مشاهده نسخه کامل
: FIFA 12
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Masoud King
21-08-2011, 14:02
ریتینگ تیم های موجود در دمو
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو چه حسابی امدن Midfield بارسا رو کمتر از Defence این تیم کردن بارسا ضعفش تو خط دفایی است بعد خط هافبک خیلی خوبی داره با وجود ژاوی اینیستا بوسکتس جدیدن فابرگاس عجیب به نظر میرسه
Defence 86
Midfield 85
یکی از دوستان چطوری این سوال شما رو جواب بده وقتی هنوز این بازی رو بازی نکرده ؟
فکر هم نمیکنم کسی از بچه های این جمع بجه ی کلن آلمان باشه یا به اونجا رفته باشه تا بتونه تو نمایشگاه Gamescom بازی رو تست کنه و به شما توضیح بده
فقط چیزهایی که گفته شده حاکی از اینه که دیگه اونطور نیست که دستتو بزاری رو یه دکمه و بعد بازیکن به صورت خودکار بره توپگیری کنه بلکه بار توپ گیری همش رو سر بازیکنه و به نوعی سخت تر شده
موفق باشید
کلا فیفارو گفتم..اخه من 2روزه دارم فیفا 11 بازی میکنم و علاقمند شدم..
dr_shahrooz
21-08-2011, 15:41
رو چه حسابی امدن Midfield بارسا رو کمتر از Defence این تیم کردن بارسا ضعفش تو خط دفایی است بعد خط هافبک خیلی خوبی داره با وجود ژاوی اینیستا بوسکتس جدیدن فابرگاس عجیب به نظر میرسه
Defence 86
Midfield 85
ببین دوست من شما تو وسط یه ژاوی داری با overall 92
یه اینیستا داری با overall 92
و یه بوسکتس داری با overall 83
کلا اینا 3 نفرن
ولی شما تو دفاع یه پیکه داری باoverall 88
یه پویول داری با overall 87
یه دنی آلوز داری با overall 87
و یه ابیدال با overall 82
و به ویکتور والدز با overall 87
دقت کنی تو دفاع از لحاظ overall ، هارمونی بیشتری دیده میشه و دلیلشم همینه
نمیدونم چرا اسم بازیکنان پشت پیراهن فیفا انقد بزرگ و غناسه؟ صفحه اول همین تاپیک شماره 11 دروگبارو ببنین؟!
dr_shahrooz
21-08-2011, 15:49
کلا فیفارو گفتم..اخه من 2روزه دارم فیفا 11 بازی میکنم و علاقمند شدم..
خب جواب شما مفصله و ایشالا فیفا 12 اومد،خواستم نقدش کنم سیستم دفاع کردن رو هم به شما توضیح میدم
نمیدونم چرا اسم بازیکنان پشت پیراهن فیفا انقد بزرگ و غناسه؟ صفحه اول همین تاپیک شماره 11 دروگبارو ببنین؟!
بابا دوست من کم لطفی نکن،عدد به این زیبایی
چشه ؟ !
عجب :5:
Big-Boss
21-08-2011, 16:16
تمامی لباس های فیفا لباس های رسمی مورد استفاده تیم هاست.
خب جواب شما مفصله و ایشالا فیفا 12 اومد،خواستم نقدش کنم سیستم دفاع کردن رو هم به شما توضیح میدم
بابا دوست من کم لطفی نکن،عدد به این زیبایی
چشه ؟ !
عجب :5:
مرسی دوست عزیز.
فونت اسم پشت پیتر چک ببین تو فیفا 11!!!! حالا تو pes ببین؟
---------- Post added at 09:14 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
تمامی لباس های فیفا لباس های رسمی مورد استفاده تیم هاست.
حالا تو pes با یک کپی ساده تو kitserver لباس تیمها ابدیت میشه..
Big-Boss
21-08-2011, 20:21
حالا تو pes با یک کپی ساده تو kitserver لباس تیمها ابدیت میشه..
اون تو pc با دردسر های خاص خودش.(اکثرا pes بازها هم که تو خط اینترنت اومدن دنبال کردن آموزش ادیت و ... نیستن) کنسول ها رو نمیگی که به دردسرش نمیارزه.
عاقل از اول یه چیزی میگیره که درست باشه.
ثانیا امسال که فیفا واسه pc هم نکست زده pes دیگه باید با ادیت هم بای بای کنه،مدسازها و ادیتورها هم با انگیزه بیشتر به سمت فیفا جذب میشن.
CATALONIA
21-08-2011, 20:49
ببین دوست من شما تو وسط یه ژاوی داری با overall 92
یه اینیستا داری با overall 92
و یه بوسکتس داری با overall 83
کلا اینا 3 نفرن
ولی شما تو دفاع یه پیکه داری باoverall 88
یه پویول داری با overall 87
یه دنی آلوز داری با overall 87
و یه ابیدال با overall 82
و به ویکتور والدز با overall 87
دقت کنی تو دفاع از لحاظ overall ، هارمونی بیشتری دیده میشه و دلیلشم همینه
اورال های بازیکن ها مشخص شده ؟! یا خودتون گفتین ؟
اورال های بازیکن ها مشخص شده ؟! یا خودتون گفتین ؟
یک سری بازیکنها مشخص شده
توی این پست یکی از دوستان چند اسکرین قرار داده که Overall بازیکنها رو نمایش داده
CATALONIA
21-08-2011, 21:30
ممنون
خودم هم یه دوری زدم ، اینا پیدا شد
Goalkeepers
Casillas 91
Valdes 87
Mandanda 84
Abbiatti 83
Hart 83
Helton 82
Weidenfeller 82
Szczesny 78
Fabianski 77
Alumunia 76
Taylor 72
Mannone 70
Darlow 47
Defenders
Pique 88
Alves 87
Thiago Silva 87
Puyol 87
Pepe 87
Sergio Ramos 86
Hummels 84
Kompany 84
Nesta 84
Carvalho 84
M'bia 84
Vermaelen 83
Sagna 82
Marcelo 82
Abidal 82
Johnson 82
Subotic 81
Mexes 81
Lescott 80
Rolando 80
Otamendi 80
Clichy 80
Kolorav 79
Taiwo 79
Milito 79
Koscielny 79
Richards 78
Pereira 78
Yepes 78
Djourou 78
Zabaleta 78
Abate 78
Scmelzer 77
Squillaci 77
Eboue 77
Zambrotta 76
Plszcek 76
Gib bs 76
Onuoha 74
Lansbury 69
Frimpong 76
Boyata 61
Savic 61
Midfielders
Xavi 92
Iniesta 92
Fabregas 89
Alonso 88
David Silva 87
Ozil 87
Mascherano 86
Nasri 86
Kaka 85
Yaya Toure 85
Moutinho 84
Afellay 84
Song 83
Busquets 83
Gotze 83
Cassano 83
Boateng 82
Khedira 82
Wilshere 82
Van Bommel 82
De Jong 82
Gonzalez 82
Milner 82
Remy 82
Sahin 81
Kagkawa 81
Barry 81
Valbuena 81
Ambrosini 80
Guarin 80
Seedorf 80
Bender 79
Fernando 79
Cheyrou 78
Ramsey 77
Diaby 77
Flamani 77
Großkreutz 76
Gundogan 76
Weiss 74
Strikers
Messi 95
Ronaldo 92
Villa 91
Rooney 89
Ibrahimovic 89
Tevez 88
Van Persie 87
Aguero 86
Falcao 86
Hulk 86
Arshavin 85
Pato 85
Sanchez 84
Benzema 84
Higuain 84
Gervinho 84
Di Maria 83
Barrios 83
Dzeko 83
Walcott 82
Balotelli 82
Ayew 81
Varela 81
Chamakh 81
Bendtner 79
Wright-Phillips 79
Zidan 76
Inzaghi 76
Vela 74
Dalla Valle 65
اون تو pc با دردسر های خاص خودش.(اکثرا pes بازها هم که تو خط اینترنت اومدن دنبال کردن آموزش ادیت و ... نیستن) کنسول ها رو نمیگی که به دردسرش نمیارزه.
عاقل از اول یه چیزی میگیره که درست باشه.
ثانیا امسال که فیفا واسه pc هم نکست زده pes دیگه باید با ادیت هم بای بای کنه،مدسازها و ادیتورها هم با انگیزه بیشتر به سمت فیفا جذب میشن.
میشه بیشتر توضیح بدی فیفا واسه ادیت چیکا کرده؟
Big-Boss
21-08-2011, 21:57
میشه بیشتر توضیح بدی فیفا واسه ادیت چیکا کرده؟
فیفا نباید کاری کنه مدسازها و ادیتور ها هستند که کار میکنن.
فیفا همینطور که از اسمش پیداست لایسنس فدراسیون بین المللی فوتبال رو داره این یعنی اسامی تیم ها و بازیکن ها،لباس رسمیشون،لیگ ها و تورنومنت ها و... حتی شکل کاپ ها و جام ها! لایسنس شده هستن.
پس نیازی به ادیت نداره.
ولی PC به عنوان پلتفرمی که مدسازی و ادیت براش راحت تر هست امسال شاهد نسخه نکست فیفا خواهد بود،این یعنی خیلی از مودسازها و ادیتورها که به خاطر نکست نبودن ممکنه کمی دلسرد شده بودن دوباره به سمت فیفا جذب بشن .
و فیفا دستشون رو بیشتر باز میزاره به دلیل تنوعی که داره در چیزهایی مثل اضافه کردن کفش و ورزشگاه بگیر تا لیگ کشورهایی که در بازی نیست رو ساختن،همیننجور تغییر چهره بازیکن ها و چیزای بیشتری که خوره های ادیت و مد PC دیگه خودشون وارد هستند.
Kamyar_AnathemA
21-08-2011, 23:26
فیفا امسال کاری نکرده که نشه بازیکن هارو ادیت کرد ؟ یعنی قدرتاشونو کم یا زیاد کرد ؟
یا مثلا نتونی از بازیکن ساختگی تو تیمت استفاده کنی
بیشتر منظورم تو قسمت آنلاین هست
amirhoseinn
22-08-2011, 01:05
شاید سوالم خنده دار باشه،اما من از پارسال دارم فیفا بازی میکنم با این کلمه nexe gune آشنا نیستم،دقیقا یعنی چی که فیفا امسال نکس جینه؟
dr_shahrooz
22-08-2011, 02:13
شاید سوالم خنده دار باشه،اما من از پارسال دارم فیفا بازی میکنم با این کلمه nexe gune آشنا نیستم،دقیقا یعنی چی که فیفا امسال نکس جینه؟
نه عزیز سوال شما خنده دار نیست،به هر حال شما جواب این سوال رو نمیدونی و جایی که میتونی این سوال رو بپرسی هم همینجاس
نکست جن = Next Generation = نسل بعد
یعنی چی ؟ ببین هر سال که فیفا میاد،یه نسل جدیدی رو با خودش میاره با کلی امکانات و حرف های جدید
قبلا ها اینطور بوده که از این امکانات جدید،فقط یه کوچولوش رو واسه بازی تو Computer میداده و کل امکانات رو واسه کنسول میداده یعنی فقط اونایی که Xbox 360 یا PS3 داشتن میتونستن از کل امکانات جدید بازی جدید فیفا استفاده کنن
ولی امسال اینطوری نیست،یعنی امسال فیفایی که واسه Computer هم ارائه میشه،دارای همه ی این امکانات جدید هست یعنی فیفا12 امسال واسه Computer هم نکست جن ارائه میشه
فکر کنم دیگه باید متوجه شده باشین :20:
موفق باشید
Masoud King
22-08-2011, 03:12
البته دوستمون کمی تا حدودی اشتباه گفتن
از سال 2006 موتوری که بازی رو باهاش می ساختن عوض شد البته اول فقط روی x360 و بعدش تو فیفا 08 نسخه ps3 هم از این موتور بهره می برد.
این موتور ویژگی هایی مثه گرافیک و فیزیک نسل بعد رو اون زمان تو بازی اعمال می کرد و همچنین کنترل بهتر.
علاوه بر اینا اخبار به روز دنیای فوتبال رو هم می تونستید از داخل بازی جویا بشید و کلی ویژگی دیگه.
در مجموع این فیفایی که الان میبنیم حاصل کار حداقل 6 ساله ...
Sam Fisher 11
22-08-2011, 04:03
Casillas 91
تو 11 نوده...به نظرم با افتی که این چند وقته داشته همون 90 یا 89واسش بهتر میبود...
Pique 88
این انصافا حقشه...با این قد و هیکلی که این داره همینجور ادامه بده تو فیفا بعدی 92 میشه(کثافت عوضی: دی)
نودیا 4تاش بارساییه و دوتاش رئالی... بقیه نودی ندارن...فوتبال باشگاهی دو قطبی شده: دی
dr_shahrooz
22-08-2011, 04:05
البته دوستمون کمی تا حدودی اشتباه گفتن
از سال 2006 موتوری که بازی رو باهاش می ساختن عوض شد البته اول فقط روی x360 و بعدش تو فیفا 08 نسخه ps3 هم از این موتور بهره می برد.
این موتور ویژگی هایی مثه گرافیک و فیزیک نسل بعد رو اون زمان تو بازی اعمال می کرد و همچنین کنترل بهتر.
علاوه بر اینا اخبار به روز دنیای فوتبال رو هم می تونستید از داخل بازی جویا بشید و کلی ویژگی دیگه.
در مجموع این فیفایی که الان میبنیم حاصل کار حداقل 6 ساله ...
lol مسعود جان کاملا حق با شماس و من برای اینکه دوستمون یه تعریف خیلی ساده از نکست جن براش بشه اینطور توضیح دادم،فکر کنم اگه میخواستم بیشتر از این توضیج بدم،سر در گم میشدن
به هر حال مرسی بابت توضیحات کاملت
جای pes و فیفا جدا عوض شد.
سالهای قبل به این فروم میومدم همیشه یه 20 30 صفحه ای pes جلوتر از فیفا بود
ولی الان میبینم که یک ماه مونده به بازی و فیفا جلوتره و حقش هم هست که جلوتر باشه...
Big-Boss
22-08-2011, 11:14
امسال 11-12 چندتا فوتبال از فیفا داریم!!
FIFA 12 و FIFA Manager 12 که سر جاشون.
FIFA Street جدید که معرفی شده.
علاوه بر اون امسال باید UEFA Euro 2012 هم داشته باشیم.
amirhoseinn
22-08-2011, 11:18
ممنون از دوستان عزیز به خاطره راهنمائیتون
وقتی بازی اومد ترفنداش و کلا هرچی به فیفا 12 باشه همینجا میشه گیر اورد دیگه؟
amirhoseinn
22-08-2011, 11:48
اگه بخوایم فیفارا أنلاین بازی کنیم باید نسخه اورجینالشا بخریم؟
ظاهرا بعد از تست شدن فیفا 12 در Gamescom 2011 منوی افقی جدیدی که بعد از سال ها فیفا از اون حالت کلاسیک عمودی و نسبتا کند درش آورده با استقبال مخاطبان مواجه شده و و این منوی جدید علاوه بر دسته بندی مناسب سرعت انتخاب بخش های مختلف بازی رو تا حد زیادی بالا می بره .
dr_shahrooz
22-08-2011, 13:06
ظاهرا بعد از تست شدن فیفا 12 در Gamescom 2011 منوی افقی جدیدی که بعد از سال ها فیفا از اون حالت کلاسیک عمودی و نسبتا کند درش آورده با استقبال مخاطبان مواجه شده و و این منوی جدید علاوه بر دسته بندی مناسب سرعت انتخاب بخش های مختلف بازی رو تا حد زیادی بالا می بره .
منبع لطفا،ظاهرا یعنی چی ؟
منبع لطفا،ظاهرا یعنی چی ؟
"ظاهرا" از نظر دستوری قیده به معنی اینجوری که به گوش می رسه : دی
منبع:
The vertical menus have been replaced with a horizontal menu bar that runs along the bottom of the screen, streamlining the game's sections and snapping along much faster than the sluggish, older system.
Even better for hardcore players, it will remember your most-used features and sections, so for example if you play a lot of career mode, when you boot up the game it will skip the "arena" (ie practice field) section entirely and point the cursor right at continue career
CATALONIA
22-08-2011, 14:29
یه چند وقتی دنبال Tagline بازی میگشتم ولی هنوز انگار اعلام نشده بود ...
( Tagline مثله شعار برای بازی میمونه مثله We Are 11 که برای نسخه ی قبل بود )
حالا انگار tagline بازی رو انتخاب کردن :
"Love Football Play Football"
منبع Wikipedia
منوی قبلی رو که کمی ازاردهنده بود . البته توی pc . یه کم تاخیر داشت مثلا موقع انتخاب بازیکن و لود کردن و ... . کنسول رو نمیدونم . خوبه که امسال درست بشه .
sarukhan
22-08-2011, 18:03
منوی قبلی رو که کمی ازاردهنده بود . البته توی pc . یه کم تاخیر داشت مثلا موقع انتخاب بازیکن و لود کردن و ... . کنسول رو نمیدونم . خوبه که امسال درست بشه .
توی نسخه ی ایکس باکس تاخیر در عوض کردن منو ها قابل تحمله ولی در ps3 تاخیر واقعا طولانی و ازار دهنده ست
امیدوارم برای فیفا ۱۲ یه فکری واسه اش بکنن.
vohumana
22-08-2011, 21:03
امیدوارم تو ساختن فیس بازیکن ها هم یه تکونی به خودش بده فیفا و قیافه بازیکنای بیشتری رو بسازه؛
تو FIFA 11 این چن تا تیم تقریبا همه بازیکناش فیس داشتن:
آرسنال
چلسی
یوونتوس
لیـون
بوردو
amirhoseinn
22-08-2011, 23:04
اگه بخوایم فیفارا أنلاین بازی کنیم باید نسخه اورجینالشا بخریم؟
کسی نیست جوابه مارا بده؟
اره فیس ها جدید باشه خوبه . نه مال چندماه پیش . فقط موهای مسی رو یادشون نره کوتاه کنن :31: همین بس
امسال 11-12 چندتا فوتبال از فیفا داریم!!
FIFA 12 و FIFA Manager 12 که سر جاشون.
FIFA Street جدید که معرفی شده.
علاوه بر اون امسال باید UEFA Euro 2012 هم داشته باشیم.
FIFA Street 4 میخواد بیاد ؟
دوستان دمو کی میاد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
بچه های کنسولی توی فیفا 11 random ai هم دارن مثل pc ؟ یعنی بعضی مواقع بازی چنان اسون باشه که مثلا 8-0 ببری و بعضی مواقع از شدت سختی و تقلب مثلا 2-6 ببازی ؟ توی pc که روی legendary اینجوریه و هیچ وقت نشد career رو تا اخر برم . راه حلش هم پیدا نکردم .
اگه واسه کنسول هم باشه که دیگه اگه فیفا تو این نسخه هم این کار رو بکنه عمرا ارجینال بخرم .
فقط خواهشا بگید توی کنسول هم همینطوره ؟
sarukhan
23-08-2011, 01:21
بچه های کنسولی توی فیفا 11 random ai هم دارن مثل pc ؟ یعنی بعضی مواقع بازی چنان اسون باشه که مثلا 8-0 ببری و بعضی مواقع از شدت سختی و تقلب مثلا 2-6 ببازی ؟ توی pc که روی legendary اینجوریه و هیچ وقت نشد career رو تا اخر برم . راه حلش هم پیدا نکردم .
اگه واسه کنسول هم باشه که دیگه اگه فیفا تو این نسخه هم این کار رو بکنه عمرا ارجینال بخرم .
فقط خواهشا بگید توی کنسول هم همینطوره ؟
من که در بخش مربی گری بازی می کنم این جوری نیست
البته چون بیشتر وقت ها با یه تیم ضعیف از دسته سه انگلیس شروع می کنم روی word class بازی می کنم
اخرای دوره هم روی legendary که می رم همچین مشکلی ندارم.
CATALONIA
23-08-2011, 01:46
راستش من 15 فصل رو توی career Mode با بخش manager روی legendary تموم کردم ... یعنی دیگه بعدش بازنشسته میشی ...
اگه مثلا از همون اول فصل همه ی بازی ها رو تا اخر فصل sim کنی ، بد نتیجه میگیری و وسطا ی فصل اخراج میشی ...
ولی اگه بازی ها رو تک تک sim کنی و مثلا جا مصدوم و محروم تیمت بازیکن بازری و بهش برسی و بازیکن خسته نداشته باشی اگه تیمت خوب باشه ، میبری و حتی ممکنه 6 تا و 5 تا هم بزنی ( البه بیشترش رو من ندیدم ) ... اما ممکن نیست با همین تیمی که 6 تا زدی 3 تا بخوری ..!!
+
مباحث مربوط به نسخه ی 11 رو خواهشا توی تاپیک خودش مطرح کنید ..
ممنون
محمد ه ف
23-08-2011, 03:20
سلام
قرار دادن اسلایدر , خبر خیلی خوبی میتونه باشه البته هنوز دقیقا مشخص نشده شامل چه مواردی میشه . من چون ف ی ل ت ر شکن ندارم نتونستم این لینکو باز کنم اما یک سرچ توی گوگل زدم یک فایل صوتی از مصاحبه با راتر پیدا کردم توی یک بخش از این گزارش ( 1.40 ثانیه مونده به پایان فایل صوتی ) گزارشگر از راتر میپرسه آیا توی فیفا 12 اسلایدرهایی شبیه اسلایدرهای بازی nhl وجود داره که بشه تنظیمات بازیو تغییر داد که راتر فقط این مساله رو تایید میکنه و در مورد جزئیاتش چیزی نمیگه . این مصاحبه مربوط میشه به 11 جولای یعنی حدود 40 روز پیش ( ماشالا کاربرا اینجا چقدر فعالن که اخبار 40 روز پیشو الان توی تاپیک میزارن ! قابل توجه آقا معراج , آقا مسعود , امین و چند تا دیگه از بچه ها که میدونم زباناشون خوبه ) .
توی یک گزارش دیگه که اصلش به زبون فرانسویه هم به این مساله اشاره شده و اونجا به مواردی از قبیل تنظیمات درصد پاسهای درست شوتها و چند مورد دیگه اشاره شده که میتونه حقیقتا خبر بسیار خوبی باشه . با این اوصاف گیمر میتونه قبل از بازی با هر تیمی با توجه به ویژگیهای اون تیم این اسلایدرها رو مطابق با ویژگیهای اون تیم تنظیم کنه . مثلا اگه در مقابل بارسا بازی میکنیم میشه با قرار دادن اسلایدر مربوط به دقت پاس در نقطه ماکزیمم خودش دقت پاسکاری این تیمو به حداکثر خودش رسوند و از این نقطه نظر دقت پاسکاریو در این تیم شبیه سازی کرد .
یادمه پارسال راتر گفته بود برای نسخه بعد آپشن ها و گزینه های تنظیماتی بازیو زیاد میکنیم که به قولشون عمل کردن فقط باید امیدوار باشیم تعداد این گزینه ها زیاد باشه تا دستمون برای شبیه سازی بازتر باشه . مواردی مثل تنظیم هوش مصنوعی بازی برای تیمهای مختلف و موارد دیگه .
به نظر میرسه این اسلایدرا چیزی شبیه این باشه :
اینم یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای بارسا و میلان در حالت درجه سختی legendary :
حسین جان ینی ما قبل از هر بازی باید بیایم تو تنظیمات GamePlay بازی و تنظیمات رو با هر تیمی تطابق بدیم؟!!!
این که خیلی ناجوره من قبل هر بازی بیام تنظیما رو عوض کنم ! اگرم نکنم بازیم مسخره بشه ...
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی . منظور این بود که من گفتم؟
dr_shahrooz
23-08-2011, 04:33
حسین جان ینی ما قبل از هر بازی باید بیایم تو تنظیمات GamePlay بازی و تنظیمات رو با هر تیمی تطابق بدیم؟!!!
این که خیلی ناجوره من قبل هر بازی بیام تنظیما رو عوض کنم ! اگرم نکنم بازیم مسخره بشه ...
میشه یه ذره بیشتر توضیح بدی . منظور این بود که من گفتم؟
اطلاعات بیشتری در دست نیست
گویا هم میشه MANUAL این کار رو کرد و هم اینکه CPU خودش این کار رو انجام بده
FCBarcelona.ir
23-08-2011, 09:13
اینم یک ویدئو از گیم پلی بازی بین تیمهای بارسا و میلان در حالت درجه سختی legendary :
کد:
چرا انقدر بازی سریعه؟ مثل موشک میرن اون سر زمین :31:
احتمالا باید روی Fast باشه. امیدوارم Slow ش تفاوت چشمگیری داشته باشه.
hasani2008
23-08-2011, 10:56
كسي اطلاعي از نسخه دمو نداره؟؟؟؟!
masoodbr
23-08-2011, 12:07
به نظر من سرعت بازي هر چي بيشتر باشه بهتره
دوستان عزیز من بازم یه نکته ای رو میگم این که هر سال وقتی فیلم هایی از گیم پلی بازی مباد دوستان درباره این که سرعت خیلی زیاده یا نه یا همونه به بحث میپردازن مشکلی در ایم موضوع نیست و این که باید صحبت بشه ولی گفته شده که به خاطر فیلم برداری با دوربین های آماتور البته اگه حرفه ای هم باشه فرقی نمیکنه به خاطر تفاوت نرخ فرم دوربین ها با تلوزیون بیشتر اوقات سرعت بازی بیشتر نشون داده میشه البته گاهی اوقات عکس این موضوع هم هستش و روتر سازنده بازی گفته سرعت امسال فرقی نکرده و این که به خاطر از بین بردن سیستم پرسینگ نمای سرعت بازی باز هم بهتر و طبیعی تر شده البته حرکت بازی کن ها در حالت ساکن کمی سریعتر شده منظور حرکات با توپ هستش البته نه خیلی زیاد مثلا رو بازیکنی مثل مسی ( منظور انعطاف بدنی هستش ) بیشتر شده .
---------- Post added at 01:40 PM ---------- Previous post was at 01:38 PM ----------
كسي اطلاعي از نسخه دمو نداره؟؟؟؟!
لازم به ذکره نسخه دمو 13 سپتامبر عرضه میشه
FIFA 12 Demo Teams:
Marseille
AC Milan
Arsenal
Dortmund
Barcelona
ManCity
FIFA 12 Demo Stadia:
Eithad Stadium – Man City (Day and Dry weather options
FIFA 12 Demo Match Time:
3 Minute Halves
FIFA 12 Demo Tutorials:
Standing Tackle
Sliding Tackle
Jockeying
Running Jockey
Contain
Team mate Contain
Push Pull
محمد ه ف
23-08-2011, 16:47
ممنون
خودم هم یه دوری زدم ، اینا پیدا شد
Goalkeepers
Casillas 91
Valdes 87
Mandanda 84
Abbiatti 83
Hart 83
Helton 82
Weidenfeller 82
Szczesny 78
Fabianski 77
Alumunia 76
Taylor 72
Mannone 70
Darlow 47
Defenders
Pique 88
Alves 87
Thiago Silva 87
Puyol 87
Pepe 87
Sergio Ramos 86
Hummels 84
Kompany 84
Nesta 84
Carvalho 84
M'bia 84
Vermaelen 83
Sagna 82
Marcelo 82
Abidal 82
Johnson 82
Subotic 81
Mexes 81
Lescott 80
Rolando 80
Otamendi 80
Clichy 80
Kolorav 79
Taiwo 79
Milito 79
Koscielny 79
Richards 78
Pereira 78
Yepes 78
Djourou 78
Zabaleta 78
Abate 78
Scmelzer 77
Squillaci 77
Eboue 77
Zambrotta 76
Plszcek 76
Gib bs 76
Onuoha 74
Lansbury 69
Frimpong 76
Boyata 61
Savic 61
Midfielders
Xavi 92
Iniesta 92
Fabregas 89
Alonso 88
David Silva 87
Ozil 87
Mascherano 86
Nasri 86
Kaka 85
Yaya Toure 85
Moutinho 84
Afellay 84
Song 83
Busquets 83
Gotze 83
Cassano 83
Boateng 82
Khedira 82
Wilshere 82
Van Bommel 82
De Jong 82
Gonzalez 82
Milner 82
Remy 82
Sahin 81
Kagkawa 81
Barry 81
Valbuena 81
Ambrosini 80
Guarin 80
Seedorf 80
Bender 79
Fernando 79
Cheyrou 78
Ramsey 77
Diaby 77
Flamani 77
Großkreutz 76
Gundogan 76
Weiss 74
Strikers
Messi 95
Ronaldo 92
Villa 91
Rooney 89
Ibrahimovic 89
Tevez 88
Van Persie 87
Aguero 86
Falcao 86
Hulk 86
Arshavin 85
Pato 85
Sanchez 84
Benzema 84
Higuain 84
Gervinho 84
Di Maria 83
Barrios 83
Dzeko 83
Walcott 82
Balotelli 82
Ayew 81
Varela 81
Chamakh 81
Bendtner 79
Wright-Phillips 79
Zidan 76
Inzaghi 76
Vela 74
Dalla Valle 65
سلام شهاب ، خسته نباشی ,,,, این Overall ها 100 درصد قطعیه؟! یه مقدار عجیب غریب میزنه !
ینی بهترین مدافع FIFA 12 پیکه هست؟! ینی جان تری و فردیناند اینا همه کــــــشک ! حالا اینا هیچ ، ینی از Chielini هم قوی تره ؟!!!!!!!!!!!! :18:
تا حدودی Overall های خط هافبک رو قبول دارم ولی اونم یه جورایی در حق یه تیمهایی اجحاف شده !
تو خط فوروارد باید اینقدر بین مسی و رونالدو اختلاف باشه !؟ خدایی بازیشون یک و دو همدیگه هست ، مسی 95 رونالدو 92 !:18:
جریان اینا چیه؟!
masoodbr
23-08-2011, 16:55
انصافا در بعضي موارد زياده روي شده مخصوصا توي مدافعان انگار بعضياشون mp3 توي فصل قبل رشد كردن
smallfrank
23-08-2011, 17:08
اورال رونی واقعا آدمو به فکر فرو میبره ...
Rooney : 89
Villa : 91
؟
:18::18::41:
masoodbr
23-08-2011, 17:10
اورال رونی واقعا آدمو به فکر فرو میبره ...
Rooney : 89
Villa : 91
؟
:18::18::41:
دقيقا دوست عزيز :41::41:
AlexMercer
23-08-2011, 17:36
اینجا تو این overall ها اسمی از بازیکنان منچستر جز رونی نیست. که در حق رونی نامردی شده. :ی
مطمئنا باید overall ویدیچ و فردیناند و اورا از پیکه بیشتر باشه.
sarukhan
23-08-2011, 17:44
اینجا تو این overall ها اسمی از بازیکنان منچستر جز رونی نیست. که در حق رونی نامردی شده. :ی
مطمئنا باید overall ویدیچ و فردیناند و اورا از پیکه بیشتر باشه.
فردیناند این اواخر افت کرده اما برای رونی کم لطفی کردن.
masoodbr
23-08-2011, 17:49
فردیناند این اواخر افت کرده و به نظرم اورالش رو خوب گزاشتن اما برای رونی کم لطفی کردن.
اما دقيقا برعكس هست بازيكنان منچستر اوايل فصل قبل افت كرده بودند اما اواخر فصل در اوج امادگي بودن:40::11:
عجیبه که تو این اورال ها حتی یه نفر هم از لیورپول نیست
Big-Boss
23-08-2011, 19:58
FIFA Street 4 میخواد بیاد ؟
دوستان دمو کی میاد ؟
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
آره میاد اونم چه اومدنی!یه تریلر ازش اومده.
تیم های محلی،تیم های باشگاهی،تیم های ملی
زمین های مختلف حتی یه زمین فوتبال سالنی (استادیم،نه زمین محلی) هم بود.
لباس تیم ها هم لباس های یکدست بود هم به سبک خیابونی با گرم کن و لباس غیر رسمی و اینا...
خلاصه همه چی داشت،فیفا استریت 3 که نچسبید بجاش رو این شماره خیلی میخوان کار کنن.
CATALONIA
23-08-2011, 20:36
این اورال ها فک کنم تقریبا قطعی باشه ...
ولی بچه ها بی انصافی نکنید ..
یعنی انصافا پیکه از کیه لینی بهتر بازی نکرده فصل قبل ؟؟؟؟!!!
بعد هم اورال فردیناند و تری و چند تا دیگه که هنوز مشخص نشده که ...
شابد بیشتر باشن که البته بعیده ..
در کل فیفا اورال هاش با توجه به عملکرد بازیکن ها توی فصل قلبه یعنی کاری به قبل ترش نداره ...
بعد هم دیگه سن این بازیکنایی که میگن رفته بالا و به طبع چون فیفا یه شبیه ساز واقعی هست سرعت و قدرتشون به ترتیب میاد پایین دیگه .. برای همین هم اورالشون مثلا از پیکه که جوون تره پایین تر میاد ..
بعد هم برای مسی و رونالدو ممکنه اورالشون فرق داشه باشه ولی مثلا توی فینیشر ممکنه رونالدو بیشتر باشه و تو دریبل مسی و کلا مطمئن باشین عدالت رعایت شده :31:
dr_shahrooz
23-08-2011, 20:46
در کل فیفا اورال هاش با توجه به عملکرد بازیکن ها توی فصل قلبه یعنی کاری به قبل ترش نداره ...
بعد هم دیگه سن این بازیکنایی که میگن رفته بالا و به طبع چون فیفا یه شبیه ساز واقعی هست سرعت و قدرتشون به ترتیب میاد پایین دیگه .. برای همین هم اورالشون مثلا از پیکه که جوون تره پایین تر میاد ..
بعد هم برای مسی و رونالدو ممکنه اورالشون فرق داشه باشه ولی مثلا توی فینیشر ممکنه رونالدو بیشتر باشه و تو دریبل مسی و کلا مطمئن باشین عدالت رعایت شده :31:
منم با حرف های دوستمون موافقم
البته همیشه هر سال که اورال ها میان این داستان ها وجود داره و اختلاف سلیفه وجود داره ولی یه نکته ای رو هم باید در نظر گرفت اونم اینکه شاید کیلینی به عنوان یه فرد یا مثلا ویدیچ به عنوان یه فرد،بهتر ار پیکه باشن ولی بحث TeamWork هم مطرحه و مثلا پیکه یکی از دلایلی که این اورال رو گرفته اینه که کنارش مدافعانی مثل پویول و آلوز و آبیدال هستن که این،در کنار اونا میتونه بترکونه در حالی که مثلا کیلینی،مدافع N1 ای کنارش نیست که بتونه همه ی قدرتشو به رخ بکشه
من سوالم از شما اینه،تا حالا چند بار ویکتور والدز بهترین دروازبان اروپا شناخنه شده؟(جون بارسلونا قهرمات اروپا شده)اما آیا والدز بهترین دروازبان اروپاس ؟ خب مسلما نه....
خیلی دلم میخواست بدونم به پدرو چه اورالی دادن .... :42:
Big-Boss
23-08-2011, 20:51
درباره همین اورال ها داشتم یه مقاله میخوندم. (نمیدونم کجا!تو هیستوری هم پیداش نمیکنم!)
نویسنده اش میگفت این سیستم باید اصلاح بشه.
نگاه کلی میره به اورال ولی وقتی مثلا نگاه کنید میبینید بازیکن با اورال بالا خریدید ولی سانترش 79 هست یکی با اورال کمتر سانترش 85 هست که دومیه بیشتر به درد تیم شما میخورده.
----
ادیت (مقاله رو پیدا کردم :دی) :
dr_shahrooz
23-08-2011, 20:54
درباره همین اورال ها داشتم یه مقاله میخوندم. (نمیدونم کجا!تو هیستوری هم پیداش نمیکنم!)
نویسنده اش میگفت این سیستم باید اصلاح بشه.
نگاه کلی میره به اورال ولی وقتی مثلا نگاه کنید میبینید بازیکن با اورال بالا خریدید ولی سانترش 79 هست یکی با اورال کمتر سانترش 85 هست که دومیه بیشتر به درد تیم شما میخورده.
دوست من،اورال از اسمش معلومه چیه دیگه ! اگه قرار بود بر اساس سانتر،اورال بدن که به جای اورال باید اسمشو میزاشتن : CROSS ! اورال رو خود شما از من هم بهتر میدونی که حاصل میانگین همه ی مهارت های یه بازیکنه
من که نیاز به اصلاح توش نمیبینم
موفق باشید
Big-Boss
23-08-2011, 21:01
دوست من،اورال از اسمش معلومه چیه دیگه ! اگه قرار بود بر اساس سانتر،اورال بدن که به جای اورال باید اسمشو میزاشتن : CROSS ! اورال رو خود شما از من هم بهتر میدونی که حاصل میانگین همه ی مهارت های یه بازیکنه
من که نیاز به اصلاح توش نمیبینم
موفق باشید
من چون یادم نیست خوب نمیتونم حق مطلب نویسنده رو ادا کنم.اگه لینکشو پیدا کردم میزارم متوجه میشید.
منظورش همین بود درسته که یه میانگین هست ولی درک درستی از بازیکن ارائه نمیکنه.
دوبازیکن با اورال یکسان پیدا میشه زمین تا اسمون کارایشون با هم فرق داره.
خیلی ها هم تو کامت ها موافق حذفش بودن،بجاش مثل PES دسترسی سریع به دیدن قابلیت های بازیکن قرار بدن.
توی قسمت transfer که میرید توی Career mode و گزینه ی Buy Player رو که میزنید وقتی میخواین سرچ کنید میتونید بازیکنی رو سرچ کنید که مثلا Cross بین 80 تا 100 باشه ...
این دیگه بستگی به شما داره که چه بازیکنی میخواین و این امکان رو تو بازی هم گذاشتند .
اینو که دیگه همه میدونن !!
منظور کلی این بود که اورال درک درستی از وضعیت نمیده تو این زمینه pes بهتر عمل کرده.
CATALONIA
23-08-2011, 21:03
توی قسمت transfer که میرید توی Career mode و گزینه ی Buy Player رو که میزنید وقتی میخواین سرچ کنید میتونید بازیکنی رو سرچ کنید که مثلا Cross بین 80 تا 100 باشه ...
این دیگه بستگی به شما داره که چه بازیکنی میخواین و این امکان رو تو بازی هم گذاشتند .
راست میگه!به خاطر تعصب نیست.ولی رونی باید بیشتر از ویا باشه.ویدیچ هم نباید کمتر از پیکه باشه و باید یکی از بهترین های فیفا باشه.
سلام ببخشید تاریخ انتشاردمو به تارخ ما ایرانیا کی میشه؟
dr_shahrooz
23-08-2011, 22:33
راست میگه!به خاطر تعصب نیست.ولی رونی باید بیشتر از ویا باشه.ویدیچ هم نباید کمتر از پیکه باشه و باید یکی از بهترین های فیفا باشه.
به حرفت توجه کنیم یا به امضات ؟ :31:
13 سپتامبر،خودت حساب کن دیگه
مثلا میشه 22 شهریور اینا
فکر میکنم 22 شهریور!
به حرفت توجه کنیم یا به امضات ؟
به اواتارم!
ولی خداییش رونی از ویا باید بیشتر باشه.تازه باید بتونه توی حافبک هجومی هم بازی کنه.
Big-Boss
23-08-2011, 23:23
اون مقاله در مورد اورال که صفحه پیش دربارش گفتم:
Why EA Should Remove The OVR
Big-Boss
23-08-2011, 23:37
باشگاه فولهام و EA SPORTS قرارداد همکاری امضا کردند،که شرحش رو میتونید از اینجا بخونید:
البته من خیلی قبول ندارم که فیفا شبیه سازه و چون اصلا چیزی به نام شبیه ساز فوتبال رو قبول ندارم .
ولی راجع به اورال بازیکن باید بگم که معمولا اولین اولویت انتخاب بازیکن نباید باشه .
مثلا توی بارسا بوسکتز اورالش از ماسکرانو کمتره ولی معمولا اونو میزارم توی هافبک دفاعی . چون نمیدونم چرا ولی بهتر عمل میکنه .
خود فیفا هم که سیستم نشون دادن اتوماتیک اورال بازیکن تو هر پستی رو داره . فکر نمیکنم بشه یه اورال دقیق واسه یه بازیکن در نظر گرفت .
به قول دوستمون مثلا پیکه کنار پویول و ابیدال و الوز خوب عمل میکنه اگه پستش عوض شه و توی پست تخصصی خودش نباشه یا تویه یه تیم دیگه و با بازیکن های دیگه باشه اورالش فرق میکنه .
جزئیات بیشتری از مد آنلاین:
همون طور که قبلا اشاره کردم در آنلاین 10 لیگ وجود داره که در ابتدا همه از لیگ 10 کارشون را شروع می کنن و هر فصل شامل 10 بازی میشه.
در فیفا 11 در صورتی که شما طرفدار تیمی با قدرت منوسط یا ضعیف مثل استوک سیتی بودید در بخش آنلاین Head to Head در اکثر موارد با تیم هایی مثل چلسی ، رئال ، بارسا ... مواجه می شدین که نبردی ناعادلانه بود . اما در فیفا 12 برای تشویق طرفداران تیم های ضعیف تر به استفاده از تیمشون تدبیر جدیدی اتخاذ شده. به این صورت که شما می تونین در هرلیگ با تیم های با قدرت کم و بیش نزدیک به تیمتون مسابقه بدین و با کسب نتایج لازم به لیگ های دسته بالاتر صعور کنین. و اجباری به بازی کردن مقابل چلسی و ... برای صعود به دسته های بالاتر نیست و شما با شکست تیم های هم رده استوک سیتی می تونین به لیگ 1 برسید.
همه این موارد در صورتی قابل انجام خواهد بود که حریفان شما در Head to Head از قبل بدونن شما چه تیمی رو انتخاب کردین ، در حالی که در فیفا 11 شما بعد از رویارویی با حریفتون تیمتون را انتخاب می کردین در فیفا 12 انتخاب تیم ، رنگ لباس و بخش تاکتیک های تیم قبل از رویارویی با حریف انجام میشه که مزیت های زیادی مثل مورد بالا رو داره.و البته در کنار اون شما می تونین گزینه مربوط به manual را فعال کنین تا حتما با حریفی با تنظیمات دستی رو به رو بشید.
بعد از انتخاب موارد بالا و شروع search ، موارد مختلفی چون لیگ ، سطح بازی شما ، DNF %(میزان خارج شدن شما از بازی) ، تعداد ستاره های تیم شما بررسی میشه و بعد از اون مستقیما وارد بازی میشید.
در کنار اون جدولی هست که تعداد تیم های حاضر در هر لیگ را نشون میده:
در کنار اون چهار cup مختلف وجود داره ‘EA Shield’ که مربوط به دسته های پایین میشه ، Premier Cup’ برای لیگ 1 و 2 و Continetial Cup .
. در آخر جداولی هست که جام هایی که کسب کردین ، رتبه شما و سایر نفرات رو نشون میده.
dr_shahrooz
24-08-2011, 11:34
دوست من توضیجاتت خیلی خوب بود
فقط نکته اینه که مثلا اگه با استوک سیتی رسیدی لیگ یک و چلسی اومد جلوت،چطوری میشه بردش ؟ منظورم اینه که به هر حال چلسی قویه
نیمشه بازیکن هم خرید ؟
Big-Boss
24-08-2011, 13:53
درباره club specific cover ها که مطرح شده بود و یه سری تیم ها که با EA SPORTS قرارداد همکاری امضا کردند،حالا صفحه فرانسوی فیفا در فیس بوک هم یه سری کاور منتشر کرده:
منبع:
fifasoccerblog.com
dr_shahrooz
24-08-2011, 14:47
خوش به حالشون
فیفا واسه اینا کاور اختصاصی میزنه،واسه ما حتی تیم ملی کشورمونو هم نداره چه برسه به تیم های باشگاهیمون
بازی رو هم که باید با قیمت 2 برابر سراسر دنیا بخربم
چه گناهی کردیم تو ایران به دنیا اومدیم ای خداااااا
hasani2008
24-08-2011, 15:33
ميخواستم بدونم اين نسخه Pc واقعا واقعا هيچ فرقي نداره با نسخه xbox ؟؟؟
dr_shahrooz
24-08-2011, 15:39
ميخواستم بدونم اين نسخه Pc واقعا واقعا هيچ فرقي نداره با نسخه xbox ؟؟؟
واقعا واقعا هیچ فرقی نداره ! حتی کامپیوتر بازی رو بهتر هم اجرا میکنه چون قدرت کامپیوتر های امروزی خیلی بالاتر از تکنولوژِی ایکس باکس و پی اس 3 هست که مال 5 6 سال پیشن !
دوست من توضیجاتت خیلی خوب بود
فقط نکته اینه که مثلا اگه با استوک سیتی رسیدی لیگ یک و چلسی اومد جلوت،چطوری میشه بردش ؟ منظورم اینه که به هر حال چلسی قویه
نیمشه بازیکن هم خرید ؟
همون جوری که تا اینجا متوجه شدین در همون لیگ 1 تعداد زیادی از تیم های هم رده استوک سیتی وجود خواهد داشت که شما می تونین با اونا مسابقه بدین... Simon Humber یکی از مقامات EA ـه که طرفدار Portsmouth هست.
اصطلاحی که EA در این مورد به کار برده:
Mr. Humber can use his beloved Pompey in Seasons without fear of being crushed by a 5-star club, and instead focus on the Southamptons of the world.
و ظاهرا همیشه در تمامی لیگ های آنلاین تیم هایی چون Southamptons و هم رده های اون واسه مسابقه وجود دارن و هیچ نیازی به رویارویی با امثال چلسی نیست.البته اگه مایل باشین که مقابل چلسی بازی کنین این مکان وجود داره ولی زیاد توصیه نمیشه : دی
وین رونی
24-08-2011, 19:46
واقعا واقعا هیچ فرقی نداره ! حتی کامپیوتر بازی رو بهتر هم اجرا میکنه چون قدرت کامپیوتر های امروزی خیلی بالاتر از تکنولوژِی ایکس باکس و پی اس 3 هست که مال 5 6 سال پیشن !
میشه یه فرق درست کرد!! :31: کنسولتو وصل کن به یه تلویزیون LCD گنده مثلاً 40 اینچ به بالا بعد لذت ببر واقعاً لذت ببر
میگم حالا که داره این نسخه بعد واسه pc هم نکست جن میاد و خیلی از pc بازها هم مثل خود من میخوان ارجینال بخرن اگه میشه یه جوونمردی پیدا بشه یه توضیح کلی راجع به انلاین فیفا بده . هیچ توضیح کاملی پیدا نکردم .
چون من تا الان داشتم فکر میکردم انلاین فیفا فقط به همون بازی دونفره مثل بازی با گیم رنجر محدود میشه .
ولی مثل اینکه قابلیتهای زیادی داره .
اگه میشه خواهشا یه توضیح کلی راجع به قابلیتهای انلاین فیفا به ما بدین که این نسخه اومد گیج نشیم .
Big-Boss
24-08-2011, 21:36
میگم حالا که داره این نسخه بعد واسه pc هم نکست جن میاد و خیلی از pc بازها هم مثل خود من میخوان ارجینال بخرن اگه میشه یه جوونمردی پیدا بشه یه توضیح کلی راجع به انلاین فیفا بده . هیچ توضیح کاملی پیدا نکردم .
چون من تا الان داشتم فکر میکردم انلاین فیفا فقط به همون بازی دونفره مثل بازی با گیم رنجر محدود میشه .
ولی مثل اینکه قابلیتهای زیادی داره .
اگه میشه خواهشا یه توضیح کلی راجع به قابلیتهای انلاین فیفا به ما بدین که این نسخه اومد گیج نشیم .
آنلاین فیفا اصلا یه دنیای دیگست از 11 در برابر 11 بگیر تا لایو سیزن و ...
ولی امثال اومدن گویا یه تغییراتی ایجاد کردن واسه بالانس بیشتربازی توضیحاتش رو صفحه قبل بچه ها گذاشتن،واسه همین در مورد آنلاین امثال یکم نظر دادن زوده.
یه سری اطلاعات هست میتونید از این لینک ببینید:
don mohsen
24-08-2011, 22:22
اینطوری که پیداست انگار بازم فیفا برنده امسال خواهد بود...بهتر مثل سال قبل به سراغ فیفا میرویم!!!
اما یک سوال چرا جام باشگاه های اروپا رو فقط به PES میدن؟؟ چون خودم فکر میکنم بازی فیفا باید قدرت بیشتری در خرید لایسنس داشته باشه.کسی دلیل رو میدونه؟
Big-Boss
24-08-2011, 22:26
اینطوری که پیداست انگار بازم فیفا برنده امسال خواهد بود...بهتر مثل سال قبل به سراغ فیفا میرویم!!!
اما یک سوال دموی فیفا کی میاد؟
اصلا رقابتی نیست که بخواد برنده داشته باشه،فیفا راهش رو با فاصله زیادی جدا کرده.
فیفا مثل هر سال فروش تضمین شده اش بقدری هست که اون بازی مثلا رقیب (یا جوک!) حتی به درصدی ازش نمیرسه.
کم حرفی نیست یه بازی یه سال تمام تو لیست تاپ بازی پرفروش باشه!
دمو 13 سپتامبر میاد.
Big-Boss
24-08-2011, 23:38
سایز اصلی:
dr_shahrooz
25-08-2011, 03:54
من با اینکه تو فیفا 11 کنسول آلتیمت تیم یا همون FUT خودمون رو بازی کردم ولی اطلاعاتم کامل نیست
دائم بازیکن ها قراردادشون تموم میشه
استامیناشوت کمه و بعد یک نیمه کله پا میشن و ....
کسی نیست که این FUT رو به طور کامل برای ما توضیح بده ؟ چون ظاهرا قسمت جالبیه و طرفداران ریادی هم تو دنیا داره
ممنون
اما یک سوال چرا جام باشگاه های اروپا رو فقط به PES میدن؟؟ چون خودم فکر میکنم بازی فیفا باید قدرت بیشتری در خرید لایسنس داشته باشه.کسی دلیل رو میدونه؟
فکر میکنم کونامی حق لایسنس جام باشگاههای اروپا رو برا 5 سال از یوفا خریده و یوفا تو این مدت حق نداره حق لایسنس رو به کمپانی دیگه ای بفروشه فکر میکنم تا سال 2014 تو فیفا از این بخش خبری نباشه
Big-Boss
25-08-2011, 09:18
فکر میکنم کونامی حق لایسنس جام باشگاههای اروپا رو برا 5 سال از یوفا خریده و یوفا تو این مدت حق نداره حق لایسنس رو به کمپانی دیگه ای بفروشه فکر میکنم تا سال 2014 تو فیفا از این بخش خبری نباشه
فکر میکنم 4 ساله باشه قرار دادشون,چون یوفا جدا از فیفا عمل میکنه حالا جالش اینجاست لایسنس یوفا خیلی بدردنخوره.
دلیلش اینکه فقط لایسنس خود جام هست,تیم های موجود تو اون رو دیگه شامل نمیشه چون اونها زیر مجموعه فدراسیون هاشون هستند که اونها هم زیر مجموعه فیفا هستند.
اومده یه کاری کنه pes زده به کاهدون! :27:
تو کریر فیفا هست فقط نام و لگوش نیست.
Big-Boss
25-08-2011, 09:56
پخش تبلیغات تلویزیونی بازی در طول مسابقه منچستر یونایتد-آرسنال آغاز خواهد شد. :40:
smallfrank
25-08-2011, 10:51
میشه یه فرق درست کرد!! :31: کنسولتو وصل کن به یه تلویزیون LCD گنده مثلاً 40 اینچ به بالا بعد لذت ببر واقعاً لذت ببر
اتفاقا چون روی کنسول HD اجرا میشه و توی PC به صورت Full HD بازی کردن تو PC که وصل بشه
به LCD/LED/Plasma لذتش بیشتره.......:21::21::21:
Big-Boss
25-08-2011, 11:05
اتفاقا چون روی کنسول HD اجرا میشه و توی PC به صورت Full HD بازی کردن تو PC که وصل بشه
به LCD/LED/Plasma لذتش بیشتره.......:21::21::21:
نمیگی چه سیستمی میخواداونوقت که خروجی HDMI هم باید داشته باشه؟(اون هم اگه وسط بازی ویندوز ارورو نده بازی مینیمایز نشه خوبه :دی)
البته خوبی FIFA PC امسال یکی مدسازی و ادیت هست یکی دیگه اینکه روی خیلی سیستم هاقابل اجراست مثلا گفتن حتی میتونید چمن سه بعدی بازی رو حذف کنید برای اینکه روون تر بشه.خلاصه خواستن طیف وسیعی از سخت افزارها قابلیت اجرای بازی رو داشته باشند.
------------------------
قدرت منچستر سیتی (قدرت پول) رو داشته باشید,تا با نصری قرارداد امضا کرد EA هم یه اسکرین شات واسشون گذاشت:
شرمنده این بحث رو دوباره میکشم وسط . من تازه دیدم . اما :
ویا 91 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از همه اورال های اشتباه ( نظر شخصی) گذشتم اما از این یکی نتونستم بگذرم . خداوکیلی شایسته نیست ! این چه وعضشه ؟
بعد رونالدو 92 ! یعنی واقعا تفاوت ویا با رونالدو 1 دونست ؟؟؟!!!
حداقل میتونست این طوری باشه که مسی 95 رونالدو 93 رونی 90 ویا 88 !!! (باز هم نظر شخصی)
amin 2010
25-08-2011, 11:24
اقا کاری نداره من خودمم تا بازی بیاد قبل از انجام حتی یه دست قدرت های بازیکنای بازسا رو متعادل میکنم :31:ویا دیگه خیلی بهش حال بدیم 83 مسی هم فوقش 92 مهم تر از همه هم پیکه !! نصرتی بارسا رو بهش دادن 88 !!!دی:
قدرت منچستر سیتی (قدرت پول) رو داشته باشید,تا با نصری قرارداد امضا کرد EA هم یه اسکرین شات واسشون گذاشت
حالا این هیچی هنوز دو هفته نشده رونی مدل موشو عوض کرده مو کاشته موشو درست کردن:31:
سلام بچه ها میدونید شرکت 2k هم داره یک فوتبال مسازه
alone_boy
25-08-2011, 12:37
سلام
از فیفا 10 بود(اگه اشتباه نکنم) که گفتن قراره توی آب و هوا تغییراتی داده بشه.مثلا موقعی که بازی عصر برگزار میشه کم کم هوا تاریک بشه
منم این سری رو دنبال نکردم.میخوام بدونم توی فیفا 12 این تغییرات رو انجام دادن؟
halflife g
25-08-2011, 13:06
اقا یارو خودش قبول کرد......:31::
آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی بازی pes 2012 گفته که بازی fifa 12 نسبت به بازی ما واقع گرایانه تر هست.
ایشون گفتن یکی ازسخت ترین کارها تو فوتبال ساختن بازی هستش که واقع گرایانه و سرگرم کننده باشه ...... .
منبع:
+
خود سازنده pes قبول داره بازیش در چه حدیه.....ولی این اعضای تاپیک بغلی قبول ندارن......:31:
.
.
.
.
Behnam_o2
25-08-2011, 13:24
آقای Shingo Seabass تهیه کننده ی بازی pes 2012 گفته که بازی fifa 12 نسبت به بازی ما واقع گرایانه تر هست.
ایشون گفتن یکی ازسخت ترین کارها تو فوتبال ساختن بازی هستش که واقع گرایانه و سرگرم کننده باشه ...... .
منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
خود سازنده pes قبول داره بازیش در چه حدیه.....ولی این اعضای تاپیک بغلی قبول ندارن......:31:
.
.
.
.
چیزی که عیان است ، چه حاجت به بیان است ؟!!:31:
amirhoseinn
25-08-2011, 13:58
پس اگه میخوایم آنلاین بازی کنمیم حتمی باید نسخه اورجینالشا بخریم
تنها مزیت نسخه اورجینال همینه؟؟
کسی میدونه قیمت تقریبیه نسخه اورجینال فیفا چقدره؟؟
Big-Boss
25-08-2011, 15:12
تو فرومشون یه مدت مطرح شده بود,خبر رسمی تا حالا من که نشنیدم.
شاید شنیدن EA داره تنیش میسازه ترسیدن گفتن یه چیزی بگیم EA پشیمون بشه! :دی
سلام
از فیفا 10 بود(اگه اشتباه نکنم) که گفتن قراره توی آب و هوا تغییراتی داده بشه.مثلا موقعی که بازی عصر برگزار میشه کم کم هوا تاریک بشه
منم این سری رو دنبال نکردم.میخوام بدونم توی فیفا 12 این تغییرات رو انجام دادن؟
نمیدونم والا دقت نکردم.
تو فروم EA میخوندم پیشنهادهای کاربرا رو گفته بودن مثلا برف بیاد وسط بازی یا بارون مثلا قطع بشه بعد از مدتی و اینها
منبع:
+
.
.
.
.
مراد جان از الان دست پیش رو گرفتن که پس نیوفتن,بگن ما که گفتیم اینجوریه!
یه مدت شاخ و شونه میکشیدن که تیم بلواسکای میاریم انیمیشن میسازیم! میشد انیمیشن قوطی حلبی!
چه میدونم میگفتن حرکت آزادانه ارائه میکنیم! میشد 4 جهت اصلی تبدیل به 4 جهت اصلی + 4 جهت فرعی (تکنولوژی فیفا 98!! با 360 درجه چندساله اخیر که اصلا تفاوت بیشتر زمین تا اسمونه)
پیش فروش فیفا 12 فقط از فروش چندساله اینا بالاتر بوده تا الان!!!
پس اگه میخوایم آنلاین بازی کنمیم حتمی باید نسخه اورجینالشا بخریم
تنها مزیت نسخه اورجینال همینه؟؟
کسی میدونه قیمت تقریبیه نسخه اورجینال فیفا چقدره؟؟
فک کنم 90000
البته این حوالی قیمتی هست که اوایل ورود تو بازار ایران میدن, یکم صبر کنید ارزون تر هم میشه.
و CD Key هم هست که نیازی دیگه تهیه دیسک ارجینال نیست. حدودا 20 ت.
don mohsen
25-08-2011, 15:14
90 هزار تومن؟؟!! نه بابا فوقش باشه 30 تومن اگه گرون بدن!!! سال پیش فک کنم 25 تومن هم پیدا شد!!!
البته منظورم cd key هستش.
تو فرومشون یه مدت مطرح شده بود,خبر رسمی تا حالا من که نشنیدم.
شاید شنیدن EA داره تنیش میسازه ترسیدن گفتن یه چیزی بگیم EA پشیمون بشه! :دی
.
یعنی این واقعیت داره که 2k ]م داره فوتبال میسازه؟
Big-Boss
25-08-2011, 16:07
یعنی این واقعیت داره که 2k ]م داره فوتبال میسازه؟
نمیدونم والا.
فوتبال مثل ورزشهایی مثل گلف و تنیس و بوکس نیست بشه با چند بازیکن قرارداد بست چند تا جام گذاشت بازی رو ساخت خیلی پیچیده تر از این حرفاست.
چند وقت پیش ubi بود فکر کنم خواست بیاد یه فوتبال خیابونی اون هم فانتزی بسازه (ولی با بازیکن های واقعی) بد جوری افتضاح در اومد.
ریسک همچین کاری خیلی بالاست مثلا بخواد جلوی EA با لایسنس فیفا دربیاد! حتی konami هم بالاخره یه درصد کوچکی از بارار رو داره با همون هم سخته یه شرکت تازه وارد تو این عرصه بیاد رقابت کنه.
amirhoseinn
25-08-2011, 16:44
90 هزار تومن؟؟!! نه بابا فوقش باشه 30 تومن اگه گرون بدن!!! سال پیش فک کنم 25 تومن هم پیدا شد!!!
البته منظورم cd key هستش.
اوقت این cd key از کجا باید تهیه کنیم که معتبر باشه و استفاده شده نباشه؟؟:13:
Big-Boss
25-08-2011, 16:54
بعضی سایتها میفروشن.
حقیقتش چون من با کنسول بازی میکنم دنبالش نبودم,اونا خودشون میخرن بعد یه چیزی روش میکشن به شما میفروشن.
dr_shahrooz
25-08-2011, 18:21
دوست من،معتبر ترین سایت برای این کار که شما بتونی سریال اریجینال بگیری اینه :
------------
MOH333EN
25-08-2011, 19:04
من تا سال پيش كامپيوتر pes 2010 بازي ميكردم آخه نسخه pc مسخره بود ولي از امسال طرف دار سر سخت اين بازي شدم ولي يك مشكلي كه اين بازي داره كه يادمه از 2002 تا الان ميبينم چيه وقتي شوت هاي ناگهاني ميزني ممكنه توپ از داخل شكم بازيكن از توي تيرك از توي تور وارد گل بشه حتي ديروز داشتم بازي ميكردم توپ از داخل شكم دروازه بان وارد گل شد خيلي حالم گرفته ميشه از ea با اين همه ادعا اين مشكلو هنوز حل نكرده نظر شما چيه دوستان ولي بكل از كونامي يك سرو گردن افتاده جلو
از داخل شكم بازيكن از توي تيرك از توي تور
بالاحره شد کجا ...
حتي ديروز داشتم بازي ميكردم توپ از داخل شكم دروازه بان وارد گل شد خيلي حالم گرفته ميشه
والا من که تو این همه بازی که توی فیفا 11 روی پی سی و کنسول داشتم این مورد رو ندیدم. اولین باره که می شنوم یا جایی می خونم. اگه شد ویدئوش را یه جا آپلود کنین بهتر میشه نظر داد.
+
طبق توافقی که بین EA و Sony Ericsson صورت گرفته فیفا 12 بر روی Android هم قابل بازی خواهد بود با ویژگی های قابل توجهی چون صدای تماشاچیان ، گزارش مناسب ، بازبینی گل ها و از همه مهمتر گیم پلی پیشرفته تر به کمک Xperia PLAY به جای استفاده از دکمه های لمسی که کارایی نسبتا پایینی دارند.
به گفته ی Dominic Neil-Dwyer رئیس بخش فروش Sony Ericsson ، با سازگاری بالای Xperia PLAY در قیقا 12 شاهد بهترین نسخه فوتبال در سیستم عامل Android خواهیم بود.
مطمئنی؟اگر باشه که عالیه.آخه شرکت 2k استاد ساخت بازی های ورزشی هست.منبع کو؟
قدرت منچستر سیتی (قدرت پول) رو داشته باشید,تا با نصری قرارداد امضا کرد EA هم یه اسکرین شات واسشون گذاشت:
حالا نمیشد همه ی تماشاگرا ابی نپوشن؟
رونی توی دفاع چه میکنه؟
مطمئنی؟اگر باشه که عالیه.آخه شرکت 2k استاد ساخت بازی های ورزشی هست.منبع کو؟
سلام من منبعم یک نفره که خارج از کشور گفته چند وقت دیگه هم یک تریلر میدن بیرون.بله اگه یک بازی فوتبال بده بیرون خیلی عالی میشه.:40:
------------
این چیه ما که چیزی نمیبینیم:27:
bar333lona
26-08-2011, 04:41
حاجی دموی فیفا اومده ؟
اگه اومده لینکشو بذارید ممنون
MicrosoftH
26-08-2011, 05:43
فیفا اعلام کرده که فیفا 13 از کینکت پشتیبانی می کنه
Big-Boss
26-08-2011, 09:10
فیفا اعلام کرده که فیفا 13 از کینکت پشتیبانی می کنه
Kinect Support For FIFA13
--------------------
لیست باشگاه های طرف قرارداد اختصاصی با فیفا در حال افزایشه فولهام که چندروز پیش پیوسته بود اینبار چلسی!*
*این مساله خیلی مهمه چون EA که بالطبع قراردادش با فدراسیون جهانی فوتبال لایسنس کامل استفاده از اسم فدراسیون ها و تیم ها تا علائم تجاری و لگوها و ... رو داره.
با این کارش از یه طرف طرفدارهای تیمها حتی اگه اهل ویدئو گیم هم نباشن یه تشویق میشن تا نسخه های مخصوص تیم خودشون با کاور و امکانات اختصاصی داشته باشند.
از یه طرف میتونه یه گوشمالی به تیم هایی که با PES قرارداد دارند باشه (pes مجبوره با تک تک تیمها جداگانه قراداد ببنده حتی با لیگ ها هم نمیتونه) وقتی قراره فیفا بیاد یه باشگاهی رو ساپورت کنه واسش کاور بزنه امکانات اختصاصی بده اون باشگاه از خداشه که طرفش این وسط فیفا باشه!
vohumana
26-08-2011, 10:24
حاجی دموی فیفا اومده ؟
اگه اومده لینکشو بذارید ممنون
سلام،
نه نیومده؛
این دوستمون اینجا توضیح دادن:
amirhoseinn
26-08-2011, 12:48
------------
کدوم دقیقا؟؟ :41::41:
dr_shahrooz
26-08-2011, 12:59
کدوم دقیقا؟؟ :41::41:
پ خ بده بهت بگم
EngineeR EhsaN
26-08-2011, 14:16
لیگ ایران به فیفا 12 اضافه شده؟ تو نظرسنجیش که 49 درصد لیگ ایران بود 49 درصدم لیگ عربستان(:2:)!
بعضی سایتها میفروشن.
حقیقتش چون من با کنسول بازی میکنم دنبالش نبودم,اونا خودشون میخرن بعد یه چیزی روش میکشن به شما میفروشن.
واسه کنسول همون Redeem Code کافیه دیگه ؟
با سلام به دوستان عزیز خواستم کمی درباره pes و صحبت های Seabass به عقیده من هم هنوز افسانه ای از شخصیت هایی که به همین راحتی نمیشه زیر سوالش برد البته هم به عقیده من و به عقیده خیلی از شما ها که صدر در صد خیلی هاتون روزی پس بازی میکردین و خاطرات زیادی داشتین و هم خود seabass به این عقیده هستش پس در این نسل افت کرده هر وقت حرفهای بی موردی میشنیدیم از دور بری های ایشون بوده . موضوعی که جلب توجه میکنه سباس در سال 2008 بعد از اون افتضاح پس 2008 که از همه گیمر ها معذرت خواهی کرد خصوصا نسخه ps3 که دارای افت فرم وحشتناکی بود . اون سال سباس در مصاحبه ای که انجام شده بود گفته بود که تیم او بسار کوچیکه و امکانات و بخش توصعه در نسل بعد داره ضعیف عمل میکنه ( منظور شرکت کونامی هستش و خودتون خوب میدونید این شرکت هم مثل اکثر شرکت های ژاپنی در این نسل ضعیف عمل کرده ) عوض نکردن موتو ر گرافیکی بازی نبردن تکنولوژی پیشرفته موشن کپچر و خیلی وارد دیگه به پس ضربه های جبران نا پذیری زد . تیم پس تازه در سال 2009 به 200 تا 300 نفر کارمند افزایش داده شد قبل از سال 2009 فقط 30 نفر کارمند داشت در بخش توصعه پس شما وقتی امکانات نداشته باشی هر چقدر هم با استعداد و باهوش باشی فایده ای نداره . این تیم جدید تازه از اواخر سال 2009 شروع کردن به باز سازی موتور گرافیکی و افزودن بخش موش کپچر که از 2010 شروع کردن ولی در سال 2011 در بازی گنجوندن که البته این تکنولوژی موشن کپچرشون در مقابل تکنولوژی موشن کپچر EA SPORT به نام ANT.ANT حرفی برای گفتن نداره واقعا کم کاری های شرکت کونامی بود که این بلا رو سر پس در این نسل آورد . همیشه برای پیشرفت در این کارها کار تیمی و برنامه ریزی دقیقه که حرف اول رو میزنه شما فکر میکنین EA SPORT به چه صورتی به این موفقیت رسید اونا تو بخش های مختلف به هم کمک میکنن مثلا همین موتور فیزیک impact engine رو از بازی راگبی این شرکت گرفتن و 2 سال روش کار کردن تا با بازی فوتبالشون هماهنگ بشه این کمپانی تمام استدیو ها به هم کمک میکنن نکته ای که سباس خودش گفته بود در کونامی استدیو کناری اصلا به استدیوی بقلیش کمکی نمیکنه که این مشکل از افراد عالی رتبه کونامی هستش نه سازنده ها چون باید اجازه این کار رو بدن تا استدیو ها به هم کمک کنن به هر حال انقدر بحث درباره این دو شرکت و بازیشون زیاده که تمامی نداره .
نمیدونم دوستان از چه شماره ای پس رو باز ی کردن من از اولین شماره پس این شماره رو بازی کردم خنده دار ترین صحبتی که درباره پس زده میشه اینه که این بازی رو آرکد میدونن این بازی در زمانی که اومد همیشه میخواست حالت شبیه سازی رو داشته باشه سیستم های تاکتیکی . یار گیری عوض کردن فلش بازی کن ها . نوع حرکتی بازیکن در زمین . و............. همه رو پس در نسل قبل داشت و با توجه به هوش مصنوعی اون زمان بهترین فوتبال شبیه ساز بود . وقتی این نسل شد پس کاملا در جا زد معلومه وقتی شما FIFA 2008 رو بازی میکنی معلومه باpes 2008 که از 2007 خودش تو هر زمینه ای بد تر بود معلومه پس آرکد به نظر میرسه اصلا سیاست کونامی هیچ وقت سبک آرکد نبود عقب موندن فاجعه اونا بود که پس رو آرکد نشون داد .
hasani2008
26-08-2011, 14:55
ممنون از توضيحات ولي اينجا تاپيك فيفا هستا.............
ممنون از توضيحات ولي اينجا تاپيك فيفا هستا............. دوست عزیز میدونم من درباره fifa هم صحبت کردم در بالا در ضمن در این تاپیک خیلی از بچه ها یی که اینجان از جمله خودم زمانی پس بازی میکردیم در ضمن این جا طرفداران متعصب کمترن و راحت تر میشه صحبت کرد اینو در تاپیک پس بزارم فردا دیگه زنده نیستم . فکر نکنم مشکلی داشته باشه اگه هم داشت که شرمنده ..........:20:
میگم واسه پی سی که بریم سریال نامبر ارجینالشو بخریم میشه انلاین هم بازی کرد دیگه اره ؟ یه وقت یه کد دیگه نخواد ؟
Big-Boss
26-08-2011, 16:19
واسه کنسول همون Redeem Code کافیه دیگه ؟
آره ولی یه چیزی که هست،اینکه اگه کنسول -- شده شناسایی بشه اونوقت دیگه طرف حساب MS میشه نه EA.
راستی نمیدونید چقدر آزمایشی میشه بازی کرد؟قبل از این که کد بخواد؟
میگم واسه پی سی که بریم سریال نامبر ارجینالشو بخریم میشه انلاین هم بازی کرد دیگه اره ؟ یه وقت یه کد دیگه نخواد ؟
نه کد دیگه ای نمیخواد.
sarukhan
26-08-2011, 16:52
راستی نمیدونید چقدر آزمایشی میشه بازی کرد؟قبل از این که کد بخواد؟
هفت روز ...
SevenCity
26-08-2011, 18:01
من تا سال پيش كامپيوتر pes 2010 بازي ميكردم آخه نسخه pc مسخره بود ولي از امسال طرف دار سر سخت اين بازي شدم ولي يك مشكلي كه اين بازي داره كه يادمه از 2002 تا الان ميبينم چيه وقتي شوت هاي ناگهاني ميزني ممكنه توپ از داخل شكم بازيكن از توي تيرك از توي تور وارد گل بشه حتي ديروز داشتم بازي ميكردم توپ از داخل شكم دروازه بان وارد گل شد خيلي حالم گرفته ميشه از ea با اين همه ادعا اين مشكلو هنوز حل نكرده نظر شما چيه دوستان ولي بكل از كونامي يك سرو گردن افتاده جلو
چند ساله فیفا پی سی بازی میکنم تا فیفا 10 یادمه توپ از دیرک و تور رد میشد گل میشد از زاویه بسته (مثله اینکه شما اصلا فیفا11 بازی نکردی) و کلا تو بازی امکان نداره توپ یا بازیکنا از هم رد بشن من که تاحالا ندیدم ولی بعد از سوت داور یعنی قطع بازی مثلا برای شادی پس از گل بازیکنا مثل روح از هم رد میشن! ولی تو pes که وسط بازی هم دیدم از هم رد میشن!
MicrosoftH
26-08-2011, 20:11
من خودم که از سر سخت ترین طرفدارهای PES بودم ولی خدای دیگه خسته شدم از دروغ های از توپی که مثل کارتون شوت میشه دوربین جا میمیونه چیز عادیه میدونم ولی دیگه شوته صد در صد غیر عادیه واقعا فیفا رو دوس دارم هزاران مرتبه بیشتراز PES
کسی از تنظیمات تاکتیکی توی بازی خبر نداره ؟ اگه بخواد مثل نسخه قبل کم باشه که حال گیریه .
البته نسخه پی سی رو میگم که 5 یا 6 تا گزینه بیشتر توی team management نداشت . نسخه کنسول رو نمیدونم .
برای مثال مثل pes بیاد تاکیتک رو واسه هر بازه زمانی معین کنه . مردیم از بس تاکتیک ها تکراری بود . custom ها هم که هیچ تفاوتی نمیکرد .
sarukhan
26-08-2011, 21:39
کسی از تنظیمات تاکتیکی توی بازی خبر نداره ؟ اگه بخواد مثل نسخه قبل کم باشه که حال گیریه .
البته نسخه پی سی رو میگم که 5 یا 6 تا گزینه بیشتر توی team management نداشت . نسخه کنسول رو نمیدونم .
برای مثال مثل pes بیاد تاکیتک رو واسه هر بازه زمانی معین کنه . مردیم از بس تاکتیک ها تکراری بود . custom ها هم که هیچ تفاوتی نمیکرد .
من که هر چی با این تاکتیک ها ور رفتم توی بازی هیچ اثری ازشون ندیدم و کلا فکر می کنم دکوری هستش.
من که هر چی با این تاکتیک ها ور رفتم توی بازی هیچ اثری ازشون ندیدم و کلا فکر می کنم دکوری هستش.
من همیشه روی Default بازی میکنم.امیدوارم روی تاکتیک ها بیشتر کار کنن!
در ضمن کسی از داوری خبر نداره که چی شده؟بازی همش آوانتاژ داشت!تصویر اهسته ها بهتر نشده؟
من همیشه روی Default بازی میکنم.امیدوارم روی تاکتیک ها بیشتر کار کنن!
در ضمن کسی از داوری خبر نداره که چی شده؟بازی همش آوانتاژ داشت!تصویر اهسته ها بهتر نشده؟
واسه همینه که میگم باید دستمون توی تاکتیکها بیشتر باز باشه
شاید یه تیم با default نتونه یه تیم دیگه رو بزنه . همین custom هایی هم که داشت اصلا تاثیری نداشت
داوری هم که بعید میدونم درست بشه . البته هرچند این خاصیت فیفاست که سخت تر کردن بازی رو اضافه کردن اشتباهات داوری بر علیه تیم ما بدونه .
تصویر اهسته ها هم واسه گل ها بهتر نشده ولی واسه چیزای دیگه فرق کرده .
dr_shahrooz
26-08-2011, 23:12
آقا دست شما درد نکنه
فکر کنم روح داوید روتر به لرزه افتاد ! حرفتون از اون حرف ها بودا !
sarukhan
26-08-2011, 23:30
آقا دست شما درد نکنه
فکر کنم روح داوید روتر به لرزه افتاد ! حرفتون از اون حرف ها بودا !
چطور مگه ؟
شما نظر دیگه ای دارید ؟
هرچند این خاصیت فیفاست که سخت تر کردن بازی رو اضافه کردن اشتباهات داوری بر علیه تیم ما بدونه
به شدت با این نظر موافقم.
dr_shahrooz
26-08-2011, 23:35
چطور مگه ؟
شما نظر دیگه ای دارید؟
100% دوست من 100 %
من اگه تاکتیک ها رو اینور اونور نکنم اصلا نمیتونم حریف رو ببرم
100 % تاثیر داره
برای اینکه برات اثبات شه،یه بار همشو بزار رو 0 یک بار بزار رو 100 ببین چقدر تفاوت میکنه
راستی :
LOVE FOOTBALL PLAY FOOTBALL
:31:
sarukhan
26-08-2011, 23:43
100% دوست من 100 %
100 % تاثیر داره
برای اینکه برات اثبات شه،یه بار همشو بزار رو 0 یک بار بزار رو 100 ببین چقدر تفاوت میکنه
راستی :
خب اگه امکان داره شما یکی دو تا تاکتیک موثر توی تاپیک فیفا ۱۱ بزارید، شاید تنظیم های ما بد بوده.
خب اگه امکان داره شما یکی دو تا تاکتیک موثر توی تاپیک فیفا ۱۱ بزارید، شاید تنظیم های ما بد بوده.
واسه همینه که میگم باید دستمون توی تاکتیکها بیشتر باز باشه
شاید یه تیم با default نتونه یه تیم دیگه رو بزنه . همین custom هایی هم که داشت اصلا تاثیری نداشت
البته که تاکتیک ها تاثیر داشت ولی نه اون قدر که باید ، این وقتی محسوس تره که شما مقابل یک فرد دیگه بازی کنین مثلا اگه شما با تیمی مثل رئال با تاکتیک دیفالت بازی کنین حتما در مقابل یه تاکتیک تهاجمی دفاعتون جا می مونه و روی پاس های توی عمق خصوصا دچار مشکل میشین ولی در مقابل CPU کمتر محسوسه ... در کل تاکتیک ها در فیفا به اندازه PES تاثیر گذاری رو چینش و حرکت بازیکنا نداره ولی تاثیر خودش را داره و نمیشه ازش گذشت.
همون custom tactics شما می گین تاثیری نداشت ولی به نظر من که کاملا تاثیر داره مثلا اگه شما روی counter attack قرار بدین دفاع تیمتون عقب تر قرار می گیره و وقتی صاحب توپ میشید سرعت Build up بسیار بالاتره نسبت به مثلا Possession
یا مثلا اگه شما با چلسی یه سیستم 5 دفاعه بذلرید با دو Sweeper و میزان تهاجمی بودن تیم را بر روی defensive قرار بدین عبور از خط دفاعی بسیار مشکله. بارها این موارد را تست کردم و بهتون اطمینان میدم که تاثیر قابل توجهی داره.
با این حال امیدوارم در فیفا 12 تاثیرات باز هم بیشتر باشند و دست ما بازتر از اینی که هست باشه.
اکثر کسایی که بازی میکنن اصلا تنظیمات تاکتیک ها رو بلد نیستن
مثل خودم
واسه ی fifa 12 اگه یکی لطف کنه کل شو آموزش بده ازش ممنون میشم بی نهایتــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
sadeghbb
27-08-2011, 02:16
میگم این برادر آرمین کجاست !!! فیفا ریلیز بشه و تو تاپیک پیداش نشه عجیبه!
hasani2008
27-08-2011, 08:49
دوست عزیز میدونم من درباره fifa هم صحبت کردم در بالا در ضمن در این تاپیک خیلی از بچه ها یی که اینجان از جمله خودم زمانی پس بازی میکردیم در ضمن این جا طرفداران متعصب کمترن و راحت تر میشه صحبت کرد اینو در تاپیک پس بزارم فردا دیگه زنده نیستم . فکر نکنم مشکلی داشته باشه اگه هم داشت که شرمنده ..........:20:
دوست من من هم تا همين پارسال پيس باز بودم اونم ديوانه وار مثلا مستر ليگم 20-30سالي جلو افتاده بود ولي هميشه fifa رو هم تهيه ميكردم و بعد از 1ساعت (نهايتاً) پاكش ميكردم ولي وقتي fifa11 اومد و شنيده بودم كه سبك xbox شده واقعا تغييراتي رو ديدم و بعد از چند بازي كه كردم ديگه پاك كردنش واسم محال بود و هست و همين ديروز دمو پيس رو دان كردم ،حقيقتش تغيير چنداني نديدم البته بايد منتظر باشيم تا نسخه اصلي بياد ،من به هر دو تاپيك ميام و نظرات رو ميخونم اگه طرفداران pes ناراحت نميشن بايد بگم اونجا نميشه اصلا انتقاد كرد ،معذرت كه زيادي نوشتم در ضمن دشمن شرمنده.
MicrosoftH
27-08-2011, 09:44
hasani2008 کاملا باهات موافقم من اصلا از فیفا خوشم نمی اومد یکی از دوستام گفت برریم Xbox وقتی دیدم کف کردم و نسخه 11 برای PC اومد دیگه کلا PES رو یادمون رفت واقعا هنوز تو کفم بازی کنم سیر بشو نیستم
البته که تاکتیک ها تاثیر داشت ولی نه اون قدر که باید ، این وقتی محسوس تره که شما مقابل یک فرد دیگه بازی کنین مثلا اگه شما با تیمی مثل رئال با تاکتیک دیفالت بازی کنین حتما در مقابل یه تاکتیک تهاجمی دفاعتون جا می مونه و روی پاس های توی عمق خصوصا دچار مشکل میشین ولی در مقابل CPU کمتر محسوسه ... در کل تاکتیک ها در فیفا به اندازه PES تاثیر گذاری رو چینش و حرکت بازیکنا نداره ولی تاثیر خودش را داره و نمیشه ازش گذشت.
همون custom tactics شما می گین تاثیری نداشت ولی به نظر من که کاملا تاثیر داره مثلا اگه شما روی counter attack قرار بدین دفاع تیمتون عقب تر قرار می گیره و وقتی صاحب توپ میشید سرعت Build up بسیار بالاتره نسبت به مثلا Possession
یا مثلا اگه شما با چلسی یه سیستم 5 دفاعه بذلرید با دو Sweeper و میزان تهاجمی بودن تیم را بر روی defensive قرار بدین عبور از خط دفاعی بسیار مشکله. بارها این موارد را تست کردم و بهتون اطمینان میدم که تاثیر قابل توجهی داره.
با این حال امیدوارم در فیفا 12 تاثیرات باز هم بیشتر باشند و دست ما بازتر از اینی که هست باشه.
پس چرا وقتی من سیستم بارسا رو میزارم روی 3-3-4 به صورت متمرکز جوری که مهاجم یا هافبکی توی جناحین زمین ندارم . یعنی rw , lw , rm , lm خالی هستن و توی chance creation مقدار crossing رو میزارم روی 0 باز هم در 50 درصد موارد بازیکن های من به سمت جناحین زمین میرن که سانتر کنن .
یا دفاع رو میزارم روی deep pressure ولی باز هم حریف کلی پاس توی عمق میده که ازش گل میخورم .
راستی من نسخه pc رو گفتم . شاید کنسول فرق کنه .
Big-Boss
27-08-2011, 11:04
پس چرا وقتی من سیستم بارسا رو میزارم روی 3-3-4 به صورت متمرکز جوری که مهاجم یا هافبکی توی جناحین زمین ندارم . یعنی rw , lw , rm , lm خالی هستن و توی chance creation مقدار crossing رو میزارم روی 0 باز هم در 50 درصد موارد بازیکن های من به سمت جناحین زمین میرن که سانتر کنن .
یا دفاع رو میزارم روی deep pressure ولی باز هم حریف کلی پاس توی عمق میده که ازش گل میخورم .
راستی من نسخه pc رو گفتم . شاید کنسول فرق کنه .
کنسول و pc فرقی ندارن تاکتیک ها رو اعمال میکنن.
ولی شما دارید اشتباه عمل میکنید.مثلا برای دفاع شما پرس رو وقتی باید انتخاب کنید مهاجمین حریف دریبل زن باشن یا رو سانتر و هد زدن خوب باشن که نفر گیری کنید،برای اینکه جلوی پاس های عمقی رو بگیرید باید از تله افساید استفاده کنید.
کنسول و pc فرقی ندارن تاکتیک ها رو اعمال میکنن.
ولی شما دارید اشتباه عمل میکنید.مثلا برای دفاع شما پرس رو وقتی باید انتخاب کنید مهاجمین حریف دریبل زن باشن یا رو سانتر و هد زدن خوب باشن که نفر گیری کنید،برای اینکه جلوی پاس های عمقی رو بگیرید باید از تله افساید استفاده کنید.
ممنون . درست گفتی . یه کم بازی کردم دیدم بهتر شد .
ولی قبول داری که کلا تاکتیک اونقدرها تاثیری نداره ؟ منظورم در مقابل cpu است .
CATALONIA
27-08-2011, 11:42
اکثر کسایی که بازی میکنن اصلا تنظیمات تاکتیک ها رو بلد نیستن
مثل خودم
واسه ی fifa 12 اگه یکی لطف کنه کل شو آموزش بده ازش ممنون میشم بی نهایتــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــ
شما لینک هایی که توی این پسته رو بخونید ... بعد میفهمید این تاکتیک ها چی هست واقعا ...
من خودم قبلا همش رو حالت دیفالت میرفتم ولی حالا که در ست متوجه شدم خیلی راحت تر شده بازیو همون چیزی که میخوام رو توی بازی اجرا میکنند ...
dr_shahrooz
27-08-2011, 11:45
دوست من در مقابل cpu هم تاثیر داره ولی چون شما زیاد با cpu بازی میکنی،بنابراین شما دراوردی نقاط ضعف و قوت cpu رو و میدونی که نقاط ضعفش کجاس برای همین راحت تر از این حرف ها میبری مه بخوای براش تاکتیک پیاده کنی ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره
یه مثال میزنم وقتی مثلا man utd در مقابل آفتابه سازی زابل بازی کته،بدون تاکتیم هم میبره ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره بلکه منظور اینه که تیم حریف در این حد نیست
Big-Boss
27-08-2011, 12:21
نه دوست عزیز تاکتیک ها در فیفا با دقت بالایی برنامه ریزی شدند.
ولی این چیزی که شما بهش اشاره میکنید نتیجه بازی شماست،در فیفا CPU خودش رو با شما هماهنگ میکنه.دیفالت بازی کنی از اون هم یه بازی دیفالت میبینی.
ولی تاکتیک بچینی بسته به موقعیت تغییر بدی اون هم مجبور میشه روشش رو عوض کنه.
hasani2008
27-08-2011, 17:04
سوالي داشتم از دوستان فقط اميدوارم فكر نكنيد كه خيلي آماتور هستم
من وقتي مثلا رئال رو انتخاب ميكنم تا با بارسا بازي كنم فقط در طول بازي به فكر گل زدن هستم و نهايتاً چند تا بازيكن رو تعويض ميكنم سوالم اينه كه آيا واقعا نوع تاكتيك يا پرس يا بسياري از موارد كه در قسمت تنظيمات تيم هست مهمه و كارايي داره؟؟؟اگر واقعا اينطور هست چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشم؟؟؟؟
دوست من در مقابل cpu هم تاثیر داره ولی چون شما زیاد با cpu بازی میکنی،بنابراین شما دراوردی نقاط ضعف و قوت cpu رو و میدونی که نقاط ضعفش کجاس برای همین راحت تر از این حرف ها میبری مه بخوای براش تاکتیک پیاده کنی ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره
یه مثال میزنم وقتی مثلا man utd در مقابل آفتابه سازی زابل بازی کته،بدون تاکتیم هم میبره ولی این معنیش این نیست که تاکتیک بی تاثیره بلکه منظور اینه که تیم حریف در این حد نیست
والا من که با Cpu سختتر بازی میکنم تا ادم :31:
تاکتیکهای cpu رو میدونم ولی چون سرعتش خیلی بالاست نمیتونم جلوشو بگیرم هر چند اکثرا میبرم .
نه دوست عزیز تاکتیک ها در فیفا با دقت بالایی برنامه ریزی شدند.
ولی این چیزی که شما بهش اشاره میکنید نتیجه بازی شماست،در فیفا CPU خودش رو با شما هماهنگ میکنه.دیفالت بازی کنی از اون هم یه بازی دیفالت میبینی.
ولی تاکتیک بچینی بسته به موقعیت تغییر بدی اون هم مجبور میشه روشش رو عوض کنه.
فقط یه سوال بپرسم اونم اینکه همون اول بازی که تاکتیک رو از default به مثلا custom 1 barcellona تغییر بدیم تا اخر میمونه ؟ وسط نیمه به حالت دیفالت برنمیگرده ؟
sarukhan
27-08-2011, 17:24
من وقتي مثلا رئال رو انتخاب ميكنم تا با بارسا بازي كنم فقط در طول بازي به فكر گل زدن هستم و نهايتاً چند تا بازيكن رو تعويض ميكنم سوالم اينه كه آيا واقعا نوع تاكتيك يا پرس يا بسياري از موارد كه در قسمت تنظيمات تيم هست مهمه و كارايي داره؟؟؟اگر واقعا اينطور هست چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشم؟؟؟؟
درود
اگه پست ۶۳۷ در صفحه ی قبل رو با دقت نگاه کنید متوجه می شید.
dr_shahrooz
27-08-2011, 17:25
مهمه و کارایی داره
یک بار اگه قسمت شد و آنلاین بازی کردیم و اگه قسما شد و شما تاکتیک عوض نکردی،یه بلایی تو بازی میارم سرت تا کاملا به طور شفاف خودت حس کنی که تاکتیک انقدر مهمه و کارایی داره
اما در مورد اینکه چطور بايد اين همه تنظيمات رو بلد باشی باید بگم احتیاجه که اندکی انگلیسی بلد باشی
البته فیفا فکر اون کسانی که انگلیسیشون ضعیفه رو هم کرده و به صورت شماتیک نشون میده
مثلا وفتی شما PRESSING رو میزاری رو 100 ، تو اون تصویر نشون میده که همه ی بازیکن هات میرن تو پای دارنده ی توپ
و فتی PRESSING رو 0 میزاری،میبینی که هیچکس تو اون تصویر شماتیک نمیره سمت توپ و ...
اگه باز هم کار کردی و متوجه نشدی،بازی که اومد یادم بنداز بیام دونه دونه برات توضیح بدم به شرطی که تا اون موقع از شدت تو کف بودن برای این بازی و بعد اومدنش از شدت بازی کردن،تلف نشده باش:31:
sarukhan
27-08-2011, 17:27
شما لینک هایی که توی این پسته رو بخونید ... بعد میفهمید این تاکتیک ها چی هست واقعا ...
من خودم قبلا همش رو حالت دیفالت میرفتم ولی حالا که در ست متوجه شدم خیلی راحت تر شده بازیو همون چیزی که میخوام رو توی بازی اجرا میکنند ...
دوست عزیز بابت این لینکی که گذاشتید ممنونم، اگه باز هم از این جور اموزش ها وجود داره لطفا لینکشون رو قرار بدید.
با سپاس فراوان
محمد ه ف
27-08-2011, 19:03
چند ساله فیفا پی سی بازی میکنم تا فیفا 10 یادمه توپ از دیرک و تور رد میشد گل میشد از زاویه بسته (مثله اینکه شما اصلا فیفا11 بازی نکردی) و کلا تو بازی امکان نداره توپ یا بازیکنا از هم رد بشن من که تاحالا ندیدم ولی بعد از سوت داور یعنی قطع بازی مثلا برای شادی پس از گل بازیکنا مثل روح از هم رد میشن! ولی تو pes که وسط بازی هم دیدم از هم رد میشن!
سلام دوست عزیز
من سنم خیلی کم هست ولی از فیفا 98 یادم هست تا 2008 که رو Pc بازی میکردم
و از 2009 تا 11 روی Ps3 بازی میکردم
بی اغراق میگم تا حالا به همچین موردی بر نخوردم
نمیدونم شما چطور این حرف رو میزنید !!!!!!
خدا وکیلی تو Pes (که اصلا من بازی حسابش نمیکنم×!) دیدم ولی تو FIFA ...!
فقط یه سوال بپرسم اونم اینکه همون اول بازی که تاکتیک رو از default به مثلا custom 1 barcellona تغییر بدیم تا اخر میمونه ؟ وسط نیمه به حالت دیفالت برنمیگرده ؟
سلام
دست خودته . با آنالوگ چپ یا کلید 8 جهته (بستگی داری چطوری دسته رو تنظیم کنی) میتونی تنظیم کنی هر وقت خواستی Default بشه تاکتیک.
موفق باشید :40:
joomong_khan
28-08-2011, 01:20
سلام میشه کسی به من بگه لیگ ایران تو fifa12هست یا نه؟
محمد ه ف
28-08-2011, 02:28
100% دوست من 100 %
100 % تاثیر داره
راستی :
سلام
راستش من همیشه همه رو 100 میزارم :31: شما هم اینکارو میکنی؟ یا میشنی دقیقا بر اساس ویژگیهای واقعی تیمت این تنظیما رو درست میکنی؟!
sarukhan
28-08-2011, 03:11
سلام میشه کسی به من بگه لیگ ایران تو fifa12هست یا نه؟
درود
نه، لیگ ایران در فیفا ۱۲ وجود نخواهد داشت.
dr_shahrooz
28-08-2011, 09:34
سلام
راستش من همیشه همه رو 100 میزارم :31: شما هم اینکارو میکنی؟ یا میشنی دقیقا بر اساس ویژگیهای واقعی تیمت این تنظیما رو درست میکنی؟!
LOL مگه مجنونی همه رو 100 میزاری ؟ من هرموقع که فیفا 12 میاد میشینم عین یه مربی و حدود 3 تا 4 ساعت میشینم و اون تاکتیک هایی که دارم رو پیاده میکنم تو بازی
شاید یکیو بزارم 0 یکیو بزارم 67 ، همه جوره ممکنه،اگه به این نتیجه برسی که این بازی یک شبیه سازه،بیشتر براش وقت میزاری...
LOL مگه مجنونی همه رو 100 میزاری ؟ من هرموقع که فیفا 12 میاد میشینم عین یه مربی و حدود 3 تا 4 ساعت میشینم و اون تاکتیک هایی که دارم رو پیاده میکنم تو بازی
شاید یکیو بزارم 0 یکیو بزارم 67 ، همه جوره ممکنه،اگه به این نتیجه برسی که این بازی یک شبیه سازه،بیشتر براش وقت میزاری...
واقعا هم عجب شبیه سازیه :27:
من وقتی فیفا بازی میکنم هیمیشه با تاکتیکهای خودم اعتقاد دارم و یه 5 تا 15 دقیقه ای میشنم فقط تاکتیک درست میکنم چون عادتمه از تیمهای کوچیک شروع میکنم و بیشتر تو لیگ المان بازی میکنم زیاد به بازیکنام و درصد رشدشون و تاکیتهای پرسیکنگ حرکتهای در عمق علاقه دارم بیشتر بازیکنان پاسور و هافبکهای دقت بالا میخرم
ضمنا اینو تو یه فروم همسایه دیدم خالی از لطف نبود گفتیم بزاریم دوستان ببینن
تهیه کننده pes : "فیفا 12 بیشتر از 2012 PES واقعی به نظر می رسد"
PES 2012 تهیه کننده اجرایی ، Seabass 'Shingo در مصاحبه ای به" زندگی دیجیتال "گفته است که عنوان بازی بعدی در سری فیفا ،" فیفا 12 "به نظر می رسد بیشتر از 2012 PES واقعی است.
Shingo Seabass بیشتر توضیح داد که تعادل بین واقعگرایی و سرگرم کننده است دشوار و مهم ترین بخش از هر بازی فوتبال ، و آنها احساس می کند همه چیز درست در این بخش در 2012 PES کردم.
source:
یک فیلم تبلیغاتی جدید از فیفا 12 با حضور رونی ، کاکا ، بنزما و کی هیل امروز برای اولین بار در Sky Sports 1 بین دو نیمه بازی منچستر یونایتد و آرسنال پخش میشه.
dr_shahrooz
28-08-2011, 19:20
تو کفم :13: 22 شهربور کی میاد ؟ عشق من کی میاد ؟ مردم خب
Big-Boss
28-08-2011, 20:09
یک فیلم تبلیغاتی جدید از فیفا 12 با حضور رونی ، کاکا ، بنزما و کی هیل امروز برای اولین بار در Sky Sports 1 بین دو نیمه بازی منچستر یونایتد و آرسنال پخش میشه.
در یوتیوب تماشا کنید:
در یوتیوب تماشا کنید:
سلام کسی میتونه این را جای دیگه ای آپلود کنه؟:11:
Big-Boss
29-08-2011, 08:01
با تماشا بازی دیروز منچستریونایتد, فیفا باید یه تجدید نظری تو اورال ها و اسپشیال های منچستر خصوصا جوونها ش بکنه. :دی
میتونه نفری یه اورال اضافی به کل تیم یه اسپشیال به گل زن ها و پاس گل دهندگان یه پنالتی گیری به دخیا بده!
:40:
dr_shahrooz
29-08-2011, 10:30
با تماشا بازی دیروز منچستریونایتد, فیفا باید یه تجدید نظری تو اورال ها و اسپشیال های منچستر خصوصا جوونها ش بکنه. :دی
میتونه نفری یه اورال اضافی به کل تیم یه اسپشیال به گل زن ها و پاس گل دهندگان یه پنالتی گیری به دخیا بده!
:40:
lol داش ! چه چونه ای میزنی ! احساس کردم که مثلا رفتی یه مغازه و خیلی تخفیف میخوای و واسه همین خیلی مظلوم شدی !
Behnam_o2
29-08-2011, 14:03
قسمتهایی از صدای مفسر بازی :
قسمتهایی از صدای مفسر بازی :
معلومه خوب روی گزارش ها کار کردن . عالی بود . مارتین تایلر هم هنوز هست که .
sarukhan
29-08-2011, 21:31
معلومه خوب روی گزارش ها کار کردن . عالی بود . مارتین تایلر هم هنوز هست که .
مگه قرار بود مارتین تایلر نباشه ؟
dr_shahrooz
29-08-2011, 21:41
مگه قرار بود مارتین تایلر نباشه ؟
مارتین تیلر نه ، اندی گری رو انداخته بودن بیرون و جاش آلن اسمیت رو گذاشتن
مارتین تیلر نه ، اندی گری رو انداخته بودن بیرون و جاش آلن اسمیت رو گذاشتن
اندی گری منتقد فوتبال بود دیگه . درسته ؟ تایلر هم گزارشگر ؟ من هیچ وقت دقت نکردم .
dr_shahrooz
30-08-2011, 00:07
اندی گری منتقد فوتبال بود دیگه . درسته ؟ تایلر هم گزارشگر ؟ من هیچ وقت دقت نکردم .
بله درسته دوست من
محمد ه ف
30-08-2011, 04:37
سلام بچه ها
ببخشید این پستم یه مقدار اسپم هست ولی لطفا یکی جوابم رو بده
یکی از بچه ها تو همین تاپیک یه لینیکی گذاشته بود که سازنده خود Pes گفته بود که ما میدونیم FIFA 12 بهتر از Pes هست (دست پیش گرفته بود) ... لطفا یکی اون لینک رو دوباره بهم بده
خیلی بهش نیاز دارم ، مرسی
hasani2008
30-08-2011, 08:38
سلام بچه ها
ببخشید این پستم یه مقدار اسپم هست ولی لطفا یکی جوابم رو بده
یکی از بچه ها تو همین تاپیک یه لینیکی گذاشته بود که سازنده خود Pes گفته بود که ما میدونیم FIFA 12 بهتر از Pes هست (دست پیش گرفته بود) ... لطفا یکی اون لینک رو دوباره بهم بده
خیلی بهش نیاز دارم ، مرسی
اگه لينك منبع اصلي رو ميخواي،فكر كنم منظورت اينه
دوستان نسخه كنسول و pc تو fifa12 با هم متفاوتند يا نه ؟
Jalal @ A.gh
30-08-2011, 10:15
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Big-Boss
30-08-2011, 10:16
یکی هستند ولی از نظر قدرت اجرا به سخت افزار pc بستگی داره.
دوستان چی شد میخواستن یک لیگ اضافه کنن؟ ایران که نشد؟؟؟
masoodbr
30-08-2011, 10:31
ايران :18:فكر نكنم
SevenCity
30-08-2011, 12:08
سلام دوست عزیز
من سنم خیلی کم هست ولی از فیفا 98 یادم هست تا 2008 که رو Pc بازی میکردم
و از 2009 تا 11 روی Ps3 بازی میکردم
بی اغراق میگم تا حالا به همچین موردی بر نخوردم
نمیدونم شما چطور این حرف رو میزنید !!!!!!
خدا وکیلی تو Pes (که اصلا من بازی حسابش نمیکنم×!) دیدم ولی تو FIFA ...!
سلام
عجب
کدوم مورد؟ کدوم حرف!؟
من دو سه مورد فکر کنم گفتم!
فیفا پر از اشکاله اما از pes برتره اینجا هم باشگاه طرفداران فیفا نیست
بعد از سوت داور تو فیفا 09 ، 10، 11 pc یادمه که (در بعضی مواقع) بازیکن از بازیکن رد میشه
or
همین الان rec زدم کم حجمش کردم تو این فیلم میبینیم که مهاجم بعد از زدن گل یعنی بعد از زدن سوت داور از دروازه بان رد میشه
اینجا بازی قطع اما همونطور که گفتم تو pes وسط بازی هم این اتفاق میفته
اگر فیلم واضح نیست (که هست) بازم میتنونم موارد دیگه ای بزارم (خیلی زیاد اتفاق میفته)
اما در رابطه با عبور توپ از دیرک و تور دروازه این اتفاق تو فیفا 09 و 10 میافتاد حتی یک ترفندی بود که میشد از روی نقطه کرنر و زوایای بسته توپو گل کرد از توی تور توی همین فروم هم بچه ها ازش حرف میزدن (فیفا 10 هم نصب ندارم رو سیستم وگرنه کپچر میکردم و میزاشتم)
تمام این باگ ها رو در پی سی مشاهده کردم
من از نظر سیاسی از کمپانی سازنده ی فیفا متنفرم اما اصلا pes رو در حد فیفا نمیدونم
فیفا اعجوبه ایست اعتیاداور
sarukhan
30-08-2011, 14:06
همین دیروز داشتم بازی می کردم که دیدم یکی از بازیکنانم از وسط داور رد شد، البته اولین بارم بود توی فیفا ۱۱ همچین چیزی دیدم.
JUSTIN11
30-08-2011, 19:29
اتوو تو تیم جدیدش
Big-Boss
30-08-2011, 22:41
دمو نسخه PS3 برای ارپا با 1 روز تاخیر عرضه میشه
تاریخ عرضه دمو:
14 سپتامبر برای PS3 در اروپا
13 سپتامبر برای PC,XBOX360,PS3 در بقیه مناطق.
fifasoccerblog
محمد ه ف
31-08-2011, 11:52
سلام بکس
ببخشید اگه میشه لطفا لینک دانلود اون ویدئوای که از بازی منتشر شده و گیم پلی بازی رو نشون میده (نمیدونم بین چه تیمهایی هست) رو برام بزارید ... من اون ویدئو رو ندیدم
ممنون
از نظر بصری در صورتی که سیستم متوسط به بالا داشته باشیم می تونیم به صورت 1080p بازی کنیم (البته مانیتور هم باید ساپورت کنه) که با 720p کنسول قابل مقایسه نیست !
Big-Boss
31-08-2011, 21:50
به یه سری سوالات کاربران در خصوص فیفا 12 جواب داده شده،نکات جالبی درش هست:
اسکیل های جدید به بازی اضافه شده،به مسائل تکنیکی هم زیاد اشاره شده.
سلام بکس
ببخشید اگه میشه لطفا لینک دانلود اون ویدئوای که از بازی منتشر شده و گیم پلی بازی رو نشون میده (نمیدونم بین چه تیمهایی هست) رو برام بزارید ... من اون ویدئو رو ندیدم
ممنون
المپیک مارسی-بوریسیادورتموند گیم پلی هست،تصویرش از روی تلویزیون گرفته شده ولی کیفیت و وضوحش بالاست :
بهترین موردش همون خطای بیشتر در Finesse Shot و Skill Moves بود که خیلی خبر خوبیه . توی فیفا 11 پی سی بیشتر و کنسول کمتر این دقت بسیار زیاد شوت های فنی واقعا یه مشکل بزرگ در دفاع کردن بود و یه منبع ساده گل زنی که اصلا جالب نبود.
skill moves هاش که همینطوریش هم سخته و به راحتی نمیشه تو بازی انجام داد . دیگه چرا علیه cpu سختترش کردن ؟
همینطوریش که با تشکر از سرعت بالای بازی بهت حتی وقت و فضا واسه skill move هم نمیدن . تازه وقتی هم یه skill move میری به راحتی توپتو میگیرن مگه شانسی بشه رد کرد .
الانش هم کلی skill move داره که نمیشه همشو حفظ کنی . ادم تو بازی قاطی میکنه کدوم رو بری . یکی میزنی توپ رو میندازه جلو حریف . دیگه اضافه کردنش چیه .
مثلا همون juggling به چه درد میخوره . من فقط از اون حرکتش که توپ رو از بالای سر حریف میندازه استفاده میکنم . بقیه اش همش نمایشیه . دلیل گذاشتن بعضی دریبلهای الکی رو نمیدونم چیه .
amin 2010
31-08-2011, 23:20
دلیل گذاشتن بعضی دریبلهای الکی رو نمیدونم چیه .
چون FIFA یه شبیه سازه و شما توی شبیه ساز باید هر کاری که تو واقعیت میشه رو انجام بدین
sarukhan
31-08-2011, 23:32
skill moves هاش که همینطوریش هم سخته و به راحتی نمیشه تو بازی انجام داد . دیگه چرا علیه cpu سختترش کردن ؟
همینطوریش که با تشکر از سرعت بالای بازی بهت حتی وقت و فضا واسه skill move هم نمیدن . تازه وقتی هم یه skill move میری به راحتی توپتو میگیرن مگه شانسی بشه رد کرد .
الانش هم کلی skill move داره که نمیشه همشو حفظ کنی . ادم تو بازی قاطی میکنه کدوم رو بری . یکی میزنی توپ رو میندازه جلو حریف . دیگه اضافه کردنش چیه .
مثلا همون juggling به چه درد میخوره . من فقط از اون حرکتش که توپ رو از بالای سر حریف میندازه استفاده میکنم . بقیه اش همش نمایشیه . دلیل گذاشتن بعضی دریبلهای الکی رو نمیدونم چیه .
درسته که شما نمی تونی در مقابل cpu به راحتی و تمام و کمال از حرکات نمایشی استفاده کنی و لی cpu که می تونه این کار رو در مقابل شما انجام بده، حتی مدافعان cpu هم به راحتی دریبل زیدانی می زنن، بالاخره یه جوری باید اعصاب شما خورد بشه تا احساس کنی بازی سخته و مثلا شبیه سازه.
سلام
ضمن تأیید گفته های دوستانمون ، باید دریبل ها رو در زمانبندی مناسب اجرا کرد که بتونی بازیکن رو رد کنی . نه اینکه همینجوری دریبل بزنی و بری جلو . حمل بر بی ادبی نباشه :11:
موفق باشید :40:
مثلا همون juggling به چه درد میخوره
اول که روپایی یکی از حرکات پایه ای فوتبال هست ، در ضمن با انجام روپایی رو به پشت و بعد از اون جهت مخالف شما می تونین بازیکن حریف را در بعضی موارد جا بذارین ، با همین روپایی میشه حرکت قیچی برگردون را انجام داد که خالی از لطف نیست.
من فقط از اون حرکتش که توپ رو از بالای سر حریف میندازه استفاده میکنم . بقیه اش همش نمایشیه
دریبل هایی مثل دریبل زیدانی ، Elastico یا همون حرکت رونالدینیو که در موقع مناسب خیلی به کار میان در کنار اون همین پا عوض کردن ساده در حین حرکت و تعییر جهت ناگهانی یکی از حرکاتیه که معمولا میشه حریف را راحت جا گذاشت و موارد دیگه ای که در عین سادگی انجام قابلیت بالایی دارن ... در کل همه این حرکات در مقابل یه شخص بسیار ساده تر انجام میشن تا مقابل CPU به خاطر فضای بیشتری که یه شخص دیگه در اختیار شما قرار میده . ار بقیه حرکات مواردی هم هستن که فقط در فضا های خاصی قابل استفاده ان مثلا کنار خط طولی میشه از حرکت Chop یا وقتی حریف افدام به تکل می کنه از Ball Hop استفاده کرد و تقریبا میشه گقت Skill Moves با 5 ستاره نمایشی هستن ولی بقیه موارد هر کدوم در جا و موقعیت خودش قابل استفاده و البته به درد بخور هستن.
mohammad_87
01-09-2011, 08:57
یکی هستند ولی از نظر قدرت اجرا به سخت افزار pc بستگی داره.
جدااااااااااااااااااااااا .......................!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
مگه قبلا برای pc نسخه سال قبل کنسول رو نمیدادن؟یعنی الان فیفا 2012 pc با فیفا 2012 کنسول از لحاظ گیم پلی و ai و ... هیچ فرقی با هم ندارن؟
dr_shahrooz
01-09-2011, 10:08
جدااااااااااااااااااااااا .......................!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟:18:
مگه قبلا برای pc نسخه سال قبل کنسول رو نمیدادن؟یعنی الان فیفا 2012 pc با فیفا 2012 کنسول از لحاظ گیم پلی و ai و ... هیچ فرقی با هم ندارن؟
شما تو قرن 21 و عصر ارتباطات دارین زندگی میکنین ؟!
سلام بر محمد عزیزم
خیر داداش اون قبلا بود (دیگه گذشت اون زمون)
الان نسخه پی سی و کنسول تقریبا یکی هستن (البته نسخه پی سی قویتره اگه سخت افزار قوی داشته باشی)
خوشحال شدم بعد مدتها دیدمت
سپـــــاسگذارم.
من skill move رو تو بازی دونفره نمیتونم انجام بدم چون همش دست داداشام رو پرس هست ولی تو بازی تک نفره راحت میتونم دریبل کنم
ولی کلا دریبل زدن تو fifa11 سخت هست .
mehdi_vsgh
01-09-2011, 11:28
سلام
این بازی چه تاریخی پرت میشه بیرون؟؟:دی
اول که روپایی یکی از حرکات پایه ای فوتبال هست ، در ضمن با انجام روپایی رو به پشت و بعد از اون جهت مخالف شما می تونین بازیکن حریف را در بعضی موارد جا بذارین ، با همین روپایی میشه حرکت قیچی برگردون را انجام داد که خالی از لطف نیست.
دریبل هایی مثل دریبل زیدانی ، Elastico یا همون حرکت رونالدینیو که در موقع مناسب خیلی به کار میان در کنار اون همین پا عوض کردن ساده در حین حرکت و تعییر جهت ناگهانی یکی از حرکاتیه که معمولا میشه حریف را راحت جا گذاشت و موارد دیگه ای که در عین سادگی انجام قابلیت بالایی دارن ... در کل همه این حرکات در مقابل یه شخص بسیار ساده تر انجام میشن تا مقابل CPU به خاطر فضای بیشتری که یه شخص دیگه در اختیار شما قرار میده . ار بقیه حرکات مواردی هم هستن که فقط در فضا های خاصی قابل استفاده ان مثلا کنار خط طولی میشه از حرکت Chop یا وقتی حریف افدام به تکل می کنه از Ball Hop استفاده کرد و تقریبا میشه گقت Skill Moves با 5 ستاره نمایشی هستن ولی بقیه موارد هر کدوم در جا و موقعیت خودش قابل استفاده و البته به درد بخور هستن.
WOOOOOO[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما همه اینا رو حفظی ؟ (بزنم به تخته ...)
میگم نکنه شما رو اماتور بازی میکنی که با اون حرکت برگردون میزنی . شوخی کردم . ولی بعضی حرکت ها به نظرم فقط به درد استفاده تو ارنا میخوره و بس . توی زمین اونم توی legendary که خودتم توی این مود بازی میکنی میدونی که اگه دو تا سه ثانیه هم با توپ بایستی حریف یه هر نحوی که شده توپ رو ازت میگیره اصلا هم خطا نیست (مثلا خطا نیست)
بعدش هم بیشتر توی be a pro این دریبل ها کارسازتره . چون سختی بازی کمتر میشه .
ولی در کل موافقم . کلا در مقابل cpu خیلی شانسی برای دریبل نیست . یعنی اگه پاس بدی به نظرم بهتره .
چون مثلا اگه برای cpu یه Feint ساده بری چون میدونه دستتو گذاشتی رو دکمه دریبل پس گول نمیخوره . همینطور توی حرکات fake اصلا cpu گول نمیخوره . من همینو میگم که دریب زدن در مقابل cpu به اندازه کافی سخت هست دیگه سخت ترش نکنن که لااقل از دریبل زدن نا امید نشیم :41:
---------- Post added at 12:35 PM ---------- Previous post was at 12:30 PM ----------
درسته که شما نمی تونی در مقابل cpu به راحتی و تمام و کمال از حرکات نمایشی استفاده کنی و لی cpu که می تونه این کار رو در مقابل شما انجام بده، حتی مدافعان cpu هم به راحتی دریبل زیدانی می زنن، بالاخره یه جوری باید اعصاب شما خورد بشه تا احساس کنی بازی سخته و مثلا شبیه سازه.
کاملا موافقم . بعضی وقتها چنان دریبلهایی میزنن که خود مهاجم هاشون خجالت میکشن میرن دفاع وامیستن :31: (مثلا شبیه سازه :27: )
sarukhan
01-09-2011, 12:00
فیفا باید یه فکر اساسی برای محدود کردن دریبل زدن CPU کنه، الان هر کسی توی هر پستی باشه همه جور دریبلی می زنه در صورتی که توی واقعیت این جوری نیست و حتی بازیکن هایی که قابلیت تکنیکی بالایی دارن خیلی کم ریسک دریبل های نمایشی رو به عهده می گیرن
همچنین پاس های پینگ پنگی هم باید درست بشن تا بازی کردن در مقابل CPU حس و حال واقعی تری به خودش بگیره.
من تا حالا ندیدم توی در خواست هایی که از فیفا میشه کسی به این پاس های پینگ پنگی CPU اشاره کرده باشه.
سلام کسی سیستم مورد نیاز بازی را میدونه؟
Big-Boss
01-09-2011, 12:31
سلام کسی سیستم مورد نیاز بازی را میدونه؟
FIFA 12 PC System Requirements:
Processor: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz or AMD Athlon II X2 245e
CPU: 2.4 GHZ single core
Sound Card: DirectX 9, 10, 11 compatible
Graphics: NVidia GeForce 6800 or ATI Radeon X1600 at least, GeForce GTS 240 and Radeon HD 3870 recommended
Hardware: Mouse and Keyboard
Network: Internet connection for online mode
Hard Drive: 6 GB to 12 GB
سلام
دموی بازی هنوز نیومده؟
13 سپتامبر
*hamedkhatar*
01-09-2011, 12:34
سلام
دموی بازی هنوز نیومده؟
سلام
دموی بازی هنوز نیومده؟
سلام
نه
22 شهریور
Behnam_o2
01-09-2011, 13:55
Graphics: NVidia GeForce 6800 or ATI Radeon X1600 at least, GeForce GTS 240 and Radeon HD 3870 recommended
منبع رو میشه بگین دوست عزیز ؟؟
Big-Boss
01-09-2011, 14:02
منبع رو میشه بگین دوست عزیز ؟؟
همچنین:
Behnam_o2
01-09-2011, 14:33
Diego forlan in inter :
---------- Post added at 03:33 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
تو این دوتا تا سایت سیستمهای متفاوتی نوشته !!
اولی :
:
r faster). Intel Core2Duo @ 2,4 Ghz Windows XP / Windows Vista / Windows 7. 2 GB of RAM. DirectX ® 9.0c compatible 256 MB video card with 3D acceleration or equivalent (support for Shader Model 3.0 or higher). ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT.
دومی سیستم کمتری نوشته. امیدوارم همین درست باشه !
وین رونی
01-09-2011, 14:34
همچنین پاس های پینگ پنگی هم باید درست بشن تا بازی کردن در مقابل CPU حس و حال واقعی تری به خودش بگیره.
من تا حالا ندیدم توی در خواست هایی که از فیفا میشه کسی به این پاس های پینگ پنگی CPU اشاره کرده باشه.
خوب مگه نمیشه با قرار دادن پاس رو حالت Manual از این حالتی که شما میگی(پینگ پنگی)در بیاد؟
sarukhan
01-09-2011, 14:42
خوب مگه نمیشه با قرار دادن پاس رو حالت Manual از این حالتی که شما میگی(پینگ پنگی)در بیاد؟
منظورم پاس های cpu بود که پینگ پنگیه.
عزیزم تو خودت رو منوال میتونی با cpu بازی میکنی و ببری ؟ :46: اصلا manual رو فقط واسه head to head گذاشتن . غیر منطقیه که با Cpu منوال بازی کنی . ولی فکر کنم توی نسخه 12 بشه .
محمد ه ف
01-09-2011, 16:47
المپیک مارسی-بوریسیادورتموند گیم پلی هست،تصویرش از روی تلویزیون گرفته شده ولی کیفیت و وضوحش بالاست :
عزیزی :11:.
لینک دانلود:
Kamyar_AnathemA
01-09-2011, 18:48
درسته Skill Moves ها سخته در مقابل سی پی یو اما در مقابل یک آدم عادی آسونم هست
حفظ کردن همش هم کاز سختی نیست و وقتی همشو حفظ باشی و بدونی که از هر کدوم در چه جایی استفاده کنی خیلی هم کاز سازه و بازی از حالت یکنواختی در میاد
شما چند تا کلیپ در یوتیوب از کسایی مثل Hjerpseth یا Fifaskiller100 ببین
میفهمی که هیچکدون نمایشی نیست و هر کدوم در جای خود خیلی هم کار سازه
night lord
01-09-2011, 20:21
درسته Skill Moves ها سخته در مقابل سی پی یو اما در مقابل یک آدم عادی آسونم هست
حفظ کردن همش هم کاز سختی نیست و وقتی همشو حفظ باشی و بدونی که از هر کدوم در چه جایی استفاده کنی خیلی هم کاز سازه و بازی از حالت یکنواختی در میاد
شما چند تا کلیپ در یوتیوب از کسایی مثل Hjerpseth یا Fifaskiller100 ببین
میفهمی که هیچکدون نمایشی نیست و هر کدوم در جای خود خیلی هم کار سازه
کاملا درسته من یه دریبل که خیلی به درد بخور هست رو بلدم که آنولوگ را یه بار عقب بعد جلو میزنی البته با ایشنایدر و k.honda خیلی خوب میزنم . خیلی راحت یه دفاع 3 نفره رو از روبرو جا میزاره:8:
Jalal @ A.gh
01-09-2011, 22:45
:FIFA 2014 TRAILER
مصاحبه اي با Gameplay Producer بازي ، Santiago Jaramillo صورت گرفته که در اون کلياتي از گيم پلي و Career Mode و ... و تفاوت هايي که نسبت به قبل دارن اشاره کرده.
از موارد جالب در Career Mode ميشه به نقل و انتقالات بسيار واقعي تر اشاره کرد. براي مثال شما در روز نقل و انتقالات به صورت ساعت به ساعت مذاکرات را با باشگاه ديگه انجام ميدين و رفته رفته که به ساعات پاياني نزديک ميشين قيمت بازيکنان بالاتر ميره ... علاوه بر اون در صورت پیشنهاد به یک بازیکن خوب در صورتی که یک بازیکن خوب دیگه در همون پست دارید بازیکن فعلی تیم ابراز نارضایتی می کنه.
در مورد Tactical Defending و نگراني هايي که بعضي در مورد اون دارند Santiago Jaramillo گفته که تفاوتي که در بازي پلير ايجاد ميشه آن چنان زياد نيست ، در سري هاي قبل اکثر بازيکنان معمولا بعد ار از دست دادن توپ ناخودآگاه دکمه پرس را مي گرفتند تا توپ گيري مجدد صورت بگيره ، در نسخه جديد هم روال کار مثل قبله با اين تفاوت که با گرفتن دکمه اي شما در يک فاصله نزديک حريف را زير نظر مي گيرين و با ردن دکمه ديگه اي Standing Tackle انجام ميشه که نياز به زمان بندي و دقت ويژه اي داره و اين تصميم گيزي که چه زماني اقدام به توپ گيري صورت بگيره با پليره که باعث ارزشمندتر شدن تصمیم گیری های پلیر در بخش دفاع میشه و در صورتی که زمان مناسبی اقدام به Standing Tackle نکنید بازیکن شما در وضعیت نامناسبی قرار می گیره و حریف شما را جا می گذاره. مزیت دیگه ای که سیستم دفاعی جدید داره اینه که در سری های قبل بازیکنان شدت عمل زیادی در پرس داشنتد و در موارد زیادی حتی در صورتی که قصد نزدیک شدن به بازیکن حریف را در سر نداشتید بازیکن خودی به سمت بازیکن صاحب توپ حرکت می کرد و فضای خالی که پشت سرش ایجاد می شد باعث ایجاد فرصت های خطرناکی برای حریف می شد ولی در سیستم جدید این شدت عمل در حرکت رو به جلو و خالی گذاشتن فضای پشت سر که تا حدودی از دست پلیر خارج بود بسیار کمتر و منطقی تر شده.
sarukhan
02-09-2011, 03:36
مصاحبه اي با Gameplay Producer بازي ، Santiago Jaramillo صورت گرفته که دو اون کلياتي از گيم پلي و Career Mode و ... و تفاوت هايي که نسبت به قبل دارن اشاره کرده.
از موارد جالب در Career Mode ميشه به نقل و انتقالات بسيار واقعي تر اشاره کرد. براي مثال شما در روز نقل و انتقالات به صورت ساعت به ساعت مذاکرات را با باشگاه ديگه انجام ميدين و رفته رفته که به ساعات پاياني نزديک ميشين قيمت بازيکنان بالاتر ميره ... علاوه بر اون در صورت پیشنهاد به یک بازیکن خوب در صورتی که یک بازیکن خوب دیگه دو همون پست دارید بازیکن فعلی تیم ابراز نارضایتی می کنه.
در مورد Tactical Defending و نگراني هايي که بعضي در مورد اون دارند Santiago Jaramillo گفته که تفاوتي که در بازي پلير ايجاد ميشه آن چنان زياد نيست ، در سري هاي قبل اکثر بازيکنان معمولا بعد ار از دست دادن توپ ناخودآگاه دکمه پرس را مي گرفتند تا توپ گيري مجدد صورت بگيره ، در نسخه جديد هم روال کار مثل قبله با اين تفاوت که با گرفتن دکمه اي شما در يک فاصله نزديک حريف را زير نظر مي گيرين و با ردن دکمه ديگه اي Standing Tackle انجام ميشه که نياز به زمان بندي و دقت ويژه اي داره و اين تصميم گيزي که چه زماني اقدام به توپ گيري صورت بگيره با پليره که باعث ارزشمندتر شدن تصمیم گیری های پلیر در بخش دفاع میشه و در صورتی که زمان مناسبی اقدام به Standing Tackle نکنید بازیکن شما در وضعیت نامناسبی قرار می گیره و حریف شما را جا می گذاره. مزیت دیگه ای که سیستم دفاعی جدید داره اینه که در سری های قبل بازیکنان شدت عمل زیادی در پرس داشنتد و در موارد زیادی حتی در صورتی که قصد نزدیک شدن به بازیکن حریف را در سر نداشتید بازیکن خودی به سمت بازیکن صاحب توپ حرکت می کرد و فضای خالی که پشت سرش ایجاد می شد باعث ایجاد فرصت های خطرناکی برای حریف می شد ولی در سیستم جدید این شدت عمل در حرکت رو به جلو و خالی گذاشتن فضای پشت سر که تا حدودی از دست پلیر خارج بود بسیار کمتر و منطقی تر شده.
درود
اگه امکان داره منبع رو هم بزارید.
مصاحبه اي با Gameplay Producer بازي ، Santiago Jaramillo صورت گرفته که در اون کلياتي از گيم پلي و Career Mode و ... و تفاوت هايي که نسبت به قبل دارن اشاره کرده.
از موارد جالب در Career Mode ميشه به نقل و انتقالات بسيار واقعي تر اشاره کرد. براي مثال شما در روز نقل و انتقالات به صورت ساعت به ساعت مذاکرات را با باشگاه ديگه انجام ميدين و رفته رفته که به ساعات پاياني نزديک ميشين قيمت بازيکنان بالاتر ميره ... علاوه بر اون در صورت پیشنهاد به یک بازیکن خوب در صورتی که یک بازیکن خوب دیگه در همون پست دارید بازیکن فعلی تیم ابراز نارضایتی می کنه.
tnx . عالی بود .
این مزیت جدیده رو خیلی باهاش حال میکنم :8:
hasani2008
02-09-2011, 08:53
درود
اگه امکان داره منبع رو هم بزارید.
در قسمت محتواي مخفي هست بهرحال:
Big-Boss
02-09-2011, 09:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fifasoccerblog.com
Big-Boss
02-09-2011, 21:36
"FIFA 12: The Art of Refinement"
David Bryant پیش نمایش خودش رو از فیفا 12 نوشت.
میتونید مطلب کامل رو از fifasoccerblog.com بخونید:
واقعا جامع و کامل نوشته پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
amin 2010
02-09-2011, 22:10
"FIFA 12: The Art of Refinement"
David Bryant پیش نمایش خودش رو از فیفا 12 نوشت.
میتونید مطلب کامل رو از fifasoccerblog.com بخونید:
GOD BLESS EA :D
یه سوال از دوستانی که دمو رو برای PC سال های پیش دانلود میکردن . پچی چیزی برای دمو عرضه میشه که بشه زمان رو بیشتر کرد؟ سه دقیقه خیلی کمه ( هر سال رو کنسول دانلود میکردم که خبری از پچ نبود ، امسال با این وضع برای PC میخوام دانلود کنم )
یه ویدئو جدید از Career Mode که البته برای دیدن اون نیاز به شکن دارید.توصیه می کنم ببینید.
در اون Simon Humber ، مدیر بخش خلاقیت بازی در مورد روحیه بازیکنان در طول فصل و همچنین سیستم خستگی و ریکاوری بازیکنان صحبت می کنه برای مثال در سیستم جدید بر خلاف دوره های گذشت مدت زمان ریکاوری هر بازیکن با بازیکن دیگه تفاوت داره ...
+
کاور منطقه پرتغال که دیروز منتشر شد:
Prince_M
03-09-2011, 17:25
GOD BLESS EA :D
یه سوال از دوستانی که دمو رو برای PC سال های پیش دانلود میکردن . پچی چیزی برای دمو عرضه میشه که بشه زمان رو بیشتر کرد؟ سه دقیقه خیلی کمه ( هر سال رو کنسول دانلود میکردم که خبری از پچ نبود ، امسال با این وضع برای PC میخوام دانلود کنم )
واسه فیفا فکر نکنم ولی pes تا دلت بخواد پچ و آپدیت و ه*ک واسش میاد.
الان دمو یه 10 روز دیگه میاد...10-15 روز بعدشم خود بازی میاد دیگه اینقد پچ کاری نمیخواد!:31:
معمولا 2یا3 روزی زودتر از تاریخ اعلامی هر ساله میاد.فکر کنم آخر این هفته یا اول هفته بعد میاد؟
dr_shahrooz
04-09-2011, 00:53
یه ویدئو جدید از Career Mode که البته برای دیدن اون نیاز به شکن دارید.توصیه می کنم ببینید.
در اون Simon Humber ، مدیر بخش خلاقیت بازی در مورد روحیه بازیکنان در طول فصل و همچنین سیستم خستگی و ریکاوری بازیکنان صحبت می کنه برای مثال در سیستم جدید بر خلاف دوره های گذشت مدت زمان ریکاوری هر بازیکن با بازیکن دیگه تفاوت داره ...
دیدم آقا !
صحنه را دیدم !
یعنی تار و پودم لرزید.... خدا بود خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااا
دیگه نمیتونم صبر کنم
دیگه 22 شهریور هم جواب نمیده
بازی کی میادددددددددددددددددددد
مردمممممممممممممممممممممم ممممممممممممم
MOH333EN
04-09-2011, 09:58
سلام دوستان
یه سئوال داشتم میخواستم بگم که این بازی چه جامهایی داره /////ایا امسال جام جهانی داره؟؟؟؟
آیا تماشاچیهای بازی را مثل جام جهانی 2010 از نزدیک نشون میده خیلی اون حالت جالب بود آیا این نسخه همینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
dr_shahrooz
04-09-2011, 10:11
سلام دوستان
یه سئوال داشتم میخواستم بگم که این بازی چه جامهایی داره /////ایا امسال جام جهانی داره؟؟؟؟
آیا تماشاچیهای بازی را مثل جام جهانی 2010 از نزدیک نشون میده خیلی اون حالت جالب بود آیا این نسخه همینطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید
جواب تمام سوال هات منفیه
MOH333EN
04-09-2011, 10:18
تشکر دوست عزیز ولی اگه بود چه میشد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید+
کاور منطقه پرتغال که دیروز منتشر شد:
این ویدئوش کجاست . توی صفحه فقط خبر رو نوشته .
don mohsen
04-09-2011, 12:39
ویدئوش با سیستم یو تیوب کار می کنه .باید فندق شکن داشته باشی.
+
این کریر مودش واقعا حرف نداشت عالییییی. دیگه فیفا ترکونده. واقعا از این خلاقیت فیفا کف کردم.آفرین!
وین رونی
04-09-2011, 13:06
می تونید لینکش را در چیز تیوب بدید.من اونجا راحت می تونم دانلودش کنم
Behnam_o2
04-09-2011, 15:06
می تونید لینکش را در چیز تیوب بدید.من اونجا راحت می تونم دانلودش کنم
بیا عزیز
دوستانی که اطلاعات در مورد گرافیک دارن کدوم از این دو گرافیک زیر برای بازی فیفا قویتره؟
geforce 440gt - 1gig - ddr5
ati gv-r575sl - 1gig - ddr5
قیمت فرقی نداره.واسه فیفا 12 کودومو بخرم؟
همین الان ویدئو رو دیدم . فقط میتونم بگم که فیفا واقعا دیگه گندشو در اورده با این همه سکته قلبی طرفداران بازی به خاطر سورپرایزهاش . چی بود این ویدئوی کشنده . مخم پاش خورد تو مانیتور :18:
اخه کی میاد این هلو که بره تو گلو :40:
MOH333EN
04-09-2011, 18:29
دوستانی که اطلاعات در مورد گرافیک دارن کدوم از این دو گرافیک زیر برای بازی فیفا قویتره؟
geforce 440gt - 1gig - ddr5
ati gv-r575sl - 1gig - ddr5
قیمت فرقی نداره.واسه فیفا 12 کودومو بخرم؟
عزیزم اگه سی پی یو ای ام دی داری ati اگه اینتل داری جی فورسو بگیر
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
همین الان ویدئو رو دیدم . فقط میتونم بگم که فیفا واقعا دیگه گندشو در اورده با این همه سکته قلبی طرفداران بازی به خاطر سورپرایزهاش . چی بود این ویدئوی کشنده . مخم پاش خورد تو مانیتور :18:
اخه کی میاد این هلو که بره تو گلو :40:
این که گفتی یعنی چه ه ه هه هه هه
سایت فیلتره من نتونستم ببینمش یکم بیشتر تعریف کن منظورت چیه خوبه یا بد؟
سلام میشه این کریر را یکجا آپ کنید که قیلتر نباشه.
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:26 PM ----------
این که گفتی یعنی چه ه ه هه هه هه
سایت فیلتره من نتونستم ببینمش یکم بیشتر تعریف کن منظورت چیه خوبه یا بد؟
خودت ببین میفهمی منظورم خوبه یا بد :46:
اینم لینک از رپیدباز :
FIFA 12 Career Mode - Form and Morale Video
sarukhan
04-09-2011, 20:09
امیدوارم ایرادهای نقل و انتقالات رو هم درست کنن.
سی پی یو amd دارم..به نظر شما geforce تو بازی بهتر جواب نمیده؟
don mohsen
04-09-2011, 22:46
عزیز بهتره تو فرومش مطرح کنی. اونجا خیلی خوب راهنماییت میکنن و همه حرفه این و با توجه به بودجتون مدل پیشنهاد میدن.
dr_shahrooz
05-09-2011, 06:33
یک مسابقه ی کامل بین میلان و بارسلونا که تو نمایشگاه گیمزکام بازی شده و دیدنش احتیاج به نخود شکن داره :
MOH333EN
05-09-2011, 10:53
سی پی یو amd دارم..به نظر شما geforce تو بازی بهتر جواب نمیده؟
عزیزم من الان خودم gt 240 دارم خیلی راضی هستم چون با سیستمم مچه در حال حاضر ای ام دی با ای تی آی بهتر کار میده میدونی چرا آخه شرکت ای ام دی و ای تی آی یکی شدند و قطعاتشون با هم بیشتر مچه
Behnam_o2
05-09-2011, 13:32
لیست تیمها و استادیوم های بازی :
استادیوم ها (4 استادیوم جدید ) :
Akaaroa Stadium
Allianz Arena – Bayern Munich
Aloha Park
Amsterdam ArenA – Ajax
Anfield – Liverpool
Arena D’Oro
BC Place Stadium *NEW* – Vancouver Whitecaps
British Modern *NEW*
Camp Nou – Barcelona
Century Park Arena
Court Lane
Crown Lane
Eastpoint Arena
El Bombastico
El Medio
El Reducto
Emirates Stadium – Arsenal
Estadio Azteca – Club America, Mexico
Estadio Latino
Estadio Mestella – Valencia
Estadio Preisdente G.Lopes
Estadio Vincente Calderon – Atletico Madrid
Estadio De Las Artes
Estadio del Pueblo
Etihad Stadium *NEW* – Man City
Euro Park
FIWC Stadium (PS3 only)
Forest Park Stadium
Imtech Arena – Hamburg
Ivy Lane
Juventus Stadium *NEW* – Juventus
O Dromo
Old Trafford – Manchester United
Olimpico Arena
Olympiastadion – Hertha BSC
Parc des Princes – Paris Saint-Germain
Pratelstvi Arena
San Siro – Inter Milan/AC Milan
Santiago Bernabeu – Real Madrid
Signal Iduna Park – Borussia Dortmund
St James’ Park – Newcastle
Stade Gerland – Olympique Lyonnais
Stade Kokoto
Stade Municipal
Stade Velodrome – Olympique de Marseille
Stadio Olimpico – Lazio, Roma
Stadion 23. Maj
Stadion Europa
Stadion Hanguk
Stadion Neder
Stadion Olympic
Stamford Bridge – Chelsea
Town Park
Union Park Stadium
Veltins Arena – Schalke 04
Wembley Stadium – England
تیم ها :
Australia – A League
Austria – A Bundesliga
Belgium – Pro League
Brazil – Liga do Brasil
Denmark – Superliga
England – Barclays PL, Npower champ, Npower league 1, Npower league 2
France – Ligue 1, Ligue 2
Germany – Bundesliga, 2 Bundesliga
Italy – Serie A, Serie B
Korea Republic – Sonata K Legaue
Mexico – Primera Div Mex
Netherlands – Eredivisie
Norway – Tippeligaen
Poland – Polska Liga
Portugal – Liga Portuguesa
Republic of Ireland – Irish League
Russia – Russian League
Scotland – SPL
Spain – Liga BBVA, Liga Adelante
Sweden – Allsvenskan
Switzerland – Axpo SL
United States – MLS
So no new additions to Leagues sadly and we seem to have lost the Czech and Turkish leagues with the latter being down to a change in the way the Turkish Football Federation handle licensing deals. Lots of links and further explanation in the comments.
That now leaves the Rest of World Line up looking like this.
AEK Athens
Boca Juniors
Galatasaray SK*
Kaizer Chiefs
Olympiakos CFP
Orlando Pirates
Panathinaikos
PAOK
Racing Club*
River Plate
Classic XI
World XI
So Galatasaray now live in the Rest Of The World section and there’s one addition in the form of Racing Club. Lastly we’ve got the International Team list:
Argentina
Australia
Austria
Belgium
Brazil
Bulgaria
Cameroon
Chile *NEW*
Colombia *NEW*
Cote d’Ivoire *NEW*
Croatia
Denmark
Ecuador
Egypt *NEW*
England
Finland
France
Germany
Greece
Hungary
Ireland
Italy
Korea Republic
Mexico
Netherlands
New Zealand
Northern Ireland
Norway
Peru *NEW*
Poland
Portugal
Romania
Russia
Scotland
Slovenia
South Africa
Spain
Sweden
Switzerland
Turkey
United States
Uruguay
masoodbr
05-09-2011, 13:32
سلام ببخشید دوستانی که به خاطر ویدیو دارن هلاک میشن میشه بگن تو این ویدیو چی دیدن اون وقت ممنون
don mohsen
05-09-2011, 13:36
صفحه پیش یکی از دوستان لینک شو بدون نیاز به فندق شکن گذاشته بود. قابل وصف نیست... واقعا خارق العاده... توصیه میشه حتما ببینید...
shiraz_2010
05-09-2011, 15:05
سلام ببخشید اگه سوالم تکراریه.نسخه pc با console تفاوت داره(از نظر منو بازی و امکانات)؟؟اون ویدئویی که از career mode گذاشته بودید مال نسخه کامپیوتر هست یا کنسول؟؟
...........................................
واقعا امیدوارم ایرادات نقل و انتقالات هم برطرف بشه......مثلا برای بازیکن های ضعیف یک تیم قوی نیاد پیشنهاد بده....یا یک بازیکن خوب هیچوقت بازیکن آزاد اعلام نشه..........پیشنهاد معاوضه بازیکن ها هم گذاشته بشه و............
Big-Boss
05-09-2011, 17:40
لیست تروفی های بازی اعلام شده:
Precision Tackler – Obtain a successfull tackle percentage of 80% with a minimum of 5 tackles in a game.
Don’t Blink – Score within the first five minutes of a game in a game against the cpu.
Comeback Kid – Win after being 3 goals down in the 2nd half against the cpu.
10 vs 11 – Win from a draw or behind while down a man against the CPU.
Ruud Boy – Score a goal on the volley.
Block Party – Manually block five shots whilst defending in a single game.
Massive Signing – Sign a player better than anyone else on your club in the transfer window.
Youth is Served – Sign a player to your youth squad in career mode.
Puppet Master – Talk to the press in Career Mode.
Sweet Music – Have custom audio play in FIFA 12.
All my own work – Win a match using manual controls (including tactical defending).
Warrior – Score a goal after suffering a non-contact injury with a player.
Quickly Now! – Score shortly after a quick throw-in.
EASFC Youth Academy – Reach level 5 in the EA Sports Football club.
Challenge Accepted – Complete an EA Sports Football Club Game Scenario Challenge.
Path to the Cup – Win a cup game in head to head seasons.
Friends Now Enemies? – Win an Online friendlies season.
Being Social – Play an Online friendlies match.
Look Sharp – Use a Creation Centre team in an online game.
3 points – Win a season game in head to head seasons.
Virtual Debut - Play an online Pro Club or pro ranked match with your Virtual Pro.
New Club in Town – Create your FIFA 12 Ultimate Team club.
Legends Start with Victories – Win a match with your FIFA 12 Ultimate Team club.
Tournament Victory – Win a tournament in FIFA 12 Ultimate Team.
I’ll Have That One – Open your first pack in FIFA 12 Ultimate Team.
Friendly – Finish a match against a friend in FIFA 12 Ultimate Team.
Growing Club – Achieve a club value of 85,000,000 in FIFA 12 Ultimate Team.
Procrastinator – Sign a player on deadline day in Career Mode.
Happy 20th EA Sports! – Score 20 match goals in FIFA 12 to celebrate 20 years of EA SPORTS.
EASFC Starting 11 – Reach level 20 in the EA SPORTS Football club.
Century of goals – Score 100 goals in FIFA 12 match play.
Campaign Complete – Complete a season in head to head seasons.
Marquee Signing – Purchase a gold player from the trade market for 15,000 or more coins using buy it now.
“Big Cup” Squad – Enter an Ultimate Team tournament and finish a match with an overall squad rating of 85 or higher.
We’ll Need a Larger Trophy Case – Win your 10th trophy in FIFA 12 Ultimate Team.
Trophy time - Win the league title in any league in Career Mode.
Fully Formed – Have three players be in full form at the same time on your club in Career Mode.
Virtual Legend – Play 50 matches with your Virtual Pro.
FIFA for Life – Spend 50 hours on the pitch.
Megged – Successfully dribble the ball through a defenders legs.
Riding Bikes – Score with a bicycle kick.
Legendary – Win a game vs the CPU on legendary difficulty against a club of the same or higher star rating.
Pack King – Open 100 packs in FIFA 12 Ultimate Team.
Football Legend – Unlock all other trophies (excluding additional content trophies).
Hidden: There are 3 hidden trophies to collect.
shiraz_2010
05-09-2011, 17:47
من منتظر جوابم هستم.........
.................................................. ..
این یه پچ غیر رسمی از نقل و انتقالات تابستون برای فیفا 11 هست اما خوب پر از ایراده و خیلی از بازیکن ها هنوز جا به جا نشده اند.ولی در کل فکر کنم به دردتون بخوره:
لیست تروفی های بازی اعلام شده:
Precision Tackler – Obtain a successfull tackle percentage of 80% with a minimum of 5 tackles in a game.
Don’t Blink – Score within the first five minutes of a game in a game against the cpu.
Comeback Kid – Win after being 3 goals down in the 2nd half against the cpu.
10 vs 11 – Win from a draw or behind while down a man against the CPU.
Ruud Boy – Score a goal on the volley.
Block Party – Manually block five shots whilst defending in a single game.
Massive Signing – Sign a player better than anyone else on your club in the transfer window.
Youth is Served – Sign a player to your youth squad in career mode.
Puppet Master – Talk to the press in Career Mode.
Sweet Music – Have custom audio play in FIFA 12.
All my own work – Win a match using manual controls (including tactical defending).
Warrior – Score a goal after suffering a non-contact injury with a player.
Quickly Now! – Score shortly after a quick throw-in.
EASFC Youth Academy – Reach level 5 in the EA Sports Football club.
Challenge Accepted – Complete an EA Sports Football Club Game Scenario Challenge.
Path to the Cup – Win a cup game in head to head seasons.
Friends Now Enemies? – Win an Online friendlies season.
Being Social – Play an Online friendlies match.
Look Sharp – Use a Creation Centre team in an online game.
3 points – Win a season game in head to head seasons.
Virtual Debut - Play an online Pro Club or pro ranked match with your Virtual Pro.
New Club in Town – Create your FIFA 12 Ultimate Team club.
Legends Start with Victories – Win a match with your FIFA 12 Ultimate Team club.
Tournament Victory – Win a tournament in FIFA 12 Ultimate Team.
I’ll Have That One – Open your first pack in FIFA 12 Ultimate Team.
Friendly – Finish a match against a friend in FIFA 12 Ultimate Team.
Growing Club – Achieve a club value of 85,000,000 in FIFA 12 Ultimate Team.
Procrastinator – Sign a player on deadline day in Career Mode.
Happy 20th EA Sports! – Score 20 match goals in FIFA 12 to celebrate 20 years of EA SPORTS.
EASFC Starting 11 – Reach level 20 in the EA SPORTS Football club.
Century of goals – Score 100 goals in FIFA 12 match play.
Campaign Complete – Complete a season in head to head seasons.
Marquee Signing – Purchase a gold player from the trade market for 15,000 or more coins using buy it now.
“Big Cup” Squad – Enter an Ultimate Team tournament and finish a match with an overall squad rating of 85 or higher.
We’ll Need a Larger Trophy Case – Win your 10th trophy in FIFA 12 Ultimate Team.
Trophy time - Win the league title in any league in Career Mode.
Fully Formed – Have three players be in full form at the same time on your club in Career Mode.
Virtual Legend – Play 50 matches with your Virtual Pro.
FIFA for Life – Spend 50 hours on the pitch.
Megged – Successfully dribble the ball through a defenders legs.
Riding Bikes – Score with a bicycle kick.
Legendary – Win a game vs the CPU on legendary difficulty against a club of the same or higher star rating.
Pack King – Open 100 packs in FIFA 12 Ultimate Team.
Football Legend – Unlock all other trophies (excluding additional content trophies).
Hidden: There are 3 hidden trophies to collect.
این جام ها چی هستن ؟ همون achievement ها هستن ؟ تا حالا نداشتیم :5:
amin 2010
05-09-2011, 18:37
این جام ها چی هستن ؟ همون achievement ها هستن ؟ تا حالا نداشتیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
عزیز دلم نوشته تروفی ! ایچیو برای 360 و PC هستش ، این برای PS3
smallfrank
05-09-2011, 19:38
کسایی که FIFA 11 Console بازی کردن
این پرسنالدی بازیکنا واقعا تو بازی تاثیر گذاره یا نه ؟
shiraz_2010
05-09-2011, 20:05
بابا جواب من رو هم بدید دیگه........نسخه pc با console تفاوت داره(از نظر منو بازی و امکانات)؟؟اون ویدئویی که از career mode گذاشته بودید مال نسخه کامپیوتر هست یا کنسول؟؟
smallfrank
05-09-2011, 20:13
بابا جواب من رو هم بدید دیگه........نسخه pc با console تفاوت داره(از نظر منو بازی و امکانات)؟؟اون ویدئویی که از career mode گذاشته بودید مال نسخه کامپیوتر هست یا کنسول؟؟
هیچ تفاوتی نداره .............
Alex Fera
05-09-2011, 21:54
کسایی که FIFA 11 Console بازی کردن
این پرسنالدی بازیکنا واقعا تو بازی تاثیر گذاره یا نه ؟
برای کسایی که تفریحی بازی میکنن فرقی نمیکنه مثلا کاکا به قول شما پرسنالدی پاس داشته باشه یا نه،اما برای هاردکورای فیفا خیلی مهمه این چیزا...................
don mohsen
05-09-2011, 22:03
پرسنالدی بیش از اندازه مهم هست!!! چون تصور کنین شما در تیم بارسا هم ژاوی هست هم مسی! ولی ژاوی فقط دریبل میزنه و مسی پاس های تک ضرب! خوب معلومه که جا هاش عوضیه.پرسنالدی این کار رو درست میکنه که مثلا رونالدو بیشتر موقع ها دریبل های سرعتی می زنه یا تیم فلان سبک مخصوص خودش رو داره هنگام بازی...یا چیز های از قبیل گیم پلی اصلی بازیکن ها!!! که دوستمون بالا اشاره کرد!
یک تریلر جدید از گیم پلی به صورت اختصاصی برای Gamespot
EA استرالیا اعلام کرد که دموی قابل بازی عنوان FIFA 12 در تاریخ 14 سپتامبر راهی بازار خواهد شد. این دمو یک روز بعد برای اروپا و آمریکا نیز عرضه خواهد شد. بازی FIFA 12 در تاریخ 27 سپتامبر راهی بازار خواهد شد.
Mehdi.ss
05-09-2011, 23:44
یک تریلر جدید از گیم پلی به صورت اختصاصی برای Gamespot
لطفا یکی لینک دانلود این ویدئو رو بزاره
لطفا یکی لینک دانلود این ویدئو رو بزاره
خدمت شما:
کیفیت بالا 34MB
کیفیت پایین 8MB
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.