ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : FIFA 12

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

hamed_dij
10-07-2011, 15:51
داشتم مصاحبه دیوید راتر با سایت 1UP رو می خوندم و واقعا خجالت زده شدم از اینکه هر سال میرم نسخه کرک شده رو می خرم!!
واقعا روی بازی کار کردن و هر چیزی طرفدارا خواستن رو اعمال کردن تازه هنوز به قول راتر چیزای زیادی رو هم نگفتن که تو جولای و آگوست میگن..
یه چیز خیلی جالب این بود که یه ویژگی هست برای virtual pro که اگه اونو آنلوکش کنید بازیکنتون می تونه مثه علی علیزاده پرتاب اوت بکنه !!

یه چیز دیگه هم در مورد بخش آنلاین گفته بود که :
It’s still a really big focus for us, and I believe that you’ll be very impressed in July by what we’ve done… another revolutionary thing.
موارد انقلابی دیگه ای هم در راهه... خدا بخیر کنه

اگه وقت بود حتما مصاحبه کاملش رو میزارم
اصلا خجالت زده نشو :31:
اونها هم چون تو ایران قانون کپی رایت نیست طرح های ایرانی رو به اسم خودشون ثبت میکنن
مثلا طرح های جدیدترین قالی ها که توسط ایرانی ها ابداع میشه , ولی ایتالیایی ها به اسم خودشون تمومش میکنن که فروش و سود بسیار خوبی هم تو دنیا داره

Yi Yi
10-07-2011, 18:38
اصلا خجالت زده نشو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونها هم چون تو ایران قانون کپی رایت نیست طرح های ایرانی رو به اسم خودشون ثبت میکنن
مثلا طرح های جدیدترین قالی ها که توسط ایرانی ها ابداع میشه , ولی ایتالیایی ها به اسم خودشون تمومش میکنن که فروش و سود بسیار خوبی هم تو دنیا داره 1. دزدی، دزدی رو توجیه نمی کنه.
2. حالا این وسط تقصیر سازندگان و ناشر فیفا چیه که باید تقاص کار ایتالیایی ها رو بدند؟!

---------------------------------
6 تا عکس احتمالا جدید:
>عکس ها رو چه جوری میشه به صورت thumbnail نشون داد؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

A.N.A.P
10-07-2011, 22:30
1. دزدی، دزدی رو توجیه نمی کنه.
2. حالا این وسط تقصیر سازندگان و ناشر فیفا چیه که باید تقاص کار ایتالیایی ها رو بدند؟!

---------------------------------
6 تا عکس احتمالا جدید:
>عکس ها رو چه جوری میشه به صورت thumbnail نشون داد؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تـــحریم هم این چیزا رو به دنبال داره دیگه ! البته باز هم نمیصرفه . اونا چی دارن ما چی داریم . کنسول شده 700 تومن اینجا !:41:

joopiter23
11-07-2011, 13:19

ويژگي هاي جدید Career Mode

شکل و نما ظاهري: حفظ قالب اصلي مانند قبلي که با تغيراتي که پيرامونش انجام شده جذاب ترش کرده.مثلا تقويم بازي ها که در گوشه تصوير جا داده شده و به شما اجازه مي دهد که اتفاقاتي که در بازي هاي ديگر در حال رخ دادن است رو پيگيري کنيد.البته همچنين مي توان اين ما بين توقف کرد و فرايند را نگه داشت و به خبرها مراجعه کرد و يا اتفاقات پيرامون نقل و انتقالات رو در بخش transfer deal مشاهده کرد.نکته ديگر هم اختصاص دادن رنگ مشخص براي هر سري از مسابقات، مثلا ليگ يا جام حذفي يا جام باشگاه ها رو با رنگ مختلف نشون ميدهد.

اسعداد يابي:تو اين نسخه دوباره استعداد يابي برگشته البته براي بازيکنان جوان،شما مي توانيد سه تا استعداد ياب رو استخدام کنيد و براي مدت مورد نظرتون به مناطق مختلف بفرستيد .هر استعداد ياب هم به نسبت تواناييش پول بيشتري مي گيرد.براي اينکه نتيجه بهتري و دقيق تري بگيريد مي توانيد چند بار اين فرايند رو انجام بدهيد اما ممکن است اگر زياد طول بدهيد باشگاه رقيب بازيکن مورد نظر شما رو زودتر جذب بکند.

آکادمي جوانان:وقتي که شما بازيکن مورد نظرتون رو جذب کردين اون رو به بخش اکادمي جوانانتون اضافه مي کنيد و پيشرفتشو زير نظر مي گيريد و هر وقت که به سطح مورد نظر رسيد به تيم اولتون اضافه مي کنيد و يا پي بردن شما به اينکه اشتباهي کردين و اون ها رو بسته بندي شده کردين(احتمالا اينکه مثلا خوب ازشون استفاده نکردين)

داستان(ماجراهاي) بازيکنان:در سراسر فصل بازيکنان به مديريت نزديک شده و به شما از ناراحتي و يا خوشحالي از تصميمات خاصي که گرفته شده مي دهند.موضوعاتي همچون نگراني درباره مصدوميت و يا کم بازي کردن ،راضي نبودن از شرايط قرارداد امضا شده ،بازي کردن در پست غير مورد علاقه و شرايط روحي و خيلي خيلي چيزهاي ديگر. نحوه برخورد و عملکرد شما در مواجه با اين مسائل شما رو در مديريت خودتون درگير مي کند.

روز تعيين کننده نقل و انتقال:اين يک ويژگي نو پا و تازه اي است که تو اين نسخه اضافه شده و شما بصورت ساعت به ساعت مي تونيد تو بازار نقل و انتقالات چرخ بزنيد و معامله کنيد تا قبل از اينکه بسته بشه.همچنين شما ميتوانيد کمي تاخير ايجاد کنيد تا براي خودتون وقت بگيريد که بين چند گزينه مورد نظرتون به بهترين پاسخ دهيد و عمل کنيد.

فرم و روحيه:هردوشون برگشتن و نيازمند مديريت بسيار ظريفي در طول فصل مي باشند.اين دو ويژگي اضافه مي شوند به سيستم ‘Player Stories’ که هرگاه ناراحت و يا خوشحال ميشوند حالا به هر دليل مختلف در طول فصل.

رشد بازيکن: گفته شده درست شده،هرچند که براي تصديقش بايد چند فصل بازي کرد تا ديد که چقدر درسته،هرچند که يک مثال خوب و مثبت ميشه گفت که وقتي سه تا بازي با Southampton انجام داديم ،Alex Oxlaide Chamberlain مقدار قابل توجهي پيشرف کسب کرد که اين مقدار پيشرفت حول 10 تا بود در حالي که مقدار کمي +1 و يا +2 و +3 هم بودند که به نسبت فيفا 11 که واسه يک فصل +1 بود نشانه خوبي مي باشد.alex بازيکني است که شما انتظار پيشرفت سريعشو دارين و اين اتفاق حاکي از ترميم خوبي مي باشد.

منبع fifasoccerblog.com
-------------------------------------------
در کل قابل قبول به نظرم البته اگر با مکانيزم دقيق پيش برن ،بايد ديد بالاخره اين تيم منتخب فصل و يا بازيکن منتخب جوان و يا بهترين تيم دنيا رو هم اضافه کردن يا نه که هنوز صحبتي نشد!!!

dr_shahrooz
11-07-2011, 13:41
میدونستی اگه از بازی بیای بیرون هم 3-0 به نفع طرف اعلام میشه و هم از رتبه ت کم میشه .یعنی امتیازت کم میشه ؟ PSN میزنی یا لایو ؟ در کل خیلی نامردی هم هست . تو بازی آنلاین نباید به کسی رحم کنی .1-0 جلو افتادی باید بازی در دست بگیری ، ریسک نکنی ، کلا باید لج طرف رو در بیاری البته نه ضد فوتبال ، مثلا موقع کرنر زدن یه بازیکن بیاری نزدیک خودت بهش پاس بدی و پشت به بازیکنای حریف گوشه زمین حفظ توپ کنی !:31:

بله میدونم 3 0 میشه بهتر از اینه که بره رو مخم
پی اس ان میزنم

Yi Yi
11-07-2011, 19:18
بالاخره 11 جولای فرا رسید و اطلاعات تازه‌ای از فیفا 12 روی اینترنت قرار گرفت.

با توجه به پیش نمایش هایی که تا الان خوندم، خوشبختانه گویا ویژگی‌های جدید فیفا، در عمل، تاثیر زیادی در گیم پلی گذاشته و وعده‌های سازندگان فیفا رو این بار باید جدی گرفت.

در زیر چکیده ی 2 تا از پیش نمایش‌هایی رو که خوندم قرار می دم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

guardian.co.uk

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنویسنده‌ی این مقاله اعتقاد داره که برخلاف گذشته که فیفا هر سال نسخه‌ای تقریبا مشابه سال قبل با اندکی تفاوت رو به بازار می داد،
اینبار با فیفایی رو به روییم که با نسخه‌های قبل تفاوت‌های زیادی داره و تغییرات زیادی کرده.

چیزی که بیشتر از همه تحت تاثیرش قرار داده، Impact Engine بوده که حضورش رو بلافاصله و در همه جا حس کرده.

در ادامه به تاثیر Impact Engine در تکل‌ها، تنه‌ها، برخوردها و هر تقابل بدنی بین بازیکن ها اشاره کرده که در نهایت باعث شده بازی از حالت قابل پیش بینی سابق خارج بشه.

به precision dribbling هم پرداخته و به تاثیرش در تنوع بخشیدن به سرعت بازی اشاره کرده.

precision dribbling رو ابزاری دونسته برای کنترل توپ و بازی در هنگامی که فضاها برای نفوذ و فرار محدوده.

tactical defending رو هم به مانند ابزاری دونسته برای احاطه و نظارت بر حریف تا زمانی که اشتباه کنه و به شما فرصتی بده برای تصاحب توپ.

ps3attitude.com

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنویسنده‌ی این مقاله اعتقاد داره که ویژگی‌های جدید اضافه شده به فیفا، این بازی رو دچار تغییرات زیادی کرده.

Tactical Defending و Impact Engine رو دو عامل بسیار مهم در بوجود اومدن این تغییرات می‌دونه.

Tactical Defending باعث شده که جایگیری و تخریب(ایجاد مزاحمت) اهمیت بیشتری داشته باشند نسبت به pressing .

نویسنده معتقده که Tactical Defending دو اثر مفید بر روی بازی گذاشته:

باعث شده که دفاع کردن لذت بخش‌تر بشه. چرا که گیمر رو مجبور می کنه که به جای فشردن یک دکمه‌ خاص و سپردن بقیه‌ی کار به AI، از هوش و مغز خودش استفاده کنه.
به عبارت دیگه، دفاع کردن نسبت به قبل، به تفکر و تدبیر بیشتری نیاز داره.
باعث شده که مسابقات، از حالت همیشه بسته و در حال press بیرون بیاد و فضای بیشتری آزاد بشه.
این کمک می‌کنه به گیمرهای با استعداد که با آزادی بیشتری در زمین بچرخند و از تکنیک‌هاشون استفاده کنند.

نویسنده، اون روی سکه‌ی Tactical Defending رو پر گل شدن بازی‌ها دونسته که امیدواره EA این مشکل رو برطرف کنه.

Impact Engine رو هم تاثیر گذار دونسته در غیرقابل پیش بینی بودن برخوردها و پیامدهای غیر منتظره‌ی این برخوردها که در نهایت فیفا رو از حالت خطی سابق خارج می کنه.

precision dribbling رو هم عاملی دونسته در افزایش کنترل گیمر بر توپ و میدان و همین طور لذت بخش‌تر شدن در اختیار داشتن و کنترل توپ.

Yi Yi
11-07-2011, 21:08
چند تا نظر از توییتر Dave Bryant در مورد نسخه ی pc

PC basically identical. Loads instantly, much faster, and looks sharper than console
PC version looks TIGHT! Super sharp and plays really, really well. Very impressed
PC supports the same minimum and recommended spec as last year even with the new game engine

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدصحبت های Rutter در مورد Career Mode

غفلت از AI

> مشکلات بزرگ AI گویا هنوز حل نشده. Rutter گفته که این مشکلات رو قراره در مراحل پایانی ساخت و توسعه ی فیفا 12 حل کنه. احتمالا داره خالی می بنده!
امسال احتمالا از نظر AI، سال، سال PES خواهد بود.

joopiter23
11-07-2011, 23:16
آقای joopiter23 ، لطفا اون عکس های بزرگ رو حذف کنید یا اندازشون رو کاهش بدید.

سلام،آرش هستم :46:
بنا بر نصیحت دلسوزانه شما که احتمالا بخاطر جلوگیری از سنگین شدن سایت می باشد و از آنجایی که عکس ها از منبع گذاشته شده بود و اینکه خودم انها را کاهش دهم و دوباره آپلود کنم کار بیهوده ای به نظرم می رسید بجای حذفشون تصمیم گرفتم که بصورت ادرس دهی قرار دهم ، اگر این حالت هم مشکل ساز است بگوئید که پاک کنم :46:

Aless
12-07-2011, 02:02
هنوز خبری از سیستم مورد نیاز بازی نیست؟

AlexMercer
12-07-2011, 02:24
هنوز خبری از سیستم مورد نیاز بازی نیست؟

فرقی با پاررسال نمیکنه

zeus_1
12-07-2011, 02:35
نسخه ی دمودی بازی برای دانلود اومده؟؟
اگه اومده کسی لینکشو داره؟

S0R3N4
12-07-2011, 02:37
امیدوارم یه فکری به حال داوری ها و اینترفیس و انیمشن های بازی کرده باشن...
واقعا داوری ها بدجوری رو مخ راه میرفت.مخصوصا آونتاژ هاشون.
یا اینکه حرکت آهسته ها حالم ادم رو بدجور به هم میریخت.
و انیمشین های محدود و تکراری...
خدا کنه شاهد یه چیز غول تر باشیم و البته با روند رو به پیشرفتی که داشته سری بازی هایFIFA اینا چیز دور از ذهنی نیس...

dr_shahrooz
12-07-2011, 07:36
اگه Tactical Defending بخواد به دفاع بهتر کمک کنه،از اونجایی که من دفاعم عالییییییه ، با این تفاسیر دیگه عمرا کسی بتونه به 18 من برسه !

hts1369
12-07-2011, 10:13
نسخه ی دمودی بازی برای دانلود اومده؟؟
اگه اومده کسی لینکشو داره؟
نه داش یکی دوماهی باید صبر کنی

dr_shahrooz
12-07-2011, 12:06
نه داش یکی دوماهی باید صبر کنی

دمو؟ lol
تازه 4 تا خبر از بازی اومده،دمو؟! عجب ! ایشالا سپتامبر میاد

romell
12-07-2011, 13:10
اگه Tactical Defending بخواد به دفاع بهتر کمک کنه،از اونجایی که من دفاعم عالییییییه ، با این تفاسیر دیگه عمرا کسی بتونه به 18 من برسه ! این حالت دفاع کردن رو راحت نکرده امسال کلا دفاع کردن مشکل تر شده با توجه به سازنده های بازی پارسال فقط دکمه رو نگه میداشتی بقیش با cpu بود ولی امسال تشخیص جهت گیری و گرفتن در زمان مناسب هم با خود پلیر هستش در ضمن نوع درییل دادن راحت تر یا به عبارت بهتر کامل تر شده و به نظر من امسال دفاع کردن مقابل تیم های بزرگ خیلی خیلی مشکل تر میشه مثلا مقابل بارسا . دیگه اون سیستم پرسینگ مسخره نیست که بازیکن مثل موشک در هنگام سرعت میرفتن تو پای هر بازیکنی و راحت توپ رو ازش میگرفتن

Yi Yi
12-07-2011, 22:06
یه نقد مفصل و طولانی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید> این تایپیک به یک 4039 نیازمنده!
> به نظرم خوب شد که هوش مصنوعی PES بهتر از هوش مصنوعی فیفا از آب دراومد.
یه زمانی چهره های بازیکن ها در PES خیلی بهتر از چهره های فیفا بود. اندکی بعد فیفا نه تنها مشکل چهره ها رو برطرف کرد، بلکه از PES پیشی هم گرفت.
شاید اینبار هم این برتری PES باعث بشه فیفا یه تکونی بخودش بده و این نقص رو برطرف کنه و اجازه نده PES از این برتری به عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده کنه.

romell
13-07-2011, 02:28
با توجه به این که امسال گیم پلی بازی دگرگونی فراوانی کرده صد در صد هوش مصنوعی بازی هم داره روش کار میشه تیم EA با برنامه وهدف داره میره جلو و صد در صد مثل سال های قبل با یک هوش مصنوعی خوب روبرو هستیم و به هر حال بازی در مرحله ساخت بازی هستش و در ضمن از نکاتی که هیچ کس بهش توجه نمیکنه اینه که EA نسخه ای که به منتقدین میده تا بازی کنن واونو نقد کنن از عمد نسخه ضعیف در بخش هوش مصنوعی هستش اونم به دلیل مسائل امنیتی شرکت هستش در ضمن میبینید که هر سال نسخه دمو بازی میاد چقدر در بخش هوش مصنوعی ضغیف هستش و همه میگن چقدر بزی آسونه و........ و بعدش که نسخه اصلی میاد همه رو راضی میکنه . نکته دیگه ای هم که بهش باید اشاره کرد با توجه اون چیزی که تو ذهنه من وهم دوستان هستش بازی در بخش دفاع کردن سخت تر شده و به همین جهت امسال با بازی سخت تری رو برو هستیم . قسمت پرسنالیتی کامل شده و بازیکن های حریف هم امسال میدونن که یار مقابل مسی هستش یا ژاوی یا کریس که با توجه به ویژگی های این بازیکن ها راه هارو براشون میبندن .

Yi Yi
13-07-2011, 08:39
با توجه به این که امسال گیم پلی بازی دگرگونی فراوانی کرده صد در صد هوش مصنوعی بازی هم داره روش کار میشه تیم EA با برنامه وهدف داره میره جلو و صد در صد مثل سال های قبل با یک هوش مصنوعی خوب روبرو هستیم و به هر حال بازی در مرحله ساخت بازی هستش و در ضمن از نکاتی که هیچ کس بهش توجه نمیکنه اینه که EA نسخه ای که به منتقدین میده تا بازی کنن واونو نقد کنن از عمد نسخه ضعیف در بخش هوش مصنوعی هستش اونم به دلیل مسائل امنیتی شرکت هستش در ضمن میبینید که هر سال نسخه دمو بازی میاد چقدر در بخش هوش مصنوعی ضغیف هستش و همه میگن چقدر بزی آسونه و........ و بعدش که نسخه اصلی میاد همه رو راضی میکنه . نکته دیگه ای هم که بهش باید اشاره کرد با توجه اون چیزی که تو ذهنه من وهم دوستان هستش بازی در بخش دفاع کردن سخت تر شده و به همین جهت امسال با بازی سخت تری رو برو هستیم . قسمت پرسنالیتی کامل شده و بازیکن های حریف هم امسال میدونن که یار مقابل مسی هستش یا ژاوی یا کریس که با توجه به ویژگی های این بازیکن ها راه هارو براشون میبندن . سوئتفاهم بزرگی پیش اومده!
هوش مصنوعی فیفا هیچ وقت خوب نبوده بخصوص در سال های قبل.
وقتی که گفته میشه هوش مصنوعی فیفا بده، بدین معنا نیست که بازی در مقابل CPU آسونه یا سخته.

هوش مصنوعی فیفا بده. چون:

هوش مصنوعی در هنگام دفاع کردن به طور غیر طبیعی انگار که از حرکات گیمر آگاهه و خیلی سریع به حرکات گیمر واکنش نشون میده .
در هنگان دفاع ، حتی تیم های ضعیف ، pressing غیر طبیعی و وحشتناکی اعمال می کنند.
در هنگام حمله ، همه ی تیم ها بسیار شبیه هم حمله می کنند.
تنوع در نوع بازی تیم ها مشاهده نمی شه.
بازیکن ها توان اندکی دارند در تشخیص و تفکیک میزان بهتر بودن موقعیت ها.
جایگیری هم تیمی های گیمر خیلی خطی و بدون عقلانیته. بخصوص در هنگام حمله و خلق موقعیت. به عبارت دیگه ، بازیکن ها به جای اینکه تفسیر کنند که تو زمین داره چی می گذره و کجاها برای جایگیری بهتره، به طور از قبل نوشته شده ، در جاهای خاصی قرار می گیرند . مثلا در هنگام حمله، در پشت محوطه ی جریمه، اگر بازیکن در جای بدی قرار داره که امکان پاس دادن بهش نیست یا خیلی سخته ، به خاطر هوش مصنوعی ضعیف ، خودش متوجه نیست که در جای بدی قرار داره و باید جاش رو تغییر بده.
تغییرات تاکتیکی اثر قابل توجهی در بازی نداره. چون بازیکن ها درک پایینی از تاکتیک فعلی تیم دارند و در نتیجه خودشون رو با اون تطبیق نمی دند.
و خیلی نکات ریز و درشت دیگه.

همه ی اینها باعث شده ، بازی ها در مقابل هوش مصنوعی اغلب شبیه به هم و تکراری باشند.

در ضمن درسته که دفاع کردن برای ما سخت تر شده، اما هوش مصنوعی فعلا هم چنان مثل سابق و به طور غیرطبیعی دفاع می کنه.

Personality plus هم کامل نشده. بلکه ارتقا پیدا کرده. اما هنوز نمی دونم که این ارتقا چقدر در بازی تاثیر گذار بوده

joopiter23
13-07-2011, 09:44
از نظر من دو تا مسئله است
1.بحث مقایسه با pes که پارسال هم همین موقع ها یک مجله بود که هردو رو جزء به جزء بررسی کرده بود و اینکه در آخر به هوش pes نمره بالاتری داده بود ولی در عمل وقتی که بازی اومد به شخصه برای خودم فیفا خیلی متنوع تر و ریئل تر و سخت تر بود
2.نحوه نگاه کردن ما به لیوان هنگام بررسی که بله ما که با یک فوتبال کامل روبرو نسیتیم هرچیزی نسبی است .........اگه بخواهیم تعریف هوش مصنوعی ایده آل را برای این بازی ها بکار ببریم که باید گفت این ها اصلا هوش مصنوعی نیستند ولی نکته اینجاست که همه چیز رو باید در چارچوب خودش سنجید
فرق داشتن هوش و عکس العمل دروازه بان ها در شرایط مختلف،اختلاف بارز بازیکنان ستاره با معمولی،تصمیمات ناگهانی پلیمیکر های ستاره،پرس تیم ها هنگام عقب بودن،استفاده تیم ها از بازیکنان شوت زن در موقعیت های مناسب،بازی خوانی خوب حرکات بازیکنان گوش توسط دفاع ها ،اجازه ندادن تیم های خوب به شوت زدن در پشت هجده،پرسینگ قوی تر بعضی از تیم ها،... این ها هم از نظر من بعضی از نکات نیمه پر لیوان بود.

romell
13-07-2011, 10:16
دوست عزیز atheistboyصحبت هایی که کردی تا حدودی درسته بحثی توش نیست هیچ بازی پیدا نمیکنی که هوش مصنوعی کامل و بدون نقصی داشته باشه این موضوع محاله من در این تاپیک اصلا نمیخوام فیفا رو با پس مقایسه کنم اونم تو هوش مصنوعی کلا موتور هوش مصنوعی فیفا رو با پس به نظر من مقایسه نکنیم خصوصا تو این نسل بهتره گستردگی بازی فیفا .حرکت 360 درجه کامل تر . هوش مصنوعی بسیار خوب دروازه بان ها آزادی عمل بازیکن ها تحرک بیشتر در زمین . در ضمن ساختن یه هو ش مصنوعی برای بازی فوتبال فوق العاده سخته به خاطر نوع ساختاری که این ورزش داره تنوع بازی و گل زدن باسر ضربات استگاهی گل زدن با پا تک به تک شدن شوت از راه دور تنوع فوقالعاده کارایی بازیکن ها از همدیگه انتظار داریم هم مثل واقعیت به خودشون بازی کنن تنوع بازی تاثیر هوا بازی کردن تو برف بازی کردن تو بارون که در گیم پلی بازی تاثیر میذاره انواع اقسام دفاع کردن و حتی شیوه های حجومی
شما میگین هوش مصنوعی فیفا بده چون......... به دلایلی که گفتین نظر شخصی منو بخواین چون یه بازی مشکلاتی داره نمیشه گفت هوش مصنوعی اون بازی در کل بده من هم دلایلی میارم که نمیگم هوش مصنوعی فیفا خوبه یا عالیه میگم هوش مصنوعی فیفا قابل قبوله چون
تنوع بازی دروازه بان بی نظیره شما اگه با لوریس . نویر . شی گیون. فریدل . کاسیاس . کودیچینی فن در سار بازی کرده باشی تنوع بازی و خصوصیات خوب ونقاط قوطی که در بازی از خودشون نشون میدن حیرت انگیزه کودیچینی دروازه بان دو ضرب گیر و خیلی با تشنج بازی میکنه و جایگیری خوبی نداره . فریدل خیلی سنگینه . نویر خروج زیاد میکنه و بازی خونی عالی داره و پرتاب دست های عالی داره . لوریس رفلکس هاش عالیه و سرعت عمل زیادی داره . کاسیاس هم شبیه به لوریسه ولی در گرفتن توپ های هوای بهتره مثال زیاده نمیگم هوش مصنوعی دروازه بان ها بی نقصه به هر حال جا برای پیشرفت همیشه هست کلا این بخش رو با پس که اصلا مقایسه نکنیم بهتره چون چه انیمشن و چه هوش مصنوعی دروازه بان ها در پس کلا در مقاسه با فیفا شبیه به شوخیه (من نسخه کنسولی فیفا 11 رو عرض میکنم )
در این که شما میگیین همه تیم ها یک نوع دفاع میکنن شما در فوتبال واقعی هم سبک های دفاعی کلا داره از کشور های صاحب سبک الگو برااری میشه به جز ساختار دفاعی لیگ ایتالیا که کلامنحصر به فرده اونا تو زمین خودشون میمونن تا شما اشتباه کنین شما تو بازی هم به راحتی میتونین این موضوع رو ببینین حتی تو لیگش هم خیلی از تیم به این حالت دفاع میکنن و این که تیم های ضعیف هم پرسینگ وحشتناک مثل تیم های قوی میکنن . درسته ولی تو بازی میخوان این کار رو بکنن ولی در عمل اصلا نمیتونن خوب این کار رو انجام بدن و شما نسبت به تیم های قوی فضا برای شوت زنی بیشتر پیدا میکنین و نفوذ در عمقشون بیشتر پیدامیکنین تو ی واقعی هم همینطوره به نظر شما سیستم پرسینگ تیم اروگوئه در واقعیت به سیستم پرسینگ عالی اسپانیا میرسه در واقعیت هم خیلی تیم ها از یه شیوه استفاده میکنن ولی کیفیت کاریشون با هم فرق داره ( لازم به ذکره کا ساختر دفاعی فیفا خیلی جای کار داره و درش شکی نیست )
و اینکه شما میگین در حمله تیم ها شبیه به هم عمل میکنن جالبه نحوه حمله بارسا با منچستر خیلی با هم فرق داره در بازی به طور محسوس میشه این موضوع رو لمسش کرد
بخش پرسنالیتی پلاس هم که باید بیاد ببینیم درسته به گفته شما ارتقا پیدا کرده بهتره بگیم
البته سال قبل بازیکن ها در زمین میدونستن که بازیکن های شوت زن کین و پشت محوطه جریمه براشون توپ رو میکاشتن تا اونا شوت بزنن به وفور دربازی با لورکوزن میدیدم که چنیدین بار برای بالاک توپ میکاشت تا شوت بزنه

هیچ وقت یادم نمیره مجله psm3 بود که درسال 2011 بازی پس رو که با فیفا مقایسه کرده بود با اختلاف فاحش بازی پس رو برنده اعلام کرده بود من تو این نقد مونده بودم گفتم یعنی انقدر پس پیشرفت کرده وقتی بازی اومد که همه خودتون میدونید چی شد .

من با نطرات شما نه این که کامل مخالف باشم خیلی از نظراتت درست ومنطقی هستش و لی بیایم بگیم چون هوش مصنوعی فیفا این مشکلات رو داره (که صد در صد مشکلات زیاد داره) بیایم بگیم بده بی انصافیه ولی خداییش همه حرفات رو آدم قبول کنه این که بگیم پس از فیفا تو هموش مصنوعی بهتره قبول کردنش سخته پس تازه امسال به خودش زحمت داده فرار بازیکن ها یا همون حرکت بدون توپ رو تو بازی قرار داده که باید ببینیم چقدر روش کار شده در حالی که فیفا سال 2009 این سیستم رو تو بازی گذاشته .

موفق باشید

joopiter23
13-07-2011, 11:25
and finally
Tactical and strategic setup is still a real weakpoint, but is patently something which will have to be for FIFA 13 at the earliest - nothing has really changed in this area, so the sluggish and clumsy tactical side of FIFA, which should really be at the heart of the gameplay, still remains one of its weakest areas. Having said that, there is a small but nice addition here where, instead of swapping players on and off the bench by scrolling up and down endlessly, you can press triangle/Y on the player you want to swap out, and then you can press left/right (which brings up a compare) to show alternative players to put in that spot. Really neat, and definitely saves a lot of time.

جدا از اینکه امثال بازم بخش تاکتیک و استراتژی تغییر خاصی نکرده و هنوز هم یکی از نقاط ضعف فیفا به شمار میره، گویا یک تغییری در تعویض کردن با زیکن صورت گرفته !!!!:46:
من دقیقا متوجه منظورش نمی شم ، اگه کسی خوب فهمید حتما بگه

The transfer/loan system has been improved, with you now being able to offer to loan players who aren't listed as loanable, and, being able to stall on decisions. Unfortunately there is still no option to offer players + cash, nor player swaps
امسال می تونیم به بازیکنانی که واسه انتقال قرضی تو لیست تیم ها نیستند هم پیشنهاد قرضی گرفتن بدیم ولی هنوزم خبری از معاوضه بازیکن با بازیکن و یا بازیکن+پول با بازیکن نیست

In June I left fearing somewhat that the Impact Engine could well release as a badly buggy addition - there were considerable problems with glitchy interactions, and occasionally shocking refereeing decisions. The improvement over the last couple of weeks (a lot of the glitchiness had been eradicated) renews my confidence and while there were still some odd refereeing decisions it looks well on track.
در ماه ژوئن یک ترسی نسبت به اینکه ایمپکت انجین باگ های بسیار بدی ایجاد بکنه وجود داشت که در بحث ها و نظر ها هم تاثیر گذار بود ولی در پیشرفتی که نسبت به چند هفته پیش بود خیلی از مشکلات ریشه کن شده و اعتماد خوبی رو ایجاد کرده در حالی که هنوزم یه بحث هایی میشه
Flair Passing
Unfortunately, the biggest change between June and July was something I cannot praise at all. The new flair passing, activated by the left trigger and the various pass buttons, causes your player to do the same kind of skill type passes that used to happen with only players with the flair trait, in specific contexts, and with not a huge degree of predictability. The new flair passing on the other hand has almost no restrictions whatsoever. Any player, any context, immediate and ridiculous flair passes, with seemingly similar accuracy as normal passes. It sounds like this is caused by a bug - I suspect it's meant to be only for players with the correct traits, but even so, I really don't want to see half the Barcelona team doing this stuff for every pass, and that's what this will turn into.
اضافه شدن این حالت پاس دادن نسبت به تست نسخه قبلی که با گرفتن دکمه پائین سمت چپ و زدن دکمه پاس است که گویا پاس های خیلی دقیق و غیر قابل پیش بینی می دهد که قاعدتا باید برای بازیکنانی که این گزینه رو در ویژگی شون دارن امکان پذیر باشد ،در حالی که خیلی ها انجام می دهند و فرق خاصی نیست و اینکه اکثر این پاس ها بدون محدودیت و دقیق و غیر قابل مهارند که با توجه به اینکه انتظار سخت بودن این نوع پاس ها رو داشته ولی به وفور و راحتی صورت گرفته و به عنوان مثال نیمی از تیم بارسلونا این کار رو می کنند .....

Yi Yi
13-07-2011, 19:38
دوست عزیز atheistboyصحبت هایی که کردی تا حدودی درسته بحثی توش نیست هیچ بازی پیدا نمیکنی که هوش مصنوعی کامل و بدون نقصی داشته باشه این موضوع محاله من در این تاپیک اصلا نمیخوام فیفا رو با پس مقایسه کنم اونم تو هوش مصنوعی کلا موتور هوش مصنوعی فیفا رو با پس به نظر من مقایسه نکنیم خصوصا تو این نسل بهتره گستردگی بازی فیفا .حرکت 360 درجه کامل تر . هوش مصنوعی بسیار خوب دروازه بان ها آزادی عمل بازیکن ها تحرک بیشتر در زمین . در ضمن ساختن یه هو ش مصنوعی برای بازی فوتبال فوق العاده سخته به خاطر نوع ساختاری که این ورزش داره تنوع بازی و گل زدن باسر ضربات استگاهی گل زدن با پا تک به تک شدن شوت از راه دور تنوع فوقالعاده کارایی بازیکن ها از همدیگه انتظار داریم هم مثل واقعیت به خودشون بازی کنن تنوع بازی تاثیر هوا بازی کردن تو برف بازی کردن تو بارون که در گیم پلی بازی تاثیر میذاره انواع اقسام دفاع کردن و حتی شیوه های حجومی
شما میگین هوش مصنوعی فیفا بده چون......... به دلایلی که گفتین نظر شخصی منو بخواین چون یه بازی مشکلاتی داره نمیشه گفت هوش مصنوعی اون بازی در کل بده من هم دلایلی میارم که نمیگم هوش مصنوعی فیفا خوبه یا عالیه میگم هوش مصنوعی فیفا قابل قبوله چون
تنوع بازی دروازه بان بی نظیره شما اگه با لوریس . نویر . شی گیون. فریدل . کاسیاس . کودیچینی فن در سار بازی کرده باشی تنوع بازی و خصوصیات خوب ونقاط قوطی که در بازی از خودشون نشون میدن حیرت انگیزه کودیچینی دروازه بان دو ضرب گیر و خیلی با تشنج بازی میکنه و جایگیری خوبی نداره . فریدل خیلی سنگینه . نویر خروج زیاد میکنه و بازی خونی عالی داره و پرتاب دست های عالی داره . لوریس رفلکس هاش عالیه و سرعت عمل زیادی داره . کاسیاس هم شبیه به لوریسه ولی در گرفتن توپ های هوای بهتره مثال زیاده نمیگم هوش مصنوعی دروازه بان ها بی نقصه به هر حال جا برای پیشرفت همیشه هست کلا این بخش رو با پس که اصلا مقایسه نکنیم بهتره چون چه انیمشن و چه هوش مصنوعی دروازه بان ها در پس کلا در مقاسه با فیفا شبیه به شوخیه (من نسخه کنسولی فیفا 11 رو عرض میکنم )
در این که شما میگیین همه تیم ها یک نوع دفاع میکنن شما در فوتبال واقعی هم سبک های دفاعی کلا داره از کشور های صاحب سبک الگو برااری میشه به جز ساختار دفاعی لیگ ایتالیا که کلامنحصر به فرده اوان تو زمین خودشون میمونن تا شما اشتباه کنین شما تو بازی هم به راحتی میتونین این موضوع رو ببینین حتی تو لیگش هم خیلی از تیم به این حالت دفاع میکنن و این که تیم های ضعیف هم پرسینگ وحشتناک مثل تیم های قوی میکنن . درسته ولی تو بازی میخوان این کار رو بکنن ولی در عمل اصلا نمیتونن خوب این کار رو انجام بدن و شما نسبت به تیم های قوی فضا برای شوت زنی بیشتر پیدا میکنین و نفوذ در عمقشون بیشتر پیدامیکنین تو ی واقعی هم همینطوره به نظر شما سیستم پرسینگ تیم اروگوئه در واقعیت به سیستم پرسینگ عالی اسپانیا میرسه در واقعیت هم خیلی تیم ها از یه شیوه استفاده میکنن ولی کیفیت کاریشون با هم فرق داره ( لازم به ذکره کا ساختر دفاعی فیفا خیلی جای کار داره و درش شکی نیست )
و اینکه شما میگین در حمله تیم ها شبیه به هم عمل میکنن جالبه نحوه حمله بارسا با منچستر خیلی با هم فرق داره در بازی به طور محسوس میشه این موضع رو لمسش کرد
بخش پرسنالیتی پلاس هم که باید بیاد ببینیم درسته به گفته شما ارتقا پیدا کرده بهتره بگیم
البته سال قبل بازیکن ها در زمین میدونستن که بازیکن های شوت زن کین و پشت محوطه جریمه براشون توپ رو میکاشتن تا اونا شوت بزنن به وفور دربازی با لورکوزن میدیدم که چنیدین بار برای بالاک توپ میکاشت تا شوت بزنه

هیچ وقت یادم نمیره مجله psm3 بود که درسال 2011 بازی پس رو که با فیفا مقایسه کرده بود با اختلاف فاحش بازی پس رو برنده اعلام کرده بود من تو این نقد مونده بودم گفتم یعنی انقدر پس پیشرفت کرده وقتی بازی اومد که همه خودتون میدونید چی شد .

من با نطرات شما نه این که کامل مخالف باشم خیلی از نظراتت درست ومنطقی هستش و لی بیایم بگیم چون هوش مصنوعی فیفا این مشکلات رو داره (که صد در صد مشکلات زیاد داره) بیایم بگیم بده بی انصافیه ولی خداییش همه حرفات رو آدم قبول کنه این که بگیم پس از فیفا تو هموش مصنوعی بهتره قبول کردنش سخته پس تازه امسال به خودش زحمت داده فرار بازیکن ها یا همون حرکت بدون توپ رو تو بازی قرار داده که باید ببینیم چقدر روش کار شده در حالی که فیفا سال 2009 این سیستم رو تو بازی گذاشته .

موفق باشید بد و خوب واژه هایی نیستند که برای همه یک معنی داشته باشند.
اون چیزی که من بهش می گم بد، ممکنه شما بهش بگید خوب و شاید هم برای شما بی اهمیت باشه.

در مورد فیفا هم این مسئله صادقه. به هوش مصنوعی فیفا می گم بد، چون اون رو - درست یا غلط و با دانش اندک ام - عامل اصلی تکراری شدن فیفا پس از یک مدت کوتاه می دونم.

حالا این وسط شما به خاطر دانش بالاتر و توجه بیشتر به جزییات، چیزهایی در فیفا می تونید ببینید که من نمی تونم ببینم و یا ممکنه چیزهایی در فیفا برای شما اهمیت داشته باشه که برای من بی اهمیته.

در نتیجه ممکنه قسمت هایی از هوش مصنوعی برای شما مهم باشه که برای من اهمیتی ندارند.

مورد دروازه بان ها مثال خوبی در این زمینه است. یکی از قسمت هایی در فیفا که من رو آزار میده، همین دروازه بان ها هستند. در حالی که همین دروازه بان ها شما رو تحت تاثیر قرار داده اند!
من بیشتر به رفلکس ها و حرکات فرا انسانی و ابرقهرمانی! دروازه بان ها توجه می کنم، در حالی که شما به تنوع رفتار اون ها.
همون قدر که دروازه بان ها من رو زجر می دن، همون قدر شما رو شگفت زده می کنند!

نگاه ها متفاوته. انتظارات متفاوته. در نتیجه چیزهای بد و خوب هم متفاوته.

قسمت Career Mode و Single Player فیفا برای من خیلی زود تکراری میشه و من و یه عده از طرفداران فوتبال، مشکلمون اصلی مون در مورد فیفا اینه. که شاید این مسئله برای شما مشکلی به حساب نیاد.

در ضمن من فیفاهای سابق رو با PES های سابق مقایسه نکردم. اصلا قصد مقایسه ی همه جانبه نداشتم و این کار رو هم نکردم.
کسانی که PES 2012 و FIFA 12 رو بازی کردند، ادعا می کنند که هوش مصنوعی PES 2012 بهتر از کار در اومده. من هم فقط به این مسئله اشاره کردم.

هوش مصنوعی درسته که زمینه های مختلفی رو در بر میگیره، ولی مطمئنا زمینه‌هایی وجود دارند که ضعف در اون ها، باعث شده که بازی ها برای من تکراری و خسته کننده بشند.

و اعتقاد هم ندارم که عامل یکنواختی و تکراری بودن فقط هوش مصنوعیه. احتمالا چیزهای دیگری هم دخالت داره در این مسئله که من به خاطر دانش کم ام از اون ها خبری ندارم.

joopiter23
14-07-2011, 18:53
مورد دروازه بان ها مثال خوبی در این زمینه است. یکی از قسمت هایی در فیفا که من رو آزار میده، همین دروازه بان ها هستند. در حالی که همین دروازه بان ها شما رو تحت تاثیر قرار داده اند!
من بیشتر به رفلکس ها و حرکات فرا انسانی و ابرقهرمانی! دروازه بان ها توجه می کنم، در حالی که شما به تنوع رفتار اون ها.
همون قدر که دروازه بان ها من رو زجر می دن، همون قدر شما رو شگفت زده می کنند!

سلام دوست عزیز ،:11:
شما این نظر رو در مورد دروازه بان های فیفا11 نسخه کنسولیش گفتین ؟:18:
کجای این دروازه بان های بیچاره حرکات فرا انسانی دارند،شما که این قدر به نقد های خارجی ها اتکا می کنید همین نقد ها رو در آرشیو پارسال پیدا کنید که ببینیند تستر ها چقدر تعریف کرده بودند که دروازه بان ها چقدر ریئل تر شدند
گفتم نسخه کنسولی چون که فیفا 11 pc همون دروازه بان های فیفا 10 رو داشت که همین حالتی که شما می گین.:7:

بازهم می گم اگه قرار قضاوت کنیم باید نسبی باشد .....

در مورد فیفا 12 و pes2012 هم بهتر است که بعد از نسخه نهایی و پلی تست شخصی نظر بدهیم.

راستی اگه فیفا 11 کنسول دروازه بان هاشون شما رو زجر می دهند در مورد pes2011 چه حسی دارین ؟

Yi Yi
14-07-2011, 23:19
شما این نظر رو در مورد دروازه بان های فیفا11 نسخه کنسولیش گفتین ؟
بله.

کجای این دروازه بان های بیچاره حرکات فرا انسانی دارند،شما که این قدر به نقد های خارجی ها اتکا می کنید همین نقد ها رو در آرشیو پارسال پیدا کنید که ببینیند تستر ها چقدر تعریف کرده بودند که دروازه بان ها چقدر ریئل تر شدند
من کی اینقدر به نقدهای خارجی ها اتکا کردم؟!
واکنش های دروازه بان ها از نظر من بیش از اندازه اغراق شده است. فرا انسانیه و خیلی سریع و کم اشتباهه و در اکثر موارد مثل بقیه جاهای فیفا، قابل پیش بینی اند.
حالا چون یه عده تستر خارجی فلان ادعا رو کردند که دلیلی برای درستی اون ادعا نیست.
حتی اگر هم فرض کنیم که واکنش دروازه بان ها در فیفا 11 نسبت به فیفا 10 واقعی تر شده باشه، هنوز با اون چیزی که من انتظار دارم فاصله ی زیادی داره.

در مورد فیفا 12 و pes2012 هم بهتر است که بعد از نسخه نهایی و پلی تست شخصی نظر بدهیم.
من هم نظر قطعی ای در مورد این دو بازی مطرح نکردم که نیازی به نوشتن این جمله توسط شما باشه.
این بدیهی است که من وقتی دارم در مورد تجربه ای که با فیفا داشتم صحبت می کنم، در حال صحبت از فیفا های منتشر شده ام!

راستی اگه فیفا 11 کنسول دروازه بان هاشون شما رو زجر می دهند در مورد pes2011 چه حسی دارین ؟
هر چقدر هوش بالای غیر طبیعی دروازه بان های فیفا منو زجر میده، همون قدر هوش پایین دروازه بان های pes من رو آزار میده.
در ضمن برای من، طول عمر pes های نسل فعلی کمتر از یک هفته است و بعد از یک هفته، uninstal و سطل آشغال!

City 17
17-07-2011, 20:03
اینجوری که اخبارش به گوش میرسه در FIFA 12 دیگه خبری از LAN نیست و طبیعتا در نسخه PC دیگه نمیشه از طریق Gameranger آنلاین بازی کرد ... و برای این کار باید به اصول رجوع کرد : دی ... یعنی باید نسخه اوریجینال تهیه بشه ...
البته هنوز این خبر به طور رسمی تایید نشده ولی به احتمال فراوان این اتفاق خواهد افتاد ...

Hamid Hamid
17-07-2011, 20:28
بحث هاي خيلي خوبي شد درباره ي دروازباني فيفا و همچنين هوش مصنوعيه فيفا ...

درباره ي دروازباني من با دوستمون athiestboy كاملا موافقم. مواقعي براي من پيش اومده كه از رفلكس هاي دروازبان ها شگفت زده شدم ... و اين به نظرم اصلا طبيعي نيست. وقتي يه بازيكن از زاويه ي نسبتا بسته با پاي مخالف شوتي رو ميزنه دروازبان به راحتي توپ رو جمع ميكنه ! اين به نظر درست نمياد ... شايد اگه دفع توپ شكل ميگرفت خيلي بهتر ميبود.

در مورد هوش مصنوعي هم كه دوستمون گفتن ضعيغه من با اكثر دلايلشون موافقم و يه دليل ديگه اينكه يه وقتايي وقتي تيم حريف داره با دروازبان رو به عقب بازي ميكنه ... وقتي شما با بازيكن به دنبال توپ هستيد و مسير رو تعقيب ميكنيد ... دروازبان توپ رو اصلا به سمت جهت شما نميندازه ! يعني از روي جهت حركت شما حريف ( كامپيوتر ) ميدونه كه نبايد به اونجا توپ روبندازه در حالي كه هنوز توپ به درستي به دستش نرسيده ! و اينجور موقعيت ها هيچ وقت اشتباه پيش نمياد !

ولي يه نكته ي خيلي خوب درباره ي نسخه ي فيفا 11 بايد بگم. و اون تفاوت بين ليگ ها هست ... من خيلي وقت بود ليگ هاي سري آ و لاليگا رو بازي ميكردم ... بعد رفتم ليگ برتر انگليس ... متوجه شدم به طرز شگفت آوري نحوه ي بازي تيم ها تغيير مرده و خيلي تند و تيز تر بازي ميكردند با ارسال هاي خيلي زياد ... و جدا تيم ها انگليسي بازي ميكنند.

dr_shahrooz
18-07-2011, 02:33
این حالت دفاع کردن رو راحت نکرده امسال کلا دفاع کردن مشکل تر شده با توجه به سازنده های بازی پارسال فقط دکمه رو نگه میداشتی بقیش با cpu بود ولی امسال تشخیص جهت گیری و گرفتن در زمان مناسب هم با خود پلیر هستش در ضمن نوع درییل دادن راحت تر یا به عبارت بهتر کامل تر شده و به نظر من امسال دفاع کردن مقابل تیم های بزرگ خیلی خیلی مشکل تر میشه مثلا مقابل بارسا . دیگه اون سیستم پرسینگ مسخره نیست که بازیکن مثل موشک در هنگام سرعت میرفتن تو پای هر بازیکنی و راحت توپ رو ازش میگرفتن

اتفاقا من 80 % موارد خودم توپو میگیرم و به دکمه رو نگه نمیدارم !

وین رونی
18-07-2011, 06:48
نمی دونم اشتباه از منه یا نه اما به نظر من هنوز خیلی کار داره که تفاوتهای فردی هر بازیکن در بازی مشخص بشه.من یه فصل گوش راست از تئووالکات استفاده می کردم.فصل جدید یه بازیکن گرفتم با اورال 71.خیلی فرقی ندیدم بین این بازیکن و والکات

چندتا عکس.امیدوارم تکراری نباشه

این عکس هم جالبه:

Behnam_o2
20-07-2011, 13:27

اینم ویدئوی جدید و کوتاه :

حرکت یحیا توره خیلی باحال بود!! خوشحالی بعد گل هم خیلی خوب شده !! فیس بازیکنا و هیکلو استیلشون هم واقعآ خوب شده!!!

Yi Yi
20-07-2011, 16:23

متاسفانه گویا در بیشتر تیم ها، از تکنولوژی ای که EA برای ساخت چهره های تصویر بالا استفاده کرده، استفاده نشده.
در نتیجه اغلب چهره هایی که در بازی ها خواهیم دید، به خوبی چهره های تصویر بالا نیستند.

hamed_dij
20-07-2011, 18:08

اینم ویدئوی جدید و کوتاه :

حرکت یحیا توره خیلی باحال بود!! خوشحالی بعد گل هم خیلی خوب شده !! فیس بازیکنا و هیکلو استیلشون هم واقعآ خوب شده!!!
اگه میشه یه لینک دیگه از این ویدئو بذارید دوستان.آخه فیلترر شکن ندارم
ممنون دوستان

JUSTIN11
20-07-2011, 22:12
Introducing Manchester City's new kit - exclusively in FIFA 12

B3HZ@D
20-07-2011, 22:39
اگه میشه یه لینک دیگه از این ویدئو بذارید دوستان.آخه فیلترر شکن ندارم
ممنون دوستان

از اینجا میتونین دانلود کنین

حجم : 7.5

dr_shahrooz
21-07-2011, 01:35
بابا من چطوری صدام برسه به گوش مسئول های فیفا ؟! چطوری صدام برسه به گوش دیوید ؟ بابا به خدا مشکل ما چهره ی بازیکن ها نیست اقلا تو اولویت اول نیست
گیم پلی بازی N تا اشتباه فاحش داره بعد اینا چسبیدن به چهره ی بازیکنا
ای خدا من دردمو به کی بگممممممممممممممممم

Gregar
21-07-2011, 11:44
از مهمترین نکاتی که فیفا باید اون مشکل رو درست کنه Random Gameplay هستش که توی خیلی از تاپیک های خارجی روش بحث شده بوده بود .

برای مثال شما بیاید با یه تیم یه بازی انجام بدید . نتیجه هر چی که شد دوباره کلا از بازی بیاین بیرون . وارد فیفا بشین دوباره
همون بازی رو بازی کنین . ایا گیم پلی AI فرق نمیکنه ؟ واسه من در حدی فرق میکنه که بازی اول رو من بارسا و حریف رئال رو که
بازی میکنم مثلا 7-0 رئال رو میزنم . یه ساعت بعد که دوباره فیفا میزنم و همین بازی رو مثلا 0-5 از رئال میبازم . منطقیه ؟ :18:

واقعا دلم میخواد فیفا کلا از توی سری های فیفاAI Cheating رو حذف کنه . بعد ببینم ایا باز هم میگن هوش مصنوعیش خوبه . در واقع فیفا Cheat مصنوعی داره نه هوش مصنوعی .
توی تمام دنیای فیفاباز ها هم تابلو شده . نمیدونم فیفا کی میخواد دست از سر این تقلب تو گیم پلیش بده . فکر کنم طرز فکر فیفا از هوش مصنوعی دادن قدرت های ابرانسانی به بازیکن ها باشه نه گیم پلی هوشمندانه .

فقط کافیه روزی 3 یا 4 بازی Be A Pro انجام بدید تا یه تقلب و هوش مصنوعیه کم بازیکن های خودی پی ببرید . خیلی راجع این
هوش مصنوعیه پایین بازیکن های خودی توی Be A Pro تحقیق کردم از اخر فهمیدم که سیستمی که فیفا واسه هوش مصنوعیه
تیم خودی به کار برده همون سیستم منوال پلیر که بازی میکنه هستش . یعنی از هوش مصنوعی که برای بازیکن های CPU
استفاده میشه استفاده نمیکنه . برای مثال وقتی بازیکن تیم شما میخواد شوت بزنه دقیقا مثل یه بازیکن تحت کنترل باید
Power Gauge برای شوت زدنش پر بشه که ما اینو نمیبینم . ولی CPU برای زدن شوت یا سانتر اصلا power gauge نداره یا حتی
مولفه های دیگه واسه CPU رو تیم نداره . واسه همین هم توی Be A Pro معمولا مسی توی تک به تک با دروازه بان گند میزنه یا از
بازیکن های ساده دفاع هم نمیتونه رد بشه . البته با این پچ Hybrid یه کم بهتر شده Personality ها .
از بقیه مشکلات مشترک Be A Pro با حالت معمولی هم که دیگه بگذریم و واقعا رو اعصابه .
یه چیز خنده دار همین چند روز پیش واسم اتفاق افتاد که بازیکن حریف از وسط زمین یه پاس هوایی میده به بازیکن مهاجمشون ولی بهش نمیرسه .
در حالی که من دارم والدز رو میارم جلو تا توپ رو بگیره پویول هم با اون همه ابهتش میاد دنبال توپ . اینجا هوش مصنوعی باید پویول رو برگردونه یا به عنوان کاور برای دروازه بان قرار بده .
در عوض چی میشه ؟ والدز تا میاد توپ رو بگیره پویول با کله میاد تو شکم والدز و والدز نمیتونه توپ رو بگیره .
توپ در اثر برخورد برمیگرده دقیق جلوی پای مهاجم دوم حریف و اون هم توی ریباند میزنه دروازه رو نفله میکنه . اگه اسب هم جای پویول بزاری توی دفاع همچین کاری نمیکنه .

یا بعضی مواقع فکر کنم حس کردید که به یارتون که پاس میدید یارتون یه کم به زور دنبال توپ میدوه . یعنی توپ یه قدمیشه ولی نمیگیرتش . حالا نمیدونم باگه یا تقلبه . تا اینکه توپ بیفته دست حریف یا بره تو اوت .
معمولا موقعی اینجوری میشه که توپ میخواد بره تو اوت .

مشکل دکمه پاس دادن و درخواست پاس و دکمه درخواست شوت و تکل هم جزو Annoying های فیفا بازها است .
یعنی شما توی شلوغی که توپ در هر لحظه بین پاهای بازیکنها رد و بدل میشه دکمه تکل رو که بزنید تا بخواید توپ رو بگیرید احتمالش هست که توپ همون موقع دست بازیکن تیم شما باشه و بازدن تکل اشتباها یارتون توپ رو شوت کنه سمت زمین حریف .
برای پاس هم که یکی از عمده ترین مشکلهای Be A pro است اگه یارتون بخواد خودش به شما پاس بده (شما درخواست پاس نکنید) و همزمان شما درخواست پاس یا حتی درخواست شوت بدید
این همزمانی باعث میشه که توپ وقتی به دست شما رسید پاس یا شوت سرضرب بدون اگاهی بزنید که معمولا هم ازتون امتیاز کم میشه .

مشکل دیگه همین درخواست پاس این بود که بعضی مواقع اگه شما توی انیمیشن های بازی هم دکمه درخواست پاس رو بزنید بعد از انیمیشن ازتون یه امتیاز واسه درخواست پاس اشتباه کم میشه (اینش دیگه خداییش معرکه است)
دیگه از بقیه اش بگذریم .

+
Rating بازیکن ها واقعا مسخره است . یعنی به شدت مسخره . مخصوصا توی Be A Pro .
بازیکن من 90 درصد اوقات بالای 9 امتیاز میگیره در حالی که یه بازیکن مثل مسی ممکنه 5 هم بگیره . در حالی که بازیش خیلی بد نیست توی اون بازی .
مشکل Rating خیلی افتضاحه . بابت یه شوت که بلاک بشه 1 امتیاز ازت کم حالا میخواد مشکل از پاسی که بهت رسیده باشه شرایط سخت موقیتت باشه یا ... که بعضی مواقع واقع بیخودی امتیاز کم میشه .
مثلا اگه با تمام توانت بری دنبال توپ و از اخر توپ رو بگیری و در همون شرایط سخت شوت محکمی بزنی و بخوره به پای یکی به جای اینکه بهت اضافه بشه کم میشه .

hamed_dij
21-07-2011, 13:27
از اینجا میتونین دانلود کنین

حجم : 7.5

ممنون ولی این هم لینکش خرابه دانلود نمیشه.

dr_shahrooz
21-07-2011, 13:31

بیا دوست من اینم لینک :

Behnam_o2
22-07-2011, 16:42
سیستم مورد نیاز بازی :

The system requirements are as follows:

Recommended system requirements: CPU with dual-core processor (Intel Core 2 Duo or faster). Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 GB of RAM. DirectX ® 9.0c compatible 256 MB video card with 3D acceleration or equivalent (support for Shader Model 3.0 or higher). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.

FIFA 12 allows you, as I said, the same playing experience as the Xbox360 and the PS3. However, it is possible that the PC is even better than the consoles look like, since you are on the PC can obtain a higher resolution than your console. Also, a better Anti-Aliasing can get on the PC. This means that you do not see pixels around the players, but it's all pretty "fuzzy" is finished.

منبع :

A.N.A.P
22-07-2011, 19:29
اگه با کیفیت HD خواستین در خدمتیم !

VAHID
22-07-2011, 19:58
تو بازیهایی مثل فوتبال گیم پلی بازی از همه مهمتره بعد چیزای دیگه
مثلا همین فیفا 2011 یا pes با این گیم پلی کند اعصاب ادمو خرد میکنن
چرا یه فکری واسه اینا نمیکنن:41:

Gregar
22-07-2011, 21:44
تو بازیهایی مثل فوتبال گیم پلی بازی از همه مهمتره بعد چیزای دیگه
مثلا همین فیفا 2011 یا pes با این گیم پلی کند اعصاب ادمو خرد میکنن
چرا یه فکری واسه اینا نمیکنن:41:

عزیزم کجاش گیم پلیش کنده ؟ تازه همه دارن میگن سرعت واقعی تر بشه .

VAHID
23-07-2011, 10:50
عزیزم کجاش گیم پلیش کنده ؟ تازه همه دارن میگن سرعت واقعی تر بشه .

منم منظورم همینه دیگه میگم که سریعتر بشه مثلا موقعی که از بازیکن توپ گفته میشه سریع
عکس العمل نداره بعد از 2 ثانیه تازه فهمیده که چی شده و میخواد بره توپ بگیره که حریف هم
سریع رفته در کل هوش مصنوعی پایینی دارن

Gregar
23-07-2011, 11:08
منم منظورم همینه دیگه میگم که سریعتر بشه مثلا موقعی که از بازیکن توپ گفته میشه سریع
عکس العمل نداره بعد از 2 ثانیه تازه فهمیده که چی شده و میخواد بره توپ بگیره که حریف هم
سریع رفته در کل هوش مصنوعی پایینی دارن

درسته هوش مصنوعی توی این مواقع که خیلی پایینه . در واقع اون هم به خاطر مکسی هست که کنترلر داره .
کنسول رو نمیدونم ولی اگه با کیبورد بازی کنید اگه جهت بازیکن رو از راست به مایل بالا راست تغییر بدین یه مکسی داره که خیلی رو اعصابه . دوباره اگه جهت بالا رو بزنید باز هم همین مکس رو داره .
ولی اگه از راست مستقیم به بالا حرکت کنیم مکس نداره .
هرچی فکر میکنم دلیلش رو نمیفهمم که فیفا چرا اینجوریه . شاید این هم از تقلبهاشه .

دکمه press هم که با نگه داشتنش میره دنبال توپ اگه در حرکت به سمت توپ باشید مکس نداره ولی در بقیه حالتها مثلا ایستاده کمی مکس داره . نه که تو واقعیت اینجوری نباشه . برعکس کمی مکس باید باشه . ولی مکس فهمیدن داره نه مکس حرکت . یعنی دیر میفهمه و دیر حرکت میکنه نه اینکه بفهمه و کند استارت بزنه .
این نکته واسه تغییر جهت ها هم صادقه . هر چی دقت کردم فهمیدم این عکس العمل ها که مکس داره ربطی به مولفه Reaction بازیکن نداره . چون بازیکن من Reaction اش 94 هستش . باز هم مکس داره تو بعضی حرکاتش .

نمیدونم توی اخرین فیفایی که بازی کردم مکس نداشت ولی این داشت . فیفا باید این مکس ها رو هم درست کنه .

ولی سرعت کلی بازی با توجه به اینکه مثل بازی واقعی 90 دقیقه نیست باید کمی سریع تر باشه . برای مثال توی بازی واقعی هر 4 یا 5 دقیقه یه موقعیت ایجاد میشه ولی توی این بازی ها باید هر 30 ثانیه یا 1 دقیقه یک موقعیت ایجاد بشه که به به گل برسیم . کلا به نظرم هیچ وقت نمیشه بازی فوتبال رو با اون همه پیچیدگیش شبیه سازی واقعی کرد .

ariaei_tabar
23-07-2011, 20:40
فیفا 2012 کی میاد؟
لطفا خصوصی:31:
مرسی

Yi Yi
23-07-2011, 21:06
فیفا 2012 کی میاد؟
لطفا خصوصی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی

18 سال و 2 ماه و 12 روز پس از عرضه ی اولین نسخه ی فیفا.

Layken
24-07-2011, 00:49
چند تا عکس جدید .

Masoud King
24-07-2011, 11:21

یه خبر بد برا PC گیمر های عزیز

امسال با توجه به اینکه نسخه PC کاملا مثه نسخه های PS3 و X360 خواهد بود,EA اومده و قابلیت LAN رو برای مبارزه با دزدی برداشته یعنی اینکه دیگه گیم رنجر نمیشه آنلاین بزنید..

Lamanta
24-07-2011, 20:36
فدای سرمون فقط next gen باشه همین کافیه..........آنلاین رو با 11 میزنیم.....

VAHID
24-07-2011, 21:08
درسته هوش مصنوعی توی این مواقع که خیلی پایینه . در واقع اون هم به خاطر مکسی هست که کنترلر داره .
کنسول رو نمیدونم ولی اگه با کیبورد بازی کنید اگه جهت بازیکن رو از راست به مایل بالا راست تغییر بدین یه مکسی داره که خیلی رو اعصابه . دوباره اگه جهت بالا رو بزنید باز هم همین مکس رو داره .

عزیز من روی pc با دسته بازی میکنم

Gregar
24-07-2011, 23:24
عزیز من روی pc با دسته بازی میکنم

خوب منم گفتم کنترلر نه کیبورد . در ضمن اون مکسی هم که شما میگی مال خود بازیه نه کنترلر . توضیح دادم که معلوم نیست چرا فیفا همچین مکسی رو گذاشته .

City 17
25-07-2011, 14:24

یه خبر بد برا PC گیمر های عزیز

امسال با توجه به اینکه نسخه PC کاملا مثه نسخه های PS3 و X360 خواهد بود,EA اومده و قابلیت LAN رو برای مبارزه با دزدی برداشته یعنی اینکه دیگه گیم رنجر نمیشه آنلاین بزنید..

ممنون مسعود جان . پست 276 بهش اشاره کرده بودم.
اول : دی

البته در عین بد بودن این خبر یه سری مزایا هم در کنارش می تونشه داشته باشه از این نظر که با گیم رنجر مشکلات لگ و تاخیر و جوین نشدن و ... بیشتری وجود داره نسبت به سرور های EA و در ضمن در گیم رنجر برای کسی که Host میشه تقریبا تاخیری وجود نداره در حالی که افرادی که جوین میشن با اون Host با تاخیر مواجه میشن و این خیلی وقتا بازی رو به سود Host یک طرفه می کنه در حالیکه در سرور های EA این تاخیر بین دو طرف بازی به نوعی تقسیم میشه و طرفین دارای تاخیر مساوی خواهند بود که عادلانه تره ...
در صمن بحث Edit کردن تیم ها هم که متاسفانه در گیم رنجر خیلی دیده میشه و تبدیل به یه مشکل اساسی شده هم طبیعتا در سرورهای EA وجود نخواهد داشت ...
با این شرایط به نظر من فرصت خوبیه که در صورت امکان نسخه اوریجینال تهیه بشه تا هم از دست مشکلات عدیده گیم رنجر راحت بشیم و بعد از این همه کپی کردن نسخه های فیفا در طول این سال ها یکم از خجالت EA در بیایم : دی

sarukhan
25-07-2011, 15:13
ایشالا که جلوی کپی کردن نسخه های ایکس باکس و پلی استیشن رو هم بگیرن.

Kamyar_AnathemA
25-07-2011, 16:29
ممنون مسعود جان . پست 276 بهش اشاره کرده بودم.
اول : دی

البته در عین بد بودن این خبر یه سری مزایا هم در کنارش می تونشه داشته باشه از این نظر که با گیم رنجر مشکلات لگ و تاخیر و جوین نشدن و ... بیشتری وجود داره نسبت به سرور های EA و در ضمن در گیم رنجر برای کسی که Host میشه تقریبا تاخیری وجود نداره در حالی که افرادی که جوین میشن با اون Host با تاخیر مواجه میشن و این خیلی وقتا بازی رو به سود Host یک طرفه می کنه در حالیکه در سرور های EA این تاخیر بین دو طرف بازی به نوعی تقسیم میشه و طرفین دارای تاخیر مساوی خواهند بود که عادلانه تره ...
در صمن بحث Edit کردن تیم ها هم که متاسفانه در گیم رنجر خیلی دیده میشه و تبدیل به یه مشکل اساسی شده هم طبیعتا در سرورهای EA وجود نخواهد داشت ...
با این شرایط به نظر من فرصت خوبیه که در صورت امکان نسخه اوریجینال تهیه بشه تا هم از دست مشکلات عدیده گیم رنجر راحت بشیم و بعد از این همه کپی کردن نسخه های فیفا در طول این سال ها یکم از خجالت EA در بیایم : دی

مگه تو سرور های EA نمیشه ادیت کرد تیمو ؟

پس چرا با هرکی بازی میکنی تو تیمش چند تا Created Player داره و از اونا تو تیمش استفاده میکنه ؟

تازه اگه از بازی هم بیای بیرون بازی به نفع اون تموم میشه

نکنه تو فیفا 12 جلوی ادیت رو گرفتن ؟ اگه این کارو کردن که خیلی خوبه

City 17
25-07-2011, 19:00
مگه تو سرور های EA نمیشه ادیت کرد تیمو ؟
پس چرا با هرکی بازی میکنی تو تیمش چند تا Created Player داره و از اونا تو تیمش استفاده میکنه ؟اون ادیتی که من گفتم و توی گیم رنجر وجود داره اینجوری هست که برای مثال تیم رئال مادرید با همون بایکنانی که داره رو در نظر بگیرین حالا قدرت همون بازیکنا به 99 تغییر پیدا کنه!! بنابراین شما به شکل Created Player این بازیکنان رو نمی بینین و طبیعتا متوجه ادیت شدن نمیشین مگه با مقایسه عملکرد انفرادی همون بازیکنان با بازیکنان خودتون که اون هم به سادگی قابل تشخیص نیست چرا که ادیتور ممکنه فقط یک سری از قدرت های مشخص بازیکنانش را ارتقا داده باشه ...
اون مورد که شما فرمودین البته که اون هم ادیت محسوب میشه ولی با توجه به اسم و قیافه متفاوت Created Player با بازیکنان اصلی لااقل برای خود شما قابل تشخیصه که ادیت هست یا نه ... البته امیدوارم این مورد هم برداشته بشه ... موردی که اشاره کردین در Ranked match هم مشاهده کردین ؟

تازه اگه از بازی هم بیای بیرون بازی به نفع اون تموم میشهاین مورد که خیلی طبیعی به نظر میرسه. مثل ترک زمین ... که حالا به هر دلیلی چه عمدی و چه دیسکانکت شدن ... که در شطرنج آنلاین و اصولا مسابقات آنلاین کاملا جا افتاده .

Gregar
25-07-2011, 20:56
راجع به ادیت گفتین میخواستم بپرسم که Virtual pro رو هم شامل میشه ؟ یعنی میشه از VP توی انلاین استفاده کرد ؟

Kamyar_AnathemA
26-07-2011, 11:28
اون ادیتی که من گفتم و توی گیم رنجر وجود داره اینجوری هست که برای مثال تیم رئال مادرید با همون بایکنانی که داره رو در نظر بگیرین حالا قدرت همون بازیکنا به 99 تغییر پیدا کنه!! بنابراین شما به شکل Created Player این بازیکنان رو نمی بینین و طبیعتا متوجه ادیت شدن نمیشین مگه با مقایسه عملکرد انفرادی همون بازیکنان با بازیکنان خودتون که اون هم به سادگی قابل تشخیص نیست چرا که ادیتور ممکنه فقط یک سری از قدرت های مشخص بازیکنانش را ارتقا داده باشه ...
اون مورد که شما فرمودین البته که اون هم ادیت محسوب میشه ولی با توجه به اسم و قیافه متفاوت Created Player با بازیکنان اصلی لااقل برای خود شما قابل تشخیصه که ادیت هست یا نه ... البته امیدوارم این مورد هم برداشته بشه ... موردی که اشاره کردین در Ranked match هم مشاهده کردین ؟

این مورد که خیلی طبیعی به نظر میرسه. مثل ترک زمین ... که حالا به هر دلیلی چه عمدی و چه دیسکانکت شدن ... که در شطرنج آنلاین و اصولا مسابقات آنلاین کاملا جا افتاده .

تو رنکینگ هم من دیدم که Created Player هست

در مورد اون نوع دیگه ادیت هم میدونم منظورت چیه و من خودم زیاد تو گیم رنجر بازی کردم و دیدم اما فکر نمیکنم که تو سرور های EA نشه اونجوری هم ادیت کرد

اون یه قابلیتیه که از تو خود بازی کم و زیاد میشه و به سرور بازی ربطی نداره

City 17
27-07-2011, 00:43
تو رنکینگ هم من دیدم که Created Player هست

در مورد اون نوع دیگه ادیت هم میدونم منظورت چیه و من خودم زیاد تو گیم رنجر بازی کردم و دیدم اما فکر نمیکنم که تو سرور های EA نشه اونجوری هم ادیت کرد

اون یه قابلیتیه که از تو خود بازی کم و زیاد میشه و به سرور بازی ربطی نداره

من خودم Ranked Match را در سرورهای EA تجربه نکردم ولی فروم EA را در زمینه ادیت بررسی کردم و نظرات کاربران را دیدم ... تقریبا در همه تاپیک ها دیدم که همه معتقد بودن ادیت کردن در بازی های دوستانه می تونه صورت بگیره ولی نه در Ranked Match ... البته در یه قسمت فردی ادعا کرده بود که تیم چلسی که در Ranked Match مقابلش بازی کرده ادیت شده بوده و بعضی دیگه هم گفته بودند فقط در Ranked Match هایی که شما به لابی جوین شید امکان ادیت وجود داره ولی در Random Ranked Match این امکان وجود نداره ... در هر حال نمیشه نظر قطعی داد ولی اگه در Ranked Match بشه ادیت کرد که EA خیلی زیر سوال میره و یه فیلتر برای چک کردن Squad بازیکنان در این بحش از بدیهیات Ranked Match به شمار میره ...

راجع به ادیت گفتین میخواستم بپرسم که Virtual pro رو هم شامل میشه ؟ یعنی میشه از VP توی انلاین استفاده کرد ؟

منظورتون اینه که VP یکی از بازیکنان تیمتون باشه دیگه؟ اگه منظورتون همینه بله در بازی های دوستانه میشه ولی در Ranked Match نمیشه ...

Lamanta
28-07-2011, 18:29
فکر کنم جک ویلشر و وین رونی برای کاور انتخاب شدن........

Gregar
28-07-2011, 18:49
دلیل اینکه مسی رو روی کاور نمیزارن همین رقابت با PES هستش دیگه . درسته ؟

MobinS
28-07-2011, 19:35
نه ... دلیلش اینه که عکس بازیکن های فوتبال رو می ذارن روی کاور بازی :27:

smallfrank
28-07-2011, 19:52
کاور هر منطقه فرق میکنه.
مثلا برای آمریکا Donavan رو میزارن با یه بازیکن ثابت که پارسال 'Kaka بود.
اینم فک کنم مال انگلیس باشه.

نه ... دلیلش اینه که عکس بازیکن های فوتبال رو می ذارن روی کاور بازی :27:

مگه Messi بازیکن فوتبال نیست ؟:27::27:

bbp
28-07-2011, 19:56
سلام دوستان

یه سوال داشتم ولی به دید غرض نبینید لطفا واقعا میخوام علت این رو بدونم که :

چرا فیفا گرافیکش اینطوریه ؟!!

یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !:13:

فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا :20:

یه مورد دیگه..این تور دروازه هاش چرا هنوز به این صورته ؟!!!!اینو دیگه به جد یاد فیفا 98 میوفتم میبینم...لطفا نسبت به صحبتهام جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید ( چون میدونم تو این جور تایپیک ها جبهه گیری خیلی شدیده ! )

Lamanta
28-07-2011, 21:36
سلام دوستان

یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !

فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا

یه مورد دیگه..این تور دروازه هاش چرا هنوز به این صورته ؟!!!!اینو دیگه به جد یاد فیفا 98 میوفتم میبینم...لطفا نسبت به صحبتهام جبهه نگیرید و منطقی بحث کنید ( چون میدونم تو این جور تایپیک ها جبهه گیری خیلی شدیده ! )

آقا باید بازی گنی تا متوجه بشی شما هم بیخود جبهه گیری نکن !!!

Lamanta
28-07-2011, 21:37
سلام دوستان

یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !

فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا

آقا باید بازی گنی تا متوجه بشی شما هم بیخود جبهه گیری نکن !!!

VAHID
28-07-2011, 22:51
میدونید دوستان کلا pes از نظر گرافیک بهتره و فیفا از نظر بازی (گیم پلی).....و بر عکس

Spaniuly
28-07-2011, 23:01
سلام دوستان

یکی از تریلر هارو دانلود کردم با کیفیت HD فول سایز ولی یاد اون قدیما مثلا fifa 05 اینا افتادم !:13:

فکر کنم گرافیک حال حاضر pes 2011 از فیفا 12 سر تر باشه...اگه غیر اینه با مدرک بیان کنید لطفا :20:

آرش جان اگه به نظرت اینا مشکلات فیفا نکست باشه واقعا باید خوشحال بود! و باید فیفا رو به حق برترین بازی ورزشی سال دونست که حقیقتا هم همینطوره... عذر می خوام ولی مقایسه فیفا با سرگرمی مثله ساکر برام مضحکه! حقیقتا مضحک

Masoud King
29-07-2011, 00:05
کاور های بازی»

کاور استرالیا:

کاور منطقه UK:

کاور اسپانیا:

MobinS
29-07-2011, 00:50
کاور آرژانتین می خوان چی بزنن؟ : دی مارادونا؟ :27:

Yi Yi
29-07-2011, 07:47
عذر می خوام ولی مقایسه فیفا با سرگرمی مثله ساکر برام مضحکه! حقیقتا مضحک
اون چیزی که مضحکه، الکی بزرگ کردن فیفاست.

کاور اسپانیا رو می تونستند بهتر کار کنند.

bbp
29-07-2011, 09:36
سلام دوستان

من اصلا قصد جبهه گیری نداشتم !
هر کسی که تریلر رو ببینه این سوالات واسش پیش میاد....

خودتون بی طرف قضاوت کنید که این مدل تور دروازه واسه چه سال های میلادیه ؟؟؟

ضمنا مگه تریلر 2012 واسه نکست جن هستش ؟!!!!

من الان قضاوت نمیکنم...

بعد از سالیان سال میخوام فیفا که اومد بگیرمش و تستش کنم و بدون هیچ غرض ورزی این کارو انجام میدم...
مخصوصا اینکه مثل اینکه امسال همه پلتفرمها با هم یکی باشنو دیگه بحث آی کنسول خیـــــــــــــلی بهتر از PCهست نیستش....

تا ببینیم چی در میاد

B3HZ@D
29-07-2011, 10:10

وضعیت پست شما مشخص بود دوست عزیز
کسی که فیفا 05 و فیفا 11 رو بازی کرده باشه مطمئنا به سطح کیفیت گرافیک اونا پی میبره
من که نمیدونم شما چطور همچین اختلافی به چشمتون نیومده؟!
بهتره این سوالات پیش اومده رو کنار بذارین و یک بار هر دو نسخه رو بازی کنین تا اتوماتیکوار به جواب برسین

بله...خیلی وقته که سری فیفا بصورت نکست ارائه میشه

Masoud King
29-07-2011, 13:35
امروز چنتا عکس منتشر شده که در اون مشخصه FIFA 12 اسپانسر یه تیم دسته سومی لیگ انگلیس به نام Swindon Town F.C شده.
در زیر می تونید تصاویر لباس این تیم رو ببینید:

dr_shahrooz
29-07-2011, 14:12
سلام دوستان

خودتون بی طرف قضاوت کنید که این مدل تور دروازه واسه چه سال های میلادیه ؟؟؟

من الان قضاوت نمیکنم...

بعد از سالیان سال میخوام فیفا که اومد بگیرمش و تستش کنم و بدون هیچ غرض ورزی این کارو انجام میدم...
مخصوصا اینکه مثل اینکه امسال همه پلتفرمها با هم یکی باشنو دیگه بحث آی کنسول خیـــــــــــــلی بهتر از PCهست نیستش....

تا ببینیم چی در میاد
عریرم فیفا به شما ایا قابلیت رو میده که هر مدل توری که دوست داری با شلی و سفتی مورد علاقه ی خودت انتخاب کنی،صمنا این مساله اونقدر حیاتی نیست که به خاطرش بخوایم بزرگی یک بازی رو زیر سوال ببریم

اون چیزی که مضحکه، الکی بزرگ کردن فیفاست.

کاور اسپانیا رو می تونستند بهتر کار کنند.

نه عزیزم کسی فیفا رو بزرگ نکرده،فیفا خودش بزرگ هست حداقل 2 3 سالی هست که بزرگیش رو اکثر گیمر ها لمس کردن
اصلا شما نظرات ما طرفدار ها رو ول کن
ببین منتقدین و کارشناس های Gamespot و IGN نظرشون چیه شاید مشکل حل شه

من خودم Ranked Match را در سرورهای EA تجربه نکردم ولی فروم EA را در زمینه ادیت بررسی کردم و نظرات کاربران را دیدم ... تقریبا در همه تاپیک ها دیدم که همه معتقد بودن ادیت کردن در بازی های دوستانه می تونه صورت بگیره ولی نه در Ranked Match ... البته در یه قسمت فردی ادعا کرده بود که تیم چلسی که در Ranked Match مقابلش بازی کرده ادیت شده بوده و بعضی دیگه هم گفته بودند فقط در Ranked Match هایی که شما به لابی جوین شید امکان ادیت وجود داره ولی در Random Ranked Match این امکان وجود نداره ... در هر حال نمیشه نظر قطعی داد ولی اگه در Ranked Match بشه ادیت کرد که EA خیلی زیر سوال میره و یه فیلتر برای چک کردن Squad بازیکنان در این بحش از بدیهیات Ranked Match به شمار میره ...

منظورتون اینه که VP یکی از بازیکنان تیمتون باشه دیگه؟ اگه منظورتون همینه بله در بازی های دوستانه میشه ولی در Ranked Match نمیشه ...

متاسفانه توی رنک هم من بار ها دیدم که هم VP آوردن،هم خود بازیکن ها رو Edit کردن
تو یه مسابقه،طرف دروازبانش پیتر چک بود ولی از نوع 5 ستارش !!!! مثل رونالدو داشت منو دریبل میکرد
امیدوارم این مشکل بزرگ فیفا حتما حل شه

دوستان اینکه میگن فیزیک فیفا 12 Real Time هست،واقعیت داره ؟! اگه کسی میدونه،منبع هم اگه معرفی کنه ممنون میشم

B3HZ@D
29-07-2011, 14:31
جالبه تا حالا ندیده بودم یک گیم روی پیراهن یک تیم باشگاهی تبلیغ بشه!
در کناره ها و تبلیغات کنار زمین فوتبال دیده بودیم...ولی داخل زمین نه!!!
ببینیم تاثیرش چقدره؟!

smallfrank
29-07-2011, 15:08
عریرم فیفا به شما ایا قابلیت رو میده که هر مدل توری که دوست داری با شلی و سفتی مورد علاقه ی خودت انتخاب کنی،صمنا این مساله اونقدر حیاتی نیست که به خاطرش بخوایم بزرگی یک بازی رو زیر سوال ببریم

ببخشید تو کدوم نسخه این قابلیت هست ؟

dr_shahrooz
29-07-2011, 15:26
ببخشید تو کدوم نسخه این قابلیت هست ؟

فیفا 11 پلی استیشن 3

halflife g
29-07-2011, 16:57
ما دو تا معیار واسه مقایسه بازیها داریم :

1- معیار فنی : که توش fifa 11 حدود 10 امتیاز میانگین امتیاز بیشتری از رقیبش داره و کلا فاصله بسیار زیاد(2 ...3 امتیاز نیس که بگیم تقریبا مثه همن):

حالا کسی گفت من این معیارو قبول ندارم و اونا هم کسایی مثه من وشما هستن و این حرفای کلیشه ای.اونوقت میریم رو معیار دوم:

2- معیار محبوبیت یا فروش: بازی fifa 11 تا حالا نزدیک 15 میلیون نسخه فروش داشته که بی نظیره و نشون میده اکثریت ملت به سمت چه بازی تمایل دارن.... .

منبع :

بازی pes 11 هم امار درستی ازش نیومده ولی حدود یک سوم تا یک دهم fifa 11 در اکثر مناطق فروش داشته مثلا در uk :

ابن هم دو معیار مهم برای مقبولیت یک چیز(البته مهمترینش میانگین امتیازاس)

پس fifa اونقدر بزرگ هس که نیاز به بزرگ کردن نداره.......... .(اگه دیگه شما pes رو بیشتر دوس دارن کاملا شخصی هست نظرتون و شما در اقلیت قرار دارین)
.
.
.
.

Yi Yi
29-07-2011, 18:20
پس fifa اونقدر بزرگ هس که نیاز به بزرگ کردن نداره.......... .(اگه دیگه شما pes رو بیشتر دوس دارن کاملا شخصی هست نظرتون و شما در اقلیت قرار دارین)1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.
2. شاید فیفا امتیاز و فروش بالاتری داشته باشه نسبت به رقیبش، اما بزرگی فیفا یک امر نسبی هستش. یعنی نسبت به رقیبش بازی بهتریه، اما نسبت به بازی آرمانی ای که در ذهن منه، بازی بسیار بدیه!
3. فیفا هم مثل بقیه بازی ها پر از مشکلات ریز و درشته. با این وجود برخی فیفا رو تبدیل کردند به فیفا(ع)

halflife g
29-07-2011, 19:11
1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.
2. شاید فیفا امتیاز و فروش بالاتری داشته باشه نسبت به رقیبش، اما بزرگی فیفا یک امر نسبی هستش. یعنی نسبت به رقیبش بازی بهتریه، اما نسبت به بازی آرمانی ای که در ذهن منه، بازی بسیار بدیه!
3. فیفا هم مثل بقیه بازی ها پر از مشکلات ریز و درشته. با این وجود برخی فیفا رو تبدیل کردند به فیفا(ع)

1-نمی گم حرف درستی میزنن ولی تقریبا حرف درستی میزنن........این دو تا بازی فاصله بسیار زیادی با هم دارن اگه یک دو سالم pes به این روندش ادامه بده دیگه نمیشه مقایسشون کرد... .

2-این که شد یه بحث فلسفی....مشخصه نسبیه......الان بازی مثه halflife2 یا halo با 97 امتیاز و اون همه محبوبیت و ........ سردمدار سبک خودشون و شاید یکی از ستون های چند گانه صنعت بازی هستن ولی هنوزم که هنوز با ایده آل های خود من فاصله دارن(از خیلی جهات) یعنی توقع منو تا حدی میتونن برطرف کنن...... .

3-اینم تو جواب شماره گفتم دیگه ........به علت اینکه pes اصلا خوب ظاهر نمیشه در نتیجه fifa یه جورایی یکه تاز میدان شده و پیشرفتای خوبی هم در هر سری می کنه در نتیجه : هر کس که بی رقیب باشه می تازه دیگه

.
.
..

amin 2010
29-07-2011, 19:54
1. حرف حساب من اینه که بعضی ها فیفا رو اونقدر بزرگ کردند که PES رو حتی شایسته ی مقایسه هم نمی دونند.

1-خوب اگه شما دوک نوکم رو بازی هایی مثله کیلزون یا BF یا cod بتونین مقایسه کنین اونوقت این دو تا بازی هم با هم میتونین مقایسه کنین !!!
2-عزیز همه چیز در این جهان نسبیه !! هیچ چیزی مطلق خوبو بد نیست . بازیی که 10 سال پیش بازیه کاملی بوده الان شاید بسیار بسیار ضعیف ( زیر 1 !!باشه )
3-با این تعریف هیچ بازیی نمیتونه بزرگ باشه چون هیچ بازی بصورت مطلق بدون مشکل نیست.

hosiyar
29-07-2011, 20:23
سلام . عکس های کاور فیفا 12 منتشر شد :

عکس جهانی : رونی و کاکا :

عکس نسخه استرالیایی : کاکا و رونی و کاهیل :

عکس نسخه بریتانیا : رونی و ویلشر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][COLOR="Silver"]

---------- Post added at 09:19 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------

عکس نسخه فرانسوی : رونی و بنزما و مکسس :

عکس نسخه اسپانیایی : ژابی آلونسو و پیکه :

---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------

عکس نسخه روسی : کاکا و برزوتسکی :

عکس نسخه ایتالیایی : رونی و پاتزینی و مکسس :

Yi Yi
29-07-2011, 20:23
-نمی گم حرف درستی میزنن ولی تقریبا حرف درستی میزنن........این دو تا بازی فاصله بسیار زیادی با هم دارن اگه یک دو سالم pes به این روندش ادامه بده دیگه نمیشه مقایسشون کرد... .تا ابد میشه این دو تا رو با هم مقایسه کرد. جفتشون شبیه سازی فوتبال اند.

2-این که شد یه بحث فلسفی....مشخصه نسبیه......الان بازی مثه halflife2 یا halo با 97 امتیاز و اون همه محبوبیت و ........ سردمدار سبک خودشون و شاید یکی از ستون های چند گانه صنعت بازی هستن ولی هنوزم که هنوز با ایده آل های خود من فاصله دارن(از خیلی جهات) یعنی توقع منو تا حدی میتونن برطرف کنن...... .ایده آل های من در مورد شبیه سازی فوتبال همشون دور از دسترس نیستند.
فیفا با تکنولوژی موجود هم می تونست بازی بهتری باشه.

با این تعریف هیچ بازیی نمیتونه بزرگ باشه چون هیچ بازی بصورت مطلق بدون مشکل نیست. با کدام تعریف؟!
من کجا گفتم که بازی بزرگ = بازی بدون مشکل ؟!
اصلا بازی بزرگ یعنی چی؟
اگه فروش و امتیاز بالا به معنای بزرگی است، پس خیلی بازی ها بزرگ اند.
اگه تعداد طرفداران یک بازی به معنای بزرگی است، پس خیلی بازی ها بزرگ اند.
اگه ...

بحث اصلی من کوچیکی یا بزرگی فیفا نیست.
بحث اصلی در مورد اغراق بیش از اندازه در مورد فیفاست و بس.

sarukhan
29-07-2011, 22:36

واقعا خوشحال كننده ست وقتى افراد منطقى مثل اين دوستمون در اين گونه مباحث شركت مى كنن (كلا ادما دوست دارن برن زير پرچم يه شركت يا محصول و براش سينه بزنن، كارى هم ندارن كه اون محصول يا برند چه ايرادى داره فقط بايد با شدت هرچه تمام تر در مقابل حريفش دفاع كنن، طرفداراى اپل با مايكروسافت دشمنن، طرفدارى انويديا با ati، طرفدارى فيفا با pes و ...)
همه رو دعوت مى كنم كه نكته ى دوم متن بالا رو به دقت بخونن.
......................
بعضى از دوستان چنان از بى ايراد بودن فيفا صحبت مى كنن كه ادم شك مى كنه اصلا فيفا بازى كرده باشن
ديشب داشتم در يورو ليگ (بخش مربى گرى) با يه تيم سه ستاره بازى مى كردم، اين تيم چنان پاسكارى مى كرد كه حتى بارسلونا ى واقعى هم به گرد پاشون نمى رسه، يا بعضى از هافبك و مهاجمانشون چنان دريبل هايى مى زدن كه مسى و رونالدو بايد خوابشو ببينن
يه ايراد ديگه بگم، در بخش specialities(ويژگى ها) يه ويژگى به نام Tactician وجود داره كه در توضيحاتش نوشته بازيكنانى كه اين ويژگى رو دارن از قدرت بازى خوانى بالايى برخوردارن و مى تونن خط سير پاس ها رو حدس بزنن و به سرعت واكنش نشون بدن و پاس رو قطع كنن( بازيكنان مدافع اين قابليت رو دارن)، اما چيزى كه در عمل مى بينيم اينه كه حتى مدافعان گمنام تيم هاى درجه دو و سه هم اين قابليت رو دارن و به راحتى پاس ها رو قطع مى كنن
يه باگ هم كه همين ديشب ديدم بازيكن حريف توپ ارسالى من رو با تكل قطع كرد و به كرنر فرستاد اما بازى از دروازه ى حريف شروع شد
يه مشكل ديگه داورى و اوانتاژهاى اعصاب خورد كنشه، كافيه شما به بازيكن حريف بخورى تا اوانتاژ به نفعش اعلام بشه، اگه وسط زمين داور اوانتاژ بده و حريف تا دم دروازه ات بياد و اونجا توپ رو از دست بده داور بازى رو نگه مى داره و از وسط زمين (محل خطا) اعلام ضربه ى ازاد مى كنه، حالا EA براى اينكه شما رو به مرز جنون برسونه اوانتاژ هاى داور به نفع شما عملا به ضررتون تموم ميشه
بارها شده كه بازيكن حريف موقعى كه دارم حمله مى كنم روى بازيكنم خطا مى كنه و داور اوانتاژ مى ده، در ادامه يكى ديگه از بازيكنانم در موقعيت تك به تك با دروازه بان قرار مى گيره كه ناگهان داور سوت مى زنه و اعلام ضربه ى ازاد مى كنه
فيفا بايد اين مشكلات و خيلى مشكلات ديگه رو از بين ببره تا لياقت اين تعريف و تمجيد هاى فن بوى ها رو داشته باشه
...............................
راستى مهره از كاكا سوخته تر پيدا نميشه كه عكسش روى همه ى كاوراست !!! :31:

Spaniuly
29-07-2011, 23:01
atheistboy جان شما یه جوری حرف می زنی کسی ندونه فکر می کنه شما داری ادعای خدایی می کنی همچین می گید فیفا با آرمان من فاصله داره انگار که اگه برسه به حدی که آرمان جنابعالی باشه فیفا می رسه به ته خطش! قبول کن که داری بحث غیر منطقی می کنی فیفا یا هر گیم دیگه ای که ازش تمجید میشه همیشه به خاطر برتریشون به خاطر سایر عناوین هست.
کیلزون 3 گاد آف وار 3 سرخپوست مرده و ... همگی می توننن میلیون ها برابر بهتر از این باشن مگه میشه واسه نهایت کیفیت و موفقیت یک گیم نهایتی قائل شد و حرف از آرمان زد؟ اونم آرمان یک شخص مثل من یا شما که عددی نیستم! من البته از فعالیت مفید شما نهایت تشکر رو دارم و واقعا ممنون شما هستم بابت اخبار ریز و درشت ولی با این موضع گیری ها تون یه ذره زیر سوال می رید. کسی نمی گه فیفا شده فیفا (ع) ما داریم می گیم فیفا اونقدر با PES فاصله داره که با اینکه میشه مقایسه کرد ولی مضحکه اگه دقت می کردی به حرفم منم نگفتم نمیشه مقایسه کرد من گفتم مضحکه عین صحبت در مورد مقایسه اینکه یه عدد تک رقمی بزرگه یا یه عدد 20 رقمی این واقعا مضحک نیست؟ حالا از حرفم کسی برداشت نکنه که فاصله ساکر و فیفا اینقدره نه اینقدر هم نیست ولی خوب زیاده و جایی که حرف از فیفا در میون باشه ساکر اندازه یه سرگرمی بی نمک هست...

Elendil1
29-07-2011, 23:12
atheistboy جان شما یه جوری حرف می زنی کسی ندونه فکر می کنه شما داری ادعای خدایی می کنی همچین می گید فیفا با آرمان من فاصله داره انگار که اگه برسه به حدی که آرمان جنابعالی باشه فیفا می رسه به ته خطش! قبول کن که داری بحث غیر منطقی می کنی فیفا یا هر گیم دیگه ای که ازش تمجید میشه همیشه به خاطر برتریشون به خاطر سایر عناوین هست.
کیلزون 3 گاد آف وار 3 سرخپوست مرده و ... همگی می توننن میلیون ها برابر بهتر از این باشن مگه میشه واسه نهایت کیفیت و موفقیت یک گیم نهایتی قائل شد و حرف از آرمان زد؟ اونم آرمان یک شخص مثل من یا شما که عددی نیستم! من البته از فعالیت مفید شما نهایت تشکر رو دارم و واقعا ممنون شما هستم بابت اخبار ریز و درشت ولی با این موضع گیری ها تون یه ذره زیر سوال می رید. کسی نمی گه فیفا شده فیفا (ع) ما داریم می گیم فیفا اونقدر با PES فاصله داره که با اینکه میشه مقایسه کرد ولی مضحکه اگه دقت می کردی به حرفم منم نگفتم نمیشه مقایسه کرد من گفتم مضحکه عین صحبت در مورد مقایسه اینکه یه عدد تک رقمی بزگه یا یه عدد 20 رقمی این واقعا مضحک نیست حالا از حرفم برداشت نکنه که فاصله ساکر و فیفا اینقدره نه اینقدر هم نیست ولی خوب زیاده و جایی که حرف از فیفا در میون باشه ساکر اندازه یه سرگرمی بی نمک هست...

حرفت درسته ،
فیفا هم اونقدر ها خوب نیست ، ولی مشکل اینه PES خیلی ضعیفه ، دلیل بی رقیب موندن فیفا هم همینه ، نه اینکه فیفا خیلی خوب باشه ، PES هر سال داره یه سری تغییرات جزئی میده که واقعآ تاثیرش زیاد نیست ... PES رو باید از بیخ بسازن

یادش بخیر کونامی یه زمانی Winning Eleven 3 و Winning Eleven 10 (واسه ps1) میزد ... ! حالا چی شده ....

Yi Yi
29-07-2011, 23:40
کیلزون 3 گاد آف وار 3 سرخپوست مرده و ... همگی می توننن میلیون ها برابر بهتر از این باشن مگه میشه واسه نهایت کیفیت و موفقیت یک گیم نهایتی قائل شد و حرف از آرمان زد؟ اونم آرمان یک شخص مثل من یا شما که عددی نیستم! من البته از فعالیت مفید شما نهایت تشکر رو دارم و واقعا ممنون شما هستم بابت اخبار ریز و درشت ولی با این موضع گیری ها تون یه ذره زیر سوال می رید. کسی نمی گه فیفا شده فیفا (ع) ما داریم می گیم فیفا اونقدر با PES فاصله داره که با اینکه میشه مقایسه کرد ولی مضحکه اگه دقت می کردی به حرفم منم نگفتم نمیشه مقایسه کرد من گفتم مضحکه عین صحبت در مورد مقایسه اینکه یه عدد تک رقمی بزگه یا یه عدد 20 رقمی این واقعا مضحک نیست حالا از حرفم برداشت نکنه که فاصله ساکر و فیفا اینقدره نه اینقدر هم نیست ولی خوب زیاده و جایی که حرف از فیفا در میون باشه ساکر اندازه یه سرگرمی بی نمک هست...
برای انتقاد از فیفا و داشتن آرزو و تصور یه شبیه ساز بهتر، حتما نباید خدا باشی!

شاید بهتر بود از کلمه ای بهتر از آرمان استفاده می کردم تا اینقدر سوءتفاهم پیش نیاد.
آرمان رو برابر بگیرید با انتظارات .
وقتی گفتم آرمان، منظورم فقط بهترین شبیه سازی فوتبالی که بشر می تونه بسازه نبود! منظورم چیزهای دست یافتنی تری بودند. چیزهایی که دور از دسترس و توان سازندگان فیفا نیستند. چیزهایی که قابل حل اند.

درسته که فاصله ی این دو رقیب در بعضی جاها از هم زیاد میشه، ولی فیفا فقط با رقیبش فاصله نداره، بلکه با یه بازی شبیه سازی فوتبال که برای من بیشتر از 2 ماه عمر کنه هم فاصله داره!

شاید برای شما بیشتر از 2 ماه عمر کنه و بتونه رضایت شما رو تامین کنه.
ولی هنوز که نتونسته من رو راضی کنه.
و بازی ای که برای من رضایت بخش و سرگرم کننده نیست، هر چقدر هم که از رقیبش بهتر باشه، برای من اهمیتی نداره.

Masoud King
30-07-2011, 00:21
وقتی گفتم آرمان، منظورم فقط بهترین شبیه سازی فوتبالی که بشر می تونه بسازه نبود! منظورم چیزهای دست یافتنی تری بودند. چیزهایی که دور از دسترس و توان سازندگان فیفا نیستند. چیزهایی که قابل حل اند.
یادمه پارسال خود سازندگان بازی مشکلات و کمبود های زیادی رو از بازی به صورت لیست در آورده بودند و دیوید راتر تو فروم فیفا گفتن که امکان نداره مشکلی رو کسی بگه و تو لیست ما نباشه... یعنی اونا خودشون می دونن چیا نقص داره و دلیل اینکه نمی تونن همه اینا رو بر طرف کنن یکی تعداد تیم سازنده و دیگری هم کمبود وقت هست...
شما مثلا ببین از وقتی سری نکست جن معرفی شده هر سال دارن فیزیک بازی رو بهبود میدن تا به او حد مطلوبی که می خوان برسن.
گیم پلی رو اومدن حرکت 360 درجه بهش اضافه کردن و بعدش برخورد های 360 درجه و سیستم پاس دهی جدید که امسال میگن بهتر هم شده. به گفته کسائیکه بازی کردن دو مشکل عمده یعنی پاس پینگ پنگی و فشار زیاد از بین رفته که این خبر خیلی خوشحال کننده ای هست. فردیت گرایی رو به بازی اضافه کردن و کلی چیز دیگه.
امسال اومدن مکانیسم دفاعی بازی رو کلا عوض کردن و همچنین قسمت career mode رو بازم بهبودش دادن. تو سایت fifasoccerblog نوشته بود اگه به قسمت مربی گری نسخه 11 نمره 3/10 بدیم به یکی نسخه 12 میشه 6 یا حتی 7 از 10 داد. یعنی هر سال بازی داره پیشرفت قابل توجهی میکنه.

مشکلات هوش مصنوعی هم تو همه بازیها هست و نه تنها فیفا... حتی یوبی سافت (فکر کنم) گفته بود که چیزی که از نسل بعد انتظار میره تحول تو زمینه هوش مصنوعی هست نه گرافیک خارق العاده... این یعنی اینکه محدودیت دارن. تو یه بازی شوتر مثه کرایسیس 2 که CPU قراره نهایت هم زمان 10 تا دشمن رو سازماندهی کنه میبینی که کم میاره حالا فرض کن قرار باشه 20 بازیکن رو سازماندهی کنه و مشخصا نمیشه اون انتظار بالا رو ازش داشت.

کلا من خودم منکر مشکلات فیفا نیستم ولی مطمئن هستم هر سال اشکالات بازی کم میشه و سازندگان با احترامی که به نظر گیمر ها میزارن سعی میکنن هر سال به خواسته اونها نزدیک بشن.
+
تو زمینه شبیه سازی هم اون مصاحبه پست اول رو بخونید متوجه می شید چرا بازی از یک شبیه ساز کاملا واقعی فاصله داره

dr_shahrooz
30-07-2011, 03:03
فیفا هم ایراد داره،کیه که این رو رد کنه ولی انصافا ایراد هاش آزار دهنده نیست،رو مخ آدم نمیره
من هروقت Pes بازی میکردم آخرش با ناراحتی از جلوش پا میشدم
اون از pes 2009 که بازیکن از تو روح طرف مقابل رد میشد و بازیکن های باگی مثل Eto'o و C.ronaldo توش بودن
اون از Pes 2010 که میگفتی پاس بده،1000 ثانیه بعد پاس میداد و وحشتناک Delay داشت
pes 2011 رو هم همون روز اول دموش رو تو play station 3 دانلود کردم،10 دقیقه بازی کردم و بعد پاکش کردم !!!!
من احساس میکنم تو فیفا به هوش و هنر گیمر بیشتر احترام گذاشته میشه و آرادی عمل بیشتره
البته فیفا 11 هم ایراد داشت که تو جاهای مختلف در مورد ایراد هاش نوشتم و اینجا هم مینویسم
ولی همونطور که گفتم ایراد هاش آزار نمیده آدمو
اینکه این تو شرکت با هم رقابت کنن مشخصا به نفع من و بقیه ی گیمر هاس ولی pes تا engine رو عوض نکنه راه به جایی نمیبره،sea bass باید نگاهشو به یه بازی فوتبال عوض کنه
من که میخوام هم واسه ps3 هم واسه کامپیوتر فیفا رو اریجینال بگیرم
اگه pes 2012 هم خوب بود که احتمالشو در حد 1 % هم نمیدونم،اونو هم اریجینال میگیرم

Gregar
30-07-2011, 10:34
منم بیشتر با نظرات atheistboy موافقم .
ولی نمیخوام بگم فیفا بده . خیلی هم خوبه ولی نه در حد اینکه بخوایم بگیم خیلی خداست .
ایراداتی داره که برعکس گفته های اقا شهروز باید بگم بیش از هر بازی دیگه ای روی مخت راه میره .
اصلا هم چیز غیر طبیعی نیست . هر که بامش بیش برفش بیشتر .
یعنی هر بازی ای که اینقدر گیم پلیش عالی باشه و حرکات و تکنیک ها و ... هر چی که از فیفا بخوام تعریف کنم از اون طرف مشکلاتش هم 100 در 100 بیشتر میشه . واقعا هم یه چیز طبیعیه .
درسته که بازی ساز نیستم . اما کسایی که برنامه نویسی میکنن مخصوصا در زمینه هوش مصنوعی از جمله خود من که البته خیلی در اون حد نیستم
ولی همین قدر دیگه الان اینو فهمیدم که هر قابلیتی بخوای به هوش مصنوعیت اضافه کنی مطمئنا یه جایی یه باگی یا مشکلی به وجود میاد که واقعا درست کردنش خیلی کاره چون باز یه جای دیگه مشکل به وجود میاره .

کلا نباید از یه یه بازی فوتبال اینقدر انتظار داشت . چون واقعا دارم میگم طراحی هوش مصنوعی واسه فوتبال کار برنامه نویس های خیلی خیلی قدریه . حالا تا همین جا هم که تونستن هوش مصنوعی رو بسازن باز هم خوبه .
هر چند مشکلاتی هنوز داره که به نظرم فیفا از قصد اونا رو برطرف نمیکنه (واسه افزایش سختی) ولی واقعا وقتی سختی بازی رو میزارید روی Legendary باید به فیفا حق بدید که باگ های هوش مصنوعی زیادی هم داشته باشه .
البته این عادت یا حتی باید بگم حق ماست که از فیفا انتظارات بیشتری داشته باشیم که به نظر من نشانه علاقه به فیفاست . یعنی دوست نداریم زمانی برسه (که فکر نکنم برسه) که از فیفا بریم به pes و دوست داریم بازی مورد علاقه مون هی بهتر بشه .
یا حتی اگه از خیلی طرفدار فیفا نباشیم باز هم وقتی داریم بازی مکنیم یعنی واسه اون بازی که رفتیم پول دادیم ارزش قائل میشیم و وقتمون رو میزاریم واسه اون بازی و وقتی مشکلی توش ببینیم که بره رو اعصابمون طبیعیه که ایراد بگیریم .

فیفا اصلا در حد یه بازی نسبتا کامل فوتبالی هم نیست ولی باز هم تا اینجا عالی کار کردن .
منی که از فیفا 2005 همیشه فیفا میزدم و دیگه از pes 2006 دیگه طرف pes نرفتم و همیشه طرفدار فیفا بودم و همین الان هم از موقعی که فیفا 11 اومده حتی واسه پی سی و حتی با کیبرد روزی نشده که کمتر از 2 ساعت فیفا نزنم دارم میگم فیفا اگه همینطور پیشرفت کنه امید میره که بتونه لااقل به اون بازی نسبتا کامل فوتبالی برسه .

البته به شرطی که دیگه یه سری شیطنتهاشو از توش کم کنه .
چند پست قبلتر این شیطنتهاشو گفته بودم که مربوط به cheat مصنوعی به جای هوش مصنوعی بود .

Masoud King
30-07-2011, 16:45

یه ویدئو جدید از بازی منتشر شده که مربوط به جوایز گرفاته شده توسط بازی در E3 2010 هست که 20 بار به عنوان بهترین بازی ورزشی انتخاب شده و همچنین گزیده ای از جملات سایت های معتبر در مورد بازی و چندین صحنه زیبا از دیگر مواردی است که در ویدئو خواهید دید.

IGN
"Impossible to go back to fifa 11"

B3HZ@D
30-07-2011, 20:37
مرسی مسعود جان
فایل رو آپلود کردم تا دوستانی که به یوتیوب دسترسی ندارن بتونن این فایل رو دانلود کنن
حجم فایل 20 مگابایت با فرمت MP4.

joopiter23
30-07-2011, 21:57
همین الان هم از موقعی که فیفا 11 اومده حتی واسه پی سی و حتی با کیبرد روزی نشده که کمتر از 2 ساعت فیفا نزنم

یه سوال پیش میاد
شما کلا فیفا pc می زنید؟ و با توجه به اون این همه ناراحتین و نقد می کنید{که اگر این طور باشه که یعنی که نقد هاتون یکسال عقب هست} یا این که حوصله اضافه دارین وقتی که فیفا کنسول هست{که یکسال جدیدتر هست} می روید و فیفا pc رو با کیبورد که همین کار هم یعنی حذف کلی چیزی به نام دریبل 360 درجه در نسخه pc رو بازی می کنید ؟:18:{دریبل 360 درجه حتما باید با انالوگ بازی بشه تا کارکرد داشته باشد}
خواهشا طرح سوالم رو برداشت بد نکنید ، فقط یک سوال بود :11:

در کل منظور این بود که آخه مرد مومن خودت که این همه از فیفا گله داری {بر فرض برداشت من که نسخه کنسولی رو بازی می کنی} ، دیگه چرا خودت رو با نسخه پارسالی ا.ن هم با کیبورد زجر میدی :46:

Gregar
30-07-2011, 23:05
یه سوال پیش میاد
شما کلا فیفا pc می زنید؟ و با توجه به اون این همه ناراحتین و نقد می کنید{که اگر این طور باشه که یعنی که نقد هاتون یکسال عقب هست} یا این که حوصله اضافه دارین وقتی که فیفا کنسول هست{که یکسال جدیدتر هست} می روید و فیفا pc رو با کیبورد که همین کار هم یعنی حذف کلی چیزی به نام دریبل 360 درجه در نسخه pc رو بازی می کنید ؟:18:{دریبل 360 درجه حتما باید با انالوگ بازی بشه تا کارکرد داشته باشد}
خواهشا طرح سوالم رو برداشت بد نکنید ، فقط یک سوال بود :11:

در کل منظور این بود که آخه مرد مومن خودت که این همه از فیفا گله داری {بر فرض برداشت من که نسخه کنسولی رو بازی می کنی} ، دیگه چرا خودت رو با نسخه پارسالی ا.ن هم با کیبورد زجر میدی :46:

عزیزم شما بد برداشت کردی . من خیلی هم از فیفا راضیم و ازش تعریف کردم و یه سری مشکلاتی که میگم داره رو مشترک داره نه که فقط مال پی سی باشه و بخوام نسخه قدیمی رو ورق بزنم .
توی تاپیک خود ea هم بری میبینی که اونجا یه سری مشکلات رو مشترکا مطرح میکنن .
شما الان فکر کردی دیگه الان واسه خودت داری فیفا 11 میزنی و ما داریم با پی سی فیفا 10 میزنیم اره ؟ همون یه سال پیش هم همین موضوع مطرح شد و نتیجه این شد که خیلی هم از هم دور نیستن (با تشکر از doctor+)
شما خیلی از پی سی مثل اینکه متنفری . البته حق میدم . تمام کنسول باز ها همینطورین . جرات نمیکنی باهاشون یه بحث مشترک راه بندازی .
مثل همون تاپیک Darksiders که ....
+
زمانی که فیفا 2005 بود شما کجا بودی ؟ با کنتلر 360 درجه دریبل میزدی ؟ در ضمن توی فیفا 11 با همون دسته اشغال ps2 هم میشه 360 درجه دریبل زد .

به قول دوستمون باید حتما خدا باشی تا نقد کنی ؟ راستی اسم این تاپیک رو خوندی ؟ نوشته فیفا 12 نه فیفا 12 کنسول .
تازه اینهم که قراره مشترک بیاد . شما الان با خودت فکر کردی پی سی باز با کیبرد جلوی یه بازیکن با دسته انالوگ دار کم میاره ؟ نمیدونم چند نفر دسته دار حرفه ای رو با همین کیبرد تا حالا زدم .

راستی شما هم از برداشت بدی یه وقت نکنی :46:

Masoud King
30-07-2011, 23:40
همون یه سال پیش هم همین موضوع مطرح شد و نتیجه این شد که خیلی هم از هم دور نیستن (با تشکر از doctor+)
نه بابا فیفا 11 کجا و فیفا 10 کجا
به نظر من که فرق زیادی داشتن و تو نسخه 11 بازی پالایش زیادی شده بود

Gregar
30-07-2011, 23:43
نه بابا فیفا 11 کجا و فیفا 10 کجا
به نظر من که فرق زیادی داشتن و تو نسخه 11 بازی پالایش زیادی شده بود

من فیفا 11 کنسولی و پی سی رو گفتم . فیفا 10 کجا بود :13:

City 17
30-07-2011, 23:52
من فیفا 11 کنسولی و پی سی رو گفتم . فیفا 10 کجا بود :13:
منظور از فیفا 10 و فیفا 11 هر دو نسخه کنسولی بود که میشه همون فیفا 11 پی سی و 11 کنسول.
اگه دقت کنی گفته شد پالایش زیادی صورت گرفت که به همین موضوع اشاره داره و گرنه از قیقا 10تا 11 پی سی که بهش پالایش نمیگشن بهش میگن انقلاب کبیر فرانسه : دی

Masoud King
31-07-2011, 00:14
من فیفا 11 کنسولی و پی سی رو گفتم . فیفا 10 کجا بود
فیفا 10 کنسول همون فیفا 11 پی سی هست که فقط گرافیکش تغییر کرده با منو هاش وگرنه گیم پلی همونه
+
ویرایش:
e e e
پست بالایی رو ندیدم
ساری

romell
31-07-2011, 13:33
آقای gregar دقیقا شما داری با پی سی FIFA 10 بازی میکنی شما که انقدر واردین هنوز اینو نمیدونین تازه عزیز این دوستمون joopiter 23 پی سی هم بازی میکنه و براش فرقی نمیکنه ...........

Masoud King
31-07-2011, 16:09
چند ساعت پیش تو صفحه توییتر EA SPORTS FIFA تصویر جالبی از نسخه PC قرار گرفت. البته گویا تو محل کارشون بیکار بودنش نشستن همچین چیزی درست کردن و به قول خودشون چیز جالبیه ولی رسمی نیست و تو بازی همچین چیزی پشتیبانی نمیشه !!

joopiter23
31-07-2011, 23:06
.
شما الان فکر کردی دیگه الان واسه خودت داری فیفا 11 میزنی و ما داریم با پی سی فیفا 10 میزنیم اره ؟ همون یه سال پیش هم همین موضوع مطرح شد و نتیجه این شد که خیلی هم از هم دور نیستن (با تشکر از doctor+)
شما خیلی از پی سی مثل اینکه متنفری . البته حق میدم . تمام کنسول باز ها همینطورین . جرات نمیکنی باهاشون یه بحث مشترک راه بندازی .
مثل همون تاپیک Darksiders که ....
+
زمانی که فیفا 2005 بود شما کجا بودی ؟ با کنتلر 360 درجه دریبل میزدی ؟ در ضمن توی فیفا 11 با همون دسته اشغال ps2 هم میشه 360 درجه دریبل زد .

به قول دوستمون باید حتما خدا باشی تا نقد کنی ؟ راستی اسم این تاپیک رو خوندی ؟ نوشته فیفا 12 نه فیفا 12 کنسول .
تازه اینهم که قراره مشترک بیاد . شما الان با خودت فکر کردی پی سی باز با کیبرد جلوی یه بازیکن با دسته انالوگ دار کم میاره ؟ نمیدونم چند نفر دسته دار حرفه ای رو با همین کیبرد تا حالا زدم .

راستی شما هم از برداشت بدی یه وقت نکنی :46:

من برداشت بد نمی کنم ، به سوالاتی که مطرح کردی جواب می دم
اول این که خواب من به هدف خودم رسیدم و ان این که برام معلوم شد شما فیفا pc رو بازی می کنید پس دیگر به نقد هاتون خرده نمی گیرم چون طبیعی می باشد و خیلی هاش یکسال پیش در نت مطرح می شد و خیلی ها هم حل شده

بله نظر من اینه که این دو تا خیلی هم از هم دورند.....

عزیز دل اون موقعی که مافیا 1 اومد و یا فار کرای 1 بنده هم pc بازی میکردم چون ps2 عقب افتاده بود همانجوری که ممکن اگر تا سال دیگه کنسول های جدید نیان اون شرایط تکرار بشه و برای من فرقی هم نمی کند فقط مسئله اینجاست که فعلا پول اضافه نداشتم که بدم pc گرون بخرم و اعصاب اضافه نداشتم که دلم برای بازی هایی همچون فیفا از سال 2008 تا به حال و یا مرتال کمبات ها و یا بکس و و و و خیلی های دیگر لک بزند، اینو گفتم که رفع برداشت از شما بشه و نظر شخصیم هست اینجا هم جاش نیست ادامه بدیم.

حق هم نمی خواد به من بدی[من از خودم و عقل خودم مطمئنم که بهترین شرایط رو با بهترین سود و بهترین حالت امکان پذیر رو برای خودم فراهم می کنم] ، خواستی هم بحث بکنی اگه جای خوب پیدا کردی و اگر اهل بحثی من مشکلی ندارم

لطفا سریع هم برچسب نزنید

زمانی که فیفا 2005 اومد بنده رفتم و خریدمش 5 تا cd هم بود ولی طبق معمول بعد ازچند دست دلمو زد چون اون موقع تازه تازه بود که pes داشت وارد pc شده و آرزوی ما رو برآورده می کرد{سالها بود که انحصار کنسول ps2 بود و ما افسوسشو می خوردیم بابامونم پول نمی داد بخریم}

کلا از نظر من فیفا تا سال 2008 که سیاست هاشون واسه کنسول های نسل جدید عوض شد اصلا فوتبال نبود

کنترل 360 درجه هم ربطی به فلش نداره گل پسر، برو یکم تو آرشیو های پارسال جستجو کن تا بفهمی که در بیسیک گیم پلی بازی اضافه شده،و چون تعداد جهات اصلی در بازی زیاد شده برای آزادی عمل در حرکت بخاطر محدودیتی که در فلش بخاطر وجود 4 جهت اصلی و 4 تا فرعی است مجبوریم از انالوگ برای استفاده بهینه کارکرد بگیریم.

خواب بله، در فیفا 11 pc که فیفا 10 کنسول باشد دریبل 360 درجه موجود است و اگر دسته ps2 اشغال باشه یا نو باشه یا هرچی اگه انالوگ داشته باشه و ازش استفاده کنی ،بله دارین نهایت کارکرد 360 درجه رو دارا می شین

نخیر ولی نباید باعث انحراف بشین، بله اینجا در مورد فیفا 12 مطلب بنویسید کسی هم حرفی ندارد ولی وقتی قرار است در مورد 11 صحبت کنید حتما باید ذکر کنید که طرف صحبت شما نسخه pc هست وگرنه باعث اشتباه امثال بنده و زیر سوال بردن تلاش یکساله سازندگان در رفع بعضی از ایراداتتون می شوید.

خدا رو شکر که فیفا 12 مشترک شد ، بخاطر اینکه روزنه امیدی شد برای خودم تا بتونم دوباره رو کامپیوتر بازی کنم {آخه کنسولم سوخته :20:} ، و این که خوش بحالتون که یکدفعه 2 سال پیشرفت رو میبینید{که یا کاملا خوشحال می شوید و یا اینکه انتظاراتتون رو بر آورده نمی کنه که انشالله که اینجوری نشه}

من هم در مورد pc بازها هیچ جوری فکر نکردم و نمی کنم ، هر جور که راحتین حال ملت رو بگیرین و ببرینشون به من چه :46:

بعدشم مگه هرکی می خواد با pc بازی بکنه مگه قسم خورده که با کیبورد بازی کنه خیلی ها هم با دسته بازی می کنند،مثل خودم و مطمئنا هیچ فرقی با کسی که در کنسول بازی می کنند نخواهند داشت{البته به شرط اینکه نسخه ها یکی باشد}:11:

Yi Yi
31-07-2011, 23:08
امروز برای هزارمین بار با شرایطی روبرو شدم که سال هاست داره در Career Mode فیفا تکرار میشه.

برای ثبت در تاریخ! عکسی از این لحظه ی دردناک گرفتم :

عکس هولناک بالا تصویریه از رده بندی 10 تیم اول لیگ دست دوم انگلیس در فیفا 11 نسخه ی PC
و تیم چهارم جدول تیمی ست که من مدیریتش می کنم.

به تعداد کمتر بازی های تیم من نسبت به رقبا توجه کنید.
فیفا با این کار، هیجان و ترس و دلهره ی هر بازی رو در من از بین برد. حس رقابت رو نابود کرد و انگیزه ای برای ادامه ی بازی باقی نگذاشت.

نمی دونم این مسئله در فیفا 11 کنسول وجود داره یا نه. اما اگر وجود داشت، امیدوارم در فیفا 12 وجود نداشته باشه.

joopiter23
31-07-2011, 23:53
اینکه شما گفتین رو ، اگر منظورتون عقب جلو بودن بازی هاتون است که در نسخه کنسولی هم هست، اون هم بخاطر تعداد بازی ها و تعویق افتادن و اینجور چیز هاست که بعضی اوقات در دنیای واقعیت هم می افتد ولی در فیفا نوساناتش زیاده و بعضی اوقات خیلی زیاده روی می کنه که یه بدی دارد که بعضی اوقات مثلا شما ششمید با 3 بازی کمتر و مدیریت شما رو زیر سوال می بره و احتمال اخراج کردن وجود داره که اینجاش تو ذوق می زنه

Masoud King
01-08-2011, 01:59
به تعداد کمتر بازی های تیم من نسبت به رقبا توجه کنید.
فیفا با این کار، هیجان و ترس و دلهره ی هر بازی رو در من از بین برد. حس رقابت رو نابود کرد و انگیزه ای برای ادامه ی بازی باقی نگذاشت.
اینکه خیلی عادیه مخصوصا تو لیگ انگلیس... اتفاقا این موضوع شبیه سازی این بازی رو می رسونه
تو لیگی مثه آلمان این قضیه کمتر دیده میشه ولی تو انگلیس به خاطر زیاد بودن تعداد جام هایی که تیم ها در اون هستن خیلی پیش میاد... همین فصل پیش تیمای بالای جدول لیگ برتر دو سه تا بازی کم و زیاد داشتن

Yi Yi
01-08-2011, 15:49
اینکه خیلی عادیه مخصوصا تو لیگ انگلیس... اتفاقا این موضوع شبیه سازی این بازی رو می رسونه
تو لیگی مثه آلمان این قضیه کمتر دیده میشه ولی تو انگلیس به خاطر زیاد بودن تعداد جام هایی که تیم ها در اون هستن خیلی پیش میاد... همین فصل پیش تیمای بالای جدول لیگ برتر دو سه تا بازی کم و زیاد داشتن
1. نکته اینجاست که جام های حذفی برای تیم من هفته ها پیش به پایان رسید. چون من همشون رو باختم.
2. از اون طرف چرا فیفا از بین این همه تیم تصمیم گرفته که تیم من کم ترین بازی رو داشته باشه؟! و متاسفانه بارها تیم من در فیفاهای مختلف، در اواخر فصل تیمی بوده که کمترین بازی رو داشته.
3. درسته. این طبیعی ست که تیم ها در مقاطع مختف فصل ، تعداد بازی های متفاوتی داشته باشند، اما اینکه در فیفاهای مختلف اغلب اوقات تیمی که کمترین بازی رو داره تیم منه، کمی غیرطبیعیه.

Masoud King
01-08-2011, 19:20
1. نکته اینجاست که جام های حذفی برای تیم من هفته ها پیش به پایان رسید. چون من همشون رو باختم.
درسته تیم شما حذف شده ولی تیمی که تو لیگ قرار بوده طبق برنامه باهاش بازی کنید حتما بازی داشته

الان شما نگاه کن تو همون 10 تیم فقط یه تیم هستکه 40 بازی داره و بقیه 38 و 39 هست.

آره اینو قبول دارم که اغلب تیم های ما بازی های کمتری داره ولی دقت کنی همیشه تو یکی سری زمان ها از فصل مخصوصا تو لیگ انگلیس تعداد بازیا برا بعضی تیم کمه و حتی نسبت به تیم صدر سه تا بازی کمتر هم دیده میشه..

در مجموع همینکه به ایمل زده میشه میگن فلان بازی تاریخش عوض شده و اینطور چیزا خیلی جو career mode رو جالب تر میکنه ولی خوب این مد مربی گری مشکلات جدی هم داره که اجتناب ناپذیره و امسال باید دید چکار کردن
+
همچنین یه فایل صوتی هم از گزارشگری بازی منتشر شده که در اون گزارشگر بازی به بازگشت یه بازیکن از مصدومیت خبر میده..خیلی جالبه گوش کنید:

Big-Boss
01-08-2011, 19:33
در مجموع همینکه به ایمل زده میشه میگن فلان بازی تاریخش عوض شده و اینطور چیزا خیلی جو career mode رو جالب تر میکنه ولی خوب این مد مربی گری مشکلات جدی هم داره که اجتناب ناپذیره و امسال باید دید چکار کردن

در نظر داشته باشید که فیفا یه بازی تخصصی مربیگری هم داره,باید یه جوری تعادل برقرار کنه که اون بازیش هم فروش خودش رو داشته باشه.

Layken
02-08-2011, 11:38
FIFA Soccer 12 - Gameplay Trailer (PC) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

JUSTIN11
02-08-2011, 12:37
FIFA Soccer 12 - Gameplay Trailer (PC) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Fpc%2Fsports%2Ffifa-soccer-12%2Fvideo%2F6326094%2Ffifa-soccer-12--gameplay-trailer%3Ftag%3Dgumballs%253Btitle%253B2)

این همون ویدئوی جوایز فیفاست که مسعود جان صفحه قبل گذاشته بود .....

gta6767
03-08-2011, 15:37

» پیش نمایش بازی Fifa 12:

در سالهای نه چندان دور,همیشه این Fifa بود که زیر سایه سنگین Pro Evolution Soccer (حداقل از نظر کیفیت)محو میشد,زیرا فیفا علی رغم کیفیت نه چندان جالب در آن سالها باز هم همیشه از نظر فروش بسیار خوب عمل میکرد.اما با ورود به نسل جدید,سازندگان این بازی دریافتند که اگر میخواهند بازار را به کنترل خود درآوردند باید تغییرات اساسی ای در بازی خود ایجاد کنند,نتیجه آن شد که نسخه کنسولی این بازی مجددا و از پایه طراحی و ساخت شد و توانست نام خود را احیا کند.در آن سوی میدان نیز رقیب تمایل چندانی برای رقابت از سوی خود نشان نداد و وضعیت کاملا برعکس شد.به نظر میرسد سازندگان فیفا دست از روند رو به رشد خود برنداشته و به در دست داشتن بازار راضی نشدند,زیرا هر سال فیفا با تغییرلت مثبت روانه بازار میشود و امسال نیز تولید کننده بازی آقای دیوید روتر FIFA 12 را به عنوان یک انقلاب نه تکامل معرفی کرد.

باز هم بهترین
شاید طرفدران وسواسی این بازی از نتیجه تغییرات بنیادین و اساسی در بازی محبوب خود نگران باشند,ولی آقای روتر به آنها اطمینان خاطر داده FIFA 12 با حفظ تمام نکات مثبت نسخه های قبلی و داشتن نکان خلاقانه جدید در گیم پلی باز هم به عنوان بهترین بازی فوتبال خود را به گیمرها معرفی کند.آقای روتر این آیتمهای جدید را تحت عناوینی همچون مکانیزم جدید دریبل زنی(که Precesion Dribbling نام دارد),سیستم های تکنیکی تدافعی و مهم تر از همه موتور فیزیکی کاملا جدید(با نام Impact Engine)معرفی کرد,که به گفته وی ترکیب این آیتم ها به همراه ویژگی های که این بازی تاکنون داشته منجر به خلق تجربه های منحصر به فرد جدیدی خواهد شد.هر چند کاملا مشخص است که به کاربردن چنین جملاتی در ابتدای معرفی یک بازی جدید بیشتر زمینه بازاریابی و جلب توجه دارد,ولی آقای روتر و تیم همراهش در سالهای اخیر نشان داده اند همیشه به قول هایی که داده اند عمل کرده اند.اولین موردی که در تمام مصاحبه ها از سوی سازندگان بازی به آن اشاره شده است,Precision Dribbling است که علی رغم معرفی سیستم چرخش 360 درجه ای در فیفا 10,به بازیکنان حرفه ای اجازه خواهد داد توپ را در هر نقطه ای از زمین که علاقه دارند حمل کنند.آقای Aaron McHardy تولید کننده گیم پلی بازی در این مورد میگوید:ما میخواهیم نسل جدیدی از کنترل را در فیفا 12 به گیمرها معرفی کنیم و به کمک آن مناطق بیشتری از زمین را در اختیار آنها قرار دهیم.اگر شما نسخه های قبلی را بازی کرده باشید حتما میدانید مناطق کناری و گوشه های زمین در دسترس نبودند و یک کنترل اشتباه از شما منجر به از دست دادن توپ میشد.ولی حالا این مشکل حل شده و شما میتوانید توپ را در شرایط سخت و محیط های محدود و کوچک به خوبی کنترل کنید,نظیر آنچه لیونل مسی با توپ انجام میدهد و مدافعان حریف را با حرکات ریز از پیش رو بر میدارد.فیفا 12 همانند نسخه های قبلی بازی تنها در حرکت در نقاط جدید زمین و دادن فضاهای بیشتر به بازیکنان پیشرفت نکرده,بلکه در زمینه دفاع کردن و بستن راه مهاجمین حریف نیز بازی دستخوش تغییرات بنیادینی شده است.حتما میدانید تا کنون برای پرس کردن مهاجمین حریف کافی بود دکمه X (در ایکس باکس) و مربع (در پلی 3)را به طور ممتد فشار دهید تا یکی از مدافعین به سمت بازیکن حامل توپ رفته و وی را تحت فشار قرار دهد(یا با فشردن دکمه B یا دایره مدافع دومی را نیز برای این کار ارسال کنید).این سیستم اتوماتیک هرگونه خلاقیتی را در زمینه کارهای تدافعی از بازیکن میگرفت,ولی در فیفا 12 این سیستم اتوماتیک به طور کلی از بازی حذف شده و شما باید با زمان بندی دقیق و تفکر قبلی بازیکن خود را برای پرس کردن مهاجم حریف ارسال کنید,زیرا در غیر این صورت در نبرد تن به تن شکست خواهید خورد و فضای وسیعی را برای حرکت به حریف خواهید داد.ولی اگر اینکار را به درستی انجام دهید امکان هرگونه حرکت را از حریف میگیرید.به گفته سازندگان بازی این تصمیم بسیار سخت و بزرگی برای آنها بوده است که سیستم دفاع کردن را به طور کلی تغییر دهند,ولی آنها معتقدند برای هرچه واقعی تر شدن بازی و بالاتر بردن هیجان آن باید دست به چنین تصمیم سختی میزنند.

» گزارشگرهای فیفا

حتما شما هم به عنوان یک طرفدار فیفا و کسی که سالهاست این بازی را دنبال میکنید,میدانید سالیان سال است که Martin Tyler و Andy Gray به عنوان گزارشگرهای مجازی این بازی ایفای نقش میکنند.اما اینبار و با انتشار فیفا 12 دیگر شاهد حضور آقای Andy Gray به عنوان مفسر در بازی فیفا نخواهیم بود,بلکه سازندگان بازی تصمیم گرفته اند از بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و باشگاه های آرسنال و لسترسیتی یعنی Alan Smith به جای Andy Gray استفاده کنند.به نظر میرسد این تصمیم مسئولین شرکت EA بی ارتباط با ماجرایی که برای آقای Gray در شبکه Sky Sport پیش آمد و منجر به اخراج وی از این شبکه شد نیست.سازندگان بازی قول داده اند در فیفا 12 بیش از ده هزار خط گزارش جدید به بازی اضافه شود,که در صورت عملی شدن این وعده,کمی از تکراری شدن گزارش های بازی در دراز مدت کاسته خواهد شد.لازم به ذکر است Martin Tyler و Alan Smith تنها تیم گزارشگری فیفا 12 نخواهند بود و تیم گزارشگری دیگری متشکل از Clive Tyldesley و Andy Townsend نیز در بازی وجود خواهند داشت که گیمرها بسته به سلیقه خود متوانند یکی از این 2 تیم را انتخاب کنند.

» آماری از فیفا

فیفا 11 با تمام کم و کاستی هایی که داشت باز هم بهترین بازی فوتبالی بود که در سال گذشته عرضه شد و فوتبال دوستان با توجه به آمارها,از این بازی بیشتر از رقیب دیرینه اش استقبال کردند.این بازی تا به امروز آمار خیره کننده ای از خود به جای گذاشته است.در مراسم معرفی فیفا 12 در کنفرانس شرکت [EAدر نمایشگاه E3 امسال,آقای پیتر مور اعلام کرد بیش از 43 میلیون نفر در سراسر جهان فیفا 11 را بر روی پلتفرم های گوناگون تجربه کرده اند و بیش از 1.3 میلیارد بازی آنلاین در فیفا 11 انجام شده است!این آمار خیره کننده دلیلی بود که آقای پیتر مور فیفا را به عنوان بزرگترین عنوان گیم ورزشی در جهان معرفی کند.

» FIFA و IOS

IOS مطمئنا یکی از سیستم عامل های محبوب نزد سازندگان بازیهای کامپیوتری برای ساخت بازی است.امسال نیز همانند دوسال گذشته فیفا بر روی IOS عرضه خواهد شد,از تغییراتی که امسال در این نسخه از بازی به وجود آمده میتوان به استفاده از IPod یا IPhone به عنوان کنترلر برای نسخه IPad این بازی اشاره کرد.به طوری که وقتی میخواهید نسخه IPAD این بازی را انجام دهید,میتوانید از وسیله های مذکور استفاده کرده و منوی کنترل بازی را به آنجا منتقل کنید.همچنین برای اولین بار امکان انحام نسخه IPad این بازی بر روی تلویزیون های خانگی به طور Full SIze فراهم شده و شما میتوانید تصویر بازی را از روی IPad بر روی HDTV خود منتقل کنید.

» کلام آخر

مسئولان شرکت EA Sports و تیم سازنده بازی قول داده اند این بار و در FIFA 12 هیچ تفاوتی بین نسخه کنسولی و PC نباشد و حتی از موتور Impact Engine نیزدر نسخه PC استفاده شود.سال گذشته برای اولین بار شرکت EA دست به یک حرکت مثبت زد و نسخه ای نصف و نیمه از نسخه کنسولی فیفا 11 را برای PC عرضه کرد که این بازی از لحاظ گیم پلی شباهت های زیادی با فیفا 10 کنسولی داشت.FIFA 12 در تاریخ 27 سپتامبر سال جاری میلادی برای X360 و PS3 و PC و PSP و Wii و IOS و 3DS در آمریکای شمالی و در تاریخ 30 سپتامبر برای دیگر نقاط جهان عرضه خواهد شد.
منبع:wwebest.ir

A.N.A.P
07-08-2011, 06:35
FIFA 12 vid has questions for Kaka

یه مصاحبه 3 دقیقه ای با Kaka هست . کیفیت HD 720p . تا مدت محدودی مستقیم هست !

hosiyar
07-08-2011, 11:04

» پیش نمایش بازی Fifa 12:

در سالهای نه چندان دور,همیشه این Fifa بود که زیر سایه سنگین Pro Evolution Soccer (حداقل از نظر کیفیت)محو میشد,زیرا فیفا علی رغم کیفیت نه چندان جالب در آن سالها باز هم همیشه از نظر فروش بسیار خوب عمل میکرد.اما با ورود به نسل جدید,سازندگان این بازی دریافتند که اگر میخواهند بازار را به کنترل خود درآوردند باید تغییرات اساسی ای در بازی خود ایجاد کنند,نتیجه آن شد که نسخه کنسولی این بازی مجددا و از پایه طراحی و ساخت شد و توانست نام خود را احیا کند.در آن سوی میدان نیز رقیب تمایل چندانی برای رقابت از سوی خود نشان نداد و وضعیت کاملا برعکس شد.به نظر میرسد سازندگان فیفا دست از روند رو به رشد خود برنداشته و به در دست داشتن بازار راضی نشدند,زیرا هر سال فیفا با تغییرلت مثبت روانه بازار میشود و امسال نیز تولید کننده بازی آقای دیوید روتر FIFA 12 را به عنوان یک انقلاب نه تکامل معرفی کرد.

باز هم بهترین
شاید طرفدران وسواسی این بازی از نتیجه تغییرات بنیادین و اساسی در بازی محبوب خود نگران باشند,ولی آقای روتر به آنها اطمینان خاطر داده FIFA 12 با حفظ تمام نکات مثبت نسخه های قبلی و داشتن نکان خلاقانه جدید در گیم پلی باز هم به عنوان بهترین بازی فوتبال خود را به گیمرها معرفی کند.آقای روتر این آیتمهای جدید را تحت عناوینی همچون مکانیزم جدید دریبل زنی(که Precesion Dribbling نام دارد),سیستم های تکنیکی تدافعی و مهم تر از همه موتور فیزیکی کاملا جدید(با نام Impact Engine)معرفی کرد,که به گفته وی ترکیب این آیتم ها به همراه ویژگی های که این بازی تاکنون داشته منجر به خلق تجربه های منحصر به فرد جدیدی خواهد شد.هر چند کاملا مشخص است که به کاربردن چنین جملاتی در ابتدای معرفی یک بازی جدید بیشتر زمینه بازاریابی و جلب توجه دارد,ولی آقای روتر و تیم همراهش در سالهای اخیر نشان داده اند همیشه به قول هایی که داده اند عمل کرده اند.اولین موردی که در تمام مصاحبه ها از سوی سازندگان بازی به آن اشاره شده است,Precision Dribbling است که علی رغم معرفی سیستم چرخش 360 درجه ای در فیفا 10,به بازیکنان حرفه ای اجازه خواهد داد توپ را در هر نقطه ای از زمین که علاقه دارند حمل کنند.آقای Aaron McHardy تولید کننده گیم پلی بازی در این مورد میگوید:ما میخواهیم نسل جدیدی از کنترل را در فیفا 12 به گیمرها معرفی کنیم و به کمک آن مناطق بیشتری از زمین را در اختیار آنها قرار دهیم.اگر شما نسخه های قبلی را بازی کرده باشید حتما میدانید مناطق کناری و گوشه های زمین در دسترس نبودند و یک کنترل اشتباه از شما منجر به از دست دادن توپ میشد.ولی حالا این مشکل حل شده و شما میتوانید توپ را در شرایط سخت و محیط های محدود و کوچک به خوبی کنترل کنید,نظیر آنچه لیونل مسی با توپ انجام میدهد و مدافعان حریف را با حرکات ریز از پیش رو بر میدارد.فیفا 12 همانند نسخه های قبلی بازی تنها در حرکت در نقاط جدید زمین و دادن فضاهای بیشتر به بازیکنان پیشرفت نکرده,بلکه در زمینه دفاع کردن و بستن راه مهاجمین حریف نیز بازی دستخوش تغییرات بنیادینی شده است.حتما میدانید تا کنون برای پرس کردن مهاجمین حریف کافی بود دکمه X (در ایکس باکس) و مربع (در پلی 3)را به طور ممتد فشار دهید تا یکی از مدافعین به سمت بازیکن حامل توپ رفته و وی را تحت فشار قرار دهد(یا با فشردن دکمه B یا دایره مدافع دومی را نیز برای این کار ارسال کنید).این سیستم اتوماتیک هرگونه خلاقیتی را در زمینه کارهای تدافعی از بازیکن میگرفت,ولی در فیفا 12 این سیستم اتوماتیک به طور کلی از بازی حذف شده و شما باید با زمان بندی دقیق و تفکر قبلی بازیکن خود را برای پرس کردن مهاجم حریف ارسال کنید,زیرا در غیر این صورت در نبرد تن به تن شکست خواهید خورد و فضای وسیعی را برای حرکت به حریف خواهید داد.ولی اگر اینکار را به درستی انجام دهید امکان هرگونه حرکت را از حریف میگیرید.به گفته سازندگان بازی این تصمیم بسیار سخت و بزرگی برای آنها بوده است که سیستم دفاع کردن را به طور کلی تغییر دهند,ولی آنها معتقدند برای هرچه واقعی تر شدن بازی و بالاتر بردن هیجان آن باید دست به چنین تصمیم سختی میزنند.

» گزارشگرهای فیفا

حتما شما هم به عنوان یک طرفدار فیفا و کسی که سالهاست این بازی را دنبال میکنید,میدانید سالیان سال است که Martin Tyler و Andy Gray به عنوان گزارشگرهای مجازی این بازی ایفای نقش میکنند.اما اینبار و با انتشار فیفا 12 دیگر شاهد حضور آقای Andy Gray به عنوان مفسر در بازی فیفا نخواهیم بود,بلکه سازندگان بازی تصمیم گرفته اند از بازیکن سابق تیم ملی انگلستان و باشگاه های آرسنال و لسترسیتی یعنی Alan Smith به جای Andy Gray استفاده کنند.به نظر میرسد این تصمیم مسئولین شرکت EA بی ارتباط با ماجرایی که برای آقای Gray در شبکه Sky Sport پیش آمد و منجر به اخراج وی از این شبکه شد نیست.سازندگان بازی قول داده اند در فیفا 12 بیش از ده هزار خط گزارش جدید به بازی اضافه شود,که در صورت عملی شدن این وعده,کمی از تکراری شدن گزارش های بازی در دراز مدت کاسته خواهد شد.لازم به ذکر است Martin Tyler و Alan Smith تنها تیم گزارشگری فیفا 12 نخواهند بود و تیم گزارشگری دیگری متشکل از Clive Tyldesley و Andy Townsend نیز در بازی وجود خواهند داشت که گیمرها بسته به سلیقه خود متوانند یکی از این 2 تیم را انتخاب کنند.

» آماری از فیفا

فیفا 11 با تمام کم و کاستی هایی که داشت باز هم بهترین بازی فوتبالی بود که در سال گذشته عرضه شد و فوتبال دوستان با توجه به آمارها,از این بازی بیشتر از رقیب دیرینه اش استقبال کردند.این بازی تا به امروز آمار خیره کننده ای از خود به جای گذاشته است.در مراسم معرفی فیفا 12 در کنفرانس شرکت [EAدر نمایشگاه E3 امسال,آقای پیتر مور اعلام کرد بیش از 43 میلیون نفر در سراسر جهان فیفا 11 را بر روی پلتفرم های گوناگون تجربه کرده اند و بیش از 1.3 میلیارد بازی آنلاین در فیفا 11 انجام شده است!این آمار خیره کننده دلیلی بود که آقای پیتر مور فیفا را به عنوان بزرگترین عنوان گیم ورزشی در جهان معرفی کند.

» FIFA و IOS

IOS مطمئنا یکی از سیستم عامل های محبوب نزد سازندگان بازیهای کامپیوتری برای ساخت بازی است.امسال نیز همانند دوسال گذشته فیفا بر روی IOS عرضه خواهد شد,از تغییراتی که امسال در این نسخه از بازی به وجود آمده میتوان به استفاده از IPod یا IPhone به عنوان کنترلر برای نسخه IPad این بازی اشاره کرد.به طوری که وقتی میخواهید نسخه IPAD این بازی را انجام دهید,میتوانید از وسیله های مذکور استفاده کرده و منوی کنترل بازی را به آنجا منتقل کنید.همچنین برای اولین بار امکان انحام نسخه IPad این بازی بر روی تلویزیون های خانگی به طور Full SIze فراهم شده و شما میتوانید تصویر بازی را از روی IPad بر روی HDTV خود منتقل کنید.

» کلام آخر

مسئولان شرکت EA Sports و تیم سازنده بازی قول داده اند این بار و در FIFA 12 هیچ تفاوتی بین نسخه کنسولی و PC نباشد و حتی از موتور Impact Engine نیزدر نسخه PC استفاده شود.سال گذشته برای اولین بار شرکت EA دست به یک حرکت مثبت زد و نسخه ای نصف و نیمه از نسخه کنسولی فیفا 11 را برای PC عرضه کرد که این بازی از لحاظ گیم پلی شباهت های زیادی با فیفا 10 کنسولی داشت.FIFA 12 در تاریخ 27 سپتامبر سال جاری میلادی برای X360 و PS3 و PC و PSP و Wii و IOS و 3DS در آمریکای شمالی و در تاریخ 30 سپتامبر برای دیگر نقاط جهان عرضه خواهد شد.
منبع:wwebest.ir

ای کاش از منبع اصلیش بر میداشتی . این مطلب نوشته احمدرضا ناطق الهی از ماهنامه بازی نما شماره 68 هست !

gta6767
07-08-2011, 12:21
ای کاش از منبع اصلیش بر میداشتی . این مطلب نوشته احمدرضا ناطق الهی از ماهنامه بازی نما شماره 68 هست !
اون سایتی هم که من ازش این را گرفتم نوشته بود کار سایته خودشونه میتونید برید وببینید:wwebest.ir

Masoud King
08-08-2011, 15:11
در صفحه توییتر EA SPORTS FIFA گفته شد که تاریخ انتشار نسخه دمو هفته دیگه در نمایشگاه GamesCom اعلام خواهد شد.

Big-Boss
08-08-2011, 22:15
یه سوال برام پیش اومد،البته تو تاپیک 11 هم میشد پرسید ولی گفتم اینجا بپرسم به درد امسال هم میخوره:
میدونید که فیفا توزیع های زیادی داری انگلستان و ایرلند،استرالیا،امریکا و ...
اون نسخه ای که تو ایران توزیع میشه کدومه؟
تفاوت گزارشگر هم دارند؟مثلا نسخه توزیع اسپانیا گزارشگر اسپانیولی داشته باشه؟توزیع ایتالیا ایتالیایی؟
بجز تفاوت کاور (و گزارشگر اگه فرق داره) و ریجن تفاوت دیگه ای شاهد هستیم تو توزیع ها؟ (بک گراند و اینجور موارد)

JUSTIN11
09-08-2011, 00:33
loooool
Wayne Rooney Gets FIFA 12 Hair Transplant

یه سوال برام پیش اومد،البته تو تاپیک 11 هم میشد پرسید ولی گفتم اینجا بپرسم به درد امسال هم میخوره:
میدونید که فیفا توزیع های زیادی داری انگلستان و ایرلند،استرالیا،امریکا و ...
اون نسخه ای که تو ایران توزیع میشه کدومه؟
تفاوت گزارشگر هم دارند؟مثلا نسخه توزیع اسپانیا گزارشگر اسپانیولی داشته باشه؟توزیع ایتالیا ایتالیایی؟
بجز تفاوت کاور (و گزارشگر اگه فرق داره) و ریجن تفاوت دیگه ای شاهد هستیم تو توزیع ها؟ (بک گراند و اینجور موارد)

آره فرق میکنه.الان نسخه 360 فیفا 11 من گزارشگر انگلیسی اسپانیولی اتریشی (فکر کنم) داره فقط. ولی دوستم که ps3 داره همه گزارشگرا تو بازیش هست.حالا تو ایران چی گیر ما میاد معلوم نیست.

Masoud King
09-08-2011, 02:54
Who says skill moves aren't used to score goals in 'real' football games?

HORROR
09-08-2011, 02:57
این واقعا خیلی باحال شده گرافیکش..بقیه بازیکنا همین جوری تغییر میکنن یا فقط رونی؟!

gta6767
09-08-2011, 09:27
loooool
Wayne Rooney Gets FIFA 12 Hair Transplant

آره فرق میکنه.الان نسخه 360 فیفا 11 من گزارشگر انگلیسی اسپانیولی اتریشی (فکر کنم) داره فقط. ولی دوستم که ps3 داره همه گزارشگرا تو بازیش هست.حالا تو ایران چی گیر ما میاد معلوم نیست.
این کدومش مال fifa12هست راستیه یا چپیه؟

Big-Boss
09-08-2011, 10:05

اون که من هم گرفنم انگلیسی+اسپانیایی و سوئدی داره

این کدومش مال fifa12هست راستیه یا چپیه؟

سمت راست.

rz21
09-08-2011, 12:54
توی نسخه 11 داور خیلی آوانتاژ میداد:2:.توی 12 چه طوره؟اصلا داوری پیشرفتی میکنه؟
شایعه ی دو گزارشگر در بازی راسه؟یعنی میشه 4 تا؟

Behnam_o2
09-08-2011, 14:00

شایعه نیست! دو گروه گزارشگرومفسر انگلیسی وجود دارن. میشه به دلخواه هرکدومو که میخوای انتخاب کنی.

sarukhan
09-08-2011, 18:21

اگه tactical defending که قراره در نسخه ی ۱۲ به کار گرفته شه واقعا موثر باشه، شاید از تعداد اوانتاژ ها کم شه
البته سابقه نشون میده این تغییرات فقط به نفع cpu هستش و در عمل باعث اعصاب خوردی بازیکن میشه.

Big-Boss
10-08-2011, 12:52
سابقه نشون داده EA رو فیس بازیکن های تازه وارد خوب کار نمیکنه.
امسال تیمی مثل منچستریونایتد :40: بازیکن جدید زیاد داره،هر راه میشناسید (با هر تعداد ایمل و اکانت و اسم که دارید!!) به EA میل بدید که رو این قضیه کار کنه، دخیا و کلورلی رو اگه درست طراحی نکنن نمیشه بازی کرد.

B3HZ@D
10-08-2011, 13:10
به نظر من فیس بازیکن اون قدر مهم نیست
اصل قضیه قابلیت ها یا همون Stat بازیکن هست که بعضی وقت ها ضعیف در نظر گرفته میشه
یا بعضی مواقع با این که بازیکن مورد نظر عملکرد خیلی خوبی داشته و پیشرفتش قابل توجه بوده با این حال تغییر زیادی در stat یا همون Overall یا هر چیزی که اسمش رو میذارین دیده نمیشه
مشکل من فعلا اینه :31:

Gregar
10-08-2011, 13:27
امسال تیمی مثل منچستریونایتد :40: بازیکن جدید زیاد داره،هر راه میشناسید (با هر تعداد ایمل و اکانت و اسم که دارید!!) به EA میل بدید که رو این قضیه کار کنه، دخیا و کلورلی رو اگه درست طراحی نکنن نمیشه بازی کرد.

اگه رو گیم پلی کار بشه که بهتره .

hosiyar
10-08-2011, 13:50
ای کاش بشه یه حالت random برا دو حالت گزارشگر انتخاب کرد که مثلا وقتی داره وارد یه بازی میشی ندونی کدومشون گزارش میکنن . اینطوری جالبتره !

Big-Boss
10-08-2011, 13:54
به نظر من فیس بازیکن اون قدر مهم نیست
اصل قضیه قابلیت ها یا همون Stat بازیکن هست که بعضی وقت ها ضعیف در نظر گرفته میشه
یا بعضی مواقع با این که بازیکن مورد نظر عملکرد خیلی خوبی داشته و پیشرفتش قابل توجه بوده با این حال تغییر زیادی در stat یا همون Overall یا هر چیزی که اسمش رو میذارین دیده نمیشه
مشکل من فعلا اینه :31:

جالبش اینکه رو بعضیای دیگه غلو بیش از حد شده.
ولی اگه این سیستم جدید هوش مصنوعی که ویدئوش رو چند صفحه قبل گذاشتند دیده باشی.
برای اینکه واقع گرایانه تر بشه ناچار هستند یه باز از اول بازبینی کنن قدرت های بازیکنن رو.

اگه رو گیم پلی کار بشه که بهتره .

اون که هر سال کار میشه،امسال هم که گیم پلی فراتر از این نسل میشه با این همه قابلیت جدید.
ولی حساب کن داری بازی میکنی فیس یه بازیکن ثابتت اصلا ربطی بهش نداره،بدجوری تو ذوق میزنه.

hadishi
10-08-2011, 14:05
عکس های جدید فیفا 12 کنسول ( Wii )

poyul
10-08-2011, 18:04
در چه تاریخی نسخه دمو منتشر میشه؟

rz21
10-08-2011, 19:31
حتما،شما ایمیلشو بده تا کارش راه بندازم!
قدرت های بازیکنان کی میشه فهمید؟؟

ای کاش بشه یه حالت random برا دو حالت گزارشگر انتخاب کرد که مثلا وقتی داره وارد یه بازی میشی ندونی کدومشون گزارش میکنن . اینطوری جالبتره !

فکر کنم عقلشون برسه که این کارو بکنن.

مطمئن نیستم ولی یک جا دیدم که برای هر بازی دو هفته قبل از ریلیز شدنش دمو میدن بیرون!

Gregar
10-08-2011, 21:45

چند روز دیگه قراره تازه تاریخ رلیز نسخه دمو رو بگن

2lombe
11-08-2011, 11:13
نمی دونم تو تاپیک گفته شده یا نه ولی FIFA 12 با قابلیت کینکت اینم مدرک:

dr_shahrooz
11-08-2011, 13:41
جالبه تو MANAGER MODE فیفا 11 که همین الان هم دارم بازیم میکنم،یه بازیکن 20 ساله گذاشتم تو زمین که راه به راه میگه این بازیکن انتخاب خوبیه و بهش بازی بده و اینا ولی تو 3 فصل حتی 1 دونه هم به OVERALL اش اضافه نشده !

sarukhan
11-08-2011, 15:21
جالبه تو MANAGER MODE فیفا 11 که همین الان هم دارم بازیم میکنم،یه بازیکن 20 ساله گذاشتم تو زمین که راه به راه میگه این بازیکن انتخاب خوبیه و بهش بازی بده و اینا ولی تو 3 فصل حتی 1 دونه هم به OVERALL اش اضافه نشده !
پیشرفت بازیکن ها از سن ۲۱ سالگی شروع میشه.

dr_shahrooz
11-08-2011, 18:39
پیشرفت بازیکن ها از سن ۲۱ سالگی شروع میشه.

اولا که اگه پیشرفت از یه سن خاصی شروع شه،خیلی مسخرس
شاید یکی 17 سالش باشه و 2 سال بعد که 19 سالش میشه،بشه مسی تو 19 سالگی !
دوما با فرض قبول کردن این ایراد تو فیفا،من دارم میگم این بازیکن رو 3 فصله دارم بازی میدم ولی انگار نه انگار! یعنی الان 23 سالشه ولی هیچی به هیچی...

Masoud King
11-08-2011, 19:28
اینکه بگیم بازیکن از فلان سال پیشرفت میکنه غلطه و اصلا همچین چیزی نیست..

دوست من اگه قراره به هرکی بازی بدی و رشد کنه که نشد..اگه اینطوری بود همه بعد چند فصل می شدن مارادونا !!

به امتیازی که بعد هر بازی میگیره و عملکردش خیلی خیلی وابسته هست پیشرفت بازیکن

Sam Fisher 11
11-08-2011, 20:23
اتفاقا در زمینه ی رشد بازیکن فیفا نقص نداره...
این 11که بهتر و منطقی تر هم شده. قبلا سریع تر بازیکنا پیشرفت میکردن و کمتر پس رفت ولی حالا یه بازیکن رو باید با توجه به خصوصیتش در جای مناسب قرار بدی تا کارایی لازم رو نشون بده و بعد از چندین بازی فیکس بازی کردن و موثر بودن یکی دو شماره اورالش بالا میره. از طرفی وقتی بازیکن روی نیمکت باشه و بازی اصلا بهش نرسه اورالش هر فصل یا نیم فصل یکی کم میشه.
سن هم تاثیری به نظرم نداره...یادمه تو 08سه فصل چلسیو بردم جلو بازیکنای 33ساله هم رشد میکردن... سن بیشتر روی قیمت بازیکن تاثیر داره.

romell
11-08-2011, 20:55
آقا این عکس بالایی خداییش حرف نداره ببین چقدر پیش رفت کرده از FIFA 94 تا الان :19:

sarukhan
11-08-2011, 21:16
اتفاقا من تو یه دوره ی مربی گری، نیمار و بالوتلی رو همزمان با هم خریدم و پنج فصل با هر دو بازیکن بازی کردم
بالوتلی رو در پست مهاجم وسط (ST) گذاشتم و نیمار رو در پست RW که پست تخصصیش هم نیست
بعد از چهار یا پنج فصل بالوتلی اورالش از ۸۱ به ۸۳ رسید و نیمار با اینکه در پست غیر تخصصی اش بود اورالش از ۷۹ به ۸۶ رسید و سه ویژگی مریوط به مهاجمان رو هم بدست اورد
در ضمن نیمار تا سن ۲۱ سالگی هیچ پیشرفتی نداشت
من توی فروم ea هم در مورد پیشرفت نکردن در زیر سن ۲۱ سال هم مطلب خونده بودم و خیلی ها می گفتن که اون ها هم همین عقیده رو دارن، حالا اگه از دوستان کسی تونسته تا کنون بازیکن زیر ۲۱ سال رو پیشرفت بده اعلام کنه شاید من اشتباه می کنم.

B3HZ@D
11-08-2011, 22:14
راستش من مرکل رو توی میلان بازی میدادم
سنش 18 یا 19 سال بود ولی آخر فصل یکی یا دو تا به Overall اون اضافه شده بود
البته فکر کنم بازیکنایی که Overall اونا بالا باشه سخت تر رشد میکنن تا بازیکنانی که Overall اونا کمتره.
البته این در حد نظر بود

JUSTIN11
12-08-2011, 00:14
FIFA 12 North American cover

Big-Boss
12-08-2011, 10:38

بکام الان مو گذاشته،خیلی هم خوشگل شده،,ولی بالاخره متوجه شدن که بکام آستین بلند میپوشه!

yaghma77
12-08-2011, 15:46
سلام به همگی
راستش من اولین باره تو یه انجمن میخوام پیغام بفرستم واسه همین نمیدونستم کجا باید پیام بفرستم ... یه سوال دارم اینکه فیفا 12 واقعا شبیه فیفا 12 xbox360 یا ps3 میشه از لحاظ گیم پلی گرافیک ؟؟؟یه سوال دیگه اینکه من اصلا تا حالا فیفا رو تو xbox360 یا ps3 بازی نکردم خیلی فرق میکنه با pc ؟؟؟ اگه بخواید مقایسه کنید خیلی فرق دارن از لحاظ بازی گیم پلی گرافیک ؟؟؟ یعنی واقعا امسال pc و xbox360 ps3 مثل هم میشن ؟؟؟
اگه بشن توی pc چه فرقایی میکنه بازی اونوقت ؟؟؟؟ ممنون از همه کسانی که جوابمو میدن لطفا کامل جواب بدین :11: راستی حجم دمو چقدری میشه حتما با adsl باید دانلود کرد ؟

yaghma77
12-08-2011, 15:55
سلام . واقعا این دفعه pc و xbox360 با هم یکی میشه بازیشون ؟؟؟ یه سوال دیگه pc و xbox360 ps3 با هم از لحاظ گرافیکی گیم پلی خیلی با هم فرق دارن من تا حالا فیفا رو با xbox360 بازی نکردم ؟

yaghma77
12-08-2011, 15:57
یعنی ما به آرزومون میرسیم pc با xbox360 یکی میشه ؟ تفاوت pc با xbox 360 خیلی زیاده ؟؟؟
FIFA 12 PC مثل FIFA 12 XBOX360 یا FIFA 12 PS3 میشه ؟؟؟ از لحاظ گرافیک گیم پلی بازی امکانات ؟؟؟

joopiter23
12-08-2011, 16:16
درد دل یک هوادار دو آتیشه بکام: کلا این فیفا تو ازدیاد چهره ها و بروز بودنشون تنبل هستش ، فقط رو بعضی ها زوم می کنه ، حالا نخواستیم بکام رو واسمون از این سه بعدی ها بذاره ولی حد اقل این مو هاش رو درست کنه، الان سه سال {با امسال} که بکام مو گذاشته ولی تو فیفا همون اش و همون کاسه ، از تو بازی هم که ادیت مو نداره خیر سرش !!!!!!

نه به اون شوری که در وازه بان سوم چلسی رو سه بعدی می سازن{که البته بخاطر اینه که کلا واسه این سه بعدی ها گویا تیم به تیم درست می کنند}یا رونی که سریعا بعد از مو کاشتنش موهاشو درست کردن و نه به این بی نمکی که امسال توماس مولر {پدیده جام جهانی} و یا دی ماریا درست نشدن {تو نسخه 11}و امثال بکام هنوز با قیافه 3 سال پیششون هستن {نسخه 12}

محمد ه ف
12-08-2011, 18:53
درد دل یک هوادار دو آتیشه بکام: کلا این فیفا تو ازدیاد چهره ها و بروز بودنشون تنبل هستش ، فقط رو بعضی ها زوم می کنه ، حالا نخواستیم بکام رو واسمون از این سه بعدی ها بذاره ولی حد اقل این مو هاش رو درست کنه، الان سه سال {با امسال} که بکام مو گذاشته ولی تو فیفا همون اش و همون کاسه ، از تو بازی هم که ادیت مو نداره خیر سرش !!!!!!

نه به اون شوری که در وازه بان سوم چلسی رو سه بعدی می سازن{که البته بخاطر اینه که کلا واسه این سه بعدی ها گویا تیم به تیم درست می کنند}یا رونی که سریعا بعد از مو کاشتنش موهاشو درست کردن و نه به این بی نمکی که امسال توماس مولر {پدیده جام جهانی} و یا دی ماریا درست نشدن {تو نسخه 11}و امثال بکام هنوز با قیافه 3 سال پیششون هستن {نسخه 12}
سلام
من خودم طرفدار فیفا هستم ولی شما الان برید Fifa 08 رو باز کنید برید رو قیافه Higuain بعد بیاین Fifa 11 رو باز کنید برید رو قیافه هیگواین <<<>>> نتیجه : هیچ تفاوتی یافت نشد :27:.و این قیافه هیچ شباهتی به هیگواین 2011 نداره بلکه بیشتر شبیه هیگولین 2008 هست !
دست گلشون درد نکنه

irmpmn
12-08-2011, 20:37
از پرو 2008 به خاطر همین بازی پرو میومدم فروم پی سی ورلد ! از پرو 4 بازی میکردم ! ولی از امسال که ایکس باکس 360 خریدم پرو رو ترک کردم و اومدم فیفا چون رو کنسول فوق العاده ست.
به جرات 2 سال از پرو جلوست فیفا در کنسول!
x_fashist_x هم قدیمیه این فروم بازیه ! همیشه میدیدمش یادش بخیر ... بعد 2سال خدمت سربازی برگشتم

Big-Boss
12-08-2011, 21:13
سلام به همگی
راستش من اولین باره تو یه انجمن میخوام پیغام بفرستم واسه همین نمیدونستم کجا باید پیام بفرستم ... یه سوال دارم اینکه فیفا 12 واقعا شبیه فیفا 12 xbox360 یا ps3 میشه از لحاظ گیم پلی گرافیک ؟؟؟یه سوال دیگه اینکه من اصلا تا حالا فیفا رو تو xbox360 یا ps3 بازی نکردم خیلی فرق میکنه با pc ؟؟؟ اگه بخواید مقایسه کنید خیلی فرق دارن از لحاظ بازی گیم پلی گرافیک ؟؟؟ یعنی واقعا امسال pc و xbox360 ps3 مثل هم میشن ؟؟؟
اگه بشن توی pc چه فرقایی میکنه بازی اونوقت ؟؟؟؟ ممنون از همه کسانی که جوابمو میدن لطفا کامل جواب بدین :11: راستی حجم دمو چقدری میشه حتما با adsl باید دانلود کرد ؟

سلام.خوش آمدید به P30
تا نسخه های قبل از FIFA 11 خیلی فرق میکردن در FIFA11 نسخه pc هم نکست شد ولی بیشتر FIFA 10 کنسولی بود ولی امسال قراره یکسان باشن.

دمو بازی حجمش بالاست ولی معمولا به فاصله کمی از دمو بازی هم میاد، زیاد عجله ای نیست دمو رو گرفتن.
اگه دسترسی ندارید میتونید تریلرهای گیم پلی رو ببینید.

سلام . واقعا این دفعه pc و xbox360 با هم یکی میشه بازیشون ؟؟؟ یه سوال دیگه pc و xbox360 ps3 با هم از لحاظ گرافیکی گیم پلی خیلی با هم فرق دارن من تا حالا فیفا رو با xbox360 بازی نکردم ؟

بله یکی میشن،ولی از لحاظ اجرا بستگی به سخت افزارتون داره.
در کل بازی های ورزشی رو کنسول بهتر جواب میدن.
ولی در زمینه ادیت دست pc گیمرها باز تره.

yaghma77
12-08-2011, 22:54
کسی خبری از امکانات جدیدتره FIFA 12 نداره ؟؟؟ حتی چیزای ریز یا جزئیات بازی ؟؟؟ در مورد دوربین به نظرم چون شبیه دوربین های لیگ انگلیس شده قشنگتره

B3HZ@D
12-08-2011, 23:30
دو اسکرین جدید از بازی:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

JUSTIN11
12-08-2011, 23:39
Hell YEAAAA

:Original size

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید------------
!!!!

yaghma77
13-08-2011, 15:05
این اسکرین هایی که گذاشتی چقدر قشنگن گرافیکشون فوق العاده ست ... واسه pc هم همینجوری میشه گرافیکش ؟

Big-Boss
13-08-2011, 18:39
کسی خبری از امکانات جدیدتره FIFA 12 نداره ؟؟؟ حتی چیزای ریز یا جزئیات بازی ؟؟؟ در مورد دوربین به نظرم چون شبیه دوربین های لیگ انگلیس شده قشنگتره

دوربین رو شما با تنظیم دستی میتونید هر جور راحت هستید در بیارید.

این اسکرین هایی که گذاشتی چقدر قشنگن گرافیکشون فوق العاده ست ... واسه pc هم همینجوری میشه گرافیکش ؟

بله امسال PC هم همین نسخه براش ساخته میشه،فقط اجرای خوبش به سخت افزار مناسب بستگی داره.

gta6767
13-08-2011, 19:27
آقای justin11 این فیلتره یک آدرسی بدید که فیلتر نباشه.

Masoud King
14-08-2011, 00:04
تماشاگرا چقدر بهتر شدن !!
+

بله امسال PC هم همین نسخه براش ساخته میشه،فقط اجرای خوبش به سخت افزار مناسب بستگی داره.
البته اینطور که گفتن گرافیک نسخه PC از روی کنسول بیشتر خواهد بود البته اگه یه سیستم به روز داشته باشید

dr_shahrooz
14-08-2011, 00:30

از روی کدوم عکس اینو میگین ؟

مهدي.ف
14-08-2011, 12:03
اتفاقا من تو یه دوره ی مربی گری، نیمار و بالوتلی رو همزمان با هم خریدم و پنج فصل با هر دو بازیکن بازی کردم
بالوتلی رو در پست مهاجم وسط (ST) گذاشتم و نیمار رو در پست RW که پست تخصصیش هم نیست
بعد از چهار یا پنج فصل بالوتلی اورالش از ۸۱ به ۸۳ رسید و نیمار با اینکه در پست غیر تخصصی اش بود اورالش از ۷۹ به ۸۶ رسید و سه ویژگی مریوط به مهاجمان رو هم بدست اورد
در ضمن نیمار تا سن ۲۱ سالگی هیچ پیشرفتی نداشت
من توی فروم ea هم در مورد پیشرفت نکردن در زیر سن ۲۱ سال هم مطلب خونده بودم و خیلی ها می گفتن که اون ها هم همین عقیده رو دارن، حالا اگه از دوستان کسی تونسته تا کنون بازیکن زیر ۲۱ سال رو پیشرفت بده اعلام کنه شاید من اشتباه می کنم.
کافیه بازیکنایی رو که از scout میگیرید overall که برا ایندشون تخمین زده میشه بالا باشه من بازیکن 19 ساله با overall 85 دارم

yaghma77
14-08-2011, 13:00
+

البته اینطور که گفتن گرافیک نسخه PC از روی کنسول بیشتر خواهد بود البته اگه یه سیستم به روز داشته باشید

خدا کنه همینطور باشه که شما میگین PC بهتر از کنسول بشه ... کسی کلیپی از فیفا 11 روی XBOX360 داره بذاره ببینیم گرافیکش چطوره ؟ من رو XBOX360 تا حالا بازی نکردم فیفا رو :19:

Masoud King
14-08-2011, 13:32
از روی کدوم عکس اینو میگین ؟
پست 403 که امین جان گذاشته

soheilnouri
14-08-2011, 13:52
زنده باد فیفا......امیدوارم این بازی هم مثل سری قبل فوق العاده باشه

Behnam_o2
14-08-2011, 13:57
عکس جدید از لیگ انگلیس. واقعآ تماشاچیا بهتر شدن.
سایز بزرگ :

Big-Boss
14-08-2011, 16:28
Ian Jarvis در فروم رسمی ea به پرسش های کاربران پیرامون نسخه pc پاسخ داده:

sarukhan
14-08-2011, 16:48
کافیه بازیکنایی رو که از scout میگیرید overall که برا ایندشون تخمین زده میشه بالا باشه من بازیکن 19 ساله با overall 85 دارم

یعنی خودتون تا این حد پیشرفتش دادید ؟
نام این بازیکن چیه ؟

City 17
14-08-2011, 19:02
خبر خوب برای پی سی باز ها : در فیفا 12 بر روی یک سیستم تا 5 نفر شامل 4 کنترلر و یک کیبورد ساپورت میشه. :20:
در صورتی که در نسخه قبل یرای 2 به 2 بازی کردن به 4 سیستم مجزا نیاز بود .

Big-Boss
14-08-2011, 20:15
خبر خوب برای پی سی باز ها : در فیفا 12 بر روی یک سیستم تا 5 نفر شامل 4 کنترلر و یک کیبورد ساپورت میشه. :20:
در صورتی که در نسخه قبل یرای 2 به 2 بازی کردن به 4 سیستم مجزا نیاز بود .

درسته این هم یکی از قابلیت های خوب نسخه PC هست که اضافه شده.
EA بجای این چند سالی که نسخه PC رو نکست بیرون نداد امسال داره سنگ تموم میزاره.

Ian Jarvis در فروم رسمی ea به پرسش های کاربران پیرامون نسخه pc پاسخ داده:

fifasoccerblog کل پرسش و پاسخ ها رو آورده که اینجا در تب اسپویلر قرار میدم:

Alexc26: Will the Freezing timer glitch/exploit be fixed ?

IJ – This is at the top of our list to fix and we are working on it right now.

Alexc26: Will FIFA 12 PC be tested to work on Windows 7 64bit as it seems a lot of people had problems with crashes and stuttering on that specific operating system ?

IJ – Yes, we will be supporting Win7 64bit.

Kozuki: When one on one with the goalkeeper a lot of players online pass or shoot the ball with minimum power so it rolls into the goal, goalkeepers should be saving these rolling balls but 90% of them go in, will this be addressed ?

IJ – I’m not familiar with this issue personally but like you, if this is occurring, I’d expect it to be addressed.

I SiR MartY I: Will Pro Clubs be 11v11 This year ?

IJ – All features that you see on PS3 and Xbox360 are in the PC game this year.

Th3GrimR34p3r: Will FIFA 12 PC and/or future FIFA’s have DirectX10 compatablity?

IJ – TBD

isl91: Will there be Arabic commentary in the PC version ?

IJ – Not on PC for FIFA 12.

isl91: Will it be possible to Enable/Disable 3D grass as it causes lag on some Systems ?

IJ – You should be able to turn the rendering settings down to the lowest setting to achieve this.

eladlad: Will there be an option to turn on or off Autosaves because for FIFA 11 they were always on and it wasn’t possible to change it.

IJ – This option doesn’t exist for PC.

kiko111: Will Be A Goalkeeper, be in FIFA 12 PC ?

IJ – All features that you see on PS3 and Xbox360 are in the PC game this year. :)

TheDoctor76: Will the PC have Custom Chants etc that Console had in FIFA 11 ?

IJ – Yes. :)

Outsider87P: Will you enhance the chat system? As an example Consoles can use PSN and Xbox Live, the PC does have third party programs but not every FIFA player has them or know what they are and they can cause issues within the game.

IJ – Yes, PC will have VOIP for in-game voice. With in-game Origin you also have the ability to chat via text directly with friends.

Outsider87P: Will there be support/patches etc after the release?

IJ –We’ll see about post launch patches. I’m sure the goal for developers is to get the best game out the door as possible but there are sometimes circumstances as we’ve seen in the past where we need to release a patch to make critical fixes.

AhMeD_ShEvA: what are the System Requirements for running FIFA 12 PC with HIGH details?

IJ –We’re still running systems tests for compatibility. Don’t have a definite answer for you at this time.

PDJEY: In FIFA 12 am I gonna be able to play with my brother in the same pc against other guys, while i’m playing on gamepad and him on keyboard?

IJ –Yes. You can also have up to 5 people on 1 machine. 4 controllers and 1 keyboard. This was a request I saw on the FIFA 11 PC community forums.

Felipaoox: I’d like to know when are we going to see some in-game gameplay video to check out the fluidity, style, impact engine, etc. Any date for the PC demo? (approximate, at least!)

IJ – Not sure TBH. I’m sure it will be announced around the same time it usually is each year.

Gaius22: There will be unique features on the PC version, besides the graphics?

IJ – The game itself is the same this year ( :) ) but there are some PC specific features that we’ve added. These include:
Integration with Origin for friends, ecommerce, match invites etc.
Launcher config app to control display and performance settings.
The ability to have numeric OR the standard Xbxo360 style (A, B, X, Y) button icons

Gaius22: I guess that we all know that modders play a big part in Fifa PC community, and my question is this: Will you change the type of files or the game code drastically, so that the modders have to learn how to deal the files all over again, or since its more or less the same game engine the modders will have no problem at all?

IJ – The big change for modders would’ve occurred in FIFA 11 PC as we adopted the next gen gameplay / code at that time. If they could mod FIFA 11, I’d imagine that they will be able to do the same fairly easily on FIFA 12 PC.

Gaius22: In terms of graphics customization, will we have more flexibility in setup the graphic settings, I mean will we more than just resolution, AA, detail and V-Sync in the settings?

IJ – Not too much has changed in the launcher config app in terms of display and performance settings. We’ve added windowed mode as an option but the rest is fairly consistent with last year.

Also, this year, the launcher config app has been made to auto-detect the best settings for your machine so the hope is that this resolves a lot of performance issues for people. For FIFA 11 PC launch, I spent a lot of time on the forums when the game came out and saw a lot of people reporting performance issues, only to discover that most were trying to run the game on settings that were beyond the normal abilities of the machine they had.

Gaius22: Will you add more compatible joypads to this year list?

IJ – We’re still running compatibility tests so I can’t give you a definite answer there.

ALIMPAN_BARUA: Will there be “Creation Centre” for FIFA12 PC?

IJ – Yes :)

ALIMPAN_BARUA: Will “Create a Club” feature be available in PC?

IJ – All features that you see on PS3 and Xbox360 are in the PC game this year.

raul93-fan: Will a Ultimate Team feature be introduced to PC version of FIFA 12 like the users on PS3 & Xbox 360 had?

IJ – Great question. Not able to answer at this time though.

Gregar
16-08-2011, 02:10
فکر کنم امسال دیگه ارزش ارجینال خریدن فیفا رو داره . فقط مشکل اینجاست که نمیدونم از کجا باید ارجینال بخرم . کسی میدونه کجا بازی ارجینال پی سی میفروشن ؟

sarukhan
16-08-2011, 10:02
فکر کنم امسال دیگه ارزش ارجینال خریدن فیفا رو داره . فقط مشکل اینجاست که نمیدونم از کجا باید ارجینال بخرم . کسی میدونه کجا بازی ارجینال پی سی میفروشن ؟

من فیفا ۱۱ رو اورژینال خریدم، موقعی که اومدم از کد انلاینش استفاده کنم پیغام داد که این کد قبلا استفاده شده :18:
اینم از اورژینال خریدن تو این مملکت.

bushido
16-08-2011, 10:14
فیفا 12 برای پی سی اومده؟ تاریخ انتشارش کیه؟

Big-Boss
16-08-2011, 10:44
برطبق آمار Amazon.co.uk بازی FIFA 12 تونسته تا الان 325% بیشتر از FIFA 11 پیشفروش داشته باشه!!

منبع fifasoccerblog

Gregar
16-08-2011, 12:33
من فیفا ۱۱ رو اورژینال خریدم، موقعی که اومدم از کد انلاینش استفاده کنم پیغام داد که این کد قبلا استفاده شده :18:
اینم از اورژینال خریدن تو این مملکت.

بفرما . بعد بعضی ار این کنسول بازهای از خدا بی خبر میان به ما PC بازها تهمت دزدی میزنن و میگن حقتونه که فیفا تحریمتون کنه :41: به قول معروف مم....ه داریم ؟

Big-Boss
16-08-2011, 16:26

City 17
16-08-2011, 16:47

فروشگاه های آنلاین معتبر هستن واسه خریداری کی بازی که دوستان فیفا 11 رو از اون خریداری کردن و ما هم از کی اون ها بهره بردیم : دی ولی خب واسه تبلیغ نشدن تو پروفایلتون میگم.

JUSTIN11
16-08-2011, 16:54
تاریخ عرضه دموی قابل بازی فیفا12

FIFA 12 Demo: September 13th 2011

sarukhan
16-08-2011, 19:46
بفرما . بعد بعضی ار این کنسول بازهای از خدا بی خبر میان به ما PC بازها تهمت دزدی میزنن و میگن حقتونه که فیفا تحریمتون کنه :41: به قول معروف مم....ه داریم ؟

من خودم خیلی علاقه به استفاده از محصولات اورژینال دارم، حتی برنامه های ایفونم رو هم از ایتیونز قانونی خریداری می کنم ولی به نطرم تا زمانی که به فروشندگان اصلی و معتبر دسترسی نداشته باشیم (که نداریم) خرید بازی اورژینال کار اشتباهیه.

dr_shahrooz
16-08-2011, 20:57
اینم اولین تریلر که تو نمایشگاه Gamescom ارائه شده که مخصوص همین نمایشگاه هم هست :

MHSou
17-08-2011, 08:05
سلام؛

من الان رسیدم! میشه یه آمار کوتاه بدید چه تریلرا و چه خبرایی گذاشتید تا چیز تکراری نزارم؟!!! :31:

JUSTIN11
17-08-2011, 12:58
FIFA 12 gamescom Demo Details

FIFA 12 Demo Teams:

Marseille
AC Milan
Arsenal
Dortmund
Barcelona
ManCity

FIFA 12 Demo Stadia:

Eithad Stadium – Man City (Day and Dry weather options)

FIFA 12 Demo Match Time:

3 Minute Halves

FIFA 12 Demo Tutorials:

Standing Tackle
Sliding Tackle
Jockeying
Running Jockey
Contain
Team mate Contain
Push Pull

------------------------------------------------------------------------------------

New FIFA 12 PC Screenshots

------------------------------------

سلام؛

من الان رسیدم! میشه یه آمار کوتاه بدید چه تریلرا و چه خبرایی گذاشتید تا چیز تکراری نزارم؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام هادی جان.همه رو پوشش دادیم فقط اگه لینک مستقیم دانلود تریلر فیفا تو نمایشگاه hd و sd و همچنین مصاحبه دیوید روتر رو دیدی بذار.

dr_shahrooz
17-08-2011, 13:59
اولین ویدئو از گیم پلی بازی :

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

بجه ها از اونجایی که من هم میخوام واسه ps3 هم وایه pc بازی رو اریجینال بگیرم،به نظرتون بهترین دسته ای که میشه واسه pc خرید چیه؟ دوست دارم کپی دسته ی ps3 باشه،قیمت هم برام مهم نیست
ممنونم

Alex Fera
17-08-2011, 14:29
اولین ویدئو از گیم پلی بازی :

---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

بجه ها از اونجایی که من هم میخوام واسه ps3 هم وایه pc بازی رو اریجینال بگیرم،به نظرتون بهترین دسته ای که میشه واسه pc خرید چیه؟ دوست دارم کپی دسته ی ps3 باشه،قیمت هم برام مهم نیست
ممنونم

اگه بیسیم میخوای میتونی دسته های 360 که ----- برای PC دارن رو بخری،حدود 80 تومن هستش...........
سیم دار هم میتونی از دسته PS3 خودت استفاده کنی...........

B3HZ@D
17-08-2011, 14:29
تریلر رو که دیدم با قسمت منیجر مود خیلی حال کردم
خیلی بهتر و پیشرفته تر شده...مخصوصا قسمتی که وضعیت بازیکنان رو با یک عکس واقعی از چهره اونا نمایش میده باعث شده که خیلی طبیعی تر به نظر بیاد
و از همه جالب تر قسمت نقل و انتقالات هست! :8: خیلی عالی شده

فقط یک سوال:

توی منیجر مود میشه وضعیت بقیه لیگ های اروپایی رو هم دنبال کرد؟!
مثل نتایج و جدول رده بندی سایر لیگه ها و بهترین گلزن و بهترین بازیکن؟!

Behnam_o2
17-08-2011, 17:31
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3976_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6342_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7081_n.jpg[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3793_n.jpg

rz21
17-08-2011, 19:46
توی تصویر آخر بازیکن ارسنال که پشت بازیکن چلسی هست داره نگاه چی میکنه!!!؟

Alex Fera
17-08-2011, 19:52
یکی از تماشاچی های توجهشو جلب کرده:دی
فکر کنم داره نگاه میکنه اسین چطوری حرکت میکنه...............

rz21
17-08-2011, 20:13
یکی از تماشاچی های توجهشو جلب کرده:دی
فکر کنم داره نگاه میکنه اسین چطوری حرکت میکنه...............
شاید داره نگاه داور میکنه که ببینه خطا میگیره یا نه!؟

xxxj
17-08-2011, 20:29
یه چند تا عکس جدید:

mj77
17-08-2011, 23:12
امسال تاپیک fifa چقد زودتر از pes جلو میره؟

sarukhan
17-08-2011, 23:17

خیلی ها از pes کوچ کردن به فیفا.

dr_shahrooz
17-08-2011, 23:18

خیلی وقته اینطوریه دوست من،من خودمم یکی از طرفدار های PES بودم ولی الان میگم :
بای بای pes

don mohsen
17-08-2011, 23:32
از همه خواهش می کنم که صبور باشن و از کل کل کردن بپرهیزند که کار به جاهای باریک کشیده نشه..ببخشید برای این میگم که سال پیش دغدغه ای شده بود اداره کردن تاپیک های این دو بازی .همه رو کلافه کرده بود.مرسی که توجه می کنید!

hds 3dlife
17-08-2011, 23:33
اگه بیسیم میخوای میتونی دسته های 360 که ----- برای PC دارن رو بخری،حدود 80 تومن هستش...........

ببینم مگه دسته PS3 به pc میخوره؟

hadishi
18-08-2011, 07:23
Fifa 12 AT Gamescom

JUSTIN11
18-08-2011, 10:37
gamescom: FIFA 12 “Best Console Game”

Best of gamescom: Battlefield 3 - Electronic Arts
Best Hardware or Hardware Accessories: Playstation Vita – Sony Computer Entertainment
.
Best Console Game:FIFA 12 – EA SPORTS

Best Mobile Game: Uncharted: Golden Abyss - Sony Computer Entertainment
Best Online Game: Star Wars The Old Republic – Electronic Arts
Best PC Game: Diablo III - Blizzard Entertainment
Best Browser Game: The Sims SocialElectronic Arts
Best Family Game: Sesame Street: Once Upon a Monster – Warner Bros. Interactive Entertainment

Big-Boss
18-08-2011, 13:10
Xperia Play owners can play the football game this “holiday” (autumn), whereas all other Android device owners will have to wait until 21st February 2012

خبر خوب برای دارندگان سری Xperia , و بد برای صاحبان دیگر گوشی های اندرویدی.
سونی اریکسون تونسته انحصار نسخه اندروید بازی رو تا تاریخ 21 فبریه 2012 بگیره,یعنی کسانی که گوشی های اندرویدی دیگه دارند باید تا این تاریخ صبر کنن.

محمد ه ف
18-08-2011, 14:34

چجوری؟:18:
ینی میشه الان دسته Ps3 رو به Pc وصل کنم؟
مراحلش چجوریه؟
:11:

MicrosoftH
18-08-2011, 14:39
چجوری؟
ینی میشه الان دسته Ps3 رو به Pc وصل کنم؟
مراحلش چجوریه؟
خب حتما مبدلی چیزی داره

dr_shahrooz
18-08-2011, 15:23
بابا اینا هم ما رو اسکل کردنا
بیاین اینم گیم پلی بازی :

همون بازی سابقه،حداقل من که با دیدن چیزی نفهمیدم،شاید باید بازی کنیم بفهمیم

Behnam_o2
18-08-2011, 18:05
نه شهروز جان به نظر من تغییر داشته .. دویدنا به نظر من خیلی بهتر شده!!! البته این ویدئو ها خیلی کوتاه بودن..نمیشه نظر داد. ولی گرافیک به نظر خیلی بهتر شده.. دوربین هم بنظرم خیلی خوب شده بود.

Kamyar_AnathemA
18-08-2011, 21:47
از Skill Moves های فیفا 12 حرفی زده نشده ؟

چیزه جدیدی اضاقه شده ؟

Gregar
18-08-2011, 22:37
از این تریلره که 6 دقیقه بود تقریبا اینو فهمیدم که :
- دویدن ها بهتر و طبیعی تر شده بود .
- دوربین کمی بهتر شده بود
- دوربین صحنه اهسته هیچ فرقی نکرده بود . هر چند طرف سریع رد میکرد اما صحنه های گل اخر بازی رو مثل قبل از دوربین ثابت وسط زمین نشون میده .
- خدا کنه اینی که داشت بازی میکرد رو Amateur بازی کرده باشه چون به شدت هوش مصنوعی ضعیف بود (البته خوب نسخه دمو هم بود)
- گرافیک هم اونطور که به نظر میرسید به طور کلی با این موتور جدید بهتر شده البته بازم چون نسخه دمو بود فکر کنم هنوز پایین حساب میشد و بالاتر هم جا داره .
- menu ها هم که میشه گفت بهتر شده . در واقع روی visual خوب کار کردن .
- اون اولش هم به نظر دوربین pro فرقی نکرده و همون جور هست و توی main menu هم با یه بازیکن توی ارنا هستیم .

کاش لااقل بارسا رو برمیداشت فرقشو بفهمیم .

نکته : این نظر شخصیم بود .

Armin 7
19-08-2011, 11:37
با سلام

به نظر من هم هیچ گونه تفاوتی با نسخه قبلی حاصل نشده الی چند تا نکته

مثل نحوه ی دویدن و گرافیک و . . .

به نظر من که گیم پلی همون گیم پلی سابق هستش

امیدوارم که چند تا آیتم رو به بازی اضافه کنن مثل درصد مالکیت توپ (possession) حین بازی

و نشون دادن مصافتی که بازیکن تو زمین در حین بازی طی کرده (مثلا زمانی که بازیکن در حال تعویضه)

البته همونجوری که دوستمون گفت این نسخه دمـــو هستش و نمیشه نظر جامع و کاملی نسبت بهش داد.

امیدوارم بازی هر چه زودتر ریلیز شه (دیگه طاقتم تموم شده)

سپـــاسگذارم.

gta6767
19-08-2011, 12:41
سلام کسی جایی را سراغ داره که وقتی که منتشر د به صورت ورژن اورجینالو بصورت پک دی وی دی بفروشه؟

Elendil1
19-08-2011, 12:45

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون بازی سابقه،حداقل من که با دیدن چیزی نفهمیدم،شاید باید بازی کنیم بفهمیم

فیفا تا دستت نیاد ، تفاوت رو احساس نمی کنی ، فیفا 12 رو یک هفته بازیکن ، بعدش فیفا 11 رو یه بار دیگه بازیکن :20:

MicrosoftH
19-08-2011, 13:05
والا منم موافقم این فیفا تو نسخه 12 ایمان دارم دیگه بمب اتم میشه

4870x2
19-08-2011, 13:16
به یه شرط میگیرمش !
فابرگاس توی بارسلونا باشه : دی

sadeghbb
19-08-2011, 13:18
اون دمو 6دقیقه ای رو دیدم...
انصافا تغییر آنچچنانی نکرده نسبت به فیفا11...
دلیلش رو نمیدونم ولی زیاد جالب نیست 12 مثل 11 باشه! با اینکه 11 فوقالعاده بود!

ولی همیشه تغییرات نیازه!

shab_2008
19-08-2011, 13:21
چرا هوش مصنوعیش اینقدر داغون بود!!:31:

ولی گرافیکش و البته چمناش بهتر شده بود!

در مورد گیم پلیش هم نمیشه نظر داد ! چون تا آدم خودش بازی نکنه تغییراتش رو احساس نمیکنه.

محمد ه ف
19-08-2011, 13:25

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمون بازی سابقه،حداقل من که با دیدن چیزی نفهمیدم،شاید باید بازی کنیم بفهمیم

اجازه بده, وقتی نسخه اصلی بازی اومد دستت و بازی کردی (البته فقط با Playstation 3 بازی کن ، PC رو فراموش کن*) و قدرت Impact Engine رو حس کردی خودت میای اینجا میگی ایول فیفا 12 :10:

Elendil1
19-08-2011, 13:32
به یه شرط میگیرمش !

pa na pa تو رئاله ؟! :31:

اجازه بده, وقتی نسخه اصلی بازی اومد دستت و بازی کردی (البته فقط با Playstation 3 بازی کن ، PC رو فراموش کن*) و قدرت Impact Engine رو حس کردی خودت میای اینجا میگی ایول فیفا 12 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

pc = console version
البته یکم تفاوت دارن

dr_shahrooz
19-08-2011, 13:56
اجازه بده, وقتی نسخه اصلی بازی اومد دستت و بازی کردی (البته فقط با Playstation 3 بازی کن ، PC رو فراموش کن*) و قدرت Impact Engine رو حس کردی خودت میای اینجا میگی ایول فیفا 12 :10:

عزیزم مگه PSN ID منو تو امضا م نمیبینی ؟ من کلا فقط فیفا رو تو کنسول بازی میکنم،میتونم با قدرت بگم جز 3 نفر اولی بودم که فیفا 11 رو اریجینال خریدم و بازی کردم
ایشالا امسال هم واسه کنسول هم واسه پی سی رو میخوام اریجینال بگیرم
اگر ایراد های نسبتا کمی که تو گیم پلی بازی تو فیفا 11 بود رو همرو برطرف کنن،من راضی میشم

A.N.A.P
19-08-2011, 14:00
ای خدا Gamespot چرا فیلتره ؟ خواستم برم اون فیلم گیم پلی رو ببینم دیدم فیلتره !

Big-Boss
19-08-2011, 14:03
به یه شرط میگیرمش !

ناسلامتی فیفاست تا آخرین نقل و انتقلات تابستانی رو اعمال میکنه.
pes نیست که تیما رو با ترکیب فصل قبلشون بده بیرون.

Gregar
19-08-2011, 14:10

درسته یه کم با هم فرق دارن . گفته شده که گرافیک پی سی حتی از کنسول هم بالاتره .

ناسلامتی فیفاست تا آخرین نقل و انتقلات تابستانی رو اعمال میکنه.
pes نیست که تیما رو با ترکیب فصل قبلشون بده بیرون.

به نکته باحالی اشاره کردی :46:

masoodbr
19-08-2011, 15:31
سلام
تنها چيزي كه نظرمو جلب كرد سرعت بازي بود اين طور كه به نظر ميرسيد سرعت بازي نسبت به 11 بيشتر بود
هوش منصوعي هم كه تعطيل بود يا نميدونم اوني كه داشت بازي ميكرد خيلي وارد بود:13:

mj77
19-08-2011, 15:44
خیلی وقته اینطوریه دوست من،من خودمم یکی از طرفدار های PES بودم ولی الان میگم :
بای بای pes
منم پارسال خواستم منیجر فیفا بازی کنم بعد هفته اول گیر کردم نتونستم برم هفته بعد؟
میشه یکی توضیح بده مستر لیگ فیفا چطوره؟

---------- Post added at 04:44 PM ---------- Previous post was at 04:40 PM ----------

با سلام

به نظر من هم هیچ گونه تفاوتی با نسخه قبلی حاصل نشده الی چند تا نکته

مثل نحوه ی دویدن و گرافیک و . . .

به نظر من که گیم پلی همون گیم پلی سابق هستش

امیدوارم که چند تا آیتم رو به بازی اضافه کنن مثل درصد مالکیت توپ (possession) حین بازی

و نشون دادن مصافتی که بازیکن تو زمین در حین بازی طی کرده (مثلا زمانی که بازیکن در حال تعویضه)

البته همونجوری که دوستمون گفت این نسخه دمـــو هستش و نمیشه نظر جامع و کاملی نسبت بهش داد.

امیدوارم بازی هر چه زودتر ریلیز شه (دیگه طاقتم تموم شده)

سپـــاسگذارم.
درست حدس زدم اونجایی که خواست بازیکن تعویض شه اگه گل زده باشه گلشو نشون میده؟

JUSTIN11
19-08-2011, 15:53

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید-----------------------------------------------
:40::40::40:
mario gotze

-------------------------------------------
ایول فالکائو

------------------------
NICE

SuperSt@r
19-08-2011, 16:13
سلام
من كلا طرفدار pes هستم و فقط pes بازي ميكنم و خيلي وقته كه فيفا نصب نكردم ولي با ديدن اين تايپيك كمي به فيفا علاقه مند شدم و هر وقت كه اومد شايد نصب كنم و بازي كنم البته pes رو هم كنارش نصب ميكنم
فكر كنم آخرين فيفايي كه نصب كردم fifa07 بوده كه اصلا خوشم نيومد و سريع پاكش كردم اين فيفاي جديد به نظر ميرسه كلا فرق كرده
ممنونم بخاطر اين تايپيك:40:

Big-Boss
19-08-2011, 16:24
نسخه اولتیمیت بازی رو اینجا داره بیش فروش میکنه:

شامل:
FIFA 12 +
24 تیم اولتیمیت پکیج طلایی و قاب استیل به همراه دو توپ فوتبال!

romell
19-08-2011, 16:24
دوستان مشخصه که کسایی که دارن بازی میکنن هوش مصنوعی رو درجه 1 یا 2 گذاشتن دوستان فیفا باز ما باید راحت تشخیص بدن این موضوع رو

City 17
19-08-2011, 16:54
به گفته ی دیوید راتر در آفلاین یک سری slider قرار داده شده جهت تنظیم میزان دقت cpu در مواردی مثل میران دقت شوت ، دقت پاس و سرعت عملکردشون.

+

جزئیاتی درباره بخش آنلاین بازی منتشر شده که می تونین در لینک زیر ببینین.

romell
19-08-2011, 17:03
با سلام گفتم فیلم های بازی که دیدم کمی راجبشون یه توضیح یا موضوعات جالبی رو که دیدم بگم

اولین نکته مهم در باره این فیلم ها این که cpu فضای خالی رو بیشتر درک میکنه و پا به توپ و دویدن بیشتری در این فضا ها میکنه صد در صد امسال بازی های کریس و مسی و خیلی از بازیکن های از این قبیل cpu بازی بهتری از این میگیره پرتاب اوت دستی هم جالبه که بازیکن ها میرن توپ رو بر میدارن و پرتاب میکنن البته اگه توب خیلی دور بره به اوت بازم تصویر سیاه میشه و بازیکن ها پرتاب اوت میکنن کات سن ها هم خیلی بهتر شده مثلا بازیکنی که شوت میزنه از پشت محوطه رو بازیکن زوم میکنه یا اینکه اگه مدافعی توپ گیری خوبی بکنه و حرکت جالبی انجام بده تصویر روش زوم میکنه کلا کات سن های امسال خیلی خیلی خوب شده خروج بازیکن ها هم مابین دو نیمه عوض شده البته اول بازی و پایان بازی هم دچار تغییرات شده در باره هوش مصنوعی که اصلا نمیشه نظر داد باید نسخه اصلی بیاد بعد راجبش نظر داد نسخه دمو هم حتی بیاد بازم نمیشه نظر قطعی راجبش داد و این که مشخصه سیستم پرسینگ از بین رفته اگه بازی های یوزر با یوزر رو دیده باشین اکثر موقعی که مثل موشک میخوان برن توپ بگیرن توپ گیر ی هاشون ناموفق انجام میشه شعاع دریبل حرکتی بازیکن ها و نرم بودنشون رو میشد حس کرد در صحنه هایی مسی بسیار زیبا بازیکن ها رو جا میذاشت امسال مسی فوق العاده میشه ازش کار کشید مثل فوتبال واقعی موتور ایمپکت هم در خیلی از صحنه ها هم میشد دید و بودنش رو حس کرد تنوع برخورد ها و..... سرعت بازی هم زیاد نشده برخلاف نظر دوستان . مشخصه بازی یوزر با یوزر همیشه سرعت بازی بیشتره اونم دلیلش رو خودتون خوب میدونید به علت دادن پاس های زیاد و سریع اونم درحالت آسیست .

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

به گفته ی دیوید روتر در آفلاین یک سری slider قرار داده شده جهت تنظیم میزان دقت cpu در مواردی مثل میران دقت شوت ، دقت پاس و سرعت عملکردشون. بهترین خبری بود که امسال شنیدم در رابطه با این بازی :40::8:

City 17
19-08-2011, 17:22
جزئیات مد آنلاین :
در آنلاین 10 لیگ وجود داره که در ابتدای کار همه تیم ها در لیگ دهم قرار می گیرن و هر فصل شامل 10 هفته هست که شما با کسب حداقل 12 امتیاز به دسته ی بالاتر صعود می کنین و این امتیاز لازم جهت صعود به دسته بالاتر رفته رفته بیشتر میشه ... در کنار این شما در Cup Competition هم شرکت می کنین چیزی شبیه به جام حذفی ... و تیم هایی که در 3 لیگ اول جا دارند در Continental Cup شرکت می کنن.
در صورت خروج از یک بازی شما هیچ امتیازی کسب نمی کنین ولی این بازی به عنوان یکی از 10 بازی شما در لیگ محسوب میشه و بنابراین با تکرار این کار صعودتون به دسته بالاتر دچار مشکل میشه.
در کل در بخش آنلاین بازی سعی شده که با اضافه کردن موارد مختلفی تجربه داشتن یک تیم در دنیای واقعی القا بشه ... باری مثال گزارشگر بازی به وضعیت تیم شما در جدول اشاره می کنه مواردی چون خطر سقوط یا ... و در کنار این موارد EA Sports Football Club هم وجود داره که یکجور شبکه اجتماعی برای فیفا 12 هست و عملکردی شبیه به Need For Speed's autolog که در سری NFS به کار برده میشه داره. و شما می تونین بهترین نتایج خودتون در آقلاین ، باشگاهتون ، خرید هایی که کردین و ... را با دوستانتون به اشتراک بگذارین.
جزئیات بیشتر در مورد EA Sports Football Club

panther99
19-08-2011, 17:36
دوستان من چند تا ترفند خفن برای دریبل و شوت و پاس و ... میخوام . میشه برام بذارید . کنسولم هم xbox هست . ممنون میشم .

hasani2008
19-08-2011, 17:44
با سلام گفتم فیلم های بازی که دیدم کمی راجبشون یه توضیح یا موضوعات جالبی رو که دیدم بگم

اولین نکته مهم در باره این فیلم ها این که cpu فضای خالی رو بیشتر درک میکنه و پا به توپ و دویدن بیشتری در این فضا ها میکنه صد در صد امسال بازی های کریس و مسی و خیلی از بازیکن های از این قبیل cpu بازی بهتری از این میگیره پرتاب اوت دستی هم جالبه که بازیکن ها میرن توپ رو بر میدارن و پرتاب میکنن البته اگه توب خیلی دور بره به اوت بازم تصویر سیاه میشه و بازیکن ها پرتاب اوت میکنن کات سن ها هم خیلی بهتر شده مثلا بازیکنی که شوت میزنه از پشت محوطه رو بازیکن زوم میکنه یا اینکه اگه مدافعی توپ گیری خوبی بکنه و حرکت جالبی انجام بده تصویر روش زوم میکنه کلا کات سن های امسال خیلی خیلی خوب شده خروج بازیکن ها هم مابین دو نیمه عوض شده البته اول بازی و پایان بازی هم دچار تغییرات شده در باره هوش مصنوعی که اصلا نمیشه نظر داد باید نسخه اصلی بیاد بعد راجبش نظر داد نسخه دمو هم حتی بیاد بازم نمیشه نظر قطعی راجبش داد و این که مشخصه سیستم پرسینگ از بین رفته اگه بازی های یوزر با یوزر رو دیده باشین اکثر موقعی که مثل موشک میخوان برن توپ بگیرن توپ گیر ی هاشون ناموفق انجام میشه شعاع دریبل حرکتی بازیکن ها و نرم بودنشون رو میشد حس کرد در صحنه هایی مسی بسیار زیبا بازیکن ها رو جا میذاشت امسال مسی فوق الهاده میشه ازش کار کشید مثل فوتبال واقعی موتور ایمپکت هم در خیلی از صحنه ها هم میشد دید و بودنش رو حس کرد تنوع برخورد ها و..... سرعت بازی هم زیاد نشده برخلاف نظر دوستان . مشخصه بازی یوزر با یوزر همیشه سرعت بازی بیشتره اونم دلیلش رو خودتون خوب میدونید به علت دادن پاس های زیاد و سریع اونم درحالت آسیست .

---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:00 PM ----------

بهترین خبری بود که امسال شنیدم در رابطه با این بازی :40::8:
با سلام،‌در صورت امكان لينك مستقيم ويدئوي كه توضيح داديد رو بزاريد ،‌خيلي ممنونم

JUSTIN11
19-08-2011, 18:29
تنها نگرانی من در مورد فیفا12 اینه که سیستم دریبل کردن و دفاع کردن کمی انگار تغییر کرده.حالا باید ببینیم تا چه حد بازی بالانس هست.اینکه مسی در واقعیت میتونه چند نفرو جا بذاره شکی نیست ولی اگه این اتفاق در طول بازی به کرات رخ بده جالب نیست میشه همونی که توی PES میدیدیم.دفاع کردن انگار دیگه مثل قبل نیست که فقط A رو بگیری بچسبی به مهاجم و با قدرت بدنی توپو بگیری تایمینگ نقش مهمی داره.حالا یه بازیکن مثل رونی که هم سرعت داره و هم قدرت بدنی با این تفاسیر میخواد چند نفرو دریبل کنه؟؟ حالا این تغییرات تا چه اندازه توی واقعیت بازی تاثیر میگذاره تا موقعی که یوزر با یوزر بازی نکنه معلوم نمیشه.منکه از سیستم دریبل قبل راضی بودم با اینکه اوایل کمی سخته ولی رفته رفته با تسلط بیشتر میتونی اینکار رو انجام بدی

فقط امیدوارم بازی در این زمینه به PES نزدیک نشه :13:

و دیگه اینکه من یکی از معترضان اصلی سیستم پاسکاری در فیفا هستم.آخه چه معنی میده در حالت اسیست دقت پاس بنزما با آلونسو یکی باشه؟ باید درصد خطا رو بیشتر توی بازی اعمال کنن.در حالت منوال هم که همه چیز به توانایی گیمر برمیگرده نه بازیکن!
چند روز پیش PES 2008 رو سیستم نصب کردم.تنها نکته مثبتش همین پرسنالدی هاش بود که واقعا جالب بود.وقتی توپ به مسی میرسید در 70 درصد از مواقع اقدام به دریبل زنی میکرد یا ژاوی که اصلا دریبل نمیکرد و همش پاس میداد.چیزی که به هیچ وجه توی فیفا 11 ندیدیم.
حتی توی پاسکاری های معمول هم تغییراتی دیده میشد.شما براحتی میتونستی تفاوت پاسکاری بین جرارد و کارگر رو حس کنی.جرارد خیلی محکم و تند و تیز پاس میده در حالی که کارگر پاسای کند و تپه ایی میده.خیلی عالی بود واقعا

همین 2 مورد رو توی گیم پلی اعمال کنن من دیگه هیچی نمیخوام همه چی عالیه : دی

-----------------------------

چه انتخاب تیم جذاب شده :

romell
19-08-2011, 19:15
با سلام،‌در صورت امكان لينك مستقيم ويدئوي كه توضيح داديد رو بزاريد ،‌خيلي ممنونم دوست عزیز من این فیلم های بازی رو دیدم و به صورت کلی از هر کدوم تونستم موضوعات جدیدی رو ببینم و توضیح بدم

این ویدیو پایینی بازی یوزر با یوزر هستش که پرتاب اوت سریع و نکات زیادی توش هستش اول اینو بگیرید .

و این فیلم های بازی هم تو هر کدومشون میشه نکاتی پیدا کرد

4039
20-08-2011, 00:58
به گفته ی دیوید روتر در آفلاین یک سری slider قرار داده شده جهت تنظیم میزان دقت cpu در مواردی مثل میران دقت شوت ، دقت پاس و سرعت عملکردشون.

+

جزئیاتی درباره بخش آنلاین بازی منتشر شده که می تونین در لینک زیر ببینین.

سلام

قرار دادن اسلایدر , خبر خیلی خوبی میتونه باشه البته هنوز دقیقا مشخص نشده شامل چه مواردی میشه . من چون ف ی ل ت ر شکن ندارم نتونستم این لینکو باز کنم اما یک سرچ توی گوگل زدم یک فایل صوتی از مصاحبه با راتر پیدا کردم توی یک بخش از این گزارش ( 1.40 ثانیه مونده به پایان فایل صوتی ) گزارشگر از راتر میپرسه آیا توی فیفا 12 اسلایدرهایی شبیه اسلایدرهای بازی nhl وجود داره که بشه تنظیمات بازیو تغییر داد که راتر فقط این مساله رو تایید میکنه و در مورد جزئیاتش چیزی نمیگه . این مصاحبه مربوط میشه به 11 جولای یعنی حدود 40 روز پیش ( ماشالا کاربرا اینجا چقدر فعالن که اخبار 40 روز پیشو الان توی تاپیک میزارن ! قابل توجه آقا معراج , آقا مسعود , امین و چند تا دیگه از بچه ها که میدونم زباناشون خوبه ) .
توی یک گزارش دیگه که اصلش به زبون فرانسویه هم به این مساله اشاره شده و اونجا به مواردی از قبیل تنظیمات درصد پاسهای درست شوتها و چند مورد دیگه اشاره شده که میتونه حقیقتا خبر بسیار خوبی باشه . با این اوصاف گیمر میتونه قبل از بازی با هر تیمی با توجه به ویژگیهای اون تیم این اسلایدرها رو مطابق با ویژگیهای اون تیم تنظیم کنه . مثلا اگه در مقابل بارسا بازی میکنیم میشه با قرار دادن اسلایدر مربوط به دقت پاس در نقطه ماکزیمم خودش دقت پاسکاری این تیمو به حداکثر خودش رسوند و از این نقطه نظر دقت پاسکاریو در این تیم شبیه سازی کرد .
یادمه پارسال راتر گفته بود برای نسخه بعد آپشن ها و گزینه های تنظیماتی بازیو زیاد میکنیم که به قولشون عمل کردن فقط باید امیدوار باشیم تعداد این گزینه ها زیاد باشه تا دستمون برای شبیه سازی بازتر باشه . مواردی مثل تنظیم هوش مصنوعی بازی برای تیمهای مختلف و موارد دیگه .

به نظر میرسه این اسلایدرا چیزی شبیه این باشه :

اینم یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای بارسا و میلان در حالت درجه سختی legendary :

B3HZ@D
20-08-2011, 02:05
اگه بشه این تنظیمات اسلایدرها رو ذخیره کرد خیلی خوب میشه , اینطوری میشه قدرت هر تیمی رو با توجه به خصوصیاتشون ذخیره کنی و توی مدهای بازی بخصوص منیجر مود خیلی جالب میشه
مثلا جلوی بارسا با اون توانایی بالا در پاسکاری باید مقاومت کنی که کار خیلی سختی میشه...مخصوصا اگه فینال لیگ اروپایی باشه :27:

4039
20-08-2011, 02:34
اگه بشه این تنظیمات اسلایدرها رو ذخیره کرد خیلی خوب میشه , اینطوری میشه قدرت هر تیمی رو با توجه به خصوصیاتشون ذخیره کنی و توی مدهای بازی بخصوص منیجر مود خیلی جالب میشه
مثلا جلوی بارسا با اون توانایی بالا در پاسکاری باید مقاومت کنی که کار خیلی سختی میشه...مخصوصا اگه فینال لیگ اروپایی باشه :27:

متاسفانه از قرار معلوم روی تنظیمات مربوط به دقت پاس نمیشه زیاد حساب کرد توی متن زیر گفته شده با کم کردن اسلایدر دقت پاس ,پاسها فقط بیحال تر میشن و توپ بیشتر پله میکنه و این اسلایدر روی دقت پاسها از نقطه نظر جهتشون تاثیری نداره . علاوه بر این این اسلایدر روی پاسهای هوایی کلا بی تاثیره . اسلایدر مربوط به شوتهای فنی هم در کم و زیاد کردن دقت اون شوتها هم بی تاثیره .
توی این متن گفته شده حدود 20 تا اسلایدر توی بازی وجود داره که شامل اسلایدرهای مربوط به دقت در پاسها و شوتها سرعت و قدرت پاسها و شوتها و حرکات میشه اما خیلیاشون چندان کاربردی نیستن .

Sliders are indeed going to make their appearance in the game for FIFA 12, which will please a lot of people. On the face of it a lot of the things which I feel are somewhat wrong with FIFA do have sliders so you can fiddle with them. I suspect that this area of the game may see some quite big shakeups before release and now, as they do feel unfinished to a large extent. I do have some concerns though, first, as a matter of usability, it feels quite clumsy. There are a good 20 or so sliders, from error sliders and speed sliders to power bar charge speeds and acceleration, but none of these have any reference to them. You have a bar with maybe 50 settings on them, with the default stuck directly in the middle. The sliders at the moment have such considerable play in them, and it's difficult to guess what the effect of the sliders will be (with some it's not obvious which direction on the bar will correlate with an increase/decrease in the effect too). You can set each slider differently for the user and the AI - but unfortunately these are done on two seperate menu with no 'mirror' function, so it's awkward to replicate the settings for both you and the CPU.

Unfortunately at this moment, these sliders are not going to realise the dream of allowing one to fix FIFA or make it more realistic. The sliders do not give you enough control over enough areas to affect things in the way you'd want. For example, if I wanted to alter the passing error, I can only increase/decrease the amount of error. I have no way of dictating what is causing the error, or how that error is represented, and thus if I try to increase the directional error on the passes as I believe should happen, what it tends to mean is that passes become more lethargic and more bouncy long before you get the desired directional effect. There are some tweaks and touches you'd be able to improve, but it's minimal so far, and currently I feel that a lot more thought will have to be put into how these sliders work (or, a massive increase in the sliders available) if they are going to supply the potential for a simulation. I'm also slightly worried that there are a few different sliders right now which affect things like defensive AI (line depth, width, full back positioning and so on). These feel like they should not be gameplay sliders so much as tactical settings. At the moment, these will be things you can use to improve FIFA a smidgeon here and a smidgeon there. They will not open up the possibilities some have hoped for in terms of setting trading to perfect a simulation of the game.

Some of what these revealed was also quite worrying. The passing error slider only affects ground passes, and the shooting error slider does not affect finesse shots. This not only means that the two areas which are probably most wrong (lobbed passes and finesse shots) are not slider-alterable, but it perhaps also implies that the way error is handled on these works in a different way to how it is for normal shots/passes. As both finesse shots and long passes/lobbed through balls are far too accurate, that perhaps is reason. The simple question of why 180 degree clearances with the long pass button seem to land at the strikers feet every time may be answered very simply by that: there is (basically) no contextual error on long passes and chipped through balls.

Gregar
20-08-2011, 02:47
پس به نظر خود فیفا یه حالت پیش فرضی واسه هر تیمی میذاره . که خدا کنه فقط دقیق بزاره و لازم نباشه تیمی رو دستکاری کنیم . واقعی تر باشه بهتره تا اینکه الکی سخت بشه . مثلا حریف شوت ها و پاسهای نجومی بزنن .
مثلا سیستم پاس کاری بارسا بالا باشه ولی تیم دیگه ای مثل ... الکی قوی نباشه . هر چند حالا میشه منوالش کرد ولی ما که دیگه خودمون نمیتونیم هر تیمی رو دقیق تنظیم کنیم . خود فیفا خدا کنه کارشو دقیق انجام بده .

اون حالت save واسه هر تیمی رو هم عمرا فیفا نمیذاره . همیشه از این لحاظها فیفا کم کاری میکنه . مثل همون قضیه autosave که باز هم توی این نسخه شاهدش هستیم .

hasani2008
20-08-2011, 11:13
دوست عزیز من این فیلم های بازی رو دیدم و به صورت کلی از هر کدوم تونستم موضوعات جدیدی رو ببینم و توضیح بدم

این ویدیو پایینی بازی یوزر با یوزر هستش که پرتاب اوت سریع و نکات زیادی توش هستش اول اینو بگیرید .

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو این فیلم های بازی هم تو هر کدومشون میشه نکاتی پیدا کرد

واقعا ممنون كه وقت گذاشتي و لينك گذاشتي ولي راستش من نميتونم و نيمدونم بايد چطور از اين لينك ها دانلود كنم
ممنون ميشم راهنمايي كني...

masoodbr
20-08-2011, 11:16
روي play كليك كن بعد از چند دقيقه پيغام دانلود براتون مياد

khelane
20-08-2011, 12:41
مارو باش تا پارسال عقده نکست جن داشتیم به طور کامل پارسال یه زره فیفا بازی کردیم یهو امسال زد به سرم یه ایکس باکس خریدم تا دو سه روز دیگه میرسه دستم فیفا در پی سی و ایکس باکس هیچ فرقی نزاشته:31:

dr_shahrooz
20-08-2011, 14:36
امسال عجیب بارسلونا رو قوی کردن
البته حقشونم هست
من تا پارسال همش رئال رو برمیداشتم ولی امسال از بس بارسا رو قوی کردن که 2دل شدم :5:

sarukhan
20-08-2011, 17:19
روي play كليك كن بعد از چند دقيقه پيغام دانلود براتون مياد

من تو این لینک ها play نمی بینم، فقط یه عکسه با توضیحات، زیرش هم کاربرا نظراتشون رو نوشتن.

MJ assassins creed
20-08-2011, 17:21
من تو این لینک ها play نمی بینم، فقط یه عکسه با توضیحات، زیرش هم کاربرا نظراتشون رو نوشتن.
شما IDM دارید؟

sarukhan
20-08-2011, 17:36
شما IDM دارید؟

نه ولی speed download دارم.

MJ assassins creed
20-08-2011, 18:02
نه ولی speed download دارم.
با IDM میشد اینجور که دوستمون میگن.

hasani2008
20-08-2011, 18:08
منم هر كاري ميكنم down نميشن ، فقط واسه اينكه سيريش نشم بيخيالش شدم و چيزي نگفتم.....

sarukhan
20-08-2011, 18:17
منم هر كاري ميكنم down نميشن ، فقط واسه اينكه سيريش نشم بيخيالش شدم و چيزي نگفتم.....

اخه یه لینکی باید باشه که روش کیلیک کنیم تا به فایل اصلی redirect بشیم
ولی من فقط یه عکس می بینم.

m3hrdad
20-08-2011, 18:59
بچه ها ببخشید میپرسم...دمو کی میاد؟؟؟
من آخرین بار فیفا 2008 بود بازی کردم ولی این یکی فک کنم کاری کنه ک قید pes رو بزنم امسال :31:

ArXan
20-08-2011, 19:26
سلام به همه ی دوستان.
جون ویدیو ها از یوتوب برداشته شدن، واسه نشون دادنشون باید هیلتر شکن داشته باشین.

FCBarcelona.ir
20-08-2011, 20:23
به نظر تفاوت چشمگیری نکرده بازی. البته اینکه محیط خود بازی رو یه دستی به سر و روش کشیدن خیلی عالیه. شاید نیاز به تغییر چندانی هم نداشته باشه. ولی با توجه به اینکه گیم پلی رو چندان تغییر ندادن، کاش کمی رو گرافیک هم وقت می ذاشتن.

به هر حال امیدوارم نسخه جدید مجبورمون نکنه سیستم رو ارتقا بدیم. :31:

sarukhan
20-08-2011, 20:57
سلام به همه ی دوستان.
جون ویدیو ها از یوتوب برداشته شدن، واسه نشون دادنشون باید هیلتر شکن داشته باشین.

ممنون دوست عزیز
چه خوبه دوستان وقتی لینک می زارن این نکته رو هم گوشزد کنن که بقیه سردرگم نشن.

Gregar
20-08-2011, 23:00
یه چیزی راجع به تعداد کنترلر هایی که فیفا ساپورت میکنه شنیدم . یعنی مثل اینکه با بیشتر از سه نفر میشه توی pc بازی کرد . کسی دقیق میدونه چجوریاست و چندتاست .

romell
20-08-2011, 23:12
واقعا ممنون كه وقت گذاشتي و لينك گذاشتي ولي راستش من نميتونم و نيمدونم بايد چطور از اين لينك ها دانلود كنم
ممنون ميشم راهنمايي كني... با سلام شرمنده نمیدونستم دوستان نمیدونن موضوع رو وگرنه میگفتم که احتیاج به ش-ی-ل-ت-ر دارن و میشه با IDM دانلودش کرد البته اول باید شیلتر رو داشته باشین چون همشون از یو توب هستن با ارز پوزش مجدد از همه دوستان عزیز .

City 17
20-08-2011, 23:23
یه چیزی راجع به تعداد کنترلر هایی که فیفا ساپورت میکنه شنیدم . یعنی مثل اینکه با بیشتر از سه نفر میشه توی pc بازی کرد . کسی دقیق میدونه چجوریاست و چندتاست .

4 کنترلر + کیبورد که میشه 5 نفر ...

Gregar
21-08-2011, 13:03
4 کنترلر + کیبورد که میشه 5 نفر ...

قدیما یادمه pes هفت یا هشت تا کنترلر ساپورت میکرد . این با اون فرق داره ؟

dr_shahrooz
21-08-2011, 13:14
یکی از دوستان دفاع کردن خوب یا توپ گیری تو فیفا رو توضیح میده؟

یکی از دوستان چطوری این سوال شما رو جواب بده وقتی هنوز این بازی رو بازی نکرده ؟
فکر هم نمیکنم کسی از بچه های این جمع بجه ی کلن آلمان باشه یا به اونجا رفته باشه تا بتونه تو نمایشگاه Gamescom بازی رو تست کنه و به شما توضیح بده
فقط چیزهایی که گفته شده حاکی از اینه که دیگه اونطور نیست که دستتو بزاری رو یه دکمه و بعد بازیکن به صورت خودکار بره توپگیری کنه بلکه بار توپ گیری همش رو سر بازیکنه و به نوعی سخت تر شده
موفق باشید