تو محوطه و بیشتر اگر مدافع خیلی نزدیک باشه) دقیقا زمانی که میخواید بشوتید مدافع حریف یه دفعه میاد تو پاتون؟ یعنی همین که دکمه ی شوت رو زدین اون هم میاد تو پاتون البته بیشترشو اشتباه میکنه! این تقلب زمانی هم که با مدافعتون تکل میکنید تو پای حریف (البته فقط موقع فرار و در سرعت) مهاجم سریع مسیر رو عوض میکنه!

کاش این اشتباهات و مشکلات اونقد زیاد بود که ترک میکردیم این اعتیاد لعنتی به فیفارو

SevenCity
09-01-2012, 22:50
تو career بازیکنا خدافظی کنن دیگه نمیان ؟
کجا بیان؟!
نه فیفا تو این مسائل شبیه ساز فوقالعاده خوبیه

مثلا زانتی تا 38 سالگی بازی میکنه و اوورالش پایین نمیاد چون زانتی در واقعیت هم همینطوره کم فراز و نشیب داره
اما خیلی از بازیکنا هستند مثلا از 85 میرسن به 79
بازیکنی مثل فرناندو لورنته در 32 سالگی پیشرفت هم میکنه!
بعضی بازیکنا رو اگه زیاد استفاده کنی دیرتر خداحافظی میکنن

nasrGod
09-01-2012, 22:58
ببخشید دوستان پچ واسه ایکس باکس نداریم

Gregar
10-01-2012, 00:48
- برعکس واقعیت دروازه بان ها چقدر کم موقع کرنر میان بیرون تو فوتبال تمام توپ های هوایی شش قدم برای دروازه بانهاست
- ما که بالاخره نفهمیدیم تو فیفا یه بازیساز قهار مثل فابرگاس یا اینیستا چه فرقی دارن با یک هافبک دفاعی جنگنده مثل کامبیاسو خداقل تعداد پاس های درستشون باید خیلی فرق کنه پوزیشن شون که خیلی باید خوب باشه شاید چون دستی بازی نمیکنم فرق انچنانی نمیبینم
- بازیکنایی که خصوصیت اتک پوزیشنشون بالاست هیچ جایگیری درستی تو حمله ندارند هیچ فرقی احساس نمیکنم ولی تو دفاع این خصوصیت محسوسه
- فیفا چرا باز احمق بازی در اورد تو شروع مجدد از دروازه باز هم دروازه بان اشتباه میکنه و اگه بیای جلوی مدافع حریف بهت پاس میده! دقیقا تو این نسخه اینو درست کرده بودند ولی حتی با لجند هم اشتباه میکنه (عمدی) هر چندتا مسابقه البته فقط یکبار! اخه کجای فوتبال واقعی هر چند مسابقه این اشتباه پیش میاد؟
- دارم ایمان میارم به حرف دوستان که میگن لجند تقلب میکنه: دقت کردین نزدیک دروازه ی حریف (بیشتر تو محوطه و بیشتر اگر مدافع خیلی نزدیک باشه) دقیقا زمانی که میخواید بشوتید مدافع حریف یه دفعه میاد تو پاتون؟ یعنی همین که دکمه ی شوت رو زدین اون هم میاد تو پاتون البته بیشترشو اشتباه میکنه! این تقلب زمانی هم که با مدافعتون تکل میکنید تو پای حریف (البته فقط موقع فرار و در سرعت) مهاجم سریع مسیر رو عوض میکنه!

کاش این اشتباهات و مشکلات اونقد زیاد بود که ترک میکردیم این اعتیاد لعنتی به فیفارو

1.اره ولی واسه خود Cpu بیشتر میاد بیرون .
2.یه کم فرق دارن ولی خداییش من هم مثل تو فرقی تو پاس کاری و جایگیری درست ندیدم . کلا همش افتضاح جایگیری میکنن و پاس میدن . دستی هم اگه بری واقعا فرق میکنه . البته باز اونجا خطای خودت تو پاس دادن هم هست . من روی semi یه چندوقت رفتم از اخر فهمیدم که همون assisted بهتره .
3.اونا رو داره cpu کنترل میکنه . انتظار داری خوب جایگیری کنه واست که تیمش رو ببری ؟ :46:
4.من کم میبینم این اشتباه رو
5.به جمع ایمان اورندگان خوش امدی . لجند مثل فوتبال واقعی نیست . در واقع هیچ وقت cpu نمیتونه مثل واقعیت بازی کنه . میدونی چرا ؟ چون بازیش مصنوعیه . تمام قدرت Cpu به عکس العمل و دقت بالاشه و گرنه من که اصلا هیچ وقت توی بازی با Cpu هوش چندانی ندیدم . هر گلی میخورم از عکس العمل کندمه . هم تو دفاع هم تو حمله .
منظورم از دقت مثلا زدن توپ دقیقا زیر طاق دروازه یا پاس های زمینی و هوایی کاملا دقیق هستش.
بالا بری پایین بیای فیفا همینه . هیچی مثل لجندری لذت بخش نیست و هیچی هم مثل لجندری اعصاب خورد کن نیست .

papillon11
10-01-2012, 13:13
سلام دوستان. میشه یکی توضیح بده بهترین راه تولید پول واسه التیمیت تیم چیه ؟

Kamyar_AnathemA
10-01-2012, 15:21
یکی یک توضیح بده التیمیت تیم چیه و چکار باید کرد ؟

Gregar
10-01-2012, 19:51
یکی یک توضیح بده التیمیت تیم چیه و چکار باید کرد ؟

Ultimate team در واقع نوع جدیدی از Career هست که به صورت انلاین انجام میشه و یک مود انلاین جدا به حساب میاد .
شما ابتدا یه تیم درجه پایین دارین . توی التیمیت تیم درجات ایتم ها به سه دسته برنزی و نقره ای و طلایی دسته بندی میشن که قیمتشون با افزایش درجه شون بالا میره .
کلی ایتم توی این مود بازی هست که میتونین بخرین . ایتم ها به صورت کارت هستن . در اختیار داشتن یک کارت یعنی سند استفاده از اون ایتم .
ایتمها رو بعدا میگم . واسه خریدشون هم دو راه دارید یا توی حراج که از دیگر بازیکنهای انلاین میتونید ایتم بخرید (همونطور هم میتونید بفروشید) یا از خود فروشگاه بازی یک پک با تخفیف میخرید که وقتی بازش میکنید به صورت رندم یه سری ایتم از هر نوع بهتون میده . پک ها به 4 دسته برنزی و نقره ای و طلایی و مخصوص تقسیم میشن که قیمتهاشون متفاوته .
خوب توی التیمیت تیم ، یه تیم مجازی دارید که اسمشو میتونین انتخاب کنین و میتونه متشکل از هر بازیکنی از هر تیم و ملیتی و لیگی باشه و شما در واقع میتونید تیم التیمیت خودتون یا تیم رویایی خودتون رو بسازید . خرید بازیکن جزو خرید ایتم هست .
تیم شما یک عامل داره به نام Chemistry . همون شیمیایی تیم (اسم مضخرفیه) . هر چقدر این عامل بالاتر باشه توی بازی ها به قدرت بازیکنهاتون اضافه میشه یا به عبارتی performance بیشتری خواهند داشت .
این عوامل هم که رو چمیستری اثر داره اینا هستن :
1. سیستم یا formation تیمتون : هر بازیکنی واسه خودش یه سیستم محبوب داره که یعنی اگه ترکیب اصلی تیمتون مناسب سیستم اون بازیکن باشه چمیستری تیمتون بالا میره . مثلا یه بازیکن سیستم 2-4-4 رو دوست داره . این عامل تنها عاملیه که روی مربی هم وجود داره . یعنی مربی هم یه سیستم دلخواه داره .
2. پست بازیکن یا Position : هر بازیکنی یه پست دلخواه داره که اگه اونو توی اون پست بزارید چمیستریش بالا میره .
واسه این دو مورد بالا اگه بازیکن اون عامل رو بپسنده علامت اون عامل برای اون بازیکن سبز پر نور میشه . اگه با اون عامل فقط بتونه کنار بیاد سبز تاریک میشه و اگه اصلا نتونه با اون عامل کنار بیاد رنگ اون عامل برای اون بازیکن قرمز میشه . این رنگ ها به ترتیب روی میزان کلی چمیستری تیم اثر میزاره .
3. Relation یا رابطه : این اسمش یادم نبود و از خودم گفتم . این عامل سوم هستش که توی چمیستری تاثیر میزاره . وقتی شما یه ترکیب معینی میچینید یه سری خطهایی از position ها به هم وصل هستن که معمولا بازیکنهای کنار هم رو شامل میشه . مثلا RB به CB و RM متصل هستش . اگه بازیکنهای همجوارتون با هم توی یک لیگ بازی کنن یا هم ملیتی باشن اون خط ارتباطشون سبز تاریک میشه و اگه با هم توی یک باشگاه باشن خطشون پر نور میشه .

این مقدمات رو فعلا گفتم . اگه خواستین بگین تا کاملش کنم . چون کمتر کسی اینجا انلاین میزنه .
ولی در کل مود خوبیه و خیلی حال میده و یه Career جداست واسه خودش . اگرم سوال داشتین بپرسین .

soheilnouri
10-01-2012, 21:01

================================

هیج جیزی کامل نیست....به هر حال حتی بهترین فیلم ها و اثار موسیقی و ماشین ها و هر چیزی که ساخت بشر هستش یه نقدهایی بهش وارده...این چیزایی که گفتی تو گیم پلی اصلی بازی((یعنی بازی کردن دو نفره دو یوزر با هم))اصلا تاثیر گذار نیست.....اینکه لجند تقلب می کنه رو متوجه نمی شم...به هر حال دفاع می کنه دیگه و راحتم گل میزنه....اینکه میگی بازیکن جنگنده مثل کامبیاسو چرا زیاد پاس میده به نظر تو چیز عجیبیه؟اتفاقا عین واقعیته...بازیکنی که توپ گیره و سعی می کنه با احتیار بازی کنه و حرکات خلاقانه انجام نمیده دم دستی ترین کاری که می تونه بکنه پاس دادن کوتاه و حداکثر 5 متر...خوب طبیعتا تعداد پاس ها زیاد میشه در این صورت...همونقدر که اینیستا و ژابی و فابرگاس هافبک های میانی رو به جلو هستن((تقریبا انیستا و سسک)) و در حد کلاس جهانین ....کامبیاسو هم هافبک دفاعی در حد کلاس جهانیه که قابلیت های هجومی اش هم اونقدر داغون نیست....در خصوص دروازبان و اینکه گاهی سوتی میده حرفت درست...:10:

SevenCity
11-01-2012, 09:36
================================

هیج جیزی کامل نیست....به هر حال حتی بهترین فیلم ها و اثار موسیقی و ماشین ها و هر چیزی که ساخت بشر هستش یه نقدهایی بهش وارده...این چیزایی که گفتی تو گیم پلی اصلی بازی((یعنی بازی کردن دو نفره دو یوزر با هم))اصلا تاثیر گذار نیست.....اینکه لجند تقلب می کنه رو متوجه نمی شم...به هر حال دفاع می کنه دیگه و راحتم گل میزنه....اینکه میگی بازیکن جنگنده مثل کامبیاسو چرا زیاد پاس میده به نظر تو چیز عجیبیه؟اتفاقا عین واقعیته...بازیکنی که توپ گیره و سعی می کنه با احتیار بازی کنه و حرکات خلاقانه انجام نمیده دم دستی ترین کاری که می تونه بکنه پاس دادن کوتاه و حداکثر 5 متر...خوب طبیعتا تعداد پاس ها زیاد میشه در این صورت...همونقدر که اینیستا و ژابی و فابرگاس هافبک های میانی رو به جلو هستن((تقریبا انیستا و سسک)) و در حد کلاس جهانین ....کامبیاسو هم هافبک دفاعی در حد کلاس جهانیه که قابلیت های هجومی اش هم اونقدر داغون نیست....در خصوص دروازبان و اینکه گاهی سوتی میده حرفت درست...:10:

- در فوتبال واقعی جایگیری فابرگاس و اینیستا و اشنایدر رو نمیشه با جایگیری کامبیاسو و ماسکرانو اصلا قیاس کرد تو فوتبال تو هر نقطه ای بازی کنی پلی میکر تیمتو جلو چشمات میبینی منظور نزدیک بودن نیست منظور اینه که بهترین نقطه برای گرفتن پاسه اصلا مبنای بازیسازی همینه تو فیفا بازیکن های پلی میکر من میرن پشت بازیکنای مدافع حریف قایم میشن که نتونم بهشون پاس بدم :31:
- بازیکنای نوک حمله میخرم با اتک پوزیشن 99 به جای اینکه ریباندری کنن یا تو محوطه در دید باشن که پاس بدم میرن اون گوشه موشه ها
- هافبک دفاعیت رو بزار به جای بازیسازت ببین اصلا هیچ فرقی احساس میکنی؟
- هافبک دفاعی های من پاس های عمقی قشنگتری میدن، البته ناگفته نمونه بعضی بازیکن ها از این مسائلی که میگم مستثنی هستند مثل همسیک از فیفای چند سال پیش هم یادمه این همسیک هم بازیسازه هم شوتزنه اصلا پشت محوطه کارش درسته شاید بازیکنای دیگه هم باشند من خبر ندارم

- بعضی اوقات بازیسازها و یا بازیکن های نحیف و سرعتی مثل پیستون ها چنان توپهارو میگیرند که صدتا پیکه و هوملز و ساموئل و لوسیو هم نمیتونن بگیرند ...
- کاری نداشته باش که اوورال دروازه بانت چنده اگر صد هم باشه ولی کافیه فقط خصوصیت اکروباتیک داشته باشه مثل اب خوردن گل میخورند ولی اگر این خصوصیت رو نداشته باشن اوررالشون 50 هم باشه همه ی توپهارو اکروباتیکر میگیرند :31:
- از این دست تناقضات زیاده

- یه سری مثال زدی مثل فیلم و موزیک و ماشین، صنعت تمام این سه مثالی که زدی رو پیشرفته تر از صنعت گیم میدونم :31:
من خیلی حساسم به هوش مصنوعی توقعم بالا نیستا اما تولید هوش تمام بازی های روز دنیارو عقب مونده تر از اختیارات تکنولوژیک انسان در این دنیای دیجیتالیسم میبینم اما با اینحال فیفارو از این نظر نسبت به بازیهای دیگه خیلی بهتر میدونم شاید علاقه من به فوتبال باشه و ربطی به اندازه هوش فیفا نداشته باشه کلا معتقدم سال 2012ست دیگه یه جای عزاداری برای سازنده ی هوش مصنوعی باید شاهد تحول انقلابی عظیم در بازیها میبودیم و بازیها خیلی باید جلوتر میبودن که متاسفانه ...

- کلا فیفارو خیلی دوست دارم و
قصد من از این جواب در انکار و رد پست شما نیست فقط همراه شدن با بحث بود ...

Gregar
11-01-2012, 11:33
- در فوتبال واقعی جایگیری فابرگاس و اینیستا و اشنایدر رو نمیشه با جایگیری کامبیاسو و ماسکرانو اصلا قیاس کرد تو فوتبال تو هر نقطه ای بازی کنی پلی میکر تیمتو جلو چشمات میبینی منظور نزدیک بودن نیست منظور اینه که بهترین نقطه برای گرفتن پاسه اصلا مبنای بازیسازی همینه تو فیفا بازیکن های پلی میکر من میرن پشت بازیکنای مدافع حریف قایم میشن که نتونم بهشون پاس بدم :31:
- بازیکنای نوک حمله میخرم با اتک پوزیشن 99 به جای اینکه ریباندری کنن یا تو محوطه در دید باشن که پاس بدم میرن اون گوشه موشه ها
- هافبک دفاعیت رو بزار به جای بازیسازت ببین اصلا هیچ فرقی احساس میکنی؟
- هافبک دفاعی های من پاس های عمقی قشنگتری میدن، البته ناگفته نمونه بعضی بازیکن ها از این مسائلی که میگم مستثنی هستند مثل همسیک از فیفای چند سال پیش هم یادمه این همسیک هم بازیسازه هم شوتزنه اصلا پشت محوطه کارش درسته شاید بازیکنای دیگه هم باشند من خبر ندارم

- بعضی اوقات بازیسازها و یا بازیکن های نحیف و سرعتی مثل پیستون ها چنان توپهارو میگیرند که صدتا پیکه و هوملز و ساموئل و لوسیو هم نمیتونن بگیرند ...
- کاری نداشته باش که اوورال دروازه بانت چنده اگر صد هم باشه ولی کافیه فقط خصوصیت اکروباتیک داشته باشه مثل اب خوردن گل میخورند ولی اگر این خصوصیت رو نداشته باشن اوررالشون 50 هم باشه همه ی توپهارو اکروباتیکر میگیرند :31:
- از این دست تناقضات زیاده

- یه سری مثال زدی مثل فیلم و موزیک و ماشین، صنعت تمام این سه مثالی که زدی رو پیشرفته تر از صنعت گیم میدونم :31:
من خیلی حساسم به هوش مصنوعی توقعم بالا نیستا اما تولید هوش تمام بازی های روز دنیارو عقب مونده تر از اختیارات تکنولوژیک انسان در این دنیای دیجیتالیسم میبینم اما با اینحال فیفارو از این نظر نسبت به بازیهای دیگه خیلی بهتر میدونم شاید علاقه من به فوتبال باشه و ربطی به اندازه هوش فیفا نداشته باشه کلا معتقدم سال 2012ست دیگه یه جای عزاداری برای سازنده ی هوش مصنوعی باید شاهد تحول انقلابی عظیم در بازیها میبودیم و بازیها خیلی باید جلوتر میبودن که متاسفانه ...

- کلا فیفارو خیلی دوست دارم و
قصد من از این جواب در انکار و رد پست شما نیست فقط همراه شدن با بحث بود ...

بالاتر از 100 در 100 ، درصدی نیست وگرنه بیشتر از 100 در 100 باهات موافق بودم :31:
در مورد مشکلاتی که گفتی من خیلی وقت پیش تحقیق کرده بودم و از اخر توی چند تا سایتهایی که فیفا رو -- کرده بودن (منظورم همین کسایی که واسه فیفا پچ های مختلف غیر رسمی میدادن)
گفته بودن که به هیچ وجه هوش مصنوعی بازیکنهای تیم خودی با هوش مصنوعی تیم حریف کدش یکی نیست و کلا فرق میکنه . نه اینکه مثلا هوش مصنوعی تیم ما اماتور باشه یا ... کلا درجه نداره و همیشه یکسانه .
البته اونا که کدها رو کاملا نشکسته بودن (بنا هم نبوده که بشکنن) ولی از یه سری عوامل که خود EA اونا رو برای به قول معروف expand کردن و ایجاد پچ های متنوع باز گذاشته بوده این مطلب رو نوشته بودن و توی فرومشون گذاشته بودن .
منم دقیقا چیزی حالیم نشد از بقیه چیزایی که گفته بودن . مربوط به کد و هـــک و ... بود .
ولی مثلا نوشته بود حتی rating اخر بازی هم برای تیم user با cpu الگوریتمش متفاوته . البته من که تفاوتی چندانی ندیدم . ولی دیگه تا چه حد تقلب .

soheilnouri
11-01-2012, 15:35
یه نکته ایی که خیلی ازارم میده راجع به بازی اینه که وقتی مهاجم نوک داری و یک بال راست و یه بال چب داری اکثر اوقاتو در حالی که استراتژی بازیت شناور نیست و بازیکنان به منطقه بازی خودشون بایبند هستند و به اصطلاح دیسیبلین دارن اینه که مهاجم نوک مثلا ژکو میره بال راست و یکی قد کوتاه مثل داوید سیلوا یا کون میره نوک وا میسته...خیلی عجیبه...نمیدونمن باگه یا نه....ما 99 درصد کاربردمون از فیفا بازیهای رو در رو با رفقاست...من جز تک و توک با سی بی یو بازی نمی کنم...یکی دیگه هم اینه وقتی از دوستت عقب باشی و بازیتونم در یک سطح باشه خیلی سخته برگردی به بازی

soheilnouri
11-01-2012, 15:46
اقا یه سوال....من واسه دان یه بچ از فیفا تورنت رو دان کردم...بعدش دوستان گفتن باید یو تورنت هم نصب کنی واسه باز شدن تورنت...اما این کارا رو کردم و از اون زمان به بعدد همه چیز کند شده...هم دانلودم....و هم...

Kaveh619
11-01-2012, 16:02
خدمت اون دوستی که گفته بود مشکل پوزیشنینگ دارم بگم که من لوکاس رو از سانتوس برزیل گرفتم به نظرم تا الان بهترین کسیه که جایگیری های خوبی داره.....پیشنهادم لوکاس هست،مث سگ هم برات بازی می کنه پشت سر هم....در مورد دروازه بان،لوریس و نویر رو گرفتم هیچکدوم اونطوری که میخواستم نبودن،با اینکه حدودا 160 میلیون دلار دادم پاشون.....دقت نکردم ببینم آکروباتن یا اون یکی فکر کنم کانتیننتال یا یه همچین چیزی بود،موقع خرید نویر که بعد از لوریس خریدم دقت کردم ها که ببینم نویر مث لوریس آکروبات نباشه،حالا یادم نیست کدوم آکروباتن و ......ولی در کل نویر یکم بهتر از لوریس بود......

دوستان یه لطف بکنید بگید بهترین دروازه بان،هافبک،دفاع و حمله ای که فیفا 12 باش کار کردید کی بوده؟؟؟

من فکر کنم چک خیلی خوب باشه گلریش،ولی من تا الان تو تیمم نگرفتمش ولی وقتی با چلسی بازی دارم اصلا نمی تونم بش گل بزنم...

بهترین دفاع چپم تا الان criscito با overall 88 بوده......

SevenCity
11-01-2012, 16:59
خدمت اون دوستی که گفته بود مشکل پوزیشنینگ دارم بگم که من لوکاس رو از سانتوس برزیل گرفتم به نظرم تا الان بهترین کسیه که جایگیری های خوبی داره.....پیشنهادم لوکاس هست،مث سگ هم برات بازی می کنه پشت سر هم....در مورد دروازه بان،لوریس و نویر رو گرفتم هیچکدوم اونطوری که میخواستم نبودن،با اینکه حدودا 160 میلیون دلار دادم پاشون.....دقت نکردم ببینم آکروباتن یا اون یکی فکر کنم کانتیننتال یا یه همچین چیزی بود،موقع خرید نویر که بعد از لوریس خریدم دقت کردم ها که ببینم نویر مث لوریس آکروبات نباشه،حالا یادم نیست کدوم آکروباتن و ......ولی در کل نویر یکم بهتر از لوریس بود......

اقا شما وضعت خیلی خوبه انگاری
لوکاس که 80 ملیونه البته زمانی که اورالش 88 هست
استقامتش (stamina) تو بازی خیلی پایینه زود خسته میشه البته من بالای 7 مین بازی میکنم دروازه باناتم همه گرونن با این وضع شما مثلا برای بازی با رفیقت باید منتخب جهان برداری اونم از نوع کلاسیک تا راضی شی :31:

من کلا علاقه دارم تیم های خیلی ضعیف رو بردارم و برسونم بالا اونم نیم ستاره از لیگ دسته 4 اننگلیس و بعد پیشنهادهای خوبی هم میگیرم که سریع تیممو عوض میکنم
از این ریتم خسته شده بودم چون پیشنهادها محدوده و تا سال 2022 هم دیدم اینتر پیشنهاد نداده
اما منجر اینتر هم برداشتم جدیدا و بازیکنای خوب رو همه رو دارم تست میکنم کم کم

دوستان یه لطف بکنید بگید بهترین دروازه بان،هافبک،دفاع و حمله ای که فیفا 12 باش کار کردید کی بوده؟؟؟

Idriss Carlos Kameni رو خیلی خوب دیدم 17 بار دروازه رو بسته نگه داشت تو یه فصل ارزونم هست لوریس و نویرو تست نکردم کاسیاس تو بازیهای دو یوزره که فوق العاده ست اصلا نمیشه گل زد بهش
دفاع: حالت پیچیده ای داره مثلا شما پیکه رو میخری باید پویول رو هم بخری اصلا تک خوب نیستن نمیدونم هنوز مدافع عالی ندیدم ولی اگه با بارسا بازی کنم کمتر گل میخورم
بازیکن میانی: اصلا رونالدینیو توپ به پاش میچسبه و خیلی خوبه خیلی هم افت داره سالهای بعدی که فقط تا زمانی خوب دیدمش که اورالش بالای 84 هست همسیک هم خوبه لوکاس هم تست کردم زیاد راضی نبودم ولی بازی با پاش خیلی عالیه
هافبک دفاعی: willians مثل سگ اسپید داره اسپیده ش 99 هست مارکینگش 90 به بالا خیلی هم ارزونه اورالشم 83
بازیکنان هجومی: بهترین بازیکن برای شما فقط رونالدوست بازیکنی که 5 فصل پشت سرهم باهاش آقای گل شدم والان زده تو استتوسش که احساس بزرگ بودن میکنه برای تیم!
پدرو زمانی که اورالش 88 هست خیلی عالیه
رونی گل خوب میزنه و خسته هم نمیشه ولی به رونالدو نمیرسه
فورلان تمام شوت های بغل پاش از پشت محوطه گل میشه!
تو این پست خیلی بازیکن خوب هست ترکیب بالوتلی پاتو هم عالیه
مسی هم زیاد تست نکردم
کلا فیفا هیچوقت برای رونالدو کم نزاشته حتی سالهای پیش، این بازیکن خیلی تو فیفا کامله: گلزن، پوزیشن عالی، سرعت بالا، استقامت بالا، هیچوقت مصدوم نمیشه، بازی با پا عالی تکنیک عالی شوتزن اصلا فیفا غول درست کرده درست برعکس واقعیت که مسی برتری داره از رونالدو

من فکر کنم چک خیلی خوب باشه گلریش،ولی من تا الان تو تیمم نگرفتمش ولی وقتی با چلسی بازی دارم اصلا نمی تونم بش گل بزنم...

تو فیفا12 تست نکردم اما تو 11 سوتی ترین دروازه بان بود مانداندا تو فیفا 12 افتضاحه به هیچ توپی نه نمیگه این بشر اصلا فکر کنم تمام بازیکنایی که نسبت به اورالشون ارزونتر باشن تو فیفا بد هستند

soheilnouri
11-01-2012, 17:33
اقا جواب ما رو بدین دیگه راجع به سوالم...

من وقتی که میخام با دوستم بازیکنم مگه باید برم کریر؟:46:

SevenCity
11-01-2012, 18:31
اقا یه سوال....من واسه دان یه بچ از فیفا تورنت رو دان کردم...بعدش دوستان گفتن باید یو تورنت هم نصب کنی واسه باز شدن تورنت...اما این کارا رو کردم و از اون زمان به بعدد همه چیز کند شده...هم دانلودم....و هم...

اقا جواب ما رو بدین دیگه راجع به سوالم...

من وقتی که میخام با دوستم بازیکنم مگه باید برم کریر؟:46:

اقا کریر معروفترین بخش فیفاست و کاملا هم مرتبطه با تایپیک (اگه منظورت این بود که در این مورد بحث نکنیم)

راجع به سوالت که اتفاقا مربوط نیست :31: متوجه نشدم دقیقا چی کند شده سرعت دانلودت یا سرعت بازیت؟ مگه چه پچی رو نصب کردی که بازیت کند شده سرعت دانلود که ربطی نداره به برنامه ی معروف یوتورنت پیشنهادم اینه که با نت لیمیتر چک کنی چه برنامه ای داره ترافیکتو میخوره

soheilnouri
11-01-2012, 20:44
اقا کریر معروفترین بخش فیفاست و کاملا هم مرتبطه با تایپیک (اگه منظورت این بود که در این مورد بحث نکنیم)

راجع به سوالت که اتفاقا مربوط نیست :31: متوجه نشدم دقیقا چی کند شده سرعت دانلودت یا سرعت بازیت؟ مگه چه پچی رو نصب کردی که بازیت کند شده سرعت دانلود که ربطی نداره به برنامه ی معروف یوتورنت پیشنهادم اینه که با نت لیمیتر چک کنی چه برنامه ای داره ترافیکتو میخوره

اون دوستمون گفت که مشکل پوزیشنیننگ رو برو با خرید فلان بازیکن حل کن...اصن یکی شاید نخواد کریر بره و با خرید بازیکنان ازمون و خطا کنه........دیگه ژگو با overall 86 فکر کنم اونقدر قوی باشه که بجای نوک گوشه و در جایگاه وینگر قرار نگیره....

Kamyar_AnathemA
11-01-2012, 23:04

ایول Empyrium :31:

نوکرتم :11:

Gregar
11-01-2012, 23:08

اون دوستمون گفت که مشکل پوزیشنیننگ رو برو با خرید فلان بازیکن حل کن...اصن یکی شاید نخواد کریر بره و با خرید بازیکنان ازمون و خطا کنه........دیگه ژگو با overall 86 فکر کنم اونقدر قوی باشه که بجای نوک گوشه و در جایگاه وینگر قرار نگیره....

اصلا این تغییر پوزیشن که میگی ربطی به اینا نداره . توی فیفا های قبلی پوزیشن ها ثابت بود ولی تو این فیفا به شکل نا مطلوبی اومدن مثلا بهترش کنن بدترش کردن .
مثلا مسی رو که من لازمش دارم بعضی مواقع میاد میره راست یا چپ وایمیسته . واقعا منم موندم چرا اینطوری میشه .

Kaveh619
12-01-2012, 14:36
اصلا این تغییر پوزیشن که میگی ربطی به اینا نداره . توی فیفا های قبلی پوزیشن ها ثابت بود ولی تو این فیفا به شکل نا مطلوبی اومدن مثلا بهترش کنن بدترش کردن .
مثلا مسی رو که من لازمش دارم بعضی مواقع میاد میره راست یا چپ وایمیسته . واقعا منم موندم چرا اینطوری میشه .
والا من نمی دونم چرا شما این مشکلات رو دارید و من ندارم،شاید من ترکیب و آرایش بهتری میچینم،یا شاید ....

نمی دونم،میگم از L1 که برا جلو بردن یارت استفاده نمی کنی؟!من چند بازی امتحان کردم اگه از این کلید استفاده نکنم بهتر بازیکنام همدیگرو پیدا می کنم،اما همچین چیزی که میگید من ندیدم،درضمن یه سری به ترکیب و قسمت Change Role بزنید اونا رو هم تنظیم کنید و اینکه تو خود بازی از گزینه ی Swap Wingers استفاده نکنید...باید اشکالتون از یه جایی باشه که اینجوری میشه...

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------

شرمنده من فکر کردم مشکلتون تو کریر مود بود که گفتم فلانی رو بگیر،درموردش تو پست قبلی یه چیزایی گفتم ممکنه از اونا باشه.....

2raj_a
12-01-2012, 19:41
دوستان پچ برای اپدیت فیفا اومده مثل pes یه چیزایی رو تغیر بده؟

alessandroo
12-01-2012, 20:02
سلام.cm12رسید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehdimvi
13-01-2012, 09:48
چطوری میشه در حین بازی تغییر سیستم داد یعنی یک سیستم از قبل آماده کرده باشی؟
چطوری دفاع تو حملات شرکت میکنه؟

CRIS Joon CR7
13-01-2012, 11:16
چطوری میشه در حین بازی تغییر سیستم داد یعنی یک سیستم از قبل آماده کرده باشی؟
چطوری دفاع تو حملات شرکت میکنه؟
خب از قبل سیستم سیو میکنی عوض میکنی دیگه
از گزینه CB join to attack استفاده کن یه چیزی شبیه اینه:46:

sabar
13-01-2012, 12:10
سلام
آقا من با اینکه اسلایدر رو سرعت خودم رو 2 تا بردم بالا باز هم سی پی یو تو تمام استارتها از من جلو میزنه چکار کنم

AlirezaLamLam
13-01-2012, 12:29
سلام
آقا من با اینکه اسلایدر رو سرعت خودم رو 2 تا بردم بالا باز هم سی پی یو تو تمام استارتها از من جلو میزنه چکار کنم

سلام برو توو همون قسمتی که قدرتارو دستکاری می کنی بجای اینکه بری توو User برو توو CPU خوب نگاه کن ببین همه ی گذینه ها روو 50 درصد هست؟ اخه چون اونارو دستکاری می کنی قاتی می کنه. واسه منم اینجوری شد

Gregar
13-01-2012, 13:17
فیفا که کلا تعطیله . اینو امروز کشف کردم .

بازی رو میزارم رو لجندری .
اگه امروز فیفا حالش خوش باشه عین بچه ادم بازی میکنه . عین یک فوتبال واقعی . توی پاس هاش پاس اشتباه هم داره . همین طور شوت اشتباه هم میزنه . نتیجه نهایی = فرقی نمیکنه هرچی باشه بازی قشنگ میشه .
ولی اگه حالش امروز خوش نباشه خودتو بکشی عمرا توپ رو بتونی ازشون بگیری . بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره . شوتهاشون همه تو چارچوب . پاس هاشون همه دقیق . حتی پاس های هوایی بدون درصدی خطا . بعد از هر تکل بازیکنت پرت میشه دومتر اونورتر که اگه یه وقت بازیکن اونا خورد زمین فرصت داشته باشه که توپ رو برداره . بعد از هر تکل تو بازیکنت توپ رو میگیره ولی میفته زمین که بازهم اگه بازیکن حریف خورد زمین توپ رو دوباره صاحاب بشه . شوت هامون همه یا توی دستهای دروازه بان یا دیگه اخرین شانس تیم حریف تیرکه که جلوی توپ رو میگیره . نتیجه نهایی = 5-0 به سود cpu .

بازی رو میزارم رو ورلد کلاس .
هیچ تفاوتی با حالت قبل ایجاد نمیشه و فقط مزایایی که در حالت لجندری برای تیم cpu در نظر گرفته میشه حذف میشه .اما همچنان user از بداقبالی رنج خواهد کشید .
اگر فیفا امروز رو حالش خوب باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع ما
اگر کلا امروز حالش بد باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع cpu

میزاریم رو پروفشنال .
باز هم همچنان مشکلات تیم خودی وجود داره . اما دیگر با یک تیم ساده لوح و فاقد هرگونه هوش مصنوعی مواجه هستیم که بدترین بازیکن فیفا هم باید این تیم رو ببره . اما ... تیم حریف یک تغییر کوچکی خواهد کرد . دروازه بان تیم حریف میشه یه پا پیتر چک .
اگه روز خوب فیفا باشه نتیجه نهایی = 5-0 یا 4-0 به نفع ما .
اما اگه روز بد فیفا باشه نتیجه دقیقا = 0-1 به سود Cpu و
در امار بازی میبینیم که 25 شوت زده و 15 شوت توی چارچوب برای ما . 1 شوت زده و 1 شوت توی چارچوب برای حریف .
بهترین بازیکن زمین = دروازه بان تیم حریف با rating : 9.5

یعنی دیگه موندم چه کنم این اعتیاد رو که از دست فیفا این حالتها بهم دست داده (به ترتیب) :18::13::41::45::37::19::34::22::24::42:

Masоud
13-01-2012, 14:46
جسارته عزیز ولی مطمئنی حال خودت خوب بوده وقتی داشتی بازی میکردی ؟ :31:

SevenCity
13-01-2012, 14:49
بهترین سایت برای پیگیری اخبار فیفا 13کدومه؟

CRIS Joon CR7
13-01-2012, 15:02
فیفا که کلا تعطیله . اینو امروز کشف کردم .

بازی رو میزارم رو لجندری .
اگه امروز فیفا حالش خوش باشه عین بچه ادم بازی میکنه . عین یک فوتبال واقعی . توی پاس هاش پاس اشتباه هم داره . همین طور شوت اشتباه هم میزنه . نتیجه نهایی = فرقی نمیکنه هرچی باشه بازی قشنگ میشه .
ولی اگه حالش امروز خوش نباشه خودتو بکشی عمرا توپ رو بتونی ازشون بگیری . بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره . شوتهاشون همه تو چارچوب . پاس هاشون همه دقیق . حتی پاس های هوایی بدون درصدی خطا . بعد از هر تکل بازیکنت پرت میشه دومتر اونورتر که اگه یه وقت بازیکن اونا خورد زمین فرصت داشته باشه که توپ رو برداره . بعد از هر تکل تو بازیکنت توپ رو میگیره ولی میفته زمین که بازهم اگه بازیکن حریف خورد زمین توپ رو دوباره صاحاب بشه . شوت هامون همه یا توی دستهای دروازه بان یا دیگه اخرین شانس تیم حریف تیرکه که جلوی توپ رو میگیره . نتیجه نهایی = 5-0 به سود cpu .

بازی رو میزارم رو ورلد کلاس .
هیچ تفاوتی با حالت قبل ایجاد نمیشه و فقط مزایایی که در حالت لجندری برای تیم cpu در نظر گرفته میشه حذف میشه .اما همچنان user از بداقبالی رنج خواهد کشید .
اگر فیفا امروز رو حالش خوب باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع ما
اگر کلا امروز حالش بد باشه نتیجه نهایی = 3-0 یا 2-0 به نفع cpu

میزاریم رو پروفشنال .
باز هم همچنان مشکلات تیم خودی وجود داره . اما دیگر با یک تیم ساده لوح و فاقد هرگونه هوش مصنوعی مواجه هستیم که بدترین بازیکن فیفا هم باید این تیم رو ببره . اما ... تیم حریف یک تغییر کوچکی خواهد کرد . دروازه بان تیم حریف میشه یه پا پیتر چک .
اگه روز خوب فیفا باشه نتیجه نهایی = 5-0 یا 4-0 به نفع ما .
اما اگه روز بد فیفا باشه نتیجه دقیقا = 0-1 به سود Cpu و
در امار بازی میبینیم که 25 شوت زده و 15 شوت توی چارچوب برای ما . 1 شوت زده و 1 شوت توی چارچوب برای حریف .
بهترین بازیکن زمین = دروازه بان تیم حریف با rating : 9.5

یعنی دیگه موندم چه کنم این اعتیاد رو که از دست فیفا این حالتها بهم دست داده (به ترتیب) :18::13::41::45::37::19::34::22::24::42:
نمیخوام به قدرتت تو فیفا توهین کنم:31:
شاید هم تو خیلی مبالغه کردی ولی اینطوریام نیست
من رو لیجندری الکلاسیکو رو به زور با اختلاف یه گل میبرم و این خیلی حال میده که تا آخرش :34: اینجوری باشی بعدش اینجوری شی:24::26::42:
ولی من قبلا میگفتم بابا تقلب چیه ؟
مگه میشه؟
ولی الان بش ایمان آوردم و بازیرو با تقلب هاش پذیرفتم:27:

بازیکن 2 ستاره حرکات 5 ستاره ای میره .
زدی تو هدف مثلا آبیدال یه دریبل زیدانی میزنه:31: بعدش یه الاستیکو :16:بعد یه پا دو پا :28:و .. یعنی اگه سیاه نبود میگفت مسی چه خوب بازی میکنه:31:
بقیه حرفات هم قبول دارم
درست میشه اشالله 13:27:

Kamyar_AnathemA
13-01-2012, 18:09
در مورد اون شعار یا حسین بگم که منم شنیدم 2-3 روز پیش
البته اینجور نیست که کاملا واضح باشه
احتمالا همتون شنیدین اما چون وسط بازی هست و حواستون بیشتر به بازیه تا شعار تماشاگرا برای همین متوجه نشدین

به تیم باشگاهی هم مربوط نیست
من با Real Madrid داشتم بازی میکردم و حریف Manchester City بود . آنلاین بود تو قسمت Head To Head

تو کل بازی هم 5-6 بار این شعار تکرار شد
ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست

ragbar12
13-01-2012, 19:12
[QUOTE=Kamyar_AnathemA;6770715]
ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست[/Qتو ماه محرم

تو ماه محرم و صفريم ديگه حتما فيفا هم براي اين روزها از تماشاگراي مسلمان وشيعه استفاده كرده! قراره احر بازي هم بازيكنان اچراي تعزيه روز عاشورا رو داشته باشند! تماشاگرا هم همزمان سينه و زنجير ميزنن!

از شوخي گذشته من تا حالا چنين چيزي نشنيدم و مهم اينه كه اصلا امكان نداره چنين چيزي تو بازي باشه پس بهتره بجثا رو به سمت حواشي اين چنيني نكشيد . بحث فني بكنيد تا همه از تجربه هاي هم استفاده كنيم براي بازي بهتر و لذت بيشتر

CRIS Joon CR7
13-01-2012, 19:13
در مورد اون شعار یا حسین بگم که منم شنیدم 2-3 روز پیش
البته اینجور نیست که کاملا واضح باشه
احتمالا همتون شنیدین اما چون وسط بازی هست و حواستون بیشتر به بازیه تا شعار تماشاگرا برای همین متوجه نشدین

به تیم باشگاهی هم مربوط نیست
من با Real Madrid داشتم بازی میکردم و حریف Manchester City بود . آنلاین بود تو قسمت Head To Head

ولی نمیشه گفت حتما میگن یا حسین اما نوع گفتنش خیلی شبیه این جملست
داداش این بحث تموم شد:5:
البته ممنون که اهمیت دادی:11:
دیگه کشش ندیم:11:

Gregar
13-01-2012, 21:12
جسارته عزیز ولی مطمئنی حال خودت خوب بوده وقتی داشتی بازی میکردی ؟ :31:

منم تو همونش موندم که شاید حال من فجیع بوده .
اخه ادم یه روز بیاد توی لجندری بزنی دهن cpu رو سرویس کنی مثلا به زور 4 تا بهش بزنی بعد یه روز دیگه بزاری رو پروفشنال 2-0 ازشون بخوری .
حالا نتیجه مهم نیست بازی غیر منطقی رو اعصابه . اگه درست بازی کنه و ببره که خود ادم از همون باختش هم لذت میبره . مثل بازی با بعضی بچه ها تو مود انلاین که واقعا لذت میبری با اینکه میبازی .
ولی نه وقتی cpu بیاد با کلک ازت ببره . کو لذت همچین بازی ای .

بحث لذت از بازی شد یه چیزی بگم . الان تقریبا دارم توی head to head seasons میرسم به لیگ دسته 3 . اگه ببینید چجوری بازی میکنن .
ما میگیم عربا وقت کشی میکنن . طرف تا یک گل میزنه میکشه عقب بین مدافعاش توپ رو نگه میداره یا میده دروازه بان یا سر موقع ضد حمله میزنه یا .... . میریـــنن تو بازی که فقط ببرن . البته کم نیستن از این ادما تو خود ما ایرانی ها که انلاین میزنیم .

نمیخوام به قدرتت تو فیفا توهین کنم:31:
شاید هم تو خیلی مبالغه کردی ولی اینطوریام نیست
من رو لیجندری الکلاسیکو رو به زور با اختلاف یه گل میبرم و این خیلی حال میده که تا آخرش :34: اینجوری باشی بعدش اینجوری شی:24::26::42:
ولی من قبلا میگفتم بابا تقلب چیه ؟
مگه میشه؟
ولی الان بش ایمان آوردم و بازیرو با تقلب هاش پذیرفتم:27:

زدی تو هدف مثلا آبیدال یه دریبل زیدانی میزنه:31: بعدش یه الاستیکو :16:بعد یه پا دو پا :28:و .. یعنی اگه سیاه نبود میگفت مسی چه خوب بازی میکنه:31:
بقیه حرفات هم قبول دارم
درست میشه اشالله 13:27:

مبالغه که اره مگه میشه مبالغه نکنی . ولی منظورم این بود که شده و اتفاق افتاده .
البته من توی کریرم و یه تیم نیم ستاره دارم . بعد اخر بازی میبینی 25 تا موقعی گل داری و طرف فقط یکی داشته همونم گل کرده و بازی رو میبره . ای میــــســــوزی:13:

sabar
13-01-2012, 23:55
سلام
دوستان یکی این سوالهای من رو جواب بده بی جواب نمونه:
لطفا
با تشکر
1- چطوری تو دفاع کامپیوتر وقتی به بازیکن حملتون پاس میدین از پشت بازیکن حمله شما میاد بیرون و توپ ربایی میکنه؟
2- این روش هد زدن تو دفاع و حمله با چیه هر چی هد اونا میزنن با ارتفاع بلند هم میپرن؟
3- اگر سرعت رفتن هم در موقع دفاع قلقی داره متشکر میشم بگید
4- چطوری کامپیوتر موقع حمله سریع 5 6 بازیکنش باهم جلو میان و بلعکس (ما باید موقع حمله حتما تند تن دبازیکن عوض کنیم ) یا روش دیگه ای داره؟

Kaveh619
14-01-2012, 00:35
سلام
دوستان یکی این سوالهای من رو جواب بده بی جواب نمونه:
لطفا
با تشکر
1- چطوری تو دفاع کامپیوتر وقتی به بازیکن حملتون پاس میدین از پشت بازیکن حمله شما میاد بیرون و توپ ربایی میکنه؟
2- این روش هد زدن تو دفاع و حمله با چیه هر چی هد اونا میزنن با ارتفاع بلند هم میپرن؟
3- اگر سرعت رفتن هم در موقع دفاع قلقی داره متشکر میشم بگید
4- چطوری کامپیوتر موقع حمله سریع 5 6 بازیکنش باهم جلو میان و بلعکس (ما باید موقع حمله حتما تند تن دبازیکن عوض کنیم ) یا روش دیگه ای داره؟

1- حرفه ایه دیگه!!!نه خارج از شوخی یکم تمرین کنید شما هم میتونید این کارو انجام بدید،منم که خیلی ادعام میشه دفاعم خوبه یه دفعه عالی می گیرم،یه دفعه 6 تا از من سیتی میخورم.....خدایی رونی و دارن بنت رو اصلا نمیشه گرفت تو دفاع،ولی برا خودت اگه همینا رو داشته باشی نمی تونی کامپیوتر رو دریبل بدی.....ولی همش تمرین بیشتر میطلبه.........

روش هد زدن رو بعد از مدت ها به خوبی کشفش کردم،آقا وقتی خودت سانتر می کنی یا تو دفاع هستی برات سانتر می کنن،دکمه ای که برای jockey تعیین کردی نگه دار به همراه فلشی یا جهتی که میخوای ضربه سر بزنی،بعد با توجه ب موقعیتت دکمه های پاس و شوت رو به قدرت لازم بزن.......متوجه شدید یا بهتر توضیح بدم؟؟!!

3-سرعت رفتن : کلا دفاع ها که نباید به اندازه ی یه وینگر سرعت داشته باشه و در فوتبال روز هم دیده میشه مهاجم ها یکم سرعتشون بالاتر از مدافع هست،اما به طور کلی نه قلق خاصی نداره،شما کلا نباید اصلا جا بمونید از مهاجم حریف که بخواید بدوید دنبالش،چون نمی گیریدش!پس اینم نیاز به تمرین بیشتر داره.....
4-شما از ultra attacking استفاده کن و یه سیستم خوب بچین حل میشه،از این روش با کیبرد وقتی داری بازی می کنی با دکمه های delete و page down میتونی میزان حمله ای بودن یا تدافعی بودن تیمو تعیین کنی......

موفق باشید

Vahidking.75
14-01-2012, 11:24
دوستان با اجازه من یه حرف هایی بزنم :

من تا چند سال پیش PEs بازی می کردم اما از نسخه 2006 به بعد افت شدیدی کرد ، نمیدونم چی شد همون سال fifa06 رو گرفتم و با تیم پیکان ( 06 لیگ برتر داشت با گزارش عادل ) یه گل از نزدیکای وسط زمین زدم و از اون موقع اومدم رو دور فیفا

در مورد Fifa 12 باید بگم برای من حداقل مثل نسخه pes 2012 نا امید کننده بود ( نمیگم بد بود ، نا امید کننده من یعنی انتضاراتم بر آورده نشد ) خودتون به موارد زیادی اشاره کردین مثل همین تقلب Cpu

ولی دوستان حرف اصلی من ایینه :

ما این مشکلات رو می بینیم ، اینجا در موردش بحث می کنیم ، اما فایده ای هم داره ؟ اینجا بحث کردن مشکلی رو حل نمی کنه
دوستان خواهشی که ازتون دارم اینه که یکی که به انگلیسی تسلط کامل داره ، به عنوان نماینده ای از گیمر های ایرانی که توی سایت p30world عضو هستند ، یک نامه به ea بدیم و مشکلات بازی رو بگیم ، درسته که ممکن دیگران تو خارج مشکلات زیادی رو شاید بیشتر از ما دیدن و گفتن ، اما خوبه که ea بدونه تو ایران طرفدارانی داره و خوبه بدونه ما وجود داریم تا حداقل به جای تیمی مثل فلان تیم کشوری ، ایران هم توی این لیست قرار بگیره ، نه فقط به خاطر وجود تیم ملی ایران می گم ها ... نه بیشتر می گم که چرا برای یه بار هم شده ما خودمون رو نشون ندیم ؟ چرا ...

اگه سرتون رو درد اوردم معذرت می خوام ولی این چیزا واقعا شده کمبود برای من آخه ایران ( توجه کنین که فقط ایران - مردم ایران ) می تونه بیشتر از این تو دنیا مطرح بشه ، ما مغز های زیادی داریم که واقعا اگه بزاریم این ها تلف بشه نه تنها به خودمون ظلم کردیم بلکه به بزرگانی همچون کوروش که این همه زحمت برای ما کشیدن هم ظلم کردیم

ممنونم که گوش دادین